ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pulsar 200NS

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20

zeroamin
28-02-1394, 10:22 قبل از ظهر
آقایون کسی تا حالا ان اسِ شاتون زده، دیده یا جایی شنیده که ان اس شاتون زده باشه؟ روغن سوزی یا مشکل دیگه ای چطور؟

ممنون.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
من پارسال یه دونه شاتون زده تو نمایندگی تهرانپارس دیدم که رو 7000 تا شاتون زده بود.با خود صاحب موتور ک صحبت کردم گفت از روز اول گاز رو بسته به موتور و تا 7000 تا 2 بار روغن عوض کرده بود فیلتر روغنم عوض نکرده بود یعنی کلا آببندی رو قبول نداشت.ان اس مشکلش الیاژ انگشتی سوپاپشه که بلبرینگیه که زود به صدا میافته مال یکی تو 1000 تا کارکرد صدا میده مال یکی هم تا 20000 تا صدا نمیوفته.وقتی هم که صدا میافته کم کم صداش زیاد میشه و صدای شاتون زدن میده که موتورسازای عزیز نهایت استفاده رو میبرن و میگن شاتون زده و اجرت تعمیر شاتون میگیرن در صورتی که فقط انگشتیاشو عوص میکنن.یه مشکل دیگشم صدای بلیرینگ کلاجشه

پیمان.
28-02-1394, 12:02 بعد از ظهر
مدل 94 کیفیتش به هیچ وجه مثل سری اول 92 نیست.....

کجاش تغییر کرده دقیقا؟ میشه مثال مشخص بزنید.

mentiroso
28-02-1394, 12:17 بعد از ظهر
کجاش تغییر کرده دقیقا؟ میشه مثال مشخص بزنید.

شما برو یه مدل 92 یه دور بزن بعدش یه دور با مدل 94 بزن متوجه میشی...مثل پالس های سری اول

omidco2003
28-02-1394, 12:36 بعد از ظهر
یه سوالی داشتم من برای تردد داخل شهر نیاز به یه موتور شهری دارم بین هیوسانگ مدل شهری و پالس ان اس مردد ام میخواستم بدونم مزایا و معایب این دو تا موتور در مقایسه با هم دیگه چیه ؟خواهشا قیمت موتور و لوازم یدکی شون رو برام نگین خودم میدونم هیو گرون ترهمرسی

پیمان.
28-02-1394, 12:58 بعد از ظهر
شما برو یه مدل 92 یه دور بزن بعدش یه دور با مدل 94 بزن متوجه میشی...مثل پالس های سری اول

راجع به بعضی موارد این قاعده درسته اما نه همه چیز. من از منبع معتبر اطلاع داشتم که اینطور نبوده. و در بعضی قطعات کوچیک و جانبی برعکس هم بوده و رفع عیب هم شده. البته صد در صد نفی هم نمیکنم اما معمولا این حرف ها رو دلال ها شایع میکنن.
فعلا از نظر ظاهر و باطن هنوز من هیچ مورد خاصی ندیدم که پسرفت کرده باشه. جز فقط و فقط مسٔله ی مونتاژ که کیفیت رو فدای کمیت کردن. اونم به مقدار خیلی خیلی کمی.
در ضمن چون مونتاژ کاملا مکانیزه نیست ممکنه حتی ۲ تا موتور که در یک روز هم تولید شدن در عمل راندمانشون فرق داشته باشه.

farshad 54
28-02-1394, 02:18 بعد از ظهر
یه سوالی داشتم من برای تردد داخل شهر نیاز به یه موتور شهری دارم بین هیوسانگ مدل شهری و پالس ان اس مردد ام میخواستم بدونم مزایا و معایب این دو تا موتور در مقایسه با هم دیگه چیه ؟خواهشا قیمت موتور و لوازم یدکی شون رو برام نگین خودم میدونم هیو گرون ترهمرسی

برای تردد تو شهر و از نظر راحتیه استفاده NS بهتره ولی از لحاظ شتاب و قدرت و سرعت و گندگی هیو بهتره

اگر استفاده شهریت بیشتره NS مناسبت هست ولی اگر هم استفاده شهری داری و هم بعضی مواقع میخوای بزنی به جاده و عشق و حال با موتور هیو استریت گزینه خوبیه

zeroamin
28-02-1394, 03:01 بعد از ظهر
خوب هیوسانگ تو خیابونا کمتره و تو چشم تره. ان اس تو تهران خیلی زیاد شده.هیو از ان اس تو سرعت بالا بهتر عمل میکنه ولی تو شتاب فکر نمیکنم حریف ان اس بشه.طراحی یه چیز سلیقه ایه ولی قیافه هیوسانگ شهری عمرا به ان اس نمیرسه.ان اس رادیاتور اب داره که توی ترافیک شهری یه مزیته.هیوسانگ تیپ ریسش تا اونجا که میدونم مشکل داغ کردن داره به دلیل نداشتن رادیات آب فکر کنم نمونه شهریشم رادیاتور اب نداره و این یه ضعفه به نظرم.هیو صدای بهتری هم داره نسبت به ان اس.انجین هیو هم به خرکاری و سگ جونی معروفه و انژکتوریه ولی از لحاظ برقی و به خصوص شارژر ضعف داره.از طرفی خوب هرچی باشه کره ایه و از هند جلوتره.
در آخر تصمیم با خودته و جیبت

- - - Updated - - -

سلا واقعا حیف پول نیست 9 تومن موتور بخری و زنون بندازی روش؟ برو عزیزم هدلایت بخر گرون تر با نور کمتر زنون ولی لحظه ای روشن میشه دو کنتاک هست و برای موتوره
دوست عزیز شما هدلایت انداختی رو ان اس؟چون 2 نمونه داره بعضیاش ترانسش جداس از لامپ و بعضیاشم ترانس و فن با لامپ یکی کردن.یعنی ته لامپ خیلی بزرگه.میخوام ببینم پشت کاسه چراغ جا میشه یا نه؟

hossseyn
28-02-1394, 07:03 بعد از ظهر
سلام آقا امید من ان اس سوار میشم تصمیم داشتم بدم یه هیوسانگ نیکد بگیرم چند جا رفتم از نزدیک دیدم کمک عقبش اینقدر خشکه پشیمون میکنه البته میگن میشه مال نینجا روش بندازی بهتر بشه ولی مطمئن هستم به راحتی و خوش دستی ان اس نمیرسه من که از خیرش گذشتم این مدل های 94 هم همه مال سال قبل هستن که هنوز فروش نرفته...

پیمان.
03-03-1394, 07:42 بعد از ظهر
این NSهایی که گوشه ی باک بنزینشون برچسب نوشته ی کاوازاکی باجاج دارن و روی صفحه کیلومترشون هم همینطور هست و روی جا پلاک جلوی موتور هم همین برچسب رو داره (در بعضی کلیپ های یوتیوب و جاهای دیگه هست)، داخل ایران هم هست یا خارج از ایران هستن؟ به جز برچسب های روی بدنه شون فرق دیگه ای هم دارن با NSهایی که فقط نوشته ی باجاج دارن؟ تا جایی که یادمه چند نفر از دوستان که از سری اول NS گرفته بودن گفتن صفحه کیلومترشون اینطوریه و بقیه ی جاها همون باجاج رو نوشته.
[Only registered and activated users can see links]

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

miladwolf
07-03-1394, 09:13 بعد از ظهر
منم تازه این موتورو گرفتم.به نظرم موتوره خوبیه از اپاچی خیلی بهتره.موتورم 100 کار کرده روغنشو عوض کنم یا نه زوده؟

MANHUNT
08-03-1394, 11:43 قبل از ظهر
منم تازه این موتورو گرفتم.به نظرم موتوره خوبیه از اپاچی خیلی بهتره.موتورم 100 کار کرده روغنشو عوض کنم یا نه زوده؟

بله عوض کن دوست عزیز

نیما نادری
08-03-1394, 12:22 بعد از ظهر
من از روز اول گفتم ...آب بندی کنید... روغن مخصوص بریزید... من ۱۲۰۰۰ تا رو رد کردم تازه هنوز فیلرم نکردم موتور پلنگه.... تا الان دو تا مشکل داره بلبرینگ کلاچ که صدا میده و قابل حله و یکم گیج بودن گیربکس تو تعویض دنده ها

M E H D I
08-03-1394, 01:03 بعد از ظهر
هر کسی نمی تونه به اون روشی که شما گفتین آب بندی کنه خداییش هم خیلی سخته من چند روز سعی کردم نتونستم ولی دور موتور از 7000 بالاتر نمی برم هیچ وقت 1و2 رو 5000 دنده میدم بقیشم تا7000

به نظرم داخل شهر بیشتر از اینم نمیشه گازوند تا الانم به مشکلی برنخوردم .. مشکل تعویض دنده رو منم دارم نمی دونم چارش چیه

Sohl
08-03-1394, 02:38 بعد از ظهر
هر کسی نمی تونه به اون روشی که شما گفتین آب بندی کنه خداییش هم خیلی سخته من چند روز سعی کردم نتونستم ولی دور موتور از 7000 بالاتر نمی برم هیچ وقت 1و2 رو 5000 دنده میدم بقیشم تا7000

به نظرم داخل شهر بیشتر از اینم نمیشه گازوند تا الانم به مشکلی برنخوردم .. مشکل تعویض دنده رو منم دارم نمی دونم چارش چیه

من بردم پیش استاد محمود تو مولوی که نمایندگی پالس رو داره برام حلش کرد

نیما نادری
08-03-1394, 03:20 بعد از ظهر
استاد محمود چکار کرد؟

Sohl
09-03-1394, 04:04 قبل از ظهر
استاد محمود چکار کرد؟

والا من موتورو صبح گزاشتم بعدازظهر رفتم تحویل گرفتم نفهمیدم چکار کرد

نیما نادری
09-03-1394, 09:22 قبل از ظهر
مهم همین بود که چه کردن... حالا بفرمایید چه تغییراتی کرد؟

sajjadme
09-03-1394, 09:51 بعد از ظهر
برای خرید لوازم نور پردازی به فروشگاه اینترنتی زنون مارکت برین ،خیلی چیزای توپی داره حتما برید در ضمن اگه هدلایت یا زنون مبگیرید با لنز نصب کنید خالی نصب نکنید

mohamad.gh
09-03-1394, 10:00 بعد از ظهر
سلام آقا نیما دنبال ی باکس خوب واسه موتورم ، ی همچین باکسی رو موجود دارید

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

شمع سوزنی بگیرم براش یا ساده ، شمع بزرگش مارک دیگه پیدا میشه مال خودش شامپیونه . ذغالش هی داره خورده میشه

sajjadme
09-03-1394, 11:21 بعد از ظهر
به نظرم برو سایت شرکت GIVI بهترین لوازم موتور رو داره برو باکس هاشو نگاه کن ببین هرکدوم رو خوشت اومد برو توی گمرک و بازارو اینجور جاها بگرد اونو پیدا کن یا اگه نبود شبیه اش رو پیدا کن چون سایتش خارجی هست ولی حتما برو ببین داداش گلم

- - - Updated - - -

اینم سایتش

- - - Updated - - -

من دنبال اینم[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

و اون چیزایی که شما دنبالش میگردی توی لینک بالا هست

sajjadme
10-03-1394, 12:02 قبل از ظهر
بچه ها من بخاطر قضایای گواهینامه که سوار شدن موتور دویست سی سی به بالارو محدود کرده پالس دویست و بیست رو از دست دادم
به نظر شما بین اپاچی صدو هشتاد و پالس دویست کدوم رو بگیرم و علت ،من خودم پالس رو بیشتر دوست دارم حالا ببینم نظر دوستان و کارشناسان چیه

M E H D I
10-03-1394, 06:04 قبل از ظهر
داداش شما 220 دوست داری بخر مشکلی نداره .. حتی 250 هم می تونی سوارشی زیاد رو این قضیه گیر نیستن

محمد جان شمع بزرگه تا اونجایی که من اطلاع دارم بوش هست .. شما موتور کار کرده خریدی؟

mohamad.gh
10-03-1394, 07:10 قبل از ظهر
نه مهدی جان صفر گرفتم ، هر سه تاش شامپیونه داداش ذغالاش یه کم خورده شده دهنشو جمع کردم

mohamad.gh
10-03-1394, 10:49 قبل از ظهر
100 اول چه روغنی بریزم.بهران سوپر پیشتاز خوبه.یا معمولی تر بگیرم

- - - Updated - - -

پالس از همه لحاظ از اپاچی بهتره

سلام آقا میلاد ب فروم خوش اومدی روغن 20 50 سوپر پیشتاز خوبه ی زحمتیم بکش این تایپیک رو مطالعه کن جوابه خیلی از سوالاتو میگیری و از تجربیات دوستان هم استفاده میکنی ، شاد باشی

نیما نادری
10-03-1394, 11:12 قبل از ظهر
من با شمع استاندارد میرونم و فکر میکنم برای انجین تک سیلندری که سه تا شمع داره استفاده از شمع سوزنی تاثیر محسوسی نداره ...شمع اصلی بوشه و دو تای دیگه چامپیون میتونید ازشمع آپاچی بوش دو سر به جای دو تا بقلیا استفاده کنید ..هزینه بیشتر نمیکنم

zeroamin
10-03-1394, 01:29 بعد از ظهر
سلام به اعضای خوب پرشین موتور ممنون از راهنمایی تون من دویست و بیست گرفتم و بعد باضرر فروختم بخاطر گیر دادن یکی دو تا پلیس بعدش یه مسئله ای هم هست اینه که چون قانون اجازه نداده اگر تصادفی حادثه ای چییزی اتفاق بیفته حتی اگه من مقصر نباشم بخاطر اون قضیه متخلف میشم و مقصر ،حالا اونو که فروختم ،در مورد اپاچی که من از یه فروشنده توی لنگرود که یه فروشگاه خیلی بزرگ داشت همه جور موتور داشت پرسیدم گفت نگهداری اپاچی راحت تره و خدمات پس فروشش هم خیلی بهتر از پالسه خودم به شخصه ان اس رو دوست دارم و یه چیزاییم در مورد صدا افتادن موتور ان اس شنیدم که منو ترسوند ولی نفهمیدم که چرا صدا میفته ،شما رو بخدا راهنماییم کنید
کی گفته 220 سی سی غیر مجازه؟!!!الان 250 هم که ماشالا مثل پفک ریخته تو خیابون.نینجا و سی بی ار 300 هم که به اسم 250 پلاک کردن و سوار میشن.اونوقت پالس 220 غیر مجازه؟!.شما وقتی گواهینامه موتور داری و بیمه و مدارکت تکمیله و کلاه سرته خدایی نکرده تصادفم که بکنی مقصر اصلی عوض نمیشه به خاطر اینکه شما موتورت بالای 200 سی سی بگن نه موتور مقصره.اون گیرایی هم که بهت دادن یا بحث شیتیل بوده یا مشکل عقده ای روانی

اون صدایی هم که میگن میافته یکیش صدای بلبرینگ کلاچه که مشکل بزرگی نیست و باهاش میشه کنار اومد.یکی هم انگشتی سوپاپشه که اونم من از چند تا تعمیرکار شنیدم که از مدل 93 به بعد رفع شده و خیلی صداش کمتر شده.یه صدای ویزه هم کنسول و کیلومترش داره که یه مقدار رو اعصابه.ر کل قشنگ که آببندی و آچارکشی بشه و حواست به روغن و فیلتراش و آب رادیاتش باشه و فشار الکی هم بهش نیاری هیچ ایرادی پیدا نمیکنه

mohamad.gh
10-03-1394, 03:51 بعد از ظهر
من با شمع استاندارد میرونم و فکر میکنم برای انجین تک سیلندری که سه تا شمع داره استفاده از شمع سوزنی تاثیر محسوسی نداره ...شمع اصلی بوشه و دو تای دیگه چامپیون میتونید ازشمع آپاچی بوش دو سر به جای دو تا بقلیا استفاده کنید ..هزینه بیشتر نمیکنم

سلام موتور قبلی من آپاچی بود ، زمستون بود ک ی شمع سوزنی براش گرفتم مارک ngk ، شتاب موتور بهتر شده بود اینظور بگم ک موتور تو شتاب اولیش نفسش باز شده بود ، انجین ک گرم بود دور موتور رو روی 1.5 تنظیم کرده بودم وقتی موتو رو صبح زمستون روشن میکردم فقط 10 ثانیه ساسات رو نگه میداشتم ب بعد دور موتور خیلی راحت رو 1.5 بود . صدای انجین قبلش بم بود ک با تعویض شمع ی صدای زیر زیبایی پیدا کرده بود البته با ی شمع نو معمولی هم تست کردم نتیجش مثل شمع اصلیش بود. در پناه حق

M E H D I
10-03-1394, 06:03 بعد از ظهر
آقا نیما منظورتون شمع دو پلاتینه هست؟ من خودم چراغ برقم کد شمع رو بگید راحت تر می تونم تهیه کنم ....

الان دوتا بغلی ها رو دو پلاتینه بوش بندازم تاثیری داره؟

فلات دوست
11-03-1394, 10:01 قبل از ظهر
کی گفته 220 سی سی غیر مجازه؟!!!الان 250 هم که ماشالا مثل پفک ریخته تو خیابون.نینجا و سی بی ار 300 هم که به اسم 250 پلاک کردن و سوار میشن.اونوقت پالس 220 غیر مجازه؟!.شما وقتی گواهینامه موتور داری و بیمه و مدارکت تکمیله و کلاه سرته خدایی نکرده تصادفم که بکنی مقصر اصلی عوض نمیشه به خاطر اینکه شما موتورت بالای 200 سی سی بگن نه موتور مقصره.اون گیرایی هم که بهت دادن یا بحث شیتیل بوده یا مشکل عقده ای روانی

اون صدایی هم که میگن میافته یکیش صدای بلبرینگ کلاچه که مشکل بزرگی نیست و باهاش میشه کنار اومد.یکی هم انگشتی سوپاپشه که اونم من از چند تا تعمیرکار شنیدم که از مدل 93 به بعد رفع شده و خیلی صداش کمتر شده.یه صدای ویزه هم کنسول و کیلومترش داره که یه مقدار رو اعصابه.ر کل قشنگ که آببندی و آچارکشی بشه و حواست به روغن و فیلتراش و آب رادیاتش باشه و فشار الکی هم بهش نیاری هیچ ایرادی پیدا نمیکنه

سلام
پالس 220 که مجاز هستش منظور دوستمون اینه که برابر مقررات که در پشت گواهینامه هم نوشته شده ، سه سال اول که گواهینامه ات صدور شده موتور های تا 200 سی سی رو میتونی سوار بشی و بعد سه سال ، بالای 200 سی سی
و گیر هم بسته به ماموری که گیرش میفتی و اگه خدای نکرده تصادف بکنی بیمه شما رو مثل یه نفر فاقد گواهینامه دونسته و چیزی نمیده ولی جای مقصر عوض نمیشه

sajjadme
11-03-1394, 03:19 بعد از ظهر
ممنونم از فلات دوست عزیز که منظور منو به دقت گفتن علاوه بر اون سه سال باید سن فرد هم بیست و سه سال تمام باشه
و اون ماموری هم که به من گیر داد که البته دوبار تکرار شد باعث شد که بفروشم و گفت که اگه تصادفی چیزی بکنی خدای نکرده بیمه چیزی قبول نمیکنه منم فروختم به اشنا
حالا نظر همه روی پالس ان اس هست ؟از همه لحاظ بهتره از اپاچی؟از لحاظ نگه داری و ...؟ الان قیمت صفر البالویی این دو موتور توی تهران چنده ؟

farshad 54
11-03-1394, 03:26 بعد از ظهر
صحبت راجب گواهی نامه و ..... جاش اینجا نیست

ns هم از همه نظر از آپاچی بهتره اگر قصد خرید موتور دارین و پولشم دارین همون ns براتون خوبه

قیمتشم کارکرده تمیز مدل 92 از 7 تومن داره تا برو بالا بستگی به مدلش

صفرشم 8300 و این حدوداست

اطلاعات راجب ns هم لطفا تاپیک رو مطالعه کنید

mohamad.gh
11-03-1394, 09:51 بعد از ظهر
اقا یه اتفاق بد واسه موتورم افتاد داغون شدم بدجور حدود یه ماه پیش باطریم کمی ضعیف شده بود یعنی نیم ساعت که دور میزدم بوق صداش یه جوری میشد باطری رو بردم باطری سازی اسید ریخت واسم و گذاشت زیر شارژ البته اسید فله ای بود خلاصه کمی بهتر شد یعنی بعد از یک ساعت دور زدن بوق ضعیف میشد خلاصه گذشت تا اینکه موقع شستن دیدم یه تیکه رنگ دو شاخ عقب پرید وقتی کامل دقت کردم دیدم دوشاخ عقب و اگزوزو در اثر سر ریز شدن اسید باطری نابود شده و کلا رنگش رفته و خورده شده خلاصه دست به کار شدم و موتور باز کردم اصن فجیع رنگو نابود کرده بود اسید باطریو خالی کردم بازم بعد از گذشت یه روز دیدم اسید سر ریز کرده با اینکه باطری رو موتور نبوده خلاصه دوباره باطری رو نیمساعت وارونه گذاشتم تا اسید کلا خالی شه سمباده و رنگ گرفتم افتادم به جون دو شاخ و اگزوز تا جایی که میشد رنگ پریده و خرابو ساییدمو کندم و رنگش زدم باورم نشد اینقدر تمیز درش اووردم که اصن مشخص نیست دو شاخ رنگ خورده اگزوزو هم کلا رنگش زدم رفت فقط خدا کنه دیگه رنگش خراب نشه خداییش اسفالت شدم تا بازش کردم و رنگش زدم جوری که بعد از گذشت پنج روز هنو نبستمش یکی اینکه بس دردسر کشیدم دل و دماغشو ندارم ببندم یکی دیگه اینکه ترسم اینه دوباره باطری به فنا بده همچیو توش موندم چرا سریز کرده به نظر شما علتش این نیس که اسید قمقمه ای که همراه خودش بودو نریختم یا اصن نباید اسید میریختم یا اینکه مشکل جای دیگس ممنون میشم راهنمایی کنید راستی موتور منم گیربکسش گیج میزنه یعنی دنده بعضی موقع ها جا نمیوفته گاز میدی یهو جا میوفته کمی دیر عمل میکنه تو تعویض دنده استادان کسی نمیدونه مشکلش چیه کارکرد موتورم 10 هزارتاس

یکی از دوستان اسید غیر اصلی ریخته بود زد بیرون موتور ب فنا رفت ، فروخت یکی دیگه گرفت . حتمن باید آب اسید خودشو بریزی و اگه باتری ضعیف شد و شارژ جواب نداد باتری رو عوض کن . باتری خودش پایه کوتاست و کمه اگه پیدا نکردی میتونی ی باتری اتمی پایه بلند بگیری و بخابونیش فک کنم نیما نادری این کار رو کرده بود ازش بپرس . در مورد دنده موتور من 4500 کار کرده و تا حالا این مشکل رو نداشتم ، حتمن دوستان راهنماییت میکنن . شاد باشی

hamid123
11-03-1394, 11:15 بعد از ظهر
برای منم همین مشکل باتری پیش امد ولی بجای اینکه باتری از اب اسید پر کنم رفتم یه باتری اتمی گرفتم.به مکانیک زنگ زدم گفت باتری ns مشکل داره برای من رو 15000 تا مرخص شد.البته سیستم برق موتورم هم مشکل پیدا کرده بود که باتری و شارژ نمی کرد که اونم دادم برام درست کرد الان 19000 کیلومتر راه رفته بدون هیچ صدای اضافی واقعا موتور خوبیه من ازش راضیم.

- - - Updated - - -

صفرش رو کجا میدن 8300 ؟؟؟؟؟ تک رنگ آلبالویی 8700 و دو رنگهاش 8500 هست

دوست عزیز من هفته پیش گمرک بودم ns دو رنگ 8550 بود،تک رنگ 9(ابی و قرمز) و زرد هم 10 تومن.پرسیدم چرا تک رنگ گرون تره گفت اخه دیگه تولید نمیشه.من موتورمو تیر 93 خریدم اموقع دو رنگ تازه امده بود 300 تومن از تک رنگ گرون تر بود این قیمت ها همگی برای مغازه بهروز زداه ست.واقعا مسخرس .

Mohsen_14
11-03-1394, 11:31 بعد از ظهر
باتری اسیدی (تر) طول عمرش بیشتره ولی به ریسکش نمیارزه ، باتری خشک حداقل آدم خیالش راحته .
منم خاطرات خوبی از باتری تر ندارم ، چک کردن میزان اسید و نگرانی از سرریز شدن و ...

MANHUNT
12-03-1394, 11:33 قبل از ظهر
رفيق من سبلان دو رنگارو ٨٤٠٠ ميده

mohamad.gh
12-03-1394, 02:38 بعد از ظهر
الان من روغن بهران سوپر پیشتاز 20 50 sl ریختم تو موتور 1.250 لیتر خوبه.

1100 کافیه ، فیلتر تعویض بشه 1200 . موتور رو روی ی سطح صاف بزار رو دو جک شیشه (گیج) بغل انجین رو نیگاه کن روغن باید بین خط بالا و پایین باشه . پستهای قبل رو بخونی حسابی در مورد روغن و چیزای دیگه بحث شده . وقت بزار بخون خیلی چیزا در مورد این موتور دستگیرت میشه رفیق . شاد باشی

MANHUNT
12-03-1394, 03:23 بعد از ظهر
سبلان؟میشه ادرسو شمارشو کامل بدی؟مشکیش چنده؟

تهران.میدان سبلان خیابان سبلان شمالی مشکیش رو نمیدونم اما سفید مشکیش رو انقدر میداد

miladwolf
12-03-1394, 06:09 بعد از ظهر
من همه رو خوندم.اخه یکی نوشته 1.200 لیتر بریز دفترچه راهنماهم زده 1.200 شما میگید 1.100 الان من 1.250 ریختم:sumo:.الان 150 سی سی کم کنم یا 50 سی سی؟
ممنون میشم از راهنمایتون..

farshad 54
12-03-1394, 06:15 بعد از ظهر
دوست عزیز

وقتی دفترچش نوشته 1200 یعنی همون درسته دیگه

50 سی سی اضافه مشکلی به وجود نمیاره

M E H D I
12-03-1394, 06:38 بعد از ظهر
دوست عزیز من هفته پیش گمرک بودم ns دو رنگ 8550 بود،تک رنگ 9(ابی و قرمز) و زرد هم 10 تومن.پرسیدم چرا تک رنگ گرون تره گفت اخه دیگه تولید نمیشه.من موتورمو تیر 93 خریدم اموقع دو رنگ تازه امده بود 300 تومن از تک رنگ گرون تر بود این قیمت ها همگی برای مغازه بهروز زداه ست.واقعا مسخرس .

بهروز زاده کلا قیمتاش فضاییه این قیمت حسین جدیدیان هست تو 17 شهریور

راجع به تک رنگ هم چرت گفته 94 تک رنگ آلبالویی 8700 .. دو رنگ 8500 ........... سفید مشکیش خواهان زیاد نداره بایدم 8400 بدن

این گیج زدن گیربکس منم رو اعصابه در ضمن تو دنده یک و دو یه صدای قرقر مانند هم دارم که خیلی رو مخمه .. به نظرتون صدای چیه؟

تعویض دنده هم بعضی وقتها صدای تق بلندی میده و با ضربه جا می خوره

amirhosein021
12-03-1394, 09:19 بعد از ظهر
بالاخره بعد از مدت زیادی تو کف متور بودن از قصد خرید rkvبگیر تا اپاچی بالاخره یه ns تقریبا صفر خریدم. متور کلا پونصد تا کار کرده [Only registered and activated users can see links]

amirhosein021
12-03-1394, 09:37 بعد از ظهر
فقط یه مشکلی من از 17شهریور تا نارمک اومدم باهاش یه مقدار داغ کرد بعد نیم ساعت بیس دقیقه هنوز خنک نشده طبیعیه؟ و روغن متور خوب برای این متور چیه؟

VAHID
12-03-1394, 09:41 بعد از ظهر
فقط یه مشکلی من از 17شهریور تا نارمک اومدم باهاش یه مقدار داغ کرد بعد نیم ساعت بیس دقیقه هنوز خنک نشده طبیعیه؟ و روغن متور خوب برای این متور چیه؟

مبارکه

روغن مناسب روغن 10w40بهران سوپر پیشتاز و اترود هست

موتور کلا کار کنه داغ میکنه و حدود یکی دو ساعت بعد کامل خنک میشه.داغ کردن وسیله به نحوه رانندگی ارتباط زیادی داره

اب و ضد یخ رو از طریق مخزن چک کنید.

hamid123
12-03-1394, 10:35 بعد از ظهر

داداش مبارک باشه خوشحال شدم.فقط حواست باشه اگه اب اسید باتریت خالی کرد روش اب اسید نریزی و بری باتری اتمی بندازی .بهش برسی خیلی موتور بی دردسریه .کلا ns حرارت انجینش پا رو اذیت نمی کنه احتمالا موتور شما یا روغن انجینش کمه یا نوعش خوب نیس یا اب رادیاتت مشکل داره والا حرارتش خیلی نیست حتی تو ترافیکای شدید

amirhosein021
12-03-1394, 10:56 بعد از ظهر
دمت گرم. الان قفلش کردم رفتم مسافرت ولی شنبه یه سرویس کامل میکنمش. متور 600تا کار کرده بود طرف گواهی نداشت فروخت(البته منم ندارم)مدل 93خریدم 7800 ارزششو داشت؟ من که خوشم اومده ازش

mohamad.gh
13-03-1394, 01:22 قبل از ظهر
بهروز زاده کلا قیمتاش فضاییه این قیمت حسین جدیدیان هست تو 17 شهریور

راجع به تک رنگ هم چرت گفته 94 تک رنگ آلبالویی 8700 .. دو رنگ 8500 ........... سفید مشکیش خواهان زیاد نداره بایدم 8400 بدن

این گیج زدن گیربکس منم رو اعصابه در ضمن تو دنده یک و دو یه صدای قرقر مانند هم دارم که خیلی رو مخمه .. به نظرتون صدای چیه؟

تعویض دنده هم بعضی وقتها صدای تق بلندی میده و با ضربه جا می خوره
سلام مهدی جان این صدای تق رو منم دارم البته بیشتر تو یک هست و معکوس دنده بالا ب پایین ولی گیجی گیرو بکس نداره . 4500 کار کرد و روغن و فیلتر 1300 تعویض ،2000 آب بندی درست

M E H D I
13-03-1394, 06:13 قبل از ظهر
الان بیشتر صدای قرقر تو دنده یک و دو رو مخمه ... یه چیزی تو مایه های صدای دنده مرده هست(وقتی مثلا با 4 داری حرکت می کنی ترمز می کنی سرعتت کم میشه و دوباره گاز میدی که می بینی دنده کشش نداره و باید معکوس بدی) ... نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه

miladwolf
13-03-1394, 08:17 قبل از ظهر
از روزی که روغنو عوض کردم صدای موتورم بیشتر شده.مشکلش از کجاست؟2 ترکه بزنم یا نه؟

mohamad.gh
13-03-1394, 08:57 قبل از ظهر
الان بیشتر صدای قرقر تو دنده یک و دو رو مخمه ... یه چیزی تو مایه های صدای دنده مرده هست(وقتی مثلا با 4 داری حرکت می کنی ترمز می کنی سرعتت کم میشه و دوباره گاز میدی که می بینی دنده کشش نداره و باید معکوس بدی) ... نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه

گرفتم چی شده ، دنده رو پر میکنی رو هم صدا رو میده ؟ اگه بعد از گرفتن و ول کردن کلاچ باشه از تنظیم نبودن کلاچه و لی اگه در حین حرکته معمولن اول میتونه از صفحه کلاچ باشه ک فکر نکنم موتورت اینقدر کار کرده باشه ، روغنت دیر نشده ی موقع ،

- - - Updated - - -

از روزی که روغنو عوض کردم صدای موتورم بیشتر شده.مشکلش از کجاست؟2 ترکه بزنم یا نه؟

ان اس در جا کار میکنه صدای تراکتور میده خودتو ناراحت نکن

M E H D I
13-03-1394, 10:29 قبل از ظهر
نه عزیز راه افتادن صدا میده .. انگار داری با دو راه میوفتی

نه رو 1000 تا عوض کرم الان 1800 تاس

amirhosein021
13-03-1394, 06:09 بعد از ظهر
تو این دفتر چش چرت نوشته درباره آب بندی. دور متور از چند بالا نره؟و هر دنده چنتا برم؟دمتون گرم

M E H D I
14-03-1394, 09:32 قبل از ظهر
سلام ،یه سوال داشتم !
موتورای جدید رنگ انجینشون قهوه ایه ، مدلای قبلیش طلایی رنگه ، کیفیت این دو انجین فرق میکنه? سری اولش بهتره? :297:
یه شرکت با سابقه و با نام و نشون هیچ وقت نمیاد تو سری جدید موتورهاش از کیفیت ساخت بزنه و برعکس همیشه معایب و مشکلات رو برطرف می کنه این چرندیات که مدل 92 کیفیت ساخت بهتری داره و انجینش مال ktm ه و نرمتر و..... همش شایعات موتور فروشهاست .. یارو مدل 92 داره رو دستش باد کرده میگه از 94 بهتره .. حکایت پالس پره ای که کار کرده ترکیدشو از مدل جدید صفر کیلومترگرونتر می فروختن .. یا داستان آپاچی طرح قدیم و جدید ...... مدل 94 بخر خیالت راحت

دوستان قیمته فلاپ عقبوجلوش چنده(کاملش)؟؟اگه دورنگ ارزونتره میشه خریدو فلاپاشوعوضکرد.البته فقط دورنگایی که توکارتشون خورده مشکی.
دمبی 140
روی باک 240
بغل چراغ هر طرف 30 تومن
گلگیر جلو هم که برچسبه
بله شما دو رنگ داشته باشی به هر رنگی که دلت بخواد می تونی تغییر بدی چون تو کارت همشون خورده مشکی

zeroamin
14-03-1394, 10:58 قبل از ظهر
سلام ،یه سوال داشتم !
موتورای جدید رنگ انجینشون قهوه ایه ، مدلای قبلیش طلایی رنگه ، کیفیت این دو انجین فرق میکنه? سری اولش بهتره? :297:
آقا مهدی جواب خیلی قشنگی داد.اتفاقا انجین طلایی ها که سری اول اومد مشکل صدای انگشتی توشون شایع تر از انجین قهوه ای هاست.عکسای ان اس رو من تو خود هندم دیدم سری جدیداش انجین قهوه ای شده.همشون هم مونتاژ داخلن و وارداتی نداره.اینا همش حرف دلالاست.

alirezasavary
14-03-1394, 11:03 قبل از ظهر
دوستان عزیز دوتا سوال داشتم:
میشه این موتور رو بصورت قسطی از نمایندگی خرید؟
شرایط تقسیط رو میدونید؟

zamanifar58
14-03-1394, 01:57 بعد از ظهر
سلام دوستان
تا حالا کسی روی لاستیک عقب ان اس ،لاستیک 150 پیرلی انداخته؟من میخوام بندارم ولی فکر کنم به انتهای دوشاخ گیر کنه
سوال دوم اینکه سیستم اگزوز ان اس خیلی خفه میکنه موتور را و آیا برای ان اس کسی اگزوز حرفه ای سراغ داره؟
میخوام اون منبع اولی و کاتالیزور داخل لوله اگزوز را بردارم و یک اگزوز حرفه ای بندازم
کسی چیزی سراغ داره؟

نیما نادری
14-03-1394, 11:33 بعد از ظهر
آقا نیما منظورتون شمع دو پلاتینه هست؟ من خودم چراغ برقم کد شمع رو بگید راحت تر می تونم تهیه کنم ....

الان دوتا بغلی ها رو دو پلاتینه بوش بندازم تاثیری داره؟
بله ..معادل NGK CR9

mohamad.gh
15-03-1394, 07:23 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

miladwolf
15-03-1394, 10:43 بعد از ظهر
صدای موتورم زیاده چیکارش کنم.180 تا کار کرده..اچارکشی کنم صدای موتورم کم میشه:297:.روغنو 120 عوض کردم سره 200 تا باز عوضش کنم.2 ترکه بیشتر اوقات می زنم عیبی که نداره.وزن کلمون میشه 150 کیلو.نکنه موتور به مشکل خورده.ممنون از راهنمایی همگیتون.

MirMasoud
16-03-1394, 01:55 بعد از ظهر
سلام من دیروز خریدم 8700000 تو دفترچش نوشته واسه آب بندی تو دنده 6 ، 45 تا بیشتر نرو، مسخره کرده خودشو
از تبریز کسی از دوستان پایه واسه مسافرت هست؟

suzuki_bandit
16-03-1394, 10:26 بعد از ظهر
دوستان وضعیت موجودی قطعاتش چطوره ؟ راحت گیر میاد ؟ قیمتاش چطوره ؟ مصرف سوختش و ظرفیت باک ؟
ممنون

MANHUNT
17-03-1394, 10:48 قبل از ظهر
صدای موتورم زیاده چیکارش کنم.180 تا کار کرده..اچارکشی کنم صدای موتورم کم میشه:297:.روغنو 120 عوض کردم سره 200 تا باز عوضش کنم.2 ترکه بیشتر اوقات می زنم عیبی که نداره.وزن کلمون میشه 150 کیلو.نکنه موتور به مشکل خورده.ممنون از راهنمایی همگیتون.

دوست عزیز تا زمانی که موتور از حالت اب بندی در نیومده نباید دو ترکه سوار کنی دور موتور هم نباید از نهایت 6 بالا بیاری اصلانم فشار نیار بهش سره پونصد تا دوباره روغن رو عوض کن ویه باره دیگه سره هزارتا

amirhosein021
17-03-1394, 04:49 بعد از ظهر
تو آب بندی کِی به متور گاز بدم که دنده های بالا و توی سرعت بالا لش نشه؟ الان هفتصد تا کار کرده

Sohl
17-03-1394, 11:53 بعد از ظهر
اقا يه سوال فني؟
براي تقويت انجين بايد چيكار كنم؟
يه بنده خدايي گفت شمع هاشو عوض كن و شمع هاي ايريديوم بنداز و بعد خورشيدي جلوشو بزرگ كنم؟
ايا كار عاقلانه اي هست؟ به انجين فشار نمياد؟

jengelbert
18-03-1394, 03:05 بعد از ظهر
آقا من نيم ساعت پيش از نمايندگي فارس پرسيدم قيمت ان اس رو گفتن ٨٦٠٠ تو شيپور و بعضي جاها كار كردشو زدم ٩ تومن چجورياس؟ همون موتور نيس مگه؟

salar.gorgani
18-03-1394, 03:19 بعد از ظهر
یه زنگ بزن ببین زردشو دارن؟

jengelbert
18-03-1394, 03:50 بعد از ظهر
یه زنگ بزن ببین زردشو دارن؟

زردشو گفت ده تومن. قرمز تك رنگ ٨٩٠٠ دو رنگ ٨٦٠٠ شما همون سالاري نيستي دايليمتو گذاشته بودي برا فروش؟

salar.gorgani
18-03-1394, 04:41 بعد از ظهر
زردشو گفت ده تومن. قرمز تك رنگ ٨٩٠٠ دو رنگ ٨٦٠٠ شما همون سالاري نيستي دايليمتو گذاشته بودي برا فروش؟

زردش چه الکی گرونه! قضیه واسه 2سال پیشه !!

Amir CG
18-03-1394, 07:51 بعد از ظهر
حروم زاده ها چقدر پول حروم میخورن. مثلا زردش با قرمز مشکیش چه فرقی داره که انقدر گرونتره؟

Sent from my D6502 using Tapatalk

salar.gorgani
18-03-1394, 08:24 بعد از ظهر
این دمو دستگاه فقط واسه ایرانی جماعته

amirhosein021
18-03-1394, 09:37 بعد از ظهر
نمایندگی تهرانش کجاس نزدیک نارمک؟ بریم یه آچار کشی کنیم

amirhosein021
18-03-1394, 09:37 بعد از ظهر
راستی تو رادیاتش چی بریزم برا تابستون

M E H D I
19-03-1394, 08:42 بعد از ظهر
آب رادیاتور نداره مگه؟ رو منبع آب اضافه درجه داره که همیشه باید بین min و max باشه اگه کمتره آب رادیاتور بخر اضافه کن .

amirhosein021
20-03-1394, 06:05 قبل از ظهر
تعمیر کار خوب تو محدوده نارمک سراغ ندارین؟ میخام روغن و فیلترشو عوض کنم.حدودا چن تومن میشه؟

miladwolf
20-03-1394, 10:00 قبل از ظهر
هرکه موتور صفر میگیره باک اولشو مقداری روغن با بنزین مخلوط کنه.واسه نرم شدن سوپاپ خوبه حتما اینکارو بکنین..خیلی کم

ابوالفضل88
20-03-1394, 12:06 بعد از ظهر
هر کس خاس این کار رو انجام بده با سرنج بریزه که زیاد نشه خفه کنه مستقیما هم بریزه ته باک

- - - Updated - - -

دیگر نگران دزدیده شدن موتورتان نباشید راه حلی هندی . مغز های متفکر[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Mohsen_14
20-03-1394, 01:47 بعد از ظهر
تعمیر کار خوب تو محدوده نارمک سراغ ندارین؟ میخام روغن و فیلترشو عوض کنم.حدودا چن تومن میشه؟

حیف نیست برا تعویض روغن موتورو ببری تعمیرگاه ؟
نمیخوای حداقل تعویض روغنشو خودت یاد بگیری و انجام بدی ؟ البته یاد گرفتن که چه عرض کنم دو تا پیچ باز میکنی بعدم میبندی ...

mohammadhossein
20-03-1394, 05:43 بعد از ظهر
من سر روغن عوض کردن پیچ کارتر سه تا موتورو هرز کردم:riz284: تا آخر یاد گرفتم:14:
خیر سرم رشتم هم مکانیکه:4chsmu1:

amirhosein021
21-03-1394, 10:55 قبل از ظهر
دیروز روغن و فیلتر روغن رو عوض کردم کلا با دست مزدش شد 32 تومن. روغن هم بهران سوپر پیشتاز 20. 50ریختم

zamanifar58
21-03-1394, 03:07 بعد از ظهر
برای تقویت این موتور بهترین کار تعویض و استفاده از یک هدرز و اگزوز حرفه ای میباشد که تقریبا تا 10 درصد یا 3تا4 اسب بخار قدرت موتورتو بیشتر میکنه.تعویض خورشیدی هیچ ربطی به قدرت و تقویت موتور نداره.اگر خورشیدی کوچیک بنداری سرعت موتور در حالت کفی زیاد میشه ولی شتابت کن میشه و در سربالایی ها موتور شدیدا کم میاره،اگر خورشیدی بزرگ بندازی در سربالایی ها و شتاب افزایش داری ولی تاپ اسپید شدیدا کم میشه.بهترین ضریب دنده با همین خورشیدی موجود متناسب شده است
من برای تقویت موتورم اگزوزم را برش دادم و کاتالیزور و اون منبع سمت راست لوله اگزوز را بریدم و خارج کردم که باعث شد موتور بیشتر نفس داشته باشه.شما اگر حالشو نداری میتونی یک ست اگزوز حرفه ای بنداری و تغییر را احساس کنی

M E H D I
21-03-1394, 03:35 بعد از ظهر
میشه با عکس توضیح بدین؟ ست اگزوز حرفه ای چقدر هزینه داره؟ چی پیشنهاد میدین؟

Mohsen_14
21-03-1394, 05:06 بعد از ظهر
4 اسب بخار افزایش اونم ان اس ؟؟!
نینجا با اگزوز و هدرز یوشیمورا حدود 3 اسب بخار قدرت اضافه میشه ، بعد ان اس ... ؟
منبع حرفم هم نمودار داینو از خود یوشیمورا هست ، نه چیز دیگه .
پول اگزوز برای ان اس دور ریختن پوله ، چون با 250 سی سی هم نمیشه صدای خوب گرفت مگر بشرط دو سیلندر بودن ، حالا خود دانید ...

zeroamin
21-03-1394, 06:55 بعد از ظهر
4 اسب بخار افزایش اونم ان اس ؟؟!
نینجا با اگزوز و هدرز یوشیمورا حدود 3 اسب بخار قدرت اضافه میشه ، بعد ان اس ... ؟
منبع حرفم هم نمودار داینو از خود یوشیمورا هست ، نه چیز دیگه .
پول اگزوز برای ان اس دور ریختن پوله ، چون با 250 سی سی هم نمیشه صدای خوب گرفت مگر بشرط دو سیلندر بودن ، حالا خود دانید ...
داداش من تو انجمن زیاد دیدم هرکی هر چی میگه شما میای یه نهمیاری.هم تو پیج نینجا هم تو ان اس.به نظرم هر کسی آزاده هر کاری میخواد رو موتورش انجام بده تا وقتی به کسی یا چیزی لطمه نزنه.دوستان سوال میپرسن تا جواب بگیرن.شما اطلاعات داری ولی همش فاز منفی میدی به همه.

نیما نادری
21-03-1394, 08:53 بعد از ظهر
تعویض اگزوز خوبه ولی در کنارش باید فیلتر هوا با مدل آزادتر تعویض بشه و همچنین سوخت دوباره دقیق تنظیم بشه... قابل توجه دوستانی که نینجا یا بقیه موتورهای انژکتور رو با تعویض اگزوز تیون میکنن، ترکیب سوخت با اینکار لین یا کم ملات میشه و هم تغییر در راه رفتن رخ نمیده هم انجین آسیب میبینه ولی کاربراتوریا راحت میتونن تنظیم دستی انجام بدن....

Mohsen_14
22-03-1394, 12:39 قبل از ظهر
داداش من تو انجمن زیاد دیدم هرکی هر چی میگه شما میای یه نهمیاری.هم تو پیج نینجا هم تو ان اس.به نظرم هر کسی آزاده هر کاری میخواد رو موتورش انجام بده تا وقتی به کسی یا چیزی لطمه نزنه.دوستان سوال میپرسن تا جواب بگیرن.شما اطلاعات داری ولی همش فاز منفی میدی به همه.

من دیدم کسایی که به عشق صدا و شتاب چند میلیون خرج کردن و بعد که نتیجه دلخواه نگرفتن تو ذوقشون خورده ، میخوام کسی اشتباه رو دوبار انجام نده ،این پولها راحت بدست نمیاد که راحت خرج بشه آدم حیفش میاد یه نفر بیخود هزینه کنه ، سوال و جواب و فروم به همین درد میخوره ، ولی خب آخرش هم که نوشتم "خود دانید ..." ولی شما توجه نکردی و کسی هم شمشیر بالا سر کسی نگذاشته ، هر کی نظر خودشو میگه و هر شخص هم به حرفی که پسندید ، عمل میکنه .

از نظر روانشناسی ما موقع سوال و مشورت دو حالت داریم ، حالت اول اینکه موضوع چشم و دلمونو گرفته و برای این مشورت میکنیم که دیگران هم تایید کنن ، میخواهیم جواب خودمون رو از دهن دیگران بشنویم ، تو این حالت مخالفت دیگران رو اصلا نمیپسندیم و حالت دوم اینکه بدون پیش زمینه ذهنی میاییم سوال میکنیم و به هیچ طرف موضوع تمایل نداریم ، تو این حالت روی مخالفت یا موافقت دیگران حساسیتی نداریم و فقط دلایل و نکاتی که بیان میشه برامون مهمه .

.

zeroamin
22-03-1394, 04:11 بعد از ظهر
من دیدم کسایی که به عشق صدا و شتاب چند میلیون خرج کردن و بعد که نتیجه دلخواه نگرفتن تو ذوقشون خورده ، میخوام کسی اشتباه رو دوبار انجام نده ،این پولها راحت بدست نمیاد که راحت خرج بشه آدم حیفش میاد یه نفر بیخود هزینه کنه ، سوال و جواب و فروم به همین درد میخوره ، ولی خب آخرش هم که نوشتم "خود دانید ..." ولی شما توجه نکردی و کسی هم شمشیر بالا سر کسی نگذاشته ، هر کی نظر خودشو میگه و هر شخص هم به حرفی که پسندید ، عمل میکنه .

از نظر روانشناسی ما موقع سوال و مشورت دو حالت داریم ، حالت اول اینکه موضوع چشم و دلمونو گرفته و برای این مشورت میکنیم که دیگران هم تایید کنن ، میخواهیم جواب خودمون رو از دهن دیگران بشنویم ، تو این حالت مخالفت دیگران رو اصلا نمیپسندیم و حالت دوم اینکه بدون پیش زمینه ذهنی میاییم سوال میکنیم و به هیچ طرف موضوع تمایل نداریم ، تو این حالت روی مخالفت یا موافقت دیگران حساسیتی نداریم و فقط دلایل و نکاتی که بیان میشه برامون مهمه .

.
فقط حرف اگزوز و صدا نیست.تو بحث هولدر موبایل و همینطور جی پی اس هم اگر اشتباه نکنم شما اومدی گفتی که نه جی پی اس به چه درد میخوره و هولدرم به کار آدم نمیاد.کلا مشکل الان اون مخالفت همیشگی شماست.اگرم بحث مادیات و پوله که میگی حیفه خب 30 تومنم پول نینجای 5000 دلاری دادن و 8.5 پول پای ان اس دادنم حیفه.در جواب قسمت روانشناسیت هم اون سوال اگزوزم من نپرسیدم که مخافت کسی بخواد ناراحتم کنه

baba
22-03-1394, 09:52 بعد از ظهر
سلام موتور من ۱۴۰۰ تا راه رفته ولی هرکاریش میکنم از ۱۴۰ تا بیشتر نمیره مال شما هم اینقدر میره ؟
اکثر اوقات که به ۱۳۰ هم نمیرسه

hossseyn
22-03-1394, 10:00 بعد از ظهر
سلام موتور من ۱۴۰۰ تا راه رفته ولی هرکاریش میکنم از ۱۴۰ تا بیشتر نمیره مال شما هم اینقدر میره ؟

سلام مال من هم همینطوریه فکر کنم فیلتر هوا شو عوض کنی بهتر بشه دمای هوا ورطوبت هم موثره تو هوای گرم و خشک راندمان همه موتور ها کمتر میشه ویخورده لش میشن.... :hanghead:

MR.Halakoohi
23-03-1394, 12:42 بعد از ظهر
دوست عزیز مگه قراره چقدر بره؟؟؟؟؟؟؟
این موتور تو بهترین شرایط و با جی پی اس 125 تا بیشتر نمیره و نخواهد هم رفت/
من خودم ان اس داشتم 140 تا هم باهاش رفتم اما میدونم که 140 تا نبود/
بعدم آب بندی این موتور تا 2000 تاس اگه این جوری بخوای گازش بدی زود پشیمونت میکنه/
چون ان اس موتوری نیس که بخوای بهش فشار بیاری/

s.mm
23-03-1394, 05:30 بعد از ظهر
دوستان یه سوال
مصرف ns رو کسی اندازه گرفته که دقیق صدی چند میسوزونه؟

حساب کرده مثلا با 10 لیتر بنزین چند کیلومتر میتونه بره؟
(می دونم اتوبان و داخل شهر و شب و اینها فرق داره، کلی می خوام بدونم)

M E H D I
23-03-1394, 06:27 بعد از ظهر
میانگین صدی 3 می سوزونه

amirhosein021
23-03-1394, 08:38 بعد از ظهر
در باره آب بندی بیش تر تو کدوم صفحات تاپیک بحث شده(کامل)؟ گشتم توضیح کامل نبود.راستی مثلا هفته ای یه بار یه کورس کوچیک بندازیم دور متور هم به رد لاین نرسه مشکلی پیش میاد؟

zeroamin
23-03-1394, 09:08 بعد از ظهر
دوست عزیز مگه قراره چقدر بره؟؟؟؟؟؟؟
این موتور تو بهترین شرایط و با جی پی اس 125 تا بیشتر نمیره و نخواهد هم رفت/
من خودم ان اس داشتم 140 تا هم باهاش رفتم اما میدونم که 140 تا نبود/
بعدم آب بندی این موتور تا 2000 تاس اگه این جوری بخوای گازش بدی زود پشیمونت میکنه/
چون ان اس موتوری نیس که بخوای بهش فشار بیاری/
داداش من تو اول اتوبان باقری تهرانپارس جنوب که شیب مثبت داره 147 تا پر کردم که موتور داشت منفجر میشد با جی پی اس ولی 141 شد.تو جاده جاجرودم از سمت رودهن به جاجرود به 151 هم رسوندمش با کیلومتر خودش

amirhosein021
23-03-1394, 09:55 بعد از ظهر
البته فک نمیکنم زیاد جنبه سرعتو رد لاین داشته باشه.البته دوستان میگفتن بیش ترین کارکرد متور تو دور متور 8،5. من امشب سر کل کل تا نه رسوندم عذاب وجدان گرفتم متور چيزيش نشه خخخ

MR.Halakoohi
23-03-1394, 11:07 بعد از ظهر
داداش من تو اول اتوبان باقری تهرانپارس جنوب که شیب مثبت داره 147 تا پر کردم که موتور داشت منفجر میشد با جی پی اس ولی 141 شد.تو جاده جاجرودم از سمت رودهن به جاجرود به 151 هم رسوندمش با کیلومتر خودش
خدا یه دوامی به انجینای موتوراتون بده/
این موتور بهترین سرعتش که بخواد راحت در بیاره و بهش فشار نیاد 110 تا هستش/
بیشتر از این به نظرم باید خودتونا آماده کنید برای خرج کردن موتور/
نه این که ان اس موتور بدی باشه/ من تو پست قبلیم هم گفتم ان اس موتوری نیس که بخوای بهش فشار بیاری/
این دیگه تنها حرف من نیستش همه از این قضیه اطلاع دارن/
البته ان شا الله همیشه چرخ موتورت برات بچرخه/
اما از من میشنوی با این موتور بیشتر از توانش رانندگی نکن/:flower4:

Sanaee
24-03-1394, 12:04 قبل از ظهر
دوستان كسي ميدونه كجا ميشه اگزوز خوب و خوش صدا واسه اين موتور پيام كرد كه فابريك باشه و جوش كاري و .. نخواد... و اينكه فلاپ زير انجين ميشه پيدا كرد يا نه
و آخر اينكه من موتورم خيلي خشكه تو دست انداز مثل گاري ميمونه چي كارش كنم، باد لاستيك و كم كنم يا كمك عقب بايد تنظيم شه
ممنون ميشم راهنمايي كنين...

Amir CG
24-03-1394, 01:06 قبل از ظهر
از سی جی نرمتره. ولی بستگی داره به این که موتور قبلیت چی بوده باشه.از پالس180 نرمتره.از آپاچی يه نموره خشک تره.

Sent from my D6502 using Tapatalk

ابوالفضل88
24-03-1394, 08:29 قبل از ظهر
داداش چه خبره سی جی نیس که سگ جون باشه ها انقد گازش ندید این موتور خیلی نمیتونه فشارو تحمل کنه ها شاتون میزنه

- - - Updated - - -

یادتونم باشه 200 سی سی هس در حد خودش شتاب وسرعت خوبی داره نه بیش از حد خودش

zeroamin
24-03-1394, 09:58 بعد از ظهر
خدا یه دوامی به انجینای موتوراتون بده/
این موتور بهترین سرعتش که بخواد راحت در بیاره و بهش فشار نیاد 110 تا هستش/
بیشتر از این به نظرم باید خودتونا آماده کنید برای خرج کردن موتور/
نه این که ان اس موتور بدی باشه/ من تو پست قبلیم هم گفتم ان اس موتوری نیس که بخوای بهش فشار بیاری/
این دیگه تنها حرف من نیستش همه از این قضیه اطلاع دارن/
البته ان شا الله همیشه چرخ موتورت برات بچرخه/
اما از من میشنوی با این موتور بیشتر از توانش رانندگی نکن/:flower4:
داداش دیگه همیشه که باهاش اینجوری نمیرم شاید کلا 7_8 بار اینجوری گازش رو گرفتم که ببینم چند تا تاپ اسپید میزنه وگرنه اکثر اوقات 100 تا 110 بیشتر سرعت نمیرم.البته تا 120 تا هم خیلی شیک و بدون فشار راه میره از 120 به بالا دیگه معلومه که سرعت یکی یکی زیاد میشه داره بهش فشار میاد.من به 8000 کیلومتر رسیدم هنوزم انجین به صدا نیافتاده و تعمیرگاه هم بردمش برای فیلر بازش کرد گفت اصلا نه فیلر میخواد نه انگشتیات مشکل داره.فقط رو 6000 تا به دلیل کیفیت یورو 4 بنزین خودکفاییمون لاستیک دیافراگم کاربرات خراب شده بود که هم انجین خیلی داغ میکرد هم موتور راه نمیرفت که با تعویضش شد مثل روز اول

- - - Updated - - -

دوستان كسي ميدونه كجا ميشه اگزوز خوب و خوش صدا واسه اين موتور پيام كرد كه فابريك باشه و جوش كاري و .. نخواد... و اينكه فلاپ زير انجين ميشه پيدا كرد يا نه
و آخر اينكه من موتورم خيلي خشكه تو دست انداز مثل گاري ميمونه چي كارش كنم، باد لاستيك و كم كنم يا كمك عقب بايد تنظيم شه
ممنون ميشم راهنمايي كنين...
اون خشکی کمکت اگر روغن نزده باشه طبیعیه.منم این مشکل رو داشتم وقتی صفر بود خیلی میکوبید ولی الان که به 8000 کیلومتر رسیدم احساس میکنم نرم تر شده در حد پالس 180 .حالا یا من عادت کردم یا واقعا نرم شده

Sohl
25-03-1394, 01:33 قبل از ظهر
تا اونجایی که من پیگیر شدم از تعمیرکارای حرفه ایی اگه روغن موتورتو به موقع عوض کنی هیچ وقت شاتون نمیزنه حتی اگه فشار بهش بیاری
شاتون ربط به روغن داره

RoadBiker
25-03-1394, 08:50 قبل از ظهر
یه سوال از عزیزان اگه تکراریه به بزرگی خودتون ببخشین
سطح روغن باید در حالت خاموش چک بشه یا درحالت روشن و موتور روی جک باشه یا نباشه؟
چون نشانگر شیشه ای NS در هرکدام از این حالتها یه چیز نشون میده که فک میکنم قاعدتا هم باید اینجوری باشه... اگه بفرمایید در چه حالتی چک بشه ممنون میشم...
ممنون از شما بزرگواران

miladwolf
25-03-1394, 09:14 قبل از ظهر
موتور باید خاموش باشه بعد از یک ساعت که بتونید روغنو چک کنید.نشانگر چشمی اگر بخوایم از صد در صد بگیریم باید روی 60 درصد باشه.روی دو جک باشه.اب رادیاتورم چک کن دوست عزیز...

RoadBiker
25-03-1394, 09:21 قبل از ظهر
موتور باید خاموش باشه بعد از یک ساعت که بتونید روغنو چک کنید.نشانگر چشمی اگر بخوایم از صد در صد بگیریم باید روی 60 درصد باشه.روی دو جک باشه.اب رادیاتورم چک کن دوست عزیز...
ممنون از شما روی جک هست بالاتر نشون میده اون مشکلی نیست؟

zeroamin
25-03-1394, 03:00 بعد از ظهر
وقتی روی جک وسطه باید روی زمین صاف باشه نه شیبدار چون وقتی زمین شیب داره روغن رو بالا پایین نشون میده.2 تا خط رو بقل نشانگرش رو خود پوسته انجین هست باید بین اون دو تا باشه.وقتی روغنت بیشتره گرم که میشه بخارش میزنه تو فیلتر هوات رو زیادی چرب میکنه نفس موتورت رو میگیره.با یه سرنگ بزرگ و یه شیلنگ سرم میتونی خالی کنی اضافش رو

M@hy@r66
25-03-1394, 03:26 بعد از ظهر
دوستان موتوره صفر رو بیمه شده میدن یاباید خودم بیمه کنم؟

RoadBiker
25-03-1394, 04:25 بعد از ظهر
دوستان موتوره صفر رو بیمه شده میدن یاباید خودم بیمه کنم؟
هزینه اش با شماست...

tak3az
25-03-1394, 07:00 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان چند وقتی بود دوست نداشتم بیام فروم ولی الان مجبور شدم بیام و از تجربه هاتون استفاده کنم
احساس میکنم نسبت به قبل شتاب موتورم خیلی خیلی کم شده
هر هزار تا روغن موتور مخصوص خودشو عوض میکنم!
اب رادیات هم اوکیه!
ی باک سوپر و ی باک معمولی بنزین میزنم - بر اساس گفته های دوستان به موتور اسیب میرسه فقط سوپر بزنم
ولی با اینحال شتاب موتور کم شده دیگه داره خستم میکنه کاری میکنه اینو بفروشم برم x5 بگیرم D:

M E H D I
25-03-1394, 08:36 بعد از ظهر
دوست عزیز شتاب موتور منم کم شده بعضی وقتها احساس می کنم به زور راه میره یا یه چیزی مانع راه رفتنش میشه ... دوستان که می گن به خاطر گرمای هوا هست

حالا سر فرصت فیلتر هوا رو باید چک کنم دوستمون تو پست 2603 راجع به چرب شدن فیلتر هوا یه نکته ای رو گفتن که به شک افتادم آخه به نظرم روغن موتور منم زیاده یه کم

zeroamin
25-03-1394, 09:11 بعد از ظهر
دوست عزیز شتاب موتور منم کم شده بعضی وقتها احساس می کنم به زور راه میره یا یه چیزی مانع راه رفتنش میشه ... دوستان که می گن به خاطر گرمای هوا هست

حالا سر فرصت فیلتر هوا رو باید چک کنم دوستمون تو پست 2603 راجع به چرب شدن فیلتر هوا یه نکته ای رو گفتن که به شک افتادم آخه به نظرم روغن موتور منم زیاده یه کم
کم شدن شتاب علاوه بر فیلتر هوا به شمعها هم ربط داره.از این 2 تا مهمتر لاستیک دیافراگم کاربراته که باید تا 10000 کیلومتر کار کنه.ولی به خاطر بنزین غیر استاندار ایران و به خصوص بنزین سوپر توی 5000 تا 6000 کیلومتر خراب میشه وباید تعویض بشه.من پالس 180 هم که داشتم هر 5000 کیلومتر عوض میکردم.تعویضشم خیلی سادس.زین و باک باید باز بشه روی قسمت بالای کاربرات اگر اشتباه نکنم 3 تا پیچه که باز کنید دیافراگم رو میبینین با دقت درش بیارین و سوزن رو از روش باز کنین و توی دیافراگم جدید که قبلا خریدید جا بندازید و ببندید.تمام.از بنزین سوپر هم استفاده نکنین که خیلی زودتر دیافراگم رو میفرسته مرخصی.

- - - Updated - - -

سلام به همه دوستان چند وقتی بود دوست نداشتم بیام فروم ولی الان مجبور شدم بیام و از تجربه هاتون استفاده کنم
احساس میکنم نسبت به قبل شتاب موتورم خیلی خیلی کم شده
هر هزار تا روغن موتور مخصوص خودشو عوض میکنم!
اب رادیات هم اوکیه!
ی باک سوپر و ی باک معمولی بنزین میزنم - بر اساس گفته های دوستان به موتور اسیب میرسه فقط سوپر بزنم
ولی با اینحال شتاب موتور کم شده دیگه داره خستم میکنه کاری میکنه اینو بفروشم برم x5 بگیرم D:
شمعا رو هم باز کنین و تمیز و تنظیم کنید و همینطور فیلتر هوا رو
البته یه چیز دیگه هم هست اینه که به شتابش عادت کردین و دیگه مثل اولین بار که پشتش میشینین براتون جذاب نیست

M E H D I
25-03-1394, 09:11 بعد از ظهر
موتور من 2200 تا کارکرده نباید به این زودی نیاز به این سرویس ها پیدا کنه

حالا یکی از دوستام می گفت شمع سوزنی دنزو بگیر بنداز شتابش بهتر میشه نظر شما چیه؟

zeroamin
25-03-1394, 09:22 بعد از ظهر
موتور من 2200 تا کارکرده نباید به این زودی نیاز به این سرویس ها پیدا کنه

حالا یکی از دوستام می گفت شمع سوزنی دنزو بگیر بنداز شتابش بهتر میشه نظر شما چیه؟
شما موتورتم که راه نره و گوشه پارکینگ باشه اون بخار بنزین تو کاربراتور به مرور زمان باعث خرابی دیافراگم میشه.من خودم هر 3 تا شمعم رو یکماه پیش عوض کردم.2 تا کوچیکا رو ngk سوزنی ایریدیوم انداختم وسطی رو هم bosch سوزنی ایریدیوم.شتاب یه مقدار بهتر شد ولی نه خیلی.نزدیک 80 تومنم پول 3 تا شمعم شد.
یه سوال من از شما دارم.من یه ان اس سوار شدم قبل از اینکه خودم بخرم رو دور موتور 7 یه دفه دور میگرفت انگار که نیم کلاج کردی باهاش شتابش زیاد میشد.ولی موتور من رو دور 8.5 اینجوری یه دفه دور میگیره.مال شما رو چه دور موتوری شتابش زیاد میشه؟؟؟

- - - Updated - - -

tak3az
25-03-1394, 10:55 بعد از ظهر
شما موتورتم که راه نره و گوشه پارکینگ باشه اون بخار بنزین تو کاربراتور به مرور زمان باعث خرابی دیافراگم میشه.من خودم هر 3 تا شمعم رو یکماه پیش عوض کردم.2 تا کوچیکا رو ngk سوزنی ایریدیوم انداختم وسطی رو هم bosch سوزنی ایریدیوم.شتاب یه مقدار بهتر شد ولی نه خیلی.نزدیک 80 تومنم پول 3 تا شمعم شد.
یه سوال من از شما دارم.من یه ان اس سوار شدم قبل از اینکه خودم بخرم رو دور موتور 7 یه دفه دور میگرفت انگار که نیم کلاج کردی باهاش شتابش زیاد میشد.ولی موتور من رو دور 8.5 اینجوری یه دفه دور میگیره.مال شما رو چه دور موتوری شتابش زیاد میشه؟؟؟

- - - Updated - - -
والا دنده یک من که اصلا شتاب قبل رو نداره
دنده دو رو 8
دنده سه رو 7-7.5
بقیه رو دیگه تست نکردم D:
------
نمایندگی که تو سایت پالس زده رو من رفتم سراغش اصلا تغییر مکان داده بودن
بهشون زنگ زدم هر بار امروزو فردا میکرد اینقدر بدم اومد که دیگه ی بارم بهش زنگ نزدم و من هنوز موتورم اچارکشی نشده
و کلا 5000 تا کار کرده و سر هزار تا روغنشو عوض کردم همیشه هم حواسم به اب رادیات هست
ولی اصلا نمیدونم فیلتر هواش کجاس باید شست یا باید عوض کرد؟
این لاستیک دیافراگ رو تاحالا عوض نکردم و نمیدونم چیه
-------------
اصلا چی میشه هر بلایی که سر موتور هاتون میارید ی فیلم هم بگیرید شاید به کار من اومد؟
:((

hossseyn
25-03-1394, 11:04 بعد از ظهر
سلام،من امروز باک ان اس مو باز کردم فیلتر هواشو با باد کمپرسور تمیز کردم یخورده گرد و خاک ازش بلند شد بعد که دوباره بستمش موتور خیلی سرحال شد....

mohamad.gh
26-03-1394, 12:11 قبل از ظهر

- - - Updated - - -
سلام شمع بزرگه رو از کجا تهیه کردی اگه زحمتی نیست آدرس بزار شهرستان پیدا نمیشه در مورد شتاب ، موتور من از 6 ب 7 اینطوری دور موتور رو 6 ک میرسه سرعت رو 90 تاست انگاری موتور خفست ولی ب هفت ک میرسه نفس موتور باز میشه و مثل شیر غرش میکنه 😆😆😆 :) :)

tak3az
26-03-1394, 08:56 بعد از ظهر
فیلتر هوا رو میخای تمیز کنی باید با ک دراری؟زیره باکه؟عکس از جای که میخوای فیلتر هوارو تمیز کنی اگه بزارید ممنون میشم..

در بالا گفتم که هرکی هرکاری میکنه تعویض شعم , تمیز کردن فیلتر یا تعویض فیلتر و ... کلا همه کاری فیلمشو بگیره و بزاره بقیه هم استفاده کنن اینطوری راحتتر میشه کارمون

hossseyn
26-03-1394, 11:12 بعد از ظهر
فیلتر هوا رو میخای تمیز کنی باید با ک دراری؟زیره باکه؟عکس از جای که میخوای فیلتر هوارو تمیز کنی اگه بزارید ممنون میشم..
سلام، به این ترتیب باز میکنی.. اول زین ترک نشین با سوییچ 2_زین راننده که 2 تا پیچ داره 3_پوسته باک که 10تا پیچ داره(شاید باز کردن این قسمت ضروری نباشه) 4_قاب های کناری که هر کدوم 2 تا پیچ داره 5_باز کردن خود باک که3 تا پیچ داره باید سوکت آمپر بنزین وشیلنگ بنزین اصلی و سرریز را هم با احتیاط جدا کنید 6_در نهایت می رسید به محفظه پلاستیکی فیلتر هوا که 4 تا پیچ داره و 2 تا زبانه هم طرف جلوش هست که باز کنید فیلتر را میبینید که توی درش جاسازی شده.. ممکنه به آچار بکس هم احتیاج پیدا کنیدکه اگه پیچ های محفظه فیلتر را با پیچ آلن یا چهار سو عوض کنید دفعه بعد راحت ترین حواستون به شیلنگ سر ریز رادیات هم باشه. موفق باشید :wow:

hossseyn
27-03-1394, 07:35 قبل از ظهر
داداش چه کاریه فلاپها رو باز کنه؟ همون سه تاپیچ اصلی رو باز کنه باک کامل جدا میشه

درسته من دقت نکرده بودم،

zeroamin
27-03-1394, 09:28 قبل از ظهر
سلام شمع بزرگه رو از کجا تهیه کردی اگه زحمتی نیست آدرس بزار شهرستان پیدا نمیشه در مورد شتاب ، موتور من از 6 ب 7 اینطوری دور موتور رو 6 ک میرسه سرعت رو 90 تاست انگاری موتور خفست ولی ب هفت ک میرسه نفس موتور باز میشه و مثل شیر غرش میکنه ���������������� � :) :)
خیابون امیرکبیر رو به سمت توپ خونه که میری چراغ برق رو که رد کنی سمت راستت چندتا نمایندگی روغن و فیلتر کاستروله.یکی از اون مغازه ها فقط شمعاش رو داره.شرمنده اسمش رو نمیدونم ولی اگر مسیرم خورد و رد شدم شمارش رو میگیرم تو خصوصی بهت میدم

hossseyn
27-03-1394, 01:45 بعد از ظهر
سلام؛امروز یه جا فندکی به موتورم پیوند زدم حیفه موتور ان اس باشه امکاناتش کامل نباشه ,میخواستم جلو باک به گلوی موتور نصبش کنم اما موقتا گذاشتمش زیر زین ترک نشین یه فیوز شیشه ای خوشکل 2 آمپر هم براش گذاشتم که یه موقع خرابکاری نکنه ،با یه شارژر ماشینی هم تستش کردمokبود....البته فقط برای شارژر موبایلو...:clap:

M E H D I
27-03-1394, 07:56 بعد از ظهر
پست منو چرا حذف کردن؟

behnamrazavi
28-03-1394, 07:10 قبل از ظهر
سلام دوستان، من هم به جمع شما ان اس دارا پیوستم، ایشالا که از تجربیات شما بهره مند بشم.

فلات دوست
28-03-1394, 10:38 قبل از ظهر
سلام؛امروز یه جا فندکی به موتورم پیوند زدم حیفه موتور ان اس باشه امکاناتش کامل نباشه ,میخواستم جلو باک به گلوی موتور نصبش کنم اما موقتا گذاشتمش زیر زین ترک نشین یه فیوز شیشه ای خوشکل 2 آمپر هم براش گذاشتم که یه موقع خرابکاری نکنه ،با یه شارژر ماشینی هم تستش کردمokبود....البته فقط برای شارژر موبایلو...:clap:

سلام بیزحمت چند تا عکس بزار و نحوه کارتم بگو
ممنون

amirhosein021
28-03-1394, 11:08 قبل از ظهر
زنجیر متور یه دوروزیه یه خورده صدا میده انگار.با اسپری تمیز کننده و اسپری روغن بشورم یا روغن معمولی؟ خودم بشورمش یا بدم تعمیر کار؟ من قدیم سی جی داشتم همه کارشو خودم میکردم ولی اینو میگم شاید خراب بشه خخخخ

zeroamin
28-03-1394, 12:12 بعد از ظهر
سلام دوستان موتورم 7000تا رفته(2000اولش عالی بود) رو 5000بردم اچارکشی بیرون چون قبلا اپاچیمو اون ردیف میکرد قیمت گفت 120000 که نمایندگی گفت 85000خلاصه موتورو ندادم نمایندگی و در اخرم جای120000 180000خرجش شد موتورو گرفتم بعد 500تا شد مثل قبل دیگه رفته بود رو اعصابم ک ایندفه بردم نمایندگی سبلان ایراداشو گفتم (کمک جلو لق میزد موتور سفت گاز میخورد همه جاش دوباره ب صدا افتاده بود...) اول یدور زد بعد گفت بزار برات اچارکشی کنم موتور 9صب تا6بعد از ظهر دستش بود وقتی موتورو گرفتم باورم نمیشد...شدش مث روزای اولش
قبلش اینقد خشک شده بود ک بعده نیم ساعت کمرم درد میگرفت کلا ازش زده شده بودم ولی الان نظرم کلا عوض شده.
دوستان موتورو برا اچارکشیو فیلر اصلا هر کاری فقط ببرید نمایندگی چون هنوز خیلی تعمیرکارامون با این موتور اشنا نیستن.
در ضمن اونایی ک میگن ان اس از اپاچی خشکتره...(قبلش یکسال اپاچی داشتم) اصلا قابل مقایسه نیستن ان اس خیلی نرمتره البته من پارسال خریدم میگن جدیداش قطعاتشو ایران دست برده
نمایندگی اگر پول خوب بگیره خوب کار میکنه وگرنه که زورشون میاد دست بزنن.من سمت تهران نو هستم.این نمایندگی سبلان کجاست دقیقا؟؟

- - - Updated - - -

Amirreza_s
28-03-1394, 04:38 بعد از ظهر
88432104
خیابان سبلان شمالی خیابان مطلب نژاد پلاک47

mohamad.gh
28-03-1394, 05:09 بعد از ظهر
سلام ، برا موتور باکس گرفتم البته پایش قشنک نیست فعلن کارمو را میندازه تا یه پایه خوب پیدا کنم . باکس 70 تومن پایه 20 تومن . گمرک یکی از دوستام زحمتشو کشید

پایه خوب فیکس نمیشد دو تا از سوراخاشو شیار دادم ، زیرشو چهار تا مهره انداختم تا ب فلاپا آسیب نزنه ، عکساشو میزارم

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

hossseyn
28-03-1394, 07:30 بعد از ظهر
این عکس مواد لازم 1.جا فندکی 2.فیوز زیر 5آمپر 3.مقداری سیم و فیش و...

حتما سیم قسمت وسط جا فندکی به قطب مثبت باطری متصل بشه

MahkooM-m2m
28-03-1394, 09:46 بعد از ظهر
این عکس مواد لازم 1.جا فندکی 2.فیوز زیر 5آمپر 3.مقداری سیم و فیش و...

حتما سیم قسمت وسط جا فندکی به قطب مثبت باطری متصل بشه

کار خوبی کردید ولی می شد بهتر انجامش داد .
نیازی به اون جا فندکی نبود می تونستید اون شارژر رو باز کنید و یه سیم از سویچ موتور بکشید به فنر ته برد و یه سیم هم از منفی باطری بکشید به منفی برد و یه جای شیک درست می کردید واسه پورت یو اس بی کلی خوشگلتر می شد .
البته ناراحت نشید صرفا برای زیبایی و کم هزینه شدن کار عرض کردم .

hossseyn
28-03-1394, 11:20 بعد از ظهر
درباره زنجیر متور نظری نداشتین؟
سلام، من که تا حالا از اسپری واسش استفاده نکردم با یه برس سیمی تمیز میکنم وروغن میزنم...

mohamad.gh
29-03-1394, 08:28 قبل از ظهر
درباره زنجیر متور نظری نداشتین؟

زنجیر هر هزار تا سرویس بشه بهتره اول با ی پارچه خوب تمیزش کن اگه خیلی کثیف بود از بنزین و پارچه کمک بگیر البته ی سری اسپری تمیز کن هم هست ، بعد میتونی از اسپری زنجیر یا والوالین استفاده کنی من خودم اسپری زنجیر دارم 30 تومن ، گمرک یکی از دوستان برام گرفت . بعد نوبت میرسه ب تنظیمش ک باید بین 1.5 تا 3 سانت باشه ، اگه اطلاعات کاملتری میخوای تایپیکش هست . موفق باشی

hossseyn
29-03-1394, 10:27 قبل از ظهر
کار خوبی کردید ولی می شد بهتر انجامش داد .
نیازی به اون جا فندکی نبود می تونستید اون شارژر رو باز کنید و یه سیم از سویچ موتور بکشید به فنر ته برد و یه سیم هم از منفی باطری بکشید به منفی برد و یه جای شیک درست می کردید واسه پورت یو اس بی کلی خوشگلتر می شد .
البته ناراحت نشید صرفا برای زیبایی و کم هزینه شدن کار عرض کردم .

ممنون خودم هم اول همین فکرو داشتم منتها دیدم هر موقع سوییچ باز باشه شارژر میاد تو مدار حتی اگه استفاده نشه که این عمر شارژرو کم میکنه ویه مورد دیگه اینکه جا فندکی به شارژر های دیگه و چیزای دیگه هم میخوره...
در مورد جای نصبش هم دیدم اون قسمت باشه ترک نشین هم ميتونه استفاده کنه... بازم اگه بتونم بهترش میکنم.

mohamad.gh
29-03-1394, 10:28 قبل از ظهر
سلام دوستان، دور موتور در حالت توقف باید روی چند باشه؟

سلام ، 1.5 ، بعضام رو 1 تنظیم میکنن البته این بستگی ب تنظیم بودن درست انجین ، دهنه شمع و خلاصه کلام درست کار کردن انجین داره

- - - Updated - - -

zeroamin
29-03-1394, 01:02 بعد از ظهر
فیلتر هوام رو امروز باز کردم پشت فیلتر پر از خورده برگ درخت و زنبور مرده و خلاصه همه چی پشتش بود.24 هزار چوق فیلتر اصلیش رو خریدم و عوض کردم 14 هزار چوقیشم هست البته.نفس موتور واقعا باز شد.ولی صافی بنزینش رو پیدا نکردم متاسفانه که عوض کنم.
راستی در مورد دیافراگم کاربرات تعویضش از 180 یه مقدار سخت تره.چون علاوه بر باک و زین باید باکس هوا رو هم باز کنین چون کاربرات زیر باکس هواشه که جا زدنش یه مقداری سخته

- - - Updated - - -

در خصوص آب بندی، من موتورم صفره، شصت و پنج کیلو وزنمه، ترکه ای هستم، برای آب بندی دور موتورم نهایتا از 4 بالاتر نمیره، نظرتون چیه، بنظرتون اینطوری خوب آب بندی میشه؟ همون اولم بعد 10 کیلومتر روغن رو عوض کردم، نظرتون چیه؟
تا 5 هزار هم دور موتورت بره بالا مشکلی نداره.فقط تا 2000 کیلومتر مراعات کن .روغنم هر 500 تا عوض کن 20w50 بهران سوپر قرمز بریز.2000 کیلومتر فیلتر روغنم عوض کن.1500 کیلومتر آچارکشی هم ببرش.اببندی که تموم شد هر 1000 تا 1200 کیلومتر روغن عوض کن

hossseyn
29-03-1394, 02:42 بعد از ظهر
این اصله ان اسه حالشو ببرید..
هم 200 وهم 400

farshad 54
29-03-1394, 04:57 بعد از ظهر
400 سی سیه درسته

ولی 200 ns فتو شاپه

M E H D I
29-03-1394, 06:14 بعد از ظهر
این تیپی یه 250 بزنه عالی میشه

behnamrazavi7
29-03-1394, 08:47 بعد از ظهر
من تازه این موتور رو گرفتم، چون قبلا ویو سوار بودم کنترل و دنده هاش برام سخته، ولی واقعا سواریش لذت بخشه، وقتی تو حرکته کاملا به کف خیابون مبچسبه، صداش هم اونقدرا که میگن بد نیست، هوندا رپسول نیست که...، نباید ازش توقع یه موتور 30 40 میلیونی رو داشت، ولی با این وضع گرونی ارزشش رو داره که یه چیز خوب آدم سوار بشه، سعی میکنم خوب آب بندیش کنم، امیدوارم مثل هوندا ویوم با کیفیت باشه و عمری باشه.
موفق باشید.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

behnamrazavi7
30-03-1394, 09:17 قبل از ظهر
سلام، چه جوری میشه تاپ اسپید این موتور رو فهمید؟ منظورم اینه که کدوم دکمه یا دکمه‌ها رو باید زد؟

zeroamin
30-03-1394, 04:22 بعد از ظهر
سلام، چه جوری میشه تاپ اسپید این موتور رو فهمید؟ منظورم اینه که کدوم دکمه یا دکمه‌ها رو باید زد؟
تاپ اسپید دکمه ای نیست که داداش.یعنی حداکثر سرعتی که یه وسیله نقلیه میره.تاپ اسپید ان اس به گفته دفترچش 136 کیلومتره.البته من به 151 هم رسوندمش که خطا داره و در بهترین حالت نهایتا 142 سرعتشه که بهش خیلی فشار میاد.اگرم آببندیت تموم نشده فعلا بی خیاله تاپ اسپید شو

zeroamin
30-03-1394, 11:38 بعد از ظهر
سلام، ممنون که پاسخ دادید، شاید بهتر بود بگم های اسپید، آخه آپاچی یه دکمه داره که وقتی بزنی میگه حداکثر سرعتی که رفتی چقدر بوده، منظور منم همون بود، کسی از دوستان میدونه؟
ان اس نداره متاسفانه چنین مزیتی دوست عزیز

miladwolf
31-03-1394, 12:24 قبل از ظهر
سلام دوستان من موتورم 450 تا کار کرده علامت اچار روشن شده چطور خاموش کنم؟علامت اچار نشانه چی؟

zamanifar58
31-03-1394, 03:51 قبل از ظهر
!!!!!!

- - - Updated - - -

دوست عزیزم!تعویض اگزوز و قدرت گرفتن موتور ربطی به نینجا بودن یا ان اس بودن نداره!!!هر موتور بنزین سوزی اگر سیستم اگزوز نداشته باشه به علت بحث های بای پس و اتاق احتراق و اکسیژن رسانی و غلظت دود دارای بازده بهتری میشود که در مورد اتومبیلهای فرمول 1 تا 40 درصد هم افزایش می یابد!اگر به حرفهای من دقت میکردی نوشتم تا 10 درصد میشود با این روشها به قدرت موتور افزود و شما میتوانید تشریف بیاورید و روی موتور من که فقط کاتالیزور را خارج کردم این موضوع را ببینید
بهتر است با چیزهایی که نمیدانیم دشمنی نکنیم
در مورد اگزوز و هدرز یوشیمورا که تقریبا داخل بازار تمام تقلبی است هم سوال من این است که یک سیستم اگزوز حرفه ای که شما نام بردید آیا در یک موتور 1000 سیسی هم 3 اسب بخار اضافه میکند؟؟؟!!!در یک 250 نینجا هم 3 اسب اضافه میکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ادعایی ندارم ولی حداقل انواع موتور هارا تا این سن 36 سال داشتم و الان هم تمام کارهای موتورم را خودم انجام میدهم ولیکن باز هم میگویم بهترین راه تقویت هر موتوری در ابتدا ، رفع نواقص خروجی گازها و اگزوز میباشد

موضوع بحث من هم صدای اگزوز نبود!در باره افزایش قدرت از راه آزاد کردن بازدم موتور یا اگزوز بود که دوستمون مخالفت کردن ولی کاملا بی ربط بود!در تمام دنیا بی علم ترین مکانیک ها میدانند که منبع اگزوز های همراه با کاتالیزور و صدا خفه کن،باعث کم شدن توان تولیدی موتور میشود و به همین جهت هم اگزوز های حرفه ای،با گلویی و هدرز گشادتر،داخل لوله های بسیار صیقلی و توری های خفه کن کمتری ساخته میشوند که با این کار 10 درصد به توان تولیدی موتور افزوده میشود
بازهم میگویم شما هم اگر میتوانید،الیته اگر فنی و دست به آچار هستید کاتالیزور و اون منبع شبهه بای پس کنار اگزوز را بردارید و یک سوراخ با مته 8 درست قرینه با سوراخ خروجی اگزوز در منبع اگزوز تعبیه کنید و نتیجه کار را ببینید
اگر قدرت موتور ان اس 23 اسب بخار باشد با یک اگزوز خوب 2 تا 3 اسب بخار به قدرت آن اضافه میشود که البته اضافه شدن قدرت لزوما با افزایش سرعت همراه نیست
بیشتر از این جای توضیح نیست و دوستان خود قضاوت خواهند کرد،برای توضیح بیشتر باید عملی و رو در رو موتورهایمان مورد آزمایش قرار گیرند
باز هم ممنون از توجه شما دوستان
یا علی

VAHID
31-03-1394, 08:36 قبل از ظهر
دوستان سلام،
آیا لنت ترمز در حالت توقف و معمولی باید مقدار کمی با دیسک درگیر باشه؟ چون لنت ترمز موتور من چنین حالتی رو داره، و وقتی چرخ رو با دست میچرخونم راحت نمبچرخه، به نظرتون این اشکاله یا طبیعیه؟
ممنون که راهنمایی میکنید.

خیر نباید در گیر باشن.لوازم پمپ ترمز و پیستون هاش رو چک کنید.همچنین لنت رو که از انواع متفرقه نباشه و گوشت اضافی نداشته باشه

mohamad.gh
31-03-1394, 04:02 بعد از ظهر
موتور رو صفر گرفتم، 100 تا بیشتر کار نکرده، یه بنده خدایی میگفت طبیعیه و در حالت عادی باید یه مقدار کم درگیر باشه، میشه رو موتور خودتون هم یه چک بکنید و به من خبر بدید، اگه میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید.
ممنونم
لنت عقب موتور من ک ی خورده در گیره طوری ک اولش ک گرفته بودم صدا میکرد حالا ک 5000 رفتم بهتر شده ولی بازم درگیره طوری ک با دست ک راش میبرم صدا میده جلوشم درگیره ولی از لنت عقب کمتر . قبلن ک آپاچی داشتم 20000 کار کرده بود بازم جلوش درگیر بود . زیاودخودتو ناراحت نکن این هندیا همینطورن

mohamad.gh
31-03-1394, 08:04 بعد از ظهر
محمد جان موتورت 50000 تا کارکرده؟ آپاچی 200000 تا کارکرده هنوز زنده بود؟

آخ آخ آخ اشتب شد شما ب ریال حساب میکردی :) :) :)

فلات دوست
01-04-1394, 06:52 قبل از ظهر
سلام ، برا موتور باکس گرفتم البته پایش قشنک نیست فعلن کارمو را میندازه تا یه پایه خوب پیدا کنم . باکس 70 تومن پایه 20 تومن . گمرک یکی از دوستام زحمتشو کشید

پایه خوب فیکس نمیشد دو تا از سوراخاشو شیار دادم ، زیرشو چهار تا مهره انداختم تا ب فلاپا آسیب نزنه ، عکساشو میزارم

سلام
کاش نمیزاشتی ، من گذاشتم و بعد دو ماه ورشداشتم ، هر کار میکنی لرزش و صدا داره و اعصابت خرابه ، خصوصا در دست انداز
قیمتش در گنبد همین باکس 45 تومن هستش خیابان امامزاده

behnamrazavi
02-04-1394, 07:51 بعد از ظهر
دقیقا خاطرم نیست تو کدوم صفحه بود، یه بنده خدایی فلاپ زیر انجین آپاچی رو به ns خورونده بود، خیلی جالب شده بود، کس از دوستان اینکارو کرده، اگه کسی در این رابطه اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
در ضمن موتور من بعد از حدود 150 کیلومتر کارکرد نرمتر شده، البته دور موتورم به ندرت به 4/5 5 میرسه. من احساس میکنم موتورم کلاچش بالاست، اصلا دسته کلاچش یجورایی نافرمه،

ali harbeh
03-04-1394, 11:54 قبل از ظهر
پچه ها ی سوال من قصد خرید پالس ان اس دارم اول از همه پالس ان اس دویست در نظر دارم ولی خیلی دربارش بد میگن مشکلات فن رادیاتور دیافراگ و شاتون میزنه زنجیر بی کیفیت متور بعد ی مدت شتابشو از دست میده و خیلی چیزای دیگه حتی یکی از بچه ها ان اس داشت داشت میفروخت گفتم چطور متوریه گفت اشتباه کردم پالس 200چراغ گردمو فروختم ان اس خرید گفت اصلا متور خوبی نیست استقامت و کفیت قطعه اش پایین متورو 3 ماه بود خریده بود زنجیر ژاپن انداخته بود دیافراگ عوض کرده بود 180 داده بود سه تا شمع ژاپنی این کارارو توی10 روز اول کرد توی 3 ماه 5 تومان خرجش کرد و میگفت فن رادیات خیلی کم کار میگرد ی بار برد درستش کرد ولی میگفت شتابش بینظیره و نرم و راحته لطفا راهنماییم کنید من عملی چیزی درباره این متور نمیدونم فقط روی کاغذ و از نزدیک دیدم

- - - Updated - - -

لطفا درباره این متور و توضیح بدبد نقص ها و امکانات م نکات خوبش رو بگید

hamidreza_pahlavan
03-04-1394, 03:29 بعد از ظهر
هر کس این حرف ها رو درباره NS زده می بخشیدا ! ولی فقط دری وری گفته اصلا هم این چیزا نیست
من موتور کاب ، پالس 180 ، 220 و دایلیم 250 داشتم ns از نظر راحتی و شتاب یه چیز دیگه ای هست فوق العاده موتور راحتی هستش همین دو هفته پیش رفته بود توی مخم که برم هیو RC بگیرم که نشستم پشتش فاجعه بود! چرا که به طرز نشستن بر روی ns عادت کردم اگر شما ns رو با yamaha R1 اشتباه نگیری و گاز رو به موتور نبندی موتور بسیار عالی و پرفکتی برای شهر هستش و لوازمشم هم هم قیمت سایر پالس های دیگست

اگر برای شهر شما می خوای موتور رو استفاده کنی اصلا شکی روی ns نداشته باش کیفیت موتور خوبه اون کسایی که می گن موتور شاتون می زنه برای اینه که موتور 200 رو با موتور 1000 اشتباه می گیرن ، خود من تو اتوبان داشتم با سرعت 80 تا می رفتم یه ns اومد بغلم گفت مشتی! با ns 80 تا می ری؟ افت نیست براش! 140 تا پر کن!
اینجوری می خوای سوار بشی بهت پیشنهاد می کنم نخری وگرنه موتور بسیار عالی هستش

hossseyn
03-04-1394, 08:30 بعد از ظهر
سلام دوستان،من ان اس دارم وقصد عوض کردنشو داشتم که منصرف شدم میخوام دلیلشو بنویسم شاید مفید باشه...
1-ان اس تقریبا انجین وفرم وظاهر به روزی داره، ظاهرش به کاواساکی های سری زد شبیه وهوندا سی بی 650 اف، فرم وگلویی، همینطور دوشاخه جلو وعقب به نسبت قوی داره، کمک عقبش بی نظیره تو این رنج..
2- انجین با نسبت تراکم ودمای کاری بالا که نتیجش مصرف کم راندمان بالا و شتاب در حد انتظار برای یه 200سی سیه... (علت دیر روشن شدن فن رادیات هم رادیات بزرگ و دمای کاری بالاتر موتوره)
3- این موتور به خوبی نیاز یه موتور شهری را مرتفع میکنه حتی به تیونینگ خاصی هم نیاز نداره...
4- نسبت به آپاچی و هیووموتورای زیر بیست (اسپرت ونیکد) هندلینگ بهتری داری...
5-با چند تا تعمیر کار موتورای حرفه ای وسنگین هم مشورت کردم ان اس را بهترین گزینه میدونن حتی یکیشون میگفت دایلیم و هیو سرطانن تعمیرات شون هم پر دردسره، موتورای بالای بیست هم توجیه اقتصادی ندارن ضمن اینکه پشتیبانی قطعات هم به خوبی پالس ندارن....
در آخر ان اس به رسیدگی نیاز داره مخصوصا چون شتابش تو چشم هست تمیزی فیلتر هوا را دست کم نگیرید، کسایی که شتاب موتور شون کم میشه اول تعویض فیلتر انجام بدن بعد موردای دیگه....

ali harbeh
04-04-1394, 12:05 قبل از ظهر
دوستان ممنون از راهنمایی تون

- - - Updated - - -

ی سوال دیگه این متور از لحاظ کیفیت مثل پالس های دیگه هست؟

- - - Updated - - -

کیفیت ساخت موتور و لوازم یدکی در حد پالس دیگه هست؟

- - - Updated - - -

من ادمی نیستم که از ی موتور 200 انتظار 1000 داشته باشم 110 تا بره بسه اونم توی اتوبان توی شهر نهایتا70 تا ولی شتاب برام مهمه و ظاهر و کیفیت این متور رو برای مصارف شهری میخوام نه مسابقه من خودم قصد خرید هندا 1300 دارم و نهایتا تا سال دیگه میخرم الانم میتوم 750 بگیرم ولی میخوام زیر هزار سی سی نگیرم و فقط همون بگیرم و پول حروم نکنم

- - - Updated - - -

من پشت پالس ان اس نشستم و خیلی عاشقش شدم چون من عاشق متور های نید و مخصوص حرکات نمایشی هستم و یکم شبیح دوکاتی مانتی استراداس که توی دنیا عاشق این متورم که در چندین حجم هست

- - - Updated - - -

من خیلی از ان اس خوشم امد حس خوبی داشت و متور عالی هست فقط توی کیفیت ساخت شک داشتم همین

- - - Updated - - -

لطفا یکم درباره نگهداری این متور بخوصوص و نکات مهم توضیح بدید لظفا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farshad 54
04-04-1394, 10:43 قبل از ظهر
دوست عزیز

ns موتور خوبیه فقط نسبت به پالس های دیگه 135 و 180 و 220 چون به روز تر هست یه مقدار هزینه نگه داریش بیشتر از اونهاست و همچنین چون این موتور شاتونش کوتاهتر از بقیه پالسها هست نباید زیاد بهش فشار بیاری یه سری دنگ و فنگ هم داره که بقیه پالسها

ندارن مثل سه شمع و رادیات آب و .... که عرض کردم در صورت استفاده و نگه داری درست و نداشتن توقع بیشتر از توان این موتور میتونید راحت و اسوده ازش استفاده کنید و لذت ببرید

شما فشار هارو به اون هندا 1300 که میخوای بخری بیار به این کاری نداشته باش مشکلی واست درست نمیکنه :4chsmu1:

mohamad.gh
04-04-1394, 02:46 بعد از ظهر

M E H D I
04-04-1394, 03:13 بعد از ظهر
فرشاد جان انقدر می گن فشار نیار فشار نیار آدم می ترسه گاز بده .. این موتورم که گازخورش خفن آدم دلش نمیاد گاز نده

حالا یه سوال دارم این فشار که می گین دقیقا چه نوع فشاریه؟ من دنده یک رو 5000 دنده دو رو 6000 و سه به بعد رو تا 7000 گاها تا 8000 هم پر می کنم ... این فشار محسوب میشه عایا؟

behnamrazavi
04-04-1394, 03:36 بعد از ظهر
فرشاد جان انقدر می گن فشار نیار فشار نیار آدم می ترسه گاز بده .. این موتورم که گازخورش خفن آدم دلش نمیاد گاز نده

حالا یه سوال دارم این فشار که می گین دقیقا چه نوع فشاریه؟ من دنده یک رو 5000 دنده دو رو 6000 و سه به بعد رو تا 7000 گاها تا 8000 هم پر می کنم ... این فشار محسوب میشه عایا؟

سلام، منم همین سوال رو دارم، لطفا متخصصین جواب بدهند.
با تشکر.

Sohl
04-04-1394, 04:08 بعد از ظهر

نه اقا این فشار نیست من ذنده 4-5 رو همیشه رو دور موتور 10000 عوض میکنم هیچی هم نشده شما روغنشو به موقع عوض کنی هیچی نمیشه هیچی

mohamad.gh
04-04-1394, 05:35 بعد از ظهر
قدیما هندا ژاپن بود ، ی عده بلایی سر موتور میاووردن ک فک کنم خود شرکتش چار شاخ میموند ، من قبل از ان اس ، آپاچی داشتم ، هی میگفتن شاتون کوتاست گاز نده ،فلانه بهمانه . من با این موتور 15000 هزار تا روندم(قبلنم عرض کردم) فک کنم 13000 تاش فقط تو مسافت بود ،من موتور رو تو شهر کم میارم و بیشتر با دوچرخه میرم مغازه حالا اینارو گفتم ک بگم تو جاده سرعت ثابت من 100 تا 110 بود گاهی اوقات ی کله 600 تا میرفتم فقط برا بنزین و تعذیه وای میستادم . موتور آخ نگفت فقط روغن و فیلتر ب موقع عوض میکردم ، زنجیر سفت میکردم ،شمع سرویس میکردم البته ی فیلر میخواست ک فروختمش . خدمت دوستانی ک ب حرف حساسن عرض کنم اول ببینید حرف از دهن کی در میاد طرف موتور سواره؟ فنیه؟ قبلن چی سوار میشده ؟ چقدر هزینه کرده ، اندازه هزینه ای ک برا موتور کرده بهش میرسه یا فقط دوست داره گاز رو ببنده بهش . زیاد نوشتم شرمنده خلاصه کلام اگه بدونی چی سواری ، چقدر هزینه کردی ، چقدر باید هزینه کنی و زبون موتور رو بفهمی هیچ مشکلی پیش نمیاد . ان اس، موتور خوبیه کسیم ک با قیمتش مشکل داره نخره ☺. تا الان ک 5000 روندمش هیچ مشکلی نداشته یادتون نره ی موتور 200 سی سی سوارین ، 200 سی سی رفقا . شاد باشین

farshad 54
04-04-1394, 08:15 بعد از ظهر

اینجوری که شما با موتور رفتار میکنی کاملا درسته درست روندن با این موتور یعنی همین جوری که گفتی

فشار به موتور اوردن یعنی دائم دور موتور رو بالا نگه داشتن و روی دور موتور بالا دنده عوض کردن تو مسافت های کوتاه و به صورت لحظه ای سرعت رو بالا بردن و هی دنده کم کردن و ترمز و .....

موتور هر چقدر یک نواخت تر کار کنه فشار کمتری بهش میاد و استهلاکش هم کمتر میشه

البته اینجوری هم نیست که اصلا به موتور گاز ندی که اوف نشه بلکه به موقش و به جاش باید گازشو بگیری رو رد لاین دنده بدی ولی میگم به جاشو به موقش

بیشترین فشار هم در صورت رانندگی نادرست تو شهر و ترافیک به موتور میاد در حالیکه تو جاده و اتوبان شما هر چقدر هم به موتور گاز بدی اونقدر موتور تحت فشار نیست چون موتور داره با یه دور ثابت و یکنواخت کار میکنه

و جریان هوا هم به موتور میخوره و حرارتش بالا نمیره

این قضیه که موتورهای شاتون کوتاه (موتور یا ماشین) هم فشار روشون بیشتره و هم استهلاکشون بیشتر از موتورهای شاتون بلنده هم ثابت شدس و نیازی به تائید و تکذیب من و هر کسه دیگه ای نیست

چون شاتون کوتاه باعث شتاب بیشتر وسیله میشه و هر چی شتاب بیشتر استهلاک بیشتر

M E H D I
04-04-1394, 09:23 بعد از ظهر
خب تو شهر هم بعضی اوقات مجبور می شم بصورت لحظه ای سرعت رو بالا ببرم .. مثلا دنده یک یا دو رو تا دور موتور 9 هم پر کردم یه وقتهایی هست یه بلانسبت گاگول میوفته جلو آدم نه راه میره نه راه میده بری که میره رو اعصاب و آدم مجبور میشه یهو ***زونه و از بغلش رد شه یا لایی بکشه .. همین شتابهای لحظه ای آسیب می زنه به موتور؟(شاید تو هفته یه بار اتفاق بیوفته)

Gladiator
05-04-1394, 12:15 قبل از ظهر
خب تو شهر هم بعضی اوقات مجبور می شم بصورت لحظه ای سرعت رو بالا ببرم .. مثلا دنده یک یا دو رو تا دور موتور 9 هم پر کردم یه وقتهایی هست یه بلانسبت گاگول میوفته جلو آدم نه راه میره نه راه میده بری که میره رو اعصاب و آدم مجبور میشه یهو ***زونه و از بغلش رد شه یا لایی بکشه .. همین شتابهای لحظه ای آسیب می زنه به موتور؟(شاید تو هفته یه بار اتفاق بیوفته)

نه زیادم حساس نباش ، روغنشو به موقع عوض کن حواست به آب رادیاتش هم باشه این موتور به این راحتیا چیزیش نمیشه

behnamrazavi
05-04-1394, 09:23 قبل از ظهر
سلام دوستان، خسته نباشید،
یه پیشنهادی دارم، نظرتون در مورد یه گردهمایی تو تهران ، تو یه ساعت و تاریخ معین چیه؟
حالا هرکسی پیشنهادی در این رابطه داره بگه.
عنوانش رو هم میزاریم گردهمایی NS سواران.

mohamad.gh
05-04-1394, 11:12 قبل از ظهر
باز کردن شمع بزرگه

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mohamad.gh
05-04-1394, 03:56 بعد از ظهر
محمد جان من دقیقا متوجه نشدم کجاست

مگه نباید باک رو باز کرد؟

نه مهدی جان ، شمع جلویی رو باز کردی با ی آچار شمع معمولی خیلی راحت باز میشه

asuspc
06-04-1394, 06:13 بعد از ظهر

behnamrazavi
07-04-1394, 10:20 قبل از ظهر
سلام بچه ها
یک سوال داشتم
چند روزه وقتی چراغ موتور روشن میکنم وقتی گاز میدم از بغل کاسه برق موتور یک صدای قیژ قیژ میاد
ولی وقتی چراغ خاموشه این صدا نمیاد
به نظرتون مشکل از کجاست و این صدا از چیه
راه حلش چیه به نظرتون
ممنون از توجه شما
ان اس 200
یا علی

به نظر من 3 حالت داره، 1_ یا یجور اتصالی داره تو اون قسمت ها 2_ به دلیل انبساط و گرما این صدا تولید میشه 3_ پیچی چیزی شله تو اون محدوده، یه آچار پیچگوشتی بنداز، یه ذره هم با دستات فوشار بده ببین همون صدا تولید میشه، اگه شد که یه پیچگوشتی اچار بندازی حل میشه مشکلت، این نظر منه حقیر بود.

mohamad.gh
07-04-1394, 01:43 بعد از ظهر
سلام بچه ها
یک سوال داشتم
چند روزه وقتی چراغ موتور روشن میکنم وقتی گاز میدم از بغل کاسه برق موتور یک صدای قیژ قیژ میاد
ولی وقتی چراغ خاموشه این صدا نمیاد
به نظرتون مشکل از کجاست و این صدا از چیه
راه حلش چیه به نظرتون
ممنون از توجه شما
ان اس 200
یا علی
من چراغ خاموشم باشه این صدا رو دارم البته ب غیر از قیژ قیژ صدای ویز ویز و ی صدای تو مایه های شیشه خورده هم داره مبخوام کله چراغ رو باز کنم حسش نیست . حالا منظورت از کاسه برق کجاست ؟

mentiroso
07-04-1394, 08:04 بعد از ظهر
مونتاژ این موتور خیلی ضعیف شده...این رو به جرات میگم حتی پیچ های بدنه هم تغییر کرده..من مدل 92 سری اول زردرنگ خریده بودم اسمبلش با سری 93 گه خریدم زمین تا آسمون فر داشت حتی مارک فنش هم با هم متفاوت بود مدل 94 رو که اکثر دوستان نظرشون مشخصه.

بازم میگم موتوری تغییر نکرده ولی کیفیت اسمبلینگ موتور واقعا پایین اومده.

behnamrazavi
08-04-1394, 01:15 بعد از ظهر
سلام دوستان، من رو کیلومتر 250 روغن عوض کردم، کیلومتر بعدی رو چند و چه کاری باید انجام بدم؟

mohamad.gh
08-04-1394, 10:22 بعد از ظهر
سلام دوستان، من رو کیلومتر 250 روغن عوض کردم، کیلومتر بعدی رو چند و چه کاری باید انجام بدم؟

amirhosein021
10-04-1394, 01:14 قبل از ظهر
رفقا اگزوز arrow که چن صفحه پیش گفته بودن مخصوص ان اسه تو ایران موجود هست الان؟ اگزوز دیگه ای هست که بدون جوش دادن وصل شه؟

ashkan.7411
10-04-1394, 12:37 بعد از ظهر
سلام دوستان دارم یه ان اس کارکرده مدل 93 مشکی میخرم شهرستانم.چند تا سوال داشتم از خدمتتون. اینجا صفرش 9200 هست تهران چنده. بعد من هر چی عکس آن اس دیدم انجينش طلایی بود ولی این تیره رنگه . میگن این موتوره اکثرا شاتون میزنه. همینم موتوريش باز شده تعمیر شده بعد تعمیر مثل اول میشه خودم آپاچی داشتم دادم میخوام اینو بگیرمّکلا چه جور موتوريه

behnamrazavi
10-04-1394, 02:53 بعد از ظهر
سلام دوستان دارم یه ان اس کارکرده مدل 93 مشکی میخرم شهرستانم.چند تا سوال داشتم از خدمتتون. اینجا صفرش 9200 هست تهران چنده. بعد من هر چی عکس آن اس دیدم انجينش طلایی بود ولی این تیره رنگه . میگن این موتوره اکثرا شاتون میزنه. همینم موتوريش باز شده تعمیر شده بعد تعمیر مثل اول میشه خودم آپاچی داشتم دادم میخوام اینو بگیرمّکلا چه جور موتوريه
سلام،
من حدوذا 10 روز پیش گرفتم 8600، موتور خوبیه، من قبلا ویو داشتم، مثل اینکه انجین مدل جدیداش طلایی شده، برا من طلاییه، زیاد نباید باهاش گاز و گوز داد، سواریش از آپاچی بهتره بنظرم، من به موتور فوشار نمیارم، الانم تو آب بندیه، در کل موتور خوبیه، ولی کارکرده نگیر، مخصوصا موتور تعمیر، اصلا طرفش نرو، اگه گرفتی هم خوب آب بندیش کن که واست کار کنه، حواست به روغنش باشه. موفق باشی.

RoadBiker
10-04-1394, 08:42 بعد از ظهر

سلام
دست دوم خریدن این موتور کار درستی نیست حتما باید خودتون با ملایمت آب بندی کنید چون شدیدا به آب بندی و روغن حساسه...
قیمت خشک هم دورنگ ها 8.550 و تک رنگ ها به غیر از زرد 8.700 هستش و زرد هم بستگی به انصاف از 9.5 تا 10.5...
انجین جدیدها قهوه ای تیره است...
بنده مدل 93 داشتم دست دو خریدم موتور گرگی بود ولی صداش بیش از اندازه بود الآن 94 گرفتم بجز صدای کلاچ صدای اضافه ای نداره...
بنده آپاچی مدل 90 داشتم در شتاب نسبت به NS حرفی برای گفتن نداره ولی دووم قطعاتش خوب بود 30.000 تا تازوندمش فقط روغن و لنت...

M E H D I
10-04-1394, 09:23 بعد از ظهر
من قرمز مشکیمو فروختم امروز یه قرمز تک رنگ خریدم 8600

انگار یه تغییراتی تو سری جدید دادن خیلی نرم و بی صدا کار می کنه .. صدای اگزوز و انجین هم تغییر کرده .. در کل خیلی روونه نمی دونم حالا اولشه این حس رو دارم یا کلا تغییر کرده

behnamrazavi
11-04-1394, 12:02 قبل از ظهر
آقا شرمنده، من اشتباه نوشتم رنگ انجینم طلاییه! رنگ انجینم البته قسمت برق و اینحرفا قهوه ایهخلاصه شرمنده.

ashkan.7411
11-04-1394, 01:35 قبل از ظهر
ممنون بابت جواباتو دیگه گفتم بادا باد گرفتم ان اس و یه چند تا سوالی داشتم دوباره اول اینکه یه نشتی ریزی از قسمت ی که راذیت بهش شلنگ وسل میشه داره یه کم سبز مینه و خسی مشکلی نداره . دوم این که در رادیات رو چه جور باز کتم خیلی سخته جاس بده نتونستم. سوم کیاومتر مترش کار نمیکنه نمیزنه چ کیل.متر رفته مشکل از کجا میتونه باشه و چه روغنی و چند کیل.متر عوض کنم

- - - Updated - - -

ان اس اینجا شهرستان چون کمه گرونتره مدل 93 مشکی گرفتم 7500 بیمه یه ماه داره تهران تو اگهی ها کمتر میشد گرفت.

amirhosein021
11-04-1394, 01:06 بعد از ظهر
رفقا من لامپ راهنما جلو سمت راست تو جاش ول شده.یه پیچ داره باز کردم ولی نشد اونورش گیر بود دیگه هم انگار پیچی نداشت از کجا راهنما رو باز کنم نشکنه که لامپشو بزم بره جا

Sohl
11-04-1394, 02:47 بعد از ظهر
اقا من دیروز موتورمو بردم پیش نمایندگی احمد بیگی تو خیابون سبلان شمالی برای آچار گشی
موتورم 6 تا راه رفته بود . حاجی عالی اچار کشی کرد
بهش گفتم از سایت مزاحم شدم گفت به بچه های سایت بگو هرکسی بیاد اینجا اچار کشی بعد این که اچارکشی کرد بعد دوباک بنزین که زد یه اچارکشی دیگه مهمون من

mt135
11-04-1394, 05:01 بعد از ظهر
سلام...
آدرس یه فروشگه که که همه جور فلاپ و لوازم اسپرت برای پالسns داشته باشه رو می خوام...
دوستان اگر جایی رو سراغ دارن لطفا راهنمایی کنن...
ممنون...

RoadBiker
12-04-1394, 07:32 قبل از ظهر
سروران عزیز
چند روز پیش مقاله ای در خصوص روغن موتور می خوندم قید شده بود که حتما برای چک کردن سطح روغن در موتورسیکلت ها موتور استارت شده و به مدت 2-3 دقیقه درجا کار کند و سپس خاموش شده و بعد از 2-3 دقیقه سطح روغن چک شود...
با دوستان تو این فروم و حتی مکانیک که صحبت شد فرموده بودند حداقل 1 ساعت بعد از خاموش شدن چک شود که این دو روش تفاوت چشمگیری در نمایش سطح روغن دارند لااقل در NS که اینجوریه...
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشویم...

M E H D I
12-04-1394, 11:25 قبل از ظهر
ترمز عقب من خیلی پایین می گیره .. کسی ریگلاژ کردنش رو بلده؟ می خوام بالای بالا بگیره

mohamad.gh
12-04-1394, 07:54 بعد از ظهر
ترمز عقب من خیلی پایین می گیره .. کسی ریگلاژ کردنش رو بلده؟ می خوام بالای بالا بگیره
اهرم ترمز رو باز کن کامل درش بیار ی میله ای مشکی هست ک داخل پیستون قسمت پلاستیکیه ی پیچ هست ، مهر رو شل کن پیچ رو بیار بالاتر بعد مهره رو سفت کن البته فک کنم بدون در اووردن هم میشه فقط مواظب باش رزوه پیچ خراب نشه

VAHID
13-04-1394, 12:58 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز واسه ریختن آب تو راديات فلات بغل رو چه جور باز کنم دو تا پیچ رو شه. یکی که زیر یه لاستیکی هست و یکی هم که معلومه بقیه کجی اگه میشه یه راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

یه سوال دیگه دوستان تازه آن اس گرفتم چه مارک روغنی و چه کیلومتری عوض کنم

اب مقطر رو تو مخزن رادیاتور که زیر باکه و پیچ داره اضافه کنید و در رادیات رو باز نکنید هوا میگیره

روغن بهران سوپر پیشتاز و سر 1000 کیلومتر عوض کنید

ashkan.7411
14-04-1394, 04:47 بعد از ظهر
دوست عزیز مخزن رادیات هم زیر فلاپ هست که جوری فلاپ بغل رو باز کنم آب بریزم توش

M E H D I
14-04-1394, 06:22 بعد از ظهر
اهرم ترمز رو باز کن کامل درش بیار ی میله ای مشکی هست ک داخل پیستون قسمت پلاستیکیه ی پیچ هست ، مهر رو شل کن پیچ رو بیار بالاتر بعد مهره رو سفت کن البته فک کنم بدون در اووردن هم میشه فقط مواظب باش رزوه پیچ خراب نشه

محمد جان هواگیری می خواست که درست شد

الان یه مشکل دارم: وقتی پمپ ترمز داغه لنت ها با دیسک درگیرترن وقتی سرده آزادتر ... اینو الان متوجه شدم .. چرخ عقب رو با دست چرخوندم تقریبا نیم دور چرخید ولی وقتی سرده یه دور شایدم بیشتر می چرخه .. طبیعیه یا مشکل داره؟

mohamad.gh
14-04-1394, 10:45 بعد از ظهر
دوست عزیز مخزن رادیات هم زیر فلاپ هست که جوری فلاپ بغل رو باز کنم آب بریزم توش

بدون باز کردن هم میشه ک ی خورده سخته . مراحلش اینطوریه
زین کوچیک رو بردار - دو تا پیچ زین رو باز کن ، زین رو بردار - حالا فلاپ، دو تاپیچ سمته زینه چهار تا جلو دوتا بالا دوتا جلوی باک پایین . چهار تا طرفین دو تا از پیچهای بغل زیر پلاستبکه روپوش رو بردار بازش کن . شلنگ تخلیه رو ک جلوی موتوره در بیار تمومه فلاپو اروم بلند کن

- - - Updated - - -

محمد جان هواگیری می خواست که درست شد

الان یه مشکل دارم: وقتی پمپ ترمز داغه لنت ها با دیسک درگیرترن وقتی سرده آزادتر ... اینو الان متوجه شدم .. چرخ عقب رو با دست چرخوندم تقریبا نیم دور چرخید ولی وقتی سرده یه دور شایدم بیشتر می چرخه .. طبیعیه یا مشکل داره؟

سلام مهدی جان موتور رو ک تازه گرفته بودم همین داستان رو داشت ی بار ک کلا چرخ قفل شد ی مدت ریگلاژ رو همون پایین گذاشتم ردیف شد

M E H D I
15-04-1394, 03:14 قبل از ظهر
دقیقا منم روز اول این مشکل برام پیش اومد که تو خیابون موندم یه خرده سرد که شد ول کرد بعد اشتباهی پیچ شلنگ رو باز کردم پدال رو فشار دادم روغن که زد بیرون بستم که پدال رفت پایین و ترمز نمی گرفت

بعد که دوستم هواگیری کرد ردیف شد

الان مشکلی تو راه رفتن و ترمز گرفتن نداره فقط یه کمی داغ میشه لنت ها درگیرتر میشه .. به مروز درست میشه به نظرت یا ریگلاژش کنم پایینتر؟ این قفل کردن روز اول و درگیر بودن تو حالت داغه الان دیسک رو خراب نمی کنه؟ به نظرم خیلی خط افتاده روش

ashkan.7411
15-04-1394, 10:38 قبل از ظهر
با با تشکر برای جواب های دقیقی که میدیم. یه سوال دیگه. آشام خدمت برادران کیلومتر شمار موتورم کار نميکنه روی 5000 تا ایستاده ولی سرعت سنج که سرعت نشون میده درسته از نفر قبلی پرسیدم گفت با منو ور رفتم تو تنظیمات اینجوری شده . کسی میدونه مشکل از کجای و چه جور درست میشه

mohamad.gh
15-04-1394, 07:52 بعد از ظهر
دقیقا منم روز اول این مشکل برام پیش اومد که تو خیابون موندم یه خرده سرد که شد ول کرد بعد اشتباهی پیچ شلنگ رو باز کردم پدال رو فشار دادم روغن که زد بیرون بستم که پدال رفت پایین و ترمز نمی گرفت

بعد که دوستم هواگیری کرد ردیف شد

الان مشکلی تو راه رفتن و ترمز گرفتن نداره فقط یه کمی داغ میشه لنت ها درگیرتر میشه .. به مروز درست میشه به نظرت یا ریگلاژش کنم پایینتر؟ این قفل کردن روز اول و درگیر بودن تو حالت داغه الان دیسک رو خراب نمی کنه؟ به نظرم خیلی خط افتاده روش

بیاری پایین بهتره . الان 5500 دم ، یادم نیست فک کنم رو 3500 اووردمش بالا البته من بیشتر ترمز جلو میگیرم . جنس لنتاش خوبه بعید میدونم خط و خش بیفته، شاید ظاهرش اینطوره . آروم روش دست بکش ببین برامدگی ب دستت میخوره ، بعید میدونم

mohammadvaiper
15-04-1394, 08:32 بعد از ظهر
یک سوال...چراغ اچار روشن شد معنی اش چیه؟
موتور تازه گرفته شده به هزارتا نرسیده

amirhosein021
15-04-1394, 09:17 بعد از ظهر
راهنمای ان اس چجوری باز میشه؟ لامپش ول شده توش

zeroamin
15-04-1394, 09:18 بعد از ظهر
یک سوال...چراغ اچار روشن شد معنی اش چیه؟
موتور تازه گرفته شده به هزارتا نرسیده
منظورش اینه که باید برای سرویس ببری گارانتی ولی خب گارانتی که کاری انجام نمیده و بی مایه فطیره.باید روغن رو تعویض کنی زنجیرم تنظیم کنی و آچارکشی که البته رو 1500 کیلومتر باید انجام بدی به گفته دفترچه.چراغ آچارم دفعه اول رو 450 تا روشن میشه و بعدش هر 5000 کیلومتر یکبار.برای خاموش کردنشم باید بری روی trip2 بعد هر دوتا کلید کیلومتر باهم بگیری حدود 5 تا 10 ثانیه نگه داری.

موتورتم الان تکه تو بابل قشنگ تو چشمه.من 15 روز بابل و بابلسر بودم دریغ از یه دونه ان اس.همه یا طرح هندا و طرح ویو بودن یا تریل چینی.1 دونه اونجر دیدم و 2 تا 180.تهران داره از آپاچی بیشتر میشه دیگه خسته میشی انقدر میبینی

zeroamin
15-04-1394, 09:20 بعد از ظهر
راهنمای ان اس چجوری باز میشه؟ لامپش ول شده توش
من تا حالا باز نکردم ولی یه پیچ که بیشتر نداره احتمالا یه طرفش باید خار داشته باشه پیچ رو باز کن باهاش بازی بازی کن باید لق بشه بیاد بیرون

farshad 54
15-04-1394, 09:22 بعد از ظهر
دوستان گرامی

سوالاتتون رو یکبار بپرسید و یک سوال رو هی تکرار نکنید

سوالات تکراری توسط یک کاربر پاک میشه

amirhosein021
15-04-1394, 09:22 بعد از ظهر
بازش کردم هرچی باهاش ور رفتم نشد بازش کنی میشکست انگار باید کلا از رو پایه و چراغ بازش کنی

mohamad.gh
15-04-1394, 09:31 بعد از ظهر
با با تشکر برای جواب های دقیقی که میدیم. یه سوال دیگه. آشام خدمت برادران کیلومتر شمار موتورم کار نميکنه روی 5000 تا ایستاده ولی سرعت سنج که سرعت نشون میده درسته از نفر قبلی پرسیدم گفت با منو ور رفتم تو تنظیمات اینجوری شده . کسی میدونه مشکل از کجای و چه جور درست میشه

باتری رو جدا کن ، کیلومتر ریست میشه

- - - Updated - - -

بازش کردم هرچی باهاش ور رفتم نشد بازش کنی میشکست انگار باید کلا از رو پایه و چراغ بازش کنیفک کنم مثل آپاچیه ، کلگی رو باز کن از داخل مهره راهنما رو باز کن ، پیچ زیرش رو ک باز کنی خیلی راحت در میاد

mohammadvaiper
15-04-1394, 10:59 بعد از ظهر
منظورش اینه که باید برای سرویس ببری گارانتی ولی خب گارانتی که کاری انجام نمیده و بی مایه فطیره.باید روغن رو تعویض کنی زنجیرم تنظیم کنی و آچارکشی که البته رو 1500 کیلومتر باید انجام بدی به گفته دفترچه.چراغ آچارم دفعه اول رو 450 تا روشن میشه و بعدش هر 5000 کیلومتر یکبار.برای خاموش کردنشم باید بری روی trip2 بعد هر دوتا کلید کیلومتر باهم بگیری حدود 5 تا 10 ثانیه نگه داری.

موتورتم الان تکه تو بابل قشنگ تو چشمه.من 15 روز بابل و بابلسر بودم دریغ از یه دونه ان اس.همه یا طرح هندا و طرح ویو بودن یا تریل چینی.1 دونه اونجر دیدم و 2 تا 180.تهران داره از آپاچی بیشتر میشه دیگه خسته میشی انقدر میبینی

مرسی داداش....لطف داری...
البته ان اس مال رفیقمه...عکس اواتارم پالس 200 معمولی دارم...اره تهران یک چند باری امدم فقط اپاچی دیدم...خیلی جالب بود

erfi.747
16-04-1394, 09:11 بعد از ظهر
سلام دوستان کسی از این موتور خبر نداره؟؟؟ 150ns
به گمونم این ns 180 cc هستش که برای سال 2016 میخواد بیاد .. شایدم 150 باشه ..

shoeayb
16-04-1394, 09:52 بعد از ظهر
2016!!تو سایت فارس موتور زده بود به زودی
150هم هستش

behnamrazavi
17-04-1394, 09:51 قبل از ظهر
2016!!تو سایت فارس موتور زده بود به زودی
150هم هستش

تنها مزیتش اینه که اگه بیادش تو بازار، لوازم یدکی ns زیادتر میشه، وگرنه چیز بیخودی به نظر میرسه.

M E H D I
17-04-1394, 05:51 بعد از ظهر
همینطوریشم تو تهران از هر سوراخی یه ان اس میاد بیرون شده بدتر از آپاچی .. با طلق و سفره و خورجین .. این بیاد دیگه هیچی ... اصلا از این حرکت باجاج خوشم نیومد نمی تونه یه موتور خاص تولید کنه هی از روش کپی می کنه

من که نهایت یه سال دیگه ان اس سوار شم یا زد250 می خرم یا منتظر دوک250 می شم

farshad 54
17-04-1394, 06:33 بعد از ظهر
هدف کمپانی ها فروش بیشتر محصولاتشون هست باجاج هم یه کمپانی معمولی تو ساخت موتورهای معمولی برای استفاده روزمره مصرف کنندس و دغدغه ساخت موتورهای خاص برای بازارهاو مشتریان خاص رو نداره

هدفش فقط گرفتن سهم بیشتر از بازار هست این 150 رو هم زده واسه اونایی که از ns خوششون میاد ولی پولشون نمیرسه بخرنش

میخواد با این کارش سهم بازار باجاج رو تو موتورهای زیر 200 سی سی بیشتر کنه

اتفاقا هر چی این موتور بیشتر بشه بهتره چون دیگه مشکل لوازم و خدمات پس از فروش نداره و مردم بیشتر استقبال میکنن فقط میمونه قیمتش که اونم تو ایران همه چی رو باید گرونتر از ارزش واقعیش بخری

erfi.747
17-04-1394, 11:30 بعد از ظهر
هدف کمپانی ها فروش بیشتر محصولاتشون هست باجاج هم یه کمپانی معمولی تو ساخت موتورهای معمولی برای استفاده روزمره مصرف کنندس و دغدغه ساخت موتورهای خاص برای بازارهاو مشتریان خاص رو نداره

هدفش فقط گرفتن سهم بیشتر از بازار هست این 150 رو هم زده واسه اونایی که از ns خوششون میاد ولی پولشون نمیرسه بخرنش

اتفاقا هر چی این موتور بیشتر بشه بهتره چون دیگه مشکل لوازم و خدمات پس از فروش نداره و مردم بیشتر استقبال میکنن فقط میمونه قیمتش که اونم تو ایران همه چی رو باید گرونتر از ارزش واقعیش بخری
آخه چقدر کپی .. بابا همون 220 رو 250 میکردی با انژگتور و تک کمک و اون فلاپ چرتش رو برمیداشتی و لاستیکشم بهتر میکردی اونوقت از مگلی و دایلیم بیشتر فروش میکرد عالی میشد اصلا .. واقعا حیف که رو 220 هیچ تغییراتی انجام نداد چون 220 خیلی جای ارتقاع داره ..

mentiroso
18-04-1394, 01:47 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان و اساتید گرامی
چند تا سوال داشتم از محضرتون
1- با توجه به اینکه این موتور فقط استارت داره ، آیا در دراز مدت (مثلا بعد از گذشت چند سال) مشکلی برای روشن شدن موتور پیش نمیاد ؟
2- اگه باطری موتور خراب شه ، استارت میخوره یا باید حتما باطری داشته باشه ؟
3- اگه استارت خراب بشه ، میشه با دنده روشنش کرد ؟ موتور داغون نمیشه ؟
4- آیا این موتور هم مثل آپاچی زیاد لیز میخوره ؟
در ضمن من تهران چند جا تلفنی قیمت گرفتم میگفتن 8700!!!
قیمت گمرک داره کسی؟ ممنون میشم
ببخشید سوالاتم زیاد شد

سلام

در مورد استارت باید بگم باتریش اگه آب باتری فابریک خود این موتور رو داخل باتری بریزن و خوب شارژ بشه حالا حالاها براتون کار میکنه

بدون باتری خیر روشن نمیشه البته تا جایی که من میدونم هل بدی روشن بشه برای موتور ضرر داره

در مورد لاستیک هم از آپاچی بهتره لاستیکاش ولی کلا لاستیک هندی لیزه .به نظر من کسی هزینه براش مهم نیست همون موقع خرید لاستیکا رو دربیاره بجاش دو جفت پیرلی بندازه زیرش خیالش راحت میشه.

من امروز گمرک بودم بهروز زاده 8600 مشکیش رو قیمت داد البته آبی مشکی از همه گرونتر بود .

لوازم هم کسی خواست بخره همون اول خیابون ولیعصر روبروی ایستگاه اتوبوس نمایندگی قطعات پالس همه چیز این موتور رو داره.

ALEX_HOT
18-04-1394, 07:09 بعد از ظهر
سلام

در مورد استارت باید بگم باتریش اگه آب باتری فابریک خود این موتور رو داخل باتری برزن و خوب شارژ بشه حالا حالاها براتون کار میکنه

بدون باتری خیر روشن نمیشه

در مورد لاستیک هم از آپاچی بهتره لاستیکاش ولی کلا لاستیک هندی لیزه .به نظر من کسی هزینه براش مهم نیست همون موقع خرید لاستیکا رو دربیاره بجاش دو جفت پیرلی بندازه زیرش خیالش راحت میشه.

من امروز گمرک بودم بهروز زاده 8600 مشکیش رو قیمت داد البته آبی مشکی از همه گرونتر بود .

لوازم هم کسی خواست بخره همون اول خیابون ولیعصر روبروی ایستگاه اتوبوس نمایندگی قطعات پالس همه چیز این موتور رو داره.
سلام تشکر
اگه بنا به دلایلی آب باطری اصلی رو ندادن میتونم خودم تهیه کنم همون لحظه بدم بریزن ؟
قیمتش رو دارید و اینکه از کجا میشه تهیه کرد ؟ حوالی گمرک و اینا هستش ؟
وقتی نصب کنن رو موتور چطور بزنم به شارژ ؟ خود موتور مگه شارژش نمیکنه ؟ حتما باید دستگاه مخصوص باشه ؟

mohamad.gh
18-04-1394, 11:35 بعد از ظهر
سلام تشکر
اگه بنا به دلایلی آب باطری اصلی رو ندادن میتونم خودم تهیه کنم همون لحظه بدم بریزن ؟
قیمتش رو دارید و اینکه از کجا میشه تهیه کرد ؟ حوالی گمرک و اینا هستش ؟
وقتی نصب کنن رو موتور چطور بزنم به شارژ ؟ خود موتور مگه شارژش نمیکنه ؟ حتما باید دستگاه مخصوص باشه ؟

باید با موتور بدن در غیر اینصورت ب هیچ وجه آب باتری متفرقه نریز ، پیدا نکردی ی اتمی بنداز

اب باتری رو ک تو باتری ریختی ی در پوش سیاه داره ک روی یاتری میزاری ، میبری باتری سازی ، یک ساعت زیر شارژ باشه تمومه

behnamrazavi
19-04-1394, 12:24 قبل از ظهر
باید با موتور بدن در غیر اینصورت ب هیچ وجه آب باتری متفرقه نریز ، پیدا نکردی ی اتمی بنداز

اب باتری رو ک تو باتری ریختی ی در پوش سیاه داره ک روی یاتری میزاری ، میبری باتری سازی ، یک ساعت زیر شارژ باشه تمومه

باتری منو همونجا تو موتور فروشی شهریاری آب باتری ریخت، یه چیزی تو همین مایه ها بود، باتری سازی هم ندادم برا شارژ، رو خود موتور شارژ شد، کوچکترین موردی هم نداشت، خیلی خوبم شارژ شد، حالا شما اگه پول زیادی داری یا حساسی، بده باتری سازی زیر شارژ بزاره.

M E H D I
19-04-1394, 09:15 قبل از ظهر
داداش پول زیادی چیه؟ تو خود دفترچه موتور یه برگه هست که اونجا توضیح داده .. بعد از اضافه کردن آب باطری 4 ساعت بمونه و بعد به مدت 8 ساعت زیر شارژ باشه بعد از این زمان شما دیگه آب باطری داخل باطری نمی بینی و بصورت ژله درمیاد .. تکنولوژی باطری اتمی هم همینه ولی پرس شده هست در واقع این باطری با باطری اتمی تقریبا یکیه

اگه همینجوری آب باطری بریزی و درپوش بذاری و ببندی رو موتور بعد یه مدت اسید پس میده و می ریزه رو شاسی و رنگ شاسی رو می خوره تا حالا چند مورد دیدم که می گم.

behnamrazavi
19-04-1394, 03:11 بعد از ظهر
داداش پول زیادی چیه؟ تو خود دفترچه موتور یه برگه هست که اونجا توضیح داده .. بعد از اضافه کردن آب باطری 4 ساعت بمونه و بعد به مدت 8 ساعت زیر شارژ باشه بعد از این زمان شما دیگه آب باطری داخل باطری نمی بینی و بصورت ژله درمیاد .. تکنولوژی باطری اتمی هم همینه ولی پرس شده هست در واقع این باطری با باطری اتمی تقریبا یکیه

اگه همینجوری آب باطری بریزی و درپوش بذاری و ببندی رو موتور بعد یه مدت اسید پس میده و می ریزه رو شاسی و رنگ شاسی رو می خوره تا حالا چند مورد دیدم که می گم.

سلام، حدودا بعد چه مدت اسید پس میده؟

ashkan.7411
20-04-1394, 04:45 بعد از ظهر
بله موافقم مال منم اینجوری شده. اسید ریخته رو شاستی رنگ و برده

ALEX_HOT
20-04-1394, 09:33 بعد از ظهر
سلام دوستان
بالاخره بنده هم امروز یه NS 200 خریدم
تو گمرک اکثرا میگفتن ...
8700 چوق تک رنگ آبی و قرمز
8550 چوق دو رنگ ها
10500 چوق رنگ زرد
بنده رفتم از نمایندگی باجاج تو خیابان ولی عصر (احسان) قیمت گرفتم اون گفت 8750000 چوق- بنده هم دیدم تفاوتی نداره پس از همین نمایندگی اصلی خریداری کردم
تجربیات امروزم ....
هزینه خرید موتور 8750 دادم + بیمه + 20 تومن دسمزد سرویس و راه اندازی (پول زور) کلا 8990000 که یک چوق هم تخفیف نداد
--------------------------------
تجربه رانندگی 6 ساعته در شهر خودمون...
شتاب عالی
قدرت عالی
نشیمنگاه عالی
کمک فنر ها خشکه که فکر کنم بعدا اوکی میشه
ترمز عقب یه مقدار درگیره و لاستیک رو سفت کرده
آب باطری اصلی رو هم ریخت توش ولی تو شارژ نذاشتش - گفت این سر ریز نمیکنه چون به اندازه ایه که درصد افزایش حجم بعد از شارژ اندازه ای نیست که بیرون بزنه (باید نشست و دید)
دوستان میشه در خصوص کارهایی که الان باید کنم راهنماییم کنید
تشکر از بذل محبت شما

shaahinah
20-04-1394, 10:45 بعد از ظهر

حرف این داداش کاملا درسته راجع به عواقب اصلی نبودن اسید و رعایت نکرد اصول و قواعد ... اینم بلایی که سر بنده اومد [Only registered and activated users can see links]

Sent from my SM-T805 using Tapatalk

ALEX_HOT
21-04-1394, 12:08 قبل از ظهر
حرف این داداش کاملا درسته راجع به عواقب اصلی نبودن اسید و رعایت نکرد اصول و قواعد ... اینم بلایی که سر بنده اومد

سلام
با وجود اینکه فروشنده ی (به ظاهر ) محترم به من گفت این باطری هیچ عیبی نمیکنه ، ولی من یه ترفند ساده زدم نمیدونم کارسازه یا نه
(نخندید ها :happy4:)

ازین توپ پلاستیکیا هست که این پسر بچه ها باهاشون بازی میکنن تو خیابون (همونا که یکیش رو پاره میکنن میکشن رو اون یکی ) بنده از اونا یه بخشیش رو پاره کردم و باطری موتور رو به طور کامل توش قرار دادم - بعد باطری رو سر جاش گذاشتم - اگه احیانا سر ریز بشه ، میریزه تو اون توپه و من متوجه میشم که باطری خرابه - البته ممکنه اسید اون رو هم از بین ببره ولی من برای یه مدتی هر روز چک میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم برا بقیه دوستان
فرصت شد عکس هم میزارم

irmacfa
21-04-1394, 12:25 قبل از ظهر

رفیق 150 NS تو ایران هست ؟

shaahinah
21-04-1394, 12:26 قبل از ظهر
سلام
با وجود اینکه فروشنده ی (به ظاهر ) محترم به من گفت این باطری هیچ عیبی نمیکنه ، ولی من یه ترفند ساده زدم نمیدونم کارسازه یا نه
(نخندید ها :happy4:)

ازین توپ پلاستیکیا هست که این پسر بچه ها باهاشون بازی میکنن تو خیابون (همونا که یکیش رو پاره میکنن میکشن رو اون یکی ) بنده از اونا یه بخشیش رو پاره کردم و باطری موتور رو به طور کامل توش قرار دادم - بعد باطری رو سر جاش گذاشتم - اگه احیانا سر ریز بشه ، میریزه تو اون توپه و من متوجه میشم که باطری خرابه - البته ممکنه اسید اون رو هم از بین ببره ولی من برای یه مدتی هر روز چک میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم برا بقیه دوستان
فرصت شد عکس هم میزارم
یه چیز یاد اوری کنم بنده که اسید ریختم حدود یک ماه بعد از ریختن تو باطری سر ریز کرد بعد از سر ریز فکر کردم زیادی ریخته باطری رو اووردم بیرون نصف اسیدو خالی کردم تو دو سه روز چک کردم که ببینم سر ریز داره یا نه دیدم کارساز نیست کلا خالی کردم بازم هیچی خلاصه وقت شستشوی موتور دیدم یه تیکه رنگ دوشاخ پرید وقتی کامل دقت کردم دیدم اوهو رنگ دوشاخو و اگزوزو به فنا داده و تا باطری رو یه روز کامل وارونه نذاشتم که اسید خالی شه سر ریز شدنش ول نشد البته شما ترفندت خوبه داداش اسید به مواد پلاستیکی کار ساز نی اما بترس از اون روزی که اسید سر ریز کنه و تو دست انداز اسیدا بپرن بیرون دیگه واویلا میشه من چهار روز بدبختی کشیدم تا موتورو باز کردم و این دو شاخ عقب و اگزوزو با سمباده ساییدمو رنگ گذاشتم خشک بشه ولی خداییش کارم خیلی تمیز در اومد که اصلا مشخص نیست رنگ خورده عکسشو میذارم حالشو ببرین خودم تعجب کردم والا به این تمیزی در اومد [Only registered and activated users can see links]

moein 007
21-04-1394, 12:28 قبل از ظهر
مبارکت باشه دوست عزیز چرخش برات بچرخه
اول که روغن رو تو کیلومتر50 عوض کن
دور موتور رو به هیچ عنوان بالا نبری و آهسته رانندگی کن
یک ترک برو و از روغن مرغوب استفاده کن
من دیگه اطلاعات خاصی ندارم اساتید ابراز نظر کنند لطفا

shaahinah
21-04-1394, 01:52 قبل از ظهر
دوستان کسی نمیدونه این خط دور رینگو باید ببرم کجاها که واسم انجامش بدن هر لوازم موتور فروشی که میرم میگه برچسپ نداریم باید ببری شبرنگیا میری شبرنگی میگه برو تازیناتیا میری اونجا میگه ببر نقاش رنگ کنه اخر ما نفهمیدیم رنگ زدن یا برچسپه بچه هایی که این کار انجام دادن یه راهنمایی کنن ثواب داره بخدا ...موتورم رنگ زرده[Only registered and activated users can see links]

M E H D I
21-04-1394, 03:18 قبل از ظهر
دوست عزیز ممنون بابت توضیحاتتون

گمرک اول خیابون قلمستان یه مغازه هست که برچسب می فروشه ... یدونه هم تو خیابون ولیعصر می گن هست که کارش حرفه ایه ولی یه کم قیمتش بالاست(من نرفتم ببینم)

Reza6448
21-04-1394, 11:10 قبل از ظهر
با عرض سلام خدمت دوستان واساتید
من یه ان اس قرمز مشکی مدل 93 دارم با 3700 کیلومتر کارکرد
بعد از اینکه بردم آچار کشی والبته دست کاری فیلر موتور توسط مکانیک محترم احساس میکنم دمای موتور بالا رفته و گرم کار میکنه طوری که در طی یک مسافت مشخص نسبت به قبل از آچار کشی و دستکاری فیلر، تعداد دفعاتی فن کار میکنه بیشتر شده جسارتا محل نشستن خیس عرق میشه و پاهام از بغل داغ میکنه

میخواستم نظر اساتید رو بدونم لطفا را هنمایی بفرمائید یه مکانیکی هم صحبتش تو صفحات گذشته بود(پیدا نکردم) برای فیلر گیری که دوستان کارشو تایید کردن اگر لطف کننین آدرسشو بدین ممنون میشم
باتشکر

mehran-aria
21-04-1394, 12:54 بعد از ظهر
دوستان کسی نمیدونه این خط دور رینگو باید ببرم کجاها که واسم انجامش بدن هر لوازم موتور فروشی که میرم میگه برچسپ نداریم باید ببری شبرنگیا میری شبرنگی میگه برو تازیناتیا میری اونجا میگه ببر نقاش رنگ کنه اخر ما نفهمیدیم رنگ زدن یا برچسپه بچه هایی که این کار انجام دادن یه راهنمایی کنن ثواب داره بخدا ...موتورم رنگ زرده[Only registered and activated users can see links]

سلام
چیزی که شما میخوای اسمش "نوار دور رینگ" هست
45 تومن
تو سایت زیر موجوده

M E H D I
21-04-1394, 09:13 بعد از ظهر
ویرایش شد حذف شود لطفا

ALEX_HOT
21-04-1394, 10:08 بعد از ظهر
سلام دوستان
ببخشید که چپ و راست مزاحم میشم
الان من با روغنی که شرکت توش ریخته حدودا 57 کیلومتر رفتم
1 طبق راهنماییهای پستهای قبل بنده روغن بهران سوپر پیشتاز خریدم که تو یه ظرف 4 لیتری قرمزه آیا درسته این روغن ؟ روش نوشته 50W20
2 بعد اینکه چه قدر روغن باید توش بریزم ؟
3 مورد سوم اینکه پیچ کارتر این موتور کجاست ؟ از کجا باید روغن رو عوض کنم ؟
4 نیاز هست فیلتر روغن هم عوض شه ؟
5 راستی شنیدم این موتور دو تا فیلتر روغن داره ، درسته ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید ..

zeroamin
21-04-1394, 11:25 بعد از ظهر
سلام دوستان
ببخشید که چپ و راست مزاحم میشم
الان من با روغنی که شرکت توش ریخته حدودا 57 کیلومتر رفتم
1 طبق راهنماییهای پستهای قبل بنده روغن بهران سوپر پیشتاز خریدم که تو یه ظرف 4 لیتری قرمزه آیا درسته این روغن ؟ روش نوشته 50W20
2 بعد اینکه چه قدر روغن باید توش بریزم ؟
3 مورد سوم اینکه پیچ کارتر این موتور کجاست ؟ از کجا باید روغن رو عوض کنم ؟
4 نیاز هست فیلتر روغن هم عوض شه ؟
5 راستی شنیدم این موتور دو تا فیلتر روغن داره ، درسته ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید ..
1_روغن رو درست خریدی
2_حدود 1200 سی سی بدون فیلتر روغن اگر فیلتر عوض کنی 1300 تا.زیادم نریز که میزنه تو فیلتر هوات
3_پیچ کارتل سمتی که زنجیر موتور هست نگاه کنی روی بقل پوسته انجینه میبینیش مثل هوندا زیر انجین نیست
4_فیلتر روغن رو 1000 کیلومتر عوض کن و بعدش هر 5000 کیلومتر یکبار
5_فیلتر روغن دومش آهنربایی و توری داره پشت پیچ کارتل قرار داره پیچ رو که باز کردی اونو با انبر دست یا با دست راحت میتونی دربیاری فقط چون موتور صفره بهش براده چسبیده با یه پارچه تمییز و بنزین بشورش و جا بزن
در ضمن پیچ کارتل راحت میبره زیاد دیدم زیاد صفت نکنی.همینطور 2 تا پیچ فیلتر روغنش

- - - Updated - - -

بعد از اینکه بردم آچار کشی والبته دست کاری فیلر موتور توسط مکانیک محترم احساس میکنم دمای موتور بالا رفته و گرم کار میکنه طوری که در طی یک مسافت مشخص نسبت به قبل از آچار کشی و دستکاری فیلر، تعداد دفعاتی فن کار میکنه بیشتر شده جسارتا محل نشستن خیس عرق میشه و پاهام از بغل داغ میکنه

میخواستم نظر اساتید رو بدونم لطفا را هنمایی بفرمائید یه مکانیکی هم صحبتش تو صفحات گذشته بود(پیدا نکردم) برای فیلر گیری که دوستان کارشو تایید کردن اگر لطف کننین آدرسشو بدین ممنون میشم
باتشکر
احتمال زیاد فیلراتو خیلی صفت کرده.ادرس جای خوب برای فیلر سراغ ندارم ولی یکی از دوستان گفته بود نبش خیابون مولوی با ولیعصر بقل بقالی یه موتورسازیه اقا مهدی و مجید کارشون خوبه ببر ببین چی میگن.البته اب رادیات خودشم زیاد جالب نیست اونو عوض کنی شاید بهتر شه.
کدوم نمایندگی بردی؟ بگو که ما اونجا نریم یه وقت

Reza6448
22-04-1394, 07:23 قبل از ظهر
پیش همون آقا مهدی و مجید بردم
خودمم به سفتی فیلر شک داشتم دوباره بردم و نشونم دادن که فیلر شله وسفت نیست

baba
22-04-1394, 09:20 بعد از ظهر
سلام داداشای گل
چند وقته هر چی آب رادیات میریزم وقتی موتورگرم میشه وجوش میاره آبو بیرون میریزه وخالی میشه داستانش چیه ،نکنه واشر سرسیلندر سوزونده وچقدر خرج داره راستی چطوری عکس سالارو بزارم ممنون

shaahinah
23-04-1394, 02:31 قبل از ظهر
سلام داداشای گل
چند وقته هر چی آب رادیات میریزم وقتی موتورگرم میشه وجوش میاره آبو بیرون میریزه وخالی میشه داستانش چیه ،نکنه واشر سرسیلندر سوزونده وچقدر خرج داره راستی چطوری عکس سالارو بزارم ممنون
دوست عزیز شما تا خرخره اب رادیوتورو میریزی توش باید نصفه بریزی یعنی درست بین مین و مکس یه راهنمایی بهتر موتور صاف نگه دار بدون اینکه رو جک باشه اب بریز تا از تو نماینگر اب رادیوتور به نصفه برسه و خلاص درشو محکم ببند البته اگه در اونوری رو باز نکرده باشی چون دیگه مجبور به انجام هوا گیری هستی در غیر اینصورت دیگه نباید سر ریز کنه من عکسشو میذارم شما یه ذره بیشتر بریز چون مال من یه ذره کم کرده تو یک سال موفق باشی[emoji6] ... [Only registered and activated users can see links]

behnamrazavi
23-04-1394, 08:40 قبل از ظهر
آقایون سلام، در مورد آب بندی و سرویس دوره ای این موتور بحث زیاد شده و هرکس یک نظری داده، اینه که واقعا آدم نمیدونه چکار کنه.
من اول که موتور رو صفر گرفتم، بعد از 50 کیلومتر روغن عوض کردم، بعد از 250 کیلومتر هم دوباره روغن عوض کردم، الان سوالاتم اینه:
1 سری بعدی روغن رو رو چنتا عوض کنم؟
2 فیلتر روغن رو رو چنتا عوض کنم؟
3 آب رادیاتم مقداری کم شده، آب مقطر خالی بهش اضافه کنم یا آب مقطر + ضد یخ؟ ضد یخ چه مارکی؟
4 یه صدای ویز خاصی از سمت چراغ جلو میاد، دقیقا نفهمیدم کجاشه، میدونید برا چیه؟
5 اگه رادیات هواگیری نشده باشه چه اتفاقی میوفته؟ از کجا بدونیم درست هوا گیری شده؟
6 دور موتور در حالت ثابت بعد از گرم شدن موتور رو چند باید باشه؟
7 فیلتر هوا چند کیلومتر باید سرویس بشه؟
8 بنزین سوپر بزنم یا معمولی؟ این سوالم خیلی مهمه.
9 کاتالیزور رو بردارم چقدر خرجشه و آیا بهتره بردارم یا نه؟
10 موتور اگه مشکل نداشته باشه هم باید آچارکشی کنم؟
من کل این بخش سایت رو قبلا خوندم ولی اون برا قبل از این بود که موتور رو بخرم، الان پیدا کردنش برام سخته واقعا.
ممنون میشم وقت بگذارید و به همه سوالام جواب بدید.

VAHID
23-04-1394, 10:41 قبل از ظهر
آقایون سلام، در مورد آب بندی و سرویس دوره ای این موتور بحث زیاد شده و هرکس یک نظری داده، اینه که واقعا آدم نمیدونه چکار کنه.
من اول که موتور رو صفر گرفتم، بعد از 50 کیلومتر روغن عوض کردم، بعد از 250 کیلومتر هم دوباره روغن عوض کردم، الان سوالاتم اینه:
3 آب رادیاتم مقداری کم شده، آب مقطر خالی بهش اضافه کنم یا آب مقطر + ضد یخ؟ ضد یخ چه مارکی؟
5 اگه رادیات هواگیری نشده باشه چه اتفاقی میوفته؟ از کجا بدونیم درست هوا گیری شده؟
من کل این بخش سایت رو قبلا خوندم ولی اون برا قبل از این بود که موتور رو بخرم، الان پیدا کردنش برام سخته واقعا.

1- سر 500 تا و 1000 تا

2-نمیدونم فیلتر روغن داره یا نه اما اگر بودجشو دارید با هر بار تعویض روغن عوض کنید.در غیر اینصورت یکی در میان

3-اب مقطر با ضد یخ ترجیحا کاسپین با توجه به جدول پشت بسته ضد یخ اب و ضد یخ رو ترکیب کنید

4-احتمالا بخاطر شل بودن پیچی یا درست بسته نشدن یه قسمت کلگیه.موقع اچار کشی این مشکلات رو حل میکنن

5-جوش میاره

6- بین 900 تا 1200 دور در دقیقه

7-سر 5000 هزار تا-هر چند وقت یکبار هم یه باد بگیرید

8-سوپر بزنید بهتره

9-باید ببرید پیش اگزوز ساز حدود 50 -60 تومن شایدم بیشتر یا کمتر بستگی به اگزوز ساز داره

10-معمولا موتورای که ما تو ایران مونتاژ میشن به دلیل کیفیت پایین مونتاز نیاز به اچار کشی پیدا میکنن.اما اگر واقعا هیچ مشکلی نباشه به نظر من نیازی نیست

shaahinah
23-04-1394, 11:22 قبل از ظهر
پیرو این دوستمون که سوال کرد کاتالیزور رو برادرم یا نه کاتالیزور کارش چیه کجاست و اگه براداریش چه اتفاقی میوفته برداشتنش کار درستیه یا نه

Sent From My Samsung SM-T805

ALEX_HOT
23-04-1394, 11:39 قبل از ظهر
دوستان لطف میکنید در مورد تعویض کامل آب رادیاتور و نحوه هواگیری یک توضیح و آموزش جامع قرار بدید؟
تشکر فراوان

baba
23-04-1394, 12:49 بعد از ظهر
اتفاقا اصلا درب اصلیشو باز نکردم آب رادیات هم به مقدار درست ریختم ولی چرا اینجوریه نمیدونم

- - - Updated - - -

اتفاقا اصلا درب اصلیشو باز نکردم آب رادیات هم به مقدار درست ریختم ولی چرا اینجوریه نمیدونم

moein 007
23-04-1394, 07:06 بعد از ظهر
پیرو این دوستمون که سوال کرد کاتالیزور رو برادرم یا نه کاتالیزور کارش چیه کجاست و اگه براداریش چه اتفاقی میوفته برداشتنش کار درستیه یا نه

سلام با اجازه ی اساتید جواب این دوستمون رو میدم
در مورد اینکه کاتالیزور داره یا نه دقیق نمیدونم ولی به احتمال زیاد باید داشته باشه
کاتالیزور وسیله ی هست که داخل اگزوز قرار داره و کاهنده ی گاز های آلاینده هست و اگه برداشته بشه گلو موتور باز میشه و خوب طبیعتا گاز خورش بیشتر میشه شتابش بیشتر میشه و البته کمی هم صدا افزایش پیدا میکنه

sajjadme
24-04-1394, 02:46 قبل از ظهر
سلام دوستان قضیه چیه تو هر سایت فروش موتور که میرم صد تا ان اس ریخته واسه فرو اونم دل بالا اما 220خیلی تک و توک تونم مدل 91 92 دیگه اهرشه اصن مدل بالا تر نیست چیه قضیه اش ؟یعنی طرف خرده ناراضیه از ان اس استفاده نکرده باضرر حاضره بفروشه؟

M E H D I
24-04-1394, 03:28 قبل از ظهر
داداش بارها راجع به این قضیه بحث شده ... طرف میره 8500 پول میده انتظار داره موتور 200 تا بره وقتی می بینه که نه خیر همچین خبرایی هم نیست و نهایت 130-40 تا می تونه باهاش پر کنه دلشو می زنه و می ذاره واسه فروش. 220 خریدار نداره که دست دوش زیاد باشه تو مغازه ها مونده خاک می خوره .. شما مطمئن باش ان اس اگه مشکل داشت یهو انقدر زیاد نمی شد تو خیابون مثه آپاچی

mohamad.gh
24-04-1394, 05:51 قبل از ظهر

سلام رفیق
1 . اگه تو آب بندی هستی 100 تا 400 تا 1500 تا . بعد میتونی هر 2000 تا عوض کنی . من هر 1000 تا عوض میکنم
2 . تو آب بندی با هر روغن فیلتر عوض کن چون انجین نو برادش بیشتره . بعد هر 2000 تا
3. نسبت 50 50 ضد یخ و آب مقطر اضافه کن ، من خودم کاسپین ریختم بازم نظرات متفاوته . بهترین آب ، آب کولرهای گازیه . در مورد آب زیاد بحث شده آب مقطر های بیرون زیاد جالب نیست یکی از دوستان آب مقطر ک ب صورت سرم هست رو از داروخانه تهیه میکرد و میریخت بازم تاپیک داره .
4 . این صدای ویز رو منم دارم البته وقتی ترمز جلو رو میگیرم . البته صداهای متفاوتی هم از کلگی میاد ک بیشترش با آچار کشی داشتن ی کلاه خوب رفع میشه . تا 2000 تا 3 بار آچار کشی داره ک بیشتر صداها گرفته میشه
5. در مورد هوا گیری از دوستان مکانیک سوال کردم داستانش اینطوریه ، آب رو ک ریختین درب رادیات رو نبندید موتور رو روشن کنید آب ک ب گردش اومد در صورت پایین رفتن آب اضافه کنید و آب ک ب اندازه رسید درب رو ببندید .تا اونجا ک من میدونم اگه خوب هوا گیری نشه هوا تو لوله ها ببمونه تو عملکرد سرد کردن انجین مشکل ایجاد میکنه
6 . 1 یا 1.5 موتور من رو 1.5
7 . رو 5000 تمیز بشه هر 15000 تعویض . البته بسته ب موقعیت مکانی میتونه متفاوت باشه
8 . رو کاربرات ان اس ی چتری پلاستیکی داره ک اگه سوپر بزنید زودتر باعث خشکی و شکنندگیش میشه معمولن هر دو تا باک بنزین معمولی ی سوپر میزنن بازم بگم نظرات متفاوته باید حوصله کنی و پستهای قبل رو مطالعه کنی
9 . خرجش رو نمیدونم . معمولن بعد از برداشتن اینطور ک دوستان میگن ( خودم تجربشو نداشتم ) نفس موتور باز میشه گرم کردن انجین کمتر میشه وووو . حالا اگه مکانیکت و جوشکارت کم تجربه باشن قیافه اگزوز رو ب فنا میدن . وقتی برداشته بشه نفس موتور باز میشه و انجین احتیاج ب تنظیم مجدد داره . من ک بر نداشتم تا اونجا ک پستهای قبل رو خوندن یکی دو تا از دوستا برداشتن ک باید بگردی و نظراتشون رو بخونی
10 . موتور نو آچار کشی و رسیدگی میخواد من خودم انجامش دادم . رو 500 و 1500 و 2000 . گاز و کلاچ هم باید تنظیم بشن و کارای دیگه
11. اگه کل بخش رو خونده باشی باید جوابای سوالاتتو گرفته باشی
شاد باشی

ALEX_HOT
24-04-1394, 11:40 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز
دو تا سوال داشتم از محضرتون
1 بهترین ضد یخ یا همون ضد جوش برا این موتور چه مارکیه؟
2 چطوری تا قطره ی آخر، رادیات رو تخلیه کنم؟
قصد دارم تو این تعطیلات آب رادیات رو عوض کنم. فک میکنم کیفیتش خوب نیست. مثل روغنی که کارخونه توش ریخته اینم به نظرم جالب نیست
تشکر از شما سروران گرامی

behnamrazavi
25-04-1394, 01:15 بعد از ظهر
سلام، نظرتون در مورد این روکش دوز زبردست و کارش چیه دوستان؟ کلا قشنگ شده؟

هرکس خواست بره پیشش ، بگه از طرف بهنام اومدم که گفت برات تو کلوب تبلیغ میکنه ، مهمتر از همه اخلاقشه که خوبه.

آدرسش اینه: خیابان ولیعصر، چهارراه معزالسلطان، خیابان مدرس ، سرکوچه بوستان، پلاک 65.

تک زین سیکلت.

flower
25-04-1394, 01:42 بعد از ظهر
روکش باک خوبه ولی بنزین بریزه روش از بین نره بعدش با چسب چسبودنش به باک از بین نمی ره کاور باک .

M E H D I
25-04-1394, 03:41 بعد از ظهر
اصلا تمیز ندوخته خواستین من از روکش زین و باک خودم عکس بذارم

sad.seds
25-04-1394, 04:58 بعد از ظهر

باتشکر
منم مدا ۹۳ مشکی دارم الان ۶۰۰۰ تا رفته
۴ تا بردم اچار کشی
پیش تاپ سیکلت محمود
از وقتی بردم اچارکشی یه صدای ویز از جلو موتور میاد
شتاب احساس میکنم کم شده و موتور خیلی دیرتر دور میگیره
و این مشکلی که شما داری منم دارمدکه تز همه بدتره همش داغ میکنه
اگه مشکل حل شد به من هم بگی ممنون میشم
دوستان و اساتید هم اگه کسی میدونه دلیلشو لطفا راهنمایی کنن

Sent from my K012 using Tapatalk

behnamrazavi
25-04-1394, 11:54 بعد از ظهر
روکش باک خوبه ولی بنزین بریزه روش از بین نره بعدش با چسب چسبودنش به باک از بین نمی ره کاور باک .

بنزین که نمیریزه، مگه اینکه حواسم کامل جای دیگه باشه، اصل هنرش به اینه که اصلا چسب استفاده نکرده.

دور باک از زیر هم یه تلق داده که بعد از یه مدت شل و ول نشه، من خودم خواستم ازین جنس و ازین رنگ بزنه، وگرنه انواع جنس ها رو داره.

کارش تضمینیه.

- - - Updated - - -

اصلا تمیز ندوخته خواستین من از روکش زین و باک خودم عکس بذارم

داداش یه عکس بزار ببینیم، شک دارم ازین قشنگتر و بهتر دوخته باشه، در ضمن برا شما رو با چسب چسبونده؟

mr.foad
26-04-1394, 12:40 قبل از ظهر
عرض ادب.
به عنوان تجربه اول یه CG همه چی افتاده گرفتم یکی دو هفته استفاده کردم تقریبا سواری با موتور رو یاد گرفتم.
به عنوان تجربه دوم (عملا اول) این NS چطوره ؟! خیلی دوستان شاید خبر داشته باشن، من بیشتر مشکلم با موتور وزن و لنگر انداختنشه. یعنی به خاطر جای تنگ مجبورم هی موتور رو کج و راست کنم تا از در و لابه لای ماشینا و وسایل رد شه از پارکینگ بیاد بیرون. واسه همین سنگین باشه لنگر بندازه دیگه نمیشه جمعش کرد و ممکنه بیوفته. (CG هم یه جورایی اذیت میکنه تازه ولی امید به این دارم که بدنم عادت کنه بهش راحت تر جا به جاش کنم)
شنیدم NS باکش با بقیه مدلا فرق میکنه فایبرگلاسه و سبکه. در مورد کنترلش یکی دوجا گفتن به خاطر سبک بودن باک و قسمت بالای موتور با وجود سنگین بودن وزن نهایی، کلا لنگر انداختنش از موتورای دیگه خیلی کمتره. واقعا همینطوره !؟؟ چون خودم تست نکردم ببینم.

shaahinah
26-04-1394, 12:50 قبل از ظهر
عرض ادب.
به عنوان تجربه اول یه CG همه چی افتاده گرفتم یکی دو هفته استفاده کردم تقریبا سواری با موتور رو یاد گرفتم.
به عنوان تجربه دوم (عملا اول) این NS چطوره ؟! خیلی دوستان شاید خبر داشته باشن، من بیشتر مشکلم با موتور وزن و لنگر انداختنشه. یعنی به خاطر جای تنگ مجبورم هی موتور رو کج و راست کنم تا از در و لابه لای ماشینا و وسایل رد شه از پارکینگ بیاد بیرون. واسه همین سنگین باشه لنگر بندازه دیگه نمیشه جمعش کرد و ممکنه بیوفته. (CG هم یه جورایی اذیت میکنه تازه ولی امید به این دارم که بدنم عادت کنه بهش راحت تر جا به جاش کنم)
شنیدم NS باکش با بقیه مدلا فرق میکنه فایبرگلاسه و سبکه. در مورد کنترلش یکی دوجا گفتن به خاطر سبک بودن باک و قسمت بالای موتور با وجود سنگین بودن وزن نهایی، کلا لنگر انداختنش از موتورای دیگه خیلی کمتره. واقعا همینطوره !؟؟ چون خودم تست نکردم ببینم.
داداش هر کی گفته فایبر گلاسه اطلاع نداشته باک جنسش فلزه و کایت رو باک و گرفته ضمنا خیلی لشه واسه تو ترافیک و فرمونشم زیادی عریضه بدرد ترافیک سنگین و جاهای باریک اصلا و ابدا نمیخوره درسته کنترلش خوبه اما ابعادش اصلا مناسب ترافیک سنگین نیست شما اگه میخوای محصولات باجاج رو استفاده کنی بهتره 135 یا 125 سی سی این شرکت و تهیه کنی چون بنده هر سه شو تجربه کردم و این دو واقعا تو ترافیک عالیه نسبت به Ns ولی کلا بسته به سلیقه شماست و بنده فقط نظرم رو با تجربه ای که دارم اعلام کردم

sad.seds
26-04-1394, 01:15 قبل از ظهر
عرض ادب.
اصلا نگیر
کنترلش تو سرعت بالا چه یه ترک چه دو ترک عالیه
ولی تو سرعت پایین هم فرمونش عریضه و هم بیفته وزنش یه طرف میندازتت زمین
هرچند که چند روز سوار شی مسلط میشی ولی به درد ترافیک و جای تنگ اصن نمیخوره

mr.foad
26-04-1394, 01:18 قبل از ظهر
داداش هر کی گفته فایبر گلاسه اطلاع نداشته باک جنسش فلزه و کایت رو باک و گرفته ضمنا خیلی لشه واسه تو ترافیک و فرمونشم زیادی عریضه بدرد ترافیک سنگین و جاهای باریک اصلا و ابدا نمیخوره درسته کنترلش خوبه اما ابعادش اصلا مناسب ترافیک سنگین نیست شما اگه میخوای محصولات باجاج رو استفاده کنی بهتره 135 یا 125 سی سی این شرکت و تهیه کنی چون بنده هر سه شو تجربه کردم و این دو واقعا تو ترافیک عالیه نسبت به Ns ولی کلا بسته به سلیقه شماست و بنده فقط نظرم رو با تجربه ای که دارم اعلام کردم

نه مشکلم ترافیک نیست. هیچوقت تا زمانی که اندازه یه ماشین راه درست نشه از لای ماشینا رد نمیشم !! خطر مرگ داره ! :|
توی پارکینگ باید خیلی موتور رو کج و راست کنی تا از بین ماشینا و وسایل رد شه. همین CG هم اذیت میکنه تازه.
135 عالیه بنزینو بو میکشه و راه میره،منتها شنیدم جون نداره (شایدم بهانه باشه :)) ) ولی قیافه ns عالیه خوشم اومده ازش !:biggrin: غیر ویو و cg گزینه زیاد هست که بدم نمیاد منتها مشکلم همین لنگر انداختناست! فقط چون شنیدم نیمه بالای ns از موتورای دیگه سبکتره و جا به جاییش راحت تره کنجکاو شدم بپرسم.

shaahinah
26-04-1394, 01:32 قبل از ظهر
نه مشکلم ترافیک نیست. هیچوقت تا زمانی که اندازه یه ماشین راه درست نشه از لای ماشینا رد نمیشم !! خطر مرگ داره ! :|
توی پارکینگ باید خیلی موتور رو کج و راست کنی تا از بین ماشینا و وسایل رد شه. همین CG هم اذیت میکنه تازه.
135 عالیه بنزینو بو میکشه و راه میره،منتها شنیدم جون نداره (شایدم بهانه باشه :)) ) ولی قیافه ns عالیه خوشم اومده ازش ![emoji3] غیر ویو و cg گزینه زیاد هست که بدم نمیاد منتها مشکلم همین لنگر انداختناست! فقط چون شنیدم نیمه بالای ns از موتورای دیگه سبکتره و جا به جاییش راحت تره کنجکاو شدم بپرسم.
هر کی گفته داداش اطلاعت غلط داده بنده بعضی موقع ها که ماشین جلوی درب پارکنیگ خونه پارک شده و مجبورم از در ورودی منزل استفاده کنم جونم بالا میاد تا میارمش تو با صدتا کج و راست شدن وگرنه بابت عریض بودن فرمونش همیشه از درب پارکینگ رفت و امد میکنم یه بدی دیگه که داره به خاطر اسپرت بودن موتور فرمونش محدوده واسه پیچیدن و دور زدن اگه سی جی صد تا دنگ و فنگ داره اینکه واویلا میشه ضمنا بنده خودم 135 داشتم یه ذره زینش خشکه وگرنه کنترلش عالیه مصرف سوختشم که دیگه نگو در مورد قدرتشم خوبه مشکلی نداره اونایی که میگن جون نداره مگه میخوان باهاش بار ترافیکی جا به جا کنن تراکتور نخریدن که داداش موتوره اونم 135 سی سی تازه خودم دو ترک باهاش 110 راحت رفتم نرم کم مصرف عالی بی صدا اگه بهش برسی واقعا کم خرجه نسبت به Ns از لحاظ تیپیم خیلی شباهت به داداش بزرگش Ns داره

mr.foad
26-04-1394, 02:14 قبل از ظهر
هر کی گفته داداش اطلاعت غلط داده بنده بعضی موقع ها که ماشین جلوی درب پارکنیگ خونه پارک شده و مجبورم از در ورودی منزل استفاده کنم جونم بالا میاد تا میارمش تو با صدتا کج و راست شدن وگرنه بابت عریض بودن فرمونش همیشه از درب پارکینگ رفت و امد میکنم یه بدی دیگه که داره به خاطر اسپرت بودن موتور فرمونش محدوده واسه پیچیدن و دور زدن اگه سی جی صد تا دنگ و فنگ داره اینکه واویلا میشه ضمنا بنده خودم 135 داشتم یه ذره زینش خشکه وگرنه کنترلش عالیه مصرف سوختشم که دیگه نگو در مورد قدرتشم خوبه مشکلی نداره اونایی که میگن جون نداره مگه میخوان باهاش بار ترافیکی جا به جا کنن تراکتور نخریدن که داداش موتوره اونم 135 سی سی تازه خودم دو ترک باهاش 110 راحت رفتم نرم کم مصرف عالی بی صدا اگه بهش برسی واقعا کم خرجه نسبت به Ns از لحاظ تیپیم خیلی شباهت به داداش بزرگش Ns داره

به فرمون عریضش دقت نکرده بودم. پس اینطور که میفرمائید اینم مثل بقیه پالساست تازه بدترم هست. آخه سر همین سنگینی و لنگر و این حرفا دیگه نا امید شده بودم از اینکه یه موتور درست حسابی داشته باشم... :/ با این CG یه وقتایی مجبور میشم پشت موتور رو بلند کنم بدم یه طرف تا رد شه (عین دوچرخه) 135 هم باز یه کم سنگینه تازه عین گربه میمونه هرچی بلندش میکنی باز یه پاش رو زمینه :|. داشتم 220 میگرفتما انقدر سنگین بود باعث شد رو همه موتورا حساس شم. :| همون 220 نا امیدم کرد :| مثل اینکه چاره ای جز سواری گرفتن و عملا تست کردن ندارم.
مارو باش دنبال اونجر بودیم ! :))

shaahinah
26-04-1394, 02:18 قبل از ظهر
به فرمون عریضش دقت نکرده بودم. پس اینطور که میفرمائید اینم مثل بقیه پالساست تازه بدترم هست. آخه سر همین سنگینی و لنگر و این حرفا دیگه نا امید شده بودم از اینکه یه موتور درست حسابی داشته باشم... :/ با این CG یه وقتایی مجبور میشم پشت موتور رو بلند کنم بدم یه طرف تا رد شه (عین دوچرخه) 135 هم باز یه کم سنگینه تازه عین گربه میمونه هرچی بلندش میکنی باز یه پاش رو زمینه :|. داشتم 220 میگرفتما انقدر سنگین بود باعث شد رو همه موتورا حساس شم. :| همون 220 نا امیدم کرد :| مثل اینکه چاره ای جز سواری گرفتن و عملا تست کردن ندارم.
مارو باش دنبال اونجر بودیم ! :))
والا اگه نظر منو بخوای یه 135 بگیر عالیه ولی فکر بلند کردن Ns 145 کیلویی و کشیدن اینورو اونورو از سرت بیرون کن اگه مشکلت کمبود جاست 135 بهترین گزینس موتور ایرانی هم اصلا نگیر که زود اوراق میشه

M E H D I
26-04-1394, 09:59 قبل از ظهر
داداش یه عکس بزار ببینیم، شک دارم ازین قشنگتر و بهتر دوخته باشه، در ضمن برا شما رو با چسب چسبونده؟

خیر با چسب نچسبونده

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

zeroamin
26-04-1394, 10:53 قبل از ظهر
منم مدا ۹۳ مشکی دارم الان ۶۰۰۰ تا رفته
۴ تا بردم اچار کشی
پیش تاپ سیکلت محمود
از وقتی بردم اچارکشی یه صدای ویز از جلو موتور میاد
شتاب احساس میکنم کم شده و موتور خیلی دیرتر دور میگیره
و این مشکلی که شما داری منم دارمدکه تز همه بدتره همش داغ میکنه
اگه مشکل حل شد به من هم بگی ممنون میشم
دوستان و اساتید هم اگه کسی میدونه دلیلشو لطفا راهنمایی کنن

دیافراگم کاربراتت رو تا حالا عوض کردی؟ 5000 کیلومتر باید تعویض شه.فیلتر هوات هم باید تمییز کنی با فشار باد.تو راه رفتن خیلی تاثیر داره

sad.seds
26-04-1394, 11:04 قبل از ظهر
دیافراگم کاربراتت رو تا حالا عوض کردی؟ 5000 کیلومتر باید تعویض شه.فیلتر هوات هم باید تمییز کنی با فشار باد.تو راه رفتن خیلی تاثیر داره
راستش من بردم اچار کشی پیش تاپ سیکلت محمود گفت همه رو انجام دادم
حس میکنم شاید الکی گفته
وقتی گرفتمش سوار شدم اصن حس کردم لش شده موتور