PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pulsar 200NS

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20

shaahinah
26-04-1394, 11:06 قبل از ظهر
دیافراگم کاربراتت رو تا حالا عوض کردی؟ 5000 کیلومتر باید تعویض شه.فیلتر هوات هم باید تمییز کنی با فشار باد.تو راه رفتن خیلی تاثیر داره
جناب شما تا حالا خودتون عوض کردین که تاثیرشو ببینین من قطعه رو خریدم اما هنوز به دستم نرسیده اگه عوض کردین دادین تعمیرکار یا خودتون عوض کردی ممنون میشم جواب بدین

Sent From My Samsung SM-T805

shaahinah
26-04-1394, 11:13 قبل از ظهر
راستش من بردم اچار کشی پیش تاپ سیکلت محمود گفت همه رو انجام دادم
حس میکنم شاید الکی گفته
وقتی گرفتمش سوار شدم اصن حس کردم لش شده موتور

Sent from my K012 using Tapatalk
البته توهین و جسارت به همه تعمیرکارای عزیز نشه اما بعضی تعمیر کارای بی وجدان واسه چاپیدن مشتری وقتی ازشون میپرسی فلان سرویسو انجام دادی میگن اره دیدم که میگما وقتی اووردم خونه نگاش کردم دیدم حتی دستشم نزده خاک رو اون قسمت خوابیده واسه این مدتیه ابزارو اچار گرفتم خودم کاراشو انجام میدم خوشبختانه تا حالا مشکل انجین نداشتم که بدمش تعمیرکار تمام سرویسا رو خودم انجام میدم اینجوری خیالم راحته

sad.seds
26-04-1394, 11:31 قبل از ظهر
البته توهین و جسارت به همه تعمیرکارای عزیز نشه اما بعضی تعمیر کارای بی وجدان واسه چاپیدن مشتری وقتی ازشون میپرسی فلان سرویسو انجام دادی میگن اره دیدم که میگما وقتی اووردم خونه نگاش کردم دیدم حتی دستشم نزده خاک رو اون قسمت خوابیده واسه این مدتیه ابزارو اچار گرفتم خودم کاراشو انجام میدم خوشبختانه تا حالا مشکل انجین نداشتم که بدمش تعمیرکار تمام سرویسا رو خودم انجام میدم اینجوری خیالم راحته

اخه اونجا رو دیگه همه میشناسن
نمیدونم...

zeroamin
26-04-1394, 11:42 قبل از ظهر
جناب شما تا حالا خودتون عوض کردین که تاثیرشو ببینین من قطعه رو خریدم اما هنوز به دستم نرسیده اگه عوض کردین دادین تعمیرکار یا خودتون عوض کردی ممنون میشم جواب بدین

منم خودم دست به آچارم سرویسای معمولیش رو خودم انجام میدم.تعویض دیافراگم کاری نداره البته نسبت به 180 یکم سخت تره.دیافراگم باید 10 هزارتا کار کنه ولی چون بنزینا بی کیفیته سریعتر خراب میشه.من روی 6000 هزارتا موتور لش شده بود و خیلی داغ میکرد طوری که رادیاتور جوش میاورد و اب کم میکرد.دیافراگم رو که عوض کردم درست شد.
اما روش کار:
زین و باک باید باز بشه و قاب بقلاش. بعد جعبه هواش روی کاربراته که باید از جا دربیاد که سخت ترین قسمتش همین جعبه هواشه البته دراوردنش کاری نداره بستاش رو شل میکنی از روی دریچه کاربرات و فکر کنم دو یا سه تا پیچم بقلاش رو شاسی داره. جا زدنش یه مقدار سخته چون کمک عقب مزاحمه وباید جوری جا بزنی که کاربرات با دریچه ها قشنگ چفت بشه و هوا نکشه و بستاش رو صفت کنی بستاش هم همه اچار آلن میخواد.جعبه هوا که دربیاد روی کاربرات 4 تا پیچ 4 سو داره بازش که بکنی زیرش یه فنره و واشر دیافراگم که بهش سوزن کاربرات وصله.واشر قدیمی رو درمیاری و جدیدش رو همونجوری جا میزنی و میبندی.دیگه بقیه کارم که معکوس یکی یکی میبندی وتمام.ولی حواستون به جعبه هوا باشه که نشکنه.فیلتر هوا هم تو جعبه هواس دربیارین باد بگیرین یا تعویض کنید.اگر حوصلش رو ندارید و میدونیذ خرایکاری میکنید ببرین مکانیکی وایسین بالاسرش تا عوض کنه.موتورو نزارید برین خونه

- - - Updated - - -

موافقم البته همه اینطوری نیستن ولی خب از هر 10 تا موتورساز شاید 1 دونه کاردرست و با تجربه دربیاد و وجدان کاری داشته باشه بقیه فقط دنباله پولن خراب تر میکنن که درست نمیکنن.در رابطه با مکانیکای ماشینم صدق میکنه این داستان

M E H D I
26-04-1394, 11:50 قبل از ظهر
منم همین اشتباه رو کردم بردم پیش آقای ایکس که خیلی تعریفش رو از همکارم شنیده بودم دادم واسه آچارکشی که به قول خودش کلا موتورو می ریزه پایین و دوباره جمع می کنه(می گفت کلی پیچ داخل شاسی هست که همشون شلن)
خلاصه موتور رو صبح گذاشتم رفتم سرکارم ظهر اومدم دیدم ریخته پایین رفته سر یه موتور دیگه بعد که اومدم یه سری آچارکشی سطحی کرد و همرو بست سرجاش 70 تومن هم پول گرفت
اتفاقا ازش پرسیدم که شمعها رو بازدید کردی گفت آره بعد که یه نگاه به سر وایرها انداختم دیدم روش خاکیه و اصلا جای انگشت نیست .. خلاصه حرفی نزدم و اومدم
دو روز موتور خوب کار می کرد بعدش همه جاش به صدا افتاده بود(موتور قبلیم که فروختم رفت)
حالا منم تصمیم دارم همه کاراش رو خودم انجام بدم تا حدودی هم دست به آچار هستم فقط دوستان فنی اگه لطف کنن آموزشها رو با عکس بذارن خیلی خیلی ممنونشون می شم
یه سری خاستم باک رو دربیارم یه شلنگ بنزین بود که راحت جدا شد یه شلنگ دیگه بود که متوجه نشدم به کجا وصله جای دست هم نداشت که جداش کنم واسه همین ترسیدم خرابکاری بشه بستم سرجاش
باز کردن باک و هواکش + مراحل تعویض لاستیک دیافراگم رو با عکس بذارین عالی میشه

shaahinah
26-04-1394, 11:50 قبل از ظهر
منم خودم دست به آچارم سرویسای معمولیش رو خودم انجام میدم.تعویض دیافراگم کاری نداره البته نسبت به 180 یکم سخت تره.دیافراگم باید 10 هزارتا کار کنه ولی چون بنزینا بی کیفیته سریعتر خراب میشه.من روی 6000 هزارتا موتور لش شده بود و خیلی داغ میکرد طوری که رادیاتور جوش میاورد و اب کم میکرد.دیافراگم رو که عوض کردم درست شد.
اما روش کار:
زین و باک باید باز بشه و قاب بقلاش. بعد جعبه هواش روی کاربراته که باید از جا دربیاد که سخت ترین قسمتش همین جعبه هواشه البته دراوردنش کاری نداره بستاش رو شل میکنی از روی دریچه کاربرات و فکر کنم دو یا سه تا پیچم بقلاش رو شاسی داره. جا زدنش یه مقدار سخته چون کمک عقب مزاحمه وباید جوری جا بزنی که کاربرات با دریچه ها قشنگ چفت بشه و هوا نکشه و بستاش رو صفت کنی بستاش هم همه اچار آلن میخواد.جعبه هوا که دربیاد روی کاربرات 4 تا پیچ 4 سو داره بازش که بکنی زیرش یه فنره و واشر دیافراگم که بهش سوزن کاربرات وصله.واشر قدیمی رو درمیاری و جدیدش رو همونجوری جا میزنی و میبندی.دیگه بقیه کارم که معکوس یکی یکی میبندی وتمام.ولی حواستون به جعبه هوا باشه که نشکنه.فیلتر هوا هم تو جعبه هواس دربیارین باد بگیرین یا تعویض کنید.اگر حوصلش رو ندارید و میدونیذ خرایکاری میکنید ببرین مکانیکی وایسین بالاسرش تا عوض کنه.موتورو نزارید برین خونه

- - - Updated - - -

موافقم البته همه اینطوری نیستن ولی خب از هر 10 تا موتورساز شاید 1 دونه کاردرست و با تجربه دربیاد و وجدان کاری داشته باشه بقیه فقط دنباله پولن خراب تر میکنن که درست نمیکنن.در رابطه با مکانیکای ماشینم صدق میکنه این داستان
داداش دمت گرم مرسی بابت راهنمایی اتفاقا سیم گازم پاره شده این هندیا از خدا بی خبر بدترین جا گذاشتن درست زیر هواکش که باید کامل بازش کنم چند قطعه رو با هم سفارش دادم که یکیش همین لاستیک کاربرات و سیم گازو یه دست شمع و فیلتر روغن و هوا موتور دوازده تا کار کرده لش شده من دو سه جا شنیدم که میگن بنزین سوپر لاستیک کاربرات و خراب میکنه منم تا میتونستم بنزین سوپر میزدم دوستان توجه کنند واسه بهتر شدن حرکت موتور باید چرخ ها رو باز کنن و گریس کاری اساسی کنند اونایی که بالای پنج هزارتا کارکرد دارن حتما اینکارو انجام بدن بنده تاثیرشو حس کردم

zeroamin
26-04-1394, 12:10 بعد از ظهر
منم همین اشتباه رو کردم بردم پیش آقای ایکس که خیلی تعریفش رو از همکارم شنیده بودم دادم واسه آچارکشی که به قول خودش کلا موتورو می ریزه پایین و دوباره جمع می کنه(می گفت کلی پیچ داخل شاسی هست که همشون شلن)
خلاصه موتور رو صبح گذاشتم رفتم سرکارم ظهر اومدم دیدم ریخته پایین رفته سر یه موتور دیگه بعد که اومدم یه سری آچارکشی سطحی کرد و همرو بست سرجاش 70 تومن هم پول گرفت
اتفاقا ازش پرسیدم که شمعها رو بازدید کردی گفت آره بعد که یه نگاه به سر وایرها انداختم دیدم روش خاکیه و اصلا جای انگشت نیست .. خلاصه حرفی نزدم و اومدم
دو روز موتور خوب کار می کرد بعدش همه جاش به صدا افتاده بود(موتور قبلیم که فروختم رفت)
حالا منم تصمیم دارم همه کاراش رو خودم انجام بدم تا حدودی هم دست به آچار هستم فقط دوستان فنی اگه لطف کنن آموزشها رو با عکس بذارن خیلی خیلی ممنونشون می شم
یه سری خاستم باک رو دربیارم یه شلنگ بنزین بود که راحت جدا شد یه شلنگ دیگه بود که متوجه نشدم به کجا وصله جای دست هم نداشت که جداش کنم واسه همین ترسیدم خرابکاری بشه بستم سرجاش
این اقای X همون بنده خدایی نیست که به من ادرس دادی نبش ولیعصر و مولوی که؟
شرمنده عکس نداشتم که اپلود کنم
من کلگی موتور و هر کاری کردم اون صدای ویزه هست جالبه بدونید این ویزه رو هم رو نینجا 300 دیدم هم روی هیوسانگ کامت کلا هرچی ایران منتاژکنه این صدا از مزایاشه
موتورم 2 بار آچارکشی شده ولی روی دور موتور 5 تا 6 یه لرزشه ریز داره ولی بعدش قطع میشه.شما هم دارین این لرزش رو یا موتور من مشکل داره؟؟

M E H D I
26-04-1394, 12:15 بعد از ظهر
دقیقا همونه

نمی گم آدمای کار درستی نیستن اتفاقا از لحاظ فنی خیلی قوی هستن .. چندتا قطعه هم ازشون خریدم به قیمت نمایندگی بهم دادن سرشون هم همیشه شلوغه وقت سر خاروندن ندارن ولی خب هر کسی یه مقدار شیشه خرده داره دیگه .. من انتظار نداشتم همچین حرکتی رو ازشون

حالا بگذریم اشتباه من همونی بود که اون بالا بهش اشاره کردی ... موتورو نباید بذاری بری باید بالا سرشون وایسی حالا هر چقدر هم که قابل اطمینان باشن

sad.seds
26-04-1394, 01:14 بعد از ظهر
دوستان کسی اگه جای مطمین میشناسه خوب بگه ما هم بریم
منم دقیقا همونجا رفتم و دقیقا همین بلا سرم اومد...
گفت همه موتورو ریختم پایین و نو شد و ازین حرفا... ۷۰ هم گرفت
چند تا ایراد داشت هنوزم همرو داره و حتی بدترم شده...

shaahinah
26-04-1394, 01:45 بعد از ظهر
داداش باک و باز میکردی راحته حالا من عکسشو میذارم تا روشن شی [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]

M E H D I
26-04-1394, 02:12 بعد از ظهر
ممنون ولی من به این شکل باز نکردم .... 4 تا پیچ اصلیو باز کنی باک درمیاد دیگه غیر از اینه؟ نیازی به باز کردن فلاپهای روی باک نیست .. اگه اشتباه می کنم بگید

واسه آچارکشی هم برده بودم کامل باز کرده بود ولی حواسم نبود ببینم شلنگ از پایین چه جوری جدا میشه

shaahinah
26-04-1394, 02:31 بعد از ظهر
ممنون ولی من به این شکل باز نکردم .... 4 تا پیچ اصلیو باز کنی باک درمیاد دیگه غیر از اینه؟ نیازی به باز کردن فلاپهای روی باک نیست .. اگه اشتباه می کنم بگید

واسه آچارکشی هم برده بودم کامل باز کرده بود ولی حواسم نبود ببینم شلنگ از پایین چه جوری جدا میشه
خیر شما اول پیچ بغل های کایت و باز میکنی دوتا بالای رادیاتوره که میشه پشت کمک های جلو و دو تا پیچ بعد از باز کردن زین راننده دو تا هم رو سر باکه کایتو با احتیاط بلند میکنی شیلنگ رادیوتور به کایت وصله که سمت راست کایته میشه اروم جدا میکنی دوتا شیلنگ به باک وصله که یکی زیر باکه یکی روی باک شیر بنزینو میبندی جفتشو جدا میکنی و یه شیلنگ تخلیه زیر باکه مشکی رنگه که ازاده کاری بهش نداری یه سیم هم زیر باکه وصله که وقت بلند کردن باک باید احتیاط کنی قطع نشه مال امپر بنزینه البته اگه یه نفر کمکت کنه باکو واست یه ذره بالا نگه داره راحت میتونی اینارو جدا کنی همین اگه متوجه نشدی تو عکس های پست قبلی جای سیم و شیلنگ و نشون دادم خلاص فقط جای شیلنگارو به ذهنت بسپار راستی شیلنگهارو با کشیدن جدا نکن اون کلیپای سرشو درست مثل انبر فشار بده و تو همون حالت شیلنگ و بکش تا در بیاد

ALEX_HOT
26-04-1394, 10:30 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان و اساتید
دوستان بنده هم امروز فلاپ و باک و هواکش رو باز کردم - همین طوری برا چک کردن وضعیت
آب رادیات هم عوض کردم
لاستیک ها رو هم باز کردم و کریس کاری کردم اساسی
--------------------------------------------------------------------------
شدیدا توصیه میکنم اگه حوصله ندارید به هیچ عنوان اقدام به باز کردن فلاپ و باک و ... نکنید چون نیاز مبرم به حوصله داره
من فیلتر هوا رو هم باز کردم و یه بادی بهش گرفتم - اما اگه بخواید ادامه بدید و کل هواکش رو جدا کنید باید بگم که اینکار نیاز به دقت و حوصله داره خصوصا برا امثال بنده که بار اولمون هستش
-------------------------------------------------------------------------
باز کردن فلاپ روی باک سادس - کلا 10 تا پیچ داره
باک هم کلا سه تا پیچ داره
برای در آوردن فیلتر هوا باید 4 تا پیچ هواکش رو باز کنید بعد دقت کنید که قسمت جلوی هواکش رو از اون کشویی مانند خارج کنید تا جدا بشه
برای باز کردن کل هواکش هم ابتدا باید هواکش رو از کار برات جدا کنید - شلنگ ها رو هم جدا کنید و بعد دو تا پیچ هواکش رو باز کنید تا جدا بشه
سخت ترین قسمتش هم به نظرم بستن مجدد هواکشه که خیلی دقت و حوصله میخواد
موفق باشید
اینم تعدادی شات برای دوستان

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

M E H D I
27-04-1394, 06:08 قبل از ظهر
ممنون دوست عزیز ولی من هنوزم متوجه نشدم چرا فلاپ روی باک رو باز می کنید ... پیچهای اصلی باک رو باز کنید مگه کامل از شاسی جدا نمیشه؟ من واسه آچارکشی برده بودم کامل جدا کرده بود فلاپ رو باز نکرده بود

Reza6448
27-04-1394, 01:44 بعد از ظهر
من هم ٢ ، ٣بار باكو باز كردم
نيازئ به باز كردن فلاپ نيست كلاً ٧ عدد پيچ
٢ تا آچار ٨ ميخوره بقيه آچار ١٠
من يه مايع آنتئ فريزر/ كولانت آمريكايي ٤ ليتري از چراغ برق گرفتم ٣٥ چوق
همين امروز باكو باز كردمو مايع رو عوض كردم

M E H D I
27-04-1394, 02:44 بعد از ظهر
5 تا پیچ داره 3 تا جلو باک 2 تا هم وقتی زین رو باز می کنی

من خودم چراغ برقم ... دقیقا بگو چی گرفتی و از کدوم مغازه ...... کلا رادیاتور رو تخلیه کنی چند لیتر آب لازم داره؟

Reza6448
27-04-1394, 09:42 بعد از ظهر
٧ تاست برادر ٧تا
٣ تا جلو
٢تا چپ و رأست باك پشت قاب هائ هواكش
٢ تا پيچ ٨ هم سمت جلوئ زين
اون مايع هم اسمش پريستونه pristone
از مغازه بغليه بازرگانيه پانته آ
كيفيتش خوب بود حداقل ميتونم بگم از اون چيزئ كه از توئ موتور تخليش كردم خيلئ بهتر بود
حدود ١/٥ ليتر شايدم كمتر

ALEX_HOT
27-04-1394, 11:01 بعد از ظهر
در مورد رادیات موتور تو دفترچه توضیح داده
لینک آموزش با زبان فینگلیش ...
اینم عکسش برا دوستان ...

([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

M E H D I
28-04-1394, 05:43 قبل از ظهر
حالا حتما باید آب رادیاتور رو تعویض کنیم؟ چه تاثیری داره؟

واسه تعویض چرا باک رو باز کردید؟درب رادیاتو و درب منبع آب اضافه و پیچ تخلیه که همش دم دسته

هواگیری به چه صورت باید انجام بشه؟

ALEX_HOT
28-04-1394, 11:42 قبل از ظهر
حالا حتما باید آب رادیاتور رو تعویض کنیم؟ چه تاثیری داره؟

واسه تعویض چرا باک رو باز کردید؟درب رادیاتو و درب منبع آب اضافه و پیچ تخلیه که همش دم دسته

هواگیری به چه صورت باید انجام بشه؟

من موتور رو تازه خریدم - چون حس کردم شرکت ها برای اینکه در هزینه هاشون صرفه جویی کنن ، ضد جوش - ضد یخ خوبی تو رادیات نمیریزن به همین خاطر اقدام به تعویضش کردم
ولی معمولا سالانه عوض میکنن یا بعد از 25000 کیلومتر (چیزی که تو سایت ها نوشته)

باک و فلاپ رو کلا برای چک کردن فیلتر هوا باز کردم و بعد هم بلافاصله دوباره بستمشون - آب رادیات رو میشه بدون باز کردن فلاپ هم تعویض کرد منتهی درب رادیات یه مقدار بد جا قرار داره

برای هواگیری ...
ابتدا آب رادیات قبلی رو کامل تخلیه میکنید (هم تو مخزن و هم تو رادیات رو ) بعد آب رادیات جدید رو (که حاصل ترکیب 50 50 آب و مایع ضد جوش - ضد یخ هستش) میریزین تو رادیات تا پر بشه
سپس مخزن رادیات رو هم تا خط MAX پر میکنید (یکم کمتر از خط MAX ) سپس در حالتی که درب رادیات باز هستش موتور رو روشن کنید خواهید دید که حباب های هوا از درب رادیات بیرون میاد - مقداری صبر کنید اگه دیگه هوا نداد درب رادیات و مخزن رو ببندید و تمام
منتهی بنده بعد از گذشت یک روز از تعویض آب رادیات ، دوبازه درب رادیات رو باز کردم دیدم 2 سانتی متر کمتر شده که مجددا بهش اضاف کردم و دیگه اوکی شد
موفق باشید

behnamrazavi7
29-04-1394, 07:42 قبل از ظهر
سلام، چقدرررر کیفیت این پیچ هاش پایینه، اومدم فیلتر روغن رو عوض کنم با اینکه میدونستم و خونده بودم نباید زیاد سفت کرد، در عین ناباوری رفت تو مایه های هرز شدن، منتها دیگه دستش نزدم تا سری بعد که خواستم تعویض کنم ببینم چه خاکی باید به سر بریزم، به مقدار خیلی ناچیز نشتی داره، کسی از دوستان به این مشکل برخورد نکرده؟
حالا به نظر شما پیچه هرز شده یا بدنه زیر انجین؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

behnamrazavi
29-04-1394, 07:55 بعد از ظهر
چسب آب بندی بگیر بزن

احتمالا پیچه هرز شده ... یه پیچ بخر جایگزین کن
رفتم چنتا نمایندگی، پیچش رو نداشتن، باید یسری که باز کردم برا تعویض برم میدون قزوین دنبالش، درضمن پیچ کارتر 10هزارتومان وجه رایج مملکت...

behnamrazavi
29-04-1394, 08:42 بعد از ظهر
نیازی نیست بری میدون قزوین تقاطع خیابون سعدی و اکباتاان یه پیچ و مهره فروشی هست اونجا هر نوع پیچی بخوای داره

کلا پیچهای خیلی آشغالی بستن رو موتور .. منم پارسال یه پیچ واترپمپ رو زیادی سفت کردم برید .. چند هفته پیش هم پیچ زینم برید که دوتا جنس خوب خریدم جفتشو تعویض کردم

پیچ قاب بغل هم هرز بود عوض کردم پیچ جدید هم هرز شد ... مهره ش خرابه پیچ رو می خوره همونجوری ولش کردم
پس شما داستانها داشتی با این موتور...، حالا رو حساب تجربه ای که داشتی، به نظرت پیچ هرز شده، یا اینکه بدنه هرز شده؟
خدا خیرت بده که راهنماییم کردی.

M E H D I
29-04-1394, 09:15 بعد از ظهر
به احتمال قوی پیچ هرز شده ...

بدنه هم هرز شده باشه میدی قلاویز می کنن پیچ ضخیم تر می بندی یا هر دفعه که فیلتر رو عوض کردی درپوش رو چسب آب بندی می زنی و می بندی

ALEX_HOT
30-04-1394, 09:30 قبل از ظهر
سلام دوستان
بنده میخوام لامپ جلو موتور رو عوض کنم - خواستم بپرسم کسی تاحالا فلاپ جلو رو باز کرده ؟
میشه با عکس راهنمایی بفرمائید چطوری کاسه چراغ جلو رو در بیارم ؟
نمیدونم کدوم پیچها باید باز بشه
ممنون

Sohl
30-04-1394, 02:27 بعد از ظهر
دوستان من صفحات که خوندم دیدم بعضیا از تعمیرکارا ناراضی بودن بله بنده هم خودم یه زمان پیش محمود مدهوش میبردم ولی اصلا دوزار نمیارزه
بهترین تعمیرکار فقط احمدبیگی به خدا تبلیغم نمیکنم یکی تو همین سایت بهم معرفی برید اچارکشی کنید واقعا تاثیرشو میفهمید تازه بعداچار کشی بعد دوباک بنزین که مصرف کردی یه اچارکشی رایگان دیگه دارید خیلی ادم مشتی و فنیه
تو سبلان هست مغازه اش کسی خواست بگه ادرسشو بدم

behnamrazavi
30-04-1394, 04:05 بعد از ظهر
دوستان من صفحات که خوندم دیدم بعضیا از تعمیرکارا ناراضی بودن بله بنده هم خودم یه زمان پیش محمود مدهوش میبردم ولی اصلا دوزار نمیارزه
بهترین تعمیرکار فقط احمدبیگی به خدا تبلیغم نمیکنم یکی تو همین سایت بهم معرفی برید اچارکشی کنید واقعا تاثیرشو میفهمید تازه بعداچار کشی بعد دوباک بنزین که مصرف کردی یه اچارکشی رایگان دیگه دارید خیلی ادم مشتی و فنیه
تو سبلان هست مغازه اش کسی خواست بگه ادرسشو بدم
داداش چقدر پول میگیره واسه آچارکشی؟ آدرس دقیقش رو هم اگه میشه بگو، ممنونم.

navidP1366
30-04-1394, 05:42 بعد از ظهر
سلام دوستان يه موتور با وي‍‍زگيها زير ميخوام:
1- بودجه ام بين 9 تا 13 ميليونه
2-به خاطر كمر دردم نياز به يه موتوري نرم دارم كه روي دست انداز ها نرمي خودشو به خوبي نشون بده
3- اسپورت باشه
4- دو مورد خوب به من پيشنهاد بديد لطفا.

- - - Updated - - -

2-به خاطر كمر دردم نياز به يه موتوري نرم دارم كه روي دست انداز ها نرمي خودشو به خوبي نشون بده
3- اسپورت باشه

Sohl
31-04-1394, 12:10 قبل از ظهر
فک کنم 70 اینا میگیره از من که 70 گرفت ولی واقعا میارزه من خدایی راضی بودم
اینم ادرسش

خیابان سبلان شمالی خیابان مطلب نژاد پلاک47

- - - Updated - - -

فک کنم 70 اینا میگیره از من که 70 گرفت ولی واقعا میارزه من خدایی راضی بودم
اینم ادرسش

خیابان سبلان شمالی خیابان مطلب نژاد پلاک47

meysam
31-04-1394, 10:21 قبل از ظهر
سلام دوست گرامی
شما اونجر 220 بخر با اون شرایط کمر درد بهترین گزینه است
من 3سال داشتم خیلی راضی بودم

roma
31-04-1394, 12:58 بعد از ظهر
3- اسپورت باشه

- - - Updated - - -

3- اسپورت باشه

اگه دونبال نرمی میگردی رو دست انداز و اسپورت گزینه اول دایلیم و گزینه دوم که نیکد پالس ns با توجه به هزینه هر دو مونو شوک هستن و به خوبی از دست چاله چوله بر میان با کمترین ضربه به راکب

zamanifar58
01-05-1394, 11:14 قبل از ظهر
پیچهاش خیلی بی کیفیته و اگر باز کنید هرز میشه و میبره با کمی محکم بستن.باید ببرید تراشکاری بگی برات قلاویز و حدیده کنه و پیچ شماره 5.5 ببنده اگر که پیچ در حالت بریده شدن باشه
ولی اگر خود پیچ و بتونی باز کنی و نبریده باشه که من فکر میکنم بریده،باید بری موتور سازی و پیچ را باز کنی و یک پیچ جدید ببندی و مشکلت حل میشه
برای من هم همین اتفاق افتاد نگران نباش بدنع انجین چیزیش نشده رفیق

zamanifar58
01-05-1394, 12:09 بعد از ظهر
کاسه برق = کاسه انجین جلوی اهرم دنده.سمت چپ موتور

- - - Updated - - -

من چراغ خاموشم باشه این صدا رو دارم البته ب غیر از قیژ قیژ صدای ویز ویز و ی صدای تو مایه های شیشه خورده هم داره مبخوام کله چراغ رو باز کنم حسش نیست . حالا منظورت از کاسه برق کجاست ؟
کاسه برق = سمت چپ انجین جلوی اهرم تعویض دنده پایی

shaahinah
01-05-1394, 12:13 بعد از ظهر
اقا دقیقا منم پیچ فیلتر روغن و سفت میکردم که بیچاره پیچه بس ناپیچ بود جان به جان افرین تسلیم کردو سر مبارکش از تن جدا شد و خود پیچ تو بدنه موند به محض اینکه استارت زدم و گاز دادم که ببرمش تراشکاری پیچ و در بیارن انچنان روغن با فشار از جای پیچ زد بیرون که حدود سه متر از دیوار فاصله داشتم تا ارتفاع دو متری دیوارو با روغن شست فقط شانسی که اووردم کسی جلوش نبود خودمم سوار نبودم وگرنه حتما فاجعه بار می اوورد با اینکه دو پیچ دیگه بسته بود باز روغن با فشار وحشتناکی زد بیرون یه وقت چسپ نزنیا حتما ببر تراشکاری درستش کنن منم بردم چنتا تقه زد پیچ در اوورد دنبال پیچشم تو قطعاتیا نگرد گیرت نمیاد نمونه پیچو باز کن ببر پیچ و مهره ای ها حتما گیرت میاد بنده خودم نه یک بار دوبار پیچ بریدم و یا هرز شده تا حالا اقلا دهتا پیچشو عوض کردم واقعا بی کفیته در حد پلاستیکه باورتون نمیشه اون دفعه داشتم بدنه رو وارسی میکردم پیچی چیزی شل نباشه رسیدم به گارد بغل دو تا تکون دادم ببینم محکم سر جاشه یا نه تقی پیچش از وسط شکست گفتم ما رو باش به چی اعتماد کردیم مثلا قراره اگه خدای نکرده اتفاقی بیوفته این از من و موتور در برابر زمین خوردگی محافظت کنه خلاصه مواظب باشین پیچارو زیادی سفت نکنین که خیلی پیچاش الکیه

ALEX_HOT
01-05-1394, 12:26 بعد از ظهر
سلام دوستان
بنده میخوام لامپ جلو موتور رو عوض کنم - خواستم بپرسم کسی تاحالا فلاپ جلو رو باز کرده ؟
میشه با عکس راهنمایی بفرمائید چطوری کاسه چراغ جلو رو در بیارم ؟
نمیدونم کدوم پیچها باید باز بشه
ممنون
دوستانی که میتونن خواهشا راهنمایی بفرمایند صواب (ثواب) داره

بنده پیچ فیلتر روغن رو با یه پیچ دیگه عوض کردم زیرش هم یه واشر انداختم عالی شده - تا آخر هم سفتش کردم خدا رو شکر طوری نشد
پیچ مثل خودش پیدا نکردم ولی یه پیچ معمولی انداختم کار رو راه میندازه

در ضمن دوستان موتور بنده هفته اول با تک استارت روشن میشد الان که هفته دوم خریدشه باید دو یا سه بار استارت بزنم
هنگامی که تکنسین نمایندگی ، موتور رو بهم تحویل داد گفت هنگام استارت زدن اصلا گاز نده !!! حالا من چکار کنم ؟ اگه گاز ندم موتور با 4 الی 5 استارت روشن میشه- دور موتور هم روی 1.5 هستش
این قضیه ربطی به پیچ هوای کاربراتور داره ؟ میتونم کم و زیادش کنم و تست کنم ؟
ضمناً شمع ها رو هم چک کردم اوکی بودن
تشکر از شما دوستان عزیز

M E H D I
01-05-1394, 04:11 بعد از ظهر
پس واجب شد قبل اینکه پیچ رو ببندیم سرجاش قبلش با یه پیچ با کیفیت تر تعویضش کنیم.. دوستان توجه کنن فیلتر روغن رو در حالت سرد تعویض کنین که پیچش نبره .. پیچ هر چقدر داغتر باشه نرمتره و راحت تر می بره
اتفاقا من تو ماه رمضون با اون موتور قبلیم تصادف کردم بدجوری خوردم زمین گاردم کج شد ولی پیچاش نبرید
در مورد استارت زدن هم من همیشه یه نمه گاز میدم وگرنه بد روشن میشه .. فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه.

shaahinah
01-05-1394, 06:10 بعد از ظهر
این اتفاق تو همه ی ان اس ها مشترکه شما یک کم سلوو گاز و زیاد کن کارت راه میفته یک کم گاز دادن که اتفاقی واسش نمیوفته در ضمن بیخیال کاربراتور شو که چند روز پیشا باز کردم یک مکافاتی سر باز شدن داشتم یک مکافاتی سر بستن اصلا پشیمونت میکنه که دیگه حدودش بری بیچارت میکنه حتما هم باید دونفری بری جنگش .... خلاصه منم پیچ مثل خودش گیرم نیومد درست مثل شما یه واشر انداختم زیرش و بستمش الانم نزدیک یک ساله سر هر هزارتا روغن عوض میکنم مشکلی پیش نیومده پیچای خودش واشردار بود الان باید پیچ جدا و واشر جدا بگیری بنده دو تا پیچو عوض کردم

behnamrazavi
02-05-1394, 12:46 قبل از ظهر
سلام، 9 سال هوندا ویو سوار شدم، تنها پیچی که تونستم هرز کنم، یکی از پیچهای قاب زنجیرش بود، واقعا کیفیت چیز جالبیه، تازه مثلا ns رو میگیم موتور خوبیه، موتورای دیگه چی هستن یعنی...، موفق باشید.

M.amin
02-05-1394, 12:23 بعد از ظهر
بچه ها به نظرتون بهترین رنگش چیه ؟
البته من مشکی و آبی و زرد رو نمیخوام.

بیشتر نظرم بین آلبالویی یک دست و قرمز و مشکی هست.

ALEX_HOT
02-05-1394, 01:51 بعد از ظهر
بچه ها به نظرتون بهترین رنگش چیه ؟
البته من مشکی و آبی و زرد رو نمیخوام.

بیشتر نظرم بین آلبالویی یک دست و قرمز و مشکی هست.
من قرمز تک رنگ دارم ...
یکی از دوستانم سفید مشکی داره و یکی دیگه هم مشکی یک دست
موتورم رو که کنار اونا میزارم اصلا بیشتر تو چشم میره
من فقط قرمزش رو دوست دارم حرف نداره - رنگ های تیره زود گرد و غبار روشون میشینه و خودشو نشون میده
شما همون قرمز (یا آلبالوئی) یک دست رو بخر
در ضمن قیمت ها حدودا به شرح زیره ...
دو رنگ ها حدودا 8500 تا 8550
تک رنگ آبی ، قرمز و مشکی 8650 تا 8800
تک رنگ زرد 10تومن تا 10500

به مبالغ فوق هزینه بیمه و سند هم اضاف میشه

M E H D I
02-05-1394, 02:02 بعد از ظهر
آلبالویی بخر خیلی شیک و با کلاس تره .. قرمز مشکیشم خوشگله ولی برچسبه بعد یه مدت در اثر شستشو و بارون و کارواش و... کم کم کنده میشه به نظر من

الان رفتم باک رو باز کردم فیلتر هوا رو یه بازدید کردم(کلا خواستم ببینم چه جوریاس باز کردنش) باک رو خواستم با فلاپاش یه تیکه بیارم پایین نتونستم اون شلنگی که از روی باک اومده رفته تو صافی بنزین نتونستم باز کنم اصلا راه دست نداشت مجبور شدم فلاپها رو باز کردم شلنگ رو از روی باک درآوردم ولی دیدم که تعمیرکارها یه تیکه درمیارن

سیم کشی هاش خیلی شلخته سرهم شده اصلا خوشم نیومد این بست های کمربندی رو همینجوری ول کردن به امون خدا ... یه خرده سیم ها رو مرتب کردم اضافه بست ها رو قیچی کردم .. لوله خرطومی هواکش سر جاش نبود همینجوری ول بود. پیچهای هواکش شل بود.

یه چیزی برام جالب بود و سوال : وایرشمع سوم از اون دوتای دیگه جدا هست .. چرا؟

Arash_rf
02-05-1394, 04:12 بعد از ظهر
جرا نميشه عكس كذاشت?

- - - Updated - - -

سلام دوستان نمیدونم چرا سایت اینجوری شده ده بار تا حالا تایپ کردم اما پستم ارسال نمیشه سایت خیلی سنگین شده خیلی سخت لود میشه عکس هم نمیتونم بذارم:-(:-(:-(

- - - Updated - - -

کمی هم شتاب موتور بیشتر شد اما محسوس نیست
دوستان یادتون باشه اگه خواستین رادیات باز کنین و اب عوض کنین حتما هوا گیری کنین.دوستم اینکارو نکرد موتورش اب و روغن قاطی کرد و به فنا رفت
عجب موتوری بود.سری اول بود.از روزه اول اعتراف گرفت ازش اما اخ نگفت ۱۶۰ تا هم پر میکرد.حیف شد...
در کل ان اس موتوره خوبه اگه به وقت بهش گاز بدی و رسیدگی کنی
ب تشکر از مدیران سایت.جدیدا سایت خیلی سنگین شده خیلی سخت لود میشه

ALEX_HOT
02-05-1394, 04:27 بعد از ظهر
ما آخر هواگیری اصولی رادیات موتور رو یاد نگرفتیم :icon_pf _99_:

Arash_rf
02-05-1394, 05:15 بعد از ظهر
این لرزشی که میگین موتوره منم داره بیشتر به خاطر اون قاب دور کیلومتر هست فک کنم.با چسب دو طرفه فک کنم درستشه

- - - Updated - - -

IMAG0737

M.amin
02-05-1394, 05:29 بعد از ظهر
بچه ها یه سوال : من NS ندارم ولی یه سوال داشتم :
بخوایم کاسه نمد کمک های جلو رو (به خاطر روغن زدگی)عوض بکنیم ... این تعمیرکارای موتور میتونن ؟
یا باید بره تراشکاری ؟
.
کاسه نمد ها رو از نمایندگی باجاج تو خ ولیعصر خریدم ... منتها گفتم ببینم این تعمیرکارای عادی هم میتونن عوض کنن ؟؟؟
(کلا دوستان با تجربه اگر میشه راهنمایی های لازم رو بهم بکنید)

farshad 54
02-05-1394, 06:45 بعد از ظهر
تعویض کا سه نمد کمک مسئله پیچیده ای نیست و نیازی به تراشکاری نداره و اکثر تعمیر کارا میتونن انجام بدن

kermeje13
02-05-1394, 10:18 بعد از ظهر
سلام به همه
دوستان من از سال 92 ان اس دارم..انقد باش حال میکنم نمیتونم دل بکنم ازش..
یه سوالی دارم از دوستان..یه چند وقتی میخوام اگزوز خوب براش بندازم..نظرتون چیه؟؟ خوب میشه؟؟ کسی انداخته؟؟
صدای خوبی ازش در میاد؟؟

behnamrazavi
02-05-1394, 10:47 بعد از ظهر
سلام به همه
دوستان من از سال 92 ان اس دارم..انقد باش حال میکنم نمیتونم دل بکنم ازش..
یه سوالی دارم از دوستان..یه چند وقتی میخوام اگزوز خوب براش بندازم..نظرتون چیه؟؟ خوب میشه؟؟ کسی انداخته؟؟
صدای خوبی ازش در میاد؟؟
داداش من که اینکارو نکردم، ولی وجدانا هرکاری کردی ماروهم در جریان بگذار.

M.amin
02-05-1394, 11:47 بعد از ظهر
تعویض کا سه نمد کمک مسئله پیچیده ای نیست و نیازی به تراشکاری نداره و اکثر تعمیر کارا میتونن انجام بدن

ممنون از پاسختون
با چه نوع روغنی باید پر بشه؟؟
نکته خاصی هست که بهم بگید که موقع تعویض که بالاسر مکانیک هستم حواسم باشه؟؟

ALEX_HOT
03-05-1394, 09:05 قبل از ظهر
به نام الله

علما و فرهیخته گان و عرفای این مجمع عنایت فرمایید : این حقیر را حاجتی ست بس گران و این بنده برآن شدم تا جویای پرسشی از مقام شما باشم
سلام مجدد خدمت اساتید و هموطنان گرامی
عزیزان خواهشمندم در مورد باز کردن کاسه چراغ یا فلاپ جلو (کیلومتر) توضیح جامعی عنایت بفرمائید
بنده میخوام لامپ این موتورو عوض کنم به تعمیرکارهای شهرستانمون اعتماد ندارم - فکر نمیکنم حتی آپاچی هم دست زده باشن چه برسه به NS
اگه براتون مقدور بود تصویر هم ضمیمه بفرمائید که نور علا نوره
پیشاپیش تشکر از بذل محبت و سخاوت شما سروران گرامی
سلامت و زنده باشید
یا حق

السبت، 1/5/94

kermeje13
03-05-1394, 09:22 قبل از ظهر
داداش من که اینکارو نکردم، ولی وجدانا هرکاری کردی ماروهم در جریان بگذار.

مرسی بابت راهنماییت :)))
ینی هیچکدوم از بچه ها اگزوز نبستن؟؟ پس اینایی که من تو خیابون میبینم کجان اخه؟؟

farshad 54
03-05-1394, 09:44 قبل از ظهر
ممنون از پاسختون
با چه نوع روغنی باید پر بشه؟؟
نکته خاصی هست که بهم بگید که موقع تعویض که بالاسر مکانیک هستم حواسم باشه؟؟

روغن هیدرولیک اگر استفاده بشه بهتره

نکته خاصی نداره فقط کمک باز میشه روغن قبلی تخلیه میشه و داخل کمک و اجزای اون تمیز میشه روغن جدید داخلش ریخته میشه کاسه نمد ها تعویض میشه کمک هوا گیری میشه و دوباره روی موتور نصب میشه

Arash_rf
03-05-1394, 12:11 بعد از ظهر
به نام الله

علما و فرهیخته گان و عرفای این مجمع عنایت فرمایید : این حقیر را حاجتی ست بس گران و این بنده برآن شدم تا جویای پرسشی از مقام شما باشم
سلام مجدد خدمت اساتید و هموطنان گرامی
عزیزان خواهشمندم در مورد باز کردن کاسه چراغ یا فلاپ جلو (کیلومتر) توضیح جامعی عنایت بفرمائید
بنده میخوام لامپ این موتورو عوض کنم به تعمیرکارهای شهرستانمون اعتماد ندارم - فکر نمیکنم حتی آپاچی هم دست زده باشن چه برسه به NS
اگه براتون مقدور بود تصویر هم ضمیمه بفرمائید که نور علا نوره
پیشاپیش تشکر از بذل محبت و سخاوت شما سروران گرامی
سلامت و زنده باشید
یا حق

السبت، 1/5/94

سلام دوست عزیز
دو طرف سر جلونگاه کن هر طرف دوتا پیچ میبینی که با اچار ال باز میشن.کلا ۴تا پیچ هست.اینارو که باز کردی یکم تکونش بدی از جاش میاد بیرون.بعد ۳یا ۴ تا فیش هست که باید جداشون کنی.این کارو با کمک یکی انجام بدی بهتره.که یه وقت کله چراغ از دستت نیفته.بعد که فیشا جداکردی.یه درپوش لاستیکی دایره ای هست که به یه بست بسته شده.بازش کن و چراغو در بیار و عوض کن.فقط دقت کن به شیشه لامپ دست نزنی.متاسفانه نمیتونم عکس بذارم کسی هم نگفت بهمون که چرا سایت اینجوری شدهシ

behnamrazavi
04-05-1394, 10:18 قبل از ظهر
سلام، از دوستان کسی اینکارو انجام داده؟ چقدر هزینش میشه؟ کار جالبی از آب در میاد؟

behnamrazavi
04-05-1394, 04:03 بعد از ظهر

zeroamin
04-05-1394, 04:34 بعد از ظهر
سلام، از دوستان کسی اینکارو انجام داده؟ چقدر هزینش میشه؟ کار جالبی از آب در میاد؟
این فلاپ زیر انجین آپاچیه قشنگم میشه واقعا.یکی از دوستان تو همین انجمن فکر کنم انجام داده بود.حدود ۴۵ تومنم هست فکر کنم فلاپش و گفته بود که خودش جای پیچش رو داره و سوراخاش با هم میخونه فقط مثل اینکه یه سوراخ خودش با دلر رو فلاپ زده بود.فقط فکر کنم موقع تعویض رو غن و فیلتر جلو دست باشه وباید بازش کرد.فلاپ دوک هم دیدم به ان اس خورونده بودن ولی قشنگ نبود به نظرم این قشنگتر میشه

- - - Updated - - -

من رسیدم به ۱۰۰۰۰ کیلومتر و تا الان فقط روغن بهران سوپر پیشتاز 20w50 ریختم و هر ۱۰۰۰ تا ۱۳۰۰ کیلومتر عوض کردم.امروز روغن آدینول فول سنتیک 20w50 آلمانی خریدم با استاندارد jaso ma2 و همراه فیلتر روغن عوض کردم.روغنش لیتری ۵۲ هزارتومنه ولی واقعا ارزش داره.وقتی که سرده مثل آب میمونه ولی گرم که میشه مثل عسل صفت میشه در صورتی که بهران اینطور نبود و فقط اسمش روغن اتوماتیکه.بهران لیتری ۱۰ تومنه ولی باید هر ۱۰۰۰ تا عوض کنی ومن تقریبا باید ۳ هفته یه بار عوض میکردم.الان اینو ریختم به گفته خوده باجاج باید ۵۰۰۰ کیلومتر کار کنه بعد تعویض بشه ولی من ۴۰۰۰ کیلومتر عوض میکنم و داستانای بهران رو نداره.تعویض دنده ها و کلاچ واقعا نرم شده و از اون تقه ی گهگاهی تعویض دنده ها دیگه خبری نیست.
توی یکی از سایتای انگلیسی خوندم که کل انجین ساختارش با دوک یکیه ولی سرسیلندر فرق داره و دوک دو میل سوپاپ ۴ سوپاپه ولی پولسار تک میل سوپاپ ۴ سوپاپه که این باعث نقص طراحی شده تو پولسار و هر۳۰۰۰تا ۵۰۰۰ کیلومتر باید فیلر بخوره وگرنه انگشتیا به صدا میافته و سوپاپها مشکل پیدا میکنه در صورتی که دوک نیازی نداره که زود به زود فیلر بخوره و فیلراش شلم بشه مشکلی ایجاد نمیکنه. برای همین فیلرگیریش هم کردم امروز یه مقدار کمی شل بود فیلراش.و یکی دیکه از عیبهای مهندسی باجاج اینجا بود که چرخ دنده زنجیر تایم روش یه حرف T داره که باید بالای بالا باشه برای فیلر گیری. یعنی با دست باید انجین رو بچرخونی تا اون T بیاد بالای بالا و سوتیش اینجاست که کل چرخ دنده پشت فرم شاسی قرار داره و نمیتونی بقل چرخ دنده رو ببینی تا T رو تنظیم کنی:gigglesmile: باید نور بندازی از زیر فرم نگاه کنی تا بتونی تنظیم کنی

behnamrazavi
04-05-1394, 04:50 بعد از ظهر
داداش آدینول 1 لیتری رو پایین اون خیابون قلمستون که میخوره به گمرگ میداد 24 تومن، نمایندگی پالس هم هست.
کارای موتورت رو خودت انجام میدی یا میدی تعمیرکار؟ اگه تعمیرکار ماهر سراغ داری آدرسش رو بگذار.

zeroamin
04-05-1394, 05:05 بعد از ظهر
داداش آدینول 1 لیتری رو پایین اون خیابون قلمستون که میخوره به گمرگ میداد 24 تومن، نمایندگی پالس هم هست.
کارای موتورت رو خودت انجام میدی یا میدی تعمیرکار؟ اگه تعمیرکار ماهر سراغ داری آدرسش رو بگذار.
به این نتیجه رسیدم خودم انجام بدم بهتره.چون طراحیش پیچیده تر از هوندا ۱۲۵ هست هر کسی بلد نیست فقط پول رو میگیرن هر چند اصول کار یکیه.۶۰۰۰ کیلومتر بردم برای فیلرگیری جایی که یکی از دوستان ادرس داده بود در سوپاپم باز کرد بعد با دست با فیلرا بازی کرد گفت خوبه فیلر نمیخواد اجرتشم گرفت.در صورتی که باید با اچار فیلر قشنگ چک بشه فاصله فیلرا نه با دست و چشمی.۲ تا سوپاپ ورودی0.05 و ۲ تا خروجی یا اگزوز0.08 باید باشه.البته اونقدرم حرفه ای نیستم که انجین ترکید بتونم جمعش کنم همین کارا و سرویساس جزیی رو خودم انجام میدم
روغنم که میفرمایین من از چراغ برق گرفتم ۲۲ تومنیش هم داشت ولی jaso ma نبود و ۹۵٪ روغن فروشا نمیدونن چی هست این استاندارد و تا حالا ندیدن فکر میکنن هر روغن یک لیتری روغن موتورسیکلته

M E H D I
04-05-1394, 06:35 بعد از ظهر
این فلاپ زیر انجین آپاچیه قشنگم میشه واقعا.یکی از دوستان تو همین انجمن فکر کنم انجام داده بود.حدود ۴۵ تومنم هست فکر کنم فلاپش و گفته بود که خودش جای پیچش رو داره و سوراخاش با هم میخونه فقط مثل اینکه یه سوراخ خودش با دلر رو فلاپ زده بود.فقط فکر کنم موقع تعویض رو غن و فیلتر جلو دست باشه وباید بازش کرد.فلاپ دوک هم دیدم به ان اس خورونده بودن ولی قشنگ نبود به نظرم این قشنگتر میشه

- - - Updated - - -

من رسیدم به ۱۰۰۰۰ کیلومتر و تا الان فقط روغن بهران سوپر پیشتاز 20w50 ریختم و هر ۱۰۰۰ تا ۱۳۰۰ کیلومتر عوض کردم.امروز روغن آدینول فول سنتیک 20w50 آلمانی خریدم با استاندارد jaso ma2 و همراه فیلتر روغن عوض کردم.روغنش لیتری ۵۲ هزارتومنه ولی واقعا ارزش داره.وقتی که سرده مثل آب میمونه ولی گرم که میشه مثل عسل صفت میشه در صورتی که بهران اینطور نبود و فقط اسمش روغن اتوماتیکه.بهران لیتری ۱۰ تومنه ولی باید هر ۱۰۰۰ تا عوض کنی ومن تقریبا باید ۳ هفته یه بار عوض میکردم.الان اینو ریختم به گفته خوده باجاج باید ۵۰۰۰ کیلومتر کار کنه بعد تعویض بشه ولی من ۴۰۰۰ کیلومتر عوض میکنم و داستانای بهران رو نداره.تعویض دنده ها و کلاچ واقعا نرم شده و از اون تقه ی گهگاهی تعویض دنده ها دیگه خبری نیست.
توی یکی از سایتای انگلیسی خوندم که کل انجین ساختارش با دوک یکیه ولی سرسیلندر فرق داره و دوک دو میل سوپاپ ۴ سوپاپه ولی پولسار تک میل سوپاپ ۴ سوپاپه که این باعث نقص طراحی شده تو پولسار و هر۳۰۰۰تا ۵۰۰۰ کیلومتر باید فیلر بخوره وگرنه انگشتیا به صدا میافته و سوپاپها مشکل پیدا میکنه در صورتی که دوک نیازی نداره که زود به زود فیلر بخوره و فیلراش شلم بشه مشکلی ایجاد نمیکنه. برای همین فیلرگیریش هم کردم امروز یه مقدار کمی شل بود فیلراش.و یکی دیکه از عیبهای مهندسی باجاج اینجا بود که چرخ دنده زنجیر تایم روش یه حرف T داره که باید بالای بالا باشه برای فیلر گیری. یعنی با دست باید انجین رو بچرخونی تا اون T بیاد بالای بالا و سوتیش اینجاست که کل چرخ دنده پشت فرم شاسی قرار داره و نمیتونی بقل چرخ دنده رو ببینی تا T رو تنظیم کنی:gigglesmile: باید نور بندازی از زیر فرم نگاه کنی تا بتونی تنظیم کنی

سلام
داداش از کدوم مغازه خریدی دقیقا؟ میشه عکس بذاری؟

در ضمن اگه لطف کنی این فیلرگیری رو با عکس آموزش بدی ممنونت می شم .... موتور من روزای اول خیلی نرم و بی صدا بود الان که 600 تا باهاش رفتم سروصداش بیشتر شده طوری که صدای سوپاپها رو می شنوم از اون حالت نرمی هم در اومده به نظرت از چی می تونه باشه؟

VAHID
04-05-1394, 10:19 بعد از ظهر
سلام

در ضمن اگه لطف کنی این فیلرگیری رو با عکس آموزش بدی ممنونت می شم .... موتور من روزای اول خیلی نرم و بی صدا بود الان که 600 تا باهاش رفتم سروصداش بیشتر شده طوری که صدای سوپاپها رو می شنوم از اون حالت نرمی هم در اومده به نظرت از چی می تونه باشه؟

روغن 20w 50 سفته برای این موتور باید 10W40 برزید

کلا بهران یه مقدار غلیظه و بهتره یه کم مکمل اضافه کنید بهش

zeroamin
04-05-1394, 10:33 بعد از ظهر
سلام

این روغنیه که من خریدم 20w50
تو خیابون امیرکبیر خیابون ملت رو که رد کنی سمت راست نرسیده به سعدی زده روغنهای خاص
در مورده موتورتم که احتمالا آچارکشی و تنظیم کاربرات و دیافراگم درستش کنه.فیلراتم یه چک بکنی بد نیست شاید صداش کمتر شه.البته موتور هندیه زیادم نباید رو صداهای ریز حساس شد.عکس فیلرگیری ندارم ولی اصولش خیلی راحته
۱ـموتور باید حداقل ۲ ساعت خاموش باشه و سرد باشه انجین که حتی موتورسازا رعایت نمیکنن
۲ـباک و زین و دربه فیلتر هوا باید باز بشه بعدم ۴ تاپیچ در سوپاپ
۳ـیه آچار فیلر لازمه که فاصله تایپیته تنظیم بشه توی یوتیوب یا گوگل یه سرچ بزنین پیدا میکنین فیلمشو و عکسشو

ALEX_HOT
04-05-1394, 11:34 بعد از ظهر

سلام
عذر میخوام - بنده که موتور رو صفر گرفتم - سر 50 کیلومتر اول روغن عوض کردم - سر 530 هم بار دوم عوض کردم
روغن بهران سوپر 20W50 ریختم - یعنی الان میتونم کیلومتر 1000 که میشه سومین بار تعویض روغن ، ایندفعه 10W40 بریزم ؟ از چه برندی باشه روغن ؟

-------------------
در ضمن موتور بنده هنگامی که گاز میدم رو دورهای بالای 6 وقتی گاز رو ول میکنم صدای ووووو ووووو شنیده میشه (از سمت جلو موتور)
خودم حس میکنم زنجیر تایم موتور میخوره به بدنه سیلندر - آیا چنین چیزی ممکنه یا به نظر شما مشکل از کجاست ؟ خیلی ذهنم رو مشغول کرده اگه امکان داره راهنمایی بفرمائید

پیشاپیش تشکر

zeroamin
05-05-1394, 10:14 قبل از ظهر

اتفاقا تو تولیدات سال ۹۲ رو باکش یه برچسب داره که نوشته فقط از روغن 20w50 استفاده کنید.تو دفترچشم همین رو نوشته.کلا بهران و همه ی روغنای تولید داخل برای ماشین خوبه نه موتور که متاسفانه هم نفت داریم و هم این همه پالایشگاه ولی روغن برای موتورسیکلت نمیتونیم بسازیم.یه نکته دیگه هم هست من هم تو بهران دیدم هم تو ایرانول آخرای قوطی یه مقدار خیلی کمی آشغال ریز داره البته شاید تو ۴ لیتر به ۱۰ تا دونه ریز هم نرسه ولی تو این آدینول هیچ آشغالی پیدا نکردم

8446215713
05-05-1394, 12:20 بعد از ظهر
دوستان گرامی سلام
خدا وکیلی به دور از تعصب بگید این موتور چه مشکلاتی داره لطفا دوستانی که کارکرد موتوراشون بالاس نظر بدن
زیاد شنیدم که این موتور آلیاژ خوبی نداره انجینش به صدا میفته تو سایت های هندی هم که رفتم خیلیا همین نظرو داشتن الان 10 ساله 125 سوار میشم تحملش وحشتناک شده برام راغب شدم یکی از این ns ها بخرم
لطفا دوستان کارکرد موتوراشونم بگن

MR.Halakoohi
05-05-1394, 12:48 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

behnamrazavi
05-05-1394, 02:25 بعد از ظهر
دوستان گرامی سلام
خدا وکیلی به دور از تعصب بگید این موتور چه مشکلاتی داره لطفا دوستانی که کارکرد موتوراشون بالاس نظر بدن
زیاد شنیدم که این موتور آلیاژ خوبی نداره انجینش به صدا میفته تو سایت های هندی هم که رفتم خیلیا همین نظرو داشتن الان 10 ساله 125 سوار میشم تحملش وحشتناک شده برام راغب شدم یکی از این ns ها بخرم
سلام دوست عزیز،
در ابتدا بگم، چون افتاده تو سرت که این موتور رو بخریش، پس مطمینا میخریش، من 1200 تا با این موتور رفتم،
کیفیتش نسبت به موتور آپاچی به مراتب بالا و نسبت به هوندا ویو به مراتب پایینتره، من قبلا هوندا ویو داشتم، درسته از لحاظ کلاس و سواری با هم متفاوت هستن، ولی در کل کیفیت ان اس خیلی بالا نیست، سواری خوبی بهت میده که بسیار لذت بخش تر از موتور قبلیت هست، ولی این موتور رسیدگی میخواد، من نمیدونم قبلا چجوری از موتورت استفاده میکردی، ولی بهت میگم این مثل اون موتورا نیست، از لحاظ اینکه بعضیا میگن موتورش زود عیب پیدا میکنه، باید بهت بگم که فقط نباید به این موتور فشار الکی و بی جا بیاری، همینطور نباید دور مرده بری، اگه اینچیزا رو رعایت کنی موتور خوبیه، من که از سواریش لذت میبرم، ولی عوضش باید حواسم هم به روغن و بقیه چیزاش باشه.
این نظر و تجربه من بود.
پیشاپیش موتور جدیدت مبارکت باشه.

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

داداش جای مارو خالی میکردی، عجب ابرهای خوشگلی، خودتم که تکی..

8446215713
05-05-1394, 03:03 بعد از ظهر
ممنون دوست عزیز
تو این 10 سال cdi , wave هر دو رو داشتم cpi هم 3 4 روز دستم بود شتابش یکم از ns بیشتره ns هم سوار شدم هیچ وقت با این موتورایی که گفتم نه تند میرم نه شتاب میگیرم اعتقادم اینه که این موتورا فقط پای آدمو از زمین میکنه اینو وقتی که ی بار 450 سوارشدم فهمیدم و برای همیشه تو ذهنم هک شد
به صدای موتور اهمیت میدم منظورم اینه که بی صدایی رو دوست دارم پولم به دوک نمیرسه ی بار هم که ان اس سوار شدم اصلا جو گیر نشدم بیام گیر بدم فقط میخوام از شر 125 خلاص شم خودش خراب نمیشه فقط منو پیش آدما خراب میکنه دیدم فعلا این ان اسه از لحاظ قیمت بهتر از موتورهای زیر 20 تومنه
شتاب ندیده هم نیستم که اگه مطمئن شم ان اس موتور خوبی نیس بازم بخرمش فقط ی جایگزین شهری تفریحی میخوام از دوستان هر کس میتونه از معایبی که خودش از این موتور لمس کرده بگه تا ی تصمیمی بگیرم
احساس میکنم این موتور هنوز ناشناسه تو این مملکت

zeroamin
05-05-1394, 03:31 بعد از ظهر
دوستان گرامی سلام
من ۱۰۰۰۰ کیلومتر باهاش رفتم.تهرانم هستم هم تو شهر باهاش میچرخم هم تو اتوبان زیاد میرم.۳ دفعه هم تا دماوند باهاش رفتم که سرعت ۴۰ دقیقه بالای ۱۰۰ تا بود.تو شهر که ۶۰ تا ۸۰ سرعت میرم تو اتوبانم از ۱۰۰ تا ۱۳۰ باهاش میرم.یه وقتا گازو میبندم بهش یه وقتا هم ریلکس میرم.این ۱۰۰۰۰ کیلومترم ار دیماه سال ۹۳ تا الان رفتم یعنی مصرفم تا حدودی زیاده.موتورم از هوندا و طرح ویو داشتم تا پالس ۱۸۰.چوب هوندا رو هم خوردم یه بار تصادف بدی کردم باهاش که اگر موتورم پالس بود اون تصادف رو نمیکردم و ۳ ماه خونه نمیخوابیدم.
ان اس روی آببندی و روغن خیلی حساسه.یعنی باید ۲۰۰۰ تای اول رو باهاش مدارا کنی.بعدم روغن خوب بریزی و سرویساش رو انجام بدی سر موقع حواستم به رادیاتورش باشه.آچارکشی و تعویض جنسای مصرفی هم که از واجباته.
لوازمش یه مقدار گرونتر از پالسای دیگس.اکثرا کلگی موتور و کیلومترشمار صدا میده و ویزه میکنه.زنجیرش زود به صدا میافته.بلبرینگ کلاجاشونم صدا میده که چیزه خاصی نیست و مشکلی ایجاد نمیکنه.بعضی از پیچاش زود میبره که حواست باید جمع باشه خیلی صفت نکنی.تو سریهای ۹۲ انگشتی سوپاپاش مشکل داشت که زود به صدا میافتاد ولی تو سریهای جدید اون مشکل رفع شده ولی هر ۵۰۰۰ تا باید فیلر بخوره تا مشکل پیدا نکنه.مشکل دیگه ای نداره در کل.ولی رسیدگی بیشتری نسبت به پالسای قدیمی میخواد

ALEX_HOT
05-05-1394, 11:13 بعد از ظهر
سلام
عذر میخوام - بنده که موتور رو صفر گرفتم - سر 50 کیلومتر اول روغن عوض کردم - سر 530 هم بار دوم عوض کردم
روغن بهران سوپر 20W50 ریختم - یعنی الان میتونم کیلومتر 1000 که میشه سومین بار تعویض روغن ، ایندفعه 10W40 بریزم ؟ از چه برندی باشه روغن ؟

-------------------
در ضمن موتور بنده هنگامی که گاز میدم رو دورهای بالای 6 وقتی گاز رو ول میکنم صدای ووووو ووووو شنیده میشه (از سمت جلو موتور)
خودم حس میکنم زنجیر تایم موتور میخوره به بدنه سیلندر - آیا چنین چیزی ممکنه یا به نظر شما مشکل از کجاست ؟ خیلی ذهنم رو مشغول کرده اگه امکان داره راهنمایی بفرمائید

پیشاپیش تشکر

دوستان کسی نظری نداره ؟ (کیلومتر رو هم باز کرده و چک کردم مشکل از اون نیست)
-----------------------------------------------------------
برای اینکه پستم اسپم نشه ...

امروز رفتم تو کار باز کردن فلاپ جلو (کیلومتر)
موتور من کلا فقط انجینش باز نشده خدارو شکر :gigglesmile:

اینم عکس برای استفاده دوستان خودم :23:

behnamrazavi
06-05-1394, 07:58 قبل از ظهر
ممنون دوست عزیز
تو این 10 سال cdi , wave هر دو رو داشتم cpi هم 3 4 روز دستم بود شتابش یکم از ns بیشتره ns هم سوار شدم هیچ وقت با این موتورایی که گفتم نه تند میرم نه شتاب میگیرم اعتقادم اینه که این موتورا فقط پای آدمو از زمین میکنه اینو وقتی که ی بار 450 سوارشدم فهمیدم و برای همیشه تو ذهنم هک شد
به صدای موتور اهمیت میدم منظورم اینه که بی صدایی رو دوست دارم پولم به دوک نمیرسه ی بار هم که ان اس سوار شدم اصلا جو گیر نشدم بیام گیر بدم فقط میخوام از شر 125 خلاص شم خودش خراب نمیشه فقط منو پیش آدما خراب میکنه دیدم فعلا این ان اسه از لحاظ قیمت بهتر از موتورهای زیر 20 تومنه
شتاب ندیده هم نیستم که اگه مطمئن شم ان اس موتور خوبی نیس بازم بخرمش فقط ی جایگزین شهری تفریحی میخوام از دوستان هر کس میتونه از معایبی که خودش از این موتور لمس کرده بگه تا ی تصمیمی بگیرم
احساس میکنم این موتور هنوز ناشناسه تو این مملکت
سلام،
خسته نباشی، داداش جسارت نکردم، نمیدونم چرا جدیدا آدما اینجوری شدن، خیلی زود بهشون بر میخوره، بهرحال قصد توهین نداشتم، ولی در کل موتور خوبیه، حداقل برای من که 1100 تا باهاش رفتم.

8446215713
07-05-1394, 09:21 بعد از ظهر
نوکرتم داداش
آره
جدیدا آدما اینجوری شدن ولی من از اونا نیستم خیالت تخت بگذریم
آقا این سرویس های پر درد سر این موتور که زود به زود باید انجام بشه چیه بجز تعویض روغن البته

ali_tofigh
08-05-1394, 10:08 بعد از ظهر
با سلام
دوستان من امروز یه سری برچسب برای روی باک و کیلومتر از گمرک خریدم که خیلی جنسه خوبی داره و قیمتش هم مناسبه من خریدم 57000 تومان.

behnamrazavi
09-05-1394, 12:45 قبل از ظهر
با سلام
دوستان من امروز یه سری برچسب برای روی باک و کیلومتر از گمرک خریدم که خیلی جنسه خوبی داره و قیمتش هم مناسبه من خریدم 57000 تومان.

سلام، آقا یه تصویر هم ازش بگذار بعلاوه آدرس مغازه، ممنون

doost7070
14-05-1394, 08:46 قبل از ظهر
دوستان عزیز ترخدا یکی منو راهنمایی کنه
از اساتید محترم تقاضا دارم در اولین فرصت جواب بنده رو بدند .
یه ktm دوک دارم از روغن موتورکس 10w40 هم استفاده می کنم . جدید هی ارور میده که فشار روغن پایین است . تو صفحه نمایشش هی اینو مینویسه low oil persgor
من تو اهواز هستم و دمای این روزهای اهواز هم به 55 تا 60 میرسه

M E H D I
14-05-1394, 07:26 بعد از ظهر
سلام
موتور من صبحها که انجین سرده و هوا یه کم خنک تر از بقیه ساعات روزه نرمتر گاز می خوره و بی صداتره دنده ها هم خیلی نرمتر جا می خوره ولی بعدازظهرها که هوا گرمتره یه خرده هم که داغ می کنه خشکتر گاز می خوره و صدای سوپاپ بیشتر به گوش می رسه می خواستم بدونم این طبیعیه؟

ALEX_HOT
14-05-1394, 09:20 بعد از ظهر

miladwolf
15-05-1394, 09:11 قبل از ظهر
دوستان صدای خوردن اهن به همدیگه از داخل کیلومتر میاد.مال چیه!شمام این مشکلو دارین؟

ALEX_HOT
16-05-1394, 12:25 قبل از ظهر
سلام
آقایون نشانگر بنزین موتور شما هم مشکل داره ؟
برا من اینطوریه ...
پر که میکنی خط ها کامل میشه - بعد از کمی گشتن با موتور یک خط کم میکنه -
بعد قبل از اینکه برسه به بنزین زاپاس کلیه ی خطوط نشانگر خاموش میشه - در حالی که بیشتر از بنزین زاپاس هم توش بنزین هست
آیا راه حلی داره ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

ahmadra.2520
16-05-1394, 03:00 قبل از ظهر
یه ktm دوک دارم از روغن موتورکس 10w40 هم استفاده می کنم . جدید هی ارور میده که فشار روغن پایین است . تو صفحه نمایشش هی اینو مینویسه low oil persgor
من تو اهواز هستم و دمای این روزهای اهواز هم به 55 تا 60 میرسه

خب دوست عزيز شما كه تو اهواز هستيد حتماً حتما بايد از 20w50 استفاده كنيد
٢٠/٥٠ يعني حداقل دمايي كه تحمل ميكنه زير ٢٠ درجه هست و حداكثر دما مثبت ٥٠ درجه
حتما روغن موتورتون رو با ٢٠/٥٠ تعويض كنيد

hossseyn
16-05-1394, 08:50 قبل از ظهر

دفترچه ان اس روغنشو زده 20w50احتمالامال دوک هم همین باشه مطمئنم چون 20w50 سفت تره فشار روغن موتورت کمتر افت میکنه ولی احتمال زیادی هست که مشکل از جایی دیگه باشه حتما پیگیری کن تا انجین به فنا نرفته... من یه بار 10w40 ریختم صدای موتور بد شده بود

doost7070
16-05-1394, 12:37 بعد از ظهر
اساتید محترم
روغنو عوض کردم اما همچنان دوک من ارور دوغن میده ، بنظرتو انجین مشکل داره . چیکار کنم >

M E H D I
16-05-1394, 02:34 بعد از ظهر
داداش تو تاپیک دوک بپرس اینجا تاپیک ان اسه

doost7070
16-05-1394, 07:13 بعد از ظهر
دوست عزیر من قبلا ان اس داشتم اما حالا دوک خریدم اما متاسفانه تو تاپیک دوک هچ کس نیست شهر مرده ها شده . گفتم موتورمو عوض کردم دوستام تو این تاچیک رو عوض که نکردم . دوستان قدیمی گفتم راهنمایی کنم و

saeed.moto
16-05-1394, 07:45 بعد از ظهر
سلام دوستان من میخواستم یه ns بگیرم از اساتید عزیز راهنمایی میخواستم.اول اینکه درسته که امسال مدل تک رنگ نزده و همشون دورنگ شدن؟
دوم اینکه میخواستم بدون مشکل عمده ی این موتورسیکلت چیه و چطوره که بعضی ها خیلی تعریفشو میدن و بعضی ها هم کاملا ابراز پشیمونی میکنن از خریدش؟
سومم اینکه درسته که پیچهای انجینش بد کیفیته و راحت میبره؟
اگر نکته ی دیگه ای هم هست که اشاره نکردم لطف کنید خودتون اضافه کنید.ممنون

ALEX_HOT
16-05-1394, 08:17 بعد از ظهر
سلام دوستان من میخواستم یه ns بگیرم از اساتید عزیز راهنمایی میخواستم.اول اینکه درسته که امسال مدل تک رنگ نزده و همشون دورنگ شدن؟
دوم اینکه میخواستم بدون مشکل عمده ی این موتورسیکلت چیه و چطوره که بعضی ها خیلی تعریفشو میدن و بعضی ها هم کاملا ابراز پشیمونی میکنن از خریدش؟
سومم اینکه درسته که پیچهای انجینش بد کیفیته و راحت میبره؟
اگر نکته ی دیگه ای هم هست که اشاره نکردم لطف کنید خودتون اضافه کنید.ممنون

سلام
تک رنگ قرمز مدل 94 رو بنده 20 روز پیش خریدم 8700 از تهران
موتور خوبی هست ولی قیمتش معقول نیست (مثل خیلی اجناس دیگه)
اگه برای دلت میخوای بخری که موتور خوبیه - فقط برا سرویس و اینا نباید دست هر تعمیرکاری بهش بوخوره
پیچ های کل بدنش عالیه و کیفیت بالایی داره - فقط پیچ های فیلتر روغن و پیچ کارترش ضعیفه
موتورش در حین درجا کارکردن صدای تراکتور میده - حرکت که میکنی صداش میافته - صدا هم از خود انجینه و هم از کلاچ
سواری و امنیتش خیلی خوبه
ولی بنده بعد از یک هفته از خرید این موتور پشیمون شدم (به دلایل شخصی)
ای کاش 150 سی جی میخریدم چون اون هم کارمو راه مینداخت
به هر حال موتور خوبیه ولی به نظرم قیمتش زیادی بالاست

8446215713
16-05-1394, 09:15 بعد از ظهر
چند روز پیش ی دونه ان اس مال دوستم بود سوار شدم شتاب خوبی داشت سواری و ترمزای خیلی خوبی داشت آپاچی در برابرش مثل 125 هس
ولی وقتی نگاش کردم دلمو زد
ان اس آلیاژش به شدت خرابه حتی از 125 های چینی هم خرابتره آلیاژ انجینشم خرابه
از روزی که این موتور اومده بازار هی میگن :به روغن حساسه به دنده مرده به دور بالا حساسه به فیلتر هوا حساسه بلبرینگ کلاچش صدا میده زنجیرش صدا میده صدای انجینش بعد ی مدتی عوض میشه و کیلومترش صدا میده و.... بعدم میگن این مشکلات سازمانی این موتور هس.
چرا پالس های قبلی این مشکلات رو نداشتن ؟
بسیار خوب این حساسیت ها از نظر بعضی ها عادی هس ولی از نظر من این موتور آلیاژش خرابه که به همه چی حساسه
باور کن استهلاکش از کراس 450 هم بیشتره مدل های 93 و 94 زیاد هس که انجیناشون باز شده
الان دوستان میان خلاف من نظر میدن خوب مگه چند وقته این موتورو دارن ی سری به سایت های هندی بزن ببین چه خبره واویلا
دوستانی که اهل گاز دادن های وحشتناک و حتی معمولی هستن طرف این موتور نرن اصلا مقاومت نداره
در انتظار duke 250....

shaahinah
17-05-1394, 03:01 قبل از ظهر
سلام
آقایون نشانگر بنزین موتور شما هم مشکل داره ؟
برا من اینطوریه ...
پر که میکنی خط ها کامل میشه - بعد از کمی گشتن با موتور یک خط کم میکنه -
بعد قبل از اینکه برسه به بنزین زاپاس کلیه ی خطوط نشانگر خاموش میشه - در حالی که بیشتر از بنزین زاپاس هم توش بنزین هست
آیا راه حلی داره ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
اره دوست عزیز مال همه اینطوریه تازه اگه باکت دو خط یا سه خط باشه رو تک جک نیم ساعت یا یکساعت وایسونی بعد روشن که کردی نشانگر خالی میزنه یعنی در این حد چرته کلا نسبت به نشانگر بنزینش که واقعا کم لطفی کرده و یه چیز بنجل تحویل داده ولی کلا هر خطی نشون گر کیلومتر معینی مثلا من تو جاده حدود صد و بیست کیلومتر که رفتم خط اول رفت و حدود شصتا خط بعدی و هی کم میشه البته بگم دقیق نیستا ولی اینجوری کم کردناش یه بارم اول ا که خریده بودم تو جاده نشانگر کیلومتر کلا خالی شد حدود 50 کیلومتر رفتم تا به پمپ بنزین رسیدم تو راه هی خدا خدا میکردم برسونتوم پمپ بنزین خلاصه با ترس و لرز صدتا دعا و قسم و ایه رسیدم پمپ بنزین در باک و که باز کردم حدود یک و نیم تا دو لیتر بنزین داشت گفتم ای بابا مسخرشو در اوورده جون به لب شدیم هی گفتیم تو بیابون و برهوت میمونیم

shaahinah
17-05-1394, 03:04 قبل از ظهر
دوستان صدای خوردن اهن به همدیگه از داخل کیلومتر میاد.مال چیه!شمام این مشکلو دارین؟
مشکل صدای کیلومترو اکثرا دارن باید باهاش بسازی کلا بیخیال صداش شو ولی در کل یه اچر کشی سر جلو بکن ولی زیاد زیاد سفت نکن چون اولا ممکنه پیچ یا تلق ها رو بشکنی دوما صداش بیشتر میشه که کمتر نمیشه

ARSH
17-05-1394, 10:28 قبل از ظهر
واسه سر صدای قسمتای پلاستیکیش فلاپ و کیلومتر و این داستانا واشر بازی کنید

بزنید پشت هم واشر های پلاستیکی رو از دو طرف صداش میخوابه

mhd65
17-05-1394, 07:30 بعد از ظهر
داداش اشتباه نکن روغن اگه لیتری 1 میلیونم بخری باید 1000 تا عوض کنی منم خودم الان روغن امریکایی میریزم با استاندارد jaso2 ولی هر هزار تا عوض میکنم اگه 5000 تا باهاش بری موتورت کلا میمیره هواست باشه هر هزارتا عوض کن

shaahinah
17-05-1394, 07:57 بعد از ظهر
داداش اشتباه نکن روغن اگه لیتری 1 میلیونم بخری باید 1000 تا عوض کنی منم خودم الان روغن امریکایی میریزم با استاندارد jaso2 ولی هر هزار تا عوض میکنم اگه 5000 تا باهاش بری موتورت کلا میمیره هواست باشه هر هزارتا عوض کن
بله دوست عزیزمون درست میگن روغن هر چقدر عالی باشه حالا هزارتا نه ولی نهایتا دو هزارتا باید تعویض بشه چون حجم روغنی که تو موتوره کمه نسبت به ماشین و همچنین موتور سیکلت سیستم خنک کننده قوی نداره زود به زود باید عوض کرد یه موقع روغن سالم میمونه اما کم میکنه یا بخار میشه تو گرمای زیاد ضمن اینکه باید توجه به پیلیسه های اصطحکاکی موتورم داشت که وقت تخلیه اونا هم همراش بیرون میان اگه زود به زود عوض نشه این عوامل ممکنه باعث اسیب پذیری به موتور بشه

amirhosein021
17-05-1394, 08:57 بعد از ظهر
رفقا من امروز بعد يه هفته سوار متورم شدم بعد يخرده رفتن گفتم ببینم تاحالا چنتا رفتم نگا کردم دیدم کیلومتر شمار صفر شده.چیکارش کنم درست شه؟؟؟ خیلی واجبه چون قراره این ماه متورو بدم بره

فرستاده شده از C5502ِ من با Tapatalk

amirhosein021
18-05-1394, 08:34 قبل از ظهر
بروبچ کارم فوریه کسی نیست کمکم کنه؟

shaahinah
18-05-1394, 09:53 قبل از ظهر
بروبچ کارم فوریه کسی نیست کمکم کنه؟

دوست عزیز به نظرم شما به دکمه های کیلومتر دست زدی الان کنار کیلومترشمار که صفر شده Trip نوشته شده یه چند بار دکمه سمت چپی که روش نوشته M رو بزن تا کنار کیلومترشمارت بنویسه ODO اون کیلومتر اصلی موتوره اگه کنارش نوشته شده باشه Trip یا Trip 2 واسه اندازه گیری یه مسیر معینی که دوست داری بدونی چند کیلومتره... الان با عکس گذاشتم تا بهتر متوجه شی موفق باشی [Only registered and activated users can see links]

amirhosein021
18-05-1394, 10:00 قبل از ظهر
دمت گرم دادا درست شد خیلی گلی[Only registered and activated users can see links]

ALEX_HOT
18-05-1394, 02:10 بعد از ظهر
سلام دوستان
بنده میخوام پیچ های انجین رو کلا تعویض کنم
دو تا سوال برام پیش اومده
1 - از کجا میتونم تهیه کنم پیچ هاش رو ؟
2 - برای تعویضش اگه یه دونه از پیچ های انجین رو با خودم ببرم به عنوان نمونه کافیه ؟

ممنون میشم زود جواب بدید چون فردا قراره برا یه کاری برم تهران گفتم پیچ های انجین موتور رو عوض کنم
در ضمن یه سری لوازم یدکی هم که مصرفی هستن براش بگیرم
مثل لاستیک دیافراگم کاربرات ، لنت ، فیلتر هوا و فیلتر روغن
دوستان لوازم دیگری هست که مصرفی باشه و نیازه بخرم ؟ (تا تهران هستم )

پیشاپیش تشکر از محبت شما

Mohsen_14
18-05-1394, 02:35 بعد از ظهر
...
...

بهترین پیچ ها رو از پیچ و مهره فروشی ها تهیه کنید نه موتوری ها .
توی شاهپور قدیم و جدید پیچ و مهره فروشی معتبر هست از اونها بگیرید .
به ظاهر پیچ هم نگاه نکنید ، اون سیاه بودن پیچ باید حاصل عملیات حرارتی کوئنچ و تمپر باشه که ضمن دارا بودن استحکام ، شکننده هم نباشه یا اون عدد 8.8 که روی پیچ نوشته میشه یعنی استحکام کششی باید تو محدوده مشخصی باشه .
همه اینها به کنار ماده خام مورد استفاده هم باید فولاد قابل سختکاری باشه نه آهن . بعضی ها از متریال کیفیت پایین استفاده میکنن و اصلا عملیات حرارتی هم انجام نمیدن و با تقلب ظاهر پیچ رو مثل پیچ های دیگه سیاه میکنن . از جای معتبر بگیرید خیالتون راحت باشه .

shaahinah
18-05-1394, 02:59 بعد از ظهر
سلام دوستان
دو تا سوال برام پیش اومده
1 - از کجا میتونم تهیه کنم پیچ هاش رو ؟
2 - برای تعویضش اگه یه دونه از پیچ های انجین رو با خودم ببرم به عنوان نمونه کافیه ؟

ممنون میشم زود جواب بدید چون فردا قراره برا یه کاری برم تهران گفتم پیچ های انجین موتور رو عوض کنم
در ضمن یه سری لوازم یدکی هم که مصرفی هستن براش بگیرم
مثل لاستیک دیافراگم کاربرات ، لنت ، فیلتر هوا و فیلتر روغن
دوستان لوازم دیگری هست که مصرفی باشه و نیازه بخرم ؟ (تا تهران هستم )

پیشاپیش تشکر از محبت شما
سلام دوست عزیز از نظر من این کار نیاز نیست شما فقط پیچ هایی رو عوض کن که زیاد بازو بست میکنی مثل پیچ فیلتر روغن باقی که ثابته شما کاری باهاشون نداری ولی اگه به دلت نیست و میخوای عوض کنی پیچارو باز کن اگه همش یه اندازست یکیشو ببر پیچ و مهره ای ها تا مشابهشو بهت بدن یادت باشه سخته که درست عین خودش و با کیفیت بهتر گیرت بیاد تماما مشابه گیرت میاد بعضی اوقاتم کیفیت پایینتر مثلا من پیچ فیلتر روغنم برید مثل خودش واشردار گیرم نیومد مجبور شدم خودم واشر بندازم الانم منگ زده ولی باهاش مدارا میکنم هم تو بستن هم تو باز کردن قطعات مصرفی هم میشه لنت و فیلتر هوا و فیلتر روغن و صافی بنزین و لاستیک دیافراگم و سه تا شمع و حتما عوض کن زنجیرتم اگه خرابه و کش اومده عوض کنی بهتره من همه اینارو دو هفته پیش عوض کردم موتور اساسی جون گرفت و شتابش برگشت مثل روزای اول راستی نگاه کن اگه سیم گاز و سیم کلاچ هم پوستش پوسیده بگیر تا مثل من واسه پاره شدن یه سیم گاز فزرتی دو هفته موتورت نخوابه چون گیرم نمیومد خوردم به تعطیلات 13 تومنه پولی نیست یدک تو خونه باشه کار از محکم کاری عیب نمیکنه تازه شما موتور هم باز میکنید اگه پوسیده شده حتما عوض کنید تا دوباره الاف نشید واسه بازو بست موتور سیم گازشو بدترین جای ممکن گذاشته درست زیر جعبه فیلتر هوا شما مجبوری بخاطر لاستیک دیافراگم جعبه رو در بیاری اگه نیازه اونو عوض کن اخه اگه یه بار جعبه فیلتر هوا رو در بیاری و جا بزنی توبه کار میشی پدر ادمو در میاره خلاصه اب رادیاتور و ضد یخ هم جز سرویس های دوره ای 10 هزار کیلومتریه بگیر اساسی یه حالی به موتورت بده تا اونم از خجالتت در بیاد

ALEX_HOT
18-05-1394, 03:11 بعد از ظهر
بهترین پیچ ها رو از پیچ و مهره فروشی ها تهیه کنید نه موتوری ها .
توی شاهپور قدیم و جدید پیچ و مهره فروشی معتبر هست از اونها بگیرید .
به ظاهر پیچ هم نگاه نکنید ، اون سیاه بودن پیچ باید حاصل عملیات حرارتی کوئنچ و تمپر باشه که ضمن دارا بودن استحکام ، شکننده هم نباشه یا اون عدد 8.8 که روی پیچ نوشته میشه یعنی استحکام کششی باید تو محدوده مشخصی باشه .
همه اینها به کنار ماده خام مورد استفاده هم باید فولاد قابل سختکاری باشه نه آهن . بعضی ها از متریال کیفیت پایین استفاده میکنن و اصلا عملیات حرارتی هم انجام نمیدن و با تقلب ظاهر پیچ رو مثل پیچ های دیگه سیاه میکنن . از جای معتبر بگیرید خیالتون راحت باشه .
یک دنیا تشکر دوست عزیز
:7:

سلام دوست عزیز از نظر من این کار نیاز نیست شما فقط پیچ هایی رو عوض کن که زیاد بازو بست میکنی مثل پیچ فیلتر روغن باقی که ثابته شما کاری باهاشون نداری ولی اگه به دلت نیست و میخوای عوض کنی پیچارو باز کن اگه همش یه اندازست یکیشو ببر پیچ و مهره ای ها تا مشابهشو بهت بدن یادت باشه سخته که درست عین خودش و با کیفیت بهتر گیرت بیاد تماما مشابه گیرت میاد بعضی اوقاتم کیفیت پایینتر مثلا من پیچ فیلتر روغنم برید مثل خودش واشردار گیرم نیومد مجبور شدم خودم واشر بندازم الانم منگ زده ولی باهاش مدارا میکنم هم تو بستن هم تو باز کردن قطعات مصرفی هم میشه لنت و فیلتر هوا و فیلتر روغن و صافی بنزین و لاستیک دیافراگم و سه تا شمع و حتما عوض کن زنجیرتم اگه خرابه و کش اومده عوض کنی بهتره من همه اینارو دو هفته پیش عوض کردم موتور اساسی جون گرفت و شتابش برگشت مثل روزای اول راستی نگاه کن اگه سیم گاز و سیم کلاچ هم پوستش پوسیده بگیر تا مثل من واسه پاره شدن یه سیم گاز فزرتی دو هفته موتورت نخوابه چون گیرم نمیومد خوردم به تعطیلات 13 تومنه پولی نیست یدک تو خونه باشه کار از محکم کاری عیب نمیکنه تازه شما موتور هم باز میکنید اگه پوسیده شده حتما عوض کنید تا دوباره الاف نشید واسه بازو بست موتور سیم گازشو بدترین جای ممکن گذاشته درست زیر جعبه فیلتر هوا شما مجبوری بخاطر لاستیک دیافراگم جعبه رو در بیاری اگه نیازه اونو عوض کن اخه اگه یه بار جعبه فیلتر هوا رو در بیاری و جا بزنی توبه کار میشی پدر ادمو در میاره خلاصه اب رادیاتور و ضد یخ هم جز سرویس های دوره ای 10 هزار کیلومتریه بگیر اساسی یه حالی به موتورت بده تا اونم از خجالتت در بیاد
بله یک بار فیلتر هوا رو دراوردم میدونم کاری بس مشقت باره
بعضا نیازه که صفحه کلاچ عوض بشه و پیچ های موتور نیازه باز شه - و چون من کیفیت بد این پیچ ها رو دیدم خواستم عوض کنم که در آینده مشکلی نداشته باشم
همچنین اون واشر مخصوص (که نمیدونم اسمش چیه) که روی بدنه انجین هستش برای جلوگیری از نشتی روغن هم بعضا نیاز به تعویض داره که به نظر بنده اون هم از اقلام مصرفی موتور هستش
راستی صفحه کلاچ این موتور چند تاییه ؟ 5 یا 6
بله حتما سیم گاز و کلاچ هم میگیرم - تازه به جرات میگم این سیم گاز و کلاچ رو از بدترین جای ممکن عبور دادن خصوصا سیم گاز رو - که وقتی فرمان رو به سمت راست میپیچوندم موتور خود به خود گاز میخورد و دور موتور افزایش میافت - در نهایت خودم دست به کار شدم و درستش کردم با کلی دردسر
دوستان اقلام دیگری به نظرشون نمیرسه برا خرید ؟
بازم ممنون

shaahinah
18-05-1394, 03:26 بعد از ظهر
یک دنیا تشکر دوست عزیز
:7:

بله یک بار فیلتر هوا رو دراوردم میدونم کاری بس مشقت باره
بعضا نیازه که صفحه کلاچ عوض بشه و پیچ های موتور نیازه باز شه - و چون من کیفیت بد این پیچ ها رو دیدم خواستم عوض کنم که در آینده مشکلی نداشته باشم
همچنین اون واشر مخصوص (که نمیدونم اسمش چیه) که روی بدنه انجین هستش برای جلوگیری از نشتی روغن هم بعضا نیاز به تعویض داره که به نظر بنده اون هم از اقلام مصرفی موتور هستش
راستی صفحه کلاچ این موتور چند تاییه ؟ 5 یا 6
بله حتما سیم گاز و کلاچ هم میگیرم - تازه به جرات میگم این سیم گاز و کلاچ رو از بدترین جای ممکن عبور دادن خصوصا سیم گاز رو - که وقتی فرمان رو به سمت راست میپیچوندم موتور خود به خود گاز میخورد و دور موتور افزایش میافت - در نهایت خودم دست به کار شدم و درستش کردم با کلی دردسر
دوستان اقلام دیگری به نظرشون نمیرسه برا خرید ؟
بازم ممنون
اخ اخ همین که شروع به گاز خوردن کرده اولای خراب شدنشه مال منم دقیقا همینجور هی باهاش ور میرفتم تا چند روز درست میشد دوباره گاز میخورد تا اخر یکم از رنگ موتورم به خاطر جا به جا شدن زیاد قسمت اهنی سیم گاز پرید ولی الان که تعویض کردم خیلی نرم با فرمون میپیچه و مشکلی نداره عکسشو میذارم تا ببینید... در مورد صفحه کلاچ هم باید بگم به این زودیا کارت باهاش نمیوفته واسه تعویضش در مورد چنتایی بودنشم اطلاع ندارم در هر موفق باشی دوست عزیز[Only registered and activated users can see links]

Reza6448
18-05-1394, 11:46 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]دوستان نظرتون چیه؟[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

با چراغ ترمز روشن میشه

shaahinah
18-05-1394, 11:48 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]دوستان نظرتون چیه؟[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

با چراغ ترمز روشن میشه
اقا پلاک و میگی و یا چراغ زیر پلاک اگه چراغ زیر پلاکه باحاله خوشکل شده ولی یه سوال شما چرا پلاکت اینجوریه دادش؟

Reza6448
19-05-1394, 12:28 قبل از ظهر
مال بچه های بالاس !!!!
ادیتش کردم دیگه برادر
3 تا از عدداشو حذف کردم

- - - Updated - - -

چراغ زیر پلاک رو عرض میکنم

- - - Updated - - -

دوستان در صورت نیاز میتونن با شماره زیر تماس بگیرن:
09355356115 حبیبی

amirhosein021
19-05-1394, 08:27 قبل از ظهر
رفقا متور من مدل 93 هست و کار کردش 1200تاس فقط بدون خطو خش رنگ مشکی. میخام بفروشمش الان قیمت کارشناسیش چقده تقریبا[Only registered and activated users can see links]

mentiroso
19-05-1394, 09:07 قبل از ظهر
دلالی 7 تومن..مصرف کننده 7.500

vahidps
21-05-1394, 07:08 قبل از ظهر
سلام فیلرگیری این موتور به چه صورته؟ کسی آموزش تصویری ازش داره

فرستاده شده از GT-I9100ِ من با Tapatalk

amirhosein021
21-05-1394, 08:55 قبل از ظهر
اصن اسم فروش مياد همچی خراب ميشه. متاسفانه دیشب از عقب يه 206 با تقریبا 70هشتاد تا سرعت زد بهم و مرتیکه ترمز هم نميگرفت خلاصه متورو از زیر ماشین در آوردم (يه گله آدم اونجا بودن يه نفر نيومد کمک متور گیر کرده بود زیر ماشین) نگا کردم دیدم دمش گرم سپر نزاشته بود خال به فلاپ ها بیوفته کج هم نشده بود ولی جاپایی عقب متور سمت چپ شیکست پدال ترمز هم کج شد يه خط هم رو فلاپ در بغل همون فلاپ چپ افتاد ویه خخخططط ديگه افتاد رو فلاپ عقب همون جا که ترک نشينه این فلاپ هارو ميشه کاری کرد معلوم نباشه؟؟ تو عکس مشخصه. الان يه سپر سمت راست و يه پدال ترمز و يه جاپایی عقب با پایه و تعمیر فلاپ ها هزینش چقد ميشه؟؟؟ راستی يه خط ديگه هم رو باک افتاده انگار ولی سطحیه [Only registered and activated users can see links]

Mohsen_14
21-05-1394, 03:30 بعد از ظهر
این خط های روی فلاپ چیزی نیست ، اینا که کار سپر ماشین و کلا رنگ کاری ماشین انجام میدن ، راحت درستش میکنن . فقط قسمتهای فلزی باید تعویض بشه نمیشه کاریش کرد .
خط روی باک هم همینطور ، میشه درستش کرد . فلاپ و باک نهایت 150 بقیه هم که تعویضیه . ممکنه کسی با 50 هم درست کنه ولی تابلو میشه دنبال ارزونی نباش دنبال اوستا کار باش .

ALEX_HOT
21-05-1394, 08:50 بعد از ظهر
اینم خریدهای ما
با تشکر از راهنمایی بی دریغ دوستان و اساتید ...

M E H D I
23-05-1394, 10:18 قبل از ظهر
کممک عقب رو اگه تا درجه آخر نرم کنم مشکلی واسه دوترک سوار شدن ایجاد نمیشه؟ آچار مخصوص داره؟ با دست نتونستم خیلی سفتته

mohamad.gh
29-05-1394, 11:46 قبل از ظهر
ب مبارکی سایت بالا اومد ولی همچنان سنگین . دو تا از سه شمع رو سوزنی انداختم ngk شتاب موتور بهتر شده مخصوصا تو سرعت 100 ب بالا ک میام تو سبقت خیلی نشون میده . دونه ای 15 گرفتم البته فروش 20 بود. شمع اصلی رو هنوز پیدا نکردم

VAHID
29-05-1394, 01:04 بعد از ظهر
ب مبارکی سایت بالا اومد ولی همچنان سنگین . دو تا از سه شمع رو سوزنی انداختم ngk شتاب موتور بهتر شده مخصوصا تو سرعت 100 ب بالا ک میام تو سبقت خیلی نشون میده . دونه ای 15 گرفتم البته فروش 20 بود. شمع اصلی رو هنوز پیدا نکردم

این شمعی که انداختید فکر نکنم اصل باشه ngk این قیمت نمیدن

Reza6448
29-05-1394, 02:27 بعد از ظهر
داداش أين روغن آماريكايي چه هست؟ از كجا تهيه ميشه؟

zeroamin
29-05-1394, 05:24 بعد از ظهر
بله دوست عزیزمون درست میگن روغن هر چقدر عالی باشه حالا هزارتا نه ولی نهایتا دو هزارتا باید تعویض بشه چون حجم روغنی که تو موتوره کمه نسبت به ماشین و همچنین موتور سیکلت سیستم خنک کننده قوی نداره زود به زود باید عوض کرد یه موقع روغن سالم میمونه اما کم میکنه یا بخار میشه تو گرمای زیاد ضمن اینکه باید توجه به پیلیسه های اصطحکاکی موتورم داشت که وقت تخلیه اونا هم همراش بیرون میان اگه زود به زود عوض نشه این عوامل ممکنه باعث اسیب پذیری به موتور بشه

اتفاقا تازه رسیدم به 3000 تا با این روغن به جرئت میگم 50 سی سی هم کم نکرده هنوز رو خط فوله.چون فول سنتیکه و بخار نمیشه.درباره پیلیسه و براده هم که الحمدالله هم فیلتر توری آهنربایی داره هم فیلتر کاغذی.خود باجاجم که گفته 5000 تا کارکرد با روغن غیراز روغن خود باجاج و صدالبته منظورش روغن موتورسیکلته نه ماشین.البته یه مقدار سیاه شده و منم نمیزارم به 5000 تا برسه و 500 تا دیگه عوض میکنم

ALEX_HOT
30-05-1394, 08:29 بعد از ظهر
سلام دوستان
چند وقت پیش یه مشکلی با موتورم داشتم و الان یه مقدار بد تر شده براتون توضیح میدم اگه میدونید مشکل از کجاست بهم بگید ممنون میشم
تو دور موتور بین 6 تا 7 هزار تو هر دنده ای که هستم یه صدایی شبیه وووو وووو وووو قطع و وصل میشه
از همون اول اینطوری بود ولی الان خیلی صداش بیشتر شده
سر سیلندر رو باز کردم و شل یا سفتی زنجیر تایم رو بررسی کردم اون مشکلی نداشت
هنگامی که این صدای ووو ووو میاد زیر نشیمنگاه هم به لرزه درمیاره
از کجا میتونه باشه ؟
ممنون

zeroamin
30-05-1394, 08:58 بعد از ظهر
سلام دوستان
چند وقت پیش یه مشکلی با موتورم داشتم و الان یه مقدار بد تر شده براتون توضیح میدم اگه میدونید مشکل از کجاست بهم بگید ممنون میشم
تو دور موتور بین 6 تا 7 هزار تو هر دنده ای که هستم یه صدایی شبیه وووو وووو وووو قطع و وصل میشه
از کجا میتونه باشه ؟
ممنون
منم همین مشکل رو از اول باهاش داشتم تو تمام دنده ها بین دور موتور 6 تا 7 لرزش داره موتور.البته اگر پرگاز بری لرزش نداره ولی اگر تو همین دور موتور ثابت نگهش داری لرزش هست.لرزشش هم مثل لرزش 125 وقتی پیچای تنه شله.2 سری هم آچارکشی کردم ولی هنوزم لرزش هست.حالا نمیدونم بقیه هم دارن این مشکل رو و عادیه یا ایراد از جای دیگست.چند سری هم پرسیدم کسی جواب نداد

ALEX_HOT
30-05-1394, 09:05 بعد از ظهر
منم همین مشکل رو از اول باهاش داشتم تو تمام دنده ها بین دور موتور 6 تا 7 لرزش داره موتور.البته اگر پرگاز بری لرزش نداره ولی اگر تو همین دور موتور ثابت نگهش داری لرزش هست.لرزشش هم مثل لرزش 125 وقتی پیچای تنه شله.2 سری هم آچارکشی کردم ولی هنوزم لرزش هست.حالا نمیدونم بقیه هم دارن این مشکل رو و عادیه یا ایراد از جای دیگست.چند سری هم پرسیدم کسی جواب نداد
من بردم تعمیرکاری که تو شهرمون معروفه
کلی باهاش کلنجار رفت ، زنجیر عقب رو تنظیم کرد ، و یه سری کارهای دیگه هم رو خورشیدی عقب و جلو انجام داد ، باز هم مشکل پا برجاس
وقتی خیلی به صداش دقت میکنم از سمت چپ موتور هستش
و یک نکته ی خیلی مهم اینکه وقتی دو ترک باهاش میرم اصلا صدا نمیده حتی یه ذره

e.jaber.g
31-05-1394, 08:11 قبل از ظهر
این هم پروژه نافرجام تعویض رنگ کیلومتر

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

zeroamin
31-05-1394, 05:47 بعد از ظهر
چند روز پیش ی دونه ان اس مال دوستم بود سوار شدم شتاب خوبی داشت سواری و ترمزای خیلی خوبی داشت آپاچی در برابرش مثل 125 هس
ولی وقتی نگاش کردم دلمو زد
ان اس آلیاژش به شدت خرابه حتی از 125 های چینی هم خرابتره آلیاژ انجینشم خرابه
از روزی که این موتور اومده بازار هی میگن :به روغن حساسه به دنده مرده به دور بالا حساسه به فیلتر هوا حساسه بلبرینگ کلاچش صدا میده زنجیرش صدا میده صدای انجینش بعد ی مدتی عوض میشه و کیلومترش صدا میده و.... بعدم میگن این مشکلات سازمانی این موتور هس.
چرا پالس های قبلی این مشکلات رو نداشتن ؟
بسیار خوب این حساسیت ها از نظر بعضی ها عادی هس ولی از نظر من این موتور آلیاژش خرابه که به همه چی حساسه
باور کن استهلاکش از کراس 450 هم بیشتره مدل های 93 و 94 زیاد هس که انجیناشون باز شده
الان دوستان میان خلاف من نظر میدن خوب مگه چند وقته این موتورو دارن ی سری به سایت های هندی بزن ببین چه خبره واویلا
دوستانی که اهل گاز دادن های وحشتناک و حتی معمولی هستن طرف این موتور نرن اصلا مقاومت نداره
در انتظار duke 250....
دوست عزیزی که این موتورو با سی جی مقایسه میکنی.سی جی خرکاره درست و بدون رسیدگی خیلی بیشتر از ان اس کار میکنه درست.دلیلش اینه که مهندسیش قدیمیه و هیچ ضرافتی نداره طراحیش.شما هم که فقط یه دور با این موتور زدی این موتورو نداشتی و فقط از اینو اون شنیدی و از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن.وسیله رسیدگی میخواد چه بنز s500 سه میلیاردی باشه چه موتورگازی.اون دوستانی هم که مدل 93 و 94 انجین ترکوندن موتور سوار نیستن و فکر میکنن وسیله فقط برای سواریه و رسیدگی نمیخواد نمونش رو خودم پارسال تو نمایندگی تهرانپارس دیدم که با 7000 تا کارکرد شاتون زده بود و فقط 3 بار روغن عوض کرده بود تو این کارکرد.ان اس رسیدگی بیشتری میخواد به دلیل طراحی پیچیده ترش و به خاطر اینکه از 200 سی سی حجم 23 اسب قدرت میکشه(مقایسه کنید با پراید 1300 سی سی و 56 اسب قدرت).صدای کیلومتر و فلاپ هم تو پالسای قبلی بود حتی چراغ گردا خودم تجربش رو تو ug3 و ug4 و 220 داشتم که با اسفنج گذاشتن زیر قاب کیلومتر صداش کمتر میشد.حتی صدای کیلومترو من تو هیوسانگ و نینجا هم دیدم. صدای زنجیرش به خاطر نداشتن قاب زنجیره که تو پالسای قبلی هم بود و به دلیل گرفتن گرد و خاک به صدا میافته.ولی قبول دارم که ان اس رسیدگی بیشتری نسبت به پالسای قدیمی میخواد. این موتور نمونه ارزان سازی شده دوک 200 هستش.همونطور هم که میدونی دوک نزدیک 21 میلیون پولشه و ان اس 9 میلیون.درسته که قیمت جفتش تو ایران زیادی بالاس(که طبیعیه متاسفانه) ولی ان اس خیلی به صرفه تر از دوکه.اگر موتور بدی بود انقدر زیاد نمیشد.دوک 250 هم که شما در انتظارشی حتما قیمتش بالای 25 تومن هست و اصلا ارزش نداره و نینجا و زد و سی بی ار خیلی سرتر از دوکه با این قیمت.و خارج از کشور ktm خیلی مطرح نیست در حد برندای قول .هرچند که باجاج رو فقط کشورهای جهان سومی مثل ما میشناسن.اینم بگم که جمعه صبح 2 هفته پیش توی همت_زین الدین با یه دوک 200 کلکل کردم اوایل چند متر ازم جلو افتاد ولی مسیر که بدون ترافیک شد سرعت من به 145 تا رسید و دوک جا موند.
این موتورو من 12 هزارتا باهاش رفتم و نزدیک به 9 ماهه که دارمش.از 12 سالگی هم موتور سوار بودم و الان 24 سالمه و 6 ساله که گواهینامه موتور دارم و بار اولم قبول شدم.تو این 9 ماه بالای 10 نفر موتوری از من پرسیدن تو خیابون داداش چندتا میره و وقتی بهشون میگی 140 تا میخوره تو ذوغشون بدون استثنا.همه توقع 200 تا سرعتو دارن

MR.Halakoohi
31-05-1394, 11:48 بعد از ظهر
دقیقا" منم مشکلی که با این جماعت دارم همینه:vardane:
قیمت موتورا که میپرسن از آدم بلافاصله میگن چنتا میره؟
چرا باید موتورا رو سرعت قضاوت کرد؟:icon_pf _99_:

sad.seds
31-05-1394, 11:56 بعد از ظهر
حق دارن خوب
وقتی قیمت موتور غیر منطقی شده
یه موقعی با ۷ ۸ تومن یه موتور ۶۰۰ اماراتی می شد خرید در حد صفر
الان واقعا قیمت ماشین و موتور غیرمنطقیه
یه دلیل دیگشم اینه که موتور سوار نیستن
به بار ۱۴۰ تا رو با موتور اونم پالس بشینن به نظرشون کم نمیاد :D
ایشالله یه روزی درست میشه

Sent from my SM-A300H using Tapatalk

mohammad.an45
03-06-1394, 05:43 بعد از ظهر
!!!!!!

- - - Updated - - -

دوست عزیزم!تعویض اگزوز و قدرت گرفتن موتور ربطی به نینجا بودن یا ان اس بودن نداره!!!هر موتور بنزین سوزی اگر سیستم اگزوز نداشته باشه به علت بحث های بای پس و اتاق احتراق و اکسیژن رسانی و غلظت دود دارای بازده بهتری میشود که در مورد اتومبیلهای فرمول 1 تا 40 درصد هم افزایش می یابد!اگر به حرفهای من دقت میکردی نوشتم تا 10 درصد میشود با این روشها به قدرت موتور افزود و شما میتوانید تشریف بیاورید و روی موتور من که فقط کاتالیزور را خارج کردم این موضوع را ببینید
بهتر است با چیزهایی که نمیدانیم دشمنی نکنیم
در مورد اگزوز و هدرز یوشیمورا که تقریبا داخل بازار تمام تقلبی است هم سوال من این است که یک سیستم اگزوز حرفه ای که شما نام بردید آیا در یک موتور 1000 سیسی هم 3 اسب بخار اضافه میکند؟؟؟!!!در یک 250 نینجا هم 3 اسب اضافه میکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ادعایی ندارم ولی حداقل انواع موتور هارا تا این سن 36 سال داشتم و الان هم تمام کارهای موتورم را خودم انجام میدهم ولیکن باز هم میگویم بهترین راه تقویت هر موتوری در ابتدا ، رفع نواقص خروجی گازها و اگزوز میباشد

موضوع بحث من هم صدای اگزوز نبود!در باره افزایش قدرت از راه آزاد کردن بازدم موتور یا اگزوز بود که دوستمون مخالفت کردن ولی کاملا بی ربط بود!در تمام دنیا بی علم ترین مکانیک ها میدانند که منبع اگزوز های همراه با کاتالیزور و صدا خفه کن،باعث کم شدن توان تولیدی موتور میشود و به همین جهت هم اگزوز های حرفه ای،با گلویی و هدرز گشادتر،داخل لوله های بسیار صیقلی و توری های خفه کن کمتری ساخته میشوند که با این کار 10 درصد به توان تولیدی موتور افزوده میشود
بازهم میگویم شما هم اگر میتوانید،الیته اگر فنی و دست به آچار هستید کاتالیزور و اون منبع شبهه بای پس کنار اگزوز را بردارید و یک سوراخ با مته 8 درست قرینه با سوراخ خروجی اگزوز در منبع اگزوز تعبیه کنید و نتیجه کار را ببینید
اگر قدرت موتور ان اس 23 اسب بخار باشد با یک اگزوز خوب 2 تا 3 اسب بخار به قدرت آن اضافه میشود که البته اضافه شدن قدرت لزوما با افزایش سرعت همراه نیست
بیشتر از این جای توضیح نیست و دوستان خود قضاوت خواهند کرد،برای توضیح بیشتر باید عملی و رو در رو موتورهایمان مورد آزمایش قرار گیرند
باز هم ممنون از توجه شما دوستان
یا علی

یه سوال چه طوری کاتالیزور خارج کردین؟

- - - Updated - - -

!!!!!!

- - - Updated - - -

دوست عزیزم!تعویض اگزوز و قدرت گرفتن موتور ربطی به نینجا بودن یا ان اس بودن نداره!!!هر موتور بنزین سوزی اگر سیستم اگزوز نداشته باشه به علت بحث های بای پس و اتاق احتراق و اکسیژن رسانی و غلظت دود دارای بازده بهتری میشود که در مورد اتومبیلهای فرمول 1 تا 40 درصد هم افزایش می یابد!اگر به حرفهای من دقت میکردی نوشتم تا 10 درصد میشود با این روشها به قدرت موتور افزود و شما میتوانید تشریف بیاورید و روی موتور من که فقط کاتالیزور را خارج کردم این موضوع را ببینید
بهتر است با چیزهایی که نمیدانیم دشمنی نکنیم
در مورد اگزوز و هدرز یوشیمورا که تقریبا داخل بازار تمام تقلبی است هم سوال من این است که یک سیستم اگزوز حرفه ای که شما نام بردید آیا در یک موتور 1000 سیسی هم 3 اسب بخار اضافه میکند؟؟؟!!!در یک 250 نینجا هم 3 اسب اضافه میکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ادعایی ندارم ولی حداقل انواع موتور هارا تا این سن 36 سال داشتم و الان هم تمام کارهای موتورم را خودم انجام میدهم ولیکن باز هم میگویم بهترین راه تقویت هر موتوری در ابتدا ، رفع نواقص خروجی گازها و اگزوز میباشد

موضوع بحث من هم صدای اگزوز نبود!در باره افزایش قدرت از راه آزاد کردن بازدم موتور یا اگزوز بود که دوستمون مخالفت کردن ولی کاملا بی ربط بود!در تمام دنیا بی علم ترین مکانیک ها میدانند که منبع اگزوز های همراه با کاتالیزور و صدا خفه کن،باعث کم شدن توان تولیدی موتور میشود و به همین جهت هم اگزوز های حرفه ای،با گلویی و هدرز گشادتر،داخل لوله های بسیار صیقلی و توری های خفه کن کمتری ساخته میشوند که با این کار 10 درصد به توان تولیدی موتور افزوده میشود
بازهم میگویم شما هم اگر میتوانید،الیته اگر فنی و دست به آچار هستید کاتالیزور و اون منبع شبهه بای پس کنار اگزوز را بردارید و یک سوراخ با مته 8 درست قرینه با سوراخ خروجی اگزوز در منبع اگزوز تعبیه کنید و نتیجه کار را ببینید
اگر قدرت موتور ان اس 23 اسب بخار باشد با یک اگزوز خوب 2 تا 3 اسب بخار به قدرت آن اضافه میشود که البته اضافه شدن قدرت لزوما با افزایش سرعت همراه نیست
بیشتر از این جای توضیح نیست و دوستان خود قضاوت خواهند کرد،برای توضیح بیشتر باید عملی و رو در رو موتورهایمان مورد آزمایش قرار گیرند
باز هم ممنون از توجه شما دوستان
یا علی

با شکل میتوانید نشان دهید منظورم تصویر است نحوه خارج کردن و سوراخ کردن رو میگم متشکر

- - - Updated - - -

لطفا با تصویر و شکل نحوهخارج کردن کاتالیزور و سوراخ کردن نشان دهید

ALEX_HOT
03-06-1394, 11:14 بعد از ظهر
سلام دوستان
از کجا میتونه باشه ؟
ممنون

من بردم تعمیرکاری که تو شهرمون معروفه
کلی باهاش کلنجار رفت ، زنجیر عقب رو تنظیم کرد ، و یه سری کارهای دیگه هم رو خورشیدی عقب و جلو انجام داد ، باز هم مشکل پا برجاس
وقتی خیلی به صداش دقت میکنم از سمت چپ موتور هستش
و یک نکته ی خیلی مهم اینکه وقتی دو ترک باهاش میرم اصلا صدا نمیده حتی یه ذره
سلام مجدد
دوستان این مشکل واقعا رو اعصابه
تا میخوای با موتور حال کنی و بهش گاز بدی این صدای مضخرف میزنه تو ذوقت
این مشکل از طرفی باعث شده فکر فروش موتور بیاد تو ذهنم - از این موتور دل زده شدم
خواهشا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه - نظری ، پیشنهادی ، چیزی :2i8d4ao::wall3:

e.jaber.g
03-06-1394, 11:36 بعد از ظهر
سلام مجدد
دوستان این صدا دقیقا از کجای موتور میاد؟
من هزارتا با موتورم رفتم ولی خوشبختانه این صدارو ندارم ولی صدای سمت کیلومتر و یه صدای قژ قژ دیگه هم وقتی دوترک سوارم از سمت پشت موتور میاد
کسی میدونه مال چیه؟

mohamad.gh
04-06-1394, 06:29 قبل از ظهر
سلام مجدد

تو دنده 6 از دور موتور 6 تا 7 سرعت از 90 تا 100 کیلومتره ک موتور منم ی صدایی مثل هوم داره ک انگار داره ب موتور فشار میاد . دور موتور از 7 ک رد میشه و سرعت از 100 رد میشه صدا قطع میشه و نفس موتور هم باز میشه . این داستان تو همه ان اسها هست نگران نباش . درسته تو دو ترک این صدا کمتره

shaahinah
04-06-1394, 04:36 بعد از ظهر
دوستان اونایی که با یه روغن خوب به موتور حال دادن اگه زحمتی نیست اسم روغن بگن روغنی که موتور نرم کار کنه و دنده عوض کردن توش بی صدا و نرم باشه والا ما چند نوع روغن ریختیم بازم هیچی سری اخری شل هلیکس ریختم بازم هم صدای موتور خشنه هم دنده عوض کردن سفت تمامی روغن ها مورد استفاده من استاندارد 20 50 و مارک دار بودن

irmacfa
05-06-1394, 12:01 قبل از ظهر
بچه ها نسبت به آپاچی 180 NS ها چند تا میرن ؟ نهایتش تو کفی و باد شدید بعد صداشون چی ؟ نسبت به آپاچی 180 ؟
رادیاتور آب دارن ؟

sad.seds
05-06-1394, 01:35 قبل از ظهر
بچه ها نسبت به آپاچی 180 NS ها چند تا میرن ؟ نهایتش تو کفی و باد شدید بعد صداشون چی ؟ نسبت به آپاچی 180 ؟
رادیاتور آب دارن ؟
تا اسپیدش ۱۳۵ تاست ولی من ۱۴۵ هم رفتم سرپایینی
بله رادیات اب داره و شتابش خیلی خوبه
هندلینگش هم تو سرعت بالا عالیه
صداش قشنگتره از اپاچی

mohammad.an45
05-06-1394, 03:46 بعد از ظهر
سلام کسی نمیتونه بگه آیا خارج کردن کاتالیزور خوبه یا نه؟
لطفا نحوه خارج کردنشو بگید.ممنون

- - - Updated - - -

اگه میشه با عکس بزارین کاتالیزوره

irmacfa
06-06-1394, 02:12 بعد از ظهر
تا اسپیدش ۱۳۵ تاست ولی من ۱۴۵ هم رفتم سرپایینی
بله رادیات اب داره و شتابش خیلی خوبه
هندلینگش هم تو سرعت بالا عالیه
صداش قشنگتره از اپاچی

خوب با این حساب با آپاچی 180 هیچ فرقی از نظر سرعت نداره ؟ بعد این رادیات آب برای چی خوبه ؟

M E H D I
06-06-1394, 06:06 بعد از ظهر
از لحاظ شتاب و سرعت یه سروگردن از آپاچی سرتره ... رادیات آب هم مشخصه دیگه کارش خنک کردن انجین هست

mohammad.an45
06-06-1394, 06:38 بعد از ظهر
چی شد کسی نتونست بگه آیا برداشتن کاتالیزور خوبه برای موتور یا نه
اصلا چه طوری برمیدارن

zeroamin
06-06-1394, 09:31 بعد از ظهر
اصلا چه طوری برمیدارن
من بر نداشتم ولی تو فکرش هستم.صددرصد بهتره نفس موتور باز میشه.توی پژو 405 و پرشیا سمند دیدم درمیارن.شتاب بهتر میشه ولی تو حداکثر سرعت تفاوتی ایجاد نمیکنه.گرمای موتورم کمتر میشه.اون مربع شکل زیر انجین که مثل سینی میمونه رو از سر و ته با جوش میبرن در میارنش جاش یه لوله میزارن جوش میدن.تمام.

hosein_dig
07-06-1394, 07:57 قبل از ظهر
مطمن باشید اگه مخزنو بردارید مصرف بنزین میره بالا سروصدا زیاد میشه احتمالا هم به موتور آسیب بزنه

e.jaber.g
07-06-1394, 08:30 قبل از ظهر
اصلا چه طوری برمیدارن
منم جایی شنیدم برداشتن مخزن اگزوز لرزش توی موتور رو زیاد میکنه و استهلاک بالا میره. البته فقط شنیدم [emoji6]

farshad 54
07-06-1394, 10:48 قبل از ظهر
برداشتن کاتالیزور هیچ مشکلی برای موتور پیش نمیاره که هیچ یه کوچولو گاز خوره موتور رو بهتر میکنه به علاوه اینکه یه خورده هم باعث کم شدن حرارت انجین میشه

تنها ایرادی که داره اینه که آلودگیه بیشتری ایجاد میکنه موتور

mohammad.an45
07-06-1394, 11:00 قبل از ظهر
چرا مصرف بالا میبره فکر کنم دارین اشتباه میکنین
وقتی اگزوز راحت تر دود خارج میکنه مصرف کم تر هم میشه
شاید صدا بیشتر بشه
دلیل مصرف بیشتر میگین؟

- - - Updated - - -

اگه دیل منطق و قانع کننده دارین برای مصرف بیشتر لطفا بگین

Mohsen_14
07-06-1394, 12:23 بعد از ظهر
تعادل فشار گازهای خروجی توسط شکل و سایز هدرز و اگزوز برای هر انجینی طراحی و ساخته شده ، ربطی به کاتالیزور نداره ، مثلا اگه اگزوز برداشته بشه این تعادل به هم میخوره و انجین آسیب میبینه ، اما کاتالیزور ربطی به این ماجرا نداره .
تو همه انجین ها هم همینطوره ، ربطی به ان اس یا موتور دیگه نداره ، این همه هم افراد امتحان کردن و نتیجه گرفتن . (برداشتن کاتالیزور) موضوعی نیست که توش شک و شبهه ای باشه .

zeroamin
07-06-1394, 01:11 بعد از ظهر
دوستان حالا کاتالیزور این موتور تو کدوم بخشه اگزوزه؟
دوست عزیز جواب این سوال رو چند پست بالاتر دادم.گفتم او مربع شکل زیر انجینه.
اتفاقا هیچ صدمه ای به انجین وارد نمیکنه.مصرف سوختم کمتر میکنه.ولی صدا یه مقدار بیشتر میشه و همونطور که
farshad گفت فقط آلودگی رو بیشتر میکنه.
یه نمونش رو بگم که بفهمین هیچ صدمه ای به انجین وارد نمیکنه :پدرم پژو روا داره.مدلش 87 یه شیش ماه سوار شد ماشین صدی 11 لیتر میخورد میانگین. چند نفر گفته بودن کاتالیزور رو دربیار.بردیم درش آوردیم مصرف شد 10 تا 10.5 لیتر.کشش ماشین هم بهتر شد.فقط صدای اگزوز یکم زیاد شد.الانم ماشین 150 هزارتا راه رفته هنوز آچار به موتورش نخورده و مثل روز اولش راه میره و به راحتی پرایدو میگیره تو صدتا به بالا

irmacfa
08-06-1394, 01:22 قبل از ظهر
بچه ها از نظر امکانات هاااا چه تفاوتی با پالس 220 داره بعد چرا گران تر از اینه

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

mohammad.an45
08-06-1394, 05:34 بعد از ظهر
کسی لامپ خای این موتور عوض کرده برای نور بیشتر؟

mohamad.gh
08-06-1394, 07:35 بعد از ظهر
اینارو از ی فروم خارجی گرفتم فک کنم هندی بود . بعید میدونم تو ایران ی همچین چیزی پیدا بشه

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mhd65
08-06-1394, 09:47 بعد از ظهر
داداش أين روغن آماريكايي چه هست؟ از كجا تهيه ميشه؟
تهران نبش خیابان سعدی روغن فروشی که سر نبش کنار بانک تجارت هستش روغن هاش اصله

mohammad.an45
09-06-1394, 12:14 بعد از ظهر
این عکس لامپ ها برای نور بیشتر هست؟

- - - Updated - - -

باطری این موتور چند ماه دوام میاره؟
کی عوض کنیم بهتر؟
چه مارکی باشه؟

- - - Updated - - -

خواهش میکنم اگه کسی بلده جواب بده
همه بلدن جواب بدن

mohamad.gh
09-06-1394, 01:45 بعد از ظهر
این عکس لامپ ها برای نور بیشتر هست؟

- - - Updated - - -

باطری این موتور چند ماه دوام میاره؟
کی عوض کنیم بهتر؟
چه مارکی باشه؟

- - - Updated - - -

خواهش میکنم اگه کسی بلده جواب بده
همه بلدن جواب بدن
کسی توی این فروم نصب نکرده رفیق . لامپ زیباییه
ی 8 ماهی هست دارمش باتریش مثل ساعت کار میکنه . اگه خوب احیا شده باشه و خواب نداشته باشه دیر ب خرابی میوفته
باتریش پایه کوتاست . باتری اتمی تو بازار زیاده ک بهش میخوره بیشترشون ماله کشور دوست ، چین هستن

mohammad.an45
09-06-1394, 07:53 بعد از ظهر
مرسی ممنون
پس این که همه دارن از باطریش مینالن چیه پس
کسی میدونه
اگه کسی گرفته چی گرفته باطری

- - - Updated - - -

منظور شما از احیا چی هست؟

irmacfa
09-06-1394, 08:00 بعد از ظهر
بچه ها از نظر امکانات هاااا چه تفاوتی با پالس 220 داره بعد چرا گران تر از اینه

shaahinah
09-06-1394, 08:01 بعد از ظهر
مرسی ممنون
کسی میدونه

- - - Updated - - -

والا من که دوساله دارمش یه 4 ماه هم خواب بوده باطریش سالمه اصلا مشکلی نداره اگه باطریش خراب باشه اصلا استارت نمیخوره این موتور که هندل نداره همچیش با باطریه تو این مدتم کسی نشنیدم از باطریش بناله ضمنا باطری ک رو خودشه جنسش خوبه

M E H D I
09-06-1394, 09:25 بعد از ظهر
مرسی ممنون
کسی میدونه

- - - Updated - - -

داداش باطری این موتور بارها راجع بهش بحث شده .. روش آب باطری ریختن و نوع آب باطری و شارژ اولیه و...... با بقیه موتورها فرق داره و اگه درست انجام نشه اسیدش پس می زنه و رنگ شاسی رو می خوره .. متاسفانه اکثرا علم این کارا رو ندارن می گن باطریش به درد نمی خوره

ALEX_HOT
10-06-1394, 12:05 قبل از ظهر
سلام مجدد خدمت دوستان و اساتید عزیز
آیا کسی در بین شما سروران، خورشیدی های این موتورسیکلت رو تعویض کرده؟ سایز های مختلف چه تاثیری تو شتاب و سرعت داره؟
من میخوام خورشیدی جلو رو یه شماره کم کنم، به نظرتون به انجین فشار نمیاد؟
کلا تغییر سایز در خورشیدی رو میشه توضیح بدید به چه صورته و چه جزییاتی رو باید مد نظر قرار داد؟
در ضمن میدونید خورشیدی های عقب و جلو این موتور شماره چنده؟
پیشاپیش تشکر

mohammad.an45
10-06-1394, 12:15 قبل از ظهر
سلام مجدد خدمت دوستان و اساتید عزیز
آیا کسی در بین شما سروران، خورشیدی های این موتورسیکلت رو تعویض کرده؟ سایز های مختلف چه تاثیری تو شتاب و سرعت داره؟
من میخوام خورشیدی جلو رو یه شماره کم کنم، به نظرتون به انجین فشار نمیاد؟
کلا تغییر سایز در خورشیدی رو میشه توضیح بدید به چه صورته و چه جزییاتی رو باید مد نظر قرار داد؟
در ضمن میدونید خورشیدی های عقب و جلو این موتور شماره چنده؟
پیشاپیش تشکر

سلام سوال خیلی خوبی هست لطفا جواب بدین اصولی و علمی

e.jaber.g
10-06-1394, 12:19 قبل از ظهر
سلام سوال خیلی خوبی هست لطفا جواب بدین اصولی و علمی
سلام
من تو یه فروم مربوط به پالس 135 خوندم اگه خورشیدی عقب بزرگتر یا خورشیدی جلو کوچکتر بشه شتاب بالاتر میره ولی در عوض تاپ اسپید میاد پایین
برعکس این موضوع هم صادقه
فشار به موتور فکر نکنم ولی برعکسش چرا

Mohsen_14
10-06-1394, 05:03 قبل از ظهر
خورشیدی عقب رو هر چه بزرگتر کنی به شتاب موتور اضافه میشه (راحت تر میشه سر موتور رو بالا آورد) و هر چی کم کنی تعداد دندانه ها رو به تاپ اسپید (سرعت نهایی موتور) اضافه میشه .
خورشیدی جلو رو هر چی اضافه کنی به تاپ اسپید اضافه میشه .
با اضافه کردن خورشیدی بزرگتر احتمالا مجبور به تعویض زنجیر هم خواهید بود .
کلا دستکاری تو خورشیدی ها مثل دستکاری تو گیربکس موتور هست و کار حساس و بعضا خطرناکیه ، حتما قبلش سرچ کنید ببینید اینا که انجام دادن تو خارج مشکلی نداشتن مگه اینکه مشکلات موتور و پایین اومدن انجین براتون مهم نباشه !!
یه سایت معروفی تو این زمینه هست که شما میتونید مدل و مشخصات موتور رو بدید و دنده ها و سرعتها رو براتون لود میکنه و بعد از اون حالت تیون رو وارد کنید تا تغییرات رو حدودا بهتون بده : [Only registered and activated users can see links]
البته باجاج تو لیست برندهاش نبود که احتمالا باید KTM 200 روانتخاب کنید ولی کلا من توصیه میکنم این کار رو انجام ندید بدون تحقیق ، مگه اینکه پایین اومدن انجین براتون مهم نباشه !
من برای نینجا 250 میخواستم خورشیدی عوض کنم ، با هزار گشتن خورشیدی هم پیدا کردم و خریدم وقتی چند نفر تو نت گفتن به مشکل خوردن از خیرش گذشتم .
تعداد دندانه های خورشیدی هم که مشخصه میرید و با دستان مبارک میشمارید :crazy: .

flower
10-06-1394, 08:05 قبل از ظهر
خورشیدی عقب بزرگتر شتاب بهتر سرعت کمتر ولی اگر کوچتر باشه تاپ اسپید بیشتر نمی شه چون انجین کشش نداره تو دنده 6 کم می یاره تاپ اسپید سابق خودش هم دیگه نمی ره .

ALEX_HOT
10-06-1394, 08:42 قبل از ظهر
خورشیدی عقب بزرگتر شتاب بهتر سرعت کمتر ولی اگر کوچتر باشه تاپ اسپید بیشتر نمی شه چون انجین کشش نداره تو دنده 6 کم می یاره تاپ اسپید سابق خودش هم دیگه نمی ره .

دادا من خورشیدی جلو رو میخوام یه سایز کوچک کنم
چه تغییراتی ایجاد میشه؟
به انجین فشار میاد؟
mohammad.an45
10-06-1394, 11:54 قبل از ظهر
یه مسئله ساده در تمام چرخ دنده ها و سیستم های مکانیکی وجود دارد و یک قانون کلی است
چرخ دنده ها هرچقدر کوچک تر باشد سرعت بیشتر دارد اما قدرت این نوع چرخ دنده کم تر است و
چرخ دنده ها هر چقدر بزرگ تر باشد سرعت کم تر دارد اما قدرت این نوع چرخ دنده بیشتر است
به همین دلیل است که در ماشین های سواری و به دلیل وزن کمتر نسبت به ماشین های سنگین مثل کامیون ها و اتوبوس ها از چرخ دنده های بزرگ تر استفاده میشود
البته در این نوع ماشین ها ترکیب هر دو چرخ دنده ها یا خورشیدی ها هم استفاده میشود.

8446215713
10-06-1394, 01:02 بعد از ظهر
این قانون عمومیت ندارد
باید فرقی بین چرخدنده محرک و متحرک قائل شد
برای افزایش شتاب در موتور یا باید دنده زنجیر عقب (متحرک) را بزرگ کرد یا دنده زنجیر جلو (محرک) را کوچک کرد
ضمنا به انجین فشار خاصی نمیاد فقط باید مراقب نحوه دور گرفتن باشی

mohammad.an45
10-06-1394, 02:54 بعد از ظهر
این قانون عمومیت ندارد
باید فرقی بین چرخدنده محرک و متحرک قائل شد
برای افزایش شتاب در موتور یا باید دنده زنجیر عقب (متحرک) را بزرگ کرد یا دنده زنجیر جلو (محرک) را کوچک کرد
ضمنا به انجین فشار خاصی نمیاد فقط باید مراقب نحوه دور گرفتن باشی

جناب مهندس ما فرق محرک با متحرک میدونیم
به خاطر همین هست که محرک چرخ دنده در موتور در ماشین کوچک تر از چرخ دنده متحرک است
به دلیل این که محرک نیرو تولید کرده و متحرک نبزرو را به اعمال در می آورد

mohammad.an45
10-06-1394, 11:12 بعد از ظهر
راسته که میگن کیفیت تولیدات جدید از سال 94 به بعد بد شده ؟

ALEX_HOT
11-06-1394, 10:16 قبل از ظهر
سلام
دوستان موتور من در حین سرعت گرفتن در حدود 80 یا 90 کیلومتر در ساعت ، یه دفعه یه صدایی میده مثل اینکه جلو نفسش باز شه و یه دفعه سرعت افزایش پیدا میکنه تا بالای 110
خواستم بپرسم این مربوط به چیه ؟
از تنظیم نبودن کاربراته یا عمر شمع ها تموم شده ؟
کارکرد واقعی موتور 4000 کیلومتر
-----------------------------------------------
راستی یه چیز جالب (نخندید خخخ)
تو درب سمت چپ انجین این موتور ، روغن جریان داره
من 125 و 150 سی جی داشتم تو اون قسمت روغنی وجود نداشت و فلکه برق توش بود
ولی تو این موتور NS تو بخش برق و بوبینش روغن جریان داره :4chsmu1:

راستی ویدئوهای این موتور رو براتون آپلود کردم تو آپارات

e.jaber.g
11-06-1394, 01:51 بعد از ظهر
سلام
دوستان موتور من در حین سرعت گرفتن در حدود 80 یا 90 کیلومتر در ساعت ، یه دفعه یه صدایی میده مثل اینکه جلو نفسش باز شه و یه دفعه سرعت افزایش پیدا میکنه تا بالای 110
من 125 و 125 سی جی داشتم تو اون قسمت روغنی وجود نداشت و فلکه برق توش بود

داداش ویدیو ها عالی بودن دمت گرم. بسی لذت بردیم [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

zeroamin
11-06-1394, 03:48 بعد از ظهر
سلام
من 125 و 125 سی جی داشتم تو اون قسمت روغنی وجود نداشت و فلکه برق توش بود

اون شتاب ثانویه مشکلی نداره و تمام ان اسا اینطورین به دلیل سیستم 3 شمعشه که به سرعت هم فقط مربوط نیست.تو تمام دنده ها از دور موتور 7تا 8 هزار به بالا اینطوری میشه و خیلی هم من باهاش حال میکنم مثل ماشین توربو دار میمونه که تو دوره بالا یه دفعه شتابش زیاد میشه.توی سمت چپ انجین هم مثل هوندا بوبین قرار داره.اون روغنی که شما دیدی از زنجیره احتمال زیاد که پس داده و پاشیده اون قسمت یا کاسه نمد فلکه برق مشکل پیدا کرده و روغن میده.

ALEX_HOT
11-06-1394, 08:37 بعد از ظهر
اون شتاب ثانویه مشکلی نداره و تمام ان اسا اینطورین به دلیل سیستم 3 شمعشه که به سرعت هم فقط مربوط نیست.تو تمام دنده ها از دور موتور 7تا 8 هزار به بالا اینطوری میشه و خیلی هم من باهاش حال میکنم مثل ماشین توربو دار میمونه که تو دوره بالا یه دفعه شتابش زیاد میشه.توی سمت چپ انجین هم مثل هوندا بوبین قرار داره.اون روغنی که شما دیدی از زنجیره احتمال زیاد که پس داده و پاشیده اون قسمت یا کاسه نمد فلکه برق مشکل پیدا کرده و روغن میده.
سلام و تشکر بابت اینکه همیشه دست هموطناتونو میگیرید
راجع به بوبین خدمت دوست عزیزم عرض کنم که با فرمایش شما مخالفم
موتور بنده مشکلی پیدا نکرده - اون بخش موتور (برق یا همون بوبین ) تو خودش روغن نیست - فقط اطرافش روغن پخش میشه و وقتی درب رو بازش کردم روغن هم حدود 200 الی 250 سی سی ازش خارج شد

mohamad.gh
13-06-1394, 11:13 بعد از ظهر
گلستان ، بلندیهای اولنگ و توسکستان . آرامگاه بایزید بسطامی

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

متاسفانه هر کجای جنگل توقف میکردیم پر بود از زباله ، جای تاسفه

Reza6448
14-06-1394, 09:12 بعد از ظهر
با سلام خدمت اساتيد
به نظر دوستان امكان نصب نمايشگر دنده رو ان اس وجود داره؟
ديروز يه هندا ١٢٥ ديدم تو كيلومترشمارش شمارنده دنده داشت راستش خيلي بم برخورد
من خيلي وقته دارم به أين موضوع مي انديشم لطفاً راهنمايي بفرماييد.

kia51
15-06-1394, 02:42 بعد از ظهر
آقایون ns سوار ماجرای شاتون زدن ns چیه آیا واقعیت داره یا نه ؟ یه تعمیرکار میگفت شاتون این موتورها کوتاهه و این باعث افزایش شتاب موتور وافزایش فشار بر روی انجین میشه تقریبا از چند تا تعمیرگاهی که پرسیدم همگی به این ضعف ns اشاره کردن ، راستش دنبال یه موتور برا زیر پا میگردم اما دو دل هستم از یه طرف همه آپاچی رو توصیه میکنند از یه طرف هم چون آپاچی قبلا داشتم دنبال یه چیز متفاوتم اما یه خورده چشم مارو ترسوندن اگه دوستان بتونند یه توضیحاتی به دور از تعصب بدن ممنون میشم.
در ضمن موتور فعلی ام هیو ریس هستش که خیلی باهاش حال میکنم اما برا زیر پا یه خورده سنگینه در ضمن استیل ریسش و هزینه تعمیر و نگهداریش رو هم باید در نظر گرفت

r.hasani7023
15-06-1394, 02:50 بعد از ظهر
هیو نگه دار ی سی جی یا طرح ویو بخر کنارش با هیو حال کن . با سی جی استفاده کن

e.jaber.g
16-06-1394, 09:12 قبل از ظهر
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان خواهشن یه راهنمایی خوب بکنین.......من اپاچی مدل 90 داشتم که تازگی فروختمش و خیلی ازش راضی بودم توی این 4 سالی که دستم بود خدایی فقط وسایل مصرفی عوض کردم.اما برای تنوع موتور رو تازگی فروختم( چند روز پیش ) تصمیم گرفتم پالس NS بگیرم اما موندم به چند دلیل : 1- یه سری حرف و حدیث در مورد ظریف بودن این موتور هست و خراب شدن قظعات ایا واقعا صحت داره این حرف ها ؟
2- میخام یه کارکرده تمیزش رو بخرم آیا تو مدل های تولیدی فرقی هست ؟ یعنی ممکنه سال 92 از 93 یا 93 از 94 بهتر باشه تو یه کلام ؟
3- الان چون دیکه هوا داره سرد میشه تصمیم گرفتم اخرهای زمستون که خرید و فروش موتور کمه بگیرم ( شاید ارزون تر گیرم بیاد) به نظرتون کار خوبیه ؟
با سلام
با وجود اینکه آپاچی مزایای خودشو داره ولی قطعا ان اس خیلی بهتر از اونه
درسته ان اس موتور ناز داریه و رسیدگی بیشتری نیاز داره و باید همیشه حواست به آب و روغنش باشه و روغنشم زود به زود عوض کنی و گاز بیجا هم بش ندی
در مورد اینکه کدوم مدل بهتره من شنیده هامو اعلام میکنم و تعیین صحتش با شما
مدل 92 اولین سری این موتور بوده که ظاهرا یه مشکلاتی داشته که توی مدل 93 رفع شده
مدل 94 با 93 باهم فرقی ندارن ولی من شنیدم کیفیت مونتاژ توی مدل 94 پایین اومده
البته من خودم یک ماهی هست که مدل 94 صفر برداشتم و کاملا راضیم

8446215713
16-06-1394, 04:32 بعد از ظهر
داداش طرف این موتور نرو چون نصف اون اپاچی که داشتی کار نمیکنه این موتور آلیاژش خرابه که اینقدر رسیدگی میخواد آدم امثال این موتورارو میگیره که گاز بده نه که یواش بره میخوای یواش یری همون اپاچی بهتره باور کن ی 200 چینی هم اینقدر رسیدگی نمیخواد که ان اس میخواد
دوست عزیز رضایت از یک موتور بعد از ی ماه منطقی نیست بعد از حداقل 30000 تا منطقی هست
از من میشنوی حالا که میخوای اینقد پول بدی برو ی هیو نیکد شرایطی کویر بگیر حال کن

ALEX_HOT
16-06-1394, 08:01 بعد از ظهر
دوستان ویدئوهای انجین این موتور رو براتون آپلود کردم حتما ببینید
برای پی بردن به کیفیت قطعات خوبه و ارزش دیدن داره - از دستش ندید
فقط زبانش فک کنم ایتالیایی (اگه اشتباه نکنم :4chsmu1: )

Exel
16-06-1394, 08:26 بعد از ظهر
آقایون ns سوار ماجرای شاتون زدن ns چیه آیا واقعیت داره یا نه ؟ یه تعمیرکار میگفت شاتون این موتورها کوتاهه و این باعث افزایش شتاب موتور وافزایش فشار بر روی انجین میشه تقریبا از چند تا تعمیرگاهی که پرسیدم همگی به این ضعف ns اشاره کردن ، راستش دنبال یه موتور برا زیر پا میگردم اما دو دل هستم از یه طرف همه آپاچی رو توصیه میکنند از یه طرف هم چون آپاچی قبلا داشتم دنبال یه چیز متفاوتم اما یه خورده چشم مارو ترسوندن اگه دوستان بتونند یه توضیحاتی به دور از تعصب بدن ممنون میشم.
در ضمن موتور فعلی ام هیو ریس هستش که خیلی باهاش حال میکنم اما برا زیر پا یه خورده سنگینه در ضمن استیل ریسش و هزینه تعمیر و نگهداریش رو هم باید در نظر گرفت

بله ، قضیه شاتون زدن ان اس درسته ب همون دلیل کوتاه بودن شاتون و اینکه موتور استریت و خیابانی هست پس قطعا نمیشه باهاش تخته گاز رفت ک زود شاتون میزنه ، آپاچی هم خارج از این داستان نیس ، سر سیلندر های ضعیف ، کیفیت قطعات متوسط ، انجین ضعیف ، شاید اول بهتون بربخوره چون قبلا آپاچی داشتین ولی وقتی 30.000 تا موتور زیر پاتون کار کنه تازه میفمین ک تو خرج افتادین ، اکثر تعمیر کار ها هم ب ضعف انجین آپاچی اشاره کردن ، اگر شما ی موتور استریت میخوای ی پالس 180 کارکرده چراغ گرد یا صفرش چراغ کوسه ای بگیر و ی عمر مارو دعا کن ، هیو هم ک خودت در جریانی دیگه وقتی تو ترافیک گیر کنی انگار جهنم زیر پات و با اون وزن 180-190 کیلوییش اصلا راحت نیستی ، هیو رو بفروش ی پالس بگیر درسته شتابش ب آپاچی نمیرسه ولی سگ جون ترین موتوره تو نوع خودش ، بعدشم همه چیز ک شتاب نیس ؟
موفق باشی

mohammad.an45
17-06-1394, 02:40 بعد از ظهر
داداش طرف این موتور نرو چون نصف اون اپاچی که داشتی کار نمیکنه این موتور آلیاژش خرابه که اینقدر رسیدگی میخواد آدم امثال این موتورارو میگیره که گاز بده نه که یواش بره میخوای یواش یری همون اپاچی بهتره باور کن ی 200 چینی هم اینقدر رسیدگی نمیخواد که ان اس میخواد
دوست عزیز رضایت از یک موتور بعد از ی ماه منطقی نیست بعد از حداقل 30000 تا منطقی هست
از من میشنوی حالا که میخوای اینقد پول بدی برو ی هیو نیکد شرایطی کویر بگیر حال کن

آخه شما داری موتور 20ملیونی رو با موتور 8.5ملیونی مقایسه میکنی
تورنج قیمت با این اسب بخار تولیدی انجین و شتاب و سرعت چی میتونی بهتر از 200ns پیدا کنی .اگه کردی جایزه داری

mohammad.an45
17-06-1394, 03:33 بعد از ظهر
سلام کسی خبر مداره 200rs ;d ldhn fhchv
قدرت انجینش 1اسب بخار از ns بیشتر با ظاهری جالب تر

- - - Updated - - -

سلام کسی خبر نداره موتور 200rs کی میاد بازار
قدرت انجینش 1اسب بخار از ns بیشتر با ظاهری جالب تر

zeroamin
17-06-1394, 03:41 بعد از ظهر
هیو نیکد 20 تومنه ان اس 9 تومن.شما هم که فقط تو این انجمن اومدی این موتورو بکوبی.خودتم که نداری و فقط شنیدی این چیزا رو.راستی یادت رفت بنویسی در انتظار دوک 250

دیروز رفته بودم 17 شهریور لنت بگیرم یه ان اس زرد اومد کلاچ بخره باهاش صحبت کردم موتور مدل 92 بود انجین طلایی ثبتنامی یعنی اولین سری ان اس تو ایران.پیک موتوری کار میکرد.موتور 73 هزارتا راه رفته بود.جاپلاک عقب رو بریده بود پلاک رو زده بود روی جاپایی عقب به صورت عمودی.عشق موتور بود و میگفت یه چرخم زیاد میزنه با موتور.سری دوم بود که میخواست کلاچ عوض کنه.تو 27 هزارتا کارکرد انگشتیا رو عوض کرده بود 230 تومن خرجش شده بود.صفحه کلاجم همون موقع عوض کرده بود.انگشتیاش یه مقدار صدا میداد.میگفت به موتور میرسه و سرویساشو سر موقع انجام میده.روغن ادینول 20w50 تعویض با فیلتر هر 2هزارتا انجام داده بود.میگفت چندبارم چالوس رفته باهاش.

farshad 54
17-06-1394, 03:46 بعد از ظهر
دوستانی که ns سفید مشکی دارن پیشنهاد میدم رینگای موتور رنگ سفید بزنن

موتور یه دافی میشه که نگو :4chsmu1:

e.jaber.g
17-06-1394, 03:47 بعد از ظهر
دوستانی که ns سفید مشکی دارن پیشنهاد میدم رینگای موتور رنگ سفید بزنن

موتور یه دافی میشه که نگو :4chsmu1:
چجوری رنگش کنیم داداش تمیز در بیاد؟

farshad 54
17-06-1394, 03:50 بعد از ظهر
رینگارو باز میکنی میدی نقاش واست رنگ میکنه

e.jaber.g
17-06-1394, 03:50 بعد از ظهر
رینگارو باز میکنی میدی نقاش واست رنگ میکنه
رو کار نمیشه رنگش زد؟

mohammad.an45
17-06-1394, 05:08 بعد از ظهر
هیو نیکد 20 تومنه ان اس 9 تومن.شما هم که فقط تو این انجمن اومدی این موتورو بکوبی.خودتم که نداری و فقط شنیدی این چیزا رو.راستی یادت رفت بنویسی در انتظار دوک 250

دیروز رفته بودم 17 شهریور لنت بگیرم یه ان اس زرد اومد کلاچ بخره باهاش صحبت کردم موتور مدل 92 بود انجین طلایی ثبتنامی یعنی اولین سری ان اس تو ایران.پیک موتوری کار میکرد.موتور 73 هزارتا راه رفته بود.جاپلاک عقب رو بریده بود پلاک رو زده بود روی جاپایی عقب به صورت عمودی.عشق موتور بود و میگفت یه چرخم زیاد میزنه با موتور.سری دوم بود که میخواست کلاچ عوض کنه.تو 27 هزارتا کارکرد انگشتیا رو عوض کرده بود 230 تومن خرجش شده بود.صفحه کلاجم همون موقع عوض کرده بود.انگشتیاش یه مقدار صدا میداد.میگفت به موتور میرسه و سرویساشو سر موقع انجام میده.روغن ادینول 20w50 تعویض با فیلتر هر 2هزارتا انجام داده بود.میگفت چندبارم چالوس رفته باهاش.

عزیزم ما داریم میدونیم چی هست
دیدی نتونستی تو 8.5 موتور به این جور مثال بزنی
نمیشه موتور 20 تومنی رو با 8.5 مقایسه کرد آقای مهندس
اگه قرار باشه برم 20 بدم موتور بگیرم میرم سمت ژاپن یا ایتالیا یا آلمان چرا کره

- - - Updated - - -

این موتور عالی هست به اندازه پولی که میدی انجین پرقدرت-شتاب خوب - سرعت خوب - زیبایی- داری

zeroamin
17-06-1394, 07:08 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

این موتور عالی هست به اندازه پولی که میدی انجین پرقدرت-شتاب خوب - سرعت خوب - زیبایی- داری
اقا من خودم ان اس سوارم.اون دوستمون8446215713 ان اس رو با هیو مقایسه کرده بود.اشتباهی نوشته منو تگ کردی

ALEX_HOT
17-06-1394, 07:27 بعد از ظهر

سلام
این انگشتی ها کجای انجین هستش و کارش چیه ؟
کسی از دوستان میدونه ؟
در ضمن بنده تصمیم گرفتم به جای روغن بهران پیشتاز - از ایرانول 20*50 استفاده کنم - روش هم نوشته 8000
نظرتون چیه ؟

zeroamin
18-06-1394, 12:45 بعد از ظهر
سلام
این انگشتی ها کجای انجین هستش و کارش چیه ؟
کسی از دوستان میدونه ؟
در ضمن بنده تصمیم گرفتم به جای روغن بهران پیشتاز - از ایرانول 20*50 استفاده کنم - روش هم نوشته 8000
نظرتون چیه ؟
انگشتی روی سوپاپا توی سرسیلندر قرار داره.سوپاپ ها رو باز و بسته میکنه.توی ک تی ام دوک چون دو میل سوپاپه انگشتی حذف شده و بادامک ها مستقیم روی سوپاپ ها قرار داره ولی ان اس چون تک میل سوپاپه انگشتی داره و انگشتیهاشم بلبرینگیه که بعد از یه مدت بلیرینگاش به اصطلاح کچل میکنه و خراب میشه که باعث صدا افتادن میشه و برخی از مکانیکها میگن که موتور داره شاتون میزنه که پول بیشتری به جیب بزنن در صورتی که فقط انگشتی صدا میده و فقط در سوپاپ باز میشه برای تعمیرش ولی تعمیر شاتون کل انجین میاد پایین.

kia51
19-06-1394, 11:07 قبل از ظهر
ممنون از توضیحات ارائه شده و اما چند تا نکته.
اولا هیو نیکد ۲۰ تومن نیست ، دوما هیو هم مشکلات بزرگی داره که چشم پوشی نمیشه کرد ، سوما انگار ns هم مشکلات خودش رو داره و شنیده ها مون خیلی بیراه نبودند
چهارما آپاچی هم که قبلا سوار شدیم و پالس ۱۸۰ هم راه نمیره پس نتیجه میگیریم فعلا پرچم پالس ۲۲۰ بالاست چون نسبتا موتور سریع وبا دوامی هستش یه مدت هم داشتم
بحز قیافه از باقی چیز هاش حدودا راضی بودم ، اما اصلش تاسف برای خودم میخورم که تو این مملکت وضعیت موتورسیکلت اینه که میبینیم یعنی در واقع یه موتور خوب به قیمت مناسب
وجود نداره که ملت استفاده بکنند.

M E H D I
19-06-1394, 02:48 بعد از ظهر
اولا هیو نیکد ۲۰ تومن نیست ، دوما هیو هم مشکلات بزرگی داره که چشم پوشی نمیشه کرد ، سوما انگار ns هم مشکلات خودش رو داره و شنیده ها مون خیلی بیراه نبودند
چهارما آپاچی هم که قبلا سوار شدیم و پالس ۱۸۰ هم راه نمیره پس نتیجه میگیریم فعلا پرچم پالس ۲۲۰ بالاست چون نسبتا موتور سریع وبا دوامی هستش یه مدت هم داشتم
بحز قیافه از باقی چیز هاش حدودا راضی بودم ، اما اصلش تاسف برای خودم میخورم که تو این مملکت وضعیت موتورسیکلت اینه که میبینیم یعنی در واقع یه موتور خوب به قیمت مناسب

می تونی با یه کم هزینه چراغ گردش کنی

ALEX_HOT
19-06-1394, 08:48 بعد از ظهر
دوستان کسی میدونه چطوری میشه زنجیر تایم این موتور رو میشه سفت کرد ؟
صدای قیژ قیژ که این موتور میده یه تعمیرکار گفت از زنجیر تیمه :icon_pf _96_:
خودم میتونم انجام بدم ؟

Ali
20-06-1394, 08:08 قبل از ظهر
خودم میتونم انجام بدم ؟
خودتون نمیتونید باید ببرید موتورسازی
ممکنه از انگشتی هاش باشه

salar.gorgani
20-06-1394, 09:29 قبل از ظهر
این موتور از لحاظ انجین مثل اینکه خوب در نیومد ..اگه میشد سفارش داد شرکت یه انجین 220مینداخت روش خوب بود

mohammadkh
20-06-1394, 11:42 قبل از ظهر
من چند وقته دنبال خرید ان اس هستم اما با تی ن تفاسیر ترسیدم. خیلی هم زیاد شده ان اس. اما هر کدوم از بغلم رد میشن صدای انجینش خیلی ادمو نا امید میکنه. یه بنده خدا رو پشت چراغ گیر اوردم که خیلی بد صدا میداد انجینش میگفت نخر که هر کی میخره بعد یه سال میزاره برا فروش.

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

salar.gorgani
20-06-1394, 11:55 قبل از ظهر
نمیدونم چرا تی وی اس دراکن 250نمیاد تو بازار ! اگه بیاد قطعا فروش ان اس به مشکل میخوره

M E H D I
20-06-1394, 01:00 بعد از ظهر
آقا این شایعه ها چیه می سازین از خودتون؟ این موتور به خاطر سیستم اگزوز و بی صدا بودنش صدای سوپاپ و انگشتی و کلا صدای موتورش بیشتر به گوش می رسه ... شما گوشتو بذاری بغل انجین آپاچی و پالس180 و 220 هم همین صدا رو تقریبا میده .. پالس 135 هم همینه الکی عیب نذارین رو موتور .. من رفیقم مدل 92 داره از این ثبت نامی ها موتورش 18000 تا راه رفته هنوزم با یه نیش استارت روشن میشه و مثل ساعت کار می کنه بدون کوچکترین صدای اضافی .. تنها عیب این موتور اینه که به رسیدگی بیشتری نیاز داره اگه سرویس هاش رو به موقع انجام بدین یه عمر موتوره
چند پست قبل تر هم دوستان گفتن تا 73000 تا کارکرد هم دیدن .. من خودم موتور 48000 تا و 22000 تا کارکرده هم دیدم سواری گرفتم ... اتفاقا هر چی بیشتر کار می کنه نرمتر و نرمتر میشه.
سری 92 که این همه پشتش حرف و حدیث در آوردن بازم ملت رفتن خریدن .. من خودم پارسال برج 6 خریدم ولی چند بار تا حالا رنگ عوض کردم الانم مشکی 94 دارم کاملا راضی ام ... پارسال که من خریدم تو بازار یکی دو نفر بیشتر نداشتن ولی الان مثه سی جی ان اس ریخته تو بازار اگه موتور بدی بود انقدر یهو زیاد نمی شد اینو مطمئن باشید.

zeroamin
20-06-1394, 01:09 بعد از ظهر
من انگشتیام حدود 3 ماه هست که به صدا افتاده 2 سری فیلرگیری کردم صداش کمتر شد ولی خب هنوز هست صدا.ولی هیچ تاثیری تو راه رفتن نذاشته.هر دفعه هم دیافراگم کاربرات رو عوض میکنم تا چند روزتو دنده 2 هم پر گاز موتور یه کوچولو رو اسفالت تیکاف میکنه.تخته گازم زیاد میرم باهاش.دیروز عصر ساعت 5 اینا تهران یه مقدار خلوت بود منم عجله داشتم از سر بابایی تهرانپارس تا آخر نیایش جنت آباد رو تو 17 دقیقه رفتم تازه از رو پل و تونل نرفتم از مدرس رفتم.سرعت همش بالای 100 بود تو نیایشم که 5 دقیقه 140 تا یه کله رفتم
180 و 220 هم درسته چون 2 سوپاپه انگشتی نداره ولی میل بادامکش بعد یه مدت تخته گاز رفتن به صدا میافته ولی نسبت به ان اس با دوام تره.یه نکته ای هم هست اینه که صدای اگزوز ان اس خیلی کمه برای همین صدای انجین بیشتر شنیده میشه. کسایی که اگزوز عوض میکنن فکر کنم صدای انجین خیلی نا محسوس بشه و تو صدای اگزوز گم بشه.
هیو هم حداقل 2 برابر ان اس قیمت داره ما 20 میگیم که رند بشه.

M E H D I
20-06-1394, 01:24 بعد از ظهر
لاستیک دیافراگم کاربراتور رو هر چندهزارتا عوض کنیم خوبه؟

ALEX_HOT
20-06-1394, 01:33 بعد از ظهر
پس این صدای ویز ویز که از سمت چپ و راست موتور من میاد از چیه ؟ :297:

Alireza.BMW
20-06-1394, 02:31 بعد از ظهر

با این وضع بنزینا هر 5000تا حداکثرشه

ALEX_HOT
20-06-1394, 02:34 بعد از ظهر
پس این صدای ویز ویز که از سمت چپ و راست موتور من میاد از چیه ؟ :297:
تو دور موتور 6 الی 7 هزار فقط صدا میده تو تمام دنده ها

موتور من 5000 کار کرده - کاربرات رو باز کردم - دیافراگم کاملاً وضعیتش نرمال بود
البته بنزین سوپر اصلا نزدم برا موتور

VAHID
20-06-1394, 02:42 بعد از ظهر
خودم میتونم انجام بدم ؟

زنجیر تایم با دست سفت نمیشه و زنجیر سفت کن داره که اونم با یه فنر کار میکنه.

برای تعویضش باید سرسیلندر باز بشه

موتور چقدر کار کرده؟؟؟

mohammad.an45
20-06-1394, 03:24 بعد از ظهر
سلام یه سوال دارم هرکی بلده بگه خواهش
راسته که میگن کیفیت 94 به بعد این موتور بعد شده ؟یا کیفیت مونتاژ این موتور اومده پایین

shaahinah
20-06-1394, 04:11 بعد از ظهر
تو دور موتور 6 الی 7 هزار فقط صدا میده تو تمام دنده ها

موتور من 5000 کار کرده - کاربرات رو باز کردم - دیافراگم کاملاً وضعیتش نرمال بود
البته بنزین سوپر اصلا نزدم برا موتور
دوست عزیز من تا 6000 کیلومتر اول فقط بنزین سوپر میزدم خیلی کم پیش اومده بود که معمولی بزنم ولی از وقتی شنیدم خوب نیست دیگه نزدم لاستیک دیافراگم هم سر 10 هزارتا عوض کردم همچنین هر سه شمع هاش فیلتر هوا صافی بنزین کلا کولاک شد خعلی تاثیر گذاشت مخصوصا اونایی که هی میگن تو دور 8 و 9 هزار یه هو میوفته تو شتاب این سرویسا رو انجام بدن موتور میشه فلفل درست عین اولش اینایی که میگن ان اس اینجور اونجور من ک تا حالا مشکل انجین نداشتم صدای انجینم یک زیاد شده نسبت به روز اول ولی تو راه رفتنش هیچ تاثیری نذاشته خب طرف میگه موتورش 70000 هزارتا کارکرده والا هواپیما هم باشه باید صفحه کلاچ و این چیزارو عوض کنی با اوصافی که تعریف شد طرف هی تک چرخ میزنه باهاش موتورو اذیت میکنه سر دوهزارتا روغن عوض میکنه با اون گازهایی که بهش میده !!! من هر وقت سوارم باهاش خیلی شتاب یهویی میگیرم ولی سر هر هزارتا روغنو عوض میکنم بنده میخوام اینو بگم بنده از ثانیه اول که گرفتم آب بندیش نکردم تا دلت بخواد گازوندمش تا الان کارکرد موتور 13000 موتورم هم مدل 92.6 سری اول انجین طلایی از روز نویی ش هم زیر پای خودم بوده تازه مسافت 300 کیلومتر رفت و 300 کیلومتر برگشت هم باهاش طی کردم یه کله بدون استراحت اکثرا هم تخته گاز اونم دوبار یعنی جمعا 1200 کیلومتر ...موتورم از لحاظ انجینی بیسته ولی خب بعضی قسمتا صدا میده مثلا کیلومتر ویزه میده که همه این مشکلو دارن نمیگم اکثرا همه دارن مشکل انگشتی همه دارن صدا میده مشکل زنجیر همه دارن ولی خداییش شاتون ماتون نه دیدم نه شنیدم که مال کسی زده باشه مگه اینکه طرف بخواد اندازه یه موتور 1000 ریس بهش فشار بیاره هی تک چرخ هی تیک هی دنده معکوس به سرویساشم نرسی خدای موتورم باشه به فنا میره دوستانی که Ns دارن یادشون باشه موتور خیابونیه با Repsol 1000 اشتباه نگیرن بنده خدا میاد با هیو مقایسه میکنه خب هیو دو سیلندره هیو دویست وپنجاه سی سی و این دویست سی سی هیو ساخت کره هستش این ساخت هند تازه پول هیو حدود هجده بیست تومنه اصلا و کلا کلاسش متفاوته اون ریسه این خیابونیه ضمن اینکه گفته شد طرف گفته هر کی میخره سر یه سال میفروشه شما دلیلشو از همه اونایی که دارن میفروشن پرسیدی یکی پول لازمه یکی میفروشه میره بالاتر میخره یکی میخواد ماشین بخره یکی استفاده نداره یکی اصلا خوشش نمیومده هر کس یه دلیلی داره مثلا بنده اگه پول داشتم میفروختم میدادم یه Z250 Kawasaki اگه Ns خراب از اب در میومد اینقدر خرید فروش نمیشد برادر ضمنا یادتون باشه شما مهمون جیب خودتی پول بیشتر بده بهتر سوار شو با این پول تو این کلاس و رنج Ns همه قیافش خوبه هم موتور خوبیه[emoji6]

ALEX_HOT
20-06-1394, 04:27 بعد از ظهر
زنجیر تایم با دست سفت نمیشه و زنجیر سفت کن داره که اونم با یه فنر کار میکنه.

برای تعویضش باید سرسیلندر باز بشه

موتور چقدر کار کرده؟؟؟
اون پیچ وسط (وسط دو تا پیچ یه پیچ بزرگتر هست که فنر زیرش قرار داره) سفت کن زنجیر تایم رو یکم بپیچونم سفت میشه ؟
کارکرد 5000 کیلومتر
در ضمن هنگامی که این صدای قیژ قیژ میاد - نشیمنگاه هم به لرزش در میاره
یه تعمیرکار دیگه هم بهم گفت ممکنه از خورشیدی جلو باشه
تشکر از پاسختون

mohamad.gh
20-06-1394, 10:32 بعد از ظهر
اون پیچ وسط (وسط دو تا پیچ یه پیچ بزرگتر هست که فنر زیرش قرار داره) سفت کن زنجیر تایم رو یکم بپیچونم سفت میشه ؟
کارکرد 5000 کیلومتر
در ضمن هنگامی که این صدای قیژ قیژ میاد - نشیمنگاه هم به لرزش در میاره
یه تعمیرکار دیگه هم بهم گفت ممکنه از خورشیدی جلو باشه
تشکر از پاسختون
طرف زنجیر تایم نرو ، ب ی تعمیر کار ک کار با این موتور رو بلده نشون بده.
موتور رو آچار کشی کردی؟ 3 تا پیچ دسته موتور هست ک یکیش پایین آخر شاسیه ، درپوش پلاستیکی داره . دو تا هم زیر هست . دو تای زیر معمولن شل هستن

ALEX_HOT
21-06-1394, 07:31 قبل از ظهر
طرف زنجیر تایم نرو ، ب ی تعمیر کار ک کار با این موتور رو بلده نشون بده.
موتور رو آچار کشی کردی؟ 3 تا پیچ دسته موتور هست ک یکیش پایین آخر شاسیه ، درپوش پلاستیکی داره . دو تا هم زیر هست . دو تای زیر معمولن شل هستن

راستش رو بخواید خودم آچر کشی میکنم موتورهامو
این یکی هم خودم کردم
این پیچ که فرمودید مربوط به چیه و کجاست دقیقا
mohamad.gh
21-06-1394, 02:13 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) این پیچ که در پوش پلاستیکی داره معمولن محکمه ، بازم ی تستش کن

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) این دو تا رو اگه چک نکردی ی نیگا بنداز

mohammad.an45
21-06-1394, 06:30 بعد از ظهر
سلام واقعا کسی نیست به این سوال من جواب بده
راسته که میگن کیفیت 94 به بعد این موتور بعد شده ؟یا کیفیت مونتاژ این موتور اومده پایین
به نظر شما قیمیت این موتور کی میاد پایین؟

irmacfa
21-06-1394, 07:34 بعد از ظهر
من چند بار پرسیدم کسی جواب نداد ؟ وزش نسبت به آپاچی سبک هست یا سنگین ؟ کدامش خوش رخ هست ؟ دنده شمار هم داره ؟

shaahinah
21-06-1394, 09:29 بعد از ظهر
من چند بار پرسیدم کسی جواب نداد ؟ وزش نسبت به آپاچی سبک هست یا سنگین ؟ کدامش خوش رخ هست ؟ دنده شمار هم داره ؟
وزن این موتور 145kg که از آپاچی سنگین تره و صد البته که Ns خوش رخ تره دنده شمارم نداره

سلام واقعا کسی نیست به این سوال من جواب بده
به نظر شما قیمیت این موتور کی میاد پایین؟
ولا من که فرقی ندیدم و نشنیدم داشته باشه یه سری میگن انجین طلایی مشکل داره تو سری انجین قهوه ای مشکلاتش برطرف شده من ک انجین طلایی دارم مشکلی ندارم یه سری هم میگن انجین طلایی سری اوله بهتره انجین قهوه ای مونتاژه بازم چنتاشو که دیدم راضی بودن و مشکلی نداشتن در مورد قیمت هم چیزی تو این مملکت پایین نمیاد بالا میره ولی پایین نمیاد بیادم در حد پونصد تومن البته بسته به قیمت دلار و ارز داره که امروزا همچنان داره میره بالا بنده یه زمانی عاشق 135 بودم اما پول نداشتم بگیرم اونموقع یک و پونصد بود الان نزدیک پنج سال از اون موقع میگذره قیمت 135 شده چهارو هشتصد سه برابر یه چی بیشتر[emoji38] ان اس هم وقتی تازه اومده بازار قیمتش 7.5 بود صبر کردم بیاد پایین خیلی تو دلم بود پول جمع کرده بودم یک سالی بود تو نت نگاش میکردم که تا اومد تو بازار ایران بگیرم وقتی هم اومد با خودم گفتم چون جدیده قیمتش کاذبه منتظر شدم افت کنه برم بگیرم ولی هی پرید بالا هی پرید بالا تا جایی که مجبور شدم از خیر طمع بگذرم و دل به دریا بزنم رفتمو 9.5 پول بی زبون دادم گرفتم هااآااا خلاصه اینجوریا شد که دوماه صبر کردم دو میلیون بالاتر گرفتم ها بعله

irmacfa
21-06-1394, 09:52 بعد از ظهر
وزن این موتور 145kg که از آپاچی سنگین تره و صد البته که Ns خوش رخ تره دنده شمارم نداره

ولا من که فرقی ندیدم و نشنیدم داشته باشه یه سری میگن انجین طلایی مشکل داره تو سری انجین قهوه ای مشکلاتش برطرف شده من ک انجین طلایی دارم مشکلی ندارم یه سری هم میگن انجین طلایی سری اوله بهتره انجین قهوه ای مونتاژه بازم چنتاشو که دیدم راضی بودن و مشکلی نداشتن در مورد قیمت هم چیزی تو این مملکت پایین نمیاد بالا میره ولی پایین نمیاد بیادم در حد پونصد تومن البته بسته به قیمت دلار و ارز داره که امروزا همچنان داره میره بالا بنده یه زمانی عاشق 135 بودم اما پول نداشتم بگیرم اونموقع یک و پونصد بود الان نزدیک پنج سال از اون موقع میگذره قیمت 135 شده چهارو هشتصد سه برابر یه چی بیشتر[emoji38] ان اس هم وقتی تازه اومده بازار قیمتش 7.5 بود صبر کردم بیاد پایین خیلی تو دلم بود پول جمع کرده بودم یک سالی بود تو نت نگاش میکردم که تا اومد تو بازار ایران بگیرم وقتی هم اومد با خودم گفتم چون جدیده قیمتش کاذبه منتظر شدم افت کنه برم بگیرم ولی هی پرید بالا هی پرید بالا تا جایی که مجبور شدم از خیر طمع بگذرم و دل به دریا بزنم رفتمو 9.5 پول بی زبون دادم گرفتم هااآااا خلاصه اینجوریا شد که دوماه صبر کردم دو میلیون بالاتر گرفتم ها بعله

رفیق دو درخواست من هم تو کف این موتورم از موتورت از همه جاش عکس میگری جون من ببینیم ؟ بعد یه سوال اپشن جدید نسبت به اپاچی چی داره ؟ دکمه های مثل پالس 135 نور داره ؟ کلا از اپشن های میگین

shaahinah
21-06-1394, 10:11 بعد از ظهر
رفیق دو درخواست من هم تو کف این موتورم از موتورت از همه جاش عکس میگری جون من ببینیم ؟ بعد یه سوال اپشن جدید نسبت به اپاچی چی داره ؟ دکمه های مثل پالس 135 نور داره ؟ کلا از اپشن های میگین

یه سنسور مربوط به جک میشه که وقتی پایین باشه یه هشدار تو صفحه کیلومتر نمایان میشه یه چراغ داره که وقتی شما زیادی رو یه دنده گاز بدی خاموش روشن میشه و به شما هشدار میده دنده رو تعویض کنی تا به موتور فشار نیاد که باعث اسیب بشه رادیات اب داره که فن پشتشه و بصورت خودکار وقتی موتور داغ بشه روشن میشه و موتور و خنک نگه میداره اگزوزش زیر موتوره و یه جورایی مخفیه که یک نکته خوبه که هم واسه ترک عقب خوبه گرما اگزوز اذیتش نمیکنه هم اگه خدای نکرده در اثر حادثه موتور افتاد روتون اگزوز باعث سوختگی نمیشه 3 تا شمع داره که باعث شتاب بیشتری میشه دکمه نور بالا مخصوص این کار داره واسه هشدار یا علامت دادن کمک عقب تک کمکه لاستیکاش تیوبلسه که پنچری به این اسونیا تو کارش نیست ترمز جلو عقب دیسکی خلاصه شتابش و استایلش و ارتفاعش سره از اپاچی راجع به عکسم شما تو گوگل سرچ کن bajaj 200 ns پر از عکسه

MR.Halakoohi
21-06-1394, 11:26 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

salar.gorgani
22-06-1394, 12:16 قبل از ظهر
اون عکس دومی ادم یاد ارباب حلقه ها میوفته چه منظره ای داره

mohammad.an45
22-06-1394, 07:56 بعد از ظهر
سلام کسی خبر نداره پالس 200as این موتور کی میاد به بازار قدرت 1اسب بخار بیشتر از 200ns هست.

ALEX_HOT
22-06-1394, 08:49 بعد از ظهر
سلام دوستان
امروز درب سمت کلاچ موتور رو باز کردم با تصویر زیر مواجه شدم ...

اگه دقت کنید یه ساییدگی روی پوسته نگه دارنده ی کلاچ در راستای محل قرارگیری زنجیر تایم قابل مشاهده س
به احتمال زیاد زنجیر تیم موتورم باعث ایجاد این ساییدگی شده
کسی اطلاعی داره چطوری باید فهمید زنجیر تایم شله یا سفته ؟ من احتمال میدم این صدای قیژ قیژ انجین از اینجا باشه
آیا خودم میتونم پیچ سفت کن زنجیر تایم رو خودم سفت کنم تا باعث ایجاد این ساییدگی نشه ؟

shaahinah
22-06-1394, 11:07 بعد از ظهر
دوست عزیز شما درب و باز کردی توش روغن نبود اگه نیست تا منم باز کنم ببینم چجوریاست

ALEX_HOT
23-06-1394, 07:36 قبل از ظهر
دوست عزیز شما درب و باز کردی توش روغن نبود اگه نیست تا منم باز کنم ببینم چجوریاست

عزیز مگه میشه کلاچ خشک باشه؟
صد در صد روغن توش هست
رو زنجیر تیم رو با دقت نگاه کنید یه قطره روغن قابل رویته
تازه بر خلاف خیلی از موتورسیکلت ها تو درب فلکه برق این موتور هم روغن جریان داره

ali-mg2
24-06-1394, 12:57 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان
بالاخره من هم به جمع ns سواران پیوستم
اول بگم که این هشتمین موتورسیکلت صفر کیلومتری هست که میخرم
موتور قبلیم هم پالس 180 مدل ug3 هست که از سال 89 دارمش و قبل از اون هم ug4 داشتم باید بگم سواری ، هندلینگ و ترمز ns واقعا از ug4 بهتره
از ug3 هم بهتره ولی ug3 تو سواری طولانی زین راحت تر و نرمتری داره
تا الان 500 کیلومتر باهاش رفتم و دور موتور رو از 4 بالاتر نمیبرم (آبندی طبق دفترچه)
دیشب دیدم از عقب موتور یه صدایی میاد که بررسی کردم دیدم گلگیر بزرگه روی چرخ هر دو پیچش شله جوری که پیچش با دست میچرخید که رفتم خونه و با آچار الن محکمش کردم
یه مشکل هم دارم که خیلی تو ذوقم زده کمک جلو هر دوتا گردگیر هاش خرابه و کمی روغن میده و خاک میچسبه بهش کسی این مشکلو داشته ؟ گارانتی قبول میکنه مجانی درست کنه ؟
یه سوال هم دارم از دوستان من روغن رو عوض کردم بهران سوپر پیشتاز مینرال 20-50 ریختم ولی تعویض روغنی یک لیتر ریخت و گفت بیشتر نریز که زیاده من روغن پالس 180 ام رو هم همیشه همونجا
عوض میکنم و همیشه خودش یک و رب می ریخت الان مشکل من اینه که دفترچه گفته 1200 بریزید و از طرفی گفته روغن باید بین دو خط باشه منم وقتی موتور رو میزارم روی سطح صاف رو جک وسط با اینکه یک لیتر روغن ریختم ولی نشانگر درست بین دو خط min و max هست . (روغن خود موتور تقریبا 80 درصد کل اون شیشه رو پر کرده بود)
نظر شما دوستان چیه ؟ روغن اضافه کنم یا خوبه ؟ شما وقتی روی سطح صاف روی جک وسط میزنید تا کجای شیشه پر هست ؟

Mohsen_14
24-06-1394, 06:46 قبل از ظهر
بهترین حالت روغن زیر خط ماکزیمم هست ، تو دفترچه منوال کاغذی هم که تو موتوره اشاره شده به این موضوع ، تو همه موتورها این موضوع صادقه ،
1200 میلی لیتر رو بریز و به تعویض روغنی هم در فرصت مناسب سلام برسون !
ضمنا اگه برای نگهداری موتورت اهمیت قائلی تو همون دفترچه دقت کنی نوشته روغن jaso-ma باشه یعنی روغن مخصوص موتورسیکلت ، که شما الان داری روغن ماشین تو موتورت میریزی .

.

behnamrazavi
24-06-1394, 07:21 قبل از ظهر
سلام، پس بالاخره روغن چی خوبه؟ چی بریزم.

flower
24-06-1394, 07:45 قبل از ظهر
استاندارد jaso ma تو بازار زیاد هست یکمی گرونه ولی ارزش داره قلب موتورت بیشتر کار می کنه و عمر صفحه کلاجت بیشتر روغنا ها مثله اجیپ یا انی و موتورکس که همگی سنتیک هستن و روغن موتول هم خوبه اما پایه نفت خام هست .

behnamrazavi
24-06-1394, 07:53 قبل از ظهر
ممنون دوست عزیز، چند هزار باید عوض کرد، و روغن آدینول چطوره؟ درسته که میگن آدینول رو 4000تا باید عوض کرد؟ اصلا همچین چیزی داریم؟ لطفا به سوالاتم کامل جواب بده، ممنون

flower
24-06-1394, 08:06 قبل از ظهر
ادینول هم خوبه ولی مخصوص ماشین هست برای موتور من ندیدم تو بازار ..من برای موتور هوا خنک 3000 تا تعویض می کنم و برای اب خنک 3500 تا تعویض می کنم البته به استفاده تو شهر و بیرون شهر هم مهمه داخل شهر همش ترافیک و هوای الوده زودتر تعویض بشه بهتره.

behnamrazavi
24-06-1394, 08:08 قبل از ظهر
ادینول هم خوبه ولی مخصوص ماشین هست برای موتور من ندیدم تو بازار ..من برای موتور هوا خنک 3000 تا تعویض می کنم و برای اب خنک 3500 تا تعویض می کنم البته به استفاده تو شهر و بیرون شهر هم مهمه داخل شهر همش ترافیک و هوای الوده زودتر تعویض بشه بهتره.
ببخشید منظورتون کدوم روغنه؟

flower
24-06-1394, 08:35 قبل از ظهر
روغن اجیپ قوطی مشکی گرید 10تا 50 قیمت حدود 24 هزار کمتر یا بیشتر و برای ان اس زیاد استفاده کردن و راضی بودن بخصوص که یاتاقان هست خیلی عالیه در ضمن حتما موقع تعویض روغن فیلتر هم باید تعویض بشه کمی حوصله کنید روغن قبلی انجین باید خوب تخلیه بشه .

ALEX_HOT
24-06-1394, 08:35 قبل از ظهر
دوستان سلام
زنجیر این موتور شماره چنده؟
برای تعویضش باید خورشیدی ها هم عوض بشه یا همون زنجیر کافیه؟
خورشیدی هاش سالمه ولی کلا عرض کردم

- - - Updated - - -

دوستان سلام
زنجیر این موتور شماره چنده؟
برای تعویضش باید خورشیدی ها هم عوض بشه یا همون زنجیر کافیه؟
خورشیدی هاش سالمه ولی کلا عرض کردم

behnamrazavi
24-06-1394, 08:51 قبل از ظهر
روغن اجیپ قوطی مشکی گرید 10تا 50 قیمت حدود 24 هزار کمتر یا بیشتر و برای ان اس زیاد استفاده کردن و راضی بودن بخصوص که یاتاقان هست خیلی عالیه در ضمن حتما موقع تعویض روغن فیلتر هم باید تعویض بشه کمی حوصله کنید روغن قبلی انجین باید خوب تخلیه بشه .
شرمنده، چندهزارتا عوض میکنی؟

ali-mg2
25-06-1394, 12:04 قبل از ظهر
Mohsen_14 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز میدونم این موتور روغن jaso ma2 میخواد ولی من شهرستانم اینجا اصلا گیر نمیاد حتی پالس 180 ug3 هم روغن جاسو میخواد ولی من 5 ساله سوپر پیشتاز میریزم و مشکلی ندارم نهایتش باید چند هزار تا زودتر از کسانی که جاسو ریختن صفحه کلاچ عوض کنم .
در مورد کافی بودن روغن من هنوز متوجه نشدم یوزر منوال موتور که شما عکس گذاشتی رو من خودم دارم تو عکسش پیدا نیست min و max کجاست من عکس از موتور خودم گذاشتم همون طور که مشخصه باجاج min و max رو برخلاف سری های قبل ug3 روی پوسته موتور مشخص کرده نه داخل موتور و پشت شیشه .
منظورم اینه که در ug3 اگه 70 درصد کل شیشه روغن داشت روی max میگرفت اما ns اگه تا max روغن داشته باشه فقط نصف شیشه پر هست .
بگذریم الان با اینکه یک لیتر ریخته شده بین دو خط قرار داره دیگه اما اگر 200 سی سی اضافه کنم فکر کنم از خط MAX میزنه بالا عین همون روغن خودش که از اول توش بود با این اوصاف باید گفت دفترچه درست گفته 1.2 لیتر بریزیم اما نشانگر رو پوسته درست طراحی نشده که باورش برام سخته .
در باره کمک جلو کسی نمیدونه گارانتی قبول میکنه یا نه ؟

miladwolf
25-06-1394, 10:17 قبل از ظهر
واسه ما شهرستانیها بهترین روغن بهران سوپر پیشتاز 20w50.اگه بخوام کیلومترو باز کنم به نظرتون میتونم صدای ویز ویز درست کنم؟صداش زیاد شده...

e.jaber.g
25-06-1394, 10:27 قبل از ظهر
آقا این شایعه ها چیه می سازین از خودتون؟ این موتور به خاطر سیستم اگزوز و بی صدا بودنش صدای سوپاپ و انگشتی و کلا صدای موتورش بیشتر به گوش می رسه ... شما گوشتو بذاری بغل انجین آپاچی و پالس180 و 220 هم همین صدا رو تقریبا میده .. پالس 135 هم همینه الکی عیب نذارین رو موتور .. من رفیقم مدل 92 داره از این ثبت نامی ها موتورش 18000 تا راه رفته هنوزم با یه نیش استارت روشن میشه و مثل ساعت کار می کنه بدون کوچکترین صدای اضافی .. تنها عیب این موتور اینه که به رسیدگی بیشتری نیاز داره اگه سرویس هاش رو به موقع انجام بدین یه عمر موتوره
چند پست قبل تر هم دوستان گفتن تا 73000 تا کارکرد هم دیدن .. من خودم موتور 48000 تا و 22000 تا کارکرده هم دیدم سواری گرفتم ... اتفاقا هر چی بیشتر کار می کنه نرمتر و نرمتر میشه.
سری 92 که این همه پشتش حرف و حدیث در آوردن بازم ملت رفتن خریدن .. من خودم پارسال برج 6 خریدم ولی چند بار تا حالا رنگ عوض کردم الانم مشکی 94 دارم کاملا راضی ام ... پارسال که من خریدم تو بازار یکی دو نفر بیشتر نداشتن ولی الان مثه سی جی ان اس ریخته تو بازار اگه موتور بدی بود انقدر یهو زیاد نمی شد اینو مطمئن باشید.
منم با این دوستمون موافقم. بنظر من دلیل حساس شدن بعضا رو این صداها کم صدا بودن موتوره. من خودم قبلا پالس 135 داشتم 4 سال خیلیم راضی بودم اونم انواع صداهارو میداد ولی صدای اگزوز اجازه نمیداد که صداهای دیگه رو مخ باشه

behnamrazavi
25-06-1394, 10:31 قبل از ظهر
سلام دوستان، یه چند وقتیه ترمز جلو موتورم مثل اولا نمیگیره، کارکرد 2000تا، کسی میدونه مشکل چیه؟

salar.gorgani
25-06-1394, 10:59 قبل از ظهر
سلام دوستان، یه چند وقتیه ترمز جلو موتورم مثل اولا نمیگیره، کارکرد 2000تا، کسی میدونه مشکل چیه؟

احتمالا لنتها به اصطلاح شیشه کرده بازشون کن سنباده بزن دوباره ببند و هوا گیری هم فراموش نشه ... اگرم تموم شده بود که خب باید تعویض کنی

behnamrazavi
25-06-1394, 11:06 قبل از ظهر
احتمالا لنتها به اصطلاح شیشه کرده بازشون کن سنباده بزن دوباره ببند و هوا گیری هم فراموش نشه ... اگرم تموم شده بود که خب باید تعویض کنی
آقا این هواگیری ترمز جلو چجوریه؟ میشه راهنماییم کنین، کار خودم هست یا بدم بیرون؟

salar.gorgani
25-06-1394, 11:15 قبل از ظهر
آقا این هواگیری ترمز جلو چجوریه؟ میشه راهنماییم کنین، کار خودم هست یا بدم بیرون؟

اچار 8نیاز داری ...دسته ترمز رو تا اخر فشار میدی بعدش تو همون نقطه فشار نگه میداریش و پیچ بوستر ترمز پایین که مشخصه رو یواش باز میکنی میزاری تا جایی که دسته ترمز زیر دستت بچسبه به ته و خالی شدن هوا و روغن از پایین تموم بشه بعدش پیچ رو قشنگ سفت میکنی و با ترمزت چند بار میزنی تا زیر دستت صفت بشه واسه اطمینان میتونی 2بار اینکار رو انجام بدی ..

behnamrazavi
25-06-1394, 11:19 قبل از ظهر
اچار 8نیاز داری ...دسته ترمز رو تا اخر فشار میدی بعدش تو همون نقطه فشار نگه میداریش و پیچ بوستر ترمز پایین که مشخصه رو یواش باز میکنی میزاری تا جایی که دسته ترمز زیر دستت بچسبه به ته و خالی شدن هوا و روغن از پایین تموم بشه بعدش پیچ رو قشنگ سفت میکنی و با ترمزت چند بار میزنی تا زیر دستت صفت بشه واسه اطمینان میتونی 2بار اینکار رو انجام بدی ..
بعدش روغن از بالا بریزم؟

salar.gorgani
25-06-1394, 11:24 قبل از ظهر
ببین اگه نیاز هست بریز خط کم و زیاد مشخصه

ali-mg2
25-06-1394, 03:12 بعد از ظهر
دوستان امروز کمک های جلو رو نگاه کردم کلا روغن زده بود بیرون موتورم تازه 500 تا کارکرده هردوتا کاسه نمداش رو با مارک اندورانس عوض کردم
موتور رو هم فیلر و آچار کشی کردم صدای انجین کم و نرم شد اما هر چی دوتا کلید کیلومتر رو در حالت trip 2 میگیرم علامت آچار نمیره !
کسی این مشکل رو داره ؟ چطوری حل میشه ؟؟

Payman ahora
28-06-1394, 07:51 بعد از ظهر
دایی جان باید روی وضعیت کیلومترشمار 2 باشی و هر دو کلید را همزمان بمدت 5 ثانیه فشار بدی تا علامت آچار پاک بشه.

فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk

ALEX_HOT
29-06-1394, 08:51 بعد از ظهر
سلام دوستان
یک نکته در مورد فیلر گیری این موتور
امروز بردمش فیلرگیری منتهی علامت T روی فلکه برق با علامت T روی خورشیدی زنجیر تایم یکی نبود:wall3:
این مورد رو شما دقت کنید تا مثل من دچار اذیت نشید
علامت T روی خورشیدی زنجیر تایم باید بالای بالا باشه و اگه با فلکه برق همخوانی نداشت نگران نباشید
البته اون موتور ساز اگه واقعا کاربلد باشه با چرخوندن میل بادامک متوجه میشه کجا باید فیلر گیری رو شروع کنه:27::2i8d4ao:

shaahinah
29-06-1394, 08:59 بعد از ظهر
دوستان یه سوال واسه شما هم ترمز جلو و عقب رو محکم بگیرین میکشه ؟ بنده روغن ترمز هم عوض کردم آبی ریختم هواگیریم طبق گفته دوستان کردم ولی میکشه تو ترمزهای یهویی و ناگهانی حالا باز عقب بکشه خبری نیست جلو خطرناکه میخواستم بدونم مشکل از جای دیگس یا اینکه مال شماها هم اینجوریه؟ از لنته از روغن ترمزه از دیسکه از هواگیریه ممنون میشم راهنمایی کنید

mhd65
29-06-1394, 09:08 بعد از ظهر
ببخشید منظورتون کدوم روغنه؟

داداش من اصلا اشتباه نکن بهترین روغن دنیارو هم بریزی باید 1000 تا عوض کنی . من خودم روغن ایکس وان استفاده میکنم تستاندارد JASO-MA هم اره لیتری 18 تومن مخصوص موتور تو ظرف یه لیتری دقیقا نبش خیابون سعدی کنار بانک تجارت خریدم

ALEX_HOT
29-06-1394, 09:23 بعد از ظهر
دوستان یه سوال واسه شما هم ترمز جلو و عقب رو محکم بگیرین میکشه ؟ بنده روغن ترمز هم عوض کردم آبی ریختم هواگیریم طبق گفته دوستان کردم ولی میکشه تو ترمزهای یهویی و ناگهانی حالا باز عقب بکشه خبری نیست جلو خطرناکه میخواستم بدونم مشکل از جای دیگس یا اینکه مال شماها هم اینجوریه؟ از لنته از روغن ترمزه از دیسکه از هواگیریه ممنون میشم راهنمایی کنید

برا منم اینطوریه
در ضمن بنده لنت ها رو در اوردم چون شیشه شده بود ، سنباده کاغذی کشیدم ترمزگیری بهتر شد
همچنین روغن هاش هم عوض کردم DOT 3 ریختم

shaahinah
29-06-1394, 09:30 بعد از ظهر
برا منم اینطوریه
در ضمن بنده لنت ها رو در اوردم چون شیشه شده بود ، سنباده کاغذی کشیدم ترمزگیری بهتر بود
همچنین روغن هاش هم عوض کردم DOT 3 ریختم
من Dot4 ریختم لنتم هم تو چهارهزارتایی جلو و عقبو تعویض کردم الان کارکرد 13000 از لحاظ گرفتنی خوب میگیره ولی میکشه جمعه شب عقب کشید مجبور شدم با جلو نگهش دارم از شانس بدم جلو کشید سریع ول کردم با یه بدبختی نگهش داشتم وگرنه اول میخوردم زمین بعد صاف میرفتم عقب یه پرایدی اونم تو سرعت 70 کیلومتر بدجوری خورد تو ذوقم اخه تازه شب قبلش روغن و هواگیری اینکارا رو انجام داده بودم الانم بدجوری رو اعصابمه یعنی با اینجور ترمز شتاب و سرعتش مفت نمی ارزه همش ترسم اینه بزنتم زمین حالا نمیدونم اولا بهتر بود یا یهویی نگرفته بودم

M E H D I
29-06-1394, 09:46 بعد از ظهر
ترمز جلو نزنی که موتور واینمیسته .. اول باید جلو بگیری شتاب موتور که گرفته شد بعد عقب رو بگیری ... یا همزمان باهم بگیری

shaahinah
29-06-1394, 09:56 بعد از ظهر
ترمز جلو نزنی که موتور واینمیسته .. اول باید جلو بگیری شتاب موتور که گرفته شد بعد عقب رو بگیری ... یا همزمان باهم بگیری
بله شما درست میگی اصولش هم اینه اما وقتی جلو خطرناکه که اینجوری میکشه من سعی میکنم اول عقبو بگیرم بعد جلو رو بیارم کمکش ولی تو ناگهانی جفت با همه تو عکس العمل سریع الان بحث سر اینه که چرا میکشه وگرنه تو سرعت پایین من همش با جلو کار میکنم اصلا عقب نمیگیرم ولی تو سرعت بالا برعکس

mohamad.gh
29-06-1394, 11:15 بعد از ظهر
منم ترمز عقب رو یهو بگیرم میکشه . ی بار ک از ی جاده کوهستانی بر میگشتم سر ی پیچ سرعتم 50 بود عقب رو گرفتم موتور کشید مارو برد تو لاین روبرو اگه ماشین میومد داستانی میشد ، آپاچیمم همین ریختی بود . ترمز جلو هنو پیش نیومده فقط ی بار اومدم از ی پراید سبقت بگیرم ی سمند ک رانندش ی پیرمرد احمق بود اومد تو سبقت من ، مارو چسبوند ب ماشین بقلی سرعت 105 بود منم رو عادت ترمز جلو رو گرفتم عقب موتور شروع کرد ب بازی ترمز رو ول کردم .
هندیا همشون همین ریختین قلقم داشته باشی ی جاهایی مجبوری ترمز سریع بگیری ، اونم خدا ب خیر کنه

shaahinah
30-06-1394, 12:41 قبل از ظهر
منم ترمز عقب رو یهو بگیرم میکشه . ی بار ک از ی جاده کوهستانی بر میگشتم سر ی پیچ سرعتم 50 بود عقب رو گرفتم موتور کشید مارو برد تو لاین روبرو اگه ماشین میومد داستانی میشد ، آپاچیمم همین ریختی بود . ترمز جلو هنو پیش نیومده فقط ی بار اومدم از ی پراید سبقت بگیرم ی سمند ک رانندش ی پیرمرد احمق بود اومد تو سبقت من ، مارو چسبوند ب ماشین بقلی سرعت 105 بود منم رو عادت ترمز جلو رو گرفتم عقب موتور شروع کرد ب بازی ترمز رو ول کردم .
هندیا همشون همین ریختین قلقم داشته باشی ی جاهایی مجبوری ترمز سریع بگیری ، اونم خدا ب خیر کنه
اره اخه بحث سر اینه که ترمز باید اروم کنه وسیله رو نه کله کنه مخصوصا ترمز جلو که خیلی خیلی خطرناکه قفل کردنش خیلی شانس بیاری نزنتت زمین اگه زدم به فنا میری تو هر سرعتی با ترمز عقب بخوری زمین اتفاقی انچنانی نمیافته اما ترمز جلو داستان میشه حتی با سرعت پایین خواستم ببینم نظر دوستان چیه شاید راهی واسه این قفل نکردن باشه آخه جور قفل میشه که لاستیک و میکشه فرمون از دستت میره و سریع موتور منحرف به چپ و راست میشه ترمز عقب بکشه کنترلش صد هزار بار اسونتره تا جلو

hoossein
30-06-1394, 01:08 قبل از ظهر
آقا من خودم ns داشتم ولی بخاطر ی سری دلایل مهم فروختم پالس 180 گرفتم از لحاظ نرمی 180 خیلی خیلی بهتره ولی ns وقتی بره رویه یه دست انداز تمام دم و دستگاهت رو داغون میکنه ...///... دلیل دوم هم خفه کار کردنش بود که خیلی تو ذوق میزد یعنی صدای همه چی میداد به جز موتور از صدای کلگیش بگیر تا صدای زنجیر تایمو انجین ، ترمز عقبش هم که نزدیک بود چند بار سرمو به باد بده ... آها اینو یادم رفت بگم که رادیاتش هر وقت دلش خواست کار میکنه هر وقت دلش نخواد کار نمیکنه کلا اگه رادیات نداشت سنگین تر بود چند بار هم بردم تعمیرگاه درست نشد که نشد مام قیدشو زدیم ...
دوستانی که می خوان ns بگیرن لطفا قبلش یه تحقیق بکنن تا مثل من پشیمون نشن

M E H D I
30-06-1394, 06:04 قبل از ظهر
شما کار کردن و نکردن رادیات رو از کجا متوجه می شدی بگو ما هم یاد بگیریم؟ اگه منظورت فن رادیاتوره که هر وقت رادیاتور زیادی داغ بکنه کار می کنه تو زمستون و هوای خنک خیلی خیلی کم پیش میاد که کار کنه. کمک عقبش هم درجه خشکی و نرمی داره می تونستی نرمش کنی ... صداش هم اتفاقا خیلی خوشگلتر از صدای 180 ه من که عاشق صدای این موتورم ولی خیلیا خوششون نمیاد سلیقه ایه
نقطه قوت این موتور ترمزهاش هست .. حالا چطور شده که 180 ترمزاش بهتر از ان اس شده؟

اصلا 180 قابل مقایسه با ان اس نیست

mohamad.gh
30-06-1394, 06:52 قبل از ظهر
رادیات ک ردیفه مشکلی نداشته ، صدای شیشه خورده و جریک جریک ک تو پالسا شایع هست . من با 110 تا این موتور رو خیلی راحت بدون اینکه ترمز بکشه نگهش میدارم .
امیدوارم باز بحث قیمت نیاد وسط ک خیلی تکراری شده

behnamrazavi
30-06-1394, 08:05 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] سلام، جدید ازین روغن میریزم، چه بوی خوبی هم داره، در ابتدا که موتور خیلی نرمتر کار میکنه، انشالله که در ادامه هم همین باشه، 3000 تا عوض کنم مشکلی داره به نظرتون؟

zeroamin
30-06-1394, 11:37 قبل از ظهر
ترمزش قلق داره دوستان اتفاقا از هر چیش ایراد میگیرن غیر از ترمزش.مال من جلو به سختی قفل میکنه که بخواد بکشه بزنه زمین.مگه زمین خیس باشه یا رو خط کشی عابر پیاده باشی.عقب رو اگه یه دفه محکم بزنی آره قفل میکنه.بعدم 4000 تا خیلی زوده برای تعویض لنت.من 14 هزارتام الان هنوز به لنت جلو دست نزدم.ولی عقب 10 هزارتا عوض کردم چون داشت رو دیسک خط مینداخت.ولی جلو هنوز گوشت داره لنتاش.
بعدم پیشنهاد میکنم برین پشت ug3 180 بشینین تا قدر ترمز ان اس رو بدونین.ug3 ترمز جلوش خیلی راحت قفل میکنه.که تو ug4 درستش کردن.
البته ترمز ان اس هر چی هم که باشه کمبود ABS توش حس میشه.داریم پول موتور زاپنی رو میدیم ولی هندی سواریم.
در مورده صداشم خیلیا میگن صدای انجین و اگزوزش از دوک بهتره.ببین صدای دوک چیه دیگه.اگزوزش صدای هوندا ویو میده

- - - Updated - - -

سلام، جدید ازین روغن میریزم، چه بوی خوبی هم داره، در ابتدا که موتور خیلی نرمتر کار میکنه، انشالله که در ادامه هم همین باشه، 3000 تا عوض کنم مشکلی داره به نظرتون؟

از کجا گرفتی دوست عزیز؟من ادینول میریزم JASO MA داره ولی 2500 عوض میکنم.بوی خوبم که میگی 180 داشتم اترود ریختم یه بار بوی عطر میداد قشنگ تو 500 کیلومتر نیم لیترش بخار شده بود

- - - Updated - - -

آقا من خودم ns داشتم ولی بخاطر ی سری دلایل مهم فروختم پالس 180 گرفتم از لحاظ نرمی 180 خیلی خیلی بهتره ولی ns وقتی بره رویه یه دست انداز تمام دم و دستگاهت رو داغون میکنه ...///... دلیل دوم هم خفه کار کردنش بود که خیلی تو ذوق میزد یعنی صدای همه چی میداد به جز موتور از صدای کلگیش بگیر تا صدای زنجیر تایمو انجین ، ترمز عقبش هم که نزدیک بود چند بار سرمو به باد بده ... آها اینو یادم رفت بگم که رادیاتش هر وقت دلش خواست کار میکنه هر وقت دلش نخواد کار نمیکنه کلا اگه رادیات نداشت سنگین تر بود چند بار هم بردم تعمیرگاه درست نشد که نشد مام قیدشو زدیم ...
دوستانی که می خوان ns بگیرن لطفا قبلش یه تحقیق بکنن تا مثل من پشیمون نشن

دوست عزیز فن الکتریکیه خودش به موقع خاموش روشن میشه.من فکر میکنم شما پروانه پیکان رو دیدی که موتور روشن میشه یه سره کار میکنه داری با اون مقایسه میکنی

behnamrazavi
30-06-1394, 11:47 قبل از ظهر
ترمزش قلق داره دوستان اتفاقا از هر چیش ایراد میگیرن غیر از ترمزش.مال من جلو به سختی قفل میکنه که بخواد بکشه بزنه زمین.مگه زمین خیس باشه یا رو خط کشی عابر پیاده باشی.عقب رو اگه یه دفه محکم بزنی آره قفل میکنه.بعدم 4000 تا خیلی زوده برای تعویض لنت.من 14 هزارتام الان هنوز به لنت جلو دست نزدم.ولی عقب 10 هزارتا عوض کردم چون داشت رو دیسک خط مینداخت.ولی جلو هنوز گوشت داره لنتاش.
بعدم پیشنهاد میکنم برین پشت ug3 180 بشینین تا قدر ترمز ان اس رو بدونین.ug3 ترمز جلوش خیلی راحت قفل میکنه.که تو ug4 درستش کردن.
البته ترمز ان اس هر چی هم که باشه کمبود ABS توش حس میشه.داریم پول موتور زاپنی رو میدیم ولی هندی سواریم.
در مورده صداشم خیلیا میگن صدای انجین و اگزوزش از دوک بهتره.ببین صدای دوک چیه دیگه.اگزوزش صدای هوندا ویو میده

- - - Updated - - -

از کجا گرفتی دوست عزیز؟من ادینول میریزم JASO MA داره ولی 2500 عوض میکنم.بوی خوبم که میگی 180 داشتم اترود ریختم یه بار بوی عطر میداد قشنگ تو 500 کیلومتر نیم لیترش بخار شده بود

- - - Updated - - -

دوست عزیز فن الکتریکیه خودش به موقع خاموش روشن میشه.من فکر میکنم شما پروانه پیکان رو دیدی که موتور روشن میشه یه سره کار میکنه داری با اون مقایسه میکنی
از چراغ برق گرفتم، هر قوطی 800 سی سی 25000 تومن

behnamrazavi
30-06-1394, 11:50 قبل از ظهر
ادینول خوبه، منتها برا ماشینه، این مخصوص موتوره، چیز خوبی بنظر میرسه، راستی روغن زیاد بریزیم چی میشه؟ یعنی یخورده از خط دوم بالاتره؟ اتفاق بدی میوفته؟ یا بزارم بقول شما تبخیر بشه؟