PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pulsar 200NS

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

نیما نادری
10-03-1393, 12:04 بعد از ظهر
برای هر شمعی عدد معرف فاکتور خاصی هست

مثلا در دنزو عدد بزرگتر نشانه مقاومت بیشتر در برابر حرارت هست

شاید بشه به اینم تعمیم داد نیاز به تحقیق بیشتر داره بعضی وقتها هم

میبینی اون کانکتور سرشمع پیچی باز بشه میشه یک کد ، یک تکه باشه میشه یک کد

قاعدتا جوشها باید دستگاه باشه ولی دستگاه داریم تا دستگاه

farzin
10-03-1393, 07:56 بعد از ظهر
میشه بنظرت این نتیجه گیری رو کرد که دمای انجین 200ns با اینکه آب خنکه از 220 رادیات روغنی بیشتره ؟؟ روغن چند.چند استفاده میکنی ؟؟

sina1
11-03-1393, 02:58 بعد از ظهر
سلام به تمام دوستان من یه ان اس دارم می خوام بفروشم 600تا بیشترکارنکرده پولشو کاریش دارم موتورخیلی تمیزه رنگشم مشگی هست اگرکسی خواست بگه تاشماره بدم من بچه کاشانم

ali_r
11-03-1393, 03:02 بعد از ظهر
سلام به تمام دوستان من یه ان اس دارم می خوام بفروشم 600تا بیشترکارنکرده پولشو کاریش دارم موتورخیلی تمیزه رنگشم مشگی هست اگرکسی خواست بگه تاشماره بدم من بچه کاشانم

بهتره که برای فروش موتورتون تو بازارچه آگهی کنید
لطفا قبلش قوانین رو بخونینن
با تشکر

CHELSEA
11-03-1393, 07:30 بعد از ظهر
:sarma:
پالس تیون شده....:thanks:

[Only registered and activated users can see links]
تشکر یادت نره...:clap:

hosein_dig
11-03-1393, 08:07 بعد از ظهر
اخرین قیمت؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Arash-The-Rider
11-03-1393, 11:54 بعد از ظهر
امروز پشت چراغ قرمز با موتور بودم یه 200 ns اومد بغلم وایساد چراغ که اومد سبز بشه من یه گاز هرز دادم یارو فکر کرد میخوام کورس بذارم همچین گازو لوله کرد تو خیابون به اون شلوغی. هنوز 50 متر نرفته بود که یه هوندا از جلو اوتوبوس جلوش سبز شد، ترمز که گرفت پشت موتور می تونم بگم 90 درجه چرخید و خورد به هوندا. دیگه نایستادم ولی بنده خدا از رو موتور پرت شد.
چجوریه همه ns ها ترمزاشون این وضعیه؟ یاد تریل رادیسون خدا بیامرزم افتادم!

mentiroso
12-03-1393, 08:43 قبل از ظهر
امروز پشت چراغ قرمز با موتور بودم یه 200 ns اومد بغلم وایساد چراغ که اومد سبز بشه من یه گاز هرز دادم یارو فکر کرد میخوام کورس بذارم همچین گازو لوله کرد تو خیابون به اون شلوغی. هنوز 50 متر نرفته بود که یه هوندا از جلو اوتوبوس جلوش سبز شد، ترمز که گرفت پشت موتور می تونم بگم 90 درجه چرخید و خورد به هوندا. دیگه نایستادم ولی بنده خدا از رو موتور پرت شد.
چجوریه همه ns ها ترمزاشون این وضعیه؟ یاد تریل رادیسون خدا بیامرزم افتادم!

اتفاقا نکته مثبت این موتور ترمز این موتور هست که bybre هست .. احتمالا طرف ناشیانه ترمز گرفته به یکباره ترمز جلو زده که صد البته اینطوری که شما میگین یه دفعه یه هوندا از جلو اوتوبوس جلوش سبز شد ، والنتینو روسی هم که باشی با ترمز brembo تو اون حالت کاری از پیش نمیبری.
قصد طرفداری از این موتور رو ندارم ولی تحقیقات نشون داده بیشترین عوامل تصادف خطای انسانی است .

Arash-The-Rider
12-03-1393, 09:45 قبل از ظهر
دوستان ناراحت نشن. من اگه با اونجرم بودم که احتمالا از روی هوندا رد میشدم! ولی این چرخش غیر عادی پشت موتور برام جالب بود.
ولی خودمونیم از کی تا حالا آدم ترمز جلو میگیره پشت موتور می چرخه؟!

نیما نادری
12-03-1393, 10:56 قبل از ظهر
ترمز عقبش خیلی میخه مشکل همینه باید پدال ترمز جوری تنظیم بشه که بره پایین تر
اونجایی که نوک پنجه میتونه خیلی به ترمز فشار بیاره وقتی هست که زاویه مچ حدود 90
باشه ولی وقتی پدا بیاد پایین نمیتونی یک ضرب بکوبی رو ترمز و فشار کمتری میاری
وقتی پدال صاف زیر پات نیست

بازم راننده ماهر با همون ترمز هم میتونه سرعت کم کنه و به موقعش قفل کنه و ول کنه

hosein_dig
12-03-1393, 11:47 قبل از ظهر
وای خدا امروز پیش دوتا شنقول بودم دور ان اس حلقه زده بودن میگفتن راحت 240تامیره
منم از خنده داشتم اسفالتو گاز میزدم

mentiroso
12-03-1393, 12:13 بعد از ظهر
دوستان ناراحت نشن. من اگه با اونجرم بودم که احتمالا از روی هوندا رد میشدم! ولی این چرخش غیر عادی پشت موتور برام جالب بود.
ولی خودمونیم از کی تا حالا آدم ترمز جلو میگیره پشت موتور می چرخه؟!

داداش حرف شما قبول ولی شما مگه وقتی بیرون داری میری به یکباره یه موتور جلوت سبز بشه موتور رو تراز میکنی ترمز میگیری که به این ور و اون ور کشیده نشه....

هیچ کسی نمیتونه ادعا کنه که من بودم موتور رو جمع میکردم .حرفه ای هاش تصادف میکنن چون تو صدم ثانیه اتفاق میافته.... تو ایران که قربونش برم هر هزارم ثانیه ممکن هست هر اتفاقی بیفته دیگه به ترمز و دنده کشی اینا ربطی نداره.

شما تو این مواقع فقط با درست ترمز کردن میتونی شدت ضربه رو یکم مهار کنین.

جمع کردن موتور رو زمانی منطقی به نظر میرسه که مسافت کافی برای ترمز کردن رو داشته باشی. حالت دیگه هم اینه که طرف stoppie بلد باشه :)

hosein_dig
12-03-1393, 12:22 بعد از ظهر
توی ترمز و توقف اینا مهمن
- پهنای لاستیک و آجش
-ترمز جلو تک دیسک یا دوبل ( بزرگی دیسک هم مهمه)
- تعداد پیستون های هر دیسک
در نتبجه اگه لاستیک پهن باشه و چسبندگی مناسب برای آسفالت و اگه جلو دییسک دوبل باشه بهترین کارایی برای ترمز هست البته مهارت راننده مسله جداست

nouri_bajaj
12-03-1393, 09:59 بعد از ظهر
چجوریه همه ns ها ترمزاشون این وضعیه؟ یاد تریل رادیسون خدا بیامرزم افتادم!به نظر من لاستیکاش زیاد چسبندگی نداره اخه خودمم سوار شدم تو سرعت بالا که ترمز میگیری پشت موتور زیاد بازی میکنه

نیما نادری
13-03-1393, 12:13 بعد از ظهر
از همه فاکتورها مهم تر سطحی هست که دارید روی اون ترمز میکنید (خیابان)

اونایی که استاپی میزنن هم وقتی بیان رو آسفالتهای تهران

اونم تو شرایط چند ثانیه قبل تصادف مشغول خوندن شهادتین هستن نه مدیریت استاپی زدن !!!فیلم هندی !!!

اقای نوری باجاج ایول داداش، تو چه سرعتی و چه جوری ترمز کردید و چه توقعی داشتید که محقق نشد ؟

تو ترمز گیری با موتور وقتی ترمز جلو رو خیلی قوی بگیرید بدون اشاره به ترمز عقب عقب موتور به یک سمتی متمایل میشه

که نیروی وارده به چرخ جلو رواز طریق محور دو شاخ جلو که به کرپی وصله منحرف کنه

نتیجه اینکه یا به طرفین میره یا بلند میشه میاد بالا و بعد بعد به طرفین میره و در وضعیت کنترل شده استاپی میشه

چرخ عقب همیشه وقتی قفل میشه تو سرعت بالا به یک طرف میسره نه این موتور همه موتورها

مهارت اینه که کنترل نوک انگشت پاتون دست خودتون باشه وقتی زدی قفل شد فریز نشی همونجوری نگه داری

تا بخوری زمین به محض شل کردن ترمز، موتور حتی اگر در وضعیت مایل و سرخوردن باشه به حالت قائم برمیگرده

زاویه فرمون هم اگر خلاف جهت سریدن باشه دیگه حرکت تکمیله

Gladiator
14-03-1393, 08:30 قبل از ظهر
نقل از وبسایت فارس موتور :
باطری این موتورسیکلت می بایست توسط اسید با مشخصات زیر پر شود: -اسید سولفوریک با درصد ۴۳ و گرانروی ۳۳/۱ در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد. (لازم به ذکر است که اسید مورد نظر در ظرفی مخصوص با مقدار تعیین شده به همراه موتورسیکلت به شما تحویل داده خواهد شد.) پس از اضافه نمودن اسید به باطری ، این باطری می بایست توسط شارژمخصوص این نوع باطری که در باطریسازی های معتبر موجود می باشدبه مدت ۸ ساعت شارژ اولیه گردد.

mentiroso
15-03-1393, 11:43 قبل از ظهر
اساتید فنی در مورد تعویض و بازدید دوره ای شمع و فیلتر روغن و فیلتر هوا یکم توضیح میدن ؟ چند کیلومتر به چند کیلومتر لازمه؟

قیمت شمع و فیلتر ؟ فابریکش پیدا میشه ؟ ممنون

نیما نادری
16-03-1393, 01:11 بعد از ظهر
دو شمع از سه شمع موتور champion هست و شمع اصلی بوش

من رو موتور خودم چون واقعا از برند champion خوشم نماید و خاطره خوبی هم ندارم

به جای اون دوتا از بوش دوسر (اصطلاحا وقتی سر شمع دو تا پایه داره ) استفاده کردم

و الان همه شمعها بوش هستن

بهتره شمع رو در 1000km یک چک کنید و تمیز یا تعویض کنید (به صورت دلخواه با مدل دلخواه )

تمیز کردنش کفایت میکنه باید فیلرش چک بشه و تمام تعویض 20.000km انجام میشه

روغن 500km تعویض کنید با فیلتر روغن بعدش هر 5000 تا چک کنید و کم بود سرریز کنید هر 10.000 تا تعویض انجام میشه

فیلتر هوا هم باید بادگیری بشه هر 5000 تا و تعویض 15000 و 30000 تا

این نسخه باجاج برای مصرف کننده بود

خودم جور دیگه عمل میکنم یکم متفاوت و بومی ایران

- - - Updated - - -

behzad4450
16-03-1393, 02:02 بعد از ظهر
سلام به دوستان و اقا فرشاد
من هفته پیش تهران بودم و یه ان اس خریدم به سفارش اقا فرشاد
و چندتا سوال دارم از اساتید
مخزن رادیات موتور خالیه و اصلا دسترسی بهش ندارم با اینکه رادیات پر هستش
اگه لطف کنید با عکس چگونگی باز کردن فلاپو واسه دسترسی به قمقمه رو توضیح بدین ممنون میشم
و اینکه چراغ جک من همش روشنه و اتصالی داره یکم با دست بالا پایین میکنم خاموش روشن میشه
ممنونم از اساتید که جوابمو میدن

MANHUNT
16-03-1393, 10:32 بعد از ظهر
دوستان تو این هفته و همین امشب 4 5 تا پالس 200 ان اس دیدم که تلق روشون بسته بودن واقعا یکی از ضایعترین چیزایی که دیدم نمیدونم چرا به جای کلاه از تلق استفاده میکنن و اینجوری موتور خز میکنن

ali_r
16-03-1393, 10:37 بعد از ظهر
دوستان تو این هفته و همین امشب 4 5 تا پالس 200 ان اس دیدم که تلق روشون بسته بودن واقعا یکی از ضایعترین چیزایی که دیدم نمیدونم چرا به جای کلاه از تلق استفاده میکنن و اینجوری موتور خز میکنن

طلق برای چی؟
کلا ضایع میشه موتور
یک سوال وقتی ns اومد بازار اولین قیمتش چند بود؟فکر کنم حدود 7.5 بود درسته؟

Amirhsl20
18-03-1393, 11:26 بعد از ظهر
سلام به دوستان من جديدا پالس ns خريدم لطف كنيد درباره زمان و چگونگي تعويض روغن و فيلترهاي هوا و اضاف كردن ضد يخ به موتور توضيح بفرماييد
با تشكر

ایلیا
19-03-1393, 12:37 قبل از ظهر
به سلامتی ...
زمان تعویض روغن بستگی به کیفیت روغن و نحوه‌ی استفاده‌ی شما از موتورتون داره ( به نگاه به دفترچه راهنما بندازین بهتره).
اما مهمتر از روغن، آب رادیاتوره!
در مورد ضدیخ این نکاتو رعایت کنید ... به احتمال 99% رنگ ضدیخ مورد استفاده در موتور شما سبزه. مادامی که ضدیخ شما بی رنگ نشده ( رنگش نرفته!) در صورت کم شدن آب رادیاتور، فقط از آب 100 % مقطر استفاده کنید. اگر در منزل دستگاه تصفیه املاح آب دارین که هیچ، از همون استفاده کنین. اگرم ندارین بهترین راه جوشوندن آب معمولیه که املاحش به حداقل برسه.
توجه : دستگاه‌های تصفیه آب که تو خونه‌ها نصب میشه، فقط باکتری و نیترات محلول تو آبو میگیرن و اصلا به املاح کاری ندارن !!! منظور از چیزی که بالا گفتم، سیستمیه که علاوه بر بهداشتی کردن آب، املاح آبو میگیره و سختی آبو به کمترین مقدار میرسونه. نشونه‌ی تشخیصشم اینه که پشت فیلترای تصفیه‌ش، یه الکتروموتور هست که آبو تو فیلتر میچرخونه تا کامل املاحش گرفته بشه. معمولا این فیلترا املاحو تا 7ppm کاهش میدن که عدد خوبیه. اگه جیبتون راه میده میتونین یکی از اینارو بگین براتون نصب کنن. سعی کنین جنس خوب بگیرین.
به هیچ وجه سراغ بطریای آب مقطری که تو مغازه‌ها میفروشن نرین. معلوم نیست چی توش ریختن.
اگه هیچکدوم از آبهای! بالا گیرتون نیومد، موتورتونو تا اطلاع ثانوی بخوابونین پارکینگ! چون به درد سرای بعدیش نمی‌ارزه.
اگه ضدیختون رنگش برگشت، باید عوض بشه. معمولا هر 3 سال یکبار عوض میکنن. هواگیری هم فراموش نشه.

BabyBoy
19-03-1393, 12:44 قبل از ظهر
البته دوست عزیز، بهترین، ارزانترین و صد البته مطمئن ترین راه استفاده از آب مقطر آزمایشگاهی هست که در لوازم دندانپزشکی و تجهیزات آزمایشگاهی پیدا میشه و 100% مطمئن هست.

Gladiator
19-03-1393, 02:20 قبل از ظهر
بهترین و ارزانترین آب مقطر ، آب خارج شده از زیر کولرهای گازی و اسپیلته ، من هم تو اتو میریزم ، هم تو رادیات و شیشه شور ماشین ، 100% خالص و بدون جرم :14:
برفک یخچالم خوبه منتها یخچالای امروزی برفک نمیزنن :11:

omidco2003
19-03-1393, 08:05 قبل از ظهر
قیمت الان این موتور چقدره ؟

hosein_dig
19-03-1393, 12:53 بعد از ظهر
9تا 10 بستگی به رنگ و مدل 92و3

AMIR-250
20-03-1393, 08:51 بعد از ظهر
42155
اگه بشه اینجوریش کرد خیلی خوب میشه

نیما نادری
21-03-1393, 11:30 قبل از ظهر
4217742178

بفرما خودشون ردیفش کردن

AMIR-250
21-03-1393, 02:02 بعد از ظهر
منظورم اینه اینجا بشه انجام داد
خودمون انجام بدیم

prince0fpersia
21-03-1393, 04:43 بعد از ظهر
الان مدل ۹۳ پایینترین قیمت که بشه خرید چنده؟ میشه با این پول دایلیم در حد صفر هم خرید؟ کدوم به صرفه تره؟

Alireza.BMW
21-03-1393, 08:42 بعد از ظهر
مدل 93...2رنگ از 9300تا 9500 قیمت میدن...دالیم صفر 93 هم حدود 13 و کارکردش 12 با این پول 91 در حد پیدا میشه...جفتشون موتورای خوبین دیگه بستگی به سلیقت داره اما من به شخصه نمیام ایقد پول این موتورو بدم چون همیشه گفتم قیمتش خیلی نامعقوله مثلا شما 220صفر رو به 6900میخری اما این موتور 9500!!!!!

digitalcanon
22-03-1393, 05:49 بعد از ظهر
دی لایت موتور من

farzin
22-03-1393, 06:07 بعد از ظهر
دی لایت موتور منقشنگ میباشد چقد فی خورد برات

digitalcanon
22-03-1393, 06:20 بعد از ظهر
تو سرچشمه دیلایت را خریدم جفتی 50 تومان . نصبشم خودم کردم با یه پایه میل پرده از اون طلایی ها که خیلی مناسب این کار بود البته رنگش کردم
. نورش خیلی زیاده هرکی میبینه میخش میشه . در حد اپتیما :retarded:

BabyBoy
23-03-1393, 01:03 قبل از ظهر
دی لایت موتور من
آقا کار خیلی خیلی خوبی کردی.
هم خوب نصب شده، هم جای درست نصب شده.
نورشم که حرف نداره.
جدا از همه اینا، خیلی خیلی توی دیده شدن تاثیر داره و ایمنی رو بالا میبره.
فقط امیدوارم که نورش توی روز اذیت کننده نباشه، که فکر نکنم اینجوری باشه.

seywan
23-03-1393, 11:57 بعد از ظهر
سلام دوستان شرمنده شاید کامل مرتبط نباشه اما تاحدودی مرتبط با این تاپیک هست.شرکت باجاج تو نمایشگاه اکسپو 2014 دو مدل جدید با حجم 400 سیسی رونمایی کرده مدل ریس ss400 و مدل استریت cs400 عکساشم میتونید تو گوگل سرچ کنید چی میشد اینا وارد ایران میشدن خداییش طراحی جالبی دارن

Amirhsl20
24-03-1393, 12:43 قبل از ظهر
دوباره سلام مي خواستم بدونم پمپ اب ، فيلتر روغن و فيلتر هوا پالس na كجا قرار داره اگر با عكس نشون بدين ممنون مي شم

seywan
24-03-1393, 01:05 قبل از ظهر
دوستان شرمنده کل تاپیک رو نخونده بودم مثل اینکه قبلا تاپیک تخصصیش باز شده

Magma
27-03-1393, 10:16 بعد از ظهر
دوستان نمیدونم شما هم به این نکته پی بردین یا نه. این موتور الان یکسال نیست که تو ایران فروش میره. اما بازار دست دومش خیلی شلوغ شده. داشتم توی دیوار میگشتم و آگهی های این موتورو دنبال میکردم. اگه بخوام با مگلی, که انقدر همه از بی کیفیتیش گله میکنن, مقایسه کنم تقریبا آگهی های این موتور 2تا 3برابر مگلی بود. حالا خودتون قضاوت کنید. مگلی از 88تا حالا یعنی 5ساله داره فروش میره ولی پالس 1سالم نیست که تو ایران عرضه شده. اکثرا کارکرد زیر 3000تا و قیمت حدود 9تومن. یادمه کاربر کیا وقتی این موتورو خرید با فاصله ی کمی گذاشت واسه فروش. از یکی از صاحبانش پرسیدم میگفت چراغ چکشون بعد از حدود دو ماه روشن میشه و نیاز به دیاگ داره تو ایران نیست. من تا حالا سوار این موتور نشدم و با احترام به هندی سوارا اصن از موتور هندی خوشم نمیاد. اما موتوری که این همه سر و صدا کرد مشکلش چیه که کسی ازش حرفی نمیزنه؟

farshad 54
27-03-1393, 10:45 بعد از ظهر
Ns 200 کاربرات هست و چراغ چک نداره و دیاگ هم نمیخواد . دیاگ مال موتور های انژکتوری هست که ECU دارن

اگر منظور اون چراغ گرد بالای کیلومتره اون چراغ وقتی باطری داره شارژ میشه روشن میشه و وقتی باطری اوکی باشه خاموش میشه تقریبا همون چراغ باطریه

Alireza.BMW
27-03-1393, 11:17 بعد از ظهر
دوستان نمیدونم شما هم به این نکته پی بردین یا نه. این موتور الان یکسال نیست که تو ایران فروش میره. اما بازار دست دومش خیلی شلوغ شده. داشتم توی دیوار میگشتم و آگهی های این موتورو دنبال میکردم. اگه بخوام با مگلی, که انقدر همه از بی کیفیتیش گله میکنن, مقایسه کنم تقریبا آگهی های این موتور 2تا 3برابر مگلی بود. حالا خودتون قضاوت کنید. مگلی از 88تا حالا یعنی 5ساله داره فروش میره ولی پالس 1سالم نیست که تو ایران عرضه شده. اکثرا کارکرد زیر 3000تا و قیمت حدود 9تومن. یادمه کاربر کیا وقتی این موتورو خرید با فاصله ی کمی گذاشت واسه فروش. از یکی از صاحبانش پرسیدم میگفت چراغ چکشون بعد از حدود دو ماه روشن میشه و نیاز به دیاگ داره تو ایران نیست. من تا حالا سوار این موتور نشدم و با احترام به هندی سوارا اصن از موتور هندی خوشم نمیاد. اما موتوری که این همه سر و صدا کرد مشکلش چیه که کسی ازش حرفی نمیزنه؟

مگلی از سال 89 اومده...اگرم کسی سیخش نکنه مخصوصا کاربراتشو هیچ مشکلی به وجود نمیاد به شرطی که همش باهاش ***ز ***ز نکننو اعترافات سنگین نگیرن ازش و هواسشونم به رادیات بنده خدا باشه...در یک کلام مگلی اسمش بد در رفته شما برو تو تاپیک مگلی الان 4نفر مگلی دارن که میان به سایت سرمیزنن همشونم موتوراشون صفره و هیچ مشکلی باش ندارن...200ns توی مشهد اومد اما اصلا ازش استقبال نشد من توی مشهد تا حالا 10تا ns هم ندیدم.معذرت میخام تو تاپیک ان اس گفتم اما دیدم که لازمه این حرفا رو بزنم...من ان اس متاسفانه نداشتم که بگم چه جوریه اما از آگهی های تو سایتها معلومه جریان چیه

ahks121
28-03-1393, 05:14 قبل از ظهر
مگلی از سال 89 اومده...اگرم کسی سیخش نکنه مخصوصا کاربراتشو هیچ مشکلی به وجود نمیاد به شرطی که همش باهاش ***ز ***ز نکننو اعترافات سنگین نگیرن ازش و هواسشونم به رادیات بنده خدا باشه...در یک کلام مگلی اسمش بد در رفته شما برو تو تاپیک مگلی الان 4نفر مگلی دارن که میان به سایت سرمیزنن همشونم موتوراشون صفره و هیچ مشکلی باش ندارن...200ns توی مشهد اومد اما اصلا ازش استقبال نشد من توی مشهد تا حالا 10تا ns هم ندیدم.معذرت میخام تو تاپیک ان اس گفتم اما دیدم که لازمه این حرفا رو بزنم...من ان اس متاسفانه نداشتم که بگم چه جوریه اما از آگهی های تو سایتها معلومه جریان چیهحرف شمادرسته علیرضاخان مگلیابیشترشون عیبای مشخص وقابل رفعی دارن وباهزینه ی کم اماان اس دیشب توسروش 2تادیگه دیدم که جام کرده وشاتون زده بودن یعنی تنهاعیب ان اس همینه ولی باهزینه ی خیلی زیادحالاجالبه طرف میگه مگلیم فلان شده همه میگن عیب ازموتوره اماان اسامیگه فلان شده فقط عیب ازرانندس نه موتور.

ehsan sharif
28-03-1393, 07:48 قبل از ظهر
تمام مشکلات از رانندس.
شما اگه به گالری سر بزنید میبینید دوست ما یه ns. داره و تا حالا خیلی کار کرده اما مشکلی واسش پیش نیومده.
کسی که این موتورا سوار میشه و شاتون میزنه فکر میکنه چون 4سوپاپه و شتاب خوبی داره گازا تا آخر تو کونش میکنه و با رده بالاها کل میندازه. خب موتورم میپاشه از هم.دوست ما تو شهر گاز نمیده اما تو کفی چرا راحت گاز میده میره.
من زمانی که میخواستم آپاچی بگیرم همه میگفتن وای آپاچی زود شاتون میزنه اما دیدم نه.به موقع گاز بدی هیچیش نمیشه.
در مورد اون دوست عزیز که میگن تو دیوار زیاد ns دیدن والا اینقدر که آگهی آپاچی واسه فروش هست موتور دیگه ای نیست.پس دلیل بر آشغال بودنش نیست:20:

mentiroso
28-03-1393, 08:43 قبل از ظهر
علت اینکه تو اون سایت pulse 200 ns زیادی برای فروش هست این هست که طرف قبلا موتور ایرانی 1 تومنی زیر پاش بوده یه دفعه جو گرفتتش و تمام موجودیش رو خالی کرده و رفته با قرض این موتور رو خریده و فکرکرده این موتور رو بخره باسنگین برابری میکنه و بعد از خرید میبینه نه خبری نیست....

من خودم این موتور رو برج 9 پارسال خریدم و بسیار راضی هستم و هیچ مشکلی من باب صدای ناهنجار موتور و..... برنخوردم چون بر اساس قدرت این موتور گاز میدم .فشار به دنده یک نمیارم تو شهر و تو اتوبان هم 110-120 تا بیشتر نمیرم چون نیازی نیست . حالا شده یکی دوبار 130 تا برم اما تو کفی و به مدت خیلی کم .

علت شاتون زدن این موتور و اپاچی این هست که ما ایرانی ها یکم کنجکاوی داریم....مثلا اولین چیزی که تو نگاه اول موتور از دیگران میپرسیم اینه که چند تا میره و تا تست نکنیم ول کن نیستیم ..

طرف دیده تو دفترچه نوشته حداکثر سرعت 136 کیلومتر ولی باز هم اصرار داره 150 تا رو پر کنه....حالا رفتی چی شد ؟!!! میشه دنده 1 سنگین

مثل قضیه بنز و پراید میمونه ؟ شما با بنز 150 تا خیلی سریع پر میکنین بدون هیچگونه فشار خاصی روی انجین و با پراید خیلی دیرتر و تقلای زیاد ..جفتشون 150 تا رو میرن ولی آیا کسی میتونه ادعا کنه کیفیت سواریشون با هم یکی هست.؟!؟!؟

این موتورم کاربری شهری و داره و موتور خیابونی هست...پرشتاب و مانور پذیر هست (تو کلاس خودش) و مناسب ترافیک و مسافت های کوتاه شهری و بین شهری با سرعت و دنده کشی و دور موتور معقول نه اینکه بندازی تو اتوبان دوترک با 200 کیلو وزن ببینی 150 تا میره یا نه.

تو خود دفترچه هم نوشته تست موتور با راکب با وزن 68کیلو و بدون اضافه بار محاسبه شده.

Gladiator
28-03-1393, 09:20 قبل از ظهر
خواهش میکنم این موتورو با مگلی مقایسه نکنید ، هر موتوری مزایا و معایب خودشو داره ، تو کیفیت ان اس از مگلی خیلی سرتره ، من در حال حاضر نه مگلی دارم نه ان اس ، ولی جفتشونو سوار شدم و به هیچ وجه سواری ان اس با مگلی قابل مقایسه نیست ، همینطور کیفیتشون

kaveh.rmmk
28-03-1393, 03:01 بعد از ظهر
سلام به همگی
امروز غروب میخوام برم گمرک یه پالس ان اس بخرم ولی نظرات رو که خوندم مقدار دودل شدم. موتوری میخوام که حداقل دوسال نپهش دارم و اذیتم نکنه. خواهش میکنم از دوستانی که این موتور دو دارند بدون تعصب راهنماییم کنند که را این موتور با کیفیت هست یا نه موتور پر دردسریه؟ ممنون از همگی

inspired
28-03-1393, 04:09 بعد از ظهر
آقا به دادم برسین ! امروز رفتم نمایندگی ساری یدونه بگیرم بعد این همه تحقیق و دردسر . یارو میگفت پنج ماهه که از خط تولید افتاده و دیگه صفرش هیچ جا موجود نیست ! قضیه چیه ؟ تهران دو رنگش موجوده ؟ یه آدرس بدین بیام یه سر بزنم ببینم چه خبره بابا رفتم تو کما !!! :au:

roma
28-03-1393, 07:59 بعد از ظهر
آقا به دادم برسین ! امروز رفتم نمایندگی ساری یدونه بگیرم بعد این همه تحقیق و دردسر . یارو میگفت پنج ماهه که از خط تولید افتاده و دیگه صفرش هیچ جا موجود نیست ! قضیه چیه ؟ تهران دو رنگش موجوده ؟ یه آدرس بدین بیام یه سر بزنم ببینم چه خبره بابا رفتم تو کما !!! :au:

نه دادش خیالت راحت یارو که که خورده موتوری که بیشترین حاشیه سود واسه شرکت داره چرا دیگه تولید نشه درضمن پالس چراغ گرد 20 سال تو هند نیست اینجا مثل بنز تولید میشه مردم میخرن

پیکان 270 سال که دیگه تولید نمیشه این جا باید 6 ماه بشینی تو نوبت از بس مردم میخرن هوندا cg مال زمان نادر شاه خدا بیامورز هست اینجا هنوز تولید میشه وتا ظهور اقا ادامه داره

خودمونی چه قدر اطاعات تاریخی دارم اگه این جوری درس میخودم الان یه چیزی بودم

MehdiKhatar
28-03-1393, 10:39 بعد از ظهر
با سلام خدمت بچه های پرشین موتور مخصوصا بچه های ان اس دار:d
اگه خدا بخواد منم به احتمال 99% فردا یه ان اس میگیرم اگه نشد که میره واسه شنبه.میخواستم از دوستانی که تجربه ای برای موقع خرید دارن درخواست کنم که با منم به اشتراک بزارن که مورد رحمت عزیزانه فروشنده قرار نگیرم:d
قیمتای شهرای دیگه رو نمیدونم ولی توی اصفهان زیره 9 اصلا پیدا نمیشه و اکثرا 9200 هستند.همه هم مشکی:dیه دونه قرمز هم پیدا کردم.ولی نکته ای که هست اینه که ازبس دوستان تو نخه رنگی و مخصوصا زرد رفتند مشکیش خاص و کم شده.من خودم به شخصه هیچ وقت ماشین و موتوری جز مشکی نداشتم و نخواهم هم داشت:d
با تشکر

kaveh.rmmk
28-03-1393, 10:52 بعد از ظهر
جواب مارو که کسی نداد.
امروز غروب رفتم گمرک. دیگه دلو زدم به دریا یدونه قرمز صفر خریدم . خوب یا بد تا ببینیم چی پیش میاد. حد اقل اساتید لطف کنید بنده رو راهنمایی کنید که این زیبا رو چطوری آب بندی کنم که بتونم دو سالی نگهش دارم. ممنون

Alireza.BMW
28-03-1393, 11:06 بعد از ظهر
مبارک باشه...برای آب بندی اول برو ببین سطح روغن توی انجین اندازه هست یا نه...روغن کارخونه رو بعد 100 کیلومتر عوض کن و روغن دوم رو 500تا و روغن سوم رو 1000 تا عوض کن از روغن 4م به بعد بسته به نحوه سواری بین 1200تا 1600تا...روغن 20.50بریز توش با درجه کیفی sl من که آکسون گلدن میریزم تو موتورام...
باتوجه به فرمایشات فرشاد خان سعی کن دنده رو توی دور موتور نصفه عوض کنی مثلا اگه کات آف موتور روی دور موتور 11000 هست دنده ها رو روی دور موتور 5000 الی 5500عوض کن...دنده 1 و 2 مخصوصا 1 رو به هیچ عنوان چه در طول آب بندی چه بعد آب بندی گاز مفت بهش نده من خودم دنده 1 و 2 آپاچی اکثر مواقع از 6بالاتر نمیبرم...تا 1500تا باهاش اینجوری تا کن به بعد گازش بده اماااا اینم به عنوان یه نصیحت میگم این موتور حداکثر قدرتش توی دور موتور 9000 حاصل میشه پس اگه بیشتر از اون گازش بدی روش فشارهای چندین برابر میاد و باعث اصطلاک بیشتر قطعات انجین میشه

MehdiKhatar
28-03-1393, 11:09 بعد از ظهر
جواب مارو که کسی نداد.
امروز غروب رفتم گمرک. دیگه دلو زدم به دریا یدونه قرمز صفر خریدم . خوب یا بد تا ببینیم چی پیش میاد. حد اقل اساتید لطف کنید بنده رو راهنمایی کنید که این زیبا رو چطوری آب بندی کنم که بتونم دو سالی نگهش دارم. ممنون

کاوه جان اولا مبارکت باشه.دوما اساتید میان بهتر راهنماییت میکنند ولی چیزی که من از خوندن کامل این پیج به دست اوردم اینه که اولا برو یه روغن خوب بریز توش,بعدش تا 1000 تا تاپ اسپید و ردلاین نرو,ولی خیلی هم ملایم نرو که موتور تنبل بار بیاد.بعضی وقتا یه شتابه مشتی بگیر باهاش.روی 500 هم دوباره روغن عوض کن و در نهایت بعد از 1000 ببر اچارکشی.

MANHUNT
28-03-1393, 11:19 بعد از ظهر
سلام دوست عزيز مبارك باشه خيرشو ببيني بزرگترين چيزي كه تو اين موتور بايد دقت بشه راديات اون هستش اول راديات چك كن راديات هميشه بايد تو اين موتور به صورت جدي جك بشه

inspired
28-03-1393, 11:44 بعد از ظهر
نه دادش خیالت راحت یارو که که خورده موتوری که بیشترین حاشیه سود واسه شرکت داره چرا دیگه تولید نشه

داداش میگفت هند دیگه نمیفرسته ! نمیدونم کاسه ای زیر نیم کاسشه یا راست میگه . فرقیم نمیکنه چون فردا دارم میام تهران . بنظرتون پایتخت صفر مشکی قرمز داره !؟ اصلا کلا صفر داره ؟ اگه نشد دیگه میرم گمرک

kaveh.rmmk
28-03-1393, 11:56 بعد از ظهر
خیلی ممنون از همه . قابلتونم نداره .
فکر کنم بهتره محض احتیاط روغنش رو فردا عوض کنم.
یه توصیه میکنم به دوستانی که میخوان بخرن. اونم اینکه آقا چونه بزنید , تو اولین مغازه خرید نکنید. خدا رو شکر همه جاهم این موتور هست هیچم قحطیش نیومده.
امرزو به من رنگ قرمز رو تا 9.600 هم قیمت میدادن ولی در نهایت 9 تومن خریدم

MehdiKhatar
29-03-1393, 12:39 قبل از ظهر
خیلی ممنون از همه . قابلتونم نداره .
فکر کنم بهتره محض احتیاط روغنش رو فردا عوض کنم.
یه توصیه میکنم به دوستانی که میخوان بخرن. اونم اینکه آقا چونه بزنید , تو اولین مغازه خرید نکنید. خدا رو شکر همه جاهم این موتور هست هیچم قحطیش نیومده.
امرزو به من رنگ قرمز رو تا 9.600 هم قیمت میدادن ولی در نهایت 9 تومن خریدم

کاوه جان بازم به فروشنده های شهره شما.تو اصفهان ماشالله اینقدر دندون گرد هستند که حد نداره:d
قحطی نیست ولی توی مرکز موتور فروشی اصفهان کلا 4 تا بیشتر پیدا نکردم!
حالا یه چیزه جالب بگم که الان یادم افتاد.امروز رفتم تعمیرگاهی با عنوان (تعمیرگاه مرکزی باجاج).که درباره با کیفیتش اخرین تحقیق هم بکنم.نمیدونم طرف فکر کرد گاگولم یا تیپمو دید فکر کرد پولم زیادی کرده بهم میگه یه قطعه رو کارخونه نزاشته روش,تا خریدی بیار برات با 600!!!! ببندم برات وگرنه به صدا میوفته!!!!!!!!

flower
29-03-1393, 07:27 قبل از ظهر
تا اونجایی که من اطلاع دارم می خوان افزایش قیمت بدن بهانه اوردن که تولید نمی شه یا هند بشون نمی ده نترس هندی ها خوب می فروشن به ایران بهتر از ایران هم گیرشون نمی یاد ...موتور را خوب ابندی کنید تا بصدا نیافته حرفهای چرندیات را گوش نکنید کارخونه یه قطعه را نگذاشته روش بیا برات می ذارم با این فلان قیمت لااقل می گفتی اون قطعه اسمش چی هست بعضی ها تحمل ندارن برای ابندی صبرشون کمه بعد از 200 که رفت گاز را می بندن بش بخصوص دنده 1 و 2 را پر گاز می رن که اشتباهه موتور زبون بسته هم بصدا می افته .

نیما نادری
29-03-1393, 09:11 قبل از ظهر
قبلا نحوه آب بندی و دفعات تعویض روغن ذکر شده

برای اطلاعات دقیقتر داخل دفترچه موتورتون هم مفصل توضییح داده

400 km تعویض روغن و فیلتر روغن

1500 km تعویض روغن و فیلتر روغن پیشنهاد من

2000 km آب بندی تمام هست

1000km اول سرعت زیر 48km دورموتور حداکثر 3800rpm
1000km دوم سرعت زیر 54 دورموتور حداکثر 4500rpm

از اواسط دوردوم یعنی تا 1500km که روغنو تعویض میکنید

کم کم بعضی وقتها دور موتورو تا 5500 بالا ببرید

حتما بعد از هر بار سرعت یکنواخت رفتن دنده هارو کم و زیاد کنید

و سرعتو ملایم کنید موتور خنک بشه هر 30 دقیقه سواری اجازه بدید

موتور استراحت کنه و خنک بشه .

از 1500km و تعویض روغن تا 2000 کم کم دورموتور و تا 6500 بالا بیارید

هرگز تو دنده های سنگین اعمال زور نکنید فایده نداره

بعد از 2000 دورموتورو میتونی تا 8000 بالا بیارید بعد ملایم اجازه بدید

دور بیاد پایین معکوس نمایشی ممنوع باشه بهتره

تا 3000 تا کم کم دورموتور و به بالای 8000 برسونید

تو هیچ دنده ای اصرار بیش از حد نکنید

کورس موتور و کارکترش مثل موتورهای کراس هست

قدرت بالا و گشتاور بالا تو دور پایین

روغن فول سنتتیک 10w50,20w50,15w50 با استاندارد jaso-ma یا jaso-ma2 و کیفیت sl پیشنهاد میکنم

مایع رادیاتور آشغاله بی شک علت جوش آورن موتور همینه و همچنین تو دوران آب بندی اجازه ندید جوش بیاره

همیشه پشت چراغ یا ترافیک موتورو خلاص کنید و انجینو خاموش کنید

مورد دیدم 200 ثانیه موتور تو دنده یک بوده و روشن کلاچ رو گرفته و ریلکس منتظره

kaveh.rmmk
29-03-1393, 09:57 قبل از ظهر
ممنون نیما جان از راهنماییت. حالا ما که خریدیم اما واقعا موتور با کیفیتی هست که یه دو سالی نگهش دارم؟ در ضمن تو حرفای دوستان خونده بودم که مدام تاکید میکردن این یه موتور شهریه. یعنی من مسافرت شمال نمیتونم باهاش برم؟

Alireza.BMW
29-03-1393, 11:36 قبل از ظهر
چرا که نه میتونی بری مشکلی نداره...فقط باهاش سرعت بالا نرو تاپ اسپید کارخونه 136کیلومتر هست ولی تا 140.145هم میره سعی کن از 120بیشتر نری اکثر مواقع چون این موتور تا 120.125رو راحت و بدون فشار میره اما به بعدش روش فشار میاد...بعدشم تو جاده هرزگاهی هم به موتور و خودت یه استراحت بده و دوباره حرکت کن به نظر من هر 100تا 150کیلومتر یه استراحت کوچیک برای راکب و موتور لازمه من یه موقع مسافت های زیادی با موتور میرفتم که بیشترینش از مشهد تا بوژان نیشابور کاشمر قوچان و بیرجند بوده همین کارا رو کردم و مشکلی پیش نیومده تازه من اوایل با سی جی میرفتم اونم 3ترکه که بوؤآن نیشابور رو 3ترکه با سی جی رفتم چقدر خوش گذشت واقعا

نیما نادری
29-03-1393, 11:58 قبل از ظهر
واقعا موتور با کیفیتی هست مطمئنا

عمر موتورو با سال نسنج با کیلومتر صحیح تر هست

بسته به سرویس موتور عمرش بیشتر میشه بسته به فشار به انجین عمر موتور طولانی یا کوتاه میشه

مثلا من بهترین روغن و ضد یخ رو انتخاب کردم از این باب خیالم راحته

بهترین متد آب بندی رو به کار گرفتم

تا حالا هم راضیم

چرا نشه مسافرت رفت !!! ولی باید موتورسوار مسافرتی یکم تجهیزات ضروری و یکم اطلاعات فنی داشته باشه

اگر مشکل مختصری بود رفع کنه ....بسته به نوع جاده باید در فواصلی به موتور و راکب استراحت داد.

MehdiKhatar
29-03-1393, 01:31 بعد از ظهر
قبلا نحوه آب بندی و دفعات تعویض روغن ذکر شده

برای اطلاعات دقیقتر داخل دفترچه موتورتون هم مفصل توضییح داده

400 km تعویض روغن و فیلتر روغن

1500 km تعویض روغن و فیلتر روغن پیشنهاد من

2000 km آب بندی تمام هست

1000km اول سرعت زیر 48km دورموتور حداکثر 3800rpm
1000km دوم سرعت زیر 54 دورموتور حداکثر 4500rpm

از اواسط دوردوم یعنی تا 1500km که روغنو تعویض میکنید

کم کم بعضی وقتها دور موتورو تا 5500 بالا ببرید

حتما بعد از هر بار سرعت یکنواخت رفتن دنده هارو کم و زیاد کنید

و سرعتو ملایم کنید موتور خنک بشه هر 30 دقیقه سواری اجازه بدید

موتور استراحت کنه و خنک بشه .

از 1500km و تعویض روغن تا 2000 کم کم دورموتور و تا 6500 بالا بیارید

هرگز تو دنده های سنگین اعمال زور نکنید فایده نداره

بعد از 2000 دورموتورو میتونی تا 8000 بالا بیارید بعد ملایم اجازه بدید

دور بیاد پایین معکوس نمایشی ممنوع باشه بهتره

تا 3000 تا کم کم دورموتور و به بالای 8000 برسونید

تو هیچ دنده ای اصرار بیش از حد نکنید

کورس موتور و کارکترش مثل موتورهای کراس هست

قدرت بالا و گشتاور بالا تو دور پایین

روغن فول سنتتیک 10w50,20w50,15w50 با استاندارد jaso-ma یا jaso-ma2 و کیفیت sl پیشنهاد میکنم

مایع رادیاتور آشغاله بی شک علت جوش آورن موتور همینه و همچنین تو دوران آب بندی اجازه ندید جوش بیاره

همیشه پشت چراغ یا ترافیک موتورو خلاص کنید و انجینو خاموش کنید

مورد دیدم 200 ثانیه موتور تو دنده یک بوده و روشن کلاچ رو گرفته و ریلکس منتظره

اقا نیما این اب بندی که هیچ فشاری به انجین نمیاره باعث نمیشه توی شتاب و گازخوره موتور در اینده تاثیر منفی بزاره?
و اگه بجای روغن Sl از Sn مثلا ادینول المان استفاده کنیم بهتر نیست?

s.mm
29-03-1393, 02:13 بعد از ظهر
وقتی روی تریل روان طلق و سقف می بندن
روی ns هم می تونن!
نتیجه اینکه: ایرانی می تواند!

توی موتور های جدید تقسیم وزن به صورتیه که عقب موتور خیلی سبک در میاد

نتیجتا توی ترمز کردن چسبندگی کمتری به زمین داره

kaveh.rmmk
29-03-1393, 07:32 بعد از ظهر
اقایون این که طبق گفته های دفترچه و همچنین راهنمایی های آقا نیما توی هزار کیلومتر اول باید با دنده 5 و 6 حد اکثر 48 تا بریم دنده مرده نیست؟ من با دنده 5 تا 48 میرم بازم حس میکنم موتور رو دنده مردست چه برسه دنده شش هم بخوا رو همین سرعت باشه. کمـــــــــــــــــک لطفا
نیما جان دریاب مارو

mentiroso
29-03-1393, 10:02 بعد از ظهر
اقایون این که طبق گفته های دفترچه و همچنین راهنمایی های آقا نیما توی هزار کیلومتر اول باید با دنده 5 و 6 حد اکثر 48 تا بریم دنده مرده نیست؟ من با دنده 5 تا 48 میرم بازم حس میکنم موتور رو دنده مردست چه برسه دنده شش هم بخوا رو همین سرعت باشه. کمـــــــــــــــــک لطفا
نیما جان دریاب مارو

داداش تو دفترچه خیلی چیزا نوشته شما زیاد دقت نکن....دنده 4 سرعت 48 کیلومتر موتور به پته پته میافته دنده 6 بماند.

دفترچه در مورد همه چیز این موتور فصل در حد سر فصل توضیح داده ...

خود من تا 500 تا بیشتر از 80 تا نرفتم تا 1000 تا 90 تا بیشتر نرفتم از تمام دنده ها هم استفاده کردم تا دور موتور 5000 تا بدون هیچ گونه فشاری رو موتور هر بار هم 15 تا 20 دقیقه سوار شدم.بعد از 1000 تا هم نیازی نمیبینم موتور رو ببرم رو ردلاین خیلی معمولی بدون هیچگونه فشار روی موتور سواری میگیرم خدا رو شکر هیچ مشکلی هم ندارم.

با وسیله هر جور رفتار کنی همون طور با شما رفتار میکنه.

روغن هم همون روز اول عوض کردم بعد 200 تا بعد 500 تا بعد 1000 تا .. روغن هم motorex ریختم.

آب رادیات هم همون روز اول عوض کردم اونم motorex فکر کنم coolant بود.

روغن ترمز ها رو هم عوض کردم عین آب بودن.

آچار کشی هم نمایندگی رفتم خندم گرفت...موتور رو به یکی از دوستان اهل فن دادم آچار کشی کرد البته یه بار 500 تا یه بار اساسی 1000 تا

در هر صورت این نظر من هست دوستان دیگه تجربه بیشتری دارن شاید بتونن بیشتر کمک کنن.

Alireza.BMW
29-03-1393, 10:24 بعد از ظهر
بهترین نوع آب بندی اونیه که من گفتم دوست عزیز تا 200کیلومتر اول تا دنده 3 همونجوری که گفتم به بعدش از تمام دنده ها استفاده کن

Alireza.BMW
29-03-1393, 11:26 بعد از ظهر
4252742525

نیما نادری
30-03-1393, 11:00 بعد از ظهر
نیما جان دریاب مارو

هر وقت تشخیص دادید دنده مرده شده دنده رو کم کنید

ممکنه تو یک مسیر 500 متری شیب دار وقتی با سرعت کم

و دنده 6 واردبشید موتور کمبیاره و اصراری نیست که ادامه بدید

معکوس بدید با دندها و دور موتور بازی کنید ممکنه از 6 به دنده دو یا سه برسید

و بعد از گذر از شیب دوباره موتورو راحت کنید

این موتور گشتاور بالایی داره و تو دنده های سبک خیلی نیاز به معکوس احساس نمیشه

همچنین بهترین آب بندی تردد تو کوچه و پس کوچه و مسیرهای صاف و کوتاه به صورت ترکیبی

هست این موتور آب بندیش اینجوریه مسلما با آب بندی z250 و bmw s 1000 فرق میکنه

تاکید سازنده روی سرعت نیست روی دور موتور هست که تقریبا معادلش رو با دور موتور ذکر کردم

از سرعت استفاده کرده که ملموس تر باشه ....

به نظر من آب بندی این انجین خیلی مهم هست مایعات داخلش خیلی میتونه کمک کنه

تمیز کردن فیلتر آهن ربا دار باید انجام بشه فیلتر روغن باید هر دفعه تعویض بشه ووووو

در نهایت ما انجینو آب بندی میکنیم که توان تحمل بیشتری پیدا کنه و عمر بیشتر و مفیدتری داشته باشه

دلیل اصرار اغلب بچه ها برای اعمال فشار زیاد تو آب بندی و اصطلاحا هار شدن موتور در آینده رو نمیفهمم

هر کس موتورش اصطلاحا الان در وضعیت هاری هست میتونه با موتورهای ساده که هاری نگرفتن مقایسه کنه

روغن sn برای موتور من ندیدم اگر آدینول داره مخصوص انجین ماشین هست و استانداردهای لازمه موتور رو نداره

بالاترین کیفیت برای موتور sl هست که اونم فقط یک مدل از روغن های موتورکس اینو داره بقیه همه حداکثر sj هستن

که فروشنده معتقده sm هستن ولی اشتباه معتقد بودن !

omidco2003
04-04-1393, 12:07 بعد از ظهر
دوستان عزیزی که این موتور رو دارند
توی هوای گردم تابستان ایا موتور داغ میکنه یا نه اونقدری که اذیت بکنه پاها داغ بشن

ARSH
07-04-1393, 09:34 قبل از ظهر
زده به سرم یه دونه از اینا بخرم مسافرت برم باهاش
خوبه ؟ دو ترک راحت میره مسیر کوهستانی ؟ منظورم آسفالت هست جاده کوهستانی
قیمت صفر چنده ؟
جدا ارزش خرید داره ؟ چون من از این سبک موتور خوشم میاد مثل دوک
انجینش هم که آب خنک باید عالی باشه
مباحث تاپیک رو خوندم
یکی دو تا سوال ج بدید دیگه ممنونم
مرسی

Alireza.BMW
07-04-1393, 01:23 بعد از ظهر
سلام آرش جان خوبی؟؟؟
والا اگه میگفتی بین کی تی ام و ان اس میگفتم ان اس...به نظر من و خیلیای دیگه این موتور قیمتش نامعقوله خودمم میخاستم بگیرم اما دیدم خیلی گرونه منصرف شدم...صفرش هم 9200 تا 9350 قیمت میدن بسته به رنگش...موتور خوبیه اما از 220 چیزی سر نداره توی خوده هند بین 200 ان اس و 220 اختلاف قیمت چندانی نیست اما تو ایران چون دیدن این موتور رخ قشنگی داره گفتن قیمتو ببریم بالا چون ملت میخرن مثه ماجرای ماشیناست الان پارس رو میگن 40 تومن با این که صفرش 30600 کارخونه میده اما 206 رو میگن 38 تومن با اینکه صفرش 34500هه...خب طلبه پارس چون بیشتر قیمتش بالاست...به نظر من اگه میخای موتور به قیمت تقریبا واقعیش بخری 220 بخر صفرشم 6800هه خدایی زوره اختلاف قیمته 2400یی این موتور با 220...تاپشم 140 تا 145هه که 220 همینه

erfan123ssx
07-04-1393, 02:27 بعد از ظهر
منم ده روز یکیش خریدم.قابل مقایسه با سری قبل هاش نیست..من UG4 هم دارم اصلن خوشم نمیاد سوار اون بشم..
دوستان فیلتر روغن چند وقت یکبار عوض بشه؟اگر بخوایم فقط روغن موتور عوض کنیم لازمه درب فیلترم وا بشه تا کامل روغن از اونجا تخلیه بشه؟

Gladiator
07-04-1393, 02:38 بعد از ظهر
سلام آرش جان خوبی؟؟؟
والا اگه میگفتی بین کی تی ام و ان اس میگفتم ان اس...به نظر من و خیلیای دیگه این موتور قیمتش نامعقوله خودمم میخاستم بگیرم اما دیدم خیلی گرونه منصرف شدم...صفرش هم 9200 تا 9350 قیمت میدن بسته به رنگش...موتور خوبیه اما از 220 چیزی سر نداره توی خوده هند بین 200 ان اس و 220 اختلاف قیمت چندانی نیست اما تو ایران چون دیدن این موتور رخ قشنگی داره گفتن قیمتو ببریم بالا چون ملت میخرن مثه ماجرای ماشیناست الان پارس رو میگن 40 تومن با این که صفرش 30600 کارخونه میده اما 206 رو میگن 38 تومن با اینکه صفرش 34500هه...خب طلبه پارس چون بیشتر قیمتش بالاست...به نظر من اگه میخای موتور به قیمت تقریبا واقعیش بخری 220 بخر صفرشم 6800هه خدایی زوره اختلاف قیمته 2400یی این موتور با 220...تاپشم 140 تا 145هه که 220 همینه

این موتور تو تاپ اسپید چندان فرقی با 220 نداره ، ولی کمکاش نرمتره ، لاستیکاش پهنتر و پایداری بهتری داره نسبت به 220 ، آب خنکه و تو مسیرای طولانی آخ نمیگه و بدرد مسافرت میخوره ، ظاهرشم مدرنتر و جذابتر از 220 هست ، در کل قیمتش شاید منطقی نباشه ولی تو خیلی چیزا از 220 سره ، خوش دست تره و شتابشم از 220 بیشتره ، تو تکنولوژی و سواری اصلا با 220 قابل مقایسه نیست

oldsnake
07-04-1393, 05:40 بعد از ظهر
با سلام به دوستان عزیز

آقا من یه سوال دارم الان که تابستون هستش و آفتاب 40 درجه میخوره به این موتور . من می خوام یه براق کننده یا اسپری محافظ رنگ موتور در برابر نور خورشید بگیرم که به رنگ موتور صدمه نزنه . چه مارکی بگیرم که فیک نباشه تو ایران و از نظر قیمتی هم مناسب باشه ؟؟؟ اگر محافظ رنگ ماشین سان آف گان رو بزنم به موتور خراب میشه رنگش . اسپری براق کننده ی رینگ هم چی خوبه ؟ دوستان یه حدود قیمت و چنتا مارک خوب رو معرفی کنید ممنون .

موتور من قرمز رنگ هستش . برای قسمت های مشکی باید اسپری جدا بگیرم ؟

ARSH
07-04-1393, 07:14 بعد از ظهر
سلام آرش جان خوبی؟؟؟

سلام مخلصم آقا
میگم من سرعت 70 تا 80 تا بیشتر نمیرم کلا امکان هم ندارم برم هیچ وقت تاپ اسپید اینا برام مهم نیس . برام مهمه مثل سری قبلی هاش ادم رو نزاره جایی . چون میخوام مسافرت روستایی باهاش برم . بندازم تو جاده . دو ترک همیشه هم دو ترک به هیچ عنوان یه ترک نمیرم حوصله ام نمیگیره . بعد میخوام ببینم اذیت نمیکنه ادمو ؟ عیب ایرادهای تخیلی نمیگیره ؟ چون سری دیگه های پالس واقعا عالین . بی مشکل سوار میش ادم به خاطر انجین اب خنک میگم مشکل خاص نداره ؟ تا چایی که تاپیک رو خوندم باطری و آب باطریش داستان داره که قابل حله . و اینکه آب بندی و آچار کشی صحیح و سواری دیگه تموم ! اینطور باشه عالیه . من میگیرم یه دونه

farshad 54
07-04-1393, 08:37 بعد از ظهر
آرش جون

یه 220 بخر هر جا میخوای باش برو دوترک و سه ترک بقیه پولشم بده یه کلاه بخر که بدون کلاه نری افرود بازی :2khtar:

ARSH
07-04-1393, 09:29 بعد از ظهر
اتفاقا واسه همون شکلک میخوام NS بخرم :2i8d4ao:

آقا 220 داشتم نمیدونم چرا حال نکردم باهاش خدا مارو ببخشه :دی

کلاه هم که سلطان من اندازه یه کلاه فروشی کلاه دارم :دی ولی یه عکس منو بدبخت کرد بدبخت :2i8d4ao:

چاکریم

آقا من اینو ردیف میکنم یه دونه . گرفتم میارم خرابش کنیم . سوال اینارو گرفتم میپرسم . دمتون گرم

Alireza.BMW
07-04-1393, 09:55 بعد از ظهر
اگه 220 داشتی پس ان اس رو بگیر داداش ظاهر جالب و نانازی داره شتابو سرعتش عالیه در ضمن باعث جلب توجه مونث ها هم میشه فقز قیمتش لامصب:297: سعی کن یه دست 2 در حدشو بخری که بیمه هم داره یه سری خرجاشم شده افت قیمتشم کرده...از همین الانم مبارکت باشه:29dz8zk:

salahshor
08-04-1393, 12:48 قبل از ظهر
من از اسم پالس متنفر بودم و هستم دلیلشو نمیدونم . قبلا هم اپاچی 160 داشتم اونی زمانی ک کسی سراغش نمیرفت خیلی راحت پالس 180 رو میخورد ...
بگذریم ....
حدود 2 هفته پیش سی بی ار 250 دوستم دستم بود و داشتم با 80 90 تا تو نیایش میرفتم ک یهووو یه پالس از بغلم رد شد اولش فکر کردم 180 ولی جلوتر ک رفتم دیدم ی ان اسه خوشگله
منو ک دید گازشو گرفت منم واسه محک ان اس گاز دادم ی چند دقیقه ای پا ب پام اومد من خوب گاز میدادم ولی نمیدونم چه جوری داشت میومد ... تو دور هم صدای بدی نداشت
اون روز گذشت تا اینکه زد ب سرم رفتم ان اس گرفتم
اگه قیمتو فاکتور بگیریم عاغا حرف نداره
ب وضوح رد پای ک تی ام و کاوا رو میشه تو سواریش دید
تو اکثر قطعات انجین ک تی ام زده
سواری .نرمی . هندلینگ .لاستیک .صدای اگزوز ک سایلنته. کیفیت قطعات . گاز خور موتور . کیفیت رنگش . دید اینه ها . تعویض دنده ها . طراحی جدید و عضلانی . ....
واقعا عالیه .
بنده با ان اس یکی از بچه ها مگلی رو هم گرفتم .... کسی نیاد اعتراض کنه خودم قبلا مگلی داشتم
در کل موتود خوبیه
البته اب بندی موتور تموم بشه ی سری تغییرات میخوام روش انجام بدم
چند روز دیگه واسه فیلر گیری باید اوراقش کنم از صدای انجینش خوشم نمیاد ازارم میده !
و یکی اینکه یادم میوفته 10 تومن پولشو دادم نمیتونم ازش لذت ببرم !
موتورم زرده و تا 10 و 700 هم خشکشو قیمت میدادن .
کاش دمبی عقب و خصوصا اون خطر عقبشو ی جور دیگه طراحی میکردن از اینکه شبیه پالسهای دیگه س خوشم نیومد . زین خیلی راحتی هم نداره ب نظرم میتونس بهتر از این باشه
قبل این نینجا 300 داشتم بنا ب نیاز مالی از دستم رفت ب ان اس ک نیش گاز میدم حس نینجا بهم میده دوستانی ک جفتشو سوار شدن متوجه میشن چی میگم .

ali.motahari
08-04-1393, 12:55 قبل از ظهر
آقایونی که این موتورو دارن یه سوال؟
من تا الان خیلی ان اس دیدم که صدای انجینش از اگزوزش بیشتره و صدای پالسی که به تعمیر اومده و پیر شده رو میده!!!!!
کلا صداش همین جوریه؟

CHELSEA
08-04-1393, 10:18 قبل از ظهر
دوستان ns سوار ی سوال برام پیش اومده.چرا فروش کارکرده این موتور اینقدر زیاده.اینقدر که آگهی فروش پالس ns کار کرده تو سایتهاو مغازه های گمرک برای فروش هست،ازبقیه موتورهای هم خانواده پالس نیست.کارکرد بیشتر موتورشون هم زیر7هزارتاست.مگه این موتور چه مشکلی براش پیش میاد که معمولا صاحبش به این زودی و کارکرد کم میفروشش :interview:
یعنی این موتور نمیتونه راحت تا20هزارتا کار کنه؟

roma
08-04-1393, 01:41 بعد از ظهر
دوستان ns سوار ی سوال برام پیش اومده.چرا فروش کارکرده این موتور اینقدر زیاده.اینقدر که آگهی فروش پالس ns کار کرده تو سایتهاو مغازه های گمرک برای فروش هست،ازبقیه موتورهای هم خانواده پالس نیست.کارکرد بیشتر موتورشون هم زیر7هزارتاست.مگه این موتور چه مشکلی براش پیش میاد که معمولا صاحبش به این زودی و کارکرد کم میفروشش :interview:
یعنی این موتور نمیتونه راحت تا20هزارتا کار کنه؟

این برمیگرده به فرهنگ ما و عدم تجربه و استفاده نکردن از تجربه دیگران و فقط گوش دادن به حرف مفد مردم

یکی از مشتریام رفته پالس 88 با قیمت گذاف خریده بهش گفتم چرا گفت 140 تا میره میگم خودت رفتی میگه نه ولی یارو میگه میره خودم پشت ترافیک بودم یارو با cg امد بهم میگه موتورت 160 تا میره گفتم

نه داد پس چرا یارو میگفت میره شاید مال تو خرابه گ فتم حق با شماست این قدر که از ns تبلیغ میشه اهای 3 تا شمع داره 6 تا دنده داره 170 تا میره طرف با پول قرضی و چک چال میگره و بعد سوار میشه

میبینه نه بابا این خبرا نیست پول 2 تا موتورداد چیزی زیادی نگرفته نسبت به پولش اونجاست که دپرس میشه میره تو کار فروش این حرفها

طرف اگه یه براو هم بخره 5 میلیون اگه بدونه چی خرید چیکار واسش میکنه واسه چه کاری خوبه هرگز حاظر به فروشش نمیشه مگر بخواد بهترشو بخره نه اینکه به خاطر حرف مفد مردم یه چیزو بخری

farzin
08-04-1393, 01:50 بعد از ظهر
ns سوار نیستم ولی این سوال شامل همه موتورهای تازه وارد میشه
از اونجایی که پالس توو بورسه ملت خرید و فروشش میکنن و معامله میکنن ، این حالت قبلا برای پالس 180 بود بعد کم کم روی آورد روو مگلی بعد به آپاچ 180 و .... همینطور بازار میچرخه شما اگه همیشه دنبال کنید بعدا شاهد این میشی همین آگهی فروش روی یک موتور خاص دیگه مانور داده میشه
علاقه جامعه تعیین کننده این سمت و سو از فروش هست

MANHUNT
08-04-1393, 02:31 بعد از ظهر
يكي ميگيره تو زمستون يه مقدار باهاش را ميره هوا كه گرم شد به همون قيمت صفر زمستون ميفروشه يك سري هم هستن كه دوست دارن همه موتورارو امتحان كنن مثل همين داش
كيا خودمون يه مدت سوار ميشم تجربه ميكنن بعد ميفروشن يه عده هستن كه ميشنون اين موتور به قول داش توتي سه شمع هستش فلان بيسار فلان قدر را ميره طرف ميره ميگيره انتظاراتش رو براورده نميكنه ميفروشه يكي هم هست از سي جي ميره ميپره رو ان اس بعد ميبينه خرجش بالاس ميفروشه:wall3:

ali.motahari
08-04-1393, 03:33 بعد از ظهر
آقایونی که این موتورو دارن یه سوال؟
من تا الان خیلی ان اس دیدم که صدای انجینش از اگزوزش بیشتره و صدای پالسی که به تعمیر اومده و پیر شده رو میده!!!!!
کلا صداش همین جوریه؟

farzin
08-04-1393, 11:18 بعد از ظهر
بنظرم صداش چیزی در خور قیافش هست و بهش میاد ، موتور شهریه ، هر چی کم صدا تر باشه یعنی تولید کنندش بیشتر به اهدافش رسیده
تقریبا همینطوره که شنیدی

ali.motahari
08-04-1393, 11:54 بعد از ظهر
نه داش omidco2003 ان اس به خاطر آب سرد بودنش هیچ موقع اونجوری داغ نمیکنه

flower
09-04-1393, 07:29 قبل از ظهر
؟؟؟؟؟
اگر فن روشن بشه یکمی گرما می زنه زانو های پا اونم تو ترافیک نه در حاله حرکت

Alireza.BMW
09-04-1393, 04:04 بعد از ظهر
پالس 200 ان اس با رنگ جنجالی سبز:11:42932

oldsnake
09-04-1393, 05:50 بعد از ظهر
با سلام به دوستان عزیز

آقا من یه سوال دارم الان که تابستون هستش و آفتاب 40 درجه میخوره به این موتور . من می خوام یه براق کننده یا اسپری محافظ رنگ موتور در برابر نور خورشید بگیرم که به رنگ موتور صدمه نزنه . چه مارکی بگیرم که فیک نباشه تو ایران و از نظر قیمتی هم مناسب باشه ؟؟؟ اگر محافظ رنگ ماشین سان آف گان رو بزنم به موتور خراب میشه رنگش . اسپری براق کننده ی رینگ هم چی خوبه ؟ دوستان یه حدود قیمت و چنتا مارک خوب رو معرفی کنید ممنون .

موتور من قرمز رنگ هستش . برای قسمت های مشکی باید اسپری جدا بگیرم ؟

از دوستان کسی نمی تونه راهنمایی کنه ؟

farshad 54
09-04-1393, 05:58 بعد از ظهر
یه واکس یا یه اسپری واکس بگیر مارک خاصی رو نمیدونم ولی خ چراغ برق بری همه رقم و قیمتش هست

واسه قسمتهای مشکی هم یه اسپری داشبورد کاسپین بگیر خوبه

واسه لاستیک هم از همین اسپری لاستیکهای stp بگیری خوبه

معمار
10-04-1393, 08:29 قبل از ظهر
به نظرتون برا ان اس اگزوز بندازی جالب میشه عایا ؟؟؟

من میگم نه از ریخته فابریکش میوفته

42972

42973

42974

42975

روح سوار
10-04-1393, 09:21 قبل از ظهر
یه واکس یا یه اسپری واکس بگیر مارک خاصی رو نمیدونم ولی خ چراغ برق بری همه رقم و قیمتش هست

واسه قسمتهای مشکی هم یه اسپری داشبورد کاسپین بگیر خوبه

واسه لاستیک هم از همین اسپری لاستیکهای stp بگیری خوبه

همین جوریش هزینه نگهداری بالا هست (نه خیلی)
ولی این همه اسپره بازی کنی هزینه دیگه خیلی میره بالا

راه کار بهتر و ارزون تر ندارید ؟

NADERX7250
10-04-1393, 10:44 بعد از ظهر
با سلام به دوستان.من یکی از اولین کسانی بودم که nsگرفتم و فرودین93 فروختم و الان یه z 250گرفتم.یه سری اشکالات توی اون موتور دیدم و یه سری محسنات که بدون تعصب براتون شرح میدم.اینم میگم که ناگفته نمونه که 30 ساله موتور سوارم و از همه رقم موتور هم داشم.x7سوزوکی250 که سلطان همه موتورهاست.سوزوکی 1000 یاماهد 400 ببری.dt 125 کاواساکیkmx. کیپس و ....nsموتور خوب .خوشدست با شتاب خوب علی الخصوص دنده 2 و 3 میباشد.ترمزها مخصوصا جلوش خیلی خوبه کوپ کردنش عالیه .چهره اسپرت و زیبا و سواری خوبی هم داره.مشکلش هم اینه که بین یک موتور اسپرت و استریت گیر کرده.توی سرعت ارزشش زیاده.صدای انجینش بعد از یه مدت کوتاهی زیاد میشه و انگار قطعات متحرکش سریع فرسوده میشه. تمام ns ها مشکل انگشتی سوپاپ دارن و خیلی سریع هم سوپاپهاش از فیلر خارج میشن..تمام nsها هم بعد از یه مدت صدای چرخ عقبشون خیلی زیاد میشه.روکشهای لاستیکی سیم ها همگی ضعیفن و بعد از مدت کوتاهی پاره میشن.ناله موتور هم مثل اهنگ فیلم هندی توی تمام موتورهای هندی یه پای ثابت دارن.در نهایت با توجه به محاسن و معایب و قیمت.فعلا تو این رنج قیمت موتوری نداریم و موتور خوبیه.در مورد سرعتش هم همون 136 صحت داره چون دیگه توی این سرعت دور موتور به رد لاین میرسه. من که بیشتر باهاش نرفتم و نرفت ....ناگفته نماند من یه روز یهcbr250 هوندا گرفتم و به قدری تو ذوقم خورد.رفتم ns رو پس گرفتم چون واقعا از هوندا cbr خیلی بهتربود.بخرید سوار شید.مواظب باشید و حال کنید.به حرف حسن و حسین هم توجه نکنید.ببینید دلتون چی میگه.و توصیه اخر.به موتورتون مثل یه انسان رسیدگی کنیین.تا عمری براتون بمونه...یا علی

seywan
11-04-1393, 04:56 بعد از ظهر
سلام دوستان خیلی جاها دیدم این موتورو با 220 مقایسه کردن وچون خودم الان 220 سر حال دارم برام جالب بود باهاش یه دور بزنم و چندتایی رو تو اگهیا پیدا کردمو رفتم سوار شدم البته به قصد خرید رفتم.صداش خوبه و به قول یکی از دوستان حس نینجارو به ادم میده( چون قبلا پشت نینجا نشستم اینو میگم)البته تا حدودی چون بهر حال نینجا دوسیلندره و قابل مقایسه با این موتور نیست و لرزشش وا قعا نسبت به 220 کمه.تو دور پایین موتور شتابش خیلی فرق نداشت ولی وقتی دور موتور بالا میره خودشو نشون میده بخصوص تو دور بالای 7000 واقعا شتابش حرف نداره باتوجه به حجم 200 سیسیش البته بعید میدونم تاپ اسپیدش خیلی بیشتر از 220 باشه چون بهر حال استریته. واقعا خیلی سرتر از 220 هست در کل رخ خوبی داره به روز تره و چهار سوپاپ و اب خنک بودنش یعنی برتری بدون چون وچرا نسبت به 220 و بقیه رقبا.220 رو میخوام بفروشم و یه زرد درحدشو میگیرم

Alireza.BMW
11-04-1393, 08:49 بعد از ظهر
دوستان ان اس آبی کاربنی مدل 92 قیمت داده 8 تومن کارکردشم فکر کنم 4.5تاست یادم نیست موتورشم تمیزه میرزه آیا؟؟؟ میخام آپاچیو بدم اینو بگیرم:29dz8zk:

Reza-M
11-04-1393, 11:57 بعد از ظهر
خوبه 8 میلیون ارزش داره - انصافآموتور خوش قیافه ای هستش.

Alireza.BMW
12-04-1393, 09:49 قبل از ظهر
آخه یارو همچی گفت مفت دارم میدم بهت واسه همی واسم جالب شد...آقا آبی کاربنیش خوش بخره یا بد بخر؟؟؟ تا جایی که تو نظر سنجی میبینم رتبه آخر از آنش شده؟؟؟

Gladiator
12-04-1393, 10:24 قبل از ظهر
مزخرف ترین رنگش از نظر من همون آبیشه

Alireza.BMW
12-04-1393, 11:18 قبل از ظهر
قیمتش چطور؟؟؟ خوب گفته؟؟؟

MANHUNT
12-04-1393, 11:27 قبل از ظهر
عليرضا عجله نكن داداش تو كه ٤ تا موتور داري اپاچي تو گروني تابستون بفروش ان اس رو تو ارزوني زمستون بخر براي كاراي دم دستي با سي جي برو براي عشق و حال مگلي رو بكش بيرون

Alireza.BMW
12-04-1393, 12:46 بعد از ظهر
ممنون ار توجهت مصطفی جان درست گفتم دیگه؟؟؟
اصلا قیمتش برای این رنگ مناسبه؟؟؟ بیمشو نمیدونم ولی فک کنم 6 ماهی داره...فدای سرت دادا پول واسه خرج کردنه 2روزه دنیا خوشیم بزار خوش بگذره اما نظرت قابل احترام فکرمو مغشول کردا:sumo: ولی تو زمستون نمیشه با موتور حال کرد یه سالم ازش میوفته میشه ضرر که:consoling2:

MANHUNT
12-04-1393, 03:20 بعد از ظهر
چاکرتو داداش اره درسته داداش/اون موقع که من میگم مثلا اذر یه صفر یا کارکرده تمیز بگیری خوبه همین زمستون قبلی دست دوم تمیزش 7 تومن میشد گرفت رنگ ابیشم بد نیست اما بی طرفداترین رنگش هست من از نزدیک ابیش رو دیدم قشنگ 8 تومنم قیمتش خوبه

salahshor
12-04-1393, 05:34 بعد از ظهر
بهترین و گرونترین رنگ ان اس زرده
بخرید و لذت ببرید

K.I.A
12-04-1393, 07:42 بعد از ظهر

erfan123ssx
17-04-1393, 06:22 بعد از ظهر
دوستان میشه رو NS اگزوز بست.سایتی چیزی نیست واسش بگیرم..
صداش تقریبا چطور میشه..
فرم اگزوز اینجوری باشه مثلن

erfan123ssx
18-04-1393, 02:05 بعد از ظهر
اقا کسی جواب ما نداد..یه لوازم جانبی موتور تو نت جستجو کردم گفت که یوشیمارا مثلثی بندازم رو موتور..گفت که فقط دماغ اگزوز یکم باید رو به بالا بشه

Alireza.BMW
19-04-1393, 11:24 بعد از ظهر
مصطفی جان از نزدیک که دیدی 2 رنگشو...کجاهاش برچسبیه؟؟؟ آخه تو عکسایی که میبینم به نظرم رنگه برچسب نیست مثل آپاچی 160؟؟؟ ولی لامصب مشکی قرمز با آدم حرف میزنه

MANHUNT
19-04-1393, 11:29 بعد از ظهر
باک رو میگم از مغازه دار هم پرسیدم همین رو گفت مشکی قرمزش واقعا قشنگه اما یه بدی داره اونم این که خیلی تو چشه بدجوری داداش تو گلوت گیر کرده این موتور من میدونم:4chsmu1:

Alireza.BMW
19-04-1393, 11:38 بعد از ظهر
از مگلی زرد که بیشتر تو چشم نیست دادا؟؟؟ والا گیر کردن که کرده امااا...:4chsmu1:نمیدونم والا

- - - Updated - - -

حرف مغازه ردار رو ول کن دادا اونا از موتور سر در نمیارن اگه بهشون بگی این موتور 8سوپاپه مبگن آره 8 سوپاپه...خودت به همون باکش دست نزدی از نزدیک بفهمی برچسبه یا نه؟

MANHUNT
19-04-1393, 11:39 بعد از ظهر
مگلی سفیدش بنظرم خیلی قشنگتره اما چون پالس مردم ایران هم بیشتر پالس پرستن باید بگم از مگلی هم بیشتر تو چشه

Alireza.BMW
19-04-1393, 11:45 بعد از ظهر
میدونم اما تو مشهد مگلی مخصوصا دایلیم انگشت شماره...به شخصه سفیدشو تو مشهد ندیدم...تازه ان اس هم کمه اما دیده میشه تو خیابون
تو مشهد تا دلت بخاد آپاچی ریخته بعدش پالس 180 .200 و 220...واسه همین آپاچی اینجا کاکردش ارزونه الان 92 رو میگن 4600.4500...
مصطفی جان نگفتی باک این 2 رنگه ها رو از نزدیک لمس کردی ببینی واقعا برچسبه یا نه؟ من فکر نکنم برچسب باشه

MANHUNT
20-04-1393, 12:48 قبل از ظهر
اره داداش لمس کردم مثل بر چسب میمونه اما برچسبش خیلی فوی هستش با هیچ چیزی کنده نمیشه داداش خیالت راحت

Gladiator
20-04-1393, 08:54 قبل از ظهر
دوستان میشه رو NS اگزوز بست.سایتی چیزی نیست واسش بگیرم..
صداش تقریبا چطور میشه..
فرم اگزوز اینجوری باشه مثلن

بله که میشه ، شما اگزوزشو پیدا کن ببر بده برات نصب کنن ، برو لوازم اسپرتیا

Alireza.BMW
22-04-1393, 11:48 بعد از ظهر
پالس 200 ان اس به رنگ سفید:wow::smilies(113):
436514365243653رنگ سفیدش آدمو یاد جنسیس کوپه سفید میندازه:29dz8zk:
4364943650یعنی اگه این رنگش رو ببینم بدون وقفه خریدمش رفته...چقدر نازه لامصب:wall3:

MANHUNT
23-04-1393, 12:01 قبل از ظهر
سفيدش خدايي خيلي قشنگه اگه سفيدش بود شك نكن منم يه دونه ميگرفتم چون هم سنگين هم خوشگل و با كلاس

Mohammad.r
23-04-1393, 12:07 قبل از ظهر
واقعا خوشگله سفیدش. آقا اینارو واس چی میزارن؟ رو 135م بو باز کردم. برا چیه؟43654
یه سوال دیگه نمیدونم دیدین یا نه ولی اوایل که اینا اومده بود روش زده بود pulsar! الان زده پالس مطمینم از این قضیه. چرا؟

MANHUNT
23-04-1393, 12:09 قبل از ظهر
اون گلگير هستش دادا

Mohammad.r
23-04-1393, 12:13 قبل از ظهر
اون گلگير هستش دادا
خو پ چرا همه باز میکنن؟ از اینا میشه انداخت رو 135؟ چون فرق داره واسه من یه اسکلت فلزی داره روش

mj.
23-04-1393, 12:13 قبل از ظهر
دوستان عزیز لطف کنن و با تجربیات و نظرات خوبشون راهنمایی کنن که برای پالس 200 اس ان بهترین و مناسبترین انتخاب چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟
1- باتری خشک
2- دزدگیر
3- زنون

و کلا هر نکته یا مسئله ای که در مورد پالس 200 اس ان باید بهش توجه بشه رو مطرح بفرمایید.
با سپاس بسیار...

MANHUNT
23-04-1393, 12:17 قبل از ظهر
چون چهره رو زشت ميكنه بيشترين كاربردشم براي زمستون هستش از پاشيدن سنگ و گل و لاي جلوگيري ميكنه اون ديگه نميدونم ميشه يا نه داداش

- - - Updated - - -

Mj داداش حواست بايد به راديات باشه بيشترين چيزي كه بايد تو اين موتور هميشه چك بشه راديات هستش

Mohammad.r
23-04-1393, 12:19 قبل از ظهر
یه سوال دیگه نمیدونم دیدین یا نه ولی اوایل که اینا اومده بود روش زده بود pulsar! الان زده پالس مطمینم از این قضیه. چرا؟
mj عزیز مصطفی درست میگه ولی باطریشم حتما عوض کن.

mj.
23-04-1393, 12:22 قبل از ظهر
شما خیلی لطف داری و بزرگواری manhunt عزیز؛
منظورت مقدار آب رادیاته یا چیز دیگه ای هم هست؟ میزان آب چقدر باید باشه؟ آب معمولی توش بریزم اشکالی نداره یا بهتره آب مقطر باشه؟
اگه هر چی در این مورد هست رو توضیح بدی خیلی ممنون میشم عزیز...

MANHUNT
23-04-1393, 12:25 قبل از ظهر
هر دفه بايد ميزان اب چك كني مثلا يه هفته يه بار درباره سؤالات ديگت اساتيدي كه پالس ٢٠٠ ان اس دارن ميان كامل باست توضيح ميدن عجله نكن داداش جواب تمام سوالاتت رو ميگيري///جدي ممد داداش منم تازه همچين چيزي شنيدم

ali_r
23-04-1393, 12:33 قبل از ظهر
کاربر mj با مطالعه صفحات قبل موارد مهمی دستگیرت میاد

mj.
23-04-1393, 12:37 قبل از ظهر

ممنون از راهنماییت محمد عزیز؛
به نکته خیلی خوبی اشاره کردی؛ راستش اصلا باتری فابریک و روش نبستم و با هل دادن روشنش کردم. قراره فردا برم براش باتری بخرم.
اگه بفرمایید مناسبترین و بهترین باطری چیه و مهمتر اینکه از کجا باید تهیه کنم، خیلی ممنونتون میشم...

- - - Updated - - -

کاربر mj با مطالعه صفحات قبل موارد مهمی دستگیرت میاد
علی عزیز از راهنماییت ممنونم. من چند صفحه ای رو خوندم ولی واقعا تعداد صفحات خیلی زیاده و مطالب پراکنده هم زیاد مطرح شده.
اگه امکانش باشه و راهنمایی بفرمایید خیلی سپاسگزار خواهم بود...

pooya_h
23-04-1393, 07:43 قبل از ظهر

راستش من گشتم تنها نتيجه‌اي كه به نظرم منطقي اومد اينه كه شركت باجاج به سفارش ايران اسم موتورها رو عوض ميكنه، چون توي سايت و جاهاي ديگه دنيا فقط با اسم پولسار فروش داره.

mj.
24-04-1393, 02:21 بعد از ظهر
با درود به دوستان عزیزم؛
دیروز از صبح کل گمرک رو زیر رو رو کردم، در مورد باتری و برق موتور چیزای خیلی خوبی دستگیرم شد که وظیفه خودم میدونم در اختیار دوستان عزیز قرار بدم:
اول اینکه - باتری 12 ولت 9 آمپر که مناسبترین باتری واسه پالس 200 اس ان هست، خیلی کم گیر میاد و من تونستم مرکز پخشش رو پیدا کنم؛ میدان گمرک, 200 متر به سمت شرق، ضلع جنوبی خیابان، فروشگاه باتری ایثار، آقای باطنی. قیمتش هم کلا 75 تومن شد که خودش هم لطف کرد و روی موتور نصب کرد.
دوم اینکه - یه برق کار به نام آقای مقدم رو پیدا کردم که دادم روی موتور دزدگیر نصب کرد. باید بگم انصافا آدم باسلیقه، باحوصله، تمیزکار،خوش برخورد و تو کارش واقعا استاد بود. کلا 70 تومن بابت دزدگیر و نصبش پرداختم. یک مغازه خیلی کوچیک داخل یک کوچه درست قبل از همون باطری فروشی ایثار هست.
امیدوارم مورد توجه دوستان عزیز واقع بشه...

mj.
24-04-1393, 08:24 بعد از ظهر
امروز برای خرید کلاه رفتم خیلی جاها رو گشتم اما کلاه مورد نظرم رو پیدا نکردم. مناسبترین چیزی که دیدم یه کلاه کربنی بود که خیلی هم سبک بود اما ظاهر خوبی نداشت و کیفیت لایه داخلیش هم خوب نبود. چیزی که میخوام:
1- خیلی سبک باشه
2- از نظر ظاهری شیک و زیبا باشه
3- جنس باکیفیت و مقاومی داشته باشه و لایه داخلیش هم باکیفیت باشه که تو شستشوهای متعدد دوام داشته باشه
4- فکدار باشه؛ اگه فک متحرک هم باشه که چه بهتر
5- قیمتش هم زیز 300 تومن باشه

اگه دوستان جایی رو میشناسن خیلی ممنون میشم معرفی کنند...

cho0bin
25-04-1393, 10:30 بعد از ظهر
اگزوز حرفه ای واسه این موتور چی پیشنهاد میدین؟

AMIR-250
25-04-1393, 10:39 بعد از ظهر
امروز برای خرید کلاه رفتم خیلی جاها رو گشتم اما کلاه مورد نظرم رو پیدا نکردم. مناسبترین چیزی که دیدم یه کلاه کربنی بود که خیلی هم سبک بود اما ظاهر خوبی نداشت و کیفیت لایه داخلیش هم خوب نبود. چیزی که میخوام:
1- خیلی سبک باشه
2- از نظر ظاهری شیک و زیبا باشه
3- جنس باکیفیت و مقاومی داشته باشه و لایه داخلیش هم باکیفیت باشه که تو شستشوهای متعدد دوام داشته باشه
4- فکدار باشه؛ اگه فک متحرک هم باشه که چه بهتر
5- قیمتش هم زیز 300 تومن باشه

اگه دوستان جایی رو میشناسن خیلی ممنون میشم معرفی کنند...

نمایندگی راپیدو رفتی؟
پاساژ رازی

mj.
25-04-1393, 11:22 بعد از ظهر
نه عزیز فردا میخوام برم؛ اگه ممکنه آدرس دقیقشو بفرمایید.
اگه جای دیگه ای رو هم برای خرید کلاه میشناسید لطفا معرفی کنید.

میثم شوب چاری
26-04-1393, 01:40 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز
من موتورم 200سی سی پیشرو دارم که مشکل روغن سوزی داشت رینگ وپیستون وسوپاپ وگیت سوپاپ عوض کردم خلاصه تعمیر کامل کردم .الان مشکلش موتورم اینه که یه شیلنگ که از وسط موتور (شیلنگ هوا کش موتور)بهش میگن اون یه خورده روغن میده بنظرت مشکلش چیه ..؟؟؟؟؟؟؟؟

MEBRAHIMI
26-04-1393, 02:02 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز
من موتورم 200سی سی پیشرو دارم که مشکل روغن سوزی داشت رینگ وپیستون وسوپاپ وگیت سوپاپ عوض کردم خلاصه تعمیر کامل کردم .الان مشکلش موتورم اینه که یه شیلنگ که از وسط موتور (شیلنگ هوا کش موتور)بهش میگن اون یه خورده روغن میده بنظرت مشکلش چیه ..؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرت باید اینجا مشکلت را مطرح میکردی؟

میثم شوب چاری
26-04-1393, 02:08 قبل از ظهر
به نظرت باید اینجا مشکلت را مطرح میکردی؟

کسی نیست جواب بده .

erfan123ssx
26-04-1393, 03:03 قبل از ظهر
دوستان موتور من سریع توی 700 کیلومتر روغن سیاه میکنه.انگار که شل شده باشه..البته دمای محیط خوزستان بالاس روزها 55 و شب ها 40 تا..من روغن 20w50 سوبر بیشتاز استفاده میکنم..ولی نیمه سنیتیک یا فول سنیتیک نیست..براساس روغن نفت خام یا مینرال هست..
البته همش با دور بالا دنده عوض میکنم..موتور 1700 تا راه رفته..دوستان فیلتر روغنش عوض نکردم..چند وقتی یه بار باید عوض شه؟

MANHUNT
26-04-1393, 12:45 بعد از ظهر

cho0bin
26-04-1393, 05:27 بعد از ظهر
اگزوز حرفه ای واسه این موتور چی پیشنهاد میدین؟

hamed510
27-04-1393, 03:15 بعد از ظهر
عکس و بحث در مورد کلاه ایمنی در این تاپیک!!

mj.
27-04-1393, 03:20 بعد از ظهر
دوستان عزیز موتورم الان حدود 80 تا کار کرده، میخوام برای تعویض روغن و آچارکشی ببرم؛
اگه جایی رو میشناسید که کار تمیز و حرفه ای انجام میدن، لطفا معرفی کنید.
سپاس بسیار...

mj.
27-04-1393, 05:53 بعد از ظهر
موتورم...

43920

salar.gorgani
28-04-1393, 12:33 بعد از ظهر
خیلی شیکه به نظر من مشکیش از همه با ابهت تره

hosein_dig
28-04-1393, 05:19 بعد از ظهر
موتور خوبیه ولی :

صدای موتور در حد موتور گازیه

تو طراحی ظاهریش باید بیشتر رو دمش اینا کار میکردن با 135 اشتب میشه از دور

زیر انجنین اگه نیم چه فلاپ میزاشتن مثل آپاچ خیلی خوشگلتر میشد

بقیه چیزاش خوبه
راستی تو فیس بوک باجاج یه 400 (دقیق یادم نیس)هم گذاشتن که هنوز تولید نشه خیلی خوشگاه

mj.
28-04-1393, 06:02 بعد از ظهر
البته من خیلی دنبال صدای موتور، اگزوز، ظاهر آنچنانی و ... نیستم؛ اول هم قصد داشتم 220 بگیرم اما وقتی این موتور رو از نزدیک دیدم و سوار شدم، نظرم رو خیلی بیشتر جلب کرد؛ شاید تنها ایرادش قیمت بالای اون باشه که خوب برای من که دنبال خرید و فروش و تعویض موتور نیستم ارزش داشت که یه بار این هزینه رو انجام بدم. نهایتا به توصیه دوستان و اینکه به لحاظ کیفیت، هندلینگ، ایمنی و ظاهر نظرم رو جلب کرد، انتخابش کردم.
امیدوارم که فقط بی دردسر باشه و بتونم چند سالی راحت ازش استفاده کنم.
در این راه از توصیه ها و راهنمایی های خوب و ارزشمند دوستان خیلی استفاده میکنم و از تک تک عزیزان بسیار سپاسگزارم...

hamid123
31-04-1393, 02:31 بعد از ظهر
سلام دوستان
منم این موتورو یه دو هفتس که خریدم .قبل از این موتور ،پالس 220 داشتم.به نظر من پالس 200ns نسبت به 220 ترمزای قوی تری داره ،کمک های موتور بسیار نرم تر کار می کنند و همچنین لرزش انجین بسیار کمی داره به نظر من ارزش خریدن داره.

- - - Updated - - -

44140

foadnnsj
31-04-1393, 02:33 بعد از ظهر
خیلی شیکه دیروز دیدم یکیشو

AMIR-250
31-04-1393, 02:55 بعد از ظهر
قبول دارين يكم دور موتور كه ميره بالا صداي خيلي جالبي نداره؟

hamid123
31-04-1393, 03:10 بعد از ظهر
به نظر من دور که میره بالا صداش قشنگتر میشه من که اینجوری فک می کنم

AMIR-250
31-04-1393, 03:28 بعد از ظهر
حالا شايد رو موتور كه ميشيني جالب باشه
ولي هر چي ns تو خيابون ديدم گاز ميده فقط صداي لرزش مياد

foadnnsj
31-04-1393, 03:43 بعد از ظهر
حالا شايد رو موتور كه ميشيني جالب باشه
ولي هر چي ns تو خيابون ديدم گاز ميده فقط صداي لرزش مياد
موافقم البته این فقط نظره ها ناراحت نشین

hamid123
31-04-1393, 04:45 بعد از ظهر
والا تها چیزی که این موتور نداره لرزشه کسایی که ns دارن می تونن حرفه منو تایید کنند

- - - Updated - - -

درگ پولسار 200 NS و ktm duke 200.

AMIR-250
31-04-1393, 05:13 بعد از ظهر
حرف من اگزوزشه
ميگم پرگاز كه بري اونجوري ميشه

hamid123
31-04-1393, 06:58 بعد از ظهر
حق با شماست دوست عزیز ولی از یه موتور 200 cc تک سیلندر بیشتر از این انتظار نمیره

Amirreza_s
01-05-1393, 11:30 بعد از ظهر
سلام
ما هم به جمع ان اس سوارا پیوستیم خدایی خیلییی نرمه، دوستان رنگ مشکی قرمزشو خریدم8900صفر93 نظرتون چیه؟
برا اب بندی یه جوکایی تو دفترچش بود که علنن نمیشه رعایت کرد و من میخوام فقط دور موتورو تا1000تای اول بالای6نبرم ولی همه دنده هارو جا میزنم ،دوبارم روغن عوض میکنم یه بار رو300یه بارم1000 بعدم هر1000تا...دو ترکم فک نکنم بهش فشار بیاره رو700تا هم اچارکشی میکنم
خوبه دیگه؟
نظر شما راجع به اب بندی چیه؟
راستی باطری خودشو به توصیه دوستان دادم و80هزارم روش دادم(میگفت باطری خودش بدردم نمیخوره چون هیشکی دنبال باتری فابریکش نیست) یه باطری خریدم ک خیلی تعریف میکرد و میگفت تنها باطری که ما گارانتی میکنیم اینه و باطریو نیم ساعت گزاشت زیر شارژ...بعد بهم داد.
دوستان پیچ ریگلاژ گازش کجاشه؟
میبخشید زیاد شد...

Gladiator
02-05-1393, 10:23 قبل از ظهر
خیلی مناسب خریدی مبارک باشه

hamid123
02-05-1393, 02:30 بعد از ظهر
تاپ اسپید پولسار 200 ns .

Alireza.BMW
02-05-1393, 02:41 بعد از ظهر
ان اس فابریک به هیچ عنوان این سرعتو نمیره...اگه اینجوری باشه موتورهای 250 باید 200 تا برن که نمیرن نهایتا 170تا زور بزنن...در ضمن اگه هم با جی پی اس بگیره معلوم میشه که خیلی کیلومترش خطی داره

hamid123
02-05-1393, 04:07 بعد از ظهر
بله حق با شماست اما اگه نگاه کنی هم جاده سرپایینی و هم میزان بنزین درون باک خیلی کمه.خود من با پالس 220 سرپایینی اتوبان یادگار امام 152 km رفتم.ولی نمی دونم چقد کیلومتر موتورم دقیق بود چون اون لحظه gps گوشیم روشن نبود.

farzin
02-05-1393, 10:16 بعد از ظهر
Ns دارها دنده یک میزنین ، تقه میکنه ؟؟

ali.motahari
03-05-1393, 12:37 قبل از ظهر
ن داداش اگه کلاجت تنظیم و دور موتورت پایین باشه

Amirreza_s
03-05-1393, 02:26 قبل از ظهر
اقا خواهشا یه کمکی بکنید...
موتور هم دیشب ک صفر بود هم امشب ک یکم کار کرده بود از اب رادیاتش اب میریزه بیرون بابام میگه طبیعیه اما بچه محلم میگه من از اولش لب به لب پر مبکردم یه قطره هم نمی ریخت نظر دوستان چیه؟

Garbaz
03-05-1393, 07:56 قبل از ظهر
موتور هم دیشب ک صفر بود هم امشب ک یکم کار کرده بود از اب رادیاتش اب میریزه بیرون بابام میگه طبیعیه اما بچه محلم میگه من از اولش لب به لب پر مبکردم یه قطره هم نمی ریخت نظر دوستان چیه؟

داش یه آب رادیاتور ضد یخ و جوش درست حسابی بخر ببر میکانیکی جایی بده برات اب عوض کنند و حتما هواگیری هم بشه. به نظرم مشکل از هوا داشتن رادیاتور باشه. بازم دوستان وارد ترند.

ایلیا
03-05-1393, 04:44 بعد از ظهر
از اب رادیاتش اب میریزه بیرون
میشه این جمله رو واسم معنی کنی؟

farzin
04-05-1393, 12:00 قبل از ظهر
ن داداش اگه کلاجت تنظیم و دور موتورت پایین باشه

موتورت ns200 مدل چنده ؟

- - - Updated - - -

دوستای ns سوار دیگه دنده یک میزنین تقه میکنه ؟؟

ایلیا
04-05-1393, 12:31 قبل از ظهر
این مشکل همه‌ی موتورای هندیه. اگه خیلی محسوسه، همونطور که همه میدونن باید کلاجو رگلاژ کرد. روغن موتورتم همونی بریز که تو دفترچه گفته.

hamid123
04-05-1393, 12:38 قبل از ظهر
من قبل از این موتور پالس 220 داشتم به نظر من دقت جا رفتن دنده ها بالا رفته ولی فاصله ی دنده ها یکمی از پالس 220 بیشتره ولی در کل گیربکس پالس 200 ns دقیق تر و نرم تر عمل می کنه.روغن موتورمو رو 100 کیلومتر عوض کردم که،فیلتر روغن پر پیلیسه بود.بعد از اون هم انجین نرمتر کار کرد هم گیربکس.

farzin
04-05-1393, 10:42 قبل از ظهر
:98:یه سوال پرسیدم جوابش آره یا نه هست :98:

oldsnake
04-05-1393, 11:06 قبل از ظهر
:98:یه سوال پرسیدم جوابش آره یا نه هست :98:

بله دوست عزیز موقعی که می خوای دنده 1 بزنی یه تق کوچولو صدا میده .

Amirreza_s
04-05-1393, 11:53 بعد از ظهر
میشه این جمله رو واسم معنی کنی؟

بله عزیزم منظورم اینه:از رادیاتور موتورم آب میریزد ولی شما ساعت پستمو نیگا کن...
دیروقت بوده قاطی کرده بودم.

- - - Updated - - -

امروز روغن موتورو رو 100کیلومتر عوض کردم روغن قبلیش
که عین آب بود یه بهران پیشتازریختم1.5لیتری شد15تومان
خدا وکیلی موتوره خیلی خوبیه سرگاز بری صداش عین ویوه.

ایلیا
05-05-1393, 12:43 قبل از ظهر
آب یه مایع چگاله. با بالارفتن دما حجمشم زیاد میشه و دلیل سر ریزش از در رادیاتور همینه !
مایع مناسب رادیاتور ([Only registered and activated users can see links])

شبخند
06-05-1393, 03:01 بعد از ظهر
سلام به دوستان عزیز . من 220 دارم . میخوام بدونم به نظر شما بفروشم یدونه 200 ان اس بخرم . اول میخواستم هیوسانگ بخرم اما میگن خیلی دردسر داره و ارزش خرید نداره . یک سوال هم دارم اینه که جرا این 200 از 220 کمتر راه میره ، با اینکه شش دنده هست. البته من خیلی بین شهری سوار موتور میشم و کلا سعی میکنم به جای ماشین هر جا میشه با موتور برم.
ممنون از راهنماییتون

ali.motahari
06-05-1393, 04:08 بعد از ظهر
سلام به دوستان عزیز . من 220 دارم . میخوام بدونم به نظر شما بفروشم یدونه 200 ان اس بخرم . اول میخواستم هیوسانگ بخرم اما میگن خیلی دردسر داره و ارزش خرید نداره . یک سوال هم دارم اینه که جرا این 200 از 220 کمتر راه میره ، با اینکه شش دنده هست. البته من خیلی بین شهری سوار موتور میشم و کلا سعی میکنم به جای ماشین هر جا میشه با موتور برم.
ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز هیوسانگ نیس ک دردسر داره و منظور شما مگلیه
تاپ اسپید 200 در شرایط مناسب و برابر هم شتابش بیشتره از 220 و هم کمش پابپای 220 میره
دنده 6 این موتور بیشتر واسه راحتی موتره و قدرتی و سرعتی نیس مگر در سر پایینی و کفی با وزن کم
موتور خوبیه ولی واقعا ب پولش نمیارزه و شما ک 220 داری سوار این موتور بشی صدای بیشتر انجین نسبت ب اکزوز حتما اذیتت میکنه

M1450M
07-05-1393, 03:54 بعد از ظهر
سلام
دوستان آخرین قیمت این موتور چنده؟؟
شهر خودمون زردش رو میگن 10500و بقیه رنگها 9500

VAHID
07-05-1393, 04:03 بعد از ظهر

VAHID
07-05-1393, 04:05 بعد از ظهر

VAHID
07-05-1393, 04:10 بعد از ظهر

VAHID
07-05-1393, 04:13 بعد از ظهر

[Only registered and activated users can see links]]

MANHUNT
07-05-1393, 06:05 بعد از ظهر
كمترين قيمت مشكي ٨٩٠٠ خريداري شده رنگ زرد ٩٧٠٠ رنگ مشكي قرمز و سفيد مشكي ٩٨٠٠

MEBRAHIMI
07-05-1393, 07:45 بعد از ظهر
دوستان من گلپایگان مشکی قیمت کردم 10700 یعنی داغونه وضعیت گلپایگان 1.500 گرون تر از اینجاس

soleymani
08-05-1393, 12:01 بعد از ظهر
زردش نسبت به بقيه گروون تره؟؟؟؟؟

ali.motahari
08-05-1393, 01:53 بعد از ظهر
زردش نسبت به بقيه گروون تره؟؟؟؟؟
آره زردشو و دورنگا تا 9800هم قیمت دارن

erfi_747
10-05-1393, 11:08 بعد از ظهر
چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! !!! :145fs63704:

Ali
11-05-1393, 02:06 بعد از ظهر
بعد از مدت زیادی که از اومدنش میگذره میشه گفت موتور خیلی خوب و با کیفیت و عالی هست اما اصلا تحمل فشار بالارو مثل 220 و... نداره اگر در شرایط نرمال سوارش بشین خوبه اما اگر اهل فشار بیش از حد اوردن به موتور هستین همون 220 خیلی بهتره جدا از به صدا افتادن انجین که البته تا حدود زیادی میشه برطرفش کرد چندین مورد هم دیدم که شاتون زدن و انجین کلا مرخص شده پس درکل مواظبش باشید :dd:

soleymani
11-05-1393, 08:41 بعد از ظهر
والله امروز يه فلاپ دو رنگش رو گمرك ديدم موتور اورده بودن پايين
ببين چه اعترافي از موتور گرفته بوده طرف

omid kawasaki
12-05-1393, 11:31 قبل از ظهر
شاتون زدن یا موتور پایین آوردن همیشه از بی کیفیتی موتور نیست ، بعضی وقتا طرف به موتورش نرسیده یا آب روغن موتور تنظیم نبوده ( من کلی گفتم با خوب یا بد بودن ان اس کاری ندارم ):60:

VAHID
12-05-1393, 12:20 بعد از ظهر
شاتون زدن یا موتور پایین آوردن همیشه از بی کیفیتی موتور نیست ، بعضی وقتا طرف به موتورش نرسیده یا آب روغن موتور تنظیم نبوده ( من کلی گفتم با خوب یا بد بودن ان اس کاری ندارم ):60:
برای موتوری که یک ساله اومده تو بازار شاتون زدن فقط یه دلیل داره اونم فشار اوردن به موتور و عدم توانایی انجین برای تحمل این فشار

omid kawasaki
12-05-1393, 04:28 بعد از ظهر
برای موتوری که یک ساله اومده تو بازار شاتون زدن فقط یه دلیل داره اونم فشار اوردن به موتور و عدم توانایی انجین برای تحمل این فشار

آهان چه اطلاعات کاملی !!!! یعنی نمیشه روغن نداشته باشه یا اینکه باهاش تخته رفته باشن که موتور شاتون بزنه ؟؟!!

VAHID
12-05-1393, 08:49 بعد از ظهر
آهان چه اطلاعات کاملی !!!! یعنی نمیشه روغن نداشته باشه یا اینکه باهاش تخته رفته باشن که موتور شاتون بزنه ؟؟!!

بی روغن که نمیشه.دلیل اصلیش اینه که یاتاقانیه و دور موتورش رو نباید زیاد اورد بالا.بعد کسی که 9 ملیون پول موتور میده حواسش به این چیزا هست دیگه مگر ندرتا.کلا نسبت به بقیه موتورای پالس موتور سوسولی هست

AMIR-250
12-05-1393, 10:52 بعد از ظهر
سفيدشم خوشكله
44707

44700

44701

44703

44705

44706

phoenix95
14-05-1393, 11:03 قبل از ظهر
سلام دوستان
به نظرتون قیمتش تا 2،3 ماه دیگه میاد پایین؟؟ چون شنیدم بعد تابستون معمولا قیمت موتور میاد پایین...
و اینکه آیا میشه ثبت نامش کرد جایی؟!

prince0fpersia
14-05-1393, 11:09 قبل از ظهر
من ns رو تو خیابون زیاد دیدم. حتی از کنارش وقتی تو پیاده رو پارک شده زیاد رد شدم. ولی نمیدونم چرا روزی که واسه خرید موتور رفتم به نظرم خیلی کت و کلفت و گنده اومد!! واقعا باکش در حد موتورهای 250 هست و راکب حس جالبی داره وقتی پشتش میشینه و از بالا باک رو میبینه (خیال میکنه موتور سنگین سوار شده).

oldsnake
14-05-1393, 09:02 بعد از ظهر
من ns رو تو خیابون زیاد دیدم. حتی از کنارش وقتی تو پیاده رو پارک شده زیاد رد شدم. ولی نمیدونم چرا روزی که واسه خرید موتور رفتم به نظرم خیلی کت و کلفت و گنده اومد!! واقعا باکش در حد موتورهای 250 هست و راکب حس جالبی داره وقتی پشتش میشینه و از بالا باک رو میبینه (خیال میکنه موتور سنگین سوار شده).

داداش موتور سنگین سوارشی دیگه چی میگی . ns باکی نداره . از بس مردم ما کلا موتور CG سوار شدن و از بقلش رد شدن این موتور ها به چششون بزرگ به نظر میاد .

prince0fpersia
14-05-1393, 09:12 بعد از ظهر
البته موتورسنگین منظورم همین 250 هایی هست که جدیدا تو گمرک زیاد شده. انصافا باک ns در حد هموناس(حالا یه ذره کوچیکتر). ولی همون حس رو میده به نظرم

نیما نادری
15-05-1393, 12:09 بعد از ظهر
دور درجا رو بیارید روی 1400 و خلاصی کلاچ رو دقیق تنظیم کنید موقع دنده یک جا زدن صدا نمیده میتونید یکم موتورو به جلو هول بدید

بعد بزنید یک میبینید مثل دنبه جا میره پس یک چیزی از موارد بالا درست تنظیم نیست (کلا باید یک صدای تیک خفیف بده نه تقققه )

مایع خنک کننده داخل مخزن نباید تا آخر پر باشه مخصوصا اگر آب قاطیش باشه که هست

برای همین وقتی موتور جوش میاره که اونم به دلیل پر بودن منبع و کیفیت پایین مایع هست

از شلنگ تخلیه مایع سرریز میشه که قابل رفع هست

موتورو بیخودی درجا روشن نگذارید مخصوصا پشت چراغ 100 ثانیه ای مثلا

قبل از گیر افتادن و داغ شدن موتور انجینو خاموش کنید

شمع آب این موتور در سر سیلندر هست نه تنه رادیاتور پس درجه حرارت آب سرسیلندر رو نشون میده

نه مایع داخل رادیات رو به همین دلیل بهتره وقتی موتور داغه و فن روشنه موتورو خاموش نکنید یکم درجا گاز گاز کنید

فن خاموش میشه بعد موتورو خاموش کنید

اگر سویچ باز بود و فن خود به خود روشن شد یعنی حرارت بالاست انجینو روشن کنید مراحل بالا

رو برید فن خاموش شد و حرارت انجین به رادیات منتقل شد و مایع خنک جایگزین مایع داغ قبلی شد

خاموش کنید و تمام

نیما نادری
16-05-1393, 10:21 بعد از ظهر
4000 کیلومتر تجربه سواری با این موتور قابل قبول بود یکم بالاتر از توقع من از یک موتور 1600 دلاری بود و همین کفایت میکرد

مصرف موتور در حالت عادی 2.4 لیتر الی 2.6 لیتر و در زمان آب بندی اولیه 2.1 لیتر بود

سیستم ترمز هر روز بهتر از دیروز و الان خیلی خوب و مطمئن

سیستم خنک کننده دقیق و کار آمد فقط یکسری موارد مثل هواگیری صحیح و ضدیخ ضدجوش مرغوب توصیه میشه

گیربکس و سیستم کلاچ قابل قبول

سیستم انتقال نیرو یعنی مجموعه خورشیدی جلو/عقب و زنجیر تنها قسمتی که نپسندیدم مخصوصا زنجیر سفت کن

که در اولین فرصت ترتیبش داده میشه .زنجیرو خوب و دقیق تنظیم نمیکنه سیستم قدیمی داره .

کمک عقب خوب کمک جلو در کل خوبه ولی گاها خیلی سفته که بسته به شرایط مسیر میتونه خوب یا بد باشه

ادامه دارد .....

mata
17-05-1393, 01:54 بعد از ظهر
باتوجه به این توضیحات اقای نادری، مصرفی های این موتور مثل روغن و ضدیخ از نوع گران بوده و این موتور موتوری پرخرج محسوب میشه، و بسیار هم ضریف خواهد بود و استفاده بهینه ازش دقت میخاد و سخته.. لذا شاید موتوری حرفه ای و پرخرجی مثل کی تی ام به ذهن خطور بکنه..درسته آقای نادری؟

نیما نادری
17-05-1393, 08:20 بعد از ظهر
تا حدودی بله درسته میتونی مثل یک موتور لوکس باهاش رفتار کنی

ضد یخ و روغن گرانقیمت بریزی و اگر بلد باشی زود به زود یا خودت سرویس کنی

یا هزینه سرویس بدی و....

و میتونی مثل موتور معمولی جلو هر تعویض روغنی بزنی رو جک و روغنو عوض کنی ....

موتور ظریف نیست اتفاقا بر عکس ظاهرش خیلی قابلیت از خودش نشون داد

فراموش نشه که نصف این موتورسیکلت ktm هست مهمترین جاش یعنی قلبش

از مابقی موتور بعضی چیزاش بهتر مساوی و ضعیف تر از دوک هست

omidco2003
19-05-1393, 01:12 بعد از ظهر
این موتور چند دنده هست؟

Gladiator
19-05-1393, 01:42 بعد از ظهر
این موتور چند دنده هست؟

6 دندست

seywan
20-05-1393, 01:35 قبل از ظهر
ان اس فابریک به هیچ عنوان این سرعتو نمیره...اگه اینجوری باشه موتورهای 250 باید 200 تا برن که نمیرن نهایتا 170تا زور بزنن...در ضمن اگه هم با جی پی اس بگیره معلوم میشه که خیلی کیلومترش خطی داره

دوستان برای اندازه گیری دقیق سرعت با gps یه اپلیکیشن تحت اندروید بهم معرفی کنید لطفا

mid
20-05-1393, 11:55 قبل از ظهر
از نرم افزار "جعبه ابزار" که شامل سرعت سنج gps و یه سری از قابلیتهای مفید دیگه هم هست و میتونید از "بازار" دانلودش کنید استفاده کنید.

asqar
20-05-1393, 04:11 بعد از ظهر
اینم از این
دوباره با خانواده ی باجاج وصلت کردم
برام 9.411 با بیمه تموم شد
چون یه دوسالی بود هیو داشتم اولش یه جوری بود برام ولی الان خیلی حال میکنم با قیافش موتورشم خوبه یه خورده روغن از بغلش میریخت که با آچار کشی درست شد
ترمزش عالیه
صداش چنگی به دل نمیزنه باید دستکاری شه
خیلی نرمه کمکاش
خوراک تکچرخه لامسب
درکل موتور خوبیه
روز اول یه خورده آب از رادیاتش میزد بیرون که طبیعی بود چون مونتاژکاران عزیز تا لبه پرش کردن
موتورشو حتما آچارکشی کنید منظورم پیچای خود موتور هستش چون خوب سفت نشده توسط عزیزان و روغن نم میزنه
یکی از خوبیاش اینه که میتونین تو خونه خیلی راحت روغنشو عوض کنین چون پیچش زیر پدال دنده هستش الکی پول اضافه ندین.
جنس لاستیکاش خوبه به نظرم
ااونایی که میگن تقه میزنه یه مدت که بگذره قلقش دستشون میاد
چراغ کوچیکاشم خیلی راخت عوض میشه باحاله من آبی زدم قشنگ شده
نوردهیش خیلی خوبه (پالس 200 داشتم پدرم در اومد تا نورش تنظیم شد)
اگه اشتباه نکنم جز موتورای نیکد حساب میشه که قیمتش مناسبه البته کاش سوء استفاده نمیشد از استقبال مردم وگرنه باید همون حدود 6.5 تا7 تومن پولشو میدادیم.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

البته اینو فروختم بالایی رو گرفتم

omidco2003
21-05-1393, 01:15 قبل از ظهر
مبارکت باشه و ایشالا خیر ش رو ببینی
یه مقایسه ای میکنی بین ns و هیو
مرسی

Hesam Kabiri
21-05-1393, 10:50 قبل از ظهر
یه سری افراد میگن این موتور شاتون میزنه و به همین دلیل فروش این کوتور خیلی زیاده ؟؟؟

سواری که از این موتور گرفتم ، شتابه فوق العاده زیادش نسبت به سایر موتورا نظیره پالس 200 بود . یجورایی از نظر شتاب با موتورایه قوی تر از خودش امثال مگلی و هیو ... باید قیاس کرد . درسته در رقابت با دوک 200 هست ولی از لحاظ کیفیت رقیب ktm نمیشه!!!!!
برایه من جایه سوال داره که موتوری با این همه مزیت چرا آگهی فروش زیاد دیده میشه ؟؟؟!!!! عیبش چیه ؟؟؟؟

ممنون میشم جوابمو بدین

omidco2003
21-05-1393, 11:38 قبل از ظهر
فکر میکنم عیب ش اینکه یهو از 8 تومن رسید به 10 تومن حالا دارنده هاش خود شون رو گم کردند میخواند پول گیرشون بیاد
البته نظر من هست
هرچند توی اصفهان دست دوم ش بد گیر میاد

Alireza.BMW
21-05-1393, 12:01 بعد از ظهر
این موتور قابل قیاس با هیو و مخصوصا مگلی نیست تو شتاب...حتی کی تی ام 200م تو شتاب با یه فاصله کم میگیره این موتورو

- - - Updated - - -

کلیپ هاشم موجوده

- - - Updated - - -

کلیپ هاشم موجوده

asqar
21-05-1393, 02:15 بعد از ظهر
دوباره سلام
درمورد فروش زیادش عرض کنم که یه عده کلا عادت دارن موتور بازی کنن یعنی خریدو فروش کنن
من خودم از سال 88 تا الان 5 تا موتور عوض کردم و برنامه بعدیم همینه دلیل نمیشه یه موتور رو میخریم و چون زود میفروشیم اون موتور ایراد داشته باشه توی 250 های ایران سگجون ترینشون همین هیوسانگه که من دوتا داشتم
ولی کلا با دوتاش 6000 تا هم نرفتم

مواردی که تا الان با موتور داشتم
رو 100 تا روغن توتال 20-50 ریختم توش 1.5 لیتر
زنجیرشو تنظیم کردم که اون حالت کله زدن موقع دنده از بین بره درجه شو عکس میزارم خودتون تنظیمش کنید برای کسایی که وزن بالای 80 دارن باید یخورده آزاد تر باشه نگین نگفتمم.
از نظر قیاس با هیوسانگ خوب شتاب و سرعتش طبیعتا کمتره ولی سواری خیلی خوبی داره و در حد خودش سرعت و شتابش قابل قبوله کم نمیاره.
در قیاس با کی تی ام به نظرم شتاب اولیش بیشتره و تو دور بالاتر کی تی ام سره ولی اگه اگزوز رو بردارید میتونه بگیرتش مطمئنم. در ضمن نسبت به کی تی ام خیلی نرم تره و صندلیاش راحتتره.
گفتم اگزوز یه چیزی یادم اومد میشه انبار ته اگزوز رو باز گرد و جایگزین گذاشت بعد عکس میذارم.
معمولا پولسارا رو گاز میدادی از کیلومترشون صدا میومد ولی اینا خوب جمع شده.

معایب:
1.چند نفر از دوستان گفتند که صدای انجینش نسبت به اگزوز زیاده و منم تایید میکنم ولی قابل حله اگه دقت کنین وقتی کلاج میگیرین صداش کمتر میشه و اون صدای تق تق و چیزای دیگش به خاطر صفحه کلاجشه که باید واشر گیری بشه و من تو پولسار مدل 82 که داشتم همین کارو کردم موتور لال شده بود. البته با صداشم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی اگه این موردو درست کنین موتور تو درجا کارکردن هم بهتر عمل میکنه و هم موقع راه افتادن دیگه لرزشی نداره(تجربه شخصیه).
2. کاربراتی بودن موتور میزنه تو ذوق آدم و بزرگترین ضعفشه. به هر حال از این موتور انتظار میرفت انژکتور باشه و صبح ها دقدقه گرم کردنشو نداشته با شیم مخصوصا با اون ساساد بیخودش که باید یه فکر اساسی بکنم براش.
3. به نظرم میرسه باجاج هنوز نمیتونه یه نشانگر بنزین مطمئن بزنه از روز اول 5 تا بنزین زدم هنوز 4 تا خط نشون میده و ثابت میکنه دقیق نیست حواستون باشه.البته ممکنه به خاطر مونتاژ تو ایران باشه.
4.دسته کلاج و ترمزش میتونس جدید تر باشه آخه هنوز مال 5 سال پیشو میزنن لامصبا.
5. میتونستن زیر انجین یه فلاپ بزنن که او شلوغیه پایین انجین مخفی بشه تو نگاه اول آدم فکر میکنه یکی اونو برداشته و جاش خالیه البته شنیدم که فلاپشم هست مثل آپاچی.
امیدوارم اصلاعاتم تا اینجا بدرد خورده باشه
در کل موتور خوبیه و و شتاب و سرعت و نرمیش ارزششو داره سوارش شی.
یه کار دیگه که کردم اصلاح جای شب نما بودطبق عکسای زیر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])a

دوستان در نهایت اگه جایی اشتباه نوشتیم عذر میخواهیم.
چاکراتیم

Hesam Kabiri
21-05-1393, 04:30 بعد از ظهر
asqar ([Only registered and activated users can see links]) جان ممون بابت اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی

من به شخصه واقعا قبولش دارم بخصوص برایه حرکت نمایشی :19: به نظره من شاهه موتورایه زیره250 همینه فقط یه دسته ترمز و آهن کشی میخواد . قدرته فوق العاده شو تحسین میکنم چون من هر موتوریو سوار میشم اول ا لحاظ حرکت نمایشی بررسیش میکنم

asqar
21-05-1393, 05:14 بعد از ظهر
asqar ([Only registered and activated users can see links]) جان ممون بابت اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی

من به شخصه واقعا قبولش دارم بخصوص برایه حرکت نمایشی :19: به نظره من شاهه موتورایه زیره250 همینه فقط یه دسته ترمز و آهن کشی میخواد . قدرته فوق العاده شو تحسین میکنم چون من هر موتوریو سوار میشم اول ا لحاظ حرکت نمایشی بررسیش میکنم

داداش اون محافظای بغل موتور رو کندم دنبال جاپایی برا حرکت میگردم پیدا کردی خبر بده.
فکر کنم مال کی تی ام بخوره

Hesam Kabiri
21-05-1393, 06:10 بعد از ظهر
والا من دقیقا نمیدونم کجا شو میگی ؟؟؟ وگرنه تا اونجایی که بشه راهنماییت میکنم

imported_asqar
22-05-1393, 11:22 قبل از ظهر
اینم از این
دوباره با خانواده ی باجاج وصلت کردم
برام 9.411 با بیمه تموم شد
چون یه دوسالی بود هیو داشتم اولش یه جوری بود برام ولی الان خیلی حال میکنم با قیافش موتورشم خوبه یه خورده روغن از بغلش میریخت که با آچار کشی درست شد
ترمزش عالیه
صداش چنگی به دل نمیزنه باید دستکاری شه
خیلی نرمه کمکاش
خوراک تکچرخه لامسب
درکل موتور خوبیه
روز اول یه خورده آب از رادیاتش میزد بیرون که طبیعی بود چون مونتاژکاران عزیز تا لبه پرش کردن
موتورشو حتما آچارکشی کنید منظورم پیچای خود موتور هستش چون خوب سفت نشده توسط عزیزان و روغن نم میزنه
یکی از خوبیاش اینه که میتونین تو خونه خیلی راحت روغنشو عوض کنین چون پیچش زیر پدال دنده هستش الکی پول اضافه ندین.
جنس لاستیکاش خوبه به نظرم
ااونایی که میگن تقه میزنه یه مدت که بگذره قلقش دستشون میاد
چراغ کوچیکاشم خیلی راخت عوض میشه باحاله من آبی زدم قشنگ شده
نوردهیش خیلی خوبه (پالس 200 داشتم پدرم در اومد تا نورش تنظیم شد)
اگه اشتباه نکنم جز موتورای نیکد حساب میشه که قیمتش مناسبه البته کاش سوء استفاده نمیشد از استقبال مردم وگرنه باید همون حدود 6.5 تا7 تومن پولشو میدادیم
.

اینو فروختم بدون موتور انگار فلج بودم

imported_asqar
22-05-1393, 11:24 قبل از ظهر
درمورد فروش زیادشم عرض کنم که یه عده کلا عادت دارن موتور بازی کنن یعنی خریدو فروش کنن
من خودم از سال 88 تا الان 5 تا موتور عوض کردم و برنامه بعدیم همینه دلیل نمیشه یه موتور رو میخریم و چون زود میفروشیم اون موتور ایراد داشته باشه توی 250 های ایران سگجون ترینشون همین هیوسانگه که من دوتا داشتم
ولی کلا با دوتاش 6000 تا هم نرفتم

مواردی که تا الان با موتور داشتم
رو 100 تا روغن توتال 20-50 ریختم توش 1.5 لیتر
زنجیرشو تنظیم کردم که اون حالت کله زدن موقع دنده از بین بره درجه شو عکس میزارم خودتون تنظیمش کنید برای کسایی که وزن بالای 80 دارن باید یخورده آزاد تر باشه نگین نگفتمم.

از نظر قیاس با هیوسانگ خوب شتاب و سرعتش طبیعتا کمتره ولی سواری خیلی خوبی داره و در حد خودش سرعت و شتابش قابل قبوله کم نمیاره.
در قیاس با کی تی ام به نظرم شتاب اولیش بیشتره و تو دور بالاتر کی تی ام سره ولی اگه اگزوز رو بردارید میتونه بگیرتش مطمئنم. در ضمن نسبت به کی تی ام خیلی نرم تره و صندلیاش راحتتره.
گفتم اگزوز یه چیزی یادم اومد میشه انبار ته اگزوز رو باز گرد و جایگزین گذاشت بعد عکس میذارم.
معمولا پولسارا رو گاز میدادی از کیلومترشون صدا میومد ولی اینا خوب جمع شده.

معایب:
1.چند نفر از دوستان گفتند که صدای انجینش نسبت به اگزوز زیاده و منم تایید میکنم ولی قابل حله اگه دقت کنین وقتی کلاج میگیرین صداش کمتر میشه و اون صدای تق تق و چیزای دیگش به خاطر صفحه کلاجشه که باید واشر گیری بشه و من تو پولسار مدل 82 که داشتم همین کارو کردم موتور لال شده بود. البته با صداشم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی اگه این موردو درست کنین موتور تو درجا کارکردن هم بهتر عمل میکنه و هم موقع راه افتادن دیگه لرزشی نداره(تجربه شخصیه).
2. کاربراتی بودن موتور میزنه تو ذوق آدم و بزرگترین ضعفشه. به هر حال از این موتور انتظار میرفت انژکتور باشه و صبح ها دقدقه گرم کردنشو نداشته با شیم مخصوصا با اون ساساد بیخودش که باید یه فکر اساسی بکنم براش.
3. به نظرم میرسه باجاج هنوز نمیتونه یه نشانگر بنزین مطمئن بزنه از روز اول 5 تا بنزین زدم هنوز 4 تا خط نشون میده و ثابت میکنه دقیق نیست حواستون باشه.البته ممکنه به خاطر مونتاژ تو ایران باشه.
4.دسته کلاج و ترمزش میتونس جدید تر باشه آخه هنوز مال 5 سال پیشو میزنن لامصبا.
5. میتونستن زیر انجین یه فلاپ بزنن که او شلوغیه پایین انجین مخفی بشه تو نگاه اول آدم فکر میکنه یکی اونو برداشته و جاش خالیه البته شنیدم که فلاپشم هست مثل آپاچی.
امیدوارم اصلاعاتم تا اینجا بدرد خورده باشه
در کل موتور خوبیه و و شتاب و سرعت و نرمیش ارزششو داره سوارش شی.
یه کار دیگه که کردم اصلاح جای شب نما بودطبق عکسای زیر
a

دوستان در نهایت اگه جایی اشتباه نوشتیم عذر میخواهیم.
چاکراتیم

salar.gorgani
22-05-1393, 12:18 بعد از ظهر
همون هیوسانگت به دنیا می ارزید لا اقل یه هیبت و غروری داشت ولی اینکه هیچی اصلا 9.5نمی ارزه اگه دایلیم میگرفتی خیلی بهتر از این بود هر چند موتور سواری یه نوع کرمه که وقتی بیوفته تو وجودت تا اون موتورو نخری درمان نمیشی ...در کل مبارکه داداش

imported_asqar
22-05-1393, 01:08 بعد از ظهر
داداش تو فکر یه سنگینم برا آخر هفته ها این برا شهر گردیه
به امید خدا تا بهمن یه رپسول خوب با قیمت مناسب گیرم میارمم
اگه نشد که یه نینجا 300 خدا بخواد جور شه

معمار
23-05-1393, 07:04 بعد از ظهر
اطالاعاتی از این موتور تو سایت گوره صنعتی فارس

مشخصات فنی

انجین

حجم موتور
۱۹۹ سی سی

سیستم
چهارزمانه ، تک سیلندر ،هوا- روغن خنک

حداکثر قدرت

سیستم احتراق
CDI ÏíÌíÊÇáí

سیستم انتقال نیرو
۶ دنده

سیستم الکتریکی

استارت
الکتریکی

چرخ ها و سیستم ترمز

ترمز جلو
دیسکی

ترمز عقب
دیسکی

چرخ جلو
۱۰۰/۸۰x۱۷.۵۲ P

چرخ عقب
۱۳۰/۷۰x۱۷.۶۱ P

طوقه
اسپرت

سایر ویژگی ها

حجم باک
۱۲ لیتر

حداکثر سرعت
۱۳۶ کیلومتر در ساعت

وزن
۱۴۵ کیلو گرم

توضیحات
--

تمامی مشخصات موتورهای بالا در شرایط استاندارد و حالت خاص آزمایشگاهی (راننده با وزن 68 کیلوگرم) و عدم بار اضافی برروی موتورسیکلت می باشد.
اطلاعات مشخصات قابل تغییربوده ، شرکت در هر زمان مجوز به روزکردن اطلاعات مربوط به موتورسیکلت و قطعات جانبی را دارد.

- - - Updated - - -

اینم لینکش

[Only registered and activated users can see links] 9%84%D8%B3%20%DB%B2%DB%B0%DB%B0%20%D8%A7%D9%86%20% D8%A7%D8%B3.html

- - - Updated - - -

اگه اون لینکه بالا نمیومد
تو قوقول سرچ کنید به اسم معرفی باجاح پالس 200 ان اس در سایت کروه صنعتی فارس میادش

ali.motahari
24-05-1393, 12:16 قبل از ظهر
داداش مگه آب خنک نیست این موتور؟چرا زده روغن خنک؟واسه خندش نوشتن:25r30wi:

imported_KTM
24-05-1393, 01:15 قبل از ظهر
داداش مبارکه.
واسه دلت کار کن

Ali
24-05-1393, 10:45 قبل از ظهر
مبارک باشه این یکی از بهترین رنگاشه

imported_asqar
25-05-1393, 09:52 قبل از ظهر
ممنون از همه

erfan-kh
25-05-1393, 02:13 بعد از ظهر
سلام
1-بخوام ان اس رو فلاپ کشی کنم کجا باید ببرم کارش خوب باشه؟؟؟
2-امکان نصب اگزوز هم هست؟؟؟
ممنون اگه جواب بدین

ali.motahari
25-05-1393, 04:31 بعد از ظهر
سلام
ممنون اگه جواب بدین
ارزششو نداره با قیمتی که ازت میگیرنو کار درست تحویلت نمیدن
اتفاقا تنها راهی که باعث میشه صدای انجین این موتور رو مخت نباشه خرید یه اگزوز هستش
واسه این موتور فکرنکنم ارزش داشته باشه از تایگر بهتر بندازی

Ali
25-05-1393, 05:05 بعد از ظهر
فلاپ کشی زیاد فکر نکنم جالب بشه بیشتر برای موتوری عین 220 خوبه که کنسول ثابته اما اگزوز میشه انداخت چندتا دیدم انداختن تاحالا و اتفاقا صداشم خیلی قشنگ میشه و نفسشم باز میشه
ولی فلاپ یکار میشه کرد که زیادم هزینه نداره و قشنگ میشه یدونه فلاپ زیر عین اپاچی براش بندازن

Ali
25-05-1393, 05:05 بعد از ظهر
فلاپ کشی زیاد فکر نکنم جالب بشه بیشتر برای موتوری عین 220 خوبه که کنسول ثابته اما اگزوز میشه انداخت چندتا دیدم انداختن تاحالا و اتفاقا صداشم خیلی قشنگ میشه و نفسشم باز میشه
ولی فلاپ یکار میشه کرد که زیادم هزینه نداره و قشنگ میشه یدونه فلاپ زیر عین اپاچی براش بندازن

erfan-kh
26-05-1393, 03:47 بعد از ظهر
ارزششو نداره با قیمتی که ازت میگیرنو کار درست تحویلت نمیدن
اتفاقا تنها راهی که باعث میشه صدای انجین این موتور رو مخت نباشه خرید یه اگزوز هستش
واسه این موتور فکرنکنم ارزش داشته باشه از تایگر بهتر بندازی
ممنون از راهنماییت داداش

erfan-kh
26-05-1393, 03:50 بعد از ظهر

داش علی ممنون از راهنماییت.منم منظورم فلاپ زیره چون جایه دیگشو اصلا نمیشه فلاپ کشید.حالا اگزوز چ مدلی خوبه؟؟قیمتش چنده؟؟؟
برا فلاپ زیر کجا برم؟؟؟

Alireza.BMW
26-05-1393, 04:25 بعد از ظهر
:11:

abolfazls
26-05-1393, 04:33 بعد از ظهر
سلام
ممنون اگه جواب بدین

البته براى فلاپ قبلا تو خود هند فكر شده و شركت باجاج كانسپتى به اسم bajaj pulsar 200 ss داره

koosha
26-05-1393, 04:34 بعد از ظهر
البته براى فلاپ قبلا تو خود هند فكر شده و شركت باجاج كانسپتى به اسم bajaj pulsar 200 ss داره

خيلي زيبا شده با اين طرح و فلاپايي كه داره

abolfazls
26-05-1393, 04:38 بعد از ظهر
خيلي زيبا شده با اين طرح و فلاپايي كه داره

بله كاملا درسته ، البته كانسپتهاى زيادى از اين موتور هست

koosha
26-05-1393, 04:39 بعد از ظهر
اين اخري كه معركسس حرف نداره

ali_r
26-05-1393, 04:58 بعد از ظهر
من کلیپشو دارم جالبه... اگه بتونم آپ میکنم

معمار
26-05-1393, 06:26 بعد از ظهر
داداش مگه آب خنک نیست این موتور؟چرا زده روغن خنک؟واسه خندش نوشتن:25r30wi:

زده دیگه شما اگه بری یه نگاه به سایتشون بزنی با چش خودتون میبینید

ali.motahari
26-05-1393, 06:39 بعد از ظهر
زده دیگه شما اگه بری یه نگاه به سایتشون بزنی با چش خودتون میبینید
خوب پس برای خنده نوشته دیگه؟:wow:
نکنه مدل زده که آب خنک نیس؟منو هم به شک انداختی stromعزیز

Amirreza_s
26-05-1393, 11:39 بعد از ظهر
سلام دوستان این گلگیر عقبرو برداریم گل نمیپاشه؟
اخه موتورو پلاستیکی کرده
دوستان چراغ کوچیکای جلورو میشه قرمز کرد؟

- - - Updated - - -

امروز داشتم با 110تا میرفتم یه چی از بغلم سوت شد دیدم یه ان اس مشکیه:4chsmu1:

ایلیا
27-05-1393, 12:31 قبل از ظهر
سلام دوستان این گلگیر عقبرو برداریم گل نمیپاشه؟اخه موتورو پلاستیکی کردهدوستان چراغ کوچیکای جلورو میشه قرمز کرد؟- - - Updated - - -امروز داشتم با 110تا میرفتم یه چی از بغلم سوت شد دیدم یه ان اس مشکیه:4chsmu1:گلگیر عقبشو برداری قطعا گل میپاشه زیر زین، ولی حالا چون تابستونه و بارندگی نیست ایراد نداره.نه تنها قرمز، بلکه هر رنگی که بخوای میتونی نصب کنی.

Ali
27-05-1393, 09:15 قبل از ظهر
خوبی که ns داره اینه که اب خنک هست و مشکلی با فلاپدار شدن نداره...

koosha
27-05-1393, 09:24 قبل از ظهر
این اخریه اگزوزش خیلی باحاله شبیه cbr مدل بالاهاس

salar.gorgani
27-05-1393, 11:17 قبل از ظهر
موتوری که لاستیکاش سایز نداشته باشه موتور نیست حالا تو بیا هزار خنزل پنزل اویزونش کن

Ali
27-05-1393, 12:38 بعد از ظهر
موتوری که لاستیکاش سایز نداشته باشه موتور نیست حالا تو بیا هزار خنزل پنزل اویزونش کن

یعنی بزرگ و پهن باشه؟؟ خب اون با توجه به نوع و حجم و قدرت و کاربری موتور انتخاب میشه اگه بزرگترش کنن شتابش کم میشه ممکنه سواریشم خراب کنه

imported_asqar
27-05-1393, 02:16 بعد از ظهر
به نظرم باباج داره واسه 220 یه فکرایی میکنه
احتمالا تا سال آینده صداش در میاد 220 ریس با شکل و شمایل عکس اول بعید نیست
و اینجوری موتور اسپرت زیر250 هم به محصولاتش اضافه میشه و قدیمیا دیگه تولید نمیشه
البته شاید مثل 400SS بزنه ها

طراحیشون بعضی وقتا احتیاج به نخبه ایرانی داره

doost7070
28-05-1393, 09:45 قبل از ظهر
سلام به همه استادان عزیز
منم تازه به جمع شما اضافه شدم
تازه موتور رو خریدم تو آبندی هستش همش عالیه ، از نرمی و شتاب گرفته تا رخ
اما یکم در حالت ایستاده صدای انجین زیاده
این عادیه ؟
روغن تویوتا توش میریزم از نمایندگی تویوتا خرید . ژاپنی هستش 4 لیتری 90 تومن

Alireza.BMW
28-05-1393, 10:01 قبل از ظهر
مبارک باشه...چند خریدین دوست عزیز و چه رنگی؟؟؟
در مورد صدای انجین والا همشون همینجورین دلیلی هم فعلا مشخص نشده چرا...در مورد روغنم شما فقط روغن با درجه کیفی sl و 20.50 بریز لزومی نداره بهترین روغنو توش بریزی

Gladiator
28-05-1393, 10:11 قبل از ظهر
من فکر میکنم از بس اگزوزش بی صداست فکر میکنید انجین زیاد صدا میده

roma
28-05-1393, 11:59 قبل از ظهر

کلان سرو صدای انجینش زیاد یکم چون اگزوزش دقیقا اندازه 135 صدا میده نه کمتر صدای یاتاقان صدای واتر پمپه معلوم نیست چیه چون دایلیم صدا موتورش بیشتر از موتورهای هوا خنکنه

Alireza.BMW
28-05-1393, 12:13 بعد از ظهر

دیگه اونقدری بی صدا نیست که صدا اگزوز شنیده نشه من به شخصه صداشو شنیدم...صدای اگزوزش همچینیم کم نیست بعدش چه ربطی داره شما یه پالس 180 یا 220 روشن کن گوشتو بزاری جای سیلندرش صداشو گوش کن یه ان اس هم روشن کن همین کار رو انجام بده ببین فرقشون چیه...کم کم دارم پشیمون میشم از خریدش هرچی میبینم کارکردش پایینه 1000تا 2000تا 800 تا یدونم دیدم یارو 2 هفته سوار شده بود مدل 93...کلا 450تا تک دونه راه رفته بود:icon_pf _99_:...دارم رو نینجا فکر میکنم مگلیو بدم بره و زمستون یه نینجا بردارم

- - - Updated - - -

کلان سرو صدای انجینش زیاد یکم چون اگزوزش دقیقا اندازه 135 صدا میده نه کمتر صدای یاتاقان صدای واتر پمپه معلوم نیست چیه چون دایلیم صدا موتورش بیشتر از موتورهای هوا خنکنه

داداش روما الان شما منظورت ان اس هست یا دایلیم؟؟؟؟:297:

digitalcanon
28-05-1393, 12:27 بعد از ظهر
تنها صدای اضافی که از انجین میاد صدای بلبریگ کلاج هست که اگه کلاج را بگیری صدا قطع میشه البته این صدا در صورتی که موتور درجا کار میکنه. یه صدای دیگه هم که من گاهی اوقات و بیشتر تو زمانی که داغ کرده دارم صدای انگشتی سوپاپ که صدای جیک جیک میده

roma
28-05-1393, 01:09 بعد از ظهر
دیگه اونقدری بی صدا نیست که صدا اگزوز شنیده نشه من به شخصه صداشو شنیدم...صدای اگزوزش همچینیم کم نیست بعدش چه ربطی داره شما یه پالس 180 یا 220 روشن کن گوشتو بزاری جای سیلندرش صداشو گوش کن یه ان اس هم روشن کن همین کار رو انجام بده ببین فرقشون چیه...کم کم دارم پشیمون میشم از خریدش هرچی میبینم کارکردش پایینه 1000تا 2000تا 800 تا یدونم دیدم یارو 2 هفته سوار شده بود مدل 93...کلا 450تا تک دونه راه رفته بود:icon_pf _99_:...دارم رو نینجا فکر میکنم مگلیو بدم بره و زمستون یه نینجا بردارم

- - - Updated - - -

داداش روما الان شما منظورت ان اس هست یا دایلیم؟؟؟؟:297:

منظورم این بود دایلیم مثل ns اب خنکنه یکم سر صدا موتورش زیاد با یکم گاز دادن بهش سریع به غلط کردن میوفته از بس صدای عجیب و غریب ازش میاد

این پالس شاید به خاطر اب خنک بودنشه یکم سرو صداش زیاد یا ما خیلی حساس هستیم

mentiroso
28-05-1393, 02:32 بعد از ظهر
دوستان انقدر حساس نباشید...من خودم مدل 92 زرد رنگ سری اول دارم 2000 تا راه رفته میخوام بفروشم چرا چون میخوام مشکی بگیرم .موتور رو هم خیلی با حوصله آب بندی کردم روغن لیکومولی sn 20w50 رو ریختم... آب رادیات رو همون اول عوض کردیم. برادرم هم مدل 93 داره قرمز 5 تا کارکرد .. تا بحال هم صدای اضافی یا ایرادی بر نخوردیم. یکم صدا با توجه به اگزوز مخفی بودن و جزو خانواده پالس بودن چیز عجیبی نیست ولی 100 % ایراد فنی نیست.

من خودم میخواستم duke 200 بگیرم پشیمون شدم چرا چون قیمتش نسبت به این موتور ارزش خرید نداره ..به جرات میگم این موتور 90% ktm duke کارایی داره.

خدایی تو بازار تو رده نیکد با این قیمت چی بهتون میدن ...یه duke 200 هست 23.4 تومن یه دونه هم z250 که فکر کنم 30 تومن که جفتشون قیمتاشون فضایی هست.

هر کی داره که چرخش براش بچرخه اون کسانی هم ندارن امیدوارم پولشون جور بشه استفاده کنن حالشو ببرن.

doost7070
28-05-1393, 06:03 بعد از ظهر
9200 تومن از کمرگ