PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pulsar 200NS

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20]

gggmail
11-10-1398, 10:59 قبل از ظهر
دوستان یه سوال دیگه هم داشتم...توی دفتر چه ns نوشته شده همیشه فقط از روغن 2050 استفاده شود...به نظر شما بهتر نیست توی این هوای سرد از 1040 استفاده بشه؟

نیما نادری
11-10-1398, 11:23 قبل از ظهر
داستانیها :) آقا نیما برا کاربرات محلولی چیزی پیشنهاد مبکنی بریزم تو باک - ما ک امکانات فضا نوردان رو نداریم :)

فیلتر هوا و فیلتر بنزین رو به موقع تعویض کنید بهتره

- - - Updated - - -

دوستان یه سوال دیگه هم داشتم...توی دفتر چه ns نوشته شده همیشه فقط از روغن 2050 استفاده شود...به نظر شما بهتر نیست توی این هوای سرد از 1040 استفاده بشه؟

آخه گرید ۲۰ ۵۰ فول سنتتیک برای موتور نداره ۱۵ ۵۰ یا ۱۰ ۵۰ مناسبن

مگه بخوای روغن ماشینی بریزی

برچسب هم با سشوار و احتیاط کنده میشه یک پولیشم جاشو بزنی اثری نمیمونه

alam
11-10-1398, 01:20 بعد از ظهر
فیلتر هوا و فیلتر بنزین رو به موقع تعویض کنید بهتره

- - - Updated - - -

آخه گرید ۲۰ ۵۰ فول سنتتیک برای موتور نداره ۱۵ ۵۰ یا ۱۰ ۵۰ مناسبن

مگه بخوای روغن ماشینی بریزی

برچسب هم با سشوار و احتیاط کنده میشه یک پولیشم جاشو بزنی اثری نمیمونه

البته Champion برای موتور 20-50 سنتتیک داره

Alireza Farzin
11-10-1398, 04:17 بعد از ظهر

سلام,

این مسئله گرید روغن تو گرما و سرما سالهاست تغییر کرده,.......بخاطر اینکه دیزاین موتورها و متالوژیشون پیشترفت کرده, حتی تو موتور های چینی,.....
مثلا در مورد روغن ماشین من از گرمای 45 درجه تا سرمای منهای18 درجه روغن5w20 هست,....عجیبه,......نه؟؟؟؟,......

بیشتر انجین ها در حالت سرد کار کردن فرسایش نسبتا زیادتری دارن تا حالت گرم,....اما در حالت گرم اگر گرمای موتور بیشتر بشه و روغن نتونه درست عمل بکنه دیگه صحبت فرسایش نیست,.....صحبت از صدمه زدن به موتور هست,....

مشکل اصلی روغن هائی که ویسکاسیته متغیر دارن اینه که,.....افزودنی هائی که باعث این تغییر ویسکاسیته میشن در اثر فشار((فشرده شدن)) خاصیت خودشون رو از دست میدن,.....روغن با ویسکاسیته متغیر یا گرید 10-40 از روغن بیس 10 درست شده که با افزودنیها باعث میشه با داغ شدن روغن برسه به 40,.....

حالا وقتی موتور گرم میشه و حرارت روغن شروع میکنه از 80 درجه به بالا رفتن,....افزودنی ها,...... روغن رو غلیظ تر(چسبنده تر) نگه میدارن تا بتونه کارش رو درست انجام بده,....در این شرایط حرارتی,....روغن نباید رقیق(چسبندگی کم) باشه که از لای یاتاقان ها سر بخوره بره بیرون,.....

حالت فشرده شدن روغن بین یاتاقان ها, رینگ های پیستون و حتی پمپ روغن باعث میشه که افزودنیها نتونن ویسکاسیته رو روی 40 نگه دارن و ویسکاسیته شروع میکنه به پائین امدن,......اگر این اطفاق توام با حرارت بیش از حد زیاد صورت بگیره,.....افزودنی ها دیگه کارشون رو نمیتونن انجام بدن و انجین تو اون حرارت مواجه میشه با بیس روغن که همون 10 هست,.....در این حالت انجین فرسایشش بقدری بالا میره که فرسایش سرد کار کردن در مقابلش صفره,....

این فشرده شدن روغن تو موتورسیکلت ده ها برابر ماشین هست,.....چون روغن توسط دنده های گیربکس و صفحه هات کلاچ هم فشرده میشه,.....

دلیل اینکه کارخونه به خودش زحمت میده و حتی برچسب میچسبونه روی باک که به راحتی ور نمیاد,.......میخواد مطمئن بشه از روغن 20 به پائین استفاده نکنید تا در شریط فشرده شدن شدید از 20 پائین تر نیاد,......

یکی از دلایل گرون بودن روغن مرغوب موتورسیکلت همین افزودنی فشار هست که روغن ماشین یا خیلی کم داره و یا اصلا نداره,.....

حالا تمام این مسائل به باور شخص موتور سوار به علم مکانیک و شیمی داره,......و گرنه ممکنه بهت بگن که از اول عمر ns روغن 10-40 استفاده کردن و موردی پیش نیومده,......

gggmail
11-10-1398, 06:05 بعد از ظهر
سلام,

این مسئله گرید روغن تو گرما و سرما سالهاست تغییر کرده,.......بخاطر اینکه دیزاین موتورها و متالوژیشون پیشترفت کرده, حتی تو موتور های چینی,.....
مثلا در مورد روغن ماشین من از گرمای 45 درجه تا سرمای منهای18 درجه روغن5w20 هست,....عجیبه,......نه؟؟؟؟,......

بیشتر انجین ها در حالت سرد کار کردن فرسایش نسبتا زیادتری دارن تا حالت گرم,....اما در حالت گرم اگر گرمای موتور بیشتر بشه و روغن نتونه درست عمل بکنه دیگه صحبت فرسایش نیست,.....صحبت از صدمه زدن به موتور هست,....

مشکل اصلی روغن هائی که ویسکاسیته متغیر دارن اینه که,.....افزودنی هائی که باعث این تغییر ویسکاسیته میشن در اثر فشار((فشرده شدن)) خاصیت خودشون رو از دست میدن,.....روغن با ویسکاسیته متغیر یا گرید 10-40 از روغن بیس 10 درست شده که با افزودنیها باعث میشه با داغ شدن روغن برسه به 40,.....

حالا وقتی موتور گرم میشه و حرارت روغن شروع میکنه از 80 درجه به بالا رفتن,....افزودنی ها,...... روغن رو غلیظ تر(چسبنده تر) نگه میدارن تا بتونه کارش رو درست انجام بده,....در این شرایط حرارتی,....روغن نباید رقیق(چسبندگی کم) باشه که از لای یاتاقان ها سر بخوره بره بیرون,.....

حالت فشرده شدن روغن بین یاتاقان ها, رینگ های پیستون و حتی پمپ روغن باعث میشه که افزودنیها نتونن ویسکاسیته رو روی 40 نگه دارن و ویسکاسیته شروع میکنه به پائین امدن,......اگر این اطفاق توام با حرارت بیش از حد زیاد صورت بگیره,.....افزودنی ها دیگه کارشون رو نمیتونن انجام بدن و انجین تو اون حرارت مواجه میشه با بیس روغن که همون 10 هست,.....در این حالت انجین فرسایشش بقدری بالا میره که فرسایش سرد کار کردن در مقابلش صفره,....

این فشرده شدن روغن تو موتورسیکلت ده ها برابر ماشین هست,.....چون روغن توسط دنده های گیربکس و صفحه هات کلاچ هم فشرده میشه,.....

دلیل اینکه کارخونه به خودش زحمت میده و حتی برچسب میچسبونه روی باک که به راحتی ور نمیاد,.......میخواد مطمئن بشه از روغن 20 به پائین استفاده نکنید تا در شریط فشرده شدن شدید از 20 پائین تر نیاد,......

یکی از دلایل گرون بودن روغن مرغوب موتورسیکلت همین افزودنی فشار هست که روغن ماشین یا خیلی کم داره و یا اصلا نداره,.....

حالا تمام این مسائل به باور شخص موتور سوار به علم مکانیک و شیمی داره,......و گرنه ممکنه بهت بگن که از اول عمر ns روغن 10-40 استفاده کردن و موردی پیش نیومده,......
خیلی خیلی جامع و علمی بود... بسیار ممنون.

نیما نادری
11-10-1398, 08:15 بعد از ظهر
این روغنها رو توصیه کرده سازنده

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Alireza Farzin
11-10-1398, 09:48 بعد از ظهر
این روغنها رو توصیه کرده سازنده

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

سلام,

بله درسته,......من در مورد روغن معمولی گفتم,....در مورد سینتتیک مسئله کمی فرق میکنه,.....غرض از توضیح دادنم به این شکل این بود که اطلاعات درست رد و بدل بشه,.....یعنی بگیم که روغن معمولی 20w50 و روغن سینتتیک(حتما فول سینتتیک) 10w50,.....ولی متاسفانه یه سری افراد فقط با شماره گرید روغن کار دارن نه به خود نوع روغن,.....

صحبت تحمل روغن در مورد فشردگی بسیار بالا باعث متداول شدن روغن سینتتیک شد,.....روغن سینتتیک درجه حرارت سوختن و بخار شدنش تقریبا 40~50 درجه بالا تر از روغن معمولیه,.....برای همین افزودنی ها کارشون رو تو روغن سینتتیک بهتر انجام میدن و گرید میتونه 10w50 باشه,.....اما متاسفانه شماره های گرید دهن به دهن میچرخه و خیلی ها روغن معمولی 10w40 استفاده میکنن,....

نیما نادری
23-10-1398, 02:55 بعد از ظهر
دوستان باتری ۷ بلند به ان اس میخوره با این شکل قرار میگیره

این همون باتری در حال ریکاوری بود که ولتاژ استراحت ۱۲،۹ رو داد

و استارت بسیار قوی هم زد بستم جای باتری NS که شارژ نگه نمیداشت اخیرا

اینم باتری یواسا NS که حیفم اومد ولش کنم رفت برای دیالیز

ضمنا میدونم باتری ان اس هفت نیست ، برای من مشکلی پیش نمیاد

gggmail
26-10-1398, 08:40 بعد از ظهر
دوستان اچار کشی کامل موتور روی چه کیلومتری باید انجام بشه؟

نیما نادری
26-10-1398, 10:21 بعد از ظهر
تو دفترچه سرویس هیچ موتوری تو دنیا

عبارت آچار کشی وجود نداره

و زمانی هم مشخص نشده

اما اگر برای ان اس بخوایم یک زمانی

در نظر بگیریم ۲۰.۰۰۰ کیلومتر عدد مناسبیه

تعویض روغن و فیلترها وووو زمان خاص دارن و

به آچار کشی مرتبط نیستن

اگر موتوری پیچاش سالم باشه و درست سفت بشن

یکبار آچارکشی تا ۵۰.۰۰۰ کیلومتر پیچی شل نخواهد شد

بعد از اونم فقط باید چک بشه هی نیاز به خرد کردن و جمع کردن موتور نیست

Alireza Farzin
26-10-1398, 11:40 بعد از ظهر
دوستان اچار کشی کامل موتور روی چه کیلومتری باید انجام بشه؟

سلام,

در ادامه گفته های آقا نیما باید بگم,

اگر جائی شنیدید که برای آچار کشی جدول وجود داره,......اونم درسته,...... اما نمیدونم که جدول ns200 به چه شکل هست,.......معمولا این جدول ها چهار تا پنج مقدار کیلومتر راه رفته رو معین میکنن,......لیست تمام قطعات موتور تو این جدول هست,......روبروی هر قطعه, زیر هر کیلومتر راه رفته معین میکنن که با اون قطعه چکار باید کرد,.......
از حروف استفاده میکنن,

# (I), بازرسی کردن, تنظیم کردن, روغن کاری یا گریس کاری کردن و یا عوض کردن قطعه,

# (R), حتما قطعه رو عوض کنید,

# (T), قطعه رو سفت(آچار کشی) کنید,....البته تأکید میشه که این کار رو حتما نمایندگی انجام بده,

تو جدول بنلی 250 دو سیلندر درج شده که اچارکشی تو این کیلومتر های راه رفته باید انجام بشه,,
,1000k, 7000k, 13000k, 19000k, 26000k

انتهای جدول بخش بازرسی سالیانه هم وجود داره,......به این معنا که اگر اچار کشی 1000k صورت گرفته و مثلا بعد از چهار سال هنوز به 7000k نرسیده,......هر سال باید آچارکشی بشه,

البته این پیشنهاد کارخونه هست,

به نظر من اگر ابزار درست و درجه سفتی هر پیچی رو داشته باشی,......کاره لذت بخشیه برای آخر هفته,......

ehsan.CGL
06-11-1398, 10:19 بعد از ظهر
سلام دوستان انپر بنزین موتورم فقط تا دو خط نشون میده مشکل از چی میتونه باشه دیروز ۱۰ لیتر زدم بازم همون دو خط بالاتر نمیره

M@hdi
07-11-1398, 08:22 بعد از ظهر
سلام دوستان انپر بنزین موتورم فقط تا دو خط نشون میده مشکل از چی میتونه باشه دیروز ۱۰ لیتر زدم بازم همون دو خط بالاتر نمیره

سلام احتمالا درجه داخل باک خراب شده

mohamad.gh
09-11-1398, 05:44 بعد از ظهر
سلام آقا نیما، یکی دو روزه ی صدایی تو انجین افتاده، صداشو ضبط کردم گذاشتم - صداش ثابته و آروم کمو زیاد میشه گاز بدم یا ندم تاثیری تو صداش نداره همینطور آروم برا خودش کمو زیاد میشه، البته اول صدا مثل این بود ک انگار شلنگ هوا پاره شده باشه پت پت بود بعد اینجوری شد، گوشی رو ب گلو اگزوز نزدیک میکنم صدا واضحتره
وقت کردی ببین متوجه میشی:bunnyearsmiley:

audio_2020-01-29_18-19-08 ([Only registered and activated users can see links])

نیما نادری
09-11-1398, 10:00 بعد از ظهر
سلام

تو زیر صدا یک تق و تقی میاد

که ریتم کندی داره یعنی به گوش من

ریتمش کمتر از صدای فیلر شل هست

منظورم تعداد دفعاتی که میکوبه با فیلر

نمیخونه ، درست شنیدم؟

mohamad.gh
09-11-1398, 10:34 بعد از ظهر
سلام

تو زیر صدا یک تق و تقی میاد

که ریتم کندی داره یعنی به گوش من

ریتمش کمتر از صدای فیلر شل هست

منظورم تعداد دفعاتی که میکوبه با فیلر

نمیخونه ، درست شنیدم؟

درسته همون صدا، نه ب فیلر میخوره نه ب انگشتی، ب چن تا از دوستان نشون دادم ب نتیجه‌ای نرسیدیم:) میتونه از اویل پمپ یا زنجیر تایم باشه؟، اینجا تعمیر کاره کار بلد نایابه، بیخیال سوار شدن بشم بهتره :) نظرت چیه ؟

نیما نادری
09-11-1398, 11:51 بعد از ظهر
فشار نیار ، حتما یک بار درب سوپاپ باز بشه

هم فیلر هم شلی زنجیرتایم رو چک کنن

همه شمع هاشم همون موقع چک کنه

اویل پمپ صدا نمیده یا حداقل از اونجا شنیده نمیشه

روغنشو عوض کن ببین تو روغنش براده داره میچسبن به مگنت توری

پشته پیچ تخلیه ، سره فیلتر روغنشو ببر ببین داخل فیلترش براده نباشه

و نوع روغنت رو عوض کن ، کلا یک چیز دیگه بریز ببین چی میشه

روغن ماشینی هم بود بریز فقط جهت تست

اگر هم کلا روغن ماشینی میریزی یک گرید دیگه ، گرانروی شل تر بریز ببین

تغییری میکنه

فعلا اینا به ذهنم رسید

mohamad.gh
11-11-1398, 04:54 بعد از ظهر
فشار نیار ، حتما یک بار درب سوپاپ باز بشه

هم فیلر هم شلی زنجیرتایم رو چک کنن

همه شمع هاشم همون موقع چک کنه

اویل پمپ صدا نمیده یا حداقل از اونجا شنیده نمیشه

روغنشو عوض کن ببین تو روغنش براده داره میچسبن به مگنت توری

پشته پیچ تخلیه ، سره فیلتر روغنشو ببر ببین داخل فیلترش براده نباشه

و نوع روغنت رو عوض کن ، کلا یک چیز دیگه بریز ببین چی میشه

روغن ماشینی هم بود بریز فقط جهت تست

اگر هم کلا روغن ماشینی میریزی یک گرید دیگه ، گرانروی شل تر بریز ببین

تغییری میکنه

فعلا اینا به ذهنم رسید

ممنون آقا نیما
روغن عوض کردم شمعهام چک شد، حل نشد
با یکی از دوستان کار بلد در میون گذاشتم، نظرش با نظر شما یکی بود
در سوپاپ رو باز کردیم، فیلرا سفت شده بود مخصوصا فیلر هوا خیلی سفت شده بود، فیلر کرد بستیم صدا فعلن ک قطع شده ، ی خورده راش ببرم ببینم چی میشه
فیلر هوارو ک پنج صدم گرفت ولی برا دود آچارمون هشت صدم نداشت ده صدم زد البته ی خورده سفت تر گرفت، داستان نمیشه ی وقت ؟
مهرهای انگشتی آچار ۹ میخوره ، بوکس ۹ نداشتم مغازه هام تعطیل بود با ی رینگی ۹ ک قطرشم زیاد بود ب سختی ردیف کرد، اگه بوکس ۹ بگیرم بهتره یا ی رینگی خوب ؟ چون با بوکس نمیشه چرخش پیچ رو دید
برا واشر پلاستیکی ک روغن میده چسب آهن بزنم کفایت میکنه؟
ممنون

نیما نادری
11-11-1398, 06:51 بعد از ظهر
چاکرم

0.04 تا 0.06 فیلر سوپاپ بنزین
0.07 تا 0.09 فیلر سوپاپ دود
بین اینا میگیرن معمولا
چسب فقط چسب آب بندی ، معروف شده چسب مزدا ،که واشر سازه

من رینگی استفاده کردم ،رینگی منحنی ،برای سمت دود هر جور راحتی

گاهی بوکس هم خوبه ، نیاز به دیدن نداره ،خیلی خیلی هم سفت کردن نمیخواد

پیچه قوی نیست ، پیچه تنظیم رو با دست سفت میکنی هر وقت به میزان

دلخواه رسیدی فیلر لای دهانه بمونه ، یک نیم دور آخرو با رینگی یا بوکس سفت

میکنی ، دوباره فیلر رو چک میکنی و تمام ، هر دو سوپاپ با هم

mohamad.gh
11-11-1398, 08:46 بعد از ظهر
آقا نیما شمعهای دو پلاتینه تنظیمیش چ جوریاس و تک شمع ان اس فیلرش چند باشه ؟

نیما نادری
12-11-1398, 09:36 بعد از ظهر
شمعهای چند پلاتین فیلر ندارن

فاصله هر پلاتین با کناریش یکم فرق

داره که در هر شرایطی بهترین جرقه رو بزنه

عمرش بالا باشه و هی فیلر چک کردن نخواد

فیلر همه شمعاش 0.7 تا 0.8

hamed510
13-11-1398, 10:25 قبل از ظهر
آقا این ان اس چرا صدای انجینش شبیه چرخ خیاطی هس!؟ کسی میتونه علمی پاسخ بده؟ صدای پالس 180 ابهت و بمش خیلی خیلی بیشتر از ان اس هس دلیلش چی هس؟

abl2
17-11-1398, 08:33 قبل از ظهر
سلام دوستان
جدیدا یه ایراد تو موتور پیش اومده ممنون میشم کسی اطلاع داره راهنمایی کنه
موتورم ns200 مدل 97 انژکتور با 19000 تا کار
همچی موتور اوکی .فقط تو حرکت موقع ایست موتور خاموش میشه
موتورتک استارت روشن میشه. شتاب عالی شمع فیلتر بنزین و هوا عوض شده
بیشتر تو دنده 2 موقعی که ایست میکنم خاموش میشه ...

میلاد محمودی
17-11-1398, 12:41 بعد از ظهر
دور موتور ثابته یا کم و زیاد میشه در حالت دور ارام یا سلو؟

abl2
17-11-1398, 02:41 بعد از ظهر
داداش دور موتور ثابت نیست

میلاد محمودی
19-11-1398, 08:15 قبل از ظهر
استپر را باز کن با اسپری انژکتور شور تمیزش کن و ببند اگر درست شد که هیچ اگه نشد باید عوضش کنی
البته کسایی هستن که استپر رو تعمیر میکنن ولی زود دوباره خراب میشه تعویض کنی بهتره.

behrng
19-11-1398, 03:40 بعد از ظهر
داداش دور موتور ثابت نیست

دور موتورت حتی وقتی که موتور گرمه کم و زیاد میشه؟
دورش تو چه محدوده ای بازی میکنه؟
موتوره من وقتی سرده دورش بینه 1500 تا 2000 بازی میکنه ولی وقتی گرم بشه حوالی 1500 ثابت میمونه

ehsan.CGL
24-11-1398, 10:37 بعد از ظهر
سلام دوستان موتور من فنش خاموش نمیشه.زود روشن میشه و یکسره میزنه تا اینکه موتورو خاموش کنم. مشکل از چی میتونه باشه؟؟

Alireza Farzin
25-11-1398, 07:17 قبل از ظهر
سلام دوستان موتور من فنش خاموش نمیشه.زود روشن میشه و یکسره میزنه تا اینکه موتورو خاموش کنم. مشکل از چی میتونه باشه؟؟

سلام,

فشنگی آب که فن رو روشن خاموش میکنه,....ممکنه خراب شده باشه,

ehsan.CGL
26-11-1398, 10:19 قبل از ظهر
ممنون داداش.فشنگی اب دقیقا جاش کجاست

- - - Updated - - -

سلام,

- - - Updated - - -

سلام,

ممنون داداش فشنگی اب دقیقا جاش کجاست

میلاد محمودی
26-11-1398, 12:24 بعد از ظهر
تو بنلی سمت چپ رادیات بود اما ان اس اگر اشتباه نکنم پشت سیلندر یه سوکت ابی رنگه دوتا سیم داره با مهره بزرگ زرد رنگ به دیواره سرسیلندر بسته شده.

mohamad.gh
26-11-1398, 08:30 بعد از ظهر
شمع کوچیک ۳۵ تومن، بزرگه ۵۰ تومن،واشر گلو اگزوز ۱۵ تومن، فیلتر بنزین ۳۰ تومن، اینارو تازه خریدم :)

mohamad.gh
27-11-1398, 03:12 بعد از ظهر
سلام آقا نیما، میخوام بلبرینگهای عقبو جلو رو گریس بزنم، درشون بیارم یا لازم نی؟ موتور شصدو دوتا رفته ب نظرت تعویض کنم بهتر نی؟ قیمتی ندارن

نیما نادری
28-11-1398, 06:40 بعد از ظهر
سلام

اگر خراب نیست نیاز نداره بیخود عوض کنی

نیاز نیست بیاد بیرون ، یک درپوش پلاستیکی داره

که باز میشه ، گریس کاری انجام دادی دوباره سرجاش

ببند

بلبرینگ خراب هم صدا میده ، هم درجا چرخ لق میزنه

اگر همچین مواردی نداره فقط سرویس کن

mohamad.gh
28-11-1398, 09:01 بعد از ظهر
عکسهای تفکیک شده قطعات ان اس ، جالبه :32:

[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] a_suzuki_500x500.jpg

mohamad.gh
01-12-1398, 06:39 بعد از ظهر
بلبرینگارو تعویض کردم- پنج تاش 120 شد

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

s.mm
01-12-1398, 09:06 بعد از ظهر
بلبرینگارو تعویض کردم- پنج تاش 120 شد

یه عکس هم از وضعیت داخل بلبریگ های قدیمی بذاری خوب میشه

mohamad.gh
02-12-1398, 10:09 قبل از ظهر
[/CENTER]

یه عکس هم از وضعیت داخل بلبریگ های قدیمی بذاری خوب میشه

ریختمشون دور :) بلبرینگای اصلی رو رو سی هزار تا عوض کردم ، الان شصدو دوتا رفته - نمیشه گفت خراب بودن - قبله بستن گریس اس کی اف زده بودم، نصف گریس مونده بود، لقی نداشتن میچرخوندیشون ی نمه مشکل داشتن، بیشتر مصافت میرم، مصرفیارو ی خورده زود عوض میکنم :)

mohamad.gh
12-01-1399, 09:06 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

لینک ویدئو : [Only registered and activated users can see links]

mohamad.gh
27-01-1399, 11:51 قبل از ظهر

99-01-28
ناهار رو با خودم بردم البته این کارو همیشه میکنم - جاده خلوت بود - غیر از بنزین و غذا توقف نداشتم - 300 تا شد - هوا عالی

پیمان اسماعیلی
04-02-1399, 03:23 بعد از ظهر
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من تا حالا ان اس نداشتم
امروز گمرک بودم میگفتن جدیدا رادیات آب داره
والله تا اونجایی که‌میدونم فقط رادیات روغن دارن
لطفا کمک کنید

Afshin007
06-02-1399, 11:00 قبل از ظهر
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من تا حالا ان اس نداشتم
امروز گمرک بودم میگفتن جدیدا رادیات آب داره
والله تا اونجایی که‌میدونم فقط رادیات روغن دارن
لطفا کمک کنید

سلام داداش
موتور ان اس از اول رادیات اب داشته ربطیم به جدید و قدیم نداره
رادیات روغنم در کار نیست
حالا چند بهت قیمت دادن؟ ///

پیمان اسماعیلی
06-02-1399, 02:08 بعد از ظهر
سلام داداش
موتور ان اس از اول رادیات اب داشته ربطیم به جدید و قدیم نداره
رادیات روغنم در کار نیست
حالا چند بهت قیمت دادن؟ ///

سلام
والا اشتباه از جانب من بوده و اون فروشنده هم گویا از این بیخبری من سواستفاده کرده
من با NS160 اشتباه گرفتم
عرضم به خدمتتون که مدل 98 رو 58 قیمت داد

پیمان اسماعیلی
19-02-1399, 03:33 بعد از ظهر
سلام دوستان
یه ns200 هست‌مدل ۹۷ با ۹ تا کار ارزش داره ۴۷ تومن؟

میلاد محمودی
20-02-1399, 07:57 قبل از ظهر
سلام دوستان
یه ns200 هست‌مدل ۹۷ با ۹ تا کار ارزش داره ۴۷ تومن؟

به نظر من ارزش نداره یه زونتس صفر بخری که الان 43 تومنه خیلی به صرفه تره هم 250 س و هم شتاب و سرعت خیلی بهتر و ترمز ای بی اس خیلی خوب.

mohamad.gh
28-02-1399, 09:14 بعد از ظهر
ارتفاعات فیلبند مازندران جمعه 26-02-99 جای دوستان خالی

mentiroso
29-02-1399, 02:16 بعد از ظهر
به نظر من ارزش نداره یه زونتس صفر بخری که الان 43 تومنه خیلی به صرفه تره هم 250 س و هم شتاب و سرعت خیلی بهتر و ترمز ای بی اس خیلی خوب.

به هیچ وجه ارز خرید نداره هرچند قیمت ها رفته بالا ...زونتس صاحب اول و اخرش خودتی 600 سی سی پلاک هم بود همین داستان بود...تا دیر نشده برو کی تی ام دوک 200 بردار میشه مدل93 یا 94 تمیزش رو پیدا کرد ..قیمت نو دوک 200 شده 90 تومن

mohamad.gh
02-03-1399, 12:45 بعد از ظهر
سلام، اگزوز هر شیش ما پیچش یا هرز میشد یام میبرید، مهرشو عوض کردم پیچ هشت انداختم، بالاشم پیجو مهره کردم

اگزوزو ک باز کردم ک..مم گرفت :4chsmu1:

حالا عوارضش:gigglesmile: صدا ی نمه بم شده

audio_2020-05-22_18-07-33 ([Only registered and activated users can see links])
صداش شبیه موتور سمپاشای دو زمانه کولی شده :gigglesmile: اونارو با دست نگه میداشتم سوراخ بالا صدای بم تری میده - صدا تو مصافت زیاد شده، آزار دهنده نیست - دنده ها خیلی سریعتر پر میشن مخصوصا دنده شیش ک دوره موتور رو هشت و سرعت صدوبیستاست موتور خیلی راحت تر ب صدو سی میرسه، گازو ک ول میکنم موتور سریعتر وایمیسه کمپرس ی برابر بیشتر شده

mohamad.gh
02-03-1399, 05:14 بعد از ظهر

این باتری رو‌ بهمن ۹۷ گرفتم، موتور چن روزی موقع‌استارت کن میزد، امروز علامت باتری چشمک زن شده، دوستان اگه مارک خوبی میشناسن پیشنهاد بدن
باتری خودش سه سالو نیم کار داد

mohamad.gh
14-03-1399, 12:17 بعد از ظهر
340 تومن - باتری فابریک سه سالو نیم - باتری دوم وی مکس 16 ماه

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

وضعیت چرخ عقب بعد از تعویض بلبرینگ و سرویس زنجیر بدون اورینگ کوکما

Seyed.mahdi
14-03-1399, 01:04 بعد از ظهر
آقا محمد کارکرد موتورت چقدر شده؟

mohamad.gh
14-03-1399, 04:24 بعد از ظهر
آقا محسن کارکرد موتورت چقدر شده؟

شصدو سه تا، محمدم رفیق :)

M@hdi
14-03-1399, 04:35 بعد از ظهر
شصدو سه تا، محمدم رفیق :)

یادش به خیر فکر کنم تقریبا باهم خریدیم سال 93 درسته؟ شما نگه داشتی من هی خریدم فروختم :gigglesmile: موتور منم اگه سالم باشه تا الان شاید بیشتر هم کار کرده باشه

چندتا عکس از ظاهر موتور بنداز .... یه عکس هم از کیلومتر سالار بنداز حال کنیم :6:

mohamad.gh
14-03-1399, 04:47 بعد از ظهر
یادش به خیر فکر کنم تقریبا باهم خریدیم سال 93 درسته؟ شما نگه داشتی من هی خریدم فروختم :gigglesmile: موتور منم اگه سالم باشه تا الان شاید بیشتر هم کار کرده باشه

چندتا عکس از ظاهر موتور بنداز .... یه عکس هم از کیلومتر سالار بنداز حال کنیم :6:

سلام آقا مهدی، اره رفیق ۹۳ ، حتمن ، فردا میرم مصافت ارتفاعات گلستان عکس میزارم
من تازه خیز گرفته بودم برا دوک ۲۵۰ ک سینه خیز شد :)

M@hdi
14-03-1399, 05:02 بعد از ظهر
سلام آقا مهدی، اره رفیق ۹۳ ، حتمن ، فردا میرم مصافت ارتفاعات گلستان عکس میزارم
من تازه خیز گرفته بودم برا دوک ۲۵۰ ک سینه خیز شد :)

سلام محمد جان مخلصم

منم دوک رو قبل عید فروختم ان اس خریدم ... دوک 250 سواریش اصلا حال نمیده انجینش خیلی خشکه.... گازش دیلی داره .... لرزش زیاد داره .... هزینه نگهداریش خیلی بیشتر از ان اسه لوازم کمیاب و حتی نایاب و خیلی گرونه(اگه به خرج بیوفته) .... 200 ش خیلی نرمتره

ان اس واسه ما که هر روز می خوایم سواری بگیریم به صرفه تره از لحاظ اقتصادی .... شماهم که ماشاالله همش مسافت میری

mohamad.gh
15-03-1399, 03:03 بعد از ظهر
جای دوستان خالی

alzaymer
28-03-1399, 09:33 قبل از ظهر
دوستان سلام کسی میدونه کجا میشه چرخ دنده NS با دو یا ۴ دندونه کمتر گیر آورد? ینی میخوام اون چرخ دنده عقبش کوچیکتر بشه واسه مسافت سرعت بیشتری بره

Alireza Farzin
28-03-1399, 12:47 بعد از ظهر
دوستان سلام کسی میدونه کجا میشه چرخ دنده NS با دو یا ۴ دندونه کمتر گیر آورد? ینی میخوام اون چرخ دنده عقبش کوچیکتر بشه واسه مسافت سرعت بیشتری بره

سلام

احتمالا یه سری از اعضاء میدونن و به پستت پاسخ میدن, اگر پاسخی نگرفتی من یه سری اطلاعات میتونم بهت بدم,

اگر اشتباه نکنم چرخ دنده عقب باید با 4 پیچ بسته شده باشه,...درسته؟

mohamad.gh
28-03-1399, 05:39 بعد از ظهر

سلام، مطمنن میدونی خورشیدی عقب بزرگتر خورشیدی جلو کوچیکتر قدرت بیشتر-- خورشیدی عقب کوچیکتر خورشیدی جلو بزرگتر سرعت بیشتر، خورشیدی عقب ۳۹ تاییه نهایت دو تا کم کن، خورشیدی جلو ۱۴ تاییه اینطور ک از ظاهرش‌ پیداست بعید میبینم بشه بزرگتر انداخت. خورشیدی جلو رو هم ی دونه میتونی تغییر بدی. من خورشیدی فابریک عقب و جلو رو از گمرک گرفتم مشهدو از دوستان مشهدی بپرس راهنماییت میکنن
این تایپک رو هم ی نیگا بنداز تفاوت خورشیدی عقب در موتور های اسپورت ([Only registered and activated users can see links])
تغییر نا متعارف خورشیدیها میتونه ب انجین فشار بیاره
موفق باشی

alzaymer
29-03-1399, 09:49 قبل از ظهر
فقط میخوام دوتا دندونه کم کنم از چرخ دنده عقبش
به نظرت چقدر تاثیر میزاره?
از کجا میشه تهیه کرد فابریکی باشه بهتر یا بدم بسازن? جایی سراغ دارین?

د

mohamad.gh
29-03-1399, 03:17 بعد از ظهر

د

اینکه چ تاثیری داره ، ندیدم کسی ۳۷ تایی انداخته باشه ، فابریک ۳۷ تایی نداره، ۳۸ تایی تو نت دیدم، ببر پیش ی مکانیک آشنا ببین با چ موتوری یکیه بهش بخورون، اگرم پیدا نکردی باید خام پیدا کنی بتراشی

Alireza Farzin
29-03-1399, 04:28 بعد از ظهر

د

سلام,

من جواب سوال اول مو نگرفتم,

سوال دوم: الان تو جاده صاف حداکثر سرعتی که میگیری چقدره؟؟,

alzaymer
30-03-1399, 09:00 بعد از ظهر
۱۲۰ تا رفتم روی دور موتور ۹ هزار
ولی میخوام بیشتر بشه بدون فشار روی موتور چون مسافرت میرم
فابریکی عقب اگر ۳۸ دنده باشه بکنمش ۳۶ دنده ای
و این تغییر به نظرت چقدر اضافه میککه سرعت رو?

Alireza Farzin
31-03-1399, 05:38 قبل از ظهر
۱۲۰ تا رفتم روی دور موتور ۹ هزار
ولی میخوام بیشتر بشه بدون فشار روی موتور چون مسافرت میرم
فابریکی عقب اگر ۳۸ دنده باشه بکنمش ۳۶ دنده ای
و این تغییر به نظرت چقدر اضافه میککه سرعت رو?

سلام,

اگر فاکتورهای جانبی رو کنار بزاریم, دو تا دندونه میخوای کم بکنی که میشه تقریبا 5% به عبارت دقیقتر 5.264% که باعث میشه سرعتت از 120 برسه به تقریبا 126.32 کیلومتر در ساعت,.....البته این عدد محاسبه ای هست در شرایط متعارفی ایده ال,.....متاسفانه اضافه شدن گشتاور موتور تو دور 9000 سیر صعودی نداره و برعکس سیر نزولی داره که باعث میشه سرعت نهائی کمتر از سرعت محاسبه شده باشه, 124~125 کیلومتر در ساعت,

mohammadhozhabr
02-04-1399, 11:21 بعد از ظهر
۱.سلام دوستان.این لوله فرعی که از اگزوز گرفته شده و به یه منبع کوچیکتر وصل شده برای چی هست
۲.بنظرتون اگر از انجین تا قبل از منبع اگزوز رو عایق کنم خروجی گازها ی دود بیشتر و راحت تر نمیشه؟

میلاد محمودی
03-04-1399, 10:01 قبل از ظهر
۱.سلام دوستان.این لوله فرعی که از اگزوز گرفته شده و به یه منبع کوچیکتر وصل شده برای چی هست
۲.بنظرتون اگر از انجین تا قبل از منبع اگزوز رو عایق کنم خروجی گازها ی دود بیشتر و راحت تر نمیشه؟
کاتالیزوره
نه عایق ربطی نداره

Alireza Farzin
03-04-1399, 12:28 بعد از ظهر

سلام,

اون منبع کوچک, رزوناتور هست,

با عایق کاری "هدرز",....بله, خروج گازهای دود سریع تر میشه, که بیشتر تو انجین های حجم بالا تفاوت محسوس ایجاد میکنه,.....میتونی این کار رو به عنوان تفریح و زیبائی(اگر هدرز زنگ زده) بکنی, ببینی تاثیری داره یا نه,

alzaymer
03-04-1399, 02:20 بعد از ظهر
پس به نظرت چند تا دندونه از عقب کم کنم?که باعث بشه ۱۳۰ الی ۱۴۰ رو راحت بدون فشار بره در شرایط نرمال

- - - Updated - - -

سلام,

اگر فاکتورهای جانبی رو کنار بزاریم, دو تا دندونه میخوای کم بکنی که میشه تقریبا 5% به عبارت دقیقتر 5.264% که باعث میشه سرعتت از 120 برسه به تقریبا 126.32 کیلومتر در ساعت,.....البته این عدد محاسبه ای هست در شرایط متعارفی ایده ال,.....متاسفانه اضافه شدن گشتاور موتور تو دور 9000 سیر صعودی نداره و برعکس سیر نزولی داره که باعث میشه سرعت نهائی کمتر از سرعت محاسبه شده باشه, 124~125 کیلومتر در ساعت,

در ضمن من دو سرنشینه و بار و وسایل میرم مسافرت
برای همین دوس دارم سر بالایی زیاد از قدرت موتور کم نشه و جاده کفی رو هم سرعت مناسب داشته باشم با این وزن سرعت ۱۳۰ اای ۱۴۰ راضی هستم کمتر و بیشترش به کارم نمیاد
مثلا شما یک مسیری رو داری میری هیچی تا مقصد نیست این وسط میخوام سریعتر برسم به مقصد واه همین میخوام از تعداد دندونه ها کم کنم بین ۲ الی ۴ دندونه موندم

Alireza Farzin
03-04-1399, 04:25 بعد از ظهر
پس به نظرت چند تا دندونه از عقب کم کنم?که باعث بشه ۱۳۰ الی ۱۴۰ رو راحت بدون فشار بره در شرایط نرمال

- - - Updated - - -

در ضمن من دو سرنشینه و بار و وسایل میرم مسافرت
برای همین دوس دارم سر بالایی زیاد از قدرت موتور کم نشه و جاده کفی رو هم سرعت مناسب داشته باشم با این وزن سرعت ۱۳۰ اای ۱۴۰ راضی هستم کمتر و بیشترش به کارم نمیاد
مثلا شما یک مسیری رو داری میری هیچی تا مقصد نیست این وسط میخوام سریعتر برسم به مقصد واه همین میخوام از تعداد دندونه ها کم کنم بین ۲ الی ۴ دندونه موندم

سلام,

یه موتور 200cc, دو سرنشینه + بار و سرعت 130~140, گمانم میخوای به استقبال مرگ بری,....همین ده روز پیش تو تهران یه موتور رفت زیر ماشین و هر دو سرنشین موتور(35 و 40 ساله) مردن,...همین امروز یا دیروز تو اصفهان یه موتور تو شهر رفت زیر تریلی و جان باخت,...تمام اینها نتیجه سرعت بالا و غیر قابل کنترل موتورسیکلت بوده,

خوب,
با کم کردن دنده, سرعتت قاعدتا بالا میره ولی به همون نسبت گشتاور از دست میدی, گشتاوری که تو دور بالا باید کمک بگرفتن سرعت بالاتر بکنه,....

اگر اشتباه نکنم موتورت بالاترین گشتاور رو در 8000 دور تولید میکنه, و از این دور به بعد سیر نزولی طی میکنه و نمیزاره سرعت گرفتن به راحتی صورت بگیره, که کم کم به موتور فشار میاد,
معمولا موتورهای خیابانی کمی گشتاور برای سرنشین دوم و بار اضافه دارن که میشه ازش تا حدودی برای سرعت بالاتر رفتن استفاده کرد,(به شرط تک سرنشین بودن موتورسیکلت),

با وضع فعلی اگر دو سرنشینه و اضافه بار 120 بری به موتورت فشار میاد چه برسه 130~140,

اگر چهار تا دندونه کم بکنی, سرعتت میرسه به 133~134, که به احتمال زیاد تو جاده شیب دار و تک سرنشین بتونی به این سرعت برسی,....

mohammadhozhabr
03-04-1399, 08:11 بعد از ظهر
دوستان موتور من بعد از ۷۰۰۰ تا کارکرد هنوز برادی توی روغن و فیلتر روغن مشاهده میشه البته به مقدار کم.این طبیعی هست؟

میلاد محمودی
04-04-1399, 12:24 بعد از ظهر
تا 30 هزار تا هم براده تو روغن هست البته تو موتورهایی که فیلتر مگنت دار دارن مشهوده.
به هیچ وجه دندونه از خورشیدیها کم نکن اینها استاندارد هستن و با حساب و کتاب انتخاب شدن هر گونه دستکاری باعث فشار اوردن به موتور میشه و لذت سواری رو کم میکنه
اگر سرعت رو زیاد کنی شتاب کم میشه اگر شتاب رو زیاد کنی سرعت کم میشه و این به نظرم لذت سواری رو کم میکنه همون چیزی که رو موتور هست بهترینه.

میلاد محمودی
04-04-1399, 01:29 بعد از ظهر
سلام,

اون منبع کوچک, رزوناتور هست,

با عایق کاری "هدرز",....بله, خروج گازهای دود سریع تر میشه, که بیشتر تو انجین های حجم بالا تفاوت محسوس ایجاد میکنه,.....میتونی این کار رو به عنوان تفریح و زیبائی(اگر هدرز زنگ زده) بکنی, ببینی تاثیری داره یا نه,

رزوناتور در لغت به معنی تشدیدگر هست بر میگرده به مسایل رزونانس صدا و الکترومغناطیس و اکوستیک صدا و موسیقی و این داستانها که کاری باهاش نداریم.
اما کاربردش تو اگزوز بر میگرده به اگزوزهای اسپرت و تیونینگ که برای اگزوزهای اسپرت شهری به اصطلاح استفاده میشه که صدای اگزوز رو کمتر و قشنگتر میکنه چه در حالت گاز دادن چه برگشت گاز یا بک فایر
شکل و سوراخهاش هم متفاوته و اندازش اما نکته اینجاس که رزوناتور باید اندازه هدرز یا لوله اگزوز باشه و تو خود لوله.
این قطعه مستطیل شکل وسط هدرز همه پالسها کاتالیزوره و نه رزوناتور.

Alireza Farzin
04-04-1399, 03:38 بعد از ظهر
رزوناتور در لغت به معنی تشدیدگر هست بر میگرده به مسایل رزونانس صدا و الکترومغناطیس و اکوستیک صدا و موسیقی و این داستانها که کاری باهاش نداریم.
اما کاربردش تو اگزوز بر میگرده به اگزوزهای اسپرت و تیونینگ که برای اگزوزهای اسپرت شهری به اصطلاح استفاده میشه که صدای اگزوز رو کمتر و قشنگتر میکنه چه در حالت گاز دادن چه برگشت گاز یا بک فایر
شکل و سوراخهاش هم متفاوته و اندازش اما نکته اینجاس که رزوناتور باید اندازه هدرز یا لوله اگزوز باشه و تو خود لوله.
این قطعه مستطیل شکل وسط هدرز همه پالسها کاتالیزوره و نه رزوناتور.

سلام,

قبل از هر چیز خواهشی که ازت دارم,....اگر میخوای به این بحث ادامه بدی من در خدمتتم, ولی تو تاپیک مناسب خودش عنوان کن,....ممنون,

نه عزیز من,

رزوناتور جزء لاینفک سیستم اگزوز هست(اگر بخوان صدای موتور رو بسیار کم بکنن و در عین حال قدرت از دست ندن), استفاده میشه و اکثر اتومبیلها و یه سری موتور سیکلت ها دارن, متاسفانه ما در ایران از بی سوادیمون بهش میگیم منبع وسط که اگر برداشته بشه, صدای اگزوز زیاد میشه,

معذرت میخوام, بهت برنخوره, بنظر میرسه شما دقیقا با طرز کار رزوناتور وکاتالیزور آشنائی نداری,( اطلاعات پایه ای رو داری )

اتفاقا رزوناتور بخاطر عمل کردش میتونه انشعاب از لوله اصلی داشته باشه ولی کاتالیزور حتما باید مستقیما سر راه عبور خروج گاز قرار بگیره,

تمام موتورسیکلت های مجهز به این انباره کوچک,( اگر کارشون رو درست انجام بدن ) صدای اگزوزشون بسیار کم هست,

احتمالا شما و خیلی های دیگه, با دیدن اکسیژن سنسور که به این منبع وصل شده فکر کردید که کاتالیزوره,

درضمن دوست عزیز,
خود کارخونه داره میگه رزوناتوره,.......حالا شما چی میگی؟؟,

fereidooniomid
04-04-1399, 10:52 بعد از ظهر
کاتالیست (شکل 1)

توی موتورسیکلت توی هدرز اگزوز و قبل از هر چیز دیگه و بعد از سنسور اکسیژن کار گزاشته شده و گاهی میبینید که در قسمتی از هدرز اگزوز قطر زیاد تره هست و کاتالیزور یا catalyst اونجا قرار داره و توی بعضی از موتورسیکلت ها هم ابتدای منبع اگزوز هست و وقتی اگزوز رو بشکافین قابل رویت هست

اما Resonator (تلفظ صحیح rezeneiter) کارش اینه چون منبع اگزوز بدون سایلنسر هست، قبل از منبع نصب میشه تا بتونه مقداری از صدا رو بگیره و موتور با اگزوز فابریک، صدای گوش‌خراشی نده

توی بنلی 250 تک سیلندر (شکل 2) مشخص کردم چون خیلی بهتر قابل دیدن هست تا ns (شکل 3)

gggmail
04-04-1399, 11:44 بعد از ظهر
دوستان حقیقت داره که ns تو ایران دیگه تولید نمیشه؟

Alireza Farzin
05-04-1399, 01:41 قبل از ظهر
کاتالیست (شکل 1)

توی موتورسیکلت توی هدرز اگزوز و قبل از هر چیز دیگه و بعد از سنسور اکسیژن کار گزاشته شده و گاهی میبینید که در قسمتی از هدرز اگزوز قطر زیاد تره هست و کاتالیزور یا catalyst اونجا قرار داره و توی بعضی از موتورسیکلت ها هم ابتدای منبع اگزوز هست و وقتی اگزوز رو بشکافین قابل رویت هست

اما Resonator (تلفظ صحیح rezeneiter) کارش اینه چون منبع اگزوز بدون سایلنسر هست، قبل از منبع نصب میشه تا بتونه مقداری از صدا رو بگیره و موتور با اگزوز فابریک، صدای گوش‌خراشی نده

توی بنلی 250 تک سیلندر (شکل 2) مشخص کردم چون خیلی بهتر قابل دیدن هست تا ns (شکل 3)

سلام,

ممنون از اطلاعات و عکسها,....ولی داریم از موضوع تاپیک خارج میشیم,

شما با وجود این توضیحات, جواب دوستمون رو ندادین که اون منبع کوچک بغل اگزوز چیه,

اطفاقا عکس شماره 3 که داره سیستم اگزوز ns رو نشون میده کاملا واضح هست که کاتالیزور و رزوناتور کجا هستن,
تو عکس جا نوشته"cover exhaust pipe" این همون شیلد حرارتیه کاتالیزور هست و به کاتالیزور هم وصل شده,

شما فرمودین ""اما Resonator (تلفظ صحیح rezeneiter) کارش اینه چون منبع اگزوز بدون سایلنسر هست، قبل از منبع نصب میشه تا بتونه مقداری از صدا رو بگیره و موتور با اگزوز فابریک، صدای گوش‌خراشی نده""

منبع اگزوز بدون سایلنسر؟؟؟,

منبع اگزوز همون "سایلنسر"ه که تو آمریکای شمالی بهش میگن "مافلر",

"سایلنسر" اسم اینگلیسی بریتانیائی منبع اگزوز عقب هست و طرز کارش با رزوناتور متفاوته,

که در ایران میشه,

منبع وسط = رزوناتور

منبع اگزوز(عقب) = "سایلنسر" و یا "مافلر"

رزوناتور بخاطر نحوه عملکردش میتونه قبل و یا بعد از کاتالیزور قرار بگیره, که در ns به دلیل کمبود جا, قبل از کاتالیزور قرار گرفته,

fereidooniomid
05-04-1399, 08:14 قبل از ظهر
سلام,

ممنون از اطلاعات و عکسها,....ولی داریم از موضوع تاپیک خارج میشیم,

شما با وجود این توضیحات, جواب دوستمون رو ندادین که اون منبع کوچک بغل اگزوز چیه,

اطفاقا عکس شماره 3 که داره سیستم اگزوز ns رو نشون میده کاملا واضح هست که کاتالیزور و رزوناتور کجا هستن,
تو عکس جا نوشته"cover exhaust pipe" این همون شیلد حرارتیه کاتالیزور هست و به کاتالیزور هم وصل شده,

شما فرمودین ""اما Resonator (تلفظ صحیح rezeneiter) کارش اینه چون منبع اگزوز بدون سایلنسر هست، قبل از منبع نصب میشه تا بتونه مقداری از صدا رو بگیره و موتور با اگزوز فابریک، صدای گوش‌خراشی نده""

منبع اگزوز بدون سایلنسر؟؟؟,

منبع اگزوز همون "سایلنسر"ه که تو آمریکای شمالی بهش میگن "مافلر",

"سایلنسر" اسم اینگلیسی بریتانیائی منبع اگزوز عقب هست و طرز کارش با رزوناتور متفاوته,

که در ایران میشه,

منبع وسط = رزوناتور

منبع اگزوز(عقب) = "سایلنسر" و یا "مافلر"

رزوناتور بخاطر نحوه عملکردش میتونه قبل و یا بعد از کاتالیزور قرار بگیره, که در ns به دلیل کمبود جا, قبل از کاتالیزور قرار گرفته,

بله منم عکس شماره 3 رو فرستادم تا هرکس خودش ببینه چی به چیه

منبع اگزوز یا همون اگزوز با سایلنسر متفاوت هست و سایلنسر یه قطعه از اگزوز هست که توی اگزوز های اسپرت با پیچ و مهره، ته اگزوز نصب میشه تا صداشو کم کنه (برای همین بهش سایلنسر یا ساکت کننده میگن) که عکسش رو هم در زیر مشاهده میکنی.

اگرم فکر میکنی من اشتباه میکنم، این عبارت رو سرچ کن. "Exhaust Silencer" ببین عکس اگزوز میاد یا عکس چیزی که من میگم.

Alireza Farzin
05-04-1399, 11:22 قبل از ظهر
بله منم عکس شماره 3 رو فرستادم تا هرکس خودش ببینه چی به چیه

منبع اگزوز یا همون اگزوز با سایلنسر متفاوت هست و سایلنسر یه قطعه از اگزوز هست که توی اگزوز های اسپرت با پیچ و مهره، ته اگزوز نصب میشه تا صداشو کم کنه (برای همین بهش سایلنسر یا ساکت کننده میگن) که عکسش رو هم در زیر مشاهده میکنی.

اگرم فکر میکنی من اشتباه میکنم، این عبارت رو سرچ کن. "Exhaust Silencer" ببین عکس اگزوز میاد یا عکس چیزی که من میگم.

سلام,

دوست عزیز, تو این تاپیک اصلا صحبت از اگزوز اسپرت و یا تیونینگ شده نشد,
شما لطفا این مطلب رو تو تاپیک خودش عنوان کن تا من دقیقا توضیح بدم که اشتباه از کجاست,

عکس شماره 3 رو خودتون گذاشتین, نه من,.....ببینید رو منبع اگزوز نوشته Silencer,...

بخاطر اینکه از سوال تاپیک خارج نشیم, شما با تمام اطلاعات و عکسهائی که تو اینترنت بدست اوردی, تونستی متوجه بشی که اون منبع کوچک بغل تو ns200 کارش چیه؟؟,....و چرا؟؟,.....(صحبت موتور های اسپرت و یا اگزوزهای اسپرت و موتورسیکلت های دیگه رو نمیکنیم,...اینجا صحبت از ns 200 هست,....اون شخص نگفت که میخواد اگزوز اسپرت بندازه روش)

fereidooniomid
05-04-1399, 01:50 بعد از ظهر
سلام,

دوست عزیز, تو این تاپیک اصلا صحبت از اگزوز اسپرت و یا تیونینگ شده نشد,
شما لطفا این مطلب رو تو تاپیک خودش عنوان کن تا من دقیقا توضیح بدم که اشتباه از کجاست,

عکس شماره 3 رو خودتون گذاشتین, نه من,.....ببینید رو منبع اگزوز نوشته Silencer,...

بخاطر اینکه از سوال تاپیک خارج نشیم, شما با تمام اطلاعات و عکسهائی که تو اینترنت بدست اوردی, تونستی متوجه بشی که اون منبع کوچک بغل تو ns200 کارش چیه؟؟,....و چرا؟؟,.....(صحبت موتور های اسپرت و یا اگزوزهای اسپرت و موتورسیکلت های دیگه رو نمیکنیم,...اینجا صحبت از ns 200 هست,....اون شخص نگفت که میخواد اگزوز اسپرت بندازه روش)

اول ذکر کنم اگر من اسم اگزوز اسپرت رو اوردم برای درک بهتر بود و از سایلنسر توی اگزوز فابریک برخی از موتورسیکلتها هم بکار میره ک فاقد resonator هستن
من اینارو فرستادم تا با بخشای مختلف اگزوز آشنا شیم و واقعا فکر نمیکنم هیچکجای دنیا به خود اگزوز بگن silencer و توی عکس سوم هم داره کارکرد هر قسمت رو میگه و ن اسم اون بخش رو و وقتی وارد سایتی که اون عکس رو هم گذاشته بشید ک در واقع یک فروشگاه هست، اسم قطعه رو muffler ذکر کرده
اگزوز، اگزوز هست و بقول تو بهش Muffler هم میگن اما من با صحبتت مبنی بر اینکه اگزوز یا منبع اگزوز اسم دیگش silencer هست کاملا مخالفم
و ندیدم هیچجای دنیا کسی بره لوازم موتورسیکلت بگه من سایلنسر میخوام و اونم بهش اگزوز بده
اینم اضافه کنم مافلر به کلگی اگزوز خودرو هم میگن و برای اونم کاربرد داره
فهمش هم خیلی سادس، شما هر اسم رو به انگلیسی سرچ کنید ببینید عکس چی میاد. گوگل شاید واسه من لج کرده که موقع سرچ exhaust silencer عکس لوله قابل نصب توی اگزوز رو میاره و ن خود اگزوز و همینطور اینکه برای اگزوز توی تمام فروشگاه های خارجی از عبارت exhaust muffler استفاده کردن
با یه سرچ کردن با زبان انگلیسی همه چیز مشخص میشه
من توضیحات رو دادم تا هرکس با درک و علمش، خودش برداشت کنه
و لازم هست بگم اسم اون قطعه resonator نیست چون رزنیتر مستقیم به مسیر اصلی هدرز وصل میشه و نه بصورت فرعی و همچنین سایزش خیلی بزرگتر هست و سیستم اگزوز مخفی ns هم نیازی به این قطعه نداره چون خودش طراحیش جوری هست که صدای کمی تولید میکنه شبیه اگزوز دوک ۲۰۰
در مورد این گفته تو ک میگی توی انگلیس به اگزوز میگن سایلنسر هم فکر کنم قضیه اندازه گرفتن فیلتر روغنه که توی آزمایشگاه به این نتیجه رسیدی که چند میکرون هست چون من توی فروشگاه های انگلیسی هم نگاه کردم به اگزوز میگن exhaust
بحث از طرف من تمومه، موفق باشی

Alireza Farzin
05-04-1399, 02:57 بعد از ظهر
اول ذکر کنم اگر من اسم اگزوز اسپرت رو اوردم برای درک بهتر بود و از سایلنسر توی اگزوز فابریک برخی از موتورسیکلتها هم بکار میره ک فاقد resonator هستن
من اینارو فرستادم تا با بخشای مختلف اگزوز آشنا شیم و واقعا فکر نمیکنم هیچکجای دنیا به خود اگزوز بگن silencer و توی عکس سوم هم داره کارکرد هر قسمت رو میگه و ن اسم اون بخش رو و وقتی وارد سایتی که اون عکس رو هم گذاشته بشید ک در واقع یک فروشگاه هست، اسم قطعه رو muffler ذکر کرده
اگزوز، اگزوز هست و بقول تو بهش Muffler هم میگن اما من با صحبتت مبنی بر اینکه اگزوز یا منبع اگزوز اسم دیگش silencer هست کاملا مخالفم
و ندیدم هیچجای دنیا کسی بره لوازم موتورسیکلت بگه من سایلنسر میخوام و اونم بهش اگزوز بده
اینم اضافه کنم مافلر به کلگی اگزوز خودرو هم میگن و برای اونم کاربرد داره
فهمش هم خیلی سادس، شما هر اسم رو به انگلیسی سرچ کنید ببینید عکس چی میاد. گوگل شاید واسه من لج کرده که موقع سرچ exhaust silencer عکس لوله قابل نصب توی اگزوز رو میاره و ن خود اگزوز و همینطور اینکه برای اگزوز توی تمام فروشگاه های خارجی از عبارت exhaust muffler استفاده کردن
با یه سرچ کردن با زبان انگلیسی همه چیز مشخص میشه
من توضیحات رو دادم تا هرکس با درک و علمش، خودش برداشت کنه
و لازم هست بگم اسم اون قطعه resonator نیست چون رزنیتر مستقیم به مسیر اصلی هدرز وصل میشه و نه بصورت فرعی و همچنین سایزش خیلی بزرگتر هست و سیستم اگزوز مخفی ns هم نیازی به این قطعه نداره چون خودش طراحیش جوری هست که صدای کمی تولید میکنه شبیه اگزوز دوک ۲۰۰
در مورد این گفته تو ک میگی توی انگلیس به اگزوز میگن سایلنسر هم فکر کنم قضیه اندازه گرفتن فیلتر روغنه که توی آزمایشگاه به این نتیجه رسیدی که چند میکرون هست چون من توی فروشگاه های انگلیسی هم نگاه کردم به اگزوز میگن exhaust
بحث از طرف من تمومه، موفق باشی

اقای عزیز شما یک عالم راجب به اگزوز صحبت کردی که اینجا جاش نیست و مستقیما نگفتی او انباره کوچک چیه,...و بعد میگی بحث از طرف من تمومه,

شما که اینگلیسی رو بهتر از خود اینگلیسیا نمیدونی؟؟؟,
A muffler (North American English) or silencer (British English) is a device for reducing the noise emitted by the exhaust of an internal combustion engine—especially a noise-deadening device forming part of the exhaust system

بحث از طرف منم تمومه,.....این بحث رو به کل کل نکشون, فقط ساده و سلیس بگو اون انباره کوچک کارش چیه,.....نگو رزوناتور نیست ویا کاتالیزور نیست, به بقیه اعضا کاری نداشته باش, به اندازه کافی اطلاعات گرفتن,...مسئله ساده است, جواب سوال این بنده خدا چیه؟,....

M@hdi
05-04-1399, 06:56 بعد از ظهر
آقا حالا به قول شما اون انباره کوچیک رو از بیخ ببریم بندازیم دور صدای اگزوز بیشتر میشه؟

داخل کاتالیزور رو خالی کنیم رو حرارت انجین تاثیری داره؟ چون حس می کنم موتورم زیادی داغ می کنه مخصوصا الان که هوا رو به گرمی میره

Alireza Farzin
05-04-1399, 11:21 بعد از ظهر
آقا حالا به قول شما اون انباره کوچیک رو از بیخ ببریم بندازیم دور صدای اگزوز بیشتر میشه؟

داخل کاتالیزور رو خالی کنیم رو حرارت انجین تاثیری داره؟ چون حس می کنم موتورم زیادی داغ می کنه مخصوصا الان که هوا رو به گرمی میره

سلام,

اگه موتورت خیلی کار کرده باشه ممکنه که کاتالیزور گرفته باشه, البته اگر اکسیژن سنسور کارش رو به خوبی انجام بده, نمیزاره موتور خیلی داغ بکنه,
بطور ساده اگر بخوام توضیح بدم, با بالا رفتن حرارت موتور تغییر اکسیژن داخل اگزوز توسط اکسیژن سنسور به کامپیوتر اعلام میشه که حرارت رو بیاره پائین و کامپیوتر با تغییر مخلوط سوخت باعث پائین آمدن شدت انفجار میشه که نتیجه اش پائین اومدن حرارت محفظه احتراق هست,

قبل از اینکه بخوای کاتالیزور رو تخلیه کنی, دستت رو بگیر جلوی خروجی اگزوز و گاز بده, ببین گاز با چه فشاری میزنه بیرون و با یه ns کم کارکرد مقایسه کن, اگر فشار گازهای خروجیه موتورت خیلی کمتره, به احتمال زیاد کاتالیزورت گرفته,

fereidooniomid
06-04-1399, 07:20 قبل از ظهر
اقای عزیز شما یک عالم راجب به اگزوز صحبت کردی که اینجا جاش نیست و مستقیما نگفتی او انباره کوچک چیه,...و بعد میگی بحث از طرف من تمومه,

شما که اینگلیسی رو بهتر از خود اینگلیسیا نمیدونی؟؟؟,
A muffler (North American English) or silencer (British English) is a device for reducing the noise emitted by the exhaust of an internal combustion engine—especially a noise-deadening device forming part of the exhaust system

بحث از طرف منم تمومه,.....این بحث رو به کل کل نکشون, فقط ساده و سلیس بگو اون انباره کوچک کارش چیه,.....نگو رزوناتور نیست ویا کاتالیزور نیست, به بقیه اعضا کاری نداشته باش, به اندازه کافی اطلاعات گرفتن,...مسئله ساده است, جواب سوال این بنده خدا چیه؟,....

اولا میخوای متن بزاری کامل بزار، انگلیسی خوب بلدم ولی تو اومدی اخرشو پاک کردی که بخوای بگی حق با توعه
A muffler (North American English) or silencer (British English) is a device for reducing the noise emitted by the exhaust of an internal combustion engine—especially a noise-deadening device forming part of the exhaust system of an automobile.
آخرشو بخون نوشته of an automobile یعنی برای اتومبیل و نه موتورسیکلت پس بقول خودت از مبحث تاپیک خارج نشو این یک
دوم اینکه وقتی علم چیزی رو نداری و میگی این قطعه resonator هس و من میگم نیس چرا گیر دادی به من؟ من ادعای کامل بودن علم ندارم ولی در این حد میدونم حرف تو اشتباهه و این رزنیتر نیس چون رزنیتر رو میشناسم. اگر فکر میکنی من اشتباه میکنم با مدرک بگو چیه
من نمیرم مثل تو یه متنی رو ناقص از ویکی پدیا کپی کنم
من رو تجربم حرف میزنم که تا الان چنتا اگزوز موتورسیکلت های مختلف رو کامل از وسط شکافتم و مشاهده کردم نکه بخوام تئوری یچیزی بگم
وقتی اشتباهتو بهت میگن جای مغلطه اگر جوابی داری بگو چیه. نکه بگی اگر رزنیتور نیس پس چیه چون تو اول در جواب کاربری که گفت کاتالیسته گفتی نه رزینیتره و من با شناختی که از رزنیتر و سیستم اگزوز مخفی دارم میگم این چیز دیگست که حدسم اینه به قضیه کاتالیست یا آلودگی هوا مربوط میشه خصوصا که تو مسیر اصلی نیس

- - - Updated - - -

اگر میخوای حرارت بهتر دفع شه باید کاتالیزور رو دراری و منبع اگزوز اسپرت بندازی تا خروج دود از اگزوز بهتر انجام شه و در حالت حرفه ای تر از هدرز با متریال بهتر استفاده کنی

Alireza Farzin
06-04-1399, 01:02 بعد از ظهر
اولا میخوای متن بزاری کامل بزار، انگلیسی خوب بلدم ولی تو اومدی اخرشو پاک کردی که بخوای بگی حق با توعه
A muffler (North American English) or silencer (British English) is a device for reducing the noise emitted by the exhaust of an internal combustion engine—especially a noise-deadening device forming part of the exhaust system of an automobile.
آخرشو بخون نوشته of an automobile یعنی برای اتومبیل و نه موتورسیکلت پس بقول خودت از مبحث تاپیک خارج نشو این یک
دوم اینکه وقتی علم چیزی رو نداری و میگی این قطعه resonator هس و من میگم نیس چرا گیر دادی به من؟ من ادعای کامل بودن علم ندارم ولی در این حد میدونم حرف تو اشتباهه و این رزنیتر نیس چون رزنیتر رو میشناسم. اگر فکر میکنی من اشتباه میکنم با مدرک بگو چیه
من نمیرم مثل تو یه متنی رو ناقص از ویکی پدیا کپی کنم
من رو تجربم حرف میزنم که تا الان چنتا اگزوز موتورسیکلت های مختلف رو کامل از وسط شکافتم و مشاهده کردم نکه بخوام تئوری یچیزی بگم
وقتی اشتباهتو بهت میگن جای مغلطه اگر جوابی داری بگو چیه. نکه بگی اگر رزنیتور نیس پس چیه چون تو اول در جواب کاربری که گفت کاتالیسته گفتی نه رزینیتره و من با شناختی که از رزنیتر و سیستم اگزوز مخفی دارم میگم این چیز دیگست که حدسم اینه به قضیه کاتالیست یا آلودگی هوا مربوط میشه خصوصا که تو مسیر اصلی نیس

- - - Updated - - -

اگر میخوای حرارت بهتر دفع شه باید کاتالیزور رو دراری و منبع اگزوز اسپرت بندازی تا خروج دود از اگزوز بهتر انجام شه و در حالت حرفه ای تر از هدرز با متریال بهتر استفاده کنی

من از شما خواهش کردم که این بحث رو تو تاپیک خودش بکنید,....چون این شما هستین که با گفتن یک کلمه من که گفتم "رزوناتور" هست, تمام اطلاعات مربوط به طرز کار و قطعات اگزوز رو گذاشتی که ربطی به تاپیک نداشت,
شما باید میگفتی که رزوناتور نیست و مثلا کاتالیزور هست و توضیح میدادی چرا,
شما کل اگزوز رو نشون دادی که ما خودمون نتیجه گیری بکنیم؟......من به عنوان یکی از اعضاء به عکس شماره 2(بنلی 250) نگاه کردم, گفتم خوب اینجا معلومه رزوناتور کدومه ولی رو عکس شماره 3 که واقعا مال ns 200 هست, رو اون انباره کوچک هیچی ننوشته که چی هست, خوب این عکسهای شما و اطلاعاتتون بالاخره نشون نداد که اون منبع کوچک چیه,

دوست عزیز, من میدونم چکار دارم میکنم, اطفاقا کلمه"Automobile" رو حذف کردم که اشخاصی مثل شما نگن که اون به ماشین مربوطه نه موتورسیکلت,

به غیر از انگلستان کشورهائی مثل هند , استرالیا و بقیه که تبعه انگلستان بودند در نوشتارهاشون از کلمه "Silencer" استفاده میکنن,

من اطلاعات رو دقیق به اعضاء میدم که اگه فرصت داد در جای دیگه توضیح بدم که چرا به غلط کلمه دیگه ای استفاده میشه,.....اول باید درستش رو بدونن,.......و با علم به این, غلطش رو استفاده بکنن,.....بطور مثال کلمه درست فارسی برای مایعات, "نوشیدن" هست ولی ما به غلط "خوردن" استفاده میکنیم,
اصل قضیه این هست که از خودمون بپرسیم که اگه امریکائی ها به اون قطعه میگن "Muffler",.....خودشون کلمه "Silencer" رو هم دارن, پس این کلمه رو کجا استفاده میکنن,

برگردیم به تاپیک,

شما با تمام اطلاعاتی که بهمون دادی نتیجه گرفتی که رزوناتور نیست ولی نگفتی که با اقای میلاد محمودی موافقی که میگه کاتالیزوره,
کاتالیزور مثل فیلتر عمل میکنه,.....از یک طرف گاز های محترقه میرن داخل و از طرف دیگه فیلتر شده خارج میشن,
کاتالیزور که نمیتونه بصورت انشعابی وصل بشه به اگزوز,.....میشه؟؟؟,.....توضیح بدید چجوری,
ولی رزوناتور بخاطر سیستم کاریش, هم میتونه مستقیما سر راه لوله نصب بشه و هم انشعابی هم جزئی از انباره عقب که اصلا دیده نشه,
شما که انقدر دستت بازه تو اینترنت, سند بیار که کاتالیزوره,....اگه نیست, میگی رزوناتور هم نیست,.....پس چیه,....یه منبع خالی کارخونه زده به سرش, بزاره اونجا؟؟,

behrng
15-04-1399, 03:02 بعد از ظهر
سلام. یه چند وقت بود می دیدم زیر موتورم توی پارکینگ جای چند قطره روغن هست. زیر موتور رو تمیز با گازوییل شستم و متوجه شدم از درز وسط زیر انجین روغن ریزی داره. تو عکس که لینکشو گزاشتم قطره روغن کامل مشخصه. میخاستم ببینم باید چیکار کنم؟ کسی تا حالا با ان اس مشکل روغن ریزی داشته ؟ موتورم مدل ۹۶ ولی کارکردش پایینه. حدود ده هزارتا. ضمنا پیچها رو هم با آچار بکس سفت کردم ولی فایده نداشت. البته نمیدونم چقدر باید زور به آچار بیارم. میترسم خیلی سفت کنم پیچ ببره.

Alireza Farzin
15-04-1399, 04:21 بعد از ظهر
سلام. یه چند وقت بود می دیدم زیر موتورم توی پارکینگ جای چند قطره روغن هست. زیر موتور رو تمیز با گازوییل شستم و متوجه شدم از درز وسط زیر انجین روغن ریزی داره. تو عکس که لینکشو گزاشتم قطره روغن کامل مشخصه. میخاستم ببینم باید چیکار کنم؟ کسی تا حالا با ان اس مشکل روغن ریزی داشته ؟ موتورم مدل ۹۶ ولی کارکردش پایینه. حدود ده هزارتا. ضمنا پیچها رو هم با آچار بکس سفت کردم ولی فایده نداشت. البته نمیدونم چقدر باید زور به آچار بیارم. میترسم خیلی سفت کنم پیچ ببره.

سلام,

هر کاری میکنی, اون پیچ ها رو زیاد از حد سفت نکن,...دنده های داخل پوسته رو به راحتی میتونی بشکونی,
ممکنه یه ترک بسیار ریز زیر پوسته باشه که وقتی انجین بسیار داغ میشه شکافش باز میشه و نشت میکنه,

بعضی وقتها یکی از نیمه های پوسته تاب ور میداره که باعث روغن ریزی میشه,

نیما نادری
24-04-1399, 04:17 بعد از ظهر

ببین اونطرف موتور از درب فیلتر روغن نشتی نداری ، گاها شرره میکنه میاد میریزه پایین تر

ARSH
01-05-1399, 12:14 قبل از ظهر
یه 94 امروز گرفتم انجین اینا خیلی سلامت کم کار هست
ظاهر هم بد نیست ولی یک نیست یه مقدار کار داره شکستگی اینا نداره همه چیش میزانه ولی خیلی وقته خوابیده یکم کر کثیفه بریزم زمین جمعه دوباره جمع کنم سر صداهاشو بگیرم مشتی میشه

من بنلی تک داشتم چند وقت پیش الان که بعد چند سال باز سوار ان اس شدم خدایی ان اس تو همه چی سر تره ازش به جز ترمزا البته ترمزای بنلی خیلی خفنه
اصلا صدای انجین و نرمی دنده ها و بی سر صداییی واقعا هیچی نمیشنوی وقت تعویض دنده بنلی انگار با کلنگ میزدی رو اهن دنده میدادی
کلا سیس ان اس بیشتر پسندیدم یه مدت بنلی رو حال کردم ولی الان باز ان اس رو سوار شدم میبینم این خیلی بیشتر حال میده ( تک سیلندر بود بنلی )

gezhen
01-05-1399, 09:07 قبل از ظهر
ظاهر هم بد نیست ولی یک نیست یه مقدار کار داره شکستگی اینا نداره همه چیش میزانه ولی خیلی وقته خوابیده یکم کر کثیفه بریزم زمین جمعه دوباره جمع کنم سر صداهاشو بگیرم مشتی میشه

من بنلی تک داشتم چند وقت پیش الان که بعد چند سال باز سوار ان اس شدم خدایی ان اس تو همه چی سر تره ازش به جز ترمزا البته ترمزای بنلی خیلی خفنه
اصلا صدای انجین و نرمی دنده ها و بی سر صداییی واقعا هیچی نمیشنوی وقت تعویض دنده بنلی انگار با کلنگ میزدی رو اهن دنده میدادی
کلا سیس ان اس بیشتر پسندیدم یه مدت بنلی رو حال کردم ولی الان باز ان اس رو سوار شدم میبینم این خیلی بیشتر حال میده ( تک سیلندر بود بنلی )

مبارک باشه به دل خوش سوار بشی ولی ترمز های بنلی تک سیلندر افتضاحه در برابر ان اس احتمالا ترمز های ان اس شما مشکل داره
نرمی بنلی خیلی بیشتره دنده خور بنلی صدا داره ولی یکم دستت بیاد میشه بی تقه دنده جا داد سواری بنلی و کم مصرفی بنلی به نظرم بهتره

نیما نادری
01-05-1399, 09:34 قبل از ظهر
روغن ترمزش حتما عوض کن ببین چی میشه ترمز

ARSH
01-05-1399, 12:47 بعد از ظهر
عه ؟ پس یه دستی به ترمزا هم میزنم لنت و روغنشو عوض کنم لنت که مشخصه عقب ضعیفه ولی حتما یه دستی میکشم بهش خوب شد گفتید فک میکردم بنلی ذاتا قوی تره ترمزش

کیلومترشم هم زر زر صدا میده یکم دور بالا

gezhen
01-05-1399, 01:38 بعد از ظهر
عه ؟ پس یه دستی به ترمزا هم میزنم لنت و روغنشو عوض کنم لنت که مشخصه عقب ضعیفه ولی حتما یه دستی میکشم بهش خوب شد گفتید فک میکردم بنلی ذاتا قوی تره ترمزش

کیلومترشم هم زر زر صدا میده یکم دور بالا

نه ترمز های ان اس خیلی بهتره چک کن حتی روغن ترمز رو کیلومتر رو راحت میتونی صدا گیری کنی خودت البته اکه ضربه نخورده باشه

peugeot
01-05-1399, 02:59 بعد از ظهر

قیمت 94 حدودا چنده؟

behrng
04-05-1399, 02:29 بعد از ظهر
ببین اونطرف موتور از درب فیلتر روغن نشتی نداری ، گاها شرره میکنه میاد میریزه پایین تر

فرمایش شما دقیقا صحیح بود. یه مقدار روغن از اطراف درب فیلتر روغن نشت میکنه و همش میاد تو یه نقطه زیر پوسته موتور دقیقا محلی که واشر کارتل هست جمع میشه و چکه میکنه جوری که آدم فکر میکنه نشتی از پوسته انجینه. خیالم راحت شد. فک کردم از واشر کارتل روغنه.

ARSH
13-05-1399, 02:19 بعد از ظهر
آقا من کارای اینو کردم میزان شد
یه هدلایت روش بود که سوخت الان لامپ گرفتم عوض کنم
یه اینکه سیم گازو باز کردم روغن اینا زدم بهتر شد ولی شلاقی نشد باس عوض شه
مسیره کسی میخوره پایین شهر برام بگیره بفرسته ؟ من شغلم تو حیطه موتور هست ولی موتور پلاک اینا کسی رو ندارم تهران برام بفرستن بچه هامون کراس و اندرو کارن
جنس ات اشغال میفرستن غریبه ها کسی اگه مسیرش میخوره لطف میتونه بکنه بگیره جنس به درد بخور که خودش سر رشته داره حالا من اومدم تهران ازش بگیرم یا برام بفرسته یا رفیقام خوساتن بیان بگم بیان ازش بگیرن ؟ ممنون میشم زیاد جبران هم میکنیم ایشالا :دی

عکسش :

ویرایش : سیم گازو گرفتم دست شما درد نکنه

ARSH
19-05-1399, 10:44 بعد از ظهر
خوب صفا کردم پنجشنبه جمعه :)))))

- - - Updated - - -

رفقا درباره این انژکتور ها یه اطلاعاتی به من بدید که چطوره
اینو بدم بگیرم ؟ یعنی منظورم فنی اینا هست والا هرچی انژکتورش تو ایران اومد تخیلی از اب درومد دور زدم با انژکتورش خیلی خوب راه میرفت حالا دیگه نمیدونم
نظرتون چیه ؟

Alireza Farzin
20-05-1399, 03:46 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

اینو بدم بگیرم ؟ یعنی منظورم فنی اینا هست والا هرچی انژکتورش تو ایران اومد تخیلی از اب درومد دور زدم با انژکتورش خیلی خوب راه میرفت حالا دیگه نمیدونم
نظرتون چیه ؟

سلام,

منظورت از "تخیلی در اومد" چیه؟

farshad 54
20-05-1399, 08:58 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

نظرتون چیه ؟

انژکتورش شک نکن بهتره و اگر میتونی انژکتورشو بگیری معطل نکن

هم دردسر تعویض دیافراگم کاربرات رو نداری هم اینکه موتور کات آف داره و مثل کاربرات تا تهش گاز نمیخوره که موتور به چاک بره سریع

ARSH
20-05-1399, 11:14 قبل از ظهر
سلام,

منظورت از "تخیلی در اومد" چیه؟
والا طرح ویوا و هندا ها بنزینش تموم میشه پمپ بنزینش میسوزه
یه گلکسی اوردیم مغازه اونم رو باکش نوشته نزارید بنزین تموم شه چون به پمپ بنزین فشار میاد خلاصه یه داستانای اینطوری
الان دو تا طرح ویو صفر دادم به بچه ها جفتش پمپ بنزین سوزونده به خاطر اینکه باکش خالی شده دو سه بار
نمیدونم این مشکل رو نداره این ان اس ها ؟
بعد طرح ویوای انژکتور یهو گاز نمیخوره ! چطوری بگم یهو انگار خاموش میشه یه ثانیه دوباره برمیگرده
هندا 200 انژکتور سکته میکنه یهو
خلاصه این مسائل

- - - Updated - - -

انژکتورش شک نکن بهتره و اگر میتونی انژکتورشو بگیری معطل نکن

هم دردسر تعویض دیافراگم کاربرات رو نداری هم اینکه موتور کات آف داره و مثل کاربرات تا تهش گاز نمیخوره که موتور به چاک بره سریع
اره میتونم خب یکی میگیرم همین یکی دو روز چون خدایی اصلا سوار شدم خیلی خوب راه میرفت قشنگ میشد فرق تو گازخور احساس کرد

Alireza Farzin
20-05-1399, 06:25 بعد از ظهر
والا طرح ویوا و هندا ها بنزینش تموم میشه پمپ بنزینش میسوزه
یه گلکسی اوردیم مغازه اونم رو باکش نوشته نزارید بنزین تموم شه چون به پمپ بنزین فشار میاد خلاصه یه داستانای اینطوری
الان دو تا طرح ویو صفر دادم به بچه ها جفتش پمپ بنزین سوزونده به خاطر اینکه باکش خالی شده دو سه بار
نمیدونم این مشکل رو نداره این ان اس ها ؟
بعد طرح ویوای انژکتور یهو گاز نمیخوره ! چطوری بگم یهو انگار خاموش میشه یه ثانیه دوباره برمیگرده
هندا 200 انژکتور سکته میکنه یهو
خلاصه این مسائل

[COLOR="silver"]- - - Updated - - -[/

امید خان سلام,

فکر کنم به اندازه کافی از مزایای سیستم انژکتوری بدونی,

کاربراتور ذاتا دوامش بیشتره و خرجش کمتر,

از لحاظ دور برداشتن موتور(اگر در نظر بگیریم از 1000 تا 9000), کاربرات تو دور پائین(1000~4000) سرعت عمل بالاتری از خودش نشون میده, چون تو این محدوده سیستم انژکتور با اکسیژن سنسور کنترل میشه(برای الوده نکردن هوا),

تو دور خیلی بالا هم برای کاربراتور محدودییتی وجود نداره,

تو دورهای 4000~7500 اعمال کاریشون تقریبا شبیه همه,

کاربراتور باید فرز تر باشه و اسب بخار بیشتری تولید کنه, احتمال داره کاربرات موتورت کاملا تمیز نباشه و یا دیافراگم و قطعاتش فابریک نباشه,

اگر موتور دست دوم اتژکتوری بخری, پمپ بنزین, ECU و سنسورهای انژکتور و باتری(سیستم انژکتور به باتری کمی ضعیف شده حساسه)ممکنه خرج اضافه رو دستت بزاره,

در مورد پمپ بنزین, خیلی ها نمیدونن که قسمتی از پمپ با بنزین روانکاری میشه و این بنزین هست که پمپ رو خنک نگه میداره,

من باک موتورم رو تو این هوای داغ همیشه پر نگه میدارم(هر 5 لیتر بنزین میزنم) که زود گرم نشه و باعث بالا رفتن حرارت پمپ بشه,

ARSH
20-05-1399, 11:20 بعد از ظهر
ممنوم اقا فرزین
نه اونقدر تخصصی درمورد انژکتور نمیدونم اطلاعاتم کلی هست
شاید درست میگید من موتورم رو چک میکنم شایدم اصلا جنبه روانی صاحب موتور قبل از سواری باعث شد این تصور در من ایجاد شه من حجم بالا سوار میشم چه استریت چه بیابون گازخور این موتورا زیاد تو ذهنم چیز خاصی رو تداعی نمیکنه حس میکنم پس بیشتر جنبه روانی بوده ( تا کاربراتم رو چک کنم )
ولی در مورد جریان این باک و میزان بنزین و پمپ بنزین و انژکتور اگر تاپیک تخصصی تر پیدا کردید خوشحال میشم توش توضیح بدید یه مقدار هم عوامانه تر باشه بهتر میفهمم چون به مباحث فنی علاقه زیادی ندارم ممنون میشم ازتون
چون میگم الان گلگسی داریم رک و راست نوشته روش که اگه بنزین کم شه پمپ بنزین اسیب میبینه و من میخوام بدونم چرا ؟؟؟؟ ( متوجه شدم که گفتید یه بخش خنک شدنش با خود بنزین هست ) چه دلیلی داره اصلا مگه میشه اقا بنزین کم شه یه چیزز موتور خراب شه خب سوخت دیگه سوخت کم میشه یه جا گیر میکنه ادم خلاصه نمیشه که همیشه بنزین موتور فول باشه اومدیم اقا من یه جاده افتادم تا کیلومتر ها پمپ بنزین نبود
من سی بی 1300 انژکتور هم دارم اون حجم موتور اون گرما اون فشار انجین والا باکش تا کویر شدن بره دوباره بنزین بزن سوار شو 500 بار این کارو کن ولی نمیدونم این چه مساله ایه تو این موتورا که رک رو باک برچسب زدن که بنزین کم نشود مگه میشه همش بنزین کم نشود ولی تا حالا ندیدم از بی بنزینی پمپ بسوزه شاید یک در هزار

Alireza Farzin
22-05-1399, 08:51 بعد از ظهر
ممنوم اقا فرزین
نه اونقدر تخصصی درمورد انژکتور نمیدونم اطلاعاتم کلی هست
شاید درست میگید من موتورم رو چک میکنم شایدم اصلا جنبه روانی صاحب موتور قبل از سواری باعث شد این تصور در من ایجاد شه من حجم بالا سوار میشم چه استریت چه بیابون گازخور این موتورا زیاد تو ذهنم چیز خاصی رو تداعی نمیکنه حس میکنم پس بیشتر جنبه روانی بوده ( تا کاربراتم رو چک کنم )
ولی در مورد جریان این باک و میزان بنزین و پمپ بنزین و انژکتور اگر تاپیک تخصصی تر پیدا کردید خوشحال میشم توش توضیح بدید یه مقدار هم عوامانه تر باشه بهتر میفهمم چون به مباحث فنی علاقه زیادی ندارم ممنون میشم ازتون
چون میگم الان گلگسی داریم رک و راست نوشته روش که اگه بنزین کم شه پمپ بنزین اسیب میبینه و من میخوام بدونم چرا ؟؟؟؟ ( متوجه شدم که گفتید یه بخش خنک شدنش با خود بنزین هست ) چه دلیلی داره اصلا مگه میشه اقا بنزین کم شه یه چیزز موتور خراب شه خب سوخت دیگه سوخت کم میشه یه جا گیر میکنه ادم خلاصه نمیشه که همیشه بنزین موتور فول باشه اومدیم اقا من یه جاده افتادم تا کیلومتر ها پمپ بنزین نبود
من سی بی 1300 انژکتور هم دارم اون حجم موتور اون گرما اون فشار انجین والا باکش تا کویر شدن بره دوباره بنزین بزن سوار شو 500 بار این کارو کن ولی نمیدونم این چه مساله ایه تو این موتورا که رک رو باک برچسب زدن که بنزین کم نشود مگه میشه همش بنزین کم نشود ولی تا حالا ندیدم از بی بنزینی پمپ بسوزه شاید یک در هزار

سلام,

معذرت بابت تاخیر,
یه سرچ کوتاه کردم, تاپیکی پیدا نکردم, تاپیک جدیدم نمیخواستم ایجاد کنم چون یه سری از حرف ها قبلا زده شده,

خوب,
از یک طرف کاملا حق با شماست,....پمپ نباید با بی بنزینی انقدر زود صدمه ببینه, البته, در عمر کوتاه کردن پمپ بخاطر کم بنزینی شکی نیست, اما یه پمپ خیلی خوب میتونه بالای 100000 کیلومتر کار بکنه و وقتی عمرش کوتاه بشه مثلا 30000 تا کار میکنه, که هنوز قابل قبول هست, البته بیشتر مواقع سوختن پمپ های جدید بخاطر داغ شدن بیش از حد سیم پیچ ها و سوختن عایق نازک روشون هست,....وقتی این عایق بسوزه و از بین بره, سیم ها به هم اتصالی میکنن و ذوب میشن,....کافیه یک رشته از صد ها رشته سیم پیچی موتور ذوب بشه و قطع بشه, دیگه موتور نمیتونه کار بکنه,

حالا روکش این سیم ها رو از ماده ای میتونن انتخاب بکنن که تا 70 درجه دوام بیاره, پس حرارت 90~100 درجه بیرون موتور و گرمای وسط روز تابستان نباید باعث بشه که حرارت بنزین مثلا به 40 درجه برسه, اونوقت پمپ خودش در اثر کار کردن حرارت تولید میکنه و با داغ بودن بنزین اگر حرارت اطراف سبم پیچ موتور برسه به 70 درجه, باعث سوختن موتور پمپ میشه,

حالا کارخونه ها میتونن از ماده ای برای روکش کشیدن این سیم پیچ ها انتخاب کنند که مثلا 100 درجه رو تحمل بکنه ولی باعث گرون شدن بیش از حد پمپ میشه,

همین سیم پیچ ها در دینام موتورسیکلت از عایق بهتری ساخته شدن چون به پوسته موتور وصل هستند و تقریبا تمام حرارت موتور رو به خودشون میگیرن و در کارشون مشکلی پیش نمیاد,

البته چند متد برای خنک کردن پمپ ابداع شده ولی فعلا روی موتورهای معمولی ارزون قیمت فکر نمیکنم بکار ببرن,

مثال نزدیک به این مسئله موتور پمپ الکتریکی بنزین در مورد موتور کولرهای آبی هست,

تو کولر های آبی,
موتور دائما در یک محیط خنک داره کار میکنه حتی, ظهر یک روز بسیار گرم تابستان چون اب پوشالها رو خیس میکنه و باعث خنک شدن هوای داخل کولر میشه, پس موتور با وجود کار کردن و داغ شدن, حرارتش به مرز خطرناک نمیرسه , ولی اگر به دلایلی پمپ اب کار نکنه و پوشالها خشک بشن, رفته رفته حرارت داخل کولر بسیار بالا میره و اگر عایق سیمها 70 درجه باشن, موتور میسوزه,.....حالا اگر کارخونه ای از عایق بهتری استفاده بکنه, مثلا 100 درجه رو تحمل بکنه( که طبیعتا باعث گرون شدن موتور میشه), در این شرایط موتور نمیسوزه,

توضیحات بیشتری هنوز باقی مونده,

هر سوالی برات پیش اومد,....لطفا عنوان کن,

mohamad.gh
27-05-1399, 07:04 بعد از ظهر
بوبینو تعویض کردم قسمت شارژ باتریش سوخت. سرویس کاربرات و تعویض چتری

alzaymer
05-06-1399, 12:38 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز
یک مشکل پیش اومده کسی هست راهکاری پیشنهادی بده?
روغن موتور رو عوض کردم مثل همیشه بهران سوپر پیشتار20/50 این بار یک فیلتر روغن کاغذی متفرقه داخلش گذاشتم
بعد از یک روز چراغ چک روغنش روشن شد
دوباره بردم تعویض روغن روغن و فیلتر رو دوباره عوض کردم روغن همون مدل
فیلتر اما اینبار ارجینال بود مجدد چراغ چک روغن پس از طی یک مسافت روشن شد

در هر دو مورد بالا موتور رو خاموش میردم و سویچ رو میبستم
و مجدد روشن میکردم چراغ چک روغن کلا خاموش میشد و دیگه روشن نمیشد

اگر از اساتید کسی میدونه چیه جریانش خبر بده

zeroamin
08-06-1399, 12:10 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز
روغن موتور رو عوض کردم مثل همیشه بهران سوپر پیشتار20/50 این بار یک فیلتر روغن کاغذی متفرقه داخلش گذاشتم

احتمال داره خود روغن اصلی نباشه
البته منم یه ار اس ۹۵ داشتم اینطوری شد چند دفعه ای و مشکلی هم براش پیش نیومد.همیشه هم روغن ۴ لیتری میخریدم خودم عوض میکردم با فیلتر.برای همین مطمئن بودم که ایراد از روغن و فیلترش نیست چون همون همیشگی رو استفاده میکردم.خودشم خود به خود درست شد بعد از یکی دو روز کارکردن و دیگه چراغ روغن روشن نشد.این داستان واسه من رو کارکرد ۳۰ هزارتا پیش اومد و موتور تا ۴۲ هزارتا کارم دست خودم بود و بدون مشکل و کاملا سالم فروختم.

alzaymer
13-06-1399, 08:03 بعد از ظهر
والا من با موتور اومدم مسافرت ۳ نوع روغن تست کردم ولی بازم روشن میشه فیلتر
هم اورجینال گذاشتم
جالبیش اینه که موتور بدون صدای اضافه و مثل ساعت کار میکنه
وقتی روشن میشه چراغ روغن موتور رو کامل خاموش میکنم چند ثانیه صبر میکنم
باز روشن میکنم دییییگه روشن نمیشه چراغ روغن
الانم که با موتور از مشهد اومدم شمال سمت ماسال
بدون مشکل و مسافت های طولانی
دیگه روشن نمیشه فقط وقتی شب خاموش فرداش موتور رو روشن که میکنم
روشن میشه چراغ باز دوباره موتور رو خاموش روشن میکنم و دیگه چراغ روشن نمیشه
چند جا پرسیدم گفتن از فشنگی روغنه
کسی میدونه کجاست این قطعه و قیمتش هم چنده?

saw8
07-07-1399, 05:58 بعد از ظهر
سلام به تمام اعضای p.m
به تازگی یدونه ns200 مدل 94 خریدم ساعت روی کیلومتر رو تنظیم میکنم استارت که میزنم بهم میریزه از اساتید کسی میتونه راهنمایی کنه برای رفع مشکل...

Alireza Farzin
08-07-1399, 08:35 قبل از ظهر
سلام به تمام اعضای p.m
به تازگی یدونه ns200 مدل 94 خریدم ساعت روی کیلومتر رو تنظیم میکنم استارت که میزنم بهم میریزه از اساتید کسی میتونه راهنمایی کنه برای رفع مشکل...

سلام,

عموما ECM به 12 ولت کامل احتیاج داره تا کارش رو به درستی انجام بده,
موقع استارت زدن ولتاژ باطری لحظه ای اُفت میکنه و اگر باطری کمی ضعیف باشه این اُفت ولتاژ بیش از اندازه باعث پاک شدن اطلاعات ست شده برای ساعت میشه,

معمولا تو سیستم ECM خازن مخصوصی وجود داره که کار باطری رو انجام میده و در صورت قطع باطری و یا اُفت ولتاژ بیش از حد, اطلاعات تنظیم شده, از جمله ساعت رو برای مدتی زنده نگه میداره,

سر شمع موتور رو قطع کنید که موتور روشن نشه و یه ولتمتر وصل کنید به سر باطری,....استارت بزنید ببینید ولتاژ چقدر اُفت میکنه؟,

behrng
08-07-1399, 11:47 قبل از ظهر
سلام به تمام اعضای p.m

ماله منم همینطوره. وقتی سوییح رو باز میکنی عقربه سرعت سنج میره تا آخر و برمیگرده و همزمان چراغ پشت کیلومتر روشن و خاموش میشه. اگه قبل از اینکه چراغ پشت کیلومتر خاموش بشه استارت بزنم ساعت ریست میشه ولی اگه صبر کنم تا عقربه برگرده و چراغ خاموش بشه، استارت بزنم تنظیم ساعت بهم نمیخوره

mohammadhossein
11-07-1399, 09:43 قبل از ظهر
دوستان سلام،امروز صبح موتور رو از پارکینگ آوردم بیرون یکی دوتا دنده که عوض کردم به این مشکل خوردم که پدال تعویض دنده بر نمیگرده سرجاش.
مثلا اگر بخوام بزنم دنده۳ باید پدال رو باپام بیارم یکم پایین(چون از دنده۲ بالا مونده)بعد بزنم دنده ۳
مشکل چیه؟

میلاد محمودی
11-07-1399, 10:25 قبل از ظهر
یه فنر پشت شفت دنده هست اون شکسته از سمت دری کلاچ باید تعویض بشه

شایدم نشکسته باشه به هر حال باید دری کلاچ باز بشه و عیب برطرف بشه

نیما نادری
11-07-1399, 11:41 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز

سلام

احتمالا به خاطر خاصیت کم پاک کنندگی روغنهای ایرانی سنسور جرم گرفته باشه ، در هر حال جاش اینجاس

- - - Updated - - -

سلام به تمام اعضای p.m

سلام

چون موتور دست شما نبوده ممکنه باطریش ضعیف باشه ، تو ان اس وقتی باطری موقع استارت افت ولتاژ داره صفحه کیلومتر ریست میشه ، اگر مولتی متر داری تست کن باتری در حال استراحت یعنی یکروز موتور خاموش باشه

کمتر از ۱۲.۷ ولت نباید بشه ، اگر دزدگیر یا جی پی اس داره اینها دخل باتری رو میارن

بعد موتورو روشن کن ببین اصلا شارژ میشه باتری

در حال روشن باید حدود ۱۴ ولت باتری شارژ بشه

اگر شارژر هم کار میکرد و بیش از ۱۴.۲ نبود

باتری مشکل نگه داشتن شارژر داره و خرابه

یک باطری تعویض کنی مشکلش حل میشه

alonemrt
03-09-1399, 05:26 بعد از ظهر
سلام
از دوستان کسی میدونه الآن بهترین باطری برای NS انژکتوری 200 چیه؟

نیما نادری
05-09-1399, 02:51 بعد از ظهر
سلام
از دوستان کسی میدونه الآن بهترین باطری برای NS انژکتوری 200 چیه؟

باتری خودش ۹ یا ۸ آمپر کوتاه هست ولی چون الکی گرونه من ۷ بلند گرفتم و قشنگ داخل جا باتری جا شد و حتی بهتر ، مارک nms خشک

شارژ استراحتش حدود ۱۳ هست همیشه سره حاله ، بعد یک هفته ۱۰ روز نیش استارت روشنه موتور ، حالا انژکتور باشه که دیگه راحت تر روشن

میشه

ARSH
18-09-1399, 11:32 بعد از ظهر
رفقای گل پیشاپیش تشکر میکنم که اینقدر مشتی هستید بی چشم داشت پاسخگوی همه هستید

عرضم به حضورتون که ان اس رو بعد 3 ماه از انبار دراوردم
روشن کردم
چراغاش گیج میزنه
چراغ روشن میکنه 4 تا راهنما روشن میشه با نور ضعیف ثابت
این دیگه چه مدلیه :))))))
چیش خراب شده به نظرتون ؟
راهنماها سالمه بوق سابمه
چرا کوچیک سالمه
چراغ بزرگ روشن میکنم چراغ کوچیک خاموش میشه و 4 تا راهنمای با نور ضعیف روشن میشن
والا خوابوندمش سالم بود

- - - Updated - - -

کیلومترشم اون داستان رو داره روشن میکنی یه بار میره دوباره بعد یه ثانیه میاد

ARSH
19-09-1399, 09:51 بعد از ظهر
خود به خود درست شد دو سه ساعت سوار شدم

نیما نادری
22-09-1399, 04:21 بعد از ظهر
خود به خود درست شد دو سه ساعت سوار شدم

قولنج داشته

mohamad.gh
02-10-1399, 12:01 قبل از ظهر
​سلام ب همگی، آقا نیما خوبی، میخوام دوشاخ عقبو سره فرصت باز کنم برا تعویض زنجیر،خودروی جلو عقب و لاستیک دوشاخ، فیلمشو از ی و توب گرفتم، قلق خاصی نداره؟
بوش دوشاخ نگرفتم، تعویضش داستان داره ؟ موتور 69 تا رفته، احتیاج ب تعویض داره؟ اینجا ندارن موندم بگیرم لازم نشه

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

mohamad.gh
21-10-1399, 12:17 قبل از ظهر
سلام، باز کردن دوشاخ عقب، تعویض خورشیدی عقب خورشیدی جلو زنجیر لاستیک دوشاخ، میخواستم بوش دو شاخم عوض کنم پیدا نکردم فقط رول برینگش هست

دفترچه نگهداری ان اس، زبان> انگیسی

pulsar_ns200-200-as_users-guide ([Only registered and activated users can see links])

لیست کامل قطعات موتور

کلیپ باز کردن دو شاخ عقب توسط برادران هندی

نیما نادری
22-10-1399, 08:49 بعد از ظهر
​سلام ب همگی، آقا نیما خوبی، میخوام دوشاخ عقبو سره فرصت باز کنم برا تعویض زنجیر،خودروی جلو عقب و لاستیک دوشاخ، فیلمشو از ی و توب گرفتم، قلق خاصی نداره؟
بوش دوشاخ نگرفتم، تعویضش داستان داره ؟ موتور 69 تا رفته، احتیاج ب تعویض داره؟ اینجا ندارن موندم بگیرم لازم نشه

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

چه پیچ با عشقی....

شبیه پیچ کارتل ماشینیه، درسته؟

mohamad.gh
24-10-1399, 01:28 قبل از ظهر
چه پیچ با عشقی....

شبیه پیچ کارتل ماشینیه، درسته؟

اره اقا نیما ، انجین یکی از دوستان رو با قند ب فنا دادن :)

mohamad.gh
24-10-1399, 04:17 قبل از ظهر
جای دوستان خالی جمعه ۱۲ دی

نیما نادری
24-10-1399, 04:01 بعد از ظهر
اره اقا نیما ، انجین یکی از دوستان رو با قند ب فنا دادن :)

نمیدونی چه پیچیه؟ ماله کارتل کدوم ماشینه

mohamad.gh
24-10-1399, 06:30 بعد از ظهر

برم مغازش بپرسم خبر میدم :bunnyearsmiley:

- - - Updated - - -

برم مغازش بپرسم خبر میدم 👍:bunnyearsmiley:

mohamad.gh
17-11-1399, 09:43 بعد از ظهر

امروز قسمت شد بپرسم، گفت پیچ کارتل دوازده، نمیدونس ب چ خودرویی میخوره
پژو چهارده میخوره

mohamad.gh
02-12-1399, 08:24 قبل از ظهر
سلام ب همگی، سه تا باکس آلومینیومی گرفتم و ی گالن پنح لیتری پلاستیک فشرده قوی، از پرشین کاستوم( آقا آرش مخلصیم :) ) باکسها سه رنگ داشت، مشکی سفید نقره ای، مشکیو سفید شیشو نهصد، نقره ای هفتو صد، علت گرون بودن نقره ای- چون رنگشو از ترکیه تهیه کردن گرونتره، مشکیو سفید رنگاش ایرانین- پایه باکس دو عدد بغل یک تومن . گالن پنج لیتری با بست پلاستیکی یک تومن . آلومینیوم دو میل کار شده، ب نظر من خوبه با این قیمت . گالنو از جای دیگه تهیه کردم
مسئول فروشش آقا رضا فاتح بود، خیلی با ادب و مشتی بود و هر سوال ومشکلی داشتم با حوصله جواب دادن
فقط ی داستان داره پایه ها :) پایه باکسهایی ک تولید میکنن برای دو مدل موتوره، کاوازاکی ورسیس و بنلی تی آر کی- فقطم بایه های بغل رو تولید میکنن چون این دو مدل پایه وسط رو دارن، پایه های بغل رو گرفتم ی پایه وسط تریلم پیدا کردم فقط باید ردیفشون کنم ک اونم داستانای خودشو داره :)

mohamad.gh
13-02-1400, 01:31 قبل از ظهر
پدال دنده بازیش زیاد شده بود از دنده های بالا ب یک بد جا میرفت گاهی اوقاتم ب سختی خلاص میشد
پدال دنده خلاصی زیاد داشت بازش کردم، قطعه ای ک ب شافت وصله سوراخش گشاد کرده بود، میله وسط ی طرفش کامل و طرف دیگش کمی خورده شده بود
قیمت گرفتم سیصدو سی تومن باجاج :9:
بردم پیش یکی از دوستان سوراخو با جوش پر کردیم سنگ زدیم با متعه شیش سوراخ کردیم بعد با سمباده ردیفش کردم
میله رو هم مثل پدال جوش بعدش سنگ و با سمباده تمیز درش اووردم
جنسش فولاده رنگیم نداره بسوزه با سمباده کاری ردیف میشه
اگه خواستین انجام بدین حواستون باشه سخت سوراخ میشه ب قول رفیقمون جنسش فولاده بعده جوش الماسه میشه

مشکل کامل حل شد

mohamad.gh
14-02-1400, 01:37 قبل از ظهر
مدلشو از ی سایت گرفتم، دادم برام درست کردن

ARSH
14-02-1400, 02:12 قبل از ظهر
عالی شده داداش
دوباره یه ان اس میگیرم همین روزا دلم تنگشه میخوام کاستوم کنم این بار

mohamad.gh
28-02-1400, 09:35 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

mohamad.gh
01-05-1400, 04:45 بعد از ظهر
سرویس و تعویض روغن ترمز - فومن شیمی آبی ریختم 35 تومن

mohamad.gh
16-02-1401, 07:12 بعد از ظهر
سلام

دوستان اطلاع دارند شرکت نفت بهران وابسته ب (بنیاد مستضعقان) روغن 20/50 تولید میکنه بر پایه اس ام

روغن قبلی ک میریختم : بهران سوپر پیشتاز20W-50، روغن موتور بنزینی معدنی، برای روانکاری خودرو های با طراحی موتور سال 2002 و بعد از آن، پیشنهاد می شود.[Only registered and activated users can see links]

روعن جدید : بهران رانا 20W-50" روغن­‌موتور بنزینی نیمه‌سینتتیک، سطح کیفیت API SM را تأمین می‌کند و برای روانکاری خودروهای با طراحی موتور تا سال 2011، پیشنهاد می شود. [Only registered and activated users can see links]

روغن رو هزار تا عوض میکنم
ی چهار هزار تایی با این روغن روندم

روعنش ی خورده روشنتر از سوپر پیشتازه، چسبندگیشو دقت نکردم
سوپر پیشتاز ب 900 تا میرسید صدای انچین ی نمه بیشتر میشد، دنده ها هم کمی سفت جا میرفتن

روغن جدید رو هزار تا صدای انجین تغییری نمکینه، تعویض دنده ها نرم، انگار روز اول روغنه

قسمت خوبش، موتور تو ترافیک کمتر فن میزنه
امروز بیستو چهارم تیر هزارو چهارصدو یک ... سیصدو چهل تومن خریدم
سلامت باشین دوستان خوب من،

[Only registered and activated users can see links] D9%86_%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%A7.jpg

rahim1234
29-06-1401, 12:22 بعد از ظهر
سلام یه تحقیقی راجع به سرویسه های موتور انجام دادم :4:یه سری سرویس هست که واجبه اینارو تا حدودی خودم میتونم انجام بدم شامل
1- تعویض روغن و فیلتر و پاک کردن صافی روغن با اسپری انژکتور شور (من چون کیلومتر موتور هنوز به 2000 نرسیده هر 300-400 تا عوض میکنم با همین بهران رانا 20w50 )
2- روغنکاری جک ،سیم کلاچ و ترمز ،کتی کلاچ و ترمز ،جاپایی ها
3- تنظیم زنجیر : از یه نفر میخوایم که رو موتور بشینه و حدود یک سانت باید زنجیر جای بازی داشته باشه و کیپ نباشه و میل چرخ هم وسط باشه و چون قاب زنجیر نداره با دستمال پاک میکنم و اسپری گریس میزنم ویدیوش : [Only registered and activated users can see links]
4- باد چرخ ها تنظیم باشه
5- آب رادیات رو از درب منبع (درب رادیات نه) باز کرده و سرریز میکنم
6- کتی کلاچ تنظیم باشه و حدود 10 درصد لقی داشته باشه ،یعنی خیلی بالا نباشه خیلی هم پایین نباشه
(تو یوتیوب یه کانال به اسم Heydar Tajik هست که یه مکانیکه که از تهران رفته اروپا تو یه کارگاه خفن کار میکنه ویدیو های خوبی داره قشنگ توضیح داده)

بنزین سوپر هم تو مرکز و یه کم سمت بالا تر تهران گشتم نبود البته قطعا تو بالا شهر هست که به نظرم(البته از رو جبر نبودن سوپر) این انجین مشکلی واسش پیش نمیاد
فیلتر هوا هم که میگن 10000 تا بررسی یا تعویض شه که زوده واسم

سوال 1 : میمونه تنظیم شیم ها و فیلر گیری که بلد نیستم ولی مثلا کیفیت موتور بالاس به نظرم لازم نیست ، کسی میدونه کی باید اینارو تنظیم کرد؟
سوال 2 : آیا بلبورینگ چرخ و فرمون احتیاج به گریس کاری داره یا نه؟
سوال 3 : آیا انژکتور رو میشه مثل ماشین در آورد با دستگاه اوتراسونیک پاک کرد یا نه ؟
سوال 4 : هفته پیش بارون اومد خیلی لیزه عقبش دو دفعه لیز خورد :13:،لاستیک 140 خارجی بندازم به شل گیر گیر میکنه؟ (اصلا تاثیر داره 4-5 تومن خرج کنم؟:297: )
سوال 5 : پیچ هایی که روی موتوره انایی که تو دیده لقی و صدایی ندارن اصلا لازمه پیچی سفت کنم ؟ (شرکت مثلا با تورکمتر صفت میکنه)

ببخشد طولانی شد ولی یه جمع بندی از سرویس و نگهداری .دوستان متخصص خودی نشون بدن:pm:.

تو این ویدیو شل بودن بوش های عقب و اگزوز و چند تا دیگه رو توضیح میده [Only registered and activated users can see links]

rahim1234
30-06-1401, 07:25 بعد از ظهر
تو دفترچه انگلیسیش هم زده سرویس فیلر ها رو 14500 الی 15000 (به انگلیسی میشه Valve tappet clearance)

rahim1234
31-06-1401, 02:25 بعد از ظهر
امروز 10 آذر رفتم دنبال لاستیک خارجی تو میدون قیام که کلا چیزی نبود. رفتم نمایندگی بنلی گمرک تقاطع مدرس و جوادیان خیلی نمایندگیش بزرگه گفت چند ماه پیش پیرلی آوردیم درجا فروش رفتن دیگه هم نمیاریم و تحریمه اونایی که هم هست تاریخ هاشون احتمالا دستکاری شدن تنها کمکی که بهم کرد توصیه به یواش رفتن بود D: تو خیابون مولوی یه کم بعد از وحدت اسلامی یه مغازه بود فقط پیرلی داشت از 3500 به بالا قیمت میداد دیگه نبود یا تکوتوک MRF و TVS داشتن که حدود 3 تومن قیمت میدادن .به نظرم پیرلی نسبت به اون هندیا بهتره .یه جا هم میتاس داشت میگفت اندونزیه 3300 .

کسی نظری نداره

mohamad.gh
12-08-1401, 09:35 بعد از ظهر
سلام یه تحقیقی راجع به سرویسه های موتور انجام دادم :4:یه سری سرویس هست که واجبه اینارو تا حدودی خودم میتونم انجام بدم شامل
1- تعویض روغن و فیلتر و پاک کردن صافی روغن با اسپری انژکتور شور (من چون کیلومتر موتور هنوز به 2000 نرسیده هر 300-400 تا عوض میکنم با همین بهران رانا 20w50 )
3- تنظیم زنجیر : از یه نفر میخوایم که رو موتور بشینه و حدود یک سانت باید زنجیر جای بازی داشته باشه و کیپ نباشه و میل چرخ هم وسط باشه و چون قاب زنجیر نداره با دستمال پاک میکنم و اسپری گریس میزنم ویدیوش : [Only registered and activated users can see links]
4- باد چرخ ها تنظیم باشه
6- کتی کلاچ تنظیم باشه و حدود 10 درصد لقی داشته باشه ،یعنی خیلی بالا نباشه خیلی هم پایین نباشه
(تو یوتیوب یه کانال به اسم Heydar Tajik هست که یه مکانیکه که از تهران رفته اروپا تو یه کارگاه خفن کار میکنه ویدیو های خوبی داره قشنگ توضیح داده)

بنزین سوپر هم تو مرکز و یه کم سمت بالا تر تهران گشتم نبود البته قطعا تو بالا شهر هست که به نظرم(البته از رو جبر نبودن سوپر) این انجین مشکلی واسش پیش نمیاد

سوال 1 : میمونه تنظیم شیم ها و فیلر گیری که بلد نیستم ولی مثلا کیفیت موتور بالاس به نظرم لازم نیست ، کسی میدونه کی باید اینارو تنظیم کرد؟
سوال 3 : آیا انژکتور رو میشه مثل ماشین در آورد با دستگاه اوتراسونیک پاک کرد یا نه ؟
سوال 4 : هفته پیش بارون اومد خیلی لیزه عقبش دو دفعه لیز خورد :13:،لاستیک 140 خارجی بندازم به شل گیر گیر میکنه؟ (اصلا تاثیر داره 4-5 تومن خرج کنم؟:297: )
سوال 5 : پیچ هایی که روی موتوره انایی که تو دیده لقی و صدایی ندارن اصلا لازمه پیچی سفت کنم ؟ (شرکت مثلا با تورکمتر صفت میکنه)

ببخشد طولانی شد ولی یه جمع بندی از سرویس و نگهداری .دوستان متخصص خودی نشون بدن:pm:.

تو این ویدیو شل بودن بوش های عقب و اگزوز و چند تا دیگه رو توضیح میده [Only registered and activated users can see links]

سلام آقا رحیم
فیلرو تعمیر کار بگیره بهتره . ی بار رو چهار هزار تا بگیر بعدیشو میتونی رو پونزده یا بیست هزار تا بگیری بستگی ب روندن و رسیدگیت داره
بلبرینگ چرخ عقبو جلو رو من رو سی پنج تا عوض کردم، لازمم نبود ی داستان داشتم مجبور شدم. رو سی پنج تا ردیف بود. حوصلشو داشتی رو ده هزار انجامش بده، دو طرف بلبرینگ رو گریس بزن،گریس ک زدی آروم بلبرینگ رو رو سطح صاف ضربه بزن گریس خور ش
من کاربراتم رفیقم انژکتور داشت، با انژکتور شور ترتیبشو داد . فیلتر بنزین رو ب موقع عوض کنی حالا حالا ها لازم نیس
لاستیک قبلیم پیرلی 140 بود، نه گیر نمیکنه . پیرلی هم سره مگه اینکه دو منظوره بندازی اونم خدا تومن شده
با پیچهای انجین کاری نداشته باش بقیه رو چک کن شل نباشن. پیچهای تنه رو حتما چک کن

mohamad.gh
12-08-1401, 09:54 بعد از ظهر
4- باد چرخ ها تنظیم باشه

سلام آقا رحیم
فیلرو تعمیر کار بگیره بهتره . ی بار رو چهار هزار تا بگیر بعدیشو میتونی رو پونزده یا بیست هزار تا بگیری بستگی ب روندن و رسیدگیت داره
بلبرینگ چرخ عقبو جلو رو من رو سی پنج تا عوض کردم، لازمم نبود ی داستان داشتم مجبور شدم. رو سی پنج تا ردیف بود. حوصلشو داشتی رو ده هزار انجامش بده، دو طرف بلبرینگ رو گریس بزن،گریس ک زدی آروم بلبرینگ رو رو سطح صاف ضربه بزن گریس خور ش
من کاربراتم رفیقم انژکتور داشت، با انژکتور شور ترتیبشو داد . فیلتر بنزین رو ب موقع عوض کنی حالا حالا ها لازم نیس
لاستیک قبلیم پیرلی 140 بود، نه گیر نمیکنه . پیرلی هم سره مگه اینکه دو منظوره بندازی اونم خدا تومن شده
با پیچهای انجین کاری نداشته باش بقیه رو چک کن شل نباشن. پیچهای تنه رو حتما چک کن

- - - Updated - - -

امروز 10 آذر رفتم دنبال لاستیک خارجی تو میدون قیام که کلا چیزی نبود. رفتم نمایندگی بنلی گمرک تقاطع مدرس و جوادیان خیلی نمایندگیش بزرگه گفت چند ماه پیش پیرلی آوردیم درجا فروش رفتن دیگه هم نمیاریم و تحریمه اونایی که هم هست تاریخ هاشون احتمالا دستکاری شدن تنها کمکی که بهم کرد توصیه به یواش رفتن بود D: تو خیابون مولوی یه کم بعد از وحدت اسلامی یه مغازه بود فقط پیرلی داشت از 3500 به بالا قیمت میداد دیگه نبود یا تکوتوک MRF و TVS داشتن که حدود 3 تومن قیمت میدادن .به نظرم پیرلی نسبت به اون هندیا بهتره .یه جا هم میتاس داشت میگفت اندونزیه 3300 .

کسی نظری نداره

فقط یاسا نخر من سوالو انداختم پارسال زمستون عقب 140 جلو سایز خودش خوبه لاستیکش. یادم نیست چند گرفتم فک کنم تو پستهای قبل گذاشته باشم
ی چیزی در مورد سایز لاستیکها ک نمیدونستم
140 سوالو از 140 پیرلی نازکتره البته یاسا 140 رو تست گرفتم با زنجیر اصلی ب تنه گیر کرد :)
لاستیک مثه کفشه سایزش ،مثلا سایز 40 ادیداس با نایک فرق میکنه لاستیکم اینریختیه
مفق باشی

mustang2010
24-10-1401, 04:54 بعد از ظهر
سلام و درود به دوستان عزیز.دوستان بنده به تازگی یه NS200 مدل 98 گرفتم بسیار موتور خوبی هست..فقط 2 تا مشکل که باهاش دارم اینه:1- عقب موتور خیلی چاله ها رو خوب جذب نمیکنه و به عبارتی میکوبه...آیا میتونم فنر عقب رو تنظیمش رو کمی نرم تر کنم که عقب موتور اینقدر خشک نباشه؟ راه حلش چیه؟ آیا خودم میتونم یا باید آچار مخصوص داشته باشم؟
2- با وجود باتری نو که براش خریدم باتری 9 آمپر کوتاه برند N.M.S وقتی موتور رو روشن میکنه کیلومتر به بار رسیت میشه .آیا مشکل از باطریه ؟ممنون میشم از پاسخگویی اساتید.

- - - Updated - - -

سلام و درود به دوستان عزیز.دوستان بنده به تازگی یه NS200 مدل 98 گرفتم بسیار موتور خوبی هست..فقط 2 تا مشکل که باهاش دارم اینه:1- عقب موتور خیلی چاله ها رو خوب جذب نمیکنه و به عبارتی میکوبه...آیا میتونم فنر عقب رو تنظیمش رو کمی نرم تر کنم که عقب موتور اینقدر خشک نباشه؟ راه حلش چیه؟ آیا خودم میتونم یا باید آچار مخصوص داشته باشم؟
2- با وجود باتری نو که براش خریدم باتری 9 آمپر کوتاه برند N.M.S وقتی موتور رو روشن میکنه کیلومتر به بار رسیت میشه .آیا مشکل از باطریه ؟ممنون میشم از پاسخگویی اساتید.

jamaldd
06-05-1402, 03:57 قبل از ظهر
سلام. میبینم که کلا انجمن موتور سوارا فعالیتش خیلی خیلی کم شده و این خوب نیست. (همه مشغله داریم و اوضاع خرابه ! بله ولی بیاید کمک هم کنیم)
در رابطه با سوال اولت بگم که بله میتونی تنظیم کنی ولی دست بهش نزنی بهتره. کلا ان اس همینه، یکم کمک عقبش سفته، البته نه زیاد که نشه تحمل کرد.
دوم اینکه باتری N.M.S ؟ خب این باتری عمرش 1 ساله. موقع خرید حتما چک کنید کی تولید شده. باتری خوب بندازید باید 2-3 سال عمر کنه حداقل.
موفق باشی

rahim1234
29-08-1402, 11:12 بعد از ظهر
دو هفته پیش لاستیک ایران یاسا رو با یه لاستیک هندی به اسم ceat عوض کردم جلو رو بدون تغییر ولی عقب رو سایز 140/60/17 انداختم در کل لاستیک خارجی تاریخ جدید خیلی راحت گیر نمیومد.جفتش رو حدود 7 تومن هزینه کردم . حدفم واسه عوض کردن این بود که توی بارون لاستیک عقب بهتر بشه که امروز بارون اومد و حدود 15 درصد بهتر شده قبلا موقع گاز دادن روی خط کشی ها لیز می خورد که خیلی ترسناک بود الان یه مقدار رو همون خط کشی ها گاز دادم خیلی خوب بود و مشکلم حل شد . رو رانندگی تو آسفالت تغییری حس نکردم. اگه میخواید لاستیک رو عوض کنید که لیز نخوره بهتره لاستیک انتخابی گل (طرح ) مناسبی داشته باشه و ریس نخرید.
گاراژ حافظ تو گمرک بغل ورودی مترو ه اونجا عمده فروشن و قیمتاشون مناسبه اما اون روز فقط TVS سایز 130 داشت که من نخواستم.

mohamad.gh
12-01-1403, 09:30 بعد از ظهر
درود دوستان -سنسور بنزین مشکل پیدا کرده بود. وقتی باک خالی میشد، بعد از پر کردن‌ باک درجه بنزین بالا نمیومد یا بعده دو ساعت این اتفاق میوفتاد. سنسور با تمیز کردن حل شد. آموزش رو میزرام
بعده باز کردن سنسور، میله شناور رو باید باز کنید
میله شناور با ی واشر مشکی مهار شده ، زیر واشر مشکی ی پیچ گوشتی ریز یا با پشت کاتر ب سمت بالا فشار بدید، در میاد
دو عدد واشر رو جدا کنیند شناور رو جدا کنید

قطعه فلزی رو اروم ب بیرون بکشید در میاد
سنسور من حالو روز خوبی نداشت

با انژکتور شور و مسواک شستم، اگه شیش تا پایه برنجی ‌روی قطعه‌ فلزی خوابید بود، اونارو کمی ب بالا بکشید . بعد از سرویس با مسواک، پدهای روی قطعه پلاستیکی رو‌میتونید با پاک‌ کن معمولی تمیز کنین
در آخر سوکت سنسور رو با مسواک سرویس کنید و ببندید

موفق باشین

rahim1234
08-10-1403, 01:06 بعد از ظهر
سلام
دیروز فیلتر بنزین و فیلتر هوا و شمع های موتور رو تعویض کردم
نیاز به باز کردن فلاپ های باک نیست کلا پنج تا پیچ داره که باز میکنید عکس ها رو میزارم بعد آروم باک رو یه کم بلند (نزدیک 10-15 سانت جا داره ) میکنید من تنها بودم پایه باک رو گزاشتم روی هواکش تا سوکت های زیرش رو باز کنم (توی موتور انژکتور باید سوکت برق پمپ بنزین رو در بیارید اون یه ظامن داره که من با پیچ گوشتی گرفتم و یه کم سفت باز میشه بعدش اون شلنگ بنزین رو که به انژکتور وصله (توی عکس درپوش داره و به سمت فرمون هست ) رو میکنید سر شیلنگ دو تا ظامن داره با دست فشار بدید و شلنگ رو بکشید راحت در میاد بعد این باک آزاد میشه نیاز به باز کردن بقیه شلنگ ها لازم نیست میتونید بعد جدا کردن در بیارید چون جای دست نداره ) هواکش که چهار تا پیچ داره باز میکنید
شمع اصلی یه کم دردسر داره من آچار رینگی گرفتم ولی نتونست باز کنه باید با بکس باز بشه توی خود ابزارای موتور یه آچار شمع داره که یه طرفش 14 و یه طرفش 16 هست البته شمع فابریک روی موتور من چمپیون بود که 16 میخورد و با آپار شمع ماشین باز کردم ولی شمع جدیدی که خریدم 14 میخورد که با آچاریکه روی موتور بود به سختی بستمش یعنی با انبر قفلی آپار رو گرفتم چون کج وای میسه نمیشه با آچار بکس و رابط بازش کرد. دو تای بغل چیزی ندارن راحت باز میشه .
من توی یه فیلم دیدم که یه هندیه آچار شمع رو جوش داده بود به یه میل گرد و بدون باز کردن باک شمع اصلی رو عوض کرد یه کی هم سری بکس رو با انبر قفلی باز و بسته کرد خلاسه بسته به خلاقیت خودتون داره.
من انژکتور رو هم باز کردم یه پیچ ستاره ای داره و تمیز کردم با یه اسپری انژکتور شور لازم به شستشو با دستگان نبود طبق دفترچه این سرویس 15000 لازم به این کارا نداره نظر خودمه این.
*نکته سعی کنید باکتون پر نباشه چون سنگین میشه
*نکته آچار شمع ماشین 16 و سری بکس 14 واسه شمع و ابزار شمع خود موتور که زیر باکه گزاشتن رو داشته باشد
*روی پیچ انژکتور خود شرکت لاکتایت زده . یه مدل چسبه که باعث میشه پیچ شل نشه سعی کنید اون رو تهیه کنید دو مدل هم داره یه مدلش که دایمی نیست رو بگیرید کد 262
*متاسفانه هیچ نمایندگیی در ایران وجود نداره که بری مثلا از بوش یا ngk خرید کنید پس باید یه جوری گیر بیارید میشه با اهم متر مقاومتش رو چک کنید باید حدود 5 اهم باشه
اگه حال داشتید دریچه گاز رو هم میتونید باز کنید که من لازم ندیدم سرد هم بود حال نداشتم.
دوستان تعمیرکار معمولا دلسوزی نمیکنه همه چی رو به زور باز میکنه و تمیز هم نیست کارش
من بعد نصب شمع و فیلتر لرزشم یه کم کم شد در کل تاثیری روی سرعت و شتاب نداره اما عمر انجین رو بالا میبره و مصرف سوخت و آلایندگی رو بهتر میکنه
یه مشکلی هم با این شمع ها داشتم که قبل ردلاین کاتاف میزنه اون اوایل که موتور رو خریده بودم هم همین شکلی بود امیدوارم مشکل از شمع تقلبی نباشه اگه کسی میدونه راهنمایی کنه چون مولتیمتر نزدم ولی شکم روی شمعه.
راستی اگه وایر شمع بغل رو هم قطع کنید بازم بدون مشکل کار میکنه فکر کنم تو دور بالا تاثیر میزارن ؟؟ چون اتفاقی استارت زدم دیدم بدون لرزش کار میکرد ولی شمع بغل وصل نبود

rahim1234
26-10-1403, 11:14 قبل از ظهر
یه مشکل جالبی پیدا کردم که قطعا به دردتون میخوره
بعد از تعویض باتری توی دور موتور بالا قبل از ردلاین انجین کات آف میزد و نمیزاشت دور بگیرم.
بعد از عوض کردن فیلتر ها که بالا مراحلش رو گفتم باز هم این مشکل پابرجا بود
حتی رفتم و شمع فابریک و سوزنی هم خریدم بازم درست نشد
حالا مشکل از رله GPS بود :(
این خرابی رله توی کاپیوتر خطا نمینداخت و با دیاگ معلوم نمیشد. هر جایی میرفتم حتی نمایندگی میگفت باید تمام سنسوراتو چک کنیم و اشاره ای به ردیاب نمیکرد
اما یه جا گفتم که ردیاب وصله اون گفت چند تا موتور واسه همین ردیاب به مشکل خورده و از مدار خارجش کن.
من ویدیو های نصب gps رو دیدم نصبش خیلی سادس میتونید خودتون انجام بدید و با وارنیش خیلی تمیز کارو تحویل بدید
کلا 4 تا سیم داره که یکی رو باید بزنید به بدنه یکی باید با مثبت باتری یا هر سیمی که همیشه برق داره یکی از سیم ها باید به وصل سویچ یا هر سیمی که با چرخوندن سویچ روشن میشه مثل چراغ عقب یا اکثر سیم های دیگه خو وقتی این سه تا رو وصل کنید به نظرم کافیه چون اینا رو میشه بدون تغییر در سیم کشی و پاره کردن دسته سیم وصل کرد .
اگه خواستید قطع کن وصل بشه باید آخرین سیم رو به رله وصل کرد که نکنید بهتره مثل من پشیمون میشید.

- - - Updated - - -

جدیدا صبح های سرد زمستون موتور استارت میزنه ولی روشن نمیشه
من فیلر موتور هم گرفتم:
باک رو باز کردم درب سوپاپ چهار تا پیچ داشت باز کردم و موتور رو با چرخوندن همون پیچ که زیر درب سوپاپ بود و فکر کنم میل لنگ رو میچرخونه نشان T رو بالا گزاشتم و پیچ بالای درب برق هم باز کردم و نشانگر تایم روی درش رو دیدم و وقتی هم میل لنگ رو یه کم عقب جلو میکردم سوپاپ ها تکون نمیخوردن یعنی تو حالت تایم بود
بعد با آچار فیلر دو تا سوپاپ هوا رو روی 0.05 تنظیم کردم طبق دفترچه
و فیلرهای اگزوز رو روی 0.09 (روی آچار 0.1 که آچار فیلر سفت باشه بستم چون فیلر 0.09 نداشتم)
باز هم مشکل استارت اول صبح رو دارم .
چون موتورم 3 سال بیشتر کار نکرده و پیچ دریچه گاز هم خیلی سفت بود و اچار آلن مخصوصش رو نداشتم دریچه رو باز نکردم که تمام سنسور ها رو پاک کنم
اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم .

ساعت موتور هم هی به هم میریزه کسی میدونه چه جوری اونو درست کرد