توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Apache 180 & آپاچی 180
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
mohamad javad
22-12-1390, 01:05 قبل از ظهر
دوستان اگه دوست دارید شتاب و سرعت موتورتون زیاد بشه ابر داخلیه فیلتر هوا رو بردارید:29:
اون نباشه تو دراز مدت داستان ميشه برات
mohammad-h
22-12-1390, 09:51 قبل از ظهر
فقط قسمت داخلی رو در بیاریم فکرنمیکنم مشکلی پیش بیاد .(دوتا ابر داخل همه . حالا یکیش نباشه)
matrixaidin
22-12-1390, 10:53 قبل از ظهر
دوست عزیز فیلتر هوا برای جلوگیری از ورود هوای الوده و گرد و غبار به موتورشما اگه یکیشم ور داری باز گردغبار ریز وترد موتور میشه واسه همینه ۲تا گذاشتن
mohammad-h
22-12-1390, 02:51 بعد از ظهر
میدونم فیلتر کارش چیه ولی یه تعمیرکار سنگین برداشت . گفتم چرا...
گفت مشکلی نداره
matrixaidin
22-12-1390, 07:23 بعد از ظهر
محمد جان
چه تعمیرکار سنگین چه سبک
مدرک تعمیرکاری از شرکت کاوازاکی ندارن که!!!!!!!!
با تجربه تونستن 4تا موتور 1000 تعمیرکنن اسمشون در رفته تعمیرکار سنگین
بعضی تعمیرکارا میدونن چیکار کنن که مشتری ثابتشون بشی
فیلتر و ور میدارن شتاب میره بالا میگی دم یارو گرم چیکار کرده البته شما میدونستی که یه لایه از فیلتر و برداشته اونایی که نمیدونن و گفتم
بعد از یه مدت که خراب شد میگی کار طرف1 ببرم پیشش اون واردتره
دیگه شما نمیدونی که خودش یکاری کرده که دوباره ببری پیشش و پول بدی
kourosh_bandit2
22-12-1390, 08:28 بعد از ظهر
محمد جان
چه تعمیرکار سنگین چه سبک
مدرک تعمیرکاری از شرکت کاوازاکی ندارن که!!!!!!!!
با تجربه تونستن 4تا موتور 1000 تعمیرکنن اسمشون در رفته تعمیرکار سنگین
بعضی تعمیرکارا میدونن چیکار کنن که مشتری ثابتشون بشی
فیلتر و ور میدارن شتاب میره بالا میگی دم یارو گرم چیکار کرده البته شما میدونستی که یه لایه از فیلتر و برداشته اونایی که نمیدونن و گفتم
بعد از یه مدت که خراب شد میگی کار طرف1 ببرم پیشش اون واردتره
دیگه شما نمیدونی که خودش یکاری کرده که دوباره ببری پیشش و پول بدی
دقییییقا. من یک تعمییر کاری میشناسم یک باجاج 135 بردم براش واسه تعمییر سیلندر که کشید به تعویض سوپاپو این حرفا کاری نداریم جوری فیلر این موتور سفت کرده بود که موتر تا گازو ول میکردی موتور خاموش میشد. یک دردسری داشتیم سره این کار اما به جاش واقعا صافکاره ماهری واقعا تو صافکاری موتور کارش خوبه اما این جور تعمییرتا اصلا خوب نیست. اینم همینطوره هرکسی تخصصش توی یک چیزه باید ببینی کی تو چه کاری مهارت داره.
mohsen
23-12-1390, 10:44 قبل از ظهر
دوستان اگه می خواید شتاب موتور تون واقعا زیاد شه این کارها رو بکنید:
فیلتر هوا رو بردارید،
فیلتر بنزین رو بردارید،
فیلتر روغن رو هم بردارید،
اینطوری روغن و هوا و بنزین خیلی بهتر می تونند جریان پیدا کنند.
این موتورسازها واقعاً عقل ندارند! چرا این موانع رو سر راه اینها ایجاد کردند، خدا می دونه!
اگزوز رو هم بردارید تا گاز تولید شده از احتراق راحت خارج بشه و تو موتور فشار معکوس ایجاد نکنه.
بعد از سه ماه که با شتاب خیلی عالی از رانندگی لذت بردید، موتورتون رو تو طرح تعویض موتورهای فرسوده تحویل بدید و یه موتور دیگه بخرید :25r30wi:
اینها رو یه تعمیرکار بهم گفته که فقط موتور دیزل لوکوموتیو میاره پایین ...
mohammad-h
23-12-1390, 07:35 بعد از ظهر
یکی از راه های افزایش توان رسوندن سوخت وهوای بیشتر به محفظه احتراقه . فیلتر هوا یه عامل باز دارنده حساب میشه چون یه سد حساب میشه جلوی راه هوا . (دلیل به کار بردن شارژرها هم همینه .) پس برداشتن فیلتر توان رو افزایش میده . البته به مقدارخیلی کم
hsnsadeghi
24-12-1390, 03:01 بعد از ظهر
سلام
امروز مطمئن شدم روغن موتور داره کم میشه تقریبا به ازای هر 1000 کیلومتر داره 200 سی سی کم میشه البته مشکل اینجاست که دود آبی نمیکنه و پیدا نیست خودم احساس میکنم از بالای سوپاپ ها داره روغن خیلی کمی وارد محفظه احتراق میشه یعنی فکر کنم کاسه نمد سوپاپ ها اشکال پیدا کرده!
خواهشا راجع به مورد من نظر بدبد داره عید میشه منم هنوز وسیله نخریدم وقت هم کم دارم!هر چی به ذهنتون میرسه اینا به من بگید ممنون میشم الانم دارم روزی 60 کیلومتر از موتور استفاده میکنم فشار نیاد بهش داغون بشه؟
در ضمن برای خرید قطعه به جز گمرگ جایی میشناسید که معتبر باشه و اینا؟
با تشکر
mohammad-h
24-12-1390, 11:46 بعد از ظهر
دوست من سوپاپ کاسه نمد نداره . گیت داره . من احتمال میدم از گیتت باشه
kourosh_bandit2
26-12-1390, 02:29 بعد از ظهر
سلام چراغ کوچیکاشو دوباره عوض کردم البته خودم این ترکیب رنگو دراوردم. رو هر کدوم 4 تا اس ام دی بود که من دوتاشو در اوردم به جاش ابی گذاشتم یعنی دوتا ابی دوتا سفید. اینطوری رنگش یخی تر میشه خیلی قشنگ تره.940194029403
RED-LINE
27-12-1390, 01:29 بعد از ظهر
یعنی امروز این آپاچ شانس آورد که فروخته نشد...
صفحه و فلاپ هارو که خریده بودم بردم عوض کردم..
موقع دستمزد......
یه صفحه با دوتا دونه فلاپ40تومن اجرت..
نمیدونم چرا انقدر زور بهم اومد..
بعدم اومدم بیرون دیدم موتورم که قبلا مثل کره خلاص میشد ...شده توش...
خدائی کارتم همراهم بود یه کله میرفتم گمرک میفروختمش یدونه مودناس صفر میخریدم..
شتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت........ .
اعصاب روانم بهم ریخت!
kourosh_bandit2
05-01-1391, 01:34 بعد از ظهر
سلام بروبچ. اول اینکه هوا داره گرم میشه موتور منم هی داره بهتر میشه و پر شتاب تر و نرمتر. دوم اینکه اگزوز میخوام واسش بخرم چی بخرم؟ کسی تاحالا عوض کرده؟ بعد اینکه باید اگزوز رو برید . اون انباری جدیدرو بهش جوش داد؟؟؟ یا اینکه بهتره بدم یک اگزوز ساز از دمه سیلندر واسم یک لوله اگزوز بسازه به همون شکل و انباری رو روش نصب کنم که اگزوز فابریکم خراب نشه. اساتید بچه ها همه نظرشونو بگن.
Mehrdad.y
07-01-1391, 12:37 بعد از ظهر
سلام به دوستان و سال نو مبارک
می خواستم بدونم دفترچه راهنمای سرویس برای آپاچی هست یا نه ؟
آخه این موتور بیچاره رو هر وقت میبرم سرویس درست که نمیشه هیچی بدتر هم میشه نمی دونم این سرویس کارها چیکار می کنن .
kourosh_bandit2
07-01-1391, 06:25 بعد از ظهر
سلا دوست عزیز. مگه چقدر کار کرده؟ مگه چندبار بردیش سرویس؟ موتوره من از صفر تاحالا که 6700 تا کار کرده نه اچارکشی شده نه قطعه ازش عوض شده. بزنم به تخته. فقط روغن بنزین. مشکلت چی بوده که سرویس میرفته؟؟؟؟؟
Mohammad aghili
07-01-1391, 08:48 بعد از ظهر
سلام بر دوستان آپاچی سوار
یه سوال داشتم
این آپاچی های جدید که اومده قضیه ش چیه?
همونا که رو فلاپ باکش نوشته : hyper edge
چه تفاوت هایی داره?
reza KTM
08-01-1391, 02:15 قبل از ظهر
همون 160 سی سی هستش با این تفاوت ها که عقب دیسکه و مزایای 180 رو داره اگر اشتباه نکنم
برچسبم فکر کنم عوض شده نسبت به 160 سی سی
matrixaidin
08-01-1391, 02:19 قبل از ظهر
نه رضاجان
منم دیدم
سری جدیدش داره مثلا اپاچی 180 مدل 90 داره 89 نداره
Mohammad aghili
08-01-1391, 08:58 قبل از ظهر
نه اونی که من دیدم 180 بود
و فقط تنها فرقی که من تو موتور دیدم ,برچسبهاش بود که عوض شده بود و قشنگ تر شده بود
hassanzandi
08-01-1391, 11:48 بعد از ظهر
با عرض سلام و تبریک سال نو یه سوال دارم او نم اینه که از وقتی لاستیک عقبو عوض کردم ارتفاع بالا رفته ایا تو سرعت کیلومتر تاثیر داره یا نه :happy4:
Mehrdad.y
09-01-1391, 08:41 قبل از ظهر
سلام به دوستان و سال نو مبارک
می خواستم بدونم دفترچه راهنمای سرویس برای آپاچی هست یا نه ؟
آخه این موتور بیچاره رو هر وقت میبرم سرویس درست که نمیشه هیچی بدتر هم میشه نمی دونم این سرویس کارها چیکار می کنن .
--------------------------------------------------------------------------------------------
سلا دوست عزیز. مگه چقدر کار کرده؟ مگه چندبار بردیش سرویس؟ موتوره من از صفر تاحالا که 6700 تا کار کرده نه اچارکشی شده نه قطعه ازش عوض شده. بزنم به تخته. فقط روغن بنزین. مشکلت چی بوده که سرویس میرفت
--------------------------------------------------------------------------------------------------
خدا رو شکر تا حالا مشکلی نداشته فقط یک بار برای گارانتی بردم سرویس و یک بار هم چون چراغ چکش روشن شد بردمش سرویس که هر دوبار موتور بی حال تر از قبل شد برای همین این بار که چراغش روشن شد دیگه نبردم سرویس و دنبال اینم که خودم کارهای سرویسش رو انجام بدم حداقل دلسوزانه تر این کار رو می کنم .
RED-LINE
17-01-1391, 01:26 بعد از ظهر
آیدین شایعه درست نکن 180 از سال 88اومد رفیق خودم یدونه 88سفید داره .
خوب قبل از عید بردم فلاپ جلو رو عوض کردم یه صفحه فابریکی هم انداختم 40تومن ÷ول صفحش شد..
شمع سوزنی هم انداختم 20تومن..
بعدش که سوار شدم گفتم حتما خیلی گرگ شده :ی ولی با قبلش شاید 10درصد تفاوت داشت البته آچارکشیش نکردم هنوز کاربرات هم تنظیم نیست.
البته موتورسازه هم لطف بزرگی کرد و نقره داغم کرد,البته اشکالی نداره چیزی که زیاده موتورسازی ولی عمرا دیگه موتورمو ببرم اونجا,والا ما پراید رو میبردیم صفحه عوض میکرد و لنت و روغن و تمام فیلتر ها دستمزدش 40تومن نمیشد!اصلا پولش مهم نیست 40-50تومن تو این دورزه زمونه ولی ازم پول مفت گرفت...//
//////////////////////////////
داخل پرانتزه این قسمت:برو بچ این دربی 160 شتابش چجوریه؟!چند شب پیش با یدونشون انداختم البته مطمئن نیستم طرف گاز میداد یا نه ولی تا 85تا پشت من بود بعدم شل کردم....
matrixaidin
17-01-1391, 04:23 بعد از ظهر
الان چه ربطی به برچسب داشت؟؟!!!!؟!؟!!!من رو ۹۰ بیشتر دیدم
RED-LINE
17-01-1391, 08:00 بعد از ظهر
180ها برسچباشون همه یکیه طرحشون فقط رنگ فرق داره.
من این چند وقته چند تا 160عجیب غریب هم دیدم قیافه اگزوزشون فرق داشت با مال ما!و به نظرم فابریکی بود.
kourosh_bandit2
17-01-1391, 09:33 بعد از ظهر
توجه توجه
یک خبر توپ واسه اپاچی سوارا و یک خبر بد وحشتناک برای 220 سواران عزییز. دقیقا 45 مین پیش پشت چراغ 160 ثانیه ای ایستاده بودم با دوستم اون با 160 من با 180. پولسار 220 اومد جلو دوتا دختر :jelf::2khtar::32:زرنگی کنه اومد از کنار جدول ها رفت بالا موقع پایین اومدن زیر موتور گیر کرد:25r30wi:. خلاصه من ناخود اگاه با دوستم ی خنده ریز کردیم. :25r30wi:جناب 220 سوار دید ضایع شده:3: خواست خودی نشون بده دید همه نگاش میکنن یهو با گردن کلفتی گفت کورس میذاری؟؟:98:.:19: گفتم چی؟ گفت کورس سره موتورامون گفتم خجالت نمیکشی با 220 میخوای با 160 و 180 کورس بذاری؟ 40 سی سی سره. خلاصه دیدم نه شاخ تا ......:2gwb921: بله. گفتم بیا دنبال من تا بریم یک جا حلوت گفت از همینجا تا چهار راه بدی همون لحظه سبز شد من گازو گرفتم دوستمم اومد 220 دیر خون به مغزش رسید . رسیدیم به چهار راه گفتم موتورتو بذار و با تاکسی برو . گفت قبول نیست من دیر راه افتادم گفتم باشه بیا بریم ته اون خیابون اکثرا واسه تست شتاب و سرعت میریم همونجا چون جادش صافه . خلوته. رفتیم پشت خط و خلاصه ترک نشین دوستم پیاده شد و اماده شدیم دوستم شروع داد حرکت کردیم من خیلی افتادم جلو 160 بعد از دنده 3 از 220 عقب افتاد حالا 220 پشته من بود به راحتی 2 متر یا 2.5 متر عقب بووود. خلاصه رسیدیم به چهار راه سرعت و کم کردم دور گرفتم واسه دور زدن و برگشتن. پیچیدم تو تقاطع دیدم پسره بی وجووده بد بخت بوق زدو مستقیم ال فرار. بلهه خلاصه پالس 220 هم تو شتاب کم اورد بدم کم اورد. اتفاقا اگزوزشم رنتال بود خوش صدام بود اما خولب کم اورد دیگه اما فکر کنم تو را رفتن و اوتوبان بزنه جلو به هر حال 40 سی سی بیشتر داره دنده هاش بیشتر گاز میخ:icon_pf _37_:وره. پسره اگه در نمیرفت اول یکم اذیتش میکردم موتورشو میگرفتم اما بعد میدادم و باهاش قرار میذاشتم واسه تست بین اپاچ 180 با 220 اما خاک بر سر ترسید در رفت.:25r30wi:
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
شانس داغونه 220 فیلتر هوامم دیروز شسته بودم مشت تمیز در ضمن فیلتر هوارو که تمییز کردم موتور منظم تر و بی صدا تر کار میکرد. دوستان هر 2000 تا تمیز کنید خیییلیییییی تاثییر داره
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
دوستان 220 سوار جبهه نگیریدا واقعااا قصد توهین یا کوچیک جلوه دادن 220 ندارم شاید موتور شما بهتر از اینا باشه. من فقط چیزی که اتفاق افتاد گفتم. همین دوستان گلم
kourosh_bandit2
21-01-1391, 09:39 قبل از ظهر
فیلتر هوا اسپرت کسی واسه اپاچ سراغ نداره؟ من فیلترو تمیز کردم خیلی تو راه رفتن و صدای موتور و حتی لرزش تاثییر داشت. نبووووووووووووووود؟
RED-LINE
24-01-1391, 12:04 بعد از ظهر
سلام بچه هاا...
دیشب حس و حال گاز دادن نداشتم دنده مرده میرفتم،50تا داده بودم دنده5:biggrin: رسیدم یه جائی خواستم معکوس بکشم دنده آجر شد زیر پام :دی تکون نمیخورد...
خلاصه با گیربکسش درست رفتار کنید مثلا دارید 100تا میرید سرعتوئ بدون کم کردن دنده بیارید رو 30 دنده جا نمیخوره.
راستی یه موتورساز خوب سراغ ندارید واسه آچارکشی؟موتورساز کاربلد میخوام پول مفت هم نگیره موتورم آچارکشی واجب شده..
m3hiran
24-01-1391, 02:00 بعد از ظهر
دوستان موتورتون رو به هر کسی ندید واسه تعمیر و تا اونجایی که میشه اصلا اچارکشی نبرید....من تا حالا جز بدی چیزی از این اپاچی ندیدم بعد از اچارکشی ... درست که نمیشه هیچ بدتر میشه
تو این 3 سالی که اپاچی دارم الان 6 ماهه خودم سرویسش میکنم خیلی هم راحتتر هستم.....تعمیرکارا فقط بدتر میکنن (البته نه همه)
mehran
24-01-1391, 03:10 بعد از ظهر
راستی یه موتورساز خوب سراغ ندارید واسه آچارکشی؟
با خيال راحت برو تعمير گاه مرادي.نواب-كميل-خرمشهر-اولين گاراژ دسته چپ:afro:
RED-LINE
24-01-1391, 03:35 بعد از ظهر
مرادی که .....:دی نه اونجا هم خوبه از اونجا بهتر میخوام.با مرادی یکسالی کار کردم موتورم همیشه اونجا بود خوب بود ولی.........
kourosh_bandit2
24-01-1391, 03:42 بعد از ظهر
اقا من ی اپاچی دیدم گفت 200 هزار تومن دادم واسه اچار کشی و اینا . گفتم مگه چی کار کردی؟ گفت دتسه موتور هارو عوض کرد پیچ ها خشکه که اونارو خودم قیمت دارم به 5 تومن هم نمیرسه. گفت شمع هایابوسا انداختم روش:wall3::25r30wi::icon_pf _99_::13: بعد بهش گفتم حالا با این همه چی شده ؟ فرقی کرده؟ کیلومترو اورد سرعت 160 تا شتاب زده بود 0.8 ثانیه/ بله درسته هشت دهم ثانیهههه.:13::13: پیش خودم گفتم حکما کیلومترش قاط زده چون خود هایابوسام اینطور شتاب نمیگیره.:25r30wi: گفتم خوب بیا ی تست یزنیم گفت عقب میمونی خیلی. گفتم بیا بیا حالا هی شل و سفت میکرد. خلاصه شاخو گذاشتم جیبش. تو شتاب 1 کم اورد 2 رفت جلو بعدش من دور گرفت موتورم دیگه افتادم جلو هرچی گازید نرسیددد. گفتم اره دمت گرم عجب چیزی شده خیرشو ببینی. بای.:wall3::29dz8zk: من هنوز خداییش بعد 7300 تا نه اچار کشی شده نه شمع تعویض شده هیچی هیچی تعویض نشده. همه چیز فابریکه فقط دوبار تاحالا فیلتر هوارو شستم همییییین و همین. برو بچ من برم دیگه سالارو بشورمش که تاحالا رو مو زمین ننداخته کم نیاورده دمش گرم. بزن زنگووووو:22::happy4:
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
راستی کار کردشم 7200 تا بود خیلی شبیه کار کرد موتور من بود تازه من فاب فاب بود همه چیز موتورم. فعلا یا علی برم بشورمش سالارو
m3hiran
25-01-1391, 01:31 بعد از ظهر
درستِ .. منم یه بار رفتم گمرک یارو گفت 130 میگیرم واسه اچارکشی یکاری میکنم دنده 1 موتورت 80 تا راحت بره :wall3: گفتم عمرا نمیره و ... یارو انقدر با اطمینان صحبت میکرد ادم هاج و واج میموند:biggrin:
درضمن دوست عزیز اون ST که اپاچی داره shorte time است که شتاب تا 60 کیلومتر رو نشون میده
اون top speed هم که دیگه همه فهمیدن 160 علکی هستش واسه منم 160 هست الان ST هم 0.8 است یعنی 0-60 زیر 1 ثانیه که اونم علکیه :mypersianforum (531
RED-LINE
25-01-1391, 01:39 بعد از ظهر
من از این به بعد فقط و فقط میبرم نمایندگی.
همه از نمایندگی بد تعریف میکنن ولی من بد ندیدم واقعا کارشون خوب بوده.
کیلومتر هم بعضی وقتا قاطی میکنه من کترین 0تا60 که زدم 4.8بوده.
kourosh_bandit2
25-01-1391, 10:32 بعد از ظهر
من از این به بعد فقط و فقط میبرم نمایندگی.
همه از نمایندگی بد تعریف میکنن ولی من بد ندیدم واقعا کارشون خوب بوده.
کیلومتر هم بعضی وقتا قاطی میکنه من کترین 0تا60 که زدم 4.8بوده.
من 0تا60 الان 4.5 زدم قبلا موتورم خیلی لش بود صاحب اولی گاز نداده بوود 5.8 بود بعد از چندتا روغن حسابی گاز دادن شتاب اینقدر شد همه چیزشم فابریکی شمعشم تعویض نشده تا 7300 که الان رفته هنوز اچارکشی نشده. شمعشو رو چندتا عوض کنم دوستان. ضفحه رو چندتا؟ من take off خیلی میزنم یعنی بیشتر با شتاب موتور کار میکنم تا سرعتش.
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
درستِ .. منم یه بار رفتم گمرک یارو گفت 130 میگیرم واسه اچارکشی یکاری میکنم دنده 1 موتورت 80 تا راحت بره :wall3: گفتم عمرا نمیره و ... یارو انقدر با اطمینان صحبت میکرد ادم هاج و واج میموند:biggrin:
درضمن دوست عزیز اون ST که اپاچی داره shorte time است که شتاب تا 60 کیلومتر رو نشون میده
اون top speed هم که دیگه همه فهمیدن 160 علکی هست واسه منم 160 هست الان ST هم 0.8 است یعنی 0-60 زیر 1 ثانیه که اونم علکیه :mypersianforum (531
m3hiran ([Only registered and activated users can see links]) جان بله مد هاشو بلدم :wall3: پس با این حساب اگه 1 موتور 80 تا بره دنده 5 باید 200 تا بره :wall3::bargh:عجب ادم کله خراب دیوانه ای بووده:25r30wi::wow:
Highway
27-01-1391, 02:48 بعد از ظهر
سلام ملت
من تازه اینجارو گیر آوردم
دیشب داشتم با موتورم میرفتم تو وکیل آباد مشهد که ذارت یهو سیم گازش پاره شد ! هیچی دیگه کلی راه رو اون پیچ زیر باک که به کاربرات وصل هست رو پیچوندم گذاشتم دنده 2 با یه مکافاتی رسیدم تا خونه.
حالا این سیم گازش رو چجوری میششه عوض کرد؟ کسی تجربه داره در این مورد ؟
مشکل دیگه هم اینکه کیلومتر شمارش یه مدت کلا قاط زده بود و بعد از اونم دیگه الان فقط 0 رو نشون میده کلا از کار افتاده !
من دقیقا باید چه قطعاتی بگیرم برای تعمیرش؟ و اینکه قیمتشون حدودا چقدر هست ؟
مرسی.
Mohammad aghili
27-01-1391, 02:55 بعد از ظهر
سلام همشهری
به پرشین موتور :khosh:
واسه لوازم میتونید به این لوازم یدکی فروشی ها سر بزنید :
1-ترکه ! : بلوار مجلسی ، بعد از تقاطع طبرسی و مجلسی
2- الله بیگی : نخریسی
3-بهنام : نخریسی
در ضمن : کنار مغازه الله بیگی هم نمایندگی تعمیرات TVS هست...
موفق باشید
فعلا
یاعلی
ghafari3
29-01-1391, 10:48 قبل از ظهر
سلام.
کیلومتر شمار آپاچی کلاً مشکل داره. حدود 30 تومن قیمت سنسورش هست ولی متاسفانه خیلی زود بعد از تعویض قاط میزنه
kourosh_bandit2
29-01-1391, 07:54 بعد از ظهر
سلام.
کیلومتر شمار آپاچی کلاً مشکل داره. حدود 30 تومن قیمت سنسورش هست ولی متاسفانه خیلی زود بعد از تعویض قاط میزنه
راستش من این مشکل رو تا حالا فقط توی 160 ها مشاهده کردم و تو 180 ندیدم. کیلومتر 180 بخرید شاید مشکلتون بر طرف بشه.:flower4:
Highway
30-01-1391, 04:01 بعد از ظهر
سلام.
راستش من این مشکل رو تا حالا فقط توی 160 ها مشاهده کردم و تو 180 ندیدم. کیلومتر 180 بخرید شاید مشکلتون بر طرف بشه.:flower4:
مرسی از هردوی شما
من آپاچی 180 دارم و این مشکل براش پیش آمده
عجیبه واقعا که همشون همینطوری میشن من فکر میکردم که با تعویضش مشکل دیگه کلا حل میشه و یه تعداد محدودیشون فالتی بودن اما ظاهرا کلیه قضیه
ممنون.
hassanzandi
30-01-1391, 10:41 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان من چراغ جلو را زنون گذاشتم که راضی نیستم الان دوتا مشکل دارم یکی اینکه چراغ کوچیکهارو از این لامپ های جدید گذاشتم ولی بعد از چند روز میسوزن چند بار عوض کردم بازم میسوزن نمیدونم چیکار کنم دوم اینکه وقتی گاز میدم نو چراغام پرنور میشه البته بگو براشون آفتامات هم گذاشتم لطفا دوستان راهنماییم کنند همیشه خوش سوار باشید .
RED-LINE
31-01-1391, 12:27 قبل از ظهر
این سنسورش کلا خل وضع میزنه،موتور منم یه مدت خراب شده بود و بدجور قاطی داشت،چند دقیقه کلا رو 0بود بعد قاطی میکرد میزد 110-150-160!(!) و با همون سرعت هم کیلومتر مینداخت..
دیگه داشت کار به تعویض میکشید بردم موتورساز گفت باید از بالا تا پائین چک بشه،کمک حوصله نداشتم فیشش رو واسه کی هفته کشیدم.
هفته بعد وصلش کردم بازم خراب بود تا آخر خودش درست شد و الان دوماهی میشه مشکل نداره.
kourosh_bandit2
31-01-1391, 08:10 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان من چراغ جلو را زنون گذاشتم که راضی نیستم الان دوتا مشکل دارم یکی اینکه چراغ کوچیکهارو از این لامپ های جدید گذاشتم ولی بعد از چند روز میسوزن چند بار عوض کردم بازم میسوزن نمیدونم چیکار کنم دوم اینکه وقتی گاز میدم نو چراغام پرنور میشه البته بگو براشون آفتامات هم گذاشتم لطفا دوستان راهنماییم کنند همیشه خوش سوار باشید .
دوست عزیز اگر منظورت از چراغ کوچیک جدیدا smd هست که نور سفیدو یخی ابی و ..... داره باید بگم نوعی که میخرید تمام چینی هستش و چون کیفیت نداره و برق این قسمت یعنی چراغ بزرگت نور پایین و همین چراغ کوچیک ها از بوبین گرفته میشه زمانی که موتور گاز میخوره برق بوبین زیاد تر میشه اونا هم پر نور تر میشن و همین کم و زیاد شدن باعث سوختن میشه. حالا راهی واسه رفع اشکال.: همون s.m.d که خریدید دوتاشو میبرید پیش یک الکترونیکی و بهش میگید دیود هاشو یا همون smd هاشو با smd مدل بهتر عوض کنه. روی هر کدوم 4تا هست که جمعا میشه 8 تا smd که با تعویض یا جنس بهتر حدود 2 هزار تومن هزینش میشه. اگر یخی هست چراغ کوچیک هات ی پیشنهاد میکنم بهت انجام بده. رو هر برد 4 تا هست دوتا شو بگو برات ابی بزنه دوتا دیگرو سفید. و اون یکی رو هم به همین ترتیب. فقط حتما تذکر بده مثلا دوتا ابی ها و سفیدها رو به رو هم باشن یعنی بالا و پایین ابی بزنه و چپ و راست رو سفید. وقتی روشن بشه ی نور یخی خیلییی توپ بهت میده. میشه این :11898 11899که ابته اول بنفش بود رنگش اینطوری بود1190011901 خیلی رنگ تکی بود بعد سریع سوختن چون کییفیت نداشتن همونطور که گفتم با یک نمونه بهتر تعویض کردم البته بنفش نبود که بزنم و این یخی رو در اوردم. جدی این نور یخی رو نمیتونی تو smd های بازار پیدا کنی چون همشون فقط سفید هستن. برف موتور هم استاندارد و برای طول عمر بیشتر باطری وقتی استارت میخوره و روشن میشه باطری از دور خارج میشه و تمام سیستم برف از بوبین تقضیه میشه و فقط برای بوق و نور بالا که جزو سیستم هشدار دهنده ضروری هستن باطری تو مداره. زنون هم اگر از سر باطری گرفتید نباید نورش کمو زیاد بشه اما اگه از سر همون سیم های چراغ گرفتید و نورش کمو زیاد میشه با گاز دادن اینطوری به بوبین موتور هم فشار میاد.
kourosh_bandit2
31-01-1391, 05:52 بعد از ظهر
کدوم بهتره بنظرتون همون بنفشه یا یخی ؟:20:
m3hiran
31-01-1391, 07:36 بعد از ظهر
کدوم بهتره بنظرتون همون بنفشه یا یخی ؟:20:
یخی 100%
منم یخی دارم 2 ساله موتورم هم مشکی هست....بی احترامی نباشه ها ولی بنفش خیلی زشت میشه رو این موتور.... cg که نیست..یخی رو بنداز با لامپ وسط یخی من این کارو کردم واقعا خیلی راضیم..تا حالا هم نسوخته :mypersianforum (531
salahshor
31-01-1391, 09:12 بعد از ظهر
دوست عزیز اگر منظورت از چراغ کوچیک جدیدا smd هست که نور سفیدو یخی ابی و ..... داره باید بگم نوعی که میخرید تمام چینی هستش و چون کیفیت نداره و برق این قسمت یعنی چراغ بزرگت نور پایین و همین چراغ کوچیک ها از بوبین گرفته میشه زمانی که موتور گاز میخوره برق بوبین زیاد تر میشه اونا هم پر نور تر میشن و همین کم و زیاد شدن باعث سوختن میشه. حالا راهی واسه رفع اشکال.: همون s.m.d که خریدید دوتاشو میبرید پیش یک الکترونیکی و بهش میگید دیود هاشو یا همون smd هاشو با smd مدل بهتر عوض کنه. روی هر کدوم 4تا هست که جمعا میشه 8 تا smd که با تعویض یا جنس بهتر حدود 2 هزار تومن هزینش میشه. اگر یخی هست چراغ کوچیک هات ی پیشنهاد میکنم بهت انجام بده. رو هر برد 4 تا هست دوتا شو بگو برات ابی بزنه دوتا دیگرو سفید. و اون یکی رو هم به همین ترتیب. فقط حتما تذکر بده مثلا دوتا ابی ها و سفیدها رو به رو هم باشن یعنی بالا و پایین ابی بزنه و چپ و راست رو سفید. وقتی روشن بشه ی نور یخی خیلییی توپ بهت میده. میشه این :11898 11899که ابته اول بنفش بود رنگش اینطوری بود1190011901 خیلی رنگ تکی بود بعد سریع سوختن چون کییفیت نداشتن همونطور که گفتم با یک نمونه بهتر تعویض کردم البته بنفش نبود که بزنم و این یخی رو در اوردم. جدی این نور یخی رو نمیتونی تو smd های بازار پیدا کنی چون همشون فقط سفید هستن. برف موتور هم استاندارد و برای طول عمر بیشتر باطری وقتی استارت میخوره و روشن میشه باطری از دور خارج میشه و تمام سیستم برف از بوبین تقضیه میشه و فقط برای بوق و نور بالا که جزو سیستم هشدار دهنده ضروری هستن باطری تو مداره. زنون هم اگر از سر باطری گرفتید نباید نورش کمو زیاد بشه اما اگه از سر همون سیم های چراغ گرفتید و نورش کمو زیاد میشه با گاز دادن اینطوری به بوبین موتور هم فشار میاد.
از کجا میاری این اطلاعاتو؟!!
باطری از مدار خارج میشه ؟
اس ام دی میسوزه ؟
باشه بعدا بیام اصلاحش کنم
اطلاعات کاملا اشتباه
kourosh_bandit2
31-01-1391, 09:45 بعد از ظهر
از کجا میاری این اطلاعاتو؟!!
باطری از مدار خارج میشه ؟
اس ام دی میسوزه ؟
باشه بعدا بیام اصلاحش کنم
اطلاعات کاملا اشتباه
دوست عزیز نمیسوزه؟ باشه شما درست میگی. دوتا اپاچی اینجا smd سوزونده شما میگی نمیسوزه؟ عجب.
بعد میخواستم ببینم اگه باطری خارج نمیشه و برق لامپ هارو بوبین نمیده پس چرا وقتی گاز میدی نور لامپ ها کم و زیاد میشه؟ فقط و فقط وقتی موتور روشنه نور بالا و بوق از باطری تغذیه میشه البته کیلومترم هست. ولی کلا ی توضیح بده ماهم بفهمیم. چون این چیزی که باطری ساز به من گفت ی توضیح بدی ممنون میشم.. .
دوستان ببخشید اشتباه گفتم من smd ی چیز اتمی هسته ای عمرا نمیسوزه چینی هم نیست منم اصلا کارم با smd و led نیست و ربط نداره. از همگی معذرت میخوام:wall3: شوخیییییی
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
یخی 100%
منم یخی دارم 2 ساله موتورم هم مشکی هست....بی احترامی نباشه ها ولی بنفش خیلی زشت میشه رو این موتور.... cg که نیست..یخی رو بنداز با لامپ وسط یخی من این کارو کردم واقعا خیلی راضیم..تا حالا هم نسوخته :mypersianforum (531
الان یخی هستش. بنفش شوخت عوض کردم. ببخشید اشتباه شد بنفش نسوخت مرض داشتم عوض کردم. اقا کاظم میگن smd نمیسوزه نمیدونم چرا. مگه میشه؟ هر چیزی برقی احتمال سوختنش هست اون این جنسهای چیینی. نمیدونم والاااااااا.:20: اقا کاظم بسته ال ای دی نو باز کردیم2 تاشو همون اول زدیم به برد هنوز 3 ثانیه نگذشته بود سوخت نخاله بود پیش میاد. مگه میشه چیزای برقی و مصرفی نشوزه. من خودم 170 تا ال ای دی کلاهی گرفتم شانس بدم زدم رو برد همه کاراشو کردم برق دادم ی لحظه روشن شدد سوخخت پیش میاد به هرحال تو این همه 1 دونه خراب باشه. نمیشه؟ بعدم اگه نمیسوزه پس چرا این دوستمون چند تا تاحالا سوزونده. پستش اون بالا هست
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
اینا هاش اقا کاظم
salahshor
31-01-1391, 09:48 بعد از ظهر
دوست خوبم قصد جسارت نداشتم الان دستم کار دارم
میام مفصل توضیح میدم
برق سیستم روشنایی < به جز نور بالا و راهنماها و ترمز > توسط رکتی فایر و رگلاتور ... رگوله میشه یعنی ولتاژ به هیچ وجه بالای 14 نمیره فقط باید به dc تبدیل بشه برا دیود های نورانی
بدون وجود باطری سیستم برق موتور دچار نوسان میشه
باطری بعد روشن شدن موتور به رگلاتور کمک میکنه و بار اضافی رو از رو دیود زنر داخل رگلاتور برمیداره ...
حالا تا بعد ...با توضیحات کامل و علمی تر
اینقد هم جوش نیار دوستم من از 12 سالگی تعمیر موتور رو شروع کردم تا الان که 28 سالمه.... با موتور بزرگ شدم تا حالا بیش هیچ تعمیرکاری نرفتم ... تعمیرکار برق bmw هم بودم و تو نمایندگیش کار کردم
خودم اباچی دارم و جز اولین کسایی بودم که این موتورو خریدم
هدف تبادل اطلاعات درست و علمیه ... نه هر چیزی ...
ok ?
kourosh_bandit2
01-02-1391, 10:52 قبل از ظهر
دوست خوبم قصد جسارت نداشتم الان دستم کار دارم
میام مفصل توضیح میدم
برق سیستم روشنایی < به جز نور بالا و راهنماها و ترمز > توسط رکتی فایر و رگلاتور ... رگوله میشه یعنی ولتاژ به هیچ وجه بالای 14 نمیره فقط باید به dc تبدیل بشه برا دیود های نورانی
بدون وجود باطری سیستم برق موتور دچار نوسان میشه
باطری بعد روشن شدن موتور به رگلاتور کمک میکنه و بار اضافی رو از رو دیود زنر داخل رگلاتور برمیداره ...
حالا تا بعد ...با توضیحات کامل و علمی تر
اینقد هم جوش نیار دوستم من از 12 سالگی تعمیر موتور رو شروع کردم تا الان که 28 سالمه.... با موتور بزرگ شدم تا حالا بیش هیچ تعمیرکاری نرفتم ... تعمیرکار برق bmw هم بودم و تو نمایندگیش کار کردم
خودم اباچی دارم و جز اولین کسایی بودم که این موتورو خریدم
هدف تبادل اطلاعات درست و علمیه ... نه هر چیزی ...
ok ?
شما سروری کاظم جان . نه والا جوش نیوردم گفتم که اطلاعت بهمون بدی خیلی هم خوبه. اگر کسی اطلاعاتی داره حالا از هر منبعی اگر شتباه باشه و بیاد بگه و نتونه قبول کن اشتباهشو و بی خود بخواد بگه نه من درست میگم اون طرف به هیچ جا نمیرسه. دقیقا !! اومدیم تا تبادل اطلاعات کنیم و چیزی به دانسته هامون اضاف کنیم. خیلی ممنوم که توضیح میدی کاظم جان. فقط در اولین فرصت توضیحاتت رو کامل کن بقیه هم استفاده میکننو مننونم:flower4:
hassanzandi
01-02-1391, 09:24 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان از اطلاعاتتون ممنونم راستش نور زنونم خوبه وقت میگن نباید زیاد روشن کنم منم از ترسم اصلان روشنش نمی کنم در مورد چراغ کوچیکام دوباره چراغ smd سوختن آخر لامپ معمولی گذاشتم الان 3 روزه که نسوختن ولی رنگ معمولی ضایع داره:sad:
m3hiran
01-02-1391, 10:56 بعد از ظهر
من الان 3 ساله smd انداختم مشکلی هم ندارم..
در ضمن دوست عزیز حتما چراغ جلوتو مواقع حساس روشن بزار حتی همون زنونو.....ماشینا همینجوری موتور رو نمیبینن چه برسه چراغ هم نداشته باشه یا فقط دوتا بقل داشته باشه :bargh:
matrixaidin
01-02-1391, 11:50 بعد از ظهر
به نظرم سیم کشی موتورت ایراد داره
نمیشه که علکی بسوزه
از چراغ کوچیکات سیمارو دنبال کن ببین جای اتصالی نداره
salahshor
02-02-1391, 12:10 قبل از ظهر
به نظرم سیم کشی موتورت ایراد داره
نمیشه که علکی بسوزه
از چراغ کوچیکات سیمارو دنبال کن ببین جای اتصالی نداره
تبریک میگم ایدین !!!!!!!!!
شارژر مشکل داره و تمام
چه ربطی به سیم کشی داره ؟؟
کوروش
02-02-1391, 12:18 قبل از ظهر
سیم کشی وقتی مشکل داشته باشه کلا قطع میکنه ولی اینکه کار میکنه بعد میسوزنه مشکل از جایی دیگه هستش
وقتی برق با ولتاژ مناسب به چراغ ها برسه مسلما مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی برقش کمو زیاد کنه چراغ که سهله همه چیو میسوزونه
من رو امیکو هام این اتفاق زیاد میوفتاد جالب این بود گاز زیاد میدادم اول 2 تا فیزو بین باطری و سیم کشی رو سوزوند و دفعه بعدی هم زد چراغ جلو رو ترکوند
ولی با عوض کردن شارژ فکر کنم برق موتور ثابت شد و از اون موقعه دیگه مشکلی پیش نیاورد
RED-LINE
02-02-1391, 12:50 قبل از ظهر
آقا یه جائیش مشکل داره بگرد پیدا کن(تخصصی ترین نظر:دی)
من الان نزدیک 9ماه هست رو موتورم دارم smd28تائی ولی هیچ مشکلی نداشته.
m3hiran
02-02-1391, 06:54 بعد از ظهر
جالب اینه برق موتور منم مشکل داره.... گاز میدم 20 برابر میشه نور چراغ ها جلو :afro: ولی خوب نمیدونم چرا نمیسوزه...یعنی تا الان تو این 2 -3 سال حتما باید سوخته باشه
kourosh_bandit2
02-02-1391, 09:03 بعد از ظهر
جالب اینه برق موتور منم مشکل داره.... گاز میدم 20 برابر میشه نور چراغ ها جلو :afro: ولی خوب نمیدونم چرا نمیسوزه...یعنی تا الان تو این 2 -3 سال حتما باید سوخته باشه
سیستم برق اپاچی که کلا همینطوره وقتی گاز میدی نور ها کم و زیاد میشه . چون از شارزر میگیره برق سیستم روشنایی شو
kourosh_bandit2
02-02-1391, 10:01 بعد از ظهر
امروز بیکار بودم به فکرم اومد یکم به اپاچیم برسم. روغنشو 20w50 گیرفتم و عوض کردم یک اچاری به پیچ ها انداختم و واسه زیرش هم نور انداختم. البته قسمت نورش تماما دست ساز هستش یعنی اماده از بیرون نگرفتم.
برد رو جدا مقاومت ها و ال ای دی ها هم جدا. همرو دونه دونه چیدم روی برد اماده کردم.1210112102
این برد ها 48 تا ال ای دی میشه روشون کار کرد 8 تا هم مقاوت میخواد برای کلش. این برد 50 cm .حالا مواد لازم واسه این کارو میگم برراتون کسی خواست تهیه کنه بدونه چیا میخواد.برای نور زدن عقب اپاچی اینا لازمه.1: یک عدد برد 2: 48 تا ال ای دی 3: 8عدد مقاومت 4: هویه و سیم لحیم 5: چسب حرارتی و چسب اکواریوم مشکی مخصوص شیشه های ماشین 6: سیم 7:کلید. همرو روی برد مونتاز میکنید بعد میرید سراغ موتور. باید بیاریدش پایین تا بشه تمیز تر و راحت تر کار کرد. البته بدون باز کردنه گلگیر هم میشه اما تونطوری ساده تره و کمر درد نمیکیرید و دقیق تر و تمییز تر هم در میاد. من که هم گلگیر جلو هم عقب رو پیاده کردم خیلی راحت نصب کردمو اب بندی کردم. اینم مراحل با عکس:
121031210412105121061210712108. فقط دوستان خواستید لاستیک جلورو در بیارید خیلی مراقب این سنسوره باشد حساس 12109.
در ضمن دوستان وقتی میخواید برد هارو توی گلگیر ها نصب کنید حتما سیم کشی رو بادقت و ظرافت انجام بدید تا ول نباشه و به لاستیک گیر نکنه با چسب خوب محکمش کنید و به اندازه کافی سیم ببرید براش که نه کم بیاد نه زیاد که ول بشه. چه جلو چه عقب. در ضمن هر برد که 50 سانت هست رو دو قسمت مساوی کنید برای هر گلگیر استفاده کنید یعنی دو تا برد برای دو تا گلگیر کافی و نور خوبی میده. در ضمن توی مونتاز برد دقت کنید که ظریف کار کنید چون این کار حساس و ممکنه بعد از کلی نصب تازه متوجه یک قطعی کوچیک بشید پس قبل از نصب هم امتحان کنید و بعد نصبشون کنید. بعد از همه اینها برای سیم کشی موتور تمیز کار کنید سیم هارو توی روکش های حرارتی قرار بدید تا از پوسیدگی . خرابی در امان باشن. سیم هاور حتما با بست های کمر بندی خوب به بدنه محکم کنید تا ول نباشه و بعدا کشیده بشن و موجب قطعی بشنو تا میشه سیم ها تو چشم نباشن برای زیبایی بیشتر . برقش رو هم از سر باطری بگیرید و سر راهش هم یک کلید بذارید برای قطع و وصل. اینم از نتیجه کار:
121101211312112
kourosh_bandit2
02-02-1391, 10:55 بعد از ظهر
12114:icon_pf _100_:
kourosh_bandit2
03-02-1391, 09:20 قبل از ظهر
دوستان گل کسی برای درست کردن این برد ها سوالی داشت در خدمتم. سوال هارم توی تاپیک بپرسید شاید سوال یکی دیگه هم باشه. دیشب که رفتم باهاش دور زدم که خیلی حال داد البته خیلی تو چشم چون خیلی نورش زیاده ال ای دی کلاهی استفاده کردم.:smilies(113):
m3hiran
03-02-1391, 03:52 بعد از ظهر
خیلی زیبا شده فقط دیگه یه مقدار زیاده کاری کردی همون وسط فقط میزاشتی بس بود... خدایی خیلی قشنگ شده:999:
kourosh_bandit2
03-02-1391, 06:36 بعد از ظهر
مرسی عزییزم. کدوم وسط؟ من منظورتو دقیق نقهمیدم.:hanghead: چون من فقط تو گلگیر جلو زدم و گلگیر عقب برا لاستیک. حواستی بگو برات درست میکنم رفییییق
kourosh_bandit2
03-02-1391, 10:07 بعد از ظهر
انشا الله فردا روی یک 160 مشکی هم دارم نصب میکنم. عکس میگیرم میذارم واسه دوستان:happy4:. فعلا یا علی.
m3hiran
03-02-1391, 10:14 بعد از ظهر
مرسی عزییزم. کدوم وسط؟ من منظورتو دقیق نقهمیدم.:hanghead: چون من فقط تو گلگیر جلو زدم و گلگیر عقب برا لاستیک. حواستی بگو برات درست میکنم رفییییق
یعنی کلا یدونه وسط موتور بزار...ماشالا خودتم اینکاره هستی دیگه یه جا جاش کن :دی
منظورم اینه هم جلو هم عقب دیگه خیلی زیاده
یا میتونی فقط یدونه زیر موتور وسط بزاری دور و ور جک
kourosh_bandit2
03-02-1391, 10:23 بعد از ظهر
یعنی کلا یدونه وسط موتور بزار...ماشالا خودتم اینکاره هستی دیگه یه جا جاش کن :دی
منظورم اینه هم جلو هم عقب دیگه خیلی زیاده
یا میتونی فقط یدونه زیر موتور وسط بزاری دور و ور جک
اهان اونجوری؟ بله خوب میشه اونجوری زیر فلاپی که زیر کارتل هستش بست. فکر خوبی. ی مدت از همین استفاده میکنم بعد اون کارو انجام میدم. البته من ندیدم واسه لاستیک جلو هم کسی بسته باشه ولی عقب دیدم چندتا. تو اصفهان خیلییی خیلییییییییی کم هست موتور با این نور عزیز. شما لطف داری ما شاگردیم عزیزم. اما راستش ی اپاچ دیدم اون فقط زیر کارتل بسته بود ولی نما نداشت خیلی. خودم ی برد کوچیک براش درست کرده بودم ولی دوستم گفت نبند پیدا نیست نبستم
hassanzandi
03-02-1391, 11:02 بعد از ظهر
سلام دوستان ممنون از راهنمائیاتون مشکل لامپارو پیدا کردم البته با راهنمایی یکی از بچه ها من لامپای قبلی را از گمرک میخریدم تا اینکه یکی از دوستان یه آدرس داد ونمونه لامپ خودشو هم نشونم داد رفتم مغازه لوکس فروشی ماشین بود یه مدل 5 تایی بود فرقش با مال من در این بود که یه قطعه روس سوکت ته لامپ هست مال من سفید رنگ بود اونی که گرفتم مشکی بود الان دیگه خوب شده خاستین عکسشو میزارم قیمتش هم 4500 بود:gigglesmile:
kourosh_bandit2
04-02-1391, 07:39 قبل از ظهر
سلام دوستان ممنون از راهنمائیاتون مشکل لامپارو پیدا کردم البته با راهنمایی یکی از بچه ها من لامپای قبلی را از گمرک میخریدم تا اینکه یکی از دوستان یه آدرس داد ونمونه لامپ خودشو هم نشونم داد رفتم مغازه لوکس فروشی ماشین بود یه مدل 5 تایی بود فرقش با مال من در این بود که یه قطعه روس سوکت ته لامپ هست مال من سفید رنگ بود اونی که گرفتم مشکی بود الان دیگه خوب شده خاستین عکسشو میزارم قیمتش هم 4500 بود:gigglesmile:
بله دوست عزیز عکس بذار ببینیم
mohsen
04-02-1391, 11:15 قبل از ظهر
دوستان سلام،
خارج از مسائل تزئینی و فرعی :gigglesmile: یه سوال راجع به روغن داشتم، روغن های مختلف قیمت های خیلی متفاوتی دارند. Golden SPD قیمت ش سه تومنه، Trane قیمت 6500. به یه روغن فروشه گفتم دومی کره ایه؟ گفت نه بابا همه ش تو ایران پر می شه، کیفیت ش هم یکیه. در واقع حرف روغن فروشه که تعمیرکار هم کنار دست ش بود و تائید می کرد این بود که همه ش یه چیزه. پول الکی ندم به دومی. اما من فکر نمی کنم واقعاً یکی باشه جفت ش ... یعنی این همه آدم که دارند دو برابر پول میدن اسکل شدن همه؟ واسه همین دیروز که عوض کردم خودم این 6 تومنیه رو ریختم.
مشکلی که هست اینه که خوب و بد بودن روغن به این زودیا روشن نمی شه، چون تو عملکرد و صدای موتور (بر خلاف تصور عامه) در کوتاه مدت تاثیری نداره ...
بلکه فرسایش قطعات و کارکرد طولانی مدت روشن می کنه که یه روغن خوب بوده یا بد ... یعنی یه آپاچی ای که 40 هزار تا کارکرده و همه ش SPD ریخته رو با یکی که تو همین مدت Trane ریخته رو باید مقایسه کرد ...
در ضمن روغن Trane رو تعمیرگاه مرادی به من معرفی کرد که همین جا هم چند تا دیگه از دوستان ازش تعریف کردن ...
کلاً من خیلی می خوام بدونم چه روغنی و چه مکملی بریزم تو موتور ... دوست ندارم بعد چند ده هزار تا انجین رو بیارم پایین ... :icon_pf _99_:
kourosh_bandit2
05-02-1391, 11:04 قبل از ظهر
خوب دوستان اینم مراحل نئون زدن با ال ای دی برای اپاچی 160 دوستم. البته دیروز تمو شد دیشبم رفتیم بیرون ولی حسش نبود دیشب گوشیمو سینک کنم عکسارو بذارم. :1245212453124541245512456 اونا گلگیر جلو بود اینم گلگیر عقب12457 اینم نتیجه با ال ای دی سفید:1245812459124601246112462
kourosh_bandit2
05-02-1391, 12:55 بعد از ظهر
اینم عکس پیشرو قبلیمه که ال ای دی زده بودم براش. خدایی واسه هیکل بزرگش و شتابش خیییلیییییییییییییی دوسش داشتم. اگه انجینش کیفیت داشت مثلا مثل در حد همون اپاچ با هیچی عوضش نمیکردم با هیچ موتور پلاکی 12463 12464
Kami
10-02-1391, 01:15 بعد از ظهر
اینجا در مورد شمع بحث نمیشه کاربران عزیز
تاپیک شمع موجوده
اسپم ها پاک شد
mohammad-h
10-02-1391, 03:03 بعد از ظهر
ببخشید آقا ناظم
سیم گاز من مشکل پیدا کرده . وقتی فرمون میدم موتور گاز میخوره . راهنمایی کنید لطفا
Kami
10-02-1391, 03:11 بعد از ظهر
ببخشید آقا ناظم
سیم گاز من مشکل پیدا کرده . وقتی فرمون میدم موتور گاز میخوره . راهنمایی کنید لطفا
سیم گاز به یه چیزی گیر کرده ، موقعی که میچرخونی کشیده میشه و گاز میخوره
برسی کن ببین به کجا گیر کرده
kourosh_bandit2
10-02-1391, 03:43 بعد از ظهر
[QUOTE=mohammad-h;85260]ببخشید آقا ناظم
سیم گاز من مشکل پیدا کرده . وقتی فرمون میدم موتور گاز میخوره . راهنمایی کنید لطفا[/QUOT
**** درست میگه.باکو در بیار قشنگ سیم گازو برسی کن امکان داره بین یکی از بست ها به تنه گیر افتاده و زمانی که فرمون میچرخه ازاد نیست و کشیده میشه.
STROKE
10-02-1391, 05:14 بعد از ظهر
سلام عذر میخوام اما ممکنه از پیچ لیگراژ ی که زیر دسته گاز هست هم باشه کمی شلش کن جواب میده
RED-LINE
10-02-1391, 06:58 بعد از ظهر
محمد سریع درستش کن چیز خطرناکیه مسیر سیم گاز رو چک کن اپاچی رفیق منم اینطوری شده بود داشت مارو به ف میداد
امیر r1
10-02-1391, 07:23 بعد از ظهر
ابپاچی نخرید موتور ضعیفی هستش !!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf _99_:
RED-LINE
10-02-1391, 07:28 بعد از ظهر
چرا ضعیفه؟با توجه به حجم و وزنش همه چیزش میزونه شتاب سرعت ترمزاش مناسبه
amir_31july
10-02-1391, 10:08 بعد از ظهر
اینجا در مورد شمع بحث نمیشه کاربران عزیز
تاپیک شمع موجوده
اسپم ها پاک شد
داداش حداقل منتقل میکردی شون ... پاک نمیکردی
kourosh_bandit2
10-02-1391, 10:10 بعد از ظهر
ابپاچی نخرید موتور ضعیفی هستش !!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf _99_:
اپاچی ترمز هاش واقعا ماااه واقعا پایداریش هم تو ترمز گیری خوبه شتابشم خوبه خوراکه take off زدنه همراه با smoke. انقدر take off میده که اگه یکم موتورو به ی سمت مایلش کنی موتور در میره انقدر لاستیک با سرعت سر جاش میچرخه بعدشم چه جیییغ بنفشه گوش نوازی میکشه ادم گوشش حال میاد:happy4: بعدشم همین اپاچ 180 با حجم 200 میتونه رقابت کنه تو سرعت و شتاب. نمونشم نمیگم چون بچه ها فکر میکنن دارم طرف داری بیخودی میکنم. مثالش مهم نیست. بعدم امیر جان داری با چی مقایسش میکنی ؟ با نینجا 250 ؟ با مگلی ؟ با دایلیم؟ با zx150 ؟ با cbr 150? با r1 ؟با چی عزیزم؟ اخه خداییشم نسبت به حجمش خوبه دیگه سرعتو شتابش. شتاب 0تا60 4.3 تا 4.5 ثانیه هستش. سرعتشم 130 . بسشه برا خودش.
mohammad-h
10-02-1391, 11:16 بعد از ظهر
ممنون دوستان .
کوروش بندیت امضات تو حلقم داداش. با دلمون بازی نکن . یه دونه هیولا (r1)تو 17شهریور هست مدل2008میگه 38000000. دیشب دیدمش امشبم رفتم نیم ساعت از پشت ویترین نگاش میکردم... خدایا برسون یه38میلیون...نوکرتم
:999:فردا حتما بازش میکنم و بررسی میکنم
کسی میدونه قطر و کورس پیستون آپاچی چقدره؟
K.I.A
11-02-1391, 12:16 قبل از ظهر
تو دفترچش نوشنه الان خاطرم نیست راهنماییتون کنم.
mohammad-h
11-02-1391, 12:48 بعد از ظهر
امروز بررسی کردم و مشکل حل شد. باک رو که برداشتم سیم گاز آزاد شد:happy4:
چند روزی بود که فرمون موتور گیج میزد . امروز وارسی کردم و فهمیدم رینگ عقب تاب برداشته(سمت راستش فقط) :khak: میشه تاب گیری کرد؟یا خدا تومن رفته تو پاچمون؟
kourosh_bandit2
11-02-1391, 02:14 بعد از ظهر
امروز بررسی کردم و مشکل حل شد. باک رو که برداشتم سیم گاز آزاد شد:happy4:
چند روزی بود که فرمون موتور گیج میزد . امروز وارسی کردم و فهمیدم رینگ عقب تاب برداشته(سمت راستش فقط) :khak: میشه تاب گیری کرد؟یا خدا تومن رفته تو پاچمون؟
دیدی گفتم مشکل از باک بووود محمد جان. خوب خداروشکر که حل شد. تاب گیری رینگ رو نمیدونم. امضا هم لطف داری داداش اخه نمیدونی معکوس کشیدن باهاش چه فازی میده. واقعا همون یک بار هم غنیمتی بوود. خلاصه که ایشالا قسمت همه بشه خریدنشو میگم چون بعد از ی بار امتحان دل ادم دیگه گیر میوفته.
kourosh_bandit2
11-02-1391, 10:26 بعد از ظهر
اقایون کسی میدونه کیت abs اپاچی 180 که کارخونه فابریکی رو سری جدید گذاشته رو از کجا میشه گیر اورد؟. چون میشه رو اپاچی معمولی 180 نصب کرد. کسی اگه خبرشو داره بهم بگه با قیمتش ممنون میشه یا همینجا بگید یا پخ بدید
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
[Only registered and activated users can see links] اینم لینک فیلم اپاچی با کیت abs ماله اپارات هستش.
milad adel
12-02-1391, 11:00 قبل از ظهر
سلام دوستان
اون فیلم آپاچی 180 abs رو من تو آپارات گذاشتم اما هنوز این موتور به بازار عرضه نشده و بطبع لوازمش هم موجود نیس
حالا حالاها دنبالش نباشید
mohammad-h
12-02-1391, 11:03 قبل از ظهر
نفس شما حق داداش کوروش . به سلامتی امروز موتورمو گرفتن. رفت خلیج بخوابه:icon_pf _99_:
خوش به سعادتت کورش جان که پشت r1نشستی . امروز هم رفتم نگاش کردم و حسرت خوردم
kourosh_bandit2
12-02-1391, 01:42 بعد از ظهر
نفس شما حق داداش کوروش . به سلامتی امروز موتورمو گرفتن. رفت خلیج بخوابه:icon_pf _99_:
خوش به سعادتت کورش جان که پشت r1نشستی . امروز هم رفتم نگاش کردم و حسرت خوردم
اقااااییییییی داداش محمد. اااااااااااااااا جدی میگی محمد؟ موتورتو گرفتن؟ کدوم ارگان گرفت؟ سگ های هار:23: یا کوسه های سبز؟:icon_pf _52_::icon_pf (94): البته فرقی نداره تو ایران همه تو کار هم دخالت میکنن. مامور پست هم میتونه موتور بخوابونه چون اسمش مامور:riz481::gigglesmile: حالا مهم نیست مامور چی تازه اگه بی سیم داشته باشه که دیگه همه کاری میتونه بکنه:25r30wi:
ایشالا قسمت شمام میشه اما واقعا خوف داشت با دنده یک پر گاز راه افتادن. حسرت نخور داداش ایشالا یکیشو خودت میخری. مهندس میششی کار میکنی زود زود میخری بعد منم میبری باهم دور میزنیم.
RED-LINE
12-02-1391, 01:51 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
آر تی آر رو بعد از دوماه بردم حموم...
لاستیکاش خیلی مزخرفه واقعا،دیشب یذره بارون زد رو خط کشی نیم کلاچ کردم چنان ته موتور چپ و راست میشد به 14معصوم متوسل شدم تا جمعش کردم......
kourosh_bandit2
12-02-1391, 11:48 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
آر تی آر رو بعد از دوماه بردم حموم...
لاستیکاش خیلی مزخرفه واقعا،دیشب یذره بارون زد رو خط کشی نیم کلاچ کردم چنان ته موتور چپ و راست میشد به 14معصوم متوسل شدم تا جمعش کردم......
دشمن قسم خورده rtr اب و جای خییس. هر موقع که دیدی موتور داره تهش در میره فقط با کمو زیاد کردن کاز باید نگهش داشت ترمز و گرفتن کلاچ صدی 90 میزنه زمین. اما کمو زیاد کردن گار میشه خیلی اسون تر جلو لغزش بی جای لاستیک رو گرفت. منکه انقدر نیم کلاچ دادم و take off ازش گرفتم حس میکنم الان که 7700 تا رفته باید صفحه رو تعویض کنم. red line رو چندتا صفحه عوض کردی؟
mohammad-h
13-02-1391, 12:09 قبل از ظهر
آره کوروش جان سگ های هار گرفتن . خروجی تونل توحید وایساده بودن میگرفتن به جرم ورود به تونلمملکت خر تو...به قول یاس ازچی بگم؟خلاصه دوستان هوای موتورتون رو داشته باشید یه وقت زبونم لال نگیرن . دلم براش تنگ شدهکوروش جان من عاشق دوتا موتورم r6 &r1 واقعا عاشقشونما
Alireza
13-02-1391, 12:21 قبل از ظهر
بحث در مورد اپاچیه
دقت کنید
salahshor
13-02-1391, 12:22 قبل از ظهر
عزیزم به خاطر خودتونه
موتور سوار وقتی وارد تونل به اون بزرگی میشه
به خاطر تراکم گازهای سمی که از اگزوز ماشینا خارج شده و
توسط جت فن به بیرون از تونل منتقل میشه
در حین ورود ممکنه به خاطر همین تراکم گاز دچار سرگیجه و تصادف بشه
بس بی ربط نبوده
تا حالا نزدیک به 30 نفر موتور سوار جون خودشونو از دست دادن
منطقی و واقع بین باشید
حالا من کاری با گیر دادنهای راهور ندارم
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
این موضوع رو کلی گفتم بهتره برا این موضوع یه تابیک بزنیم تا همه متوجه بشن که قضیه چیه
RED-LINE
13-02-1391, 12:24 قبل از ظهر
روی 15هزار تا عوض کردم تازه بازم جون داشت یعنی وقتی عوض کردم هیچ فرقی حس نکردم ولی جیغ میکشید بعضی وقتا به خاطر اون عوضش کردم
mohsen
13-02-1391, 09:31 قبل از ظهر
راجع به ترمز: با توجه به لیزهایی که من خوردم به این نتیجه رسیدم که از ترمز عقب فقط برای کم کردن سرعت استفاده کرد و نه توقف کامل.
همین دو روز پیش تو همت داشتم 90 تا میرفتم یهو یه ترمز کامل زدم با ترمز جلو که موتور خیلی قشنگ واستاد و اتفاقی نیفتاد. خوشبختانه ترمز جلوی این موتور هندی ها عالیه و به خاطر زاویه ای که کمک داره سر موتور فرو میره تو زمین و راکب روی زین باقی می مونه. در صورتی که شما این کار رو با سی جی بکنی، یا احتمال زیاد وا نمی سته و میری تو ماشین جلویی، یا اگه موتورت نو باشه و ترمزت ردیف باشه، موتور وا می سته و راکب پرت می شه جلو.:icon_pf _99_:
اگر یوتیوب دارید این فیلم تونل توحید رو که تلویزیون هم بارها نشون داده ببینید، هم توش موضوع گیج شدن راننده ها هست که دوستمون گفت، هم موضوع ترمز و پرت شدن راکبی که من گفتم.
[Only registered and activated users can see links]
راجع به صفحه کلاج: چه صفحه ای انداختید و به چه قیمتی؟ فک کنم موتور باید خیلی گرگ بشه، صفحه از اون چیزاییه که تاثیر واضحی در عملکرد موتور داره.
02109002
13-02-1391, 09:34 قبل از ظهر
اگر یوتیوب دارید این فیلم تونل توحید رو که تلویزیون هم بارها نشون داده ببینید، هم توش موضوع گیج شدن راننده ها هست که دوستمون گفت، هم موضوع ترمز و پرت شدن راکبی که من گفتم.
احتمالا" منظورتون باید این کلیپ باشه ؟
تونل توحید یا همان تونل مرگ موتوری ها
1589b14cde566f3e42836431ac0f758c101954
mohsen
13-02-1391, 11:26 قبل از ظهر
بله همین کلیپ هست
RED-LINE
13-02-1391, 12:48 بعد از ظهر
دوستان چند شب پیش تو سر پائینی اشرفی دو ترک باهاش 120تا رفتم..
شب بعدش تنها بودم خودم انداختم حکیم هر کاری کردم دنده بالا پائین کردم رو موتور خوابیدم سر بالائی سرپائینی 115تا بیشتر نرفت که نرفت
صفحه نو شمع نو زنجیر سفت کاربرات مشکل داره ولی...
بلبرینگ چرخ عقبم هم خراب شده چرق چرق صدا میده...
واقعا دیگه نمیدونم کجا ببرم موتورو،قبلا یبار نمانیدگی داده بودم الحق فیلرگیری خوبی کرده بود و کاربرات تنظیم تنظیم بود ولی در بقیه موارد نمیدونم میشه بهشون اطمینان کرد یا نه...
kourosh_bandit2
13-02-1391, 01:13 بعد از ظهر
با این حساب کار خیلی اشتباهی وارد اون تونل شدن با موتور چون دقیق پیداس طرف گیج گیج میشه و هیچی نمیفهمه خیلی کار خطرناکی واقعا.
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
دوستان چند شب پیش تو سر پائینی اشرفی دو ترک باهاش 120تا رفتم..
شب بعدش تنها بودم خودم انداختم حکیم هر کاری کردم دنده بالا پائین کردم رو موتور خوابیدم سر بالائی سرپائینی 115تا بیشتر نرفت که نرفت
صفحه نو شمع نو زنجیر سفت کاربرات مشکل داره ولی...
بلبرینگ چرخ عقبم هم خراب شده چرق چرق صدا میده...
واقعا دیگه نمیدونم کجا ببرم موتورو،قبلا یبار نمانیدگی داده بودم الحق فیلرگیری خوبی کرده بود و کاربرات تنظیم تنظیم بود ولی در بقیه موارد نمیدونم میشه بهشون اطمینان کرد یا نه...
من یک ساعت پیش با اپاچ خودم همونقدر رفتم. تازه باطری نو هم از راه رسید براش. 12 ولت 10 امپر مدل: gs bi 12n10-3b زاپنی هم هستو هوز اب اسید هم توش نریختم تا بعد از ظهر ببرم پهلو یکی از دوستان که باطری ساز بدم با اب اسید خوب و مناسب شارزش کنه که توپ توپ بشه.. حالا عکس از خود باطری هم میذارم برا دوستان.
mohammad-h
13-02-1391, 07:21 بعد از ظهر
قبول دارم که نباید بری . اولا چرا مشکل کمبود هوا وجود داره؟ دوما چرا تو خروجی وایستادن و موتورارو میگیرن؟ خب نذارن موتور وارد بشه
eshgh_namordeh
13-02-1391, 07:34 بعد از ظهر
بحث در مورد آپاچی هست لطفا دقت کنید .
m3hiran
13-02-1391, 11:44 بعد از ظهر
دوستان کسی هست که وقتی فول بنزین میزنه بعد Trip a یا Trip b رو صفر کنه ببینه تا موقعی که چراغ بنزین روشن چقدر رفته ؟
من الان تو این 3 سال با این 16 لیتر (البته تو پمپ بنزین 18 میزنه 2 لیترم هوا :khak:) تونستم با 16 لیتر 620 کیلومتر برم...الان هم 580 نهایتا میره یعنی تا قطره اخر تقریبا
گفتم دوستان تجربشون رو بگن..البته من 160 دارما
RED-LINE
15-02-1391, 02:55 بعد از ظهر
سلام دوستان آپاچی سوار..
دیروز موتورو بردیم پیش یک آدم کار درست برای سرویس..
شتاب موتورم کم بود یکم،سرعتم از 115تا بیشتر نمیرفت،تو پیچ هم یکم گیج میزد..
یک آچارکشی اساسی انجام شد،طرف واقعا کارشو بلد یه پیچی بود پشت مجموعه جاپائی سمت چپ کلا در اومده بود(!) من اینهمه بردم جاهای مختلف برای آچارکشی اصلا به این موضوع دقت نکردن.بعدا با عکس محل دقیقشو توضیح میدم.
یکم در حد چند سی سی از بالای انجین روغن میداد اونم بر طرف شد.
دیشب بعد از سرویس 126تا باهاش پر کردم واقعا خطر ناکه تو اون سرعت همش چپ و راست میشدم :دی بهترین سرعت براش حدود 110تا120هست.
چند روز دیگه میرم سراغ بستن زنون این چند وقته یکم وجودش حس میشه،در آینده نزدیک هم یه اگزوز خوب+کاتالیزور رو در میرام.
ghafari3
15-02-1391, 05:17 بعد از ظهر
سلام.
لطفاً در مورد رگلاژ کلاچ یه کم توضیح بدید. با این دوتا پیچ چه کنیم؟ پارسال یه دفعه بردم نمایندگی رگلاژ کرد و خیلی راحت خلاص می شد.
کسی از دوستان نمیدونه این سنسور کیلومتر چطوری از توی چرخ جلو در میاد؟ یه نفر میگفت سیم های سنسور از داخل قطع میشه و گفت که خودش قطعی را پیدا کرده و مشکلش را حل کرده.
kourosh_bandit2
15-02-1391, 05:40 بعد از ظهر
باطری 10 امپر بهش نخورد بزرگ بود برااش:icon_pf _99_:
partizan
15-02-1391, 07:50 بعد از ظهر
با سلام.. بهترين راه براي خريد يه آپاچي صفر چيه؟ از مغازه آدم بگيره بهتره يا ثبت نام كنه؟ بعد اينكه ثبت نامش چه جوريه عين ايران خودرو و سايپاست كه پدر آدم رو در ميارن تا ماشين رو تحويل بدن؟(منظورم اينه كه طول مي كشه؟) قيمت نمايندگي نسبت به بيرون چه جوريه؟پول رو يه جا مي گيرن؟
abed
16-02-1391, 09:59 قبل از ظهر
سلام دوستان
آپاچی تو کرج هم نمایندگی داره
:happy4:
kourosh_bandit2
16-02-1391, 12:53 بعد از ظهر
با سلام.. بهترين راه براي خريد يه آپاچي صفر چيه؟ از مغازه آدم بگيره بهتره يا ثبت نام كنه؟ بعد اينكه ثبت نامش چه جوريه عين ايران خودرو و سايپاست كه پدر آدم رو در ميارن تا ماشين رو تحويل بدن؟(منظورم اينه كه طول مي كشه؟) قيمت نمايندگي نسبت به بيرون چه جوريه؟پول رو يه جا مي گيرن؟
دوست عزیز خودتو الاف نمایندگی نکن اگه پولت نقده از خود بازار خرید کن راحت من صفرشو 3200 قیمت دارم. تازه ی رنگ قرمزشم 180 اومده خیلیییی خوشگگله خیلیییی.
kourosh_bandit2
16-02-1391, 02:14 بعد از ظهر
دوستان میزان باد برای لاستیم جلو و عقب چنده؟ برای باد معمولی و نیتروزن فرقی داره؟
m3hiran
16-02-1391, 02:54 بعد از ظهر
دوستان میزان باد برای لاستیم جلو و عقب چنده؟ برای باد معمولی و نیتروزن فرقی داره؟
فقط همون قدری بزن که روی تایر نوشته نه بشتر نه کمتر...به حرف این و اون هم هیچ توجهی نکن
نیتروژن نزن اپاچی همینجوری عقبش رو هوا هست سبک ترم بشه دیگه هیچی من واسه مگلیم زده بودم خیلی نرم شده بود
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
دوست عزیز خودتو الاف نمایندگی نکن اگه پولت نقده از خود بازار خرید کن راحت من صفرشو 3200 قیمت دارم. تازه ی رنگ قرمزشم 180 اومده خیلیییی خوشگگله خیلیییی.
چه خبره ؟؟؟؟ اپاچی رو اونجا 3200 میدن ؟ من تهران یه هفته پیش سفیدش رو 2900 دیدم ..تازه با یارو چونه هم میشد زد
یادش بخیر اپاچیم رو 1850 صفر گرفتم:32:
kourosh_bandit2
16-02-1391, 10:01 بعد از ظهر
فقط همون قدری بزن که روی تایر نوشته نه بشتر نه کمتر...به حرف این و اون هم هیچ توجهی نکن
نیتروژن نزن اپاچی همینجوری عقبش رو هوا هست سبک ترم بشه دیگه هیچی من واسه مگلیم زده بودم خیلی نرم شده بود
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
چه خبره ؟؟؟؟ اپاچی رو اونجا 3200 میدن ؟ من تهران یه هفته پیش سفیدش رو 2900 دیدم ..تازه با یارو چونه هم میشد زد
یادش بخیر اپاچیم رو 1850 صفر گرفتم:32:
دقیقا خیلی نرم شده یعنی زیادی تازه مثل قبل هم take off نمیده که مثل قبلش جیغ بزنه تازه پر رو شده سرشم تو take off میاد بالا. اخه پول دادم نیترو زدم یعنی حالا خالیش کنم؟
abed
16-02-1391, 10:45 بعد از ظهر
من نمایندگی رو برای سرویس میخواس:icon_pf _99_:تم
m3hiran
16-02-1391, 11:14 بعد از ظهر
دقیقا خیلی نرم شده یعنی زیادی تازه مثل قبل هم take off نمیده که مثل قبلش جیغ بزنه تازه پر رو شده سرشم تو take off میاد بالا. اخه پول دادم نیترو زدم یعنی حالا خالیش کنم؟
دیگه خودت اپاچی سواری میدونی ترمز عقب رو یه کوچولو میگیری عقب موتور برات قِر میده :happy4: اگه زدی که ول کن خالی نکن ... ولی جان هر کی دوست داری درست رانندگی کن که خدایی نکرده چیزیت نشه :minzdr:
kourosh_bandit2
17-02-1391, 11:01 قبل از ظهر
اگه زدی که ول کن خالی نکن ... ولی جان هر کی دوست داری درست رانندگی کن که خدایی نکرده چیزیت نشه :minzdr:[/QUOTE]
چشم عزززییییز دل رو چشممممم
igf1
18-02-1391, 11:58 قبل از ظهر
دوستان سلام.یک سوال * . میشه چرخ عقب موتوراپاچی 160رودیسکی کرد؟
کوروش
18-02-1391, 11:59 قبل از ظهر
s
دوستان سلام.یک سوال میشه چرخ عقب موتوراپاچی 160رودیسکی کرد؟
میشه ولی هزینه داره حدود 300تومن
.:ALIREZA NADERI:.
18-02-1391, 12:08 بعد از ظهر
تجربه ثابت کرده هر چی فابریکش و کارخونه ایش بهتره
igf1
18-02-1391, 10:52 بعد از ظهر
سوال دیکه ای که داشتم اینکه بهترین صفحه کلاچ برای اپاچی 160چه مارکی هست ایاصفحه کلاچ 125معمولی بهش میخوره؟باتشکرازدوستان
mamadosein
19-02-1391, 10:10 قبل از ظهر
آقا مشکل ترمز عقب این آپاچی 180 خیلیه ؟من چون یه بار با ترمز جلوی سی جی خوردم زمین عادت دارم بیشتر ترمز عقب میگیرم که ظاهرا هم ترمز عقب هم جلوی آپاچی موتور رو یه چرخی بش میده ممنون میشم راهنماییم کنید قیمتش تو تهران چقدره الان حدودا ؟ دو ترک سه ترک کم نمیاره که ؟؟
mamadosein
19-02-1391, 07:25 بعد از ظهر
مشکل ترمز و عدم تعادل توی خیس بودن جاده با تعویض لاستیک حل میشه ؟
چقدر هزینه ی لاستیک درست حسابیه ؟
alinozad
19-02-1391, 07:29 بعد از ظهر
توی بارون و جاده خیس من با لاستیک دومنظوره که صاف شده بود اصلا سر نمیخوردم،با دیسک جلو هم خیلی راحت میتونستم موتورو کنترل کنم،ولی با لاستیک veeruber دومنظوره الان توی جای خشک سر میخوره چه برسه خیس!پس مطمئن باش با لاستیک مناسب تا حدی میتونی جلوی سر خوردن رو بگیری.جنس آسفالت ایران هم خیلی نامناسبه،اینو هم درنظر داشته باش.
igf1
19-02-1391, 09:48 بعد از ظهر
دوستان صفحه کلاچ برای اپاچی160چه مارکی پیشنهادمیکنید ایامال 125بهش میخوره؟
kourosh_bandit2
20-02-1391, 01:18 بعد از ظهر
دوستان صفحه کلاچ برای اپاچی160چه مارکی پیشنهادمیکنید ایامال 125بهش میخوره؟
صفحه زاپنی 125 خوب براش بخرید میخوره بهش
milad adel
20-02-1391, 11:10 بعد از ظهر
مشکل ترمز و عدم تعادل توی خیس بودن جاده با تعویض لاستیک حل میشه ؟
چقدر هزینه ی لاستیک درست حسابیه ؟
100% با تعویض لاستیک بهتر میشه
بستگی به نوع و مارک لاستیکی داره که میخوای بندازی
ولی یه چیز استاندارد که بهتر از مارک و گل لاستیک آپاچی باشه حدودا از 150ت شرو میشه
من از لاستیک با مارک duro تایلندی استفاده کردم
140برای عقب
110 برای جلو
رخ موتور هم واقعا زیبا میشه
RED-LINE
21-02-1391, 12:09 قبل از ظهر
دوستان آپاچی مدل 90 ظاهری و فنی مشابه صفر چند میره؟
11ماه هم بیمه داره
Ali
21-02-1391, 09:34 قبل از ظهر
Kami
21-02-1391, 10:46 قبل از ظهر
دوستان آپاچی مدل 90 ظاهری و فنی مشابه صفر چند میره؟
11ماه هم بیمه داره
باید دید چند کیلومتر راه رفته
حدود 2500
kourosh_bandit2
21-02-1391, 12:45 بعد از ظهر
جانم خیلی face توپی داره بیاد اولیش ماله خودمه. بکس خفن کسی خبر از قیمتو و تاریخ وروودش به ایران خبری نداره؟
کوروش
21-02-1391, 12:48 بعد از ظهر
تازه ساخته شده تا بخواد جهانرو بیارش طول میکشه
نوبر بازار قیافه هم داره پس رو 4 تومن باید روش حساب کرد البته فکر نکنم با اپاچی های سابق فرقی کرده باشه مگه اینکه کمی تقویت شده باشه !!!
ولی از بورس بیوفته میاد رو 3500 البته حدودا
matrixaidin
21-02-1391, 12:51 بعد از ظهر
یه مدل هست که abs ام داره اگه اشتباه نکنم تاریخشو زده بود 2013
kourosh_bandit2
21-02-1391, 12:55 بعد از ظهر
هرچی باشه خیلی خوف شده face ماهش. خداییش رنگ هاشم که مااااه. بیاد صد در صد میخرم. اینم یک لینک از این موتور خوش استیل. دمش گرم[Only registered and activated users can see links]
kourosh_bandit2
21-02-1391, 12:59 بعد از ظهر
1456714568145691457014571145721457314574 رخشو ببین
نه 4 نمیارزه البته اگه پالس بره رو اون قیمت اپاچم میره رو همون حدود چون در حال رقابت هستن باهم
.:ALIREZA NADERI:.
21-02-1391, 01:09 بعد از ظهر
نه بابا از قزن هجر توی سایت جهانرو زده به زودی اپاچی abs بخواد این رو بیاره که باید تا به فرج رسیدن امام زمان منتظر بشینیم؟
vahid7624
21-02-1391, 05:09 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان آپاچی سوار
من دو سه روزی می شه که یه آپاچی سفید 180 گرفتم می خواستم اگه چیزی در موردش هست که باید بدونم بهم بگین
ممنون
kourosh_bandit2
21-02-1391, 06:03 بعد از ظهر
سلام خوش اومدی به پرشین مموتور. وحید جان مبارکت باشه .تاپیک رو مطالعه کنید خیلی مطالب مفید داره دوست عززیییز. شوالی داشتی بپرس تا جواب بدیم
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
بچه ها کسی ویدئو ها این سایتو میتونه بذاره؟ [Only registered and activated users can see links]
vahid7624
22-02-1391, 08:39 بعد از ظهر
ممنون آقا کوروش
تا یه جاهاش رو که خوندم خیلی مفید
02109002
22-02-1391, 08:44 بعد از ظهر
بچه ها کسی ویدئو ها این سایتو میتونه بذاره؟
بزودی تو همین تاپیک قرار داده میشه ، 10 تا ویدیو تا حدودی .... داره ، در صورت امکان تا فرداشب اکی میکنم
vahid7624
22-02-1391, 09:02 بعد از ظهر
یه سوال
امروز که ترمز گرفتم دیدم از دیسک عقب صدا ساییده شدن می یاد
بعد اون شلنگی که از مخزن روغن که وارد قسمت ترمز میشه رو که به سمت بیرون یکم کشیدم صدا افتاد و لی دوباره که ول کردم صدا شروع شد
این مشکل می تونه بخاطر کم بودن روغنش باشه ؟
اگه مشکل بخاطر کم بودن روغن ترمزش باید چه روغنی بریزم ؟:hanghead:
ممنون اگه رهنماییم کنید
kourosh_bandit2
22-02-1391, 11:08 بعد از ظهر
یه سوال
امروز که ترمز گرفتم دیدم از دیسک عقب صدا ساییده شدن می یاد
بعد اون شلنگی که از مخزن روغن که وارد قسمت ترمز میشه رو که به سمت بیرون یکم کشیدم صدا افتاد و لی دوباره که ول کردم صدا شروع شد
این مشکل می تونه بخاطر کم بودن روغنش باشه ؟
اگه مشکل بخاطر کم بودن روغن ترمزش باید چه روغنی بریزم ؟:hanghead:
ممنون اگه رهنماییم کنید
1:اگه از کمبود روغن باشه شما مخزنشو نگاه کن ببین رو hi یا روی low
2: اگر که نبود بدون از لنت که داره تموم میشه و زود اقدام کن چون در صورت دیر کرد چون گوشت لنتت تموم میشه میرسه به اهنش و دیسک رو خط میندازه و خراب. همین خسوسی که روی دیسک ایجاد میشه باعث میشه هم از این به بعد لنت هات کامل استفاده نشن و نا میزوون مصرف بشن هم تو. قدرت ترمز گیریت تاثییر بذاره...
البته شاید هم فقط پیچ پشت لنتت شل شده لنت لق شده. دقیق چه صدایی میده خش خش یا جیر حیر و تق تق؟
m3hiran
23-02-1391, 11:23 قبل از ظهر
این موتور هم که فقط یه مقدار خوشگل شده...فکرم نمیکنم حالا حالاها بیاد....بیادم مطمئنا نمیارزههمین اپاچی خودمون رو عشقه
m3hiran
23-02-1391, 05:13 بعد از ظهر
دوستان این پستم رو تو بخش فنی هم گذاشتم گفتم بزارم ببینم دوستان نظری دارند یا نه !!!
راستش یه چند روزه این اپاچیه ما بدجوری ریپ میزنه
اولا فقط تو سربالایی و دنده 4 و 5
ولی الان تو 2 و 3 هم میزنه ولی نسبت به دنده 4و 5 کمتر
حتی وقتی سرپایینی گاز رو ول میکنم با ریپ کار میکنه
فکر میکردم کاربراتور کثیف هستش بازش کردم کامل شستم ولی فرقی نکرد ...فیلتر هوا هم بعد 2 سال تمیز کردم :دی بازم فرقی نکرد
به نظرتون ممکنه توی سیلندر کثیف شده باشه ؟
دوستان راهنمایی کنن لطفا
ممنون
Mehrdad.y
23-02-1391, 05:16 بعد از ظهر
سلام
الآن حدود یک سالی هست که آپاچی 180 رو خریدم و همچنان با لیز خوردن چرخ عقب میسازم . می خواستم بدونم جدیدا لاستیک خوب برای چرخ عقب آپاچی 180 نیومده ؟ و اگر هست مارک و سایزش چیه ؟
با تشکر از دوستان
m3hiran
23-02-1391, 05:37 بعد از ظهر
سلام
الآن حدود یک سالی هست که آپاچی 180 رو خریدم و همچنان با لیز خوردن چرخ عقب میسازم . می خواستم بدونم جدیدا لاستیک خوب برای چرخ عقب آپاچی 180 نیومده ؟ و اگر هست مارک و سایزش چیه ؟
با تشکر از دوستان
میخوای لیز نخوره باید از این لاستیک اج درشتها بگیری...البته اصلا قشنگ نیست و موتور شبیه کراس میشه چرخ عقبش ولی عملکردش حرف نداره
mohammad-h
23-02-1391, 05:39 بعد از ظهر
دوستان قیمت بوق فابریک آپاچی چنده؟
Mehrdad.y
24-02-1391, 10:01 قبل از ظهر
یعنی بغیر از این نوع لاستیک دیگه هیچ لاستیکی نیست که مشکل آپاچی رو حل کنه
سرعت
24-02-1391, 10:59 قبل از ظهر
بنزین موتور جک اب توش نباشه
شمع موتورت جک کن
و در اخر اگه دست نشد باید کرابرات موتور تنظیم کنی یا سوپاش عوض کنی ( این بالا سر موتور در امود سوپاش خراب شده بردم عوض کردم کسی نتونست تنظیم کنه مجبور شدم عوض کنم )
vahid7624
24-02-1391, 11:16 قبل از ظهر
1:اگه از کمبود روغن باشه شما مخزنشو نگاه کن ببین رو hi یا روی low
2: اگر که نبود بدون از لنت که داره تموم میشه و زود اقدام کن چون در صورت دیر کرد چون گوشت لنتت تموم میشه میرسه به اهنش و دیسک رو خط میندازه و خراب. همین خسوسی که روی دیسک ایجاد میشه باعث میشه هم از این به بعد لنت هات کامل استفاده نشن و نا میزوون مصرف بشن هم تو. قدرت ترمز گیریت تاثییر بذاره...
البته شاید هم فقط پیچ پشت لنتت شل شده لنت لق شده. دقیق چه صدایی میده خش خش یا جیر حیر و تق تق؟
یه صدایی مثل خِر خِر از دیسک عقب میاد
mohammad-h
24-02-1391, 09:02 بعد از ظهر
دوستان کسی قیمت بوق آپاچیو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
kourosh_bandit2
24-02-1391, 10:48 بعد از ظهر
یه صدایی مثل خِر خِر از دیسک عقب میاد
احتمال زیاد یا لنت تموم کردی داره دیسک خش میندازه یا لنت نا خالصی داره و داره ناخالصیش صدا ایجاد میکنه. اگه لنت نو و صدا خیلی اذیت میکنه راه اول موتور قسمت دیسک و لنتشو با کف خوب خوب بشور و بعد با اب تمییز کن بعد ببرش بیرون فقط همون ترمزی رو بگییر که صدا میده تا داغ بشه اگه بر طرف شد بعد از ی مدت که هیچ اگه نشد راه دوم لنت باید باز بشه بره ی سنگ بخوره تا اون ناخالصی بر طرف بشه. نا خالصی هم حدودا طبیعی تو این درجه لنت هایی که ما میخرییم. بر طرف شد یا نشد حتما خبرشو بده.
RED-LINE
25-02-1391, 02:37 بعد از ظهر
RTR 180 CARbON EDITON
vahid7624
28-02-1391, 10:50 قبل از ظهر
احتمال زیاد یا لنت تموم کردی داره دیسک خش میندازه یا لنت نا خالصی داره و داره ناخالصیش صدا ایجاد میکنه. اگه لنت نو و صدا خیلی اذیت میکنه راه اول موتور قسمت دیسک و لنتشو با کف خوب خوب بشور و بعد با اب تمییز کن بعد ببرش بیرون فقط همون ترمزی رو بگییر که صدا میده تا داغ بشه اگه بر طرف شد بعد از ی مدت که هیچ اگه نشد راه دوم لنت باید باز بشه بره ی سنگ بخوره تا اون ناخالصی بر طرف بشه. نا خالصی هم حدودا طبیعی تو این درجه لنت هایی که ما میخرییم. بر طرف شد یا نشد حتما خبرشو بده.
آره مشکل از لنت بود باید عوض بشه
سرعت
28-02-1391, 11:03 قبل از ظهر
کمک جلو آپاچی به به cg میخوره برای دیسکی کردن ترمز جلو میخوام قمیتش چنده
02109002
28-02-1391, 11:20 قبل از ظهر
دوست عزیز :
خیر نمیخوره ، قبلا مطرح کرده بودی این سوال رو تو یه بخش دیگه
جاش اینجا نیست ولی میگم شما یه پمپ و توپی وکمکی که پایه ترمز دیسکی روش نصب باشه میخوای که فکر کنم حدودا" 100 تومن در بیاد واست
vahid7624
28-02-1391, 08:26 بعد از ظهر
سلام دوستان
روغن ترمز مخصوص چیزی هست برای موتور یا روغن ترمز ماشین هم جواب می ده؟
اگه میشه راهنمایی کنید:11:
salahshor
28-02-1391, 08:36 بعد از ظهر
تاپیک جدا بزنی بهتره تو گمرک برا خوده سی جی پمپ و طوقه و ... همه چی هست < مال موتورهای شرکت نامی > هم برا جلو و هم برا عقب
kourosh_bandit2
29-02-1391, 09:34 بعد از ظهر
فیلم های اپاچی 2012 کسی گیر نیاورد؟
02109002
30-02-1391, 03:49 قبل از ظهر
کل فیلمهای اون سایتی که داده بودی تبلیغاتی بود و هیچ مفهومی نداشت فقط این 3 تا بود.
d9ca3dd7ea705a8dd62208c5008a9f44201393
d03f208728d9989d5dfef9e32ed176f6201394
327560277f1bd28b0a8877689cfb0cbd201395
milad.nikzad
30-02-1391, 01:48 بعد از ظهر
سلام.
من 3 روز پیش یه آپاچی گرفتم.
الان وقتی سرعتم بیشتر از 20 30 تا میشه یه صدای گز گز از جلوی موتور میاد.
هر از چند گاهی هم از پشت موتور یه صدای تق شنیده میشه.
روغنشم میگن عوض کن نمیدونم چی بریزم.
ترمز عقبشم خوب نمیگیره.
درضمن با دنده 3 بیشتر از 55 تا نمیره اگه میشه کمکم کنید تا بتونم از خریدم لذت ببرم.با تشکر .
kourosh_bandit2
30-02-1391, 09:53 بعد از ظهر
سلام.
من 3 روز پیش یه آپاچی گرفتم.
الان وقتی سرعتم بیشتر از 20 30 تا میشه یه صدای گز گز از جلوی موتور میاد.
هر از چند گاهی هم از پشت موتور یه صدای تق شنیده میشه.
روغنشم میگن عوض کن نمیدونم چی بریزم.
ترمز عقبشم خوب نمیگیره.
درضمن با دنده 3 بیشتر از 55 تا نمیره اگه میشه کمکم کنید تا بتونم از خریدم لذت ببرم.با تشکر .
خوش اومدی به پرشین موتور.
1:اون سرو صدا بیشتر ماله بست های زیر باک موقع اچار کشی بده برات صدا گیری کنه اکه نه باکو در بیار بست هارو سفت کن میگیره به باک صدا میده
2: تق تق نمیدونم بیشتر دقت کن ببین از کجاس
3:روغن برا تابستان 20w50 بریز مارکش خیلی فرق نداره ارزون بریز فعلا چون تند و تند باید عوض کنی. این روغنو خودشو خالی کن واسه روغن اول 10w40 بریز 100 کیلومتر باهاش برو دوباره خالی کن 20w50 بریز بقیرو سر هر 200 تا عوض کن تا 1000 کیلومتر اول برا اب بندی.
4: تو این مدت دور موتور از 600 بالا نره اصلا. دنده یک 10 تا 15 تا پر کن اگه دیدی فشار میاد کمتر پرش کن. بقیه دنده هارم سر گاز برو تا 1000 کیلومتر اول.
5:ترمز ناگهانی شتاب گیری ناگهانی take off و اینااا هیچی اروم برو اروم بیا تا قشنگ قطعات باهم مچ بشن توهم جا بیوفتن. فعلا بنزین معمولی بزن تا قطعات خوب به گرم و سرد شدن عادت کنن بعد سوپر بزن چون گرمای سوپر بیشتره به قطعات اب بندی نشده فشار میاره.
6:هر صدایی میاد تا 1000 تا نشنیده بگییر مهم نیست
7: به 1000 که رسید ی روغن ازش عوض میکنی بنزین سوپرم میزنی میرری تو کفی دنده هاتو تو هر دور هی بیشتر پر میکنی تا مثلا دور اول تا 7 بیار دور بعد بیارش 8 بعد 9 بعد 10 بعد رد لاین عوض کن.
8: میذاری اچار کشی تووپ.
9: موتور میگیری از این به بعدش واسه هار شدن موتور تا 1500 تا فقط شتاب گیری کن با موتورت سعی کن کفی نری سرعتت یکسان نباشه با همه دنده ها کار کن. تا 1800. از 1800 به بعد زنجیرو ببر میزوون کنه روغن بزن فیلترو در بیار شمع و عوض کن برو برا take off . ببین مبلاد جان اپاچی شاتون کوتاه یعنی شتاب خیلی خوبه داره اما دنده هاش گاز نمیخوره خیلی خیلی پر نمیشه مثلا میتونی 220 اکه خوب اب بندی کنی تا دنده 3 هم بگیری اما از اون به بعدش چون پالس شاتون بلنده دنده هاش بیشتر گاز میخورن پس به فکر سرعت نجومی نباش سقف سرعت تو شرایط نرمال 120 نه بسشتر سرعت بیشتر هم میشه ولی فشار رو انجین. اما همه جوری رو شتاب میتونی حساب کنی. اینارو انجام بده مشکلی بود بگو راهنمااییت کنم. روغن هم بچه ها میکن بهران سوپر پیشتاز ولی من خارجی میریزم. از اول برو سمت یک نوع روغن. موفق باشی.
mohsen
31-02-1391, 07:56 قبل از ظهر
" 9: موتور میگیری از این به بعدش واسه هار شدن موتور تا 1500 تا فقط شتاب گیری کن با موتورت "
به نظر میاد این یه تصور عامیانه ست. من فکر می کنم به خاطر اینکه طرف 1000 کیلومتر خودداری کرده و آروم رفته، دوست داره بزنه موتور رو بترکونه، بعد هم میگن گرگ می شه و هار می شه و ... ! مگه حیوونه که مثلاً باهاش تند نری روش زیاد شه ؟! :biggrin:
فشار آوردن یا به اصطلاح شما شتاب گرفتن اون هم واسه 500 کیلومتر باعث می شه موتور آسیب ببینه و مهم نیست این کار رو از کیلومتر 1000 تا 1500 انجام بدی یا از 50000 به بعد
kourosh_bandit2
31-02-1391, 09:05 قبل از ظهر
" 9: موتور میگیری از این به بعدش واسه هار شدن موتور تا 1500 تا فقط شتاب گیری کن با موتورت "
به نظر میاد این یه تصور عامیانه ست. من فکر می کنم به خاطر اینکه طرف 1000 کیلومتر خودداری کرده و آروم رفته، دوست داره بزنه موتور رو بترکونه، بعد هم میگن گرگ می شه و هار می شه و ... ! مگه حیوونه که مثلاً باهاش تند نری روش زیاد شه ؟! :biggrin:
فشار آوردن یا به اصطلاح شما شتاب گرفتن اون هم واسه 500 کیلومتر باعث می شه موتور آسیب ببینه و مهم نیست این کار رو از کیلومتر 1000 تا 1500 انجام بدی یا از 50000 به بعد
بله چشم. اولا شتاب گیری فشار زیادی به موتور وارد نمیکنه چون تو شتاب گیری نباید دنده ها رد لاین پر بشه دنده یک رو دور موتور 7 تعویض میشه میره دو حالا اگه شما دنده 1 تا دور10 میری بالا بعدم بهش میگی شتاب گیریمن نمیدونم. هر موتور روی یک دور موتوری بهترین قدرت و بازدهی رو داره مثلا رو اون دور موتور کمترین لرزش رو داره اون دور موتور میشه بهترین رنج برای shift و گرفتن بهترین شتاب. 2 این حرف شما توهین به دیگران در مورد دیگران قضاوت نکن دوست عزیز:consoling2::3::biggrin:.. 3 اب بندی با اب بندی خیلی فرق داره شما قبول نداری اون با من نیست:hanghead:. 4 موتوری که خوب اب بندی بشه با موتوری که اب بندی نشه واقعا فرقشون محسوس شما توجه نکردی شاید 5 من موتورم همیشه تو شتاب گیری قرار بود چیزی بشه الان موتور من که همش دارم take off میگیرمو با شتاب حرکت میکنم و دوستان دیگم منفجر شده بود موتور من 8000 تا رفته 27 تا موتور دیگم اب بندی کردم که 5 تاش هم اپاچی بوده. شما اگه دقت کنی شاتون اپاچی کوتاه پس این موتور ماله شتاب گیری دقت کنی روی کیلومترش ثبت شتاب داره پس یعنی چی یعنی انجین این موتور برای شتاب گیری ساخته شده نه سرعت خوبه شما خودت اپاچی دارییی. هر چیزی را بهره کاری ساختند.
راستی یک نکته: همون حیونم مثلا اسب رو اول امادش میکنن دور زمین میدوه تمرین میکنه لعد میبرنش برای یک مسابقه. یا اصلا خود انسان مثلا مسابقه 2 هستش از همون اول که همه با سرعت نمیرن چنددور میزنن بعدش اروم اروم سرعت رو زیاد میکنن. اب بندی هم ماله اینه که قطعات خوب توی هم جا بیوفتن و مچ بشن وقتی رو 1000 تا موتور گاز نخوره پیستون تو سیلندر خوب جا با زنمیکنه به اصطلاح میگن خط نمیندازه و خوب حرکت نمیکنه چیزی که سر موتور من اوده بوود من موتورم 5000 تا کار کرده بود که خردیم همینطور بود انگار موتورم صفر بوود چون واقعا دوستم اصلا بهش فشاری نیاورده بود موتور بی جون بی جون بوود. تند تند روغن عوض کردم و بردمش گازش دادم اول که شتاب ثبت کردم 5.8 بوود اما دو هفته بعد شتاب شد 4.5 خیلی فرق داره درسته؟؟؟
---------- Post added at 09:05 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------
درضمن با دنده 3 بیشتر از 55 تا نمیره اینو که من نگفتم همین دوست گلمون جناب میلاد نیکزاد ذکر کردن. یا علی
salahshor
31-02-1391, 09:16 قبل از ظهر
اب بندی فقط طبق توصیه کارخونه باید باشه و دور موتور بیشتر و یا کمتر براش مشکل ساز میشه
گاز دادن زیادی و تعویض دنده سر دور موتور مجاز فقط باعث میشه که محفظه احتراق و سوپاپها جرم نگیره و عملیات مکش و تراکم و احتراق و تخلیه به خوبی انجام بشه و این انجین گاز خور خوبی خواهد داشت نسبت به
موتوری که پیرمردی باش رفتار شده < اسب نیس که بهش یاد بدی خوب راه بره اهن پارس و از قواعد خاص خودش پیروی میکنه >
milad.nikzad
01-03-1391, 02:32 بعد از ظهر
خیلی ممنون از جوابتون.
مشکل سرعتم حل شد.یه روز به موتور گاز بستم بهتر شد.
در مورد صدای تق تق احساس میکنم از سیستم ترمز عقب یا رینگش باشه .
یه چیری هم که تا متوجهش شدم اینه که دنده هاش صدا میده.
ترمز عقبشم الآن خوب شده فقط مشکل لاستیک داره دیگه یه خورده محکم ترمز کنی سر میخره و جیغ میکشه.
الان تنها مشکلم صدای دنده و صداییه که از پشتش میاد.
در مورد سرعت و این حرفا هم فقط یه 76 تا باهاش پر کردم.
دور موتورم بیشتر از 6 7 نبردم. معمولا سرعتم رو 45 55 میچرخه.
بازم اگه چیزی هست در مورد نگه داری این موتور یا اشتباهی انجام دادم تو این چند وقت خوش حال میشم بهم تذکر بدید و راهنماییم کنید.:34:
راستی روغنشم عوض کردم یارو گالگسی ریخت .گفت خوبه .حالا خوب هست یا نه.
RED-LINE
02-03-1391, 07:33 بعد از ظهر
الان داشتم کلیپ های آپاچی2012رو نگاه میکردم.
آپاچی قدیمی رو هر کی میبینه در نگاه اول میگه موتور خوشگلیه ولی این جدیده یه جوریه..
فلاپ زیر انجینش تیز شده و متمایل به پائین یعنی اینکه اگر روزی زبونم لال اینو بفروشم و بخرمش احتمالا تو همون یکی دوساعت اول فلاپش خورد میشه چون از مدل فعلی یکم پائینتره,من با این آپاچه گاهی وقتا از رو پله میپرم پائین یا از جدول میرم بالا فلاپ زیر انجین موئی رد میشه این جدیده که قشنگ 4-5سانت اومده پائین..
تغییرات خاصی هم نکرده همین مدل فعلی رو میشه با تیونینگ ظاهری کاری کرد که زیباتر بشده..
نتیجه:خر همون خره فقفط پالونش عوض شده.
Mehrdad.y
04-03-1391, 10:44 قبل از ظهر
سلام به دوستان
چند روز پیش رفتم گمرک و لاستیک عقب موتور را عوض کردم و تازه متوجه شدم لاستیک آپاچی چقدر مزخرف است . به همه آپاچی سوارها پیشنهاد میکنم حتما این کار رو بکنن چون حدود 50تا 60 درصد لیز خوردن موتور بهتر میشه و همچنین نرم تر هم میشه .
لاستیکی که من انداختم مارک وی روبر Vee Rubber سایز 130 هست هیچ مشکلی هم برای موتور پیش نمیاره و خیلی هم مناسب است قیمتش هم 105000 تومان است . خلاصه این که یک بار هزینه کنید و جون خودتون رو نجات بدید .
شاد باشید
RED-LINE
04-03-1391, 10:55 قبل از ظهر
عزیز عکس میذاری از گل لاستیک؟
kourosh_bandit2
04-03-1391, 11:08 قبل از ظهر
مهرداد جان حتما عکس بذار از لاستیک. 100 زیاد نیست برا لاستیک؟ کجایی هست؟
Mehrdad.y
06-03-1391, 09:28 قبل از ظهر
این هم عکس از گل و سایز لاستیک من
1564615647
kourosh_bandit2
06-03-1391, 09:53 قبل از ظهر
مهردا جان از دور تر از عقب و بغل هم عکس بذار میخوام رخ لاستیکیتو ببینم خیلی الان از جلو ممنونننننننم:flower4:
milad.nikzad
07-03-1391, 12:19 بعد از ظهر
دوستان من روغنمو عوض کردم .توتال ریختم نسبت به قبل صدای دنده خیلی کم شد.
یه دزدگیر لیزرم انداختم.ولی دوتا مورد داره
1.کنار خیابون ماشین و موتور از فاصله ی دو متریش رد شه صدا میده.نمیشه حساسیتشو کم کرد
2.سیستم سخنگو داره هی میگه دونت تاچ می یه بارش باحاله ولی این دائم مشقوله.اینو میشه قطعش کرد.
اگه میشه راهنمایی کنید.خواهشا زودتر جواب بدید
vahid7624
08-03-1391, 08:16 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
چند روزی هست که کیلومتر عدد هاش هی صفر می شه تو یه دست انداز یه تکون که می خوره دوباره وصل میشه اگه می شه بهم بگید مشکل از کجاشه خودم می تونم رفعش کنم یا باید تعمیر کار درستش کنه ؟
RED-LINE
08-03-1391, 08:25 بعد از ظهر
این ایراد رو موتور منم داشت ولی مشکل من به طور مقطعی بود یکی دوهفته خراب بود منم دو سه روز فیشش رو کشیدم و بعد که وصل کردم تا الان خیلی خوب داره کار میکنه.
kourosh_bandit2
09-03-1391, 05:18 بعد از ظهر
سلاممم بر دوستای گلم مخصوصا اپاچ سوارای پرشین. امروز عصر بعد از کلی وقت ی باطری جای باطری قبلی که نخورده بود به موتورم برام فرستادن رسید. ی باطری 7 امپر با شکلو شمایل عجیب. مارک انرزی که چینی هست و فکر کنم 6 ماه بیشتر بهم کار نده خدا داند. مدل: ERMH-00750AY ی باطری که 6 تا جای اب اسید دارههه اما جایی برای تخلیه اب اسید اضافی نداره. خیلی باحاله. بعد جالب تر اینکه از همون اول باطری شارز شارز بود پشتشو که خوندم نوشته بود فروشنده ها موظف هستند باطری را به صورت شارز کامل و قابل استفاده تحویل مشتری بدهند زیرا دشتگاه های شارز مجانی در اختیار ان ها قرار گرفته. بعد اینکه برد برای تست میزان شارز باطری داره خودش. ی برد که ی دکمه test داره که جلوش سه تا ال ای دی هست. یکی شارز کامل یکی شارز متوسط و دیگری نیازمند به شارز. که وقتی فشار دادم شارز شارز بود روی جعبه هم زده بود اگه شارز کامل بوود نیاز به شارز اولیهنیست و میشه راحت ازش استفاده کرد. حالا باید دید این جناب انرزی چقدر کار میده. فکر کنم این از اون اطری هایی هست که هم اتمی هم ابی. چون هیچ اب اسیدی هم توی مخزنش نیست. خالی خالی. خدا داند این چجوری؟:s (9):15794 اینم عکس باطری 15793 15795
سرعت
09-03-1391, 05:39 بعد از ظهر
میشه کمک جلو اپاچی رو cg نسب کرد برای دیسکی کردن میخوام
AmiR.b
10-03-1391, 09:23 قبل از ظهر
سلام دوستان اینم چند تا عکس از این آپاچی 2012...درحال ساخته فکر کنم
کسی اطلاعات بیشتر داره بقیه هم مطلع کنه
15802
15803
15804
kourosh_bandit2
10-03-1391, 12:40 بعد از ظهر
سلام دوستان اینم چند تا عکس از این آپاچی 2012...درحال ساخته فکر کنم
کسی اطلاعات بیشتر داره بقیه هم مطلع کنه
15802
15803
15804
عکس ها صفحه 64 هستش [Only registered and activated users can see links]
AmiR.b
10-03-1391, 02:56 بعد از ظهر
دمت گرم داش کوروش...الان این مدل و رنگ آپاچ کی میاد تو ایران؟
kourosh_bandit2
11-03-1391, 10:04 قبل از ظهر
دمت گرم داش کوروش...الان این مدل و رنگ آپاچ کی میاد تو ایران؟
چاکریم امیر جان.
والا نمیدونم ولی فکر کنم اول پالس رو میدن تو بازار بعد برای رقابت اپاچی رو میارن وارد میکنن که پالس ها فروش بره بعد اپاچی هم فروشش خوب بشه. که البته پالس مشتری خودشو داره tvs هم مشتری های خودش رو.. که البته اپاچی قرار بود با همون face قبلیش رو با abs وارد کنند که وارد نشد. حالا کی این موتور 2012 وارد بشه خدا میدونه. پالس 200 ns خیلی زود تر از اپاچی 2012 معرفی شد اما هنوز که نیومده. من شک دارم وارد بشه فعلا اگرم وارد بشه با قمیتی حدود 4 تومن باید براش هزینه کرد. همه ی این ها سیاست شرکت هاست قیمت پالس های قدیمی تر روهم کشیدن بالا همینطور اپاچی هارو که بازار برای قیمت های نجومی موتور ها ی2012 اماده باشه. این موتور ها بیشتر از 2500 نمیارزن اما باید 4 میلیون براشون هزینه کرد چون شرکت ها دوس دارند سود خیلی خوبی بخورن از موتور های وارد شده. همون مدل اپاچی 160 edge چقدر ط.ل کشید تا وارد شد حالا فکرشو بکنید این موتور تا میاد وارد بشه چقدر طول بکشه من فکر میکنم این موتور برای برج 7 و اینا بیاد اگه بیشتر نشهههه.
arizona
12-03-1391, 05:25 قبل از ظهر
دوستان اپاچی 89 سفید بیمه کامل(امروز بیمه شده)موتور اچار نخورده زمین هم نخورده.سالم 2100-2 میارزه به نظرتون ؟
نوش 3450 شده میگن؟قیمت گمرک 91 را می خوام؟
اگه شاتون مشکل داشته باشه از کجا میشه فهمید؟صدای شاتون چطوریه؟کیلومترش مشکل داره راستی یه مقدار کمتر نشون میده ...
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
تو قسمت مشاوره زدم کسی جواب نداد گفتم شاید اینجا ...
kourosh_bandit2
13-03-1391, 01:37 بعد از ظهر
دوستان اپاچی 89 سفید بیمه کامل(امروز بیمه شده)موتور اچار نخورده زمین هم نخورده.سالم 2100-2 میارزه به نظرتون ؟
نوش 3450 شده میگن؟قیمت گمرک 91 را می خوام؟
اگه شاتون مشکل داشته باشه از کجا میشه فهمید؟صدای شاتون چطوریه؟کیلومترش مشکل داره راستی یه مقدار کمتر نشون میده ...
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
تو قسمت مشاوره زدم کسی جواب نداد گفتم شاید اینجا ...
نهههه 3450؟؟؟ نه دوست عزیز بی انصافانه ترین قیمت که موتوری داده 3300 بوده. اون دیگه خیلیی زیاده.
شاتون رو نمیدونم چطور باید بررسی کرد. کیلومترو از کجا میگگید کمی کمتر نشون میده؟ با چه وسیله ای میزان گرفتید؟ با یموتور دیگه؟ ماشین؟ جی پی اس؟
Mehrdad.y
13-03-1391, 02:46 بعد از ظهر
سلام
چند روز پیش روغن اترود 12000یا 15000 از اون قوطی قرمزهای فلزی ریختم ، چند هزار تا دیگه باید روغن رو عوض کنم ؟
igf1
13-03-1391, 07:41 بعد از ظهر
سلام دوستان.میشه صدای اگزوزاپاچی 160 روکمی تغییرداد؟
kourosh_bandit2
13-03-1391, 07:57 بعد از ظهر
سلام
چند روز پیش روغن اترود 12000یا 15000 از اون قوطی قرمزهای فلزی ریختم ، چند هزار تا دیگه باید روغن رو عوض کنم ؟
مهرداد جان این میزان کار کرد ماله ماشینه. یا موتور هایی که لا اقل رادیات داره. نه موتور های ما که رادیات نداره و روغن انقدر داغ میشه که مثل اب میشه غلظتش اونم تو فصل تابستان. من باشم روغن های ایرانی با حتی از همین فله ای ها مییریزم 20w50 واسه این فصل هر 800 کیلومتر هم عوض میکنم. البته من کلا روغن موتورمو روی 1000 به 1000 عوض میکنم اگه پالس باشه بازم رادیات داره مثلا روغن پالس هارو روی 2000 تا هم جا داره عوض کنی اما اپاچی رادیات هم نداره. از نظر من برای سلامت صفحه کلاچو قطعات موتورت روی 1000 تا عوض کن روغن ارزون هم بریز چون بد ترین روغن هم تا 1000 تا دوام خوبی داره لازم نیست هزینه ی زیادی بکنی. اپاچی دور موتورش خیلی بالاس . من به شخصه جچون خیلی با شتاب موتورم حال میکنم خیلی هم ازش استفاده میکنم روغن موتورمو زود به زود عوض میکنم که خیالم راحت باشه.
kourosh_bandit2
13-03-1391, 08:01 بعد از ظهر
سلام دوستان.میشه صدای اگزوزاپاچی 160 روکمی تغییرداد؟
سلام دوست عزیز/ بله البته صدای اگزوز ااپاچی 160 کمی زنبوری تره و 180 بم تر. شما میتونی یک سری اگزوز تهیه کنی ببندی. بعد گردی دهانه ی سری اگزوز رو فرض کن اندازه یک نمی دایرشو یک ورق جوش بده تمیز. اینطوری صدای بم تری میگیری.:riz284:
زنده بگور
13-03-1391, 08:16 بعد از ظهر
پالس 220 هم میشه صدا تغییر داد. به قول شما زنبوری؟؟؟
kourosh_bandit2
13-03-1391, 08:58 بعد از ظهر
پالس 220 هم میشه صدا تغییر داد. به قول شما زنبوری؟؟؟
پالس رو امتحان نکردم. نمیدونم
kourosh_bandit2
13-03-1391, 08:59 بعد از ظهر
البته اینی که من میگم صدارو بم تر میکنه چون 160 صداش زنبوری نسبت یه 180 اینطوری صداش بیشتر میشه بم تر میشه.
arizona
14-03-1391, 01:37 بعد از ظهر
نهههه 3450؟؟؟ نه دوست عزیز بی انصافانه ترین قیمت که موتوری داده 3300 بوده. اون دیگه خیلیی زیاده.
شاتون رو نمیدونم چطور باید بررسی کرد. کیلومترو از کجا میگگید کمی کمتر نشون میده؟ با چه وسیله ای میزان گرفتید؟ با یموتور دیگه؟ ماشین؟ جی پی اس؟
خوب کیلومترش ک مشخصه تاپ اسپیدش 89 کیلومتر ثبت شده بعدشم معمولی با موتور دیگه کمتر بود یا مثلا مسافتی که طی کردیم حدود چند کیلومتر کمتر بود.یکی از دوستان می گفت بین 35 تا 100 تومتن خرج داره:11:
حالا بگذریم قیمتش خوبه 2 تومان ؟؟؟؟:28:
kourosh_bandit2
15-03-1391, 12:37 قبل از ظهر
خوب کیلومترش ک مشخصه تاپ اسپیدش 89 کیلومتر ثبت شده بعدشم معمولی با موتور دیگه کمتر بود یا مثلا مسافتی که طی کردیم حدود چند کیلومتر کمتر بود.یکی از دوستان می گفت بین 35 تا 100 تومتن خرج داره:11:
حالا بگذریم قیمتش خوبه 2 تومان ؟؟؟؟:28:
بله 2100 قیمت خیلی خوبیه میارزه اگه ترو تمیز باشه خرجی نداشته باشه موتوریش
RED-LINE
16-03-1391, 07:06 بعد از ظهر
سلام.
چند وقت بود لنت عقب موتور تموم شده بود رسیده بود به آهن امروز رفتم عوضش کردم قیمت لوازم آپاچی بدجوری رفته بالا ایندفعه هم مجبور بودم از سری بعد متفرقه جنس خوب میندازم لنت عقب 20تومن همین لنت رو من دوماه پیش خریدم 12هزار تومن.
در حین تعویض لنت کیلومتر روغنو چک کردم دیدم وقتشه،موقع تعویض روغن پیچ کارتل رو با سلام و صلوات باز کردیم نکته اینه که موتورتونو ندید هر خوشدستی تو گمرک دست بزنه.
kourosh_bandit2
17-03-1391, 12:32 بعد از ظهر
دقیقا پیچ کارتل ااپاچی خیلی زود خراب میشه منم الان میترسم روغنمو عوض کنم چون دفعه قبل با پیچیدن نوار تفلون دورش تونستم سر جاش محکمش کنم. دیروز موتورو گذاشتم برای تعمیر استارت و ی اتصالی که وقتی نور بالا میزدی کیلومتر ریست میشه. خلاصه ی قطعه ته استارت هست از جنس کائوچو اون شکسته بقیه چیزا سالم. استارت کاملو قیمت گرفت 100 هزار.:10::10::13::10::mad_majidonline::waiting : چرا این پالس و اپاچی انقدر اشتارت هاشون ضعف دارن. قطعات جدای استارت هم جایی پیدا نکردم.
abed
17-03-1391, 01:56 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
پیچ کارتر آپاچی زود خراب نمیشه وقتی موتورت خنک شد بعدش روغنشو عوض کنی (وقتی متور گرم باشه موقع بستن پیچ رد میکنه):29:
kourosh_bandit2
17-03-1391, 04:16 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
پیچ کارتر آپاچی زود خراب نمیشه وقتی موتورت خنک شد بعدش روغنشو عوض کنی (وقتی متور گرم باشه موقع بستن پیچ رد میکنه):29:
نه abed جان اون مسئله ای نیست مسئله رزوه های داخلی . رزوه های خود پیچ ضعیف.
پیرمرد
17-03-1391, 11:06 بعد از ظهر
اپاچی خوبه:acigar:من عاشقشم یکی نیس بده یه دفه با این 180 هاش چرخ بزنیم؟:26:
abed
17-03-1391, 11:24 بعد از ظهر
با تشکر از آقا kourosh اون نظر من بود
اما تجربه شما بیشتر از منه.:sumo:
kourosh_bandit2
18-03-1391, 02:47 بعد از ظهر
با تشکر از آقا kourosh اون نظر من بود
اما تجربه شما بیشتر از منه.:sumo:
خواهش میکنم abed جان بله حرف شما درسته اما الان پیچ من از داخل مشکل پیدا کرده. اون هیچ فعلا اوتومات استارتم خراب بوده البته تعمییر کار گفت رفتم 38 هزار تومن ی اوتومات استارت خریدم. ی مرد دم مغازه تعمییر کار بود گفت یا قراان لوازمش که با لوازم 206 یکی قیمت هاش انقدر گرونه. خلاصه فقط دو قلم جنس که بشه ی اوتومات استارت و ی وارش در برق در اومده له 40 چوب. اخه انصاف؟؟ هنوز نه صفحه خریدم نه شمع نه روغن عوض کردم نه پول دست مزد برا اچار کشیو بقیه چیزا 40 اب خورده فکر کنم موقع تحویل گرفتن ی 150 باید بدم براش. هی وااااای منننن.:10::13:
بچه ها با 1000 تومن چیکار میشه کرد؟ فکر کردین؟ میشه بدید به من تا خرج موتورم در بیاد فقط و فقط با نفری هزار تومن.:3::thanks: هم اکنون نیاز مند یاری سبزتان هستیییم:25r30wi::gigglesmile::bunnyearsmile y:
Honda_Unicorn
19-03-1391, 09:04 بعد از ظهر
سلام
میخواستم در مورد Honda_Unicorn راهنمائیم کنید. که در کل چطوره و قیمتش چقدره؟
و اینکه در اون سطح موتور بهتر دیگه ای هست؟ برام مقایسش کنید.
از وقتی اومدم اینجا کسی به سوالم جواب نداده ها.
kourosh_bandit2
19-03-1391, 09:10 بعد از ظهر
سلام
میخواستم در مورد Honda_Unicorn راهنمائیم کنید. که در کل چطوره و قیمتش چقدره؟
و اینکه در اون سطح موتور بهتر دیگه ای هست؟ برام مقایسش کنید.
از وقتی اومدم اینجا کسی به سوالم جواب نداده ها.
]چون باید در تاپیک خودش سوال کنید
به تاپیکش مراجعه کنید دوست عزیز.
Honda_Unicorn
19-03-1391, 09:13 بعد از ظهر
]چون باید در تاپیک خودش سوال کنید اما در یک کلمه اپاچی بهتره تو بورس تره قدرتش هم بیشتره و هم لوازمش بیشتره و تعمییر کارش اون فقط اسم هندا داره اما ضعییف. از نظر من اپاچی . بازم به تاپیکش مراجعه کنید دوست عزیز.
ممنون...ولی هرچی گشتم پیدا نکردم....
kourosh_bandit2
19-03-1391, 09:14 بعد از ظهر
ممنون...ولی هرچی گشتم پیدا نکردم....
بیا عزیز این تاپیکش
Honda_Unicorn
19-03-1391, 09:19 بعد از ظهر
قیمت آپاچی 180 الان چنده؟
Honda_Unicorn
19-03-1391, 09:40 بعد از ظهر
سلام.
Kami
19-03-1391, 09:50 بعد از ظهر
سلام.
حدود 3100
از دادن پست تکراری پشت هم خودداری کنید
فرزاد شاه گل
19-03-1391, 09:51 بعد از ظهر
حدود 3,000,000 تا 3,200,000
Kami
20-03-1391, 03:19 بعد از ظهر
معرفی اپاچی 180
اپاچی یکی از محصولات TVS با کیفیتی مناسب هستش که از سال 88 وارد بازار ایران شده است
حجم دقیق موتور 177/4 سی سی میباشد و دارای 17 اسب بخار در 8500 دور در دقیقه
تک سیلندر و دارای 2 سوپاپ با سرعتی تقریبا 125 کیلومتر در ساعت
وزن این موتور بدون بنزین در حدود 137 کیلوگرم میباشد و باک ان 16 لیتر جا میگیرد و بنزین زاپاس ان 2.5 لیتر میباشد
مصرفش در داخل شهر در هر صد کیلومتر 2.7 لیتر میباشد که برای یک موتور سیکلت شهری مناسب است
ترمز جلو و عقب دیسکی میباشند که دیسک جلو 270 میلیمتر و دیسک عقب 200 میلیمتر میباشد که میشه گفت از لحاظ ترمز به شما احساس امنیت میدهد
کیلومتر موتور سیکلت دیجیتال میباشد و با رنگ زیبای ابی جلوه خاصی به موتور میدهد
موتور دارای استارت الکتریکی و هندل میباشد که میتوان به راحتی موتور را روشن کرد
کمک فنر عقب گازی و کمک فنر جلو تلسکوپی میباشد که واقعا موتور نرمی خاصی دارد
نوع روغن ترمز dot 3 میباشد و پیشنهاد ما به شما این است که با کم شدن سطح روغن ترمز حتما لنت را عوض کنید تا دیسک شما اسیب نبیند
سایز رینگ جلو 1.85 * 17 میباشد و رینگ عقب 2.15 * 17 که با رنگ مشکی زیبایی خاصی به موتور داده است
در پایان باید بگوییم اپاجی 180 یکی از بهترین موتور های داخل شهری هستش که با پرداخت فقط و فقط 3 میلیون 100 هزار تومان میتوانید این موتور بسیار نرم و با کیفیت خوب را تهیه کنید و از ان نهایت لذت را ببرید
نویسنده : ****** بنان
kourosh_bandit2
20-03-1391, 03:46 بعد از ظهر
چند روز پیش شتابم از 4.5 اومد رو 4.4 ثانیه و ثبت شد. بهترین رکورد چقدر بوده؟
Meghdad06
20-03-1391, 07:16 بعد از ظهر
سلام دوستان
ارتفاع زین تا زمین در آپاچی 180 نسبت به موتورهای معمولی(cg125) بیش تره یا...و همچنین کنترلش (تسلط) بهتره؟
من موتور نداشتم ولی با cg 125 تمرین کردم شما پیشنهاد میکنید آپاچی 180 بگیرم یا از این طرح ویو ها؟
سپاس
Kami
20-03-1391, 07:18 بعد از ظهر
سلام دوستان
ارتفاع زین تا زمین در آپاچی 180 نسبت به موتورهای معمولی(cg125) بیش تره یا...و همچنین کنترلش (تسلط) بهتره؟
من موتور نداشتم ولی با cg 125 تمرین کردم شما پیشنهاد میکنید آپاچی 180 بگیرم یا از این طرح ویو ها؟
سپاس
با سلام
تقربیا یکی هستش
تسلط خیلی راحت تر از سی جی هستش
اگه مشاوره میخوایین تاپیک جدا گانه بزنید
مرسی
RED-LINE
20-03-1391, 07:21 بعد از ظهر
معرفی اپاچی 180
اپاچی یکی از محصولات TVS با کیفیتی مناسب هستش که از سال 88 وارد بازار ایران شده است
حجم دقیق موتور 177/4 سی سی میباشد و دارای 17 اسب بخار در 8500 دور در دقیقه
تک سیلندر و دارای 2 سوپاپ با سرعتی تقریبا 125 کیلومتر در ساعت
وزن این موتور بدون بنزین در حدود 137 کیلوگرم میباشد و باک ان 16 لیتر جا میگیرد و بنزین زاپاس ان 2.5 لیتر میباشد
مصرفش در داخل شهر در هر صد کیلومتر 2.7 لیتر میباشد که برای یک موتور سیکلت شهری مناسب است
ترمز جلو و عقب دیسکی میباشند که دیسک جلو 270 میلیمتر و دیسک عقب 200 میلیمتر میباشد که میشه گفت از لحاظ ترمز به شما احساس امنیت میدهد
کیلومتر موتور سیکلت دیجیتال میباشد و با رنگ زیبای ابی جلوه خاصی به موتور میدهد
موتور دارای استارت الکتریکی و هندل میباشد که میتوان به راحتی موتور را روشن کرد
کمک فنر عقب گازی و کمک فنر جلو تلسکوپی میباشد که واقعا موتور نرمی خاصی دارد
نوع روغن ترمز dot 3 میباشد و پیشنهاد ما به شما این است که با کم شدن سطح روغن ترمز حتما لنت را عوض کنید تا دیسک شما اسیب نبیند
سایز رینگ جلو 1.85 * 17 میباشد و رینگ عقب 2.15 * 17 که با رنگ مشکی زیبایی خاصی به موتور داده است
در پایان باید بگوییم اپاجی 180 یکی از بهترین موتور های داخل شهری هستش که با پرداخت فقط و فقط 3 میلیون 100 هزار تومان میتوانید این موتور بسیار نرم و با کیفیت خوب را تهیه کنید و از ان نهایت لذت را ببرید
نویسنده : ****** بنان
در تکمیل سخنان **** جان:
هزینه های متوسطش
هر هزار کیلومتر روغن میخواد
بین 5تا7هزار کیلومتر بسته به نوع روندن لنت عقب میخواد
بین 8تا10هزار کیلومتر بسته به نوع روندن لنت جلو میخواد
به طور متوسط هر 5هزار کیلومتر آچارکشی و تنظیم میخواد
برای حفظ شتاب و سرعت و به خاطر بنزین بی کیفیت هر 3هزار کیلومتر دیافراگم کاربرات عوض بشه بهتره
اینم یه سری عکس...
و
kourosh_bandit2
20-03-1391, 07:43 بعد از ظهر
بچه ها سیم کشی مموتورم نمیدونم چشه بیچارم کرده تاحالا 80 هزار فقط دوتا قطعه خریدم. 1 اوتومات استارت به 40 و یک قلوه سمت چپ اونم 40 تومن. ای خدااااااااااااااااااا
kourosh_bandit2
21-03-1391, 05:38 بعد از ظهر
خوب ی 30 تومن دیگه هم سوییچ خریدم براش که اونم اب شده بوود. جمعا شد 40 اوتومات اشتارت 40 تومن قلوه ای سمت چپ 30 تومن سوئیچ. = 110 فقط لوازمش شد فقط هم برقیش.
Honda_Unicorn
21-03-1391, 11:11 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان...یه سوال داشتم!!
apache-rtr-2012 کی وارد ایران میشه و قیمتش حدودا چقد خواهد بود؟
ظاهرش که محشر بود. پس می ارزه چند ماهی رو صبر کنم!؟
mohsen
22-03-1391, 09:20 قبل از ظهر
RED-LINE ([Only registered and activated users can see links])
سلام
ممنون پست خوبی بود :29dz8zk:
موتورت 18 هزار تا کار کرده؟ خوب نگهش داشتی یه اسفند برا بچه دود کن :clap:
یه سوال، در واقع سه سوال:
راه چک کردن اینکه لنت های عقب و جلو در چه وضعیه چیه؟ موتور من 9 هزار تا کار کرده هر دو تا ترمز هنوز می گیره، البته نسبت به قبل ضعیف تر شده، ترمز عقب هم خیلی پایین تر می گیره.
همین سوال رو راجع به دیافراگم هم دارم.
در ضمن قیمت حدودی این سه آیتم رو هم داری؟
یه نکته ای رو یادت رفت اون هم شستن یا تعویض فیلتر هوا هست که با توجه به اوضاع تهران زود کثیف می شه و هوا خوب به موتور نمی رسه ...
RED-LINE
22-03-1391, 11:53 قبل از ظهر
red-line ([Only registered and activated users can see links])
سلام
ممنون پست خوبی بود :29dz8zk:
موتورت 18 هزار تا کار کرده؟ خوب نگهش داشتی یه اسفند برا بچه دود کن :clap:
یه سوال، در واقع سه سوال:
راه چک کردن اینکه لنت های عقب و جلو در چه وضعیه چیه؟ موتور من 9 هزار تا کار کرده هر دو تا ترمز هنوز می گیره، البته نسبت به قبل ضعیف تر شده، ترمز عقب هم خیلی پایین تر می گیره.
همین سوال رو راجع به دیافراگم هم دارم.
در ضمن قیمت حدودی این سه آیتم رو هم داری؟
یه نکته ای رو یادت رفت اون هم شستن یا تعویض فیلتر هوا هست که با توجه به اوضاع تهران زود کثیف می شه و هوا خوب به موتور نمی رسه ...
ممنون..
لنت رو از مستقیم از عقب بهش نگاه کنی معلومه،وقتی پره با دیسک یه فاصله خیلی خیلی کمی داره وقتی خالی میشه فاصلش بیشتر و بیشتر میشه،اگر شد عکس هم میندازم برات.
لنت عقب 20خریدم ولی یکم گرون خریدم همون جنس رو بعدش 15قیمت کردم،هر کدومش حدود 15تومن میشه 30ت
دیافراگم تی وی اس کم پیدا میشه مال باجاج میندازن تو کارتن آبی رنگ اونم قیمتش 5تومنه
دیافراگم وقتی کهنه میشه و حالتش رو از دست میده مچاله میشه اولین تاثیرش تو بالا رفتن دور موتور خودشو نشون میده،وقتی که گاز مدید انگار موتور فکر میکنه بعد گاز میخوره این تاخیر به خاطر خراب بودن دیافراگمه،کلا دیافراگم و فیلتر هوا تو شتاب و سرعت موتور تاثیر زیادی دارند.
بنابر بر تجربه میگم برای شمع سوزنی ارزش نداره هزینه کنید،من هم ngkژاپن هم دنسو ایریدیوم رو موتورم داشتم فرق خاصی با فابریکش نداره.
Meghdad06
22-03-1391, 11:59 قبل از ظهر
دوستان کسی از قیمت آپاچی 180 که مجهز به abs هست خبر داره...؟
آیا واقعا نیازی به ترمز abs هست...؟
mohsen
22-03-1391, 12:04 بعد از ظهر
سلام.
ممنون بابت پاسخ ...
با این تفاسیر من فکر نمی کنم لنت هام تموم شده باشه.
دیافراگم ام هم سالمه.
مشکلی که من دارم اینه که خونه مون ته همته، مثلا فرض کن 15 دیقه با سرعتی بین 75-90 می گازم، بعد از رسیدن در حالت توقف دور موتور روی 2 وا می سته، یه کم هم لرزش ش زیاد می شه موتور. در صورتی که در حالت عادی دور موتور روی یک هست و عین ساعت کار می کنه ... این مشکل عادی هست؟ یا به خاطر دیافراگمه یا فیلرگیری؟
درباره شمع ژاپنی، من فکر می کنم همیشه قطعه فابریک بهتر از بقیه کار میکنه. حتی اگه فابریکش هندی باشه و غیر فابریکش ژاپنی.
فرض کن شمع ژاپنی خیلی گازخور موتور رو بهتر کنه و شتاب دو برابر شه، ممکنه باعث شه به شاتون یا جاهای دیگه فشار بیاد.
چون سازنده اینا رو به صورت یه مجموعه طراحی کرده همه رو با هم دیده. وقتی یه چیزی رو عوض می کنی ممکنه بقیه اجزای سیستم بهشون فشار بیاد.
RED-LINE
22-03-1391, 12:43 بعد از ظهر
اون مشکل بیشتر به تنظیم کاربرات مربوطه.
کاربراتت تنظیم بشه درست میشه
AK400
28-03-1391, 01:40 بعد از ظهر
سلام به دوستان
یکی از تازه وارد های فروم هستم که حالا حالا ها ولتون نمیکنم :crazy:
من با استفاده از تاپیک های این فروم رفتم یه اپاچی 180 صفر خریدم
شتاب این موتور با توجه ببه شکرت ایرانی مونتاژکارش واقعا خوبه :27: اولین اقدامی که کردم شمعش رو عوض کردم یه سوزنی انداختم
یکی از بزرگترین معایب این موتور اینکه اگه بکم بد گاز بدی به صدا میوفته
فعلا رکورد 132 کیلومتر رو باهاش دارم
موتور هم 2200 تا بیشتر نرفته
از همینجا از همتون هم ممنون که توی تاپیک های دیگه زیر اب پالس UG4 رو زدید و من رفتم اپاجی گرفتم
:29dz8zk:
kourosh_bandit2
28-03-1391, 02:00 بعد از ظهر
سلام به دوستان
یکی از تازه وارد های فروم هستم که حالا حالا ها ولتون نمیکنم :crazy:
من با استفاده از تاپیک های این فروم رفتم یه اپاچی 180 صفر خریدم
شتاب این موتور با توجه ببه شکرت ایرانی مونتاژکارش واقعا خوبه :27: اولین اقدامی که کردم شمعش رو عوض کردم یه سوزنی انداختم
یکی از بزرگترین معایب این موتور اینکه اگه بکم بد گاز بدی به صدا میوفته
فعلا رکورد 132 کیلومتر رو باهاش دارم
موتور هم 2200 تا بیشتر نرفته
از همینجا از همتون هم ممنون که توی تاپیک های دیگه زیر اب پالس UG4 رو زدید و من رفتم اپاجی گرفتم
:29dz8zk:
:gigglesmile: عزیزم اتیشت خیلی تنده هااااا:5: 132 فعلا؟ بسشه دیگه مگه چندتا دیگه باید بره؟ بعدم این بد گاز دادن دقیقا منظورت همین بوده دیگه؟:27: عزیز من 8700 تا با اپاچیم رفتم بیشتر از 120 باهاش گاز ندادم. نکن اقا نکن که اگه خرج گذاشت رو دستت بیچارت میکنه ها به قدری لوازم اپاچ گرونه که انگار داری خرج ماشین مدل بالا میدی. من واسه یک مشکل عادی سیم کشی 160 تومن فقط براش پیاده شدم فقط برقی. خداروشکر خرج موتوری نداشتم هیچی. خلاصه از من به شما نصیحت اپاچی رو برای تخته کردن و گاز خوردن بهش فکر نکن. قشنگ باهاش take off بکش لایی بکش و...... اما تخته نه چون ئاقعا بهش فشار میاد. در ضمن حالا گوش میدی شما یا نه نمیدونم ولی به خودت و پولیت و اون اپاچی رحم کن :10:و لطف هم بکن روغنش رو هر 800 کیلومتر عوض کن. در ضمن در نظر داشته باش که گاز خوردن ودور زیاد باعث میشه عقربه و سنسور دور موتورت خیلی زوود بابای کنه و ی کیلومتر 80 هزار تومنی یذاره روی دستت. راستی به فکر اون شاتون بیچاره هم باش گناه داره میدونی که موتور های هندی مختص شاتون زدن هستن. خلاصه که ازش لذت ببر سوارش شو ولی نه جوری که بعد اون سوارت بشه و درخواست مایه کنه از جیبت. راستی شمع سوزنی خیلی نمیتونه تاثییر ولی بی تاثییر هم نیستش به هر حال تعداد جرقه زنیش بیشتره البته همون شمع دو پلاتین فاب خودش خیلی شمع خوبیه من 8500 باهاش رفتم عالی بوود. از بنزین سوپر استفاده کن فبلتر هواتو هر روغن که عوض میکنی در بیار بشور تمییز و جا بزن سر باطری هاتو چک کن اگر سولفاته کرده روش اب ولرم بریز بشورشون در ضمن اب جوشیده شده کتری باشه که گچ اب ته نشین شده باشه چون همون گچ و املاح داخل اب خودش باعث سولفاته میشه بعد روی سر باطری ها مایع ظرف شوویی بریز. دیافراگم کاربراتت رو هر 3000 تا 4000 تا بسته به نوع بنزین استفاده شده چک کن در صورت نیاز تعویض کن. روغن معمولی بریز اما زود به زود تعویض کن خیلی برای نرمی و عمر انجین مفیده. هر 5000 تا لنت هاتو چک کن در صورت نیاز سریعا تعویض کن چون دیسک ترمز هات اگه خش افتاد و نا همواری درش ایجاد شد توی قدرت ترمز گیری تاثییر میذاره. باد لاستیک هاتو تنظیم کن. زنجیر رو با روغن زنجیر مخصوص چرب کن . الان چون نو هستش داره انقدر بهت باز دهی میده مراقب باش زود پیرش نکنی جونشو بکشی دوست گلم. موفق باشی سوالی داشتی بپرس. یا علی:29dz8zk:
AK400
28-03-1391, 02:19 بعد از ظهر
ممنون رفیق من از سال 87 اپاچی گرفتم ..تقریبا جز اولیننفرات بودم
اپاچی 150 یادش بخیر 2 ماهی میشه اقا دزده زد زیر بغلش و برد :98:
باور کن باید بیشتر از اینا بره 140 تا رفیقم باهاش میره البته ما ها یکم دور از جون شما ها وحشی تشریف داریم ...
هر سری همه جا دوربین های سرعت عکس میگیرن ازمون :icon_pf _37_: ولی تو خلافی نمیاد :crazy:
در مورد قیمت قطعات افتضاح گرونه میدونم واسه همین خیلی حواسم هست
تقریبا هر روز موتور رو قبل از بیرون رفتن چک میکنم
بهترین روغن واسه اپاچی سوپر کیان هست ..3 تومن هم بیشتر قیمتش نیست
ما اون رو تو ZX هم میریزیم ..واقعا روغن خوبیه
هر 1000 تا هم عوضش میکنم
البته الان که فعلا چن نو بود هر 500 تا عوض کردم
این ساید گارد رو میخوام باز کنم ولی میگن موتور به لرزش میوفته ..(همونی که هندی ها وقتی کج میشینن پاشون رو میزارن روش )
میگن یکی از نقش هاش اینه لرزش موتور رو بگیره :vahidrk:
me2
28-03-1391, 02:48 بعد از ظهر
سلام
اقا بدون تجربه موتور سواری میشه رفت سراغ این بنده خدا؟:98:
AK400
28-03-1391, 02:58 بعد از ظهر
اگه اپاچی شروع کنی دیگه نمیتونی هوندا و اینا سوار شی
به نظ من موتور سوار بهتری میشی ولی خرج و مخارج سنگینی اواییل میندازه گردنت
سرعت و شتابش هم با توجه به ناشی بودن کار دستت میده
me2
28-03-1391, 04:03 بعد از ظهر
اگه اپاچی شروع کنی دیگه نمیتونی هوندا و اینا سوار شی
اقا این یعنی چی؟
به نظ من موتور سوار بهتری میشی ولی خرج و مخارج سنگینی اواییل میندازه گردنت
سرعت و شتابش هم با توجه به ناشی بودن کار دستت میده
اخه پس چی بگیرم؟:11:
اقا من کلا موتور سوار نشدم جز 20 سال پیش:crazy: برای گواهینامه چجوری برم خب با چی تمرین کنم:hanghead:
اصن یه وضعی موندم چی کنم:25:
02109002
28-03-1391, 04:21 بعد از ظهر
اخه پس چی بگیرم؟:11:
اقا من کلا موتور سوار نشدم جز 20 سال پیش:crazy: برای گواهینامه چجوری برم خب با چی تمرین کنم:hanghead:
اصن یه وضعی موندم چی کنم:25:
با سلام خدمت شما دوست عزیز
برای یادگیری و شروع کار مناسب ترین گزینه سی جی 125 می باشد
با توجه به اینکه امتحان عملی گواهینامه هم با این موتور انجام می شود لذا بهتر است شما سی جی 125 را برای شروع انتخاب کنید
شتاب و سرعت و هندلینگ خوبی هم دارد ولی متاسفانه از سیستم ایمنی ضعیفی برخوردار است ، با احتیاط برانید
به امید موفقیت
AK400
28-03-1391, 04:28 بعد از ظهر
اون پستی که گفتی یعنی چی × یعنی دیگه نمیتونی سور موتوری بشی که وقتی ترمز میگیری 100 متر اون طرف تر وایسه .
یهنی راحتی و ایمنی اپاچی رو نمیتونی با این موتور های قدیمی مقایسه کنی
me2
28-03-1391, 04:41 بعد از ظهر
با سلام خدمت شما دوست عزیز
برای یادگیری و شروع کار مناسب ترین گزینه سی جی 125 می باشد
با توجه به اینکه امتحان عملی گواهینامه هم با این موتور انجام می شود لذا بهتر است شما سی جی 125 را برای شروع انتخاب کنید
شتاب و سرعت و هندلینگ خوبی هم دارد ولی متاسفانه از سیستم ایمنی ضعیفی برخوردار است ، با احتیاط برانید
به امید موفقیت
سلام
اخه سی جی یه جوریه:2i8d4ao:
با این وضعیت هم که یه موتور بگیرم تا مدتها عوض بشو نیست:bargh:
به نظرتون اگه با سی جی چندروز تمرین کنم کافیه/بعد برم سراغ این؟:297:
ممنون
اون پستی که گفتی یعنی چی × یعنی دیگه نمیتونی سور موتوری بشی که وقتی ترمز میگیری 100 متر اون طرف تر وایسه .
یهنی راحتی و ایمنی اپاچی رو نمیتونی با این موتور های قدیمی مقایسه کنی
اها از اون نظر
ممنون
راستی pulsar بهتره یا این؟
02109002
28-03-1391, 04:54 بعد از ظهر
سلام
اخه سی جی یه جوریه
با این وضعیت هم که یه موتور بگیرم تا مدتها عوض بشو نیست
به نظرتون اگه با سی جی چندروز تمرین کنم کافیه/بعد برم سراغ این؟
ممنون
بله کافیه ، شما میتونی با یه سی جی از دوستان برای گواهینامه تمرین کنی و بعدش بری سراغ آپاچی .
ولی چون اولین موتورتون هست اوایل رانندگی با این موتور فراوان احتیاط کنید .
me2
28-03-1391, 05:03 بعد از ظهر
بله کافیه ، شما میتونی با یه سی جی از دوستان برای گواهینامه تمرین کنی و بعدش بری سراغ آپاچی .
ولی چون اولین موتورتون هست اوایل رانندگی با این موتور فراوان احتیاط کنید .
خیلی ممنون
فقط pulsar بهتره یا آپاچی؟
02109002
28-03-1391, 05:06 بعد از ظهر
خیلی ممنون
فقط pulsar بهتره یا آپاچی؟
خواهش
این تاپیک را مطالعه کنید :
مقایسه اپاچی با پالس ([Only registered and activated users can see links])
RED-LINE
30-03-1391, 01:15 بعد از ظهر
سلام امروز رفتم و یدونه خورشدی 16دندونه انداختم،اولش میخواستم 15بندازم که طرف با اصرار زیاد میگفت زیاد تغیری حس نمیکنی.
خورشدی 16دندونه+خار+پیچ =4000با تعویضش شد 8هزار تومن.
خوب تغییراتش دقیقا همونطوری بود که حدس میزدم،دنده 1قبلا تا ته ته پر میکردم 40تا میرفت الان 48-50تا میره،دنده 2سرعتش شده 70تا و به همین ترتیب..
تاپ اسپید رو تست نکردم امشب تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم.
انگار یه دنده به موتور اضافه شده واسه اتوبان خیلی خوبه دیگه به موتور فشار نمیاد.
یکی از کم هزینه ترین و بهترین تغییراتیه که میشه رو موتور انجام داد و قابل برگشتم هست.
موتور بعده 18هزارتا یه سری خورده خرج داره..
یه پیچ خورشدی عقب افتاده به قیمت 500تا تک تومن :دی
لاستیک عقبمم از یجا پنچر شده همش باد کم میکنه یه لاستیک vee ruberمیخواد به قیمت 70چوق
جک وسط امروز در اقدامی خودجوش ترک خورد و خم شد 5تومن هم اون میخواد
فیلرگیری و تنظیم کابرات و اییینجین :دی یه 15ت هم اینجا
زنجیر هم فکر کنم دیگه وقتشه یه زنجیر تایوانی خوب هم 35ت
اولین فرصتی که پیدا کنم همرو انجام میدم..
AK400
30-03-1391, 03:48 بعد از ظهر
سلام امروز رفتم و یدونه خورشدی 16دندونه انداختم،اولش میخواستم 15بندازم که طرف با اصرار زیاد میگفت زیاد تغیری حس نمیکنی.
خورشدی 16دندونه+خار+پیچ =4000با تعویضش شد 8هزار تومن.
خوب تغییراتش دقیقا همونطوری بود که حدس میزدم،دنده 1قبلا تا ته ته پر میکردم 40تا میرفت الان 48-50تا میره،دنده 2سرعتش شده 70تا و به همین ترتیب..
تاپ اسپید رو تست نکردم امشب تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم.
انگار یه دنده به موتور اضافه شده واسه اتوبان خیلی خوبه دیگه به موتور فشار نمیاد.
یکی از کم هزینه ترین و بهترین تغییراتیه که میشه رو موتور انجام داد و قابل برگشتم هست.
موتور بعده 18هزارتا یه سری خورده خرج داره..
یه پیچ خورشدی عقب افتاده به قیمت 500تا تک تومن :دی
لاستیک عقبمم از یجا پنچر شده همش باد کم میکنه یه لاستیک vee ruberمیخواد به قیمت 70چوق
جک وسط امروز در اقدامی خودجوش ترک خورد و خم شد 5تومن هم اون میخواد
فیلرگیری و تنظیم کابرات و اییینجین :دی یه 15ت هم اینجا
زنجیر هم فکر کنم دیگه وقتشه یه زنجیر تایوانی خوب هم 35ت
اولین فرصتی که پیدا کنم همرو انجام میدم..
اقا پیش کی بردی واسه این حرکت ارزون ؟ :icon_pf _99_: ادرس بده ما هم یه دستی به موتور بزنیم
AK400
30-03-1391, 05:02 بعد از ظهر
دوستان به نظرتون اگزوز تایگر روی اپاچی ارزش نصب داره ؟ ؟
نمیخوام صدا قابلمه و زود پز بده میخوام صداش تو مایه بندیت بشه :2gwb921:
یه صدای شیک و مجلسی میخوام واسه پلو خوری :999: اسپم نیست اقا جدی میگم :d
mohammad-h
30-03-1391, 11:13 بعد از ظهر
دوست من بندیت 4سیلندره این تک سیلندر.تفاوت حجم به کنار . هیچوقت صداش شبیه اون نمیشه
AK400
30-03-1391, 11:54 بعد از ظهر
میدونم رفیق منم نمیخوام دقیق مث اون بشه ...
اخه دیدی اگزوز دست کاری مکنن صدا قابلمه پاره میده ؟؟ من نمیخوام اونجوری بشه
میخوام یه صدای بم با یکم لرزش داشته باشه
kourosh_bandit2
31-03-1391, 09:01 قبل از ظهر
میدونم رفیق منم نمیخوام دقیق مث اون بشه ...
اخه دیدی اگزوز دست کاری مکنن صدا قابلمه پاره میده ؟؟ من نمیخوام اونجوری بشه
میخوام یه صدای بم با یکم لرزش داشته باشه
دوست عزیز تنها موتور های تک سیلندر که صدای جذابی دارن دو زمانه ها هستند. موتور های چهار زمانه تک سیلندر به هیچ عنوان صدای خوبی نمیتونن تولید کنند. ولی چرا با خرج 200 تا 400 میشه یک صدای بم خوب ازشون در اورد اتفاقا لوله اگزوز اپاچی رو دقت کنید از قطر خوبی برخورداره توجه کنی از موتور های در سطح خودش قطر لوله بزرگتری داره نسبتا صدای بم تری هم نسبت هم رده هاش داره. شما با یک اگزوز رنتال میتونی صدای خوبی ازش بگیری در حد مگلی که البته بعضی وقت ها صدای همون قابلمه میده با اگزوز خودش ولی اصلا به فکر بندیت نباش دوست گلم. بندیت 4 سیلندر هر سیلندر مجهز به 4 سوپاپ در جمع 16 سوپاپ داره این موتور با حجم 250 صدای مثل موتور های 400 و در مواردی با اگزوز گرونتر صدای 600 تولید میکنه. اما اپاچی فقط و فقط 1 سیلندر و 2 سوپاپ داره. پس شما نهایت بتونی یک صدای بم زیبا بگیری که در حد خودش میتونه زیبا باشه نه بیشتر. اون اگزوز های مارک گرون قیمت هم ارزش بستن رو ندارن چون به توان بالایی نیاز دارن. همون اگزوز های رنتال برای حجم های 180 تا 200 بین قیمت 200 تا 400 کافی. موفق باشی
AK400
31-03-1391, 11:08 قبل از ظهر
ها فهمیدم قشنگ دستت درد نکنه :sarma:
پس میرم موتورم رو میدم با یه بندیت طاق میزنم ... یا میرم یه بندیت میخرم
اینجوری نمیشه من دلم صدا میخواد :hanghead:
mohammad-h
31-03-1391, 11:18 قبل از ظهر
دوست من یکی ازبچه ها با نام کاربری جانسون تغییراتی روی اگزوز فابریک داده که به نظرمن صداش خیلی قشنگ شده . معرکه هست به نظرم. اگه توی قرارا شرکت کنی میبینیش شاید از اگزوز خوشت اومد. خودش که پسره ماهیه
AK400
31-03-1391, 01:21 بعد از ظهر
شما قرار بزارید من حتما میام ....من شدیدا عاشق بیرون رفتن دسته جمعی با موتور هستم
الان شبا 8 تا اپاچی میشیم میریم ول گردی :sarma:
جانسون
31-03-1391, 08:15 بعد از ظهر
مرسی مهمد جان شما لطف داری داداش رینگه عقبتو دورست کردی؟؟؟
ak400 بیا برات صدا بندیت بگیرم بشرته صدا تو مایههای بندیته 250بشه خوبه ؟؟
من کمک جولو ارتفا زدم تا خشتک میزنه رو سبر جولوم ولی حال میده خشتک خوابه و 6 8 رد کردنه دست انداز لول سوارش مثل وینر 200 طره قدیم شوده عکسو توظیهاتم میزارم به زودیی
kourosh_bandit2
31-03-1391, 10:19 بعد از ظهر
مرسی مهمد جان شما لطف داری داداش رینگه عقبتو دورست کردی؟؟؟
ak400 بیا برات صدا بندیت بگیرم بشرته صدا تو مایههای بندیته 250بشه خوبه ؟؟
من کمک جولو ارتفا زدم تا خشتک میزنه رو سبر جولوم ولی حال میده خشتک خوابه و 6 8 رد کردنه دست انداز لول سوارش مثل وینر 200 طره قدیم شوده عکسو توظیهاتم میزارم به زودیی
منم ی اپاچی دیدم صدای اگزوز مگلی میداد. خیلی بم زیبایی داشت. اگه کاریش میشه کرد یک ندا بده تا دست به کار بشیم jonson داداش.
mohammad-h
01-04-1391, 03:56 بعد از ظهر
جانسون استادیه برای خودش . موتورو بردم نمایندگی گفت 35میگیرم رینگ رو میزارم زیره پرس . گفت جلوتم تاب داره . میشه هفتاد فعلا بیخیالش شدم
چطور ارتفاع زدی؟ کمک رو کوتاه کردی یا عوض کردی؟
AK400
01-04-1391, 05:43 بعد از ظهر
اقا من این گارد بغل رو که میگن هندی ها کج میشینن رو موتور رو باز کردم
یکم لرزش واسه جا پایی زیاد شد که با یه تیکه پلاستیک صداش رو انداختم
عیبی ایرادی چیزی نداره ؟؟
یه وقت موتور نصف نشه :sarma:؟؟؟؟؟؟؟؟؟
AK400
01-04-1391, 09:03 بعد از ظهر
up ....up .....up
kourosh_bandit2
02-04-1391, 09:31 قبل از ظهر
اقا من این گارد بغل رو که میگن هندی ها کج میشینن رو موتور رو باز کردم
یکم لرزش واسه جا پایی زیاد شد که با یه تیکه پلاستیک صداش رو انداختم
عیبی ایرادی چیزی نداره ؟؟
یه وقت موتور نصف نشه :sarma:؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نصف بشه؟؟؟ نه عزیز نترس بهاونجا کاری نداره فقط سر سیلندرت میترکه به زودی پیچ کارتلت هم روغن میزده اونم به زودی:riz481:
نه عزیز این حرف ها نیست. ولی باری امنیت بیشتر خودت ببندش. من اگه همینا نبود زانوم ........ بلهههه....... اومدم اوتوبوسو رد کنم اوتوبوس یهو زد رو ترمز من سر موتورم رد شد خدارو شکر 10 تا سرعت داشتم ولی دیگه اون اهن گیر کرد به سپر اوتوبوس که اون نبود به جاش زانوم اون ضربه رو باید تحمل میکرد. بعدم موتورت خدای نکرده بخوابه کف زمین خسارت کمتری میخوره. ببند خوبه.
AK400
02-04-1391, 10:59 قبل از ظهر
نه نه اون رو نمیگم ...اونی که سمت چپ موتور رو میگم
گفتم که ساید گارد
پشت جا پایی سمت چپ یه چیز مشبک ... اون رو میگم
kourosh_bandit2
02-04-1391, 11:58 قبل از ظهر
اهاان اون؟ نمیدونم من باز نکردم چون کاریم نداشته
AK400
02-04-1391, 12:00 بعد از ظهر
دیشب تا 2 شب روش کار کردم اخرشم بستم
این گارده فقط واسه جا پای هندی ا نیست ...واسه اینه لرزشی که انجین میده به جا پایی رو کم کنه
اونم از طریق اتصالش به شاسی ..از جلو میاد میره تو شاسی پیج میشه ...خیلی تاثیر داره
وا نکنید الکی
جانسون
03-04-1391, 01:24 قبل از ظهر
رو اپاچی هر اگزوزی بندازید صداش نسبت به پالس بم تر میشهو بلان تر باز بسته گی به اگزوز داره..... چون هددرزش نسبت به پالس کلفت تره
فیلمه اگزوزو با صداش با تغیراتی که دادم میزام...
محمد وقت نکردم عکس بزارم ولی یه توضیه کوچیک میدم نا بد
2تا پیچه زیره دسته فرمو ن2تا الن میخوره اونو شل کن 2تا پیچه پایان دوشاخ کمک که سازه پیچش 13 هست اونم شل کن 2تا ترمز خرکی بزنی میاد پاین بعد سفت کن
حواست باشه زیاد پایین نیاری اندازه کمکو تا مماسه کتی فرمو بیار پایین لب به لب تازه موتور من فلاپ زیر نداره اگه داشته باشه تو دستاندازه اولی به فنا میره.....
جانسون
03-04-1391, 01:57 قبل از ظهر
این پیچو ببینید اولین حریکاتی که زدم رو اگزوزه فبریکش... صداش بدک نشوده....
جانسون
03-04-1391, 02:39 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] derag 3m.3gp ([Only registered and activated users can see links]) (379.1 کیلو بایت)
3-reza KTM, Ali Janson, Matrixaidin.mp4 ([Only registered and activated users can see links]) (1.18 مگابایت)
این صدا اگزوز سری دوم با یه صدایه هیولا....
kourosh_bandit2
03-04-1391, 09:33 قبل از ظهر
خوبه زیبا شده. میتونی برامون توضیح بدی jonson عزیز که پله به پله چیکارا کردی؟ ممنونم