توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Apache 180 & آپاچی 180
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
شایسته فر
04-12-1391, 11:42 بعد از ظهر
کلا خیلی ناز تر شده
مشخص نیست کی وارد میشه؟
erfan.557
05-12-1391, 12:15 قبل از ظهر
]چرا دوست گلم رنگ سفید اپاچی گرون تره نزدیگ 50 تا 70 قطعاتش هم گرونتره به خاطر رنگ سفید متالیکشه.
دوست عزیز من گفتم جاهای دیگه رو نمیرونم تهران اینجوریه
- - - Updated - - -
رسولی
05-12-1391, 02:16 بعد از ظهر
سلام دوستان قیمت گارد جلو رو میخواستم و ادرس یه فروشنده منصف که مغارش نزدیک ایستگاه مترو باشه.
RED-LINE
06-12-1391, 02:12 قبل از ظهر
قیمتش حدود 20تومن گفت موتورساز!
ولی من خودم 2سال پیش خریدم 24تومن اصلی رو!
حالا دیگه نمیدوونم قیمتاش چجوریه
erfan.557
06-12-1391, 03:06 بعد از ظهر
سلام دوستان قیمت گارد جلو رو میخواستم و ادرس یه فروشنده منصف که مغارش نزدیک ایستگاه مترو باشه.
اگه اشتباه نکنم 33 باید باشه فابریکیش.
بهترین راه خرید لوازم اینه که بری گمرک میتونی حر پیاده شی ماشین سوارشی بری گمرک
Kami
06-12-1391, 10:07 بعد از ظهر
اپاچی سری جدید که هنوز پلاک نشده و سال 92 با قیمت تقریبی 5 و 800 میاد
[Only registered and activated users can see links]
Alireza
06-12-1391, 10:15 بعد از ظهر
حس پالس 135 رو بهم میده
ایلیا
06-12-1391, 10:44 بعد از ظهر
امیدوارم انجینشم یه دستی زده باشن ...
شایسته فر
06-12-1391, 11:56 بعد از ظهر
خیلی خوشگله
از پشت و اگزوزش عکس نگرفتین؟
apache
07-12-1391, 06:50 بعد از ظهر
به نظر من فقط فلاپهای بغل صندلی و کلید خاموش کن و دکمه های تنظیم ساعت و کلا صفحه کیلومتر خوشگل شده اگزوزشو نمیدونم چه شکلی شده. ولی اگه کمک عقبهاشم میشد کمک وسط ( زیر زین )خیلی جالبتر میشد.
شایسته فر
07-12-1391, 08:21 بعد از ظهر
آقا از نزدیک اونقدری که تو عکس قشنگه قشنگ نیست!!!!
RED-LINE
07-12-1391, 10:51 بعد از ظهر
با این قیمت نمیارزه
انجین که همونه
کله چراغ جلو هم که شبیه پالس شده
4تا تیکه برچسب کربن هم زدن
absهم که نداره جای دکمش بالای کیلومتر لاستیک گذاشتن
5/800؟!
خودم از طراحی فلاپ و باکش خوشم میاد قصد خرید هم داشتم ولی نه با این قیمت.
شایسته فر
07-12-1391, 11:04 بعد از ظهر
مدل قبلیش خیلی قشنگ تره از نزدیک نسبت به جدیداش!!!!!
داداش محمد شما هم از نزدیک ببینیش از اینکه می گی قصد خرید داشتی پشیمون میشی!!!
kourosh_bandit2
07-12-1391, 11:48 بعد از ظهر
زنده باد rtr خودمون هم قیمتش میارزه هم تیپش. اینکه عین پالس شده اپاچی قشنگیش به تیپش بود که گند زدن بهش . حالا از نزدیکم باید دید ولی عکسشو که خوشم نیومد منم
RED-LINE
07-12-1391, 11:49 بعد از ظهر
ایشالا میبینیمش از نزدیک
حداقلabsرو میذاشتن روش باز یه توجیحی داشت ولی 6میلیون بدی پای موتور 180 هندی!
تعارف که نداریم سه چهار سال حسابی سوارش بشی باید بندازیش دور
موتورایی با 4برابر این قیمت هم وضعشون همینه کیلومتر به 50-60هزارتا برسه دیگه ریق رحمت رو سر میکشن
هر چقدرم رسیدگی به موقع باشه و درست گاز بدی یه چیزیش میشه..
شایسته فر
07-12-1391, 11:52 بعد از ظهر
قربون آدم چیز فهم
(با هر جفتتون هستم دوستان)
آپاچی بزرگترین مزیتش نسبت به پالس قیافه جذابش بود که خدا رو شکر اونم گرفتن ازش
کلا هرچی مردم استقبال کنن ازش و خوششون بیاد و خوب باشه به گاج میدنش!!!!!!و جلوشو میگیرن!!!
ببین چقدر به فکر مردمن!!!!
Felez_zangzade
08-12-1391, 12:00 قبل از ظهر
موتورایی با 4برابر این قیمت هم وضعشون همینه کیلومتر به 50-60هزارتا برسه دیگه ریق رحمت رو سر میکشن
بابا آخه اگه اونقدر هم میرفت خوب بود. 30 هزار تا که ردشه دیگه باید بدی نمکی ببره موتورو، تازه اونم با صد تا ناز و افاده برمی داره.
kourosh_bandit2
08-12-1391, 06:47 بعد از ظهر
اون که 100% به هر حال زود میترکن اما فک نمیکردم اپاچی همچین گندی بالا بیاره rtr اسم خیلی خوبی برا خودش درست کرده بود با محصول اپاچیش ولی دقیقا تا میبنن ملت استقبال میکنن میان جو گیر میشن تر میزنن تو همه چی همیشه همینطوره من نمیدونم اون مهندس طراحش چی فکر میکرده اینو نشسته طراحی کرده. ایشالا فقط تو عکس انقدر زننده باشه تیپش و از نزدیک بهتر جلوه کنه. امیدواااااااااارم:sumo: ولی جدای اینا قیمتش خیلی احمقانس به نظر من با این قیمت با ید دوتاشو بدن:crazy:
roma
08-12-1391, 08:35 بعد از ظهر
اون که 100% به هر حال زود میترکن اما فک نمیکردم اپاچی همچین گندی بالا بیاره rtr اسم خیلی خوبی برا خودش درست کرده بود با محصول اپاچیش ولی دقیقا تا میبنن ملت استقبال میکنن میان جو گیر میشن تر میزنن تو همه چی همیشه همینطوره من نمیدونم اون مهندس طراحش چی فکر میکرده اینو نشسته طراحی کرده. ایشالا فقط تو عکس انقدر زننده باشه تیپش و از نزدیک بهتر جلوه کنه. امیدواااااااااارم:sumo: ولی جدای اینا قیمتش خیلی احمقانس به نظر من با این قیمت با ید دوتاشو بدن:crazy:
قیمتشم منم موافقم زیاده ولی چراخهای led یه خورده کربی کاری کردن وقتی سری قبلی 5200 شده این مدل جدید 5800 زیاد
هم نباید تعجب کرد ولی قیافش خیلی قشنگتر و جذابتر شده به خصوص دنبی عقب ایرودنامیکتر شده وفلاپ زیر انجین طراحی
قشنگتر و هوا رو میرسونه به انجین که باعث خنک تر شدنش میشه فلاپ بغل باک هم یه تیکه طراحی شده که سر صدای
مسخره دیگه نداشته باشه
کلان ایرانی جماعت از تغیرات زیاد خوشش نمیاد همیشه ما تو قدیم گیر کردیم هیچ وقت از تکنولوژی استقبال نمیکنیم واسه همین
هنوز پالس با چراق نیسان تولید میکنند تا مردم بخرند
همینهای که میگن اشغاله وقتی خریدن میگن بهترین موتور دنیاست
جانسون
09-12-1391, 04:58 قبل از ظهر
2 3 شب پیش با داش **** داشتم گمرو ک دنباله یسری از کارامون بودیم که توپیاده رو یدفعه چشمم موتور گرفت گفتک **** اپاچی طرح جدیداش .... اومدم عقب دیدیم بعله کلی حال کردم قیافش خیلی مشتی پرو شده :دی بعد چنتا عکس ... فکر کنم هنوز خوده جهان رو این ونداشته باشه که مغازه داره نمونه داشت=))
kourosh_bandit2
09-12-1391, 08:53 قبل از ظهر
قیمتشم منم موافقم زیاده ولی چراخهای led یه خورده کربی کاری کردن وقتی سری قبلی 5200 شده این مدل جدید 5800 زیاد
هم نباید تعجب کرد ولی قیافش خیلی قشنگتر و جذابتر شده به خصوص دنبی عقب ایرودنامیکتر شده وفلاپ زیر انجین طراحی
قشنگتر و هوا رو میرسونه به انجین که باعث خنک تر شدنش میشه فلاپ بغل باک هم یه تیکه طراحی شده که سر صدای
مسخره دیگه نداشته باشه
کلان ایرانی جماعت از تغیرات زیاد خوشش نمیاد همیشه ما تو قدیم گیر کردیم هیچ وقت از تکنولوژی استقبال نمیکنیم واسه همین
هنوز پالس با چراق نیسان تولید میکنند تا مردم بخرند
همینهای که میگن اشغاله وقتی خریدن میگن بهترین موتور دنیاست
پالس 220 وقتی اومد همه به امید اینکه 180 و 200 عمل کرد عالی داشتن خریدن ولی کلا ی چیز من دراری بود انگار فلاپ کشیده درازز و خلاصه کاری نداریم از این چیزا. اگه به تغییرات led و این چیزا باشه که پرایدم هی چراغ قبشو عوض کردن زه بغل در عوض کردن نمیدونم داشبورد عوض کردن ی اسم جدید زدن شد ی مدل جدید پراید در اصل خر همون خره فقط پالونشو هی عوض کردن این اپاچی هم همه منتظر abs و ایناش بودن وگرنه ظاهر که هنوزم تیپ همون قبلی چشم خیلی هارو میگیره. حالا باید بیاد اگه تغییرات موتوری کرده باشه هندلینگ بهتر شده باشه و از این قبیل چیزا مطمئنا استقبال بیشتری میشه تا فقط ظاهر عوض شده باشه.
- - - Updated - - -
همه چی که ظاهر نیست اگه ظاهر بود میرفتیم از این چینی خوشگلا میخریدیم به جا RTR قیافه هاشونم ناز تره رنگ و وارنگم هستن:gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile:
- - - Updated - - -
چراق نیسان؟:riz481: داداش چراغ نیسان از چراغ پالس کوچیک تره:25r30wi::gigglesmile:
roma
09-12-1391, 02:17 بعد از ظهر
از لحاظ انجین تغییر به هیچ وج نکرده فقط تیپ و رنگ عوض کرده مخوصن 160 با رنگ سبز خیلی قشنگ شده دیگه اونا مسول گل بلبل ما که نیستن موتور 1200 دلاری دادن بیرون نمونه abs دار
اینم سایت مادر tvs در اندولزی که 4 موتور راکس و اپاچی و نیو و تورمکس میسازه
roma
09-12-1391, 02:49 بعد از ظهر
جالب این هنوز هم رو اپاچی 160 زدن hyper یعنی برتر خودشونم میدونن 160 دشون بهتر تا 180 [Only registered and activated users can see links]
erfan.557
09-12-1391, 04:37 بعد از ظهر
اپاچی سری جدید که هنوز پلاک نشده و سال 92 با قیمت تقریبی 5 و 800 میاد
و علی همیشه در صحنه:4chsmu1:
کامران.
10-12-1391, 06:56 قبل از ظهر
سلام دوستان..وقتی موتور میخرین از کجا میفهمین ساخت چه تاریخی هست؟منظورم اینه که وقتی موتور خشک میخرین که سند سفیده و کارت و مدارک اینا نداره جایی از بدنه موتور نوشته که در چه تاریخی تولید شده؟؟؟؟
جانسون
10-12-1391, 01:16 بعد از ظهر
کامران جان بقل تنه جلو سمته راست جای که گلویه فرمان و دوشاخه موتور هست اونجا مدل ساله ساختو.... هست ولی ماه ساختو تو سند میزنن...
Felez_zangzade
10-12-1391, 01:29 بعد از ظهر
چراغ جلوش از جلو چهره باحالی داره، از این رو لفظ beast بهش میاد.
شایسته فر
10-12-1391, 01:36 بعد از ظهر
چراغ جلوش از جلو چهره باحالی داره، از این رو لفظ beast بهش میاد.
چراغ جلوش به خاطر اون ابرویی هاش قشنگه
یه جورایی خشم و اخم رو القا میکنه!!!
جانسون
10-12-1391, 02:17 بعد از ظهر
دقیقا شایسته موافقم باهاد داداش سره همین میگم لات پروووش زیاده...:دی
- - - Updated - - -
دقیقا شایسته موافقم باهاد داداش سره همین میگم لات پروووش زیاده...:دی
dani24
11-12-1391, 02:11 بعد از ظهر
قیمتش خیلی بالاعه ولی خوب نرخ قیمت ها همینه به نسبت موتور های دیگه قیمت خوبی داره اگه درست دیده باشم لاستیک عقب پهن تر شده . فلاپش خیلی زشت شده اما در مجموع طراحی بدی نداره
erfan.557
11-12-1391, 07:10 بعد از ظهر
قیمتش خیلی بالاعه ولی خوب نرخ قیمت ها همینه به نسبت موتور های دیگه قیمت خوبی داره اگه درست دیده باشم لاستیک عقب پهن تر شده . فلاپش خیلی زشت شده اما در مجموع طراحی بدی نداره
نه اقا دو شاخ و رینگ و لاستیک همونه.
shahriar
13-12-1391, 09:27 قبل از ظهر
سلام به بچه ها و استادان گل.
اقا این رفیقم پدرمو در اورده میخواد سرعت اپاچیشو زیاد کنه.
شما هر راهی بلدین بگین من بهش بگم مرسی:vahidrk:
dani24
13-12-1391, 12:03 بعد از ظهر
روغن مرغوب و جدید من خودم امتحان کردم رو شتاب و قدرت تاثیر داره
شمع نو و مرغوب
تعویض خورشیدی که البطه شتابو کمی کم میکنه
شستشوی کاربراتور اگه خیلی وقته نشسته
تعویض فیلتر هوا با مدل مسابقه ای یا اسپرت (درست نمیدونم اسمش چیه )
کلا با همه اینها شاید به 150 یا 155برسه سرعتش
shahriar
13-12-1391, 02:12 بعد از ظهر
شمع نو و مرغوب
شستشوی رادیاتور اگه خیلی وقته نشسته
کلا با همه اینها شاید به 150 یا 155برسه سرعتش.
خورشیدی عقب یا جلو؟چند دندونه؟
کاربراتر چی؟نمیشه کاریش کرد؟
اگه اسم فیلتر هوا هم بگین خب میشه.
روغن چی بزنه؟
فیلتر روغن هم باید عوض شه؟
dani24
13-12-1391, 02:33 بعد از ظهر
خورشیدی جلو بزرگ تر = خورشیدی عقب کوچک تر
این دو تا فرقی نداره هر کدوم گیرت اومد
کاربراتو اگه زیاد کارکرده بده بشورنش با بنزین یا خودت بشورش آموزش تمیز کردن کاربراتور ([Only registered and activated users can see links])
روغن اترود بهترین روغنیه که من تا حالا دیدم
فیلتر روغن اگه نیاز هست عوض کن
جانسون
13-12-1391, 02:51 بعد از ظهر
سرعتش میرسه به 150 155 ؟؟ واقعانییییییی؟؟ یعنی باور کنم؟؟؟؟=)) یکی جلو اینارو بگیره
- - - Updated - - -
سرعتش میرسه به 150 155 ؟؟ واقعانییییییی؟؟ یعنی باور کنم؟؟؟؟=)) یکی جلو اینارو بگیره
dani24
13-12-1391, 03:05 بعد از ظهر
همین جوری 140 تا میره خوب با تعویض خورشیدی و کمی تقویت 150 تا میره دیگه تعجب نداره
ایلیا
13-12-1391, 03:05 بعد از ظهر
دوستان باید خدمتتون بگم از راه تعویض خورشیدی عقب یا جلو هیچوقت به سرعت بالاتر نمیرسین. اونم 150 تا !
erfan.557
13-12-1391, 03:16 بعد از ظهر
شمع نو و مرغوب
شستشوی رادیاتور اگه خیلی وقته نشسته
کلا با همه اینها شاید به 150 یا 155برسه سرعتش
از کی تا حالا اپاچی رادیات پیدا کرده؟
شما مطمئنی اپاچی داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام به بچه ها و استادان گل.
اقا این رفیقم پدرمو در اورده میخواد سرعت اپاچیشو زیاد کنه.
شما هر راهی بلدین بگین من بهش بگم مرسی:vahidrk:
دوست عزیز علی جان همرو به صورت جامع چند صفحه پیش توضیح دادن کامل.
dani24
13-12-1391, 03:23 بعد از ظهر
ببخشید اشتباهی به جای کاربرات نوشتم رادیات
اپاچی رو مطمین نیستم ولی پالس 200 با سرعت 150 دیدم
RED-LINE
14-12-1391, 06:08 قبل از ظهر
من یه مدت خورشیدی رو عوض کرده بودم
موتور میشه مثل کادیلاک با 80تا سرعت آروم و بی صدا ولی آپاچی جون اینو نداره که بخواد تو سرعت نهایی هم تاثیر بذاره برای من که نهایتا 5کیلومتر تاثیر گذاشت،و نکته دیگه اینکه خورشیدی جنس خوب زمینش تو بازار کمه.
کلا نهایت قدرتی که میشده از موتور گرفت رو کارخونش گرفته جای دستکاری زیادی نداره
من قبلا خیلی از کارها رو دنبالش رفتم و با اساتید مشورت کردم اعم از تعویض کاربرات با پیستونی و حجم زدن و تعویض خورشیدی و فیلتر اسپرت و رادیات روغن و ...
مطمئننا اگر روی عمر موتورم تاثیر منفی نمیذاشت الان اجرا کرده بودم
برای آپاچی نهایتا یه شمع خوب و شستشوی فیلتر هوا و رسیدگی به موقع میتونه کمک کنه تا موتور زیاد افت نکنه
زیاد سر به سر این موتور نذارید....
shahriar
14-12-1391, 08:22 بعد از ظهر
من بهش میگم حالیش نمیشه بازم ممنون.
قیمت فیلتر روغن اپاچی چنده؟
جانسون
14-12-1391, 08:34 بعد از ظهر
5 تا 8 تومن...
K.I.A
14-12-1391, 11:40 بعد از ظهر
سلام و درود بر دوستان
من چن وقتیه بین پالس 200 و آپاچی گیر کردم کودومو بخرم بنظر خودم آپاچی بهتره
شماها که آپاچی دارید ازش راضی هستید؟
لطفا صادق باشید و تعصبی جواب ندید
ممنون:20::20:
دوست عزیز شما تاپیک مقایسه و مشاوره زدید و اینجا نباید بحثی دیگه بکنید و مقایسه با پالس رعایت کنید.
کامران.
15-12-1391, 04:03 بعد از ظهر
ببخشید دوستان این آپاچی 180 گارانتی داره؟؟؟؟؟؟ آخه من یه جا شنیده بودم داره باور نکردم
جانسون
15-12-1391, 04:11 بعد از ظهر
گارانتی که فقط یه دوتااچار میندازه به موتور و یه روغن عوض میکنه فکر کنم نصفه پول روغنو میگیره... یه فیلرو میزون میکنه یه زنجیرو سفت میکنه یه دوتا کار بالا پایین تر انجام میدن همین....
RED-LINE
15-12-1391, 05:16 بعد از ظهر
يه توصيه ميكنم
اگر موتورتون منفجر شد و تو كل خاورميانه فقط تعمير گاه افق حركت ميدان امام حسين بود قيد موتورتونو بزنيد ولي پيش اينا نبريد
حالا يه تاپيك ميزنم در مورد اين ....ها
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
جانسون
15-12-1391, 05:31 بعد از ظهر
محمد یادمه از پار سال که برجه 3 اپاچی گرفتم همه از افق بد میگفتن تو دیگه چرا ؟؟ من قبل از اینکه ببرام پیشه اصغر.... میبردم پیشه بیدی تو خیابون صفا که دیگه اونجاهم 2 3 بار بیشتر نیاوردم... موتوره عرفان و ریزه کاره موتوره خودمو که از پسش بر نیام یا اچارشو نداشته باشم... میبرم پیشه اصغر..... تو گمروک عرفان هم میاد نظر میده دست به موتور میکشه از این رو به اون رو میشه... تازه من تقویته سیلندو شانوتو پیشه اصغر رختم پایین جم کردم تو یه روز.... راستی کاریه روانه حسین نوبهارو انجام و سوزنه کاربیراتشو یکم گشاد تر کرد و تنظیم روانش مشتی گاز میخوره//....
erfan.557
15-12-1391, 09:00 بعد از ظهر
محمد یادمه از پار سال که برجه 3 اپاچی گرفتم همه از افق بد میگفتن تو دیگه چرا ؟؟ من قبل از اینکه ببرام پیشه اصغر.... میبردم پیشه بیدی تو خیابون صفا که دیگه اونجاهم 2 3 بار بیشتر نیاوردم... موتوره عرفان و ریزه کاره موتوره خودمو که از پسش بر نیام یا اچارشو نداشته باشم... میبرم پیشه اصغر..... تو گمروک عرفان هم میاد نظر میده دست به موتور میکشه از این رو به اون رو میشه... تازه من تقویته سیلندو شانوتو پیشه اصغر رختم پایین جم کردم تو یه روز.... راستی کاریه روانه حسین نوبهارو انجام و سوزنه کاربیراتشو یکم گشاد تر کرد و تنظیم روانش مشتی گاز میخوره//....
اقا خداییش اصغر وارده رو آپاچی . بهترین تعمیر کاره که دیدم قصد تبلیغ ندارم اینو میگم چون کارش درسته.
مهمتر از هرچیز اینه که هم میفهمه که موتور چیشه و هم میفهمه که تو چی میخوایی.
apache
15-12-1391, 09:22 بعد از ظهر
سلام دوستان منم با ردلاین موافقم آپاچی همینجوری خوبه بهش ور نرید منم فقط خورشیدی جلو عوض کردم و یه 15 دندونه انداختم حدودا یکسالی میشه و راضیم یه خورشیدی 15 دندونه لیزر خریدم جنسش خوبه من با تعویض خورشیدی به سرعت 135 کیلومتر رسیدم بالاترین سرعتی که رفتم . راستی رد لاین جان یادمه زنجیر آساهی خریده بووودی که من م خریدم و زنجیره خوبیه خدایی فقط نمیدونم چرا کش میاد الن انقدر چرخ رفته عقب تقریبا رسیده به آخر به نظر باید یه دونه ازش کم کنم شما همچین مشکلی نداشتی؟
soleymani
16-12-1391, 08:41 بعد از ظهر
عزیزان دیسک عقب آپاچی چنده خوبش؟
لنت عقب چی بگیرم؟
نمایندگی تی وی اس توی گمرک دقیقا کجاس که قطعات رو از اونجا بگیرم؟؟؟؟
RED-LINE
17-12-1391, 12:18 قبل از ظهر
سلام دوستان منم با ردلاین موافقم آپاچی همینجوری خوبه بهش ور نرید منم فقط خورشیدی جلو عوض کردم و یه 15 دندونه انداختم حدودا یکسالی میشه و راضیم یه خورشیدی 15 دندونه لیزر خریدم جنسش خوبه من با تعویض خورشیدی به سرعت 135 کیلومتر رسیدم بالاترین سرعتی که رفتم . راستی رد لاین جان یادمه زنجیر آساهی خریده بووودی که من م خریدم و زنجیره خوبیه خدایی فقط نمیدونم چرا کش میاد الن انقدر چرخ رفته عقب تقریبا رسیده به آخر به نظر باید یه دونه ازش کم کنم شما همچین مشکلی نداشتی؟
والا دقیق یادم نیست ولی فکر کنم موقع بستن زنجیر من یدونه اش رو کم کرد
بد نیست نسبت به فابریک میارزه هرچی هست!
اصغر تمیز و خوب کار میکنه ولی لایی هم میکشه کلا به هر تعمیرکاری باید حواست باشه...
خدا لعنت کنه افق حرکت و ....
فقط دوست دارم وقت آزاد پیدا کنم تاپیک بزنم در مورد این شرکت..
جانسون
17-12-1391, 12:27 قبل از ظهر
لنته عقب تو بازار تکنو گلد هست... راپیدو هست....یه مار دیگه هست یادم نیس راپیدو 12 تا 15 ت تکنو گلد 10 تا 12ت راپیدو نگریر فقط چون براده اهن نداره و داغ میکنه دیگه ترمز عقب نداری تکنو گلد از همش بهتره فقط یکم سوت میکشه اولش بعد اکیش میشه...
erfan.557
17-12-1391, 10:57 بعد از ظهر
لنته عقب تو بازار تکنو گلد هست... راپیدو هست....یه مار دیگه هست یادم نیس راپیدو 12 تا 15 ت تکنو گلد 10 تا 12ت راپیدو نگریر فقط چون براده اهن نداره و داغ میکنه
دیگه ترمز عقب نداری تکنو گلد از همش بهتره فقط یکم سوت میکشه اولش بعد اکیش میشه...
چرا عقب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile::gigglesmil e:
رسولی
19-12-1391, 03:54 بعد از ظهر
چند وقت پیش لنت عقبو عوض کردم الان احساس میکنم پدال ترمز پایین تر در گیر میشه به نظرتون مشکلی به وجود اومده ممکنه با عوض کردن لنت هوا گیری به هم خورده باشه/
kourosh_bandit2
20-12-1391, 09:31 قبل از ظهر
چند روز نبودم 3 صفحه اضافه شده بود خوندم جالب بود دمتون گرم روحیم باز شد خنده اومد رو لبام. اقا یک کلام به خدا gsx 1000 بدن بهتون میاید تاپیک میزنید برای افزایش سرعتش چیکار کنیم:icon_pf _99_: اپاچییییییییییییییییییییی یییییییی یاماها و سوزوکی و ktm نیستا اپاچی ماله همین هند خراب شدس 180 سی سی هم هست والا تک سیلندر هم داره چه انتظاری دارین اخه؟ ولش کن ما هرچی هم بگیم فایده نداره دوباره یکی میاد میپرسه برا سرعت 190 تا چیکار کنم:gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile::out: :out: اگه اپااچی 150 رفت شما ایمیل کن برا کارخونه مطمئن باش میان از هند شمارو میبرن اونجا برا طراحی انجین نونت میره تو روغن خلاصه.اقا این بحثا بی سر و ته و بذارید کنار دوستان گلم:hanghead::icon_pf _99_:
Mojtaba180
20-12-1391, 09:56 بعد از ظهر
مخلص آقا کوروش.بعد میرین به موتور فشار میارین موتور شاتون میزنه یا شانس بیارید روغن سوزی میوفته بعد میرین همه جا میشینید میگید آپاچی فلانه.نکنید این کارهارو بابا عاقبت نداره.ترمز این موتور برای سرعت بالای 120ساخته نشده.دوستان هم فقط به فکر سرعت رفتن هستن و به ایسنادن بعدش فکر هم نمیکنن.
MHB
21-12-1391, 03:24 بعد از ظهر
سلام دوستان
نظرتون راجب این آپاچی جدیده که 92 وارد میشه چیه؟
چیزیش عوض شده؟
میخوام 220 رو بفروشم آپاچی بخرم گیر کردم بین جدیده با قدیمیه
یکی میگه قدیمیا بهترو خوشگل ترو و جا افتاده پا خورشم بهتره موقع فروشم همیشه مشتری داره
یکی میگه جدیدا خف تره و خز نیستو این بیاد قبلیا مفت میشه و اینا بهتره
والا من موندم لطفا راهنمایی کنید :2i8d4ao:
شایسته فر
21-12-1391, 03:58 بعد از ظهر
یه مقدار صبر کن ببین وضعیت بازار چجوری میشه
شما که پول نقد نمی خوای بزاری کنار که نگران باشی قیمت زیاد میشه یا نه!!!!!
صبر کن یکم؛ بهتر می تونی تصمیم بگیری
kourosh_bandit2
21-12-1391, 08:01 بعد از ظهر
مخلص آقا کوروش.بعد میرین به موتور فشار میارین موتور شاتون میزنه یا شانس بیارید روغن سوزی میوفته بعد میرین همه جا میشینید میگید آپاچی فلانه.نکنید این کارهارو بابا عاقبت نداره.ترمز این موتور برای سرعت بالای 120ساخته نشده.دوستان هم فقط به فکر سرعت رفتن هستن و به ایسنادن بعدش فکر هم نمیکنن.
قربونت اقا مجتبی سروری.:i'm sorry:
اون دوست عزیز هم که پرسیدن این مد یا اون مدل جوابشو نمیشه دقیق گفت چون عکس موتور با اصل موتور از نزدیک خیلی فرق دارن میشه زمین تا اسمون. دوما اینکه خب این بحث که جدیده بیاد قبلی یکم ارزون تر میشه خب این یک چیزی که همیشه بوده ضرب المثلشم هست نو که بیاد به بازار کهنه میشه دل ازار اما این جدیده بیاد هم بازم این rtr دل ازار نمیشه چون دوست داران خودشو داره از نظر تغییرات هم که صفحات قبل گفته شده دمبی عقب کنسول باک بال باک ها فلاپ زیر انجین face جل.ی موتور و از این چیزا تغییر کرده ولی موتور و انجین که هنوز چیزی به چشم نمیخوره باید بیاد تا زیر پا تتست بشه تا معلوم بشه و لی تا اونجا که من میدونم نه چیزیش تغییر نکرده البته تو سایت اصلی Tvs از نصب abs خبر داده بوده حالا معلوم نیست اینی که وارد میشه abs داره یا نه. از لحاظ قیافه هم که سلقس دیگه حالا من رو پالس مثال میزنم چون شاهد تره این موضوع این که پالس 180 قدیمی ها معروف به همون چراغ گرد خودمونو خیلی ها هنوزم بیشتر از 200 دیجیتال یا 220 دوسش دارن یا حتی بیشتر از ug4 دوس دارن دیگه اینا سلیقس یا مثلا در همدان بیشتر پالس دیجیتال دوس دارن تا چراغ گرد ولی اصفهان بر عکسه چراغ گرد زودتر و بهتر فروش میره یا مثلا مشهد اپاچی بیشتر سوار میشن تا پالس. اینا همش به سلیقه بر میگرده:24::bargh:
MHB
22-12-1391, 02:24 قبل از ظهر
قربونت اقا مجتبی سروری.:i'm sorry:
اون دوست عزیز هم که پرسیدن این مد یا اون مدل جوابشو نمیشه دقیق گفت چون عکس موتور با اصل موتور از نزدیک خیلی فرق دارن میشه زمین تا اسمون. دوما اینکه خب این بحث که جدیده بیاد قبلی یکم ارزون تر میشه خب این یک چیزی که همیشه بوده ضرب المثلشم هست نو که بیاد به بازار کهنه میشه دل ازار اما این جدیده بیاد هم بازم این rtr دل ازار نمیشه چون دوست داران خودشو داره از نظر تغییرات هم که صفحات قبل گفته شده دمبی عقب کنسول باک بال باک ها فلاپ زیر انجین face جل.ی موتور و از این چیزا تغییر کرده ولی موتور و انجین که هنوز چیزی به چشم نمیخوره باید بیاد تا زیر پا تتست بشه تا معلوم بشه و لی تا اونجا که من میدونم نه چیزیش تغییر نکرده البته تو سایت اصلی Tvs از نصب abs خبر داده بوده حالا معلوم نیست اینی که وارد میشه abs داره یا نه. از لحاظ قیافه هم که سلقس دیگه حالا من رو پالس مثال میزنم چون شاهد تره این موضوع این که پالس 180 قدیمی ها معروف به همون چراغ گرد خودمونو خیلی ها هنوزم بیشتر از 200 دیجیتال یا 220 دوسش دارن یا حتی بیشتر از ug4 دوس دارن دیگه اینا سلیقس یا مثلا در همدان بیشتر پالس دیجیتال دوس دارن تا چراغ گرد ولی اصفهان بر عکسه چراغ گرد زودتر و بهتر فروش میره یا مثلا مشهد اپاچی بیشتر سوار میشن تا پالس. اینا همش به سلیقه بر میگرده:24::bargh:
کوروش جان واقعا از راهنمایی هات ممنونم خیلی بدردم خورد
فک کنم گمرک چنتایی باشه فردا ی سر میرم اگه بود چنتا عکسم میگیرم میزارم
erfan k
22-12-1391, 02:22 بعد از ظهر
دوستان سنسور کلاچ من خیلی وقته قطع شده.. میخوام درستش کنم اما اصلا نمیدونم کجاس. لطفا کمک کنید
mohamad.gh
22-12-1391, 02:49 بعد از ظهر
سلام این قطعه که به فرمون وصله رو باز کردم . ضربه خورده بود پیچش کج شده بود. حالا که میخوام ببندم دیدم مهرش متحرکه کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه
29989
monazzah
22-12-1391, 02:57 بعد از ظهر
سلام این قطعه که به فرمون وصله رو باز کردم . ضربه خورده بود پیچش کج شده بود. حالا که میخوام ببندم دیدم مهرش متحرکه کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه
29989
دادا موتورم منم داره کلا با دمو تشکیلاتش از تو دسته بکشش بیرون و بیرون از دسته بهم وصلش کن
زیاد سفتش نکنی بعد بکنش تو دسته و سفتش کن
mohamad.gh
22-12-1391, 03:15 بعد از ظهر
دادا موتورم منم داره کلا با دمو تشکیلاتش از تو دسته بکشش بیرون و بیرون از دسته بهم وصلش کن
زیاد سفتش نکنی بعد بکنش تو دسته و سفتش کن
ممنون از راهنماییت . داخل فرمون یه مهرس که جلوش یه لاستیکه منظورتون کدوم قطعس که باید بکشم بیرون
monazzah
22-12-1391, 03:16 بعد از ظهر
ممنون از راهنماییت . داخل فرمون یه مهرس که جلوش یه لاستیکه منظورتون کدوم قطعس که باید بکشم بیرون
لاستیکه رو با مهره بکش بیرون
کامران.
22-12-1391, 07:21 بعد از ظهر
سلام به همگی...من یه آپاچی180 خشک گرفتم و از ته دل آرزو میکنم و دعا میکنم اونایی که میخوان داشته باشن هر چه زودتر بهش برسن... همین امروز که حدود ده تا کار کرد بردم روغنشو عوض کردم توش روغن نبود آب بود به رنگ روغن.... الان مشکلی که دارم اینه که چرخ جلو رو آزاد میچرخونم مالیده میشه به لنتاش به سختی با دست حرکت میکنه .... و اون یکی مشکلم اینه که انگار کاربراتورش تنظیم نیست تو حرکت (البته خیلی کم) ریپ میزنه و یه دست و صاف حرکت نمیکنه...... دوستان عزیز راه حل این مشکلات چیه؟؟؟؟؟
شایسته فر
22-12-1391, 08:06 بعد از ظهر
لنت ها که چون خشکه اینطورن
طبیعیه
یکم که راه بری و ترمز بگیری(البته به صورت طبیعی نه اینکه یوهو تا ته ترمزو بگیری و....) خود به خود درست میشه
erfan.557
23-12-1391, 04:51 بعد از ظهر
تو گمروک 2-3 تا بیشتر نیس من یدونه مشکی دیدم و یدونه سفید.
تنها تفاوتی که کرده:کله چراغ - فلاپ بغل - جاپایی
انجین -شاسی - دمبی - دو شاخ و .... همونند .
به نظرم بد نبود خوبه قیافش.
در مورد ترمز ها هم باید همین مدل هایی که زیر پا های ماهاست abs داشته باشه که نمیدونم چرا نداره.
(با توجه به فیلم ها و خود سایتش)
soleymani
23-12-1391, 05:52 بعد از ظهر
یک آپاچی برا دوستمه که بیشتر اوقات دسته منه
تا 100 تا رو راحت پر می کنه ولی از 100 به بالا رو خیلی آروم زیاد میکنه مثلا خودم هرچی فشار آوردم بیشتر از 115 تا نرفت
به نظرتون چشه؟
چیکارش کنیم؟
kourosh_bandit2
23-12-1391, 07:36 بعد از ظهر
کامران جان مبارکت باشه. مطمئن باش ضرر نکرید موتور خوبی خریدی نرم و خوش دست. مشکل لنت که کاملا طبیعی شما یکم باهاش بری کم کم خودش سابیده میشه و شکل دیسکتو مگیره و از صدا میوفته. فقط سرویس هاشو سر موقع انجام بده تا موتورت صالم بمونه و خوب اب بندی بشه. اگه توضیح بیشتر خواستی بگو بگم برات.
samvpn_usa ([Only registered and activated users can see links]) عزیز دوست گلم در جواب باید بگم که سرعتش همینه بیش از این نبایدم بره من تو سر پایینی با اگزوز تایگرو این چچیزا دور موتور رفت رو 11 و رسید به عدد 140 ولی خب خطا هم داره به هر حال. کاری به عدد واقعی ندارم کلا میگم رسید به این عدد. در مورد اینکه بالای 100 تارو دیر پر میکنه اینه که 3 دلیل جانبی داره وو 1 دلیل اصلی. اون 3 دلیل: 1 میتونه صفحه کلاچ ضعیف شده باشه 2: شمع در وضعیت خوبی نباشه و فیلتر کثیف باشه 3:ِ تنظیم نبودن کاربرات که بیش از این سوخت نمیرسونه. اینا دلایلی بود که ممکنه اتفاق افتاده باشه و تاثییر داره توی این امر. و دلیل اصلی هم اینه که مربوط میشه به اصول ساخت انجین یعنی همون کوتاه بودن شاتون در انجین. زمانی که شاتون کوتاه میشه شتاب گیری میره بالا و سرعت نهایی کمتر میشه یعنی شما زودتر به سرعت نرمال یعنی همون 0 تا 60 میرسی . چرا 60؟ چون استاندارد موتور های زیر 200 0 تا 60. اما به جاش سرعت نهاییت کمتر میشه. بر عکس شاتون اگر بلند بشه شتاب کمتر و به جاش سرعت نهایی افزایش پیدا میکنه. و خب اپاچی توی رنج 180 تا 200 ها به شتابش معروفه و بیشتر روی شتاب کار شده یعنی پارامتر اصلی برای طراح انجین شتاب گیری بهتر بوده تا سرعت بیشتر . چرا چون ان موتور با حجم پایینش برای استفاده شهری و سرعت کم طراحی شده و خب توی شهر نیازی به سرعت نیست به علت ترافیک و این جور چیز ها. البته اینم فراموش نشه که عوامل دیگه هم روی موضوعی که شما گفتی تاثییر داره مثل شل بودن زنجیر که با سفت کردن بر طرف میشه یا تعویض اگر بوش ها گشاد شده باشن. شما این کار هارو انجام بدین تک تک معلوم میشه علت روی اون موتور چی هست. ولی من خودم تا 115 رو به راحتی پر میکنه موتورم بدونه تاخیر و افت شتاب گیری. شما اول تنظیم زنجیر بعد تعویض شمع بعد فیلتر هوا بعد کاربرات در اخر صفحه کلاچ عوض کنید. صفحه کلاچ اپر که موتور بیش از 14 تا کار مرده یعنی کم کم روبه ضعیف شدن هستش نه اینکه کار نده کار میده ولی ضعیف تر شده. بازم سوالی بود در خدمتم دوستان
- - - Updated - - -
115 تا برای یک موتور هندی تک سیلندر 2 سوپاپ 4 زمانه خوبه واقعا.:[Only registered and activated users can see links]
soleymani
23-12-1391, 10:22 بعد از ظهر
kourosh_bandit2 ([Only registered and activated users can see links]) داداش گلم ممنون از توضیح کامل و جامع
چشم این موضوع ها رو پی گیری میکنم
ولی خداییش موتور خوب و بسیار نرمی هست
ولی حیف که موتور های خوب داره قیمتشون همینجوری هر روز بالاتر می ره
یعنی این موتور حدود 2 میلیون بسیار عالی بود و جایگزین خوبی هوندا ولی 5 6 میلیون نمی ارزه(نه این و نه پالس)
- - - Updated - - -
دوستانی رو که تجربه دارن یه کمکی کنن و این موتور ما رو یه هلی بدن....
دیسک عقب آپاچی دوستم خراب شده بود:خط افتاده بود و پستی بلندی
رفتیم دیسک خود tvs رو خریدیم 50تومان و یک دست لنت تکنوگلد به گفته ی دوست خوبم توی چند پست قبل10هزار اگه درست گفته باشم
تعمیر کار درست کرد و 2بار هوا گیری کرد.بعد بستن چرخ رو چرخوند.صدای درگیری لنت و دیسک می یومد گفت برا اینکه نو هست
بعدشم که من رفتم دور زدم باهاش که تست کنم
اهرم ترمز پایین می رفت ولی مثل قبل قفل نمی کرد و لاستیک درجا بای نمیستاد
مثل ترمز کاسه ای شده
و چون چند تا ترمز قوی زدم با سرعت کم ها
دیسک داغ شد
بهش گفتم گفت هنوز آب بندی نشده
نظر شما دوستان چیه؟
RED-LINE
24-12-1391, 05:48 بعد از ظهر
قیمت 5650---5700
اونقدری که تو عکسا نشون میده قشنگ نیست زیاد باهاش حال نکردم
ماشالله برو بچه های گمرک هم هیچکدوم طاقت نیاوردن و با وجود اینکه انجین با سری قبل یکیه ولی همشون از موتورا سواری گرفته بودن!
این یکیم اگر به گارد دقت گنید مثل اینکه یه زمین خوردگی ریز داشته....
فلاپ زیرشم با اون ابعاد باید روز اول باز بشه بره تو دکور اتاق کسی که خریده..سری قبل با وجود اینکه خیلی مراعاتش رو کردم ولی بعد از 2سال آخرش فلاپ زیر انجین گیر کرد و شکست..
در کل اگر حجمش یکم بیشتر بود یا آپشن خاصی مثل ABSرو روش میذاشتن میتونست فروش خوبی داشته باشه...
سری قدیم طراحیش گرد و قلمبه بود و سری جدید خطوط تیز و شکسته داره...طرح کربن زیاد درش استفاده شده...
roma
24-12-1391, 06:25 بعد از ظهر
این موتور سری جدید ساخت جهانرو هست یا شرکت دیگه ای هست
تو تنه چی خورده
جدیدن نمایندگی رفته شیراز
شایسته فر
24-12-1391, 08:24 بعد از ظهر
من هم گفته ودم اونطوری که عکسش قشنگه خودش قشنگ نیست
یه کوچولو شبیه 135 شده!!!!!!!
من که اصلا خوشم نیومد
apache
24-12-1391, 11:45 بعد از ظهر
سلام منم با این جدیده حال نکردم کلگیش که شده شبیه موتورای flame جهانرو و به بدنه نمیخوره فقط گادش جموحورتر و به نظر من قشنگتر شده.
- - - Updated - - -
اره دوست عزیز کاملا درست گفته بعد از تعویض لنت حتی تا چند روز کیفیت ترمزها پایین و انگار با سی جی داری ترمز میگیری یا انگار لنتهات خیس.که یواش یواش بهتر میشه همیشه با تعویض لنت نو چه در ماشین چه در موتور این مسیله هست چون لنت و دیسک باید با هم مچ بشن .
اما چندتا نکته : دیسکی که شما خریدی دیسک فابریک نیست چون من دیسک فابریکو از خود جهانرو در ماه شهریور قبل از سفر به ارمنستان و گرجستان خریدم 60000 که همون دیسک طرح اصلیش بود 35000 و الان با گرون شدن جنسها به احتمال خیلی زیاد شما طرح اصلشو خریدی 50000. در مورد لنت من انواع لنتهارو استفاده کردم اما فقط لنت فابریک رو آپاچی خوب جواب میده من همیشه فابریک میندازم با اینگه قیمتش 2 یا 3 برابر .
نکته مهم بعدی شما بعد از تعویض لنتها هی ترمز نزن در اثر داغ کردن لنتها علاوه بر اینکه لنتهاتو میسوزونی باعث سوختن دیسک ترمزتم میشی که این مسیله باعث میشه جیغ کشیدن حین ترمز رو همیشه داشته باشی امیدوارم این مشکل برات پیش نیمده باشه . نشانه سوختن دیسک اینه که وقتی دیسکتونو نگاه میکنید رنگش تغییر کرده و حالت رنگی پیدا میکنه مثل رنگین کمون میشه. ضمنا تجربه به من ثابت کرد با هر لنتی به جز لنت اصلی مشکل جیغ زدن ترمز دارید حالا یکی بیشتر یکی کمتر.در ضمن دیسکهای طرح اصلی داخل مشما (کیسه ) با طرح tvs هستند اما دیسکهای اصل بدونه کیسه داخل جعبه با مارک tvs و جعبه سورمه ای پر رنگ .موفق باشید.
soleymani
25-12-1391, 12:35 قبل از ظهر
ممنون از راهنمایی شما
قبل از همایش رفتم موتور سازی و مشکل رو درستش کردم
طرفی که لنت رو جا زده بود بلد نبود و لنتم رو کمی کج کرده بوده
مشکل از اینجا بوده.
الان خدارو شکر مشکل حل شده
کامران.
25-12-1391, 07:46 بعد از ظهر
سلام ببخشید ترمز عقب موتورم خیلی ضعیفه چطوری میشه هوا گیری کرد؟؟؟؟ بعد کسی اینجا هست بدونه کاربراتور چطور تنظیم میشه یه کوچولو تنظیم میخواد ؟؟؟؟؟؟ یه سوال دیگه البته من تو همین تاپیک خونده بودم طرز آبندی کردنو اما راستش نمیدونم کدوم صفحه بود الانم یادم رفته میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
ببخشید سوالات فنی موتور رو کجا بپرسم؟؟؟
erfan.557
25-12-1391, 11:14 بعد از ظهر
کلا همه چیه موتور فابریکیش خوبه لنت جولوی من با اینکه مدل موتورم 89 هست هنوز تموم نشده و داره اما لنت عقبم تا حالا 3-4 بار عوض شده تازه جالبیش اینه که همش ترمز جولو رو میگیرم.و اصلا چیزی به نام فابریکی وجود نداره چون من اون 3-4 تا رو که عوض کردم میگفتن فابریکه.
کامران.
26-12-1391, 10:28 قبل از ظهر
راستی من یادم رفته یه مسئله ای رو بگم پریروز که موتوروخریدم فروشنده گفت به هیچ عنوان بنزین سوپر نریز توش و اینکه اصلا ابدا معکوس نکش... چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
بعد دفترچه ای که داره انگلیسی زبانه؟؟؟؟ مگه تو ایران بدست توانمند ایرانی منتاژ نمیشه پس چرا انگلیسی زبانه؟؟؟
K.I.A
26-12-1391, 10:35 قبل از ظهر
انگیلیسی زبان بین لمللی هست و طبیعی...
بنزین سوپر احتمالا بخاطر کیفیت بدش گفته ولی موردی نداره میتونید استفاده کنید /
اگر بنزین معمولی با اکتان بزنید بهتر هم هست.
و مساله معکوس کشیدن برای اب بندی موتور هست منظورشون برای فشار نیاوردن به موتور هست و بعد اب بندی موردی نداره
شایسته فر
26-12-1391, 10:36 قبل از ظهر
چرا بنزین سوپر نریزی؟
علتشو می پرسیدی!!
erfan.557
26-12-1391, 11:08 قبل از ظهر
چرا بنزین سوپر نریزی؟
علتشو می پرسیدی!!
داداش شایسته دلیلش اینه که چتری دیافراگمش جم میشه اونی که سوپر میزنن و اوکتان اکثرا انژکتره داداش کیا.و دلیل معکوس نکشیدن اینه که اپاچی از نظر لاستیک توپی یا همون خورشیدی خیلی ضعیفه. نمیگم نکشین ولی وقتی میکشین باید پی اینه بمالید که هر 3-4 ماه یبار عوضش کنین. دادا مبارکت باشه سعی کن هیچیش از فابریکیش در نیاد.
K.I.A
26-12-1391, 11:16 قبل از ظهر
دلیلش اینه که چتری دیافراگمش جم میشه اونی که سوپر میزنن و اوکتان اکثرا انژکتره
خیر مگه دیافراگمش تو بنزین شناوره و یا بنزین بهش میخوره اثر داره؟! دیفراگم فقط یه لاستیک نازک خلئی هست که بر اثر کارکرد عمرش به پایان میرسه
بنزین سوپر و اکتان سوخت هیچ ارتباطی به انزکتور و کاربرات نداره ولی تا حدودی درست میفرمایید
و وظیفه لاستیک توپی عقب جذب ضربه و تنشهای منتهی به چرخ عقب هست و وظیفش جلوگیری از همیناست و معکوس زیاد تو حرکت زیاد بهش فشار نمیاره.
erfan.557
26-12-1391, 12:03 بعد از ظهر
خیر مگه دیافراگمش تو بنزین شناوره و یا بنزین بهش میخوره اثر داره؟! دیفراگم فقط یه لاستیک نازک خلئی هست که بر اثر کارکرد عمرش به پایان میرسه
بنزین سوپر و اکتان سوخت هیچ ارتباطی به انزکتور و کاربرات نداره ولی تا حدودی درست میفرمایید
و وظیفه لاستیک توپی عقب جذب ضربه و تنشهای منتهی به چرخ عقب هست و وظیفش جلوگیری از همیناست و معکوس زیاد تو حرکت زیاد بهش فشار نمیاره.
داداش کیا شما علمی میگی ولی من عملی میگم من دو تا چتری گرفته بودم یکی با بنزین معمولی 4 ماهه عوض کردم هیچی نشده بود و اون یکی که 2 روز پیش عوض کردم که کمتر از 2-3 ماه شده بود با اوکتان و بنزین سوپر کا ملا شکل و کشش خودش رو عوض کرده بود . من خودم سوپر میزنم چون بازده ش رو متوجه میشم من نگفتم سوپر نزنید چون خودم میزنم ولی میگم باس زود به زود چتری عوض شه و گاهی باس معمولی زد حالا داش کیا شما درسشو فک کنم خوندی وارد تری.
رسولی
26-12-1391, 01:29 بعد از ظهر
لاستیک عقب اپاچی دست دوم سالمش پیدا میشه اگه پیدا میشه حدود قیمتش رو هم یبگید ممنونم .چون این لاستیک عقب موتور با این که تقریبا نو هستش ولی سوراخ شده وبا وصله هم نشد درستش کرد مجبور شدم داخلش تیوپ بندازم اما به دلم نچسبید.
kourosh_bandit2
26-12-1391, 05:51 بعد از ظهر
لاستیک عقب اپاچی دست دوم سالمش پیدا میشه اگه پیدا میشه حدود قیمتش رو هم یبگید ممنونم .چون این لاستیک عقب موتور با این که تقریبا نو هستش ولی سوراخ شده وبا وصله هم نشد درستش کرد مجبور شدم داخلش تیوپ بندازم اما به دلم نچسبید.
دوست عزیزم شما دوتا چرخ داری درسته؟ یعنی تمام سطح تماس موتور با زمین همین دوتا لاستیک بد بخته. از نظر بنده لاستیک چیزی نیست که شما وصله و پینش کنی ویا دست دوم براش بخری بندازی. لنت و لاستیک محافظ جان و سلامتی هستن.بیشتر لنت ولی لاستیک هم کم تاثییر نداره شما اگه لاستیک نو بندازی کاملا فرق ترمز گیری و پایداری بیشتر موتورو متوجه خواهید شد. شما لاستیک نو بخر فک نمیکنم بیش از 200 باشه. 200 تومن پول که دیگه واقعا هم پول نیست مهم یا جان خودتون؟ موتور سواری یعنی عشق و عاشق بایییید ضرر عشقشم بپردازه. این یک امر کاملا طبیعی دوست عزیز.:24:
- - - Updated - - -
عکس های جدید موتور و ظاهر جدیدش تا شباپ میشه. سرعت نتم داغون شده طول میکشه:mad_majidonline::flower4:
erfan.557
26-12-1391, 05:59 بعد از ظهر
به نظر من اقا کورش درست میگن ارزش نداره مثلا شما مثلا فابریکی میخری 250 تا کار کرده 200-170 تا تازه نمیدونی چی هس. من که میکم ارزش نداره واسه 50-100 تا ادم ریسک کنه.
kourosh_bandit2
26-12-1391, 06:12 بعد از ظهر
خب اینم از کلگی جدید اپاچیم. برا تنوع بد نیست خوبه. عین موتور های مخصوص حرکت نمایشی شده اگزوزم که داره خیلی باحال شده.30254 این عکس زمانی که تازه رنگ امیزی تموم شده. حالا عکس های بعدی مال زمانی که توی کاسه بزرگ که ماله نور بالا هست یک عدد LED 10watt که مجهز به هیتسینگ هست و بین هیتسینگ و خود LED خمیر سیلیک.ن مالیده شده تا از بالا رفتن حرارت زیاد از حد و اسیب رسیدن به خود LED جلوگیری بشه مجهز شده . دور خود کاسه یک نوار smd ابی رنگ کشیده شده که به عنوان چراغ کوچک روشن میشه و یک نور ابی زیبا داخل کاسه میندازه. LED 10 وات هم برای نور بالا و pass زدن راضی کنندس حتی در صورت نیاز میشه به 3 عدد هم افزایش داد یعنی نوری معادل یک لامپ 30 واتی اما با مصرف خیلی کم و نوری زیبا. و در اخر هم پشت لنز کوچولوش که باعث میشه شکل ظاهری مثل یک مورچه بشه یک عدد لامپ زنون 10000 با طیف نوری ابی روشن جا گرفته که نور خوبی رو در دسترس قرار میده ولی بدونه این که ماشین ها و عابرین و سایر دیدگان رو اذیت بکنه. اینم از عکس ها.302553025630257
erfan.557
26-12-1391, 06:20 بعد از ظهر
خب اینم از کلگی جدید اپاچیم. برا تنوع بد نیست خوبه. عین موتور های مخصوص حرکت نمایشی شده اگزوزم که داره خیلی باحال شده. این عکس زمانی که تازه رنگ امیزی تموم شده. حالا عکس های بعدی مال زمانی که توی کاسه بزرگ که ماله نور بالا هست یک عدد LED 10watt که مجهز به هیتسینگ هست و بین هیتسینگ و خود LED خمیر سیلیک.ن مالیده شده تا از بالا رفتن حرارت زیاد از حد و اسیب رسیدن به خود LED جلوگیری بشه مجهز شده . دور خود کاسه یک نوار smd ابی رنگ کشیده شده که به عنوان چراغ کوچک روشن میشه و یک نور ابی زیبا داخل کاسه میندازه. LED 10 وات هم برای نور بالا و pass زدن راضی کنندس حتی در صورت نیاز میشه به 3 عدد هم افزایش داد یعنی نوری معادل یک لامپ 30 واتی اما با مصرف خیلی کم و نوری زیبا. و در اخر هم پشت لنز کوچولوش که باعث میشه شکل ظاهری مثل یک مورچه بشه یک عدد لامپ زنون 10000 با طیف نوری ابی روشن جا گرفته که نور خوبی رو در دسترس قرار میده ولی بدونه این که ماشین ها و عابرین و سایر دیدگان رو اذیت بکنه. اینم از عکس ها.
داداش مبارک باشه قیافش خیلی باحال شده دمت گرم راستی چقدر واسط اب خود؟؟؟ راستی چرا گاردو وا کردی ؟ دادا خیلی خطر داره ها.
kourosh_bandit2
26-12-1391, 10:36 بعد از ظهر
داداش مبارک باشه قیافش خیلی باحال شده دمت گرم راستی چقدر واسط اب خود؟؟؟ راستی چرا گاردو وا کردی ؟ دادا خیلی خطر داره ها.
حدود 140 خودش 100 هم نور هاش. گارد هم ی انسان بی عقل زد بهش کج شده دارم درستش میکنم.
erfan.557
26-12-1391, 11:10 بعد از ظهر
حدود 140 خودش 100 هم نور هاش. گارد هم ی انسان بی عقل زد بهش کج شده دارم درستش میکنم.
الان یه زنون توشه و یه پاور دیگه مگه بیشتره ؟ چرا انقد گرون ؟ راستی باتریت فابریکه ؟ میخوام بدونم رو فابریکیش واسط جواب داده؟
apache
26-12-1391, 11:31 بعد از ظهر
سلام راستش دوستمون گفت فابریک گیر نمیاد خواستم بگم چرا هست .همون لاستیک توپی عقب معمولیش بوود 8000 من فابریک گرفتم 15000 تومان .یا مثلا سیم کلاج 2 تا گرفتم یکیش انقدر کوتاه بود زورکی نصب میشد یکی دیگه انقدر دراز بوود که رگلاژ دیگه جواب نمیدا آخر رفتم فابریکشو گرفتم 3000 تومان گرونتر بوود اما عالی شد روی سیم کلاجها و سیم گازهای فابریک حک شده jitro یا یه همچین چیزی سیم گازم همینطور اصلش 4000 گرونتر بوود اما فرقش خیلی زیاده.من این جنسارو از خود نمایندگی بابی ساندز میگیرم و از بسته بندی و کارکردش مشخص که فابریک.
راستی یه سوال لاستیک که میگید 200000 تومان راسنه ؟یعنی انقدر رفته بالا؟آخرین بار من لنتو لاستیک vee rubero قبل از سفر ارمنستان خریدم یعنی شهریور کاش لاستیک جلوهم میخریدم من لاستیک عقبو خریدم 75000
erfan.557
26-12-1391, 11:40 بعد از ظهر
سلام راستش دوستمون گفت فابریک گیر نمیاد خواستم بگم چرا هست .همون لاستیک توپی عقب معمولیش بوود 8000 من فابریک گرفتم 15000 تومان .یا مثلا سیم کلاج 2 تا گرفتم یکیش انقدر کوتاه بود زورکی نصب میشد یکی دیگه انقدر دراز بوود که رگلاژ دیگه جواب نمیدا آخر رفتم فابریکشو گرفتم 3000 تومان گرونتر بوود اما عالی شد روی سیم کلاجها و سیم گازهای فابریک حک شده jitro یا یه همچین چیزی سیم گازم همینطور اصلش 4000 گرونتر بوود اما فرقش خیلی زیاده.من این جنسارو از خود نمایندگی بابی ساندز میگیرم و از بسته بندی و کارکردش مشخص که فابریک.
راستی یه سوال لاستیک که میگید 200000 تومان راسنه ؟یعنی انقدر رفته بالا؟آخرین بار من لنتو لاستیک vee rubero قبل از سفر ارمنستان خریدم یعنی شهریور کاش لاستیک جلوهم میخریدم من لاستیک عقبو خریدم 75000
ینی شما میگی اون چیزی که فابریک ای که خود کارخونه میندازه رو موتور با اونی که شما از گمرک میگیری یکیه؟؟
apache
26-12-1391, 11:56 بعد از ظهر
سلام ببخشید ترمز عقب موتورم خیلی ضعیفه چطوری میشه هوا گیری کرد؟؟؟؟ بعد کسی اینجا هست بدونه کاربراتور چطور تنظیم میشه یه کوچولو تنظیم میخواد ؟؟؟؟؟؟ یه سوال دیگه البته من تو همین تاپیک خونده بودم طرز آبندی کردنو اما راستش نمیدونم کدوم صفحه بود الانم یادم رفته میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
ببخشید سوالات فنی موتور رو کجا بپرسم؟؟؟
وقتی موتورت گرمه پیچ کاربراتو آروم آروم ببند تا جاییکه موتورت شروع میکنه بت اتسه کردن و میخواد خاموش بشه و شروع به لرزش میکنه وقتی به اون ناحیه رسیدی 1 تا 1.5 دور پیچ هوارو باز کن. ترمز عقبم چون نو ضعیف زیاد روش فشار نیار لنتهات میسوزه روزی یکبار آب بریز رو لنتات گرد لنتها بره البته وقتی سرده آب بریزا نه وقتی از راه میرسیو داغه بعد چند روز هی بهتر میشه
- - - Updated - - -
ینی شما میگی اون چیزی که فابریک ای که خود کارخونه میندازه رو موتور با اونی که شما از گمرک میگیری یکیه؟؟
بله کاملا یکی بووود البته میگم من از گمرک نگرفتم از نمایندگی آپاچی خیابان بابی ساندز گرفتم .گرونتره اما خیلی با ارزشتره
erfan.557
27-12-1391, 12:05 قبل از ظهر
- -- - -
بله کاملا یکی بووود البته میگم من از گمرک نگرفتم از نمایندگی آپاچی خیابان بابی ساندز گرفتم .گرونتره اما خیلی با ارزشتره
اقا ادرس دقیق لطف میکنین مام بریم بگیریم اگه اینجوری که شما میگی باشه که خیلی خوبه دیگه پول جنس بدرد نخر ندیم با تشکر.
MHB
27-12-1391, 12:25 قبل از ظهر
سلام دوستان فایرتایر روی آپاچی سفید چه رنگی خوب میشه؟
آبی یا قرمز؟:3:
- - - Updated - - -
کامران.
27-12-1391, 09:54 قبل از ظهر
سلام من هفته پیش یه موتور خریدم از تهران 17 شهریور خودم شهرستانیم، خشک مدل 91 پلاک ملی... فروشنده بهم میگه تنها راه سند زدن اینه که یه نفر پیدا کنم بچه تهران باشه بعد به اسم اون سند بخوره بعدا اون طرف بیاد به اسم من بزنه..... اولش اینکه من کسی تو تهران ندارم دومشم اینکه راه دیگه ای نیست مسقیم به اسم خودم بشه ؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم یه راهنمایی بکنید بدجور حالمو گرفتن..
kourosh_bandit2
27-12-1391, 11:00 قبل از ظهر
الان یه زنون توشه و یه پاور دیگه مگه بیشتره ؟ چرا انقد گرون ؟ راستی باتریت فابریکه ؟ میخوام بدونم رو فابریکیش واسط جواب داده؟
زنونش که حدود 60 شده چون ترانسم کبراس جنس عالی و لامپشم 10000. لامپ های 6 و 8 ارزون تر هستن اما از 8 به بالا یکم گرونتر هستن که من 10000 خریدم تکی h3 20 تومن. 20 تومن هم led و هیتسینگشو این جور چیزاش شد. باطری هم من مارک energy انداختم خیلی ازش راضیم تقریبا 7 ماه داره کار میکنه قبلا هم زنون روش بوده باطری اتمی وقتی خراب شد میش توش gel ریخت و دوباره استفاده کرد ی جورایی مثل اتمی و تر با همه. به هر حال کیفیتش که خوب بوده تا الان خوب کار کرده. ال ای دی منم از این led power معمولی ها نیست اونا اکثرا 1 وات هستند مال من 10 وات. بزرگی خود سطح دیودش اندازه یک سکه 25 تومنی :4chsmu1: اما led 1 وات ها سطحشون نهایت اندازه یک عدسه که اونارم قبلا تو کاسه موتور کار کردم .ولی صرفه با همین 10 وات هاست جاشونمم کمتره چون هر 1 واتی برا خودش جدا جدا هیتسینگ هم میخواد مکافاته:4chsmu1:
soleymani
27-12-1391, 01:06 بعد از ظهر
سلام من هفته پیش یه موتور خریدم از تهران 17 شهریور خودم شهرستانیم، خشک مدل 91 پلاک ملی... فروشنده بهم میگه تنها راه سند زدن اینه که یه نفر پیدا کنم بچه تهران باشه بعد به اسم اون سند بخوره بعدا اون طرف بیاد به اسم من بزنه..... اولش اینکه من کسی تو تهران ندارم دومشم اینکه راه دیگه ای نیست مسقیم به اسم خودم بشه ؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم یه راهنمایی بکنید بدجور حالمو گرفتن..
-------------------------
کامران جان لطف کن این مبحث سند زدن رو در تایپیک خودش مطرح کن. ممنون میشم
- - - Updated - - -
دوستان نمایندگی خرید قطعات در گمرک رو بگید
ما که می خوایم پول بدیم حداقل جنس اصل و خوب بخریم
ما نزدیکیم به گمرک(فلاح)
kourosh_bandit2
27-12-1391, 02:04 بعد از ظهر
-------------------------
کامران جان لطف کن این مبحث سند زدن رو در تایپیک خودش مطرح کن. ممنون میشم
- - - Updated - - -
دوستان نمایندگی خرید قطعات در گمرک رو بگید
ما که می خوایم پول بدیم حداقل جنس اصل و خوب بخریم
ما نزدیکیم به گمرک(فلاح)
دویستان قطعات همیشه اصلی خودش رو بخرید مخصوصا لنت هاشو. لنت جلو رو من عوض کردم قبلیشو که نگاه کردم سیم های زخیمی داخل لنت هست که همینا باعث سطح تماس بیشتر و قدرت ترمز گیری بیشتر میشه اما جدیدا که پرفتم معمولی. ترمز گیریش مثل قبلی برام دلچسب نیست. با اینکه 1 ماه ازش گذشته و قشنگ لنت قالب دیسک رو گرفته. البته لنت قبلی ها با اینکه هنوز گئشت داشت و به ته نرسیده بود به خاطر سیم های داخلش دیسک رو خیلی خش انداخته بود ولی الان دست کشیدم دیسک کمی صاف تر شده بود با این لنت ها اما من حاضر هر 3 لنت دیسک هم عوض کنم و قدرت ترمزم مثل قبل باشه قبلا میرفتم رو ترمز جیغ لاستیک جلو در میومد الان نه:24:
- - - Updated - - -
چه روزه باحالی شد همین الان پست چی هم گواهینماممو تحویلم داد دو سال بود میخواستم برم بگیرم حالشو نداشتم ماه پیش همت کردم رفتم الانم اومد. روشم هم 200 سی سی تیک خورده هم 200 تا 400 :24:
همه برید گواهی نامه هاتونو بگیرید حتما که این گدا گشنه ها بحونه نداشته باشن:icon_pf (3): . از بحث دور نشیم:24:
- - - Updated - - -
MHB
27-12-1391, 03:25 بعد از ظهر
MHB
27-12-1391, 04:49 بعد از ظهر
دیروز رفته بودم گمرک این آپاچی جدیدا رو دیدم خیلی قشنگ بود
زینش بزرگتر و نرم تر شده
کلگیش تو عکس کوچیک نشون میده ولی بزرگه
شبش هم رفتم چراغاش رو روشن دیدم واقعا زیبا بود ی دوری هم باهاش زدم واقعا سواریش عالیه
میگم عالیه نه اینکه بهتر از قبیلیه هستش نه
تو سواری و شتاب با قبلیا هیچ فرقی نکرده نه بهتر شده نه بدتر دقیقا همونه
هندل هم راستی داره
اگر روزی آپاچی بخوام بخرم بدون شک این جدیدا رو میخرم
واقعا جذبه داره
اینم عکساش
- - - Updated - - -
3046930470304733047530471
kourosh_bandit2
27-12-1391, 07:12 بعد از ظهر
فایر تایر قدیمی بعدم زیبا نیست عین این لامپا میشه که میندازن رو دوچرخه ها من دیدم اصلا زیباییی نداره
کامران.
27-12-1391, 09:17 بعد از ظهر
ببخشید این موتور آپاچی 180 فلاشر نداره؟؟؟؟؟؟ بعد نمایشگرش نشون نمیده تو دنده چندی؟؟؟؟؟؟؟
kourosh_bandit2
27-12-1391, 09:54 بعد از ظهر
نه این چیزارو نداره این همه امکانات داره کیلومترش شما همین دوتا چیز. میخواید؟ دنده که شما باید تو ذهنت باشه چیز مهمی هم نیس. فلاشرم که میشه برااش بست با یک دکمه جدا
کامران.
27-12-1391, 10:46 بعد از ظهر
دادا موتورم منم داره کلا با دمو تشکیلاتش از تو دسته بکشش بیرون و بیرون از دسته بهم وصلش کنزیاد سفتش نکنی بعد بکنش تو دسته و سفتش کنداداش من هر کاری میکنم دم دستگاهش بیرون نمیاد مهره و لاستیکی که توشه نمیتونم بیرون بکشم راحش چیه؟؟؟
- - - Updated - - -
نه این چیزارو نداره این همه امکانات داره کیلومترش شما همین دوتا چیز. میخواید؟ دنده که شما باید تو ذهنت باشه چیز مهمی هم نیس. فلاشرم که میشه برااش بست با یک دکمه جدا
من فکر کردم مال من نداره گفتم شاید قطع شده یا جاشو نمیدونم واسه این پرسیدم ممنون از جوابتون آقا کوروش
erfan.557
27-12-1391, 11:34 بعد از ظهر
زنونش که حدود 60 شده چون ترانسم کبراس جنس عالی و لامپشم 10000. لامپ های 6 و 8 ارزون تر هستن اما از 8 به بالا یکم گرونتر هستن که من 10000 خریدم تکی h3 20 تومن. 20 تومن هم led و هیتسینگشو این جور چیزاش شد. باطری هم من مارک energy انداختم خیلی ازش راضیم تقریبا 7 ماه داره کار میکنه قبلا هم زنون روش بوده باطری اتمی وقتی خراب شد میش توش gel ریخت و دوباره استفاده کرد ی جورایی مثل اتمی و تر با همه. به هر حال کیفیتش که خوب بوده تا الان خوب کار کرده. ال ای دی منم از این led power معمولی ها نیست اونا اکثرا 1 وات هستند مال من 10 وات. بزرگی خود سطح دیودش اندازه یک سکه 25 تومنی :4chsmu1: اما led 1 وات ها سطحشون نهایت اندازه یک عدسه که اونارم قبلا تو کاسه موتور کار کردم .ولی صرفه با همین 10 وات هاست جاشونمم کمتره چون هر 1 واتی برا خودش جدا جدا هیتسینگ هم میخواد مکافاته:4chsmu1:
منم انريژی بستم خیلی خوبه اونم با بد بختی پیدا کردم دیگه نیس فقط داستان اینgelچیه؟؟؟
!NAVID!
28-12-1391, 12:03 قبل از ظهر
سلام
قیمت اگزوز فابریک اپاچی چنده؟
erfan.557
28-12-1391, 12:19 قبل از ظهر
سلام
قیمت اگزوز فابریک اپاچی چنده؟
اقا میشه بگی دقیقا دنبال کدوم اگزوزی؟ و برای چی ؟ اینو گفتم تا شاید بتونم کمی کمک کرده باشم. ولی فک کنم 200-300 قیمت درس ندارم
mohamad.gh
28-12-1391, 12:22 قبل از ظهر
[QUOTE=کامران.;176899]داداش من هر کاری میکنم دم دستگاهش بیرون نمیاد مهره و لاستیکی که توشه نمیتونم بیرون بکشم راحش چیه؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام یه سیم مفتولی زخیم رو یه خورده کج کن بفرست داخل بکشش بیرون. بعد که خواستی بفرستی داخل یه خورده توی لوله رو با یه پارچه نمدار خیس کن تا راحت تر نصب بشه راستی من هر کاری کردم سفت سفت نشد اگه موفق شده بگو چی کار کردی
- - - Updated - - -
erfan.557
28-12-1391, 12:30 قبل از ظهر
[QUOTE=کامران.;176899]داداش من هر کاری میکنم دم دستگاهش بیرون نمیاد مهره و لاستیکی که توشه نمیتونم بیرون بکشم راحش چیه؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام یه سیم مفتولی زخیم رو یه خورده کج کن بفرست داخل بکشش بیرون. بعد که خواستی بفرستی داخل یه خورده توی لوله رو با یه پارچه نمدار خیس کن تا راحت تر نصب بشه راستی من هر کاری کردم سفت سفت نشد اگه موفق شده بگو چی کار کردی
- - - Updated - - -
اقا اگه قلوه هاشو میگین خیلی درد سر داره ها فقط زمانی که میخواید صفتش کنین یه لاستیک تش داره اونو چسب 1-2-3 بزنین بد سری بکنین تو و صف کنین که دیگه در نمیاد.
!NAVID!
28-12-1391, 12:40 قبل از ظهر
اقا میشه بگی دقیقا دنبال کدوم اگزوزی؟ و برای چی ؟ اینو گفتم تا شاید بتونم کمی کمک کرده باشم. ولی فک کنم 200-300 قیمت درس ندارم
دنبال اگزوز خاصی نیستم همینجوری قیمت میکنم شاید یکی نیاز داشتم :دی
apache
28-12-1391, 01:39 قبل از ظهر
1 - دوستان وقتی میخاین سربیهای سر دسته هارو باز کنید هیچوقت پیچهارو کامل باز نکنید کامل شل کنید بعد بکشید بیرون.
2- حالا شما کامل باز کردی خوب اون لاستیک استوانه ای و پشت اون یه مهره داخل دسته جا مونده و راه باز کردنشم اینه .اول با چراغ قوه و سیم مفتول مهره داخل دسته رو وایسون یعنی صافش کن طوریکه سوراخ مهره دیده بشه یعنی پیچ نخوابیده باشه حالا یه میله که سرش پیچ نمره 6 باشه یا رزوه 6 آروم بفرست تو و در جهت عقربه های ساعت پچرخون تا یک یا نیمدور کافیه داخل مهره بسته بشه ( من خودم از میله دیش ماهواره استفاده کردم که سرش رزوه داره همونجا که به فیتور نصب میشه) بعد قبل از کشیدن میله : داخل دسته یعنی جلوی اون لاستیکرو با روغندون روغن بریزید حالا میلرو بکشید مثل آب خوردن میاد بیرون .برای بستن کلگیم کلهگیو بندازید متعلقاتو اون لوله و واشرو لاستیکو بزارید مهرشم ببندید اما فقط دو سه دور حالا هلش بدین قشنگ داخل دسته بعد پیچشو سفت کنید اگه سفت نشد آخرش کلگیو در حالی که با یکدست به سمت بیرون میکشید با دست دیگه پیچشو سفت کنید چون دلیل سفت نشدنش چرخش مهرشه که با این روش تا حدی از چرخش مهره جلوگیری میشه .البته اگر آخر آخرش سفته سفتم نشد مشکلی نیست در همون حدم کافیه درم نمیاد. فقط قبل از بستن کلگی جدید روغنهای داخل دسته رو با پارچه پاک کنید اگرم کلگی جدیده خوب تا آخر جا نمیرفت روغن نزنید و از ریکا ( مایع ظرفشویی استفاده کنید). موفق باشید
kourosh_bandit2
28-12-1391, 12:13 بعد از ظهر
منم انريژی بستم خیلی خوبه اونم با بد بختی پیدا کردم دیگه نیس فقط داستان اینgelچیه؟؟؟
میگن این gel یک ماده جایگزین همون اسیده قبلی به جاش سر ریز نداره و بهترم کار میده. باطری خوبیش اینه اول اتمی بعد با اینم کار میده یعنی دو برابر یک باطری معمولی. منم ازش راضیم به هرکی هم خواسته باطری بخره پیشنهاد دادم. تازه تستر شارز هم داره خیلیییییییییییییییییییییی یییییییی خارجکی:gigglesmile:
خواهش میکنم کامران جان
کامران.
02-01-1392, 11:19 قبل از ظهر
سلام به همگی عیدتون مبارک انشاءاله سال خوبی داشته باشین.. میخواستم بپرسم آمپری که مقدار بنزینو نشون میده واسه من زیاد دقیق نیست هی چندتا میره بالا چندتا میاد پایین واسه شما هم همینه؟؟؟؟؟؟ یه سوال ابتدایی دیگه فشار باد لاستیکا باید چند باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
کامران.
03-01-1392, 08:49 بعد از ظهر
سلام به همگی عیدتون مبارک انشاءاله سال خوبی داشته باشین.. میخواستم بپرسم آمپری که مقدار بنزینو نشون میده واسه من زیاد دقیق نیست هی چندتا میره بالا چندتا میاد پایین واسه شما هم همینه؟؟؟؟؟؟ یه سوال ابتدایی دیگه فشار باد لاستیکا باید چند باشه؟؟؟؟؟؟؟؟سلامی دوباره اگه فرصت کردین و سوال بالایی رو جواب دادین خواهشا اینم بهم بگین که چطوری میشه چراغ جلو رو تنظیم کرد واسه من یه کم بالا و مایل به سمت راست میزنه... ممنونم ازتون.
جانسون
04-01-1392, 01:21 قبل از ظهر
جمعه موتور داداشم عرفان کاربراتورش ریختیم پایین با کارباتور شور اسپری کله کاربراتو تمیز کردیم
موتورش واقعا نرم شد و شتابش بهتر شد
اگه یه موقه ای اینکارو کردید مراقبه چطریه کاربراتو باشید اسپریه کابراتور شور نخره بهش چون چتریو جم میکنه ما چتریو با سوزنش جدا کردیم بعد تعمیز کردیم...
- - - Updated - - -
جمعه موتور داداشم عرفان کاربراتورش ریختیم پایین با کارباتور شور اسپری کله کاربراتو تمیز کردیم
موتورش واقعا نرم شد و شتابش بهتر شد
اگه یه موقه ای اینکارو کردید مراقبه چطریه کاربراتو باشید اسپریه کابراتور شور نخره بهش چون چتریو جم میکنه ما چتریو با سوزنش جدا کردیم بعد تعمیز کردیم...
K.I.A
04-01-1392, 01:29 قبل از ظهر
سلامی دوباره اگه فرصت کردین و سوال بالایی رو جواب دادین خواهشا اینم بهم بگین که چطوری میشه چراغ جلو رو تنظیم کرد واسه من یه کم بالا و مایل به سمت راست میزنه... ممنونم ازتون.
زیر کلگی پشت چراغ یه پیچ تنظیم داره که با چرخوندنش حالت مناسبو پیدا کنید
موتورو رو جک وسط بزارید و ترجیحا هوا تاریک باشه و نور چراغو رو یه دیوار صاف با فاصله 5 تا 10 متر بندازید و بعد پیچو تنظیم کنید
توجه داشته باشید که لامپ درست جا باشه و تو کانون کاسه نوردهی داشته باشه.
yashar2k
04-01-1392, 11:43 قبل از ظهر
با سلام. عیدتون مبارک. سال خوبی داشته باشید. میخواستم بدونم اپاچیم وقتی پشت چراغ قرمزم یا وقتی میخام خاموشش کنم خیلی سخت دندش خلاص میشه. چیکارش کنم؟ بعد یه سوال دیگه . وقتی میخوام دنده رو کم کنم مثلا از 4 بیام روی دنده یک چرا نمیشه همزمان اومد؟ یعنی وقتی از 4 میام روی 3 بعدش میخوام برم رو 2 باید حتما یه نیم گاز بدم. نمیشه همزمان و سریع از 4 بیام رو یک؟
جانسون
04-01-1392, 03:17 بعد از ظهر
از یه روغن مناسب استفاده کن مثل متول سوپر پیشتاز بهران یا کاسترول سبز چیپی یا اترود یا توتال 20 50 کیفیات اس ال اینا جواب میدن روش من نظرم بیشتر رو کاسترول و متوله بعد بده یه تمیرکاری کار بلد میله ماهکو شفت دندتو تنظیم کنه....مشکلت حل میشه....
رسولی
05-01-1392, 12:50 بعد از ظهر
دوستان منظور از چتری کاربراتور همون پلاستیک قرمز روی کاربراتوره؟اگه اره برای من خشک شده یعنی باید عوض بشه؟
K.I.A
05-01-1392, 02:56 بعد از ظهر
یه لاستیکی نرم ونازک وکیومی هست که تر و سفتی پارگی توش اتفاق میافته که باید تعویض بشه و بالای کاربرات زیر در پوش بالا هست.
اسمش دیافراگم هست.
ميلاد هركول
06-01-1392, 12:41 قبل از ظهر
سلام
سال نو مبارك
اين اپاچي جديدا اينجا اومده يكي دو روزه....
به نظر من قيافش يه حاليه فلاپاي رو باك خيلي گنده شده در كل هم موتور گنده تر شده اگه 200 بود لااقل بهتر بود قيمت هم اينجا 5900!!!!
جانسون
06-01-1392, 01:26 قبل از ظهر
دقیقا زیره درپلاستیک قرمزه یه لاستیکه نازوکه منظور از چتری داش کیا خیلی علمی توضیح میدی منم نمیفهمم خخخخخخ راضیم ازت
kourosh_bandit2
06-01-1392, 09:44 قبل از ظهر
سلام
سال نو مبارك
اين اپاچي جديدا اينجا اومده يكي دو روزه....
به نظر من قيافش يه حاليه فلاپاي رو باك خيلي گنده شده در كل هم موتور گنده تر شده اگه 200 بود لااقل بهتر بود قيمت هم اينجا 5900!!!!
سلام داش میلاد کجا دیدی؟
ميلاد هركول
06-01-1392, 10:34 قبل از ظهر
سلام داش میلاد کجا دیدی؟
سلام كوروش جان خوبي؟
تو مغازه رضايي يه 7 8 تا اورده فقطم سفيده.....
siavash brazil
06-01-1392, 10:41 قبل از ظهر
ميشه يه عكس از اين اپاچي جديدا بذارين دوستان؟
soleymani
06-01-1392, 01:34 بعد از ظهر
من 3 4 روز پیش گمرک این آپاچی جدیدا رو قیمت گرفتم 5800
این معمولی ها رو 5500 می گفت
دوستان یه آپاچی 89 سفید 18 تا کارکرد چقدر می ارزه حدودا؟؟؟
erfan k
06-01-1392, 03:05 بعد از ظهر
برادران سنسور کلاچ من قطه. چجوری میتونم وصلش کنم؟؟؟؟؟؟
kourosh_bandit2
06-01-1392, 07:05 بعد از ظهر
سلام كوروش جان خوبي؟
تو مغازه رضايي يه 7 8 تا اورده فقطم سفيده.....
چاکرتم داداش. مرسیییی. اره داداش دیدم امروز. انقدر که فکر میکردم جالب نیست خیلی خوشم نیومد ازش حداقل باید تغییرات تو انجینم میدادن فقط فیس لیفت شده که خیلی هم خوشگل نشده. همون قبلی ها جالب ترن. البته یابد بیاد تو خیابونا تا استیل اصلیش توی حرکت معلوم بشه ولی همینطوریش که منو جذب نکرد. کاش سبزشمم یاوردن اون باید قشنگ باشه.
سلیمانی ([Only registered and activated users can see links]) جان با 89 بودنش و کارکردش فرضم بر این میذاریم که ضعفی نداشته باشه و موتور تمیز باشه بدون خوردگی و عیب موتوری بخوای از دست بخری 3700 تا 3900. ولی مغازه دار بخره بخواد بفروشه رو 4500 هم میفروشنش. مغازه دار بخواد بخره رو 3500 میخرن. دیگه خودت مغازه دار هارو میشناسی که. البته قیمت ها فعلا پرته پرته معلوم نیس یهو یک مغازه دار بیشترم بخره معلوم نیست. ولی شما بخوای بخری از دست رو همون 3700 تا 3900 خوبه نسبت به این موتور اشغالیا که تو بازاره. یک موتور طرح هارلی زدن به اسم نمیدونم تک پر بود انگگار یک همچین چیزی اصا کیفیت موتور در حد فاجعه و حال بهم زن بود 200 سی سی چینی زده بود 3100 پس این اپاچی دست دومش رو همین 3700 یا 3900 واقعا ارزش داره با این اشغالایی که بازارو گرفته.
- - - Updated - - -
امروز یک دست صفحه کلاچ اصلی تو کارتون ابی رنگ و پلاستیک خود tvs خریدم 38 تومن. طرف خودش به تهران جنس میداد میگفت تهران همینو میدن 50 /60 تومن.درست میگه دوستان؟
- - - Updated - - -
برادران سنسور کلاچ من قطه. چجوری میتونم وصلش کنم؟؟؟؟؟؟
یادم نیست انگار طرفه دری کلاچ که باز میکردیم سنسورش اونجا نصب میشد میگم دقیق تو خاطرم نیست بعضی اوقات فیشش از اونجا شل میشه ممکنه یکم تکون خورده باشه کار نده یک دست بهش بزنی سفت جا بزنیش درست میشه کار میده چون چیز خاص دیگه نداره . بازم دوستان دیگه راهنمایی میکنن.
- - - Updated - - -
البته میگم شل میشه من تا حالا نداشتم ولی موتور قبلیم سنسورش همینطورشده بود سفتش کردم حل شد.
flower
07-01-1392, 09:44 بعد از ظهر
30837308383083930840308413084230841308433084430845 30846
Amir292
08-01-1392, 10:24 بعد از ظهر
سلام به همگی
تقریباً 1-2 ماه پیش یه مدل 90 خریدم تا الن که نزدیک 400 خرج گذاشت رو دستم
الان چند تا مورد هست که ممنون میشم کمکم کنید
با اینکه موتور سرویس کامل شده و کاربرات تنظیم شده اما موقع حرکت یکم ریپ میزنه و وقتی گاز و ول میکنی یه صدای پت پت از اگزوز میاد نمیدونم سوخت درست نمیسوزه...
باطری و تازه عوش کردم اما بعضی وقتها موقع روشن کردن استارت نمیخوره و با هندل روشن میکنم اما وقتی بعد از حرکت خاموش میکنی راحت با استارت روشن میشه...
وقتی موتور و روشن میکنی و یه سر گاز سریع میدی گاز قطع و وصل میشه و دوره موتور یکم گیر میزنه تا بیاد بالا
ممنون
kourosh_bandit2
08-01-1392, 11:34 بعد از ظهر
سلام به همگی
تقریباً 1-2 ماه پیش یه مدل 90 خریدم تا الن که نزدیک 400 خرج گذاشت رو دستم
الان چند تا مورد هست که ممنون میشم کمکم کنید
با اینکه موتور سرویس کامل شده و کاربرات تنظیم شده اما موقع حرکت یکم ریپ میزنه و وقتی گاز و ول میکنی یه صدای پت پت از اگزوز میاد نمیدونم سوخت درست نمیسوزه...
باطری و تازه عوش کردم اما بعضی وقتها موقع روشن کردن استارت نمیخوره و با هندل روشن میکنم اما وقتی بعد از حرکت خاموش میکنی راحت با استارت روشن میشه...
وقتی موتور و روشن میکنی و یه سر گاز سریع میدی گاز قطع و وصل میشه و دوره موتور یکم گیر میزنه تا بیاد بالا
ممنون
سلام. برای ریپ زدنش اول فیلتر هوارو بشورید دوم چتری کاربرات و عوض کنید همون دیافراگم کاربرات میشه. سوم شمع و چک کنید اگه همه اینا نشد یعنی دستگاه برق موتور مورد داره چون اون مشکل باطری هم که میگید از همون شارز نشدن یعنی دستگاه برق خوب کارشو انجام نمیده شارز مورد داره. او دیر دور برداشتن هم میتونه از همون دیافراگم کاربرات باشه اگه بازم نشد پس سیم گاز مورد داره. دوست عزیز این همه عیب من تا حالا یک جا ندیدم:4chsmu1:
- - - Updated - - -
به به امروز 340 کیلومتر مسافت طی کردیم واقعا از سواری لذت کامل بردم اصا ناراضی هم نبودم سرعت از 80 داشتیم تا 125 تا. تو جمع هم پالس 180 داشتیم هم Mh7 هم هیئ 250 نیکد هم سی دی ای. از موتور تعریف بیخود نمیکنم ولی این دقیقا گفته دوستان حاضر در جمع مخصوصا راننده هیو "موتورت واقعا نسبت به حجمش خوب گاز میخوره" خودمم انصافا ازش لذت بردم تو همه دنده ها شتاب توپی در اختیارم گذاشت و واقعا دم کارخونش گرم با این موتورش خیلی بهم حال داد امروز موتورم. اگه 2 سیلندر بود 250 بوود اون موقع دیگه حرف نداشتتتتتتتت البته الانم یک تایر پنچرشو با هیچ کدوم این موتورا به جز هیو عوض نمیکنم "برا خنده اما جدی":4chsmu1:
:clap: I lo0o0o0o0o0ve Yo0o0oU TVS:clap:
RED-LINE
09-01-1392, 01:42 قبل از ظهر
این پت پت کردن رو من خیلی وقت پیش داشتم با تعویض شمع حل شد
رسیدگی زیاد به موتور هم کرم شده تو وجود ما،رفتم شمع و دیافراگم خریدم دیافراگم رو گفت 4-5تا دیگه کار میکرد گفتم عوض کن شمع هم اومد عوض کنه گفت این قبلی هنوز نوئه!هیچی دیگه گذاشتم تو جعبش.
الانم یه 25روزی هست لالا کرده تو پارکینگ شنبه باید برم درش بیارم،رفتم خلیج کلا 10نفر آدم هم تو نبود خلوت بود عالی..
kourosh_bandit2
10-01-1392, 07:11 بعد از ظهر
یک حرکت دیگه زدم رو اپاچی. خودم که خوشم اومد:23:
دوباره چرا قسمت اپلود عکس از رو کامپیوتر کار نمیده پس:297:
- - - Updated - - -
3098730988309893099030991
K.I.A
10-01-1392, 11:43 بعد از ظهر
امروز رفتم این اپاچی 180 جدیدرو دیدم!
فنیش جز کمی از برقش بیشتر تغییر نکرده بود اونم اصلاح شده بود
اما طرحش به خاطر به کار بردن طرح کربن تو بدنه و کمی حجم پردازی توش بیشتر به چشم میاد و خطوط شکسته توش نقش میزنه
کله موتور عینه پالس 200 شده ! ولی جاهای دیگه قابل هضمه...
همه چی بقیش همونه
جالبش اینه که طرحشو یه شخص ایتالیایی تو هند داده برای همین بقل نوشته 180 پرچم ایتالیا کوچیک نقش داره رو موتو هندی
و بقل قاب بقل کلمه ریسینگ جا داره!!! که نمیدونم دلیلش چیه/شاید این طرحه جدید تو مسابقه ای نقش داشته که من بی اطلاع هستم!
قیمت هم 5800 اما تا 5500 به راحتی فروشنده بدون چونه میدادن...
kourosh_bandit2
11-01-1392, 04:00 بعد از ظهر
امروز رفتم این اپاچی 180 جدیدرو دیدم!
فنیش جز کمی از برقش بیشتر تغییر نکرده بود اونم اصلاح شده بود
اما طرحش به خاطر به کار بردن طرح کربن تو بدنه و کمی حجم پردازی توش بیشتر به چشم میاد و خطوط شکسته توش نقش میزنه
کله موتور عینه پالس 200 شده ! ولی جاهای دیگه قابل هضمه...
همه چی بقیش همونه
جالبش اینه که طرحشو یه شخص ایتالیایی تو هند داده برای همین بقل نوشته 180 پرچم ایتالیا کوچیک نقش داره رو موتو هندی
و بقل قاب بقل کلمه ریسینگ جا داره!!! که نمیدونم دلیلش چیه/شاید این طرحه جدید تو مسابقه ای نقش داشته که من بی اطلاع هستم!
قیمت هم 5800 اما تا 5500 به راحتی فروشنده بدون چونه میدادن...
کیا جان 5800 مال مدل 91 مدل 92 هم دادن اون برا اینکه مدلش بالاتره 6300 میدن. همون مدل ولی بعضی هاش 91 پلاک شده بقیش 92
- - - Updated - - -
لاستیک عقب تایوانی خریدم برا اپاچی 135 تومن یک نوع کره ای هم داشت ماله ریس بود مخصوص مسابقه خیلی گرون بود اون 120 بود قیمتش 400 بود. همین دیدم بهتره جلوشم 100 تومنه هنوز نخریدم ولی از طرحش خوشم اومد عینه تقریبا گل لاستیک دایلیم اون 120 طرح هیو بود خوشم نیومد
K.I.A
11-01-1392, 05:26 بعد از ظهر
مدل 92 5800 میدادن طرح جدید/
بازار خوابیده.
erfan.557
11-01-1392, 05:53 بعد از ظهر
امروز یک دست صفحه کلاچ اصلی تو کارتون ابی رنگ و پلاستیک خود tvs خریدم 38 تومن. طرف خودش به تهران جنس میداد میگفت تهران همینو میدن 50 /60 تومن.درست میگه دوستان؟
.
50-60 تومن جنگه مگه همون 38 تاس.
- - - Updated - - -
لاستیک عقب تایوانی خریدم برا اپاچی 135 تومن یک نوع کره ای هم داشت ماله ریس بود مخصوص مسابقه خیلی گرون بود اون 120 بود قیمتش 400 بود. همین دیدم بهتره جلوشم 100 تومنه هنوز نخریدم ولی از طرحش خوشم اومد عینه تقریبا گل لاستیک دایلیم اون 120 طرح هیو بود خوشم نیومد
ریس بود یعنی اج نداش؟ صاف بود؟
- - - Updated - - -
یک حرکت دیگه زدم رو اپاچی. خودم که خوشم اومد:23:
کورش دادا پکش رو چن گرفتی؟ چنتا بود کافی بود؟
RED-LINE
11-01-1392, 07:04 بعد از ظهر
كورش جان از اصل بودن صفحه مطمئني؟
من اواخر سال ٩٠كه قيمتا ميزون بود صفحه خريدم ٤٠تومن!
نمايندگي هم همين قيمت ميداد
گمرك هم اين قيمت بود
يه مدل بود بهش ميگفتن جهانرويي اون٢٥تومن بود
راستي موتورمو بعد از٢٦روز اسارت ازاد كردم
دمش گرم تك هندل بدون ساسات روشن شد
اين درپوش هاي پيچ رو هم من صورتيش رو زده بودم باحال بود فكر كنم بسته اي١٠٠٠تومن خريدم
kourosh_bandit2
11-01-1392, 08:39 بعد از ظهر
كورش جان از اصل بودن صفحه مطمئني؟
من اواخر سال ٩٠كه قيمتا ميزون بود صفحه خريدم ٤٠تومن!
نمايندگي هم همين قيمت ميداد
گمرك هم اين قيمت بود
يه مدل بود بهش ميگفتن جهانرويي اون٢٥تومن بود
راستي موتورمو بعد از٢٦روز اسارت ازاد كردم
دمش گرم تك هندل بدون ساسات روشن شد
اين درپوش هاي پيچ رو هم من صورتيش رو زده بودم باحال بود فكر كنم بسته اي١٠٠٠تومن خريدم
اره اصلی چون کارتون ابی مارک خود tvs ادرس کارخونه هند هم روشه. اره ولی من 2 خریدم. همین یک رنگشم بود اگه قرمزشم برام سراغ داری بگو 4 تا بسشو میخوام حتما داداش.
اقا لاستیکمو عوض کردم خیلی تو خوابوندن تاثییر داررررره واقعا. عرفان جان ندیدم لاستیکرو ولی خیلی تعریفشو میکرد.
کامران.
15-01-1392, 10:51 قبل از ظهر
سلام به همگی اینجا کسی هست اهل قزوین باشه؟؟؟؟ میخواستم بگم من میخوام موتورمو آچار کشی کنم تو قزوین جایی هست من ببرم اونجا؟؟؟؟؟
kourosh_bandit2
15-01-1392, 01:35 بعد از ظهر
مگه چندتا کار کرده؟
erfan.557
15-01-1392, 05:01 بعد از ظهر
اقا تاپیک در مورد اچارکشی و ادرس تعمیر گاه هس اخه چرا اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shiji
15-01-1392, 07:27 بعد از ظهر
سلام دوستان من بلاخره یه آپاچی در حد برداشتم اما وقتی اوردم شهرستان سه تا چیز حالمو گرفت
اول که روغنشو رفتم عوض کنم باورم نمیشد اما حدود 600 سی سی روغن داشت تو اگزوزم تا ته انگشتمو فرستادم هیچ اثری در ظاهرو اطن از روغن سوزی نیست
دوم اینکه تاپ اسپیدش خورده 160 میخوام بدونم یعنی موتور 5000 کارکرد 160 تا رفته واقعا که فکرکنم پدر موتور در اومده
سوم اینکه یه لوله از زیر باک اومده و پشت سیلندر رها شده نفهمیدم مال چیه همه چیزشم وصل بود
31365
!NAVID!
15-01-1392, 07:58 بعد از ظهر
سوم اینکه یه لوله از زیر باک اومده و پشت سیلندر رها شده نفهمیدم مال چیه همه چیزشم وصل بود
سلام
مبارکه ایشالا چرخش برات بچرخه
داداش این مورد مربوط میشه به بنزین اضافه
یعنی اگه بنزین اضافه بزنی از اون لوله میریزه بیرون
جانسون
15-01-1392, 08:23 بعد از ظهر
دوست عزیز مبارک باشه و چرخش به شادی برات بچرخه یاده اپاچی خودم افتادم به همین رنگ بود..... 1 600 سی سی روغن روغنش خوب نبوده و صاحبه قبلیش دیر عوض کرده و اینکه سری عوض کردی خیلی خوبه..... 2.کیلو متراشون یموقه قاطی میکنه و 160 تا ثبت میکنه برا همه اپاچیا اینجوریه مشکلی نداره و و به این سرعت نمیرسه خیالت راحت..... 3 اون شیلنگ از باک هم برا همه اپاچی هست هیچ مشکلی نداره.....
yashar2k
15-01-1392, 10:43 بعد از ظهر
با سلام. قیمت صفحه و لنت عقب و روغن ترمز و موتور خوب با مارکاشون رو بگید.یه تعمیرگاه فنی و منصف تو گمرک معرفی کنید
erfan.557
15-01-1392, 11:28 بعد از ظهر
با سلام. قیمت صفحه و لنت عقب و روغن ترمز و موتور خوب با مارکاشون رو بگید.یه تعمیرگاه فنی و منصف تو گمرک معرفی کنید
صفحه ۴۰تا - لنت ۱۲ تا۱۶ - روغن ترمز هم همه جا دارن۲تا۵ - موتور خوپ پا مارکاشونم نمیدونم چی هس - در مورد تعمیر کارم اصغر موتور سلز هس ادرس و تمام اطلاعاتی که من گفتم رو میتونین تو چند پست قبلی کامل مشاهده کنین.
kourosh_bandit2
16-01-1392, 12:24 بعد از ظهر
اقا به همه توصیه میکنم برن نیتروزن بزنن تو لاستیک هاشون. من همون اوایل که گرفتم موتورمو رفتم زدم نیتروزن. چند روز پیش لاستیک خریدم که متاسفانه تیوپی بود و مجبور شدم تیوپ بندازمو نیتروزن داخل لاستیکو تخلیه کردم الان انقدر بد دست شده تو هر چاله چوله ای موتور تو هواس همش تهش میپره تو پر کردن دنده 1 هم موتور هی تهش میپره بالا. واقعا تیوپ لس بودن و مزیت نیتروزن زدن خیلی خوبه. واقعا عالی. توصیه میکنم بدون پرسش برید بزنید. بعد اثرش و میفهمید. وقتی موتورو میخوابونید خیلی تاثیر داره چون وقتی باد توشه اگه تو یک دست انداز کوچیک بره سریع پرت میکنه بالا اما نیتروزن اینطور نبود اصلا. فقط منتظرم این لاستیک لامصب دهنش باز بشه برم تیوب لس کنم و نیتروزن بزنم تا خیالم راحت بشه.
apache
16-01-1392, 05:42 بعد از ظهر
سلام
دوست عزیز قیمتهایی که دادی نمیدونم برای کی هست چون من مرداد پارسال صفحه اصلی خریدم 45000 تومان - لنت اصلی عقب از خود نمایندگی که فقطم اون فابریک خریدم 20000 - روغنم در حال حاضر آترود قوطی قرمز که من همیشه میریختم شده 14000 تومان بهران تکتازم شده 7000 تومان - دیسک ترمز عقبم شهریور پارسال قبل از سفر ارمنستان از نمایندگی خریدم 70000.دیسک جلو طرح فابریک 35000 و اصلی 50000
- - - Updated - - -
راستی دوستان من به یه مشکل بر خوردم امروز دل و روده موتورو ریختم بیرون همه کارای موتورو انجام دادم اما این یک مشکل حل نشد.چراغ پشت کیلومتر یعنی اون نور آبی پشت کیلومتر و نور صفحه دور موتور و عقربه دور موتور خاموش روشن میشه چند ثانیه خاموش میشه یکدفه روشن میشه و پر پر میکنه مشکل از فیشو این مسایلم نبود دل و روده کیلومترم ریختم بیرون کلا داخلشم تمیز کردم سیمهارو چک کردم اما مشکل حل نشد نور چراغهام هیچ مشکلی ندارن فقط پشت کیلومتر خواستم بدونم از دوستان کسی تا حالا به این مشکل بر خورده؟ اگر آره مشکل از کجا بوده ؟
کامران.
16-01-1392, 10:56 بعد از ظهر
ببخشید یه سوال.. ایرادی داره روغنو موتور رو هر دفعه یه مارکی به غیر از مارک قبلی بریزی؟؟؟ مثلا یه بار آترود و دفعه بعد کاسترول
kourosh_bandit2
17-01-1392, 10:05 قبل از ظهر
ببخشید یه سوال.. ایرادی داره روغنو موتور رو هر دفعه یه مارکی به غیر از مارک قبلی بریزی؟؟؟ مثلا یه بار آترود و دفعه بعد کاسترول
بهترین کار اینه یک مارک و که با مشخصات الیازی انجین سازگاری داره خریداری کنید و همش همونو مصرف کنید
apache
17-01-1392, 04:49 بعد از ظهر
یک مارک بریزی بهتره چون ممکنه موادی که تو روغنهای مختلف وجود داره باهم تداخل بده و ماده نامناسب مثلا خورندگی ایجاد کنه.اما آنچنان مهمم نیست.
آترود خوبه از این 12000 قوطی قرمزا اما کاسترول نریز کاسترول بخار میشه نمیدونم چرا وقتی میریزی 1 لیتره وقتی خالی میکنی شده 600 سی سی اینو بارها خودم امتحان کردم اوایل و از چند نفر دیگه از جمله یک موتورسازم همینو شنیدم
farzin
17-01-1392, 05:01 بعد از ظهر
Mr.کامران
دوست عزیز تعویض روغن به دفعات باعث رسوب در انجین میشه
و اگه بعد از مدت طولانی میخوای از یک روغن با مارک دیگه استفاده کنی مراحلی داره
سرچ بزن توی پرشین موتور تاپیک <<روغن>> رو پیدا کن اونجا توضیحاتش رو فنی بچه های پرشین دادن...
shiji
18-01-1392, 08:05 بعد از ظهر
سلام دوستان شرمنده تازه آپاچی گرفتم اینکه میگین کیسه ابزارش زیره زینه زینش بدون آچار باز میشه؟ چجوری زینش باز میشه؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان شرمنده تازه آپاچی گرفتم اینکه میگین کیسه ابزارش زیره زینه زینش بدون آچار باز میشه؟ چجوری زینش باز میشه؟
RED-LINE
18-01-1392, 08:28 بعد از ظهر
قاب قبل سمت راست رو با كليد باز كنيد و در بياريد
يدونه سيم مشكي رنگ هست اونو بكشيد قفل زين ازاد ميشه
زين رو يكم بكشيد عقب و در بياريد
shiji
19-01-1392, 09:25 قبل از ظهر
سلام دوستان دیشب فیلتر هوارو که باز کردم عوض کنم یه نم خیلی کم از بنزین داشت و یه دستمال که توی محفظش کشیدم به مفدار نمناک مانندی بنزینی بود خواستم بدونم این مشکل حساب میشه؟ دوم اینکه هر چند هزار تا موتور رور فیلر کنم؟
erfan.557
19-01-1392, 02:16 بعد از ظهر
سلام دوستان دیشب فیلتر هوارو که باز کردم عوض کنم یه نم خیلی کم از بنزین داشت و یه دستمال که توی محفظش کشیدم به مفدار نمناک مانندی بنزینی بود خواستم بدونم این مشکل حساب میشه؟ دوم اینکه هر چند هزار تا موتور رور فیلر کنم؟
داداش بنزین نیس اگه بود که میپرید وقتی فیلترو شستی با بنزین بزا تو افتاب قشنگ بپره بعد بزار توشو ببند البت من یه جاها دیدم یه کم (یه نمه) روغن میزنن من فک کنم روغن باشه چون میزنن که قشنگ گرد و غبارو بگیره در مورد فیلر هم باس بگم به کیلو متر نیس با توجه به اب و هوا (زمستون-تابستون) و بد کار کردن مخصوصا وقتی موتور سرده صدا چلق چلق میده.
apache
19-01-1392, 04:15 بعد از ظهر
اون نم روغن بنزین نیست و جای نگرانی نداره. فیلرم بهتره هر 4000 تا انجام بشه اما بازم به نوع استفاده شماهم بستگی داره و اگر موتور نو گرفتین اوایل نیاز بیشتری داره.
shiji
19-01-1392, 06:21 بعد از ظهر
سمت راست کیلومتر موقع حرکت زر زر میکنه چطوری صداشو بگیرم نمیدونمم چجوری کیلومترو باز کنم بین کیلومتر و قاب یه صداگیر بزارم
apache
19-01-1392, 08:48 بعد از ظهر
دوتا پیچ اینور اونورش هست که آچار 10 میخوره اونارو باز کن بین قاب و کیلومتر یه تیکه تیوپ یا لاستیک اینا بزار . رزوه پیچهارم اگه به اندازه یه عدس چسب آب بندی مثل چسب صوسی یا آکواریوم بزنی ببندی دیگه در اثر لرزش شل نمیشه.
کسی قیمت لاستیک جلو نداره؟
mohsen
20-01-1392, 04:40 بعد از ظهر
دوستان یه سوال داشتم. می شه لطف کنید کارکرد موتورتون رو بگید و اینکه چقدر خرجش کردید و کدوم یک از قطعات رو تا حالا تعویض کردید؟
.
.
.
موتور من 16000 تا کارکرده و تا الان فقط دو بار آچارکشی رفته که چیزی تعویض نشده. ما بقی فقط روغن و بنزین.
جانسون
20-01-1392, 07:10 بعد از ظهر
محسن اولین کاری کردی فیلتر روغن چتری دیفراگم عوض کن حتما....
shiji
20-01-1392, 07:53 بعد از ظهر
سلام دوستان موتور من احساس میکنم خیلی داغ میکنه چون الان دوساعته خاموشش کردم هنوز موتورش دماش نزدیک 60 درجه هست بهش دست میزنم با اینکه هوا خنکه خواستم ببینم مال شما هم همینطوره؟ دو اینکه پرده دیافراگم بنزین از کجا عوض میشه؟ سه اینکه موتور شما از دور موتور چند به بعد لرزش داره؟ و تو هر دنده با سرعت چند به رد لاین میرسه؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان موتور من احساس میکنم خیلی داغ میکنه چون الان دوساعته خاموشش کردم هنوز موتورش دماش نزدیک 60 درجه هست بهش دست میزنم با اینکه هوا خنکه خواستم ببینم مال شما هم همینطوره؟ دو اینکه پرده دیافراگم بنزین از کجا عوض میشه؟ سه اینکه موتور شما از دور موتور چند به بعد لرزش داره؟ و تو هر دنده با سرعت چند به رد لاین میرسه؟
شایسته فر
20-01-1392, 07:55 بعد از ظهر
دیفراگم مال کاربراتوره
erfan.557
20-01-1392, 10:35 بعد از ظهر
سلام.
من فک کنم از روغنت باشه متل بریز تو هوای گرم معجزهس مال من اینقد داغ نمیکنه .
رو کاربرات یه در قرمز هس که دوتا پیچ داره وا کن زیرهشه.
موتور من از 7تا9 میلرزه بعد اوکیه
1-35
2-60
3-90
4-108
5-130
شایسته فر
20-01-1392, 10:38 بعد از ظهر
روغن موتورو نباید هی عوض کرد
تو انجین رسوب می کنه ها!!
sajad.N
21-01-1392, 02:09 بعد از ظهر
دوتا پیچ اینور اونورش هست که آچار 10 میخوره اونارو باز کن بین قاب و کیلومتر یه تیکه تیوپ یا لاستیک اینا بزار . رزوه پیچهارم اگه به اندازه یه عدس چسب آب بندی مثل چسب صوسی یا آکواریوم بزنی ببندی دیگه در اثر لرزش شل نمیشه.
کسی قیمت لاستیک جلو نداره؟
ایران یاسا 45 تومن...قیمت 2 روز پیش...
erfan.557
21-01-1392, 03:54 بعد از ظهر
روغن موتورو نباید هی عوض کرد
تو انجین رسوب می کنه ها!!
شایسه دادا کی حالا هی روغن موتورشو عوض کرده مگه؟ در باره رسوب هم هر 5-6 000 تا یه موتور شور یا همون گازوعیلو میریزی 2 دیقه کار کنه بدش اوکی میشه دادا
kourosh_bandit2
21-01-1392, 04:33 بعد از ظهر
اقا motul من ریختم 1800 کیلومتر باش رفتم بعد احساس میکردم انجین خشک کار میکنه. روغن گرفتم که عوض کنم چون من هر 1000 کیلومتر عوض میکنم موتورم خنک خنک بود چند ساعتم بیشتر بود خوابیده بود گز روغنو در اوردم شاخ در اوردم یعنی مثلا اگه تا حد فول گز 5 تا خط باشه این رو 3 و 3.5 بود کلیش بخار شده بود. اما هنوز چسبندگی خوبی داشت. روغن train ریختم امتحانی تا ریختم انجینو استارت زدم اصا صدا موتور کم شده دوباره. خلاصه مراقب باشید تند تند چک کنید سطح روغنو ولی من تاحالا روهیچ روغنی این اتفاق برام نیوفتاده بود
شایسته فر
21-01-1392, 04:39 بعد از ظهر
شایسه دادا کی حالا هی روغن موتورشو عوض کرده مگه؟ در باره رسوب هم هر 5-6 000 تا یه موتور شور یا همون گازوعیلو میریزی 2 دیقه کار کنه بدش اوکی میشه دادا
دادا شما رو که نگفتم
برا این دوستمون گفتم که میپرسید
دوستان در مورد روغن تو فصل ها گفته بودن منم گفتم نباید هی عوض بشه
ضمنا تا اونجایی که من فهمیدم نباید زیاد از موتور فلش استفاده کرد
erfan.557
21-01-1392, 04:49 بعد از ظهر
دادا شما رو که نگفتم
برا این دوستمون گفتم که میپرسید
دوستان در مورد روغن تو فصل ها گفته بودن منم گفتم نباید هی عوض بشه
ضمنا تا اونجایی که من فهمیدم نباید زیاد از موتور فلش استفاده کرد
خوب مگه چن بار استفاده میکنی مگه مثلا موتور من 10000 تا کار کرده که دودفعه شستمش حالا فک میکنی چیزی میشه ؟
کامران.
23-01-1392, 11:51 بعد از ظهر
سلام.من فک کنم از روغنت باشه متل بریز تو هوای گرم معجزهس مال من اینقد داغ نمیکنه .رو کاربرات یه در قرمز هس که دوتا پیچ داره وا کن زیرهشه.موتور من از 7تا9 میلرزه بعد اوکیه1-352-603-904-1085-130داداش گل میشه بگی این سرعتایی که نوشتی با چی دور گازی میری؟؟؟؟
apache
24-01-1392, 11:51 قبل از ظهر
سلام دوستان اگه روغنتونو به موقع عوض کنید از رسوب و اینجور چیزا خبری نیست. من تا حالا دوبار برای دیسک و صفحه قاب بغلو باز کردم موتورمم 34000 تا کرده دوستانم میدونن سفر زیاد رفتم باهاش حتی تا گرجستان و ارمنستان ام موتور مثل روز اول و داخل موتور هیچ رسوبی نیست.اما دو نکته هست رسیدگی به موقع و تعمیر صحیح من موتورم تا حالا تعمیرگاه نرفته کل کارای موتورو خودم انجام میدم تا حالا نزاشتم دست کسی به موتورم بخوره. موتورم 34000 تا کار کرده تا حالا سیم کلاج 2بار - سیم گاز 1 بار - دیسک و صفحه 1بار - قبل از سفر ارمنستان گرجستان : زنجیر چرخ بعد از 27000 کیلومتر کارکرد - بلبرینگ بزرگ عقب - لاستیک تاجی توپی عقب - دیسک ترمز عقبو تعویض کردم- و لاستیک عقب 2 بار - سرویس کاربراتور و چتریم که تا حالا 4 بار انجام دادم کلیه کارها توسط خودم انجام شده و کل قطعاتو اصلی خریدم حتی سیم گاز و سیم کلاج . اگر سوالم داشتین در خدمتم ضمنا سیم گاز و کلاج و دیسک اصلیم خواستید روش شناختشو بهتون میگم . روغن من همیشه آترود 12000 قوطی قرمز میریختم از اول و هر 1000 تا تابستونا و هر 1200 تا 1400 تا تو زمستونا تعویض میکنم که البته الان 2 سریه بخاطر گرون شدن بیش از حد این روغن یعنی لیتری 14000 تومان . بهران میریزم.این بووود کل ماجرا . در مورد سرعتم دنده 1 : 35 کیلومتردنده2 : 60 کیلومتردنده3 : 75 کیلومتردنده 4 : 90 کیلومتر تا 92 دنده 5 : تاپ اسپیدی که زدم 137 کیلومتر .این سرعتهایی که زدم سرعت در زمان تعویض دنده هام هست وگرنه تو دنده 4 مثلا اگه بخوام فشار بیارم تا 105 تام میشه پر کرد حتی بیشتر.
- - - Updated - - -
خواهش میکنم از کلاه کاسکت غافل نشید . اتفاق دقیقا زمانی میفته که فکرشم نمیکنید.3 روز پیش جلوی چشم خودم دوستم و نامزدش تو نیایش تصادف کردن الان زیر تیغ جراحین و مرگ از بیخ گوششون گذشت. اونام هیچوقت فکر نمیکردن تصادف کنن.
farzin
24-01-1392, 12:43 بعد از ظهر
دوستان عزیزمنظور آقای شایسته فر از تعویض روغن این هست که مدام مارک روغن رو عوض نکنید یعنی مثلا اگه از castrol استفاده میکنیدو راضی هستین دیگه هی مارک رو عوض نکنید چرا که بی شک باعث رسوب در انجین میشهتاپیک روغن رو مطالعه کنید بچه ها پرشین موتور بصورت علمی توضیح دادن
kourosh_bandit2
24-01-1392, 01:05 بعد از ظهر
دوستان همیشه از روغن با فرمول API"sL استفاده کنید خود کارخانه تاکید کرده SL 10W30 باشه دهانه شمع که حتما هم دو پلاتین باشه باید 0.6 میلی متر باشه. باد لاستیک هاتونم جلو 25spi و عقب 28تا32 spi باشه. اینارو از دفترچه اصلی اپاچی خوندم. و تاکید شده هر 1500 کیلومتر شمع بررسی بشه و هر 15000 هزار کیلومتر حتمااا عوض بشه. بازم مطالعش میکنم چیزی قابل توجه دیگری خوندم حتما اطلاع میدم. راستی نوشته هر بار که فیلتر روغن تعویض میشه به جای 1000cc باید 1100cc ریخت. ولی دفعات بعدی همون 1000cc ودیگه اینکه هر 5000 کیلومتر فیلتر روغن تعویض بشه.
کامران.
24-01-1392, 01:32 بعد از ظهر
داداش دمت گرم خیلی من به شخصه استفاده کردم این حرفای شما که همه از روی تجربه بود واسه من که تازه کارم خیلی عالی بود... فقط اگه میشه بگین این سرعتایی که مینویسین با چه دور گازی نوشتین.
- - - Updated - - -
دوستان من از شما که ماشاءاله تجربه زیادی دارین میخواستم بپرسم موتورم 800 تا کار کرده تا حالا هم بیشتر از 6 دور گاز بالا نرفته فقط یه دفعه بالا بردم حالا موتور من این مشکلات رو داره موتورش خیلی صدا میده (که بنظرم فیلرش هست) ..... دنده هاش قبلا صدا نمیداد خیلی نرم بود الان موقع تعویض تق صدا میده یا از دنده های بالا پایین نمیاد و بین دو و سه خلاص میشه..... تو حرکت وقتی مثلا دور گاز رو چهار یا پنج هست گاز رو ول میکنم دود یا هوایی که از اگزوز بیرون میاد منظم نیست و پرت پرت میکنه...... وقتی با دور گاز پایین حرکت میکنم موتور منظم حرکت نمیکنه و پرت پرت میکنه.... و حرف آخر اینکه ترمز عقب رو هرچی فشار میدی لاستیک قفل نمیکنه و ضعیف میگیره.... حالا از شما خواهش دارم بهم بگین چیکار کنم باید منتظرم وایستم تا 1000 تا تموم بشه ببرم آچار کشی یا کار دیگه ای بکنم خواهش میکنم کمکم کنید ... و دیگر هیچ
RED-LINE
24-01-1392, 02:59 بعد از ظهر
اين مواردي كه گفتيد همه تو سرويس حل ميشه
ترمز عقب هم احتمالا مثل موتور خودم روغن نداره روغن+هواگيري رديفش ميكنه
موفق باشيد
shiji
24-01-1392, 08:31 بعد از ظهر
امروز فیلتر روغنو عوض کردم تقریبا کیپ کرده بود و نمیذاشت روغن گردش کنه همینم بود که موتورم زود داغ میشد الان که عوض کردم اصلا داغ نمیکنه روغن ترن ریختم فقط الان خوندم که باید 1100 تا میریختم که من همون 1 لیتر رو ریخنم اما این شمع که گفته حتما دو پلاتینه من الان یه شمع تکه سوزنی اصل ژاپن انداختم بهتر بهم جواب داده
yashar2k
24-01-1392, 09:00 بعد از ظهر
موتور من تو هوای سرد بهتر کار میکنه و شتابش بهتر و لرزشش کمتر! از روغنشه؟
kourosh_bandit2
24-01-1392, 10:16 بعد از ظهر
امروز فیلتر روغنو عوض کردم تقریبا کیپ کرده بود و نمیذاشت روغن گردش کنه همینم بود که موتورم زود داغ میشد الان که عوض کردم اصلا داغ نمیکنه روغن ترن ریختم فقط الان خوندم که باید 1100 تا میریختم که من همون 1 لیتر رو ریخنم اما این شمع که گفته حتما دو پلاتینه من الان یه شمع تکه سوزنی اصل ژاپن انداختم بهتر بهم جواب داده
سوزنی با پلاتین کلا بحثش فرق داره. همونم باید میزان و تعداد جرقه و ایناش از روی مدل شمع اصلیش انتخاب بشه. همه اینا تاثثیر و حساب کتاب داره. من بهترین ریتم کار کرد موتورمو رو همون شمع دو پلاتین دیدم شمع سوزنی جواب خوبی بهم نداد راستش
erfan.557
24-01-1392, 10:51 بعد از ظهر
داداش گل میشه بگی این سرعتایی که نوشتی با چی دور گازی میری؟؟؟؟
همش تا رد لاینه ولی 4 من خوب پرمیشه تا 110 تا میاد قشنگ نمیگم فشار بش نمیاد ولی نسبت به دنده های دیگه نه.
farzin
24-01-1392, 10:58 بعد از ظهر
آقای کامران
پت پت کردن = اگه یرقی نباشه که بعید میدونم از تنظبم نبودن کاربرات هست که مشکل خاصی نیست باید یکی که بلد اینکار هست تنظیم کنه و همینطور شمع هارو هم چک کن تمیز باشن
روغن چی میریزی تو انجین ؟؟
آفای yashar2ka
علت بهتر کار کردن موتور در سرما این هست که تراکم مولوکولهای هوا ی سرد زیادتر از هوای گرم هست و بهمین دلیل بهتر عمل احتراق در هنگامی که موتور به دمای ایده آل خود رسیده ( به اصطلاح گرم کرده ) صورت میگیره
آقای kurosh_bandit2
مقدار روغن استفاده شده در انجین رو ملاک دفترچه قرار ندین چرا که شرکت خودش یک روغن موتور پیشنهاد میده برای موتور که ما به اون روغن با اون کیفیت دسترسی نداریم
نتیجش همون motuli که ریختین و بخار شده
معمولا باید دو ، سوم شیشه یغل انجین در حالت دو جک باید پر باشه ، شرکت سازنده پالس میگه 1 لیتر و در حالت تخلیه کامل 1100 من خودم 1 لیتر ریختم صدای رینگ پیستونا رو درآورده
از کیا پرسیدم گفت 1200 - ریختم موتور خیلی بهتر کار میکنه حتما ازش یه سوالی کنید - بلاخره تجربش زیادتره توو این موتورا
برای کد شمع آپاچی به این سایت سر بزنین
kourosh_bandit2
25-01-1392, 06:02 بعد از ظهر
اپاچی شیشه چک روغن نداره مثل پالس فقط از گز باید تست کرد. چرا روغنی که من قبلا استفاده میکردم به اسم max power دقیقا همین مشخصات رو داشت یادمه sl بود 10w40 هم بود. دیگه 1 لیتریش گیرم نیومد فقط 4 لیتریشو این اخری ها دیدم. اون وقع لیتری 8 تومن بود یعنی 1 سال پیش ولی واقعا روغن خوب و عالی بود و متعجب بودم که با 10 40 بودنش چقدر گیربکس نرم میشه دلیلشم اینه که api مخصوص این انجین sl 10w40 . والا بیش از یک حدی هم ریخته بشه فشار روغن باعث میشه کاسه نمد ها خراب بشن و از سر سیلندر روغن بزنه
yashar2k
25-01-1392, 08:28 بعد از ظهر
دیسک عقب رو میشه تراشید و صافش کرد؟ جایی هستش.
K.I.A
25-01-1392, 09:20 بعد از ظهر
دیسک عقب رو میشه تراشید و صافش کرد؟ جایی هستش.
بله همه تراش کاری ها
apache
26-01-1392, 08:51 بعد از ظهر
به نظر من تراش دیسک موتور کار اشتباهیه و بی فایده
کامران.
27-01-1392, 08:40 قبل از ظهر
سلام به همگی من در مورد گاز نیتروژن یه کم گیج شدم یکی میگی گاز نیتروژن لاستیکو نرم میکنه یکی میگه خوبه چون دماش رو یه درجه میمونه توی سرما سرد نمیشه و توی گرما هم داغ نمیکنه و یکی دیگه میگه چون گاز هست همیشه لاستیکو سر نگه میداره و بخاطر همین تو روزهای گرم یعنی تقریبا تو تابستون ازش استفاده میشه و تو زمستون بدرد نمیخوره چون یخ میکنه .... حالا من از شما دوستان میخواستم بپرسم کسی هست تخصصی بگه این گاز نیتروژن چه خاصیتی داری فوایدش چیه معایبش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی ممنون از جوابی که میدین
- - - Updated - - -
البته من تو سایت گشتم جایی در مورد باد لاستیک صحبت نشده بود من مجبور شدم همینجا سوالمو بپرسم ببخشید اگه جاش نیست..
Vahid.Yendo
27-01-1392, 11:13 قبل از ظهر
رفقا چه روغن موتوری مناسبه برا این موتور
همین صب یه سری جدید تحویل گرفتم.اطلاعاتی ندارم درباره ش
ممنون میشم راهنمایی کنید
farzin
27-01-1392, 01:04 بعد از ظهر
mr.kamran
گاز نیتروژن رو قبلا در ماشین های مسابقه ای و هواپیما دیدیم و ... بعد کم کم وارد مصارف شهری شد . و استفاده کردن در مسابقات دلیل بر مزایا داشتن اون هست
از مزیت هایی که میشه گفت : سبک بودن اون نسبت به هوا ( این امر باعث کم شدن اصطکاک کمتر لاستیک با سطح جاده میشه در نتیجه سایش کمتر ، مصرف سوخت کمتر ، سرعت بیشتر میشود ) - نداشتن مولوکول اکسیژن ( اکسیژن باعث واکنش زنگ زدگی در رینگ میشه و لاستیک بخاطر وجود سیم های فلزی ، به مرور زمان ) - بزرگتر بودن مولوکولهای نیتروژن نسبت به هوا یاعث کمتر نغییر پیدا کردن باد لاستیک میشه - نرم بودن لاستیک ها باعث کوبش کمتر و در نتیجه کمک ها هم دیرتر خراب میشن و ....
یکی از مزیت هاشو که قبلا مطالعه کردم اینه که گرما رو دیرتر از دست میده که این واسه ماشین ها ی مسابقه ای هست تا لاستیک نرمی خودشو از دست نده و چسبندگیشو حفظ کنه اما همین مزیتش یکی از عیب هاش هم هست که با از دست ندادن حرارت باعث گرمتر شدن بیش از حد و در نتیجه تر کیدن لاستیک میشه ...
اما توو مصارف شهری فک نکنم همچین اتفاقی بیفته ( نه دیدم نه شنیدم که لاستیک از داشتن باد نیتروژن بترکه )
دوستان کامل کنن مطلبو ...
yashar2k
27-01-1392, 05:47 بعد از ظهر
روغن ترمزم نمیدونم چرا تقریبا خالی شده! یکه راهنمایی کنه که چه مارکی و چه رنگی بگیرم؟
apache
27-01-1392, 09:40 بعد از ظهر
روغن ترمز اصلی قرمز که اصلشو پیدا نمیکنی باید از روغن ترمز dot-3 یا dot-4 استفاده کنی .راه حل اینه که باید روغن ترمزتو کامل تخلیه کنی و از روغن زرد فومن شیمی که تو ماشینهای سواری استفاده میشه بریزی .فراموش نشه روغن قبلی باید کامل تخلیه بشه یعنی بعد از تخلیه مخزن باید روغن زردو اضافه کنی و هوا گیری کنی و دوباره روغن اضافه کنی و این کارو انقدر ادامه بدی تا از پیچ هواگیری دیگه روغن قرمز بیرون نیاد و روغن زرد مشاهدا بشه .
- - - Updated - - -
یسر به تاپیک روغن بزن .البته سلیقه ای میتونی از آترود 12000 قوطی قرمز استفاده کنی من 2 سال استفاده کردم خیلی خوب رو آپاجی جواب میده ولی الان گرون شده دیگه نمیریزم
RED-LINE
27-01-1392, 09:55 بعد از ظهر
ايدين جان ترمز عقب موتورم كاملا تعطيله
لنت پره ووغن ترمز هم داره هوا گيري هم كردم ولي بازم پدال تا ته ميره پايين
به نظرت مشكل چيه؟
masterfire777
27-01-1392, 10:12 بعد از ظهر
شیلنگ ترمزت رو چک کن و اتصالات و بست هارو هم نگاه کن
02109002
27-01-1392, 10:25 بعد از ظهر
به نظرت مشكل چيه؟
با اجازه :
محمد جان
اگر اتصالات و شلنگ مشکلی نداشت
احتمال 99 درصد هیچ روغنی پشت پیستون ترمز وجود نداره
برای رفع این مشکل این تاپیک رو بخون :
اگه حل نشد
لنت ها رو در بیار
پیچ هواگیری سفت باشه
چند بار ترمز بگیر ببین پیستون ترمز میاد جلو یا نه
تا حدی که نیازه بیارش جلو
اگه زیاد اومد جلو برای بازگشت به عقب باید درب مخزن روغن رو باز کنی و پیستون رو به عقب هل بدی
در تمامی مراحل حواست به سطح روغن مخزن باشه که هوا وارد مسیر روغن نشه
yashar2k
28-01-1392, 07:27 قبل از ظهر
روغن ترمز اصلی قرمز که اصلشو پیدا نمیکنی باید از روغن ترمز dot-3 یا dot-4 استفاده کنی .راه حل اینه که باید روغن ترمزتو کامل تخلیه کنی و از روغن زرد فومن شیمی که تو ماشینهای سواری استفاده میشه بریزی .فراموش نشه روغن قبلی باید کامل تخلیه بشه یعنی بعد از تخلیه مخزن باید روغن زردو اضافه کنی و هوا گیری کنی و دوباره روغن اضافه کنی و این کارو انقدر ادامه بدی تا از پیچ هواگیری دیگه روغن قرمز بیرون نیاد و روغن زرد مشاهدا بشه .
- - - Updated - - -
یسر به تاپیک روغن بزن .البته سلیقه ای میتونی از آترود 12000 قوطی قرمز استفاده کنی من 2 سال استفاده کردم خیلی خوب رو آپاجی جواب میده ولی الان گرون شده دیگه نمیریزم
پس چرا من از 2-3 تا تعمیرکار پرسیدمیکی گفت میشه یکی گفت نمیشه پمپ موتور خراب میشه یا میگن بگیر نگیر داره و ممکنه جواب نده (ازاین جور حرفا) و باید حتماقرمز بریزی!!؟راهنماییم کنید
K.I.A
28-01-1392, 08:16 قبل از ظهر
فقط روغن ترمز خودشو بریز غیر از اون لوازم ترمز خراب میشه.
soleymani
28-01-1392, 10:25 قبل از ظهر
به نظرت مشكل چيه؟
داداش من هم همین مشکل رو داشتم
البته من دادم لنت رو تعویض کنند بعد این موضوع اینجوری شد
به یه جا دادم نگاه کرد گفت لنت ها رو بد جا زده.کج جا زده که لنت ها کج شده بود انقدر ترمز می گرفتم فشار میومد
kourosh_bandit2
28-01-1392, 12:01 بعد از ظهر
اپاچی شیشه چک روغن نداره مثل پالس فقط از گز باید تست کرد. چرا روغنی که من قبلا استفاده میکردم به اسم max power دقیقا همین مشخصات رو داشت یادمه sl بود 10w40 هم بود. دیگه 1 لیتریش گیرم نیومد فقط 4 لیتریشو این اخری ها دیدم. اون وقع لیتری 8 تومن بود یعنی 1 سال پیش ولی واقعا روغن خوب و عالی بود و متعجب بودم که با 10 40 بودنش چقدر گیربکس نرم میشه دلیلشم اینه که api مخصوص این انجین sl 10w40 . والا بیش از یک حدی هم ریخته بشه فشار روغن باعث میشه کاسه نمد ها خراب بشن و از سر سیلندر روغن بزنه
رفقا چه روغن موتوری مناسبه برا این موتور
همین صب یه سری جدید تحویل گرفتم.اطلاعاتی ندارم درباره ش
ممنون میشم راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
در رابطه با گاز با توجه به توضیحات کامل دوستمون باید اضافه کنم گاز نینروزن هیچ ضرری نداره من به مدت 4 سال پشت هم تو موتور هام امتحان کردم و هیچ مشکلی بوجود نیاورده برام ولی وقتی که مجبور شدم تیوپ بندازم و نیتروزن رو خالی کنم و باد بزنم واقعا احساس کردم چقدر موتور زیر پام حشک شده و واقعا افتضاح. من توصیه میکنم همه استفاده کنن.
Vahid.Yendo
28-01-1392, 04:18 بعد از ظهر
320443204332045
kourosh_bandit2
28-01-1392, 05:30 بعد از ظهر
چیز جالبی که من دیدم تو این سری جدید ها اینه که تایمر داره وقتی کیلومتر روشن میشه شمارش معکوس میده 5 4 3 2 1 بعدم توجه کردم کیفیت کیلومترشم از قبلی ها بیشتر شده
کامران.
28-01-1392, 07:15 بعد از ظهر
mr.kamranگاز نیتروژن رو قبلا در ماشین های مسابقه ای و هواپیما دیدیم و ... بعد کم کم وارد مصارف شهری شد . و استفاده کردن در مسابقات دلیل بر مزایا داشتن اون هستاز مزیت هایی که میشه گفت : سبک بودن اون نسبت به هوا ( این امر باعث کم شدن اصطکاک کمتر لاستیک با سطح جاده میشه در نتیجه سایش کمتر ، مصرف سوخت کمتر ، سرعت بیشتر میشود ) - نداشتن مولوکول اکسیژن ( اکسیژن باعث واکنش زنگ زدگی در رینگ میشه و لاستیک بخاطر وجود سیم های فلزی ، به مرور زمان ) - بزرگتر بودن مولوکولهای نیتروژن نسبت به هوا یاعث کمتر نغییر پیدا کردن باد لاستیک میشه - نرم بودن لاستیک ها باعث کوبش کمتر و در نتیجه کمک ها هم دیرتر خراب میشن و ....یکی از مزیت هاشو که قبلا مطالعه کردم اینه که گرما رو دیرتر از دست میده که این واسه ماشین ها ی مسابقه ای هست تا لاستیک نرمی خودشو از دست نده و چسبندگیشو حفظ کنه اما همین مزیتش یکی از عیب هاش هم هست که با از دست ندادن حرارت باعث گرمتر شدن بیش از حد و در نتیجه تر کیدن لاستیک میشه ...اما توو مصارف شهری فک نکنم همچین اتفاقی بیفته ( نه دیدم نه شنیدم که لاستیک از داشتن باد نیتروژن بترکه )دوستان کامل کنن مطلبو ...داداش در مورد اینکه گفتین عیبش اینه که گرما رو از دست نمیده میخواستم بگم من برعکسشو تو سایتهای مختلف خوندم که گرما رو راحتتر و زودتر از دست میده بخاطر همین همیشه لاستیک خنک میمونه
- - - Updated - - -
اپاچی شیشه چک روغن نداره مثل پالس فقط از گز باید تست کرد. چرا روغنی که من قبلا استفاده میکردم به اسم max power دقیقا همین مشخصات رو داشت یادمه sl بود 10w40 هم بود. دیگه 1 لیتریش گیرم نیومد فقط 4 لیتریشو این اخری ها دیدم. اون وقع لیتری 8 تومن بود یعنی 1 سال پیش ولی واقعا روغن خوب و عالی بود و متعجب بودم که با 10 40 بودنش چقدر گیربکس نرم میشه دلیلشم اینه که api مخصوص این انجین sl 10w40 . والا بیش از یک حدی هم ریخته بشه فشار روغن باعث میشه کاسه نمد ها خراب بشن و از سر سیلندر روغن بزنه - - - Updated - - -در رابطه با گاز با توجه به توضیحات کامل دوستمون باید اضافه کنم گاز نینروزن هیچ ضرری نداره من به مدت 4 سال پشت هم تو موتور هام امتحان کردم و هیچ مشکلی بوجود نیاورده برام ولی وقتی که مجبور شدم تیوپ بندازم و نیتروزن رو خالی کنم و باد بزنم واقعا احساس کردم چقدر موتور زیر پام حشک شده و واقعا افتضاح. من توصیه میکنم همه استفاده کنن.داداش کوروش در من رفتم نیتروژن زدم و اونجا پرسیدم میشه واسه لاستیکهای تیوب دار هم نیتروژن زد گفت آره میشه حالا میخواستم بگم شما چرا الان که لاستیکات تیوب داره نیتروژن نمیزنی؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
حالا من یه مطلبی یه جا دیدم واسه گاز نیتروژن کامل بود گفتم اینجا بذارم:
farzin
28-01-1392, 09:05 بعد از ظهر
تشکر میکنم از دوست عزیز آقای کامران که اشتباه بنده رو تصحیح کردن ((اشتباهم در بکار بردن فعل نادرست بود تشکر))
kourosh_bandit2
28-01-1392, 09:11 بعد از ظهر
بله چون گاز نبتروزن خوبی که داره همیشه دمماش 0 هست برای همین توی ماشین های فورمول 1 استفاده میشه. والا عزیز من پرسیدم توی تیوپ کلرلییش جالب نیست. نه دیگهمنم فردا تیوب لس میشه لاستیکم چون دیگه دهنش باز شده و درست جا میوفته توی رینگ
farzin
28-01-1392, 09:40 بعد از ظهر
میگم اون فلاپ زیر انجین آپاچی قیمت ندارین ؟؟ قطعات آپاچی کجا میفروشن ؟؟ میخوام بندازم زیر پالس
apache
28-01-1392, 10:04 بعد از ظهر
ايدين جان ترمز عقب موتورم كاملا تعطيلهلنت پره ووغن ترمز هم داره هوا گيري هم كردم ولي بازم پدال تا ته ميره پايينبه نظرت مشكل چيه؟Sent from my iPhone 4s using Tapatalkسلام اگه از همه اینها اطمینان داری لوازم پیستون ترمزت خراب شده .نمیدونم لوازم داخلشم جدا بفروشن یا باید پیستونشو کامل بخری.احتمالا لاستیک داخلش خراب شده و نمیتونه روغنو پمپ کنه.البته اگه ترمز داریو خیلی پایین میگیره و با هواگیریم درست نشده و مطمینی هواگیری درست انجام شده میتونی با پیچ رگلاژپشت پدال ترمز بالا تر بیاری تا یه حدی اما اگه کلا میره پایین همون پمپش خرابه .اگر مشکل از نشتی و شیلنگ باشه باید روغن کم کنه.دوستمون درست میگن میشه لنتو در بیاری و ببینی پیستون جلو میاد یا نه اما کاره دقیقی نیست چون اولا باید مراقب باشی اگه ناگهانی پدال بزنی پیستون پشت لنت مبپره بیرون و برای جا زدنش باید حسابی روش وقت بزاری دردسر میشه برات. دوما وقتی لنتهارو باز کنی ترمز بگیری ممکنه پیستون جلو بیاد اما دلیل بر سالم بودن نیست چون وقتی لنت روش نیست نیروی زیادی نمیخواد و ممکنه فشار روغن جواب بده و بیاد بیرون اما وقتی لنت روشه و میخواد به دیسک فشار بیاره برای ترمز کردن در صورت خرابی پیستون فشار کم میاره و پس میزنه. اما 2 نکته : اگر پیستون پشت پدال خراب شده باشه ممکنه روغن رده باشه ممکنه نزده باشه اما اگر پیستون پمپ پشت لنت خراب شده باشه باید روغن بزنه و روغن کم کنی البته در کل معمولا با ریزش روغن همراه هستن .اما در کل از هوا گیری اتصالات و لنتهات مطمین شو بعد برو سراغ پمپ.- - - Updated - - -
پس چرا من از 2-3 تا تعمیرکار پرسیدمیکی گفت میشه یکی گفت نمیشه پمپ موتور خراب میشه یا میگن بگیر نگیر داره و ممکنه جواب نده (ازاین جور حرفا) و باید حتماقرمز بریزی!!؟راهنماییم کنیدبه حرف این تعمیرکارا گوش نده علمی عمل نمیکنن و کارشونم چون درست انجام نمیدن نتیجه نمیگیرن بیخودی حرف میزنن. گوش نکن چرت میگن مهم اینه که از همون روغن پیشنهادی کارخونه استفاده کنی اگه از روغن dot3 یا dot4 استفاده کنی با سیستم ترمز و متریال داخلش هم خونی داره و هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط همانطورکه گفتم روغن قبلی باید کامل تخلیه بشه به همون روشی که گفتم بعد روغن زرد فومن شیمی ماشین بریز که روشم بخونی نوشته dot4 من خودم یکساله دارم استفاده میکنم خودم اینکارو انجام دادم حدودا یک قوطی مصرف میشه چون باید پمپ بزنی تا روغن باقیمانده در مدار ترمز بوسیله روغن جدید کامل خارج بشه زمان اولین تعویض مقداری از روغن هدر میره که بخاطر کیفیت اجتناب نا پذیره و کاریش نمیشه کرد .نگران نباش من تاحالا تو دوتا آپاچی اینکارو انجام دادم .میگم مهم فرمولشه که باید همخوانی داشته باشه همین وگرنه رنگ مهم نیست این بر میگرده به ساخت شرکتهای مختلف.اگر روی مخزن ترمز جلورو بخونی نوشته dot3 or dot4 only
erfan.557
28-01-1392, 10:56 بعد از ظهر
میگم اون فلاپ زیر انجین آپاچی قیمت ندارین ؟؟ قطعات آپاچی کجا میفروشن ؟؟ میخوام بندازم زیر پالس
فک نکنم فلاپ زیر ش بخوره ها چون فاصله ی اگزوز با تنه کمه ولی اپاچی فاصلش زیاده بخورونی هم شاید اب کنه تو گمرکم دارنش دیگه.
- - - Updated - - -
اقا مگه نمیگین اصتحکاک میاد پایین خوب چسبدگی م میاد پایین ینی دیگه نمیشه خوابوند درسته؟
kourosh_bandit2
29-01-1392, 07:56 قبل از ظهر
فک نکنم فلاپ زیر ش بخوره ها چون فاصله ی اگزوز با تنه کمه ولی اپاچی فاصلش زیاده بخورونی هم شاید اب کنه تو گمرکم دارنش دیگه.
- - - Updated - - -
اقا مگه نمیگین اصتحکاک میاد پایین خوب چسبدگی م میاد پایین ینی دیگه نمیشه خوابوند درسته؟
والا من چادگانی که رفتم تو گردنه موتورمو چنان میخوابوندم که بقیه همه تعریف میکردن که تا این حد خوابوندمش کف جاده اون موقع نیتروزن بود ولی دفعات بعد که باد معمولی توش بود خواستم بخوابونم نزدیک بود لیز بخوره چندین جای مختف هم امتحانش کردم ولی جالب نبود یا مثلا اگه توی پیچ یک دست انداز کوچیک باشه وقتی باد باشه ادمو پرت میکنه بالا و نیتروزن باشه نه اینم خیلی امتحان کردم کمک ها خیلی بهتر عمل میکنن
farzin
29-01-1392, 12:51 بعد از ظهر
اصطکاک میاد پایین یعنی فشار کمتری رو با سطح جاده برقرار میکنه انگشت دستتو آروم بکش روی میز (لاستیک نیتروژندار)... حالا فشار بده به سمت میز و انگشتتو بکش( لاستیک پر از هوا)... این اصطکاک هست اما چسبندگی از گرمای حاصل از لاستیک با سطح جاده هست ، یعنی وقتی لاستیک گرم میکنه خاصیت چسبندگی با سطح جاده صورت میگیره که مزیت نیتروژن اینجا این هست که این دما رو سریعتر از هوا بدست میاره و خوب سریعترم از دست میده
kourosh_bandit2
29-01-1392, 05:54 بعد از ظهر
اخیششش امروز بردمش تیوپو در اوردم و تیوپ لس شد همونجا نیترو زدم یعنی اصا زیر پا موتور برگشت نرم شد اصا اون موقع لامصب انگارر سنگ زیرش بود جا لاستیک
erfan.557
29-01-1392, 08:13 بعد از ظهر
پس ما بریم نیتروژن بزنیم اقا راستی لاستیک پهن تر خورونده کسی ؟ فابریکش 110 هس؟ نیترورو چن میگیرن میزنن؟
shahin.r1
29-01-1392, 08:24 بعد از ظهر
120هم بهش میخوره من دیدم میندازن
کامران.
29-01-1392, 08:39 بعد از ظهر
اخیششش امروز بردمش تیوپو در اوردم و تیوپ لس شد همونجا نیترو زدم یعنی اصا زیر پا موتور برگشت نرم شد اصا اون موقع لامصب انگارر سنگ زیرش بود جا لاستیکداداش کوروش من یه جا خوندم که نوشته بود باد قبلی باید کاملا خارج بشه و بعد نیتروژن زد تا کارشو درست و کامل انجام بده من که رفتم بزنم طرف سوزنشو باز کرد باد که خارج شد نیتروژن زد میخواستم بدونم ازکجا میشه فهمید باد داخلش کامل خارج شده؟؟؟
farshid37
29-01-1392, 08:56 بعد از ظهر
بعضی ها با دستگاه باد قبلی رو کامل تخلیه می کنند و بعد نیتروژن می زنند ولی فکر نمی کنم خیلی لازم باشه. من بعد نیتروژن نه تو ماشین و نه موتور متوجه تغییر خاصی نشدم.
جانسون
29-01-1392, 09:50 بعد از ظهر
عرفان هر لاستیکی 1000 تا 1500 ت داداش بزار میام باهم م بزنیم عضیا دستگاشون انالوگه زیاد دقیق نیس.... دستگاه دیجیتالیا بهرو دقیق تره....لاستیک هم تا 140 فاق بلاند دیدم میندازن زیرش ولی چون رینگش کوچیکه میشه اندازه 120... پس یه 120 جواب روش....
shahin.r1
29-01-1392, 09:57 بعد از ظهر
واسه سایز بزرگتر یعنی باید رینگ تعویض شه
!NAVID!
29-01-1392, 10:04 بعد از ظهر
تا یه سایزی رو میشه بدون تعویض رینگ انداخت
yashar2k
29-01-1392, 10:24 بعد از ظهر
آقا یکی بیاد بگه که روغن ترمز زرد بریزم یا نه !؟ یکی میگه نه یکی میگه آره (گیج شدم خدایی)
بعد اینکه براکتم شکسته. از این معمولیاش بندازم جواب میده
!NAVID!
29-01-1392, 10:27 بعد از ظهر
آقا یکی بیاد بگه که روغن ترمز زرد بریزم یا نه !؟ یکی میگه نه یکی میگه آره (گیج شدم خدایی)
بعد اینکه براکتم شکسته. از این معمولیاش بندازم جواب میده
روی در محلی که روغن ترمز رو میریزید نگاه کنم یا نوشتهdot 3 یا نوشته dot4اگه ۳ باشه زرد بریز اگه ۴ باشه ابی
!NAVID!
29-01-1392, 10:31 بعد از ظهر
فابریکش چنده؟
جانسون
29-01-1392, 10:48 بعد از ظهر
نوید جان تو صفحه قبلی گفت110 انتی اسپم : رینگ جلو اپاچی با عقبش یکیه.....
بکس اسپمو یکم مراعات کنید.....
!NAVID!
29-01-1392, 10:52 بعد از ظهر
فکر کنم نهایتش ۱۲۰ رو میشه بدونه تعویض رینگ انداخت
apache
30-01-1392, 01:08 بعد از ظهر
آقا در مورد روغن من کلی صفحه قبل علمیم برات توضیح دادم خودمم این کارو انجام دادم دیگه خودت میدونی.در مورد لاستیکم 120 به راحتی و خیلی عالی جواب میده و رخ موتورم خیلی قشنگ میشه من خودم دمین باره لاستیک 120 میندازم.130 هم بدون تعویض رینگ میشه انداخت من دیدم که انداختن اما 1.چرخ سنگین میشه 2. بعد از یه مدت مخصوصا اگر دوترک زیاد سوار کنید لاستیک باز تر شده و یکم گیر میکنه البته اونم میشه دونه زنجیرو اضافه کردم لاستیکو یکم عقب اوردو از این کارا ولی لرزششو نداره.سایز رینگ عقب : 110 یا120 - 80- 17 رینگ جلو 90-90-17
L E G E N D
30-01-1392, 11:10 بعد از ظهر
ظاهرا آپاچی بیشتر از 110 تا نمیره!
اگه اینطور باشه که با همون cg125 هیچ فرقی نداره غیر از کم صدا تر بودنش!
پَ همون cg125 بگیریم بهتر نیس؟!
جانسون
31-01-1392, 12:13 قبل از ظهر
من با چشم دقت کردم به نظرم یکی اومد سایز رنگ جلو و عقب باهم....
لجند عزیز اپاچی راحت به سرعت 130 تا میرسه ..... این چه حرفیه کلا با سی جی مقایسه کردی تو سرعت؟؟؟دوستان اپاچی سورا یو
ش یوش هوا داره گرم میشه سعی کنید روغنتو به 20. 50 تغیر بدید و سره هزار تا عوض کنید.. تا عمره انجینتون بره بالا
کامران.
31-01-1392, 10:22 قبل از ظهر
تا اونجایی که من فهمیدم بهتره روغن موتور رو هر هزار تا عوض کرد مخصوصا که الان هوا گرم تر شده میخواستم بگم اگه مثلا روغن آترود 12 هزار بریزم هم باید سر هزارتا عوض کنیم؟؟؟؟؟؟ یه سوال دیگه این لاستیکای کوچیکی که رو سیلندر هست چیه و به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد موتور من خیلی داغ میکنه شایدم من فکر میکنم زیاد داغ میکنه ولی بطور مثال اگه پنج دقیقه باهاش برم سمت چپ پایینتر از سیلندر (که نمیدونم اسمش چیه) جایی که فکر کنم چرخ دنده ها اونجاست دست میزنم دستم میسوزه و نمیتونم بیشتر از دوثانیه نگه دارم واسه همه شماهایی که آپاچی دارین هم همینطوریه؟؟؟؟؟؟
جانسون
31-01-1392, 11:47 قبل از ظهر
کامران جان اون اتنرود 12000 هزار باید رو 1000 تا عوض کنی اگه به موتور میرسی .... اون 12000 هزار تا برا ماشینه که اب خونه و و رو ماشین رو 8000تا 12000 هزارتا عوض میکنن... رو 8000تا میشه مثل 1000 تا کاکرد رو موتور.....
از یه روغن 20 50 با کیفیت اس ال استفاده کن گرمایه انجیت کمتر میشه و اگه موتورت سرویس نشده بده یه فیلر برات بزنن...
apache
31-01-1392, 11:30 بعد از ظهر
من با دوستمون موافقم یکی از وظایف روغن روانکاری هست اما وظایف دیگه ای داره مثل خنککاری - شستشو - رسوب زدایی و..... توی موتور سیکلتهای هوا خنک چون وظیفه خنک کاری کاملا به عهده روغنه و بعد از اون هوا . به همین خاطر چون حرارت روغن خیلی بالا میره خواصشو زودتر از دست میده. شما روغن خوب یا بد بریزی باید 1000 تا عوض بشه با این تفاوت که با روغن خوب مراقبت بهتری از موتورتون دارید در نتیجه عمر قطهاتتون بالا میره یکی از خواص روغن ویسکوزیته است (گرانروی) خاصیت لغزش مولکولهای روغن روی هم که با حرارت رابطه مستقیم دارد .مثلا وقتی موتور شما داغ و موتورو خاموش میکنید روغن خوب در این حرارت ویسکوزیتشو کمتر از دست میده و با خاصیت چسبندگی که داره روی قطعان میمونه و حرارت قطعاتو میگیره. یکی از مسایلی که در موتورهای هوا خنک مخصوصا تابستونا باید رعایت کرد اینه که نباید موتورو درجا بیشتر از 2 دقیقه روشن گذاشت چون در حرکت نیست با هوا برخوردی نداره و حرارتش خیلی بالا میره که باعث پایین اومدن کیفیت روغن و استهلاک قطعات میشه.
L E G E N D
01-02-1392, 01:27 بعد از ظهر
لجند عزیز اپاچی راحت به سرعت 130 تا میرسه ..... این چه حرفیه کلا با سی جی مقایسه کردی تو سرعت؟؟؟
جانسون جان این چیزی بود که از تو همین تاپیک برداشت کردم!
همه اکثرا میگن تا 115 نهایت بیشتر نرفته!
خوب من خودم cg125 دارم که 100 تا رو راحت پر میکنه!
من و چندتا CG سوار دیگه با 2 تا آپاچی کورس گذاشتیم تو شتاب آپاچیا زدن جلو ولی تو تاپ اسپید گرفتیمشون و چیزی ازشون کم نداشتیم!
راستش من میخواستم آپاچی بگیرم واسه هین موضوع برام حساس شده.
apache
01-02-1392, 04:52 بعد از ظهر
ببخشید دوست من .قصد فضولی ندارم اما ببینید همه چیز سرعت نیست .با پیکان میشه 140 تا بری با پرشیا هم میشه اما احساس راحتی امنیت کیفیت لذت و زیبایی رو میتونی با پیکان داشته باشی؟ اینم همینطوره با cg شما زور بزنی در شرایط ایده آۀ 100 بری نه 110 تا بری چقدر کیتونی با این سرعت ادامه بدی آیا آرامش داری یا رو ویبره ای و همه جات میلرزه؟آیا امنیت داری؟ ترمز با کیفیت داری آرامشی که رو آپاچی داریو با اونم داری؟دوست عزیز من خودم یه مسیریو با cg برادرم رفتم به زور سربالایی با 50 تا میومدیم همون مسیرو دو ترک با آپاچی 100 تا میومدیم و شما فرامووش کن که cg پا به پای آپاچی بیاد چون من بارها تست کردم .حالا گاهی تو شرایط خاصو فراموش کن اگرم قبول نداری هر cg که میخوتی بیار باهم میریم تستهای مختلفو انجام میدیم منخودم با یه هوندای اصل نو کورس گذاشتم تو همت اون واقعا میتونست پشت سرم بیاد من خودم حال کردم ولی اون استثنا بود تازه همونم مگه چقدر میتونست تو این شرایط بیاد؟لذت وآرامشی که من داشتم طوری بوود که میتونستم 100 کیلومتر با همین شرایط برم اونم میتونست؟من بلوف نمیزنم چون تا گرجستان با این موتور رفتم بدون هیچ مشکلی شما میتونی با cg بری؟ من با موتور خودم 137 کیلومتر تاپ اسپید زدم کی گفته 115 تا؟شما تو سربالایی با cg برو و یک آپاچیه دو ترکم ببر اپاچیه براحتی شمارو جا میزاره من اینارو تست کردم که میگمحالا اگه یک cg موتورشو دست کاری کرده بهتر شده اون استثنا است که تازه بازم به آپاچی نمیرسه .این مقایسه ای که شما انجام میدی خیلی سطحیه.در آخر بازم تکرار میکنم همه چیز به سرعت ختم نمیشه شما از پشت هندا برو پشت آپاچی تفاوت احساس میکنی زمین تا آسمون.
کامران.
01-02-1392, 06:19 بعد از ظهر
سلام به همگی دمتون گرم در مورد روغن روشن شدم جواباتون عالی بود.. حالا یه سوال دیگه داشتم من چند وقت پیش از همینجا یه عکسی دانلود کردم که روی یه آپاچی یه صندوق خیلی زیبایی بود خواستم بگم این صندوق کجا پیدا میشه؟؟؟؟ قیمتش چقدره؟؟؟ فقط یه مدل یا مدلهای دیگه هم داره؟؟؟؟ عکسشو این پایین میذارم:
amir74
01-02-1392, 06:52 بعد از ظهر
جانسون جان این چیزی بود که از تو همین تاپیک برداشت کردم!
همه اکثرا میگن تا 115 نهایت بیشتر نرفته!
خوب من خودم cg125 دارم که 100 تا رو راحت پر میکنه!
من و چندتا CG سوار دیگه با 2 تا آپاچی کورس گذاشتیم تو شتاب آپاچیا زدن جلو ولی تو تاپ اسپید گرفتیمشون و چیزی ازشون کم نداشتیم!
راستش من میخواستم آپاچی بگیرم واسه هین موضوع برام حساس شده.
اشتباه نکن پولتو دور نریز.چیه بدرد نمی خوره این همه پول موتور می دی دنده شمار نداره تاپ اسپید هم نداره.پیشرو چیزی بگیری بهتره
chouk
01-02-1392, 08:15 بعد از ظهر
سلام برادران عزیز من خودم یه سی جی 125 داشتم 130 تا رفتم باهاش اونم تو سرپایینی درضمن اینم بگم موتورمویکمی تقویت کرده بودم.خورشی جلو17 عقب هم 3تا از فابریکش کوچیکتر کرده بودم شتابشم خوب بود سرعتشم خوب ولی تو سرعت که تخته کرده بودم بعد ایستادن تا نیم ساعت احساس میکردم رو ویبره نشستم بعد موتور رو هوابود اصلا ترمز و اینچیزا براش تاثیری نداشت من گاز رو ول کردم بعد رسید به زیر 100 تا ترمز نگه داشت.داداشمم آپاچی داره وقتی باهاش 80 تا میرفتم احساس میکرم با سی جی خودم20 تا میرم اینقده نرم و راحت و سواری لذت بخشی داره.نه لرزش نه زلزله 20 ریشتری ترمز های آلی داره واقع خیلی سریع موتورو جمع میکنه.
یه سیجی بهترین مارکش 2300 هست ولی یه آپاچی حدودا5700 میشه اینهمه تفاوت قیمت بدی ولی باز سی جی بهتر باشه؟؟؟؟؟
هرکس هرچقده آش بخوره همون اندازه هم باید پول بده.
آپاچی کجا و سی جی کجا؟:23:
!NAVID!
01-02-1392, 08:25 بعد از ظهر
سلام به همگی دمتون گرم در مورد روغن روشن شدم جواباتون عالی بود.. حالا یه سوال دیگه داشتم من چند وقت پیش از همینجا یه عکسی دانلود کردم که روی یه آپاچی یه صندوق خیلی زیبایی بود خواستم بگم این صندوق کجا پیدا میشه؟؟؟؟ قیمتش چقدره؟؟؟ فقط یه مدل یا مدلهای دیگه هم داره؟؟؟؟ عکسشو این پایین میذارم: سلام تو فروشگاه های فروش لوازم جانبی موتور من قبلا رو rkv بسته بودم اما زیاد جالب نمیشد درش اوردم قیمت الان رو نمیدونم مدلهایه دیگه ای هم داره
farzin
01-02-1392, 09:52 بعد از ظهر
همینمون کم بود 125 رو با آپاچی مقایسه کنن...!!من که وقتی 125 پیشم معکوس میکشه به علامت کورس بستن ، با یه لبخند راهیشون میکنممن رفتم با بندیت 250 کورس بستم بماند سوسک شدیم اما دیگه خیلی ضایس آدم با زیر 180cc بخواد حرف از تاپ اسپید بزنهآقای LEGEND ، دوستان از جمله آقای APACHI بسیار فنی توضیح دادن امیدوارم یه آپاچی بخری وقتی خودت رانندش بودی ببینی 125 وقتی توی دنده 4 هستی میتونه تو رو بگیره؟؟ (((دنده 5 رو من میگم حساب نکن)))- - - Updated - - -اضاف کنم که کیلومترسنج 125 با آپاچی و ... متفاوت هست و اعداد متفاوت نشون میدن برای صحیح بودن تاپ اسپید باید با gps اقدام کرد
کامران.
01-02-1392, 10:01 بعد از ظهر
سلام تو فروشگاه های فروش لوازم جانبی موتور من قبلا رو rkv بسته بودم اما زیاد جالب نمیشد درش اوردم قیمت الان رو نمیدونم مدلهایه دیگه ای هم دارهممنون داداش که جواب دادی میشه بگی چرا بدردت نخورد چرا به درد نمیخوره چطور جالب نبود ؟؟؟ میشه قیمت حدودی بگین یا مثلا بگین اون موقع چند خریدی؟؟؟
L E G E N D
01-02-1392, 10:57 بعد از ظهر
سلام برادران عزیز من خودم یه سی جی 125 داشتم 130 تا رفتم باهاش اونم تو سرپایینی درضمن اینم بگم موتورمویکمی تقویت کرده بودم.خورشی جلو17 عقب هم 3تا از فابریکش کوچیکتر کرده بودم شتابشم خوب بود سرعتشم خوب ولی تو سرعت که تخته کرده بودم بعد ایستادن تا نیم ساعت احساس میکردم رو ویبره نشستم بعد موتور رو هوابود اصلا ترمز و اینچیزا براش تاثیری نداشت من گاز رو ول کردم بعد رسید به زیر 100 تا ترمز نگه داشت.داداشمم آپاچی داره وقتی باهاش 80 تا میرفتم احساس میکرم با سی جی خودم20 تا میرم اینقده نرم و راحت و سواری لذت بخشی داره.نه لرزش نه زلزله 20 ریشتری ترمز های آلی داره واقع خیلی سریع موتورو جمع میکنه.
یه سیجی بهترین مارکش 2300 هست ولی یه آپاچی حدودا5700 میشه اینهمه تفاوت قیمت بدی ولی باز سی جی بهتر باشه؟؟؟؟؟
هرکس هرچقده آش بخوره همون اندازه هم باید پول بده.
آپاچی کجا و سی جی کجا؟:23:
دادا من که فرقشون رو میدونم
اینی که گفتم رو از تو نوشته های همین تاپیک از نوشته های همین دوستان نقل قول کردم.
خودتون گفتین بیشتر از 115 تا نمیره.
من که حرفی ندارم. از خدامه بیشتر از این هم بره. (آخه شاید یکی بگیرم)
- - - Updated - - -
همینمون کم بود 125 رو با آپاچی مقایسه کنن...!!من که وقتی 125 پیشم معکوس میکشه به علامت کورس بستن ، با یه لبخند راهیشون میکنممن رفتم با بندیت 250 کورس بستم بماند سوسک شدیم اما دیگه خیلی ضایس آدم با زیر 180cc بخواد حرف از تاپ اسپید بزنهآقای LEGEND ، دوستان از جمله آقای APACHI بسیار فنی توضیح دادن امیدوارم یه آپاچی بخری وقتی خودت رانندش بودی ببینی 125 وقتی توی دنده 4 هستی میتونه تو رو بگیره (((دنده 5 رو من میگم حساب نکن)))
- - - Updated - - -
اضاف کنم که کیلومترسنج 125 با آپاچی و ... متفاوت هست و اعداد متفاوت نشون میدن برای صحیح بودن تاپ اسپید باید با gps اقدام کرد
داداش من خودم از cg متنفرم ولی الانم واسه تو شهر اجبارن سوارش میشم.
سی جی تو قاموس ما تلفظش همون یابو یه.
ولی من با همین سی جی یابو آپاچی رو تو کفی گرفتم!
حالا این مهم نی اصلا
من بیشتر تعجبم از این بود که آپاچی سوارای سایت میگن آپاچی تهش 115 تا میره!
چیزی که تو آپاچی برام مهمه اینه که تو سرعت بالا هم نرم و کم صدا هست. برعکس سی جی یابو.
درست میگم اینو یا تو شرایط مختلف فرق میکنه؟
moji99
01-02-1392, 11:01 بعد از ظهر
دوستان ببخشید واقعا الان قیمت آپاچی 180 چقدر هست شرمنده.
farzin
01-02-1392, 11:19 بعد از ظهر
دوست گلم mr.legend
دادا سرعت 180cc بالاتر از 115 هست کیلومتری که بچه ها میگن کیلومتر خود آپاچی هست که معیار نباید اونو قرار دادبلکه معیار رو باید دستگاه gps زدخودم موتور پالسم کیلومتر 110 میزنه اما gps زدم 135 تارو ثبت کردمدر مورد آپاچی که با 125 گرفتینش ، اگه cbr1000 هم موتورش تنظیم نباشه و رو فرم نباشه بازم تو کورس هایی ( درگ ) که بزارن میشه با cb400 اونو گرفت این اطمینان رو باید داشته باشیم که برای آمار گرفتن هر چیزی باید نسبت تعداد رو رعایت کنیم نمیشه با 2 تا آپاچی سوار شدن و یا از 2نفر چیزی شنیدن یا 2بار مسابقه رو بردن بتونیم با قدرت بگیم که دیگه این موتور بدرد نمیخوره یا برعکس بیشتر تحقیق کنی مطمئنم انتخاب بسیار بهتری میتونی بکنی از بچه های فروم بیشتر کمک بگیرهمینطور میتونی تاپیک مشاوره خرید بزن که اونجا بچه های فروم های دیگه که تجربه دارن بسیار میتونن کمکت کنن
!NAVID!
02-02-1392, 12:13 قبل از ظهر
ممنون داداش که جواب دادی میشه بگی چرا بدردت نخورد چرا به درد نمیخوره چطور جالب نبود ؟؟؟ میشه قیمت حدودی بگین یا مثلا بگین اون موقع چند خریدی؟؟؟
اندازه داخلش كوچيكه موتور رو يكم زشت ميكنه البته براي بعضي ها مفيده قيمتش هم فكر نكنم بيشتر از ٥٠تومن باشه
والا يادم نيست چند گرفتم الانم داره تو كمدم خاك ميخوره
ميخوام بفروشم اگه خواستي بخري يه پ.خ بده
L E G E N D
02-02-1392, 02:41 بعد از ظهر
اشتباه نکن پولتو دور نریز.چیه بدرد نمی خوره این همه پول موتور می دی دنده شمار نداره تاپ اسپید هم نداره.پیشرو چیزی بگیری بهتره یعنی میگی آپاچی بدرد نمیخوره! آپاچی رو بیخیال شم پیشرو پارس بگیرم؟
RED-LINE
02-02-1392, 03:01 بعد از ظهر
دنده شمار(!) هم اولین باریه که میشنوم جز فاکتور ها به حساب میاد برای خرید موتور چون بعد از یه مدت از رابطه ای که بین دور موتور و سرعت هست راحت میشه فهمید موتور تو چه دنده ای هست. ///////// جواد جان تاپ اسپید تا 130تا هم میزنه ولی نمیدونم دووم بیاره یا نه هر روز بخوای بندازیش تو جاده یه ساعت باهاش تخته گاز بری هر چند موتور من بعد از 27هزارکیلومتر خداروشکر هیچ مشکلی براش پیش نیومد ولی حفیفت به خاطر این که مسیرم طوری نبوده تخته گاز به مدت طولانی برم نمیتونم نظر خاصی بدم.اینو سایر رفقا باید نظر بدن که تو جاده از موتور کار میکشن.. از پیشرو و سایر موتور های چینی هم سواری نگرفتم که بخوام نظر بدم ولی تجربه که از آپاچی دارم موتور خیلی نرمیه کیفیتش خوبه خرجش هم روغن و لنت و آچار کشیه 20بار دیگه هم بخوام تو این رنج انتخاب کنم آپاچی میخرم و سمت موتور چینی نمیرم حتی اگر قیمتش نصف باشه و امکاناتش سه برابر.
!NAVID!
02-02-1392, 05:46 بعد از ظهر
داداش چرا این همه پول میدی بابت اپاچی
بیا یه rkv بگر حالشو ببر به نظر من از اپاچی هم بهتره
yashar2k
02-02-1392, 05:54 بعد از ظهر
سلام بچه ها. من موتورم مدل 89 هستش. تو دنده 1 خیلییییییی لرزش داره و تو دنده 2 هم یخورده لرزشش زیاده.حداکثر هم 103- 104 تا میره. بعد چیاش باید تنظیم شه. چیکار کنم؟ (نمایندگیه تعمیراتش تو گمرک کجاست . گمرک میشینیم.)
!NAVID!
02-02-1392, 05:56 بعد از ظهر
داداش بده موتورت رو یه اچار کشی اساسی بکنن درست میشه
L E G E N D
02-02-1392, 09:08 بعد از ظهر
داداش چرا این همه پول میدی بابت اپاچی
بیا یه rkv بگر حالشو ببر به نظر من از اپاچی هم بهتره
آپاچی امتحانشو پس داده ولی rkv کمه تو بازار.
لوازم یدکی رو هم در نظر بگیر شما.
K.I.A
02-02-1392, 09:28 بعد از ظهر
دوستان از بحث اپاچی دور نشید /تاپیک مشاوره بزنید
رعایت کنید
apache
02-02-1392, 10:12 بعد از ظهر
ببینید دوستان من تجربه شخصی خودمو میگم. من موتورمو بهمن 89 صفر خریدم. تا الان 34800 کیلومتر راه رفتم اکثرا هم مسیرم اتوبانیه و تند میرم مخصوصا تو همت که زیاد میرم و میام حداقل بین 100 تا 125 کیلومتر میرم.بچه هایی که منو میشناسن عکسهامو دیدن که با این موتور سفر زیاد رفتم از جمله سفر مازندران - سفر گیلان - دیزین -قزوین- ارمنستان - گرجستان که خودش شامل عبور از بندر انزلی -خلخال- اردبیل - اهر -تبریز - جلفا ورزقان و........ و بارها و بارها مسیرهایی مثل بومهن - رودهن مخصوصا دماوند من بطور متوسط هفته ای یک بار میرم آبسرد دماوند من واقعا با این موتور لذت میبرم و هر بار که میبینمش از داشتنش و چهره اسپورت و وحشیش لذت میبرم .نا گفته نمونه خوبم بهش میرسم اما تاحالا کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم و از اول که خریدمش هربار استارت زدم هرجا خواستم باهاش رفتم بدون ترس و استرس.حالا به قول دوستمون ممکن تو شرایط خاص اتفاق خاص بیفته اما این دلیل نمیشه.شما میگید cg ما 20 فروردین 2تا موتور شدیم یکی من با اپاچی 180 و یکی دوستم با پالس 200 هر موتور دو ترک بودیم و ته همت سمت غرب هی گاز گاز کردیمو من که اصلا دوست نداشتم تند برم به خاطر کل کل اون گازو گرفتم و از بغلش رد شدم اونم که باورش نمیشد هی زور زد اما با 200 متر فاصله بزور دنبالم میومد و خودش اعتراف کرد که آپاچی خیلی خوب راه میره اما چیزی که برام جالب بوود اینه که اون میگفت من 130 تا میرفتم پس تو چنتا میرفتی ؟منم تعجب کردم چون من 120 تا میرفتم البته دو ترک حالا نمیدونم کدوم درست بوود البته اینم بگم لاستیک اون فابریک پالس بود و من لاستیکم vee rabere 120 بود شاید بخاطر سایز لاستیک باشه.یعنی شاید تند تر میرمو خودم خبر ندارم اما من تاپ اسپیدی که زدم 137 کیلومتره حالا اگر تندتر میره و خبر ندارم یعنی شاید 140 - 145 تا میرفتم. البته ناگفته نماند در مسیر برگشت تو اتوبان نیایش بودیمو میومدیم به سمت ولیعصر من دیدم اتوبان شلوغه و سرعتمو کم کرده بودم اما دوستم که هنوز میخواست تند بره گاز داد چندتا لایی کشید و من تصمیم گرفتم بی خیال شم به خروجی سعادت آباد که رسیدن یه ماشین که دیر یادش افتاده بود ناگهانی وارد خروجی شد و متاسفانه دیدم بچه ها رفتن رو هوا نفر عقب که کلاهم نداشت متاسفانه سرش شکافت و کل بدنش ساییده شد و زانوش از دوجا شکست و راکبم روی پاش بین اهرم دنده و جدول موندو شکست هردو عمل کردن و ما هم تا صبح بیمارستان بودیمو اونام پلاتین گذاشتن و تا سه ماه آینده خونه نشین شدن و نفر عقب شانس اورد واقعا خدا خواست که با اون شکستگی سرش خونریزی مغزی نکرد.واقعا خدارو شکر.خیلی صحنه بدی بوود تا اتفاق نیفتاده آدم درکش نمیکنه .خواهش میکنم کلاه یادتون نره تو هر شرایطی و هرجا حتی تا سر کوچه.تو اتوبانها مخصوصا نزدیک خروجیها از سمت راست نرید این ماشینا بعضیا انگار میونه ای با اینه ندارن.