PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Apache 180 & آپاچی 180

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

apache
25-07-1392, 11:10 بعد از ظهر
سلام اگر روغن دادن در حد چرب شدن مم نیست اما اگه میبینی زیاده و ریزش داره حتما باز کن کامل بشور یه چسب مشکی آب بندی روغن بزن و ببند .بعد از یه مدت این مشکل پیش میاد از پیچ فیلرها نیست اونا اورینگ دارن از زیره درب موتوره و اون درب بالا باید کامل باز بشه و اون دوتا لاستیک مشکی گردا و زیر درب موتور چسب بخوره اما کاره حساسیه چون وقتی درب موتورو باز میکنید میل سوپاپ و زنجیر تایم دیده میشه و بلبریگ اون با بسته شدن همون پیچها سفت میشه و نباید پیچها خیلی زیاد سفت بشه به بلبرینگ فشار میاد

- - - Updated - - -

یک و نیم زیاده کاربراتورت تنظیم نیست پیچ هوا و گاز کاربراتور یه تنظیو جزیی میخاد . نهایت باید رو 1200 وایسه

- - - Updated - - -

آفتامات مثل رله عمل میکنه اجازه میده تا با یک برق ضعیف که با همون کلید چراغ و سیم کشی خود موتور قابل کنترله حالت آهنربا ایجاد کنی و با استفاده از چسبیدن پلاتینهای قویتر آفتامات یک برق قوی مستقیم از باطری به جایی که میخوای مثلا چراغ جلو - بوق یا غیره ببری بدون صدمه یا کشیدن بار اضافی از سیم کشی موتور

n!nja
26-07-1392, 12:03 قبل از ظهر
سلام به همه/
دیشب یکی از اقوام یه آپاچی گرفته بود اومد پیشم موتوره خوب بود ولی دوتا ایراد داشت:
1- دنده خلاص نمیشد نه اینکه سفت باشه نه، منظور اینه که وقتی میخاستی خلاص کنی باید با دست نگه میداشتی اگه ولش میکردی چراغ سبز n خاموش میشد و استارت نمیخورد/
2- وقتی به موتور گاز میدی بعد گازو که ول میکنی گاهی وقتا صدا ترقه میده/
یه چیز دیگه میگفت 120 تا باهاش رفتم بدون خوابیدن رو موتور وزنشم 80-90 تایی هست/ همچین چیزی ممکنه؟
خیلی ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن...

- - - Updated - - -

یه چیز دیگه یادم رفت بگم اینه که وقتی سوییچ رو باز میکنی چراغ آچار داخل کیلومتر روشن میشه و بعد استارت زدن خاموش میشه،
این قضیه عادیه یا مشکل خاصی داره؟

ehsan23
26-07-1392, 10:26 قبل از ظهر
سلام به همه/
دیشب یکی از اقوام یه آپاچی گرفته بود اومد پیشم موتوره خوب بود ولی دوتا ایراد داشت:
1- دنده خلاص نمیشد نه اینکه سفت باشه نه، منظور اینه که وقتی میخاستی خلاص کنی باید با دست نگه میداشتی اگه ولش میکردی چراغ سبز n خاموش میشد و استارت نمیخورد/
یه چیز دیگه میگفت 120 تا باهاش رفتم بدون خوابیدن رو موتور وزنشم 80-90 تایی هست/ همچین چیزی ممکنه؟

- - - Updated - - -

یه چیز دیگه یادم رفت بگم اینه که وقتی سوییچ رو باز میکنی چراغ آچار داخل کیلومتر روشن میشه و بعد استارت زدن خاموش میشه،
با توجه ب تجربیات بنده ی حقیر موتور مشکل داره،البته منم ک قبلا فقط هندا و ویو سوار شده بودم کار با دنده های آپاچی زمان برد تا دستم بیاد اما دیگه اونطور نیست ک با دست خلاصش کنی اون چراغ اچار و صدای ترقه هم نشان دهنده ی عیب فنیه

کوروش
26-07-1392, 11:02 قبل از ظهر
سلام به همه/

- - - Updated - - -

خلاض کردن واقعا باید اینقدر دنده جا بزنی و موتورو حرکت بدی که ...
بهترین روش اینه موتورو در حال حرکت قبل از اینکه وایسی خلاض کنی
راجه به ضدای ترق هم تعمیر کار ببر حلش میکنه
اون عکس اچار هم تو تمامیه اپاچی ها هست و یا لااقل من تو هر موتوری دیدم اینجوری بوده
هر کی یه نظر میده ولی چند نفر نظرشون این بوده سویچ رو باز کردید ضبر کنید چراغ اچار خاموش شه بعد موتور روشن کنید فکر کنم منظورشون اینه این چراغ اچاره و فکر نکنم مشکل باشه چون همه اپاچی ها اول اون چراغشون روشن میشه

K.I.A
26-07-1392, 11:23 قبل از ظهر
تو موتورای جدید باید کتی کلاچو بگیری تا موتور استارت بخوره یه جور پیش فرض ایمنی از اینکه راکب رو موتور قرار داره.

- - - Updated - - -

کاربراتور باید نسبت سوخت و هوا میزون باشه تا صدای انفجار نده که پیچ هوا اینکارو میکنه

- - - Updated - - -

اون اچار هم سر هر کیلومتر مشخصی تعریف شدست برای روشن شدن و یاداوری سرویس و با باز کردن سوئیچ و نگه داشتن 5ثانیه دکمه ریست رو کیلومتر همزمان چراغ اچار خاموش میشه.

xdj
26-07-1392, 01:32 بعد از ظهر
سلام به همه بچه های زحمت کش این فروم . بنده قصد پیوستن به این گروه متخصص و با تجربه رو دارم . یه چند ماهی است قصد تعویض موتورم رو داشتم تا اینکه دیشب موتور سابقم که پیشرو 135 پیام بودو فروختم . یه جورای کلیه پیج ها و پست هارو خوندم و عاشق آپاچی 180 شدم ( به لطف شما کاربران و مدیران عزیز ) . قصد خرید آپاچی 180 طرح جدید رو دارم . میخواستم بدونم کیفیت ساختش با مدل های قبلی چه فرقی کرده ؟ و کلا چه تفاوت هایی داره. پس از چندی گشت تو بازار متوجه شدم شرکت جهان رو برشکسته شده و در حال حاضر شرکت نیروموتور واردات میکنه . ممنون میشم کمکم کنید .
در انتها از آقای کوروش عزیز تشکر فراوان میکنم به دلیل پست های مفیدشان همچنین کلیه اعضای انجمن که به بنده اطلاعات مفیدی دادن که در طول 10 سال تجربه هم بدست نمی آید .

mohamad.gh
26-07-1392, 02:00 بعد از ظهر
این که روشن میکنی صدای انفجار میده ، موتور منم همینطوره البته وقتی گرم میشه دیگه حله حالا چیه، نمیدونم. چراغ کیلومتر هم که دوستان گفتن،اینکه دنده بد خلاص میشه من یه مشکل پیش اومد دنده رو کامل عوض کردم ، متجه شدم دنده گاهی اوقات راحت عوض میشد گاهی وقتا هم سخت . قسمتی که دنده به موتور وصل میشه رو دادم داخل و پیچ رو سفت کردم عالی شده

erfan.557
26-07-1392, 02:25 بعد از ظهر
دوستان روغن کاری ماهک دنده و اتصالات خیلی موثره خیلی نرم تر میشه تو دنده دهی و نوع روغن تو موتور هم مهمه اینو چون تجربه کردم میگم

کوروش
26-07-1392, 03:09 بعد از ظهر
سلام به همه بچه های زحمت کش این فروم . بنده قصد پیوستن به این گروه متخصص و با تجربه رو دارم . یه چند ماهی است قصد تعویض موتورم رو داشتم تا اینکه دیشب موتور سابقم که پیشرو 135 پیام بودو فروختم . یه جورای کلیه پیج ها و پست هارو خوندم و عاشق آپاچی 180 شدم ( به لطف شما کاربران و مدیران عزیز ) . قصد خرید آپاچی 180 طرح جدید رو دارم . میخواستم بدونم کیفیت ساختش با مدل های قبلی چه فرقی کرده ؟ و کلا چه تفاوت هایی داره. پس از چندی گشت تو بازار متوجه شدم شرکت جهان رو برشکسته شده و در حال حاضر شرکت نیروموتور واردات میکنه . ممنون میشم کمکم کنید .
در انتها از آقای کوروش عزیز تشکر فراوان میکنم به دلیل پست های مفیدشان همچنین کلیه اعضای انجمن که به بنده اطلاعات مفیدی دادن که در طول 10 سال تجربه هم بدست نمی آید .
خوش امد میگم پیوستن شما به انجمن خودتون (پرشین موتور)
اپاچی جدید با قدیم هیچگونه فرقی نداره
فقظ از لحاظ ظاهری کمی زیباتر و تهاجمی تر شده
و روی چراغ جلو و دمبی عقب کار شده همین
نه از لحاظ موتوری و نا شاسی هیچگونه تغییری نکرده

arashm
26-07-1392, 06:33 بعد از ظهر
اقا این صدای تق تق دنده بد جور رو مخ میشه کاریش کرد روغنم کاسترول ریختیم که مثلا ردیق شه ولی فرقی نکرد ممنون میشم راهنمایی کنید

erfan.557
26-07-1392, 06:41 بعد از ظهر
تمام موتور ها یی که من سوار شدم وقتی به موقع دنده عوض نکنی دنده صدای بدی میده و طبیعیه.
حالا شما بیشتر توضیح بدین که کی اینجوری میشه و چجوری تا دوستان راهنمایی کنن.

K.I.A
26-07-1392, 06:47 بعد از ظهر
لیور یا همون ماهک دنده پیچه تنظیم داره اگه درست تنظیم بشه به راحتی دندها تعویض میشه.

arashm
26-07-1392, 09:07 بعد از ظهر
اقا مال من همیشه صدا میده فقط قشنگو بی سر و صدا خلاص میکنه وگرنه 2 و3و4 خیلی صدا میده تق تق میکنه میخواستم بیچهارو دست بزنم گفتم ولش کن اگه راحته خودم تنظیم کنم

kourosh_bandit2
27-07-1392, 04:16 بعد از ظهر
این صدای تق تق موقع تعویض دنده کاملا مربوط به به نوع ساختاری گیربکس. نمیشه برطرفش کرد فقط میشه تا حدودی کمش کرد. مشکل صدای گیربکس رو هیو هم داره زمانی که 1 به 2 میره انگار گیربکس داره از جا در میاد ولی عادی. دوستانی که میخوان موتورشون نرم تر کار کنه و صدای گیربکسش کم تر بشه میتونن برن روغن 10w40 بخرن با api sl که مخصوص انجین اپاچی هستش. در ضمن الان بعضی دوستان میگن 10w40 خیلی شله. باید بگم این مهم نیست کارخانه همین ÷ api رو توصیه کرده و خوده بنده هم امتحان کردم خیلی تاثیر داره توی صدای گیربکس و نرم شدن انجین. دوستان این روغن ها نسبت به درجه حرارت تنظیم میشن یعنی از 10 تا 40 روغن های دیگه از 20 تا 50 . پس نگران شلی و سفتی نباشید. اون تنظیم هم که گفتم به نقل از یکی از دوستانه که خودش تعویض روغنی داره. به هر حال اینو که گقتم امتحان کنید متوجه میشید فقط از روغن های 20W50 کمی قیمتش بیشتره ولی صدای گیربکس کمتر میشه

- - - Updated - - -

در ضمن تنظیم زنجیر و روغن کاری زنجیر هم توی سرو صدا موقع تعویض دنده تاثیر داره

arashm
27-07-1392, 09:59 بعد از ظهر
با تشکر از جواب دوستان انگار این صدا رو نمیشه کاریش کرد هر کاری کردم نشد که نشد از تنظیم بیچ تا تعویض روغن والا من هیورو هخم دیدم ولی اینطور نیست صدای این رو قشنگ میشنوی:biggrin:

erfan.557
27-07-1392, 10:34 بعد از ظهر
این جوری که شما میگی به نظر من اصلا طبیعی نیس به یه تعمیر کار نشون بدی بهتره.

ali barzegar
28-07-1392, 07:37 بعد از ظهر
سلام من تازه واردم.
اولین باره که یه همچین سایت تخصصی در مورد موتور میبینم.
کلی اطلاعات از این سایت گرفتم واقعا کارتون خوبه.
یه سوال داشتم از دوستان:اپاچی طرح قدیم بهتره یا طرح جدید؟
از لحاظ موتوریت.:au:

xdj
28-07-1392, 07:44 بعد از ظهر
سلام من تازه واردم.
اولین باره که یه همچین سایت تخصصی در مورد موتور میبینم.
کلی اطلاعات از این سایت گرفتم واقعا کارتون خوبه.
یه سوال داشتم از دوستان:اپاچی طرح قدیم بهتره یا طرح جدید؟
از لحاظ موتوریت.:au:
به نقل از کوروش بندیت عزیز از لحاظ مونتاژمقداری ضعیف تر است اما در مواردی چون سیلندر و انگشتی و کیفیت کیلو متر و طراحی ظاهری بهتر شده است . آپاچی طرح قدیم 6900 و جدید 6000 تومان است این قیمت رو دیشب گرفتم .
موفق باشید .

K.I.A
28-07-1392, 07:52 بعد از ظهر
امروز یه اپاچی برای دوستم رفتیم برداشتیم سری جدید 6500 رنگ سبز zx جدید.

arashm
28-07-1392, 08:29 بعد از ظهر
سبزشم اومد ؟خیلی خوشگله ولی من اقساط خریدم 6500 البته 4 تومنشو دادم ولی نقد 6200 هم میداد موتورای خوبین واسه تو شهر ولی تو کل کل کم میارن و اینکه دندشم صدا میده مگلی داشتم مثل هلو دنده جا میرفت و اینکه مونتا
ژ واقها قوی هستش دوست عزیز من دست به هر جا میزنم همه بیچ و مهرها سفت و یه جورایی ترنگه ولی موتورای دیگم بعد 100 تا کمکم صدای تلقو تلوق میشنیدم یا بیچاشون میفتادن ولی هر چی با خودم کلنجار میرم میبینم 6500 واسه این موتور زیاده مخصوصا سری قدیمیاش که قیافه هم نداره زیاد:4chsmu1:

soleymani
28-07-1392, 09:01 بعد از ظهر
مژده مژده
همین الان از گمرک اومدم
در حال حرکت بودم که چشم به آپاچی جدیدا افتاد(فروشگاه حیدری)
رفتم می گم آقا این آپاچی ها 180 ای بی اس هستن
گفت نه آپاچی 160 هست
رنگ هاش دیوونه کننده بود.طراحی ها بسیار خیره کننده
---
طراحی فلاپ ها 20
توی نگاه اول اینکه این سری های فرمون آهن های قرقره ای رو برداشتن
قیمتش 5350 بود
-------
اگه از لحاظ زیبایی می خواید حرف نداره
البته از لحاظ انجینی 20 سی سی تفاوت داره
-----------
پولم اگه می رسید.درجا می خریدم
تنها مغازه ای که دیدم این موتور رو داره

kourosh_bandit2
28-07-1392, 10:03 بعد از ظهر
اقا اپاچی اصلا تو کل کل شهری کم نمیاره به هیچ وجه بهش خوب رسیدگی بشه خیلی هم تو شهر قوی و خوراک کل کل البته نه رو سرعت رو شتاب گیری و لایی بازی. در ضمن به درد مسافرت هم میخوره کی میگیه نمیخوره؟ این اپاچی که برا دسوتم برداشتیم کاراشو کردم مثل مرد تو جاده گاز میخوره اینم عکسش
در ضمن زیبا جا دار مطمئن :4chsmu1:33231

- - - Updated - - -

صبخ اومدیم راه بیوفتیم دیدیم ماست اضافه اومده حیفه گقتیم میبریم سره راه تو جاده یک چشمه هست از تو دل کوه خنک جاتون خالی تبدیل به دوغش کردیم ماست هارو :4chsmu1:

papilo
29-07-1392, 09:55 قبل از ظهر
دوستان شاید این سوال من توی صفحات دیگه پاسخ داده شده باشه ولی اگه میدونید جواب بدین تشکر

1. روغن موتور مناسب این موتور در تابستون؟ در زمستون؟ چه مارکی؟
2. کسی هست روی سر این موتور کار کرده باشه؟ این موتور همه چیزش خوبه به غیر از سرش که یه مقدار بالاست، میشه چند سانت بیاریمش پایین؟

کامران.
29-07-1392, 11:59 قبل از ظهر
سلام به همگی کسی میدونه چطوری میشه تو کاسه چراغ جلو یه چراغ کوچیک گذاشت که بااون چراغ کوچیکا باهم روشن بشه؟؟؟؟؟؟

xdj
29-07-1392, 02:59 بعد از ظهر
اقا اپاچی اصلا تو کل کل شهری کم نمیاره به هیچ وجه بهش خوب رسیدگی بشه خیلی هم تو شهر قوی و خوراک کل کل البته نه رو سرعت رو شتاب گیری و لایی بازی. در ضمن به درد مسافرت هم میخوره کی میگیه نمیخوره؟ این اپاچی که برا دسوتم برداشتیم کاراشو کردم مثل مرد تو جاده گاز میخوره اینم عکسش
در ضمن زیبا جا دار مطمئن :4chsmu1:33231

- - - Updated - - -

صبخ اومدیم راه بیوفتیم دیدیم ماست اضافه اومده حیفه گقتیم میبریم سره راه تو جاده یک چشمه هست از تو دل کوه خنک جاتون خالی تبدیل به دوغش کردیم ماست هارو :4chsmu1:

داداش کوروش ما رم ببرین . البته هر وقت یدونه از این 92 هاشو گرفتم .:wall3:

soleymani
29-07-1392, 03:22 بعد از ظهر
کسی از دوستان عکس های این مدل جدید 160 2013 آپاچی رو داره بزاره
بسیار بسیار زیبا
تا ببینید عاشقش می شید

papilo
29-07-1392, 04:03 بعد از ظهر
هنوز این مدل و مدل 180 abs طرح جدید وارد ایران نشدن

soleymani
29-07-1392, 04:32 بعد از ظهر
عزیز گمرک مغازه فروشگاه حیدری موجود است
قرمز
سفید و....
5350
160سی سی
فقط یه مغازه بود

xdj
29-07-1392, 04:37 بعد از ظهر
قرمز
سفید و....
5350
160سی سی
فقط یه مغازه بود

abs طرح جدید سفید 180 قیمت گرفتی 5350 ؟

soleymani
29-07-1392, 05:07 بعد از ظهر
مدل 160 سی سی که خوشگل هم هست 5350
گفت که ای بی اس 180 هنوز نیومده ایران

erfan.557
29-07-1392, 10:28 بعد از ظهر
سلام به همگی کسی میدونه چطوری میشه تو کاسه چراغ جلو یه چراغ کوچیک گذاشت که بااون چراغ کوچیکا باهم روشن بشه؟؟؟؟؟؟

خیلی راحت میتونی گوشه ی کاسه چراغو سوراخ کنی و یه لامپ بزاری و اب بندیش کنی سیمشم وصل کن به همون چراغ کوچیکا.

mohamad.gh
29-07-1392, 11:00 بعد از ظهر
[QUOTE=papilo;201898]دوستان شاید این سوال من توی صفحات دیگه پاسخ داده شده باشه ولی اگه میدونید جواب بدین تشکر

1. روغن موتور مناسب این موتور در تابستون؟ در زمستون؟ چه مارکی؟
2. کسی هست روی سر این موتور کار کرده باشه؟ این موتور همه چیزش خوبه به غیر از سرش که یه مقدار بالاست، میشه چند سانت بیاریمش پایین؟ [/QUOT

سلام دو تا پیچ فک کنم بکس 10 میخواد بالا داره سمت راست و چپ کیلومتر و یه پیچم پایین داره که جای ریگلاژ داره این سه تا رو باز کنی کله چراغ کامل میاد پایین ولی اگه بخوای سر کله چراغ رو بیاری پایین، یه گارد پلاستیکی پشت داره که باید با اون فیت بشه فک نکنم بتونی از فابریکش پایین تر بیاری اگه تونستی عکس بزار ببینیم چیکار کردی.

روغنم که من یه ساله زمستون تابستون بهران تک تاز چهار لیتتری میگیرم البته دوستان هر کدوم یه روغنو پیشنهاد میکنن اگه پستهای قدیمی رو بخونی مطالب جالبی پیدا میکنی بازم صبر کن اساتید فن نظر بدن

papilo
30-07-1392, 09:29 قبل از ظهر
قرمز
سفید و....
5350
160سی سی
فقط یه مغازه بود

اگه این اومده باشه خیلی خوبه همینو ور میدارم راستی رنگ سبز هم داشت؟ تو سایتش رنگ سفید نداره؟؟؟
میشه آدرس دقیق بدی؟

mohamad.gh
30-07-1392, 02:16 بعد از ظهر
سلام به همگی ، یه راه ساده تو راحت خلاص کردن:16: ، موتورو خاموش کنید ببینید چقدر راحت خلاص میشه . نمیدونم دوستان امتحان کردن یا نه اگه امتحان نکردید خبرشو بدید

kourosh_bandit2
30-07-1392, 06:49 بعد از ظهر
دوست عزیز فعلا هوا سرد شده و با موتور بیرون شهر رفتن فعلا توی اپشن ها مون نیست. ولی موردی نداره شما وسیله را خریداری کنید اونم به چشم.

دوست عزیز قصد شما برای کاز گذاشتن چراغ کوچیک توی کاسه اصلی چیه اونو بگید شاید راه بهتری باشه برای چیزی که میخواید انجام بدید.

روغن مناسب هم خیلی توضیح دادم تو هر 30 40 تا پیج یک بار هست هم من هم دوستان. بهتره برا دقیق تر فهمیدن توی خودت تاپیک روغن مطرح کنید. به طور خلاصه میگم 10w40 توصیه خود کارخانه اس. ولی 20w50 میریزن. عقیده ها فرق داره. من برا اب بندی 10w40 ریختم بقیه اش رو 20w50 . مارک total quartz کیفیت خوبی داره با api sl هستش. ولی بهران سوپر پیشتاز هم روغن خوبی. شما امتحان کنید ببینید کدوم مورد پسندتون قرار میگیره.
دوستان توجه داشته باشن اپاچی 160 نرم تره تا 180 ولی خیلی ضعیف عمل میکنه و خیلی بدجور کم میاره. اگر فقط و فقط مصرف شهری دارید 160 چون زور بزنه 90 تا بره. میگن بیشتر ولی اون دیگه بیشترش در حد انفجار موتور. چون رو دور 8.5 تا 9 اپاچی 180 سی سی سرعتش رو 120 تاس. که لب مرز . بقیه اش دیگه فشار بیخوده تو انجین. من 140 هم رفتم توی شیب یک مقدار تند ولی واقعا موتور داشته اذیت میشده و لحظه ای رفتم. دور موتور اومده بوده رو 11

soleymani
30-07-1392, 10:58 بعد از ظهر
اگه این اومده باشه خیلی خوبه همینو ور میدارم راستی رنگ سبز هم داشت؟ تو سایتش رنگ سفید نداره؟؟؟
میشه آدرس دقیق بدی؟

دوست عزیز وقتی از سمت پل امام زاده معصوم به سمت گمرک می ری
پل رو بیا پایین و حدود 10 متر که جلو رفتی همون سمت راست فروشگاه حیدری
بزرگه و پله می خوره 2تا می ری مغازه
فکر کنم نماینده آپاچی باشه
این جدیدا رو جلو در هم می زاره
سبز رو دقت نکردم ولی تا اونجا که یادمه سفید و قرمز بود

kourosh_bandit2
30-07-1392, 11:42 بعد از ظهر
دوستان صرفا برا رنگش انتخاب نکنن. راحت برن 180 مشکی بخرن با 100 تومن الی 200 نهایتش برن همین رنگ امیزی رو در بیارن روش چندان سخت نیس

کامران.
01-08-1392, 12:46 قبل از ظهر
دوست عزیز فعلا هوا سرد شده و با موتور بیرون شهر رفتن فعلا توی اپشن ها مون نیست. ولی موردی نداره شما وسیله را خریداری کنید اونم به چشم.دوست عزیز قصد شما برای کاز گذاشتن چراغ کوچیک توی کاسه اصلی چیه اونو بگید شاید راه بهتری باشه برای چیزی که میخواید انجام بدید.روغن مناسب هم خیلی توضیح دادم تو هر 30 40 تا پیج یک بار هست هم من هم دوستان. بهتره برا دقیق تر فهمیدن توی خودت تاپیک روغن مطرح کنید. به طور خلاصه میگم 10w40 توصیه خود کارخانه اس. ولی 20w50 میریزن. عقیده ها فرق داره. من برا اب بندی 10w40 ریختم بقیه اش رو 20w50 . مارک total quartz کیفیت خوبی داره با api sl هستش. ولی بهران سوپر پیشتاز هم روغن خوبی. شما امتحان کنید ببینید کدوم مورد پسندتون قرار میگیره. دوستان توجه داشته باشن اپاچی 160 نرم تره تا 180 ولی خیلی ضعیف عمل میکنه و خیلی بدجور کم میاره. اگر فقط و فقط مصرف شهری دارید 160 چون زور بزنه 90 تا بره. میگن بیشتر ولی اون دیگه بیشترش در حد انفجار موتور. چون رو دور 8.5 تا 9 اپاچی 180 سی سی سرعتش رو 120 تاس. که لب مرز . بقیه اش دیگه فشار بیخوده تو انجین. من 140 هم رفتم توی شیب یک مقدار تند ولی واقعا موتور داشته اذیت میشده و لحظه ای رفتم. دور موتور اومده بوده رو 11داداش من چراغ کوچیک واسه داخل کاسه میخوام چون وقتی چراغ کوچیکارو روشن میکنم دوست دارم داخل چراغ بزرگ هم یه نور کوچیک روشن بشه چون وقتی چراغ کوچیکارو روشن میکنم وسط خاموشه خوشم نمیاد میتونی کمکم کنی یه راه خوب پیدا کنم؟؟؟

kawasaki
01-08-1392, 07:50 قبل از ظهر
سلام
مغازه‌ای حیدری و مغازه بغلیش مشکی‌ قرمز و مشکی‌ زرد و مشکی‌ سبز و داشت.

خدای خیلی‌ خوشگل بود مخصوصا سبزش.

kourosh_bandit2
01-08-1392, 08:42 بعد از ظهر
داداش من چراغ کوچیک واسه داخل کاسه میخوام چون وقتی چراغ کوچیکارو روشن میکنم دوست دارم داخل چراغ بزرگ هم یه نور کوچیک روشن بشه چون وقتی چراغ کوچیکارو روشن میکنم وسط خاموشه خوشم نمیاد میتونی کمکم کنی یه راه خوب پیدا کنم؟؟؟

نیازی به سوراخ کاری نیست کله اصلی رو باز کن فلاپ دور چراغ رو باز کن خود بلوری رو در بیار . یا خودت با سشوار گرمش کن دورش یک چسب هست اونو گرم کن کاسه و تلق جلوییش از هم باز میشه هر led که دوست داری بذار و سیم کشی کن و بعد دوباره گرم کن و چسب اب بندی دوباره میشینه تو شیار بلوری. اگه نه بده این اسپرتی ها که نئون میزنن کاسه رو برات باز کنن یک 2 تومن بشون بده کارتو انجام بده بعدم همونا برات ببندن. برا محکم کاری هم یک کم چسب مزدا اضافه کن به دور بلوری و بعد ببندش که خیالت راحت باشه. من سوراخ کاری رو نمیپسندم ولی اونم میشه. ولی اصولی اش همین باز کردن بلوری
از led متری میتونی استفاده کنی از led power هم میتونی استفاده کنی.

arashm
01-08-1392, 10:04 بعد از ظهر
این 180 هم راه نمیره چه برسه به 160 اون دیگه واقعا داری الکی خرج میکنی دوستان مگه تو ایران abs هم داریم؟ والا ما ماشینم abs دار کم میبینیم وای به حال موتور شما 1٪ فکر کن aBS دارش وارد بشه و از دوستان گل کسی قیمت 180 داره الان چنده قیمتا تغیر کرده؟

soleymani
01-08-1392, 10:19 بعد از ظهر
180 رو طرح جدید 5700 تا 800 بود
و دست دوم کاهش قیمت پیدا کرده طرح قدیم
89 بین 3300 تا 3700
90 3800 تا 4200

ali_mng
02-08-1392, 03:31 بعد از ظهر
آپاچی 180 من زیاد داشتم واقعا موتوره قیمت مناسب استحکام شتاب و سرعت از خصوصیاتشه باهاش پالس 200 رو هم راحت گرفتم
زود به سرو صدا نمیفته مثل پالس 220
سوختشم که نسب به مگلی نصف هست تقریبا
کلا موتور عمری هست کسی خواست بگیره شک نکنه

xdj
02-08-1392, 04:17 بعد از ظهر
سلام به همگی . دوست یه چند روزه موتورمو فروختم میخوام یه آپاچی 180 بردارم . منتها خیلی گرونه . بورسی ها هم تو اصفهان باهامون را نمیان . به نظرتون صبر کنم ارزون میشه ؟

n!nja
02-08-1392, 05:03 بعد از ظهر
آپاچی 180 من زیاد داشتم واقعا موتوره قیمت مناسب استحکام شتاب و سرعت از خصوصیاتشه باهاش پالس 200 رو هم راحت گرفتم
زود به سرو صدا نمیفته مثل پالس 220
سوختشم که نسب به مگلی نصف هست تقریبا
کلا موتور عمری هست کسی خواست بگیره شک نکنه

جسارت نباشه ها این که آپاچی موتور خوبیه شکی توش نیست ولی نه تا این حد که پالس 200 رو بگیره/:s (9):

- - - Updated - - -

سلام به همگی . دوست یه چند روزه موتورمو فروختم میخوام یه آپاچی 180 بردارم . منتها خیلی گرونه . بورسی ها هم تو اصفهان باهامون را نمیان . به نظرتون صبر کنم ارزون میشه ؟

تا الان 200تومن کشیده پایین اگه بازم بیاد پایین 200دیگه ارزون شه که اونم خیلی توفیقی نمیکنه/

kourosh_bandit2
03-08-1392, 07:26 بعد از ظهر
جسارت نباشه ها این که آپاچی موتور خوبیه شکی توش نیست ولی نه تا این حد که پالس 200 رو بگیره/:s (9):

- - - Updated - - -

تا الان 200تومن کشیده پایین اگه بازم بیاد پایین 200دیگه ارزون شه که اونم خیلی توفیقی نمیکنه/

میگیره. یادش بخیر چه تو کفی چه تو شتاب 200 رو میگرفتم. با دوستان بیرون شهر میرفتیم اونی که همیشه عقب بود پالس 200 بود.
البته نا گفته نماند که موتور منم زیادی گاز میخورد بی حیا فقط میرفت در ضمن اگزوز هم داشت. اگه اپاچی 180 خوب اب بندی بشه یک تایگر هم بیاد روش در وضعیت خوبی هم باشه پالس 200 مطمئن باش شاید زور بزنه برسه سرش به پلاک اپاچی. من اینو بار ها تو جاده امتحان کردم شتاب که دیگه هیچی. من الان اپاچی ندارم خودم 220 دارم. گفتم که نگید از رو تعصب گفت ولی خب واقعیت دیگه. به همین دلایل هم هست که پالس 200 خیلی بد بورسه ولی 180 بورسش از همه بهتره بعد 220 بعد 135. 200 رو خیلی کم طرفش میرن نسبت به 200 بودنش اون هنری که باید رو نداره.

- - - Updated - - -

اپاچی 160 پالس 180 رو میگیره اپاچی 180 پالس 200 رو. در ضمن همه چی که سرعتش نیست ترمز هم مهمه. که اپاچی از همه سر تره.

- - - Updated - - -

مصرف هم که اپاچی واقعا دمش گرم خیلی مصرفش خوبه

- - - Updated - - -

:flower4:

- - - Updated - - -

این سایت دیگه ویرایش پست هم نداره؟ 2 روز دیگه ارسال پست هم حذف میشه حتما:gigglesmile:

farzin
03-08-1392, 08:23 بعد از ظهر
داش کوروش آپاچی کورس بستم نصفه درگ پشیمون شد ، 180 بوداا ... ،

roma
03-08-1392, 09:27 بعد از ظهر
جسارت نباشه ها این که آپاچی موتور خوبیه شکی توش نیست ولی نه تا این حد که پالس 200 رو بگیره

اپاچی تو شتاب همه پالس 135 . 180 . 200 . 220 میگیره به صورت استاندارد میگیرد ( تا 70 کیلومتر بدون شک )

نرمی کمک فنرهای اپاچی بی همتاس

ولی مصرف بنزین اپاچی از همه پالسها بیشتر است

لرزش اپاچی هم از همه پالسها بیشتر است

farzin
03-08-1392, 11:18 بعد از ظهر
داش roma بفرما ما پالس سوارا دیگه بریم با وسپا درگ بندازیم !!!! عجب...!!!

h0ssein
04-08-1392, 01:43 قبل از ظهر
خسته نباشید منتظریم که با آپاچ در مراحل بعدی به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنید به امید جلو زدن از آر آر !
بابا یجور حرف میزنید انگار ما پالس سوارا خر سواریم نه پالس !

papilo
04-08-1392, 10:10 قبل از ظهر
آقا تاپیک شد کل کل
بیخیال بچه ها همه خوبن همه

5 شنبه 160 رو قیمت کردم همه رنگش 5.200 ولی رنگ سبزش 5.500

به نظرتون روی این قیمت ارزش خرید داره؟

soleymani
04-08-1392, 10:13 قبل از ظهر
خدایی قیمت هاش بالا هست
و تفاوت قیمت هم کم
این موتور جدید باید 4500 تا 4800 باشه
نه این قیمت
چون تازه اومده این قیمته

roma
04-08-1392, 02:34 بعد از ظهر
داش roma بفرما ما پالس سوارا دیگه بریم با وسپا درگ بندازیم !!!! عجب...!!!

بدون دستکاری اگزوز انجین به صورت استاندارد اگه درگ صفر تا 70 بندازی از ده بار 8 بارشو میبازی (تو سربالایی کفی سرپایینی)

نه اینکه اپاچی سوت بشه ولی جلوتر میفته به اندازه نصف موتور کمتر یا بیشتر ولی جلو میفته داریم از درگ حرف میزنیم تست شتاب نه 200 کیلومتر سرعت

اپاچی سبک تر شاتون کوهتاهتر شتابشم بیشتر دیگه دست من نیست

مصرفشم بیشتر لرزشش بیشتر بازم دست من نیست

دوست داشتی بریم امتحان کنیم رفیق:icon_pf _100_:

farzin
04-08-1392, 02:51 بعد از ظهر
تهران نیستم ، اما امید به روزی که امتحان کنیم...
البته رو کاغذ اطلاعات ( فقط مواردی که گفته شد ) حاکی از صحبت شماست ، اما توو عمل معیارهای دیگه هم دخیل هستن که همه چیز رو میتونن تغییر بدن

xdj
04-08-1392, 06:24 بعد از ظهر
من موندم چرا تو تاپیک ug4 همه میگن پالس بهتره . اینجا همه میگن آپاچی . ( البته منظورم از همه اکثریت ) . بدم میگن ما تعصبی نیستیم . یه جوری شد اصلا از هرچی موتور بدم اومد . یکی یه حرف حسابی بزنه .
some body help me

kourosh_bandit2
04-08-1392, 06:37 بعد از ظهر
اقایون محترم پالس سوار. لطفا انقدر تعصبی نباشید. من بار ها و بار ها زمانی که اپاچیم رو داشتم با پالس درگ انداختم . خیلی موتور ها. کثیر 150 و احسان 200 ار کی وی 200 پیشرو پارس 200 پالس 180 و 200 و 220. تنها موتوری که حقیقتا ازش عقب موندم 220 بود اونم چون دنده هاش خیلی گاز میخوره 3 نشده میره جلو سوت میشه. چند تا ادم بیارم براتون که تائید کنن؟ اقایون عزیز من خودم فکر میکردم اپاچیم 220 رو هم میگیره ولی وقتی تو عمل اومد دیدم بدجوری کم میارم. ولی یک 220 هم لش بود نتونست بیاد. خیلی چیزا به سی سی نیست به خدا. به قیمت هم نیست. اولا گشتاور اپاچی به علت کوتاه بودن شاتون هاش خیلی بیشتر از پالس هاس. دوما وزن اپاچی کمتر از پالس استایل نشستنش حالت ریسی تره تا مثل 180 که صاف میشینی نیست. بعدم باید دوتا موتوری که صفر باشن یا در خد کار کرد هم باشن باهم کورس انداخت. من یادم نمیره یک 200 مشکی از دم سروش تا دم بزرگمهر شروع کردیم کل کل واقعا هم بهمون خوش گذشت نه رو عصبانیت باشه. رسیدیم دمه پل هردو زدیم کنار کلی ایستادیم خوش و بش کردیم صحبت کردیم. بنده خدا انقدر مجذوب اپاچی شد که هفته بعدش بردمش پالسشو فروخت یک اپاچی 180 مشکی خرید اوردش همه کاراشو کردم بردم براش اگزوز هم خریدم. اون بنده خدا موتور 7000 تا کار کرده بود من نزدیک 9 تا. به 9 نرسیده بود. که زمانی که نشست پشتش واقعا لذت برد از شتاب. حالا بگذریم. کسی نمیخواد بگه پالس بده من خودم 220 دارم خیلی هم دوسش دارم واقعا هم باش دارم حال میکنم اگزوزم روش بستم بهش هم دارم میرسم باهاش مسافرت هم خیلی میرم. هر وسیله ای مزیت هایی داره نمیشه ازش گذشت. مثلا پالس 200 مشکی واقعا خوشگله. یا اپاچی 180 واقعا شتابش هیچ حرفی توش نیست. اینا چیزایی که موقع خرید من برا دوستان توضیح میدم خودشون موتورشون رو انتخاب میکنن. هروقت کسی میگه چی بخرم میگم نگو چی بخرم بگو اول چی میخوای از موتورت بعد من بهت میگم. مثل اون بنده خدایی که پولش کم بود ولی ریس هم دوست داشت پولش به 180 دست دوم میرسید و کثیر صفر. براش گقتم هر کدوم مزایا و معایبشون چیه . این بنده خدا فقط میگفت ریس دوس دارم هرچی باشه باهاش میسازم. بردیمش کثیر جدید هارو خرید. میگم هر موتوری مزیت های خودشو داره. دیگه هم بحث اینارو نکنید 4 تا پیشنهاد 4 تا نواری بگید بچه ها استفاده کنن. این حرف ها رو تا 100 سال دیگه هم ادامه بدیم تموم بشو نیست پالسی ها میگن پالس اپاچی سوارام هامیگن اپاچ. ولی من میگم اپاچی با وجود داشتن پالس عزیزم:bargh:
اقا خلاصه که بگذریم:24:
همشون خوبن مهم نیست چی زیره پاته یا چندتا میره مهم اینه که وقتی نیگاش میکنی دلت براش هووری بریزه پایین وقتی میشوریش براش ذوق مرگ شی.:flower4:
اگزوز هاتون خوش صدا. موتور هاتون تنظیم. لاستیک هاتون همیشه داغ و باک هاتون همیشه پر بنزین باشه:flower4:

- - - Updated - - -

شما ببین کی همرو داشته دقیق از اون اطلاعاتشو بگیر این بهتره.:24:

xdj
04-08-1392, 06:52 بعد از ظهر
اقایون محترم پالس سوار. لطفا انقدر تعصبی نباشید. من بار ها و بار ها زمانی که اپاچیم رو داشتم با پالس درگ انداختم . خیلی موتور ها. کثیر 150 و احسان 200 ار کی وی 200 پیشرو پارس 200 پالس 180 و 200 و 220. تنها موتوری که حقیقتا ازش عقب موندم 220 بود اونم چون دنده هاش خیلی گاز میخوره 3 نشده میره جلو سوت میشه. چند تا ادم بیارم براتون که تائید کنن؟ اقایون عزیز من خودم فکر میکردم اپاچیم 220 رو هم میگیره ولی وقتی تو عمل اومد دیدم بدجوری کم میارم. ولی یک 220 هم لش بود نتونست بیاد. خیلی چیزا به سی سی نیست به خدا. به قیمت هم نیست. اولا گشتاور اپاچی به علت کوتاه بودن شاتون هاش خیلی بیشتر از پالس هاس. دوما وزن اپاچی کمتر از پالس استایل نشستنش حالت ریسی تره تا مثل 180 که صاف میشینی نیست. بعدم باید دوتا موتوری که صفر باشن یا در خد کار کرد هم باشن باهم کورس انداخت. من یادم نمیره یک 200 مشکی از دم سروش تا دم بزرگمهر شروع کردیم کل کل واقعا هم بهمون خوش گذشت نه رو عصبانیت باشه. رسیدیم دمه پل هردو زدیم کنار کلی ایستادیم خوش و بش کردیم صحبت کردیم. بنده خدا انقدر مجذوب اپاچی شد که هفته بعدش بردمش پالسشو فروخت یک اپاچی 180 مشکی خرید اوردش همه کاراشو کردم بردم براش اگزوز هم خریدم. اون بنده خدا موتور 7000 تا کار کرده بود من نزدیک 9 تا. به 9 نرسیده بود. که زمانی که نشست پشتش واقعا لذت برد از شتاب. حالا بگذریم. کسی نمیخواد بگه پالس بده من خودم 220 دارم خیلی هم دوسش دارم واقعا هم باش دارم حال میکنم اگزوزم روش بستم بهش هم دارم میرسم باهاش مسافرت هم خیلی میرم. هر وسیله ای مزیت هایی داره نمیشه ازش گذشت. مثلا پالس 200 مشکی واقعا خوشگله. یا اپاچی 180 واقعا شتابش هیچ حرفی توش نیست. اینا چیزایی که موقع خرید من برا دوستان توضیح میدم خودشون موتورشون رو انتخاب میکنن. هروقت کسی میگه چی بخرم میگم نگو چی بخرم بگو اول چی میخوای از موتورت بعد من بهت میگم. مثل اون بنده خدایی که پولش کم بود ولی ریس هم دوست داشت پولش به 180 دست دوم میرسید و کثیر صفر. براش گقتم هر کدوم مزایا و معایبشون چیه . این بنده خدا فقط میگفت ریس دوس دارم هرچی باشه باهاش میسازم. بردیمش کثیر جدید هارو خرید. میگم هر موتوری مزیت های خودشو داره. دیگه هم بحث اینارو نکنید 4 تا پیشنهاد 4 تا نواری بگید بچه ها استفاده کنن. این حرف ها رو تا 100 سال دیگه هم ادامه بدیم تموم بشو نیست پالسی ها میگن پالس اپاچی سوارام هامیگن اپاچ. ولی من میگم اپاچی با وجود داشتن پالس عزیزم:bargh:
اقا خلاصه که بگذریم:24:
همشون خوبن مهم نیست چی زیره پاته یا چندتا میره مهم اینه که وقتی نیگاش میکنی دلت براش هووری بریزه پایین وقتی میشوریش براش ذوق مرگ شی.:flower4:
اگزوز هاتون خوش صدا. موتور هاتون تنظیم. لاستیک هاتون همیشه داغ و باک هاتون همیشه پر بنزین باشه:flower4:

- - - Updated - - -

شما ببین کی همرو داشته دقیق از اون اطلاعاتشو بگیر این بهتره.:24:

مرسی کوروش بندیت عزبز . :clap::clap::clap: داداش به خدا آدم داغ میکنه . باید یه قرار بزاریم ببینمت . مشتی خان

farzin
04-08-1392, 07:57 بعد از ظهر
تشکر و سپاس از توضیحاتتون
اما من که اصلا تعصبی ندارم ، هیچ لحن و منظوری هم نداشتم ، نمیدونم چرا همچین برداشتی کردین ( مطلب درگ با وسپا هم که گذاشتم که داش roma توضیح دادن برام رو بعنوان مزاح بیان کردم)
در هر صورت بنده دارم استفاده میکنم از صحبتاتون
بازم تشکر

- - - Updated - - -

در ادامه صحبتهای xdj دوست عزیز توی تاپیک پالس و آپاچی اخیرا بنده که بسیار مشاهده میکنم هیچ گونه تعصبی نبوده ، دوستان دارن تجاربشون رو میگن و باهم داریم اطلاعات ردو بدل میکنیم لطفا جو سازی نفرمایید
کل کل کردن هم از قشنگیهای این مباحث هست اگه احترام متقابل رعایت بشه که بچه ها خیلی خوب با این موضوع آشنا هستن بسیار جالب هم هست

erfan.557
04-08-1392, 08:53 بعد از ظهر
اقا این بحث ها یی که میکنین تاپیک مخصوص داره اخه این چه کاریه دوستان؟:khak:

farshad 54
04-08-1392, 09:00 بعد از ظهر
[QUOTE=roma;202698]اپاچی تو شتاب همه پالس 135 . 180 . 200 . 220 میگیره به صورت استاندارد میگیرد ( تا 70 کیلومتر بدون شک )

درود

آقا هر کی میگه آپاچی 180 پالس 220 رو میگیره بیاد درگ بندازیم سوئیچ به سوئیچ هرکی باخت موتورشو تحویل بده بره پی کارش تا این توهم آپاچی 180 پالس 220 رو میگیره کامل از بین بره یا ثابت بشه در عمل

زت زیاد :acigar:

موفق باشید

erfan.557
04-08-1392, 09:04 بعد از ظهر
دوستان این تاپیک مقایسه نیس هر چیزی جای خودش.

kourosh_bandit2
04-08-1392, 09:21 بعد از ظهر
عرفان جان حداقل یا همین بحث ها یکم تاپیک کیاد بالا. عیب نداره سرگرمی خوبی.
من با فرشاد جان مواقفم اپاچی غیر ممکنه 220 رو بگیره چرا شاید تا دنده 2 باهم برنا ولی بعدش دیگه اپاچی فقط دیگه گلگیر عقب 220 رو میبینه. به هر حال 40 سی سی اختلاف کم نیست شاتون هاشم که بلند تره تا اپاچی:29dz8zk:
اپاچی با همون 200 مقایسه یشه عقلانی تره تا 220.
xdj ([Only registered and activated users can see links]) عزیز اقا منتظریم بی صبرانه. دوست خودمم اپاچی داره براش تازه خریدیم. بیاید تا یک دوری بزنیم بیشتر اشنا بشیم. راستی من تعمیر کار دوستامم هستم کاری داشتی در توانم باشه در خدمتیم:29dz8zk: جمعه هم میخوایم بریم بیرون اگر مایل بودی شمارم هستش هماهنگ کن عزیز تا با بقیه دوستان هم اشنا بشی. تجربیات خوبی رد و بدل میشه:29dz8zk:

arashm
04-08-1392, 09:22 بعد از ظهر
ای بابا این موتور ما 100 تا نرفته زنجیرهش بد صدا میده یه چیزیم مالیدن روش ادم چندشش میشه دست بزنه هم اینکه سریع اشغالا رو میگیره به خودش چه کارش کنم ؟

farshad 54
04-08-1392, 09:25 بعد از ظهر
ای بابا این موتور ما 100 تا نرفته زنجیرهش بد صدا میده یه چیزیم مالیدن روش ادم چندشش میشه دست بزنه هم اینکه سریع اشغالا رو میگیره به خودش چه کارش کنم ؟

دوست عزیز

زنجیرتو با گازوئیل بشور بعد که خشک شد گریس یا روغن بش بزن

erfan.557
04-08-1392, 09:27 بعد از ظهر
خوب شاید زنجیرت خشکه یه شله به هر حال موتوره صفرهم باید بهش رسید.
یه کاواش بورو بعدش واکس فرول 1 بگیر بزن هم برق می افته و هم بر اثر برخورد سنگ خط نمی افته این محصولو شایسته فر به من معرفی کرد:biggrin:

xdj
05-08-1392, 09:28 قبل از ظهر
عرفان جان حداقل یا همین بحث ها یکم تاپیک کیاد بالا. عیب نداره سرگرمی خوبی.
من با فرشاد جان مواقفم اپاچی غیر ممکنه 220 رو بگیره چرا شاید تا دنده 2 باهم برنا ولی بعدش دیگه اپاچی فقط دیگه گلگیر عقب 220 رو میبینه. به هر حال 40 سی سی اختلاف کم نیست شاتون هاشم که بلند تره تا اپاچی:29dz8zk:
اپاچی با همون 200 مقایسه یشه عقلانی تره تا 220.
xdj ([Only registered and activated users can see links]) عزیز اقا منتظریم بی صبرانه. دوست خودمم اپاچی داره براش تازه خریدیم. بیاید تا یک دوری بزنیم بیشتر اشنا بشیم. راستی من تعمیر کار دوستامم هستم کاری داشتی در توانم باشه در خدمتیم:29dz8zk: جمعه هم میخوایم بریم بیرون اگر مایل بودی شمارم هستش هماهنگ کن عزیز تا با بقیه دوستان هم اشنا بشی. تجربیات خوبی رد و بدل میشه:29dz8zk:

iهتمن داداش خوشحال میشم به جمعتون بپیوندم . بزار موتور بخریم ببینیم چی میشه

arashm
05-08-1392, 08:24 بعد از ظهر
ممنون از جواباتون استفاده میکنم اقا ما امروز خوردیم زمین زمین خیس بود موتور خیلی راحت لیز خورد اصن موندم لاستیکا واقعا مزخرفه بعد گاردم با بادشکن عقبم خط افتاد روش همینطور چراغ جلوم خش افتاد از دوستان بهترین راه واسه رفع این خشها چی ؟میخوام تا جای که میشه درست بشه ممنون میشم تجربتون رو در اختیار بزارید

farshad 54
05-08-1392, 09:51 بعد از ظهر
دوست عزیز خیلی مواظب خودتون باشید آپاچی و پالس رو زمین خیس اصلا به آدم رحم نمیکنن تو هوای بارونی و زمین خیس با این موتورا بیشتر از 30 تا نباید بری

گارد موتورتو با یه اسپری مشکی مات میتونی رنگش کنی

خط و خش های روی فلاپ رو اگه عمیق نباشه میتونی با یه پولیش برطرفش کنی اگرم عمیق باشه با این قلم خش گیر ها 2 بار روش رو رنگ کن بعد که خشک شد یه پولیش بزن بهتر میشه

چراغتم اگه خط افتاده هیچ کاریش نمیشه کرد فقط راه حلش تعویضه چراغه

موفق باشید

persi king
06-08-1392, 12:41 قبل از ظهر
چند تا سوال از دوستان:
1- کاتاليزور آپاچي رو چه جوري ميشه در آورد؟ توي قدرتش تاثيري داره يا خنک شدن موتور؟
2- اين صداي ويز ويزي که از مغزي سوئچ مياد رو کسي تونست برطرف کنه؟ من که آخر سر نتونستم صداگيريش کنم
3- بهترين مارک لاستيک که ليز نخوره توي بازار چيه؟ سايز 120 راحت روش سوار ميشه؟

arashm
06-08-1392, 11:33 بعد از ظهر
اقا فرشاد تشکر فراوان تصمیم گرفتم لاستیکو عوض کنم واقعا تاسف داره که انقدر راحت در میره اگه چیز خوبی هست که دوستان استفاده کردن و جواب گرفتن همراه با قیمت در اختیار ما هم بزاری تشکر فراوان

xdj
07-08-1392, 02:05 قبل از ظهر
سلام بر دوستان گلم . با عرض شرمندگی . میخواستم مشورت نهایی رو با شما استادان انجام بدم . رفتم موتورو بخرم دیدم خیلی دست دوم نهایت 3000 کارکرده از این سری جدیدا موجود بود . میخواستم بدونم هرکی با این سری جدید ها ی 180 سرو کله زده یه آمار کلی به ما بده یه موقعه این جدیدا از نوع 180 ضعفی نداشته باشه چون برای من شک بر انگیزه که طرف 6 تومن پول بده 3 ماه بیاره بفروشه . آخه چرا ؟ دوم اینکه یکی از معیار هایی که خیلی برای من مهمه طول عمر موتور . یکی میگه پالس 180 ug4 بردار عمری تره . یکی دیگه میگه آپاچی بهتره . شما عزیزان کدوم رو پیشنهاد میدین که علاوه بر شتاب و هندلینگ بهتر که آپاچی داره دیر تر همراه با رسیدگی معمولی فرسوده بشه و افت کارکرد و کیفیت پیدا نکنه بعد از حداقل 40000 تا کارکرد . من از فلاپ بیزارم چون از صدا افتادن بیزارم . آیا فلاپ های این موتور زود به صدا در میاد ؟ آیا در اثر قرار گرفتن روزی 3 ساعت زیر آفتاب دچار شکتگی میشه ؟ کیفیت رنگ و بدنه و قاب ها در چه حده در شرایط خارجی ( محیطی ) . خلاصه یه کمک اساسی به منه حقیر بکنید و اونایی که داشتن بگن در کل موتور همراه با رسیدگی در حد روغن و لنت و واشر کاربرات و فیلتر تا چند وقت سر پاست و مثل روز اوله ؟ تو این پارامتر ها و موارد چه فرقی با باجاج ug4 داره ؟ خودتونو بزارید جای بنده . ممنون میشم هرکی تجربه داره کمک کنه .
یا علی

amo hosein
07-08-1392, 03:34 قبل از ظهر
سلام بر دوستان گلم . با عرض شرمندگی . میخواستم مشورت نهایی رو با شما استادان انجام بدم . رفتم موتورو بخرم دیدم خیلی دست دوم نهایت 3000 کارکرده از این سری جدیدا موجود بود . میخواستم بدونم هرکی با این سری جدید ها ی 180 سرو کله زده یه آمار کلی به ما بده یه موقعه این جدیدا از نوع 180 ضعفی نداشته باشه چون برای من شک بر انگیزه که طرف 6 تومن پول بده 3 ماه بیاره بفروشه . آخه چرا ؟ دوم اینکه یکی از معیار هایی که خیلی برای من مهمه طول عمر موتور . یکی میگه پالس 180 ug4 بردار عمری تره . یکی دیگه میگه آپاچی بهتره . شما عزیزان کدوم رو پیشنهاد میدین که علاوه بر شتاب و هندلینگ بهتر که آپاچی داره دیر تر همراه با رسیدگی معمولی فرسوده بشه و افت کارکرد و کیفیت پیدا نکنه بعد از حداقل 40000 تا کارکرد . من از فلاپ بیزارم چون از صدا افتادن بیزارم . آیا فلاپ های این موتور زود به صدا در میاد ؟ آیا در اثر قرار گرفتن روزی 3 ساعت زیر آفتاب دچار شکتگی میشه ؟ کیفیت رنگ و بدنه و قاب ها در چه حده در شرایط خارجی ( محیطی ) . خلاصه یه کمک اساسی به منه حقیر بکنید و اونایی که داشتن بگن در کل موتور همراه با رسیدگی در حد روغن و لنت و واشر کاربرات و فیلتر تا چند وقت سر پاست و مثل روز اوله ؟ تو این پارامتر ها و موارد چه فرقی با باجاج ug4 داره ؟ خودتونو بزارید جای بنده . ممنون میشم هرکی تجربه داره کمک کنه .
یا علی
همشهری شاید طرف پول لازم شده باشه بفروشه.ربطی نداره.آپاچی خوشکله.
ببین داداش یکی از بچه ها پالس داشت بعد آپاچی گرفت بعدش رفت آپاچی جدیدا رو گرفت.گفت هیچ کدوم پالس نمیشه.دیگه تا اخرش برو.

xdj
07-08-1392, 09:23 قبل از ظهر
همشهری شاید طرف پول لازم شده باشه بفروشه.ربطی نداره.آپاچی خوشکله.
ببین داداش یکی از بچه ها پالس داشت بعد آپاچی گرفت بعدش رفت آپاچی جدیدا رو گرفت.گفت هیچ کدوم پالس نمیشه.دیگه تا اخرش برو.

با تشکر از عمو حسین عزیز . من یچه دروازه دولاب م . اصفهان دانشجوام . داداش این دوستت که این حرف رو زده ازش بپرس دلیلش چیه تا به من بیشتر کمک بشه . با دلیل و مدرک . ممنون میشم .

n!nja
07-08-1392, 09:41 قبل از ظهر
با تشکر از عمو حسین عزیز . من یچه دروازه دولاب م . اصفهان دانشجوام . داداش این دوستت که این حرف رو زده ازش بپرس دلیلش چیه تا به من بیشتر کمک بشه . با دلیل و مدرک . ممنون میشم .

دوست عزیز بنظر من پالس و آپاچی در یه حد هستن اینکه طرف چی برداره سلیقه ای هستش/ آپاچ نسبت به پالس خیلی خوشگل تر و تو دل برو تره
الان من خودم پالس دارم یکی از دوستان جدیدا آپاچ گرفته ولی وقتی باهاش دورزدم دوباره برگشتم سمت پالس خودم/
اصن یجوری بود با پالس بیشتر حال کردم تا آپاچ ولی فکر نکنی یوقت میخام بگم آپاچ بدردنمیخوره ها نه حرفم این نیست/
آپاچ هم خوبه ولی من با پالس بیشتر حال میکنم/ اما شتابی که آپاچ داره پالس عمرا نداره/ چون وقتی باهاش کل افتادم
خیلی نرم و راحت از کنارم رد شد انگار که من گاز نمیدم ولی بعد از 80-90 تا بهش رسیدم و جلو افتادم/ واقعا شتاب خوبی داره
از نظر کیفیت هم بدنیست بیخود نمیخاد خودتو اذیت کنی/ میگم فقط سلیقه ای هستش و من پالس رو ترجیه میدم ولی بدم نمیاد با آپاچ هم
تجربه سواری بدست بیارم و تو فکرش هستم...

- - - Updated - - -

ببین تا الان کسی نتوسته یه دلیل منطقی برا من بیاره که بگه آپاچ بهتره از پالسه همه میگن آپاچ شتاب بیشتری داره/ نرم تره/
خشگل تره که بنظر من اینا خیلی ملاک نیست والا تو کیفیت بنظر من یکی هستن شاید پالس ینمور بهتر و خرکارتر باشه/

xdj
07-08-1392, 11:05 قبل از ظهر
دوست عزیز بنظر من پالس و آپاچی در یه حد هستن اینکه طرف چی برداره سلیقه ای هستش/ آپاچ نسبت به پالس خیلی خوشگل تر و تو دل برو تره
الان من خودم پالس دارم یکی از دوستان جدیدا آپاچ گرفته ولی وقتی باهاش دورزدم دوباره برگشتم سمت پالس خودم/
اصن یجوری بود با پالس بیشتر حال کردم تا آپاچ ولی فکر نکنی یوقت میخام بگم آپاچ بدردنمیخوره ها نه حرفم این نیست/
آپاچ هم خوبه ولی من با پالس بیشتر حال میکنم/ اما شتابی که آپاچ داره پالس عمرا نداره/ چون وقتی باهاش کل افتادم
خیلی نرم و راحت از کنارم رد شد انگار که من گاز نمیدم ولی بعد از 80-90 تا بهش رسیدم و جلو افتادم/ واقعا شتاب خوبی داره
از نظر کیفیت هم بدنیست بیخود نمیخاد خودتو اذیت کنی/ میگم فقط سلیقه ای هستش و من پالس رو ترجیه میدم ولی بدم نمیاد با آپاچ هم
تجربه سواری بدست بیارم و تو فکرش هستم...

- - - Updated - - -

ببین تا الان کسی نتوسته یه دلیل منطقی برا من بیاره که بگه آپاچ بهتره از پالسه همه میگن آپاچ شتاب بیشتری داره/ نرم تره/
خشگل تره که بنظر من اینا خیلی ملاک نیست والا تو کیفیت بنظر من یکی هستن شاید پالس ینمور بهتر و خرکارتر باشه/

مرسی داداش . کسه دیگه ای هم نظری داشت اعلام کنه ممنون میشم .:s (9):

farshad 54
07-08-1392, 11:40 قبل از ظهر
درود

با همه این تفاسیر اگه موتور بادوام میخوای پالس بهترین انتخابه

اگه خوشگلی و فیس موتور برات مهمه زیادم به موتور فشار نمیاری و استفاده زیادم از موتور نداری آپاچی برات بهتره

دیگه با توجه به نظرات دوستان شما فقط باید یه کار بکنی اون هم انتخاب بین این دو موتور هست

موفق باشید

- - - Updated - - -

اقا فرشاد تشکر فراوان تصمیم گرفتم لاستیکو عوض کنم واقعا تاسف داره که انقدر راحت در میره اگه چیز خوبی هست که دوستان استفاده کردن و جواب گرفتن همراه با قیمت در اختیار ما هم بزاری تشکر فراوان

دوست عزیز

لاستیک تو گمرک بگردی همه رقم هست و لاستیک خوب و با کیفیت اگه بخوای واسه آپاچی حداقل 250 هزار پولشه (فقط عقب) ولی در کل سعی کن رو زمین خیس آروم بری چون بهترین لاستیک ها هم باز روی

زمین خیس و خط کشی و پل آهنیا بازم لیز میخورن لاستیکای خوب کمتر لاستیکای بد بیشتر

- - - Updated - - -

دوست عزیز

لاستیک تو گمرک بگردی همه رقم هست و لاستیک خوب و با کیفیت اگه بخوای واسه آپاچی حداقل 250 هزار پولشه (فقط عقب) ولی در کل سعی کن رو زمین خیس آروم بری چون بهترین لاستیک ها هم باز روی

زمین خیس و خط کشی و پل آهنیا بازم لیز میخورن لاستیکای خوب کمتر لاستیکای بد بیشتر

mohammadhossein
07-08-1392, 03:40 بعد از ظهر
من از بچگیمعاشق آپاچ بودم،بالاخره خریدیم به دلیلی(روغن سوزی)فروختم ug خریدم،وقتی روغن سوزی افتاد رفتم که تعمیرش کنم تعمیرکاره یه چی گفت منم قبول داشتم(دلیلش رو صبر کنی میگم) میگفت کلا یه هوا رینگ پیستون آپاچ ضعیف تر از پالسه،حالا چرا من حرفشو قبول داشتم:تغریبا هر آپاچ مدل 89که دنده یکشو همچین خوب پرکنی میبینی اگر سالم هم باشه ولی یه دود ریز میده بیرون که ولی پولسار 84 گازو جلوت پر میکنه (اگه سالم باشه)هیچ اتفاق خاصی هم نمی افته این تجربه ی من بود که با چشمای خودم دیده بودم شاید یه سری موافقش نباشن.ولی هنوزم توی کلاس 180 هیچی جای آپاچ رو توی دل من نگرفته:flower4:

xdj
07-08-1392, 03:52 بعد از ظهر
من از بچگیمعاشق آپاچ بودم،بالاخره خریدیم به دلیلی(روغن سوزی)فروختم ug خریدم،وقتی روغن سوزی افتاد رفتم که تعمیرش کنم تعمیرکاره یه چی گفت منم قبول داشتم(دلیلش رو صبر کنی میگم) میگفت کلا یه هوا رینگ پیستون آپاچ ضعیف تر از پالسه،حالا چرا من حرفشو قبول داشتم:تغریبا هر آپاچ مدل 89که دنده یکشو همچین خوب پرکنی میبینی اگر سالم هم باشه ولی یه دود ریز میده بیرون که ولی پولسار 84 گازو جلوت پر میکنه (اگه سالم باشه)هیچ اتفاق خاصی هم نمی افته این تجربه ی من بود که با چشمای خودم دیده بودم شاید یه سری موافقش نباشن.ولی هنوزم توی کلاس 180 هیچی جای آپاچ رو توی دل من نگرفته:flower4:

این مشکلی که شما فرمودید مال سری اولیاش بود الان به احتمال 60 % حل شده . بدشم داداش با موتور چیکار کردی . نکن برادر من نکن اینجوری به این زبون بسته حیفه .:icon_pf (94):

kourosh_bandit2
07-08-1392, 06:36 بعد از ظهر
حسین جان من توضیحاتمو دادم برات نظرات دوستان هم درسته

hamed510
07-08-1392, 08:23 بعد از ظهر
داداش موتور فقط آپاچی(نظر شخصی) مزیت های بسیار زیادی نسبت به پالس داره(کیلومتر دیجیتال شتاب بسیار بالاو مساوی با پالس 200. چراغ های خوشگل و دارای نوردهی بسیار عالی)
در ضمن از نظر کارایی آپاچی از پالس هیچ کمی نداره و کیفیتش از پالس هم بالاتره
در آخر این دو موتور تفاوت هاشون تو ظاهر زیاده تا مشخصات فنی
ولی شما به دلت رجوع کن ببین کدومش رو بیشتر دوسش داری اونو بخر

soleymani
07-08-1392, 10:37 بعد از ظهر
یه سوالی دارم
درباره آپاچی
در مورد ترمزاش و بعضی خاصیت مدل 89 که
مدل 89 مگه نمیدونین 16 سوپاپه؟؟؟!
ترمزاش نگو دیسکش از جنس زرمنگنات کسوفیوم هستش
من موندم 89 بگیرم کم کارکرد یا 90 کارکرده حدود 20 تا
به نظر شما سال بالا تر بگیرم یا کم کارکرد

hamed510
07-08-1392, 10:59 بعد از ظهر
چیییییییییییی!؟ 16 سوپاپ!!!؟ داداش گرفتی ما رو!!!؟:wow:

soleymani
07-08-1392, 11:07 بعد از ظهر
این رو جایی دیدم
و منظور اون دوست خوبمون رو فهمیدم.
و چون قابلیت ویرایش نیست دیگه کاری نشد کرد

Mohamad _Aramiss
07-08-1392, 11:25 بعد از ظهر
سلام دوستان دمتون داغ سایت باحالی دارید .من قبلا اپاچی 180 داشتم که فروختم. :15 الان قصد خرید دارم موندم اپاچی بگیرم یا پالس220 .اپاچی که داشتم ازش خیلی راضی بودم خوشکل وخوش فرمون و راحت بود ولی میگن220 شتاب بهتری داره ولی من از ظاهرش خوشم نمیاد.دوستان خواهشا راهنمایی کنید معایب و مزایای هر کدوم رو توضیح بدین ممنون از دوستان

farshad 54
07-08-1392, 11:29 بعد از ظهر
دوست عزیز اولا که خیلی خوش اومدی

دوما آپاچی که خودت داشتی و میدونی چه جور موتوریه

سوما راجب 220 به تاپیک پالس 220 مراجعه کن و مطالعش کن همه توضیحات لازم درباره 220 اونجا داده شده

موفق باشی

Mohamad _Aramiss
07-08-1392, 11:42 بعد از ظهر
ممنون اقا فرشاد اما تو هر تاپیکی میریم همه از موتور خودشون تعریف میکنن و بقیه رو بد میگن خواستم یکی واقعا منصانه جواب بده با دلیل منطقی نه تعصب.یکی که هر دوتاشو سوار شده یا هر دوتاشو داشته بازم ممنون

farshad 54
07-08-1392, 11:49 بعد از ظهر
دوست عزیز

این تاپیک ها زده میشه که اعضا مطالعه کنن و با توجه به تجربیات کسانی که این موتور هارو داشتن تصمیم گیری کنند .

من خلاصه به شما توضیح میدم

من خودم 220 دارم - برادرم هم اپاچی 180 داره که هر جفتش زیر پایه جفتمونه

آپاچی :

ترمز های بهتر - هندلینگ بهتر - نرم تر بودن نسبت به 220

220 :

قدرت بیشتر - سرعت بیشتر - شتاب بیشتر - بادوام بودن انجین در مقایسه با آپاچی

قیافه هم که سلیقه ای هست

حالا اگه جزئیات بیشتر میخوای تنها راهش دیگه مطالغه تاپیک هاس

موفق باشی

Mohamad _Aramiss
07-08-1392, 11:58 بعد از ظهر
ممنون داش فرشاد

h0ssein
08-08-1392, 10:12 قبل از ظهر
داداش موتور فقط آپاچی(نظر شخصی) مزیت های بسیار زیادی نسبت به پالس داره(کیلومتر دیجیتال شتاب بسیار بالاو مساوی با پالس 200. چراغ های خوشگل و دارای نوردهی بسیار عالی)
در ضمن از نظر کارایی آپاچی از پالس هیچ کمی نداره و کیفیتش از پالس هم بالاتره
در آخر این دو موتور تفاوت هاشون تو ظاهر زیاده تا مشخصات فنی
ولی شما به دلت رجوع کن ببین کدومش رو بیشتر دوسش داری اونو بخر

داداش خوب پالس هم کیلومتر دیجیتال داره شتابشم یه نمور کمتر از آپاچیه از نظر کیفیت پالس برتره اینو از روی تعصب نمیگم تجربه شو دارم !
پالس زیر فشار بهتر دوام میاره تا آپاچ ولی آپاچی هم خوبه و انتخاب بین این دو به نظر و سلیقه شخص بستگی داره !

soleymani
08-08-1392, 10:26 قبل از ظهر
باید سوار هر دو موتور شید
و تفاوت را از نظر خودتون بسنجی
نظر و انتخاب بین این دو نوع موتور سلیقه ای هست

hamed510
08-08-1392, 10:31 قبل از ظهر
داداش خوب پالس هم کیلومتر دیجیتال داره شتابشم یه نمور کمتر از آپاچیه از نظر کیفیت پالس برتره اینو از روی تعصب نمیگم تجربه شو دارم !
پالس زیر فشار بهتر دوام میاره تا آپاچ ولی آپاچی هم خوبه و انتخاب بین این دو به نظر و سلیقه شخص بستگی داره !

ببخشید یادم نبود!!!
کیفیت هر دو یکسان هستن بازم بر میگرده به سلیقه

منوچهر
08-08-1392, 02:46 بعد از ظهر
راستیتش ما اینکارو نکردیم آقا دزده کرده بود وقتی پیدا شد دیدیم ایجور شده:11:

mohammadhossein
08-08-1392, 02:53 بعد از ظهر
این مشکلی که شما فرمودید مال سری اولیاش بود الان به احتمال 60 % حل شده . بدشم داداش با موتور چیکار کردی . نکن برادر من نکن اینجوری به این زبون بسته حیفه .:icon_pf (94):
راستیتش ما اینکارو نکردیم آقا دزده کرده بود وقتی پیدا شد دیدیم ایجور شده
پست بالاییم سوتی دادام با یوزر داداشم گذاشتم:icon_pf _99_:

xdj
09-08-1392, 02:51 بعد از ظهر
راستیتش ما اینکارو نکردیم آقا دزده کرده بود وقتی پیدا شد دیدیم ایجور شده
پست بالاییم سوتی دادام با یوزر داداشم گذاشتم:icon_pf _99_:

سلام به دوستان گلم . بالاخره موفق به خرید یه 180 طرح جدید صفر شدم . دوستان جا داره بگم خیلی از مشکلات قدیمیش تو این مدل حل شده . به طور مثال لاستیک ها پهن تر شدن . مشکل سر خوردن کمتر شده میشه گفت من نه تو آب نه تو خشکی باهش تا الان سر نخوردم و میخ گرفت و در جا ایستاد . فعلا تا 3 هفته دیگه تو مراحل آببندی هست ببینیم چی میشه .
جا داره از دوست خوبم کوروش بندیت عزیز تشکر کنم برای همه ی کمکهایی که به من حقیر کردند .

hamed510
09-08-1392, 05:20 بعد از ظهر
مبارک باشه دوست عزیز
بهترین خریدت رو کردی.

- - - Updated - - -

راستی شیرنیت پس کو!!!!؟:waiting:
عکس از موتور هم یادت نره!!!

kourosh_bandit2
09-08-1392, 06:48 بعد از ظهر
سلام به دوستان گلم . بالاخره موفق به خرید یه 180 طرح جدید صفر شدم . دوستان جا داره بگم خیلی از مشکلات قدیمیش تو این مدل حل شده . به طور مثال لاستیک ها پهن تر شدن . مشکل سر خوردن کمتر شده میشه گفت من نه تو آب نه تو خشکی باهش تا الان سر نخوردم و میخ گرفت و در جا ایستاد . فعلا تا 3 هفته دیگه تو مراحل آببندی هست ببینیم چی میشه .
جا داره از دوست خوبم کوروش بندیت عزیز تشکر کنم برای همه ی کمکهایی که به من حقیر کردند .
کاری نکردم حسین جان اختیار داری شرمندم نکن:icon_pf _15_:
مبارکت باشه ایشالا همیشه ازش لذت ببری و لحظاتت هم باهاش بی خطر باشه.
مطمئنم خوب اب بندی میشه موتورت:6::5:

papilo
09-08-1392, 07:02 بعد از ظهر
چند خریدی؟
من هم تو فکر خریدشم ولی الان گمرک بودم قیمتا هنوز پایین نیومده همون 5700 یا 800 یا حتی 6 تومانه

اگه کمتر از این قیمت گرفتی یه آدرس به ما هم بده
دمت گرم.

kourosh_bandit2
09-08-1392, 08:39 بعد از ظهر
چند خریدی؟
من هم تو فکر خریدشم ولی الان گمرک بودم قیمتا هنوز پایین نیومده همون 5700 یا 800 یا حتی 6 تومانه

دمت گرم.
این بنده خدا اصفهان خریداری کرده :3:

xdj
10-08-1392, 09:44 قبل از ظهر
چند خریدی؟

دمت گرم.
مرسی از این همه لطفی که دارین . دوست عزیز من کل بازارو زیرو رو کردم 6 یا 6100 یا 6250 هم میدادن . متاسفانه امسال شاهد افت قیمت نخواهیم بد . یا ثابت میمونه یا تا 6500 هم میره . در ضمن بنده با پایین ترین قیمت یعنی 6 خریدم . در صورتی که نمایندگی خود آپاچی میداد 6100

- - - Updated - - -

مبارک باشه دوست عزیز
بهترین خریدت رو کردی.

- - - Updated - - -

راستی شیرنیت پس کو!!!!؟:waiting:
عکس از موتور هم یادت نره!!!

مرسی داداشم . اگه بودین دیشب دادم شیرینیشو . حتما فردا یه عکس میزارم .

h0ssein
10-08-1392, 10:54 قبل از ظهر
یکی از آشناهامون قراره پالسم رو ازم برداره اگه خدا بخاد ، خیلی دوست دارم یه آپاچی بگیرم و تجربه سواری با اونو داشته باشم قیمتایی که اصفهان (سروش) گرفتم کمترینش 5900 بود ولی فقط و فقط رنگ سفیدش

هست من با قرمزش خیلی حال کردم وبیشتر قرمزش رو دوست دارم از هر مغازه داری هم میپرسم میگه فقط سفید هست سفید تو بورسه منم نمیگم سفید زشته ولی با قرمز بیشتر حال میکنم از دوستان اصفهانی

کسی رنگ قرمز صفر یا کارکرده پا به صفر پیدا کرد یه ندایی به ما بده ، ممنون !

papilo
10-08-1392, 02:17 بعد از ظهر
مرسی از این همه لطفی که دارین . دوست عزیز من کل بازارو زیرو رو کردم 6 یا 6100 یا 6250 هم میدادن . متاسفانه امسال شاهد افت قیمت نخواهیم بد . یا ثابت میمونه یا تا 6500 هم میره . در ضمن بنده با پایین ترین قیمت یعنی 6 خریدم . در صورتی که نمایندگی خود آپاچی میداد 6100

- - - Updated - - -

مرسی داداشم . اگه بودین دیشب دادم شیرینیشو . حتما فردا یه عکس میزارم .

جالبه پس با این وضعیت تهران ارزون تره
اینجا تو تهران 5800 بیشترین قیمتیه که از این موتور دارم و البته این رو هم بگم که سفیدش حدود 100 تومان از رنگای دیگه گرون تره
160 جدید هم 5500 هست که این هم 200 تومان رنگ های به غیر از سبز ارزون تر هستند

xdj
10-08-1392, 02:52 بعد از ظهر
خوب اینم چنتا از ببر سفید من . 3344833449334503345133452

soleymani
10-08-1392, 03:28 بعد از ظهر
عکس ها رو بالا نمی یاره؟
-------
راستی چرا از این 160 جدیدا نگرفتی
خیلی قشنگه من قیمت کردم 5250 بود نه 5500

xdj
10-08-1392, 04:09 بعد از ظهر
عکس ها رو بالا نمی یاره؟
-------

باید رو پیوست ها کلیک کنی باز میکنه داداشم . 160 کفاف کاره منو نمیداد داداش . تو کل بازار فقط از این مدل من خیلی خشم اومد .

kourosh_bandit2
10-08-1392, 06:37 بعد از ظهر
عکس ها باز نمیشن هیچکدوم:s (9):

xdj
10-08-1392, 07:09 بعد از ظهر
عکس ها باز نمیشن هیچکدوم:s (9):
3346333464334653346633467

- - - Updated - - -

دوستان یه سوال داشتم . میخوام برای امنیت یه کاری کنم . دزد گیر ببندم یا جی پی اس ؟
هرکدوم چه قیمت و چه مارکی خوبه ؟
دزدگیر چه امکاناتی داره ؟ نصبش راحت آیا ؟ تو سیستم سیم کشی موتور موشکلی به وجود نمیاره ؟
ممنون میشم کمک کنین .

farshad 54
10-08-1392, 08:18 بعد از ظهر
مبارک باشه به سلامتی و خوشی استفاده کنی دوست عزیز

دزد گیر و یه قفل دیسک تو پارکینگ خونه یه قفل زنجیر هم به این موارد اضافه کن

دزد گیر مارک لیزر خوبه هم قیمتش هم امکاناتش تو بازار زیاده با توجه به امکاناتش هم قیمتش متفاوته

اگه یه آدم وارد ببنده مشکلی برای سیم کشی پیش نمیاد

papilo
10-08-1392, 08:24 بعد از ظهر
عکس ها رو بالا نمی یاره؟
-------

داداش محمد کی این قیمت رو میده؟
من خودم قصد خرید دارم ولی این قیمتی که شما میگی رو اولاً برای رنگ سبز اصلاً ندیدم درثانی برای رنگای دیگه هم تا 5500 بود.
اون مغازه اول پل فقط کل رنگارو داشت که 5500 میداد. 160 رو

soleymani
10-08-1392, 09:01 بعد از ظهر
داداش فروشگاه حیدری دست راست
خود من قیمت کردم حدود 5300 بود تازه حدود 10 روز پیش
توی 10 روز که کاهش پیدا می کنه تا افزایش
در ضمن من تا الان سبزش رو ندیدم ولی شنیدم که 200 بالا تره
حالا فردا حدودای 7 شب دارم یه سری می رم گمرک یکم قیمت بگیرم

xdj
11-08-1392, 12:05 بعد از ظهر
داداش فروشگاه حیدری دست راست
خود من قیمت کردم حدود 5300 بود تازه حدود 10 روز پیش
توی 10 روز که کاهش پیدا می کنه تا افزایش
در ضمن من تا الان سبزش رو ندیدم ولی شنیدم که 200 بالا تره
حالا فردا حدودای 7 شب دارم یه سری می رم گمرک یکم قیمت بگیرم
داداش دیگه انتظار پایین اومدن قیمت رو نداشته باش . اینجا هفته پیش 5800 بود پریروز که خریدم موتورو شده بود 6100

farshad 54
11-08-1392, 05:47 بعد از ظهر
این آپاچ 160 ها هم مالی نیست امروز از نزدیک دیدمش قیافش همون 180 طرح جدیده ترمز عقبشم کاسه ای :wow:

قیمت هم 5350

سبزش هم 5400

همچین آش دهن سوزی نیست

kourosh_bandit2
11-08-1392, 07:55 بعد از ظهر
160 اصلا به قیمتش نمیارزه چون فقط یک طراحی قشنگ داره/ البته کسی که فقط بخواد یک موتور خوشگل زیر پاش باشه با کیفیت خوب و مصرف کم 160 براش بهترین انتخاب فقط باید پولش زیادی کرده باشه

soleymani
11-08-1392, 11:18 بعد از ظهر
این مورد درسته که آپاچی وقتی ترمز می کنی به ت خ م ها فشار زیادی وارد می کنه و درد می گیره؟؟؟

kourosh_bandit2
11-08-1392, 11:40 بعد از ظهر
این مورد درسته که آپاچی وقتی ترمز می کنی به ت خ م ها فشار زیادی وارد می کنه و درد می گیره؟؟؟

نه همه موتور ها اگه دو ترک باشی و ترک نشینت عین ...... شل و ول باشه که وقتی میزنی رو ترمز بیاد جلو چرا فشار میاد اما یک ترک که اصلا اینطور نیست. من تاحالا رو هیچکدوم موتور هام جز وینر 200 قدیمی خودم این مشکلو نداشتم

soleymani
11-08-1392, 11:46 بعد از ظهر
حالا چون اینجا بحث تخصصی هست
مزایای این موتور رو گفتیم و همه می دونن
---------
شما که باز سر رشتت توی این موتور زیاده
هر موتور و وسیله و کالایی علاوه بر مزایای فراوانش
یه معایبی داره
---
هیچ جا در مورد معایب آپاچی 180 حتی شده ریز پیدا نکردم.از نظر تجربی چیه به نظر شما و دوستان

arashm
11-08-1392, 11:50 بعد از ظهر
اقا ما چند وقت قبل اومده بودیم تهران یه اباچی دیدیم طرف خیلی قشنگش کرده بود صورتیش کرده بود نوشته هاشو با دور رینگ قضیه چیه گفت یه نفر تو گمرگ این کارو میکنه کسی از دوستان میدونه ادرس بده تشکر

farshad 54
12-08-1392, 12:04 قبل از ظهر
اقا ما چند وقت قبل اومده بودیم تهران یه اباچی دیدیم طرف خیلی قشنگش کرده بود صورتیش کرده بود نوشته هاشو با دور رینگ قضیه چیه گفت یه نفر تو گمرگ این کارو میکنه کسی از دوستان میدونه ادرس بده تشکر

خ ولیعصر بالاتر از 4 راه مولوی بعد از مهدیه تهران سمت چپ مغازه استیکر چسبونیه مهدی رخشا

gtr250
12-08-1392, 05:44 قبل از ظهر
اپاچی یه موتور ایده ال تو شهر هستش

هم خوب راه میره شتابش خوب سر و صدا نداره فقط برای کسانی که قد و هیکل بزرگی دارنبه نظر من پالس 180 یو جی 4 بهتر هستش

ولی از همه لحاض موور خوبیه

kourosh_bandit2
12-08-1392, 11:28 قبل از ظهر
حالا چون اینجا بحث تخصصی هست
مزایای این موتور رو گفتیم و همه می دونن
---------
شما که باز سر رشتت توی این موتور زیاده
هر موتور و وسیله و کالایی علاوه بر مزایای فراوانش
یه معایبی داره
---
هیچ جا در مورد معایب آپاچی 180 حتی شده ریز پیدا نکردم.از نظر تجربی چیه به نظر شما و دوستان

از معایبش میشه همون کوتاه بودن شاتون هاش گفت.
که برای جاده ی صاف خیلی زود به دور موتور 10 میرسه و موتور دیگه بهش فشار میاد.
والا عیب خاصی من ندیدم. ولی از نظر من همون ac بودن نیمی از برق عیبه در صورتی که در اصل برای بیشتر کار کردن باطری که باطری طول عمرش بیشتر بشه. ولی من به شخصه دوست دارم مثل پالس 220 برق موتور dc بود کامل. نظرات فرق داره.
از معایب کلی Tvs تولید موتور هایی تا سر حد 180 سی سی هستش. مثلا اگه همین طراحی انجین و قدرت خروجی که میده رو با حجم 250 میزد یا همون 220 واقعا کولاک میکرد.
و عیب های دیگه همکه توی سری جدید برطرف شده مثل راه گذر هدرز که توی مدل های قبلی میچسبید به فلاپ زیر انجین و گوشه فلاپ رو میسوزوند که در مدل های جدید از زیر اون رد شده و دیگه بهش گیر نمیکنه.
و امثالهم :11:

erfan.557
12-08-1392, 10:28 بعد از ظهر
من کلا تو اپاچی یه مشکل دیدم اونم لرزشش بود همین .
تو کفی هم نمیشه باش زیاد تخته کرد به همون دلیلی که اقا کورش گفتن.
این که اگزوز میچسبه به فلاپ هم چیز مهمی نیس شما با دست میتونین هدرز رو کمی به طرف بیرون بکشین که دیگه مشکلی پیش نیاد.(من این کارو کرده بودم)

kourosh_bandit2
13-08-1392, 10:51 قبل از ظهر
من کلا تو اپاچی یه مشکل دیدم اونم لرزشش بود همین .
تو کفی هم نمیشه باش زیاد تخته کرد به همون دلیلی که اقا کورش گفتن.
این که اگزوز میچسبه به فلاپ هم چیز مهمی نیس شما با دست میتونین هدرز رو کمی به طرف بیرون بکشین که دیگه مشکلی پیش نیاد.(من این کارو کرده بودم)

بله موتور دوستمم باز کردیم بستیم فیکس میشه. ولی در کل اومد به ذهنم گفتم چون خیلی ها نه دست به اچار هستن نه میدونن که میشه با دست جا به جا کرد در نتیجه فلاپشون میسوزه :bunnyearsmiley:

- - - Updated - - -

اون لرزش هم درسته قبول دارم یادم رفته بود بگم. متشکرم عرفان جان:bunnyearsmiley:

- - - Updated - - -

یجه ها یک توصیه میکنم برای روغن کاری زنجیر هاتون. نه پول زیاد برای اسپری زنجیر بدین نه روغن بزنید که رینگ و همه چیتون رو کثیف کنه.
راه حلش و من پیدا کردم.
به اندازه یک دری از همین دری روغن یک لیتری ها واسگازین بردارید(مال ماشین سنگین) با صبر و حصله با انگشت بشینید بمالید به زنجیر. با همون یک دری میشه تمام زنجیر رو چرب کرد.
اول اینکه خود واسگازین چرب هستش دوما به علت غلظت بالاش که دیگه میشه گفت سفت هست به زنجیر میچسبه یک حالت چسبندگی خاصی داره. من زدم توی دور بالا هم نپاشید به دور رینگ و کثیف نکرد. خیلی هم بیشتر از وقتی چرب موند که روغن میزدم به زنجیرم. واسگازین رو هم میتونید از تعویض روغنی ها تهیه کنید. هفته ای 1 بار بزنید نه دیگه صدا میده نه زنجیر خراب میشه موتور هم نرم تر میشه حالت خش خش زیر پا نمیاد دیگه.

- - - Updated - - -

همه تاپیک هایی که موتور هاشون قاب زنجیر نداشتن share کردم ولی اول برا تاپیک اپاچی گذاشتما بچه ها اپاچی سوارو خیلی دوس داریما:29::bunnyearsmiley:

papilo
13-08-1392, 02:37 بعد از ظهر
دوستان من هنوز موندم برای روغن چی خوبه؟
تاپیکش رو کلاً خوندم ولی زیاد به نتیجه نرسیدم هرکی یه چیز میگه

ولی نتیجه نهایی که گرفتم اینه که میگم:

اول ایرانول رویال اگه نبود بهران تکتاز و هر 40-10

به نظر دوستان آپاچی سوار این نتیجه گیری صحیحه؟
اگر نظری دارید متشکر میشم

arashm
13-08-1392, 03:17 بعد از ظهر
مکاسترول مگنیت ریختم زیاد با روغن خودش فرقی نداشت ولی بد نیست فکر کنم از ایرانول میرانول بهتر باشه

papilo
13-08-1392, 04:04 بعد از ظهر
راسیتش خودم هم از جنسای ایرانی دل خوشی ندارم ولی در این یه مورد اصرار به ایرانی بودنش دارم.
دلیل من هم اینه که امکان داره این خارجیا از هر مارکی که باشه شاید دیگه وارد نشه و مجبور به عوض کردن مارک روغن بشم که در طولانی مدت و این تغییر برند ها به انجین صدمه میزنم
برای همین به نظرم باید از این ایرانی ها یکی انتخاب کنم که میدونم همیشه هست

نظرتون با ایرانول رویال پلاس ([Only registered and activated users can see links]) یا ایرانول M-150 ([Only registered and activated users can see links]) چیه؟

baha2r
13-08-1392, 04:37 بعد از ظهر
داداش من سه سال آپاچ سوار میشدم سه سال فقط آترود هیچ وقتم هیچ مشکلی نداشتم از آترود 7تومنی ریختم تا الان که 16 17 تومنه

erfan.557
13-08-1392, 05:27 بعد از ظهر
من 3 نوع روغن ریختم و امتحان کردم هم موتول - هم کاسترول مگنت - هم سوپر پیشتاز. به نظر من یه سوپر پیشتاز 4 لیتری بگیر هم واسه اپاچی جوابه و هم خیلی به صرفه تره فقط سعی کنین زود به زود عوض کنین چون سر 1000 تا چسبندگیش واقعا تعطیله میتونین از مکمل هم استاده کنین ولی فک نمیکنم خیلی لازم باشه.

kourosh_bandit2
13-08-1392, 05:34 بعد از ظهر
برای اپاچی روغن توصیه شده 10w40 هستش با api sl
و برای پالس 15w40 با api sl
نوع روغن بسته به صلیغه شماس. تراشکار ها ایرانی هارو و مخصوصا بهران رو پیشنهاد میکنن ولی 20w50 هستن.
شما یک روغن انتخاب کن بریز. api مهم چون روغن رو باید سر 1000 تا عوض کنید حالا چه خلرجی چه ایرانی چون رادیات نداره اپاچی روغن سریع خاصیتش از بین میره

xdj
13-08-1392, 05:42 بعد از ظهر
عرض کنم خدمت دوستان به گفته ی یکی از دوستان تعویض روغنی کار که هم سن بالا و هم تجربه ی بالایی داره . همه روغن های موجود به غیر از 2 قلم تصویه ای و تقلبی هستن . یکی از اونهای که موشکل نداره و از نظر دوستم که این کارست بهترین ایرانول 206 هست که 3.5 لیتر با مخزنی به رنگ قرمز . به گفته ی اون آقا بهترین روغن تو بازار همین ایرانول 206 هست . راستم میگفت خدایی .

kourosh_bandit2
13-08-1392, 05:48 بعد از ظهر
معذرت میخوام اون عدد 15w40 رو به 20w40 تغییر بدید

omid kawasaki
13-08-1392, 06:35 بعد از ظهر
معذرت میخوام اون عدد 15w40 رو به 20w40 تغییر بدید

اینجا تاپیک آپاچی هست درسته ولی چیزی که بالا در مورد پالس گفتی اشتباهه... برای پالس روغن 50_20 توصیه شده من حتی تو سایت اصلی شرکت هم رفتم این روغن توصیه شده بود

farzin
13-08-1392, 09:53 بعد از ظهر
mr. omid kawasaki در مورد 20w50 موتور پالس شما درست میفرمایید

- - - Updated - - -

در مورد روغن آترود بر خلاف نظر دوستمون بنده از این روغن رضایت ندارم و باید بگم در سالهای خیلی دور روغن آترود روغن محبوب خودم بود بخاطر رنگ سبزش و همینطور خانوادگی برا وسایل نقلیه متفاوتمون استفاده میکردیم ولی از 6-7 سال پیش دیگه اون کیفیت قبلی رو نداشتو الان روغن ایرانول 6000 استفاده میکنم برا موتور و مناسب و پاسخگو هست ، یکی از علائم خوبش راحت و بسیار نرم دنده ها جا میرن

- - - Updated - - -

ایرانول 6000 - 4 لیترش میاد 24هزار تومن که بسیار مقرون بصرفه است

- - - Updated - - -

در ضمن تذکری که دوستان در تعویض روغن در 1000 تا کارکرد را دادن جدی بگیرید _ چون صدماتی که انجین از روغن میخوره در دراز مدت و در سالهای آینده خودش رو نشون میده

Garbaz
13-08-1392, 10:26 بعد از ظهر
صدای اگزوز اپاچی چی میگه:icon_pf _99_:

جانسون
13-08-1392, 11:44 بعد از ظهر
نظره من فقط سوپر پیشتاز اس ال و ایرانول 6000 هست قشنگ جواب میده تا 1000تا دنده ها نرم جا میره اکیه قیمتش میصرفه

- - - Updated - - -

راستی ایرانول 6000 هم 20 50 ای جی هست

- - - Updated - - -

papilo
14-08-1392, 09:59 قبل از ظهر
با تشکر از تمامی دوستان که در باره روغن این نوع موتور نظراتشون رو دادن:
دقت کنید که این اطلاعات در باره روغن های ایرانی هست.
ولی:
baha2r ([Only registered and activated users can see links]) عزیز در سال های اخیر زیاد تعریف خوبی از این روغن نشنیدم و فکر نکنم انتخاب خوبی باشه.
erfan.557 ([Only registered and activated users can see links]) آقای گل گرانروي 10W-40 این محصول انتخاب خوبی به نظر میرسه و تو لیست مقایسه قرارش میدم.
kourosh_bandit2 ([Only registered and activated users can see links]) داداشم نکته خیلی خوبی اشاره کردی که اصلاً بهش دقت نکرده بودم و اون هم api sl هست، تا حالا فکر میکردم چون api SM از همه بالا تره باید روغنی در این رده انتخاب کنم.
xdj ([Only registered and activated users can see links]) عزیز زیاد اطمینان به حرف تعمیرکار جماعت ندارم ولی ایرانول 206 هم خدایی بد به نظر نمیاد و میتونه انتخاب خوبی باشه و تو لیست مقایسه قرار میگیره.
farzin ([Only registered and activated users can see links]) گل ایرانول 6000 ([Only registered and activated users can see links]) که گرانروي 10W-40 رو تو لیستش نداره! پس عملاً با روغن مناسب این موتور که 10W-40 هست فاصله داره.

نتیجه نهایی از نظر این جانب:
روغن موتور مناسب این موتور باید دارای گرانروي 10W-40 با api sl باشه و صد البته باید در هر 1000 تا تعویض بشه.
برای انتخاب از نظر من:
اول: ایرانول Racing ([Only registered and activated users can see links]) به دلیل جدید بودن این محصول نسبت به ایرانول 206 ( در مابقیه اطلاعات همانند هم میباشند )
دوم: ایرانول 206 ([Only registered and activated users can see links]) کاملاً همانند ایرانول Racing هست.
سوم: بهران سوپرپيشتاز ([Only registered and activated users can see links]) این محصول رو میزارم سوم چون توی سایتش یه جا نوشته بهران سوپر پيشتاز 5W40 و بعد توی توضیحات بالا نوشته درجات گرانروی 10W40 که اصلاً تو لیست نیست ( خودشونم نمیدونن چی دارن )

سخن انتهایی:
به نظر شما این دسته بندی در روغن های ایرانی خوبه و آیا درسته؟

تشکر از تمامی دوستان.

- - - Updated - - -

نظره من فقط سوپر پیشتاز اس ال و ایرانول 6000 هست قشنگ جواب میده تا 1000تا دنده ها نرم جا میره اکیه قیمتش میصرفه

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

علی آقای گا ایرانول 600 که api SF داره. برای آپاچی باید SL باشه. تازه این محصول اصلاً 10W 40 نداره!

- - - Updated - - -

علی آقای گل ایرانول 600 که api SF داره. برای آپاچی باید SL باشه. تازه این محصول اصلاً 10W 40 نداره!

- - - Updated - - -

علی آقای گل ایرانول 600 که api SF داره. برای آپاچی باید SL باشه. تازه این محصول اصلاً 10W 40 نداره!

- - - Updated - - -

kourosh_bandit2
14-08-1392, 10:17 قبل از ظهر
اینجا تاپیک آپاچی هست درسته ولی چیزی که بالا در مورد پالس گفتی اشتباهه... برای پالس روغن 50_20 توصیه شده من حتی تو سایت اصلی شرکت هم رفتم این روغن توصیه شده بود
دوست عزیز توی سایت خود bajaj هم 20w40 توصیه شده هم 20w50 یک سر به سایت باجاج بزنید نوع موتو رو انتخاب کنید متوجه میشید
[Only registered and activated users can see links]
اینم سایتش

papilo
14-08-1392, 10:23 قبل از ظهر
دوستان خواهشاً بحث پالس رو توی تاپیک خودش ادامه بدین بزارین برای آپاچی به نتیجه برسیم

با تشکر از همکاریتون

جانسون
14-08-1392, 03:31 بعد از ظهر
papilo داداش گل من ارانول 20 50 6000 که میگم 4 لیتریش قوطیش سفیده و برچسب روش سبز هست اون با

api sg هست ....

من رو اپاچیم توتال 5000 قوطی پلاستکی که به توتال ساوه پر میشد استفاده میکردم 20w50 api sl اون موقه 17 ت 4 لیتریشو میگرفتم.... میصرفید...

ولی الان حدود40 ت قیمشه منم سره همین گفتم ایرانول 6000 و سپر پیشتاز هم میصرفه هم جواب میده...
([Only registered and activated users can see links])

papilo
14-08-1392, 04:11 بعد از ظهر
papilo داداش گل من ارانول 20 50 6000 که میگم 4 لیتریش قوطیش سفیده و برچسب روش سبز هست اون با

api sg هست ....

من رو اپاچیم توتال 5000 قوطی پلاستکی که به توتال ساوه پر میشد استفاده میکردم 20w50 api sl اون موقه 17 ت 4 لیتریشو میگرفتم.... میصرفید...

ولی الان حدود40 ت قیمشه منم سره همین گفتم ایرانول 6000 و سپر پیشتاز هم میصرفه هم جواب میده...
([Only registered and activated users can see links])

حرفت متین صحبتت شیرین ولی این 20W50 رو کجای دلم بزارم
مگه نه اینکه باید 10W40 باشه؟
نکنه این 20w50 و 10W40 الکیه؟ فیلمه؟ بالاخره باید یه جا تفاوت تو متور احساس بشه! توی همه فصلا 20w50 میزدی توی آپاچیت؟

barbyboy
14-08-1392, 05:13 بعد از ظهر
دوستان کسی لاستیکشو عوض کرده جدیدا؟؟چی گرفتین؟

arashm
14-08-1392, 06:57 بعد از ظهر
ای بابا اقا روغن کاسترول مگنیت بریزید دیگه 15 تون واسه موتور 5 تومنی ارزش جرو بحث نداره هم استانداردای لازمو داره هم یه برند جهانی حرفی توش نیست بعد یه سوالی این موتور ابشن داره منظورم همون لوازم حرفه ایه میشه روش سوار کرد تا از وزنش کم بشه

جانسون
14-08-1392, 08:31 بعد از ظهر
حرفت متین صحبتت شیرین ولی این 20W50 رو کجای دلم بزارم
مگه نه اینکه باید 10W40 باشه؟
نکنه این 20w50 و 10W40 الکیه؟ فیلمه؟ بالاخره باید یه جا تفاوت تو متور احساس بشه! توی همه فصلا 20w50 میزدی توی آپاچیت؟

نه اقای زمستون از کاسترول جی پی قوسبز که مخصوص خوده موتور بود استفاده میکردم....20 40 اس جی بود...

اپاچی شاتونش کوتاه زیاد بهش فشار بیاد و یکله 130 تا برید خیلی زود شاتون میزنه....

و روغن خوب خیلی تاثثیر داره

10 40 برا شرکت دفترچش تز بیش.... نیس.........

مثل کویر که میگه حتما ار روغن موتورکس استفاده بشه....

abin66
15-08-1392, 07:26 قبل از ظهر
این اگزوز رو ببینید فابریکی هست. تو تصویر به نظر صدا منتاژ شده رو تصویر چون با حرکت دست طرف هماهنگ گاز نمیخوره نمیدونم اما تلفن هم گزاشته اما هندی کسی بلده بره مذاکره کنه ببینه ماجرا چیه چجوری این صدای زیبا از اپاچی در میاد ادم لذت میبره فکنم رو فیلتر هوا هم دستکاری کرده اما فوق العادست هرکی بتونه این کارو کنه کارشو ببینم منم مشتری هستم.

abin66
15-08-1392, 08:17 قبل از ظهر
دوستان 2 هفته پیش با سرعت خیلی کم خوردم زمین بخاطر گرفتن ترمز جلو در حالت خط غیر مستقیم روی ریگ اول پامو باز کردم نخورم زمین دیگه نمیشد جمع کنم و ترمز عقب بگیرم با همون سرعت موتورو رو پهلو خابوندم اما خیلی سنگین بود خلاصه به چپ پرت شدم رو اسفالت اولا" تو دهنم یه چیزایی مثل دندون خورده بود شکه شدم بعد فهمیدم ریگه خیابونه بعدم چونم زخم شد ریشم دیگه کلا" برای همیشه کنده شد چون یه لایه از چونم بلند شد و کتف راستم بر عکس اینکه به چپ افتارم کوبیده شد به زمین کوفته شد خلاصه ماجرا

1 -کلاه ایمنی رو حتما" سرتون بزارید حتی تا سر کوچه خیلی احمقانه و سریع رخ داد.سرعتم انقدر کم بود اما موتور وقتی کج شد کاملا" از کنترل خارج بود همیشه فکر میکردم بخورم زمین زرنگم سرمو مواظبم اما رسما" تو حادثه قابل پیش بینی نیست کلگی موتور یکم اندازه ناخون کوچیکه رنگش رفت (از کجا رنگ فابریک فابریک سفید پیدا کنم بزنم روش نمیخوام بدم بسازن خوشک میشه رنگش عوض میشه کارشون کیفیت نداره ؟)

2 - گارد موتور رو به هیچ عنوان باز نکنید اگه نداره فوری بندازید اگه گارد نبود کل باک و... داغون بود پای خودم هم همینجور قیمت یه باک خیلی بیشتر از یه گارده یادتون باشه. باورم نمیشد با لون مقدار سر خوردگی توی ریگ انقدر کم موتور ضخمی شد تودلم گفتم موتورو بلند کنم داغونه. تا العانم موتورو خابوندم توخونه چون جفت مچم خیلی درد میکنه درضمن من 105 کیلو وزنمه و 182 قدم کارمم یدی اگه قدت بلنده و وزنت سنگینه زورت زیاده فکر نکن پس هر خطری به جون بخری چون آلنورد هم باشی وقتی این موتور بخوابه شما در اختیار موتوری نه اون اینو گفتم چون زمستون بارندگی نزدیکه شما دیگه خسارت ندید.

معمار
15-08-1392, 08:43 قبل از ظهر
3 - این که جونت بیشتر از مالت ارزش داره
در چنین مواقه ای موتور و میتونید ول کنید که کمتر بدنتون اسیب ببینده و موتور هم بی خیاش بشید هر اتفاقی میخاد براش بیوفته
مهم این که من اصلا اسیب نبینم و یا این که کمتر اسیب ببینم

من خودم با 125 تو سرعت 30 یا 40 تا این اتفاق برام افتاد ولی سریع موتور و ول کردم
ار دی هم نامردی نکد زد موتور مون و شوتش کرد و سپر خودشم داغمون شد
عوضش من فقط یه سری سایدگی و پوست رفتگی از ناحیه زانو بغل ساعد ران و کف دست چپ
که اگه اصرار به جمع کردن موتور میکردم اون دنیا بودم

erfan.557
15-08-1392, 01:20 بعد از ظهر
خدارو شکر که بیشتر از این اسیب ندیدین.
و یه نکته که بر میگرده به امضاعم و ااین که تو هر شرایطی کلاه بزاربنه:98
این گارد هم از باک و ساییدگی بیش از حد جلو گیری میکنه و هم از پا محافظت میکنه.

meisam
15-08-1392, 08:02 بعد از ظهر
آپاچی جدیدا نسبت به قدیمیش چند تا ایرادش گرفته شده که به نظرم اومد
1-صداگیری کله چراغ و نیم فلاپ
2-صدای قارقار برگشت اگزوز که خیلی رو مخ بود مخصوصا وقتی داغ میکرد
3-شکل زین که نفر ترکنشین کمتر سر میخوره و زیباتر هم هست چون توی مدل قبلی زیادی نرم بود و دم شاخ گاویها ناجور بود و ترکنشین اگه بالای 70 کیلو بود میشست روی شاخگاویها
4-تغییر توی طراحی و استیکرا-دمبی-رکاب-کله چراغ-فلاپ و کیفیت رنگ
رنگ مشکی سبزش هم خیلی زیبا و حرفه ای از آب درومده

- - - Updated - - -

دوستان 2 هفته پیش با سرعت خیلی کم خوردم زمین بخاطر گرفتن ترمز جلو در حالت خط غیر مستقیم روی ریگ اول پامو باز کردم نخورم زمین دیگه نمیشد جمع کنم و ترمز عقب بگیرم با همون سرعت موتورو رو پهلو خابوندم اما خیلی سنگین بود خلاصه به چپ پرت شدم رو اسفالت اولا" تو دهنم یه چیزایی مثل دندون خورده بود شکه شدم بعد فهمیدم ریگه خیابونه بعدم چونم زخم شد ریشم دیگه کلا" برای همیشه کنده شد چون یه لایه از چونم بلند شد و کتف راستم بر عکس اینکه به چپ افتارم کوبیده شد به زمین کوفته شد خلاصه ماجرا

1 -کلاه ایمنی رو حتما" سرتون بزارید حتی تا سر کوچه خیلی احمقانه و سریع رخ داد.سرعتم انقدر کم بود اما موتور وقتی کج شد کاملا" از کنترل خارج بود همیشه فکر میکردم بخورم زمین زرنگم سرمو مواظبم اما رسما" تو حادثه قابل پیش بینی نیست کلگی موتور یکم اندازه ناخون کوچیکه رنگش رفت (از کجا رنگ فابریک فابریک سفید پیدا کنم بزنم روش نمیخوام بدم بسازن خوشک میشه رنگش عوض میشه کارشون کیفیت نداره ؟)

2 - گارد موتور رو به هیچ عنوان باز نکنید اگه نداره فوری بندازید اگه گارد نبود کل باک و... داغون بود پای خودم هم همینجور قیمت یه باک خیلی بیشتر از یه گارده یادتون باشه. باورم نمیشد با لون مقدار سر خوردگی توی ریگ انقدر کم موتور ضخمی شد تودلم گفتم موتورو بلند کنم داغونه. تا العانم موتورو خابوندم توخونه چون جفت مچم خیلی درد میکنه درضمن من 105 کیلو وزنمه و 182 قدم کارمم یدی اگه قدت بلنده و وزنت سنگینه زورت زیاده فکر نکن پس هر خطری به جون بخری چون آلنورد هم باشی وقتی این موتور بخوابه شما در اختیار موتوری نه اون اینو گفتم چون زمستون بارندگی نزدیکه شما دیگه خسارت ندید.

دادا خدا رحم کرده موتور فدای سرت سلامتیت خیلی خیلی با ارزشتره....
ایشالا که هرچه زودتر رو به راه بشی
من با 100 تاسرعت با 125 به خاطر قفل شدن چرخ عقب و شکستن لنت توی کاسه 50 متر روی زمین کشیده شدم موتور از 2 سمت زارت خورد زمین وقتی تموم شد موتور آشو لاش بود ولی من کلاه سرم بود و با چندتا خش سطحی نجات پیدا کردم و خودم موتورم رو تا منزل بردم.
ترمز لنتی اینطوری میزنه زمین ترمز دیسکی هم یه جور دیگه.
فقط میمونه کلاه و لباس ایمنی

apache
16-08-1392, 12:29 قبل از ظهر
آقا خدارو شکر که سالمی منم دوباری با موتورم خوردم زمین یکبارش تو سفر شمال بود که بعدش اومدیم تو دشتای قزوین بین کوهها یجا پیچ 90 درجه پیچیدو دید نداشت منم با 100 تا پیچیدم دیدم موتور نمیچرخه دارم میرم تو دره که متورو خوابوندم موتورم لیز خورد لبه دره ئایساد گفتم الان موتورو بلند کنم داغون اما فقط گوشه کلگی یکم ساییده شده بود

Payam-Es
16-08-1392, 12:45 قبل از ظهر
آقا خدارو شکر که سالمی منم دوباری با موتورم خوردم زمین یکبارش تو سفر شمال بود که بعدش اومدیم تو دشتای قزوین بین کوهها یجا پیچ 90 درجه پیچیدو دید نداشت منم با 100 تا پیچیدم دیدم موتور نمیچرخه دارم میرم تو دره که متورو خوابوندم موتورم لیز خورد لبه دره ئایساد گفتم الان موتورو بلند کنم داغون اما فقط گوشه کلگی یکم ساییده شده بود
به خیر گذشته
فلاپ ها آسیبی ندید؟

apache
16-08-1392, 12:47 قبل از ظهر
راستی دوستان من دو سریه که روغن سپاهان قوطی پلاستیکی میریزم خیلی خوبه

جانسون
16-08-1392, 01:27 قبل از ظهر
سپاهان قوطی پلاستیکی باید 40 باشه دقیق امار ندارم ولی برا زمستون جواب میده فقط سره 1000تا عوض کن...

کامران.
16-08-1392, 02:43 بعد از ظهر
سلام به همگی میخواستم دو تا نکته وسوال در مورد روغن عرض کنم خدمتتون... مگه این نیست که باید 10 40 رو تو زمستون و 20 50 را تو تابستون استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟ و سوال دوم اینکه همه میگن باید سر هزارتا روغن رو عوض کنیم سوالم اینه که تو تابستون که هوا گرمه و با موتور مسیرهای طولانی و زیادی رو میریم سر هزار باید عوض کنیم؟؟ و تو زمستون که هوا سرده و نمیشه مسیرهای طولانی رفت و اصلا تند نمیشه رفت هم باید سر هزار تا عوض کنیم؟؟؟؟؟ یعنی هیچ فرقی نداره؟؟

- - - Updated - - -

دوستان عزیز یه سوال دیگه... شما تو زمستون و هوای سرد چطوری موتورتون رو روشن میکنین؟؟؟ چون من تو هوای سرد مجبورم برای روشن کردن موتور یا دور گاز رو بالا ببرم یا اینکه با دستم گاز رو نگه دارم تا حدود نیم ساعت بعدش که گرم شد لازم نیست گاز رو نگه دارم.... میخواستم بپرسم واسه شما هم همینطوره؟؟؟؟

farshad 54
16-08-1392, 02:54 بعد از ظهر
دوست عزیز

روغن زمستون تابستون نداره شما وقتی روغن 4 فصل میریزی تو موتور که همون 20 - 50 هم مناسبه کاره خودشو انجام میده

سره 1000 تا عوض کردنم هزینه بیخودی هست روغن تو بدترین شرایط کاری و فشار تا 2000 تا جواب میده

من خودم چندین ساله موتور سوارم تا حالا انجین موتورام به غیر از پولسار 180 که 5 سال زیر پام بود و بعد 5 سال موتور رو تعمیر کردم هیچکدوم موتور تعمیر نکردم روغنم همیشه رو 2000 تا یا 3000 تا عوض میکردم

آپاچی چون هندل هم داره من پیشنهادم اینه که تو هوای سرد واسه بار اول موتور رو با هندل روشن کنی ساسات رو هم میکشی بعد دو دقیقه موتور کاملا گرم و آماده استفادس

نیم ساعت موتور گرم میکنی مگه اسکانیاس :wow:

جانسون
16-08-1392, 03:20 بعد از ظهر
کامران جان شما برا سرما که استارت میزنی خاموش میشه....دلیلش تنها اینه موتور گرم نیس و هوای بیرون سرده وقتی میره داخل انجین احتراق از بین میره و موتور روشن نمیمونه.... و یه چیزه طبیعیه...

(البته از شمع نوع گرم یا cr8 g power cr9استفاده کنی استارت زدنت خیلی بهتر میشه....)
خواستی بگو امار دقیق شمع هم بگم برات..

شما ساساتو بکش و استارت بزن دور موتور میاد بالا یه 20 ثانیه که نگهداری دور موتور ماید رو حالت عادی و ساساتو ول کن دیگه خاموش نمیشه....

برا روغن هم باید بگم چه تابستون چه زمستون سره 1000تا عوض شه عمره صفحه کلاچ و انجینه موتورت میره بالا تر...

تو زمستان که سرده روغن رو 300 400 تا نشده قهوه ای تیره میشه...بدلیل 10 40 بودن و رقیق بودنش که این نشان دهنده روغن با کیفیت هست که خواستیت تمیز کاری جرم انجینو انجان داده....

اما تو تابستون که 20 50 دیرتر سیاه میشه ولی زود تر خواست گراوتی یا ویسگوزیتش از بین میره و یا همون عسلی بودنش....

دقیقا و ززمستان برعکس زود تر سیاه میشه ولی تا گراوتی تا 1000تا اکیه...

امید وارم منظرورمو واضح گفته باشم...

- - - Updated - - -

داداش فرشاد اپاچی شاتونش کوتاه تر از پالسه و حساس تر... و روغن 20 50 چهار فصل تو زمستان جواب نمیده چرا؟؟

من تو زمستان 2 سال پیش تو اپاچیم 20 50 موتول که کیفیت جاسو ام ای و مخصوص موتور هست استفاده کردم و بعد 2 روز خوابین تو سرما

موتور روشن کردم با ساسات ولی موتور باز خاموش میشود بعد 10 دیقیه انجین گرم بود ولی باز خاموش میشد...

کلی اینورو اونور دیدم شمع شل شده و با دست میچرخه با اچار سفتش کردم ....

فرداش شاتون موتورم لق شده و صدایه تاخ تاخ میداد که مجبور به پلمپ باز کردم انجین .....200هزارتومن خرج گزاشت رو دستم...(تمیرکار گفت موتورت بدون روغن کار کرده من که زیره 1000تا عوض میکردم شاخ درودم.... بعد فهمیدم داستان چی بوده...اویل پمپ ضعیف و روغن از سرما یخ زده بوده..)

اپاچی خیلی سوسول تر از پالسه....انجینش سره همین میگم سره 1000تا عوض شه ... تازه 220 رادیات روغن داره درسته کوچیکه ولی خیلی تاثیره مثبت تو دمایه روغن داره...

abin66
16-08-1392, 08:08 بعد از ظهر
آقا اون لینک صدای زیبا از از اپاچی رو که 2 صفحه قبله گوش دادید کسی کاری میتونه بکنه ؟

gtr250
16-08-1392, 09:34 بعد از ظهر
یک نفر تو مرک هستش اگزوز اپاچی دست می زنه اقا عجب صدایی داره خیلی نازه اسمش وحید اگزوساز هستش مغازش نمی دونم کجاست ولی همه میشناسن بپرسین می گن

h0ssein
16-08-1392, 11:30 بعد از ظهر
دوست عزیز

روغن زمستون تابستون نداره شما وقتی روغن 4 فصل میریزی تو موتور که همون 20 - 50 هم مناسبه کاره خودشو انجام میده

سره 1000 تا عوض کردنم هزینه بیخودی هست روغن تو بدترین شرایط کاری و فشار تا 2000 تا جواب میده

من خودم چندین ساله موتور سوارم تا حالا انجین موتورام به غیر از پولسار 180 که 5 سال زیر پام بود و بعد 5 سال موتور رو تعمیر کردم هیچکدوم موتور تعمیر نکردم روغنم همیشه رو 2000 تا یا 3000 تا عوض میکردم

آپاچی چون هندل هم داره من پیشنهادم اینه که تو هوای سرد واسه بار اول موتور رو با هندل روشن کنی ساسات رو هم میکشی بعد دو دقیقه موتور کاملا گرم و آماده استفادس

نیم ساعت موتور گرم میکنی مگه اسکانیاس :wow:

خداییش نتونستم جلو خندمو بگیرم...:25r30wi::25r30wi: "داش فرشاد یه دونه ای دوردونه ای"

- - - Updated - - -

سلام به همگی میخواستم دو تا نکته وسوال در مورد روغن عرض کنم خدمتتون... مگه این نیست که باید 10 40 رو تو زمستون و 20 50 را تو تابستون استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟ و سوال دوم اینکه همه میگن باید سر هزارتا روغن رو عوض کنیم سوالم اینه که تو تابستون که هوا گرمه و با موتور مسیرهای طولانی و زیادی رو میریم سر هزار باید عوض کنیم؟؟ و تو زمستون که هوا سرده و نمیشه مسیرهای طولانی رفت و اصلا تند نمیشه رفت هم باید سر هزار تا عوض کنیم؟؟؟؟؟ یعنی هیچ فرقی نداره؟؟

- - - Updated - - -

دوستان عزیز یه سوال دیگه... شما تو زمستون و هوای سرد چطوری موتورتون رو روشن میکنین؟؟؟ چون من تو هوای سرد مجبورم برای روشن کردن موتور یا دور گاز رو بالا ببرم یا اینکه با دستم گاز رو نگه دارم تا حدود نیم ساعت بعدش که گرم شد لازم نیست گاز رو نگه دارم.... میخواستم بپرسم واسه شما هم همینطوره؟؟؟؟

دوست عزیز موتور چون تو دور بالا کار میکنه میگن روغنشو باید سر 1000تا عوض کرد که انجین صدمه نبینه حالا شما تو 2000تاهم عوض کنی موتور آسیب نمیبینه اونایی که حساسن تو 1000تا عوض میکنن

مثل خودم زمستون و تابستون هم به موتور گاز میدم مگر وقتایی که هوا خراب باشه روغنم نهایتا سر 1200تا عوض میکنم.موتور رو آتیش کن حالا با هندل یا استارت بزار 1 دقیقه اگه وسواس داری 2دقیقه درجا کارکنه

بعد حرکت کن با دنده 1 و 2 آروم برو گیربکس که گرم شد گازش بده دیگه نیم ساعت گازو نگه داشتن یعنی چی؟ به قول داش فرشاد مگه اسکانیاس؟

abin66
17-08-1392, 05:33 قبل از ظهر
آقا موتور 2500 تا کار کرده 3 هفته تو حیاط خوابیده بود. شیر بنزینم بسته بودم اما وقتی خواستم روشن کنم خیلی سخت بعد کلی استارت حدود 2 دقیقه تا 3 دقیقه روشن شد بعد گازو زیاد میکردم خاموش میشد انگار بنزین تو کار برتات نبود گازو ولم میکردم خاموش میشد همونجوری هم گازو نگه میداشتم هی خاموشش مید ولی دیر تر و خفه روشن بود.
1-ماجرا چیه طبیعی هست ؟ .
2-این ساساتو چجوری باید استفاده کرد تو زمستون ؟ باید نگه داری استارت بزنی یا چند بار بگیری ول کنی بعد استارت زد ؟
3- موتور رو بخوام تو زمستون نگه دارم شاید شاید 1 بار استفاده شه فقط شیر بنزین ببندم و روشو مشما بکشم کافیه ؟؟؟ بعد خواستم روشن کنم باید کار خواستی کنم؟

کامران.
17-08-1392, 01:43 بعد از ظهر
از دوستان عزیز خیلی تشکر میکنم که جوابای کامل دادن... حالا میشه بگین چرا وقتی از ساساتم استفاده میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و فقط وقتی گاز رو نگه میدارم روشن میشه ؟؟؟ بنظر شما ایراد موتورم از کجاست کاربراتورش مشکل داره شمعش یا جای دیگه؟؟؟؟ من میخوام صبح با دزدگیر روشن کنم بعد برم پایین و حرکت کنم چیکار باید بکنم؟ بازم تشکر میکنم از عزیزان و صاحبنظران سایت که جوتبای دوستانه دلسوزانه و استادانه میدن.

farshad 54
17-08-1392, 02:48 بعد از ظهر
کامران جان

اگه ساساتت کار نمیکنه اول باید مشکل ساسات رو حل کنی ببینی چرا کار نمیکنه شاید سیمش قطع شده

تو زمستون هم نمیشه با دزد گیر موتور رو روشن کرد (موتور کاربراتی)

h0ssein
17-08-1392, 02:55 بعد از ظهر
آقا موتور 2500 تا کار کرده 3 هفته تو حیاط خوابیده بود. شیر بنزینم بسته بودم اما وقتی خواستم روشن کنم خیلی سخت بعد کلی استارت حدود 2 دقیقه تا 3 دقیقه روشن شد بعد گازو زیاد میکردم خاموش میشد انگار بنزین تو کار برتات نبود گازو ولم میکردم خاموش میشد همونجوری هم گازو نگه میداشتم هی خاموشش مید ولی دیر تر و خفه روشن بود.
1-ماجرا چیه طبیعی هست ؟ .
2-این ساساتو چجوری باید استفاده کرد تو زمستون ؟ باید نگه داری استارت بزنی یا چند بار بگیری ول کنی بعد استارت زد ؟
3- موتور رو بخوام تو زمستون نگه دارم شاید شاید 1 بار استفاده شه فقط شیر بنزین ببندم و روشو مشما بکشم کافیه ؟؟؟ بعد خواستم روشن کنم باید کار خواستی کنم؟

احتمالا بنزین تو کاربرات رسوب کرده کاربرات باید باز بشه تمیز بشه ، قبلا این مشکل رو داشتم سعی کن اگه بیش از دوهفته میخای موتور رو بخابونی شیر بنزین رو ببندی
و بنزین داخل کاربرات رو هم خالی کنی که بعدا مشکل ساز نشه ! ساسات رو هم اگه هوا خیلی سرده بکش موتور رو با استارت یا هندل روشن کن بزار درجا 2دقیقه کارکنه بعد حرکت کن
اگه هواهم خیلی سرد نیست دیگه نیازی به ساسات نداره !

apache
17-08-1392, 07:41 بعد از ظهر
نه زمستون چون هوا سرده روغن دیر تر کیفیتشو از دست میده نیازی نیست اما من خودم زمستونام نمیزارم بیشتر از 1500 تا بره تابستونام 1000تا
بهترین روغنی که تو موتورم میریختم و خیلی خوب بو آترود 12000 قوطی قرمز بوود تو تمام سفرها حتی ارمنستان گرجستان از همین روغن استفاده کردم اما گرون شد شنیدم ایرانولم خیلی خوبه کسی استفاده کرده؟ من دو سری سپاهان ریختم خوبه مخصوصا جلوی سرعتمو نمیگیره

- - - Updated - - -

راستی دوستان چندوقت پیش گمرک لاستیک مدل 2013 با آج یخ شکن پرسیدم گفت 240.000 و جلو 150.000 گرخیدم واقعا اینه قیمتش؟
یک مدتیم تو فکر این بودم که ایران یاسا لاستیک آج خوشکل نمیزنه که به درد آپاچی بخوره تا اینکه یروز تو خیابون لاستیک جلو ایران یاسا با همین آجهای ریسی دیدم زیر یه پالس کسی خبر نداره کجا میشه این لاستیکهارو پیدا کرد؟ با همین ظاهر و اندازه؟
نمایندگی چیزی نداره؟

کامران.
17-08-1392, 09:54 بعد از ظهر
کامران جان اگه ساساتت کار نمیکنه اول باید مشکل ساسات رو حل کنی ببینی چرا کار نمیکنه شاید سیمش قطع شده تو زمستون هم نمیشه با دزد گیر موتور رو روشن کرد (موتور کاربراتی)داداش گلم ساساتم کار نمیکنه منظورم این بود که وقتی ساسات رو میکشم تاثیری رو موتور نمیبینم وگرنه مطمئنم که سیمش قطع نیست و مشکلی از لحاظ ظاهری نداره مگر اینکه داخل موتور یا کاربرات مشکلی باشه ...

barbyboy
17-08-1392, 10:03 بعد از ظهر
داداش گلم ساساتم کار نمیکنه منظورم این بود که وقتی ساسات رو میکشم تاثیری رو موتور نمیبینم وگرنه مطمئنم که سیمش قطع نیست و مشکلی از لحاظ ظاهری نداره مگر اینکه داخل موتور یا کاربرات مشکلی باشه ...

خوب اتفاق خاصی که نمیفته وقتی ساسات میکشی!!! فقط یکم بنزین بیشتر میره تو کاربرات...

- - - Updated - - -

mohamad.gh
17-08-1392, 10:29 بعد از ظهر
- - - updated - - -

لاستیک جلو رو عوض کردم 130 تومن mrf

barbyboy
18-08-1392, 11:30 قبل از ظهر
لاستیک جلو رو عوض کردم 130 تومن mrf

به خاطره لیز خوردن عوض کردی یا خراب شده بود؟؟ لاستیک جلو به ندرت چیزیش میشه

farshad 54
18-08-1392, 11:33 قبل از ظهر
داداش گلم ساساتم کار نمیکنه منظورم این بود که وقتی ساسات رو میکشم تاثیری رو موتور نمیبینم وگرنه مطمئنم که سیمش قطع نیست و مشکلی از لحاظ ظاهری نداره مگر اینکه داخل موتور یا کاربرات مشکلی باشه ...

وقتی ساسات رو میکشی باید موتور با دور بالا کار کنه اگه اینجوری نیست حتما ساساتت ایراد داره

mohamad.gh
19-08-1392, 07:38 قبل از ظهر
به خاطره لیز خوردن عوض کردی یا خراب شده بود؟؟ لاستیک جلو به ندرت چیزیش میشه

از بغل ترکیده بود، لاستیک عقبشم خیلی رو اعصابه از دوچرخم لیزتره

soleymani
19-08-1392, 12:27 بعد از ظهر
سلام به همه ی آپاچی سواران خسته
منم به جمعتون پیوستم
دیشب مدل 90 سفید خریدم
----------
اولین سوالم
زنجیر رو چه جوری سفت کنم؟
فیلتر روغن رو آسونه عوض کردنش و کجاست محلش؟
روغن ارزون خوب برای اولین بار چی بریزم؟؟
-------------
بالشتک سمت راست فرمون رو می چرخونی به اون می خوره و صدا میده
چه جوری می شه بهش نخوره صدا بده

hamed510
19-08-1392, 12:32 بعد از ظهر
مبارک باشه محمد جان
چند خریدی دادا!!!؟ از کجا!!!؟
شیرینی هم یادت نره!!

soleymani
19-08-1392, 12:57 بعد از ظهر
4000
از بچه های هیئت
عکس می زارم
مرسی

papilo
19-08-1392, 03:27 بعد از ظهر
دوستان سال تولید موتور رو کجای بدنه میزنه؟
ار روی بدنه میشه فهمید موتور مال چه سالیه؟

soleymani
19-08-1392, 03:50 بعد از ظهر
بله-روی بدنه میزنه

شایسته فر
19-08-1392, 06:27 بعد از ظهر
عزیزم نحوه سفت کردن زنجیر با همه موتور ها یکیه دیگه!!!

mohamad.gh
19-08-1392, 11:36 بعد از ظهر
سلام به همه ی آپاچی سواران خسته
منم به جمعتون پیوستم
دیشب مدل 90 سفید خریدم
----------
اولین سوالم
زنجیر رو چه جوری سفت کنم؟
فیلتر روغن رو آسونه عوض کردنش و کجاست محلش؟
روغن ارزون خوب برای اولین بار چی بریزم؟؟
-------------
بالشتک سمت راست فرمون رو می چرخونی به اون می خوره و صدا میده
چه جوری می شه بهش نخوره صدا بده

به به آقا محمد گل مبارک باشه داداش ایشالا که چرخش برات بچرخه

پیچ زنجیر کش رو سفت کنی سفت میشه ولی حواست باشه هرز نشه من پیچ چرخ عقب رو یه کم شل کردم بعد پیج زنجیر کش رو سفت کردم

فیلتر روغنم که سه تا پیچ داره بغل متور باز میکنی و راحت عوض میشه اینم لینک آموزشش [Only registered and activated users can see links] dy_Newcity_-_YouTube.rar

من که روغن بهران تکتاز 4 لیتری میگیرم رو 1000 تا هم عوض میکنم نظر دیگر دوستان هم محترم

متوجه سوال آخرت نشدم اگه منظورت وزنه سر فرمونه اون رو بکش و سفط کن

بازم مبارکه

soleymani
20-08-1392, 08:44 قبل از ظهر
ممنون از دوستان
دیروز که رفتم پیچ رو سفت کردم
خودم فیلتر رو عوض کردم
رون کم داشت
روغن 20/50
با کیفیت sm ریختم.راستی این 4لیتری ها چقدر در میاد
فیلتر روغن 6 خریدم
--------
تا روغن رو عوض کردم موتور توپ شد.فقط چرا انجین بعد 15 مین راه رفتن انجین زیاد گرم می شه؟
-----------
از الان از صفحه1 شروع کنم بخونم
سوال اضافه نپرسم
------
اون بالشتک هایی که به باک متصل می شه رو میگم.سمت راستیه.سیم ترمز جلو فرمون رو برمی گردونی بین کمک و بالچه گیر می کنه

mohamad.gh
20-08-1392, 01:41 بعد از ظهر
بالشتکا از جلو با پیچ به باک متصله از قسمت عقبش دو تا خار داره که تو بالشتک قفل میشه

soleymani
20-08-1392, 02:54 بعد از ظهر
برای چراغ کوچیک ها چی بگیرم
خوب و پر نور
smd?
سفید یخی یا سفیدی که به آبی یواش بزنه
چنده؟چند اس ام دی که به باطری صدمه نزنه؟

farshad 54
20-08-1392, 05:36 بعد از ظهر
مبارکه محمد رضا

به سلامتی سوار شی

اپاچی واسه تو خیلی خوبه اصلا خوراکه قد و وزن توئه

mohamad.gh
20-08-1392, 08:29 بعد از ظهر
برای چراغ کوچیک ها چی بگیرم
خوب و پر نور
smd?
سفید یخی یا سفیدی که به آبی یواش بزنه
چنده؟چند اس ام دی که به باطری صدمه نزنه؟

من که 8 تایی گذاشتم 4 ردیف هم زیر کله چراغ گذاشتم روز روشن میکنم از دست این راننده های کور

soleymani
21-08-1392, 08:44 قبل از ظهر
توی کاسه چراغ برای چراغ کوچیک اس ام دی 24 یا 28 تایی بزارم به باطری آسیب نمی رسونه؟
--------------------
لامپ هم با وات 90/100 بزارم جواب می ده و خوبه؟؟

soleymani
21-08-1392, 09:19 قبل از ظهر
0تا60 4. 0 ثانیه نبودد؟؟؟؟

داش علی من دیشب ته یادگار 0-60 تا رو 5 ثانیه زدم

پایین تر نمیاد؟
آیا با فیلر گیری شتاب بهتر می شه
چون یکم فیلراش شله

جانسون
21-08-1392, 12:40 بعد از ظهر
ممدجون فیلر میخواد با سرویسه اساسی....

داداش یادته اون شب با اپاچی مشکی درگ زدیم اپاچی زردو قورت دادم؟؟؟ چندتا کار هس که باید برات انجام بدم تا شتاب اپاچی با یه 220 یکی بشه....

- - - Updated - - -

درضمن او 0تا60 تو 4 ثانه برا زمانی بود که موتور همه چیزش فابریک و کارکردش 2000تا بود وقتی دست کاریش کرده بودم 3.8 هم زدم...

barbyboy
21-08-1392, 05:19 بعد از ظهر
داش علی من دیشب ته یادگار 0-60 تا رو 5 ثانیه زدم

پایین تر نمیاد؟
آیا با فیلر گیری شتاب بهتر می شه
چون یکم فیلراش شله

فیلر که ربطی به سرعت نداره تا جاییکه من میدونم.. صدای موتور کمتر میشه

- - - Updated - - -

دوستان سال تولید موتور رو کجای بدنه میزنه؟
ار روی بدنه میشه فهمید موتور مال چه سالیه؟

زیر فرمون.. جلوی باک سمت چپ ...رو تنه.

جانسون
21-08-1392, 07:23 بعد از ظهر
دقیقا ربط به فیلر سوپاپ هوا و سوپاپ احتراغ داره..... زیاد شل باشه موتور از صداش اضافه شتابش کم میشه....

و خیلی سفت باشه صداش کم میشه بازم نه سرعت میره نه شتاب میگیره جون میکنه...

barbyboy
21-08-1392, 11:11 بعد از ظهر
4000
از بچه های هیئت
عکس می زارم

مرسی

مهندس توکه به من میگفتی 90 شده 3700 این حرفا..!!!

soleymani
22-08-1392, 11:04 قبل از ظهر
مهندس توکه به من میگفتی 90 شده 3700 این حرفا..!!!

عزیز گفتم که از 3700 تا 4300 نرخ می خوره
این موتوری هم که من برداشتم جلوی چشم بوده و سالم بودن انجین و قطعات اطمینان کامل دارم
لنگش رو 4600 می فروشن

h0ssein
22-08-1392, 11:37 بعد از ظهر
سلام و درورد...
دوستان یه راهنمایی میخام ، من در حال حاضر پالس ug3 180 دارم یه آپاچ مدل 92 قرمز پیدا کردم میخام بخرم و تجربه سواری با آپاچ رو هم بدست بیارم ، از موتور هم خیلی استفاده میکنم
دائم زیر پامه پالس که تا الان خوب جواب داده و کم نیاورده ، خیلیا میگن پالس خرکارتره میخام ببینم دوستانی که آپاچ دارن راضی هستن یا نه؟ من تجربه میخام نه تعصب ،
آپاچ نسبت به پالس 180 تو جاده و مسافت های کوتاه بین شهری چطوره؟ همونطور که گفتم زیاد از موتور استفاده میکنم میخام بدونم دقیقا این آپاچ مارو سربلند میکنه یا تو جاده کم میاره حالمونو میگیره ؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...

erfan.557
23-08-1392, 01:33 قبل از ظهر
فک نمیکنم اپاچی موتور جاده باشه موتور تو جاده میخوای انتخاب کنی باید 220 بگیری توی پالس و اپاچی..
اپاچی مثل پالس خرکار نیس ولی خوراک تو شهره شتابشم بیشتره و خوراک کل کل تو شهره ولی تو جاده فک کنم کم بیاره.
البت تو جاده ام بد نیس ولی نباید زیاد باش تخته کنی.

arashm
23-08-1392, 08:25 بعد از ظهر
دوستان میخوام لاستیک مگلی بندازم رو اباچی جواب میده؟ حداکثر تا چه سایزی میشه بهش انداخت؟

soleymani
24-08-1392, 12:48 قبل از ظهر
حداکثر فکر کنم 130 بشه

soleymani
24-08-1392, 01:21 قبل از ظهر
دوستان دست به آچار راهنمایی بفرمایند
1- این طریقه تنظیم زنجیر چون تنظیمش بهم ریخته . و شل و سفت میشه
2- طریقه باز کردن کاربرات و تمیز کردنش(مثل هونداس)یا فرق داره
3- و چک کردن لاستیک دیافراگم
4- شمع اورجینال اولیه موتور مارک بوش 2پایه هست؟
5- شمع براش چی خوبه و حدود قیمتاش؟
6- از دنده 1 به 2 که می خوام بزنم بد می ره یعنی یه صدایی می ده
7- کجا های موتور رو باید ضرب گیر بزارم که صدا نده،نقاتی که مشترک هست توی صدا دادن توی همه آپاچی ها
8- طریقه تنظیم کمک عقب چون کمک من آخرین درج ارتفاع هست و می خوام یه دونه کمش کنم چه جوری انجام بدم؟
9- وقتی گاز رو ول می کنم اگزوز پرت پرت

erfan.557
24-08-1392, 01:55 قبل از ظهر
دوستان دست به آچار راهنمایی بفرمایند
1- این طریقه تنظیم زنجیر چون تنظیمش بهم ریخته . و شل و سفت میشه
2- طریقه باز کردن کاربرات و تمیز کردنش(مثل هونداس)یا فرق داره
3- و چک کردن لاستیک دیافراگم
4- شمع اورجینال اولیه موتور مارک بوش 2پایه هست؟
5- شمع براش چی خوبه و حدود قیمتاش؟
6- از دنده 1 به 2 که می خوام بزنم بد می ره یعنی یه صدایی می ده
7- کجا های موتور رو باید ضرب گیر بزارم که صدا نده،نقاتی که مشترک هست توی صدا دادن توی همه آپاچی ها
8- طریقه تنظیم کمک عقب چون کمک من آخرین درج ارتفاع هست و می خوام یه دونه کمش کنم چه جوری انجام بدم؟
9- وقتی گاز رو ول می کنم اگزوز پرت پرت

1.بزن جک وسط یه پیچ بلنده اینو شل کن دوتاپیچه که دو تا محره داره یکی سمت چپ و یکی راس شل کنی شل میشه صفت کنی هم صفت میشه
2.در مورد تمیز کردن قه جا دیگه پرسیده بودی اونجا واسط نوستم
3.شمه ایرودینیوم دنسو سوزنی بگیر 10-15 تومنه
4.صدای اگزوزم طبیعیه.

نظر من اینه که اول یه تعمیر کار خوب ببر کاراشو بکنه و یاد بگیر بعد کاراشو خودت انجام بده .
تعمیر کار خوب هم سراغ دارو.

farzin
24-08-1392, 05:36 قبل از ظهر
1. اگه شل و سفت میکنه و صداش هم در حال حرکت بد جور بالا پایین میشه ، یعنی زنجیر گشاد کرده و باید تعویض بشه چرا که در دراز مدت چرخ دنده عقب رو خراب میکنه 2. کاربراتورش فرق داره . اما اگه هوندا بلدی اینو هم باز کنی یاد میگیری 3. لاستیک دیافراگم در قسمت بالای کاربراتور هست ( عکسشو توی صفحه 66 پالس 180 هست میتونی ببینی ) 9. اگه گاز رو ول میکنی و پت پت میکنه از پیچ هوای کاربراتور هست که تنظیم نیست

Mr.Line
24-08-1392, 09:34 قبل از ظهر
پهن ترین لاستیک عقبی که میشه انداخت چقدره ؟ قیمت و سایز

یه آپاچی مشکی 90 دیدم یه زره خرج داره مثل لاستیک عقب ( صاف شده ) و گلگیر جلو و یه کارای برقیش ... ولی خوب راه میره ... ماله رفیقمه مشکیـه چقدر فی می خوره ؟ بیمه هم داره فک کنم

انشاالله بخرمش می خوام برم پیش جانسون اگزوزش رو هم ببندیم و تقویت و ردیفش کنیم

- - - Updated - - -

راستی طلق و دستکش بگیرم براش زایه نیست ؟ طلق مودناسی از شتابش کم نمی کنه ؟

دستکش خز دارها چی ؟

قیمتاشون چنده ؟

جانسون
24-08-1392, 07:10 بعد از ظهر
1.بزن جک وسط یه پیچ بلنده اینو شل کن دوتاپیچه که دو تا محره داره یکی سمت چپ و یکی راس شل کنی شل میشه صفت کنی هم صفت میشه 2.در مورد تمیز کردن قه جا دیگه پرسیده بودی اونجا واسط نوستم 3.شمه ایرودیوم دنسو سوزنی بگیر 10-15 تومنه 4.صدای اگزوزم طبیعیه. نظر من اینه که اول یه تعمیر کار خوب ببر کاراشو بکنه و یاد بگیر بعد کاراشو خودت انجام بده . تعمیر کار خوب هم سراغ دارو. من نمیدوم چرا بعضی که نه قیمت دارن نه امار دقیق میان چنان تز قیمت میدن هر کی ندونه انگار این اقا شمع ایرودینیوم !!!! جدید؟؟ ایریدیوم ساخته برا این موتور..... شمع اریدیوم هم دنسو هم ان جی کا زیره 40 ت نیس من نمیدونم این قیمتا رو از کجاتون میارید..... محمد سلیمانی یه روز وقت داری هماهنگ باش میام ردیفش میکنم اپاچیتو...

hamed510
24-08-1392, 07:40 بعد از ظهر
طرح قدیم در کنار طرح جدید!!!
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Mr.Line
25-08-1392, 08:59 قبل از ظهر
ترک نشین آپاچی جدیدرو ... لول

ولی جدیدش خیلی نازه تو کف این ابرویاشم

به نظر شما 160 ـش سبزش ارزش خرید داره ؟ قیمتش ؟ میشه روش اگزوز حرفه ـی بست ؟ یعنی 180 با 160 دقیقا ( خیلی تخصصی ) فرقش از نظر ظاهری و فنی و شتاب و .. چیه ...

soleymani
25-08-1392, 11:11 قبل از ظهر
بعد از چند روز مطالعه
تمام صفحات مربوط به آپاچی رو خوندم.
در اولین فرصت چکیده هاشو می زارم
---------
بیشتر توی حاشیه بوده پست ها و مقایسه ها و قیمت ها
و کمتر به تخصصی پرداخته شده
----------
دوستانی که تجربه دارند و به سوالات مطرح شده من پاسخ بدهند

Mr.Line
25-08-1392, 03:32 بعد از ظهر
من هم خوندم 20 صحفه آخرو چیز تخصصی نبود

الان من قصد خرید دارم

یه از این 160 سبزا

یا 180 سفید

می خوام فرقشون رو بدونم بودجه برام مهم نیست می خوام تخصصی ببینم فرقاشون چیه که به نظر خودم انتخاب کنم ...

+ سوال قبلیم !

- - - Updated - - -

رنگش هم فقط و فقط سبززززز !

کامران.
25-08-1392, 05:56 بعد از ظهر
سلام به همگی... من برای دومین بار خواستم فیلتر روغنمو عوض کنم اون سیتا پیچ رو باز کردم ولی موقع بستن فقط دوتاشو تونستم ببندم بالا یه کم چپی و پایینی ولی بالا سمت راستی بسته نشد یعنی خیلی الکی و راحت هرز شد قبل از اینکه سفت بشه و تا اونجایی که من فهمیدم پیچ سالمه و جاش هرز شده حالا چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟

شایسته فر
25-08-1392, 07:28 بعد از ظهر
باید ببری تراش کاری و قل آویزش کنی و اگه ممکنه بوش بدی تا پیچ فابریک بخوره بهش
بوش برنجی خوبه!!!

- - - Updated - - -

دسوتان لطفا تاپیکو به حاشیه نبرین
ممنون

کامران.
25-08-1392, 11:15 بعد از ظهر
باید ببری تراش کاری و قل آویزش کنی و اگه ممکنه بوش بدی تا پیچ فابریک بخوره بهشبوش برنجی خوبه!!!- - - Updated - - -دسوتان لطفا تاپیکو به حاشیه نبرینممنونداداش شایسته راه دیگه ای نیست؟؟؟؟؟ بعد بنظرتون اینطوری موتور آسیب نمیبینه؟؟؟؟ یه راه راحتتر بیخطرتر

شایسته فر
26-08-1392, 12:06 قبل از ظهر
خب وقتی هرز شده نمیشه حتی اب چسب و این چیزا هم آب بندیش کنی که
باید یا یه سایز بزرگتر قل آویز بشه و پیچ بزرگ بندازی که به نظرم خوب نمیشه و ظاهرشم خراب می کنه
یا بوش بدی

soleymani
26-08-1392, 12:33 قبل از ظهر
آخه ممکنه پیچ های پایه کوتاه رو برای اون قسمت بسته
یه نگاه کن
چون 2تا پیچ بلنده و یدونه کوتاه

شایسته فر
26-08-1392, 12:36 قبل از ظهر
می گه هرز شده قبل از اینکه سفت بشه نه اینکه پیچ نرفته تو!!!
هرز کرده مملی

soleymani
26-08-1392, 12:48 قبل از ظهر
آها
راستی باید 3تا پیچ رو تا ته سف5ت کرد یا نه به مقدار رفع حاجت سفت کنیم هم دیگه روغن نمی ریزه؟

soleymani
26-08-1392, 01:19 قبل از ظهر
راستی روی خود انجین زده 1000میل ظرفیت روغن
-----------
کسی اگه فایل پی دی اف دفترچه راهنمای موتور رو داره بزاره
من ندارم و جایی پیدا نکردم

soleymani
27-08-1392, 12:38 قبل از ظهر
این قسمت خورشیدی جلو رو می خوام پلاستیکش رو باز کنم و خورشیدی رو چک کنم
ولی تا 2 تا پیچ رو باز می کنم اون پلاستیک گیره
چی کار باید کنم؟
باید محک دنده رو باز کنم تا اون بیاد بیرون؟

Mr.Line
27-08-1392, 12:45 قبل از ظهر
سلام .. این آپاچی جدیدا 160 تا انژکتوره ؟

soleymani
27-08-1392, 12:47 قبل از ظهر
سلام .. این آپاچی جدیدا 160 تا انژکتوره ؟
مگه 250 هست که انژکتور باشه
نه عزیز
امروز کامل دقت کردم.همون کاربرات روی 180 روی این هم هست

Mr.Line
27-08-1392, 12:58 قبل از ظهر
آها پس یه بنده خدایی چرت گفت ...

سوال بعدی بنزین سوپر روش تاثیر داره که خدارو شکر ؟

soleymani
27-08-1392, 08:18 قبل از ظهر
هنوز خودم امتحان نکردم
ولی اینجور که دوستان می گن
روی چتری دیرافراگم تاثیر می زاره و جمعش می کنه

arashm
27-08-1392, 11:05 قبل از ظهر
من سوبر میزنم تا حالا به مشکل نخوردم شتابم هم از بقیه بیشتره

farshad 54
27-08-1392, 11:10 قبل از ظهر
بنزین سوپر هیچ تاثیری روی لاستیک دیافراگم ندارد چون لاستیک دیافراگم هیچ تماسی با بنزین ندارد فکر کنم 50 بار تو تاپیکای مختلف به این موضوع اشاره شده

بنزین سوپر بزنید اگه دیدید موتور باهاش حال میکنه پوله زیادی هم دارید سوپر بزنید اگه نه که همون بنزین معمولی هم خوبه

Mr.Line
27-08-1392, 04:04 بعد از ظهر
این فرق انجینی 160 با 180 ... کسی چیزی می فهمه بگه به ما :4chsmu1:

180 سی سی

Type
4 Stroke

Displacement
177.4 cc

Cylinder arrangement
Single

Maximum Power

Maximum Torque

Bore x Stroke
62.5mm x 57.8 mm

Compression Ratio
9.5:1

Carburetor
UCAL BS-29

Starting
Electric & Kick Start

Idle speed
1400 +/-200 rpm

Ignition
IDI-Dual mode digital ignition

Power-to-Weight Ratio
90.1 kW per 1000kg

160 سی سی

ENGINE

Type
4 Stroke

Displacement
159.7 cc

Cylinder arrangement
Single

Maximum Power

Maximum Torque

Bore x Stroke
62 mm x 52.9 mm

Compression Ratio
9.5:1

Carburetor
UCAL BS-26

Starting
Electric & Kick Start

Idle speed
1400 +/-200 rpm

Ignition

Power-to-Weight Ratio
81.7 kW per 1000kg

farshad 54
27-08-1392, 05:18 بعد از ظهر
این فرق انجینی 160 با 180 ... کسی چیزی می فهمه بگه به ما :4chsmu1:

180 سی سی

Type
4 Stroke تیپ 4 زمانه

Displacement
177.4 cc حجم 177 سی سی

Cylinder arrangement
single تعداد سیلندر 1

Maximum Power

Maximum Torque

Bore x Stroke
62.5mm x 57.8 mm کورس پیستون 62/5*57/8

Compression Ratio
9.5:1 نسبت تراکم 9/5 به 1

Carburetor
UCAL BS-29 مارک کاربرات

Starting
Electric & Kick Start روشن کننده هندل + استارت الکتریکی

Idle speed
1400 +/-200 rpm بهترین دور موتور در حال درجا کارکردن 800 تا 1400

Ignition

Power-to-Weight Ratio
90.1 kW per 1000kg

160 سی سی

ENGINE

Type
4 Stroke تیپ 4 زمانه

Displacement
159.7 cc حجم 159/7 سی سی

Cylinder arrangement
Single تک سیلندر

Maximum Power

Maximum Torque

Bore x Stroke
62 mm x 52.9 mm کورس پیستون 52/9*62 میلیمتر

Compression Ratio
9.5:1 نسبت تراکم 9/5 به 1

Carburetor
UCAL BS-26

Starting
Electric & Kick Start

Idle speed
1400 +/-200 rpm

Ignition

Power-to-Weight Ratio
81.7 kW per 1000kg

:riz481:

papilo
28-08-1392, 03:43 بعد از ظهر
دوستان من 5 شنبه دارم میرم برای خرید آپاچی 180 جدید خشک
این اولین باره دارم موتور میخرم
به چه نکته هایی باید دقت کنم
این موتور گارانتی داره؟
اصلاً با این موتور چیا هست به غیر از آئینه؟

تشکر از همه دوستان

h0ssein
28-08-1392, 04:56 بعد از ظهر
دوستان من 5 شنبه دارم میرم برای خرید آپاچی 180 جدید خشک
این اولین باره دارم موتور میخرم
به چه نکته هایی باید دقت کنم
این موتور گارانتی داره؟
اصلاً با این موتور چیا هست به غیر از آئینه؟

تشکر از همه دوستان

اگه قراره صفر بخری که به چیزی نمیخاد دقت کنی فقط آچار - گارد و آیینه هاشم بگیر همین دیگه سلامتی ایشالا خرید خوبی داشته باشی !

گرفتی ببر سریع روغنشو عوض کن سر 500 تا مجددا عوض کن به 1000 که رسید سه باره عوض کن فقط تا 1000 تا

دورموتور از 5بالا نزنه سرعتم رو 50-60 نهایتا دنده 5 هم نزن ، بعد 1000تا ببر فیلر گیری و آچارکشی به سلامتی سوار شی حالشو ببری !

roma
28-08-1392, 05:37 بعد از ظهر
اپاچی 160 15 اسب قدرت داره

اپاچی 180 17 اسب قدرت داره

2 اسب بخار به چشمت نمیاد من جفتشو داشتم چیزی متوجه نشدم

مصرفشم کمتر هست 160

من جای تو بودم 2 اسب بخار فدای قشنگی و تک بودم میکردم سبزش خیلی خیلی تو مخ میره

Mr.Line
28-08-1392, 05:46 بعد از ظهر
انشاالله سبزش رو میگیرم ... بحث روغنش خیلی صحبت شده ما نفهمیدیم چی بگیریم بسته به این فصل و ...

قیمتش هم ذکر کنید

شایسته فر
28-08-1392, 06:10 بعد از ظهر
160 ترمز عقبش درامه
خوب نیست!!!

Mr.Line
28-08-1392, 09:41 بعد از ظهر
یعنی چی درام ؟ یعنی 180 دیسکیـه ؟ منظورت اینه ؟

شایسته فر
28-08-1392, 10:01 بعد از ظهر
بله
180 دیسکیه و 160 کاسه ای یا همون درامه!!

papilo
29-08-1392, 09:51 قبل از ظهر
160 دو نوع ترمز داره.
یه نوع دیسکی هم هست.
در باره روغن من خیلی تحقیق کردم و د نهایت به این نتیجه رسیدم.
برای انتخاب از نظر من:
اول: ایرانول Racing ([Only registered and activated users can see links]) به دلیل جدید بودن این محصول نسبت به ایرانول 206 ( در مابقیه اطلاعات همانند هم میباشند ( قیمت این روغن چهار لیتریش 45000 تومانه
دوم: ایرانول 206 ([Only registered and activated users can see links]) کاملاً همانند ایرانول Racing هست.
سوم: بهران سوپرپيشتاز ([Only registered and activated users can see links]) این محصول رو میزارم سوم چون توی سایتش یه جا نوشته بهران سوپر پيشتاز 5W40 و بعد توی توضیحات بالا نوشته درجات گرانروی 10W40 که اصلاً تو لیست نیست ( خودشونم نمیدونن چی دارن (

arashm
29-08-1392, 11:06 قبل از ظهر
1000 تا صبر کنی واسه ابندی خیلیه فکر کنم ادم طا قت نمیاره من تو همون 200 تا اول با موتور مدارا کردم بعدش دیگه برو بالای 7000 دور موتور درست برو هر طوری میخوای برو

soleymani
29-08-1392, 11:14 قبل از ظهر
نه
انجین یکم جا بیوفته بعد
یه 1000 تا حدود 2ماه میشه
حد اقل تا 500 تا رعایت کنید
و تا 1000 تا فشار زیاد نیارید
به نظر من کلان زیاد نباید فشار اورد به موتور
البته هندا فرق داره:image111:

h0ssein
29-08-1392, 11:14 قبل از ظهر
1000 تا صبر کنی واسه ابندی خیلیه فکر کنم ادم طا قت نمیاره من تو همون 200 تا اول با موتور مدارا کردم بعدش دیگه برو بالای 7000 دور موتور درست برو هر طوری میخوای برو

اینو قبول دارم ولی آبندی خیلی مهمه باید بهش توجه بشه که متاسفانه خیلی از دوستان پشت گوش میندازن ! 1000 تا تحمل کنید آروم برید که همه چی تو موتور جا بیفته بعد 1000تا گازش بدید خودتون لذت میبرید...

تا الان خیلی موتور دیدم که لش بوده فقطم به خاطر دنده مرده دادن و آبندی بد و نابجا بوده !

soleymani
29-08-1392, 11:20 قبل از ظهر
کسی پیدا نشد بگه چه جوری قاب روی خورشیدی جلو رو باز کنم.ها

papilo
29-08-1392, 12:29 بعد از ظهر
آقا برای فیلر گیری این موتور دقیقاً کجای موتور باز میشه؟
اصلاً موتور باز میشه؟
یه راهنمایی بکنید مارو سواب داره
تشکر از همه

soleymani
29-08-1392, 12:51 بعد از ظهر
تا اونجا که دیدم زین باز می شه و باک هم همین توی
بعد کاسه بالای سر سیلندر رو باز می کنند و تنظیم می کنند
البته اگه زنجیر تایم هم تنظیم کنند که یه جا دیگه هم داره پایین سیلندره

Mr.Line
29-08-1392, 12:58 بعد از ظهر
160 دو نوع ترمز داره.
یه نوع دیسکی هم هست.

یعنی تو این جدیدا 160 سبزا چطوری میشه فهمید عقبش دیسکه :دی ؟

-

حسین جان شما یه حرفی زدی در مورد تعویض روغن گفتی اول که خریدمش یه بار عوض کنم ... بعدش تا 500 تا یه بار بعدش تا 1000 تا یه بار
دور موتور از 5 بالاتر نره
دنده 5 هم نرم خوبه درسته ؟
دنده مرده دقیقا چی میشه ؟ یهو من ضریب دنده رو فراموش کنم اشتب بزنم :icon_pf _99_:
درست گفتم همینارو گفته بودی حسین جان ؟
راستی گفتی 1000 تا به بعد هم یه فیلر گیری یه آچارکشی ( خرج این 2 تا چقدر میشه ؟ )
بی زحمت یه تعمیرکار منصف و ماهر تو تهران یا نمایندگی خودش بگید ممنون میشم

h0ssein
29-08-1392, 01:47 بعد از ظهر
یعنی تو این جدیدا 160 سبزا چطوری میشه فهمید عقبش دیسکه :دی ؟

-

حسین جان شما یه حرفی زدی در مورد تعویض روغن گفتی اول که خریدمش یه بار عوض کنم ... بعدش تا 500 تا یه بار بعدش تا 1000 تا یه بار
دور موتور از 5 بالاتر نره
دنده 5 هم نرم خوبه درسته ؟
دنده مرده دقیقا چی میشه ؟ یهو من ضریب دنده رو فراموش کنم اشتب بزنم :icon_pf _99_:
درست گفتم همینارو گفته بودی حسین جان ؟
راستی گفتی 1000 تا به بعد هم یه فیلر گیری یه آچارکشی ( خرج این 2 تا چقدر میشه ؟ )
بی زحمت یه تعمیرکار منصف و ماهر تو تهران یا نمایندگی خودش بگید ممنون میشم

بله درسته فارسی نوشتم معلومه دیگه...

دنده مرده نزدن یچیزه کلی بود گفتم و فقط شامل آبندی کردن نیست واسه بعد آبندی کردنم باید رعایت بشه یچیز کلی بود ، دنده مرده یعنی داری با دنده 5 رو 30تا میری این میشه

دنده مرده یا با دنده 4 رو 10تا میری که موتور دل و قلوش داره میاد بیرون ! هر دنده یه ضریبی داره که خودتون باید رعایت کنید دور موتور حداقل تا 4بیاد بعد دنده بدید !

تو دوره آبندی گفتم 50-60 تا برو دنده 5 هم نزن تا آبندی تموم بشه بعد مجازی گازش بدی ! خرج فیلرگیری و آچارکشی من تو اصفهان 30 تومن میدم تهران رو نمیدونم

در مورد تعمیرکارم از بچه های تهران کمک بگیر...

farshad 54
29-08-1392, 05:27 بعد از ظهر
160 دو نوع ترمز داره.
یه نوع دیسکی هم هست.

160 جدیدا همشون ترمز عقبش کاسه ایه

اون 160 قدیمیا بود تا مدل 88 عقب کاسه بود 89 هاش عقب دیسکی بود

Mr.Line
29-08-1392, 06:04 بعد از ظهر
دیگه باید کاسه ـی بودنش رو به جون خرید .... :crazy:

apache
01-09-1392, 02:55 قبل از ظهر
برای باز کردن قاب خورشیدی جلو دوتا پیچشو باز کن پیچ ماهک دنده رو باز کن آچار 10 کیخوره یادت باشه پیچ باید کامل باز بشه تا ماهک در بیاد بعد قابو بکش بیرون و یادت باشه قاب راحت بیرون نمیاد و یه سمتشو بکش بیرون و سمت بعدشو بزور بکش . جا زدنشم یکم فلف داره اشتباه کنی قابت میشکنه.

- - - Updated - - -

فیلر گیری راه داره موتور باز نمیشه باک باز میشه بعلاوه دوتا دریچه کوچین الو مینیومی روی درب سوپاپ اما فیلرای آپاچی بد دست و مثل هوندا دم دست نیست اگه اینکاره نیستید اصلا دست نزنید به موتورتون آسیب نزنید باید بتونید سوپاپهارو قیچی کنید تنظیم کنید فیلر کنید که کار ساده ای نیست

- - - Updated - - -

کامران جان داداش شمام که پیچ درب فیلترت هرز کرده اگر پیچ کوتاهه هرز کرده که دم دسته اما اگه یکی از پیچ بلندا هرز کرده باید روغن موتورو تخلیه کنی بعد قاب سمت راست موتور (درب آهنی سمت دیسکو صفحه که درب فیلتر روش بسته میشه ) که یه دهتایی پیچ داره حدودا باز کنی موتورو حل بدی یا با وانتی چیزی ببری تا تراش کاری بدی برات یه بوش هم رزوه با پیچ فابریکت بندازه دوباره درب موتورو لبشو تمیز کنی واشر قدیمیو خوب پاک کنی با کاردک یا تیغ یه واشر نو بندازی (واشر از یک سمت چسب آهن میخوره و از یک سمت هیچ چسبی نمیخواد) دربو ببندی پیچهارم نباید زور بزنی سفت شد کافیه این پیچها نباید با آچار قوی یا بلند سفت بشه چون گشتاور قوی ایجاد میکنه و شما متوجه نمیشی که داری نیروی زیادی به این پیچهای ضعیف که داخل آلومینیوم هم داره بسته میشه وارد میکنی و باعث هرز شدن و دردسر برای خودت میشی

- - - Updated - - -

کسی لاستیک ایران یاسا برای آپاچی سراغ نداره؟ دیده ندیده؟

barbyboy
01-09-1392, 08:13 قبل از ظهر
160 دو نوع ترمز داره.
یه نوع دیسکی هم هست.

160 جدیدا همشون ترمز عقبش کاسه ایه

اون 160 قدیمیا بود تا مدل 88 عقب کاسه بود 89 هاش عقب دیسکی بود

مگه اصلا اپاچي جديدا اون سبزارو ميگم اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

33869

papilo
01-09-1392, 08:23 قبل از ظهر
مگه اصلا اپاچي جديدا اون سبزارو ميگم اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

33869

بله اومده فرشاد عزیز هم درست میگه من اشتباه کردم ترمز عقب همشون کاسه ای
قیمت هم 5500 هست

apache
01-09-1392, 06:06 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
یادش بخیر سفر ارمنستان و گرجستان . مهر پارسال بود

Mr.Line
01-09-1392, 06:23 بعد از ظهر
سلام شما که باهاش تا ارمنستان رفتی دمت گرم

ما بخوایم باهاش تا شمال بریم باید چیا همرامون باشه و چیا رو رعایت کنیم تو مسیر ... نوع گاز دادن و و و ...

apache
01-09-1392, 11:55 بعد از ظهر
گرجستان - تفلیس
سلام اگه به ای تاپیک سر بزنید کل عکسا با توضیحات کامل در مورد همه چی حتی آپاچی در سفرو نوشتم
عکس سفر دو نفره به ارمنستان و گرجستان مهر 91 ([Only registered and activated users can see links] %D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86)

Mr.Line
02-09-1392, 12:00 قبل از ظهر
اونو خوندم داداشی ... خیلی مطالبش زیاده یه خلاصه برای سفر 200 کیلومتری می خوام

می خوام 2 ترک برم ... چادر هم بزنیم ... البته تو بهار و تابستون

papilo
02-09-1392, 09:03 قبل از ظهر
سلام به همه دوستانم گل.
من هم آپاچی دار شدم.
5 شنبه رفتم گمرک یه آپاچی 92 گرفتم سفید.
قیمت هم 5790 با تمامی لوازم ( دفترچه راهنمای فارسی و انگلیسی، گارد بغل و پشت، کلاه کاسکت، آئینه، باتری).
120 تومان هم شد بیمه. 10 تومان هم دادم به اون بنده خدایی که باتری و گارد رو بست.
طبق رسوم همون موقع که بردمش خونه روغن عوض کردم ازش و جالب اینجاست روغن خود موتور از کیفیت خیلی بالایی برخوردار بود.

barbyboy
02-09-1392, 09:13 قبل از ظهر
سلام به همه دوستانم گل.
من هم آپاچی دار شدم.
5 شنبه رفتم گمرک یه آپاچی 92 گرفتم سفید.
قیمت هم 5790 با تمامی لوازم ( دفترچه راهنمای فارسی و انگلیسی، گارد بغل و پشت، کلاه کاسکت، آئینه، باتری).
120 تومان هم شد بیمه. 10 تومان هم دادم به اون بنده خدایی که باتری و گارد رو بست.
طبق رسوم همون موقع که بردمش خونه روغن عوض کردم ازش و جالب اینجاست روغن خود موتور از کیفیت خیلی بالایی برخوردار بود.

مباركه ولي كاشكي يه 1 ماه ميموندي بره تو زمستون به محض اينكه يه برف ميزد قيمت يكم ميومد پايين ميگرفتي الانم خوبه

farzin
03-09-1392, 01:03 قبل از ظهر
مبارکا باشه ... پیستونش برات بالا پایین کنه ( معادل چرخش برات بچرخه ) ... ازش عکس بزار

papilo
03-09-1392, 11:05 قبل از ظهر
مباركه ولي كاشكي يه 1 ماه ميموندي بره تو زمستون به محض اينكه يه برف ميزد قيمت يكم ميومد پايين ميگرفتي الانم خوبه

تشکر دوست عزیز
یادش بخیر قبل پاییز گفتم اولین بارون که بیاد قیمت شدید کاهش پیدا میکنه، کاهش که سهله هیچی پیدا نکرد
بحث زمستونو برف هم همینه

- - - Updated - - -

مبارکا باشه ... پیستونش برات بالا پایین کنه ( معادل چرخش برات بچرخه ) ... ازش عکس بزار

تشکر دوست عزیز چشم در اولین فرصت این کارو میکنم
چون عصای دستمه و همیشه سوارشم وقت نشد چنتا عکس بگیرم ازش ولی این هفته 5 شنبه یه دست میکشم بهشو عکساشو میزارم.

soleymani
03-09-1392, 11:31 قبل از ظهر
من که گرفتم وقت نمی کنم زیاد سوار شم
چون 7شب تازه از سره کار میام تا 9 یه دوری می زنم
ولی جمعه از ساعت 4 بعدازظهر تا 10 شب بیرون بودم دور دور
-------------
مبارک باشه داداش گلم
ایشالا توی قرار ملاقات ها ببینیمتون
فقط فعلا زیاد بهش فشار نیار

papilo
03-09-1392, 03:17 بعد از ظهر
من که گرفتم وقت نمی کنم زیاد سوار شم
چون 7شب تازه از سره کار میام تا 9 یه دوری می زنم
ولی جمعه از ساعت 4 بعدازظهر تا 10 شب بیرون بودم دور دور
-------------
مبارک باشه داداش گلم
ایشالا توی قرار ملاقات ها ببینیمتون
فقط فعلا زیاد بهش فشار نیار

تشکر دوست عزیز
راسیتش اهل فشار آوردن به هیچ وسیله ای نیستم چه موتور چه ماشین و یا حتی موبایل
الانم سر گاز میرم و میام
فقط یه چیزی خیلی فکرمو مشفول کرده اونم پایین آوردن کله موتوره.
نمیدونم این کارو بکنم با نه؟
اصلاً شدنیه یا نه؟ ( یه نگاه کلی انداختم دیدم با چهار تا پیچ به دو شاخ وصله )
خوب میشه یا نه؟
یا کلاً نه؟

soleymani
03-09-1392, 03:38 بعد از ظهر
درست منظورت رو نفهمیدم
منظورت کلگی هست که می خوای یکم پایین تر بیاد یا نه ارتفاع قسمت جلو و...

farshad 54
03-09-1392, 06:41 بعد از ظهر
این آپاچ جدیدا که کلش خودش پائینه دیگه چقدر میخوای بیاری پائین مگه میخوای چراغ جلوت گلگیر رو ماچ کنه :jealous:

barbyboy
03-09-1392, 10:02 بعد از ظهر
اگه منظورت اينه كلگي رو بكشي بالا كه راننده هاي روبرو رو با نور بالا اذيت كني كه يه بحثه ... ولي بزار همون پايين بمونه چون وقتي توو تاريكي رانندگي ميكني بتوني چاله چوله هارو خوب ببينيو .....