توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pulsar 200NS
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
sad.seds
20-11-1394, 08:50 قبل از ظهر
دوستان یه زحمت دیگه اگه عکس سرعتتون رو هم دارین بزارین
- - - Updated - - -
کیلومترش با جی پی اس فرق داره
تاپ اسپید کارخونه ای ۱۳۵ تاست. فک میکنم با جی پی اس تو کفی حدود ۱۴۰ تا بکشیش بره. فیلمم تو یوتیوب پره.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
bsalireza
26-11-1394, 12:20 بعد از ظهر
با سلام
برای ان اس ۲۰۰ از چه روغنی استفاده بشه خوبه.
صافی روغنو چند کیلومتر باید عوض کرد ممنون میشم جوابمو بدین.
با تشکر
ali_r
26-11-1394, 12:22 بعد از ظهر
با سلام
با تشکر
صفحات قبل رو بخونی متوجه میشی
shaahinah
26-11-1394, 12:36 بعد از ظهر
با سلام
با تشکر
دوست عزیز سر هر هزارتا روغن و عوض کن سر هر پنج هزارتا هم صافی
بنده انواع روغن ها که تو عکسه بعلاوه دو سه نمونه هم هست که قوطیشو ندارم مثل موتوسل ... رو امتحان کردم اما توتال یه چیز دیگس وقتی میریزم موتور نرم کار میکنه [Only registered and activated users can see links]
Sent From My Samsung SM-T805
bsalireza
26-11-1394, 12:40 بعد از ظهر
ببخشید من پیدا نکردم اگه ممکنه ی بار دیگه برای من میفرستید. ممنون میشم
تروخدا
- - - Updated - - -
ممنون از کمکتون.
Sohl
29-11-1394, 06:20 قبل از ظهر
با سلام
با تشکر
من در مورد اين موتور خيلي تحقيق كردم
بهترين روغن براى اين موتور روغن 10w40 motorex هست چون دقيقا انجين بومى شده دوك هست و هر ٢٠٠٠ تا هم عوض كن مشكل نداره
من تا الان ٤ تا ان اس داشتم اين اخريه كه صفر گرفتم وقتى توش موتوركس ريختم اصلا زمين تا اسمون فرق ميكرد
روغنش هم روغن كميه
ليترى ٤٩ تومن
٤ ليتريش ١٤٥
roma
30-11-1394, 12:07 قبل از ظهر
بهترين روغن براى اين موتور روغن 10w40 motorex هست چون دقيقا انجين بومى شده دوك هست و هر ٢٠٠٠ تا هم عوض كن مشكل نداره
من تا الان ٤ تا ان اس داشتم اين اخريه كه صفر گرفتم وقتى توش موتوركس ريختم اصلا زمين تا اسمون فرق ميكرد
روغنش هم روغن كميه
ليترى ٤٩ تومن
٤ ليتريش ١٤٥
دقیقا همینه این موتورم اب خنکه باید روغن ۱۰w40 یا ۱۰w50 بریزی نیم سنتتیک یا فول سنتتیک باشه که چه بهتره فیلتر روغن هم ۱۰۰۰تای اول و بعد ۲هزارتا عوض کنید قیمتی نداره ولی تضمین کننده کارکرد موتور است روغن با فرمولاسیون قدیمی و سفت و کثیف بودن فیلتر روغن باعث میشه توی دورهای بالا روغن به موتور نرسه یاتاق بزنه
M@hdi
30-11-1394, 07:27 قبل از ظهر
آدم زورش میاد واسه موتور 8-9 تومنی روغن لیتری 50 تومن بریزه حالا اگه دوک بود یه چیزی
بهران سوپر پیشتاز هم 10w40 نیم سنتتیک داره نظرتون راجع بهش چیه؟
اگه این موتور روغن 10w40 می خواد پس چرا تو دفترچش تاکید کرده حتما 20w50 بریزید؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
mohsenafi
30-11-1394, 05:18 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
میخاستم ان اس بگیرم ولی بنلی مدل tnt 25 رو دیدم دو دل شدم
به نظرتون چه کنم
ان اس کاربراتوره ولی بنلی 25 انژکتور
لطفا راهنمایی کنید
B-MAX
30-11-1394, 06:11 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
میخاستم ان اس بگیرم ولی بنلی مدل tnt 25 رو دیدم دو دل شدم
به نظرتون چه کنم
ان اس کاربراتوره ولی بنلی 25 انژکتور
لطفا راهنمایی کنید
اگه قصد خرید 100% یکی از این دوتا رو دارید من جای شما باشم صبر میکنم
قطعا TNT25 ارزشش رو داره.
ضمنا سوار شدن موتوری که تازه به بازار اومده و کمتر کسی تاحالا اونو دیده و تکه! لذت دیگه ای داره:4chsmu1:
همینطور کاملا مشخصه که موتور با کیفیتیه و مثل موتورهای برند چینی نیازی نیست که صبر کنی ببینی خوبه یا نه!!
mohsenafi
30-11-1394, 09:51 بعد از ظهر
متشکر از نظر شما
ولی تا جایی که اطلاع دارم اینم توو چین جمع میشه
فقط زیر نظر ایتالیاست
zeroamin
30-11-1394, 10:06 بعد از ظهر
متشکر از نظر شما
ولی تا جایی که اطلاع دارم اینم توو چین جمع میشه
فقط زیر نظر ایتالیاست
باید تو بازار زیاد بشه یه چند وقت کار بده به مردم بعدا معلوم میشه چه موتوریه.مگلی هم انگلیسیه اصلیتن ولی تو چین منتاژ میشه.همه میدونن چه سرطانیه.پارسال یادمه تو دیوار یه مگلی آبی گزاشته بود برا فروش شاید 4 ماه هر روز این موتور آگهی میشد تو دیوار ولی خریدار نداشت
M@hdi
30-11-1394, 10:19 بعد از ظهر
دوست عزیز گول ظاهر و امکانات و مشخصات روی کاغذ و اسم این موتور رو نخورید از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی علت نیست ... باید حداقل یه سال از حضورش بگذره تا امتحانش رو پس بده واسه خریدش هنوز زوده
zeroamin
30-11-1394, 10:29 بعد از ظهر
من به 25000 کیلومتر رسیدم .از برج 9 سال 93 دارم موتورو.2000 تای اول رو زیر 60 تا باهاش رفتم.انگشتیام یه صدای ریز پیدا کرده ولی خیلی کمه باید گوشت رو بزاری بقل انجین و کلاجم بگیری تا متوجه بشی.هر 5000 تا خودم فیلر زدم و دیافراگم و فیلتر روغن عوض کردم.روغن 20w50 ادینول ریختم توش.تعویض هر 2500 کیلومتر.توی 17000 کیلومتر کاتالیزور اگزوز رو درآوردم.
خیلی وقت بود منتظر دیافراگم اصلیش بودم ولی خب هنوز نیست تو بازار گفتن بعد از نوروز میاد بارشون.برای همین 2 هفته ای بود که موتور تو دنده 5 و 6 خیلی لش شده بود و انگار دنده مرده میرفتی با موتور. برای همین امروز مجبور شدم که دیافراگم معمولی بندازم روش و فیلتر هوا و شمعها رو برای دومین بار تعویض کردم موتور واقعا جون گرفت.از قضا پشت چراغ قرمز یه ان اس صفر آبی مشکی اومد بقلم و شروع کرد صحبت کردن بهش گفتم آببندی کردی گفت این کارا سوسول بازیه.بعداز فهمیدن کارکرد موتور قرار شد یه کلکل دوستانه بکنیم تا چراغ بعدی.به راحتی جا موند تا چراغ بعدی راحت 5 متر افتاد عقب.
- - - Updated - - -
روغنش هم روغن كميه
ليترى ٤٩ تومن
٤ ليتريش ١٤٥
بی زحمت آدرس جایی که روغنو میگیری یا اینجا یا تو پ خ بده.ممنون میشم
B-MAX
01-12-1394, 12:54 قبل از ظهر
باید تو بازار زیاد بشه یه چند وقت کار بده به مردم بعدا معلوم میشه چه موتوریه.مگلی هم انگلیسیه اصلیتن ولی تو چین منتاژ میشه.همه میدونن چه سرطانیه.پارسال یادمه تو دیوار یه مگلی آبی گزاشته بود برا فروش شاید 4 ماه هر روز این موتور آگهی میشد تو دیوار ولی خریدار نداشت
دوست عزیز واقعا متاسفم که گوگول مگول رو با بنلی مقایسه کردید
کدوم برند چینی لاستیکهای پیرلی ایتالیا زنجیر آر کی ژاپن و کمک فنرهای مونوشاک روشه؟
بد نیست بدونید این موتور انژکتوره و چین فقط موتورهایی با سیستم سوخت رسانی کاربرات تولید میکنه
بنلی مدل 1130CC هم داره که مستقیم از ایتالیا میاد
ولی از باب کم شدن هزینه تولید مدلهایی حجم پایین رو توی چین تولید میکنه
مثل اپل که تمام گوشیهاش در چین تولید میشه...کدومشون کیفیتشون پایینه؟
حتما میدونید هوندا و کاوازاکی و ... هم موتورهای حجم پایینشون رو در کشوری غیر از ژاپن تولید میکنن
حتی همین نینجا که توی بازاره در هند مونتاژ میشه اما با کیفیت برند کاوازاکی
لطفا اگه اطلاعات کاملی ندارید توی پستهاتون بنویسید "نظر شخصی" تا سو برداشت نشه
اینم لینک قیمت Bnelli TNT 25 که 3294 دلار پولشه که با دلار 3500 تومن میشه حدود 11.5 میلیون این یعنی معجزه!
من آرزو داشتم که بتونیم یه روزی موتوری رو به قیمت جهانی بخریم
وارد کننده این موتور اگه میخواست مثل باقی وارد کننده ها قیمت بزاره باید این موتور رو 22 میلیون قیمت میگذاشت نه 10 میلیون
[Only registered and activated users can see links]
zeroamin
01-12-1394, 10:04 قبل از ظهر
دوست عزیز واقعا متاسفم که گوگول مگول رو با بنلی مقایسه کردید
کدوم برند چینی لاستیکهای پیرلی ایتالیا زنجیر آر کی ژاپن و کمک فنرهای مونوشاک روشه؟
بد نیست بدونید این موتور انژکتوره و چین فقط موتورهایی با سیستم سوخت رسانی کاربرات تولید میکنه
بنلی مدل 1130CC هم داره که مستقیم از ایتالیا میاد
ولی از باب کم شدن هزینه تولید مدلهایی حجم پایین رو توی چین تولید میکنه
مثل اپل که تمام گوشیهاش در چین تولید میشه...کدومشون کیفیتشون پایینه؟
حتما میدونید هوندا و کاوازاکی و ... هم موتورهای حجم پایینشون رو در کشوری غیر از ژاپن تولید میکنن
حتی همین نینجا که توی بازاره در هند مونتاژ میشه اما با کیفیت برند کاوازاکی
لطفا اگه اطلاعات کاملی ندارید توی پستهاتون بنویسید "نظر شخصی" تا سو برداشت نشه
اینم لینک قیمت Bnelli TNT 25 که 3294 دلار پولشه که با دلار 3500 تومن میشه حدود 11.5 میلیون این یعنی معجزه!
من آرزو داشتم که بتونیم یه روزی موتوری رو به قیمت جهانی بخریم
وارد کننده این موتور اگه میخواست مثل باقی وارد کننده ها قیمت بزاره باید این موتور رو 22 میلیون قیمت میگذاشت نه 10 میلیون
امیدوارم موتور خوبی باشه ولی به شما چرا برخورد.اگر دقت کنی نوشتم باید بیاد تو بازار بعد یه مدت معلوم میشه چه موتوریه.برند کاوازاکی کجا بنلی کجا؟!!مشخصاتشم که لطف کردین گذاشتین چندان چیز شاخی به نظر نمیاد.از 250 سی سی با انژکتور و 4 سوپاپ DOHC داره 24 اسب قدرت میکشه.ان اس با کاربراتور و 200 سی سی حجم و 4 سوپاپ SOHC همین 24 اسب رو میده.این نشون میده که تکنولوژیش یه مقدار عقبه.ما هم دوست داریم موتورهای مطرح جهانی رو با قیمت واقعیشون سوار شیم.ولی خب وقتی نیست مجبوریم با همین هندی ها با قیمتهای عجیب غریبشون بسازیم.
mohsenafi
01-12-1394, 11:14 قبل از ظهر
موافقم
B-MAX
01-12-1394, 01:53 بعد از ظهر
امیدوارم موتور خوبی باشه ولی به شما چرا برخورد.اگر دقت کنی نوشتم باید بیاد تو بازار بعد یه مدت معلوم میشه چه موتوریه.برند کاوازاکی کجا بنلی کجا؟!!مشخصاتشم که لطف کردین گذاشتین چندان چیز شاخی به نظر نمیاد.از 250 سی سی با انژکتور و 4 سوپاپ DOHC داره 24 اسب قدرت میکشه.ان اس با کاربراتور و 200 سی سی حجم و 4 سوپاپ SOHC همین 24 اسب رو میده.این نشون میده که تکنولوژیش یه مقدار عقبه.ما هم دوست داریم موتورهای مطرح جهانی رو با قیمت واقعیشون سوار شیم.ولی خب وقتی نیست مجبوریم با همین هندی ها با قیمتهای عجیب غریبشون بسازیم.
حقیقت امر من خودم یکی از محصولات باجاج رو دارم اما نمیشه حقایق رو نادیده گرفت که تا العان مجبور بودیم سوار بشیم اخه چیز دیگه ای با قیمت مناسب نبوده
خوب لوازمی که روی این TNT 25 به کار رفته خیلی برای سازنده گرون تموم میشه مثل چیزهایی که تو پست قبلی بهش اشاره شد
پس اگه بخواد با سایر محصولات رقابت بکنه نمیتونه برای انجین سنگ تموم بزاره
چرا؟ چون قیمت تموم شده بالا میره و اگه از سایر رقبا قیمتش خیلی بالاتر باشه توی فروش شکست میخوره
مدل TNT 250 قدرت خروجی 31.5 اسب بخار رو داره که خوب تکنولوژی به روز تری درش به کار رفته و قیمت تمام شدش خیلی بیشتر از TNT 25 هستش با قیمت 15.5 میلیون تومن
خوب هرچقدر پول بدیم آش میخوریم
البته حرفهای ضد و نقیضی زده میشه که مدل 15.5 میلیونی TNT 300 هستش که برای گرفتن مجوز پلاک به اسم 250 آوردن
اگه این صحت داشته باشه قدرتش 38 اسب بخاره و با این قیمت فووووق العادس:gigglesmile:
zeroamin
02-12-1394, 12:13 بعد از ظهر
حقیقت امر من خودم یکی از محصولات باجاج رو دارم اما نمیشه حقایق رو نادیده گرفت که تا العان مجبور بودیم سوار بشیم اخه چیز دیگه ای با قیمت مناسب نبوده
خوب لوازمی که روی این TNT 25 به کار رفته خیلی برای سازنده گرون تموم میشه مثل چیزهایی که تو پست قبلی بهش اشاره شد
پس اگه بخواد با سایر محصولات رقابت بکنه نمیتونه برای انجین سنگ تموم بزاره
چرا؟ چون قیمت تموم شده بالا میره و اگه از سایر رقبا قیمتش خیلی بالاتر باشه توی فروش شکست میخوره
مدل TNT 250 قدرت خروجی 31.5 اسب بخار رو داره که خوب تکنولوژی به روز تری درش به کار رفته و قیمت تمام شدش خیلی بیشتر از TNT 25 هستش با قیمت 15.5 میلیون تومن
خوب هرچقدر پول بدیم آش میخوریم
البته حرفهای ضد و نقیضی زده میشه که مدل 15.5 میلیونی TNT 300 هستش که برای گرفتن مجوز پلاک به اسم 250 آوردن
اگه این صحت داشته باشه قدرتش 38 اسب بخاره و با این قیمت فووووق العادس:gigglesmile:
اگر tnt 300 پلاک بشه و کیفیتشم خوب باشه و دوروبر 15 تومن باشه و خدمات پس از فروش و لوازمشم تامین بشه حرف نداره با این قیمت.رسما فاتحه هیوسانگ و سی بی آر 250 خونده میشه.حتی بازار نینجا و زد هم خراب میکنه تا حدودی
bsalireza
03-12-1394, 12:35 بعد از ظهر
سلام
شرمنده میخواستم بدونم تعمیرگاه آقا محمود آدرسش کجاست که اینقدر تعریفش تو سایت هست.
ممنون میشم
- - - Updated - - -
آیا در تابستون لازم هست که آب رادیات را خالی کنیم و آب خالی بریزیم بدون ضد یخ.
اگه سوالم مورد داره بزارید رو حساب وسواسم. شرمنده
shaahinah
03-12-1394, 12:57 بعد از ظهر
سلام
شرمنده میخواستم بدونم تعمیرگاه آقا محمود آدرسش کجاست که اینقدر تعریفش تو سایت هست.
ممنون میشم
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز شما وقتی ضد یخ میخری اگه دقت کنی روش نوشته ضد یخ و ضد جوش 4 فصل ... دو منظورس
sad.seds
03-12-1394, 03:57 بعد از ظهر
سلام
ممنون میشم
- - - Updated - - -
من دوست ندارم نون کسیو اجر کنم. ولی ان اس منو به یه روزی انداخت که دوس داشتم اتیشش بزنم البته با یه دستمزد ۶۰۰ هزار تومنی که به هرکی میگم باورش نمیشه و یه صدای هلیکوپتری از موتورش میومد که من موتورو گفتم خاموشه فروختمش. موتوری که راحت ۷ تومن فروش میرفت ۶ تومن با بدبختی فروختم. که فرداش زنگ زد گفت میخوام پس بدم...
ببر پیش ممد محک. گرونفروشه ولی استاده.
اگه دستمزد زیاد ازت بگیره ولی راضی از در مغازش میری بیرون...
موتور وقتی جمع کرده بود انقد کثیف کاری کرده بود فک میکردی بچه دوساله کرده. فک کن تمام سیمها پارع شده بود با لنت چسبونده بود. حرفشو میزنم عصبی میشم...
دوس داشتی ببر حالا.
من با دو سه نفر اینجا مشورت کردم گفتن ببر پیش محمود بعد ازینکه اینجوری شد بازم گفتن ببر بهش بگو درست میکنه بعد از چند بار رفتن و دعوا قبول کرد که درستش کنه که ایندفه چنان ری... تو موتور که از صداش همه تو خیابون نگام میکردن.
ببخشید سرتونو درد اوردم. گفتم به روزگار من دچار نشین...
VAHID
03-12-1394, 04:03 بعد از ظهر
سلام
ممنون میشم
- - - Updated - - -
من دوست ندارم نون کسیو اجر کنم. ولی ان اس منو به یه روزی انداخت که دوس داشتم اتیشش بزنم البته با یه دستمزد ۶۰۰ هزار تومنی که به هرکی میگم باورش نمیشه و یه صدای هلیکوپتری از موتورش میومد که من موتورو گفتم خاموشه فروختمش. موتوری که راحت ۷ تومن فروش میرفت ۶ تومن با بدبختی فروختم. که فرداش زنگ زد گفت میخوام پس بدم...
ببر پیش ممد محک. گرونفروشه ولی استاده.
اگه دستمزد زیاد ازت بگیره ولی راضی از در مغازش میری بیرون...
موتور وقتی جمع کرده بود انقد کثیف کاری کرده بود فک میکردی بچه دوساله کرده. فک کن تمام سیمها پارع شده بود با لنت چسبونده بود. حرفشو میزنم عصبی میشم...
دوس داشتی ببر حالا.
من با دو سه نفر اینجا مشورت کردم گفتن ببر پیش محمود بعد ازینکه اینجوری شد بازم گفتن ببر بهش بگو درست میکنه بعد از چند بار رفتن و دعوا قبول کرد که درستش کنه که ایندفه چنان ری... تو موتور که از صداش همه تو خیابون نگام میکردن.
ببخشید سرتونو درد اوردم. گفتم به روزگار من دچار نشین...
دسوتان راجب به تعمیرکار ها میتونید تو این تاپیک بحث کنید
shaahinah
03-12-1394, 04:23 بعد از ظهر
با سلام البته بگم موتور منم صداش زیاد شده بردمش پیش تعمیرکار هر جا میرم یه چی میگه پیش یکیش که همیشه میبرم پیشش اونم هر بار یه چی تو هوا میپرونه به حساب نمایندگی تعمیر پالسه اینبار بردم چون صدای موتورم به حدی زیاد شده که رو اعصابمه دیگه بهش میگم چیکارش کنم با نگاه میگه یه دست میل لنگ باید روش عوض کنی ساچمه های بالای انگشتی تم شکسته که خودش سر جمع میشه با دستمزد 600 700 تومن هزینت میشه اینم بگم از لحاظ راه رفتن و شتاب هیچ تاثیری نذاشته روش این صداهای اضافی خوب راه میاد انصافا نه لشه نه کند فقط صداش زیاد شده داییم خودش پالس 135 داره گفت من زنجیر تایم روش عوض کردم صدای موتورم شد عین اولش راست میگفت وقتی موتورش و دیدم صداش سایلنت شده بود مال من وقتی روشنه از راه دور یا مثلا تو حیاط که روشنه از تو اتاق صدای اضافه هاشو میشه خوب شنید و تشخیص داد صدای تاق تاق خیلی خفیفی هر از چند ثانیه ای میده ول میشه و صدای جرجری که داییم گفت این صدا مال زنجیر تایمته و باید عوضش کنی کارکرد موتور حدود 15000 تاس ضمن اینکه به تعمیرکار گفتم میخوام زنجیر تایم عوض کنم زد تو دنده موتورو با دست جلو عقب کرد گفت احتیاج نداره زنجیر تایمت خوبه دوستان کسی با اینجوری مشکلی برخورد نکرده یا راهکارشو میدونه چیه که صدای موتور مث اولش شه لطفا راهنمایی کنید با تشکر
Gladiator
03-12-1394, 07:40 بعد از ظهر
صدا از انگشتی هاته ، ممکنه بادامکتم خراب شده باشه ، در کل صدای چق چق مال سر سیلندرته
shaahinah
03-12-1394, 07:44 بعد از ظهر
صدا از انگشتی هاته ، ممکنه بادامکتم خراب شده باشه ، در کل صدای چق چق مال سر سیلندرته
ممنون دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین و بنظر شما چه چیزی باعث بروز این مشکلات شده اخه من اذیتش نمیکنم
Gladiator
03-12-1394, 07:54 بعد از ظهر
ممنون دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین و بنظر شما چه چیزی باعث بروز این مشکلات شده اخه من اذیتش نمیکنم
یا حسابی تازوندنش ، یا روغن دیر عوض کردی روغن خاصیتشو از دست داده بوده انگشتیات چال کرده ، یا روغن کم کرده بوده به سر سیلندر روغن نمیرسیده
shaahinah
03-12-1394, 08:57 بعد از ظهر
یا حسابی تازوندنش ، یا روغن دیر عوض کردی روغن خاصیتشو از دست داده بوده انگشتیات چال کرده ، یا روغن کم کرده بوده به سر سیلندر روغن نمیرسیده
گاز بی مورد ندادم شتاب گیری کردم ولی نه بدجوری که موتور به نعره بیفته اگه در جریان باشین ان اس سیستم کات آف داره که اگه شما بیش از حد دور موتور و تو دنده ها بالا ببرین موتور خود به خود برق و قطع میکنه و دور موتور افت میکنه که چند بار خودم شاهدش بودم روغنم سر هر هزار یا نهایتا هزار پونصد کیلومتر البته بسته به روغنش عوض کردم و هر بار موقع تعویض اندازه گیری میکردم که کم نکرده باشه که موردی ندیدم فقط میمونه یه مورد که شاید تو انتخاب روغن اشتباه کردم اخه این صدای تاق تاق خفیف و که میگم زمانی توش به وجود اومد که توتال قوطی طلایی که به حساب عربی بود و گرونتر بود ریختم حدود پونصدتا که روش رفتم دیدم این صدا افتاد توش بلافاصله عوضش کردم اخه ترسیدم یا بخار کرده باشه یا جنسش آشغال باشه وقتی عوض کردم کم نکرده بود ولی احتمال بد بودنش وجود داره اخه تا قبلا اون مشکلی نداشتم عکس روغنم میذارم که بچه ها یه وقت گول نخورن [Only registered and activated users can see links]
ابوالفضل88
04-12-1394, 07:20 قبل از ظهر
bsalireza
04-12-1394, 06:12 بعد از ظهر
با سلام
میخواستم بدونم برای NS بنزین سوپر استفاده بشه خوبه یا بنزین معمولی.
ممنون میشن راهنمایی کنید.
shaahinah
04-12-1394, 06:41 بعد از ظهر
با سلام
میخواستم بدونم برای NS بنزین سوپر استفاده بشه خوبه یا بنزین معمولی.
ممنون میشن راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز والا هم تو این فروم دیدم دوستان گفتن هم تعمیر کار بهم گفت بنزین سوپر باعث خراب شدن لاستیک دیافراگم میشه و افت شتاب پیدا میکنه من اولایی که خریده بودم تا 6 ماه اول فقط سوپر میزدم که دیدم موتور لش شده لاستیک دیافراگم و عوض کردم تعمیرکار گفت فقط بنزین معمولی بزن از اون به بعد معمولی زدم که حدود 10 هزار کیلومتره ظاهرا اون مشکل و فعلا ندارم افت شتاب منظورمه
M@hdi
04-12-1394, 08:06 بعد از ظهر
موتور من بعضی روزها انقدر نرم کار می کنه و شتاب و سرعت خوبی داره که دلت نمیاد پیاده شی ازش بعضی روزها انقدر خشک و دنده ها بد جا میرن که اعصابتو بهم می ریزه 3500 تا هم راه رفته به نظرتون چرا اینجوریه؟ روغن هم هر 1000 تا 20w50 بهران سوپر پیشتاز می ریزم .. فیلتر روغن عوض نکردم تا حالا
shaahinah
04-12-1394, 10:29 بعد از ظهر
موتور من بعضی روزها انقدر نرم کار می کنه و شتاب و سرعت خوبی داره که دلت نمیاد پیاده شی ازش بعضی روزها انقدر خشک و دنده ها بد جا میرن که اعصابتو بهم می ریزه 3500 تا هم راه رفته به نظرتون چرا اینجوریه؟ روغن هم هر 1000 تا 20w50 بهران سوپر پیشتاز می ریزم .. فیلتر روغن عوض نکردم تا حالا
آی گفتی واسه من اینجوریه بعضی وقته اینقدر خوب و نرمه که دلت میخواد فقط برونیش البته بیشتر موقعی اینجوریه که روغن و تازه عوض کردی تا 100 کیلومتر اول که عالیه بعد اون هی کم کم خشک میشه
M@hdi
05-12-1394, 06:49 قبل از ظهر
نه مال من ربطی به روغن نداره رو 3000 تا عوض کردم دیشب برگشتنی از سرکار انقدر خشک کار می کرد که نزدیک بود موتورو بندازم تو جوب پیاده بیام خونه ولی پریروز فوق العاده نرم شده بود ... ربطی به فیلتر روغن نداره؟ می خوام این سری 10w40 نیمه سنتتیک بهران سوپر پیشتاز بریزم ببینم چی میشه
shaahinah
05-12-1394, 08:29 قبل از ظهر
نه مال من ربطی به روغن نداره رو 3000 تا عوض کردم دیشب برگشتنی از سرکار انقدر خشک کار می کرد که نزدیک بود موتورو بندازم تو جوب پیاده بیام خونه ولی پریروز فوق العاده نرم شده بود ... ربطی به فیلتر روغن نداره؟ می خوام این سری 10w40 نیمه سنتتیک بهران سوپر پیشتاز بریزم ببینم چی میشه
دوست عزیز من پیشنهاد میکنم شما توتال 20w50 رو بریزی من میریزم 200 300 تای اولی واقعا نرم کار میکنه قوطیش خاکستریه اگه خودت عوض میکنی دو تا یه لیتریش بگیر واسه امتحان بریز ببین چجوره اگر هم میدی تعویض روغنی بگو توتال Sl 20w50
بریزه که 1200 سی سی باید واست بریزه استاندارد دفترچه موتور همون 20w50 SL
Alireza.BMW
05-12-1394, 08:57 قبل از ظهر
نمیدونم تا چه حد درسته اما یکی میگفت ان اس مشکلی که داره مربوط به فیلتر روغنشه که کاغذی هستش... و باعث میشه روغن خوب نرسه به سر سیلندر واسه همین از این عیب ها براش پیش میاد... و فیلتر روغن رو فلزیش رو بندازید مشکل حل میشه:24:
mohsenafi
05-12-1394, 09:31 قبل از ظهر
سلام دوستان بلاخره منم ان اس گرفتم
مدل 95 سفید پرچمی به قیمت 8.450
میشه راهنماییم کنید
چی کار کنم برا آب بندیش
دنده ها رو تا چند پر کنم چون تو دفترچش نوشته دنده یک 10 کیلومتر دنده 2 18 کیلومتر تا دنده 6 58 کیلومتر شده آخه اینم سرعته:98:
روغنشو اول عوض کنم یا نه
اگه نکته ای هست لطفا راهنماییم کنید چون سر در نمیارم از ازش
M@hdi
05-12-1394, 11:58 قبل از ظهر
نمیدونم تا چه حد درسته اما یکی میگفت ان اس مشکلی که داره مربوط به فیلتر روغنشه که کاغذی هستش... و باعث میشه روغن خوب نرسه به سر سیلندر واسه همین از این عیب ها براش پیش میاد... و فیلتر روغن رو فلزیش رو بندازید مشکل حل میشه:24:
آره منم شنیدم از چند نفر، ولی سوال اینجاست فیلتر فلزی تو تمیز کردن روغن خوب عمل می کنه یا نه؟ منظور از فیلتر فلزی فیلتر دوک 200 هست؟
ابوالفضل88
05-12-1394, 01:53 بعد از ظهر
میشه راهنماییم کنید
چی کار کنم برا آب بندیش
دنده ها رو تا چند پر کنم چون تو دفترچش نوشته دنده یک 10 کیلومتر دنده 2 18 کیلومتر تا دنده 6 58 کیلومتر شده آخه اینم سرعته:98:
روغنشو اول عوض کنم یا نه
سلام مبارکتون باشه نه داش الکیه فقط دنده هارو زیاد پر نکن فشار بهش نیاد دنده مرده هم نده تو 200 کیلومتر تو دنده های پنج و شیش نرو بعد هزار کیلومتر هم میتونی تند بری بعد آب بندی هم گاز بده لش بار نیاد حواستم به آب رادیات باشه ضد یخ و یکم آبب مقظر بریز توش روغنشم موقع به موقع عوض کن و بعد 300 یا 400 کیلومتر موتورو ببر سرویس عکسشم بزار از طریق تنظیمات اضافی
behnamrazavi
05-12-1394, 01:56 بعد از ظهر
میشه راهنماییم کنید
چی کار کنم برا آب بندیش
روغنشو اول عوض کنم یا نه
مبارکت باشه، یادت باشه دنده مرده نری هیچوقت، ضررش بیشتر از تند رفتنه.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
zeroamin
05-12-1394, 03:02 بعد از ظهر
موتور کاربراتور همینه برای همین انژکتور ابداع شد.کاربراتور نمیتونه خودش رو با سرما و گرما و رطوبت و فشار هوا تطبیق بده.برای همین در بهترین حالت تنظیم هم باز احساس میشه که بازم تنظیم میخاد.مثلا شما کاربراتورو توی دمای هوای 15 درجه تنظیم کنی کافیه دما 2-3 درجه پایین بالا بشه تا ایجاد تغییر کنه توی رفتار موتور(همینطور تغییر توی ارتفاع از سطح دریا و رطوبت).برای همین یه روز موتور به راحتی به تاپ اسپید میرسه یه روز دیگه جونش میخاد دربیاد.
پیشنهادم اینه که اگر پایان آببندی فیلتر روغنتو عوض نکردی عوض کنی و یه فیلرگیری بشه موتور و شمعهات.روغنم jaso ma دار بریز توش که مخصوص موتورسیکلته.هم تو نرم شدن دنده ها تاثیر داره هم عمر موتور و صفحه کلاجت بیشتر میشه.لازمم نیست هر 1000 تا عوض کنی هر 2500 تا عوض کن
- - - Updated - - -
میشه راهنماییم کنید
چی کار کنم برا آب بندیش
روغنشو اول عوض کنم یا نه
تا 2000 کیلومتر اول دور موتورت رو از 5 بالاتر نبر تو هیچ دنده ای.هر 500 کیلومتر روغن عوض کن.آخر 2000 کیلومتر فیلتر روغنم با روغن عوض کن.از حالا به بعد با خیال راحت گاز بده.اگر روغن ماشین میخوای بریزی توش هر 1000 تا تعویض.اگر روغن jaso ma میریزی هر 2500 تا عوض کن.هر 5000 تا فیلتر روغن و هر 15000 هزارتا فیلتر هوا.دیافراگم هم هر وقت موتورت لش شد عوض کن.من اینجوری اببندی کردم روغن خوبم ریختم توش تا الان رسیدم به 25000 کیلومتر موتورم هیچ مشکلی نداره.زیادم میتازونمش.
M@hdi
05-12-1394, 08:18 بعد از ظهر
روغن jaso ma دار چی هست تو بازار؟ شما خودت چی می ریزی؟ 20w50 بریزم یا 10w40 ؟
فیلتر روغن رو فردا می خرم عوض می کنم
zeroamin
05-12-1394, 08:47 بعد از ظهر
روغن jaso ma دار چی هست تو بازار؟ شما خودت چی می ریزی؟ 20w50 بریزم یا 10w40 ؟
فیلتر روغن رو فردا می خرم عوض می کنم
من addinol 20w50 فول سنتیک میریزم توش لیتری 52 تومنه.سمت خیابون امیرکبیر(چراغ برق) میگیرم جای دیگه پیدا نکردم.روغن motol هم هست ولی 10w40 پیدا کردم فقط. لیتری 20 تومنه ولی اندازه addinol راضی نبودم ازش.یه بارم یه روغن گرفتم به نام top1 بوی شیرینی میداد ریختم تو موتور صداش زیاد شد نمیدونم قلابی بود یا نه سریع خالیش کردم دادم بابام بریزه تو هونداش حال کنه .:gigglesmile:روغن motorex هم میگن هست که نمایندگی های کویر موتور دارن لیتری 47 تومنه.اینم میخوام امتحان کنم یه بار
M@hdi
05-12-1394, 09:10 بعد از ظهر
من خودم چراغ برقم ... از همکار روغن فروشم پرسیدم گفت 4 لیتریش 70 تومنه شما از کجا می خری لیتری 52 تومن؟ میشه عکسشو بذاری؟
mhd65
05-12-1394, 10:23 بعد از ظهر
من خودم چراغ برقم ... از همکار روغن فروشم پرسیدم گفت 4 لیتریش 70 تومنه شما از کجا می خری لیتری 52 تومن؟ میشه عکسشو بذاری؟
سلام دوست عزیز فرمایش شما درسته اما روغن مد نظر ایشون مخصوص موتور سیکلت هست واستاندارد jaso داره
در ضمن من این سری از یکی از دوستانم روغن مارک eni10-40 گرفتم که استاندارد jaso داره و کیفیتش هم sl هست در ضمن خریدم 1 لیتریاشو 17 تومن البته یه کارتن گرفتم و راضیم ازش
zeroamin
06-12-1394, 01:15 بعد از ظهر
دوستمون جواب داد.اونی که به شما قیمت داده روغن ماشین هست نه موتورسیکلت.البته قیمت بالاش من فکر میکنم به خاطر شرایط بازاره و معمولا کسایی که میخرن این روغنو برای موتور سنگین میخرن و دوستان روغن فروش هم حسابی گوش بری میکنن.
تو خود امیرکبیر چراق برق رو که رد میکنی نرسیده به تقاطع خیابون سعدی چندتا روغن فروشی هست سمت راست خیابون یکیشون داره فقط.روبه روش هم یه روغن فروشی دیگست که motol رو از اونجا گرفتم
M@hdi
06-12-1394, 07:26 بعد از ظهر
الان تو خیابون میومدم یه ان اس از بغلم رد شد صدای اگزوز خفنی داشت اول فکر کردم اگزوز انداخته بعد که رد شد دیدم نه همون اگزوز خودشه رفتم رسیدم بهش زد بغل ازش پرسیدم چیکار کردی به اصطلاح خودش گفت توشو خالی کردم هر چی پرسیدم دقیق توضیح بده چیکار کردی نگفت شمارشو داد گفت بیار برات درست کنم ولی یارو از این گولاخا بود می ترسم برم پیشش:25r30wi:
کسی می دونه دقیقا باید چیکار کرد؟ و اینکه این کار ضرری واسه انجین نداره؟ انصافا صدای غرش بم قشنگی داشت رفت تو مخم
Gladiator
07-12-1394, 11:27 قبل از ظهر
الان تو خیابون میومدم یه ان اس از بغلم رد شد صدای اگزوز خفنی داشت اول فکر کردم اگزوز انداخته بعد که رد شد دیدم نه همون اگزوز خودشه رفتم رسیدم بهش زد بغل ازش پرسیدم چیکار کردی به اصطلاح خودش گفت توشو خالی کردم هر چی پرسیدم دقیق توضیح بده چیکار کردی نگفت شمارشو داد گفت بیار برات درست کنم ولی یارو از این گولاخا بود می ترسم برم پیشش:25r30wi:
کسی می دونه دقیقا باید چیکار کرد؟ و اینکه این کار ضرری واسه انجین نداره؟ انصافا صدای غرش بم قشنگی داشت رفت تو مخم
اگزوزو از زیر برش میدن باز میکنن ، پره های توشو با جوش کاربیت در میارن ، بعد دوباره پوسته بیرونیشو جوش میدن به همین سادگی
behnamrazavi
07-12-1394, 12:01 بعد از ظهر
اگزوزو از زیر برش میدن باز میکنن ، پره های توشو با جوش کاربیت در میارن ، بعد دوباره پوسته بیرونیشو جوش میدن به همین سادگی
سلام چقدر خرجشه؟ ضرر نداره واسه موتور؟
behnamrazavi
07-12-1394, 12:03 بعد از ظهر
راستی، گارد موتور چنده؟ اون پیچ های محافظ فرمون که سر فرمون میزنن اونا چند تومنه؟
sad.seds
07-12-1394, 12:22 بعد از ظهر
راستی، گارد موتور چنده؟ اون پیچ های محافظ فرمون که سر فرمون میزنن اونا چند تومنه؟
منم ان اس داشتم میخواستم عوض کنم پرسیدم گاردش فک کنم دونه ای ۳۵ پروتکشن سر فرمون هم ( این اسمی بود که لوازم یدکی گفت) دونه ای ۲۰ یا دوتاش یه همچین چیزی. تلفنی زنگ بزنی میگن بهت. ولی عوض نکن نمی ارزه
M@hdi
07-12-1394, 12:45 بعد از ظهر
ممنون
چرا برش میدن مگه باز نمیشه؟ دوباره جوش میدن تمیز درمیاد؟ شما جایی سراغ دارین این کار رو تمیز انجام بدن؟
گاردش 25 تومن ضربگیر سر فرمون 10 تومن(دونه ای)
Gladiator
07-12-1394, 06:13 بعد از ظهر
سلام چقدر خرجشه؟ ضرر نداره واسه موتور؟
نه چه ضرری میخواد داشته باشه ، تا بدنه انیاریتو برش نزنه که نمیتونه به پره های توش دسترسی داشته باشه ، پیچ هم نداره که بشه بازش کرد ، پس تنها راه برشه
هزینشم بستگی داره کجا ببری برات انجام بدن ، اگه میخوای گوشتو نبرن انباریتو باز کن ببر اگزوز سازی بگو میخوام توشو خالی کنی برام و قیمتم بگیر ، تو شهرستان با 20 تا 30 تومن انجامش میدن ، تهران نمیدونم چقد میگیرن ازت ، نهایتا 50 تومن ، بیشتر نده
M@hdi
07-12-1394, 06:55 بعد از ظهر
تو شتاب و سرعت تاثیری داره؟
Gladiator
07-12-1394, 07:41 بعد از ظهر
تو شتاب و سرعت تاثیری داره؟
کمی تا اندکی بله ، موتورت نفسش باز میشه
behnamrazavi
07-12-1394, 08:30 بعد از ظهر
کمی تا اندکی بله ، موتورت نفسش باز میشه
ببخشید، نفسش باز میشه یعنی چی دقیقا؟ تو کجاها تاثیرش مشخص میشه؟
Gladiator
07-12-1394, 08:43 بعد از ظهر
ببخشید، نفسش باز میشه یعنی چی دقیقا؟ تو کجاها تاثیرش مشخص میشه؟
وقتی پره های توی انبار اگزوزو برمیداری یا به اصطلاح توشو خالی میکنی دود راحت تر خارج میشه که به اصطلاح میگن نفس موتور باز شده ، وقتی گاز میدی احساس میکنی موتور یکم بهتر گاز میخوره و شتاب میگیره
bsalireza
08-12-1394, 03:06 بعد از ظهر
سلام
وقتی من موتورمو گرفتم آب رادیاتور از MAX بالاتر بود، میخواستم بدونم چجوری میشه مقداری از آب رادیاتورو کم کرد.
ممنون
kaveh_am
08-12-1394, 04:52 بعد از ظهر
سلام
وقتی من موتورمو گرفتم آب رادیاتور از MAX بالاتر بود، میخواستم بدونم چجوری میشه مقداری از آب رادیاتورو کم کرد.
ممنون
سلام
گفته اول در مخزن رو بردار بعدش این رو باز کنی آّبش خالی میشه..
zeroamin
11-12-1394, 11:29 قبل از ظهر
من زنجیرم 20000 کیلومتر خیلی صدا میداد و شل و صفت میشد عوضش کردم.فابریکشو دوباره گرفتم 80 تومن از نمایندگی یه اسپری گیریس هم گرفتم براش هر هفته زنجیرشو اسپری زدم که مثلا بیشتر کار کنه و خراب نشه.ولی بعداز 5000 تا کارکرد از زنجیر قبلیش وضعش خراب تر شد.3-4 روز یه بار باید صفتش میکردم طوری که زنجیرکش از روی 12 رسیده بود به 19.صداشم که افتضاح شده بود.زنجیر asahi بدون اوروینگ 520 گرفتم 55 تومن فقط 1.5 دونه اضافه داشت که دادم موتورسازی کوتاش کرد.از جمعه که انداختم موتور خیلی بی صدا شده.
زنجیر خواستین عوض کنین فابریکشو نگیرین
M@hdi
11-12-1394, 07:13 بعد از ظهر
نمایندگیش مثه اینکه جنس متفرقه میاره می کنه تو بسته بندی می فروشه به اسم فابریک
رفیقم لنت خریده بود برده بود پیش مهدی یعقوبی بهش گفته بود تقلبیه .. اصلیش رو نشونش داده بود زمین تا آسمون با هم فرق می کردن .. بعد که برده بود پس بده تا دیدن داره صداشو می بره بالا یارو الکی گفته بود کارمندمون جدید اومده جنسارو نمی شناسه درجه دوشو داده بهت.
اتفاقا همون رفیقم هم موتورش 22000 تا کار کرده سر زنجیر همین بلا سرش اومد یه فابریک خرید یه هفته ای عوض کرد یه ژاپنی خرید.
bsalireza
11-12-1394, 09:09 بعد از ظهر
سلام
من روغن ترن گرفتم که روش نوشته برای موتورهای باجاج و پولسار و آپاچی، بنظرتون خوبه استفاده کنم. در ضمن قبلا از این روغن برای پالس ۲۲۰ استفاده کردم که راضی بودم.
ممنون از راهنماییتون
Reza6448
12-12-1394, 09:42 بعد از ظهر
دوستان نظرتون راجع به این حرکت چیه؟
(با این توضیح که از جایی کپی نکردم)[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
M@hdi
12-12-1394, 10:24 بعد از ظهر
قشنگه
اینا برچسبه؟ گمرک گیر میاد؟
Exel
12-12-1394, 11:13 بعد از ظهر
سلام
میخواستم نظرتونو در مورد خرید ان اس در حد صفر ، بپرسم ؟
با این موتور کمو بیش آشنایی دارم ، چ مزایا و چ معایبی داره ؟ قبلا 220 داشتم ، سواریش و راحتیش نسبت ب اون چطوره ؟ میخوام این موتوری ک میخرم اذیتم نکنه پس موقع خرید ب چ نکاتی بیشتر باید توجه داشته باشم ؟
مرسی
hamid_007
13-12-1394, 10:32 قبل از ظهر
دوستان نظرتون راجع به این حرکت چیه؟
(با این توضیح که از جایی کپی نکردم)[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
سلام
من از این برچسب ها میخوام از کجا باید بگیرم؟
خیلی خوشگله باهاله
behnamrazavi
13-12-1394, 11:45 قبل از ظهر
سلام
میخواستم نظرتونو در مورد خرید ان اس در حد صفر ، بپرسم ؟
با این موتور کمو بیش آشنایی دارم ، چ مزایا و چ معایبی داره ؟ قبلا 220 داشتم ، سواریش و راحتیش نسبت ب اون چطوره ؟ میخوام این موتوری ک میخرم اذیتم نکنه پس موقع خرید ب چ نکاتی بیشتر باید توجه داشته باشم ؟
مرسی
سلام، دوست عزیز کار خوبیه به شرط اینکه موتور سالمی بتونی بخری چون افت قیمتش رو کرده و بصرفه تره، من خودم میخوام موتورم رو بفروشم، نه به خاطر خرج و مخارج و نه به خاطر فنی، چون ان اس در کل سواری لذت بخشی داره، فقط به دلیل اینکه میخوام ماشین بخرم، رنگش قرمزه و حدود7000 تا کار کرده، آچار کشی هم توسط یه نفر مجرب انجام شده تا برج 6 سال دیگه بیمه داره مدل 94، اگه قصد خرید داری من در خدمتم
hamidreza_pahlavan
13-12-1394, 04:18 بعد از ظهر
بچه ها امروز ان اسمو رفتم روش اگزوز بستم ! خیلی خیلی خفن شده! هم از نظر ظاهر و هم از نظر صدا!
به زودی فیلمش از صدای اگزوزو می زارم اینجا
zeroamin
13-12-1394, 09:31 بعد از ظهر
بچه ها امروز ان اسمو رفتم روش اگزوز بستم ! خیلی خیلی خفن شده! هم از نظر ظاهر و هم از نظر صدا!
مبارک باشه.خیلی قشنگه.هزینه اش چقدر شد؟و کجا بردیش؟
mohamad.gh
13-12-1394, 09:37 بعد از ظهر
هدرز رو آماده خریدی یا خودت ساختیش ، اگه خریدیش چند گرفتی . ی موقع از پرشین س ی ک ل ت ک نگرفتی فک کنم 120 میداد
hamidreza_pahlavan
13-12-1394, 10:41 بعد از ظهر
با هزینه نصب و لوله اگزوز و خود اگزوز 500
پایین میدان گمرک به سمت راه اهن یه تعمیرگاه است به اسم البرز پیش اقای مسلم
Exel
14-12-1394, 11:41 بعد از ظهر
سلام، دوست عزیز کار خوبیه به شرط اینکه موتور سالمی بتونی بخری چون افت قیمتش رو کرده و بصرفه تره، من خودم میخوام موتورم رو بفروشم، نه به خاطر خرج و مخارج و نه به خاطر فنی، چون ان اس در کل سواری لذت بخشی داره، فقط به دلیل اینکه میخوام ماشین بخرم، رنگش قرمزه و حدود7000 تا کار کرده، آچار کشی هم توسط یه نفر مجرب انجام شده تا برج 6 سال دیگه بیمه داره مدل 94، اگه قصد خرید داری من در خدمتم
ممنونم دوست خوبم ، لطفا قیمت و تصاویر موتورت رو بی زحمت برام پ.خ کن
مرسی
bsalireza
15-12-1394, 04:07 بعد از ظهر
سلام ب برو بچه های گل
من میخوام دور رینگ چرخمو سفید کنم کسی میتونه راهنماییم کنه باید کجا برم.
ممنون میشم الان جواب بدین آخه دارم میرم بیرون
B-MAX
15-12-1394, 11:47 بعد از ظهر
هموطنان عزیز زحمت کشیدن ان اس رو هم خز کردن
امروز دیدم پشت ان اس خورجین انداختن و تخته گاز دارن طی طریق میکنن:297:
خداوند هدایتشون کنه انشاالله
shaahinah
17-12-1394, 11:56 قبل از ظهر
سلام ب برو بچه های گل
من میخوام دور رینگ چرخمو سفید کنم کسی میتونه راهنماییم کنه باید کجا برم.
ممنون میشم الان جواب بدین آخه دارم میرم بیرون
یا برو تزییناتی ماشینا یا برو لوازم موتور سیکلت خودشون برچسپ مخصوص دارن واسه رینگ بچسپون حله
shaahinah
17-12-1394, 11:58 قبل از ظهر
فرق فیلتر روغن نو و فیلتری که 5000 هزارتا کار کرده[Only registered and activated users can see links]
shaahinah
17-12-1394, 12:02 بعد از ظهر
سلام دوستان راستی شماها هم که روغن عوض میکنید اینقدر براده دارین ؟ الان مال من نرماله تا این حد ؟ کارکرد موتور 16000 تا مدل 92 و هر هزارتا روغن عوض شده
zeroamin
17-12-1394, 12:26 بعد از ظهر
سلام دوستان راستی شماها هم که روغن عوض میکنید اینقدر براده دارین ؟ الان مال من نرماله تا این حد ؟ کارکرد موتور 16000 تا مدل 92 و هر هزارتا روغن عوض شده
براده داره موتوره منم وقتی روغن عوض میکنم.ولی نه اینقدر زیاد.شاید یک سوم این عکسی که گذاشتی.بعد براده های موتور من خیلی ریزه و مثل پودر میمونه یعنی میمالیش به پارچه جذب پارچه میشه تا حد زیادی.تازه من هر 2500 تا روغن عوض میکنم.
البته من وقتی پیچ کارتل رو باز میکنم توری رو هم درمیارم تا سریع تر تخلیه بشه.شما هم درمیاری توری رو یا میذاری روش باشه آخرش درمیاری؟
shaahinah
17-12-1394, 12:33 بعد از ظهر
براده داره موتوره منم وقتی روغن عوض میکنم.ولی نه اینقدر زیاد.شاید یک سوم این عکسی که گذاشتی.بعد براده های موتور من خیلی ریزه و مثل پودر میمونه یعنی میمالیش به پارچه جذب پارچه میشه تا حد زیادی.تازه من هر 2500 تا روغن عوض میکنم.
البته من وقتی پیچ کارتل رو باز میکنم توری رو هم درمیارم تا سریع تر تخلیه بشه.شما هم درمیاری توری رو یا میذاری روش باشه آخرش درمیاری؟
حالا مال منم چرب میکنه پارچه رو کلا دو دوره س که میذارم تا لحظه اخر توش بمونه اخه صدای موتورم یکم بد شده تعمیر کار گفت بذار توش بمونه ببینم چقدر براده داره وگرنه هر بار همون اول میکشیدم بیرون واسه این دستم نیست که قبلا چقدر براده داشتم همونطور که شما میگید البته قبلا که زود میکشیدم بیرون خیلی کمتر داشتم
zeroamin
17-12-1394, 12:41 بعد از ظهر
من تازه روغن عوض کردم.دفعه ی بعدی منم توری رو درنمیارم ببینم چقدر براده داره.صدای موتور منم یه مقدار بیشتر شده ولی تو دورهای بالای 7 وقتی تخته گاز میری اونم باید تو کوچه ای بقل اتوبوسی جایی رد بشی که صدا بخوره انعکاسش برگرده متوجه بشی.موتور من 25000 تا راه رفته.
mohamad.gh
17-12-1394, 01:33 بعد از ظهر
منم اول فیلترو درش میارم ، دفعه بعد امتحان میکنم ببینم چ جوریاس . هر هزار تا روغن عوض میکنم ، فیلتر هر دوهزارتا ، سوپر بهران 20 - 50 قوطی قرمز . 14000 روندم
shaahinah
17-12-1394, 01:48 بعد از ظهر
من تازه روغن عوض کردم.دفعه ی بعدی منم توری رو درنمیارم ببینم چقدر براده داره.صدای موتور منم یه مقدار بیشتر شده ولی تو دورهای بالای 7 وقتی تخته گاز میری اونم باید تو کوچه ای بقل اتوبوسی جایی رد بشی که صدا بخوره انعکاسش برگرده متوجه بشی.موتور من 25000 تا راه رفته.
شما اگه میخوای صدای اضافشو گوش کنی یا روشن کن برو تو اتاق و از اونجا خوب دقت کن البته باید همه جا ساکت باشه و فقط صدای موتور بیاد یا هم روشنش کن ازش 10 متر فاصله بگیر البته شنیدم که زنجیر تایم مخصوصا تو موتور های باجاج قطعه ی مصرفیه و بعد یه مدت حتی اگه سالم باشه و کار بده هم باید تعویض بشه تا موتور صدای اضافه نده البته فک نکنم با دستمزد تعویضش بیشتر 70 60 تومن در بیاد البته ارزششو داره که اقدام به تعویض کنی اونم تقریبا بعد از هر 20000 هزار کیلومتر کارکرد
zeroamin
17-12-1394, 02:25 بعد از ظهر
شما اگه میخوای صدای اضافشو گوش کنی یا روشن کن برو تو اتاق و از اونجا خوب دقت کن البته باید همه جا ساکت باشه و فقط صدای موتور بیاد یا هم روشنش کن ازش 10 متر فاصله بگیر البته شنیدم که زنجیر تایم مخصوصا تو موتور های باجاج قطعه ی مصرفیه و بعد یه مدت حتی اگه سالم باشه و کار بده هم باید تعویض بشه تا موتور صدای اضافه نده البته فک نکنم با دستمزد تعویضش بیشتر 70 60 تومن در بیاد البته ارزششو داره که اقدام به تعویض کنی اونم تقریبا بعد از هر 20000 هزار کیلومتر کارکرد
اگر خرجش انقدر باشه و یه مکانیک خوب هم پیدا کنم که تو 3-4 ساعت هم زنجیرو هم انگشتی سوپاپاشو عوض کنه حتما عوضش میکنم البته اگر بخواد از 200-300 تومن بیشتر بشه ارزش نداره
- - - Updated - - -
اگر خرجش انقدر باشه و یه مکانیک خوب هم پیدا کنم که تو 3-4 ساعت هم زنجیرو هم انگشتی سوپاپاشو عوض کنه حتما عوضش میکنم البته اگر بخواد از 200-300 تومن بیشتر بشه ارزش نداره
در مورده صداشم من کاتالیزور اگزوز رو درآوردم برای همین صداش زیاد به گوش نمیاد.صدای اگزوزم یه مقدار بم تر و بیشتر شده
sad.seds
17-12-1394, 02:29 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
در مورده صداشم من کاتالیزور اگزوز رو درآوردم برای همین صداش زیاد به گوش نمیاد.صدای اگزوزم یه مقدار بم تر و بیشتر شده
داداش باز نکن... صداش دیگه مثل اولش نمیشه. اگه خواستی بکنیم برو پیش ممد محک. اونم گرون میگیره. ولی مطمینه. اگه صداش خیلی نیست بفروش بره
milad.nikzad
18-12-1394, 02:12 قبل از ظهر
سلام به همه برو بچه های گله پرشین موتور
بلاخره بعده مددت ها آپاچی سواری شنبه ان اس گرفتم خشک مدل ۹۵
شرایط آب بندی رو که دارم رعایت میکنم فقط یه سری ابهاماتی هست که کمک کنید ممنون میشم
روغن چی توش بریزم ، فعلا واسه بار اول یه مجیکال ریختم که گفتن توصیه شرکتشه
موقع حرکت موتور تو دنده یک گاهی احساس میکنم به موتور فشار میاد ، یه لرزشه ریزو غیره طبیعی هم تو حرکت داره البته گاهی
مشکل تعوض دنده از یک به دو بسیار رو اعصابه و بیشتر اوقات اول خلاص میکنم بد دوباره باید دنده بدم که البته به خاطر فاصله زیاده یک به دو هست رو پدال
آچارکشی لازمه حتما بره پیشه نمایندگی و گارانتیش چقدر مهمه؟
صدای تعویض دنده مقدار اندکی زیاده
سوالی آخرم هم مربوط به باطریش هست که یکی از دوستانم گفت حتما باطریشو اتمی کن چون جوش میاره و شاسی رو خراب میکنه و رنگ بدنه میریزه که تعمیرکار گفت چرته و اینا اسیداشو بعد مدتی کار کرد ژله ای میشه و به نوعی اتمی میشه و اصلا جوش نمیاره
ممنون میشم همه مواردو توضیح بدید که خیالم راحت بشه
در مجموع از سواریش نسبت به آپاچی بی نهایت راضیم
shaahinah
18-12-1394, 02:29 قبل از ظهر
سلام به همه برو بچه های گله پرشین موتور
بلاخره بعده مددت ها آپاچی سواری شنبه ان اس گرفتم خشک مدل ۹۵
شرایط آب بندی رو که دارم رعایت میکنم فقط یه سری ابهاماتی هست که کمک کنید ممنون میشم
روغن چی توش بریزم ، فعلا واسه بار اول یه مجیکال ریختم که گفتن توصیه شرکتشه
موقع حرکت موتور تو دنده یک گاهی احساس میکنم به موتور فشار میاد ، یه لرزشه ریزو غیره طبیعی هم تو حرکت داره البته گاهی
مشکل تعوض دنده از یک به دو بسیار رو اعصابه و بیشتر اوقات اول خلاص میکنم بد دوباره باید دنده بدم که البته به خاطر فاصله زیاده یک به دو هست رو پدال
آچارکشی لازمه حتما بره پیشه نمایندگی و گارانتیش چقدر مهمه؟
صدای تعویض دنده مقدار اندکی زیاده
سوالی آخرم هم مربوط به باطریش هست که یکی از دوستانم گفت حتما باطریشو اتمی کن چون جوش میاره و شاسی رو خراب میکنه و رنگ بدنه میریزه که تعمیرکار گفت چرته و اینا اسیداشو بعد مدتی کار کرد ژله ای میشه و به نوعی اتمی میشه و اصلا جوش نمیاره
ممنون میشم همه مواردو توضیح بدید که خیالم راحت بشه
در مجموع از سواریش نسبت به آپاچی بی نهایت راضیم
سلام دوست عزیز ضمن عرض تبریک تو پنج صفحه قبل تا اینجا بحث درباره روغن شده آچار کشی هم اگه خودت واردی و دست به آچار نیاز به نمایندگی نیست در غیر اینصورت سر 5 هزار تا ببری بهتره در ضمن تو دفترچه خودش هم بیشتر توضیحات راجع به نحوه اب بندی و روغن نوشته شده در مورد مشکل دنده ها اینه که شما قبلا موتور دیگه زیر پات بوده و الان یه موتور خشک از برند دیگه زیر پاته عادیه بهش عادت میکنی در خصوص باطری هم به جرات میشه گفت باطری اصلیش یکی از بهترین باطری هاس و در خصوص اسید هم فقط اسید مخصوص که تو قمقمه همراشه باید اضاف بشه از اضافه کردن اسید فله ای تو باطری فروشی ها جدا خودداری کن که اینکار باعث به فنا رفتن باطری و ریخته شدن اسید روی بدنه میشه البته اینم بگم که تا مدتها در صورت درست استفاده کردن اصلا نیاز به اضاف کردن اسید نیست
milad.nikzad
18-12-1394, 05:18 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز ضمن عرض تبریک تو پنج صفحه قبل تا اینجا بحث درباره روغن شده آچار کشی هم اگه خودت واردی و دست به آچار نیاز به نمایندگی نیست در غیر اینصورت سر 5 هزار تا ببری بهتره در ضمن تو دفترچه خودش هم بیشتر توضیحات راجع به نحوه اب بندی و روغن نوشته شده در مورد مشکل دنده ها اینه که شما قبلا موتور دیگه زیر پات بوده و الان یه موتور خشک از برند دیگه زیر پاته عادیه بهش عادت میکنی در خصوص باطری هم به جرات میشه گفت باطری اصلیش یکی از بهترین باطری هاس و در خصوص اسید هم فقط اسید مخصوص که تو قمقمه همراشه باید اضاف بشه از اضافه کردن اسید فله ای تو باطری فروشی ها جدا خودداری کن که اینکار باعث به فنا رفتن باطری و ریخته شدن اسید روی بدنه میشه البته اینم بگم که تا مدتها در صورت درست استفاده کردن اصلا نیاز به اضاف کردن اسید نیست
ممنون بابت تبريك
اتفاقا صفحات گذشترو مطالعه كردم و در جريان هستم كه خوده شما توتال ميريختين اما باز با توجه به فرمايشتون ظاهرا تازگيا خودتون هم سر صداي موتورتون به شك افتادين كه خوب بوده يا نه
راجب ادينولم كه در جريان خوب بودنش هستم اما گرونه
آترود رو شنيدم خوبه اين مجيكالم خيليا گفتن خوبه ولي نميدونم در كل صفحات قبلو خوندم بيشتر گيج شدم
روغن اوليش كه كلا آب بود تا روغن
راجب لرزش و فشار تو راه افتادن چيزي نگفتيدا
البته بازم جويا كه شدم گفتن بده يه مددتي تو دوره آب بندي مشكلات اينطوريش از بين ميره و بعده آچار كشي سرحاله سره حال ميشه
اما واقعا حساسيتم رو روغن بالا رفته سره بحثايي كه بين خودتون تو صفحات قبل بوده ، حتي سره فيلتر روغن كه كاغذي و فلزي باشه و اين داستانا
جا براي بحث به نظرم زياد داره اين روغن
دست به آچار رو آپاچي بودم اونم فقط در حد كاراي معمولي كه فيلترو روغن عوض كنمو صدا هاي فلاپشو بگيرم همين وگرنه رو موتورش اصلا فني نيستم
تا الانم رو ان اس فقط گل گير پشتشو باز كردمو اين ياروي جلوشو كه زيره چراغه اگه اشتباه نكنم تابلوي باجاجه اسمش
shaahinah
18-12-1394, 10:31 قبل از ظهر
ممنون بابت تبريك
اتفاقا صفحات گذشترو مطالعه كردم و در جريان هستم كه خوده شما توتال ميريختين اما باز با توجه به فرمايشتون ظاهرا تازگيا خودتون هم سر صداي موتورتون به شك افتادين كه خوب بوده يا نه
آترود رو شنيدم خوبه اين مجيكالم خيليا گفتن خوبه ولي نميدونم در كل صفحات قبلو خوندم بيشتر گيج شدم
البته بازم جويا كه شدم گفتن بده يه مددتي تو دوره آب بندي مشكلات اينطوريش از بين ميره و بعده آچار كشي سرحاله سره حال ميشه
اما واقعا حساسيتم رو روغن بالا رفته سره بحثايي كه بين خودتون تو صفحات قبل بوده ، حتي سره فيلتر روغن كه كاغذي و فلزي باشه و اين داستانا
دست به آچار رو آپاچي بودم اونم فقط در حد كاراي معمولي كه فيلترو روغن عوض كنمو صدا هاي فلاپشو بگيرم همين وگرنه رو موتورش اصلا فني نيستم
تا الانم رو ان اس فقط گل گير پشتشو باز كردمو اين ياروي جلوشو كه زيره چراغه اگه اشتباه نكنم تابلوي باجاجه اسمش
خواهش میکنم البته بنده قصد جسارت نداشتم فقط چون بحث شده بود خواستم هم بحث تکراری نکرده باشیم هم اینکه بچه ها نظر دادن شما از نظرات دیگران استفاده کرده باشی بنده گفتم روغن توتال قوطی طلایی انگار خوب نبود ولی خاکستریش عالیه و هنوزم کامل مطمئن نیستم از اون بوده یا اتفاق دیگه ای افتاده شاید واقعا بحث فیلتر باشه که بچه ها گفتن کاغذیه در کل ان اس به صدا در میاد و همه همین مشکل و دارن باید بگم خوبه نسبت به هر چی موتور ایرانی و چینیه اینم بگم که نباید فراموش کرد یه ژاپنی یا اروپایی نیست محصول هنده و باید خوب بهش رسید شما روغن همون مجیکال بریز سر هزارتا عوض کن مشکل نداره و من تا اینجا از سواریش بعد دو سال واقعا لذت بردم چون نیازم و برطرف کرده یه خورده زیادی ازش توقع داریم که اونم عادیه بابت پولی که دادیمه در کل سرت و درد نیارم مدارا کن باهاش حله موفق باشی
zeroamin
18-12-1394, 11:06 قبل از ظهر
داداش باز نکن... صداش دیگه مثل اولش نمیشه. اگه خواستی بکنیم برو پیش ممد محک. اونم گرون میگیره. ولی مطمینه. اگه صداش خیلی نیست بفروش بره
نه صداش که زیاد نیست.تو راه رفتنشم تاثیری نداشته.ولی نمیفروشمش وسیله زیر پامه.بفروشم با این پول که هیجی تا 20 تونمنم چیز بهتر از این که نیست بخرم. مگه سی بی آر 250 بگیرم که اونم زیاد تعریفی نداره.اینم دست خودم بوده از اول آببندی و روغن همه جوره بهش رسیدم.فعلا نگه میدارم منتظرم ببینم این بنلی 250 که دوستان میگن اومده یه مدت تو بازار زیاد بشه ببینیم چه موتوریه.اگر خوب بود میریم سراغ بنلی
- - - Updated - - -
ممنون بابت تبريك
آترود آشغالترین روغنیه که من تا حالا دیدم.تو پالس 180 تو 500 کیلومتر کارکرد نیم لیترش بخار شده بود.بوی ادکلن میده.معلوم نیست روغنه یا الکل.لرزش و خشک بودن موتور هم برای آچارکشیه.روغنم فقط jaso ma دار بریز توش.البته الان که تو اببندیه و زود به زود باید روغن عوض کنی روغن معمولی بریز توش.فیلتر روغن من هنوز کاغذی استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم.شما تو 1000 تا کارکرد آچارکشی کن چون تمام پیچاش شله.موتورت هر چقدر کارکنه نرم تر میشه.موتور من و بعضی از دوستان تو دور موتور 5 تا 6 لرزش عجیبی داشت که به مرور زمان کمتر شد و الان کامل از بین رفته اون لرزش
mohsenafi
18-12-1394, 11:31 قبل از ظهر
سلام دوستان
منم صفر گرفتم الانم 300 تا راه رفته اما دو تا سوال
یکی به موتورم گاز میدم ولی تا دور موتور 5 توو هر دنده دیگه بالاتر نمیرم و تا دنده شش همینجوری میرم که سرعت 70 تا میشه خوبه؟
دوم اینکه از اولش زیر پاییها و پدال ترمز در حین حرکت مخصوصا وقتی خلاص میرم یه مقدار میلرزه که الان چرخ عقبم به صدا دراومده انگار یه چیزی درگیره به نظرتون از زنجیره یا از بلبرینگ چرخ؟ نیازی هست ببرم نمایندگی یا بزارم 1000 کیلومتر شد؟
Alireza.BMW
18-12-1394, 07:04 بعد از ظهر
من موندم دوستان که این مشکل صدا دادن رو دارن این همه چرا خب کسایی که هنوز به این مشکل نخوردن از فیلتر فلزیش استفاده نمیکنن... :98: تمام ان اس ها بی برو برگرد چه با بهتربن روغن چه بدترین روغن این مشکل پیدا میکنن... :11: من گفتم که ان اس موتور یاتاقانیه و یاتاقان به روغن خیلی حساسه روغن نرسه بهش از این معضلات داره... :28: پس دلیل این صداها نرسیدن درست درمون روغن هستش پس فیلتر فلزی رو هم تست کنید... شاید مشکلتون حل شد و این مورد پیدا نکردین خب 9تومن پول پای صفرش دادید یه فیلتر با 10 الی نهایت 15 گرونتر ارزش نداره؟؟؟ نهایتا با این فیلترم به همین مشکل میخوره که اونجا میشه معظل بزرگ یعنی کمپانی باجاج نتونسته روغن رسانی به تماما نقاط انجین رو درست درمون طراحی کنه و اونجاس که باس گفت وقتی نمیتونی چرا میسازی که اینقد اسمتو خراب کنی :acigar:
milad.nikzad
18-12-1394, 07:46 بعد از ظهر
من موندم دوستان که این مشکل صدا دادن رو دارن این همه چرا خب کسایی که هنوز به این مشکل نخوردن از فیلتر فلزیش استفاده نمیکنن... :98: تمام ان اس ها بی برو برگرد چه با بهتربن روغن چه بدترین روغن این مشکل پیدا میکنن... :11: من گفتم که ان اس موتور یاتاقانیه و یاتاقان به روغن خیلی حساسه روغن نرسه بهش از این معضلات داره... :28: پس دلیل این صداها نرسیدن درست درمون روغن هستش پس فیلتر فلزی رو هم تست کنید... شاید مشکلتون حل شد و این مورد پیدا نکردین خب 9تومن پول پای صفرش دادید یه فیلتر با 10 الی نهایت 15 گرونتر ارزش نداره؟؟؟ نهایتا با این فیلترم به همین مشکل میخوره که اونجا میشه معظل بزرگ یعنی کمپانی باجاج نتونسته روغن رسانی به تماما نقاط انجین رو درست درمون طراحی کنه و اونجاس که باس گفت وقتی نمیتونی چرا میسازی که اینقد اسمتو خراب کنی :acigar:
آقا فرق بین فلزی و کاغذی دقیقا چیه؟ مگه کاغذی بهتر تصفیه نمیکنه روغنو؟ با این تفاصیر فیلتر فلزی بیشتر آشغالارو رد میکنه که باعث خرابی بیشتر میشه
واقعا دلم نمیخواد مشکلی پیدا کنم ، یکی یه حرکتی بزنه اگه جوابه خب ماهم عوض کنیم ، بحث ده پونزده تومن برای این موتور مسخرس ، بیشتر ترس از بدتر شدنه
بد این که حجم روغنش ۱۳۰۰ هست همه هم اینو میگن تنها روغنیم که ۱۳۰۰ هست مجیکاله که روش عکس ان اس داره و کلا تاییده فارس موتوره ظاهرا ، شاید به خاطر کم ریختن روغنم باشه مشکل صدا افتادنش
sad.seds
18-12-1394, 10:11 بعد از ظهر
آقا فرق بین فلزی و کاغذی دقیقا چیه؟ مگه کاغذی بهتر تصفیه نمیکنه روغنو؟ با این تفاصیر فیلتر فلزی بیشتر آشغالارو رد میکنه که باعث خرابی بیشتر میشه
واقعا دلم نمیخواد مشکلی پیدا کنم ، یکی یه حرکتی بزنه اگه جوابه خب ماهم عوض کنیم ، بحث ده پونزده تومن برای این موتور مسخرس ، بیشتر ترس از بدتر شدنه
بد این که حجم روغنش ۱۳۰۰ هست همه هم اینو میگن تنها روغنیم که ۱۳۰۰ هست مجیکاله که روش عکس ان اس داره و کلا تاییده فارس موتوره ظاهرا ، شاید به خاطر کم ریختن روغنم باشه مشکل صدا افتادنش
روغن ترنس هم ۱۳۰۰ هست برادر.
milad.nikzad
18-12-1394, 10:21 بعد از ظهر
روغن ترنس هم ۱۳۰۰ هست برادر.
جسارت نکردم من اطلاعاتی که فروشنده ها بهم دادنو گفتم من چیزی از خودم نگفتم ، الان حقیقتا بحث سره مواردیه که گفتم و اگه روشن بشه همه چیز عالی میشه
من حس کردم که شاید برخی دوستان روغنو یک لیتر میریزن یا یک و دویست و این موضوع باعث میشه روغنه تو موتور کامل نچرخه و مشکلاتی پیش بیاره
ولی فیلتر کاغذی و فلزی خیلی مهمه به نظرم که زودتر نتیجه و فرقشون تو کارکرد این موتور مشخص بشه
zeroamin
19-12-1394, 11:15 قبل از ظهر
صدای موتور ان اس 3 تا دلیل داره1_بلبرینگ کلاج 2_انگشتی سوپاپ و فیلر 3_زنجیر تایم
ان اس یاتاقان زده من کلا 2 تا دیدم تو 3 سالی که تو ایران اومده اونم یکیشون باهاش صحبت کردم کلا نمیدونست آببندی و روغن چی هست.فقط میدونست چه جوری بنزین بریزه تو باک و گاز بده.(تو 7000 کیلومتر موتور جام کرده بود!!!)
ان اس غیر از ایران و هند هم تو ترکیه هست هم تو کلمبیا و آمریکای لاتین و یه سری کشورهای دیگه ولی هیچ جا این مشکلاتی که ما تو ایران داریم رو ندارن من فروماشون رو خوندم.بیشتر روی صدای بلبرینگ کلاج و صدای کنسول مشکل دارن.دلیلشم یکی اینه که روغن مخصوص موتورسیکلت استفاده میکنن نه روغن ماشین و دوم این که توقع z1000 ندارن که گازو تا خرطناق ببندن به موتور و سرویساشون به موقع انجام میدن(خودم جزو گاز تا خرطناق هستم:4chsmu1:).تو فروماشونم من ندیدم درباره ی فیلتر فلزی حرف بزنن.
در کل اینکه سرویس به موقع انجام بدی لوازم مصرفی سر موقع تعویض بشه روغن jaso ma دار با گرید خودش رو توش بریزی.بدونی کجا گاز بدی کجا لایت باهاش بری. اذیتت نمیکنه
M@hdi
19-12-1394, 09:33 بعد از ظهر
دقیقا تایید میشه
من موتور 35000 تا کار کرد هم دیدم پشتش نشستم عین موتور خودم که 4000 تا کار کرده سرحال بود و هیچ صدای اضافی هم نداشت
من خودم خیلی رو موتور حساسم تا حالا به غیر از چند مورد که کل کل بود دور موتور از 7 بالاتر نبردم ... سر هر 1000 تا روغن بهران سوپر پیشتاز 20w50 ریختم ... رو 3500 تا فیلتر روغن عوض کردم خیلی تاثیر داشت رو کار کرد انجین مثه روز اولش سرحال شد . مشخص بود موتور خشک کار می کنه و جون نداره
خیلی موتورمو دوست دارم خداکنه همیشه همینجوری کار کنه و اذیت نکنه ... خیر از جوونیش ببینه:4chsmu1:
sad.seds
19-12-1394, 11:08 بعد از ظهر
صدای موتور ان اس 3 تا دلیل داره1_بلبرینگ کلاج 2_انگشتی سوپاپ و فیلر 3_زنجیر تایم
ان اس یاتاقان زده من کلا 2 تا دیدم تو 3 سالی که تو ایران اومده اونم یکیشون باهاش صحبت کردم کلا نمیدونست آببندی و روغن چی هست.فقط میدونست چه جوری بنزین بریزه تو باک و گاز بده.(تو 7000 کیلومتر موتور جام کرده بود!!!)
ان اس غیر از ایران و هند هم تو ترکیه هست هم تو کلمبیا و آمریکای لاتین و یه سری کشورهای دیگه ولی هیچ جا این مشکلاتی که ما تو ایران داریم رو ندارن من فروماشون رو خوندم.بیشتر روی صدای بلبرینگ کلاج و صدای کنسول مشکل دارن.دلیلشم یکی اینه که روغن مخصوص موتورسیکلت استفاده میکنن نه روغن ماشین و دوم این که توقع z1000 ندارن که گازو تا خرطناق ببندن به موتور و سرویساشون به موقع انجام میدن(خودم جزو گاز تا خرطناق هستم:4chsmu1:).تو فروماشونم من ندیدم درباره ی فیلتر فلزی حرف بزنن.
در کل اینکه سرویس به موقع انجام بدی لوازم مصرفی سر موقع تعویض بشه روغن jaso ma دار با گرید خودش رو توش بریزی.بدونی کجا گاز بدی کجا لایت باهاش بری. اذیتت نمیکنه
ببخشید جسارت میکنم ولی برای اینکه بیش از سه تا ان اس یاتاقان زده ببینید تشریف ببرید مغازه تاپ سرویس محمود یا چند تا مغازه معروف گمرک مطمینا خیلی میبینید.
من از چندین تعمیرکار حرفه ای شنیدم که این موتور وقتی خراب میشه دیگه مثل اولش نمیشه.
یه موضوع دیگه ام بگم من بعد ان اس اونجر خریدم ولی الان که ان اس میبینم دلم میخواد دوباره بخرم. ان اس واقعا دوس داشتنیه. کاش این مشکلا رو نداشت...
shaahinah
19-12-1394, 11:39 بعد از ظهر
ببخشید جسارت میکنم ولی برای اینکه بیش از سه تا ان اس یاتاقان زده ببینید تشریف ببرید مغازه تاپ سرویس محمود یا چند تا مغازه معروف گمرک مطمینا خیلی میبینید.
من از چندین تعمیرکار حرفه ای شنیدم که این موتور وقتی خراب میشه دیگه مثل اولش نمیشه.
یه موضوع دیگه ام بگم من بعد ان اس اونجر خریدم ولی الان که ان اس میبینم دلم میخواد دوباره بخرم. ان اس واقعا دوس داشتنیه. کاش این مشکلا رو نداشت...
کدوم وسیله ای که وقتی خراب بشه مثل اولش نشه شما قطعات اصل بنداز روش مثل روز اولش میشه و شرکت باجاج الحمدالله از لحاظ قطعات تو ایران (تهران) خیلی ساپورتش خوبه همچیش موجوده خوشبختانه من خودم واسه اقواممون پالس 135 از شیراز گرفتم واسش فرستادم قشم این بنده خدا ناشی موتور به 800 کیلومتر کارکرد نرسیده بود به روغن سوزی افتاده بود وقتی ازش پرسیدم چیکارش کردی گفت هیچی فقط روغن شرکتیشو عوض نکرده بود تا تونسته بود هم گازونده بود باز فرستادش شیراز دادم سیلندر کامل یه سری قطعات دیگشو عوض کردن شد عینهو اولش باز یکی دیگه از دوستام روغنشو دیر ب دیر عوض کرده بود دیگه همچی شکونده بود 135 مدل 90 بود اونوم سیلندر و پستون کامل عوض کرد الان یکساله مثل ساعت داره کار میکنه تو چند پست قبل گفتم ما داریم پول هنگفتی بابت این هندی میدیم که کپی شرکت اروپاییه اونوقت ازش انتظار ژاپنی رو داریم خب نمیشه همچین چیزی فقط باید بدونیم این موتور از موتورای چینی و ایرانی ما بهتره همین
zeroamin
20-12-1394, 11:16 قبل از ظهر
اون 2 تا یاتاقان زده ای که من دیدم یکیش نمایندگی تهرانپارس بود یکی دیگش همون تاپ سیکلت محمود.قبول دارم ان اس موتور ظریفیه و حساسه و به قول دوستمون پول هنگفتی رو براش میدیم که این توقعات رو برده بالا یه مقدار.خود من تو اتوبان همیشه تخته گاز میرم یعنی اینطوری نیست که بگی خب به موتور فشار نیاوردم که مشکل فنی نداره الان. چرا خیلی هم فشار میارم بهش ولی به موقع هم بهش میرسم و روغن خوب توش میریزم.از برج 9 سال 93 سوارم الانم 26000 تا راه رفتم باهاش ولی غیر از وسایل مصرفی خرج دیگه ای نداشته خدا رو شکر.الانم صدای انگشتی و زنجیرش در اومده فقط اونم گوش خراش نیست که اگر وقت کنم حتما میدم درستش کنن و اینجا نتیجشه رو میگم.خب من چرا یاتاقان نزدم با این کارکرد با وجو فشاری که به موتور میارم.پس اون دوستانی که یاتاقان میزنن تو کارکرد پایین مشکل از جای دیگست نه از موتور.
اگر بازار رقابتی بود و 4 تا برند مطرح ژاپنی با قیمت خوب و منطقی تو بازار بود دیگه کسی طرف چینی و هندی نمیرفت ولی خب نیست متاسفانه و اگرم هست قیمتاش فضاییه.تو قشم ktm دوک 200 هم قیمت ان اس تو تهران ولی اینجا 20 تومنه!!!یا نینجا 300 که قیمت جهانیش 4800 دلاره (به تومن 16800)اینجا 30 تومنه!!!خب چه خبره این همه سود؟؟!!!
milad.nikzad
20-12-1394, 07:38 بعد از ظهر
اون 2 تا یاتاقان زده ای که من دیدم یکیش نمایندگی تهرانپارس بود یکی دیگش همون تاپ سیکلت محمود.قبول دارم ان اس موتور ظریفیه و حساسه و به قول دوستمون پول هنگفتی رو براش میدیم که این توقعات رو برده بالا یه مقدار.خود من تو اتوبان همیشه تخته گاز میرم یعنی اینطوری نیست که بگی خب به موتور فشار نیاوردم که مشکل فنی نداره الان. چرا خیلی هم فشار میارم بهش ولی به موقع هم بهش میرسم و روغن خوب توش میریزم.از برج 9 سال 93 سوارم الانم 26000 تا راه رفتم باهاش ولی غیر از وسایل مصرفی خرج دیگه ای نداشته خدا رو شکر.الانم صدای انگشتی و زنجیرش در اومده فقط اونم گوش خراش نیست که اگر وقت کنم حتما میدم درستش کنن و اینجا نتیجشه رو میگم.خب من چرا یاتاقان نزدم با این کارکرد با وجو فشاری که به موتور میارم.پس اون دوستانی که یاتاقان میزنن تو کارکرد پایین مشکل از جای دیگست نه از موتور.
اگر بازار رقابتی بود و 4 تا برند مطرح ژاپنی با قیمت خوب و منطقی تو بازار بود دیگه کسی طرف چینی و هندی نمیرفت ولی خب نیست متاسفانه و اگرم هست قیمتاش فضاییه.تو قشم ktm دوک 200 هم قیمت ان اس تو تهران ولی اینجا 20 تومنه!!!یا نینجا 300 که قیمت جهانیش 4800 دلاره (به تومن 16800)اینجا 30 تومنه!!!خب چه خبره این همه سود؟؟!!!
جسارتا امین جان میشه بگی روغن چی مریزی توش؟
واقعا سره موضوع روغن سر در گم شدم
تعمیراتیا میگن مجیکال ، یه سریا میگن بهران ، یکی میگه توتال یکی میگه کاسترول و آترودو .......
ما که موتورمون صفره قشنگ بگو چه کنیم که دو سه سال از سواریش لذت ببریم
تو آپاچیی که داشتم دو سال توتال ریختم خداییش جز صدای گز گزه فلاپ هیچ اذیت دیگه ای نداشت
ولی ان اس هنوز برام در هاله ای از ابحامه که چه روغنی روش جوابه
Mohsen_14
21-12-1394, 02:34 قبل از ظهر
...
هیچ ابهامی وجود نداره ، به دفترچه منوال موتور مراجعه کن و با اطمینان طبق نظر سازنده عمل کن .
.
shaahinah
21-12-1394, 02:47 قبل از ظهر
سلام دوستان خلاصه ما شبی رفتیم بیرون موقع برگشتنی استارت که زدم دیدم بعد 30 ثانیه شروع کرد و چریک چروک کردن کر کر کردن و از اینجور صداها انگار تو موتور روغن نداشت صدای جیغ توش میومد وایسادم زدم رو جک گفتم شاید روغنش ریخته شده اخه تازه روغن عوض کردم و 60 کیلومتر باهاش رفتم رو دو جک که زدم صدای جیغه که هر از گاهی داشت میومد ول شد اما دوباره بعد حرکت صدای تاق تاق و کر کر به وضوح شنیده میشد دیگه خلاصه بگم فکر کنم یاتاقان رفت تو پاچم اینجور که من ب نظرم اومد چون هفت کیلومتر باهاش رفتم اونم رو سرعت 30 40 تا خاموش کردم دوباره بعد دوساعت روشن کردم یهو صداش در اومد فکر کنم اویل پمپم کار نمیکنه و روغن توش درست جریان نداره یا کلا ضعیف شده الا کل حال موتورم به فنا رفت ای لعنت به این روزگار که باید سوار بر این الاغ هندی شیم و ذوق کنیم ای خدا چرا ما نباید از سواری هیچ نوع وسیله ای با قیمت جهانی لذت ببریم واقعا ظلمه
sad.seds
21-12-1394, 11:14 قبل از ظهر
سلام دوستان خلاصه ما شبی رفتیم بیرون موقع برگشتنی استارت که زدم دیدم بعد 30 ثانیه شروع کرد و چریک چروک کردن کر کر کردن و از اینجور صداها انگار تو موتور روغن نداشت صدای جیغ توش میومد وایسادم زدم رو جک گفتم شاید روغنش ریخته شده اخه تازه روغن عوض کردم و 60 کیلومتر باهاش رفتم رو دو جک که زدم صدای جیغه که هر از گاهی داشت میومد ول شد اما دوباره بعد حرکت صدای تاق تاق و کر کر به وضوح شنیده میشد دیگه خلاصه بگم فکر کنم یاتاقان رفت تو پاچم اینجور که من ب نظرم اومد چون هفت کیلومتر باهاش رفتم اونم رو سرعت 30 40 تا خاموش کردم دوباره بعد دوساعت روشن کردم یهو صداش در اومد فکر کنم اویل پمپم کار نمیکنه و روغن توش درست جریان نداره یا کلا ضعیف شده الا کل حال موتورم به فنا رفت ای لعنت به این روزگار که باید سوار بر این الاغ هندی شیم و ذوق کنیم ای خدا چرا ما نباید از سواری هیچ نوع وسیله ای با قیمت جهانی لذت ببریم واقعا ظلمه
عرض کردم خدمتتون که این موتور نامرده... یه کار میکنه ادم هرچی ازش لذت برده از هلقومش میزنه بیرون. بالاخره یه روزی یه جایی صداش در میادو... لعنت...
e.jaber.g
21-12-1394, 04:10 بعد از ظهر
اوه اوه اوه اوه اوه
داداش خیلی ناراحتمون کردی
نبردیش تعمیرگاه نشونش بدی هنوز؟
وقتی روشن بود گیج روغن پر نشون میداد یا خالی؟
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
shaahinah
21-12-1394, 05:16 بعد از ظهر
اوه اوه اوه اوه اوه
داداش خیلی ناراحتمون کردی
نبردیش تعمیرگاه نشونش بدی هنوز؟
وقتی روشن بود گیج روغن پر نشون میداد یا خالی؟
نه داداش دیشب که پنجشنبه بود امروز هم جمعه س همه جا تعطیله میوفته واسه فردا دیگه اونم اگه وقت کنم اینم دم عیدی یادش اومده خودشو بزنه به کولی بازی از لحاظ اینکه روغن توشه که مطمعنم هست اخه هربار که تعویض میکنم زیرش قوطی میذارم اندازه گیری میکنم یه وقت کم نکرده باشه روغنش بد نشده باشه ... اینبارم که تعویض کردم کم نکرده بود عصری هم باز روشنش کردم ببینم لولو خور خوره تو انجینه هستش هنوز یا رفته خونشون دیدم نه بابا واسم هرهر کرکر هم میکنه توش پشتک میزنه جیغ میکشه خلاصه خرج مرتبی واسمون تراشیده شیطونه میگه بذارش وسط حیاط یه لیتر بنزین خرجش کن بره پشت دستتم داغ کن تا وقتی هم پول یه ژاپنی اصیل و نداری کلا دوچرخ و ببوس بذار کنار کلا من شانس به موتور ندارم تا حالا سه تا موتور گرفتم تا یکسال اولی هر کی میبینه تعجب میکنه که یکسال زیر پامه و اینقدر تمیزو هو مثل ساعت کار میکنه عین نو از سال بعد فقط ایراد زن نمیگیرن که واسشون بگیرم انچنان میزنن تو ذوق ادم هی اینورشو درست میکنی اونورش اذیت میکنه که اسیر و اجیر میشی با اینکه نه اهل گازوندن و ترک اضاف و تک چرخ و استاپی و تی کو نمیدنم مانورو اینا هم اصلا نیستم نهایتش هر از گاهی یه شتابی ازش بگیرم سرویساشم به موقع انجام میدم من نمیدنم چرا لج کردن ای خدا مسولین ک رسیدگی نمیکنن خودت هدایتشون کن
sad.seds
21-12-1394, 05:21 بعد از ظهر
نه داداش دیشب که پنجشنبه بود امروز هم جمعه س همه جا تعطیله میوفته واسه فردا دیگه اونم اگه وقت کنم اینم دم عیدی یادش اومده خودشو بزنه به کولی بازی از لحاظ اینکه روغن توشه که مطمعنم هست اخه هربار که تعویض میکنم زیرش قوطی میذارم اندازه گیری میکنم یه وقت کم نکرده باشه روغنش بد نشده باشه ... اینبارم که تعویض کردم کم نکرده بود عصری هم باز روشنش کردم ببینم لولو خور خوره تو انجینه هستش هنوز یا رفته خونشون دیدم نه بابا واسم هرهر کرکر هم میکنه توش پشتک میزنه جیغ میکشه خلاصه خرج مرتبی واسمون تراشیده شیطونه میگه بذارش وسط حیاط یه لیتر بنزین خرجش کن بره پشت دستتم داغ کن تا وقتی هم پول یه ژاپنی اصیل و نداری کلا دوچرخ و ببوس بذار کنار کلا من شانس به موتور ندارم تا حالا سه تا موتور گرفتم تا یکسال اولی هر کی میبینه تعجب میکنه که یکسال زیر پامه و اینقدر تمیزو هو مثل ساعت کار میکنه عین نو از سال بعد فقط ایراد زن نمیگیرن که واسشون بگیرم انچنان میزنن تو ذوق ادم هی اینورشو درست میکنی اونورش اذیت میکنه که اسیر و اجیر میشی با اینکه نه اهل گازوندن و ترک اضاف و تک چرخ و استاپی و تی کو نمیدنم مانورو اینا هم اصلا نیستم نهایتش هر از گاهی یه شتابی ازش بگیرم سرویساشم به موقع انجام میدم من نمیدنم چرا لج کردن ای خدا مسولین ک رسیدگی نمیکنن خودت هدایتشون کن
دقیقا مال منم صدل لولو خرخره میداد. روشن میکرم خانومم زنگ میزد میگفت صداش تا بالا میاد.( ۶ طبقه)
از من میشنوی همینجوری ردش کن بره. اگرم ان اس خیلی دوس داری دوباره صفرشو بگیر. اخر سالی اعصاب خودتو خورد نکن الکی
shaahinah
21-12-1394, 05:38 بعد از ظهر
دقیقا مال منم صدل لولو خرخره میداد. روشن میکرم خانومم زنگ میزد میگفت صداش تا بالا میاد.( ۶ طبقه)
از من میشنوی همینجوری ردش کن بره. اگرم ان اس خیلی دوس داری دوباره صفرشو بگیر. اخر سالی اعصاب خودتو خورد نکن الکی
نه دیگه داداش تو اون حد نیست که چند طبقه صداش بره ولی تا فاصله ده متری میشنوی که بد کار میکنه گذشته از اون شما خودت میدونی بازار چجوری ادماش چجورین اینجوری ببری جوری میزنن تو سر مالت که باور کن خودت راضی میشی یه چیزی هم پول بذاری روش بهشون بدی که وقت تعمیرش هم از جیب ضرر نکنن با این ضد حالی که این دم عیدی به من زده نمیخوام ریخت شرکت باجاجو ببینم ولی مجبورم و باید درستش کنم و باز سوارش شم یا هم بعد تعمیر با ضرر کلون بفروشمش ... حالا چرا ؟ چون انجینش باز شده باز میزنن تو سرش الان میخوام کلیپشو اپلود کنم اپارات که گوش کنین لینک میکنم اینجا
sad.seds
21-12-1394, 05:47 بعد از ظهر
نه دیگه داداش تو اون حد نیست که چند طبقه صداش بره ولی تا فاصله ده متری میشنوی که بد کار میکنه گذشته از اون شما خودت میدونی بازار چجوری ادماش چجورین اینجوری ببری جوری میزنن تو سر مالت که باور کن خودت راضی میشی یه چیزی هم پول بذاری روش بهشون بدی که وقت تعمیرش هم از جیب ضرر نکنن با این ضد حالی که این دم عیدی به من زده نمیخوام ریخت شرکت باجاجو ببینم ولی مجبورم و باید درستش کنم و باز سوارش شم یا هم بعد تعمیر با ضرر کلون بفروشمش ... حالا چرا ؟ چون انجینش باز شده باز میزنن تو سرش الان میخوام کلیپشو اپلود کنم اپارات که گوش کنین لینک میکنم اینجا
کم کم صداش بیشتر میشه. لامصب موتور از پلمپ در میاد تابلو میشه. اینم انقد حساسه که از موتورای دیگه تابلوتره. یکیو من پارسال مغازه محک دیدم میگفت بعد از ۶ بار باز و بست موتور صداش یه کم بهتر شد بعدم به همون گمرکیا فروختمش. من انقد ارزون گذاشتم که اولین نفر اومد خاموش خریدش. ولی بعد از ۲ روز زنگ زد گفت نمیخوامش. [emoji1] اگه میخوای سوار شی یه حرفیه ولی اگه میخوای بفروشیش بده بره همینجوری. اعصاب خودتم خورد نکن. فوقش ۴۰۰ ۵۰۰ زیر قیمت بده بره. بهتر از اینه که خرجش کنی بازم ارزون بدی
من ۷۵۰۰ خریدم خودم ۵۰۰ خرج کردم
۶ دادم رفت با یه سال بیمه و بدون خط وخش
راحت شدم از دستش. صبح به صبح استارت میزدم یه دونه از موهام سفید می شد.
shaahinah
21-12-1394, 08:20 بعد از ظهر
بازم سلام خدمت دوستان و عزیزان گل از اساتید محترم خواهشمندم سه تا کلیپ تو اپارات اپلود کردم در صورت امکان نگاه کنند و خوب به صدای انجین توجه کنند و نظرشونو به بچه هایی که مثل من دچار مشکل شدند اعلام کنند که مشکل و علتش چیه ممنونم بابت راهنمایی هاتون
ابوالفضل88
21-12-1394, 09:39 بعد از ظهر
سلام داداشمن خیلی وارد نیسم
نوتورتونو ببرین پیش یه تعمیرکار خوب فیلرشو بگیره ( لی بعید میدونم انقد صدا بده )
- - - Updated - - -
اشتب شد یعنی بعید میدونم اینقد صداواسه فیلر باشه ولی فیلر گیری بکن ظرر نداره داش
این از بدبختی ما و ملتمونه که با هفت هشت ملیون پول نمیتونم موتور خوب سوار شیم
یه درصد هم میدم موتورتون شاتون زده
mogrem
21-12-1394, 09:50 بعد از ظهر
صدا بیشتر از سمت سیلندر هستش یا گیربکس
milad.nikzad
21-12-1394, 10:01 بعد از ظهر
ای داده بیداد
آقا ما موتورمون صفره و از روزی که خریدم تو انجمن دارم ازش به شددت بد میشنوم
البته دوستم یه مدل 94 داره و بعده عید یکساله میشه و 7 هزارتا راه رفته تا الان خیلی راضی بوده و کلا خودشم موتور سواره حرفه ایه و یه سی بی ار 600 هم داره و میگه این موتور از سال 94 به بعد مشکل انگشتی و یاتاقانشو برطرف کردن اما شاتون به خاطر شتابش هیچ راهی نداره و باید مواظبش بود
ولی در مجموع با این اتفاقی که برای دوستمون آقا شاهین افتاده که به نظر منم مشکل شاتونه ، لازم دونستم که سوالی بپرسم تا جوابش ، به نوعی نتیجه گیری برای خودم باشه
من کلا آدمیم که با موتور فقط میرم سر کارو برمیگردم خیلی کم پیش میاد که باهاش مسافتای زیاد برم
سال 93 مرداد ماه من یه آپاچی 3000 تا کارکرد گرفتم و تا یک هفته پیش داشتمش و دقیقا روزی که فروختمش 11000 کارکرد داشت ینی تو یک سالو نیمی که دستم بود مجموعا 8000 تا ازش کار کشیدم و جز روغنو فیلتر و بنزین هیچ خرجی نداشتم .
حالا به نظرتون NS با این شرایط 3 سال بدونه دردسر برام کار میکنه؟
Alireza.BMW
21-12-1394, 10:23 بعد از ظهر
بازم سلام خدمت دوستان و عزیزان گل از اساتید محترم خواهشمندم سه تا کلیپ تو اپارات اپلود کردم در صورت امکان نگاه کنند و خوب به صدای انجین توجه کنند و نظرشونو به بچه هایی که مثل من دچار مشکل شدند اعلام کنند که مشکل و علتش چیه ممنونم بابت راهنمایی هاتون
.
از نظر من شاتونه... بعدشم دوست عزیز موتوری که شاتون زده رو روشن نمیکنن میزنه جاهای دیگم فنا میده خرجت بیشتر میشه...میبریشم تعمیرگاه روشن نکن دستت بگیر ببر
shaahinah
22-12-1394, 12:52 قبل از ظهر
سلام داداشمن خیلی وارد نیسم
نوتورتونو ببرین پیش یه تعمیرکار خوب فیلرشو بگیره ( لی بعید میدونم انقد صدا بده )
- - - Updated - - -
اشتب شد یعنی بعید میدونم اینقد صداواسه فیلر باشه ولی فیلر گیری بکن ظرر نداره داش
این از بدبختی ما و ملتمونه که با هفت هشت ملیون پول نمیتونم موتور خوب سوار شیم
یه درصد هم میدم موتورتون شاتون زده
سلام ممنون بابت راهنمایی اتفاقا دوست عزیز من فیلر گیری نکرده بودم اصلا وقتی این صدا افتاد توش که اونم خیلی کم بود اولش گفتم شاید مال فیلره بردم فیلر گیری اما صداش ول نشد تقریبا نزدیک 1500 کیلومتر قبل بردم فیلر گیری
shaahinah
22-12-1394, 01:06 قبل از ظهر
.
از نظر من شاتونه... بعدشم دوست عزیز موتوری که شاتون زده رو روشن نمیکنن میزنه جاهای دیگم فنا میده خرجت بیشتر میشه...میبریشم تعمیرگاه روشن نکن دستت بگیر ببر
مرسی بابت راهنمایی البته تعمیر کار تو نمایندگی اولش بهم گفتم شاتونه حالا باهاش برو صداش که بیشتر شد بیارش واست درستش کنم البته تعمیرکارای امروز تعویض کاران کلا قطعه رو عوض میکنن خیال من و شما خودشونو راحت میکنن یه خرج قلنبه میذارن کف دستت اینم بگم بهم گفت کم کمش ششصد شیرین افتادی تو خرج که بازم پرسیدم دستمزدتون چقدره گفت 250 تا 300 بخدا موتور ماشین و همینقدر پیاده میکنن یعنی از اون اولی که گرفتی همجوره تو پاچته از سازنده و وارد کننده و فروشنده و نمایندگی و قطعات فروش و تعمیر کارو ... الی اخر خدا نکنه وسیله های که تو کشورمون هستش هم بیوفته رو خرج خلاص دیگه باید تا تنبون پاتم بفروشی بذاری روش بازم راضی نمیشه به قول این دوستمون که میگفت موتورش صدای غار غارک میداد و با هر بار استارت زدن یه نخ از موهاش سفید میشد واقعا حقیقته ادم از فکرش در نمیاد این همه پول بدی خداییش باید تا 5 سال فقط آب روغن بنزین ازت بخواد
shaahinah
22-12-1394, 01:19 قبل از ظهر
ای داده بیداد
آقا ما موتورمون صفره و از روزی که خریدم تو انجمن دارم ازش به شددت بد میشنوم
البته دوستم یه مدل 94 داره و بعده عید یکساله میشه و 7 هزارتا راه رفته تا الان خیلی راضی بوده و کلا خودشم موتور سواره حرفه ایه و یه سی بی ار 600 هم داره و میگه این موتور از سال 94 به بعد مشکل انگشتی و یاتاقانشو برطرف کردن اما شاتون به خاطر شتابش هیچ راهی نداره و باید مواظبش بود
ولی در مجموع با این اتفاقی که برای دوستمون آقا شاهین افتاده که به نظر منم مشکل شاتونه ، لازم دونستم که سوالی بپرسم تا جوابش ، به نوعی نتیجه گیری برای خودم باشه
من کلا آدمیم که با موتور فقط میرم سر کارو برمیگردم خیلی کم پیش میاد که باهاش مسافتای زیاد برم
سال 93 مرداد ماه من یه آپاچی 3000 تا کارکرد گرفتم و تا یک هفته پیش داشتمش و دقیقا روزی که فروختمش 11000 کارکرد داشت ینی تو یک سالو نیمی که دستم بود مجموعا 8000 تا ازش کار کشیدم و جز روغنو فیلتر و بنزین هیچ خرجی نداشتم .
حالا به نظرتون NS با این شرایط 3 سال بدونه دردسر برام کار میکنه؟
سلام دوست عزیز مبارکت باشه خدا نکنه همچین بلایی سرت بیاد موتور منم خوب بود خداییش اما یهو اینجوری شد درسته یه خرجای کمکی اینورو اونورش میکردم اما انجینی اصلا اذیت نکرده تا الان البته اینم بگم بنده تو این دو سال نیمی که خریدم سه بار باهاش مسافت 300 کیلومتر رفت و 300 کیلومتر برگشت و یه کله رفتم البته مسافت اخری رو بعد از اینکه صدا توش افتاده بود رفتم ولی بازم صداش یه ریزه بیشتر نبود اما نمیدونم چرا اینجوری شد اتفاقا برج 9 یه صبح که استارت زدم گذاشتم گرم بشه گوش کردم دیدیم این صدای رو داره میده یعنی تا قبلش هیچ مشکلی نداشتم چون خیلی روش حساسم به محضی که صدای اضافه داد فهمیدم تا 2 3 روز روش رفتم دیگه عصبیم کرده بود بردمش چنتا تعمیر کار نشون دادم خیلی دقت کردن چون صداش خیلی ریز بود توجه زیاد میخواست خلاصه یکی میگفت زنجیر تایم یکی میگفت شاتون یکی میگفت فیلر یکی میگفت انگشتی سر همین گفتم میرم باهاش ببینم چی میشه که پریشب ضد حال زد
shaahinah
22-12-1394, 01:22 قبل از ظهر
صدا بیشتر از سمت سیلندر هستش یا گیربکس
والا بس صدا موتور زیاده نمیشه فهمید دقیقا کجاس رو احساسی میگم از تو انجینه حالا فردا بازم دقت میکنم دقیق میگم مرسی
milad.nikzad
22-12-1394, 02:12 قبل از ظهر
داداش ایشالله که خرجش کمتر بشه و دیگه هم به مشکل نخوری
اما مشکل شاتون یکی از چیزاییه که تو همین مسافتای زیاد به وجود میاد ، اونم رو این موتورای به این حساسی
یکی دیگه از مشکلات تنظیم نادرست دنده تو سربالاییاس
ایشالله برای هیچ کس مشکل این چنینی پیش نیاد ، خدایی نکرده هم این حرفمو به پای بی احترامی نذارید که فرضا گفتم شما موتور سواری بلد نیستید ، صرفا خواستم بگم یه لحظه اشتباه و بی خیالی میتونه نتیجه ای بدتر داشته باشه و اصلا هم به بلدی و غیر بلدی کار نداره ، در واقع سوتیه دیگه ، داستان یه بار جستی ملخکه
متاسفانه تو ایران تمامی موتورا یه ایرادی دارن غیر از ۱۲۵ و باید باهاشو مدارا کرد اما این که چقدر بتونه برات کار بکنه که به خرج نیوفتی شرط بزرگیه
همین دوست موتور سوارم که پیستم زیاد میره همیشه میگه تمام هندیا موتورای خوبین اما سال دوم باید به فکر فروختنش باشی
شما تعمیرشم کنی موتورت مث اولش میشه ، چون دیدم شاتون زدن و درست کردن درست شده ، ولی هزینننش ، خدا رحم کنه فقط
shaahinah
22-12-1394, 02:41 قبل از ظهر
داداش ایشالله که خرجش کمتر بشه و دیگه هم به مشکل نخوری
اما مشکل شاتون یکی از چیزاییه که تو همین مسافتای زیاد به وجود میاد ، اونم رو این موتورای به این حساسی
یکی دیگه از مشکلات تنظیم نادرست دنده تو سربالاییاس
ایشالله برای هیچ کس مشکل این چنینی پیش نیاد ، خدایی نکرده هم این حرفمو به پای بی احترامی نذارید که فرضا گفتم شما موتور سواری بلد نیستید ، صرفا خواستم بگم یه لحظه اشتباه و بی خیالی میتونه نتیجه ای بدتر داشته باشه و اصلا هم به بلدی و غیر بلدی کار نداره ، در واقع سوتیه دیگه ، داستان یه بار جستی ملخکه
متاسفانه تو ایران تمامی موتورا یه ایرادی دارن غیر از ۱۲۵ و باید باهاشو مدارا کرد اما این که چقدر بتونه برات کار بکنه که به خرج نیوفتی شرط بزرگیه
همین دوست موتور سوارم که پیستم زیاد میره همیشه میگه تمام هندیا موتورای خوبین اما سال دوم باید به فکر فروختنش باشی
شما تعمیرشم کنی موتورت مث اولش میشه ، چون دیدم شاتون زدن و درست کردن درست شده ، ولی هزینننش ، خدا رحم کنه فقط
مرسی دوست عزیز شما لطف داری این حرفا چیه من از شما دوستان راهنمایی خواستم بیان نظر که نمیشه نشونه موتور سوار نبودن ولی یه چیزی هست اگه بخواد مشکل واست پیش شما همون نو هم بگیری ممکنه سرت انگ در بیاره حالا موتور کارکرده هزار اتفاق ها داره من نظرم اینه شاید روغن بدرد نخور ریختم توش اینجور شده عکس روغنم چند پست پیش گذاشتم اخه بعد از اون اینجوری شد دیگه وقتی میخواد یه اتفاق بیفته شما مراعات کنی میبینی اویل پمپت از کار بیفته دیگه شما مقصر نیستی الانم خودم و مقصر نمیدونم از بی کیفیتی جنس گله مندم و هزینه های زیادش وگرنه وسیله بخری باید خرجش کنی اونم تو مملکت خودمون موتور با کیفیت یا قاچاقه یا گرون مجبوریم همینا سوار شیم بسوزیم و بسازیم بچه ها چند پست قبل اشاره کردن که تو مالزی و تایلندو و قاره امیرکا جنوبی و افریقا همین موتورا داره عرضه میشه درسته اونجا هم همینا رو سواران اما نه دیگه 9 میلیون واسه اون دو میلیونم به زور میشه شما برو تو سایت ها ببین قیمت جهانیش چقدره حالا چه برسه صادر که بشه باز قیمتش کمتر میشه حالا اگه عمده بخری دیگه چقدر باور کن موتور تا به خاک ایران برسه دو الی سه تومن در میاد وارد کننده این محصول نمایندگی رسمی و معتبر داره و با دلار دولتی کالا رو وارد میکنه در حالی که دستمزد یه کارگر ایرانی به طور رسمی برای سال 95 حدود 800 هزار تومن تایین شده در صورتی که دستمزد مثلا یک کارگر امریکایی حدود 3000 دلار تایین شده حالا مقایسه کن ایشون بخواد بخره در عرض چقدر وقت میخره و یه کارگر ایرانی بخواد بخره چقد باید عرق بریزه حالا در نظر بگیر قیمت جهانی ابر موتور کاواساکی که شاهکاره طراحیه Ninja H2R یه سوپر جت تمام عیار که با یه غرشش کلا کارخونه باجاج و پایین میاره حدود 50 هزار دلاره اونم تیونینگ شدش وگرنه قیمتش خیلی پایینتره بگذریم ظلم تا چه حد بحث من سر اینه که 9 تومن پول دادم با این اوصاف بخوام 5 سال سوار شم باور کن دستکم پام 12 میشینه اونم یه موتور کپی شرکت کی تی ام کلاس 200 سی سی ... ای داد بیداد از چی بگم...
shaahinah
22-12-1394, 03:05 قبل از ظهر
و بعله اینم قیمت فروش اینترنتی در هندوستان باجاج پولسار 200 Ns
هر 55 روپیه برابر با یک دلار است
حالا 97 408 روپیه رو تقسیم بر 55 میکنیم برابر میشه با 1772 دلار قیمت تمام شده در دهلی نو پایتخت کشور هندوستان
حالا تو صادرات این قیمت چقدر کاهش پیدا میکنه خدا میدونه
حالا قیمت پایتخت کشور عزیزمون چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ابوالفضل88
22-12-1394, 07:22 قبل از ظهر
دادا اینقدر هم سخت نگیر شاید حکمتش بوده شاید اگه سالم بود میرفتیبیرون یکی زیرت میگرفتو ................
sad.seds
22-12-1394, 02:16 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز مبارکت باشه خدا نکنه همچین بلایی سرت بیاد موتور منم خوب بود خداییش اما یهو اینجوری شد درسته یه خرجای کمکی اینورو اونورش میکردم اما انجینی اصلا اذیت نکرده تا الان البته اینم بگم بنده تو این دو سال نیمی که خریدم سه بار باهاش مسافت 300 کیلومتر رفت و 300 کیلومتر برگشت و یه کله رفتم البته مسافت اخری رو بعد از اینکه صدا توش افتاده بود رفتم ولی بازم صداش یه ریزه بیشتر نبود اما نمیدونم چرا اینجوری شد اتفاقا برج 9 یه صبح که استارت زدم گذاشتم گرم بشه گوش کردم دیدیم این صدای رو داره میده یعنی تا قبلش هیچ مشکلی نداشتم چون خیلی روش حساسم به محضی که صدای اضافه داد فهمیدم تا 2 3 روز روش رفتم دیگه عصبیم کرده بود بردمش چنتا تعمیر کار نشون دادم خیلی دقت کردن چون صداش خیلی ریز بود توجه زیاد میخواست خلاصه یکی میگفت زنجیر تایم یکی میگفت شاتون یکی میگفت فیلر یکی میگفت انگشتی سر همین گفتم میرم باهاش ببینم چی میشه که پریشب ضد حال زد
داداش ارزش اعصاب خوردی نداره. بی خیال.
ادم حسرت میخوره چرا ما نمیتونیم موتور خوب سوار شیم. یه چیز جالب بگم بهت. من اونجر گرفتم بعد ۵۰۰ تا دیدم روغن میده. بعد چند وقت فهمیدم شلنگای فشار قویش سوراخه. رفتم بخرم جالبه که از ۴۰ تومن تا ۸۰ تومن قیمت دادن. بردم با بدبختی دادم میدون قزوین درستش کردن. باطریشم خراب بود بردم عوض کردم. فک کن موتور صفر ۲۰۰ تومن خرج الکی گذاشت رو دستم... کلا کیفیت قطعات پایینه دیگه. ما موتور ژاپنی نشستیم میگیم اینا خوبه. به نظر من افتضاحه... کاری به قیمت ندارم.
من بردم پیش محمود دقیقا همین صدا رو می داد گفت بلبرینگ میل لنگشه. گفت اینا جنسش بده. ژاپنی میندازم برات از اولشم بهتر میشه. انداخت ولی هم صدا هم راه رفتنش بدتر شد. به خاطر همین میگم بفروشش با همین صدا ۵۰۰ زیر قیمت. بازم میگم حتما ببر پیش محک. ۱۰۰ بیشتر شاید بگیره ولی استاده. موتورای سوشیان رو همرو اون میبنده. خودشم به خاطره یه ان اس خراب نمیکنه.
تقصیر شما هم نیست اصلا. ببین رانندگی با شتاب با موتورای دیگه ام میکنن. رانندگی بدم با دنده مرده با موتورای دیگه ام میکنن. هیچ کدوم مثل ان اس حساس نیست. من خیلی دقت میکنم تو خیابون ان اس میبینم. اکثرا صدا میده. یا صداش زیاد شده...
zeroamin
22-12-1394, 02:33 بعد از ظهر
جسارتا امین جان میشه بگی روغن چی مریزی توش؟
واقعا سره موضوع روغن سر در گم شدم
تعمیراتیا میگن مجیکال ، یه سریا میگن بهران ، یکی میگه توتال یکی میگه کاسترول و آترودو .......
ما که موتورمون صفره قشنگ بگو چه کنیم که دو سه سال از سواریش لذت ببریم
تو آپاچیی که داشتم دو سال توتال ریختم خداییش جز صدای گز گزه فلاپ هیچ اذیت دیگه ای نداشت
روغن ادینول آلمان 20w50 دارای استاندارد jaso ma 2 فول سنتیک توش میریزم.لیتری 52 تومنه. من فقط سمت چراغ برق پیداش کردم تو یک مغازه روغن فروشی جای دیگه ماشینشو پیدا کردم فقط.روغن موتورکس هم هست که نمایندگی کویر موتور داره اون لیتری 47 تومنه هنوز امتحانش نکردم.هر 2500 تا هم روغن عوض میکنم نه هر 1000 تا
Exel
22-12-1394, 02:48 بعد از ظهر
صدا از سمت درب راست ، طرف صفحه کلاچ میاد ؟ احتمالن تایم موتورت بهم ریخته ، بیشتر توضیح بده ، باید ببینی صدا دقیقا از سیلندر ، سر سیلندر ، پوسته و ...میاد
zeroamin
22-12-1394, 02:48 بعد از ظهر
این صدایی که من میشنوم با اون براده هایی که اون سری روغن عوض کرده بودی عکسشو گذاشته بودی احتمالا تو انجین یه چیزی خورد شده صداش میخوره یاتاقان باشه البته تا باز نشه معلوم نمیشه.اون براده ها صددرصد تو انجین به جاهای دیگه هم آسیب رسونده.سریع تر درستش کن.نتیجشو اینجا هم بگو. پیش یه موتورساز خوب ببرش که این همه میخوای هزینه کنی حداقل اساسی درست بشه.شده وانت بگیر ببرش
Exel
22-12-1394, 03:17 بعد از ظهر
مگر قبلا براده بوده تو روغن ؟ اگر بوده بزار تصویرشو چون منم تجربه مثل این رو داشتم ...
Alireza.BMW
22-12-1394, 04:39 بعد از ظهر
مرسی بابت راهنمایی البته تعمیر کار تو نمایندگی اولش بهم گفتم شاتونه حالا باهاش برو صداش که بیشتر شد بیارش واست درستش کنم البته تعمیرکارای امروز تعویض کاران کلا قطعه رو عوض میکنن خیال من و شما خودشونو راحت میکنن یه خرج قلنبه میذارن کف دستت اینم بگم بهم گفت کم کمش ششصد شیرین افتادی تو خرج که بازم پرسیدم دستمزدتون چقدره گفت 250 تا 300 بخدا موتور ماشین و همینقدر پیاده میکنن یعنی از اون اولی که گرفتی همجوره تو پاچته از سازنده و وارد کننده و فروشنده و نمایندگی و قطعات فروش و تعمیر کارو ... الی اخر خدا نکنه وسیله های که تو کشورمون هستش هم بیوفته رو خرج خلاص دیگه باید تا تنبون پاتم بفروشی بذاری روش بازم راضی نمیشه به قول این دوستمون که میگفت موتورش صدای غار غارک میداد و با هر بار استارت زدن یه نخ از موهاش سفید میشد واقعا حقیقته ادم از فکرش در نمیاد این همه پول بدی خداییش باید تا 5 سال فقط آب روغن بنزین ازت بخواد
.
بعله دوست عزیز همینه من سی جی رو بردم جای تعمیرکار برای تعویض رینگ که فقط سرسیلندر باز میشه 35 تومن دست مزد گرفت... حالا پراید رفیقم بردیم واسه جلو بندیش کمپلت عوض کرد دستمزد گرفت 35 تومن :297::s (9):
برای شاتونم کل انجین باس باز بشه تا جایی که میدونم که برای سی جی 70 هه برای آپاچی 150 و برای ان اس 200 ایناست درست گفته اگه فقط شاتون باشه و جاهای دیگش درست باشه همون 500 ایناست خرجش... اگه چیزای دیگم خراب باشه مثه انگشتی و زنجیر تایم و ... که ایشالاه نباشه 200 حداقل بزار روش
shaahinah
23-12-1394, 02:18 قبل از ظهر
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان عزیز تشکر ویژه دارم خدمت دوستان که هم نظر دادن هم پیگیر بودن واقعا لطف داشتین یه دنیا ممنون
امروز صبح موتور استارت زدم که ببرم تعمیرگاه گذاشتم 5 دقیقه گرم بشه همچنان صدای جیغ هر از گاهی و تاق تاق ممتد رو میداد موقع رفتن موتورو زدم رو جک ببینم اصن روغنی که 60 کیلومتر پیش ریختم توش داخلشه با خودم گفتم شاید کم کرده شاید نشت کرده باشه زدم رو دوجک همجا رو چک کردم ته موتورم دادم پایین دیدم اصن تو نشانگر روغنش هیچی نشون نمیده یه تیکه چوب پیدا کردم در گیج و باز کردم فرستادم تو دیدم تهش روغنه فقط ترسیدم یه موقع روغن نداشته باشه سریع یه قوطی پیدا کردم گرفتم زیرش و پیچ کارتلو باز کردم حدود 600 سی سی توش بود البته کجش نکردم فقط رو دو جک و همینطور در فیلتر و باز نکردم باز روغنو ریختم توش یه نیم لیتر تقریبا باز اضاف کردم دیدم حالا نمایانگر روغن کامل پر شد تعجب کردم چرا خالیه با خودم گفتم احتمالا فیلتر نو کلیشو جذب کرده باید توجه به کاغذی بودن فیلتر داشت دوستان هم بهش اشاره کردن به نظرم وقتی فیلترو تعویض میکنید یک و نیم لیتر روغن بریزید جای یک لیترو دویست سی سی اینجوری خیال ادم راحت تره خلاصه حرکت کردم یه خورده راه که باهاش رفتم صدای جیغ کم کم ول شد لابد مال کم بودن روغن بود البته شاید ولی صدای تاق تاق ممتد همچنان ازار دهنده بود ...بردم چنتا تعمیرکار نشون دادم یکی میگفت شاطونه یکی میگفت یاتاقانه یکی میگفت باید باز شه بعد کلی گشت و گذار یه تعمیرکار موتور سنگین پیدا کردم خدا خیرش بده گفت بذار سرد شه نگاش کنم قاب بغل انجین و باز کرد گفت بلبرینگ میلنگته خراب شده باید تعویضش کنی موقعی که بستش و داشت روغنو توش میریخت دید پلیسه داره تو روغنش اهنربا اوورد چکش کرد دید نمیچسپه گفت یاتاقانت هم هست شاگردش به پلیسه میگفت احتمالا وابیته هابیته ابیته نمیدونم چی میگفت ولی گفت یاتاقانته هنو به شاطون نرسیده که اونم خراب کنه گفتم چیا باید واسش بگیرم گفت بلبرینگ میلنگ واشر کامل و یاتاقان 25 علتش و پرسیدم گفت یا بی روغنی کشیده یا فشار بهش اووردی گفتم شاید از روغن تقلبی توتال عربی که گرفتم باشه ولی نه بی روغنی کشیده نه فشار بهش اووردم اونم گفت اکثر روغنا تقلبیه و پیشنهاد کرد جای روغنای خارجی روغن بهران سوپر پیشتاز بریزم که کیفیتش خیلی بالاس خلاصه از اونجا بردمش نمایندگی گفت باید بذاریش هندونه سر بسته س نمیتونم قطعا بگم چیا باید واسش بگیری بازش میکنم میگم بهت ... و بعله حرفهای دوستامون که به مشکل موتورم اشاره کرده بودند درست از اب در اومد هم یاتاقانه هم بلبرینگ میلنگ حالا قرار شد فردا که تعطیله هیچ پس فردا ببرمش درستش کنن ضمن اینکه اجرت بازو بست انجین تعمیر کار موتور سنگینه گفت 220 تومن میگیرم و این قطعاتم زنگ زدم تهران از جناب شفیعی قیمت گرفتم گفت اگه میلنگه 90 تومن میشه و اگه یاتاقانو شاطون کلا پک کامل بخوای سفارش بدی حدود 320 تومن در میاد
M@hdi
23-12-1394, 06:55 قبل از ظهر
خدا پدرتو بیامرزه ما که از همون اول می گفتیم فقط بهران سوپر پیشتاز بریزید این موتور رو روغن خیلی حساسه من همیشه موقع تعویض روغن چند بار موتور رو خم می کنم که کامل تخلیه بشه وقتی هم که روغن می ریزم استارت می زنم یه دقیقه کار می کنه خاموش می کنم چند دقیقه بعد دوباره چک می کنم سطح روغن یه مقدار میاد پایینتر بازم یه خرده دیگه اضافه می کنم ... اتفاقا سر همین تعویض فیلتر وقتی روغن ریختم روشن کردم بعد اینکه خاموش کردم چند دقیقه بعد دیدم اصلا روغن نداره که این بار بیشتر از دفعات قبلی اضافه کردم(یعنی یه جورایی بدون اطلاع قبلی شانس آوردم) وگرنه موتور منم به بلای موتور شما دچار می شد
sad.seds
23-12-1394, 10:30 قبل از ظهر
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان عزیز تشکر ویژه دارم خدمت دوستان که هم نظر دادن هم پیگیر بودن واقعا لطف داشتین یه دنیا ممنون
امروز صبح موتور استارت زدم که ببرم تعمیرگاه گذاشتم 5 دقیقه گرم بشه همچنان صدای جیغ هر از گاهی و تاق تاق ممتد رو میداد موقع رفتن موتورو زدم رو جک ببینم اصن روغنی که 60 کیلومتر پیش ریختم توش داخلشه با خودم گفتم شاید کم کرده شاید نشت کرده باشه زدم رو دوجک همجا رو چک کردم ته موتورم دادم پایین دیدم اصن تو نشانگر روغنش هیچی نشون نمیده یه تیکه چوب پیدا کردم در گیج و باز کردم فرستادم تو دیدم تهش روغنه فقط ترسیدم یه موقع روغن نداشته باشه سریع یه قوطی پیدا کردم گرفتم زیرش و پیچ کارتلو باز کردم حدود 600 سی سی توش بود البته کجش نکردم فقط رو دو جک و همینطور در فیلتر و باز نکردم باز روغنو ریختم توش یه نیم لیتر تقریبا باز اضاف کردم دیدم حالا نمایانگر روغن کامل پر شد تعجب کردم چرا خالیه با خودم گفتم احتمالا فیلتر نو کلیشو جذب کرده باید توجه به کاغذی بودن فیلتر داشت دوستان هم بهش اشاره کردن به نظرم وقتی فیلترو تعویض میکنید یک و نیم لیتر روغن بریزید جای یک لیترو دویست سی سی اینجوری خیال ادم راحت تره خلاصه حرکت کردم یه خورده راه که باهاش رفتم صدای جیغ کم کم ول شد لابد مال کم بودن روغن بود البته شاید ولی صدای تاق تاق ممتد همچنان ازار دهنده بود ...بردم چنتا تعمیرکار نشون دادم یکی میگفت شاطونه یکی میگفت یاتاقانه یکی میگفت باید باز شه بعد کلی گشت و گذار یه تعمیرکار موتور سنگین پیدا کردم خدا خیرش بده گفت بذار سرد شه نگاش کنم قاب بغل انجین و باز کرد گفت بلبرینگ میلنگته خراب شده باید تعویضش کنی موقعی که بستش و داشت روغنو توش میریخت دید پلیسه داره تو روغنش اهنربا اوورد چکش کرد دید نمیچسپه گفت یاتاقانت هم هست شاگردش به پلیسه میگفت احتمالا وابیته هابیته ابیته نمیدونم چی میگفت ولی گفت یاتاقانته هنو به شاطون نرسیده که اونم خراب کنه گفتم چیا باید واسش بگیرم گفت بلبرینگ میلنگ واشر کامل و یاتاقان 25 علتش و پرسیدم گفت یا بی روغنی کشیده یا فشار بهش اووردی گفتم شاید از روغن تقلبی توتال عربی که گرفتم باشه ولی نه بی روغنی کشیده نه فشار بهش اووردم اونم گفت اکثر روغنا تقلبیه و پیشنهاد کرد جای روغنای خارجی روغن بهران سوپر پیشتاز بریزم که کیفیتش خیلی بالاس خلاصه از اونجا بردمش نمایندگی گفت باید بذاریش هندونه سر بسته س نمیتونم قطعا بگم چیا باید واسش بگیری بازش میکنم میگم بهت ... و بعله حرفهای دوستامون که به مشکل موتورم اشاره کرده بودند درست از اب در اومد هم یاتاقانه هم بلبرینگ میلنگ حالا قرار شد فردا که تعطیله هیچ پس فردا ببرمش درستش کنن ضمن اینکه اجرت بازو بست انجین تعمیر کار موتور سنگینه گفت 220 تومن میگیرم و این قطعاتم زنگ زدم تهران از جناب شفیعی قیمت گرفتم گفت اگه میلنگه 90 تومن میشه و اگه یاتاقانو شاطون کلا پک کامل بخوای سفارش بدی حدود 320 تومن در میاد
خدا رو شکر ایرادش دراومد ایشالله که درست بشه مثل اولش. اجرت و قیمت قطعات هم خوب گفتن. اگه میبینی تعمیرکار سنگینه بهتره بده به همون خیالت راحتتره. نمایندگیا خیلی...
mohsenafi
23-12-1394, 01:35 بعد از ظهر
سلام دوستان
روشن بهران سوپر پیشتاز رو از کجا میشه تهیه کرد؟
اگه آدرس دارید برام بفرستید متشکرم
- - - Updated - - -
چند وقته چرخ عقب صدا میداد دیروز خودم لنتو باز کردم و دوباره بستم صداش قطع شد
هوا گیری کردم ولی احساس میکنم ترمزش مثل قبل نیست
میشه بگید جی کار کنم
zeroamin
23-12-1394, 03:40 بعد از ظهر
سلام دوستان
روشن بهران سوپر پیشتاز رو از کجا میشه تهیه کرد؟
اگه آدرس دارید برام بفرستید متشکرم
- - - Updated - - -
چند وقته چرخ عقب صدا میداد دیروز خودم لنتو باز کردم و دوباره بستم صداش قطع شد
هوا گیری کردم ولی احساس میکنم ترمزش مثل قبل نیست
میشه بگید جی کار کنم
روغن بهران سوپر پیشتاز تو همه تعویض روغنی ها هست.قوطیش قرمز و سبزه.البته فول سنتیک هم داره که نقره ایه ولی گریدش فرق داره با روغن ns.
هواگیری ترمز هم درستش اینه که پیچ هواگیری کالیبرو یه نیم دور باز کنی یه پارچه بزاری دورش که روغن گند نزنه به جاهای دیگه و پدال رو فشار بدی تا روغن بزنه بیرون همونجور که پدال تو فشاره پیچ رو میبندی و تمام.البته اگر بازم ضعیف بود پشت جاپایی پدال ترمز رو نگاه کنی یه پیستون میبینی که وصله به ته پدال.زیرش یه مهره داره که شل کنی میتونی با پیچوندن پینش ترمز رو رگلاژ کنی
kaveh_am
23-12-1394, 05:11 بعد از ظهر
به نظرم رادیات روغن خالی بوده وقتی پر کردی استارت زدی روغن رفته تو رادیات و در نتیجه روغن کم اوردی...
sad.seds
23-12-1394, 05:25 بعد از ظهر
به نظرم رادیات روغن خالی بوده وقتی پر کردی استارت زدی روغن رفته تو رادیات و در نتیجه روغن کم اوردی...
ان اس رادیات اب داره.
mohsenafi
23-12-1394, 07:16 بعد از ظهر
روغن بهران سوپر پیشتاز تو همه تعویض روغنی ها هست.قوطیش قرمز و سبزه.البته فول سنتیک هم داره که نقره ایه ولی گریدش فرق داره با روغن ns.
هواگیری ترمز هم درستش اینه که پیچ هواگیری کالیبرو یه نیم دور باز کنی یه پارچه بزاری دورش که روغن گند نزنه به جاهای دیگه و پدال رو فشار بدی تا روغن بزنه بیرون همونجور که پدال تو فشاره پیچ رو میبندی و تمام.البته اگر بازم ضعیف بود پشت جاپایی پدال ترمز رو نگاه کنی یه پیستون میبینی که وصله به ته پدال.زیرش یه مهره داره که شل کنی میتونی با پیچوندن پینش ترمز رو رگلاژ کنی
دستت درد نکنه از راهنماییت متشکر
M@hdi
23-12-1394, 08:16 بعد از ظهر
تعویض روغنی ها گرون میدن شما اگه مسیرت می خوره برو خیابون امیرکبیر نرسیده به ملت دست راست یه روغن فروشی هست 4 لیتریش نهایت 32 تومنه گرونتر نخری بهران سوپرپیشتاز فول سنتتیک نداره اون قوطی نقره ای نیمه سنتتیکه 10w40 هم هست که الان من ریختم فوق العاده نرم شده ولی دیگه داره گرم میشه این سری همون 20w50 رو می خوام بریزم
mohsenafi
24-12-1394, 08:22 قبل از ظهر
تعویض روغنی ها گرون میدن شما اگه مسیرت می خوره برو خیابون امیرکبیر نرسیده به ملت دست راست یه روغن فروشی هست 4 لیتریش نهایت 32 تومنه گرونتر نخری بهران سوپرپیشتاز فول سنتتیک نداره اون قوطی نقره ای نیمه سنتتیکه 10w40 هم هست که الان من ریختم فوق العاده نرم شده ولی دیگه داره گرم میشه این سری همون 20w50 رو می خوام بریزم
ممنون
zeroamin
24-12-1394, 11:06 قبل از ظهر
من فکر میکنم که موتور آقا شاهین یا روغنش مشکل داشته و تقلبی بوده و بخار شده یا که اون براده های انجین به رینگ روغن پیستون اسیب زدن در نتیجه روغن وارد محفظه احتراق شده و سوخته.البته تو 60 کیلومتر نیم لیتر روغن نمیسوزه و اگرم میسوخت از دودش معلوم میشد.بعضی مکانیکا توصیه میکنن همیشه از یه روغن استفاده کنین و هی برند روغن و گریدشو عوض نکنین.این خودش باعث اصتحلاک بیشتر میشه.
- - - Updated - - -
درسته قوطی نقره ای نیمه سنتیکه.قوطی طلاییش فول سنتیکه فکر میکنم.
Arash_rf
24-12-1394, 03:13 بعد از ظهر
سلام دوستان واسه موتور لاستیک فابریک نینجا گرفتم بندازم روش.فیلتر هوا هم اسپرت گرفتم فکر میکنم تو شتاب تاثیر داره.شمع هم میخوام سوزنی بندازم ولی نمیدونم از کجا اصلشو گیر بیارم.کسی سراغ نداره؟ راستی نظرتون در مورد انداختن اگزوز چیه؟البته اگه لوله فابریکش گیر بیاد؟
سه ساله تو این سایتم هنوز یه عکس نتونستم بذارم:mad_majidonline:
sajjadme
24-12-1394, 03:21 بعد از ظهر
بنظرم اینو بنداز
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
LEO VINCE COBRA بنداز مدل کبرایی...ایتالیایی هست من چند تا کلیپ دیدم که روی 220 و CBR 150 و NS200 وKTM 200و حتی موتور های سنگین بود خیلی صدای ناز و بمی داره فقط قیمتشو نمیدونم چنده
Arash_rf
24-12-1394, 04:14 بعد از ظهر
بنظرم اینو بنداز [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) این فک کنم خیلی گرون باشه.چیزی که من دیدم اکثرا میندازن از این ۶ ضلعی سایلنسردار هست.ولی مسئله هدرز هست که.چند جا پرسیدم نداشتن. LEO VINCE COBRA بنداز مدل کبرایی...ایتالیایی هست من چند تا کلیپ دیدم که روی 220 و CBR 150 و NS200 وKTM 200و حتی موتور های سنگین بود خیلی صدای ناز و بمی داره فقط قیمتشو نمیدونم چنده این فک کنم خیلی گرون باشه.چیزی که من دیدم اکثرا میندازن و صداشم خوبه از این ۶دضلعی سایلنسرداراست که از ۲۱۰ تا ۳۶۰قیمت دادن بهم!!!!!!!!!!که برام خیلی جالب بود ولی مسئله اصلی واسه اگزوز انداختن رو ان اس هدرز هست که اونم گیر نیاوردم حالا اگه کسی از دوستان سراغ داره اطلاع بده.ممنون
- - - Updated - - -
بنظرم اینو بنداز [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) این فک کنم خیلی گرون باشه.چیزی که من دیدم اکثرا میندازن از این ۶ ضلعی سایلنسردار هست.ولی مسئله هدرز هست که.چند جا پرسیدم نداشتن. LEO VINCE COBRA بنداز مدل کبرایی...ایتالیایی هست من چند تا کلیپ دیدم که روی 220 و CBR 150 و NS200 وKTM 200و حتی موتور های سنگین بود خیلی صدای ناز و بمی داره فقط قیمتشو نمیدونم چنده این فک کنم خیلی گرون باشه.چیزی که من دیدم اکثرا میندازن و صداشم خوبه از این ۶دضلعی سایلنسرداراست که از ۲۱۰ تا ۳۶۰قیمت دادن بهم!!!!!!!!!!که برام خیلی جالب بود😂😂 ولی مسئله اصلی واسه اگزوز انداختن رو ان اس هدرز هست که اونم گیر نیاوردم حالا اگه کسی از دوستان سراغ داره اطلاع بده.ممنون
milad.nikzad
24-12-1394, 05:32 بعد از ظهر
دوستان دو سه روزه وقتی میخوام با موتور حرکت کنم قبل از این که کامل راه بیوفتمو کلاج کامل ول بشه یه صدای قییژ از تو موتور میاد ، بعضی اوقات هست وعضی اوقات نیست از چی میتونه باشه؟
روغنم تو موتور هست فقط زیره نیم دایرس ینی یک سوم اون دایره نشانگر روغن پره در صورتی که موتور دوستم دو سومش پره ، داستان چیه؟
فیلترم عوض نکردم که بگم روغن کشیده یک و سیصدم ریختم توش دفه اول تعویض
Mohsen_14
24-12-1394, 07:16 بعد از ظهر
LEO VINCE دو مدل برای دوک 200 داره که جفتشم صدای بدردبخوری نداره ، از انجین یه سیلندر 200 سی سی نمیشه صدای خوب گرفت .
[Only registered and activated users can see links] ard_ktm_200_duke_i_e_2012_2015/285221541
و
[Only registered and activated users can see links] rd_ktm_200_duke_i_e_2012_2015/285222205
خودش صدای ضبط شده رو گذاشته خیلی با فابریک فرقی نداره .
virangar
25-12-1394, 04:35 بعد از ظهر
سلام دوستان شمع سوزنی برای پالس ان اس چه مارک و کدی باشه خوبه؟
shaahinah
25-12-1394, 05:03 بعد از ظهر
دوستان دو سه روزه وقتی میخوام با موتور حرکت کنم قبل از این که کامل راه بیوفتمو کلاج کامل ول بشه یه صدای قییژ از تو موتور میاد ، بعضی اوقات هست وعضی اوقات نیست از چی میتونه باشه؟
روغنم تو موتور هست فقط زیره نیم دایرس ینی یک سوم اون دایره نشانگر روغن پره در صورتی که موتور دوستم دو سومش پره ، داستان چیه؟
فیلترم عوض نکردم که بگم روغن کشیده یک و سیصدم ریختم توش دفه اول تعویض
سلام موتورتو وقتی چند ساعت خاموشه رو بزن رو دو جک بعد عقب موتورتو بده پایین در گیج و باز کن روغن اضاف کن تا نمایانکر نزدیک به ماکس برسه من که دیگه به اندازه روغن و قوطی هاش اصلا اعتماد ندارم که واقعا لیترشون درست باشه یا نه یا باید ظرف مطمعن پیدا کنید که لیترش درست باشه یا هم وقتی روغن و عوض کردید بعد 50 کیلومتر روغنشو چک کنید که پایین نباشه و هر از چند روز یک بار چک بشه یه موقع بخار یا کم نکرده باشه و در صورت کم بودن بهش اضاف کنید تا به بلای من بیچاره دچار نشید
shaahinah
25-12-1394, 05:07 بعد از ظهر
دیروز انجین موتورمو کامل پیاده کردن و قطعاتی که بنده گرفتم شد شامل
میلنگ و بلبرینگ کامل
یه دست واشر کامل
انگشتی سر سوپاپ دو عدد
زنجیر تایم
کمانی زنجیر تایم
یه دست شمع
فیلتر هوا
فیلتر روغن
لنت جلو و عقب
و میخواستم لاستیک دیافراگم بگیرم که گیرم نیومد
کل مبلغ شد 630000 تومان ناقابل یعنی مثل اقای همساده له شدما داغون داغون فعلا 630 تومن دیگه چقدر اجرت تعویض و تعمیر بشه خدا داند فک کنم یه تومن شیرین بشه
Alireza.BMW
25-12-1394, 05:18 بعد از ظهر
دیروز انجین موتورمو کامل پیاده کردن و قطعاتی که بنده گرفتم شد شامل
میلنگ و بلبرینگ کامل
یه دست واشر کامل
انگشتی سر سوپاپ دو عدد
زنجیر تایم
کمانی زنجیر تایم
یه دست شمع
فیلتر هوا
فیلتر روغن
لنت جلو و عقب
و میخواستم لاستیک دیافراگم بگیرم که گیرم نیومد
کل مبلغ شد 630000 تومان ناقابل یعنی مثل اقای همساده له شدما داغون داغون فعلا 630 تومن دیگه چقدر اجرت تعویض و تعمیر بشه خدا داند فک کنم یه تومن شیرین بشه
اگه فقط سیلندر سرسیلندر باز شده باشه که 100 میشه دستمزد اگه انجینه میشه 200... ایشالاه هم دیگه از این جریانات برای شما و دوستان پیش نیاد...:7:
.
در ضمن به نظر من بهتر بود قیمت اجناسی که خریدید به تفکیک مینوشتید دوستانم قیمت داشته باشن بهتره برای اینکه ممکنه برن خرید سرشون کلاه نره و حدود داشته باشن :acigar:
sajjadme
25-12-1394, 05:20 بعد از ظهر
دوستان اگه صدای اگزوز میخواین بشنوین نباید به کلیپ صوتی اعتماد کنید ...باید تصویری ببینید ...من که هرچی از لیوواینس دیدم واقعا صداش عالی بود رو 220 و سی بی ار 150 انژکتور و کی تی ام دوک و موتور های حتی 125 سی سی خارجی ونینجا و یاماها ار25 و غیره واقعا صدای خوبی داشت بم و خیلی حرفه ای ....اما روی ان اس اصلا جالب نبود نمیدونم چرا .....و البته هر چی برای دایلیم سرچ کردم نبود .... اگزوز جی پی ار برای دایلیم بود که اصلا خوشم نیومد ولی لیو واینس رو همه ی موتور ها قشنگ بود الا ان اس نمیدونم چرا
برای ان اس فک کنم جی پی ار دیده بودم فوق العاده بود
اولی cbr و دومی 220f
shaahinah
25-12-1394, 05:26 بعد از ظهر
اگه فقط سیلندر سرسیلندر باز شده باشه که 100 میشه دستمزد اگه انجینه میشه 200... ایشالاه هم دیگه از این جریانات برای شما و دوستان پیش نیاد...:7:
.
در ضمن به نظر من بهتر بود قیمت اجناسی که خریدید به تفکیک مینوشتید دوستانم قیمت داشته باشن بهتره برای اینکه ممکنه برن خرید سرشون کلاه نره و حدود داشته باشن :acigar:
مرسی کلا انجین و پیاده کرده و از هم بازش کرده حتما نظر هم این بود که عکس فاکتورو بذارم و چون بنده شیرازم و دیروز از تهران سفارش دادم هنوز دستتم نرسیده ولی برسه حتما قیمت ها رو میذارم
milad.nikzad
26-12-1394, 02:31 قبل از ظهر
مرسی کلا انجین و پیاده کرده و از هم بازش کرده حتما نظر هم این بود که عکس فاکتورو بذارم و چون بنده شیرازم و دیروز از تهران سفارش دادم هنوز دستتم نرسیده ولی برسه حتما قیمت ها رو میذارم
دادا انشالله که خیره و موتورت مثل اولش میشه دوباره حال میکنی باهاش
بابت راهنماییتم خیلی خیلی ممنونم ، دیروز رفتم یک و چهارصد روغن کاسترول ریختم توش قشنگ اون شیشهه بالاش یه ریزه خالیه ، فعلا که موتور حالش خوبه و داره کیف میکنه ، ببینم تا زمان آچارکشی چه میشه ، ببینم خوب نیست همون بهران ۲۰ ۵۰ میریزم
shaahinah
26-12-1394, 03:08 قبل از ظهر
دادا انشالله که خیره و موتورت مثل اولش میشه دوباره حال میکنی باهاش
بابت راهنماییتم خیلی خیلی ممنونم ، دیروز رفتم یک و چهارصد روغن کاسترول ریختم توش قشنگ اون شیشهه بالاش یه ریزه خالیه ، فعلا که موتور حالش خوبه و داره کیف میکنه ، ببینم تا زمان آچارکشی چه میشه ، ببینم خوب نیست همون بهران ۲۰ ۵۰ میریزم
مرسی والا من پیش تعمیرکاری که رفتم کارش مگلی و هیوسانگ و موتورای سنگین بود گفت بهران سوپر پیشتاز بریز گفت خودم تو موتور سنگین و ماشینم هم همینو میریزم کیفیتش خوبه نسبت به اینایی که قوطیش خارجیه معلوم نیس چی توش ریختن در ضمن حواست باشه روغن دیگه زیادی نریزی که موتور لش میشه و نفس نداره به اندازه ای که شیشه نمایانگر پر بشه کافیه و هفته یه بار هم چک کن کم نکرده باشه موفق باشی
milad.nikzad
26-12-1394, 03:24 قبل از ظهر
مرسی والا من پیش تعمیرکاری که رفتم کارش مگلی و هیوسانگ و موتورای سنگین بود گفت بهران سوپر پیشتاز بریز گفت خودم تو موتور سنگین و ماشینم هم همینو میریزم کیفیتش خوبه نسبت به اینایی که قوطیش خارجیه معلوم نیس چی توش ریختن در ضمن حواست باشه روغن دیگه زیادی نریزی که موتور لش میشه و نفس نداره به اندازه ای که شیشه نمایانگر پر بشه کافیه و هفته یه بار هم چک کن کم نکرده باشه موفق باشی
حقیقتا من انقدر دزدی از این ایرانیا دادم که به خودمم شک دارم . این کاسترولو من تو گمرک از هرکی پرسیدم گفتن تنها روغنیه که از بهران بهتره ولی فرق چندانی با هم ندارن در کل
داداش چیزی که دفه اول برام اتفاق افتاد واقعا جالب . دفه طبق رقم روی قوطی من 1300 روغن ریختم تو موتور امانشانگر روغنش زیره خط فقر بود الان با توجه به درجه بندیه روی قوطی کاسترول 1400 ریختم و دقیقا نشانگر روغن پرشده و یه ریزه که به چشم نمیاد بالاش خالیه
موتور نرم تر شده به نظرم
واقعا به هیچ تعمیرکاری نمیتونم اعتماد کنم . دفه اول سافی روغنش براده داشت خدارو شکر این سری نداشت
الان فقط تنها مشکلم دندشه که دقیقا مث آپاچیه کلا گاهی در برابر جا رفتن مقاومت میکنه هی باید بزنی تا جابره
یکیم که امروز یه صدای سوت بلبلی میزد که نمیدونم از چرخ جلو بود یا عقب بدبختیم تو سرعت بالای ده تا صداش راه میوفتاد که چون امروز بارون شدید اومد احتمال زیاد دادم که چون خیس شده صدا میده
آهاا بد این که دندشم جا میزنی صداش خیلی بلنده ، واقعا دندش موقع تعویض انقدر باید صدا بده ؟ CBR 250 تا20000 کارکرد دارم صداش انقدر هست اما اوایلش اینطوری نبود این از روز اول صدا داره
shaahinah
26-12-1394, 03:36 قبل از ظهر
حقیقتا من انقدر دزدی از این ایرانیا دادم که به خودمم شک دارم . این کاسترولو من تو گمرک از هرکی پرسیدم گفتن تنها روغنیه که از بهران بهتره ولی فرق چندانی با هم ندارن در کل
داداش چیزی که دفه اول برام اتفاق افتاد واقعا جالب . دفه طبق رقم روی قوطی من 1300 روغن ریختم تو موتور امانشانگر روغنش زیره خط فقر بود الان با توجه به درجه بندیه روی قوطی کاسترول 1400 ریختم و دقیقا نشانگر روغن پرشده و یه ریزه که به چشم نمیاد بالاش خالیه
موتور نرم تر شده به نظرم
واقعا به هیچ تعمیرکاری نمیتونم اعتماد کنم . دفه اول سافی روغنش براده داشت خدارو شکر این سری نداشت
الان فقط تنها مشکلم دندشه که دقیقا مث آپاچیه کلا گاهی در برابر جا رفتن مقاومت میکنه هی باید بزنی تا جابره
یکیم که امروز یه صدای سوت بلبلی میزد که نمیدونم از چرخ جلو بود یا عقب بدبختیم تو سرعت بالای ده تا صداش راه میوفتاد که چون امروز بارون شدید اومد احتمال زیاد دادم که چون خیس شده صدا میده
آهاا بد این که دندشم جا میزنی صداش خیلی بلنده ، واقعا دندش موقع تعویض انقدر باید صدا بده ؟
کلا من همیشه به اندازه نمایانگر لیتر قوطی هایی که از شرکت های مختلف میگرفتم اعتماد میکردم و شاید در دو بار تعویض روغن یک بارم به نمایانگر خود موتور نگاه نمینداختم ولی اون روزی که میخواستم ببرمش تعمیر گاه نگاش کردم دیدم نشون نمیده فهمیدم چه اشتباهی کردم که به درجه قوطی های روغن اعتماد کردم و شاید موتورم از فقر روغن صداش در اومده راجع به جا رفتن دنده هم حتما یه سر ببر نمایندگی نگاهی به سیم کلاچ و ریگلاژش بندازن شاید کلاچ خوب تا اخرش نمیگیره که دنده سفته من مشکل سفتی نداشتم و اون بارم گفتم شاید قبلا موتور دیگه ای سوار بودی عادت نداری در مورد سوت بلبلی اگه مربوط به لنت و دیسکه عادیه واسه منم هر از گاهی پیش میاد مخصوصا وقتی خاموشه و دست گرفتم و هلش میدم
فلات دوست
26-12-1394, 09:22 قبل از ظهر
بدلیل مشکلات تحریم متاسفانه سواستفاده و روغن تقلبی زیاد شده و بهتره روغن کارخانه ای ایرانی مصرف بشه
Raul645
26-12-1394, 10:41 بعد از ظهر
سلام
دوستان و اساتید گرامی راستش 340 صفحه بود نمیتونم بخونم چون وقت ندارم
شاید سوالم تکراری باشه(با عرض پوزش فراوان):sad:
راستش اگه خدا بخواد تابستون میخوام این موتور رو بخرم
سوالم اینه که آیا شما تو این مدتی چه با این موتور سر و کار دارید ازش راضی هستید و موتور خوبیه؟مشکل خاص انجین نداره؟جام کردن؟سر سیلندر زدن؟مشکل گیربوکس؟پر خرجه؟ هر مشکل بخصوصی
شما پیشنهادش میکنید ای موتور رو؟:i'm sorry:
milad.nikzad
26-12-1394, 11:10 بعد از ظهر
کلا من همیشه به اندازه نمایانگر لیتر قوطی هایی که از شرکت های مختلف میگرفتم اعتماد میکردم و شاید در دو بار تعویض روغن یک بارم به نمایانگر خود موتور نگاه نمینداختم ولی اون روزی که میخواستم ببرمش تعمیر گاه نگاش کردم دیدم نشون نمیده فهمیدم چه اشتباهی کردم که به درجه قوطی های روغن اعتماد کردم و شاید موتورم از فقر روغن صداش در اومده راجع به جا رفتن دنده هم حتما یه سر ببر نمایندگی نگاهی به سیم کلاچ و ریگلاژش بندازن شاید کلاچ خوب تا اخرش نمیگیره که دنده سفته من مشکل سفتی نداشتم و اون بارم گفتم شاید قبلا موتور دیگه ای سوار بودی عادت نداری در مورد سوت بلبلی اگه مربوط به لنت و دیسکه عادیه واسه منم هر از گاهی پیش میاد مخصوصا وقتی خاموشه و دست گرفتم و هلش میدم
اره احتمالش هست واسه فقر روغن اینطوری شده باشه ، منم دیگه فقط با توجه به وضعیت نمایشگر روغنو کم و زیاد میکنم
شاهین جان مشکل سفتی دنده ندارم ، دنده خداییش نرمه ، اما گاهی اوقات میخوری به ترافیک میخوای از پنج برش گردونی رو یک یا خلاص کنی
وسط کار یهو از سه به دو که میخوای بزنی نمیره رو دو و رو همون سه میمونه اما بالا پایین میشه پدال دنده
اون صدا هم قطعا مربوط به لنتو دیسکه اون به خاطر خیس بودن اما چرا تو سرعت صدا در میاد جالبه برام
موقع هول دادن صدا نداره
- - - Updated - - -
سلام
دوستان و اساتید گرامی راستش 340 صفحه بود نمیتونم بخونم چون وقت ندارم
شاید سوالم تکراری باشه(با عرض پوزش فراوان):sad:
راستش اگه خدا بخواد تابستون میخوام این موتور رو بخرم
سوالم اینه که آیا شما تو این مدتی چه با این موتور سر و کار دارید ازش راضی هستید و موتور خوبیه؟مشکل خاص انجین نداره؟جام کردن؟سر سیلندر زدن؟مشکل گیربوکس؟پر خرجه؟ هر مشکل بخصوصی
شما پیشنهادش میکنید ای موتور رو؟:i'm sorry:
داداش اینشالله موتوری که میخری مبارکت باشه پیشاپیش ، اما الان بگیری بهتره تابستون حداقل دویست گرونتر باید بخری
حقیقتا من تا به امروز که تقریبا دو سه هفتس موتورو گرفتم خیلی راضیم ، نسبت به آپاچی ۱۸۰ صد در صد بهتره ، از مشکلات رایجش شاتونه که به خاطر شتابه بالاشه که اگه باهاش مدارا کنی باهاش تک چرخ نزنی خراب نمیشه ، آپاچی سلطان خرابی شاتونه ولی تو دو سالی که داشتمش با تک چرخم خراب نشد ، به جرات میتونم بگم اگه مواظبش باشی و سرویساشو به موقع انجام بدی و روغن خوب توش بریزی و مواظب فیلتر روغنش باشی دو سه سال موتوره بدون خرجه ، و تو این رنج قیمتی بهترین موتور ایرانه ، سواریش لذت بخشه ، مانورش عالیه ، نبودن اگزوز بی نهاییت عالیه ینی جایی نیست که ازش رد نشه
خلاصه بگم آقا اگه موتورو مث بچت ازش نگه داری کنی عاشقش میشی
Raul645
26-12-1394, 11:25 بعد از ظهر
صحیح:28: تک چرخ اصلا تو کارم نیست...آخریش با دوچرخه بود که منجر به پارگی تومبان گردید و کان درد..خخخخ
دمت گرم داداش که با این سرعت جواب دادی..نترس باهاش مدارا میکنم آدم ناشی ای نیستم..با حوصله هم هستم.بهش فشار نمیارم واسه شتاب.چند لنظه فک میکنم پراید دوگانه دستی سوارم خخخ...شهرمون هم ترافیک نداره ..منم که با این میخوام فقط برم که بیرون شهر باشم کنار چشمه میشی و دریاچه کوه گل..:happy4:
این شاتون دقیقا چی هست؟به فرض خراب شدنش چقدر هزینه بر میداره؟مگه انجینش 10/000 کیلومتر گارانتی نیست؟:hanghead:
shaahinah
27-12-1394, 12:33 قبل از ظهر
با سلام خدمت دوستان گل و بلبل
بالاخره امروز ظهر قطعات به دستم رسید اینم لیست با عکس
میلنگ با شاطون کامل قیمت 320 هزارتومان وزن خوبی داشت اگه کیلویی بود ارزون تر بود چیه اخه این که اینقدر قیمتشه
کمانی زنجیر تایم قیمت 17 هزار تومان و زنجیر تایم قیمت 40 هزار تومان
انگشتی دو عدد قیمت 70 هزار تومان این خیلی درد داشت اخه اسمش انگشتیه ولی نصف انگشتم نیس باور کنید دیه انگشت اینقدر نمیشه
واشر کامل قیمت 60 هزار تومان این یکی خیلی سوختم چرا آخه
اینم لیست کامل با قیمت و فاکتور وسایلی که گرفتم
تنها چیزی که گیرم نیومد لاستیک دیافراگم بود که تصمیم گرفتم همین شیراز بگیرم بسته بندیشو که دیدم قیمت و که پرسیدم مثل میگ میگ فرار کردم اخه گفتن وسایلش گرونه واقعانم گرونه نه دیگه یه لاستیک فزرتی نازک که به اندازه یه کله موشم نیست 38 هزار تومان واسه اینه که اصلا از شیراز نمیگیرم اینم عکس قطعه نگاش کنید قضاوت با خودتون [Only registered and activated users can see links]
shaahinah
27-12-1394, 02:00 قبل از ظهر
اره احتمالش هست واسه فقر روغن اینطوری شده باشه ، منم دیگه فقط با توجه به وضعیت نمایشگر روغنو کم و زیاد میکنم
شاهین جان مشکل سفتی دنده ندارم ، دنده خداییش نرمه ، اما گاهی اوقات میخوری به ترافیک میخوای از پنج برش گردونی رو یک یا خلاص کنی
وسط کار یهو از سه به دو که میخوای بزنی نمیره رو دو و رو همون سه میمونه اما بالا پایین میشه پدال دنده
اون صدا هم قطعا مربوط به لنتو دیسکه اون به خاطر خیس بودن اما چرا تو سرعت صدا در میاد جالبه برام
موقع هول دادن صدا نداره
- - - Updated - - -
داداش اینشالله موتوری که میخری مبارکت باشه پیشاپیش ، اما الان بگیری بهتره تابستون حداقل دویست گرونتر باید بخری
حقیقتا من تا به امروز که تقریبا دو سه هفتس موتورو گرفتم خیلی راضیم ، نسبت به آپاچی ۱۸۰ صد در صد بهتره ، از مشکلات رایجش شاتونه که به خاطر شتابه بالاشه که اگه باهاش مدارا کنی باهاش تک چرخ نزنی خراب نمیشه ، آپاچی سلطان خرابی شاتونه ولی تو دو سالی که داشتمش با تک چرخم خراب نشد ، به جرات میتونم بگم اگه مواظبش باشی و سرویساشو به موقع انجام بدی و روغن خوب توش بریزی و مواظب فیلتر روغنش باشی دو سه سال موتوره بدون خرجه ، و تو این رنج قیمتی بهترین موتور ایرانه ، سواریش لذت بخشه ، مانورش عالیه ، نبودن اگزوز بی نهاییت عالیه ینی جایی نیست که ازش رد نشه
خلاصه بگم آقا اگه موتورو مث بچت ازش نگه داری کنی عاشقش میشی
اها داداش پس منظورت اینه که فشار میدی پدال دنده پایین میره ولی دنده عوض نمیشه یا یکم بیشتر پایین نمیره درسته و باید کلاچ و یه سری ول کنی تا درست بشه یا دوباره از نو دنده رو فشار بدی ؟ اگه اینه یه مشکل عادیه واسه منم اینجوریه ولی بیشتر زمانی اتفاق میوفته که زنجیر یا شله یا درست تنظیم نیست یا زنجیرش خرابه کلا که زنجیر خودش اشغاله ولی در کل وقتی زنجیر سالمه و تنظیمه کمتر این مشکل پیش میاد ولی قابل رفع نیست چون یه مدت زیاد اینجوری میشد بردمش نمایندگی گفت از زنجیرس ولی کلا جعبه دندش اینجوریه قابل به رفع کامل مشکل نیست منم زنجیرو هی شل و سفت کردم تا اخرش عوضش کردم فابریکی گرفتم اشتباه کردم اگه یه زنجیر خوب مارک مینداختم بهتر بود
sajjadme
27-12-1394, 02:04 قبل از ظهر
رائول جان پیام خصوصی ات رو چک کن
e.jaber.g
27-12-1394, 02:36 قبل از ظهر
میلنگ با شاطون کامل قیمت 320 هزارتومان وزن خوبی داشت اگه کیلویی بود ارزون تر بود چیه اخه این که اینقدر قیمتشه
انگشتی دو عدد قیمت 70 هزار تومان این خیلی درد داشت اخه اسمش انگشتیه ولی نصف انگشتم نیس باور کنید دیه انگشت اینقدر نمیشه
تنها چیزی که گیرم نیومد لاستیک دیافراگم بود که تصمیم گرفتم همین شیراز بگیرم بسته بندیشو که دیدم قیمت و که پرسیدم مثل میگ میگ فرار کردم اخه گفتن وسایلش گرونه واقعانم گرونه نه دیگه یه لاستیک فزرتی نازک که به اندازه یه کله موشم نیست 38 هزار تومان واسه اینه که اصلا از شیراز نمیگیرم اینم عکس قطعه نگاش کنید قضاوت با خودتون [Only registered and activated users can see links]
سلام دوست عزیز
در درجه اول امیدوارم موتورت زودتر درست بشه و بهتر از قبل
در درجه دوم لاستیک دیافراگم 9 تومنه. چخبره 38؟
خریدیش؟
در درجه سوم اینکه توی تعویض فیلتر روغن منم به این نکته بصورت شانسی رسیدم که روغن بیشتری نیاز داره. حدود 1.5 لیتر
shaahinah
27-12-1394, 03:01 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز
در درجه اول امیدوارم موتورت زودتر درست بشه و بهتر از قبل
در درجه دوم لاستیک دیافراگم 9 تومنه. چخبره 38؟
خریدیش؟
در درجه سوم اینکه توی تعویض فیلتر روغن منم به این نکته بصورت شانسی رسیدم که روغن بیشتری نیاز داره. حدود 1.5 لیتر
سلام مرسی ممنون داداش نه بابا نگرفتم فرار کردم هنوزم دارم فرار میکنم خخخخخخ تازه مثلا زرنگی کردم نگفتم واسه ان اس گفتم واسه 220 میخوام که مثلا گرونتر نده اگه گفته بودم واسه ان اس میگفت چن دیگه البته قبلا هم میخواسم ازش شمع بخرم گفت کوچیکا دونه ای 30 تومن بزرگه 45 تومن در صورتی که تهران سه تاشو با هم گرفتم 40 تومن فکر کنم اگه میخواستم همین قطعاتو که از تهران سفارش دادم از همین مغازه بگیرم کلیه هامو که برای فروش باید میذاشتم هیچ پول دو تا ان اس هم باید جور میکردم اصن بعضی چیزی به نام وجدان ندارن 9 تومن کجا 38 تومن بنده 9 ماه پیش لاستیک دیافراگم و کامل با سوزن از تهران گرفتم 45 البته گرون بود ولی مجبور شدم چون گیرم نمیومد ولی دیگه لاستیک تنهاش 38 تومن دیگه واقعا نامردیه
milad.nikzad
27-12-1394, 03:52 قبل از ظهر
اها داداش پس منظورت اینه که فشار میدی پدال دنده پایین میره ولی دنده عوض نمیشه یا یکم بیشتر پایین نمیره درسته و باید کلاچ و یه سری ول کنی تا درست بشه یا دوباره از نو دنده رو فشار بدی ؟ اگه اینه یه مشکل عادیه واسه منم اینجوریه ولی بیشتر زمانی اتفاق میوفته که زنجیر یا شله یا درست تنظیم نیست یا زنجیرش خرابه کلا که زنجیر خودش اشغاله ولی در کل وقتی زنجیر سالمه و تنظیمه کمتر این مشکل پیش میاد ولی قابل رفع نیست چون یه مدت زیاد اینجوری میشد بردمش نمایندگی گفت از زنجیرس ولی کلا جعبه دندش اینجوریه قابل به رفع کامل مشکل نیست منم زنجیرو هی شل و سفت کردم تا اخرش عوضش کردم فابریکی گرفتم اشتباه کردم اگه یه زنجیر خوب مارک مینداختم بهتر بود
همون پس این مشکل کلا با موتورای هندی همراهه ، یه عمر آپاچیو زدم تو سرش واسه این مشکل حالا پالسم ، خخخخ
فعلا که داغه مبلغ پرداختیه خوده موتور به دلم مونده باشه تو آچارکشی زنجیر خوب بندازم روش ، چه مارکی خوبه؟
- - - Updated - - -
سلام مرسی ممنون داداش نه بابا نگرفتم فرار کردم هنوزم دارم فرار میکنم خخخخخخ تازه مثلا زرنگی کردم نگفتم واسه ان اس گفتم واسه 220 میخوام که مثلا گرونتر نده اگه گفته بودم واسه ان اس میگفت چن دیگه البته قبلا هم میخواسم ازش شمع بخرم گفت کوچیکا دونه ای 30 تومن بزرگه 45 تومن در صورتی که تهران سه تاشو با هم گرفتم 40 تومن فکر کنم اگه میخواستم همین قطعاتو که از تهران سفارش دادم از همین مغازه بگیرم کلیه هامو که برای فروش باید میذاشتم هیچ پول دو تا ان اس هم باید جور میکردم اصن بعضی چیزی به نام وجدان ندارن 9 تومن کجا 38 تومن بنده 9 ماه پیش لاستیک دیافراگم و کامل با سوزن از تهران گرفتم 45 البته گرون بود ولی مجبور شدم چون گیرم نمیومد ولی دیگه لاستیک تنهاش 38 تومن دیگه واقعا نامردیه
چه موضوعه جالبی ، مگه لاستیک دیافراگم این با ۲۲۰ یکیه؟ خب اگه مال ۲۲۰ فرضا ارزون تره یه لیست از لوازم یکی ردیف کنیم که جای این که بگیم ان اس بگیم ۲۲۰ که خرجا سبکتر بشه
- - - Updated - - -
صحیح:28: تک چرخ اصلا تو کارم نیست...آخریش با دوچرخه بود که منجر به پارگی تومبان گردید و کان درد..خخخخ
دمت گرم داداش که با این سرعت جواب دادی..نترس باهاش مدارا میکنم آدم ناشی ای نیستم..با حوصله هم هستم.بهش فشار نمیارم واسه شتاب.چند لنظه فک میکنم پراید دوگانه دستی سوارم خخخ...شهرمون هم ترافیک نداره ..منم که با این میخوام فقط برم که بیرون شهر باشم کنار چشمه میشی و دریاچه کوه گل..:happy4:
این شاتون دقیقا چی هست؟به فرض خراب شدنش چقدر هزینه بر میداره؟مگه انجینش 10/000 کیلومتر گارانتی نیست؟:hanghead:
کارانتی مارانتی که همش کشکه دوستمون فاکتوراشو ببین اولیش شاتونه ، هزینشم مشخص کرده ، ولی انصافا مدارا کنی موتور خیلی خوبیه تعریف الکی نمیکنم ، تا بیست هزارتا فقط روغنو بنزین و لنت خرجشه البته فیلتر روغنم هست ، شاید لاستیک دیافراگمم باشه ، ممکنم هست یه وقت صفه کلاجم بخواد ، یا دیسک ترمز :297:
peyman_1363
28-12-1394, 03:27 قبل از ظهر
تنها چیزی که گیرم نیومد لاستیک دیافراگم بود که تصمیم گرفتم همین شیراز بگیرم بسته بندیشو که دیدم قیمت و که پرسیدم مثل میگ میگ فرار کردم اخه گفتن وسایلش گرونه واقعانم گرونه نه دیگه یه لاستیک فزرتی نازک که به اندازه یه کله موشم نیست 38 هزار تومان واسه اینه که اصلا از شیراز نمیگیرم اینم عکس قطعه نگاش کنید قضاوت با خودتون
چه خبره بابا ماشین خارجی اینقدر که این خرج داره هزینه نداره از من میشنوید موتورو هم مثل ماشین باید تحریم کرد اینجوریه که نمیشه با این قیمتها یک پراید مدل پایین بگیری هزینش کمتره:icon_pf _99_:
mentiroso
28-12-1394, 12:56 بعد از ظهر
چه خبره بابا ماشین خارجی اینقدر که این خرج داره هزینه نداره از من میشنوید موتورو هم مثل ماشین باید تحریم کرد اینجوریه که نمیشه با این قیمتها یک پراید مدل پایین بگیری هزینش کمتره:icon_pf _99_:
واقعا حرف حق رو زدی........نمایندگی قطعات که بالاتر از مهدیه هست جفتون ح.ز هستن از این طرف اونا تو قیمت فشار میدن از اون طرف تعمیرکارا..یه ذره متوجه بشن فنی نیستی یه صورت حساب برات درست میکنن که پراید ترکیده ببری انقدر نمیشه..
من ns داشتم بعد میگن چرا دوک گرونه خب به دلیل آلیاژ موتوره دیگه... یه ویو خرید خیالم راحت شد....سرعت هم تو تهران معنا نداره..فقط ترافیکه..نه خرجی داره نه چیزی فقط روغنش رو عوض میکنم و السلام.
virangar
28-12-1394, 03:21 بعد از ظهر
دوستان ان اس سوار زنجیر موتور من چند وقته صداش رو اعصابه به نظرتون درست میشه یا باید تعویض بشه شنیدم زنجیر فابریک خودش هم بندازی بعد یه مدت همینجوری میشه چه زنجیری خوبه و
پیشنهاد میکنین؟
Mohsen_14
28-12-1394, 03:45 بعد از ظهر
دوستان ان اس سوار زنجیر موتور من چند وقته صداش رو اعصابه به نظرتون درست میشه یا باید تعویض بشه شنیدم زنجیر فابریک خودش هم بندازی بعد یه مدت همینجوری میشه چه زنجیری خوبه و
پیشنهاد میکنین؟
اگه یه جنس عمری میخوای RK بگیر ، گرونه ولی اورینگ دار که کمترین صدا رو حین حرکت داره .
520 حدود 350 فی میخوره .
zeroamin
29-12-1394, 10:27 قبل از ظهر
پیشنهاد میکنین؟
من asahi انداختم 45 هزارتومن.اورینگم نداره .حدود 1 ماهه که انداختم.صداشم کمه.
- - - Updated - - -
موقع هول دادن صدا نداره
- - - Updated - - -
در مورده دنده جا نرفتن خب مثل ماشین نیست که با 100 تا سرعت برسی به ترافیک ترمز کنی مستقیم دنده رو از 5 دربیاری بزاری تو 1.شما با توجه به ترافیک و مسیر روبه روت باید دنده رو تنظیم کنی.یعنی وقتی سرعتت زیاده و تو دنده 6 هستی ترافیک رو که میبینی باید سرعتت رو کم کنی یکی یکی دنده ها رو معکوس بدی وگرنه با 6 بری تو ترافیک وایسی خب معلومه اذیت میشی موقع دنده کم کردن
صدای لنت و دیسک مال من هم میده یه وقتا.لنتا رو در بیار یه سمباده نرم روش بزن و دوباره ببند یه هواگیری هم بکن احتمال زیاد درست میشه.ایشالا که دیسکت تاب نداشته باشه.یه نکته دیگه در مورده ترمزاش احیانا میبرین کارواش برای شستشو بگین اگر با گازوییل خواست بشوره رو دیسک و لنت گازوییل نریزه.چندوقت پیش این بلا سرم اومد.گازوییل ریخت رو همه جاش.ترمزام تا 2 هفته ضعیف شده بود و صدای مرگ میداد دیسکاش
mohamad.gh
29-12-1394, 12:14 بعد از ظهر
ی تجربه راجب صدای دیسک عقب بگم . موتور روبار اول روندم صدا نداشت ب بعد دیسک عقب صدا میداد مثل سگ عو عو میکرد :) ،دسیک رو از داخل ک خیس میکردم صدا قطع میشد هر کیم میدید نظر و تجربیاتشو میگفت ، آقا این صدا بود تا اینکه زنجیر رو عوض کردم ، صدا قطع شد لال لال شد . زنجیر کش همیشه سمت چپش شماره هاش دوتا زیاد بود هر کاری میکردم نمیشد بعده عوض کردن زنجیر الان هر دو رو ، رو 10 تنظیم کردم ، بعده زنجیر 2500 کار کرده یک بارم صدا رو نشنیدم . البته موقع تعویض زنجیر بربرینگاشم گریس کاری کردم ک بعید میدونم ربطی داشته باشه ،قبلش ک دیسک رو خیس میکردم صدا قطع میشد
mohammad.p
29-12-1394, 05:53 بعد از ظهر
قیمت ایمن موتورو تو بازار هند بخوایم حساب کنیم با دلار ازاد دور و ور 6 تومان در میاد. مگه این موتور به صورت ckd وار نمیشه و اینجا سر همش نمیکنن ؟ پس چرا اینقد قیمتش رو بالا گذاشتن ؟ اقای شاهین راجع به حقوق کارگر ایرانی و امریکایی مثالی که زدین واقعا جای تاسف داره از این همه ظلمی که در حق مردم ایران میشه . کارگز امریکایی با حقوق دو هفتش میتونه ان اس بخر ه که تازه اونجا همچنین موتورایی هم راه نمیدن . حالا کارگر ایرانی باید حقوق یک سالش رو جمع کنه و هیچ خرجی هم نکنه شاید بتونه یه موتور 1700 دلاری با کلی منت بگیره. واقعا که ......
- - - Updated - - -
قیمت این موتورو تو بازار هند بخوایم حساب کنیم با دلار ازاد دور و ور 6 تومان در میاد. مگه این موتور به صورت ckd وارد نمیشه و اینجا سر همش نمیکنن ؟ پس چرا اینقد قیمتش رو بالا گذاشتن ؟ اقای شاهین راجع به حقوق کارگر ایرانی و امریکایی مثالی که زدین واقعا جای تاسف داره از این همه ظلمی که در حق مردم ایران میشه . کارگر امریکایی با حقوق دو هفتش میتونه ان اس بخر ه که تازه اونجا همچنین موتورایی هم راه نمیدن . حالا کارگر ایرانی باید حقوق یک سالش رو جمع کنه و هیچ خرجی هم نکنه شاید بتونه یه موتور 1700 دلاری با کلی منت بگیره. واقعا که ......
mohsenafi
02-01-1395, 01:29 بعد از ظهر
سلام دوستان عیدتان مبارک
پیرو صحبتهای بالا موتور منم لنت عقبش او او میکرد امروز چرخ رو باز کردم و تنظیم زنجیر چرخ رو سمت راست رو گزاشتم رو 20 سمت چپ رو 16 که میخاستم ببرم رو 18 نشد .
صداش قطع شد میخاستم ببینم درست بستم یانه .؟
درجه زنجیر استاندارد رو چند باید باشه؟
e.jaber.g
02-01-1395, 01:37 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان ان اس سوار. سال نوتون مبارک 🌹
آقا شمع های موتور چند کیلو یبار باید عوض بشه؟
من روغنم یکم زیاد بوده سر شمعام کثیف شده. بنظرتون عوض کنم یا تمیز؟
اگه خواستم بخرم چه شمعی بخرم شتاب موتور بالاتر از حالت فابریک بشه
mohamad.gh
02-01-1395, 02:09 بعد از ظهر
سلام دوستان عیدتان مبارک
پیرو صحبتهای بالا موتور منم لنت عقبش او او میکرد امروز چرخ رو باز کردم و تنظیم زنجیر چرخ رو سمت راست رو گزاشتم رو 20 سمت چپ رو 16 که میخاستم ببرم رو 18 نشد .
صداش قطع شد میخاستم ببینم درست بستم یانه .؟
درجه زنجیر استاندارد رو چند باید باشه؟
سلام ، سعی کن هر دو رو ، رو یک عدد تنظیم کنی در غیر این صورت هم زنجیرت تاب میوفته هم لنت ب فنا میره . شلی زنجیر هم باید بین 2.5 تا 3 سانت باشه . درستش اینه ک از جک در بیاریش بشینی رو موتور و یکی دیگه تنظیمش کنه
- - - Updated - - -
سلام به همه دوستان ان اس سوار. سال نوتون مبارک
آقا شمع های موتور چند کیلو یبار باید عوض بشه؟
من روغنم یکم زیاد بوده سر شمعام کثیف شده. بنظرتون عوض کنم یا تمیز؟
اگه خواستم بخرم چه شمعی بخرم شتاب موتور بالاتر از حالت فابریک بشه
سلام اگه شمع جنسش خوب باشه معمولن تعویض رو 20000 تاست مگه اینکه براش مشکلی پیش بیاد . اگه روغنی شده با ی سمباده خیلی نرم و پارچه تمیزش کن کفایت میکنه . شمعهای بوش خودش خوبن حالا اگه خواستی چیز دیگه بندازی ، شمع اصلیش سوزنیش رو من ندیدم من بوش اصلیش رو 19 خریدم . ولی دو تا شمع دیگش سوزنیش هست البته میدونید ک شمع سوزنی تقلبی تو بازار زیاده و اصلیاشم خیلی گرونه . پیشنهاد من شمعهای اصلی خودشه بازم خواستی در مورد شمع سوزنی و تاثیرش بدونی تایپیک داره . موفق باشی
mohsenafi
02-01-1395, 02:15 بعد از ظهر
سلام ، سعی کن هر دو رو ، رو یک عدد تنظیم کنی در غیر این صورت هم زنجیرت تاب میوفته هم لنت ب فنا میره . شلی زنجیر هم باید بین 2.5 تا 3 سانت باشه . درستش اینه ک از جک در بیاریش بشینی رو موتور و یکی دیگه تنظیمش کنه
- - - Updated - - -
سلام اگه شمع جنسش خوب باشه معمولن تعویض رو 20000 تاست مگه اینکه براش مشکلی پیش بیاد . اگه روغنی شده با ی سمباده خیلی نرم و پارچه تمیزش کن کفایت میکنه . شمعهای بوش خودش خوبن حالا اگه خواستی چیز دیگه بندازی ، شمع اصلیش سوزنیش رو من ندیدم من بوش اصلیش رو 19 خریدم . ولی دو تا شمع دیگش سوزنیش هست البته میدونید ک شمع سوزنی تقلبی تو بازار زیاده و اصلیاشم خیلی گرونه . پیشنهاد من شمعهای اصلی خودشه بازم خواستی در مورد شمع سوزنی و تاثیرش بدونی تایپیک داره . موفق باشی
پس مهم نیست رو چه عددی باشه؟
فقط فاصلش از بالا سه سانت باشه کافیه؟
mohamad.gh
02-01-1395, 03:04 بعد از ظهر
پس مهم نیست رو چه عددی باشه؟
فقط فاصلش از بالا سه سانت باشه کافیه؟
هر دو زنجیر کش رو یک عدد باشه و زنجیر بین 2.5 تا 3 سانت خلاصی داشته باشه
mohsenafi
02-01-1395, 04:59 بعد از ظهر
متشکرم دوست عزیز
big_00a
05-01-1395, 12:35 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
دادشا گلم
موتور جدید اومده ؟
پالس ان اس ۱۵۰ سی سی؟؟
کسی امار داره ؟؟
صفرش چیه ؟؟
ان اس سوارا فرقی نداره قیافش با 200 ؟
Displacement
١٤٩.٥ cc
Maximum Power
Maximum Torque
Gearbox
٥-Speed gearbox
Ground Clearance
١٧٥ mm
Kerb/Wet Weight
١٤٠ kg
Fuel Tank Capacity
١٢ litres
mohamad.gh
05-01-1395, 01:09 قبل از ظهر
دادشا گلم
موتور جدید اومده ؟
پالس ان اس ۱۵۰ سی سی؟؟
کسی امار داره ؟؟
صفرش چیه ؟؟
خیلی باحاله الان داشتم غصه میخوردم خدایا پول ندارم ان اس,۲۰۰ بگیرم این اگهی رو دیدم
[Only registered and activated users can see links]پالس-ns-150cc/wgur0f_76/
- - - Updated - - -
دادشا گلم
موتور جدید اومده ؟
پالس ان اس ۱۵۰ سی سی؟؟
کسی امار داره ؟؟
صفرش چیه ؟؟
خیلی باحاله الان داشتم غصه میخوردم خدایا پول ندارم ان اس,۲۰۰ بگیرم این اگهی رو دیدم
- - - Updated - - -
دادشا گلم
موتور جدید اومده ؟
پالس ان اس ۱۵۰ سی سی؟؟
کسی امار داره ؟؟
صفرش چیه ؟؟
- - - Updated - - -
دادشا گلم
موتور جدید اومده ؟
پالس ان اس ۱۵۰ سی سی؟؟
کسی امار داره ؟؟
صفرش چیه ؟؟
- - - Updated - - -
دادشا گلم
موتور جدید اومده ؟
پالس ان اس ۱۵۰ سی سی؟؟
کسی امار داره ؟؟
صفرش چیه ؟؟
آره هست قیمت ندارم
big_00a
05-01-1395, 01:14 قبل از ظهر
محمد جان قیافش شبیه ان اس 200 هست؟
یا فرق داره ؟
گوشی که مثه اپاچی 180 از ترک بند میگن چیه اخر خودمم نفهمیدم داره
میشه بهش امید بس؟ یا بریم 220برداریم
mohamad.gh
05-01-1395, 01:31 قبل از ظهر
محمد جان قیافش شبیه ان اس 200 هست؟
یا فرق داره ؟
گوشی که مثه اپاچی 180 از ترک بند میگن چیه اخر خودمم نفهمیدم داره
میشه بهش امید بس؟ یا بریم 220برداریم
قیافشو ک میبینی رفیق چنگی ب دل نمیزنه ، متوجه منظورت نشدم ؟ گوشی ک مثل آپاچی ..... . ، از قیافش ک بگذریم 150 سی سی راضیت نمیکنه اگه ان اس میخوای بگیری ی خورده دیگه بزار روش ی بنللی 250 تک سیلندر بردار ، اگرم کمتر میخوای هزینه کنی 220 هم موتور خوبیه اگه قیافش برات مشکلی نداشته باشه . اگه ب فکر ان اسی ک جدا برات توضیح بدم
big_00a
05-01-1395, 01:47 قبل از ظهر
منظور اون گوشه بود کنار لاستیک یه چی هس مثه ترک بند
والله میگن ان اس بده ۲۲۰ بگیر بیشتر بچه ها
اما اون قیافه ان اس یچی دیگس
خیلی باحاله
میشه یکم توضیح بدی مختصر مفید
ایا یاتاقان میزنه؟؟
خیلی ظریفه ؟
اذیت بکن هس؟؟
۹۲
۹۳ چقد میشه گرف تو گرگان خیلی گرون بازن
mohamad.gh
05-01-1395, 02:21 قبل از ظهر
منظور اون گوشه بود کنار لاستیک یه چی هس مثه ترک بند
والله میگن ان اس بده ۲۲۰ بگیر بیشتر بچه ها
اما اون قیافه ان اس یچی دیگس
خیلی باحاله
میشه یکم توضیح بدی مختصر مفید
ایا یاتاقان میزنه؟؟
خیلی ظریفه ؟
اذیت بکن هس؟؟
۹۲
۹۳ چقد میشه گرف تو گرگان خیلی گرون بازن
اون گارد کنار ترک ، راستش برا خودمم سوال بود یکی از دوستان میگفت خانومای هندی دقت کنی بیشترشون لباسشون بلنده و ترک ک میشینن ب یک طرف میشنن ، اون گارد برا اینه ک لباسشون ب داخل کشیده نشه . نظرش منطقی بود :)
من یک سالی هست دارمش ، 14500 تا روندم ، اذیتی نداشته فقط باید حواست ب روغن و فیلتر روغنش باشه بقیشم رسیدگیش مثل موتورای دیگس .
برج 10.94 یکی از دوستان گنبد گرفت 8700 . اگه ب فکر موتور کار کرد هستی خیلی مراقب باش
big_00a
05-01-1395, 10:22 قبل از ظهر
خب اگر این باشه بانوهای اهل سنت ( ترکمن ها ) هم میتونن راحت بشینن پس
peyman_1363
07-01-1395, 03:43 بعد از ظهر
یک سوال از دوستانی که این موتورو دارن:
این موتور با توجه به قدرتی که داره برای تپه و کوه چطوره راحت بالا میره؟
قدرتش در حالت دو ترکه چطوره برای بالا رفتن از تپه ها؟
:bunnyearsmiley:
behnamrazavi
08-01-1395, 07:48 بعد از ظهر
بدرد این حرکت نمیخوره، فقط قدرت مهم نیست، لاستیک و سیستم فنر بندی و چیزای واجبتری هم دخیل هستش.
mohamad.gh
08-01-1395, 10:55 بعد از ظهر
کوه باهاش زیاد رفتم البته آسفالت اینجا کوهستان زیاد داره ک جادهاش آسفالتن ، پریروز باهاش 580 تا روندم ک حدود 250 تاش تو کوه بود ، دو ترک باهاش کوه نرفتم من120 کیلو وزنمه با وسایلی ک دارم حدود 130 کیلویی بار روشه ، بدون هیچ مشکلی سینه کشهارو بالا میره مثل ماست
peyman_1363
09-01-1395, 12:23 قبل از ظهر
کوه باهاش زیاد رفتم البته آسفالت اینجا کوهستان زیاد داره ک جادهاش آسفالتن ، پریروز باهاش 580 تا روندم ک حدود 250 تاش تو کوه بود ، دو ترک باهاش کوه نرفتم من120 کیلو وزنمه با وسایلی ک دارم حدود 130 کیلویی بار روشه ، بدون هیچ مشکلی سینه کشهارو بالا میره مثل ماست
مرسی محمد جان از راهنمایی عالیت منم دنبال موتوریم که واسه بالا رفتن از تپه های خاکی که موتور قدرت بالارفتن داشته باشه واقعیتش موتورهای تریل ایرانی فقط اسم تریلو یدک میکشنو قدرت سی جی.من موتوری میخوام که بتونه سربالایی های تپه رو دو ترکه کم نیاره.بازم ممنون از جوابت
M@hdi
10-01-1395, 11:18 قبل از ظهر
سلام
این زنجیرهای طلایی مارک DID چطوره؟ رفیقم انداخته میگه اصلا صدا نداره ... بدون اورینگ هم هست 45 تومن خریده قیمتش خوبه؟
amiroww
12-01-1395, 04:15 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان عزيز
من قصد خريد اين موتور داشتم
قيمت مدل ٩٥ ٨٤٠٠ بهم دادن
به موتور خوب رسيدگي مي كنم ، فقط سوالم اينه كه دوستاني كه ياتاقان زدن تو فشار اينجوري شدن يا مرور زمان ؟!
الان rs اومده ولي موتور ايده الي نيست ...
من براي استفاده شهر مي خوام ، برم سر كار و برگردم روزي ١٠ كيلومتر حداكثر
اخر هفته هم دوري بزنم باهاش .
قبل از اين نينجا و هيو داشتم ، اين موتور اذيت مي كنه منو مثل هيو يا گل پسر ؟!
ممنون
M@hdi
12-01-1395, 06:24 قبل از ظهر
سلام
اونایی که یاتاقان زدن از بی روغنی انجین بوده شک نکن همین چند صفحه قبل رو بخونی یکی از دوستان موتورش یاتاقان زد که خودش بعدا متوجه شد که از روغن کم و خشک کار کردن انجین بوده
ان اس فقط به روغن و فیلتر روغن حساسه روغنشو سر هر 1000 تا 1500 تا عوض کنی و به اندازه بریزی ... فیلتر روغن رو هر 2 یا 3 هزارتا تعویض کنی(بعد تعویض فیلتر روغن بیشتر باید بریزی همین نکته یاتاقان زدن موتور دوستمون بود که گفتم) دنده 1 و2 رو زیاد پر نکنی هیچیش نمیشه .... زنجیر فابریکش هم بعد یه مدت به صدا میوفته و کش میاد که با یه زنجیر خوب می تونی جایگزین کنی
در کل نسبت به پالسهای دیگه مثه 180 و 220 و...... به رسیدگی بیشتری نیاز داره
Mohsen_14
12-01-1395, 08:08 قبل از ظهر
سلام
این زنجیرهای طلایی مارک DID چطوره؟ رفیقم انداخته میگه اصلا صدا نداره ... بدون اورینگ هم هست 45 تومن خریده قیمتش خوبه؟
DID مارک معتبریه و ژاپنی . ولی چند وقتیه که تقلبیش خیلی زیاد شده ، یا مارک دیگه بخر یا از جای معتبر . 45 قطعا تقلبیه .
M@hdi
12-01-1395, 02:25 بعد از ظهر
زنجیر من خوبه فعلا 4600 تا راه رفتم باهاش به نظرتون رو چندهزارتا عوض کنم؟ چه مارکی بخرم؟ اورینگ دار خوبه یا بدون اورینگ؟
یکی از دوستام می گفت چون این موتور قاب زنجیر نداره باید اورینگ دار بگیری که آب نره تو زنجیر و خرابش کنه .. صحت داره؟ یه عده می گن اورینگ دار صدا میده می خوای صدا نده بدون اورینگ بنداز گیج شدیم خدایی
Amir CG
16-01-1395, 10:57 بعد از ظهر
سلام و درود خدمت بروبچ
تهرانم
میخواستم رنگ سفید پرچمیشو بگیرم
از نمایندگی بگیرم یا 17 شهریور؟
M@hdi
17-01-1395, 06:05 قبل از ظهر
سلام
17 شهریور هم نمایندگی داره آقای حسین جدیدیان بسیار انسان شریف و منصفی هستن شمارشونم تو سایت فارس موتور هست
Ghasem94
18-01-1395, 11:42 قبل از ظهر
سلام
ما يه چند روز ديگه قصد خريد ان اس داريم
يه سوالي دارم روغن ادرينول بود شايد اشتباه نوشتم كه ليتري ٥٠ تومن قيمت داره استاندارد موتور داره
اين بهتره از اول بريزي يا ايراني
بعد اين ان اس ١٢٠٠ سي سي روغن ميگيره دقيق
مثلا پژو ٤ ليتر ميگيره تعويض روغني ها نيم ليتر براي فيلتر ميريزن كه كم نياره اين موتور هم موقعي كه ميخواي فيلتر و عوض كني بايد همين عمل و انجام بدي
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
behnamrazavi
18-01-1395, 12:35 بعد از ظهر
داداش اگه نظر منو بخوای، هر روغنی میریزی نهایتا سر 1500 تا عوض کن، در ضمن اگه روغن مخصوص موتورسیکلت بریزی خیلی بهتره، من قبلا فکر میکردم مثلا روغن خوب بریزم سر 2500 یا بیشتر عوض کنم هم بهتره هم مرقوم به صرفه تره ولی یبار نزدیک بود ضررش رو ببینم که درجا متوجه شدم و سریع روغن عوض کردم، وگرنه موتورم آسیب میدید، دلیل اینکه باید روغن موتور رو زودتر نسبت به ماشین عوض کرد هم اینه که موتور سیکلت دور موتور بالاتری نسبت به ماشین داره واسه همین هر روغنی میریزی باید نهایتا سر 1500 تا عوض کنی، این حرفو قبلا یه مهندس مکانیک بهم گفته بود ولی من قبول نکرده بودم که بعدا به حرفش رسیدم، اینایی که گفتم برا اینکه موتورت سالم بمونه، دیگه خود دانی، اگر هم فیلتر عوض کردی باید یه نمه بیشتر بریزی، ولی کلا حواست به اون گیج بغل باشه، ضد یخ هم از مکس بیشتر نریز، فیلتر روغنت رو هم دفعه اول زودتر عوض کن، کلا فیلتر روغن مهمه، حواست باشه
Ghasem94
18-01-1395, 03:13 بعد از ظهر
داداش اگه نظر منو بخوای، هر روغنی میریزی نهایتا سر 1500 تا عوض کن، در ضمن اگه روغن مخصوص موتورسیکلت بریزی خیلی بهتره، من قبلا فکر میکردم مثلا روغن خوب بریزم سر 2500 یا بیشتر عوض کنم هم بهتره هم مرقوم به صرفه تره ولی یبار نزدیک بود ضررش رو ببینم که درجا متوجه شدم و سریع روغن عوض کردم، وگرنه موتورم آسیب میدید، دلیل اینکه باید روغن موتور رو زودتر نسبت به ماشین عوض کرد هم اینه که موتور سیکلت دور موتور بالاتری نسبت به ماشین داره واسه همین هر روغنی میریزی باید نهایتا سر 1500 تا عوض کنی، این حرفو قبلا یه مهندس مکانیک بهم گفته بود ولی من قبول نکرده بودم که بعدا به حرفش رسیدم، اینایی که گفتم برا اینکه موتورت سالم بمونه، دیگه خود دانی، اگر هم فیلتر عوض کردی باید یه نمه بیشتر بریزی، ولی کلا حواست به اون گیج بغل باشه، ضد یخ هم از مکس بیشتر نریز، فیلتر روغنت رو هم دفعه اول زودتر عوض کن، کلا فیلتر روغن مهمه، حواست باشه
براي آچار كشي و سرويس دوره اي نمايندگي و پيشنهاد ميديد يا كسي هست ماهر و ادم درست حسابي باشه
behnamrazavi
18-01-1395, 03:42 بعد از ظهر
براي آچار كشي و سرويس دوره اي نمايندگي و پيشنهاد ميديد يا كسي هست ماهر و ادم درست حسابي باشه
حقیقت من نمایندگی نبردم، سر خیابونمون ینفر کار درست بود دادم به اون، ازم 100 تومن گرفت، ولی جلو چشم خودم آچارکشی کرد، چند جاش رو هم واشر فنری انداخت، ولی مهمتر از همه فیلر گیری هستش که خیلی حساس و مهمه، چون اساسا فیلر این موتورها بدلیل سفت بودن مشکل ساز میشه، موتور منم فیلرش نسبتا سفت بود، وگرنه آچارکشی چیز خاصی نیست، مهم فیلرگیریه.
e.jaber.g
19-01-1395, 03:48 بعد از ظهر
حقیقت من نمایندگی نبردم، سر خیابونمون ینفر کار درست بود دادم به اون، ازم 100 تومن گرفت، ولی جلو چشم خودم آچارکشی کرد، چند جاش رو هم واشر فنری انداخت، ولی مهمتر از همه فیلر گیری هستش که خیلی حساس و مهمه، چون اساسا فیلر این موتورها بدلیل سفت بودن مشکل ساز میشه، موتور منم فیلرش نسبتا سفت بود، وگرنه آچارکشی چیز خاصی نیست، مهم فیلرگیریه.
دوست عزیز منظورتون از سفت بودن فیلرا چیه؟
خودتون فیلر گیری کردید؟
Ghasem94
20-01-1395, 06:02 بعد از ظهر
الان چند ميشه خريد ؟ مدل هايي كه تو بازار هست 2016 هستن فرقي دارن
تو آگهي ها كه ميبينم همه زير ٥٠٠٠ تا رفته ولي گزاشتن واسه فروش
چه مشكلي داره مگه ؟
من شنيدم ميگن دنده ١ و ٢ و نبايد تخته گاز بري درسته اين حرف ؟
behnamrazavi
20-01-1395, 06:40 بعد از ظهر
الان چند ميشه خريد ؟ مدل هايي كه تو بازار هست 2016 هستن فرقي دارن
تو آگهي ها كه ميبينم همه زير ٥٠٠٠ تا رفته ولي گزاشتن واسه فروش
چه مشكلي داره مگه ؟
من شنيدم ميگن دنده ١ و ٢ و نبايد تخته گاز بري درسته اين حرف ؟
من خودم میخوام بفروشم، چون میخوام یدونه هوندا 125 طرح بگیرم واسه کار، این حیفه، دلیل اینکه گزاشتن واسه فروش هم اینه که پول زیاد دادن حالا پشیمون شدن، نباید ازین موتور توقع یه موتور 250 سی سی ژاپنی داشت، حواست به فیلر و روغن و فیلتر روغن باشه، گاز بده، ولی تخته زیاد نکن، مخصوصا تو یک و دو
Ghasem94
20-01-1395, 08:11 بعد از ظهر
دست دوومش ارزش داره بگيريم پشيمون نشيم ؟
يكي لطفا ما رو راهنمايي كنه ؟
اساتيد شرمنده چون ميخوام پشيمون نشم سوال تكراري ميپرسم
- - - Updated - - -
behnamrazavi
20-01-1395, 08:25 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
از آشنا بگیر، که بدونی موتور رو نترکونده، وگرنه باید موتور شناس باشی
mohammad.p
21-01-1395, 01:09 قبل از ظهر
بالاخره مام یه دوری با این موتور زدیم و اولین بارم بود که سوار میشدم . موتور مدل 92 رنگ آبی کارکردش 13 هزار تا بود و تو این مدت موتور خواب بوده و استفاده زیادی ازش نشده . روندش خیلی خوب بود وشتاب نسبتا بالایی داشت و ترمزای خیلی قوی که با احتیاط باید ترمزگیری کنیم وگرنه میندازتمون کف خیابون . موتور تو دستیه و کنترلش خیلی راحته و زود میشه بهش عادت کرد . چند بارم که شتاب لحظه ای گرفتم خیلی تند شتاب میگرفت و کلا بگم خوشم اومد . ولی صاحب موتور قیمت بالا میداد میگفت 7500 میفروشم . و خودشم میگفت که لاستیکاش بدلیل خواب بودن نیاز به تعویض داره . به نطر دوستان با این قیمت ارزش خرید داره . البته انجین و زنجیرش هم هیچ صدای اضافی نمیداد و مثل موتور صفر بود
M@hdi
21-01-1395, 06:06 قبل از ظهر
نه داداش ارزش نداره با 7500 یه 94 کم کارکرد میشه خرید موتورش 6 تومن بیشتر نمیارزه
تازه سری جدیداش بهترن و مشکلات سری اولی ها رو ندارن
Alireza.BMW
21-01-1395, 03:04 بعد از ظهر
بالاخره مام یه دوری با این موتور زدیم و اولین بارم بود که سوار میشدم . موتور مدل 92 رنگ آبی کارکردش 13 هزار تا بود و تو این مدت موتور خواب بوده و استفاده زیادی ازش نشده . روندش خیلی خوب بود وشتاب نسبتا بالایی داشت و ترمزای خیلی قوی که با احتیاط باید ترمزگیری کنیم وگرنه میندازتمون کف خیابون . موتور تو دستیه و کنترلش خیلی راحته و زود میشه بهش عادت کرد . چند بارم که شتاب لحظه ای گرفتم خیلی تند شتاب میگرفت و کلا بگم خوشم اومد . ولی صاحب موتور قیمت بالا میداد میگفت 7500 میفروشم . و خودشم میگفت که لاستیکاش بدلیل خواب بودن نیاز به تعویض داره . به نطر دوستان با این قیمت ارزش خرید داره . البته انجین و زنجیرش هم هیچ صدای اضافی نمیداد و مثل موتور صفر بود
.
شما میتونی 2 رنگ مدل 94 با کاکرد پایینتر این قیمتا بخری صفرش 8400 تا 8500 هستش
- - - Updated - - -
قیمت موتور ایشون هم 6500 در بهترین حالت یعنی با بیمه فول و بدون خرج اگه لاستیکام باید عوض شه خب قیمت لاستیکم ازش کم میشه که فکر میکنم لاستیکاش حدود 400 آب بخوره براتون پس میشه 6 تا 6100
sajjadme
26-01-1395, 12:28 قبل از ظهر
نه ولی امیدوارم که خدمات پس از فروشش اینجاهم راه بیوفته و اگه خدا قسمت کنه یه تک سیلندر قرمزش رو بگیریم....ولی باز میترسم بخاطر نبود قطعه اش و تعمیرکارش ....و اینکه میترسم موتور بدی از نظر کیفیت مونتاژ ازآب در بیاد...چون 9.5 ملیون تومن پول کمی نیست که ادم بخواد ریسک کنه روش
Sination
26-01-1395, 01:12 قبل از ظهر
اینجا صحبت در خصوص ns هستش هاااا:297:
VAHID
26-01-1395, 03:09 بعد از ظهر
پست های اسپم پاک شدند.
لطفا از بحث در مورد بنلی-تلگرام و سرعت سایت و... در این تاپیک و تاپیک های دیگه که ربطی به
موضوع تاپیک ندارند خودداری کنید.
در صورت مشاهده تکرار ارسال پست های اسپم کاربر بن میشه.
peyman_1363
27-01-1395, 11:20 قبل از ظهر
توی نظر سنجی جای رنگ سفیدش خالیه.
رنگ سفیدش یک چیز دیگه است خدایش خیلی نازه.:14:
ولی من که موندم ان اس بخرم یا نه یکی میگه بخری بعدش برای انژکتوری شدن باز برات دردسر میشه یکی میگه وایسا موتورهای بهتر میاد یکی میگه آدم عاقل اینقدر پول به موتور نمیده(خداییش ظلمه ماشین زیر پام 10 تومن باشه موتورو 9 تومن بخری) من که موندم چیکار کنم این رنگ سفید بد جوری دلمو برده.:10:
bsalireza
27-01-1395, 05:57 بعد از ظهر
سلام
من روغن 50-20 ادنول پیدا نکردم ولی ۴۰-۱۰ بود بنظر شما موردی نداره ۴۰-۱۰ بریزم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
M@hdi
27-01-1395, 07:37 بعد از ظهر
دوست عزیز بارها راجع به روغن بحث شده و نتیجه رسیده به یک روغن
بهران سوپر پیشتاز 20w50 .... سر هر 1000 تا هم عوض کن .... الکی پول بالای این روغنهای خارجی مارجی هم نده
arn1363
28-01-1395, 03:51 بعد از ظهر
دوستان سلام
من تازه به جمع ان اس سوارها پیوستم یه سوال داشتم.
زنجیر کش موتور من یکیش روی 18 هستش یکی روی 16 حالا خودم میخوام تنظیمشون کنم آیا قلق خاصی داره؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
shaahinah
29-01-1395, 11:15 قبل از ظهر
با سلام خدمت دوستان گل یه سوال داشتم خدمتتون میخواستم بدونم کیا وضعیت در باک بنزینشون اینجوریه یا سر ریز کرده ؟ علتش چیه ؟ کسی هم راحلی واسش پیدا کرده ؟[Only registered and activated users can see links]
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Amir CG
30-01-1395, 08:41 بعد از ظهر
دادا موتورت تعمیر شد؟
چظوریه؟بازم صدا میده؟
محمد جانی
30-01-1395, 09:10 بعد از ظهر
:icon_pf _97_:سلام دوستان.دنده هام چند وقتی میشه یهو در میره از جا مثلا میزنم 4 بعد 200متر در میره یه صدای نافرم میده منم کم میکنم دندرو یا زیاد تا جا میره.فیلرامم خیلی صدا میده البته بگم شیش ماه پیش شاتون زدم میل لنگو کامل عوض کردم موتورو دوباره جمع کرد موتور خوب راه میره ولی صداعه هرکاری هم کردیم تو این شیش ماه بازم صدا میده.نمیدونم عوض کنم فیلرامو درست میشه لرزش موتور کمتر میشه نمیشه.کلافمون کرد این ان اس
8446215713
31-01-1395, 09:50 قبل از ظهر
ی واشر لاستیکی زیر در باک هس باید عوض بشه
VAHID
31-01-1395, 10:13 قبل از ظهر
:icon_pf _97_:سلام دوستان.دنده هام چند وقتی میشه یهو در میره از جا مثلا میزنم 4 بعد 200متر در میره یه صدای نافرم میده منم کم میکنم دندرو یا زیاد تا جا میره.فیلرامم خیلی صدا میده البته بگم شیش ماه پیش شاتون زدم میل لنگو کامل عوض کردم موتورو دوباره جمع کرد موتور خوب راه میره ولی صداعه هرکاری هم کردیم تو این شیش ماه بازم صدا میده.نمیدونم عوض کنم فیلرامو درست میشه لرزش موتور کمتر میشه نمیشه.کلافمون کرد این ان اس
کار کرد موتور چقدره؟
موقعی که موتور پیاده بود زنجیر تایمو چک کردید؟ و ایضا کمونی هاشو.
گیر بکس رو درست جمع نکرده.فنر ساچمه های ماهک در رفتن.
shaahinah
31-01-1395, 10:14 قبل از ظهر
دوست عزیز ببین مال صفحه کلاچت نیس خب چرا پیش یه تعمیرکار یا نمایندگی نمیبری منم هفته پیش موتورمو بعد از یک ماه خوابیدن واسه تعویض میلنگ شاتون تحویل گرفتم خوشبختانه صداش به طور محسوس کمتر شده نسبت به قبل ولی جوری اساسی پاشیده به قاب بغل انجین و سر جلوی موتور که حالم گرفته شده وقتی اووردم خونه شستم دیدیم اینجوریه خط و خش انداخته این مشکل دنده هم فکر نکنم مربوط به تعویض میلنگ و دست بردن تو انجین باشه شاید یه چنتا تعمیرکار نشون بده ببین نظرشون چیه شما زنجیر تایمم عوض کردی؟؟؟؟ یه قسمتی از صدای اضافه انجین مربوط به اونه که بعد از یه مدت باید حتما تعویض بشه چون قطعه مصرفیه
8446215713
31-01-1395, 10:21 قبل از ظهر
ا
ان اس درست شدنی نیس . عمر مفیدش به سر اومده. فیلراتو عوض نکن موتورتو عوض کن.
mohamad.gh
01-02-1395, 06:38 قبل از ظهر
با سلام خدمت دوستان گل یه سوال داشتم خدمتتون میخواستم بدونم کیا وضعیت در باک بنزینشون اینجوریه یا سر ریز کرده ؟ علتش چیه ؟ کسی هم راحلی واسش پیدا کرده ؟
سلام شاهین جان من ک تا امروز از این داستانا نداشتم ، میگم آخره شانسیا :pm1:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
M@hdi
03-02-1395, 01:28 بعد از ظهر
سلام
موتور من چند روزه خیلی بد راه میره اصلا گاز نمی خوره بترکونمش 110 تا میره گاز رو که ول می کنم سریع دور موتور میاد پایین و موتور از سرعتش کاسته میشه امروز بردم تعمیرگاه گفت لاستیک دیافراگمش باید تعویض بشه ... خلاصه 45 تومن گرفت لاستیک دیافراگم رو عوض کرد(اجرتش همینه؟ 12 تومن پول لاستیکه شد فقط) فیلراش رو نگاه کرد گفت خوبه یه دور زدم بهتر شده بود ولی تا خونه برسم بازم همونجوری شد اعصابم ریخت به هم
به نظرتون مشکلش از چی می تونه باشه؟
shaahinah
03-02-1395, 01:56 بعد از ظهر
سلام
موتور من چند روزه خیلی بد راه میره اصلا گاز نمی خوره بترکونمش 110 تا میره گاز رو که ول می کنم سریع دور موتور میاد پایین و موتور از سرعتش کاسته میشه امروز بردم تعمیرگاه گفت لاستیک دیافراگمش باید تعویض بشه ... خلاصه 45 تومن گرفت لاستیک دیافراگم رو عوض کرد(اجرتش همینه؟ 12 تومن پول لاستیکه شد فقط) فیلراش رو نگاه کرد گفت خوبه یه دور زدم بهتر شده بود ولی تا خونه برسم بازم همونجوری شد اعصابم ریخت به هم
سلام دوست عزیز موتورتون مدل چنده چنتا راه رفته؟
در کل بنده کارایی که کردم و تاثیر داشته تو شتاب...
باز کردن جفت چرخها و گریس کاری داخلشون
تنظیم زنجیر و روغن کاری و در صورت کش اومدن تعویض زنجیر تعویض لاستیک دیافراگم پس از کارکرد 10000 تعویض شمعها پس از کارکرد حداکثر 10000 که این مورد بیشترین تاثیرو تو شتاب و سرعت داره تعویض فیلتر هوا پس از کارکرد 10000 کیلومتر چک کردن ترمزها و درگیر نبودن دیسک و لنت از جمله مواردیه که باعث افت شتاب و سرعت میشه که بنده با سرویس کردن دوره ای موتور و رعایت تمام موارد بالا موتورم جون دوباره گرفت درست مثل اولش ... دست آخر میریم سراغ تنظیم نبودن کاربراتور یا کثیف بودن اون و همچنین مشکل دار بودن صفحه کلاچ و انجین که احتمال این موارد خیلی کمه مگر اینکه موتور خیلی کارکرده باشه شما چند چیز بالا رو ک گفتم حتما مو ب مو انجام بده ایشالا ک خیره
M@hdi
03-02-1395, 03:03 بعد از ظهر
موتور 5200 تا بیشتر راه نرفته شما رو 10000 تا لاستیک کاربراتور رو عوض کردی من امروز عوض کردم تاثیری نداشت دیسک ترمز درگیر نیست کلاچ رو گرفتم درحال حرکت تست کردم
زنجیر تنظیمه سر هر هزار تا اسپری گریس می زنم
الان یه هفته ای میشه اینجوری شده قبلا اینجوری نبود
هوا سرد باشه یا بارون بیاد خیلی نرم کار می کنه هوا که یه خرده گرم و خشک میشه اینجوری میشه خودم حدس می زنم از فیلرا باشه ولی کنترل کرد گفت خوبه
خودم حدسم اینه: فیلرا تنظیم نیست واسه اینکه دوباره منو بکشونه اونجا یه اجرت باز و بسته کردن دیگه بگیره گفت تنظیمه حروم خورتر این مکانیکا خودشونن .... باید خودم دست به آچاربشم این خورده کاریا رو خودم انجام بدم هر سری بخوام کلی اجرت باز و بسته کردن بدم که بیچاره می شم
behnamrazavi
03-02-1395, 03:37 بعد از ظهر
موتور 5200 تا بیشتر راه نرفته شما رو 10000 تا لاستیک کاربراتور رو عوض کردی من امروز عوض کردم تاثیری نداشت دیسک ترمز درگیر نیست کلاچ رو گرفتم درحال حرکت تست کردم
هوا سرد باشه یا بارون بیاد خیلی نرم کار می کنه هوا که یه خرده گرم و خشک میشه اینجوری میشه خودم حدس می زنم از فیلرا باشه ولی کنترل کرد گفت خوبه
خودم حدسم اینه: فیلرا تنظیم نیست واسه اینکه دوباره منو بکشونه اونجا یه اجرت باز و بسته کردن دیگه بگیره گفت تنظیمه حروم خورتر این مکانیکا خودشونن .... باید خودم دست به آچاربشم این خورده کاریا رو خودم انجام بدم هر سری بخوام کلی اجرت باز و بسته کردن بدم که بیچاره می شم
فیلتر هوات میزونه؟
mhd65
03-02-1395, 07:25 بعد از ظهر
سلام
سلام لاستیک دیافراگم اصلی قیمتی حدود 85 تا 95 تومن داره که با سیم گاز هست سعی کنید فابریک بندازین چون متفرقه هاش دو سه باک بنزین خراب میشه
mohamad.gh
03-02-1395, 07:40 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
said khansar
03-02-1395, 08:08 بعد از ظهر
محمداقاکجاست اینجادقیقن؟اینجاروتاحالان دیده ونرفته بودم.
mohamad.gh
03-02-1395, 08:17 بعد از ظهر
محمداقاکجاست اینجادقیقن؟اینجاروتاحالان دیده ونرفته بودم.
سلام آقا سعید ، خالد نبی [Only registered and activated users can see links] %D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87_% D8%AE%D8%A7%D9%84%D8%AF_%D9%86%D8%A8%DB%8C
دیروز بودم ، جاتون خالی تو این برج خیلی قشنگ میشه .
said khansar
03-02-1395, 08:34 بعد از ظهر
سلام.ممنون .همیشه خوش وسلامت باشین درپناه خداوند.
shaahinah
03-02-1395, 11:52 بعد از ظهر
آقا موتور و بذار رو دو جک چرخها رو بچرخون ببین میزونن خوب دور میزنن یا درگیرن گذشته از اون شما که زحمت لاستیک دیافراگم رو تو 5000 تا کشیدی عوض کردی یه دست شمع هر سه شمعو منظورمه و فیلتر هوا و فیلتر روغن و خود روغن و عوض کن بره که یه جا سرویس دوره ای کرده باشی ایشالا ک تاثیر داره و موتورت باز میشه مث روز اولش ولی حتما انجام بده نتیجشو اینجا اعلام کن موفق باشی
zeroamin
07-02-1395, 08:52 بعد از ظهر
لاستیک دیافراگم اصلیش نیست تو بازار.من کل نمایندگی هاشو گمرک و نظام آباد و خاک سفید رو زیر رو کردم پیدا نکردم.قراره تا آخر اردیبشت بیاد اصلیش.قیمتشم همراه با پیستون گاز کاربرات و سوزنش کامل دوروبر 70 تومنه.مال منم توی 6000 کیلومتر اول دیافراگم تعطیل شد.
این دیافراگما که تو بازاره آشغالی بیش نیست.اتفاقا منم یه بار تعویض کردم فرداش همون آشو کاسه بود.کاربرات رو باز کردم دیدم بله.لاستیکش وا رفته کلا.
فیلرشم باید با آچار فیلر چک بشه.با دست فایده نداره.من دیدم بعضی مکانیکا با دست بازی میکنن میگن خوبه.
RoadBiker
07-02-1395, 10:12 بعد از ظهر
عرض ادب
سروران گرامی
مدل 94 مشکی 3000 کارکرد چند فی میخوره
تشکر فراوان
Alireza.BMW
08-02-1395, 08:18 قبل از ظهر
عرض ادب
سروران گرامی
مدل 94 مشکی 3000 کارکرد چند فی میخوره
تشکر فراوان
.
مدل 95ش 8700هه کارکرده 94 هم حداکثر 7500
mohsenafi
08-02-1395, 11:10 قبل از ظهر
سلام دوستان
موتورم 960 تار کاکرد شه میخام ببرم آچار کشی زنگ زدم نمایندگی اصلی در فلکه دوم تهرانپارس نوبت داده فردا ساعت 12:30 ببرم گفتم چقدر کار میبره گفت نیم ساعت 40 دقیقه بهت میدیم :waiting: به نظرتون چی کار کنم ببرم یا جایی رو سراغ دارید که خوب باشه
متشکرم
behnamrazavi
08-02-1395, 11:44 قبل از ظهر
سلام دوستان
موتورم 960 تار کاکرد شه میخام ببرم آچار کشی زنگ زدم نمایندگی اصلی در فلکه دوم تهرانپارس نوبت داده فردا ساعت 12:30 ببرم گفتم چقدر کار میبره گفت نیم ساعت 40 دقیقه بهت میدیم :waiting: به نظرتون چی کار کنم ببرم یا جایی رو سراغ دارید که خوب باشه
متشکرم
نمایندگی کار خاصی نمیکنه، البته آچار کشی کار خاصی نیست، خودتم میتونی، فقط مهم فیلرگیریه، تو نمایندگی هم فیلرگیری درست حسابی نمیکنن، مگه اینکه پول اضافی بدی، اونم شاید..
mohsenafi
08-02-1395, 07:33 بعد از ظهر
نمایندگی کار خاصی نمیکنه، البته آچار کشی کار خاصی نیست، خودتم میتونی، فقط مهم فیلرگیریه، تو نمایندگی هم فیلرگیری درست حسابی نمیکنن، مگه اینکه پول اضافی بدی، اونم شاید..
چی بگم والله آدم نمیدونه کجا بره به کی اعتماد کنه به قول شما اگه پول بدی شاید اونم شاید
mentiroso
08-02-1395, 09:51 بعد از ظهر
سلام دوستان
متشکرم
چه جایی هم زنگ زدی؟!؟! اونجا بری کلا 10 دقیقه چهارتا پیچ چرخ عقب و جلو و فرمون رو سفت میکنه میگه تموم شد
قادراحمدی توگمرک هست .....مولوی..بعد از چهارراه امیریه کوچه خجسته پلاک 10
خودش تخصصی ktm کار میکنه ...مرد منصفی هست.
mohsenafi
09-02-1395, 08:58 بعد از ظهر
به جز فیلر گیری اگه ممکنه بگید چه جوریه آچار کشی
خودم انجامش بدم
- - - Updated - - -
چه جایی هم زنگ زدی؟!؟! اونجا بری کلا 10 دقیقه چهارتا پیچ چرخ عقب و جلو و فرمون رو سفت میکنه میگه تموم شد
قادراحمدی توگمرک هست .....مولوی..بعد از چهارراه امیریه کوچه خجسته پلاک 10
خودش تخصصی ktm کار میکنه ...مرد منصفی هست.
مرسی
behnamrazavi
09-02-1395, 09:23 بعد از ظهر
هر پیچی دیدی سفت کن، بگرد دنبال پیچ
behnamrazavi
09-02-1395, 09:23 بعد از ظهر
منتها باید تخصص پیچ سفت کردن رو داشته باشی وگرنه مواظب باش هرز نشه
alirezak45
10-02-1395, 05:10 بعد از ظهر
سلام دوستان من بین 180ug4 با ns موندم کدوم رو بخرم واقعا گیج شدم ug4 رو از این لحاظ دوس دارم که موتور عمریه و کم خرجه و بی دردسر من اول نظرم رو ns بود ولی وقتی صفحات قبلی رو خوندم به شک افتادم از خریدش یخوام 8500 پول بدم بعدشم معلوم نباشه موتور خوب در بیاد یا نه الان یسری میگن شاتون کوتاهه نمیشه فشار زیاد بیاری یسری میگن صفحه کیلومتر دیر روشن میشه واسه یسری یاتاقان زده واسه یسری هم به صدا افتاده با این همه مشکلات بنظرم ریسکه خریدن ns ولی خب لذت سواری و سرعت و شتاب و نرم بودنش رو نمیشه با ug4 مقایسه کرد لطف کنید راهنماییم کنید ممنون
- - - Updated - - -
سلام دوستان من بین 180ug4 با ns موندم کدوم رو بخرم واقعا گیج شدم ug4 رو از این لحاظ دوس دارم که موتور عمریه و کم خرجه و بی دردسر من اول نظرم رو ns بود ولی وقتی صفحات قبلی رو خوندم به شک افتادم از خریدش یخوام 8500 پول بدم بعدشم معلوم نباشه موتور خوب در بیاد یا نه الان یسری میگن شاتون کوتاهه نمیشه فشار زیاد بیاری یسری میگن صفحه کیلومتر دیر روشن میشه واسه یسری یاتاقان زده واسه یسری هم به صدا افتاده با این همه مشکلات بنظرم ریسکه خریدن ns ولی خب لذت سواری و سرعت و شتاب و نرم بودنش رو نمیشه با ug4 مقایسه کرد لطف کنید راهنماییم کنید ممنون
شهداد
11-02-1395, 12:39 بعد از ظهر
من ug4 صفر گرفتم سال 91 آببندیو رعایت نکردم از روز اول گازشو گرفتم 4000 تا یاتاقان زد ns مدل 93 گرفتم شهریور ماه الان موتورم 12000 تا را رفته هیچ مشکلی با موتورم ندارم فقط آببندیشو تا 2000 کیلومتر عین چیزی که دفترچش گفته بود رعایت کردم یعنی تا 1000 تا دور موتورو از 4 بیشتر گاز ندادم 1000 تا 2000 کیلومترم دور موتورو بیشتر از 5 گاز ندادم از 2000 تا بهش گاز دادم مثل بعضی از بچه هام هر 1000 تا روغن عوض نمی کنم هر 3000 تا روغن و فیلتر روغنشو عوض می کنم به هیچیش تاحالا دست نزدم صداشم با روز اولش هیچ فرقی نکرده مدل گاز دادنم جوریه که محدوده دور 5 تا 7.5 گاز میدم به صورت روزمره چون هر روز باحاش میرم مغازه آخر هفته هام معمولا باحاش از کرج میام تهران از جاده قدیم 100 تا 120 یه کله میام باهاش تا 140 هم باهاش رفتم مشکلی نداشته
behnamrazavi
11-02-1395, 01:11 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
داداش یه چیزی بگم، بتونی درست تصمیم بگیری،
1 موتورت رو درست آببندی کن، تو مدت آببندی گاز الکی نده و فشار نیار به موتور.
2 با موتورت حال کن، ns موتور خوبیه واقعا، اما.....
من از وقتی خریدم و خیلی ازین نوشته های منفی رو خوندم که دایما از یاتاقان زدن و روغن و... نوشتن، باعث شد که واقعا نتونم از موتورم لذت ببرم، در حالیکه اگه به روغن و فیلتر روغن و تنظیم بودن فیلرش توجه داشته باشی هیچ مشکلی پیدا نمیکنه، تا حدود زیادی هم با نظر نفر قبلی موافقم، فقط روغن رو زودتر عوض کنی بهتره، یا ان اس بخر یا آر اس، فکر میکنم تا چند وقت دیگه ان اس انژکتوری هم بیاد.
موفق باشی
شهداد
11-02-1395, 01:19 بعد از ظهر
البته من چون روغن castrol magnatec که روغن sentetic هست میریزم روغنشو دیر عوض می کنم ولی اگر روغن طبیعی (mineral) بریزی توش باید زودتر عوضش کنی البته تو دفترچش زده اگر از روغن bajaj استفاده کنید زمان تعویض روغن هر 5000 تاست
mohsenafi
15-02-1395, 09:59 قبل از ظهر
سلام دوستان
موتور من از صفری پدال ترمز یه مقدار لرزش داشت حتی بعد آچار کشی هم همینجوریه . چرخ عقبو در آوردم گیریس کاری کردم ولی بازم درست نشد. درجه زنجیر کش رو تغییر دادم زنجیر یکم شل شد (حدود دو سه سانت) یه مقدار بهتر شد ولی بازم لرزش داره گاز میدم لرزش نداره ولی خلاص میرم توی سرعت یه مقدار لرزش داره
خودم احساس میکنم از زنجیرش باشه به نظرتون زنجیرو عوض کنم درست میشه؟ زنجیر چه مارکی بگیرم؟
said khansar
17-02-1395, 11:26 قبل از ظهر
در مورد طراحی ظاهر این موتورسیکلت میتوانیم بگوییم که واقعا همه چیز به خوبی از آب در آمده و تیم طراحان به خوبی توانستهاند تا ظاهر یک موتورسیکلت نیکد را برای مخاطب تداعی کنند. هم ترکیب رنگها و هم خطوط و زوایای بکار رفته شده در طراحی بدنه و مخصوصا شکل چراغ جلو و زاویه قرار گیری آن نسبت به بدنه، همگی از دلایل جذابیت ظاهری این موتورسیکلت نزد نیکد دوستان است. جالب توجهترین نکته در طراحی 200ns را میتوانیم طراحی اگزوز آن در زیر بدنه بدانیم به طوری که شما وقتی از کنار به موتورسیکلت نگاه میکنید اصلا اگزوز را نمیبینید و این امر به 200ns زیبایی دوچندانی بخشیده است. و در آخر از طراحی و نحوه قرارگیری ترک نشین و همچنین چراغ عقب LED وزیبای این موتورسیکلت هم نمیتوان غافل شد. نکته دیگری که در مورد شکل ظاهری 200ns وجود دارد شباهت زیاد آن به pulsar 135ls است.
و البته همه اینها وقتی جالبتر میشود که بدانید طرح اصلی این موتورسیکلت زاییدهی افکار طراح آلمانی و معروف شرکت خودروسازی BMW ادگار هاینریش (Edgar Heinrich) است.
در رتبه بندی، محبوبترین رنگ این موتورسیکلت را میتوان رنگ مشکی دانست و بعد از آن به ترتیب رنگهای زرد و قرمز قرار میگیرند.بهترین طراحی محصولات باجاج.[Only registered and activated users can see links]
ali_r
17-02-1395, 09:26 بعد از ظهر
پالسns300cc
said khansar
17-02-1395, 09:29 بعد از ظهر
پاکش کرده دیواروشیپورم شده سوژه بچها
ali_r
17-02-1395, 09:34 بعد از ظهر
پاکش کرده دیواروشیپورم شده سوژه بچها
اصلاح کردم دوباره نگاه کن