PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Apache 180 & آپاچی 180

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18

erfan.557
03-09-1392, 11:23 بعد از ظهر
تو قدیمیا یه پیچ داش پایین کله چراغ یه کم بالا پایین میشد ولی زیاد فرق نمیکرد جدیدارو نمیدونم.

papilo
04-09-1392, 09:30 قبل از ظهر
درست منظورت رو نفهمیدم
منظورت کلگی هست که می خوای یکم پایین تر بیاد یا نه ارتفاع قسمت جلو و...

تمام کله میخوام بیاد پایین
و البته یه نگاهی که کردم سویچ از کله جداست و این کارو راحت تر میکنه
میخوام یکم استریت فایتر تر بشه ( جان؟ یعنی چی الان؟ )

- - - Updated - - -

این آپاچ جدیدا که کلش خودش پائینه دیگه چقدر میخوای بیاری پائین مگه میخوای چراغ جلوت گلگیر رو ماچ کنه :jealous:

آفرین به تو
دقیقاً همینه که میگی و همین هم هست زیباش کرده ولی من میخوام تمامی کله به صورت عمودی چند سانت تا جایی که فلاپ های بغل بهش گیر نکنه ( زمان چرخوندن فرمون )بیاد پایین

- - - Updated - - -

اگه منظورت اينه كلگي رو بكشي بالا كه راننده هاي روبرو رو با نور بالا اذيت كني كه يه بحثه ... ولي بزار همون پايين بمونه چون وقتي توو تاريكي رانندگي ميكني بتوني چاله چوله هارو خوب ببينيو .....

یعنی اینقدر بد نوشتم که اینو برداشت کردی؟
داداش گلم من که نوشتم بیاد پایین!!!!!

- - - Updated - - -

تو قدیمیا یه پیچ داش پایین کله چراغ یه کم بالا پایین میشد ولی زیاد فرق نمیکرد جدیدارو نمیدونم.

فکر کنم منظورتون چراغ داخل کاسه چراغ باشه درسته؟

نه اصلاً به اون کاری ندارم.

soleymani
04-09-1392, 09:46 قبل از ظهر
خوب برای خودم که کله قدیمه
من کلگی رو کامل باز کردم
و اون قسمت کلگی که پیچ و مهره 10 می خوره و پایین کلگی هست رو
آهنش رو با چکش یکم زدم که زاویه پایین تری بیاد
فعلا همین مورد رو تونستم انجام بدم

papilo
04-09-1392, 11:21 قبل از ظهر
محمد جان این دو تا عکس رو ببین دستت میاد چی میگم.

قبل از عمل بعد از عمل

33940 33941

soleymani
04-09-1392, 11:25 قبل از ظهر
آها
گرفتم
اگه نوع فرمون و استایل مثل قدیمی باشه فکر نکنم اینجوری بشه کرد
مثلا باید حالت آسانسوری تعبیه می کردن ولی اینجوری نیست چون بالا روی فرمون هست جا پیچاش و فیکس
و پایین هم یه اهرم که اجازه نمی ده پایین بیاد

papilo
04-09-1392, 11:42 قبل از ظهر
این جدیده اینجوری نیست خوشبختانه به صورت آسانسوریه و با چهار تا پیچ و مهره به بدنه دوشاخ وصله
این هفته 5 شنبه بیکار بشم میرم تو کارش
عکس از مراحل میگیرم نتیجه رو میگم

soleymani
04-09-1392, 11:48 قبل از ظهر
اوکی
پس فقط جون خودت زیاد پایین کلگی رو پایین نیار بد می شه
به اندازه بیار

papilo
04-09-1392, 12:14 بعد از ظهر
حواسم هست نمیزارم از ریخت بیوفته قبل از انجامش باید خوب فکر کنم، تمام قسمتاشو چک کنم و چنتا عکس بگبرم اگه خوب بشه این کارو میکنم
تشکر از نکته ای که گفتی

prince0fpersia
04-09-1392, 12:59 بعد از ظهر
سلام

دوستان این چراغ جدیدهای 180 ، چه رنگ هایی داره ؟ و آیا قیمت رنگها متفاوت هست؟
کسی عکسی از رنگهای مختلفش داره بذاره ؟ (چون توی سایت خودش فقط سفید و مشکی و طوسی داره اما گویا در ایران رنگ های دیگه هم هست؟)

همچنین از دوستان در مورد لرزش موتور و اینکه در چه حد هست و در چه دور موتوری اتفاق میفته و آیا برای موتور ضرر داره یا خیر هم سوال دارم ؟

همچنین در مورد اینکه یکی نوشته بود توی کفی نباید با این موتور تخته کرد . من چون مسیرم 10-15 کیلومتر اتوبان توش هست (اتوبان داخل شهر) و همچنین موقع برگشت سربالایی هست و شیب حدود 30 درجه داره ، اگر بخوام کل اتوبان رو با سرعت 110 تا 120 کیلومتر برم (حدود 10 دقیقه مداوم) آیا مشکلی برای موتور ایجاد میکنه ؟

و در نهایت اینکه ، از دوستانی که هم پالس سوار شدند و هم آپاچی میخوام بپرسم ، وقتی از پالس میاید رو آپاچی آیا کوچک بودن اندازه موتور و ارتفاع کمترش محسوس هست یا نه ؟

من قدم بلند هست و فقط به خاطر اندازه ی کوچکتر آپاچی نسبت به پالس ، در خریدش مردد هستم!

farzin
04-09-1392, 01:31 بعد از ظهر
اگه بیاد پایین فک کنم راکب دچار کمر درد بشه در رانندگی به استایل خودتم فک کن روی موتور

papilo
04-09-1392, 01:57 بعد از ظهر
سلام

دوستان این چراغ جدیدهای 180 ، چه رنگ هایی داره ؟ و آیا قیمت رنگها متفاوت هست؟
کسی عکسی از رنگهای مختلفش داره بذاره ؟ (چون توی سایت خودش فقط سفید و مشکی و طوسی داره اما گویا در ایران رنگ های دیگه هم هست؟)

همچنین از دوستان در مورد لرزش موتور و اینکه در چه حد هست و در چه دور موتوری اتفاق میفته و آیا برای موتور ضرر داره یا خیر هم سوال دارم ؟

همچنین در مورد اینکه یکی نوشته بود توی کفی نباید با این موتور تخته کرد . من چون مسیرم 10-15 کیلومتر اتوبان توش هست (اتوبان داخل شهر) و همچنین موقع برگشت سربالایی هست و شیب حدود 30 درجه داره ، اگر بخوام کل اتوبان رو با سرعت 110 تا 120 کیلومتر برم (حدود 10 دقیقه مداوم) آیا مشکلی برای موتور ایجاد میکنه ؟

و در نهایت اینکه ، از دوستانی که هم پالس سوار شدند و هم آپاچی میخوام بپرسم ، وقتی از پالس میاید رو آپاچی آیا کوچک بودن اندازه موتور و ارتفاع کمترش محسوس هست یا نه ؟

من قدم بلند هست و فقط به خاطر اندازه ی کوچکتر آپاچی نسبت به پالس ، در خریدش مردد هستم!

سفید، قرمز، مشکی قیمت یکی هست
رنگبندی 160 جدید ها زیاده 180 همین سه رنگی که گفتم
لرزش داره ولی نه اونقدر که بشه یه مشکل، من موتورم توی آب بندیه و تا 50 تا بیشتر باهاش نروندم ولی راضیم ازش.
در مورد تخته گاز نرفتن این موتور بله درسته به خاطر شاتون کوتاهی که داره صدمه میبینه برای مسیر شما از 250 ها انتخاب کنید به نظرم بهتره.
راستش آپاچی 180 همچین کوچیک نیست تازه با این بالچه جدید ها بزرگ تر هم به نظر میاد ولی پالس نیکد تره و به نظر من یه کم کیفیتش از آپاچ بالا تره.
من خیلی تحقیق کردم برای خرید موتور من 183 قد دارم ولی از اندازه آپاچ راضیم، کمکشم میتونی خیلی راحت با آچاری که داره ببرید بالا تر که باعث نرم تر شدن هم میشه.

- - - Updated - - -

اگه بیاد پایین فک کنم راکب دچار کمر درد بشه در رانندگی به استایل خودتم فک کن روی موتور

فقط کاسه چراغ و کله میاد پایین
به دوشاخ و فرمون دست نمیزنم
در نتیجه استایل نشستن روی موتور تغییری نمیکنه

prince0fpersia
04-09-1392, 02:11 بعد از ظهر
ممنون دوست عزیز
این قرمز که فرمودین دو رنگ هست (مثل 160 ها) یا تک رنگ مثل قدیمی ها ؟

والا از 250 ها هم زیاد تعریف نمیکنند . من میخواستم 220 بگیرم و فکر میکردم بتونم یکدونه صفر خشک 91 با 6 تومن تا 6200 پیدا کنم اما یکی از دوستان گفت 6600 هست و به نظرم ارزش نداره اینهمه پول بدم . البته استفاده ام هم خیلی زیاد نیست (البته بستگی داره و ممکنه تصمیم بگیرم دیگه کلا ماشین نبرم سر کار و با موتور برم همیشه)

خلاصه بین پالس و آپاچی 180 مرددم . تردیدم سر 2 مسئله است

من قدم 187 هست و وزنم هم 110 و هیکلم بزرگ! (بدنساز) . میترسم آپاچی واسم کوچیک و سخت باشه روندنش!
(چون یکبار سی جی سوار شدم و اصلا تسلط نداشتم روش و برا اینکه راحت دنده عوض کنم عقب زین میشستم!! )
از یک طرف هم بحث کیفیت پالس و عمری تر بودنش هست که بعضیا مطرح میکنن و واقعا نمیدونم چقدر درسته؟
از اونطرف من عادت با گازوندن موتور دارم و اگر هر موتوری بخرم حتما تا سر ردلاین بهش گاز میدم توی هر دنده (مخصوصا دنده آخر) چون به سرعت رفتن در اتوبان عادت دارم

همه ی چیزایی که بالا نوشتم بهم میگه برو پالس بخر ولی

قیافه قشنگتر آپاچی ، به روز تر بودنش ، ترمز دیسکی عقبش ، مشخصات فنی بالاترش ، وزن سبکتر و شتاب بیشترش میگه آپاچی موتور به صرفه تر و بیارزتری هست

واقعا مانده ام چه کنم!

این مساله کمک فنر که فرمودید چقدر تاثیر داره روی قد موتور؟ فقط ارتفاع زین عقب میره بالاتر یا روی ارتفاع راننده هم اثر داره؟ چند سانتیمتر؟
بعدشم با نشستن راکب دوباره جمع میشه و به همون ارتفاع میرسه یا بالاتر قرار میگیره؟
کلا محسوس هست این افزایش ارتفاع یا خیر (به ارتفاع پالس میرسه با اینکار؟ )

soleymani
04-09-1392, 02:12 بعد از ظهر
تعمیرگاه برای فیلرگیری و تعمیر و آچارکشی
توی گمرک اینا جایی سراغ ندارید و قیمت مناسب و کار بلد؟

farshad 54
04-09-1392, 02:24 بعد از ظهر
دوست عزیز با این قد و وزنت آپاچی اصلا به دردت نمیخوره اصلا نرو سراغش که صد در صد پشیمون میشی

پالس واست بهتره چون طاقتش تو فشار خیلی بیشتر از آپاچیه

220 90 یا 91 تمیز هم با 5 تا 5800 میتونی گیر بیاری که فکر کنم کاملا مناسب فیزیک و طرز رانندگیت هست

- - - Updated - - -

ممد رضا مکانیک توپ سراغ دارم اوندفعه هم بت گفتم گوش نکردی الانم بت نمیگم تو خماری بمونی که درس عبرت شه واست :vahidrk:

prince0fpersia
04-09-1392, 02:56 بعد از ظهر
ممنون دوست عزیز ولی آپاچی که هم قدرتش و هم گشتاورش بیشتر از پالس هست . از نظر کیفیت هم که بعضیا میگن اگر بهتر از پالس نباشه بدتر نیست . وزن منم اونقدر زیاد نیست که بخواد تاثیر آنچنانی بذاره (اگر میانگین وزن رو 80 بگیریم ، انگار یه نفر یه بچه 7-8 ساله سوار کرده باشه ترکش! ) که فکر نکنم کسایی که این تجربه رو داشته باشن(سوار کردن بچه یا یه فرد سبک) فرق محسوسی رو مشاهده کرده باشند؟

البته مسئله ای که شماره کردید تحمل فشار بود که فکر میکنم برمیگرده به جنس و کیفیت ساخت انجین و سایر قطعات که بالاتر در موردش نوشتم

البته همه ی این متن رو به صورت سوالی بخونید وگرنه من سوار آپاچی نشدم تا به حال که راجع بهش نظر بدم!

prince0fpersia
04-09-1392, 03:51 بعد از ظهر
داشتم سرچ میکردم به یه مطلب جالب در مورد آپاچی برخوردم . در اصل در مورد کمپانی tvs

TVS از اتوبوس رانی تا همکاری با بام و :

موسس این کمپانی Thirukkurungudi Vengaramaswamy Sundram Iyengar نام دارد ! قطعا نام بلند او شما را شگفت زده کرده است اما جالب است بدانید که نام کمپانی TVS از خلاصه سازی همین اسم بلند ساخته شده است ! البته وقتی او این کمپانی را به همراه پسرانش افتتاح کرد در سال 1911 تنها در زمینه حمل و نقل فعال بود.شرکت او چندین کامیون و اتوبوس داشت و در این حوزه به یکی از معتبرترین شرکت های شهر مادورای هند تبدیل شده بود . TVS بزرگ سال 1955 یعنی 23 سال قبل از افتتاح رسمی شرکت موتورسیکلت سازی TVS درگذشت اما نامش باقی ماند . این شرکت از اواخر دهه 70 میلادی تا کنون در زمینه ساخت انواع وسایل نقلیه دو و سه چرخ فعال است .این شرکت از سال های دور تا کنون همکاری نزدیکی با سوزوکی ژاپن دارد و به تازگی با شعبه موتورسیکلت BWM قرار داد همکاری بلند مدت برای موتورسیکلت های زیر 500 سی سی را نیز به امضا رسانده است . این شرکت در سال 2002 موفق به کسب جایزه Deming شده است . این جایزه به شرکت های برتر در حوزه کیفیت اعطا می شود و معمولا از بین شرکت های ژاپنی نماینده ای برای دریافت آن برگزیده می شود اما TVs در سال 2002 یک استثنا را برای دریافت این جایزه بزرگ رقم زد .

farshad 54
04-09-1392, 03:55 بعد از ظهر
من اصلا کاری به شتاب و سرعت و قدرت آپاچی ندارم عرض بنده اینه که شما با این قد و وزن هیکل رو آپاچی هم خودت راحت نیستی هم منظره جالبی به بینندگان ارائه نمیدی :29:

ضمن اینکه قدرت آپاچی از پالس 180 بیشتر نیست

barbyboy
04-09-1392, 05:38 بعد از ظهر
دوستان اينم اپاچي 160 جديدا كه امروز تو 17 شهريور قيمت كردم... يه پسره خريده بود داشت تست ميكرد صداي موتورشم خوب بود در كل فك ميكنم 160 بهتر از 180 باشه موتوريش..

قيمتشم 160 = 5200 كه پايينترم ميداد

180 = 5600
[Only registered and activated users can see links]

حالا با پايين اومدنه قيمت دلار و خوب شدن وضع كشور و اومدن اين مدل قيمتا كلي فرق ميكنه نزديك عيدم كه 180 انژكتور abs دارا بياد ديگه...:pm:

soleymani
05-09-1392, 12:34 قبل از ظهر
با راهنمایی دوست خوبم فرشاد و معرفی یه تعمیرگاه حرفه ای
من امروز رفتم و برای آپاچر کشی و سرویس صحبت کردم
حالا هفته بعد موتور رو می برم که اوکی کنه
هرکسی از دوستان هم خواست باهام اوکی کنه با هم ببریم.
1روز باید موتور اونجا باشه
طرف هم مطمعن هست

farshad 54
05-09-1392, 01:13 قبل از ظهر
ممد رضا موتورت یه اچار کشی بشه حله موتور توپه هیچ ایرادی هم نداره شتابش که خوب بود - گاز خورشم خوب بود - صفحه کلاچت هم که دیدی واست بکسواد کردم سالمه

فقط شاید زنجیرت مشکل داشته باشه

وسواس زیاد هم نشون نده سوار شو حالشو ببر به سلامتی

mohamad.gh
05-09-1392, 03:08 بعد از ظهر
من قدم 187 هست و وزنم هم 110 و هیکلم بزرگ! (بدنساز) . میترسم آپاچی واسم کوچیک و سخت باشه روندنش!
؟ )

سلام دمه شما گرم با این قد و وزن، من 175 قدمه 120 هم وزنم آپاچی که سوار میشم هیچ، دوچرخه هم دارم یه 10- 12 سالی هم میشه وزنه میزنم بگیر داداش خیلی هم عالیه

prince0fpersia
05-09-1392, 03:20 بعد از ظهر
قربونت داداش . دم شما هم گرم .
والا به نظر خودم هم وزنم مهم نیست و تاثیر محسوسی نداره ، بیشتر روی قد موتور و تسلط روش واسم سواله که اونم تا پشتش نشینم و امتحانش نکنم دستم نمیاد که متاسفانه هیچکس از دوستانم هم اهل موتور نیستن بگیرم تست کنم .

فعلا که به سرم زده 200ns بگیرم . هرچند به اون قیمت نمی ارزه اصلا ولی خب لامصب دست روی هر موتوری میذارم یه ایرادی داره . از 220 با اون قیافه نامیزونش تا پالس و آپاچی و ....

ولی احتمال زیاد اگر 200 جدید رو نخرم ، همین آپاچی رو میخرم

prince0fpersia
05-09-1392, 05:04 بعد از ظهر
دوستان آپاچی صفر چه متعلقاتی باید باهاش باشه ؟ مثل کلاه ، قفل ، کاور و ....

farshad 54
05-09-1392, 09:14 بعد از ظهر
سوال راجب پالس تو تاپیک پالس

hoji
05-09-1392, 11:17 بعد از ظهر
من امروز با این موتور یه دوری زدم قیافش ک خوبه فقط یه خورده احساس کردم سنگین حرکت میکنه...

soleymani
05-09-1392, 11:39 بعد از ظهر
فرشاد
در درجه اول سرویس و هم زمان تعویض زنجیر
اگه طبق هم مشکل داشته باشه
کامل
ولی خورشیدی ها که تیز نکرده
------
1ماه دیگه هم یه شمع خوب و تمام موتور آماده آماده

papilo
06-09-1392, 09:32 قبل از ظهر
دوستان آپاچی صفر چه متعلقاتی باید باهاش باشه ؟ مثل کلاه ، قفل ، کاور و ....

کلاه، گارد عقب، گارد جلو، آئینه، دفترچه فارسی و انگلیسی، بالانسر فرمون، باتری و لوله انتقال آب اضافی باتری. فکر کنم همینا بود.
من هفته پیش خریدم اینا باهاش بود.

- - - Updated - - -

دوستان یک هفته هست موتور زیر پامه به سرم زده شمع ها رو عوض کنم NGK بندازم
نظرتون چیه؟ کدومو بندازم؟
NGK CR7E Conventional
NGK CR7EGP G-Power
NGK CR7IX Iridium IX

soleymani
06-09-1392, 09:42 قبل از ظهر
راستی رفتم دیدم کلگی جدیدا رو و دقت کردم
آره آسانسوری هست
فقط باید باز کنی و با دریل سوراخ جدید کنیتا کلگی پایین تر بیاد
-----------
مگه موتور تو چند تا شمع می خوره که می گی شمع عا رو عوض کنم؟

papilo
06-09-1392, 11:13 قبل از ظهر
آره آسانسوری هست
-----------

آره دقیقآ دو تا سوراخ بزنم تمومه فقط چون سوییچ از صفحه کیلومتر جداست یه کم سوییچ بالا تر از کله قرار میگیره که فکر نکنم زیاد بد بشه

جوگیر شدم فکر کردم چهار سیلندر خطی داره :gigglesmile:

این شمع هارو خود سایت NGK برای آپاچی پیشنهاد داده، فقط موندم کدوم یکی؟ اصلاً تو ایران هست؟ کجا برم بپرسم دارن یا نه؟

- - - Updated - - -

آره آسانسوری هست
-----------

آره دقیقآ دو تا سوراخ بزنم تمومه فقط چون سوییچ از صفحه کیلومتر جداست یه کم سوییچ بالا تر از کله قرار میگیره که فکر نکنم زیاد بد بشه

جوگیر شدم فکر کردم چهار سیلندر خطی داره :gigglesmile:

این شمع هارو خود سایت NGK برای آپاچی پیشنهاد داده، فقط موندم کدوم یکی؟ اصلاً تو ایران هست؟ کجا برم بپرسم دارن یا نه؟

farshad 54
06-09-1392, 11:23 قبل از ظهر
حاجی بذار موتورت آب بندی بشه یه 6 ماه سوارش شو بعد شمع هاتو عوض کن الان نیازی به این کار نیست

soleymani
06-09-1392, 11:51 قبل از ظهر
اولین چیز تو اینه که انجین رو کامل آب بندی کن
فلا که شمع هات عالیه و خوب
-----
الان فقط روی درست آبندی کردن کار کن بعد نمایندگی و گارانتی
بعد به موتور دست بزن

prince0fpersia
06-09-1392, 12:07 بعد از ظهر
دوستان نمایندگی اصلی واسه گارانتی و تعمیرات این موتور کجاست؟
همچنین فروشگاه مرکزی برای خرید

یا هر فروشگاهی که به نظرتون برای خرید مناسب تر هست کحاست؟

prince0fpersia
06-09-1392, 07:44 بعد از ظهر
آقا من همیشه فکر میکردم زین آپاچی ارتفاعش نسبت به پالس کمتر هست ، حتی پرسیدم و بعضی هم تایید کردند ، اما وقتی عبارت seat height رو واسه آپاچی و پالس سرچ میکنم هر دو 790mm یا همون 79 سانتیمتر ارتفاع دارند!!!!!

عجیبه واقعا . لطفا کسی که هر دو موتور رو سوار شده بگه آیا واقعا ارتفاع راننده در هر دو موتور یکسان هست یا فرق میکنه؟ و ضمنا چرا وقتی هر دو موتور رو کنار هم میبینیم فکر میکنی آپاچی کوتاهتره ؟!!

عجیب رفته روی مخم این قضیه! (گیرم با آپاچی فقط سر سایزشه)

erfan.557
06-09-1392, 10:08 بعد از ظهر
آقا من همیشه فکر میکردم زین آپاچی ارتفاعش نسبت به پالس کمتر هست ، حتی پرسیدم و بعضی هم تایید کردند ، اما وقتی عبارت seat height رو واسه آپاچی و پالس سرچ میکنم هر دو 790mm یا همون 79 سانتیمتر ارتفاع دارند!!!!!

عجیبه واقعا . لطفا کسی که هر دو موتور رو سوار شده بگه آیا واقعا ارتفاع راننده در هر دو موتور یکسان هست یا فرق میکنه؟ و ضمنا چرا وقتی هر دو موتور رو کنار هم میبینیم فکر میکنی آپاچی کوتاهتره ؟!!

عجیب رفته روی مخم این قضیه! (گیرم با آپاچی فقط سر سایزشه)
فرقی نمیکنه با هم ولی اینجور به نظر میاد.ولی رو اپاچی ادم بیشتر خم میسه رو موتور ولی اکثرا رو پالس من دیدم ملت صاف میشینن.

جانسون
07-09-1392, 01:46 قبل از ظهر
[QUOTE=papilo;208207]
کلاه، گارد عقب، گارد جلو، آئینه، دفترچه فارسی و انگلیسی، بالانسر فرمون، باتری و لوله انتقال آب اضافی باتری. فکر کنم همینا بود.
من هفته پیش خریدم اینا باهاش بود.

- - - Updated - - -

دوستان یک هفته هست موتور زیر پامه به سرم زده شمع ها رو عوض کنم NGK بندازم
نظرتون چیه؟ کدومو بندازم؟
NGK CR7E Conventional
NGK CR7EGP G-Power
NGK CR7IX Iridium IX[/QUOTE

الان زوده رو 4تا 6هزارتا عوضکن....شمع هم ngk cr8 egp g-power

پلاتینیوم هست وعالی جواب میده...ایریدیوم زیاده برا اپاچی و به مورور زمان رینگو پیستونو خراب میکنه... برا هیو و 250 به ایریدیوم استفاده میشه تازه برا هیو هم زیاد ولی خیلی عالی میشه......

قیمتشم حدود 30ت شده الان

این شمعی که میگم بندازی حس میکنی موتو نرم تر پر گاز تر شده.....

h0ssein
07-09-1392, 09:15 قبل از ظهر
آقا این آپاچی ساسات اتوماته یا دستی ؟ همه میگن اتوماته ولی چرا روشنش میکنی مثل 220 تا گرم شدن گاز نمیخوره؟

ARASH
07-09-1392, 11:54 قبل از ظهر
آپاچی ساساتش اتومات نیست حداقل من قدیمیاشو که مطمینم که دستیه

Sent from me to all of you

apache
07-09-1392, 06:10 بعد از ظهر
دوستان شمع سوزنی تفاوتی با شمع فابریکش نداره پول بیخودی ندید همون شمع فابریکشو بندازید هر شمعی جز خودش بندازید میزنه تو اگزوز من خودم انداختم هیچ تفاوتی احساس نکردم پول الکی خرج نکنید .

- - - Updated - - -

دوستان زنجیر به جز مارک آساهی چیزی سراغ دارید که کیفیتش خوب باشه؟من پارسال قبل از سفر گرجستان زنجیرو عوض کردم اما الان دیگه مشکل پیداکرده از بازار خبر ندارم الان چه مارکایی هست چی خوبه؟زنجیر پهن لاستیک دار کثل فابریکش چی خبر دارید؟ قیمتم اگه بگید که ممنون میشم.لاستیک ایران یاسا هم اگه کسی سراغ داره با طرح لاستیکای ریسی بگه لطفا

erfan.557
07-09-1392, 10:58 بعد از ظهر
آقا این آپاچی ساسات اتوماته یا دستی ؟ همه میگن اتوماته ولی چرا روشنش میکنی مثل 220 تا گرم شدن گاز نمیخوره؟

سمت چپ فرمون کنار پایه اینه یه اهرم هس به سمت خودت میکشی اون ساسادته.

شایسته فر
08-09-1392, 01:37 قبل از ظهر
دوستان محبت کنین احترام همدیگرو داشته باشین
ممنون از توجهتون

- - - Updated - - -

پست ها اسپم پاک شد!!
لطفا رعایت کنین

علی برزگر
08-09-1392, 01:23 بعد از ظهر
سلام
قیمت اپاچی؟

معمار
08-09-1392, 01:31 بعد از ظهر
سلام
قیمت اپاچی؟

سلام علیکم
توی این تاپیک موجوده

barbyboy
08-09-1392, 07:29 بعد از ظهر
سلام
قیمت اپاچی؟

17 شهریور که گرونتره 5.650 گفت که تخفیفم داشت 2-3 روز پیش..160 هم حدوده 5.150 حساب کن

Gladiator
08-09-1392, 10:49 بعد از ظهر
سلام
قیمت اپاچی؟

داداش دمت گرم همین که ثبت نام کردی صاف پرسیدی "قیمت آپاچی؟"
قیمتش حدود 5600 تا 6 تومن متغیره

amir169
10-09-1392, 11:05 قبل از ظهر
طرح جدیدا که abs‏ داره به نظر شما ارزش داره براش هزینه کنیم و بخریم یا طرح قبلیش رو بخرم؟

soleymani
10-09-1392, 11:25 قبل از ظهر
طرح جدیدا هنوز abs نداره
گفتن برای عید میاد
صفحات قبل گفته شده

barbyboy
10-09-1392, 04:33 بعد از ظهر
طرح جدیدا که abs‏ داره به نظر شما ارزش داره براش هزینه کنیم و بخریم یا طرح قبلیش رو بخرم؟

اره داداش طرح جدیدارو البته بری گمرک یا 17 شهریور بدونن.. میگن Abs داره!!!!!!!! من خودمو زدم به اون راه که هیچی حالیم نی طرف گفت هم abs داره هم انژکتوریه!!!!!!

ولی در کل همون 180 فرقی نمیکنه رنگشم اتفاقا قشنگه خداییش ..فقط موتورش 160 هستش که هیچچچچچ فرقی نداره...

xdj
14-09-1392, 02:18 بعد از ظهر
تعمیرگاه برای فیلرگیری و تعمیر و آچارکشی
توی گمرک اینا جایی سراغ ندارید و قیمت مناسب و کار بلد؟
من سراغ دارم داداش زنگ بزن بگم بهت . 09355459634

- - - Updated - - -

سلام به همه ی دوستای گلم . یه چند روزی نبودم که اونم به دلیل تصادف و بیمارستان و .... بود .
خلاصه بگم یادتونه موتورو خریدم بیچاره 2000 تا بیشتر نرفتم باهاش یه آشغاله اصفهانی دور از جون بچه های گلش زد به ما . من تو خیابون اصلی سر چهار راه بکس باد کردم یه 100 متر رفتم یه دفه یه بیشعور از تو تقاطع اومد بیرونه منم خوردم به گلگیرو سپرش به 70 تا سرعت . چشتون روز بد نبینه اگه کلاه و دست کش از این اسپورتا نداشتم الان تو کما بودم چون 2 بار اسفالت و از تو کلاه دیدم و پرت شدم آخرسرم با سر خوردم تو جدول .موتور سفرم نابود شد . خیلی دلم داره میسوزه . فعلا هم که طرف محکومه و ما هم منتظر کارا اداری تا ببری رو بیاریم از پارکینگ بیرون . خیلی اصابم خورده . تا الان براورد قیمت کردم 2.500.000 تومن فقط جنس میخواد .
خواستین از ببری عکس میزارم . حیف شد . تورو خدا ماقب باشید

soleymani
15-09-1392, 12:49 قبل از ظهر
[QUOTE=xdj;209944]من سراغ دارم داداش زنگ بزن بگم بهت . 09355459634

- - - Updated - - -

خوب شما مگه توی تهران سراغ داری تعمیرکار؟؟؟

erfan.557
15-09-1392, 01:13 قبل از ظهر
سلیمانی من شاید این 5شنبه شاید 5شنبه دیگه برم گمرک واسه کارای موتور اگه خواستی بگو با هم بریم.

شایسته فر
15-09-1392, 01:13 قبل از ظهر
ببر پیش مرادی دیگه

erfan.557
15-09-1392, 01:48 قبل از ظهر
مرادی مگه پالس و اپاچیم کار میکنه؟

شایسته فر
15-09-1392, 11:08 قبل از ظهر
محمد رضا 250 و سنگین
حمید رضا پالس و آپاچی و.....
یکی دیگه هم هست که فقط چینی دست میگیره

xdj
15-09-1392, 12:02 بعد از ظهر
[quote=xdj;209944]من سراغ دارم داداش زنگ بزن بگم بهت . 09355459634

- - - updated - - -

خوب شما مگه توی تهران سراغ داری تعمیرکار؟؟؟
آره داداش من بچه تهرانم این جا دانشجوام

soleymani
15-09-1392, 09:00 بعد از ظهر
عرفان داداش
مگه موتور خریدی شما؟
و اینکه من 3 شنبه ها و 5شنبه ها ساعت 10 شب تازه از دانشگاه می رسم
------------
خوب مرادی نسبت به اینکه سنگین کار می کنند بالا نمی گیره؟
-------------
xdj
خوب آخه فکر می کردم داخل اصفهان هستی
شما هم آدرس تعمیرگاه رو می دی؟

شایسته فر
15-09-1392, 09:15 بعد از ظهر
گفتم که
دسته بندی داره
محمد رضا سنگین کار می کنه
حمید رضا فقط پالس اینا دست می گیره
قیمت بگیر
بد نیست

xdj
16-09-1392, 03:24 بعد از ظهر
عرفان داداش
مگه موتور خریدی شما؟
و اینکه من 3 شنبه ها و 5شنبه ها ساعت 10 شب تازه از دانشگاه می رسم
------------
خوب مرادی نسبت به اینکه سنگین کار می کنند بالا نمی گیره؟
-------------
xdj
خوب آخه فکر می کردم داخل اصفهان هستی
شما هم آدرس تعمیرگاه رو می دی؟
زنگ بزن آدرس رو بگم . 09355459634

A.Maarefi
18-09-1392, 10:56 بعد از ظهر
دوستان سلام
من عضو تازه واردم
میخواستم ببینم الان که توافق ژنو صورت گرفته قیمتا پایین نیومده؟
قیمت الان آپاچی 180 با abs رو میخواستم بدونم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

soleymani
18-09-1392, 11:02 بعد از ظهر
دوستان سلام
من عضو تازه واردم
میخواستم ببینم الان که توافق ژنو صورت گرفته قیمتا پایین نیومده؟
قیمت الان آپاچی 180 با abs رو میخواستم بدونم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

ورودت رو به انجمن خوش آمد می گم
اولا که تا این لحظه آپاچی ای بی اس ایران نیست
شنیده ها حاکی از ورود بعد عید هست
دوما این توافقات تا عملی بخواد بشه یه 6 ماهی طول می کشه
تا الانم که وضعیت تغییر آنچنانی نکرده
و اگه مسائل این 2 روز رو پیگیری می کردی می فهمیدی که همین توافقات هم سابیده به الک تا حدی
قیمت ها تغییر نمی کنه

A.Maarefi
19-09-1392, 11:31 قبل از ظهر
خوب الان قیمتش چنده؟بدون ای بی اس؟

barbyboy
19-09-1392, 03:22 بعد از ظهر
5.600-650 هستش داداش...

arashm
19-09-1392, 03:41 بعد از ظهر
باسلا خدمت دوستان عزيز اقا ما ديروز داشتيم ميرفتيم اين سر فرمونم كه يه جيزه مشكي هستش واسه محافظت از فرمون به حر حال:) مال من بيجش شل شده بود افتاد از كجا *** بيارم قيمتش **** ممنون ميشم جواب بديد

farshad 54
19-09-1392, 03:42 بعد از ظهر
گمرک

قیمتشم نمیدونم نهایتش 15 تومنه

amir169
22-09-1392, 12:56 بعد از ظهر
آپاچی طرح جدید و قدیمش رو چجوری میشه تشخیص داد ؟
فروشنده میگفت مدل 92 هست از کجا میشه فهمید ؟
180‏ سی سی

soleymani
22-09-1392, 01:20 بعد از ظهر
طرح جدید خوب کلگیش فرق داره نسبت به قدیم
طرح جدید توی کاسه چراغ لایت دی داره
قسمت فلاپ عقب اونجایی که زین هست نوک تیز شده
بچه فلاپ های باک کشیده تر شده
کلگی کمی کوچکتر از قدیمی هست و.............

amir169
22-09-1392, 01:45 بعد از ظهر
طرح جدید خوب کلگیش فرق داره نسبت به قدیم
طرح جدید توی کاسه چراغ لایت دی داره
قسمت فلاپ عقب اونجایی که زین هست نوک تیز شده
بچه فلاپ های باک کشیده تر شده
کلگی کمی کوچکتر از قدیمی هست و.............

اگه امکانش هست عکس بزارید

farshad 54
22-09-1392, 01:49 بعد از ظهر
دوست عزیز فرق آپاچی قدیم و جدید اینقدر تابلوئه که هر کسی میتونه نشخیص بده

مدل 92 هم طرح قدیم اصلا نداریم همش جدیده

واسه راهنمائی بیشتر اگه از رو مشخصاتی که سلیمانی گفت بازم متوجه نمیشی اینم اضافه کنم توی کنسول آپاچی جدیدا (همون جا که کیلومتر و دور موتور و سوئیچ هست) طرح فیبر کربنه

طرح فیبر کربن = مشکی طرح دار نه ساده

amir169
22-09-1392, 02:08 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links][/IMG]

- - - Updated - - -

تصاویری از قسمت هایی که تقییر کرده که در ظاهر موتور مشاهده می شه

- - - Updated - - -

طبق مقایسه سایت موتوربیم تنها تفاوت در انجین تغییر فاصله oil cooler که باعث شده موتور خنک تر از مدل قبلی باشه.

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links]][/IMG]
[Only registered and activated users can see links][/URL][/IMG]

اگه امکانش هست عکسا رو دوباره آپلود کنید

soleymani
22-09-1392, 05:37 بعد از ظهر
کلیپ از اگزوز که کاتالیزور رو برداشتن کسی داره بزاره
صداشو تا حالا نشنیدم

farshad 54
22-09-1392, 06:41 بعد از ظهر
کلیپ نمیخواد صداش زیاد فرقی نمیکنه

soleymani
23-09-1392, 12:32 قبل از ظهر
خوب عرفان مگه فقط کاتالیزور بر نداشته بود براش علی جانسون یا کار دیگه کرده بود؟

farshad 54
23-09-1392, 12:30 بعد از ظهر
تو منبع اگزوزشم خالی کرده بود موتور عرفان رو

papilo
24-09-1392, 02:21 بعد از ظهر
سلام دوستان

راهنمای سمت چپ جلوی موتورم از بیخ شکست

کسی میدونه مراحل تعویضش چطوریه؟

soleymani
24-09-1392, 03:31 بعد از ظهر
اول از همه که کلگی باید باز بشه
بعدشم که پیچ و مهره باز بشه
سیم ها رو جدا کن
جدید رو جای گزین کن

papilo
24-09-1392, 03:55 بعد از ظهر
مرسی محمد رضا جان کاش راحت تر بود.
امشب برم تو کارش.

soleymani
24-09-1392, 04:18 بعد از ظهر
خوب راحته دیگه
من 1ماهه این موتور رو دارم
روز سوم کلگی اوردم پایین
تا الان انقدر کلگی باز کردم برا کارای مختلف که
یا جا های دیگه موتور رو
به طور درست و اصولی امتحان کن

papilo
24-09-1392, 04:27 بعد از ظهر
آره زیادم سخت نیست یک وقت گیره
راستی یادته قرار بود کله موتور رو بیارم پایین؟
پیچ هارو باز کردم آوردم پایین ولی زیاد خوب نشد،
جای سوییچ خیلی بیرون زده میشه و بیریخت برای همین بهش دست نزدم
باک خیلی لقی داشت انگار که پیچش بد بسته شده باشه، برای حل مشکلش پیچ باک رو باز کردم،
توش یه جور واشر هست که پایه داره اون پایه رو یکم بریدم تا کوتاه تر بشه الان باک سفته سفت شده.

soleymani
24-09-1392, 04:54 بعد از ظهر
پس امتحان کردی
کاشکی عکسی قرار می دادی تا بقیه تست نکنن
----------
منم سیم گازم بد رد شده بود و فرمون رو می چرخوندم سمت راست گاز می خورد و خطر ناک بود
:happy4:باز کردم از اول درستش کردم و قرار دادم

erfan.557
24-09-1392, 10:40 بعد از ظهر
اگزوز من هم کوتاه شده هم خالی هم کاتالیزرش در اومده.
کاتالیزو ور میداری فقط دود بهتر رد میشه ولی خیلی همه نیس.

soleymani
24-09-1392, 11:09 بعد از ظهر
عرفان
اگه کاتالیزور رو بخام بردارم و اسپرتی بندازم
زیاد باید شکاف بدن؟
چون می خوام اگزوزم ظاهرش تابلو نباشه که دستکاری کردم
توی صدا چه تاثیری داره؟
حدود هزینش؟

erfan.557
24-09-1392, 11:19 بعد از ظهر
وسط هدرز یه تیکه اهنه زیره اونه هیچ فرقی هم تو صدا نداره ولی کمی از بمی می افته من و جانسون خدمون درش اوردیم.
فک کنم 50-60 تومن امار دقیق ندارم ولی خدودا همینه.

- - - Updated - - -

اسپرتی چیه داستانش کی گفته؟:retarded:

soleymani
24-09-1392, 11:23 بعد از ظهر
با علی مشورت کردم
یادم نیست دقیق چی رو گفت اسپرتی بنداز
راستی مزیت کاتالیزور رو در آوردن چیه؟
از نظر تو که تجربه رو داشتی؟

erfan.557
24-09-1392, 11:24 بعد از ظهر
کمی تو خنک شدن موتور تاثیر میزاره و کمی تو شتاب.

soleymani
24-09-1392, 11:28 بعد از ظهر
جایی رو برای تنظیم زنجیر تایم و فیلر گیری حرفه ای سراغ داری؟
فیلر موتور تو خوب بود سوار شدم و تنظیم

erfan.557
24-09-1392, 11:34 بعد از ظهر
10 دفه پرسیدی واسه تعمیرگاه گفتم هماهنگ کن با هم بریم.
زنجیر تایم به این راحتی ها از تنظیم در نمیاد.
این چیزارو کی به تو میگه؟:s (9):

soleymani
24-09-1392, 11:46 بعد از ظهر
خوب منظورم سفت کردن زنجیر تایم بود دیگه؟
یه جایی رفتم دیدم طرف زنجیر تایم پالس 200 رو تنظیم کرد موتور مثل ساعت کار می کرد و حرکت می کرد

مصطفی110
27-09-1392, 02:22 قبل از ظهر
اگه میخای نو و صفر بخری بجز سوییچ یه فاکتور خرید هم بهت میده که پلیس بهت گیرداد مدرک موقت داشته باشی اگه دست دوم میخای بخری قبل ازخرید میری سندو بنام خودت میزنی وبعدسوییچ وموتورو میگیری/اگر الان بخری بهتره چون از اون ور سال فوق العاده گرون میشه هم بخاطر ا ن ت خ ا ب ا ت هم چون هواگرم میشه ودوباره قیمت موتور میکشه بالا

سلام دوستان
این پست زیر خاکیه قبول منو نزنید:grouphugg:

پس تعویض پلاک چی میشه؟؟؟؟ اگه از یه استان دیگه بیاییم،در اون صورت تکیلف تعویض پلاک چی میشه؟؟؟

farshad 54
27-09-1392, 01:57 بعد از ظهر
اگه صفر بخری که سند و پلاک و کارت و کارت سوخت به نام خودت میاد

اگه دست دو هم بخری وکالت فروش محضری از صاحب سند میگیری بعد میری موتور رو پلاک میکنی و سندم میزنی به اسم خودت

amir169
27-09-1392, 10:04 بعد از ظهر
ساعت کیلومتر شمار مدل جدیدا چجوری تنظیم میشه؟

کامران.
28-09-1392, 01:41 قبل از ظهر
سلام دوستاناین پست زیر خاکیه قبول منو نزنید:grouphugg: پس تعویض پلاک چی میشه؟؟؟؟ اگه از یه استان دیگه بیاییم،در اون صورت تکیلف تعویض پلاک چی میشه؟؟؟دقیقا این مشکل واسه من پیش اومد من از قزوین رفتم تهران آپاچی خشک بگیرم. موتور صفر پلاک داره ولی سند سفیده البته این یه اصطلاح سند به اسم شخصی نیست موقع خرید فروشنده گفت باید یه آدرس بدی که تو تهران باشه آدرس کسی که ساکن تهران باشه و سند به اسم اون طرف میاد منم مجبور شدم آدرس داییم و مشخصات اونو بدم الانم سند و کارت موتور و کارت سوخت به اسم داییمه و هنوز وقت نکردم به اسم خودم کنم. و واسه تعویض پلاک باید داییم بیاد قزوین یه امضاء بده که بعدشم مشخصات موتور به اسم من بشه.

- - - Updated - - -

من چند وقت پیش همینجا یه سوال پرسیدم در مورد دزدگیر لیزر موتورم که اشکال پیدا کرده بود سوالمم این بود که چرا اوایل که دزدگیر رو بسته بودم میشد با ریموت دزدگیر موتور رو روشن کردم اما الان بعد چند ماه دیگه نمیشه با ریموت روشن کنم اشکالش کجاست دوستان گفتن یکی از سیما قطع شده من خیلی گشتم سیم قطع شده پیدا نکردم دست آخر دیروز وقتی کلگی رو باز کرده بودم فهمیدم از زیر سوییچ چند تا سیم بیرون اومده که یکی با سر آبی رنگ وصله جای دیگه اونو وقتی جدا کردم مشکلم حل شد. معلوم شدروزی خودم اونو اشتباها بهم وصل کردم. از وقتی اونو جدا کردم هیچ مشکلی دیگه ندارم. اینو خواستم بگم گفتم شاید کسی دیگه هم مثل من این مشکل رو داشته باشه.

- - - Updated - - -

الان از دوستان یه سوال داشتم. من به توصیه عزیزان همین تاپیک زنجیرموتور رو با گازوییل شستم و بعدش روغن واسگازین زدم. اما الان مشکلم اینه که از اون گازوییل و روغن پاشیده شده رو دیسک عقب موتور و لنتای عقبم هم روغنی شده و الان اصلا ترمز نمیگره بنظر شما چیکارش کنم چطوری تمیز میشه؟؟؟؟؟؟؟

Babak
28-09-1392, 02:09 قبل از ظهر
تو حرکت پا تو بزار رو ترمز یه چند دقیقه ای نگه دار داغ میشه می سوزه چند بار که این کار رو بکنی درست میشه

Sent from my ST26i using Tapatalk

Babak
28-09-1392, 02:12 قبل از ظهر
خوب منظورم سفت کردن زنجیر تایم بود دیگه؟
یه جایی رفتم دیدم طرف زنجیر تایم پالس 200 رو تنظیم کرد موتور مثل ساعت کار می کرد و حرکت می کرد

زنجیر تایم شل بشه خودش اتوماتیک سفت میشهبه اندازه.تنظیمه خواصی نداره فقط اگر موتور تایم رد کنه باید تنظیم بشه که اونم علت اصلیش خراب بودنه زنجیر تایمه که خیلی نادره

Sent from my ST26i using Tapatalk

amir169
28-09-1392, 11:12 قبل از ظهر
کسی نگفت چجوری ساعتش رو تنظیم کنم
یه جا نوشته بود دگمه mode‏ رو نگه دارید تا چشمک بزنه من هرچی نگه داشتم چشمک نزد

apache
28-09-1392, 07:07 بعد از ظهر
سلام
دوستان دست به زنجیر تایم نزنید نیازی به تنظیم نداره مگر به قول دوستمون تایم رد کنه یا زنجیر خراب بشه که اگر چنر دندونه رد کنه اصلا موتور روشن نمیشه .
شمام به احتمال زیاد دیگه لنتات مثل اول نمیشه چون لنت چربیو میکشه تو خودش اما لنتارو باز *** با خاک خاک مال کن حسابی بعد بزار تو آب جوش جوش( آب در حال قول زدن کتری ) و آخر بزار تو آب داغ وتاید و خوب آب بکش اینجوری تا حد 90% درست میشه

- - - Updated - - -

سلام
دوستان دست به زنجیر تایم نزنید نیازی به تنظیم نداره مگر به قول دوستمون تایم رد کنه یا زنجیر خراب بشه که اگر چنر دندونه رد کنه اصلا موتور روشن نمیشه .
شمام به احتمال زیاد دیگه لنتات مثل اول نمیشه چون لنت چربیو میکشه تو خودش اما لنتارو باز *** با خاک خاک مال کن حسابی بعد بزار تو آب جوش جوش( آب در حال قول زدن کتری ) و آخر بزار تو آب داغ وتاید و خوب آب بکش اینجوری تا حد 90% درست میشه

معمار
28-09-1392, 09:06 بعد از ظهر
تا حالا اپاچی وانت دیده بودید ؟

- - - Updated - - -

CHEVROLET APACHEChevrolet Apache PickupChevrolet Apache Pickup
اینم از وانت شولت اپاچی

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

xdj
02-10-1392, 07:49 بعد از ظهر
دوستان اگزوز کار مشتی تو اصفهان کسی سراغ داره برای وصل کردن اگزوز

farshad 54
02-10-1392, 07:51 بعد از ظهر
اگزوز خریدی ؟

اگه خریدی کار خاصی نداره هر اگزو سازی میتونه انجام بده

xdj
02-10-1392, 08:37 بعد از ظهر
آره داش فرشاد گلم خریدم . یه یوشیمورا کربن خریدم . از این کوچیکا .
آخه تو اصفهان حرکی رو سراغ دارم کثیف کاری میکنن . دنبال یه کار درستم .

Gladiator
02-10-1392, 11:48 بعد از ظهر
آره داش فرشاد گلم خریدم . یه یوشیمورا کربن خریدم . از این کوچیکا .
آخه تو اصفهان حرکی رو سراغ دارم کثیف کاری میکنن . دنبال یه کار درستم .

یوشیمورا واسه آپاچی؟:297: خیلی دمت گرمه دادا، چند خریدی؟

xdj
03-10-1392, 11:54 قبل از ظهر
یوشیمورا واسه آپاچی؟:297: خیلی دمت گرمه دادا، چند خریدی؟

چرا تعجب میکنی داداش مگه آپاچی آدم نیست ؟ 430 خریدم . تهران همین اگزوزو 500 تا یک تومن فرو میکردن . خیلی کوچیکو خوش فرم . خفه کن هم داره

soleymani
03-10-1392, 11:56 قبل از ظهر
داداش برنامه اگزوز اینا ردیف شد یه فیلم و عکس از موتور و اگزوز بزار

xdj
03-10-1392, 12:24 بعد از ظهر
داداش برنامه اگزوز اینا ردیف شد یه فیلم و عکس از موتور و اگزوز بزار

چشم حتما محمد جان شاید فردا بندازمش رو ببری

Gladiator
03-10-1392, 01:17 بعد از ظهر
چرا تعجب میکنی داداش مگه آپاچی آدم نیست ؟ 430 خریدم . تهران همین اگزوزو 500 تا یک تومن فرو میکردن . خیلی کوچیکو خوش فرم . خفه کن هم داره

معلومه که آدم نیست :25: ، آپاچی موتوره ، یه موتور خوب :6: فکر میکردم 1.5 پول اگزوز دادی که بنظر من برای برای آپاچی خیلی زیاده

h0ssein
04-10-1392, 09:27 بعد از ظهر
آقا ساسات این عاپاچی جدیدا کجاشه? من هرچی تفتیش میکنم نمیجورمش!

farshad 54
04-10-1392, 11:07 بعد از ظهر
فکر کنم جدیدا ساسات برقیه مثل سلطان 220

soleymani
04-10-1392, 11:10 بعد از ظهر
قدیمیا که اهرم داره بقل کلاج

h0ssein
04-10-1392, 11:21 بعد از ظهر
اگه ساسات برقیه چرا وقتی روشن میکنی مثل 220 تا گرم شدن انجین گاز نمیخوره؟:297:

soleymani
04-10-1392, 11:26 بعد از ظهر
راستی چرا بعضی شبا ساسات می گیرم قشنگ خاموش می کنه ولی
بعضی وقتا گیر می کونه
یعنی ساسات رو می گیرم گاز می خوره و گاز زیاد می شه ولی خفته نمی کنه

xdj
05-10-1392, 12:38 قبل از ظهر
آقا ساسات این عاپاچی جدیدا کجاشه? من هرچی تفتیش میکنم نمیجورمش!

ساساتش پشت شیر بنزین . یه اهرم باید بکشی بیرون داسره ای شکل سیاه .
حتما صبح ها ساسات رو بکش بد استارت بزن تو سرما . مثل باقلوا روشن میشه بعدش یه 30 ثانیه بعدش بزن بره داخل اهرم مشکی رو .

- - - Updated - - -

دوستان جوریدن مسدر جستن به معنای پیدا کردن در زبان شیرین اصفهانی هست که 1 سال طول کشید این زبان رو از بر بشم .

- - - Updated - - -

راستی چرا بعضی شبا ساسات می گیرم قشنگ خاموش می کنه ولی
بعضی وقتا گیر می کونه
یعنی ساسات رو می گیرم گاز می خوره و گاز زیاد می شه ولی خفته نمی کنه
من که ساسات رو برای روشن شدن استفاده میکنم نه خاموش کردن . اصول کارشم همینه اگه اشتباه نکنم . شما با سوئیچ خاموش بفرمایید محمد جان عزیز همشهری

soleymani
05-10-1392, 09:06 قبل از ظهر
راستی
موتور رو با قطع کن خاموش کنم اول یا با سوییچ کدوم منطقی تره و به باطری و موتور ضربه نمی زنه

Gladiator
05-10-1392, 10:13 قبل از ظهر
راستی
موتور رو با قطع کن خاموش کنم اول یا با سوییچ کدوم منطقی تره و به باطری و موتور ضربه نمی زنه

فرقی نمیکنه ، هیچکدومش به باتری آسیب نمیزنه ، راحتترش اینه که با سوییچ خاموش کنی

xdj
05-10-1392, 03:23 بعد از ظهر
راستی

قطع کن رو برای این گذاشتن که مثلا اگه می خوای 2 دقیقه موتورو خاموش کنی هی سوئیچ رو باز و بسته نکنی . تو دفترچش نوشته بود اینو

erfan.557
06-10-1392, 04:14 بعد از ظهر
از این اگزوزت یه عکس بزار برادر.

amir169
08-10-1392, 04:06 بعد از ظهر
باک آپاچی 180 جدیدا چند لیتر میگیره؟

soleymani
08-10-1392, 04:42 بعد از ظهر
قدیمیا که حدود 16 تا هست
فکر نکنم بیشتر باشه

soleymani
09-10-1392, 03:02 بعد از ظهر
این درجه حرارت موتور که دوستان برای هیو و... بستن
اگه برا آپاچی بخوایم ببندیم
هزینش چقدره و چه طوریه؟

farshad 54
09-10-1392, 03:06 بعد از ظهر
به چه دردی میخوره ؟ ممرضا پول اضافی داری بیا با هم بریم خرجش کنیم :bunnyearsmiley:

soleymani
11-10-1392, 08:43 قبل از ظهر
دوستان برام یه مشکلی پیش اومده
موتور از دیروز که دوستم حدود 120 کیلو هست ترک موتور نشست
نمی دونم به موتور فشار اومد چی شد
البته مسافت کمی با اون رفتم حدود 2 کیلومتر
-----------
موتور راحت دنده 1 می ره
ولی دنده 1 به 2 3 4 5 نمی ره
یعنی به 2 نمی ره که به بقیه دنده ها بره
-------
با محک یکم ور رفتم
موتور رو وقتی سوار نیستم و درجا دنده ها قشنگ جا می ره
ولی وقتی حتی خودم که وزنم 50 تا هست سوار می شم به 2 نمی ره سفت می شه
-----
از اون نقطه ای که برای راننده آپاچی تعبیه کردن برای نشستن
یکم عقب تر میرم دنده جا می ره
نمی دونم چرا به وزن حساس شده
موتور شتابشم خوبه
و صفحه هم درست و قدرت داره
موتور مدل 90
23 تا کارکرد

amir169
11-10-1392, 08:48 قبل از ظهر
آپاچی من 100 کیلومتر باهاش رفتم
دیروز بردم آچار کشی پیش یکی که نمی شناسمش
الان وقتی می ایستم و موتور درجا روشنه یا موتورو که خاموش میکنم یکی دوبار صدایی شبیه ترقه از اگزوزش میاد ( صداش بلند نیست )
ربطی به شمع داره؟
از کجا میتونم بفهمم که شمعشو عوض نکرده ؟ فابریکش چجوریه ؟

B-MAX
11-10-1392, 08:55 قبل از ظهر
آپاچی من 100 کیلومتر باهاش رفتم
دیروز بردم آچار کشی پیش یکی که نمی شناسمش
الان وقتی می ایستم و موتور درجا روشنه یا موتورو که خاموش میکنم یکی دوبار صدایی شبیه ترقه از اگزوزش میاد ( صداش بلند نیست )
ربطی به شمع داره؟
از کجا میتونم بفهمم که شمعشو عوض نکرده ؟ فابریکش چجوریه ؟

شمع فابریکی موتور من مارک بوش بود
خداییش اپاچیمو 21 هزار راه بردم غیر از صفحه و لنت عقب هیچی عوض نکردم
باهاش مدارا کنی همش تخته نری معکوس نکشی حالا حالا ها واست موتوره

amir169
11-10-1392, 01:29 بعد از ظهر
پیچ هوای کاربراتورش کجاست؟ ( آپاچی 180 مدل 92 )
دمه دسته که بشه باز و بستش کرد ؟

yashar2k
11-10-1392, 06:17 بعد از ظهر
با سلام.چندتا سوال دارم راهنماییم کنید.
1.وقتی میرم دست انداز یا چاله فرمون وجلوبندیم به طور غیر عادی به چپ یا راست کشیده میشه ویه نمه جلو بندیم کجه (زمین خوردگی داشتم)و همنچنین وقتی دو ترک مبشیم موتور زیادی به سمت پایین میره.(تعمیرگاه بردم ولی به طور کامل درست نشده
2.موتورم وقتی زیاد باهاش راه میرم خیلی بد خلاص میشه
3.جا پیچ کارتلم شکسته چیکارش کنم؟(یه جورایی تعمیرگاه درستش کردن ولی کسی که فنی باشه میفهمه)

farzin
11-10-1392, 10:40 بعد از ظهر
آقای سلیمانی
با همچین مشکلی تا حالا در موتورسیکلتی روبرو نشدم اما میتونم بگم ظاهرا زنجیر موتورت بیش از حد سفت باشه اگر چه ربطی بهش نمیبینم ولی تنها با جلو و عقب کردن وزن این زنجیر هست که تحت تاثیر وزن شل و سفت میشه ،، یه نگاهی بنداز ضرر نداره
.
آقای amir
اگه صدای ترقه میده از شمع هست . اما اگه صدایی شبیه اینکه موتور عطسه میکنه کاربراتور هست و ممکنه سوپاپ هم تنظیم نباشه که اون صداشو بلد نیستم بنویسم !!!
.
آقای yashar
اگه به هر دو سمت چپ و راست یعنی بعضی وقتا به چپ و بعضی وقتا به راست بیشتر پایین میره کمک های جلوت جفت به اصطلاح بریدن ، چیز حادی نیست ببری تعمیر کار برات درستشون میکنه
احتمال زیاد ضریه شدیدی به فرمون وارد شده ( اصطلاح جلوبندی برای ماشین هست که سگ دست و پلوس و ... اینا داره )

- - - Updated - - -

با اجازه آپاچ سوارها از اینکه ما جواب این دوستانو دادیم ... خوبه یکی از با تجربه های آپاچی به این تاپیک بیشتر عنایت داشته باشن تا دوستان مشکلاتشون سریعتر برطرف شه

amir169
11-10-1392, 11:05 بعد از ظهر
.
آقای amir
اگه صدای ترقه میده از شمع هست . اما اگه صدایی شبیه اینکه موتور عطسه میکنه کاربراتور هست و ممکنه سوپاپ هم تنظیم نباشه که اون صداشو بلد نیستم بنویسم !!!

خودم میتونم کاربراتور یا سوپاپ رو تنظیم کنم یا کاره تعمیر کاره؟
راستی یه شلنگ سیاه رنگ 15 سانتی از قسمت مربوط به شیر بنزین ماله چیه که تهش به هیچ جا وصل نیست؟

farzin
12-10-1392, 01:37 قبل از ظهر
در کل من از صحبتاتون فک میکنم که مشکل از کاربراتور هست و مربوط به پیچ هواست ، کاربراتور تنظیم میخواد که باید تجربه و درک کافی از این قطعه رو داشته باشین تا بتونین شخصا اونو تنظیم کنید

amir169
12-10-1392, 06:23 قبل از ظهر
در کل من از صحبتاتون فک میکنم که مشکل از کاربراتور هست و مربوط به پیچ هواست ، کاربراتور تنظیم میخواد که باید تجربه و درک کافی از این قطعه رو داشته باشین تا بتونین شخصا اونو تنظیم کنید

پیچ تنظیمش کجاست؟
به صورت عادی صدا نمیده وقتی صدا میده که مثلا با دنده دو زیاد گاز میدم و دنده سه نمیرم

amir169
12-10-1392, 10:28 قبل از ظهر

احتمال داره به خاطر نو بودن موتور باشه؟یکی گفت به خاطر رنگهای اگزوزه که وقتی داغ میشه صدا میده؟

farzin
12-10-1392, 02:01 بعد از ظهر
ربطی به اگزوز نداره
اگه دور موتورو بالا میبری و صدا ترقه میده و موتور انگار نمیدونه میخواد بره با بمونه ، اون از شمع ها هست ... اما اگر دور موتور رو بالا میبری و موتور پرت پرت میکنه و موتور میره اما سرعت اضافه نمیشه از کاربراتور هست و همینطور اگه گاز رو ول میکنی موتور پت پت میکنه بازم از کاربراتور هست
دیگه صدایی هست من در بیارم ؟:11::crazy:

- - - Updated - - -

در سمت باتری کاربراتور رو نگاه کن ، یه پیچ هست که با فنر داره و سیم گاز بهش وصل هست با اون مقدار بنزینو در دور slow تنظیم میکنن ، زیر همون یک پیچ معمولا طلایی رنگ هست که پیچ گوشتی دو سو میخوره و یکی دیگه هم در انتهای کاربراتور هست که پیچ تخلیه هست
دست نزنی بهتره چون وارد نیستی بدترش میکنی

amir169
12-10-1392, 03:47 بعد از ظهر
ربطی به اگزوز نداره
اگه دور موتورو بالا میبری و صدا ترقه میده و موتور انگار نمیدونه میخواد بره با بمونه ، اون از شمع ها هست ... اما اگر دور موتور رو بالا میبری و موتور پرت پرت میکنه و موتور میره اما سرعت اضافه نمیشه از کاربراتور هست و همینطور اگه گاز رو ول میکنی موتور پت پت میکنه بازم از کاربراتور هست
دیگه صدایی هست من در بیارم ؟:11::crazy:

- - - Updated - - -

در سمت باتری کاربراتور رو نگاه کن ، یه پیچ هست که با فنر داره و سیم گاز بهش وصل هست با اون مقدار بنزینو در دور slow تنظیم میکنن ، زیر همون یک پیچ معمولا طلایی رنگ هست که پیچ گوشتی دو سو میخوره و یکی دیگه هم در انتهای کاربراتور هست که پیچ تخلیه هست
دست نزنی بهتره چون وارد نیستی بدترش میکنی

ممنون که جواب میدی
بعد از آچارکشی نفهمیدم خودم پیچ گوشتی ورداشتم و پیچ ها رو سفت کردم
اون شلنگ سیاه رو نگفتی ماله چیه که از کاربراتور آویزونه ؟ بوی بنزین میده

farshad 54
12-10-1392, 04:06 بعد از ظهر
اون شیلنگ ماله اینه که بنزین اضافه ای که وارد کاربرات میشه از اونجا خالی میشه برای جلو گیری از فلوت کردن کاربرات

amir169
12-10-1392, 04:57 بعد از ظهر
پیچ بنزین رو چجوری تنظیم کنم دور موتور رو چند باشه خوبه وقتی موتور گرمه و ایستادم

h0ssein
12-10-1392, 05:30 بعد از ظهر
پیچ بنزین رو چجوری تنظیم کنم دور موتور رو چند باشه خوبه وقتی موتور گرمه و ایستادم

چجوری نداره وقتی موتور گرم شد بتابونش تا دور موتور بیاید رو 1.3 تا 1.5 ، اگه تابوندیش موتور خاست خاموش بشه از اون ور بتابون تا رو دور موتور مذکور قرار بگیره

amir169
12-10-1392, 05:55 بعد از ظهر
پیچ تنظیم دور آروم کجاست که بزارم رو دور آروم؟
همون پیچ کاربراته که بالا گفتند؟

h0ssein
12-10-1392, 06:10 بعد از ظهر
تو عکس مشخص کردم دورش رنگ قرمز کشیدم این از پالس هست ولی آپاچ هم همینطوره

35204

amir169
12-10-1392, 06:24 بعد از ظهر
من گیج شدم این متنو از یه جا کپی کردم برای تنظیم کاربرات نوشته
منظورش از دوتا پیچ کدومه

پیچ دور آروم ‏‏( همونه که تو عکس نشون دادی ‏‏)‏
پیچ سوخت روی کاربراتور

---------------------------------
ﺍﻭﻝ ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺭﻭ ﺳﻮﺍﺭﻣﯿﺸﯿﺪ ﻣﯿﺮﯾﺪ
ﺑﺎﻫﺎﺵ 20-15 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻣﻌﻤﻮﻝ
ﺩﻭﺭ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ. ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ
ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭ، ﮔﯿﺮﺑﮑﺲ ﻭ ﺍﮔﺰﻭﺯ
ﺷﻤﺎ ﺩﻣﺎﯼ ﻧﺮﻣﺎﻝ ﮐﺎﺭﮐﺮﺩﺷﻮﻥ ﺭﻭ
ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺭﻭ ﺑﺎ
ﺭﻭﻧﺪﻥ ﺑﻪ ﺷﺮﺡ ﺑﺎﻻ ﮔﺮﻣﺶ ﮐﺮﺩﯾﺪ
ﻣﯿﺰﺍﺭﯾﺪﺵ ﺭﻭ ﺟﮏ ﻭﺳﻂ. ﭘﯿﭻ ﺩﻭﺭ
ﺁﺭﻭﻡ ﺭﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺩﻭﺭ ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺑﺮﻩ
ﺭﻭﯼ 2.5 - 3 ﺑﻌﺪﺵ ﭘﯿﭻ ﺳﻮﺧﺖ ﺭﻭﯼ
ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﺗﻮﺭ ﺭﻭ ﺗﺎ ﺍﻧﺘﻬﺎ ﻣﯿﺒﻨﺪﯾﺪ.( ﺳﺎﻋﺖ
ﮔﺮﺩ ﺑﭽﺮﺧﻮﻧﯿﺪﺵ ﺑﺴﺘﻪ ﻣﯿﺸﻪ ) ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺠﺎ
ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﻫﺮ ﺗﻐﯿﯿﺮﯼ ﮐﻪ ﻣﯿﺪﯾﺪ ﻣﯽ
ﺑﺎﯾﺴﺖ ﺣﺪﺍﻗﻞ 30 ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ
ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺑﺪﻩ. ﭘﯿﭻ ﺳﻮﺧﺖ ﺭﻭ ﺁﺭﻭﻡ ﺑﺎﺯ
ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ( ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺍﺯ ﺁﺭﻭﻡ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﯾﮏ
ﻫﺸﺘﻢ ﺩﻭﺭ ﻫﺴﺘﺶ ) ﺗﻮ ﻫﺮ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﮐﻪ
ﻣﯿﺪﯾﺪ ﺑﻪ ﭘﯿﭻ ﺣﻮﺍﺳﺘﻮﻥ ﺑﻪ ﻣﺤﻞ ﭘﯿﭻ
ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﯿﺪ ﺍﺣﯿﺎﻧﺎ ﺑﺮﺵ ﮔﺮﺩﻭﻧﯿﺪ ﺑﻪ
ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﻗﺒﻠﯽ. ﺩﻭﺭﻫﺎﯼ ﮐﻪ ﭘﯿﭻ ﺭﻭ ﺑﺎﺯ
ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﻫﻢ ﺑﺸﻤﺮﯾﺪ ﮐﻪ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ
ﻧﮑﻨﯿﺪ. ﺗﺌﻮﺭﯼ ﻗﻀﯿﻪ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺍﯾﻦ
ﭘﯿﭻ ﺭﻭ ﻫﻤﯿﻨﺠﻮﺭﯼ ﯾﮏ ﻫﺸﺘﻢ ﯾﮏ
ﻫﺸﺘﻢ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﻭ ﺗﻮ ﻫﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ 30
ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺻﺒﺮ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻟﺮﺯﺵ
ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺑﻪ ﮐﻤﺘﺮﯾﻦ ﺣﺪ ﻭ ﺩﻭﺭ ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺑﻪ
ﺛﺎﺑﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﺣﺎﻟﺖ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﺮﺳﻪ.
ﻋﻤﻠﯿﺶ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺍﺯ 3 ﺗﺎ 3.5
ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺣﺎﻟﺖ ﺑﺴﺘﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ
ﺑﺎﺯﺵ ﮐﻨﯿﺪ ﻣﻨﺘﻬﯽ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻭ ﯾﻪ ﺍﭘﺎﭼﯽ
ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ 1.5 ﺩﻭﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﻮﺍﺏ ﺭﻭ
ﻣﯽ ﺩﺍﺩ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﭘﯿﭻ ﺭﻭ ﺗﻨﻈﯿﻢ
ﮐﺮﺩﯾﺪ، ﺩﻭﺭ ﺁﺭﻭﻡ ﺭﻭ ﮐﻢ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ
1100-1000 ﺩﻭﺭ ﺑﺮ ﺩﻗﯿﻘﻪ.ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺷﻤﺎ
ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﺗﻮﺭ ﺭﻭ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﮐﺮﺩﯾﺪ.ﺍﮔﻪ ﺳﻮﺧﺖ
ﺯﯾﺎﺩ ﺑﺎﺷﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﻭﻝ ﮐﺮﺩﻥ ﮔﺎﺯ ﺩﻭﺭ
ﻣﻮﺗﻮﺭ ﭘﺎﺋﯿﻦ ﻧﻤﯿﺎﺩ ﻭ ﻣﺜﻼ ﺭﻭ 4 ﻣﯿﻤﻮﻧﻪ.

h0ssein
12-10-1392, 07:01 بعد از ظهر
داداش یه پیچ تنظیم سلو هست که همون مصرف بنزین میشه و یه پیچ تنظیم هوای کاربرات ، تنظیم کاربرات کار منو شما نیست موتور اگه تنظیم میخاد باس ببری تعمیرکار حرفه ای تنظیم کنه !

از این کارا من زیاد کردم تا دلت بخاد ، به قول شاعر میگه اینی که برا شما آرزوس برا ما خاطرس هیچ نتیجه ای هم نگرفتم تا بردم تعمیرکار تنظیم کرد ! یکی میگفت پیچ هوارو تا آخر ببند و 2.5 دور باز کن و پیچ سلو رو هم

طوری بزار که دورموتور بیاد رو 1.5 ، وقتی این کار رو کردم موتور نه گاز میخورد نه نای راه رفتن داشت ! ااینکه 3 دور باز کن 4 دور ببند 6 دور بچرخونو اینا نیست ببر تعمیرکار برات تنظیم کنه حالشو ببری !

mohsent98
12-10-1392, 07:05 بعد از ظهر
با سلام به اساتید محترم من اپاچی180دارم سرعتش تخته گاز میرم از 105بیشتر نمیره و موتور لرز میکنه وشنیدم که موتورهای این تیپی سفارش ایران سرعتش محدود شده از موتورساز سوال کردم گفت قوطی برقش باید عوض شه وتایم اون هم دستکاری شه ودر ضمن تمام کارهای موتور را خودم انجام میدم اطلاعات در مورد مدل قوطی برقو نحوه تایم موتور رو میخاستم جویا بشم با تشکر

h0ssein
12-10-1392, 07:17 بعد از ظهر
کاربرات با همین دوتا پیچ سلو و هوا تنظیم میشه که در عین سادگی وقتگیر و کاربره ، اینکه میگی صدای ترقه میده تو آپاچ طبیعه فقط مختص موتور شما نیست !

شمع فابریک آپاچ دو پلاتینه هست ما یه شمع نو فابریک خودش خریدیم گذاشتیم روش فرقی نکرد پرسیدیم گفتن این صدا تو آپاچ طبیعیه ولی با تعویض شمع با نوع تک پلاتین میتونین صدای ترقه رو تا حدودی کم کنین از خودم نمیگم تجربه کردم !

صداش که خیلی رو اعصاب نیست ما داریم استفاده میکنیم و باهاش مشکلی نداریم یکم که سوار شی برات عادی میشه ! این مورد هیچ ربطی به کاربرات نداره ! کاربرات فقط وقتی تنظیم نیست که آقا فرزین تو صفحه قبل توضیح دادن.

- - - Updated - - -

با سلام به اساتید محترم من اپاچی180دارم سرعتش تخته گاز میرم از 105بیشتر نمیره و موتور لرز میکنه وشنیدم که موتورهای این تیپی سفارش ایران سرعتش محدود شده از موتورساز سوال کردم گفت قوطی برقش باید عوض شه وتایم اون هم دستکاری شه ودر ضمن تمام کارهای موتور را خودم انجام میدم اطلاعات در مورد مدل قوطی برقو نحوه تایم موتور رو میخاستم جویا بشم با تشکر

نهایت سرعت آپاچ 125 تو کفی در بهترین شرایط ، آپاچ به خاطر کوتاه بودن شاتونش لرزش بیشتری نسبت به پالس داره و اگه بیش از حد معمول میلرزونه آچار کشی اساسی میخاد !

آبندی صحیح - باد لاستیک - تنظیم بودن سوپاپ ها - زنجیر چرخ - تنظیم کاربرات - وزن راکب - شیب جاده همه و همه میتونن تو سرعت تاثیر داشته باشن ، قوطی موطی رو بریز دور بیخود دست تو موتور نبرین که بدتر میشه !

با تنظیم موارد ذکر شده و یه باک سوپر حالت درازکش به سرعت های بالاتری میرسید ! در حالت عادی موتور منم 100-105 تا میره گاهی 80-90 تا باس دید شرایط چطوریه !

mohsent98
12-10-1392, 07:19 بعد از ظهر
با سلام به اساتید محترم من اپاچی180دارم سرعتش تخته گاز میرم از 105بیشتر نمیره و موتور لرز میکنه وشنیدم که موتورهای این تیپی سفارش ایران سرعتش محدود شده از موتورساز سوال کردم گفت قوطی برقش باید عوض شه وتایم اون هم دستکاری شه وگفته تضمینی 145راه بره در ضمن تمام کارهای موتور را خودم انجام میدم اطلاعات در مورد مدل قوطی برقو نحوه تایم موتور رو میخاستم جویا بشم با تشکر

h0ssein
12-10-1392, 07:30 بعد از ظهر
شنیدم که موتورهای این تیپی سفارش ایران سرعتش محدود شده

این حرف بسیار چرتی هست این موتورا مگه چقد حجم دارن که بخان محدود هم بشن و مثلا بالای 120 برن ؟ انجین 180 مگه تحمل چند کیلومتر سرعت رو داره؟ میخای سرعت بیشتری بری باید بالا 200 سی سی بخری !
پالس و آپاچ برا مصارف شهری هست و همین سرعت ها رو میرن که خیلی بیشتر از همین موتورای چینی ایرانی هست شتاب خوب و عالی دارن و فقط برا تو شهر خوبه نه برا تاپ زدن و گازوندن !

- - - Updated - - -

گفته تضمینی 145راه بره

داداش گلم برو یه چک بخابون دهنه کسی که این حرفو زده ، موتورای بالای 200 به زور به این سرعت میرسن چطوره آپاچ که تو سرعت 115 میره رو رد لاین میخاد این سرعت رو بره؟

اصن انجینش تحمل همچین سرعتی رو داره؟ اگه آپاچ 145 تا بره 145تا کجا بره؟

soleymani
12-10-1392, 07:44 بعد از ظهر
اولا اگه آچار کشی نکردی حتما کن
شمع فابریکش که 2 پلاتینه بوش هست.ببین دهنه شمع زیاد باز یا بسته نباشه
فیلتر هوا رو بشور و تمیز باشه.البته این مراحلی داره که دوستان گفتن صفحات قبل
فیلتر روغن رو هر 3 مرتبه روغن عوض می کنی تعویض کن
زنجیر تنظیم باشه و روغن یا گیریس کاری بشه و....
اینها توی قدرت و سرعت تاثیر داره
خودم با اینکه زنجیرم خرابه 2 ترک 120 هم میرم.
در کل موتور خوبیه در شرایطی که به موتور زیاد فشار نیاری

amir169
12-10-1392, 09:42 بعد از ظهر
من پیچ هوای کاربراتو دستکاری کردم ( فکر کنم یکم بستمش )
الان صداش خوب شده
دور موتور هم رو 1100 گذاشتم
اینکه پیچ هواش رو دستکاری کردم مصرف بنزین رو بالا نمیبره؟
تاثیری اصلا داره؟

soleymani
12-10-1392, 10:30 بعد از ظهر
اگه پیچ هوا رو به سمت بستن حرکت داده باشی هوای کمتری وارد می شه و با بنزین مخلوط می شه و مصرف کمتر می شه
هم نباید زیاد بسته باشه و نه باز
به قول معروف یه تنظیم و تایم خاصی داره

amir169
12-10-1392, 10:39 بعد از ظهر
تو کیلومتر آپاچی مشخص نمیکنه که با سوختی که داریم چند کیلومتر دیگه میتونیم بریم ؟
از یکی شنیدم نشون میده

soleymani
12-10-1392, 10:54 بعد از ظهر
نه همچین چیزی نداره
فقط ثبت حداکثر سرعت
حداکثر سرعت 0 تا 60 کیلومتر
منو اصلی
مقدار بنزین موجود با درج خط

- - - Updated - - -

دوستان موتور رو باد نیتروژن زدم 2 ماهی هست
فرمون نرم نرم
بسیار خوب شده
فقط یه سوالی
به نظر با تجربه ها مثلا الان میزان باد عقب 35 بار هست
برای اینکه توی زمستون لیز نخوره توی بارون اینا کمترش کنم؟
نظرتون چیه؟

h0ssein
12-10-1392, 11:11 بعد از ظهر
دوستان موتور رو باد نیتروژن زدم 2 ماهی هست
فرمون نرم نرم
بسیار خوب شده
فقط یه سوالی
به نظر با تجربه ها مثلا الان میزان باد عقب 35 بار هست
برای اینکه توی زمستون لیز نخوره توی بارون اینا کمترش کنم؟
نظرتون چیه؟

کردم تاثیر نداشت نکن تاثیر نداره ، اینم ینمور که اصلا معلوم نیس ، نقص آپاچ و پالس همینه که تو جاده بارونی مثل سگ لیز میخورن

amir169
12-10-1392, 11:12 بعد از ظهر
وقتی دکمه منو رو میزنیم جز حداکثر سرعت یه چندتا منوی دیگه هم میاد اونا چین
تریپ ای و بی نوشته پایین

soleymani
12-10-1392, 11:34 بعد از ظهر
اون تریپ ها یه جور یاد آوری هست
مثلا من تریپ آ رو گذاشتم هر وقت بنزین می زنم البته همیشه باک رو پر می کنم
تا ببینم هر باک چقدر می سوزونه
چند روز نگه می داره و چند کیلومتر
تریپ بی هم برای روغن گذاشتم تا ببینم چقدر این روغن توی موتورم هست و کارکرده
---------

farzin
13-10-1392, 12:46 قبل از ظهر
مصرف سوخت رو با هر 100 کیلومتر میسنجن که میگن صدی فلان میسوزونه
بهترین نحوه دستیابی به اینکه وسیلتون صدی چند میسوزونه این هست که : باک رو کیپ تا کیپ پر از بنزین میکنید سپس کیلومتر شمار رو یادداشت میکنید و 100 کیلومتر رو باهاش طی میکنید ، مثلا اگه 12536 هست باید 12636 بشه سپس دقیق سر 100 کیلومتری که رفتید دوباره به پمپ بنزین مراجعه میکنید و دوباره سوخت گیری میکنید کیپ تا کیپ ، وقتی پر شد عدد نمایش داده شده (مقدار سوخت گیری) بر روی پمپ نمایان گر مقدار مصرف وسیله نقلیه شما هست و اونوقت میفهمید موتورتون صدی چند میسوزونه

amir169
13-10-1392, 09:04 قبل از ظهر
تو کیلومتر آخرین منو ماله چیه ؟
بعد از حداکثر سرعت
الان نوشته 9.9

soleymani
13-10-1392, 11:39 قبل از ظهر
برای ثبت رکورد 0 تا 60 کیلومتر هست
که شما هنوز رکوردی نزدید
برای ثبت رکورد به این صفحه می رید و یک خیابون خلوت یک دفعه استارت حرکت می کنید و دنده میدید
تا به سرعت 60 برسید
خود موتور رکورد رو ثبت می کنه
البته تیز و فرز بودن توی دنده دادن مهم هست

roma
13-10-1392, 01:02 بعد از ظهر

وقتي راجو هم اپاچي ميخرد

کامران.
15-10-1392, 01:04 قبل از ظهر
سلام به همگی دوستان.. چند وقتیه احساس میکنم زنجیر موتورم خیلی شل شده مخصوصا بعد از شستن با گازوییل اونقدر که وقتی دنده عوض میکنم یه صدای تق خیلی بلندی از زنجیر میاد انگار میخوره جایی حالا سوالم اینه که من که میخوام زنجیرمو سفت کنم چطوری بفهمم چقدر باید سفت کنم؟؟؟؟ یعنی اندازه سفت و شلی زنجیر چقدره؟؟؟؟ امیدوارم منظورمو رسونده باشم..... خیلی از راهنماییهاتون تشکر میکنم.

soleymani
15-10-1392, 09:11 قبل از ظهر
خوب دوست من
برای سفت کردن که روشش مثل هندا هست
موتور هر طرفش 2تا مهره داره
سمت راستی رو شل کن
سپس سمت راست
موشکی ها رو به یک اندازه سفت کن و به لاستیک عقب چند تا ضربه بزن تا قشنگ جا بیوفته
که لاستیک کج نباشه
سپس 2تا مهره رو سفتش کن
اندازش هم به اندازه ای باشه که با انگشت تکون بدی به اندازه 2 سانت خلاصی داشته باشه و بازی کنه و نه بیشتر

apache
15-10-1392, 11:15 بعد از ظهر
جا پیچ کارتر یه مثلثی آلومینیومی داره یه اورینگم داره بایر اونو بخری و عوضش کنی . اگر هرز شده که بده تراش کاری بوش بزنه
وقتی موتور گرم میشه گرانروی روغن کم میشه روغن خوب بریز سیم کلاجتو دو دنده سفت کن

apache 180 rtr abs
16-10-1392, 01:36 بعد از ظهر
سلام به دوستان محترم قیمت آپاچی 180 ای بی اس در نمایندگی 6200000هست.اگه کسی پولداره بره بخره!!!

soleymani
16-10-1392, 02:26 بعد از ظهر
صحبتش بود که عید بیاد به این زودی اومده یعنی؟
نمایندگیش کجاست توی تهران؟
بابی ساندز؟

roma
16-10-1392, 03:33 بعد از ظهر
دادش زنگ زدم نمايندگي مركزي نداره ميگه نيومده شما كه داري يه عكس از موتور ميزاري

farshad 54
16-10-1392, 07:20 بعد از ظهر
والا ما هم ندیدیم abs دارشو

نمایندگیش دیگه جهانرو نیست که تو خ بابی ساندز بود

H.Reihanian
17-10-1392, 07:31 بعد از ظهر
با سلام به همگی
موتورم از زمانی که خریدم موقعی که چراغش روشنه وقتی حدودا تا 5000 تا گازش میدم ناگهانی دور موتورش رو کیلومتر میره تا 12000 دور میچسبه و با دکمه قرمز سمت چپ فرمون هم دیگه خاموش نمیشه فقط کمی نور چراعش کم و موتور روشن میمونه. اوایل وقتی با اسپری کنتاک شور دسته را تمی میکردم برای مدتی خوب میشد ولی حالا چند وقتیه دیگه از اسپری هم کاری بر نمیاد.
موتورم الان حدودا 43000 کار کرده البته زمان خریدش هم 40000 کارکرده بود.

farzin
17-10-1392, 09:26 بعد از ظهر
" دسته " منظور کدوم قسمت هست ؟

yashar2k
18-10-1392, 12:01 قبل از ظهر
با سلام.چندتا سوال دارم راهنماییم کنید.
1.وقتی میرم دست انداز یا چاله فرمون وکمکای جلوم به طور غیر عادی به چپ یا راست کشیده میشه ویه نمه جلو بندیم کجه (زمین خوردگی داشتم)و همنچنین وقتی دو ترک مبشیم موتور زیادی به سمت پایین میره.(تعمیرگاه بردم ولی به طور کامل درست نشده
2.موتورم وقتی زیاد باهاش راه میرم خیلی بد خلاص میشه
3.جا پیچ کارتلم شکسته چیکارش کنم؟(یه جورایی تعمیرگاه درستش کردن ولی کسی که فنی باشه میفهمه)
خواهشا راهنماییم کنید!!!

farzin
18-10-1392, 12:39 قبل از ظهر
mr.yashar2k
1-بنده در همون چند صفحه پیش که سوال در مورد چپ و راست کشیدن پرسیدید توضیح دادم .... ( یکم برای سوالهایی که میکنید و منتظر پاسخ هستید توجه بیشتری داشته باشید چون کسی که وقت واسه شما میزاره و جواب میده کارش ارزش داره )
2- برای مسله دنده اولین چیزی که میشه بهش توجه کرد اینه که این اتفاق وقتی صورت میگیره که موتور زیادی گرم شده و باعث میشه قطعات تغییر اندازه بدن ، تغییر روغن بدید و اینو از آپاچ سوارها بپرسید چی مناسب هست امیدواریم که در اولین گام مشکل رفع بشه

- - - Updated - - -

3- پیچ کارتل رو هم تنها کسی که میتونه عین اونو برات درست کنه شخص تراشکار هست

soleymani
18-10-1392, 10:39 قبل از ظهر
در مورد کمک عقب که 2ترک سوار می کنی
احنمال میدم که تنظیم کمک رو دست کاری شده هست و ارتفاع موتور پایین اومده
هر چی پایین تر باشه کمک نرم تر می شه
با آچار مخصوص خود کمک
مخالف عقربه ساعت کمک رو با آچار بچرخونید تا ارتفاع به بالا ترین حد خودش برسه

miladmasih
18-10-1392, 12:20 بعد از ظهر
سلام دوستان.
میخواستم زنون بندازم تو آپاچی
میشه بگید چجوری چراغ جلو رو باز کنم و کیت و ترانس زنونو کجا بذارم؟

soleymani
18-10-1392, 12:59 بعد از ظهر
برای باز کردن کلگی که اول شما 2 پیچ بالای فرمون که شماره 10 هست رو با بکس راحت تر باز می شه
بعد زیر کلگی هم یه گیچ و مهره 10
آرام کلگی رو به سمت پایین از بالا کلگی به سمت پایین و طرف خودتون می کشید
و تا می شه
سوکت ها رو قطع می کنید
برای تعویض لامپ هم که باید پلاستیک مشکی روی لامپ رو کنار گذاشته
و اهرم نگه دارنده لامپ هم پیچش رو شل کنید

miladmasih
18-10-1392, 02:48 بعد از ظهر
برای باز کردن کلگی که اول شما 2 پیچ بالای فرمون که شماره 10 هست رو با بکس راحت تر باز می شه
بعد زیر کلگی هم یه گیچ و مهره 10
آرام کلگی رو به سمت پایین از بالا کلگی به سمت پایین و طرف خودتون می کشید
و تا می شه
سوکت ها رو قطع می کنید
برای تعویض لامپ هم که باید پلاستیک مشکی روی لامپ رو کنار گذاشته
و اهرم نگه دارنده لامپ هم پیچش رو شل کنید

:biggrin: ممنون
اما من دیروز موتور خریدم اصلا هیچی نمیدونم ازش..
کلگی کجاست دقیقا؟
هرچی هم نگاه کردم هیچ پیچی رو چراغ ندیدم فقط روی تلق سیاهه که به فلپ دور کیلومتر وصله 2 تا پیچ 4 سو هست..
منظورتون اونه؟

assassins09151200
18-10-1392, 02:56 بعد از ظهر
بابا بزار چند روز بگذره بعد موتورو دستکاری کن.زنون هم نزاری بهتره خیلی جواد شده

soleymani
19-10-1392, 10:40 قبل از ظهر
برای تغییر رنگ پشت دور موتور رو به رنگ های دیگه اس ام دی هاش کدوم هستند
که باید جایگزین شوند؟
اگه می شه روی عکس نشون بدید
35376

H.Reihanian
19-10-1392, 08:44 بعد از ظهر
" دسته " منظور کدوم قسمت هست ؟

سلام. منظورم یخش سمت راست فرمون موتور، کلیدهای کلیدسوئیچ و تنظیم نور (کم نور، نور چراغ) و سیم گاز بهش متصله.

mortyfor
19-10-1392, 08:45 بعد از ظهر
سلام
منم به جمع آپاچی سوارها پیوستم
یه صفر سفید خریدم
به جرات میتونم بگم سواری و شتاب توپی داره

soleymani
20-10-1392, 01:15 قبل از ظهر
خیلی حیلی مبارکه
هم ورودت به انجمن
و خرید موتورت
امیدوارم توی قرار ملاقات ها حاضر بشی و ببینیمت

amir169
23-10-1392, 12:48 قبل از ظهر
من امروز موتورم افتاد به سمت راست طرف باتری موتور
سریع بلندش کردم ولی حدود یک قاشق غذا خوری آب از باتریش ریخت زمین ( فکر کنم اسید بود آخه جوش میزد )
مشکلی برا باتری پیش نمیاد؟

cottlas
23-10-1392, 01:09 قبل از ظهر
سلام باطری اگه زیاد آب اسید کم نکرده باشه مهم نیست ولی جایگاه باطری و هر جا که اسید ریخته شده رو خوب با آب بشور فقط سعی کن داخل قطعات الکترونیکی اگه دو رو برش هست آب نره (آب اسید هم قسمتهای فلزی رو میپوسونه هم رنگ موتورت رو خراب میکنه شاید الان معلوم نباشه ولی یک هفته بعد میبینیشون)

xdj
23-10-1392, 02:01 قبل از ظهر
354073540835409
سلام دوستان شرمنده چند روزی نبودم . اینم چند تا عکس از وحشی خیابونا . این اگزوز رو به کمک علی جانسون عزیز پیدا کردیم و نصب نمودیم . تشکر میشه علی آقا

soleymani
23-10-1392, 01:04 بعد از ظهر
بسیار خوب و عالی
زیبا هم شد حسین جان
عجب اگزوزیه:jealous:
فقط لطفی کن و یه صدا هم درجا و هم در حین حرکت بزار تا ما هم حالشو ببریم

farshad 54
23-10-1392, 01:20 بعد از ظهر
مبارکه اگزوز قشنگیه کاملا هم به آپاچی میاد

معمار
23-10-1392, 01:52 بعد از ظهر
جناب xdj اگزوزتون مبارک
کسی که میشینه پشت اذیت نمیشه
از این نظر که اگزوز رو به بالاست پشت پا یا ته کفش بهش بوخوره ؟

amir169
23-10-1392, 02:51 بعد از ظهر
میخوام موتورمو کارواش کنم ( هوا بارونی بود گلی شده همه جاش )
آب تو کدوم قسمتاش نباید بره؟

farshad 54
23-10-1392, 04:37 بعد از ظهر
کارواش نبری بهتره

خودت یه سطل آب گرم و مایع ظرفشوئی قاطیش کن بشورش سه تا چهار ساعتم موتور رو روشن نکن بذار خوب خشک بشه مطمئن تره

amir169
23-10-1392, 05:05 بعد از ظهر
کارواش نبری بهتره

خودت یه سطل آب گرم و مایع ظرفشوئی قاطیش کن بشورش سه تا چهار ساعتم موتور رو روشن نکن بذار خوب خشک بشه مطمئن تره

آب به موتور و کاربراتش ( قسمتای زیر باکش ) یا زنجیرش یا کمک فنراش بخوره مشکلی پیش نمیاد ؟

farshad 54
23-10-1392, 06:46 بعد از ظهر
نه اونجاها مشکلی نداره ولی یه وقت ممکنه از نظر برقی مشکل پیدا کنه

چون این موتور هارو بعد شستن نباید روشن کنی تا کاملا خشک بشه

H.Reihanian
23-10-1392, 06:52 بعد از ظهر
با سلام به همگی، مجدد این پست را میذارم :
موتورم از زمانی که خریدم موقعی که چراغش روشنه وقتی حدودا تا 5000 تا گازش میدم ناگهانی دور موتورش رو کیلومتر میره تا 12000 دور میچسبه و با دکمه قرمز سمت چپ فرمون هم دیگه خاموش نمیشه فقط کمی نور چراعش کم و موتور روشن میمونه. اوایل وقتی با اسپری کنتاک شور دسته (منظورم بخش سمت راست فرمون موتور، کلیدهای کلیدسوئیچ و تنظیم نور (کم نور، نور چراغ) و سیم گاز بهش متصله.)را تمیز میکردم برای مدتی خوب میشد ولی حالا چند وقتیه دیگه از اسپری هم کاری بر نمیاد.

farshad 54
23-10-1392, 07:00 بعد از ظهر
موترتون رو ببرید تعمیر گاه بهتره چون احتمالا مشکل برقی داره که باید یه کار بلد ببینتش تا بفهمه چشه

mortyfor
23-10-1392, 08:28 بعد از ظهر
سلام
1-این صافی روغن کجاست و هر چندوقت یکبار باید عوض بشه
2-زیر زین اون سیمی که رفته به خطر عقب یه رابط دو سر سوت 10 سانتی مابینش هست او برای چیه
3-من موتورو صفر خریدم رو200تا روغن عوض کردم توتال 10 به 40 ریختم الانم 500 تا کارکرده برای سریس اولیه چیا میخواد و چکارکنم و کجا ببرم یعنی کدوم نماییندگی واین که اصلا لازم هست
ممون

soleymani
23-10-1392, 09:01 بعد از ظهر
این از فیلتر روغن

نمایندگی تا 700 یا 750 تا قبول می کنه
باید 7.30 جلو در نمایندگی باشی تا موتور رو پذیرش کنند
4راه مولوی به سمت گمرک
گاراژ اقتصادی بود یا حافظ(سمت راست)

amir169
23-10-1392, 09:19 بعد از ظهر
این از فیلتر روغن

نمایندگی تا 700 یا 750 تا قبول می کنه
باید 7.30 جلو در نمایندگی باشی تا موتور رو پذیرش کنند
4راه مولوی به سمت گمرک
گاراژ اقتصادی بود یا حافظ(سمت راست)

کیلومترو میشه صفر کرد
نمایندگی از کجا میتونه بفهمه که موتور چقدر کار کرده؟

soleymani
23-10-1392, 09:46 بعد از ظهر
کیلومترش دیجیتاله نمی شه صفرش کرد
خوب از روی کیلومتر می بینه دیگه
جای دیگه ای هم مگه داره که تشخیص بده

xdj
23-10-1392, 09:53 بعد از ظهر
جناب xdj اگزوزتون مبارک
کسی که میشینه پشت اذیت نمیشه
از این نظر که اگزوز رو به بالاست پشت پا یا ته کفش بهش بوخوره ؟

استورم جان عزیز منم تازه به این نتیجه رسیدم . انقدر تو نصبش اذیت شدم که فقط میخواستم نصب شه خیلی خسته شده بودم . برای سر نشین مقداری مشکل زا شده . اما قابل تحمل . صداشم ضبط کردم اما صدای واقعی ضبط نمیشه . یه رکوردر خوب گیر بیارم ok میکنم .

mortyfor
23-10-1392, 10:06 بعد از ظهر
حالا تو این سرویس اولیه 700 تا 750 چه کارهایی انجام میدن و ایا پولی هم میگیرن یا نه و چقدر
ممنون

soleymani
23-10-1392, 10:36 بعد از ظهر
گارانتی که پولی نمی گیرند
سفت کردن پیچ تنه
پیچ دسته موتور بالا پایین
هوا گیری و....
زیاد مانور نمی دن ولی بهتر از هیچی هست
اسمش نمایندگی هست ولی یکم دست روی موتور می کشند و تحویل می دند

amir74
23-10-1392, 11:22 بعد از ظهر
دوست عزیز اگزوز چند خریدی و از کجا؟

amir169
23-10-1392, 11:25 بعد از ظهر
کیلومترش دیجیتاله نمی شه صفرش کرد
خوب از روی کیلومتر می بینه دیگه
جای دیگه ای هم مگه داره که تشخیص بده

چرا میشه صفر کرد
من 60 کیلومتر رفته بودم داشتم با دکمه هاش ور میرفتم که ساعتش رو تنظیم کنم بعد رو صفحه اصلی کیلومتر هر دو دکمه رو باهم گرفتم صفر شد صد در صد مطمئنم

erfan.557
23-10-1392, 11:40 بعد از ظهر
354073540835409
سلام دوستان شرمنده چند روزی نبودم . اینم چند تا عکس از وحشی خیابونا . این اگزوز رو به کمک علی جانسون عزیز پیدا کردیم و نصب نمودیم . تشکر میشه علی آقا

شما همونی بودی که گفتی یوشی گرفتم؟
این که یوشی نیس.
چند؟
از صداشم بزار داداش.

mortyfor
24-10-1392, 07:16 قبل از ظهر
راستی این موتورا نشانگر دنده نداره
ما من 92 هستش از این جدیدا

Gladiator
24-10-1392, 02:18 بعد از ظهر
چرا میشه صفر کرد
من 60 کیلومتر رفته بودم داشتم با دکمه هاش ور میرفتم که ساعتش رو تنظیم کنم بعد رو صفحه اصلی کیلومتر هر دو دکمه رو باهم گرفتم صفر شد صد در صد مطمئنم

شما trip رو صفر کردی برادر من ، کارکرد اصلی موتورو با دکمه نمیشه تغییر داد ، من شنیدم با دستگاه تغییرش میدن

soleymani
24-10-1392, 02:52 بعد از ظهر
برای تغییر رنگ پشت دور موتور رو به رنگ های دیگه اس ام دی هاش کدوم هستند
که باید جایگزین شوند؟
اگه می شه روی عکس نشون بدید
35376

دوستان کسی اطلاعی نداره؟

amir169
24-10-1392, 02:56 بعد از ظهر
شما trip رو صفر کردی برادر من ، کارکرد اصلی موتورو با دکمه نمیشه تغییر داد ، من شنیدم با دستگاه تغییرش میدن

صفحه اصلی همراه با تریپ ای و بی صفر شد
مطمئنم

Gladiator
24-10-1392, 03:07 بعد از ظهر
صفحه اصلی همراه با تریپ ای و بی صفر شد
مطمئنم
بهتره دوباره چک کنید ببینید بازم صفر میشه یا نه ، بعید میدونم صفر بشه اصلامنطقی نیست

soleymani
24-10-1392, 03:10 بعد از ظهر
عمرا صفر شه
وگرنه همه زود تر صفر می کردن
فقط تریپ 1 2 تاپ اسپید و 0تا 60 همه قابل صفر شدن هستند به جز odo

amir169
24-10-1392, 03:42 بعد از ظهر
آخه من نمیخوام صفرش کنم
یکی امتحان کنه
صفحه اصلی هردو دکمه رو باهم چند ثانیه نگه داره
یا set‏ رو بگیره و menu‏ رو بزنه یا برعکسش

soleymani
24-10-1392, 04:04 بعد از ظهر
خوب توی صفحه اصلی میره توی تنظیم ساعت
با این دکمه ها

h0ssein
24-10-1392, 04:37 بعد از ظهر
راستی این موتورا نشانگر دنده نداره
ما من 92 هستش از این جدیدا

نه قدیم نه جدید هیچکدوم نداره:s (9):

soleymani
24-10-1392, 09:28 بعد از ظهر
دوستان منم شک کردم دوباره رفتم تست کردم
کیلومتر اصلی اصلا ریست نمی شه
اگه دکمه ها رو بگیری توی تنظیم ساعت می شه
منم به شک انداخی

xdj
25-10-1392, 04:03 قبل از ظهر
دوست عزیز اگزوز چند خریدی و از کجا؟

سلام . از اصفهان یکی از دوستان از دبی میاره .450 خریدم با چک و چونه

amir74
25-10-1392, 12:52 بعد از ظهر
راضی هستی؟صداش خوبه؟
مارکش چی هست؟معتبره؟کجاییه؟

xdj
25-10-1392, 01:41 بعد از ظهر
راضی هستی؟صداش خوبه؟
مارکش چی هست؟معتبره؟کجاییه؟

والا فکر میکنم اینا طرح یوشیمورا باشه صداش عالی هم بم هم بلند . به قول یکی از بچه ها صدا یک میلیونی میده . فقط نصبش سخت هست . فروشنده میگفت برچسبشو تو گمرک کندیم که عوارض زیادی نخوره . اگه اگزوز می خوای با علی جانسون مشورت کنی چیزه خوبی پیدا می کنی .

erfan.557
25-10-1392, 10:12 بعد از ظهر
والا فکر میکنم اینا طرح یوشیمورا باشه صداش عالی هم بم هم بلند . به قول یکی از بچه ها صدا یک میلیونی میده . فقط نصبش سخت هست . فروشنده میگفت برچسبشو تو گمرک کندیم که عوارض زیادی نخوره . اگه اگزوز می خوای با علی جانسون مشورت کنی چیزه خوبی پیدا می کنی .
اگه تونستی یه فیلم ازش بزار.

yashar2k
26-10-1392, 08:26 بعد از ظهر
سلام.راهنمای جلو اپاچی به عقبش میخوره؟
بعدش کمک عقبم یه نمه ضعیف شده باید چیکارش کنم.باید باز شه داخلش روغن ریخته شه؟

mortyfor
26-10-1392, 08:29 بعد از ظهر
سلام
این موتور من داخل اون قاب کیلوتمر و کله چراغ صدای ویزه مانند و ویز وجیر میده چکارش کنم رو اعصابه و اینکه چطور بازش کنم از این جدیداس
ماینکه از دیرو رو دور موتور 4و5به به بعد نوک دور موتور میلرزه مال چیه امکان داره از ویزه قابها باشه
ممنون

soleymani
26-10-1392, 09:42 بعد از ظهر
خوب بعضی وقت ها صدا از جای سوییچ میاد و باید داخلش چند قطره روغن بزنی و با سوییچ داخلش بازی بدی
اگه از کلگی هم صدا باشه که با چسب 2طرفه برطرف کن

farzin
27-10-1392, 03:56 قبل از ظهر
با سلام به همگی، مجدد این پست را میذارم :
موتورم از زمانی که خریدم موقعی که چراغش روشنه وقتی حدودا تا 5000 تا گازش میدم ناگهانی دور موتورش رو کیلومتر میره تا 12000 دور میچسبه و با دکمه قرمز سمت چپ فرمون هم دیگه خاموش نمیشه فقط کمی نور چراعش کم و موتور روشن میمونه. اوایل وقتی با اسپری کنتاک شور دسته (منظورم بخش سمت راست فرمون موتور، کلیدهای کلیدسوئیچ و تنظیم نور (کم نور، نور چراغ) و سیم گاز بهش متصله.)را تمیز میکردم برای مدتی خوب میشد ولی حالا چند وقتیه دیگه از اسپری هم کاری بر نمیاد.

اگه هنوز مشکل موتورت حل نشده بگو تا راهنماییت کنم ... ( در مشاهده دوباره چند صفحه پیش این تاپیک متوجه شدم ، سوال این بنده خدا بی جواب موند ... )

mortyfor
27-10-1392, 05:01 بعد از ظهر
سلام
امروزکل کله چراغ و باکو در اوردم واچار کشی و صدا گیری کردم خیلی خوب شد تقرببا تمام صداها گرفته شد
ولی اون مورد که در قبل هم گفتم لرزش نوک عقربه دور موتور هنوز برطرف نشده در دور 5 شروع ودر دور 8.5 لرزش نوک عقربه قطع میشه
موتور صفره و700 تاکارکرده راهنمایی کنید
یه سوال دیگه مقدار شلی زنجیر چقدر باید باشد
ممنون

r.hasani7023
27-10-1392, 09:38 بعد از ظهر
سلام دوستان از اول همه چی خوندم یه سوال یه مدل 90 دیدم 4500کارکرد میگه 4500 قیمتش ظاهر خیلی تمیزه ولی باز شک دارم ؟ بعد دوستان برای شهر کار های روزانه دانشگاه موتور خوبیه ؟

soleymani
27-10-1392, 10:01 بعد از ظهر
موتور نرم و راحتی هست
و اینکه کارکردش پایین هست خوبه
حالا باید تمیزی و سالمی انجین رو نگاه کنی با این قیمت

r.hasani7023
27-10-1392, 10:46 بعد از ظهر
قیمتش بالاس؟

soleymani
27-10-1392, 11:14 بعد از ظهر
توی قسمت مشاوره باید بیان بشه این موضوع
ولی اگه موتور سالم باشه و همه موارد اوکی
4300

Alireza.BMW
28-10-1392, 12:41 قبل از ظهر
سلام به دوستان. این مدل جدیداش...خراب کرده اگه هم خاطرتون باشه دست نیرو موتوره. اینقد دست 2 در حدش تو نمایشگاه ها زیاده که نگو. خیلی آشغال در اومده تاپ اسپیدشم پایینه کیفیت قطعاتم همینجور من 160 خودمو با صفر این new ها عوض نمیکنم.فقط خوشکله اونم سلیقه ای هست. اکثرا طرح قدیمو خیلی بیشتر میپسندن و خریدو فروش نیو تو مشهد که ضعیفه

کوروش
28-10-1392, 01:38 قبل از ظهر
سلام به دوستان. این مدل جدیداش...خراب کرده اگه هم خاطرتون باشه دست نیرو موتوره. اینقد دست 2 در حدش تو نمایشگاه ها زیاده که نگو. خیلی آشغال در اومده تاپ اسپیدشم پایینه کیفیت قطعاتم همینجور من 160 خودمو با صفر این new ها عوض نمیکنم.فقط خوشکله اونم سلیقه ای هست. اکثرا طرح قدیمو خیلی بیشتر میپسندن و خریدو فروش نیو تو مشهد که ضعیفهدوست عزیز اپاچیه قدیم با طرح جدید هیچ تفاوتی از نظر انجین / شاسی و همچنین کیفیت قطعات و تاپ اسپید نداره------تنها فرقش عوض شدن کلگی-------تغییر شکل فلاپ ها-----و البته کمی خنک تر از مدل قدیمی------و ادیت شده با کربنه همین-------هیچ تغییری تو انجین نشده !!!-----مثل این میمونه که بخوان موتوری رو دوباره به بازار بدن برای سال جدید ولی از ترس فروش کم میان تغییر شکل میدن که تا حدودی عوام فریبی کنن

amir169
28-10-1392, 09:06 قبل از ظهر
با یه باک پر آپاچی جدیدا حدودا چند کیلومتر میشه رفت؟

mortyfor
28-10-1392, 01:59 بعد از ظهر
با یه باک پر آپاچی جدیدا حدودا چند کیلومتر میشه رفت؟

هنوز یک خط داشت رفتم بنزین زدم
485 تا رفته بود
بعد10تا زدم پر شد

- - - Updated - - -

سلام
یکی جواب بده
لرزش نوک عقربه دور موتور برای چیه و راه برطرف کردنش
ممنون

Alireza.BMW
28-10-1392, 05:15 بعد از ظهر
دوست عزیز اپاچیه قدیم با طرح جدید هیچ تفاوتی از نظر انجین / شاسی و همچنین کیفیت قطعات و تاپ اسپید نداره------تنها فرقش عوض شدن کلگی-------تغییر شکل فلاپ ها-----و البته کمی خنک تر از مدل قدیمی------و ادیت شده با کربنه همین-------هیچ تغییری تو انجین نشده !!!-----مثل این میمونه که بخوان موتوری رو دوباره به بازار بدن برای سال جدید ولی از ترس فروش کم میان تغییر شکل میدن که تا حدودی عوام فریبی کنن

والا من که ندارم طرح جدید اما 2تا سوار شدم که نزدیک 1ساعتیم دستم بوده جالب نبود سواری خشک و تاپشونم کشتمشون یکی شد 125 یکی شد 127 من با 160 خودم 136 رفتم مطمننا هم یه چی هس که طرح جدید دست دو در حدش با کارکردهای بسیار کم فراوونه

کوروش
28-10-1392, 06:50 بعد از ظهر
والا من که ندارم طرح جدید اما 2تا سوار شدم که نزدیک 1ساعتیم دستم بوده جالب نبود سواری خشک و تاپشونم کشتمشون یکی شد 125 یکی شد 127 من با 160 خودم 136 رفتم مطمننا هم یه چی هس که طرح جدید دست دو در حدش با کارکردهای بسیار کم فراوونه
اگر تعداد موتور سیکلت اپاچیه دسته دوم در حد خیلی زیاده به دلیل اینکه که مشتری احساس کرده این موتور تفاوت فاحشی با سری قبل داشته و فکر کرده که خیلی تغییرات توش ایجاد شده که بعد از خریدن متوجه این موضوع شده و اونو فروخته !!!
کلا باید به این جدیدا عادت کنید چون بازار دیگه کلا دسته این موتور هستش و مدل قدیمی دیگه تولید نمیشه !!!

Alireza.BMW
28-10-1392, 08:37 بعد از ظهر
والا چی بگم من که خوشم نیومد ازش. نه سواری نه قیافه نه صدا نه تاپ بکشیش به زور و با ویز ویز به 125 میرسه در بهترین شرایط. خدا رو شکر از این قدیمیا دارم اونم 160دش رو

farzin
28-10-1392, 09:42 بعد از ظهر
توی حرکت میلرزه یا وقتی دنده خلاص گاز میدین یا هر دو ؟ اگه هر دو ، اونوقت لرزششون یک اندازس یا متفاوت هست کدوم کمتره ، کدوم بیشتر ؟

soleymani
28-10-1392, 09:56 بعد از ظهر
دیگه از موتور 180 سی سی چه انتظاری داری
موتور رو برای راحتیش پول می دیم
این موتور ها همه تا 90 تا راحت و بی دردسر هستند و هندا تا 50 تا
اگه همش می خواید تاپ بزنید که هر موتوری دستتون باشه سره 6 ماه داغونه
بله تاپ رو چی بشه که بزنه وگرنه اگه سرعت بالا می خواید پول بیشتری خرج کنید.
طرف با هیو و دایلیم که 2 برابر پول آپاچی هست انقدر فشار نمی یاره
موتور در درجه اول برای راحتی هست نه ملاک اول سرعت البته توی این محدوده حجم های ایران

h0ssein
28-10-1392, 10:09 بعد از ظهر
کاملا با حرف محمدرضا موافقم ، متاسفانه اکثر ماها فکر میکنیم هرچی پول بدیم موتور هم باس بیشتر بره اصن هیچ چیز دیگه شو در نظر نمیگیریم نرم راحتی شتاب فوق العاده کیفیت خوب قطعات و و و و و ....
واقعا واسه کسایی که همچین طرز تفکری دارن متاسفم...

Alireza.BMW
28-10-1392, 10:52 بعد از ظهر
دوستان من منظورم مقایسه سری جدیدو قدیم بود. خودم فقط یکبار با آپاچیم تاپ زدم دیگه هم نزدم و نخواهم زد. چون همیشه گفتم و میگم این موتورا فقط واسه عشفو حاله نه تاپ زدن...اگه بخایم همش باش تاپ بزنی اونم از لاهاز مالی باهات تاپ میزنه

farshad 54
28-10-1392, 11:16 بعد از ظهر
دوستان به جای اینکه همش راجب اینکه اون موتور چند تا میره این موتور چند تا میره و آرنولد میزنه یا بروسلی و راکی میزنه یا چکی چان

بهتره مقایسه های بهتری راجب آپاچی قدیم و جدید داشته باشیم

از نظر من که هم طرح قدیمشو داشتیم و هم از جدیداش سواری گرفتم از لحاظ قدرت و شتاب و سرعت و اینا هیچ فرقی ندارن چون انجین و گیربکساشون یکیه

از لحاظ ظاهر هم به نظر من جدیدا خوشگل تره و به روز تره

حالا بعضیا عاشق جنسای عتیقن اون یه بحث دیگس و عشقشون محترمه

mortyfor
29-10-1392, 07:22 قبل از ظهر
توی حرکت میلرزه یا وقتی دنده خلاص گاز میدین یا هر دو ؟ اگه هر دو ، اونوقت لرزششون یک اندازس یا متفاوت هست کدوم کمتره ، کدوم بیشتر ؟
هم تو حرکت و هم وقتی که در جا گاز میدم بله لرزش به یک اندازه میباشد تو دورموتور 4.5 الی 5 شوع به لرزش و در دور 8 لرز قطع میشه
قیلش اصلااینطوری نبود از وقتی دادم اچار کشی فرداش اینطوری شد تا حتی کله چراغو باز کردم و پیچو مهره هاشو سفت کردم بازم نشد
و اینم بگم که زیرپا لرزش ندارم

farzin
29-10-1392, 01:14 بعد از ظهر
اگه کیلومتر مورد داشته باشه باید توی تمام دور ها باشه ، وقتی توی یک دور مشخص به این شکل در میاد ، پس این احتمال رو بیشتر میکنه که لرزش از انجین هست که به کیلومتر منتقل میشه ، و این بحاطر آچار کشی با آچارهایی هست که روی اونا عقربه آنالوگ یا صفحه دیجیتال نیست تا مقدار سفت کردن پیچ ها به اندازه باشه ، چون نمیدونیم کدوم پیچ رو بیش از حد سفت کردن شما یه کار میتونین بکنین اونم اینه که محل اتصال کیلومتر به بدنه رو زیر پیچاش واشر لاستیکی بزارین ،
این آسونترین و ممکن ترین کاره که میشه کرد ، امیدوارم که مشکل حل بشه

amir169
29-10-1392, 01:46 بعد از ظهر
چه شمعی برای آپاچی بهتره ؟

farshad 54
29-10-1392, 02:31 بعد از ظهر
شمع فابریک خودش

mortyfor
29-10-1392, 02:56 بعد از ظهر
اگه کیلومتر مورد داشته باشه باید توی تمام دور ها باشه ، وقتی توی یک دور مشخص به این شکل در میاد ، پس این احتمال رو بیشتر میکنه که لرزش از انجین هست که به کیلومتر منتقل میشه ، و این بحاطر آچار کشی با آچارهایی هست که روی اونا عقربه آنالوگ یا صفحه دیجیتال نیست تا مقدار سفت کردن پیچ ها به اندازه باشه ، چون نمیدونیم کدوم پیچ رو بیش از حد سفت کردن شما یه کار میتونین بکنین اونم اینه که محل اتصال کیلومتر به بدنه رو زیر پیچاش واشر لاستیکی بزارین ،
این آسونترین و ممکن ترین کاره که میشه کرد ، امیدوارم که مشکل حل بشه

خیلی ممنون از جوابت
امروز ظهز کیلومتر را از کله چراخ جدا کردم و موتور را روشن کردم ودیدم گاز که میدم دیگه لرزشی نیست
در ضمن محل خود کیلومتر واشرلاستکی داره
بنظر شما کدوم پیچ هارو شل کنم که لرزش به کیلومتر منتقل نشه
بد جوری حالمو گرفته
ممنون

0

amir169
29-10-1392, 03:17 بعد از ظهر
شمع فابریک خودش

شمع فابکریکش چه برندیه؟
به فروشنده بگم فابریک بده از کجا بدونم فابریکشو داده ؟
دو پلاتینه باشه یا تک پلاتینه؟

soleymani
29-10-1392, 03:30 بعد از ظهر
شمع فابریکش که بوش هست
2 پلاتینه

hamidreza_pahlavan
29-10-1392, 04:09 بعد از ظهر
دیدم این عکسا داره تو کامپیوترم خاک می خوره گذاشتم اینجا تا همه حالشو برن اخه دیدم عکسی از آپاچی طرح جدید نبود

یادش بخیر اون اولش که تازه اومده بود فکر می کردم ABS هستش :25r30wi: تو گمرکم از هر کسی می پرسیدم می گفت اره بابا ABS هستش!! بعدش 3 ریالیم افتاد که نه عزیزم از این خبرا تو این مملکت نیست

r.hasani7023
29-10-1392, 06:36 بعد از ظهر
ذوستان عزیز سلام اپاچی قابلیت نصب absداره؟ بنده یه موتور دیدم همه چیش خوبه فقط دوستان مکانیک میشناسن؟:29::17:

farzin
29-10-1392, 06:36 بعد از ظهر
mr.mortyfor

خیلی پیچها هستن که انجین رو به تنه متصل میکنن یا باید ببری دوباره پیش یه اوستایی اصولی و با دقت آچاری بزنه بهشون یا محل اتصالات کیلومتر رو هر اتصالی که از بدنه میرسه تا کیلومتر رو واشر لاستیکی اگه جا داره 2تایی بندازی !

mortyfor
29-10-1392, 07:50 بعد از ظهر
mr.mortyfor

خیلی پیچها هستن که انجین رو به تنه متصل میکنن یا باید ببری دوباره پیش یه اوستایی اصولی و با دقت آچاری بزنه بهشون یا محل اتصالات کیلومتر رو هر اتصالی که از بدنه میرسه تا کیلومتر رو واشر لاستیکی اگه جا داره 2تایی بندازی !

سلام
شما اوستاسراغ داری بما معرفی کنی
ممنون

Alireza.BMW
29-10-1392, 08:23 بعد از ظهر
اگه شما به آپاچی میگید عتیقه پس سی جی... میشه مال دوران ماموت ها...آره هرکسی یه سلیقه داره اما اینجا جدیدش رو نمیپسندن چون کیفیت قطعاتش پایینه و توش مشکل دار زیاده

farshad 54
29-10-1392, 08:59 بعد از ظهر
دقیقا همینطوره با توجه به اینکه الان تمام خودرو سازها چه موتور چه ماشین در صدد گرفتن سهم بیشتر از بازار و یا از دست ندادن سهمشون از بازار هستن مجبورن سال به سال تولیداتشون رو به روز کنن

و با توجه به همین موضوع دقیقا سی جی مال دوران ماموت هاس و پالس و آپاچی طرح قدیم متعلق دوران فتح علی شاه حساب میشه (با توجه به پیشرفت علم طراحی و به روز کردن تولیدات )

ولی یه مشکلی که این وسط ما ایرانی ها داریم چون آدمای وفادار و با معرفتی هستیم نمیتونیم از چیزای که قبلا داشتیم دل بکنیم و هر چیز جدیدی میاد میخوایم یه جوری بزنیم تو سرش و بگیم قدیمیاش بهتر بود

در کل اگه بخوایم با عقل و منطق به موضوع نگاه کنیم هیچ تولید کننده ای نمیاد یه کالای رو به روز کنه و بعد تر بکشه تو کیفیتش ( منظور از تولید کننده شرکت های بزرگ تولید کننده هست ها نه دوچرخه سازی مش

رمضون و پسران ) فکر هم نکنید شرکتهای tvs و باجاج تولید کننده الکی هست چون 80 درصد بازار هند دستشونه توجه کنید بازار هندی که یک میلیارد جمعیت داره به علاوه سایر کشورای آسیا که ایران هم جزوشه

پس اگر راجب یه چیزی نظر میدیم بهتره خوب فکر کنیم وگرنه همین جوری یه چیزی گفتن کار زیاد سختی نیست

ضمن اینکه مشهد بازار هدف این شرکت ها نیست بازار هدفشون ایران هست

موفق باشید

soleymani
29-10-1392, 09:16 بعد از ظهر
داشتم سایت تی وی اس رو نگاه میکردم به این مورد رسیدم و ترجمه کردم
کسی می تونه منظورش رو بگه؟
Fuel tank capacity ظرفیت مخزن سوخت 16.0 لیتر
Reserve capacity ظرفیت ذخیره 2.5 لیتر
Useable Reserve رزرو قابل استفاده 1.7 لیتر
اگه 2.5 لیتر ذخیره داره یعنی با همون 16 تا محاسبه شده و باک 13.5 میگیره +2.5
و اینکه از 2.5 چرا فقط 1.7 قابل استفاده هستش؟ بقیش چی می شه

farshad 54
29-10-1392, 09:30 بعد از ظهر
بقیش ته باکه که وقتی به اونجا برسه باید موتور رو کج کنی یه 300 متر بری دوباره کجش کنی دوباره 300 متر بری :29:

farzin
29-10-1392, 09:47 بعد از ظهر
اون یک و هفتش اونور باک میوفته که شما باید پیاده شین و موتورو کج کنین
.
.
تعمیرکار خوبی به این دوستمون معرفی کنین بچه ها ....

farshad 54
29-10-1392, 09:56 بعد از ظهر
من تعمیر کار خوب سراغ دارم ولی ترجیح میدم معرفی نکنم چون به چند تا از دوستان معرفی کردم رفتن صحبت کردن و وقت گرفتن بعدش نرفتن بیخودی ما این وسط خودمونو ضایع کردیم

farzin
29-10-1392, 11:19 بعد از ظهر
ای بابا ، این دیگه چه رسمشه .... آدرس تعمیرکارا توی تاپیکی مخصوصی نوشته نشده که به اونجا مراجعه کنن ؟ اگه هست لینکشو بزارین ...

mortyfor
29-10-1392, 11:43 بعد از ظهر
اگه تعمیر کار سراغ دارین بگین مگه ادم مریضه وقت بگیره بعد نره
ممنون میشم اگه ادرس و تلفن بگین
مال من فقط یه کار سرپایی داره

Alireza.BMW
30-10-1392, 12:11 بعد از ظهر
بنده منظورم tvs نیست .شما میدونید که دیگه آپاچی دست نیرو موتوره... بنده منظورم شرکتای تو ایرانه که بخاطر سود بیشتر هر کاری رو میکنند...دوست من 2.3 روز پیش یه سی جی تیز پر توس گرفت که الان دستگاه برق عوض کرده شمع عوض کرده و حتی کاربراتم عوض کرده. 2 الی 3 ماه پیشم بود اگه اشتباه نکنم یکی دیگه از دوستان هم آپاچس طرح جدید رنگ مشکی گرفت... که استارت موتور بعد 10روز خراب شد 1 قوطی برق بعد 1 ماه عوض کرد و کلا این موتور خیلی اذیتش کرد که مجبور شد و به ضرر فروختش رفت الانم یه پالس 200ns داره

r.hasani7023
30-10-1392, 01:45 بعد از ظهر
لطفا بگید میخام موتور بخرم باید به یه مکانیک توپ نشون بدم از نظر سلامت