توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pulsar 200NS
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
farshad 54
14-03-1396, 10:14 بعد از ظهر
این قطعه کارش شل و سفت کردن زنجیر تایم سوپاپهای موتور هست
به هیچ وجه اون پیچو دستکاری نکنید
hamedtay
15-03-1396, 09:36 قبل از ظهر
این قطعه کارش شل و سفت کردن زنجیر تایم سوپاپهای موتور هست
به هیچ وجه اون پیچو دستکاری نکنید
ممنون.
hamedtay
15-03-1396, 05:22 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۷۰۶۰۵_۱۷۲۹۵۲.jpg
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۷۰۶۰۵_۱۷۲۹۳۴.jpg
- - - Updated - - -
چطوره خوبه.
Ali_farall
16-03-1396, 04:11 قبل از ظهر
سلام دوستان ی سوال
کسایی ک انژکتور تهیه کردن راضین؟یکی از دوستان من خریده میگفت دوترک تو سربالایی اصلا ب مدل کاربرات زورش نمیرسه
اکثر تعمیرکارا هم ک سردرنمیارن از انژکتور
تو خرجم بیوفته خرجش بالاس درسته؟
واسه یکی از دوستام میخوام صفر بردارم موندم انژکتور بگیرم یا کاربرات؟
بعد کسی اطلاع داره رنگ جدیداش کی میاد؟
gezhen
16-03-1396, 10:42 قبل از ظهر
سلام دوستان ی سوال
کسایی ک انژکتور تهیه کردن راضین؟یکی از دوستان من خریده میگفت دوترک تو سربالایی اصلا ب مدل کاربرات زورش نمیرسه
اتفاقا برعکس دوست عزیز خیلی بهتر و دقیق تر کار میکنه فقط سرعت به مدل کابراتور نمیرسه اونم بهتر دیگه تحت فشار نمیره انجین.اگه تهران باشی هم مشکل تعمیر نداری فقط باک رو نذار زیر چهار لیتر بشه زود پر کن خیالت هم راحت داداشم یکی داره الان از برج 10سال گذشته کار میکنه باور کن فقط یه زنجیر براش خرید
Ali_farall
16-03-1396, 12:40 بعد از ظهر
جدی ؟ خیلی خیلی ممنون از راهنماییت فقط ۲مورد
واسه تعمیرش کجا باید رفت؟
مکس تاپ اسپیدش چقدره؟
gezhen
16-03-1396, 02:02 بعد از ظهر
جدی ؟ خیلی خیلی ممنون از راهنماییت فقط ۲مورد
واسه تعمیرش کجا باید رفت؟
مکس تاپ اسپیدش چقدره؟
مورد تعمیر که همون انجین کابراتور هستش فقط تو قسمت نوع سوخت رسانی فرق دارن البته یکی از دوستان حرف خیلی جالب و به جایی گفت ایشون گفتم شتاب ان اس کابرات هم دست کمی از انژکتوری نداره فقط فقط فقط کاربراتور تا موقعی شتاب خوبی داره که دیافراگم خراب نشه راس میگفت خراب بشه تعویض هم کنه اقا اون شتاب اولی رو نداره.در مورد تاپ اسپید من چند بار سوار موتور برادرم شدم راحت 140تا رفت تازه دوستم ار اس که همین انجین رو داره 152تا میره بعد کات اف میکنه اقا بگیر انژکتوری خیالت راحت کابرات هزار تا بدی داره فقط سرعت خوبی داره همین اونم باور کن خودت بخری موتور رو حیفت میاد اینقدر گازش بدی چون در حد این سرعت نیست اصلا این موتور اسپرت شهری نگاه دوک کن تهش 137 8تا میره ولی برای شهر بی نظیر
اخ کاش میشد یه دونه دوک 250 بگیرم
Ali_farall
16-03-1396, 02:16 بعد از ظهر
مورد تعمیر که همون انجین کابراتور هستش فقط تو قسمت نوع سوخت رسانی فرق دارن البته یکی از دوستان حرف خیلی جالب و به جایی گفت ایشون گفتم شتاب ان اس کابرات هم دست کمی از انژکتوری نداره فقط فقط فقط کاربراتور تا موقعی شتاب خوبی داره که دیافراگم خراب نشه راس میگفت خراب بشه تعویض هم کنه اقا اون شتاب اولی رو نداره.در مورد تاپ اسپید من چند بار سوار موتور برادرم شدم راحت 140تا رفت تازه دوستم ار اس که همین انجین رو داره 152تا میره بعد کات اف میکنه اقا بگیر انژکتوری خیالت راحت کابرات هزار تا بدی داره فقط سرعت خوبی داره همین اونم باور کن خودت بخری موتور رو حیفت میاد اینقدر گازش بدی چون در حد این سرعت نیست اصلا این موتور اسپرت شهری نگاه دوک کن تهش 137 8تا میره ولی برای شهر بی نظیر
آخیش خیالم راحت شد
دوک ک عشق منه ولی خیلی گرونه
virangar
16-03-1396, 04:30 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
لاستیک عقب ان اس کجا گیر میاد ؟ قیمتش چنده ؟
M@hdi
16-03-1396, 05:57 بعد از ظهر
سلام دوستان ی سوال
دوست عزیز ان اس انژکتوری 2 اسب بخار هم از کاربراتوری قویتره
سرعت کاربراتوری از انژکتوری بیشتره؟ مدل کاربراتوری اصلا گاز خورش در حد انژکتوری نیست من خودم جفتشو داشتم ... در ضمن کاربراتور هزارجور دردسر داره ... دور موتورش بالا پایین میشه زمستون بد روشن میشه ریپ می زنه خاموش میشه ... سوزن کاربراتور خراب میشه بنزین فلوت می کنه لاستیک کاربراتور خشک میشه بد گاز می خوره و ......... انژکتوری این داستانا رو نداره فقط بنزین سوپر بزن ***ز حالشو ببر
farshad 54
16-03-1396, 06:50 بعد از ظهر
دوستان ان اس سوار
این صدای بلبرینگ کلاچ در مدل انژکتور رفع شده یا نه
صدای انگشتی ها بعد از گرم شدن موتور که زیاد میشد چی تو مدل انژکتور باز هم ادامه داره
gezhen
16-03-1396, 08:50 بعد از ظهر
منم همینو گفتم درست بخوانید مطلب رو بعدش اره من دیدم ان اس کاربراتور بدون دستکاری البته تو شیب 170تا رفت باور کن شب خوابم نبرد
بسم الله الرحمن الرحیم
16-03-1396, 11:04 بعد از ظهر
سلام
کلا انژکتورها محدودیت پمپاژ دارن یعنی مثل کاربراتوری ها نیستن که هرچقدر بخوای گاز بخورن چون سرعت پاشش انژکتور از یه حدی نمی تونه فراتر بره مگر اینکه انژکتور با نمونه معتبر تر و سریعتر و با همون حجم سیلندر عوض بشه.
نمودار چند تا موتورانژکتور رو که بررسی کردم دیدم در دور موتورهای خیلی بالا عملکردشون از کاربراتور ضعیفتره!
hamedtay
17-03-1396, 02:12 قبل از ظهر
من این آمپر آب رو که نصب کردم فن درست تو دمای ۱۰۰ درجه باز میشه زیاد نیست؟؟؟
Matin110
17-03-1396, 02:20 بعد از ظهر
سلام اقا مهدی یعنی تو ان اس انژکتور فقطا فقط باید بنزین سوپر زد؟؟؟
کلا موتوری که انژکتوره باید فقط بنزین سوپر زد بهش؟؟
و سوال دوم نباید بزاریم موتور بنزینش برسه به 2 لیتره اخر برا موتور ضرر داره درسته؟؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز ان اس انژکتوری 2 اسب بخار هم از کاربراتوری قویتره
سرعت کاربراتوری از انژکتوری بیشتره؟ مدل کاربراتوری اصلا گاز خورش در حد انژکتوری نیست من خودم جفتشو داشتم ... در ضمن کاربراتور هزارجور دردسر داره ... دور موتورش بالا پایین میشه زمستون بد روشن میشه ریپ می زنه خاموش میشه ... سوزن کاربراتور خراب میشه بنزین فلوت می کنه لاستیک کاربراتور خشک میشه بد گاز می خوره و ......... انژکتوری این داستانا رو نداره فقط بنزین سوپر بزن ***ز حالشو ببر
و سوال دوم نباید بزاریم موتور بنزینش برسه به 2 لیتره اخر برا موتور ضرر داره درسته؟؟
salar.mass
17-03-1396, 04:38 بعد از ظهر
سلام خدمت اساتید و ذوستان . کسی ان اس 200 انژکتور 96 مشکی یا زرد سراغ نداره؟ ممنون می شم راهنمتییم کنید
M@hdi
17-03-1396, 06:12 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
سلام
نه بنزین معمولی هم می تونید بزنید سوپر بزنید بهتره
موتورهای انژکتوری چون پمپ بنزین دارن اگه بنزین به ته باک برسه و پمپ بنزین خالی کارکنه احتمال سوختنش هست واسه همین نباید بذارین باک به تهش برسه من دوخط مونده باک رو پر می کنم
gezhen
18-03-1396, 01:03 بعد از ظهر
اقا دیشب یه اتفاق افتاد کلا نامید شدم داشتم با آپاچی دور میزدیم که یکی از این طرح هندا ها البته 150 آمد کنارم گفت بیا کورس بندازیم تا الان کلی آپاچی رو سوسک کردم اقا اینقدر گفت تا باهاش انداختم چشمتون روز بد نبینه اصلا جلو نیافتادم تا رسیدم به صدتا که جلو زدم ازش این چیزی نیست رفتم سوار ان اس داداشم شدم باز کورس انداختیم اقا این لامصب چند متر عقب افتاد ولی خوب میآمد کلا حالم گرفته شد پناه بردم به سی بی ار باز دم سی بی گرم حسابی حالشو گرفت اقا آپاچی شما ها هم اینجوره؟البته بگم این طرح هندا از این نامی ها بود هزار تا کارکرده بود دستکاری هم نشده بود
amirhosein021
18-03-1396, 08:28 بعد از ظهر
اقا دیشب یه اتفاق افتاد کلا نامید شدم داشتم با آپاچی دور میزدیم که یکی از این طرح هندا ها البته 150 آمد کنارم گفت بیا کورس بندازیم تا الان کلی آپاچی رو سوسک کردم اقا اینقدر گفت تا باهاش انداختم چشمتون روز بد نبینه اصلا جلو نیافتادم تا رسیدم به صدتا که جلو زدم ازش این چیزی نیست رفتم سوار ان اس داداشم شدم باز کورس انداختیم اقا این لامصب چند متر عقب افتاد ولی خوب میآمد کلا حالم گرفته شد پناه بردم به سی بی ار باز دم سی بی گرم حسابی حالشو گرفت اقا آپاچی شما ها هم اینجوره؟البته بگم این طرح هندا از این نامی ها بود هزار تا کارکرده بود دستکاری هم نشده بود
خدارو شکر کن 200 نبوده 😂😂😂
چون وزن هوندا سبک بوده اینطوری شده تو دور که بیوفتی نمیتونه بگیره
فرستاده شده از HUAWEI RIO-L01ِ من با Tapatalk
Matin110
19-03-1396, 12:33 قبل از ظهر
امنیتو سواریا ترمزو نرمی و و و و و و و و و و و اپاچی و ان اس رو میزاری وره سی جی؟؟؟؟؟؟؟ خدایی این کجا ان کجا
Jack z1000
19-03-1396, 01:06 قبل از ظهر
کلا این هنداسوارا خیلی باحالا .من چندوقت پیش داشتم میرفتم شهریار بعد تو جاده ساوه یه هندایی هم کنارم بود خلاصه یدفه چندتا موتورسنگین از کنارمون ردشد اقا این هندایی یه نگاهی به این موتورسنگینا کرد بعد که انگار به موتورش برخورده چنان جوری گازو تا ته گرفت که داشتم میمردم از خنده اونوقت همینجوری که داشت تو افق محو میشد گهگاهی یه باد میزد یه قرم میداد :gigglesmile:
ابوالفضل88
19-03-1396, 09:19 بعد از ظهر
رفتم سوار ان اس داداشم شدم باز کورس انداختیم اقا این لامصب چند متر عقب افتاد ولی خوب میآمد
یعنی ان اس نتونست ازش جلو بزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ یا سی جی عقب افتاد ؟؟؟؟؟
hamedtay
19-03-1396, 10:52 بعد از ظهر
اقا یکی جواب بده دمای ۱۰۰ برای باز کردن فن زیاد نیست.
- - - Updated - - -
بسم الله الرحمن الرحیم
20-03-1396, 02:00 قبل از ظهر
اقا یکی جواب بده دمای ۱۰۰ برای باز کردن فن زیاد نیست.
- - - Updated - - -
سلام
دمای سیلندر در موتورهای هوا خنک به 150 درجه هم می رسد و اما اگه در موتور 200NS که آب روغن خنک هستش از همان لاستیک ها و ... استفاده شده باشد 100 درجه چیزی نیست ولی مشکلی که وجود داره اینکه وقتی فن روی 100 درجه روشن می شه باعث تبخیر مقداری از آب موتور می شه و موتور در مسیر های طولانی آب کم می کنه و زود به زود باید مقدار آبش رو چک کرد و گرنه کمبود آب باعث آسیب به موتور می شه.
فقط همین به ذهنم رسید، و بهتره فن روی حدود 90 درجه روشن بشه،
بهترين حرارت براي موتور 73.8 الي 82 درجه سانتي گراد است
M@hdi
20-03-1396, 07:01 بعد از ظهر
ان اس اصلا آب کم نمی کنه
بسم الله الرحمن الرحیم
20-03-1396, 09:15 بعد از ظهر
ان اس اصلا آب کم نمی کنه
سلام
واقعا! اگه اینطوری باشه که اگه دمای موتور بنا به هر دلیلی به 100 درجه برسه رادیات به خاطر فشار بخار آب منفجر می شه؟!
M@hdi
21-03-1396, 03:13 قبل از ظهر
سلام
واقعا! اگه اینطوری باشه که اگه دمای موتور بنا به هر دلیلی به 100 درجه برسه رادیات به خاطر فشار بخار آب منفجر می شه؟!
سلام
والا من این همه ان اس خریدم فروختم تا حالا ندیدم آب کم کنه ... کسی هم نشنیدم بگه آب کم می کنه .
hamedtay
21-03-1396, 11:04 بعد از ظهر
یه سوال داشتم از شما ها من الان حدود ۳ هفته هست موتور رو خریدم از تهران فروشند گفت مدارک رو به کارخانه میفرسم ضرف ۱ هفته سند بنامت تایپ میشه الان ۳ هفته است هنوز از سند خبری نیس آیا شماها که موتور صفر خریدید مال شما چقدر طول میکشه سند کارخانه بیاد برای فروشنده تا ببره به راهنمایی برای برگ سبز من میخام سند که بنامم تایپ شد بیارم ارومیه راهنمایی کارت سبز کارت موتور و.....رو صادر کنه؟؟؟؟؟؟
معمار
23-03-1396, 06:28 بعد از ظهر
من شهریور سال گذشته که اپاچی خدا بیامرز و خریدم
قشنگ یادمه پنجشنبه ای بود که خریدم گفت که شنبه یکشنبه سندت امادست و از این خرفا خلاصه دو سه روز شد قریب به چهل روز ولی دو میل شو نگه داشتم تا سند و بده
و هر دفعه از در مغازش رد میشدم میرفتم پیشش سر و صدا میکردم خلاصه بعد چهل روز سند مو داد
ولی در کل دو سه هفته به طور معمول طول میکشه
M@hdi
23-03-1396, 09:39 بعد از ظهر
دو سه هفته چیه دوست عزیز سند یه هفته ای حاضره
hamedtay
23-03-1396, 11:05 بعد از ظهر
دو سه هفته چیه دوست عزیز سند یه هفته ای حاضره
بامن بودی. سند رو توتهران میزنه به نامم کارخانه بیارم ارومیه ببرم تعویض پلاک کارت موتور کارت سبز صادر کنه یا مشکله.
mohamad.gh
24-03-1396, 04:41 بعد از ظهر
زنجیر کشارو شل کردم لاستیکو کشیدم عقب هر دو رو رو ی عدد گذاشتم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links]
hamedtay
25-03-1396, 03:07 بعد از ظهر
یه سوال داشتم خواهشن جواب بدین زنگ زدم به موتور فروش گفت باید یه قبض برق یا آب بدی به من چون عموم تهران از اون بگیرم ببرم به موتور فروش بدم تا بده کارخانه سند بزنه و بعد بده راهنمایی کارت سبز صادر کنه،،،،،گفت باید ۱۵۰ هزار تومان بدی واسه احراز ،احراز یعنی چی مبلغش ۱۵۰ هزار تومانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohamad.gh
25-03-1396, 03:54 بعد از ظهر
یه سوال داشتم خواهشن جواب بدین زنگ زدم به موتور فروش گفت باید یه قبض برق یا آب بدی به من چون عموم تهران از اون بگیرم ببرم به موتور فروش بدم تا بده کارخانه سند بزنه و بعد بده راهنمایی کارت سبز صادر کنه،،،،،گفت باید ۱۵۰ هزار تومان بدی واسه احراز ،احراز یعنی چی مبلغش ۱۵۰ هزار تومانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موتور رو صفر گرفتي ؟ اگه بله بايد سندشو ميگرفتي - ١٥٠ خرج نداره - سال ٩٣ با ٢٠ تومن گرفتم فك نكنم الان بيشتر از ٣٠ يا چهل باشه . قبض ميخواد ب خاطر احراز سكونت تو همون استان ، فك نكنم سند رو فرستاده باشه . با ي رفيق گردن كلفت برو دره مغازش سنددتو بگير خودت ببر راهنمايي . پولو كامل دادي زبونش سرت دراز شده . سوالتم اينجا جاش نيست رفيق سند تايپيك جدا داره الان ناظم بهمون گير ميده :)
Matin110
25-03-1396, 11:45 بعد از ظهر
سلام دوستان Ns سوار
اقا ما یه اپاچی داشتیم متاسفانه باش تصادف کردیم و پامون داغون شد نزدیک 1 ساله دستم بنده حالا ایشالا قراره از بیمه یه مبلغی بگیرم
اگه بشه با این که از صفحه 10 تا این جارو کامل مرور کردما خوندما خیلی تحقیق کردم ولی ترس دارم از Ns دست دوم میشه بگین چه نکاتی رو باید توجه کنم تو خرید؟ اخه این جا اصفهان 10/800 صفرش با بیمه اچارکشی روغن همه چیزش حدوده 11/5 درمیاد پام که واقعا زوره...
یه ns سفید مشکی دیدم 5 ماه بیمه 4 هزارتا کارکرد میگه 9 تومن میرزه این قیمت به نظره دوستان؟؟
اگه راهنماییم کنین خیلی ممنون میشم دوستان
mohamad.gh
26-03-1396, 06:12 قبل از ظهر
سلام دوستان Ns سوار
اقا ما یه اپاچی داشتیم متاسفانه باش تصادف کردیم و پامون داغون شد نزدیک 1 ساله دستم بنده حالا ایشالا قراره از بیمه یه مبلغی بگیرم
اگه بشه با این که از صفحه 10 تا این جارو کامل مرور کردما خوندما خیلی تحقیق کردم ولی ترس دارم از Ns دست دوم میشه بگین چه نکاتی رو باید توجه کنم تو خرید؟ اخه این جا اصفهان 10/800 صفرش با بیمه اچارکشی روغن همه چیزش حدوده 11/5 درمیاد پام که واقعا زوره...
یه ns سفید مشکی دیدم 5 ماه بیمه 4 هزارتا کارکرد میگه 9 تومن میرزه این قیمت به نظره دوستان؟؟
اگه راهنماییم کنین خیلی ممنون میشم دوستان
سلام متين جان ، ns گازخورش عاليه بيشتر كساييم ك سوارشن تا اونجا ك بتونن دنده هارو پر ميكينن و ميگازونن و ميگازونن ، پول سي بي ٤٠٠ بي مدرك دادن ns خريدن تو روياهاشون موتور سنگينه ، همينه ك بيشتر شاتون ميزنن و داستاناي ديگه . اينارو گفتم تا ته قضيه رو بري - تو پستهاي قبل يكي از دوستان اصفهاني قصد خريد داشت ك نكاتي رو ك ب نظرم رسيد گفتم خدمتشون خدمت شما هم ميگم ، ظاهر موتور خيلي مهمه از نزديك ببينش زمين خوردگي نداشته باشه وزنه هاي سره فرمون گارد جلو اينه كناراي فلاپ عقب سره گلگير جلو فلاپ باك نبايد خطو خش داشته باشه ، برا قيمت تو ديوارم ي چرخي بزني دستت مياد معمولن ب ازاي هر سال ي تومن از قيمت موتور كم ميشه . موقع خريد- بيمه ، درصد لاستيك ، زمين خوردگي ، كاركرد ، تميزي موتور ، سند ب نام طرف باشه ، خرج سند با فروشندس البته معمولن ، خلافي نداشته باشه بيشتر مده نظره تا موتورو از نزديك ديده بشه ، حالا شما اينارو مد نظر داشته باش تا برسي ب جاي مهمشه ك انجينه ، اصفهان حتمن تعمير كاره موتور هندي داره ns مثل هندياي ديگس كافيه قبلش با ي تعمير كار هماهنگ كني شيتلشو بده با طرف برو پيشش ، خيلي حساسي با دو تا تعمير كار هماهنگ كن . موتور سوار خوب ب موتورش ميرسه خودتم ك آپاچي داشتي ايشالا ك ي تميزش گيرت مياد
Matin110
26-03-1396, 01:28 بعد از ظهر
سلام متين جان ، ns گازخورش عاليه بيشتر كساييم ك سوارشن تا اونجا ك بتونن دنده هارو پر ميكينن و ميگازونن و ميگازونن ، پول سي بي ٤٠٠ بي مدرك دادن ns خريدن تو روياهاشون موتور سنگينه ، همينه ك بيشتر شاتون ميزنن و داستاناي ديگه . اينارو گفتم تا ته قضيه رو بري - تو پستهاي قبل يكي از دوستان اصفهاني قصد خريد داشت ك نكاتي رو ك ب نظرم رسيد گفتم خدمتشون خدمت شما هم ميگم ، ظاهر موتور خيلي مهمه از نزديك ببينش زمين خوردگي نداشته باشه وزنه هاي سره فرمون گارد جلو اينه كناراي فلاپ عقب سره گلگير جلو فلاپ باك نبايد خطو خش داشته باشه ، برا قيمت تو ديوارم ي چرخي بزني دستت مياد معمولن ب ازاي هر سال ي تومن از قيمت موتور كم ميشه . موقع خريد- بيمه ، درصد لاستيك ، زمين خوردگي ، كاركرد ، تميزي موتور ، سند ب نام طرف باشه ، خرج سند با فروشندس البته معمولن ، خلافي نداشته باشه بيشتر مده نظره تا موتورو از نزديك ديده بشه ، حالا شما اينارو مد نظر داشته باش تا برسي ب جاي مهمشه ك انجينه ، اصفهان حتمن تعمير كاره موتور هندي داره ns مثل هندياي ديگس كافيه قبلش با ي تعمير كار هماهنگ كني شيتلشو بده با طرف برو پيشش ، خيلي حساسي با دو تا تعمير كار هماهنگ كن . موتور سوار خوب ب موتورش ميرسه خودتم ك آپاچي داشتي ايشالا ك ي تميزش گيرت مياد
محمد جان خیلی ممنون
واقعا تو این جا هم فعال بودی فقط یک سوال دیگه
راهی هس که بتونم بفهمم روغن به موقع عوض کرده یا نه؟؟؟
چون این موتور اصلا با روغنش زندگی میکنه فوقولاده حساسه
mohamad.gh
26-03-1396, 03:21 بعد از ظهر
محمد جان خیلی ممنون
واقعا تو این جا هم فعال بودی فقط یک سوال دیگه
راهی هس که بتونم بفهمم روغن به موقع عوض کرده یا نه؟؟؟
چون این موتور اصلا با روغنش زندگی میکنه فوقولاده حساسه
موتور رو وقتي روشن كردي نبايد فيلراش صدا كنن ك ميتونه قبلش فيلر بگيره ، من تو تابستون ي كله باهاش ٥٠٠ تام رفتم ، هر ٢٠٠ تا ك استراحت ميكردم صداي فيلرارو ب زور ميشنيدم ، ب نظر من بهترين راهش اينه ك بشينه تركت شمام ي ٤ ٥ كيلومتري موتورو راه ببر خوب دنده كشي كن حواست ب صداي انجين باشه تو هيچ سرعتي دندها نبايد بخونه ، دنده ها بايد راحت جا برن ، بايد بتوني راحت ب موتور دنده بدي ، تو سر بالايي هم امتحانش كن برا خاطر صفحه كلاچ ميگم ،ns موتوريه ك تو هيچ سينه كشي كم نمياره حتي دو ترك ، واسه مطمن شدن از زمين خوردگي اگه ميتوني بدون دستم ي چن متري برو نبايد ب سمتي بكشه . موفق باشي رفيق
hosseyn
26-03-1396, 04:08 بعد از ظهر
سلام نمیدونم تا الان کسی این کار رو کرده یا نه ان اس من تا الان 34000 تا کارکرده،بعد 6 یا7 هزار تا کم کم یخورده هن شد با سرویس برق و کاربراتور و تنظیم فیلر هم درست نشد
:297:
نزدیک یک ماهه ورودی هواشو به شکلی که میبینید تقویت کردم البته به فیلتر و محفظش دست نزدم. به نظر خودم که خیلی بهتر شده فکر میکنم مصرفش هم کم شده باشه البته تازه دارم مصرفشو اندازه میگیرم، دوستان اگر کسی دوست داشت انجام بده و نتیجه رو با دقت بررسی کنه و بذاره .
:gigglesmile:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Jack z1000
26-03-1396, 10:33 بعد از ظهر
سلام دوستان گلم :grouphug:
حدود 3هفته ای بود رفته بودم شهرستان با اتوبوس بعد برگشتم در پارکینگو باز کردم دیدم ان اس ام چه خاکی روش نشسه یعنی اگه زبون داشت میگفت عوضی میمردی یه پارچه روم بندازی :98:. خلاصه تمیزش کردیمو یه مقدار نازشم کشیدیم بعد بردمش تو خیابون چنان جوری گازیدم که دلو جیگرش میخواست در بیاد:gigglesmile:
Alireza.BMW
28-03-1396, 10:48 بعد از ظهر
سلام نمیدونم تا الان کسی این کار رو کرده یا نه ان اس من تا الان 34000 تا کارکرده،بعد 6 یا7 هزار تا کم کم یخورده هن شد با سرویس برق و کاربراتور و تنظیم فیلر هم درست نشد
:297:
نزدیک یک ماهه ورودی هواشو به شکلی که میبینید تقویت کردم البته به فیلتر و محفظش دست نزدم. به نظر خودم که خیلی بهتر شده فکر میکنم مصرفش هم کم شده باشه البته تازه دارم مصرفشو اندازه میگیرم، دوستان اگر کسی دوست داشت انجام بده و نتیجه رو با دقت بررسی کنه و بذاره .
:gigglesmile:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
راه نمیره درسته از 100 تا 110 تا بیشتر نمیره ؟؟؟ 2 مورد دیگم کارکرد بالای 25 تام همینطوری شده بودن طرف همه کارم کرده بوده کاربرات تعویض صفحه کلاج تعویض باز بعد از یه به مدت کم برمیگشته روز اول درست نشده فکر کنم آلیاژ این موتور جوریه که به این کارکردا خودشو میندازه و تاپش میاد پایین:4chsmu1:
Reza6448
01-04-1396, 11:16 بعد از ظهر
از ظاهر موتور شما پيداست كه گاز خوبي بش ميدي
منم ي ان اس مدل 93 داشتم كه لاى زرورق نگه ميداشتم البته روزي حدود ٣٠ كيلومتر باش راه ميرفتم( طول مسير رفت و برگشت ب محل كار)
ولي كلاً كم پيش اومد ك بالاي ٨٠ باش برم
هر ١٠٠٠ كيلومتر روغن تعويض ميكردم + فيلتر
دقيقاً بعد از همين ٦-٧ هزار كيلومتر صداى انجين عوض شد
واشر ديافراگم كاربراتو عوض كردم فيلر رو خودم از روي ي سايت خارجي تنظيم كردم شمع هارو بوش اصلى گذاشتم روغن موتول اصل فرانسه ريختم نشد ك نشد ك نشد!
موتور اون جون و سرحاليه أوايل رو نداشت موقع گاز دادن انگار زور ميزد
اينم بگم ك اصلا اهل كشف تاپ اسپيدو اين حرفا نيستم و مطلقاً دوست ندارم ب موتور يا ماشين فشار بيارم
درنهايت در كيلومتر ١٠٠٠٠ موتور رو فروختم و هنوز هم جور نشده موتور بخرم
ولى موتور دوست داشتنيى بود و اگر بازم جور بشه ان اس ميخرم ولى انژكتوريشو
Jack z1000
02-04-1396, 11:50 قبل از ظهر
از ظاهر موتور شما پيداست كه گاز خوبي بش ميدي
منم ي ان اس مدل 93 داشتم كه لاى زرورق نگه ميداشتم البته روزي حدود ٣٠ كيلومتر باش راه ميرفتم( طول مسير رفت و برگشت ب محل كار)
ولي كلاً كم پيش اومد ك بالاي ٨٠ باش برم
هر ١٠٠٠ كيلومتر روغن تعويض ميكردم + فيلتر
دقيقاً بعد از همين ٦-٧ هزار كيلومتر صداى انجين عوض شد
واشر ديافراگم كاربراتو عوض كردم فيلر رو خودم از روي ي سايت خارجي تنظيم كردم شمع هارو بوش اصلى گذاشتم روغن موتول اصل فرانسه ريختم نشد ك نشد ك نشد!
موتور اون جون و سرحاليه أوايل رو نداشت موقع گاز دادن انگار زور ميزد
اينم بگم ك اصلا اهل كشف تاپ اسپيدو اين حرفا نيستم و مطلقاً دوست ندارم ب موتور يا ماشين فشار بيارم
درنهايت در كيلومتر ١٠٠٠٠ موتور رو فروختم و هنوز هم جور نشده موتور بخرم
ولى موتور دوست داشتنيى بود و اگر بازم جور بشه ان اس ميخرم ولى انژكتوريشو
دوست عزیز شاید باورتون نشه ولی یه بخشیش به خاطر حساسیت هم هست . من الان خودم 13 تا با موتورم رفتم شاید نسبت به روز اولش بعضی جاهاش صدا بده اما گاز خورش هنوزم که هنوزه حرف نداره بعد کلا ادم نباید انتظار داشته باشه که هیچ صدایی هم نده چون بهرحال موتور درجه یکی نیستن اینا .
saeid mohamadi
04-04-1396, 08:27 قبل از ظهر
سعید جان همونطور که آقا فرشاد چند صفحه قبل گفتن بهران سوپر پیشتاز 20w50 بریز خیالت راحت هم زمستون هم تابستون من الان سه ساله دارم استفاده می کنم مشکلی تا حالا نداشتم
باشه ممنون داداش مهدی
saeid mohamadi
04-04-1396, 09:03 قبل از ظهر
سلام ، مسافرت سه روزم خیلی خوب بود 4 ، 5 و 6 خرداد . چهارم از گلستان راه افتادم شب بندر انزلی خوابیدم ، پنجم تالش استارا گردنه حیران اردبیل خلخال صومعه سرا رشت -- شب رودسر خوابیدم . صبح راه افتادم سمت خونه. کلن 1600 تا شد .
جاده خلوت بودو خنک ، مردم استان گیلان خیلی خونگرمند ، هر جا آدرس میپرسیدم خیلی محترمانه جوابم رو میدادن . شب اول انزلی تو ی هتل آپارتمان ب اسم پرشین خوابیدم ، صاحب هتل اهل دل بودو خیلی با صفا ، موتورمو گذاشت داخل اتاقک هتل و خیال مارو بابت بارون و داستانای دیگه راحت کرد . صبح پنجم ب سمت استارا ، جاده جنگلی خلوت و بسیار زیبا - گردنه حیران مه سرد عالی -- جاده خلخال اولاش ی خورده خاکی داشت بعدش ردیف شد -- جاده اردبیل ب خلخال زیبا تقریبن مثل جاده رفت بود . تو یکی از این مسیرا ی خورده تند میرفتم پلیس نگهم داشت ، از موتور پرسید بعدشم ی خسته نباشید گفت ، دمش گرم . جای دوستان خالی یکی از سفرای خیلی خوب بود .
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])اقا خدا قوت حسابی حال کری دیگه دمت گرم با این فتوات
omidco2003
04-04-1396, 11:13 قبل از ظهر
کسی از دوستان اطلاع داره مدل جدید 2017 که فلاپ زیرش هست چه زمانی میاد توی بازار ایران؟ اصلا قراره بیاد یا نه؟ ممنون
hamidreza_pahlavan
04-04-1396, 07:09 بعد از ظهر
کسی از دوستان اطلاع داره مدل جدید 2017 که فلاپ زیرش هست چه زمانی میاد توی بازار ایران؟ اصلا قراره بیاد یا نه؟ ممنون
خیر داخل ایران نمی یاد مدلی که بهش اشاره می کنید فقط تو بازار خود هند و ترکیه عرضه می شه! فقطم این نیست! rs 2017 مدل لیزر اج هم تو ایران عرضه نمی شه
Jack z1000
06-04-1396, 06:42 بعد از ظهر
خیر داخل ایران نمی یاد مدلی که بهش اشاره می کنید فقط تو بازار خود هند و ترکیه عرضه می شه! فقطم این نیست! rs 2017 مدل لیزر اج هم تو ایران عرضه نمی شه
این فارس موتور ( خر موتور ) میمیره مدلایه جدید رو وارد کنه . احتمالا پیش خودشون فکر میکنن اگر مدله جدید رو وارد کنیم مدله معمولیمون فروش نمیکنه .خداوکیلی میبینید با چه احمقایی طرفیم :s (9):
BKING
06-04-1396, 10:33 بعد از ظهر
این فارس موتور ( خر موتور ) میمیره مدلایه جدید رو وارد کنه . احتمالا پیش خودشون فکر میکنن اگر مدله جدید رو وارد کنیم مدله معمولیمون فروش نمیکنه .خداوکیلی میبینید با چه احمقایی طرفیم :s (9):
سلام
دقیقاهمینطوره متاسفانه
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
s.mm
07-04-1396, 04:12 بعد از ظهر
اقا خدا قوت حسابی حال کری دیگه دمت گرم با این فتوات
عکسای زیبایی بود ولی همه شون تا چند وقت دیگه پاک میشن
لطف کنید روی خود پرشین موتور آپ کنید
hamedtay
09-04-1396, 09:20 بعد از ظهر
سلام امروز رفتم روستا ۷۰ کیلومت بود از بالای موتور روغن اومد.
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links] DB%B1%DB%B8%DB%B4%DB%B2%DB%B4%DB%B1.jpg
- - - Updated - - -
از اون آنجن تست امد واشر سیاه
چرا اومد مشکل چیه
hossseyn
10-04-1396, 12:36 قبل از ظهر
[QUOTE=Alireza.BMW;
ان اس من الان بعد از 350000تا گازش میدم با این تقویت هوای ورودی بالای 120 میره شتابش تو حرکت هم خوب شده و مصرفش با 10 لیتر بنزین معمولی هم 360 کیلومتر باهاش توی شهر ای کنطرف اون طرف رفتم.
masih.sh
11-04-1396, 08:30 بعد از ظهر
سلام و خداقوت خدمت اساتید عزیز.
یسوال دارم از محضرتون:11: . میخام یکی بخرم. بنظرتون کاربرات یا انژکتور؟
با توجه به اینکه خیلی تحقیق کردم انژکتور یسری مشکلات داشته./
ایا غیر از سال 92 دگ انژکتوری نداشتیم؟
واسه خرید ، دسته دوم انژکتور کم کار در حد 8000 تا تایید میکنید؟
M@hdi
11-04-1396, 08:41 بعد از ظهر
کی گفته سال 92 انژکتوری بوده؟ انژکتور از مهر95 تازه اومده به بازار ... انژکتوری چه مشکلاتی داشته بگید ماهم بدونیم؟
masih.sh
12-04-1396, 01:46 بعد از ظهر
اینکه اگه خراب بشه هنوز تعمیرکار ماهر نداره. یا قطعات انژکتورش نیست. و اینکه انژکتور هنوز بهینه نشده رو این موتور و تو دورای بالا کم میاره.
درسته ایا؟
M@hdi
12-04-1396, 06:11 بعد از ظهر
اینکه اگه خراب بشه هنوز تعمیرکار ماهر نداره. یا قطعات انژکتورش نیست. و اینکه انژکتور هنوز بهینه نشده رو این موتور و تو دورای بالا کم میاره.
درسته ایا؟
قطعاتش هست تعمیرکار هم یکیه فرق نداره که ... فقط دیاگش رو تهران یکی دوتا نمایندگیش بیشتر ندارن .... تو دور بالا کم که نمیاره هیچ زیادم میاره :gigglesmile: گاز خورش خیلی بهتر از کاربراتوریشه
hamedtay
12-04-1396, 06:56 بعد از ظهر
سلام لطفا کمکم کونید میخوام موتورو باز کنم ببینم چی شده روغن میاد بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
mohamad.gh
12-04-1396, 09:41 بعد از ظهر
سلام لطفا کمکم کونید میخوام موتورو باز کنم ببینم چی شده روغن میاد بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
ی خورده روغن همشون میدن - رو هزار تا ک عوض میکنم اینقدی نیست ک تو گیج نشون بده ، انجین شما اینطور ک تو عکس معلومه خیلی تمیزه روغن راه گرفته - ماله من خاک گرفته روغن همون دوروبرش وایمیسته . انجین رو فعلن باز نکن - موتورت چن تا رفته ؟ روغن بیست پنجاه میریزی دیگه ؟ ی موفع روغن زیاد نریختی ؟
hamedtay
13-04-1396, 11:34 قبل از ظهر
ی خورده روغن همشون میدن - رو هزار تا ک عوض میکنم اینقدی نیست ک تو گیج نشون بده ، انجین شما اینطور ک تو عکس معلومه خیلی تمیزه روغن راه گرفته - ماله من خاک گرفته روغن همون دوروبرش وایمیسته . انجین رو فعلن باز نکن - موتورت چن تا رفته ؟ روغن بیست پنجاه میریزی دیگه ؟ ی موفع روغن زیاد نریختی ؟
نه زیاد نریختم ۲۵۰۰ تا کارکرده ۲۰ ۵۰ میریزم
masih.sh
14-04-1396, 12:46 قبل از ظهر
داداش مهدی من اصفهانم. اینکه دیاگش فقط تهرانه مشکلساز نمیشه؟
M@hdi
14-04-1396, 08:31 بعد از ظهر
داداش مهدی من اصفهانم. اینکه دیاگش فقط تهرانه مشکلساز نمیشه؟
ممکنه
همون کاربراتوری بخر خیالت راحت تره
hamedtay
25-04-1396, 03:15 بعد از ظهر
سلام من یه ماه پیش روغن موتور رو عوض کردم بعد اون دکمه رو trip ۱ و۲ تنظیم کردم که تا روی ۱۰۰۰ تا عوض کنم امروز روغنو عوض کردم دیدم خودش اتوماتیک تریپ ۱ و۲ صفر شده جریان چیه من فکر میکم سنسور داره وقتی روغن کم میشه تریپ ها صفر میشن؟؟؟
mohamad.gh
27-04-1396, 10:51 بعد از ظهر
سلام من یه ماه پیش روغن موتور رو عوض کردم بعد اون دکمه رو trip ۱ و۲ تنظیم کردم که تا روی ۱۰۰۰ تا عوض کنم امروز روغنو عوض کردم دیدم خودش اتوماتیک تریپ ۱ و۲ صفر شده جریان چیه من فکر میکم سنسور داره وقتی روغن کم میشه تریپ ها صفر میشن؟؟؟
تریپ 1، 2 ب هزار برسه صفر میشه و از صفر شروع میکنه :)
بسم الله الرحمن الرحیم
04-05-1396, 01:07 بعد از ظهر
سلام
تعویض روغن 200NS:
mohamad.gh
05-05-1396, 11:22 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Jack z1000
06-05-1396, 11:20 قبل از ظهر
سلام اقا محمد مسافرت بسلامتی . :31:
عکسات خیلی قشنگ بود واقعا این جور جاها روحیه ادمو عوض میکنه .
راستی شما که علاقه زیادی به مسافرت داری چرا بنلی دوسیلندر نمیگیرید ؟
mohamad.gh
06-05-1396, 03:05 بعد از ظهر
سلام اقا محمد مسافرت بسلامتی . :31:
عکسات خیلی قشنگ بود واقعا این جور جاها روحیه ادمو عوض میکنه .
راستی شما که علاقه زیادی به مسافرت داری چرا بنلی دوسیلندر نمیگیرید ؟
سلام z1000 عزیز ، اعتقادی ب موتورای چینی ندارم - متاسفانه چین مثل مزدورا کار میکنه ، هر قدر پول بدن هزینه میکنه ، پول کم بدن کیفیت رو میاره پایین - تولید رو قطع نمیکنه ، دویست و پنجایی ک توش حرف نباشه قیمت خونه باباشونه - فعلن همینو عشقه بعید میدونم اتفاق خاصی غیر از گرون شدن و گرون شدن بیوفته .... :)
Jack z1000
07-05-1396, 09:21 بعد از ظهر
دوستان یکی از رفیقام بنلی تکسیلندر گرفته اونوقت قبلش ان اس داشته بعد میگه بنلی تکسیلندر خیلی اشغاله(دوستان بنلی سوار ببخشن مارو ) میخواد بفروشش . میخواستم بدونم نظره شما دوستان چیه واقعا ان اس سرتره یا بنلی تک سیلندر ؟
javad madridista
09-05-1396, 02:52 بعد از ظهر
سلام دوستان لاستيك ١٥٠ به عقب ns ميخوره به راحتي؟مشكلي پيش نمياره؟
amirshocker
09-05-1396, 03:57 بعد از ظهر
سلام منم در مورد عرض لاستیک عقب و جلو سوال دارم. ممنون میشم جواب بدید. هم برای جلو چه مارکی و چه سایزی و هم عقب ؟
مورد دیگه. این علامت آچار چطوری پاک میشه از روی نشانگر جلو ؟
gezhen
10-05-1396, 08:22 قبل از ظهر
سلام دوستان خواهشن راهنمایی کنید.
یه ان اس 200با کارکرد 21000خریدم (میدونم اشتباه کردم ولی پول نداشتم دیگه)بعد دیشب با یه آپاچی شتاب انداختیم راحت تا وسطای دنده دو باهام آمد.ایا همه ان اس ها اینجورن ؟
جریان لاستیک دیافراگم چیه ؟عوض کنم شتابش خوب میشه؟
صدای سوپاپ ها هم میاد
کلاج هم حس میکنم ارزش داره
چکارایی بکنم موتورم جون بگیره ؟ شنیدم این دیافراگم خیلی تاثیر داره
farshad 54
10-05-1396, 08:09 بعد از ظهر
سلام دوستان لاستيك ١٥٠ به عقب ns ميخوره به راحتي؟مشكلي پيش نمياره؟ķ
سایز ۱۵۰ هم بهش میخوره ولی به نظرم رو ان اس سایز ۱۴۰ بندازی براش کافیه لاستیک پهنتر از ۱۴۰ موتورو اذیت میکنه
سایز لاستیک جلوش هم خوبه به نظرم پهنترش کنی فایده ای نداره
VAHID
11-05-1396, 01:10 بعد از ظهر
سلام دوستان خواهشن راهنمایی کنید.
یه ان اس 200با کارکرد 21000خریدم (میدونم اشتباه کردم ولی پول نداشتم دیگه)بعد دیشب با یه آپاچی شتاب انداختیم راحت تا وسطای دنده دو باهام آمد.ایا همه ان اس ها اینجورن ؟
جریان لاستیک دیافراگم چیه ؟عوض کنم شتابش خوب میشه؟
صدای سوپاپ ها هم میاد
کلاج هم حس میکنم ارزش داره
چکارایی بکنم موتورم جون بگیره ؟ شنیدم این دیافراگم خیلی تاثیر دارهلاستیک دیافراگم مربوط به پمپ شتاب بالای کاربراتور هست و در صورتیکه پاره شده باشه شتاب افت میکنه.برای صدای سوپاپ ها هم بدید فیلر بزنن.یه تست هم از صفحه بگیرید ببینید داره یا نه.ضمنا اپاچی شتاب اولیش خوبه و تو دنده های ۱ و ۲ پا به پای اکثر موتور های هم ردش میره.البته به راننده اش هم بستگی داره.
Sent from my SM-J200F using Tapatalk
gezhen
12-05-1396, 12:05 بعد از ظهر
فرمونش هم موقع دور زدن تو سرعت خیلی پایین یعنی بخوام یه جا دور کامل بزنم به هر دو طرف یهو سفت و سنگین میشه باید با زور دست نگهش دارم
farshad 54
13-05-1396, 10:30 قبل از ظهر
فرمونش هم موقع دور زدن تو سرعت خیلی پایین یعنی بخوام یه جا دور کامل بزنم به هر دو طرف یهو سفت و سنگین میشه باید با زور دست نگهش دارم
شاید پیچ گردن موتور زیادی سفت شده یا ساچمه های گردن موتور خراب هست
gezhen
13-05-1396, 11:55 بعد از ظهر
اره مرسی آقا چک کردم درست شد ولی صدای انجین درست نشد رو اعصابه شتابش هم خوب نیست.قیمت دیسک عقب با لنت رو کسی داره پ
mohamad.gh
21-05-1396, 11:20 بعد از ظهر
سلام دوستان ی تجربه از زنجیر بگم
من سه بار زنجیر عوض کردم . زنجیر هارو هر هزار تا سرویس میکنم ، تمیز کاری و روغنکاری . اینکه روغن خوبه یا والوالین یا اسپری زنجیر و داستانای دیگه - برا من رو این موتور با روغن بهتر جواب گرفتم ، همون روغنی ک تو انجین میریزم .
زنجیر فابریکش هر هزار تا کش میومد وکمی صفتش میکردم تا 10000 تا ک تابش زیاد شد و تعویض کردم
زنجیر دوم رو فابریک باجاج گرفتم اورینگ دار اینم داستانش مثل زنجیر اول بود و رو 110000 تا تعویض شد
زنجیر سوم رو ی مارک دیگه گرفتم ی 15 تومنی از فابریک گرونتر ، این زنجیر علاوه بر کش اومدن دونه هاش مشکل دار شد و صدای بیشتری داشت ، اینو رو 9000 تا تعویض کردم ، خیلی آشغال بود . صفت بود مصرف سوخت رو هم کمی بالا برده بود . عکسش رو میزارم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
زنجیر سوم رو مارک RK گرفتم 270 تومن ، تا الان باهاش 7000 تا رفتم فقط سرویسش میکنم هنو سفتش نکردم ، شاید تو این 7000 تا ی نیم سانتی کش اومده باشه ، واقعن عالیه ، موتور روونتر راه میره و راضیم .
mohammadkh
23-05-1396, 12:24 بعد از ظهر
سلام دوستان صفحه ان اس چند تا کار میکنه؟
mohamad.gh
23-05-1396, 03:34 بعد از ظهر
سلام دوستان صفحه ان اس چند تا کار میکنه؟
سلام رفيق ، من تا 50000 تام ديدم بدون مشكل كار ميكرده
mohammadkh
23-05-1396, 07:22 بعد از ظهر
اووووو. ماشالا. نمایندگی گفت خیالت راحت تا 40000 تا راه میره. اخه میگفت سیم کلاجت کش اومده من تو کتم نمیرفت.
mohsenafi
27-05-1396, 12:52 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
من انقدر نمیتونم هزینه کنم و یه بار از این زنجیر طلایی ها خریدم زیاد خوب نبود به نظرت با قیمت پایین تر از rk چی بهتره بخرم
- - - Updated - - -
سلام دوستان ی تجربه از زنجیر بگم
من سه بار زنجیر عوض کردم . زنجیر هارو هر هزار تا سرویس میکنم ، تمیز کاری و روغنکاری . اینکه روغن خوبه یا والوالین یا اسپری زنجیر و داستانای دیگه - برا من رو این موتور با روغن بهتر جواب گرفتم ، همون روغنی ک تو انجین میریزم .
زنجیر فابریکش هر هزار تا کش میومد وکمی صفتش میکردم تا 10000 تا ک تابش زیاد شد و تعویض کردم
زنجیر دوم رو فابریک باجاج گرفتم اورینگ دار اینم داستانش مثل زنجیر اول بود و رو 110000 تا تعویض شد
زنجیر سوم رو ی مارک دیگه گرفتم ی 15 تومنی از فابریک گرونتر ، این زنجیر علاوه بر کش اومدن دونه هاش مشکل دار شد و صدای بیشتری داشت ، اینو رو 9000 تا تعویض کردم ، خیلی آشغال بود . صفت بود مصرف سوخت رو هم کمی بالا برده بود . عکسش رو میزارم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
زنجیر سوم رو مارک RK گرفتم 270 تومن ، تا الان باهاش 7000 تا رفتم فقط سرویسش میکنم هنو سفتش نکردم ، شاید تو این 7000 تا ی نیم سانتی کش اومده باشه ، واقعن عالیه ، موتور روونتر راه میره و راضیم .
سلام دوست عزیز
من انقدر نمیتونم هزینه کنم و یه بار از این زنجیر طلایی ها خریدم زیاد خوب نبود به نظرت با قیمت پایین تر از rk چی بهتره بخرم
mohamad.gh
27-05-1396, 04:39 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
سلام زنجير فابريك خودش زنجير خوبيه (باجاج 520 اورينگ دار هندي) حدود ٨٠ تومن بود پارسال . اگه برا تو شهر و كاراي روزمره استفاده ميكني تا ١٥٠٠٠ تا جواب ميده ، زنجيراي طلايي ك معمولن مارك DID هستن و ب اسم ژاپن ميفروشن ، چينين و متاسفانه كيفيتشون خيلي پايينه
hamedtay
30-05-1396, 08:58 بعد از ظهر
موتور من ترمز جلولش abs دییروز باسرعت ۸۰ تا ترمز عقب وجلو رو تا آخر فشار دادم ترمز جلو مثل abs ول کرد گرفت ول کرد گرفت آسفالتو جر میداد ان اسم کاربراتور مدل ۹۵.
farshad 54
31-05-1396, 01:22 بعد از ظهر
ان اس های کاربرات و حتی انژکتوری جدید سیستم abs ندارن
Jack z1000
04-06-1396, 12:09 بعد از ظهر
دیروز موتورمو سر 15 هزارتا زنجیرشو عوض کردم شد 75 تومن واقعا سواریش خیلی بهتر شده .
دوستان یه سوال ،میخواستم بدونم روغنو اگه هر 1500 تا عوض کنم مشکلی پیش می اد ؟
M@hdi
04-06-1396, 09:09 بعد از ظهر
مبارکه ... آره زنجیر خیلی تاثیر داره تازه به نظرم دیر عوض کردی
روغن هم بستگی به مسیری که طی می کنی داره اگه خلوت و بدون ترافیکه مشکلی نیست 1500 تا عوض کن .... من مسیرم چون سمت بازاره و خیلی ترافیکه هر هزارتا عوض می کنم چون موتور درجا یا حرکت آهسته هم خیلی حرکت می کنه از لحاظ کارکرد همون 1500 تا میشه تقریبا
hamedtay
04-06-1396, 09:23 بعد از ظهر
سلام اقا یه سوال ان اس انژکتور ای بی اس دار تو بازار است اگه است قیمتش چنده
mohamad.gh
04-06-1396, 10:33 بعد از ظهر
دیروز موتورمو سر 15 هزارتا زنجیرشو عوض کردم شد 75 تومن واقعا سواریش خیلی بهتر شده .
دوستان یه سوال ،میخواستم بدونم روغنو اگه هر 1500 تا عوض کنم مشکلی پیش می اد ؟
سلام زد هزار عزيز ، اگه بيشتر داخل شهري و انجينو رو دور موتور بالا نگه نميداري مشكلي نداره رفيق
mohamad.gh
06-06-1396, 11:14 بعد از ظهر
سلام دوستان ، ي داستان از اب راديات
برج يك اب راديات رو عوض كردم ، معمولن سالي ي بار عوض ميكنم ، سمت ما موتوركس پيدا نميشه ، بهران ميريزم ، امسال بهران پيدا نكردم ي مارك ديگه ريختم روش با ارم ابي پرچم كانادا داشت اسمش يادم نيست ، بعده ٤٠٠٠ تا اب راديات ب مين رسيد ، شكم ب ضد يخ بود ، دوباره بهران ريختم رديف شد . البته تو تابستون اب كم ميكنه ، خيلي كم ، بعده ١٠٠٠٠ تا ي چيزي حدود ١٠ تا ٥٠ سي سي
M@hdi
07-06-1396, 08:56 بعد از ظهر
سلام منم یه داستان از برق موتورم بگم
چند وقت پیش موقع استارت زدن صفحه کیلومتر هی میومد می رفت بعد از اینکه موتور روشن می شد چراغ باطری روشن می شد بردم اونجایی که خریده بودم یه باطری دیگه از روی موتور صفر برداشت برام عوض کرد یه روز خوب بود روز بعدش باز همینجوری شد تا اینکه کلا دیگه روشن نشد
موتور رو هل دادم روشن کردم ببرم نمایندگی تو راه گاز نمی خورد و هی ریپ می زد تا اینکه خاموش شد خلاصه با هزار مکافات با وانت بردم دم نمایندگی بعد چک کردن گفت ایراد از بوبینشه درب برق رو باز کرده بود دیگه نمی دونم تعمیرش کرد یا تعویض خلاصه درست شد
الان بعد 500 کیلومتر موتور خیلی بد استارت می خوره یعنی چند بار باید استارت بزنم تا روشن بشه انگار استارتش جون نداره .... صفحه کیلومتر هم باز میره بعد چند ثانیه دوباره برمی گرده ولی هنوز چراغ باطری روشن نشده
به نظرتون ایرادش از چی می تونه باشه؟ باطری ... شارژر یا استارت؟ باطری اتمی بندازم درست میشه به نظرتون؟ بدجوری رفته رو اعصابم از یه طرف هم نمایندگیش ببرم یه روز کلا از کار میوفتم می خوام ببینم اگه با تعویض باطری مشکل حل میشه یه اتمی بخرم بندازم ... باطری اتمی چه مارکی و از کجا بخرم قیمت مناسب و جنس درجه یک؟
mohamad.gh
08-06-1396, 10:29 قبل از ظهر
سلام مهدي جان ، با يكي از دوستان اهل فن مشورت كردم ، نظرشو ميزارم
دياگ بزن
استیپرشم چک کن ، تنظيم ورودي هوا ، بدکار کنه درجا کار نمیکنه ریپ میزنه
شارژرشو نگا بنداز
با مولتي متر نوسان برقو بگیراز زیر کیلومتر ببين برق ثابته
hamedtay
08-06-1396, 10:49 قبل از ظهر
سلام بر همگی من در حال نصب توربو الکتریکی داکت فن روی موتور هستن که ۹۰ درصد کار پیش رفته فقط میخوام پتاسیمتر رو به گاز وصل کنم که با گاز دادن سرعت تغییر پیدا کنی ،،،،،،توقسمت چپ کاربرات یه سنسور است شبیه سنسور دریچه گاز اون چیه میشه سیم پتاسیومتر رو به اون نصب کرد.
M@hdi
08-06-1396, 07:39 بعد از ظهر
سلام مهدي جان ، با يكي از دوستان اهل فن مشورت كردم ، نظرشو ميزارم
دياگ بزن
استیپرشم چک کن ، تنظيم ورودي هوا ، بدکار کنه درجا کار نمیکنه ریپ میزنه
شارژرشو نگا بنداز
با مولتي متر نوسان برقو بگیراز زیر کیلومتر ببين برق ثابته
سلام محمد جان امروز بردم نمایندگی باز چک کرد مرتیکه الاغ گفت از باطریته رفتم 140 تومن پول دادم باطری انداختم باز همونجوریه .... موتور درجا کار می کنه کلا تو کارکرد مشکلی نداره فقط بد استارت می خوره و بعد اینکه روشن میشه صفحه کیلومتر پاک میشه و کلا ریست میشه از اول میاد
موتور باید با یه نیش استارت روشن شه ولی باید دو سه ثانیه استارت رو نگهدارم تا روشن شه امروز کلی دهنم سرویس شد آخرشم همونجوریه حالا گفتن بذار چند روز کار کنه باطری کامل شارژ بشه اگه درست نشد بیار ECU رو چک کنیم
خدایی باید در این نمایندگیشو گل گرفت
s.mm
08-06-1396, 08:21 بعد از ظهر
سلام بر همگی من در حال نصب توربو الکتریکی داکت فن روی موتور هستن که ۹۰ درصد کار پیش رفته فقط میخوام پتاسیمتر رو به گاز وصل کنم که با گاز دادن سرعت تغییر پیدا کنی ،،،،،،توقسمت چپ کاربرات یه سنسور است شبیه سنسور دریچه گاز اون چیه میشه سیم پتاسیومتر رو به اون نصب کرد.
اون یه سنسور مگنتی هست و اصلا کار پتانسیومتر ر انجام نمیده کارش هم توی تاپیک پالس 220 توضیح دادم
mentiroso
08-06-1396, 08:31 بعد از ظهر
سلام محمد جان امروز بردم نمایندگی باز چک کرد مرتیکه الاغ گفت از باطریته رفتم 140 تومن پول دادم باطری انداختم باز همونجوریه .... موتور درجا کار می کنه کلا تو کارکرد مشکلی نداره فقط بد استارت می خوره و بعد اینکه روشن میشه صفحه کیلومتر پاک میشه و کلا ریست میشه از اول میاد
موتور باید با یه نیش استارت روشن شه ولی باید دو سه ثانیه استارت رو نگهدارم تا روشن شه امروز کلی دهنم سرویس شد آخرشم همونجوریه حالا گفتن بذار چند روز کار کنه باطری کامل شارژ بشه اگه درست نشد بیار ECU رو چک کنیم
خدایی باید در این نمایندگیشو گل گرفت
به نظرم موتور رو ببر پیش برو نمایندگی های مجاز ktm ..تو سایت کویر آدرس و شماره هاشون هست...کار بلدن
M@hdi
09-06-1396, 03:20 بعد از ظهر
موتور من امروز خداروشکر مثه اینکه درست شده باطری قویتر از دیروزه و استارت هم خوب می خوره دیگه صفحه کیلومتر نمیره ولی به یه مشکل دیگه خوردم: از بالای سیلندر روغن پس داده ریخته رو انجین و شره کرده رو اگزوز زنگ زدم گفتن از درب سوپاپه شنبه بیار درست کنیم
این همه ان اس خریدم این آخری نمی دونم چرا اینجوری از آب درومد.
راستی Dominar 400 هم مثل اینکه آوردن 25 میلیون
hamedtay
09-06-1396, 03:41 بعد از ظهر
موتور من امروز خداروشکر مثه اینکه درست شده باطری قویتر از دیروزه و استارت هم خوب می خوره دیگه صفحه کیلومتر نمیره ولی به یه مشکل دیگه خوردم: از بالای سیلندر روغن پس داده ریخته رو انجین و شره کرده رو اگزوز زنگ زدم گفتن از درب سوپاپه شنبه بیار درست کنیم
سلام خودت درست کن مال منم همینطو،ری باد درب سوپاپ رو باز کن ازون موم مزدا بزند هر دو طرف واشر بعد ببند بعد ۲ ساعت موتور رو روشن کن
- - - Updated - - -
اقا یه سولا کمکم کنید توربو رو برداشتم و فیلتر اسپرت گذاشتم الان شتابش کم شده و دور موتور از ۷ بیشتر نمیره فکر کنم مال اون پیستون کاربرات دیافراگمه چون اونو باز کردم درست جا نزدم اون لبهه پایین پیستون که شکل منهنی داره کدوم طرف باید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hamedtay
09-06-1396, 05:48 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] DB%B1%DB%B8%DB%B3%DB%B9%DB%B0%DB%B9.jpg
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links] DB%B1%DB%B8%DB%B3%DB%B9%DB%B3%DB%B0.jpg
mohamad.gh
09-06-1396, 09:14 بعد از ظهر
سلام خودت درست کن مال منم همینطو،ری باد درب سوپاپ رو باز کن ازون موم مزدا بزند هر دو طرف واشر بعد ببند بعد ۲ ساعت موتور رو روشن کن
- - - Updated - - -
اقا یه سولا کمکم کنید توربو رو برداشتم و فیلتر اسپرت گذاشتم الان شتابش کم شده و دور موتور از ۷ بیشتر نمیره فکر کنم مال اون پیستون کاربرات دیافراگمه چون اونو باز کردم درست جا نزدم اون لبهه پایین پیستون که شکل منهنی داره کدوم طرف باید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببين كارتو را ميندازه
Jack z1000
09-06-1396, 10:18 بعد از ظهر
دوستان شمع هارو چطوری باید تمیز کنم ؟
hamedtay
09-06-1396, 11:27 بعد از ظهر
ببين كارتو را ميندازه
نه نشون نمیده
mohamad.gh
09-06-1396, 11:56 بعد از ظهر
دوستان شمع هارو چطوری باید تمیز کنم ؟
من با ي سمباده خيلي نرم و پارچه نازك تميزشون ميكنم
- - - Updated - - -
نه نشون نمیده
با ق ن د ش ك ن بازشون كن رفيق ، لينك ي و ت و ب ه
- - - Updated - - -
hamedtay
10-06-1396, 12:55 بعد از ظهر
من با ي سمباده خيلي نرم و پارچه نازك تميزشون ميكنم
- - - Updated - - -
با ق ن د ش ك ن بازشون كن رفيق ، لينك ي و ت و ب ه
- - - Updated - - -
نه بازشون کردم نگاه کردم تو فیلم نشون نمیده
hamedtay
10-06-1396, 04:18 بعد از ظهر
یکی نیست جواب بده معتل اونم......
hamedtay
10-06-1396, 04:54 بعد از ظهر
ه
- - - Updated - - -
:3:خواهشن اگه میش یه نفر که میخواد فیلتر ها شو تمییز کنه از ورودی جلو کاربرات که به موتور میره گاز رو تا ته فشار بده که پیستون کاربرات معلوم باش ،،یا از کله کاربرات باز کنه پیستونو یکم بیاره بیرون تا اون شیار ته پستون معلوم باش عکس بگیره ممنون میشم کمکم کنید،،،،،،
hamedtay
12-06-1396, 06:25 بعد از ظهر
یکی کمکم کنه موتور همینجوری مونده اگه میشه بچه های تهران رفتن لوازم یدکی فروش از صاحب مغازه بخان کاربرات ان اس رو بیایره از جلو کاربرات،درچه گاز رو تا آخر فشار بدن و نگه دارن از جلو طوری گه پیستون معلوم با شه عکس بگیرن ،و از پشت کاربرات که پیستون معلوم باشه عکس بگیرن .......ممنون میشم
- - - Updated - - -
وبفرستن
xdj
14-06-1396, 07:56 قبل از ظهر
اینم از رخش جدید ما :o
سلام داداش این برچسب رو باک رو از کجا گرفتی
معمار
15-06-1396, 06:09 بعد از ظهر
49165 49166 49167
اینم ان اس جدید تو کانال تلگرامی بوووووق دیدم
قیمت نمیدونم و چرا اینکه اون فلاپ زیر نداره و هم نمیدونم
hamedtay
15-06-1396, 09:02 بعد از ظهر
امروز موتور رو جم کردم به نظر من برای زیاد کردن عمر لاستیک دیافراگم اینکه یک لایه گریس نسوز دو طرف لاستیک بزنه من این کارو کردم نظرتون چیه؟؟؟
xdj
19-06-1396, 08:51 قبل از ظهر
آقا سلام بالاخره 220 رو فروختیمو یه صفر Ns برداشتیم آقا چقدر صدای انجینش زیاده اصلا دلچسب نیست
sattar.bahrami
19-06-1396, 01:08 بعد از ظهر
سلام ، وقت همه بخیر
تازه ns خریدم ، ی مقدار راهنمایی میخوام
اگر کسی میتونه برای راهنمایی بهتر عکس بزاره
1)وضعیت روغن موتور رو از روی انجین چجوری تشخیص بدم؟ مقدارش و رنگ روغن چجوری باشه؟
2)روی فلاپ بعضی ها زده اسپرت رو بعضیهای دیگه نزده چه فرقی دارن؟
3)تریپ رو چجوری ریست کنم؟
4)عکس آچار رو صفحه به چه معنیه؟
5)ساعت و دقیقه چجوری تنظیم میشه ؟ دوتا دکمه های رو وسط فرمون روشن نمیشه یا عمل نمیکنه!!!
hamedtay
20-06-1396, 01:16 بعد از ظهر
موتورم میخوام بفروشم 8 میلیونو ۱۵۰ برمیدارن بفروشم
Matin110
20-06-1396, 02:01 بعد از ظهر
دوستان ان اس انزکتور دستگاه هاش تو اصفهان هست؟؟؟؟؟
saeid mohamadi
20-06-1396, 10:34 بعد از ظهر
سلام رفقا یه سوال داشتم در کل دوستانی که ns دارن راضی هستن ازش ؟ واسه جاده های خاکی ییلاقی جواب میده منظور کمکش و قدرتش ؟ موتور جونداری هست یا نه زود مستحلک میشه؟
- - - Updated - - -
من تصمیم به خرید ns 200 صفر کیلومتر داشتم میخواستم خیالم از بابت همه چیز جمع باشه من باموتور گردش زیاد میرم دو ترک جاده های ییلاقی خاکی میرم و بعضی جاها هم سربالایی تقریبا تند و شیب داره و باهاش روزا هم سر کار میرم ایا از نظر دوستان با تجربه گلمون این موتور پیشنهاد خوبی هست؟ قبلا تریل cpi داشتم پالس ug4 هم داشتم پالس ns در مقایسه با ug4 از نظر کیفیت فرقی نداره؟ ایا بهتره از نظر کیفیت? ممنون از شما ببخشید طولانی شد
- - - Updated - - -
حالا تریل که بحث جدایی داره ولی من با ug4 کوه میرفتم بدک نبود ولی احساس میکردم وزنش زیاده توسر بالایی ها حتی جاده اسفالت حال نمیداد ولی کفی خوب بود ولی موتور جون داری بود یه با برای تعویض صفحه کلاچ دادم دست یه مکانیک تایم موتور خوب میزون نکرد روشن کردم دیدم لرزش دازه گفتم چرا اینطوریه گفت دیگه موتوری که باز شد یعنی کارشو کرده دیدم جوابش قانع کننده نبود بردم پیش یه اوستا دیگه باز کرد گفت تایم میزون نیست انگشتی صفحه کلاچ یه خونه شکسته بود موتورم از حد معمول بیشتر داغ میکرد تعمیر کار گفت به خاطر میزون نبودن تایمه همون باعث شد موتور از حالت عادی خارج شه و اسیب کلی ببینه وگرنه حالا حالاحا کار میکرد واسم تعمیرم کردم ولی موتور از کیپ بودن خارج شده بود و این به خاطر داغ کردن زیاد موتورر بود
- - - Updated - - -
با اون حال اگر نظری کمکی هر چه بود دریغ نکنید بلاخره هر کس یه تجربه ای داره ممنون از شما:flower4:
vivabayern
21-06-1396, 12:09 قبل از ظهر
موتور ان اس ارتفاع بیشتری نسبت به ug4 داره و برای جاده های ییلاقی هیچ مشکلی نداره اگه بارون و برف نباشه چون در غیر اینصورت براحتی لاستیکش لیز میخوره . کمک عقبش از ug4 خشک تره اما کمک جلوش به همون نرمیه و هیچ مشکلی نداره . جونداریش بستگی
به طرز رانندگی طرف داره و اگه بموفع روغن و فیلترهاش عوض بشه خیلی خوب کار میده . قدرتش بیشتر از ug4 هست و حتی دو ترک تمام سربالایی هارو بدون مشکل میره و ترمزهای بهتری هم داره و کلا از همه نظر کیفیت قابل قبولی داره اما وزنش یکم زیاده و برای افراد قد
کوتاه و کم وزن زیاد مناسب نیست
saeid mohamadi
21-06-1396, 01:07 بعد از ظهر
داداش قد من خوبه وزنمم 70 فقط اینکه کیفیتش مثل پالسهای قدیم هست
Seyed.mahdi
22-06-1396, 06:27 قبل از ظهر
داداش کمک 180 رو با ان اس مقایسه میکنی؟!
ان اس یکی از نرم ترین موتور های تو رنج 10 میلیونه. خیلی از سایر پالس ها نرم تره.
چطور میگید کمک یو جی فور نرم تره عقبش؟!
وزنش هم با 180 یکی هست اما بخاطر قدرت بالا و هندلینگ خیلی بهترش، مثل 180 وزنش زیاد به چشم نمیاد.
کیفیت هم اگر بهتر از پالس های قدیمی نباشه بدتر نیست فقط باید مراقبت کنی از موتورت.
توی جاده خاکی هم هیچی مثل تریل نمیشه و فرق چندانی بین پالس و آپاچی ها نیست. با این حال در بین پالس و آپاچی ها، ان اس لاستیک های بهتری داره و همچنین ترمز بهتری.
- - - Updated - - -
آقا سلام بالاخره 220 رو فروختیمو یه صفر Ns برداشتیم آقا چقدر صدای انجینش زیاده اصلا دلچسب نیست
داداش از تجربیات و تفاوت هاشون بفرمایید
xdj
22-06-1396, 09:57 قبل از ظهر
داداش از تجربیات و تفاوت هاشون بفرمایید
مشکلاتی که بنده در این موتور دیدم چرخش فرمون با زاویه کمه که تو ترافیک واقعا مشکل سازه و قدرت مانورش از بقیه خانواده قدیمی خود کمتره و صدای زیاد انجین که واقعا در حالت درجا رو مخه و انگار مشکلی در بلبرینگ کلاچ هست چون در حالت درجا و خلاص کلاچ رو میگیریم صدای موتور تغییر میکند . گرمای موتور پاها رو مقداری اذیت میکنه مخصوصا زمان فعال شدن فن . زینش مقداری خشکه ولی در مجموع موتور خوبیه برای مصرف شهری
saeid mohamadi
22-06-1396, 01:29 بعد از ظهر
مشکلاتی که بنده در این موتور دیدم چرخش فرمون با زاویه کمه که تو ترافیک واقعا مشکل سازه و قدرت مانورش از بقیه خانواده قدیمی خود کمتره و صدای زیاد انجین که واقعا در حالت درجا رو مخه و انگار مشکلی در بلبرینگ کلاچ هست چون در حالت درجا و خلاص کلاچ رو میگیریم صدای موتور تغییر میکند . گرمای موتور پاها رو مقداری اذیت میکنه مخصوصا زمان فعال شدن فن . زینش مقداری خشکه ولی در مجموع موتور خوبیه برای مصرف شهریداداش یعنی برای مسافرت خوب نیست همه ان اس ها موتورشون صدای زیادی داره یا نه شاید به خاطر ابندی غیر اصولی باشه
xdj
22-06-1396, 02:32 بعد از ظهر
داداش یعنی برای مسافرت خوب نیست همه ان اس ها موتورشون صدای زیادی داره یا نه شاید به خاطر ابندی غیر اصولی باشه
داداش من قبلش 220 داشتم این معماری انجینش با اون خیلی متفاوته صدای اضافه از انجین نمیاد فقط صدای تاپ تاپ زیاد پیستون میاد موتور 100 تا راه رفته که فکر میکنم مدل صدای انجینش اینجوریه . برای مسافرت که تجربه نکردم هنوز باهاش یه مقدار سفته زیاد نشستم احساس کردم شلوار با پوستم یکی شده . ولی در کل موتور خوبیه احساس میکنم هواشو داشته باشیم هوامونو داره .
hamedtay
22-06-1396, 05:49 بعد از ظهر
موتورم میخوام بفروشم 8 میلیونو ۱۵۰ برمیدارن بفروشم یکی جواب بده میخوام بفروشم rs بردارم بخاطر انژکتور و بخوصوص ترمز abs
ARSH
22-06-1396, 09:04 بعد از ظهر
موتورم میخوام بفروشم 8 میلیونو ۱۵۰ برمیدارن بفروشم یکی جواب بده میخوام بفروشم rs بردارم بخاطر انژکتور و بخوصوص ترمز abs
داداش این موتور به تو نمیسازه بفروش بره تا باقی چیزاشم نیوردی پایین بفروش خوبه قیمتش
hamedtay
22-06-1396, 11:18 بعد از ظهر
داداش این موتور به تو نمیسازه بفروش بره تا باقی چیزاشم نیوردی پایین بفروش خوبه قیمتش
چرا نمیسازه
saeid mohamadi
23-06-1396, 10:38 بعد از ظهر
دوستان اگر شما جای من باشید بین تریل امیکو 186 سپاه و پالس ns کدوم رو انتخاب میکنید کدوم خرکارتره
- - - Updated - - -
البته یه دوست داشتم ns داشت ازش پرسیدم گفت موتور عالی هست. نمیدونم تا چه حد راست میگفت:4chsmu1:
Exel
24-06-1396, 04:47 بعد از ظهر
دوستان اگر شما جای من باشید بین تریل امیکو 186 سپاه و پالس ns کدوم رو انتخاب میکنید کدوم خرکارتره
- - - Updated - - -
البته یه دوست داشتم ns داشت ازش پرسیدم گفت موتور عالی هست. نمیدونم تا چه حد راست میگفت:4chsmu1:
این دو موتور هیچ ربطی بهم ندارن ، مثل مقایسه خاور با زانتیا میمونه :|
رسول2211
25-06-1396, 03:56 بعد از ظهر
سلام. خسته نباشید آقای xdj
میگم منم مث شما اول آپاچی داشتم بعد 220 گرفتم. الان اومدم اینجا دیدم شما ns گرفتی خواستم بدونم تفاوت ان اس و 220 توی فشار انجین و کم استحلاکی و اسن چیزا چقدره؟؟؟ به طور کلی اگه امکانش هست یه مقایسه بینشون بذار چون اونی که واسم220 رو آورد خیلی گیر داده بود ان اس بگیر ولی من زیر بار نرفتم
دمت گرم کارم رو راه بنداز
atisoc0936
25-06-1396, 06:16 بعد از ظهر
داداشای ان اس دار
همتون مشکل لرزش زین رو دارید
حالت ویبره
خیلی رو مخه
من 220 سوار شدم اصلا این طور نمیشه
Jack z1000
25-06-1396, 08:32 بعد از ظهر
دوستان ns واقعا از اپاچی و 220 سرتره کافیه یه مدت سوارش بشید بعد بیایید سواره 220 یا اپاچی بشید اونوقت تفاوتشو میفهمید . عزیزانی هم که قصد خرید ns دارن با خیاله راحت بخرن و حالشو ببرن :22:
xdj
26-06-1396, 02:27 بعد از ظهر
سلام. خسته نباشید آقای xdj
میگم منم مث شما اول آپاچی داشتم بعد 220 گرفتم. الان اومدم اینجا دیدم شما ns گرفتی خواستم بدونم تفاوت ان اس و 220 توی فشار انجین و کم استحلاکی و اسن چیزا چقدره؟؟؟ به طور کلی اگه امکانش هست یه مقایسه بینشون بذار چون اونی که واسم220 رو آورد خیلی گیر داده بود ان اس بگیر ولی من زیر بار نرفتم
دمت گرم کارم رو راه بنداز
سلام داداشم تو دورموتورهای بالا فشار روی انجینش کمه البته من تا 7 بیشتر هنوز نرفتم چون تو آب بندی . موتور فوق العاده بد منتاژ شده در حدی که دیسک جولو پیچاش باز شده بود و داشت کار دستم میداد . از سر سیلندر روغن میاد . لرزش کمی وجود داره . صدای انجین تو حالت درجا زیاده و موتور 40 درصد از 220 کیفیت و مقاومتش پایین تره . فرمونه بزرگ آینه پرونی داره . کمک ها از 220 به نظر خشک تره . ولی در کل دیگه 220 از دور خارجه و چیزی تو این رنج قیمت جز NS برای مصارف شهری وجود نداره . مشکلاتش رو عادت میکنیم و بحث منتاژم انشالا مثل 220 کل موتور رو باز میکنم و اصولی منتاژ میکنم . ولی در کل من خوشم اومده با وجود این مشکلات دلمو نزده.
- - - Updated - - -
داداش یعنی برای مسافرت خوب نیست همه ان اس ها موتورشون صدای زیادی داره یا نه شاید به خاطر ابندی غیر اصولی باشه
داداش موتور خشکه . کلا کلاس NS AS صدای انجین نا متعارفی داره . انشالا از خشکی در بیاد صداش کمتر میشه . برای مسافرت خوبه برای ترافیک نمیشه مثل مثلا 220 بین ماشینا موج زد
seyed javad
26-06-1396, 03:58 بعد از ظهر
سلام دوستان
میخوام فردا برم اگه خدا بخواد یه مشکیش رو بخرم برای آب بندی اصولی که به صدا نیافته و تعمیراتش میشه کمکم کنید
سپاس
رسول2211
26-06-1396, 06:07 بعد از ظهر
اگه اشتباه نکنم اسمت سجاد بود درسته؟؟؟
دمت گرم. منم ان اس زیاد دیدم توی شهرکرد که اکثرا خیلی آروم میرن. یعنی در کل تا حالا ان اس ندیدم تخته کنه یا حداقل مث خودم بین ماشینا تند بره. من بیشتر مصرفم بین شهری هست که فک کنم چون 220 جوابشو پس داده بهتر باشه. نمیگم پول ان اس ندارم (در اصل ندارم ولی میتونم جور کنم) اما زورم میاد روی این ضرر کنم بدم یه موتوری بگیرم که فقط شتابش بیشتر باشه. تازه شاید مثل 220 هم خرکار نباشه.
در کل از خیلی چیزای ان اس خوشم میاد ولی کاش بهتر میتونستن جم و جورش کنن. مث 220 و 180
به هر حال ممنونم که کامل و بی طرف توضیح دادی و مث اینا که تا یه موتور تازه سوار میشن قبلی رو یادشون میره نگفتی 220 آشغاله و ان اس خیلی بهتره. مرسی داداش
mohamad.gh
26-06-1396, 09:48 بعد از ظهر
سلام دوستان
میخوام فردا برم اگه خدا بخواد یه مشکیش رو بخرم برای آب بندی اصولی که به صدا نیافته و تعمیراتش میشه کمکم کنید
سپاس
سلام اگه تهراني ، يكي از دوستان قيمت گرفت - ٩٦ انژكتور ١٠٢٥٠
seyed javad
27-06-1396, 12:58 قبل از ظهر
ممنون بابت قیمت
سوالم درباره آب بندیشه و تعمیرات اولیه اش هست بیشتر نه قیمت
Jack z1000
27-06-1396, 01:49 بعد از ظهر
ممنون بابت قیمت
سوالم درباره آب بندیشه و تعمیرات اولیه اش هست بیشتر نه قیمت
دوست عزیز برایه اببندی شما تا 300 تا دورموتور از 5 بالا نبر بعد 300 تا شد روغنو فیلترو عوض کن . بعدش دوباره تا 1000 تا سعی کن دور موتورت از 6 یا 7 بیشتر نره وقتی هم 1000 تا شد دوباره روغنو فیلترو عوض کن با یه اچارکشی . فقط تو این هزارتایه اول مسیرایی که ترافیکشون زیاده نرو که هی مجبور بشی دنده عوض کنی سرعتتم از 80 بالاتر نره . خلاصه این کارارو تا1000 بکن بعد گازشو تا ته بگیر
seyed javad
27-06-1396, 11:11 بعد از ظهر
دوست عزیز برایه اببندی شما تا 300 تا دورموتور از 5 بالا نبر بعد 300 تا شد روغنو فیلترو عوض کن . بعدش دوباره تا 1000 تا سعی کن دور موتورت از 6 یا 7 بیشتر نره وقتی هم 1000 تا شد دوباره روغنو فیلترو عوض کن با یه اچارکشی . فقط تو این هزارتایه اول مسیرایی که ترافیکشون زیاده نرو که هی مجبور بشی دنده عوض کنی سرعتتم از 80 بالاتر نره . خلاصه این کارارو تا1000 بکن بعد گازشو تا ته بگیر
ممنون
Exel
28-06-1396, 09:40 بعد از ظهر
اگه اشتباه نکنم اسمت سجاد بود درسته؟؟؟
دمت گرم. منم ان اس زیاد دیدم توی شهرکرد که اکثرا خیلی آروم میرن. یعنی در کل تا حالا ان اس ندیدم تخته کنه یا حداقل مث خودم بین ماشینا تند بره. من بیشتر مصرفم بین شهری هست که فک کنم چون 220 جوابشو پس داده بهتر باشه. نمیگم پول ان اس ندارم (در اصل ندارم ولی میتونم جور کنم) اما زورم میاد روی این ضرر کنم بدم یه موتوری بگیرم که فقط شتابش بیشتر باشه. تازه شاید مثل 220 هم خرکار نباشه.
در کل از خیلی چیزای ان اس خوشم میاد ولی کاش بهتر میتونستن جم و جورش کنن. مث 220 و 180
به هر حال ممنونم که کامل و بی طرف توضیح دادی و مث اینا که تا یه موتور تازه سوار میشن قبلی رو یادشون میره نگفتی 220 آشغاله و ان اس خیلی بهتره. مرسی داداش
سلام اگر برای شتاب ان اسو میخوای باید بگم شتاب این موتور بیشتر خودشو توی دور 7 الی 10 هزار نشون میده که کاملا برای موتور ضرر داره و ب مرور زمان باعث تخریب انجین میشه ، و تا قبل از این شتابش مثل 220 میمونه ، و اما در مورد مصرف شهری باید بگم که هندلینگ و کنترل بهتری نسبت ب 220 داره چ توی ترافیک ، چ برای رفت و امد ، ب لطف 4 سوپاپ بودن مصرف پایین و بهینه تری داره ، اما خب هزینه های سرویس و رسیدگی ، فیلتر روغن ، 3 شمع بودن ، اب رادیات و ی سری مواردی هست ک اگر بهش توجه نکنی واقعا تو خرج میندازتت ، کمک های ان اس نسبت به 220 پیشرفته تره ولی به خاطر جذب کامل ضربه ، راکب کوچیکترین ناهمواری های خیابون رو حس میکنه و از نظر من این جالب نیست ، در صورتی ک 220 تو این قسمت موفق تره و سواری نرم تری به خاطر ادونچر بودن سبک این موتور تجربه میکنین ، سایر موارد مثل ترمز های عقب و جلو ان اس کاملا بهتر نسبت به 220 هست و در کل اگر ب خاطر ظاهر اسپرت و سواری کوتاه مدت میخوای ، صد درصد ان اس بهتره ولی خب اگر برای رفت و امد ، کار ، گردش های بیرون شهری و اختصاص دادن بودجه کمتر برای سرویس های موتور میخوای ، باید بگم 220 بهترین گزینست .
saeed89
28-06-1396, 10:09 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان
امروز داشتم با موتور مي رفتم يهو صداي تق تق از موتور اومد موتور كپ كرد ديگه روشن نشد استارت مي خوره روشن نميشه .دوستان خواهشا كمك كنيد مشكل چيه بعد اينكه كجا ببرمش تعميرگاه خوبي باشه . موتورمم پالس ns 200 . روزي تغريبا ١٠ مين باهاش ميرم تا سر كار ميام بهش فشارم نميارم روغنم به موقع تعويض مي كنم
seyed javad
29-06-1396, 12:09 قبل از ظهر
دوستان من یه مشکل اساسی دام
موتوم ان اس 200 هست امروز گرفتم
برای آب بندیش تو سایت نوشته شده که تا هزار کیلومتر اول دور موتور نباید از چهار بالاتر بره اما دوستان موتور سوارم میگن که اگه اینطوری با موتور راه بری انجین صدمه جدی میبینه و به هیچ عنوان اینکار و نکن خلاصه اینکه گیر کردم بین سایت و دفترچه موتور و تجربه دوستانم
یه سوال دیگه اینکه تعمیر کار درجه یک میشناسید برا این موتور؟؟؟ اگه میشناسید لطفا معرفی کنید
لطفا پاسخ بدید که سخت درگیرم
سپااااس
gezhen
29-06-1396, 02:53 بعد از ظهر
برای آب بندیش تو سایت نوشته شده که تا هزار کیلومتر اول دور موتور نباید از چهار بالاتر بره اما دوستان موتور سوارم میگن که اگه اینطوری با موتور راه بری انجین صدمه جدی میبینه و به هیچ عنوان اینکار و نکن خلاصه اینکه گیر کردم بین سایت و دفترچه موتور و تجربه دوستانم
یه سوال دیگه اینکه تعمیر کار درجه یک میشناسید برا این موتور؟؟؟ اگه میشناسید لطفا معرفی کنید
سپااااس
مبارکت باشه دوست عزیز.
اببندی یعنی بذاری تمامی قطعات داخل موتور خوب باهم جفت و جور بشن و یه مقدار خیلی کم از اصطحکاک بینشون کم بشه.و روان تر بشه روند کارش.حالا شما فرض کن با یه دریل میخوای یه جای سفت رو سوراخ کنی اگه با تمام قدرت و سرعت دریل به اون سطح فشار بیاری تن تن از جای مورد نظر رد میشه.پس بهترین کار اینه شما آروم آروم یه گودی خیلی ریز ایجاد کنی بعد شروع کنی به فشار اونوقت دیکه سر جای خودش میمونه.موتور هم همین گونه شما باید با دوری آروم شروع کنی به روندن موتور تا خوب کل انجین باهم جور بشن بعد از مدتی روغن عوض کنی چون این اصطحکاک بین قطعات براده هایی ایجاد میکنه که باید خالی بشه.شما با تعویض روغن در اول و در هزار کیلومتر باعث میشه سلامت موتورت تضمین بشه.و در آخر عرض کنم اون چراغ بالای کیلومتر الکی ساخته نشده باور کنید مهندسای هندی از خودمون بهترن میدونن پس کاری نکن چراغ روشن بشه
mohamad.gh
29-06-1396, 05:39 بعد از ظهر
سپااااس
پست آقاي نيما نادري ، پستاشو بخوني ب خيلي از جوابات ميرسي . متاسفانه بچه هاي فني سايت بيشترشون رفتن يا خيلي از سوالهاي شما عزيزان تكراريه ، اونام دليلي نميبينن پاسخگو باشن ، چرا ؟؟!! چون با ي سرچ
ساده ميتونيد جوابتونو پيدا كنين . موفق باشي
Jack z1000
29-06-1396, 07:44 بعد از ظهر
سپااااس
داداش دفترچه رو ولش کن . تو دفترچه نوشته که هر 10000 تا روغن باید عوض کنی :gigglesmile:. همونطوری که گفتم اببندی کن خیالت راحت هیچیش نمیشه . من الان خودم تا 16000 تا مثل خر گازوندمش اخ هم نگفته . بعضی وقتا بعضی جاهاش هم صدا داد حساس نشو چون موتوره هندیه z1000 که نیست
seyed javad
30-06-1396, 01:11 قبل از ظهر
مبارکت باشه دوست عزیز.
اببندی یعنی بذاری تمامی قطعات داخل موتور خوب باهم جفت و جور بشن و یه مقدار خیلی کم از اصطحکاک بینشون کم بشه.و روان تر بشه روند کارش.حالا شما فرض کن با یه دریل میخوای یه جای سفت رو سوراخ کنی اگه با تمام قدرت و سرعت دریل به اون سطح فشار بیاری تن تن از جای مورد نظر رد میشه.پس بهترین کار اینه شما آروم آروم یه گودی خیلی ریز ایجاد کنی بعد شروع کنی به فشار اونوقت دیکه سر جای خودش میمونه.موتور هم همین گونه شما باید با دوری آروم شروع کنی به روندن موتور تا خوب کل انجین باهم جور بشن بعد از مدتی روغن عوض کنی چون این اصطحکاک بین قطعات براده هایی ایجاد میکنه که باید خالی بشه.شما با تعویض روغن در اول و در هزار کیلومتر باعث میشه سلامت موتورت تضمین بشه.و در آخر عرض کنم اون چراغ بالای کیلومتر الکی ساخته نشده باور کنید مهندسای هندی از خودمون بهترن میدونن پس کاری نکن چراغ روشن بشه
ممنونم از توضیحاتت
من تاحالا به جز یکی دوبار دو موتورم از پنج رد نشده چه برسه به رد لاین و چراغ اخطار دور موتور اما سوالم اینه اگه طبق نوشته دفترچه و سایت باجاج بخوام آب بندیش کنم دور موتور باید از چهار رد نشه و این یعنی دنده مرده و موندم که به حرف کی عمل کنم که موتور سلامت بمونه
بازم سپاس بابت توضیحاتت
Jack z1000
30-06-1396, 11:30 قبل از ظهر
ممنونم از توضیحاتت
من تاحالا به جز یکی دوبار دو موتورم از پنج رد نشده چه برسه به رد لاین و چراغ اخطار دور موتور اما سوالم اینه اگه طبق نوشته دفترچه و سایت باجاج بخوام آب بندیش کنم دور موتور باید از چهار رد نشه و این یعنی دنده مرده و موندم که به حرف کی عمل کنم که موتور سلامت بمونه
بازم سپاس بابت توضیحاتت
سلام دوست عزیز . کلا طبیعیه الان یه مقدار حساس باشی اما همین که 5000 تا رو رد کنی پدر موتورو در میاری انقدر گاز میدی اما الان چون اولشه حساسی وگرنه خیالت راحت دورموتور چه رو 6 باشه چه 5 یا 4 هیچ فرقی نداره . این موتور سرویساشو به موقع انجام بدی مثل اسب میره
sattar.bahrami
02-07-1396, 01:48 بعد از ظهر
سلام به همه
این دکمه های روی فرمون به چ کاری میاد؟
تریپ 1 و 2 رو چجوری صفر کنم ؟
ساعت چجوری تنظیم کنم؟
عکس آچار روی صفه کیلومتر رو چجوری پاک کنم ؟
دمتون گرم
mostafa71
05-07-1396, 02:03 بعد از ظهر
از دوستان کسی ns انژکتور خریده؟
کات آف میزنه؟؟؟
چه فرق هایی داره؟؟
تاپیک خاصی دربارش زدین یا نه؟
saeid mohamadi
05-07-1396, 02:14 بعد از ظهر
سلام رفقا ns 200 انژکتور رنگ مشکی الان صفرش چنده تو تهران
seyed javad
05-07-1396, 02:25 بعد از ظهر
سلام رفقا ns 200 انژکتور رنگ مشکی الان صفرش چنده تو تهران
این 2017 هاش الان تو تهران ده و هشتصد هست بدون بیمه
Jack z1000
05-07-1396, 02:47 بعد از ظهر
این 2017 هاش الان تو تهران ده و هشتصد هست بدون بیمه
من امروز رفتم دیدم رنگه مشکی نوک مدادیش خیلی قشنگه ولی حیف abs نداره . کلا برایه دوستانی که مدلایه قبلیه ان اس رو دارن خریدش توجیهی نداره
vivabayern
08-07-1396, 11:56 بعد از ظهر
داداش کمک 180 رو با ان اس مقایسه میکنی؟!
ان اس یکی از نرم ترین موتور های تو رنج 10 میلیونه. خیلی از سایر پالس ها نرم تره.
چطور میگید کمک یو جی فور نرم تره عقبش؟!
داداش من هر دو رو سوار شدم و اینقدر این قضیه واضحه که حتی ان اس دو ترک هم به اندازه ی تک سرنشین UG4 180 نرم احساس نمیشه و جالبه هر کی ترک ان اس من سوار میشد از کمک عقب خشکش گلایه میکرد و تو مسیر طولانی خیلی راحت کمر درد میاره .
درواقع ان اس خشکترین کمک عقب بین همه ی پالسهارو داره
M@hdi
09-07-1396, 06:16 قبل از ظهر
کمک عقبش یه درجه دیگه واسه نرمتر کردن جا داره نمی دونم تاثیری داره اون یه درجه یا نه ... از یکی پرسیدم گفت دست نزنی بهتره ... یکی گفت دوترک بزنی پلاک گیر می کنه به شلگیر .... اساتید نظری ندارن؟
ARSH
09-07-1396, 02:16 بعد از ظهر
کمک عقبش یه درجه دیگه واسه نرمتر کردن جا داره نمی دونم تاثیری داره اون یه درجه یا نه ... از یکی پرسیدم گفت دست نزنی بهتره ... یکی گفت دوترک بزنی پلاک گیر می کنه به شلگیر .... اساتید نظری ندارن؟
من خوب نگاه نکردم ولی گذری کمک رو دیدم تنظیم نمیشه
دو ترک تکچرخ زدیم رو عقب فشار زیاد اوردیم نگرفت به هم
- - - Updated - - -
یادش بخیر چه دینی از این موتور صفر دروردیم از قزوین مسیر رازمیان - سپارده - رحیم اباد - رفتیم رامسر و جواهر دشت و برگشت از 2000 و 3000 از سمت الموت شرقی از جاده پیچه بُن برگشتیم و کل روستاهای الموت شرقی رو رفتیم و اومدیم سر نقطه شروع
1000 کیلومتر اینا راه رفتیم که 40% افرود معمولی و خاکی مهندسی - 30% افرود داغون و مال رو و سنگلاخ که واقعا دهنش سرویس شد :)))))))))))))) - 30% اسفالت
تو جواهردشت اونقدر ارتفاع گرفته بودیم دیگه بیچاره ریپ میزد :gigglesmile:
mohamad.gh
09-07-1396, 04:31 بعد از ظهر
کمکش تنظیم میشه ، اگه پایینتر بیاد نرمتر میشه ، اینکه دو ترک میگیره ب گلگیر - نه دیدم نه شنیدم
M@hdi
09-07-1396, 06:24 بعد از ظهر
شما پایینتر آوردی محمدجان؟ من یه بار با دست هرچی زور زدم نچرخید آچار مخصوص داره؟
mohamad.gh
09-07-1396, 08:25 بعد از ظهر
شما پایینتر آوردی محمدجان؟ من یه بار با دست هرچی زور زدم نچرخید آچار مخصوص داره؟
من نه مهدی جان ، یکی از دوستان - آچار نداشت ی چوب چارتراش نازک محکم پیدا کرد با چکش آروم ضربه میزد ، اوورد بالاتر . تازه گرفته انژکتوره - پایین ک بود نرم تر بود ولی رخش جالب نبود
M@hdi
09-07-1396, 09:37 بعد از ظهر
من نه مهدی جان ، یکی از دوستان - آچار نداشت ی چوب چارتراش نازک محکم پیدا کرد با چکش آروم ضربه میزد ، اوورد بالاتر . تازه گرفته انژکتوره - پایین ک بود نرم تر بود ولی رخش جالب نبود
یعنی آورد پایین بعد پشیمون شد دوباره برد بالا؟ فقط به خاطر رخش؟ مگه تو رخ موتور تاثیر داره؟
saeid mohamadi
09-07-1396, 10:13 بعد از ظهر
من امروز رفتم دیدم رنگه مشکی نوک مدادیش خیلی قشنگه ولی حیف abs نداره . کلا برایه دوستانی که مدلایه قبلیه ان اس رو دارن خریدش توجیهی نداره
ببخشید ان اس abs دار مگه هست تو بازار یعنی abs دارا ده و هشتصد قیمتش?
mohamad.gh
09-07-1396, 10:21 بعد از ظهر
یعنی آورد پایین بعد پشیمون شد دوباره برد بالا؟ فقط به خاطر رخش؟ مگه تو رخ موتور تاثیر داره؟
موتورو صفر گرفت با موتور من ک ۹۳ مقایسش میکرد پایینتر بود ، ی خورده اوورد بالاتر قشنگتر شده ،
این ارتفاع موتور منه [Only registered and activated users can see links]
- - - Updated - - -
ببخشید ان اس abs دار مگه هست تو بازار یعنی abs دارا ده و هشتصد قیمتش?
ns ای بی اس نداره اقا سعید ، قیمتم ک سالی یکی دوبار میره بالا ، اومدن انژکتورش کردن قیمتو بیشتر بردن بالا
saeid mohamadi
09-07-1396, 10:24 بعد از ظهر
من خوب نگاه نکردم ولی گذری کمک رو دیدم تنظیم نمیشه
دو ترک تکچرخ زدیم رو عقب فشار زیاد اوردیم نگرفت به هم
یادش بخیر چه دینی از این موتور صفر دروردیم از قزوین مسیر رازمیان - سپارده - رحیم اباد - رفتیم رامسر و جواهر دشت و برگشت از 2000 و 3000 از سمت الموت شرقی از جاده پیچه بُن برگشتیم و کل روستاهای الموت شرقی رو رفتیم و اومدیم سر نقطه شروع
1000 کیلومتر اینا راه رفتیم که 40% افرود معمولی و خاکی مهندسی - 30% افرود داغون و مال رو و سنگلاخ که واقعا دهنش سرویس شد :)))))))))))))) - 30% اسفالت
تو جواهردشت اونقدر ارتفاع گرفته بودیم دیگه بیچاره ریپ میزد :gigglesmile:اقا ارش شما که این همه جا رو باهاش رفتی نظرت راجع به این موتور چیه موتور تاوون بده ای هست?
و اینکه گفتی ارتفاع گرته بودی ریپ میزد واسه چی ریپ میزد مشکلش چی بود
- - - Updated - - -
عجب دلمو خوش کردم که abs داره. ممنون
ARSH
09-07-1396, 11:31 بعد از ظهر
اقا ارش شما که این همه جا رو باهاش رفتی نظرت راجع به این موتور چیه موتور تاوون بده ای هست?
و اینکه گفتی ارتفاع گرته بودی ریپ میزد واسه چی ریپ میزد مشکلش چی بود
- - - Updated - - -
عجب دلمو خوش کردم که abs داره. ممنون
داداش موتور خوبیه خدایی من بدم نمیاد بخرم باز حال حوصله موتور ندارم نمیخرم . موتور تاوان بده که خلاصه هرچی رو سوار شی باید هواشو داشته باشی ولی کلا اب بندی خوب داشته باشی . دنده کشی صحیح داشته باشی . بدونی کجا ***زی کجا نرم بری موتور خیلی خوبیه
ارتفاع هم همه وسایل ماشینی بازده رو از دست میدن اکسیژن کمه
kia51
10-07-1396, 11:15 قبل از ظهر
سلام
روغن 20-50 یا 10-40 بالاخره کدام برای این موتور بهتره ؟ چون شرکت زده 20-50 استفاده بشه ولی اکثر موتورهای کره ای و اروپایی و ژاپنی روغن 10-40 پیشنهاد میکنن .
farshad 54
10-07-1396, 11:17 قبل از ظهر
20 - 50 sl برای این موتور مناسب هست طبق توصیه باجاج
saeid mohamadi
10-07-1396, 01:42 بعد از ظهر
اقا روغن sm خیلی از کیفیت بهتری برخوردار هست ایا برای ان اس جایز هست
- - - Updated - - -
اقا مهدی سلام این همه مدت ان اس داری ازش راضی هستی بهت حال میده و اینکه هر وقت باهاش تخت گاز میری
M@hdi
10-07-1396, 06:49 بعد از ظهر
اقا روغن sm خیلی از کیفیت بهتری برخوردار هست ایا برای ان اس جایز هست
- - - Updated - - -
اقا مهدی سلام این همه مدت ان اس داری ازش راضی هستی بهت حال میده و اینکه هر وقت باهاش تخت گاز میری
سلام آقا سعید والا حال که میده اگه نمی داد 3 سال سوارش نمی شدم من کلا خیلی رو موتور حساسم رسیدگی شدید می کنم و اینکه موتور بالای 8 هزارتا کار نگه نداشتم هی فروختم صفر خریدم اینم یه نوع کرمه
راستش زیاد اهل تخته گاز رفتن نیستم ولی بعضی وقتا اتوبان خلوت گیر بیارم بدم نمیاد یه گازی هم بدم .... انژکتورش خیلی خوب گاز می خوره خدایی
seyed javad
10-07-1396, 08:19 بعد از ظهر
دوستان روغن واسه ان اس دویست چی خوبه؟
خودم بیست پنجاه motul میریزم mineral هم هست خواستم بدونم بهتر از این هم هست برا این موتور؟
M@hdi
11-07-1396, 06:37 قبل از ظهر
بهران سوپر پیشتاز 20w50
Jack z1000
13-07-1396, 01:34 بعد از ظهر
سلام دوستان .
اقا این برچسبه رو باک که نوشته کلاه ایمنی بزارید رو چجوری پاکش کنم که رو باک هم خط و خش نیفته ؟
mohamad.gh
13-07-1396, 03:12 بعد از ظهر
سلام دوستان .
اقا این برچسبه رو باک که نوشته کلاه ایمنی بزارید رو چجوری پاکش کنم که رو باک هم خط و خش نیفته ؟
درباک رو باز گذاشتم - باسشوار برداشتم
saeid mohamadi
13-07-1396, 03:49 بعد از ظهر
سلام آقا سعید والا حال که میده اگه نمی داد 3 سال سوارش نمی شدم من کلا خیلی رو موتور حساسم رسیدگی شدید می کنم و اینکه موتور بالای 8 هزارتا کار نگه نداشتم هی فروختم صفر خریدم اینم یه نوع کرمه
راستش زیاد اهل تخته گاز رفتن نیستم ولی بعضی وقتا اتوبان خلوت گیر بیارم بدم نمیاد یه گازی هم بدم .... انژکتورش خیلی خوب گاز می خوره خداییمخلصم داداش. از کیفیتش چطور راضی هستی؟ موتور شما هم بلبرینگ کلاچ و صفحه صدا میده
M@hdi
13-07-1396, 07:38 بعد از ظهر
مخلصم داداش. از کیفیتش چطور راضی هستی؟ موتور شما هم بلبرینگ کلاچ و صفحه صدا میده
من صدای اضافی نشنیدم تا حالا شایدم دقت نکردم ولی اهمیتی نمیدم
شما خیلی رو موتور حساسی انگار .... بخر سوارشو حالشو ببر
Jack z1000
13-07-1396, 08:12 بعد از ظهر
مخلصم داداش. از کیفیتش چطور راضی هستی؟ موتور شما هم بلبرینگ کلاچ و صفحه صدا میده
دوست عزیز ns تو موتورایی که تو ایران هست واقعا حرف نداره هم سواریش خوبه هم رخش قشنگه یعنی قشنگ یه سرو گردن از رقیباش بالاتره هزینه هایه نگهداریش هم معمولیه نه خیلی گرون نه خیلی ارزون من الان خودم 17 هزارتا باهاش رفتم اخ هم نگفته تازه من همیشه دنده 1 با 2 روهم تا کله میچسبونم .
vivabayern
14-07-1396, 12:46 قبل از ظهر
داداش من ان اس داشتم فروختم ۲۲۰ گرفتم اما از نظر کیفیت و نرم کار کردن ان اس خیلی بهتر بود و از تموم پالسها تو این زمینه بهتره حتی از آر اس چون فلاپ نداره و لرزش هم نداره و تو رنج قیمتیش همه چیزش خوبه و کلی باهاش حال کردم و ۱۸۰۰۰ تا کار سواری گرفتم حتی یک پیچش هم شل نشد و کوچکترین مشکلی هم نداشت و حسابی هم از دنده ۱ تا ۶ تخته گاز میرفتم حتی گاهی دو ترکه بیش از ۱۰۰ کیلومتر و یکبار ۳۰۰ کیلومتر دم عید تا دریا بین ۱۲۵ تا ۱۴۰ تا سرعت رفتیم و بعضی وقتا جنگل و کوه میرفتیم بدون مشکل دو ترک بالا میرفت اما هیچیش نشد فقط مثل همه ی ان اس ها کلاچ رو که ول میکردی خیلی کم صدای موتور در حالت خلاص تغییر میکرد ، البته منم خیلی بهش خوب رسیدگی میکردم و فیلترهاش و روغنشو بموقع تعویض میکردم . البته نمیگم بدون ایراد هست اما ما توی ایران زندگی میکنیم و با توجه به شرایط و قیمت گزینه ی خوبیه
M@hdi
14-07-1396, 09:59 قبل از ظهر
این صدای قاشق چنگال انجین رو همه پالسها و حتی آپاچی هم داره ولی ان اس چون اگزوز نداره و بی صدا هست بیشتر به گوش می رسه شما گوشتو بذاری بغل انجین 180 و 220 هم همین صدا سوپاپ و..... رو داره
saeid mohamadi
15-07-1396, 12:03 قبل از ظهر
ممنون از شما دوستان منم به این نتیجه رسیدم که یه ns انژکتور تک رنگ مشکی بگیرم .
kia51
15-07-1396, 01:24 بعد از ظهر
سلام
کسی از دوستان روغن 10-40 رو ns امتحان کرده ، منطقا باید بهتر باشه ولی نمیدونم چرا از طرف شرکت توصیه نشده در صورتی که انجین این موتور با غلظت زیادی روغن مشگل داره . میشه دوستانی که اطلاعات دارن مشارکت کنند؟
vivabayern
15-07-1396, 02:07 بعد از ظهر
ممنون از شما دوستان منم به این نتیجه رسیدم که یه ns انژکتور تک رنگ مشکی بگیرم .
انشاءالله هر چه زودتر بخری و حالشو ببری اما تک رنگ مشکی دیگه تولید نمیشه
farshad 54
15-07-1396, 03:37 بعد از ظهر
چرا تک رنگ مشکی انژکتوری هست
saeid mohamadi
15-07-1396, 11:16 بعد از ظهر
سلام
کسی از دوستان روغن 10-40 رو ns امتحان کرده ، منطقا باید بهتر باشه ولی نمیدونم چرا از طرف شرکت توصیه نشده در صورتی که انجین این موتور با غلظت زیادی روغن مشگل داره . میشه دوستانی که اطلاعات دارن مشارکت کنند؟
از نظر سطح کیفیت روغن من در سایتهای معتبری با جدول سطح کیفیت روغنها رو نوشته بود که به ترتیب sn کیفیت بالا بعد sm و بعد sl و...
من تو ماشینم sm میریزم که نوشته بود در خودرو هایی که روغن sl پیشنهاد شده این روغن sm همون کاربرد رو داره براشون البته خیلی پیشرفته تر و با ریز نکاتی که یادم نیست توضیح بدم خودم موتور گرفتم حتما این روغن رو امتحان میکنم. البته برا ماشین 10w-40 میریزم ولی برای موتور شک دارم چون توصیه دوستان و دفترچه موتور چیز دیگه ای هست. حالا شما که گفتید انجین این موتور با غلظت روغن 20w-50 مشکل داره اینو رو چه حسابی گفتید ایا تجربه بالایی در این زمینه دارید یا فقط از جایی شنیدید یا خوندید؟ اگه تجربه دارید لطفا توضیح
Jack z1000
17-07-1396, 04:03 بعد از ظهر
دوستان میشه اگزوز موتور رو دستکاریش کرد که صداش بم تر بشه یا نه ؟
ZirCgari
18-07-1396, 08:20 قبل از ظهر
دوستان میشه اگزوز موتور رو دستکاریش کرد که صداش بم تر بشه یا نه ؟
از یک سیلندر چه انتظاراتی داریا
Jack z1000
18-07-1396, 10:45 قبل از ظهر
از یک سیلندر چه انتظاراتی داریا
اخه اونروز یه ان اس دیدم خیلی صداش قشنگ بود دیگه نشد به طرف بگم چیکار کرده
vivabayern
18-07-1396, 11:37 بعد از ظهر
داداش صدای فابریک خودش خیلی خوبه و نیازی به اینکارا نیست و اگه بخوای اگزوزشو عوض کنی ممکنه در جاهای دیگه مثل مصرف بنزین و شتاب و سرعت تاثیر منفی بذاره و هر جا دیدم اگزوزشو تغییر دادن بعد مدت کوتاهی پشیمون شدن . کلا هر تغییری که باعث بشه موتور از حالت فابریک و استانداردش خارج بشه قطعا تاثیر منفی داره و اگه با این موتور از بعضی لحاظ مشکل دارید توصیه میکنم موتورتونو بفروشید و موتوری بخرید که از بیشتر لحاظ شمارو راضی کنه
Jack z1000
19-07-1396, 01:21 قبل از ظهر
داداش صدای فابریک خودش خیلی خوبه و نیازی به اینکارا نیست و اگه بخوای اگزوزشو عوض کنی ممکنه در جاهای دیگه مثل مصرف بنزین و شتاب و سرعت تاثیر منفی بذاره و هر جا دیدم اگزوزشو تغییر دادن بعد مدت کوتاهی پشیمون شدن . کلا هر تغییری که باعث بشه موتور از حالت فابریک و استانداردش خارج بشه قطعا تاثیر منفی داره و اگه با این موتور از بعضی لحاظ مشکل دارید توصیه میکنم موتورتونو بفروشید و موتوری بخرید که از بیشتر لحاظ شمارو راضی کنه
من که با این موتور مشکلی ندارم اتفاقا خیلی هم ازش راضی هستم ولی خوب بقول شما اگزوز انداختن این دردسرهارو هم داره . انصافا موتور تو 200 سی سی استریت ندیدم که رخه اینو داشته باشه
Alireza.BMW
19-07-1396, 09:56 قبل از ظهر
.
کاتالیزورشو در میارن صداش در میاد احتمالن اونی که میخای میشه ولی ممکنه بعد از یه مدت پشیمون شی و بخای عین روز اولش بشه... مخصوصن دویستانی که اگزوز میبندن موتور تک سیلندرم هست هرکاریش بکنی صداش تو مخه به اصظلاح صدا کلاغ میده... موتور زیر پا رو نباید اگزوزشو دستکاری کنی فقط موتور عشق و حال و آخر هفته رو هرکاریش کردی کردی موردی نداره:121fs725372:
Jack z1000
23-07-1396, 01:22 قبل از ظهر
.
کاتالیزورشو در میارن صداش در میاد احتمالن اونی که میخای میشه ولی ممکنه بعد از یه مدت پشیمون شی و بخای عین روز اولش بشه... مخصوصن دویستانی که اگزوز میبندن موتور تک سیلندرم هست هرکاریش بکنی صداش تو مخه به اصظلاح صدا کلاغ میده... موتور زیر پا رو نباید اگزوزشو دستکاری کنی فقط موتور عشق و حال و آخر هفته رو هرکاریش کردی کردی موردی نداره:121fs725372:
واقعا حق با شماست موتور تک سیلندر با دوسیلندر بغیر از بنلی صداشون وقتی اگزوز میبندن خیلی تو مخه ولی اینطرف نمیدونم چیکار کرده بود که انقدر صداش قشنگ بود . بازم ممنون از راهنماییتون .
M@hdi
23-07-1396, 06:36 قبل از ظهر
واقعا حق با شماست موتور تک سیلندر با دوسیلندر بغیر از بنلی صداشون وقتی اگزوز میبندن خیلی تو مخه ولی اینطرف نمیدونم چیکار کرده بود که انقدر صداش قشنگ بود . بازم ممنون از راهنماییتون .
آقا همون کاتالیزور رو توشو خالی کرده بوده من صدتا دیدم این کارو کردن صداش بم تر و بلندتر میشه
Jack z1000
23-07-1396, 02:28 بعد از ظهر
آقا همون کاتالیزور رو توشو خالی کرده بوده من صدتا دیدم این کارو کردن صداش بم تر و بلندتر میشه
سلام اقا مهدی .
میخواستم بدونم اگه این کاتالیزور رو توش خالی کنه دوباره میشه مثله اولش کرد ؟ اونوقت خالی کردنش اسیبی به موتور نمیرسونه ؟
M@hdi
23-07-1396, 08:27 بعد از ظهر
سلام اقا مهدی .
میخواستم بدونم اگه این کاتالیزور رو توش خالی کنه دوباره میشه مثله اولش کرد ؟ اونوقت خالی کردنش اسیبی به موتور نمیرسونه ؟
سلام
والا من انجام ندادم ولی میگن سرعت و شتاب موتور بهتر میشه اصطلاحا نفسش بازتر میشه ولی مصرف سوخت رو می بره بالا و سطح آلایندگیش هم بیشتر میشه
نه دیگه باید اگزوز رو کلا تعویض کنید چون برش می خوره دوباره جوش داده میشه و باید پیش یه نفر ببرید که کارش تمیز باشه ترمال نکنه
vivabayern
24-07-1396, 02:06 بعد از ظهر
سلام اقا مهدی .
داداش من کاتالیزور ان اس رو برداشتم مصرف سوختم بیشتر شد اما داغیه موتور کمتر شد شتابش کمی بیشتر شد سرعتش تغییر محسوسی نکرد صداش به میزان کمی بیشتر شد. در صورت برداشتن دیگه نمیشه مثل اولش کرد .
kia51
24-07-1396, 03:50 بعد از ظهر
از نظر سطح کیفیت روغن من در سایتهای معتبری با جدول سطح کیفیت روغنها رو نوشته بود که به ترتیب sn کیفیت بالا بعد sm و بعد sl و...
من تو ماشینم sm میریزم که نوشته بود در خودرو هایی که روغن sl پیشنهاد شده این روغن sm همون کاربرد رو داره براشون البته خیلی پیشرفته تر و با ریز نکاتی که یادم نیست توضیح بدم خودم موتور گرفتم حتما این روغن رو امتحان میکنم. البته برا ماشین 10w-40 میریزم ولی برای موتور شک دارم چون توصیه دوستان و دفترچه موتور چیز دیگه ای هست. حالا شما که گفتید انجین این موتور با غلظت روغن 20w-50 مشکل داره اینو رو چه حسابی گفتید ایا تجربه بالایی در این زمینه دارید یا فقط از جایی شنیدید یا خوندید؟ اگه تجربه دارید لطفا توضیح
والا تجربه بالا که ندارم اما روغن روانتر باید جریان روغن کاری بهتری داشته باشه و این که هر چی موتور پدر مادر دار میبینی براش روغن 10-40 توصیه شده ، میگم شاید بحث قیمت روغن باشه که 20-50 توصیه میکنن در صورتیکه میگن انجین بومی شده دوک 200 هستش که اونجا ktm روغن 10-40 توصیه کرده ، از طرف دیگه شاتون زدن این موتور هم که زیاد دیده شده وقتی میپرسی میگن : فشار زیادی آوردن اما اگه روغن کاری جریان خوبی داشته باشه و همه جا روغن کاری با فشار و مقدار مناسب بشه ، اصولا نباید مشگلی میبود
saeid mohamadi
24-07-1396, 08:03 بعد از ظهر
والا تجربه بالا که ندارم اما روغن روانتر باید جریان روغن کاری بهتری داشته باشه و این که هر چی موتور پدر مادر دار میبینی براش روغن 10-40 توصیه شده ، میگم شاید بحث قیمت روغن باشه که 20-50 توصیه میکنن در صورتیکه میگن انجین بومی شده دوک 200 هستش که اونجا ktm روغن 10-40 توصیه کرده ، از طرف دیگه شاتون زدن این موتور هم که زیاد دیده شده وقتی میپرسی میگن : فشار زیادی آوردن اما اگه روغن کاری جریان خوبی داشته باشه و همه جا روغن کاری با فشار و مقدار مناسب بشه ، اصولا نباید مشگلی میبود
واسه منم جای سوال شد من رسما باید خودم امتحان کنم شما هم اگر به نتیجه ای رسیدید تجربه تون رو در اختیار ما هم قرار بدید
vadood
25-07-1396, 12:18 قبل از ظهر
سلام. چون این انجین ها تکنولوژی به روز دارن و فاصله قطعات انجین با یکدیگر کمه و فشار محفظه ی احتراق بالایی دارن بهترین روغن برای پالس ان اس طبق گفته شرکت سازنده 10-40 میباشد. هرچه تکنولوژِی انجین بالا باشه چون فشار بالایی داره داخل موتور روغن آبکی تر رو برای روغن کاری سریع استفاده میکنند. البته از
20-50 هم میتوان استفاده کرد که برای فصل تابستان خوبه الان که هوا خنکتر شده حتما بایداز 10-40 استفاده شود چون بهتر روشن میشود و روغن کاری سریعتر صورت میگیرد.عدد قبل از W نشاندهنده گرانروی روغن موتور در دمای پایین بوده و هرچه این عدد کمتر باشد، قابلیت استفاده در دمای پایینتر را دارااست.
عدد بعد از W، نشاندهنده گرانروی در دمای بالا بوده و هرچه این عدد بزرگتر باشد، روغن در دمای بالاتر چسبندهتر و سفتتر خواهد بود.
farshad 54
25-07-1396, 10:03 قبل از ظهر
روغن پیشنهادی کارخونه باجاج برای ان اس 20 - 50 sl هست که دامنه دمایی که این روغن با درجه گرانروی sl میتونه عملکرد مناسبی داشته باشه 40 درجه بالای صفر و 20 درجه زیر صفر هست که فکر کنم تو شرایط
آب و هوایی ایران کاملا جوابگو هست
روغن 10 - 40 sl برای دامنه دمای بالای 40 درجه و زیر 25 درجه مناسبه
پس شل شدن این روغن تو دمای زیر 20 درجه به درد میخوره که عملا اینجا دمای هوا اینقدر سرد نمیشه که این روغن به درد ما بخوره
aidin m
25-07-1396, 04:28 بعد از ظهر
سلام دوستان ایا میشه کیلومتر ان اس رو کم کرد؟ من یه ان اس گرفتم 94 یازده هزارتا میخواستم ببینم درسته کیلومتر یا امکان دستکاری هست؟ برچسب در کلاجشم هست هنوز باز نشده راستی بربرنگ کلاج عوض شه واقعا اون صدایی که تو در جا داره و کلاجو نگه میداری قطع میشه کامل از بین میره؟ اخه من اکثر ان اس ها حتی پالسهارو دیدم اون صدارو داره و کلاجو نگه میداری درجا کم صداتر میشه
aidin m
25-07-1396, 11:11 بعد از ظهر
سلام. چون این انجین ها تکنولوژی به روز دارن و فاصله قطعات انجین با یکدیگر کمه و فشار محفظه ی احتراق بالایی دارن بهترین روغن برای پالس ان اس طبق گفته شرکت سازنده 10-40 میباشد. هرچه تکنولوژِی انجین بالا باشه چون فشار بالایی داره داخل موتور روغن آبکی تر رو برای روغن کاری سریع استفاده میکنند. البته از
20-50 هم میتوان استفاده کرد که برای فصل تابستان خوبه الان که هوا خنکتر شده حتما بایداز 10-40 استفاده شود چون بهتر روشن میشود و روغن کاری سریعتر صورت میگیرد.عدد قبل از W نشاندهنده گرانروی روغن موتور در دمای پایین بوده و هرچه این عدد کمتر باشد، قابلیت استفاده در دمای پایینتر را دارااست.
عدد بعد از W، نشاندهنده گرانروی در دمای بالا بوده و هرچه این عدد بزرگتر باشد، روغن در دمای بالاتر چسبندهتر و سفتتر خواهد بود.
سلام مجدد من میخوام فقط روغنی که تو دفترچه موتور از طرف کارخونه پیشنهاد شده رو بدونم چون ماها حتی مکانیکامون یه باورهایی دارن که شاید رو سیستمهای قدیمیتر جوابگو بود ولی برای تکنولوژی روز اشتباهه اون باورها مثلا اینکه روغن هر چی سفتر باشه بهتره حتی هممون دیده بودیم مکملهای روغن که انقدر سفت بود در نمیومد و باید داغش میکردی تا روون شه و از ظرف در میاد و میریختن تو موتور تا ویسکوزیته روغن بالاتر بره اونم برای روغنهای 40 _يإ 50 که اتومات هم نبود یا مثلا استفاده از ترموستات پایینتر یا سنسور فن پایینتر برای اینکه دمای اب رادیاتو پایین بیارن که خودش باعث بالا رفتن استهکاک بین قطعات و بالا رفتن مصرف و کم شدن عمر موتور میشد روغن اتومات هم اسمش روش هست یعنی چهار فصل و و اون عدد پایینش برای زمستون وعدد بالاتر برای تابستون پاسخگو و فکر نکنم تعویضش توی هر فصل با نوع خاصی کار درستی باشه مهم دمای عملیاتی موتوره که شاید اگه از گرانروی بیست پنجاه استفاده شه حتی توی تابستون تا دمای موتور به نرمال برسه به موتور فشار بیاره حتی همونطور که فرمودید روغن هر چی گرانرویش بیشتر باشه سختر بین چرخدنده ها و یا ساچمه بربرنگها میره و روشون میشینه برای روانکاری بهتر و یه چیز کلی دیگه روغن هر چه ویسکوزیتش پایینتر باشه روغن مرغوبتریه و گرونتر مثلا توتال ده چهل از بیست پنجاه گرونتره یا پنج سی از که روغن خیلی گرونتریه و برای خودروهای مدل بالاست البته من نمیدونم کارخونه چه عددی رو پیشنهاد کرده چون خیلیا میگن 20_50 و بعضی 10_40 ولی در کل کارخونه ها حتی درجه دوها همیشه سعی میکنن کلی پول خرج کنن تا پول خرج کنن و الیاژ بهتر استفاده کنن تا عمر موتورهاشون بیشتر باشه که خودش بهترین تبلیغه برا برندشون و تو توصیه هاشون که دیگه رایگانه همیشه سعی میکنن بهترین توصیه هارو کنن چون برا خودشون خرجی نداره و پای مصرف کنندس پس بهتره همیشه به توصیه کارخونه عمل کرد شاید دلیل شاطون زدنها همین استفاده نکردن از روغن توصیه شده باشه
در اخر ممنون برای اطلاعاتتون و اگه شما یا بقیه بچه ها سندی دارن برای توسیه روغن خود باجاج یا حتی اینکه خود باجاج توسیه کرده باشه در فصول گرم یا مناطق گرمسیر از ویسکوزیته بالاتر یا برعکسش استفاده شه لطفا قرار بده
aidin m
26-07-1396, 01:04 قبل از ظهر
دوستان سلام کسی تا حالا تجربه داشته که بشه کیلومتر ان اس رو کم کرد؟ اصلا شدنیه؟ اگه کیلومتر نو بندازیم کیلومتر صفر میشه؟ یا کیلومتر طی شده میمونه؟
HaMiD.TcI
26-07-1396, 01:10 قبل از ظهر
مشکل اصلی اینجاست که شما نمیتونید توی ایران روغنی با api 20w50 پیدا کنید که استاندارد های لازم رو داشته باشه،شما اگر تونستید روغن 20 50 پیدا کنید که jasoma داشته باشه به بنده هم معرفی کنید
در ثانی مهمترین موضوع در روغن، استاندارد های مورد نظه، یعنی sl و jaso-ma با هم،تمامی 20 50 های موجود در ایران صرفا استاندارد sl رو دارند و برای خودرو هستند.
ثالثا،حدود 99 درصد روغن موتور های موجود در جهان برای موتور سیکلت،از گرانروی 10 40 استفاده میکنند،علاوه بر اون، تفاوت درجه ای 10 40 و 20 50 اونقدرا بالا نیست ک به موتور صدمه بزنه،
در جواب موارد منطقه ای هم باید خدمتتون عرض کنم که،چرا،تفاوت اقلیمی کشور ها توی روغن مصرفی کاملا متغیر هست، دمای هوا در ایران بسیار پایینتر،رطوبت بسیار کمتر از هند هست،و این موضوع در دمای کارکرد روغن در لحظه ی اول بسیار موثره.
در پایان باید بهتون بگم که اگر تونستید روغن 20 50 ای پیدا کنید که هم sl و هم jasoma باشه بهتره ازش استفاده کنید و به ما هم معرفی کنید
در غیر اینصورت استفاده از روغن با درجه ی SL که مخصوص خودرو هست،جز ضرر زدن به گیربکس و صفحه کلاچ موتور چیزی عایدتون نخواهد کرد.
به متنی که برای تاپیک روغن نوشتم دقت بفرمایید.
دوستان
خواهش میکنم توی موتور های کلاچ غوطه ور در روغن،از روغن موتور خودرو استفاده نکنید
نمیدونم دلیل اینهمه پیشنهاد بی دلیل برای روغن های خودرو چیه
باور کنید بهران تکتاز. پیشتاز. سوپر پیشتاز. کاسترول جی تیایکس. کاسترول مگنتیک. همه روغن های عالی هستن اما نه برای موتور!سطح روانکاریشون اونقدری بالا هست که پدر و مادر صفحه کلاچ موتور رو درمیاره. موتور استاندارد داره. روغن استفاده شده حتما حتما حتما باید api بالای sl و استاندارد jaso-ma رو داشته باشه. این موضوع نه توهمه. نه حساسیت بی جا. به غیر از این دو استاندارد. هر روغنی خواه لیتری هزار تومن خواه لیتری یک میلیون تومن. جز فشار و ضربه،چیزی رو عاید انجین موتور نمیکنه.
به شدت ریختن هر نوع روغن موتور خودرو اعم از توتال. کاسترول. بهران. ایرانول و.... رو داخل موتور سیکلت منع میکنم. چهار روغن در ایران شناخته شده هست برای موتور.
هیوندای اکستیر(هم api sl و هم jasoma و هم تماما سنتتیک) لیتری ۲۷ تومن،دی جی کالا داره
کاسترول جی پی لیتری ۱۳ تا ۱۸
موتول لیتری از ۳۰ تا ۶۰
موتورکس هم قیمت ندارم.
برای موتور های کلاچ غوطه ور بالای ۴ میلیون. صرفا و اکیدا از همین مارک ها استفاده کنید.
روغن افزودنی اینیست که با یک بار استفاده بشه خوبی یا بدیشو حدس زد
حتی اگه با روغنی دنده ی شما سفت تر هم شد. اگر استاندارد های لازم رو داره. روغن مناسب موتور شماست. همیشه نرمی صدا و دنده ملاک نیست.
روی اون اعداد حساب شده. استاندارد ها گذرونده شده. همیمطوری الله بختکی روی روغن موتور عدد و رقم نمینویسن که.
روغن موتور صدای گیتار نیست که به گوش خوش بیاد!خزاران هزار فعل و انفعالات شیمیایی توی ۷ هزار بار بالا و پایین رفتن سوپاپ و پیستون و شاتون اتفاق میوفته که با گوش و چشم و حس قابل لمس نیست. کیفیت یک روغن. فقط به اعداد و استاندارد های روشه.
با استفاده از هر مدل از روغن های خودرو در موتور. بعد از چند سال. افت شدید. صدای زیاد. ضعف رینگ و شاتون رو برای موتورتون به ارمغان میارید.
با این حال. صلاح مملکت خویش. خسروان دانند
Jack z1000
26-07-1396, 02:06 قبل از ظهر
دوستان انقدر رو روغن حساس نباشید ، رپسول که نخریدیم انقدر روش حساس باشیم . من خودم از همین روغن معمولی ها میریزم 20 تومنم بیشتر نمیشه اونوقت مثل اسب هم میره . کلا هرکی ان اس میخره از بس جو منفی دادن بهش طرف فکر میکنه الان این روغنو بریزم چی میشه ؟ خیالتون راحت هیچی نمیشه:gigglesmile:
منم تا 3000 تا اول موتول میریختم هردفعه میشد 70 تومن حالا الان روغن سرخ کردنی هم زورم میاد بریزم
HaMiD.TcI
26-07-1396, 05:54 قبل از ظهر
اتفاقا بنده نظرم کاملا با شما متفاوته،موتور به دلیل ماهیت کارکردش، دمای بالای کارکرد داره، به علاوه حرکت پیستون در محفظه ی سیلندر حدود دو برابر خودرو هست، سیستم خنک کنندگی قوی مثل خودرو نداره، گیربکسش مانند خودرو جدا نیست و حرارت کیربمس هم به موتور منتقل میشه و و و ......
به همین دلایل،مطمئنا حساسیت خیلی بالاتر و اصطکاک بالاتری نسبت به موتور خودرو داره، پس لازمه که روغن موتوری که توی موتور میریزید کاملا بررسی بشه،مطمونا ما میتونیم داخل پالس به جای روغن از گازویل هم استفاده کنیم! بحث ما اینجا، افزایش راندمان و عمر بالاتر موتوره!
مطمئن باشید حساسیت روی تعویض روغن اگر سود هم نداشته باشه، حداقل ضرر نداره.
در نظر داشته باشید در مورد روغن، چیزی که کیفیت روغن رو بیش از پیش روشن تر میکنه،گرانروی در دمای 40 درجه و 100 درجه و از اون مهم تر شاخص گرانروی هست، هرچقدر شاخص بالاتر باشه،کیفیت روغن بالاتر هست، به همین دلیل، صرفا استاندارد ها و یا گرانروی مثلا 10 40 ملاک کیفیت روغن نیست، شاخص گرانروی روغن میتونه خیلی خیلی توضیح دهنده ی خوبی در این موضوع باشه.این شاخص در مشخصات فنی روغن موتور های با کیفیت در اینترنت موجوده،
این موضوع مثل مقایسه ی دو موتور مگلی 250 و کاوازاکی نینجا 250 هست، درسته که از لحاظ اعدادی هر دو 250 هستند، ولی این کجا و آن کجا! هر 20w50 ای،هر API SL ای،مثل یکدیگه نیستند.میتونید تفاوت ها رو توی این مشخصه ها مشاهده کنید.
در آخر، حواستون به روغن موتوراتون باشه، شده 3 برابر هزینه ی روغن موتور مخصوص و مرغوب بکنید، مطمئن باشید عمر موتور تضمین میشه، خبری از شاتون زدن نیست، دمای بالا نخواهید داشت، صفحه کلاچ 5 ماه یه بار واستون صدا نمیده.
چه CDI 125 دارید و چه CBR 1300 فرقی نمیکنه، روغن باید مطابق با استاندارد ذکر شده، با کیفیت قابل قبول،و 100 کیلومتر کمتر از زمان تایین شده برای تعویض روغن، تعویض بشه.
به عینه مشکلاتی رو دیدم،طرف بعد 4 سال پژو رو اورده میگه این پژو هم که مسخرس، تا بهش فشار میاری واشر میزنه،میگم پژو مسخره نیست، جنابعالی تو مغز پوکت نمیرف، وقتی میگفتم دو سال یه بار باید کل مایع خنک کننده رو خالی کنی و مایع جدید با غلظت 60 به 40 بریزی میگفتی نیاز نیست، حالا فهمیدی.
یا فردی اومده بود برای بررسی 206،آترود جادوی سبز استفاده میکرد و اوایل (2 سال قبلش که ماشین رو صفر خریده بود) میگفت ماشین که اب بندی نمیخواد، من بهش گاز میدم که هاااار بشه،وقتی موتور باز شد و بوش سیلندر های پر خط و خطوط رو دید گفت خدا لعنتشون کنه ببین ماشین چی دست ادم میدن،گفتم برادر من، کارخونه رو لعنت نکن،این نتیجه ی همون هار شدنه ماشینته، توی یاتاقان ها رو نگاه، این لجن سبز واسه همون روغن خوش رنگیه که بهت میگفتم نریز،حالا بعد 40 هزار کیلومتر اومدی ناله میکنی واس چی؟
farshad 54
26-07-1396, 09:38 قبل از ظهر
اتفاقا بنده نظرم کاملا با شما متفاوته،موتور به دلیل ماهیت کارکردش، دمای بالای کارکرد داره، به علاوه حرکت پیستون در محفظه ی سیلندر حدود دو برابر خودرو هست، سیستم خنک کنندگی قوی مثل خودرو نداره، گیربکسش مانند خودرو جدا نیست و حرارت کیربمس هم به موتور منتقل میشه و و و ......
به همین دلایل،مطمئنا حساسیت خیلی بالاتر و اصطکاک بالاتری نسبت به موتور خودرو داره، پس لازمه که روغن موتوری که توی موتور میریزید کاملا بررسی بشه،مطمونا ما میتونیم داخل پالس به جای روغن از گازویل هم استفاده کنیم! بحث ما اینجا، افزایش راندمان و عمر بالاتر موتوره!
مطمئن باشید حساسیت روی تعویض روغن اگر سود هم نداشته باشه، حداقل ضرر نداره.
در نظر داشته باشید در مورد روغن، چیزی که کیفیت روغن رو بیش از پیش روشن تر میکنه،گرانروی در دمای 40 درجه و 100 درجه و از اون مهم تر شاخص گرانروی هست، هرچقدر شاخص بالاتر باشه،کیفیت روغن بالاتر هست، به همین دلیل، صرفا استاندارد ها و یا گرانروی مثلا 10 40 ملاک کیفیت روغن نیست، شاخص گرانروی روغن میتونه خیلی خیلی توضیح دهنده ی خوبی در این موضوع باشه.این شاخص در مشخصات فنی روغن موتور های با کیفیت در اینترنت موجوده،
این موضوع مثل مقایسه ی دو موتور مگلی 250 و کاوازاکی نینجا 250 هست، درسته که از لحاظ اعدادی هر دو 250 هستند، ولی این کجا و آن کجا! هر 20w50 ای،هر API SL ای،مثل یکدیگه نیستند.میتونید تفاوت ها رو توی این مشخصه ها مشاهده کنید.
در آخر، حواستون به روغن موتوراتون باشه، شده 3 برابر هزینه ی روغن موتور مخصوص و مرغوب بکنید، مطمئن باشید عمر موتور تضمین میشه، خبری از شاتون زدن نیست، دمای بالا نخواهید داشت، صفحه کلاچ 5 ماه یه بار واستون صدا نمیده.
چه CDI 125 دارید و چه CBR 1300 فرقی نمیکنه، روغن باید مطابق با استاندارد ذکر شده، با کیفیت قابل قبول،و 100 کیلومتر کمتر از زمان تایین شده برای تعویض روغن، تعویض بشه.
به عینه مشکلاتی رو دیدم،طرف بعد 4 سال پژو رو اورده میگه این پژو هم که مسخرس، تا بهش فشار میاری واشر میزنه،میگم پژو مسخره نیست، جنابعالی تو مغز پوکت نمیرف، وقتی میگفتم دو سال یه بار باید کل مایع خنک کننده رو خالی کنی و مایع جدید با غلظت 60 به 40 بریزی میگفتی نیاز نیست، حالا فهمیدی.
یا فردی اومده بود برای بررسی 206،آترود جادوی سبز استفاده میکرد و اوایل (2 سال قبلش که ماشین رو صفر خریده بود) میگفت ماشین که اب بندی نمیخواد، من بهش گاز میدم که هاااار بشه،وقتی موتور باز شد و بوش سیلندر های پر خط و خطوط رو دید گفت خدا لعنتشون کنه ببین ماشین چی دست ادم میدن،گفتم برادر من، کارخونه رو لعنت نکن،این نتیجه ی همون هار شدنه ماشینته، توی یاتاقان ها رو نگاه، این لجن سبز واسه همون روغن خوش رنگیه که بهت میگفتم نریز،حالا بعد 40 هزار کیلومتر اومدی ناله میکنی واس چی؟
دوست عزیز
دوستانه دیگه ای هم قبل از شما راجب روغن موتور و ماشین و استانداردهای jasoma و غیره اینکه روغن ماشین موتور و نابود میکنه و سایر مسائلی که راجبش صحبت میشه در تاپیکهای مختلف موتورها
و مسائل مربوط به انجین و روغن به اندازه کافی قلم فرسایی کردند .
ائل اینکه فرمایشات شما در مورد روغن و استانداردهای اون و فرق بین روغن ماشین و موتور رو بنده کاملا قبول دارم و منکرش نیستم و نخواهم بود
ولی بنده خودم 10 ساله دارم از روغن بهران سوپر پیشتاز 20 - 50 sl توی انواع مختلفی از موتورهایی که داشتم استفاده میکنم و به هیچ عنوان مشکل فنی برای انجین و صفحه کلاچ و گیربکسای موتورام پیش نیومده
برای ان اس هم دوستان از همین روغن استفاده میکنن و هیچکدوم از این مشکلاتی که شما فرمودین رو نداشتن و ندارن
در کل پیشنهاد من اینه اگر خیلی حساس هستید رو روغن موتور میتونید روغن مخصوص موتور با استانداردهای لازمشو تهیه کنید و استفاده کنید در غیر اینصورت روغن های ماشین با استانداردهای توصیه شده کارخونه
هم اگر استفاده کنید مشکل خاصی به وجود نمیاد
ان اس هم روغن پیشنهادیه کارخونه 20 - 50 sl هست کلا باجاج برای تمام محصولاتش همین مدل روغنو توصیه کرده
لطفا اگر نظراتی راجب روغن موتور دارید در تاپیک خودش مطرح و ادامه بدین
موفق باشید
feisroid
27-07-1396, 08:58 قبل از ظهر
سلام بچه ها بنده قصد خرید موتور ان اس 200 رو داشتم. منتهی زورم به خرید موتور صفرش نمیرسه. میخوام یه کارکرده در حد نو بگیرم. منتهی میگن موتور ان اس رو از اولی که طرف میگیره گازونده و آب بندی درست حسابی نکرده ! و از اونجایی که من حساسم رو این موضوع نمیدونم چکار کنم. شما نظرتون چیه دوستان؟ و اینکه از نظر خرجیه موتور چجوریه؟
کلی از پست های این تاپیک رو مطالعه کردم و خیلی از دوستان رو روغن بهران سوپر پیشتاز 20 50 تاکید داشتن(البته منطقه ما آب و هوای خشکی داره و تابستون هامون خیلی گرم و زمستونا هوا خیلی سرد ). این روغن هر سری چقد در میاد؟ فیلتر هوا و روغن چقد در میاد؟ میخوام یه میانگین از خرج سرویس موتور داشته باشم
mohamad.gh
27-07-1396, 12:28 بعد از ظهر
سلام بچه ها بنده قصد خرید موتور ان اس 200 رو داشتم. منتهی زورم به خرید موتور صفرش نمیرسه. میخوام یه کارکرده در حد نو بگیرم. منتهی میگن موتور ان اس رو از اولی که طرف میگیره گازونده و آب بندی درست حسابی نکرده ! و از اونجایی که من حساسم رو این موضوع نمیدونم چکار کنم. شما نظرتون چیه دوستان؟ و اینکه از نظر خرجیه موتور چجوریه؟
کلی از پست های این تاپیک رو مطالعه کردم و خیلی از دوستان رو روغن بهران سوپر پیشتاز 20 50 تاکید داشتن(البته منطقه ما آب و هوای خشکی داره و تابستون هامون خیلی گرم و زمستونا هوا خیلی سرد ). این روغن هر سری چقد در میاد؟ فیلتر هوا و روغن چقد در میاد؟ میخوام یه میانگین از خرج سرویس موتور داشته باشم
سلام ، آپاچی ک داشتی ، میدونی ک ظاهر موتور نشون میده چقدر راش بردن ، خیلی حساسی با ی مکانیک ردیف هماهنگ کن ببر پیشش - انجینی بد کارش زده باشن صداش زیاده ، اونم موقع فروش ی روغن غلیظ تر میریزن حل میشه ، حواست باشه . خرجش روغن هر هزار یا هزارو پونصد ، دو تا روغن ی فیلتر روغن ، شمع هر ده هزار یا پونزده هزار ، فیلتر هوا ده هزارتا ، فیلتر بنزین سالی دوتا یا سه تا ، و داستانای دیگه ک همشون بستگی ب کار زدنت از انجین داره - قیمتای من ماله دو ماهه پیشه ،
روغن ۲۰-۵۰ سوپر پیشتاز چهار لیترش ۳۸ تومن
فیلتر روغن اصلی ۱۰ یا ۱۲
شمع کوچیکه ۱۰ بزرگه ۱۵ یا ۲۰ بستگی داره طرف صبح با چ دنده ای شروع کرده
فیلتر هوا ۲۵
فیلتر بنزین ۵ یا ۷
زنجیر اصلی ۸۰ یا ۹۰
لنت تا حالا نخریدم ، نباید گرون باشه
aidin m
28-07-1396, 02:11 قبل از ظهر
سلام داداشا موتور من تازه خریدمشم یه صدای ویز میده انگار مثلا سوییچ یه چیزی بهش اویزونه و با لرزش موتور به قاب کیلومتر میخوره و ویز صدا میده هر چی دور موتورو زیاد میکنم و گاز میدم بیشتر میشه پیش دو سه تا موتور سازم رفتم با باکو کلگیو اینا ور رفتن گفتن باید بزاری فلاپاش وا شه و اچارکشیو صدا گیری شه پول خون باباشونم میخواستن خودمم قاب جلو کله گیو باز کردم باکم هر جاشو نگه داشتم و فشار دادم صدا قطع نشد خودم شکم رفت به دور موتور صفحه کیلومتر الان داشتم تایپیکو میخوندم صفحه 370 یکی مشکل مشابهداشت که نوشته کیلومترو باز کرده اورینگ انداخته درست شده میخواستم ببینم کسی اطلاعاتی یا تجربسو داشته توضیحات کاملشو بده؟؟؟؟
kia51
28-07-1396, 11:17 قبل از ظهر
مشکل اصلی اینجاست که شما نمیتونید توی ایران روغنی با api 20w50 پیدا کنید که استاندارد های لازم رو داشته باشه،شما اگر تونستید روغن 20 50 پیدا کنید که jasoma داشته باشه به بنده هم معرفی کنید
در ثانی مهمترین موضوع در روغن، استاندارد های مورد نظه، یعنی sl و jaso-ma با هم،تمامی 20 50 های موجود در ایران صرفا استاندارد sl رو دارند و برای خودرو هستند.
ثالثا،حدود 99 درصد روغن موتور های موجود در جهان برای موتور سیکلت،از گرانروی 10 40 استفاده میکنند،علاوه بر اون، تفاوت درجه ای 10 40 و 20 50 اونقدرا بالا نیست ک به موتور صدمه بزنه،
در جواب موارد منطقه ای هم باید خدمتتون عرض کنم که،چرا،تفاوت اقلیمی کشور ها توی روغن مصرفی کاملا متغیر هست، دمای هوا در ایران بسیار پایینتر،رطوبت بسیار کمتر از هند هست،و این موضوع در دمای کارکرد روغن در لحظه ی اول بسیار موثره.
در پایان باید بهتون بگم که اگر تونستید روغن 20 50 ای پیدا کنید که هم sl و هم jasoma باشه بهتره ازش استفاده کنید و به ما هم معرفی کنید
در غیر اینصورت استفاده از روغن با درجه ی SL که مخصوص خودرو هست،جز ضرر زدن به گیربکس و صفحه کلاچ موتور چیزی عایدتون نخواهد کرد.
به متنی که برای تاپیک روغن نوشتم دقت بفرمایید.
اطلاعات خوبی راجب روغن موتور برای ان اس 200 که اینجا هم تایپیکش هست در اختیار کذاشتیدد ، و همینطئر به نظر من هم سوپرپیشتاز روغن خوبیه برای این موتور ولی از این به بعد به جای 20-50 سوپرپیشتاز از نوع تمام سنتتیک همین مارک که 10-40 هم هست استفاده میکنم اگه انچین طوریش شد که معلوم میشه 20-50 بهتره
mohamad.gh
28-07-1396, 04:16 بعد از ظهر
سلام داداشا موتور من تازه خریدمشم یه صدای ویز میده انگار مثلا سوییچ یه چیزی بهش اویزونه و با لرزش موتور به قاب کیلومتر میخوره و ویز صدا میده هر چی دور موتورو زیاد میکنم و گاز میدم بیشتر میشه پیش دو سه تا موتور سازم رفتم با باکو کلگیو اینا ور رفتن گفتن باید بزاری فلاپاش وا شه و اچارکشیو صدا گیری شه پول خون باباشونم میخواستن خودمم قاب جلو کله گیو باز کردم باکم هر جاشو نگه داشتم و فشار دادم صدا قطع نشد خودم شکم رفت به دور موتور صفحه کیلومتر الان داشتم تایپیکو میخوندم صفحه 370 یکی مشکل مشابهداشت که نوشته کیلومترو باز کرده اورینگ انداخته درست شده میخواستم ببینم کسی اطلاعاتی یا تجربسو داشته توضیحات کاملشو بده؟؟؟؟
سلام ، پست من بود رفیق - روی دوره موتور ی حلقه پلاستیکی داره ، سه تا پایه داره ک باچسب محکم شده ، چسباش بعده ی مدت خشک میشه و کنده میشه - باید کیلومترو باز کنی بقیشو خودت متوجه میشی چطور بی صداش کنی . محافظ پلاستیکی جلوی کیلومتر هم ویز ویز داره ، زیرشو با شیلنگ بنزین محار کردم ردیف شد .
کیلومترم راحت باز میشه اگه دست ب آچار باشی کاری نداره . موفق باشی
aidin m
28-07-1396, 06:31 بعد از ظهر
مرسی داداش دست به اچار هستم تا حدودی :i'm ok: ولی موتورو تازه خریدم خوب با خیلی جاهاش اشنا نیستم یواش یواش باهاش ور برم خرابکاری کنم اوستا میشم :23:
vivabayern
28-07-1396, 06:54 بعد از ظهر
از یکی شنیدم داخل سوویچ بعضی ان اس ها هم صدای ویز ویز میده . موتور منم همچین صدایی میداد اما به مرور زمان خودش رفع شد
aidin m
29-07-1396, 02:30 قبل از ظهر
سلام ، پست من بود رفیق - روی دوره موتور ی حلقه پلاستیکی داره ، سه تا پایه داره ک باچسب محکم شده ، چسباش بعده ی مدت خشک میشه و کنده میشه - باید کیلومترو باز کنی بقیشو خودت متوجه میشی چطور بی صداش کنی . محافظ پلاستیکی جلوی کیلومتر هم ویز ویز داره ، زیرشو با شیلنگ بنزین محار کردم ردیف شد .
کیلومترم راحت باز میشه اگه دست ب آچار باشی کاری نداره . موفق باشی
سلام داداش کیلومترو باز کردم دیدم صفحه کیلومتر که اعداد روش نوشته.شده یه سمتش وله و با گاز دادن میلرزه و صدا میده کمی از پشت بهش چسب زدم یه حلقه پلاستیکی ام که دور دور موتور هست چهار تا پیچشو وا کردم پشتش فومو با قیچی بریدم خیلی نازک و چسبوندم که وقتی میزارم رو صفحه کیلومترو محکم نگه داره تا نلرزه که یه پیچشم افتاد لای کله گی حتی گله گیم وا کردم پیدا نشد خلاصه بستم خیلی ام مطمئن بودم که از ول بودن همون صفحه صدا میومده ولی وقتی بستم کماکان صدای ویز میاد ولی کمتر شده خودم فکر میکنم صدای ویز از دو جا بوده که یکیش همون صفحه بود که لق بودو ول که با سفت کردنش درست شد ولی ذیدم شما نوشتی یه حلقه پلاستیکی هست که سه تا پایه داره که با چسب چسبوندن ولی اون حلقه ای که من وا کردم چهارتا پیچ داشت که عکسشم گذاشتم بیزحمت ببین منظورت همون حلقست که عکسشو گذاشتم؟
mohamad.gh
29-07-1396, 06:33 قبل از ظهر
همینه ، پیچ گذاشتن براش ، گارد پلاستیکی جلو کیلومترم لرزش داره ، دستتو بزار زیرش رو ب بالا فشار بده ببین صدا قطع میشه
aidin m
29-07-1396, 12:46 بعد از ظهر
همینه ، پیچ گذاشتن براش ، گارد پلاستیکی جلو کیلومترم لرزش داره ، دستتو بزار زیرش رو ب بالا فشار بده ببین صدا قطع میشه
داداش مرسی بلاخره ردیفش کردم گفتم اینجا بگم بدرد کسی بخوره کیلومترو باز کردم دوباره ولی هر جاش دست میازاشتم صدا قطع نمیشد کله گی چهارتا پیچ الن بطرگ از بقل داره وا کردم کل کله گی در اومد فیاشو جدا کردمو گذاشتم کنار روشن کردم دیدم هنوز صدا هست بعد دیدم صدا از مغزی سوییچه ولی پیچاش جوری بود که بکس میخواست خیلی بد جا بود هر جا سوییچم فشار میدادم قطع نمیشد اخر زبونه قفل فرمون هست که از سوییچ در میاد دیدم وقتی با چیچ گوشتی اونو نگه میدارم صدا قطع میشه اخه دستم بهش نمیرسید خلاصه دیدم صدارو پیدا کردم ولی نمیتونم بازش کنم حالگیری بود یه چلتیک زدمو گریسو قشنگ چپوندم دور و اطراف زبونه و صدا قطع شد زبونه توی یه حفره مانند گرد میرفت که میرفت تو اون تا فرمونو قفل کنه تو اونم گریس پر کردم که زبونه همیشه گریسی باشه گریس باعث شد که اون زبونه دو سانتی تو جاش محکمتر وایسه و لرزشش کم شه و صذل نده خلاصه ممنونم هم از شما هم یکی از دوستان که سوییچو گفته بود :bunnyearsmiley:
vivabayern
29-07-1396, 01:11 بعد از ظهر
داداش مرسی بلاخره ردیفش کردم گفتم اینجا بگم بدرد کسی بخوره کیلومترو باز کردم دوباره ولی هر جاش دست میازاشتم صدا قطع نمیشد کله گی چهارتا پیچ الن بطرگ از بقل داره وا کردم کل کله گی در اومد فیاشو جدا کردمو گذاشتم کنار روشن کردم دیدم هنوز صدا هست بعد دیدم صدا از مغزی سوییچه ولی پیچاش جوری بود که بکس میخواست خیلی بد جا بود هر جا سوییچم فشار میدادم قطع نمیشد اخر زبونه قفل فرمون هست که از سوییچ در میاد دیدم وقتی با چیچ گوشتی اونو نگه میدارم صدا قطع میشه اخه دستم بهش نمیرسید خلاصه دیدم صدارو پیدا کردم ولی نمیتونم بازش کنم حالگیری بود یه چلتیک زدمو گریسو قشنگ چپوندم دور و اطراف زبونه و صدا قطع شد زبونه توی یه حفره مانند گرد میرفت که میرفت تو اون تا فرمونو قفل کنه تو اونم گریس پر کردم که زبونه همیشه گریسی باشه گریس باعث شد که اون زبونه دو سانتی تو جاش محکمتر وایسه و لرزشش کم شه و صذل نده خلاصه ممنونم هم از شما هم یکی از دوستان که سوییچو گفته بود :bunnyearsmiley:
داداش گفتم که از سوویچ هم صدای ویز میده اما موتور من خود به خود صداش قطع شد
- - - Updated - - -
aidin m
29-07-1396, 06:43 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
بله داداش مرسی واقعا خیلی خوبه این جور سایتها با کمکو همفکری خیلی از ایرادها و مشکلاتو میشه ردیف کرد از خیلی از مشکلاتم میشه جلوگیری کرد با استفاده از تجربه دیگران
صدای ویز ویز موتور من خیلی بالا بود موتور منم صفر نیست 94 هست یازده تا کارکرده یه تی وی اس داشتم 94 فروختم 5 تومن اینو خریدم هفت تومن بیمش تموم شده بود 300 بیمش شد الان که درستش کردم صدا ویز ویزشو صندلی عقبشم که سوییچیه یه صدا میداد که ستمو میزاشتم روش قطع میشد اونم چهارتا لاستیک ضربگیر داره زیر صندلی دو تاش رو گارد عقب میفته که گرده دو تا پلاستیک ضربه گیرشم مستطیله میفته رو شاسی یه چسب دو طرفه دارم خیلی ذخیمه لاستیک ضربگیرا رو شاسی جاشو انداخته بود دو سانت از اون چسب کندمو زیر چهارتا جایی که لاستیک ضربگیر میفتاد زدم البته برچسب اینطرفشو نکندم که نچسبه به زین چون باید باز و بسته شه از چسبه جای فوم استفاده کردم خلاصه صدا اونم افتاد الان رفتم تا خ ری واقعا موتور لال لال شده زنجیرشم با نفت شسته بودمو روغنو گریس زده بودم رفتم یه اسپری زنجیر خریدم ده تومن گارد سمت چپم نداشت موتورم اونم اصلیشو خریدم 20 تومن پیچ گاردم تو جاش شکسته بود اونم بیست تومن دادم یکی بازش کردو بست اصلا موتور شده مثل دنبه خیلی خوشحالم که اومدم جزو شما ان اس سوارها واقعا موتور خوبیه هم شهریه و میتونی کارهای توی شهرو باهاش انجام بدی هم قشنگه و وسایلش زیاده از هر نوع اورجینالو معمولی پره ایشالاه همه جونها به هر چی میخوان برسن و همه موتور سوارها مخصوصا بچه ها این سایت از تصادف دور باشنو همیشه به خوشی سوار موتور بشن
Alireza.BMW
30-07-1396, 12:26 بعد از ظهر
سلام دوستان ایا میشه کیلومتر ان اس رو کم کرد؟ من یه ان اس گرفتم 94 یازده هزارتا میخواستم ببینم درسته کیلومتر یا امکان دستکاری هست؟ برچسب در کلاجشم هست هنوز باز نشده راستی بربرنگ کلاج عوض شه واقعا اون صدایی که تو در جا داره و کلاجو نگه میداری قطع میشه کامل از بین میره؟ اخه من اکثر ان اس ها حتی پالسهارو دیدم اون صدارو داره و کلاجو نگه میداری درجا کم صداتر میشه
خیلی راحت کم میکنن:4chsmu1: کارکرد رو باید باتوجه به لاستیک هاش خوردگی دیسک ترمز و کلن رخ موتور بفهمی کیلومتر نو هم بندازی کارکرد برنمیگرده صفره عددای کیلومتر نو اماااا قیمتش اینقدر بالاس که ارزش تعویض برای فروشنده نداره میده کم میکنن براش راحت... بلبرینگ کلاج اکثر ان اس ها صدا میوفته مورد خاصی نی ولی اگر تو مخه میتونید عوض کنید فقط دنبال بلبرینگ ژاپنی هم سایزش باشید چون بلبرینگای باجاج عمری نمیکنن
mohamad.gh
30-07-1396, 05:49 بعد از ظهر
سلام >ببینین چ راحت قفل فرمونو میشکنه . حجم فایل 1.6 - تو ای ن س تا دیدم
[[Only registered and activated users can see links]
M@hdi
01-08-1396, 06:42 قبل از ظهر
دوست عزیز اولا پست عکسدار رو نقل قول نمی کنن حداقل ادیت می کنن صفحه سنگین نشه ثانیا آقا فرشاد هم گفتن شما نظری راجع به روغن داری تو تاپیک خودش مطرح کن تو تاپیک ان اس قبل شما 400 صفحه درباره روغن و شاتون و یاتاقان بحث شده
aidin m
03-08-1396, 03:12 قبل از ظهر
سلام موتور پالس ns 200 لاستیک عقبشم فابریک 130 هست مدل 94 فرمون جلو صاف و میزون هست فرمونو ول میکنم اصلا موتور نمیکشه و مستقیم میره ولی روی ترکهای طولی یا شبارهای روی پلها یا حتی رنگهای برجسته طولی توی اتوبانها میخوام تغییر جهت بدم و از روشون رد شم وقتی چرخ عقب از رو برجستگی ترک یا شیار یا رنگ میخواد رد شه حس میکنم عقب موتور داره بازی میکنه اصلا تکون شدید یا صدایی نداره ولی فکر میکنم مثلا پیچ چرخ شله یا دوشاخ عقب کجه حتی بعضی وقتا فکر میکنم پنچر شده ولی هیچ کدوم اینها نیست البته تکون شدید نمیخوره یا صدایی نمیده فقط احساس میکنم خودم فکر میکنم چون لاستیک عقب پهنه و من تجربه سواری با همچین موتوری با لاستیک پهن نداشتم بیشتر موتورهای سیسی پایین داشتم موتور قبلیمم تی وی اس راکز بود میخواستم ببینم طبیعیه یا ایرادی داره فقط یه مقدار زنجیرم شلو سفتی داره که زیاد نیست و نمیخوام بیخودی عوضش کنم شماره زنجیرکشهای عقبم متفاوت بود زنجیرمم شل بو صدا میداد که سفت کردم و شماره زنجیر کشها ام رو 31 گذاشتم جفت طرفو ولی فرقی نکرد میخواستم ببینم شماره زنجیرکشها باید یکی باشه یا نسبت به زاویه چرخ باید تنطیم شه؟ چون چشمی که زیاد نمیشه فهمید مقدار صاف بودن دقیق چرخو ولی دیسک به لنت گیر نمیکنه و راحت میچرخه زنجیر موتورم طلاییه میخواستم ببینم عوض شده دست صاحب قبلیش یا خود کارخونه ام زنجیر طلایی مینداخته کلا خوب هست این زنجیرهای طلایی جنسش؟
سوال بعدیمم خیلی تو سایت گشتم اموزش باز کردن و تمیز کردن فیلتر هوای ان اسو پیدا نکردم لطفا اگه اونم کسیذمیدونه یهذتوضیح مختصر بده قاب بقل سمت راستو باز کنم راحت میتونم قاب فیلترو باز کنم و اینکه با چی و چجوری تمیزش کنم؟
amir53855385
03-08-1396, 06:47 قبل از ظهر
سلام درباره رد شدن از روی علامتهای برجسته و جاهایی که اشاره کردین موتور منم که صفره دقیقا همینطوره و اصلا جای نگرانی نیست بقیه موارد رو دوستان نظر میدن موفق باشید
farshad 54
03-08-1396, 11:37 قبل از ظهر
زنجیر کش ها باید هردوطرف رو یه شماره باشه
زنجیر موتور شما عوض شده فابریک نیست
یه کم لیز خوردن و بازی چرخ عقب رو خط کش ها و ...... اینها طبیعیه مشکلی نداره
برای تعویض و تمیز کردن فیلتر هوا باید زین و فلاپ روی باک باز بشه
aidin m
04-08-1396, 01:17 قبل از ظهر
سلام ممنون از اقا فرشاد و امیر عزیز واقعا خیالمو راحت کردید ولی همونطور که گفتم تجربه سواری با لاستیک پهن نداشتم و اینکه لاستیک عقبمم کم باد بود که چون لاستیک پهن بود من زیاد متوجه نمیشدم خودم با تلمبه دستی یه مقدار باد زدم خیلی بهتر شد گفتم اینجا بزارم کسی مشکل مشابه داشت حتما میزون باد مخصوصا چرخ عقب تاثیر داره هواکشم خواستم باکو باز کنم تا نصفه راهم رفتم ولی دیدم دنگو فنگ داره و اچار بکسم نداشتم بیخیال شدم در اوض قاب بقلام پیچاش شل بودو واشر لاستیکی نداشت متوجه شدم و با استفاده از واشر پیچاشو ردیف کردم شمعم یه بار امتحان کردم یکی از سر شمعارو در میوردم میدیدم زیاد تاثیری نداره حتی درجا هم خوب کار میکنه و پیش خودم گفتم چون سه تا شمعه شاید زیاد تاثیر نداشته باشه تمیز کردن یا تعویضش ولی یکی از شمعهارو باز کردم دیدم کلی دوده داره دیگه با بنزینو فرچه سیمی افتادم به جون هر سه تا شمع و کامل تمیز کردم وقتی بستم واقعا کارکرد موتور بهتر شد در جا ام الان با گاز کمتر راحتر روشن میمونه
خودم حدس میزنم احتمالا چون باز کردن فیلتر هواش سخته صاحاب قبلیشم عوض یا تمیز نکرده موتور هوا کمتر میکشه و کاربراتم جوریه که هوا کمتر بره سوخت بیشتر کشیده میشه از ژیگنور چون مکش موتور ثابته و به خاطر همین شمعها دوده زده بود حالا وقت کردم میرم یه موتورساز تا هواکشو باز کنه اگه احتیاج داشت عوضش کنم
- - - Updated - - -
سلام ممنون از اقا فرشاد و امیر عزیز واقعا خیالمو راحت کردید ولی همونطور که گفتم تجربه سواری با لاستیک پهن نداشتم و اینکه لاستیک عقبمم کم باد بود که چون لاستیک پهن بود من زیاد متوجه نمیشدم خودم با تلمبه دستی یه مقدار باد زدم خیلی بهتر شد گفتم اینجا بزارم کسی مشکل مشابه داشت حتما میزون باد مخصوصا چرخ عقب تاثیر داره هواکشم خواستم باکو باز کنم تا نصفه راهم رفتم ولی دیدم دنگو فنگ داره و اچار بکسم نداشتم بیخیال شدم در اوض قاب بقلام پیچاش شل بودو واشر لاستیکی نداشت متوجه شدم و با استفاده از واشر پیچاشو ردیف کردم شمعم یه بار امتحان کردم یکی از سر شمعارو در میوردم میدیدم زیاد تاثیری نداره حتی درجا هم خوب کار میکنه و پیش خودم گفتم چون سه تا شمعه شاید زیاد تاثیر نداشته باشه تمیز کردن یا تعویضش ولی یکی از شمعهارو باز کردم دیدم کلی دوده داره دیگه با بنزینو فرچه سیمی افتادم به جون هر سه تا شمع و کامل تمیز کردم وقتی بستم واقعا کارکرد موتور بهتر شد در جا ام الان با گاز کمتر راحتر روشن میمونه
خودم حدس میزنم احتمالا چون باز کردن فیلتر هواش سخته صاحاب قبلیشم عوض یا تمیز نکرده موتور هوا کمتر میکشه و کاربراتم جوریه که هوا کمتر بره سوخت بیشتر کشیده میشه از ژیگنور چون مکش موتور ثابته و به خاطر همین شمعها دوده زده بود حالا وقت کردم میرم یه موتورساز تا هواکشو باز کنه اگه احتیاج داشت عوضش کنم
Jack z1000
08-08-1396, 01:38 قبل از ظهر
امروز موتورمو فروختم . چقدر سخت بود لحظه وداع :10:
یاد روز اولی که خریدمش بخیر . Ns واقعه موتوره دوست داشتنیی هستش
vivabayern
08-08-1396, 01:57 بعد از ظهر
منم وقتی فروختم طرف پشت وانت انداخت و داشت میرفت گفتم خداحافظ همسفر خاطره هام ... واقعا موتور خوبی بود و ازش راضی بودم
aidin m
11-08-1396, 12:52 قبل از ظهر
سلام داداش خوب چرا فروختی؟
به پولش احتیاج داشتی یا به سلامتی ميخوای ماشین یا موتور ديگه ای بخری؟
Jack z1000
11-08-1396, 01:47 قبل از ظهر
سلام داداش خوب چرا فروختی؟
به پولش احتیاج داشتی یا به سلامتی ميخوای ماشین یا موتور ديگه ای بخری؟
سلام . راستش میخوام ماشین بخرم . با این موتور خیلی دیگه رفته بودم
behrng
12-08-1396, 12:33 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان. من جدیدا به جمع ns سواران پیوستم. من با پدال ترمز عقبش راحت نیستم. به نظرم پدالش خیلی بالاست. تنظیم ارتفاع هم نداره. وقتی پام را روی جاپایی می زارم سر پنجم روی پدال فشار میاره. واسه همین مجبورم سر پنجه را بدم به سمته بیرون. شما ها هم این مشکلو دارید؟
aidin m
12-08-1396, 04:33 قبل از ظهر
سلام من روز اول که موتورمو خریدم فروشنده گفت حتما روغنشو عوض کن منم سر راه رفتم تعویض روغنی روغنشو خالی کردم و 1.3 لیتر روغن سوپر پیشتاز ده چهل ریختم چون گرانروی توصیه شده رو نميدانستم چشمی کامل پر روغن بود و سیاه معلوم ميشد تا فهمیدم توصیه کارخونه بیست پنجاه اس ال هست رفتم 1.250 روغن توتال پنج هزار گرفتم با يه فیلتر روغن تو پک باحاج اومدم خونه باحوصله گذاشتم روغن خالی شد موتورمو کج کردم تا روغن قشنگ بیاد بیرون بعد فیلتر روغن باز کردم مقدار زیادی ام روغن از سمت فیلتر خارج شد و با دستمال جای فیلتر و تخلیه رو تمیز کردم فیلتر توری آهنی زيرم با نفت شستم راستی يه آهنربا ام تو فیلتر توری پایین داره که براده ها بهش بچسبه اونم تمیز کردم بعد 1.250 روغنشو ریختم روغن تا وسط چشمی اومد بعد این قضیه روغن توی چشمی طلایی طلایی دیده ميشد بر عکس قبل که سیاه بود با پیچ گوشتی ام قبلا جای گژ میگردم روغن کثیف بود ولی الان طلایی طلایی و صدای موتور و نرمیشم واقعاً بهتر شد فقط چند ساعتی که سوار شدم ديگه روغن توی چشمی دیده نميشد چون رفته بود توی فیلتر و بالای موتور حتی چند ساعتم صبر میکردم فقط کمی ته چشمی ميومد خلاصه امروز رفتم و 250 سی سی روغن توتال پنج هزار گرفتم فکر میکردم پنجاه نهایت صد سی سی بریزم هله ولی با کمال تعجب حدود 200 سی سی ديگه ریختم تا روغن او کی شد الان موتورمو که تازه خاموش میکنم رو خط پايينه يه چند ساعت بعد مياد رو خط فول
حالا سوالم از شما دوستان عزیز اينه مقدار واقعی و تجربی روغن چقدر؟ تو صفحات قبل 1.250 تا 1.3 زده که به نظرم یا که یا پیمانه های روغنفروشا کمه و اینکه فیلتر خیلی مهمه من از این به بعد فقط با فیلتر عوض میکنم چون مقدار زیادی روغن سوخته توشه که روغن نو رم کثیف میکنه
Exel
12-08-1396, 10:09 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان. من جدیدا به جمع ns سواران پیوستم. من با پدال ترمز عقبش راحت نیستم. به نظرم پدالش خیلی بالاست. تنظیم ارتفاع هم نداره. وقتی پام را روی جاپایی می زارم سر پنجم روی پدال فشار میاره. واسه همین مجبورم سر پنجه را بدم به سمته بیرون. شما ها هم این مشکلو دارید؟
بله همینطوره ، برای راحتی پنجه پات میتونی پاتو بزاری زیر پدال و هز موقع بخوای سریع برای ترمز پاتو بیاری بالا
- - - Updated - - -
سلام من روز اول که موتورمو خریدم فروشنده گفت حتما روغنشو عوض کن منم سر راه رفتم تعویض روغنی روغنشو خالی کردم و 1.3 لیتر روغن سوپر پیشتاز ده چهل ریختم چون گرانروی توصیه شده رو نميدانستم چشمی کامل پر روغن بود و سیاه معلوم ميشد تا فهمیدم توصیه کارخونه بیست پنجاه اس ال هست رفتم 1.250 روغن توتال پنج هزار گرفتم با يه فیلتر روغن تو پک باحاج اومدم خونه باحوصله گذاشتم روغن خالی شد موتورمو کج کردم تا روغن قشنگ بیاد بیرون بعد فیلتر روغن باز کردم مقدار زیادی ام روغن از سمت فیلتر خارج شد و با دستمال جای فیلتر و تخلیه رو تمیز کردم فیلتر توری آهنی زيرم با نفت شستم راستی يه آهنربا ام تو فیلتر توری پایین داره که براده ها بهش بچسبه اونم تمیز کردم بعد 1.250 روغنشو ریختم روغن تا وسط چشمی اومد بعد این قضیه روغن توی چشمی طلایی طلایی دیده ميشد بر عکس قبل که سیاه بود با پیچ گوشتی ام قبلا جای گژ میگردم روغن کثیف بود ولی الان طلایی طلایی و صدای موتور و نرمیشم واقعاً بهتر شد فقط چند ساعتی که سوار شدم ديگه روغن توی چشمی دیده نميشد چون رفته بود توی فیلتر و بالای موتور حتی چند ساعتم صبر میکردم فقط کمی ته چشمی ميومد خلاصه امروز رفتم و 250 سی سی روغن توتال پنج هزار گرفتم فکر میکردم پنجاه نهایت صد سی سی بریزم هله ولی با کمال تعجب حدود 200 سی سی ديگه ریختم تا روغن او کی شد الان موتورمو که تازه خاموش میکنم رو خط پايينه يه چند ساعت بعد مياد رو خط فول
حالا سوالم از شما دوستان عزیز اينه مقدار واقعی و تجربی روغن چقدر؟ تو صفحات قبل 1.250 تا 1.3 زده که به نظرم یا که یا پیمانه های روغنفروشا کمه و اینکه فیلتر خیلی مهمه من از این به بعد فقط با فیلتر عوض میکنم چون مقدار زیادی روغن سوخته توشه که روغن نو رم کثیف میکنه
همون 1.250 عزیز ، البته با تعویض فیلتر ، در غیر این صورت 1200 ، زیاد حساس نباش برای دیدن از گیج روغن ، چون موقعی ک موتور در حال استفاده یا گرم باشه روغن تو تقریبا تمام اجزای موتور پخشه و قرار نیست شما همشو اونجا مشاهده کنی
saeid mohamadi
15-08-1396, 12:40 بعد از ظهر
سلام دوستان در هنگام خرید پالس ns صفر کیلومتر چه چیزهایی رو باید مد نظر قرار بدم حواسم بیشتر به چی باشه؟ و چه لوازمی همراه موتور باید بهم تحویل بدن؟ ممنون
aidin m
15-08-1396, 01:30 بعد از ظهر
سلام دوستان در هنگام خرید پالس ns صفر کیلومتر چه چیزهایی رو باید مد نظر قرار بدم حواسم بیشتر به چی باشه؟ و چه لوازمی همراه موتور باید بهم تحویل بدن؟ ممنون
سلام صفر یا دست دوم؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان توی ویژگیهای ktm دوک از ترمز bybre که محصول همکاری کارخانه بزرگ برمبو و کی تی ام بوده گفته شده بود که خیلی ام ازش تعریف شده بود میخواستم ببینم ترمز bybre که روی ان اس هست محصول همون برمبو هست؟
چون باجاج هم خودش خط تولید کی تی ام تو اسیا رو داره و با یه شرکت که طراحی های کی تی ام رو انجام میداده داره مشارکت میکنه میخواستم ببینم این ترمزها هم اصالت دارن یا کپی هستن چون عملکردشون که واقعا عالیه و شرکت برمبو هم که توی تولید سیستم ترمز و کالیبر ترمز خودرو حتی مسابقه ای حرف اولو میزنه اگه واقعا این ترمزها ساخت برمبو یا حتی تحط لیسانسش باشه واقعا باید به باجاج افرین گفت
saeid mohamadi
15-08-1396, 05:53 بعد از ظهر
صفر دوست عزیز
aidin m
15-08-1396, 09:03 بعد از ظهر
صفر دوست عزیز
دفترچه سوییچ راپاس کیف اچار که زیر صندلیه گاردم که نگاه کن باشه چیز دیگه ای فکر نکنم بدن ولی بعضی فروشگاهها برای تبلیغ خودشون یه کلاه کاسکت یا قفلی چیزی هدیه میدن ولی مهمتر از اینها حتما موقع خرید بدنه رو کامل و با حوصله زیرو بم موتورو چک کن زدگی نداشته باشه گاهی وقتا موقع حمل و نقل زدگی یا خطو خش میفته روی بدنه که ادم بعد چند روز تازه متوجه میشه علاوه بر اون کیلومترم چک کن زیاد کیلومتر ننداخته باشه
saeid mohamadi
15-08-1396, 10:23 بعد از ظهر
دفترچه سوییچ راپاس کیف اچار که زیر صندلیه گاردم که نگاه کن باشه چیز دیگه ای فکر نکنم بدن ولی بعضی فروشگاهها برای تبلیغ خودشون یه کلاه کاسکت یا قفلی چیزی هدیه میدن ولی مهمتر از اینها حتما موقع خرید بدنه رو کامل و با حوصله زیرو بم موتورو چک کن زدگی نداشته باشه گاهی وقتا موقع حمل و نقل زدگی یا خطو خش میفته روی بدنه که ادم بعد چند روز تازه متوجه میشه علاوه بر اون کیلومترم چک کن زیاد کیلومتر ننداخته باشهکیلومتر موتور صفر قانونی باید چند باشه
aidin m
16-08-1396, 01:16 بعد از ظهر
کیلومتر موتور صفر قانونی باید چند باشه
زیر 4 یا 5 کیلومتر باید باشه قاعدتا چون با کفی تا در مغازه میارن ولی تا ده تا ام باشه قابل قبوله چون بعضی وقتها تو انبار میزارن و از انبار تا مغازه روشن میکنن میارن ولی بیشتر از اون باید شک کرد به موتور فروش جماعت اعتباری نیست البته نه همشون کاسبهای منصف هم داریم ولی گاهی موتورو میفروشن یکی دو روز دس مشتریه حالا یا مشتری اشناس پس میاره یا پس میاره ضرر زیان میده و مشکل های دیگه دوباره به عنوان صفر میفروشن ولی داداش بازم دارم تاکید میکنم حتما حتما با حوصله کل زیرو بم موتورو چک کن من یه بار یه تی وی اس راکز خریدم بعد از سه روز خط که چه عرض کنم یه ترک روی فلاپ مثلثی جلوش پیدا کردم خیلی ام تابلو بود ولی انقدر ذوق و شوق داشتم با عجله سوارش شدمو اومدم متوجه نشدم موتور صفرم واقعا یه خط یا زدگی خیلی تو ذوق ادم میزنه و ادمو ناراحت میکنه
saeid mohamadi
16-08-1396, 07:37 بعد از ظهر
باشه ممنون از راهنماییت حتما با دقت 10 دقیقه چک میکنم
زیر 4 یا 5 کیلومتر باید باشه قاعدتا چون با کفی تا در مغازه میارن ولی تا ده تا ام باشه قابل قبوله چون بعضی وقتها تو انبار میزارن و از انبار تا مغازه روشن میکنن میارن ولی بیشتر از اون باید شک کرد به موتور فروش جماعت اعتباری نیست البته نه همشون کاسبهای منصف هم داریم ولی گاهی موتورو میفروشن یکی دو روز دس مشتریه حالا یا مشتری اشناس پس میاره یا پس میاره ضرر زیان میده و مشکل های دیگه دوباره به عنوان صفر میفروشن ولی داداش بازم دارم تاکید میکنم حتما حتما با حوصله کل زیرو بم موتورو چک کن من یه بار یه تی وی اس راکز خریدم بعد از سه روز خط که چه عرض کنم یه ترک روی فلاپ مثلثی جلوش پیدا کردم خیلی ام تابلو بود ولی انقدر ذوق و شوق داشتم با عجله سوارش شدمو اومدم متوجه نشدم موتور صفرم واقعا یه خط یا زدگی خیلی تو ذوق ادم میزنه و ادمو ناراحت میکنه
M@hdi
16-08-1396, 07:44 بعد از ظهر
داداش شما کجا زندگی می کنی که موتور رو با کفی حمل می کنن بعد از انبار تا مغازه روشن می کنن میارن؟ موتور صفر باید کیلومترش صفر باشه بنزین هم توش نداره که روشن کنن .... موتور با کامیون مخصوص حمل میشه تا فروشگاه یا نمایندگی خود فروشنده دو سه لیتر بنزین می ریزه و آینه هارو می بنده و استارت می زنه تحویل میده
HaMiD.TcI
17-08-1396, 12:11 قبل از ظهر
داداش شما کجا زندگی می کنی که موتور رو با کفی حمل می کنن بعد از انبار تا مغازه روشن می کنن میارن؟ موتور صفر باید کیلومترش صفر باشه بنزین هم توش نداره که روشن کنن .... موتور با کامیون مخصوص حمل میشه تا فروشگاه یا نمایندگی خود فروشنده دو سه لیتر بنزین می ریزه و آینه هارو می بنده و استارت می زنه تحویل میده
بله دقیقا
موتور بنده هم کیلومترش کاملا صفر بود
موتور هم از انبار که دوتا کوچه اونطرف بود، خاموش حمل شد
hossein57amani
18-08-1396, 02:57 بعد از ظهر
دوستان این ns200 که تک رنگ هست و زیر سینی موتور فلاپ داره و میگن 2017 هست/ از لحاظ کیفیت و سواری مثل همین ns که توبازار موجوده هستش/
چون این مدل که تک رنگه تو خیابان زیاد ندیدم/ قیمتشم 10500 هست/ تو سایت خود باجاج هم زده new ns /
کسی اطلاعات داره دربارش که چه چیزی جز رنگش ارتقا پیدا کرده / یا مثلا کیفیت ساخت یا عملکردش فرقی کرده/
این موتور از لحظه استارت چراغ جلوش روشن میشه و نمیشه خاموش کردش/ خوب این به برق کشیش آسیب نمیزنه؟
M@hdi
18-08-1396, 06:11 بعد از ظهر
2017 تک رنگ نداره سه رنگ مشکی نوک مدادی .. سفید نوک مدادی .. قرمز نوک مدادی داره که تفاوت فقط تو رنگ هست
behrng
18-08-1396, 11:42 بعد از ظهر
این بالا بودن پدال ترمز خیلی رو مخ ام بود. طبق توصیه دوستان تو صفحات قبل پدال رو باز کردم یه پله بردم پایین. دیدم خیلی پایین رفت. حتی میله تنظیم زیره پیستون ترمز را تا آخر بالا بردم بازم دیدم خیلی پایین ترمز میگیره و راحت نیستم باهاش. یه ابتکار زدم گفتم بگم شاید به درد بقیه هم بخوره. روی لبه نگهدارنده پدال یه سوراخ کردم و یه پیچ گذاشتم روش و یه مهره انداختم پشتش تا پدال یه مقدار پایین تر بایسته. یه حلقه هم به انتهای فنره مربوط به سویج چراغ ترمز اضافه کردم تا تا بهتر بتونم زمان روشن شدن چراغ ترمز را تنظیم کنم. لینک عکس ها شو رو براتون گذاشتم
hossein57amani
18-08-1396, 11:58 بعد از ظهر
2017 تک رنگ نداره سه رنگ مشکی نوک مدادی .. سفید نوک مدادی .. قرمز نوک مدادی داره که تفاوت فقط تو رنگ هست
بجز رنگ .. ترمز هاش abs شده؟
M@hdi
19-08-1396, 08:05 قبل از ظهر
بجز رنگ .. ترمز هاش abs شده؟
خیر گفتم که تفاوت فقط تو رنگ هست و اون فلاپ زیر انجین .... البته لاستیک ها هم MRF شده
- - - Updated - - -
این بالا بودن پدال ترمز خیلی رو مخ ام بود. طبق توصیه دوستان تو صفحات قبل پدال رو باز کردم یه پله بردم پایین. دیدم خیلی پایین رفت. حتی میله تنظیم زیره پیستون ترمز را تا آخر بالا بردم بازم دیدم خیلی پایین ترمز میگیره و راحت نیستم باهاش. یه ابتکار زدم گفتم بگم شاید به درد بقیه هم بخوره. روی لبه نگهدارنده پدال یه سوراخ کردم و یه پیچ گذاشتم روش و یه مهره انداختم پشتش تا پدال یه مقدار پایین تر بایسته. یه حلقه هم به انتهای فنره مربوط به سویج چراغ ترمز اضافه کردم تا تا بهتر بتونم زمان روشن شدن چراغ ترمز را تنظیم کنم. لینک عکس ها شو رو براتون گذاشتم
ابتکار جالبی بود ولی نیازی به این کار نبود الان من تنظیم کردم بدون این کار البته من پام رو پدال نیست و پنجه پامو رو جاپایی می ذارم
شما وقتی پدال رو درآوردی اهرم ترمز که هزار خاری روشه رو یه خار می بردی بالا و پدال رو با دست ثابت نگه می داشتی بعد اون میله زیر پیستون ترمز رو تنطیم می کردی که کجا ترمز بگیره(البته اونو زیادی ببری بالا خطریه احتمال بریدنش هست) .... مهره استپ ترمز هم تنظیم می کردی
پدال آر اس رو ببینی یه خم داره وسطش فکر کنم اون این مشکل رو نداشته باشه نمی دونم چرا مال ان اس رو عوض نمی کنن .... هزارخاریشون یکی باشه پدال آر اس بگیریم بندازیم
behrng
19-08-1396, 12:13 بعد از ظهر
ممنون از پاسخ ات. راستش طرز نشستن من با شما فرق داره. شما نوک پنچه رو جاپایی میذاری ولی من قسمت قوس کف پا را رو جاپایی می ذارم. واسه همین نوک پنجم به پدال فشار میاورد و همش موقع رانندگی نگران و کلافه بودم که مبادا ترمز عقب درگیر باشه.واسه همین پنچه پام را میدادم به سمت بیرون یا زیر پدال که اونم باعث میشد واسه ترمزهای ناگهانی نتونم سریع از ترمز عقب استفاده کنم. خلاصه با اضافه کردن اون پیچ و مهره الان خیلی راحت تر هستم.
راستی واسه اینکه پدال فابریک موتور رو خراب نکنم یه پدال از فروشگاه باجاج روبرو مهدیه خریدم ۲۵ تومن. اگه میدونستم پدال rs خم داره خوب ماله rs رو میخریدم:297: . البته تو چند تا عکس تو اینترنت نگاه کردم بنظرم خم پدال rs به سمت بالاست.
M@hdi
19-08-1396, 01:49 بعد از ظهر
خواهش می کنم
خب شما پاتونم رو پدال باشه وقتی پایینتر تنظیم کنی اولش خلاصی داره و مشکلی بابت درگیری ترمز نداره
منم پشت آر اس ننشستم بدونم چه جوریه ولی به نظرم از مال ان اس بهتر باشه شما این عکس رو ببین پاشنه پاش رو جاپاییه پنجه پا با پدال فاصله داره
mohsenafi
23-08-1396, 07:45 بعد از ظهر
سلام
یه سوال من میخام کلاجمو عوض کنم بربلینگ کلاج خوب از کجا بگیرم
ایا برا خود باجاج خوب است؟
موتورم از صفری بربلینگ کلاجش صدا میداد
farshad 54
24-08-1396, 01:56 بعد از ظهر
بلبرینگ رو هم عوض کنی اون صدا قطع نمیشه
همون فابریکشو بنداز
behrng
28-08-1396, 12:50 بعد از ظهر
دیروز رفتم یه اسپری زنجیر مارک getsun گرفتم. ساخته چینه. نمایندگی باجاج میداد ۱۳ تومن. رفتم گمرگ یه جا میداد ۱۰ تومن ، منم گرفتم. اینم لینکه عکسش
دوستان کسی تجربه استفاده از اسپری رو داره. زنجیر رو اسپری بزنیم بهتره یا به روش سنتی با روغن انجین روغنکاری کنیم؟ البته قبلش با گازوییل زنجیر رو باید تمیز کرد.
aidin m
22-09-1396, 11:07 بعد از ظهر
دیروز رفتم یه اسپری زنجیر مارک getsun گرفتم. ساخته چینه. نمایندگی باجاج میداد ۱۳ تومن. رفتم گمرگ یه جا میداد ۱۰ تومن ، منم گرفتم. اینم لینکه عکسش
دوستان کسی تجربه استفاده از اسپری رو داره. زنجیر رو اسپری بزنیم بهتره یا به روش سنتی با روغن انجین روغنکاری کنیم؟ البته قبلش با گازوییل زنجیر رو باید تمیز کرد.
سلام اسپری خیلی بهتره کلا موتورهایی که قاب زنجیر ندارن اسپری بهترین انتخابه اول با يه دستمال قشنگ زنجیر و خورشیدیو تمیز کن تا روغنهایی که گل شده کامل جدا شه از بنزین یا نفت برای تمیز کردن استفاده نکن چون زنجیرو خشک میکنن همون اسپری خودش تمیز کننده و ضد گردو غبار هم هست اگه زنجیرت خیلی کثیفه ميتوني از همون اسپری روش بپاشی و با دستمال تمیز کنی از کف تایدم ميتوني برای شستن زنجیر استفاده کنی چون قدرتش خیلی کمتر از بنزینو نفته و زنجیرو کامل چربیهاشو نمیبره که خشک شه بعد اینم هر هفتهیا دو هفته موتورو بزن رو جک وسط چرخو با دست بچرخون و چند ثانیه اسپری کن فقط پنج شش ثانیه بیشتر نشه زیادشم اصرافه يه اسپری يه سال بستهو هم اینکه روغن اضافه تو حرکت و چرخش زنجیر میپاشه به موتور حتی لباس من خودم همیشه موتورو روشن میکنم رو جک وسط ميذارم دنده میزنم چرخ و زنجیر میچرخه و راحت تو چند ثانیه کل زنجیرو اسپری میکنم
- - - Updated - - -
سلام اسپری خیلی بهتره کلا موتورهایی که قاب زنجیر ندارن اسپری بهترین انتخابه اول با يه دستمال قشنگ زنجیر و خورشیدیو تمیز کن تا روغنهایی که گل شده کامل جدا شه از بنزین یا نفت برای تمیز کردن استفاده نکن چون زنجیرو خشک میکنن همون اسپری خودش تمیز کننده و ضد گردو غبار هم هست اگه زنجیرت خیلی کثیفه ميتوني از همون اسپری روش بپاشی و با دستمال تمیز کنی از کف تایدم ميتوني برای شستن زنجیر استفاده کنی چون قدرتش خیلی کمتر از بنزینو نفته و زنجیرو کامل چربیهاشو نمیبره که خشک شه بعد اینم هر هفتهیا دو هفته موتورو بزن رو جک وسط چرخو با دست بچرخون و چند ثانیه اسپری کن فقط پنج شش ثانیه بیشتر نشه زیادشم اصرافه يه اسپری يه سال بستهو هم اینکه روغن اضافه تو حرکت و چرخش زنجیر میپاشه به موتور حتی لباس من خودم همیشه موتورو روشن میکنم رو جک وسط ميذارم دنده میزنم چرخ و زنجیر میچرخه و راحت تو چند ثانیه کل زنجیرو اسپری میکنم
fantom.f14
09-10-1396, 04:17 بعد از ظهر
سلام آقای مهدی
در ارتباط با این مشکل شما من عارضم که من هم پنجشنبه گذشته یه NS200 مدل 2017 قرمز گرفتم. وقتی آوردم خونه خوب بود. تا اینکه جمعه برای تنظیم ساعت رفتم موتور رو روشن کنم.... اول از همه که خیلی بد روشن شد. وقتی هم روشن شد خوب کار نمی کرد. به هر حال گفتم شاید انژکتوری هست و من هم تجربه انژکتوری ندارم، مربوط به خودشه و گرم بشه درست میشه!!
بعد برای تنظیم ساعت موتور رو خاموش کردم و ساعت رو تنظیم کردم. وقتی دوباره موتور رو روشن کردم (این بار هم با دوبار استارت دو ثانیه) دیدم ساعت صفر شده. یک بار دیگه اینکار رو کردم بازهم ساعت و صفحه کیلومتر ریست شد. بنظرتون مشکل از کجاست؟؟؟
اصلا بد خورده تو ذوقم!!!:sad:
آقا مهدی مشکل شما از چی بود و چیکار کردین که درست شد؟
خودم فکر میکنم باطری خوب شارژ نمیشه یا نشده بود، و باید یه خورده بذارم کار کنه تا شارژ بشه!!
M@hdi
09-10-1396, 07:30 بعد از ظهر
سلام مشکل موتور من از بوبین بود که منو کاشت تو خیابون اصلا دیگه روشن نشد و با وانت بردم نمایندگی
پیشنهاد می کنم تا بلای من سرتون نیومده سریع ببرید نمایندگی بدبد تست کنن .... باطری رو هم بدید بذاره زیر شارژ یه چند ساعتی .... من باطری موتورم هم خراب بود و شارژ نمی گرفت که تعویض کردم
fantom.f14
09-10-1396, 09:28 بعد از ظهر
سلام مشکل موتور من از بوبین بود که منو کاشت تو خیابون اصلا دیگه روشن نشد و با وانت بردم نمایندگی
پیشنهاد می کنم تا بلای من سرتون نیومده سریع ببرید نمایندگی بدبد تست کنن .... باطری رو هم بدید بذاره زیر شارژ یه چند ساعتی .... من باطری موتورم هم خراب بود و شارژ نمی گرفت که تعویض کردم
يعني لازم شد بوبين رو عوض كنيد،
امشب باطري رو گذاشتم زير شارژ، فعلا با تك استارت روشن ميشه،
كيلومتر هم ديگه ريست هم نميشه، معلوم شد باطري ضعيفه ، چون احتمالا باطري تو انبار مغازه دار خوابيده بوده، وچون كلا ١٠ دقيقه تاخونه راه داشتم فرصت شارژ نبوده حالا فردا هم تست ميكنم،
راستي باطري روي موتوره يا جدا ميارن وصل ميكنن؟ اين مغازه داره باطري كهنه ننداخته باشه!!؟
fantom.f14
10-10-1396, 07:52 بعد از ظهر
ببخشيد يه سوال ديگه
اين ان اس جديدا شير بنزين ندارن!!؟
و اينكه كليد چراغ جلو هم ندارن!! با باز كردن سوئيچ چراغ كوچيك روشن ميشه و سه ثانيه بعد از استارت نور پايين،
فروشنده ميگفت استاندارد جديده، بنظرم حرارتش تلق چراغ رو كدر ميكنه، كليدشو بيرو نميفروشن بخريم خودمون نصب كنيم،
جاش هست يه درپوش گذاشتن، البته درپوش رو باز نكردم ببينم سيم كشي داره يانه!
كسي تجربه اين كار رو نداره؟
M@hdi
10-10-1396, 10:39 بعد از ظهر
باطری انژکتورا روشه قبلا که کاربراتوری داشتم خود فروشنده آب باطری می ریخت و نصب می کرد تحویل می داد پس دیگه حله شارژ نشده بوده درست .... یه نکته دیگه هم اینکه بلافاصله بعد از باز کردن سوییچ استارت نزن بذار عقربه دور موتور تا انتها بره برگرده و بک لایت صفحه کیلومتر خاموش بشه بعد استارت بزن من بعضی وقتها که عجله می کنم و سریع استارت می زنم صفحه کیلومترم میره و ساعتش ریست میشه
موتور انژکتوری شیر بنزین نداره و بنزین هم نذار به ته باک برسه همیشه دو سه لیتر مونده تموم شه بنزین بزن که پمپ بنزینت نسوزه .... کلید چراغ هم نداره من از چند نفر کاربلد پرسیدم گفتن بهتره دست به سیم کشیش نزنی