PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pulsar 200NS

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Sohl
15-12-1393, 10:30 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]
آقا یه سوال؟
این اگزوزه میارزه من بخرمش؟

- - - Updated - - -

بچه ها میارزه من این اگزوزه رو واسه موتورم بخرم؟

Mohsen_14
15-12-1393, 10:34 بعد از ظهر
آقا یه سوال؟
این اگزوزه میارزه من بخرمش؟

- - - Updated - - -

بچه ها میارزه من این اگزوزه رو واسه موتورم بخرم؟

توضیحاتش تو حلقم :s (9):
چقدر چرت و پرت نوشته ...

اگه اصل بودنش برات مهمه :
خیلی سادست ، برو سایت آکراپوییک ببین اصلا همچین محصولی داره یا نه ...

salar.gorgani
15-12-1393, 10:34 بعد از ظهر
جنس یا فیکه یا اورج پس دیگه ما چیزی بنام ترک و چین و اینا نداریم اینا همش ساخت وطنه..با 140تومن اکرپوویک بهت میدن ؟؟!!

kamran hajikhani
15-12-1393, 11:03 بعد از ظهر
اینا سیکل رفتوبرگشت گازروبهم میزنه دوماه بعد کل انجین باید پیاده شه

Luck Luck
15-12-1393, 11:41 بعد از ظهر
توضیحاتش تو حلقم :s (9):
چقدر چرت و پرت نوشته ...

اگه اصل بودنش برات مهمه :
خیلی سادست ، برو سایت آکراپوییک ببین اصلا همچین محصولی داره یا نه ...

برادر همه این اگزوز ها تو بازار فیکه(110 درصدشون) 2 زار نمیارزه،

Mohsen_14
15-12-1393, 11:46 بعد از ظهر
برادر همه این اگزوز ها تو بازار فیکه(110 درصدشون) 2 زار نمیارزه،

وقتی آکرا و یوشیمورا کمتر 500 دلار اگزوز ندارن شما دیگه تا ته قضیه رو حساب کتاب کن ...
حیفه ان اس هست که با یه اگزوز غیراستاندارد انجینش آسیب ببینه ، خصوصا که حالا اگزوز هم که بسته بشه ولو اگزوز خوب و استاندارد صدای دلچسبی نمیشه ازش گرفت .

Sohl
16-12-1393, 08:54 بعد از ظهر
بچه ها تو رو خدا کمکم کنید
به نظر شما میارزه موتورم که پالس ان اس مدل 93 سفید مشکی کارکرد 1500 تا هست رو با این موتوره عوض کنم و 1 تومن سربگیرم؟
به نظر شما موتوره میارزه؟

Mohsen_14
16-12-1393, 09:05 بعد از ظهر
بچه ها تو رو خدا کمکم کنید
به نظر شما میارزه موتورم که پالس ان اس مدل 93 سفید مشکی کارکرد 1500 تا هست رو با این موتوره عوض کنم و 1 تومن سربگیرم؟
به نظر شما موتوره میارزه؟

دست به آچاری ؟
قبلا مشابه اینو داشتی ؟
تعمیر کار آشنا و دم دست سراغ داری که چیزیش شد ببری پیشش ؟
فکر کردی لوازمش گیر میاد ؟؟
آشنا داری اگه گرفتن راحت در بیاری ؟
بالا سر موتور رفتی ؟ میدونی تمیزه ؟
وقتی سی بی 400 با 9 تومن میشه گرفت رفتن سمت این اشتباهه .
مشتری اول و آخرش خودتی ، با این قضیه مشکلی نداری ؟
میدونم رفته رو مخت :4chsmu1: ولی سعی کن منطقی تصمیم بگیری .

.

Sohl
16-12-1393, 09:09 بعد از ظهر
دست به آچار نیستم !
مشابه شو نداشتم !
تعمیرکار اشنا دارم !
اشنا دارم اگه بگیرن در بیاره !
بالاسرش نرفتم !
تنها چیزی که باهاش حال کردم 1000 هست !

nightwolf_suzuki
16-12-1393, 09:13 بعد از ظهر
دست به آچار نیستم !
مشابه شو نداشتم !
تعمیرکار اشنا دارم !
اشنا دارم اگه بگیرن در بیاره !
بالاسرش نرفتم !
تنها چیزی که باهاش حال کردم 1000 هست !

دادا صرفا هزار سی سی بودنش شرط خوب بودنش نیستا!!!
بنظرم این موتور زمین خورده و فلاپ پشتش رو دستی ساختن!!!!
من همچین چیزی تو تجربه 20 ساله موتور سواریم ندیده بودم !!!

vahidps
16-12-1393, 11:13 بعد از ظهر
حیف نیست ان اس بدی اینو بگیری!

faraz7
16-12-1393, 11:41 بعد از ظهر
سلام دوستان فیلتر هوای ان اس دقیقا کجاس ممنون

MR.Halakoohi
17-12-1393, 12:53 قبل از ظهر
سلام دوستان فیلتر هوای ان اس دقیقا کجاس ممنون
سلام
باکه موتورو که برداری یه جعبه سیاه مانند بالای انجین موتور هست/اصلا تا باکو برداری مشخصه که این جهبه مال فیلتر هواس/

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اینم موتور ما و دوست خوبمون داش جواد/دور از جونتون مثل خر چپیدیم تو گل/1 ساعت داشتم به موتورم ور میرفتم /تایر جلوش قفل کرده بود/

R.F.A
17-12-1393, 05:49 قبل از ظهر
سلام و عرض ادب به تمامی موتور سوارا
یه سوال
میشه لاستیک عقب رو 150 بندازیم ؟

tak3az
17-12-1393, 01:25 بعد از ظهر
سلام و عرض ادب به تمامی موتور سوارا
یه سوال
میشه لاستیک عقب رو 150 بندازیم ؟

با توجه به صحبت های دوستانی که چندیدن ماهه ان اس دارن و تو بارونو اینا باهاش رفتن میگن که لیز نمیخوره حتی تو یکی از برسی های ان اس این موتور در باران لیز نمیخوره ولی خب بعضی از لاستیک ها امکان لیز خوردنش رو آسفالت های

Sohl
17-12-1393, 05:29 بعد از ظهر
با توجه به صحبت های دوستانی که چندیدن ماهه ان اس دارن و تو بارونو اینا باهاش رفتن میگن که لیز نمیخوره حتی تو یکی از برسی های ان اس این موتور در باران لیز نمیخوره ولی خب بعضی از لاستیک ها امکان لیز خوردنش رو آسفالت های
داداش مطمعنی لیز نمیخوره؟
والا من ان اس دارم خیلی لیزه موتور تو هوای بارونی
واسه ما غیرعادیه یا واسه شما؟

tak3az
17-12-1393, 10:00 بعد از ظهر
داداش مطمعنی لیز نمیخوره؟
والا من ان اس دارم خیلی لیزه موتور تو هوای بارونی
واسه ما غیرعادیه یا واسه شما؟

داداش من چند وقته ان اس خریدم
تو بارون هم باهاش نرفتم ولی دوتا دوقولو هستن ان اس دارن میگن لیز نمیخوره
ولی من که دنده یک دنده دو کلا همش داره لیز میخوره!

Sohl
17-12-1393, 11:59 بعد از ظهر
نه بابا خیلی هم بد لیز میخوره من خودم با موتور خوردم زمین آینش شکست تو پیاده رو !

tak3az
18-12-1393, 03:05 قبل از ظهر
دوستانی که فیلتر روغن عوض کردن بگن که شماره خاصی داره میخام برم بخرم؟
و اینکه فیلتر هوا رو باید تمیز کرد درسته
؟
تو بازار نوش موجود نیست بخریم؟

shaahinah
18-12-1393, 04:36 قبل از ظهر
سلام دوستان خسته نباشید چند وقتیه تو حرکت وقتی میخوام ازش شتاب بگیرم گاز که میدم مثل اول عکس العمل نشون نمیده مثلا حدود سه چهار ثانیه تاخیر داره بعد انگار دکمه نیترو زده باشی یهو موتور آزاد میشه و شتاب میگیره دوستان کسی این مشکل و داره یا تخصص داره که از کجاشه یه وقت از صفحه کلاچم نیست و یه مشکل دیگه هم دارم بعضی وقتا موقع تعویض دنده گاز که میدم دنده بعد یک ثانیه جا میفته یه صدای تاقی میده انگار زنجیر هرز میگشته یا مثلا ترمز که میگیرم ول میکنم یهو میوفته تو دنده مثلا یه جورایی احساس میکنی زنجیرت شله یا این مشکل و تو موتورای 125 دیدم که وقتی لاستیک توپی خراب باشه یه خورده بشه دنده که میدی با تاخیر جا میوفته بنده احتمال میدم زنجیرم کش اومده باشه و خراب شده باشه چون سفت ترش که کردم بهتر شد اما حل نشد مشکلم اگه دوستان لطف کنن راهنمایی کنن یه دنیا ممنون میشم در ضمن موتورم مدل نودو یکه حدود نه هزارتا کار کرده آچار کشی هم کردم و تعویض روغن ها رو سر هر 1000 کیلومتر انجام دادم یه نکته هم عرض کنم که تا حدود چهار هزار کیلومتر فقط بنزین سوپر میزدم که وقتی به تعمیرکار گفتم از شتابش کم شده گفت چون بنزین سوپر میزدی ضرر داشته و لاستیک دیافراگمشو خراب کرده باید تعویض کنی که گیرم نیومد فقط فیلتر هوا و روغن و تعویض کردم ممنون از پاسخگویی و اضهار نظر شما بی صبرانه منتظرم

فلات دوست
18-12-1393, 09:35 قبل از ظهر

احتمالا دوقلوها لاستیک جلو رو عوض کردن
لاستیک خیابانی سطح تماسش با خیابان کم هستش لذا در روزهای بارانی و خیس لیز میخوره ولی در روزهای عادی خوب و تیزتر هم میره

Sohl
18-12-1393, 07:06 بعد از ظهر
بچه ها امروز بالاخره موتور بعد از 1400 تا کارکرد بردمش نمایندگی محمد مدهوش تو خیابان ولیعصر آچارکشی درست و حسابی کنه که 90 تومن هست
آینه موتورم هم موقعی که خوردم زمین شکست جفتی 50 تومن خریدم
چراغشم سوخته بودم 9 تومن عوض کرد حالا الان دارم میرم موتورو بیارم !

- - - Updated - - -

بچه ها امروز بالاخره موتور بعد از 1400 تا کارکرد بردمش نمایندگی محمد مدهوش تو خیابان ولیعصر آچارکشی درست و حسابی کنه که 90 تومن هست

- - - Updated - - -

tak3az
18-12-1393, 07:24 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

چند روز پیشش بود برای اچارکشی؟
دفترچه خاصی واسه اچارکشی هست؟

Sohl
18-12-1393, 09:23 بعد از ظهر
8 صبح بردم اونجا ساعت 9 شب آوردم
اقا موتورمو چه خوب آچارکشی کرده خیلی خوب شده خیلیا
بعد دمش گرم واسم یه کاری کرد حال کردم!
موتور من 1500 تا کار کرده بود بهش دیاگ زد کردش 500 تا ! :p

- - - Updated - - -

بله داداش همون دفترچه گارانتیش هست

tak3az
18-12-1393, 09:41 بعد از ظهر
8 صبح بردم اونجا ساعت 9 شب آوردم
اقا موتورمو چه خوب آچارکشی کرده خیلی خوب شده خیلیا
بعد دمش گرم واسم یه کاری کرد حال کردم!
موتور من 1500 تا کار کرده بود بهش دیاگ زد کردش 500 تا ! :p

- - - Updated - - -

بله داداش همون دفترچه گارانتیش هست

ما که هنوز آچارکشی نبردیمش اصلا دفترچه گارانتی به من ندادن چون موتور رو دست دوم خریدمش
تقریبا چقدر میگیرن واسه اچارکشی بدون دفترچه؟

NFS
18-12-1393, 11:39 بعد از ظهر
سلام من یه دونه صفر گرفتم 8600 به یه چادر اشانتیون . از اونی که فکر میکردم حیلی بهتره . شتابش خوبه زود هم دور بر میداره هنوز باهاش پر نکردم اما ظاهرا خوبه . کمک ها کارشون رو خوب انجام میدن و رو دست اندازها خوب رد میکنه نور چراغ ها هم خوبه اما 2تا ایراد توش دیدم 1- به خاطر بزرگ بودن جولوی باک فرمونش یه کوچولو بالاست و 2- فاصله ی دنده ها از هم زیاده . میگن رو 139 کیلومتر سوخت رسانی قطع میه کسی چیزی میدونه . و این آقای محمد مدوش رو آدرسش رو میدین

- - - Updated - - -

سلام من یه دونه صفر گرفتم 8600 به یه چادر اشانتیون . از اونی که فکر میکردم حیلی بهتره . شتابش خوبه زود هم دور بر میداره هنوز باهاش پر نکردم اما ظاهرا خوبه . کمک ها کارشون رو خوب انجام میدن و رو دست اندازها خوب رد میکنه نور چراغ ها هم خوبه اما 2تا ایراد توش دیدم 1- به خاطر بزرگ بودن جولوی باک فرمونش یه کوچولو بالاست و 2- فاصله ی دنده ها از هم زیاده . میگن رو 139 کیلومتر سوخت رسانی قطع میه کسی چیزی میدونه . و این آقای محمد مدوش رو آدرسش رو میدین

Sohl
19-12-1393, 12:17 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

داداش خیابان ولیعصرنرسیده به مهدیه تهران پلاک 296
یه سوال؟
میشه از چادرش عکس بندازی ببینم؟
منم بخوام چادر تهیه کنم باید از کجا بگیرم؟

vahidps
19-12-1393, 12:48 قبل از ظهر
[QUOTE=Sohl;294658]بچه ها امروز بالاخره موتور بعد از 1400 تا کارکرد بردمش نمایندگی محمد مدهوش تو خیابان ولیعصر آچارکشی درست و حسابی کنه که 90 تومن هست

- - - Updated - - -
آقا 90 تومن ازت گرفت یا با گارانتی این کارو انجام داد؟

Sohl
19-12-1393, 01:08 قبل از ظهر
[QUOTE=Sohl;294658]بچه ها امروز بالاخره موتور بعد از 1400 تا کارکرد بردمش نمایندگی محمد مدهوش تو خیابان ولیعصر آچارکشی درست و حسابی کنه که 90 تومن هست

- - - Updated - - -
آقا 90 تومن ازت گرفت یا با گارانتی این کارو انجام داد؟
کلا برای هر نوع آچارکشی باید دفترچه گارانتیت رو ببری چه آزاد چه شرکتی ولی شرکتیش خیلی آشغاله دوتا پیچ راهنما سفت میکنن میگن برو !
من دادم خودشون واسم آزاد آچار کشی کردن خیلی موتورم بهترشده خیلیا واقعا تاثیر داشت
90 تومن شد فک کنم شرکتیش 30 تومن یا 50 تومن باشه ولی اختلاف قیامتش اصلا در مقایسه با کیفیت آچار کشی چیزی به حساب نمیاد

vahidps
19-12-1393, 01:27 قبل از ظهر
[QUOTE=vahidps;294692]
کلا برای هر نوع آچارکشی باید دفترچه گارانتیت رو ببری چه آزاد چه شرکتی ولی شرکتیش خیلی آشغاله دوتا پیچ راهنما سفت میکنن میگن برو !
من دادم خودشون واسم آزاد آچار کشی کردن خیلی موتورم بهترشده خیلیا واقعا تاثیر داشت
90 تومن شد فک کنم شرکتیش 30 تومن یا 50 تومن باشه ولی اختلاف قیامتش اصلا در مقایسه با کیفیت آچار کشی چیزی به حساب نمیاد

فکر نکنم برای گارانتیش پول بگیرن اینجوری باشه که اسمش گارانتی نمیشه

ارسال شده از GT-I9000 با استفاده از تپاتالک 2

NFS
19-12-1393, 11:29 بعد از ظهر
ممنونم اما چادرش معمولیه همین فروشگاه مرکزیش تو ولی عصر فروشگاه بزرگه حدود 40 یا 50 تومنم پولشه

vahidps
20-12-1393, 01:22 قبل از ظهر
من 10 روزه موتور خریدم هنوز نه سندش اومدش نه کارت بیمش نمایندگی گفت باید با مدارکت بفرستم تا سند صادر بشه.
کسی نمیدونه از کجا باید پیگیری کنم؟ مدلش 94 میترسم تا عید نیاد منم بدون مدارک اصلا سوار نمیشم موتور از اون موقعی که خریدم تو پارکینگ مونده.
ممنون میشم یه نفر راهنمایی کنه.

tak3az
20-12-1393, 04:45 بعد از ظهر
با سلام آب رادیات من کم شده میشه راهنمایی کنید که کدوم در رو باید باز کنم و بهش آب اضافه کنم؟

mohamad.gh
20-12-1393, 06:48 بعد از ظهر
با سلام آب رادیات من کم شده میشه راهنمایی کنید که کدوم در رو باید باز کنم و بهش آب اضافه کنم؟

درب پلاستیکیش ، باید فلاپ رو باز کنی

mohamad.gh
21-12-1393, 12:11 قبل از ظهر
سلام ب همگی ، ی صدایی تو موتور افتاده میخوام ببینم واسه دوستان هم سابقه داشته ؟

روزی اولی ک موتور رو گرفتم زنجیر رو ی کم شل کردم بعده 500 تا زنجیر شل شد ، سفتش ک کردم ی صدا تولاستیک عقبش افتاد . صداش اینجوری بود عو...... عو...... عو...... ......عو. ی پنجاه تایی باهاش رفتم درس نشد پیچ چرخ عقب رو شل کردم چرخ رو ی تکون دادم دوباره سفت کردم درست شد . حالا بعده 1000 تا زنجیر رو ی خورده سفت کردم بازم همون داستان تکرار شد . که فعلن برقراره . پیش یکی از دوستان مکانیک بردم میگه از لنته ، من کلن پدال ترمز عقب رو از جاش در اووردم لنتها آزاد شد بازم صدا برقراره
وقتی رو دوجکه صدا نداره
سوار که میشم تا دنده دو صدا هست ب بعد صدا رو نمیشنوم . تو دنده یک و دو خیلی تابلو صدا میده
موتور رو که با دست راه میبرم صدا هست
صدا مداوم نیست و تو ی قسمتی میاد منظورم اینکه موتور رو که ی ده متری پیاده میبرم هر یک متر یک متر میشنوم
زنجیر کشها رو هم تنظیم کردم
هنو لاستیک رو باز نکردم

نظر دوستان چیه

tak3az
21-12-1393, 02:10 قبل از ظهر
دقیقا واسه چی باید زنجیر رو سفتش کرد و چی باعث میشه که شل بشه؟
هر چند کیلومتر ی بار باید سفت بشه؟

mohamad.gh
21-12-1393, 06:55 قبل از ظهر
کسی نیست جواب ما رو بده

سلام کارت من بعد از 7 روز و کارت سوخت بعد از حدود 13 روز اومد بین 7 تا 25 روز معمولشه مدارک من رو یکی از دوستان موتور فروش فرستاد ک خودش پیگیر بود تا اونجا من میدونم باید از طریق همون کسی که مدارک رو فرستاده پیگیری کنید یا برو بپرس مدارکتو کجا فرستادن خودت پیگیری کن

- - - Updated - - -

دقیقا واسه چی باید زنجیر رو سفتش کرد و چی باعث میشه که شل بشه؟
هر چند کیلومتر ی بار باید سفت بشه؟

خوب موتور صفره و باید رو ی کیلومترایی آچار کشی بشه ک زنجیر هم شاملش میشه . زنجیر هرموتوری شل میشه

خوب باید زنجیر رو چک کنی اگه لازم بود تنظیم بشه اینکه هر چند کیلومتر چک بشه اطلاعی ندارم

tak3az
21-12-1393, 09:35 قبل از ظهر
موتور من دفترچه نداره دفترچه گارانتی تو اصفهان کجا ببرمش واسه آچارکشی؟

omid kawasaki
21-12-1393, 01:21 بعد از ظهر
موتور من دفترچه نداره دفترچه گارانتی تو اصفهان کجا ببرمش واسه آچارکشی؟

آقا آچار کشی که با گارانتی میکنن تقریبا یک چیز بی فایده هست ، شما یا برو نمایندگی آزاد آچارکشی بزن یا برو پیش یه موتورساز .

zeroamin
21-12-1393, 09:01 بعد از ظهر
سلام.من موتورم 1600 تا راه رفته.1000 کیلومترم بردم نمایندگی تهرانپارس اچارکشی.90 تا به بالا موتور لرزش بدی داره که رو باک کامل حس میشه که با اینکه خیلی قشنگ راه میره و شتاب میگیره ولی احساس میکنی الانه که انجین بیافته پایین از رو شاسی.بقیه هم این مشکل رو دارن آیا؟

mohamad.gh
21-12-1393, 11:11 بعد از ظهر
سلام ب همگی ، ی صدایی تو موتور افتاده میخوام ببینم واسه دوستان هم سابقه داشته ؟

روزی اولی ک موتور رو گرفتم زنجیر رو ی کم شل کردم بعده 500 تا زنجیر شل شد ، سفتش ک کردم ی صدا تولاستیک عقبش افتاد . صداش اینجوری بود عو...... عو...... عو...... ......عو. ی پنجاه تایی باهاش رفتم درس نشد پیچ چرخ عقب رو شل کردم چرخ رو ی تکون دادم دوباره سفت کردم درست شد . حالا بعده 1000 تا زنجیر رو ی خورده سفت کردم بازم همون داستان تکرار شد . که فعلن برقراره . پیش یکی از دوستان مکانیک بردم میگه از لنته ، من کلن پدال ترمز عقب رو از جاش در اووردم لنتها آزاد شد بازم صدا برقراره
وقتی رو دوجکه صدا نداره
سوار که میشم تا دنده دو صدا هست ب بعد صدا رو نمیشنوم . تو دنده یک و دو خیلی تابلو صدا میده
موتور رو که با دست راه میبرم صدا هست
صدا مداوم نیست و تو ی قسمتی میاد منظورم اینکه موتور رو که ی ده متری پیاده میبرم هر یک متر یک متر میشنوم
زنجیر کشها رو هم تنظیم کردم
هنو لاستیک رو باز نکردم

نظر دوستان چیه

صدا از لنت عقب میاد فک کنم کار کنه درست میشه

پروازی
21-12-1393, 11:24 بعد از ظهر
سلام
دوستان به نظرتون برای جلوگیری از لیز خوردن فقط لاستیک جلو رو عوض کنیم کافیه؟
برای هم جلوگیری از از لیز هم زیبای چه لاستیکی بندازیم که هم قیمتش مناسب باشه هم کیفیتش؟
عقب 140 بندازیم جلو چند خوبه؟

- - - Updated - - -

سلام
برای هم جلوگیری از از لیز هم زیبای چه لاستیکی بندازیم که هم قیمتش مناسب باشه هم کیفیتش؟
عقب 140 بندازیم جلو چند خوبه؟

M E H D I
22-12-1393, 02:49 بعد از ظهر
لاستیکهای خودش خوبه عوض نکنید به نظر من ... لیز نمی خوره

mohamad.gh
22-12-1393, 10:24 بعد از ظهر
سلام
عقب 140 بندازیم جلو چند خوبه?-

تو پستهای قدیمیتر در موردش بحث شده اگه لاستیک خوب بخوای بنداززی پیرلی 140 خوبه، قیمت ندارم .لاستیک ارزون بخوای بندازی بی خیال شو همونطور ک دوستان میگن لاستیک خودش خوبه قلقشو بگیری ، حله

- - - Updated - - -

سلام.من موتورم 1600 تا راه رفته.1000 کیلومترم بردم نمایندگی تهرانپارس اچارکشی.90 تا به بالا موتور لرزش بدی داره که رو باک کامل حس میشه که با اینکه خیلی قشنگ راه میره و شتاب میگیره ولی احساس میکنی الانه که انجین بیافته پایین از رو شاسی.بقیه هم این مشکل رو دارن آیا؟
من هنو تو آب بندیم ، از دوستان ک پرسیدم این مشکلو ندارن برو همون نمایندگی ببین داستانش چیه . ایشالا ردیف شد نتیجه رو بگو

MR.Halakoohi
23-12-1393, 12:27 قبل از ظهر
سلام
آقا ما ان اسو فروختیم اما مشکلی که موتور من پیدا کرده بود این بود که به مقدار خیلی زیاد روغن جمع میشد توی فیلتر هوا و در نتیجه موتور راه نمیرفت/
منظور از راه نرفتن یعنی تو دنده ای 1 و 2 و 3 موتور هن بود و اون شتابی که ان اس میگیرفت دیگه ازش خبری نبود/
پیش یکی از مکانیک ها بردم گفت رینگ روغنی هات ضعیف کردن/
نظر شما چیه؟

Mohsen_14
23-12-1393, 01:28 قبل از ظهر
سلام
آقا ما ان اسو فروختیم اما مشکلی که موتور من پیدا کرده بود این بود که به مقدار خیلی زیاد روغن جمع میشد توی فیلتر هوا و در نتیجه موتور راه نمیرفت/
منظور از راه نرفتن یعنی تو دنده ای 1 و 2 و 3 موتور هن بود و اون شتابی که ان اس میگیرفت دیگه ازش خبری نبود/
نظر شما چیه؟

سطح روغن بین C و D بود ؟ یعنی بیشتر از حدش روغن نمیریختی ؟
تو 1 و 2 گازو تخته نمیکردی ؟ کلا به عقربه ی دور موتور عنایتی داشتی یا نه ؟ :4chsmu1:

shaahinah
23-12-1393, 02:36 قبل از ظهر
آقا شما سطح روغن رو رو دو جک میگیرین یا وقتی رو جک نیست موتور باید چند ساعتی خاموش باشه تا معلوم بشه روغنش چقدره لطفا راهنمایی کنید مرسی

vahidps
23-12-1393, 07:52 قبل از ظهر
سلام
نظر شما چیه؟

احتمالا روغن زیاد میریختی مال من وقتی گرفتم سطح روغن دقیقا بین اون دو خط بود وقتی یه ساعت باهاش چرخیدم فرداش دیدم یه مقدار روغن ریخته رو اگزوز هنوز نفهمیدم از کجا ریخته ولی نشانگر روغن سطحش تا بالای شیشه اومده احتمالا از همون فیلتر اومده باشه نظر دوستان چیه؟

VAHID
23-12-1393, 09:05 قبل از ظهر
سلام
نظر شما چیه؟

رینگ روغن چه ربطی به جمعه شدن روغن تو هواکش داره؟اگر رینگ روغن خراب باشه روغن وارد محفظه احتراق میشه و روغن سوزی

اما جمع شدن روغن تو باکس هوا یا به دلیل زیاد بودن روغن بوده یا شل بودن که راحت تبخیر میشده و یا دمای بالای انجین

MR.Halakoohi
23-12-1393, 02:09 بعد از ظهر
سطح روغن بین C و D بود ؟ یعنی بیشتر از حدش روغن نمیریختی ؟
تو 1 و 2 گازو تخته نمیکردی ؟ کلا به عقربه ی دور موتور عنایتی داشتی یا نه ؟ :4chsmu1:
سلام داشی
فک کنم روغن زیاد ریخته بودم/من وقتی روغنا تعویض میکردم روغنا تا خط بالا میریختم/اما اعتراف میکنم دنده یک و دو را تخته میکردم:4chsmu1:
اما داشی تخته باهاش میرفتم اما روغنشا رو 1000 تا عوض میکردم و وقتی موتور سرد بود گازش نمیدادم/
من وقتی روغنا عوض میکردم میزاشتم موتور کار کنه بعد یه 5 دقیقه موتورا خاموش میکردم ببینم سطح روغن تا کجاس اگه کم بود اضافه میکردم/
حالا ممنون از جواباتون/
اما انصافا واقعا موتور تو شهره/

- - - Updated - - -

رینگ روغن چه ربطی به جمعه شدن روغن تو هواکش داره؟اگر رینگ روغن خراب باشه روغن وارد محفظه احتراق میشه و روغن سوزی

اما جمع شدن روغن تو باکس هوا یا به دلیل زیاد بودن روغن بوده یا شل بودن که راحت تبخیر میشده و یا دمای بالای انجین
عزیز تو استان ما هوا سرده و هر وقت من میرفتم باهاش بیرون و حتی باهاش تخته میرفتم دست به انجین میزدم به اون صورت داغ نمیکرد/
من خودمم احتمال دادم از زیادی روغن باشه/
ممنون/

Mohsen_14
23-12-1393, 04:19 بعد از ظهر
نه تنها NS ، هر موتوری که گاز بیجا داده بشه بالاخره یه موقع خودشو نشون میده ، دیر و زود داره ، سوخت و سوز نداره ،
نه اینکه موتورهای جدید زود دور میگیره ، بعضی مواقع بدون توجه به دور موتور هی گاز میدیم ، حالا لامصب سی جی رو که گازش میدادی یه صدایی ، یه لرزشی چیزی داشت بدی موتورهای جدید اینه که صداش هم کمه ، (البته صدای کم حُسنه ، ولی نه برا ایرانی جماعت)
موتورهای عادی که هیچ موتور 1000 هم با اون شتاب و موتورهای قوی مهمترین چیزی که باید بهش توجه داشت دور موتوره ، برا همین دور موتور بصورت درشت یا اکثرا همراه عقربه هست ولی نشانگر سرعت و دنده خیلی کوچکتر .

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

.

MR.Halakoohi
23-12-1393, 04:57 بعد از ظهر
نه تنها NS ، هر موتوری که گاز بیجا داده بشه بالاخره یه موقع خودشو نشون میده ، دیر و زود داره ، سوخت و سوز نداره ،
نه اینکه موتورهای جدید زود دور میگیره ، بعضی مواقع بدون توجه به دور موتور هی گاز میدیم ، حالا لامصب سی جی رو که گازش میدادی یه صدایی ، یه لرزشی چیزی داشت بدی موتورهای جدید اینه که صداش هم کمه ، (البته صدای کم حُسنه ، ولی نه برا ایرانی جماعت)
موتورهای عادی که هیچ موتور 1000 هم با اون شتاب و موتورهای قوی مهمترین چیزی که باید بهش توجه داشت دور موتوره ، برا همین دور موتور بصورت درشت یا اکثرا همراه عقربه هست ولی نشانگر سرعت و دنده خیلی کوچکتر .

.
یعنی شما میگی موتور مشکل پیدا کرده یا مثل بقیه ی دوستان نظرتون روی زیادی روغن هستش؟

Mohsen_14
23-12-1393, 06:27 بعد از ظهر
یعنی شما میگی موتور مشکل پیدا کرده یا مثل بقیه ی دوستان نظرتون روی زیادی روغن هستش؟

روغن زیاد رو شمع هم اثر میذاره ، شمعها رو بررسی کرده بودی ؟

امیرحسین موسوی
23-12-1393, 11:18 بعد از ظهر
دوستان من میخواستم یک دونه بخرم که سر رنگش گیر بودم و 2دل!!! رفتم تو سایت خوده باجاج دیدم همه جا سفید مشکیشو تبلیغ کرده، به نظر شما قشنگه چون هم شیکه هم اسپرت و هم خیلی تابلو نیست مثله زردش؟؟؟

MR.Halakoohi
23-12-1393, 11:56 بعد از ظهر
دوستان من میخواستم یک دونه بخرم که سر رنگش گیر بودم و 2دل!!! رفتم تو سایت خوده باجاج دیدم همه جا سفید مشکیشو تبلیغ کرده، به نظر شما قشنگه چون هم شیکه هم اسپرت و هم خیلی تابلو نیست مثله زردش؟؟؟
سلام
فقط مشکی یه دست:14:

- - - Updated - - -

روغن زیاد رو شمع هم اثر میذاره ، شمعها رو بررسی کرده بودی ؟
من شمع ها رو بررسی کردم و تمیزشون کردن/

YNSBMI
24-12-1393, 06:40 بعد از ظهر
از کجا باید ببینم آبش کمه یا زیاده؟
از سمت راست يه دريچه دارد كه مقدار آب ذخيره را نشان مى دهد و اگر زياد باشد خودش سر ريز مى كند و اندازه مى شود

M E H D I
26-12-1393, 08:20 بعد از ظهر
از شیلنگ باریک بغل پدال ترمز بنزین قطره قطره داره خارج میشه چیکارش کنم؟ مشکل از چیه؟

mohamad.gh
26-12-1393, 09:54 بعد از ظهر
از شیلنگ باریک بغل پدال ترمز بنزین قطره قطره داره خارج میشه چیکارش کنم؟ مشکل از چیه؟

منم این داستان رو داشتم ی پیچ زیر کاربراتور داره (پیچ تخلیه) شل بود سفتش کردم بند اومد

zeroamin
27-12-1393, 08:27 بعد از ظهر
من خودم روغن عوض میکنم.امروز خواستم فیلتر روغنم دربیارم عوض کنم.دو تاپیچه درپوش رو باز کردم و درپوشم دراوردم ولی نتونستم فیلترشو بکشم بیرون.چطوری فیلتر درمیاد

digitalcanon
27-12-1393, 09:55 بعد از ظهر
من خودم روغن عوض میکنم.امروز خواستم فیلتر روغنم دربیارم عوض کنم.دو تاپیچه درپوش رو باز کردم و درپوشم دراوردم ولی نتونستم فیلترشو بکشم بیرون.چطوری فیلتر درمیاد
یه ابزاری مثل دم باریک داره معروفه به خارکش ولی برعکس عمل میکنه به صورت که وقتی اهرم های انبر را فشار میدی سر انبر به جای به هم نزدیک شدن از هم دور میشه 2 سر انبر را میندازی داخل اون گردی که وسط فیلتر هستش بعد میکشی بیرون .
البته اگه 2 تا دمباریک داشته باشی میتونی 2 طرف فیلتر را بگیری بکشی بیرون
در ضمن پیچهای درپوش فیلتر را همزمان با هم سفت کن و زیاد هم سفت نکن و سعی کن انجین سرد باشه چون سریع جای پیچ خراب میشه

mohamad.gh
27-12-1393, 11:57 بعد از ظهر
ی سنجاق قفلی بزرگ :4chsmu1:، سرشو ی کوچولو کج کن بنداز بغلش بکشش بیرون :pm1:. مواظب باش ب بدنه آسیب نزنی

لرزشو چیکار کردی ؟ ردیف شد؟

zeroamin
28-12-1393, 12:16 قبل از ظهر
نه متاسفانه وقت نکردم ببرمش گارانتی تو تعطیلات خودم باکو باز میکنم قشنگ اچارکشیش میکنم.چون اچارکشی بردم 10 دقیقه ای 4 تا پیج سفت کرد و گفت برو.از دیروزم یه صدای زینگ مانند ازش میاد که فکر کنم اگزوز باشه که پیچاش شله

mohamad.gh
28-12-1393, 12:56 قبل از ظهر
تو پستهای قبلی از باک موتورم ی عکس گذاشتم . زیر باک چهار تا ضربه گیر داره دوتا جلو دوتا عقب برا جلوگیری از لرزش باک و فلاپ . عقبیاش رو شرکت نمیزاره .

tak3az
28-12-1393, 11:24 بعد از ظهر
حدود 200 کیلومتر با روغن جدید رفتم ولی کم شده
بر اثر چی روغن موتور کم میشه؟

nightwolf_suzuki
28-12-1393, 11:35 بعد از ظهر
حدود 200 کیلومتر با روغن جدید رفتم ولی کم شده
بر اثر چی روغن موتور کم میشه؟

چند دلیل داره :
1. روغن سوزی : نشونش دود آبی از اگزوز
2. روغن ریزی : نشونش ریختن روغن رو زمینه
3.روغن بی کیفیت : روغن های بی کیفیت بخار میشن نشونشم توی فیلتر هوات میتونی ببینی
البته اگر از کنار انجین شلنگ بخار گیر روغن به فیلتر روغنت رفته باشه
فیلتر بیش از حد چرب میشه مشخص میشه

چه روغنی ریختی؟

tak3az
29-12-1393, 02:45 قبل از ظهر
چند دلیل داره :
1. روغن سوزی : نشونش دود آبی از اگزوز
2. روغن ریزی : نشونش ریختن روغن رو زمینه
3.روغن بی کیفیت : روغن های بی کیفیت بخار میشن نشونشم توی فیلتر هوات میتونی ببینی
البته اگر از کنار انجین شلنگ بخار گیر روغن به فیلتر روغنت رفته باشه
فیلتر بیش از حد چرب میشه مشخص میشه

چه روغنی ریختی؟

ما رفتیم تعویض روغنی فتیم بهران سوپر پیشتاز 20-50 که بهم بهران پیشتاز داد
چند روز بعدش هم با یکی از دوستان گل رفتیم روغن آجیپ گرفتم که گویا در موتور های سنگین ازش استفاده میشه که انشالله فردا روغنمو عوض میکنم

sadshekan
29-12-1393, 03:48 قبل از ظهر
سلام بر بچه های گل پرشین من الان عضو شدم کلی دنبال دفترچه پالس ان اس گشتم لطفا اگر کسی داره برام آپ کنه یا اگر کسی می دونه از کجا باید دانلود کنم بگه
ممنون

M E H D I
29-12-1393, 07:00 قبل از ظهر
منم این داستان رو داشتم ی پیچ زیر کاربراتور داره (پیچ تخلیه) شل بود سفتش کردم بند اومد

با این کار هم مشکلم حل نشد .. بردم نمایندگی گفت بعد 15 بیار احتمالا سوزن شناورش خرابه که اگه قطعه خواست بتونیم از شرکت بگیریم .. موتور صفر چرا باید خراب باشه آخه؟ الان وقتی میام خونه شیر بنزین رو می بندم

Mohsen_14
29-12-1393, 07:26 قبل از ظهر
سلام بر بچه های گل پرشین من الان عضو شدم کلی دنبال دفترچه پالس ان اس گشتم لطفا اگر کسی داره برام آپ کنه یا اگر کسی می دونه از کجا باید دانلود کنم بگه
ممنون

این لینک دفترچه :

دفترچش چیز زیادی نداره ، همین تاپیکو بخونی بهتر مسایل باز شده و شرح داده شده .

.

mohamad.gh
29-12-1393, 10:59 قبل از ظهر
با این کار هم مشکلم حل نشد .. بردم نمایندگی گفت بعد 15 بیار احتمالا سوزن شناورش خرابه که اگه قطعه خواست بتونیم از شرکت بگیریم .. موتور صفر چرا باید خراب باشه آخه؟ الان وقتی میام خونه شیر بنزین رو می بندم

شاید کاربرات آشغال گرفته باشه ، ی کاری کن همون پیچ رو باز کن تا بنزین بریزه با قسمت پلاستیکی پیچ گوشتی آروم ب پایین کاربرات ضربه بزن بزار بنزین ی 15 ثانیه بیاد ببین ردیف میشه

M E H D I
29-12-1393, 01:40 بعد از ظهر
شاید کاربرات آشغال گرفته باشه ، ی کاری کن همون پیچ رو باز کن تا بنزین بریزه با قسمت پلاستیکی پیچ گوشتی آروم ب پایین کاربرات ضربه بزن بزار بنزین ی 15 ثانیه بیاد ببین ردیف میشه

انجام دادم بازم نشد .. اعصابم خورده دوست ندارم موتور صفر به این زودی بره زیر دست تعمیرکار

mohamad.gh
29-12-1393, 02:31 بعد از ظهر
شاید از سوزن نباشه ، کاربرات ک آشغال بگیره فلوت میکنه بازم از بچه های فنی سایت بپرس

M E H D I
29-12-1393, 03:37 بعد از ظهر
شاید از سوزن نباشه ، کاربرات ک آشغال بگیره فلوت میکنه بازم از بچه های فنی سایت بپرس

از این مکمل های بنزین بریزم نمی شوره بیاره بیرون؟

نیما نادری
29-12-1393, 08:08 بعد از ظهر
اجازه بدید از پیچ تخلیه کاربرات بنزین موجود خارج بشه

بنزین سوپر بزنید چند لیتری و سوارشید اگر

بازهم نشد.فقط شناور کاربرات تنظیم نیست

یا یک آشغال عملکرد سوزن شناور مخطل شده

موتور من یکبار این جوری شد و خاموش شد (خفه کرد )

کاربرات فلوت کرد یکم وایسادم بنزینش رو ریختم از تخلیه

درست شد

mohamad.gh
02-01-1394, 03:04 بعد از ظهر

بالاخره آب بندیش تموم شد ، چقدر سخت و ملال آور بود این 2000 کیلومتر :17:
امروز گازوندمش دور موتور رو از 8 بالاتر نبردم ، رو 8 ، 120 بدون لرزش ، صدای انجین هم کم بود ، بعده طی کردن 80 کیلومتر انجین رو میشد با خیال راحت لمس کرد . در ضمن هنو چشممون ب جناب فن روشن نشده ک دوستان گفتن هوا خنکه و طبیعیه ، البته تو شهر خیلی کمترم و بیشتر مصافت رفتم باهاش
120 کیلو وزن رو خوب بی صدا میبرد بی زبون :18: :gigglesmile:

mohammadkh
02-01-1394, 03:17 بعد از ظهر
ینی بعد 80 کیلومنر پیمایش انجین تنش داغ نشده که قابل لمسه؟؟ ؟!!! این ینی چی؟ استهلاک موتور بالا نمیره؟

mohamad.gh
02-01-1394, 05:04 بعد از ظهر
ینی بعد 80 کیلومنر پیمایش انجین تنش داغ نشده که قابل لمسه؟؟ ؟!!! این ینی چی؟ استهلاک موتور بالا نمیره؟

داغ شده بود ولی داغیش طوری بود ک میشد دستتو راحت برا چند لحظه روش بزاری . از این حرف بیشتر منظورم این بود ک رادیاتش ب خوبی عمل میکنه

tak3az
02-01-1394, 08:49 بعد از ظهر
سلام هم اکنون اصفهان بارون میاد و اینکه رو خط عابر پیاده لیز خوردم و خوردم زمین , اگر فرمون رو به دو قسمت تقسیم کنیم سمت راست فرمون من کج شده و هرگز مثل اولش نمیشه
به نظرتون فرمون ان اس نوش رو هم میفروشن؟
و ایا با کیفیت هست و کسی قیمت داره؟

Mohsen_14
02-01-1394, 09:58 بعد از ظهر
سلام هم اکنون اصفهان بارون میاد و اینکه رو خط عابر پیاده لیز خوردم و خوردم زمین , اگر فرمون رو به دو قسمت تقسیم کنیم سمت راست فرمون من کج شده و هرگز مثل اولش نمیشه

تو بارون به این شدت معمولا کسی با موتور بیرون نمیره [Only registered and activated users can see links]
فکر کنم خم کارها با دستگاههای خودشون بتونن یه کارایی بکنن و شبیه اولش کنن .
بعد تعطیلات یه سر به شاهپور جدید بزن . اگه درست شدنی باشه یه 30 ... 40 تومن نهایت خرجشه اگه نتونن دیگه باید به فکر فرمون نو باشی .
روشهای ابتکاری مثل داغ کردن و صاف کردن هم میشه انجام داد ولی همه چی بستگی به قیمت فرمون نو داره !

.

tak3az
02-01-1394, 10:55 بعد از ظهر
خیلی کج نشده ها ولی سمت راست یکم به سمت راکب کشیده شده حتی خودم هم میتونم صافش کنم ولی خب...
خودتون که میدونید وقتی موتور رو تعمیر میکنی کلا به اون قشنگی نیست برات حتی اگه خود باجاج هم نفهمه تعمیر شده ولی تو ذهن خودتون دیگه حال نمیده....

tak3az
03-01-1394, 03:20 قبل از ظهر
دوستان عزیز اینم عکس از تمامی بخش های فرمون
این عکس از سمت راست موتور گرفته شده
که اگر توجه کنید میله کمکه ادامه داره تا بالا که تو این تصویر فرمون طوری شده که این پیدا شده
----------------------
این عکس هم از سمت چپ موتور گرفته شده
-----------------------
اینم که خیلی واضحه از بالای منبع روغن ترمز جلو هستش که فرمون کج شده
-----------------------
و اینم عکس محل شکستگی بزرگی که تو فرمون ایجاد شده
نشکسته ولی ترک خورده
به نظرتون ی فرمون چقدر برام در میاد؟
از دوستان کسی سراغ داره فرمون اصلی ان اس رو کجا میفروشن؟
به نظرتون این فرمون تغلبی نبوده؟
اخه من سنگین بودم یا موتور که با زمین خوردگی ساده این همه جاش شکسته
ساعت 4 هستش و من هم اعصبام خورده لطفا زود بیایید جواب بدید که من بخوابم
راستی تمامی عکس ها با کیفیت بالایی هستن و هر کدومشون یک مگ حجمشونه پس در لود کردن تصاویر صبور باشید:gigglesmile:

mohamad.gh
03-01-1394, 08:22 قبل از ظهر
داخل فرمون میله آلومینیومی داره ک شاید بشه ی کاریش کرد ولی شکستگی روی فرمون رو بخوای جوش بدی دیده میشه و میاد رو اعصابت . خودتو ناراحت نکن بعده پانزدهم زنگ بزن شرکت خبرشو در بیار ایشالا پیدا میشه قیمتشم بیخیالش . خودتو ناراحت نکن زمین خوردگی و تصادف واسه هر موتور سواری پیش میاد سال 92 من با آپاچیم اروم خوردم ب 206 ک راهمو بست یک میلیونو سیصد خرج شد تا موتور مثل اولش شد ضرر جانی نباشه همه چی درست میشه رفیق . موفق باشی

mohammadkh
03-01-1394, 10:17 قبل از ظهر
داداش مگه اگوستا سواری که نگران اینی فرمونش گیر نیاد. موتوری سواری که عین چیپس داره زیاد میشه. نگران نباش. قطعاتش هست.

tak3az
03-01-1394, 11:52 قبل از ظهر
دوستان دمتون گرم بابت این همه دلگرمی که دادید ولی خب موتور اسباب دسته دیگه
من تو چهارباغ با اپاچی خوردم زمین با سرعت 80 90 تا نه فرمونی کج شد ن چیزی فقط دوتا راهنما به همراه پیاده پدال دنده شکست که با 20 تومن پایه پدال و هر راهنما هم 18 تومن حل شد
ولی این واقعا رو اعصابه
همین دیگه موتور به غیر از هوندا لوازمش کمه
مارو باش که میخاستیم بعدش هیوسانگ x5 بگیرم

M E H D I
05-01-1394, 12:24 بعد از ظهر

said khansar
05-01-1394, 01:39 بعد از ظهر
تشکردقیقن عین فیلمای هندی بود!سوزوکی هایابوسا1300واینجوری تبلیغ نکرده بودخدانکنه این هندیاهایابوسابزنن!

M E H D I
05-01-1394, 03:33 بعد از ظهر
اون چیزی که من تو سایت فارس موتور دیدم با اون چیزی که عکسهاش تو نت پخش شده زمین تا آسمون فرق داره

حتما واسه ایران ان اس فلاپدار می فرستن تو خود هند میشه انژکتور و ABS و اگزوز و.....

AMIR TEHRANPARS
05-01-1394, 10:29 بعد از ظهر
آقا الان گرون ترین رنگش کدومه؟
حدود قیمتشو دارید؟
با تشکر

M E H D I
06-01-1394, 06:36 قبل از ظهر
زرد 92 رو 9500 قیمت کردم .. زرد 94 رو 10500 .. حالا اینکه اصلا زرد 94 هست یا نه نمی دونم

بقیه رنگهاش 8500

به نظرم زردش اصلا قشنگ نیست .. قرمز مشکی خیلی رخ قشنگی داره

mohamad.gh
06-01-1394, 10:08 قبل از ظهر

M E H D I
06-01-1394, 10:40 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Sohl
06-01-1394, 11:57 قبل از ظهر
آريالا یه سوال؟
من موتورم وقتی میخوام از دنده یک به دو برم فاصلش خیلی زیاده بعضی موقع ها موتور خلاص میشه و گاز میخوره زوزه موتورم در میاد دلیلش چیه؟
فقط دنده یک به دو اینجوریه

farshad 54
06-01-1394, 12:15 بعد از ظهر
سریع از یک بده به دو مشکل از موتور نیست مشکل از خودتونه

tak3az
06-01-1394, 12:52 بعد از ظهر
دوستان عزیز این ان اس واقعا خیلی سگ جونه امروز زدم به ی سمندی 302 تومن خرج ماشین اون شد و کلا اگزوز من ی تورفتگی پیدا کرده
تاپ اسپیدش هم شده 76 تا کلا
شانسو میبینی ؟ چند وقت پیش فرمون حالا هم تصادف اولین تصادف با موتور

farshad 54
06-01-1394, 03:03 بعد از ظهر
دوست عزیز

یه پیشنهاد موتورسواریو بیخیال شو

اینجوری که شما داری پیش میری من نگرانتم

M E H D I
06-01-1394, 03:14 بعد از ظهر
پیچ آلن خور کرپی فرمونم افتاده نمی دونم چه جوری .. نمایندگیش داره یا باید برم پیچ و مهره فروشی دنبالش بگردم؟ اینام شکمشون سیره هنوز باز نکردن تا بعد 13 تعطیلن .. موتور صفر اون از فلوت کاربراتورش اینم از پیچش .. واقعا فارس موتور تر زده با این مونتاژ کردنش

farshad 54
06-01-1394, 03:16 بعد از ظهر
از پیچ و مهره فروشیا میتونی تهیه کنی

اگر میخوای صد در صد پیداش کنی برو میدون قزوین اونجا همه جور پیچ هست

mohamad.gh
06-01-1394, 03:54 بعد از ظهر
آريالا یه سوال؟
من موتورم وقتی میخوام از دنده یک به دو برم فاصلش خیلی زیاده بعضی موقع ها موتور خلاص میشه و گاز میخوره زوزه موتورم در میاد دلیلش چیه؟
فقط دنده یک به دو اینجوریه

دندش همینطوریه پدال دنده رو ی خورده اووردم پایین ردیف شد

- - - Updated - - -

پیچ آلن خور کرپی فرمونم افتاده نمی دونم چه جوری .. نمایندگیش داره یا باید برم پیچ و مهره فروشی دنبالش بگردم؟ اینام شکمشون سیره هنوز باز نکردن تا بعد 13 تعطیلن .. موتور صفر اون از فلوت کاربراتورش اینم از پیچش .. واقعا فارس موتور تر زده با این مونتاژ کردنش

2000 تا آب بندی 1000 تای اول سرعت از 46 بیشتر نبردم 1000 تای دوم از 54 تا سه بار آچار کشی کردم 100تا 750 تا 1500 تا بیشتر پیچها یا شل بودن یا تنظیم نبودن سه تا پیچ دست موتور داره ک اصلیش سفت بود ولی دو تای دیگه شل بودن .
مرتب کردن سیم کشی ، سرویس شمعها رو 1000 تا ، تنظیم گاز کلاچ و زنجیر . تعویض روغن 100 تا فیلتر500 تا فیلتر1500 تا باتریشم آب اسید خودشو ریختم 24 ساعت موند بعد ی ساعت زیر شارژ بود . آب رادیاتشم عوض کردم . تو دفترچش نوشته ک فن بعد از 10 دقیقه باید روشن بشه ، ک ب نظر من درست ننوشته وقتی هوا سرده و شما ب موتور فشار نیارید فن روشن نمیشه ولی اگه تو ترافیک باشید و دمای هوا معتدل باشه دنده کشی کنید فن روشن میشه . اگه آب از شیلنگ تخلیه ریخت نگران نباشید آب محفظه ک زیاد باشه این اتفاق میوفته اگه خیلی کم شد اضافه کنید

این کارها و تجربیاتی بود ک تو این دو ماهه از موتور و این تایپیک مفید کسب کردم . ممنون از دوستان و پرشین موتور

MR.Halakoohi
06-01-1394, 06:10 بعد از ظهر
واقعا آدم اگه میخواد یه موتور خوب زیر پاهاش باشه که اذیتش نکنه از همون اول باید دست خودش باشه/
موتورو که صفر بخری جدای از این که میخوره تو سرش برای فروش اما همین که آب بندیش دست خودت هست میرزه به نظرم اینقدر ضرر کنی/

BKING
06-01-1394, 07:25 بعد از ظهر
مدل AS

tak3az
06-01-1394, 10:01 بعد از ظهر
مدل AS

فکر نکنم خود باجاج ای بی اس داده باشه منظورم اینکه خود فارس موتور ای بی اس روش گذاشته!

BKING
06-01-1394, 10:03 بعد از ظهر
فکر نکنم خود باجاج ای بی اس داده باشه منظورم اینکه خود فارس موتور ای بی اس روش گذاشته!
مدل as هست یعنی فلاپ بغل باک و طلق جلو داره ترمزش هیچ فرقی نداره

farshad 54
06-01-1394, 10:11 بعد از ظهر
این باجاج هم گندشو درآورده

یه مدت با UG4 سه مدل موتور داد بیرون 180 و 220 و 180 چراغ گرد

حالا داره با NS هم همون داستان رو تکرار میکنه استریت و مثلا ریس و کروز و تریل و کراس و....... همه مدل موتور رو میخواد رو NS پیاده کنه

تو سایتشون هم براشون نوشتم بابا بکشین بیرون از این 200 سی سی و NS هنوز جواب ندادن :9:

Sohl
08-01-1394, 08:32 بعد از ظهر
سلام آقا یه سوال؟
موتورم همین الان از لاستیک عقب موتورم یه صدای ویزز میاد وقتی میچرخه که قبلا نبود غیر عادی صداش و نازک دلیلش چیه؟

mohamad.gh
08-01-1394, 09:46 بعد از ظهر
سلام آقا یه سوال؟
موتورم همین الان از لاستیک عقب موتورم یه صدای ویزز میاد وقتی میچرخه که قبلا نبود غیر عادی صداش و نازک دلیلش چیه؟

موتور من از اولش این صدا رو داشت ، از زنجیره ، بی خیالش .ی ورق آهنی هم دور دنده زنجیر جلو داره ک اگه زنجیرت شل باشه ب اون میگیره و صدا میده . زنجیرو تنظیمش کنی ردیفه

tak3az
08-01-1394, 11:09 بعد از ظهر
سلام خدمت همه دوستان عزیز
کسی قیمت اگزوز ان اس رو داره؟
گمرک تو عید بازه و ایا سه شنبه بازن؟

- - - Updated - - -

دوستان لطفا تصویر زیر رو ببینید
دوتا مشکل هست
1 - ی میلیه ای هست که روش اینه و ... نصب شده که نقره ای رنگ هم هست و میشه راحت دیدش اون کج شده
2 - اون قسمتی که علامت گذاری شده له شده و سوراخ شده
-------------------------------------------------------------------------------
کسانی که تهران هستن هر وقت رفتن گمرک بپرسن که این میلیه را دارن یا نه و اگه امکانش هست ی عکس ازش بگیرن
و اینکه چه راه حلی واسه مشکل شماره دو دارید؟

flower
09-01-1394, 08:28 قبل از ظهر
برو مغازه نظام چهارراه عسگریه مغازه انتیک بش سفارش بده برات می یاره تمام لوازم ان اس موجوده .

Sohl
10-01-1394, 01:03 بعد از ظهر
موتور من از اولش این صدا رو داشت ، از زنجیره ، بی خیالش .ی ورق آهنی هم دور دنده زنجیر جلو داره ک اگه زنجیرت شل باشه ب اون میگیره و صدا میده . زنجیرو تنظیمش کنی ردیفه
چجوری تنظیم کنم؟

farshad 54
10-01-1394, 01:10 بعد از ظهر
آموزش تنظیم زنجیر چرخ (new ([Only registered and activated users can see links] %AC%DB%8C%D8%B1&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCMQFjAB&url=[Only registered and activated users can see links] ml&ei=5RkZVbuIFsvuaNO6gdAH&usg=AFQjCNEzPFhbb9rSEK8kNQcO2s_EZjupWA&bvm=bv.89381419,d.d2s)
این تاپیک رو مطالعه بفرمائید

tak3az
10-01-1394, 06:45 بعد از ظهر
برو مغازه نظام چهارراه عسگریه مغازه انتیک بش سفارش بده برات می یاره تمام لوازم ان اس موجوده .

امروز همه مغازه های سروش رو گشتم هیچکس اگزوز ان اس نداشت
پالس یدک که یعنی کارش پالس و اپاچی هست اونم نداشت
--------------
میشه دوستان تهرانی برن ی سری گمرک ببینن که اگزوز ان اس دارن یا نه؟

shaahinah
12-01-1394, 12:23 قبل از ظهر

سلام دوست عزیز من سال 92 تو شیراز با سرعت صد و ده تا زدم وسط یه 206 خانم ژیگول تهرانی که واسه تفریح اومده بود اینجا و بدون توجه به پشت سر یهو دور زد منم فرصت واسه تصمیم گیری نداشتم کشیدم کنارتر افتادم رو خط سفید خیابون ترمزگرفتم و موتور لیز خورد و افتاد صاف رفتم تو در 206 خلاصه موتور تا اول نود و سه بدون وسایل خوابید خوشبختانه چند روز قبل از عید 93 نمایندگی های باجاج در تهران تمام وسایلشو اووردن از بزرگترین قطعات تا ریز ترین که باعث تعجب خودمم شد اخه انتظار نداشتم تمام لوازمشو گیرم بیاد تنها قطعه ای که گیرم نیومد پلاک جلو موتور بود ولی تمام لوازم دیگه اصل اصل بود درست عین خودش و بنده چون حساس بودم حتی اونایی که خط و خش هم افتاده بود تعوض کردم البته نزدیک دو تومن پام اب خورد که شامل جفت کمک جلو با کرپی کامل که کمک ها کمی کج شده بود بردم صاف کردم ولی مثل اول کار نمیکرد میکشید به یه سمت که باعث درد گرفتن مچ میشد دسته فرمان سمت چپ که شکست - میل فرمان هر دوسمت که کج شده بود و دسته ترمزو کلاچ کمی کج شدن - جفت قلوه ها شکسته بود - کاسه چراغ کامل فلاپ های بغل کاسه چراغ و تلق دودی رنگ بالای کاسه چراغ همه شکسته بودن و خط و خشی شده بودن - کیلومتر که شامل سه تکه بود جفت راهنما جلو و همچنین گارد خلاصه هرچی بود و نبود از سر جلو عوض کردم به جز این قسمتا .... الباقی سالم بود فقط رو قسمت رکابها چنتا خط جزی افتاد و خلاصه خودم که از ناحیه کتف و دست به فنا رفتم فقط شانسی که اووردم هوا سرد بود واسه اولین بار کاسکت سرم گذاشته بودم کاسکتم هم داغون شد وگرنه الان مرحوم شده بودم در کل نگران نباش با یه تماس تلفنی با تهران همه ی وسایل و واست میفرستن قطعاتم اصلیه چون تو دو سه مرحله این قطعات و قطعات مصرفی مثل لنت و فیلتر و هواکش رو گرفتم همشون اصل اصلن از این بابت خیالت راحت ولی در کل باجاج نسبت به این موتور کم لطفی کرده و از قطعات ضعیفی توش استفاده کرده چه موتوری چه بدنه ای من که راضی نبودم از کیفیتش چون قبلا پالس صدو سی پنج داشتم و خیلی محکم تر و قطعاتش با کیفت تر از ان اس بود مثلا من تو این تصادف با کتف خوردم به فرمون موتور کتفم نشکست اما مفصلش کش اومد ولی دسته فرمون از ته شکست مثل همونجایی که مال شما ترک داره مال من کامل کنده شده بیشتر مواظب باشین مخصوصا تو جاده خیس حتما با سرعت پایین حرکت کنین مخصوصا رو خط های سفید جاده لاستیکاش از لحاظ مقاوتی خیلی خوبه من مسافرت بین شهری که سیصد کیلومتر مسافت داشت هم باهاش دوبار یه بند رفتم تو خاکی سنگ و کوه و بیابون و دشت و دست انداز شدید تو هر شریطی که فکرشو بکنین روندمش تو این دوسال باد لاستیکش هم کم نشده تا چه برسه پنچر ولی خیلی لغزندس من هنوزم که هنوز بعد اون تصادف وقتی رو خط سفیدا مجبورم رد شم احساس ترس دارم چون چند بار لیز خورده یکبارشم منجر به تصادف شد خلاصه خیلی خیلی مواظب جاده خیس و خط سفید جاده ای باشین در هر حال این تجربیات من بود موفق باشین

tak3az
12-01-1394, 01:06 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز من سال 92 تو شیراز با سرعت صد و ده تا زدم وسط یه 206 خانم ژیگول تهرانی که واسه تفریح اومده بود اینجا و بدون توجه به پشت سر یهو دور زد منم فرصت واسه تصمیم گیری نداشتم کشیدم کنارتر افتادم رو خط سفید خیابون ترمزگرفتم و موتور لیز خورد و افتاد صاف رفتم تو در 206 خلاصه موتور تا اول نود و سه بدون وسایل خوابید خوشبختانه چند روز قبل از عید 93 نمایندگی های باجاج در تهران تمام وسایلشو اووردن از بزرگترین قطعات تا ریز ترین که باعث تعجب خودمم شد اخه انتظار نداشتم تمام لوازمشو گیرم بیاد تنها قطعه ای که گیرم نیومد پلاک جلو موتور بود ولی تمام لوازم دیگه اصل اصل بود درست عین خودش و بنده چون حساس بودم حتی اونایی که خط و خش هم افتاده بود تعوض کردم البته نزدیک دو تومن پام اب خورد که شامل جفت کمک جلو با کرپی کامل که کمک ها کمی کج شده بود بردم صاف کردم ولی مثل اول کار نمیکرد میکشید به یه سمت که باعث درد گرفتن مچ میشد دسته فرمان سمت چپ که شکست - میل فرمان هر دوسمت که کج شده بود و دسته ترمزو کلاچ کمی کج شدن - جفت قلوه ها شکسته بود - کاسه چراغ کامل فلاپ های بغل کاسه چراغ و تلق دودی رنگ بالای کاسه چراغ همه شکسته بودن و خط و خشی شده بودن - کیلومتر که شامل سه تکه بود جفت راهنما جلو و همچنین گارد خلاصه هرچی بود و نبود از سر جلو عوض کردم به جز این قسمتا .... الباقی سالم بود فقط رو قسمت رکابها چنتا خط جزی افتاد و خلاصه خودم که از ناحیه کتف و دست به فنا رفتم فقط شانسی که اووردم هوا سرد بود واسه اولین بار کاسکت سرم گذاشته بودم کاسکتم هم داغون شد وگرنه الان مرحوم شده بودم در کل نگران نباش با یه تماس تلفنی با تهران همه ی وسایل و واست میفرستن قطعاتم اصلیه چون تو دو سه مرحله این قطعات و قطعات مصرفی مثل لنت و فیلتر و هواکش رو گرفتم همشون اصل اصلن از این بابت خیالت راحت ولی در کل باجاج نسبت به این موتور کم لطفی کرده و از قطعات ضعیفی توش استفاده کرده چه موتوری چه بدنه ای من که راضی نبودم از کیفیتش چون قبلا پالس صدو سی پنج داشتم و خیلی محکم تر و قطعاتش با کیفت تر از ان اس بود مثلا من تو این تصادف با کتف خوردم به فرمون موتور کتفم نشکست اما مفصلش کش اومد ولی دسته فرمون از ته شکست مثل همونجایی که مال شما ترک داره مال من کامل کنده شده بیشتر مواظب باشین مخصوصا تو جاده خیس حتما با سرعت پایین حرکت کنین مخصوصا رو خط های سفید جاده لاستیکاش از لحاظ مقاوتی خیلی خوبه من مسافرت بین شهری که سیصد کیلومتر مسافت داشت هم باهاش دوبار یه بند رفتم تو خاکی سنگ و کوه و بیابون و دشت و دست انداز شدید تو هر شریطی که فکرشو بکنین روندمش تو این دوسال باد لاستیکش هم کم نشده تا چه برسه پنچر ولی خیلی لغزندس من هنوزم که هنوز بعد اون تصادف وقتی رو خط سفیدا مجبورم رد شم احساس ترس دارم چون چند بار لیز خورده یکبارشم منجر به تصادف شد خلاصه خیلی خیلی مواظب جاده خیس و خط سفید جاده ای باشین در هر حال این تجربیات من بود موفق باشین

والا ما که خیلی خوشانس بودیم و یک هفته بعدش تصادف کردیم
زدم به ی سمندی و سپر و اگزوزش نابود شد
ولی موتور زیاد اسیب ندید بجز اگزوز و ی اینه و چندتا خش روی فلاپ ها به نظر خودم که نسبت به اچاپی 180 خیلی بهتر طراحی شده و همین گاردی که در کناره ها داره خیلی از ضربه ها رو میگیره
ولی سوال اینکه ضربه وارد شده به موتور که در انتها به شاسی وارد میشه چه مشکلاتی واسه شاسی موتور ایجاد میکنه؟
امکانش هست شاسی کج بشه ی همچین مشکلاتی؟
----------------------------
هر ان اسی که رد میشه از جلوی من صدای کشیدن زنجر به ی جاییش هست نمیدونم واسه چیه ولی صدای زنجیر نسبت به اگزوز بیشتر به گوش میرسه مال شما هم همینطوره؟
یا در کل اصفهانی ها زنجیر تنظیم نمیکنن؟
-------------------------
تعریف باجاج رو نمیکنم ولی ی چیزی داره که راحت بشه باهاش زنجیر رو تنظیم کرد که خیلی جالبه از اهرم استفاده میشه و بدون نیاز به زور زیاد اوکی میشه
----------------------
فیلتر روغن رو کسی عوض کرده؟ هر چند کیلومتر باید عوض بشه؟
--------------------
تو یوتیوب نشون میداد که فیلتر هوای پالس 220 رو مشست با روغن و بنزین ایا برای ان اس هم باید شست؟ یا اینکه میشه عوضش کرد و اینکه محل قرار گیریش کجاس؟

Mohsen_14
17-01-1394, 08:17 قبل از ظهر
بوق احتمالا پیچش شل شده یه نگاه بنداز ، خوب نشد باید عوض کرد تو این وضعیت رانندگی عزیزان اتومبیل سوار بوق خوب نداشتن مثل کلاه نداشتن میمونه !
منم صدا بوقم ضعیفه ، احتمالا ماشینی میندازم .

فلات دوست
17-01-1394, 10:24 قبل از ظهر
امروز اگزوزم رو عوض کردم خودم :D و اینکه فرمون رو هم خودم تعویضش کردم
ولی ی سوال چرا بوی خیلی بدی میده اگزوز؟و اینکه بوق ی بار میزنه ی بار نمیزنه قطع و وصلی از کجا میتونه باشه؟
بوقی سراغ ندارید به ان اس بخوره فقط صداش بیشتر باشه؟

اگزوز نو بر اثر حرارت ، قسمتهای خام مثل رنگ میسوزه و بوی بدی میده
نگران نباش بعد چند روز برطرف میشه

Arash_rf
21-01-1394, 02:10 قبل از ظهر
سلام دوستان.من اي موتورو 2 ماه ميشه كه خريدم.واقعا عاليه و هيج مشكلي نداشته تا الان.خدا رو شكر.هر كي هم ميكه بده و .... بد ميرونه.
به وقتش برونيش هيجيش نميشه.فقط تنها مشكلش موتورم اينه كه مشكيه ولي من مشكي قرمزشو دوس دارم :-D:-D
يه سوال روغن اي سري كه عوض كردم تو ان.شيشه از خط دوم يكم بالا تره.مشكلي نداره?

M E H D I
21-01-1394, 07:22 قبل از ظهر
سلام دوستان.من اي موتورو 2 ماه ميشه كه خريدم.واقعا عاليه و هيج مشكلي نداشته تا الان.خدا رو شكر.هر كي هم ميكه بده و .... بد ميرونه.
به وقتش برونيش هيجيش نميشه.فقط تنها مشكلش موتورم اينه كه مشكيه ولي من مشكي قرمزشو دوس دارم :-D:-D
يه سوال روغن اي سري كه عوض كردم تو ان.شيشه از خط دوم يكم بالا تره.مشكلي نداره?

سلام مبارکت باشه

در مورد رنگ موتور باید بگم می تونی فلاپها رو کلا عوض کنی ... قیمت فلاپها: دمبی عقب 145 تومن فلاپ روی باک 240 تومن بغل چراغ هر کدوم 30 تومن گلگیر جلو هم برچسبه .. از بابت نیرو انتظامی هم مشکلی نداری چون مشکی و قرمز-مشکی و آبی-مشکی و سفید-مشکی همشون تو کارت موتور خورده مشکی

در مورد روغن هم مشکلی نداره

tak3az
21-01-1394, 12:15 بعد از ظهر
سلام مبارکت باشه

در مورد رنگ موتور باید بگم می تونی فلاپها رو کلا عوض کنی ... قیمت فلاپها: دمبی عقب 145 تومن فلاپ روی باک 240 تومن بغل چراغ هر کدوم 30 تومن گلگیر جلو هم برچسبه .. از بابت نیرو انتظامی هم مشکلی نداری چون مشکی و قرمز-مشکی و آبی-مشکی و سفید-مشکی همشون تو کارت موتور خورده مشکی

در مورد روغن هم مشکلی نداره

بعضی ها میگن روغن اضافی میره تو فیلتر هواش

Mohsen_14
21-01-1394, 12:19 بعد از ظهر
روغن اگه زیاده تنبلی نکن ، کمش کن .
باید بین خط min و max باشه ، ترجیحا زیر خط ماکسیمم .
رو شمع تاثیر میذاره ، ممکنه مجبور بشی شمع رو باز کنی و تمیز کنی .

M E H D I
21-01-1394, 12:22 بعد از ظهر
داداش موتور صفر که می خری تا خرخره پره ... من همیشه تا آخر اون شیشه پر می کنم اتفاقا موتور نرمتر هم کار می کنه 6 ماهه اتفاقی هم نیوفتاده

Arash_rf
21-01-1394, 01:05 بعد از ظهر
مرسي از راهنماييت. به نظرت ارزش داره اينكارو كنم? و اينكه اينارو از كجا مي تونم تهيه كنم? من شهرستان هستم. بازم ممنون

VAHID
21-01-1394, 01:08 بعد از ظهر
دوستان عزیز این موتور ممکنه 2 لیتر روغن بگیره ولی جالب نیست ریختن این مقدار روغن رو باعث بالا رفتن فشار روغن تو مدار میشه و نزدیک خواهید شد به یاتاقان زدگی......

Arash_rf
21-01-1394, 01:08 بعد از ظهر
داداش موتور صفر که می خری تا خرخره پره ... من همیشه تا آخر اون شیشه پر می کنم اتفاقا موتور نرمتر هم کار می کنه 6 ماهه اتفاقی هم نیوفتاده اره واسه منم مشكلي نداشته تا حالا.ولي سري بعدي كه خواستم عوض كنم حواسم هست. مرسي از دوستان

tak3az
21-01-1394, 03:29 بعد از ظهر
اره واسه منم مشكلي نداشته تا حالا.ولي سري بعدي كه خواستم عوض كنم حواسم هست. مرسي از دوستان

داداش شما شتاب و قدرت اصلی موتور رو ندیدید واسه همین میگید مشکلی نداشته شما روغن رو عوض کن و فیلتر روغن یکمم حواست به اب رادیات و فیلتر هوا باشه ببین چه شتاب و قدرتی داره
--------------------------------
من هرچی ان اس دیدم صدای زنجیرش میومد و خیلی شل بود حواست به شل بودن زنجیر هم باشه

tak3az
21-01-1394, 04:01 بعد از ظهر
زنجير سره هر 500 تا سرويس ميكنم.روغن سره وقت عوض مينكم.توتال 5000 كه خيلي عاليه. اب راديات هم يه بار كم كرد طبق كفته دوستان اب مقطر و ضد يخ مخلوط كردم و بهش اضافه كردم.در مورد شتاب و قدرت هم جند بار كل كل.كردم هم زانتيا هم بارس tu5. لوله شدن. در ضمن دو ترك هم بودم. سرعت هم فقط يه بار باد بشتم بود 158 و وقتي باد نبود 151 كه اصلا اينكارو نكنين.هم فشار رو موتور بود هم اصلان كنترل نداشتم. در اخر داداش الان 6 تا كاركرده نيازي به تعويض فيلتر روغن و هوا هست? از كجا تهيه كنم. ممنون از راهنماييت

فیلتر روغن رو که هر بار با تعویض روغن باید عوض کنی
فیلتر هوا هم تو ی سایت خارجی نوشته بود باید هر 10000 تا شسته بشه ولی خب شما زود تر بشور
--------------------------
دوتا در بالا رادیات هست یکی پلاستیکی و دیگری المینیومی برای اضافه کردن اب رادیات کدومشون باید باز بشه؟

Arash_rf
21-01-1394, 04:47 بعد از ظهر
اون.دره كه كوجيكتره همون بلاستيكيه.
فيلتر هواش كجاست? فيلتر روغن از كجا بخرم.? شماره نمايندكي ندارين?
خيلي ممنون

M E H D I
21-01-1394, 04:49 بعد از ظهر
فیلتر روغن هر 5000 تا عوض بشه خوبه نه با هر بار تعویض روغن .. درسته تو دفترچش نوشته با هر بار تعویض روغن ولی تعویض روغن رو نوشته هر 10000 تا ما که سر 1000 تا عوض می کنیم

فیلتر هوا هم هر 10000 تا تعویض بشه

درب رادیاتور رو به هیچ وجه باز نکنید آب رو داخل منبع آب اضافه بریزید(همون درب پلاستیکی)

فیلتر هوا زیر باک قرار داره ... شماره نمایندگی: 55380133

VAHID
21-01-1394, 06:24 بعد از ظهر
فیلتر روغن هر 5000 تا عوض بشه خوبه نه با هر بار تعویض روغن .. درسته تو دفترچش نوشته با هر بار تعویض روغن ولی تعویض روغن رو نوشته هر 10000 تا ما که سر 1000 تا عوض می کنیم

فیلتر هوا هم هر 10000 تا تعویض بشه

درب رادیاتور رو به هیچ وجه باز نکنید آب رو داخل منبع آب اضافه بریزید(همون درب پلاستیکی)

فیلتر هوا زیر باک قرار داره ... شماره نمایندگی: 55380133

دوست عزیز اگر بودجه شو دارید بهترین کار تعویض فیلتر در هر باز عوض کردن روغن هست

Sohl
21-01-1394, 10:35 بعد از ظهر
آقا تو رو خدا به من یه کمک کنید
من نمیدونم تازگیا موتور چرا هی شل میشه یعنی انگار پیچاش شله
تازگیا وقتی ترمز جلو رو میگیرم فرمون موتور میلرزه !
وقتی هم سرعتم پایینه نزدیک 20-30 تا از عقب موتور یه صدای خیلی جیغ و آروم میاد که قبلا نبود
اگر میشه برام یه کار کنید
با موتورتون در حال ایستاده یکم گاز بدید ببینم چجوری گاز میخوره من فک میکنم موتورم بد گاز میخوره ممنون میشه کسی اینکارو کنه

afshi
22-01-1394, 04:04 قبل از ظهر
سلام دوستان.چند روز دارم دنبال ان اس کارکرده برا خرید میگردم.چندتا موتور هم دیدم ولی هر کدوم یه ایرادی داشتن.و نمیدونم چرا شتاباشون از زمین تا اسمون فرق داشت.:297:میشه راهنمایی کنید موقع خرید نکته خاصی هست که بهش دقت کنم؟اینایی که رنگه پوسته طلاییه با اونایی که مشکیه فرقی دارن تو کیفیت؟:297:

M E H D I
22-01-1394, 06:02 قبل از ظهر
سلام دوستان.چند روز دارم دنبال ان اس کارکرده برا خرید میگردم.چندتا موتور هم دیدم ولی هر کدوم یه ایرادی داشتن.و نمیدونم چرا شتاباشون از زمین تا اسمون فرق داشت.:297:میشه راهنمایی کنید موقع خرید نکته خاصی هست که بهش دقت کنم؟اینایی که رنگه پوسته طلاییه با اونایی که مشکیه فرقی دارن تو کیفیت؟:297:

نه فرقی ندارن من یه 94 قرمز مشکی دارم یه آبی مشکی واسه یکیش تاپیک زدم جفتشم 500 تا کار کرده به شرط سالم بودن بهت میدم اینم تاپیکش

tak3az
22-01-1394, 06:35 قبل از ظهر

داداش ی نفر هم من سراغ دارم هم تاپ اسپید هم شتابش کم شده یعنی خیلی کم شده ها
دلیلشم میگفت اینکه زیاد میرفته رو رد لاین

mohamad.gh
22-01-1394, 11:49 بعد از ظهر
آقا تو رو خدا به من یه کمک کنید
من نمیدونم تازگیا موتور چرا هی شل میشه یعنی انگار پیچاش شله
تازگیا وقتی ترمز جلو رو میگیرم فرمون موتور میلرزه !
وقتی هم سرعتم پایینه نزدیک 20-30 تا از عقب موتور یه صدای خیلی جیغ و آروم میاد که قبلا نبود
اگر میشه برام یه کار کنید
با موتورتون در حال ایستاده یکم گاز بدید ببینم چجوری گاز میخوره من فک میکنم موتورم بد گاز میخوره ممنون میشه کسی اینکارو کنه

صدای جیغ رو من هم دارم ماله رکابه عقبه ، واسه لرزیدن فرمون پیچ هارو چک کن اگه سفت بودن ب تعمیر کارت نشون بده

tak3az
23-01-1394, 01:47 بعد از ظهر
میزان آب رادیات بیشتر از حد مجاز (max) شده
آب مقطر خریدم ریختم توش
میگید چیکار کنم؟ طوری نیست اب زیادی داره؟

mohamad.gh
23-01-1394, 04:02 بعد از ظهر
حالا ک ریختی ، خودش تخلیه میشه،اگه زیادی کم کرد اضافه کن اگه نه که هیچ

فرزادns
23-01-1394, 06:06 بعد از ظهر
سلام منم اواخر اسفند یه ان اس گرفتم.
قبلش پالس 200 قدیمی داشتم
خیلی خیلی نرم تره
شتاب خیلی بیشتره
گاز هرز نمیخوره یعنی از دور موتور 1 تا 9 داره شتاب میگیره
کشش دنده خوبی هم داره
ولی ns های زیادی را دیدم که روی کارکرد پایین بر اثر فشار و اب بندی نکردن به صدا افتاده بود.
یه تعمیر کار خبره توی اصفهان هست گفت برات کاریش میکنم که تا 10 هزارتا هیچ مشکل موتوری پیش نیاد.
برای اطمینان هم دفتر تلفنش را گذاشت گفت تا حالا برای 20 نفر انجام داده به تک تکشون زنگ بزن ببین راضی هستن یا نه.(خودش نمایندگی tvs وپالس را هم داره)
منم اولش اطمینان نکردم اما بعد یه هفته دوتا ns کاکرد زیر 2000 دیدم که به صدا افتاده بود.
منم دلا زدم به دریا بردم پیشش(البته کل موتوریهای اصفهان این طرف را تایید کردن)
گفت با اچار کشی و همون کاری که رو موتور انجام میده 800 هزار هزینه داره گفتم باشه.(به هیچ عنوان نگفت چیکارش میکنه)
خلاصه بعد از 3 روز رفتم موتور را تحویل گرفتم کارایی که انجام داده بود:(موتور 700 تا کارکرده)
تعویض لاستیک دیافراگم
واشر بندی و درز گیری کنسول جلو و باک
تعویض روغن و فیلتر روغن
تعویض زنجیر راپیدو اورنگی طلایی
تنظیم کاربرات
تعویض روغن کمک جلو (روغن هیدرولیک ریخته واقعا نرم شده)
تنظیم کمک عقب که نمیدونم چکارش کرده
تعویض پیچ های فیلر با ktm
تعویض لاستیک توپی عقب
تعویض اب رادیاتور و ضد یخ
تعویض باطری
تعویض روغن ترمز ها (خیلی توی ترمز تاثیر داشت)
تعمیر انجین که نگفت چیکار کرده ولی گفت یه سری قطعات با ktm عوض شده یه سری قطعات هم تراشکاری شده.
ولی واقعا ارزشش را داشت وقتی سوار موتور شدم زمین تا اسمون فرق کرده بود هم شتاب هم صدا انجین هم نرمی موتور.
هر کی هم نشست پشت موتور تعجب میکرد که چقدر فرق کرده با قبلش
بهم گفت تا 2000 گازش نده بعدش هر کاری خواستی باهاش بکن
یه برگه هم داد بهم که تا 10000 گارانتی خودشه.

farshad 54
23-01-1394, 07:27 بعد از ظهر
پسر خوب

موتور 700 تا کارکرده رو دادی 800 هزار خرجش کردی تا 10000 تا گارانتی کرده برات

بی پدرا چه جوری این پولا رو میخورن

موتور صفر تعویض لاستیک دیافراگم میخواد ؟
تعویض زنجیر میخواد ؟
تعویض فیلتر میخواد ؟
تعویض آب میخواد ؟
تعویض روغن ترمز میخواد ؟
تعویض روغن کمک جلو میخواد ؟

عجب آدم بی نا...سی بوده طرف معلومه واقعا کار بلد بوده :fingersmiley:

omidco2003
23-01-1394, 07:50 بعد از ظهر

واقعا ؟ !! آدرس میشه بدی

tak3az
23-01-1394, 08:04 بعد از ظهر
خیلی خیلی نرم تره
شتاب خیلی بیشتره
کشش دنده خوبی هم داره
ولی ns های زیادی را دیدم که روی کارکرد پایین بر اثر فشار و اب بندی نکردن به صدا افتاده بود.
یه تعمیر کار خبره توی اصفهان هست گفت برات کاریش میکنم که تا 10 هزارتا هیچ مشکل موتوری پیش نیاد.
برای اطمینان هم دفتر تلفنش را گذاشت گفت تا حالا برای 20 نفر انجام داده به تک تکشون زنگ بزن ببین راضی هستن یا نه.(خودش نمایندگی tvs وپالس را هم داره)
منم اولش اطمینان نکردم اما بعد یه هفته دوتا ns کاکرد زیر 2000 دیدم که به صدا افتاده بود.
گفت با اچار کشی و همون کاری که رو موتور انجام میده 800 هزار هزینه داره گفتم باشه.(به هیچ عنوان نگفت چیکارش میکنه)
خلاصه بعد از 3 روز رفتم موتور را تحویل گرفتم کارایی که انجام داده بود:(موتور 700 تا کارکرده)
تعویض لاستیک دیافراگم
تعویض روغن و فیلتر روغن
تنظیم کاربرات
تعویض لاستیک توپی عقب
تعویض باطری
تعمیر انجین که نگفت چیکار کرده ولی گفت یه سری قطعات با ktm عوض شده یه سری قطعات هم تراشکاری شده.
ولی واقعا ارزشش را داشت وقتی سوار موتور شدم زمین تا اسمون فرق کرده بود هم شتاب هم صدا انجین هم نرمی موتور.

داداش شما که اینقدر تعریف این بنده خدا رو میکنی
موتورتو بیار ببینیم خوبه همشهری هم هستیم من 3800 تا با موتورم رفتم هنوز آچارکشی هم نشده ولی خب شما بیا تست کنیم موتور هامونا

Mohsen_14
23-01-1394, 10:10 بعد از ظهر
تعمیرکار جماعت وقتی کم بیاره میگه تراشکاری ، 90% شون تا حالا دستگاه تراشو از نزدیک ندیدن . تا سوال بپرسی مثل ... توش میمونن .
مثلا رزوه رو که هرز شده میگن دادیم تراشکار قلاویز کرد در صورتیکه اصلا ربطی به تراش و تراشکاری نداره .

خیلی خیلی نرم تره
شتاب خیلی بیشتره
کشش دنده خوبی هم داره
تعویض لاستیک دیافراگم
تعویض روغن و فیلتر روغن
تنظیم کاربرات
تعویض لاستیک توپی عقب
تعویض باطری

خیلی مشتاق شدم زیارتش کنم ! :2i8d4ao: بدون موتور میریم پیشش بالاخره هم فال و هم تماشا :happy4:
آدرسش رو بفرمایید یه سر بریم ، اگه اینجا نمیخواهید بگید برام پیام بفرستید .

.

- - - Updated - - -

مثلا اون ترمز که میفرمایید با تعویض روغن خوب شده محاله با تعویض روغن خوب شده باشه .
یا لنت رو عوض کرده یا ترمز ها رو هواگیری و تنظیم کرده و گرنه روغن ترمز به این زودی ها خاصیتشو از دست نمیده .

vahidps
24-01-1394, 12:14 قبل از ظهر
موتور من 1100 کارکرده گاز بهش ندادم تازه بعد 1000 تا سرعت بردم رو 60 تا 2 بار هم روغن عوض کردم یه بار رو 200 تا و یه بار هم 750 به همراه فیلتر روغن.جدیدن یه کم که داغ میشه یه صدای لرزش از انجین میاد که فکر کنم مال انگشتی باشه برا کسی دیگه ای هم اینطوری شده؟
آیا باید بدم فیلرگیری بشه؟
سرویس اولیه هنوز نبردم گارانتی این کارو انجام میدن؟

afshi
24-01-1394, 01:41 قبل از ظهر
کسی میدونه اندازه فیلر چقدر باید باشه؟تو دفترچش ننوشته؟قبلا پالس200 داشتم میبردم نمایندگی تیغه فیلر نمیزاشت همینجوری فقط سفت میکرد.

zeroamin
24-01-1394, 08:22 قبل از ظهر
سلام.تهران جایی که قشنگ فیلرگیری کنه کجا هست؟سمت شرق تهران یا مرکز شهر.نمایندگی تهرانپارس که زورشون میاد کار کنن اصلا

mohamad.gh
24-01-1394, 09:07 بعد از ظهر
این مطلب رو یکی از دوستان توی همین تایپیک گذاشته بودن اسمشون رو یادم نیست ، فقط خواستم بگم زیاد حساسیت رو صدای انگشتی ها نداشته باشید

فرزادns
25-01-1394, 09:13 قبل از ظهر
داداش یه نگاه به روغن ترمز فابریک بنداز مثل اب میمونه.
حالا که عوض کرد ترمز عقب با فشار کمتری درگیر میشه.

ادرس هم خ سروش بعد از 4راه عسگریه به سمت فلکه احمد اباد اسمه مغازش یادم نیست اما اسم طرف پژمان دشتی. دقیقا کنار نمایشگاه انتیک

- - - Updated - - -

داداش شما که اینقدر تعریف این بنده خدا رو میکنی
موتورتو بیار ببینیم خوبه همشهری هم هستیم من 3800 تا با موتورم رفتم هنوز آچارکشی هم نشده ولی خب شما بیا تست کنیم موتور هامونا

من قصد تعریف و تبلیغ کسی را ندارم
ولی من در خدمتم بیان موتور من را خودتون تست کنین خودتون نظر بدین.
ایمیل بزنین قرار میذاریم

- - - Updated - - -

پسر خوب

موتور 700 تا کارکرده رو دادی 800 هزار خرجش کردی تا 10000 تا گارانتی کرده برات

بی پدرا چه جوری این پولا رو میخورن

موتور صفر تعویض لاستیک دیافراگم میخواد ؟بار بنزین سوپر بیکیفیت زدم لاستیک تغیر فرم داده بود
تعویض زنجیر میخواد ؟ زنجیرش واقعا اشغال بود کش امده بود یه نیم دور میزد شل بود یه نیم دور میزد سفت بود
تعویض فیلتر میخواد ؟ منظور فیلتر روغن بود البته که تعویض میخواد پر از براده اهن بود
تعویض آب میخواد ؟ اب را نمیدونم
تعویض روغن ترمز میخواد ؟ روغن ترمزش مثل اب شل بود نیاز به فشار بیشتری بود برای ترمز الان اشاره بهش بشه میگیره
تعویض روغن کمک جلو میخواد ؟ نیاز نبود عوض کنه ولی واقعا نرم تر شد دیروز یکی از بچه های تاپیک امد تست کرد تایید کرد

عجب آدم بی نا...سی بوده طرف معلومه واقعا کار بلد بوده :fingersmiley:

شاید 800 هزار زیاد باشه ولی نوش جونش من راضی هستم از کارش.

فلات دوست
25-01-1394, 10:27 قبل از ظهر
چه کاریه که ایمیل بزنه ، مگه آپلو هوا میکنین یا خلاف نیست که
همینجا قرار بزارین
اگرم ... پیام خصوصی بدین برا قرار

tak3az
25-01-1394, 01:48 بعد از ظهر
داداش یه نگاه به روغن ترمز فابریک بنداز مثل اب میمونه.
حالا که عوض کرد ترمز عقب با فشار کمتری درگیر میشه.

ادرس هم خ سروش بعد از 4راه عسگریه به سمت فلکه احمد اباد اسمه مغازش یادم نیست اما اسم طرف پژمان دشتی. دقیقا کنار نمایشگاه انتیک

- - - Updated - - -

من قصد تعریف و تبلیغ کسی را ندارم
ولی من در خدمتم بیان موتور من را خودتون تست کنین خودتون نظر بدین.
ایمیل بزنین قرار میذاریم

- - - Updated - - -

شاید 800 هزار زیاد باشه ولی نوش جونش من راضی هستم از کارش.

شما همینجا ادرس قرار رو بگید من و ی چندتا از دوستان اصفهانی که تو همین فروم هستن میاییم از موتورتون بازدید کنیم

afshi
25-01-1394, 07:48 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])تو سایت ها و سرویس منوال خارجی نوشته هر 5000 کیلومتر باید حتما فیلر گیری انجام بشه.فیلر ها باید همزمان با هم تنظیم بشن.فیلر سوپاپ سوخت0/05 و سوپاپ اگزوز 0/08

Sohl
26-01-1394, 01:10 قبل از ظهر
آقا من میخواستم رو موتور یه زنون بندازم ولی بهم گفتن ننداز کاسه چراغ رو آب میکنه
ایا کسی یه لامپ که نورش عین زنون باشه و کاسه اینا رو خراب نکنه سراغ دارید؟
یه چیز تو مایه های یخی اینا

Mohsen_14
26-01-1394, 02:04 قبل از ظهر
چیزی که نورش خوب باشه و حرارت نداشته باشه "هدلایت" هست که فن هم داره برای کاهش حرارت ولی قیمتش خیلی بالاست 300 ...400 تقریبا .
زنون هم اصولی بسته بشه جنسش خوب باشه و آفتامات گذاشته بشه مشکل پیش نمیاره ولی کلا ریسکه .

کاوه
26-01-1394, 05:51 بعد از ظهر

MR.Halakoohi
26-01-1394, 10:20 بعد از ظهر
آقا من میخواستم رو موتور یه زنون بندازم ولی بهم گفتن ننداز کاسه چراغ رو آب میکنه
من گذاشته بودم هیچ مشکلی هم پیش نیمد خداروشکر/
نه کاسه آب کرد نه رو برق موتور تاثیر گذاشت/
بزار خیالت راحت

zeroamin
27-01-1394, 04:47 بعد از ظهر
دوستان تهرانی کسی سراغ نداره جای درستابی برای فیلرگیری و تنظیم کاربرات؟آخه موتوری نیست که دست هر تعمیرکار سی جی چینی بدی برا تعمیر

M E H D I
27-01-1394, 06:43 بعد از ظهر
دوستان تهرانی کسی سراغ نداره جای درستابی برای فیلرگیری و تنظیم کاربرات؟آخه موتوری نیست که دست هر تعمیرکار سی جی چینی بدی برا تعمیر

خیابون مولوی تقاطع ولیعصر سمت راست اولین مغازه آقا مهدی و آقا مجید کارشون خیلی درسته آدمهای منصفی هم هستن

mahdi24
27-01-1394, 08:12 بعد از ظهر

لامپ های یخی هست برای موتور من خودم بستم ولی راضی کننده نیست و شدت نورش کمه !! تا چند روز آینده میخوام یه لامپ ال ای دی 10 وات ببندم ببینم تا نتیجش چی میشه خوبیش اینه که 5 تومنه قیمتش و خیلی کیفیت خوبی داره از مدل 10 وات برای چراغ قوه های خیلی قوی استفاده میکنن

M E H D I
28-01-1394, 04:07 بعد از ظهر
این باجاج هم سرویس کرد خودشو حالا هی از رو ان اس فتوکپی می گیره

یه مدل هم تو سایت فارس موتور هست .. من که کم کم دارم به فکر فروش ان اس میوفتم

باز اینو میشه تحمل کرد اون مدلی که تو سایت فارس موتور هست خیلی مضحکه .. این مدل 150 بدون رادیاتور آب هم داره

Mohsen_14
28-01-1394, 04:39 بعد از ظهر
اینها طبیعیه موتوری که خوب در بیاد و مشتری داشته باشه هی مدلهای مختلف ازش میزنن ، مثل 405 که ایران خودرو 35 مدل تا حالا از روش زده .
اما خیلی به ایران نمیرسه ، همین ان اس یه سری شهرها هنوز نیست . فارس موتور هم نمیاد بازار خودشو کساد کنه .

tak3az
28-01-1394, 04:53 بعد از ظهر
کار درستی رو انجام میده هند
درسته انجین رو عوض نمیکنه و ی تغییراتی میده ولی خب مثلا بعضی ها موتور استیریت دوست ندارن و موتور ریس و اسپورت دوست دارن واسه همین هم ی شرکتی مثل باجاج میاد و چند نوع میزنه
----------------
فارس موتور فقط دلالی میکنه موتور میاره از خارج اینجا میفروشه و اون موتور هم اسمشو الکی گذاشتن 200ss که تو هند این موتور با نام 400ss هست که فکر کنم 4 سیلندر هم باشه
ولی خب جدیدا با انجین ان اس پالس اومده ی موتوری به نام 200rs داده
---------------
فکر نمیکنم این موتور ها زیاد بشه تا وقتی که سی جی پی جی تو خیابون ها باشه
-----------
یکی از دوستان همین انجمن میگفت تو مصوبه 95 مثل اینکه ذکر شده موتور هایی که انژکتوری نیستن باید از دور خارج بشن
کسی خبری داره از این؟

MOHAMMAD.SL
28-01-1394, 07:24 بعد از ظهر
همش الکیه این دولت سالی ده تا مصوبه میده یکیش هم اجرا نمیشه
اگه این مصوبه اجرا شه اون وقت 90%مردم دیگه نمیتونن موتورشونو بفروشن اون موقع ببین چی میشه
مگه یه موتور چقدر بنزین مصرف میکنه که باید انژکتور بشه

Sohl
29-01-1394, 12:10 قبل از ظهر
من گذاشته بودم هیچ مشکلی هم پیش نیمد خداروشکر/
نه کاسه آب کرد نه رو برق موتور تاثیر گذاشت/
بزار خیالت راحت
داداش چه مارکی گرفتی؟
چند؟
چند وات؟

mostafak021
29-01-1394, 05:35 قبل از ظهر
داداشا سلام
دنباله موتور شهری خوب می گردم دوستان ns پیشنهاد کردن واسم . سیسش هم بد نیست فقط یه سری ها می گن مدل 92 انجینش ماله ktm و نمیدونم رنگ انجین فرق می کنه و واردتی و مونتاژ داره خلاصه داستان زیاد تعریف می کنن .این اسم مونتاژ ایران میاد ادم تنش می لرزه معلوم نی چی وا می کنن چی میزارن سره جاش!!
لطف می کنید راهنمایی کنید ببینیم چه جوری هست؟؟؟ صفر بخرم یا کارکرده 93 یا 92 ؟؟؟؟؟

M E H D I
29-01-1394, 06:15 قبل از ظهر
داداش اینا همه شایعات موتور فروشاست که مدلهای قدیمی رو بالا بفروشن از همون سری اول ایران مونتاژ می کرده چیزی به اسم وارداتی نداریم انجینهاشون همه یکیه .. شما صفر94 بخر خیالت راحت .. شده حکایت آپاچی قدیم و جدید یا پالس پره ای و ......... می گیری که چی می گم؟

تازه تو سری های جدید مشکلات موتور رو رفع کردن خواستی تو پ.خ برات توضیح میدم

tak3az
29-01-1394, 05:23 بعد از ظهر
داداش ولی خب به نظر من کار کرده بهتره چون دیگه از اب بندی کردن راحتی
و اینکه موتور دیگه ضررشو کرده ولی خب امکان تصادفی بودنش هم هست
اقا مهدی شما چرا ان استو فروختی؟

amirhosseinjozani
29-01-1394, 06:33 بعد از ظهر
آخه میمردن یه اگزز درست حسابی بندازن روش صداش دراد

M E H D I
29-01-1394, 07:23 بعد از ظهر
من موتورمو نفروختم اون مال دوستم بود آگهی کرده بودم

داداش یکی از مزیت های ان اس بدون صدا بودنشه .. به نظر من اگزوز انداختن رو موتور و صداهای نا هنجار تولید کردن یه نوع بی کلاسیه .. اتفاقا فرم اگزوز ان اس باعث شده قدرت مانورش تو ترافیک و لای ماشینها بیشتر بشه دیگه شما نگران این نیستی که اگزوزت بماله اینور اونور

faraz7
01-02-1394, 01:31 قبل از ظهر
بچه ها. فیلتر هوارو. تعویض میکنن؟یا ن؟کارکرد 1800.مدل 94

- - - Updated - - -

فلات دوست
01-02-1394, 06:52 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

فیلتر در کل دو مدل هستش قابل شستشو و یا تعویضی
اگه قابل شستشو باشه که تکلیفش معلومه ولی اگه تعویضی ، یعنی کاغذی باشه نگه کن ببین کثیفیش چقد هستش ( کم باشه باد بزن ولی زیاد باشه عوض کن)
اگه خاکی نمیری هنوز زود هستش

tak3az
01-02-1394, 01:15 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

فیلتر هوای ان اس هر 10000 کیلومتر باید تمیز بشه

meysam
01-02-1394, 03:12 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
من یه صفر 94 گرفتم
کاری لازم هست انجام بدم
ضمنا روغنش رو کی عوض کنم

ali200
01-02-1394, 07:07 بعد از ظهر
مبارکت باشه فقط روغنشوحتما عوض کن

meysam
02-02-1394, 07:24 قبل از ظهر
متشکرم

zeroamin
02-02-1394, 01:09 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
من یه صفر 94 گرفتم
کاری لازم هست انجام بدم
ضمنا روغنش رو کی عوض کنم
مبارکت باشه.بهش گاز الکی نده دور موتورت از 5 بالاتر نره تا 2000 کیلومتر.روغنشو هر 500 تا عوض کن تا کیلومتر 2000.رو 1000 تا ببر اچارکشی چون تمام پیچاش شله.تو 2000 کیلومتر فیلتر روغن رو با روغن عوض کن.بعدش دیگه هر 1200 تا 1500 کیلومتر یکبار روغن عوض کن.فیلتر روغنم هر 5000 کیلومتر.حواست به پیچای فیلتر روغن باشه زیاد سفت کنی میبره.روغن بهران پیشتاز قرمز 20-50 بریز.اترود ماترود اشغاله.من یو جی 4 داشتم اترود ریختم تو 400 کیلومتر کارکرد نصفش بخار شده بود.روغنم زیادی نریز میره تو فیلتر هوات.

tak3az
02-02-1394, 03:01 بعد از ظهر
میثم جان لطفا از گزینه تشکر استفاده کن!!!!
-----------------------------------
zeroamin ([Only registered and activated users can see links]) در مورد روغن موتور بهتون بگم که من از آجیپ استفاده میکنم نسبت به روغن های دیگه یکم گرونه ولی برای موتور استفاده میشه و اصلا بخار نمیشه و کم نمیشه عکس هاشم تو صفحات قبل همین تاپیک موجوده

meysam
02-02-1394, 06:16 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
نظرتون درباره نصب باکس عقب چیست؟

sajjadme
04-02-1394, 03:03 بعد از ظهر
سلام به همه
من پالس دویست و بیست خریدم و بخاطر محدودیت گواهینامه پلیس یه بار گرفت و فروختم و الان دنبال ان اس هستم.
نظرم در مورد باکس که عالیه. یه سایت خارجی که اصن تجهیزاتش روو مخم هست رو بهتون معرفی میکنم فقط برید ببینید و حال کنید و در عین حال گریه کنید چون نمیتونید به راحتی اونا رو گیر بیارید.:)

m.motorcycleplanet.co.uk

- - - Updated - - -

سلام به همه
من پالس دویست و بیست خریدم و بخاطر محدودیت گواهینامه پلیس یه بار گرفت و فروختم و الان دنبال ان اس هستم.
نظرم در مورد باکس که عالیه. یه سایت خارجی که اصن تجهیزاتش روو مخم هست رو بهتون معرفی میکنم فقط برید ببینید و حال کنید و در عین حال گریه کنید چون نمیتونید به راحتی اونا رو گیر بیارید.:)

m.motorcycleplanet.co.uk

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

یه سایت خوب هم به شما دوستان و برادرای گلم معرفی میکنم احتمال میدم که حد اقل یه بار رفته باشید اما اگه نرفتی ،کسایی که دنبال انواعتجهیزات نورپردازی هستن واسه موتور و ماشین مثل زنون و ال ای دی و ال ای دی هیدلایت و اس ام دی و...برین اونجا اجناسش اورجیناله خیلی خوب تحویل درب منزل هم هست
اسم سایتش زنون مارکت هست چیزای خوبی داره

M E H D I
04-02-1394, 03:53 بعد از ظهر
موتور من چند روزه دنده یکش صدای دنده مرده میده و مثه دنده مرده شروع می کنه به حرکت کسی می دونه علتش چیه؟ چیکارش باید بکنم خیلی رو مخه

sajjadme
04-02-1394, 05:12 بعد از ظهر
بچه ها الان قیمت صفرش رنگ قرمز مشکیش چنده مدل نود و چهار؟

- - - Updated - - -

قضیه صداش چیه من از هرکی پرسیدم ،میگه موتورش اوایل خوبه ،اما یکم استفاده کنی صدا تراکتور میده؟

- - - Updated - - -

منوالش رو از کجا میشه تهیه کرد؟

afshi
05-02-1394, 02:54 قبل از ظهر
بچه ها الان قیمت صفرش رنگ قرمز مشکیش چنده مدل نود و چهار؟

- - - Updated - - -

قضیه صداش چیه من از هرکی پرسیدم ،میگه موتورش اوایل خوبه ،اما یکم استفاده کنی صدا تراکتور میده؟

- - - Updated - - -

منوالش رو از کجا میشه تهیه کرد؟

8,500 اگه زیاد دنده یک و دو دور موتورو بالا ببری صدا میوفته.منوالش تو نت هست.سرچ کن پیدا میکنی.

zeroamin
11-02-1394, 08:39 قبل از ظهر
کیلومتر شمار و کنسول من تو دورای بالا ویزه میکنه و صدا میده.کسی این مشکل رو داره؟

mohamad.gh
11-02-1394, 09:13 قبل از ظهر
کیلومتر شمار و کنسول من تو دورای بالا ویزه میکنه و صدا میده.کسی این مشکل رو داره؟

نه صدا نداره ، پیچهای ریز روی کیلومتر شل نیست؟

M E H D I
11-02-1394, 07:57 بعد از ظهر

بین اون طلق روی چراغ و کیلومتر چسب دوطرفه بچسبونی حله ... پیچهای بغلش رو هم اگه شله سفت کن

shaahinah
12-02-1394, 02:44 قبل از ظهر
دقیقا منم همین مشکل و دارم صداش بدجور رو اعصابه ضمن اینکه فرمونمم میلرزه مخصوصا اونجایی که به تنه متصله پیچا رو از رو تا حد شکستن سفت کردم بازم هیچی کل سرو صداشم مال همینه نمیدونم چیکارش کنم

mohammadkh
12-02-1394, 07:43 قبل از ظهر
قرمونتون لق میزنه؟

M E H D I
12-02-1394, 08:00 قبل از ظهر
دقیقا منم همین مشکل و دارم صداش بدجور رو اعصابه ضمن اینکه فرمونمم میلرزه مخصوصا اونجایی که به تنه متصله پیچا رو از رو تا حد شکستن سفت کردم بازم هیچی کل سرو صداشم مال همینه نمیدونم چیکارش کنم

اون پیچ بزرگه وسطیه رو سفت کردی؟ آچار مخصوص می خواد اگه سفت نکردی ببر یه تعمیرگاه برات سفت کنن مال من دو سه دور شل بود سفتش کردم الان دیگه نمی لرزه

زیر طلق روی چراغ هم چسب دو طرفه زدم دیگه ویز ویز نمی کنه

tak3az
12-02-1394, 12:33 بعد از ظهر
عزیزان من پیچ ها رو باید ی چسب مخصوصی زد که تو لرزیدن شل نشه, اسمش رو یادم نیست ولی من چون هواپیما دارم مجبورم قبل از بستن پیچ اون چسبو بزنم که شل نشه ولی بعدش به راحتی دست میتونه بازش کنه-فکر نمیکنم هیچکدوم از تعمیر کارها این رو استفاده کنن به دو دلیل یک سرشون نمیشه دو اینکه گرون پاشون تموم میشه
دوستان اصفهانی که ان اس دارن کجا بردن واسه اچار کسی؟
موتور من 4000 تا رفته ولی هنوز اچارکشی نرفته لطفا راهنمایی کنید

اینم عزیز منه
البته حجم تصاویر بالاس پس صبور باشید

نظرتون در مورد رنگ کردن رینگ ها چیه؟ کل رینگ عقب و جلو سفید بشه , اگه تغییراتی دارید که موتور قشنگ تر بشه بگید

zamanifar58
13-02-1394, 11:53 قبل از ظهر
دوستان به نظر شما لاستیک عقب ان اس را تا چه سایزی میشه بزرگ کرد؟150 یا 160 میخوره بهش؟چه مارکی خوبه بندازم؟

Mohsen_14
13-02-1394, 12:08 بعد از ظهر
دوستان به نظر شما لاستیک عقب ان اس را تا چه سایزی میشه بزرگ کرد؟150 یا 160 میخوره بهش؟چه مارکی خوبه بندازم؟

هزار دفعه این سوال پرسیده شده ، هر سایزی که لاستیک استانداردش هست تا دو سایز بالاتر میشه انداخت ، مثلا اگه 130 هست تا 150 میشه انداخت .
پیرلی ، Continental ، بریجستون و ...

tak3az
13-02-1394, 12:46 بعد از ظهر
یکی هم نظر بده در مورد قشنگ تر کردن موتور

shaahinah
13-02-1394, 01:28 بعد از ظهر
اون پیچ بزرگه وسطیه رو سفت کردی؟ آچار مخصوص می خواد اگه سفت نکردی ببر یه تعمیرگاه برات سفت کنن مال من دو سه دور شل بود سفتش کردم الان دیگه نمی لرزه

زیر طلق روی چراغ هم چسب دو طرفه زدم دیگه ویز ویز نمی کنه

والا یه روز کلا باز کردم کایت و باک و فیلتر هوا تا جایی ک میشد پیچ ها رو سفت کردم باز هر اچاری به اون پیچ وسط انداختم نخورد با انبر قفلی افتادم به جونش تکون نخورد حالا نمیدونم واقعا سفت بود یا زور انبر قفلی کم بود فقط کاسه چراغو باز نکردم حالا اگه شد میبرم تعمیرگاه ببینم چی میشه مرسی از راهنمایی

zeroamin
13-02-1394, 02:47 بعد از ظهر
یه ان اس دیدم رو فرمونش هولدر موبایل بسته بود گلکسی نوت گذاشته بود روش خیلی باحال بود.گمرک و 17 شهریور و چراق برق گشتم پیدا نکردم برای موتور همشون ماشینیه از ایناست که میچسبه به شیشه جلو ماشین.برای دوچرخه هم میگن هست.کسی سراغ نداره جایی رو که داشته باشه؟

M E H D I
13-02-1394, 06:04 بعد از ظهر
یه ان اس دیدم رو فرمونش هولدر موبایل بسته بود گلکسی نوت گذاشته بود روش خیلی باحال بود.گمرک و 17 شهریور و چراق برق گشتم پیدا نکردم برای موتور همشون ماشینیه از ایناست که میچسبه به شیشه جلو ماشین.برای دوچرخه هم میگن هست.کسی سراغ نداره جایی رو که داشته باشه؟

جالبه پیدا کردی منم می خوام

Mohsen_14
13-02-1394, 07:42 بعد از ظهر

به چه دردی میخوره ؟ مگه تو رانندگی میشه موبایلو برداشت صحبت کرد ، مگه کلاه نمیذاری ؟
اگه نمیذاری که خب هیچی ببخشید مزاحم شدم !
ولی اگه میذاری از اون بلوتوث های مخصوص موتور بگیر که بغل کلاه نصب میشه . البته بلوتوث های معمولی هم زیاد بزرگ نباشه میشه زیر کلاه استفاده کرد .
در هر صورت قید صحبت با موبایل رو حین موتور سواری بزنید ، حادثه فقط برای بقیه نیست . برای کسی هست که میره به استقبالش !

M E H D I
13-02-1394, 08:44 بعد از ظهر
دوست عزیز واسه صحبت کردن نمی گن که ایشون واسه مسیریابی که میشه ازش استفاده کرد ... مسیر مبدا و مقصد رو میدی به گوگل مپ نزدیکترین مسیر رو بهت نشون میده به نظرم خیلی کاربردیه

واسه بدست آوردن سرعت دقیق هم میشه ازش استفاده کرد(برنامه های مرتبط با جی پی اس)

zeroamin
13-02-1394, 09:57 بعد از ظهر
به چه دردی میخوره ؟ مگه تو رانندگی میشه موبایلو برداشت صحبت کرد ، مگه کلاه نمیذاری ؟
اگه نمیذاری که خب هیچی ببخشید مزاحم شدم !
ولی اگه میذاری از اون بلوتوث های مخصوص موتور بگیر که بغل کلاه نصب میشه . البته بلوتوث های معمولی هم زیاد بزرگ نباشه میشه زیر کلاه استفاده کرد .
در هر صورت قید صحبت با موبایل رو حین موتور سواری بزنید ، حادثه فقط برای بقیه نیست . برای کسی هست که میره به استقبالش !
اتفاقا همیشه کلاه میزارم چون سال 90 هوندا داشتم بدون کلاه تصادف کردم خدا رو شکر دار فانی رو وداع نکفتم ولی بینیم شکست و سروصورتم پر از زخم شد.
کلامم راپیدو بلوتوث داره.استفاده هولدر رو هم روی موتور دوستمون گفتن

Mohsen_14
13-02-1394, 11:08 بعد از ظهر
اگه پایه برای مسیر یاب میخواهید که بحثش جداست ولی مگه تو یه شهر ما چقدر مسیر ناشناس داریم ، حالا مسافرت یه حرفی ... اینم خودش به نوعی باعث حواس پرتیه .
تازه دم به دقیقه باید مسیریاب یا موبایل رو از روش برداشت چون ایکی ثانیه میبرن . تو علی بابا و علی اکسپرس سرچ کنید حتما یه چیزایی هست ، اینجا هم کسایی هستن که تحویل میدن . حتی از آمازون و امثالهم هم جنس اینجا تحویل میدن .

کسی قیمت این دوربینهای gopro نداره ؟

.

Sanaee
14-02-1394, 12:00 قبل از ظهر
دوستان کسی خبر داره از کجا میشه protector motor خرید؟

meysam
14-02-1394, 08:36 قبل از ظهر
باسلام خدمت دوستان
باتوجه به اینکه موتوررا تازه گرفتم
آیا نیاز هست آب رادیات تعویض بشه ؟

Prince_Amin
14-02-1394, 02:13 بعد از ظهر
دوستان این موتور در کشورهای دیگه با سیستم انژکتور عرضه میشه!!انژکتوریش توی ایران گیر نمیاد!!؟اگر گیر میاد کی داره و قیمت چنده!؟
همین ورژن کاربراتوریش مدل 2015 الان چه قیمته؟؟

tak3az
14-02-1394, 03:54 بعد از ظهر
دوستان این موتور در کشورهای دیگه با سیستم انژکتور عرضه میشه!!انژکتوریش توی ایران گیر نمیاد!!؟اگر گیر میاد کی داره و قیمت چنده!؟
همین ورژن کاربراتوریش مدل 2015 الان چه قیمته؟؟

فکر کنم ان اس انژکتور باشه نه کاربراتور ها

farshad 54
14-02-1394, 06:45 بعد از ظهر
خیلی جالبه از موتور زیر پات خبر نداری ؟

ns کاربراته عزیز من البته انزکتوریش هم هست ولی نه تو ایران

M E H D I
14-02-1394, 08:07 بعد از ظهر
باسلام خدمت دوستان
باتوجه به اینکه موتوررا تازه گرفتم
آیا نیاز هست آب رادیات تعویض بشه ؟

مبارکه
نه نیازی نیست دوست عزیز ولی با توجه به اینکه هوا داره رو به گرما میره حواست باشه کم نکنه یعنی از خط وسط پایینتر نیاد

zeroamin
15-02-1394, 10:22 قبل از ظهر
آقا من نوکر همتون هستم یکی سوال منو درست جواب بده
میخوام ان اس بگیرم اما شک دارم چراتوسایتا هرکی خریده کارکردش هنوز 1000 نشده میذاره مفت برای فروش؟مشخصات و امکاناتش واقعا عالیه ولی دلیل اینهمه فروشش چیه؟مشکلی داره؟ لطفا اونایی کا دارن راهنمایی کنن
من 5000 کیلومتر باهاش رفتم داداش هیچ مشکل جدی هم نداشته تاحالا.ولی رو اب بندی و روغن خیلی حساسه.2000 تای اول رو 60 تا سرعت بیشتر باهاش نرفتم.هر 500 تا روغن عوض کردم تو اببندی.
متاسفانه هونداهای چینی توقعات رو زیاد کرده.2 تومن میده 110 تا سرعت میره ولی بدون یه ذره امنیت .از اونطرف 8.5 پول میده توقع داره 180 تا سرعت بره با موتور خوب وقتی 136 تا تاپ اسپیدشه میخوره تو ذوق طرف.در صورتی که امنیتش قابل مقایسه با هوندا نیست.هوندایی که نه ترمز داره نه لاستیک درستابی که با یه میخ پنچر میشه نه شب چراقش نور داره نه شاسی داره صداش رو اعصابه
البته قبول دارم که قیمت ns زیادی بالاس ولی خوب باید قبول کرد دیگه وقتی پراید میشه 20 تومن مردم میخرن اینم با این قیمت میخرن دیگه

tak3az
15-02-1394, 01:55 بعد از ظهر
آقا من نوکر همتون هستم یکی سوال منو درست جواب بده
میخوام ان اس بگیرم اما شک دارم چراتوسایتا هرکی خریده کارکردش هنوز 1000 نشده میذاره مفت برای فروش؟مشخصات و امکاناتش واقعا عالیه ولی دلیل اینهمه فروشش چیه؟مشکلی داره؟ لطفا اونایی کا دارن راهنمایی کنن

من موتور دست دوم خریدم 2000 رفته بود الان ظرف دو ماه رسیده به 4500 تا حالا که من راضی بودم ولی خب بد نیست اشنایی کسی رو پیدا کنی و با موتورش ی دوری بزنی

VAHID
15-02-1394, 04:09 بعد از ظهر
دوستان جوابمو نمیدین؟

تو ایران فقط کاربراتوری عرضه میشه.البته با توجه به قانون جدید ظاهرا موتورا از سال 95 به بعد انژکتوری باید باشن تا پلاک بشن.

M E H D I
16-02-1394, 05:44 قبل از ظهر
مصرف بنزین بستگی به نوع گاز دادن و سرعت هم داره مثلا خود من دور موتور رو از 6-7 بالاتر نمی برم نهایت سرعتمم 90 تاست ...حساب کردم صدی 3 می سوزونه ... شایدم کمتر ... 8 لیتر می زنم نزدیک 300 تا باهاش راه میرم

فلات دوست
16-02-1394, 06:32 قبل از ظهر
سلام ،
آقا من چند روزه دارم در مورد 200ns تحقیق میکنم دیگه مرز خریدنش بودم که یکی دوتا از بچه هارو که nsدارن دیدم حسابی از مصرف بنزینش شاکی بودن میگفتن در هفته باید د

- - - Updated - - -

میگفتن در هفته یه باک بنزین میخوره با اینکه جای خاصئ هم نمیرن واقعا اینجوریه یعنی?

به نظرم تنها ایراد خاصش قیمتشه
موتور گران میخرن و به خاطر اسمش همش میگازن و میگن مصرف بنزینش زیاده
نه بابا اگه سرعت معمولی بری زیاد نیستش
موتور 200 معمولا 3 تا 4 در 100 کیلومتر مصرفش هست

baba
16-02-1394, 02:13 بعد از ظهر
ممنون که جواب دادین
آخه چنان مینالید از مصرف بنزینش که حتی به من گفت برو آپاچی بخر منم پشیمونم که آپاچیمو فروختم ان اس گرفتم حالا موندم چکار کنم هرچند که اصلا با آپاچی حال نمیکنم
الان خودم ۱۳۵ دارم باور کنید اینقدر مصرفش پایینه که یادم میره دفعه قبلی کی بنزین زدم

Mohsen_14
16-02-1394, 04:07 بعد از ظهر
باسلام خدمت دوستان
روغن چی پیشنهاد میشه؟
فیلتر روغن چقدرباید عوض بشه

طبق دفترچه روغن با استاندارد jaso ma نیاز داره ، یعنی روغن مخصوص موتور سیکلت .
از لیتری 20 تومن هست تا 50 تومن . eni ، موتورکس و ... .

.

tak3az
16-02-1394, 06:56 بعد از ظهر
موضوع اینجاست که روغنش گیر نمیاد من شاید 50 تا تعویض روغنی و روغن فروشی عمده و لوازم یدکی موتور رفتم ولی گیر نیاوردم.از تهرانپارس و نارمک ونظام اباد بگیر تا 17 شهریور و گمرک

خب شما همون بهران سوپر پیشتازی که گروه صعنتی فارس گفته رو بریز دوست عزیز

Arash_rf
17-02-1394, 08:24 بعد از ظهر
سلام.به نظرتون موتورم با يه مكلي 92 مشكي در حد عوض كنم? ميدونم موتور جالبي نيست ولي قيافش خيلي رو مخه:-D

tak3az
17-02-1394, 08:41 بعد از ظهر
سلام.به نظرتون موتورم با يه مكلي 92 مشكي در حد عوض كنم? ميدونم موتور جالبي نيست ولي قيافش خيلي رو مخه:-D

مگلی به نظرم فقط به درد این میخوره که بگیری و بخوابونیش تو پارکینگ حتی سوارشم نشی فقط درحد عکس گرفتن چون قطعاتش ضعیفه و موتور خوبی نیست من اگه باشم میگم نه

mohammadkh
17-02-1394, 08:48 بعد از ظهر
مگلی و ان اس؟؟؟ اصن قابل قیاس نیست. حتی در تعدادش در شهری مث تهران.

rbrostam
18-02-1394, 09:56 قبل از ظهر
شما اگه سوار ریس نشدی نگیر چون برای سواری خوب نیست مگلی برای تفریحی من که اول گرفتم یه هفته کمر و مچم درد گرفت بعد عادی شد ولی خواستی معاوضه کنی سالمشو بگیر از موتور هندی باز بهتره دوتا گاز بدی موتور میترکه دوست منم یه در حد صفر گرفته گفتم نگیر :s (9): الان پیشیمونه دنباله مشتریه ان اس رو بفروشه

Arash_rf
18-02-1394, 06:44 بعد از ظهر
مرسي از همه. منم تفريحي سوار ميشم ولي از جند نفر ديكه هم برسبدم كفتن ان اس بهتره.همينو نكه ميدارم. تا بول دستم بياد ايشالا نينجا
راستي اين 200 ss فارس موتور اورد?

M E H D I
18-02-1394, 07:10 بعد از ظهر
دوستان لطف کنن بدون تجربه و همینطوری از روی معده حرف نزنن و مردم رو گمراه نکنن

دیگه عالم و آدم می دونن مگلی لگنی بیش نیست تا سر خیابون بری باید کولت بگیری بیاریش خونه

هر چی درمیاری باید خرجش کنی ... آدم بیچاره کنه یه سر به تاپیکش بزنید متوجه میشید

دوست عزیز همین ان اس رو نگهدار ... خیلیا فکر می کنن چون 8500 پول موتور دادن و رخ موتور شبیه CB1000 ه باید 200 تا بره از همون روز اول گاز رو تخته می کنن تو موتور بیچاره خوب معلومه می ترکه

تا 1500 تای اول دور موتور رو از 6 بالاتر نبر هر 500 تا روغن عوض کن بعد 1500 تا دنده 3 به بعد تا 8-9 می تونی ببری .... من رفیق دارم 25000 تا کار کرده موتورش آخ نگفته خرجی هم جز روغن و بنزین و فیلتر روغن و هوا نداشته تا حالا ...... لوازمش هم فراوونه

mohammadkh
18-02-1394, 07:40 بعد از ظهر
مگلی صاحب اول و اخرش خودتی. حتی اگه فروشنده با وجدان باشه. موقع فروش موتور وجدان درد میگیره چرا؟ چون عین سرطان میمونه هر روز یه جاش عود میکنه. این لق شدن فرمون ان اس اپیدمی شده؟

mohamad.gh
18-02-1394, 08:18 بعد از ظهر
سلام امروز شمعها رو باز کردم ، رو هزار تا ی بار سرویس کرده بودم الان 3800 شده . شمع سمت چپ بدک نبود قیافش ی خورده سیاه و روغنی شمع سمت راست با دست باز شد فکر نمیکردم شل باشه حالا نمیدونم خودش شل شده یا من شل بستم ،سمت راستی چون شل بود حسابی روغنی شده بود شمع بزرگه هم سیاه و کمی روغنی بود.
اینم بگم سنسور جک بغلم رو اعصاب بود و درست کار نمیکرد ی کاغذ هایی هست ک ی طرفش چسبه و کمی هم زخیمه ، هم ب جک زدم و ام ب بدنه ردیف شد

M E H D I
18-02-1394, 08:36 بعد از ظهر
چطوری سرویس کنیم؟ تمیز کنیم و فاصله پایه رو تنظیم کنیم حله؟ رو چندهزارتا باید تعویض بشه؟ شنیدم آچارشمع پراید می خوره بهش درسته؟

mohamad.gh
18-02-1394, 09:55 بعد از ظهر
چطوری سرویس کنیم؟ تمیز کنیم و فاصله پایه رو تنظیم کنیم حله؟ رو چندهزارتا باید تعویض بشه؟ شنیدم آچارشمع پراید می خوره بهش درسته؟
هر هزار تا سرویس بشه بهتره البته فک کنم تو دفترچشم هر هزار تا نوشته.فاصلش معمولن ب هم نمیخوره حالا اگه لازمم بود فاصلشو تو دفترچش یا تو تایپیک شمع پیدا میکنی . من با سمباده خیلی نرم تمیزش کردم و با ی پارچه تمیز ترتیبشو دادم. واسه شمعهای دو طرف آچار شمع خودش میخوره ، واسه شمعی ک داخله و بزرگتره ی آچار شمع کوچیکتر لازمه

M E H D I
20-02-1394, 06:06 بعد از ظهر
امروز رفتم از فروشگاه باجاج تو خ ولیعصر دوتا آرم پولسار واسه روی باک خریدم جفتی 40 تومن

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mohamad.gh
20-02-1394, 09:45 بعد از ظهر
امروز رفتم از فروشگاه باجاج تو خ ولیعصر دوتا آرم پولسار واسه روی باک خریدم جفتی 40 تومن

40 تومن!!!!دلت اومد
آقا مهدی من دنبال باکس عقب واسه موتور میگردم اگه تهران جایی باکس درست درمون دیدی ک مناسب ان اس باشه عکسشو بزار همین جا هم ب درد من بخوره هم دوستان

M E H D I
21-02-1394, 08:01 بعد از ظهر
40 تومن!!!!دلت اومد
آقا مهدی من دنبال باکس عقب واسه موتور میگردم اگه تهران جایی باکس درست درمون دیدی ک مناسب ان اس باشه عکسشو بزار همین جا هم ب درد من بخوره هم دوستان
همینه دیگه .. آرم خودش دستمال گیر کرد بهش تیکه تیکه شد کلا کندمش .. این آرم جای پالس پولساره که شکیلتره به نظرم ... باکس عقب هم اگه واسه مودناس گلکسی بخوره بهش نمایندگیش نرسیده به گمرک ته یه کوچه هست که 250 الی 300 تومنه

دقیقا کجای ولیعصره این فروشگاه؟
خ ولیعصر جنوبی بالاتر از مهدیه تهران نرسیده به چهارراه معین السلطان(مدرس) پلاک 444 تلفن: 55380133 - 55372636

shaahinah
22-02-1394, 02:46 قبل از ظهر
مرسي از همه. منم تفريحي سوار ميشم ولي از جند نفر ديكه هم برسبدم كفتن ان اس بهتره.همينو نكه ميدارم. تا بول دستم بياد ايشالا نينجا
راستي اين 200 ss فارس موتور اورد?
والا دیروز یه زردشو دیدم تا چشش به موتور من افتاد مثل اینکه پشت رپسول نشسته به حالت طعنه آمیزی سر تا پای موتورمو وارسی کرد بعدم دنبالم راه افتاد رسیدم به زیرگذر جلوتر بود همین که نزدیکش شدم انچنان گازی به این موتور داد که احساس کردم سر پدر صاب موتور از اگزوز اومده بیرون داره التماس میکنه تو رو سر جدت کوتاه بیا خلاصه اون تک پشته ما دو پشته ما هم گفتیم کم نیاریم گازوندیم یعنی بگم مثل اینکه از یه هوندا صد و بیست پنج دارم سبقت میگیرم عقب افتاد اصلا باورم نشد اینجوری جا موند خلاصه ما افتادیم پشت یه تاکسی لش اون اومد رد شد گفتم هی مگلی مگلی اینه تازه صرف نظر از اینکه زنجیر موتورم سالم نیسو موتور سر حال نی اخه هفته پیش با یه ان اس چند بار کل اندختم راحت جلو میوفتاد راستی نگفتم مگلیه زیر پلاکش هم یه پلاک کوچیکتر زده بود روش نوشته بود هیوسانگ اند دایلم کیلر گفتم یا ابلفضل مقتول بعدیش ان اس نباشه صلوات از اون بدتر صدای الاغی که در حاله مرگه داره نعره میزنه ازش در میاد یه اگزوزم میندازن روش که کل شهر خبر شن طرف مگلی سواره من که از بدنش بدم میاد خداییش از بغل نگاش کنی توش انگار میلگرد که مخصوص گل فنییه به هم جوش دادن والو مگلی جون با ان اس کل ننداز چون سوسکت میکنه شتاب فقط ان اس دایلم و مگلی هیوسانگ باید بیان خاک بخورن

- - - Updated - - -

سلام امروز شمعها رو باز کردم ، رو هزار تا ی بار سرویس کرده بودم الان 3800 شده . شمع سمت چپ بدک نبود قیافش ی خورده سیاه و روغنی شمع سمت راست با دست باز شد فکر نمیکردم شل باشه حالا نمیدونم خودش شل شده یا من شل بستم ،سمت راستی چون شل بود حسابی روغنی شده بود شمع بزرگه هم سیاه و کمی روغنی بود.
اینم بگم سنسور جک بغلم رو اعصاب بود و درست کار نمیکرد ی کاغذ هایی هست ک ی طرفش چسبه و کمی هم زخیمه ، هم ب جک زدم و ام ب بدنه ردیف شد

شرمنده دوست عزیز شمع و همینجوری باز کردی یا نیاز باک و برداری مخصوصا واسه شمع وسط اگه راهنمایی کنی ممنون میشم اگه بشه بدون باز کردن جاهای دیگه شمع و باز کرد عالی میشه

mohamad.gh
22-02-1394, 06:29 قبل از ظهر
- - - Updated - - -

شرمنده دوست عزیز شمع و همینجوری باز کردی یا نیاز باک و برداری مخصوصا واسه شمع وسط اگه راهنمایی کنی ممنون میشم اگه بشه بدون باز کردن جاهای دیگه شمع و باز کرد عالی میشه

سلام چیزی لازم نیست باز بشه ، سمت چپی و راستی با آچار شمع خودش ، شمعی ک داخله با ی آچار شمع پایه کوتاهتر باز میشه ی خورده حوصله میخواد کاری نداره

shaahinah
22-02-1394, 01:22 بعد از ظهر
منم چند هفته پیش تو اتوبان باقری تهرانپارس با یه مگلی قرمز کلکل کردم تا 120 تا 4-5 متر عقب بود ولی 120 به بعد منو گرفت.
ساعت کیلومتر من هر 10 روز 5 دقیقه عقب میافته مال شما هم اینطوریه؟
اون صدای ویزه کنسولم از طلق و فلاپاش نبود توش رو پر از ابر و فوم و چسب 2 طرفه کردم بازم صدا هست.از توی خود کیلومترشماره باید کامل بازش کنم یه روز

اره اون صدای ویزه به این سادگی ول نمیشه اخه چند روز پیشه نشستم کلا چراغ جلو رو پیاده کردم تیکه تیکه ش کردم تمام پیچ میچا رو از اول سفت کردم سیم ها رو درست کردم گذاشتمشون سر جاش بعد کلا کیلومتر رو هم از هم باز کردم توش پر گرد سفید شده بود رو صفحه دور موتور کیلومتر شمار ریخته بود انگار که چند سال کار کرده باشه احتمال دادم مال واشریه که دور کیلومتره واسه ضد اب بودنش از لرزش زیاد موتور پخش شده بود تو کیلومتر خلاصه توشم تمیز کردم و بستم صداش کمتر شد اما کاملا ول نشد راجع به ساعتم اره مال منم عقب میوفته واسه همین دیگه بیخیال تنظیمش شدم اخه دست ادم نابود میشه تا تنظیمش کنی جنس دکمه های تنظیمش خیلی مزخرفه باید دوپایی بری روش تا کار کنه در کل کیلومترش خیلی بنجله فقط شکل خوشکلی داره مثلا شبیه کیلومتر لامبرگینیه

معمار
23-02-1394, 02:34 بعد از ظهر
و حالا پالس 200 AS
در ظاهر مثله ns هستش و کنسول جلوش از پالس 220 الهام گرفتن

48643

48644

48645

tak3az
23-02-1394, 06:53 بعد از ظهر
دوستان چند روزیه که از پدال ترمز عقبم صدای بدی میاد فنر پدال میخوره به محافظ اگزوز مال شما هم اینطوری شده؟

shaahinah
23-02-1394, 11:34 بعد از ظهر
دوستان چند روزیه که از پدال ترمز عقبم صدای بدی میاد فنر پدال میخوره به محافظ اگزوز مال شما هم اینطوری شده؟

اقا من نگاه کردم فنر کلی فاصله داره با اگزوزا نباید اینجوری بشه یه پیچ تنظیم مال پدال هست نکنه زیادی شله اگه ترمزت زیاد باید فشار بدی یا زیاد پایین میره تا عمل کنه اونو باید تنظیم کنی ببین از اون شاید باشه

baba
24-02-1394, 01:47 بعد از ظهر
سلام بلاخرهns رو خریدم موتور خوبیه امایه چیزی اذیت کنندست ،پالس۱۳۵ قبلیم خیلی خیلی نرمتر بود مخصوصا روی دست انداز ها خیلی از ns راحت تر بود یه جورایی مثل صابون تو کف خیابون حرکت میکرد در کل سواریش لذت بخش بود میشه بگید داستان چیه که ns نسبت به ۱۳۵خشک تره
ویه سوال دیگه زنجیرش یه صدای ویزه ای میده چکارش کنم ممنون فدای هرچی ایرانیه

shaahinah
24-02-1394, 02:10 بعد از ظهر
سلام بلاخرهns رو خریدم موتور خوبیه امایه چیزی اذیت کنندست ،پالس۱۳۵ قبلیم خیلی خیلی نرمتر بود مخصوصا روی دست انداز ها خیلی از ns راحت تر بود یه جورایی مثل صابون تو کف خیابون حرکت میکرد در کل سواریش لذت بخش بود میشه بگید داستان چیه که ns نسبت به ۱۳۵خشک تره
اغو نفرما منم قبلا 135 داشتم اصلا قابل قیاس نیست مخصوصا تو دست اندازا رو سرعت گیرا تازه ان اس تک کمکه خیلی نرمتر عمل میکنه من نیم ساعت با 135 که رانندگی میکنم از خشکی زینش و کمکای عقب باسن درد میگیرم اما با ان اس راحت دو ساعت دور میزنم حالا شما یه مدت سوار شو بعد سوار 135 شو تا بفهمی که الان چی سواری فقط 135 بخاطر کوچیک بودنش تو دست تره یعنی فرمون پذیریش بهتره وگرنه از نظر شتاب و نرمی ان اس پای 135 مثل بنز و سمنده و اون صدای زنجیرش یه چیز عادیه همه این مشکل و دارن

zeroamin
24-02-1394, 06:45 بعد از ظهر
من 135 سوار نشدم.ولی پالس 180 و آپاچی داشتم کمک عقب ns خشک تره نسبت به 180 و آپاچی.زنجیرشم احتمالا زیادی سفته و یه مقدار روغن کاری میخواد. من گرفتم زنجیرش خیلی سفت بود.معمولا روی جک وسط موتورسازا زنجیرو تنظیم میکنن که باعث میشه وزن از رو چرخ عقب بر داشته بشه در نتیجه چرخ میاد جلوتر و زنجیر اون 2 سانت بازی روداره وقتی تنظیمش میکنن.ولی از رو جک که میاد پایین و سوارش که میشی وزن باعث میشه چرخ بره عقب در نتیجه زنجیر سفت میشه دوباره.باید جوری تنظیم بشه که با وزن خودت رو موتور 1.5 تا 2 سانت بازی کنه نه بیشتر چون اونوخت تو حرکت شلاق میزنه.در ضمن زنجیر که سفت باشه جای بازی کمک فنرم میگیره و ضربه میزنه تو دست انداز

saeed.ash
24-02-1394, 10:49 بعد از ظهر
مگلی صاحب اول و اخرش خودتی. حتی اگه فروشنده با وجدان باشه. موقع فروش موتور وجدان درد میگیره چرا؟ چون عین سرطان میمونه هر روز یه جاش عود میکنه. این لق شدن فرمون ان اس اپیدمی شده؟سلام خدمت دوستان. قبل از عید ان اس خریدم منم دو بارفرمون موتورمو تنظیم کردم ولی دوباره لق شده دوستان راهی برای چاره دارن

shaahinah
25-02-1394, 02:01 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان. قبل از عید ان اس خریدم منم دو بارفرمون موتورمو تنظیم کردم ولی دوباره لق شده دوستان راهی برای چاره دارن

ببر یه تعمیرکار جریانو بگو بهش اخه من تو این دو سالی که دارمش یه بار شل شده اونم پریروز بردم نمایندگی سفتش کرد وقتی من به تعمیرکار نشونش دادم اول پیچو با اچر تست کرد دید سفته شلش کرد یه دایره ای واشر مانند زیر پیچ جایی که به تنه متصل میشه که سه تا شیار با فاصله معین داره اونو به چکش و پیچ گوشتی بهش ضربه زد سفتش کرد بعد پیچو بست این واشر مانندی که سه تا شیار داره تو گردن همه موتورا و دوچرخه ها دیدم اما اسمشو نمیدونم چیه ولی شما ببر تعمیرکار اگه مشکلت اینه که هی شل میشه

- - - Updated - - -

آقا شرمنده ولی دوترک اشکال نداره سوار شی؟ (درزمان آب بندی البته)خداییتا۲۰۰۰ تا گاز ندی بهش صبر ایوب میخواد به نظرتون ۵۰۰ تا شد نگازونم موتورو ودر آخر که یه باک بنزین چند کیلومتر جواب میده به طور معمول

- - - Updated - - -

آقا شرمنده ولی دوترک اشکال نداره سوار شی؟ (درزمان آب بندی البته)خداییتا۲۰۰۰ تا گاز ندی بهش صبر ایوب میخواد به نظرتون ۵۰۰ تا شد نگازونم موتورو ودر آخر که یه باک بنزین چند کیلومتر جواب میده به طور معمول

- - - Updated - - -

حقیقتش من از ثانیه ای که خریدم و از نمایندگی اومدم بیرون گازوندمش ولی مدام نمیگازونم باهاش بازی میکنم الانم 9500 کارکرد موتورمه اتفاقی واسه انجینم نیوفتاده اما شما اصول اب بندی و دفترچه رو رعایت کنی دیر تر خراب میشه والا من دفترچشو نداشتم کسی هم نبود بگه تا چقدر تخته نکن ما هم فرمونشو بردیم شما روغن خوب بریز سر هزارتا تعویض کن ایشالا مشکل پیش نمیاد در ضمن باکش دوازده لیتر بنزین میگیره رو خودش زده صدی 2.6 بنزین میخوره اما شما با گازوندن و بازی کردن و تو ترافیک بگیری صدی 3 یه چی بالا و پایین میخوره

shaahinah
25-02-1394, 06:22 بعد از ظهر
بلاخره چند روز پیش یه 92 خریدم.چندتا ان اس سوار شدم رو دور موتور 6000 شتابش زیاد میشد.ولی موتورم رو 9000 شتاب میگیره.بعضی وقتام همینجوری عادی تا 10000 میاد بالا.دلیلش چیه؟

مبارکه دوست عزیز شما موتور رو بردین سرویس ؟ اگه نبردی حتما ببر یا اینکه خودت دست به کار شو اول شمع ها رو چک کن و تمیز کن در صورت نیاز تعویض کن کلی تو شتاب گیری تاثیر داره فیلتر هوا و روغنم تعویض کن چرخ هارو حتما باید باز کنی توشو گریس کاری اساسی کنی و زنجیرو هم چک کن کش نیومده باشه و خراب نشده باشه یه وقت تنظیمش کن روغن کاری کن ترمز ها رو چک کن ببین الکی گیر نداشته باشه تمیز کردن کاربراتور و تعویض صافی بنزینم در اخر کار اگه امکانش هست کاربراتور باید شسته شه زیاد ضروری نیست فعلا شما اونایی رو که گفتم انجام بده ایشالله که تاثیر میذاره تمام اینایی که گفتم میتونه از شتاب کم کنه اگه خدایی نکرده درست نشد اخر کار باید بری سراغ صفحه کلاچ و انجین

mohammadkh
25-02-1394, 06:24 بعد از ظهر
تعویض شمع + تمیز کردن فیلتر همانند توصیه دوستمون.

shaahinah
26-02-1394, 12:10 قبل از ظهر
ممنون.همون روز اول شمع هارو تمیز کردم.فیلتر هوا و روغنم عوض کردم.زنجیرم تنظیم بود.موتور 13000تا کار کرده فکر نکنم از صفحه کلاچ باشه.کلافم کرده

- - - Updated - - -

کاربراتور و صافی و دست نزدم.ولی فکر نکنم از کاربرات باشه چون خوب کار میکنه.پیچه جلوی باک چقدر جاش بده به زور باز شد.

اقا من خودمم کاربرات و صافی رو دست نزدم هنوز اما پیشنهادم باز کردن چرخاست و گریس کاری داخلش اهم از پشت و رو و داخل بولبرینگا... جایی که قرار میگیرن . میل وسط چرخ و تو سوراخ چپه ای گیریس نسوز بردار بچپون توش با انگشت فشار بده که داخلش خوب اغوشته بشه خورشیدی عقب و از جاش در بیار تو دهنه شو گیریس بزن زیرش هم که میله وسط از توش رد میشه گیریس کاری کن اونجا هم یه بولبرینگ مانند داره بکشی با دست از جاش در میاد اونم خوب داخلشو و دورشو خوب گیریس بزن اما مواظب باش چیو از کجا درمیاری که موقع بستن گرفتار نشی به همین ترتیب چرخ جلو که خیلی اسونتر از عقبه... اتفاقا من موتورم همینجور بود بعد کلی گاز تو زور بود بعد یهو میوفتاد تو شتاب خلاصه کلی تاثیر رو گیریس کاری چرخا و تمیز کردن شمع ها تو موتورم دیدم اصلا جون گرفت اینم بگم مثل روز اول نوییش نشد اما خیلی خوب شد هر چی باشه موتور کارکردس نو نیست شما نباید هندی رو با ژاپنی که تا ده سال اخم نمیگه مقایسه کنی بیشتر از این انتظار نداشته باش ولی حتما شمع ها رو هرسه عددش البته تعویض کن چرخ ها رو هم باز کن کاری نداره اسونه فقط یه یه ساعتی وقت میبره و کمی حوصله گیریس کاری کن ببین چقدر فرق میکنه بعد بیا واسمون تعریف کن در مورد پیچ باک شما باید اول کایت باکو لاز کنی بعد راحت به پیچ میتونی دسترسی داشته باشی

afshi
26-02-1394, 09:32 بعد از ظهر
برا شما فنش روشن میشه؟امروز چند ساعت باهاش سر بالایی رفتم روشن نشد.از کجا بفهمم ترموستات و واتر پمپ و فن سالمه یا نه.

zeroamin
26-02-1394, 09:57 بعد از ظهر
برا شما فنش روشن میشه؟امروز چند ساعت باهاش سر بالایی رفتم روشن نشد.از کجا بفهمم ترموستات و واتر پمپ و فن سالمه یا نه.
احتمالا مشکل داره مگر اینکه همش تو اتوبان و سرعت باشی یا هوا سرد باشه که روشن نشه مال من زمستوت که هوا سرد بود یکبار هم روشن نشد ولی از وقتی گرم شده تو ترافیک و رفت و امد داخل شهر هر 10 تا 15 دقیقه روشن میشه و بعد از 2 تا 3 دقیقه هم خاموش میشه.شما موتورت رو روشن کن یه 10 دقیق باهاش بچرخ تا گرم شه بعد در جا وایسا چند دقیقه گاز خلاص بده و دور موتورت بالای 5 باشه اگر روشن نشد صد در صد مشکل داره

shaahinah
26-02-1394, 10:08 بعد از ظهر

صدالبته که روشن میشه سر بالایی سر پایینی نداره وقتی داغ بشه اتوماتیک به کار میوفته و خاموش میشه در ضمن اگه داغ کنه و فن روشن نشه یه نمایانگر هشدار تو کیلومتر داره اون روشن میشه واسه من اکثرا که میوفتم تو ترافیک و موتور کم تحرک میشه روشن میشه و بعد از چند ثاانیه و گاها بعد از چند دقیقه خنک که شد خاموش میشه مخصوصا تو برج سه و چهار که هوا حسابی اتیشه خیلی به کار میوفته تازه اگه زیادی داغ باشه و شما حتی اگه موتورو هم خاموش کرده باشی اما سوویچ باز باشه و دکمه آف رو مچی رو نزده باشی هم فن روشن میشه خنک که کرد خاموش میشه درست عین ماشین

M@hy@r66
27-02-1394, 02:31 قبل از ظهر
دوستان گلم سلام.من یه پالس پره ای تمیزدارم.بنظرتون بفروشم ان اس بگیرم پشیمون نمیشم؟؟ بنظرتون کار درستیه؟چون شنیدم قطعات قدیم باکیفیت ترن.

فلات دوست
27-02-1394, 06:47 قبل از ظهر
دوستان گلم سلام.من یه پالس پره ای تمیزدارم.بنظرتون بفروشم ان اس بگیرم پشیمون نمیشم؟؟ بنظرتون کار درستیه؟چون شنیدم قطعات قدیم باکیفیت ترن.

سلام
اگه موتورت خرج ننداخته باشه و تمییز ، من جای شما بودم نگه میداشتمش
البته اگه مایه برات خیالی نباشه ، ان اس رو بگیر موتور خوبی هستش

darkland
27-02-1394, 06:42 بعد از ظهر
سلام به همگی , من تا 2 هفته دیگه می خوام بخرم این موتورو می خوام بدونم گل گیر عقب همشون 2 تاییه؟ و یه مورد دیگه فهمیدم اگه بخوری زمین فرمونش اسیب ببینه باید یه نوع انداخت؟:hanghead:

mohamad.gh
27-02-1394, 10:37 بعد از ظهر

سلام معمولن تو مصافت فن روشن نمیشه ، برو تو ترافیک و دنده کشی کن البته هوا گرم باشه روشن میشه

Sohl
27-02-1394, 10:42 بعد از ظهر
سلام
داداش ها یه لامپ زنون خوب برای ان اس میخواستم که فقط برای نور بالا باشه
باتری موتورم اتمی 12 امپر هست

tak3az
27-02-1394, 10:52 بعد از ظهر
سلام
داداش ها یه لامپ زنون خوب برای ان اس میخواستم که فقط برای نور بالا باشه
باتری موتورم اتمی 12 امپر هست
سلا واقعا حیف پول نیست 9 تومن موتور بخری و زنون بندازی روش؟ برو عزیزم هدلایت بخر گرون تر با نور کمتر زنون ولی لحظه ای روشن میشه دو کنتاک هست و برای موتوره

Sohl
27-02-1394, 10:54 بعد از ظهر
سلا واقعا حیف پول نیست 9 تومن موتور بخری و زنون بندازی روش؟ برو عزیزم هدلایت بخر گرون تر با نور کمتر زنون ولی لحظه ای روشن میشه دو کنتاک هست و برای موتوره

هدلایت چیه؟
چنده؟

پیمان.
28-02-1394, 02:53 قبل از ظهر
آقایون کسی تا حالا ان اسِ شاتون زده، دیده یا جایی شنیده که ان اس شاتون زده باشه؟ روغن سوزی یا مشکل دیگه ای چطور؟

ممنون.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

M@hy@r66
28-02-1394, 03:10 قبل از ظهر
دوستان شهرمون ان اس 8.800 ت .واس خریدتهران بیام کجا برم ارزونتر باشه؟با اتوبوس خطوخش نمیفته جابجاییش؟کارای سندزنیش چقدر زمان بره؟

tak3az
28-02-1394, 04:58 قبل از ظهر
دوستان شهرمون ان اس 8.800 ت .واس خریدتهران بیام کجا برم ارزونتر باشه؟با اتوبوس خطوخش نمیفته جابجاییش؟کارای سندزنیش چقدر زمان بره؟

داداش ی چندباری که دیدم از تهران با اتوبوس موتور میارن مشکلی پیش نیومده و اینکه طرف خودش همراه اتوبوس هست بالاخره اگه موتور بیوفته میفهمن و اینکه اگه موتور رو تو اتوبوس بخوابونی فکر کن بهتر باشه حداقل نمیوفته و فلاپ های ان اس هم که کلا خیلی کمه پس هیچیش نمیشه اگه بخوابه کف اتوبوس

هدلایت چیه؟
چنده؟

مثل چراغ هست ولی با طول عمر بالا و نور زیاد و قیمتش رو نمیدونم ولی فکر کنم بالای 100 باشه

فلات دوست
28-02-1394, 06:52 قبل از ظهر

از این قیمت پایین تر فک نکنم جایی گیرت بیاد ، اگرم بیاد با هزینه نقل باز همون میشه
شهر ما گنبد نمایندگیش میگه 9.3 آخرش

mentiroso
28-02-1394, 07:12 قبل از ظهر
مدل 94 کیفیتش به هیچ وجه مثل سری اول 92 نیست.....