PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pulsar 200NS

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

نیما نادری
05-10-1392, 08:30 بعد از ظهر
آقای zz خیلی مطالب عجیب غریبی میفرمایید

مثلا شما رفتی این موتورو 9 تومن خریدی تیون کردی 145 تا بره بعد انجینت

سوپاپش عیب کرده ...این همه موتور یکم قیمت بالاتر هست 145 راحت میره !!!

کی موتور صفره اونم 200 رو تیون میکنه که تند بره !!!؟ اونم از انجین ؟ یک خورشیدی عوض میکردی 150 تا میرفت خوب !!!

بازار موتورو تحلیل میکنی .... فازت چیه عزیز برادر !!!؟

میلاد هرکول
06-10-1392, 12:56 قبل از ظهر
جناب نادری فکر کنم ایشون منظورش 135 بود که تیون کرده و 145 تا رفته که منم تعجب کردم ....!!!!!!
اخه 200 ان اس که خودش 145 میره دیگه تیون نمیخاد اونم باعث شه هی سوپاپ بزنه...!!!!!!

MOHAM2AD
06-10-1392, 11:01 قبل از ظهر
من با این موتور به سرعت 145 رسیدم تازه داشت دور میگرفت ولی جرعت نکردم دیگه گاز بدم ولی مطمن هستم 160 تا میره.

hosein_dig
06-10-1392, 08:47 بعد از ظهر
145 تا رو راحت میرفت یا بهش فشار میومد؟
تعادل چطور بود؟
کنترل؟
لرزش؟

ARASH
06-10-1392, 11:56 بعد از ظهر
145 تا رو راحت میره من خودم ته همت گاز دادم رفت تعادلش خوب بود لرزشم نداشت موتورم میشد کنترلش کرد با این سرعت هنوز دو موتور تو رد لاین نرفته بود ولی موتور دیگه جون نداشت واسه بیشتر گاز خوردن

Sent from me to all of you

MOHAM2AD
07-10-1392, 01:01 بعد از ظهر
145 تا رو راحت میرفت یا بهش فشار میومد؟
تعادل چطور بود؟
کنترل؟
لرزش؟
می شد کنترل کنی ولی خوب 145 برای سبک استیریت خیلی هست .لرزش من ندیدم ازش ولی رفیقم میگفت حتی با 160 هم لرزش نداره.فشار که بش میومد ولی چون رادیاتور داره جواب میده.ولی کلا باید خودت بشینی آخه یه نفر هست ترسو هست با 90تا هم میگه نمیشه کنترل کرد یه نفر هم مثل رفیق من میگه لرزش نداره....

farshad 54
07-10-1392, 01:24 بعد از ظهر
160 تا پالس 200 ان اس میره ؟جل الخالق :icon_pf _52_:

جایی که قوانین فیزیکی و علمی و مکانیکی و ماورا الطبیعه در میماند (سریال جدید)

MOHAM2AD
07-10-1392, 01:29 بعد از ظهر
160 تا پالس 200 ان اس میره ؟جل الخالق :icon_pf _52_:

جایی که قوانین فیزیکی و علمی و مکانیکی و ماورا الطبیعه در میماند (سریال جدید)
دوست عزیز با gps گوشی دوترک به 142 رسید دو ترک که رو هم 180 کیلو بار بود!!!!!!

farshad 54
07-10-1392, 01:36 بعد از ظهر
با عرض پوزش

اینهایی که میفرمایید غیر ممکن هست

یا این موتور دوست شما خیلی خارق العاده هست یا ما از موتور چیزی سر در نمیاریم

MOHAM2AD
07-10-1392, 01:40 بعد از ظهر
شما نظر خودتون را دارید و محترم هم هست .یه سرچ از تاپ اسپید این موتور تو فیلم ها هم بکنید 160 را میبینید.

farshad 54
07-10-1392, 02:00 بعد از ظهر
بله بله کاملا درسته

دوست بنده هم یه آپاچی 160 داره که باهاش 170 تا میره

اگه قبول ندارید تو اینترنت سرچ کنید فیلمهاشو ببینید

نظر منه دیگه محترمه حالا هر چی باشه :11:

دوستان اینکه ما اینجا بیاییم یه چیزی بگیم دلیل نداره همه قبول کنن هر مطلبی باید یه پایه و اساس درست داشته باشه

اینکه این موتور به سرعت 160 برسه در شرایط استاندارد و مسیر کفی غیر ممکن هست

شما بی زحمت لینک فیلم رو بذارید - بعدشم تو فیلم شیب مسیر معلومه ؟ آیا موتور تو فیلم استاندارد هست ؟ خودتون دارید میفرمائید فیلم پس فیلم فقط فیلمه و قابل استناد نیست

اینجا چند تا از دوستان 200 ان اس دارن ولی هیچ کدوم نیومدن همچین حرف شگفت انگیزی بزنن ( یکیشون هم مطمئنم موتور سوار حرفه ای هست که تمام موتوراشو به تاپ اسپید رسونده ) پس اگه میرفت حتما الان

ما در جریان بودیم

MOHAM2AD
07-10-1392, 02:07 بعد از ظهر
شما بی ضحمت ازشون بپرسین ببینین تاپ اسپید چقدر هست؟
این را در گوگل سرچ کنین یه video نی که:pulsar 200ns top speed

- - - Updated - - -

155kmphو151kmphو157km/h

farshad 54
07-10-1392, 02:09 بعد از ظهر
160؟ :s (9):

MOHAM2AD
07-10-1392, 02:18 بعد از ظهر
شما سر 3کیلومتر دعوا داری؟؟؟؟؟؟دوست گلم من خودم 143 تا بیشتر یه ترک نرفتم تازه سر پایینی هم بود یه مقداری .اصلا جرعت این سرعتا را با موتور استیریت ندارم .ولی این حرفی بود که شنیده بودم .حالا خدایی وقتی من 97 تا میرم به همه میگم 100تا اصلا این کیلومترا حدود 5 یا شاید 10 تا خطا دارن gps هم دوتا گوشی گرفتم دستم 5 تا اختلاف داشتن .حیلی ذهنتا درگیر 5 کیلومتر نکن.با امضاتم خیلی حال میکنم خدایییییی.

MOHAM2AD
07-10-1392, 03:14 بعد از ظهر
تابستون حتما یه قرمزشو می خرم.بهترین پلاکی بوده که تا حالا سوار شدم....

oldsnake
07-10-1392, 04:31 بعد از ظهر
این تیزر ها رو زیاد باور نکنید یارو ور میداره سرعت سنج رو دستکاری میکنه بعد فیلم میگیرن و می خوان فن بازی در بیارن این موتور خیلی بره 145 تا ( تو کاتالوگ زده 135 که من 10 تا هم بالاتر گفتم )

hosein_dig
07-10-1392, 08:02 بعد از ظهر
داداش 23 اسب بخاره . حالا با آیرو دینامیکش کار ندارم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

MOHAM2AD
07-10-1392, 10:20 بعد از ظهر
میدونید بدبختی بعنی چی ؟؟؟یعنی کسی که حتی موتور رو هم ندیده در مورددش نظر میده.....ولی واقعا قصدم تو هین نیست...با gps یه نفر تست کنه نتیجه را بگه....ولی مطمنم Gps هم خطا داره!!!!!!!!!!!

hosein_dig
07-10-1392, 10:37 بعد از ظهر
صفحات قبل رو بخونی کیا تست کرده. کیلومتر خطا نداره نظر هم داده درباره موتور

farshad 54
07-10-1392, 11:11 بعد از ظهر
میدونید بدبختی بعنی چی ؟؟؟یعنی کسی که حتی موتور رو هم ندیده در مورددش نظر میده.....ولی واقعا قصدم تو هین نیست...با gps یه نفر تست کنه نتیجه را بگه....ولی مطمنم Gps هم خطا داره!!!!!!!!!!!

الان یعنی فقط شما این موتورو دیدی ؟ که اومدی نظر میدی راجبش

کلا اینجا دوستان هم این موتور را دارن هم همه جوره تستش کردن و راجب شتاب و حداکثر سرعتو سایر مسایل فنیش صحبت شده (شما یه خورده دیر رسیدی قطار رفت )

و اینکه یه هو یکی بیاد بگه فلان موتور فلان قدر میره که کاملا معلومه حرفش سندیت و واقعیت نداره خودش نشون دهنده اینه که میشه رو نظراتش حساب کرد یا نه

ضمن اینکه واقعا قصدم توهین نیست - دیگه هم نمیخوام راجب این موضوع صحبت کنم فقط گفتم که دوستان فکر نکنن اینجا با یه عده گاگول طرفن که هر حرفی رو راحت قبول کنن

فاتحه ام صلوات

MOHAM2AD
08-10-1392, 12:30 بعد از ظهر
دوستان عزیز کلا به خاطر لحن صحبتم از همتون عذر خواهی میکنم.شرمنده دیشب عصابم قاطی بود.

mentiroso
08-10-1392, 09:56 بعد از ظهر
من نمیدونم چرا همه دنبال سرعت و جی پی اس و این حرفا هستن..این موتور street هست نه race پس بنابراین کاربری خیابونی داره نه سرعت

حالا 135 تا بره یا 150 تا..مهم نرمی موتور و مانور و شتاب موتور برای کاربری شهر میباشد.

من امروز زردش رو خریدم....همه نوع موتور پالس رو هم داشتم...چیزی که حس کردم اینکه شتاب فوق العاده تا 80 تا و دیگه اینکه 100 تای این موتور تو دور موتور پایین دنده 5 با سرعت 100 تای ug4 تو ردلاین دنده 5 مثل تفاوت سرعت پراید و bmw تو سرعت 150 تاست.

کیفیت این موتور بسیار بالاست (شاید هم چون سری اول هست مثل پالس های سری ug2 , ug3 )

زیاد درگیر سرعت نشین چون دنده 6 این موتور میشه دنده 1 cbr 1000 fire blade ..تموم شد و رفت...

کسی هم میخواد براه بخره یه نصیحت از من بهش : شما سوار این موتور میشی انگار دادی پالستون رو tune up کردن قویتر شده + نرمی فوق العاده و امنیت بیشتر ترمز و بخصوص لاستیک.

mentiroso
09-10-1392, 02:54 بعد از ظهر
اینم از موتور بنده (البته مال خودتونه)

البته رنگش از توی عکس خیلی قشنگ تره.

بردم پیش رفیقم نمایندگی نشون بدم (خوبه نشون دادم)..خاک تو سرشون با این assemble کردنشون.پیچ چرخ عقب شل شل بود..زنجیر سفت بود.کلاچ تنظیم نبود..روغن هم فعلا تا 500 تا 1250 سی سی کاسترول ریختم هرچند میدونم روغن کاسترول تو ایران اصل نیست..(احتمالا آترود میریزم چون تا الان جواب گرفتم یا شاید هم motorex)
گلگیر رو درآوردم ببینم موتور چه شکلی میشه اصلا جالب نشد گذاشتم سرجاش ولی احتمالا اون آرم جلوی pulse رو برمیدارم.
روی زمین خیس هم ترمز زدم اصلا گیج نزد..جنس لاستیک و گل و عاجش خدا رو شکر ایندفعه عالیه.(خودم الان ug4 دارم جرات ندارم توی آسفالت خیس تند برم).

35123

- - - Updated - - -

روغن هم اشتپ شد..توتال ریختم :biggrin:

farshad 54
09-10-1392, 02:55 بعد از ظهر
مبارکه دوست عزیز ایشالا به سلامتی استفاده کنی

ترمز ها و لاستیک های 200 ns واقعا عالی از آب در اومده

در ضمن اون دستکش رو فرمونی ها چی میگه بابا موتور رو شیک سوار شید اینا چیه میندازین رو موتور یه جفت دستکش خوب دستت کن هم حرفه ای تره هم خوشگلتره و هم با کلاس

موفق باشی

mentiroso
09-10-1392, 03:00 بعد از ظهر
یه خبر خوب هم در مورد لوازم....همه ی لوازماش موجوده یا ظرف کمتر از 1 هفته شرکت براتون میاره.یه قرمزش ترکیده تو نمایندگی بود کیلومتر و فلاپ جلو و گلگیرش شده بود 1 تومن ..

- - - Updated - - -

مبارکه دوست عزیز ایشالا به سلامتی استفاده کنی

ترمز ها و لاستیک های 200 ns واقعا عالی از آب در اومده

در ضمن اون دستکش رو فرمونی ها چی میگه بابا موتور رو شیک سوار شید اینا چیه میندازین رو موتور یه جفت دستکش خوب دستت کن هم حرفه ای تره هم خوشگلتره و هم با کلاس

موفق باشی

:gigglesmile:
دستکش رو خوب اومدی..دروغ چرا دیروز رفتم بگیرم یادم رفت دستکش با خودم ببرم انقدر هوا سرد بود مجبوری رفتم از این دستکش ها بستم تا به خونه برسم وگرنه کلاه و دستکش ktm قبلیم رو دارم .... اتفاقا خواستم توضیح بدم یادم رفت. در هرصورت ناقابله.

ماکیاولی
09-10-1392, 03:56 بعد از ظهر
چقدر جیگره
خوب خریدی
مبارکت باشه و چرخش بسلامتی بچرخه برات
.

hosein_dig
09-10-1392, 04:08 بعد از ظهر
اینم از موتور بنده (البته مال خودتونه)

البته رنگش از توی عکس خیلی قشنگ تره.

بردم پیش رفیقم نمایندگی نشون بدم (خوبه نشون دادم)..خاک تو سرشون با این assemble کردنشون.پیچ چرخ عقب شل شل بود..زنجیر سفت بود.کلاچ تنظیم نبود..روغن هم فعلا تا 500 تا 1250 سی سی کاسترول ریختم هرچند میدونم روغن کاسترول تو ایران اصل نیست..(احتمالا آترود میریزم چون تا الان جواب گرفتم یا شاید هم motorex)
گلگیر رو درآوردم ببینم موتور چه شکلی میشه اصلا جالب نشد گذاشتم سرجاش ولی احتمالا اون آرم جلوی pulse رو برمیدارم.
روی زمین خیس هم ترمز زدم اصلا گیج نزد..جنس لاستیک و گل و عاجش خدا رو شکر ایندفعه عالیه.(خودم الان ug4 دارم جرات ندارم توی آسفالت خیس تند برم).

35123

- - - Updated - - -

روغن هم اشتپ شد..توتال ریختم :biggrin:

مبارک باشه چند خریدی؟ بیمه موتور 115بود؟
این موتور جا ابزارش کجاست؟
چرا ساساتشو اتو ماتیک نکردن.
نور چراغش تو شب چطوره ؟
فنش تو این سرما روشن میشه؟
اب رادیاتو چک کن . یا عوض کن .
دفترچه میدن برا موتور؟

h0ssein
09-10-1392, 05:11 بعد از ظهر
مبارک باشه خیرشو ببینی...:5::flower4:

ولی این آرم باجاج عجب چیزه ضایعی یه!!:9: واه واه ر... بودن بهتر بود بکن این لامسبو تو ذوق میزنه موتور اونجاست آرمش دوکیلومتر جلوتر !:9:

بکنش که اگه با این وضع تو تیر رسم باشی بهت رحم نمیکنم !:icon_pf (95)::4chsmu1:

oldsnake
09-10-1392, 06:59 بعد از ظهر
مبارکه دوست عزیز چرخش برات بچرخه . فقط این نایلون های روی دستش رو بر دار یه دستکش موتور ازینا که جای انگشتش بیرونه دستت کن توپ میشه پشت موتور .

mentiroso
09-10-1392, 08:11 بعد از ظهر

ولی این آرم باجاج عجب چیزه ضایعی یه!!:9: واه واه ر... بودن بهتر بود بکن این لامسبو تو ذوق میزنه موتور اونجاست آرمش دوکیلومتر جلوتر !:9:

سلام
آره والا..ما مخلصیم...اولین آچارکشی ببرم بازش میکنم

مبارکه دوست عزیز چرخش برات بچرخه . فقط این نایلون های روی دستش رو بر دار یه دستکش موتور ازینا که جای انگشتش بیرونه دستت کن توپ میشه پشت موتور .

سلام
گفتم که هوا سرد بود دستکش نبرده بودم اینجوری شد..الان بازش کردم ..عکس هم قرار میدم دوستان از نگرانی در بیان :)
[QUOTE=hosein_dig;213523]مبارک باشه چند خریدی؟ بیمه موتور 115بود؟
نور چراغش تو شب چطوره ؟
دفترچه میدن برا موتور؟

سلام
ممنون..من با 100 تا کارکرد (طرف از نمایندگی تا خونه آورده بود با بیمه رازی) خریدم 8 تومن

ابزارش زیر زین عقب چسبیده به خود زین هست
ساسات رو چرا اتومات نکردن هم برای خود من سواله.چون خودم امروز دقت کردم ساساتش یه تیکه فلزی هست حتی مثل ug4 هم نیست !!!؟!؟!
نورش خوبه ولی نه به اندازه ی 220
فنش هم چون من فشار نیاوردم و هوا تقریبا صفر درجه بود نه روشن نشد.
آب رادیات هم که امروز نشون دادم لازم نبود..ضد یخ هم نشون گر داره.برای تعویض هم باید فلاپ باز بشه چون از طریق درب رادیات اینطور که من شنیدم نریزین بهتره (میگن هوا میگیره)
دفترچه هم داره

درکل این موتور باید یه فرقی با موتور ktm duke 200 داشته باشه.اینطور که خود من فهمیدم بعضی از جاهای موتور رو مثل همین ساسات یا مثلا جک کناری رو میتونستن بهتر و باکیفیت تر کار کنن.(البته مشخصه که به همین دلیل قیمتش پایین تره).

- - - Updated - - -

سلام
آره والا..ما مخلصیم...اولین آچارکشی ببرم بازش میکنم

سلام
گفتم که هوا سرد بود دستکش نبرده بودم اینجوری شد..الان بازش کردم ..عکس هم قرار میدم دوستان از نگرانی در بیان :)

مبارک باشه چند خریدی؟ بیمه موتور 115بود؟
نور چراغش تو شب چطوره ؟
دفترچه میدن برا موتور؟

سلام
ممنون..من با 100 تا کارکرد (طرف از نمایندگی تا خونه آورده بود با بیمه رازی) خریدم 8 تومن

ابزارش زیر زین عقب چسبیده به خود زین هست
ساسات رو چرا اتومات نکردن هم برای خود من سواله.چون خودم امروز دقت کردم ساساتش یه تیکه فلزی هست حتی مثل ug4 هم نیست !!!؟!؟!
نورش خوبه ولی نه به اندازه ی 220
فنش هم چون من فشار نیاوردم و هوا تقریبا صفر درجه بود نه روشن نشد.
آب رادیات هم که امروز نشون دادم لازم نبود..ضد یخ هم نشون گر داره.برای تعویض هم باید فلاپ باز بشه چون از طریق درب رادیات اینطور که من شنیدم نریزین بهتره (میگن هوا میگیره)
دفترچه هم داره

درکل این موتور باید یه فرقی با موتور ktm duke 200 داشته باشه.اینطور که خود من فهمیدم بعضی از جاهای موتور رو مثل همین ساسات یا مثلا جک کناری رو میتونستن بهتر و باکیفیت تر کار کنن.(البته مشخصه که به همین دلیل قیمتش پایین تره).

- - - Updated - - -

[QUOTE=ماکیاولی;213522]چقدر جیگره
خوب خریدی
مبارکت باشه و چرخش بسلامتی بچرخه برات
.

ممنون..مال خودته. ان شاءالله همه بچه های فروم یه دونه بگیرن

MOHAM2AD
10-10-1392, 02:21 قبل از ظهر
سلام وقعا مبارک باشه.آب بندی که در اومد باش 150 تا را حداقل مجض یه بارم شده باش برو یه خورده هم بترسی هم به همه بگی 150 به بالا هم میره...:98::98::98::98::98::98::98:

- - - Updated - - -

آخ ببخشید حواسم نبود دوباره خوابم گرفته دارم پرت وپلا میگم..

zz5373659
10-10-1392, 01:29 بعد از ظهر
آقا منظورم 135 بود نه ns
در ضمن این طوری کیفش بیشتره- صداشم فرق میکنه

- - - Updated - - -

منظورم 135 بود
چون کیفش بیشتره

- - - Updated - - -

سلام به دوستان
سه روزه تو کارخونه گیر آب اسید پالس ns بودم :25r30wi:
از دوستانی که تازه این موتور خریدن اگه کسی آب اسید تو باتریش نبود بره پیش همونی که ازش خریده یه آب اسید1330 بگیره(1250 نریزید) چون باتری خراب میشه(این جور میگن):26:
فشنگی رادیاتشم چک کنید که خراب نباشه(اگه آب تو رادیات زیاد باشه باید سر ریزکنه) اگه نکرد زود بره نمایندگی تا موتورو از بین نبرده

ماکیاولی
10-10-1392, 03:30 بعد از ظهر
آقا منظورم 135 بود نه ns
در ضمن این طوری کیفش بیشتره- صداشم فرق میکنه

- - - Updated - - -

منظورم 135 بود
چون کیفش بیشتره

- - - Updated - - -

سلام به دوستان
سه روزه تو کارخونه گیر آب اسید پالس ns بودم :25r30wi:
از دوستانی که تازه این موتور خریدن اگه کسی آب اسید تو باتریش نبود بره پیش همونی که ازش خریده یه آب اسید1330 بگیره(1250 نریزید) چون باتری خراب میشه(این جور میگن):26:
فشنگی رادیاتشم چک کنید که خراب نباشه(اگه آب تو رادیات زیاد باشه باید سر ریزکنه) اگه نکرد زود بره نمایندگی تا موتورو از بین نبرده

آقا شما تو کارخونه پالس کار میکنی؟

mentiroso
11-10-1392, 09:49 قبل از ظهر
دوستان تمامی نکاتی که من میگم نظر شخصی من بوده به عنوان یه موتور سواری که تمامی مدل های پالس رو داشته ام و همچنین کی تی ام هم قبلا داشته ام .یعنی موتور با کیفیت هم داشته ام.

اینجور که من پرس و جو کردم این موتور یاتاقان هست ؟!؟!؟ (که معمولا تو موتورهای چهارسیلندر و احیانا دوسیلندر دوزمانه استفاده میشه) از نمایندگی هم که پرسیدم گفتن چون رادیات داره هیچ مشکلی به وجود نمیاد.فقط روی مقدار سطح روغن موتور تاکید داشتند که کم نباشه.

دیروز فرصتی شد که یه دوری بزنم (البته موتور تو آب بندی هست).

استایل نشستن روی موتور ( خودم ug4 هم دارم) بسیار نرمتر و راحت تر است و اینکه که فشاری روی مچ دست ها نیست !!!! مخصوصا موقع ترمز زدن سر چراغ قرمزها و یا زمان به اصطلاح زمان کپ کردن موتور تو سرعت.

اولین چیزی که حواس شما را به این موتور جلب میکند شتاب موتور وکشش نسبتا خوب موتور تا سرعت 80 تای اولیه اونه (البته تو کلاس خودش)
تاپ اسپید هم نزدم چون آب بندیه و در ضمن نیازی نمی بینم .کاربری این موتور برای من شهری بوده وشتاب برای من مهمه که خدا روشکر برای من کافیه.

ظاهر به روزی داره و از بغل شبیه موتور سنگینه از پشت زیاد جالب نیست و از جلو هم شبیه suzuki b-king هست (نظر شخصی :) )
کمک وسط باعث نرمی فوق العاده موتور بخصوص زمان عبور از سرعت گیر ها شده .لاستیک ها چسبندگی خوبی دارند به ویژه تو قیمت های خیس و نمناک آسفالت (مشکل عمده اکثر پالس ها) و حتی در عبور از خطوط سفید عابر پیاده و ترمز کردن موتور کله نکرد (همینش برای من 1 تومن ارزش داره ) .

ترمز ها عالی هستند و عکس العمل بسیار خوبی دارند.

موتور خیلی راحت تر از ug4 روی جک وسط میره و بالعکس

بوق موتور زیاد جالب نیست.پالس های قدیمی صدای جالب تری داشتند (نظر شخصی).

کمک های جلوی موتور معکوس بودن بهتر بود

به نظرم ساسات اصلا جالب نیست و باید اتومات میشد (ساسات ug4 قشنگتر و بهتره)

خلاص کردن دنده هیچ مشکلی نداره و در حالت سکون خلاص میشه.

صدای اگروز هم یکم ریزتر از ug4 هست.به هیچ وجه هم صدای تانک نمیده

نور چراغ جلو هم معمولیه و هیچ نکته خاصی در موردش وجود نداره

در مورد قیمت هم به نظر من در حال حاضر این موتور خون پرش 6 تومن ارزش داره ولی زمانیکه آپاچی با بیمه میشه 6 تومن فکر کنم 7.5 تا 8 قیمت مناسبی باشه.

ولی کسی اگه به دنبال سرعت و تاپ اسپید هست سمت این موتور نیاد بهتره (نظرشخصی) چون این موتور race نیست ولی اگه میخواین موتوری سوار بشین که ظاهرش با ug4 و کلا پالس تفاوت داشته باشه و شتاب و نرمی بیشتری داشته باشه و در عین حال موتور به روز باشه توصیه من خرید این موتور میباشد.

درکل اگه میخواین پول بابت این موتور بدین فکر نکنین دارین r6 یا cb400 میخرین ....خود من قبل از خرید ، سوار این موتور شده بودم و آشنایی کامل با این موتور داشتم.

mentiroso
11-10-1392, 10:49 قبل از ظهر
دوستان این آگهی رو هم یه نگاهی بندازین بد نیست..من خودم موتورم رو از همین سایت پیدا کردم

[Only registered and activated users can see links]

hosein_dig
11-10-1392, 11:01 قبل از ظهر
به محل اگهی هم وجه بشه خوبه

hosein_dig
11-10-1392, 11:02 قبل از ظهر
ای بابا چرا ادیت نداره این انجمن

ماکیاولی
11-10-1392, 04:09 بعد از ظهر

roma
11-10-1392, 06:15 بعد از ظهر

رنگ هاي جديد با طرحهاي جديد ns

همون سادش قشنگتر

MOHAM2AD
11-10-1392, 07:03 بعد از ظهر
سلام دوستان .من فک نمیکردم برای این موتور بشه اگزوز نصب کردهمین طور روی duke200ولی رفتم تو سایت arrowکه کویر موتور اگزوزاش را تو ساییتش داره اینا دیدیم:

گفتم حتما برای ns هم داره .دیدم بله!!!!!

اگزوز را که کویر موتور داره .کسی خبر داره این رابط بین اگزوز و سیلندر گیر میاد.؟یا نه اصلا کسی دیده اگزوز رو nsنصب بشه؟

- - - Updated - - -

اصلا به نظرتون میرزه 1تومن بدی این اگزوز را؟صداش چجوریه به نظرتون؟

- - - Updated - - -

oldsnake
11-10-1392, 07:08 بعد از ظهر
اصلا خوشگل نمیشه . این رنگ ها 2014 هم اصلا خوشگل نکردتش آدم رو یاد دیسکاور میندازه با این رنگش .؟

Garbaz
11-10-1392, 07:12 بعد از ظهر
ولی من عکس این موتور می بینم شیفتش میشم ، چه برسه اینکه باهاش ازدواج کنی حالا. :gigglesmile:

MOHAM2AD
11-10-1392, 07:37 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] صداش رو duke200 فک کنم رو nsهم دقیقا همین صدا را بده!!!!!!صداش به دلیل چهر سوپاپ بودن مثل 135هست که روش اگزوز میندازن!

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links]خیلی این یکی نازه لامصب!!!!PULSAR NS 200 RECAMARAS MARIO

abolfazls
11-10-1392, 09:17 بعد از ظهر
اگزوز اروو براى پالس ٢٠٠ns

اينم لينكش

zz5373659
11-10-1392, 10:01 بعد از ظهر
آقا شما تو کارخونه پالس کار میکنی؟

فعلا آره

abolfazls
11-10-1392, 10:22 بعد از ظهر
يكى از مزاياى پالس ٢٠٠ns همين اگزوز مخفى بودنش هست كه با اين اگزوزها اين مزيت از بين ميره ...

M.amin
11-10-1392, 10:56 بعد از ظهر
عکس از خط مونتاز موتور و یا کارخونه میتونید بزارید ؟ (الا ن مشکلاتی که این موتورها داشتن به غیر فشنگی رادیات دیگه چی هست ؟ تو سری های جدید تر رفع شده ؟؟) . . . . . . ممنون .

BKING
12-10-1392, 08:21 قبل از ظهر
يكى از مزاياى پالس ٢٠٠ns همين اگزوز مخفى بودنش هست كه با اين اگزوزها اين مزيت از بين ميره ...

به نظرم مخفی بودن اگزوز هیچ سودی نداره

koosha
12-10-1392, 10:01 قبل از ظهر
چرا سعيد جان سودش به اينه كه به هر حال اگزور مانعي واسه رد شدنه موتور ار جايي نميشه

BKING
12-10-1392, 10:32 قبل از ظهر
چرا سعيد جان سودش به اينه كه به هر حال اگزور مانعي واسه رد شدنه موتور ار جايي نميشه

اگزوز مانع رد شدن نمی شه

می تونست مثل خیلی از موتورها اگزوز رو زیر زین و کوچک کنار طراحی کنه

VAHID
12-10-1392, 10:49 قبل از ظهر
صدای وقعی رو زمانی میشه ازش گرفت که کاتالیزورش هم برداشته بشه و هدرز بشه.اون موقع میشه گفت کامل نفسش باز شده

zz5373659
12-10-1392, 12:12 بعد از ظهر
عکس از خط مونتاز موتور و یا کارخونه میتونید بزارید ؟ (الا ن مشکلاتی که این موتورها داشتن به غیر فشنگی رادیات دیگه چی هست ؟ تو سری های جدید تر رفع شده ؟؟) . . . . . . ممنون .

نمیزارن گوشی ببریم داخل فقط سرپرستا گوشی دارن با نگهبان ها
ترمز عقبش هم گاهی گردگیر میترکونه

MOHAM2AD
12-10-1392, 12:20 بعد از ظهر
دوستان این رابط بین سیلندر و اگزوز هست تو ایران یا نه؟؟؟؟؟:11::11::11:یا میشه براش ساخت ؟؟؟؟؟؟یکی کمک کنه برا رفیقم میخواممم:98::98::98::98::98::98:

ماکیاولی
12-10-1392, 01:35 بعد از ظهر
فعلا آره
پس برادر قربون دستت یکم خبرهای رانتی برسون به ماخبر نداری ثبت نام بعدی ns کی هست؟

zz5373659
12-10-1392, 03:02 بعد از ظهر
پس برادر قربون دستت یکم خبرهای رانتی برسون به ماخبر نداری ثبت نام بعدی ns کی هست؟

خبر رانتی ندارم ولی خودم خواستم یه ns بردارم گفتن فقطبه نمایندگی های خاص میدن منم ناچارن یه 135 برداشتم 3500 قسطی

K.I.A
12-10-1392, 06:48 بعد از ظهر
نمیزارن گوشی ببریم داخل فقط سرپرستا گوشی دارن با نگهبان ها
ترمز عقبش هم گاهی گردگیر میترکونه
ببخشید مگه کارخونه فراری یابوگاتی هست! گوشی چرا نمیشه برد؟!
گردگیر مگه میترکه تا حالا ندیدم!؟

ali_r
12-10-1392, 08:51 بعد از ظهر

ماکیاولی
12-10-1392, 10:39 بعد از ظهر
خبر رانتی ندارم ولی خودم خواستم یه ns بردارم گفتن فقطبه نمایندگی های خاص میدن منم ناچارن یه 135 برداشتم 3500 قسطی

ببخشید متوجه نشدم
موتور رو به نمایندگی های خاص برای فروش میدن
یا شما قسطی خواستی اینطوری گفتن؟
:297:

zz5373659
12-10-1392, 10:49 بعد از ظهر
ببخشید مگه کارخونه فراری یابوگاتی هست! گوشی چرا نمیشه برد؟!
گردگیر مگه میترکه تا حالا ندیدم!؟
نه قبلا میزاشتن ولی به خاطرات دلایل ... نمیزارن و اگه دیدن تو خط مونتاژ کسی گوشی داره مخصوصا دوربین دار فورا اخراج میشی
گردگیرم اصطلاح ماست منظورم یه خار هس توی پیستون ترمز عقب که ما بهش اصطلاحا میگیم گردگیر
تا حالا فقط 3 تا موتور اینطوری شده

- - - Updated - - -

ببخشید متوجه نشدم
موتور رو به نمایندگی های خاص برای فروش میدن
یا شما قسطی خواستی اینطوری گفتن؟
:297:

نه بزار واضحش کنم
من یه موتور میخواستم گفتن ns تازه اومده (اون موقع فقط زردش بود) یه کسی هس فقط به بچه ها کارخونه موتور میفروشه هر جوری که خواستن(فقط یک موتور) من بهش گفتم یه ns به من بده گفت ns به من نمیدن بیا 135 قسطی بهت بدم
منم خریدم

K.I.A
12-10-1392, 10:51 بعد از ظهر
گردگیرم اصطلاح ماست منظورم یه خار هس توی پیستون ترمز عقب که ما بهش اصطلاحا میگیم گردگیر
تا حالا فقط 3 تا موتور اینطوری شده
گردگیر ^ خار پشت پیستون اصلا شباهت بهم ندارن /کالیپر و ترمز زیاد باز کردم اما خار پشت پیستون ندیدم تاحالا میشه یه عکس بزارید برام جالبه؟

zz5373659
12-10-1392, 11:00 بعد از ظهر
گردگیر ^ خار پشت پیستون اصلا شباهت بهم ندارن /کالیپر و ترمز زیاد باز کردم اما خار پشت پیستون ندیدم تاحالا میشه یه عکس بزارید برام جالبه؟

باشه فقط ماله پالس نیست اما مثل هم هستن
گه هوا خوب بود یه فیلم از موتورمم میزارم یه خورده دستکاریش کردم (چون تازه 300 تومن خرجش کردم) دور موتورش راحت به 11.5 ،12 میرسه ولی فقط تا دنده 3 دنده 4و5 به 8 هم نمیرسه .

ماکیاولی
13-10-1392, 01:32 قبل از ظهر
باشه فقط ماله پالس نیست اما مثل هم هستن
گه هوا خوب بود یه فیلم از موتورمم میزارم یه خورده دستکاریش کردم (چون تازه 300 تومن خرجش کردم) دور موتورش راحت به 11.5 ،12 میرسه ولی فقط تا دنده 3 دنده 4و5 به 8 هم نمیرسه .

داداش شما که خودت اوستایی
ولی این حرکات رو میزنی موتور به ف میره

نیما نادری
13-10-1392, 12:10 بعد از ظهر
دوستان مراقب گرفته شدن ایستگاهشون باشن !!!کلا

در مورد اگزوز arrow اون دوستمون میپرسه باید بگم اگر کویر انبار اگزوز یا همون مافلر رو آورده (برای ns) حتما لوله یا کالکتور رو هم مخوصوص این موتور آورده (شماره قطعه تو همون عکس مشخصه )

چون انبار دوک قاعدتا واسطه مخصوص خودش رو داره و به پالس نخواهد خورد

اون پالسهای رنگووارنگ هم ایران نمیاد مخصوص بازار این منطقه نیست اگر دقت کنید شلگیر روی چرخ عقب رو هم کلا ندارن (مالزی و سنگاپور و...)

معمولا کویر آب تو آسیاب بقیه نمی ریزه و موتوری که محصول خودش نباشه براش یک پیچم نمیاره .فکر میکنم کلا چنین اگزوزی رو نیارن مگر رویه کاری کویر عوض شده باشه

omidco2003
13-10-1392, 02:33 بعد از ظهر

نیما خان یعنی چی ؟

MOHAM2AD
14-10-1392, 11:50 قبل از ظهر

در مورد اگزوز arrow اون دوستمون میپرسه باید بگم اگر کویر انبار اگزوز یا همون مافلر رو آورده (برای ns) حتما لوله یا کالکتور رو هم مخوصوص این موتور آورده (شماره قطعه تو همون عکس مشخصه )

چون انبار دوک قاعدتا واسطه مخصوص خودش رو داره و به پالس نخواهد خورد

اون پالسهای رنگووارنگ هم ایران نمیاد مخصوص بازار این منطقه نیست اگر دقت کنید شلگیر روی چرخ عقب رو هم کلا ندارن (مالزی و سنگاپور و...)

معمولا کویر آب تو آسیاب بقیه نمی ریزه و موتوری که محصول خودش نباشه براش یک پیچم نمیاره .فکر میکنم کلا چنین اگزوزی رو نیارن مگر رویه کاری کویر عوض شده باشه
برای nsکه نیوورده تو فروشگاه آنلاینش فقط انبارش هست که برای هیو هست.
رابط رو گفتم شاید تو بازار باشه کویر موتور که یه رابط داره اونم برا هیو

zz5373659
16-10-1392, 12:33 بعد از ظهر
داداش شما که خودت اوستایی
ولی این حرکات رو میزنی موتور به ف میره
اوسا نیسم ولی یه چیزایی بلدم
اینم فیلمی که گفتم

ali_r
16-10-1392, 12:56 بعد از ظهر
تاپ اسپیدش چند تاست؟

MOHAM2AD
17-10-1392, 09:51 قبل از ظهر
تاپ اسپیدش چند تاست؟
علی آقا من 95 کیلو هستم با این موتور به 142 رسیدم بازهم راه داشت مطمن هستم یه نفر 60کیلویی با این موتور به نزدیک 160 هم میرسه.
ولی دوستان میگن این غیر ممکن هست....حالا من نمیدونم چرا؟از هر کی داره هم بپرسی میگه 160 تا رفتم....ولی دوستان میگن با توجه به اسب بخارش این سرعت را نمیره....من بشون میگم ktm duke 125 که 15 اسب هست را کدام پالس 220 که 20اسب هست چه در شتاب و چه درسرعت میتونه بگیره؟؟؟؟؟؟....!!!!یا نینجا ومگلی هم سر عت و هم شتاب یکی نینجا 34 مگلی27....
موتور فقط تو تست تاپ اسپیدش مشخص میشه نه با اسب بخار و این حرفا.....
دوستمون هم میگن اصلا نیاز به زدن تا پ اسپید نی من میدونم این موتور برا سرعت نیست ولی بعضی جاها سرعت رفتن با موتور نیازه مثلا وقت کل کل با یه نفر دیگه!!!!!!!
ببخشید طولانی شد ولی حرف دلم بود.!!!!
آخی راحت شدم....خخخخخخ

MANHUNT
18-10-1392, 03:46 بعد از ظهر
دوستان چقدر پالس ٢٠٠ ان اس زياد شده من روزي پنچ شيش تا ميبينم چيزي كه جلب توجه ميكنه صداشه كه صداي تراكتور ميده اما تو دور بالا خوبه يه جورايي آدم ميبينم از نزديك ميگن كه واقعا با اين قيمت نميارزه اگه يه سري موقع ها دقت نكني با پالس ١٣٥ اشتباه ميگيري

M.amin
22-10-1392, 09:32 بعد از ظهر
دوستان چقدر پالس ٢٠٠ ان اس زياد شده من روزي پنچ شيش تا ميبينم چيزي كه جلب توجه ميكنه صداشه كه صداي تراكتور ميده اما تو دور بالا خوبه يه جورايي آدم ميبينم از نزديك ميگن كه واقعا با اين قيمت نميارزه اگه يه سري موقع ها دقت نكني با پالس ١٣٥ اشتباه ميگيري

واقعا صدای اگزوزش کمه ... چه جوری میگی صدای تراکتور میده ... صداش عین موتورای شارژی و خیلی کم .

hosein_dig
23-10-1392, 07:34 قبل از ظهر

اتفاقا صداش کمه و من خوشم اومده
نبود اگزوز خیلی حسنه من هر موتوری داشتم همش نگران مالیدن اگزوزش به اینور اونر بودم
پالس 220هم 2700بود همه میگعتن نمیارزه ولی گرونترم شد همه رفتن خریدن یکیش خودم
این موتور ممکن از دور با 135 اشتباه گرفته بشه ولی از نزدیک چون تک کمکه و اگزوز نداره تابلوه
از عقب زشته و شبیه 135

mentiroso
23-10-1392, 08:10 قبل از ظهر
اتفاقا هر چی بیشتر بشه بهتره چون قطعات و لوازماش بیشتر میشه یعنی شرکت استقبال رو ببینه خودش سریع لوازم رو وارد میکنه
در مورد صدا هم به هیچ وجه اینطور نیست.صدای موتور نرم و بی صداست البته تو دور بالا یکم خشن میشه ولی نه در حد ug4
کلا به نظر من تفاوت این موتور با بقیه پالس ها نرمی فوق العاده (به دلیل تک کمک بودن) و شتاب بالا دنده 1و 2 که یه جورایی دوبل هست...
ظاهری هم از جلو بسیار زیبا بخصوص زردش از کنار که شبیه موتور سنگینه از پشت هم یه جورایی شبیه 135 هست ولی کمک وسط درتشخیص بین این دو کافیست.

saeidlove
23-10-1392, 12:38 بعد از ظهر
سلام خدمت کليه دوستان. من تازه عضو شدم و ضمنا ميخام يه 200ان اس بگیرم اما اطلاعات راجع بش ندارم ميخاستم بدونم اين موتور به قيمتش مى ارزه؟اگه مى ارزه الان بگیرم بهتره يا بعدا ارزان ميشه؟ ممنون:20:

farshad 54
23-10-1392, 01:26 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

hosein_dig
23-10-1392, 01:32 بعد از ظهر
کاش صفحات قبلو میخوندی
موتور خوبیه قدرس خیلی خوبه . آبخنکم هست که خیلی میارزه . از لحاظ فنی باید اونای که دارن نظر بدن .
درباره قیمت الان میشه حدود8500خریدش مطمن باش بعد عید گرون میشه .

MR.K
23-10-1392, 05:33 بعد از ظهر

35423

ali_r
23-10-1392, 05:57 بعد از ظهر
رنگ های بنفش و صورتی هم داره؟

omidco2003
24-10-1392, 12:09 بعد از ظهر
دیروز برای مدت چند دقیقه نشستم پشت ش حس کردم فرمون بیش از اندازه باز هست
درست فهمیدم یا توهم زدم

hosein_dig
24-10-1392, 12:34 بعد از ظهر
الان زنگ زدم نمایندگی مهدیه میگفت 8600. زرد نداشت

ali_r
24-10-1392, 01:39 بعد از ظهر

omid kawasaki
24-10-1392, 02:14 بعد از ظهر
رنگ های بنفش و صورتی هم داره؟

نه نداره ... فعلا : قرمز ، زرد ، آبی ، مشکی هست

mentiroso
24-10-1392, 02:32 بعد از ظهر
دوستان من حدود 1 ماه هست این موتور رو خریدم و قشنگ تستش کردم (اینارو برای کسایی میگم که قصد خرید دارن یا چشمشون موتور رو گرفته).

موتور شتابش عالیه بخصوص 1و2 و کلا تا سرعت 80 تاعالیه بعد از اون موتور تا 125 خوب پر میکنه ( من 84 کیلو هستم) ولی بعد از اون دیگه میشه عین پالس های دیگه یعنی موتور رو باید به ردلاین برد. پس انتظار نداشته باشین که مثلا 3 سوته برسین به 140-50 تا (حالا قضیه خطای کیلومتر بماند).

تو پیچ موتور زیاد پایدار نیست (فکر خوابوندن رو از سرتون بیرون کنین ) عقب موتور مثل بقیه پالس ها تمایل به در رفتن داره

نکته بعدی در مورد لاستیک که واقعا عالی هستند و ترمزها هم خوب هستن ، موتور خوب کپ میکنه ولی حواستون به ترمز عقب باشه !!!!

صندلی و کلا استایل نشستن خوب و راحت هست و فشاری روی مچ دست نیست.

فرمون پذیری من تفاوتی با ug4 ندیدم .کمک بسیار نرم هست ولی کمک باید معکوس میشد.

صدای اگزور عین موتور شارژری هست ولی دور بالا یه چیزایی ازش درمیاد

راهنما و چراغ ها تفاوتی نکردن ..صدای بوق زیاد جالب نیست.

ساسات موتور واقعا ضایع و با بی سلیقگی تمام گار گذاشته شده.صد رحمت به طرح هوندا

کیلومتر زیاد طراحی جالبی نداره یعنی چیز جدید برای موتور نسل جدید نداره .آینه ها قشنگی داره

در مورد رنگ هم به نظر من زردش قشنگه و ابی (خودم زرد دارم نظر شخصیه)چون مشکیش که اصلا رخ موتور رو نشون نمیده و قرمزش هم عنابی هست اگه قرمز پالس قدیمی بود من خودم قرمزش رو میگرفتم..

برای چک کردن باتری (باطری) باید تکه عقب زین رو بردارین بعد دو تا پیچ رو بازکنین ؟؟!!؟ ug4 3 سوته باز میشه.

حواستون به روغن باید خیلی باشه چون یاتاقانی هست موتور (البته آب خنک بودنش مزیت هست).

جک کناری زیاد جالب نیست (کلا فرق موتور با duke 200 اینجا مشخص میشه .جنس و آلیاژ به کار رفته اون کجا این کجا و البته قیمت).

درکل اگه نظر من رو بخواین این موتور رو باید 250 میزدن منتها موتور ،سواری خوبی داره و ظاهرش جذاب تره و تیزه ولی در حد پالس (انتظار واهی ازش نداشته باشین) .

اینطور بگم اگه پالس دارین همون رو نگه دارین ولی اگه پول اضافه دارین برین بخرین

farshad 54
24-10-1392, 02:41 بعد از ظهر
بسیار عالی توضیح دادین و ممنون که واقعیت هارو راجب موتور به درستی بیان کردید

امیدوارم دوستان استفاده کنن و توهماتی که راجب سرعت و قدرت و سایر مسائلی که بعضی از اساتید راجب این موتور بیان فرمودن از بین رفته باشه

Gladiator
24-10-1392, 03:02 بعد از ظهر
دوستان من حدود 1 ماه هست این موتور رو خریدم و قشنگ تستش کردم (اینارو برای کسایی میگم که قصد خرید دارن یا چشمشون موتور رو گرفته).

موتور شتابش عالیه بخصوص 1و2 و کلا تا سرعت 80 تاعالیه بعد از اون موتور تا 125 خوب پر میکنه ( من 84 کیلو هستم) ولی بعد از اون دیگه میشه عین پالس های دیگه یعنی موتور رو باید به ردلاین برد. پس انتظار نداشته باشین که مثلا 3 سوته برسین به 140-50 تا (حالا قضیه خطای کیلومتر بماند).

تو پیچ موتور زیاد پایدار نیست (فکر خوابوندن رو از سرتون بیرون کنین ) عقب موتور مثل بقیه پالس ها تمایل به در رفتن داره

نکته بعدی در مورد لاستیک که واقعا عالی هستند و ترمزها هم خوب هستن ، موتور خوب کپ میکنه ولی حواستون به ترمز عقب باشه !!!!

صندلی و کلا استایل نشستن خوب و راحت هست و فشاری روی مچ دست نیست.

فرمون پذیری من تفاوتی با ug4 ندیدم .کمک بسیار نرم هست ولی کمک باید معکوس میشد.

صدای اگزور عین موتور شارژری هست ولی دور بالا یه چیزایی ازش درمیاد

راهنما و چراغ ها تفاوتی نکردن ..صدای بوق زیاد جالب نیست.

ساسات موتور واقعا ضایع و با بی سلیقگی تمام گار گذاشته شده.صد رحمت به طرح هوندا

کیلومتر زیاد طراحی جالبی نداره یعنی چیز جدید برای موتور نسل جدید نداره .آینه ها قشنگی داره

در مورد رنگ هم به نظر من زردش قشنگه و ابی (خودم زرد دارم نظر شخصیه)چون مشکیش که اصلا رخ موتور رو نشون نمیده و قرمزش هم عنابی هست اگه قرمز پالس قدیمی بود من خودم قرمزش رو میگرفتم..

برای چک کردن باتری (باطری) باید تکه عقب زین رو بردارین بعد دو تا پیچ رو بازکنین ؟؟!!؟ ug4 3 سوته باز میشه.

حواستون به روغن باید خیلی باشه چون یاتاقانی هست موتور (البته آب خنک بودنش مزیت هست).

جک کناری زیاد جالب نیست (کلا فرق موتور با duke 200 اینجا مشخص میشه .جنس و آلیاژ به کار رفته اون کجا این کجا و البته قیمت).

درکل اگه نظر من رو بخواین این موتور رو باید 250 میزدن منتها موتور ،سواری خوبی داره و ظاهرش جذاب تره و تیزه ولی در حد پالس (انتظار واهی ازش نداشته باشین) .

اینطور بگم اگه پالس دارین همون رو نگه دارین ولی اگه پول اضافه دارین برین بخرین

من یه 200dtsi داشتم که سال گذشته فروختمش ، پیش از عید قصد خرید موتور استریت دارم ، از این موتور خیلی خوشم اومده و قصد دارم بخرمش ، با چیزایی که گفتین به شک افتادم که آیا ns بخرم یا همون 200 قدیمی رو

mentiroso
24-10-1392, 03:30 بعد از ظهر
دوستان یه موقع خدای نکرده بد برداشت نشه..من نظر شخصی خودم رو بدون هیچ تعصبی در مورد این موتور گفتم و حداقل این موتور رو 2 سال نگه میدارم... بهتره هر کسی میخواد بره سمت این موتور بره یه دور خودش با این موتور بزنه و تفاوت این موتور رو نسبت به موتور خودش احساس کنه وگرنه موتور خوب و عالی تو رنج و کلاس خودش هست منتها نه با این قیمت.(اگه توان مالی داره بدون شک بره بخره).

سرعت این موتور بدون gps و این حرفا طبق گفته سازنده مفید 136 کیلومتر redline هم 140 تا 150 بسته به نوع شیب و وزن و شرایط جوی و غیره.......

بحث سرعت به نظر من یکم تکراری شده

130 هم تا میشه دنده 1 موتور سنگین پس بحث بیخودی هست شما موتور رو باید بر اساس قدرت و کلاس موتور مقایسه کنین مثل مقایسه بنز و پراید میمونه ..وقتی با پراید 160 تا پر میکنین ماشین اصطلاحا استیبل نیست ولی تو بنز اصلا حس 160 تا رفتن بهتون دست نمیده.

این پالس هم همینطور موتور داره 120 تا میره ولی فشاری روی موتور نیست ولی ug4 داره موتور میترکه.(همینش برای من کلی ارزش داره)

سرعت این موتور هم اصلا نباید ملاک باشه چون تو دسته استیریت هست که مانور و شتاب باید حرف اول رو بزنه که توی این موتور خدا رو شکر این دو فاکتور وجود داره ولی سرعت به هیچ وجه.

ali_r
24-10-1392, 05:26 بعد از ظهر
کدوم رنگش خوشگلتره>؟
همچین رنگ هایی داریم؟

hosein_dig
24-10-1392, 06:10 بعد از ظهر
زرد ، قرمزآلبالوی . وآبی و مشکیش هست
همه رنگاش قشنگه ولی باید از نزدیک دید

hosein_dig
24-10-1392, 06:36 بعد از ظهر
یه سوال فنی
این پالس دایلیمو میگیره؟
هندلینگش بهتره؟

digitalcanon
24-10-1392, 07:00 بعد از ظهر

به کاربراتور این انجین دقت کردین . 100در 100 مطمعنم این کاربراتور با اونی که رو موتور من هست فرق داره . :297:

- - - Updated - - -

بخدا فرق دار هرکی این موتور را داره بره از زیر شاسی با چراغ قوه نور بندازه ببینه . بخاطر همین تفاوتهاست که موتورهای پالس تو ایران حال راه رفتن ندارن ولی تو هند یارو باهاش به راحتی تک چرخ میزنه

digitalcanon
24-10-1392, 07:39 بعد از ظهر
این انژکتوره نه کاربراتور

farshad 54
24-10-1392, 07:59 بعد از ظهر
یه سوال فنی
این پالس دایلیمو میگیره؟
هندلینگش بهتره؟

تو شتاب بچه های اصفهان تست کردن دایلیمو میگیره ولی تو سرعت دایلیم ازش سر تره

هندلینگش فکر نکنم از دایلیم بهتر باشه

hosein_dig
24-10-1392, 09:20 بعد از ظهر
فرشاد جان خودم تا 140تا با دایلیم رفتم بدون لرزش و مشکل . البته برای من زیاد سرعت مهم نیست و برام لذتی نداره

ماکیاولی
25-10-1392, 01:09 قبل از ظهر
کدوم رنگش خوشگلتره>؟
همچین رنگ هایی داریم؟

یکم جلف نی این رنگاش؟

من از مشکی این خانوم هندی بیشتر خوشم میاد :)
انشالا قسمت بشه ما هم وصلت کنیم با این هندیا :)))

farzin
25-10-1392, 01:15 بعد از ظهر
mr. mentiroso

ما ug4 داریم سرعت 120 میریم دور موتور بزور به 8هزار میرسه توی این دور موتور اصن احساس انفجار نمیکنیم
شما حتما تو دنده 4 ، 120 تا رو رفتین که موتور به حد انفجار رسیده چون تو دنده 5 شرایط پیرامون رو هم عوض کنی بزور به 9هزار میرسه که تازه سرآغاز رد لاین هست...

mentiroso
25-10-1392, 01:56 بعد از ظهر
mr. mentiroso

ما ug4 داریم سرعت 120 میریم دور موتور بزور به 8هزار میرسه توی این دور موتور اصن احساس انفجار نمیکنیم
شما حتما تو دنده 4 ، 120 تا رو رفتین که موتور به حد انفجار رسیده چون تو دنده 5 شرایط پیرامون رو هم عوض کنی بزور به 9هزار میرسه که تازه سرآغاز رد لاین هست...

mr.farzin بنده خودم ug4 هم دارم...یعنی ug4 دنده 4 120 تا میره ؟!؟!؟!پس احتمالا دنده 5 باید 130-40 تا بره دیگه درسته ؟! شاید موتور شما limited edition باشه !!!

farzin
25-10-1392, 06:03 بعد از ظهر
من طبق دور موتور و به استناد هر کسی که دور موتورش 12 هزار تایی هست صحبت میکنم که دور موتور وقتی روی 8هزار هست و سرعت 120 رو تجربه میکنی هیچ صدایی دال بر انفجار شنیده نمیشه ...
Ug4 داریم تا ug4

- - - Updated - - -

شما سرعت 120 رو با چه دور موتوری تجربه کردین ؟

میلاد هرکول
26-10-1392, 12:15 بعد از ظهر
تازه بحثها داره خوب میشه...
والا من با 180 دیجیتال که نو هم بود 123 بیشتر نتونستم برم که دور موتور رو 10 بود!!
از اقای mentiroso هم تشکر میکنم که توضیحات خوب و کاملی دادن اگه همه همینطور توضیح بدن خیلی خوبه.
من خودم تا دو ماه پیش با هر کی این موتورو داشت خرف میزدم میگفت خداست و اخرشه و 160 تا میره و هی جلو ما تیکاف میکردن ما هم فکر کردیم چی هست یه کم که گذشت متوجه شدم....
جناب mentiroso ایا ارزش داره 220 رو بفروشی و اینو بخری؟؟؟
در کل یه مقایسه با 220 بکنید لطفا...

mentiroso
26-10-1392, 01:15 بعد از ظهر
تازه بحثها داره خوب میشه...
والا من با 180 دیجیتال که نو هم بود 123 بیشتر نتونستم برم که دور موتور رو 10 بود!!
از اقای mentiroso هم تشکر میکنم که توضیحات خوب و کاملی دادن اگه همه همینطور توضیح بدن خیلی خوبه.
من خودم تا دو ماه پیش با هر کی این موتورو داشت خرف میزدم میگفت خداست و اخرشه و 160 تا میره و هی جلو ما تیکاف میکردن ما هم فکر کردیم چی هست یه کم که گذشت متوجه شدم....
جناب mentiroso ایا ارزش داره 220 رو بفروشی و اینو بخری؟؟؟
در کل یه مقایسه با 220 بکنید لطفا...

سلام
روی کاغذ که به اون صورت تفاوتی ندارن به لحاظ اسب بخار و گشتاور (تقریبا توی یه رنج هستن).200 اگه اشتباه نکنم اسب بخار بیشتری داره و 220 گشتاور بیشتری ولی شتاب 200 از 220 بیشتره ولی ماکزیمم سرعت تقریبا توی یه سطح هستن منتها به لحاظ نرمی شک نکن 200 ns حرف اول رو میزنه .سبکتره.ظاهرش به روز تر و مدرن ترو کلا جذاب تره (نظر شخصی[).اگزوزشم که مخفیه

در هرصورت موتور pulse 200 ns نسل جدیدتره و باید نسبت حجم موتور راندمان و خروجی بیشتر و کلا کارایی بهتری داشته باشه .

حرف کلی من اینه : pulse 200 ns موتور خیلی خوبیه اما قیمتش توجیه نداره ولی اگه کسی میخواد بره یه 180 صفر با بیمه مثلا بخره 6 تومن اگه پول داره بره 200 جدید که موتور به روزی کمپانی هست رو بخره اگم پول نداره بره 180-200-220 بخره چیزی از دست نداده.

بزار اینطوری بهت بگم موتور پرشتابی هست و سرعتش هم خوبه (هرچند موتور استریت هست نه ریس) ولی انتظار نداشته باشی که باهاش zx و ninja رو بگیری (چون کلاس اونها با این فرق میکنه) .... من اینطور میگم پالس بهینه شده .

farzin
26-10-1392, 02:48 بعد از ظهر
جواب ما داده نشد !! ... ولی این قیاس که یک موتور رو با یک موتور دیگه مقایسه کرد و نتیجه گیری کرد به لحاظ آماری صحیح نیست ، فقط یه سری مسایل رو روشن میکنه
اگر شرایط کارکرد موتور و نحوه آب بندی و استفاده از یک نوع مارک شمع و روغن و نوع بنزین و شرایط محیط و ... همه بهترین حالت باشن و هر دو وسیله در این موارد با هم برابر باشن بازم نتیجه آمار منتهی به هر یک از این دو وسیله میشه و نمیشه نظر قطعی داد چون اینو میدونیم که کارخونه مورد نظر ما به فکر استانداردها نیست و عمل مونتاژ رو هر جور باشه سر هم میکنه و اگه قطعه مخصوص اون موتور نباشه از قطعه دیگه استفاده میکنه
چه بسا UG4 بنده با UG4 , MR.MENTIROSO در مواردی با هم متفاوت باشن که قطعا هستن لذا قیاس منتهی به موتورهای Mr.Mentiroso در همون دو وسیله خلاصه میشن
از تفاوتی که میتونم مثال بزنم سرعت و بی دغدغه بودن مگلی برخی از دوستان در همین سایت هست و در مقابل سرعت پایین و پر از اشکال مگلی دیگر از دوستان هم در این سایت
پس هر کدوم از این مگلی ها با یک نینجا مقایسه بشن نتایج مختلفی بعمل می آد
بهر حال بنده از mr.meniroso تشکر میکنم برای نوشتن مطالب بی تعصبانه و اعلام نتایجی که واقعا بعمل اومده

farshad 54
26-10-1392, 03:29 بعد از ظهر
خوشحالم که این بحث ها در این تاپیک خیلی منصفانه و از روی عقل و منطق انجام میشه

در کل راجب این موتور 200 ns توضیحات خوبی دوستمون mentiroso دادن

منم خدمت دوستان عارضم که 200 ns یه موتور جدیده از باجاج که غیر از قیافه و یه سری تفاوتای فنی به روز تر با بقیه پالسها آنچنان تفاوت خاصی نداره که بخواد فاصله زیادی باهاشون داشته باشه

در تائید نظر دوستان اگر پولشو دارین و میخواهید یه موتور جدید رو تجربه کنید خرید این موتور خالی از لطف نیست

ولی اگر پولتون نمیرسه اگر یه 220 بخرید هم چیزه زیادی از دست ندادید البته تاپیک مقایسه این دو موتور موجوده ولی به طور کلی 200 ns با 220 از لحاظ قدرت و شتاب تفاوت فاحشی ندارن ولی از لحاظ قیمت چرا

والا همین 220 خودم بعد از آچار کشی و فیلر و تعویض لاستیک دیاف و نصب اگزوز این قدر وحشی بازی در میاره و شتابش زیاد شده که مصرف لنت ترمزم رفته بالا

در کل اگه پولشو دارید 200 ns نداری 220 نداری 180 اینا همشون کارتو تو این خیابونا و جاده های مشتی ایران راه میندازن حالا یه خورده بالا و پائین

اگر دنبال تفاوت بیشتر هستین 250 و به بالا رو بهتون پیشنهاد میکنم

موفق باشید

MANHUNT
30-10-1392, 09:17 بعد از ظهر
ديشب حوالي ساعت ١٢ شب تو خيابون بهشتي دوتا از برادراي زحمت كش نيروي افتظاهي خيلي هم بولاخ بودن سوار يه پالس ٢٠٠ ان آس مشكي با نمره پلاك پليس ديدم چپ چپ نگاه ميكردن فكر كنم دنبال نفس كش ميگشتن

MOHAM2AD
30-10-1392, 09:23 بعد از ظهر
سلام دوستان .باعرض پوزش خواهشا نظرات دیگران براتون مهم باشه و سریعا جبهه نگیرید.وقتی حرف تاپ اسپید زده میشه اصلا مهم نی موتور میلرزه میرقصه نعره میکشه یانه.....!!!
دیروز تست تاپ اسپید کردم با کیلومتر خودش.کاملا هم واقعی هست من هیچ تعصبی رو این موتور ندارم که بخوام رو هوا یه حرفی بزنم....
باد تقریبا اصلا نبود.جاده کاملا صاف.وزن من بالباس و کلاه رفتم رو ترازو 94 کیلو.
موتور در حال پاره شدن به 151 کیلومتر رسید دیگه هم نمیرفت اصلا عمرا.

saeed_x111
04-11-1392, 09:20 قبل از ظهر
سلام دوستان
من این موتور رو دو ماهه که خریدم و سوار میشم.خدا وکیلی از همه چیش راضیم و حرف نداره(ترمز ها - نرمی - سرعت و شتاب بالا و ...) فقط نمیدونم چرا صدای موتور در حالت درجا چرا اینقدر ضایعست.عین تراکتور صدا میده.نمیدونم این موتور ها فیلر داره؟ عین صدای سوپاپه و آیا بعد از گارانتی اول بر طرفش میکنن یا مادرزادیه؟؟؟

Mohsen_14
04-11-1392, 10:00 قبل از ظهر
سلام دوستان
من این موتور رو دو ماهه که خریدم و سوار میشم.خدا وکیلی از همه چیش راضیم و حرف نداره(ترمز ها - نرمی - سرعت و شتاب بالا و ...) فقط نمیدونم چرا صدای موتور در حالت درجا چرا اینقدر ضایعست.عین تراکتور صدا میده.نمیدونم این موتور ها فیلر داره؟ عین صدای سوپاپه و آیا بعد از گارانتی اول بر طرفش میکنن یا مادرزادیه؟؟؟

دوست عزیز قبلش چه موتوری داشتید ؟

senior.alireza
04-11-1392, 10:17 قبل از ظهر
موتور قبلیت چی بوده ؟ شاید به صدای اون عادت داری ولی در کل صدای غیر عادی نمیده . گرید روغن موتورت چیه ؟ شاید زیادی پایین هست اگر چه الان زمستونه زیاد نشون نمیده

flower
04-11-1392, 06:20 بعد از ظهر

omidco2003
04-11-1392, 11:03 بعد از ظهر
آقای رئیسی نگو کورش 220 رو داده این رو گرفته :(

flower
05-11-1392, 08:38 قبل از ظهر
آقای رئیسی نگو کورش 220 رو داده این رو گرفته :(
این موتور اقا کوروش نیست قراره دایلیم بخره این موتوره رفیقم ماله اقای فرهوده ....ولی بگذریم انصافا این ns خوب راه می ره با این حجم 200 سی سی ولی نه اون سرعتی که قبلا دوستان می گفتن با دایلیم تو سرعت 100 کیلومتر 10 کیلومتر خطا داره یعنی دایلیم 100 تا می ره ns 90 تا نشون می داد شتابش که حرف نداشت.

flower
05-11-1392, 09:09 قبل از ظهر

saeed_x111
05-11-1392, 08:14 بعد از ظهر
دوست عزیز قبلش چه موتوری داشتید ؟

من200 معمولی داشتم روغن 20/50 و با 10/40 هم امتحان کردم.
فقط مال منم نیست .یکی از دوستان هم داره همینه.

ahmad golchin
06-11-1392, 02:39 قبل از ظهر
با سلام
دوستان صدای اگزوز ان اس مثل 200 معمولی هست یا خیر ؟
میشه اگزوز دستکاری کرد و صداش بم کرد؟ اگه اره چجوری ؟
ahmad golchin
06-11-1392, 03:23 قبل از ظهر
دوستان کلی در صفحات پیش درمورد سرعت این موتور بحث شده پس خواهشن دیگه کلید نکنین رو سرعتش و برید سراغ بقیه داستانش .
مرسی

ahmad golchin
06-11-1392, 08:01 بعد از ظهر
عزیزان در اینجا می توانید لوازم اضافی این موتور را ببینید .
[Only registered and activated users can see links]-3272

MOHAM2AD
06-11-1392, 08:53 بعد از ظهر
با سلام
دوستان صدای اگزوز ان اس مثل 200 معمولی هست یا خیر ؟
میشه اگزوز دستکاری کرد و صداش بم کرد؟ اگه اره چجوری ؟

ایلیا
07-11-1392, 12:17 قبل از ظهر
خیر. صداش با 200 معمولی فرق داره و کم صداتره تا حدودی.
میشه صداشو تغییر داد ولی با اعمال هزینه‌ی نه چندان زیاد و البته افت نامحسوس قدرت.

ahmad golchin
07-11-1392, 12:22 قبل از ظهر
خیر. صداش با 200 معمولی فرق داره و کم صداتره تا حدودی.
میشه صداشو تغییر داد ولی با اعمال هزینه‌ی نه چندان زیاد و البته افت نامحسوس قدرت.

بنظرت اگه دست یه اوسای با تجربه بدیش میتونه یه اگزوز بزنه روش ؟

ایلیا
07-11-1392, 12:39 قبل از ظهر
اگه با علم و تجربه باشه بله، میشه. اما باید ببینی با هزینه‌ش جور در میاد یا نه. منبع به صورت استاندارد باید برداشته شه و دو راه باقی میمونه : 1- یا از همونجا منبع اسپورتو نصب کنی و یه مقدار کج بذاری به سمت بیرون که به لاستیک عقب نزنه .... 2- یا مثل 200 معمولی لوله کشی بشه و بعد منبع نصب بشه. اگه بخوای منبع خوب ( مثل آکرا، یوشی ) بندازی با لوله کشی و اجرت چیزی در حدود 1.5 تا 2 میلیون آب میخوره.

shahin.r1
07-11-1392, 10:11 قبل از ظهر
داداش منبع هایی که میخوره به سی بی ار150 میخوره بهش من اروو شو دیدم خیلی هم زیبا ولی قیمتشو اطلاع ندارم از گمروک قیمت بگیری امار دستت میاد

hosein_dig
07-11-1392, 10:21 قبل از ظهر
صدای خودش خوبه که گیر دادید بهش
صدا زباد باشه میره رو مخت .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

shahin.r1
07-11-1392, 10:37 قبل از ظهر
قصد از تغییر دادن منبع لزوما بلند تر شدن صدا نیست بلکه با اصالت تر بم تر استریو تر و تفکیک تر شدن صدا و همچنین کلاس منبع های برند و افزایش توان و باز تر شدن نفس موتوره

ahmad golchin
07-11-1392, 03:38 بعد از ظهر
قربان خودت منبع سی بی ار رو ان اس انداختی ؟
اگه اره دقیقا چه تغیری کرده ؟

shahin.r1
07-11-1392, 08:21 بعد از ظهر
نه داداش م ننداختم از اونجایی که اگزوز هاشون تو یه مایس میگم خدمتتون ولی صدای سی بی ار رو شنیدم خیلی تمیز بود از همه لحاظ

shahrammc
08-11-1392, 01:14 قبل از ظهر
دوستان توی یه جمع بندی آدم این موتورو بخره بهتره یا دایلیم ؟!
کیفیت کدوم سرتره ؟!
کلاس کدوم بیشتره ؟

ahmad golchin
08-11-1392, 02:24 قبل از ظهر
کیفیت کدوم سرتره ؟!
کلاس کدوم بیشتره ؟
قطعا دایلیم بهتره ولی من شخصا از تیپ ns و تیز بودنش بیشتر خوشم میاد .
بنظر من تنها مشکلی که میتونه ns داشته باشه صدای ضعیف اگزوزشه .
موتور با این استایل صداش مثل موتور شارژی باشه خیلی ضایست .

ماکیاولی
08-11-1392, 02:25 قبل از ظهر
کیفیت کدوم سرتره ؟!
کلاس کدوم بیشتره ؟

کیفیت کره از هند فکر کنم بهتر باشه:)
دایلیم جواب پس داده
باجاج هم خوب بوده به نسبت و این موتورم تو مدتی که اومده بد نبوده
تقریبا با هم فرق میکنن
برا شهر ns راحت تره و کارایی بیشتری داره چون نیکد هست و اگزوز مخفی میمیره برا ترافیک و لایی کشی
دایلیم اسپورت تورینگ و برای جاده صد البته بهتر و راحت تر
اخلافت قیمتی حدود 5-4 میلیونی هم دارن این 2 تا :-؟
از نطر سرعت و شتاب و امنیت
دایلیم حتما بهتره هم بخاطر حجمش و هم فلاپ ها و چرخهاش که تو هندلینگ و پایداری تاثیر دارن و ترمزاشم حتی با هیو و نینجا مقایسه میکنن بعضا

من باشم اینو انتخاب میکنم چون جوابگوی نیازهای شهریه و متناسب تر با جیب
و صد البته جدیدتره پس کمتره و خاص تر

معمار
08-11-1392, 09:16 قبل از ظهر
کیفیت کدوم سرتره ؟!
کلاس کدوم بیشتره ؟

دوست عزیز
شما میتونید با مراجعه به این تاپیک سوال هاتون و دریافت کنید

می تو

hosein_dig
08-11-1392, 09:54 قبل از ظهر
برا شهر دایلیم پوستتو میکنه همش لای ماشینا گیر میکنی
مخصوصا تابستون تو گرما کباب میشی

ایلیا
09-11-1392, 08:34 بعد از ظهر
آخرین قیمتها
از 8 تومن شروع میشه الی 8و600

hosein_dig
09-11-1392, 09:42 بعد از ظهر
رنگ زردش چند بود؟

mentiroso
10-11-1392, 08:52 قبل از ظهر
دوستان واساتید کسی میدونه تو رادیاتش چه نوع مایعی باید ریخت ؟

shahin.r1
10-11-1392, 01:27 بعد از ظهر
اب رادیات

hosein_dig
10-11-1392, 01:33 بعد از ظهر
از اون سوالا بود خدایش
تو رادیات با درصد پنجاه پنجاه اب رادیات و زدیخ میریزن دیگه

mentiroso
10-11-1392, 10:01 بعد از ظهر
اب رادیات

ممنون ..... مارکش فرق نمیکنه

[QUOTE=hosein_dig;217153]از اون سوالا بود خدایش

نمیدونم شما این موتور رو دارین یا نه .. من کی تی ام داشتم آب رادیاتش نوع خاصی بود که از نمایندگی میخریدم (بین خیابان فاطمی و مطهری )شما دفترچه رو بخون روغن هم نوشته چیز دیگه ای نوشته بریزین ولی یکی میگه بهران بریز یکی میگه آترود یکی.....

منظورم این هست که آب رادیات خاصی چیزی داره یا خیر ؟

farshad 54
10-11-1392, 10:07 بعد از ظهر
دوست عزیز

روغن باید مشخصاتش با روغن پیشنهادی کارخونه بخونه مارکش زیاد مهم نیست

توی رادیات هم اگر میخوای یه کار تمیز بگنی آب رو بزار بجوشه بعد بزار سرد بشه کاملا بعد مخزن رادیات هرچقدر حجمش هست به نسبت 50 - 50 آب رو با ضد یخ مخلوط کن بعد بریز تو رادیات

البته نمیدون رادیات اینا هوا گیری هم میخواد یانه اگر بخواد که یه هواگیری هم میکنی و تمام

hosein_dig
10-11-1392, 10:07 بعد از ظهر
نه داداش من کی تی ام هم اب رادباته با این فرق که اونا ترکیب شده است شما یه سر میریزی مخزن . اینی که ما میگیم 10-15تومن فوقش اونی که شما میگی 40-50خرجشه

معمار
10-11-1392, 10:12 بعد از ظهر
حالا جدا از بحث این ns اگه تو هر رادیاتی
کلن ضد یخ بریزی چی میشه ؟

این اب های رنگشون سبزه به اسم اب رادیات میفروشن
خوب یا نه ؟

farshad 54
10-11-1392, 10:18 بعد از ظهر
اگر فقط ضد یخ بریزی از آب هم زودتر یخ میزنه - ضد یخ فقط موقعی که با آب ترکیب میشه درجه انجمادش میره بالاتر

ضمن اینکه ضد یخ ها الان فقط ضد یخ نیستن که - خاصیت ضد زنگ و ضد جوش و ضد رسوب هم دارن و حتما باید با آب ترکیب بشن چون غلظت ضد یخ زیاده در اولین حرکت واتر پمپ به ملکوت اعلا میپیونده

اون آب سبز ها هم بیشتر خاصیت ضد جوش دارن

میلاد هرکول
11-11-1392, 01:26 قبل از ظهر
روغنی که خود فارس موتور پیشنهاد داده و حتی برچسبشم زده رو باکش بهران سوپر پیشتاز هست که خداییش روغن خوبیه من استفاده کردم...
این قضیه اب رادیات برا منم سواله من از اقا کیا که خودش مکانیک هستو این موتورو داره پرسیدم گفت فقط ضد یخ خالی ریختم یه چیزه دیگه هم که من دقت کردم اینکه خود کارخونه ظاهرا فقط ضدیخ ریخته توش...
اقا فرشاد شما مطمعنی ضد یخ بدون اب یخ میزنه؟؟؟!!!
اخه بعید میدونم اینطوری باشه ها...
اگه اینطوری باشه که دیگه ضد یخ نیست ضد اب یخه!!!

cottlas
11-11-1392, 01:41 قبل از ظهر
سلام با اجازه من هم یک فضولی تو این بحث بکنم . معمولا مایعی که تو سیستم خنک کاری وسایل موتوری مایع خنک استفاده میشه چند تا مشخصه باید داشته باشه اول این که زیاد بخار نشه نقطه جوشش بالا باشه نقطه انجمادش پایین باشه روی قطعات به کار رفته تو موتور اثرات مضر نزاره تولید رسوب نکنه ومهم تر از همه تبادل حرارت بالایی داشته باشه یعنی سریع گرمای سیلندر رو به خودش بگیره و داخل رادیاتور سریع خنک بشه . شرکتهای تولید کننده این مایعات بیشتر سعی میکنند تمام این مسایل رو در نظر بگیرند ولی از نظر مالی هم باید مقرون به صرفه باشه پایه بیشتر این مواد الکل هست ولی الکل زود تبخیر میشه اما الکل مخلوط با آب به راحتی بخار نمیشه و ماندگاری بیشتری داره بخاطر این هست که با آب مخلوطش میکنن البته مواد دیگری هم برای زد رسوب کردن و زد خوردگی و این چیزها بهش اضافه میکنند .اگه روی قوطی زد یخ رو بخونید نوشته که برای هر دمای هوایی از چه میزان زد یخ و چه میزان آب استفاده بشود چون کسی که در مناطق نه چندان سرد زندگی میکنه اگه از زد یخ زیادی استفاده کنه هم پول زیادی بابت خرید پرداخته و هم زیاد بودن زد رسوب و مواد داخل زد یخ روی موتور اثرات نا مطلوب میگذاره و بالعکس اگه تو مناطق خیلی سرد از زد یخ کم استفاده بشه موتور یخ میزنه و ترک میخوره . استفاده از آب جوشیده برای موتور و یا حتی برای خوردن هم یک اشتباه جا افتاده است چون وقتی آب رو میجوشونی آب بخار میشه و املاح باقی میمونه و درصد املاح توی آب بالا میره و رسوب گذاری داخل سیستم خنک کاری و همچنین داخل بدن زیاد میشه آب جوشیده فقط از نظر میکروب کشی و جلو گیری از بروز امراض مفید هست . برای موتور بهتره از آب رادیاتور که همون آب مقطر و مقداری هم ماده رنگی اون هم برا قشنگی تهیه شده استفاده بشه.

cottlas
11-11-1392, 08:42 قبل از ظهر
باید ببخشید که خیلی حرف زدم و ضد یخ رو زذ یخ نوشتم آخه از ابتدایی هم املا نوشتنم خوب نبود :hanghead: ..... :3:

shahin.r1
11-11-1392, 10:52 قبل از ظهر
ممنون ..... مارکش فرق نمیکنه

[QUOTE=hosein_dig;217153]از اون سوالا بود خدایش

نمیدونم شما این موتور رو دارین یا نه .. من کی تی ام داشتم آب رادیاتش نوع خاصی بود که از نمایندگی میخریدم (بین خیابان فاطمی و مطهری )شما دفترچه رو بخون روغن هم نوشته چیز دیگه ای نوشته بریزین ولی یکی میگه بهران بریز یکی میگه آترود یکی.....

منظورم این هست که آب رادیات خاصی چیزی داره یا خیر ؟

نه داداش فرق نمیکنه یه چیز معمولی بگیر بریز توش بره؟

K.I.A
11-11-1392, 12:35 بعد از ظهر
ضدیخ کاسپین تو ایرانی ها عالی هست خارجی هم میتونیدموتورکس یا گانگ یا سوناکس یا...استفاده کنید
من تو نینجا /مگللی / دربی / سی بی ار 1000/ ار 1 / پالس ان اس / دایلیم و.. کامل ضد یخ ریختم بدون قاطی با اب و هواگیری هم کردم
برای مثال لوازم واتر پمپ مگللی ضعیف هست مثل کاسه نمدش ....قبل از اون با اب قاطی میکردم و 2 بار خراب شد اما دفعه بعدش کامل ضدیخ ریختم باز همون مارک کاسه نمدو براش استفاده کردم اما این بار تا الان 3 سال میگذره اما هنوز سالمه!
اب خودش باعث رسوب و خرابی میشه مثل زنگ اب/
درسته که باید با محلول رادیات ضدیخ رو قاطی کرد اما من از ضدیخ کامل جوابگرفتم /
با اب هرگز قاطی نکنید حتی جوشیده
موتوری که دورش تا 12 هزار میره و تو فشار و حرارت زیاد هست نیاز به مایع خنک کننده قوی داره که ضد جوش و ضد بخار ضد زنگ ضد یخ و...باشه که همه اینا تو ضدیخ سبز موجوده.

erfan.557
11-11-1392, 03:18 بعد از ظهر
تو تمام دفترچه ها چه ماشین چه موتور(اب خنک) نوشته شده نسبت1به1 یعنی اگه 1 لیتر اب رادیات ریختین 1 لیتر هم باید ضد یخ بریزین.
اب به تنهایی باعث رسوب گزاری میشه و ضدیخ هم باعث خورندگی.
تو ماشین های مدل پایین وقتی ضدیخ زیاد میریزی شروع میکنه به اب دادن. از تمامی اتصالات اب میده چون ضد یخ رسوبو تو خودش حل میکنه.
من رشتم مکانیکه به صورت تجربی هم امتحان کردم که میگم.
ولی نمیدونم چرا یه سری میان یه بحث های جدیدی تو این زمینه به وجود میارن:gigglesmile:

hosein_dig
11-11-1392, 03:55 بعد از ظهر
حالا که زدبد تو بحث زدیخ یه سوال مخلوط شده بمونه خراب نمیشه؟

farshad 54
11-11-1392, 04:37 بعد از ظهر
این قضیه ضد یخ و مواردی که گفتم همش مستند و در مجلات خودرویی مقالاتی راجبش نوشته شده

حالا این وسط یکی میگه جوشوندن آب فقط واسه میکرب کشیه - یکی میگه تو رادیات کامل ضد یخ بریزین یکی میگه گلاب بریزین یکی میگه چایی بریزین و ...............

دیگه من اطلاعی ندارم ولی راجب ضد یخ و آب و چقدر بریزید و فلان فکر کنم تو دفترچه 200ns یه چیزایی نوشته باشه که اگه به اون رجوع بشه فکر کنم بهتره

BabyBoy
11-11-1392, 05:00 بعد از ظهر
سلام.
استفاده از ضد یخ تنها کار بسیار اشتباهی هست، بهترین حالت ضد یخ و آب مقطر به نسبت 50-50 و تعویض اون هر 2 سال اگر ضد یخ 4 فصل باشه که اکثرا هستن. این مطلب توی تمامی فروم های خودرو هم ذکر شده و بحث شده در موردش. آب هم فقط آب مقطر یا برفک فریزر یا برف آب شده! جدا از اینها پشت تمامی ضد یخ ها هم نوشته شده که باید با آب ترکیب بشه و بیشترین میزان ضد یخی که میشه توی آب استفاده کرد 50% هست.

ضد یخ آماده هم اصلا خوب نیست و فقط آب و رنگ هست و هیچ خاصیتی که نداره هیچ، ضرر هم داره.
من خودم 5 نوع ضد یخ آماده رو امتحان کردم همگی به سرعت توی فریزر یخ زدن! دما رو هم -15 گذاشتم. ضد یخی که خودم درست کردم با غلظت 50% در دمای -25 هم تغییری نکرد.

mentiroso
11-11-1392, 06:08 بعد از ظهر
حالا دیدین چه مبحث جدی هست این ضد یخ.... اون دوستمون که میگفتن این هم از اون سوالات بود لطف کنن با دلیل بیان جواب بدن که برای همه روشن بشه..همون طور که منم گفتم تو دفترچه پالس نوشته نوع ضد یخ رو ولی فکر نمیکنم تو بازار پیدا بشه یا حداقل شاید من اطلاع ندارم..با نمایندگی هم تماس گرفتم گفتن فرقی نمیکنه (تابلو بود جوابشون از روی بی اطلاعاتیشون بود).

digitalcanon
11-11-1392, 08:57 بعد از ظهر
روغن بهران پیشتاز مخصوص موتور سیکلت نیست . من از روغن eni 10w-40 که روغن وارداتی مخصوص موتوره و این مشخصاتو داره JASO MA | API SL | ACEA A3 | JASO MA2 استفاده میکنم و ازش خیلی راضیم . لیتری 20تومان

BabyBoy
11-11-1392, 08:59 بعد از ظهر
دوست عزیز میتونم بپرسم چه نوع ضد یخی در دفترچه توصیه شده؟
یک سری خودرو و موتور هایی که طراحی جدیدی دارند(قیمت/کیفیت متوسط، کیفیت بالا که کلا بحث جدایی داره!) ، اگر از ضد یخ توصیه شده استفاده نشه میتونه باعث خوردگی بشه که در دراز مدت مشکلاتی رو به همراه داره.

حالا، اگر شما مثل خودم حساس هستید میتونید از ضد یخ بهران هایپر یا بهران مهر استفاده کنید، از این جهت این دو محصول رو پیشنهاد میکنم چون طبق جستجویی که انجام دادم، این ضد یخ ها بر پایه آلی(ارگانیک) درست شدند که باعث خوردگی نمیشه، در حالی که بقیه ضد یخ های ایرانی بر پایه معدنی درست شده و در صورتی که در خودروهای جدید استفاده بشه میتونه باعث خوردگی بشه. در مورد ضد یخ های خارجی هم، توتال و اِلف خوب هست، البته اون ها هم چند مدل و استاندارد دارن، ولی در کل شرکت بهران شرکت بسیار معتبری هست و محصولات با کیفیتی تولید میکنه.

در آخر این رو بگم شما اگر بگردید 100% محصول مورد نظرتون رو پیدا میکنید، فقط ممکنه کمی وقت گیر باشه.

cottlas
12-11-1392, 12:09 قبل از ظهر
وقتی میگن آب در دمای صفر یخ میزنه منظور هر آبی در هر مکانی نیست بلکه منظور آب مقطر در مکانی مثلا کنار دریای آزاد یا هم سطح اونه که در دمای صفر شروع به یخ زدن میکنه و هرچقدر املاح داخل آب بیشتر باشه نسبت به نوع املاح و غلظت اون دمای انجماد پایین تر یا بالا تر میره یکی از دلایل اینکه میگن داخل رادیاتور باید همراه ضدیخ از آب مقطر استفاده بشه این مساله هم هست.

flower
12-11-1392, 12:34 بعد از ظهر
یسری قطعاتش تو بازار اومد مثلا کله چراغ جلو کامل خریدیم 220 هزار بنظر قیمتش خوبه چون قبلا یه عده تو بازار تهرون موتور نو اوراق کردن به عنوان لوازم می فروختن قیمت همین کله چراغ به ما دادن 900 هزار ناقابل:vardane:

میلاد هرکول
14-11-1392, 01:17 بعد از ظهر
سلام
رادیاتش چند لیتر میگیره با احتساب قمقمه؟؟

ahmad golchin
15-11-1392, 01:25 بعد از ظهر
3606936069

به نظر شما سفید 1 دستش وارد میشه یا سفارشیه ؟
اگه بیاد خیلی عالیه

hosein_dig
15-11-1392, 01:50 بعد از ظهر
رنگ قشنگیه . رنگای تو سایتش خیلی چرته

flower
15-11-1392, 11:22 بعد از ظهر
این بچه هندی تو شتاب هیو را گرفت ما هر کاری کردیم نتونستیم بش برسیم چون سبکه تیزه دوستان خودشون یه تست درگ بین هیو و ns بذارن.

farzin
16-11-1392, 01:18 قبل از ظهر
mr.flower
تعاریف از ns وسوسه کنندس...
هیو روپایی بود ؟؟؟

Gladiator
16-11-1392, 02:03 قبل از ظهر
مسلما شتاب اولیش از هیو بیشتره چون هم سبکتره هم سبکش استریته و ضریب دنده هاش متفاوت

ahmad golchin
19-11-1392, 12:20 قبل از ظهر
با سلام
دوستان امکانش هست برای سود بیشتر بعضی از فروشنده ها قطعات اصل این موتور در بیارن و قطعه بدل یا مشابه جاش بزارن ؟
همان طور که میدونید ایران خوراکش این کاراست که اگه جنس بدل گیرشون بیاد میزنن جای اصل .

Milad
19-11-1392, 01:36 قبل از ظهر
با سلام
دوستان امکانش هست برای سود بیشتر بعضی از فروشنده ها قطعات اصل این موتور در بیارن و قطعه بدل یا مشابه جاش بزارن ؟
همان طور که میدونید ایران خوراکش این کاراست که اگه جنس بدل گیرشون بیاد میزنن جای اصل .
خیر. اگه از فروشگاه های معتبر بخرید همیچین مشکلی پیش نمیاد

ahmad golchin
19-11-1392, 10:56 قبل از ظهر
خیر. اگه از فروشگاه های معتبر بخرید همیچین مشکلی پیش نمیاد
میلاد جان یعنی هنوز یدک مشابه و بدل برای این موتور نیومده ؟

Milad
19-11-1392, 12:23 بعد از ظهر
مشابه اکثر قطعه ها هست تو بازار اما اینکه از روی موتور صفر باز کنن باز برمیگرده به همون مغازه که خرید میکنید
که چقدر مورد اطمینان باشه و...

roma
19-11-1392, 01:03 بعد از ظهر
قیمت امروز 8 تومن رنگ مشگی نمایندگی خ هنگام

ahmad golchin
20-11-1392, 11:53 قبل از ظهر
بدون شرح :

36204

BabyBoy
20-11-1392, 01:01 بعد از ظهر
چرا چراغ N روشنه؟

آیا در حالت خلاص به این سرعت دست یافتند؟:hanghead:

K.I.A
20-11-1392, 01:06 بعد از ظهر
دوست عزیز این حالت باز بودن سوییچ هست که دور میره بالا و چراغای کیلومتر حالت استارت میگیره

hosein_dig
20-11-1392, 02:37 بعد از ظهر
فک کن پالس 188کیلومتر بره از هم میپاشه

digitalcanon
20-11-1392, 02:46 بعد از ظهر
تو اتوبان امام علی با دنده 5 130تا رفتم که چراغ ردلاینش روشن شد نهایتش بره 140 تا دنده 6 تو ردلاین

Gladiator
20-11-1392, 02:50 بعد از ظهر
من میخوام یدونه مشکیشو بخرم ، کجای تهران برم میتونم مناسبتر بخرم؟

digitalcanon
20-11-1392, 02:58 بعد از ظهر
گمرک تهران از بقیه جاهای تهران ارزونتره . 8 تومان گیرت میاد ولی سغی کن تا هوا سرذه بگیری اگه هوا گرمتر بشه گرونتر هم میشه

ahmad golchin
20-11-1392, 03:16 بعد از ظهر
دوست عزیز این حالت باز بودن سوییچ هست که دور میره بالا و چراغای کیلومتر حالت استارت میگیره
کاملا درسته کیا جان ...
سری های قبل هم اینجورین

roma
20-11-1392, 06:42 بعد از ظهر
بدون شرح :

36204

تازه خلاص موتور اگه بزنه دنده چه میکنه دوست عزیز

mata
20-11-1392, 08:20 بعد از ظهر
مدل 93ش اومد رفیقم از گمرک خرید مدل 93ش رو 8750چوق

!NAVID!
20-11-1392, 08:27 بعد از ظهر
تازه خلاص موتور اگه بزنه دنده چه میکنه دوست عزیز

این عکس مربوط میشه به زمانی که سوییچ موتور رو میپرخونیم که بعدش موتور رو روشن کنیم

Gladiator
20-11-1392, 10:05 بعد از ظهر

مدل 93 ؟ فرقی هم با مدل 92 داره ؟ من تو اسفند میام تهران ، گمرک برم یا 17 شهریور ؟

معمار
20-11-1392, 10:27 بعد از ظهر

هنوز 93 نیومده چه طوری مدل 93 ش رو دادن بیرون ؟
تا سال 90 هر وسیله ای که تولید داخل بود برج 12 امسال تولید میشد مدل سال بعدش میزدن
که این طرح هم برداشتن
حالا نه برج 12 اومده نه سال 93

Gladiator
20-11-1392, 10:32 بعد از ظهر
منم برای همین تعجب کردم ! مدل 93 !!! چطور ممکنه؟

oldsnake
21-11-1392, 01:37 بعد از ظهر
از دوستان تهرانی یه سوال دارم ؟ آدرس جایی رو تو گمرک یا جایی دیگه ندارین که بشه برچسب پلاستکی برای باک پالس پیدا کرد که دیگه کمربند باک رو خط نندازه ؟؟؟ روی باک یه برچسب هستش سه تا فلش هست و پلاستیکیه از اونا می خوام ؟

hosein_dig
21-11-1392, 01:47 بعد از ظهر
دور خود میدون گمرک هستن ولی قیمتاشون بالاس باید خیابونو به سمت شرق بری بپرسی

digitalcanon
21-11-1392, 04:53 بعد از ظهر
از دوستان تهرانی یه سوال دارم ؟ آدرس جایی رو تو گمرک یا جایی دیگه ندارین که بشه برچسب پلاستکی برای باک پالس پیدا کرد که دیگه کمربند باک رو خط نندازه ؟؟؟ روی باک یه برچسب هستش سه تا فلش هست و پلاستیکیه از اونا می خوام ؟

زحمت نکش هیچ کدوم جواب نمیده چون باکش یه تورفتگی و برامدگی خاصی داره و هیچکدوم از این برچسبها جواب گو نیست سریع بلند میشه مگر اینکه بعد از خرید برچسب با چسب 2 طرفه نازک ( پلاستکی ) چسب برچسب را تقویت کنی .

hosein_dig
21-11-1392, 08:50 بعد از ظهر
دقیقا چون چسب اینا بدرد نمیخورن خیلی بابد با سلیفه و دقت کار کنی تا تمیز دربیاد

mata
21-11-1392, 09:17 بعد از ظهر
آره مدل 93 اومده رفیقمم گرفت 8750 از نمایندگیش گرفت. مدل 92 400تومن ارزون تر بود

- - - Updated - - -

آره مدل 93 اومده رفیقمم گرفت 8750 از نمایندگیش گرفت. مدل 92 400تومن ارزون تر بود

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

K.I.A
22-11-1392, 02:13 بعد از ظهر
اسمش پد باک هست که سایز مختلف داره و باید تو گمرک رپیدو یا شویی دنبالش بگردی تو مغازه ها

mata
22-11-1392, 03:10 بعد از ظهر
مدل 93 ؟ فرقی هم با مدل 92 داره ؟ من تو اسفند میام تهران ، گمرک برم یا 17 شهریور ؟

پرسیدم ازش رفیقم میگه 93ش هیچ فرقی با 92 نداره فقط 400چوق گرونتر از مدل 92 گرفته. میگه از یکی از نمایندگی های پالس توی 17شهریور گرفته.

kia
22-11-1392, 03:40 بعد از ظهر
دو رنك تركيبي مشكي سفيد و قرمزسفيدبه رنكهاي اين موتوراضافه شده مديران لطفابه نظرسنجي رنكهااضافه كنن

کوروش
22-11-1392, 03:40 بعد از ظهر
آره مدل 93 اومده رفیقمم گرفت 8750 از نمایندگیش گرفت. مدل 92 400تومن ارزون تر بود- - - Updated - - -آره مدل 93 اومده رفیقمم گرفت 8750 از نمایندگیش گرفت. مدل 92 400تومن ارزون تر بود- - - Updated - - -آره مدل 93 اومده رفیقمم گرفت 8750 از نمایندگیش گرفت. مدل 92 400تومن ارزون تر بود- - - Updated - - -آره مدل 93 اومده رفیقمم گرفت 8750 از نمایندگیش گرفت. مدل 92 400تومن ارزون تر بودهنوز 2 ماه مونده به تموم شدن سال 92 چه جوری دوست شما مدل 93 خریده ؟؟؟

Koli
23-11-1392, 10:58 قبل از ظهر
سلام.
با توجه به استریت بودن موتور، به نظر شما برای سفر های کوتاه مناسب هست؟
تو جاده های خاکی کارکردش چطوره؟!!
اولین سری متعلق به چه سالی هستند و دست دومش چند قیمت است؟

farshad 54
23-11-1392, 07:12 بعد از ظهر
امروز رفتم نمایندگی دو تا رنگ جدید آوردن قرمز مشکی و سفید مشکی به نظرم قشنگ بود رنگای دیگشم بود قیمتم 8700

این دو تا رنگ جدیدا هم مدل 93 بود و گفت تو سند مدل 93 میخوره

اینم شماره تلفن نمایندگی بهروز زاده 55386838-55370700 واسه دوستانی که میخواستن

ahmad golchin
23-11-1392, 10:22 بعد از ظهر
امروز رفتم نمایندگی دو تا رنگ جدید آوردن قرمز مشکی و سفید مشکی به نظرم قشنگ بود رنگای دیگشم بود قیمتم 8700

این دو تا رنگ جدیدا هم مدل 93 بود و گفت تو سند مدل 93 میخوره

اینم شماره تلفن نمایندگی بهروز زاده 55386838-55370700 واسه دوستانی که میخواستن
سلام فرشاد جان مخلصم
داداش من از یه یارو شنیدم مدل 93 همشون 2 رنگ هستن و دیگه مثل رنگای سابق 93 نمیزنه .
این حقیقت داره ؟
من تو سایت باجاچ رفتم و تو قسمت رنگ دیدم فقط 2 رنگ این مدل زده و تک رنگای سابق نزده .
این داستان بنظرتون حقیقت داره ؟
رنگ مشکی سفیدش مثل زردش ابهت داشت یا نه رنگش مثل موتورای ایرانی یود ؟

farshad 54
23-11-1392, 11:09 بعد از ظهر
اوناشو نمیدونم ولی هم قرمز مشکیش و هم سفید مشکیش به نظرم قشنگ بود در کل سلیقه ای هست دیگه

مدل هم میگفت 93 هست

ahmad golchin
24-11-1392, 12:23 قبل از ظهر
اوناشو نمیدونم ولی هم قرمز مشکیش و هم سفید مشکیش به نظرم قشنگ بود در کل سلیقه ای هست دیگه

مدل هم میگفت 93 هست

فرشاد جان قسمت مشکی رنگ سفید مشکیش مثل سری قبلش که مشکی 1 دست بود تو نور به بادمجونی میخوره ؟
بعد به نظرت قیمت 8.700 مدل 93 کاذبه یا نرخش همینه ؟
- - - Updated - - -

دوستان یه امار بگیرن ببینم مدل 93 تک رنگش میاد یا همش 2 رنگه بعد اینجا نتیجش اعلام کنن
MANHUNT
24-11-1392, 12:55 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

ahmad golchin
24-11-1392, 01:01 قبل از ظهر
36372

ahmad golchin
24-11-1392, 02:15 قبل از ظهر
اینجور که تو عکس پیداس خطوت قرمز و دودی این رنگ برچسب است که اگر این حرف درست باشد بعد یه مدت رنگ و لعاب برچسبا میره و باید با کلی حوصله عوضشون کنی که من یکی حوصله اینجور کارا ندارم .

ahmad golchin
24-11-1392, 05:40 بعد از ظهر
36411

ahmad golchin
25-11-1392, 04:34 بعد از ظهر
بنده از چند جا سوال کردم مثل اینکه حقیقت داره که مدل 93 فقط 2 رنگ میزنن !!!

oldsnake
26-11-1392, 06:33 بعد از ظهر
خدا رو شکر من تک رنگ خوشگلشم گرفتم

hosein_dig
26-11-1392, 08:10 بعد از ظهر
این رنگ جدیداش به دل نمیچسبه تک رنگه اوبهتش یه چیز دیگس مخصوصا زردش

ahmad golchin
26-11-1392, 09:21 بعد از ظهر
خدا رو شکر من تک رنگ خوشگلشم گرفتم
سلام
داداش شما مدل 93 گرفتید ؟

oldsnake
27-11-1392, 06:12 قبل از ظهر
بچه ها یه سوال چرا کمک فنر عقب پالس 200ns زود نرم میشن و از حالت سخت بودن رها میشن ؟؟ الان مال من 172 کیلو متر رفتم باهاش یکم نرم شده ؟؟ مال داییم که 2000 رفته هم نرم شده ؟ این طبیعیه یا نه یه مشکل به حساب میاد ؟ البته اینم بگم دیروز یکی از دوستام شوخی شوخی یه لحظه پرید پشت زین گفت مارو هم بروسون خونه . که البته بچه خیلی لاغر و استخونی هست .

الان این نرم شدن کمک فنر تو موتور های دیگه هم هست ؟ چون تو پالس قدیمی ها و CG125 ها خیلی سخت بود .؟؟؟؟؟

سوال دوم اینه که کلا قیمت کمک فنر عقب پالس حدودا چنده ؟

K.I.A
27-11-1392, 12:51 بعد از ظهر
500 قیمت کمک وسطه که ارزون تر میشه/
کمک وسط معمولا نرم هستن
کمک فنر پالس ان اس گازی هستن و قابل تنظیم.

saeed_x111
27-11-1392, 02:48 بعد از ظهر
بچه ها یه سوال چرا کمک فنر عقب پالس 200ns زود نرم میشن و از حالت سخت بودن رها میشن ؟؟ الان مال من 172 کیلو متر رفتم باهاش یکم نرم شده ؟؟ مال داییم که 2000 رفته هم نرم شده ؟ این طبیعیه یا نه یه مشکل به حساب میاد ؟ البته اینم بگم دیروز یکی از دوستام شوخی شوخی یه لحظه پرید پشت زین گفت مارو هم بروسون خونه . که البته بچه خیلی لاغر و استخونی هست .

الان این نرم شدن کمک فنر تو موتور های دیگه هم هست ؟ چون تو پالس قدیمی ها و CG125 ها خیلی سخت بود .؟؟؟؟؟

سوال دوم اینه که کلا قیمت کمک فنر عقب پالس حدودا چنده ؟
اتفاقا من 800 کیلومت باهاش راه رفتم هنوز نرم نشده و مثل اولش سفته..... ضمنا دوستان تو چه کیلومتری باید گارانتی اول ببریم؟

hosein_dig
27-11-1392, 02:51 بعد از ظهر
گارانتیش خیلی دوره شرق تهرانه به رفت و امدش نمیارزه

نیما نادری
27-11-1392, 09:20 بعد از ظهر
مردم تو کل دنیا میرن پول گرافیک کیت میدن (همون برچسب یا استیکر ) که قیافه موتورشون متفاوت یا زیبا یا متناسب با صلیقه خودشون بشه

این بیچاره ها تو هند خودشون دارن حال میدن با دمشون گرم من که خوشم اومد

برای یک موتور تولید انبوه که سر هر چهار راهی یکی پشت چراغ میاد بقلت دیگه تک بودن معنی نداره !!!!

oldsnake
28-11-1392, 07:15 قبل از ظهر
مردم تو کل دنیا میرن پول گرافیک کیت میدن (همون برچسب یا استیکر ) که قیافه موتورشون متفاوت یا زیبا یا متناسب با صلیقه خودشون بشه

این بیچاره ها تو هند خودشون دارن حال میدن با دمشون گرم من که خوشم اومد

برای یک موتور تولید انبوه که سر هر چهار راهی یکی پشت چراغ میاد بقلت دیگه تک بودن معنی نداره !!!!

والا 220تش که ارزونتره پشت هر چراغی نیست وای به حال این 9 تومنی . من ک از خدامه این موتور زیاد شه راحتر میارمش بیرون .

MANHUNT
28-11-1392, 05:33 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

morteza_h
29-11-1392, 01:08 بعد از ظهر
BAJAJ خودکار اولین بار در میان دو تولید کنندگان ویلر در هند به توصیه تعویض روغن موتور در هر 10000 کیلومتر برای تمام موتور سیکلت 4 زمانه است. این ممکن است به دلیل توسعه روغن موتور "باجاج DTS-i 10000" است که تکنولوژی برتر گنجانیده شده است. این عمر روغن موتور از 5000 کیلومتر به 10000 کیلومتر که به نوبه خود باعث افزایش پس انداز یکی در زمان و پول است.

"باجاج DTS-i 10000" است طراحی شده برای مطابقت با مشخصات فنی بین المللی SL API و 'MA2' JASO. این سفارشی ساخته شده برای پاسخگویی به نیازهای روانکاری کامل برای همه باجاج موتور سیکلت 4 زمانه است.

توصیه های اصل فرکانس تعویض روغن موتور: 1 خدمات رایگان و پس از آن در هر 10000 کیلومتر *.

مزایای استفاده از با استفاده از "باجاج DTS-i 10000":

چسبندگی بهتر پایداری برای روانکاری و سوخت بهره وری بهتر
قطعات موتور تمیز کننده، به خصوص پیستون، پیستون پین، و غیره
عملکرد بهتر کلاچ
مقاومت عالی به ایجاد حفره و حفره های ایجاد شده از دنده دندان
مقاومت خوب در برابر سایش

ENGINE که توصیه می شود GRADE نفت و مقدار FOR موتور سیکلت خود را

200NS پولسار

توصیه می شود روغن و درجه
ظرفیت روغن
(تخلیه و دوباره پر کردن)
ظرفیت روغن
(تعمیرات اساسی موتور)

Bajaj DTS-i 10,000 - SAE 20W50
1200 ml
1400 ml

نیما نادری
29-11-1392, 09:25 بعد از ظهر
والا 220تش که ارزونتره پشت هر چراغی نیست وای به حال این 9 تومنی . من ک از خدامه این موتور زیاد شه راحتر میارمش بیرون .

این یک مثال هست ....پشت چراغ قرمز مگه میشه همزمان مثلا 5 تا ns وایسه !!!

تو هند البته ممکنه چون این موتور اختلاف قیمتش با 220 ناچیزه و همون 220 هم موتوره گرون قیمتی نیست تو هند

حالا تو ایران ملت لا پر قو نگه میدارن یا فقط جمعه ها میارن بیرون یا ملت زیاد نگاشون میکنن کفری میشن

این مسائل همش رو هم خیلی خاص نمیکنه این موتورو ولی موتور بسیار شیک

و زیبایی هست من که هر دفعه هرجا ببینم میرم تو بهرش ...شمام با خیال راحت بیار بیرون ***زون

فارس موتور آنقدر از این موتور فروخته و خواهد فروخت که این مسائل توش گمه....

برای دوستانی که حوصله انگلیسی خوندن و آموختن رو دارن ..لینک نحوه آب بندی ووو

M.amin
02-12-1392, 12:53 قبل از ظهر
من از نمایندگی فروش شرکت تو 17 شهریور قیمت گرفتم ... دورنگ قرمز-مشکی و سفید-مشکی داشت که مدل 93 بودن و قیمت رو هم 8.500 گفت.

مدلای تک رنگ هم داشت .(که نپرسیدم)

hosein_dig
02-12-1392, 08:20 قبل از ظهر
کلا نمایندگیاشون گرون فروشن

ahmad golchin
02-12-1392, 04:25 بعد از ظهر
من از نمایندگی فروش شرکت تو 17 شهریور قیمت گرفتم ... دورنگ قرمز-مشکی و سفید-مشکی داشت که مدل 93 بودن و قیمت رو هم 8.500 گفت.

مدلای تک رنگ هم داشت .(که نپرسیدم)
سلام

قربان نظرت درمورد مشکی سفیدش چی بود ؟ نصبت به رنگای دیگش قشنگ تر بود ؟
خطوط قرمز و دودی تو این رنگ برچسب هستن یا رنگ ؟

سپاس گذارم

Gladiator
02-12-1392, 06:16 بعد از ظهر
بنظر من همین رنگای سادش که بدون برچسبه خیلی قشنگتره ، رفتم فروشگاه موتور سیکلت تو شهر خودمون هر 4 رنگ مشکی ، قرمز ، آبی و زردشو داشت ، تا حالا فقط قصد خرید مشکیشو داشتم ولی این لامصب قرمزش متالیکه خیلی شیکه ، خیلی جیگر بود قرمزش:gigglesmile:

oldsnake
03-12-1392, 05:18 بعد از ظهر
بنظر من همین رنگای سادش که بدون برچسبه خیلی قشنگتره ، رفتم فروشگاه موتور سیکلت تو شهر خودمون هر 4 رنگ مشکی ، قرمز ، آبی و زردشو داشت ، تا حالا فقط قصد خرید مشکیشو داشتم ولی این لامصب قرمزش متالیکه خیلی شیکه ، خیلی جیگر بود قرمزش:gigglesmile:

از نظر من قرمزش از زردشم خوشگل تره . خیلی شیکه . این قرمز مشکی های 93 از حالت زرشکی بودن در اومده و قرمزیش مثل 135 ها شده خیلی بد رنگش کردن .

Gladiator
03-12-1392, 06:12 بعد از ظهر
مال شما چه رنگیه؟

Alireza.BMW
03-12-1392, 10:00 بعد از ظهر
دوستان من 2 تا پالس 200ns ns دیدم تو شیپور یکی 170تا کارکرده بود میگفت 7900 یکیم یادم نیست ولی قیمت 7 تومن

M.amin
03-12-1392, 10:47 بعد از ظهر
به نظر من این جدیداش خوب شده مخصوصا رنگ قرمز مشکیش .
ولی سفید مشکیش اصلا به نظر من قشنگ نبود .

قرمز مشکیش همونطوری که دوستان گفتن قرمزش از حالت زرشکی بودن (تیره بودن) قبلی دراومده و مثل 135 ها شده البته به نظر من جذاب تر و هیکلی تر موتور رو نشون میده.
برچسب اون جوری نیست که بشه کندش ... برچسبش یه چیزی مثل نوشته "pulse" روی باک 180ها و 135 ها هستش .

ahmad golchin
04-12-1392, 02:07 قبل از ظهر
به نظر من این جدیداش خوب شده مخصوصا رنگ قرمز مشکیش .
ولی سفید مشکیش اصلا به نظر من قشنگ نبود .

قرمز مشکیش همونطوری که دوستان گفتن قرمزش از حالت زرشکی بودن (تیره بودن) قبلی دراومده و مثل 135 ها شده البته به نظر من جذاب تر و هیکلی تر موتور رو نشون میده.
برچسب اون جوری نیست که بشه کندش ... برچسبش یه چیزی مثل نوشته "pulse" روی باک 180ها و 135 ها هستش .

ولی به مرور زمان رنگ برچسب هاش از رنگ و لعاب احتمالا بیفته نظرت چیه؟
داداش سوال نکردی ببینی 93 این مدل تک رنگش موجود میشه یا خیر ؟
ماکیاولی
04-12-1392, 01:53 بعد از ظهر
ولی به مرور زمان رنگ برچسب هاش از رنگ و لعاب احتمالا بیفته نظرت چیه؟
داداش سوال نکردی ببینی 93 این مدل تک رنگش موجود میشه یا خیر ؟
بعضیا میگن سال جدید تک رنگ نمی زنه
ولی فک نکنم اینطور باشه
چون تک رنگش واقعا بیشتر علاقه مند داره

ahmad golchin
04-12-1392, 02:06 بعد از ظهر
بعضیا میگن سال جدید تک رنگ نمی زنه
ولی فک نکنم اینطور باشه
چون تک رنگش واقعا بیشتر علاقه مند داره
بله بنده هم سوال کردم گفتن نمیزنه و البته تو سایت باجاج هم دیگه اساری از تک رنگ نمیبینید و این احتمال این شایعه بیشتر میکنه .

MANHUNT
04-12-1392, 05:00 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

اينم ويدئو رنگ ابيش [Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

اينم قرمزش[Only registered and activated users can see links]

VAHID
04-12-1392, 06:01 بعد از ظهر

VAHID
04-12-1392, 06:04 بعد از ظهر

VAHID
04-12-1392, 06:05 بعد از ظهر

omid kawasaki
04-12-1392, 06:35 بعد از ظهر
دوستان این بحث ماله چند وقت پیشه ولی به نظر من اگزوز مخفی بودن یه مزیته چون هم توی شهر و ترافیک مانع چیزی نمیشه هم تو زیبایی موتور تاثیر داره

oldsnake
04-12-1392, 07:03 بعد از ظهر
مال شما چه رنگیه؟

برای من زرشکی هستش . با اینکه 92 پلاک شد ولی راضیم خیلی خوشگل تر از جدیداشه .

VAHID
04-12-1392, 07:07 بعد از ظهر
دوستان این بحث ماله چند وقت پیشه ولی به نظر من اگزوز مخفی بودن یه مزیته چون هم توی شهر و ترافیک مانع چیزی نمیشه هم تو زیبایی موتور تاثیر داره
من دیدم رو این موتور اگزوز هم نصب میکنن و حالت نصفه از موتور میزنه بیرون و صدای جالبی داره

digitalcanon
04-12-1392, 07:15 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

تو ویدئو رنگ زد اون انجینی که جداگانه نشون داه میشه کاربراتوری نیست انژکتوره . ولی تو موتورهای که ایران اومده انژکتور وجود نداره همشون کاربراتوره . تا به حال کسی به این موضوع دقت نکرده که چرا اینجوریه

hosein_dig
04-12-1392, 10:51 بعد از ظهر
کاربرات افتضاح مخصوصا روشن شدنش تو زمستون

mentiroso
05-12-1392, 10:01 قبل از ظهر
تجربه من از 2 ماه سواری این موتور: شتاب عالی.ترمز عالی بخصوص جلو.مانور خوب.صدای اگزوز نا امیدکننده (نظر شخصی صدای اگزوز بیانگر قدرت موتور به هیچ وجه نیست ) پالس 180 صداش رو ترجیح میدم.کمک بسیار نرم.لاستیک چسبندگی بهتری داره بخصوص تو جاهای خیس .

فقط تنها نکته اینکه ای کاش این موتور رو 250 میزدند. توصیه هم به دوستان پول دارین تو خریدش شک نکنین.

mahdi24
05-12-1392, 05:08 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

ویدئوی رنگ فرمزشو من گذاشتم اپارات . دی:

oldsnake
07-12-1392, 03:55 بعد از ظهر
دوستان یه خبر خوب 2 تا پالس جدید برای سال 2014 معرفی شده یکی SS400 و پالس CS400 البته تو ایران که نمی شه سوار شد ؟

عکس این دو موتور :

ماکیاولی
07-12-1392, 04:43 بعد از ظهر
32تان عکس از این رنگهای جدیدش که تو کشور موجوده بذارید اگر میتونین:ایکس

hamidmojrem
07-12-1392, 06:14 بعد از ظهر
200 ns با هیو تاپ انداختیم شتابشون یکی بود صفر تا 100 مساوی بودن بعد هیو رفت جلو شتاب عالی داره 200 ns

MANHUNT
07-12-1392, 06:39 بعد از ظهر
بيا داداش شما دستور بفرما باز پيدا كردم ميزارم

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

اينم يه رنگ ديگش ماكيا جان

Milad
07-12-1392, 06:40 بعد از ظهر
دوستان یه خبر خوب 2 تا پالس جدید برای سال 2014 معرفی شده یکی SS400 و پالس CS400 البته تو ایران که نمی شه سوار شد ؟

عکس این دو موتور :

تا اواسط سال ۹۳ ۴۰۰ سی سی قرار پلاک شه. پس احتمالش هست تو ایران هم بیاد..

MANHUNT
07-12-1392, 07:28 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

ماکیاولی
07-12-1392, 08:24 بعد از ظهر
داش منهتن دمت گرمه داداش
ولی کجا آپ کردی؟
چیزی که من میبینم اینه

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

hamidmojrem
07-12-1392, 08:34 بعد از ظهر

یعنی اول 93 قراره 400 سی سی ازاد بشه تا 400 سی سی

hamidmojrem

roma
07-12-1392, 08:42 بعد از ظهر

منبع داری

hosein_dig
07-12-1392, 08:47 بعد از ظهر
توهمه خیالت راحت

Milad
07-12-1392, 09:12 بعد از ظهر
۹۰٪ کاراش انجام شده انشالله سال بعد مشخص میشه..

hosein_dig
07-12-1392, 09:15 بعد از ظهر
وقتی پلیس با موتور 125تو خیابون میچرخه بعیده 400بزارن تو خیابون

Milad
07-12-1392, 09:20 بعد از ظهر
بحث در این رابطه ادامه پیدا نکنه، رو هوا که حرف نمیزنیم
به موقش اطلاع رسانی میکنیم،،

farzin
07-12-1392, 10:17 بعد از ظهر

عکس این دو موتور :

حاجی یک ماهی هست تاپیکشم زدیم رفته ... نگاه کن تووی تاپیک موتورای اسپرت ، رفته صفحه 2

MANHUNT
08-12-1392, 01:55 قبل از ظهر
داش منهتن دمت گرمه داداش
ولی کجا آپ کردی؟
چیزی که من میبینم اینه

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])داخل خود سايت اپ كردم مروگرت اينترنت رو عوض كني عكسارو ميبيني از chorme استفاده كن عزيز دوباره اپش ميكنم

MANHUNT
08-12-1392, 12:04 بعد از ظهر

MANHUNT
08-12-1392, 01:16 بعد از ظهر

ماکیاولی
08-12-1392, 01:48 بعد از ظهر
داخل خود سايت اپ كردم مروگرت اينترنت رو عوض كني عكسارو ميبيني از chorme استفاده كن عزيز دوباره اپش ميكنم

دادا دستت مرسی مرور گرم فسیل شده با آپلود سنتر اینجا موشکل داره
حوصله نمیشه ردیفش کنم
بقیه تاپیکا هم عکس میذاری اینجا آپلود نکن [Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

آگــا یچی بگم؟:
اون رنگ انجین طلایی تو سریهای قبلی می ارزه به این رنگ جدیدیش:دی
البته اینا هم خوبه :) ولی یکم سبکه موتورم که جثه اش ریزه نمیاد بهش(نظر من)

mentiroso
09-12-1392, 11:34 قبل از ظهر
دوستان کسی نمیدونه لاستیک ضربه گیر 3 تیکه که پایین باک ug4 180 داره برای 200 ns چی بندازیم بهتره؟ فابریک پیدا میشه؟
چون قوسی که باک 180 داره این موتور نداره.تو عکس هم مشخصه.سری های جدیدش ضربه گیر دارند.

ahmad golchin
13-12-1392, 12:02 قبل از ظهر
دوستان کسی نمیدونه لاستیک ضربه گیر 3 تیکه که پایین باک ug4 180 داره برای 200 ns چی بندازیم بهتره؟ فابریک پیدا میشه؟
چون قوسی که باک 180 داره این موتور نداره.تو عکس هم مشخصه.سری های جدیدش ضربه گیر دارند.
سلام
داداش برو بزک فروشی چند نمونه امتحان کن ببین کدومش بهش میخوره .
من چند روز پیش یدونه مارک کاوازاکی روش انداختم خوب شد .

ahmad golchin
13-12-1392, 01:27 بعد از ظهر
از دوستان کسی فکری به حال صدای اگزوزش نکرد ؟
بدجور رو مخته ...