PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pulsar 200NS

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

erfan-kh
29-05-1393, 02:28 قبل از ظهر
ی چیزی تو این مایه ها ...

[Only registered and activated users can see links]

Ali
29-05-1393, 10:51 قبل از ظهر
این فلاپ زیره خیلی بهش میاد حیف که رینگشو عوض کرده رینگ فابریکش خیلی خوشگلتره ازین

abolfazls
29-05-1393, 11:27 قبل از ظهر
به نظرم باباج داره واسه 220 یه فکرایی میکنه
احتمالا تا سال آینده صداش در میاد 220 ریس با شکل و شمایل عکس اول بعید نیست
و اینجوری موتور اسپرت زیر250 هم به محصولاتش اضافه میشه و قدیمیا دیگه تولید نمیشه
البته شاید مثل 400SS بزنه ها
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

طراحیشون بعضی وقتا احتیاج به نخبه ایرانی داره

كاملا درست ميفرماييد

الان عكسهايى از محصول جديدشون البته با روكش استتار در حال تست جاده و شهر تو اينترنت و سايتهاى هندى هست ...
ظاهرش دقيقا همينه ولى با هيكل كوچكتر كه حجمش ظاهرا ٢٠٠ سى سيه و انجينش مشابه ns هست

البته تو سايتها به 200ss معرفى شده

VAHID
29-05-1393, 02:36 بعد از ظهر
فرمونش چقدر مسخرس

alimzd
29-05-1393, 04:39 بعد از ظهر
سلام بچه ها

منم ns 200 خریدم، 380 تا باهاش راه رفتم میخوام بدونم مکس اسپیدی که دوستان با این موتور رفتن چقدر بوده ؟

من تا 115 تا باهاش رفتم دور موتورم نزدیکای قرمز داشت میرفت، در حالی که توی دفترچش نوشته 136 تا میره !!

MANHUNT
29-05-1393, 04:57 بعد از ظهر
صداي ان اس مثله مگس ميمونه اما تو دور قشنگه اما خوبيش ترمزاش كه حرف نداره ماشالا انقدر تو خيابونم زياد شده كه انواع اقسام رنگاشو ميشه ديد سر چهارراه هم كه وايميستي ان اس وايساده پس به نظرم نبايد موتور بدي باشه اما اون صدايي كه ميده عجيب من بارها شنيدم صداش اون قدا بد نيست كه ميكن شايد ذات موتور اين باشه

- - - Updated - - -

موتور شما هنوز تو اب بندي هستش نبايد همچين فشاري بهش بياري اب بندي كردن موتور خيلي مهمه و خيلي روي شتاب و سرعت تاثير داره شما براي اب بندي نبايد دور موتورت از 5 يا نهايتا ٦ بالاتر بياد

Alireza.BMW
29-05-1393, 04:57 بعد از ظهر
صداي ان اس مثله مگس ميمونه اما تو دور قشنگه اما خوبيش ترمزاش كه حرف نداره ماشالا انقدر تو خيابونم زياد شده كه انواع اقسام رنگاشو ميشه ديد سر چهارراه هم كه وايميستي ان اس وايساده پس به نظرم نبايد موتور بدي باشه اما اون صدايي كه ميده عجيب من بارها شنيدم صداش اون قدا بد نيست كه ميكن شايد ذات موتور اين باشه

کارکردش صداش بیشتره مصطفی جان یکی پیدا کن 3000.4000تا کارکرده باشه میبینی صداش بیشترم شده

MANHUNT
29-05-1393, 05:01 بعد از ظهر
عليرضا داداش تهران خيلي زياد شده من بارها تو خيابون هر روز ميبينم اين موتور بنظرم اگه دقت كني همه پالسا صداي مخصوصي از انجين دارن شايد ذات اين موتور همينه اما من هر دفه ميبينم يه صداي ويز زنبور مانندي داره

Alireza.BMW
29-05-1393, 05:08 بعد از ظهر
سلام بچه ها

منم ns 200 خریدم، 380 تا باهاش راه رفتم میخوام بدونم مکس اسپیدی که دوستان با این موتور رفتن چقدر بوده ؟

من تا 115 تا باهاش رفتم دور موتورم نزدیکای قرمز داشت میرفت، در حالی که توی دفترچش نوشته 136 تا میره !!
داداش این موتورو شما میترکونی که...چه خبره از موتوری که 380تا راه رفته تاپ میگیری؟؟؟ الان نباید سرعت شما از 40.50تا بیشتر بشه...در ضمن موتور شما 6 دندست شاید تو دنده 5 اینجوری بوده...نکن برادر من موتور شتابو سرعتشو میگیریا...آب بندی باید اصولی باشه نه اینکه گازو تا ته بگیری از روز اول که موتور گرگ شه این اشتباهه...شما تا 1200 الی 1500
تا رعایتش کن بعد گازش بده البته نه که دنده ها رو پر کنی من بارها گفتم دنده 1و 2 رو گاز ندید رو موتور فشار خیلی زیادی میاد...حداکثر قدر ان اس توی دور موتور 9500هه بیشتر از این گازش بدین روی انجین فشارهای چندین برابر میاد

- - - Updated - - -

عليرضا داداش تهران خيلي زياد شده من بارها تو خيابون هر روز ميبينم اين موتور بنظرم اگه دقت كني همه پالسا صداي مخصوصي از انجين دارن شايد ذات اين موتور همينه اما من هر دفه ميبينم يه صداي ويز زنبور مانندي داره

میدونم داش مصطفی پالس صدای انجینش زیاده نسبت به آپاچی امااااا فعلا پشیمون شدم...میخام مگلیو بدم بره زمستون بیام تهران نینجا بردارم اینجوری بهتره به نظرم پولمم حروم نکردم 6تومن میزارم رو پول ان اس میام یه نینجا 2012برمیدارم...لامصبا تو مشهد چه قیمتایی میدن مصطفی برا موتورا یه سی بی آر 250 قیمت کردم 2012 با لوازم قهرمانی که اگزوز+کتی ترمز و جاپایی ها بود کارکرد 6 تا میگفت 21 بی ناموس

alimzd
29-05-1393, 05:31 بعد از ظهر
آقا حالا من 1 بار تند رفتم باهاش، چشم تا 1500 تا رعایت میکنم.

فقط دوستانی که آب بندی کردن آخرش چقدر میره این موتور ؟

h0ssein
29-05-1393, 05:42 بعد از ظهر
من این موتور رو تو کارکرد 7 و 8 هزار هم سواری ازش گرفتم خیلی خوب عالی پر شتاب بدون صدا ،
یجور میگید صداش زیاده یکی ندونه فکر میکنه صدا خر میده/
سرعت نهایی این موتور کمتر از 135 تا نیست/ اگه موتور رو به راه باشه تا 145 میره تو کفی/

alimzd
29-05-1393, 05:59 بعد از ظهر
مهمتر از صدای موتور نشیمنگاه این موتوره ، واقعا سفته ، قسمت ترک که اصلا خیلی ناراحته !! ما هرکی رو ترک بیشتر از نیم ساعت سوار کردیم به *** درد افتاد و دیگه ترک موتور سوار نشد !!

کلا خیلی خشک و سفته نشیمنگاه موتور سوار ....

آیا کاریش میشه کرد ؟

ahks121
29-05-1393, 06:10 بعد از ظهر
میتونید ابرنشیمنگاهه عقبا بدیدابرنرم تربندازن.

Alireza.BMW
29-05-1393, 07:44 بعد از ظهر
موتور تو آب بندی رو 2ترک نمیکنن دوست عزیز...مگه ترکتون از اون ترکای 50کیلویی باشه:121fs725372:
در مورد سفتی هم اتفاقا سفت خوبه در مرور کاکرد شل میشه شما یه روکش صندلی بندازی ردیف میشه از 15 تومن هست تا 40 تومن...این قیمت مشهده ها باز دوستان نیان بگن کمتره و بیشتره

salahshor
29-05-1393, 09:38 بعد از ظهر
دیروز ان اسو دادم رفت هیو خشک خریدم
دلم پیشه ان اسه مونده . خدای موتوره زیر 250 سی سیه . فکر کنم شتابش از هیو بیشتر بود نمیدونم شاید اشتباه میکنم . البته موتور هنوز ابندیه .

- - - Updated - - -

اهان اینم یادم رفت بگم . حتما حتما شمع فابریک موتور و دنسو هست و اشغالترینه عوضش کنین . اونم یا بوش ایردیوم یا ان ج کا ایردیوم . شمع اصلی بدک نیس . اصلا هم دنبال تاپ اسپید نباشید من تو باکری ک شیب خوبی داره و خلوته با بنزین سوپر و شب ک هوا خنک بوده و باک پر و وزن 65 140 تا بیشتر نتونستم برم. ب نظرم 110 تا بیشتر بهش فشار نیارید . خیلی چیزاشو انگول کردم سوالی داشتین من در خدمتم
باجاج با این موتور داره پا رو جای پای بزرگان میذاره .

ایلیا
30-05-1393, 12:02 قبل از ظهر
شما که این موتورو داشتی میتونی از معایبش بگی؟ ( تاپ اسپید و شتاب و ... کار ندارم. معایب فنی ) تشکر

kermeje_13
30-05-1393, 07:28 قبل از ظهر
دوستان سلام...من جدیدا این موتورو خریدم اما با باطریش مشکل دارم اولش که اب اسید داد بیرونو موتور نازنین مارو داغون کرد بعدشم که حالا یبار استارت میخوره یبار نمیخوره یا صفه کیلومتر دیر میاد بالا..تصمیم گرفتم یه باطری اتمی روش بندازم...ایا مشکلم حل میشه؟!
اگه این کار درسته باطری اتمی چه مدلیشو بگیرم؟!
لطفا راهنماییم کنید..مرسی.

Alireza.BMW
30-05-1393, 07:36 قبل از ظهر
دوستان سلام...من جدیدا این موتورو خریدم اما با باطریش مشکل دارم اولش که اب اسید داد بیرونو موتور نازنین مارو داغون کرد بعدشم که حالا یبار استارت میخوره یبار نمیخوره یا صفه کیلومتر دیر میاد بالا..تصمیم گرفتم یه باطری اتمی روش بندازم...ایا مشکلم حل میشه؟!
اگه این کار درسته باطری اتمی چه مدلیشو بگیرم؟!
لطفا راهنماییم کنید..مرسی.

همون روز اول که باطری نو بود باید عوض میکردین تا خیالتون راحت باشه...و با یه مقدار ناچیز سر دادن یه باتری اتمی خوب میخریدین...باتری هم حتما 9 آمپر بخرید...والا من که برای آپاچیم مارک uno خریدم راضیم 55تومن 9 آمپر اتمی...حالا باز بچه ها اگه بهتر از اونو سراغ دارن میان میگن

kermeje_13
30-05-1393, 07:45 قبل از ظهر
همون روز اول که باطری نو بود باید عوض میکردین تا خیالتون راحت باشه...و با یه مقدار ناچیز سر دادن یه باتری اتمی خوب میخریدین...باتری هم حتما 9 آمپر بخرید...والا من که برای آپاچیم مارک uno خریدم راضیم 55تومن 9 آمپر اتمی...حالا باز بچه ها اگه بهتر از اونو سراغ دارن میان میگن
من روز اول اطلاعی از این قضیه نداشتم...حالا الان عوض کنم مشکلی پیش میاد؟!

Mori M2
30-05-1393, 07:54 قبل از ظهر
نه اقا فقط فرقش تو اينه كه روز اول باطريتو ميگرفتن و مابه تفاوتش رو ميدادي باطري اتمي بهت ميدادن الان ديگه باطريتو نميخرن ازت كه اونم فرقش نهايت 30 يا 40 تومن بود

Alireza.BMW
30-05-1393, 07:56 قبل از ظهر
نه دوست عزیز چه مشکلی شما باتریتو هوض کردی و یه باتری قوی تر گذاشتی که برق موتورتو درست حسابی جواب بده همین...حالا اینجا که جاش نیست اما من رو پراید باتری 74 آمپر گذاشتم مشکلی پیش نیومده...چون باتری اینا ضعیفه بهتره بانمونه قویتر عوض بشه که هم عمر باتری بالاتر میره چون از برق مورد نیاز موتور یه مقدار بیشتره و هیچ جا هم کم نمیاره...من رو موتورم 1ساله زنون هم هست

doost7070
30-05-1393, 09:52 قبل از ظهر
- - - Updated - - -

اهان اینم یادم رفت بگم . حتما حتما شمع فابریک موتور و دنسو هست و اشغالترینه عوضش کنین . اونم یا بوش ایردیوم یا ان ج کا ایردیوم . شمع اصلی بدک نیس . اصلا هم دنبال تاپ اسپید نباشید من تو باکری ک شیب خوبی داره و خلوته با بنزین سوپر و شب ک هوا خنک بوده و باک پر و وزن 65 140 تا بیشتر نتونستم برم. ب نظرم 110 تا بیشتر بهش فشار نیارید . خیلی چیزاشو انگول کردم سوالی داشتین من در خدمتم
باجاج با این موتور داره پا رو جای پای بزرگان میذاره .[/QUOTE]

سلام داداش لطفا بگید چطور میشه آب رادیاتورشو عوض کرد .
عکس بزارید ممنون میشم

- - - Updated - - -

با سلام به همه دوستان ؟

ممنون میشک کسی بصورت تصویری راهنمایی کنه که چطور آب رادیاتور رو اضافه کنم آخه کم کرده ....

abolfazls
30-05-1393, 04:08 بعد از ظهر

Ali
30-05-1393, 05:03 بعد از ظهر

اونکه چراغ کاواساکی z داره خیلی خوب شده

VAHID
30-05-1393, 05:46 بعد از ظهر

دو تا عکس اولی قشنگ فتوشاپه و یه جورایی شبیه کلگی 220 شده

doost7070
31-05-1393, 06:27 بعد از ظهر
والا هر چی ایستادیم کسی راهنمایی نکرد ....
خودم دست بکار شدم ....

پیچهای نشیمن راکب رو باز کردم و بعد پیچهای روی باک رو هم باز کردم توجه داشته باشید در بغل باک 2 عدد لاستیک مشکی رنگ هستش که باید بازش کنید چون زیرش به پیچ که باک رو به بدنه وصل کرده و در نهایت رویه باک در میاد باک اصلی زیر اون قرار داره که نیاز نیست بازش کنید . در ضمن فیلتر هوا زیر باک اصلی قرار داره .

در نهایت درب رادیاتور رو که پلاستیکی هستش نه اون فلزی ، باز کردم و اضافش کردم . خدایشش آب رادیات فابریکش اصلا خوب نبود . ما چون شهرمون گرمه زود موتور داغ میشه اما یه آب رادیات خارجی ریختم توش خیلی تاثیر داشت .....

من متاسفم برای شرکت باباج که طراحی اون در زمینه درب رادیاتور اینقدر ضعبف بودههههه ....

- - - Updated - - -

mentiroso
01-06-1393, 03:13 بعد از ظهر
امروز یه سر رفته بودم نمایندگی مرکزی باجاج برای خرید فیلتر روغن بالای 10 تا موتور فقط برای انگشتی سوپاپ اومده بودن..از چند تاشون سوال کردم همشون 2 تا 3 تا کارکرد بودن.......تعمیر کاره میگفت این موتور خیلی حساس هست .. میگفت معکوس بیخودی نکشین ..تا خوب آب بندی نشده گاز به موتور ندین و بزارین برای بعد از 2000 کیلومتر .

راستش چشمم از این موتور ترسید ..... کم کم دارم به همون نتیجه میرسم که هر چه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری.... فکر کنم فرق ktm 200 duke با pulse 200 ns تو همین موارد مشخص میشه (نوع آلیاژ بکار رفته و استحکام و کیفیت و مهندسی ساخت)

پیش به سوی ktm 200 duke

Alireza.BMW
01-06-1393, 03:25 بعد از ظهر
داداش شوخی میکنی؟؟؟؟ جدی میگی؟؟؟؟ دیگه چه مشکلایی داشتن؟؟؟؟
من امروز بعد از ظهر میخاستم آپاچیو بدم ns بردارم مدل 93 1800 تا کاکرد موتورمو بهش میدادم بقیشم یه چک 45روزه بهش گفتم.....ندم یعنی؟؟؟ حالا این بعد از ظهر میاد چی بهش بگم؟؟؟؟:s (9)::297::icon_pf _52_:

ali.motahari
01-06-1393, 04:05 بعد از ظهر
علیرضا جان این کارو نکن اونیی که کردن پشیمونن
از همه nsسوارا عذرخواهی میکنم ولی واقعیت اینه که این موتور هنوز تازه اومده و صفره صدای پالس تعمیر اومده رو میده و خدا پیریشو بخیر کنه و واقعا صدای انجینش خیلی بده و هیچ تعمیرگاهی ااینجا این موتورو تایید نمیکنن و فقط میگن بین پالسا180

Alireza.BMW
01-06-1393, 04:35 بعد از ظهر
بیخیال پس تا زمستون اندکی صبر و پیش به سوی نینجا...:thanks: کسی چمیدونه شایدم نینجا 300کاکرده برداشتم:4chsmu1:
جا داره تشکر فراووووووون از کاربر mentiroso ([Only registered and activated users can see links]) بکنم که منو نجات داد اونم دم آخر...علی جان از تو هم ممنونم داداش به فکر مایی فدایی داری:smilies(182):

doost7070
01-06-1393, 05:00 بعد از ظهر
البته پالس ان اس 3 سال هست که اومده از سال 90
نمی دونم اونی که میگه تازه اومده منظورش به چیه
در ضمن و کلی تحقیق کردم از مکانیکی گرفته تا کسانی که داشتن و فروخنن و یا هنوز زیر پاشون بود ...
جدید تعداد این موتور رفته بالا و در نتیجه تعداد خرابی که به نظر من ناشی از عدم آگاهی درباره رانندگی با موتور است . در ضمن شما دوست عزیز رفتی نمایندگی مرکزی یعنی جایی که همه پالس هستند مثلا بری ایران خودرو همش 206 هستش یعنی 206 ماشین بدی که حالا تو نمایندگی شما فقط 206 دیدی ......

من قبلا خودم هیو داشتم مدل 89 اما اینقدر خرجش زیاد بود فروختم ان اس گرفتم . اما موتور بدی نبود . نفر قبلی که داشتش اینقدر بد تا کرده بود که همش خرج افتاده بود اما دسته من که بود یه حال اساسی بش دادم تا اخرش اخ نگفت در ضمن بدرده من که ازدواج کرده بودم نمی خورد .

Alireza.BMW
01-06-1393, 05:32 بعد از ظهر
البته پالس ان اس 3 سال هست که اومده از سال 90
نمی دونم اونی که میگه تازه اومده منظورش به چیه
در ضمن و کلی تحقیق کردم از مکانیکی گرفته تا کسانی که داشتن و فروخنن و یا هنوز زیر پاشون بود ...
جدید تعداد این موتور رفته بالا و در نتیجه تعداد خرابی که به نظر من ناشی از عدم آگاهی درباره رانندگی با موتور است . در ضمن شما دوست عزیز رفتی نمایندگی مرکزی یعنی جایی که همه پالس هستند مثلا بری ایران خودرو همش 206 هستش یعنی 206 ماشین بدی که حالا تو نمایندگی شما فقط 206 دیدی ......

من قبلا خودم هیو داشتم مدل 89 اما اینقدر خرجش زیاد بود فروختم ان اس گرفتم . اما موتور بدی نبود . نفر قبلی که داشتش اینقدر بد تا کرده بود که همش خرج افتاده بود اما دسته من که بود یه حال اساسی بش دادم تا اخرش اخ نگفت در ضمن بدرده من که ازدواج کرده بودم نمی خورد .

نه داداش پالس 200 ns اولین مدلش 92هه اونم فکر کنم وسطای سال 92 باشه دقیقا یادم نیست...اون پالس 200یی که میگین پالس 200دیجیتالیه که 2سوپاپه الان 180میزنن شکل اون...که دیگه هم از اون نمیزنن بجاش NS میزنن اونا هم موتورای خوبی بود خوب راه میرفت چهرشم دلربا بود یه حالتایی باجاج اومد به کل کل با TVS اون پالس رو زد که اونایی که از این نوع موتورایی که کله چراغ به روز دارن و کیلومترشون دیجیتاله خوششون میاد یه نگاهی هم به پالس بندازن

mentiroso
01-06-1393, 06:15 بعد از ظهر
بیخیال پس تا زمستون اندکی صبر و پیش به سوی نینجا...:thanks: کسی چمیدونه شایدم نینجا 300کاکرده برداشتم:4chsmu1:
جا داره تشکر فراووووووون از کاربر mentiroso ([Only registered and activated users can see links]) بکنم که منو نجات داد اونم دم آخر...علی جان از تو هم ممنونم داداش به فکر مایی فدایی داری:smilies(182):

داداش من مخلصم....مردونه من چیزی رو که دیدم گفتم

در جواب اون یکی دوستمون هم باید بگم حرف شما درست بستگی به نوع سواری گرفتن داره.خود من سری اول زرد زیر پام هست مدل 92 و 2000 تا کارکرده ولی من به موتور فشار نیاوردم و هیچ مشکلی ندارم .برادرم هم مشکی 93 داره 3.4 تا کارکرد اونم مشکلی نداره چون اونم به موتور فشار نمیاره.
در واقع من خودم دارم از محصول همین کمپانی استفاده میکنم و قبلش هم 180 داشتم. هر موتوری مزایا و معایبی داره ... من خودم کسی بودم که از شتاب و ترمز این موتور تو کلاس خودش خیلی تعریف کردم و حتی گفتم 90% کارایی ktm duke 200 رو داره ولی هر چی جلوتر میرم یه چیزایی میبینم و میشنوم که دارم دلزده میشم.

اینم بگم من بچه میدان امام حسین هستم و به شهباز نزدیک هستیم. به جرات میگم تو هر مغازه حداقل 2 تا ns 200 کارکرد پایین برای فروش هست..از یکی از دوستان پرسیدم صحبت از این ایراد شد و میگفت موتور به سر و صدا میافته..برای خود من دلیل قانع کننده ای نبود تا اینکه امروز این قضیه پیش اومد.

بازم دوستان فنی نظر بدن خیلی بهتره .... چون واقعیتش من فنی در حد آماتور هستم....من فقط بر اساس دیده نظر دادم و بس و نظرم شخصی هست...کسی اطلاعات کامل داره ارائه کنه تا همگی به یه جمع بندی کامل در رابطه با این موتور برسیم.

h0ssein
01-06-1393, 06:30 بعد از ظهر
نمیدونم چیکار با موتور میکنن که اینطور میشه/

تا الان ان اس کارکرده زیاد دیدم هیچکدوم هم مشکلی نداشتن/

این موتور گاز خور و شتاب خیلی عالی داره اکثر اونایی که میگیرن بی تجربه و ببخشید یکم خلند از همون ابتدا گازو میبندن به موتور بدون هیچ تجربه/

موتور صفر مراعات میخاد فکر کنم نینجا هم صفر بهش گاز بدی خیلی زودتر از اینا میپکه/

پالس امتحانشو پس داده این ماییم که با ندونم کاریهامون موتور رو به گا میدیم بعد میگیم ان اس اله ان اس بله/

اکثر اونایی که دیدم تا 1000 1500 مراعات کردن بعد گاز موتور رو گرفتن مشکلی نداشتن/

گاز دادن هم جا داره حدی داره اینکه همش گازگازگاز بدون رسیدگی و رعایت حال موتور اونم موتور صفر فکر میکنم نتایجش همون باشه/

این موتور خیلی نرم و بی صدا و پرشتابه که هر بشریرو گول میزنه/ گاز بدید به اندازه و به موقع هیچ مشکلی پیش نمیاد/

بعضا دیدم موتور رو که میگیرن از همون اول گازو میبندن بهش نه روغن نه چک کردن آب رادیات نه هیچ سرویسی فقط میرونن که نتیجش میشه این/

asqar
01-06-1393, 09:21 بعد از ظهر
کارکردش صداش بیشتره مصطفی جان یکی پیدا کن 3000.4000تا کارکرده باشه میبینی صداش بیشترم شده

1.چند نفر از دوستان گفتند که صدای انجینش نسبت به اگزوز زیاده و منم تایید میکنم ولی قابل حله اگه دقت کنین وقتی کلاج میگیرین صداش کمتر میشه و اون صدای تق تق و چیزای دیگش به خاطر صفحه کلاجشه که باید واشر گیری بشه و من تو پولسار مدل 82 که داشتم همین کارو کردم موتور لال شده بود. البته با صداشم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی اگه این موردو درست کنین موتور تو درجا کارکردن هم بهتر عمل میکنه و هم موقع راه افتادن دیگه لرزشی نداره(تجربه شخصیه).

digitalcanon
02-06-1393, 09:48 قبل از ظهر
میدونستید که 200 ان اس کلا 3 تا صفحه کلاج داره در صورتی که دوک 200 تعداد 6 تا صفحه کلاج داره. این مطلب را با مقایسه part catalog هر دو موتور متوجه شدم

saa
04-06-1393, 02:30 قبل از ظهر
سلام دوستان ان اس سوار. چند روز پبش یدونه مشکیشو خریدم. خیلی سواریه خوبی داره.:clap:
می خواستم بدونم تایر هاش رو تا چه سایزی میشه پهن گذاشت؟ و اگه پهن بزاریم مشکلی پیش میاد؟!:s (9):
ممنون از راهنمایتون

Alireza.BMW
04-06-1393, 08:52 قبل از ظهر
مبارک باشه...صفر خریدین؟؟؟ چند خریدین دوست عزیز...لاستیکاش تا یه سایز بزرگتر زیر همه موتورا جا میشه...خوبه و اصطکات با زمینو افزایش میده اما از شتاب موتور کم میکنه و مصرف بنزینم میره بالا مثه ماشین میمونه فرقی نداره فابریکش جلوش 110هه و فکر نکنم 120 بیشتر زیرش بخوره..و عقبم فابریک 130هه فکر کنم تا 150 هم جا بشه زیرش

doost7070
04-06-1393, 09:20 قبل از ظهر
من یه آپاچی داشتم 110 بود فابریکش . لاستیک عقب رو 130 کردم البته بزور جا رفت .. ولی مشکلی پیش نیومد راحت بود و نرم تر تو پیچ ها خیلی تاثیرش بیشتره .

saa
04-06-1393, 10:35 قبل از ظهر
مرسی داداشم. اره صفر گرفتم. 9 تومن گرفتمش.:11:
تو تاپیک که مطالب رو خوندم چند تا از دوستان گفته بودن که چسبندگی تایر های ان اس خیلی خوبه. به نظرتون چه مارکی وردارم که مثه تایر های خودش باشه؟

farshad 54
04-06-1393, 11:00 قبل از ظهر
لاستیکاشو عوض نکنی بهتره چون لاستیک های فابریک خودش کیفیت خوبی داره

یه 6 ماه سوار شو موتور رو بعد اگر خواستی خرج ظاهرش کن

نیما نادری
04-06-1393, 12:23 بعد از ظهر
تحویل اولین سری موتور اوایل زمستان 92 بود (تقریبی)!!!

آقا کیفیتو 1600 دلار در نظر بگیری مشکل حله

مهم لوازم یدکیه که باشه اگر نینجا لوازم داشت من فردا یک z

میخریدم جای این ولی میترسم واسه یک فیلتر زپرتی به .... بیفتیم

saeed_x111
04-06-1393, 03:01 بعد از ظهر
دوستان خیلی از این موتور بد میگن.ولی من دی ماه صفر خریدم و از همون روز اول بهش رحم نکردم و با دور موتور بالای 7000 دنده عوض میکردم و الان هم همینطوری استفاده میکنم. یکماه پیش هم داخل کاتالیزورش رو خالی کردمو یه اگزوز حرفه ای روش انداختم و انباره اگزوز خودشو ورداشتم.الان هم صداش عالی شده و هم شتاب گیریش فوق العاده شده.ضمنا فن هم خیلی کمتر روشن میشه.

doost7070
04-06-1393, 08:46 بعد از ظهر
دوستان خیلی از این موتور بد میگن.ولی من دی ماه صفر خریدم و از همون روز اول بهش رحم نکردم و با دور موتور بالای 7000 دنده عوض میکردم و الان هم همینطوری استفاده میکنم. یکماه پیش هم داخل کاتالیزورش رو خالی کردمو یه اگزوز حرفه ای روش انداختم و انباره اگزوز خودشو ورداشتم.الان هم صداش عالی شده و هم شتاب گیریش فوق العاده شده.ضمنا فن هم خیلی کمتر روشن میشه.

دوست عزیز تاپ اسپید چند تا زدی ؟

نیما نادری
05-06-1393, 09:27 قبل از ظهر
آقا سعید یک عکس تغییرات اگزوز بگذارید ببینیم چی شده

saeed_x111
05-06-1393, 02:31 بعد از ظهر
دوست عزیز تاپ اسپید چند تا زدی ؟

من تو اتوبان امام علی به سمت شمال که سربالایی هستش رو 130 تا رو زدم..... چشم دوستان در اولین فرست عکس اگزوز رو میزارم.

- - - Updated - - -

آقا سعید یک عکس تغییرات اگزوز بگذارید ببینیم چی شده

دوستان عکسی که قولش رو داده بودم

omidnaji
05-06-1393, 02:48 بعد از ظهر
ولی خدایی همه قشنگی این موتور به بدون اگزوز بودنش

farshad 54
05-06-1393, 04:15 بعد از ظهر
اگزوز رو چند خریدین ؟

یوشیمارو که نیست و برچسب روش خورده فقط درسته ؟

ولی اگزوز قشنگیه و موتور رو خوشگلتر کرده

Gladiator
05-06-1393, 04:34 بعد از ظهر
امروز تو پمپ بنزین یه ان اس مشکی اومد بنزین زدو رفت ، خیلی وقته تو شهر میچرخه ولی از کنارم که رد شد خوب دقت کردم صدای اضافی از انجینش نشنیدم ، برخی دوستان خیلی شاکی بودن از سرو صداش برای همین خیلی دقت کردم ولی خبری نبود :11:

- - - Updated - - -

دقیقا :gigglesmile:

saeed_x111
05-06-1393, 04:41 بعد از ظهر
اگزوز رو چند خریدین ؟

من اگزوز رو 700 هزار خریدم و تایوانه و سایلنتر داره ضمنا 200 هزارم دادم نصبش کرد.

doost7070
05-06-1393, 08:43 بعد از ظهر
من اگزوز رو 700 هزار خریدم و تایوانه و سایلنتر داره ضمنا 200 هزارم دادم نصبش کرد.

دوست عزیز می تونی یه زحمت بکشی صدای اگروز هم رو بزاری ممنون میشم . قیافش که قشنگه میخوام ببینم چقدر اختلاف صدا داره ؟

mentiroso
06-06-1393, 10:01 قبل از ظهر
خبر پیش فروش آپاچی 250 صحت داره؟ 18 تومن برای پیش فروش؟کسی از مشخصاتش اطلاع داره یه مقایسه کنیم؟

نیما نادری
06-06-1393, 10:28 قبل از ظهر

به جز draken که کانسپته و معلوم نیست حجمش چی باشه موتور 250 ندارن !!!

چی پیش فروش میشه ؟

doost7070
06-06-1393, 05:00 بعد از ظهر
بله ظاهرا صحت داره ...
وای خداییش خیلی بد قیافست ...
250 حجمش رادیات آب داره و 6 دنده
تقلید از پالس زده

نیما نادری
06-06-1393, 07:35 بعد از ظهر
هیچ مشخصه فنی و ظاهری موتور تقلید از ns نیست

غیر از دو تا چرخ و یک انجین تک سیلندر

کجاش تقلید شده شما یک پیچو مثال بزنید !!!

این موتور قراره تو بازار هند از لحاظ قیمت و فروش و ووو با باجاج رقابت کنه

مگه میشه 18 میلیون باشه اگر باشه بازم ns به 9 میلیون خیلی می ارزد

omidco2003
07-06-1393, 06:37 بعد از ظهر
چه زمانی میاد ؟ چه شرکتی پیش فروش میکنه؟

roma
07-06-1393, 07:09 بعد از ظهر
ولی با ترمزهای abs لاستیک های پیرلی و شاستی از جنس الومنیم قطعا بالای 15 تومن ارزش داره و تو کلاس ns نیست و نباید قیمتش باشه

doost7070
08-06-1393, 10:08 قبل از ظهر
کسی میدونه چرا ساعت صفحه کیلومتر رو که تنظیم می کنم وقتی موتور رو خاموش می کنم ریست میشه ؟

تا حالا چند نفر همین مشکل رو داشتند ..............................

نیما نادری
08-06-1393, 10:19 قبل از ظهر
ولی با ترمزهای abs لاستیک های پیرلی و شاستی از جنس الومنیم قطعا بالای 15 تومن ارزش داره و تو کلاس ns نیست و نباید قیمتش باشه

باجاج پیش پیش برای فرار از این رقبا پولسار 379 رودر دو مدل ریس و استاندارد

روانه بازار میکنه ...گاها ns200 رو با هوندا cbr 250 و یاماها 150 ووو مقایسه میکنن

معلومه فاکتورهایی مثل مصرف سوخت و ... خیلی تو فروش همچین موتورهایی موثره

تو هند !!! نه تو ایران

- - - Updated - - -

کسی میدونه چرا ساعت صفحه کیلومتر رو که تنظیم می کنم وقتی موتور رو خاموش می کنم ریست میشه ؟

بعد از تنظیم ساعت همون لحظه یکبار سویچ رو باز وبسته کنید اگر همون لحظه هم ذخیره نشد

مرحله آخر ذخیره سازی تنظیمات رو نمیرید ...یکم داستان داره

saeed_x111
08-06-1393, 03:34 بعد از ظهر

باطری موتور ضعیفه... من باطری خشک انداختم درست شد.

نیما نادری
08-06-1393, 10:13 بعد از ظهر
دوستان تفاوت ظاهری در ns200 سری اول و سری دوم از دید من :

1) شلگیر روی چرخ عقب که نوشته پولسار داره بزرگتر شده و تقریبا یک بند انگشت با شلگیر روی دوشاخ عقب فاصله داره که این فاصله در سری قدیم ها بیشتره

2) فرمون موتور و کرپی بالا مشکی مات شده

3) رنگ طلایی دو طرف انجین قهوه ای شده

4) علائم هشدار دهنده مثل دمای آب و فشار روغن به سمت چپ کیلومتر شمار

اضافه شده و با لامپ قرمز روشن میشه در صورتیگه در مدل قدیم همه علائم

در lcd سمت راست در کنار هم روشن میشدند

doost7070
09-06-1393, 08:16 قبل از ظهر

1) شلگیر روی چرخ عقب که نوشته پولسار داره بزرگتر شده و تقریبا یک بند انگشت با شلگیر روی دوشاخ عقب فاصله داره که این فاصله در سری قدیم ها بیشتره

از لحاظ کیفیت مونتاژ آیا فرقی هم دارند با هم ؟

mj.
09-06-1393, 09:13 قبل از ظهر
درود به همه عزیزان؛
یه پالس 200 NS دارم که حدود دویست تا کار کرده، دیروز برای آچارکشی و تعویض روغن گذاشتم تعمیرگاه؛ طرف خیلی تعریف کرد که خیالت راحت باشه بهترین روغن رو توش ریختم و... وقتی نگاه کردم دیدم API روغن SG هست در صورتی که توی دفترچه اش نوشته فقط از روغن SL استفاده کنید. حالا نگرانم که مشکلی پیش نیاد. از اساتید بزرگوار خواهش میکنم راهنمایی کنند که چه کار کنم؟؟؟

نیما نادری
09-06-1393, 09:45 قبل از ظهر
کیفیت منتاژ بدتر شده به نظر من ...یکیش میاد پیشم قبلش عکس مشکلاتشو میگیریم میزارم ببینید

مشکلی پیش نمیاد دوست عزیز از بابت روغن ولی از 1500 به بعد از روغن sl فول سنتتیک استفاده

کنید بهتره و حتما فیلترشم تعویض کنید

mj.
09-06-1393, 09:59 قبل از ظهر
یعنی تو این مدت آسیبی به موتور نمیرسه؟ آیا بهترنیست روغن رو تعویض کنم؟

نیما نادری
09-06-1393, 10:50 قبل از ظهر
نه روغن مینرال برای آب بندی بهتره ..خیلی بهتره

البته اگر شرایط آب بندی رو رعایت کردید و شب اول 140 تا نرفتید :3:

mj.
09-06-1393, 11:30 قبل از ظهر
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز؛
تا الان دور موتور رو از 6 هزار تا بالاتر نبردم و سرعت هم بالای 80 تا نرفتم.

flower
09-06-1393, 03:34 بعد از ظهر
درود به همه عزیزان؛
یه پالس 200 NS دارم که حدود دویست تا کار کرده، دیروز برای آچارکشی و تعویض روغن گذاشتم تعمیرگاه؛ طرف خیلی تعریف کرد که خیالت راحت باشه بهترین روغن رو توش ریختم و... وقتی نگاه کردم دیدم API روغن SG هست در صورتی که توی دفترچه اش نوشته فقط از روغن SL استفاده کنید. حالا نگرانم که مشکلی پیش نیاد. از اساتید بزرگوار خواهش میکنم راهنمایی کنند که چه کار کنم؟؟؟

این موتول روغن خوبیه من برای دایلیم 2 سال دارم استفاده می کنم هیچ مشکلی پیش نمی یاد با اینکه روغن دایلیم باید sl باشه ولی همانطور که جناب نیما فرمودن فول سنتیک باشه خیلی بهتره .

doost7070
09-06-1393, 04:30 بعد از ظهر
اقا این فلسفه آبندی تا چند کیلومتر ؟
من تا الان 600 تا رفتم بسشه یا بزارم به 1000 برسه ؟
اخه شهر ما کوچیکه باید 3 ماه دور بخوری تا بشه 1000

Alireza.BMW
09-06-1393, 05:26 بعد از ظهر
این موتورا مثه سی جی نیستن دوست عزیز تو دفترچه نوشته تا 2000 کیلومتر... چون انجین این موتورا فرق داره با سی جی و بزرگتره+متعلغات بیشتر...اما شما تا 1500تا رعایت کنی هم خوبه

عشق موتورs
09-06-1393, 09:42 بعد از ظهر
سلام بر همه کسی قیمت نداره!

نیما نادری
09-06-1393, 10:21 بعد از ظهر
حتما روغن موتورو تو آب بندی تعویض کنید از اون مهمتر فیلتر مش یا همون فیلتر پلاستیکی هست

که پشت مهره تخلیه روغن قرار داره .آهنربای بسیار قویی برای جذب براده ها داره و این انجین هم براده داره

حتما کاملا تمیزش کنید .هم ns هم انجین ktm براده داره کم کم که موتور عمرش میره بالا براده ها نرم و کم میشن

ولی اوایل ممکنه چیزهای عجیبی هم در بیاد از توش

فقط یک انجین ژاپنی براده نمیده اونم چون فیلتر آهن ربایی ندارن!!! "BAJAJ/KTM R&D TEAM"

flower
09-06-1393, 10:33 بعد از ظهر
سمت راست ns200 همسفر ما به ارمنستان بود 3500 کیلومتر ماشالا اخ نگفت بدون صدای اضافی از انجین.

ashkan.7411
10-06-1393, 02:32 بعد از ظهر
سلام برادر یه اپاچی طرح جدید دارم میخواستم مثل شما لاستیکاش رو پهن کنم عقب خودش7 110.80.1 هست میخوام 130.70.17 بندازم می خوام بدونم به دو شاخ گیر نمیکنه و مشکلی ایجاد نمیشه و لازمه ریگلاژ رو بیاری عقب؟ یا زنجیر اضافه کنی یا نه ؟ و چه مارک با چه گلی انداختی؟ واسه جلو هم خودش 90.90.17 هست از بین اینا کدوم بهتره و میخوره به نظر شما 100.80.17 100.70.17 110.80.17 110.70.17 ممنونت میشم راهنماییم کنید تو تاپیک خود اپاچی کسی ج درست نداد

- - - Updated - - -

من یه آپاچی داشتم 110 بود فابریکش . لاستیک عقب رو 130 کردم البته بزور جا رفت .. ولی مشکلی پیش نیومد راحت بود و نرم تر تو پیچ ها خیلی تاثیرش بیشتره .

سلام برادر یه اپاچی طرح جدید دارم میخواستم مثل شما لاستیکاش رو پهن کنم عقب خودش7 110.80.1 هست میخوام 130.70.17 بندازم می خوام بدونم به دو شاخ گیر نمیکنه و مشکلی ایجاد نمیشه و لازمه ریگلاژ رو بیاری عقب؟ یا زنجیر اضافه کنی یا نه ؟ و چه مارک با چه گلی انداختی؟ واسه جلو هم خودش 90.90.17 هست از بین اینا کدوم بهتره و میخوره به نظر شما 100.80.17 100.70.17 110.80.17 110.70.17 ممنونت میشم راهنماییم کنید

doost7070
11-06-1393, 08:27 قبل از ظهر
آپاچی تا 130 برای چرخ عقب بیشتر ساپورت نمی کنه . جلو هم بنظر من دست نزن چون تاثیری چندانی نداره بین 90 و 100 .
آپاچی مشکلش اینه چرخاش تو آب بشدت ضعیف عمل می کنه اما اگه عوضش کنی عالی میشه .
من مارک دانلوپ روش انداختم راضی بودم اما شماره یادم نیست فقط می دونم 130 دانلوپ بود .

عشق موتورs
15-06-1393, 12:24 بعد از ظهر
لطفا قیمت بذارید!

alimzd
16-06-1393, 11:09 قبل از ظهر
سلام دوستان

امروز موتور بردم واسه سرویس اولیه

1100 تا رفته بود ( بردم تعمیرگاه مرکزی - خ جشنواره )

کلا آچار کشی شد، همه پیچ ها شل شل بودن !

آخر سر اومد روغن رو هم عوض کنه که دیدم بهران پیشتاز سوپر داره میریزه ! ازش پرسیدم توی دفترچه یه روغن دیگرو گفته بریزیم، گفت کارخونه به ما گفته فقط همینو بریزیم !!

الان چی کار کنم ؟ عوض کنم ؟ نکنم ؟ چی بریزم ؟

Alireza.BMW
16-06-1393, 11:36 قبل از ظهر
به روغن اونقدر حساس نباشین این موتورا سنگین که نیستن بخای بهترین روغنو بریزی توش موتور سنگین بحثش فرق داره چون هم یه چیش بشه فقط 200.300باید دست مزد تعمیرکار بدی حداقل و یه تعمیر کوچولوش برات 500.600 در میاد... درجه کیفی sl 20.50 خوبه براش هربرندی هم بود بود... فقط سر موقع باید عوض شه روغنش پیشنهاد کارخونه رو زیاد جدی نگیرین...الان کارخونه برا مگلی گفته روغن موتورکس 10.30 بریزین...اولا این روغن تو مشهد نیست بعدشم لیتری 60 تومنه شایدم بیشتر بعد من سر هر 1000 تا باید عوض کنم و هربار 1/5 لیتر... هر دفه یه تعویض روغن برام 100 تومن آب میخوره من برا ماشینم روغنو فیلتر روغنو فیلتر هوا عوض میکنم و بهترنو میریزم اینقد نمیشه... برا همین من مارک موتوسل میگیرم 10.40 پایه گیاهی لیتری 16تومن سر جمع در میاد 24 که من 22گرفتم از یارو چون همیشه جا اون میرم...خب اون 78 تومنو میزارم کنار واسه خرجای وسایل مصرفی مثه لنتو این چیزا ([Only registered and activated users can see links] 9%84%D8%AA/308/0/%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D9%86-1-%D9%84%DB%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C-MOTOREX-TOP-SPEED-4T.html) ([Only registered and activated users can see links] 9%84%D8%AA/308/0/%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D9%86-1-%D9%84%DB%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C-MOTOREX-TOP-SPEED-4T.html)

([Only registered and activated users can see links] 9%84%D8%AA/308/0/%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D9%86-1-%D9%84%DB%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C-MOTOREX-TOP-SPEED-4T.html)

نیما نادری
18-06-1393, 12:09 بعد از ظهر
سلام دوستان

امروز موتور بردم واسه سرویس اولیه

1100 تا رفته بود ( بردم تعمیرگاه مرکزی - خ جشنواره )

کلا آچار کشی شد، همه پیچ ها شل شل بودن !

آخر سر اومد روغن رو هم عوض کنه که دیدم بهران پیشتاز سوپر داره میریزه ! ازش پرسیدم توی دفترچه یه روغن دیگرو گفته بریزیم، گفت کارخونه به ما گفته فقط همینو بریزیم !!

الان چی کار کنم ؟ عوض کنم ؟ نکنم ؟ چی بریزم ؟

به نظرم تعویض کنین بهتره خیلی روغن ارزونی ریخته

doost7070
19-06-1393, 09:22 قبل از ظهر
یه سوال فنی >
ما تو شهرمون نمایندگی پالس نیستش
بنظر شما واسه آچارکشی مشکلی نداره ببرمش پیشه یه مکانیک خوب ؟

Gladiator
19-06-1393, 09:24 قبل از ظهر
یه سوال فنی >

نه ، مجبوری همین کارو بکنی

نیما نادری
19-06-1393, 11:43 قبل از ظهر
یه سوال فنی >

پيش كسي ببر كه حداقل يكدونه NS جلو مغازش باشه

منظور اينه كه اولين تجربه ها رو رو موتور شما نداشته باشه

اگر نبود ببر يك جاي خيلي مطمئن

M@hdi
20-06-1393, 04:38 قبل از ظهر
سلام
این موتور دو مدل انجین داره؟میگن طلایی ktm هست و مشکی باجاج
این گفته صحت داره یا ساخته موتور فروشهاست برای گرون فروختن سری اول؟

Alireza.BMW
20-06-1393, 08:52 قبل از ظهر
نه هیچ فرقی نمیکنه چرتی بیش نیست...الان باجاج همه موتوراشو اینججوری کرده تقریبا... نمایشگاه دارم از چی سرش میشه که از اینا سرش بشه؟

doost7070
20-06-1393, 09:51 قبل از ظهر
سری جدیدها چه فرقی با انجین طلایی دارن ؟

ابوالفضل88
20-06-1393, 06:46 بعد از ظهر
بچه ها یه فیلم تو یوتیوب دیدم پالس ان اس از 220 خیلییییییییییییی زد جلو

دو تا سوال دارم اونایی که این موتور رو دارن چقدر تاپ زدن؟ و تو مسابقه با 220 چه نتیجه ای گرفتن ؟ شاید اون 220 که با ان اس کورس گذاشت بدرد نمیخورد

منتظر جواباتون میمونم با تشکر خیلی فراوون

ایلیا
20-06-1393, 07:29 بعد از ظهر
اصل ماجرا حقیقت داره ولی این فیلم تبلیغاتیه. 220 اونقدام از ان اس عقب نمیفته ...

ابوالفضل88
20-06-1393, 10:02 بعد از ظهر
پس تفاوت سعتشون چنتاست و هر کدو چقد سرعت میرن ؟

ولی من هر چی فیلم دیدم ان اس زده جلو

- - - Updated - - -

پس تفاوت سرعتشون چنتاست ؟و هر کدوم چقد سرعت میرن

Alireza.BMW
20-06-1393, 10:13 بعد از ظهر
ان اس شتابش بیشتر اما نه اونقدر دیگه در حد 2.3 متر فکر کنم...سرعتاشونم مثل همه جفتشون همون 140 تا 145 تا میرن... ولی حقیقت اینه که شما وقتی داری تو شتاب جلو افتادی و داری با سرعت 100 تا میری و اون موتور پشت سریتم 100 تا میره اون به هیچ عنوان بهت نمیرسه برای جبران این اختلاف اون باید بیشتر بره تا برسه به شما

نیما نادری
20-06-1393, 10:53 بعد از ظهر

1) شلگیر روی چرخ عقب که نوشته پولسار داره بزرگتر شده و تقریبا یک بند انگشت با شلگیر روی دوشاخ عقب فاصله داره که این فاصله در سری قدیم ها بیشتره و عبارت pulsar هم حذف شده

تفاوتها

M@hdi
21-06-1393, 08:58 قبل از ظهر
دیروز تو فروشگاه بدجوری بین آپاچی و ان اس گیر کرده بودم راستش نمی خواستم 9 تومن هزینه موتور کنم یه آپاچی مشکی برداشتم 6200 با ان اس 2500 فرقش بود

طرف دید چشمم ان اس رو گرفته حتی گفت می تونم 2 تومنش رو دو قسطه ازت بگیرم(یه کم آشنا بود)

هنوزم ان اس از مخم بیرون نرفته ولی با سواری آپاچی بیشتر حال کردم باهاش راحت ترم از طرفی ان اس یه ابهت دیگه ای داره به نظرتون تا دیر نشده ببرم یه چیزی کم کنه ان اس بگیرم یا همین آپاچی رو نگهدارم؟

ابوالفضل88
21-06-1393, 09:48 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز ان اس از هر نظر که بگی از آپاچ سرتره البته خودم آپاچ داشتم تنها چیزی که آپاچی از ان اس بهتره قیمتشه

اگه خودت میپسندی ان اس بخر

cho0bin
21-06-1393, 11:23 قبل از ظهر
سلامپالس 200 قدیمی ها ، آمپر بنزینم همش فول نشون میده ، مشکل از کجاشه؟چطور درستش کنم؟

sobhanpk
21-06-1393, 03:41 بعد از ظهر
سلام ایا میشه ns رو از دبی خرید؟ یعنی اصلا تو دبی هست که بخرم؟

ایلیا
21-06-1393, 05:17 بعد از ظهر
سلام پالس 200 قدیمی ها ، آمپر بنزینم همش فول نشون میده ، مشکل از کجاشه؟چطور درستش کنم؟
سیم کشیو چک کنید. سوکت چک بشه. در وحله آخر ممکنه شناور گیر کرده باشه. باید باز و سرویس بشه.

سلام ایا میشه ns رو از دبی خرید؟ یعنی اصلا تو دبی هست که بخرم؟
هیچ کاری نشد نداره. اگه بخاطر کاهش هزینه‌ها میخواین این کارو بکنین باید بگم قبلا امتحان شده و به صرفه نیست !

Alireza.BMW
21-06-1393, 07:13 بعد از ظهر
دیروز تو فروشگاه بدجوری بین آپاچی و ان اس گیر کرده بودم راستش نمی خواستم 9 تومن هزینه موتور کنم یه آپاچی مشکی برداشتم 6200 با ان اس 2500 فرقش بود

طرف دید چشمم ان اس رو گرفته حتی گفت می تونم 2 تومنش رو دو قسطه ازت بگیرم(یه کم آشنا بود)

هنوزم ان اس از مخم بیرون نرفته ولی با سواری آپاچی بیشتر حال کردم باهاش راحت ترم از طرفی ان اس یه ابهت دیگه ای داره به نظرتون تا دیر نشده ببرم یه چیزی کم کنه ان اس بگیرم یا همین آپاچی رو نگهدارم؟
.
نه برادر من نکن بابا جان ns هنوز یه ساله اومده اینهمه تو تعمیرگاه ریخته اینهمه با کاکرد پایینشو گذاشتن برا فروش مگه چقد از آپاچی بیشتر میره؟؟؟ 10 کیلومتر... من خودم میخاستم ان اس بگیرم پولشم همین الان دارم اما پشیمون شدم به قیمت بالاش نمیرزه اونم موتور هندی... بعدشم موتورت رو نمایشگاه دار ازت 5700برمیداره 5900میزاره برا فروش میرزه آیا؟؟؟ تازه میخای شرایط هم برداری که موتور برت گرونترم در میاد

sobhanpk
22-06-1393, 12:54 قبل از ظهر
قیمت ns به دلار چند میشه؟

نیما نادری
22-06-1393, 01:28 بعد از ظهر
فکر کنم 1600 دلاره

SASAN-BSE
22-06-1393, 01:56 بعد از ظهر
فکر کنم 1600 دلاره

یعنی 5-6 تومن؟؟؟!!!

Gladiator
22-06-1393, 02:07 بعد از ظهر
یعنی 5-6 تومن؟؟؟!!!

بله و شاید هم کمتر ، ولی خب وقتی میاد تو ایران گمرکی زیاد بهش میخوره و شرکتم علاوه بر سود خودش هرچی عشقش بکشه میکشه رو قیمتش و میشه 9 تا 10 تومن :25:

roma
22-06-1393, 04:28 بعد از ظهر
بله و شاید هم کمتر ، ولی خب وقتی میاد تو ایران گمرکی زیاد بهش میخوره و شرکتم علاوه بر سود خودش هرچی عشقش بکشه میکشه رو قیمتش و میشه 9 تا 10 تومن :25:

البته این جوریم نیست شرکتش روز اول با قیمت 7.7 میفروخت که البته باید هزینه های مربوط به شماره گذاری رو هم در نظر گرفت

کلان هر چی تو ایران تولید بشه از نمونه خارجیش هم گرونتر هم بی کیفیت تره دقیقا مثل قانون نسبیت انیشتن لامصب

sobhanpk
22-06-1393, 09:33 بعد از ظهر
اگه از دبی بیاری و از گمرک رد نشه چند میشه؟؟

Gladiator
22-06-1393, 09:36 بعد از ظهر

میشه همون قیمتی که از دبی خریدی + هزینه رد کردنش توسط قاچاقچی و اون موقع موتور شما کالای قاچاق محسوب میشه

کاوه
22-06-1393, 11:04 بعد از ظهر

دیگه ns چیه که از دبی بیاری !!!:icon_pf _99_:

hamid123
23-06-1393, 01:40 قبل از ظهر
دیشب با یه هیوسانگ سر چهار راه آبشناسان انداختم تا 110 km نتونست جلو بزنه بعدشم به سختی دور شد. واقعا ns خیلی با حاله .واقعاً محشره .

- - - Updated - - -

.
نه برادر من نکن بابا جان ns هنوز یه ساله اومده اینهمه تو تعمیرگاه ریخته اینهمه با کاکرد پایینشو گذاشتن برا فروش مگه چقد از آپاچی بیشتر میره؟؟؟ 10 کیلومتر... من خودم میخاستم ان اس بگیرم پولشم همین الان دارم اما پشیمون شدم به قیمت بالاش نمیرزه اونم موتور هندی... بعدشم موتورت رو نمایشگاه دار ازت 5700برمیداره 5900میزاره برا فروش میرزه آیا؟؟؟ تازه میخای شرایط هم برداری که موتور برت گرونترم در میاد

دوست عزیز خواهشمندم انقد آپاچی و ns رو در هیچ زمینه ای قیاس نکنید .ns از هر زمینه ای بگی از آپاچی سرتره .هر موتوری و بخوای هر روز گازو ببندی بهش زود خراب میشه.

salahshor
23-06-1393, 05:47 قبل از ظهر
تا ی ماه پیش ان اس زرد خشک داشتم الان هیو
قبول دارم شتاب و نرمی خوبی داره حتی بهتر از هیوسانگ ولی برادر من مطمنی تا 110 تا نتونست بگیره ؟! من هیچ تعصبی رو هیچکدوم ندارم جفتشم سوار شدم ولی هیوسانگ رو 3 ان اس و امثالهم رو نابود میکنه

hamid123
23-06-1393, 12:34 بعد از ظهر
منم تعصب ندارم چیزی که خودم دیدم هیوسانگ موتور شتاب نیست موتور که تو دور خودشو نشون میده اگرم خواستی اخر هفته می تونم حرفمو ثابت کنم

farshad 54
23-06-1393, 01:48 بعد از ظهر
برای درگ باید شرایط درست و درمون باشه و اینکه سر چهار راه بغل یه موتور گازشو بگیری ازش جلو بزنی ملاک نیست

هیوسانگ رو هم زیاد با ان اس درگ انداختیم و همیشه ان اس بازنده بوده

بنده فعلا هیو ندارم ولی اگر داشتم مطمئن باشید همه آخر هفته ها در خدمتتون بودم

درسته ان اس شتاب قابل قبولی داره ولی به هیچ عنوان تو درگ حریف هیو نمیشه اگر هم بشه مشکل از راکب هیوسانگه نه خود موتور

hamid123
23-06-1393, 02:03 بعد از ظهر
بازم می گم من تعصب ندارم چیزی که خودم دیدم .منم نگفتم از من عقب موند گفتم تا یه سرعتی ازم عقب موند .تو شتاب بهتر از نینجا 250 ندیدم .هیوسانگ تنبل تو شتاب نسبت به حجم موتورش.

farshad 54
23-06-1393, 02:41 بعد از ظهر
ما هم صحبتی از نینجا نکردیم

صحبت ان اس و هیو بود

بله هیو تو شتاب اولیه تو 250 های پلاک دار تنبله اونم نه از همشون بعد نینجا و مگلی تو رده سوم قرار میگیره

تعصبی هم در کار نیست ولی یه سری مقایسه ها قیاس مع الفارقه و نباید انجام بشه

hamid123
23-06-1393, 02:58 بعد از ظهر
تنها موتوری که من باهاش انداختم تو شتاب اولیه موتورو گرفت نینجا بود .واسه همین حرف از نینجا رو کشیدم وسط.هیو تو شتاب حرفی واسه گفتن نداره .با این که 1 سیلندر و 50 cc بیشتر از ns داره.حالا شما دوس داری بگی هیوسانگ ns تو هر حالتی می گیره بحثش جداست.و الا خود من هیوسانگ بیشتر از ns دوس دارم به خاطر استایل قشنگو پایداری موتور تو سرعتای بالا

hosinmaster
23-06-1393, 03:04 بعد از ظهر
ns به گفته کارخونه 0تا100 رو تو چه زمانی طی میکنه؟؟
تو عمل چطور؟؟ تا حالا کسی تست کرده؟؟زمان گرفته؟؟

کاوه
23-06-1393, 03:26 بعد از ظهر
ns به گفته کارخونه 0تا100 رو تو چه زمانی طی میکنه؟؟
تو عمل چطور؟؟ تا حالا کسی تست کرده؟؟زمان گرفته؟؟

چیزی که تو تست ها مطرح شده شتاب 0تا 100 رو 9.83 ثانیه مطرح کردند
0تا60 کیلومتر رو هم 3.61 گفتند

اما در عمل تقریبا چیزی حدود 12 ثانیه حالا شاید بخاطر وزن من بوده !!!!!

البته به نظر منم تو شتاب ns هیوسانگ رو میگیره و تا سرعت 90تا میتونه جلوتر حرکت کنه

hosinmaster
23-06-1393, 03:37 بعد از ظهر
ایول..ان اس شتاب خوبی داره ولی به هیچ وجه نمیتونه هیورو بگیره..اونم تا سرعت 110تا!!!!!!!!
هیوسانگ شتابش از نینجا کمتره درست..ولی فکر میکنی چقدر؟؟ من بالای 10 دفعه این تستو کردم..نینجا برندست..ولی اختلافا خیلی زیاد نیست..
در مقایسه با ان اس هم که مشخصا" برد با هیوسانگ هستش..حتی تو چند متر اولیه...
البته ممکنه اون موتوری که دوستمون باهاش درگ زده مورد داشته یا طرف گاز نداده..

کاوه
23-06-1393, 03:44 بعد از ظهر
شتاب 0تا 100 هیوسانگ 9.96ثانیه هستش
نمیشه گفت همون چند متر اول جا میمونه ولی میشه گفت 0تا60 قطعا برد با ns هستش (شتاب اولیه )
0تا100هم برد با هیوسانگه با اختلاف خیلی نا چیز

YNSBMI
23-06-1393, 10:05 بعد از ظهر
سلام
از مديريت خواهشمندم نظر سنجى رنگ بندي جديدان اس را در سايت قرار بدهند با حفظ راى رنگ هاى قبلى.
ممنونم. :riz284::14:

shahrammc
29-06-1393, 12:53 قبل از ظهر
منم پالس 180 مدل 93 رو فروختم NS خریدم ...
صدای موتورش یه جوریه !! خیلی رو مخ بود اول الان عادت کردم !!
بردم مکانیکی میگه کاتابیزورش ریخته !! میگم موتور صفره چی چی ریخته !!!
موتور ترمزهاش به خصوص جلو واقعا عالیه !!
180 واقعا ترمزهای مزخرف و آشغالی داشت !! عقبش که عین سی جی اصلا به موقع نمیگرفت !! جلوام ترمز ناگهانی میزدی یهو کله میکرد میزد زمین آدمو !!
بنده تو مدرس ماشین جلوییم یهو زد رو ترمز ! منم جفت ترمز هارو گرفتم ولی از جلو لیز خوردم !!! :| چندین بار دیگم نزدیک بود به فنا برم که سریع ترمز رو ول کردم !!
ترمزهای کثیر 150 از پالس 180 بهتره !!!
شتاب و سرعتش واقعا عالیه !! ولی در برابر مگلی چه از لحاظ شتاب و سرعت حرفی واسه گفتن نداره !!! البته نه هر مگلی ! در برابر مگلی خودم گفتم .
رو 180 راحتر بودم !! روی این زیاد میشینم شونه هام درد میگیره !!!
نور چراغ جلو واقعا عالیه و در حد زنونه !
داشتن چراغ روی ادوات فرمون ! کیلومتر دیجیتال ! داشتن 3 شمع و رادیاتور آب ! تک کمک بودن ! رخ موتور سنگین ! در عوض گنجایش کمتر باک نسبت به 180 !
راحت جا رفتن جک وسط ! آینه های بهتر و لرزش کمتر ! نداشتن اگزوز در بغل !
خلاصه من که واقعا راضی هستم خریدم !! 180 واقعا موتور آشغالیه در برابر این ! فقط از لحاظ فنی خوبه که من 10000 تا رفتم باهاش آخ نگفت !
خلاصه ns موتور خاصیه ...[Only registered and activated users can see links]

M@hdi
29-06-1393, 05:55 قبل از ظهر
مبارکه دوست عزیز
منم پنج شنبه هفته پیش یه قرمز مشکیشو خریدم واقعا عالیه ولی منم با صداش زیاد حال نکردم صدای آپاچی رو خیلی بیشتر دوست داشتم ..... آپاچی رو یه هفته ای با 500 ضرر دادم رفت واقعا این یه چیز دیگست

چندتا سوال دارم:
1.آب رادیاتور رو چند وقت یه بار باید بازدید کرد؟ اصلا نیازی به بازدید داره؟ تا چه حدی کم شد باید آب اضافه کرد؟
2.همین سوالها رو راجع به روغن ترمز عقب و جلو توضیح بدید ....... مقدار روغن ترمز جلو رو نمی تونم تشخیص بدم روغنش سفیده عایا؟
3.ترمز عقب من خوب نمی گیره یعنی خیلی باید فشار بدم پایین
4.تو دفترچه گارانتی دوتا برگه سرویس داره یکی تا 1500 یکی تا 10000 یکیش قابل استفادس یا هر دو؟ اصلا ببرم واسه سرویس یا نمی خواد؟

فعلا همینا

m0jt@ba
29-06-1393, 06:24 قبل از ظهر
یک 92 مشکی 8000 کاکرد بدون بیمه میگه 7100 می خوام بخرم
برای سلامت کجا نشون بدم که مطمئن بشم موتور 100 درصد سالم هست؟

ایلیا
29-06-1393, 07:56 قبل از ظهر
خلاصه من که واقعا راضی هستم خریدم !! 180 واقعا موتور آشغالیه در برابر این ! فقط از لحاظ فنی خوبه که من 10000 تا رفتم باهاش آخ نگفت !

خب معلومه جناب
تکنولوژی 180 مال 10 سال پیشه بایدم در مقابل ان.اس. از هر لحاظ کم بیاره !!!

Alireza.BMW
29-06-1393, 08:28 قبل از ظهر
شهرام جان و مهدی جان مبارکه موتوراتون.. چند خریدین موتوراتونو قیمت قبل چونه و بعد از چونه رو بگید لطفا و اینکه آیا از مونتاژش هم راضی هستید و مصرفتونم بگید:26:
.
برای اون دوستمونم که میخاد بخره مدل 92 رو اینو بگم که قیمت بسیار مناسبه البت به شرط سالمی به نظر من چون 92 رو با توجه به قیمت صفر 93 بسته به تمیزی حدودا 7700 تا 8 قیمت میخوره...

m0jt@ba
29-06-1393, 09:55 قبل از ظهر
شهرام جان و مهدی جان مبارکه موتوراتون.. چند خریدین موتوراتونو قیمت قبل چونه و بعد از چونه رو بگید لطفا و اینکه آیا از مونتاژش هم راضی هستید و مصرفتونم بگید:26:
.
برای اون دوستمونم که میخاد بخره مدل 92 رو اینو بگم که قیمت بسیار مناسبه البت به شرط سالمی به نظر من چون 92 رو با توجه به قیمت صفر 93 بسته به تمیزی حدودا 7700 تا 8 قیمت میخوره...

ممنون بابت پاسختون، فقط برای سالم بودنش به کجا نشان بدم که مطمئن بشم؟

doost7070
29-06-1393, 11:58 قبل از ظهر
آب رادیاتور رو هفتگی چک کن خرجش یه نگاه کردنه دیگه ضرر نداره ... اگه دیدی از 1/3 پایین تر اومده یکم اضاف کن البته یادت نره آب رادیاتور خوب بریزی از این آب مقطر های استفاده نکن همش املاحه و رادیاتور رو می پوسونه....
روغن ترمز هم معموملا به این راحتی ها کم نمیشه و یه آپاچی داشتم بعد از 3 سال هنوز تکون نخورده بود .... روی درب روغن یه شیشه کوچیکه اگه دیدی خالی شده خوب اضافه کم ترمز عقب هم روی دربش علامت مینیموم و مکسیموم داره راحت میتونی چکش کنی ...
ترمز عقب هم حتما هوا گرفته یه پیچ کوچیک روی ترمز عقبه که به لوله روغن ترمز ختم میشه یکم بازش کن و هر وقت دیدی روغن ترمز اومد بیرون ببندش .... ترمزهات یه تنظیم میخاد همین
موتور رو هم واسه آچار کشی به یه مکانیک خوب نشون بده پیش هرکسی نبر ... ترجیحا نمایندگی نبر اصلا کارش خوب نیست .. اوس محمود تو ولیعصر بالاتر از مهدیه کارش حرف نداره .. البته ترجه من بود دوستان هم تجربشون محترم هستش .... یا علی
راستی یادم رفت مبارک باشه ...

نیما نادری
29-06-1393, 12:14 بعد از ظهر
مبارکه دوست عزیز
منم پنج شنبه هفته پیش یه قرمز مشکیشو خریدم واقعا عالیه ولی منم با صداش زیاد حال نکردم صدای آپاچی رو خیلی بیشتر دوست داشتم ..... آپاچی رو یه هفته ای با 500 ضرر دادم رفت واقعا این یه چیز دیگست

چندتا سوال دارم:
1.آب رادیاتور رو چند وقت یه بار باید بازدید کرد؟ اصلا نیازی به بازدید داره؟ تا چه حدی کم شد باید آب اضافه کرد؟
2.همین سوالها رو راجع به روغن ترمز عقب و جلو توضیح بدید ....... مقدار روغن ترمز جلو رو نمی تونم تشخیص بدم روغنش سفیده عایا؟
3.ترمز عقب من خوب نمی گیره یعنی خیلی باید فشار بدم پایین
4.تو دفترچه گارانتی دوتا برگه سرویس داره یکی تا 1500 یکی تا 10000 یکیش قابل استفادس یا هر دو؟ اصلا ببرم واسه سرویس یا نمی خواد؟

فعلا همینا

سلام مبارکه

1. بازدید آب هر لحظه ممکنه مخزن پلاستیکی مشکی رنگ سمت راست که روش MIN /MAX زده نشان دهنده سطح خنک کنندس

تا آخر پر نباشه بین دو خط بهتره اگر الان خالیه خیلی سریع اطلاع بدید !!!اگر قطرات آب میبینید داخل مخزن پیشنهاد میکنم کلشو عوض کنید

2.بله باید موتورو به طرفین بخوابونید، توش حباب میفته میبینید . احتمالا خیلی پره اونم مدرجه و قابل تشخیص

3.بله ظاهرا تو بعضی سری جدیدا ترمز عقب خیلی میره پایین که نمیدونم چرا احتمالا درست نصب نشده و هوا داره

با اشاره کوچکی باید قف کنه وقتی نو هست، بعدا کم کم آرومتر میشه و دلچسب

4.یک آچار کشی و مرتب سازی سیم کشی و تنظیم ترمزها و سیم کلاچ و گاز و سرویس روغن و فیلتر و زنجیر و شمع

باید انجام بشه حالا خواستید ببرید نخواستید باید انجام بشه

Alireza.BMW
29-06-1393, 01:03 بعد از ظهر
نمیدونم چرا اما این موتور منو یاد بکینگ میندازه ظاهرا یه حالتایی از بکینگ کپی برداری کرده:29:

نیما نادری
29-06-1393, 01:17 بعد از ظهر
نمیدونم چرا اما این موتور منو یاد بکینگ میندازه ظاهرا یه حالتایی از بکینگ کپی برداری کرده:29:

خیلی خیلی زیبا و تراشیده طراحی شده (صرفنظر از کیفیت ساخت و انجین و نام کمپانی و....)

مورچه راه میره رو دیوار من ایرادشو میگیرم ولی طراحی اینو خیلی حال کردم شخص طراحش خیلی معروفه

M@hdi
29-06-1393, 08:05 بعد از ظهر
آره واقعا طراحی فوق العاده ای داره من بعد تورمکس آپاچی خریدم که یه هفته ای با 500 ضرر فروختم از گمرک تا خونه کمر درد گرفتم .. رونهای من یه کم بزرگه باکش پدر پاهامو در آورد ولی رو ان اس انقدر راحتم که انگار تو خونه رو مبل نشستم

دوستان صفحه قبلی گفتن آب مخزن نباید تا ته پر باشه درسته؟ مال من تا ته پره مشکلی داره؟

دور موتور در حالت روشن رو چند باید باشه؟ رو 1 می ذارم بعضی وقتها تو حرکتهای آهسته خاموش می کنه رو یک و نیم هم حس می کنم خیلی زیاده

دنده در حالت بی حرکت خلاص نمیشه؟ امروز غروب هر کاری کردم خلاص نشد مجبور شدم در حال حرکت خلاص کردم

امروز از بیرون که میومدم در خونه کلاچ رو گرفتم زدم دنده یک که بیام تو پیاده رو یه صدای جرقه مثه صدای جرقه کبریت داد و خاموش شد ایرادش از چیه؟

ببخشید انقدر سوال می کنم کلا این چهارمین موتورمه که خریدم خخخخخخخخخ

ایلیا
29-06-1393, 11:40 بعد از ظهر
درمورد دور موتور باید بگم که در حالت درجا رو 1200 باید باشه

doost7070
30-06-1393, 08:46 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز
واسه جا نرفتن دنده خلاص به عرضتون برسونم باید کلاجش تنظیم بشه ...... اگه تنظیم باشه با یک اشاره جا میره
واسه آب رادیاتور هم مشکل نداره اگه تا ته پر باشه اشکال اینه وتی موتور خیلی گرم بشه از اون شیلنگ روبروی رادیاتور میریزه بیرون .......
اون صدای جرقه هم که میبینی میده هر وقت یهو خاموش بشه مثل اینکه پیستون درجا استپ می کنه ... چیزه خاصی نیست عادی هستش

M@hdi
30-06-1393, 07:12 بعد از ظهر
ممنون
آره کلاچش خیلی سفته خیلی هم بالا ول می کنه .. دستگیره گاز هم یه خرده خلاصی داره که بعضی وقتا تا بیاد به گاز برسه موتور خاموش میشه در کل یه سری تنظیمات لازم داره الان می تونم ببرم گارانتی؟
آب رادیاتور هم نصفه شده طبیعیه؟ الان اضافه کنم؟ بین درجه min و max قرار گرفته

farshad 54
30-06-1393, 07:17 بعد از ظهر
هروقت رسید به min تا max پرش کن

omidco2003
31-06-1393, 01:05 بعد از ظهر
چسبندگی لاستیک های این موتور چطوره ؟ از نظر لیز خوردن در چه حدی هست ؟

Alireza.BMW
31-06-1393, 01:08 بعد از ظهر
نسبت به پالس های دیگه بهتر شده عاجشم فرق کرده صاحبانش راضی هستن و اما خب اینو در نظر بگیرید لاستیک نیم اسلیک نیست که مثه چسب بچسبه به زمین

omidco2003
31-06-1393, 01:17 بعد از ظهر
علی رضا من فقط موتور معمولی سوار شدم به اصطلاح طرح هوندا

اگه قرار باشه با اون مقایسه بشه چقدر چسبنده تره؟

Alireza.BMW
31-06-1393, 01:50 بعد از ظهر
نه بهتر از سی جی هست ترمزاشم خوبه در حد خودش خوب نگه میداره نسبت به سی جی

M@hdi
31-06-1393, 07:21 بعد از ظهر
لاستیکاش الان که زمینا خشکه و بارندگی نیست از لحاظ چسبندگی خیلی خوبه انگار زمینو بغل کرده خدا کنه تو بارون هم خوب عمل کنه

doost7070
31-06-1393, 08:04 بعد از ظهر
نه تو آب خوب نیست من یجا آی ریخته بود رو زمین همین که رفتم یکم ترمز زدم پشت موتور یکم سر خورد

- - - Updated - - -

دوستان فنی و مهندسی کسی میدونه این نشانگر نشانه چیه >؟

- - - Updated - - -

دوستان فنی و مهندسی کسی میدونه این نشانگر نشانه چیه >؟

- - - Updated - - -

دوستان یه سوال ؟ این فلاپ رو خودشون میسازن یا آماده تو بازار هستش ؟ با اون فلاپ انجین خیلی خوشکل میشه ........

- - - Updated - - -

دوستان یه سوال ؟ این فلاپ رو خودشون میسازن یا آماده تو بازار هستش ؟ با اون فلاپ انجین خیلی خوشکل میشه ........

نیما نادری
01-07-1393, 09:09 قبل از ظهر
این درجه ولتاژ باتری رو نشون میده

خیلی مهم نیست به نظرم چون خودش تشخیص میده

درجه آب چیزیه که دوست داشتم روش میبود و نمایشگر دنده

hosinmaster
01-07-1393, 10:16 قبل از ظهر

............
شبیه فلاپای زیر آپاچی هستش!!!

ابوالفضل88
01-07-1393, 05:34 بعد از ظهر
سلام دوستان ازکیلومتر روشن شده منظورم چراغه کیلومتره عکس میزارین اونایی که ان اس دارن چقد تاپ زدن

خدایی خیلی ریخت خفنی داره مبارکتون باشه

K.I.A
02-07-1393, 12:09 قبل از ظهر
153 تاپ زدم که تو فشار هست تا 145 خوب میره.م بهترین حالتش 90تاس.

omidco2003
02-07-1393, 12:34 قبل از ظهر
دوستان ان اس سوار یه سوالی داشتم
یه ان اس صفر کیلومتر مناسب هست یا یه هیو مدل پایین محدوده قیمت 12 13
هدف فقط موتور بازی هست

نیما نادری
02-07-1393, 01:38 بعد از ظهر
دور درجا بهتره 1500 باشد چون هم روغن کاری و خنک کاری به مشکل میخوره رو دور پایین

ابوالفضل88
02-07-1393, 07:23 بعد از ظهر
دوستان ان اس سوار یه سوالی داشتم
یه ان اس صفر کیلومتر مناسب هست یا یه هیو مدل پایین محدوده قیمت 12 13
هدف فقط موتور بازی هست

سلام دوست عزیز والا اگه به خاطر سرعت میخوای هیو ولی نظرم رو ان اسه شتاب بیشتر از هیو نرم بودن رادیات آب داشتن کنترل راهت تر مهم تر از همه نو بودن هیو واسه کسی خوبه که یک سالی سوار موتور های سبکتر شده باشه

هیوسانگ 13 تومن مدل 90 گیرتون میاد

doost7070
03-07-1393, 01:24 بعد از ظهر
سلام به همگی
به نظر شما میشه فلاپ آپاچی بخر بعد با دستگاه یطوری تنظیمش کنم به پالس بخوره ؟

دستگاه سی ان سی دارم می تونم جای پیچها رو عوض کنم ، فقط میخواستم بدونم امکان پذیر هستش ؟

پروازی
04-07-1393, 11:40 قبل از ظهر
تا اواسط سال ۹۳ ۴۰۰ سی سی قرار پلاک شه. پس احتمالش هست تو ایران هم بیاد..
اینم از وسط 93 پلاک شد بلاخره؟

- - - Updated - - -

کسی خبر داره الان این موتورو ثبت نامی میفروشن یانه؟
تتک رنگهاش مثله قبل رنگ پوسته طلاییه یا نه ؟

M@hdi
05-07-1393, 06:56 قبل از ظهر
ارتفاع موتور رو میشه یه کم آورد پایینتر؟

m0jt@ba
05-07-1393, 07:39 قبل از ظهر
آقا ما می خوایم یک کارکرده بخرم
تعمییرگاه مطمئن می خواستم که خیالم از جهت سلامت موتور راحت بشه
دوستان کسی جایی میشناسه معرفی کنه

doost7070
05-07-1393, 09:37 قبل از ظهر
نمایندگی پالس خیابان ولیعصر پایین تر از مهدیه - استاد عمو حسن
والا من یکبار رفتم پیشش دیدم خیلی از پالس سر در میاره

ابوالفضل88
06-07-1393, 02:11 بعد از ظهر
دوستان بنظر من این موتور یه ظره مثل بیکینگ میمونه مگه نه؟

soleymani
06-07-1393, 02:39 بعد از ظهر
شبيه بي كينگ چيه؟؟
بيشتر شبيهه z1000 iهست.
البته كه از روي ktm مدل سازي شده

HamidReza
07-07-1393, 07:20 قبل از ظهر
سلام
تا حالا کسی از بچه هایی گه ns دارن،تو 3 هزارتای اول تجربه سیم کلاچ پاره کردن داشتن؟اونم دوبار در مدت کم؟
به نظر شما در حالت استفاده خیلی معقول و بدون فشار آوردن به موتور و بدون اینکه بد کلاچ بگیری،این قضیه طبیعیه؟

m0jt@ba
07-07-1393, 09:01 قبل از ظهر
رینگ جلوی من لبش کمی کج شده و لی هیچ لرزشی ندارم

تعمییر میشه یا باید تعویض کنم؟

برای خرید و تعمییر کجا باید برم؟(تهران)
دست دوم هم پیدا میشه؟

Gladiator
07-07-1393, 09:06 قبل از ظهر

دست دوم هم پیدا میشه؟

موتور شما پالس ان اسه یا آپاچی؟
اگه آپاچیه تو تاپیک خودش سوالتونو مطرح کنید دوست عزیز

m0jt@ba
07-07-1393, 12:47 بعد از ظهر
موتور شما پالس ان اسه یا آپاچی؟
اگه آپاچیه تو تاپیک خودش سوالتونو مطرح کنید دوست عزیز

ns 200 هست

Gladiator
07-07-1393, 01:12 بعد از ظهر

دست دوم هم پیدا میشه؟

اگه خیلی کج نشده و لاستیکت باد خالی نمیکنه دستش نزن

نیما نادری
07-07-1393, 01:21 بعد از ظهر
سلام
تا حالا کسی از بچه هایی گه ns دارن،تو 3 هزارتای اول تجربه سیم کلاچ پاره کردن داشتن؟اونم دوبار در مدت کم؟
به نظر شما در حالت استفاده خیلی معقول و بدون فشار آوردن به موتور و بدون اینکه بد کلاچ بگیری،این قضیه طبیعیه؟

طبیعی نیست

سیم رو کامل تعویض میکنید؟

نیما نادری
09-07-1393, 01:07 بعد از ظهر
یک گردگیر کوچیک در محل ورود سیم کلاچ به کاور سیم هست یواش بلندش کنید

داخل روکش مقداری wd40 بزنید و چندبار سیمو حرکت بدید

گردگیرو جا بزنید و یک مقدار گریس بین سگک سیم تا گردگیر بزنید

سوراخ سگک روی اهرم کلاچ رو گریس بزنید بعد سگک رو جا بزنید

چک کنید وقتی اهرم حرکت میکنه سیم جایی تحت فشار قرار نگیره و تا نشه

پین نگه دارنده اهرم کلاچ به قلوه کلاچ رو باز کنید چک کنید گریس بزنید ببندید

سعی کنید مهره تنظیم کلاچ در بالا چسبیده باشه به قلوه یعنی تنظیم بالا صفر باشه

از پایین تنظیم کنید

مهمه که سیم از کجا پاره میشه بالا ، وسط (داخل )، پایین ...مشکل همون جاس

اگر سیمو کامل عوض میکنید بازم از بالا پاره میشه اهرم کلاچ و قلوه ش یا پیچ تنظیم لبه دار شده

کلشو میشه تعویض کرد

اگر از وسط پاره میشه روکش سیم از داخل لبه دار شده (بعید میدونم )

اگر سیم کلاچ از سمت راسته بیرون انجین رد شده مشکلش همینه از محل اشتباهی رد شده

باید بیاد وسط از روی انجین (زیرباک ) رد بشه

hamidreza_pahlavan
10-07-1393, 04:17 بعد از ظهر
بچه ها سلام

امروز به نیت خرید پالس 220 رفتم پیش آقای بهروز زاده منتها یه 200ns مشکی خریدم خداییش عجب موتور نرم و راحتی هستش من چند وقت پیش دایلیم داشتم فروختم ماشین اسم نوشتم منتها الان به موتور دیگم خریدم
خداییش توی راحتی روی دستش نیست کم صدا ، کم لرزش ، سبک خداییش کلی حال کردم 8،700،000 برای من در اومد

اصلا توی راحتی با دایلیم قابل مقایسه نیست

roma
10-07-1393, 07:25 بعد از ظهر
بچه سلام

امروز به نیت خرید پالس 220 رفتم پیش آقای بهروز زاده منتها یه 200ns مشکی خریدم خداییش عجب موتور نرم و راحتی هستش من چند وقت پیش دایلیم داشتم فروختم ماشین اسم نوشتم منتها الان به موتور دیگم خریدم
خداییش توی راحتی روی دستش نیست کم صدا ، کم لرزش ، سبک خداییش کلی حال کردم 8،700،000 برای من در اومد

مبارکه داش پهلون خوب ابدنیش کن مشگی خریدی خوارکه تا بیام بر دارم ازت

اگه خواستی با 220 عوض میکنم سرم ازت نمگیریم :4chsmu1:

hamidreza_pahlavan
10-07-1393, 08:15 بعد از ظهر
مبارکه داش پهلون خوب ابدنیش کن مشگی خریدی خوارکه تا بیام بر دارم ازت

اگه خواستی با 220 عوض میکنم سرم ازت نمگیریم :4chsmu1:

قابل شما رو نداره :acigar:

ولی خداییش از بس که این موتور راحته شگفت زده شدم واقعا باید به bajaj آفرین گفت اصلا فکر نمی کردم 200ns اینقدر باکیفیت باشه

اینم عکس هاش

erfan_bajajauto
11-07-1393, 12:45 قبل از ظهر
ما هم یک 93 با کارکرد 5000 و 7 ماه بیمه گرفتیم 7،570
بعد از خرید دیدم رینگ جلو کمی لبش کج شده و رینگ عقب هم همینطور ولی اینقدر کم بود که توی راه رفتن هیچی نشون نمیدن و فرمون اصلا نمی لرزید حتی چند بار فرمون رو ول کردم دیدم موتور مستقیم می ره بدون هیچ بازی کردنی ، موقع خرید همه چیز رو چک کردم ولی این یک قلم رو یادم رفت چک کنم ، حتی چندتا موتور ساز بردم ولی کسی این عیب رو نفهمید

خلاصه رفتم بیرون هزینه تعمییر رو پرسیدم تقریبا 80 هزینه داره ، حالا صاحب موتور رو خدا خیرش بده بهش گفتم و قبول کرد هزینه رو بده

هزینه رینگ نو هم 260 از نمایندگی لوازم یدکی باجاجاج در ولیعصر پرسیدم

راستی الان مشکل اصلی اینه که از اون قسمتی که کج شده باد لاستیک خالی می شه، حالا شنبه می برم بدم تعمییر ببینم چی میشه

M@hdi
11-07-1393, 07:49 بعد از ظهر
سلام
دوستان این قضیه آب بندی تا چه حدی جدیه؟
چون من اصلا حوصله این کارا رو ندارم از روز اول با این موتور 70-80 تا رفتم دور موتور هم از 6 بالاتر نبردم مشکلی داره عایا؟ (البته امروز تو اتوبان جو گرفت یه خرده گاز دادم یهو دیدم 116 تا دارم میرم که خدایی اصلا حس نمی کردم 116 تا داره میره موتور کوچکترین لرزشی نداشت)
الان نزدیک 400 تا رفتم اگه مشکلی داره بگید از این به بعد با سرعت های گفته شده داخل دفترچش برونم
ممنون

salahshor
11-07-1393, 08:31 بعد از ظهر
مشکل خاصی ایجاد نمیکنه فقط مبحث ابندی رو جدی بگیر
اینم بگم تا 2 ماه پیش ان اس داشتم واقعا موتور خوبیه و ب نرمی و کیفیت نینجاس

Gladiator
11-07-1393, 11:28 بعد از ظهر
ممنون ولی من جوابمو نگرفتم
اگه مشکلی ایجاد نمی کنه پس چرا جدی بگیرم؟

جدی بگیر که بعدها مشکل ایجاد میکنه ، انجینت به صدا میفته و قطعات موتورت زود فرسوده میشن

mid
12-07-1393, 01:45 بعد از ظهر
میشه یکم بیشتر در مورد این جمله توضیح بدین.

Amirreza_s
12-07-1393, 03:24 بعد از ظهر
سلام من دوبار با این موتور زمین خوردم البته با سرعت کم ولی هیچ صدمه ای به رنگ باک و بدنه وارد نشد فقط هر دوبار ایینه موتور شکست این گاردای کنارش میشه گفت فقط محافظ بدنس و جنسش محکم نیست چون هر دوبار همون گارده خم شد رو زانوم در حالیکه با اپاچی توبارون زمین خوردم خودم چیزیم نشد گاردشم محکم بود اینو با لگد دوباره گاردشو صاف کردم اصلا انگار باعث صدمه دیدن میشه

معمار
12-07-1393, 05:08 بعد از ظهر
سلام من دوبار با این موتور زمین خوردم البته با سرعت کم ولی هیچ صدمه ای به رنگ باک و بدنه وارد نشد فقط هر دوبار ایینه موتور شکست این گاردای کنارش میشه گفت فقط محافظ بدنس و جنسش محکم نیست چون هر دوبار همون گارده خم شد رو زانوم در حالیکه با اپاچی توبارون زمین خوردم خودم چیزیم نشد گاردشم محکم بود اینو با لگد دوباره گاردشو صاف کردم اصلا انگار باعث صدمه دیدن میشه

میشه عکسی از موتورتون بزارید ؟ (از طرفی که زمین خوردید)

CHELSEA
12-07-1393, 05:30 بعد از ظهر
قدرت، زیبایی.........:13:

[Only registered and activated users can see links]****%20MOTOR/Modifikasi/2014/modifikasi-Pulsar-200NS-1.jpg

چرخ عقبو نگا...:wow:

M@hdi
12-07-1393, 08:56 بعد از ظهر
دوستان این گلگیر عقب رو باز کنم تو بارون و گل و شل مشکل ایجاد می کنه؟ یعنی گل می پاشه به زیر زین؟

من کل تاپیک رو خوندم آخرشم متوجه نشدم چی باید بریزم تو رادیاتور آب

hamidreza_pahlavan
12-07-1393, 09:50 بعد از ظهر
میشه یکم بیشتر در مورد این جمله توضیح بدین.

سلام

طرز نشستن روی موتور
سبکی موتور
شتاب موتور
نرمی موتور

بازم بگم؟!!

farshad 54
12-07-1393, 11:09 بعد از ظهر
دوستان این گلگیر عقب رو باز کنم تو بارون و گل و شل مشکل ایجاد می کنه؟ یعنی گل می پاشه به زیر زین؟

من کل تاپیک رو خوندم آخرشم متوجه نشدم چی باید بریزم تو رادیاتور آب

کل تاپیک خوندن لازم نداشت تو رادیات مخلوط آب و ضد یخ میریزن 50 - 50

M@hdi
13-07-1393, 09:55 قبل از ظهر
کل تاپیک خوندن لازم نداشت تو رادیات مخلوط آب و ضد یخ میریزن 50 - 50

گفتم یه وقت سوالی که ممکنه صدبار پرسیده شده باشه رو دوباره نپرسم

تو بحثی که دوستان راجع به آب رادیاتور کردن هر کی یه چیزی گفت اگه یادتون باشه واسه همین پرسیدم

حالا یه سوال : اگه آب و ضد یخ مخلوط شده باقی بمونه واسه مدت طولانی خراب میشه؟ با آب معمولی مخلوط کنم مشکلی نداره؟

farshad 54
13-07-1393, 10:01 قبل از ظهر
نه مشکلی پیش نمیاد

ترجیحا آب و بجوشون بذار سرد شه بعد با ضد یخ مخلوط کن بریز تو رادیات

M@hdi
13-07-1393, 12:14 بعد از ظهر
نه مشکلی پیش نمیاد

ترجیحا آب و بجوشون بذار سرد شه بعد با ضد یخ مخلوط کن بریز تو رادیات

با آب رادیاتور هم میشه مخلوط کرد؟ از همین رنگیا

فیلتر هوا و روغن هر چند وقت یه بار باید بازدید و سرویس بشه؟ جای دقیقش و نحوه باز کردنش رو میشه با عکس توضیح بدید؟

ممنون

mhd65
13-07-1393, 10:01 بعد از ظهر
با سلام نظرتون در مورد اینکه کمک فنر عقب ان اس رو بر عکس تو ایران مونتاژ میکنن چیه این عکس از سایت باجاج گرفتم

- - - Updated - - -

با سلام نظرتون در مورد اینکه کمک فنر عقب ان اس رو بر عکس تو ایران مونتاژ میکنن چیه این عکس از سایت باجاج گرفتم

- - - Updated - - -

منظورم فنر لول هستش

doost7070
14-07-1393, 09:21 قبل از ظهر
تو ایران چی رو درست مونتاژ می کنن ........
همین که موتور راه میره باید خدا رو شکر کنی .....

کیفیت مونتاژ تو ایران 0.6 هستش در صورتی که هند 0.9 هستش . الان هندا 250 تو هند مونتاژ میشه . کی تی ام دوک هم تو هند مونتاژ میشه . عکسشو دیدم رو بنده نوشته بود ساخت ایندیا

mid
14-07-1393, 01:56 بعد از ظهر
از بین دوستانی که NS گرفتن کسی هست که لاستیک عقب رو 150 انداخته باشه و اصلا راحت جا میخوره ؟اگه جواب مثبته تو پایداری موتور چقدر تاثیر گذار بوده؟در مورد مارک و حدودقیمتش اگه اطلاعاتی بدن ممنون میشم

M@hdi
14-07-1393, 07:06 بعد از ظهر
کمک منم همینجوریه کجاش برعکسه؟

آقا من دوستم پارسال برج 9 خریده هر جای موتورشو با مال خودم مقایسه می کنم انگار کیفیت قطعاتش از مال خودم بهتره کلا یه جوری انگار خوش ساخت تره کسی تا حالا سری اول و سری جدیدا رو با هم مقایسه کرده؟
رو گلگیر عقبش هم نوشته پولسار مال من هیچی ننوشته جنسش هم زمین تا آسمون فرق داره بدجوری حالم گرفتس

mhd65
14-07-1393, 08:36 بعد از ظهر
کمک منم همینجوریه کجاش برعکسه؟

آقا من دوستم پارسال برج 9 خریده هر جای موتورشو با مال خودم مقایسه می کنم انگار کیفیت قطعاتش از مال خودم بهتره کلا یه جوری انگار خوش ساخت تره کسی تا حالا سری اول و سری جدیدا رو با هم مقایسه کرده؟
رو گلگیر عقبش هم نوشته پولسار مال من هیچی ننوشته جنسش هم زمین تا آسمون فرق داره بدجوری حالم گرفتس
داداش این عکسی که من گذاشتم مال خود سایت باجاج هست اما برو فنر لول عقی خودتو ببین دقبقا برعکس این عکس هستش

M@hdi
14-07-1393, 08:48 بعد از ظهر
داداش این عکسی که من گذاشتم مال خود سایت باجاج هست اما برو فنر لول عقی خودتو ببین دقبقا برعکس این عکس هستش

شاید مال شمارو برعکس کار گذاشتن

تو این صفحه هم دوستان عکس گذاشتن دقیقا همین شکلیه

doost7070
15-07-1393, 09:26 قبل از ظهر
راست میگن بچه ها فقط مال شما فنرش برعکسه ؟؟؟؟ شاید هم سری جدید ها رو فنر بر عکس می زنن

Gladiator
15-07-1393, 10:47 قبل از ظهر
مگه واسه فنر لول فرقی میکنه که اینوری باشه یا اونوری؟ فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشن

نیما نادری
15-07-1393, 12:40 بعد از ظهر
در کل درست مونتاژ میشه چون بر عکسش ممکن نیست جا بیفته

در مورد فنر لول بله فنر لول ها با هم فرق میکنه معمولا قسمت نازکتر در پایین متراکم تر هم هست

بازم تو ns ایران همشون همین مدلی هستن

لاستیک 150 با وجود شلگیر روی چرخ جا نمیشه فقط تا 140 جا میفته

میشه بازش کرد و 150 انداخت ولی جنس لاستیک خودش خوب نیست

M@hdi
15-07-1393, 07:41 بعد از ظهر
لاستیک خودش ایرادش چیه؟

من که تقریبا راضیم .. مکنه پس فردا تو بارون سر بخوره؟ اگه جواب بله هست چه لاستیکی رو توصیه می کنید که تو بارون زیاد سر نخوره؟

لاستیکهای خودش رو چند می خرن به نظرتون؟

sajad davati
15-07-1393, 08:45 بعد از ظهر
سلام به همه
میشه یکم در مورده آب رادیاتور راهنمایی کنید
من اب رادیاتورو کامل هوا گیری کردم هیچ هوایی تو موتور و رادیاتور نیست زد یخم ریختم (منظورم قسمتی ک آب رادیاتورو مشخص میکنه تا آخرش پرش کردمو هیچ جای هوایی نداره ) نمیدونم تونستم منظورمو درست برسونم یا نه!!!!!
دوم اینه ک نیتروژن زدم همه میگن خالی کن ک تو بارون و هوای سرد زدمین میزنه
عقبو 32 زدم جلو هم 28
ترمز جلو من چراغش خیلی تیزه نگاه به دسته میکنی چراغ عقب روشن میشه اگه کسی میدونه چطوری میشه تنظیمش کرد لطفا بهم بگه ممنون میشم
الان موتور 1600 راه رفته آچار کشی نکردم ولی هیچ لرزش و تکونی نداره به نظرتون برم
ببخشید زیاد پر چونگی کردم فیلتر روغن و هوا شو عوض کنم ؟؟؟؟
کسی سراغ داره اگزوز بقل بندازه براش تا 1- 1.5 میخوام خرج اگزوزش کنم لطفا راهنماییم کنید
ممنون از اینکه وقت گذاشتین و خووندید

نیما نادری
15-07-1393, 11:11 بعد از ظهر
لاستیک خودش ایرادش چیه؟

من که تقریبا راضیم .. مکنه پس فردا تو بارون سر بخوره؟ اگه جواب بله هست چه لاستیکی رو توصیه می کنید که تو بارون زیاد سر نخوره؟

لاستیکهای خودش رو چند می خرن به نظرتون؟

شاید سر نخوردن تو آسفالت خشک راضی کننده باشه ، این حداقل کاره اون لاستیکه

تو رطوبت و خطوط عابر بد سر میخوره تو سنگ فرش های خیلی صاف مثل یخ عمل میکنه

به نظر من بهترین جنس موجود پیرلی هست عقب 140 بدون تغییر میخوره جلوش هم 110 داره

گلشم ست هست

لاستیک عقب خودشو 230 تومن میفروشن (حدودا ) نمیدونم چند بخرن بسته به انصاف

linux_linda
16-07-1393, 01:44 بعد از ظهر
شیراز 9200 تومن رنگ آبی

M@hdi
16-07-1393, 07:31 بعد از ظهر
شاید سر نخوردن تو آسفالت خشک راضی کننده باشه ، این حداقل کاره اون لاستیکه

تو رطوبت و خطوط عابر بد سر میخوره تو سنگ فرش های خیلی صاف مثل یخ عمل میکنه

به نظر من بهترین جنس موجود پیرلی هست عقب 140 بدون تغییر میخوره جلوش هم 110 داره

گلشم ست هست

لاستیک عقب خودشو 230 تومن میفروشن (حدودا ) نمیدونم چند بخرن بسته به انصاف

آقا نیما من الان 530 تا باهاش رفتم برمی دارن یا نه؟

یکی از دوستام گفت الان دیگه دیره واسه تعویض تو گرما باید عوض می کردی که لاستیک بچسبه به رینگ این حرف صحت داره یا نه؟

شما جایی رو می شناسی که منصف باشه واسه تعویض لاستیک؟ و اینکه با دستگاه لاستیک رو دربیاره که رینگ داغون نشه

doost7070
20-07-1393, 08:47 قبل از ظهر
با سلام
من امروز بعد از 1200 کیلومتر موتور رو از آبندی دروردم
بردمش رو ردلاین خلاصه شتابش حرف نداشت موتور کنده میشد از روری زمین
سرعت هم من تا 143 رفتم البته سرعت داشت کم کم می رفت بالا اما به کندی شاید تا 150 می رفت .
تو سرعت بالا احساس کردم موتور پایداری کمتری نسبت به هیو داره

هیو تو سرعت خیلی چسبیده بود به زمین اما ان اس خداییش ترسیدم یه دست انداز بیام جلو کله پا بشم یکم سست بود تو سرعت 145 تا
در کل شتاب و سرعتش حرف نداشت ...

ایلیا
20-07-1393, 09:27 قبل از ظهر
مبارک باشه. سعی کن بهش فشار نیاری. و اینکه هیو و ان.اس باهم قابل قیاس نیستنو کلاسشون کلا فرق داره

نیما نادری
21-07-1393, 10:57 بعد از ظهر
آقا نیما من الان 530 تا باهاش رفتم برمی دارن یا نه؟

یکی از دوستام گفت الان دیگه دیره واسه تعویض تو گرما باید عوض می کردی که لاستیک بچسبه به رینگ این حرف صحت داره یا نه؟

شما جایی رو می شناسی که منصف باشه واسه تعویض لاستیک؟ و اینکه با دستگاه لاستیک رو دربیاره که رینگ داغون نشه

همونی که ازش میخری ممکنه برداره .میتونی بعدا سر فرصت جای دیگری هم آبش کنی مثلا تو سایت

تعویض لاستیک به گرما و سرما ربطی نداره هر وقت لازم بود میشه تعویض کرد (تو روسیه همه چله تابستون لاستیک عوض میکنن !!!)

اطلاعات دیگری خواستید 09364542658

MR.Halakoohi
22-07-1393, 09:10 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان عزیز.
آقا ما هم به جمع ان اس دارا پیوستیم/
لطف میکنید یه راهنمایی کلی بکنید چیکار باید کرد؟
اما انصافا موتور خوبیه:6:

farshad 54
22-07-1393, 11:21 بعد از ظهر
مبارک باشه

لطف میکنید تاپیک رو مطالعه کنید ؟

MR.Halakoohi
22-07-1393, 11:28 بعد از ظهر
مبارک باشه

لطف میکنید تاپیک رو مطالعه کنید ؟
ممنون/
قربون شکلت خوندم:acigar:
من این موتورو دسته2 گرفتم/میخوام بدونم اگه این موتور بد اب بندی شده باشه میشه دوباره روپاش کرد؟

MR.Halakoohi
23-07-1393, 12:35 قبل از ظهر
در ضمن دوستان احساس که چه عرض کنم خیلی موتورش صدا میده/
احساس میکنم فیلراشن/
باید چیکار کرد؟

erfan_bajajauto
23-07-1393, 04:29 بعد از ظهر
ممکن هست از فیلر باشه ، ولی کلا موتورش در حال درجا صدای زیادی داره و طبیعی هست

M@hdi
23-07-1393, 07:05 بعد از ظهر
موتور من صبحها خیلی بد روشن میشه با اینکه هنوز هوا خیلی هم سرد نشده .. استارت می زنم بعد چند ثانیه خاموش میشه دور موتور در حالت سرد رو 1 هست می ذارم رو 1.5 خاموش نمیشه بعد که به مقصد می رسم می بینم دور موتور از 2.5 هم زده بالاتر مجبورم باز کمش کنم راهنمایی کنید چیکارش کنم بدجوری رو اعصابه

با ساسات روشن کنم مشکلی نداره؟ ساسات می کشم دور موتور میره رو 4 طبیعیه؟ ضرر نداره در حالت سرد انقدر دور موتور بالا باشه؟ ساساتش بعد اینکه موتور گرم شد باید اتوماتیک بره رو حالت عادی؟

farshad 54
24-07-1393, 12:49 قبل از ظهر
دور موتور باید رو 1200 باشه

صبح با ساسات روشن کن بعد از یک دقیقه ساسات رو برگردون به حالت اولیه

اگر بازم مشکل داشت کاربرات موتور تنظیم میخواد

shopingmc
24-07-1393, 01:20 قبل از ظهر
سلام دوستان من قصد خرید 200ns را دارم یه سوال داشتم حداکثر سایزی که میتونم برای لاستیک عقب استفاده کنم چنده
میتونم 180 بندازم یا نه

M@hdi
24-07-1393, 06:54 قبل از ظهر
دور موتور باید رو 1200 باشه

صبح با ساسات روشن کن بعد از یک دقیقه ساسات رو برگردون به حالت اولیه

اگر بازم مشکل داشت کاربرات موتور تنظیم میخواد

ممنون
ساساتش مگه نباید اتوماتیک قطع کنه؟ یکی از دوستان که ان اس داره اینطور می گفت

farshad 54
24-07-1393, 08:32 قبل از ظهر
ممنون
ساساتش مگه نباید اتوماتیک قطع کنه؟ یکی از دوستان که ان اس داره اینطور می گفت

نه ساسات ns دستی هست

mid
24-07-1393, 11:54 قبل از ظهر
سلام دوستان من قصد خرید 200ns را دارم یه سوال داشتم حداکثر سایزی که میتونم برای لاستیک عقب استفاده کنم چنده
میتونم 180 بندازم یا نه
طبق گفته آقای نادری :"لاستیک 150 با وجود شلگیر روی چرخ جا نمیشه فقط تا 140 جا میفته

میشه بازش کرد و 150 انداخت ولی جنس لاستیک خودش خوب نیست"
پس نتیجه میگیریم که حداکثر 150 بهش میخوره

M@hdi
24-07-1393, 05:21 بعد از ظهر
واسه آچارکشی توصیه می کنید ببرم گارانتی یا بدم دست یه تعمیرکار درست حسابی؟ الان 730 تا راه رفتم باهاش .. ببرم یا بذارم 1000 رو رد کنه؟

خیابون ولیعصر قبل از مهدیه یه نمایندگی هست به اسم یعقوبی(البته دیگه واسه نمایندگی کار نمی کنه) میگه موتور رو کلا می ریزم پایین آچارکشی می کنم برات با فیلرگیری و تنظیم کاربراتور 80 تومن خودتم وایسا بالاسرم . شنیدم گارانتی فقط پیچهای سطحی رو یه آچار می ندازه و یه تنظیم سیم کلاچ و گاز و... میگه به سلامت اگه اینجوریه که نبرم گارانتی

دوستانی که بردن گارانتی واسه آچارکشی لطفا راهنمایی کنن

mentiroso
24-07-1393, 05:35 بعد از ظهر
واسه آچارکشی توصیه می کنید ببرم گارانتی یا بدم دست یه تعمیرکار درست حسابی؟ الان 730 تا راه رفتم باهاش .. ببرم یا بذارم 1000 رو رد کنه؟

خیابون ولیعصر قبل از مهدیه یه نمایندگی هست به اسم یعقوبی(البته دیگه واسه نمایندگی کار نمی کنه) میگه موتور رو کلا می ریزم پایین آچارکشی می کنم برات با فیلرگیری و تنظیم کاربراتور 80 تومن خودتم وایسا بالاسرم . شنیدم گارانتی فقط پیچهای سطحی رو یه آچار می ندازه و یه تنظیم سیم کلاچ و گاز و... میگه به سلامت اگه اینجوریه که نبرم گارانتی

دوستانی که بردن گارانتی واسه آچارکشی لطفا راهنمایی کنن

به نظر من بده بیرون آچارکشی کنن...تو نمایندگی مرکزی تهران پارس من رفتم کلا 5 دقیقه طول نکشیید....چرخ عقب و جلو رو پیچ ها رو سفت کرد و زنجیر رو مثلا تنظیم کرد و کلا 4.5 تا پیچ رو سفت کرد.....به همین سادگی

M@hdi
24-07-1393, 05:39 بعد از ظهر
مرسی دوست عزیز .. بقیه دوستان هم نظر بدن ممنون می شم

این کارهایی که گفته واقعا نیازه؟(کلا موتور رو بریزه پایین دوباره جمع کنه+فیلرگیری و تنظیم کاربراتور) یا حقه پول گرفتنه؟

doost7070
24-07-1393, 06:10 بعد از ظهر
دوستان گرامی کسی می دونه باتری ان اس چند آمپر هستش ؟

میخام یه اتمی واسش بخرم ؟

9 آمپر یا 7 آمپر

mentiroso
25-07-1393, 09:01 قبل از ظهر
باتری خواستی بگیری maxima بگیر

MR.Halakoohi
25-07-1393, 12:48 بعد از ظهر
سلام
دوستان یکی بهم گفت من سه تا شمع برای این موتور گرفتم به 280 هزار تومن/
به نظر شما میرزه منم بگیرم؟
شمعاشم گفت سوزوکین:297:

flower
25-07-1393, 01:00 بعد از ظهر
سلام
دوستان یکی بهم گفت من سه تا شمع برای این موتور گرفتم به 280 هزار تومن/
به نظر شما میرزه منم بگیرم؟
شمعاشم گفت سوزوکین:297:
چه خبره حیف پول فکر نکنی شمع سوزنی انداختین موتورتون پرواز می کنه زیاد تغییر محسوسی نخواهد داشت شمع سوزنی فقط عمر طولانی داره بخاطر ایریدیوم و تو زمستون راحت روشن می شه بخاطر جرقه زنی بیشتر من 3 سال تو موتور انداختم نه مصرفی کم شد نه سرعتی افزایش پیدا کرد تا حدود کمی قدرت موتور در 1 تا 2 اسب بخار اضافه می شه اونم تو موتور های حجم بالا تو 250 خودم زیاد فرقی نکرد .

MR.Halakoohi
26-07-1393, 12:49 قبل از ظهر
آقا یه سوال,روغن موتور اترود خوبه برا این موتورا؟
به خصوص که الان زمستونه/
ما هم تو استان چهار محالیم که فوق العاده سرده:sad:
در ضمن ضد یخ بیشتر بریزم یا آب؟
منظورم مقداری هست که میخوام مخلوط کنم/
چون یکی از دوستان گفته بود نصف آب نصف هم ضد یخ:297:

- - - Updated - - -

چه خبره حیف پول فکر نکنی شمع سوزنی انداختین موتورتون پرواز می کنه زیاد تغییر محسوسی نخواهد داشت شمع سوزنی فقط عمر طولانی داره بخاطر ایریدیوم و تو زمستون راحت روشن می شه بخاطر جرقه زنی بیشتر من 3 سال تو موتور انداختم نه مصرفی کم شد نه سرعتی افزایش پیدا کرد تا حدود کمی قدرت موتور در 1 تا 2 اسب بخار اضافه می شه اونم تو موتور های حجم بالا تو 250 خودم زیاد فرقی نکرد .
خوب شد گفتی وگر نه میخواستم برم بخرم:2i8d4ao:
در ضمن شما که این همه تو این سفرا بودید میخواستم بدونم این موتور بدرد گشت زنی میخوره؟منظورم همون گردش های 50 60 کیلومتر و گاها" 100 کیلومتر هستش؟
تا حالا کسی بوده با شما با این موتور یه سفر طولانی مدت بیاد؟

doost7070
26-07-1393, 08:44 قبل از ظهر
من اهواز هستم و تا شوشتر طول جاده 94 کیلومتر است . خوش سفر هستش خیالت راحت نهایت سرعت هم 150 بود که رفتم .
در کل خوش سفر هستش اما صندلی راننده خیلی خشکه من یه بالشتک کوچولو گذاشتم روش برای برگشت چون در مسیر رفت پشتم صاف شده بود خیلی اذیت شدم .

roland
27-07-1393, 06:27 قبل از ظهر
علامت آچار رو چطوری از بین میشه برد؟؟؟؟

doost7070
27-07-1393, 09:18 قبل از ظهر
برای از بین بردن علامت آچار :

ابتدا با دکمه M روی صفحه کیلومتر ، وضعیت کیلومتر شمار رو به TRIP 2 تبدیل کنید . پس از آن همزمان دکمه M و S رو به مدت 3 الی 4 ثانیه بگیرید و علامت آچار از بین میره .....

MR.Halakoohi
27-07-1393, 01:08 بعد از ظهر
دوستان فن باید کی روشن بشه؟منظورم میخوام بدونم اگه خراب باشه باید چه جوری فهمید؟
یه سوال دیگه دوستان موتور من وقتی گازشا میگیری تو دور 8 9 یه شتاب دیگه میگیره؟؟؟؟
یعنی قبلش به صورات عادی شتاب میگیره بعد یکدفعه تو دورای 8 9 موتور کنده میشه؟؟؟
باید همین جوری باشه؟؟؟؟

ahks121
27-07-1393, 01:31 بعد از ظهر
فن اگه خراب باشه امپراب میره بالاوجوش میاره اگه امپرثابت باشه فن سالمه البته وقتی روشن شه صداش درحالته سکون مشخصه درحاله حرکت وقتی باده گرم به پات خوردیعنی فن روشن شده.درموتورهایه 4سوپاپ دورهایه بالایه7هزارشتاب وقدرت خیلی افزایش داره وبه قوله شماازجاکنده میشه واین عادی هست.

ahks121
27-07-1393, 04:42 بعد از ظهر
اب بندی فقط دردوحالت ممکنه یکی موقعی که موتوراصفرمیخری یکی هم موقعی که انجیناتعمیرمیکنی.

میلاد هرکول
27-07-1393, 10:21 بعد از ظهر
سلام
یه 6 ماهی میشه که 220 رو دادم و یه ان اس گرفتم...
خداییش موتور خوبیه از هر لحاظ ولی به دلیل شاتون کوتاه زود میره رو رد لاین که من زیاد با اینکه هی الارم بده حال نمیکنم.
یه چیزش که خیلی حال میده اینکه از دور 8 به بعد انگار یکی موتورو گرفته یهو ول میکنه خیلی با حال شتاب میگیره...

Garbaz
28-07-1393, 12:09 بعد از ظهر
سلام
خداییش موتور خوبیه از هر لحاظ ولی به دلیل شاتون کوتاه زود میره رو رد لاین که من زیاد با اینکه هی الارم بده حال نمیکنم.
یه چیزش که خیلی حال میده اینکه از دور 8 به بعد انگار یکی موتورو گرفته یهو ول میکنه خیلی با حال شتاب میگیره...

خب دوست عزیز همین شاتون کوتاه بودن باعث میشه که دور بالایی داشته باشه دیگه و شتاب زیاد. ولی خوبیش این هست که وقتی شما داری با دنده بالا راه میری و سرعت حداکثر 90 تا ، تو یک مسیر طولانی دور موتور خیلی پایین هست و اصن به موتور تو مسافتهای طولانی فشار نمی یاد.

MR.Halakoohi
28-07-1393, 01:06 بعد از ظهر
دوستان میشه نور صفحه کیلومترا آبی کرد؟

MR.Halakoohi
29-07-1393, 11:05 قبل از ظهر
سلام
دوست عزیز این رد لاین که گفتید منظورتون چیه؟
من تازه گرفتم زیاد اطلاعات ندارم/

Gladiator
29-07-1393, 01:10 بعد از ظهر
دوست عزیز این رد لاین که گفتید منظورتون چیه؟
من تازه گرفتم زیاد اطلاعات ندارم/

یعنی عقربه کیلومتر میره رو اعدادی که با رنگ قرمز نوشته شدن یعنی از 9 به بالا

M@hdi
29-07-1393, 08:09 بعد از ظهر
مگه شماها چقدر گاز میدین به موتور که میره رو ردلاین؟ والا من تا 7 می برم موتور جیغ می کشه

یه سوال: من تا الان رو دور موتور 5-6 دنده رو عوض می کردم حس می کردم دنده مرده هست امروز از دنده 3 به بعد دور موتور رو تا 8000 آوردم خیلی شتاب موتور تو این حالت بهتر شد می خواستم بدونم همیشه تا 7 یا 8 هزار دور موتور رو بیارم مشکلی نداره؟ از لحاظ فشار اومدن و شاتون زدن یا هر ایراد دیگه ای می گم

Alireza.BMW
29-07-1393, 08:27 بعد از ظهر
حداکثر قدرت این انجین توی دور موتور 9500 ایجاد میشه که شما تا این دور موتور گاز بدید روش فشار خاصی نمیاد به نظر من بهتر از 9000 بیشتر نبرید... اینی که گفتم روی همه موتورها و ماشینها صادقه

MR.Halakoohi
29-07-1393, 10:32 بعد از ظهر
سلام
دوستان آمپر بنزین من میزان سوختا نشون نمیده؟
فکر کردم که سوکت زیر باک کنده شده دیدم وصله/
مشکل از کجاس؟

M@hdi
29-07-1393, 11:09 بعد از ظهر
حداکثر قدرت این انجین توی دور موتور 9500 ایجاد میشه که شما تا این دور موتور گاز بدید روش فشار خاصی نمیاد به نظر من بهتر از 9000 بیشتر نبرید... اینی که گفتم روی همه موتورها و ماشینها صادقه

یعنی از دنده سه به بعد تا 9000 جا داره گاز بدم؟ آخه تا 7000 که می رسه حس می کنم موتور داره می ترکه

Alireza.BMW
29-07-1393, 11:21 بعد از ظهر
موتور چقدر کارکرده؟؟؟
اگه صفره و کارکرد زیر 1500 تاست خیر دور موتور رو از 6 بالاتر نبرید... اگه گذشته مشکلی ایجاد نمیشه... من نشستم پشتش توی 7000 تو فشار نیست شما موتورتون فیلراش تنظیمه؟؟؟

Gladiator
29-07-1393, 11:27 بعد از ظهر
مگه شماها چقدر گاز میدین به موتور که میره رو ردلاین؟ والا من تا 7 می برم موتور جیغ می کشه

یه سوال: من تا الان رو دور موتور 5-6 دنده رو عوض می کردم حس می کردم دنده مرده هست امروز از دنده 3 به بعد دور موتور رو تا 8000 آوردم خیلی شتاب موتور تو این حالت بهتر شد می خواستم بدونم همیشه تا 7 یا 8 هزار دور موتور رو بیارم مشکلی نداره؟ از لحاظ فشار اومدن و شاتون زدن یا هر ایراد دیگه ای می گم

روغنتو به موقع عوض کن دور موتورتم رو 8000 عوض کن ، به موقع دنده بده هیچیش نمیشه

hamidreza_pahlavan
30-07-1393, 11:01 قبل از ظهر
با سلام

بچه های من دور موتور را بالاتر از 6 می برم عقربه دور موتور گیج می زنه الکی بالا و پایین می ره بعد از 2 ثانیه درست می شه کسی همچین موردی دیده تا الان؟

ابوالفضل88
30-07-1393, 12:51 بعد از ظهر
با سلام

بچه های من دور موتور را بالاتر از 6 می برم عقربه دور موتور گیج می زنه الکی بالا و پایین می ره بعد از 2 ثانیه درست می شه کسی همچین موردی دیده تا الان؟

فک کنم مشکل از دورموتور درون کیلومترتون هست

Gladiator
30-07-1393, 01:15 بعد از ظهر
دوستان کسی جواب نمیده؟

نشون نمیده یا اشتباه نشون میده؟
یا سیمش جایی قطعی پیدا کرده یا شناورت گیر کرده

M@hdi
30-07-1393, 06:56 بعد از ظهر
موتور چقدر کارکرده؟؟؟
اگه صفره و کارکرد زیر 1500 تاست خیر دور موتور رو از 6 بالاتر نبرید... اگه گذشته مشکلی ایجاد نمیشه... من نشستم پشتش توی 7000 تو فشار نیست شما موتورتون فیلراش تنظیمه؟؟؟
950 تا. والا هنوز آچار کشی نبردم می گن نمایندگی کاری نمی کنه فقط 4 تا پیچ سفت می کنه و میگه به سلامت می خوام ببرم پیش یه تعمیرکار حرفه ای بدم کاربراتورشم تنظیم کنه بعضی وقتا زیاد خاموش می کنه مخصوصا غروبا که می خوام برگردم خونه
پس تا 1500 رو همون 6000 عوض می کنم ولی خدایی تا 8000 که می برم تازه حس می کنم موتور داره راه میره خیلی فاز میده

روغنتو به موقع عوض کن دور موتورتم رو 8000 عوض کن ، به موقع دنده بده هیچیش نمیشه
روغن که هر 1000 تا عوض می کنم ولی تا الان دو دفعه عوض کردم به خاطر صفر بودن
خیلی ممنون که راهنمایی کردین

Alireza.BMW
30-07-1393, 08:28 بعد از ظهر
خب اون 9500 که گفتم بیشترین قدرت رو توی اون دور موتور میده این انجین که برای درگ بهترین دور موتور هستش... شما که نباید همیشه توی اون دور موتور دنده بدی اصطلاکش میره بالا کلا من خودم آدمیم که موتور رو زیاد نمیگازم و دور موتور این آپاچی که دارم از 7 بالاتر نمیبرم مال مگلیمم همینطور از 7 بالاتر نمیبرم منم مثه کلادیاتور پیشنهادم اینه که اگه همیشه میخاید روی یه دور موور دنده بدید 7تا8 بهتره مگه در مواقع خاص... در مورد شتابم بعله انجین این موتور شاتون کوتاه هستش که توی دور بالا خودشو نشون میده مثه آپاچی اما خیلی بهتر از اون بخاطر 4 سوپاپه بودنشو حجم انجین

omidnaji
01-08-1393, 12:10 بعد از ظهر
با سلام

اگه اشتباه نکنم مشکل شمارو منم داشتم
البته باید مطمعن بشم که دقیقا مثل هم هست تا بتونم کمکت کنم
موتور من 135 ، ولی فکر نمیکنم توی این مورد فرقی داشته باشن با هم

اول از همه این که موتور رو که روشن میکنی عقربه کامل باید پر کنه و برگرده . اگر درست باشه یعنی چرخدنده های کیلومتر آسیب ندیده ( دقت کن که کامل تا ته بره و برگرده )
دوم اینکه موتور چی شد یهو اینجوری شد ؟ پیش تعمیر کار بردیش ؟ برای چه کاری ؟ خودت بازش کردی یا نه ؟ موتور رو نشستی ؟ یا هر چیز دیگه ای که بهش شک داری
سوم اینکه فقط کیلومتر اینجوری شده یا اینکه توی جاهای دیگه موتور هم تغییر احساس میکنی ؟ از لجاظ موتوری و شتاب و صدای اگزوز و پت پت کردن

اینارو بگو تا بهتر بتونم کمکت کنم

hamidreza_pahlavan
01-08-1393, 04:35 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز

والا بنده هیچ کاری با موتور نکردم موتور رو صفر خریدم که ظاهرا این مشکل رو داره به نظرم زیاد حاد نیومد ولی با این اوصاف ظاهرا مشکلش جدی هستش

توی چیزیای دیگه هم هنوز هیچ مشکلی ندیدم موتور الان ۱۵۰۰ تا بیشتر کار نکرده آیا گارانتی قبول می کنه این مشکل رو؟

M@hdi
01-08-1393, 07:08 بعد از ظهر
دوستان می دونم اینجا جاش نیست ولی یه سوال دارم نمی دونم کجا بپرسم به بزرگی خودتون ببخشید

با توجه به اینکه به فصل سرما و بارون و برف نزدیک می شیم و از اونجایی که رو این موتور نمیشه طلق بست(خیلی خزه خدایی) از این لباسهای ست که ضربه گیر دارن و ضدآب هستن از کجا باید تهیه کنم؟ گمرک یه جا پیدا کردم ولی گفتم اینجا هم بپرسم شاید کسی جایی سراغ داشته باشه که بشه خوش قیمت تر خرید

MR.Halakoohi
01-08-1393, 07:30 بعد از ظهر
نشون نمیده یا اشتباه نشون میده؟
یا سیمش جایی قطعی پیدا کرده یا شناورت گیر کرده
نه اصلا" نشون نمیده/
این شناورا باید چه جوری ببینیم گیر کرده یا نه؟

Gladiator
02-08-1393, 04:15 قبل از ظهر
نه اصلا" نشون نمیده/
این شناورا باید چه جوری ببینیم گیر کرده یا نه؟

باید باکتو تخلیه و باز کنی ، زیرش یه جایی هست که ازش دوتا سیم اومده بیرون که مال نشانگر بنزینه ( البته من باک ان اس رو ندیدم ) کاملا مشخصه یه قطعه ایه که به باک پیچ شده ، پیچاشو باز کن درش بیار ببین ایرادش چیه

MR.Halakoohi
02-08-1393, 10:16 قبل از ظهر
باید باکتو تخلیه و باز کنی ، زیرش یه جایی هست که ازش دوتا سیم اومده بیرون که مال نشانگر بنزینه ( البته من باک ان اس رو ندیدم ) کاملا مشخصه یه قطعه ایه که به باک پیچ شده ، پیچاشو باز کن درش بیار ببین ایرادش چیه
البته اینم بگم که ما این فیشا جدا کردیم بعد سیمی که میرفت برای تو کیلومترا اتصال کوتاه کردیم ببینیم نشون میده یا نه/؟
دیدم نشون نمیده:297:

K.I.A
02-08-1393, 03:45 بعد از ظهر
درموتورهایه 4سوپاپ دورهایه بالایه7هزارشتاب وقدرت خیلی افزایش داره وبه قوله شماازجاکنده میشه واین عادی هست.
پس نینجا با 8 سوپاپ باید پرواز کنه..خیر اون شتابی که دوستان تو موتور های پالس 2 شمع و 3 شمع میبینن ماله شمع ها هست که وظیفه تقسیم کوئل این موتورها هست که تو هر دور یک شمع وارد مدار میشه و اوانس و ریتارد جرقرو جبران میکنه و شما احساس کشش بهتر دارید .و
همه اینا برمیگرده به cdi موتور

M@hdi
02-08-1393, 06:51 بعد از ظهر
آقا به نظرتون اگزوز بندازیم رو این موتور خزه؟ چند نفر تا الان اگزوز انداختن؟ لطفا نوع اگزوز +قیمت+عکس رو بذارید

MR.Halakoohi
02-08-1393, 11:36 بعد از ظهر
آقا به نظرتون اگزوز بندازیم رو این موتور خزه؟ چند نفر تا الان اگزوز انداختن؟ لطفا نوع اگزوز +قیمت+عکس رو بذارید
دوست عزیز والا من یه کیلیپ از اگزوز های مختلفی که روی ان اس امتحان شده بود دیدم صدای خود اگزوز فابریکش قشنگتر از همه ی اونا بود/
بعدم به نظر من یکی از قشنگی های این موتور همون اگزوز مخفی بودنشه/

moein 007
02-08-1393, 11:47 بعد از ظهر
دوست عزیز میتونی به سایت دیوار مراجعه کنی من چند بار اونجا لباس های موتور سواری دیدم تو گوگل تایپ کنی دیوار میاد بقیه ی چیزاشم معلومه

oldsnake
03-08-1393, 05:36 بعد از ظهر
دوستان می دونم اینجا جاش نیست ولی یه سوال دارم نمی دونم کجا بپرسم به بزرگی خودتون ببخشید

با توجه به اینکه به فصل سرما و بارون و برف نزدیک می شیم و از اونجایی که رو این موتور نمیشه طلق بست(خیلی خزه خدایی) از این لباسهای ست که ضربه گیر دارن و ضدآب هستن از کجا باید تهیه کنم؟ گمرک یه جا پیدا کردم ولی گفتم اینجا هم بپرسم شاید کسی جایی سراغ داشته باشه که بشه خوش قیمت تر خرید

ببین دوست عزیز شما برو منیریه و امیریه اونجا از لوازم کوهنوردی فروشی یه کلاه طوفان بخر که جلوی صورت رو می پوشونه و قیمتاش از 25 تومن تا 130 تومن هستش باد گیر هم لباس های معمولی خودت یا اگر نه باید یه کاپشن از جنس کرتکس بخری که معمولا از 250 به بالاست . یا اگر میخوای ارزانتر تموم بشه برو گمرک یا حسن آباد لوازم سربازی می فروشن بگو من باد گیر یا بارونی می خوام که خودم یه دونه همین 2 روز پیش خرید 20 تومن تموم شد یه شلوار زیر هم خریدم ضد آب و باد شد 10 تومن سر جمع 30 تومن از لحاظ شکل و شمایل هم شکیل هستش ( نری از این بارونی های پیک موتوری بخری ... یکم بگردی خوشکل مشکی می تونی گیر بیاری ) یه دستکش هم از گمرک بخر که شکل ریس داشته باشه . دستکش از 15 تون تا 48 تومن چینی و برند دار چین و... از 105 تا 1 میلیون 200 هزار تون .

MR.Halakoohi
03-08-1393, 10:08 بعد از ظهر
دوستان میخواستم رو باک ان اس طرح بزنم اما نمیدونم باید از کجا طرح پیدا کنم:297:
عکسهایی هست که روی باک ان اس طرح زده باشن؟

میلاد هرکول
03-08-1393, 10:14 بعد از ظهر
شناور ان اس روی باکه فلاپ رو باکو که باز کنی میبینیش.
احتمالا از تو کیلومتر قطعی داره موتور شما.

salahshor
04-08-1393, 12:51 قبل از ظهر
شناورو باز کردی با مولتی متر تست کن احتمال زنگ زدی یا عدم اتصال پلاتین شناور وجود داره . نمایشگر ب این راحتی خراب نمیشه

mentiroso
06-08-1393, 10:03 قبل از ظهر
دوستان من خودم ns داشتم به خاطر صدا افتادن انگشتی فروختم رفت از هر تعمیرکاری میپرسم میگن مشکل اصلی این موتور به صدا افتادن انگشتی های این موتور هست و اینکه مدل های 93 افت کیفیت دارند به نسبت مدل 92 ...

نظر شخصی خود من هم همینه..من مدل 92 داشتم 93 هم داشتم..92 انگار یه چیز دیگه بود...

hosinmaster
06-08-1393, 10:42 قبل از ظهر
هیچ فرقی نداره...اینا شایعات دلالهاست واسه بالا و پائین بردن قیمت و رد کردن موتورهای 92 صفر که رو دستشون مونده به قیمت خوب..
این کارا و این حرفا تو بازار موتور دیگه طبیعی شده..
در مورد پالس هم همین حرفو زده...در مورد آپاچی هم به همین شکل..
خام این حرفا نشید..

mentiroso
06-08-1393, 11:41 قبل از ظهر
هیچ فرقی نداره...اینا شایعات دلالهاست واسه بالا و پائین بردن قیمت و رد کردن موتورهای 92 صفر که رو دستشون مونده به قیمت خوب..
این کارا و این حرفا تو بازار موتور دیگه طبیعی شده..
در مورد پالس هم همین حرفو زده...در مورد آپاچی هم به همین شکل..
خام این حرفا نشید..

قبول دارم ولی خود شما تا بحال در مورد به صدا افتادن انگشتی های این موتور چیزی نشنیدین؟ علت چیه؟