ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Apache 180 & آپاچی 180

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Alireza
26-07-1390, 10:01 قبل از ظهر
موردی نداره حساس نشو

RED-LINE
26-07-1390, 04:23 بعد از ظهر
سلام به برو بچ
چند روز پیش چراغ چک موتورم روشن شد و دیروز بردمش برای سرویس دوم البته نه نمایندگی ها چون کارشون مزخرفه بعد از سرویس موتور میشه گفت حال اومد و تا حدودی هم سر و صداهاش افتاد ولی باز هم چراغ چکش روشن و خاموش میشه تعمیر کاره هم گفت مشکلی نداره من هرکاری کردم خاموش نشد . حالا می خواستم بدون اگه این چراغ در همین وضعیت باشه ایرادی نداره یا باید رفع بشه ؟
تا اونجائی که اطلاع دارم چراغ آچار فقط بر حسب کیلومتر روشن میشه،پس موتور مشکلی نداره.
مراحل خاموش کردن:
نیت کن
سوئیچو باز کن ولی استارت نزن
کیلومتر باید رو حالت معمولی باشه همون حالتی که پائینش کیلومتر کارکرد موتورو نشون میده.
دکمه پائینی رو بگیر با اختلاف نیم ثانیه دکمه بالائی رو هم بگیر.
از1تا12بشمار
الان باید خاموش شده باشه.

Mehrdad.y
27-07-1390, 08:14 قبل از ظهر
سلام
ممنون از همه دوستان خیالم راحت شد .
امیدوارم بتونم خاموشش کنم آخه وقتی چشمک میزنه میره تو اعصابم .
راستی اگه نتونستم خاموشش کنم از کجا باید بفهمم دفعه بعد چه وقت باید ببرم سرویس ؟

RED-LINE
27-07-1390, 04:02 بعد از ظهر
حتما میتونی باال توضیح دادم که.
سرویس هم گفتم که اون چراغ فقط بر حسب کیلومتر روشن میشه خودت ببین کی بردی سرویس یه کیلومتری تعیین کن سر همون کیلومتر دوباره ببر سرویس.

ariual
29-07-1390, 12:23 بعد از ظهر
با سلام.
من یه سوال داشتم.
موتور من از دوره موتور ۷ به بد یه لرزش بد ی پیدا می‌کنه.انگار که موتور می‌خواد بترکه.پیش هر کی‌ بردم نتونست درسش کنه.از آچار کشی‌ گرفته تا باز کردن خود موتورو سوپاپ و میللنگ.دیگه نمی‌دونم چی‌ کارش کنم.
اگه بتونین کمکمم کنین ممنون میشم.بعضیا که دیگه راهی‌ به ذهنشون نمیرسه میگن عادیه برای این موتور.شتاب موتور هم به شدت کم شده.اصلا موتور لاش شده.
لطفا کمک کنین...
ممنون

ghafari3
30-07-1390, 11:58 قبل از ظهر
سلام.

آپاچی که فلاشر نداره. نمیشه نصب کرد؟

یک سئوال دیگه:
از دوستان کسی میدونه چطوری میشه سنسور کیلومتر را باز کرد؟ بخش بالایی را میدونم. اون بخشی که به کنار چرخ جلو وصل شده منظورم هست

Kami
30-07-1390, 12:22 بعد از ظهر
سلام.

آپاچی که فلاشر نداره. نمیشه نصب کرد؟

یک سئوال دیگه:
از دوستان کسی میدونه چطوری میشه سنسور کیلومتر را باز کرد؟ بخش بالایی را میدونم. اون بخشی که به کنار چرخ جلو وصل شده منظورم هست
فلاشر روی هر موتوری میشه نصب کرد
سنسور کلبومتر جلوی چرخ رو هم میشه در اورد . باید نگاه کنی ببینی پیچی چیزی داره که محافظ روش در بیاد یا نه

ghafari3
01-08-1390, 10:13 قبل از ظهر
فلاشر روی هر موتوری میشه نصب کرد
سنسور کلبومتر جلوی چرخ رو هم میشه در اورد . باید نگاه کنی ببینی پیچی چیزی داره که محافظ روش در بیاد یا نه

سلام و تشکر از پاسخ شما.

میشه بگید کلیدی که برای فلاشر قرار می گیره چطوری هست و کجا قرار میدن؟ فکر نمی کنم کلیدهای فعلی فلاشر را ساپورت کنن

در ضمن حدوداً چقدر هزینه برمیداره؟

Kami
01-08-1390, 10:33 قبل از ظهر
سلام و تشکر از پاسخ شما.

میشه بگید کلیدی که برای فلاشر قرار می گیره چطوری هست و کجا قرار میدن؟ فکر نمی کنم کلیدهای فعلی فلاشر را ساپورت کنن

در ضمن حدوداً چقدر هزینه برمیداره؟
[Only registered and activated users can see links]

Mehrdad.y
02-08-1390, 08:30 قبل از ظهر
تا اونجائی که اطلاع دارم چراغ آچار فقط بر حسب کیلومتر روشن میشه،پس موتور مشکلی نداره.
مراحل خاموش کردن:
نیت کن
سوئیچو باز کن ولی استارت نزن
کیلومتر باید رو حالت معمولی باشه همون حالتی که پائینش کیلومتر کارکرد موتورو نشون میده.
دکمه پائینی رو بگیر با اختلاف نیم ثانیه دکمه بالائی رو هم بگیر.
از1تا12بشمار
الان باید خاموش شده باشه.

این کار رو کردم ولی نشد . میشه بگی این کار رو از کجا یاد گرفتی ؟ آیا کتابی هست که در این مورد نوشته باشه ؟

Alireza
02-08-1390, 11:07 قبل از ظهر
باتری رو در بیار دوباره وصل کن

RED-LINE
03-08-1390, 11:51 بعد از ظهر
این کار رو کردم ولی نشد . میشه بگی این کار رو از کجا یاد گرفتی ؟ آیا کتابی هست که در این مورد نوشته باشه ؟
وقتی کلید پائینی رو میگیری و بعدش هم کلید بالئی رو بعد 6-7ثانیه چراغ آچار به لحظه ثابت میشه بعد خاموش میشه ولی نباید ولش کنی تا دوباره یه چشمکی چیزی بزنه.
گفتم که نگهش دار از1تا12بشما من آپاچی های زیادی رو اینطوری خاموش کردم.
یام نیست والا از کجا یاد گرفتم.

Mehrdad.y
19-08-1390, 08:16 قبل از ظهر
سلام
دمت گرم درست شد البته با 15 ثانیه :29dz8zk:

راستی جدیدا به علت سردی هوا برای موتور تلق و سفره زیرش رو بستم ولی بعد از این که مسافت زیادی باهاش میرم احساس میکنم یه بویی شبیه بوی داغ شدن میاد و از کنار ( سمت چپ ) و زیر موتور اون قسمتی که دنده بهش وصله گریس ریخته بیرون می خواستم بدونم مشکلی نداره ؟ یا باید سفره زیر تلق رو باز کنم ؟ یا اصلا مربوط به اون میشه یا نه ؟

Mehrdad.y
23-08-1390, 08:21 قبل از ظهر
جریان چیه کسی دیگه اینجا نمیاد ؟!

BKING
23-08-1390, 08:48 قبل از ظهر
جریان چیه کسی دیگه اینجا نمیاد ؟!

حتما کسی سوالی نداره که نمیاد

شما اگه سوالی داری مطرح کن بهش پاسخ داده می شه

ghafari3
23-08-1390, 09:49 قبل از ظهر
سلام.

پاییز سال قبل یک روز هم بارون نیومد.

امسال توی آبان 2 روز موتور را آوردم بیرون

فکر می کنم بیشتر آپاچی ها پارک هستن توی پارکینگ

RED-LINE
25-08-1390, 02:18 قبل از ظهر
من تو باد و طوفان و بارون هم باهاش بیرون رفتم

Mehrdad.y
26-08-1390, 10:09 قبل از ظهر
جدیدا به علت سردی هوا برای موتور تلق و سفره زیرش رو بستم ولی بعد از این که مسافت زیادی باهاش میرم احساس میکنم یه بویی شبیه بوی داغ شدن میاد و از کنار ( سمت چپ ) و زیر موتور اون قسمتی که دنده بهش وصله گریس ریخته بیرون می خواستم بدونم مشکلی نداره ؟ یا باید سفره زیر تلق رو باز کنم ؟ یا اصلا مربوط به اون میشه یا نه ؟

ghafari3
26-08-1390, 10:57 قبل از ظهر
سلام.

سیستم موتور هوا خنک است. اگر جلوی خنک شدن انجین را میگیرد مشکل ایجاد می کند، در غیر اینصورت خیر. تجربه ای که در مورد cdi دارم اینه که به خاطر بستن گل گیر (اگر اشتباه نکنم) به گارد، بعد از یک مدت موتور روغن ریزی پیدا کرد. به نظر من در قسمتی که باد از جلو با انجین موتور برخوردمیکنه هیچی نباید باشه. بالاتر از اون فکر نمی کنم مشکلی باشه.

تا نظر اساتید چی باشه.

K.I.A
26-08-1390, 11:08 بعد از ظهر
بوهای خاصی و زیادی در این رابطه به مشام میرسه اول از همه که انجین به درجه حرارت بیش از حد میرسه و خوده همین حرارت باعث میشه که همین سفره یا گلگیری که جلوی انجین بسته میشه که جنسشون از پلاستیکهای زائد وباز یافتی هست بوش بلند شه چون طاغت گرمارو نداره و مورده بعدی روکشهای سیم ها و اتصالات و مواد در معرض حرارت گرما هست که بو میدن و در حال سوختن وبرشته شدن/و چون انجین حتما باید بهش هوا برسه و نمیرسه روغن داخل اون که تو این شرایط گرما باید 50 20 باشه و روغن مناسب که نیست وروغن داخل به نقطه حرارت سوختن میرسه و از یاتاقانها و رینگها میگزره و باعث روغن ریزی و... میشه و باعث سوختن واشر سر سیلندرو روغن سوزی جرم گرفتن انجین وکاهش راندمان و هزاران دلیل دیگه که فعلا به همینا بسنده کنید...پس بهتره که بی خیال گلی شدن بشید به نظر شما قیمت تاید بیشتره یا سر سیلندر و.....!!!

Mehrdad.y
29-08-1390, 08:57 قبل از ظهر
ممنون از دوستان نظر شما درست و منطقیه و باید ورودی هوا را باز بگذارم تا موتور خنک بشه

اهل گچین
30-08-1390, 09:24 قبل از ظهر
سلام به بروبچ من میخوام یه اپاچی 180 بخرم نظرتون چیه:297:

Kami
30-08-1390, 10:23 قبل از ظهر
صفحه 1تا 28 رو مطالعه کن در موردش اطلاعات کسب میکنی

ghafari3
30-08-1390, 11:39 قبل از ظهر

سلام.

موتور کم خرجیه (اگر تصادف نکنید)
خیلی کم مصرف (تقریباً در 100 کیلومتر 2 لیتر مصرف میکنه)
قیافش هم که ردیفه
و ...

بخرید که ضرر نمی کنید [Only registered and activated users can see links]

Kami
02-09-1390, 08:03 بعد از ظهر
باسلام خدمت دوستان
لطفا نظرات و تجربيات خودرا در رابطه با آپاچي 180بنويسيد
باتشكر

یادش بخیر
کنجی مینشست ترک من :25:

Kenji
02-09-1390, 08:59 بعد از ظهر
یادش بخیر
کنجی مینشست ترک من :25:

بلی بلی :297: یادم نمی ره یه بار با تک چرخ من رو روی زمین آسفالت کردید :29:

K.I.A
02-09-1390, 11:02 بعد از ظهر
این موتور سواره انگار رپسولشو دزدیدن با اپاچی داره دنبالش میکنه موتورشو پس بگیرتش!!!!

RED-LINE
03-09-1390, 01:30 قبل از ظهر
اینا تجربیات 12هزار کیلومتریه من با آپاچی180:
موتور کم خرجیه،جز لنت و روغن و آچارکشی هزینه دیگه ای نداره،اصلا خستت نمیکنه سواری نرمی داره ارگونومیش هم خوبه،ترمزای قابل اعتمادی داره با معکوس بهترم میشه،از نظر خر کاری یه نوع سی جی پیشرفتست:4chsmu1:،شتابش خیلی خوبه،تاپ اسپیدش 130-4تا،لاستیکای سری اره رو زمین خیس،دیسک عقب باید قلقش دستتون بیاد وگرنه یکم مشکل ساز میشه،صدای اگزوز در حد خودش قشنگه،گاردش خیلی خیلی خوب از موتور محافظت میکنه و موقع زمین خوردن میزان خسارت رو کاهش میده،کیلومترشم دیجیتاله و خیلی قشنگه،به تعویض روغن حساسه هر 1000تا روغن باید حتما حتما عوض بشه.
بازم سوالی بود در خدمتم.
صفرش هم 2.400گمرک در انواع رنگ ها.
صفر 160 هم نارنجی 2/200

matrixaidin
03-09-1390, 03:44 بعد از ظهر
صفرش هم 2.400گمرک در انواع رنگ ها.
صفر 160 هم نارنجی 2/200
كي قيمت گرفتي؟؟
مال خودت به سر و صدا نيافتاده؟

RED-LINE
03-09-1390, 04:16 بعد از ظهر
قیمتا مال دیروز ساعت 6بعد از ظهره کاملا آپدیت هست.
سر و صدا بعضی وقتا با سرعت از روی سرعت گیر رد بشم یه صدای نامعلومی از عقب موتور میاد که وقتی دو ترک یا سه ترک باشم قطع میشه ولی در کل نه صدای خاصی نداره.

matrixaidin
03-09-1390, 09:44 بعد از ظهر
3 ترک
دادا مگه سی جی
نه منظورم از انجین
بعد از 12000 کارکرد صداش عوض نشده؟؟

RED-LINE
04-09-1390, 12:55 قبل از ظهر
نه صداش همونه که بود.

matrixaidin
04-09-1390, 12:33 بعد از ظهر
پس چی میگن که اپاچی انجینش زود به سر و صدا میفته؟

RED-LINE
04-09-1390, 04:53 بعد از ظهر
...شعر تلاوت میکنن.
آپاچی رفیقم 28تا راه رفته هر هفته شماله باهاش انجینش از من نرم تر کار میکنه(تیکه آخر مثال نقض بود:4chsmu1:)

Kami
07-09-1390, 09:35 بعد از ظهر
یکی از بهترین موتور های شهری اپاچی هستش
هندلینگ عالی و کم خرج
با این موتور اگر درست رفتار کنین راحت تا چند سال عمر مفید میکنه
روز به روزم که اپشن های مختلف روش میزارن

OMID2800
18-09-1390, 02:10 بعد از ظهر
سلام یک سوال موتور من چرا سرعتش به 105 تا نمیرسه مدل 89 هست کلا سیم گازش مشکل داره اینو میدونم 13000 تا هم راه رفته صفحه عوض نکردم دور موتور بالا نمیاد تا قبل خط قرمز میمونه زور میزنه
کاربراتور رو تمیز کردم هیچ مشکلی نداره یک قسمت وصل هست به سیم گاز زیر باک اون چیه بعد شمع من تو سر هست شمع بهتر سراغ دارید

K.I.A
18-09-1390, 02:28 بعد از ظهر
90درصد ایراد رد کردن صفحه کلاچ که تو فشار و سرعت بالا صفحه ها اصطحکاک ندارن و رد میکنند اگر دیر عوض کنی به جاهای دیگه هم صدمه میزنه مثل بلبرینگ های دو شاخ کلاچ و شفت و....

bahador
04-10-1390, 08:53 قبل از ظهر
آقا ما دیشب یه صفرش و خریدیم بالاخره :d

Kami
04-10-1390, 10:11 قبل از ظهر
آقا ما دیشب یه صفرش و خریدیم بالاخره :d
مبارک باشه
فقط خوب اب بندیش کن

bahador
04-10-1390, 10:31 قبل از ظهر
نوکرم ****** جون
حاجی این تایپیک آبندی و پیدا نمیکنم ؟
اگه راهنمایی کنید برا آبندی که خیلی خوبه استفاده میکنیم از راهنمایی دوستان ;)

Kami
04-10-1390, 10:44 قبل از ظهر
نوکرم ****** جون
حاجی این تایپیک آبندی و پیدا نمیکنم ؟
اگه راهنمایی کنید برا آبندی که خیلی خوبه استفاده میکنیم از راهنمایی دوستان ;)

RED-LINE
04-10-1390, 02:40 بعد از ظهر
سلام مبارکه.
قیمتش چند شده؟بیمه اش چقدر؟

bahador
04-10-1390, 03:35 بعد از ظهر
redline مرسی داداش
حاجی سفید که رفته بالا لامصب. 2450 اگه گیر بیاد طرف خرید قبلش باشه منصف باشه وگرنه 2500
من اول سفید 3000تا کارکد برداشتم طرف رفیقم بود)(90) فرداش بردم بهش پس دادم یه قرمز صفر برداشتم
کارکده راضیک نکرد حاجی
قرمز 2400 تا 2450
من 2350 یه جا پیدا کردم اون و برداشتم

RED-LINE
05-10-1390, 09:02 بعد از ظهر
ای تف تو ذات کثیفشون رو آپاچی هم میخوان 300تومن کوفت کنن.
من آپاچی 90 رو 2/100خریدم صفر خشک!اون موقع 89 که مونده بود رو دستشون رو 1/900هم پیدا کردم سفید صفر خشک.
روغن موتول بریز روغن خوبیه من همیشه میریزم.
آب بندی هم زیاد بهش گاز نده اولش فکر میکنی هار شده ولی بعده 10-20هزار تا تاثیر خودشو نشون میده.
من متعادل آب بندی کردم معمولی بهش گاز دادم الان 12/500تا رفته چند روز پیش با یه آپاچ که 6تا کارکرده بود انداختم تا دنده 3بغل هم بودیم.
بهش برس آچارکشی به موقع پیش موتورساز خوب،شمع سوزنی اصل هم بندازی خوبه.
فیلتر روغنم چون موتور صفره سعی کن بعده هزار تا عوض کنی.
راستی نمایندگی هم ببری واسه سرویس اولیه بد نیست من بردم امام حسین خیابون صفا انجین و کاربرات رو که عالی تنظیم و فیلر کرده بودن بقیش هم بد نبود در کل مفت باشه کوفت باشه.
راستی اون موقع 30تون میگرفتن انجین و گیربکس رو تا 5هزار تا گارانتی میکردن و تا 5هزار تا هر دفعه چراغ آچار روشن میشد یه آچارکشی مجانی داشتی پیششون،من اینکارو نکردم ولی شما آمار بگیر ببین اگر هنوز هست این حالت ارزشه 30تومنه داره +اینکه گیربکس و انجین و گارانتی میکنه برات.

bahador
06-10-1390, 09:28 قبل از ظهر
red-lineحاجی دمت گرم خیلی اطلاعات خوبی بود
تو آبندی دور موتور پنج و شش دنده عوض کنم خوبه دیگه ؟ ها؟ تا چند کیلومتر با این تفاسیر برم ؟
بعدس تو آبندی بهتره سرعت و بالای 100 نبرم ؟ یا اینکه ربطی نداره ؟

RED-LINE
06-10-1390, 01:50 بعد از ظهر
آره همون 5 و 6خوبه.
تا 1000،1500تا اینطوری برو.
سرعت رو نمیدونم ولی باید ببینی تو دنده 5 رو سرعت 100دور موتور کجا قرار میگیره.

RED-LINE
08-10-1390, 12:50 بعد از ظهر
هر کی موتورش از 2هزار تا بیشتر رفته فیلتر هوارو در بیاره با این روشی که یکی از دوستان تو تاپیک روان تو سایت همسایه گفت بشوره:
مقداری کافی بنزین بریزید تو کیسه فریزر سپس فیلتر هوارو بندازید تو کیسه لگد و مشت و مالش بدید بعد از 1دقیقه بنزین میشه رنگ قیر.
بعد با تاید بشوریدش و اگر عجله دارید با سشوار خشکش کنید ببندید رو موتور.تفاوتش واقعا محسوسه.

matrixaidin
08-10-1390, 01:15 بعد از ظهر
نفس موتور خیلی باز میشه ولی بعدش باید یکم روغنیش کنی که صدا موتور بهتر بشهاگه روغنی نکنی احساس میکنی موتور داره خشک کار میکنه نمیدونم چرا

---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

تو تاپیک پالس ۱۸۰ جانسون هم گفته بود بچه ها خیلی جواب گرفتن

RED-LINE
08-10-1390, 01:17 بعد از ظهر
من جای روغن زدم مرحله آخرو انجام ندادم و با تاید نشستمش فقط گذاشتم خشک شد چربی بنزین به مقدار کافی روش موند.

matrixaidin
08-10-1390, 01:31 بعد از ظهر
صدا موتور خشک نشده؟

RED-LINE
08-10-1390, 02:58 بعد از ظهر
نه مثل قبله.

جانسون
08-10-1390, 10:34 بعد از ظهر
رد لین درسته منم دقیقن کاره تو یبار انجام دادم ولی بعده 1 ماه دوباره مسه قبل نیس دوباره باید بشوری..... ولی وقتی با تاید بعده بنزین میشوری سیاهیاش میره ک اون چربی کثف قبلی میره و یکم روغن میزنی موتور بهتر نفس میکشه مشتی گاز میخوره.... من هر 2تا راهو امتحان کردم هیچی مثله شستن با تاید بعد بنزین نیس از وقتی علی رضا موتورو دست زد ایدن موتور رو دنده 1 راحت 2 ترک یا یترک با نیش گاز میاد بالا تعادل بگیرم 3 4 متر میره

RED-LINE
09-10-1390, 12:20 قبل از ظهر
علی جون ما اسم داریم محمد..
آهان پس با تاید میشورمش یه هفته دیگه الان دستم زخمه.
علیرضا کیه هان هان هان؟
کلیپ تک چرخ با آر تی آر کوچولو رو دارم آپ میکنم

matrixaidin
09-10-1390, 01:03 قبل از ظهر
محمد جان شما کدوم سمتین؟؛)

bahador
10-10-1390, 11:42 قبل از ظهر
یه مشکلی پیش اومده
وقتی دنده تو 1 هست ی صدایی میده (تق تق ) :gigglesmile:
و اینکه گاهی وقتی خلاص میکنم با اینکه چراغ N روشن است کلاج و ول میکنم خاموش میکنه !
موتور صفر نا سلامتی
چذا اینطوری میشه ؟
میشه گفت برا کلاج هست ؟
یعنس اگه کلاج و ریگلاژ کنم درست میشه ؟

matrixaidin
10-10-1390, 11:56 قبل از ظهر
تق تق شدید؟؟؟؟:297:

bahador
10-10-1390, 12:15 بعد از ظهر
نه حاجی تق تق کوچولو ریز یواش
نور چراغمم کم و زیاد میشد
دیشب تو فرحزاد اینطوری شد !

bahador
10-10-1390, 03:52 بعد از ظهر
یه مشکلی پیش اومده
وقتی دنده تو 1 هست ی صدایی میده (تق تق ) :gigglesmile:
و اینکه گاهی وقتی خلاص میکنم با اینکه چراغ N روشن است کلاج و ول میکنم خاموش میکنه !
موتور صفر نا سلامتی
چذا اینطوری میشه ؟
میشه گفت برا کلاج هست ؟
یعنس اگه کلاج و ریگلاژ کنم درست میشه ؟

matrixaidin
10-10-1390, 04:44 بعد از ظهر
كلاج و ريگلا‍‍ژ بكن ببين درست ميشه
مشكوك ميزنه
موتور صفر و از اين ادا بازيا:297:

RED-LINE
11-10-1390, 12:17 قبل از ظهر
رفیق شمارمو برات پخ کردم فردا شب میبینمت.

RED-LINE
11-10-1390, 11:07 بعد از ظهر
امشب رفتیم رفیقمون رو دیدییم.خوشحال شدم داداش.
فکر کنم یکی دو روز دیگه بارون بزنه لاستیک عقب موتور من تموم بشه!برن اوت زدم در حد تیم ملی مه گرفته بود خیابونو :دی

RED-LINE
15-10-1390, 02:13 بعد از ظهر
خوب آمدیم: این دوفروند کلیپ تک چرخ با آر تی آر هست. [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] و این هم لاستیکی که بریدم واسه کلگی. ابتدا تشریف میبرید یک موتورسازی یا آپاارتی یدونه تیوپ خراب تهیه میکنید. سپس به اندازه دور کلگی از قسمت داخل نقاب(عکس رو نگاه کنید متوجه میشید)نوار تیوپ میبرید ترجیحا باریک و دولایه. سپس دو عدد پیچ آچار خور سمت چپ و راست کلگی رو باز میکنید،توجه داشته باشید که زیاد به کلگی فشار نیارید که از اون پائین فقط به دوتا پایه پلاستیکی بنده و احتمالش هست بشکنه(مسئولیتش با خودتون!) سپس در اقدامی انتحاری تیوپ بریده شده رو به همراه چسب 1.2.3 بین نقاب و کلگی میچسبانید. بعد از اون هم دوباره پیچ خای کلگی رو میبندید موقع بستن چون تیوپ باعث شده یکم فاصله بیفته باید فشار بیشتری بیارید تا جای پیچ درست قرار بگیره. کار سختی بود انصافا!!! یه منبع تولید صدا دیگه هم هست که در آینده بهش میپردازم. عکس ها: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) کلیک کنید سایزشون بزرگ میشه.

ghafari3
17-10-1390, 11:22 قبل از ظهر
سلام.

دو تا مشکل:

از توی چرخ جلو وقتی سرعت کم میشه، گاهی اوقات یه صداهایی میاد (صدای vvooooovvvvvv [Only registered and activated users can see links]). باید ببرم چرخ را باز کنن؟ بلبرینگی چیزی داره این چرخ جلو؟

توی این 3 ماه 10 روز بیشتر موتور را بیرون نیاوردم. فقط روغن عوض کردم و استارت زدم که باتری خالی نکنه. جدیداً خوب گاز نمیخوره. باید مدام دنده معکوس برم تا سرعت بالا بره. انگار موتور خفه کار می کنه. دوستان در مورد کاربراتور آپاچی اطلاعاتی دارن؟ باید تمیز بشه یا چیزی تعویض بشه؟

پیشاپیش ممنون

bahador
17-10-1390, 11:52 قبل از ظهر
ممد جووووون اونی که یه چرخ میزنه کیه ؟
:3:موتورش که شبیه موتور تو نکنه خودتی

RED-LINE
17-10-1390, 12:19 بعد از ظهر
نه دیگه حاجی من 4تای اون هیکل دارم :دی
موتورش مال منه.
باید خوب گرم بشه موتور وگرنه خفه کار میکنه،
فیلتر هوارو هم اگر موتورت بیشتر از 2هزار تا کارکرده حتما با بنزین بشور خیلی تاثیر داره.

RED-LINE
20-10-1390, 11:54 بعد از ظهر
RTR180 is my best friend
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

بیشترم میرفت ولی اتوبان شلوغ بود جای دوتاگردو به دوتا هندونه نیاز داشت.:gigglesmile:
اون اولا که صفر بود 134تا بود تاپ اسپیدش

bahador
21-10-1390, 09:38 قبل از ظهر
حلالت باشهههههههههههه:icon_pf (95):

ghafari3
21-10-1390, 01:30 بعد از ظهر
سلام.

دو تا مشکل:

از توی چرخ جلو وقتی سرعت کم میشه، گاهی اوقات یه صداهایی میاد (صدای vvooooovvvvvv [Only registered and activated users can see links]). باید ببرم چرخ را باز کنن؟ بلبرینگی چیزی داره این چرخ جلو؟

توی این 3 ماه 10 روز بیشتر موتور را بیرون نیاوردم. فقط روغن عوض کردم و استارت زدم که باتری خالی نکنه. جدیداً خوب گاز نمیخوره. باید مدام دنده معکوس برم تا سرعت بالا بره. انگار موتور خفه کار می کنه. دوستان در مورد کاربراتور آپاچی اطلاعاتی دارن؟ باید تمیز بشه یا چیزی تعویض بشه؟

پیشاپیش ممنون

سلام.

در مورد گاز نخوردن موتور، بردمش پیش یکی از دوستان، چتری کاربراتور را عوض کرد (5500 تومان قیمتشه) مشکل کامل حل شد حتماً اگر یکسال یا بیشتر از عمر موتور میگذره تعویض کنید که خیلی خیلی تاثیر داره. موتور مثل روزهای اول شد.

RED-LINE
21-10-1390, 02:12 بعد از ظهر
دیافراگم کاربراتور هست منم تازگیا عوض کردم.

میخوام در آینده ر صفحه عوض کنم شمع سوزنی اصل بهترین جنس رو بندازم،دیافراگمش رو با مال زد ایکس عوض کنم،احتمال خورشیدی عقب و جلو+زنجیر رنتال اگر بهش بخوره،اگزوز اسپورت+کاتالیزور رو در بیارم موتورسازمم انگولک های لازم رو انجام بده.

.:ALIREZA NADERI:.
21-10-1390, 02:27 بعد از ظهر
به درخواست
دوستان rtr سوار !
گل
موتورتون خیلی خوبه.حالشو ببرین من که بخام اگه یه روز بین پالس 180 و اپاچی 180 یکی رو انتخاب کنم اپاچی رو انتخاب میکنم !
اگر امکان داره یکی رو بنشونید ترکتون و بگین از نحوه کلاج گرفتن و گاز دادنتون فیلم بگیریه یه درخواست یه بار خیلی اروم کلاج رو ول کنید و اروم راه برید یه بار هم اسپورتی راه برید و کلاج رو زود تر ول کنید

igf1
23-10-1390, 06:10 بعد از ظهر
سلام،

ممنون از پاسخ در مورد چراغ بنزین.
من موتور رو بردم پیش یکی که تو تهران دکترای آچارکشی و تعمیر آپاچی داره، توش روغن Trane ریخت با یه قوطی کوچیک حاوی افزودنی دیگه، مارکش رو نمیدونم روش نوشته بود Engine Treatment تو مایه های مراقبت از موتورو اینا. فکر هم می کنم این رو تابستون ها اضافه می کنه. بعد از روغن عوض کردن صدای موتور کلا تغییر کرد. سواری ش رو نمی دونم چون چه قبل و چه بعد از تعویض گاز بهش نمیدم. بچه هنوز 700 تا رفته :25r30wi:

سلام روغن انجین رو ازکجا پیدا کنم

23-10-1390, 06:15 بعد از ظهر
روعن فروشی.
و مکانیک موتور حتما باید داشته باشه.

D@Ni
23-10-1390, 07:31 بعد از ظهر
نظر یادتون نره دستکاری شده توسط جانسون ... سوالی بود خودش بعداً میتوضیحه پیشنهاد میشه حتماً دان کنید .... آورین

مدیافایر با حجم 1.3 mb

igf1
23-10-1390, 10:28 بعد از ظهر
روعن فروشی.
و مکانیک موتور حتما باید داشته باشه.

داداش ولی پرسیدم هم ازگمرک هم ازروغن فروشی نداشتند.ادرس تو کمرک داری روغن انجین بفروشه مرسی

Alireza
23-10-1390, 11:31 بعد از ظهر
اسپم نکنید
خیر درست نیست

matrixaidin
24-10-1390, 04:20 بعد از ظهر
فقط تیونینگ موتور و ببین حالشو ببررررررررررررر:pm1:

RED-LINE
24-10-1390, 04:46 بعد از ظهر
آیدین صولتی دیگه حال نمیده من اول تابستون اینطوری کرده بودم. الان فابریکه فقط rtrهای روی باک و فالپ یه رنگ خاصه..

matrixaidin
24-10-1390, 05:51 بعد از ظهر
اینم واسه رفیقم بود
این سومین اپاچی بود که درست کرده بود تابستونم فروختش 2.000.000
ولی خداییش این یکی خیلی ناز شده بود

RED-LINE
25-10-1390, 08:16 بعد از ظهر
دیشب آر تی آر بعد از دوماه با اصرار های فراوان منو مجبور کرد ببرمش حموم!یکساعتی مشغول بودم با آب گرم..:دی
5914

kourosh_bandit2
01-11-1390, 12:11 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز. تازه عضو شدم منم اپاچی 180 سفید دارم 6000 کار کرده روغن اخری که ریختم 10w40 مارک max power ساخت المان هم واسه ماشینای بنزینی هم گازوییلی. روغنش حرف نداره با تک استارت صبح زود روشن دنده ها عالی جا میره امتحانش کنی قوطیشم خاکستری رنگه لیتری 8 تومن

Kami
01-11-1390, 12:14 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز. تازه عضو شدم منم اپاچی 180 سفید دارم 6000 کار کرده روغن اخری که ریختم 10w40 مارک max power ساخت المان هم واسه ماشینای بنزینی هم گازوییلی. روغنش حرف نداره با تک استارت صبح زود روشن دنده ها عالی جا میره امتحانش کنی قوطیشم خاکستری رنگه لیتری 8 تومن
با عرض سلام و خوش امد گویی به شما کاربر عزیز
امیدواریم در کنار دیگر کاربر ها از اطلاعات یکدیگر استفاده کنید
تاپیک مربوط به روغن [Only registered and activated users can see links]

kourosh_bandit2
01-11-1390, 12:15 قبل از ظهر
یک سوال: بر چسب های روی فلاپ هار رو میخوام مشکی کنم با دوره نارنجی کجا باید ببرم؟ کی انجام میده؟ همینا مه شبرنگ درست میکنن؟ و دوم اینکه دور رینگ روهم میشه عوض کرد؟ چقدر خرجش میشه؟ راستی روغن ترمز اپاچی چرا قرمز رنگه؟ من فقط ابی و زرد و شیری رنگ دیدم ولی قرمز ندیدم. روغنش مخصوصه؟

---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

خیلی ممنونم دوست عزیز:20:

RED-LINE
01-11-1390, 12:15 قبل از ظهر
خوش اومدی عزیز.
من نزدیک 10هزار کیلومتری میشه از موتول استفاده میکنم و راضی هستم روغن کم نمیکنه مثل کاسترول که روغن موتورم شده بود500cc(!)و دنده ها هم نرم جا میره صبحا هم لمس دکمه استارت کافیه.

kourosh_bandit2
01-11-1390, 12:22 قبل از ظهر
ممنون redline عزیز. من الن پیچ تنظیم کلاچم طرف انجین کاملا وسط قرار داره و حس میکنم موتور شتاب انچنانی نداره اصولا اپاچی راحت سرش میاد بالا مال شما دوستان چطوره؟

RED-LINE
01-11-1390, 12:24 قبل از ظهر
محمد هستم عزیز.
کلاچت احتمالا خلاصی زیاد داره باید از وسط یکم بالاتر ول کنه اگر دفترچه اش رو مطالعه کنی توضیح داده چطوری تنظیم کنی.
مال من تو 1جلوش میاد باال ولی تو 2اصلا.

kourosh_bandit2
01-11-1390, 12:28 قبل از ظهر
؟؟؟چی شد؟؟؟

RED-LINE
01-11-1390, 12:33 قبل از ظهر
برچسب ،از سمت مولوی که میری به سمت میدون گمرک 3تاکوچه مونده برسی به میدون دست راست کوچه جوادی ،ته کوچه گاراژ هست میری داخل گاراژ سمت چپ یک مغازه هست کلا برچسب طراحی میکنه از سی جی بگیر تا سی بی برچسب میزنه.
کارشم خوبه عکس صفحه قبل rtrرو فلاپ من رو دقت کنی آبی رنگ هستش که کار خودشه.

دور رینگی هم داره ولی گرون میگیره 15تومن،تو همون گمرک بگردی پیدا میشه 3.4هزارتومنیش،روغن ترمز هم من هرچی دیدم قرمز بوده..

kourosh_bandit2
01-11-1390, 12:35 قبل از ظهر
مرسی محمد جان من یک کنسول جلو پلس 220 دارم میخوام بنداز رو اپاچیم. نظرت چیه؟ کیلومتر 220 یکم از اپاچی قشنگ تره. روغن ترمز چی میریزی؟ چه مارکی؟

RED-LINE
01-11-1390, 12:40 قبل از ظهر
نه به نظرم زشت میشه من کلا از پالس بدم میاد حالا اینکه بندازیش رو آپاچی..
روغن ترمز که نیزا به تعویض نداره فقط باید چک بشه مارکشم فرق چندانی نداره فقط استاندارد dot3/dot4رو داشته باشه.

Kami
01-11-1390, 12:43 قبل از ظهر
بحث در مورد تعویض کیلومتر شمار و ... در این تاپیک [Only registered and activated users can see links]

kourosh_bandit2
01-11-1390, 12:47 قبل از ظهر
من وینر 200 پیشرو پارس 200 پالس 220 کسیر 150 و حالام اپاچی 180 دارم. دستم بنده دانشگاهه وگرنه میچیدمش توپ. نئون میزدم تو کاسه چراغش زنون میبستم زیرشو نور سفید یخی با ال ای دی مینداخم. یک اگزوز پرسید 350 تومن طرف میگفت خیلی خوش صداس از تایلن سفارش میده میارن نمیدونم ارزش داره یا نه

kourosh_bandit2
01-11-1390, 10:01 قبل از ظهر
دوستان یک تجربه: اگه دور موتور باالا دنده میدید نگاه کنید اگه عقربه انالوگ دور موتور میلرزه و روی صفحه میخوره یا لرزش کنسول رو برطرف کنید یا دور بالا دنده ندید چون 160 دوستم عقربش از جاش در اومد و اویزونه تو کیلومتر . هنوز وقت نکردیم نگاه کنیم ببینیم که میشه باز کرد و جاز زد یا نه. ولی در کل اروم با موتورتون برید. صبح ساعت 8 یک عدد پالس 200 سوسک گردید. از 1 تا 4 جلو بودم به صورتی که لاستیک جلوش دمه پلاکم بود بیچاره رنگش رفته بود:30::1tongue: عشق است اپاچی و اپاچی سواران..... اقا توهین به پالس سواران گرامی نکردما کلی گفتم

kourosh_bandit2
01-11-1390, 01:30 بعد از ظهر
6205 امروز چراغ کوچیکاشو عوض کر6207م6206

Kami
01-11-1390, 02:11 بعد از ظهر
قربانت عزیز راستی من پیشرو پارس مشکی داشتم سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکی بکنم
هر موتور تاپیک جداگانه داره
در تاپیک اختصاصی هر موتور بحث و گفتگو کنید

02109002
01-11-1390, 02:12 بعد از ظهر
دوستان یک تجربه: اگه دور موتور باالا دنده میدید نگاه کنید اگه عقربه انالوگ دور موتور میلرزه و روی صفحه میخوره یا لرزش کنسول رو برطرف کنید یا دور بالا دنده ندید چون 160 دوستم عقربش از جاش در اومد و اویزونه تو کیلومتر . هنوز وقت نکردیم نگاه کنیم ببینیم که میشه باز کرد و جاز زد یا نه. ولی در کل اروم با موتورتون برید.

کوروش جان به طور حتم فنر زیر صفحه که باعث گردش عقربه میشه بریده و نمیشه تعمیرش کرد و باید عوض شه

kourosh_bandit2
01-11-1390, 02:25 بعد از ظهر
اقا این اپاچی 247 که میگن چیه؟ اومده؟ عکس کسی ازش داره؟ چه قیمته؟

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

ای وااااااااااااااااای 60 ت موند رو دست دوستم:icon_pf _99_:

kourosh_bandit2
01-11-1390, 04:01 بعد از ظهر
بروبکس اپاچی سوار انشا الله بی حرف پیش تا 2 هفته دیگه چراغ جلو رو نئون میزنم عکسشم میذارم:14:

kourosh_bandit2
04-11-1390, 12:13 قبل از ظهر
سلام کسی موتور سنگین مثل بندیت 250 سراغ داره که بشه با اپاچی 180 سفید زد؟ یعنی اونو داد اونو گرفت؟ اپاچی من 5800 کار کرده سفیدم هست تا برج 6 سال 91 بیمه داره[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]). اگر کسی چیزی سراغ داره بهم بگه ممنون میشم

04-11-1390, 12:46 بعد از ظهر
دیروز داشتم با دوچرخه میرفتم درسه یه دفعه دیدم یه یارو با کلاه خیلی قشنگ سوار اپاچی ار تی ار تخته کرده کلم چرخید چه صدای خوبی از اکزوزش میومد!
:icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::wall3::wall3::wall3:
کسی هست موتورمو 1 تومن برداره ؟

02109002
04-11-1390, 03:49 بعد از ظهر
علیرضا اگه میخوای بفروشیش یه تاپیک بزن مشتریاش پیدا میشن

04-11-1390, 05:00 بعد از ظهر
امروز رفتم یه چرخی باهش زدم! :2gwb921: چون بعد از چند روز سوار شده بودم همش تخته میرفتم نه بابا موتور جون داری هست ! البته اپاچی صداش منو جذب کرد ! وگرنه اگر به 130 تا رفتنشه که من 130 تا رو رفتم! با همین رادیسون.!
همون براوو رو بگیرم !
:mypersianforum (531
دم دستی باشه اینم باشه دوچرخه هم باشه عالی میشه !
اپاچی و صداش عشقه!
موتور من هم بی کلاج و مصرف بودنش رو!

Ali Apache
04-11-1390, 11:04 بعد از ظهر
سلام به همه امروز 4 بهمن 90 زنگ زدم شرکت چهانرو آپاچی 180 شده 25500 به نطرتون بخرم ؟:hippie7:

جانسون
04-11-1390, 11:12 بعد از ظهر
علی رضا یکم فک کن بعد مقایسه کن چیو با چیو جی افه منم استادی تو روندن کاب ..... حوصله بحث و کل کل ندارم سری بعدی فک کن بعد پست بزن ok

Ali Apache
04-11-1390, 11:22 بعد از ظهر
زنگ زدم جهانرو گفت آپاچی abs بعد عید میاد وایسم بیاد یا نه همین 180 رو بگیرم ؟

RED-LINE
05-11-1390, 12:03 قبل از ظهر
مهر پارسال قرار بود بهمن بیاد مهر امسال قرار بود این ماهی که توش هستیم بیاد
و....

kourosh_bandit2
06-11-1390, 12:14 قبل از ظهر
بچه ها امروز یک 220 سوار شدم اصلا حال نکردم فرمون افتضاح ترمزا داغون تازه خیر سرش تازه لنت عوض کرده بود فرمونش که انگار چرخ سه مار سوار شدی یا از این مگنا 80. خیلی بد دست بود تنها خوبیش نسبت به اپاچی این بود که دنده ها جون دار تر بود و بیشتر گاز میخورد اما شتاب اصلا خوب نبود تازه اگزوز 7 رنگم روش بود اما خوشم نیومد

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

خدا وکیلی وینر 200 هم کنسول ثابته ولی خوش دسته پالس که اصلا خوب نبود فلاپش و کنسول جلو خیلی کشیدس یک حالی بود

Kami
06-11-1390, 12:16 قبل از ظهر
بچه ها امروز یک 220 سوار شدم اصلا حال نکردم فرمون افتضاح ترمزا داغون تازه خیر سرش تازه لنت عوض کرده بود فرمونش که انگار چرخ سه مار سوار شدی یا از این مگنا 80. خیلی بد دست بود تنها خوبیش نسبت به اپاچی این بود که دنده ها جون دار تر بود و بیشتر گاز میخورد اما شتاب اصلا خوب نبود تازه اگزوز 7 رنگم روش بود اما خوشم نیومد

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

خدا وکیلی وینر 200 هم کنسول ثابته ولی خوش دسته پالس که اصلا خوب نبود فلاپش و کنسول جلو خیلی کشیدس یک حالی بود
کاربر گرامی
هر بحثی تاپیک خودشو داره
اینجا تاپیک اپاچی 180 هست نه پالس 220 یا وینر 200
اگه نیاز به مقایسه دارن این موتور ها میتونید به قسمت مقایسه مراجعه کنید

Alireza
06-11-1390, 12:18 قبل از ظهر
دوست عزیز تو پست زدن دقت بیشتری کنید این تاپیک مربوط به اپاچی 180 هستش نه 220 و وینر 200...

Ali Apache
07-11-1390, 01:13 قبل از ظهر
اقا يكي جواب مارو بده مي خوام اپاچي ١٨٠ بگيرم شده ٢٦٠٠ بگيرم بچه ها راضي هستيد از اپاچي چجوريه موتور خوبيه يا نه از قيافش خيلي خوشم مياد ؟ الان اگه بگيرم واسه ساله ٩٠ ميشه يا وايسم ٢ ماه ديگه بگيرم بشه ٩١ چيكار كنم لطفا كمك كنيد ممنون .:icon_pf _99_::20:

Kami
07-11-1390, 01:16 قبل از ظهر
اقا يكي جواب مارو بده مي خوام اپاچي ١٨٠ بگيرم شده ٢٦٠٠ بگيرم بچه ها راضي هستيد از اپاچي چجوريه موتور خوبيه يا نه از قيافش خيلي خوشم مياد ؟ الان اگه بگيرم واسه ساله ٩٠ ميشه يا وايسم ٢ ماه ديگه بگيرم بشه ٩١ چيكار كنم لطفا كمك كنيد ممنون .:icon_pf _99_::20:
اپاچی 180 یکی از بهترین موتور های شهری هستش
هیچ موتوری تا این قیمت بهتر از این نیست
بخرش حال کن
2 ماه بخوای صبر کنی که چی؟ همین 2 ماه حالشو ببر
بعدشم شاید گرون شه بعد عید

Ali Apache
07-11-1390, 01:46 قبل از ظهر
اپاچی 180 یکی از بهترین موتور های شهری هستش
هیچ موتوری تا این قیمت بهتر از این نیست
بخرش حال کن
2 ماه بخوای صبر کنی که چی؟ همین 2 ماه حالشو ببر
بعدشم شاید گرون شه بعد عید

دمت گرم كه جواب دادي ولي هنوز گواهي نامه نگرفتم بخرم يا اول گواهي نامه بگيرم ؟ شنيزم ميگن دندش سخته چه جوريه ؟ دمتون گرم

علی یزدانی
07-11-1390, 02:46 قبل از ظهر
دمت گرم كه جواب دادي ولي هنوز گواهي نامه نگرفتم بخرم يا اول گواهي نامه بگيرم ؟ شنيزم ميگن دندش سخته چه جوريه ؟ دمتون گرم

بگیر حالشو ببر
گواهینامه هم به وقتش میری میگیری
جنس ها هم از شنبه ارزون میشه جون دلار داره افت میکنه شدید:icon_pf _99_:
دندشم راحته مثل بقیه موتوراست یکی پایین ، باقیش بالا

matrixaidin
07-11-1390, 12:14 بعد از ظهر
اپاچی حرف نداره
بگیر شک نکن
فقط یکم خلاص کردنش سخته که با تمرین یاد میگیری

من شنیدم موتور هر وقت 300ت گرون میشه 50ت ارزون میشه
راسته؟؟؟؟

RED-LINE
07-11-1390, 01:14 بعد از ظهر
خلاص.شدنش دقيقا به تنظيم.كلاج.ربط داره مال من مثل كره خلاص ميشه.

kourosh_bandit2
07-11-1390, 02:47 بعد از ظهر
درسته منم هیچ مشکلی با خلاص شدنش ندارم. اپاچی بگیر هم نرمه هم خوش دست هم ترمزاش خوبه پا خورشم که توپه:2gwb921:

Ali Apache
07-11-1390, 03:57 بعد از ظهر
دم همتون گرم که جواب دادید . ایشالا تا 1ماه دیگه که پولش ردیف شه گرفتم :20:یه سوال دیگه داشتم بیمه موتور چه بیمه ای خوبه ؟:afro:

kourosh_bandit2
07-11-1390, 08:06 بعد از ظهر
دم همتون گرم که جواب دادید . ایشالا تا 1ماه دیگه که پولش ردیف شه گرفتم :20:یه سوال دیگه داشتم بیمه موتور چه بیمه ای خوبه ؟:afro:

ماله من بیمه دی. تا 1.5 میلیون ت خسارتمالی میده وتا 60 میلیون ت خسارتبدنی هر فرد رو میده یک سالش شد 50 هزار تومان

02109002
07-11-1390, 08:09 بعد از ظهر
کوروش جان این نرخ قدیمه
الان حداقل تعهدات :

مالی 2.250.000
جانی 90.000.000
سرنشین 90.000.000

که برا موتور اگه سرنشین نگیری 70-85 در میاد

kourosh_bandit2
07-11-1390, 11:12 بعد از ظهر
من برج 6 همین امسال بیمه کردم احتمالا اینا ماله بعد ار برج 6 چون ذیه تازه شده 90 میلیون. ممنون که بهم گفتی:20:

02109002
07-11-1390, 11:15 بعد از ظهر
نه
از تاریخ 1390/08/01 نرخ دیه یک فرد در ماه عادی 67.500.000 تومان و در ماه حرام به 90.000.000 تومان افزایش پیدا کرد
در همین راستا نرخ بیمه نامه نشخص ثالث نیز افزوده شد

mra680
08-11-1390, 12:11 قبل از ظهر
سلام
تازه آخر سال هم دوباره باید بریم بیمه تا ببینین جریان از چه قرار هست
بازم تغیرات داره دوستان
موفق باشین

02109002
08-11-1390, 12:13 قبل از ظهر
دوستان بحث در مورد بیمه نامه تو تاپیک خودش
تمام مسائل مربوط به بیمه... ([Only registered and activated users can see links])

hassanzandi
08-11-1390, 03:49 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان من به تازگی یه اپاچی خریدم چن سوال داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنبد
اول اینکه من تو رشت زندگی میکنم به خاطر بارندگی زیاد و بعد در رفتن اسم اپاچی تو سر خوردن میخاستم بدونم چه لاستیکی بندازم تا بهتر بشه
دوما باید هر دو رو عوض کنم یا فقط عقبو
سوما میخام ببینم اگه لامپشو زنون بندازم ایرادی نداره اگه اره چه مارکش خوبه مر30

02109002
08-11-1390, 03:56 بعد از ظهر
آقا حسن به پرشین موتور خوش اومدی

میتونی به تاپیک های زیر مراجعه کنی

نصب زنون ([Only registered and activated users can see links])
مباحث پیرامون لاستیک ([Only registered and activated users can see links])

---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

در مورد لاستیک آپاچی هم دوست عزیز دیگری این سوال رو داشتتند که میتونید از پاسخ ها بهره ببرید

Ali Apache
09-11-1390, 01:11 بعد از ظهر
سلام به همگي ، مي خواستم بدونم تو ايران اپاچي ١٨٠ اصل هند باشه (ممتاژ شركت جهانرو نباشه ) يعني اصله هند باشه هست ؟ كجا ميشه پيدا كرد ؟ اگه اطلاع داره كمك كنه دمتون گرم :20:

Ali Apache
10-11-1390, 01:02 قبل از ظهر
سلام به همگي ، مي خواستم بدونم تو ايران اپاچي ١٨٠ اصل هند باشه (ممتاژ شركت جهانرو نباشه ) يعني اصله هند باشه هست ؟ كجا ميشه پيدا كرد ؟ اگه اطلاع داره كمك كنه دمتون گرم :20:

يه مشتي پيدا نميشه جواب مارو بده :icon_pf _99_:

matrixaidin
10-11-1390, 01:09 قبل از ظهر
فكر نكنم باشه اگرم باشه قيمت پرتي ميدن

reza KTM
10-11-1390, 02:34 بعد از ظهر
يه مشتي پيدا نميشه جواب مارو بده :icon_pf _99_:
به نظر شما چه فرقی میکنه مونتاژ چهان رو با بقیش ؟

ببین عزیز من این حرف ها رو از قصد در میارن تا من و شما باور کنیم و وقتی میریم بازار که موتور بخریم یه مشت دلال به خاطر همین حرفای بی پایه و اساس یه خورده پول بیشتر بکنن تو پاچمون

Ali Apache
10-11-1390, 03:28 بعد از ظهر
به نظر شما چه فرقی میکنه مونتاژ چهان رو با بقیش ؟

ببین عزیز من این حرف ها رو از قصد در میارن تا من و شما باور کنیم و وقتی میریم بازار که موتور بخریم یه مشت دلال به خاطر همین حرفای بی پایه و اساس یه خورده پول بیشتر بکنن تو پاچمون

بعضي از قطعاتشو عوض مي كنن چيني ميندازن كه ارزون دربياد وگرنه براشون صرف نميكنه :acigar:

reza KTM
10-11-1390, 03:31 بعد از ظهر
بعضي از قطعاتشو عوض مي كنن چيني ميندازن كه ارزون دربياد وگرنه براشون صرف نميكنه :acigar:
من به شما قول میدم همون لوازمی که شما میگید چینی میندازن (که شک دارم) هم به خوبی کار میکنن و آپاچی تا 30 هزار تا فکر نکنم چیزی بخواد مگر لوازم مصرفی

RED-LINE
10-11-1390, 03:44 بعد از ظهر
کجارو چینی میندازن یه توضیحی میدید؟
آپاچی تک تک پیچ هاشم روش tvsحک شده بقیه جاهاش که..

موتورساز منم که فوق دکترای پالس و آپاچی داره میگه کیفیت هیچ فرقی نکرده از 88تا حالا..

Ali Apache
10-11-1390, 03:45 بعد از ظهر
من به شما قول میدم همون لوازمی که شما میگید چینی میندازن (که شک دارم) هم به خوبی کار میکنن و آپاچی تا 30 هزار تا فکر نکنم چیزی بخواد مگر لوازم مصرفی

ممنون كه راهنمايي كردي ، باشه من همونو مي گيرم ، فقط مي خواستم بدونم كه اصليش هم پيدا ميشه :20:

kourosh_bandit2
10-11-1390, 10:00 بعد از ظهر
اقا یک چیز عجیب امروز مو تورو هرچی گاز دادم بیشتر از 107 کیلومتر نرفت دور موتورمم رو دنده 5 بیشتر از 8000 نمیرفت. بنزینمم سوپر بود باکمم تا بیخ پر که توش مکملم ریخته بودم یعنی مشکل چیه؟ تعجب کردم:bargh:

D@Ni
11-11-1390, 12:29 بعد از ظهر
کوروش جا تو این موتور اصلا سوپر نمیزنن.... کاربراته این موتور دیافراگمیه یه چتری داره که بنزین سوپر بخاطره اکتانه بالا اون چتری و خشک میکنه و اصلا موتور گاز نمی خوره....

همین جورش با این بنزینایه ما کلی تاخیر داره تو گاز خوردنش حتا سردار جانسون بخاطره سوپر زدن زیااد کاربراتش فولود کرد و بنزین پس میداد..... وقتی چتریشو دیدیم مچاله شوده بود.... خرجشم 6 ت ....:mypersianforum (531

Ali Apache
12-11-1390, 11:26 قبل از ظهر
سلام به داداشای گلم یه سوال داشتم . شرکتی یا چیزی هست که آپاچی abs وارد کنه مثلا سفارش بدیم یه دونه بیاره ؟ چون زنگ زدم شرکت جهانرو میگه یعد عید تازه میگه معلوم نیست وارد کنیم منم عجله دارم . حالا اگه کسی اطلاع داره کمک کنه دمتون گرم .:7::17:

کوروش
12-11-1390, 11:33 قبل از ظهر
تنها تولید کننده محصولات تی وی اس هندوستان فقد جهانرو هستش / زیاد خودتو اذیت نکن و منتظر باش !!!

kourosh_bandit2
12-11-1390, 05:11 بعد از ظهر
سلام به داداشای گلم یه سوال داشتم . شرکتی یا چیزی هست که آپاچی abs وارد کنه مثلا سفارش بدیم یه دونه بیاره ؟ چون زنگ زدم شرکت جهانرو میگه یعد عید تازه میگه معلوم نیست وارد کنیم منم عجله دارم . حالا اگه کسی اطلاع داره کمک کنه دمتون گرم .:7::17: دوست عزیز اینا وعده میدن 2 سال دیگه عمل میکنن بعدشم اگه خواستی بگیری و اومد فقط و فقط سری اول بگیر چون اگه دست توانمند عزیزان ایرانی بهش رسید و خواستن به لیست خودکفاییشون اضاف کنن abs میشه عین abs ال 90 با دوستم با ال 90 که مثلا abs داشت زد رو ترمز انگار کیت تبل بسته بودن رو ماشین جای abs این جوری صدا میداد بوم بوم بوم بوم بوم وبم وبم بوم. بعدشم انقدر خوب عمل کرد که نگو واقعا نذاشت با ماشین بریم رو صندلی جلو پرایده بشینیم و فقط زدیم عقب پرایدو هاچ بک کردیم:25r30wi::25r30wi::25r30wi::icon_pf _15_::gigglesmile:

kourosh_bandit2
13-11-1390, 12:55 بعد از ظهر
اقایون اپاچی سوار 0 تا 60 5.2 ثانیه. بقیه چند زدن؟

جانسون
13-11-1390, 01:15 بعد از ظهر
0تا60 4. 0 ثانیه نبودد؟؟؟؟

kourosh_bandit2
13-11-1390, 07:54 بعد از ظهر
0تا60 4. 0 ثانیه نبودد؟؟؟؟
اوسا موتورت چندتا کار کره؟:20:

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------

استادان عزیز شمع اپاچی با هندا فرق داره؟ چه مارکی خوبه؟ به نظرتون شمع رو چقدر به چقدر عوض کنیم خوبه؟ نظری در رابطه با شمع سوزنی واسش دارین؟

matrixaidin
13-11-1390, 08:00 بعد از ظهر
باز این علی داغ کردا........:wall3:

hassanzandi
14-11-1390, 09:13 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان من میخام بدونم موتورم صفره چه چیزاشو باید عوض کنم تا برام خوب کار کنه اینو هم بگم روغنشو عوض کردم لاستیک عقبشو هم موندم چی بندازم ممنون

reza KTM
14-11-1390, 09:36 بعد از ظهر
فکر کنم شمع رو اگر عوض کنی کمی بهتر بشه
اگرم هزینه رو داشتی یه اگزوز مناسب برای شتاب بیشتر و صدای بهتر
سلام خدمت دوستان من میخام بدونم موتورم صفره چه چیزاشو باید عوض کنم تا برام خوب کار کنه اینو هم بگم روغنشو عوض کردم لاستیک عقبشو هم موندم چی بندازم ممنون

kourosh_bandit2
14-11-1390, 11:43 بعد از ظهر
اقا یک چیز عجیب امروز مو تورو هرچی گاز دادم بیشتر از 107 کیلومتر نرفت دور موتورمم رو دنده 5 بیشتر از 8000 نمیرفت. بنزینمم سوپر بود باکمم تا بیخ پر که توش مکملم ریخته بودم یعنی مشکل چیه؟ تعجب کردماقا یک چیز عجیب امروز مو تورو هرچی گاز دادم بیشتر از 107 کیلومتر نرفت دور موتورمم رو دنده 5 بیشتر از 8000 نمیرفت. بنزینمم سوپر بود باکمم تا بیخ پر که توش مکملم ریخته بودم یعنی مشکل چیه؟ تعجب کردم

K.I.A
15-11-1390, 01:29 قبل از ظهر
بهترین لاستیک برای اپاچ لاستیک پالس 220 و هم اندازه ی اونه...///

جانسون
16-11-1390, 04:26 بعد از ظهر
اوسا موتورت چندتا کار کره؟:20:

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------

استادان عزیز شمع اپاچی با هندا فرق داره؟ چه مارکی خوبه؟ به نظرتون شمع رو چقدر به چقدر عوض کنیم خوبه؟ نظری در رابطه با شمع سوزنی واسش دارین؟

کارکرد 9800 رو 10000 تاس.... شمع سوزنی دنسو من انداختم موتور نرمتر بر گاز تر شوده قبله اون رو 2300 تا بود بدونه دستکاری اگزوزو شمع 3.9 زاده بوم....

تو درگ سرخه هصار هم 0تا 60 4.0 ثانه زدم.....

تازه روغنم 20 50 وگرنه تا 3. 8 الان جا داره بزنم.... هالا اونم میتستم

salahshor
16-11-1390, 10:17 بعد از ظهر
اقا یک چیز عجیب امروز مو تورو هرچی گاز دادم بیشتر از 107 کیلومتر نرفت دور موتورمم رو دنده 5 بیشتر از 8000 نمیرفت. بنزینمم سوپر بود باکمم تا بیخ پر که توش مکملم ریخته بودم یعنی مشکل چیه؟ تعجب کردماقا یک چیز عجیب امروز مو تورو هرچی گاز دادم بیشتر از 107 کیلومتر نرفت دور موتورمم رو دنده 5 بیشتر از 8000 نمیرفت. بنزینمم سوپر بود باکمم تا بیخ پر که توش مکملم ریخته بودم یعنی مشکل چیه؟ تعجب کردم

من خیلی با این مشکل روبرو شدم ...
از مکمل بنزینیه که ریختی ...
باکت خالی شد دیگه مکمل نریز مشکلت حل میشه

kourosh_bandit2
19-11-1390, 12:57 بعد از ظهر
7138713971417140 دیدم تاپیک خوابیده گفتم یک عکسی بذارم. اینم چندتا عکسی از بچه سر به راهه من

kourosh_bandit2
19-11-1390, 01:04 بعد از ظهر
این شمع هارو نگاه کنید به نظرتون کدومش بهتره واسه اپاچ؟714271437144 این سوزنی بود اینم 3پلاتینه 7145 راستی شمع اپاچ با هندا فرق داره؟ اینارو قبلا داشتم چون به پیشرو پارس 200 میخورد. اون سوزنی که تا انداختم روش استارت گه زدم دیدم موتور بد کار میکنه در اوردم دیدم سرامیکش شکست عکسو دقت کنید پیداس رو نوشته iridium یک ترکی هستش7146. اون 3 پلاتینم حال نداد. حالا اپاچ چه جوره نمیدونم هنوز شمع عوض نکردم

matrixaidin
19-11-1390, 01:08 بعد از ظهر
کوروش جان نور کیلومترت فابریک نیست.درسته؟نورش ازیتت نمیکنه؟

Ali Apache
19-11-1390, 01:23 بعد از ظهر
داداش بدون گواهی نامه که تا سرکوچه برم می گیرن می خوابونن . انقدر به آپاچی گیر میدن اونم اگه جوون سوار شده باشه . :icon_pf _99_::mad_majidonline:

اینجا کسی هست که گواهی نامه نداشته باشه سوار آپاچی شه ؟:297::2:

kourosh_bandit2
19-11-1390, 01:51 بعد از ظهر
چرا عزیزم فابریک ابی بوده. همه 180 ها ابی. نه اتفاقا خیلی بهتر از نارنجی 160 دوستمه اونم عاشق این رنگ اب شده

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

کوروش جان نور کیلومترت فابریک نیست.درسته؟نورش ازیتت نمیکنه؟

الان اگه یکم چشمو میزنه ماله فلش زنون گوشی.

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------

داداش بدون گواهی نامه که تا سرکوچه برم می گیرن می خوابونن . انقدر به آپاچی گیر میدن اونم اگه جوون سوار شده باشه . :icon_pf _99_::mad_majidonline:

اینجا کسی هست که گواهی نامه نداشته باشه سوار آپاچی شه ؟:297::2: خود من یکیش البته دارم میرم بگیرم 10 برج دیگه نوبت من میشه چون رو حرف اول فامیله مثلا س ش اینا روزه 10 هر برج میتونن برن واسه ثبت نام روز دیگه مال فامیلا ی دیگس. اگه عین من اروم بری اروم بیای کسی کاریت نداره نهایت سرعت من اکثرا 70 یا 80 بیشتر مواقع اروم میرم و از نرمی و صدای خوشگل خود انجین لذت میبرم

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

اقایون چه شکلی فیلم اپلود کنم؟

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

سلامتی اونایی که درد دل همه رو گوش میدن اما معلوم نیست خودشون کجا درد دل میکنن.! سلامتی اون دلی که هزار بار شکست ولی هنوز هم شکستن بلد نیست سلامتی اونایی که تو اوج سختی و مشکلات بجای اینکه ترکمون کنن درکمون کردن! سلامتی رفیقی که تو رفاقت کم نذاشت ولی کم برداشت تا رفیقش کم نیاره. امروز روزه دوستی است در ایران باستان بهترین دوستان را یاد کنیم

matrixaidin
19-11-1390, 02:28 بعد از ظهر
کوروش جان اخه نور اپاچی ابی تقریبا تیره هستش ولی مال تو به ابی اسمانی میخوره
واسه همین گفتم شاید لابه لاش سفید گذاشتی

فیلمم تو قسمتی که تایپ میکنی یه شکلی هست که مال فیلم(کنار گزینه عکس)

یا میتونی صفحه پیشرفته رو بزنی بعد قسمت پیوست فایل و فیلمتو اپ کنی

kourosh_bandit2
19-11-1390, 02:49 بعد از ظهر
کوروش جان اخه نور اپاچی ابی تقریبا تیره هستش ولی مال تو به ابی اسمانی میخوره
واسه همین گفتم شاید لابه لاش سفید گذاشتی

فیلمم تو قسمتی که تایپ میکنی یه شکلی هست که مال فیلم(کنار گزینه عکس)

یا میتونی صفحه پیشرفته رو بزنی بعد قسمت پیوست فایل و فیلمتو اپ کنی

اهان. نه عزیزم فابریک. راستی بچه ها امشب دارم میام تهران پیشه فامیلا یک سری بزنم. الان دارم میرم باطری موتورو در بیارم بنزینای داخل کاربراتشم خالی کنم بذارمش رو جک وسط و بعدم پارکش کنم تو کارگاه. چیزی دیگه هم هست که باید انجام بدم؟

Ali Apache
19-11-1390, 09:47 بعد از ظهر
:26:سلام به همگی . میگن اگه لاستیک آپاچی رو لاستیک پالس 220 بندازی دیگه لیز نمی خوره درسته ؟ قیمتش چنده ؟ اگه کسی انداخته یه عکس ازش بزاره دمتون گرم :flower4:

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------

7138713971417140 دیدم تاپیک خوابیده گفتم یک عکسی بذارم. اینم چندتا عکسی از بچه سر به راهه من

:thanks:داداش خیلی رخشه مبارکت باشه .:flower4: چرخش برات بچرخه :14:

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------

[Only registered and activated users can see links]سلام به همگی . میگن اگه لاستیک آپاچی رو لاستیک پالس 220 بندازی دیگه لیز نمی خوره درسته ؟ قیمتش چنده ؟ اگه کسی انداخته یه عکس ازش بزاره دمتون گرم :flower4:

amir_31july
19-11-1390, 10:13 بعد از ظهر

اینجا کسی هست که گواهی نامه نداشته باشه سوار آپاچی شه ؟:297::2:
اینو جهت اطلاع میگم که بدونین
قبلا اگه بدون گواهینامه میگرفتن 50000 هزار جریمه میکردن الان 180000 هزار بدون هزینه پارکینگ و خلافی و....
موتور رو تا 3 روز نگه میداشتن الان زبر یه هفته اصلا فکرشو نکن بتونی در بیاری
حتما موقعی که دارن موتورت رو میگیرن اسم یه گواهینامه دار رو بدین که راحت سه روز بعد با طرف برین دنبال موتور

RED-LINE
19-11-1390, 10:38 بعد از ظهر
امروز رفتم یدونه دیافراگم پالس خریدم دادم برام عوض کرد.
قبلا گاز میدادم موتور نیم ساعت فکر میکرد بعد گاز میخورد ولی الان خیلی خوب شده نه ریپ میزنه نه تاخیر داره تو گاز خوردن.
دیافراگم قبلی موقع در اومدن نصف شد!نمیدونم موتورساز قبلیه واقعا عوض کرده بود یا نه..
راستی سیم گاز آپاچی مستقیم نمیره تو کاربرات میره تو یه قطعه شبه الکترونیکی که سوکت داره بعد میره طرف کاربرات کسی میدونه چیه این قطعه؟
//
دوست عزیز من 11ماهه آپاچی دارم گواهینامه هم ندارم اتففاق هم نیفتاده تا حالا همشم بیرونم.

Ali Apache
20-11-1390, 12:14 قبل از ظهر
امروز رفتم یدونه دیافراگم پالس خریدم دادم برام عوض کرد.
قبلا گاز میدادم موتور نیم ساعت فکر میکرد بعد گاز میخورد ولی الان خیلی خوب شده نه ریپ میزنه نه تاخیر داره تو گاز خوردن.
دیافراگم قبلی موقع در اومدن نصف شد!نمیدونم موتورساز قبلیه واقعا عوض کرده بود یا نه..
راستی سیم گاز آپاچی مستقیم نمیره تو کاربرات میره تو یه قطعه شبه الکترونیکی که سوکت داره بعد میره طرف کاربرات کسی میدونه چیه این قطعه؟
//
دوست عزیز من 11ماهه آپاچی دارم گواهینامه هم ندارم اتففاق هم نیفتاده تا حالا همشم بیرونم.
ل
يعني همه جا باهاش رفتي تاحالا موتورتو نخوابوندن ؟ تا حالا با كفي ها برخورد كردي ؟ چي شده ؟

RED-LINE
20-11-1390, 12:24 قبل از ظهر
،نه فقط یبار کلانتری خفتی خوابند اونم به گواهینامه ربط نداشت من از کوچه پس کوچه میرم کفی نداره کفی هم باشه معمولا فرار میکنم البته بعضی وقتام کلاه میذارم.

Ali Apache
20-11-1390, 12:33 قبل از ظهر
،نه فقط یبار کلانتری خفتی خوابند اونم به گواهینامه ربط نداشت من از کوچه پس کوچه میرم کفی نداره کفی هم باشه معمولا فرار میکنم البته بعضی وقتام کلاه میذارم.

نمي دونم شما كجا زندگي مي كني كه گير نميدن ، چند از رفيقام بدون گواهي نامه سوار ميشن بيشتر از ١٠ بار موتوراشونو خوابوندن ، واسه يكي از رفيقامو تو پارك بهمن نازي اباد گرفتن ، اولين چيزي هم كه ميگن : گواهي نامه ، كارت موتور ، بيمه ، كلاه شما خيلي خوش شانسي !:20:

matrixaidin
20-11-1390, 12:56 قبل از ظهر
۰۱ممد چرا کلاه بعضی وقتا میزاری؟؟؟؟۰۲کلاه داشته باشی هم کمتر بهت گیر میدن هم سرت محافظه...۰۳ممد برو خلافی موتورو بگیر ببین چه قدر شده؟؟اخه در بری واست جریمه مینویسن تپل مپل مثل خودت؛)))

RED-LINE
20-11-1390, 01:55 بعد از ظهر
علی جان من سمت جمهوری هستم
//////
چون میدونم کی و کجا کفی هست که کلاه بذارم جریمه هم به همت و مدد دوستان میتونم 0 کنم.
راستی لنت عقب و جلو رو هم عوض کردم،لنت عقب قشنگ رسیده بود به آهن و رنگ نقره ای زیباش معلوم بود لنت جلو 50درصد داشت ولی جفتشو تعویض کردم.

اگر موتورتون شتاب نداره و ریپ میزنه یا تو دور آروم درست کار نمیکنه قبل از هر کاری دیافراگم رو عوض کنید خرجش خیلی کمه 9تومن با تعویضش میشه مرحله بعد هم فیلتر هوارو با بنزین و تاید بشورید روغنکاری کنید بعد برید سراغ شمع و صفحه و ..

D@Ni
20-11-1390, 05:56 بعد از ظهر
محمد عزیز درمورد گاز آپاچی درست میگی یه قطع هست که زیر باک کنار شاسی که اونجا سیم گاز بهش نسب میشه البته تا الان نشنیدم که کسی دست کاریش کنه چون ممکنه خراب بشه درضمن جلوتر از اونم یه قطع هست هم رنگ هنونه اونم تو گاز خوردن موتور کمک میکنه البته فایده ای هم نداره فرض کن گاز خورت دوبرابر بشه اون وقت هر ماه باید بری و یه چتریه نو واسش بندازه خب بیشتر از توان کار بکشی گشاد میشه دیگه یه تیکه پلاستیک که بیشتر نیست که ....

درضمن برای دوستانی که گواهینامه ندارن بگم که کلاه بزاری گاز و ... نکنی کاریت ندارن تازشم اگر طرح باشه برای گیر دادن اون وقت گیر میدن اما اگه تونستید با گشتیای محلتون آشنا بشید خیلی خوبه مثل علی جانسون که با اون صدای موتور میره جلو کلان بوق میزنه افسرم واسش دست تکون میده....موفق باشیدو بی درد سر

amir7
20-11-1390, 06:43 بعد از ظهر
سلام منم به دعوت محمد جان عضو شدم:flower4:

RED-LINE
20-11-1390, 10:25 بعد از ظهر
سلام منم به دعوت محمد جان عضو شدم:flower4:

امیر جون دادداش خوش اومدی.
بچه های اصفهانم زیادن اینجا.
//////
صفحه کلاجم وقتی صبحا سرد بود جیغ میکشید و موتورساز جدیدم گفت مربوط به روغنه،امروز عوض کردم و جای موتول ترن ریختم.
سوپاپا هم میگفتن ما فیییلر میخوایم یالا که فیلر گیری هم کردم صداشون افتاد.
فیلتر هوارو هم شستم و تمیز کردم.

RED-LINE
21-11-1390, 09:16 بعد از ظهر
اکثر که نه،همه آپاچی ها باکشون لق میزنه یکم،به زودی همراه با عکس روش بر طرف کردن لقی باک به همراه آچارکشی سرپائی رو توضیح میدم خدمتتون.

RED-LINE
22-11-1390, 01:17 بعد از ظهر
آپاچی اصولا یکم باکش لق میزنه که این لقی میتونه لرزش رو هم همراه خودش بیاره.
برای اینکه باک سفت و محکم بشینه سر جاش ابتدا:
یدونه لاستیک باک هندا125 میخرید
سپس،با اره از وسط به دو قسمت مساوی نصفش میکنید.
در مرحله بعدی دوتا قاب بقل موتور رو باز میکنید و زین رو هم در میارید،پیچ گردی که باک رو به شاسی متصل کرده رو شل میکنید و یکم باکو میارید بالا،دوتا لاستیک نصفه هاتون رو یکی سمت راست و دیگری رو سمت چپ میذارید و پیچ پاک رو دوباره میبیندید.
اینم عکس:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

این عکس لخت آپاچی 180:دی

سوکتی که چند صفحه قبل گفتم قبل از سیم گاز میره تو کاربرات در این عکس مشخصه

لاستیک عقب که انقدر باهاش برن اوت زدم شبیه لاستیک موتور های ریس شده

اینم تنه موتور..

amir_31july
23-11-1390, 12:19 قبل از ظهر
رفقای آپاچی سوار جای این فیلم تو این تاپیک خیلی خالی بود ...

RED-LINE
24-11-1390, 12:15 قبل از ظهر
صحنه را دیدم،بییی خیالآپاچی خیلی موتور خوبیه،واسه استفاده شهری بهترین گزینه ممکنست،ولی در این حدم که این کلیپه نشون داد نیست دیگه:دی مگه 1400ئه اونطوری دود بلند بشه از لاستیکش!
تازه این 160اش بود.

firebird69
24-11-1390, 12:23 قبل از ظهر
<embed height="400" width="600" flashvars="config=[Only registered and activated users can see links]" allowfullscreen="true" quality="high" name="aparattv" id="aparattv" style="" src="[Only registered and activated users can see links]" type="application/x-shockwave-flash">

ghafari3
24-11-1390, 08:04 قبل از ظهر
سلام به دوستان عزیز.

باتری آپاچی چقدره قیمتش؟ و بهترین مارک

سه هفته توی پارکینگ روشن نشد، دزدگیر باتری را خالی کرده و حالا هم دیگه شارژ نگه نمیداره. البته این بارتی های اسیدی نهایت عمرشون همین 2 ساله

کوروش
24-11-1390, 08:55 قبل از ظهر
شما تشریف ببر گمرک اونجا باطری های اصل اپاچی رو میفروشن /// من اتمی رو بیشتر قبول دارم /// من رو تمام موتورهام از چی اس استفاده میکنم
اصل ژاپنه // کارش حرف نداره :icon_pf (95):

kourosh_bandit2
24-11-1390, 08:56 قبل از ظهر
سلااااام دوستان عزیز. اقا من یک چند روزی تهران بودم این شد که نتوستم بیام. برو بچ دارم رو یک پروزه کار میکنم میخوام پریز ماتیک روی اپاچی ببندم به صورت خود جوش:acigar: میخوام مثل 220 نور چراغش حد داشته باشه یعنی همون پریزماتیک. امروز دارم شروع میکنم مراحل رو عکس میگیرم براتون میذارم با توضیح کامل فعلا بای

kourosh_bandit2
24-11-1390, 02:03 بعد از ظهر
745774587459746674677468 خوب دوستان اینم از این/ نظرتون چیه؟ خوبه؟ حالا کیف میده زنون بندازی چون دیگه کسیم اذیت نمیکنه چون لنز داره

kourosh_bandit2
24-11-1390, 02:09 بعد از ظهر
اینم رفتم گرفتم 7469خوشگله ولی چسبش ضعیف چیکار کنم که سفت بشه و کنده نشه؟7470

Babak
24-11-1390, 07:11 بعد از ظهر
زیرش چسب دو طرفه نازک بزن خیلی نازک هستش

کوروش
26-11-1390, 03:16 بعد از ظهر
اول اینکه عکس هارو اینجوری نزار 2 ساعت طول میکشه تا نگاهشون کرد /// برو تاپیک اموزش عکس رو مطالعه کن دوم اینکه قشنگه ولی کاش ال ای دی میزدی

02109002
26-11-1390, 04:24 بعد از ظهر
کوروش جان یکم خز شده جلو موتورت اگه بتونی یه جوری داخل جاسازی کنی بهتر میشه اینطوری موتورت از رخ میفته :11:

"نظر شخصی بود"

kourosh_bandit2
26-11-1390, 06:31 بعد از ظهر
اول اینکه عکس هارو اینجوری نزار 2 ساعت طول میکشه تا نگاهشون کرد /// برو تاپیک اموزش عکس رو مطالعه کن دوم اینکه قشنگه ولی کاش ال ای دی میزدی
باشه ولی عزیزم اینا که مثل کره لود میشه

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

کوروش جان یکم خز شده جلو موتورت اگه بتونی یه جوری داخل جاسازی کنی بهتر میشه اینطوری موتورت از رخ میفته :11:

"نظر شخصی بود"

کلا بازش کردم چون وقتی ترمز میگرفتم بعضی اوقات میخور به گلگلیر جلو ترسیدم بشکنه بازش کردم اما عجب نوری داشت. توشب وقتی فقط اونو روشن میکردم با دوتا چراغ کوچیکا رخ موتور خیلی ترس ناک میشد یکمم مثل 220 میشد. تو روزم روشن بود خیلی موتور با حال میشد رد میشدم همه نیگا میکردن چون تاحالا همچین چیزی رو اپاچ ندیده بودن. تو کاسه چراغ نمیشه اگه کسی از دوستان راهی داره بگه

---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------

bosch المان موتور دار دو کنتاکت زنون یعنی نور بالا و پایین زنون [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) این دوتا هیولای 6000k از ذبی سال 86 بود واسه موسو سفارش دادم اما چون کاسه جراغاش لنز پریزماتیک نداشت چشم طرف مقابلو در میاورد باز کردم. این یعنی زنون نه این[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) این بعد از 6 ماه استفاده رو موتور سیکلت اینجوری شد. فقط اگه بخوام رو اپاچ بندازم چجوری کاسه چراغو تنظیم کنم که تو چشم نزنه کسی نظری داره؟

Ali Apache
30-11-1390, 09:58 قبل از ظهر
اینم رفتم گرفتم 7469خوشگله ولی چسبش ضعیف چیکار کنم که سفت بشه و کنده نشه؟7470

:26:داداش ببخشیدا ولی خیلی خز شده به نظر من بکنش بنداز دور ساده از همه چی بهتره :14:

bahador
30-11-1390, 09:59 قبل از ظهر
سلام به همه رفقا
مخصوصا آپاچی سوارها
موتورو بردم پیش موتور ساز
آچار کشی و فیلر و این حرفا
2تا کار کرد گفتم ببینم نظر دوستان چیه ؟
1- فیلتر هواکش رو 3تا سوراخ زد (گفت نفسش زیاد میشه !)
2- فنر دیافراگم و یکم برید کوتاهش کرد
نظر اساتید چیه ؟

AmiR.b
30-11-1390, 12:11 بعد از ظهر
180 تقریبا بیشتر ظاهر موتور رسیده...شتاب 160 خیلی بیشتره

---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------

آقا بهادر ما فقط بلدیم گاز بدیم با این کاراش کار نداریم::d:d:d:d:d:dd:d

sajad.N
30-11-1390, 12:42 بعد از ظهر
1- فیلتر هواکش رو 3تا سوراخ زد (گفت نفسش زیاد میشه !)
؟

داداش به نظر من کاره خوبی نکرده...فیلتر هوا مثل صافی میمونه...وفتی سوراخ ایجاد بشه نفس زیاد میشه چون هوای بیشتری وارد میشه ولی چه نوع هوایی؟؟؟؟ هوای کثیف آسیب میرسونه به موتور...!!(البته این هوا بهتر از زمانی که فیلتر هوا کلا برداشته میشه ولی ...!)

bahador
30-11-1390, 01:19 بعد از ظهر
یعنی میگین برم فیلتر هوا رو بدم درست کنه ؟
در مورد فنر دیافراگم چی؟

matrixaidin
30-11-1390, 02:29 بعد از ظهر
فکر کنم مصرف سوختت بره بالا و شتاب موتورت بیشتر شده باشه
درسته؟؟؟؟

bahador
30-11-1390, 03:44 بعد از ظهر
شتاب که آره خدایی خیلی فرق کرده

kourosh_bandit2
30-11-1390, 06:35 بعد از ظهر
شتاب که آره خدایی خیلی فرق کرده
دوست عزیز رو دنده 5 دور موتورت تا چند میاد بالا ؟؟؟ ماله من همه دنده ها خوب پر میشه اما 5 تا 8000 بیشتر نمیره قبلا نهایت 105 میرفت الان بهتر شده 110 تا مبره ولی دور موتور از 8000 تکون نمیخوره از تعمییر کارت یک سوالی بکنی ممنون میشم مرسی

mohammad-h
30-11-1390, 11:25 بعد از ظهر
سلام خدمت همه ی آپاچی سوارا من تازه عضوشدم:icon_pf (95):
اول خدمت اون دوستمون که برای60-0 رقیب میطلبید باید عرض کنم که متأسفانه منم 4ثانیه زدم

Ali Apache
30-11-1390, 11:42 بعد از ظهر
سلام خدمت همه ی آپاچی سوارا من تازه عضوشدم:icon_pf (95):
اول خدمت اون دوستمون که برای60-0 رقیب میطلبید باید عرض کنم که متأسفانه منم 4ثانیه زدم

داداش مگه BMW که تو 4 ثانیه 0 تا 60 پرکنه :wow: ولی اگه تو 4 ثانیه پر کنه خیلی خوبه :297:

kourosh_bandit2
01-12-1390, 06:21 بعد از ظهر
بچه ها الان یک مشکل جدید پیدا شد. فکر کنم کل این ایراد ها ماله برق موتور باشه. الان پشته موتور بودم در حال حرکت اومد با pass نور بالا تک بزنم دیدم تا کلید نور بالا رو فشار میدم موتور خاموش میشه و دور موتور سریع میاد رو صفر تا ول میکنم درست میشه اول فکر کردم ماله اینه که بنزینم رو خط 1 چون رو 5900 تا پرش کردم با بنزین سوپر دیگه نزدم تا حالا که 6400 تا رفته و چند روزه دارم با همین یک خطش میرم میخواستم ببینم با یک باک چقدر میره تا موتور خاموش بشه. حالا این یعنی چی بنظرتون؟ بعد از یک مدت که زدم دیدم نور بالا میزنه بعد دوباره همونجور شد. رفتم جلوتر دیدم صدای بوغ موتورم کم شد چند بار زدم یهو خوب شد. چراغ جلورو روشن کردم اون نورش خوب بود اما دوباره نور بالاش موتور همونجور میشد.

02109002
01-12-1390, 06:27 بعد از ظهر
کوروش جان احتمال اینکه تو بازوی موتور اتصالی داشته باشه خیلی زیاده چون زمانی که داری pass میدی اینجوری میشه و همیشه اینطوری نیست پس حتما یه اتصال کوتاهی چیزی داره اگه میتونی خودت بازش کن چک اگه نمیتونی ببر بده برات رفع اشکال کنن

Mehrdad.y
01-12-1390, 06:37 بعد از ظهر
با سلام به دوستان
چراغ چک موتور من برای مرتبه سوم روشن شد ، قبلا دو بار سرویس شده می خواستم بدونم باز هم باید برای سرویس ببرم یا نه ؟

kourosh_bandit2
01-12-1390, 06:44 بعد از ظهر
کوروش جان احتمال اینکه تو بازوی موتور اتصالی داشته باشه خیلی زیاده چون زمانی که داری pass میدی اینجوری میشه و همیشه اینطوری نیست پس حتما یه اتصال کوتاهی چیزی داره اگه میتونی خودت بازش کن چک اگه نمیتونی ببر بده برات رفع اشکال کنن

استاد گرام بازوی موتور کجاس؟؟ نشنیدم تاحالا میشه راهنماییم کنی>؟؟؟

02109002
01-12-1390, 06:46 بعد از ظهر
بازوی موتور یعنی همون قلوه موتور دوست عزیز
در ضمن من هنوز مدرک ابتدائبمو نگرفتم تو چجور ما رو استاد کردی:25r30wi:

AmiR.b
01-12-1390, 07:46 بعد از ظهر
سلام من یه کلیپ از آپاچی دارم ک توش 160 تا میره...راسته؟!؟بدون ارتقا اینقد رفته؟!

mohammad-h
01-12-1390, 09:23 بعد از ظهر
داداش مگه BMW که تو 4 ثانیه 0 تا 60 پرکنه :wow: ولی اگه تو 4 ثانیه پر کنه خیلی خوبه :297:
علی جان مگه شما چند زدی؟
یکی دیگه از دوستان هم 4 زده بود

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

دوست من جسارت منو ببخشید ولی فکر نمیکنم بهش بازو بگن . اکثرا قلوه ای میگن بعضی ها هم مچی میگن

---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------

دوست من جسارت منو ببخشید ولی فکر نمیکنم بهش بازو بگن . اکثرا قلوه ای میگن بعضی ها هم مچی میگن

kourosh_bandit2
01-12-1390, 11:10 بعد از ظهر
بازوی موتور یعنی همون قلوه موتور دوست عزیز
در ضمن من هنوز مدرک ابتدائبمو نگرفتم تو چجور ما رو استاد کردی:25r30wi:
عزیزم استادی به مدرک نیست به فهمو تجربس. شما وقتی ادب داری همیشه قشنگ ج میدی خوب استادی دیگه

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------

سلام من یه کلیپ از آپاچی دارم ک توش 160 تا میره...راسته؟!؟بدون ارتقا اینقد رفته؟!

سلام. دوست عزیز من نمیدونم ولی این تاپ اسپید ماله موتورای 250 یا 150 های استثنایی مثل زد ایکس 150 یا هوندا سی بی ار 150. ولی اپاچی و این سرعت با عقل من که جور در نمیاد. نمیدونم

02109002
01-12-1390, 11:15 بعد از ظهر
مرسی از اطلاع رسانیتون شاید من اشتباه کردم
در هر صورت ممنون

عزیزم استادی به مدرک نیست به فهمو تجربس. شما وقتی ادب داری همیشه قشنگ ج میدی خوب استادی دیگه

خواهش میشه ، نظر لطفتونه

RED-LINE
01-12-1390, 11:34 بعد از ظهر
با سلام به دوستان
چراغ چک موتور من برای مرتبه سوم روشن شد ، قبلا دو بار سرویس شده می خواستم بدونم باز هم باید برای سرویس ببرم یا نه ؟

سوئیچو باز کن دوتا دکمه رو کیلومتر رو 10ثانیه بدون توجه کردن به کیلومتر بگیر.
خاااموووووووش.....

Prana
02-12-1390, 12:19 قبل از ظهر
دوستان عزیز مصرف سوخت این موتور چقدره ؟

K.I.A
02-12-1390, 12:21 قبل از ظهر
من با یه باک 600 کیلومتر راه رفتم.....

RED-LINE
02-12-1390, 12:59 قبل از ظهر
600تا رفتی واقعا کیا؟!
با طرز روندن من صدی 5میسوزونه :دی

K.I.A
02-12-1390, 10:11 بعد از ظهر
با پالس 180 750 کیلومتر رفتم با 5/18 لیتر بنزین پر /کم گاز/ با اپاچی هم 600 تا کم گاز فکر کنم مصرفش حدود 8/2 بود

RED-LINE
03-12-1390, 04:14 بعد از ظهر
سلام.
چند وقتی بود میخواستم فلاپ دور کاسه چراغ رو عوض کنم مشکل خاصی نداشت یکی دوتا خط افتاده بود ولی من حساسم رو موتورم دیگه..جاپائی های جلو هم لاستیکش مقداری سائیده شده بود.
امروز گذرم افتاد به نمایندگی جهانرو با نا امیدی رفتم داخل با خودم گغتم اگر از گمرک گرونتر ندن ارزونتر نمیدنم این اجناس رو!
ولی داشته باشید قیمتارو!

فلاپ دور کاسه چراغ:گمرک=42 حداقل تا48 قیمتی که خریدم=24هزارتومن!
نقاب مشکی بالای فلاپ=گمرک=تقلبی=8هزار تومان اصلی=22هزارتومان نمایندگی اصلی=12هزارتومان
جاپائی هارو گمرک 5قیمت داشتم ولی از نمایندگی 8تومن خریدم البته فکر کنم جنسشون فرق داشته باشه.

بگذریم!راستی خبر نداشتم موتور 3میلیونی دارم سوار میشم!بله!
آپاچی 180 3میلیون و 50هزارتومن نمایندگی میفروخت.

چند دقیقه که منتظر نشسته بودم با تعمیرکار نمایندگی اصلی هم صحبت کردم،اینجا بود که فهمیدم موتورسازائی که تا الان پیششون میرفتم و لقب کاوازکی و سوزوکی(:دی) با خودشون میکشن سر از ...ن مرغ هم در نمیارن.

اشکال موتورم این بود،من هر دفعه میدادمش آچارکشی بعد از مدت کوتاهی دوباره میشد همون موتور قبلی و به لرزش میفتاد،و همچنین با تاخیر گاز میخورد،این دوتارو که گفتم سریع اشکال موتورو گفت،تا اینجا پیش هرکی برده بودم میگفت چتری کاربرات و چه میدونم بذار آچارکشی کنم و صفحه بندازم و فیلر بگیرم و ...

ولی این بنده خدا اشکال رو از جای دیگه ای میدید.

خلاصه با اینکه نمایندگی مرکزی اصلا قبول نمیکنه موتور ولی هفته آینده موتورمو میذارم اونجا تا کاملا سرویسش کنه،یجورائی به نمایندگی اعتمادم جلب شد قبلا هم وقتی کیلومتر موتورم رو 500بود یک اشکال کوچیک بهم زد و روشن نمیشد!بردم پیش یکی از آقایون لقب دار موتورو روشن کرذ فرداش دوباره همون آش و همون کاسه،
همون موقع بردمش نمایندگی هم سرویس اولییه رو انجام داد هم اشکال رو بر طرف کرد.خدا شاهده تا چند ماه بعد قبل از اینکه دست این اساتید موتور ساز به موتور بخوره بعده 4روز استارت رو لمس میکردم روشن میشد ولی تا دست معجزه گر این اساتید سنگین کار(!)خورد بهش بازم شد مثل قبل..

نزدیک 14هزارتا کارکرده موتور صفحه کلاچشم فرسوده شده هفته بعد میذارم صفحه رو هم با باقی موارد عوض کنه.

kourosh_bandit2
04-12-1390, 12:02 قبل از ظهر
سلام.
چند وقتی بود میخواستم فلاپ دور کاسه چراغ رو عوض کنم مشکل خاصی نداشت یکی دوتا خط افتاده بود ولی من حساسم رو موتورم دیگه..جاپائی های جلو هم لاستیکش مقداری سائیده شده بود.
امروز گذرم افتاد به نمایندگی جهانرو با نا امیدی رفتم داخل با خودم گغتم اگر از گمرک گرونتر ندن ارزونتر نمیدنم این اجناس رو!
ولی داشته باشید قیمتارو!

فلاپ دور کاسه چراغ:گمرک=42 حداقل تا48 قیمتی که خریدم=24هزارتومن!
نقاب مشکی بالای فلاپ=گمرک=تقلبی=8هزار تومان اصلی=22هزارتومان نمایندگی اصلی=12هزارتومان
جاپائی هارو گمرک 5قیمت داشتم ولی از نمایندگی 8تومن خریدم البته فکر کنم جنسشون فرق داشته باشه.

بگذریم!راستی خبر نداشتم موتور 3میلیونی دارم سوار میشم!بله!
آپاچی 180 3میلیون و 50هزارتومن نمایندگی میفروخت.

چند دقیقه که منتظر نشسته بودم با تعمیرکار نمایندگی اصلی هم صحبت کردم،اینجا بود که فهمیدم موتورسازائی که تا الان پیششون میرفتم و لقب کاوازکی و سوزوکی(:دی) با خودشون میکشن سر از ...ن مرغ هم در نمیارن.

اشکال موتورم این بود،من هر دفعه میدادمش آچارکشی بعد از مدت کوتاهی دوباره میشد همون موتور قبلی و به لرزش میفتاد،و همچنین با تاخیر گاز میخورد،این دوتارو که گفتم سریع اشکال موتورو گفت،تا اینجا پیش هرکی برده بودم میگفت چتری کاربرات و چه میدونم بذار آچارکشی کنم و صفحه بندازم و فیلر بگیرم و ...

ولی این بنده خدا اشکال رو از جای دیگه ای میدید.

خلاصه با اینکه نمایندگی مرکزی اصلا قبول نمیکنه موتور ولی هفته آینده موتورمو میذارم اونجا تا کاملا سرویسش کنه،یجورائی به نمایندگی اعتمادم جلب شد قبلا هم وقتی کیلومتر موتورم رو 500بود یک اشکال کوچیک بهم زد و روشن نمیشد!بردم پیش یکی از آقایون لقب دار موتورو روشن کرذ فرداش دوباره همون آش و همون کاسه،
همون موقع بردمش نمایندگی هم سرویس اولییه رو انجام داد هم اشکال رو بر طرف کرد.خدا شاهده تا چند ماه بعد قبل از اینکه دست این اساتید موتور ساز به موتور بخوره بعده 4روز استارت رو لمس میکردم روشن میشد ولی تا دست معجزه گر این اساتید سنگین کار(!)خورد بهش بازم شد مثل قبل..

نزدیک 14هزارتا کارکرده موتور صفحه کلاچشم فرسوده شده هفته بعد میذارم صفحه رو هم با باقی موارد عوض کنه.

دوست عزیز پس اینم بپرس. بگو جدیدا وقتی میام pass یا همون نور بالا بزنم تا کلیدشو فشار میدم موتور خموش میشه و دور موتور میاد پایین تا ولش میکنم موتور درست میشه و ادامه میده بعد بوق صداش کم شد بعد از چند بار زدن خوب شد ولی چراغ فقط نور بالاش همونجوره. عیبش چیه ممنون میشم. اشکال موتور خودتم بگو شاید مشکل دیگرانم باشه. مرسی

RED-LINE
04-12-1390, 12:12 قبل از ظهر
باشه حتما وقتی رفتم میپرسم براتون.
موتور منم گفت تایمش بهم خورده؟!نیم دور چرخیده همچین چیزی گفت و گفت لرزش و درست گاز نخوردن مربوط به اونه و باید باز بشه ببینه اون تایمی که بهم خورده چیزی رو خراب کرده یا نه اگر خراب کرده تعویض بشه.

ghafari3
04-12-1390, 10:43 قبل از ظهر
دوست عزیز پس اینم بپرس. بگو جدیدا وقتی میام pass یا همون نور بالا بزنم تا کلیدشو فشار میدم موتور خموش میشه و دور موتور میاد پایین تا ولش میکنم موتور درست میشه و ادامه میده بعد بوق صداش کم شد بعد از چند بار زدن خوب شد ولی چراغ فقط نور بالاش همونجوره. عیبش چیه ممنون میشم. اشکال موتور خودتم بگو شاید مشکل دیگرانم باشه. مرسی

سلام.

باتری شارژ میشه؟

تست کنید ببینید بوبین مشکلی نداشته باشه. من که یه دفعه عوض کردم.

kourosh_bandit2
05-12-1390, 03:21 بعد از ظهر
من هرچی میگفتم این موتور من 3 میلیون قیمت دارم یکجا و دوستام توی سروش میگفتن اپاچی 180 میشه 3میلیون دوستان هی میگفتن نه اشتباه میکینی عقلتو از دست دادی. بیا اینم از red-line اونم همین قیمت رو گرفته

mohammad-h
06-12-1390, 07:30 قبل از ظهر
بقول رد لاین موتور 3میلیونی سوار میشیمو خودمون خبر نداریم:29:

Ali Apache
06-12-1390, 09:55 بعد از ظهر
سلام به همگی . رینگ zx به آپاچی میخوره قیمتش چنده ؟:297:

RED-LINE
06-12-1390, 10:25 بعد از ظهر
به خاطر رنگ سفیدش میخوای بندازی؟چون پره های رینگzxزیاد قشنگ نیست.
//////////////////////////
دوستان تازگیا یچیزی رو متوجه شدم!جهانرو قطعه هاش جدا از TVSاصلیه مثل اینکه.
من صفحه کلاچ رو تو گمرک پرسیدم جهانروئی 25 اصلی 45،مثلا همین کلگی که گرفتم کیفیت ساخت و رنگش هم عالیه دقیقا مشابه همونی که رو موتورم هست شرکتیه ولی گمرک اصلیشو داره فقط 42به بالا هم قیمت میدن،نمیدونم،یعنی جهانرو میاد خودشو خراب کنه جنس با کیفیت پائینتر بزنه؟
یا اینکه بدون بسته بندی عمده وارد میکنه و اینجا خودش بسته بندی میکنه برای این پائینتر در میاد،البته قبل از گرونی ها 32تا35بود قیمت صفحه اصلی ولی الان شده 45 به نظرم مورد دومی احتمالش بیشتره چون اگر جهانرو اهل دزدی بود از موتوراش شروع میکرد و جنس بد مینداخت نه لوازم یدکی.

kourosh_bandit2
07-12-1390, 12:24 قبل از ظهر
سلام.

باتری شارژ میشه؟

تست کنید ببینید بوبین مشکلی نداشته باشه. من که یه دفعه عوض کردم. سلام دوست عزیز چطوری تستش کنم؟ الان اصفهان بد جور موتور گیریه. 4 روزه موتورو نبردم بیروون. الان این موتوری شاسی بلندام که لباس مشکی دارن اسمشونم یگان امداده اونام جلو ادمو میگیرن تمام مدارکو میخوان با کلاه و همه جی نداشته باشی موتورو میبره نزدیک ترین کلانتری قبض میکنه میده پارکینگ

02109002
07-12-1390, 12:37 قبل از ظهر
برا تست بوبین به جای باطری یه لامپ 12 ولت بذار چراغ های موتور رو هم خاموش کن بعد موتور رو روشن کن چند تا گاز به موتور بده و دور موتور رو کم و زیاد کن

اگه لامپ به دلیل برق زیاد سوخت که بوبین سالمه اگه نه که ....

igf1
08-12-1390, 11:47 قبل از ظهر
سلام دوستان من باموتور اپاچی 160 به مشکل برخوردم. مشکلم اینکه تا دنده سه تا90میره بعدازعوض کردن دنذه 4و5از90تاباالا نمیره .

Prana
08-12-1390, 03:07 بعد از ظهر
دوستان فیمت 180 الان چنده ؟ مدل abs هم تو ایران پیدا میشه ؟

Mehrdad.y
08-12-1390, 06:07 بعد از ظهر
سوئیچو باز کن دوتا دکمه رو کیلومتر رو 10ثانیه بدون توجه کردن به کیلومتر بگیر.
خاااموووووووش.....

ممنون ، پس دیگه نیازی به سرویس نداره ؟

02109002
08-12-1390, 06:10 بعد از ظهر
من خودم ندارم ، ولی اینطور که شنیدم سر هزار تا این چراغ روشن میشه که با این روش که دوستمون گفت ریست میشه

پس نیازی به سرویس نداره ، اگه خودتون حس کردین به سرویس نیاز داره میتونید ببرید سرویس

Mehrdad.y
08-12-1390, 06:18 بعد از ظهر
آپاچی abs دارش هم اومده ؟

Kami
08-12-1390, 07:05 بعد از ظهر
آپاچی abs دارش هم اومده ؟
خیر
فعلا نیومده
هرموقعه بیاد اعلام خواهد شد

kourosh_bandit2
09-12-1390, 10:33 بعد از ظهر
آپاچی abs دارش هم اومده ؟ سلام دوست عزییز خیر نمیاد بنده با چندتا از بورسی های سروش که اشنا بودن حرف زدن گفتن احتمال اومدنش20% اگرم بیاد ارزش خرید نداره چون غیر ممکنه این موتور با قیمت حدود 3500
abs واقعی و کار درست روش باشه. راستم میگه موتور bas دار یاشه اون وقت تک دیسک. به نظر منم فقط واسه فروش بیشتر اینکارو کردن

---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------

امروز موتور بعد از 12 روز روشن کردم و رفتتم یک دوری زدم. اول اینکه بعد از چند روز واقعا کیف داد و از نرمی موتور لذت بردم. دوم اینکه موتورو انگار صفر گرفته باشم بوی نوویی میداد از انجین یکم که داغ شد.

m3hiran
10-12-1390, 12:56 قبل از ظهر
w
سلام دوستان من باموتور اپاچی 160 به مشکل برخوردم. مشکلم اینکه تا دنده سه تا90میره بعدازعوض کردن دنذه 4و5از90تاباالا نمیره .
صفحه کلاجت درسته ؟ معمولا این عیب به خاطر ناوارد بودن تعمیرکار پیش میاد که خودم تجربه اش کردم تازه موتور من سرعتش کم هم میشد :|
طرف میخواد شتاب دنده 1 و 2 رو زیاد کنه ....... میزنه بدتر میکنه

Ali Apache
11-12-1390, 12:04 قبل از ظهر
سلام به همگى ، شنيدم آپاچى خلاص كردنش سخته چون بين دنده ١ و ٢ هست درسته ؟ :297:

Alireza
11-12-1390, 12:21 قبل از ظهر
الان اکثر موتور ها اینجوری هستن فقط مختص اپاچی نیست ولی در کل اره خلاص کردنش گیر داره

02109002
11-12-1390, 12:30 قبل از ظهر
درسته گیر داره ولی برا تازه کار

شما فقط تو یه هفته اول باهاش مشکل داری ، بعد که قلق دستت اومد راحت خلاص میکنی

به زبان ساده خلاص کردنش میشه این :

همه دنده ها رو بده پائین به اندازه نصف فشاری که موقع دنده 2 به پدال میاری برا خلاص کردنش به بالا فشار بیار به پدال

---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

خودم بعد از اینکه گیر بکس موتورمو( سی جی ) عوض کردم برا تریل رو روش انداختم موقعی که پشت بقیه سی جی ها میشستم دنده هاش رو قاطی میکردم

انسان سریع به کاری که تکرار میکنه عادت میکنه برا همینه که از این شاخه به اون شاخه پریدن کمی زحمت داره ولی بعد آسون میشه

نیما نادری
11-12-1390, 12:38 قبل از ظهر
w
صفحه کلاجت درسته ؟ معمولا این عیب به خاطر ناوارد بودن تعمیرکار پیش میاد که خودم تجربه اش کردم تازه موتور من سرعتش کم هم میشد :|
طرف میخواد شتاب دنده 1 و 2 رو زیاد کنه ....... میزنه بدتر میکنه

دیافراگم کاربراتت سوراخه و موتور از 8000 دور به بالا دور نمیگیره که بخواد بالای 90 تا بره

برای خلاص کردن هم تو دنده 2 یک توک پا بزن تو سرش خلاص میشه

RED-LINE
11-12-1390, 12:51 قبل از ظهر
از وقتی هوا گرم شده یکم موتورم دیوانه شده :دی
یککک راهی میره منو به کشتن میده آخرش.
امروز تو خیابونی که قبلا بزور 100تا پر میکرد 110تا رفتم
لوازمی هم که براش خریدم هنوز وقت نکردم عوض کنم
به نظرتون صفحه از اینائی که به اورجینال معروفه بگیرم یا شرکتی؟
20تومن اختلاف قیمت دارن.

mohammad-h
11-12-1390, 01:02 قبل از ظهر
من موتور red-line رو سوار شدم عالی خلاص میشد . ولی مال خودم تنظیم نیس بعضی وقتا اذیت میکنه

RED-LINE
11-12-1390, 01:08 قبل از ظهر
قابلتو نداره محمد جان.
آره این لامصب از همون زمان صفر بودنش هم کلاچش نرمتر بود نسبت به بقیه هم راحت مثل دمبه خلاص میشد.

mohammad-h
11-12-1390, 06:59 قبل از ظهر
قربونت - دنده ی موتورت عالی خلاص میشه
آدم رو یاد جنسیس کوپه میندازه که الکترونیکیه

Redpanter
11-12-1390, 12:32 بعد از ظهر
از وقتی هوا گرم شده یکم موتورم دیوانه شده :دی
یککک راهی میره منو به کشتن میده آخرش.
امروز تو خیابونی که قبلا بزور 100تا پر میکرد 110تا رفتم
لوازمی هم که براش خریدم هنوز وقت نکردم عوض کنم
به نظرتون صفحه از اینائی که به اورجینال معروفه بگیرم یا شرکتی؟
20تومن اختلاف قیمت دارن.

داداش به نظر من همون اورجینال رو بنداز 20 تومن 2دقیقه ای خرج میشه ولی اون اورجینال رو بندازی خیلی بهتره حالا هرطور خودت راحتی:6:

kourosh_bandit2
11-12-1390, 04:42 بعد از ظهر
دیافراگم کاربراتت سوراخه و موتور از 8000 دور به بالا دور نمیگیره که بخواد بالای 90 تا بره

برای خلاص کردن هم تو دنده 2 یک توک پا بزن تو سرش خلاص میشه دوست عزیز منم همین مشکلو دارم. مطمئن هستید که این مشکل از اونجاس؟ قیمت دیافراگمی چنده؟

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------

داداش به نظر من همون اورجینال رو بنداز 20 تومن 2دقیقه ای خرج میشه ولی اون اورجینال رو بندازی خیلی بهتره حالا هرطور خودت راحتی:6:
اصفهان صفحه اصلی رو میدن 18000 هزار شمع سوزنیش رو میدن 14000.

kourosh_bandit2
13-12-1390, 06:36 بعد از ظهر
پس چرا تاپیک هنوز تو خواب زمستانیه؟؟؟؟؟؟ اینم چندتا عکس از موتور خودم که حودم شستمش.8568 اینم لاستیکاش تمیزه تمیز856985708571. اینم یک نوع فیلتر بنزین که قابل شست و شو هم هست85728573.

kourosh_bandit2
13-12-1390, 06:38 بعد از ظهر
اقایون یک چیز جالب بگم براتون که چندین دفعه سر همه موتورام تجربه و دقت کردم بهش. موتورتون رو بعد از یکمدت مثلا 2 هفته یا 3 هفته که خیلی تمیز نشستینش ببریدش کارواش بشوریدش حالا بالا تنش رو نمیخواید نشورید چون فشار اب رو رنگش تاثییر میذاره ولی از باک و زین به پایین رو بدید حسابی با فشار بگیره و بشوره مخصوصا طرف زنجیر و دیسک. البته بعد تمام دیسک و دستگاه ترمز رو با فشار هوا خشک کنید بعد سوار شید ببینید موتور چقدر نرم تر و بی صدا تر کار میکنه. اصلا انقدر رووون تر میشه که نگو. امتحانش ضرر نداره حتما این کارو انجام بدید. من که هر دفعه خودم تو خونه با کارواش میشورمش بعد سوار میشم نرم شدن موتور رو به وضوح احساس میکنم

RED-LINE
13-12-1390, 08:41 بعد از ظهر
آقا دقیقا منم میخواستم همین موضوع رو بگم! دو سه دفعه اول فکر کردم تلقینه ولی بعد از اون مطمئن شدم,بعد از شستشو واقعا نرمتر و بی صداتر میشه.

K.I.A
13-12-1390, 11:10 بعد از ظهر
اب به درزش نفوذ میکنه و تا چند ساعت احساس نرمی و بی صدایی میده/اب یه جور نقش روون کننده داره اما بعد مدتی روی این قطعات تاثیر برعکس داره و باعث خوردگی و شسته شدن روغن و چربی قطعات روان کننده و زنگ زدگی میشه.

kourosh_bandit2
14-12-1390, 02:18 قبل از ظهر
خوردگی توی کجاها kia جان؟ فلاپ ها که رنگ دارن تنه و بقیه اجزا هم که رنگ مشکی روشون هست توی دیسک و دستگاه ترمزم که من باد میگیرم و تازه بعد از یکم رفتن و استفاده از ترمز حرارت داخل دستگاه ترمز باعث میشه قطرات اب بخار بشه با اصلا تو حرکت همش میریزه. سر سیلندرو کنار شمع هم که سریع داغ میشه و همه ی اب بخار میشن. زنجیرم که تو اون سرعت هرچی اب باشه میپاشه و سریع خشک میشه و هوا میخوره. هر از گاهی میشه یکم گریس به زنجیر زد تا چربیش برگرده. ولی همین شست و شو باعث میشه خاک و ریگو سنگ ریزه هایی که به زنجیر چسبیده و دور خورشیدی جلو جمع میشه و حتی باعث خرابی اورینگ دور شفت دنده میشه رو پاک کنه و تمییز بشه و همینا علت های روون تر شدن هستن

kourosh_bandit2
16-12-1390, 11:10 بعد از ظهر
سلاااااام به همه دوستان. اقا من هرچی با این اپاچیم بیشتر راه میرم هی روونتر و سواریشم بهتر میشه. فقط مشکلم هنوز همون دور موتورشه اگه این 180 ها مثل 160 گاز میخورد دیگه هیچی کم نداشت. جدیدا موتورم شتابش بهتر شده take off میکنه بعد سرشم میاد بالا. خوووب شده جدییدا

K.I.A
16-12-1390, 11:27 بعد از ظهر
به نظرت یعنی اب برای موتور ضرر نداره!!! نظرت در مورد بلبرینگا و توپی فرمون و ..... چیه؟ رسوب سر سیم؟ اب برای برقرسانی؟ و.......؟

kourosh_bandit2
17-12-1390, 03:35 بعد از ظهر
چرا به هر حال بی ضرر هم نیست ولی به شخصه حاضرم موتورم تمیز باشه و خرج ایناشم بدم. بالاخره هرکه تاووس خواهد جور هندوستان کشد. بعدشم داداش کیا اگه قرار باشه با شست و شو موتور به همین زودیا عیب بکنه که پس همه ماشینا باید الان اوراق و زنگ زده باشن. اونیم که هندا داره یا هر موتور دیگه و اصلا نمیشوورتش به هر حال بعد از یک مدتی سیم کشی موتورشو عوض میکنه. درست نمیگم؟

hsnsadeghi
18-12-1390, 02:36 بعد از ظهر
سلام به همگی
من موتورم 30000 کیلومتر کارکرده آپاچی 180 است یک کم نفسش کم شده هم تو راه افتادن هم توسرعت یه 10 15 کیلومتری کمتر میره به نظرتون میتونه صفحه کلاچ باشه + سوپاپ و متعلقات + رینگ های دور پیستون ؟
تصمیم دارم همه رو عوض کنم البته خودم اگه راهنمایی دارید نظری دارید یا احتمال میدید از چیز دیگه باشه بهم بگید ممنون میشم
البته 1 بار صبح که روشن کردم یه دود آبی هم زد تو زمستونیه ولی دیگه هرگز تکرار نشد. فکر کنم گیت سوپاپ ها هم خرابه حالا یه خورده برا من کارشناسی کنید که چه کنم؟

shekspir
18-12-1390, 11:53 بعد از ظهر
با عرض سلام خدمت همگی اخرین سرعت اپاچی 180 چقدره؟

Milad
19-12-1390, 12:00 قبل از ظهر
با عرض سلام خدمت همگی اخرین سرعت اپاچی 180 چقدره؟

۱۳۰ تا ۱۴۰...

Alireza
19-12-1390, 12:06 قبل از ظهر
تو سر پایینی هم به زور میرسه به این سرعت ها

reza KTM
19-12-1390, 12:33 قبل از ظهر
130 حداکثر تازه موتور داشت میترکید که جی پی اس هم 130 ثبت کرد تو سرپایینیه امام علی یه بارم و یه ترک خیلی سنگین تو چمران جنوب زد 138 تا که جی پی اس 130 ثبت کرد (البته چون خیلی طولانی نبود شاید جی پی اس نتونسته بود سرعت رو ثبت کنه) من بازم شک دارم بیشتر از 130 تای واقعی بره

کوروش
19-12-1390, 12:41 قبل از ظهر
اره بابا اخه حال بیشتر هم بره که فایده ای نداره !!!
واسه این موتور ها کیفیتو شتاب از سرعت مهم تره !!!
راستی قضیه این شاتون زدن اپاچی در تلبستون به نظر من چرتو پرته !!!
شما نظرتون چیه ؟؟؟

hsnsadeghi
20-12-1390, 01:33 بعد از ظهر
سلام به همگی
من موتورم 30000 کیلومتر کارکرده آپاچی 180 است یک کم نفسش کم شده هم تو راه افتادن هم توسرعت یه 10 15 کیلومتری کمتر میره به نظرتون میتونه صفحه کلاچ باشه + سوپاپ و متعلقات + رینگ های دور پیستون ؟
تصمیم دارم همه رو عوض کنم البته خودم اگه راهنمایی دارید نظری دارید یا احتمال میدید از چیز دیگه باشه بهم بگید ممنون میشم
البته 1 بار صبح که روشن کردم یه دود آبی هم زد تو زمستونیه ولی دیگه هرگز تکرار نشد. فکر کنم گیت سوپاپ ها هم خرابه حالا یه خورده برا من کارشناسی کنید که چه کنم؟

کسی نیست ما رو راهنمایی کنه آخه آخر سال میخواهم زودتر تصمیم بگیرم.
یه هم فکری برا ما بکنید اوضاع موتور بهتر بشه ممنون از همه دوستان و این فروم :clap:

kourosh_bandit2
21-12-1390, 06:40 بعد از ظهر
سلام به بچه های پرشین موتور. من موتورمو 5800 تا کار کرده بود خریدم تست شتاب زدم 5.7 ثبت کرده بود. پریشب رسید به 6500 تا وقتی تست شتاب زدم عددی که ثبت شد رو کیلومتر 4.5 بوود.تو این مدت دوتا باک بنزین سوپر زدم و دوبارم روغن ازش عوض کردم که روغن دوم رو همون پریشب عوض کردم. روغنو که عوض کردم وقتی پیچ تخیله روغنو نگاه کردم دیدم یک اهن ربا وسطش هست که کلی براده اهن بهش چسبیده که متوجه شدم نفر قبلی اصلا موتورو خوب اب بندی نکرده بوده و تازه موتور داره خودشو ول میکنه. دفعه دوم که روغنو عوض کردم دنده های موتورم خیللی نرم تر شد و موتور بی صدا تر کار میکنه. پیشنهاد میکنم شمام حتما امتحانش کنید. max power lubricants . made in germany. که semi-synthetic هستش یعنی نیمه شیمیایی. این روغن هم ماله ماشینای دیزلی و گازوئیلی هستش هم ماشینای بنزینی از قبیل mercedes-benz\bmw\vw\peugeot\toyota .روغن خوبیه 10w-40 هم هستش. من که امتحان کردم واقعا تاثییرشو فهمیدم.91379138

kourosh_bandit2
21-12-1390, 06:42 بعد از ظهر
سلام به همگی

کسی نیست ما رو راهنمایی کنه آخه آخر سال میخواهم زودتر تصمیم بگیرم.
یه هم فکری برا ما بکنید اوضاع موتور بهتر بشه ممنون از همه دوستان و این فروم :clap:

من اطلاعاتی تو این زمینه برای حل مشکل شما ندارم شرمندم وگرنه کمک میکردم. دوستان دیگه کجااییییید پس این دوستمون کمک خواسته ازتون.:interview:

mohammad-h
21-12-1390, 11:14 بعد از ظهر
کورش جان اون براده ها در هر صورت هست و به نظر من ربطی به آب بندی نداره . مال من که 10تا راه رفته هم موقع تعویض روغن اون آهنربا براده به خودش گرفته . البته براده ی ریز که بهتره بگم پودر آهن

hsnsadeghiجان باتوجه به این که شما به موتور فشار نیاوردی با تعویض صفحه و تنظیم موتور و فیلرگیری مشکلت حل میشه . این نظرمنه
دوست من موتورت روغن کم نمیکنه؟

mohammad-h
22-12-1390, 12:27 قبل از ظهر
دوستان اگه دوست دارید شتاب و سرعت موتورتون زیاد بشه ابر داخلیه فیلتر هوا رو بردارید:29: