ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pulsar 200NS

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20

Jack z1000
22-11-1395, 10:06 بعد از ظهر
از اول مهر انژکتوری شده
فرقاشو چند صفحه قبل گفتم با عکس
قیمتشم 9200 تا 9500 ه

دوست عزیز ns انژکتور گازخورش بهتر شده یا نه ؟
اونوقت این قضیه چراغش تو مخی هست یا نه ؟

farshad 54
23-11-1395, 02:32 بعد از ظهر
گاز خورش بهتر شده
چراغشم همیشه روشنه ولی چرا فکر میکنید تو مخه ؟
چراغه دیگه روشنه واسه خودش شمام که سوار موتوری اون جلو چراغ واسه خودش روشنه دیگه چیش تو مختونه

Jack z1000
23-11-1395, 08:36 بعد از ظهر
راستش من امروز رفتم بهروززاده گفتم ارزش داره کاربراتوریشو بدم انژکتور بگیرم طرف میگفت همون کاربراتوریش خوبه . حالا نمیدونم رو چه حسابی این حرفو میزد .
برایه چراغش یکی از فامیلامون یه ماشین داشت این چراغش دائما روشن بود بعد میگف یه حس بدی بهم میده خلاصه منم رو این حساب این سوال رو کردم:11:

M@hdi
23-11-1395, 09:32 بعد از ظهر
رو چه حساب گفته کاربراتوریش بهتره؟ شک نکن انژکتوریش یه سر و گردن از کاربراتوریش بهتره .... هم گاز خور بهتری داره هم مصرف سوخت کمتر ... دور موتور یه نواخته دیگه مشکل ریپ زدن و خاموش شدن و کم و زیاد شدن دور موتور و بد روشن شدن تو زمستون و داستان ساسات و.... رو نداره

Jack z1000
24-11-1395, 01:35 قبل از ظهر
والله این فروشنده ها خودتون بهتر میدونید که رو هوا زیاد حرف میپرونن .
مثلا همین دیروز از سرکار با دوستم داشتم برمیگشتم یه مغازه تو گمرگ دوتا بیکینگ اورده بود بعد رفیقم اصرار کرد بریم قیمتشو بپرسیم خلاصه ما هم رفتیم گفتیم داش این چنده یارو هم یه چیزی پروند . بعد این رفیقم که اپاچی داره گفت اگه از اپاچی ادم بیاد سوار این شه میتونه جمش کنه طرفم با اعتماد به نفس گفت اره داش انقدر تو دستت راحته که از ان اس هم جمع کردنش راحتره :297:
حیف یکی نیس به فروشنده هایی مثل این بگه اخه جلبگ موتوری که دنده یکش از کله سرعت اپاچیو ان اس باهم بیشتره چجور جمع کردنش راحتره .
واقعا این فروشنده ها هرچی میگن باید برعکسشو عمل کرد .

Jack z1000
27-11-1395, 12:56 بعد از ظهر
سلام به ns سوارای جیگر:grouphug:
دوستان من الان چند روزی هست که دنده هایه موتورم موقع عوض کردن صدا میده مخصوصا 2به 1 یا بلعکس ، بعضی وقتا هم بد جا میره .
بنظرتون مشکلش چی میتونه باشه ؟

farshad 54
27-11-1395, 02:06 بعد از ظهر
روغن کی عوض کردی ؟
اگر روغن تازه عوض کردی
کلاچ رو تنظیم کن

Jack z1000
27-11-1395, 04:52 بعد از ظهر
راستش روغن رو تازه عوض کردم حدود 500 تا میشه . پس با این حساب باید بدم کلاج رو تنظیم کنن

Seyed.mahdi
28-11-1395, 12:53 بعد از ظهر
سلام

ان اس که معروفه به سری اول و سری جدید و اینم معروفه که سریه جدید برخی مشکلات سری اول رفع شده توش.

حالا سوالم اینه که سری های جدید آیا واقعا مشکلات احتمالیه سری اول هارو ندارند؟
و سری جدید از چه سالی شروع میشه؟ دو رنگ ها میشن سری جدید؟ با توجه به این که از سال 93 مدل های دو رنگ به بازار اومد.

mohamad.gh
29-11-1395, 12:19 قبل از ظهر
چن تا عکس از جاهایی ک رفتم ، تایپیک ی جونی بگیره :bunnyearsmiley:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Jack z1000
29-11-1395, 03:34 قبل از ظهر
واقعا مسافرت با موتور حال میده .
والله منم خیلی دوسدارم با موتور یه سفر برم شهرستانمون کنگاور اما راستیتش یخورده میترسم مشکلی پیش نیاد

bsalireza
01-12-1395, 03:24 بعد از ظهر
سلام به برو بچه های ns سوار
میخواستم موتورمو فیلر گیری کنم، آیا آچار فیلر موتور با ماشین فرق داره؟
چونکه رفتم بخرم تو هیچ کدوم از آچار فیلرها نمره 0.08 وجود نداشت :297:

mohsenafi
04-12-1395, 08:50 بعد از ظهر
سلام دوستان
زنجیر موتور چی خوبه که موتور نرم تر بشه
آخه زنجیرش در حرکت لرزش ایجاد میکنه زیر پام
مطمئنم که زنجیره ولی نمیدونم چه مارکی بهتره و نرم تره
مرسی از کمکتون

mohamad.gh
06-12-1395, 09:45 بعد از ظهر
سلام دوستان
زنجیر موتور چی خوبه که موتور نرم تر بشه
آخه زنجیرش در حرکت لرزش ایجاد میکنه زیر پام
مطمئنم که زنجیره ولی نمیدونم چه مارکی بهتره و نرم تره
مرسی از کمکتون

سلام ، دو بار زنجیر عوض کردم ی بار رو 12000 ی بارم رو 24000 ، زنجیر اولی رو فابریک خوده باجاج گرفتم زنجیر دوم رو ی مارکه دیگه ، عکسشو میزارم . هر دوشون خوب بودن .

مطمنی لرزش ماله زنجیره ؟ تا حلال همچین مشکلی نداشتم . آدرس مغازه ، دوسالی هست ازش جنس میخرم

[Only registered and activated users can see links]

mohsenafi
07-12-1395, 08:17 بعد از ظهر
سلام ، دو بار زنجیر عوض کردم ی بار رو 12000 ی بارم رو 24000 ، زنجیر اولی رو فابریک خوده باجاج گرفتم زنجیر دوم رو ی مارکه دیگه ، عکسشو میزارم . هر دوشون خوب بودن .

مطمنی لرزش ماله زنجیره ؟ تا حلال همچین مشکلی نداشتم . آدرس مغازه ، دوسالی هست ازش جنس میخرم

سلام
از چیز دیگه ای نمیتونه باشه حتی توی سرعت بالا خلاص میرم نرم نیست یه لرزش داره
موتور هندام خیلی از این نرم تره به خدا
خیلی اعصابمو خورد کرده

- - - Updated - - -

سلام
از چیز دیگه ای نمیتونه باشه حتی توی سرعت بالا خلاص میرم نرم نیست یه لرزش داره
موتور هندام خیلی از این نرم تره به خدا
خیلی اعصابمو خورد کرده

- - - Updated - - -

موتور خاموشم که هست چرخشو میچرخونم نرم نمیچرخه
کارکرد موتورم 9000 تاست از صفری همینجوری بود
زنجیرش و عوض کردم یه کم نرم تر شد ولی الان دوباره زیر پا لرزش داره
چرخ عقب رو باز کردم بربلینگ وسطی و سمت خورشیدی خیلی سفت بود ولی سمت دیسک نرم میچرخه
بردم پیش موتور ساز گفت مدلشه .سالمه
موندم چه مشکلی داره

- - - Updated - - -

چرخ عقب رو باز کردم بربلینگ وسطی و سمت خورشیدی خیلی سفت بود ولی سمت دیسک نرم میچرخه
موندم چه مشکلی داره

- - - Updated - - -

موندم چه مشکلی داره

mohamad.gh
07-12-1395, 11:58 بعد از ظهر
من چرخ عقب و جلو رو سالی ی بار باز میکنم و گریس میزنم ، تعمیر کارم بلبرینگ رو در میاره گریس میزنه بعد اروم روی میز میزنه تا گریس ب خوردش بره وباز دوباره تکرار میکنه تا قشنگ گریس خور بشه . چرخ رو ک میچرخونی باید نرم بچرخه اگه نه ی جای کارت میلنگه . بلبرینگاشم ب این راحتیا خراب نمیشن . ی تجربه از زنجیر کشا بگم ، زنجیر کش موتور رو شل کردم و هر دو رو اووردم پایین دیدم عدداش با هم نمیخونه ، سمت راستی از سمت چپی ی دونه بیشتر نشون میده . من قبلن عددای زنجیر کش رو رو یک عدد تنظیم میکردم ک باعث میشد چرخ ی خورده کج واسته و ب دیسک گیر میکرد حالا دیگه قلقشو گرفتم مشکلی نداره ، رو موتور من ک ایجوری بود شاید رو موتور شما درست باشه . نکته بعدی پیچهای بدنست ک غیر از پیچ اصلی فک کنم دو یا سه تا پیچ دیگه هست حتمن چکشون کن ، شل باشن لرزش داری . لاستیک عقب رو ی چک اساسی کن ببین ردیف داخل رینگ هست . بشین با حوصله موتور رو ی آچار کشی اساسی بکن پیچ شل یا نامیزون نداشته باشی . موفق باشی

Seyed.mahdi
08-12-1395, 10:26 بعد از ظهر
سلام

ان اس که معروفه به سری اول و سری جدید و اینم معروفه که سریه جدید برخی مشکلات سری اول رفع شده توش.

حالا سوالم اینه که سری های جدید آیا واقعا مشکلات احتمالیه سری اول هارو ندارند؟
و سری جدید از چه سالی شروع میشه؟ دو رنگ ها میشن سری جدید؟ با توجه به این که از سال 93 مدل های دو رنگ به بازار اومد.

سلام
کسی جواب مارو نداد!

1- ان اس های سریه اول مدل 92 نسبت به مدل های بالاتر مشکل خاصی دارند؟

2- ان اس های دو رنگ که از 93به بالا هستند سریه جدید محسوب میشن؟

3- مشکلات احتمالی سریه اول در جدیدا رفع شده؟

بسم الله الرحمن الرحیم
09-12-1395, 03:23 بعد از ظهر
سلام
بچه هایی که 200NS دارن می تونید برام یه تست کنید این موتور رو و نتیجه اش رو هم بگید و مارک لاستیک عقب رو هم بگید که MRF هست یا EUROGRIP
با سرعت حدود 60 کیلومتر بر ساعت برانید و موتور رو سریع فقط و فقط با ترمز عقب نگه دارید بعد بهم بگید که وقتی ترمز قفل می شه موتور با شتاب بالایی شروع به ایستادن می کنه یا با اینکه ترمز قفل می شه زیاد موتور کشیده می شه تا بایسته.
پیشاپیش از کمکتون متشکرم.

- - - Updated - - -

سلام
بچه هایی که 200NS دارن می تونید برام یه تست کنید این موتور رو و نتیجه اش رو هم بگید و مارک لاستیک عقب رو هم بگید که MRF هست یا EUROGRIP
با سرعت حدود 60 کیلومتر بر ساعت برانید و موتور رو سریع فقط و فقط با ترمز عقب نگه دارید بعد بهم بگید که وقتی ترمز قفل می شه موتور با شتاب بالایی شروع به ایستادن می کنه یا با اینکه ترمز قفل می شه زیاد موتور کشیده می شه تا بایسته.

- - - Updated - - -

سلام

Jack z1000
09-12-1395, 11:06 بعد از ظهر
داش شوخی میکنی:gigglesmile: با سرعت 60 تا که بخواییم باترمز عقب قفل کنیم خیلی خطرناکه .
من خودم یبار یه ماشین روبروم بود یدفه ترمز کردم من که سرعتم 20 تا بود ترمز عقبو قفل کردم جلو رو هم اصلا نگرفتم با این حال حدود 30 سانت موتور کشیده شد .
اما اگه باسرعت 60 تا ترمز عقب رو قفل کنی احتماله زمین خوردن زیاده .

Mohsen_14
13-12-1395, 08:05 قبل از ظهر
شما که چرخ عقبت گرفت و گیر داره غیر از توصیه هایی که دوستمون گفت و اینکه ببینی دیسک گیر نباشه ،
اولا زنجیر رو هر وقت دیدی خشکه گریس بزن ، گریس نسوز روغن فروش ها بسته ای حدود 4..5 تومن دارن . دوما مطمئن شو که زنجیر کش نیومده باشه .
موتور بذار روی جک وسط و به زنجیر دست بزن ببین چقدر لقی داره ، همینطور که چرخ عقب میچرخونی اگه لقی جاهای مختلف زنجیر متفاوت بود ، زنجیر کش اومده و باید عوض بشه .
هر چند کش اومدن زنجیر ربطی به گیر داشتن چرخ نداره ولی یه چکی بکن .

روی جک وسط اگه چرخ عقب میچرخونی و سفتی چرخ متفاوته ، دیسکت درگیره ، یعنی یه قسمتی روونه و یه قسمتی گیر داره ، از یه جای دیگه هم میشه فهمید ؛
یه ربع با موتور برو و سعی کن ترمز نگیری ، بیا پایین و به جفت دیسک عقب و جلو دست بزن ، اگه دیسک عقب خیلی داغتر باشه حتما درگیری داره .

.

mohamad.gh
13-12-1395, 12:52 بعد از ظهر
امروز رفتم سراغ سرویس موتور ، کارایی ک انجام میدم

روغن 1000 تا تعویض - بهران سوپر 20 50 قوطی قرمز

فیلتر روغن 2000 تا تعویض - قیمتش 8000 تومن تا 12000 خریدم ، این آخری 8 خریدم

زنجیر 1000 تا سرویس روغن کاری ، 12000 تعویض

شمع 1000 تا سرویس ، 10000 تا تعویض - هر سه تا رو بوش میندازم

فیلتر هوا 5000 سرویس ، 10000 تعویض

فیلتر بنزین 10000 تعویض

لاستیکا 12000 گریس کاری ، باد عقب 30 جلو 28

باتری رو معمولن چک میکنم تا حالا ک مشکلی نداشته

آچار کشی تنظیم گاز کلاچ و داستانای دیگه ، هر وقت لازم باشه

بیشتر مصافت میرم ، دوره موتور رو 8

ب لطف خدا تا حالا مشکل خاصی نداشته .

اینم ی عکس از داخل فیلتر بنزین :gigglesmile: میخواستم ببینم توش چی داره :gigglesmile: البته براده هایی ک میبینید موقع بریدن این ریختی شد :pm1:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

سال خوبی رو برا بچه های پرشین موتور آرزو میکنم ، ایشالا ک سرعت سایتم ردیف بشه و بتونیم بیشتر از اطلاعات دوستان استفاده کنیم

:bunnyearsmiley:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Jack z1000
13-12-1395, 07:13 بعد از ظهر
کاشکی این سرعت سایت درست میشد الان چنده ماه . حیف این پرشین موتور نیست

Jack z1000
17-12-1395, 09:11 بعد از ظهر
دوستان سلام .
اقا لاستیک دیافراگمو سر چند هزارتا باید عوض کرد اونوقت قیمتش چنده ؟
همچنین قیمت فیلتر هوا چنده ؟
اونوقت لاستیک دیافراگم با فیلتر هوا قیمت بهترین جنسشونم اگه میشه بهم بگید ؟

mohamad.gh
18-12-1395, 01:13 قبل از ظهر
دوستان سلام .
اقا لاستیک دیافراگمو سر چند هزارتا باید عوض کرد اونوقت قیمتش چنده ؟
همچنین قیمت فیلتر هوا چنده ؟
اونوقت لاستیک دیافراگم با فیلتر هوا قیمت بهترین جنسشونم اگه میشه بهم بگید ؟

لاستيك ديافراگم هنو عوض نكردم ، يكي از دوستان ميگفت اگه موتور گاهي اوقات گاز خورش خوب نيست ، كنده و گاهي وقتام درست ميشه ميتونه از ديافراگم باشه .
فيلتر هوا رو يادم نيست چن ميخريدم ، ماركشم ك هر چي ميگرفتم باجاج و داخل پلاستيك ، پلمپ بود

بسم الله الرحمن الرحیم
26-12-1395, 01:35 قبل از ظهر
داش شوخی میکنی:gigglesmile: با سرعت 60 تا که بخواییم باترمز عقب قفل کنیم خیلی خطرناکه .
من خودم یبار یه ماشین روبروم بود یدفه ترمز کردم من که سرعتم 20 تا بود ترمز عقبو قفل کردم جلو رو هم اصلا نگرفتم با این حال حدود 30 سانت موتور کشیده شد .
اما اگه باسرعت 60 تا ترمز عقب رو قفل کنی احتماله زمین خوردن زیاده .
سلام
اگه اینطوری باشه که ترمز عقبش آشغاله، چون بنده پیشرو گلد 250 داشتم روی 40 تا هم چرخ عقبش لیز نمی خورد و شتاب ترمز بالایی داشت.
سوالم رو دوباره تکرار می کنم دوست من: وقتی ترمز عقب قفل می کنه شتاب ایستادن موتور زیاده یا کم؟ نسبت به CG125 ها می گم!
مرسی از جوابت

Jack z1000
26-12-1395, 11:11 بعد از ظهر
سلام
اگه اینطوری باشه که ترمز عقبش آشغاله، چون بنده پیشرو گلد 250 داشتم روی 40 تا هم چرخ عقبش لیز نمی خورد و شتاب ترمز بالایی داشت.
سوالم رو دوباره تکرار می کنم دوست من: وقتی ترمز عقب قفل می کنه شتاب ایستادن موتور زیاده یا کم؟ نسبت به CG125 ها می گم!
مرسی از جوابت
راستش من با توجه به تجربه خودم گفتم . اما نسبت به سی جی قابل مقایسه نیست . سی جی ترمز عقب میگیری فرداش نگه میداره اما ان اس ترمزاش مخصوصا ترکیبی خیلی سریع نگه میداره . من که خودم تست کردم خیلی خوب بود با سرعت 40 تا با ترمز عقب خوب نگه داشت . البته اگه بخوای قفل کنی تقریبا زیاد کشیده میشه . بعضی وقتا من باسرعت 15 یا 20 عقب رو قفل میکنم راحت نزدیک 2 متر کشیده میشه دوست من .

mentiroso
28-12-1395, 11:22 قبل از ظهر

[Only registered and activated users can see links]سری جدید ns 200 تو سایت باجاج 2017 با طراحی بسیار شیک در سه رنگ....به نظرم کسی میخواد بخره فعلا نخره چون خیلی طرح جدیداش خوشگل شدند و تنوع رنگی جالبی داره بخصوص فلاپ زیر انجین که شکل زیبایی به موتور داده.

Jack z1000
28-12-1395, 09:38 بعد از ظهر

[Only registered and activated users can see links]سری جدید ns 200 تو سایت باجاج 2017 با طراحی بسیار شیک در سه رنگ....به نظرم کسی میخواد بخره فعلا نخره چون خیلی طرح جدیداش خوشگل شدند و تنوع رنگی جالبی داره بخصوص فلاپ زیر انجین که شکل زیبایی به موتور داده.

بنظر به جایه این بچه بازیا بیاد یه مدل جدید ns بده اونم با این تغیرات . مثلا ترمزا abs بشه ، 300 سی سی باشه ، دو سیلندر باشه ، وزنش سنگینتر باشه ، ارتفاش کمتر باشه ، تایر 150 بندازه ، کیفیت ساخت بالاتر باشه ، صدایه خفنتری داشته باشه .
درکل اگه این کارارو بکنن عالی میشه . یعنی یه رقیب جدی واسه z250 میشه .

M@hdi
28-12-1395, 10:19 بعد از ظهر
کسی خبر داره سری جدید کی میاد به بازار؟

mohamad.gh
06-01-1396, 12:15 قبل از ظهر

سلام و درود خدمت پرشین موتوریهای عزیز ، نوروز رو خدمت دوستان شاد باش میگم ، سالی پر از سلامتی - آرامش - موتور سواری بدون دردسر و حادثه براتون آرزومندم

Jack z1000
06-01-1396, 06:12 بعد از ظهر
سلام دوستان .
اقا امروز تو شهرری موتور میگرفتن . من حدود 100 متر با کفی فاصله داشتم بعد جلوم یه ان اس بود اونوقت طرف رفیقشم ترکش بود . اقا تو نگو یه سرباز میپره جلو با لگد میزنه به چرخه جلوش محکم میخورن زمین اقا پسره چیزیش نشد ولی دختره پره سرو صورتش خونی شد پسره هم که قاطی کرده بود چنتا مشته خفن زد تو صورته سربازه یعنی تا مامورا داشتن به داده سربازه میرسیدن سربازه خونه خالی شد .:gigglesmile:
یعنی خداوکیلی این سرباز انقدر بیشعوره که نمیفهمه داره چیکار میکنه . فقط میتونم بگم که واسه راهنمایی و رانندگی متاسفم .

Exel
06-01-1396, 10:36 بعد از ظهر
بنظر به جایه این بچه بازیا بیاد یه مدل جدید ns بده اونم با این تغیرات . مثلا ترمزا abs بشه ، 300 سی سی باشه ، دو سیلندر باشه ، وزنش سنگینتر باشه ، ارتفاش کمتر باشه ، تایر 150 بندازه ، کیفیت ساخت بالاتر باشه ، صدایه خفنتری داشته باشه .
درکل اگه این کارارو بکنن عالی میشه . یعنی یه رقیب جدی واسه z250 میشه .

اونوقت قیمتش میشه در حد z250 و کسی هم حتی بهش نگاه نمیکنه ، سری Z اسم بزرگ کاوازاکی پشتش خوابیده
فعلا خیلی زوده برای چنین تغییراتی ...

Jack z1000
07-01-1396, 01:38 قبل از ظهر
اونوقت قیمتش میشه در حد z250 و کسی هم حتی بهش نگاه نمیکنه ، سری Z اسم بزرگ کاوازاکی پشتش خوابیده
فعلا خیلی زوده برای چنین تغییراتی ...

در کل بنظر من چیزی رو از دست نمیدن اگه همچین چیزی بدن چون محصولات باجاج بیشتر برایه کشورهایه درحاله توصعه هستش . شما الان نگا کنید بنلی تو ایران چقدر گسترش پیدا کرد حالا اگه باجاج همچین محصولی رو با قیمته بنلی دو سیلندر عرضه کنه خیلی میتونه تو بازار پیشرفت کنه مخصوصا اگه تو کشوری مثل ایران بین 16 تا 18 تومن باشه ، چون واقعا موتورسیکت هایه تا حجم 300 بیشتر تو اسیا و امریکایه جنوبی استفاده میشن . مثلا من خودم تو یوتیو.پ ویدئوهایه فروشگاه موتور تو امریکا زیاد میبینم ، شاید باورتون نشه اصلا موتوری مثل زد 250 نمیبینم چون تو امریکا موتور حجم بالا فروش خوب میکنه .

بسم الله الرحمن الرحیم
10-01-1396, 12:29 قبل از ظهر
راستش من با توجه به تجربه خودم گفتم . اما نسبت به سی جی قابل مقایسه نیست . سی جی ترمز عقب میگیری فرداش نگه میداره اما ان اس ترمزاش مخصوصا ترکیبی خیلی سریع نگه میداره . من که خودم تست کردم خیلی خوب بود با سرعت 40 تا با ترمز عقب خوب نگه داشت . البته اگه بخوای قفل کنی تقریبا زیاد کشیده میشه . بعضی وقتا من باسرعت 15 یا 20 عقب رو قفل میکنم راحت نزدیک 2 متر کشیده میشه دوست من .
سلام
یعنی شما می فرمایید اگه تنها از ترمز عقب استفاده کنیم بین سی جی و 200ns این موتور سریعتر می ایسته؟ (به شرط سرعت قبل از ترمز ثابت هر دو موتور)

Jack z1000
10-01-1396, 08:35 قبل از ظهر
سلام
یعنی شما می فرمایید اگه تنها از ترمز عقب استفاده کنیم بین سی جی و 200ns این موتور سریعتر می ایسته؟ (به شرط سرعت قبل از ترمز ثابت هر دو موتور)

سلام
دوست عزیز ترمز عقب ns با سی جی اصلا قابل مقایسه نیست . چون سی جی لنتی هست و ان اس دیسکی . فقط نکته ای که شما باید مد نظرتون باشه اینه که ترمز هایه لنتی ودیسکی میخ بگیری سر میخورن و فقط ترمز abs هست که قفل نمیکنه که ارزونترین موتوری که abs درست حسابی داره z250 هست البته rs هم جلوش abs هست .

بسم الله الرحمن الرحیم
14-01-1396, 05:36 بعد از ظهر
سلام
دوست عزیز ترمز عقب ns با سی جی اصلا قابل مقایسه نیست . چون سی جی لنتی هست و ان اس دیسکی . فقط نکته ای که شما باید مد نظرتون باشه اینه که ترمز هایه لنتی ودیسکی میخ بگیری سر میخورن و فقط ترمز abs هست که قفل نمیکنه که ارزونترین موتوری که abs درست حسابی داره z250 هست البته rs هم جلوش abs هست .
سلام
مهم لنتی بودن یا دیسکی بودن نیست، وقتی اصطحکاک بین لاستیک و زمین در موتور 200NS اینقدر پایینه که وقتی پدال رو کوچکترین لمسی می کنی چرخ عقب روی اسفالت لیز می خوره اینجا دیگه لنتی بودن و دیسکی بودن اهمیتی نداره، بنده خودم این موتور رو با لاستیک اصلی تست نکردم برای همین پرسیم اونی که بنده تست کردم لاستیک VEE RUBBER داشت و نمی دونم از اصلیش بهتره یا بدتر، اگه با لاستیک خودش هم اینطوری باشه که مفت نمی ارزه با کوچکترین لمس اهرم ترمز عقب قفل می کرد و چرخ عقب روی زمین لیز می خورد، حالا بخوره تو سرش لیز خوردنش اصلا توقف هم نمی کرد و شتاب ترمز گیریش بسیار کم بود.
بنده قبلا پیشرو گلد 250 شرکت QINGQI داشتم و شتاب ترمز عقب این موتور معرکه بود، ترمز عقبش دو پیستونه بود هیچی، تقسیم وزن این موتور بیشتر روی چرخ عقب بود و لاستیک های kingstoon داشت شما هرچی بیشتر اهرم ترمز رو فشار می دادی بر عکس 200NS که لیز می خوره شتاب ترمز گیری اش بیشتر می شد و سریع موتور رو متوقف می کرد.
اگه اینطوری باشه هندی ها .... با این طراحیشون نمی دونم چند نفر دیگه باید قربانی ترمز (عقب بد و ترمز جلوی بیش از حد میخ که باعث سر خوردن می شه) و لاستیک های آشغال این هندی ها بشن.

M@hdi
14-01-1396, 08:10 بعد از ظهر
داداش من از برج 6 سال 93 ان اس دارم تا الان هم هیچ مشکلی با ترمزش نداشتم و ندارم ... چه رو آسفالت چه تو بارون شدید .... تا حالا نه لیز خوردم نه خوردم زمین ... عملکرد ترمزهای ان اس عالیه اینو دیگه همه می دونن.

Jack z1000
17-01-1396, 11:59 قبل از ظهر
سلام
مهم لنتی بودن یا دیسکی بودن نیست، وقتی اصطحکاک بین لاستیک و زمین در موتور 200NS اینقدر پایینه که وقتی پدال رو کوچکترین لمسی می کنی چرخ عقب روی اسفالت لیز می خوره اینجا دیگه لنتی بودن و دیسکی بودن اهمیتی نداره، بنده خودم این موتور رو با لاستیک اصلی تست نکردم برای همین پرسیم اونی که بنده تست کردم لاستیک VEE RUBBER داشت و نمی دونم از اصلیش بهتره یا بدتر، اگه با لاستیک خودش هم اینطوری باشه که مفت نمی ارزه با کوچکترین لمس اهرم ترمز عقب قفل می کرد و چرخ عقب روی زمین لیز می خورد، حالا بخوره تو سرش لیز خوردنش اصلا توقف هم نمی کرد و شتاب ترمز گیریش بسیار کم بود.
بنده قبلا پیشرو گلد 250 شرکت QINGQI داشتم و شتاب ترمز عقب این موتور معرکه بود، ترمز عقبش دو پیستونه بود هیچی، تقسیم وزن این موتور بیشتر روی چرخ عقب بود و لاستیک های kingstoon داشت شما هرچی بیشتر اهرم ترمز رو فشار می دادی بر عکس 200NS که لیز می خوره شتاب ترمز گیری اش بیشتر می شد و سریع موتور رو متوقف می کرد.
اگه اینطوری باشه هندی ها .... با این طراحیشون نمی دونم چند نفر دیگه باید قربانی ترمز (عقب بد و ترمز جلوی بیش از حد میخ که باعث سر خوردن می شه) و لاستیک های آشغال این هندی ها بشن.

راسیتش من نمیدونم موتور شما صفر هست یا نه . چون من الان موتور خودم تا حالا ترمزش مشکل خاصی نداشته بعدشم شما انتظار ترمز برمبو از ترمزایه ان اس نداشته باشید . ما تو ایران چون تو محدودیت هستیم فکر میکنیم اینا چقدر شاخن اگر این موتورا کیفیت استاندارد داشتن باید الان تو بازار اروپا و امریکا بودن . بهر حال هرچقدر ادم هزینه کنه همون قدر شما نتیجه میبینی . شما میتونی اگه هزینه کنی یه بنلی دوسیلندر بگیری من خودم 2بار ماله دوستمو سوار شدم رنگشم طلایی بود خیلی هم خوشگله ،سواری و کیفیتشم از ان اس بالاتره البته طبیعی هم هست چون 10 ملیون پوله بیشتر داری میدی .

soul13
23-01-1396, 11:53 بعد از ظهر
امروز یه جاپایی عقب از نمایندگی قطعات باجاج خریدم جنسش اصلا فرق داره با اونی که رو خودش بود که شکسته بود. مال خودش فلزی بود ولی اینی که خریدم انگار پلاستیک بود. من هر دفعه هرچی از این نمایندگی ولیعصر میخرم قشنگ معلومه جنساشون درجه دو و آشغاله. اصلا شک کردم که اینا واقعا نمایندگی باشن. میدن چین میزنه با برند و هولوگرام باجاج وارد میکنن یا همینکار و خودشون توو تهران میکنن خدا میدونه. خدا شاهده تا حالا چیزی ازشون نخریدم که یه ذره از قیافه و کیفیت تولیدش آدم حس کنه این جنس اصله و همیشه با اونی که از اول رو موتور بوده یه تفاوت کیفی تابلویی داره. به یارو میگم این تیکه رو هم که ساچمه جاپایی میوفته توش رو هم بده، یه تیکه پلاستیک تو یه کیسه داده (هیچ علامتی از باجاج نبود روش) میگم این چیه مال خودش فلزیه میگه نه همینه میگم داداش بیا نگاه کن کجا همینه میگه از اونا نداریم. نمیدونم واقعا!! اگه بخوایم جنس آشغال بخریم چه نیازی داریم تو بسته بندی باجاج با دو برابر قیمت با کلی منت بخریم؟ نه نظارتی میشه. به خدا هرکی به هرکی شده. خدمات پس از فروش توو ایران آرزو شده واسه همه.

کسی از کار اینا سر در اورده ؟؟؟ نمایندگی واقعی و درست حسابی نداره قطعات باجاج توو ایران ؟؟

Jack z1000
24-01-1396, 01:39 قبل از ظهر
امروز یه جاپایی عقب از نمایندگی قطعات باجاج خریدم جنسش اصلا فرق داره با اونی که رو خودش بود که شکسته بود. مال خودش فلزی بود ولی اینی که خریدم انگار پلاستیک بود. من هر دفعه هرچی از این نمایندگی ولیعصر میخرم قشنگ معلومه جنساشون درجه دو و آشغاله. اصلا شک کردم که اینا واقعا نمایندگی باشن. میدن چین میزنه با برند و هولوگرام باجاج وارد میکنن یا همینکار و خودشون توو تهران میکنن خدا میدونه. خدا شاهده تا حالا چیزی ازشون نخریدم که یه ذره از قیافه و کیفیت تولیدش آدم حس کنه این جنس اصله و همیشه با اونی که از اول رو موتور بوده یه تفاوت کیفی تابلویی داره. به یارو میگم این تیکه رو هم که ساچمه جاپایی میوفته توش رو هم بده، یه تیکه پلاستیک تو یه کیسه داده (هیچ علامتی از باجاج نبود روش) میگم این چیه مال خودش فلزیه میگه نه همینه میگم داداش بیا نگاه کن کجا همینه میگه از اونا نداریم. نمیدونم واقعا!! اگه بخوایم جنس آشغال بخریم چه نیازی داریم تو بسته بندی باجاج با دو برابر قیمت با کلی منت بخریم؟ نه نظارتی میشه. به خدا هرکی به هرکی شده. خدمات پس از فروش توو ایران آرزو شده واسه همه.

کسی از کار اینا سر در اورده ؟؟؟ نمایندگی واقعی و درست حسابی نداره قطعات باجاج توو ایران ؟؟

کلا نمایندگی همه چی تو ایران همینه . متاسفانه نمایندگی ها دست یه عده سرمایه داره که تنها چیزی واسشون مهم نیست کیفیت ، دولت هم ماشالله به جایه اینکه طرفدار مصرف کننده باشه حامیه سرمایه داره به همین خاطر طرف هر اشغالی وارد کنه هیچ کس بهش نمیگه این چیه میدی دست مردم .
منم یه بار از این نمایندگی ولیعصر فیلتر روغن گرفتم انقدر اشغال بود که انداختمش دور یعنی انقدر بیخود بود که فکر کردم دستسازه .
اینه دیگه کشور ما کاریش هم نمیشه کرد . چند روز پیش تو محل کارمون یکی z250 خریده بو 38 تومن . یعنی من فقط داشتم میگفتم خدا اخه این چیه که 38 تومن پولشه . باور کنید 10 ملیون هم نمیارزه ولی چون دلار تو اسمونا سیر میکنه موتو فروشا هم قیمتارو فضایی حساب میکنند بعدش به این همکارمون گفتم تو که 38 تومن دادی به این یه سه چار تومن میزاشتی روش یه موتور سنگین میخردی . ادم وقتی میخواد انقدر هزینه کنه سنگین بگیره بهتر باورتون نشه من سوارشدم اصلا حس موتور سنگین به ادم نمیده برعکس بنلی دوسیلندر .درکل ببخشید که بحثم از تاپیک خارج شد .

mohamad.gh
25-01-1396, 01:18 بعد از ظهر
گلگیر عقب رو ی خورده کوتاش کردم :35: سرعت سایت گوش شیطان کر خوب شده !!؟؟:22:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Jack z1000
25-01-1396, 05:59 بعد از ظهر
گلگیر عقب رو ی خورده کوتاش کردم :35: سرعت سایت گوش شیطان کر خوب شده !!؟؟:22:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

سرعت ساعت واقعا خوب شده . امیدوارم پرشین موتور به روزهایه اوجش برگرده .
دوستان یه سوال داشتم الان چندوقته به سرم زده بنلی تکسیلندر بگیرم بنظرتون ارزش داره ان اس رو بفروشم اونو بگیرم ؟

mohamad.gh
25-01-1396, 06:38 بعد از ظهر
سرعت ساعت واقعا خوب شده . امیدوارم پرشین موتور به روزهایه اوجش برگرده .
دوستان یه سوال داشتم الان چندوقته به سرم زده بنلی تکسیلندر بگیرم بنظرتون ارزش داره ان اس رو بفروشم اونو بگیرم ؟

اگه تو ان اس زياد ضرر نميكني بگير ، نظر شخصي رو بخواي من باشم همچين كاري نميكنم :)

Jack z1000
25-01-1396, 08:50 بعد از ظهر
اگه تو ان اس زياد ضرر نميكني بگير ، نظر شخصي رو بخواي من باشم همچين كاري نميكنم :)

راستش امروز پشیمون شدم گفتم یه چندماهی صبر کنم بعد 2سیلندرشو بگیرم . رفیقم یه دوسیلندر طلایشو داره خیلی خفنه اونوقت اینه هاشم عوض کرده اصلا یه چیزی . این دوستم خیلی خسیسه به همین خاطر دو سه باری بیشتر نتونستم سوار بشم ولی وقتی ادم سوار میشه انگار سوار موتور سنگین میشی .
ولی با این حال هم ان اس واقعا موتور خوبیه هم تیزه هم رخه قشنگی داره .
راستی دوست عزیز سایز لاستیکت چنده بعد مارکش چیه ؟

M@hdi
25-01-1396, 08:54 بعد از ظهر
داداش این قانونش که کشکه یعنی شمارو پشت 250 هم بگیرن کاری ندارن مگه اینکه از بدشانسیت گیر یه آدم ح.......ه بیوفتی

ولی ان اس رو بفروشی بنلی بخری کار درستی نیست به نظرم قبلش تحقیق کن که پشیمون نشی

Jack z1000
25-01-1396, 09:51 بعد از ظهر
داداش این قانونش که کشکه یعنی شمارو پشت 250 هم بگیرن کاری ندارن مگه اینکه از بدشانسیت گیر یه آدم ح.......ه بیوفتی

ولی ان اس رو بفروشی بنلی بخری کار درستی نیست به نظرم قبلش تحقیق کن که پشیمون نشی

راستش از تکسیلندرش گذشتم ولی این دوسیلندرش یه چیزه دیگست . من واقعا از ان اس راضی هستم چون موتور خیلی خوبیه اما بنلی دوسیلندر لامصب پشتش میشسنی انگار پشت موتور سنگین نشستی بعد این صداشم اصلا یه چیزه عجیبیه .

mohamad.gh
25-01-1396, 11:41 بعد از ظهر
راستی دوست عزیز سایز لاستیکت چنده بعد مارکش چیه ؟

140-70-17 (tel:130-70-17) پيرلي ، پارسال گرفتم 260 تومن - امسال قيمتاي لاستيك خيلي بالاست

Jack z1000
26-01-1396, 12:48 قبل از ظهر
140-70-17 (tel:130-70-17) پيرلي ، پارسال گرفتم 260 تومن - امسال قيمتاي لاستيك خيلي بالاست

والله من چند ماه پیش خواستم لاستیک 140 پیرلی بگیرم اصلا نبود الانم نمیدونم وضعیت بازار چجوره . مغازه دارا هم که هرچی لاستیک بنجول رو ور میدارن میارن . مخصوصا تو این گمرک تهران که هرچی دله... ریخته تووش ، خداهم نکنه یکی چیزی سردر نیاره چنان جوری میکنن تو پاچش که نگو .

M@hdi
26-01-1396, 05:45 قبل از ظهر
ایران یاسا هم 140 داره من زیر یه ان اس دیدم حالا این سری دیدمش عکس می ندازم ببین ... من سال 92 که گلکسی داشتم ایران یاسا انداخته بودم عملکردش تو بارون خیلی از لاستیک خودش بهتر بود.

Jack z1000
26-01-1396, 06:55 قبل از ظهر
ایران یاسا هم 140 داره من زیر یه ان اس دیدم حالا این سری دیدمش عکس می ندازم ببین ... من سال 92 که گلکسی داشتم ایران یاسا انداخته بودم عملکردش تو بارون خیلی از لاستیک خودش بهتر بود.

راستش چندروز پیش یدونه ایران یاسا تو تعمیرگاهه رفیقم دیدم 140بود طرحشم عین پیرلی اما کیفیتش مشخص بود خیلی پایینه .

mohamad.gh
26-01-1396, 07:11 قبل از ظهر
لاستيك جلو رو ميخوام ١١٠ بندازم ، يكي از دوستان هفته قبل گمرك بود ،بيشتر متفرقه بود - پيرلي پيدا نكرد ، دانلوپ بود ٣٥٠ تومن . IRC پيدا كردم ٢٣٠ تومن شايد بگيرم . حالا ١٤٠ چن ميدن خدا ميدونه .
البته پرشين سيكلت تو اينستاش پيرلي ١٤٠ داره قيمت نگرفتم

Jack z1000
26-01-1396, 12:28 بعد از ظهر
لاستيك جلو رو ميخوام ١١٠ بندازم ، يكي از دوستان هفته قبل گمرك بود ،بيشتر متفرقه بود - پيرلي پيدا نكرد ، دانلوپ بود ٣٥٠ تومن . IRC پيدا كردم ٢٣٠ تومن شايد بگيرم . حالا ١٤٠ چن ميدن خدا ميدونه .

جلورو 110 بندازی سواری رو خراب نمیکنه ؟ اونوقت یه سوال دیگه مارک دانلوپ خوبه یا پیرلی ؟

بسم الله الرحمن الرحیم
26-01-1396, 03:36 بعد از ظهر
سلام
گفت برزیل هستش 350 تومن

M@hdi
26-01-1396, 07:33 بعد از ظهر

من سال 93 جلو 120 دورو گرفتم 120 تومن عقب 140 تومن سایز 140 .... الان یعنی انقدر گرون شده لاستیک؟

ایران یاسا کسی قیمت داره سایز 140 ؟ به نظرم با این وضعیت بازار و گرونی باید همین لاستیک ایرانی بخریم

Jack z1000
26-01-1396, 08:04 بعد از ظهر
بنظرم همین لاستیکایه خودش خوبه الان ماله من لاستیکایه rs روش هست خیلی خوبه . هم قشنگه هم کیفیتش از این لاستیکایه متفرقه بیشتره .

mohamad.gh
26-01-1396, 10:28 بعد از ظهر
جلورو 110 بندازی سواری رو خراب نمیکنه ؟ اونوقت یه سوال دیگه مارک دانلوپ خوبه یا پیرلی ؟

مارك دانلوپ يا پيرلي - بيشتر سليقه اي ، بعضيا ميگن دانلوپ بعضيام پيرلي - متاسفانه هيچ نمايندگي رسمي تو ايران ندارن ، تو سايت رسميشون هيچ اسمي از ايران نيست ، اينام هر چي بخوان ميفروشن

Jack z1000
26-01-1396, 11:33 بعد از ظهر
مارك دانلوپ يا پيرلي - بيشتر سليقه اي ، بعضيا ميگن دانلوپ بعضيام پيرلي - متاسفانه هيچ نمايندگي رسمي تو ايران ندارن ، تو سايت رسميشون هيچ اسمي از ايران نيست ، اينام هر چي بخوان ميفروشن

دقیقا مشکل همینجاست که معلوم نیست لاستیکایی که اینا میفروشن اورجینال هست یا نه . مثلا همین چند ماه پیش رفتم یه لاستیک بگیرم طرف یه دونه اورد مارک دانلوپ بود بعدش گفتش 400 تومن اقا لاستیکو اورد انگار کپک زده بود . خلاصه ادم باید خیلی حواسش باشه بهش اشغال نندازن چون ملت سردر نمیارین طرفم سوءاستفاده میکنه .

Jack z1000
28-01-1396, 11:27 قبل از ظهر
دوستان قیمت لاستیک دیافراگم با فیلتر هوا چنده ؟

mohamad.gh
28-01-1396, 01:52 بعد از ظهر
دوستان قیمت لاستیک دیافراگم با فیلتر هوا چنده ؟

دیافراگم بی این سادگیا خراب نمیشه ها ، فیلتر هوا 20 تومن

Jack z1000
28-01-1396, 02:07 بعد از ظهر
دیافراگم بی این سادگیا خراب نمیشه ها ، فیلتر هوا 20 تومن

دوست عزیز من تا الان 10000 تا رفتم ، بنظر شما احتیاج هست لاستیک دیافراگمو عوض کنم یا نه ؟

mohamad.gh
28-01-1396, 02:25 بعد از ظهر
دوست عزیز من تا الان 10000 تا رفتم ، بنظر شما احتیاج هست لاستیک دیافراگمو عوض کنم یا نه ؟

نه رفیق ، من سه برابر شما رفتم :icon_pf _97_: هنو مثل قرقی کار میکنه :22:

دوستان ميخوام لاستيك جلو عوض كنم پيدا نميكنم هر جا زنگيدم 110-80-17 (tel:110-80-17) دارن ؛ اگه 100-70-17 (tel:100-70-17) يا110-70-17 خارجي سراغ دارين آدرس يا شماره بدين ؛ داستاني شده اين لاستيك جلو

asuspc
29-01-1396, 10:29 بعد از ظهر
اگه من الان هند بودم ...

Jack z1000
30-01-1396, 01:40 قبل از ظهر
اگه من الان هند بودم ...

خداوکیلی بعضیها چقدر خلاقیت دارن . حالا فرض کنید به این جماعت رپسول بدید f16 تحویلتون میدن .

M@hdi
30-01-1396, 05:50 قبل از ظهر
رنگهای جدید تا برج 4 میاد .. خبر خوب اینه که ABS هم داره

Jack z1000
30-01-1396, 08:53 بعد از ظهر
رنگهای جدید تا برج 4 میاد .. خبر خوب اینه که ABS هم داره

ایول . فقط داش عقب و جلو abs هست یا مثل ار اس فقط جلو . اونوقت بنظرتون بیاد قیمتش چنده ؟

M@hdi
30-01-1396, 09:02 بعد از ظهر
ایول . فقط داش عقب و جلو abs هست یا مثل ار اس فقط جلو . اونوقت بنظرتون بیاد قیمتش چنده ؟

اطلاع دقیق ندارم .... مدل ABS طبق گفته فارس موتور حدود 500 تومن گرونتره

Jack z1000
30-01-1396, 10:19 بعد از ظهر
اطلاع دقیق ندارم .... مدل ABS طبق گفته فارس موتور حدود 500 تومن گرونتره

اگه جلو و عقبش باهم abs باشه که عالی میشه . من رنگ مشکیش خیلی چشمو گرفته بنظرم ارزش خریدن داره . فقط خدا کنه کلید چراغ داشته باشه .

M@hdi
31-01-1396, 05:43 قبل از ظهر
اگه جلو و عقبش باهم abs باشه که عالی میشه . من رنگ مشکیش خیلی چشمو گرفته بنظرم ارزش خریدن داره . فقط خدا کنه کلید چراغ داشته باشه .

کلا کلید چراغ نداره ... جالبه من یه کلیپ از یوتیوب دانلود کردم از همین رنگ جدید کاربراتوری بود کلید چراغ هم نداشت

Jack z1000
31-01-1396, 08:59 قبل از ظهر
کلا کلید چراغ نداره ... جالبه من یه کلیپ از یوتیوب دانلود کردم از همین رنگ جدید کاربراتوری بود کلید چراغ هم نداشت

اگه کاربرات باشه که خیلی مسخرس . کلا فاز باجاج چیه . احتمالا ان اس بعدیشون بوق نداره

M@hdi
31-01-1396, 02:27 بعد از ظهر
اگه کاربرات باشه که خیلی مسخرس . کلا فاز باجاج چیه . احتمالا ان اس بعدیشون بوق نداره

منظورم این بود با اینکه کاربراتوری بود کلید چراغ نداشت اینجا حتما انژکتوریه چون دیگه کاربراتور پلاک نمی کنن

Jack z1000
31-01-1396, 08:09 بعد از ظهر
منظورم این بود با اینکه کاربراتوری بود کلید چراغ نداشت اینجا حتما انژکتوریه چون دیگه کاربراتور پلاک نمی کنن

خیالم راحت شد . راستی داداش عکساشو دیدم ترمزاش فکر نکنم abs باشه . اگر abs باشه باید دیسکش دندونه داشته باشه یا نه ؟

شهداد
01-02-1396, 10:45 قبل از ظهر
موتور من چند روزیه که یه صدای وور وور توموتورش افتاده تودور موتور تا 3 هم انگار یه مشت پیچ تو موتورش ریخته باشن میاد ولی تو دور موتور بالاتر از 5 صدای طبیعی داره وقتیم که گرم میشه صداش خیلی کم میشه چراغشم که میزنم روشن نمیشه راه میفتم دور موتور میره بالا چراغاش با نور کم روشن میشه این مشکل برای کسی پیش اومده تا حالا

mohamad.gh
01-02-1396, 11:25 بعد از ظهر
سلام صداي ور وو ، انجين من از اولش اين صدا رو داشت ك با گرفتن كلاچ كم ميشه ، دوستان ميگفتن از بلبرينگ كلاچه - اگه حدس ما درست باشه ، با تعويض حل ميشه - من پستها رو دنبال ميكنم - تا اونجا ك يادمه فقط يكي از دوستان ب خاطر ريختن روغن توتال تقلبي بد تو خرج افتاده بود

در مورد چراغ - اگه از باتري مطمني ، كله چراغ رو باز كن ي موقع سولفات نزده باشه - ايشالا ك حاد نباشه :)

Alireza.BMW
02-02-1396, 12:00 قبل از ظهر
سلام صداي ور وو ، انجين من از اولش اين صدا رو داشت ك با گرفتن كلاچ كم ميشه ، دوستان ميگفتن از بلبرينگ كلاچه - اگه حدس ما درست باشه ، با تعويض حل ميشه - من پستها رو دنبال ميكنم:)
.
اگر صدای تلق تلف از سمت دری کلاج میاد و با گرفتن کلاج قطع میشه قطعا از بلبرینگ کلاج هستش..مشکلی پیش نمیاد هر وقت خواستی صفحه کلاج رو عوض کنی بلبرینگ کلاجشم عوض کن چون یاید پول یه تعویض کلاج رو بدی شما برای همون بلبرینگ:121fs725372:

Jack z1000
04-02-1396, 06:31 بعد از ظهر
سلام دوستان .:gigglesmile:
اقا متورو مثل همیشه بردم پیش تعمیرگاهی که همیشه میرم تو سبلان . اچارکشی کرد ، فیتر روغن با خود روغن ، لنتها ، لاستیک کاربرات ، فیلتر هوا و فیلرگیری رو انجام داد . بعد رفتم موتورو گرفتم اصلا یه چیزی شده مثل f16 میره واقعا کاره این تعمیرکاره خیلی ردیفه .
من الان خونمون شهرری هست اما اصلا موتورامو پیش تعمیرکاراش نمیبرم یعنی اینکاره نیستن همشون هنداکارن . مثلا یه بار بردم پیش یکشون که تعریفشو میکردن برا اچارکشی اقا 70 تومن گرفت فقط پیچارو سفت کرده بود .

farshad 54
04-02-1396, 09:18 بعد از ظهر
دوستان ان اس سوار
فیلتر روغن فلزی به هیچ عنوان استفاده نکنید
همون فیلتر کاغذی فابریک خودشو استفاده کنید
فیلتر فلزی خیلی سخت روغن ازش رد میشه من خودم فکر میکردم فیلتر فلزی بهتره
ولی طی تستی که تو تعمیرگاه انجام دادیم متوجه شدیم که فیلتر کاغذی بهتر عمل میکنه

Exel
04-02-1396, 09:54 بعد از ظهر
دوستان ان اس سوار
فیلتر روغن فلزی به هیچ عنوان استفاده نکنید
همون فیلتر کاغذی فابریک خودشو استفاده کنید
فیلتر فلزی خیلی سخت روغن ازش رد میشه من خودم فکر میکردم فیلتر فلزی بهتره
ولی طی تستی که تو تعمیرگاه انجام دادیم متوجه شدیم که فیلتر کاغذی بهتر عمل میکنه

کاملا درسته فرشاد این قضیه فیلتر فلزی ک ی مدت خیلی مد شده بود برای ان اس سوارا و خیلیا عوض هم کردن ، فقط خرابی انجین رو ب تعویق انداختن ، با صحبتی ک با مکانیکم داشتم دقیق همین حرف رو زد ک گفت کارخونه از عمد چنین فیلتری تهیه کرده ک کاملا ناخالصی هارو جذب کنه و با عوض کردنش کاملا راندمان و کیفیت فیلتر میاد پایین

Jack z1000
06-02-1396, 11:22 قبل از ظهر
دوستان این پلاک زیر چراغ که نوشته باجاج رو باز کنم مشکلی پیش نمی اد ؟

mohamad.gh
06-02-1396, 01:30 بعد از ظهر
دوستان این پلاک زیر چراغ که نوشته باجاج رو باز کنم مشکلی پیش نمی اد ؟

نه رفيق ، فقط كابلارو با بست پلاستيكي مهار كن . ايشالا بنلي دو سيلندر :)

Jack z1000
06-02-1396, 07:08 بعد از ظهر
نه رفيق ، فقط كابلارو با بست پلاستيكي مهار كن . ايشالا بنلي دو سيلندر :)

مرسی داش . ایشالله شما هم هر موتوری که عشقته بگیری . راستش دنباله اینم که بنلی خریدم ان اس مو نفروشم چون ان اس برایه شهر عالیه به همین خاطر باید یه سه چار ماهی صبر کنم چون برایه کارایه شهری ان اس خیلی راحتتره . البته موتوره ارزوهام z1000 که اونو باید حالا حالا ها صبر کنم

Terova
07-02-1396, 09:18 قبل از ظهر
سلام
من اگر بخوای یک مدل 94 رو بخرم با چندتا کارکرد چه چیزهای رو مد نظر قرار بدم؟ اینکه میگن شاتون زده رو چه جوری باید تشخیص بدم؟
بعد مدل 94 انژکتور هست یا کاربراتور؟ کدوم بهتره؟

Jack z1000
07-02-1396, 12:49 بعد از ظهر
سلام
من اگر بخوای یک مدل 94 رو بخرم با چندتا کارکرد چه چیزهای رو مد نظر قرار بدم؟ اینکه میگن شاتون زده رو چه جوری باید تشخیص بدم؟
بعد مدل 94 انژکتور هست یا کاربراتور؟ کدوم بهتره؟

دوست عزیز اگر میخوای خیالت راحت باشه یه صفر انژکتور بخر چون موتوری که الان میخوای بخری معلوم نیست طرف دو سه هزارتایه اولو چطوری باهاش رفته بخاطر همین ممکنه همیشه نگران باشه موتوری که خریدی نکنه مشکل خاصی داشته باشه . درکل نظر من اینه ان اس رو باید صفر خرید مگر اینکه طرفتو بشناسی .

Terova
07-02-1396, 01:55 بعد از ظهر
دوست عزیز اگر میخوای خیالت راحت باشه یه صفر انژکتور بخر چون موتوری که الان میخوای بخری معلوم نیست طرف دو سه هزارتایه اولو چطوری باهاش رفته بخاطر همین ممکنه همیشه نگران باشه موتوری که خریدی نکنه مشکل خاصی داشته باشه . درکل نظر من اینه ان اس رو باید صفر خرید مگر اینکه طرفتو بشناسی .

شما درست می فرمائید ولی چند تا مشکل هست برای من اولا صفر بودجه من نمیرسه دوما شهر ما اصلا صفر نداره (کرمانشاه) و طرف که اسما نمایندگی بود گفت اگر بخوای میارم 10.700 ! به خاطر این گفتم دسته دوم بگیرم حالا اگر موارد خاصی هست که باید در خصوص دسته دوم بدونم بگین ممنون میشم

Jack z1000
07-02-1396, 02:32 بعد از ظهر
شما درست می فرمائید ولی چند تا مشکل هست برای من اولا صفر بودجه من نمیرسه دوما شهر ما اصلا صفر نداره (کرمانشاه) و طرف که اسما نمایندگی بود گفت اگر بخوای میارم 10.700 ! به خاطر این گفتم دسته دوم بگیرم حالا اگر موارد خاصی هست که باید در خصوص دسته دوم بدونم بگین ممنون میشم

سلام دوست عزیز . پس همشهری هستیم :22: البته من خودم تهران زندگی میکنم .
حالا که میخوای کار کرده بگیری سعی کن از کسی بگیری که اشنا باشه اما اگه نشد موتورو ببر پیش یه تعمیرگاه حرفه ای قشنگ همه چیزشو بررسی کنه از فیلتر روغن گرفته تا شمعها بعد خودتم ظاهر موتورو قشنگ بررسی کن که یوقت تصادفی نباشه .

Terova
07-02-1396, 03:31 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز . پس همشهری هستیم :22: البته من خودم تهران زندگی میکنم .
حالا که میخوای کار کرده بگیری سعی کن از کسی بگیری که اشنا باشه اما اگه نشد موتورو ببر پیش یه تعمیرگاه حرفه ای قشنگ همه چیزشو بررسی کنه از فیلتر روغن گرفته تا شمعها بعد خودتم ظاهر موتورو قشنگ بررسی کن که یوقت تصادفی نباشه .

ممنون
اگر بخوام از تهران صفر بگیرم نمیدونی قضیه پلاک و سندش چی میشه؟

Jack z1000
07-02-1396, 08:03 بعد از ظهر
ممنون
اگر بخوام از تهران صفر بگیرم نمیدونی قضیه پلاک و سندش چی میشه؟

داش حالت چونه:grouphug:
والاه این قضیه سندو من نمیدونم چیه اما اگه از تهران بخری خیلی بهتره هم خیالت راحتتره هم قیمتش منصفانه تره . اگر خواستی از تهران بگیری با خودم هماهنگ کن بریم از نمایندگیش بگیرم .

damad
08-02-1396, 05:22 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان گرام
من از سال 89 اپاچی دارم و همه جوره ازش راضیم
و بنظر من اپاچی صندلی و نشستن روش رو هیچ موتوری تو این قیمت نداره
اما قصد کردم تنوع بدم از پالس ان اس بخاطر ظاهرش فوق العادش خیلی خوشم نمیاد
در حالی که از صندلی و نشستن پشت پالش از اپاچی خیلی ضعیفتره کاری به کیفت موتور ندارم
پس جبهه نگیرین
چند تا سوال
چرا پالس تو این چند سال رو بورس نیست؟
میخوام بدونم موتوری چطوره یعنی دلیل طرفداریه کمش بخاطر ضعف انجینشه که خوب ساخته نشده و خرابیش زیاده
میترسم بگیرم همش منو تو تعمیرگاه بندازه
نظرتون رو بگین بدون تعصب

Jack z1000
08-02-1396, 08:57 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان گرام
من از سال 89 اپاچی دارم و همه جوره ازش راضیم
و بنظر من اپاچی صندلی و نشستن روش رو هیچ موتوری تو این قیمت نداره
اما قصد کردم تنوع بدم از پالس ان اس بخاطر ظاهرش فوق العادش خیلی خوشم نمیاد
در حالی که از صندلی و نشستن پشت پالش از اپاچی خیلی ضعیفتره کاری به کیفت موتور ندارم
پس جبهه نگیرین
چند تا سوال
چرا پالس تو این چند سال رو بورس نیست؟
میخوام بدونم موتوری چطوره یعنی دلیل طرفداریه کمش بخاطر ضعف انجینشه که خوب ساخته نشده و خرابیش زیاده
میترسم بگیرم همش منو تو تعمیرگاه بندازه
نظرتون رو بگین بدون تعصب

سلام
راستش منم قبل از ان اس اپاچی داشتم واقعا سواری ان اس سرتره . فقط تنها مشکل ان اس نسبت به اپاچی اینه که ارتفاش زیاده با زینش خشکتره .
بعد شما اگر سرویسایه موتورو به موقع انجام بدید ، روغن و فیلترم به موقع عوض کنید خیالتون راحت باشه که هیچ مشکلی پیش نماد وگرنه سی بی 1000 هم اگه بهش نرسی داغون میشه .

mentiroso
09-02-1396, 01:35 بعد از ظهر
مشخصات ns200 سال 2017 البته تو عکس گفته شده کاربراتوری هست وبدون abs حالا سفارش برای ایران که انژکتور 100% هست ولی abs معلوم نیست.

Jack z1000
09-02-1396, 01:50 بعد از ظهر
خداوکیلی مهندسای باجاج چقدر به خودشون فشار اوردن :gigglesmile:. اخه این همه تغیر رو ججوری میشه هزمش کرد ؟
من که هرچی عکس ازش دیدم هیچکدوم abs نیستن . جز یه فلاپ و یه رنگ هیچ تغیری نکرده .

Terova
10-02-1396, 01:18 بعد از ظهر
ان اس 150 سی سی با 200 خیلی فرقشه؟ من تقریبا روزی 25 کیلیومتر رو دو ترکه با وزن مجموع 180 کیلو میخوام طی کنم

Terova
10-02-1396, 03:15 بعد از ظهر
.....................

Jack z1000
10-02-1396, 07:10 بعد از ظهر
ان اس 150 سی سی با 200 خیلی فرقشه؟ من تقریبا روزی 25 کیلیومتر رو دو ترکه با وزن مجموع 180 کیلو میخوام طی کنم

داش کلا بیخیاله 150 شو . چون ترمز عقبش لنتیه جلوشم ضعیفتره . بعد رادیات اب نداره . قدرتش ضعیفتره، لاستیکاشم مثل هندا هستش . به نظر من که اصلا ارزش خرید نداره . شما اگه خواستی بگیری یه انژکتور مشکی بگیر

s.mm
11-02-1396, 12:40 بعد از ظهر

هیچکدوم از این دو تا بدرد شما نمی خوره پالس 220 بگیر

بعد شما کدوم شهری؟
این کاربر جدیدا چرا انقدر پروفایلشون ناقصه؟

mohamad.gh
11-02-1396, 01:12 بعد از ظهر

سلام دوست عزیز ، با هر دوشون میشه مصافت رفت بستگی داره انتظار شما از موتور چی باشه - اگه سرعت شتاب و قدرت بیشتر میخوای 200 بگیر - با 150 دو ترک 180 کیلو وزن 100 تا 105 ی کله بری مشکلی نداره با 200 - 110 تا 115 - - بیشترم میتونی بری ولی موتوروت زودتر ب خرج میوفته . اگه بودجش برات مهم نیست ب قول زد هزار 200 انژکتور بردار ، یکی از بچه های همین فروم گرفته بود رازی بود . موفق باشی

Jack z1000
11-02-1396, 01:13 بعد از ظهر
هیچکدوم از این دو تا بدرد شما نمی خوره پالس 220 بگیر

بعد شما کدوم شهری؟
این کاربر جدیدا چرا انقدر پروفایلشون ناقصه؟

دوست عزیز ان اس که از 220 خیلی سرتره بعد 220 اخه چیه نه رخ قشنگی داره نه شتابه ان اس رو .

Jack z1000
12-02-1396, 02:39 بعد از ظهر
دوستان سلام . اقا دیروز موتوره مارو نیرو انتظامی برد بعد الان رفتم پارکینگ موتورمو بگیرم با ماژیک رو زین عقب تاریخ تحویل موتورو نوشتن ، حالا هرکاری میکنم ماژیکه نمیره ، بنظرتون چیکار کنم دوستان ؟
یه نکته خیلی مهم هم بگم اینه که موتورتونو دست هیچکس ندید چون خدایی نکرده اتفاقی بی افته بدبختیش واسه شماس . مثلا من دیروز موتورمو دادم فامیلمون یه چرخی بزنه اقا اینم دمه کفی خواسته فرار کنه که میگیرنش حالا من امروز کلی الاف شدم بعلاوه 300 تومن خلافی اونوقت فامیلمون عین خیالشم نبود . درکل حواستون باشه که موتورو دست کسی ندید .

saeid mohamadi
16-02-1396, 01:16 بعد از ظهر
دوستان موتور باز سلام من قبلا پالس180 ug4 داشتم موتور خوبی بود از نظر کیفیت هم ازش راضی بودم به راحتی تو خرج نمی افتاد. سوالم اینه که اگه یه ان اس 200 بگیرم ایا از نظر کیفیت مثل پالسهای قدیم هست? خوب کار میکنه? و منم همیشه باموتور پر گاز راه میرم. ممنون از شما✋🌹

- - - Updated - - -

دقیقا. ادم وسیله زیر پاش رو نباید بده دست کسی من که هر بار موتور دادم دست کسی یه چیزش رو زد شکوند واسم اورد

farshad 54
16-02-1396, 02:18 بعد از ظهر
دوستان موتور باز سلام من قبلا پالس180 ug4 داشتم موتور خوبی بود از نظر کیفیت هم ازش راضی بودم به راحتی تو خرج نمی افتاد. سوالم اینه که اگه یه ان اس 200 بگیرم ایا از نظر کیفیت مثل پالسهای قدیم هست? خوب کار میکنه? و منم همیشه باموتور پر گاز راه میرم. ممنون از شما✋������

- - - Updated - - -

دقیقا. ادم وسیله زیر پاش رو نباید بده دست کسی من که هر بار موتور دادم دست کسی یه چیزش رو زد شکوند واسم اورد

از نظر خرکاری و کم استهلاکی و کم هزینه بودن نمیشه ان اس رو با یو جی فور مقایسه کنی
هزینه هاش دوبرابر اون هست در برابر فشار بیش از حد هم مقاومتش مثل ug4 نیست
ولی شتاب و سرعت و قیافه و به روز بودن ان اس خیلی سر تره

mohamad.gh
16-02-1396, 02:43 بعد از ظهر
سلام دوستان ، جاتون خالی رفتم آرامگاه نادر شاه و کلات نادری ، کاخ خورشید - سه روز طول کشید - تا هتلی ک رفتم حدود 560 تا - رفت و برگشت حدود 1600 کیلومتر شد . کلات نادری از مشهد حدود 130 کیلومتر فاصله داره تو این فصل واقعن زیباست جادشم آسفالت و گاز خور . متاسفانه درو دیوار کاخ خورشید پر بود از یادگاریهای نابخردان هموطن - عکسها زیاد بود فقط لینکاشون رو گذاشتم -

آرامگاه نادر شاه - خراسان رضوی مشهد 36.294841, 59.610385

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] --- [Only registered and activated users can see links] ---

کلات نادری - کاخ خورشید 36.995198, 59.766750

[Only registered and activated users can see links] --- [Only registered and activated users can see links] --- [Only registered and activated users can see links] ---

[Only registered and activated users can see links] -- [Only registered and activated users can see links]

M.a.l
16-02-1396, 03:47 بعد از ظهر
سلام دوستان من ی سوال چنوقت پیش پرسیدم ک کسی جواب نداد،اگه میشه و میدونید لطفا جواب بدین،از داخل انجین سمت درب کلاچ صدایی مثل فیش فیش میاد مثل صدای درگیر بودن لنت ب دیسک،غیر از اون رو دور موتور 4به بعد صدای رینگ میده ک نمیدونم صدای زنجیر تایمه یا صدای رینگ،لطفا کسی میدونه بگه،یا کلا صداها طبیعیه و هرکی داره این صداهارو میشنوه،موتورم ان اس 200هست

- - - Updated - - -

سلام

saeid mohamadi
16-02-1396, 03:59 بعد از ظهر
از نظر خرکاری و کم استهلاکی و کم هزینه بودن نمیشه ان اس رو با یو جی فور مقایسه کنی
هزینه هاش دوبرابر اون هست در برابر فشار بیش از حد هم مقاومتش مثل ug4 نیست
ولی شتاب و سرعت و قیافه و به روز بودن ان اس خیلی سر تره

کیفیتش چطور داداش یعنی زود به خرج میاد و بیشتر رو چه چیزی ضعیفه

Jack z1000
16-02-1396, 04:24 بعد از ظهر
کیفیتش چطور داداش یعنی زود به خرج میاد و بیشتر رو چه چیزی ضعیفه

دوست عزیز با خیال راحت برو بخر اصلا هم نترس . نسبت به ug4 حساس هست ولی نه خیلی ، من الان خودم 12هزارتا رفتم ففط سرویساشو انجام دادم هیچ مشکلی هم نداشتم تازه خیلی هم خرگاز میرم فقط فقظ روغنشو سرهر هزارتا عوض کن اونم روغن خوب بریز مثلا روغن ترن تهت هیچ شرایطی نریز چون من چند بار استفاده کردم خیلی اشغال بود . خواستی هم بگیری یه مشکی انژکتور بگیر خیلی با ابهته مخصوصا اگه لاستیک عقبشو 140 بندازی .

Jack z1000
16-02-1396, 09:22 بعد از ظهر
سلام دوستان ، جاتون خالی رفتم آرامگاه نادر شاه و کلات نادری ، کاخ خورشید - سه روز طول کشید - تا هتلی ک رفتم حدود 560 تا - رفت و برگشت حدود 1600 کیلومتر شد . کلات نادری از مشهد حدود 130 کیلومتر فاصله داره تو این فصل واقعن زیباست جادشم آسفالت و گاز خور . متاسفانه درو دیوار کاخ خورشید پر بود از یادگاریهای نابخردان هموطن - عکسها زیاد بود فقط لینکاشون رو گذاشتم -

آرامگاه نادر شاه - خراسان رضوی مشهد 36.294841, 59.610385

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] --- [Only registered and activated users can see links] ---

کلات نادری - کاخ خورشید 36.995198, 59.766750

[Only registered and activated users can see links] --- [Only registered and activated users can see links] --- [Only registered and activated users can see links] ---

[Only registered and activated users can see links] -- [Only registered and activated users can see links]

بسلامتی دوست عزیز .
راستی داداش گلم منم خیلی دوس دارم با موتورم برم شهرستانمون کنگاور فقط یه مقدار میترسم مخصوصا از ماشین سنگینایی که از رو برو میاد حالا بنظر شما دوترک این مسافته 500 کیلومتری رو برم مشکلی پیش نمی اد بعد چه نکاتی رو باید رعایت کنم ؟

saeid mohamadi
16-02-1396, 10:32 بعد از ظهر
دوست عزیز با خیال راحت برو بخر اصلا هم نترس . نسبت به ug4 حساس هست ولی نه خیلی ، من الان خودم 12هزارتا رفتم ففط سرویساشو انجام دادم هیچ مشکلی هم نداشتم تازه خیلی هم خرگاز میرم فقط فقظ روغنشو سرهر هزارتا عوض کن اونم روغن خوب بریز مثلا روغن ترن تهت هیچ شرایطی نریز چون من چند بار استفاده کردم خیلی اشغال بود . خواستی هم بگیری یه مشکی انژکتور بگیر خیلی با ابهته مخصوصا اگه لاستیک عقبشو 140 بندازی .

ممنون داداش ولی بعضی ها تعریفش رو نمیکنن میگن زود به سر و صدا می افته. بعدش منم همیشه پر گاز رانندگی میکنم. میگم شاید هم اون موتوری که به سر و صدا اومده بهش نرسیدن یا خوب ابندی نشده همه اینا روی سلامت موتور تاثیر داره درسته?

- - - Updated - - -

:clap:در مورد رنگ مشکی هم باهات موافقم

mohamad.gh
16-02-1396, 10:35 بعد از ظهر
بسلامتی دوست عزیز .
راستی داداش گلم منم خیلی دوس دارم با موتورم برم شهرستانمون کنگاور فقط یه مقدار میترسم مخصوصا از ماشین سنگینایی که از رو برو میاد حالا بنظر شما دوترک این مسافته 500 کیلومتری رو برم مشکلی پیش نمی اد بعد چه نکاتی رو باید رعایت کنم ؟

سلام زد هزار عزيز - نه رفيق چ مشكلي - برو حالشو ببر - ي چيزايي هست ك بايد رعايت كني ، مثلن

ماشين سنگينايي ك از روبرو ميان مشكلي ندارن فقط اگه باد از روبرو بياد كاميون بهت برسه بايد ي خورده رو موتور خم شي تا بادش تعادلتو ب هم نزنه
من با ان اس تو ي روز مصافتاي تا ٥٠٠ تا رو راحت ميرم ، موتور خوبيه - ي بار ٩٠٠ رفتم باهاش ، تو ي روز آخ نميگه - از موتور خيالت راحت
تركت ي خورده خسته ميشه - زين ترك برا مسافتاي زياد ساخته نشده
اگه هر ٢٠٠ كيلومتر يا دو ساعت سواري يك ربع ب خودت و موتور استراحت بدي ، رانندگي بيشتر بهت حال ميده
پوشاك مناسب تو مسافت خيلي كمك ميكنه - دستكش - كلاه خوب - كاپشن برزنتي يا چرمي - كفش مناسب - و چيزاي ديگه
سعي كن كولت سبك باشه و بيشتر بارت رو موتور باشه
از وسط خيابون برو نه از گوشه انگار ك سوار اتوموبيلي
سعي كن از راست سبقت نگيري اگرم گرفتي بوق زدن مداوم يادت نره
چراغ جلو رو هميشه روشن كن
موقع سبقت بوق بزن ، بيشتر راننده ها كورو كرن
موقع سبقت حتمن راهنما بزن
هيچوقت پشت ماشيناي سنگين نرون - حتي موقع سبقت ازشون فاصله رو حسابي حفظ كن چ از عرض چ از طول :)
ي موقع هايي هست ميبيني ماشيناي جلويي سرعتشون رو كم كردن يا بدون دليل ترمز ميگيرن ، سرعتتو كم كن يا اتفاقي افتاده يا پليس ديدن يا سرعت گير :)
بيشترين چيزايي ك تو مسافت رو اعصابه ب نظر من - آسفالت خراب - سرعت گير - بارون - گرماي هوا و از همه بدتر راننده احمق ك تو ايام تعطيل تعدادشون خيلي زياد ميشه
چيزايي بود ك ب ذهنم رسيد ، دوستان هم تجربياتشون رو بگن استفاده كنيم

saeid mohamadi
16-02-1396, 10:41 بعد از ظهر

داداش من خیلی طالب ان اس هستم چون بعد از دو منظوره رفتم سراغ پالس. خیلی خوب برام کار کرد. اواخر هم افتاد دست یه مکانیک ناوارد واسه تعویز صفحه اونم تایمش رو خراب کرد موتو اسیب دید افتاد تو خرج

Jack z1000
16-02-1396, 11:23 بعد از ظهر
سلام زد هزار عزيز - نه رفيق چ مشكلي - برو حالشو ببر - ي چيزايي هست ك بايد رعايت كني ، مثلن

ماشين سنگينايي ك از روبرو ميان مشكلي ندارن فقط اگه باد از روبرو بياد كاميون بهت برسه بايد ي خورده رو موتور خم شي تا بادش تعادلتو ب هم نزنه
من با ان اس تو ي روز مصافتاي تا ٥٠٠ تا رو راحت ميرم ، موتور خوبيه - ي بار ٩٠٠ رفتم باهاش ، تو ي روز آخ نميگه - از موتور خيالت راحت
تركت ي خورده خسته ميشه - زين ترك برا مسافتاي زياد ساخته نشده
اگه هر ٢٠٠ كيلومتر يا دو ساعت سواري يك ربع ب خودت و موتور استراحت بدي ، رانندگي بيشتر بهت حال ميده
پوشاك مناسب تو مسافت خيلي كمك ميكنه - دستكش - كلاه خوب - كاپشن برزنتي يا چرمي - كفش مناسب - و چيزاي ديگه
سعي كن كولت سبك باشه و بيشتر بارت رو موتور باشه
از وسط خيابون برو نه از گوشه انگار ك سوار اتوموبيلي
سعي كن از راست سبقت نگيري اگرم گرفتي بوق زدن مداوم يادت نره
چراغ جلو رو هميشه روشن كن
موقع سبقت بوق بزن ، بيشتر راننده ها كورو كرن
موقع سبقت حتمن راهنما بزن
هيچوقت پشت ماشيناي سنگين نرون - حتي موقع سبقت ازشون فاصله رو حسابي حفظ كن چ از عرض چ از طول :)
ي موقع هايي هست ميبيني ماشيناي جلويي سرعتشون رو كم كردن يا بدون دليل ترمز ميگيرن ، سرعتتو كم كن يا اتفاقي افتاده يا پليس ديدن يا سرعت گير :)
بيشترين چيزايي ك تو مسافت رو اعصابه ب نظر من - آسفالت خراب - سرعت گير - بارون - گرماي هوا و از همه بدتر راننده احمق ك تو ايام تعطيل تعدادشون خيلي زياد ميشه
چيزايي بود ك ب ذهنم رسيد ، دوستان هم تجربياتشون رو بگن استفاده كنيم

مرسی از راهنماییهات دوست عزیز فقط یه سوال مهم یادم رفت اونم اینه که پلیس ببینه تو ازادراه گیر میده یا نه ؟

mohamad.gh
17-02-1396, 06:44 قبل از ظهر
مرسی از راهنماییهات دوست عزیز فقط یه سوال مهم یادم رفت اونم اینه که پلیس ببینه تو ازادراه گیر میده یا نه ؟

تو ازادراه كم رفتم ، معمولن تو روزاي غير تعطيل گير نميدن ، اگه خودتو تركت كلاه داشته باشين مهربونه تر بر خورد ميكنن - ديگع بستگي داره آقا پليسه صبح از چ دنده اي بيدار شده باشه :) موفق باشي

Jack z1000
17-02-1396, 01:19 بعد از ظهر
ممنون داداش ولی بعضی ها تعریفش رو نمیکنن میگن زود به سر و صدا می افته. بعدش منم همیشه پر گاز رانندگی میکنم. میگم شاید هم اون موتوری که به سر و صدا اومده بهش نرسیدن یا خوب ابندی نشده همه اینا روی سلامت موتور تاثیر داره درسته?

- - - Updated - - -

:clap:در مورد رنگ مشکی هم باهات موافقم

داداش گلم این حرفا پشت سر ان اس زیاده . طرف 10 تومن پوله موتور داده اونوقت اندازه ی رپسول بهش فشار میاره . بعد اب بندی خیلی مهمه شما 1000 تایه اولو رعایت کن بعد هی گاز بده مثلا همین چند روز پیش یه ان اسی تو خیابون بعم گفت داش اگزوزتو دستکاری کردی که صداش انقدر بمو قشنگه بعد من گفتم نه فقط به موتورم خوب میرسم همین ، در صورتی که ان اس طرف صدا تراکتور میداد خوب معلومه دیگه وقتی طرف هر سه چهار هزارتا روغن عوض میکنه همین میشه حالامن یه دوست داشتم این 10000 تا با موتورش رفته بود بعد تازه فهمیده بود موتورش فیلتر روغن داره .
درکل با خیاله راحت بخر مطمئن باش هیچ مشکلش پیش نمی اد فقط سرویساشو به موقع انجام بده .

mps123
17-02-1396, 06:07 بعد از ظهر
آقایون این بهتره یا دوک 200 .
از لحاظ سرعت/شتاب/خدمات/کیفیت/قطعات/تعمیرات و همه چی؟؟؟

Jack z1000
17-02-1396, 07:59 بعد از ظهر
آقایون این بهتره یا دوک 200 .
از لحاظ سرعت/شتاب/خدمات/کیفیت/قطعات/تعمیرات و همه چی؟؟؟

داش بنظر من کسی 21 تومن پول دوک 200 بده باید به عقلش شک کنی اخه خداوکیلی چیه این موتور که 20 تومن پولشو میدن اصلا خدایه کیفیتم باشه بازم 20 تومن نمی ارزه . درکل یکی یاماها ار 3 یکی زد 250 یکی هم دوک 200 اصلا ارزش خرید ندارن چون شما قشنگ پول یه موتور سنگینو داری میدی . من منظورم این نیست که این موتورا بدن اتفاقا موتورایه خیلی خوبی هم هستن فقط اصلا با این قیمت نمی ارزن . درمورد ان اس هم خیلی موتور توپیه با خیاله راحت بخرو حالشو ببر .

mentiroso
17-02-1396, 08:29 بعد از ظهر
داش بنظر من کسی 21 تومن پول دوک 200 بده باید به عقلش شک کنی اخه خداوکیلی چیه این موتور که 20 تومن پولشو میدن اصلا خدایه کیفیتم باشه بازم 20 تومن نمی ارزه . درکل یکی یاماها ار 3 یکی زد 250 یکی هم دوک 200 اصلا ارزش خرید ندارن چون شما قشنگ پول یه موتور سنگینو داری میدی . من منظورم این نیست که این موتورا بدن اتفاقا موتورایه خیلی خوبی هم هستن فقط اصلا با این قیمت نمی ارزن . درمورد ان اس هم خیلی موتور توپیه با خیاله راحت بخرو حالشو ببر .

دوک 200 اسمش رو نگاه نکن زده 200 تو شتاب اولیه همه رو قورت میده...سریع دور میگیره...من موتور زیاد داشتم تو دست ترین موتوری هست که تا بحال داشتم...کسی موتورسوار باشه عمرا اگه کسی بتونه بگیرتش ..ترمزهای وحشتناک قوی...کیفیتش اصلا قابل مقایسه با بنلی و ان اس نیست.من هم ان اس داشتم هستم الانم دوک دارم..اتفاقا ارزش خرید داره...اصلا خراب بشو نیست اگه درست بهش دنده بدی..با یه کیت سرعتش به 160 تا میرسه که خیلیه برای این موتور..موتور با کوچکترین اشاره کله اش میاد بالا...سبکه تو دسته سواریش تو خیابونیا تکه..در ضمن دوک الان 19 هم میفروشن...کارکردش تا 13 خوبش پیدا میشه...ای سی یو دوک بوش آلمان هست..جوابش رو هم پس داده...دوک داریم 50 تا کارکرده اخ نگفته به جز وسایل مصرفی.آلیاژ این موتور خیلی کیفیت بالایی داره..از نزدیک موتور رو ببینین متوجه میشین...من راضیم

Jack z1000
17-02-1396, 08:47 بعد از ظهر
دوک 200 اسمش رو نگاه نکن زده 200 تو شتاب اولیه همه رو قورت میده...سریع دور میگیره...من موتور زیاد داشتم تو دست ترین موتوری هست که تا بحال داشتم...کسی موتورسوار باشه عمرا اگه کسی بتونه بگیرتش ..ترمزهای وحشتناک قوی...کیفیتش اصلا قابل مقایسه با بنلی و ان اس نیست.من هم ان اس داشتم هستم الانم دوک دارم..اتفاقا ارزش خرید داره...اصلا خراب بشو نیست اگه درست بهش دنده بدی..با یه کیت سرعتش به 160 تا میرسه که خیلیه برای این موتور..موتور با کوچکترین اشاره کله اش میاد بالا...سبکه تو دسته سواریش تو خیابونیا تکه..در ضمن دوک الان 19 هم میفروشن...کارکردش تا 13 خوبش پیدا میشه...ای سی یو دوک بوش آلمان هست..جوابش رو هم پس داده...دوک داریم 50 تا کارکرده اخ نگفته به جز وسایل مصرفی.آلیاژ این موتور خیلی کیفیت بالایی داره..از نزدیک موتور رو ببینین متوجه میشین...من راضیم

دوست عزیز من قصدم توهین به این موتور نبود راستش من تا حالا یه بار سوار شدم خیلی هم خوشدسته . ولی خوب همونطور که گفتم واقعا قیمته صفرش زیاده وگرنه تو کیفیت این موتور شکی نیست .
اگرم به دوک سوارایه عزیز توهین کردم معظرت میخوام دوستان:i'm sorry:

mps123
17-02-1396, 09:29 بعد از ظهر
واقعااااااااااااا از همتون تشکر
آره قیمت تو سایت زدن 18.500 که نسبت به بنلی دو سیلندر 250 یکی هست و نسبت به اکسیو و gt250 یکم بیشتر
نسبت به کیفیت فکر نمیکنم زیاد هم گرون باشه الان ان اس 10 تومنه تقریبا این 18 تومنه 8 تومن بیشتر درسته یکم قیمتش اختلاف داره ولی خب باجاج هند کجا و کی تی ام اتریش کجا
ولی خب 200 کی تی ام انقدر قویه که باید با 250 ها مقایسه کرد نه 200 این هم دلیل اختلاف قیمت میتونه باشه چون اگه بخوایم با 250 مقایسه کنیم قیمتش تقریبا یکیه.اینطور نیست؟
تازه کجا انقدر موتور مطمئن هست که 24 ماه بدون کیلومتر گارانتی کنن؟؟؟؟:22:
تازه کیت جدید هم اومده که روش نصب میکنی ببین چه غوقا میکنه

Jack z1000
17-02-1396, 10:19 بعد از ظهر
بنظرم اگه باجاج همین ان اس رو 300 سی سیش کنه با دوسیلندر بعد ترمزایه جلوش دو دیسک شه با abs ارتفاع موتور کمتر بشه ، یه خورده تپلتر بشه ، کیفیته فلاپا و قطعات بالا بره ، لاستیک عقبش 160 بشه ، یه صدایه بمو خفنم براش بزارن چی میشه . اگه باجاج همچین محصولی رو بزنه واقعا منفجر میکنه .

mps123
17-02-1396, 10:51 بعد از ظهر
بنظرم اگه باجاج همین ان اس رو 300 سی سیش کنه با دوسیلندر بعد ترمزایه جلوش دو دیسک شه با abs ارتفاع موتور کمتر بشه ، یه خورده تپلتر بشه ، کیفیته فلاپا و قطعات بالا بره ، لاستیک عقبش 160 بشه ، یه صدایه بمو خفنم براش بزارن چی میشه . اگه باجاج همچین محصولی رو بزنه واقعا منفجر میکنه .

اولا که 300 تا که پلاک نمیدن دوما اگه یه همچین موتوری بزنه هم قیمت همین موتورای خوب الان میشه پس حسرت نخور همینایی که هست هم عین همون هستن

M@hdi
18-02-1396, 05:54 قبل از ظهر
واقعااااااااااااا از همتون تشکر
آره قیمت تو سایت زدن 18.500 که نسبت به بنلی دو سیلندر 250 یکی هست و نسبت به اکسیو و gt250 یکم بیشتر
نسبت به کیفیت فکر نمیکنم زیاد هم گرون باشه الان ان اس 10 تومنه تقریبا این 18 تومنه 8 تومن بیشتر درسته یکم قیمتش اختلاف داره ولی خب باجاج هند کجا و کی تی ام اتریش کجا
ولی خب 200 کی تی ام انقدر قویه که باید با 250 ها مقایسه کرد نه 200 این هم دلیل اختلاف قیمت میتونه باشه چون اگه بخوایم با 250 مقایسه کنیم قیمتش تقریبا یکیه.اینطور نیست؟
تازه کجا انقدر موتور مطمئن هست که 24 ماه بدون کیلومتر گارانتی کنن؟؟؟؟:22:
تازه کیت جدید هم اومده که روش نصب میکنی ببین چه غوقا میکنه

دوست عزیز دوک رو هم باجاج می زنه تحت لیسانس اتریش فکر نکن از اتریش میاد .... شما درب فیلتر روغن ان اس رو هم باز کنی پشتش نوشته KTM .... ان اس رو هم دست کم نگیر ... همین ان اس محصول مشترک کاوازاکی و باجاج و کی تی ام هست موتور بی کیفیتی نیست ... کمپانی باجاج هم کمپانی درپیتی نیست ید طولایی در تولید موتورسیکلت داره و در اینکه علمش به روز هست شکی نیست. من دوستم دوک 125 خریده تازگیا رو چندتا از قطعش که دقت کردیم نوشته باجاج

mentiroso
18-02-1396, 08:56 قبل از ظهر
ns موتور خوبیه و جواب داده انتظارات ازش یکم بالاست....دوک موتور با کیفیت تری هست و خوش ساخت تر و آلیاژ بهتر و در نتیجه سبکتر و مهندسی ساخت قوی تر

داستان تویوتا و لکسوس میمونه هرچند قیاس مع الفارق هست مثل لکسوس که لوکس تویوتا هست دوک هم لوکس ان اس میشه

قرار نیست هر موتور گرون تر باشه 100 کیلومتر از موتور ارزون تر راه بره اختلاف سرعت این دو موتور زیاد نیست..بحث کیفیت موتور هست

شما با دوک بیشتر میتونی به موتور فشار بیاری تا ان اس و دیرتر به خرج میافته چون آلیاژ و قطعات انجین بهتر از ان اس هست و اگه به خرج بیافته خرجش خیلی بیشتره

دوستمون درست گفتن قبلا ktm تو اتریش تولید میشد که درحال حاضر کمپانی bajaj سمی معدل 47.99 درصد از سهام ktm رو خرید و تحت لیسانس تو هند مونتاژ میشه و تو ایران هم ckd وارد میشه از هند و تو اصفهان توسط شرکت کویر اسمبل میشه

واقعا هم دوستان درست میگن قیمتش بالاست ولی من ترجیحا اصالت ktm رو به بنللی ترجیح میدم چون بنللی که تو ایران هست ایتالیایی نیست و آلیاژش فرق میکنه وانحصارا توسط شرکت Qianjiang چین داره تولید میشه به همین دلیل انقدر سنگینه

اینم بگم من اصلا تعصبی روی دوک ندارم چون تو هند طرف با دمپانی پشت 390 سوار میشه انگار ویو سوار شده کلیپاش تو یوتیوب هست ...چون تو ایران قیمت ها بالاست ما از موتورها غول ساخته ایم که به حق هم هست وگرنه تو ژاپن اکثرا زیر 600 سی سی سوار نمیشن مگه اینکه تازه کار باشن که باز هم 250 سوار میشن

ان شاءالله روزی برسه همه duke 1290 بخرن و سوار بشن

Jack z1000
18-02-1396, 10:56 قبل از ظهر
متاسفانه یه عده هستن تو کشور که نمیخوان مردم بیشتر از هندا سوار شن حالا اگه بقیمته جونه هزاران نفر تموم بشه از بس بیصفت هستن . خداوکیلی زورو میبیند بخاطر سود سرمایه دار ما باید موتورایه اشغاله پلاک شده رو سوار شیم .

mps123
18-02-1396, 12:44 بعد از ظهر
متشکرررررررررر
همین آپاچی 180 خودم خوبه :gigglesmile:
:4chsmu1::s (9):

Exel
18-02-1396, 02:09 بعد از ظهر
ان اس انژکتور برای فروش اومده ؟ کسی سواری ازش گرفته ؟ نسبت ب کاربرات چقدر گازخور و شتابش بهتر شده دوستان ؟

ابوالفضل88
19-02-1396, 08:13 بعد از ظهر
ان اس انژکتور برای فروش اومده ؟ کسی سواری ازش گرفته ؟ نسبت ب کاربرات چقدر گازخور و شتابش بهتر شده دوستان ؟

بله اومده تو بازار هستش

من نه ولی بقیه اره

چون انژکتوره راحت تر روشن میشه شتایش بهتر از کابراتوراشونه مصرفشم کمتره

M@hdi
19-02-1396, 08:41 بعد از ظهر

اوه خیلی وقته اومده .... پارسال اول مهر .... من خودم به محض اینکه اومد خریدم و الانم منتظرم رنگ های جدید بیاد ببینم اگه ABS روشه عوض کنم :D

saeid mohamadi
20-02-1396, 12:26 قبل از ظهر
داداش گلم این حرفا پشت سر ان اس زیاده . طرف 10 تومن پوله موتور داده اونوقت اندازه ی رپسول بهش فشار میاره . بعد اب بندی خیلی مهمه شما 1000 تایه اولو رعایت کن بعد هی گاز بده مثلا همین چند روز پیش یه ان اسی تو خیابون بعم گفت داش اگزوزتو دستکاری کردی که صداش انقدر بمو قشنگه بعد من گفتم نه فقط به موتورم خوب میرسم همین ، در صورتی که ان اس طرف صدا تراکتور میداد خوب معلومه دیگه وقتی طرف هر سه چهار هزارتا روغن عوض میکنه همین میشه حالامن یه دوست داشتم این 10000 تا با موتورش رفته بود بعد تازه فهمیده بود موتورش فیلتر روغن داره .
درکل با خیاله راحت بخر مطمئن باش هیچ مشکلش پیش نمی اد فقط سرویساشو به موقع انجام بده .

مرسی داداش خوشحالم کردی. حرف حساب جواب نداره

Exel
20-02-1396, 03:50 بعد از ظهر
اوه خیلی وقته اومده .... پارسال اول مهر .... من خودم به محض اینکه اومد خریدم و الانم منتظرم رنگ های جدید بیاد ببینم اگه ABS روشه عوض کنم :D

مهدی تو کلا با شجره نامه ان اس پیوند خوردی :))))

saeid mohamadi
20-02-1396, 07:18 بعد از ظهر
دوستان ns جدید فرقش فقط تو انژکتوری بودنشه یا تغییرات دیگه ای هم کرده?
ایا ns جدید سواریش هم بهتر شده نسبت به سری قبل?
ممنون از اطلاعات ارزشمندتون🌹

mps123
20-02-1396, 09:13 بعد از ظهر
آقا ان اس جدیدا سیستمش آب خنکه درسته؟

ابوالفضل88
20-02-1396, 09:35 بعد از ظهر
آقا ان اس جدیدا سیستمش آب خنکه درسته؟

قدیمیاش هم آب خنک بودن رادیات آب با فن

جدیداش هم دارن

saeid mohamadi
21-02-1396, 12:18 بعد از ظهر
دوستان ns جدید فرقش فقط تو انژکتوری بودنشه یا تغییرات دیگه ای هم کرده?
ایا ns جدید سواریش هم بهتر شده نسبت به سری قبل?
ممنون از اطلاعات ارزشمندتون🌹
😃

Jack z1000
21-02-1396, 01:07 بعد از ظهر
دوستان گلم سلام .
اقا زنجیر گریسکاری بشه بهتره یا از این اسپری ها بزنم. تو گمرگ یه اسپریه موتول داشت 55 تومن بنظرتون ارزش داره بخرم ؟

M@hdi
21-02-1396, 02:06 بعد از ظهر
دوستان گلم سلام .
اقا زنجیر گریسکاری بشه بهتره یا از این اسپری ها بزنم. تو گمرگ یه اسپریه موتول داشت 55 تومن بنظرتون ارزش داره بخرم ؟

سلام
اسپری گریس بهتره ... من یدونه دوسال پیش خریدم 22 تومن عالی بود ... هر هزارتا اسپری می کردم امسال خریدم 28 ... عکسشو می ذارم سرفرصت ببین

hamedtay
23-02-1396, 07:23 بعد از ظهر
سلام من میخوام یدونه از این موتور رو بخرم مدل ۹۴ قیمتش چند باشه خوبه و بنضرتون موتور خوبیه و انژکتوریش هم گیر میاد.

Jack z1000
23-02-1396, 07:54 بعد از ظهر
سلام من میخوام یدونه از این موتور رو بخرم مدل ۹۴ قیمتش چند باشه خوبه و بنضرتون موتور خوبیه و انژکتوریش هم گیر میاد.

داداش گلم بیخیاله کارکرده شو یکی 2 تومن ارزش نگرانیه بعد از خرید رو نداره . شما یه انژکتورشو بگیر درستم اببندیش کن حالشم ببر . فقط اینو در نظر داشته باش که کارکردش مثل هندوونه دربسته میمونه

hamedtay
23-02-1396, 08:35 بعد از ظهر
ممنون،الان قیمت صفرش چنده انژکتوریشم اومده،وگارانتی هم داره

farshad 54
23-02-1396, 09:08 بعد از ظهر
انژکتورش سخت گیر میاد چون یه سری بیشتر شرکت تولید نکرده
مدل 96 هم فعلا نیست تو بازار
قیمت کاربراتش 9/5 تا 10 تومنه انژکتورش هم 10/5 تا 11 هست
گارانتی هم همشون دارن
..........

hamedtay
23-02-1396, 09:17 بعد از ظهر
خب اگه من صفرش رو بخرم چجوری به گارانتی ببرم،سرویسهای دورهای چون تو شهر ما نمایندگی نداره.

Jack z1000
23-02-1396, 10:11 بعد از ظهر
خب اگه من صفرش رو بخرم چجوری به گارانتی ببرم،سرویسهای دورهای چون تو شهر ما نمایندگی نداره.

اگه نمایندگیش نیست دنباله یه تعمیرکار بگرد که با این موتور اشنا باشه . بعد این نکته رو هم در نظر بگیر که تو شهرتون لوازمش پیدا بشه . فقط قبل از خرید از این نکات مطمئن شو

hamedtay
24-02-1396, 09:00 قبل از ظهر
آره وسایلش هست فقط از کجا بخرم از تهران بخرم میتونم باهاش بیام ارومیه.

Jack z1000
24-02-1396, 11:39 قبل از ظهر
آره وسایلش هست فقط از کجا بخرم از تهران بخرم میتونم باهاش بیام ارومیه.

فکر کنم اتوبوس میاره ولی قشنگ پتو پیچش کن . فقط یه وقت با موتور صفر پا نشی تا ارومیه بری :15:

hamedtay
24-02-1396, 01:34 بعد از ظهر
من اگه بخوام از تهران تا ارومیه بیام با موتور صفر چطوری بیام میخوام اول تو تهران آب بندیش کنم بعد بیام تو اتوبان میزارن یا باید از جاده قدیم بیام.

Jack z1000
24-02-1396, 02:11 بعد از ظهر
من اگه بخوام از تهران تا ارومیه بیام با موتور صفر چطوری بیام میخوام اول تو تهران آب بندیش کنم بعد بیام تو اتوبان میزارن یا باید از جاده قدیم بیام.

دوست عزیز بنظرم با اتوبوس ببری بهتره چون بهرحال ازهمون اول یه همچین فشاری نیاری بهتره . در مورد اتوبان هم کلا موتورسیکلت ممنوعه اما دوستانی که تجربه داشتن ظاهرا با رعایت نکات ایمنی مثل کلاه کاسکت فکر کنم کمتر گیر بدن .

hamedtay
24-02-1396, 02:37 بعد از ظهر
مگه اسباب بازی تو اتوبوس جا بشه

Jack z1000
24-02-1396, 03:05 بعد از ظهر
مگه اسباب بازی تو اتوبوس جا بشه

دوست عزیزم من که نگفتم موتورتو کناره خودت بشونی :gigglesmile:
موتورتو خریدی برو ترمینال بگو موتورمو میخوام ببرم ارومیه خودشون بهت میگن چجوری میبریم .

hamedtay
26-02-1396, 02:46 بعد از ظهر
منم امروز یه دونه ns200 خریدم خشک تو هلال احمر واقعا موتوره خوبییه. لطفا طرز آب بندیش رو بگید.

mohamad.gh
26-02-1396, 03:12 بعد از ظهر
منم امروز یه دونه ns200 خریدم خشک تو هلال احمر واقعا موتوره خوبییه. لطفا طرز آب بندیش رو بگید.

نحوه اب بندي ،

مباركه ؛ قيمت ؟

hamedtay
26-02-1396, 09:50 بعد از ظهر
ممنون ۹.۷ با بیمه در اومد ۱۰ تومن با اضافه وسایل دزدگیر ال ای دی دور رینک و......۱۰.۳

saeid mohamadi
27-02-1396, 12:01 قبل از ظهر
:clap::clap:

سلام دادا مبارکت باشه. فقط شرایت ابندی که دوستمون برات لینکش رو گذاشت رو حتما رعایت کن. بعضی ها میگن اقا تو ابندی هر وقت یه شتابی ازش بگیر ولی هیچ عجله ای برای اینکار نیست. یه موتور دستم اومد که گاز خور نبود صاحبش اروم میرفت سر کار میومد میذاشت خونه. دست من که اومد گاز خورش کردم. پس بازم میگم واسه ابندی وقت بذار حیفه زبون بستس

M@hdi
27-02-1396, 05:48 قبل از ظهر
ممنون ۹.۷ با بیمه در اومد ۱۰ تومن با اضافه وسایل دزدگیر ال ای دی دور رینک و......۱۰.۳

مبارکه دوست عزیز چه رنگی خریدی؟ انژکتوره یا کاربراتور؟ چون من شنیدم کاربراتورش شده این قیمت که اصلا نمیارزه .... در ضمن چند روز صبر می کردی رنگهای جدیدش تا سر برج میومد

Jack z1000
27-02-1396, 06:34 قبل از ظهر
این رنگ جدیداش چقدر گرونتر بنظرتون ؟
بعد چرا کاربراتش انقدر گرون شده ؟

محمد جانی
27-02-1396, 08:50 قبل از ظهر
آقا روغن ادینول ۱۰ ۴۰ ریختیم تو موتور یکی از دوستام ان اس ۲۰۰ داره دوروز بعدش فیلرا یکم صدا افتاده تا قبلش خوب بود.اهل گاز دادنم نیس موتورشم ۴۵۰۰تا راه رفته تر تمیزه.علت میتونه واسه شل بودنه روغن باشه؟یعنی ۲۰ ۵۰ باید میریختیم یا ربطی نداره؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

mohamad.gh
27-02-1396, 01:27 بعد از ظهر
آقا روغن ادینول ۱۰ ۴۰ ریختیم تو موتور یکی از دوستام ان اس ۲۰۰ داره دوروز بعدش فیلرا یکم صدا افتاده تا قبلش خوب بود.اهل گاز دادنم نیس موتورشم ۴۵۰۰تا راه رفته تر تمیزه.علت میتونه واسه شل بودنه روغن باشه؟یعنی ۲۰ ۵۰ باید میریختیم یا ربطی نداره؟

ب نظر من ب روغنت ربطي نداره مگه اينكه روغنت چيزي ك ميگه نباشه :) روغني ك قبلش ميريختي ايراني بود ؟ اگه روغن خارجي ميريزي احتياط كن ميدوني ك تقلبي زياده - روغن قبليتو بريز ببين چي ميشه - اعلام نتيجه يادت نره رفيق

محمد جانی
27-02-1396, 01:37 بعد از ظهر
ب نظر من ب روغنت ربطي نداره مگه اينكه روغنت چيزي ك ميگه نباشه :) روغني ك قبلش ميريختي ايراني بود ؟ اگه روغن خارجي ميريزي احتياط كن ميدوني ك تقلبي زياده - روغن قبليتو بريز ببين چي ميشه - اعلام نتيجه يادت نره رفيق
روغنش ادینوله ۱۰ ۴۰ خبر مرگش خارجیه لیتری ۲۶ تومن خریدیم.

محمد جانی
27-02-1396, 01:38 بعد از ظهر
قبلش فقط موتول ۲۰ ۵۰ ریخته

farshad 54
27-02-1396, 03:25 بعد از ظهر
روغن توصیه شده باجاج برای ان اس 20 50 هست

Jack z1000
27-02-1396, 03:37 بعد از ظهر
قبلش فقط موتول ۲۰ ۵۰ ریخته

روغن موتول عالیه فقط مشکلش اینه که هردفه بخای تعویض کنی حدود 70 تومن میشه

saeid mohamadi
27-02-1396, 07:36 بعد از ظهر
روغن توصیه شده باجاج برای ان اس 20 50 هست

راستش شاید حرفم علمی نباشه ولی یه مکانیک تو محلمون بهم گفت واسه بهار تابستون روغن 40 بهران توان بریز پاییز زمستون همون. اس ال 2050 و میگفت این روغن واسه ان اس هم خوبه.
رفیقم تو تریل 250 ریخت سر و صدای موتورش کم شد منم قبلا تو cg اترود میریختم الان همین روغن میریزم موتورمم خوب کار میکنه روغنش هم 6 تومنه دو تا مکانیک بهم گفتن روغن خوبیه. بازم به خاطر تبادل اطلاعات این جریان گفتم

hamedtay
27-02-1396, 09:47 بعد از ظهر
سلام بلاخره بعد از۱۶ ساعت رانندگی رسیدم به ارومیه با سرعت ۶۰ هر ۱ ساعت رانندگی ۱۰ دقیقه استراحت.

- - - Updated - - -

دوستان میخوام عکسشوبزارم آپلود نمیشه چجوری.

- - - Updated - - -

mohamad.gh
28-02-1396, 06:40 قبل از ظهر
سلام بلاخره بعد از۱۶ ساعت رانندگی رسیدم به ارومیه با سرعت ۶۰ هر ۱ ساعت رانندگی ۱۰ دقیقه استراحت.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

١٦ ساعت روندي !!!!! با ٦٠ تا !! اين ك رسم آب بندي نيست - اين كارو بايد تو روزهاي متوالي انجام ميدادي با دنده كشي و داستاناي ديگش ، خيلي بي اصابي :)

آپلود عكس ، حالا اگه سايت آپلود عكس تو لينك كار نكرد يكي ديگه پيدا كن
[Only registered and activated users can see links]://persianmotor.net/showthread.php?t=13446&p=263680&viewfull=1#post263680 ([Only registered and activated users can see links])

hamedtay
28-02-1396, 09:59 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۷۰۵۱۷_۰۸۰۳۰۹ .jpg

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۷۰۵۱۷_۱۱۳۳۱۴.jpg

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

راستی حجم روغن چند لیتر.

ابوالفضل88
28-02-1396, 10:32 قبل از ظهر
یک لیتر و 200 CC

در مورد موتورت حرف بزن

مصرف سوخت . شتاب . نرمی . صدای اضافه حس سواری و مقایسه با موتور قبلی هایی که داشتی

Jack z1000
28-02-1396, 10:48 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۷۰۵۱۷_۰۸۰۳۰۹ .jpg

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

راستی حجم روغن چند لیتر.

داداش مبارکت باشه .
فقط حواست باشه موتورتو دست هر تعمیرکاری ندی بعد روغن خوبم بریز توش .
الان روغنشو عوض کردی یا نه ؟

hamedtay
28-02-1396, 11:12 قبل از ظهر
بخدا من تازه فهمیدم معنی موتور چیه از تهران اومدم ارومیه بخدا رفتنی با اتوبوس vip رفتم نرمیش از vip سرتره،،،،،در مورد روغنش هم ۸۰ کیلومتر تو تهران رانندگی کردم تو گمرک عوضش کردم.

saeid mohamadi
28-02-1396, 12:35 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

عشق اس دادا. خیلی باحالی

saeid mohamadi
28-02-1396, 05:08 بعد از ظهر
:happy4:
بخدا من تازه فهمیدم معنی موتور چیه از تهران اومدم ارومیه بخدا رفتنی با اتوبوس vip رفتم نرمیش از vip سرتره،،،،،در مورد روغنش هم ۸۰ کیلومتر تو تهران رانندگی کردم تو گمرک عوضش کردم.

امیدوارم چرخش همیشه واست بچرخه دادا معلومه خیلی زوق داشتی منم بودم همینطور بودم البته رو موتور اینجوریم

hamedtay
28-02-1396, 06:03 بعد از ظهر
یه سوال یه وقت موتور ایراد پیدا نکنه که از تهران اومدم ارومیه

- - - Updated - - -

یه سوال دیگه موتور رو چند کیلومتر ببرم گارانتی سرویس رایگانه و تو سرویس چکارا میکنند.

Jack z1000
28-02-1396, 08:21 بعد از ظهر
یه سوال یه وقت موتور ایراد پیدا نکنه که از تهران اومدم ارومیه

- - - Updated - - -

یه سوال دیگه موتور رو چند کیلومتر ببرم گارانتی سرویس رایگانه و تو سرویس چکارا میکنند.

داداشه گلم ایشالله که مشکلی پیش نمیاد ولی خوب بهتر بود موتورتو میبردی اونجا بعد اب بندی میکردی چون همین اوله بسم الله یه همچینی فشاری نباید به موتور بیاری اونم 16 ساعت . ولی خوب 1000 تا شد روغنو فیلترشو حتما عوض کن بعد سعی کن تا 2000 تا خیلی بهش فشار نیاری .

ابوالفضل88
28-02-1396, 10:05 بعد از ظهر
چرخش بچرخه

نه داداش هیچ موردی نداره به قول خودت یک ساعت رانندگی یک ربع ساعت استراحت همین واسه موتور بسه

بچه که نیس موتوره

بعد 600 تا موقع گاز دادنه باعث میشه موتور لش بار نیاد پس بعد از 600 خیلی یواش نرو ( ما رو هم دعا کن ممنون )

- - - Updated - - -

فقط تو راه که میومدی فن و صدای کارکردنش میومد ؟

M@hdi
29-02-1396, 11:18 قبل از ظهر
بنده به شخصه به آب بندی و گاز نده و گاز بده و لش میشه و هار میشه و اینا اعتقاد ندارم .... این انجین ها بسته میشه رو دستگاه تست میشه اصلا نیازی به این کارا نیست فقط رو صد کیلومتر اول روغن کارخونه رو عوض کن چون روغن آشغال می ریزن بعدش هرچی دوست داری گاز بده

hamedtay
29-02-1396, 11:36 قبل از ظهر
نه صدای فن موقع وایسادن میومد.

- - - Updated - - -

چرخش بچرخه

نه داداش هیچ موردی نداره به قول خودت یک ساعت رانندگی یک ربع ساعت استراحت همین واسه موتور بسه

بچه که نیس موتوره

بعد 600 تا موقع گاز دادنه باعث میشه موتور لش بار نیاد پس بعد از 600 خیلی یواش نرو ( ما رو هم دعا کن ممنون )

- - - Updated - - -

فقط تو راه که میومدی فن و صدای کارکردنش میومد ؟

نه فقط موقع وایسادن میومد.

- - - Updated - - -

بهترین روغن چیه بهران پیشتاز خوبه

farshad 54
29-02-1396, 11:37 قبل از ظهر
موقعی که موتور در حال حرکت با سرعت بالاس که فن نباید کار کنه
وقتی موتور ایستاده یا تو ترافیک با سرعت پایین حرکت میکنه حرارت آب و انجین بالا میره و فن وارد مدار میشه
برای کاهش دما

hamedtay
29-02-1396, 11:54 قبل از ظهر
چرا فیلتر هوا رو جای بدی بستن تعویض کردنش خیلی سخته ت چند کیدومت بازد عوض کرد

Jack z1000
29-02-1396, 12:00 بعد از ظهر

شما یه بار فیلترتو سر هزارتا عوض کن یه بار دیگه 2000 تا بعد از اون هر دوباری که روغن عوض میکنی یه بار فیلتر عوض کن .
روغن هم حواست باشه که با کیفیت و خوب باشه فقط هرچی میریزی ترن نریز که اشغاله به تمام معناست .

hamedtay
29-02-1396, 12:17 بعد از ظهر
پس برای هر بار تعویض فیلتر هوا باک رو باز کنم.

M@hdi
29-02-1396, 12:55 بعد از ظهر

فیلتر هوا رو می تونی سر 10000 تا تعویض کنی ... یا باز کنی ببینی اگه زیاد کثیف و چرب نیست یه هوا بگیری دوباره همونو ببندی .... قیمتشم فکر کنم بیست تومنه .... من یه سال طول می کشه تا ده هزارتا با موتورم راه برم شایدم بیشتر

Jack z1000
29-02-1396, 12:56 بعد از ظهر
پس برای هر بار تعویض فیلتر هوا باک رو باز کنم.

فیلتر هوا رو که بعد از 10000 تا عوض کن اما فیلتر روغنو هر 2000 تا . فقط حدوده 5000 تا شد یه بار فیلتر هواتو بده تعمیرکار تمیز کنه

hamedtay
29-02-1396, 06:40 بعد از ظهر
جریان این شاتون زدن چیه یعنی چی مکانیک گفت باید روغن خوب بریزی تا شاتون نزنه چون شاتونش کوتاه.

farshad 54
29-02-1396, 07:03 بعد از ظهر
روغن بهران سوپر پیشتاز 20 50 بریز
دنده 1 و 2 رو هیچ وقت رو ردلاین تعویض نکن
زیاد با دور موتور بالای 9 هزار تا گاز به موتور نده به جز مواقع ضروری
در کل به وقتش به موتور فشار بیار و همینجوری بیخودی به موتور فشار نیار
روغن سر 1500 تا عوض کن هر دوبار تعویض روغن فیلتر روغن عوض کن
اینجوری با موتور تا کنی حالا حالا ها مشکلی برات درست نمیکنه

Jack z1000
30-02-1396, 12:25 قبل از ظهر
جریان این شاتون زدن چیه یعنی چی مکانیک گفت باید روغن خوب بریزی تا شاتون نزنه چون شاتونش کوتاه.

در کل سعی کن از روغن هایی استفاده کنی که کیفیته خوبی داشته باشه مثل همین بهران سوپر پیشتاز . زیاد هم سعی نکن روغنه خیلی گرون بریزی مثل موتول یا موتورکس چون این روغنا برایه موتور سنگینه . رسیدی 2000 تا هم یه اچارکشی کن .

VAHID
30-02-1396, 04:14 بعد از ظهر
راستش شاید حرفم علمی نباشه ولی یه مکانیک تو محلمون بهم گفت واسه بهار تابستون روغن 40 بهران توان بریز پاییز زمستون همون. اس ال 2050 و میگفت این روغن واسه ان اس هم خوبه.
رفیقم تو تریل 250 ریخت سر و صدای موتورش کم شد منم قبلا تو cg اترود میریختم الان همین روغن میریزم موتورمم خوب کار میکنه روغنش هم 6 تومنه دو تا مکانیک بهم گفتن روغن خوبیه. بازم به خاطر تبادل اطلاعات این جریان گفتمخاک بر اون سر کسی که اسم خودشو گذاشته مکانیک.بهران توان اشغال ترین روغنه و حتی تو سی جی هم نباید ریخت.روغن 4 فصل وقتی بریزی نیاز نداره زمستون تابستون روغن متفاوت بریزی.به اون بیشعور هم بگو تو زمستون روغن با گرانروی کمتر میریزن نه تو تابستون

hamedtay
30-02-1396, 07:31 بعد از ظهر
من امروز روغن موتور رو عوض کرد سوپر پیشتاز ۲۰ ۵۰ ریختم دو تا آب معدنی کوچیک پر و یه نصفه یکم بیشتر فکر کنم شد ۱،۳ لیتر راستی آب معدنی کوچک نیم لیتر چون ننوشته بود.

hamedtay
31-02-1396, 01:52 بعد از ظهر
کسی آموزش هواگیری رادیات رو میدونه چطوری؟

mohamad.gh
31-02-1396, 02:31 بعد از ظهر
کسی آموزش هواگیری رادیات رو میدونه چطوری؟

اب راديات رو ك عوض كردي درب اصلي رو نبند موتور رو روشن كن كمي صبر كن اگه اب كم كرد اضافه كن ، درب اصلي رو ببند تموم . اگه اب كم كرد از مخزن اضافه كن هواگيريم نميخواد

Jack z1000
31-02-1396, 07:14 بعد از ظهر
دوستان جدیدا موتورو وقتی روشن میکنم تقریبا زیاد خاموش میکنه ولی یه 10 دیقه که میرم درست میشه . بنظرتون مشکلش چیه ؟
بعد این پیچ ماننده که بالایه انجینه برایه کم و زیاد کردن گاز کار نمیکنه . حالا این یکی چه مرگشه ؟

M@hdi
31-02-1396, 09:36 بعد از ظهر
دور موتور پایینه وقتی گرم میشه میره بالاتر و دیگه خاموش نمیشه

خداروشکر از شر این داستانا راحت شدم

mohamad.gh
31-02-1396, 10:35 بعد از ظهر
دوستان ی تجربه بگم از تعویض لاستیک جلو --- رو 35% بود

لاستیک چلو رو 110-80-17 انداختم - میشه لاستیک عقب آپاچی . رخش قشنگ شده بود چسبندگی موتور خوب شد ولی شتاب حسابی کم شد سرعت رو هم با دور موتور حساب کردم شیش تا کم شد -- سایز خودشو پیدا نکردم

جلوی آپاچی انداختم - 90-90-17 ، شتاب بهتر شد نه مثل قبلن ، بازم سرعت سه تا کم داشت - ( منظور اینه دور موتور 8 موتور 120 میرفت ولی الان 117 میره ) نکته شو پیدا کردم

زمانی ک لاستیک فابریک رو باز کردم حواسم بود لاستیک بر عکس بسته شده بود -- فلش لاستیک بر عکس بود ، دوباره بردمش آپاراتی لاستیک رو بر عکس کردم ، شتاب درست شد - سرعت هم ، البته قبلن ی نمه زیر 8 بود الان

دقیقن رو 8 120 رو پر میکنه اونم ب خاطر آج درشت لاستیکه

M@hdi
01-03-1396, 06:00 قبل از ظهر
سلام محمدجان الان بالاخره 110 جلو یا فابریک؟ این فلش لاستیک خیلی مهمه حتما باید دقت بشه تو تعویض لاستیک

یعنی لاستیک فابریکش رو کارخونه برعکس انداخته بود؟

mohamad.gh
01-03-1396, 07:07 قبل از ظهر
سلام محمدجان الان بالاخره 110 جلو یا فابریک؟ این فلش لاستیک خیلی مهمه حتما باید دقت بشه تو تعویض لاستیک

یعنی لاستیک فابریکش رو کارخونه برعکس انداخته بود؟

سلام مهدي جان ، الان 90-90-17 انداختم ، فابريكشو پيدا نكردم . اره بر عكس بود . ي سرچ تو نت بزن لاستيك جلوي موتوراي اسپرت همشون بر عكسن ، دقت كني متوجه ميشي . آجاي لاستيك عقب ب سمت عدد هفته و لاستيكاي جلو ب سمت عدد هشت

Jack z1000
01-03-1396, 12:51 بعد از ظهر
سلام مهدي جان ، الان 90-90-17 انداختم ، فابريكشو پيدا نكردم . اره بر عكس بود . ي سرچ تو نت بزن لاستيك جلوي موتوراي اسپرت همشون بر عكسن ، دقت كني متوجه ميشه . آجاي لاستيك عقب ب سمت عدد هفته و لاستيكاي جلو ب سمت عدد هشت

اقا محمد الان لاستیک 90 انداختی جلوش ، ظاهرش بد نشده ؟ بعد بنظر شما اگه جلوش فابریکه خودش باشه و عقبش 140 پیرلی یا یه مارک دیگه بنظرتون مشکلی پیش نمیاره از این جهت که اجایه دو لاستیک با هم همخونی ندارند ؟

mohamad.gh
01-03-1396, 07:47 بعد از ظهر
اقا محمد الان لاستیک 90 انداختی جلوش ، ظاهرش بد نشده ؟ بعد بنظر شما اگه جلوش فابریکه خودش باشه و عقبش 140 پیرلی یا یه مارک دیگه بنظرتون مشکلی پیش نمیاره از این جهت که اجایه دو لاستیک با هم همخونی ندارند ؟

نه رفيق بد نشده ، ميترسيدم جواب نده فعلن ياسا انداختم - لاستيك عقب پيرلي ١٤٠ مشكلي نداره

saeid mohamadi
01-03-1396, 09:38 بعد از ظهر
خاک بر اون سر کسی که اسم خودشو گذاشته مکانیک.بهران توان اشغال ترین روغنه و حتی تو سی جی هم نباید ریخت.روغن 4 فصل وقتی بریزی نیاز نداره زمستون تابستون روغن متفاوت بریزی.به اون بیشعور هم بگو تو زمستون روغن با گرانروی کمتر میریزن نه تو تابستون

تعویض روغنی که اترود ریخته بود واسم گفت توان روغن درجه 3 هست و خیلی اشغال. ولی من به توصیه مکانیکم حرفش رو رد کردم الانم مشکلی نداره ولی اگه در دراز مدت مشکل سازه همون اترود 20w50 بریزم. دادا موندیم از دست این مکانیکا خدایی هر کی یه چیزی میگه همه هم میگن ما میدونیم😄

hamedtay
03-03-1396, 03:49 بعد از ظهر
:icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::297:سلام من وقطی سر پیچ ها موتور رو که یه ضره خم میکنم احساس میکنم تایر عقب موتور یه ۲ ۳ سانت به بغل سر میکنه احساسی که انگار پیچ تایر عقب شل باشه به آدم دست میده ،،،،درزم پیچ عقبم محکمه علت چی میتونه باشه،،،،،،،،،،

M@hdi
03-03-1396, 07:02 بعد از ظهر
سعید جان همونطور که آقا فرشاد چند صفحه قبل گفتن بهران سوپر پیشتاز 20w50 بریز خیالت راحت هم زمستون هم تابستون من الان سه ساله دارم استفاده می کنم مشکلی تا حالا نداشتم

Jack z1000
03-03-1396, 08:04 بعد از ظهر
سعید جان همونطور که آقا فرشاد چند صفحه قبل گفتن بهران سوپر پیشتاز 20w50 بریز خیالت راحت هم زمستون هم تابستون من الان سه ساله دارم استفاده می کنم مشکلی تا حالا نداشتم

متاسفانه الان روغن هایه تقلبی خیلی زیاد شده خیلی از ان اس سوارا هم اطلاع ندارن چه روغنی بریزن بخاطر همین هرچی میکانیک بگه گوش میدن بنظر من دوستان از روغنهایی که تو تاپیک تایید میشه باید استفاده کنن مثل همین بهران سوپر پیشتاز که دوستان استفاده میکنن البته اگه اگه بعضی از دوستان که جیبشون پر پوله :4chsmu1: میتونن روغنه موتول بریزن که دلو جیگر موتورشون حال بیاد

mohamad.gh
03-03-1396, 09:05 بعد از ظهر
:icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::297:سلام من وقطی سر پیچ ها موتور رو که یه ضره خم میکنم احساس میکنم تایر عقب موتور یه ۲ ۳ سانت به بغل سر میکنه احساسی که انگار پیچ تایر عقب شل باشه به آدم دست میده ،،،،درزم پیچ عقبم محکمه علت چی میتونه باشه،،،،،،،،،،

تا آب بندي تموم بشه موتور دو بعضي وقتام سه بار آچار كشي ميخواد ، آچار كشي كن ببين رديف ميشه - تو همين تايپيك راجبش زياد صحبت شده ، فك كنم تايپيك جدا هم داره

دوستان تو دورم ، اومدم انزلي ، ب اميد خدا فردا ميرم سمت استارا گردنه حيران اردبيل خلخال ، رودسر ميخوابم جمعه ب سمت خونه . جا همتونو خالي ميكنم

Jack z1000
03-03-1396, 11:15 بعد از ظهر
تا آب بندي تموم بشه موتور دو بعضي وقتام سه بار آچار كشي ميخواد ، آچار كشي كن ببين رديف ميشه - تو همين تايپيك راجبش زياد صحبت شده ، فك كنم تايپيك جدا هم داره

دوستان تو دورم ، اومدم انزلي ، ب اميد خدا فردا ميرم سمت استارا گردنه حيران اردبيل خلخال ، رودسر ميخوابم جمعه ب سمت خونه . جا همتونو خالي ميكنم

دوست عزیز خوش بگذره مسافرت :22:
اقا محمد تا الان موتورت چقدر کار کرده ؟ اونوقت میخواستم بدونم ان اس تو جاده بیشتر بهش فشار میاد یا تو ترافیک ؟
یه سوال دیگه که واسم پیش اومده اینه که این هدلایت برایه باتری یا سیستمه برقه موتور مشکلی پیش نمی اره ؟

mohamad.gh
04-03-1396, 03:36 قبل از ظهر
دوست عزیز خوش بگذره مسافرت :22:
اقا محمد تا الان موتورت چقدر کار کرده ؟ اونوقت میخواستم بدونم ان اس تو جاده بیشتر بهش فشار میاد یا تو ترافیک ؟
یه سوال دیگه که واسم پیش اومده اینه که این هدلایت برایه باتری یا سیستمه برقه موتور مشکلی پیش نمی اره ؟
جاي شما خالي -- 35000 --هيچكدوم ، جك عزيز گاز درست بدي معكوس درست بكشي هيچ مشكلي نداره ، تو ترافيك سنگين معمولن فن ميزنه - پشت چراغ قرمز طولاني خاموش ميكنم . من هد لايت نصب نكردم - اگه هد لايت جنسش خوب باشه و نصاب فني باشه مشكلي نداره رفيق

hamedtay
04-03-1396, 12:57 بعد از ظهر
من اگه خدا بخواد شاید بعد از رمضان با موتور رفتم ترکیه کسی نیست بیاد.

Jack z1000
04-03-1396, 01:00 بعد از ظهر
جاي شما خالي -- 35000 --هيچكدوم ، جك عزيز گاز درست بدي معكوس درست بكشي هيچ مشكلي نداره ، تو ترافيك سنگين معمولن فن ميزنه - پشت چراغ قرمز طولاني خاموش ميكنم . من هد لايت نصب نكردم - اگه هد لايت جنسش خوب باشه و نصاب فني باشه مشكلي نداره رفيق

حالا من وقتی تو بزرگراه میرم موتور کمتر داغ میکنه اما دیروز تو ترافیک دوترک بودم موتور خیلی داغ کرد یعنی یه چند دیقه تو ترافیک رفتم ، پام داشت میسوخت که زدم بغل . حالا وقتی بدونه ترک میرم خیلی کمتر داغ میکنه .
اونوقت من وقتی تو جاده میرم دوترک خیلی موتور با ثباتتره چون یه بار تنهایی رفتم تو جاده ساوه بیشتر از 50 تا نمیتونستم بریم چون یه باد میزد قشنگ موتور میخواست منحرف شه .

Matin110
04-03-1396, 01:59 بعد از ظهر
اقا سلام خدمت ان اس سواران من خیلی تحقیق کردم ولی چواب درستی نگرفتم
بین 2 موتوره Ns150 با Ns200 موندم 150 رو صفر بخرم یا یه 200 کارکرده بخرم یکی میگه 150 راه نمیره تو دیواره ووو
یکی میگه 200 اصطحلاک بالایی داره خرچ بالایی داره زود به خرچ میوفته
میشه دوستان راهنماییم کنین برا انتخاب یکی از این دو موتور!!!؟؟؟؟؟

hamedtay
04-03-1396, 10:49 بعد از ظهر
یه سوال ایا میشه روی این موتور ترمز ای ب اس نصب کرد اگه میشه تقریبا هزینش چقدر ایا ارزش داره کسی نصب کرد؟

M@hdi
05-03-1396, 03:32 بعد از ظهر
اینم ان اس با رنگ های جدید و ABS در ترکیه

hamedtay
05-03-1396, 05:04 بعد از ظهر
آدم بره از ترکیه بیاره اگه نمیخریدم حتما میرفتم ترکیه میهخریدم،،،،،راستی اگه نسب میشه هزینش چقدر میشه

M@hdi
05-03-1396, 06:18 بعد از ظهر
داداش چیو بری از ترکیه بیاری؟ همینجا فارس موتور میاره دیگه

من موتورمو می فروشم ... زرد انژکتور مدل 95 کارکرد 5800 تا ... تو دیوار بگردین آگهی دادم ... هرکی خواست بگه

Jack z1000
05-03-1396, 08:05 بعد از ظهر
اینم ان اس با رنگ های جدید و ABS در ترکیه

سلام دوست عزیز .
اقا عقبشم abs ?
بیاد ایران حدود چنده ؟

M@hdi
05-03-1396, 08:56 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز .
اقا عقبشم abs ?
بیاد ایران حدود چنده ؟

سلام
اطلاعی ندارم تو عکس که هرچی دقت کردم چیزی مشخص نیست ..... رنگ های جدید به زودی میان ولی ABS ندارن که احتمالا برمی گرده به سیاست فروش .... یه مبلغی بابت رنگ جدید و فلاپ زیر انجین می گیرن از ملت بعد ABS می ذارن یه 400-500 هم رو اون می خورن

Jack z1000
05-03-1396, 09:00 بعد از ظهر
یعنی اینایی که قراره بیان تو ایران abs دارن یا نه ؟
پس با این اوصاف باید هم قیمته ار اس باشه . ولی اگه abs دارش بیاد ارزش خرید داره .

M@hdi
05-03-1396, 09:12 بعد از ظهر
یعنی اینایی که قراره بیان تو ایران abs دارن یا نه ؟
پس با این اوصاف باید هم قیمته ار اس باشه . ولی اگه abs دارش بیاد ارزش خرید داره .

باید داشته باشن ولی کی بذارن روش معلوم نیست ... رنگ های جدید الانم اومده ولی هنوز ندادن تو بازار

hamedtay
05-03-1396, 10:04 بعد از ظهر
داداش چیو بری از ترکیه بیاری؟ همینجا فارس موتور میاره دیگه

من موتورمو می فروشم ... زرد انژکتور مدل 95 کارکرد 5800 تا ... تو دیوار بگردین آگهی دادم ... هرکی خواست بگه

سلام موتورت چیه چند میفروشی.

Matin110
05-03-1396, 10:55 بعد از ظهر
بین 2 موتوره Ns150 با Ns200 موندم 150 رو صفر بخرم یا یه 200 کارکرده بخرم یکی میگه 150 راه نمیره تو دیواره ووو
میشه رااااهنمایی کنییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohamad.gh
05-03-1396, 11:37 بعد از ظهر
میشه رااااهنمایی کنییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام آقا متین ، مطمنن 200 بهتره . چون بودجه صفر رو نداری انتخاب مشکل میشه - ان اس ب خرج نمیوفته - اگه باهاش خوب تا کنی . چطور میشه باهاش خوب تا کرد ؟ ی زحمت بکش تایپیک رو مطلعه کن کاری ک من و خیلیا از دوستان از طریق این تایپیک ان اس رو شناختيم و خریديم . امیدوارم حوصلشو داشته باشی ، با یک پست نمیشه کسی رو قانع کرد ، پستها رو ک میخونی حواست ب ارسال کنندش باشه رفیق .

حالا چطور میشه ی ان اس تمیز پیدا کرد ؟ کار سختی نیست ،با ی رفیق اهل فن برو سراغش -- راه دیگشم ی مکانیک وارد ب موتورای هندی پیدا کن شیتیلشو بده قبلش باهاش هماهنگ کن موتور رو ببر پیشش

asuspc
07-03-1396, 10:56 قبل از ظهر
قابل توجه عشاق ns

به این وبسایت مراجعه کنید : [Only registered and activated users can see links]

soleymani
07-03-1396, 11:03 قبل از ظهر
فرق 150 با 200 ان اس چیه؟

mohamad.gh
07-03-1396, 10:39 بعد از ظهر
سلام آقاي سليماني ، چ عجب اقا ديديمت -- 220 رو هنو داري؟
150 -- دو شمع - راديات نداره - عقب لنت - ديسك جلوشم مثل 200 روش چيزي ننوشته - كمك جلوش ضعيفتره ، كمك عقبشو دقت نكردم ، شاسيش ضعيفتره ، لاستيكاش ضعيفترن ، هندل داره ، منبع اگزوزش جمعو جورتره ، فك كنم زنجيرشم ضعيف تره . همينا ب ذهنم رسيد ، دوستان اضافه يا اصلاح كنن :)

MOHAMMAD-KH
08-03-1396, 08:32 بعد از ظهر
شاسی 150 با200 فرقی نداره دوست عزیز

Jack z1000
08-03-1396, 09:29 بعد از ظهر
درکل 150 نمونه اب رفته 200 . من تا حالا تو شرکتایه بزرگ همچین چیزی ندیدم . مثلا فرض کنید z800 رو وردارن لاستیک 140 بندازن ترمزاشم لنتی کنن :gigglesmile:

بسم الله الرحمن الرحیم
08-03-1396, 10:13 بعد از ظهر
سلام
بچه ها امروز 17 شهریور بودم 200ns پلاک 96 انژکتور اومده بود قیمت 10.600.000 تومن!
البته بعد از آمدن موتورهای انژکتوری حداقل 6 ماه طول می کشه تا حباب قیمت موتورهای انژکتوری بشکنه و به قیمت واقعی خودش برسه، الان هم که باکسر و آپاچی و طرح ها 125cc هنوز نیومدن تو بازار و قیمت های موتورهای انژکتوری فضایی تره.
البته مدل 2017 نبود و از همین قدیمی ترها بود، احتمال داره مدل 2017 این موتور با ترمز ABS بیاد.

mohamad.gh
08-03-1396, 11:10 بعد از ظهر
سلام ، مسافرت سه روزم خیلی خوب بود 4 ، 5 و 6 خرداد . چهارم از گلستان راه افتادم شب بندر انزلی خوابیدم ، پنجم تالش استارا گردنه حیران اردبیل خلخال صومعه سرا رشت -- شب رودسر خوابیدم . صبح راه افتادم سمت خونه. کلن 1600 تا شد .

جاده خلوت بودو خنک ، مردم استان گیلان خیلی خونگرمند ، هر جا آدرس میپرسیدم خیلی محترمانه جوابم رو میدادن . شب اول انزلی تو ی هتل آپارتمان ب اسم پرشین خوابیدم ، صاحب هتل اهل دل بودو خیلی با صفا ، موتورمو گذاشت داخل اتاقک هتل و خیال مارو بابت بارون و داستانای دیگه راحت کرد . صبح پنجم ب سمت استارا ، جاده جنگلی خلوت و بسیار زیبا - گردنه حیران مه سرد عالی -- جاده خلخال اولاش ی خورده خاکی داشت بعدش ردیف شد -- جاده اردبیل ب خلخال زیبا تقریبن مثل جاده رفت بود . تو یکی از این مسیرا ی خورده تند میرفتم پلیس نگهم داشت ، از موتور پرسید بعدشم ی خسته نباشید گفت ، دمش گرم . جای دوستان خالی یکی از سفرای خیلی خوب بود .

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

ferighori
09-03-1396, 03:55 قبل از ظهر
.سلام من تازه عضو شده ام زونتس 250 دارم اگر کسی در مورد اون نظری یا تجربه ای داره ممنون میشم در ضمن برای مسافرت های داخلی و خارجی گروهی، همراه میشم

mohamad.gh
09-03-1396, 06:02 قبل از ظهر
.سلام من تازه عضو شده ام زونتس 250 دارم اگر کسی در مورد اون نظری یا تجربه ای داره ممنون میشم در ضمن برای مسافرت های داخلی و خارجی گروهی، همراه میشم

خوش آمدي رفيق ، ب قول ي دوست برا مسافرت سه چيز لازمه ، زمان مكان ياران -- پيدا كردن همسفر شيش ك رو اعصاب نباشه زمان و حوصله زياد ميطلبه . اميدوارم شاد و سلامت باشي ، موتورت هم

hamedtay
09-03-1396, 09:42 قبل از ظهر
سلام،دیروز موتور رو بردم تبریز برای گارانتی سرویس نمایندگی گفت گارانتی مارانتی همش کشکه شرکت به ما حق فنی ۴ هزار تومان پول میده گفت آدم بخاطر ۴ هزار آچار دستش نمیگیره رفتم دادم یه مغازه دیگه آچاره کشی کرد.

M@hdi
09-03-1396, 09:22 بعد از ظهر
سلام
بچه ها امروز 17 شهریور بودم 200ns پلاک 96 انژکتور اومده بود قیمت 10.600.000 تومن!
البته بعد از آمدن موتورهای انژکتوری حداقل 6 ماه طول می کشه تا حباب قیمت موتورهای انژکتوری بشکنه و به قیمت واقعی خودش برسه، الان هم که باکسر و آپاچی و طرح ها 125cc هنوز نیومدن تو بازار و قیمت های موتورهای انژکتوری فضایی تره.
البته مدل 2017 نبود و از همین قدیمی ترها بود، احتمال داره مدل 2017 این موتور با ترمز ABS بیاد.

سلام
بله سری جدید انژکتور پریروز اومد و من یه مشکیشو خریدم 10500 با بیمه شد 10800 ..... موتور خودمم با 6 هزارتا کارکرد فروختم 9300

انصافا مشکی یه چیز دیگس

mentiroso
09-03-1396, 09:28 بعد از ظهر
سلام
بله سری جدید انژکتور پریروز اومد و من یه مشکیشو خریدم 10500 با بیمه شد 10800 ..... موتور خودمم با 6 هزارتا کارکرد فروختم 9300

انصافا مشکی یه چیز دیگس
مبارکتون باشه....منظور از سری جدید فلاپ زیر انجین داره هست؟

Jack z1000
09-03-1396, 09:42 بعد از ظهر
سلام

انصافا مشکی یه چیز دیگس

سلام
مبارکت باشه دوسته عزیز . اقا ازین abs دارا هستش

M@hdi
09-03-1396, 09:48 بعد از ظهر
مبارکتون باشه....منظور از سری جدید فلاپ زیر انجین داره هست؟
ممنون ... نه منظورم سری دوم انژکتوری هست چون یه سری پارسال برج 7 اومد و دیگه نیومد تا پریروز ... مدل 2017 رو معلوم نیست کی می خوان پخش کنن

سلام
مبارکت باشه دوسته عزیز . اقا ازین abs دارا هستش
ممنون
نه دوست عزیز مثل سری قبلی هست من فقط به خاطر رنگش عوض کردم راستش زیاد با زردش حال نمی کردم

Jack z1000
09-03-1396, 11:22 بعد از ظهر
ممنون ... نه منظورم سری دوم انژکتوری هست چون یه سری پارسال برج 7 اومد و دیگه نیومد تا پریروز ... مدل 2017 رو معلوم نیست کی می خوان پخش کنن

ممنون
نه دوست عزیز مثل سری قبلی هست من فقط به خاطر رنگش عوض کردم راستش زیاد با زردش حال نمی کردم

ان اس واقعا مشکیش قشنگه . ماله من مشکی سفیده ولی باز مشکیش یه چیز دیگست .
خداوکیلی موتور چقدر گرون شه اخه چیه که باید ادم ده و نیم پوله ان اس بده . احتمالا abs دارش بیاد میدن 13 تومن اینجوری که اینا دارن پیش میرن .

Matin110
09-03-1396, 11:35 بعد از ظهر
سلام

انصافا مشکی یه چیز دیگس

سلام اقا مهدی
میخاستم بپرسم شما که هم انژکتور هم کاربرات این موتورا داشتین کدومش بهتره؟؟ به چه دلیلی؟؟؟ ایا از لحاظ شتابا نرم بودنا اصطحلاک تفاوتی داره یا نه!؟؟ یعنی ارزش داره با یه کم پول بیشتر انژکتوره این موتورا بردارم یا خیر!؟؟؟

M@hdi
10-03-1396, 02:57 قبل از ظهر
سلام اقا مهدی
میخاستم بپرسم شما که هم انژکتور هم کاربرات این موتورا داشتین کدومش بهتره؟؟ به چه دلیلی؟؟؟ ایا از لحاظ شتابا نرم بودنا اصطحلاک تفاوتی داره یا نه!؟؟ یعنی ارزش داره با یه کم پول بیشتر انژکتوره این موتورا بردارم یا خیر!؟؟؟

سلام
صد در صد انژکتور بهتره اینو دیگه همه می دونن .... موتور راحت روشن میشه یه نواخت کار می کنه ... گاز خورش بهتره ... مصرف سوختش کمتره ... زمستون دردسر ساسات و این داستانا رو نداره .... شتاب و سرعت بهتری داره ... 2 اسب بخار قویتره .... در کل الان با این قیمتی که رو کاربراتوریش گذاشتن خرید انژکتور خیلی به صرفه تره

hamedtay
10-03-1396, 12:10 بعد از ظهر
سلام ببخشید دیاگشم اومده اگه منم موتورمو بفروشم چند بر میدارن ۹۵ ۱۴۰۰ کارکرد. انژکتور بگیرم ارزش داره.

Matin110
10-03-1396, 10:23 بعد از ظهر
سلام
صد در صد انژکتور بهتره اینو دیگه همه می دونن .... موتور راحت روشن میشه یه نواخت کار می کنه ... گاز خورش بهتره ... مصرف سوختش کمتره ... زمستون دردسر ساسات و این داستانا رو نداره .... شتاب و سرعت بهتری داره ... 2 اسب بخار قویتره .... در کل الان با این قیمتی که رو کاربراتوریش گذاشتن خرید انژکتور خیلی به صرفه تره

دادا حرفت درست من بچه اصفهانم مهدی جان مشکل این جاست که این تعمیرکارا تو کاربراتشم موندن چه برسه انژکتوره این موتور زیاد سر درنمیارن!!!

Jack z1000
11-03-1396, 09:41 قبل از ظهر
سلام ببخشید دیاگشم اومده اگه منم موتورمو بفروشم چند بر میدارن ۹۵ ۱۴۰۰ کارکرد. انژکتور بگیرم ارزش داره.

بنظر من یکم صبر کن شاید abs دارش اومد بعد بخر که یوقت اونموقع پشیمون نشی

M@hdi
11-03-1396, 09:27 بعد از ظهر
سلام کسی لینک گروه تلگرام رو داره ؟

farshad 54
11-03-1396, 10:29 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

لینک گروه تلگرام پرشین موتور

hamedtay
12-03-1396, 10:21 قبل از ظهر
سلام یه سوال داشتم آیا این موتور ترموستات آب داره اگه نداره چطور میشه نصب کرد چون تو زمستون واجبه.؟؟؟

farshad 54
12-03-1396, 11:17 قبل از ظهر
انجین آب خنک مگه میشه ترموستات نداشته باشه
ترموستات داره

hamedtay
12-03-1396, 01:54 بعد از ظهر
انجین آب خنک مگه میشه ترموستات نداشته باشه
ترموستات داره

فکر کنم نداره چون وقتی موتور روشن میکنم پس از ۵ دقیقه رادیات هم گرم میشه اگه داشته باشه رادیات سرد میشه به که دمای موتور ۸۰ درجه بشه رادیات گرم میشه ،اگه شما میگید داره جاش کجاست

M@hdi
12-03-1396, 03:09 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

لینک گروه تلگرام پرشین موتور

ممنون آقا فرشاد ولی لینک گروه تلگرام ان اس 200 رو می خواستم

farshad 54
12-03-1396, 03:54 بعد از ظهر
ممنون آقا فرشاد ولی لینک گروه تلگرام ان اس 200 رو می خواستم

اونو ندارم متاسفانه

- - - Updated - - -

فکر کنم نداره چون وقتی موتور روشن میکنم پس از ۵ دقیقه رادیات هم گرم میشه اگه داشته باشه رادیات سرد میشه به که دمای موتور ۸۰ درجه بشه رادیات گرم میشه ،اگه شما میگید داره جاش کجاست
پشت واترپمپ فکر کنم باشه

M@hdi
12-03-1396, 04:18 بعد از ظهر
اینم از رخش جدید ما :o

mohamad.gh
12-03-1396, 05:03 بعد از ظهر

hamidreza_pahlavan
12-03-1396, 07:05 بعد از ظهر
اقا من کلا نمی دوم بازار ایران چرا با همه جای دنیا فرق داره!
برید تو سایت باجاج مدل جدید ای ان اس رو ببینید ادم لذت می بره رنگ جدید فلاپ زیر موتور طراحی جدید کنار موتور بعد کاربراتی!
بعد دقیقا با همین شکل و شمایل جدید با انژکتور توی ترکیه عرضه می شه!
خب من فکر می کردم همین مدل توی ایران هم عرضه می شه با فلاپ و غیره! خب مثلا مدل جدیده دیگه!
5 شنبه تو مغازه اقای بهروز زاده دیدم! دقیقا همون ان اس قدیمی فقط انژکتور! بدون هیچ تغییری! دقیقا همونه!! فقط انژکتور! یکی به من بگه اون پس چرا مدل جدیدای قشنگ هیچ وقت تو ایران نمی یاد! ار اس هم تو همین شرایط دقیقا! بابا نمایندگی مگه فرق داره؟ ما نماینده بنجل های باجاحیم؟

M@hdi
12-03-1396, 08:59 بعد از ظهر
داداش خم رنگرزی نیست که بکنن توش دربیارن ... شرکت هم یدونه دوتا وارد نمی کنه که عزیز دل برادر ... پارسال برج 7 که اعلام کردن دیگه کاربراتوری پلاک نمی کنن یه سری انژکتور اومد و همون موقع بود که قیمت کاربراتوریش رو چون کم شده بود کشیدن بالا حتی از انژکتور هم گرونتر ... انقدر که از انژکتور بد گفته بودن

بعد از اون یه پارتی دوباره کاربراتوری تو راه داشتن که مجوزشو گرفتن و دادن تو بازار بعد اونم امسال دوباره باقیمانده انژکتوریها رو دادن حالا احتمالا تو راه دارن یا آوردن در حال مونتاژن دیگه مشخص نیست ولی حتما میاد به زودی

mentiroso
12-03-1396, 10:01 بعد از ظهر
اینم از رخش جدید ما :o

مبارکه دوست عزیز...ایشالله چرخش برات بچرخه

Jack z1000
12-03-1396, 10:33 بعد از ظهر
اقا من کلا نمی دوم بازار ایران چرا با همه جای دنیا فرق داره!
برید تو سایت باجاج مدل جدید ای ان اس رو ببینید ادم لذت می بره رنگ جدید فلاپ زیر موتور طراحی جدید کنار موتور بعد کاربراتی!
بعد دقیقا با همین شکل و شمایل جدید با انژکتور توی ترکیه عرضه می شه!
خب من فکر می کردم همین مدل توی ایران هم عرضه می شه با فلاپ و غیره! خب مثلا مدل جدیده دیگه!
5 شنبه تو مغازه اقای بهروز زاده دیدم! دقیقا همون ان اس قدیمی فقط انژکتور! بدون هیچ تغییری! دقیقا همونه!! فقط انژکتور! یکی به من بگه اون پس چرا مدل جدیدای قشنگ هیچ وقت تو ایران نمی یاد! ار اس هم تو همین شرایط دقیقا! بابا نمایندگی مگه فرق داره؟ ما نماینده بنجل های باجاحیم؟

کلا این اتفاقا واسه کشور ما کاملا طبیعی هستش . این فارس موتور هم مثل شرکتایه دیگه ایرانی منافع خودش تو اولویت نه مصرف کننده یعنی اگه ماجرایه انژکتور قانون نبود اینا عمرا ان اس انژکتور میزدن . حالا باید وایسیم ببینیم اقایون خوششون میاد مدل abs دار رو بزنن البته با قیمتی که به دلشون بشینه .
این مسخره بازیا واسه اینجاست دیگه شما فرض کن دوکاتی پانیگالی رو وردارن هزار مدل ازش بزنن مثلا یه مدل کاربراته یه مدل جک نداره یکی دیگه هم اگزوزش صدا گیتار میده :gigglesmile:

M@hdi
13-03-1396, 03:17 قبل از ظهر
مبارکه دوست عزیز...ایشالله چرخش برات بچرخه
ممنون ... دیگه کار ما هرسال شده ان اس عوض کردن به تبریک و چرخیدن چرخش نمی رسه :gigglesmile:

کلا این اتفاقا واسه کشور ما کاملا طبیعی هستش . این فارس موتور هم مثل شرکتایه دیگه ایرانی منافع خودش تو اولویت نه مصرف کننده یعنی اگه ماجرایه انژکتور قانون نبود اینا عمرا ان اس انژکتور میزدن . حالا باید وایسیم ببینیم اقایون خوششون میاد مدل abs دار رو بزنن البته با قیمتی که به دلشون بشینه .
این مسخره بازیا واسه اینجاست دیگه شما فرض کن دوکاتی پانیگالی رو وردارن هزار مدل ازش بزنن مثلا یه مدل کاربراته یه مدل جک نداره یکی دیگه هم اگزوزش صدا گیتار میده :gigglesmile:

دقیقا
الان مثلا چه اتفاقی افتاده 1 میلیون و خورده ای گرونش کردن؟ پارسال که سری اول انژکتور اومد 9200 بود که من 300 هم واسه زردش دادم (الکی) شد 9500 ... امسال کردن 10500 یعنی 1300 گذاشتن روش .... حالا واسه رنگ و طرح جدید ببینیم چه بازی می خوان دربیارن ... کلا تو این مملکت ما نباید روی ارزونی رو ببینیم ... جالبه هرچیو گرون می کنن ملت بدتر می خرن

بسم الله الرحمن الرحیم
13-03-1396, 09:22 بعد از ظهر
سلام
یکی از دلایل گرونی موتور 200NS نبود رقیب موتور انژکتوره، با اومدن مدل های باکسر انژکتور و دیسکاور انژکتور و هیرو هانک انژکتور و آپاچی انژکتور و مدل های دیگر انژکتور حتما قیمت ها به حالت عادی بر می گرده البته نه از همون اول احتمالا حدود 1 سال تا 6 ماه بعد از اومدن موتورهای انژکتوری این اتفاق می افته چون اولش تقاضا زیاده، البته اگه دلار تغییر زیادی نداشته باشه!
البته احتمالا اینکه چرا این موتورها انژکتورن ولی تیپ قدیمی دارن این است که شرکت به خاطر سود بیشتر این موتورها رو زمستان سال 95 تولید کرده و برای سود بیشتر نگه داشته و به بازار عرضه نکرده تا قیمت ها افزایش پیدا کنه و یه افزایش قیمت دیگر هم به خاطر تابستان داشته باشه و این موتورها رو با قیمت خیلی بالاتر 10.5 به جای 9.2 بفروشن.

gezhen
14-03-1396, 08:14 قبل از ظهر
سلام
یکی از دلایل گرونی موتور 200NS نبود رقیب موتور انژکتوره، با اومدن مدل های باکسر انژکتور و دیسکاور انژکتور و هیرو هانک انژکتور و آپاچی انژکتور و مدل های دیگر انژکتور حتما قیمت ها به حالت عادی بر می گرده البته نه از همون اول احتمالا حدود 1 سال تا 6 ماه بعد از اومدن موتورهای انژکتوری این اتفاق می افته چون اولش تقاضا زیاده، البته اگه دلار تغییر زیادی نداشته باشه!
البته احتمالا اینکه چرا این موتورها انژکتورن ولی تیپ قدیمی دارن این است که شرکت به خاطر سود بیشتر این موتورها رو زمستان سال 95 تولید کرده و برای سود بیشتر نگه داشته و به بازار عرضه نکرده تا قیمت ها افزایش پیدا کنه و یه افزایش قیمت دیگر هم به خاطر تابستان داشته باشه و این موتورها رو با قیمت خیلی بالاتر 10.5 به جای 9.2 بفروشن.

درست میگید همین جور هستش من شاهد همین موضوع بودم فقط به نظرم این قیمت پایین بیا نیست چون رقیبی نداره بعد طرح جدید تو راهه با تغییرات ظاهری باور کنید دوستم روز اول خرید تا یه هفته عذاب وجدان داشت میگفت خیلی پول دادم نمیارزه همش خودخوری میکرد بنده خدا آخه قبلش یه پالس 180داشت به قیمت سه میلیون خریده بود.ولی کاش جوری بشه بتونیم کاری کنیم قیمت ها بیاد پایین سوار موتور های خوب بشیم من الان حاضرم بیست میلیون بدم موتور سی بی ار یا اینجا یا دوک بگیرم فقط ترسم از قیمت قطعاته

gezhen
14-03-1396, 12:16 بعد از ظهر
دوستان که هم ان اس هم ار اس داشته یه مقایسه لطف کنید انجام بدید ماهم استفاده کنیم قصد خرید دارم

Jack z1000
14-03-1396, 03:14 بعد از ظهر
درست میگید همین جور هستش من شاهد همین موضوع بودم فقط به نظرم این قیمت پایین بیا نیست چون رقیبی نداره بعد طرح جدید تو راهه با تغییرات ظاهری باور کنید دوستم روز اول خرید تا یه هفته عذاب وجدان داشت میگفت خیلی پول دادم نمیارزه همش خودخوری میکرد بنده خدا آخه قبلش یه پالس 180داشت به قیمت سه میلیون خریده بود.ولی کاش جوری بشه بتونیم کاری کنیم قیمت ها بیاد پایین سوار موتور های خوب بشیم من الان حاضرم بیست میلیون بدم موتور سی بی ار یا اینجا یا دوک بگیرم فقط ترسم از قیمت قطعاته

قیمت ان اس فکر نکنم تا بعد از تابستون بیاد پایین مخصوصا که الان میخواد مدله جدیدشم بیاد . اونوقت ارزونم بشه نهایت بخواد 500 تومن ارزون بشه تازه درحالته خوش بینانه . بعدم کلا وقتا اینا گرون میکنن ملت مثل چی میرن میخرن یکی ندونه انگار قراره z1000 قحطی بشه .

hamedtay
14-03-1396, 04:01 بعد از ظهر
سلام ببخشید کسی میدونه این چیه

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۷۰۶۰۴_۱۶۵۳۰۸.jpg

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۷۰۶۰۴_۱۶۵۳۰۸.jpg

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۷۰۶۰۴_۱۶۵۳۰۰.jpg

- - - Updated - - -

اونی که پیچش معملومه اون قطه چیه