توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pulsar 200NS
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
farshad 54
06-08-1393, 01:02 بعد از ظهر
ns کلا تو محصولات باجاج موتور مالی از آب در نیومد البته شاید اینجا اینقدر بی کیفیت میشه
نمیدونم صرف نظر از قیافه به نظر میرسه تو بحث کفیت انجین و دوام مشکل داره
اگرم قرار باشه گازش ندی و نازش بدی و مثل یه دوکاتی 1198 بهش رسیدگی کنی که دیگه یه موتور 200 سی سی این لوس بازی هارو نمیخواد
میلاد هرکول
06-08-1393, 04:31 بعد از ظهر
به نظر من که بهترین محصول باجاجه...
من 5000 تا باهاش روندم فقطم دور موتور رو 10 دنده میدم فیلر گیریم نکردم هرکی هم صدا موتورو شنیده کفش بریده که چقدر بیصدا کار میکنه اقای رییسی شاهده اینها هم به نظرم همش حرفه92 با 93 هیچ فرقی نداره.
M@hdi
06-08-1393, 07:58 بعد از ظهر
منم 1200 تا باهاش رفتم دور موتور هم از 6 بالاتر نبردم فعلا ولی رو همین 6 هم شتاب و قدرتش به نظرم خیلی خوبه و واسه داخل شهر زیاد هم هست .. صدا مدا هم هنوز نشنیدم شکر خدا .. هر روز هم بیشتر عاشق این موتور می شم
رفیقمم از برج 9 پارسال داره یعنی یه ماه دیگه میشه یه سال ... میگه فقط بنزین و روغن می ریزم و گاز میدم باهاش هنوزم به هیچ مشکلی برنخورده من پشت موتور اونم نشستم صدای اضافی نشنیدم
به نظر من رو حرف هیچ فروشنده ای نباید حساب کرد چون همیشه به نفع خودشون حرف می زنن و هیچ وقت راهنمایی درست نمی کنن.
MR.Halakoohi
06-08-1393, 09:19 بعد از ظهر
دوستان نمیدونم منظور از صدا چیه؟
اگه منظور دوستمون این صداهایی هست که از تو انجین میاد اینا طبیعی هست/
اما تو دور بالا و حتی دورای 3و4 هم صدای اضافه ایی موتور نمیده/
منم آدمی هستم که با موتور میانه رفتار میکنم/
یعنی یه 5دقیقه گازش میدم بعد باز تو دورای 5و6 نگهش میدارم/
منم با این موتور یه هزارتا رفتم و انصافا" موتور خوبیه/
هم قیافه خوبی داره هم پر شتابه هم نرمه هم تاپ اسپید خوبی داره/
البته برای یه موتور 200 سیسی/
black rose
08-08-1393, 09:23 قبل از ظهر
سلام به دوستان باجاجی.
من قبلا آپاچی180 داشتم که بنظر من فیس خوبی داره و شتابشم خوبه ولی بعد از یه رب سواری خستم میکرد.بخاطر همینم فروختمش.
یه ns خریدم 1500 تا کار کرده دیروز بردم روغن سوپر پیشتاز SL ریختم ولی فیلتر روغن براش پیدا نکردم که عوض کنم( من ساکن زنجانم ) دوستانی که عوض کردن فیلتر چند مدل تو بازار موجوده و قیمتش چنده؟
و اگه از نمایندگی یا لوازم یدکی شماره تلفن دارین بدین تا هماهنگ کنم برام بفرستن.
با تشکر
MR.Halakoohi
08-08-1393, 01:06 بعد از ظهر
سلام به دوستان باجاجی.
من قبلا آپاچی180 داشتم که بنظر من فیس خوبی داره و شتابشم خوبه ولی بعد از یه رب سواری خستم میکرد.بخاطر همینم فروختمش.
یه ns خریدم 1500 تا کار کرده دیروز بردم روغن سوپر پیشتاز SL ریختم ولی فیلتر روغن براش پیدا نکردم که عوض کنم( من ساکن زنجانم ) دوستانی که عوض کردن فیلتر چند مدل تو بازار موجوده و قیمتش چنده؟
و اگه از نمایندگی یا لوازم یدکی شماره تلفن دارین بدین تا هماهنگ کنم برام بفرستن.
با تشکر
سلام مبارک باشه ان شا الله
دوست عزیز منم عوضش نکردم/یعنی متاسفانه جایی هستم که نه نمایندگی هست و نه این وسایلش اینجا گیر میاد/
من روغنشا که عوض کردم بعد بردمش برای آچار کشی فیلتر روغنشا تمیز کردم/پر پلیسه بود/
آچار کشی هم ببین اگه نبرده حتما" ببر که تمام پیچاش شلن/
حواستم جمع کن/منم آپاچی 180 داشتم قبلش/این موتور شتابش قابل مقایسه با آپاچی نیستش/
M@hdi
08-08-1393, 06:07 بعد از ظهر
فیلتر روغن تو دفترچش نوشته با هربار تعویض روغن من اول فکر هر 1000 تا که خواستم روغن عوض کنم باید فیلترشم عوض کنم ولی بعدا دیدم هر بار تعویض روغن رو نوشته 10000 کیلومتر
به نظر من رو 5000 تا فیلتر روغن رو عوض کنی خوب باشه
آقا دنده 1 تا 3 من خیلی خشک کار می کنه دقیقا صدای دنده ها که تو هم می چرخن رو حس می کنم انگار شن ریختن تو موتور ولی از 4 به بعد نرم میشه .. فکر کردم مال روغنشه ولی دیشب روغن عوض کردم بازم همینطوریه می خواستم ببینم کلا همینه یا موتور من مشکل داره؟
یه مکل دیگه هم اینکه تو دنده 2 گار رو که ول می کنم دوباره گاز میدم موتور تقه می زنه
MR.Halakoohi
09-08-1393, 12:59 قبل از ظهر
فیلتر روغن تو دفترچش نوشته با هربار تعویض روغن من اول فکر هر 1000 تا که خواستم روغن عوض کنم باید فیلترشم عوض کنم ولی بعدا دیدم هر بار تعویض روغن رو نوشته 10000 کیلومتر
به نظر من رو 5000 تا فیلتر روغن رو عوض کنی خوب باشه
آقا دنده 1 تا 3 من خیلی خشک کار می کنه دقیقا صدای دنده ها که تو هم می چرخن رو حس می کنم انگار شن ریختن تو موتور ولی از 4 به بعد نرم میشه .. فکر کردم مال روغنشه ولی دیشب روغن عوض کردم بازم همینطوریه می خواستم ببینم کلا همینه یا موتور من مشکل داره؟
یه مکل دیگه هم اینکه تو دنده 2 گار رو که ول می کنم دوباره گاز میدم موتور تقه می زنه
دوست عزیز این صداها کاملا" طبیعی هستش و اصلا" خودتا نگران نکن/
دنده های منم فقط دنده یکشه که بد جا میره/یکی از دوستان میگفت که کلا" سیستم دنده و کلاج این موتورا همینجوریه/مثل آپاچی
اون صداها هم اگه اشتباه نکنم مال انگشتیا موتورن/
اما روغن تو سرعت تاثیر داره/من خودم قبلا" آترود میریختم بعد یه مدل دیگه از آترود ریختم تو موتور امروز تاپ اسپیدم به زور به 130 تا رسید/
در صورتی که با روغن قبلیم تازه باد هم میومد 134 تا را درآوردم و تا 130تا خیلی خوب اومد بالا/
حالا جالبه این مشکل تقه زدنو من تو دنده سه دارم
دوستان اگه کسی میدونه مشکل چیه ممنون میشیم راهنمایی کنید؟
vahidps
09-08-1393, 02:08 قبل از ظهر
صدای انگشتی که دوستان میگن در چه حدیه زیاده یا کم
ارسال شده از GT-I9000 با استفاده از تپاتالک 2
MR.Halakoohi
09-08-1393, 11:14 قبل از ظهر
صدای انگشتی که دوستان میگن در چه حدیه زیاده یا کم
ارسال شده از GT-I9000 با استفاده از تپاتالک 2
صداشون فقط در حالت سکون یه مقدار زیاده/وگرنه میگم تو دورای 3و4 انقدر صدا موتور قشنگه که فراموشت میشه اون صداها/
البته نظر شخصی منه/
سر چهار راها هم صدام به گوشت نمیرسه/
M@hdi
09-08-1393, 02:21 بعد از ظهر
دوست عزیز من نگفتم موتورم صدا میده که شما میگی مال انگشتیه می گم خشک کار می کنه طوری که صدای ساییده شدن دنده ها تو هم شنیده میشه و محسوسه
MR.Halakoohi
09-08-1393, 02:41 بعد از ظهر
دوست عزیز من نگفتم موتورم صدا میده که شما میگی مال انگشتیه می گم خشک کار می کنه طوری که صدای ساییده شدن دنده ها تو هم شنیده میشه و محسوسه
صدا انجینش که کمی زیاد هست/
ان شا الله که چرخ موتورت همیشه برات بچرخه/من فکر کردم منظور شما همین بلندی صدای موتوره که از انجینش میاد/
که خیلی از دوستان میگفتن طبیعیه/
دنده های منم همینجورین/زیاد حساس نباش/من کلاجا تنظیم کردم روغنمم عوض کردم فایده نداش که نداش
اگه راهی باشه که بشه صداشونا کم کردن و به قول شما خشک کار نکنه من اطلاعی ندارم/
اگه دوستان میدونن ممنون میشیم کمک کنید/
میلاد هرکول
09-08-1393, 07:24 بعد از ظهر
کلا منظورتون از خشک کار کردن و صدای تقه وقتی گازو ول میکنی چیه من نفهمیدم اما یه سری توضیح عمومی میدم.
1-این موتور به اببندبی خیلی حساسه و اگه خوب اببندی بشه هیچ مشکلی نداره ولی اگه اببندی درس انجام نشه شروع مشکلات هست.شما دو دوست عزیز که دست دوم خریدی و خودتون اببندی نکردید این مشکلات رو دارید که معلوم نیست طرف چیکار کرده!!البته اقای نادری هم قبلا در مورد اببندی توضیحات کامل رو دادن.
2-وقتی گازو ول کنی و دوباره گاز بدی خوب معلومه تقه میزنه کاملا طبیعیه همه موتور ها همینند حتا ماشینم همینه
3- دنده یک یه هیچ وجه نباید سفت جا بره اگه اینطوره یا روغن خوب نیست یا کلاچ تنظیم نیست یا 4 شاخ کلاچ شله که باید باز بشه.
4- اگه گیر بکس صدا شن میده مشکل داره اگه روغن عوض کردی و کلاچو تنظیم کردی خوب نشد باید باز بشه.
5-روغن سوپر پیشتاز بهترین روغنه برای این موتور هر 3000 تا هم عوض کنید تقریبا هر دو بار هم فیلتر عوض کنید خیلی براده داره.فیلتر روغنش مخصوصه خودشه هیچ فیلتری هم بهش نمیخوره 14000 تومنم هست.
در ضمن این صداها هیچ ربطی به انگشتی نداره که همه چت کردن رو انگشتی این موتور حالا اگه پنچرم بشه همه میگن ماله انگشتیه خدا نکنه ما ایرانیا به یه چیزی گیر بدیم....:icon_pf _99_:
صدای انگشتی یه صدای جیک جیک در حالت سرد بودن و صدای چق چق در حالت درجا و صدای جر جر در حرکت هست کلا بحث انگشتی و سوپاپ مفصل و پیچیده هست.تا حدی صدای سوپاپ در هر موتوری طبیعیه چون داره باز و بسته میشه و این فرایند صدا تولید میکنه...
vahidps
09-08-1393, 07:37 بعد از ظهر
3000 تا یکم زیاد نیست برای تعویض روغن
M@hdi
09-08-1393, 07:40 بعد از ظهر
ممنون دوست عزیز
والا من طبق توضیحات دفترچه و آقای نادری که عمرا نمی تونم آب بندی کنم چون مسیری که هر روز میرم اگه یواش برم از پشت می زنن لهم می کنن خخخخخ
ولی کلا اهل گاز و گ...ز کردن با موتور نیستم دنده هم همیشه رو دور موتور 5 و 6 عوض می کنم نهایت سرعتمم 80 الی 90 تاست فکر نمی کنم مشکل از آب بندی باشه
روغن هم بهران سوپر پیشتاز ریختم از اول تا الان که 1200 تا راه رفتم باهاش دوبار عوض کردم از این به بعد هم قصد دارم سر هر 1000 تا عوض کنم چون از چند نفر شنیدم این موتور به روغن و فیلتر روغن حساس هست شما مطمئنی رو 3000 تا عوض کنم مشکلی نداره؟
راستی اوایل که موتور صفر بود خیلی خشک کار می کرد بعد از تعویض روغن اولی خیلی نرم شد سری دوم که روغن عوض کردم طرف ساکشن کرد هر چی بهش گفتم موتور صفره لطفا پیچ کارتر رو باز کن که اگه براده آهن داره خارج بشه کار خودش رو کرد ممکنه از براده آهن های احتمالی باشه که به نظرم خشک کار می کنه؟
میلاد هرکول
09-08-1393, 08:00 بعد از ظهر
موتورهایی که هوا خنک هستن و هیچ رادیاتی ندارن مثل اپاچی رو 1000 تا عوض میکنن چون روغن از مریخم بیاد کیفیت خودش رو در اثر دما از دست میده.
موتورهایی که رادیات روغن دارن هر 2 یا 3 هزار عوض میکنن.
موتورهایی که رادیات اب دارن هر 5000 تا عوض میکنن اگه دفترچه رو خونده باشید نوشته روغن پیشنهادی باجاج رو هر 10000 تا و روغن دیگه رو هر 5000 تا عوض کنید که من گفتم هر 3000 تا...نه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
خوب پس بگو چیکار کردی مرد حسابی کی روغن موتورو ساکشن میکنه؟؟؟!!
روغن فقط باید از پیچ کارتل تعویض بشه و تا الان اگه یه فیلتر عوض میکردید بهتر بود در ضمن این موتور یه فیلتر کف کش هم داره که باید در هر بار تعویض روغن خوب تمیز شه.
روغن رو عوض کن اگه میتونی خودت این کارو کن فیلتر و هم عوض کن اون فیلتر و هم که گفتم تمیز کن در ضمن بزار روغن کامل تخلیه شه خوب میشه مشکلی نداره.
Alireza.BMW
09-08-1393, 08:15 بعد از ظهر
روغن روی 3000 تا؟؟؟؟؟ :icon_pf _99_: مگه ماشینه؟؟؟ نه داداش خیلی زیاده نهایتا 1500 تا البته من شاید اینجوریم ولی موتور سالم تره این روغنای تو ایران بهشون اعتماد نیست من مال ماشینو همیشه زودتر از موعدش عوض میکنم این که موتوره باید حتما زودتر عوض شه چرا؟؟؟ چون ماشین گیربکسش توی واسکازینه اجزای موتورش توی روغنه اما موتور همه چیش تو روغنه آب خنک باشه مگه چقد بیشتر روغن کار میکنه؟؟؟
M@hdi
09-08-1393, 08:22 بعد از ظهر
فیلتر روغن رو خودم می تونم عوض کنم؟ باید روغن تخلیه بشه بعد فیلتر رو عوض کنم یا الانم می تونم؟ چون تازه روغن ریختم .. راستی یه بار که داشتم پیچهای انجین رو سفت می کردم پیچ فیلتر روغن رو هرچی می پیچوندم بازم جا داشت ترسیدم خراب بشه دیگه نپیچوندم .. چه جوریاست؟
در مورد روغن منم با علیرضا موافقم از اون قسمت شیشه ای هم ببینید مشخص میشه روغن از 1000 تا که رد میشه میره رو به سیاهی(حداقل مال من که سیاه بود)
میلاد هرکول
09-08-1393, 08:37 بعد از ظهر
رنگ سیاه روغن نشانه تعویض نیست نشانه اینه که روغن وظیفشو درست انجام داده...
روغنی که تو ماشین 7000 تا کار میکنه تو موتور 1500 کار میکنه؟؟!!
بله درسته تمام اجزای موتور تو روغنه اما 1500 تا برای یه موتور اب خنک به نظرم کمه البته بماند که شما بچه مایه داری و روغن لیتری 25000 تومن رو هر 1500 تا عوض میکنی علیرضا...
برای تعویض فیلتر باید روغن رو خالی کنی خودتم میتونی عوض کنی پیچش رو زیاد سفت نکن هرز میشه یه کم که سفت شد ولش کن.
M@hdi
09-08-1393, 08:50 بعد از ظهر
بهران سوپر پیشتاز 11 تومنه من دوتا می گیرم یکیشو سه دفعه می ریزم یعنی هر دفعه 1300 سی سی که تقریبا میشه 15 تومن .. دیگه ماهی 15 تومن پول روغن که این حرفا رو نداره
خود سازنده موتور گفته 5000 تا شما میگی 3000 تا علیرضا میگه 1500 تا حالا وسط اینا رو بگیریم رو 2000 تا عوض کنیم که همه راضی باشن خخخخخخخخخخخ
MANHUNT
09-08-1393, 08:59 بعد از ظهر
بهران سوپر پیشتاز 11 تومنه من دوتا می گیرم یکیشو سه دفعه می ریزم یعنی هر دفعه 1300 سی سی که تقریبا میشه 15 تومن .. دیگه ماهی 15 تومن پول روغن که این حرفا رو نداره
خود سازنده موتور گفته 5000 تا شما میگی 3000 تا علیرضا میگه 1500 تا حالا وسط اینا رو بگیریم رو 2000 تا عوض کنیم که همه راضی باشن خخخخخخخخخخخ
داداش ما بهران سوپر پيشتاز قوطي ٤ ليتري ميگيرم تازه از اشنا ٣٢ تومن شما كدوم شهرستان هستي از كجا ميگيري؟
M@hdi
09-08-1393, 09:23 بعد از ظهر
شهرستان؟ تهرانم عزیز .... من خودم تو چراغ برق کار می کنم مرکز لوازم یدکی و روغن همه جا یه لیتری رو 11 و 4 لیتری رو 38 میدن شما حتما از درب کارخونه می خری 32 تومن .. آشناتون کجاست بگو واسه ماهم بیاره
Gladiator
09-08-1393, 09:32 بعد از ظهر
تو دفترچش که نوشته اگه روغن خود باجاجو بریزی بعد 10000 کیلومتر باید عوض بشه ، از اونجایی که روغنایی که ما تو موتورامون میریزیم مال موتور نیست و مختص ماشینه سر 2000 تا 2500 بهتره عوض بشه
همین بهران سوپر پیشتاز بریز روغن خوبیه سر 2000 هم عوض کن
اگه روغن مخصوص موتور که روش نوشته JASO MA و با سطح کیفی بالا گیر آوردی بریزی بهتره ، چون مخصوص موتوره و صفحه کلاچ عملکردش بهتر میشه
Alireza.BMW
09-08-1393, 09:36 بعد از ظهر
والاااا چی بگم موتور گرون خرجشم بالاست همه میدونن روغن خیلی تاثر داره توی سالم موندن قطعات... چون میدونید که مثه سی جی نیست که خراب بشه با 100 تومن قابل حل باشه... 2000 تا بد نیست بسته به گاز دادن هم داره کسی که فشار نمیاره رو موتور روغن براش حدود 300تا 400 تا بیشتر کار میده... من همیشه روغن رو و غلظتو بوشو چک میکنم الکی عوض نمیکنم... اما من کلا رو وسیله حساسم مال آپاچی رو 1200 تا نهایتا 1500 تا و مگلی رو 800تا عوض میکنم
MR.Halakoohi
09-08-1393, 11:04 بعد از ظهر
سلام
دوستان چراغی که وقتی دور موتور میره روی رد لاین شروع به چشمک زدن میکنه مال من همیشه روشنه/
در صورتی که تو خیلی از کیلیپا خاموش بود:sad:
دوستان مشکلیه؟
vahidps
10-08-1393, 12:37 قبل از ظهر
چه روغنی این استاندارد JASO MA داره
kocholkhan2000
10-08-1393, 12:40 قبل از ظهر
دوستان من روغن موتورم را هر 700-800 کیلومتر عوض کردم
الانم حدود 1500 تا کار کرده ... موقع تعویض روغن یک فیلتر توری فلزی داخل محفظه بود که اونو هر دفعه با بنزین شستم و با ابد تمیز کردم ..... آیا برای روغن غیر از این فیلتر دیگری هم هست؟
و آیا باید این فیلتر تعویض بشه ؟ توی دفترچه هیچ چیزی در این مورد ننوشته .... و هیچ جایی برای فیلتر روغن هم چیدا نکردم
میشه کمک کنید تا بیشتر آگاه بشوم ؟
K.I.A
10-08-1393, 12:43 قبل از ظهر
پالس مجهز به سیستم سانتیفیوژ هست که به صورت مگنتی براده جذب میکنه و با طوری اشغال میگیره
شما همون عملیات تمیز کاریرو انجام بدید و روغنموتورو اگر براتون اهمیت داره سر 1000 کیلومتر عوض کنید
s.mm
10-08-1393, 01:01 قبل از ظهر
پالس NS کپی شده در چین !
[Only registered and activated users can see links]
پالس اصلی:
M@hdi
10-08-1393, 06:10 قبل از ظهر
پالس مجهز به سیستم سانتیفیوژ هست که به صورت مگنتی براده جذب میکنه و با طوری اشغال میگیره
شما همون عملیات تمیز کاریرو انجام بدید و روغنموتورو اگر براتون اهمیت داره سر 1000 کیلومتر عوض کنید
یعنی اون فیلتر روغنی که بغل انجین هست نیازی به تعویض نداره؟
میلاد هرکول
10-08-1393, 09:50 بعد از ظهر
اونم باید عوض بشه تو ان اس ...
تو روح این چینیا چی چی میگن به جون دنیا!!!!!
چه انجین مزخرفی روش گذاشتن.
MR.Halakoohi
10-08-1393, 11:53 بعد از ظهر
سلام
دوستان بهترین شمعی که روی این موتورها جواب میده چی هستش؟
منظورم از نظر قدرت و شتاب هست/
بعدم سوال تاپیک قبلیما دوستان جواب ندادن/
آقا این چراغ هشدار دهنده تعویض دنده هنگام رفتن موتور رو رد لاین ما همیشه روشنه؟
رد صورتی که تو خیلی از موتورا که دیدم خاوش بود؟؟؟؟؟
Alireza.BMW
11-08-1393, 12:26 قبل از ظهر
این موتور 3 تا شمع میخوره شما بخاین 3 تاشو عوض کنید براتون حدود 150 آب میخوره تغییر محسوسی احساس نمیکنید در حد 5 کیلومتر و شتاب یه مقدار بیشتر میشه... در مورد اون چراغم طبیعیه وقتی از یه دور موتوری میره بالا اون چشمک میزنه
hamid123
11-08-1393, 03:48 قبل از ظهر
صدای اگزوزش قشنگ شده
Gladiator
11-08-1393, 08:41 قبل از ظهر
سلام
دوستان بهترین شمعی که روی این موتورها جواب میده چی هستش؟
منظورم از نظر قدرت و شتاب هست/
بعدم سوال تاپیک قبلیما دوستان جواب ندادن/
آقا این چراغ هشدار دهنده تعویض دنده هنگام رفتن موتور رو رد لاین ما همیشه روشنه؟
رد صورتی که تو خیلی از موتورا که دیدم خاوش بود؟؟؟؟؟
تو پالس 200 سری قدیم و 220 وقتی بنزین میره رو زاپاس اون چراغ روشن میمونه ، برو باکتو پر کن خاموش میشه
MR.Halakoohi
11-08-1393, 09:35 قبل از ظهر
تو پالس 200 سری قدیم و 220 وقتی بنزین میره رو زاپاس اون چراغ روشن میمونه ، برو باکتو پر کن خاموش میشه
عزیز پر کردم اما باز هم روشن میمونه؟
نمایشگرم میزان بنزینا نشون نمیده شاید هم از اون باشه؟؟
من با مولتی متر شناورا و حتی سیمی که میره توی کیلومترا امتاحان کردم سالمن؟؟؟
امکانش هست از پشت چراغش باشه؟
Gladiator
11-08-1393, 10:08 قبل از ظهر
عزیز پر کردم اما باز هم روشن میمونه؟
نمایشگرم میزان بنزینا نشون نمیده شاید هم از اون باشه؟؟
من با مولتی متر شناورا و حتی سیمی که میره توی کیلومترا امتاحان کردم سالمن؟؟؟
امکانش هست از پشت چراغش باشه؟
باید چکش کنی ولی اگه میزان بنزینو نشون نمیده بخاطر همونه که چراغ روشن میمونه ، تو شهرتونم نمایندگی باجاج نیست درسته؟
ببر پیش یه موتورسازی که از برق خوب سر در بیاره مشکلو پیدا میکنه
MR.Halakoohi
11-08-1393, 12:55 بعد از ظهر
باید چکش کنی ولی اگه میزان بنزینو نشون نمیده بخاطر همونه که چراغ روشن میمونه ، تو شهرتونم نمایندگی باجاج نیست درسته؟
ببر پیش یه موتورسازی که از برق خوب سر در بیاره مشکلو پیدا میکنه
آره متاسفانه:wall3:
نمیدونم ان شا الله که درست بشه/
M@hdi
11-08-1393, 08:11 بعد از ظهر
امروز 180 رفیقم رو سوار شدم خیلی نرمتر از موتور خودمه .. پس چی می گین ان اس خیلی نرمه ؟ والا من الان صدای همه دنده ها رو دارم می شنوم که تو هم می چرخن .. دنده هم جا می زنم تق و توق صدا میده .. یک می زنم تق صدا میده از یک به دو تق صدا میده از دو به یک هم همینطور .... 180دنده هاش خیلی نرم جا می رفت صداشم خیلی دلچسب تر از ان اس خودمه به نظرم ..... کلی دپرس شدم
MR.Halakoohi
11-08-1393, 10:31 بعد از ظهر
امروز 180 رفیقم رو سوار شدم خیلی نرمتر از موتور خودمه .. پس چی می گین ان اس خیلی نرمه ؟ والا من الان صدای همه دنده ها رو دارم می شنوم که تو هم می چرخن .. دنده هم جا می زنم تق و توق صدا میده .. یک می زنم تق صدا میده از یک به دو تق صدا میده از دو به یک هم همینطور .... 180دنده هاش خیلی نرم جا می رفت صداشم خیلی دلچسب تر از ان اس خودمه به نظرم ..... کلی دپرس شدم
دوست عزیز منم 180 داشتم/
یه تجدید نظری بکن داداش/
انصافآ من 130تا با موتور میرم اصلا" انگار نه انگار؟؟؟
نه لرزشی نه چیزی/صدای موتور هم سلیقه ایی هستش بنظرم/من که انصافا" هرکی صداشا شنیده لذت برده/
یکی از دوستام میگفت صدای لامبورگینی میده:25r30wi:
اما انصافا" صداش تو دورای بالا قشنگنه/دندهاشم من به غیر از دنده یکش بقیشون تقه ایی حس نمیکنم/
معمولا" با ریگلاژ کردن این مشکل حل شدنیه/
- - - Updated - - -
دوستان یه سوال
این موتور به طور متوسط باید صدی چند بسوزونه؟
MR.Halakoohi
11-08-1393, 11:24 بعد از ظهر
اینم از رخش ما:acigar:
Gladiator
12-08-1393, 04:03 قبل از ظهر
2.5 تا 3 لیتر متوسط مصرفشه
MR.Halakoohi
12-08-1393, 09:46 قبل از ظهر
2.5 تا 3 لیتر متوسط مصرفشه
آقا فک کنم مال ما خیلی مصرف میکنه؟؟
کیلومتر گرفتم 988 بود بنزین که رفت روی زاپاس 1224 بود:297:
باید چیکار کرد؟
Gladiator
12-08-1393, 10:35 قبل از ظهر
متوسط مصرف بنزین صدی 2.5 تا 3 هست ، شما اگه پرگاز بری صدی 4 تا 4.5 هم میسوزونه ، مصرف بنزین به نوع رانندگی ، شیب مسیر و مکان هم داره ، تو شهر یکم مصرف بیشتره
نیما نادری
12-08-1393, 03:01 بعد از ظهر
مصرف داخل شهر 2.2 لیتر ، سرعت بیش از 70 نرفته دور موتورم خیلی کم از 7000 رد شده
واقعا برای شهر میصرفه همه دنده ها تخته گاز و سرعت بالای 80 تو اتوبان موتورو از حالت اکونومی خارج میکنه
ظاهرا NS از سری جدید با لاستیک های متفاوتی ارائه میشه و اون هم بدلیل مشکلات مصرف کنندگاه با مدل یوروگریپ بوده که با مدل زپر تعویض خواهد شد
M@hdi
12-08-1393, 04:51 بعد از ظهر
ای بابا همش که باید حواسمون باشه موتورمون اووف نشه پس این چه موتوریه؟ اگه قرار باشه گاز ندیم و بالای 80 نریم سی جی می خریدیم دیگه
خدا برکت بده مودناس گلکسی رو دوسال پدرشو درآوردیم آخ نگفت .. 9 تومن دادیم موتور همش باید به فکر آب و نونش باشیم و لای پر قو نگهش داریم که مبادا طوریش بشه
نیما نادری
12-08-1393, 05:43 بعد از ظهر
اونو در مورد مصرف بنزین بهینه گفتم برادر شما هر چقدر دوست داشتی گاز بده
M@hdi
12-08-1393, 06:31 بعد از ظهر
ممنون مهندس
آقا نیما یکی دوبار منو جو گرفت سر کل کل از دنده سه به بعد رو تا 7000 پر کردم موردی نداره؟ با دنده 4 صدتا رو پر کرده بودم بعد یهو دیدم دور موتور رو 8000 ه زدم 5
یه سوال دیگه هم پرسیده بود از دوستان کسی درست درمون ج نداد .... تو دنده 2 و3 تازگیا گاز رو ول می کنم دوباره گاز میدم تقه می زنه از چیه؟
Gladiator
12-08-1393, 06:57 بعد از ظهر
ممنون مهندس
آقا نیما یکی دوبار منو جو گرفت سر کل کل از دنده سه به بعد رو تا 7000 پر کردم موردی نداره؟ با دنده 4 صدتا رو پر کرده بودم بعد یهو دیدم دور موتور رو 8000 ه زدم 5
یه سوال دیگه هم پرسیده بود از دوستان کسی درست درمون ج نداد .... تو دنده 2 و3 تازگیا گاز رو ول می کنم دوباره گاز میدم تقه می زنه از چیه؟
زنجیر چرخت شله
M@hdi
12-08-1393, 07:36 بعد از ظهر
زنجیر چرخت شله
اتفاقا چک کردم فکر نکنم شل باشه .. چقدر باید آزاد باشه؟
Gladiator
12-08-1393, 09:07 بعد از ظهر
اتفاقا چک کردم فکر نکنم شل باشه .. چقدر باید آزاد باشه؟
دو تا سه سانت ، شاید شما زیادی حساسی ، یکم ضربه طبیعیه
MR.Halakoohi
12-08-1393, 10:15 بعد از ظهر
ای بابا همش که باید حواسمون باشه موتورمون اووف نشه پس این چه موتوریه؟ اگه قرار باشه گاز ندیم و بالای 80 نریم سی جی می خریدیم دیگه
خدا برکت بده مودناس گلکسی رو دوسال پدرشو درآوردیم آخ نگفت .. 9 تومن دادیم موتور همش باید به فکر آب و نونش باشیم و لای پر قو نگهش داریم که مبادا طوریش بشه
دوست عزیز نباید زیاد حساس بود/
منم میخواستم رعایت کنم اما نمیشه/اما زیادم موتورو اذیت نمیکنم/
بابا این همه گفتن آپاچیا زیاد نمیشه گازش داد و شاتون میزنه و ... باور کن من پدر این موتورو درآوردم/باورتون نمیشه با موتور جاهایی میرفتم که مال تریل و کراس بود/
یکی میگفت بابا نترس این موتور کیفیت خوبی داره و به این زودیا خراب نمیشه/
حالا قضیه شده برای این موتور,هی میگن انجینش صدا میده و انگشتیاش صدا میدن و فلان و بمان...
ذات این موتور این جوریه,یکی باهاش حال میکنه یکی هم نه/
راستی تو این شبها مارا از دعای خیرتون بی بهره نذارید...
عزاداریاتون قبول ان شا الله...
نیما نادری
12-08-1393, 11:39 بعد از ظهر
نه مشکلی نداره فقط گاز میدی یواش گازو ول کن موتور تو شتاب معکوس هم یکم پیستونش تحت فشار باشه یهو دنده رو شل نکن
باهاش بازی کن مثلا گاز بده تو 4 بعد گازو ول کن سرعت کم بشه بعد بده 3 دوبار گاز بده ول کن سرعت کم بشه همینجوری ...
زنجیرش باید حدود یک سانت بازی آزاد داشته باشه فقط همه یادشون میره زنجیرم سرویس میخواد
بعد از تعویض دنده (مثلا 3 به 4 )موقع دور گرفتن (یعنی داری حسابی گاز میدی که شتاب بگیره ) یهو تو گیربکس لگد میزنه و مثل نیم کلاچ شوک میده ؟
اگر تقه مال انتقال مجدد نیرو به خورشیدی عقب هست طبیعیه چون بیشتر ضربه رو لاستیک توپی عقب میگیره یکمش در میره
اگر زنجیر خیلی شل باشه یکم وضع بدتر میشه اگر خیلی سفت باشه خیلی مضره ولی تقه نمیزنه ولی مورد بالا چیزه دیگس
M@hdi
13-08-1393, 08:50 قبل از ظهر
نه مشکلی نداره فقط گاز میدی یواش گازو ول کن موتور تو شتاب معکوس هم یکم پیستونش تحت فشار باشه یهو دنده رو شل نکن
باهاش بازی کن مثلا گاز بده تو 4 بعد گازو ول کن سرعت کم بشه بعد بده 3 دوبار گاز بده ول کن سرعت کم بشه همینجوری ...
زنجیرش باید حدود یک سانت بازی آزاد داشته باشه فقط همه یادشون میره زنجیرم سرویس میخواد
بعد از تعویض دنده (مثلا 3 به 4 )موقع دور گرفتن (یعنی داری حسابی گاز میدی که شتاب بگیره ) یهو تو گیربکس لگد میزنه و مثل نیم کلاچ شوک میده ؟
اگر تقه مال انتقال مجدد نیرو به خورشیدی عقب هست طبیعیه چون بیشتر ضربه رو لاستیک توپی عقب میگیره یکمش در میره
اگر زنجیر خیلی شل باشه یکم وضع بدتر میشه اگر خیلی سفت باشه خیلی مضره ولی تقه نمیزنه ولی مورد بالا چیزه دیگس
آره فکر کنم یه همچین چیزی رو یه بار حس کردم ولی چون حواسم به جلو بود زیاد تمرکز نکردم روش حالا تست می کنم دقیقتر می گم
کلا سیستم دنده هاش با موتورهای دیگه فرق داره گاز رو یه کم ول می کنی سریع شتاب موتور میاد پایین دوباره که می خوای گاز بدی حس می کنی دنده مرده هست تا بیاد دور بگیره زمان می بره بخوای یدونه معکوس هم بدی یهو موتور کپ می کنه
ممنون که وقت می ذارین جواب می دین
نیما نادری
13-08-1393, 04:13 بعد از ظهر
درست متوجه شدی همچین چیزی هست
فکر میکنم مربوط به گپ زیاد (فاصله) زیاد بین دنده هاست موتورهای دیگه ای که روندم همشون با کوچکترین اشاره
انگار گیربکس دنده بعدی رو میمکه و قشنگ جا میفته ولی تو ns مخصوصا اگر موقعیت پدال دنده خیلی بالا باشه (حالت فابریک )
دنده ها خوب جا نمیره علی الخصوص 1 به 2 که خیلی دنده باید بیاد بالا همین موضوع تو دنده 3 و 4 هم هست (نوک پدال دنده رو بیار پایین تر از هزار خواری )
امتحان کردم وقتی با حواس جمع و قشنگ (نه شلاقی ) دنده رو جا میزنی هیچ مشکلی نیست ولی وقتی
بی حوصله و شل و پل دنده بدی یا خیلی سریع فکر کنی کوئیک شیفتر روشه !!! دنده بدی دنده خوب جا نمیره
اگر اینجوری شد بهتره یکبار بیای دنده پایین دوباره بری بالا تا کشویی ها همه یک جا به جا بشن
- - - Updated - - -
همچین سیستمی نداره و این سیستم مگنت هم نیاز نداره چون سانتریفیوژه
مگنت بکار رفته در فیلتر انگشتی این موتور وقتی روغن داره از مجاورتش عبور میکنه براده جذب میکنه
و فیلتر روغن کاغذی هم بعد از پمپ شده روغن داخل محفظش فیلترینگ دیگه ای انجام میده
از لحاظ فنی این موتور و دوک (تشابه انجین ) کاملترین سیستم رو دارن هم مگنت هم فیلتر انگشتی هم فیلتر کاغذی
K.I.A
13-08-1393, 06:53 بعد از ظهر
همچین سیستمی نداره و این سیستم مگنت هم نیاز نداره چون سانتریفیوژه
من تو سال 92 این موتورو خریدم و این موتورو برای خدمات اولیه وراه اندازی قبل تحویل.. دقیقا عینه جمله مکانیک ان اس بود و حتی میگفتن رفته تو هند همه دوره هاشو دیده نمایندگی مهدیزاده مهدیه تو خیابون ولیعصر بود که بهم گفت این هم مگنت دارن هم سانتریفیوژ!!!
حالا راست و یا دروغشو نمیدونم .
M@hdi
13-08-1393, 08:28 بعد از ظهر
آقا خرابکاری کردم
از رادیاتور یه لوله میاد به سمت واتر پمپ(اگه اشتباه نکنم) سرش دوتا پیچ 8 بسته میشه یکیشو زیادی سفت کردم برید حالا چیکارش کنم؟ مشکلی پیش نمیاد اگه همونجوری رهاش کنم؟ ببرم بیرون می تونن درش بیارن یکی دیگه جاش ببندم؟
اعصابم خورد شد:wall3:
آقا این عکس رو الان از نت پیدا کردم دقیقا همین پیچه
نیما نادری
13-08-1393, 10:04 بعد از ظهر
مربوط به ترموستات هست فکر کنم
مگه جنگ داری قربونت برم اونجا 3000 سال یبار انگولک نمیخواد فقط وقتی میخوای بازش کنی باید دست بزنی
وقتی آب نمیده دست هم نزن
میتونی ببری تراشکار های میدان قزوین درجا برات دربیارن $$$
میتونی ولش کنی تا وقتی مشکل دار نشده
دروغ نگفته تا 220 همشون دارن ولی انجین ns نداره چون به اندازه کافی فیلتر داره
این شکلیه
MR.Halakoohi
13-08-1393, 10:11 بعد از ظهر
آقا این پیچ محافظای منم تا حالا دوباره بریدن/
بعضی از پیچاش نمیدونم چرا اینجورین؟؟؟؟
دوست عزیز بنظرم درستش کنی بهتره/
چون مربوط به رادیات موتور میشه و رادیات تو این موتور یکی از حساس ترین قطعاتش محسوب میشه/
منم که بریده شده بود با دریل درآوردمش/
M@hdi
13-08-1393, 10:22 بعد از ظهر
کلا پیچاش خیلی جنسشون آشغاله .. گلگیر عقب هم خواستم یه بار باز کنم با آلن انقدر سفت بود یه خرده فشار آوردم داخلش هرز شد دیگه باز نمیشه
آقا نیما من باهاش جنگ نداشتم خدایی داشتم پیچهای انجین رو سفت می کردم که رسیدم به اون دیدم شله دو دور که چرخوندم دور دوم سرش شکست حالا به نظر شما درش بیارم یا همونطوری رهاش کنم مشکل ساز نمیشه؟
نیما نادری
13-08-1393, 10:33 بعد از ظهر
پیچها با یک گشتاور مشخصی باید سفت بشن ...تورک متر لازمه برای همین میبرن
پیچای ns همشون حداقل آلیاژ 8.8 دارن که به سختی میبرن
بهش دست نزنی فکر نمیکنم مشکل دار بشه فقط چک کن نشتی نده بعید میدونم نشت کنه
اگر هم خیلی حساسی مراحل بالا
آلن آچار حساسیه اگر نو نباشه یا مرغوب نباشه پیچو داغون میکنه همچنین قبل زور زدن باید
چند بار چک کنی که تا انتها نشسته یا نه آنقدر پیچ به گاو رود تا پخته شود میرزا قاسمی !!!
M@hdi
13-08-1393, 11:02 بعد از ظهر
آره واقعا حق با شماست دست به آچار هستم ولی یه عادت بدی که از پدرم به ارث بردم یه پیچ رو انقدر سفت می کنم تا یا رزوش خراب بشه یا ببره .. دستامم بزنم به تخته قویه
آقا الان روشن کردم یه 5 دقیقه ای هم روشن بود خداروشکر نشتی نداره فکر کنم تا بیشتر از این گند نزدم به حال خودش رهاش کنم بهتر باشه ... سرش رو پیدا کنم با 1.2.3 بچسبونم ؟ :دی
Gladiator
14-08-1393, 12:33 قبل از ظهر
دوستان خوب سلام
من هرجی گشتم نتونستم جای فبیلتر روغن این موتور را پیدا کنم .
توی دفترجه راهنماش هم توصیه کرده که تعویض بشه . منتها به شکلش و اینکه جاش کجاست اشاره ای نکرده
اگر لطف کنید و راهنمایییم کنید که بتونم جای فیلتر روغن کاغی را پیدا کنم ممنون میشم
در ضمن هر چند کیلومتر باید تعویض بشه
درود بر شما دوست عزیز ، به پرشین موتور خوش اومدی :icon_pf _101_:
سمت راست انجین یه درب دایره شکل هست که دو تا پیچ داره ، اونارو باز کنی فیلتر روغن توشه
نیما نادری
14-08-1393, 09:43 قبل از ظهر
500 تا با روغن
1500 تا با روغن
5000 با روغن
از این به بعد با هر بار تعویض روغن
M@hdi
14-08-1393, 07:49 بعد از ظهر
مخزن آب اضافه سری جدید بزرگتر شده دربش هم بغل درب رادیاتوره دیگه لازم نیست واسه اضافه کردن آب اون قاب روش باز بشه
موتور می سازن بعد شروع می کنن دونه دونه ایرادهاش رو برطرف کردن
digitalcanon
14-08-1393, 11:15 بعد از ظهر
اقای نادری سلام . شما تا به حال صفحه کلاچ این موتور را باز کردید . من بازش کردم به نظرم یه ایرادی داری . مربوط میشه به 2 تا حلقه ای که داخل صفحه اخری قرار میگیره . یکی از اون حلقه ها باعث خط افتادن صفحه فلزیهای میشه که بین صفحه کلاجها قرار میگیره . یعنی ktm هم همین طراحی را داره؟
نیما نادری
15-08-1393, 09:02 قبل از ظهر
سلام
هنوز باز نکردم چون موردی نداشته ولی اگر همچین چیزی باشه باید مشکل دار بشه
البته از توضییح شما دقیق نگرفتم مشکل چیه
اون صفحه فلزی بین کلاچها اسمشون دیسک هست
جنسشون از صفخات کلاچ که فیبری هستن خیلی محکمتره و خط نمیفته
مگه صفحه کلاچ طرف تمام شده باشه و رسیده باشه به فلز زیر فیبر ها
و اون فلز بین دیسکها خراب کاری کرده باشه
حلقه رو اصلا نفهمیدم منظور کجاست ؟
MR.Halakoohi
15-08-1393, 08:18 بعد از ظهر
سلام
دوستان من موتورم قبلا" با تک استارت روشن میشد امروز با اینکه تو جایی بود که هوای سردی هم اونجا نبود با 4,5 بار استارت زدن روشن شد/
البته دیشب تو استان ما هوا خیلی سرد بود یه دو ساعتی بیرون بود بعد بردمش تو سوئیتمون/
اما امروزم رفتم بیرون باز میخواستم برم بیرون یه دو سه دفه استارت خورد/
اصلا" ساسات این موتور کجاس؟
M@hdi
15-08-1393, 08:41 بعد از ظهر
داداش مال منم اینجوریه هوا که یه کم سرد میشه باید ساسات بکشی سمت چپ موتور زیر شاسی که دستتو ببری مشخصه باید بکشی سمت خودت دو سه دقیقه با ساسات روشن بمونه بعد ساسات رو برگردون سر جاش
آقا این شلنگ مخزن آب اضافه من تو مونتاژ نمی دونم به کجا گیر کرده بود اول فکر کردم اون قسمت داغ شده شلنگ چسبیده بهش بعد که کشیدمش پاره شد انصافا خیلی جنسش آشغال بود من خودم تو چراغ برقم از شلنگ فروشها یه شلنگ گرفتم قطرش دوبرابر شلنگ خودش جنسش هم عالی ولی دیگه بسط های انبردستی خودش بهش نخورد ولی شلنگه طوریه که سفت جا رفت مشکلی نداره بسط نباشه روش؟
erfan-kh
15-08-1393, 09:04 بعد از ظهر
سلام.بچه ها نظر بدید موتور چجوری شده؟؟؟!!!چی کم داره؟؟
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۴۰۹۱۱_۱۵۲۰۴ ۴(1).jpg
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۴۰۹۱۱_۱۵۲۱ ۹.jpg
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۴۱۱۰۴_۱۰۵۴ ۵۴.jpg
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۴۰۹۰۹_۱۳۰۴ ۵۳.jpg
[Only registered and activated users can see links] ___.jpg
digitalcanon
15-08-1393, 09:43 بعد از ظهر
حالا این موتور ما برعکسه تو زمستون و تابستون با تک استارت روشن میشه ولی اگه ساسات را بکشم دیگه به هیچ عنوان روشن نمیشه کلی با کاربراتش ور رفتم بازش کردم تمیزش کردم و هواا و گازش دوباره تنظیم کردم ولی با ساسات اصلا روشن نمیشه . موتور خفه میکنه .
BKING
15-08-1393, 10:32 بعد از ظهر
??????
عکسا برام لود نمی شه
MR.Halakoohi
15-08-1393, 11:58 بعد از ظهر
داداش مال منم اینجوریه هوا که یه کم سرد میشه باید ساسات بکشی سمت چپ موتور زیر شاسی که دستتو ببری مشخصه باید بکشی سمت خودت دو سه دقیقه با ساسات روشن بمونه بعد ساسات رو برگردون سر جاش
آقا این شلنگ مخزن آب اضافه من تو مونتاژ نمی دونم به کجا گیر کرده بود اول فکر کردم اون قسمت داغ شده شلنگ چسبیده بهش بعد که کشیدمش پاره شد انصافا خیلی جنسش آشغال بود من خودم تو چراغ برقم از شلنگ فروشها یه شلنگ گرفتم قطرش دوبرابر شلنگ خودش جنسش هم عالی ولی دیگه بسط های انبردستی خودش بهش نخورد ولی شلنگه طوریه که سفت جا رفت مشکلی نداره بسط نباشه روش؟
داداش دمت گرم
آقا ما یه اهرم مانند پیدا کرده بودیم هی میزدیمش بالا به زورم میمد بالا فکر کردم اونه/
دیدم هیچ تاثیری نداره ها؟؟؟:4chsmu1:
M@hdi
16-08-1393, 07:16 قبل از ظهر
داداش دمت گرم
آقا ما یه اهرم مانند پیدا کرده بودیم هی میزدیمش بالا به زورم میمد بالا فکر کردم اونه/
دیدم هیچ تاثیری نداره ها؟؟؟:4chsmu1:
دقیقا اینجاست که دستمو بردم داخل زور هم لازم نداره آروم بکش سمت خودت
abolfazls
16-08-1393, 12:07 بعد از ظهر
فقط يه عكس آخر مياد ! بقيه عكسها رو نمايش نميده ! ولى همون عكس آخرى رو كه من ميبينم قشنگ شده
M@hdi
16-08-1393, 12:34 بعد از ظهر
اینم از موتور بنده
خوشگله عایا؟ خخخخخخخخخ
imported_ffarzad
16-08-1393, 01:26 بعد از ظهر
بنظرم این پالس ان*اس خیلی رو*هواست فاصلش از زمین یکم*زیاده ..بنظرتون ارتفاع بزنیم* قشنگتر نمیشه ؟؟؟؟؟;-)
vahidps
16-08-1393, 02:05 بعد از ظهر
دوست عزیز موتورتون چندتا کارکرده انجینش نسبت به اولش صداش زیاد شده یا نه چون خیلی جاها شنیدم بعد چند وقت صداش زیاد میشه
- - - Updated - - -
M@hdi
16-08-1393, 02:57 بعد از ظهر
نزدیک 1500
نه صداش همونجوریه .. اتفاقا دیروز رفته بودم پیش آقای یعقوبی 4 راه ولیعصر یه زردش اومد تصادف کرده بود پدال دندش کج شده بود ازش پرسیدم گفت که مال اونم به صدا نیوفتاده مدلش 92 بود 22000 تا هم راه رفته بود باهاش ... روشن کرد که بره پدال بخره خودمم صدای اضافی نشنیدم و صداش مثه موتور خودم بود
vahidps
16-08-1393, 03:07 بعد از ظهر
پس احتمال داره اینایی که موتوراشون به صدا افتاده فشار زیادی به موتور وارد کردن اونم به خاطر تاپ اسپید بیشتر
M@hdi
16-08-1393, 03:21 بعد از ظهر
پس احتمال داره اینایی که موتوراشون به صدا افتاده فشار زیادی به موتور وارد کردن اونم به خاطر تاپ اسپید بیشتر
والا چی بگم
من رفیقمم برج 9 پارسال خریده میگه من همون روز اول 100 تا باهاش رفتم آب بندی هم نکردم تا الانم هیچ مشکلی نداشته بنزین و روغن می ریزم میرم میام .. تو اتوبان 120-30 تا میره باهاش.
به نظر من از هر وسیله ای درست استفاده کنی و بهش برسی سالمتر می مونه و بیشتر براتون کار می کنه ... یه مشکی مدل 93 تو تعمیرگاه دیدم کلا موتور رو باز کرده بودن دل و رودش رو ریخته بودن بیرون طرف داغون کرده بود موتورو همه جاش گلی و خاکی بود فکر کنم از خط مقدم جبهه اومده بود ......طلق و سفره هم بسته بودن روش خخخخخخ
MR.Halakoohi
16-08-1393, 06:30 بعد از ظهر
موتور مال روندن هستش نه مال گذاشتن کنار پارکینگ:32:
آقا با موتور برو به موقع گازش بده به موقع دنده بده به موقع هم برس بهش موتورت هیچیش نمیشه/
حتی اگه کوچکترین مشکلی هم پیدا کرد باید موتورو ببریم تا بعد به مشکلای بزرگتری نخوریم/
نیما نادری
16-08-1393, 08:45 بعد از ظهر
حالا این موتور ما برعکسه تو زمستون و تابستون با تک استارت روشن میشه ولی اگه ساسات را بکشم دیگه به هیچ عنوان روشن نمیشه کلی با کاربراتش ور رفتم بازش کردم تمیزش کردم و هواا و گازش دوباره تنظیم کردم ولی با ساسات اصلا روشن نمیشه . موتور خفه میکنه .
دقیقا موتور منم همینجوره تک استارت روشن میشه ولی ساسات اصلا کار نمیکنه !!!
انجین NS طراحی بروزی در روغن رسانی داره.نازلهای بسیار کوچکی در حد ژیگلورهای کاربرات در بسیاری از نقاط انجین هستن
که وظیفشون روغن کاری موضعی نقاط حساس در انجین هست یک جاش در مجاورت انگشتی ها یا همون راکرهاست
استفاده از روغن فول سنتتیک مرغوب و عدم ورود گردوخاک از کاربرات وووو باعث میشه روغن وظیفشو بهتر انجام بده
این موتور روغن مرغوب میخواد
- - - Updated - - -
اینم از موتور بنده
خوشگله عایا؟ خخخخخخخخخ
خیلی زیباست
1) روکش باکو کجا تهیه کردی فکر کنم منم باید بگیرم
2) اگر ممکنه یک عکس فنی از مخزن رادیات جدید بگذارید
3)یک سیم از سمت راست انجین رد شده اگر سیم کلاچ هست جاش اونجا نیست
M@hdi
16-08-1393, 09:51 بعد از ظهر
سلام آقا نیما مخلصیم
1.روکش رو چهار راه شاپور پشت ایستگاه اتوبوس یه مغازه روکش دوزیه درهای چوبی داره .. روکش کامل زین و باک برام دوخت 60 تومن ولی از شانس من مثه اینکه روزی که دوخته حوصله نداشته مال دوستم رو خیلی تمیزتر از مال من دوخته چندجاش رو با دوخت طرح داده که مال من نداره
2.چشم ضمیمه کردم
3.جریان سیم رو متوجه نشدم دقیقا منظورتون کدومه؟
آقا تو پست 1744 یه سوال کردم نمی دونم خوندین یا نه .. الان یه شلنگ مرغوب خریدم انداختم ولی بسط انبردستی که خریده بودم بهش نخورد مشکلی داره بسط نداشته باشه؟ اون سرش هم که می خوره به رادیاتور بسط نداره الان عکسشم ضمیمه کردم .. راستی عکس اون پیچی هم که بریده ضمیمه کردم از اونجا آب نمیده خوشبختانه ولی می ترسم با گرم شدن هوا مشکل ساز بشه .. این دوتا موضوع ذهنمو مشغول کرده اگه خیالم رو راحت کنید دعاتون می کنم ..
راستی روغن پیشنهادی شما چیه؟ تو اکثر پستها خیلی رو روغن تاکید می کنید .. الان 10w40 می ریزید یا 20w50 ؟
erfan-kh
16-08-1393, 10:07 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
omid kawasaki
16-08-1393, 10:38 بعد از ظهر
آقا عکسا که معلومه سیستم شما مشکل داره ... میتونی از روکش زین رنگی هم برای قشنگ تر شدن استفاده کنی ،
BKING
16-08-1393, 10:55 بعد از ظهر
منم عکس آخرو دیدم خیلی خوب شده
erfan-kh
16-08-1393, 11:00 بعد از ظهر
از ی سیستمه دیگه دوباره میفرستم حالا.روکش زینم سفارش دادم تو گمرک باسش درست کنن.فقط نظر زیاد بود یکی میگف خوبه یکی میگف بده گفتم از شما ها ک سلیقتون خوبه و سر در میارید بپرسم خیالم راحت ش.
ممنون :ura1:
MR.Halakoohi
16-08-1393, 11:47 بعد از ظهر
اینم از موتور بنده
خوشگله عایا؟ خخخخخخخخخ
آقا مبارک باشه ان شا الله/
ان شا الله که چرخش واسط همیشه بچرخه/
خیلی زیباس/
اتفاقا" منم میخواستم همین روکشا بپرسم که آقا نیما پرسیدن/
این شب رنگای دور رینگا من نمیدونم باید چه جوری بزنم؟؟؟؟:icon_pf _99_:
خیلی خشگل میشه/به خصوص رنگ قرمزش برا موتور مشگی:icon_pf (95):
salar.gorgani
17-08-1393, 01:41 قبل از ظهر
خیلی عالی شده فقط اون تابلو زیر کله چراغ رو بردار که مثل اتکت لباس میمونه ضایس
Gladiator
17-08-1393, 03:20 قبل از ظهر
آقا مبارک باشه ان شا الله/
ان شا الله که چرخش واسط همیشه بچرخه/
خیلی زیباس/
اتفاقا" منم میخواستم همین روکشا بپرسم که آقا نیما پرسیدن/
این شب رنگای دور رینگا من نمیدونم باید چه جوری بزنم؟؟؟؟:icon_pf _99_:
خیلی خشگل میشه/به خصوص رنگ قرمزش برا موتور مشگی:icon_pf (95):
برچسب رینگ بخر ، 16 تکست برای هر طرف رینگ4 تکه ، رینگاتو خوب بشور و خشک کن بعدشم بزن ، یکم دقت و حوصله میخواد ، قیمتشم زیر 10 تومن درمیاد معمولیش
abolfazls
17-08-1393, 11:15 قبل از ظهر
عكسها تو پست آخرى اومد ، من پستهاى بى محتوا رو پاك ميكنم
و البته زيبا شده ، ممنون
میلاد هرکول
17-08-1393, 01:16 بعد از ظهر
جای دری قمقمه خیلی خوب شده تازه فهمیدن یکی بخواد اب اضافه کنه به مخزن چه پدری ازش در میاد تا فلاپ رو باکو باز کنه...
doost7070
17-08-1393, 04:43 بعد از ظهر
کسانی که ان اس جدید دارن شاید تغییراتی تو انجین هم دادن که کمتر صدا بده ؟ واقعا همینطوره یا تو انجین سری جدید و قدیم هیچ فرقی نیست ؟>
MR.Halakoohi
17-08-1393, 08:12 بعد از ظهر
سلام
آقا میگم این موتورا تا حالا دو سه باره تخته باهاش رفتم به زور 134 تا رو درآورد؟؟؟؟
در صورتی که خیلی از دوستان صحبت از 140 تا,145تا, ...میکنن؟؟؟؟
موتور ما راه نمیره یا موتور دوستان زیادی راه میره؟؟؟؟
میشه فاکتورایی را که تو بحث سرعت تو این موتور ها تاثیر داره بهم بگید؟؟؟
میدونم این موتور 200هستش و نباید زیاد ازش انتظاری داشت اما لااقل به گفته ی کارخونه باید 136 تا بره:297:
روغن تاثیر داره تو سرعت؟؟
نیما نادری
17-08-1393, 09:37 بعد از ظهر
مرسی از عکسها
اون پیچ مشکل نداره فعلا هر وقت قصد تعویض داشتی تعمیرش کن میتونی توشو تمیز کنی یک انگشت
چسب آبندی بزنی تا توش آب و گردوخاک نره تا بعد عصب کشی و روت کانال بشه
اون شلنگ هم یک بست کمربندی نازک مشکی بزنی تضمینی ردیفه فقط موقع سفت کردن بست
زور زیاد نزنی با پایه با هم کنده بشن !!!
من با این موتور 130 تا بیشتر نرفتم بعد موتور تک سیلندر تو سرعت حالت تهوع میاره
من نمیدونم چطوری همه حال میکنن سرعت میرن قر قر قر اونم به زور 135 تا
شما اگر بخوابی رو موتور آیرودینامیک رو حفظ کنی بیشتر هم میری
از باد لاستیک تا باد هوا به سرعت مربوطه ولی با این موتور....!!! واقعا به درد نمیخوره اون سرعت
M@hdi
17-08-1393, 10:05 بعد از ظهر
خواهش
منظورتون رو از عصب کشی و روت کانال متوجه نشدم فکر کنم اصطلاح تراشکاری باشه درسته؟ چسب آب بندی دور تا دور اون قسمت می تونم بزنم یا فقط داخل حفره ای که ایجاد شده؟
بست کمربندی قسمت پایین میشه زد قسمت بالایی که جا دست نداره پیچ گوشتی بندازم اگه ضروریه بست انبردستی سایز خودشو پیدا کنم ببندم
flower
17-08-1393, 11:01 بعد از ظهر
روغن فول سنتیک بریزید و حالش را ببرید واقعا عالیه حتما روغن قبلی خوب تخلیه بشه و فیلتر روغن هم باید تعویض بشه فعلا اجیپ 10تا 50 به قیمت خوبه ادینول هم خوبه ولی من امتحان نکردم انجین نرم می شه تعویض دنده خیلی بهتر عمل می کنه تاپ اسپید هم تا 5 کیلومتر یا شاید بیشتر افزایش پیدا می کنه .
MR.Halakoohi
17-08-1393, 11:53 بعد از ظهر
نمیدونم /اما من فک کنم از روغنم باشه/آخه روغن قبلیم هم دنده هام راحت میرفتن جا هم سرعتم با باد به 134تا رسید؟؟؟
doost7070
18-08-1393, 01:24 بعد از ظهر
من به شخصا با موتور با باد لاستیک زیاد حدود 30 بار فشار و با روغن تویوتا 10 50 در شرایط بدون باد 148 تا رفتم البته یه ترک
دو ترک هم رفتم که آخرش 131 بود البته باد لاستیک یکم کم بود . اما بیشتر از 131 نرفت
- - - Updated - - -
البته من وزن 95 کیلو هستش یکم سنگین هستم
نیما نادری
18-08-1393, 01:26 بعد از ظهر
بست نیاز نداره جهت اطمینان بیشتر فقط
فقط یک قطره داخل سوارخه پیچ بریده اونم نزدی نزدی
عصب کشی و روت کانال یک تکنیک دندانپزشکی برای تخلیه عصب دندان (مرکز دندان )
پر کردن جای عصب با مواد خاص هست یکجور تراشکاری توی دهان هست :gigglesmile:
MR.Halakoohi
19-08-1393, 08:34 بعد از ظهر
سلام
دوستان میشه نور صفحه کیلومترا آبی یا هر رنگ دیگه ایی کرد؟
moein 007
19-08-1393, 09:27 بعد از ظهر
سلام
دوستان میشه نور صفحه کیلومترا آبی یا هر رنگ دیگه ایی کرد؟
آره کار نشد نداره باید لامپ های ال ای دی رو با نمونه ی دلخواه عوض کنی لطفا دوستانی که این موتور رو دارن ایشون رو راهنمایی جامع بفرمایند
MR.Halakoohi
23-08-1393, 01:17 قبل از ظهر
سلام
دوستان جدیدا" احساس میکنم خیلی موتورم صدا میده/مثل اینک فیلراش شل باشنا در اون حد/جالبه یه صدای دیگه ایی هم میاد که کلاجا که میگیرم اون صداهه میفته/
دندهاشم جدیدن بد جا میرن بعد هم که موتورا گازش میدم بعد یواش باهاش میرم تو دنده عوض کردن یه صدای شن مانندی میده؟؟؟؟
دوستان مشکلی داره این موتور ما یا کلا" اینجورین؟
abolfazls
23-08-1393, 11:42 قبل از ظهر
سلام
دوستان جدیدا" احساس میکنم خیلی موتورم صدا میده/مثل اینک فیلراش شل باشنا در اون حد/جالبه یه صدای دیگه ایی هم میاد که کلاجا که میگیرم اون صداهه میفته/
دندهاشم جدیدن بد جا میرن بعد هم که موتورا گازش میدم بعد یواش باهاش میرم تو دنده عوض کردن یه صدای شن مانندی میده؟؟؟؟
دوستان مشکلی داره این موتور ما یا کلا" اینجورین؟
روغن موتورتون رو چك كردين ؟؟؟ شايد روغنى كه داخل انجين هست كيفيت خوبى نداره !!! روغن موتور رو عوض كنيد و نتيجه رو اعلام كنيد
M@hdi
23-08-1393, 12:15 بعد از ظهر
چند صفحه قبل هم من گفتم کسی جواب درست حسابی نداد من خیلی از این حالت بدم میاد .. شاید با گذشت زمان و ساییده شدن بیشتر دنده ها نرم تر بشن
abolfazls
23-08-1393, 12:19 بعد از ظهر
چند صفحه قبل هم من گفتم کسی جواب درست حسابی نداد من خیلی از این حالت بدم میاد .. شاید با گذشت زمان و ساییده شدن بیشتر دنده ها نرم تر بشن
كلا اكثر ان اس سوارها از ناراحت كار كردن انجينشون گله دارن ...
M@hdi
23-08-1393, 12:39 بعد از ظهر
كلا اكثر ان اس سوارها از ناراحت كار كردن انجينشون گله دارن ...
نرمی و صدای آپاچی رو این موتور داشت دیگه حرف نداشت ... کلا هر موتوری یه ضعفی داره دیگه .. حالا یکی از دوستام میگه آترود 10w40 ریخته خیلی نرم شده
می خوام لاستیک پهن بندازم تا چه سایزی عقب و جلوش جا داره؟ فقط گلگیر عقب رو می خوام باز کنم. چه برندی بندازم که خوب کار کنه سر هم نباشه؟
abolfazls
23-08-1393, 12:42 بعد از ظهر
در مورد سايز لاستيك والا من تجربه ان اس نداشتم ، دوستان بيان و نظرشون رو بدن ولى در مورد اينكه هر موتور يه ايرادايى داره كاملا حق با شماست ولى در مورد ان اس شايد به خاطر اينكه صداى اگزوز خيلى كمه اينقدر صداهاى اضافى انجين رو مخ ميره ! شايد اگر يه همچين اگزوزى روى آپاچى هم باشه صداهاى انجينش بيشتر شنيده شه و ...
MANHUNT
23-08-1393, 03:04 بعد از ظهر
پنجشنبه پيش دوستم كه مغازه موتور فروشي تو سبلان داره بودم دو رنگ سفيد مشكي رو 8700 ميداد و در كل ميگفت به گفته ي خودش مدل ٩٣ مشكلاتش كمتره مثل مشكل انگشتي هاي سوپاپ اما ميگفت صفرش رو هم اگه ميخواي روبراه بشه اذييتت نكنه با سيصد چهارصد خرجش كني حالا خرجا شو يادم رفت چي بود
M@hdi
23-08-1393, 06:26 بعد از ظهر
آقا یه سوال دارم لطفا فوری جواب بدین
درجه روغن موتور اگه تا بالای اون شیشه باشه مشکلی داره؟ یه ذره روغن ته قوطی بود گفتم بریزم بعد دیدم تا بالای اون شیشه پر شده اگه مشکل ساز میشه ببرم خالی کنم
MR.Halakoohi
23-08-1393, 06:34 بعد از ظهر
روغن موتورتون رو چك كردين ؟؟؟ شايد روغنى كه داخل انجين هست كيفيت خوبى نداره !!! روغن موتور رو عوض كنيد و نتيجه رو اعلام كنيد
دوست عزیز قبلا" آترود ریخته بودم الان روغنم بهران سوپر پیشتاز 50-20 sl هستش؟
قبلا" از این ها هم یعنی در اصل اولین باری که روغنشا عوض کردم یه مدل دیگه از روغن آترود ریخته بودم سبزرنگ بودش/
moein 007
23-08-1393, 07:43 بعد از ظهر
آره داش ابولفضل راس میگه روغن رو عوض کن انشا ا.. حل میشه و در مورد دنده جا زدن هم کلاجت رو تنظیم کن یه نگاهی به زنجیر هم بنداز با اسپری یا بنزین بشورش و دوباره روغن کاریش کن مواظب باش زیاد شل و سفت نباشه بشین رو موتور و از یکی بخواه بر اساس وزنت تنظیمش کنه
abolfazls
23-08-1393, 09:28 بعد از ظهر
آقا یه سوال دارم لطفا فوری جواب بدین
درجه روغن موتور اگه تا بالای اون شیشه باشه مشکلی داره؟ یه ذره روغن ته قوطی بود گفتم بریزم بعد دیدم تا بالای اون شیشه پر شده اگه مشکل ساز میشه ببرم خالی کنم
يه زره چقدر بوده دوست عزيز ؟؟؟
چون روغن زياد براى انجين ضرر داره ولى اگه مقدارش كم باشه مشكل خاصى نيست ...
M@hdi
23-08-1393, 09:37 بعد از ظهر
يه زره چقدر بوده دوست عزيز ؟؟؟
چون روغن زياد براى انجين ضرر داره ولى اگه مقدارش كم باشه مشكل خاصى نيست ...
فکر کنم یه 100 سی سی شد
اون شیشه بغل انجین الان دو میلش خالیه می خواین عکس بذارم؟
abolfazls
23-08-1393, 09:48 بعد از ظهر
فکر کنم یه 100 سی سی شد
نيازى به عكس نيست ! اگر امكانش هست يه تيكه شيلنگ نازك مثل شيلنگ هواى اكواريوم وصل كن روى يه سرنگ و از همون دريچه روغن مقدار اضافى رو خالى كن
moein 007
23-08-1393, 10:00 بعد از ظهر
دوست عزیز قبلا" آترود ریخته بودم الان روغنم بهران سوپر پیشتاز 50-20 sl هستش؟
قبلا" از این ها هم یعنی در اصل اولین باری که روغنشا عوض کردم یه مدل دیگه از روغن آترود ریخته بودم سبزرنگ بودش/
آقا روغن آترود نریزید بجاش بهران تکتاز بریزید بهتره آترود بسیار مزخرفه و به قطعات انجین میچسبه برای همین موقع تعویض مثل آب میمونه بازم اگه روغن خارجی میخوای کاسترول مگنتیک بریز
MR.Halakoohi
23-08-1393, 11:17 بعد از ظهر
بابا ما بالاخره نفهمیدیم روغن خوب برا این موتور چی بریزیم؟؟؟؟
آقا این روغنی که خود دفترچش معرفی کرده هم من نه میدونم چیه نه گیرم میاد/
آقا خواهشا" یکی بیاد یه روغن خوب به ما معرفی کنه؟؟؟؟:wall3:
M@hdi
27-08-1393, 08:24 بعد از ظهر
کسی خبر داره رنگ سفید یه دستش وارد میشه یا نه؟
mahmoodkhan
27-08-1393, 09:53 بعد از ظهر
کسی خبر داره رنگ سفید یه دستش وارد میشه یا نه؟
اصلا شرکت باجاج سفید یه دست تولید نکرده!!!
میتونید به سایت باجاج مراجعه کنید برای رنگهای ns
M@hdi
27-08-1393, 10:40 بعد از ظهر
اصلا شرکت باجاج سفید یه دست تولید نکرده!!!
میتونید به سایت باجاج مراجعه کنید برای رنگهای ns
دوست عزیز می دونم تولید نکرده شما یه سرچ بفرمایید قبل از جواب دادن بد نیست
moein 007
27-08-1393, 10:44 بعد از ظهر
داداش من پالس135 با 180 دیدم سفید ولی فکر نکنم ان اس سفید داشته باشه ولی میتونی سفارش بدی فکر کنم برات بزنن ولی 300شایدم بیشتر باید پول اضافه بدی
mahmoodkhan
28-08-1393, 12:30 قبل از ظهر
شرکت تکتاز سیکلت اردستان زیر مجموعه فارس موتور تا حالا رنگای غیر از رنگای فابریک باجاج مونتاژ نکرده'و این عکسهایی که شما تو اینترنت دیدید 'مال کشورهای آمریکای شمالی هست که فکر کنم بسفارش هست و متأسفانه تکتاز سیکلت وارد این فاز نشده!!!
strasboorg
28-08-1393, 12:52 بعد از ظهر
سلام دوستان
یه سوال داشتم راجع به این موتور
چراغ Check این موتور چجوری خاموش میشه ؟
ممنون
doost7070
28-08-1393, 04:20 بعد از ظهر
دکمه منو رو چند بار بزن تا بره رو حالت TRIP 2 بعد دکمه M , S رو همزمان بمدت 10 ثانیه نگه دار خاموش میشه ...
- - - Updated - - -
-----------------------------------------------------------------------------------------
از دوستان فنی یه سوال دارم ...
من تا یکماه قبل با موتور 148 رفتم اما دیروز تاپ اسپیدم 134 بود . کارکرد موتور هم 1800 کیلومتر هستش ...
می تونم بپرسم از چی میتونه باشه ؟ باد لاستیک ها هم تنظیم بود ..
VAHID
28-08-1393, 04:35 بعد از ظهر
دکمه منو رو چند بار بزن تا بره رو حالت TRIP 2 بعد دکمه M , S رو همزمان بمدت 10 ثانیه نگه دار خاموش میشه ...
- - - Updated - - -
-----------------------------------------------------------------------------------------
من تا یکماه قبل با موتور 148 رفتم اما دیروز تاپ اسپیدم 134 بود . کارکرد موتور هم 1800 کیلومتر هستش ...
خیلی چیز ها تاثیر داره مثل شب جاده -وضعیت باد و هوا - سوخت و.....
mahmoodkhan
28-08-1393, 05:18 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
مسیر باد خیلی تاثیر داره'درضمن معمولا تاپ اسپید تو هوای سردتر کمتر میشه'چون مقداری از انرژی آزاد شده ی بنزین باید صرف گرم شدن هوای ورودی بشه'شما زیاد روی تاپ اسپید حساس نباش...!
doost7070
29-08-1393, 02:31 بعد از ظهر
اره چون وقتی باش رفتم دیشب خیلی هوا سرد بود
farshad 54
29-08-1393, 03:00 بعد از ظهر
بابا ما بالاخره نفهمیدیم روغن خوب برا این موتور چی بریزیم؟؟؟؟
آقا این روغنی که خود دفترچش معرفی کرده هم من نه میدونم چیه نه گیرم میاد/
آقا خواهشا" یکی بیاد یه روغن خوب به ما معرفی کنه؟؟؟؟:wall3:
بهران سوپر پیشتاز 20-50 SL
- - - Updated - - -
آره داش ابولفضل راس میگه روغن رو عوض کن انشا ا.. حل میشه و در مورد دنده جا زدن هم کلاجت رو تنظیم کن یه نگاهی به زنجیر هم بنداز با اسپری یا بنزین بشورش و دوباره روغن کاریش کن مواظب باش زیاد شل و سفت نباشه بشین رو موتور و از یکی بخواه بر اساس وزنت تنظیمش کنه
به هیچ وجه زنجیرهای اورینگی رو با بنزین نشورید
- - - Updated - - -
فکر کنم یه 100 سی سی شد
100 سی سی مشکلی برای موتور به وجود نمیاره دفعات بعدی دقت کنید بیشتر روغن نریزید
M1450M
29-08-1393, 06:17 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
من از همه چیز این موتور راضیم به جز صداش
نمیشه صداش رو عوض کرد ؟؟
مثلا اگزوزش رو عوض کرد؟
M@hdi
29-08-1393, 07:04 بعد از ظهر
دوستان به این تاپیک سر بزنید و راهنمایی کنید بنده رو
erfi.747
29-08-1393, 08:10 بعد از ظهر
دوستان راسته که ns زود شاتون میزنه ؟؟؟
M@hdi
29-08-1393, 09:57 بعد از ظهر
امروز 17 شهریور دو رنگ قرمز مشکی و سفید مشکی و مشکی یکدست بود 8500 آبی یکدست 8900
دو رنگ مشکی آبی هم به زودی قراره بیاد
نیما نادری
30-08-1393, 06:37 بعد از ظهر
تا 10.000 تا هنوز نزده
MR.Halakoohi
30-08-1393, 07:04 بعد از ظهر
عزیز از این حرفا زیاد میزنن/
برا آپاچی هم همینارا میگفتن/
باور کن آپاچیما پدرشا درآوردم نه شاتون زد نه هیچی/
فقط روغن سوزی پیدا کرد اونم به خاطر این که روغنشا دیر عوض کردم داغون کرده بود///
میلاد هرکول
30-08-1393, 07:38 بعد از ظهر
اینا چرت و پرته روغن سوپر پیشتاز به اندازه کافی بریز توشو فقط گاز بده هیچیش نمیشه...
M@hdi
30-08-1393, 08:42 بعد از ظهر
تا 10.000 تا هنوز نزده
مخلص آقا نیما
آقا من رفیقم 22000 تا رفته باهاش تازه سری اولی هست که می گفتن مشکل انگشتی سوپاپ داره و این حرفا هنوز مثه ساعت داره کار می کنه
یه سوال: امروز از یه بنده خدایی شنیدم اگه فیلتر روغن KTM ی بندازیم روش دیگه نیازی به تعویض نداره فقط هر 10000 تا باز می کنی و با بنزین تمیز می شوریش چون فلزیه قیمتشم حدود 100 هزار تومنه می خواستم بدونم صحت داره؟ می گفت اون نمایندگی باجاج تو خ ولیعصر داره اگه صحت داشته باشه به نظرم ارزش داره پول 5 تا فیلتر کاغذی رو بدی و خلاص کنی خودتو
راستی جدیدا شرکت یه ضربگیر هم روی باک گذاشته که به نظرم جالبه(اون قسمتی که با بدن تماس داره) من یدونه از فروشنده که آشنا بود گرفتم از زیر روکش باک چسبوندم عالی شده
MR.Halakoohi
30-08-1393, 09:05 بعد از ظهر
مخلص آقا نیما
آقا من رفیقم 22000 تا رفته باهاش تازه سری اولی هست که می گفتن مشکل انگشتی سوپاپ داره و این حرفا هنوز مثه ساعت داره کار می کنه
یه سوال: امروز از یه بنده خدایی شنیدم اگه فیلتر روغن KTM ی بندازیم روش دیگه نیازی به تعویض نداره فقط هر 10000 تا باز می کنی و با بنزین تمیز می شوریش چون فلزیه قیمتشم حدود 100 هزار تومنه می خواستم بدونم صحت داره؟ می گفت اون نمایندگی باجاج تو خ ولیعصر داره اگه صحت داشته باشه به نظرم ارزش داره پول 5 تا فیلتر کاغذی رو بدی و خلاص کنی خودتو
راستی جدیدا شرکت یه ضربگیر هم روی باک گذاشته که به نظرم جالبه(اون قسمتی که با بدن تماس داره) من یدونه از فروشنده که آشنا بود گرفتم از زیر روکش باک چسبوندم عالی شده
داداش خوش به حالتون جایی هستید همه چیز گیرتون میاد/
ما اینجا همون فیلتر کاغذیشم گیرمون نمیاد چه برسه روکش باک و این چیزا:icon_pf _99_:
نیما نادری
30-08-1393, 09:57 بعد از ظهر
مخلص آقا نیما
حتما سازنده تشخیص داده ریز ذراتی که باید فیلتر بشن نتونن از کاغذ رد بشن
حالا فیلتر فلزی عمرا مثل کاغذی فیلتر نمیکنه و کلا خوشم نمیاد ازش
اونم تو شرایطی که کاغذیش هست مثل هلو (حالا کی حال داره یک ساعت فیلتر بشوره باد بگیره وووو)
(دادش از این قطعات گوگولی مگولی میگیری آمار بده مام بگیریم بچسبونیم بلکه شکل سری جدیدا بشیم :))))
هر کس جنس خواست یک ندا (6609)
M@hdi
30-08-1393, 10:26 بعد از ظهر
یعنی شرکت باجاج تشخیصش از شرکت KTM بهتر و دقیقتره؟ مگه میشه فیلتری که رو موتوری مثه KTM دوک200 هست از لحاظ تکنولوژی و کارایی از فیلتر روغن ان اس ضعیفتر عمل کنه؟
حتما اینم به خاطر پایین آوردن قیمته . اگه کیفیت و کارایی نداشت نمایندگی میاورد به نظرتون؟
نیما نادری
02-09-1393, 12:46 قبل از ظهر
هیچ ktm ی با فیلتر فلزی از کارخانه بیرون نمیاد کارخانه سازنده هم پیشنهاد نداده در هیچ جا
اون فیلتر ها هم بعید میدونم مال شرکت ktm باشه تقلبه
فیلتر کاغذی چیزه دیگه ای هست این دو موتور فیلتر هاشون یکیه
من نظرم فقط فیلتر کاغذیه (کجا داره میرم میبینم میگم چی)
M@hdi
02-09-1393, 07:21 قبل از ظهر
همون لوازم یدکی فروشیه باجاج تو خ ولیعصر
M@hdi
05-09-1393, 08:03 بعد از ظهر
آقا این موتور رفیق ما خیلی نرمه امروز سوار شدم حالم گرفته شد .. اولش اینجوری خشک به نظر می رسه؟ مال ما هم یه خرده راه بره نرم میشه؟ میگه روغن 10w40 ریختم ربطی داره عایا؟
flower
05-09-1393, 10:58 بعد از ظهر
قبلا گفتم فول سنتیک بریز و حالش را ببر خیلی نرم می شه 10 تا 50
نیما نادری
06-09-1393, 11:07 بعد از ظهر
ناراحت نباش همشون یکی هستن
روغن خوب بریز فول سنتتیک من از 4800 کیلومتر تا 9600 کیلومتر با یک روغن رفتم
واقعا عالی بود تمیز بازم دلم سوخت عوض کنم ولی کردم
فیلترهاش خیلی خوبه براده رو میگیره هم کاغذی هم آهن ربایی
باید هر سرویس عوض بشه
خیلی گیر میدی به موتورت قهر نکنه باهات ... زدی چشششم که کور کردی ولش
کن بدبختو (پیچ بریده )
نزدیک 10.000 تام لنت عقب دیگه تمومه
MR.Halakoohi
07-09-1393, 01:10 قبل از ظهر
قبلا گفتم فول سنتیک بریز و حالش را ببر خیلی نرم می شه 10 تا 50
آقا این روغنا باید از کجا گیر بیاریم؟
ما که نتونستیم گیرش بیاریم:wall3::wall3::wall3:
M@hdi
07-09-1393, 07:51 قبل از ظهر
ناراحت نباش همشون یکی هستن
روغن خوب بریز فول سنتتیک من از 4800 کیلومتر تا 9600 کیلومتر با یک روغن رفتم
واقعا عالی بود تمیز بازم دلم سوخت عوض کنم ولی کردم
فیلترهاش خیلی خوبه براده رو میگیره هم کاغذی هم آهن ربایی
باید هر سرویس عوض بشه
خیلی گیر میدی به موتورت قهر نکنه باهات ... زدی چشششم که کور کردی ولش
کن بدبختو (پیچ بریده )
نزدیک 10.000 تام لنت عقب دیگه تمومه
من پیچ بریده نمیره تو مخم موتور رو دادم رفیقم چکی رفتم یه صفر خریدم 8500 این دفعه کشیدم بیرون خوب همه جاشو معاینه کردم که باز پشیمون نشم و خداروشکر یه خال هم نداشت دیگه به غیر از پیچ کارتر واسه تعویض روغن به جاییش دست نزدم و نمی زنم تا آچارکشی بشه
آره فیلتر پشت مهره کارتر که خیلی خوبه اون یکیو هنوز باز نکردم دیروز روغن عوض کردم پر از براده آهن بود با بنزین شستم خشک کردم بستم.
این فول سنتتیک که میگید اسم روغنه یا جزو مشخصات روغنه؟ درجه غلظتش چیه؟ چند لیتری داره؟قیمتش چنده؟
یه سوال دیگه : من روغن 4 لیتری خریدم با ظرف 1.5 لیتری نوشابه 1300 سی سی پیمونه می کنم می ریزم با وجود اون شیشه بغل انجین نیازی به این کار هست؟ با همون 4 لیتری انقدر بریزم که از اون شیشه مشخص بشه
نیما نادری
07-09-1393, 03:58 بعد از ظهر
دوستانی که در دسترسی به روغن و لوازم ns محدودیت دارن بگن
فول سنتتیک یک ویژگی روغن هست که مربوطه به مواد سازنده روغن میشه
یعنی روغن به صورت سنتزی و از مواد پایه غیرنفتی با افزودنیهای خاص تولید شده
با وجود چشمی روغن دیگه نیازی به نوشابه نیست چیزها نیست
بعد از تعویض فیلتر و روغن حدود 1100 سی سی بریزید استارت بزنید
یکم کار کنه (درجا ) بعد بزارید ته نشین بشه روغن بعد تا حدود وسط شیشه
یکم بالاتر سریز کنید
آقا مهدی همون رنگی خریدی دوباره ؟سواری با هم فرقی میبینی یا عینه قبلیس ؟
M@hdi
07-09-1393, 06:06 بعد از ظهر
خب چه روغنی با چه برندی الان تو بازار این ویژگی رو داره که قیمتش هم مناسب باشه؟ در مورد اینکه بعد از کار کردن سطح روغن میاد پایینتر کاملا حق با شماست من وقتی روغن رو ریختم تا بالای اون چشمی پر شد بعد که استارت زدم یه خرده کار کرد سطح روغن از اون خط ماکسیمم یه نخ اومد بالاتر و میزون شد
بله آقا نیما همون رنگی خریدم زینها رو با موتور نو عوض کردم و روکش باک رو هم برداشتم که با اون ضربگیری که جدیدا شرکت می ذاره روش خیلی بهتر نشست رو باک این فروشنده ای که ازش موتور جدید رو خریدم خیلی کارش درسته مطالبی که فروشنده قبلی در مورد باطری خود ان اس گفته بود رو کاملا تکذیب کرد و باطری اصلی خود موتور رو که از قبل اسید ریخته بود و آماده کرده بود بست روش گفت باطری خودش خیلی خیلی بهتر از این باطری های اتمی چینی تو بازاره
حالا واسه اطلاع دوستان می گم : فروشنده قبلی بهم گفته بود باطری خودش اسیدیه و بعد مدتی اسیدش سر ریز میشه و رنگ انجین رو می بره و خراب می کنه(60 تومن بده با باطری اتمی عوض کن) در صورتی که داخل این باطری باید اسید مخصوص خودش که فرمول خاص خودش رو داره ریخته بشه و حدود 8 ساعت بعد با درپوش مخصوص پلمپ بشه بعد از گذشت 8 ساعت دیگه شما آبی تو باطری مشاهده نمی کنید که بخواد سر ریز بشه یه موادی داخلش هست که با ترکیب آب مثه ژل میشه
واقعا چی میشه اگه همه کاسب هامون مثه ایشون باشن
میلاد هرکول
07-09-1393, 06:28 بعد از ظهر
ای ول با با دمت گرم من فکر میکردم خودم حساسم با یه ترک یا یه خش موتورو میفروشم حالا میبینم حساس تر از منم هست...
90 درصد فروشنده ها هیچی از موتور حالیشون نیستو فقط به فکر گوش بریدن و سودن.
هنوز یه سری از موتور فروشها وقتی میخان دایلیم یا هیو روشن کنن دنبال شیر بنزینو کاربرات میگردن اصلا تو کتشون نمیره اینا کاربرات نداره اصلا نمیدونن ای سی یو چی هست.
flower
07-09-1393, 06:41 بعد از ظهر
آقا این روغنا باید از کجا گیر بیاریم؟
ما که نتونستیم گیرش بیاریم:wall3::wall3::wall3:
شهرکرد خوب معلومه گیر نمی یاد من از تهران خریدم اصفهان هم موجود بود تمام شد .
MR.Halakoohi
07-09-1393, 08:35 بعد از ظهر
شهرکرد خوب معلومه گیر نمی یاد من از تهران خریدم اصفهان هم موجود بود تمام شد .
حالا اگه خواستیم میشه سفارش داد؟
یه شماره ایی چیزی؟
YNSBMI
07-09-1393, 11:01 بعد از ظهر
سلام
ميشه بگيد ضربه گير باك را از كجا گرفتيد و چه شكلي است و چه قيمتى دارد
ممنونم
پوویا
08-09-1393, 05:53 قبل از ظهر
دوستان این موضوع که ns خوده هندیها تو هندوستان سوار میشن انژکتور هستش و فرق میکنه با ینی که به ایران میدن حقیقت داره؟؟؟یکی از دوستان که هند هستش اینو گفت
M@hdi
08-09-1393, 06:15 قبل از ظهر
سلام
ميشه بگيد ضربه گير باك را از كجا گرفتيد و چه شكلي است و چه قيمتى دارد
ممنونم
رو سری های جدید هست دوست عزیز نخریدم من روکش کشیدم روش جایی دیدم عکس می گیرم
behz@d
08-09-1393, 08:10 قبل از ظهر
سلام اینه که میگن سری جدید ان اس که دری برقش تیره رنگ خوب نیست واقعیت داره؟؟مرسی
Gladiator
08-09-1393, 08:25 قبل از ظهر
دوستان این موضوع که ns خوده هندیها تو هندوستان سوار میشن انژکتور هستش و فرق میکنه با ینی که به ایران میدن حقیقت داره؟؟؟یکی از دوستان که هند هستش اینو گفت
بله حقیقت داره
فقط تیپ کاربراتوری اون وارد ایران شده
sobhanpk
08-09-1393, 01:00 بعد از ظهر
سلام. حالا شتاب و تاپ اسپید انژکتوری بیشتره یا کاربراتوری:confused::confused:
M@hdi
09-09-1393, 08:54 بعد از ظهر
آقا من چند روزه ساسات می کشم دور موتور میره از 3 کم کم میاد سمت 1 بعد شروع می کنه به ریپ زدن قبلا ساسات می کشیدم می رفت رو3 کم کم می رفت سمت بالا مشکلش چیه؟
digitalcanon
09-09-1393, 09:48 بعد از ظهر
مدل ns 200 fi که اواسط سال 2014 تولید شده
- - - Updated - - -
سلام. حالا شتاب و تاپ اسپید انژکتوری بیشتره یا کاربراتوری:confused::confused:
شتابش بیشتره اونم به خاطر سریع تر و بهتر عمل کردن انژکتور .کابراتور تو گاز اولیه کپ میکنه و با تاخیر عمل میکنه یکی دیگه از مزیتهاش اینه که تو سرما و گرما موتور بدونه درد سر روشن میشه . کابرات چون کات اف نداره ممکنه بیشتر بره ولی انژکتور کات اف کردنش توسط ecu دقیقتره وبیشتر از حد مجاز نمیره مگر اینکه power commander نصب بشه . در کل انژکتوری بودن موتور خیلی بهتر از کاربراتوری بودنشه
K.I.A
10-09-1393, 01:51 قبل از ظهر
کابرات چون کات اف نداره ممکنه بیشتر بره ولی انژکتور کات اف کردنش توسط ecu دقیقتره وبیشتر از حد مجاز نمیره
کات اف دور موتور به کاربرات و انژکتور مربوط نیست....... برق موتور توسط cdi unit فرمان کات اف میده.
salahshor
10-09-1393, 02:53 قبل از ظهر
مسیر باد خیلی تاثیر داره'درضمن معمولا تاپ اسپید تو هوای سردتر کمتر میشه'چون مقداری از انرژی آزاد شده ی بنزین باید صرف گرم شدن هوای ورودی بشه'شما زیاد روی تاپ اسپید حساس نباش...!
کاملا اشتباهه .
برا چی میان رو انجین سوپر شارژر یا توربو شارژر نصب میکنن ؟! مگه برای پرخوران کردن انجین نیس ؟ پرخوران یعنی وارد کردن اکسیژن بیشتر نسبت ب تنفس طبیعی انجین و صرفا با مکش پیستون
پس اکسیژن بیشتر تو عملکرد و راندمان موتور خیلی تاثیر داره . همه میدونیم ک مقدار اکسیژن تو هوای سرد بیشتره چون مولکولهای هوا جنب و جوش کمتری دارن و بهم نزدیکترن و این مقدار اکسیژن بیشتر نسبت ب هوای گرمتر یعنی گشتاور و قدرت بیشتر .
در ثانی هیچ نوع انجینی هوای ورودی ب سیلندر رو گرم نمیکنه و برعکس موتور رو ی جوری طراحی میکنن ک هوای مورد نیاز برای 4 عمل اصلی از قسمتی تامین بشه ک جریان هوای ازاد وجود داره .مثلا تو هیوسانگ از بالای باک . سی جی از قاب بغل . زد ایکس 12 فقط صرف تامین هوا توسط ی کانال از جلوی موتور 10 اسب نسبت ب مدل پایینترش قدرت بیشتری داره . یا در 405 از سینی جلو هوای موتور تهیه میشه . 206 از داخل گلگیر .
پس نتیجه میگیریم گشتاور و قدرت موتور تو هوای سرد بیشتر و بهتره .
ولی عوامل دیگه مثل گرم نبودن لاستیک یا مهارت راکب و یا شیب و جهت باد و نوع سوخت میتونه تاثیر داشته باشه .
حتما یادتون باشه تست کنید . قدرت موتور مثلا وقتی ی روز گرم تابستون تو ترافیک هستین با شبایی ک هوا خنکه ..... کاملا ملموس هست قضیه
mohammadvaiper
10-09-1393, 01:22 بعد از ظهر
به نظرتون این صدای اگزوز چجوریه؟
behz@d
12-09-1393, 12:38 قبل از ظهر
بنظرتون سفید مشکی یا قرمز مشکی
M@hdi
12-09-1393, 06:49 قبل از ظهر
بنظرتون سفید مشکی یا قرمز مشکی
رنگ سلیقه ایه ولی قرمز مشکیشو من دارم خیلی خوشگله چند صفحه قبل بگردی عکسشو گذاشتم
mahmoodkhan
13-09-1393, 03:41 بعد از ظهر
کاملا اشتباهه .
برا چی میان رو انجین سوپر شارژر یا توربو شارژر نصب میکنن ؟! مگه برای پرخوران کردن انجین نیس ؟ پرخوران یعنی وارد کردن اکسیژن بیشتر نسبت ب تنفس طبیعی انجین و صرفا با مکش پیستون
پس اکسیژن بیشتر تو عملکرد و راندمان موتور خیلی تاثیر داره . همه میدونیم ک مقدار اکسیژن تو هوای سرد بیشتره چون مولکولهای هوا جنب و جوش کمتری دارن و بهم نزدیکترن و این مقدار اکسیژن بیشتر نسبت ب هوای گرمتر یعنی گشتاور و قدرت بیشتر .
در ثانی هیچ نوع انجینی هوای ورودی ب سیلندر رو گرم نمیکنه و برعکس موتور رو ی جوری طراحی میکنن ک هوای مورد نیاز برای 4 عمل اصلی از قسمتی تامین بشه ک جریان هوای ازاد وجود داره .مثلا تو هیوسانگ از بالای باک . سی جی از قاب بغل . زد ایکس 12 فقط صرف تامین هوا توسط ی کانال از جلوی موتور 10 اسب نسبت ب مدل پایینترش قدرت بیشتری داره . یا در 405 از سینی جلو هوای موتور تهیه میشه . 206 از داخل گلگیر .
پس نتیجه میگیریم گشتاور و قدرت موتور تو هوای سرد بیشتر و بهتره .
ولی عوامل دیگه مثل گرم نبودن لاستیک یا مهارت راکب و یا شیب و جهت باد و نوع سوخت میتونه تاثیر داشته باشه .
حتما یادتون باشه تست کنید . قدرت موتور مثلا وقتی ی روز گرم تابستون تو ترافیک هستین با شبایی ک هوا خنکه ..... کاملا ملموس هست قضیه
من با نظر شما موافق نیستم'
اون توربو شارژر که میفرمایید شما'فقط اکسیژن خالص هست' و ناخالصی و اتمی غیر از اکسیژن نداره'(پس شبیه سازی شما اشتباهه و هوای سرد قابل مقایسه با توربو شارژ اکسیژن نیست )و هوای معمولی فقط حدود ۲۰%اون اکسیژنه ومابقی گاز نیتروژن و ...
طبق مقالات و سرفصل های علمی'حدود ۲۰%انرژی حاصل از احتراق موتور صرف گرم کردن هوای ورودی میشه'با در نظر گرفتن گستره دمایی حدود ۵۰ درجه سانتی گراد'شما ببینید چقدر تفاوت داره!!!!
حالا شما میتونید افت هوای ورودی در تابستان دراثر انبساط مولکولهای هوا را با باز کردن پیچ هوای ورودی جبران کنید
بازده کم موتور در تابستان'به آلودگی هوای ورودی(کمبوداکسیژن)در شهرهای بزرگ صنعتی'گرم شدن بیش از حد انجین در ترافیک'شل شدن فیلر ها و....دونست .
said khansar
13-09-1393, 06:11 بعد از ظهر
دوستان توربوشارژربه قول مکانیک کاراسوپرشارژرقطعه ای هست که باعث میشه هوای بیشتری واردموتوربشه وحرکت خودشو(مکش هوا)ازخروجی اگزوزمیگیره بعضیاشون بوسیله موتوربرقی وکاری باخنک کردن هوانداره فقط مکش بیشترهوا!این که هوای خنک واردموتوربشه راندمان موتوربیشترمیشه درسته چون هوای سردحجمش کمتره درنتیجه بیشترمکش انجام میشه وقطعه ای که هواروخنک میکنه واکثرن روماشینهای دیزل جدیدهست اینترکولرهست که قبل توربوشارژروصل میشه ومیبینیدتوموتورهای ولووکه یسریاشون اینترکولردارن چقدرقدرت اسب بخارزیادشده!امااینوهم بایددرنظرگرفت که چون پالس کاربرات هست وهواهم سردبشه عمل ترکیب کامل سوخت وهواانجام نمیگیره!
M@hdi
14-09-1393, 07:26 بعد از ظهر
سلام
کسی قیمت گارد سمت چپ و دسته کلاچ رو داره؟ خوردم زمین زخمی شد دلچرکینم می خوام عوضشون کنم
farzin
15-09-1393, 11:08 قبل از ظهر
mr.mahmoodkhan
mr.salahshoor
.
هر انجینی دمای مناسب برای کارکرد با بازده بالاتر رو داره که بهش میگن دمای مناسب احتراق ... اگه دما بالاتر از حد معمول بخواد بره براش رادیات طراحی میکنن و اگه دما پایین تر از حد معمول هست براش روغن با گرانروی پایین پیشنهاد میکنن
هوای سرد بخودی خود باعث کاهش تاپ اسپید نمیشه اما باعث پایین اومدن راندمان کاری موتور خواهد شد که فقط در موتورها معمولا هنگام استارت زدن در هوای سرد موتور خوب کار نمیکنه و میگن بزار تا انجین گرم بشه
هوای سرد چگالی بیشتر و تراکم مولوکولیش بیشتره و انجین بهتر نفس میکشه اما چرا ممکنه موتور تاپ اسپید هوای معمول رو نزنه ؟ میتونه بخاطر همون تراکم مولکولها باشه که شما حین حرکت با اصطکاک هوای بیشتری روبرو هستید
نکته اینجاست که هممون در هوای نرمال نه گرم و نه سرد اگه به موتور فشار بیاریم بیش از حد گرم کنه موتور توان رفتن نداره و اگه موتور رو خوب گرم نکنیم باز یکی در میون کار میکنه
این راکب هست که با توجه به گرمو سرده هوا باید بدونه چقدر لازمه گرمای انجین رو بالا و پایین کنه با استقاده از دور موتور در دنده های سنگین
علت کارنکردن خوب موتورهای کاربراتی در هوای سرد جدای از فیلر سوپاپ ها همون هوشمند نبودن کاربرات هست که تنظیم اکسیژن نداره بمانند انژکتور
zeroamin
17-09-1393, 06:59 بعد از ظهر
سلام.دوستان کسی اطلاع داره برای ثبتنام ns کجا باید بریم؟
3 ماهه تحویل میدن دیگه درسته؟
vahidps
17-09-1393, 09:40 بعد از ظهر
مگه ثبت نامی بازم هست؟
میلاد هرکول
18-09-1393, 12:37 بعد از ظهر
ثبت نامی کجا بود مثه مورو ملخ ریخته تو هر مغازه 5 تاش هست...
mv agosta
19-09-1393, 06:41 بعد از ظهر
سلام دوستان
من رو کیلومتر این موتور علامت بلوتوث رو دیدم
به چه دردی میخوره؟
farshad 54
19-09-1393, 08:25 بعد از ظهر
اون آرم باجاجه نه بلوتوث
مهرداد جی تی
20-09-1393, 10:13 قبل از ظهر
سلام خسته نباشید دوستان میخوام تاسقف 10 ملیون موتور بخرم شما چی پیشنهاد میکنید.خودم پالس200nsچشممو گرفته
VAHID
20-09-1393, 10:41 قبل از ظهر
سلام خسته نباشید دوستان میخوام تاسقف 10 ملیون موتور بخرم شما چی پیشنهاد میکنید.خودم پالس200nsچشممو گرفته
بهترین گزینه همین هست اگر بخوایید صفر برداربد.کارکرده دایلیم و هیوسانگ مدل پایین میتونید بردارید
mv agosta
20-09-1393, 02:51 بعد از ظهر
سلام دوستان
میخواستم بدونم با این قیمت ازش خرید داره؟(از مگلی هم گرونتره)(طبق اخیر قیمت ها که تو سایت هست میگم)
نام موتورسیکلت
قیمت موتور سیکلت (میلیون)
نینجا 300 با ABS
31
نینجا 300 بدون ABS
29
نینجا 250 ([Only registered and activated users can see links])طرح جدید
28
هیوسانگ RC
19.5
هیوسانگ کامت
20
سی بی آر 3 ([Only registered and activated users can see links])00
25
د ([Only registered and activated users can see links])ایلیم
مگلی
9
پالس ns
9.3
پالس 220
6.700
د ([Only registered and activated users can see links])ربی
10
اونجر 220 ([Only registered and activated users can see links])
6.5
آپاچی 180 ([Only registered and activated users can see links])
6
پالس 180 ([Only registered and activated users can see links])
5.2
روان ([Only registered and activated users can see links])
6
اهیوسانگ آکیولا ([Only registered and activated users can see links])
20
مودناس
9
باکسر 150
3.8
سی بی آر 250
22
پالس 135
4.300
MANHUNT
20-09-1393, 03:38 بعد از ظهر
سلام دوستان
میخواستم بدونم با این قیمت ازش خرید داره؟(از مگلی هم گرونتره)(طبق اخیر قیمت ها که تو سایت هست میگم)
نام موتورسیکلت
قیمت موتور سیکلت (میلیون)
نینجا 300 با ABS
31
نینجا 300 بدون ABS
29
نینجا 250 ([Only registered and activated users can see links])طرح جدید
28
هیوسانگ RC
19.5
هیوسانگ کامت
20
سی بی آر 3 ([Only registered and activated users can see links])00
25
د ([Only registered and activated users can see links])ایلیم
مگلی
9
پالس ns
9.3
پالس 220
6.700
د ([Only registered and activated users can see links])ربی
10
اونجر 220 ([Only registered and activated users can see links])
6.5
آپاچی 180 ([Only registered and activated users can see links])
6
پالس 180 ([Only registered and activated users can see links])
5.2
روان ([Only registered and activated users can see links])
6
اهیوسانگ آکیولا ([Only registered and activated users can see links])
20
مودناس
9
باکسر 150
3.8
سی بی آر 250
22
پالس 135
4.300
رنگ مشكيش ٨٤٠٠ هستش رنگ دو رنگ جديدش ٨٧٠٠ هستش
M@hdi
20-09-1393, 04:44 بعد از ظهر
دو رنگش 8500 ه من تازه خریدم
mv agosta
20-09-1393, 08:27 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] %88_KTM_DUKE200_%D9%88_PULSE_200NS_%D8%AA%D9%82%D9 %88%DB%8C%D8%AA توی این ویدیو نشون داده میشه که شتاب پالس 200ns از دوک200 و نینجا 250 خیلی بشتره و در بیشتره مسیر پالس ازدوک و نینجا جلوتره و در اخر مسیر نینجا ازش میگزره و دوک اصلا بهش نمیرسه
ایا واقعا شتابش اولیش ایقدر بالاست؟
M@hdi
20-09-1393, 09:10 بعد از ظهر
میشه یه جا آپلود کنید؟ من نمی تونم ببینم
میلاد هرکول
21-09-1393, 10:17 قبل از ظهر
بله بالاس و نکته ای که تو ان اس هست اینه که از دور 7 یهو کنده میشه و دو برابر میشه شتابش اما این فیلم فکر کنم ان اس دستکاری شده...
ابوالفضل88
21-09-1393, 11:29 قبل از ظهر
آره بابا تقویت کامل شده اگه نشده بودکه اینجوری نمیرفت حتی از دوک هم عقب میفتاد
نیما نادری
21-09-1393, 11:35 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] %88_KTM_DUKE200_%D9%88_PULSE_200NS_%D8%AA%D9%82%D9 %88%DB%8C%D8%AA توی این ویدیو نشون داده میشه که شتاب پالس 200ns از دوک200 و نینجا 250 خیلی بشتره و در بیشتره مسیر پالس ازدوک و نینجا جلوتره و در اخر مسیر نینجا ازش میگزره و دوک اصلا بهش نمیرسه
ایا واقعا شتابش اولیش ایقدر بالاست؟
احتمال زیاد اگزوزش تعویض شده چون صداش طبیعی نیست
تعویض اگزوز و تیون کاربرات میتونه تاثیر بالایی داشته باشه
همین تیون برای نینجا و دوک ممکن نیست چون انژکتورن
ابوالفضل88
21-09-1393, 12:00 بعد از ظهر
احتمال زیاد اگزوزش تعویض شده چون صداش طبیعی نیست
تعویض اگزوز و تیون کاربرات میتونه تاثیر بالایی داشته باشه
همین تیون برای نینجا و دوک ممکن نیست چون انژکتورن
سلام آره کاربراتور هم یه جور حسن هایی داره چه صدای زییبایی هم میده
به نظر من هرکی خاست دوک بخره پالس بخره 2 ملیونم خرجش کنه دیگه دوک نمیتونه به گردو پاش برسه
نیما نادری
21-09-1393, 12:31 بعد از ظهر
انجینش تقریبا لوازمی برای تیون نداره یا حداقل من ندیدم چیزی
ولی اگزوز و فیلتر هوا و شمع و جزئیات دیگش موجوده
M@hdi
21-09-1393, 02:37 بعد از ظهر
تو اسم کلیپ نوشته تقویت شده دیگه تابلوئه
ولی همین که میشه تقویتش کرد خودش خیلی خوبه
آقا نیما با اگزوز موافقی یا مخالف؟ چه اگزوزهایی الان برای ان اس موجوده؟ با چه قیمتهایی؟ اطلاعاتی داری ؟
ابوالفضل88
21-09-1393, 04:00 بعد از ظهر
سلا آقا مهدی والا اگزوزی که روی خودش هست 1میلیون نیم اگه شما میخوای صدای خوبی ازش بگیری باید 2 میلیون بدی اگزوز :24:
ابوالفضل88
21-09-1393, 05:31 بعد از ظهر
البته منظور من یه اگزوز خوب اصل با بالاترین کیفیت
البته اگزوز خوب از 500 هزار شروع میشه وتا .... ادامه داری فکر کنم رو ان اس یوشی یا تایگر خوب باشن
نیما نادری
22-09-1393, 07:39 بعد از ظهر
موافقم با اگزوز فقط اگزوز باشه نه لوله بخاری
شرکت ARROW ایتالیا اولین سازنده اگزوز برای این موتور بود که متاسفانه نمایندگیش کویره
و بعید میدونم آب تو آسیاب شرکتهای دیگه بریزه و اگزوز خوب بیاره برا محصولات اونا !!!
هر کی رفت ایتالیا چند تا بیاره حالشو ببریم
اینم مربوط به آمریکای جنوبی میشه بدک نیست
M@hdi
22-09-1393, 08:11 بعد از ظهر
ممنون آقا نیما
اولی که خیلی نازکه زیاد جالب نیست ولی دوتای بعدی خوشگلن .. الان کدوم اینا تو بازار موجود هست و حدود چه قیمتیه؟ خودتون از نزدیک کسی رو دیدین اگزوز بسته باشه؟ چون باید صدای اگزوز رو شنید و طبق سلیقه انتخاب درست کرد .. ارزون نیست که خوشت نیومد ببری عوض کنی
نیما نادری
22-09-1393, 08:19 بعد از ظهر
من کسی رو ندیدم اگزوز درست حسابی انداخته باشه
هر چی دیدم با جوشکاری و خروندن و کثافت کاری
M@hdi
22-09-1393, 08:34 بعد از ظهر
ممنون
یه سوال دارم : دنده یک و دو رو اگه تا دور موتور 7-8 پر کنیم ایرادی داره؟ تو دراز مدت مشکل سازه یا مشکلی نداره؟ چون شنیدم می گن یک و دو رو نباید زیاد گاز بهش داد
نیما نادری
22-09-1393, 11:22 بعد از ظهر
تنها دنده هایی که میشه تو شهر دور موتورو زیاد برد بالا همین دو تا دندس و 3
اونم گاز ندیم که نمیشه منظور اینه که بیخودی فشار نیاری ...
زیاد فشار هم بیاری دو حالت داره یا انجین یهو آسیب میبینه یا
به مرور زمان عمرش کوتاهتر میشه و مستهلک میشه
دوستانی که ساسات میکشن موتور خاموش میشه باید ساساتو قبل
استارت بکشن اگر بعد از روشن شدن موتور بکشید خفه میکنه
doost7070
23-09-1393, 05:20 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز
یه سوال فنی : من یهو شتاب میگیرم تو دنده 3 یا 4 دور موتور بین 6 و 7 که میرسه یه لحظه انگار موتور خاموش میکنه و دوباره یهو شتاب میگره . علت چیه البته این قطع و وصل در هر نیم ثانیه هستش و موتور بعدش کنده میشه از مین انگار .
خواستم شمع ها رو عوض کنم میخاستم ببینم چه شعمی رو معرفی مکنید .....
مخلص همتون هم هستم
MR.Halakoohi
23-09-1393, 08:14 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان
آقا شمع خوب برای این موتور چی پیشنهاد میکنید؟
اصلا" لازم هست شمعاشا عوض کنیم؟
میلاد هرکول
23-09-1393, 10:00 بعد از ظهر
فقط شمع فابریک خودش هیچ شمعی جواب نمیده من همه شمعی رو امتحان کردم...
omidco2003
24-09-1393, 09:43 قبل از ظهر
سلام دوستان عزیز
یه سوال فنی : من یهو شتاب میگیرم تو دنده 3 یا 4 دور موتور بین 6 و 7 که میرسه یه لحظه انگار موتور خاموش میکنه و دوباره یهو شتاب میگره . علت چیه البته این قطع و وصل در هر نیم ثانیه هستش و موتور بعدش کنده میشه از مین انگار .
مخلص همتون هم هستم
مشکل از کاربرات هست من قبلا تجربه داشتم
sepehr ninja
24-09-1393, 10:41 قبل از ظهر
سلام دوستان ns مدل 93 یا 92 چند هست قیمتش الان.
معمار
24-09-1393, 11:57 قبل از ظهر
خریداران محترم موتورسیکلت پالس NS ۲۰۰ با سپاس از انتخاب شما لطفاً هنگام استفاده از موتورسیکلت به نکات زیر توجه نمائید:
۱-باطری این موتورسیکلت می بایست توسط اسید با مشخصات زیر پر شود: -اسید سولفوریک با درصد ۴۳ و گرانروی ۳۳/۱ در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد. (لازم به ذکر است که اسید مورد نظر در ظرفی مخصوص با مقدار تعیین شده به همراه موتورسیکلت به شما تحویل داده خواهد شد.) ۲-پس از اضافه نمودن اسید به باطری ، این باطری می بایست توسط شارژمخصوص این نوع باطری که در باطریسازی های معتبر موجود می باشدبه مدت ۸ ساعت شارژ اولیه گردد. ۳-میزان روغن موتور را از نشانگر آن که در سمت راست انجین موتور قراردارد بررسی نمائید. ۴-میزان آب رادیاتور نیز می بایست همواره بین علامت حداکثر(MAX) قرار داشته باشد. ۵-پس از این که موتورسیکلت برای مدتی کارکرد فن رادیاتور می بایست اتوماتیک روشن شود وپس ار چند لحظه با خنک تر شدن دمای آب خاموش گردد. ۶-از بازکردن درب اصلی رادیاتور خودداری نمائید وبرای اضافه کردن آب رادیاتور همواره از درب مخزن ذخیره استفاده نمائید. ۷-جهت انجام تنظیمات کیلومتر وساعت و... پس از یکماه برای دریافت دفترچه کامل راهنما به نمایندگی مراجعه نمائید. ۸-خریداران محترم، موتورسیکلت پالس NS ۲۰۰ دارای انجین ۳ شمع و ۴ سوپاپ میباشد.
[Only registered and activated users can see links] 6+%D9%85%D8%AD%D8%AA%D8%B1%D9%85+%D9%85%D9%88%D8%A A%D9%88%D8%B1%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%84%D8%AA+%D9%BE %D8%A7%D9%84%D8%B3+NS+200+%D8%A8%D8%A7+%D8%B3%D9%B E%D8%A7%D8%B3+%D8%A7%D8%B2+%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%A E%D8%A7%D8%A8+%D8%B4%D9%85%D8%A7+%D9%84%D8%B7%D9%8 1%D8%A7%D9%8B+%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85+%D8%A 7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87+%D8%A7%D8%B2 +%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%B3%DB%8C%DA%A9% D9%84%D8%AA+%D8%A8%D9%87+%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA+ %D8%B2%DB%8C%D8%B1+%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87+%D9%86 %D9%85%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D8%AF%3A.html
r.hasani7023
24-09-1393, 11:59 قبل از ظهر
مدل 93 حدود 7500 تا 8000تومن
mahmoodkhan
24-09-1393, 01:46 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز
مخلص همتون هم هستم
عیب از کاربراتور هست'دیافراگم کاربرات یا سوراخ شده یا تغییر فرم داده 'پیچ ژیگور دور آرام(پیچ تنظیم هوای کاربراتور)هم یه تنظیم مجدد بکنید .
M@hdi
24-09-1393, 09:34 بعد از ظهر
موتور من تازگیا خیلی خاموش می کنه .. اگه موقع حرکت خوب گرمش نکنم که دیگه هیچی چپ و راست باید استارت بزنم وسط راه
تو ترافیک با سرعت کم وقتی از دو می خوام بیام یک اکثرا این اتفاق میوفته مشکل از چیه؟ قبل از خاموش شدن هم یه صدای جرقه مانند میده
mahmoodkhan
24-09-1393, 10:56 بعد از ظهر
موتور من تازگیا خیلی خاموش می کنه .. اگه موقع حرکت خوب گرمش نکنم که دیگه هیچی چپ و راست باید استارت بزنم وسط راه
تو ترافیک با سرعت کم وقتی از دو می خوام بیام یک اکثرا این اتفاق میوفته مشکل از چیه؟ قبل از خاموش شدن هم یه صدای جرقه مانند میده
چقدر وقته ازین موتور دارین استفاده میکنید؟
بنظرم عیب از کاربراتور یا فیلرها هست'دیافراگم کاربرات رو بازدید کنید'من این مشکل داشتم'با تعویضش مشکل حل شده
ahmadra.2520
25-09-1393, 01:38 قبل از ظهر
خدايي موتور خوبيه ولي فرم باكش استاندارد نيست و خيلي بالاست يه جوري كه تشكيلات راننده راحت نيست و اگر يه ترمز جلو شديد بزنه يا تصادف از جلو باشه راننده تركيده!
salahshor
25-09-1393, 01:38 قبل از ظهر
مدل و کارکرد موتور رو بفرمایید .
لاستیک کاربراتور رو چک کنید و مورد بعدی پیچ هوای کارب هم میتونه باشه احتمالا تنظیم نیس
و در اخر مطمن باشید ک موتور رو ساسات نباشه
- - - Updated - - -
شمع اصلی رو میتونید ان ج کا ایردیوم استفاده کنید و شمع های جانبی هم ان ج کا یا بوش
M@hdi
25-09-1393, 06:34 قبل از ظهر
موتور صفره نزدیک 600 تا راه رفته ... رو ساسات باشه که تابلوئه برادر .. پیچ هوا کجاست؟ چه جوری باید تنظیم بشه؟ خودم می تونم؟
میلاد هرکول
25-09-1393, 09:14 قبل از ظهر
ربطی به کاربرات نداره ماله شمعه از منم همین طور بود بعد 1000 تا خوب شد شمعها رو سفت کن احتمالا شله...
هیچ شمعی مثه شمع خودش نیست من هم ان جی کا ایریدیوم انداختم هم بوش دو پلاتین اما فابریکش بهتر بود.
Ali
25-09-1393, 12:04 بعد از ظهر
mahmoodkhan
25-09-1393, 03:00 بعد از ظهر
موتور صفره نزدیک 600 تا راه رفته ... رو ساسات باشه که تابلوئه برادر .. پیچ هوا کجاست؟ چه جوری باید تنظیم بشه؟ خودم می تونم؟
پس اگهموتور صفر هست عیب از دیافراگم نمیتونه باشه'پیشنهاد میکنم این مشکلو توی آچارکشی به مکانیک بگید تا براتون برطرف کنه'پیچ هوا'پیچ مسی رنگ که طرف چپ کاربرات هست'روش تنظیمش به این صورته که شما موتور رو در حالت گرمه گرم'پیچ هوارو تا آخر میبندید(بطرف ساعتگرد)سپس آروم آروم باز میکنید'هرجا که موتور خاموش نکرد و بسیار نرم کار کرد'همونجا تنظیمه
M@hdi
25-09-1393, 08:19 بعد از ظهر
ممنون از هر دو عزیز
یعنی روشن باشه پیچ هوا رو ببندم؟ ببندم خاموش میشه؟ بعد استارت بزنم و کم کم باز کنم؟ ببخشید تا حالا انجام ندادم
mahmoodkhan
25-09-1393, 11:06 بعد از ظهر
ممنون از هر دو عزیز
یعنی روشن باشه پیچ هوا رو ببندم؟ ببندم خاموش میشه؟ بعد استارت بزنم و کم کم باز کنم؟ ببخشید تا حالا انجام ندادم
خواهش میکنم عزیز جان
بله شما تا ته ببندید'موتور خیلی بد کار میکنه'بطوری که موتور خاموش میشه'بعد نیم دور باز کنید استارت بزن و اونقدر باز کن که موتور نرم 'و یکصدا کارکنه'همونجا هوا و بنزین تو دور پایین تنظیم شده'فقط باید موتورتون فیلرها تنظیم باشن و موتور گرم باشه
YNSBMI
27-09-1393, 12:54 قبل از ظهر
انجینش تقریبا لوازمی برای تیون نداره یا حداقل من ندیدم چیزی
ولی اگزوز و فیلتر هوا و شمع و جزئیات دیگش موجوده
سلام آقا نيما و دوستان
براى موتور ان اس اگزوز دوبل زير زين هم نصب ميشه تقريبا زير زين مثل آبپريلا ؟ و البته اول براى بازدهى بيشتر و صداى گوش خراش نداشته باشد
من تو سايت روى ١٣٥ ديدم ولي صداش را نميدانم
صدا برام مهمه كه گوش خراش نباشه
راستى، خواهشمندم راهنمايي بفرمائيد بابت: يك دستگاه پالس ١٣٥ قرمز دارم مدل زمستان ٩٢ فروشي چگونه تبليغ كنم توسايت براى فروش
ممنونم
فلات دوست
27-09-1393, 07:34 قبل از ظهر
سلام آقا نيما و دوستان
راستى، خواهشمندم راهنمايي بفرمائيد بابت: يك دستگاه پالس ١٣٥ قرمز دارم مدل زمستان ٩٢ فروشي چگونه تبليغ كنم توسايت براى فروش
ممنونم
برو صفحه اصلی و قسمت بازارچه آگهی رو انتخاب کن و تاپیک جدید بزن
موقع تاپیک زدن هم باید چند عکس از زوایای مختلف موتور و قیمت و مدل و وضعیت مدارک و بیمه را هم باید بنویسی
نیما نادری
01-10-1393, 10:40 قبل از ظهر
پس اگهموتور صفر هست عیب از دیافراگم نمیتونه باشه'پیشنهاد میکنم این مشکلو توی آچارکشی به مکانیک بگید تا براتون برطرف کنه'پیچ هوا'پیچ مسی رنگ که طرف چپ کاربرات هست'روش تنظیمش به این صورته که شما موتور رو در حالت گرمه گرم'پیچ هوارو تا آخر میبندید(بطرف ساعتگرد)سپس آروم آروم باز میکنید'هرجا که موتور خاموش نکرد و بسیار نرم کار کرد'همونجا تنظیمه
فکر کنم سمت راسته
saeid mohamadi
01-10-1393, 11:14 قبل از ظهر
سلام به همه دوستای پرشین موتور ببخشید سوالی داشتم این موتور میتونم واسه کار استفاده؟ کنم باهاش بدون دغدغه رفت وامد کنم ؟بعدش من معمولا پر گاز رانندگی میکنم. ممنون از راهنمایی تون
VAHID
01-10-1393, 11:21 قبل از ظهر
سلام به همه دوستای پرشین موتور ببخشید سوالی داشتم این موتور میتونم واسه کار استفاده؟ کنم باهاش بدون دغدغه رفت وامد کنم ؟بعدش من معمولا پر گاز رانندگی میکنم. ممنون از راهنمایی تون
منظورتون از کار چیه؟تو پیک موتوری؟
برای استفاده روزمره و تردد عادی تو شهر خوبه.کیفیت ساختش خوبه اگر به موتور رسیدگی کنید به ندرت خرابی پیدا میکنه ولی هر موتوری بیش از حد بهش فشار بیاد میپوکه.
saeid mohamadi
01-10-1393, 11:43 قبل از ظهر
مرسی اقا وحید. فکر کن هر روز مصافت 80 کیلومتر باهاش بری بیای بعدش واسه مسافرت خوبه این موتور شرایط ابندی و بهترین روغن این موتورم اگه زحمتی نیست بگو واسم
VAHID
01-10-1393, 12:03 بعد از ظهر
مرسی اقا وحید. فکر کن هر روز مصافت 80 کیلومتر باهاش بری بیای بعدش واسه مسافرت خوبه این موتور
خواهش میکنم.
بله برای طی این مسافت جواب میده و مشکلی نداره.برای مسافرت هم خوبه و دوستان باهاش مسافرت خارج از کشور رفتن.البته یه مقدار خسته میکنه ادمو استایل نشستنش تو مسافرت.موتور های سبک کروز مثل هیوسانگ اکویلا و اونجر باجاج مناسبترین گزینه برای مسافرت هستند که اونها برای داخل شهر زیاد جواب نمیدن
saeid mohamadi
01-10-1393, 12:20 بعد از ظهر
اقا وحید ببخش سوالام زیاد شد بهترین روغن بدای این موتور چه روغنیه؟ و اینکه ایا کیفیت پالسهای ان اس جدید تغیر کرده بهتر یا بدتر شده؟ چون یه سری اینجوری میگن و میگن رو گلگیرش قبلا نوشته پولسار داشت ولی الان نداره. واسه همین پرسیدم
VAHID
01-10-1393, 12:30 بعد از ظهر
اقا وحید ببخش سوالام زیاد شد بهترین روغن بدای این موتور چه روغنیه؟ و اینکه ایا کیفیت پالسهای ان اس جدید تغیر کرده بهتر یا بدتر شده؟ چون یه سری اینجوری میگن و میگن رو گلگیرش قبلا نوشته پولسار داشت ولی الان نداره. واسه همین پرسیدم
روغن مناسب این موتور اترود 12000 و بهران سوپر پیشتاز هست .پالس های ان اس جدید رنگ بندی ظاهرشون فرق کرده و به اصتلاح دو رنگ شده.
کیفیتش فکر نکنم فرق کرده باشه اگر هم فرق کرده باشه قطعا بهتر شده چون کمپانی در حال پیشرفت هست و کیفیت موتوراشو بهتر میکنه.
mahmoodkhan
01-10-1393, 01:22 بعد از ظهر
فکر کنم سمت راسته
بله درسته
پوویا
01-10-1393, 10:52 بعد از ظهر
واقعا واسه کسی سوال نیست چرا تو هند انژکتور میزنن و به ایران کاربرات میدن؟؟؟؟یه بنده خدایی از اونجا میگفت اینی که هند هستش کیفیتش خیلی بهتره ولی وقتی گفت انژکتورن دیگه خیلی حالم گرفته شد
mahmoodkhan
01-10-1393, 11:54 بعد از ظهر
واقعا واسه کسی سوال نیست چرا تو هند انژکتور میزنن و به ایران کاربرات میدن؟؟؟؟یه بنده خدایی از اونجا میگفت اینی که هند هستش کیفیتش خیلی بهتره ولی وقتی گفت انژکتورن دیگه خیلی حالم گرفته شد
اینکه کیفیت قطعات فرق کنه'قبول ندارم
اما در مورد انژکتوری بودن در هند و کاربراتور بودن در ایران'تو سایت باجاج هم زده کاربراتوری!!!
حالا بفرض اینکه اونجا انژکتوری هم تولید بشه'بخاطر این هست که'متاسفانه خدمات پس از فروش ضعیفی داریم و پس تعمیرات و خدمات همچین تکنولوژی هم بزور برمیان'چه برسه به انژکتوری....!!!!
و دوم اینکه متاسفانه تعمیرکاران حرفه ای هم تو این زمینه موتورهای جدید واقعا کم داریم''اصلا آدم میترسه و باترسو لرز موتورشو میسپاره به مکانیک'که یهو یه گندی نزنه....!!!
haj erfan
02-10-1393, 05:30 قبل از ظهر
سلام.نظرتونو درباره موتور بگید ممنون میشم.خوب شده یا ن؟؟؟
saeid mohamadi
02-10-1393, 10:12 قبل از ظهر
سلام داش خیلی خفن شده مخصوصا از نمای جلو که عکس انداختی اسم ارمش مونستره؟
MR.Halakoohi
02-10-1393, 11:22 قبل از ظهر
داداش خوش به حالتون دستتون برا این کارا بازه/
ماها اینجا یه برچسب درست و حسابی گیرمون نمیاد:icon_pf _99_::icon_pf _99_::10:
اما خیلی خفن شده:24:
M@hdi
02-10-1393, 12:58 بعد از ظهر
تا اونجایی که یادمه این موتور مال یکی دیگه از بچه های فرومه چند صفحه قبل هم عکسش رو گذاشته بود ایشون تازه عضو شدن همین یدونه پست رو هم دادن حالا دلیل اینکه عکسهای موتور یکی دیگه رو گذاشتن نمی دونم چیه
said khansar
02-10-1393, 01:13 بعد از ظهر
haj erfan
02-10-1393, 02:37 بعد از ظهر
سلام داش خیلی خفن شده مخصوصا از نمای جلو که عکس انداختی اسم ارمش مونستره؟
قربونت دادا.اره مانستره
haj erfan
02-10-1393, 02:38 بعد از ظهر
داداش خوش به حالتون دستتون برا این کارا بازه/
ماها اینجا یه برچسب درست و حسابی گیرمون نمیاد:icon_pf _99_::icon_pf _99_::10:
اما خیلی خفن شده:24:
دادا من اینارو دادم برام ساختن
haj erfan
02-10-1393, 02:40 بعد از ظهر
تا اونجایی که یادمه این موتور مال یکی دیگه از بچه های فرومه چند صفحه قبل هم عکسش رو گذاشته بود ایشون تازه عضو شدن همین یدونه پست رو هم دادن حالا دلیل اینکه عکسهای موتور یکی دیگه رو گذاشتن نمی دونم چیه
دادا این موتوره خودمه تو سایت قبلی انجمن هم گزاشتم تو این سایت جدیدم گزاشتم.ولی اون أکانتم خراب شد یعنی عکسام نمیومد.ی اکانت جدید درست کردم و گذاشتم عکسارو
نیما نادری
02-10-1393, 09:21 بعد از ظهر
مدل انژکتورش فقط در ترکیه و مالزی ارائه شده و به نظر من مدل عیب یابی شدش بیاد اینجا بهتره
مسلما گران تر هم هست که اگر به صورت آپشنال بشه دو مدل رو انتخاب کرد فارس موتور مدل کاربراتور رو انتخاب میکنه
ولی در کل انژکتور برای این تیپ موتورهای شهری بهتره
haj erfan
03-10-1393, 01:46 قبل از ظهر
ولی در کل موتوره خیلی خوبیه.من ازش خیلی راضی ام.البته اگه بهش برسی و 2 ماهی یبار بری نمایندگی چکش کنه.
هم صداش بدون اگزوز قشنگه هم قیافش خوبه هم شتاب داره و از همه مهمتر که من خیلی خوشم میاد اینه ک به هیچ عنوان این موتور گاز هرز نمیخوره.هرچی ***زی میره.
من خودم 152 تا باش رفتم اتوبان زین الدین.این سری حتما فیلم میگیرم و میزارم تو سایت
M@hdi
03-10-1393, 08:19 بعد از ظهر
خدایا این شادیها رو از ما نگیر خخخخخخخ
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
mid
04-10-1393, 01:02 بعد از ظهر
عکس اولیه مثل این میمونه که سر یه "Alien" چادر بذاری :gigglesmile: جان من دقت کنید خود خودشه!
hamed510
06-10-1393, 01:57 بعد از ظهر
تازه قصد فروششم داره!!
زیر قیمت!!
saeid mohamadi
07-10-1393, 11:43 قبل از ظهر
سلام دوستان من قبلا پالس UG4 داشتم میخواستم بدونم کیفیت ns بهش میرسه از نظر داوام چی؟ اونایی که بیشتر تجربه پالس دارن بگن لطفا.
VAHID
07-10-1393, 12:29 بعد از ظهر
سلام دوستان من قبلا پالس UG4 داشتم میخواستم بدونم کیفیت ns بهش میرسه از نظر داوام چی؟ اونایی که بیشتر تجربه پالس دارن بگن لطفا.
دوست عزیز یک کمپانی برای فروش بهتر محصولاتش هر روزه کیفیتشو بالا میبره.قطعا کیفیتش ازug4 بهتره
MR.Halakoohi
07-10-1393, 02:19 بعد از ظهر
سلام
ما که داریم الحمدالله راضی هستیم/
saeid mohamadi
08-10-1393, 12:00 بعد از ظهر
خیلی ممنون از شما دوستان خیالم راحت شد. اخه یه عده مزنن تو زوق ادم میگن بابا ns به درد نمیخوره...
farshad 54
08-10-1393, 03:47 بعد از ظهر
این بابا رو موتورش طلق و سفره و دستکش رو فرمونی بسته اون پائین هم روی گاردهاش شل گیر بسته
دیگه راجب حماقت و ابلهیت صاحب این موتور فکر کنم زیاد صحبت شده اگر اجازه بدین راجب خود موتور تبادل نظر بشه
ممنون
mohamad.gh
08-10-1393, 10:34 بعد از ظهر
سلام ، دوستان کسی ns سفید دیده؟ تو نت دیدم -فک کنم فوتوشاپ باشه :riz284:. اگه از دوستان کسی سفید دیده ممنون میشم اطلاع رسانی کنن:bighug:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] href="[Only registered and activated users can see links] target="_blank">[Only registered and activated users can see links]>)[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
MR.Halakoohi
09-10-1393, 12:52 قبل از ظهر
دوستان كسى طرح كى تى ام رو موتور پياده كرده؟
flower
09-10-1393, 08:36 قبل از ظهر
من رفیقم هنوز موتورش ابندی نشده یعنی زیر 1000 تا بود تخت گاز باش رفت بزور 100 می رفت ولی وقتی به قول خودش در حین رانندگی بود تو همون تخت گاز کیلومتر 1000 تا را رد کرد یهو موتور اوج گرفت رفت تا 140 تا به نظر من هندی ها این سیستم محدود کننده تو یونیت cdi طراحی کردن .
Ali
09-10-1393, 10:00 قبل از ظهر
سلام ، دوستان کسی ns سفید دیده؟ تو نت دیدم -فک کنم فوتوشاپ باشه :riz284:. اگه از دوستان کسی سفید دیده ممنون میشم اطلاع رسانی کنن:bighug:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] href="[Only registered and activated users can see links] target="_blank">[Only registered and activated users can see links]>)[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
بله واقعی هست اینجا هم موجوده
omidco2003
09-10-1393, 01:18 بعد از ظهر
اگر رنگ سفید موجود هست در مغازه ها پس چرا عکس های سفید رنگش داخل ایران منتشر نشده؟!! چرا توی خیابان ها نمیبینیم ؟!
doost7070
09-10-1393, 09:26 بعد از ظهر
دوستان یه سوال کسی هست کمک کنه ؟
میخوام فلاپ زیر انجین آپاچی جدید رو روی ان اس سوار کنم ... بنظرتون میشه ؟؟؟// نا حالا کسی رو دید >
mohammad.p
10-10-1393, 02:55 قبل از ظهر
دو رنگ سفید و مشکی تو مغازه ها زیاده. ولی انصافا تک رنگ سفیدش خوشکله
میلاد هرکول
10-10-1393, 08:13 قبل از ظهر
بله واقعی هست اینجا هم موجوده
سفید یکدست کجا موجوده که ماندیدیم؟؟؟
اگه باشه هیو رو میفروشم اینو میخرم!!!