ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pulsar 200NS

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20

shaahinah
30-06-1394, 11:54 قبل از ظهر
ادینول خوبه، منتها برا ماشینه، این مخصوص موتوره، چیز خوبی بنظر میرسه، راستی روغن زیاد بریزیم چی میشه؟ یعنی یخورده از خط دوم بالاتره؟ اتفاق بدی میوفته؟ یا بزارم بقول شما تبخیر بشه؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
استاندارد روغن انجین ان اس یک لیترو دویست سی سیه بیشتر ریختن باعث میشه فیلتر هوا چرب بشه یا حتی روغنی بشه زیادی ریختن باعث خفگی موتور تو حرکت میشه این یه طرف فیلتر هوا هم چرب بشه یه طرف که اصلا دیگه موتور راه نمیره حالا صد سی سی دویست سی سی چیزی نمیشه ولی شما بهتره از استانداردش استفاده کنی 1200 سی سی
ضمن اینکه بنده روغن کاسترول ریختم شل هلیکس ریختم و یه روغن دیگه که اسمش تو ذهنم نیست سری آخری توتال ریختم نسبت به قبلیا خیلی نرمتر و بهتر موتور کار میکنه
Sent From My Samsung SM-T805

Mohsen_14
30-06-1394, 01:22 بعد از ظهر
از چراغ برق گرفتم، هر قوطی 800 سی سی 25000 تومن

top1 ؟؟
من تا حالا همچین مارکی نشنیدم ، رو جعبه شماره سریالی چیزی هست ؟
احتمالش هست که این نوشته ها و jaso _ ma رو همینطوری نوشته باشن ! نوشته برای موتورهای های پرفورمنس بعد عکس ویو گذاشته !!
حتی اگه اصل هم باشه گرونه ، من eni یک لیتری میگیرم 17 تومن .

behnamrazavi
30-06-1394, 01:27 بعد از ظهر
برو تو سایت [Only registered and activated users can see links] مشخصاتش هست، قوطیش که خیلی کار درسته، eni برا موتورسیکلته یا اتومبیل؟

Mohsen_14
30-06-1394, 01:55 بعد از ظهر
برو تو سایت [Only registered and activated users can see links] مشخصاتش هست، قوطیش که خیلی کار درسته، eni برا موتورسیکلته یا اتومبیل؟

بله eni مخصوص موتور هست .
[Only registered and activated users can see links]
شاید آرمش رو دیده باشی :

.

zeroamin
30-06-1394, 02:45 بعد از ظهر
ادینول خوبه، منتها برا ماشینه، این مخصوص موتوره، چیز خوبی بنظر میرسه، راستی روغن زیاد بریزیم چی میشه؟ یعنی یخورده از خط دوم بالاتره؟ اتفاق بدی میوفته؟ یا بزارم بقول شما تبخیر بشه؟

ادینول برای موتورسیکت هم داره.گفتم که jaso ma داره.اینایی که شما میگیرین خیلی به صرفه تره.ادینول لیتری 50 تومنه برای موتور.بی زحمت ادرس دقیق جایی که روغن گرفتی رو اینجا یا تو خصوصی بده.

ادرس دقیق نمایندگی رسمی فروش لوازم باجاج رو کسی داره؟

shaahinah
30-06-1394, 02:50 بعد از ظهر
دوستان تهرانی لطف کنن آدرس و تلفن جایی که لوازم و قطعات باجاج و اصلی میفروشن و قیمتشون منصافنس را برای ما شهرستانی ها بذارن خدا خیرتون بده ممنون میشیم

behnamrazavi
30-06-1394, 02:55 بعد از ظهر
ادینول برای موتورسیکت هم داره.گفتم که jaso ma داره.اینایی که شما میگیرین خیلی به صرفه تره.ادینول لیتری 50 تومنه برای موتور.بی زحمت ادرس دقیق جایی که روغن گرفتی رو اینجا یا تو خصوصی بده.

ادرس دقیق نمایندگی رسمی فروش لوازم باجاج رو کسی داره؟
نمایندگی باجاج. خیابون ولیعصر، بالاتر از مهدیه تهران ، سمت چپ، نرسیده به چهارراه معزالسلطان.

هادی1360
30-06-1394, 03:16 بعد از ظهر
1- دوستان به تازگی موتورم صدا میده وقتی کلاچ کمی از خلاصی در میارم صدای موتور کم میشه
2- از چرخ جلو هم وقتی با سرعت کم زیر 10 تا میرم صدا میاد تا کم ترمز جلو را میگیرم طوری که فقط چراغ خطر روشن میشه از صدا میافته . کسی میدونه علتش چیه هر جا بردم حتی نمایندگی هرکس یه چیزی میگه ولی بعدا دوباره همون اش و کاسه میشه

hoossein
30-06-1394, 04:01 بعد از ظهر
1- دوستان به تازگی موتورم صدا میده وقتی کلاچ کمی از خلاصی در میارم صدای موتور کم میشه
2- از چرخ جلو هم وقتی با سرعت کم زیر 10 تا میرم صدا میاد تا کم ترمز جلو را میگیرم طوری که فقط چراغ خطر روشن میشه از صدا میافته . کسی میدونه علتش چیه هر جا بردم حتی نمایندگی هرکس یه چیزی میگه ولی بعدا دوباره همون اش و کاسه میشه

دوست عزیز این موتورا کلا همشون چنین صداهایی میدن که یکی از دلایل فروش موتورم همین بود...واقعا رو اعصابه تازه با کلی ضرر هم فروختم

irmacfa
30-06-1394, 04:33 بعد از ظهر
آقا یه سوال ، NS 92 با 94 تفاوت آپشن ، ظاهر چی دارن ؟

miladwolf
30-06-1394, 06:08 بعد از ظهر
تهران:میدان رازی.خیابان قلمستان.پلاک 23.شماره تماس:55362390.نمایندگی اصلی باجاج....

M E H D I
30-06-1394, 06:18 بعد از ظهر
دوست عزیز من زیاد به این آدرسی که دادین اعتماد ندارم قیمت پرت زیاد میده همون آدرسی که دوستمون تو پست قبلی گفت کاردرست تره شمارش هم 55380133

behnamrazavi
30-06-1394, 08:22 بعد از ظهر
دوست عزیز من زیاد به این آدرسی که دادین اعتماد ندارم قیمت پرت زیاد میده همون آدرسی که دوستمون تو پست قبلی گفت کاردرست تره شمارش هم 55380133

من نوکرتم، آره داداش، اونیکه بالاتر از مهدیه هست با انصاف تره تقریبا، حرف شما تایید میشه.

shaahinah
30-06-1394, 10:07 بعد از ظهر
بله حق با شماست بنده چند باری که لوازم خواستم بگیرم از همین جا که شما فرمودین گرفتم جناب شفیعی مرد شریفی هستن راستش قیمت از جای دیگه نگرفتم بنده شیراز هستم و قطعات ان اس به سختی گیر میاد که اونم اگه داشته باشن گوش آدمو تا بیخ میبرن رحمی هم در کار نیست خلاصه تو این مدت فقط یه شماره تماس از جناب شفیعی داشتم که دوستان محبت کردن ادرسم نوشتن تشکر ویژه خدمت دوستان عزیز

tayfa
31-06-1394, 01:09 قبل از ظهر
سلام دوستان موتور من چراغ نشانگر روغنش چند روزه وقتی پر گاز میرم روشن میشه و تا خاموش کردن موتور خاموش نمیشه امرو بردم تعویض روغنی روغنش عوض کرد باز هم چراغ روغن تو پر گاز روشن میشه لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید با تشکر

miladwolf
31-06-1394, 11:22 قبل از ظهر
جنسهای که من گرفتم.فیلتر روغن 14000,فیلتر هوا 25000.من میخوام متورمو بفروشم.مدل 2 94 .کار کرد 2200.سفید مشکی.

Reza-M
31-06-1394, 10:19 بعد از ظهر
همین امروز یه ان اس مدل 94 خریدم والا موتور شما گزینه خوبی بود برای من.

hoossein
31-06-1394, 10:25 بعد از ظهر
همین امروز یه ان اس مدل 94 خریدم والا موتور شما گزینه خوبی بود برای من.

چند گرفتید ؟ چه رنگی ؟

mohamad.gh
31-06-1394, 10:32 بعد از ظهر
سلام دوستان موتور من چراغ نشانگر روغنش چند روزه وقتی پر گاز میرم روشن میشه و تا خاموش کردن موتور خاموش نمیشه امرو بردم تعویض روغنی روغنش عوض کرد باز هم چراغ روغن تو پر گاز روشن میشه لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید با تشکر
چیز خوبی نیست رفیق ، روغن 20 50 ریختی ؟ آب رادیات کم نشده ، اگه آبو عوض کردی خوب هوا گیری کردی ؟ واتر پمپ کار میکنه ؟ حتمن ب ی تعمیر کار نشون بده

tayfa
01-07-1394, 06:53 قبل از ظهر
چیز خوبی نیست رفیق ، روغن 20 50 ریختی ؟ آب رادیات کم نشده ، اگه آبو عوض کردی خوب هوا گیری کردی ؟ واتر پمپ کار میکنه ؟ حتمن ب ی تعمیر کار نشون بده

سلام ، روغن 20 50 ریختم قبلا هم از همین روغن استفاده می کردم . آب رادیاتم دست نزدم اونطوری که نشانگرش نشون میده آب رادیات فوله دیروز یه ارور تازه هم اضافه شد شکل آچار روشن شده زیرش نوشته stand slide این پیغام مربوط به چی هستش

kia51
01-07-1394, 07:30 قبل از ظهر
سلام ، روغن 20 50 ریختم قبلا هم از همین روغن استفاده می کردم . آب رادیاتم دست نزدم اونطوری که نشانگرش نشون میده آب رادیات فوله دیروز یه ارور تازه هم اضافه شد شکل آچار روشن شده زیرش نوشته stand slide این پیغام مربوط به چی هستش
فکر میکنم این پیغام جدید مربوط به جک موتورسیکلت باشه اگه سنسور داره چکش کن اما روشن شدن چراغ روغن مهمه بهش سریع رسیدگی کن

e.jaber.g
01-07-1394, 09:12 قبل از ظهر
سلام
چراغ آچار مربوط به سرویس موتوره و روی مسافت طی شده روشن میشه چه موتور سالم باشه چه خراب
و چراغ ساید استند هم زمانی که جک پایینه روشن میشه

اما شما دوتا کار بکن ممکنه مشکل از کیلومترت باشه روشن شدن این راغها
1. جک وقتی بالاس بازم چراغ ساید استند روشنه؟
2.روی مسافت شمار 2 یا همون تیریپ 2 5 ثانیه دوتا دکمه های مود و ست رو نگه دار ببین آچار خاموش میشه؟

اگه بازم چراغا روشن موندن احتمالا مشکل از کیلومتره

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

e.jaber.g
01-07-1394, 01:39 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
آقا من ازین چراغا سراغ دارم. کسی نمیخواد؟
یه زنون 3000 لومن با تزیین نیون ال ای دی رنگی
سفید. بنفش. آبی. زرد. سبز. قرمز

کسایی که میخان به من پیام بدن تلگرام
@sabli70[Only registered and activated users can see links]

ALEX_HOT
01-07-1394, 05:33 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
آقا من ازین چراغا سراغ دارم. کسی نمیخواد؟
یه زنون 3000 لومن با تزیین نیون ال ای دی رنگی
سفید. بنفش. آبی. زرد. سبز. قرمز

کسایی که میخان به من پیام بدن تلگرام
@sabli70
سلام دادا
قیمتاش چطوریه ؟
نحوه ارسال و اعتماد سازی ؟

hamed510
03-07-1394, 04:35 بعد از ظهر
ان اس استريت فايتر
گارد کشي کامل
سيستم بک اسموک
ترمز عقب دو کاليپر با پمپ بالا
ساخت هدرز استيل
اگزوز GP
ساخت کرپي فرمان آلمينيوم
فرمان شاخ گاوي
ساخت دسته موتور با استيل 308
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mohammad.an45
03-07-1394, 07:07 بعد از ظهر
سلام داداش شما چطوری ترمز های عقب دوتایی کردی؟
آیا تو ترمز شما تاثیری داشته؟
میشه لطفا توضیح بدین

- - - Updated - - -

ان اس استريت فايتر
گارد کشي کامل
سيستم بک اسموک
ترمز عقب دو کاليپر با پمپ بالا
ساخت هدرز استيل
اگزوز GP
ساخت کرپي فرمان آلمينيوم
فرمان شاخ گاوي
ساخت دسته موتور با استيل سلام داداش شما چطوری ترمز های عقب دوتایی کردی؟
میشه لطفا توضیح بدین308

سلام داداش شما چطوری ترمز های عقب دوتایی کردی؟
میشه لطفا توضیح بدین

hamed510
03-07-1394, 09:01 بعد از ظهر
دوست عزیز کار من نیس بچه های اصفهانی انجام دادن!!

ARSH
03-07-1394, 09:17 بعد از ظهر
ایول داره این حرکت به خصوص ترمز عقب دستی
دمشون گرم خسته نباشن حرف نداره
فک کنم کند از زمین ان اس تو دور پایین خوب باشه راحت بیاد بالا من تا حالا امتحان نکردم

- - - Updated - - -

الان دیدم طبق عقب بزرگتر باید باشه به نظرم
یه چند تا استیکر لش و باحال هم بچسبونه خلاصه ظاهرشم برسه عالیه

tak3az
03-07-1394, 09:23 بعد از ظهر
پس از چندین ماه هم باز این تاپیک جز شلوغ ترین تاپیک هاست
سلام D:
دوستان عزیز ی مشکلی که برای من پیش اومده اینکه شتاب موتور من فوق العاده کم شده
حالا من شرایط خودمم میگم که چطوری با موتور برخورد کردم
هر هزار تا روغن عوض کردم
وقتی 5000 تا رفته بود موتور هم فیلتر روغن هم فیلتر هوا عوض کردم
ولی شمع هاشو هنوز عوض نکردم نمیدونم چی بگیرم لطفا بهترین شمعی که موجوده برای ان اس رو بگید بخرم
موتور هنوز اچارکشی هم نرفته چون نمایندگی اصفهان ی آدم تنبلی هست که هیچوقت تو کارگاهش نیست کلا ازش خوشم نیومد نه طرز برخوردش و...
به نظر هم میاد که تو کارشم حرفه ای نیست
-------------
تاپ اسپید افت زیادی نداشته به 150 تا هم میرسه البته به صورت خوابیده و همانند موتور های ریس
ولی حدود 10 کیلومتر افت داشته
لطفا بگید مشکل از کجا میتونه باشه با تشکر

zeroamin
03-07-1394, 10:07 بعد از ظهر
پس از چندین ماه هم باز این تاپیک جز شلوغ ترین تاپیک هاست
سلام D:
دوستان عزیز ی مشکلی که برای من پیش اومده اینکه شتاب موتور من فوق العاده کم شده
حالا من شرایط خودمم میگم که چطوری با موتور برخورد کردم
هر هزار تا روغن عوض کردم
وقتی 5000 تا رفته بود موتور هم فیلتر روغن هم فیلتر هوا عوض کردم
ولی شمع هاشو هنوز عوض نکردم نمیدونم چی بگیرم لطفا بهترین شمعی که موجوده برای ان اس رو بگید بخرم
موتور هنوز اچارکشی هم نرفته چون نمایندگی اصفهان ی آدم تنبلی هست که هیچوقت تو کارگاهش نیست کلا ازش خوشم نیومد نه طرز برخوردش و...
به نظر هم میاد که تو کارشم حرفه ای نیست
-------------
تاپ اسپید افت زیادی نداشته به 150 تا هم میرسه البته به صورت خوابیده و همانند موتور های ریس
ولی حدود 10 کیلومتر افت داشته
لطفا بگید مشکل از کجا میتونه باشه با تشکر
شمعها تا 20 هزار تا راحت کار میکنه.شما باز کن هر 3 تا رو با آچار فیلر 0.7 تنظیمش کن.فیلتر روغنم هر 5000 تا عوض کن.فیلتر هوا رو 15000تا.الان فیلتر هواتو یه باد بگیری بد نیست چون تازه تعویض کردی.دیافراگم کاربراتور هم صد در صد تا حالا عوض نکردی چون چیزی بالا نگفتی.دیافراگم رو عوض کنی به علاوه موارد بالا موتور میشه مثل روز اول تعویضش یه مقدار بد قلقه و حوصله میخواد اگر دست به آچار نیستی و خرابکاری میکنی بدی مکانیک بهتره.در ضمن بلبرینگ چرخاتم یه گریس بزنی و زنجیرتم روغن کاری کنی بی تاثیر نیست

tak3az
03-07-1394, 10:38 بعد از ظهر
شمعها تا 20 هزار تا راحت کار میکنه.شما باز کن هر 3 تا رو با آچار فیلر 0.7 تنظیمش کن.فیلتر روغنم هر 5000 تا عوض کن.فیلتر هوا رو 15000تا.الان فیلتر هواتو یه باد بگیری بد نیست چون تازه تعویض کردی.دیافراگم کاربراتور هم صد در صد تا حالا عوض نکردی چون چیزی بالا نگفتی.دیافراگم رو عوض کنی به علاوه موارد بالا موتور میشه مثل روز اول تعویضش یه مقدار بد قلقه و حوصله میخواد اگر دست به آچار نیستی و خرابکاری میکنی بدی مکانیک بهتره.در ضمن بلبرینگ چرخاتم یه گریس بزنی و زنجیرتم روغن کاری کنی بی تاثیر نیست

این دیافراگ دقیقا کجاس؟
هزار کیلومتر گذشته از وقتی که فیلتر هوا رو عوض کردم!
واسه تنظیم شمع باید کل موتور باز بشه یا راحت این کاراش؟
اخه ی سری سیم گاز موتور پاره شد دو ساعت طول کشید این تعمیرگاهه درستش کنه :((
با اینکه دوستان معرفی کرده بودنو پالسو اینا تعمیر میکرد واقعا نمیدونم کجا ببرم واسه تعمیر
---------------
کسی اصفهان هست که تعمیرگاه سراغ داشته باشه کارش خوب باشه بریم پیشش؟

M E H D I
03-07-1394, 10:44 بعد از ظهر
روی کاربراتور هست .. باز کردنش یه کم بد قلقهه

شمعها هم دوتاش دم دسته شمع سوم یه کم جاش نافرمه یه آچار شمع کوتا می خواد که بندازی بهش و با یه پیچ گوشتی بازش کنی .. چند صفحه قبلی دوستانن عکس گذاشتن از نحوه باز کردنش

mohammad.an45
04-07-1394, 10:06 قبل از ظهر
دوست عزیز کار من نیس بچه های اصفهانی انجام دادن!!

نمیتون بگی تو ترمز تاثیر د اشته یا نه
میتونب بپرسی چطوری دوتا کرده؟

farshad 54
04-07-1394, 04:15 بعد از ظهر
نمیتون بگی تو ترمز تاثیر د اشته یا نه
میتونب بپرسی چطوری دوتا کرده؟

دوست عزیز

دو کالیپر کردن ترمز عفب برای ترمز گیری بهتر انجام نمیشه

پمپ دوم با یه کتی اضافه میاد زیر کتی کلاچ و با دست گرفته میشه دلیل نصبش هم اینه که وقتی با موتور داری حرکت میزنی با دست ترمز عقب رو بگیری و موتوررو کنترل کنی چون وقتی موتور سرش بالاس با دست راحت تر میشه ترمز عقبو گرفت تا با پا

behnamrazavi
04-07-1394, 06:46 بعد از ظهر
دوست عزیز

دو کالیپر کردن ترمز عفب برای ترمز گیری بهتر انجام نمیشه

پمپ دوم با یه کتی اضافه میاد زیر کتی کلاچ و با دست گرفته میشه دلیل نصبش هم اینه که وقتی با موتور داری حرکت میزنی با دست ترمز عقب رو بگیری و موتوررو کنترل کنی چون وقتی موتور سرش بالاس با دست راحت تر میشه ترمز عقبو گرفت تا با پا
واقعا خسته نباشید، آقا راستی این موتور صرفا با نیم کلاژ کردن میاد بالا یا باید زور زد جلوشو آورد بالا؟

miladwolf
04-07-1394, 06:47 بعد از ظهر
سلام.بچه ها میخوام موتورو بفروشم چند بدمش.مدل 2 94 2200 کارکرده بیمه ام داره سالم سالم.لطفا نظراتونو بگین ممنون.

M E H D I
04-07-1394, 08:08 بعد از ظهر
خونه پرش بتونی 8 بفروشی به مصرف کننده ... مغازه دار 7700 -800 بیشتر نمی خره

ALEX_HOT
05-07-1394, 01:34 بعد از ظهر
سلام دوستان
امروز تصادف کردم - 50 50 مقصر شدیم رفت
یه سری قطعات میخوام
برا خرید قطعات این موتور میشه اینترنتی اقدام کرد؟
اگه لینک از نمایندگی دارید محبت کنید - خیلی حالم گرفتس
میخوام اینا رو بخرم ... آیا تکی موجوده یا باید کل کیلومتر به صورت کامل خریداری بشه ؟

ashkan.7411
06-07-1394, 02:00 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان ان اس سوار یه راهنمایی میخواستم ازتون موتوروم چ وقتی روغن از زیرش میریخت بعد که قاب چلو خورشیدی جلو رو باز کردم فهمیدم از پشت اون میریزه خودم بازش کردم یهئ کاسه نمد که ائنجا داشت رو بردم لوازم یدکی همون اندازه گرفتم بستم چ روزی خوب بود باز روغن ریزی اغتاد از اونجا این دفه بیشترم شد . میخواستم راهنمایی کنید چخ منم مشکل از کاسه نمده؟ یا از بلبربنک پشتش .اگه از کاسه نمده چ جنسی بگیرم

shaahinah
06-07-1394, 02:16 بعد از ظهر
سلام دوستان
امروز تصادف کردم - 50 50 مقصر شدیم رفت
یه سری قطعات میخوام
برا خرید قطعات این موتور میشه اینترنتی اقدام کرد؟
اگه لینک از نمایندگی دارید محبت کنید - خیلی حالم گرفتس
میخوام اینا رو بخرم ... آیا تکی موجوده یا باید کل کیلومتر به صورت کامل خریداری بشه ؟

این قانون 50 50 که خیلی وقته ول شده قطعات رو زنگ بزن بفرستن اینترنتی نیست شمارشو تو پست ها ی قبلی دو سه صفحه پیش گذاشتن بچه ها کیلومتر کامله حدود 220 تومنه اون کایت بالا هم حدود 40 50 تومنه به دلت بد راه نده فقط از نظر مالی ضرر کردی وگرنه اصلش گیرت میاد جای هیچ نگرانیم نیست

ALEX_HOT
06-07-1394, 07:39 بعد از ظهر
این قانون 50 50 که خیلی وقته ول شده قطعات رو زنگ بزن بفرستن اینترنتی نیست شمارشو تو پست ها ی قبلی دو سه صفحه پیش گذاشتن بچه ها کیلومتر کامله حدود 220 تومنه اون کایت بالا هم حدود 40 50 تومنه به دلت بد راه نده فقط از نظر مالی ضرر کردی وگرنه اصلش گیرت میاد جای هیچ نگرانیم نیست

چی بگم والا - ما که آخر سر از کار برادران راهنمایی در نیوردیم
کیلومتر رو مجبور شدم با چسپ 123 اوکی کنم - فقط یه چند تا سوراخ توش هست که اگه زیر بارون باشه موتور امکان اتصال داره -یه فکری براش میکنم 220 تومن برام خیلیه در حال حاضر
اون کایت رو با فیلتر روغن و لنت و لاستیک دیافراگم سفارش دادم به اون نمایندگی که تو خ ولیعصر بالاتر از بهروز زادس
ی دنیا تشکر

irmacfa
06-07-1394, 09:24 بعد از ظهر
آقا مدل 94 تفاوت ظاهری ، داخلیش با مدل اولیه 92 تو چی هست ؟

فرستاده شده از B1-750ِ من با Tapatalk

shaahinah
07-07-1394, 12:16 بعد از ظهر
سلام دوستان کسی تا حالا ضد یخ و تعویض کرده ؟ اگه کرده لطفا منو راهنمایی کنه که چجوری باید بریزم و چه مقدار نحوه هواگیریش چطوریه آخه چند روزیه آب رادیاتور که میریزم تو قمقمه بغلش خالی میکنه یعنی بعد نیم ساعت روشن بودن وقتی جای وایسادم از شلنگ تخلیه خارج میشه نصفه ریختم همینجور شده پرش کردم بلزم همینجور چند روز پیش که کلا خالی کرد یعنی هیچی توش نموند گفتم ضد یخو عوض کنم و هواگیری کنم آخه دوساله موتور داره کار میکنه فابریکیش توشه اگه دوستان اطلاعی دارن لطفا بنده رو راهنمایی کنن عکس ضد یخ و میذارم که گرفتم ممنونم[Only registered and activated users can see links]

ALEX_HOT
07-07-1394, 01:26 بعد از ظهر
سلام
ابتدا پیچ زیر پمپ رو باز کن تا کل آب رادیات خالی بشه. عکس ندارم متاسفانه
سپس شلنگ زیر مخزن رو جدا کن تا مخزن زخیره هم خالی بشه
بعد هم پیچ و شلنگ رو سر جاش ببند
سپس به نسبت 50به 50 آب جوش سرد شده و ضد جوش رو با هم ترکیب کن جمعا به میزان یک لیتر. و از درب اصلی رادیات بریز توش
پر پر که شد مخزن ذخیره هم تا وسط خط مینیموم و ماکسیموم پر کن و دربش رو ببند. سپس در حالی که درب بزرگه اصلی رادیات بازه موتور رو روشن کن. خواهید دید که حبابهایی از رادیات بیرون میاد. بعد از یک دقیقه موتورو خاموش کن و رادیات اصلی رو کلا پر کن و مخزن ذخیره رو هم تا ماکسیمم پر کن و تمام
من با همین روش انجام دادم و مشکلی هم نداشتم. در ضمن همون هفته اولی که موتور رو خریدم عوضش کردم

ashkan.7411
07-07-1394, 01:47 بعد از ظهر
اقا كسي نيس ج ما رو بده كاسه نمد پشت دنده زنجير جلو رو چي بندازم عوض كردم شمارش يكي نبوده جذب تر بوده روغن ميده. شمارشو ندارم بگيرم . مال پالس ١٨٠ شماره كاسه نمدش ٣٧.٢٦ بوده اينو كسي ميدونه

ALEX_HOT
11-07-1394, 07:55 بعد از ظهر
سلام دوستان
امروز خواستم زنجیر ان اس رو باز کنم تا راحت تر تمیزش کنم ولی دیدم قفل زنجیر نداره
کسی میدونه جریان چیه و چطور باز میشه...؟

در ضمن یه اسپری لاستیک خریدم ، فروشنده گفت برا هر لاستیک وسیله نقلیه میشه استفاده کرد
ولی روش یه همچین چیزی نوشته ... Do Not Use in Cycle - یعنی چی ؟ منظورش لاستیک موتورسیکلته یا دوچرخه ؟
Gladiator
11-07-1394, 08:31 بعد از ظهر
سلام دوستان
امروز خواستم زنجیر ان اس رو باز کنم تا راحت تر تمیزش کنم ولی دیدم قفل زنجیر نداره
کسی میدونه جریان چیه و چطور باز میشه...؟

در ضمن یه اسپری لاستیک خریدم ، فروشنده گفت برا هر لاستیک وسیله نقلیه میشه استفاده کرد
ولی روش یه همچین چیزی نوشته ... Do Not Use in Cycle - یعنی چی ؟ منظورش لاستیک موتورسیکلته یا دوچرخه ؟
بنظرم معنیش اینه که روی لاستیک در حال چرخش اسپری نکنی

ehsan360
11-07-1394, 09:08 بعد از ظهر
الان بهترین روغن موتور چه مارکی هست؟

behnamrazavi
11-07-1394, 09:11 بعد از ظهر
الان بهترین روغن موتور چه مارکی هست؟
بهترین روغن؟ خب معلومه! هرچی پول بدی آش میخوری برادر، من تاپ1 میریزم، نیمه سنتتیک هستش، فول سنتتیک هم داره، حدود 50 تومنه

ALEX_HOT
12-07-1394, 08:54 بعد از ظهر
سلام مجدد خدمت دوستان و اساتید
آقا زنجیر موتور من خراب شده
اگه اشتباه نکنم زنجیرش شماره 520 هستش
زنجیر چی براش بگیرم که هزینه ش معقول باشه ؟

Gladiator
12-07-1394, 09:08 بعد از ظهر

asahi بگیر ، 60 تا 65 تومنه ، خیلی خوبه

shaahinah
12-07-1394, 09:10 بعد از ظهر
آقا من زنجیر اصلشو گرفتم نود و خوردی حدود 4 ماه پیش ولی هنو روش ننداختم

shaahinah
12-07-1394, 09:14 بعد از ظهر

آقا من زنجیر اصلشو گرفتم نود و خوردی حدود 4 ماه پیش ولی هنو روش ننداختم آخه پلم بود قفل نداشت باید میبریدمش حوصلم نشد گذاشتم عید عوض میکنم که بارون اینا نیست قبلی رو روغن میزدم کثیف میشد میخوام از اسپری استفاده کنم از این به بعد

ALEX_HOT
12-07-1394, 10:13 بعد از ظهر
ی دنیا تشکر
فقط این آساهی زنجیرهاش اورینگی هستش ؟
زنجیرهای D.I.D چطوره ؟
:297:

Mohsen_14
12-07-1394, 10:13 بعد از ظهر
asahi منم از موتورساز شنیدم خوبه ، بهتر از اون did (حدود 200) که اصل گیر آوردنش کار حضرت فیله :دی
بهتر هم RK ژاپن اینم حدود 300 . قفل جداگانه زنجیر هم هست میتونید تهیه کنید . دی آی دی حدود 20 و RK حدود 40 .
قفل ها هم دو مدله که یک مدل با ضربه و فشار جا میره بست های قفل و یه مدل دیگه خار داره که پشتش میوفته که این مدل دومی آدم خاطرش جمع میشه درست جا افتاده .
پشت جعبه زنجیر 520 RK من خوندم که هر 600 کیلومتر نیاز به تمیز کردن و روان کردن داره . روغن هم اصلا خوب نیست چون هم گرد و خاک میگیره و هم نرم نیست (ویسکوزیته کم) و لای پین ها خوب نفوذ نمیکنه .
بهترین کار تمیز کردن زنجیر (شستشو با نفت یا تینر روغنی یا اسپری ناهید) و پس از اون با حفظ فاصله زمانی ، گریس نسوز با حوصله نه زیاد و نه کم بزنید . وقتی دارید چرخ رو میچرخونید دست به زنجیر بزارید و یه کمی فشار بدید که یه جاییش سفت نباشه .
موتور روی جک دو پا ، دنده آزاد و چرخ رو بچرخونید و با انگشت پشت و روی زنجیر بمالید تا خوب به درز ها و محل اتصال پین ها بره . نه زنجیر خشک میمونه و نه گرد و خاک میگیره ، روغن اصلا جالب نیست .
اسپری گریس موتورکس هم هست حدود 50 .

آساهی شنیدم تقلبی هنوز پیدا نکرده ولی did و RK تقلبیشو مواظب باشید .

.

ALEX_HOT
12-07-1394, 10:48 بعد از ظهر
asahi منم از موتورساز شنیدم خوبه ، بهتر از اون did (حدود 200) که اصل گیر آوردنش کار حضرت فیله :دی
بهتر هم RK ژاپن اینم حدود 300 . قفل جداگانه زنجیر هم هست میتونید تهیه کنید . دی آی دی حدود 20 و RK حدود 40 .
قفل ها هم دو مدله که یک مدل با ضربه و فشار جا میره بست های قفل و یه مدل دیگه خار داره که پشتش میوفته که این مدل دومی آدم خاطرش جمع میشه درست جا افتاده .
پشت جعبه زنجیر 520 RK من خوندم که هر 600 کیلومتر نیاز به تمیز کردن و روان کردن داره . روغن هم اصلا خوب نیست چون هم گرد و خاک میگیره و هم نرم نیست (ویسکوزیته کم) و لای پین ها خوب نفوذ نمیکنه .
بهترین کار تمیز کردن زنجیر (شستشو با نفت یا تینر روغنی یا اسپری ناهید) و پس از اون با حفظ فاصله زمانی ، گریس نسوز با حوصله نه زیاد و نه کم بزنید . وقتی دارید چرخ رو میچرخونید دست به زنجیر بزارید و یه کمی فشار بدید که یه جاییش سفت نباشه .
موتور روی جک دو پا ، دنده آزاد و چرخ رو بچرخونید و با انگشت پشت و روی زنجیر بمالید تا خوب به درز ها و محل اتصال پین ها بره . نه زنجیر خشک میمونه و نه گرد و خاک میگیره ، روغن اصلا جالب نیست .
اسپری گریس موتورکس هم هست حدود 50 .

آساهی شنیدم تقلبی هنوز پیدا نکرده ولی did و RK تقلبیشو مواظب باشید .

.
پس طوری که معلومه آساهی رو میخرم
فقط این زنجیر آساهی از نوع اورینگی هستش ؟
:7:

Mohsen_14
12-07-1394, 11:36 بعد از ظهر
پس طوری که معلومه آساهی رو میخرم
فقط این زنجیر آساهی از نوع اورینگی هستش ؟
:7:

والا من این جناب آساهی رو از نزدیک زیارت نکردم :دی
ولی بعیده با این قیمت اورینگ دار باشه ، اگرم باشه نمایشی و بی خاصیت هست .

.

sad.seds
14-07-1394, 08:05 بعد از ظهر
اساتید سلام
موتور من مدل 93 هست
روغن به موقع عوض کردم سعی کردم زیر 1000 تا عوض کنم
الان یه صدای بدی از موتکر میاد
هم صداش زیاد شد هم کشش موتور اومده پایین
تازه هم سرویس کلی شده
یه صدای وووووووو ووووو اینجوری از موتور میاد
بردم یه تعمیرکار همینجوری تو خیابون گفت اینا همش خرابه به صدا میفته!!!!
بعد بردم پیش تاپ سیکلت محمود که فک میکنم همه میشناسن
بهش گفتم که اینجوری شده اومد نگاه کرد و چند تا فحش نثار اون تعمیرکار کرد و گفت الکی میگن هیچیش نیست. بوشای اگزوزش شل شده صدا میده بیار بعدا درست کنم !!
دوستان نظرتون چیه؟ به نظر شما علت چیه؟

Sent from my SM-A300H using Tapatalk

sad.seds
14-07-1394, 08:13 بعد از ظهر
راستی موتورم 9400 تا راه رفته و به تازگی این صدا رو میده

M.a.h.d.i
15-07-1394, 01:09 قبل از ظهر
موتور منم این صدای ووووو ووووو میگن رو میداد کلی گشتم اخر فهمیدم از اون پلاستیک مشکیه زیر دمبی عقب با پیچ بسته شده.باز کردم واشر انداختم صداش قطع شد.شاید مال دوستان هم از این باشه

shaahinah
15-07-1394, 01:41 قبل از ظهر
راستی موتورم 9400 تا راه رفته و به تازگی این صدا رو میده

اتفاقا منم امشب روشن که کردم واسه اولین بار دیدم این صدا رو میده ولی انگار از تو انجین بود خیلی زیاد نبود باید دقت میکردی تا میشنیدیش اووووو اووووو همراه گاز دادن کنار انجین که نشستم اوج میگرفت و با کم شدنش گاز و دور موتور اونم کم میشد انگار صدا از خود انجین بود

sad.seds
15-07-1394, 07:58 قبل از ظهر
اتفاقا منم امشب روشن که کردم واسه اولین بار دیدم این صدا رو میده ولی انگار از تو انجین بود خیلی زیاد نبود باید دقت میکردی تا میشنیدیش اووووو اووووو همراه گاز دادن کنار انجین که نشستم اوج میگرفت و با کم شدنش گاز و دور موتور اونم کم میشد انگار صدا از خود انجین بود

اره مال منم همینجوریه
بعد صداش کلا تو حرکتم شاید دو برابر اولاش شده
هرچی گاز میدی صدا میره بالا تر مخصوصا رو دور موتور 5 6
دلم نمیاد دیگه گاز بدم
از یه طرفم شتابش اینا کم شده ولی بازم یه جوری نیست که حس کنم موتور ترکیده هنوزم خوب راه میره ولی مثل اولاش راحت نمیره یکم جون میکنه انگار
یه نکته دیگه ام اینکه یه صدایی هم از داخل باک اونجا که فیلتر هوا و اینا هست میاد ولی باید دقت کنی تا بشنوی انگار شله یه چیزی
حالا خدا کنه انجین نباشه هرچی بود جهنم
شما نبردی تعمیرگاه؟
بعضی وقتا میبینم یه سی بی 1000 مدل 1993 داره کار میکنه مثل روز اولش یا موتورای مدل 2004 2005 ژاپنی که انگار نه انگار 10 سال کار کردن دلم میخواد تو ژاپن به دنیا می اومدم...[emoji3]
دوستانی که با ان اس دشمنی دارن من اپاچی 180 پالس 180 ug4 هم داشتم کلا موتورای هندی موتورایی نیستن که بعد یک سال کارکردن مثل روز اول باشن. ان اس اگه استهلاکش بالاست نمیشه منکر این قضیه هم شد که واقعا راه رفتنش با 180 و 220 و ... فرق داره. به نظر من بهای این شتابش استهلاک بالاشه... من خودم روز اول نشستم پشتش انقد خوشم اومد که دیگه به هیچی فک نکردم کل این تاپیکم خونده بودم از ایراداشم باخبر بودم ولی واقعا تو این رنج قیمت بهترین موتور بود.
و اینو فراموش نکنید که ما تو ایران زندگی می کنیم و با این وضعیت تحریم ها و قیمت دلار 3500 تومنی...

shaahinah
15-07-1394, 07:07 بعد از ظهر
اره مال منم همینجوریه
بعد صداش کلا تو حرکتم شاید دو برابر اولاش شده
هرچی گاز میدی صدا میره بالا تر مخصوصا رو دور موتور 5 6
دلم نمیاد دیگه گاز بدم
از یه طرفم شتابش اینا کم شده ولی بازم یه جوری نیست که حس کنم موتور ترکیده هنوزم خوب راه میره ولی مثل اولاش راحت نمیره یکم جون میکنه انگار
یه نکته دیگه ام اینکه یه صدایی هم از داخل باک اونجا که فیلتر هوا و اینا هست میاد ولی باید دقت کنی تا بشنوی انگار شله یه چیزی
حالا خدا کنه انجین نباشه هرچی بود جهنم
شما نبردی تعمیرگاه؟
بعضی وقتا میبینم یه سی بی 1000 مدل 1993 داره کار میکنه مثل روز اولش یا موتورای مدل 2004 2005 ژاپنی که انگار نه انگار 10 سال کار کردن دلم میخواد تو ژاپن به دنیا می اومدم...[emoji3]
دوستانی که با ان اس دشمنی دارن من اپاچی 180 پالس 180 ug4 هم داشتم کلا موتورای هندی موتورایی نیستن که بعد یک سال کارکردن مثل روز اول باشن. ان اس اگه استهلاکش بالاست نمیشه منکر این قضیه هم شد که واقعا راه رفتنش با 180 و 220 و ... فرق داره. به نظر من بهای این شتابش استهلاک بالاشه... من خودم روز اول نشستم پشتش انقد خوشم اومد که دیگه به هیچی فک نکردم کل این تاپیکم خونده بودم از ایراداشم باخبر بودم ولی واقعا تو این رنج قیمت بهترین موتور بود.
و اینو فراموش نکنید که ما تو ایران زندگی می کنیم و با این وضعیت تحریم ها و قیمت دلار 3500 تومنی...
نگو که برادر جیگرم خونه اینجاشو درست میکنی اونجاشه اونجاشو درست میکنی یه جای دیگشه جوری شده که مامانم میگه بچه چی از جون این موتوره میخوای صبح تا شب هی بازش میکنی واقعا قطعات ضعیفی روشه مخصوصا پیچاش که آشغاله واقعا حرف شما درسته داییم قبلا که اینقدر بگیر بگیر نبود تو کار موتور سنگین بود هی عوض میکرد تمامش هم ژاپنی والا هنوز یه 250 هوندا تو انباریشه 15 سال پیش گیر یه قطعش بود که گیرش نیومد افتاد کنج انباری دیگه الانم بگیر بگیره میگه بدرد نمیخوره درستش کنی خطر داره خلاصه الان نگاش کنی از ان اس من سرحال تره وقتی نگاه قطعاتش میکنی لذت میبری یک رنگ نارنجیی داره که فقط رنگش دو تا ان اس می ارزه جیگرم خون کرده فقط خدا رو شکر تو این مدت دو سال که دارمش از لحاظ انجین اذیت نکرده اونم موتور کار نکرده کارکردش 14 تاس نه تک چرخ زدم نه بد میگازونم نه معکوس هیچ فقط تو جاده صاف یه شتاب هر از گاهی میگیرم یه مسافت یک کیلومتری دو کیلو متری 120 تا برم نهایتش باقیش 60 70 بیشتر نمیرم والا با این رسیدگی که من بهش میکنم اگه به یه ژاپنی رسیدگی میکردم 50 سال دیگه نوه م میتونس جای نو بفروشتش آغا گله نکنید موتور هندی کلا همینه 200 و 180 و 135 نداره اپاچیو پالس نداره حالا این موتورش قویتره استهلاکش هم بیشتر مثلا 135 هم پای قدرتش و سرعتش استهلاک داره اخه داشتم ولی اینقدر خرج نداشت ولی بازم سگش شرف داره پای ایرانی و چینی که یه بار کایتش و باز کنی میشکنه یا دیگه سر جاش نمیشینه موتور دایچی داشتم با هر بار باز کردن و بستن کایتش یه جای یچش میشکست ساپورت قطعاتشم صفر بود اصلا گیرم نمیومد تا جایی که کایتاش داغون شد افتاد کنج خونه الکی اوراق شد رفت...
خواستم اینو بگم جمعه هفته گذشته داشتم میرفتم به چراغ قرمز رسیدم ترمز عقب و که گرفتم دیدم ترمز زیر پام خالی شد چند بار زدم دیدم نه نمیگره شانس اووردم سرعت نداشتم زدم کنار پیاده شدم دیدم روغن داره از پمپ خارج میشه خلاصه بعد کلی درگیری ور رفتن باهاش دیدم شیلنگ ترمز ترک برداشته شنبه سفارش دادم 30 تومن خریدم 7 تومن کرایه خورده تا شیراز امروز رسیده بستم روش با صد دهن سرویسی واسه هواگیری شش تومن هم پول روغن ترمز شد یعنی الکی الکی حدود پنجاه تومن سر یه شیلنگ پیادم کرد همش تصور میکنم اگه این اتفاق تو سرعت بالا بیوفته ادم باید چه خاکی تو سرش بریزه واقعا حقمون نیست با این همه پول سوار یه هندی زپرتی بشیم واقعا زوره اینم آثارش[Only registered and activated users can see links]

hoossein
15-07-1394, 08:03 بعد از ظهر
داداش من خودم پالس NS داشتم فروختم با کلی ضرر الانم پالس 180 گرفتم خدایی راضیم ازش هر چقدر هم بهش فشار بیاری هیچیش نمیشه خودم به شخصه دنده هارو رو ردلاین عوض می کنم تا حالا هم هیچ مشکلی نداشته /// تازگیا هم توری اگزوزش رو برداشتم اگه اقرار نکنم تقریبا پا به پای NS میره .../// البته اینم بگم که پالس پره ای .......

shaahinah
15-07-1394, 11:55 بعد از ظهر
داداش من خودم پالس NS داشتم فروختم با کلی ضرر الانم پالس 180 گرفتم خدایی راضیم ازش هر چقدر هم بهش فشار بیاری هیچیش نمیشه خودم به شخصه دنده هارو رو ردلاین عوض می کنم تا حالا هم هیچ مشکلی نداشته /// تازگیا هم توری اگزوزش رو برداشتم اگه اقرار نکنم تقریبا پا به پای NS میره .../// البته اینم بگم که پالس پره ای .......
از لحاظ روندنی خوبه مشکل روندنی و سواریش نیست مثلا کایت ها و تنه تقریبا میشه گفت خوبن چراغا ها خوبن هم نور دهی هم زیباییشون انجنین مشکل خاصی نداره جز صدا دادن بلبرنگ کلاچ مشکل قطعاتیه که روش سواره مثلا پیچاش که مزخرفه قسمت ترمز خرابکاری کرده میتونست از شرکت بهتری ترمز بذاره روش یا حداقل ABS باشن زنجیرش مزخرفه کیلومترش الکی زده اگه یه سری قطعاتشو عوض کنی و موتور و یکم بسازی خیلی خوب میشه اما نه ارزششو داره نه از لحاظ مالی و هزینه ای صرف میکنه خود شرکت میتونست یه تومن گرونتر بفروشه اما از قطعات با کیفیتری استفاده کنه ناگفته نمونه با دلار الان بخواییم حساب کنیم این موتور سه تومن پای هندیا در میاد معمولا هم وقتی صادر میکنن ارزونتر میدن عمده هم بخوای حساب کنی باز یه چی کم میشه اگه با دلار دولتی باشه که دیگه هیچی باور کنید نهایتا دو تومن میوفته پای وارد کننده حالا حساب کنین چقدر ما داریم گرونتر میخریم ما داریم گرون میخریم و ازش انتظار بیجا داریم اما اصل قضیه چیز دیگه س

vahidps
16-07-1394, 07:11 بعد از ظهر
موتور من حدود 10 هزار تا رفته بیشتر هم باهاش مسافرت رفتم تو جاده هم 95 -110 میرم نه بیشتر نه کمتر تا الانم فقط بنزین.روغن.فیلتر روغن عوض کردم من که ازش راضیم نمیدونم چرا بعضیا از این موتور بد میگن.

Gladiator
16-07-1394, 08:26 بعد از ظهر
با توجه به اینکه طراحی و ساخت انجین چهار سوپاپ آب خنک نخستین تجربه باجاجه انتظار میره که این انجین تو کارایی و فشار دچار ریزه کاری ها و مشکلاتی بشه که به مرور در صدد رفع اونها بر بیاد .
در هر صورت این موتور طراحی مدرن و به روزی داره و از تکنولوژی بالایی برخورداره

M E H D I
17-07-1394, 01:44 بعد از ظهر
خدا از دهن جفتتون بشنوه .. والا ماهم مشکلی از پارسال تا حالا نداشتیم .. موتورهایی با کارکرد بالا هم دور و برمون هست که وقتی می گیریم دور می زنیم باهاشون از روز اولشونم نرمتر و بهتر و روونتر راه می رن

اینم رخش ما

irmacfa
17-07-1394, 01:49 بعد از ظهر
خدا از دهن جفتتون بشنوه .. والا ماهم مشکلی از پارسال تا حالا نداشتیم .. موتورهایی با کارکرد بالا هم دور و برمون هست که وقتی می گیریم دور می زنیم باهاشون از روز اولشونم نرمتر و بهتر و روونتر راه می رن

اینم رخش ما

داداش من میخوام NS بخرم شیرمادرت راست و حسینی چند تا رفتی باهاش حرفه ای ها

shaahinah
17-07-1394, 01:51 بعد از ظهر
اغا من باهاش دوبار مسافت 600 کیلومتری البته رفت و برگشت رفتم تو جاده صاف 142 تاپ اسپید زدم

M E H D I
17-07-1394, 02:19 بعد از ظهر
من اصلا دنبال این داستانا نیستم ... داداش موتور مسابقه نیست که دنبال تاپ اسپیدی .. موتور شهریه و واسه کارهای روزمره و تردد داخل شهر ساخته شده .. موتور شهری هم باید شتاب و نرمی و هندلینگ و مصرف سوختش خوب باشه و تو ترافیک اذیتت نکنه که خداروشکر من راضیم.

behnamrazavi
17-07-1394, 02:36 بعد از ظهر
118 رو کیلومتر نوشت، وزش باد مخالف

sad.seds
17-07-1394, 03:15 بعد از ظهر
142 3 2ترک سرپایینی

e.jaber.g
17-07-1394, 03:18 بعد از ظهر
150 تا کفی اتوبان
بازم جا داشت واسه گاز ولی چراغ آر پی ام چشمک زد جرعت نکردم بیشتر گاز بدم

shaahinah
17-07-1394, 04:04 بعد از ظهر

اینم رخش ما

بله حق با شماست موتور بنده هم با 14 هزارتا کارکرد از لحاظ موتوری خوبه بعضی موقعه ها ان اس 93 94 با انجین قهواه ای از کنارم رد میشه صدا غارغارک میده هم صدای انجنیش میاد هم صدای خشه زنجیرش والا حالا نمیدونم من رو موتور خودم نشستم موتور منم همین صداها رو میده و من صداشو نمیشنوم یا واقعا نسبت به اونا سر صدایی نداره در کل هنوز رخشه و میگازونیش شیهه میکشه و حرکت میکنه فقط گله ما این بود قطعات روش یکم کم لطفی کرده و بی کیفیته منظورم از لحاظ پیچ و پلاستیک البته به غیر کایت ها که هم رنگ و هم کیفیتشون خوبه مثلا قاب دور کیلومتر که سریع به ویزه میفته و آلیاژ یکیش همین گاردش که با دست کج میشه ... در کل اگه بد بود تا حالا ردش کرده بودم با خوب بدش میسازیم شتابشو عشقه

M E H D I
17-07-1394, 05:11 بعد از ظهر
بله شما درست میگی ولی خب مگه تنها ان اسه که اینجوریه؟ بالاخره موتور هندیه دیگه ... مگه مدلهای قبلی باجاج خیلی بهتر از این بودن؟ بعضیها یه جوری میان از 180 و 220 شون تعریف می کنن و ان اس رو

می کوبن که انگار موتوراشون از ژاپن اومده .... 220 هم کنسول جلوش رو باید کلا باز کنی همه جاش ابر بچپونی تا صدا نده 180 هم این سروصداهای اضافی کیلومتر و ....رو داره ... همه مدلهای باجاج این ایرادها رو دارن

گاردش در این حد هم که شما میگی زپرتی نیست من ماه رمضون با موتور قبلیم تصادف کردم چیزی حدود 5-6 متر کشیده شدم با موتور رو زمین 145 کیلو خود موتور و 90 کیلو وزن خودم اومدیم رو گارد یه جوری

خراشیده شد که انگار با فرز تراشیده بودی گارد رو یه کم خم شد فقط ... باک و دمبی یه خال هم نیوفتاد.

پیچهاش رو قبول دارم زیاد کیفیت ندارن که اگه یه کم وقت بذاری و با نمونه با کیفیت تر تعویض کنی قبل اینکه ببره یا هرز بشه خوبه

ان اس تو این رنج قیمت(زیر 10 تومن) بهترین موتور موجود در بازار ایرانه شک نکنید. اون موتورهایی هم که می بینی صدا می دن به راکبشون بستگی داره .. من تو محل کارم چندتا از همکارام ان اس دارن

یکیشون مدل 92 با کارکرد 19000 تا . موتور ایشون رو بگیری سوار بشی حال می کنی بس که بی صدا و نرمه چون همه سرویس ها رو به موقع انجام میده دو سه دقعه هم تا حالا آچارکشی کرده همیشه هم با

لنگ و پلیش در حال تمیز کردنه.. یکی با کارکرد 2700 تا . موتور ایشون رو سوارشی گاز که بدی کل موتور می لرزه و صدای ویز ویز میده از انجینش هم صدای کاسه بشقاب میاد .. یکی با کارکرد 6000 تا که وقتی

از بغلت رد میشه حس می کنی تو انجینش شن و ماسه ریختی انقدر صدا میده و همه جاش می لرزه که حالت از هرچی ان اسه بهم می خوره ..... به هر موتوری نرسی و فقط سواری بگیری ازش و گاز رو تا

خرخره ببندی به جونش زود لش میشه و میوفته به خرج مخصوصا این موتورهای هندی.

irmacfa
17-07-1394, 05:34 بعد از ظهر
راستی بچه ها چند تا بنزین فول میگیره ؟
چند میسوزونه ؟

M E H D I
17-07-1394, 05:45 بعد از ظهر
با زاپاس 12 لیتر

بطور میانگین صدی 3 می سوزونه تقریبا

sad.seds
17-07-1394, 07:51 بعد از ظهر
یه موضوع جالب توجه امروز برام اتفاق افتاد
موتورو پارک کرده بودم تو پارکینگ پیست ازادی
وایساده بودم اینورتر تقریبا 5 نفر اومدن عکس انداختن با موتور!!! نمیدونم چرا!!!
بعد قشنگترین جاش اونجا بود که یه پسره از باباش پرسید بابا این چیه
گفت: بابا جون زی زی ار 200!!!!!!
زی زی ار 200!!!!

irmacfa
17-07-1394, 11:37 بعد از ظهر
با زاپاس 12 لیتر

بطور میانگین صدی 3 می سوزونه تقریبا

پس با این حساب نسبت به آپاچی کمتر میگیره :3:

- - - Updated - - -

یه موضوع جالب توجه امروز برام اتفاق افتاد
موتورو پارک کرده بودم تو پارکینگ پیست ازادی
وایساده بودم اینورتر تقریبا 5 نفر اومدن عکس انداختن با موتور!!! نمیدونم چرا!!!
بعد قشنگترین جاش اونجا بود که یه پسره از باباش پرسید بابا این چیه
گفت: بابا جون زی زی ار 200!!!!!!
زی زی ار 200!!!!

میگن خوب از نزدیک شبیه موتور 1000هه همینه دیگه :11:

ALEX_HOT
17-07-1394, 11:51 بعد از ظهر
پس با این حساب نسبت به آپاچی کمتر میگیره :3:

- - - Updated - - -

میگن خوب از نزدیک شبیه موتور 1000هه همینه دیگه :11:

این موتور کلا 12 لیتر جا داره
2 لیترش ذخیره غیر قابل مصرفه
2 الی 2.5 لیترش زاپاسه

M.a.h.d.i
18-07-1394, 05:49 قبل از ظهر
موتور خوبیه.من که ازش رازی بودم ولی چند روز پیش فروختم بخاطر اینکه خیلی رسیدگی میخواد.و هزینه نگهداریش کمی بالاست.اگه میخواید این موتور همیشه مثل روز اول سواری بده باید هر هزار کیلومتر روغنو عوض کنید.البته من بهران میریختم و بعد از هفتصد تا کارکرد موتور کمی صدا میفتاد که با تعویض روغن لال میشد.و هر پنج هزار کیلومتر فیلر گیری و تعویض فیلتر هوا و روغن و واشر دیافراگم و سرویس شمع میخواد تا لش نشه.اگه اینحوری نگه داری کنید هر چقدرم گاز بدید مشکلی پیدا نمیکنه

- - - Updated - - -

این موتور فیلرش حساسه چون قدرتش زیاد فیلرش زود بهم میخوره و موتور صدا میده.تو سرویس منوال نوشته حتما هر پنج هزار کیلومتر فیلر کنید.روغنو فیلرو درست و بموقع انجام بدید هیچ صدای اضافه ای نداره.

M E H D I
18-07-1394, 06:46 قبل از ظهر
چه هزینه ای برادر؟ روغن که هر موتوری می خواد اگه روغن رو فاکتور بگیریم می مونه یه فیلتر روغن که هر 5000 تا باید تعویض بشه قیمتش هم 12 تومنه ... فیلتر هوا هر 10000 کیلومتر می تونی باز کنی هوابگیری یا اگه چرب شده بود بشوری خشک کنی بذاری سرجاش حتما نباید تعویض کنی(قیمتی هم فکر نکنم داشته باشه) ... فیلر گیری هم که اگه یاد بگیری خودت می تونی انجام بدی نتونستی هم فکر نکنم دستمزدش زیاد باشه یه باک و درب سوپاپ رو می خواد باز کنه دیگه. در کل هزینه هاش اونقدر نیست که به چشم بیاد عوضش سواری و شتاب و سرعت و نرمی که این موتور داره قابل مقایسه با مدلهای قبلی باجاج نیست.

ALEX_HOT
18-07-1394, 12:48 بعد از ظهر
من موتورم رو چند وقت پیش بردم برا فیلرگیری
خودم فلاپ و باک و اینا رو براش باز کردم و اون فقط فیلر گیری رو انجام داد. دستمزد هم 5تومن گرفت. موتور رو روشن کردم صدایی نمیداد تا اینکه همون روز غروب رفتم بیرون موتور که گرم شد سرو صداش بیشتر از قبل شد. منم که دیدم اینطوریه رفتم 12 تومن دادم آچر فیلر خریدم. گذاشتم موتور سرده سرد بشه و خودم فیلراشو تنظیم کردم. دو سوپاپ سوخت باید 0.06 باشه و دو سوپاپ خروجی دود باید 0.08 باشه و قبل از فیلر گیری روی خورشیدی زنجیر تایم رو نگاه کنید و دنبال حرف T بگردید و با چرخش زنجیر تایم در جهت حرکت عقربه ساعت حرف تی رو در بالاترین نقطه قرار بدید .
بعد از فیلر گیری که انجام دادم به جان خودم صدایی ازش در نمیاد. خودم یه پا موتور ساز شدم خخخ برام قابل باور نبود.

irmacfa
18-07-1394, 02:17 بعد از ظهر
بچه اپاچی 180 هم دقیق شاتونش کوتاهه مثل همین

Sent from my B1-750 using Tapatalk

farshad 54
18-07-1394, 03:17 بعد از ظهر
فکر کنم یه چند صد باری هم تو این تاپیک هم تو تاپیک آپاچی راجب اینکه این دوتا موتور شاتون کوتاه هستن صحبت شده

لطفا تاپیک موتورهای مورد نظرتون رو بخونید اگر موردی بود که مطرح و پاسخ داده نشده بود اونوقت راجبش سوال کنید

shaahinah
18-07-1394, 04:47 بعد از ظهر
من موتورم رو چند وقت پیش بردم برا فیلرگیری
خودم فلاپ و باک و اینا رو براش باز کردم و اون فقط فیلر گیری رو انجام داد. دستمزد هم 5تومن گرفت. موتور رو روشن کردم صدایی نمیداد تا اینکه همون روز غروب رفتم بیرون موتور که گرم شد سرو صداش بیشتر از قبل شد. منم که دیدم اینطوریه رفتم 12 تومن دادم آچر فیلر خریدم. گذاشتم موتور سرده سرد بشه و خودم فیلراشو تنظیم کردم. دو سوپاپ سوخت باید 0.06 باشه و دو سوپاپ خروجی دود باید 0.08 باشه و قبل از فیلر گیری روی خورشیدی زنجیر تایم رو نگاه کنید و دنبال حرف T بگردید و با چرخش زنجیر تایم در جهت حرکت عقربه ساعت حرف تی رو در بالاترین نقطه قرار بدید .
بعد از فیلر گیری که انجام دادم به جان خودم صدایی ازش در نمیاد. خودم یه پا موتور ساز شدم خخخ برام قابل باور نبود.
کاشکی از فیلر گیری عکس یا فیلم گذاشته بودین ما هم استفاده میبردیم [emoji20]

ALEX_HOT
18-07-1394, 05:55 بعد از ظهر
کاشکی از فیلر گیری عکس یا فیلم گذاشته بودین ما هم استفاده میبردیم [emoji20]

شرمنده یادم نبود - بله ای کاش کسی بود که ازم فیلم میگرفت - با مونوپد هم نمیتونستم خخخ
ولی شما اگه شیلتر شکن داری عبارت زیر رو تو You تیوب سرچ کن
فیلم آموزش فیلرگیریه که من از روش انجام دادم - حجمش یکم بالاس ولی مو به مو به زبان خارجی توضیح میده

Copia de regulando válvulas de rouser 200 ns - YouTube_2

M E H D I
18-07-1394, 08:24 بعد از ظهر
فیلم رو روی اکانت فایل گیر خودم مستقیم کردم با کیفیت اچ دی 720 حجمش هم 1.24 گیگ .. هر کی نتونست دانلود کنه بگه با کیفیت پایینتر لیچ کنم

[Only registered and activated users can see links] %5Bo4vDvpbDrBc%5D_%5Btag22%5D.mp4

e.jaber.g
22-07-1394, 12:40 قبل از ظهر
سلام دوستان
بنا به به توصیه مواکد موتور ساز این روغنو برای موتورم با قیمت بسیار گزاف خریدم
کسی تجربه استفاده نداره؟
قیمت 4 لیترش 100 تومن [emoji29] [emoji22] [Only registered and activated users can see links]

sad.seds
22-07-1394, 01:03 قبل از ظهر
سلام دوستان
کسی تجربه استفاده نداره؟
قیمت 4 لیترش 100 تومن [emoji29] [emoji22]
قیمتش خیلی گزاف نیست ولی نمیدونم خوبه یا نه ������

farshad 54
22-07-1394, 08:00 قبل از ظهر
سلام دوستان
کسی تجربه استفاده نداره؟
قیمت 4 لیترش 100 تومن [emoji29] [emoji22]

پول بیخودی خرج کردی این روغن اصلا مناسب این موتور نیست

به موتور سازت بگو حداقل دفترچه موتورهارو بخونه اونجا نوشته چه روغنی برای هر موتوری مناسبه

این روغن اصلا مشخصات توصیه شده کارخونه رو نداره - روغن روغنه خوبیه ولی به درد این موتور نمیخوره

salar.gorgani
22-07-1394, 04:34 بعد از ظهر

به موتور سازت بگو حداقل دفترچه موتورهارو بخونه اونجا نوشته چه روغنی برای هر موتوری مناسبه

این روغن اصلا مشخصات توصیه شده کارخونه رو نداره - روغن روغنه خوبیه ولی به درد این موتور نمیخوره

دقیقا ...خوبه اینجا در مورد همه چی اطلاع رسانی میشه ولی باز بچه ها بی گدار به اب میزنند !

hoossein
22-07-1394, 11:20 بعد از ظهر
دوستان یکی از رفقا بین خرید ns و rs مونده به نظر شما کدومشون رو بگیره ... ؟

e.jaber.g
23-07-1394, 02:24 بعد از ظهر

آقا مرسی از نظرت ولی دیگه هرچی بود تو پاچمون رفت البته ریختم توش خوب کار میکنه موتور ولی الانم اولشه خدا بعد از اینو بخیر کنه [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]

e.jaber.g
23-07-1394, 02:55 بعد از ظهر
آموزش تصویری فیلر گیری پالس 200 ns

سلام خدمت تمامی دوستان امیدوارم این آموزش بدرد بخور باشه
برای فیلر گیری ابتدا باید موتورتون سرد سررررررد باشه. هرچی سردتر بهتر [emoji16] [emoji6]
باید باکو باز کنید که البته قبلش باید فلاپای بغل و صندلی ها باز بشن که خیلی سادس
برای باز کردن باک اول باید پوسته اونو باز کنید که 8تا پیچ داره
دوتا آلن روی باک جلوی درب باک
دوتا آلن سمت چپ و راست که درپوش پلاستیکی دارن
دوتا پیچ 4سو که عقب باک و زیر صندلی راکب هس
دوتا هم قسمت جلوی باک پشت فنرها
بعد از اون باید محفظه اصلی باز بشه که 3تا پیچ داره
دوتا بغل که انتهای باک قرار داره و یکی هم جلو پشت فرمون
وقتی بازش کردید یکم بلندش کنید و شلنگ بنزین رو ازش جدا کنید. البته حواستون باشه شیر بنزین رو قبلش بسته باشید
خوب حالا میریم سراغ قسمت اصلی که باید درپوش سر سیلندر رو باز کنید. البته قبلش درپوش باکس فیلتر هوا رو باز کنید که مزاحم نباشه
برای باز کردن درپوش سر سیلندر (همونی که آرم باجاج روشه و 4تا پیچ داره) پیچ هارو به صورت ضرب دری نیم دور، نیم دور شل کنید و بعد بصورت کامل 4تا پیچ رو باز کنید
خوب حالا درپوش رو به آرومی و با حوصله برش دارید و مراقب واشرش هم باشید. برای برداشتنش یکم به سمت چپ و سیم گاز گیره که با کمی دقت میتونید برش دارید
خوب همون طور که پیداست انگشتی ها و سوپاپ هارو ملاحظه میکنید.
4تا سوپاپ داریم که دوتایی که به سمت رادیاته سوپاپای اگزوز و دوتای عقبی سوپاپ مکش هست
خوب حالا باید خورشیدی زنجیر تایم رو در موقعیت مناسب قرار بدیم تا فیلر گیری بدرستی انجام بشه
طبق تصویر با آچار بوکس خورشیدی رو در جهت عقربه های ساعت بچرخونید تا علامت T در قسمت بالایی قرار بگیره
خوب حالا آچار فیلر شماره 0.05 رو بردارید و بین سوپاپ مکش و انگشتی قرار بدید و پیچهای روی انگشتی رو اول شل کنید تا اون میخه که اسمش نمیدونم [emoji12] چیه بچسبه رو آچار. در واقع فاصله بین سوپاپ و اون میخه که اسمش نمیدونم [emoji16] چیه باید اندازه قطر آچار فیلر بشه. بعد از تنظیم پیچارو سفت کنید.
همین مراحل رو با آچار فیلر شماره 0.08 برای سوپاپ اگزوز تکرار کنید.
تمام! فیلر گیری انجام شد. حالا درپوش سرسیلندر رو همونطوری باز چردید ببندید

در نهایت عذر خواهی میکنم اگه غلط املایی داشت یا گویش خوبی نداشت
و از اساتید محترم هم تقاضا مندم در صورتی که مشکل یا اشتباهی توی مراحل هست تذکر بدن
ارادت مند همتون
جابرگرجی [emoji8]

zeroamin
23-07-1394, 06:37 بعد از ظهر
آموزش تصویری فیلر گیری پالس 200 ns

سلام خدمت تمامی دوستان امیدوارم این آموزش بدرد بخور باشه
برای فیلر گیری ابتدا باید موتورتون سرد سررررررد باشه. هرچی سردتر بهتر [emoji16] [emoji6]
باید باکو باز کنید که البته قبلش باید فلاپای بغل و صندلی ها باز بشن که خیلی سادس
برای باز کردن باک اول باید پوسته اونو باز کنید که 8تا پیچ داره
دوتا آلن روی باک جلوی درب باک
دوتا آلن سمت چپ و راست که درپوش پلاستیکی دارن
دوتا پیچ 4سو که عقب باک و زیر صندلی راکب هس
دوتا هم قسمت جلوی باک پشت فنرها

در نهایت عذر خواهی میکنم اگه غلط املایی داشت یا گویش خوبی نداشت
و از اساتید محترم هم تقاضا مندم در صورتی که مشکل یا اشتباهی توی مراحل هست تذکر بدن
ارادت مند همتون
جابرگرجی [emoji8]

بسیار خوب بود.ممنون از زحمتی که کشیدی.
برای باز کردن باک لازم نیست کایت رو جداگانه باز کنی.5 تا پیچه اصلی باک رو باز کنید و شیلنگها رو آزاد کنید با هم درمیان به راحتی با کمی دقت.
برای چرخوندن خورشیدی و تنظیمش روی T با آچار بکس یا رینگی کار سخته یه مقدار چون فریم شاسی درست جلوش قرار داره.کافیه موتورو بزارین تو دنده 2 و با دست چرخ عقب رو رو به جلو بچرخونید به صورته ضربه ای و تقه مانند و همزمان خورشیدی رو نگاه کنید.خودش به صورت اتوماتیک میره روی T.فقط حواستون باشه که ردش نکنید چون دوباره باید یه دور انجین بچرخه تا T بیاد بالا

shaahinah
25-07-1394, 01:42 قبل از ظهر
آقا میگن کارخانه ساختش تو اون شهری که مونتاژ میشه باشه ارزان تره مثلا قم اپاچیه حدود 800 اختلاف قیمت داره تا کرمانشاه حالا NS رو کوجا مونتاژ میکنند

فارس موتور... بعله NS استان فارسیه که تو سروستان یا همون سروستون که حدود 45 دقیقه با شیراز فاصله داره .... حتی خیلی ها از استان هرمزگان میان شیراز میخرن یا سفارش میدن با اتوبوس میفرستن جالب اینجاست که از اونجا وارد میشه ولی گرونتر تا شیراز

shaahinah
25-07-1394, 01:57 قبل از ظهر
بعد تو زمستان به نظرت قیمت پایین میاد بخریم ؟
چون ایناها سری های دیگش هم از نوع as , as و .. داره میاد !
رنگ هاش قیمتشان فرق داره !
چطوریه قیمتش

والا تا اون مدل ها بیاد دم شتر به زمین میرسه قربونش برم بازار ما همیشه یه چند سال عقبه واسه اونا که خاطره شد میدن ما باهاش صفا کنیم رنگهاشم دو رنگ ها جدیدن تولید میشه از قیمتم الان خبر ندارم چنه اگه فردا گذارم افتاد میپرسم و راجع به زمستونم همیشه موتور افت میکنه چون بازار خریدش به خاطر سردی هوا میاد پایین اما انتظار زیادی نباید داشته باشین مثلا در حدود دویست تا نهایت سیصد تومن البته بسته به ارز هم داره پایین بیاد یه موتور مثل Ns تازه البته اگه Rs یا همون SS نیاد تو بازار که بخوره تو سرش یا اونا فلج از اب در بیان این گرون بشه کلا قیمت های بازار خودمون میشه گفت ربط به مولکول های هوا هم داره تا بازاریا و وارد کننده چی بگن و چند بذارن بعله اینجوریاست

M E H D I
25-07-1394, 06:23 قبل از ظهر
قیمت دو رنگها و مشکی و آبی و رنگ جدید سفید یه دست الان تهران 8400 هست ... قرمز یه دست می گن دیگه تولید نمیشه حالا راست یا دروغشو نمی دونم یه ماه پیش تا 9500 هم گرون شد .. زرد هم از 10 تا 10700 قیمت پرت و پلا میدن

ALEX_HOT
25-07-1394, 10:55 قبل از ظهر
آقا این آچر فیلری که من خریدم 0.08 رو نداره :297:
چطوری سوپاپ های خروجی دود رو فیلر گیری کنم :gigglesmile:

zeroamin
25-07-1394, 11:35 قبل از ظهر
آقا این آچر فیلری که من خریدم 0.08 رو نداره :297:
چطوری سوپاپ های خروجی دود رو فیلر گیری کنم :gigglesmile:
آچار فیلر منم 0.08 نداره من با 0.1 تنظیم میکنم ولی جوری که تنگ باشه رو فیلر خط بندازه یه مقدار موقع بیرون کشیدنش.بعد با 0.05 چک میکنم که راحت از لاش باید رد بشه

irmacfa
25-07-1394, 06:53 بعد از ظهر
آقا امروز یکی گفت NS نخر فقط رخ داره تو این مورد آپاچی 180 خوب ، میکفت که وقتی باهاش دور بزنی بعد خاموش کنی دوباره بعد از مدتی ده دقیقه بعدش روشن کنی حرکت کنی امکان داره زنجیر ببره ! حالا واقعااینجوریه ؟ ضعف داره نسبت به 180آپاچی

M E H D I
25-07-1394, 08:13 بعد از ظهر
جل الخالق

همین یه جوک رو راجع به ان اس نشنیده بودیم که شنیدیم ... آخه برادر من شما به عقل خودت رجوع کن ببین اصلا این توضیحاتی که داده ربطی به زنجیر بریدن داره؟ زنجیر مگه نخ دندونه که به این راحتیا ببره؟

جسارت نباشه ها شما الان دوماهه می خوای ان اس بخری هنوز نخریدی والا خیلی حساسی بخر سوار شو حالشو ببر .... دو سر و گردن از آپاچی سرتره خیالت راحت

shaahinah
26-07-1394, 01:24 قبل از ظهر
آقا امروز یکی گفت NS نخر فقط رخ داره تو این مورد آپاچی 180 خوب ، میکفت که وقتی باهاش دور بزنی بعد خاموش کنی دوباره بعد از مدتی ده دقیقه بعدش روشن کنی حرکت کنی امکان داره زنجیر ببره ! حالا واقعااینجوریه ؟ ضعف داره نسبت به 180آپاچی

استاد شما هر روز یه ایراد بنی اسراییلی از این موتور میگیری چرا جسارتا یا بچه هارو دست انداختی یا اینکه اصلا نمیخوای بخری دنبال بهانه ای واسه اینکه رای دل خودتو بزنی داداش شما بشین راجع به چیزی هم میگی فکر کن اگه قرار بود زجیر ببره تا حالا یه سر گردن از پراید واسه قتل عمد بالاتر بود شما میدونه اگه تو راه سرعت مثلا صد یا حتی هشتاد زنجیر پوکید فاجعه میشه واسه راکب ... شما اگه قصدت خریده بخر نهایتا یه تومن ضرر میکنی راضی نبودی ردش میکنی بالاخره هر چیز بهایی داره بچه هایی که این همه پست گذاشتن اینجا همشون خریدن سواران عشق میکنن یکیش خودم که دوساله دارمش با تمام ایراداش ساختم هنوزم که هنوزه سگش ارزش داره موتور ایرانی چینی بالاتر که زورمون نمیرسه اندازه جیبمون خوبه رواج کارمونو میده

e.jaber.g
26-07-1394, 09:40 قبل از ظهر
دوستان سلام
کمک عقب من مقداری روغن داده با اینکه موتور 3000 تا بیشتر نرفته؟ بنظرتون مال چی هس؟
یکمم تو دس انداز میکوبه

irmacfa
26-07-1394, 01:10 بعد از ظهر
جل الخالق

همین یه جوک رو راجع به ان اس نشنیده بودیم که شنیدیم ... آخه برادر من شما به عقل خودت رجوع کن ببین اصلا این توضیحاتی که داده ربطی به زنجیر بریدن داره؟ زنجیر مگه نخ دندونه که به این راحتیا ببره؟

جسارت نباشه ها شما الان دوماهه می خوای ان اس بخری هنوز نخریدی والا خیلی حساسی بخر سوار شو حالشو ببر .... دو سر و گردن از آپاچی سرتره خیالت راحت

استاد شما هر روز یه ایراد بنی اسراییلی از این موتور میگیری چرا جسارتا یا بچه هارو دست انداختی یا اینکه اصلا نمیخوای بخری دنبال بهانه ای واسه اینکه رای دل خودتو بزنی داداش شما بشین راجع به چیزی هم میگی فکر کن اگه قرار بود زجیر ببره تا حالا یه سر گردن از پراید واسه قتل عمد بالاتر بود شما میدونه اگه تو راه سرعت مثلا صد یا حتی هشتاد زنجیر پوکید فاجعه میشه واسه راکب ... شما اگه قصدت خریده بخر نهایتا یه تومن ضرر میکنی راضی نبودی ردش میکنی بالاخره هر چیز بهایی داره بچه هایی که این همه پست گذاشتن اینجا همشون خریدن سواران عشق میکنن یکیش خودم که دوساله دارمش با تمام ایراداش ساختم هنوزم که هنوزه سگش ارزش داره موتور ایرانی چینی بالاتر که زورمون نمیرسه اندازه جیبمون خوبه رواج کارمونو میده

برادران من خوب من هم نمیدانم چیزایی هست که شنیدم به شماهم بر نخوره جبهه میگیرن زود رو من :3:
شما ها تو شهرهای تهران و امثالهم هستین فکر میکنین بقیه هم مثل شما هستند خوب شهر ما کوچیک هست نداره از این موتورا تازشم من بخرم اولین کسی هستم تو کرمانشاه دارم هی نیست اگرم باشه به تعداد انگشتان دست باید همه جوره تحقیق کنم در بارشم من قبلی آپاچی 180 داشتم به کمک شماها خریدمش راضی هم بودم اما این تاپیک ها رو میخوانم و حرف بقیه برام سوال شده بود خوب اینجا هم برای رفع اشکلات هست پولدارم نیستیم پولش زیاده داریم هزینه میکنیم تا خرداد که جمع بشه تحقیقات ویژه ای در بارش بکنیم !!!
بعدش حرف های منو بزاری به حساب ندانستن !
مخلص همتون ، ما اینجا از این موتور نداریم حق بدین دیگه !

sad.seds
30-07-1394, 08:23 قبل از ظهر
موتور من بعد از صدای وووو وووو که میداد تبدیل به زوزه شد
و حالا خوابید تو تعمیرگاه تاپ سیکلت محمود
و حدود 500 هزار تومن هزینه
بلبرینگ میل لنگ گفت فک کنم و چند تا چیز دیگه که مرخص شده و موتور باید بیاد پایین...

ALEX_HOT
30-07-1394, 08:54 قبل از ظهر
موتور من بعد از صدای وووو وووو که میداد تبدیل به زوزه شد
و حالا خوابید تو تعمیرگاه تاپ سیکلت محمود
و حدود 500 هزار تومن هزینه
بلبرینگ میل لنگ گفت فک کنم و چند تا چیز دیگه که مرخص شده و موتور باید بیاد پایین...

موتور چقدر کارکرده بود؟
روغن رو چند وقته عوض میکردید؟
بعضی مواقع صدای انگشتی های این موتور از بقیه قطعات بیشتر میشه و تعمیرکارها میگن از شاتون و... هستش. مواظب باشید کلاه سرتون نذارن

e.jaber.g
30-07-1394, 09:21 قبل از ظهر
اساتید محترم سلام
یه سوال داشتم
من موتورم رو دادم واسه آچار کشی و فیلر گیری و... بعد از گرفتن موتور وقتی موتور داغ شد و باش این ور و اون ور رفتم از داخل سیلندر صدایی شبیه به صدای سوت لنت ترمز بطور مقطع میومد و فقط وقتی موتور رو سلو بود اینجوری بود. بعدم که موتور یخ کرد دیگه صدارو نداد. کسی میدونه مال چیه؟ ممکنه مال فیلرا باشه؟

sad.seds
30-07-1394, 09:32 قبل از ظهر
موتور چقدر کارکرده بود؟
روغن رو چند وقته عوض میکردید؟
بعضی مواقع صدای انگشتی های این موتور از بقیه قطعات بیشتر میشه و تعمیرکارها میگن از شاتون و... هستش. مواظب باشید کلاه سرتون نذارن
موتور مدل 93/6
9800 تا کار کرده
روغنو من زیر هزارتا عوض می کردم همیشه
صدای انگشتی نمیدونم چطوریه ولی این یه صدای زوزه ی خیلی بدی میداد
اول گفت که احتمالا اگزوزه بعد باز صدا قطع نشد در موتورو باز کرد گفت راه نداره باید موتور بیاد پایین
یعنی دفه اول که بردم اصن صدا نمیداد
فرداش که وقت داد ببرم پیشش انقد صداش بد شده بود که فک میکردی هواپیما روشن شده وقتی گاز میدادی
400 500 هم خرج داره
ببین میدونی گمرک که بری پر از تعمیرگاهه
هرکدوم بری یه چیز میگه
باید بالاخره به یکی اعتماد کنی
مغازه محمود که بری پر از ان اسه
یعنی من خودم هیچ جا ندیدم انقد موتور بیارن اونم از یه مدل واسه تعمیر
اصنم نمیدونم کارش چه جوریه فقط تعریفشو شنیدم که میگن استاده و خرج الکیم نمیذاره رو دستت
الانم جدیدا هروقت برین یه رگال رپتور باز کرده ریخته وسط مغازه

sad.seds
30-07-1394, 09:36 قبل از ظهر
در مورد فشار روی موتورم من هر روز باهاش تو ترافیک خیلی شدید میرفتم از شهران(غرب تهران) تا کریم خان تو ترافیک خیلی شدید که 40 45 دقه تو راه بودیم
این کل استفاده ی من بود از موتور
جمعه ها هم با همسرم میرفتیم یه دوری میزدیم
نمیگم اروم میرفتم گاهی وقتام دور موتور رو 9 10 میومد چند بارم بالای 140 رفتم باهاش ولی اینطورم نبود که بترکونمش دیگه
اکثرا سرعت روی 90 100 110 بود
نمیدونم چرا اینجوری شد... :(

farshad 54
30-07-1394, 10:42 قبل از ظهر
اوس محمود کارش درسته هم نمایندگی پالس رو داره هم نمایندگی رگال رو

میری پیشش بگو از بچه های پرشین موتورم بگو فرشاد سلام رسوند و گفت هوای مارو داشته باش

sad.seds
30-07-1394, 10:45 قبل از ظهر
اوس محمود کارش درسته هم نمایندگی پالس رو داره هم نمایندگی رگال رو

میری پیشش بگو از بچه های پرشین موتورم بگو فرشاد سلام رسوند و گفت هوای مارو داشته باش
خوب خیالم راحت شد پس
من دو سه بار رفتم پیشش ولی واسه اچارکشی و اینا
قیمتاش تقریبا منصفانه است
درسته؟ من هر وقت میرم مغازش پره موتوره

farshad 54
30-07-1394, 11:02 قبل از ظهر
خرج الکی واست نمیتراشه چیزی اگر درست شدنی باشه درستش میکنه

من 12 ساله همه موتورامو فقط بردم پیش این بابا از سبک تا سنگین

منم تو فکر خرید ns بودم ولی از بس ns موتور باز شده و داستان دار دیدم تو مغازه اوس محمود پشیمون شدم

حیف این موتور که متاسفانه فنیش یه خورده ضعیف از آب در اومد . البته بس که محصولات قبلی باجاج سگ جون و خرکار بودن توقعات ازشون رفته بالا

در کل به نظر من نیازی نبود باجاج برای یه موتور شهری 200 سی سی این همه جنگولک بازی در میاورد پیچیدش میکرد

من فکر میکنم این موتور
1 - رادیات آب لازم نداشت همون رادیات روغن بهتر بود
2 - به جای یاتاقان همون بلبرینگ میزاشتن بهتر بود
3 - شاتون کوتاه نبود بهتر بود
4 - دو تا شمع بسش بود
5 - نیازی نبود یه باک فلزی بذارن زیر اون باک پلاستیکی که هر وقت میخوای بازش کنی چار ساعت پشت و رو بشی تا بتونی یه فیلتر هوا تمیز کنی یا فیلر گیری کنی همون باک و فلاپارو میتونستن یه تیکه بزنن پلاستیکی مثل باک دایلیم
6 - سیستم سوپاپ هاشم مثل قبل بلبرینگ کار میکردن
اگر موتور این مشخصات رو داشت بازار رو میترکوند البته الان هم فروش خوبی داره ولی خب موتور عمری به نظر نمیاد ( با استثناعات کاری ندارم)

sad.seds
30-07-1394, 11:11 قبل از ظهر
خرج الکی واست نمیتراشه چیزی اگر درست شدنی باشه درستش میکنه

من 12 ساله همه موتورامو فقط بردم پیش این بابا از سبک تا سنگین

منم تو فکر خرید ns بودم ولی از بس ns موتور باز شده و داستان دار دیدم تو مغازه اوس محمود پشیمون شدم

حیف این موتور که متاسفانه فنیش یه خورده ضعیف از آب در اومد . البته بس که محصولات قبلی باجاج سگ جون و خرکار بودن توقعات ازشون رفته بالا

در کل به نظر من نیازی نبود باجاج برای یه موتور شهری 200 سی سی این همه جنگولک بازی در میاورد پیچیدش میکرد

من فکر میکنم این موتور
1 - رادیات آب لازم نداشت همون رادیات روغن بهتر بود
2 - به جای یاتاقان همون بلبرینگ میزاشتن بهتر بود
3 - شاتون کوتاه نبود بهتر بود
4 - دو تا شمع بسش بود
5 - نیازی نبود یه باک فلزی بذارن زیر اون باک پلاستیکی که هر وقت میخوای بازش کنی چار ساعت پشت و رو بشی تا بتونی یه فیلتر هوا تمیز کنی یا فیلر گیری کنی همون باک و فلاپارو میتونستن یه تیکه بزنن پلاستیکی مثل باک دایلیم
6 - سیستم سوپاپ هاشم مثل قبل بلبرینگ کار میکردن
اگر موتور این مشخصات رو داشت بازار رو میترکوند البته الان هم فروش خوبی داره ولی خب موتور عمری به نظر نمیاد ( با استثناعات کاری ندارم)
من قبلش ug4 داشتم دفه اول که سوار این شدم انقد خوشم اومد اصن فراموش کردم همه چیزایی که راجبش میدونستم
خداییش نسبت به شهری بودن و اینکه تک سیلندره و 200 هست خیلی خوب راه میره که نمیشه ارش گذشت
ولی این مشکلاتم داره دیگه
راجب فنش و اب خنک بودنش هم به نظر من یه ایرادی تو سیستمش هست چون فنش روشن میشد انگار داغترم می شد
بعدم اینکه عشقی روشن میشه انگار هروقت دوست داشت روشن میشد
چند روز پیش یکی رو دیدم نینجا 300 داشت
ازش پرسیدم قبلش چی داشتی گفت ای اس
گفتم چه جوریه به نظرت گفت وقتی میشینی پشت نینجا فک میکنی ان اس الاغه سوار میشدی
:D

zeroamin
30-07-1394, 07:05 بعد از ظهر
در مورد فشار روی موتورم من هر روز باهاش تو ترافیک خیلی شدید میرفتم از شهران(غرب تهران) تا کریم خان تو ترافیک خیلی شدید که 40 45 دقه تو راه بودیم
این کل استفاده ی من بود از موتور
جمعه ها هم با همسرم میرفتیم یه دوری میزدیم
نمیگم اروم میرفتم گاهی وقتام دور موتور رو 9 10 میومد چند بارم بالای 140 رفتم باهاش ولی اینطورم نبود که بترکونمش دیگه
اکثرا سرعت روی 90 100 110 بود
نمیدونم چرا اینجوری شد... :(

من به 17000 تا رسیدم.هر 4000 تا باز میکنم فیلرگیری میکنم خودم انجین صداش خیلی کم میشه.بارها گفتم روغن سوپر پیشتاز یا هر روغن دیگه ای که برای ماشینه به درد این موتور که انقدر حساسه و تکنولوژیش بالاس نمیخوره.متاسفانه قیمت روغن خوب که jaso ma داشته باشه بالاس و از طرفی هم گیر نمیاد به راحتی.من تا 5000 تا سوپر پیشتاز میریختم که دنده 4 موتورو به زوزه انداخت.وقتی سرگاز با دنده 4 میری هنوزم زوزه داره از اون موقع به بعد آدینول jaso ma دار میریزم.جای 1000 تا تعویضم 3000 تا تعویض میکنم.درسته لیتری 50 تومنه ولی ارزش داره برای منی که فشار میارم به موتور.خدا رو شکر جای دیگش فعلا ایراد پیدا نکرده

blackwhite
30-07-1394, 07:36 بعد از ظهر
سلام . من آپاچی دارم و میخوام یدونه ان اس بخرم
فقط یه سوال دارم اگر دوستان بتونن جواب بدن

آپاچی های جدید یعنی تقریبا مدلای 90 91 به بعد میگن لرزشش بیشتره و آپاچی قبل 90 رو بیشتر تعریف میکنن
البته این حرفا رو فقط شندیم و خودم تا حالا دو مدل آپاچی رو سوار نشدم که فرقشون رو بدونم
آپاچی خودم مدل 89 هستش

حالا سوال بنده ؟

تو سایت دیوار هر چی گشتم ان اس فقط مدل 92 و 93 و 94 بود در حالی که میگن از 89 به اینور ساخته و وارد شده پس اگر قراره برا فروش باشه باید مدل 89 یا 90 هم باشه
و چیزی که خیلی جالبه اینکه تو سایت دیوار مدل 94 ان اس خیلی هستش

فک میکنم ان اس هم عین آپاچی مدل جدیداش بدرد نمیخورن و واسه همین میفروشن
البته شایدم من اشتباه میکنم

دوستان صلاح میدونید آپاچی 160 مدل 89 خودم رو بفروشم و یه ان اس بخرم
چون میخوام یه موتور از آپاچی سر تر بخرم که همین ان اس رو بچه ها معرفی کردن

از نظر ظاهری که از آپاچی سرتره اما از نظر قدرت و سرعت نمیدونم بقیه که خوب تعریف کردن

شرمنده طولانی شد

irmacfa
30-07-1394, 07:42 بعد از ظهر
دوستان تو دیوار بودم الان اینو دیدم اومده ، کی ؟ بی صدا

پالس ار اس . اولین و تنها ترین rs تهران
مدل 94 . 2015
خودم وارد کردم برگه گمرکی هم داره پلاک هم شده .
بیمه هم میشه .
حجم سیلند 200 سی سی
سرعت نهایی 180 حدودا
ای بی اس
انژکتر

- - - Updated - - -

دوستان تو دیوار بودم الان اینو دیدم اومده ، کی ؟ بی صدا

مدل 94 . 2015
بیمه هم میشه .
حجم سیلند 200 سی سی
سرعت نهایی 180 حدودا
ای بی اس
انژکتر

معذرت اشتباه شد

Exel
30-07-1394, 09:33 بعد از ظهر
سلام . من آپاچی دارم و میخوام یدونه ان اس بخرم
فقط یه سوال دارم اگر دوستان بتونن جواب بدن

آپاچی های جدید یعنی تقریبا مدلای 90 91 به بعد میگن لرزشش بیشتره و آپاچی قبل 90 رو بیشتر تعریف میکنن
البته این حرفا رو فقط شندیم و خودم تا حالا دو مدل آپاچی رو سوار نشدم که فرقشون رو بدونم
آپاچی خودم مدل 89 هستش

حالا سوال بنده ؟

تو سایت دیوار هر چی گشتم ان اس فقط مدل 92 و 93 و 94 بود در حالی که میگن از 89 به اینور ساخته و وارد شده پس اگر قراره برا فروش باشه باید مدل 89 یا 90 هم باشه
و چیزی که خیلی جالبه اینکه تو سایت دیوار مدل 94 ان اس خیلی هستش

فک میکنم ان اس هم عین آپاچی مدل جدیداش بدرد نمیخورن و واسه همین میفروشن
البته شایدم من اشتباه میکنم

دوستان صلاح میدونید آپاچی 160 مدل 89 خودم رو بفروشم و یه ان اس بخرم
چون میخوام یه موتور از آپاچی سر تر بخرم که همین ان اس رو بچه ها معرفی کردن

از نظر ظاهری که از آپاچی سرتره اما از نظر قدرت و سرعت نمیدونم بقیه که خوب تعریف کردن

شرمنده طولانی شد

ان اس از 89 ب بعد نیس ک ؟ از 91 ب بعد تولید شده ب این خاطره شما اصن 89 رو پیدا نمیکنی ، اگرم میبینی ک واس فروش زیاد گذاشتن چند دلیل داره
1. مزه دهنشون رو ریختن و حالشونو کردن و حالا میخوان بفروشن
2. با خرج 8 الی 9 میلیون انتظار بالاتری از موتور داشتن و الان فک میکنن تو پاچشون شده
3. از عهده خرج و هزینه ها و رسیدگی ب موتور بر نمیان

پ.ن : خیالتم راحت از هر لحاظ از آپاچیت سرتره ، فقط اپاچی 160 مدل 89 هنوز زندس ؟ چون فک کنم دیگه جوونی واسش نمونده باشه

blackwhite
01-08-1394, 01:10 قبل از ظهر
داداش زندست چه جورم زندست

هنوز موتورش باز نشده

120 رو پر میکنم

صدا اصن نداره

شتابش هنوزم خیلی خوبه

خلاصه که 3/5 قیمت گذاشتن البته خودمم تازه چند ماهه خریدمش ...

ضمنا دوستان تو مشهد جایی که محل خرید و فروش موتور هست رو معرفی کنن میخوام برم یدونه ان اس بخرم

farshad 54
02-08-1394, 12:27 قبل از ظهر
[QUOTE=irmacfa;309094]دوستان تو دیوار بودم الان اینو دیدم اومده ، کی ؟ بی صدا

مدل 94 . 2015
بیمه هم میشه .
حجم سیلند 200 سی سی
سرعت نهایی 180 حدودا
ای بی اس
انژکتر

- - - Updated - - -

این عکسا اصلا ایران نیست عزیز من معلومه هندوستان هست بعدشم موتور صفر لاستیک جلوش 60 درصد باید باشه به نظرت

هر چرت و پرتی رو میبینید لطفا انتقال ندین به سایت

180 تا میره خوبه این موتور تاپیک داره و همه زیر و بمش رو دوستان در آوردن

شما که اینقدر اطلاعاتت راجب موتور ضعیفه چه طوری لیدر شدی ؟

البته شما مقصر نیستی اشتباه از مدیریت سایت هست که شمارو انتخاب کرده قبلا هم تذکر داده بودم ولی مثل اینکه پرشین موتور هم داره به آخرای داستانش میرسه متاسفانه چون ول شده به امون خدا

چند سال پیش اکثر کاربرا اطلاعات خوبی داشتن ولی الان آدم یه چیزایی تو سایت میبینه چه از لحاظ اطلاعات فنی و ....... کف میکنه

حیف شد خلاصه پرشین سایت خوبی بود

mohamad.gh
02-08-1394, 11:23 قبل از ظهر
[QUOTE=farshad 54;309185]
جناب تو هر پستی بنده تا الان کذاشتم به جای راهنمایی هی تو سری زدین،اگه اینجا انجمن هست برای رفع مشکل دیگه چرا ادای دعواتون میاد ، دفعه اولم نیست بارها به جای راهنمایی فقط یه چیزی نوشتین ، خوب چیزیه که تو دیوار بود در ضمن من در تاپیک خودش گذراشتمش نوشته بودم که اینجا اشتباه شد

سلام هر چند پست من اسپمه ، ببین رفیق منم پستهای شما رو تو تاپیکها دیدم ، سوالهایی ک میپرسی بارها و بارها مطرح شده و جوابش هم . من خودم برا خرید ان اس فک کنم 175 پست رو خونده بودم . اگه قصد خرید داری و ارزشش رو میدونی وقت بزار و پستهارو از ابتدا تا انتها بخون و یادت باشه هم سوال درست و هم جواب درست رو میتونی پیدا کنی . حواست هم ب کسی ک میپرسه و جواب میده باشه .فرمایش شما هم درسته ، از حرف مدیر هم دلخور نشو اینقدر تو پستها تذکر داده و بی توجهی یا بی اطلاعی دیده ناراحته.
وقت بزار رفیق

ParPar
03-08-1394, 03:32 بعد از ظهر
سلام یه سوال دارم هرکی بلده بگه خواهش
راسته که میگن کیفیت 94 به بعد این موتور بعد شده ؟یا کیفیت مونتاژ این موتور اومده پایین

دوستان زحمت کشیدند و قبلا تفاوت ظاهری در ns200 سری اول و سری دوم رو گفتن:

1) شلگیر روی چرخ عقب که نوشته پولسار داره بزرگتر شده و تقریبا یک بند انگشت با شلگیر روی دوشاخ عقب فاصله داره که این فاصله در سری قدیم ها بیشتره

2) فرمون موتور و کرپی بالا مشکی مات شده

3) رنگ طلایی دو طرف انجین قهوه ای شده

4) علائم هشدار دهنده مثل دمای آب و فشار روغن به سمت چپ کیلومتر شمار

اضافه شده و با لامپ قرمز روشن میشه در صورتیگه در مدل قدیم همه علائم

در lcd سمت راست در کنار هم روشن میشدند.
5)عوض شدن جای درب قمقمه رادیاتور
6) اضافه شدن ضربه گیر روی باک
7) ظاهرا مشکل ضعف انگشتی سوپاپ هم برطرف شده
کلا هندی ها سعی کردن ایرادات رو کمتر کنن و مثل ما نیستن که 30 سال یه چیزی رو تولید کنیم و آخرش از روز اولش بدتر باشه!!!

- - - Updated - - -

سری اول تا اواسط سال 1393 در بازار بوده و در همان سال 1393 نیز سری دوم روانه بازار شده است

- - - Updated - - -

[QUOTE=ALEX_HOT;306230]سلام
-----------------------------------------------
راستی یه چیز جالب (نخندید خخخ)
تو درب سمت چپ انجین این موتور ، روغن جریان داره
من 125 و 150 سی جی داشتم تو اون قسمت روغنی وجود نداشت و فلکه برق توش بود
ولی تو این موتور NS تو بخش برق و بوبینش روغن جریان داره :4chsmu1:

روغن دار بودن سمت درب برق چیز عجیب یا خنده داری نیست برادر من. موتور ان اس رو نمیدونم ولی برای هیوسانگ سیستم برق یا همان بوبین ها در روغن غوطه ور است. ظاهرا برای خنک کاری بیشتر و استهلاک کمتراینگونه طراحی می گردد. مثل کلید های برق روغنی...

ALEX_HOT
03-08-1394, 04:01 بعد از ظهر
[QUOTE=ALEX_HOT;306230]سلام
-----------------------------------------------
راستی یه چیز جالب (نخندید خخخ)
تو درب سمت چپ انجین این موتور ، روغن جریان داره
من 125 و 150 سی جی داشتم تو اون قسمت روغنی وجود نداشت و فلکه برق توش بود
ولی تو این موتور NS تو بخش برق و بوبینش روغن جریان داره :4chsmu1:

روغن دار بودن سمت درب برق چیز عجیب یا خنده داری نیست برادر من. موتور ان اس رو نمیدونم ولی برای هیوسانگ سیستم برق یا همان بوبین ها در روغن غوطه ور است. ظاهرا برای خنک کاری بیشتر و استهلاک کمتراینگونه طراحی می گردد. مثل کلید های برق روغنی...
سلام
بله حق با شماست
برای بنده هم فقط تعجب برانگیز بود و نه مضحک و خنده آور چون تو موتورهای قبلی که داشتم اینطوری نبودن و صرفاً پست ارسالی بنده جهت اطلاع برخی از دوستان بود که مثل من اطلاعشون کمه:thanks:
شما پست های بعدیش هم اگه دقت کنید خواهید دید که برخی از دوستان مخالفت میکردند و فک میکردند موتور من ایراد داره که تو اون محل روغن پمپاژ میشه
:s (9):

abbas.makoei
05-08-1394, 09:15 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان
یه سئوال داشتم هر کی که میدونه لطفا راهنمایی کنه ...
چراغ جلو پالس ان اس پیچ تنظیم نور نداره یعنی همینجور ثابت هست ...

Reza6448
05-08-1394, 11:50 قبل از ظهر
با سلام خدمت اساتید
من یه مشکل تازه ای واسم پیش اومده؛ موتورم تو حالت درجا پت پت میکنه و بعد از حدود 30-40 ثانیه خاموش میشه ولی تو حرکت و پرگاز هیچ مشکلی از نظر حرکت و شتاب نداره 6800km کار کرده و واشر دیافراگم کاربرات رو هم یک بار عوض کردم
به نظر دوستان مشکل از چی میتونه باشه لطفا راهنمایی کنید.

kaveh_am
05-08-1394, 01:03 بعد از ظهر
با سلام خدمت اساتید
من یه مشکل تازه ای واسم پیش اومده؛ موتورم تو حالت درجا پت پت میکنه و بعد از حدود 30-40 ثانیه خاموش میشه ولی تو حرکت و پرگاز هیچ مشکلی از نظر حرکت و شتاب نداره 6800km کار کرده و واشر دیافراگم کاربرات رو هم یک بار عوض کردم
به نظر دوستان مشکل از چی میتونه باشه لطفا راهنمایی کنید.
اگر وقتی سر هست و روزشن میکنید این میشکل رو ندارید میتونه از تنظیم هوای کاربراتور باشه...

Reza6448
05-08-1394, 03:09 بعد از ظهر
نه اتفاقا وقی گرم هست اینجوری میشه
مثلا وقتی از سرکار میرسم خونه دم پارکینگ خاموش میشه دوباره استارت میزنم یه ذره پت پت میکنه باز خاموش میشه

zeroamin
05-08-1394, 07:07 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
یه سئوال داشتم هر کی که میدونه لطفا راهنمایی کنه ...
چراغ جلو پالس ان اس پیچ تنظیم نور نداره یعنی همینجور ثابت هست ...
تا اونجا که من میدونم خیر نداره پیچ تنظیم جدا.ولی 4 تا پیچ آلن بقل فلاپاش رو شل کنی و جایی که میخوای چراغ رو تنظیم کنی حالا پایینتر یا بالاتر یه نفر برات تو اون حالت محکم نگه داره یا خودت یه چیزی بزاری بین کاسه و گلگیر جلو (وقتی میخوای بیاریش بالاتر) و 4 تا پیچ رو صفت کنی روی اون حالت میمونه

- - - Updated - - -

مثلا وقتی از سرکار میرسم خونه دم پارکینگ خاموش میشه دوباره استارت میزنم یه ذره پت پت میکنه باز خاموش میشه
احتمال خیلی زیاد کاربراتور تنظیم نیست.شما کاری که میتونی بکنی وقتی موتور گرمه پیچ گاز در جا رو (که روی درب کلاچه ) رو بچرخون تا دور موتورت روی 1.5 باشه.

kaveh_am
05-08-1394, 08:26 بعد از ظهر
فکر کنم سوال من رو متوجه نشدید.
اگر وقتی سرد هست روشن میکنید و وای میستید تا گرم بشه خاموش نمیشه و وقتی گرم هست(داغ کرده) خاموش میشه میتونه از پیچ تنظیم هوای کاربراتور باشه.
برای من که داغ که میشد (بعد از 2 یاعت تمرین) در جا خاموش میکرد...
وقتی داغ بود پیچ هواش رو تنظیم کردم درست شد.
علتش هم اینه که موتور داغ میکنه و دمایه کاربراتور هم میره بالا در نتیجه بنزین بیشتری تو کاربرات تبخیر میشه و به موتور میرسه و اگر هوا بهش کم برسه خاموش میکنه)
شما میتوند گاز در حالت درجاش رو زیاد کنید و خاموش نشه ولی راندمان کاری موتورتون میاد پایین چون کاربرات تون تنظیم نیس. حالا این که تنظیم هوای کاربراتور شما کجاست رو نمیدونم.

ALEX_HOT
11-08-1394, 12:16 بعد از ظهر
سلام دوستان
خورشیدی جلو NS 14 تاییه
من یه 15 تایی براش خریدم خواستم ببینم مشکلی برا انجینش بوجود نمیاد ؟
چه تغییراتی توش ایجاد میشه ؟
Reza6448
11-08-1394, 01:55 بعد از ظهر
دوستان با توجه به فصل سرما و سر بودن شدید لاستیک های فابریک ان اس تصمیم گرفتم لاستیک عقب رو عوض کنم
میخواستم بدونم تاثیری داره یا بی فایده است؟
لاستیک های پیرللی تو بازار بدرد بوخور هست؟
عزیزانی که تجربه تعویض لاستیک دارن لطفا راهنمایی کنند

Mohsen_14
11-08-1394, 02:07 بعد از ظهر
پیرلی 150 حدود 700 ـه ، 130 فکر کنم کمتر 500 نباشه !

mv agosta
11-08-1394, 02:27 بعد از ظهر
فکر کنم سوال من رو متوجه نشدید.
اگر وقتی سرد هست روشن میکنید و وای میستید تا گرم بشه خاموش نمیشه و وقتی گرم هست(داغ کرده) خاموش میشه میتونه از پیچ تنظیم هوای کاربراتور باشه.
برای من که داغ که میشد (بعد از 2 یاعت تمرین) در جا خاموش میکرد...
وقتی داغ بود پیچ هواش رو تنظیم کردم درست شد.
علتش هم اینه که موتور داغ میکنه و دمایه کاربراتور هم میره بالا در نتیجه بنزین بیشتری تو کاربرات تبخیر میشه و به موتور میرسه و اگر هوا بهش کم برسه خاموش میکنه)
شما میتوند گاز در حالت درجاش رو زیاد کنید و خاموش نشه ولی راندمان کاری موتورتون میاد پایین چون کاربرات تون تنظیم نیس. حالا این که تنظیم هوای کاربراتور شما کجاست رو نمیدونم.

سلام دوستان
اگه عکس این قضیه باشه میتونه دلیلش چیه؟

Alireza.BMW
11-08-1394, 03:13 بعد از ظهر
سلام دوستان
خورشیدی جلو NS 14 تاییه
من یه 15 تایی براش خریدم خواستم ببینم مشکلی برا انجینش بوجود نمیاد ؟
چه تغییراتی توش ایجاد میشه ؟
هیچ مشکلی پیش نمیاد... با یک دندونه بزرگتر کردنش بهترم هستش... شتاب موتور خیلی خیلی کم میاد پایین که محسوس نیستش... سرعت دنده ها 5 کیلومتر به ازای هر دنده بیشتر میشه در نتیجه دور موتور میاد پایینتر که باعث مصرف سوخت کمتر و اصطلاک کمتر میشه اما تاپ اسپید تغییری نیمکنه... مثلا شما با دنده با دور موتور 8 سرعت 100 رو میرید در حالت فابریک حالا شما در دور موتور 8 سرعت 105 رو میرید

e.jaber.g
11-08-1394, 03:17 بعد از ظهر
دوستان با توجه به فصل سرما و سر بودن شدید لاستیک های فابریک ان اس تصمیم گرفتم لاستیک عقب رو عوض کنم
پیرلی اصفهان 140 رو پرسیدم میگفت دویست و خورده ای
خوب هس پیرلی؟

M E H D I
11-08-1394, 10:25 بعد از ظهر
عالیه شک نکن ... یکی از بهترین برندها پیرلی هست که واسه موتور سنگین هم لاستیک می زنه

zeroamin
12-08-1394, 11:29 قبل از ظهر
پیرلی 150 حدود 700 ـه ، 130 فکر کنم کمتر 500 نباشه !
چه خبره؟!!!! لاستیک مازراتی کواتروپورته که نمیخوای بخری.گمرک 150 پیرلی دوروبر 280 تا 330 تومنه.
700 تومن پول یه جفت لاستیک میشلن پژوییه.جنگه مگه 700 تومن لاستیک موتور؟!اسلیک که نمیخواد که مگه میخواد بره تو پیست

roma
12-08-1394, 12:15 بعد از ظهر
خیر تاثیری تو لیز خوردنش خیلی نداره شاید ۱۰درصد بهتر از فابریکی عمل کنه تو اب من یک سال رو پالس ۲۲۰داشتم ۱۴۰پیرلی رو ۳۸۵تومن گرفته بودم ساخت برزیل ۲۰۱۲
تفاوت با فابریک شامل زیبای موتور طول عمر بیشتر از نمونه فابریکی و نرمی مناسب افزایش قدرت هندلینگ و تعادل موتور و ترمز گیری تو مسیر خشگ(نه اب) میشه
اگه هدف شما فقط لیز نخوردن تو اب بهتره اصلا سمت پیرلی که لاستیک ریس هست مناسب پیست نری یک جفت لاستیک گل درشت از همین یاسا بندازی کارت راه میافته
کلا موتور چون سبک هست سریع لیز میخوره عقبش شما با ماشین هم دستی بکشی تو بارون یه ۲۰متری لیز میخوره فقط ترمز abs هست که به داد ادم میرسه والا غیر

فرستاده شده از HUAWEI P7-L10ِ من با Tapatalk

M E H D I
12-08-1394, 08:12 بعد از ظهر
تایید میشه لاستیکهای خودش مشکلی نداره دوست عزیز پول الکی خرج نکن .. هم تو خشکی چسبندگی خوبی داره هم تو بارون .. من این دو روز که بارون یه کله میومد هم با موتور رفتم سر کار اصلا به مشکل برنخوردم شما هر لاستیکی بندازی رو خط کشیها ترمز بزنی سر می خوره ... کلا تو بارون و زمینهای خیس باید جوری رانندگی کنی و سرعتت رو تنظیم کنی که با رها کردن گاز و دنده معکوس بتونی به موقع سرعت موتور رو کم کنی و توقف کنی

Mohsen_14
13-08-1394, 03:14 بعد از ظهر
چه خبره؟!!!! لاستیک مازراتی کواتروپورته که نمیخوای بخری.گمرک 150 پیرلی دوروبر 280 تا 330 تومنه.
700 تومن پول یه جفت لاستیک میشلن پژوییه.جنگه مگه 700 تومن لاستیک موتور؟!اسلیک که نمیخواد که مگه میخواد بره تو پیست

چه سری از پیرلی ؟!
مخصوص چه موتوری و چه جاده ای ؟ همینطوری از پیرلی حرف زدن مثل اینه که بری دم مغازه و بگی شیرینی میخوام ....
لاستیک پیرلی 160 سری دیابلو روسو 2 قیمت 750 تا 800 هست . حالا اگه 150 اش 280 تومنه دیگه باریکلا به مغازه دار که داره از قیمت جهانی هم کمتر میده .
شما یه نگاه به اینها بنداز و حداقل از شکل آجش بگو کدوم از اینها رو قیمت کردی ؟

کسی که میخواهد لاستیک برند انتخاب کنه برا موتورش حداقل باید بدونه چی بگیره که نشه حکایت هزینه کردن و نتیجه نگرفتن . فقط اسم پیرلی روی لاستیک باشه که بدرد نمیخوره ، باید مناسب اون موتور و شرایط رانندگی باشه .
لاستیک تقلبی هم نمیدونم تو بازار هست یا نه و حداقل من نشنیدم ولی تو ایران هر چیزی ممکنه .

.

malmal
14-08-1394, 11:28 بعد از ظهر
درود
کسی سند پالس 200 ان اس داره برای فروش؟فقط سند میخوام

zeroamin
15-08-1394, 12:29 بعد از ظهر
تایید میشه لاستیکهای خودش مشکلی نداره دوست عزیز پول الکی خرج نکن .. هم تو خشکی چسبندگی خوبی داره هم تو بارون .. من این دو روز که بارون یه کله میومد هم با موتور رفتم سر کار اصلا به مشکل برنخوردم شما هر لاستیکی بندازی رو خط کشیها ترمز بزنی سر می خوره ... کلا تو بارون و زمینهای خیس باید جوری رانندگی کنی و سرعتت رو تنظیم کنی که با رها کردن گاز و دنده معکوس بتونی به موقع سرعت موتور رو کم کنی و توقف کنی
منم قبول دارم حرف آقا مهدی رو.لاستیکاش چه تو خشکی چه تو بارون اگر بلد باشی چطوری ترمز بگیری خیلی خوبه.فقط رو پلهای آهنی و خط کشی ها سرمیخوره.که باید سعی کنی روشون نری اصلا.اگر بحث زیباییه خب داستانش فرق داره.لاستیک پهنتر بیشتر به چشم میاد.یاسا هم خوبه ولی من نمیپسندم لاستیک موتور میشه مثل سی جی و این تریل چینیا.زشت میشه قیافه موتور

- - - Updated - - -

چه سری از پیرلی ؟!
مخصوص چه موتوری و چه جاده ای ؟ همینطوری از پیرلی حرف زدن مثل اینه که بری دم مغازه و بگی شیرینی میخوام ....
لاستیک پیرلی 160 سری دیابلو روسو 2 قیمت 750 تا 800 هست . حالا اگه 150 اش 280 تومنه دیگه باریکلا به مغازه دار که داره از قیمت جهانی هم کمتر میده .
شما یه نگاه به اینها بنداز و حداقل از شکل آجش بگو کدوم از اینها رو قیمت کردی ؟

کسی که میخواهد لاستیک برند انتخاب کنه برا موتورش حداقل باید بدونه چی بگیره که نشه حکایت هزینه کردن و نتیجه نگرفتن . فقط اسم پیرلی روی لاستیک باشه که بدرد نمیخوره ، باید مناسب اون موتور و شرایط رانندگی باشه .
لاستیک تقلبی هم نمیدونم تو بازار هست یا نه و حداقل من نشنیدم ولی تو ایران هر چیزی ممکنه .

.
آجاش مثل اون sport demon بود.شبیه لاستیک نینجا.اون دوستمون هم که همین حدود قیمت داد تو اصفهان.فقط من نگفتم این قیمت رو.700 واقعا زیاده.اگر موتور سنگین باشه باز ارزش داره ولی نه برای این موتورهای پلاک ملی که ما میتونیم سوار شیم 300 تومن بیشتر برای لاستیک هزینه کنی اشتباهه.مگه واقعا بچه پولدار باشی و برات این پولا پول نباشه.احتمالا قیمتی که شما میدی برای بچه های سنگین سواره.

Gladiator
15-08-1394, 06:53 بعد از ظهر
دوستان کسی میتونه یکم قضیه ی شاتون کوتاه وبلند بودن رو توضیح بده ؟کدومش بهتره با بهتر بگم برای مسافت های طولانی کودوم بهتره ؟عواملی که به هرکدوم از این ها اسیب میرسونه مثلا شاتون بلندرو چه چیزایی اسیب میرسونه بهش و شاتون کوتاه چطور ؟از این داستانا دیگه ....خیلی ممنون میشم

جای این پرسش اینجا نیست
ولی من پاسخ میدم ، لطفا اینجور مسایل رو تو بخش فنی مطرح کنید و یکم تاپیک ها رو مطالعه کنید
شاتون همون دسته پیستونه ، رابط بین پیستون و میل لنگ
کوتاه بودن شاتون کاهش ارتفاع سیلندر رو به همراه داره ، در نتیجه پیستون مسافت کمتری رو برای چرخوندن میل لنگ طی میکنه که این باعث میشه شتاب بیشتری رو ارایه کنه و همینطور عکس این قضیه هم صادقه
پس انجینی که شاتون کوتاه تری داره شتاب بیشتری هم داره که این مزیتشه ، عیبش هم اینه که گشتاور وسیله کمتر از شاتون بلنده و بنظر من قدرتش کمتره ( البته این برداشتیه که من ازش دارم )
تمام این اندازه ها و محاسبات بر طبق اصولی انجام میشه که در این بخش نمیگنجه

ابوالفضل88
17-08-1394, 07:11 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

ابوالفضل88
17-08-1394, 03:18 بعد از ظهر

دوستان ان اس تو صبح ها سرد چجوری روشن میشه ؟

سرگاز تو جاده چقد میره ؟

irmacfa
17-08-1394, 06:44 بعد از ظهر
کارخانه NS کجاست ؟ ایران !

M E H D I
17-08-1394, 06:57 بعد از ظهر
شهرک صنعتی سروستان شیراز در استان فارس

می خوای بری اونجا واسه تکمیل کردن تحقیقات؟ من می گم مستقیم برو هند دم کمپانی باجاج خخخخخخخخخخخ (شوخی کردم ناراحت نشی)

irmacfa
18-08-1394, 07:41 بعد از ظهر
شهرک صنعتی سروستان شیراز در استان فارس

می خوای بری اونجا واسه تکمیل کردن تحقیقات؟ من می گم مستقیم برو هند دم کمپانی باجاج خخخخخخخخخخخ (شوخی کردم ناراحت نشی)

:4chsmu1: نه بابا برم ببینم قیمت اونجاش چقدره اینجا خیلی گرون میدن

هادی1360
20-08-1394, 12:24 بعد از ظهر
سلام
دوستان موتور من چندوقتی با هر بار چرخاندن سوییچ نشانگر بنزین یک مقدار از باک را نشان میده تازه بعد از مسافتی هم یک مقدار از باک را نشان میده بردم تعمیرکار یک گفت باید جا بندارم احتمالا از جا درامده یکی دیگر گفته باید درجه باک را بخر حدودا 80 تومان بدون دست مزد
کسی میدونه ایرادش اصلا برای چیه

behnamrazavi
20-08-1394, 12:28 بعد از ظهر
سلام
دوستان موتور من چندوقتی با هر بار چرخاندن سوییچ نشانگر بنزین یک مقدار از باک را نشان میده تازه بعد از مسافتی هم یک مقدار از باک را نشان میده بردم تعمیرکار یک گفت باید جا بندارم احتمالا از جا درامده یکی دیگر گفته باید درجه باک را بخر حدودا 80 تومان بدون دست مزد
کسی میدونه ایرادش اصلا برای چیه
برا منم زیاد دقیق نیست

Gladiator
20-08-1394, 02:33 بعد از ظهر
کلا آمپر بنزین دیجیتالی موتورای باجاج همینجوریه ، بعد یه مدت درست نشون نمیده ، انگار شناورش گیر میکنه

ALEX_HOT
20-08-1394, 04:58 بعد از ظهر
دوستان سلام
این هشدار جک بغل موتور من انگاری خراب شده
از رو جک که درش میارم اون گزینه Side Stan خاموش میشه ولی تو حین حرکت خود به خود روشن میشه
آیا خراب شده ؟ یا با ریگلاژ درست میشه ؟
اگه تاپیکی ، راهنمایی چیزی هست ممنون میشم کمک کنید
:20:

CHELSEA
20-08-1394, 05:44 بعد از ظهر

:sad:

mohamad.gh
20-08-1394, 10:18 بعد از ظهر
دوستان سلام
این هشدار جک بغل موتور من انگاری خراب شده
از رو جک که درش میارم اون گزینه Side Stan خاموش میشه ولی تو حین حرکت خود به خود روشن میشه
آیا خراب شده ؟ یا با ریگلاژ درست میشه ؟
اگه تاپیکی ، راهنمایی چیزی هست ممنون میشم کمک کنید
:20:

جک منم همین مشکل رو داشت . ی سری چسب هست ک موبایلیا دارن ، یطرفش چسبه سمت دیگش ی ابر نرم نازکه . ب دو طرف بزن ردیف میشه

ALEX_HOT
20-08-1394, 10:40 بعد از ظهر
جک منم همین مشکل رو داشت . ی سری چسب هست ک موبایلیا دارن ، یطرفش چسبه سمت دیگش ی ابر نرم نازکه . ب دو طرف بزن ردیف میشه
ممنون برادر
عکسی چیزی دارید ؟
همونطوری چسبو بزنم حله ؟

mohamad.gh
20-08-1394, 11:59 بعد از ظهر
ممنون برادر
عکسی چیزی دارید ؟
همونطوری چسبو بزنم حله ؟

آره رفیق .چیز بخوصوصی نیست . فردا عکس چسب رو برات میزارم .

mohamad.gh
22-08-1394, 11:25 بعد از ظهر
ممنون برادر
عکسی چیزی دارید ؟
همونطوری چسبو بزنم حله ؟

دو طرف رو بزن . روی جک و بدنه

- - - Updated - - -

امروز مرز اینچه برون جای دوستان خالی 94-08-22

هادی1360
23-08-1394, 11:09 قبل از ظهر
شرمنده نیازی به چسب نیست برای منم این مشکل وجود داشت
در کنار جک بغل یک قطعه فلزی کوچک مشکی رنگ به اندازه نیم در سه سانت وجود داره که حالت آهن ربایی برای جک پیدا میکنه وقتی جک بغل را خواباندی با اچار پیچش و شل و سفت کن و یکم تنظیم کنی می بینی علامت جک خاموش میشه فقط بعضی مواقع پیچ که شل میشه این تنظیم بهم میخوره همین و بس

ALEX_HOT
24-08-1394, 10:14 قبل از ظهر
سلام به دوستان عزیز
آقایون موتور بنده دود سفید از اگزوزش بیرون میاد
بعد که موتور گرم میشه ، دود از بین میره
این مربوط به هوای سرده یا خدای ناکرده موتور چیزیش شده ؟
موتور شما هم اینطوری هست یا نه ؟
ممنون:au:

shaahinah
24-08-1394, 11:27 قبل از ظهر
سلام به دوستان عزیز
البته هوای سرد که ماشین ها هم دود سفید میکنن ولی ببین تو اگزوزت چرب نیست با انگشت بکش توش ببین نباید توش چرب باشه در اون صورت روغن سوزی داری و حتی پس از گرم شدن هم دود سرمه ای رنگ میکنه

VAHID
24-08-1394, 12:59 بعد از ظهر
سلام به دوستان عزیز

دود سفید نشانه اب سوزی هست

ممکنه واشر سر سیلندر سوزونده باشه

داخل اب رادیات روغن نیست؟روغن موتور کف نکرده؟

اگر جایی باشه که کمپرس سنج داشته باشه میتونید بفمید که واشر سوزونده یا نه

ALEX_HOT
24-08-1394, 02:33 بعد از ظهر
البته هوای سرد که ماشین ها هم دود سفید میکنن ولی ببین تو اگزوزت چرب نیست با انگشت بکش توش ببین نباید توش چرب باشه در اون صورت روغن سوزی داری و حتی پس از گرم شدن هم دود سرمه ای رنگ میکنه

تو خروجی اگزوز دست کشیدم دودش به شدت سیاه بود ولی اصلا چرب نبود - دستمو به هم کشیدم پاک شد
وقتی گرم میشه دود قطع میشه

دود سفید نشانه اب سوزی هست

ممکنه واشر سر سیلندر سوزونده باشه

داخل اب رادیات روغن نیست؟روغن موتور کف نکرده؟

اگر جایی باشه که کمپرس سنج داشته باشه میتونید بفمید که واشر سوزونده یا نه
ممکنه از سوخت باشه ؟ چون یکی از دوستانم میگفت این جایگاههای سوخت کم لطفی زیاد میکنن
داخل رادیات چک کردم کاملا سبز رنگ مثل روز اولش - مخزنش هم یه ذره کم نکرده بود
روغن موتور رو هم از شیشه مخصوص نگاه کردم کاملا زلاله - آخه سه روزه عوض کردم ولی کف نداشت و کاملا تمیز
امکان داره از کاربرات باشه ؟

تشکر از راهنمایی شما عزیزان

shaahinah
24-08-1394, 03:00 بعد از ظهر

دوست عزیز شما ببین ظهر که هوا گرمتره روشن میکنی بازم دود سفید میده بیرون اگه فقط صبحه که هوا سرده مشکلی نداره ولی اگه تو هوای روز که گرمه دود بده مشکل داره

ALEX_HOT
24-08-1394, 04:00 بعد از ظهر
دوست عزیز شما ببین ظهر که هوا گرمتره روشن میکنی بازم دود سفید میده بیرون اگه فقط صبحه که هوا سرده مشکلی نداره ولی اگه تو هوای روز که گرمه دود بده مشکل داره

همون اول صبح اینطوره و شبا که سرده
فک کنم زیادی حساس شدم
امیدوارم مشکلی نداشته باشه - آخه تا حالا ندیده بودم موتور ها دود سفید بدن بیرون:sad:

farshad 54
24-08-1394, 04:16 بعد از ظهر
اون دود نیست بخاره

مشکلی هم نداره نگرانش نباش

موتور هر وقت دود سیاه کرد مشکل تنظیم کاربرات و یا کثیفی کاربرات داره

دود آبی مشکل روغن سوزی

غیر از این دو مدل دود هم هیچ موتوری دود نمیکنه به رنگ دیگه

ALEX_HOT
26-08-1394, 09:55 بعد از ظهر
سلام دوستان
این کلیپ حقیقت داره ؟

یه کامنت هم گذاشتن به این شرح ...
"با حذف قطعه ترانزیستور محدود کننده سرعت در برق موتور"
دوستان لطفا توضیح بدید این محدود کننده کدوم قسمته و چطور میشه قطعش کرد
چه عواقب (ضرر) و سودی داره ؟
VAHID
27-08-1394, 09:33 قبل از ظهر
سلام دوستان
این کلیپ حقیقت داره ؟

فکر میکنم کات اف رو حذف میکنه که ظرر داره برای انجین و عمر موتور میاد پایین

در همین حد بگم که چهار دفعه با این سرعت بری قطعا انجین مرخصه و پیاده میشه

سیستم این موتور برای این سرعتا طراحی نشده و تو این سرعت شما کنترلی رو موتور نداری

kaveh_am
27-08-1394, 10:37 قبل از ظهر
تو سرپایینی بود..!!

mohamad.gh
27-08-1394, 03:03 بعد از ظهر
158 تا پر کرد ؟!!! ای ول موتور هندی . کلیپو ظبط کردم برا هر کی 200 داره پز بدم:crazy: . البته باید با gps تست بشه تا معلوم بشه چقدر تخفیف داره . این ک تو این سرعت فشار زیادی رو انجینه درست ، ولی 158 تا م خیلیه گ اگه از دوستان کسی با برداشتن اون قطعه ک نمیدونم کجای انجینه ب این سرعت رسید کلیپ بزاره . از کسی ک زیر کلیپ نظر داده میپرسم ببینم این دروغ چقدرش راسته:29dz8zk:

ahmadra.2520
06-09-1394, 06:58 قبل از ظهر
با سلام به اعضای محترم انجمن

من میخوام ns 200 بگیرم ولی یه چیز خیلی رفته رو اعصابم
تمام سایت هایی که توش موتور کارکرده میفروشن یا ۹۰ درصد بنگاه های فروش موتور پر از ns200 دست دومه
مشکل خاصی داره که اکثرا بعد از خرید میفروشنش؟ اخه خیلی هاش واقعا در حد نو هست
ممنون میشم اگر اطلاع رسانی کنید که بتونم تصمیم گیری کنم

M@hdi
06-09-1394, 02:49 بعد از ظهر
سلام
نه داداش مشکل خاصی نداره بعضیها نسبت به پولی که دادن توقع زیادی دارن بعضیها هم از عهده رسیدگیش بر نمیان
شما وقت بذاری تاپیک رو مطالعه کنی به جواب همه سوالهات می رسی

zeroamin
09-09-1394, 11:34 قبل از ظهر
سلام دوستان
این کلیپ حقیقت داره ؟

این کلیپو چند ماه پیش تو یوتیوب دیدم و از آدرسش پیگیر شدم و رفتم به فیسبوکش.توی کلمبیا ضبط شده.موتور اگزوز شیپوری داره یعنی اگزوزش شبیه اگزوز سی جیه.یه سری تغییرات روش انجام شده و کیت تقویتش رو توی فیسبوک برای فروش داشت.عمده ترین تغییرش اگزوز شیپوری بود.

- - - Updated - - -

من بالاخره کاتالیزوزه موتورو در آوردم.واقعا تغییرش محسوسه.صدای اگزوز بم تر شده.در جا که کار میکنه یا وقتی گاز میدی و ول میکنی اون صدای تاپ تاپ اگزوز پالسای قدیمی رو میشنوی.تو حداکثر سرعت تاثیری نداشت ولی راحتتر به تاپ اسپید میرسه.شتاب واقعا بهتر شده حتی با اینکه موتور 18000 تا کارکرده به نظرم از روزای اولم شتابش بهتر شده.راستی اون لرزش تو دور موتور 6 هم درست شده.پیشنهاد میدم برین دربیارین.من 40 تومن هزینم شد.فقط اون جوشکاری آبکاری زیر اگزوزو خراب کرده یه مقدار.برای همین میخوام یه فلاپ آپاچی بگیرم زیر انجین ببندم.

ALEX_HOT
09-09-1394, 01:08 بعد از ظهر
این کلیپو چند ماه پیش تو یوتیوب دیدم و از آدرسش پیگیر شدم و رفتم به فیسبوکش.توی کلمبیا ضبط شده.موتور اگزوز شیپوری داره یعنی اگزوزش شبیه اگزوز سی جیه.یه سری تغییرات روش انجام شده و کیت تقویتش رو توی فیسبوک برای فروش داشت.عمده ترین تغییرش اگزوز شیپوری بود.

- - - Updated - - -

من بالاخره کاتالیزوزه موتورو در آوردم.واقعا تغییرش محسوسه.صدای اگزوز بم تر شده.در جا که کار میکنه یا وقتی گاز میدی و ول میکنی اون صدای تاپ تاپ اگزوز پالسای قدیمی رو میشنوی.تو حداکثر سرعت تاثیری نداشت ولی راحتتر به تاپ اسپید میرسه.شتاب واقعا بهتر شده حتی با اینکه موتور 18000 تا کارکرده به نظرم از روزای اولم شتابش بهتر شده.راستی اون لرزش تو دور موتور 6 هم درست شده.پیشنهاد میدم برین دربیارین.من 40 تومن هزینم شد.فقط اون جوشکاری آبکاری زیر اگزوزو خراب کرده یه مقدار.برای همین میخوام یه فلاپ آپاچی بگیرم زیر انجین ببندم.
سلام داداش
مبارک باشه
درصورت امکان میشه یه چند تا عکس از زوایای مختلف قرار بدید ؟
با تشکر فراوان

mohamad.gh
09-09-1394, 11:38 بعد از ظهر
94-09-06 گلستان بلندیهای اولنگ . جای دوستان خالی

mohamad.gh
12-09-1394, 04:08 بعد از ظهر
امروز رفتم پیش یکی از دوستان تا کاتالیزور رو خالی کنم . منبع رو باز کردیم توش خالی بود ، حتما داخل اون قطعه ای ک کنار منبع هست قرار داره ، اونو باز نکردم . ی نکته جالبم بهتون بگم . اگه دقت کنین رو منبع کوچیکه ی پیچ داره ک باز میشه ، رفیقمون میگفت میتونین ی شلنگ نسوز با بست بهش وصل کنین ، جلو اگزوز رو نگه دارین و باهاش لاستیک رو باد بزنین .

zeroamin
13-09-1394, 11:24 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]اینم عکس لوله اگزوز بعد از در آوردن کاتالیزور.اون قطعه مربع شکل کامل درمیاد(کاتالیزوز در اصل همونه و جالبه که فقط یه لوله ورودی داره و خروجی نداره).توی اون قسمت لوله ای هم که دو سرش جوش خورده هم توری داره اونم آب کرد و درآورد.

VAHID
13-09-1394, 02:03 بعد از ظهر
امروز رفتم پیش یکی از دوستان تا کاتالیزور رو خالی کنم . منبع رو باز کردیم توش خالی بود ، حتما داخل اون قطعه ای ک کنار منبع هست قرار داره ، اونو باز نکردم . ی نکته جالبم بهتون بگم . اگه دقت کنین رو منبع کوچیکه ی پیچ داره ک باز میشه ، رفیقمون میگفت میتونین ی شلنگ نسوز با بست بهش وصل کنین ، جلو اگزوز رو نگه دارین و باهاش لاستیک رو باد بزنین .

دوست عزیز گاز هایی که از اگزوز خارج میشن حرارت نسبتا بالایی دارن و دارای یکسری مواد مظر و هیدورکربن های نسوخته هستند که این ترکیبات اصلا برای باد کردن تایر مناسب نیستند.گذشته از این ها فشار زیادی به انجین وارد میکنه مسدود کردن راه خروج دود.نوعی فشار معکوس سر پیستون اعمال میشه

ali_r
13-09-1394, 05:00 بعد از ظهر
قابل توجه دارندگان پالسns200 بخونید ضرر نداره

iman-323
16-09-1394, 02:09 قبل از ظهر
با سلام خدمت دوستان . من یه چند وقتی هس که ان اس گرفتم ولی از شانس بدم همش بارون بود از وقتی که تحویل گرفتم . امروز بعد دو روز اومدم استارت بزنم که به این مورد بر خوردم وقتی که سوییچ رو باز کردم چیزی تو صفحه کیلومتر ندیدم . احساس کردم که باتری موتور خابیده ولی استارت خورد و روشن شد ؟ بعد روشن شدن به فاصله 5 ثانیه کیلومتر و دور موتور راه افتاد . چند بار روشن و خاموش کردم مشکلی نبود ولی بعد مدت 2 ساعت از نو همونطوری شد . در ضمن ساعت هم ریست میشه .

مشکل از کجا هست لطفا راهنماییم کنید . یه سوال دیگه هم این که اون سرویس دوره ای هست که علامت آچار مییاد هر کاری میکنم نمیتونم رسیتش کنم .
ببخشید سوالاتم طولانی شد .

BKING
16-09-1394, 07:52 قبل از ظهر
با سلام خدمت دوستان . من یه چند وقتی هس که ان اس گرفتم ولی از شانس بدم همش بارون بود از وقتی که تحویل گرفتم . امروز بعد دو روز اومدم استارت بزنم که به این مورد بر خوردم وقتی که سوییچ رو باز کردم چیزی تو صفحه کیلومتر ندیدم . احساس کردم که باتری موتور خابیده ولی استارت خورد و روشن شد ؟ بعد روشن شدن به فاصله 5 ثانیه کیلومتر و دور موتور راه افتاد . چند بار روشن و خاموش کردم مشکلی نبود ولی بعد مدت 2 ساعت از نو همونطوری شد . در ضمن ساعت هم ریست میشه .

مشکل از کجا هست لطفا راهنماییم کنید . یه سوال دیگه هم این که اون سرویس دوره ای هست که علامت آچار مییاد هر کاری میکنم نمیتونم رسیتش کنم .
ببخشید سوالاتم طولانی شد .
سلام
مبارک باشه
موتورو صفر گرفتید ؟
به نظرم باطریش ضعیف هست

Saeed62
16-09-1394, 07:00 بعد از ظهر
سلام به دوستان موتور دوست داشتم پیام های که در باره ns گذاشتین میخوندم
که درباره روغن موتور بحث زیادی شده از جمله مارکش من خودم نمایندگی فروش روغن دارم از ۵ شرکت ایرانی وهمچنین مارک های خارجی پول اضافی ندهید
مارکهای ایرانی هم خوب هستن فقط موقع خرید به پسوندروغن توجه کنید
در دفترچه راهنمای موتور توجه کنید از پسوند sl استفاده کرده پس شما
از روغن اتوماتیک ۲۰-۵۰ SL یا ۲۰-۵۰ SAE میتوانید استفاده کنید
روغن پارس پایا از این جمله هست با قیمت لیتری ۱۰۰۰۰ تومان

iman-323
17-09-1394, 12:58 قبل از ظهر
نه قربان .3 هزار کارکرده امروز خوب بود . احساس منم همین هست ولی راحت استارت میخورد .

- - - Updated - - -

نه قربان .3 هزار کارکرده امروز خوب بود . احساس منم همین هست ولی راحت استارت میخورد .

سلام
مبارک باشه
موتورو صفر گرفتید ؟
به نظرم باطریش ضعیف هست

داداش گل درباره ی ریست اون سرویس دوره ای هم توضیح میدید . همون آچار خودمون ؟

zeroamin
17-09-1394, 03:18 بعد از ظهر
سلام به دوستان موتور دوست داشتم پیام های که در باره ns گذاشتین میخوندم
که درباره روغن موتور بحث زیادی شده از جمله مارکش من خودم نمایندگی فروش روغن دارم از ۵ شرکت ایرانی وهمچنین مارک های خارجی پول اضافی ندهید
مارکهای ایرانی هم خوب هستن فقط موقع خرید به پسوندروغن توجه کنید
در دفترچه راهنمای موتور توجه کنید از پسوند sl استفاده کرده پس شما
از روغن اتوماتیک ۲۰-۵۰ SL یا ۲۰-۵۰ SAE میتوانید استفاده کنید
روغن پارس پایا از این جمله هست با قیمت لیتری ۱۰۰۰۰ تومان
روغنهای ایرانی هیچکدوم استاندارد jaso ma ندارن یعنی برای ماشین تولید شدن.پس برای موتوری مثل ان اس که حساسه و تکنولوژیش بالاس مناسب نیستن.حداقل ضررش اینه که عمر صفحه کلاج رو کم میکنه.بحث اینکه هم صفحه کلاح هم گریبکس و هم انجین توی یک روغنه برعکس ماشین که همه از هم جدان هم که بماند.
یه مطلب دیگه ای که هست اینه که 90 درصد روغن فروشا و تعویض روغنیا و حتی موتورسازا نمیدونن jaso ma چی هست اصلا.وقتی میگی jaso ma یارو با تعجب نگات میکنه فکر میکنه داری مریخی حرف میزنی

Gladiator
17-09-1394, 06:49 بعد از ظهر
90 درصد روغن فروشا و تعویض روغنیا و حتی موتورسازا نمیدونن jaso ma چی هست اصلا.وقتی میگی jaso ma یارو با تعجب نگات میکنه فکر میکنه داری مریخی حرف میزنی
:25r30wi:

castrol gp هست که بدرد این موتور نمیخوره ، چون سطح کیفیش sg هست و فکر نمیکنم استاندارد jaso ma باشه
addinol , motul , motorex روغنهایی هستن که استاندارد jaso ma دارن ، اگه بتونین پیدا کنین

M@hdi
17-09-1394, 07:19 بعد از ظهر
احتمالا چراغ برق پیدا بشه
یعنی همین 10w50 شو بریزیم یا 20w50 هم داره؟ این همون روغنیه که یکی از دوستان می گفت هر 4000 تا عوض می کنه و لیتری 50 تومن هست؟

Gladiator
17-09-1394, 11:06 بعد از ظهر
احتمالا چراغ برق پیدا بشه
یعنی همین 10w50 شو بریزیم یا 20w50 هم داره؟ این همون روغنیه که یکی از دوستان می گفت هر 4000 تا عوض می کنه و لیتری 50 تومن هست؟

بازه گرانروی 10w50 از 20w50 بیشتره ، پس روغن بهتریه ، واسه ns اگه 5w40,10w40,10w50 و 20w50 بریزین جواب میده ، تو دفترچه اصلیش که نوشته هر 10.000 کیلومتر عوض کنید ، از قیمتش اطلاعی ندارم

ali-mg2
05-10-1394, 02:41 بعد از ظهر
سلام دوستان منم مشکل دوستمون با نام کاربری iman-323 ([Only registered and activated users can see links]) رو دارم
تابستون 94 یه ns صفر خریدم اما منم مشکل روشن نشدن کیلومتر رو دارم یعنی موتور روشن میشه اما کیلومتر بعد از 30 ثانیه تا یک دقیقه روشن میشه و دقت کردم تو هوای سرد بیشتر اینطوری میشه
مشکل از باطری نیست چون من باطری هم عوض کردم
در ضمن علامت آچار روی کیلومتر هم هر چی دوتا کلید رو در حالت تریپ 2 میگیرم نمیره . تعمیرکارم گفت میتونه درستش کنه و باید کیلومتر رو باز کنه اما در مورد روشن نشدن برق کیلومتر چیزی نمیدونست .
نو رو خدا شما که تهران هستید از تعمیر کاراتون سوال کنید یه راهنمایی کنید .
تشکر فراوان

shaahinah
05-10-1394, 10:00 بعد از ظهر
سلام دوستان یه چند روزه موتورم صدای تاق تاق خفیفی میده یعنی از تو انجین صدا در میاد انگاری کارکرد موتورم 15 هزارتاس و سر هر 1000 کیلومتر روغن و تعویض کردم و روغن خوب ریختم فیلتر هوا و روغن هم سر 5 هزارتا عوض کردم فقط تا الان فیلر گیری نکردم بردم نشون یه تعمیر کار دادم گفت صدای شاتونه و یه تعمیر کار دیگه بردم گفت زنجیر تایمه دوستان کسی این مشکل واسش پیش اومده لطفا اگه کسی اطلاعی داره یا واسش تا حالا مشکل شاتون پیش اومده جواب بده ممنون میشم

VAHID
05-10-1394, 10:31 بعد از ظهر
سلام دوستان یه چند روزه موتورم صدای تاق تاق خفیفی میده یعنی از تو انجین صدا در میاد انگاری کارکرد موتورم 15 هزارتاس و سر هر 1000 کیلومتر روغن و تعویض کردم و روغن خوب ریختم فیلتر هوا و روغن هم سر 5 هزارتا عوض کردم فقط تا الان فیلر گیری نکردم بردم نشون یه تعمیر کار دادم گفت صدای شاتونه و یه تعمیر کار دیگه بردم گفت زنجیر تایمه دوستان کسی این مشکل واسش پیش اومده لطفا اگه کسی اطلاعی داره یا واسش تا حالا مشکل شاتون پیش اومده جواب بده ممنون میشم

دوست عزیز صدای شاتون مثل گرفت اهن به اهن هست.وصدای زنجیرتایم تیک تیک هست که از سیلندر میاد.

به هر حال تا موتورو ندید نمیشه نظر داد بهترین راه مراجعه به یه تعمیر کار ماهر هست

irmacfa
06-10-1394, 07:47 بعد از ظهر
سلام NS راهنما داره؟

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Reza6448
07-10-1394, 07:31 قبل از ظهر
اگر منظورتون دفترچه راهنما هست بعله داره
زیر زین پشت کیف ابزار

irmacfa
07-10-1394, 01:29 بعد از ظهر
اگر منظورتون دفترچه راهنما هست بعله داره
زیر زین پشت کیف ابزار

:biggrin: نه چهارطرفه راهنما ، از اون که ماشین عروس چهارطرفه روش میکنه ، مثل موتور 125

irmacfa
08-10-1394, 04:49 بعد از ظهر
چرا پولسار ۲۰۰ns سه شمع دارد؟

RMnOF

amirhosein021
08-10-1394, 08:51 بعد از ظهر
سلام رفقا. اون روغنی که صفحه قبل در بارش شد برای جا رفتن دنده ها هم مفیده؟اخه دنده یک من یخورده بد جا میره. و برای سرویس چرخ ها تعمیر کار خوب سراغ ندارین طرفای نارمک؟ کارکرد متور 2500تاس

فرستاده شده از HUAWEI Y511-U30ِ من با Tapatalk

Reza6448
09-10-1394, 09:44 قبل از ظهر
سلام دوستان منم مشکل دوستمون با نام کاربری iman-323 ([Only registered and activated users can see links]) رو دارم
تابستون 94 یه ns صفر خریدم اما منم مشکل روشن نشدن کیلومتر رو دارم یعنی موتور روشن میشه اما کیلومتر بعد از 30 ثانیه تا یک دقیقه روشن میشه و دقت کردم تو هوای سرد بیشتر اینطوری میشه
مشکل از باطری نیست چون من باطری هم عوض کردم
در ضمن علامت آچار روی کیلومتر هم هر چی دوتا کلید رو در حالت تریپ 2 میگیرم نمیره . تعمیرکارم گفت میتونه درستش کنه و باید کیلومتر رو باز کنه اما در مورد روشن نشدن برق کیلومتر چیزی نمیدونست .
نو رو خدا شما که تهران هستید از تعمیر کاراتون سوال کنید یه راهنمایی کنید .
تشکر فراوان
من هم همين مشكل رو دارم
بردم نمايندگى گفتن مال باتريه بأيد عوض بشه
ينى عوض نكنم؟

zeroamin
09-10-1394, 11:40 قبل از ظهر
سلام رفقا. اون روغنی که صفحه قبل در بارش شد برای جا رفتن دنده ها هم مفیده؟اخه دنده یک من یخورده بد جا میره. و برای سرویس چرخ ها تعمیر کار خوب سراغ ندارین طرفای نارمک؟ کارکرد متور 2500تاس

روغن خوب تاثیر داره تو نرم شدن دنده ها.من آدینول میریزم نسبت به موقعی که بهران میریختم نرمتر شد.ولی شما برای دنده یکت کلاجت رو ریگلاج کنی احتمال زیاد درست میشه.برای سرویس و گریسکاری چرختم با این کارکرد زوده به 5000 تا رسیدی سرویسش کن مگه اینکه چرخات صفت شده باشه یا صدا بده.سمت نظام آباد هست موتورسازی توی سبلان.بری از موتورای جلوی در میفهمی که چه خبره دیگه

amirhosein021
09-10-1394, 03:25 بعد از ظهر
چرخش یخورده گیره و زنجیرشم یه مقدار صدا میده. بردمش نمایندگی تهران پارس اچار کشی کرد دندش از اون موقه بد تر شد. دقیقا کجای نظام اباد هست؟

e.jaber.g
09-10-1394, 04:19 بعد از ظهر
سلام
خدمت دوستانی که مشکل دیر روشن شدن کیلومتر رو دارن عرض کنم که منم این مشکل رو دارم که فقط زمانی اتفاق میفته که هوا خیلی سرد باشه
هیچ ربطی به باتری نداره چون کیلومترتون خیلی خیلی خیلی کمتر از استارت خوردن برق میکشه پس اگه مال باتری بود موتورتون هم استارت نمیخورد
در رابطه با این مشکل تنها چیزی که به ذهنم میرسه با توجه به سابقه کاریم در زمینه الکترونیک این هست که تمام قطعات الکترونیکی دارایی یه محدوده دمایی کاری هستن
یعنی اگه هوا از یه مقداری سردتر یا گرمتر بشه اون قطعه درست کار نمیکنه
پس این اتفاق میتونه مال سرمای هوا باشه و جای نگرانی زیادی نیست و فقط میشه گفت یه باگ توی طراحی هست

mohamad.gh
09-10-1394, 11:20 بعد از ظهر
خوب امیدوارم سایت دیگه ب مشکل نخوره. موتور رو پارسال برج 11 گرفتم تا الان 12000 کار کرده . تجربیات ک چ عرض کنم داستانهایی ک تو این ی سال داشتم رو برا دوستان میگم .

موتور رو تو شهر خیلی کم بیرون میارم ، بیشتر باهاش مسافت میرم . شمعهایی ک روش بود چینی آشغال بود ، اسمشو یادم نیست . شمعهای کناری رو سوزنی و شمع اصلی رو فابریک خودشو گرفتم 19 تومن . روغن رو 1000 تا عوض میکنم سوپر بهران میریزم ، قوطی حلبیا . البته فک کنم 1000 تا زود باشه چون موقع تعویض دقت ک میکنم روغن کیفیتشو هنوز از دست نداده . فیلتر روغن هر 2000 تا عوض میکنم . هنو فیلر گیری نکردم ، موتور صدای اضافه نداره داخل پرانتز صدای بلبرینگ کلاچ رو همه ان اس راره دارند ک اساتید فن میگن موردی نداره. پیش تعمیر کارم بردم گفت لازم نیست . بنزین معمولی میزنم گاهی اوقات سوپر . انجین مثل روز اول سرحاله و مشکلی نداره . هوا ک سرده انجین باید خوب گرم بشه در غیر این صورت موتور خیلی راحت خاموش میشه . ی مدت از انجین صدای شیشه خورده میومد ، پرسو جو ک کردم این مشکل رو همه پولسار سوارا داشتن ، البته بعده ی مدت خودش رفع شد . زنجیر رو هر 1000 تا تمیز و اول اسپری میزدم ولی این آخریا با والوالین ردیفش میکنم ، تنها مشکلی ک دارم زنجیره ک هر 500 یا 1000 تا باید سفتش کنم خیلی رو اعصابه از دوستان اگه کسی با زنجیر دیگه ای جواب گرفته راهنمایی کنه . فیلتر هوا رو رو 10000 تا تمیز کردم ی خورده خاک داشت . لاستیکاش رو بعده 3 ماه ک چک کردم 1 درجه هم کم نکرده بود . تو بعضی از مسیرها ی کله 5 ساعت روندم 40 دقیقه استراحت باز 4 ساعت روندم ، سرعت رو 110 یا 120 بوده . تا این ساعت گوش شیطان کر هیچ مشکلی باهاش نداشتم . گاز خورش مثل روز اوله . تا حالا رو هیچ سرعتی لرزش نداشتم . فقط همون داستان رو 90 تاست ک ب 100 میرسه رفع میشه .
ب فکر ی اگزوز خوب براش هستم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .

shaahinah
11-10-1394, 06:35 بعد از ظهر
- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links] f8/9hAAACGUlEQVQ4y42Tu2sUURhHz3fv7CsxMVERUymoUdNJELHS RgtNYyEWNjYKgnbaWgoKgqCQMoWQ/8DSwkQLQSwkPhobQXyEmPjA7Lr3fj L2cyuTfDCzDAMc acmW9MEidvLlxsjTYuBGMaaAIGvb0M5CT392sremw/Vm8szs78obdMEqdvPVt8eG36UAg2JoiIakkAYvlXl/kXa3z 0Pn9ZundtqezMx2AAiBEO1Av4tjrr8RgBuVDyXJSEuvdzIn9Ix ydLHjuy0Pyg6vHrz4af/LgTCcAmNkWSbEeA7UAhUEMEA3MIGCAMzFaZ bIBHv2NVrF6PAcQCgFy YABINg9u8WjU/f1tm9pcvUNuPSse3EWjxXJWy03n/rbG BI4zSoBGMVowsfQ80ghO8zfmpGlaEVAEkEDDSjIzUDTchQQilf gwOJhQCOcUSb4E AHDgymT59YQhQXbhcrpZdCVSFpLw3vUK4Km0uPMq9RLA1TdTZW l8Wxf3dkL2QYCX5JFmUSW4yhlyGbBxbiR3mjWRk/qA7JAFl/caXk1ReXSJ7KVVdkcGtRhIf9JggnCJ20upvWPTBFhZd Z2WbPb8T4gpUzOMN6KzbHG5gmSIxfd9oBB6rgn9/9OKIpAyt6fg247fxmuxx1YZ1hSQOUNAFtbRTVorVrADK9F 5mTf6wAZrp76vrCWTM7LDTU/xU33oEGpdru/rIIzAP8BWOjN3KATDpvAAAAAElFTkSuQmCC

سلام دوستان بازم موتور بردم 3 جای دیگه نشون دادم یه جا گفت شاتونه یه جا گفت صدای فیلر و زنجیر تایم و انگشتیه و یه جا بردم گفت روغن و عوض کن ببین پلیسه دور فیلتر اهنربایی هستش یا نه اگه هست ببین المینیومه یا اهن منم رفتم خونه روغن و تعویض کردم و اینبار مقدار قابل توجهی نه خیلی زیاد البته از هر بار یه ذره بیشتر بود پیلیسه هاش که دور اهنربای صافی چسپیده بود بردم نشونش دادم گفت پیلیسه ها از جنس آلومینیومه و بعله یاتاقانت شکسته و باید تعویض کنی که حدود 250 هزینه اونه و 250 هم دستمزد کلا 500 که خیلی زورم اومد بابا انجین ماشین دستمزدش کمتره واسه باز و بستش... خلاصه صداشم چون رفته تو گوشم خیلی رو اعصابمه وگرنه صداش کمه و باید حتما سرتو ببری سمت راست انجین و دقت کنی تا صدای تق تق ضعیفی رو بشنوی و اینم بگم تو راه رفتن و حرکت موتور اصلا تغییری ایجاد نشده توش موندم چیکار کنم حرف کدوم درسته اگه یاتاقانه کلا بگیرم خودم میتونم تعویض کنم یا اینکه سخته من که تمام سوراخ سمبه های موتور صد بار باز کردم و تنها انجین و باز نکردم فقط خیلی زورم میاد واسه دستمزد 250 بدم چخبره بخدا یه تعمیرکار با وجدانم نیست اونجا هم که واسه فیلر گیری پرسیدم و تنظیم زنجیر تایم گفت 90 تومن دوستای تهرانی و شهرستانی دستمزدای شما هم اینقدر گرونه تو شیراز که واویلاس و یه سوال دیگه دوستای شیرازی موتورشونو کجا میبرن واسه سرویس و تعمیر که هم انصافش خوب باشه هم کارش بیست ممنون میشم راهنمایی کنین با تشکر

e.jaber.g
11-10-1394, 06:48 بعد از ظهر
- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links] f8/9hAAACGUlEQVQ4y42Tu2sUURhHz3fv7CsxMVERUymoUdNJELHS RgtNYyEWNjYKgnbaWgoKgqCQMoWQ/8DSwkQLQSwkPhobQXyEmPjA7Lr3fj L2cyuTfDCzDAMc acmW9MEidvLlxsjTYuBGMaaAIGvb0M5CT392sremw/Vm8szs78obdMEqdvPVt8eG36UAg2JoiIakkAYvlXl/kXa3z 0Pn9ZundtqezMx2AAiBEO1Av4tjrr8RgBuVDyXJSEuvdzIn9Ix ydLHjuy0Pyg6vHrz4af/LgTCcAmNkWSbEeA7UAhUEMEA3MIGCAMzFaZ bIBHv2NVrF6PAcQCgFy YABINg9u8WjU/f1tm9pcvUNuPSse3EWjxXJWy03n/rbG BI4zSoBGMVowsfQ80ghO8zfmpGlaEVAEkEDDSjIzUDTchQQilf gwOJhQCOcUSb4E AHDgymT59YQhQXbhcrpZdCVSFpLw3vUK4Km0uPMq9RLA1TdTZW l8Wxf3dkL2QYCX5JFmUSW4yhlyGbBxbiR3mjWRk/qA7JAFl/caXk1ReXSJ7KVVdkcGtRhIf9JggnCJ20upvWPTBFhZd Z2WbPb8T4gpUzOMN6KzbHG5gmSIxfd9oBB6rgn9/9OKIpAyt6fg247fxmuxx1YZ1hSQOUNAFtbRTVorVrADK9F 5mTf6wAZrp76vrCWTM7LDTU/xU33oEGpdru/rIIzAP8BWOjN3KATDpvAAAAAElFTkSuQmCC

سلام دوستان بازم موتور بردم 3 جای دیگه نشون دادم یه جا گفت شاتونه یه جا گفت صدای فیلر و زنجیر تایم و انگشتیه و یه جا بردم گفت روغن و عوض کن ببین پلیسه دور فیلتر اهنربایی هستش یا نه اگه هست ببین المینیومه یا اهن منم رفتم خونه روغن و تعویض کردم و اینبار مقدار قابل توجهی نه خیلی زیاد البته از هر بار یه ذره بیشتر بود پیلیسه هاش که دور اهنربای صافی چسپیده بود بردم نشونش دادم گفت پیلیسه ها از جنس آلومینیومه و بعله یاتاقانت شکسته و باید تعویض کنی که حدود 250 هزینه اونه و 250 هم دستمزد کلا 500 که خیلی زورم اومد بابا انجین ماشین دستمزدش کمتره واسه باز و بستش... خلاصه صداشم چون رفته تو گوشم خیلی رو اعصابمه وگرنه صداش کمه و باید حتما سرتو ببری سمت راست انجین و دقت کنی تا صدای تق تق ضعیفی رو بشنوی و اینم بگم تو راه رفتن و حرکت موتور اصلا تغییری ایجاد نشده توش موندم چیکار کنم حرف کدوم درسته اگه یاتاقانه کلا بگیرم خودم میتونم تعویض کنم یا اینکه سخته من که تمام سوراخ سمبه های موتور صد بار باز کردم و تنها انجین و باز نکردم فقط خیلی زورم میاد واسه دستمزد 250 بدم چخبره بخدا یه تعمیرکار با وجدانم نیست اونجا هم که واسه فیلر گیری پرسیدم و تنظیم زنجیر تایم گفت 90 تومن دوستای تهرانی و شهرستانی دستمزدای شما هم اینقدر گرونه تو شیراز که واویلاس و یه سوال دیگه دوستای شیرازی موتورشونو کجا میبرن واسه سرویس و تعمیر که هم انصافش خوب باشه هم کارش بیست ممنون میشم راهنمایی کنین با تشکر

یک نکته خیلی خیلی قابل تامل
اگه پلیسه ها آلومینیمیه چطوری چسبیده به آهنربا؟ مگه آهنربا آلومینیم رو جذب میکنه؟ [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52]

mohamad.gh
11-10-1394, 08:45 بعد از ظهر
این شلنگ زیر هواکش . کسی میدونه کاربردش چیه

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

شاهین جان پیش ی تعمیر کار درست درمون ببر . متاسفانه تعمیر کار میخواد انجین رو باز کنه پولشو بگیره . حتمن خودت از اول این تایپیک تا اینجا رو خوندی ، کسی همچین داستانی نداشته منم تا الن 12000 روندم همچین داستانی نداشتم ، بالا گفتم فقط ی بار صدای شیشه خورده از انجین میومد ک بعده ی مدت رفع شد . براده هم هر وقت روغن عوض میکنم دارم . ب نظر من پیش ی تعمیر کار برو ک راسته کارش پولسار باشه . موفق باشی رفیق

M.a.h.d.i
11-10-1394, 09:51 بعد از ظهر
اگه صدای تق تق تیز و تقریبا ممتد باشه مربوط میشه به فیلر.اگه صدا بم باشه و تق تق بکوبه شاتون هستش.اول فیلر تنظیم کن اگه درست نشد برو سراغ زنجیر تایم و بعدش شاتون

ACTION_GAMER
11-10-1394, 09:58 بعد از ظهر
سلام دوستان

نمایندگی معتبر باجاج تو تهران کجاست؟
از کجا این موتور رو بخریم که تمام لوازم رو بهمون بده
حین خرید فروشنده دقیقا چه لوازمی رو باید تحویل بده؟
آیا این موتور تک رنگ هم صفر موجود داره؟

sajjadme
12-10-1394, 01:26 قبل از ظهر
چند تا عکس ناز از تیونینگ ناز پالس 200 ان اس

تقدیم با عشق به ان اس سوارا و عشق ان اس ها ی عزیز....

sajaddrift
12-10-1394, 02:11 قبل از ظهر
سلام قابل توجه دوستانی که قسط تقویت کردن ns رو دارن ,این نوع انجین تا حجم 310cc میتونه بالا بره رینگ عقبو جلوی موتورو میشه تغییر داد من خودم به چشم دیدم طرف رینگ اسپرت تا سایز لاستیک 190 برای عقب انداخته بود که فوق العاده موتور خوف شده بود با لاستیک 190 و انجین تک سیلندر 310cc واقعا رقیب سختی برای موتورای اسپرت تو شهر میشه هر چند که این موتور هندیم باشه ,دوستانی که قسط تقویت موتور خودشون دارن میتونن به آدرس: خ طالقانی خ بهار نرسیده به بیمارستان امام سجاد (ع) دست راست خیابون یه موتور سازی معروفه که پشت ویترینش چند تا موتور کلکسیونیه قدیمیه , امیدوارم از راهنماییم نهایت لذتو در سواری ببرین.

shaahinah
12-10-1394, 05:56 قبل از ظهر
یک نکته خیلی خیلی قابل تامل
اگه پلیسه ها آلومینیمیه چطوری چسبیده به آهنربا؟ مگه آهنربا آلومینیم رو جذب میکنه؟ [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52]

ممنون دوست عزیز به نکته خوبی اشاره کردی اتفاقا اونجا که بهم گفت اینقدر اعصابم خورد بود سر اینکه چرا منی که تمام سرویشا انجام دادم و به موتور فشار نیاووردم و خوب بهش رسیدم شوخی شوخی شاتون یا میلنگ و یاتاقان بزنه نه معکسو نه فشارو نه گاز یهویی و نه تک چرخ تازه ماهی یه بارم بیشتر 100 سرعت نمیرم .... این اتفاق واسش بیفته 9 تومن پول بدی آخرشم اینجوری بشه خلاصه وقتی رسیدم خونه به این نکته توجه کردم که آلومینیوم جذب آهن ربا نمیشه و اصلا چرا از آلومنیوم که سبک و شکنندس باید تو انجین استفاده بشه سر همین موضوع دل زدم و نبردم موتورو بذارم تازه جایی که بردم خیر سرش نمایندگی پالس و باجاجه که هر وقتم میری سرش شلوغه جالب اینجاس که موتورو تعمیر نمیکنه تا جایی که بشه قطعه رو تعویض میکنه یعنی تعویض کاران نه تعمیر کار که این خودش باعث میشه هزینه هنگفتی بابت اون قطعه که متشکل از چند قطعه درونیه و باید از هم جدا بشه و تنها اون قطعه عوض بشه میان خیال مشتریو خودشونو راحت میکنن و قطعه رو کامل تعویض میکنن البته یه مزیت داره اونم اینکه ممکنه دیگه اون مشکل واسش پیش نیاد اما از طرف دیگه یه جورایی هم باید حساب جیب مشتری رو کرد در کل چند باری که واسه سرویس بردم پیشش خیلی دستمزد گرون گرفته و الان مدت یک ساله که دیگه اصلا موتورو نبردم جایی واسه سرویس یا تعمیرای کوچیک مثل آچار کشی تعویض شمع و فیلتر هوا و لاستیک دیافراگمو اتصالی لامپ و کیلومتر از این قبیل :icon_pf _99_:

shaahinah
12-10-1394, 06:30 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

شاهین جان پیش ی تعمیر کار درست درمون ببر . متاسفانه تعمیر کار میخواد انجین رو باز کنه پولشو بگیره . حتمن خودت از اول این تایپیک تا اینجا رو خوندی ، کسی همچین داستانی نداشته منم تا الن 12000 روندم همچین داستانی نداشتم ، بالا گفتم فقط ی بار صدای شیشه خورده از انجین میومد ک بعده ی مدت رفع شد . براده هم هر وقت روغن عوض میکنم دارم . ب نظر من پیش ی تعمیر کار برو ک راسته کارش پولسار باشه . موفق باشی رفیق
مرسی داداش دمت گرم اون صدای خورده شیشه رو هم بنده رو کارکرد 5 6 هزارتا دادشتم خیلی هم بلند بود جوری که بار اول ترسیدم زدم کنار و موتورو خاموش کردم بعد از اون چند بار به مدت 5 6 دقیقه این اتفاق واسش افتاد که خودش ول شد من احساس کردم از فن رادیات و چیزی بینش گیر کرده البته اینجور به نظر میومد و در اصل صدا بین انجین و رادیاتور بود و چون تو حرکت کرد فقط صدا میداد نمیشه خوب فهمید از چیه و کجاس در مورد براده هم بنده تو هر سری تعویض روغن که سر هزارتا انجام میدادم بعد از باز کردن پیچ مخزن صافی رو هم میکشیدم بیرون اما اینبار گذاشتم کامل روغن خالی شه و بعدش کشیدم خیلی زیاد نبود ولی بیشتر از دفعه های قبل مثلا دو برابرش بود ضمن اینکه پیش نمایندگیش بردم و خیلی هم تعریفشو میکنن چند باری که باهاش حرف زدم فهمیدم زیاد سر در نمیاره با اینکه میتونم به جرات بگم بالای 90 درصد پالس های شیراز زیر دست این بابا سرویس و تعمیر میشن و ان اس که باید بگم بیش از 95 درصد هر وقت برم پیشش دست کم یه ان اس اونجاس واسه تعمیر یا سرویس با این حال طرف اصلا آپدیت نیست مثلا یه بار بردم پیشش آچار کشی وقتی برگشتم خونه دیدم صدای جرینگ جرینگ میاد نگاه کردم دیدم پیچ سپر یکی روش نیست یکی دیگشم شله برگشتم زیر بارش نرفت گفت یه پیچ روش نبود یه سری دیگه هم بردم واسه سرویس و تاکیید کردم شمع ها رو سرویس کنه گفت کردم اما بازش کردم واسه تایید کارش دیدم دستشم نزده اما پولشو از من گرفته میدونین چیه مشکل وجدانه وجدان اداما مخصوصا بین تعمیر کارا تو هر صنفی کمتر پیدا میشه که حرفه ای با وجدان و دستمزد عادلانه پیدا کنی هر کسم یه نرخی میده مثلا یه بار مشکل شتاب یا تاخیر شتاب داشتم که اکثرا دوستان داشتند و دارن بردم پیشش سوار شد گفت خیلی هم موتور روبراس اونجا بود که فهمیدم زیاد سر در نمیاره البته بهم گفت مال بنزین سوپره که زدی و لاستیک دیافراگمت رفته منم خریدم و خودم تعویض کردم و یه دست شمع هم خریدم وقتی لاستیک دیافراگم داشتم تعویض میکردم نگاش که کردم هیچ مشکلی نداشت اصن فرقی با نو نمیکرد اما با این حال عوضش کردم ولی خودم فهمیدم با تعویض شمع ها بود که موتور باز جون گرفت و مثل روز اول شد در هر حال ممنون از راهنماییت شما هم موفق باشی

zeroamin
12-10-1394, 11:00 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

این شلنک رو هر2000 تا باز کنین از سمت بالا روغنهایی که بخار شده و رفته تو باکس هوا جمع میشه توی این شلنگ و خالی کنین روغنشو تا فیلتر هوا کمتر چرب بشه

- - - Updated - - -

[QUOTE=amirhosein021;311501]چرخش یخورده گیره و زنجیرشم یه مقدار صدا میده. بردمش نمایندگی تهران پارس اچار کشی کرد دندش از اون موقه بد تر شد. دقیقا کجای نظام اباد هست؟

دوست عزیز من سرویسای موتورامو خودم میکنم همیشه.چون چندبار بیرون بردم برای سرویس و دیدم که فقط پول میگیرن و کار انجام نمیدن متاسفانه.از نمایندگی تهرانپارس بردم تا 2 جا توی گمرک ولی از کارشون راضی نبودم.سرویس چرخ زیاد چیز پیچیده ای نیست اگر خودت نمیتونی ببرش یه جا که حداقل یه ان اس جلو در مغازش باشه و وایسا بالا سرش تا کارو انجام بده

amirhosein021
14-10-1394, 04:44 بعد از ظهر
رفقا من بازم دادم بیرون زنجیرشو تنظیم کرد گفت مشکل تقه دنده یکشم حل شد روغن کاری هم کرد و دم تعمیرگاهش سرو صدا زیاد بود نشد ببینم زنجیر صدا میده یا نه.رفتم یجا ساکت امتحان کردم که دیدم باز همونجوریه.بنظرتون زنجیر مشکل نداره؟قیمت زنجیر خوب چقده

mohamad.gh
14-10-1394, 08:05 بعد از ظهر
رفقا من بازم دادم بیرون زنجیرشو تنظیم کرد گفت مشکل تقه دنده یکشم حل شد روغن کاری هم کرد و دم تعمیرگاهش سرو صدا زیاد بود نشد ببینم زنجیر صدا میده یا نه.رفتم یجا ساکت امتحان کردم که دیدم باز همونجوریه.بنظرتون زنجیر مشکل نداره؟قیمت زنجیر خوب چقده

زنجیر ان اس کلن صدا میده رفیق . من هر وقت صفتش میکنم رو 500 تا باز شلو صفت میشه . میخوام عوضش کنم خواستم از این قهرمانیا ک قمتش 140 تومن بگیرم ک دوستان لوازم یدکی فروش میگن جنسش جالب نیست ، همون فابریک خودشو میگیرم . نمیدونم چنده

- - - Updated - - -

زنجیر ان اس کلن صدا میده رفیق . من هر وقت صفتش میکنم رو 500 تا باز شلو صفت میشه . میخوام عوضش کنم خواستم از این قهرمانیا ک قمتش 140 تومن بگیرم ک دوستان لوازم یدکی فروش میگن جنسش جالب نیست ، همون فابریک خودشو میگیرم . نمیدونم چنده

amirhosein021
14-10-1394, 08:19 بعد از ظهر
داش اگه نتیجه گرفتی خبر بده رو مخه. متور شمام صبح ها یخورده بد روشن میشه؟

M@hdi
14-10-1394, 08:32 بعد از ظهر
هوا سرده باید ساسات بکشی یه دقیقه بمونه رو ساسات گرم میشه دور موتور که اومد رو 1.5 راه بیوفت وگرنه هی خاموش می کنه

زنجیر هم زیادی سفت باشه کش میاد دوباره شل میشه وقتی می خواین تنظیم کنین باید بشینین رو موتور بعد به تعمیرکار محترم بگین تنظیم کنه

hosseink135
16-10-1394, 11:45 بعد از ظهر
آقا این چیه میگن انجین طلایی اون موتور انجین طلاییها بهترند؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gladiator
19-10-1394, 01:57 قبل از ظهر
آقا این چیه میگن انجین طلایی اون موتور انجین طلاییها بهترند؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

بنظر من فرقی نمیکنن ، البته شایدم بهتر باشن چون سری اولی هاش انجینشون طلاییه

shaahinah
19-10-1394, 02:12 قبل از ظهر

ان اس فقط زرد بقیه رنگا بزنن کنار [emoji6]

mohamad.gh
23-10-1394, 09:28 بعد از ظهر
زنجیر رو میخوام عوض کنم . قفل نداره . زنجیر اصلیش رو خریدم اونم قفل نداره . دوستانی ک اطلاع دارن راهنمایی کنند

Gladiator
24-10-1394, 01:11 قبل از ظهر
زنجیر رو میخوام عوض کنم . قفل نداره . زنجیر اصلیش رو خریدم اونم قفل نداره . دوستانی ک اطلاع دارن راهنمایی کنند

اگه قفل نداره مجبوری میل توپی چرخ عقبو در بیاری ، پوسته خورشیدی جلو رو هم باز کنی تا بتونی زنجیرو جا بزنی

irmacfa
24-10-1394, 02:17 قبل از ظهر
ان اس فقط زرد بقیه رنگا بزنن کنار [emoji6]

داداش این موتورت قشنگه خدایی چرخش به چرخت بچرخه

یه سوال این کلگیری هست اون پشت تایر وجود داره مال شما نداره ؟ یا خودت برش داشتی

mohamad.gh
24-10-1394, 02:33 قبل از ظهر
اگه قفل نداره مجبوری میل توپی چرخ عقبو در بیاری ، پوسته خورشیدی جلو رو هم باز کنی تا بتونی زنجیرو جا بزنی

امید جان ، تو چیز توپ سرچیدم ، ی آچار بوش کش زنجیر داره ، ی پیم زنجیر رو در میاره ، زنجیر نو رو میندازه پیم رو جا میزنه دوباره با آچار پیم رو پرچ میکنه . منتها زنجیر نو رو ک میندازه ، پلمپ نیست ، زنجی بازه . نمیدونم این هندیا چرا زنجیر نو رو هم پلمپ کردن . اینطور ک من میبینم اگه بخوام همینجور بدون باز کردن پلمپش جا بزنم باید دو شاخ رو هم باز بکنم ، حالا ما آچارشو ک نداریم من بیام زنجیر رو ببرم ، بعد زنجیر نو رو از جایی ک پلمپ کردن باز کنم روش قفل زنجیر بندازم . نظرت چیه رفیق ؟

shaahinah
24-10-1394, 02:57 قبل از ظهر
ها خلاصه آی گفتی منم 6 ماه پیش گرفتم دیدیم پلمه و قفل نداره بیخیالش شدم پرسیدم اینورو اونور گفتن باید ببری تعمیرگاه ها زنجیر و پاره کنن واست و قفل اون قدیمیه رو در بیارن و رو زنجیر جدید سوار کنن منم دیدیم دنگ و فنگ داره گفتم فعلا باهاش میسازم سر 20000 تا کارکرد که شد عوضش میکنم

shaahinah
24-10-1394, 02:59 قبل از ظهر
داداش این موتورت قشنگه خدایی چرخش به چرخت بچرخه

یه سوال این کلگیری هست اون پشت تایر وجود داره مال شما نداره ؟ یا خودت برش داشتی
مرسی داداش ناقابله چرا داره ولی بازش کردم[emoji6]

Mohsen_14
24-10-1394, 03:52 قبل از ظهر
زنجیر قدیمی رو با سنگ فرز ببر بنداز بره (عملا دیگه کاربردی نداره)
زنجیر جدید رو یه قفل براش بخر و بنداز روش . البته با وجود قفل باز هم باید چرخ باز بشه بخاطر تنظیم کردن فاصله (بهتر هست که باز بشه)
یه نگاهی هم به بلبرینگ چرخ میندازی و گریس میزنی اگر هم ساچمه هاش خورده شده بلبرینگ رو عوض میکنی .
قفل زنجیر هم از نوعی که پرچ میشه نخر چون گیره استانداردش رو ندارن همینطوری با چکش میکوبن روش ، از نوعی بخر که بست دار هست و بست میوفته پشتش ، مطمئن تره .
کلا وسیله نداری ببر پیش تعمیر کار ، کار 10 دقیقه هست . فقط تعداد دونه های زنجیر قدیمی رو یادت باشه .
بست DID ده تومن و RK سی تومن .

.

Gladiator
24-10-1394, 07:44 قبل از ظهر
امید جان ، تو چیز توپ سرچیدم ، ی آچار بوش کش زنجیر داره ، ی پیم زنجیر رو در میاره ، زنجیر نو رو میندازه پیم رو جا میزنه دوباره با آچار پیم رو پرچ میکنه . منتها زنجیر نو رو ک میندازه ، پلمپ نیست ، زنجی بازه . نمیدونم این هندیا چرا زنجیر نو رو هم پلمپ کردن . اینطور ک من میبینم اگه بخوام همینجور بدون باز کردن پلمپش جا بزنم باید دو شاخ رو هم باز بکنم ، حالا ما آچارشو ک نداریم من بیام زنجیر رو ببرم ، بعد زنجیر نو رو از جایی ک پلمپ کردن باز کنم روش قفل زنجیر بندازم . نظرت چیه رفیق ؟

دو شاخو چرا باز کنی ؟ چرخ عقبو باز کن کامل درش بیار ، پوسته خورشیدی جلو رو هم باز کنی میکشیش بیرون دیگه مگه بازم به جایی گیره؟ زنجیر قبلیتو در بیار بذار کنار جدیده که خریدی اگه تعداد دونه هاشون یکیه که هیچ همونجور که قبلیو باز کردی اینو جابزن ، اگه بلندتره باید بدی برات بازش کنن و یه قفل زنجیر بخری که دوستان توضیح دادن

mohamad.gh
24-10-1394, 08:47 بعد از ظهر
دو شاخو چرا باز کنی ؟ چرخ عقبو باز کن کامل درش بیار ، پوسته خورشیدی جلو رو هم باز کنی میکشیش بیرون دیگه مگه بازم به جایی گیره؟ زنجیر قبلیتو در بیار بذار کنار جدیده که خریدی اگه تعداد دونه هاشون یکیه که هیچ همونجور که قبلیو باز کردی اینو جابزن ، اگه بلندتره باید بدی برات بازش کنن و یه قفل زنجیر بخری که دوستان توضیح دادن

پیچ دسته موتور بابد باز شه

amirhosein021
24-10-1394, 10:09 بعد از ظهر
رفقا زنجیر خوب چه مارکی پیشنهاد میکنین؟ قیمتش چقده؟ متورم کم کارکرده ولی زنجیرش صدا میده

mohamad.gh
24-10-1394, 10:44 بعد از ظهر
رفقا زنجیر خوب چه مارکی پیشنهاد میکنین؟ قیمتش چقده؟ متورم کم کارکرده ولی زنجیرش صدا میده

زنجیر اصلیشو گرفتم ،520 اورینگی مارک باجاج 80 تومن ، دونهاش 54 تا بود ، زنجیر رو موترم 54 تاست . صدا رو ک همشون دارن ،موتور 12000تا کار کرده، زنجیر من بعضی جاهاش خیلی شل بود بعضی جاهاش خیلی سفت ، این شلی و سفتیشم رو همه هست ولی اینکه تفاوتش خیلی زیاد باشه زنجیر تاب افتاده . زنجیر رو ک صفت میکردم رو 300 کیلومتر همین داستان شلی سفتی شدید رو داشت ،زنجیر جدید رو بستم البته فقط از مکانیکی تا خونه باهاش اومدم حدود 500 متر صداش خیلی کمتر شده ، لاستیک رو ک باز کردم بربرینگهارو هم گریس کاری کردم .

- - - Updated - - -

amirhosein021
24-10-1394, 10:55 بعد از ظهر
زنجیر اصلیشو گرفتم 520 اورینگی مارک باجاج 80 تومن ، دونهاش 54 تا بود ، زنجیر رو موترم 54 تاست . صدا رو ک همشون دارن ،موتور 12000تا کار کرده، زنجیر من بعضی جاهاش خیلی شل بود بعضی جاهاش خیلی سفت ، این شلی و سفتیشم رو همه هست ولی اینکه تفاوتش خیلی زیاد باشه زنجیر تاب افتاده . زنجیر رو ک صفت میکردم رو 300 کیلومتر همین داستان شلی سفتی شدید رو داشت ،زنجیر جدید رو بستم البته فقط از مکانیکی تا خونه باهاش اومدم حدود 500 متر صداش خیلی کمتر شده ، لاستیک رو ک باز کردم بربرینگهارو هم گریس کاری کردم .

- - - Updated - - -

زنجیر اصلیشو گرفتم 520 اورینگی مارک باجاج 80 تومن ، دونهاش 54 تا بود ، زنجیر رو موترم 54 تاست . صدا رو ک همشون دارن ،موتور 12000تا کار کرده، زنجیر من بعضی جاهاش خیلی شل بود بعضی جاهاش خیلی سفت ، این شلی و سفتیشم رو همه هست ولی اینکه تفاوتش خیلی زیاد باشه زنجیر تاب افتاده . زنجیر رو ک صفت میکردم رو 300 کیلومتر همین داستان شلی سفتی شدید رو داشت ،زنجیر جدید رو بستم البته فقط از مکانیکی تا خونه باهاش اومدم حدود 500 متر صداش خیلی کمتر شده ، لاستیک رو ک باز کردم بربرینگهارو هم گریس کاری کردم .
داش کار کرد متور من 2500 تاس ولی صدا میده زنجیر. یعنی هر زنجیری بندازم باز صدا میده؟

ALEX_HOT
25-10-1394, 03:14 بعد از ظهر
سلام دوستان
شماره تماس نمایندگی قطعات باجاج رو میخواستم
اون که تو خیابان ولیعصره - بالاتر از بهروز زاده
تشکر - خیلی فوریتیه

shaahinah
25-10-1394, 03:25 بعد از ظهر
سلام دوستان
شماره تماس نمایندگی قطعات باجاج رو میخواستم
اون که تو خیابان ولیعصره - بالاتر از بهروز زاده
تشکر - خیلی فوریتیه
سلام شماره نمایندگی قطعات باجاج جناب شفیعی...
021-553-801-33

0912-688-0388

ali-mg2
26-10-1394, 04:02 بعد از ظهر
دوستان درجریان باشن زنجیر فابریک ns اصلا خوب نیست من همون اول که خریدم صدا میداد و شدید شل و سفت میکرد . منم کلا عوضش کردم توصیه میکنم نرید زنجیر فابریک خودش رو بخرید چون بازم یا از اول تاب داره یا زود خراب میشه مارک های چینی و متفرقه بازار با همون قیمت تو بازار موجوده که قفل هم دارن و مطمین تر هستن

mohamad.gh
26-10-1394, 11:56 بعد از ظهر
زنجیر رو 80 خریدم ، 520 اورینگ دار مارک باجاج . زنجیر رو خودشون پلمپ و قفل کرده بودن ، اینطور که من میبینم بپیچ دسته موتور که دوشاخ رو نگه داشته ، دو تا پیچ گلگیر و خورشیدی جلو باز شه میشه زنجیر رو جا زد که ما اینکار رو نکردیم و زنجیر رو بریدیم . زنجیر نو هم ک یکی از دونه هاش با بقیه فرق میکرد پیمش رو در اووردیم و باقفل جا انداختیم . زنجیر جدید دونه هاش با زنجیر نو موتور فرقی نمیکرد . موتور من 12000 کار کرده ، قفل زنجیر رو روی 24 تنظیم میکردم ، الان رو 10 تنظیمه ، زنجیر فابرکش حسابی کش اومده بود ، دونه هاش ی خورده تو دنده زنجیر عقب بازی میکرد ، با اینکه هر 1000 تا تمیز و با اسپری زنجیر گریس کاریش میکردم . تابش خیلی زیاد شده بود ، بعضی جاهاش حدود 8 سانت بازی داشت ی جاهاییش 3 سانت . بربرینگهارو هم حسابی گریس زدم . گریس خودش آخراش بود ، بربرینگها سالم بودن و مشکلی نداشتن . اینطور ک رفیقم میگفت هندایی میخوره .

فقط ی داستانی داشت قفل زنجیرش ، دونه های زنجیرش ی خورده بلند تر از قفلهای 520 بازار بود . هر لوازم یدکی رفتم قفلشو نداشتن ، بالاخره تونستم از لوازم یدکی کمباین گیرش بیارم ک اونم بلند بود مجبور شدیم زیرش دو تا دونه زنجیر بندازیم تا فیت شد و بازی نداره . اینجا بارونه ، نتونستم درس درمون درش بیارم . ولی همین یک کیلومتری ک باهاش روندم موتور خیلی نرم شده ، موتور قبلن تو دنده ها سنگین تر بود ولی الان راحت تره . در مورد صدای زنجر ، ی خورده کم شده ولی هنو سایلنت نیس . چند روز دیگه هوا آفتابیه ی تست 300 کیلومتر ازش میگیرم داستان صدا و اینکه تو این مصافت چقدر کش اومد رو میزارم .

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mohamad.gh
30-10-1394, 11:14 بعد از ظهر
امروز 200 کیلومتر روندم . هوا عالی و لذت بخش بود . بعد از طی کردن مصافت از زنجیر بدوم کلاه تست گرفتم . صدای زنجیر فابریکش همون روزای اول خیلی زیاد بود ، این زنجیر صداش کمتره ، باید سرتو ببری سمتش تا صداشو بشنوی . شایدم کار کنه مثل قبلیش بشه :4chsmu1: . در مورد کش اومدنش ، فعلن ک ردیفه و کش نیومده . دوستان اگه با زنجیر دیگه ای نتیجه گرفتن اعلام کنند .

بندر ترکمن 94-10-30

zeroamin
30-10-1394, 11:45 بعد از ظهر
امروز یه کلیپ توی یوتیوب دیدم درگ پالس 220 با پالس ns200 و پالس as200.توی درگ nsبرنده شد با اختلاف 2 متر و بعد as و سوم هم که 220.نکته جالبش اینه که as انجین و شاسیش یا ns یکیه ولی انژکتوریش کردن ولی از ns که کاربراتوریه جا موند.من توقع راه رفتن بهتری ازش داشتم با وجود اینکه انژکتوری شده.

kaveh_am
01-11-1394, 12:46 قبل از ظهر
امروز یه کلیپ توی یوتیوب دیدم درگ پالس 220 با پالس ns200 و پالس as200.توی درگ nsبرنده شد با اختلاف 2 متر و بعد as و سوم هم که 220.نکته جالبش اینه که as انجین و شاسیش یا ns یکیه ولی انژکتوریش کردن ولی از ns که کاربراتوریه جا موند.من توقع راه رفتن بهتری ازش داشتم با وجود اینکه انژکتوری شده.
برای درگ کردن کاربراتوری بهتر جواب میده.
چون انژکتور باید یه سری حساب کتاب کنه تا سوخت برسونه ولی کاربراتور نه....

- - - Updated - - -

برای درگ کردن کاربراتوری بهتر جواب میده.
چون انژکتور باید یه سری حساب کتاب کنه تا سوخت برسونه ولی کاربراتور نه....

Gladiator
01-11-1394, 06:24 قبل از ظهر

در تمام دنیا بجز ایران ان اس انژکتوره :6:

Reza6448
03-11-1394, 09:13 قبل از ظهر
حالا انژکتورش هیچی ولی این abs ش خیلی چیز بدرد بوخوریه
به نظر دوستان میشه بعد از اومدن آر اس توبازار و رایج شدن لوازم یدکیش کیت ای بی اسشو روی ان اس نصب کرد؟

shaahinah
03-11-1394, 12:04 بعد از ظهر
حالا انژکتورش هیچی ولی این abs ش خیلی چیز بدرد بوخوریه
به نظر دوستان میشه بعد از اومدن آر اس توبازار و رایج شدن لوازم یدکیش کیت ای بی اسشو روی ان اس نصب کرد؟
والا شدنی که شدنیه چند سری قطعات که تعویضیه ولی هزینه قطعاتش بالاس جوری که تفاوت قیمت بین آر اس Abs دار با معمولیش با تومن ایران چیزی حدود یک تا یک و خوردیه اینجور که تو سایت های خارجی زده

Reza6448
03-11-1394, 08:59 بعد از ظهر
اگر كيت abs ش بوش باشه ارزششو داره
اونجوري كه من كشف كردم روي دوشاخ جلو يه محلي برأي نصب سنسور هست كه در ان اس اين وجود نداره ينئ دوشاخ يا كمك البته كمك سمت رأست نياز به تعويض داره
پايه كاليپره عقب هم به همين ترتيب كه أونم نياز به تعويض داره
دنده ها ائ بي اس كه محل نصبش مشخصه و تفاوتى نداره
ميمونه محل نصب پمپ اي بي اس و لوله هائ فلزي رفت و برگشت و قطعات ديگه
اما أصل مطلب و مهم ترين قسمتش مدار برقيشه كه شوخي بردار نبوده و به نظرم به صورت من در اوردي نميشه كاريش كرد
لذا مطلوبست نظر دوستان؟ لطفاً

mohamad.gh
09-11-1394, 12:40 قبل از ظهر
سلام
این جاپلاکی جلو رو چه جوری میشه باز کرد؟ خیلی رو مخه .. یه جورایی هم ضایع هست

من پیچاشو باز کردم ، برش داشتم

sina6525
09-11-1394, 08:53 قبل از ظهر
فکر کن چقدر فروششون پایینه که برای این که موتورشون رو رد کنن حاضرن یه آیفون 700 دلاری روی موتور بدن
حالا ما اینجا داریم براش سر و دست میشکونیم
واقعا از بزرگترین بدبختی های یک کشور اینه که بی کیفیت ترین جنس ها در اون کشور حکم خدا رو داشته باشه و با قیمت های فضایی داده بشه دست مردم

ولی مگه قیمت ان اس توی اون کشوره ها چقدره که روش یه آیفون 700 دلاری میدن ؟؟؟

mohamad.gh
09-11-1394, 07:14 بعد از ظهر
ممنون
میشه کامل توضیح بدین کجاها رو باید باز کنم؟ چون نمی خوام ببرمش یه روز خواستم موتور رو بفروشم می خوام ببندم سرجاش

مهدی چان ، پارسال بازش کردم دقیق یادم نیست . خودت نگاه کنی متوجه میشی . فقط ی چیزی دو تا کابل بهش وصله ک وقتی برش داشتی همونجا با کمربند مشکی محکمش کن

- - - Updated - - -

به نظر من جالب اومد گفتم اینجا هم بزارم
توی جاکارتا ی اندونزی اگه ns بخری یه ایفون 6s هم روش بهت جایزه میدن

آره پایین صفحه نوشته . 6s میدن باهاش .حالا

توی صفحش مقایسه ان اس ، دوک 200 وآپاچی 200 . قیمتهارو فک کنم ب روپیه جاکارتا زده

zeroamin
09-11-1394, 07:22 بعد از ظهر
به نظر من جالب اومد گفتم اینجا هم بزارم
توی جاکارتا ی اندونزی اگه ns بخری یه ایفون 6s هم روش بهت جایزه میدن
نکته جالبش آپاچیه که از لحاظ فنی فقط 200 سی سی شده و 4 سوپاپ و انژکتور.گریبکس 5 دنده و رادیاتور روغن.تغییر چشمگیری نداشته از لحاظ فنی.بازم از ns باوجود انژکتوری بودن ضعیف تره از لحاظ قدرت خروجی

ali_r
15-11-1394, 12:38 بعد از ظهر
ns سوخته

M@hdi
17-11-1394, 08:59 بعد از ظهر
Pulsar_200_Ns_Modificacion ([Only registered and activated users can see links])

ببینید با ان اس چیکار کرده

ابوالفضل88
19-11-1394, 03:50 بعد از ظهر
سلام داشای گل

قیمت ان اس صفر چنده ؟ یه سوال آخرین سرعتی که باهاش رفتین چقد بوده ؟ تو کورس با 220 چجوری عمل میکنه

sad.seds
19-11-1394, 10:52 بعد از ظهر
سلام داشای گل

قیمت ان اس صفر چنده ؟ یه سوال آخرین سرعتی که باهاش رفتین چقد بوده ؟ تو کورس با 220 چجوری عمل میکنه
من تا ۱۵۰ ۱۵۵ رفتم سرپایینی باهاش. ولی داداش اگه میخری گاز کم بده بهش... مال من پکید هرچیم خرج کردم درست نشد تقریبا ۲ میلیون ضرر کردم. دادم رفت... اونجر خریدم. مثل پیرمرداس ولی سگ جون تره... ان اس خیلی بیشتر لذت داشت ولی موتور کار کشیدن نیست. ۲۲۰ شتابش کمتره. ان اس رو دوره موتور ۷ ۸ یه دفه کنده میشه.

Sent from my MotoG3 using Tapatalk

ابوالفضل88
20-11-1394, 07:12 قبل از ظهر
دوستان یه زحمت دیگه اگه عکس سرعتتون رو هم دارین بزارین

- - - Updated - - -

کیلومترش با جی پی اس فرق داره