PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Apache 180 & آپاچی 180

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RED-LINE
25-07-1391, 02:59 قبل از ظهر
خوب امروز در حالی که کیلومتر موتور 23400رو نشون میداد و لاستیک عقبم مثل پوست خربزه مشدی شده بود رفتم گمرک..
یه لاستیک عقب مارک vee ruber خریدم!از 100تومن بهم قیمت دادن تا 150هزارتومن یه لاستیک رو با قیمت و مشخصات یکسان!
همون 100تومنیه رو خریدم با این مشخصات120/80/17

رفتیم سمت نمایندگی آپاچی(اضغر آقا)

یه 2ساعتی رو موتور کارکرد بنده خدا خودش و شاگردش،من هیچجوره تو کتم نمیرفت واسه آچارکشی از این پولا خرج کنم ولی این بنده خدا واقعاااا کار کرد،من قبلا میبردم پیش آقای اسمشو نبر 20دقیقه ای آچارکشی میکرد 25تومن میگرفت..

خوب اینکارایی که انجام شد...
آچارکشی هر چی پیچ زیر و رو وسط هرچی پیچ که دیده میشد و نمیشد...
فیلر گیری
تنظیم کاربرات
تنظیم ترمز عقب تعویض لنت جلو هواگیری ترمزها
تعویض لاستیک عقب
صدای گیری کل کلگی با چسب دوطرفه
روغنکاری زنجیر و دسته گاز و کلاچ و ..
و کلی خورده کاری دیگه که یادم نیست...
لنت جلو +دستمزد کاراش شد 70تومن..

بعد نشستم پشت موتور...عالی شده بود...
برگشتم سمت گمرک بیام بالا،یه آپاچی پلاک 121 و جدید..
دنده پر کردم اونم بغلم شروع کرد پر کردن،دنده1،2،3،دادم 4...چی گرفتمش؟نه فیلم هندی که نیست موتور هندیه...بغل به بغل هم میرفتیم که با توجه به پیرمرد بودن موتور من و وزن من که بیشتر از راکب اون یکی آپاچی بود راضی بودم ازش..

اینم چند تا عکس..
این لاستیکی که خریدم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

آپاچی لخت...
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

اینم لاستیک رو موتور..

لاستیک رو آب ندیدم که بخوام امتحان کنم ولی رو خط کشی خیلی کمتر از قبلی جیغ میزد..

موفق باشیم

mohsen
25-07-1391, 05:51 قبل از ظهر
سلام داداش دمت گرم آچارکشی ت مبارک :29dz8zk:
دو تا سوال:
من قدیما که بابام جوون بود و موتورباز بود یادمه هر از چندی چرخ ها رو باز می کرد بلبرینگ ها رو گریس کاری می کرد، اینا بلبرینگ داره یا نداره ؟ اگه داره چرا هیچ آچار کشی ای این کار رو نمی کنن؟
سوال بعد اینکه زنجیر رو هم روغن زد یا نه؟ زنجیر چند کیلومتر کار می کنه؟ کی باید عوض شه؟ نشونه اینکه یه زنجیر به گاو رفته چیه؟
سوال بعدی اینکه سیم گاز و ترمزو کلاچ ت رو هم روغن زد یا نه؟
خب این هم شد شصت تا سوال
تنک یو

- - - Updated - - -

دو تا سوال:
من قدیما که بابام جوون بود و موتورباز بود یادمه هر از چندی چرخ ها رو باز می کرد بلبرینگ ها رو گریس کاری می کرد، اینا بلبرینگ داره یا نداره ؟ اگه داره چرا هیچ آچار کشی ای این کار رو نمی کنن؟
سوال بعد اینکه زنجیر رو هم روغن زد یا نه؟ زنجیر چند کیلومتر کار می کنه؟ کی باید عوض شه؟ نشونه اینکه یه زنجیر به گاو رفته چیه؟
خب این هم شد شصت تا سوال
تنک یو

RED-LINE
25-07-1391, 07:23 قبل از ظهر
دو تا سوال:
خب این هم شد شصت تا سوال
تنک یو

- - - Updated - - -

دو تا سوال:
خب این هم شد شصت تا سوال
تنک یو

والا بلبرینگش رو نمیدونم..
زنجیر رو هم روغن کاری کرد،من زنجیرم رو تازگیا عوض کردم آساهی انداختم خوبه.
نشونش هم اینه که زود به زود شل میشه،یه قسمتش سفته یه قسمت شل...
بله با سرنگ هم سیم گاز رو روغن کاری کرد هم کلاچ رو .
خواهش میکنم.

kourosh_bandit2
26-07-1391, 10:13 بعد از ظهر
قیمت صفر 4 میلیون :27:

apache
27-07-1391, 04:06 قبل از ظهر
سلام دوستان چرخ عقب آپاچی دوتا بلبرینگ داره با دو اندازه 6202 و 6302 کوچیک سمت خورشیدی عقب و بزرگ سمت دیسک ترمز میخوره من قبل از سفرمون به گرجستان واسه خودم و دوستمو عوض کردم و رفتم میدون قزوین و ژاپنیشو گرفتم. این بلبرینگها نیازی به گریسکاری نداره چون رولبرینگ نیست و بلبرینگ .بلبرینگها چون گرد گیر داره و گریس بین ساچمه ها حبس میشه نیازی به گریسکاری نداره و حتی بد از خراب شدنشم وقتی بلبرینگو میشکافی میبینی گریساش مثل روز اولشه.فقط هر بار که چرخ هارو باز میکنید انگشتتونو بکنید تو سوراخ بلبرینگ و نیم دور به عقب و جلو بچرخونید اگر زیر دستتون زبری احساس کردید یعنی فاتحش داره خونده میشه.
نشونه خرابی زنجیرم صدای تق تق که انگار میخواد از رو خورشیدی در بره که اونموقع باید عوض بشه.
به جای روغنم تو سیم کلاج بهتر از این اسپری های ضد زنگ استفاده کنیم که هم تمیز کننده است هم چرب کننده استفاده کنید.

abolfazls
27-07-1391, 04:13 قبل از ظهر
تو اينترنت ميچرخيدم اين عكسو ديدم خوشم اومد گفتم بزارم شماهم ببينيد(ببخشيد اگه تكرارى)24624

kourosh_bandit2
27-07-1391, 07:07 قبل از ظهر
دوستان تهرانی یک زحمت برام میکشید؟ لطف کنید بپرسید اگزوز رنتال مخصوص اپاچی 180 شرکت داره یا نه؟ قیمت و مدل هاشو و اگر میتونید با عکس بذارید من اصفهان چیزی پیدا نکردم. یک تایگر هست 390 تومن میگه مال پالس220 میخوام ببینم اگه خورد برم تاشو بخرم. لطفا بپرسید یک خبری بدید.. ممنوووننممم

کامران.
30-07-1391, 05:42 بعد از ظهر
سلام دوستان من اینجا تو قزوین پرسیدم آپاچی160 ۲۶۰۰ هستش و آپاچی180 بین ۲۷۰۰ تا۲۸۰۰ هستش چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه سوال دیگه یکی از دوستان اینجا که از موتور هم سررشته دارن گفتن این آپاچی و پالس هایی که الان تو ایران هستن همه چینی و هندی دیگه نداریم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kourosh_bandit2
01-08-1391, 12:28 قبل از ظهر
خیلی ممنون

kourosh_bandit2
02-08-1391, 12:11 قبل از ظهر
دوستانی که طالب اگزوز با هدرز و سایلنسر و صدای زیبا هستند.
اگزوز تایگر فابریک پالس 200 و 220 و اپاچی 180 با سایلنسر ([Only registered and activated users can see links])

کامران.
02-08-1391, 09:57 بعد از ظهر
سلام دوستان من اینجا تو قزوین پرسیدم آپاچی160 ۲۶۰۰ هستش و آپاچی180 بین ۲۷۰۰ تا۲۸۰۰ هستش چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه سوال دیگه یکی از دوستان اینجا که از موتور هم سررشته دارن گفتن این آپاچی و پالس هایی که الان تو ایران هستن همه چینی و هندی دیگه نداریم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام کسی نیست جوابی به ما بده آپاچی 180 واسه کدوم شرکته الان کدوم شرکت میزنه چینی هستش یا نه میارزه بخری یا نه قیمتش پایین میاد صبر کنیم؟؟؟؟؟ من تو همین سایت یه جا آدرس گذاشته بودن دیدم آپاچی 180 ۱۴۰ تا میره بعد تو همون جا که سایت آپارت بود یه فیلم دیگه بود که آپاچی180 ۱۶۰تا میره اینا درسته من که دارم گیج میشم دیگه؟؟؟؟؟؟؟...........

RED-LINE
03-08-1391, 03:18 قبل از ظهر
مال شرکت جهانرو
کلا هندیه و حتی پیچ هاشم از هند میاد و فقط اینجا مونتاژ میشه
قیمتش بالاتر میاد ولی پائین نمیاد قیمت ارز وقتی 3برابر بشه همه چی 3برابر میشه حالا شاید یه مدت طول بکشه ولی میشه...

140تا میره ولی خیلی بهش فشار میاد و ممکنه خراب بشه

kawasaki
03-08-1391, 03:52 قبل از ظهر
سلام

دوستان الان یه آپاچی ۸۹ که فنی‌ و ظاهرش خوب باشه چند میرزه ؟؟؟

RED-LINE
03-08-1391, 04:13 قبل از ظهر
هر کی هرچی میخواد قیمت میده!
فکر کنم رو پایه 2/500/600باشه

kawasaki
03-08-1391, 04:41 قبل از ظهر
آپاچی طرف رو ندیدم ولی‌ میگفت تمیزه.

گفت با پالس من طاق بزنه ۲_۳۰۰ آپاچی رو بده بقیه‌اش رو هم پول بده ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومن.

خوبه به نظر شما؟؟
آپاچی رفیقام رو زیاد سوار شدم ولی‌ می‌خوام بدونم خرج نگهداریش چقدره؟؟

با تشکر

Nima12
03-08-1391, 05:55 قبل از ظهر
بعد تو همون جا که سایت آپارت بود یه فیلم دیگه بود که آپاچی180 ۱۶۰تا میره اینا درسته من که دارم گیج میشم دیگه؟؟؟؟؟؟؟...........

داداش شما اگر فیلم رو دقت کنی مرتیکه کنسولشو گذاشته رو تاپ اسپید(2تا دکمه رو آنالوگ کله چراغ هست بالایی که میزنی 4تا صفحه میاره یکیش تاپ اسپیده که پیش فرض و الکی 160 تا رو نشون میده) یارو فکرکرده ملت خرن نمیفهمن. من پدر موتور رو دربیارم 120 تا بیشتر نمیره تازه 1ترک. چه خبره 160تا؟؟؟؟؟ تازه اگر200تا هم بره نبایست بیشتر از 100تا بری باهاش چون فشار میاد روش و همش باید بری آچارکشی و سرویس. خود دانی.

- - - Updated - - -

چند وقت پیش رفتم نمایندگی زادو در مشهد. خیابون خاقانی. یک 5لیتری روغن نیمه سنتکیک max power خریدم. خیلی عالیه 10w40 هست. خیلی نرم شده. واکسن هم داشت که 65 تومن میداد،نگرفتم ولی شنیدم خیلی صدای موتور رو کم میکنه. خلاصه داداشای گلم اگر آپاچی خرج کنی روش خیلی دیوانه میشه ولی افسوس که وضع مالی .....دیگه......:wall3:.

RED-LINE
03-08-1391, 07:39 قبل از ظهر
آپاچی طرف رو ندیدم ولی‌ میگفت تمیزه.

گفت با پالس من طاق بزنه ۲_۳۰۰ آپاچی رو بده بقیه‌اش رو هم پول بده ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومن.

خوبه به نظر شما؟؟
آپاچی رفیقام رو زیاد سوار شدم ولی‌ می‌خوام بدونم خرج نگهداریش چقدره؟؟

با تشکر

خرج خاصی نداره
هر5تا 8هزارتا یه آچارکشی خوب
روغن
هر 25هزار تا زنجیر و لاستیک
7هزار تا لنت عقب
10هزارتا لنت جلو

kawasaki
03-08-1391, 02:21 بعد از ظهر
سلام

الان پالس من ۲۲۰۰۰ کار کرده.
وقتی‌ خریدم ۱۵۰۰۰ کار کرده بود خدایی تو این ۷۰۰۰ تا که دستم بود به غیره روغن (هر ۷۰۰ km اترود می‌ریختم) و بنزین هیچ خرجی نداشت.

الان نمیدونم طاق بزنم یا نه؟؟؟

با تشکر از دوستان(مخصوصا آقای red line):clap::clap:

کامران.
03-08-1391, 08:22 بعد از ظهر
سلام داداشای گل خیلی ممنون و تشکر که جواب دادین ..شرمنده که زیاد میپرسم من این آپاچی 180 رو انتخاب کردم اما دارم دنبال یه موتور دیگه میگردم میخوام مطمئن بشم تو رنج ۳ تا۴ میلیون موتور بهتری نیست البته صفر کیلومتر و از دوستان خواهش دارم اگه هست بگن خیلی ممنون میشم..... یه سوال دیگه بنظرتون اگه با این آپاچی همیشه صدتا بری مثلا تو جاده و همیشه هم بهش برسی مثل روغن خوب و غیره چند سال سرحال میمونه؟؟؟؟. یه سوال دیگه تو ایران موتور چند سی سی مجوز حرکت نداره کدوم موتورا مجوز ندارن؟؟؟؟

- - - Updated - - -

سلامی دوباره من رفتم تو سایت جهانرو بعد تو لیست نمایندگیاش چندتا شماره تلفن نمایندگی تهران رو برداشتم زنگ زدم آپاچی 160 هیچکدوم نداشتن و آپاچی 180 هم همه دور و ور ۴۳۰۰ بود فقط یکیش ۴۱۰۰ میداد مدل ۹۱ ترمزشم ای بی اس.

- - - Updated - - -

سلامی دوباره من رفتم تو سایت جهانرو بعد تو لیست نمایندگیاش چندتا شماره تلفن نمایندگی تهران رو برداشتم زنگ زدم آپاچی 160 هیچکدوم نداشتن و آپاچی 180 هم همه دور و ور ۴۳۰۰ بود فقط یکیش ۴۱۰۰ میداد مدل ۹۱ ترمزشم ای بی اس.

RED-LINE
03-08-1391, 08:52 بعد از ظهر
آپاچی abs?فکر نکنم وارد شده باشه!

تو این رنج پالس200هم خوبه ولی آپاچی نرمتره و کنترلش راحت تره پالس هم تائید میشه و موتور خوبیه.
.............
شما هم اگر از پالست راضی هستی نیازی نیست عوضش کنی مثل اینکه پالس پره ای هم هستش از نوع:biggrin: اینجین سیفید سوارش شو و حالشو ببر چه کاریه عوض کنی.

کامران.
03-08-1391, 10:06 بعد از ظهر
آپاچی abs?فکر نکنم وارد شده باشه!تو این رنج پالس200هم خوبه ولی آپاچی نرمتره و کنترلش راحت تره پالس هم تائید میشه و موتور خوبیه..............شما هم اگر از پالست راضی هستی نیازی نیست عوضش کنی مثل اینکه پالس پره ای هم هستش از نوع:biggrin: اینجین سیفید سوارش شو و حالشو ببر چه کاریه عوض کنی.داداش من که از خودم درنیاوردم تخیلی هم نبود زنگ زدم نمایندگی گفت مدل ۹۱ ABS هستش خیلی ساده شما هم میتونین بپرسین این لیست نمایندگیهاشه: [Only registered and activated users can see links] پرسیدین راست و دروغشو به ماهم بگین......... ....... ....راستی یه سوال از یه مبتدی تازه کار::: این اینجین که میگین چیه به چه دردی میخوره کارش چیه؟؟؟؟؟؟

kourosh_bandit2
03-08-1391, 10:13 بعد از ظهر
سلام به دستان گلمم. دو روز پیش رفتم و یک اگزوز تایگر همونی که اگهیش رو زدم خودم خریداری کردم به همراه دوستم خوبم اقای رئیسی . اول از همه خیلی توی رخ موتور تاثر گذاشت خیلی. دوم خیلی صدای باحالی داره سوم خوبیش اینه که فابریک خود اااپاچی 180 هستش. بعد از نصب کمی سرچ کردم و رفتم سراغ سایتش که دیدم بله درسته چون قبلش فروشنده گفته بود مخصوص پالس 200 و 220 اما تو سایت اسمی از شرکت باجاج نبود فقط و فقط از هندی ها مارک tvs به چشم میخورد و تو خود سایت تایگر هم ثبت شده که 3 مدل هستند که در اینده براتون عکس هاشون را میذارم. بله خلاصه خریداری کردیمو نصب کردیم نکته 4 و بهترینش باز تر شدن نفس موتور و نرم تر کار کردنش بود. که چند نفری که که تو چند روز قبل از نصب اگزوز ترک نشینم بودن را دوباره سوار کردم و همه خودشون به زبان میاوردن که موتورت خیلی فرق کرده گاز خورش عالی شده نرم تر شده صداشم که نگو. صداش خیلی بم و زیبا شده واقعا ازش راضی هستم توی شتاب گیری هم فوق العاده تاثییر گذاشت. اینم عکس هاش انشا الله صداشم به زودی براتون میذارم کپی مگلی ولی بم تر و اونقدر بلند نیست که گوش ادم پاه بشه یک بیس زیبایی داره. خوبیشم اینه وقتی لازم باشه سایلنسر رو میبندیمو صداش کم و شهری میشه و چون هدرز هم داشت لازم نبود اگزوز فابریکی را ببریمو جوش بدیمو از این خراب کاری ها.248212482224823 اینم سایلنسرش24824

abolfazls
04-08-1391, 12:18 قبل از ظهر
این اینجین که میگین چیه به چه دردی میخوره کارش چیه؟؟؟؟؟؟[/quote]
ببخشيد با اجازه:به موتور هر خودرو انجين گفته ميشه كه شامل سيلندر و پيستون و كارتل و پوسته و سرسيلندر و ...ميشه

roma
04-08-1391, 12:22 قبل از ظهر
abs دار هنوز وارد نشده واینکه تو هند قیمتش با پالس 220 یکی هست پس تو ایران باید بالای 5 تومن باشه
دوستان کسی میدونه 160 هایپر فرقش با بقیه 160 چیه یدونه پیدا کردم مشگی با خطوط نارنجی بسیار زیبا و تک دمی عقبش نوشته هایپر 200 کیلومتر کار کرده مدل 90 میگه 3 تومن عقبش دیسکه
البته من 180 قرمز داشتم زیاد راضی نبودم ازش هفته اول 120 راحت میرفت ولی 1 ماه دیگه 107 تا تو سرپاینی امام علی نرفت

kourosh_bandit2
04-08-1391, 02:48 قبل از ظهر
اون اپاچی شما مشکل دار شده بوده وگرنه موتور من هر روز بهتر و نرم ترو پر شتاب تر میشه. یک مشکلی داشته از شما. هایپر هم فرقی تو انجین نداره فقط طراحی بدنه فرق کرده مثل 180 شده با ترمز دیسک همین وگرنه بقیه چیز ها همونه. قیمت کمی بالاس 2700 میارزه

kawasaki
04-08-1391, 04:36 قبل از ظهر
آقای red line خیلی‌ ممنون.

قسمت نشد معامله کنیم با آپاچی.

پول لازم شدم موتور رو مفت دادم دلال.:wall3:

پدر بی‌ پولی‌ بسوزه که مفت دادم رفت موتور به اون تمیزی رو.:10:

بازم تشکر

کامران.
05-08-1391, 04:38 قبل از ظهر
اینم عکسای آپاچی با ترمز ای بی اس محصول جهانرو::::

Nima12
05-08-1391, 05:21 قبل از ظهر
سلام به دستان گلمم. دو روز پیش رفتم و یک اگزوز تایگر همونی که اگهیش رو زدم خودم خریداری کردم به همراه دوستم خوبم اقای رئیسی . اول از همه خیلی توی رخ موتور تاثر گذاشت خیلی. دوم خیلی صدای باحالی داره سوم خوبیش اینه که فابریک خود اااپاچی 180 هستش. بعد از نصب کمی سرچ کردم و رفتم سراغ سایتش که دیدم بله درسته چون قبلش فروشنده گفته بود مخصوص پالس 200 و 220 اما تو سایت اسمی از شرکت باجاج نبود فقط و فقط از هندی ها مارک tvs به چشم میخورد و تو خود سایت تایگر هم ثبت شده که 3 مدل هستند که در اینده براتون عکس هاشون را میذارم. بله خلاصه خریداری کردیمو نصب کردیم نکته 4 و بهترینش باز تر شدن نفس موتور و نرم تر کار کردنش بود. که چند نفری که که تو چند روز قبل از نصب اگزوز ترک نشینم بودن را دوباره سوار کردم و همه خودشون به زبان میاوردن که موتورت خیلی فرق کرده گاز خورش عالی شده نرم تر شده صداشم که نگو. صداش خیلی بم و زیبا شده واقعا ازش راضی هستم توی شتاب گیری هم فوق العاده تاثییر گذاشت. اینم عکس هاش انشا الله صداشم به زودی براتون میذارم کپی مگلی ولی بم تر و اونقدر بلند نیست که گوش ادم پاه بشه یک بیس زیبایی داره. خوبیشم اینه وقتی لازم باشه سایلنسر رو میبندیمو صداش کم و شهری میشه و چون هدرز هم داشت لازم نبود اگزوز فابریکی را ببریمو جوش بدیمو از این خراب کاری ها.wp_001990.jpgwp_001991.jpgwp_001996.jpg اینم سایلنسرشwp_002010.jpg

داداش گلم چند تموم شد واست؟؟؟؟؟ مبارکت باشه خداییش خیلی قیافش فرق کرده. خیلی ناز شده.

RED-LINE
05-08-1391, 07:17 قبل از ظهر
ميگن اپاچي absاومده تو گمرك..
وقت كنم ميرم ببينم چجوريه
...
كورش جان دوتا كليپ ميتوني بذاري؟
بكي با سايلنسر يكي هم بدون سايلنسر
بي زحمت درجا هم گاز نده بده يكي فيلم بگيره شما پر كن و فاصله بگير خوب باشه ميندازم
تو تهرانم ديدم ٣٥٠تومن

اپاچيabs خيلي دوست داشتم ولي٤تومن نميرزه ٤تومن مگلي خوب ميشه خريد...

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

roma
06-08-1391, 12:09 قبل از ظهر
ميگن اپاچي absاومده تو گمرك..
وقت كنم ميرم ببينم چجوريه
...
كورش جان دوتا كليپ ميتوني بذاري؟
بكي با سايلنسر يكي هم بدون سايلنسر
بي زحمت درجا هم گاز نده بده يكي فيلم بگيره شما پر كن و فاصله بگير خوب باشه ميندازم
تو تهرانم ديدم ٣٥٠تومن

اپاچيabs خيلي دوست داشتم ولي٤تومن نميرزه ٤تومن مگلي خوب ميشه خريد...

اره دادا یه امار بگیر من به همه نمایندگی ها زنگ زدم گفتن نیومده قیمتشم خیلی بیشتر از 4 تومن باید باشه دیروز پالس 180 4.5 قیمت میدادند نظام اباد

B-MAX
06-08-1391, 12:31 قبل از ظهر
سلام به دستان گلمم. دو روز پیش رفتم و یک اگزوز تایگر همونی که اگهیش رو زدم خودم خریداری کردم به همراه دوستم خوبم اقای رئیسی . اول از همه خیلی توی رخ موتور تاثر گذاشت خیلی. دوم خیلی صدای باحالی داره سوم خوبیش اینه که فابریک خود اااپاچی 180 هستش. بعد از نصب کمی سرچ کردم و رفتم سراغ سایتش که دیدم بله درسته چون قبلش فروشنده گفته بود مخصوص پالس 200 و 220 اما تو سایت اسمی از شرکت باجاج نبود فقط و فقط از هندی ها مارک tvs به چشم میخورد و تو خود سایت تایگر هم ثبت شده که 3 مدل هستند که در اینده براتون عکس هاشون را میذارم. بله خلاصه خریداری کردیمو نصب کردیم نکته 4 و بهترینش باز تر شدن نفس موتور و نرم تر کار کردنش بود. که چند نفری که که تو چند روز قبل از نصب اگزوز ترک نشینم بودن را دوباره سوار کردم و همه خودشون به زبان میاوردن که موتورت خیلی فرق کرده گاز خورش عالی شده نرم تر شده صداشم که نگو. صداش خیلی بم و زیبا شده واقعا ازش راضی هستم توی شتاب گیری هم فوق العاده تاثییر گذاشت. اینم عکس هاش انشا الله صداشم به زودی براتون میذارم کپی مگلی ولی بم تر و اونقدر بلند نیست که گوش ادم پاه بشه یک بیس زیبایی داره. خوبیشم اینه وقتی لازم باشه سایلنسر رو میبندیمو صداش کم و شهری میشه و چون هدرز هم داشت لازم نبود اگزوز فابریکی را ببریمو جوش بدیمو از این خراب کاری ها.248212482224823 اینم سایلنسرش24824

قشنگه مبارکت باشه
حالا کیفیت صداش واقعا به 350 تومن می ارزه؟ بی زحمت یه کلیپ برامون بزار توشم قشنگ ***ز
من که تو نخشم اگه صداش قشنگ باشه رو موتورم میندازم
ممنون

roma
06-08-1391, 12:53 قبل از ظهر
اون اپاچی شما مشکل دار شده بوده وگرنه موتور من هر روز بهتر و نرم ترو پر شتاب تر میشه. یک مشکلی داشته از شما. هایپر هم فرقی تو انجین نداره فقط طراحی بدنه فرق کرده مثل 180 شده با ترمز دیسک همین وگرنه بقیه چیز ها همونه. قیمت کمی بالاس 2700 میارزه

دادش واسه من مشگل داشته واسه دوستم که 91 چی 3 هزار تا کار کرده موتور من با اگزوز قهرمانی درجا صداش خیلی خیلی کمتر از اپاچی
اپاچی نرم سریع قشنگه ولی کمم بدی نداره مصرف زیاد سرسر بازی لاسیک عقب تو اب انجین پر سرو صدا تر نازک نارنجی صدای زیاد از فلاپ ها زود به ارزش افتادن موتور مونتاژ خیلی بد از خصوصایت این موتور هست
صدای اگزوز اپاچی برای عابر پیاده خیلی قشنگه ولی برای راکب زیاد جالب نیست ولی پالس برعکس من خودم عاشق صدای اپاچی بودم ولی رو موتور صدای دیگه ای میشنوی
پالس هم با 150 کیلو وزن دیگه معلوم چیه ولی از لحاظ انجین خیلی برتر اینو باید قبول کرد .شریک تجاری باجاج کاوازاکی و ktm مال اپاچی tvs اندولزی
گفتن همه حقیقت سخته این که مال من خراب مال شما درست قبول
اگه بشه انجین پالس بندازی رو اپاچی چی میشه (کلیه نظرات شخصی بود و بر حسب تجربه شخصی کسی نارحت نشه)

kourosh_bandit2
06-08-1391, 05:01 بعد از ظهر
دادش واسه من مشگل داشته واسه دوستم که 91 چی 3 هزار تا کار کرده موتور من با اگزوز قهرمانی درجا صداش خیلی خیلی کمتر از اپاچی
اپاچی نرم سریع قشنگه ولی کمم بدی نداره مصرف زیاد سرسر بازی لاسیک عقب تو اب انجین پر سرو صدا تر نازک نارنجی صدای زیاد از فلاپ ها زود به ارزش افتادن موتور مونتاژ خیلی بد از خصوصایت این موتور هست
صدای اگزوز اپاچی برای عابر پیاده خیلی قشنگه ولی برای راکب زیاد جالب نیست ولی پالس برعکس من خودم عاشق صدای اپاچی بودم ولی رو موتور صدای دیگه ای میشنوی
پالس هم با 150 کیلو وزن دیگه معلوم چیه ولی از لحاظ انجین خیلی برتر اینو باید قبول کرد .شریک تجاری باجاج کاوازاکی و ktm مال اپاچی tvs اندولزی
گفتن همه حقیقت سخته این که مال من خراب مال شما درست قبول
اگه بشه انجین پالس بندازی رو اپاچی چی میشه (کلیه نظرات شخصی بود و بر حسب تجربه شخصی کسی نارحت نشه)

اینا که گفتید هیچکدوموش جز لیز خوردن لاستیک من که مشاهده نکردم. در ضمن همه عالمو وادم میدونن اپاچی خیلی از پالس نرم تره شما پهلو یک 220 وایسا روشنش کن بعدم اپاچی را استارت بزن ببین انجین کدوم صدا خورده شیشه میده. بعد میخواستم بدونم برتری انجین پالس نسبت به ااپاچی چیه دقیقا؟ یک موردش را شما بگو. اولا کیفیت انجین و قطعات داخلی اپاچی کیفیتش بهتره این گفته 3 تا تعمیرر کارره که توی اصفهان معروف هستن خودشونم سنگین سوارای قدیمی بودن و حالام تعمییر کارش. دوم شما برید اطلاعات فنی پالس را بگیرید 200 هم نه همون 180 که با 180 اپاچی یکی باشه برید مقایسه کنید ببینید چه خبره. دور موتور اپاچی بیشتره توانی که با حجم 180 سی سی تولید میکنه از پالس بیشتره و چیزای دیگه. پس چرا اپاچی من از این مشکلات نداشته؟ :biggrin:دور موتورم راحت تا 12 میاد بالا کم نمیاره اصلا. لرزش هم تو تمامی موتور ها هست حتی سی بی ار 1000 هم اچار کشی لازم داره. بقیه حقیقت هارم بگید بدونیم خوبه اتفاقا:biggrin:

- - - Updated - - -

رویارویی با موتورسیکلتی وحشی
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] XgucGhwP29wdGlvbj1jb21fY29udGVudCZ2aWV3PWFydGljbGU maWQ9MTU2Omhpc3Rvcnktb2YtbW90b3ImY2F0aWQ9MzA6dGhlL WNvbW11bml0eQ==)

نوشته شده توسط مدیریت سایت جهانرو

پنجشنبه 24 دی 1388 ساعت 11:25

[Only registered and activated users can see links]
آپاچی RTR 180 سد راهی برای پولسار DTS-I 180 .
موتورهای 180 سی سی به سرعت جای موتورهای 150 سی سی را می گیرند و موتورسیکلت عامه مردم می شوند . برای آنهایی که 150 سی سی میراندند دیگر هیجان و تپشی باقی نمانده .
اکنون نیز به نظر می رسد موتور 180 سی سی ایستگاه بعدی تولیدکنندگان موتورسیکلت باشد که با ضرباتی آهسته در خریداران رخنه و آنها را از جماعت 150 سی سی سوار جدا کنند و به میدان رقابت بکشانند اما باید گفت که 180 سی سی به راحتی قابل تهیه و خریداری است .

رویارویی با موتورسیکلتی وحشی
نوشته ویچی اندرا ویکرام ، تصاویر گاراو اس ثومبر
هر دو موتور (آپاچی 180 و پولسار 180) تقریباً در یک فرم بوده اند ، اما آیا برچسب های جدید به آنها قیافه ای متمایز بخشیده ؟ RTR180 شبیه آپاچی سه سال پیش است ، حال آنکه پولسار به یک دهه قبل برمی گردد و ظاهر 10 سال پیش را داراست . در طی این سالها ، هردو موتورسیکلت به یک میزان دارای خصوصیات جانبی و پیشرفته بوده اند تا بتوانند سرزنده باقی بمانند مخصوصاً باجاج .
پولسار جدید 180 سی سی باز هم از روند مخلوط کردن وجورکردن قطعات با توجه به امکاناتی که در قسمت R&D باجاج داشتند قدعلم کرد که اکنون چیزی جز یک نام تجاری نیست ، 180 سی سی جدید همان سبک اولیه خود را دارد اما قطعات دیگر آن از پولسار 200 و 220 قرض گرفته شده تا دنیای شخصیتی متفاوتی را برای آن پدید آورده باشد . ظاهری بلندتر ، دوشاخه جلویی بزرگتر ، تایرهایی فربه تر این موترسیکلت را از 180 قدیم متمایز می کند و ترکیبی بزرگتر و ترسناکتر به آن می دهد . دیگر قسمتها شبیه بقیه پولسارها است . مخزن باک بزرگ و حجیم هنوز هم نقطه کانونی محسوب می شود و مشخصات قسمت های پلاستیکی همچون مدل سابق پولسار 200 می باشد و حال آنکه قسمت انتهایی تیز و نوک دار این موتورسیکلت استایل و سبک ظاهری متمایزتری به آن بخشید .
از نظر ارگونومی نیز ، طوری اصلاح شده که زین کمی بالاتر و به ســمت جلو متــمایل شده ، جاپایی عقب و بستهای آن از پولسار 220 گرفته شده ، دستگیره ها بالاتر قرارگرفته اند و هرگز شانه ها و مچ های راننده را فشرده نمی سازند و طبیعت جادار این موتور عطیه ای است در مسافت و مسیرهای بزرگراهی .
در مقایسه با پولسار ، آپاچی ظاهر تهاجمی دارد ، تیزی آئرودینامیک ، باک بنزین لبه دار و حالت کوتاه آن ، فوراً حس یورش گرانه آن را منتقل می سازد . با وجود اینکه تفاوت اساسی بین شکل ظاهری 180 و 160 وجود ندارد ، TVS بر رنگ و گرافیک خود اتکا می کند .
تنها چشمان تیزبین متوجه فاصله کمی بیشتر بین محور جلو و محور عقب می شود که باعث شده اندکی این موتورسیکلت بزرگتر به نظر برسد . دوشاخه جلو طلایی رنگ و کمک فنرهای عقب کوله بار مانند همراه با لوگوی بزرگ RTR بر روی باک چشم هر بیننده ای را متوجه خود می سازد .
فرمان قابل تنظیم ، صندلی کم ارتفاع و جاپایی ها طوری تنظیم شده اند که موقعیت نهایی هماهنگی موتورسیکلت سوار و موتورسیکلت را به معنای واقعی برقرار می کنند . چیزی که به نظر می رسد بدواً باعث لذت شما می شود می تواند به گونه ای پرحرارت هنگام راندن این موتورسیکلت در مسافت های طولانی به اثبات برسد .تجهیزات جلوی هر دو موتورسیکلت از مشخصات یکسانی برخوردارند و دارای صفحات ساعت دیجیتال LCD و چراغ خطرهای لیزری (LED) و تایرهای تیوبلس می باشند .
نشانگرهای آپاچی به گونه ای طراحی شده اند که حداکثر سرعت را ثبت می نمایند ، و شاید شما بخواهید با فخر و تکبر از بالاترین سرعتی که به دست آورده اید سخن به میان آورید .
از نظر کیفیت ساختار نیز به یک اندازه خوب هستند اما آپاچی در نهایت یک سر و گردن بالاتر می نمایاند .

موتور و عملکرد :
هر دو موتور از نظر ظرفیت موتور بی طرفانه همتا و جور هستند .
پولسار 180 به حجم 6\178 سی سی 17 اسب بخار در 8500 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 2\14 نیوتن متر در 6500 دور در دقیقه را در زمان مسابقه تولید می کند .
موتور 180 برای کشش بهتر در قسمت بالایی تنظیم مجدد شده بود و با دور موتور مجاز است .
آپاچی با به کارگیری روش قطر و کورس موتور RTR160 حجم 4\177 سی سی را دارد که حداکثر قدرت 3\17 اسب بخار در 8500 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 5\15 نیوتن متر در 6500 دور در دقیقه را در زمان مسابقه تولید می کند .
انجین RTR بازده بالاتری دارد ، زیرا سرِ سوپاپ ها در موتور یکسان تولید شده اند . احساس می شود که در مقایسه با پولسار بسیار نیرومندتر است .
قدرت موتور در دورهای پایین نیز وجود دارد و به محض افزایش گاز RTR پرشتاب بلند می شود و شتاب تا رسیدن به بالاترین حد ادامه می یابد .
موتور همچنین دور بالاتر را داراست و بدون وجود محدودکننده تا 12000 دور در دقیقه می چرخد . از طرف دیگر باید یادآور شویم که پولسار نیز دور موتور را ارائه می دهد ولی نه به آن حد از شتاب که گاز اولیه به آن می رسد . وقتی که دور بالا می رود شتاب بهتری ارائه می کند و من می توانستم این بهبود را در قسمت بالایی موتور هر بار که دور موتور به 10000 دور در دقیقه در هر دنده می رسید حس می کنم .
من دوست داشتم این موتور کمی دور بالاتری می داشت . همچنین گشتاور پولسار به آن اندازه که RTR ارائه می دهد نمی رسد .
آپاچی توانست به آسانی گردنه لاواسا را در مقایسه با پولسار با دنده ای بالاتر ، به خوبی طی نماید که بسیار تأثیرگذار بود . همچنین باید گفت که دور موتور پولسار زودتر افت می کند و گیربکس به تعویض دنده مداوم نیاز دارد تا بتواند شتاب لازم را حفظ کند . موتورسیکلت سواران همچنین زوزه اسپورتی آپاچی که از اگزوز به گوش می رسد را دوست دارند .
با نگاهی به عملکرد اعداد و ارقام می توانیم نشان دهیم که چگونه RTR پولسار را جا می گذارد .
RTR180 از وضعیت سکون در 45/4 ثانیه به سرعت 60 کیلومتر در ساعت و در عرض 18\13 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر در ساعت می رسد . PULSAR در این مقایسه کُند عمل کرده و در 08\5 ثانیه به سرعت 60 کیلومتر در ساعت و در 8\15 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر در ساعت می رسد .
نقطه اوج APACHE در ساعت 121 کیلومتر است اما در مقایسه با آن PULSAR فقط 115 کیلومتر در ساعت می باشد .
موتورسیکلت RTR همچنین منعطف است و می تواند به سرعت از 30 تا 70 کیلومتر در ساعت در هر دنده برسد .
اگرچه هر دو موتور از نظر مشخصات همسان به نظر آیند اما از نظر عملکرد تفاوتهای فاحشی نسبت به هم دارند . وزن RTR 180 137 کیلوگرم است این در حالی است که PULSAR 10 کیلوگرم سنگین تر است . این باعــث می شــود که APACHE نســبت قــدرت به وزن TON\PS 126 در برابر TON/PS 6\115 PULSAR داشته باشد .
RTR مصرف سوخت بهتری با کمی تفاوت نسبت به PULSAR دارد .
RTR دارای مصرف هر لیتر 43 کیلومتر در شهر و هر لیتر 51 کیلومتر در اتوبان است در حالی که PULSAR دارای مصرف هر لیتر 8\45 کیلومتر در شهر و هر لیتر 2\55 کیلومتر در اتوبان است .
به نظر من ، تفاوت زیادی وجود ندارد و عقیده من این است که به ارقام بازده از طرف کسانی که عملکرد برای آنها مهم است توجه خاصی نمی شود .

شاسی و کنترل :
این نقطه اصلی است که در آن مردان از پسران جدا می شوند البته از نقطه نظر موتورسیکلت . البته در غیاب یک شاسـی خوب نمی توان از تمام نیرو بهره برداری کرد . دلیل اصلی گرایش به LAVASA همین بود . تعداد زیاد پیچها نه تنها لذت بخش نیست بلکه جنبه های کارکرد با یک مــوتور را نیز نشان می دهد . من تحت تأثیر PULSAR 180 قـرار گرفتم . احساس می شود که موتورسیکلت بسیار خوبی نسبت به نمونه های قــبلی آن است . دارای تعلیق ســخت تر و تایــرهای بزرگتر است که باعث ایجاد ثبات بیشتر می شود که در مــوتورسیکلتهای قــدیمی 180 وجود نداشت . من به خاطر می آورم که 180 کمک فنر نرم تری داشت روی جاده عالی بود اما در پیچ و خم ها خوب عمل نمی کرد .
موتورسیکلت جدید مطمئن تر است اگرچه فرمان کمی سنگین است به نظر می رسد که در پیچها استقرار دارد . البته این یک نوع بهبود است اما همه این وزن اضافه و فاصله زیاد بین محورجلو و محورعقب هنوز آن را دارای بهترین کنترل نمی سازد . از نظر علم طراحی ماشـین آلات ، دسـتگیره های بلند کـمک بزرگی به موتورسیکلت سواری که قصد تفریح و لذت دارد را نمی کنند . موضوع فقط وزن کافی به سمت جلو نیست و این نکته باعث کاهش بازده از قسمت انتهایی جلو می شود .
این همان موردی است که باعث امتیاز آپاچی می شود . موتورسیکلت RTR160 ، کنترل بسیار عالی دارد و اکنون 180 سی سی ، با همان میراث جلوتر می رود ، فرمان سریع است و چگونگی جلو نشستن راکب با میله های فرمان پایین به قسمت انتهایی جلو گیرایی خاصی می بخشد . فاصله بیشتر محور جلو و محور عقب در آپاچی 180 ، تأثیر منفی روی توانایی کنترل بالای آن در پیچها نگذاشته است . این مدل محکــم و به حرکت آن روی جاده کمی سفت است اما در پیچ ها لذت بخش است . موتورسیکلت به جاده می چسبد و خیلی ساده تر و موفق تر در پیچ ها عمل می کند ، چیزی که شاید برای موتور 160 کمی سخت تر می نمود .
نتیجه گیری :
وقتی ما در آن هوای مه آلود به بالای تپه رسیدیم ، چیزی که واضح و روشن بود این بود که آپاچی RTR180 لبخند بزرگتری را بر روی چهرۀ من و آقای Abhay گذاشته بود و مزایای آپاچی بر پولسار در تمام جوانب ، سبک منحصر به فرد آن ، عملکرد و کنترل آن است . به ازاء 985 و 68 روپیه در شهر پونا پولسار 180 ، ارزان تر و مقرون به صرفه تر است .
آنچه که همه چیز را به خوبی برای عموم انجام می دهد مشخصاتی شبیه RTR است . در خیابانهای شهر کاملاً خوب است و هم در بزرگراه ها باثبات ، گرچه دایرۀ پیچ بزرگ در مسیرهای تنگ و باریک می تواند باعث آزردگی شود . این مدل در مسافت های طولانی بسیار راحت تر بوده و مایه مباهات نیز می باشد .
کانون توجه RTR اساساً روی لذت بخش بودن آن است . ممکن است ظاهرش خشن به نظر برسد ، اما عملکرد و کنترل خوبی دارد . به ازاء 72893 روپیه در پونا ، این مدل تقریباً 4000 روپیه از پولسار گرانتر است اما در این قیمت شما موتورسیکلت بهتری را می خرید که هرگز شمار را در مسیرهای مستقیم یا پیچها جا نمی گذارد .این موتورسیکلت همچنین دیسک ترمز بزرگتری در ترمز جلو دارد و دارای دیسک ترمز عقب استاندارد می باشد (چیزی که پولسار فاقد آن است) و لاستیک پهن تر و بزرگتری در چرخ عقب است . در مجموع RTR لبخند بزرگتری را روی لبهای شما می نشاند .

تست جاده ای

موتورسیکلت

BAJAJ PULSAR DTS-I

TVS APACHE RTR 180

نوع

چهارزمانه ، هوا خنک

چهارزمانه ، هوا خنک

حجم

6\178 سی سی

4\177 سی سی

سیستم سوپاپ

SOHC

SOHC

حداکثر قدرت

17 اسب بخار در 8500 دور در دقیقه

3\17 اسب بخار در 8500 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور

2\14 نیوتن متر در 6500 دور در دقیقه

5\15 نیوتن متر در 6500 دور در دقیقه

نسبت قدرت به وزن

6\115 اسب بخار بر تن

126 اسب بخار بر تن

بدنه

تعلیق جلو

دو شاخه تلسکوپی

دو شاخه تلسکوپی

تعلیق عقب

کمک فنرهای گازی

کمک فنرهای گازی

ترمز جلو

دیسک با قطر 240 میلی متر

دیسک با قطر 270 میلی متر

ترمز عقب

کاسه ای با قطر 130 میلی متر

دیسک با قطر 200 میلی متر

تایرها (جلو وعقب)

17×75/2/17×90\100

17×90/90/17×80\110

عملکرد

0 تا 60 کیلومتر در ساعت

08\5 ثانیه

45\4 ثانیه

0 تا 100 کیلومتر در ساعت

8\15 ثانیه

1\13 ثانیه

0 تا 400 متر

7\19 ثانیه

3\18 ثانیه

حداکثر سرعت

115 کیلومتر در ساعت

4\121 کیلومتر در ساعت

ترمز گیری (60 کیلومتر در ساعت تا صفر)

6\20 متر

7\19 متر

زمان شتاب گیری دنده ها (30 تا 70 کیلومتر در ساعت)

دنده 3

3\6 ثانیه

3\5 ثانیه

دنده 4

6\9 ثانیه

8\7 ثانیه

دنده 5

6\14 ثانیه

1\10 ثانیه

مصرف سوخت

اتوبان

هر لیتر 2\55 کیلومتر

هر لیتر 51 کیلومتر

شهر

هر لیتر 8\45 کیلومتر

هر لیتر 43 کیلومتر

کلی

هر لیتر 1\48 کیلومتر

هر لیتر 45 کیلومتر

ابعاد

طول × عرض × ارتفاع (میلی متر)

1165×750×2035

1100×730×2085

مرکز تا مرکز چرخها (میلی متر)

1330

1326

وزن بدون بنزین (کیلوگرم)

147

137

قیمت پونا

68985 روپیه

72893 روپیه

آخرین به روز رسانی در سه شنبه 13 ارديبهشت 1390 ساعت 10:18

منبع سایت جهانرو:[Only registered and activated users can see links]

roma
06-08-1391, 09:46 بعد از ظهر
دادش منبع این نوشته سایت جهانرو همه جوره پالس کوبید اخه حدکثر سرعت 115 کیلومتر خودت خندت نمیگیره
مصرف زیادتر قبول نداری برو همون جهانرو حدعقل بخون

من تعصب خاصی ندارم رو این اشغال ها از تجربیات خودم گفتم الان دارم یه هایپر 160 اپاچی هم میخرم

این که همش بیای بگی گل وبلبل قبول ندارم شاید مال شما خفن در امده شما باید همه رو ببینی

در مورد موتور انجینی که بیشتر از 10 سال داره گاز میخوره از سال 2001 تا حالا یعنی امتحان پس نداده

شما 180 با 180 مقایسه کن چیکار به 220 داری یه متر فلاپ داره روش همش ویز ویز میکنه

من گفتم اپاچی سریع نرم قشنگه مگه نگفتم دیگه چیکار به همه عالم داری دوست عزیز

شما مونتاژ بد جهانرو قبول نداری راکز خردیم فرمون میچرخوندی جیر جیر صدا میداد یدونه بست واسه سیمهاش نزاشته بودن میرفت تو فرمون الانم حتی

همین جوریه اپاچی فرمونش میچرخونی موتور گاز میخوره شما ندیدی حتما ولی هست نمایندگی هیوسانگ از دست داد نمایندگی باجاج از دست داد

سر همین کاراش مونتاژ بدش از سنگین سوارهای اصفهانم میتونی بری بپرسی

ودر اخر از تجربیات شخصی داشتم گفتم شما هم از تجربهای شخصی که داری میگی نه از رو سایت جهانرو

شما برو سایت کویر ببین راجب مگلی چی نوشته ولی واقعیت چیز دیگه ای

موفق باشید

kawasaki
06-08-1391, 10:12 بعد از ظهر
سلام

منم موافق نذراته آقای roma هستم.

خدایی تو تعمیرگاه ۲تا آپاچی دیدم.
مدل ۹۰ رینگ و پیستون خورد کرده بود.
مدل ۹۱ شاتون زده بود.

بی‌ هیچ تعصبی اینو میگم.

kourosh_bandit2
06-08-1391, 10:32 بعد از ظهر
من نمیدونم احتماالا موتور من فرا زمینی:gigglesmile: . مشکلات جالبی اسم میبرید. نمیدونم اقا اپاچی بده نخرید. من چی میگم شما چی میگی. والا تا حالا هرچی اپاچی دیدم تو تعمیرگاه فقط برا مشکل برقی اومده یا برا اچارکشی حالا بقیه را دیگه نمیدونم همون پالس بخرید بهتره :gigglesmile: در ضمن اینکه شما میگی من میگم گل و بلبل برا اینه که از موتور خوب نگه داری میکنم تاحالا هم از این عیوب احمقانه نداشته بله gsx 1000 هم بدن به کسی که فقط بلده سوار بشه و نگه داری نمیکنه خب عیب میکنه حالا چه هندی چه زاپنی مراقبت کنید چیزیش نمیشه من هم اپاچی مدل 88 زیر پام بوده هم 89 هم 90 و هم 91 هیچکدوم از این عیب هارم نداشته.. میگن زیان چپ نمیشه ولی همونم به ادم ناوارد بدی چپش میکنه شایدم شانس شماس هرچی میخرید عیوب مختلف داره. :biggrin:

roma
06-08-1391, 11:03 بعد از ظهر
سیستم سوپاپ

SOHC

SOHC

حداکثر قدرت

17 اسب بخار در 8500 دور در دقیقه

3\17 اسب بخار در 8500 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور

2\14 نیوتن متر در 6500 دور در دقیقه

5\15 نیوتن متر در 6500 دور در دقیقه

سایت جهانرو زد پالس 17 اسب پس چرا سایت دیگه همشون زده 17.2

Engine

Type
4-stroke, DTS-i ([Only registered and activated users can see links]), air cooled, single cylinder

Displacement
178.6 cc

Max. Power

Max. Torque

یعنی سایت رسمی باجاج دروغ نوشته که قدرت موتور 17.2 گشتاورشم 14.22 ولی جهانرو زده 14.2 و 17

Talking about performance Pulsar DTSi 180 is a heavier machine when compared to the previous version and that affects quite a lot to the performance of the vehicle. The heavy tyres at the rear and the decrease of torque by 1 Nm has certainly brought down the performance level. Despite these drawbacks Pulsar 180 is still ranked as one of the top performing bikes; it can touch up to 123 kmph speed, which is quite a feat by the manufacturers.

حدکثر سرعت جهانرو زده 115 کیلومتر پس چرا توی سایتهای دیگه زده 123

منبع [Only registered and activated users can see links]

این سایت برای تبادل تجاروب بین اعضا هست و نه جنگ دعوا و کوبیدن هم

موفق باشید

kourosh_bandit2
07-08-1391, 12:41 قبل از ظهر
شما به من میگی برا تبادل نظر و نه کوبیدن؟. شما درست میگی عزیز همونی که شما گفتی:biggrin:

Mojtaba180
08-08-1391, 12:16 قبل از ظهر
کوروش جان و همه دوستان سلام
آقا کوروش اگزوزت مبارک .موتورت خیلی گولاخ شده همشهری.
من اومدم که با یه سری توضیحات قانع کننده و به دور از هر گونه تعصب به این دعوای اینترنتی خاتمه بدم.ببخشید که تکراریه برا بعضی دوستان.

اولا که بعضی از مردم از این موتورهای هندی انتظار یه موتور ژاپنی رو دارن و بدون هیچ رسیدگی به این موتورها فقط بنزین و گاز دوباره بنزین گاز و یاعلی
باور کنید اون تراکتورهای ژاپنی هم نه مثل موتورهای دیگه ولی در حد خودشون مراقبت میخواستن چه برسه به این هندیهای بدبخت.
اما مسئله ای که اینجا مطرح شده کیفیت حال حاضر دو برند تی وی اس و باجاج هست که باید بگم مدلهای حال حاضر پالس نسبت به پولسارهای 150و180وپالس های موتور سفید و به اصطلاح پره ای کاهش کیفیت فاحشی داشتن البته به مرحمت شرکت مونتاژ کننده ی داخلی که تا میتونسته لوازم این موتور هارو چینی کرده و ما هم داریم در مورد مدل موجود در کشور صحبت میکنیم نه مدل تولیدی کشور هند.تا این جا که مسئله ساده بود و اما مثال:یکی از دوستان بنده یه دونه پالس انجین سفید(همون پره ایه خودمون)داشت.من هم بعد از کلی طرح ویو سواری تصمیم به خرید یه موتور خوب داشتم که اون به من پیشنهاد داد موتورشو بخرم ولی چون شتر سوار بود جای موتور سوار.دید خوبی نسبت به موتورش نداشتم ولی گفت حالا تو یه دور باهاش بزن.من هم با خودش که وزنش هم زیاده راهی شدم
یک رو پر کردم تا دور 10 بدون هیچ لرزشی(فککم باز مونده بود)به همین ترتیب تا 4که یه دفعه دیدم با فاصله خیلی کوتاه از شروع حرکت دارم 120تا تو دنده4 میرم.باور کنید اگه جرات الانمو داشتم باهاش 160تارو میرفتم
سرتونو درد نیارم .با این ذهنیت که پالس220هم مثل این نرمه وتازه 40سی سی بیشتره رفتم ویه 220صفر خریدم که اون موقع آپاچی180یک میلیون نه صد بود و من 220خریدم 2750.
مراحل آببندی رو خیلی حرفه ای طی کردم و روز به روز صدای موتور رو ت خ م ی تر میشد و اعصاب من هم خط خطی به خاطر سواریه افتضاح تر از صداش.و این موتور اصلا به من سوار خوبی نداد و بیشتر از این هم نمیخوام در موردش صحبت کنم و فقط همینو بگم که این جنازه رو کشتمش تو اوتوبان بهشت زهرا 138تا رفت(باز هم تاکید میکنم که آدم خر سواری نیستم و مراحل نگه داری رو درست رعایت کردم مثل آببندی و روغن و آچارکشی و.....)
تا این که آپاچی رو به صورت کارکرده خریدم و همون طور که از پالس مراقبت کردم از آپاچی هم مراقبت کردم و حتی پالس رو یه پروژه ی صداگیری هم رو همه فلاپهاش انجام دادم ولی آپاچی فقط کله گیش صداگیری میخواست و نسبت به پالس سواری به مراتب بهتری داشت و با حجم 180سی سی با همون فشاری که به پالس آوردم 135 تا باهاش رفتم و عکسشم تو این تاپیک موجوده و این برای پالس فاجعه محسوب میشه.
نتیجه ی شخصی من اینه که در حال حاضر در تولید مدلهای مختلف پالس از آشغالترین لوازم استفاده میشه ولی تی وی اس حتی روی پیچهای موتور هم آرم تی وی اس حک شده.
و در پایان جا داره بگم که اگه ما موتورهای ژاپنی با قیمت مناسب در دسترس داشتیم حتی به پالس و آپاچی به عنوان موتور دم دستی فکر هم نمیکردیم چه برسه وقت گرانبهامون رو بابت مطلب نوشتن در این مورد موتورهای آشغال تلف کنیم
یاعلی مدد.

roma
08-08-1391, 01:58 قبل از ظهر
با تشکر از کابر گرامیMojtaba180 ([Only registered and activated users can see links])
شما خیلی راحت اومدین تجربهای رو که با موتورهای مختلف داشتین بیان کردین چه خوب چه بد چه اشکالی داره همه استفاده میکنند اینکه من بیام واست سایت بیارم که 21 اسب قدرت داره و و تو یوتوب به سرعت 160 رسیده و غیر شاید به قول اقا کوروش مال شما خراب بوده رسیدگی نکردی بهش
این که چینی شده منم قبول دارم مال خودم لنت عقب فابریکی که روش بود اصل نبود که خود نمایندگی اینو گفت مال هوندا CGL انداختم روش
ودر اخر از تجربیات خودت گفتی نه از دیدها و شنیدها

موفق باشید

kourosh_bandit2
08-08-1391, 02:33 قبل از ظهر
کوروش جان و همه دوستان سلام
آقا کوروش اگزوزت مبارک .موتورت خیلی گولاخ شده همشهری.
من اومدم که با یه سری توضیحات قانع کننده و به دور از هر گونه تعصب به این دعوای اینترنتی خاتمه بدم.ببخشید که تکراریه برا بعضی دوستان.

اولا که بعضی از مردم از این موتورهای هندی انتظار یه موتور ژاپنی رو دارن و بدون هیچ رسیدگی به این موتورها فقط بنزین و گاز دوباره بنزین گاز و یاعلی
باور کنید اون تراکتورهای ژاپنی هم نه مثل موتورهای دیگه ولی در حد خودشون مراقبت میخواستن چه برسه به این هندیهای بدبخت.
اما مسئله ای که اینجا مطرح شده کیفیت حال حاضر دو برند تی وی اس و باجاج هست که باید بگم مدلهای حال حاضر پالس نسبت به پولسارهای 150و180وپالس های موتور سفید و به اصطلاح پره ای کاهش کیفیت فاحشی داشتن البته به مرحمت شرکت مونتاژ کننده ی داخلی که تا میتونسته لوازم این موتور هارو چینی کرده و ما هم داریم در مورد مدل موجود در کشور صحبت میکنیم نه مدل تولیدی کشور هند.تا این جا که مسئله ساده بود و اما مثال:یکی از دوستان بنده یه دونه پالس انجین سفید(همون پره ایه خودمون)داشت.من هم بعد از کلی طرح ویو سواری تصمیم به خرید یه موتور خوب داشتم که اون به من پیشنهاد داد موتورشو بخرم ولی چون شتر سوار بود جای موتور سوار.دید خوبی نسبت به موتورش نداشتم ولی گفت حالا تو یه دور باهاش بزن.من هم با خودش که وزنش هم زیاده راهی شدم
یک رو پر کردم تا دور 10 بدون هیچ لرزشی(فککم باز مونده بود)به همین ترتیب تا 4که یه دفعه دیدم با فاصله خیلی کوتاه از شروع حرکت دارم 120تا تو دنده4 میرم.باور کنید اگه جرات الانمو داشتم باهاش 160تارو میرفتم
سرتونو درد نیارم .با این ذهنیت که پالس220هم مثل این نرمه وتازه 40سی سی بیشتره رفتم ویه 220صفر خریدم که اون موقع آپاچی180یک میلیون نه صد بود و من 220خریدم 2750.
مراحل آببندی رو خیلی حرفه ای طی کردم و روز به روز صدای موتور رو ت خ م ی تر میشد و اعصاب من هم خط خطی به خاطر سواریه افتضاح تر از صداش.و این موتور اصلا به من سوار خوبی نداد و بیشتر از این هم نمیخوام در موردش صحبت کنم و فقط همینو بگم که این جنازه رو کشتمش تو اوتوبان بهشت زهرا 138تا رفت(باز هم تاکید میکنم که آدم خر سواری نیستم و مراحل نگه داری رو درست رعایت کردم مثل آببندی و روغن و آچارکشی و.....)
تا این که آپاچی رو به صورت کارکرده خریدم و همون طور که از پالس مراقبت کردم از آپاچی هم مراقبت کردم و حتی پالس رو یه پروژه ی صداگیری هم رو همه فلاپهاش انجام دادم ولی آپاچی فقط کله گیش صداگیری میخواست و نسبت به پالس سواری به مراتب بهتری داشت و با حجم 180سی سی با همون فشاری که به پالس آوردم 135 تا باهاش رفتم و عکسشم تو این تاپیک موجوده و این برای پالس فاجعه محسوب میشه.
نتیجه ی شخصی من اینه که در حال حاضر در تولید مدلهای مختلف پالس از آشغالترین لوازم استفاده میشه ولی تی وی اس حتی روی پیچهای موتور هم آرم تی وی اس حک شده.
و در پایان جا داره بگم که اگه ما موتورهای ژاپنی با قیمت مناسب در دسترس داشتیم حتی به پالس و آپاچی به عنوان موتور دم دستی فکر هم نمیکردیم چه برسه وقت گرانبهامون رو بابت مطلب نوشتن در این مورد موتورهای آشغال تلف کنیم
یاعلی مدد.

سلام مجتبی جان. خیلی ممنون عزییزم.موتور خودته قابلتم نداره خدا شاهده. نکته اول اینکه والا منم سال 89 اولین 220 که اومد از تهران توی اصفهان رو خریداری کردم دقیق میشه تاریخ 3/2/89 که فقط و فقط رنگ قرمزش بود اون موقع که مونتاز خود هند هم بود(پس از دیده و شنیده کسی حرف نمیزنم من repsol 1000 راهم بگن 300 تا میره تا خودم تست نکنم قبول نمیکنم چون عادت ندارم حرف بدون مدرک بزنم) به قیمت 2760 خریداری کردم .اوایل خیلی موتور توپی بود حدود 1400 کیلومتر روندیمش که دیگه توسط دوست برادرم خورد زمین و ماهم فلاپ جلو را باز کردیم که ببریم تعمییر (که الان هم موجوده تو خونه) و شانس بد ما همون شب هم دزدیدن. طی همین مدت دوست منم اپاچی 160 خریده بود به رنگ زرد از اون سری 160 بود که ترمز عقب دسیک بود و fi داشت. وقتی از پشت پالس نشستم پشت اپاچی واقعا نرمی و روونی محسوسی حس میشد. بعد که نشستم پشت 220 خشکی حس میکردم با این وجود که اپاچی کار کردش هم کمتر بود اچار کشی هم نرفته بود ولی 220 طبق دفترچش اچار کشیش هم رفته بود.برادرم خیلی رو 220 حساس بود باورش نمیشد وقتی نشست پشت اپاچی اون هم کاملا متوجه شد که چقدر تفاوت دارن تو نرمی. و به حدی هار بود اون اپاچی که خود من رو حال پالس 2 بار کلاچ ول کردم نزدیک بود از پشت برگردم. دیگه مدل های بعدی چه پالس چه اپاچی را هم سال به سال و مال ادمای مختلف را هم تست کردم ولی واقعا نرمی و شتاب و کیفیتی که توی اپاچی دیدم توی پالس اصلا ندیدم. پالس واقعا انجینش صداش زیاده. فقط و فقط من تنها برتری پالس را داشتن رادیات روغنش میدونم نه چیز دیگه و بدترین عیب اپاچی را هم لیز بودن لاستیک هاش میدونم. بقیه موارد بر میگرده به مونتاز و نحوه نگهداری و دیگه توان انجینو و اینا که کاری ندارم. من حرف بیخود میزنم؟ چشم قبول. جناب flower خودشون تمامی موتور های بازارو تست کردن ایشون خودشون روزی که داشتیم اگزوز میبستیم از موتور من سواری گرفتن و ایشون خودشون اعلام کردن اپاچی واقعا نرم و روون. ایشون هم mh7 دارن هم گالکسی هم تی وی اس tormax . ولی کلا من کاری به این صحبت ها ندارم بحث من نحوه نگه داری صحیح از موتور هستش. مثلا خیلی ها اصلا توجه نمیکنن این موتور فیلتر روغن کاغذی داره و باید هر 3 روغن فیلتر هم تعویض بشه ولی خب یا اطلاع ندارن یا توجه نیمیکنن. همین موفق باشید دوستان.:biggrin:

apache
08-08-1391, 03:58 قبل از ظهر
سلام دوستان عزیز :
قصد ندارم به بحث آپاچی و پالس دامن بزنم اما تجربه بهم ثابت کرده که آپاچی حرف نداره و اگر بهش رسیدگی بشه چیزی از موتورای ژاپنی کم نداره البته در رده خودش البته تا این حرفو میزنی بعضی دوستان بحث سرعت رو پیش میکشند که منظورم کلی بود یعنی طراحی زیبایی نرمی راحتی و............ در آخرم سرعت..
منم با دوستمون موافقم به نظر منم تنها خوبی پالس به آپاچی داشتن رادیات روغه.
این حرفارو از خودم در نمیارم و داشتن آپاچی خودم و دوستم که مال من 29000 تا کرده و همچنان سرحال با تاپ اسپید 137 کیلومتر و دوستم با کارکرد 33000 کیلومتر همچنان سرحال البته من کسیم که به موتورم خیلی میرسم. سفرهای متعدد داخل کشور و استفاده از سرعتهای بالا و طولانی در جاده های داخلی و این سفر آخرم به ارمنستان و گرجستان ثابت کننده همه حرفهای منه.

roma
08-08-1391, 05:46 قبل از ظهر
با اپاچی انگار رو ابرهای اسمونی با پالس معنی شکنجرو میفهمی
فردا اگه خدا بخواد اپاچی 160 میرم بگیرم

kourosh_bandit2
08-08-1391, 03:54 بعد از ظهر

افرین دقیقاااااااااااااا:gigglesmile:: gigglesmile:

Mojtaba180
08-08-1391, 08:21 بعد از ظهر
با تشکر از کابر گرامیMojtaba180 ([Only registered and activated users can see links])
شما خیلی راحت اومدین تجربهای رو که با موتورهای مختلف داشتین بیان کردین چه خوب چه بد چه اشکالی داره همه استفاده میکنند اینکه من بیام واست سایت بیارم که 21 اسب قدرت داره و و تو یوتوب به سرعت 160 رسیده و غیر شاید به قول اقا کوروش مال شما خراب بوده رسیدگی نکردی بهش
این که چینی شده منم قبول دارم مال خودم لنت عقب فابریکی که روش بود اصل نبود که خود نمایندگی اینو گفت مال هوندا CGL انداختم روش

موفق باشید
دوست عزیز ممنونم که به دور از هر گونه تعصب به من پاسخ دادی.
ولی نکته ای که من غیر مستقیم بهش اشاره کردم این بود که با توجه به این که من موتور رو صفر خریدم ودرست هم بهش رسیدگی کردم این سواریه افتضاح رو به من داد.
در حالی که آپاچی رو دست2خریدم و فقط سعی کردم که یه موتور سالم بخرم و اصلا نمیدونستم که چطور آببندی شده!
موتوری که به کلیپش اشاره کردین شاید تقویت شده یا بهسازی شده بوده و هزار احتمال دیگه......در حالی که مقایسه موتورهای من بدون کوچکترین تغییر در موتور بوده و فقط تنها کاری که کردم رسیدگی دقیق و فنی به موتور بود بطوری که پیش پا افتاده ترین کاری که میکردم تعویض به موقع روغن موتور و رسیدگی های عمومی موتور بود که همه رو خودم انجام میدادم.
ولی با همه ی این حرفها هنوز تو کف قیمت لنت عقبشم12000تومان تازه جنس کپی بود و اصلیش هم 22000
خلاصه رسیدگی زیاد میخواست و هزینه ی نگه داریش هم بالا بود ضمنا مسئله مصرف سوختش هم برا من غم انگیز بود که خدا رو شکر با آچاچی اصلا این مشکل رو نداشتم.
یاعلی مدد

- - - Updated - - -

موفق باشید
دوست عزیز ممنونم که به دور از هر گونه تعصب به من پاسخ دادی.
ولی نکته ای که من غیر مستقیم بهش اشاره کردم این بود که با توجه به این که من موتور رو صفر خریدم ودرست هم بهش رسیدگی کردم این سواریه افتضاح رو به من داد.
در حالی که آپاچی رو دست2خریدم و فقط سعی کردم که یه موتور سالم بخرم و اصلا نمیدونستم که چطور آببندی شده!
موتوری که به کلیپش اشاره کردین شاید تقویت شده یا بهسازی شده بوده و هزار احتمال دیگه......در حالی که مقایسه موتورهای من بدون کوچکترین تغییر در موتور بوده و فقط تنها کاری که کردم رسیدگی دقیق و فنی به موتور بود بطوری که پیش پا افتاده ترین کاری که میکردم تعویض به موقع روغن موتور و رسیدگی های عمومی موتور بود که همه رو خودم انجام میدادم.
ولی با همه ی این حرفها هنوز تو کف قیمت لنت عقبشم12000تومان تازه جنس کپی بود و اصلیش هم 22000
خلاصه رسیدگی زیاد میخواست و هزینه ی نگه داریش هم بالا بود ضمنا مسئله مصرف سوختش هم برا من غم انگیز بود که خدا رو شکر با آچاچی اصلا این مشکل رو نداشتم.
یاعلی مدد

roma
08-08-1391, 10:41 بعد از ظهر
دوست عزیز نکته دقیقا همین جاست من صفر 180 خریدم 2550 فقط 1200 کیلومتر کار کرد فروختم از گل کمتر بهش نگفتم روغن 10 هزاری میختم تو

هولقومش بنزین سوپر توباکش باتر ی اتمی 60 تومنی 500 کیلومتر اول حتی فیلتر هواشم عوض کردم دیگه باید چه جوری بهش رسیدگی میکردم توقعه

زیادی بعد هزار کیلومتر اول موتور 3 تومنی بیشتر از 110 تا بره هی گاز موتور خود به خود کم زیاد میشود.اوتومات استارتم خراب شده نزدیک بود نزدیک بود

بکشتم 35 تومن پول اونو دادم موتور خود به خود استارت میخورد حتی سویچ هم بسته بود فکرشو بکن موتورو رو جک زدی سویچ بستی پیاد میشی از

رو موتور بری یدفعه موتورت استارت بخوره شاخ درمیاره میگفتم خدایا توبه از شانس من بعد صدای سوت ترمزهاش اضافه شد اخرشم 110 از صدای ویز ویز فلاپ جلوشم بگذریم از نرمی

قیافش لذت میبرم ولی زیاد دل خوشی ازش نداشتم راستی از دند 2 به 3 هم به سختی میرفت همیشه صدا دنده میامد از هر چی 180 منو بیزار کرد بود اینگار این

موتور خدا برام نازل کرده بود تا عذاب گناهام باشه . دقیقا مثل هم 220 تای شما

ولی وجدانند مصرف سوخت پالس 180 نه 220 کمتر از اپاچی اینو حتی جهانرو به طور جوک گونه ای نوشته

rtr مصرف سوخت بهتری با کمی تفاوت نسبت به pulsar دارد . rtr دارای مصرف هر لیتر 43 کیلومتر در شهر و هر لیتر 51 کیلومتر در اتوبان است در حالی که pulsar دارای مصرف هر لیتر 8\45 کیلومتر در شهر و هر لیتر 2\55 کیلومتر در اتوبان است .

منظور مهندس نمیدونم چه تو گرده لواسان (به شوخی) از بهتر بیشتر دیگه

Garbaz
08-08-1391, 10:54 بعد از ظهر
داداش به نظرم بی انصافی کردی هاااااا

mohammad-h
13-08-1391, 05:34 قبل از ظهر
دوستان سنسور کلاجه موتورم مشکل داشت و وقتی موتور توی دنده بود وکلاج رو میگرفتم استارت نمیخورد.رفتم سنسور رو عوض کنم.گمرک پیشه یکی ازبچه ها که بودم (موتورسازبود)گفت که استوپ ترمز جلو هندا بنداز بهش میخوره مشکلی نداره. رفتم خریدم و خودم عوض کردم ولی درست نشد. به نظرشما اساتید مشکل از چیه؟

amo hosein
13-08-1391, 06:05 قبل از ظهر
دوستان سنسور کلاجه موتورم مشکل داشت و وقتی موتور توی دنده بود وکلاج رو میگرفتم استارت نمیخورد.رفتم سنسور رو عوض کنم.گمرک پیشه یکی ازبچه ها که بودم (موتورسازبود)گفت که استوپ ترمز جلو هندا بنداز بهش میخوره مشکلی نداره. رفتم خریدم و خودم عوض کردم ولی درست نشد. به نظرشما اساتید مشکل از چیه؟
چه ربطی به استپ ترمز داره؟
ببین عزیز دو تا فیش از قلوه سمت کلاج امده بیرون.یا سیمش در امده یا سیم قطع شده.نگران نباش هیچی نیست.اون 2تا سیمی که به 2تا سوکت قلوه کلاج هستو خوب سفت کن.نشد ببر پیش یه بلد عوضش کنه.هزینشم اگه قطع شده باشه کمتر از 5تومنه.
موفق باشید.

kourosh_bandit2
13-08-1391, 11:33 بعد از ظهر
سلام دوستان. دیروز موتورمو ریختم پایینن یک حاال اساسی بهش دادم اچار کشی و روون کاری و اینا. خلاصه کاراشو کردم ی دور باهاش زدم خیلی توپ شده بود. اگه دیدین تو دور 7 و 8 عقربه کیلومتر میلرزه حتما پیچ ها دسته موتور سفت کنید کلگی جلورم باز کنید همه درز هاشو تیوپ بندازید عالی میشه دیگم هیچ صدایی نمیده. فقط یک چیزی لنت جلومو عوض کردم دیدم خوب نمیگیره هوا گیری کردم بهتر شد ولی نیگا کردم دیدم روغن ترمز سطحش پایین یعنی روغن ترمز میخواد. حالا روغن ترمز اپاچی قرمز رنگه. رو جعبه روغنش هم نوسته dot3 یا dot4 ولی هیچکدوم اصا این رنگ نیست چون روغن ترمز ها یا ابی یا زرد. حالا میخواستم ببنیم کسی میدونه فابریک خودشو از کجا بگیرم؟ چون خودم dot4 المانی دارم از قبل برا پیشرو پارسم خریده بودم ولی نمیدونم تو این بریزم یا نه میترسم بریزم مشکلی برا دستگاه ترمز پیش بیاد. دوستتان کسی چیزی میدونه یک راهنمایی بکنه.

roma
15-08-1391, 04:49 قبل از ظهر
سلام دوستان. دیروز موتورمو ریختم پایینن یک حاال اساسی بهش دادم اچار کشی و روون کاری و اینا. خلاصه کاراشو کردم ی دور باهاش زدم خیلی توپ شده بود. اگه دیدین تو دور 7 و 8 عقربه کیلومتر میلرزه حتما پیچ ها دسته موتور سفت کنید کلگی جلورم باز کنید همه درز هاشو تیوپ بندازید عالی میشه دیگم هیچ صدایی نمیده. فقط یک چیزی لنت جلومو عوض کردم دیدم خوب نمیگیره هوا گیری کردم بهتر شد ولی نیگا کردم دیدم روغن ترمز سطحش پایین یعنی روغن ترمز میخواد. حالا روغن ترمز اپاچی قرمز رنگه. رو جعبه روغنش هم نوسته dot3 یا dot4 ولی هیچکدوم اصا این رنگ نیست چون روغن ترمز ها یا ابی یا زرد. حالا میخواستم ببنیم کسی میدونه فابریک خودشو از کجا بگیرم؟ چون خودم dot4 المانی دارم از قبل برا پیشرو پارسم خریده بودم ولی نمیدونم تو این بریزم یا نه میترسم بریزم مشکلی برا دستگاه ترمز پیش بیاد. دوستتان کسی چیزی میدونه یک راهنمایی بکنه.
کل روغن ترمز قبلی خالی کن روغن جدید بریز ولی چند تا روغن با هم قاطی نکن مشکلی پیش نمیاد

apache
15-08-1391, 07:33 قبل از ظهر
دوست عزیز روغن قرمز پیدا نمیشه دنبال فابریکشم نگرد کاری که باید بکنی اینه که روغن ترمزتو کامل باید خالی کنی و به جای اون dot 4 داخلی بریزی مثل فومن شیمی زرد روغنهای آبی و زرد ایران dot4 هستند ولی نمیشه روی اون قرمزها ریخت باید روغن قرمز رو تخلیه و جاش زرد فومن شیمی بریزی . من خودمم همین کارو کردم

kourosh_bandit2
15-08-1391, 04:30 بعد از ظهر
دوست عزیز روغن قرمز پیدا نمیشه دنبال فابریکشم نگرد کاری که باید بکنی اینه که روغن ترمزتو کامل باید خالی کنی و به جای اون dot 4 داخلی بریزی مثل فومن شیمی زرد روغنهای آبی و زرد ایران dot4 هستند ولی نمیشه روی اون قرمزها ریخت باید روغن قرمز رو تخلیه و جاش زرد فومن شیمی بریزی . من خودمم همین کارو کردم

من adinol المانی دارم سال 89 به قیمت 14 هزار خریدمش زرد هم هستش dot4 . بله من خیلی پرسیدم جایی نیست قرمز باید همین کارو انجام بدم فقط خواستم بگردم مطمئن بشم اگه هست بریزم که نیست متاسفانه:hanghead::28:

roma
15-08-1391, 06:31 بعد از ظهر
امروز صبح رفتم واچاچی 160 گرفتم از یه کارمند که توی وزارت بازرگانی بود موتور مثل ماه بود بدون خط خش اک اک رنگشم مشگی با خطوط نارنجی زیبا و

خاص دتدهاش برعکس 180 قبلیم مثل کره جاه میخوره بدون سر صدا خیلی راحت کل موتور 320 کیلومتر کار کرده و واقعا خشگه امید وارم همین جوری بمونه
دوست دارم rtr

شایسته فر
15-08-1391, 06:37 بعد از ظهر
چند؟
مبارکه
یه عکسی چیزی بذار از پسرت

roma
15-08-1391, 09:23 بعد از ظهر
اینم عکس منقرض شده این بچه خوشگل چاکر داش شاسته فر هستیم

kourosh_bandit2
16-08-1391, 12:44 قبل از ظهر
بههههههه بهههههههههههههههههههههههه ه رفیق خودمم دوباره اومد به جمع اپاچی سوارا پیوست. به خدا اگه اصفهان بودی خودم موتورتو میاوردم میریختم پایین نور برا زیرش میزدیم توپش میکردیم میرفتیم کف شهر به دور دور و عشق و حال.

roma
16-08-1391, 01:01 قبل از ظهر
مخلصیم اقا کورش عزیز بچه رو ببین حال کن

kourosh_bandit2
16-08-1391, 01:34 قبل از ظهر
خیلی خوشگله ایشالا خیرشو ببینی داداشش

roma
16-08-1391, 01:43 قبل از ظهر
ببخشید که زیاد شد دوستان

اینم هوندام مدل 82 سری وسط (نه اول نه اخر) تک شمع پره ای چراغ مستطلی بدون محدود کنند سرعت میترکونه پالس اپاچی هیو نینجا cbr

نوکرم اقا کوروش امشب پالس نیاد به خوابم خوبه
این صدای اگزوز بزار یکم حال کنیم کوروش داد

شایسته فر
16-08-1391, 02:24 قبل از ظهر
داداش مبارکه
طرف خداییش خیلی خوش سلیقه بوده
گفتی چجوری پیداش کردی؟
قیمتم پ خ کن برام

shahriar
16-08-1391, 04:18 بعد از ظهر
آپاچی1600000000000000000000000000000000000000 0000000000.
بزار توو اتاق بیرون نیار.
از طرف من موتوراو ببوس.
roma

kourosh_bandit2
16-08-1391, 08:53 بعد از ظهر
داداش مبارکه
طرف خداییش خیلی خوش سلیقه بوده
گفتی چجوری پیداش کردی؟
قیمتم پ خ کن برام
قیمت تموم موتو رهای انجمن هم داریا:28:

- - - Updated - - -

1600 خیلی خوبههه. از این چجیزا پیدا کردی بازم ی خبر بده داداش.:icon_pf _99_:

- - - Updated - - -

صدا اگزوزم رو چشمم فعلا ترمز عقبم خراب شده حسابی حالم گرفتس:sad:

flower
17-08-1391, 02:33 قبل از ظهر
ترمز هوا گیری می خواد به خصوص ترمز عقب کاری نداره 10 دقیقه کار داره قلق داره.

کامران.
18-08-1391, 04:18 قبل از ظهر
سلام... من قبلا یه بار این سوالو پرسیدم اما کسی جواب نداد یه بارم میپرسم به امید جواب...

- - - Updated - - -

سوالم اینه که چه موتورایی مجوز حرکت تو ایران دارن یعنی چند سی سی دیگه آخرشه یعنی از کجا میشه فهمید چه موتورایی مجوز دارن چه موتورایی ندارن؟؟؟؟

- - - Updated - - -

یه سوال دیگه من چند روز پیش زنگ زدم نمایندگیهای جهانرو تهران قیمت آپاکی مدل ۹۱ چهار میلیون تا چهار ونیم بود اما اینجایی که من هستم یعنی قزوین یه آپاچی بود مدل ۹۰ صفر قیمت میگفت دو و نیم چرا قیمت ۹۱ با ۹۰ اینقدر فاصله هست ؟؟؟؟

- - - Updated - - -

حالا من طبق تحقیقی که کردم آپاچی180 رو قبول کردم خیلی خوبه اما آیا موتور دیگه ای هست که با قیمت چهار تومن بشه خرید (البته صفر) مثل سوزوکی یا هوندا که عمری باشه و مجوزحرکت هم داشته باشه؟؟؟؟؟؟ اینو پرسیدم چون وقتی گفتم آپاچی 180 چهار و خرده ای هست یکی از بچه ها گفت نمیارزه واسش اینقدر پول بدی درسته؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

به این چندتا سوال من جواب بدین یه دنیا ممنون میشم...

یاسر
18-08-1391, 06:20 قبل از ظهر
موتورها تا حجم 250 سی سی و البته چهار زمانه اجازه تردد دارن وکلا موتورهایی که پلاک ملی دارندمجاز هستند
.....................
موتور آپاچی 180صفرش همون 4 تا4.5 هست و با دو نیم دست دوم مدل 89 شاید گیرت بیاد صفرش حتی مدل 90 با این قیمت گیر نمیاد طرف یا اشتباه گفته یا صد در صد دیوونست
..................................
موتور مجاز سوزوکی و هندا این چیزا با قیمت حدود 4 تومن اگه بود کسی آپاچی نمیخرید پس نیست تو این رنج قیمت موتورای خوب عبارتند از:
آپاچی ، پالس، ویو هندا (دست دو تمیز) ، گالگسی مودناس، rkv، پیشرو پارس 250
اینا موتورایی بودن که نو یا در حد نوشون قیمتی حدود 4 تومن دارن حالا اگه دوستان چیز دیگه ای سراغ دارن اضافه کنند

apache
18-08-1391, 07:02 قبل از ظهر
مگه مشکل ترمزت چیه دوست عزیز؟

kourosh_bandit2
18-08-1391, 10:16 بعد از ظهر
حل شد هواگیری انجام شد توی سیستم و کاملا بر طرف شد مشکل. جای بحث موتور ها یمجاز هم تو تاپیک اپاچی و دیگر موتور ها نیست. با 4 تومن چیز دیگه هم نمیشه خرید.

kourosh_bandit2
19-08-1391, 05:29 قبل از ظهر
امروز بعد از ظهر تصادف کردم. البته یک حیوون که فقط شکل انسان بود باعثش شد ولی از نظر شعور و درک و فهم در حد یک گوساله بود که پدرش هم سگ بوده بی شرف الاغ. سمت راست خیابان با-60 50 تا میرفتم جلوم خلوت بود. اما لاین بغلم یک ماشین یهو زد رو ترمز یک ریو الاغ بغل من با همون سرعتی که میرفت به جا اینکه ترمز کنه داد سمت راستش که ردش کنه زد محکم به من منو منحرف کرد زفتم توی یک سوزوکی ویتارا که پارک بود گوشه خیابان. فقط و فقط ساید گارد ها موتور باعث شد خود و موتور نابود نشم چون موتور از سمت راست خوابید رو زمین و رفتم زیره ویتارا انگشتم بین فلاپ ویتارا و دسته موتور گیر کرد خیلی درد میکنه همین. گلگیر جلو سمت چپ که رفت تو فلاپ ویتارا سمت کمک دوتا تیکش شکست که برداشتم و ساید سمت راستم ساییده شده کمک سمت چپمم در حد یک انگشت فقط کمی خراش پیدا کرد. خداروشکر تمام ضربه را گارد هام تحمل کرد. اگه گارد نبود تمام موتور میکشید رو زمین خودمم داغون میشدم چون سمت چپ گاردش خورد و گیر کرد به فلاپ ویتارا وگرنه با موتور میرفتم کامل زیر ماشینه. گارد نجاتم داد. راننده حیوون بیشرف هم در رفت بی ناموس نکرد نگه داره ببینه زندم یا مرده عین حیوون رفت.

flower
19-08-1391, 09:12 بعد از ظهر
خوب بخیر گذشت خودت خوبی از کلاه هم استفاده نمی کنی چندبار خودم نصیحتت کردم ...این دوره زمونه مردم گرفتاری زیاد دارن اصلا حواسشون به رانندگی نیست خیلی مراقب باشید در ضمن بیمه هم خیلی واجبه ولی چه فایده گواهینامه نداشته باشی فایده نداره.:jelf:

vahid7624
19-08-1391, 09:27 بعد از ظهر
خداروشکر که به خیر گذشته:thanks:
از این بی شعور های انسان نما[Only registered and activated users can see links] یبارم به پست من خورد که اگه گارد موتور نبود موتور منم به فنا رفته بودکه اونموقع فقط گاردساییده شد.اونم نکرد واسته ببینه چی شد.:khak:
خلاصه نتیجه ای که میشه گرفت اینه که هرچقدرهم که بخوای خوب رانندگی کنی همیشه یه الاغ پیدا میشه که بزنه بهت .بهتر اینه که از کلاه استفاده بشه و گاردهای موتور رو باز نکنین.
بازم خدارو شکر آقاکوروش به خیر گذشته.

apache
20-08-1391, 02:59 قبل از ظهر
آقا خدارو شکر که سالمی از این گوسفندا زیادن ولی اگه آقای فلاور راست میگنو از کلاه استفاده نمیکنی خیلی اشتباه میکنی. اتفاق درست موقعی میفته که اصلا فکرشم نمیکنی

amo hosein
20-08-1391, 03:09 قبل از ظهر
امروز بعد از ظهر تصادف کردم. البته یک حیوون که فقط شکل انسان بود باعثش شد ولی از نظر شعور و درک و فهم در حد یک گوساله بود که پدرش هم سگ بوده بی شرف الاغ. سمت راست خیابان با-60 50 تا میرفتم جلوم خلوت بود. اما لاین بغلم یک ماشین یهو زد رو ترمز یک ریو الاغ بغل من با همون سرعتی که میرفت به جا اینکه ترمز کنه داد سمت راستش که ردش کنه زد محکم به من منو منحرف کرد زفتم توی یک سوزوکی ویتارا که پارک بود گوشه خیابان. فقط و فقط ساید گارد ها موتور باعث شد خود و موتور نابود نشم چون موتور از سمت راست خوابید رو زمین و رفتم زیره ویتارا انگشتم بین فلاپ ویتارا و دسته موتور گیر کرد خیلی درد میکنه همین. گلگیر جلو سمت چپ که رفت تو فلاپ ویتارا سمت کمک دوتا تیکش شکست که برداشتم و ساید سمت راستم ساییده شده کمک سمت چپمم در حد یک انگشت فقط کمی خراش پیدا کرد. خداروشکر تمام ضربه را گارد هام تحمل کرد. اگه گارد نبود تمام موتور میکشید رو زمین خودمم داغون میشدم چون سمت چپ گاردش خورد و گیر کرد به فلاپ ویتارا وگرنه با موتور میرفتم کامل زیر ماشینه. گارد نجاتم داد. راننده حیوون بیشرف هم در رفت بی ناموس نکرد نگه داره ببینه زندم یا مرده عین حیوون رفت.
داداش کاشکی پیداش میکردی تمام شیشه هاشو خورد میکردی.الان بهتری ؟

kourosh_bandit2
20-08-1391, 05:14 قبل از ظهر
داداش کاشکی پیداش میکردی تمام شیشه هاشو خورد میکردی.الان بهتری ؟

سلام قربون همه دوستان که نگران هستن خداروشکر به خیر گذشت. سلام داداش حسین. دیگه نشد اول از همه نگران انگشتم بود چون انقدر بد ضربه خورده بود اصلا حسش نمیکردم بعدم نگران موتور و مهمتر اگزوز بودم که گفتم وایی داغون شده حتما از ریختو قیافه افتاده ولی خداروشکررر هیچیششش نشده بود. اونم نامرد در رفت دیگه نمیشد برم دنبالش چون باید وایمیسادم ببینم ویتارا چیزیش شده یا نه دیگه اونم رفت خداروشکر چیزیش نشده بود. ولی همیشه گارد هارو بذارید باشه خیلی مفید هستن. کلاه هم میرم دنبالش ولی خب ی کلاه خوب استاندارد خیلی قیمتش بالاس فعلا بی پولی اجازه نمیده وگرنه رفتم دنبالش اما زیر 200 تومن چیزی پیدا نکردم ایشالا میخرم حتما.

roma
21-08-1391, 03:55 قبل از ظهر
داش کروش مواظب باش اول ایمنی بد کار

hesamzx
22-08-1391, 06:42 قبل از ظهر
:297::297:سلام.به نظر شما اپاچی مدل 91 و1000 تا کارکرد وزنونو دزدگیر 3900 میارزه.موتور خیلی تمیزه در حدی که هنوز مشمای هندلش روشه

شایسته فر
22-08-1391, 06:48 قبل از ظهر
:297::297:سلام.به نظر شما اپاچی مدل 91 و1000 تا کارکرد وزنونو دزدگیر 3900 میارزه.موتور خیلی تمیزه در حدی که هنوز مشمای هندلش روشه
داداشی چه رنگی؟
رنگ سفید یکم گرونتر معامله میشه
ضمنا به نظرم جا داره تخفیف بگیری البته اگه تمیز باشه و مشکلی نداشته باشه
موتورو از گمرک تحویل بگیری ؛ بری تا مغازه بعدی بعد ببری پس بدی حداقل 600-700 از قیمتش میزنن
اونم که 3.900 قیمت داده قطعا تو گمرک بالای 3.500-3.600 نمی خرن ازش

ashkan_q
27-08-1391, 08:40 بعد از ظهر
سلام
قیمتش الان چنده؟

کامران.
28-08-1391, 08:48 بعد از ظهر
سلام من زنگ زدم نمایندگیها تهران اونایی که داشتن قیمت ۴۵۰۰ بود حدودا اونایی هم که نداشتن گفتن دیگه جهانروز آپاچی نمیزنه بعد یکی دوتا هم گفتن آپاچی abs دو ماه دیگه میاد یا سال دیگه ....................... بنظر بزرگان و اساتید این راه آیا این حرفایی که زدن درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kawasaki
29-08-1391, 02:07 بعد از ظهر
سلام

دوستان ما هم اومدیم جزو آپاچی سوار ها.

یه آپاچی ۱۸۰ مشکی‌ گرفتم مدل ۹۰. ۱۵۰۰۰ کار کرده. تصادف و خط و خاش هم نداره.موتور پلمپ.

kourosh_bandit2
29-08-1391, 10:14 بعد از ظهر
سلام

یه آپاچی ۱۸۰ مشکی‌ گرفتم مدل ۹۰. ۱۵۰۰۰ کار کرده. تصادف و خط و خاش هم نداره.موتور پلمپ.
مبارک باشه. خوش اومدی. ایشالا به خیرو خوشی استفاده کنی

- - - Updated - - -

عکس یادت نره:riz481:

ashkan_q
29-08-1391, 11:28 بعد از ظهر
سلام

مبارک باشه
چند خریدی ؟

kawasaki
30-08-1391, 03:15 بعد از ظهر
سلام

ممنون از همه دوستان.
قابل هیچ کدوم از دوستان رو نداره.

عکس هم چشم تو اولین فرصت میزارم.

راستی‌ آیینه آپاچی چنده؟

RED-LINE
30-08-1391, 07:38 بعد از ظهر
جفتي ٣٠تومن

vahid7624
02-09-1391, 06:00 بعد از ظهر
سلام

مبارکت باشه داداش:flower4:

kawasaki
04-09-1391, 05:16 بعد از ظهر
سلام
ممنون دوست عزیز.قابل دار نیست. :flower4:

دوستان ساعت آپاچی چطوری تنظیم می‌شه؟؟؟

masterfire777
04-09-1391, 07:48 بعد از ظهر
سلام اقا kourosh_bandit2 ([Only registered and activated users can see links]) ... داداش شما قرار بود صدای اگزوز موتورت بزاری ..پس چی شد ؟!!

kourosh_bandit2
04-09-1391, 10:45 بعد از ظهر
سلام اقا kourosh_bandit2 ([Only registered and activated users can see links]) ... داداش شما قرار بود صدای اگزوز موتورت بزاری ..پس چی شد ؟!!

سلام. والا اصفهان بارون خفمون کرده هی میاد یهو قطع میشه دوباره شروع میشه. هوا با خودشم نمیدونه چند چنده. فرصت نکردم صدا ظبط کنم تو خونه هم نمیشه بقیه اذیت میشن در اولین فرصت رو چشمم حتما میذارم.:icon_pf _37_::29dz8zk:

- - - Updated - - -

سلام
ممنون دوست عزیز.قابل دار نیست. :flower4:

دوستان ساعت آپاچی چطوری تنظیم می‌شه؟؟؟
اول دوتا دکمه روی کیلومت ررا باهم چند ثانیه نگه دارید بعدش شروع میکنه چشمک زدن با یکی از دکمه ها نمیدونم بالایی یا پایینیی اعداد تغییر میکنن یا اون یکی هم مدش که ساعت تنظیم بشه یادقیقه. چند بار امتحان کنید یاد میگیرید

- - - Updated - - -

تو اون پست که گفتم عکس یادت نره نمیدونم اون شکلکه کی گذاشتم اقا بی احترامی نشده باشه اقای kawasaki قصد بی احترامی نداشتماااا نمیدونم اون شکلک برا چی پایین پستمه.:i'm sorry::grouphug::27:

kawasaki
05-09-1391, 03:56 بعد از ظهر
سلام

دستت درد نکنه آقا کورش باید ساعتش رو تنظیم کنم. دمت گرم

نه داداش این حرفا چیه. من چاکرتم :clap:

کامران.
07-09-1391, 08:43 قبل از ظهر
سلام من یه سوالی پرسیدم هیچکس جواب نداد همه وقتشونو گذاشتن واسه حرفای الکی پلکی تو این تاپیک از ده تا حرف یکیش درست درمونه یه نفر یه تصادفی کرده بیست نفر حرف تکراری زدن من دو سه صفحه قبل چندتا سوال پرسیدم هیچکس جواب نداد صفحه قبل سوال پرسیدم هیچکس انگار نه انگار دم همتون گرم.................... ایکاش یه کمم در مورد موتور آپاچی صحبت کنین.................. چرا جهانرو دیگه آپاچی نمیزنه پس ای بی اس چی شد وچندتا و چندتا سوال دیگه که قبلا پرسیدم که انگار نه انگار .......................... حالا هی حرف تکراری بزنین.

F.Shahgol
07-09-1391, 09:02 قبل از ظهر
abs را تو سایت زده تا چند ماه دیگه میاد انگار

- - - Updated - - -

kourosh_bandit2
07-09-1391, 08:41 بعد از ظهر
سلام من یه سوالی پرسیدم هیچکس جواب نداد همه وقتشونو گذاشتن واسه حرفای الکی پلکی تو این تاپیک از ده تا حرف یکیش درست درمونه یه نفر یه تصادفی کرده بیست نفر حرف تکراری زدن من دو سه صفحه قبل چندتا سوال پرسیدم هیچکس جواب نداد صفحه قبل سوال پرسیدم هیچکس انگار نه انگار دم همتون گرم.................... ایکاش یه کمم در مورد موتور آپاچی صحبت کنین.................. چرا جهانرو دیگه آپاچی نمیزنه پس ای بی اس چی شد وچندتا و چندتا سوال دیگه که قبلا پرسیدم که انگار نه انگار .......................... حالا هی حرف تکراری بزنین.

حالا چرا انقدر عصبانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بپرس شما سوالاتو دوباره من که چند روزی نبودم اصا. بقیه دوستان هم حتما پست هارو ندیدن.
شما بپرس اگر اطلاع داشته باشم و دوستان بدونن حتما جواب میدن. برای اپاچی ABS هم فک نکنم بیاد تا شاییددد اون مدل جدیدش همراه با پالس 200 NS باهم بیاد. بحث در مورد اپاچی هم که خب هرچی تاحالا بوده گفتیم. شما سوالی داری بپرس جواب میدیم:icon_pf _37_:

apache
08-09-1391, 03:45 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز به جای این همه ناراحتی اگه چند صفحه عقب بری و مطالب گذشترو بخونی همه چیز درمورد آپاچی دستگیرت میشه. ای بی اس باید از نمایندگی بپرسی شایعاتی هست که ای بی اس اومده اما موثق نیست. جهانرو هم نمیاد به منو تو توضیح بده .بدشم رکتی که الان آپاچیو گرفته زیر مجموعه جهانرو . شاید مسایل پشت پردس شاید میخواد ای بی اس بیاره خودش بده

kawasaki
08-09-1391, 03:09 بعد از ظهر
سلام

آقا abs یک سال دیگه هم نمیادش منتظر نباش. از نمایندگی‌ تو گمرک پرسیدم گفت منتظر abs نباشید حالا حالاها.

javad devil
09-09-1391, 07:47 بعد از ظهر
سلام منم اپاچی 180 دارم
ولی زیر اگزوزش یه سوارخ کوچیک داره ایا نیاز به تعمیر داره یا کلا اینجوریه ؟
خواهشا جوابمو بدید

abolfazls
09-09-1391, 08:08 بعد از ظهر
سلام منم اپاچی 180 دارم
ولی زیر اگزوزش یه سوارخ کوچیک داره ایا نیاز به تعمیر داره یا کلا اینجوریه ؟
خواهشا جوابمو بدید

اون سوراخ براى خروج آب عزيز مشكلى نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk

کامران.
09-09-1391, 08:13 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز به جای این همه ناراحتی اگه چند صفحه عقب بری و مطالب گذشترو بخونی همه چیز درمورد آپاچی دستگیرت میشه. ای بی اس باید از نمایندگی بپرسی شایعاتی هست که ای بی اس اومده اما موثق نیست. جهانرو هم نمیاد به منو تو توضیح بده .بدشم رکتی که الان آپاچیو گرفته زیر مجموعه جهانرو . شاید مسایل پشت پردس شاید میخواد ای بی اس بیاره خودش بدهسلام داداش من کل 110صفحه این تاپیک رو خوندم فقط چمنتا سوال پرسیدم کسی ج نداد دوباره سوال پرسیدم کسی ج نداد برای بار سوم پرسیدم باز کسی ج نداد عروسم بود تا حالا ج داده بود خسته شدم از بس نوشتم ج نگرفتم با اینترنت هندلی که داریم دیگه حوصلم نمیگیره برگردم عقب سوالمو کپی کنم پس اگه حال داشتین دو سه صفحه عقبتر سوالاتم هست ج بدین اگه حال نداشتین بیخیال.......................... از اونطرفم زنگ زدم فروشگاه مرکزی جهانرو گفت دیگه آپاچی تولیـــــــــــــــد و فروش نداره یعنی کلا ضد حال......................ـــــــــــ ـــــ.................. ضد حال واسه اینکه یه ماهه دنبال موتور خوبم که فقط آپاچی 180 بهترین بود که اینم نشد فعلا باید صبر کنیم ببینیم بهتر پیدا میشه یانه.........ــــــــــ........ یه سایت خوبم پیدا نکردم که اطلاعات کل موتورا توش باشه که یه نفر مثل من سردرگم نشه....

kourosh_bandit2
09-09-1391, 09:48 بعد از ظهر
سلام داداش من کل 110صفحه این تاپیک رو خوندم فقط چمنتا سوال پرسیدم کسی ج نداد دوباره سوال پرسیدم کسی ج نداد برای بار سوم پرسیدم باز کسی ج نداد عروسم بود تا حالا ج داده بود خسته شدم از بس نوشتم ج نگرفتم با اینترنت هندلی که داریم دیگه حوصلم نمیگیره برگردم عقب سوالمو کپی کنم پس اگه حال داشتین دو سه صفحه عقبتر سوالاتم هست ج بدین اگه حال نداشتین بیخیال.......................... از اونطرفم زنگ زدم فروشگاه مرکزی جهانرو گفت دیگه آپاچی تولیـــــــــــــــد و فروش نداره یعنی کلا ضد حال......................ـــــــــــ ـــــ.................. ضد حال واسه اینکه یه ماهه دنبال موتور خوبم که فقط آپاچی 180 بهترین بود که اینم نشد فعلا باید صبر کنیم ببینیم بهتر پیدا میشه یانه.........ــــــــــ........ یه سایت خوبم پیدا نکردم که اطلاعات کل موتورا توش باشه که یه نفر مثل من سردرگم نشه....

اقای عزییز چرا این بچه ها قهر میکنی شما؟ سوال پرسیدی چند وقت سایت خراب بوده هی کم و بیش بچه ها نمیومدن تا درست بشه لا به لا ی پست ها دیده نشده. وقتی شما خودت حاال نداری سوالتو دوباره بپرسی انتظار داری دیگران جواب بدن؟ شما اولین نفری هستید که اینطور ناراضی هستی. خواستید بپرسید جواب داده میشه نخواستید هم که هیچ.

کامران.
10-09-1391, 04:07 قبل از ظهر
اقای عزییز چرا این بچه ها قهر میکنی شما؟ سوال پرسیدی چند وقت سایت خراب بوده هی کم و بیش بچه ها نمیومدن تا درست بشه لا به لا ی پست ها دیده نشده. وقتی شما خودت حاال نداری سوالتو دوباره بپرسی انتظار داری دیگران جواب بدن؟ شما اولین نفری هستید که اینطور ناراضی هستی. خواستید بپرسید جواب داده میشه نخواستید هم که هیچ.جناب کسی قهر نیست این حرفای بچه گونه جوابی نداره دوما سوالمو یه بار نپرسیدم چندین بار پرسیدم سوما من گفتم چون آپاچی دیگه تولید نمیشه دیگه حالی ندارم چون قطعاتشم نیست دیگه چهارما درست صحبت کردن زیاد بد نیست. نخواستم همش واسه خودتو

amin lj
10-09-1391, 08:04 قبل از ظهر
جناب کسی قهر نیست این حرفای بچه گونه جوابی نداره دوما سوالمو یه بار نپرسیدم چندین بار پرسیدم سوما من گفتم چون آپاچی دیگه تولید نمیشه دیگه حالی ندارم چون قطعاتشم نیست دیگه چهارما درست صحبت کردن زیاد بد نیست. نخواستم همش واسه خودتو

داداش شرمنده ولی اینجا یه محیط مجازیه با منطقی که شما داری منم باید اینو بگم هرکی دلش بخواد و حالش باشه به سوالات شما جواب میده یا اصلا نمیده با عرض معذرت نوکر بابای محترم شما که نیستن بچه ها لطفا رعایت کنید

بنده خدا آقا کوروش هم که حرف بدی نزده حق گفته نمیدونم شما چجوری پیش خودت حساب کردی که حرف ایشون بد دراومده

ضمنا اگه میبینی ضرری خسارتی چیزی این وسط به شما رسیده کیف پولم همراهم نیست وگرنه نقدا باهات حساب میکردم داداش :gigglesmile:

با عرض معذرت از بچه ها خصوصا آقا کوروش گلللللللللل به کوری چشم بعضیااااااااااااااااااااا ااااااااااا:bunnyearsmiley:

کامران.
11-09-1391, 09:43 قبل از ظهر
من معذرت میخوام از بزرگای این سایت و این تاپیک.....ــــــــ......کسی از کسی طلبکار نیست.... کسی با کسی قهر نیست ..... کسی با کسی دشمن نیست .....کسی نوکر کسی نیست..... من به رسم همه تاپیکها سوالاتی پرسیدم و متاسفانه کسی نبود جوابی بده بعد انتقاد کردم از بچه های این تاپیک که بعد بعضی انگشت شمار بعد از انتقاد من خودشون خیس کردن مثل بچه ها و مثل بچه ها حرفای بچگونه زدن آقا از همه داستانا میگذریم......ـــــــــــــــ ـ.... آقا من معذرت میخوام ازبزرگای این تاپیک و کسانی که ناراحتشون کردم..... من معذرت میخوام از همه واسه اینکه این تاپیک که مخصوص آپاچی 180 بود رو به مسیر دیگه کشوندم...... من معذرت میخوام که بد حرف زدم بد انتقاد کردم ....ـــــــــــــ... اصلا بیاین همه چی رو فراموش کنیم گذشده ها گذشته...ـــــــــــــــــ... منکه فعلا از آپاچی 180 منصرف شدم واسه اینکه دیگه تولید نمیشه در نتیجه قطعاتشم نیست ((اگه اشتباه میکنم دوستان منو راهمایی کنن)) اما اگه باز بعدا سوالی داشتم میپرسم به امید جواب هر کی دوست داشت و حال داشت جواب بده ..........ـــــــــــــــ..... حالا یه سوال اگه جواب بدین یه دنیا ممنون میشم: بنظر دوستان بین چهار تا پنج میلیون تومن چه موتورایی وجود داره که هم مجوز داشته باشه و هم اینکه صفر کیلومتر باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا همین آپاچی امیدی هست دوباره تولید بشه یا بهترش بیاد؟؟؟؟؟؟؟ یا شاید تولیدشو قطع کردن که بهترشو تولید کنن؟؟؟ وخلاصه من از موتور هیچی نمیدونم ویه دنیا سوال تو مغزم هست.

kourosh_bandit2
12-09-1391, 06:51 قبل از ظهر
داداش شرمنده ولی اینجا یه محیط مجازیه با منطقی که شما داری منم باید اینو بگم هرکی دلش بخواد و حالش باشه به سوالات شما جواب میده یا اصلا نمیده با عرض معذرت نوکر بابای محترم شما که نیستن بچه ها لطفا رعایت کنید

بنده خدا آقا کوروش هم که حرف بدی نزده حق گفته نمیدونم شما چجوری پیش خودت حساب کردی که حرف ایشون بد دراومده

ضمنا اگه میبینی ضرری خسارتی چیزی این وسط به شما رسیده کیف پولم همراهم نیست وگرنه نقدا باهات حساب میکردم داداش :gigglesmile:

با عرض معذرت از بچه ها خصوصا آقا کوروش گلللللللللل به کوری چشم بعضیااااااااااااااااااااا ااااااااااا:bunnyearsmiley:

عیب نداره بعضی اوقات دوستان از جایی دیگه عصبی هستن سر بقیه خالی میکنن. چاکر داداش امینم هستیم. عزیزی امین جانننننننن.

- - - Updated - - -

اول از همه اقا کامران شما مثل این که کلا دوس داری اخرش تو حرف هاتون تیکه بندازید و بعد به بقیه پست زدنتون بپردازید خوب نیست عادت بدی ولی به هر حال خود دانید. در جواب سوال هاتون: بین 4 تا 5 میلیون با اینکه جاش اینجا نیست ولی توضیح میدمکه دوباره شما نگید فلان و بیسار. بین 4 تا 5 میلیون از خانواده همون bajaj , tvs میتونید خرید کنید موتور ها یدیگه از لحاظ سفر بودن قیمت هاشون بالای 6 میلیون هستن. میتونید بین کاب ها از گالگسی ترو تمیز بهره ببرید یا از کاب های شرکت tvs که اپاچی را زده. از پالس ها 180 و 200 و 220 میتونید خریداری کنیداپاچی هم که سفرش نیست باشه هم کم هست. از لحاظ قطعات هم هیچ جای نگرانی نیست برای اینکه اپاچی مدل جدیید فقط از نظر کلگی و کنسول و باک تغییرا کرده و دیگر لوازم بدنه و انجین همون هست پس از نظر قطعه میکلی نیست جدای از اون انقدر انبار ها پر از قطعه هستند که حالا حالا ها قطعه وجود داره شما نگرانش نباشید.

m_m_h61
15-09-1391, 04:14 بعد از ظهر
عیب نداره بعضی اوقات دوستان از جایی دیگه عصبی هستن سر بقیه خالی میکنن. چاکر داداش امینم هستیم. عزیزی امین جانننننننن.

- - - Updated - - -

اول از همه اقا کامران شما مثل این که کلا دوس داری اخرش تو حرف هاتون تیکه بندازید و بعد به بقیه پست زدنتون بپردازید خوب نیست عادت بدی ولی به هر حال خود دانید. در جواب سوال هاتون: بین 4 تا 5 میلیون با اینکه جاش اینجا نیست ولی توضیح میدمکه دوباره شما نگید فلان و بیسار. بین 4 تا 5 میلیون از خانواده همون bajaj , tvs میتونید خرید کنید موتور ها یدیگه از لحاظ سفر بودن قیمت هاشون بالای 6 میلیون هستن. میتونید بین کاب ها از گالگسی ترو تمیز بهره ببرید یا از کاب های شرکت tvs که اپاچی را زده. از پالس ها 180 و 200 و 220 میتونید خریداری کنیداپاچی هم که سفرش نیست باشه هم کم هست. از لحاظ قطعات هم هیچ جای نگرانی نیست برای اینکه اپاچی مدل جدیید فقط از نظر کلگی و کنسول و باک تغییرا کرده و دیگر لوازم بدنه و انجین همون هست پس از نظر قطعه میکلی نیست جدای از اون انقدر انبار ها پر از قطعه هستند که حالا حالا ها قطعه وجود داره شما نگرانش نباشید.

مشکل در کاربراتور. موتور من بنزین خام میسوزونه. باید چیکارش کنم

kourosh_bandit2
16-09-1391, 05:01 قبل از ظهر
مشکل در کاربراتور. موتور من بنزین خام میسوزونه. باید چیکارش کنم

من از وقتی موتورم رفته بود روی 12000 هزار کارکرد حس میکردم موتورم کم جون شده بوی بدی هم میدادشتابشم افت پیدا کیرده بود خلاصه وضع حراب بود. بردم و نشون دوستم که تعمییر کاره خوبی هستن دادم کاربرات رو باز کردیم با اسپری کاربرات شستیم . لاستیک دیافراگم افتضاح شده بود تعویض کردیم شمع هم مناسب نبود یک ایریدیوم ngk زاپنی اصلی انداختم به قیمت 20 تومن فیلر سوپاپ دود هم نا مناسب بود گرفته شد و تنظیم شد فیلر سوپاپ بنزینمم مناسب بود. پیچ دسته موتور سمت بالا هم تعویض شد فیلتر هوا شسته شد سیم گاز ریگلاز شد و خلصی گاز هم گرفته شد. نتیجه گیری= واقعااااااااااااااااااااا ااا راضی شدم از موتورم. لرزش برطرف شد بوی خام سوزی بر طرف شد صدای چق چق فیلر از سر سیلندر بر طرف شد گاز خور موتورم لذت بخش شد چون یک میلیمتر که دسته گاز میچرخه موتور گا زمیخوره بدونه خلصیی و از همه مهمترررررررررررررررر شتاب موتورم عیننن روز اولششش شدددددددد خیلی کیف کردم دنده 3 ته موتور لیز میخوره تا شیف میدم. خیلی کیف کردم دوباره موتور برگشت به همون شتاب و قدرت قبلی. پس همه دوستان به علت اشغالل بودن نه نه اصلاح کنم به علتتت فوق اشغال بودن کیفیت بنزین ها چه معمولی و چه سوپر هر 3000 هزار کیلومتر باید لاستیک دیافراگم عوض بشه و فیلر ها چک بشن عر 1000 تا فیلتر شسته بشه شمع هم برید حتمااا سوزنی ngk بندازید من که ازش راضی شدم شمع هم بود 45 تومن که از جنس تیتانیوم بود دیگه اون خیلی باید معرکه باشه. در ضمن دوستتان برای سوپر زدن یکی در میون بزنید یک باک سوپر یکی معمولی. و برای سلامت انجین و لاستیک دیافراگم توی یک 4 لیتری 2 عدد دری همون 4 لیتری که اتخاب کردید فقط و فقط 2 عدد دری روغن بریزید و خوبه خوب بهمش بزنید تا خوب مخلوط بشه بعد وقتی رفتید پمپ بنزین اونو بریزید و بک رو پر کنید. من هم از این به بعد همین کارو میکنم حتما واقعا وضع لاستیک دیافراکم بعد از کاکرد 4 تا خخیلی افتضاح شده بود. اینا رو رانجام بدید حتما خبرشو بدید که نتیجه بخش بوده یا خیر. و اقای m-m عزیز شما هم فیلر هارو چک کنید بعد فیارتو بشورید و بعد ببرید پیچ هوارو براتون تنظیم کنن شمع رو هم چک کنید برای احتیاط مشکل برطف میشه. و بیشتر برای تنظیم نبودن پیچ هواست.

کامران.
25-09-1391, 11:44 بعد از ظهر
سلام دوباره اومدم مردم آزاری.ــــــــــــ. من کارم شغلم طوریه که شهرهای زیادی میرم از کوچیک تا بزرگ میخواستم بپرسم چرا تو بیشتر شهرها سواری پالس180 خیلی بیشتر از آپاچی180 هستش من خیلی جاها خوندم که تو مقایسه بین این دو موتور هندی آپاچی برنده بوده و خیلی سرتر از پالس هست اما چرا تو بیشتر شهرها یا بهتر بگم همه شهرها نسبت پالس به آپاچی 9 به 1 هست چرا همه پالس رو انتخاب کردن تا آپاچی؟؟؟؟؟؟ خیلی ممنون از جوابتون.- - - Updated - - -سلام دوباره اومدم مردم آزاری.ــــــــــــ. من کارم شغلم طوریه که شهرهای زیادی میرم از کوچیک تا بزرگ میخواستم بپرسم چرا تو بیشتر شهرها سواری پالس180 خیلی بیشتر از آپاچی180 هستش من خیلی جاها خوندم که تو مقایسه بین این دو موتور هندی آپاچی برنده بوده و خیلی سرتر از پالس هست اما چرا تو بیشتر شهرها یا بهتر بگم همه شهرها نسبت پالس به آپاچی 9 به 1 هست چرا همه پالس رو انتخاب کردن تا آپاچی؟؟؟؟؟؟ خیلی ممنون از جوابتون.- - - Updated - - -ببخشید یه سوال دیگه من الان اومدم قم دیدم یکی از فروشگاههای موتورسیکلت آپاچی 180 سفید رنگ داره پرسیدم قیمتشو گفت: صفر کیلومتر مدل 89 قیمت 1,700,000 چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من قزوینم پرسیدم قیمت همین حدودا بود چرا تهران که زنگ میزنم نمایندگیش قیمتش پایین تر از چهار میلیون نداره چرا اینجاهایی که پرسیدم قیمتشون خیلی پایینتره در حالی که خشک و کار نکرده هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازم ممنون از جوابتون- - - Updated - - -ببخشید یه سوال دیگه من الان اومدم قم دیدم یکی از فروشگاههای موتورسیکلت آپاچی 180 سفید رنگ داره پرسیدم قیمتشو گفت: صفر کیلومتر مدل 89 قیمت 1,700,000 چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من قزوینم پرسیدم قیمت همین حدودا بود چرا تهران که زنگ میزنم نمایندگیش قیمتش پایین تر از چهار میلیون نداره چرا اینجاهایی که پرسیدم قیمتشون خیلی پایینتره در حالی که خشک و کار نکرده هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازم ممنون از جوابتون

جانسون
25-09-1391, 11:45 بعد از ظهر
دوست من چون تو اکثر شهرای دیگه بجز تهران پالس دارن چون این موتور قدیمی ترو و تو مخ اون شهر جا افتاده مثل زدیکس

تو شهرستان ها انجوریه اما تو تهران بر عکس از 10 تا موتور 7 تاش اپاچی..... تا تهشو بخون

کامران.
26-09-1391, 12:43 قبل از ظهر
ببخشید همش تکرار شد اینترنتم خیلی ضعیفه آقا خیلی ممنون از جوابتون واسه سوال دومی جوابی اگه باشه خوشحال میشم بشنوم

---------- Post added at ۰۴:۱۳ بعد از ظهر ---------- Previous post was at ۰۳:۳۶ بعد از ظهر ----------

دوست عزیز حرف شما درست ملت به پالس عادت کردن و هنوز نمیدونن آپاچی چیه اما مغازه دارا چی من تا حالا تو هیچ شهری از آپاچی اسمی ندیدم اما تا دلتون بخواد از باجاج و پالس و پولسار اسم و تبلیغاتو مغازه هست چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ......ـــــــــ......ــــــــــ ـــــــ........ــــــــــــــ ـــــــ...... دمورد سوال دوم کسی نظری نداره که پرسیدم چرا قیمتها تو هران اینقدر زیاده اما تو شهرستانها مثل قزوین و قم و همدان اینقدر کم؟؟؟؟؟؟؟؟

abolfazls
26-09-1391, 01:28 قبل از ظهر
خوب دوست عزيز مغازه دارهم به مشترى نگاه ميكنه و به كيفيت كارى نداره .هر موتورى كه بيشتر تو بورس باشه روش مانور ميده.
در مورد سوال دوم چى بگم والا .مطمعنى كه اپاچى صفر ٨٩ ميداد يكو هفتصد .اين الان قيمت يه cgهست .من اگر جاى شما بودم همينو ميگرفتم.صفر كيلومتر باشه حالا ٨٩ بودنش مهم نيست با اين قيمت چون الان ٨٩ كاركرده هم اين قيمت فكر نكنم پيدا بشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

K.I.A
26-09-1391, 03:43 قبل از ظهر
لطفا ادرس بدید من هم خریدارم.

دوستان عزیز خواهشا برای مقایسه با پالس یا موتور دیگه تو تاپیک مقایسه پست بزنید مرسی

جانسون
26-09-1391, 06:44 قبل از ظهر
امکان نداره اپاچی 180 89 وارد شد شرکت 2000ت تا 2050 پیش فروش داشت..تحویل 3ماه....

اونم یه مغازه دار موتور که قیمت روز بازار گمروک دستشه... خودتون فک کنید من دیگه مخم قد نداد :دیی

جانسون
26-09-1391, 10:49 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] اینم ار تی ار من که اگزوز فول کربن کرده بود و دستم دنی دودی یادش بخیر چه موتوری بود

imported_mojtaba180
13-10-1391, 11:43 بعد از ظهر
با سلام
مشخصات:
نوع موتورتک سیلندر چهار زمانه هوا خنک و دوسوپاپ .حجم موتور:178سی سی قطر سیلندر:63میایمتر.سیستم سوخت کاربراتور استرمولی دارای حداکثر قدرت 17اسب بخار در 8500دور در دقیقه حداکثر گشتاور 16نیوتون متر در 6500دور در دقیقه.حداکثر سرعت 126کیلومتر در ساعت(بین خودمون باشه من باهاش 138تا رفتم!)سیستم راه اندازی:استارت الکتریکی و هندل.نوع کلاچ:چند صفحه ای تر.انتقال قدرت:زنجیر.وزن هم با باک پر136کیلو گرم.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
یاعلی

Ali
13-10-1391, 11:49 بعد از ظهر
ممنون بابت این تاپیک بسیار مفید

موتور بسیار خوب و کم خرجی هستش و شتابش کمی از پالس بیشتره

imported_mojtaba180
14-10-1391, 12:07 قبل از ظهر
حالا حالاها این تاپیک کار داره!

imported_shahram
14-10-1391, 12:13 قبل از ظهر
اپاچی واقعا یه موتور خوب و ارومی هستش.وصداش واقعا عالی هستش.

Ali
16-10-1391, 09:38 بعد از ظهر
سلام دوستان چرا تو سایت جهانرو دیگه اسمی از tvs نیست؟ قراره دیگه باهاش همکاری نکنه و محصولاتشو تولید نکنه یا اینکه اشتباهی شده ؟

imported_shahram
16-10-1391, 09:42 بعد از ظهر
واالله من که نمیدونم.=d>

imported_Ali.k
16-10-1391, 11:51 بعد از ظهر
منم آپاچی رو خیلی دوست دارم بخاطر بی سروصدا بودنشو نرم کار کردن موتور، اما هیچ وقت جور نشد این موتور رو بگیرم

imported_shahram
16-10-1391, 11:58 بعد از ظهر
اپاچی خیلی خوبه به نظر من برای ادمی که میخواد برای اولین بار سوار موتور بشه.

Ali
17-10-1391, 12:16 قبل از ظهر
اپاچی خیلی خوبه به نظر من برای ادمی که میخواد برای اولین بار سوار موتور بشه.کاملا درسته شهرام جان چون وزنش هم نسبت به پالس کمتره و راحتتره البته پالس هم موتور سنگینی نیست و کاملا برای شروع مناسبه اما خب اپاچی یه مقدار بهتره

imported_shahram
17-10-1391, 01:19 قبل از ظهر
درسته علی جان ولی پالس نصبتا به اپاچی هم وزنش بیشتره وهم یکم سخته برای ادمی که میخواد برای ائلین بار سوار موتور بشه.

imported_mojtaba180
17-10-1391, 07:32 قبل از ظهر
سلام دوستان چرا تو سایت جهانرو دیگه اسمی از tvs نیست؟ قراره دیگه باهاش همکاری نکنه و محصولاتشو تولید نکنه یا اینکه اشتباهی شده ؟
خیلی وقته این طوری شده.هم محطولات تی وی اس و هم ال ام ال که من دارم اطلا نیست و نابود شده.به نظر میاد که نقص فنی باشه.

کامران.
17-10-1391, 04:23 بعد از ظهر
سلام دوستان من در مورد موتور که قیمتش خیلی پایین بود زیاد نوشتم اما انگار همش حذف شده دوستان این سایت چرا همچیم میشه الان یکی دو هفته بود نمیشد واردش بشی؟؟؟؟؟؟؟

erfan.557
17-10-1391, 09:38 بعد از ظهر
سلام. دوستان یه سوال: من بد از یک ماه رفتم موتورو روشن کردم یه دوری بزنم دیدم کیلومترش کار نمیکنه ولی وقتی ترمز جولو رو میگیرم کار میکنه. نشون دادم گفتن سنسورش باس عوض شه سوخته اخه مگه میشه ؟الکی الکی ؟ اگه کسی تا حالا اتفاق افتاده کمک کنه ممنون میشم .

جانسون
17-10-1391, 11:06 بعد از ظهر
سلام. دوستان یه سوال: من بد از یک ماه رفتم موتورو روشن کردم یه دوری بزنم دیدم کیلومترش کار نمیکنه ولی وقتی ترمز جولو رو میگیرم کار میکنه. نشون دادم گفتن سنسورش باس عوض شه سوخته اخه مگه میشه ؟الکی الکی ؟ اگه کسی تا حالا اتفاق افتاده کمک کنه ممنون میشم .

داداش عرفان سنسوره شایاد لق باشه ترمز میکنی سرعش نشون نشون میده چنتا میری منم روزه اولی موتور اپاچی و گرفتم

سنسورش قت بود کاسه و کله چراقو باز کن سوکتاشو در بیار دوباره محکم جا بزن احتمالا اکی میشه دادا

alireza kolahi
18-10-1391, 05:06 قبل از ظهر
با سلام اقا کلا چیزی به نام اپاچی از سایت جهانرو حذف شده.پس کجا تولیدش میکنه؟
ربطی به مدل جدید هم نداره

hesamzx
18-10-1391, 05:25 بعد از ظهر
سلام.ی اپاچی خریدم 89- 11000 کارکرد موتور تمیزیه.ولی یه مشکل دارم سرعت اخرش 110 تا دور موتور رو 9 گاز خورش خوب نی؟ با تعریفایی که شنیدیم باید خیلی بهتر از اینا باشه.مشکل از چیشه؟ممنون

erfan.557
18-10-1391, 06:08 بعد از ظهر
سلام.ی اپاچی خریدم 89- 11000 کارکرد موتور تمیزیه.ولی یه مشکل دارم سرعت اخرش 110 تا دور موتور رو 9 گاز خورش خوب نی؟ با تعریفایی که شنیدیم باید خیلی بهتر از اینا باشه.مشکل از چیشه؟ممنون
اقا دیگه میخوای چه قد باهاش بری به صورت عادی تو کفی 110- 120 تا میره نه بیشتر میشه کار های کرد که 10-20 تا بیشتر بره ولی ارزش نداره البت من با واسه خودم 130 تا تو باکری جنوب اومدم.

hesamzx
18-10-1391, 06:14 بعد از ظهر
اقا دیگه میخوای چه قد باهاش بری به صورت عادی تو کفی 110- 120 تا میره نه بیشتر میشه کار های کرد که 10-20 تا بیشتر بره ولی ارزش نداره البت من با واسه خودم 130 تا تو باکری جنوب اومدم.

همین دیگه!همه میگن 130 باید بره ولی این 115 تا جون میکنه

erfan.557
18-10-1391, 06:29 بعد از ظهر
همین دیگه!همه میگن 130 باید بره ولی این 115 تا جون میکنه

من تو سرپایینی اومدم و حس میکردم که رو هوام خیلی خطریه به حر حال با آچارکشی -تعویض فیلتر - باد هیدروژن که توصیه نمیکنم و اینجور کارا با کمک سرپایینی میتونی بیای ولی بازم خیلی خطریه . کلآ موتورای هندی در حد خودشون خوبن و خیلی نمیشه ارتقاع شون داد

جانسون
19-10-1391, 12:21 قبل از ظهر

داداش شما چنتا کار میگم انجم بدی قول میدم راحت 125 تا بری اکی
1 . چتری کاربراتتو عوض کن
2. روغن و فیلتر روغن و عوض کن
3 . اچار کشی کن و حتما زنجیرو تو سفت کن
4. شمعشو با دنزو سوزنی ایریدیوم عوض کن حتما
5. اگه حال کردی اگزوز قهرمانی بنداز یا حداقل بده کاتالیزورو در بیارن..

این کارو که گفتم بهت قول میدم راحت به 130 تا برسی حله ؟؟؟

سوالی بود در خدمتم

hesamzx
19-10-1391, 06:29 قبل از ظهر
داداش شما چنتا کار میگم انجم بدی قول میدم راحت 125 تا بری اکی 1 . چتری کاربراتتو عوض کن 2. روغن و فیلتر روغن و عوض کن 3 . اچار کشی کن و حتما زنجیرو تو سفت کن 4. شمعشو با دنزو سوزنی ایریدیوم عوض کن حتما 5. اگه حال کردی اگزوز قهرمانی بنداز یا حداقل بده کاتالیزورو در بیارن.. این کارو که گفتم بهت قول میدم راحت به 130 تا برسی حله ؟؟؟ سوالی بود در خدمتم دمت گرم.راستی تو کرج موتور سازی خوب بلدی؟اپاچی اینا سرش بشه؟

جانسون
19-10-1391, 09:14 قبل از ظهر
تو کرج نه داداش ولی گمروک اره اگه دوست داشتی بگو ادرس بدم خرجشم حدوده 50 تا 70 اب میخوره برات ولی مدونی 6 ماه بدونه دردسر سواری فقط روغن بنزین میخواد همین بدونه اگزوز قهرمانی پره پرش 100 ت خرج داره ولی شتابه اپاچی رو میفمی یعنی چی...

رسولی
19-10-1391, 06:17 بعد از ظهر
سلام چند وقت پیش قسمت شد یه آپاچی خریدم اما هنگام خرید متوجه نشدم کیلومترش کار نمیکنه یعنی طوری بود که وقتی سویییچ رو باز میکردم عقربه دور موتور تا انتها میره و دوباره بر میگرده روی صفر وکیلومتر روی عدد 160 ثابت میمونه وصفر نمیشه و سرعت رو نشون نمیده به نظرتون تعمیر میشه ؟

Mehrdad.y
20-10-1391, 01:05 قبل از ظهر
تو کرج نه داداش ولی گمروک اره اگه دوست داشتی بگو ادرس بدم خرجشم حدوده 50 تا 70 اب میخوره برات ولی مدونی 6 ماه بدونه دردسر سواری فقط روغن بنزین میخواد همین بدونه اگزوز قهرمانی پره پرش 100 ت خرج داره ولی شتابه اپاچی رو میفمی یعنی چی...بی زحمت آدرس گمرک رو بده ، ممنون

جانسون
20-10-1391, 11:19 بعد از ظهر
گمروک میدونه رازی به سمته چهاره شاپور از میدونه رازی به سمته شرق که میری اولن چهاره دسته راستت پمپه بنزینه یه 200 300 متر برو جلو تر دسته چپ یه چنتا تمیر کار یه لوازم یدکی بقلشم یه دوچرخه فروشیه اسمه فروشگاهش احسان تمیر کار مجاز ونمایدگی جهانرو اسمه تمیر کاره اصغره کچله بهش بگو بکس پرشین موتوری منو علی جانسون فرسته اپاچی زرشکیه میشناسه بگو مثل موتور جانسون گرگش کنه همه اینکارو که گفتم انجام میده فقط بگرد یه شمع دنزو سوزی بگیر بده بندازه روش....

Mehrdad.y
21-10-1391, 06:18 بعد از ظهر
گمروک میدونه رازی به سمته چهاره شاپور از میدونه رازی به سمته شرق که میری اولن چهاره دسته راستت پمپه بنزینه یه 200 300 متر برو جلو تر دسته چپ یه چنتا تمیر کار یه لوازم یدکی بقلشم یه دوچرخه فروشیه اسمه فروشگاهش احسان تمیر کار مجاز ونمایدگی جهانرو اسمه تمیر کاره اصغره کچله بهش بگو بکس پرشین موتوری منو علی جانسون فرسته اپاچی زرشکیه میشناسه بگو مثل موتور جانسون گرگش کنه همه اینکارو که گفتم انجام میده فقط بگرد یه شمع دنزو سوزی بگیر بده بندازه روش....ممنون ، دستمزد چقدر میگیره ؟

vahid7624
21-10-1391, 09:14 بعد از ظهر
سلام چند وقت پیش قسمت شد یه آپاچی خریدم اما هنگام خرید متوجه نشدم کیلومترش کار نمیکنه یعنی طوری بود که وقتی سویییچ رو باز میکردم عقربه دور موتور تا انتها میره و دوباره بر میگرده روی صفر وکیلومتر روی عدد 160 ثابت میمونه وصفر نمیشه و سرعت رو نشون نمیده به نظرتون تعمیر میشه ؟

سلام .داداش مبارکت باشه
این طور که گفتی احتمالاً کیلومتر موتورشما رفته رو حالت Hi Speed که باید با اون دوتا دکمه که رو کیلومتر هست بزاریش رو وضعیت کیلومتر شمار.که با اون دکمه بالایی حالت هارو عوض میکنه .این 160 هم که نوشته میتونی صفرش کنی تا تاپ اسپید رو برات ثبت کنه.همون کلید بالایی رو نگه داری چند ثانیه صفر میشه .

کامران.
22-10-1391, 08:58 قبل از ظهر
سلام دوستان ...من امروز یه آپاچی دیدم کارکرد 8000 تا در حد میگفت ظاهرشم البته خیلی خوب بود قیمت میگفت 3500 بنظرتون چطوره واسه خرید ؟؟؟؟چطور میشه بهش اعتماد کرد که مشکلی نداشته باشه؟؟؟؟....حالا یه جا هم بود خشک بود قیمت 4500 میگفت بنظرتون اگه قسط بندیش کنم چقدر میکشه روش؟؟؟؟ ...خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

Afshin007
22-10-1391, 01:09 بعد از ظهر
کامران جان باید تایپیک مشاوره میزدی ولی من جوابتو همینجا میدم به نظر من اون اپاچی کارکرده رو ببر پیش یه موتورساز یا با یه اپاچی شناس برو بالا سرش اکه سالم بود اینو ور داری برد کردی تا اینکه صفرشو به صورت قسطی بخری اینجوری اگه بخای ردش کنی خیلی سوخت میدی////در ضمن مدل اون اپاچی رم میگفتی بد نبود ////موفق باشی

کامران.
22-10-1391, 04:19 بعد از ظهر
آقا افشین ممنون از راهمناییتون و تذکرتون من نمیدونستم کجا باید بگم ...... متاسفانه تو من یه تازه کار صفر کیلومترم نه از موتور سر در میارم نه تعمیرگاهی میشناسم و نه کسی رو میشناسم که از آپاچی سر در بیاره این آپاچی180 رو هم بعد از کلی پرس و جو و چرخیدن تو اینترنت تا حدودی شناختم بیشتر واسه خاطر همه اینا من دنبال موتور خشک هستم که خیالم راحت باشه مدل اون موتورم 89 بود خیلی تمیز بود انگار تازه از پلاستیکش درآوردی......ـــــــــــــــ ...... با همه اینا باز میترسم بخرمش چون نمیدونم تو موتورش چه خبره چطوری ازش کار کشیدن.....ـــــــــــ...... بازم ممنون که راهنمایی کردی و تذکر دادی دفعه بعد تاپیک مشاوره رو پیدا میکنم اونجا مینویسم راستی این موتورم قسطی میخوام بردارم حالا بنظر شما رو صفرش چقدر میکشن روش؟؟؟؟

شایسته فر
22-10-1391, 06:08 بعد از ظهر
تو گمرک که شما بری برای خرید قیمت نقد و شارطی فرقی نمی کنه
شرایطی هم الان خیلی سخت میدن
تقریبا 2/3 پولو نقد می گیرن و الباقی رو هم طی نهایتا 2 ماه!!

kourosh_bandit2
22-10-1391, 07:17 بعد از ظهر
آقا افشین ممنون از راهمناییتون و تذکرتون من نمیدونستم کجا باید بگم ...... متاسفانه تو من یه تازه کار صفر کیلومترم نه از موتور سر در میارم نه تعمیرگاهی میشناسم و نه کسی رو میشناسم که از آپاچی سر در بیاره این آپاچی180 رو هم بعد از کلی پرس و جو و چرخیدن تو اینترنت تا حدودی شناختم بیشتر واسه خاطر همه اینا من دنبال موتور خشک هستم که خیالم راحت باشه مدل اون موتورم 89 بود خیلی تمیز بود انگار تازه از پلاستیکش درآوردی......ـــــــــــــــ ...... با همه اینا باز میترسم بخرمش چون نمیدونم تو موتورش چه خبره چطوری ازش کار کشیدن.....ـــــــــــ...... بازم ممنون که راهنمایی کردی و تذکر دادی دفعه بعد تاپیک مشاوره رو پیدا میکنم اونجا مینویسم راستی این موتورم قسطی میخوام بردارم حالا بنظر شما رو صفرش چقدر میکشن روش؟؟؟؟

این قیمت برای مدل 89 خیلی بالاس. اینجا با این پول 90 خیلی خیلی تمیز میدن این 89 هم نهایت بیارزه رو مرز 2700 تا 2800 میارزه مال منو رو 3 تومن فی زدن یک جا هم 3100 یک جا هم 2800 چون اینجا اصلا صفر ااپاچی رو قیمت 4500 معامله نشده کسی م پول نمیده انقدر. بگردی از شهرستان ها مثل اصفهان مدل 90 با این قیمت میشه پیدا کرد. تهران اتیششون تنده بازاریا

- - - Updated - - -

البته این 2800 که برا مدل 89 گفتم برا تهران گفتما تو اصفهان عمرا برا 89 انقدر پول نمیدن 200 تا 300 تومن پایین تر میخرن. تهران بازارش کلا فرق داره اونجا پول میدن اما اصفهان هیچکس با این قیمت ها نه موتور دست دوم خریده نه صفر مثلا هیوسانگ تهران بود 13 تومن اینجا صفرشو فروختیم 11500 برا همین دوتاش فروش رفت اما الان تهران شده 15 میلیون اینجا داریم 12 تومن. منظور اینکه قیمت ها اصفهان و تهران برا دست دوم ها خیلی متفاوت

کامران.
22-10-1391, 08:47 بعد از ظهر
خیلی ممنون از دوستان گل که اینقدر زیبا راهنمایی میکنن...ـــــــــــ.. این موتوری که من دیدم قزوین بود و اون موتوری که خشک میگفت 4500 همدان بود ....ـــــــــــــــ.. من واسه خاطر کاری که دارم شهرهای مختلفی میرم واسه همین زیاد فرقی نمیکنه کجا باشه از شمال تا رشت و اطرافش سمت همدان تا کرمانشاه از سمت اصفهانم تا کاشان و تا حالا اصفهان قسمت نشده بیایم....ــــــــــــــــــ ــــ...

- - - Updated - - -

حالا چند روز دیگه احتمالا بریم سمت قم اونجا هم موتور زیاد بود شاید اونجا یه دونه خشک با قیمت خوب قسطی بتونم پیدا کنم چند روز پیشم زنجان بودم اونجا هم بود ولی فرصت نکردم برم پرس و جو کنم

رسولی
30-10-1391, 09:29 قبل از ظهر
سلام به تازگی یه آپاچی خریدم که کیلومترش سرعت رو نشون نمیده یعنی از اول که روشن میشه همون عدد 160 رو نشون میده و هیچ کدوم از کلیدهای روی کیلومتر کار نمیکنه وفقط مقدار بنزین و ساعت رو نشون میده نشون موتور ساز که دادم گفت باید دیاگ بشه که دستگاهش تو ایران نیست و اگه میخوای درست بشه کیلومتر رو باید عوض کنی به نظرتون کیلومتر خودش رو میشه درست کرد.

K.I.A
30-10-1391, 10:11 قبل از ظهر
سلام به تازگی یه آپاچی خریدم که کیلومترش سرعت رو نشون نمیده یعنی از اول که روشن میشه همون عدد 160 رو نشون میده و هیچ کدوم از کلیدهای روی کیلومتر کار نمیکنه وفقط مقدار بنزین و ساعت رو نشون میده نشون موتور ساز که دادم گفت باید دیاگ بشه که دستگاهش تو ایران نیست و اگه میخوای درست بشه کیلومتر رو باید عوض کنی به نظرتون کیلومتر خودش رو میشه درست کرد.

وای بر من.... خواهشن موتوراتونو به این حمالا به اصطلاح مکانیک نسپرید سر از .....درنمیارن
اخه اپاچی دیاگش کجا بود؟!! ای سی یو داره؟! پورت داره؟!! انزکتوره؟!! و........
به عمش خندیده بر ای دستگاهش...
اگه میتونی ببر از اونجایی که خریدی خب بگو این مشکل داره برات باید درست کنن...وظیفشون هست
اگه دسترسی نداری که سنسور کیلومتر چرخ جلورو کنترل کن و از سالم بودنش مطمئن شو...
بعد بیا تا برسی به سوکت متصل به کیلومتر زیر کلگی هست و بعد اون کیلومتر و باز کن و اگر بازم به جایی نرسیدی مقاومت دکمه که متصل به اعداد میشه سوخته که کار تعمیرات صوتی تصویری و تعمیرات گوشی هست.

dani24
30-10-1391, 12:46 بعد از ظهر
سلام 2 تا احتمال هست .1 مشکل الکترونیکی باشه که کار سخت میشه احتمال داره باطریو قطع و وصل کنی درست بشه . 2 مشکل از اتصالات باشه فیش های کیلومترو برسی کن ببین اون سیم کیلومتر که از چرخ جلو میاد ول نشده باشه از جاش یا پیچ هاش شل نشده باشه.

dani24
30-10-1391, 02:00 بعد از ظهر
من اول میخواستم اپاچی بگیرم بعد یه پالس 200 برام جور شد و اونو خریدم اول ناراحت بودم و اپاچی رو بیشتر دوس داشتم و لی الان برسی منطقی میکنم میبینم اپاچی مشکلاتی داره که خوب شد نخریدمش . 1 مصرف بسیار بالای بنزین 2. قدرت و شتاب کمتر 3. صدایی نه به خوبی پالس 4. پهنای کم لاستیک عقب که در جاده های خیس تعادلتونو از دست میدید 5. طراحی نه چندان سوپر اسپرت (مثل یک تکه بودن زین ) 6. ظاهر کوچیک که ادم حس سوار شدن یه موتور اسباب بازیو داره نه یک موتور نیمه سنگین که برعکس پالس ظاهر بزرگ و هیکلی داره و ادم حس سوار شدن به یک موتور سنگین بهش منتقل میشه!
اما در کل موتور بدیییی نیس

رسولی
30-10-1391, 10:21 بعد از ظهر
ممنون پس درست میشه آخه تعمیر کاره همچین صحبت میکرد انگار هلی کوپتر آپاچی هست راستی سنسور که به چرخ وصل هستو از کجا میشه فهمید سالمه و اون سیمی که بالا اومده قطعی نداره.

stoncold
02-11-1391, 10:57 بعد از ظهر
خب نمایندگی انحصاری اپاچی 180 هم که افتاد دست نیروموتور شیراز

جانسون
02-11-1391, 11:43 بعد از ظهر
اقای کی گفته نمایندگی اپاچی افتاده دست نیرو موتور مدرک داری ثابت کنی این حرفو ؟؟

stoncold
03-11-1391, 12:08 قبل از ظهر
اقای کی گفته نمایندگی اپاچی افتاده دست نیرو موتور مدرک داری ثابت کنی این حرفو ؟؟عزیز من رو هوا که حرف نمیزنم [Only registered and activated users can see links]

amin lj
03-11-1391, 11:42 قبل از ظهر
یعنی خدمات پس از فروش و تامین قطعات و اینا هم الان دست نیرو موتوره؟؟

RED-LINE
03-11-1391, 01:08 بعد از ظهر
من اول میخواستم اپاچی بگیرم بعد یه پالس 200 برام جور شد و اونو خریدم اول ناراحت بودم و اپاچی رو بیشتر دوس داشتم و لی الان برسی منطقی میکنم میبینم اپاچی مشکلاتی داره که خوب شد نخریدمش . 1 مصرف بسیار بالای بنزین 2. قدرت و شتاب کمتر 3. صدایی نه به خوبی پالس 4. پهنای کم لاستیک عقب که در جاده های خیس تعادلتونو از دست میدید 5. طراحی نه چندان سوپر اسپرت (مثل یک تکه بودن زین ) 6. ظاهر کوچیک که ادم حس سوار شدن یه موتور اسباب بازیو داره نه یک موتور نیمه سنگین که برعکس پالس ظاهر بزرگ و هیکلی داره و ادم حس سوار شدن به یک موتور سنگین بهش منتقل میشه!

١:مصرف در صد كيلومتر معادل دو و نيم ليتر فكر نميكنم زياد باشه و كاملا معقوله
٢:تو شتاب با راننده با وزن مناسب از ٢٠٠ميفته جلوتر چيزيه كه بارها امتحان كرديم
٣:صداش هم بن و اسپرته من از پالس زياد صدا نشنيدم
٤:لاستيك عقب پهناي كمتري داره ولي پهناي كمتر و بيشتر در حفظ تعادل در جاهاي خيس تاثيري نداره
٥:در مورد طراحي هم اپاچي به قيافش معروفه!
٦:همون ظاهر كوچيك اجازه ميده فرمونش بيشتر بچرخه و ترافيك راكب راحت تر باشه
در كل موتور جديدتون مبارك باشه دليل نميشه چون شما پالس خريديد اپاچي افتابه باشه و هيچكدوم ار ايراداتي كه گفتيد تو اين موتور وجود نداره

kawasaki
04-11-1391, 07:46 قبل از ظهر
داداش از لحاظه شتاب که ۲۰۰ خیلی‌ عقبه.من خودم پالس پر‌ه ای داشتم شتاب گیری آپاچی بیشتره،ولی‌ سرعت پالس بیشتره.

مصرف جفتشون هم یه اندازست.
صدا هم که هیچ کدوم صدای خوبی‌ ندران.
تو جاهای خیس قبول دارم لیز میخوره.

طراحی هم که دیگه از پالس اسپرت تره.
آره پالس ۲۰۰ ابهت ‌gs ۱۰۰۰ رو داره آپاچی مثل ۷۰cc هستش.:gigglesmile:

K.I.A
04-11-1391, 08:30 قبل از ظهر
دوستان تاپیک مقایسه نیست رعایت کنید.

amin lj
04-11-1391, 10:22 قبل از ظهر
تاسف میخورم بعد 100سال که این موتورا اومده ومثل نقل ونبات توخیابون ریخته ما هنوزم میزنیم سروکله هم که کدوم بهتره والا بلا این همشون یه جورن از دوتا کمپانی ازکشور دوست وهمسایه هند از همه لحاظی هم شبیه همن فقط قیافشونو تغییر دادن واسه سلیقه های مختلف آپاچی قیافه اسپرت تر جوون پسند تر رنگ بندی بهتر ودر کل خوشگل تر البته این سلیقه ایه پالس ابهت دارتر وقیافه اصیل تر وطراحی قدیمی تر ازآپاچی داره باید ببینی سلیقه خودت کدومو میپسنده نه اینکه داداش من من بیاید تو تاپیک آپاچی بگید پالس بهتره و فلا و بهمان و بیثار خودتونم میدونید چه پالس 180 و چه 200 تو شتاپ از آپاچ جا میمونن و هممون هم میدونیم که پالس انجین خرکار تری داره با اینکه همه اینا رومیدونیم دیگه کل کل چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

رسولی
05-11-1391, 08:26 قبل از ظهر
دوستان برای روغن ترمز میشه از روغن زرد به جای قرمز استفاده کرد چون من تو بازار روغن قروز ندیدم و اینکه در مخزن ترمز عقب چطور باز میشه چون زیر باتری قرار گرفته ونمیشه توش روغن ریخت. راستی فیلتر روغن کجای موتوره و اینکه حتما باید عوض بشه یا میشه شستش.

kourosh_bandit2
05-11-1391, 01:40 بعد از ظهر
ببخشید الان شما با پالس حس موتو رنیمه سنگین داری؟ مثلا حس موتور 400 داری باهاش؟
عزیز من اگر حرفی میزنی شما مدرک هم داشته باش براش.
من برا اینکه به اپاچی سوارا هم بر نخوره و اینکه کسی میاد نبینه شما همینطوری از اپاچی بد گفتی و برا خریدش نظرش عوض نشه اینارو میگم نه چیز دیگه.
اوا مصرف بنزینش به نسبت 180 بودنش و شتابش خیلی هم عالی شتااب 0 تا 60 4 ثانیه. توی دفترچه ها هم که مقایسه بشه از پالس مصرفش کمتره.
2 شتابش که هیچ حرفی توش نیست که 180 اپاچی به راحتی پس 200 پالس بر میاد. شماا از کجا میگی شتابش کم تره من نمیدونم. سرعتشم که با پالس یکی هست. پالس که بیش از 130 تا که نمیره؟ اپاچی هم همون سرعتو میره تو کفی. شتابشم که فقط به سی سی بستگی نداره. اپاچی سبک تره شاتونش کوتاه تره ایرو دینامیکش بهتره تا پالسکه از روی ترمز جلوش هم کاکلا قابل فهمه که توی سرعت 100 تا ترمز جلوش لیز نمیخوره.
3 اتفاقا همه میگن صدای اپاچی توی دور پاینن خیلی زیبا تر از پالس پالس تو دور بالا قشنگ تر میشه نه دور پایین.
4 پهنای لاستیک هیچ ربطی به لیز خوردن نداره کلا لاستیک ها ی پالس و اپاچی همه بد جور لیز میخورن که علتش هم اینه که جاد های خارج ایران همه روی لایه اسفالت یک لایه شن مانند هست بعد چند لایه دیگه که همین شن مانند باعث میشه حتی توی خیسی و بارون موتور به راحتی لاستیکش اسطحکاک داشته باشه با جاده و این طراحی لاستیک ها مال اون جادس وگرنه تو خود هند که خیلی بدتر همش بارون میاد پس مهندساش انقد ر گاو نیستن که لاستیکی بذارن که تو اون خیسی همه تاپ و تاپ پهن زمین بشن.
5 این مورد هم شما معلومه اصلا دوتا موتور با هم درست مقایسه نکردید. اولین و ضایع ترین چیزی که شما میگی پالس اسپرت تره اولین موردش که من رد میکنم یک تکه بودن و قدیمی بودن فرمونش هست. که فقط روی 200 ها و 220 مشکلش حل شد. دوم اینکه امکانات پالس کمتره مثلا با 200 بودنش ترمز عقبش هنوز کاسه هست کیلومتر خیلی کم و کاستی داره مثلا نه ساعت داره نه شتاب ثبت میکنه نه سرعت. حالا شما پاسخ اینارو بدید بازم من مواردی دارم که نشون بده طراحی اپاچی کامللا به روز تره

linux_linda
05-11-1391, 06:05 بعد از ظهر
آپاچی طراحی چراغ و قاب مشکی بالای چراغش زشتش کرده
پالس 220 قویتر و با کیفیت بنظر میاد

amin lj
05-11-1391, 11:41 بعد از ظهر
آپاچی طراحی چراغ و قاب مشکی بالای چراغش زشتش کرده
پالس 220 قویتر و با کیفیت بنظر میاد

قوی تر بودن 220 رو قبول دارم ولی کیفیت آپاچی بیشتره 220 همه چیش لق میزنه ولی آپاچ اینطور نیست این حرف من نیست حرف هم هست

ایلیا
06-11-1391, 12:35 قبل از ظهر
بیخودی به جون هم نیوفتین. همه میگن " مال من بهتره ".
الکی اعصاباتونو به هم نریزین. همشون یه آشغالن، همشونم مال یه کشورن. فقط تو آشغال بودنشون یه ذره باهم فرق دارن که اصلا ارزش بحث و مرافعه رو نداره.
اینو کسی داره میگه که همه مدل موتور هندی سوار شده.
ضمنا اینجا تاپیک مقایسه نیست. ادامه بدین میگم لولو مدیر بیاد بخورتتون !

رسولی
07-11-1391, 04:28 بعد از ظهر
انقدر با هم بحث نکنید جفتشون یه اشغال هستن انقدر میگید کیفیت ادم فکر میکنه موتور ژاپنیه اگه کیفیت داشتن که تا یه کم بهشون فشار میوردی به صدا نمیفتادن. راستی فیلتر روغن هر چند وقت یکیار باید عوض بشه.

جانسون
08-11-1391, 11:31 قبل از ظهر
فیلتر روغنو هر 3 4 بار تعویض روغن عوض کن البته اگه رو 1000تا رو غنو عوض میکنی

رسولی
09-11-1391, 12:58 بعد از ظهر
ممنون به خاطر اینکه یکی از پیچ ها بریده نمیخواستم الکی هر دفعه درش رو باز کنم.

vahid7624
09-11-1391, 09:57 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
چندوقتی هست این موتوره وقتی یکم که باهاش راه میری داغ میشه یه صدای سوت مانند میده
کسی میدونه این دلیلش از چی میتونه باشه ؟

kourosh_bandit2
11-11-1391, 09:46 قبل از ظهر
داغ میشه صدا سوت میده؟ عجیبه
ندیدم تاحالا. شما روغن عوض کن فیلترم عوض کن فیلتر هواتم بشور. داغیش نباید خیلی باشه. یعنی انجین نباید حرارت بزنه ازش. این 3 کارو انجام بدید اگر درست نشد دیگه مجبوری بری سر تعمیر کار.

roma
11-11-1391, 10:31 بعد از ظهر

شتاب اپاچی بیشتر از پالس هست180 من دیگه این قدر انداختم که از رو رفتم تا 100 کیلومتر
مصرف سوخته پالس کمتر از اپاچی هست این یکی درسته
وقتی رو پالس سواری حس موتور سنگین به ادم دست میده چون واقعا سنگینه وزنش اندازه یه موتور 1000 شاید منظورش این بوده دوستمون
و در اخر معنی سوپر اسپرت هم فهمیدم چی میتونه باشه

یاسر
11-11-1391, 11:07 بعد از ظهر
27669
سلام،این سالار ما رو که دو هفته پیش دزد برد(قفل دیسک و فرمون هم بود) شما هم بعد از دعا کردن برای پیدا شدنش،مواظب موتورهای خودتون باشید:10:

kourosh_bandit2
12-11-1391, 11:33 قبل از ظهر
27669
سلام،این سالار ما رو که دو هفته پیش دزد برد(قفل دیسک و فرمون هم بود) شما هم بعد از دعا کردن برای پیدا شدنش،مواظب موتورهای خودتون باشید:10:

ایشالا دستش بشکنه بی پدر مادرو منم داغ ی 220 نو رو دلم هست. طرف بخواد بدزده قفل دیسک که هیچ نیرو ضربت امریکام دورش باشه ایرانی جماعت کار خودشو میکنه

- - - Updated - - -

کسی اینجا نحوه تنظیم انجین اپاچی 180 بلد نیست؟ ی بنده خدایی دست زده به انجین ما اصا دیوونم کرده از بس بد کار میکنه موتورم چند وقته بیخیالش شدم تعمییر کار درست حسابی هم که گیر نیاوردم باشه هم طرف میگه برو صبح ساعت 8 شنبه بیارش تا برا هفته دیگه بهت وقت بدم انگار میخواد جراحی مغز بکنه اینام دیگه فیس و افاده میان برا مشتری.:icon_pf _99_:

apache
12-11-1391, 11:55 قبل از ظهر
بی زحمت آدرس گمرک رو بده ، ممنون

آقا موتورتو هیچ جا نبر یا ببر تهران پیچ شمرون یا میدون امام حسین نمایندگی افق حرکت واسه خود آپاچی اونا کارشونه 10 بار به این مشکل بر خوردن میدونن ایراد چیه پول بیخود خرج نکن

Mehrdad.y
12-11-1391, 01:59 بعد از ظهر
سلام دوستان
میخواستم بدونم از بین لاستیک های شرکت ایران یاسا که عکس اون رو هم گذاشتم کدومشون برای چرخ عقب آپاچی بهتره
خودم نظرم مدل y48 است ولی نمیدونم به آپاچی میخوره یا نه ؟
ممنون از راهنماییتون[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

محمد سوزوکی@
12-11-1391, 03:15 بعد از ظهر
سلام دوستان
میخواستم بدونم از بین لاستیک های شرکت ایران یاسا که عکس اون رو هم گذاشتم کدومشون برای چرخ عقب آپاچی بهتره
خودم نظرم مدل y48 است ولی نمیدونم به آپاچی میخوره یا نه ؟
ممنون از راهنماییتون[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) من نظرم y45وy46هست

abolfazls
12-11-1391, 07:32 بعد از ظهر
دوستان آپاچى سوار داستان اين چيه؟؟؟
27693

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

vahid7624
12-11-1391, 08:38 بعد از ظهر
داغ میشه صدا سوت میده؟ عجیبه
ندیدم تاحالا. شما روغن عوض کن فیلترم عوض کن فیلتر هواتم بشور. داغیش نباید خیلی باشه. یعنی انجین نباید حرارت بزنه ازش. این 3 کارو انجام بدید اگر درست نشد دیگه مجبوری بری سر تعمیر کار.

من هم روغنو تازه عوض کردم و هم فیلتر رو
وقتی داغ میشه یه صدایی میده که تو سرعت بالای 60 تا مثل صدای سوت میاد منم نمی دونم چیه

جانسون
12-11-1391, 11:00 بعد از ظهر
داداش ابولفضل اون یه طرخ بود که خبری از وورودش نشد یه کنسپت بود

apache
13-11-1391, 12:59 قبل از ظهر
من تو سرپایینی اومدم و حس میکردم که رو هوام خیلی خطریه به حر حال با آچارکشی -تعویض فیلتر - باد هیدروژن که توصیه نمیکنم و اینجور کارا با کمک سرپایینی میتونی بیای ولی بازم خیلی خطریه . کلآ موتورای هندی در حد خودشون خوبن و خیلی نمیشه ارتقاع شون داد

من تو کفی تو همت 135 تاپ اسپید زدم

- - - Updated - - -

سلام دوستان من یه مدتی نبودم اگرم میومدم سعی میکردم زیاد تو بحثا شرکت نکنم یوقتا اینجوری بهتره.
بعد از سفر ارمنستان گرجستان دیگه فرصت نکردم به موتورم دست بزنم حالا یه سرویس کامل نیاز داره.
به سرم زده اگزوزشو باز کنم داخلش بنزین بریزمو یه شستشوی کامل بدم داخلشو تا اگزوزش کامل باز بشه هرچی دوده و کثیفی هست بزنه بیرون نظر دوستان چیه؟

erfan.557
13-11-1391, 10:33 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

سلام دوستان من یه مدتی نبودم اگرم میومدم سعی میکردم زیاد تو بحثا شرکت نکنم یوقتا اینجوری بهتره.
بعد از سفر ارمنستان گرجستان دیگه فرصت نکردم به موتورم دست بزنم حالا یه سرویس کامل نیاز داره.
به سرم زده اگزوزشو باز کنم داخلش بنزین بریزمو یه شستشوی کامل بدم داخلشو تا اگزوزش کامل باز بشه هرچی دوده و کثیفی هست بزنه بیرون نظر دوستان چیه؟

من فک نمیکنم خیلی فرقی بکنه اگه تو فکر باز شدن نفس موتورتونید بهتره خالیش کنین من با علی جانسونه گل رفتیم واسه خودمرو ردیف کردم هم نفسش باز شده هم صداش ردیف شده کمتر هم موتور داغ میکنه .

kourosh_bandit2
15-11-1391, 04:19 بعد از ظهر
اگزوز فابریکو خراب نیکید عزیزان یک اگزوز تایگ بخرید بندازید روش حالشو ببرید هم اصولی تره هم تو قیافش خیلی تاثییر داره هم خیلی صدای زیبایی داره هم هرکی میبینه اگزوز موتور میمونه تو کفش مارکشم که معتبره

RED-LINE
15-11-1391, 08:23 بعد از ظهر
كورش جان قرار بود يه كبيپ از صداش بگيري
گرفتي يا من هنوز نديدم
اگر نگرفتي يه لطفي كن بگير

kourosh_bandit2
15-11-1391, 11:05 بعد از ظهر
كورش جان قرار بود يه كبيپ از صداش بگيري
گرفتي يا من هنوز نديدم
اگر نگرفتي يه لطفي كن بگير

رو جشمم رد لاین جان حتمااا. میگیرم میذارم عزیز. سرد بوده این چند روزه نشده برم. حتما صداشو میگیرم میذارم

roma
16-11-1391, 06:48 بعد از ظهر
رو جشمم رد لاین جان حتمااا. میگیرم میذارم عزیز. سرد بوده این چند روزه نشده برم. حتما صداشو میگیرم میذارم

یک سال گذشت

erfan.557
17-11-1391, 05:38 بعد از ظهر
اگزوز فابریکو خراب نیکید عزیزان یک اگزوز تایگ بخرید بندازید روش حالشو ببرید هم اصولی تره هم تو قیافش خیلی تاثییر داره هم خیلی صدای زیبایی داره هم هرکی میبینه اگزوز موتور میمونه تو کفش مارکشم که معتبره

من خالی کردم صداش مثه تایگر شده :afro:وقت کردم یه فیلم ازش میذارم شمام از موتورت عکس و فیلم بذار.

کامران.
17-11-1391, 06:30 بعد از ظهر
سلام به همگی..من میخوام این موتورو قسطی بخرم ایشاله این هفته یا تا هفته بعد.راستش یه سوال خیلی ابتدایی داشتم من تا حالا هیچ موتوری نخریدم و نمیدونم موقع خرید چی بهم میدن بذارین ساده تر بگم موقع خرید یه سوئیچ میدن دستم میگن این موتور مال تو خوش اومدی یا اینکه نه چیزای دیگه مدارکه دیگه ای هم هست که همون لحظه میدن؟؟؟؟اگه کسی در این مورد میتونه بهم کمک کنه یه دنیا ممنون میشم اگه میشه کامل توضیح بدین موقع خرید باید انتظار داشته باشم چه چیزای بهم بدن... یا دقیقتر به چه چیزای توجه کنم از فروشنده چی طلب کنم؟؟؟حالا یه سوال تو حاشیه میپرسم بنظرتون الان بخرم خوبه یا بذارم بعد عید؟؟؟؟؟؟خیلی خیلی تشکر میکنم که راهنماییم میکنین.

stoncold
17-11-1391, 06:35 بعد از ظهر
سلام به همگی..من میخوام این موتورو قسطی بخرم ایشاله این هفته یا تا هفته بعد.راستش یه سوال خیلی ابتدایی داشتم من تا حالا هیچ موتوری نخریدم و نمیدونم موقع خرید چی بهم میدن بذارین ساده تر بگم موقع خرید یه سوئیچ میدن دستم میگن این موتور مال تو خوش اومدی یا اینکه نه چیزای دیگه مدارکه دیگه ای هم هست که همون لحظه میدن؟؟؟؟اگه کسی در این مورد میتونه بهم کمک کنه یه دنیا ممنون میشم اگه میشه کامل توضیح بدین موقع خرید باید انتظار داشته باشم چه چیزای بهم بدن... یا دقیقتر به چه چیزای توجه کنم از فروشنده چی طلب کنم؟؟؟حالا یه سوال تو حاشیه میپرسم بنظرتون الان بخرم خوبه یا بذارم بعد عید؟؟؟؟؟؟خیلی خیلی تشکر میکنم که راهنماییم میکنین.والله تا جایی من میدونم بستگی به موتورت که چه چیزایی روش باشه معمولا چنتا اچار یا روکش موتور یا کلاه کاسکت میدن که 99 درصد فروشندگان اگه به روشون نیاری نمیدن اینارو بهت اگه رو موتورم باشهکارتت سوختت که اگه موتور سند نخورده باشه باید منتظر بمونی بیاد ولی سندو میدن بهت یه برگه سبزشو فک کنم

کامران.
17-11-1391, 08:15 بعد از ظهر
سلام به همگی..من میخوام این موتورو قسطی بخرم ایشاله این هفته یا تا هفته بعد.راستش یه سوال خیلی ابتدایی داشتم من تا حالا هیچ موتوری نخریدم و نمیدونم موقع خرید چی بهم میدن بذارین ساده تر بگم موقع خرید یه سوئیچ میدن دستم میگن این موتور مال تو خوش اومدی یا اینکه نه چیزای دیگه مدارکه دیگه ای هم هست که همون لحظه میدن؟؟؟؟اگه کسی در این مورد میتونه بهم کمک کنه یه دنیا ممنون میشم اگه میشه کامل توضیح بدین موقع خرید باید انتظار داشته باشم چه چیزای بهم بدن... یا دقیقتر به چه چیزای توجه کنم از فروشنده چی طلب کنم؟؟؟حالا یه سوال تو حاشیه میپرسم بنظرتون الان بخرم خوبه یا بذارم بعد عید؟؟؟؟؟؟خیلی خیلی تشکر میکنم که راهنماییم میکنین.موتوری که میخوام همین آپاچی 180 هست بعد اگه ممکنه یه کم دقیقتر و مطمئن تر توضیح بدین چون میخوام وقتی تو مغازه رفتم مطمئن حرف بزنم...بازم تشکر و ممنون

محمد سوزوکی@
17-11-1391, 08:30 بعد از ظهر
سلام به همگی..من میخوام این موتورو قسطی بخرم ایشاله این هفته یا تا هفته بعد.راستش یه سوال خیلی ابتدایی داشتم من تا حالا هیچ موتوری نخریدم و نمیدونم موقع خرید چی بهم میدن بذارین ساده تر بگم موقع خرید یه سوئیچ میدن دستم میگن این موتور مال تو خوش اومدی یا اینکه نه چیزای دیگه مدارکه دیگه ای هم هست که همون لحظه میدن؟؟؟؟اگه کسی در این مورد میتونه بهم کمک کنه یه دنیا ممنون میشم اگه میشه کامل توضیح بدین موقع خرید باید انتظار داشته باشم چه چیزای بهم بدن... یا دقیقتر به چه چیزای توجه کنم از فروشنده چی طلب کنم؟؟؟حالا یه سوال تو حاشیه میپرسم بنظرتون الان بخرم خوبه یا بذارم بعد عید؟؟؟؟؟؟خیلی خیلی تشکر میکنم که راهنماییم میکنین.موتوری که میخوام همین آپاچی 180 هست بعد اگه ممکنه یه کم دقیقتر و مطمئن تر توضیح بدین چون میخوام وقتی تو مغازه رفتم مطمئن حرف بزنم...بازم تشکر و ممنون اگه میخای نو و صفر بخری بجز سوییچ یه فاکتور خرید هم بهت میده که پلیس بهت گیرداد مدرک موقت داشته باشی اگه دست دوم میخای بخری قبل ازخرید میری سندو بنام خودت میزنی وبعدسوییچ وموتورو میگیری/اگر الان بخری بهتره چون از اون ور سال فوق العاده گرون میشه هم بخاطر ا ن ت خ ا ب ا ت هم چون هواگرم میشه ودوباره قیمت موتور میکشه بالا

کامران.
18-11-1391, 10:19 قبل از ظهر
آقا دمتون گرم که جواب دادین ــــ.. من صفرشو میخوام بخرم..ـــ. یعنی برم مغازه فقط سوئیچ و یه فاکتور میدن؟؟؟؟؟؟ پس سند کارت سوخت بیمه و غیره و غیره چی؟؟؟؟؟ اونارو کی میدن؟؟؟ ..ــــــ.. چقدر طول میکشه تا موتورو با مدارک کامل داشته باشم؟؟؟؟؟؟ .ـــــ. ببخشید زیاد میپرسم باور کنید واقعا هیچی نمیدونم و بخاطر اینکه هیچی نمیدونم میترسم موقع خرید فروشنده هر چی گفت باور کنم و قبول کنم.. .ــــ. بازم ممنون که راهنماییم میکنین.

کامران.
18-11-1391, 01:04 بعد از ظهر
آقا دمتون گرم که جواب دادین ..ـــــ.. من صفرشو میخوام بخرم.ـــ. یعنی برم مغازه فقط سوئیچ و یه فاکتور میدن؟؟؟؟؟؟ پس سند کارت سوخت بیمه و غیره و غیره چی؟؟؟؟؟ اونارو کی میدن؟؟؟ ..ــــــ.. چقدر طول میکشه تا موتورو با مدارک کامل داشته باشم؟؟؟؟؟؟ ـــــــ. ببخشید زیاد میپرسم باور کنید واقعا هیچی نمیدونم و بخاطر اینکه هیچی نمیدونم میترسم موقع خرید فروشنده هر چی گفت باور کنم و قبول کنم.. .ـــــــ. بازم ممنون که راهنماییم میکنین

dani24
18-11-1391, 02:41 بعد از ظهر
برات پست میکنن فکر کنم تا همه مدارک بیاد 2 ماهی طول بکشه!

erfan.557
18-11-1391, 08:37 بعد از ظهر
آقا دمتون گرم که جواب دادین ..ـــــ.. من صفرشو میخوام بخرم.ـــ. یعنی برم مغازه فقط سوئیچ و یه فاکتور میدن؟؟؟؟؟؟ پس سند کارت سوخت بیمه و غیره و غیره چی؟؟؟؟؟ اونارو کی میدن؟؟؟ ..ــــــ.. چقدر طول میکشه تا موتورو با مدارک کامل داشته باشم؟؟؟؟؟؟ ـــــــ. ببخشید زیاد میپرسم باور کنید واقعا هیچی نمیدونم و بخاطر اینکه هیچی نمیدونم میترسم موقع خرید فروشنده هر چی گفت باور کنم و قبول کنم.. .ـــــــ. بازم ممنون که راهنماییم میکنین

بیمه که اصن جداس باید به فروشنده بگی که بیمش هم واست بکنه من موتورم رو گرفتم 15 دقیقه بدش یارو واسم بیمش رو اورد. تابستون 105 تومن من گرفتم بقیه مدارک پست میشه در خونتون اگه تازه کاری با کسی برو که وارد باشه.

کامران.
19-11-1391, 12:03 قبل از ظهر
برات پست میکنن فکر کنم تا همه مدارک بیاد 2 ماهی طول بکشه!چیـیــیــیــی مــــــیــــگی یعنی من الان بخرم عید نمیتونم جایی برم؟؟؟؟؟؟ بیــــــخیــــــال داداش

- - - Updated - - -

بیمه که اصن جداس باید به فروشنده بگی که بیمش هم واست بکنه من موتورم رو گرفتم 15 دقیقه بدش یارو واسم بیمش رو اورد. تابستون 105 تومن من گرفتم بقیه مدارک پست میشه در خونتون اگه تازه کاری با کسی برو که وارد باشه.تازه کار که هستم صفر کیلومترم خشکه خشک.. از شانس بدم تو اطرافیانم کسی نیست که تو این موضوع وارد باشه.. حالا شما دوستان عزیز که وارد هستین بگین منم یاد میگیرم.. بازم بازم ممنون از راهنماییهاتون..

کامران.
19-11-1391, 05:40 بعد از ظهر
یه سوال داشتم نیاز فوری به جواب .. تو کرج فروشگاههای موتور سیکلت کدوم خیابون زیادن

رسولی
19-11-1391, 05:46 بعد از ظهر
سلام تو آپاچی روغن بهران تکتاز بریزم خوبه یا نه بایدحتما خارجی باشه؟

mahdi406
19-11-1391, 07:18 بعد از ظهر
سلام تو آپاچی روغن بهران تکتاز بریزم خوبه یا نه بایدحتما خارجی باشه؟

نه عزیز خارجی داخلیش زیاد مهم نیست مهم درجه گرانروی و درجه خود روغن هست که فکر میکنم توصیه کارخانه برای آپاچی درجه SL با گرانروی 20w50 میباشد در حالی که بهران تکتاز فکر میکنم SG باشه و بهتره این کار رو نکنی میتونی از بهران سوپر پیشتاز استفاده کنی یا پارس سوپر پایا روغن های خوبی هستند

dani24
20-11-1391, 02:26 بعد از ظهر
دوستان شتاب اپاچ در چه حده از پالس ۱۸۰ کمتره ؟ از پالس ۲۰۰ چی؟ کسی درگ کرده؟

amin lj
20-11-1391, 02:31 بعد از ظهر
شتاب آپاچی از پالس 180 بیشتره و تقریبا با پالس 200 در یه حده

erfan.557
20-11-1391, 07:43 بعد از ظهر
من moto gp ریختم خیلی خوبه دیگه تو سرما مشکل ندارم

جانسون
20-11-1391, 08:05 بعد از ظهر
عرفات تولت چطوره صداش میزونه ؟؟ چند روز دیگه میرم گمرو یسری کار دارم بیا فیلرشم میزون کنیم بخاطره اینکه روغنش چهار فصله....

erfan.557
20-11-1391, 09:00 بعد از ظهر
عرفات تولت چطوره صداش میزونه ؟؟ چند روز دیگه میرم گمرو یسری کار دارم بیا فیلرشم میزون کنیم بخاطره اینکه روغنش چهار فصله....

دست بوسه علی جون .
:29dz8zk:okحرف نداره .

خواستی بری بم اس بده شبش عصر بریم حالا باهم میهماهنگیم دادا.

kourosh_bandit2
20-11-1391, 10:46 بعد از ظهر
اون دوستی که گفتن توی اگزوز فابریکو خالی کردن کار جالبی نست. چون اون اگزوز اولا فابریک پس فردا خواستی بفروشی برات مشکل میشه دوم اینکه اون اگزوز نسبت به حجم و اینا براش کپسول هوا تعبیه شده حالا شما اومدی راهشو باز کردی پس حجم کپسول هوای داخل اگزوز را بدون محاسبه تغییر دادی. این کار میتونه برای موتور بد باشه مثلا افزایش مصرف سوخت بی جون شدن توی سر بالایی ها اونم بش از حد فابریکش در برخی موارد هم ترقه های بدی میزنه و مهمتر اگزوز جر خورده :24:
پس دوست گلم اگه این راه خوب و اصولی بود شرکت های اگزوز سازی میرفتن درو تخته میکردن و دیگه مهندس هاشون نمیشستن طراحی کنن .و برای هر موتور یک اگزوز خاص بدن بیرون بسته به حجم و تعداد سیلندرو اینا و همه میرفتن تو اگزوز هاشونو همینطوری خالی میکردن. البته شما به همین زودی متوجه ضررش نخواهی شد اما بعدا تاثییرات خودشو نشون میشده. دوم اینکه اگه پلیس شمارو گرفت میخوابونه میگه اگزوز فابریکشو بذار چون الودگی صوتی داره شمام که اگزوز فابریکو جر دادی پس باید بری نزدیک 500 تومن یک نو بخری ببندی روش.:biggrin: به هر حال من توصیه نمیکنم اگزوز فابریک دست بخوره. حالا بازم دوستان مال خودشونو اختیارشو دارن من فقط توصیه کردم نه چیز دیگه.:biggrin:
صدا هم من ضبط کردم با موبایل ولی خوب نشد با موبایل و اصا صداش ی چیز دیگه شد برا همین من نمیذارم که دوستان استباه نگیرن. کسی پیشنهاد داره با چی ضبط کنم تا صداشو درست ضبط کنه؟:retarded:

- - - Updated - - -

2813128132
میخوام اگه جور در بیاد ببرمش زیر زین. دنبی موتورم حذف کنم پلاک بالانر نسب بشه.رینگم ببینم چی پهن تر بهش میخوره با ی لاستکی پهن بندازم روش.

کامران.
21-11-1391, 01:42 بعد از ظهر
یه سوال داشتم نیاز فوری به جواب .. تو کرج فروشگاههای موتور سیکلت کدوم خیابون زیادنکسی هست به این سوال ما جواب بده من فردا میرم کرج چطوری میتونم بفهم فروشگاههای موتور سیکلت کجاست؟؟

- - - Updated - - -

من یه سوال داشتم البته قبلا پرسیدم ودوستان جوابایی دادن اما بیه بار دیگه میخواستم بپرسم شاید کسی باشه دقیق تر جوابمو بده.... من چند روز دیگه میخوام یه آپاچی خشک بگیرم البته قسطی ولی چون تا حالا موتوری نخریدم میترسم سرم کلاه بره.. بخاطر همین از کسانی که تو این زمینه وارد هستن خودشونو بذارن جای من و دقیق بگن که اگه الان بخوان موتوری بگیرن چه چیزای از فروشنده طلب میکنن چیزایی مثل بیمه کلاه دستکش و غیره من نمیدونم چی بخوام و چه چیزای دقیقا باید بخوام .... تا اینجایی که من فهمیدم فروشنده باید بیمه بده و یه کاغذی که نشون میده صاحب موتور منم و بقیه مدارک یکی دو ماه دیگه میاد درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

abolfazls
21-11-1391, 01:43 بعد از ظهر
کسی هست به این سوال ما جواب بده من فردا میرم کرج چطوری میتونم بفهم فروشگاههای موتور سیکلت کجاست؟؟

اخه اينجا جاش نيست........
تو كرج جايى كه بورس خريد و فروش موتور باشه نيست........
فردا هم تعطيله!!!!!!!
تو كرج جاهاى مختلف فروشگاه موتور هست ...
آنتى اسپم
كوروش عزيز قرار بود مارو به صداى اگزوزت مهمون كنى ، پس چى شد؟؟؟؟
بچه كجايى كه ميخواهى از كرج موتور بگيرى....
برى تهران كه بهتره ......
من تو پيام خصوصى آدرس چند تا موتورفروشى تو كرج رو برات ميفرستم .........

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

کامران.
21-11-1391, 03:50 بعد از ظهر
اخه اينجا جاش نيست........تو كرج جايى كه بورس خريد و فروش موتور باشه نيست........فردا هم تعطيله!!!!!!!تو كرج جاهاى مختلف فروشگاه موتور هست ...آنتى اسپمكوروش عزيز قرار بود مارو به صداى اگزوزت مهمون كنى ، پس چى شد؟؟؟؟بچه كجايى كه ميخواهى از كرج موتور بگيرى....برى تهران كه بهتره ......من تو پيام خصوصى آدرس چند تا موتورفروشى تو كرج رو برات ميفرستم .........Sent from my iPhone 5 using Tapatalkخیلی ممنون که جواب دادین من معذرت میخوام منظورم دوشنبه بود گفتم فردا.... من مسیرم تهران نمیخوره ولی کرج میام میرم من خودم بچه قزوینم تو قزوین خشکشو پیدا نکردم همدان و قم هم زیاد میرم... دوشنبه میرم کرج، خواستم چندتا مغازه برم شرایطشون خوب بود یکی بردارم انشاءاله

رسولی
21-11-1391, 04:14 بعد از ظهر
روغن توتال ریختم به قیمت 10 تومن دنده ها هم نرم جا میرن.

erfan k
21-11-1391, 06:41 بعد از ظهر
دوستان یه سوال دارم اونم اینه که وقتی سوییچو باز میکنم یکی از علامتا که عکس اچار روشه چشمک میزنه و بعد چند ثانیه خاموش میشه.. میخواستم بدونم دلیلش چیه. اگه میشه کمک کنید.

K.I.A
21-11-1391, 10:03 بعد از ظهر
به صورت پیش فرض بعد از مسافتی مشخص یاداوری سرویس موتور سیکلتو میکنه .مثل شمع /فیلتر هوا/کاربرات/......

- - - Updated - - -

دوستان یه سوال دارم اونم اینه که وقتی سوییچو باز میکنم یکی از علامتا که عکس اچار روشه چشمک میزنه و بعد چند ثانیه خاموش میشه.. میخواستم بدونم دلیلش چیه. اگه میشه کمک کنید.
.............

kourosh_bandit2
22-11-1391, 01:07 قبل از ظهر
گفتم که صدا گرفتم ولی خوب ضبط نشده صداش اون چیز واقعی نیست بگید با چی خوب ضبط میشه تا با کیفیت خوب بذارم براتون

کامران.
22-11-1391, 09:49 قبل از ظهر
سلام کسی میدونه الان موتورو چقدر بیمه میکنن؟؟؟؟؟؟ کدوم سازمان بیمه گذار بیمه میکنه؟؟؟بیمه بدنه هم میشه کرد؟؟؟؟؟

erfan k
22-11-1391, 12:14 بعد از ظهر
به صورت پیش فرض بعد از مسافتی مشخص یاداوری سرویس موتور سیکلتو میکنه .مثل شمع /فیلتر هوا/کاربرات/......

- - - Updated - - -

.............

خیلی ممنون از این که پاسخ دادین

kourosh_bandit2
22-11-1391, 05:05 بعد از ظهر
سلام کسی میدونه الان موتورو چقدر بیمه میکنن؟؟؟؟؟؟ کدوم سازمان بیمه گذار بیمه میکنه؟؟؟بیمه بدنه هم میشه کرد؟؟؟؟؟

تاپیک اپاچی نه تاپیک سوالات متفرقه.
شما انقدر سوال از کجا میاری؟
همه بیمه ها بیمه میکنن. اسمش بیمس دیگه هرجا ماشین بیمه کنه موتورم بیمه میکنه. رو 110 بوده الان نمیدونم جدیدا چقدر شده. بیمه بدنه خیر فقط به بیمه ها بیمه سرنشین برا موتور اضافه شده

- - - Updated - - -

اما چرا راستی بدنه هم اضافه شده چون دوست من ماشین زد به موتورش رفت خسارت خرید لوازم بدنه از بیمه گرفت

کامران.
22-11-1391, 08:07 بعد از ظهر
تاپیک اپاچی نه تاپیک سوالات متفرقه.شما انقدر سوال از کجا میاری؟همه بیمه ها بیمه میکنن. اسمش بیمس دیگه هرجا ماشین بیمه کنه موتورم بیمه میکنه. رو 110 بوده الان نمیدونم جدیدا چقدر شده. بیمه بدنه خیر فقط به بیمه ها بیمه سرنشین برا موتور اضافه شده- - - Updated - - -اما چرا راستی بدنه هم اضافه شده چون دوست من ماشین زد به موتورش رفت خسارت خرید لوازم بدنه از بیمه گرفتاولا خیلی آقایی کردی جواب دادی.. دوما منظورم از کدوم بیمه گذار این بود که کدوم بیمه خوبه کدوم سازمان خوبه اگه اینجا جاش نیست پیام خصوصی بدین خیلی خیلی ممنون.. دست آخرم اینکه من نمیدونم تو این سایت کدوم سوال رو کجا بپرسم شما ماشاءاله تو این سایت چند تا پیراهن پاره کردی من تازه اومدم نمیدونم چی جاش کجاست گفتم شاید همینجا جاشه و پرسیدم.. بهر حال شما به بزرگواری خودتون ببخشید من اولین بارمه موتور میگیرم و بخاطر همین خیلی میترسم اشتباه کنم و زیاد میپرسم بازم از شما و بقیه دوستان معذرت میخوام که یکی مثل من هر روز مزاحم شما میشه شما فکر کنید به برادر کوچکترتون کمک میکنید خیلی ممنون از جوابابتون ...

nima360
23-11-1391, 10:31 قبل از ظهر
اول از همه سلام خدمت همه دوستان گلم.....دوستان ببخشید مزاحم شدم راستش من توی تاپیک مشاوره خرید و فروش یه پست زدم واسه خرید موتور شهری خوب....که دوست عزیزم پیشنهاد دادن اپاچی بهترین گزینه هست....
خاستم چنتا سوال از حضورتون داشته باشم...اولاینکه اپاچی هر دو مدلش یعنی هم 160 هم 180 ترمزهای جلوش دیسکی هسن؟؟؟؟
دوم اینکه روندنش راحته یا باید مثل پالس به سمت جلو خم شی؟؟؟؟
در اخر اینکه من با نهایت پول 2/5میلیون چه مدل اپاچی و چه سال ساختی میتونم گیر بیارم که واقعا سالم باشه و تمیز؟؟؟؟
از همه ممنونم لطفا راهنماییم بفرمایین

شایسته فر
23-11-1391, 10:33 قبل از ظهر
دادا رو آپاچی بیشتر از پالس به سمت جلو خم میشی!!

erfan.557
23-11-1391, 03:55 بعد از ظهر
اون دوستی که گفتن توی اگزوز فابریکو خالی کردن کار جالبی نست. چون اون اگزوز اولا فابریک پس فردا خواستی بفروشی برات مشکل میشه دوم اینکه اون اگزوز نسبت به حجم و اینا براش کپسول هوا تعبیه شده حالا شما اومدی راهشو باز کردی پس حجم کپسول هوای داخل اگزوز را بدون محاسبه تغییر دادی. این کار میتونه برای موتور بد باشه مثلا افزایش مصرف سوخت بی جون شدن توی سر بالایی ها اونم بش از حد فابریکش در برخی موارد هم ترقه های بدی میزنه و مهمتر اگزوز جر خورده :24:
پس دوست گلم اگه این راه خوب و اصولی بود شرکت های اگزوز سازی میرفتن درو تخته میکردن و دیگه مهندس هاشون نمیشستن طراحی کنن .و برای هر موتور یک اگزوز خاص بدن بیرون بسته به حجم و تعداد سیلندرو اینا و همه میرفتن تو اگزوز هاشونو همینطوری خالی میکردن. البته شما به همین زودی متوجه ضررش نخواهی شد اما بعدا تاثییرات خودشو نشون میشده. دوم اینکه اگه پلیس شمارو گرفت میخوابونه میگه اگزوز فابریکشو بذار چون الودگی صوتی داره شمام که اگزوز فابریکو جر دادی پس باید بری نزدیک 500 تومن یک نو بخری ببندی روش.:biggrin: به هر حال من توصیه نمیکنم اگزوز فابریک دست بخوره. حالا بازم دوستان مال خودشونو اختیارشو دارن من فقط توصیه کردم نه چیز دیگه.:biggrin:

با این حرفی که شما زدی باید جون موتور من گرفته شده باشه که کاملا برعکسه خیلی نفسش باز شده - و به اون ترق تروق هایی که شما میگی ما میگیم بک فایر و من این این ترق تروق هایی که شما میگیو رو r1 و gsx شنیدم صداشو دوست دارم .

اما در مورد پاره شدن اگزوز که گفتید حق با شماس من خودم وقتی داشت میبریدش حس خوبی نداشتم و کار خوبی نیس واسه کسی که 500-600 تا داره میخواد اگزوز ببنده .

در مورد کمپابی های اگزوز سازی هم باید بگم که کار اونا فقط اونی که گفتید نیس به شکل و ... هم مربوطه . مثلا همون تایگر گه شما بستی واسه هیوش هیچی نداره فقط یه توریه اونم فقط واسه تفکیک صداشه

بازم ممنون هرکی یه نظری داره:smilies(182):

- - - Updated - - -

[QUOTE=kourosh_bandit2;161614]

- - - Updated - - -

2813128132
میخوام اگه جور در بیاد ببرمش زیر زین. دنبی موتورم حذف کنم پلاک بالانر نسب بشه.رینگم ببینم چی پهن تر بهش میخوره با ی لاستکی پهن بندازم روش.

منم بهش فکر کرده بودم ولی خرجش خیلی میشه ولی اگه خواستی این کارو انجام بدی فکر کنم اگه اگزوز از جای چراغ بزنه بیرون قشنگ تر باشه.

- - - Updated - - -

اول از همه سلام خدمت همه دوستان گلم.....دوستان ببخشید مزاحم شدم راستش من توی تاپیک مشاوره خرید و فروش یه پست زدم واسه خرید موتور شهری خوب....که دوست عزیزم پیشنهاد دادن اپاچی بهترین گزینه هست....
خاستم چنتا سوال از حضورتون داشته باشم...اولاینکه اپاچی هر دو مدلش یعنی هم 160 هم 180 ترمزهای جلوش دیسکی هسن؟؟؟؟
دوم اینکه روندنش راحته یا باید مثل پالس به سمت جلو خم شی؟؟؟؟
در اخر اینکه من با نهایت پول 2/5میلیون چه مدل اپاچی و چه سال ساختی میتونم گیر بیارم که واقعا سالم باشه و تمیز؟؟؟؟
از همه ممنونم لطفا راهنماییم بفرمایین

سلام.
1. هم جولو و هم عقب
2.فک کنم رو اپاچی باید بیشتر خم شی
3.تر تمیز 89 چون خشکش 5200-5000 میگن

کامران.
26-11-1391, 12:14 بعد از ظهر
سلام من امروز همدانم میخوام بگیرم این موتورو میگه 5500 زیاده درسته ؟؟؟؟؟البته میگه خود کارخونه تهران الان 5200 میده درسته؟؟؟؟

monazzah
26-11-1391, 12:19 بعد از ظهر
سلام من امروز همدانم میخوام بگیرم این موتورو میگه 5500 زیاده درسته ؟؟؟؟؟البته میگه خود کارخونه تهران الان 5200 میده درسته؟؟؟؟

چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من بجای شما باشم یک 250 هیو یا دایلیم دست دو تمیز می گیرم

یا بیخیال صفرش می شم خیلی گرون شده

- - - Updated - - -

چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کامران.
26-11-1391, 01:13 بعد از ظهر
چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره خیلی گرون شده اما من مشکلم اینه که

monazzah
26-11-1391, 01:24 بعد از ظهر
آره خیلی گرون شده اما من مشکلم اینه که
خوب مشکلت چیه؟

کامران.
26-11-1391, 01:37 بعد از ظهر
من مشکلم اینه که دست دو نمیتونم بگیرم و همینم که میخوام بگیرم قسطی دارم میگیرم و همه پولو که ندارم

- - - Updated - - -

تو اون پستی که جمله رو نصفه نوشتم نصفه نبود کامل نوشتم نصفه اومد نمیدونم چرا شاید واسه اینه که دارم با گوشی مینوسم

monazzah
26-11-1391, 01:58 بعد از ظهر
من مشکلم اینه که دست دو نمیتونم بگیرم و همینم که میخوام بگیرم قسطی دارم میگیرم و همه پولو که ندارم

- - - Updated - - -

تو اون پستی که جمله رو نصفه نوشتم نصفه نبود کامل نوشتم نصفه اومد نمیدونم چرا شاید واسه اینه که دارم با گوشی مینوسم

اشکال نداره خوب یک دست دوم قسطی ترو تمیز بگیر

کامران.
26-11-1391, 02:25 بعد از ظهر
خب اصولا وقتی میخوای دست دو بگیری یا باید از آشنا بگیری یا باید خودت موتور شناس قهاری باشی یا باید یه آشنا داشته باشی که موتور شناس قهاری باشه تازه بعد از همه اینا باز نمیشه مطمئن شد که موتوری که میخوای بگیری چقدر سالمه و چقدر قراره واست کار کنه و چه بلاهایی سرش اومده یا نیومده... درسته؟؟؟؟ حالا مشکل اینجاست که نه آشنا دارم نه خودم موتور شناس قهاریم و نه آشنایی دارم که موتور شناس قهاری باشه بخاطر همه اینا قید کارکرده رو زدم.

- - - Updated - - -

راستی آپاچی الان انژکتوره یا اصلا انژکتور نداره؟؟؟؟ آخه یه جا شنیده بودم پرسیدم.. بعد گارانتی و اینجور چیزا هم داره؟؟؟دقیقا مدارک و کاغذایی که با یه آپاچی خشک میدن به خریدار چیه؟؟؟؟؟

شایسته فر
26-11-1391, 07:49 بعد از ظهر
همون کاربراته!!!!
اگه بتونی بیای تهران می تونی بهتر خرید کنی
قیمت هفته قبل 4.500 قیمت داشتم
الانو نمی دونم

کامران.
26-11-1391, 08:37 بعد از ظهر
همین صفحه پیش که یکی از دوستان قیمت نوشتن 5000 یا 5200 هست الان... از دوستان کسی نیست قیمت الان تهرانو بگه؟؟؟؟؟؟؟... بعد من چندین جا نمایندگی زنگ زدم پرسیدم قرمزشو نداشتن و گفتن تو بازار نیست منم گیرم رو قرمزه

erfan.557
26-11-1391, 09:15 بعد از ظهر
[QUOTE=monazzah;163733]چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

اقا شما با این قیمت واسه من بگیر من بهت شیرینی میدم .
شما بگو چی ارزونه؟؟؟؟/

کامران.
27-11-1391, 08:02 قبل از ظهر
سلامی گرم به همه دوستان.. آقایون من یه سوالی داشتم که بیشتر کسانی میتونن جواب بدن که تجربه داشتن... من متعهل هستم (البته تازه شدم) قصدم از خرید آپاچی 180 اینه که یه وسیله ای داشته باشم که هم داخل شهر راحت باشم هم اینکه اگه قرار شد سالی دو سه بار بین شهری مسافرتی برم مشکلی نداشته باشم بنظرم آپاچی 180 فقط یه موتور نیست یه وسیله ی کاملی هستش میخواستم سوال کنم این فکرایی که دارم درسته یا غلطه؟؟؟؟؟؟ البته اینو میدونم که میشه با این موتور مسافرت رفت (نمونه بارزش همون دوستی که رفتن (اگه اشتباه نکنم) ارمنستان) فقط واسه آخرین بار خواستم بپرسم و مطمئن شم آخه یکی دو تا از اطرافیان که البته از موتور زیاد سررشته ای ندارن میگن که این فکرای تو با این موتور عملی نیست خواهشم ازتون اینه شماهایی که تجربه کردین و تجربه دارین خودتونو جای من بذارین ببینید قصدی که دارم و فکرایی که تو سرمه درسته یا نادرسته؟؟؟؟؟؟ وضع مالی منم زیاد جالب نیست واسه همین یه کم ضرر کردن تو این کار خیلی برام سنگین تموم میشه پس ازتون خواهش میکنم شما که تجربه دارین جواب بدین و خیال منو راحت کنین.. از کسانی که بهم جواب میدن یه دنیا ممنون میشم جوابای شما خیلی برام حیاتی هستش.

amin lj
27-11-1391, 01:16 بعد از ظهر
سلام داداش کوروش به نظرت یه آپاچی مدل 90 کارکردشو نمیدونم موتورم ندیدم میخوام روش قیمت بذارم حدود قیمتش چقدره؟

- - - Updated - - -

رنگشم سفیده

roma
27-11-1391, 01:21 بعد از ظهر
سلامی گرم به همه دوستان.. آقایون من یه سوالی داشتم که بیشتر کسانی میتونن جواب بدن که تجربه داشتن... من متعهل هستم (البته تازه شدم) قصدم از خرید آپاچی 180 اینه که یه وسیله ای داشته باشم که هم داخل شهر راحت باشم هم اینکه اگه قرار شد سالی دو سه بار بین شهری مسافرتی برم مشکلی نداشته باشم بنظرم آپاچی 180 فقط یه موتور نیست یه وسیله ی کاملی هستش میخواستم سوال کنم این فکرایی که دارم درسته یا غلطه؟؟؟؟؟؟ البته اینو میدونم که میشه با این موتور مسافرت رفت (نمونه بارزش همون دوستی که رفتن (اگه اشتباه نکنم) ارمنستان) فقط واسه آخرین بار خواستم بپرسم و مطمئن شم آخه یکی دو تا از اطرافیان که البته از موتور زیاد سررشته ای ندارن میگن که این فکرای تو با این موتور عملی نیست خواهشم ازتون اینه شماهایی که تجربه کردین و تجربه دارین خودتونو جای من بذارین ببینید قصدی که دارم و فکرایی که تو سرمه درسته یا نادرسته؟؟؟؟؟؟ وضع مالی منم زیاد جالب نیست واسه همین یه کم ضرر کردن تو این کار خیلی برام سنگین تموم میشه پس ازتون خواهش میکنم شما که تجربه دارین جواب بدین و خیال منو راحت کنین.. از کسانی که بهم جواب میدن یه دنیا ممنون میشم جوابای شما خیلی برام حیاتی هستش.

اگه استفاده بیشتر توی شهر داری اپاچی گزینه خیلی خوبی هست چون شتاب خوبی داره و نرم هست

اگه استفاده بین شهری میخوای پالس 200 گزینه خوبی مصرف بنزین کمتر از اپاچی هجم بیشتر سیلندر که فشار بیشتر تحمل میکنه و رادیات روغن که

باعث خنکی موتور تو مصافت ها ی زیاد میشه

کامران.
27-11-1391, 03:56 بعد از ظهر
اگه استفاده بیشتر توی شهر داری اپاچی گزینه خیلی خوبی هست چون شتاب خوبی داره و نرم هستاگه استفاده بین شهری میخوای پالس 200 گزینه خوبی مصرف بنزین کمتر از اپاچی هجم بیشتر سیلندر که فشار بیشتر تحمل میکنه و رادیات روغن که باعث خنکی موتور تو مصافت ها ی زیاد میشهداداش پالس دیگه خیلی گرون میشه من پنج تومن بیشتر دیگه نمیتونم هزینه کنم.. حالا مگه با آپاچی مثلا قزوین تا تهران بری مشکلی پیش میاد ؟؟؟؟ مثلا داغ میکنه؟؟؟

- - - Updated - - -

اگه استفاده بیشتر توی شهر داری اپاچی گزینه خیلی خوبی هست چون شتاب خوبی داره و نرم هستاگه استفاده بین شهری میخوای پالس 200 گزینه خوبی مصرف بنزین کمتر از اپاچی هجم بیشتر سیلندر که فشار بیشتر تحمل میکنه و رادیات روغن که باعث خنکی موتور تو مصافت ها ی زیاد میشهداداش پالس دیگه خیلی گرون میشه من پنج تومن بیشتر دیگه نمیتونم هزینه کنم.. حالا مگه با آپاچی مثلا قزوین تا تهران بری مشکلی پیش میاد ؟؟؟؟ مثلا خیلی داغ میکنه؟؟؟

erfan.557
27-11-1391, 09:44 بعد از ظهر
[QUOTE=کامران.;164126]داداش پالس دیگه خیلی گرون میشه من پنج تومن بیشتر دیگه نمیتونم هزینه کنم.. حالا مگه با آپاچی مثلا قزوین تا تهران بری مشکلی پیش میاد ؟؟؟؟ مثلا داغ میکنه؟؟؟

- - - Updated - - -

نه چیزی نمیشه ولی تجربه نشون داده انجین پالس سگ کار تره ولی اپاچ نرم تره

- - - Updated - - -

اقا اپاچ کات اف داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کامران.
27-11-1391, 10:37 بعد از ظهر
[QUOTE=کامران.;164126]داداش پالس دیگه خیلی گرون میشه من پنج تومن بیشتر دیگه نمیتونم هزینه کنم.. حالا مگه با آپاچی مثلا قزوین تا تهران بری مشکلی پیش میاد ؟؟؟؟ مثلا داغ میکنه؟؟؟- - - Updated - - -نه چیزی نمیشه ولی تجربه نشون داده انجین پالس سگ کار تره ولی اپاچ نرم تره- - - Updated - - - اقا اپاچ کات اف داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟داداش کات اف داره یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ من اصلا نفهمیدم منظورتونو؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

[QUOTE=کامران.;164126]داداش پالس دیگه خیلی گرون میشه من پنج تومن بیشتر دیگه نمیتونم هزینه کنم.. حالا مگه با آپاچی مثلا قزوین تا تهران بری مشکلی پیش میاد ؟؟؟؟ مثلا داغ میکنه؟؟؟- - - Updated - - -نه چیزی نمیشه ولی تجربه نشون داده انجین پالس سگ کار تره ولی اپاچ نرم تره- - - Updated - - - اقا اپاچ کات اف داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟داداش کات اف داره یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ من اصلا نفهمیدم منظورتونو؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

Afshin007
28-11-1391, 03:01 قبل از ظهر
برادر کامران کات اف رو با شما نبودن سوال کردن ////بعدشم اینکه شما بهتره یه تایپیک جداگانه واسه مشاوره تو سایت بزنی تا بچه های با تجربه در مورد خرید راهنماییت کنن من اگه اینجا بگم اپاچی واسه شما مناسب نیست خب به دوستای اپاچی سوار برمیخوره ////به هر حال من به شما پالس 180 و200 کارکرده رو پیشنهاد میکنم که واسه استفاده بین شهری و 2ترک مناسب تره دیگه خود دانی//// بازم میگم یه تایپیک جداگانه بزن بهتره ////

apache
28-11-1391, 07:44 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز من همونیم که گفتی با آپاچی زیاد سفر رفتم در ایران همینطور ارمنستان و گرجستان که عکساشم تو گالری عکسها قرارهای آنرود هست دوستان میتونید ببینید یا سفرها گیلان یا مازندران یا قزوین و .... و آنرودهای اطرافو و......من با آپاچی سفرهای زیادی رفتم تو جاده های کوهستانی کفی پرپیچو خم نزدیک دور خاکی برفی و ......... البته من و دوستم که هردو آپاچی داریم . این موتور حرف نداره و من خیلی بهش مطمینم و موتوریه که باهاش هرجا میرم اصلا نگرانی ندارم

کامران.
28-11-1391, 11:48 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز من همونیم که گفتی با آپاچی زیاد سفر رفتم در ایران همینطور ارمنستان و گرجستان که عکساشم تو گالری عکسها قرارهای آنرود هست دوستان میتونید ببینید یا سفرها گیلان یا مازندران یا قزوین و .... و آنرودهای اطرافو و......من با آپاچی سفرهای زیادی رفتم تو جاده های کوهستانی کفی پرپیچو خم نزدیک دور خاکی برفی و ......... البته من و دوستم که هردو آپاچی داریم . این موتور حرف نداره و من خیلی بهش مطمینم و موتوریه که باهاش هرجا میرم اصلا نگرانی ندارمداداش خیلی گلی مرسی از اینکه جوابی هم به ما دادی من امروز میخواستم یه آپاچی بگیرم که نشد میخواستم قسطی بگیرم فروشنده هم قبلا چیزی نگفته بود رفتیم سر معامله که تموم کنیم گفت 5500 قیمتشه بخاطر اینکه شش هفت ماهم مدت قسطش میشه 1200000 کشید روش یعنی تموم میشد 6700 که کلا پشیمون شدم سودی که کشید روش یه جورایی نزول حساب میشد منم بیخیال شدم حالا شاید تونستم از جای دیگه بگیرم.. حالا دوست عزیز منم میتونم شماره ای یا ایمیلی از شما داشته باشم؟؟؟؟ گفتم شاید بتونم از تجربیات شما استفاده کنم

kourosh_bandit2
29-11-1391, 06:42 بعد از ظهر
سلام داداش کوروش به نظرت یه آپاچی مدل 90 کارکردشو نمیدونم موتورم ندیدم میخوام روش قیمت بذارم حدود قیمتش چقدره؟

- - - Updated - - -

رنگشم سفیده
سلام عزیزم. خب کار کردو اینا خیلی تاثییر داره ولی ما همه چیزو میذاریم به فرض سالم و سلامت بودن و تمیز بودنش قیمت اگه مغازه دار بخواد برداره رو 2700 تا 2900 میخره میفروشه به عبارتی به 3500 تا 3700. شما هرچقدر بتونی از 2700 تا 3 بخری خوب خرید کردی البته تو این بازار. رنگشم که خوش رنگ ترینشه و تو بورس ترینشه

کامران.
29-11-1391, 08:13 بعد از ظهر
داداش یه راهنمایی هم به ما بکن اگه یه آپاچی180 مدل90 یا91 پیدا کنیم حدود هفت هشت هزارتا هم کار کرد در حد بدون خط خش چند می ارزه ازمغازه دار برداریم؟؟؟ بعد چطوری میشه از سالم بودن موتور مطمئن شیم؟؟؟؟

- - - Updated - - -

داداش یه راهنمایی هم به ما بکن اگه یه آپاچی180 مدل90 یا91 پیدا کنیم حدود هفت هشت هزارتا هم کار کرد در حد بدون خط خش چند می ارزه ازمغازه دار برداریم؟؟؟ بعد چطوری میشه از سالم بودن موتور مطمئن شیم؟؟؟؟

kourosh_bandit2
29-11-1391, 11:39 بعد از ظهر
همون که توی پست قبل گفتم اگه 90 باشه تا 3500 91 باشه حدود 100 تا 200 تومن بیشتر. دیگه بستگی به انصاف اون مغازه دارم داره. از دستم بخوای بخری که بحثش جداس دیگه بستگی داره چطور با طرف کنار بیای. سلامتشم اول از همه باید به صدای انجین توجه کنی. بپرسی که کی فیلر گیری شده اگه گفت تازه تنظیم شما باید سرتو نزدیک سیلندر ببری چندتا گاز کوچیک بدی مثلا دور موتور بیاد رو 4 و 5 اگه صدای چلق چلق نیاد که خب خوبه اما با توجه به اینکه مثلا گفته فیلر گیری شده صدا چلق چلق بیاد یعنی انجین بهش فشار اومده. دوم اینکه دیسک جلو را باید دست بکشی ببینی صاف یا خیلی پستی بلندی داره اگه صاف باشه یعنی توعویض لنت به موقع بوده اما اگه خیلی پستی بلندی داشته باشه یعنی طرف اصا حواسش نبوده و دیر تعویض کرده که از همچین چیزایی میشه فهمید صاحب موتور وسیله نگهدار نیس و من باشم همچین وسیله ای رو نمیخرم چون وقتی به این چیزای اولیه رسیدگی نشده پس به بقیه موارد هم رسیدگی نکرده و بعد خرج داره. موتور دست دوم خریدن لازمش تجربس. شما اگه بلد نباشی ممکنه بعد خیلی خرج رو دستت بمونه. حالا وسایل مصرف که هیچ ولی همین دیسک ترمز مصرفی نیس فقط در صورت سهل انگاری خراب میشه و از اینگونه موارد. شما بیشتر اطلاعات خواستی تو پیغام خصوصی بگو من برات بیشتر توضیح میدم تا حداقل چیزای اولیه برای چک کردن و خریدن رو بلد باشید

کامران.
30-11-1391, 10:56 قبل از ظهر
همون که توی پست قبل گفتم اگه 90 باشه تا 3500 91 باشه حدود 100 تا 200 تومن بیشتر. دیگه بستگی به انصاف اون مغازه دارم داره. از دستم بخوای بخری که بحثش جداس دیگه بستگی داره چطور با طرف کنار بیای. سلامتشم اول از همه باید به صدای انجین توجه کنی. بپرسی که کی فیلر گیری شده اگه گفت تازه تنظیم شما باید سرتو نزدیک سیلندر ببری چندتا گاز کوچیک بدی مثلا دور موتور بیاد رو 4 و 5 اگه صدای چلق چلق نیاد که خب خوبه اما با توجه به اینکه مثلا گفته فیلر گیری شده صدا چلق چلق بیاد یعنی انجین بهش فشار اومده. دوم اینکه دیسک جلو را باید دست بکشی ببینی صاف یا خیلی پستی بلندی داره اگه صاف باشه یعنی توعویض لنت به موقع بوده اما اگه خیلی پستی بلندی داشته باشه یعنی طرف اصا حواسش نبوده و دیر تعویض کرده که از همچین چیزایی میشه فهمید صاحب موتور وسیله نگهدار نیس و من باشم همچین وسیله ای رو نمیخرم چون وقتی به این چیزای اولیه رسیدگی نشده پس به بقیه موارد هم رسیدگی نکرده و بعد خرج داره. موتور دست دوم خریدن لازمش تجربس. شما اگه بلد نباشی ممکنه بعد خیلی خرج رو دستت بمونه. حالا وسایل مصرف که هیچ ولی همین دیسک ترمز مصرفی نیس فقط در صورت سهل انگاری خراب میشه و از اینگونه موارد. شما بیشتر اطلاعات خواستی تو پیغام خصوصی بگو من برات بیشتر توضیح میدم تا حداقل چیزای اولیه برای چک کردن و خریدن رو بلد باشیدداداش خیلی جدی و بدون تعارف عرض میکنم خیلی گلی.. من از موتور سر در نمیارم چه برسه به آپاچی اما چیزایی رو که گفتین حتما در نظر میگیرم

apache
30-11-1391, 06:00 بعد از ظهر
دوست عزیز اگه سوالی داشتی تو پیغام خصوصی بپرسی من در خدمتتم

erfan.557
30-11-1391, 07:19 بعد از ظهر
- - - Updated - - -

رنگشم سفیده

رنگ موتور هیچ ربطی به قیمت موتور نداره همشون یه قیمتن جاهای دیگه رو نمیدونم وموتور های دیگه ولی گمرک که اینجوره.

kourosh_bandit2
03-12-1391, 05:46 بعد از ظهر
رنگ موتور هیچ ربطی به قیمت موتور نداره همشون یه قیمتن جاهای دیگه رو نمیدونم وموتور های دیگه ولی گمرک که اینجوره.

]چرا دوست گلم رنگ سفید اپاچی گرون تره نزدیگ 50 تا 70 قطعاتش هم گرونتره به خاطر رنگ سفید متالیکشه.

- - - Updated - - -

خواهش میکنم کامران جان وظیفس

1000cc
03-12-1391, 05:52 بعد از ظهر
یادش بخیر اپاچی سال 89 فروردین صفر خریدم سال 90 فروردین فروختم عالی بود 2 تا عکس می زارم دوستان ببینید بعد 8000 کارکرد با روز اول فرق داره من عاشق اینم موتورم دقیقا مثل صفر باشه [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) این مربوط به صفری و این[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) 1 سال بعد و با کارکرد 8000

roma
04-12-1391, 06:13 بعد از ظهر
[QUOTE=kourosh_bandit2;166298]]چرا دوست گلم رنگ سفید اپاچی گرون تره نزدیگ 50 تا 70 قطعاتش هم گرونتره به خاطر رنگ سفید متالیکشه.

- - - Updated - - -

سفید متالیک جدید اومده دادش

سفید که متالیک نداره

رو پلاستیک رنگ متالیک مگه میشه زد

قطعاتش رنگ نارنجی زرد از همه گرونتر چون نیست همین سفیدش مثل خیار از همه ارزونتر دادش

شایسته فر
04-12-1391, 06:28 بعد از ظهر
[QUOTE=kourosh_bandit2;166298]]چرا دوست گلم رنگ سفید اپاچی گرون تره نزدیگ 50 تا 70 قطعاتش هم گرونتره به خاطر رنگ سفید متالیکشه.

- - - Updated - - -

سفید متالیک جدید اومده دادش

سفید که متالیک نداره

رو پلاستیک رنگ متالیک مگه میشه زد

قطعاتش رنگ نارنجی زرد از همه گرونتر چون نیست همین سفیدش مثل خیار از همه ارزونتر دادش
داداش روما اتفاقا رنگ سفیدش به خاطر طالب بیشتر داشتن گرونتره

roma
04-12-1391, 06:56 بعد از ظهر
[quote=roma;166649]
داداش روما اتفاقا رنگ سفیدش به خاطر طالب بیشتر داشتن گرونتره

مظور من قطعاتش بود نه موتور

همین حالاشم رنگ قرمز چون کمتر 100 تومن گرونتر میفروشم نه سفیدو حالا شما میگی باشه من قبول دارم

flower
04-12-1391, 08:12 بعد از ظهر

شایسته فر
04-12-1391, 08:16 بعد از ظهر
اووووووووووووف
این چیه؟
چقدر خشگله

- - - Updated - - -

چرا کلا رو هواست؟
بخه جایی وصلش نکرده؟
خوروندنم خوروندنای قدیم!!!

kourosh_bandit2
04-12-1391, 11:17 بعد از ظهر
نه این همین مدل جدیدس دیگه. کلگی و اینا تغییر کرده. اقای رئیسی از نت گرفتی؟ یا همینجا بوده؟

- - - Updated - - -

این مدل اگزوز اگه پیدا بشه میخرم چقدر نازه استیل اگزوزه:clap:

- - - Updated - - -

اتفاقا وصل هست ولی بست این اگزوز رو کار نیست شما توجه بکن شایسته فر جان یک تیکه اهن به جا پایه وصل ولی از پشت. روی پیچ نیست پشت جا پایه وصل شده

شایسته فر
04-12-1391, 11:19 بعد از ظهر
نه این همین مدل جدیدس دیگه. کلگی و اینا تغییر کرده. اقای رئیسی از نت گرفتی؟ یا همینجا بوده؟

- - - Updated - - -

این مدل اگزوز اگه پیدا بشه میخرم چقدر نازه استیل اگزوزه:clap:
مدل جدیده مگه زیرش فلاپ کوچولو نداره؟
به غیر از کلگی فلاپ بغل باکم فرق می کرد؛ درسته؟
اگزوزم همینجوره رو مدل جدیدا؟

- - - Updated - - -

درسته
راست میگی وصله به جاپایی

kourosh_bandit2
04-12-1391, 11:23 بعد از ظهر
حرفمو پس میگیرم. از نت بوده. چون پشت شیشه تو مغازه یک موتور خفن ناک هست این مدل اپاچی هم هنوز وارد نشده:4chsmu1:

- - - Updated - - -

نه اکزوز تعویض شده. اون فلاپ کوچیکه به خاطر اگزوز باز شده چون گیر میکنه خمشو ببین:clap:

- - - Updated - - -

بله باک کنسول جلو طرح جا پایه ها اینا فرق میکرد خط کشی بدنه بال باک ها

- - - Updated - - -

گاردشم کوچک تر شده