PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Apache 180 & آپاچی 180

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

mohammad-h
03-04-1391, 11:38 قبل از ظهر
علی جان دادا روغنش رو کم کردی؟
باید باحال بشه

AK400
03-04-1391, 11:42 قبل از ظهر
صداش قشنگه .... منم میخوام:icon_pf _99_:

mohammad-h
04-04-1391, 08:11 بعد از ظهر
داداش مشتری شدی؟
جانسون بیا مشتری اومده
منم لذت میبرم. فقط چون من تردد داخل شهر زیاد دارم و هفته ای دوبارجلوم رو میگیرن ومدارک روچک میکنن میترسم موتور رو بخاطر اگزوز بخوابونن

جانسون
06-04-1391, 02:32 بعد از ظهر
توضیهش رو دوئستم دانی میاد میگه.... من از کفی نت ان میشم.....

مخمد چند روز ÷یش به صدا موتنور گیرداد ماموره امنیت اخلاقی .... کلی صهبتو اینور اونار گفت بسره خوبی هستی موتورتو نمیخوابونم...ولی کارته موتورو گرفت یه رسید داد که بیام اگزوزو درست کن...

منم فازه خسته رفتم یه منبه فابریکی گرفتم 20 تومان 40 هم دادم برا جوش کارش....برا تو شهر بدارد نمیخوره صداش....

برا کمک باید بگم روغنش نمیخاد کم شه فرمون راهت میاد بایین....

Doracel
07-04-1391, 09:51 قبل از ظهر
یه چندتا سوال در مورد کیلومتر آپاچی داشتم
اول اینکه نمایش دهنده میزان بنزین که در سمت چپ قرار داره و میزان بنزین رو نشون میده هی چشمک میزنه و چه باک پر چه رو زاپاس همونه ...
چطوری باید درستش کرد ؟
ساعت روی کیلومتر رو چطوری میشه تنظیم کرد ؟

نشونه آچار روی کیلومتر هم موتور رو روشن میکنم روشن میشه و بعد از چند لجظه خاموش، این یعنی در حد آچار کشی مشکل داره ؟

و اینکه من تو خلاص کردن دندش مشکل دارم ، در جالت خاموش راحت خلاص میشه ولی روشن هی میپره ، به چند تا آپاچی دار هم نشون دادم گفتن این سفته واقعا" ، یکی گفت با تعویض روغن حل میشه ، ربطی داره به روغن ؟
برای استارت خوردن هم حتما" باید موتور در حالت خلاص باشه و با گرفتن کلاچ موتور استارت نمیخوره ، این عادی هست ؟

پیشاپیش ممنون

RED-LINE
07-04-1391, 10:17 قبل از ظهر
یه چندتا سوال در مورد کیلومتر آپاچی داشتم
اول اینکه نمایش دهنده میزان بنزین که در سمت چپ قرار داره و میزان بنزین رو نشون میده هی چشمک میزنه و چه باک پر چه رو زاپاس همونه ...
چطوری باید درستش کرد ؟
ساعت روی کیلومتر رو چطوری میشه تنظیم کرد ؟

نشونه آچار روی کیلومتر هم موتور رو روشن میکنم روشن میشه و بعد از چند لجظه خاموش، این یعنی در حد آچار کشی مشکل داره ؟

و اینکه من تو خلاص کردن دندش مشکل دارم ، در جالت خاموش راحت خلاص میشه ولی روشن هی میپره ، به چند تا آپاچی دار هم نشون دادم گفتن این سفته واقعا" ، یکی گفت با تعویض روغن حل میشه ، ربطی داره به روغن ؟
برای استارت خوردن هم حتما" باید موتور در حالت خلاص باشه و با گرفتن کلاچ موتور استارت نمیخوره ، این عادی هست ؟

پیشاپیش ممنون

اگر رو باك پر چشمك ميزنه مشكل داره،به سوكت سبز رنگ هست كنار باك مال درجه بنزينه اون رو چك كنيد
ساعت رو هم دقيق خاطرم نيست،ولي كيلومتر بايد رو حالت odoباشه بعد دكمه پاييني رو فشار بديد تا چشمك بزنه

چراغ اچار هم اون اول كه سوئچ رو باز ميكنيد و چشمك ميزنه دوتا دكمه روي كيلومتر رو همزمان به مدت ٨-٩ثانيه بگيريد تا خاموش بشه
چراغ اچار هم صرفا از روي كيلومتر كاركرد موتور روشن ميشه و ربطي به عيب فني نداره فقط براي ياد آوريه

خلاص شدن آپاچي ٩٠٪ مربوط به تنظيم صحيح كلاچ هست، موتور خودم از روز اول مه خريدمش تا حالا هيچوقت مشكلي براي خلاص شدن نداشته تو دنده،اول كلاج رو درست تنظيم كنيد احتمال زياد مشكل حل ميشه

اگر با گرفتن كلاچ استارت نميخوره سنسور كلاجش مشكل داره در حالت عادي بايد استارت بخوره

حاج رسول
07-04-1391, 01:11 بعد از ظهر
سلام حدود شش ماه هست که 180 خریدم آدمی نیستم که به موتور نرسم حتی هر 400 تا روغن عوض می کنم ولی جدیدا موتورم صداش خیلی زیاد شده اعصابمو کاملا بهم ریخته اگر میشه راهنماییم کنید.
2. از شتابش راضی نیستم به زور صد رو پر می کنه.
3نکته از مهم تر اینکه کیلومتر شمارم قاطی کرده عدد های مختلف میزنه و یا صفر میشه خواهشا کمکم کنید:wall3:

RED-LINE
07-04-1391, 01:18 بعد از ظهر
سلام حدود شش ماه هست که 180 خریدم آدمی نیستم که به موتور نرسم حتی هر 400 تا روغن عوض می کنم ولی جدیدا موتورم صداش خیلی زیاد شده اعصابمو کاملا بهم ریخته اگر میشه راهنماییم کنید.
2. از شتابش راضی نیستم به زور صد رو پر می کنه.
3نکته از مهم تر اینکه کیلومتر شمارم قاطی کرده عدد های مختلف میزنه و یا صفر میشه خواهشا کمکم کنید:wall3:

صداش اگر صداي كنسول و كيلومتره با اچاركشي و قراردادن نوار لاستيكي حل ميشه،انجينش هم هميشه يه فس فس خاصي داره ولي ممكنه صداش از فيلر باشه كه براي تابستان لازمه فيلر گيري بشه

افت شتاب و سرعت هم اگر صفحه كلاچ داره ٩٠٪به خاطر ديافراگم كاربراتور هست كه مچاله ميشه و خالتشو از دست ميده

كيلومتر شمار ممكنه از كيلومتر باشه ممكنه از سنسور كه روي چرخ جلو هست باشه،بايد موتورساز چك كنه،موتور خودمم اينطوري شده بود و خود بخود درست شد الت چند ماهه مشكلي نداره

Doracel
07-04-1391, 02:43 بعد از ظهر
اگر رو باك پر چشمك ميزنه مشكل داره،به سوكت سبز رنگ هست كنار باك مال درجه بنزينه اون رو چك كنيد
ساعت رو هم دقيق خاطرم نيست،ولي كيلومتر بايد رو حالت odoباشه بعد دكمه پاييني رو فشار بديد تا چشمك بزنه

چراغ اچار هم اون اول كه سوئچ رو باز ميكنيد و چشمك ميزنه دوتا دكمه روي كيلومتر رو همزمان به مدت ٨-٩ثانيه بگيريد تا خاموش بشه
چراغ اچار هم صرفا از روي كيلومتر كاركرد موتور روشن ميشه و ربطي به عيب فني نداره فقط براي ياد آوريه

خلاص شدن آپاچي ٩٠٪ مربوط به تنظيم صحيح كلاچ هست، موتور خودم از روز اول مه خريدمش تا حالا هيچوقت مشكلي براي خلاص شدن نداشته تو دنده،اول كلاج رو درست تنظيم كنيد احتمال زياد مشكل حل ميشه

اگر با گرفتن كلاچ استارت نميخوره سنسور كلاجش مشكل داره در حالت عادي بايد استارت بخوره

ممنون بابت پاسختون
یعنی مشکل از اون هست ؟ کلا" این مشکل قابل حل هست ؟
حالت odo چطوری هست ؟
سنسور کلاچش کجاشه ؟

تعمیر کار خوب آپاچی اگر میشناسید هم معرفی کنید .

ممنون

kourosh_bandit2
07-04-1391, 05:28 بعد از ظهر
[QUOTE=Doracel;101468]ممنون بابت پاسختون
یعنی مشکل از اون هست ؟ کلا" این مشکل قابل حل هست ؟
حالت odo چطوری هست ؟
سنسور کلاچش کجاشه ؟

تعمیر کار خوب آپاچی اگر میشناسید هم معرفی کنید .

ممنون[/QUOTE
حالت odo روی صفحه مینوسه وقتی مد ها رو تغییر بدید یعنی کاملترین حالت روی کیلومتر که بنزین میزان کار کرد موتور به کیلومتر و ساعت رو نشان میده. اون حالت حالت odo هستش.
کلاچ سنسور نداره دوست گلم منظور همون سیم کلاچ که بغل انجین سمت چپ موتور هستش که یتیکه فلزی که دو سرش دو تا مهره برای تنظیم که با چرحوندن اونا میزان شل و سفتی و بالا و پایین ول کردن کلاچ تنظیم میشه اگر بلند نیستید به موتور ساز مراجعه کنید.

kourosh_bandit2
07-04-1391, 05:29 بعد از ظهر
شتاب 0 تا 60 با رقم جدیدی ثبت شد. 4.2 ثانیه. هرچی بیشتر کار میکنه هر روز داره بهتر میشه شتاب موتورم. چشمش نزنم هر روز بهتر از دیروز

02109002
07-04-1391, 05:44 بعد از ظهر
کلاچ سنسور نداره دوست گلم منظور همون سیم کلاچ که بغل انجین سمت چپ موتور هستش که یتیکه فلزی که دو سرش دو تا مهره برای تنظیم که با چرحوندن اونا میزان شل و سفتی و بالا و پایین ول کردن کلاچ تنظیم میشه

عذر میخوام که وارد بحثتون شدم

کوروش جان منظور محمد قطعه ای است که تو تصویر مشخص شده :

[Only registered and activated users can see links]

حاج رسول
07-04-1391, 07:08 بعد از ظهر
سلام موتور من صداش خیلی زیاد شده راهنماییم کنید منظورم صدای انجین و اگزوزه.شبیه هوندا شده

AK400
07-04-1391, 10:27 بعد از ظهر
این رفیقمون که اپاچیش رو دستکاری (اگزوز)کرده بود رو امروز تو خیابون قزوین حول و حوش ساعت 9 شب دیدم اول پلاکش هم 23 بود 111 ...صداش ولی اونجوری نبود ...لباسش دقیقا همونی بود که تو اواتارشه

موتورش هم همون شکلی بود :icon_pf _99_:

Highway
08-04-1391, 12:40 بعد از ظهر
سلام دوستان

من ساکن مشهد هستم و یک موتور آپاچی سفید دارم که شهریور پارسال گرفتم و تا به امروز 6000 تا کار کرده, بخاطر اینکه حدود 1 ماه پیش بنده رو به همراه دوستم که سوار موتور بودیم کاملا الکی به اتهام کیف قاپی گرفتند و بردن کلی هم زدن و یک شب هم بازداشتگاه خوابیدیم و فرداش رفتیم دادگاه و در دادگاه ثابت کردیم که مارو الکی گرفتند و در نهایت هم پرونده بسته شد میخواهم حالا موتور رو بفروشم.
یکی از دوستان من که تو کار موتور هست اومده و موتور رو دید و گفت که خریدارش هست, منم موتور رو دادم بهش و فردای اونروزش که میشه امروز اومده و یک چک داده به من به مبلغ 2 میلیون و 100 هزار تومان و میگه که از چند نفر که کاسب بودن سوال کرده و همه بهش گفتند که اگر خیلی هم تمیز باشه موتور بیشتر از 2200000 تومان نمی ارزه!
حالا اومدم با شما اینجا مشورت کنم ببینم که آیا واقعا همینطوره ؟ و اینکه اینقدر میخوره تو سر موتور ؟!! امروز خشکش رو قیمت گرفتم نمایندگی جهانرو میداد 3200000 , موتور هم رنگش سفید هست و هیچ تصادفی هم تا به حال نداشته

مرسی از دوستان

nopo
08-04-1391, 12:43 بعد از ظهر
30 درصد كسر قيمت تقريبا همون ميشه
برا 100 تومن معامله رو بهم نزن
فقط مراقب باش چكه نقد بشه و معتبر باشه

kourosh_bandit2
08-04-1391, 06:48 بعد از ظهر
سلام دوستان

من ساکن مشهد هستم و یک موتور آپاچی سفید دارم که شهریور پارسال گرفتم و تا به امروز 6000 تا کار کرده, بخاطر اینکه حدود 1 ماه پیش بنده رو به همراه دوستم که سوار موتور بودیم کاملا الکی به اتهام کیف قاپی گرفتند و بردن کلی هم زدن و یک شب هم بازداشتگاه خوابیدیم و فرداش رفتیم دادگاه و در دادگاه ثابت کردیم که مارو الکی گرفتند و در نهایت هم پرونده بسته شد میخواهم حالا موتور رو بفروشم.
یکی از دوستان من که تو کار موتور هست اومده و موتور رو دید و گفت که خریدارش هست, منم موتور رو دادم بهش و فردای اونروزش که میشه امروز اومده و یک چک داده به من به مبلغ 2 میلیون و 100 هزار تومان و میگه که از چند نفر که کاسب بودن سوال کرده و همه بهش گفتند که اگر خیلی هم تمیز باشه موتور بیشتر از 2200000 تومان نمی ارزه!
حالا اومدم با شما اینجا مشورت کنم ببینم که آیا واقعا همینطوره ؟ و اینکه اینقدر میخوره تو سر موتور ؟!! امروز خشکش رو قیمت گرفتم نمایندگی جهانرو میداد 3200000 , موتور هم رنگش سفید هست و هیچ تصادفی هم تا به حال نداشته

مرسی از دوستان

انقدر بیخودی تو سر مال نزنید موتور خود منو تا 2600 هم برای خرید پیشنهاد دادند اما نفروختم علت نفروختنم چون ازش واقعا لذت میبرم اما من باشم موتور 6000 تا کار کرده رو زیر 2300 نمیدم بازاری هر جی میخواد بگه همین میشه که بازاری ها مفت میخرن بعدم خوب توش میخورن میفرشون تازه اگه من چکی بخوام بدم اگه کل مبلغ چک باشه و بالای 30 روز 50 تا 100 تومن بسته به طرفم میکشم روش بالاخره خرید چکی هم تاوان داره منم چون خیلی به موتورم میرسم مفت هم نمیدم بره ماهی 20 تا 25 خرجش میکنم.

RED-LINE
09-04-1391, 09:18 قبل از ظهر
اقاي نوپو شما اين قانون سي درصد رو از كجاي اوردي به هر چيزي ميرسي اعم از گوشي موبايل و موتورسيكلت سي درصد ازش ميندازي؟

دوست عزيز يه مقدار زيادي ارزون دادي موتور خود من كه مدل ٩٠ هست و ١٨تا كاركرده دو مغاده داراي گمرك تا ٢/٣٠٠هم بر ميداشتن،موتور شما به مصرف كننده تا٢/٥٠٠هم جا داشت براي فروشش

amir74
09-04-1391, 09:27 قبل از ظهر
دوستان فرق بین اپاچی 180 و 160 در چیشه؟بجز حجم موتور؟

RED-LINE
09-04-1391, 10:52 قبل از ظهر
رنگبندي موتور،رنگ كيلومترش نارنجيه،لاستيك عقب باريكتره،بعضياش ترمز عقب كاسه اي...

02109002
09-04-1391, 09:28 بعد از ظهر
دوستان فرق بین اپاچی 180 و 160 در چیشه؟بجز حجم موتور؟

با سلام

تاپیک مربوطه را مطالعه نمائید :

مقایسه اپاچی 160 با اپاچی 180 ([Only registered and activated users can see links])

Kami
10-04-1391, 08:24 بعد از ظهر
نظر سنجی برای رنگ مورد علاقه شما در مورد این موتور اضافه شد

kourosh_bandit2
11-04-1391, 09:12 قبل از ظهر
دیشب از مسیر اوتوبان به طرف صفه 138km با اپاچ پر کردم. از وقتی رفتم با دوستان بیرون شهر و اون مسافت طولانی رو طی کردیم موتورم انگار به اصطلاح میگن نفسش باز تر شده واقعا هم بهتر شد توی سرعت نهایی. قبلا بیشتر از 120 نمیرفت و دور موتورمم رو ردلاین به زور میرفت

Ali
11-04-1391, 09:36 قبل از ظهر
دیشب از مسیر اوتوبان به طرف صفه 138km با اپاچ پر کردم. از وقتی رفتم با دوستان بیرون شهر و اون مسافت طولانی رو طی کردیم موتورم انگار به اصطلاح میگن نفسش باز تر شده واقعا هم بهتر شد توی سرعت نهایی. قبلا بیشتر از 120 نمیرفت و دور موتورمم رو ردلاین به زور میرفت
خیلی عالیه شمع یا خورشیدی یا... عوض نکردین؟

kourosh_bandit2
11-04-1391, 03:36 بعد از ظهر
خیلی عالیه شمع یا خورشیدی یا... عوض نکردین؟

نه علی جاان همه چیز فابریک البته چرا شمع عوض شده اما تک پلاتین حتی دو پلاتین فابریکی خودشم نیس تعمییر کار خودش از همین معمولی های 2 تومنی انداخته. بقیه چیزا هم همه فابریکن حتی دیافراگمم تعویض نکردم تازه میدونم فیلتر هوامم کثیف کثیف این اخریم که رفتیم بیرون شهر انقدر خاک و اینا تو فضا بلند میشد و ماهم از توش رد میشدیم که مطمئنم فیلتر هوامو بشورم تاثییر داره

Kami
12-04-1391, 02:39 بعد از ظهر
اینجا تاپیک اپاچیه یا تعقیب و گریز؟
پست های اسپم پاک شد

kourosh_bandit2
12-04-1391, 04:26 بعد از ظهر
مربوط به اپاچی که بوود.:297: پس این بحث ها جاش کجاست.؟ بالاخره باید اطلاع رسانی بشه اصلا یکی از بچه ها نمیدونست که تو اوتوبان تردد موتور ممنوع و موتور توقیف میشه همینجا متوجه شد. خیر سرمون داشتیم تاپ با اپاچی میزدیم که اون اتفاق رخ داد. حالا شما میگی اسپم. عیب نداره پس لطفا اینم پاک کنید جناب ****

igf1
13-04-1391, 10:57 قبل از ظهر
سلام دوستان میشه جلوی تایراپاچی 160لاستیک100انداخت مال خودش 90هستش

kourosh_bandit2
14-04-1391, 06:14 بعد از ظهر
اقا لاستیک دیافراگم پالس و اپاچی یکی هستش؟ من ظهر رفتم گفتم واسه اپاچی میخوام بهم داده روشم نوشته pulsar DTSI حالشم ندارم برم بپرسم ببینم استباه نداده باشه. حالا همین خست یا نه؟ 7 هزار تومنم ازم پولشو گرفته. یک مغازه دیگه میگفت 10 تومن. باز نکنم بعد نخوره بیخودی 7 تومن از کفمون بره فایده هم نداشته باشه

RED-LINE
14-04-1391, 07:54 بعد از ظهر
اره يكيه ولي قيمتش ٤تومنه

Sent from my iPhon using Tapatalk

reza KTM
14-04-1391, 08:36 بعد از ظهر
چرا تو نظرسنجیه بالا رنگ زرد به عنوان قشنگ ترین رنگ نیست؟

RED-LINE
15-04-1391, 09:58 بعد از ظهر
من ميخواستم زرد بگيرم ولي اون موقع نبود الانم خيلي راضيم كه زردش نگرفتم رنگ قشنگيه ولي بعد از يه مدت جذابيت اوليه اش رو از دست ميده دل ادمو ميزنه

vahid7624
17-04-1391, 01:00 بعد از ظهر
سلام به همه
دیروز یه ماشن زد به موتورم و فرار کرد
کمکای جلو خم شدن و تلق سیاه بالای فلاپ هم شکست
زین گیر کرده و باز نمیشه و یکی از دستگیره های عقب هم کج شده
خیلی اعصابم خورد شد.:vardane:
کمک ها رو صاف کنم مثل اولش میشه ؟؟:297:

kourosh_bandit2
17-04-1391, 04:46 بعد از ظهر
سلام به همه
دیروز یه ماشن زد به موتورم و فرار کرد
کمکای جلو خم شدن و تلق سیاه بالای فلاپ هم شکست
زین گیر کرده و باز نمیشه و یکی از دستگیره های عقب هم کج شده
خیلی اعصابم خورد شد.:vardane:
کمک ها رو صاف کنم مثل اولش میشه ؟؟:297:

موتور درجه اول به مهم نیست خودت خوبی چیزیت نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه چطور شد؟ چی زد بهت؟:sad::sad::icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::bargh::riz284::riz284: عجب ادمای بی شرفی پیدا میشن.:9::9::42kmoig::42kmoig::vardane::vardane ::vardane::vardane::3ztzsjm::3ztzsjm::vahidrk: ی چندتا عکس از موتورت بذار ببینم چش شده بچه:10::10::10:

kourosh_bandit2
17-04-1391, 04:59 بعد از ظهر
اره يكيه ولي قيمتش ٤تومنه

نامرد به من 7 تومن دادههه برم پسش بدم؟؟؟؟

vahid7624
17-04-1391, 07:40 بعد از ظهر
موتور درجه اول به مهم نیست خودت خوبی چیزیت نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه چطور شد؟ چی زد بهت؟:sad::sad::icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_::bargh::riz284::riz284: عجب ادمای بی شرفی پیدا میشن.:9::9::42kmoig::42kmoig::vardane::vardane ::vardane::vardane::3ztzsjm::3ztzsjm::vahidrk: ی چندتا عکس از موتورت بذار ببینم چش شده بچه:10::10::10:
الحمدالله به خودم چیزی نشد.
از خیابون که پیچیدم به کوچه خودمون یه 405 نقره ای که دو تا جوون و یه دختر هم عقب بود داشتن فرار می کردن که اومد طرف من،ترمز که کردم موتور خوابید،اون نامردم ترمز نزد و با سپر زد به موتور و فنر جلو دوتاشم خم شد(یکمی)تلق شکست و دستگیره عقب هم یکیش خم شد و زین هم باز نمیشه و قلوه سمت راست هم خارش شکست،البته شماره یارو رو برداشتم رفتم کلانتری شکایت کنم گفت باید 20 تومن بریزی به حساب تا برات شکایت نامه بنویسیم بری دادگاه اونوقت شاید بعد از یکی دوماه خسارت گرفتی شایدم نه ، دیگه بی خیال شدم،البته شاهدم داشتم سه نفر که گفتن شهادت می دن،
اگه این گاردجلو و عقب نبود موتور داغون می شد.ولی خداشکر به رنگ موتور آسیبی نرسید.به تعمیرگاه نشون دادم گفت 30 تومن می گیرم فنر ها رو صاف کنم،تلق پرسیدم گفت 10 تومن
حالا به نظرت مثل اولش میشه فنرها؟

Sina.fr
18-04-1391, 04:12 بعد از ظهر
17652 17653 17654 17655 17656

سلام به همه دوستان خوبم.

این مدل چراغا ماله آپاچیه جدیده یا فقط چراغه که میشه گرفت و نصبش کرد رو موتور؟

خیلی خوشگله مدله چراغش خداییش. :thanks: :22: :22:

ali3r
18-04-1391, 09:30 بعد از ظهر
با سلام و خسته نباشید به مدیران و کاربران سایت .من علی هستم تازه عضو شدم.یه سوال از آپاچی سوارا دارم*یه فرد یه آدم با چه قد و اندازه ای میتونه آپاچی 180 رو برونه.؟ بعد دنده ی آپاچی مثل سی جیه؟ یا فرق داره ؟:26:

ali3r
18-04-1391, 09:30 بعد از ظهر
بعد وزن مناسب هم بگین ممنون میشم!!!

apex
19-04-1391, 12:37 قبل از ظهر
سلام دوستان که اپاچی دارند راهنمایی کنند
موقع خرید جهبه اچار همراه موتور بوده یا نه .اگه بوده داخل موتور (درب بغل) یا جایی دیگه هست یا به صورت مجزا بهشون تحویل شده.کلا چه لوازم جداگانه غیر از موتور تحویل
گرفته اید؟

vahid7624
19-04-1391, 08:56 قبل از ظهر
سلام دوستان که اپاچی دارند راهنمایی کنند
موقع خرید جهبه اچار همراه موتور بوده یا نه .اگه بوده داخل موتور (درب بغل) یا جایی دیگه هست یا به صورت مجزا بهشون تحویل شده.کلا چه لوازم جداگانه غیر از موتور تحویل
گرفته اید؟

سلام
این لوازم جانبی که گفتید معمولاً زیر زینه،
چون واسه منم اونجا بود .در بغل موتور (طرفی که باتری هست )باز کن بعد یه ضامن داره اونو بکش زین رو بلند کن ،یه کیف ابزار باید باشه .

kourosh_bandit2
19-04-1391, 11:37 قبل از ظهر
الحمدالله به خودم چیزی نشد.
از خیابون که پیچیدم به کوچه خودمون یه 405 نقره ای که دو تا جوون و یه دختر هم عقب بود داشتن فرار می کردن که اومد طرف من،ترمز که کردم موتور خوابید،اون نامردم ترمز نزد و با سپر زد به موتور و فنر جلو دوتاشم خم شد(یکمی)تلق شکست و دستگیره عقب هم یکیش خم شد و زین هم باز نمیشه و قلوه سمت راست هم خارش شکست،البته شماره یارو رو برداشتم رفتم کلانتری شکایت کنم گفت باید 20 تومن بریزی به حساب تا برات شکایت نامه بنویسیم بری دادگاه اونوقت شاید بعد از یکی دوماه خسارت گرفتی شایدم نه ، دیگه بی خیال شدم،البته شاهدم داشتم سه نفر که گفتن شهادت می دن،
اگه این گاردجلو و عقب نبود موتور داغون می شد.ولی خداشکر به رنگ موتور آسیبی نرسید.به تعمیرگاه نشون دادم گفت 30 تومن می گیرم فنر ها رو صاف کنم،تلق پرسیدم گفت 10 تومن
حالا به نظرت مثل اولش میشه فنرها؟

خدارو شکر خودت چیزیت نشده. ولی برو شکایت کن ماشین راحت پیدا میشه شاهدم که داری. به هر حال کمک که ضربه خورده نمیدونم ولی درست میشه. ولی شکایتو بکن به هر حال ماشینه و ترددد داره پیدا میشه. وقتی هم گرفتیش بگو من 400 هزار خرج حلو بندیم شده 400 تومن منو بده ببرش پهلو تعمییر کارت بگو شهادت بده تا دفعه بعد نزنه و در بره بی شرف بچه فوفول

vahid7624
19-04-1391, 04:53 بعد از ظهر
خدارو شکر خودت چیزیت نشده. ولی برو شکایت کن ماشین راحت پیدا میشه شاهدم که داری. به هر حال کمک که ضربه خورده نمیدونم ولی درست میشه. ولی شکایتو بکن به هر حال ماشینه و ترددد داره پیدا میشه. وقتی هم گرفتیش بگو من 400 هزار خرج حلو بندیم شده 400 تومن منو بده ببرش پهلو تعمییر کارت بگو شهادت بده تا دفعه بعد نزنه و در بره بی شرف بچه فوفول

آدرستش رو هم در آوردم.مال اطراف شهر وگرنه خودم حالش رو می گرفتم
یه بلایی سر ماشینش می آوردم که دیگه از این غلطا نکنه
ولی کار های دادگاهی دردسرش زیاد
باید برم دادگاه یکی دو ماهی الافی داره

apex
19-04-1391, 05:42 بعد از ظهر
سلام
این لوازم جانبی که گفتید معمولاً زیر زینه،
چون واسه منم اونجا بود .در بغل موتور (طرفی که باتری هست )باز کن بعد یه ضامن داره اونو بکش زین رو بلند کن ،یه کیف ابزار باید باشه .
مرسی.
با دردسر رفتم ازش گرفتم.شنیدم گل پخش کن و جعبه کمکهای اولیه هم داره اگه داره تا برم یه ارش بگیرم؟
مرسی

kourosh_bandit2
19-04-1391, 06:47 بعد از ظهر
آدرستش رو هم در آوردم.مال اطراف شهر وگرنه خودم حالش رو می گرفتم
یه بلایی سر ماشینش می آوردم که دیگه از این غلطا نکنه
ولی کار های دادگاهی دردسرش زیاد
باید برم دادگاه یکی دو ماهی الافی داره

باشه همین دردسرشو بکش اما ازش شکایتم بکن اگه دکتر اشنام داری بده برات بستری شدن بنویسه مثلا کوفتگی لگن و پا تا بعد بذاری رو پروندش ی دهن اساسی ازش اسفالت کنی. بعدم تمامی خرج موتورتو ازش میگیری اینطوری میوفته به دستو پات اون موقع تو بدونش تا دیگه غلط اضافی نکنه. ایشالا خرج موتورتم خیلی نمیشه اما خدارو شکر اون گارد هارو باز نکرده بودی خودتم سالمی

vahid7624
19-04-1391, 07:45 بعد از ظهر
مرسی.
با دردسر رفتم ازش گرفتم.شنیدم گل پخش کن و جعبه کمکهای اولیه هم داره اگه داره تا برم یه ارش بگیرم؟
مرسی

اگه موتور صفر کیلومتر باشه هم کمک های اولیه داره و هم گلگیر زمستونی

vahid7624
19-04-1391, 07:49 بعد از ظهر
باشه همین دردسرشو بکش اما ازش شکایتم بکن اگه دکتر اشنام داری بده برات بستری شدن بنویسه مثلا کوفتگی لگن و پا تا بعد بذاری رو پروندش ی دهن اساسی ازش اسفالت کنی. بعدم تمامی خرج موتورتو ازش میگیری اینطوری میوفته به دستو پات اون موقع تو بدونش تا دیگه غلط اضافی نکنه. ایشالا خرج موتورتم خیلی نمیشه اما خدارو شکر اون گارد هارو باز نکرده بودی خودتم سالمی

اینطوری که تعمیر کاره می گفت فکر کنم 50 تومنی باید بیام پایین واسش ولی
هنوز ندادم تعمیرگاه
راهی سراغ نداری تا زین رو بتونم باز کنم ؟
هرچی ضامنش رو می کشم زین باز نمیشه گیر کرده!:bargh:

kourosh_bandit2
19-04-1391, 08:09 بعد از ظهر
اینطوری که تعمیر کاره می گفت فکر کنم 50 تومنی باید بیام پایین واسش ولی
هنوز ندادم تعمیرگاه
راهی سراغ نداری تا زین رو بتونم باز کنم ؟
هرچی ضامنش رو می کشم زین باز نمیشه گیر کرده!:bargh:

احتمالا دسته که کج شده نمیذاره زین باز بشه یا فشار به قفلش اومده. نمیدونم تاحالا به چنین چیزی بر نخورده بودم:297:

vahid7624
20-04-1391, 09:27 قبل از ظهر
آقا یه سوال
چرا دنده های موتور من اینقدر بد جا می ره ؟:waiting:
کلاجشم یه نمه سفت کردم ولی بازم بد جامیره مخصوصا دنده 2 که باید با پتک جا بره :23:
روغنشم تازه عوض کردم دیگه نمی دونم چه مرگیشه :297:
بعضی وقت ها هم دنده 2رو پس می زنه.

amir.cdi
20-04-1391, 09:42 قبل از ظهر
اقا وحید :اگه صدا میده و جا میره شفت و ماهک دندت مرخسه زود تر به دادش برس تا چرخ دنده خورد نکردی {ولی اگه کمی سخت عوض میشه اپاچی همینه}

kourosh_bandit2
20-04-1391, 10:03 قبل از ظهر
آقا یه سوال
چرا دنده های موتور من اینقدر بد جا می ره ؟:waiting:
کلاجشم یه نمه سفت کردم ولی بازم بد جامیره مخصوصا دنده 2 که باید با پتک جا بره :23:
روغنشم تازه عوض کردم دیگه نمی دونم چه مرگیشه :297:
بعضی وقت ها هم دنده 2رو پس می زنه.

اگه شتاب و گاز خور موتورتم کم شده ماله صفحه کلاچ اما اگر تغییر نکرده مال همون موارد که دوستمون گفتن مروبط به گیربکس میشه. راستی هیچ موقع برای بد جا رفتن دنده یا افزایش شتاب سیم کلاچو دست کاری نکنید چون برای ی مدت کوتاه حل میشه اما بازم بر میگرده تازه صفحه هم زودتر تموم میشه و چون یهو موتور میخواد بپره به بوش های توی شاسی ضربه میزنه و زنجیر هم گشاد میشه. باید از اصل عیب یابی کرد و رفعش کرد. راستی بعد از زمین خوردن اینطور شده؟

vahid7624
20-04-1391, 10:09 قبل از ظهر
نه قبلاً هم این مشکل رو داشت فکر می کردم از روغنشه.
این دنده ماهک که گفتید خرجش چقدره؟

kourosh_bandit2
20-04-1391, 10:10 قبل از ظهر
نه قبلاً هم این مشکل رو داشت فکر می کردم از روغنشه.
این دنده ماهک که گفتید خرجش چقدره؟
نمیدونم دوست گلم قیمتشو ندارم اگه میخوای برات بپرسم صبر کن الان ز میرنم برات میپرسم بهت میگم

kourosh_bandit2
20-04-1391, 10:14 قبل از ظهر
وحید داداش پدال دنده کامل داشت 22 تومن گفت میل ماهک جدا نداره کامل بود. روغنت باید هر 1000 تا عوض بشه ها. عوض میکنی هر 1000 تا؟

amir.cdi
20-04-1391, 10:30 قبل از ظهر
پدال که خراب نمیشه؟ باید شفت و ماهک میپرسیدی.
اقا وحید داداش خرابی برای دیر عوض کردن روغن نیست شما کلاج خوب نمیگرفتی دنده عوض میکردی یا تقه زیاد میزدی.من که تو مکانیکی کار میکردم دستمزد 10000 تا 15000 تومن میگرفتن نمیدونم الان چند شده.

vahid7624
20-04-1391, 10:31 قبل از ظهر
وحید داداش پدال دنده کامل داشت 22 تومن گفت میل ماهک جدا نداره کامل بود. روغنت باید هر 1000 تا عوض بشه ها. عوض میکنی هر 1000 تا؟

دستت درد نکنه
آره هر 1000 عوض می کنم
راستی روغن یک لیتر باید بیشتر ریخته بشه ؟

vahid7624
20-04-1391, 10:58 قبل از ظهر
پدال که خراب نمیشه؟ باید شفت و ماهک میپرسیدی.
اقا وحید داداش خرابی برای دیر عوض کردن روغن نیست شما کلاج خوب نمیگرفتی دنده عوض میکردی یا تقه زیاد میزدی.من که تو مکانیکی کار میکردم دستمزد 10000 تا 15000 تومن میگرفتن نمیدونم الان چند شده.

از راهنماییت خیلی ممنونم
از تنظیم خود پدال هم می تونه باشه ؟؟

amir.cdi
20-04-1391, 11:05 قبل از ظهر
فکر نکنم چون پدال فقط کار اهرم انجام میده .اگه پدال به میله استیله که رفته داخل موتور {شفت} فشار اورده باشه امکان داره تنظیمش بهم خورده باشه.

kourosh_bandit2
20-04-1391, 12:54 بعد از ظهر
دستت درد نکنه
آره هر 1000 عوض می کنم
راستی روغن یک لیتر باید بیشتر ریخته بشه ؟

نه نه اصلا فیکس ا لیتر بریز بیشتر بشه تو دور های بالا که oil pomp فشار روغنو زیادتر میکنه حجم بیستر از حد مجاز باعث میشه به واشر سر سیلندر ها و کاسه نمد ها فشار بیاره و همرو نابود کنه بعد میبینی سر سیلندرت روغن میده و موتور روغن کم میکنه. فقط و فقط 1 لیتر. برای نرمتر شدن هم فرمول روغنی که خودم استفاده میکنم بهت میدم برای تابستان 20w50 رو بگیر و برای زمستان 10w40 با همون فرمول بگییر خیلی خوب جواب میده.
API:SL/CF

vahid7624
20-04-1391, 05:25 بعد از ظهر
نه نه اصلا فیکس ا لیتر بریز بیشتر بشه تو دور های بالا که oil pomp فشار روغنو زیادتر میکنه حجم بیستر از حد مجاز باعث میشه به واشر سر سیلندر ها و کاسه نمد ها فشار بیاره و همرو نابود کنه بعد میبینی سر سیلندرت روغن میده و موتور روغن کم میکنه. فقط و فقط 1 لیتر. برای نرمتر شدن هم فرمول روغنی که خودم استفاده میکنم بهت میدم برای تابستان 20w50 رو بگیر و برای زمستان 10w40 با همون فرمول بگییر خیلی خوب جواب میده.
API:SL/CF

آخه من هر وقت که بردم روغنش رو عوض کنم تعمیرکار گفت که باید به اینا یک لیر و یک ربع روغن ریخته بشه !:297:

kourosh_bandit2
20-04-1391, 09:33 بعد از ظهر
آخه من هر وقت که بردم روغنش رو عوض کنم تعمیرکار گفت که باید به اینا یک لیر و یک ربع روغن ریخته بشه !:297:

نهههههههههههههههههه اصلا گوش به حرف این ادما نده اخه چی سر در میاره از ساختار این موتور؟ نه وحید جان شما فقط و فقط 1 لیتر بریز اگه بیشتر نیاز بود خود کار خانه توصیه میکرد. بله کارتل موتورو بخوای پرکنی تا 2 لیتر هم میشه توش ریخت اما خوب به جا ابنکه مفید باشه خرابی به بار میاره. شما همیشه همون 1 لیتر بریز این کار مال موتورایی که روغن سوزی دارن یا روغن کم میکنن که همونم اشتباه از نظر من باید رفع اشکال کرد به جا اینکه روغن بیشتر توی موتور ریخت.

vahid7624
21-04-1391, 08:33 قبل از ظهر
الان رفتم طلق دودی فلاپ رو گرفتم 15000 تومان .گفت جهانروییه!:hanghead:
امروز می خوام بدم موتور رو درست کنه.:22:

vahid7624
21-04-1391, 06:30 بعد از ظهر
سلام بچه ها
راهی هست تا این سر و صدای سویچ رو گرفت؟:28:
چند وقتیه بد جوری می ره رو مخم:29:اگه میشه راهنماییم کنید.

kourosh_bandit2
21-04-1391, 08:37 بعد از ظهر
سلام بچه ها
راهی هست تا این سر و صدای سویچ رو گرفت؟:28:
چند وقتیه بد جوری می ره رو مخم:29:اگه میشه راهنماییم کنید.

سوئیچ؟ چه صدایی میده؟ ببین لق شده؟ اگه لق شده کله گیرو باید باز کنی از زیر ی پیچ ببندی زیر سوئیچ احتمالا شل شده افتاده.

vahid7624
21-04-1391, 09:02 بعد از ظهر
سوئیچ؟ چه صدایی میده؟ ببین لق شده؟ اگه لق شده کله گیرو باید باز کنی از زیر ی پیچ ببندی زیر سوئیچ احتمالا شل شده افتاده.

صدای لرزش کلیدش میاد بادست که نگهش می دارم صداش می افته ولی بدون دست صدای لرزشش اعصاب آدموخورد می کنه.

kourosh_bandit2
22-04-1391, 05:17 بعد از ظهر
صدای لرزش کلیدش میاد بادست که نگهش می دارم صداش می افته ولی بدون دست صدای لرزشش اعصاب آدموخورد می کنه.

همونههه. کله گی جلورو باز کن بعد اون ی پیچ سوئیچرو هم باز کن ببر از روش دوتا بگیر... دوتا بلند توی دو سایز که از خودش یکمممی بلند تر باشه بعد ببند با اچا حسابی سفت کن. البته با این حساب موتورتم ی اچار کشی میخواد که داره میلرزونه اینطوری.

vahid7624
22-04-1391, 07:14 بعد از ظهر
پس با این حساب برم سروقتش :happy4:
این بدبختی ها همه بعد از اون تصادف اومد سر موتور بدبخت وگرنه یه ذره هم سر و صدا نداشت:sad:

Sadegh.galaxy
25-04-1391, 10:24 بعد از ظهر
دیروز قیمت آپاچی 180مدل91قیمت گرفتم،می گفت3500!!!!!!!!بنظرتون گرون نمیده؟

RED-LINE
25-04-1391, 10:39 بعد از ظهر
تا جایی که یادمه 3050بود

kourosh_bandit2
26-04-1391, 01:49 بعد از ظهر
تا جایی که یادمه 3050بود

نه منم پرسیدم دیروز 3400 بود . یارو پر رو میگه بیا موتورتو مشتری خوب براش دارم میگم خوب چند؟ مدلش 90 تا برج 6 بیمه خداییش هم تمیزه. میگه بیا رو 2100 تا 2200 برات ردش میکنم . زدم سره شونش گفتم عزیزم من موتور سوار یک روز دو روز نیستم که بخوای از من مفت خری کنی هفته پیش میخواستم مگلی بخرم رفتم بفروشم تا 2500 مشتری اومد پاش ولی مگلی منصرف شدم اونم نفروختم میگه طرف حالیش نبوده گفتم اره طرف کلاه برداری حالیش نبوده بیچاره ادم درستی بوده. پر رو هارو رووووو بشون بدی میخوان 1 میلیون تو موتورت بخورن راحت

RED-LINE
26-04-1391, 01:54 بعد از ظهر
3400شده؟
چه فایده،هر موتوری بخوایم بهتریم باید کلی بذاریم روش حالا بشه 4تومن به ضرر ماست...

Sadegh.galaxy
26-04-1391, 11:26 بعد از ظهر
راستی می دونستید آپاچی یعنی»دزد«!!!!!!!!

vahid7624
27-04-1391, 08:25 قبل از ظهر
سلام به همه:26:
یه سوال کوچیک
اندازه باد لاستیک جلو و عقب چقدر باید باشه ؟
هرچی گشتم رو خوده لاستیک که چیزی ننوشته بود:297:

Milad_2Rbo
27-04-1391, 08:35 قبل از ظهر
سلام به همه:26:
یه سوال کوچیک
اندازه باد لاستیک جلو و عقب چقدر باید باشه ؟
هرچی گشتم رو خوده لاستیک که چیزی ننوشته بود:297:
سلام
الان من اندازشو چه جوری بگم بهت؟!(واحد اندازگیری باد چیه؟!):retarded:
یه اندازه ای که با اسفالت اصطکاک نسبی ایجاد کنه .معمولا تو تابستون باد لاستیکو به خاطره همون قضیه ی انبقاض کمتر میگیرن
اگه زیاد باشه ترمز دیر میگیره...(خوب عمل نمیکنه)

vahid7624
27-04-1391, 10:45 قبل از ظهر
سلام
الان من اندازشو چه جوری بگم بهت؟!(واحد اندازگیری باد چیه؟!):retarded:
یه اندازه ای که با اسفالت اصطکاک نسبی ایجاد کنه .معمولا تو تابستون باد لاستیکو به خاطره همون قضیه ی انبقاض کمتر میگیرن
اگه زیاد باشه ترمز دیر میگیره...(خوب عمل نمیکنه)

اگه میشه با واحد b.a.r بگید چقدر باید باشن؟

amir.cdi
27-04-1391, 11:20 قبل از ظهر
وحید جان روی هر لاستیکی درج باد دقیقه نوشته . لاستیکه دوچرخه هم داره موتور نداره!!!!!؟

amir.cdi
27-04-1391, 11:31 قبل از ظهر
18398
وحید جان فقط تونستم این عکس برات پیدا کنم ببین میتونی از روش درجه بادو پیدا کنی!

vahid7624
27-04-1391, 11:38 قبل از ظهر
18398
وحید جان فقط تونستم این عکس برات پیدا کنم ببین میتونی از روش درجه بادو پیدا کنی!

ممنون
ولی من تمام نوشته ها رو خوندم از وزن مجاز نوشته بود ولی از اندازه باد چیزی پیدانکردم
اگه میشه همون مفداری رو که روش نوشته برام بنویسید ممنون

amir.cdi
27-04-1391, 11:41 قبل از ظهر
آقا وحید از لاستیک موتور خودت عکس بگیر با کیفیت بزار از هر 2طزف من بهت بگم
من که آپاچی ندارم ببینم

Milad_2Rbo
27-04-1391, 11:47 قبل از ظهر
والا من بلد نیستم از این واحد استفاده کنم. (راستی مگه میخوای خودت باد بزنیش .:297:وقتی ببریش تعمیرگاه خودشون یه دستگاه دارن این شکلیه 18399ازشون بپرس که درجش رو چنده یا چند تا داری میزنی یا داری چه گهی میخوری یا چه خبر .خانواده خوبن؟!:121fs725372::25r30wi:

vahid7624
27-04-1391, 11:52 قبل از ظهر
والا من بلد نیستم از این واحد استفاده کنم. (راستی مگه میخوای خودت باد بزنیش .:297:وقتی ببریش تعمیرگاه خودشون یه دستگاه دارن این شکلیه 18399ازشون بپرس که درجش رو چنده یا چند تا داری میزنی یا داری چه گهی میخوری یا چه خبر .خانواده خوبن؟!:121fs725372::25r30wi:
بردم تنظیم باد یارو گفت نمی دنم باید چقدر باشه !:25:

amir.cdi
27-04-1391, 11:55 قبل از ظهر
آقا وحید شما عکس از لاستیکت بزار من بهت بگم دادا!!!

Milad_2Rbo
27-04-1391, 11:58 قبل از ظهر
بردم تنظیم باد یارو گفت نمی دنم باید چقدر باشه !:25:

ادرس یارو رو بده:27: خارج از شوخی کمتر کسی روی اصول باد میزنه .اکثریت از روی غریضه یا حس 6شم یا لمس کردن لاستیک یا عشقی یا اگه پسره خوبی باشی برات بیشترم میزنن حالشو ببری(اشانتیون میدن)...:laie_14:

vahid7624
27-04-1391, 11:59 قبل از ظهر
آقا وحید شما عکس از لاستیکت بزار من بهت بگم دادا!!!

آقا امیر دستت دردنکنه
خودم گوشی دوربین دار ندارم ولی بعداز ظهر میگرم میذارم

vahid7624
27-04-1391, 12:06 بعد از ظهر
ادرس یارو رو بده:27: خارج از شوخی کمتر کسی روی اصول باد میزنه .اکثریت از روی غریضه یا حس 6شم یا لمس کردن لاستیک یا عشقی یا اگه پسره خوبی باشی برات بیشترم میزنن حالشو ببری(اشانتیون میدن)...:laie_14:
آقا میلاد دستت دردنکنه منم واسه اینکه نمی خوام با حس ششم یارو به فنا برم می پرسم دادا:gigglesmile:

amir.cdi
27-04-1391, 12:23 بعد از ظهر
اره وحید اگه زیاد باد بزنی هنگامی که ترمز کنی وای!!!!!!!

amir.cdi
27-04-1391, 12:24 بعد از ظهر
اگه کم باد بزنی لاستیکت 2پوست میشه از بین میره.

hsnsadeghi
27-04-1391, 03:55 بعد از ظهر

باد لاستیک جلو 25 psi حدود 2 bar
لاستیک عقب بدون سرنشین 28 psi با سرنشین 32 psi
این مقادیر استاندارد هستن که تو کاتالوگ موتور هستن

اگه تابستون باشه یه کم باد رو بیشتر بگیرید و اگه زمستون یه کم کمتر بگیرد

مثلا تابستون جلو 28 عقب بطور متوسط 35 psi
زمستون جلو 26 عقب بطور متوسط 32 psi

دلیل اینکه یه کم باد ها رو بیشتر باید بگیرید اینه که دستگاههای نمایش یک کم off هستند و همچنین باد لاستیک کم باشه دردسر میشه لاستیک سریع از بین میره!!!

vahid7624
27-04-1391, 04:42 بعد از ظهر
باد لاستیک جلو 25 psi حدود 2 bar
لاستیک عقب بدون سرنشین 28 psi با سرنشین 32 psi
این مقادیر استاندارد هستن که تو کاتالوگ موتور هستن

اگه تابستون باشه یه کم باد رو بیشتر بگیرید و اگه زمستون یه کم کمتر بگیرد

مثلا تابستون جلو 28 عقب بطور متوسط 35 psi
زمستون جلو 26 عقب بطور متوسط 32 psi

دلیل اینکه یه کم باد ها رو بیشتر باید بگیرید اینه که دستگاههای نمایش یک کم off هستند و همچنین باد لاستیک کم باشه دردسر میشه لاستیک سریع از بین میره!!!

hsnsadeghi ([Only registered and activated users can see links]) عزیز دستت درد نکنه الان برم آپاراتی دیگه حله
اینم عکس لاستیک جلو و عقب اگه میشه علامت بزنید کجاش نوشته چندتا باید بادش کرد.184091841018411

mohammad-h
27-04-1391, 07:22 بعد از ظهر
میزان فشارباد لاستیک روی دوشاخ عقب سمت راست برحسب psiنوشته

vahid7624
27-04-1391, 08:02 بعد از ظهر
میزان فشارباد لاستیک روی دوشاخ عقب سمت راست برحسب psiنوشته

ممنون آقا محمد
آخه دوستمون گفت رو لاستیک نوشته منم هرچی گشتم پیدا نکردم :28: عکسشو گذاشتم دوستان پیدا کنن و نتیجه رو به ماهم اعلام کنن :interview:

mshz
29-04-1391, 01:28 قبل از ظهر
سلام چند وقت پیش موتورم رو بردم میدون رسالت(تهران)
یه تعمیرگاهی هست بنام علی که میگفت: کی تورو معرفی کرده(خودشو حسابی تحویل میگرفت)
البته سرش خلوت بود وموتور آپاچی دم مغازش نبود
یه لیست داده که میخوام ببینم قیمت های واقعی با قیمت های ایشون چقدر فرق داره
1- میگه دوشاخ عقب کجه که صافش میکنم وهزینش 30 هزار تومان
2- صفحه نیاز داره که 38 هزار و تعویضش 20 هزار
3- آچار کشی کامل 40 هزار
5- ودر نهایت میگه ساچمه های فرمون باید عوض بشه و با تعویضش 30 هزار
البته میگه اگه همه این کارهارو من انجام بدم 30 تومن دوشاخ عقب رو نمیگیرم

عیب های موتور:
موقع ترمز به سمت چپ یا راست (مطمعن نیستم ) کشیده میشه
موقع حرکت صدا میده
فرمونش هم میلرزه و اگه ول کنم به چپ و راست میره

لطفن اگه جای مطمعن ومنصف میشناسین معرفی کنید(تهران)

Alireza
29-04-1391, 01:32 قبل از ظهر
تمام قیمت ها بالاس به عنوان مثال تعویض صفحه حد اکثر 10 تومنه 1 ماه پیش خودم دادم
اچارکشی و فیلرگیری 24 تومن
در کل گرون گفته

RED-LINE
29-04-1391, 01:40 قبل از ظهر
فقط ببرید پیش تعمیرکار منصف قبلشم باهاش طی کنید..
40تومن پولی نیست ولی هنوز داره جاش میسوزه 40تومن دادم برای یه تعویض صفحه و فلاپ دور چراغ...!

vahid7624
29-04-1391, 09:21 قبل از ظهر
سلام
از بچه ها کسی هست بدونه قیمت شاتون با هزینه تعمیرش چقدر در میاد؟
واسه یکی از رفیقام می خوام . ممنون

کوروش
29-04-1391, 09:38 قبل از ظهر
سلام از بچه ها کسی هست بدونه قیمت شاتون با هزینه تعمیرش چقدر در میاد؟واسه یکی از رفیقام می خوام . ممنونشما بهتری بری گمرک قیمت دقیق بگیری /// به نمایندگی جهانرو هم زنگ بزنی شاید بهت قیمت بدن

vahid7624
29-04-1391, 10:01 قبل از ظهر
شما بهتری بری گمرک قیمت دقیق بگیری /// به نمایندگی جهانرو هم زنگ بزنی شاید بهت قیمت بدن

تو قم که فکر نکنم نمایندگی داشته باشه جهانرو
گمرک هم که حدود 120 کیلومتر فاصله داره

mshz
29-04-1391, 01:01 بعد از ظهر
تمام قیمت ها بالاس به عنوان مثال تعویض صفحه حد اکثر 10 تومنه 1 ماه پیش خودم دادم
اچارکشی و فیلرگیری 24 تومن
در کل گرون گفته

مرسی از همه پاسخ ها
علیرضا جان
شما که تهران هستید و ماشاالله پیشکسوت و مدیریت هم یدک میکشید.
یه تعمیرکار کاردرست ومنصف معرفی میکنید.

جانسون
29-04-1391, 04:39 بعد از ظهر
لاستیک عقب 28 psi ( تک سرنشین ) و 30 32 psi ( دو سرنشین ) بزنی کافیه ، لاستیک جلو هم 25 psi

برو جائی که باد نیتروژن دارن ، اعداد رو بگی توسط دستگاه باد میزنه

apex
30-04-1391, 04:54 بعد از ظهر
سلام
دوستان برای جلوگیری از صدای جعبه اچار زیر زین طرحی دارن؟اصلا چیزی فابریک به عنوان دری روی جعبه اچار هست یا نه؟گلگیر زمستونی که به من فروشنده نداد. گفتم حتما یه دری هم روی جعبه اچار بوده اونم نداده بهم؟

RED-LINE
30-04-1391, 04:57 بعد از ظهر
نه دری نداره،گلگیر زمستونی هم موتورور زشت میکنه من نبستمش تا حالا.
اون کیف آچار رو میشه با کش بست.

vahid7624
30-04-1391, 05:58 بعد از ظهر
میشه اون قسمت بالای محفظه هواکش که یکم چاله گذاشت چون اونجا دیگه تکون نمی خوره و محکم سر جاش میمونه

apex
30-04-1391, 08:58 بعد از ظهر
سلام
دوستان برای لقی باک چیکار میشه کرد؟

vahid7624
30-04-1391, 09:05 بعد از ظهر
سلام
دوستان برای لقی باک چیکار میشه کرد؟

باید باک رو باز کنی و بست هاشو سفت کنی. دوسمت جلو باک هر طرف یه بست هست.
در ضمن برای گرفتن لرزش هم می تونی از ابر استفاده کنی

apex
30-04-1391, 09:38 بعد از ظهر
باید باک رو باز کنی و بست هاشو سفت کنی. دوسمت جلو باک هر طرف یه بست هست.
در ضمن برای گرفتن لرزش هم می تونی از ابر استفاده کنی
بست هایی که زیر باکه برای سیم هاست.باک فقط 2 تا کلگی لاستیکی جلو داره و یه پیچ عقب شما کدوم بست ها را میگی؟

RED-LINE
30-04-1391, 09:40 بعد از ظهر
آپاچی اصولا یکم باکش لق میزنه که این لقی میتونه لرزش رو هم همراه خودش بیاره.
برای اینکه باک سفت و محکم بشینه سر جاش ابتدا:
یدونه لاستیک باک هندا125 میخرید
سپس،با اره از وسط به دو قسمت مساوی نصفش میکنید.
در مرحله بعدی دوتا قاب بقل موتور رو باز میکنید و زین رو هم در میارید،پیچ گردی که باک رو به شاسی متصل کرده رو شل میکنید و یکم باکو میارید بالا،دوتا لاستیک نصفه هاتون رو یکی سمت راست و دیگری رو سمت چپ میذارید و پیچ پاک رو دوباره میبیندید.
اینم عکس:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

این عکس لخت آپاچی 180:دی
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

سوکتی که چند صفحه قبل گفتم قبل از سیم گاز میره تو کاربرات در این عکس مشخصه

لاستیک عقب که انقدر باهاش برن اوت زدم شبیه لاستیک موتور های ریس شده

اینم تنه موتور..
قبلا گفته بودم چجوری لقی باکش رو بگیرید..

vahid7624
31-04-1391, 08:46 قبل از ظهر
بست هایی که زیر باکه برای سیم هاست.باک فقط 2 تا کلگی لاستیکی جلو داره و یه پیچ عقب شما کدوم بست ها را میگی؟

من از مکانیک بست شنیده بودم :4chsmu1:.

Mojtaba180
03-05-1391, 12:45 قبل از ظهر
اینم top speed ما.بر چشم خوب رحمت.........:29:

البته با خورشیدی 16 تایی هنوز نگرفتم ، ولی 0 تا 60 گرفتم 4.3 ثانیه ، دنده 4 دور 10هزار 110 تا رفتم

ممنون از توجه شما دوستان...

kourosh_bandit2
06-05-1391, 10:18 قبل از ظهر
اینم top speed ما.بر چشم خوب رحمت.........:29:

ممنون از توجه شما دوستان...

سلام خوش اومدی دوست عزیز. خوبه هنوز جا داره ماله من 4.2 هستش سرعتمم 140 تاس. مدلش چنده؟ چندتا کار کرده رخشت؟

milad.nikzad
06-05-1391, 01:44 بعد از ظهر
من که خودمو کشتم 125 بیشتر نرفت.
از وقتی دادم آچار کشی از جلوی باک موتور یه صدای گزگز بلندی شنیده میشه.با هاش یه اسپید که میزنم یه 10 دقیقه قطع میشه باز برمیگرده سر کارش.نمیدونم مال چیه.اوایل فکر میکردم مال قاب چراغ جلو بازش کردم ولی چیز مشکوکی ندیدم.هرچی هست زیر باکه ولی پیداش نمیکنم.یه کمک به من بکنید بد رفته رو مخم اساسی تمرکز به هم میزنه.

جانسون
06-05-1391, 07:56 بعد از ظهر
این رفیقمون که اپاچیش رو دستکاری (اگزوز)کرده بود رو امروز تو خیابون قزوین حول و حوش ساعت 9 شب دیدم اول پلاکش هم 23 بود 111 ...صداش ولی اونجوری نبود ...لباسش دقیقا همونی بود که تو اواتارشه

موتورش هم همون شکلی بود :icon_pf _99_:

داداش من اگزوز مثه فابریکش کرم گفتم که کارته موتو گرفتن بخاتره الودگی صوتی....قاتل بورسلیی این سری منو دیدی بیا جولو خودتو معرفی کن برات بگم چیکا کنی اگزوزتو من اونوارا زیاد میرم و میایم

محمد چند روز ÷یش به صدا موتنور گیرداد ماموره امنیت اخلاقی .... کلی صهبتو اینور اونار گفت بسره خوبی هستی موتورتو نمیخوابونم...ولی کارته موتورو گرفت یه رسید داد که بیام اگزوزو درست کن...

منم فازه خسته رفتم یه منبه فابریکی گرفتم 20 تومان 40 هم دادم برا جوش کارش....برا تو شهر بدارد نمیخوره صداش....

برا کمک باید بگم روغنش نمیخاد کم شه فرمون راهت میاد بایین....

kourosh_bandit2
06-05-1391, 08:05 بعد از ظهر
من که خودمو کشتم 125 بیشتر نرفت.
از وقتی دادم آچار کشی از جلوی باک موتور یه صدای گزگز بلندی شنیده میشه.با هاش یه اسپید که میزنم یه 10 دقیقه قطع میشه باز برمیگرده سر کارش.نمیدونم مال چیه.اوایل فکر میکردم مال قاب چراغ جلو بازش کردم ولی چیز مشکوکی ندیدم.هرچی هست زیر باکه ولی پیداش نمیکنم.یه کمک به من بکنید بد رفته رو مخم اساسی تمرکز به هم میزنه.

بست زیر باکو یکم از بدنه دور کن صدا بر طرف میشه. صدا ماله همون بست که سیم هارو نگه میداره خمش کن که به بدنه و باک نزدیک نباشه

Mojtaba180
07-05-1391, 02:29 قبل از ظهر
سلام کوروش جان همشهری گرامی...
موتور من مدل89وبا کارکرد 14000تاست و به صورت کارکرده خریدمش با کارکرد8000تا.
این سرعت رو هم در اتوبان بسیج کنار پارک سرخه حصار گرفتم چند شب پیش هم در لاین شمال به جنوب اتوبان صیاد شیریزی 142تا ثبت کردم که به همت یکی از دوستان کرمکی پاک شد:3ztzsjm:

apex
08-05-1391, 09:33 بعد از ظهر
سلام
بچه ها کسی میدونه اپاچی 180 صفر بدون بیمه چنده؟

Alireza Eteraz‏
08-05-1391, 09:38 بعد از ظهر
سلام
بچه ها کسی میدونه اپاچی 180 صفر بدون بیمه چنده؟

2920الی3100درتهران البته

RED-LINE
09-05-1391, 04:24 بعد از ظهر
اين همينجوري....
٠تا٦٠ با خورشيدي ١٦تايي كه نسبت به١٤تايي فابريك شتابش كمتره
اپاچي يه مشكلي كه داره اينه كه جك بغلش يكم با ميله دنده در تماسه بعضي وقتا گير ميكنه و دنده جا نميخوره،حل مشكلش بسيار سادست دوتا خال جوش بخوره درست ميشه مكانشم در عكس مشخصه

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

Mojtaba180
09-05-1391, 05:17 بعد از ظهر
اين همينجوري....
٠تا٦٠ با خورشيدي ١٦تايي كه نسبت به١٤تايي فابريك شتابش كمتره
اپاچي يه مشكلي كه داره اينه كه جك بغلش يكم با ميله دنده در تماسه بعضي وقتا گير ميكنه و دنده جا نميخوره،حل مشكلش بسيار سادست دوتا خال جوش بخوره درست ميشه مكانشم در عكس مشخصه

سلام
حق با شماست چون اصلا حواسم نبود صفرش کنم.بعدم که دیگه نشد پست رو ویرایش کنم.
ولی دوباره گرفتم شده4.5ثانیه
یادمه گفته بودی خورشیدیت رو عوض کردی
با16تایی چند تا زده بودی؟

RED-LINE
09-05-1391, 05:21 بعد از ظهر
این 16تائیه که الان روشه..
با 14تائی فکر کنم 3.9 بزنه.

Mojtaba180
09-05-1391, 05:50 بعد از ظهر
این 16تائیه که الان روشه..
با 14تائی فکر کنم 3.9 بزنه.
آقا دمت گرم.چی ساختی.
یه قرار ملاقات دسته جمعی خواستی بری ما رو هم خبر کن بیایم رخشت رو ببینیم.

assassins09151200
09-05-1391, 06:46 بعد از ظهر
یک مشکل خوردم اگه بتونی راهنماییم کنی ممنون میشم بار اول روغن عوض کردم زیر موتور 2 تا پیچ داره واسه روغن عوض کردن یکی کنار اگزوز یکی هم یکم اونورتو کنار اگزوزیرو که نتونستم باز کنم اون یکی رو باز کردم یک فنر و یک پین اهنی افتاد بیرون حالا ترتیبشو یاد ندارم سر جاش بزارم اگه یاد داری بگو که گیرم اینم عکسش [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Mojtaba180
09-05-1391, 07:25 بعد از ظهر
یک مشکل خوردم اگه بتونی راهنماییم کنی ممنون میشم بار اول روغن عوض کردم زیر موتور 2 تا پیچ داره واسه روغن عوض کردن یکی کنار اگزوز یکی هم یکم اونورتو کنار اگزوزیرو که نتونستم باز کنم اون یکی رو باز کردم یک فنر و یک پین اهنی افتاد بیرون حالا ترتیبشو یاد ندارم سر جاش بزارم اگه یاد داری بگو که گیرم اینم عکسش [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

سلام دوست عزیز.
در اینکه اون پین آهنی داخل فنر فرو میره شکی نیست
یه عکس از داخل سوراخ پیچ یه عکس بزار تا بچه های وارد سایت با یه نظر جوابتو بدن.

assassins09151200
09-05-1391, 07:30 بعد از ظهر
خوب دیده نمیشه تاریک [Only registered and activated users can see links]

vorodi
10-05-1391, 11:46 قبل از ظهر
این مشکل جک رو که گفتی احتمالا مختص ماله شماست. چون من همچی چیزی برخورد نکردم تاحالا دوست عزیز.

vorodi
10-05-1391, 11:47 قبل از ظهر
تاپ اسپید من با موتورم 134 تا دو پشته توی جاده میرجاوه . ثبت رکوردش هست اگه خواستین

vorodi
10-05-1391, 12:06 بعد از ظهر
اینم عکس تاپ اسپید من البته دو پشته توی جاده بین شهری19340

kourosh_bandit2
11-05-1391, 10:35 بعد از ظهر

پین داخل فنر بعد میذارید درون سوراخ پیچ رو رویش میبندین.
یعنی:
1: پین توی فنر
2: فنر و پین داخل اون سوراخ
3: پیچ رو میبندید.
اما جالبه این پین و فنر باری چیه ؟ نمیدم چنین چیزی
راستی دوستان هر موقع روغن عوض میشه یعنی تقریبا هر دوتا یا 3 تا روغن یک فیلتر روغن هم عوض کنن مخصوصا اپاچی که باید انجینش فشار روغنش همیشه زیاد باشه میگن فشار روغن کم بشه شتاب و تیز بودن موتور کم میشه. حتما اونم رسیدگی کنید

vorodi
12-05-1391, 07:41 بعد از ظهر
عزیز این فیلتر روغن که می گی از کجاش میشه درآورد ؟ کجاشیه اصلا ؟ راهنماییم می کنی لطفا ؟ من می خوام عوضش کنم

kourosh_bandit2
12-05-1391, 08:04 بعد از ظهر
عزیز این فیلتر روغن که می گی از کجاش میشه درآورد ؟ کجاشیه اصلا ؟ راهنماییم می کنی لطفا ؟ من می خوام عوضش کنم

ببین دوست گلم سمت راست موتور جلوتر از هندلت ی قسمت کوچیکی هستش مثله دری 3 تا پیچ داره اول رو بخر فیلترشو بعد روغنتو خالی کن اون پیچ هرو باز کن فیلترو در بیار تعویض کن ببند روغنتم بریز و حله اینم عکسش19564

vorodi
13-05-1391, 10:31 قبل از ظهر
آهان اینجاست پس. دست گلت درد نکنه تعویض کردم خبر میدم تشکرررررررررر

Sanaee
13-05-1391, 08:08 بعد از ظهر
من به شما قول میدم همون لوازمی که شما میگید چینی میندازن (که شک دارم) هم به خوبی کار میکنن و آپاچی تا 30 هزار تا فکر نکنم چیزی بخواد مگر لوازم مصرفی
موافقم

Sanaee
13-05-1391, 08:20 بعد از ظهر
موافقم حميد كارش درست
:33:

apex
20-05-1391, 09:14 بعد از ظهر
سلام.
دوستان فرمون موتور من با اینکه صفر است کمی به سمت راست منحرفه .چطور می تونم درستش کنم؟

milad.nikzad
22-05-1391, 02:54 بعد از ظهر
دوستان این صدای باک موتور درست نمیشه چرااااااااااااااااااااااا .بد رو مخه تو روخدا کمکم کنید.10 بار تا حالا بازش کردم اصلا فایده نداشته.

kourosh_bandit2
22-05-1391, 05:28 بعد از ظهر
عزیز اون بست سفیدشو باز ترش کن یا دورشو کامل اسفنج بپیچ و با چسب دورش تا صدا نده هر چی هم میبینی نزدیک باکه بینش لاستیک بذار یا همون اسفنج بذار

mahdi.borna
22-05-1391, 06:04 بعد از ظهر
سلام به همه دوستای گلم من تازه واردم و خواستم از شما مشاوره بگیرم میخوام ببینم با 9-10 تومن پول چه موتورایی میتونم بگیرم ظاهر برام مهم هست + شتاب ، زیاد با سرعت مشکل ندارم تا 110 هم بره کافیمه ممنون میشم راهنماییم کنین:4chsmu1:

Mojtaba180
22-05-1391, 06:05 بعد از ظهر
دوستان سلام.
نماز روزه هاتون قبول باشه انشاالله.
بعد از چند وقت بلاخره تنبلی رو تعطیل کردمو دست به آچار شدمو یه حال اساسی به موتور زبون بسته دادم
حقا که آپاچی موتور نجیبیه و تا الان صداش در نیومده بود 3000تا با این روغن آخریه یعنی آترود رفتم.
این دفعه نوبت به فیلتر روغن هم رسیده بود.پریدم گمرک یه دونه اصل گرفتم 6000متفرقه هم بود4000پیچ کارتلمم آچار رو رد میکرد باید عوض میشد ولی اصلیش گرون بود10000تومااااااااااااااان
یه دونه ایرانی گرفتم4000وتازه بهتر هم بود چون قسمت آچار خورش 2برابر فابریکیه بود
این دفعه دل رو زدم به دریا یه بهران سوپر پیشتاز ریختم به قیمت5000البته تو چراغ برق این قیمت بود تعویض روغنی7000
در مورد روغن.واقعا لذت بردم خیلی عالی بود و تا الان که500تا راه رفته خیلی خوبه منم که بعد 2000تا هم عوض میکنم البته یه دونه مکمل هم ریختم که بهتر هم شد
نکته ای که در مورد روغن توجه منو جلب کرد این بود که این روغن از شرکت دایملر کرایسلر یا همون مرسدس بنز خودمون تاییدیه داره
فقط میمونه تاییدیه ی بچه های پرشین موتور پیشنهاد میکنم امتحانش کنید
ضمنا شتاب 0.60گرفتم فیکس4ثانیه تازه با خورشیدی 16تایی.

majid021
24-05-1391, 01:50 قبل از ظهر
سلام
دوستان امروز امدم سویچ موتورو بچرخونم استارت بزنم یهو دیدم موتو اسکل شده عقربه دوره موتور هر 5 ثانیه یک بار میره تا بالا برمیگرده انگار هی سویچ باز میکنی میبندی.در ضمن استارت هم نمیخوره.با هندل روشن میشه.
خواهش میکنم کمکم کنید.

majid021
24-05-1391, 01:54 قبل از ظهر

ali_r
24-05-1391, 02:05 قبل از ظهر

ساعت 3 نصفه شب این همه عجله؟؟؟؟
فردا به جواب میرسی
اساتید خوابن

شایسته فر
24-05-1391, 03:52 قبل از ظهر
سلام
دوستان امروز امدم سویچ موتورو بچرخونم استارت بزنم یهو دیدم موتو اسکل شده عقربه دوره موتور هر 5 ثانیه یک بار میره تا بالا برمیگرده انگار هی سویچ باز میکنی میبندی.در ضمن استارت هم نمیخوره.با هندل روشن میشه.
خواهش میکنم کمکم کنید.
داداش یه بار دوسر باطریو در بیار ، بعد دوباره وصل کن برای 1 دقیقه بزار قطع باشه
با این کار آی سی کیلومترت ریست میشه

kourosh_bandit2
24-05-1391, 08:32 قبل از ظهر
دوستان سلام.
نماز روزه هاتون قبول باشه انشاالله.
بعد از چند وقت بلاخره تنبلی رو تعطیل کردمو دست به آچار شدمو یه حال اساسی به موتور زبون بسته دادم
حقا که آپاچی موتور نجیبیه و تا الان صداش در نیومده بود 3000تا با این روغن آخریه یعنی آترود رفتم.
این دفعه نوبت به فیلتر روغن هم رسیده بود.پریدم گمرک یه دونه اصل گرفتم 6000متفرقه هم بود4000پیچ کارتلمم آچار رو رد میکرد باید عوض میشد ولی اصلیش گرون بود10000تومااااااااااااااان
یه دونه ایرانی گرفتم4000وتازه بهتر هم بود چون قسمت آچار خورش 2برابر فابریکیه بود
این دفعه دل رو زدم به دریا یه بهران سوپر پیشتاز ریختم به قیمت5000البته تو چراغ برق این قیمت بود تعویض روغنی7000
در مورد روغن.واقعا لذت بردم خیلی عالی بود و تا الان که500تا راه رفته خیلی خوبه منم که بعد 2000تا هم عوض میکنم البته یه دونه مکمل هم ریختم که بهتر هم شد
نکته ای که در مورد روغن توجه منو جلب کرد این بود که این روغن از شرکت دایملر کرایسلر یا همون مرسدس بنز خودمون تاییدیه داره
فقط میمونه تاییدیه ی بچه های پرشین موتور پیشنهاد میکنم امتحانش کنید
ضمنا شتاب 0.60گرفتم فیکس4ثانیه تازه با خورشیدی 16تایی.

خوب بالاخره اقا مجتبی هم اومد. خوبه. پس فیلترتو تعویض کردی. الان روغن بهتر گردش میکنه. روغن موتوری که زیختی رو امتحان نکردم ی بار امتحان میکنم. اون پیچ کارتلم من تو اصفهان پیدا نکردم فابریکشو
شتابت هم خیلی خوبه. راستی چند تا عکس ترو تمیز از موتورت بذار .

kourosh_bandit2
24-05-1391, 08:34 قبل از ظهر
راستی مجتبی جان ی سر به این صفحه بزن. نمیدونم دیدیش یا نه. اگه ندیدی ببین و نظرتو بگو. [Only registered and activated users can see links]

assassins09151200
24-05-1391, 02:58 بعد از ظهر
سلام
خواهش میکنم کمکم کنید.

دوست عزیز فقط استارت نمیخوره یا کل برق موتور قطع شده ؟

assassins09151200
24-05-1391, 03:01 بعد از ظهر
سلام به همه دوستای گلم من تازه واردم و خواستم از شما مشاوره بگیرم میخوام ببینم با 9-10 تومن پول چه موتورایی میتونم بگیرم ظاهر برام مهم هست + شتاب ، زیاد با سرعت مشکل ندارم تا 110 هم بره کافیمه ممنون میشم راهنماییم کنین:4chsmu1:

اگه میخوای 10 تومن خرج کنی به نظر من هیوسانگ 250 ریس با اگزوز حرفه ای بهترین گزینه ولی اگه تا حالا موتور سوار نشدی یکم برات سخت

Mojtaba180
24-05-1391, 03:13 بعد از ظهر
دوستان سلام
آقا کوروش به شما هم سلام
بابا ما مثل شما سلیقه ی این کارهارو نداریم که...
ولی دور از شوخی من خودم همه ی این کار هارو سر طرح ویو هام پیاده کردم.هیرمن و پیشرو135و رادیسون کویرم
حیف که تو کف عکس انداختن نبودم و الا براتون عکساشو میذاشتم.این کارها روی ویو و کلا مدل های کاب و اسکوتر واقعا جواب میده ومثل مال من اعجوبه ای میشن برا خودشون
اما انجام این کارها روی موتورهای اسپورت جای تامل داره.با این وجود اگه از رنگ سفید یخی استفاده میکردی واقعا بینظیر میشد.من رینگهای موتورام رو هم رنگ میکردم
شما با این نورپردازی اگه رینگهای موتورت رو هم سفید کنی محشر میشه.اینم چند تا عکس از لگن ما.فلاپ زیر انجین رو هم باز کردم موتور باد بخوره:297:
2050220506205042050520503

vahid7624
24-05-1391, 04:53 بعد از ظهر
بچه ها کسی تاحالا کیلومتر آچاچی رو باز کرده ببینه سمت دور موتورش چندتا ال ای دی داره ؟[Only registered and activated users can see links]
می خوام به جای آبی یخی شون کنم .:34:

RED-LINE
24-05-1391, 05:28 بعد از ظهر
يكن ريسك داره نسبت به كيلومتر ماشين ظريفتره
تو يوتيوب كليپ انواع اپاچي هست..با كيلومتر سفيد يخي..كمك وسط..اگزوز حرفه اي..تقويت شده..سرچ بزنيد مياز

vahid7624
24-05-1391, 05:54 بعد از ظهر
يكن ريسك داره نسبت به كيلومتر ماشين ظريفتره
تو يوتيوب كليپ انواع اپاچي هست..با كيلومتر سفيد يخي..كمك وسط..اگزوز حرفه اي..تقويت شده..سرچ بزنيد مياز

من برای ماشین رو خودم یخی کردم ولی می خوام بدونم کسی تا حالا این کار رو برا آپاچ کرده ؟

RED-LINE
24-05-1391, 07:14 بعد از ظهر
عرض کردم گرامی،تو ایران من شخصا مشاهده نکردم ولی پالس دیجیتال رو دوستمون کیا کیلومترش رو یخی کرده،آپاچی رو هم تو یوتیوب کلیپش رو دیدم که یخی کرده بودن.

kourosh_bandit2
24-05-1391, 07:39 بعد از ظهر
دوستان سلام
آقا کوروش به شما هم سلام
بابا ما مثل شما سلیقه ی این کارهارو نداریم که...
ولی دور از شوخی من خودم همه ی این کار هارو سر طرح ویو هام پیاده کردم.هیرمن و پیشرو135و رادیسون کویرم
حیف که تو کف عکس انداختن نبودم و الا براتون عکساشو میذاشتم.این کارها روی ویو و کلا مدل های کاب و اسکوتر واقعا جواب میده ومثل مال من اعجوبه ای میشن برا خودشون
اما انجام این کارها روی موتورهای اسپورت جای تامل داره.با این وجود اگه از رنگ سفید یخی استفاده میکردی واقعا بینظیر میشد.من رینگهای موتورام رو هم رنگ میکردم
شما با این نورپردازی اگه رینگهای موتورت رو هم سفید کنی محشر میشه.اینم چند تا عکس از لگن ما.فلاپ زیر انجین رو هم باز کردم موتور باد بخوره:297:
2050220506205042050520503

سلام دوست عزیییز. مرسیی.
بله منم از 86 شروع کردم این کار هارا اول روی پیشرو وینر انجام دادم تا رسید به این اپاچیم رو پیشرو پارسم سفید زدم رو اپاچی دوستمم سفید زدم اما سفید اصلا مثل ابی پر نور نمیشه هیچ وقت و توی تاریکی جلوش بیشتره.
به به موتور تمیزی ایشالا چرخش برات بچرخه

mshz
25-05-1391, 12:08 قبل از ظهر
با سلام وتشکر از همه دوستان
همونطوری که در پست قبل گفتم چرخ عقب موتور موقع حرکت حتی در سرعت پایین انگار تاب میخوره
یکی از تعمیرکارها گفت دوشاخ عقبت کج شده و30 تومن میگیرم درستش میکنم
یکی دیگه که دوستان معرفی کردند میگه لاستیکت قر شده وتابش به خاطر اینه.
البته همه متفق القولن که رینگ تاب نداره
ضمنن به پیشنهاد یکی دیگه هم باد لاستیک رو دوروز کم کردم وباد زدم اما درست نشد.
دوستان پیشنهادی دارن؟
ممنون

vahid7624
25-05-1391, 10:56 قبل از ظهر
عرض کردم گرامی،تو ایران من شخصا مشاهده نکردم ولی پالس دیجیتال رو دوستمون کیا کیلومترش رو یخی کرده،آپاچی رو هم تو یوتیوب کلیپش رو دیدم که یخی کرده بودن.

من هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم .:wall3:اگه زحمت نمیشه لینک بدی ممنون میشم .:297:

RED-LINE
25-05-1391, 05:05 بعد از ظهر
من هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم .:wall3:اگه زحمت نمیشه لینک بدی ممنون میشم .:297:
آپاچی با کیلومتر سفید یخی...قشنگ شده..برای تنوع خوبه..
لینک یوتیوب:[Only registered and activated users can see links]

لینک بعدی یک فروند pefromance race kit هستش که برای آپاچی 160..
شامل کاربراتk&n،فیلتر هوای اسپرت،شمع NGKایریدیوم و پیستون و میل سوپاپ هست.

این پائینی که میذارم یه آپاچی 160هست که کیت بالا رو روش بسته،چیزی که مشخصه تاخیر گاز خوردنش خیلی خیلی کم شده و نزدیک به صفر،آخرای فیلم یجا پشت سر هم چند بار گاز میده و مشخصه که چقدر سریع موتور دور میگیره..
صفر تا 60رو هم تونسته تو 3.4ثانیه به ثبت برسونه.

کلیپ بعدی هم فیلم هندیه خودمونه آپاچی 160داره از دور میاد صدا 250میده:4chsmu1:

این یکیم یه بنده خداست اگزوز انداخته..من با اگزوز رو موتور تک سیلندر موافق نیستم فقط قار قار بخودی میکنه و اعصاب راکب و بقیه رو بهم میریزه..آپاچیه دیگه رپسول که نیست باید از نرمیش و بی صدائیش لذت برد.

vahid7624
25-05-1391, 06:49 بعد از ظهر
مرسی RED-LINE ([Only registered and activated users can see links]) :thanks:
همونطوری که فکر می کردم میشه :22:
من احنمال می دادم خود صفحه کیلومتر آبی باشه
اونوقت دیگه تعویض ای ای دی فایده نداشت
واقعاً دستت درد نکنه :flower4:
یه روز میافتم به جونش یخیش می کنم :acigar:
البته من فقط می خوام قسمت دور موتر سفید یخی بشه

kourosh_bandit2
25-05-1391, 10:02 بعد از ظهر
مرسی RED-LINE ([Only registered and activated users can see links]) :thanks:
همونطوری که فکر می کردم میشه :22:
من احنمال می دادم خود صفحه کیلومتر آبی باشه
اونوقت دیگه تعویض ای ای دی فایده نداشت
واقعاً دستت درد نکنه :flower4:
یه روز میافتم به جونش یخیش می کنم :acigar:
البته من فقط می خوام قسمت دور موتر سفید یخی بشه
البته این یخی نیستش این الان سفید سفید برای یخی من یک نظریه دیگه دارم پیاده میکنم جواب داد خبرشو میدم البته فعلا بد جوری دستم بنده به محض اینکه ازاد بشم دست به کار میشم

vahid7624
26-05-1391, 10:24 قبل از ظهر
البته این یخی نیستش این الان سفید سفید برای یخی من یک نظریه دیگه دارم پیاده میکنم جواب داد خبرشو میدم البته فعلا بد جوری دستم بنده به محض اینکه ازاد بشم دست به کار میشم

آقاkourosh_bandit2 ([Only registered and activated users can see links]) شما تاحالا کیلومتر آپاچ رو باز کردی ؟:interview:
اگه باز کردی میشه یه عکس از بُردِش برام بزاری ؟
ممنون:bunnyearsmiley:

vahid7624
26-05-1391, 04:47 بعد از ظهر
از بچه ها کسی سابقه مسافرت طولانی با آپاچی رو داشته؟:15:
می خوام بدونم میتونه یه مسافتی تقریباً 360 یا 380 کیلومتری رو بره ؟
اونوقت اگه بره بایدچقدر بهش استراحت داد که بلاییی سرش نیاد ؟:icon_pf _52_:
من باسی جی سابقه رفتن داشتم ولی با آپاچ می خوام مظمئن شم .

RED-LINE
26-05-1391, 05:00 بعد از ظهر
بچه ها جمکران باهاش رفتن مورد نداشته
ولی گازو زیاد نبند بهش همون 100-110تا کافیه
واسه جاده هم خورشیدی 16تائی بهتر جواب میده

vahid7624
26-05-1391, 05:16 بعد از ظهر
بچه ها جمکران باهاش رفتن مورد نداشته
ولی گازو زیاد نبند بهش همون 100-110تا کافیه
واسه جاده هم خورشیدی 16تائی بهتر جواب میده

از تهران تا جمکران اومدن بین راه استراحت هم داده بودن ؟

RED-LINE
26-05-1391, 05:20 بعد از ظهر
نه یه کله ولی تو سرعت استراحت داده بود یه تیکه رو مثلا با 60-70تا رفته بود.
روغن هم فراموش نشه حتی اگه 200کیلومتر هم کارکرده تو موتور برای یک مسافت طولانی عوض بشه بهتره.

DrVisitIR
26-05-1391, 06:04 بعد از ظهر
آموزش آچار کشی این موتور هست ؟
انگلیسیش چی میشه که بتونم سرچ کنم تو یوتوب ؟

اگزوز رو اگه بخوایم فیلترش رو برداریم صداش به تر تر میافته ؟ یا بهتر میشه ؟
دنده من خلاصیش خیلی بد شده
سفت شده
رسما 10ثانیه وقت میگیره خلاص شه
مخصوصا زمانی که گرم میشه موتور

چیکارش باید کنم ؟
بقیه دنده ها خوبه
فقط از دو به یک و خلاص مشکل دارم تو حالت وایساده

amir.cdi
01-06-1391, 09:24 قبل از ظهر
اقا درست تولیدات موتور اپاچی شیفت شبش گرون تر از شیفت صبح است
من تو گمروک پیشه یه موتور فروش بودم {اشناس}هر کی میومد سراغ اپاچی میپرسید موتور تولید صبح است یا شب من پرسیدم گفت اره تازگی ها مد شده میگن موتور شیفت شب خیلی بهتر درومده و 100 تومنم گرون تره

vahid7624
01-06-1391, 09:32 قبل از ظهر
من تو گمروک پیشه یه موتور فروش بودم {اشناس}هر کی میومد سراغ اپاچی میپرسید موتور تولید صبح است یا شب من پرسیدم گفت اره تازگی ها مد شده میگن موتور شیفت شب خیلی بهتر درومده و 100 تومنم گرون تره

چی میگی ؟؟؟؟:25r30wi::25r30wi::gigglesmile::gigglesmil e:

amir.cdi
01-06-1391, 09:35 قبل از ظهر
چی میگی ؟؟؟؟:25r30wi::25r30wi::gigglesmile::gigglesmil e:
به خدا راست میگم باور نداری برو گمرک بپرس :s (9):

Classified
01-06-1391, 10:56 قبل از ظهر
یعنی چی شیفت شب؟! اونوقت چه طور تشخیص میدن موتور چه شیفته؟!

شبه جمعه هم فکر کنم گرون تر از همه باشه!

amir.cdi
01-06-1391, 11:03 قبل از ظهر
یعنی چی شیفت شب؟! اونوقت چه طور تشخیص میدن موتور چه شیفته؟!

شبه جمعه هم فکر کنم گرون تر از همه باشه!
موتور صفر تاریخ و ساعت تولید داره .
بعد به قران منم از چنتا دیگه موتور فروشی پرسیدم گفتن :
کارگر های شیفت شب خیلی بهتر جمع میکنن و اون ناظر دارن
ولی شیفت صبح کارگر هاش کشکی میبندن و ناظر ندارن
باز فکر میکنید من دروغ میگم برید گمرک بپرسید.:s (9):

vahid7624
01-06-1391, 05:02 بعد از ظهر
موتور صفر تاریخ و ساعت تولید داره .
بعد به قران منم از چنتا دیگه موتور فروشی پرسیدم گفتن :
کارگر های شیفت شب خیلی بهتر جمع میکنن و اون ناظر دارن
ولی شیفت صبح کارگر هاش کشکی میبندن و ناظر ندارن
باز فکر میکنید من دروغ میگم برید گمرک بپرسید.:s (9):
این حرف رو کسی میزنه که گمرکی هارو نشناسه :crazy:
این قضیه کلاغ رو رنگ کردن و جای قناری قالب کردن شده :25r30wi::consoling2:

Sadegh.galaxy
01-06-1391, 05:27 بعد از ظهر
این کلکشونه برای گرونتر فروختن.کارخونه شیفت شب وروز فرق نداره که.تازه شیفت صبح چون سرحال ترن وخوابشونو راحت کردن بایدبهتر کارکنن!!!!

STROKE
01-06-1391, 05:33 بعد از ظهر
آموزش آچار کشی این موتور هست ؟
انگلیسیش چی میشه که بتونم سرچ کنم تو یوتوب ؟

اگزوز رو اگه بخوایم فیلترش رو برداریم صداش به تر تر میافته ؟ یا بهتر میشه ؟
دنده من خلاصیش خیلی بد شده
سفت شده
رسما 10ثانیه وقت میگیره خلاص شه
مخصوصا زمانی که گرم میشه موتور

چیکارش باید کنم ؟
بقیه دنده ها خوبه
فقط از دو به یک و خلاص مشکل دارم تو حالت وایساده

سلام. با توجه به حرفهای شما یا روغنت جواب نمیده و یا صفحه کلاچت چسبیده.که با کمی فاصله دادن درست میشه.و یه راه حل که تا کلاچو گرفتی سریع بزن تو سرش ( پدال دنده ) خلاص میشه نباید معطلش کنی.
جواب گرفتی خبر کن !!

kourosh_bandit2
01-06-1391, 07:22 بعد از ظهر

چی؟؟؟:11: چیزای جدید میشنویممم... :4chsmu1: نه عزیز نیست چنین چیزی. اینا همش شاموتی بازیشونه. یک مدت میگفتن اپاچی 160 هایی که فقط مثل 180 fi همون فلاپ های بغل باک دارن اصلی هستن و اونای دیگه چینی هستند کیفیت ندارن و یک سری حرف های مفت دیگه این موتور ها کنتر کیفیت دارن تا حالا هم هر کی خرید کرده مشکلی با assembel کردن قطعات نداشته که مثلا فلان قطعه بد جا افتاده باشه. چنین حرف هایی فقط واسه بازار داغی هستش. اتفاقا شیفت های شب شرتی پرتی ترن تا شیفت های روزشون چون شب ها خیلی کنترل روشون نیست ولی روز ها بیشتر بازرس میاد برای کنتر کردن کیفیت و کار کرد کارگر ها. در ضمن زیر و رو کش تر از گمرکی خودشه اینو یادت باشه

اروین
01-06-1391, 07:25 بعد از ظهر
شیفت ظهر هم داره؟ناهاری؟ ول کن بابا داش امیر

kourosh_bandit2
02-06-1391, 12:31 بعد از ظهر
یک مطلب جالب دیدم مقایسه اپاچی 180 و یاماها fazer 150 که اپاچی 177.4cc یاماها 153 cc
اپاچی با قیمت 78.880 ویاماها 72000 با واحد پول هند. اینم عکس یاماها2115021151

Mojtaba180
04-06-1391, 11:07 بعد از ظهر
دوستان آپاچی سوار سلام
لطفا دوستان در صورت اطلاع اله زحمتی نیست قیمت این چند قلم لوازم رو میخوام
اصلی و غیر اصلی رو مشخص کنید
فلاپ کامل زیر انجین رنگ نوک مدادی
قلوه ی سرفرمون
گلگیر زمستونی وشب رنگ گلگیر
دستگیره های عقب موتور در صورت امکان قیمت تکیش
با تشکر
Mojtaba180

vahid7624
06-06-1391, 07:30 بعد از ظهر
وقتی از دست اندازهای ریز رد میشم یه صدایی میاد هر چی دنبالش میگردم نمیفهمم چیه !!!!!!!!!!!:297:
آخه هرجایی که ممکنه شل باشه رو چک کردم /
اگه میشه اون قسمت هایی که ممکنه صدا کنه موقع دست انداز بگید چک کنم.
مرسی

RED-LINE
06-06-1391, 07:37 بعد از ظهر
دوستان آپاچی سوار سلام
لطفا دوستان در صورت اطلاع اله زحمتی نیست قیمت این چند قلم لوازم رو میخوام
اصلی و غیر اصلی رو مشخص کنید
فلاپ کامل زیر انجین رنگ نوک مدادی
قلوه ی سرفرمون
گلگیر زمستونی وشب رنگ گلگیر
دستگیره های عقب موتور در صورت امکان قیمت تکیش
با تشکر
Mojtaba180

قیمتام حدودیه چون دقیق یادم نمونده.
فلاپ زیر انجین=نمایندگی=30تومن
قلوه سرفرمون=نمایندگی=دونه ای 7-8
قیمت ندارم
دستگیره اصلی=18تومن گمرک برای هر طرف.

وقتی از دست اندازهای ریز رد میشم یه صدایی میاد هر چی دنبالش میگردم نمیفهمم چیه !!!!!!!!!!!:297:
مرسی

گارد موتورت رو نگاه کن پائینش دوتا پلاستیک داره اونارو یجوری ثابت کن وز وز میکنه.

amir.cdi
06-06-1391, 07:38 بعد از ظهر
1:فنر جک شل شده
2:شاید لاستیک جک افتاده
3:شاید ار داخل کمک جلو ها باشه فنرش شکسته
4:راهنماها شله
5:هواکش شل شده
6:باطری تکون میخوره بستش شل شده
پلاک . جاپلاکی . فلاپ ها. و...........
خیلی جاها امکان داره صدا بده خودت باید پیداش کنی

Mojtaba180
06-06-1391, 07:38 بعد از ظهر
مرسی
آقا یه نگاهی به زنجیرت بنداز که اگه شل باشه خود نامردشه
منم خیلی گشتم ولی پیدا نکردم تا اینکه خورشیدیم رو که عوض کردم و زنجیرو میزون کردم تازه فهمیدم چی بوووووووووووووووووووووووو وووده:clap:

vahid7624
06-06-1391, 07:45 بعد از ظهر
به زنجیر مشکوک بودم ولی زنجیر هم سفتی و شلیش نرماله.یعنی به خاطر خورشیدی میتونه باشه ؟

RED-LINE
06-06-1391, 07:47 بعد از ظهر
خورشیدی تو دست انداز صدا نمیده..
خودت باید دقیق بشی تو یه جای خلوت ببینی از کجاست ممکنه از یجا باشه به فکر هیچکس نرسه..

vahid7624
06-06-1391, 07:49 بعد از ظهر
همه جاشو گشتم هرجایی که فکرمیرسه .
حتی دوترک رفتیم.
یه صدایی مثل همون صدای جک میاد ولی اون نیست مطمئنم.

Mojtaba180
06-06-1391, 07:54 بعد از ظهر
آقا فقط جان من مواظب خودت باش
من سر پیدا کردن همین صداها چند بار تو حرکت سرمو کرده بودم تو ... موتور یهو سر بلند میکردم میدیدم زکی ماشین جلویی وایستاده
red_Line راست میگه برو یه جای خلوت

Amir18313
08-06-1391, 07:47 بعد از ظهر
قیمت TVS Apache PTR ABS 180 چنده دوستان.

RED-LINE
08-06-1391, 08:15 بعد از ظهر
٣/٢٠٠-٣٠٠

Absهنوز نيومده

RED-LINE
12-06-1391, 07:59 بعد از ظهر
ديشب داشتم ميرفتم يه دفعه يه صدايي از موتور بلند شد شبيه صداي سوپاپ ولي ١٠برابر اون صدا داشت
اولين موتورسازي كه رسيدم يه دور زد گفنت بايد سرسيلندر باز بشه و ١٠٠ت خرج داره...
رفتم يجا ديگه گفت از فيلرشه و ١٠ت خرج داره
رفتم پيش مرادي بسته بود..
امروز دوباره رفتم پيشش...از ٥متري استارت زدم گفت الان ميام درستش ميكنم..
دوتا پيچ گلويي اگزوز شل شده بود سفت كرد و هزارتومن گرفت!
لاستيك جكم افتاده بود خريدم و جا زدم..كلي از سر و صداي موتور اقتاد جك لاستيك نداشته باشه همه جارو ميلرزونه..

yasharazary
12-06-1391, 11:01 بعد از ظهر
سلام
آقایون من به احتمال 75% این موتور رو بخرم(همینی که تو لینک زیر هست)--شما یه لطفی بکنین یه قیمت منصفانه بدید که من به فروشنده بگم(راسی بیمه نداره)

RED-LINE
12-06-1391, 11:19 بعد از ظهر
قيمتش يكم بالاست
٢٠٥٠-١٠٠ مبارزه

kourosh_bandit2
13-06-1391, 04:08 بعد از ظهر
نهایت امر من باشم همون 2050 که رد لاین گفت بیشتر نمیدم. فوق العاده بد رنگ و اصلا این رنگش بازار نداره. فقط کامللا از لحاظ فنی مطمئن شو بعد چون اپاچی فوق العاده خرجش بالاس اگه رو خرج بیوفته

barbyboy
13-06-1391, 07:58 بعد از ظهر
نهایت امر من باشم همون 2050 که رد لاین گفت بیشتر نمیدم. فوق العاده بد رنگ و اصلا این رنگش بازار نداره. فقط کامللا از لحاظ فنی مطمئن شو بعد چون اپاچی فوق العاده خرجش بالاس اگه رو خرج بیوفته

اگه میخوای سوار بشی رنگ و اینارو ول کن سفیدش الکی بالاست سلیقه ایه موتوریش اگه سالمه بخرش...

STROKE
14-06-1391, 09:12 قبل از ظهر
سلام البته اینجا واسه مشاوره نی ولی رفیق فقط اگه موتوریش سالاره ردیفش کن آخه هرچی بخوای خرج موتوریش کنی باز اولیش نمیشه ظاهر با 100 یا 200 ردیفه موتور... موتور ...

- - - Updated - - -

سلام البته اینجا واسه مشاوره نی ولی رفیق فقط اگه موتوریش سالاره ردیفش کن آخه هرچی بخوای خرج موتوریش کنی باز اولیش نمیشه ظاهر با 100 یا 200 ردیفه موتور... موتور ...

kourosh_bandit2
16-06-1391, 04:31 بعد از ظهر
اگه میخوای سوار بشی رنگ و اینارو ول کن سفیدش الکی بالاست سلیقه ایه موتوریش اگه سالمه بخرش...
اون وقت من چیگفتم؟

dariush
16-06-1391, 05:03 بعد از ظهر
دوستان مگه اپاچی نارنجی داره؟
امروز داشتم پیاده میرفتم یدونه نارنجیشو دیدم !!!!!

MoStAfA
16-06-1391, 11:09 بعد از ظهر
دوستان مگه اپاچی نارنجی داره؟
امروز داشتم پیاده میرفتم یدونه نارنجیشو دیدم !!!!!
به احتمال 160 ديديد شما!

mohammadhossein
17-06-1391, 06:07 بعد از ظهر
سلام دوستان
من تازه متوجه شدم فیلتر هوای آپاچیم ابر نداره میخواستم بدونم همه آپاچیا اینطورین ؟
اگر حتما باید ابر داشته باشه ، ابر خالیش گیر میاد یا باید کلاَ فیلترو عوض کنم؟:297:

Mojtaba180
26-06-1391, 08:08 قبل از ظهر
ابر خالی گمرک موجوده6_7تومانه.زود هم به دادش برس که موتور به فنا نره ...................

igf1
26-06-1391, 07:09 بعد از ظهر
سلام دوستان .کسی میدونه تو گمرک یاجای دیگه برچسب های اپاچی روکجامیفروشند.:icon_pf (95):

Mojtaba180
27-06-1391, 09:52 بعد از ظهر
از اعدام به سمت گمرک قبل از میدون رازی دست راست چندتا مغازست که فقط لوازم آپاچ و پالس داره.

RED-LINE
27-06-1391, 10:07 بعد از ظهر
.......

Sadegh.galaxy
27-06-1391, 10:24 بعد از ظهر
عملکرد این موتورتو جاده خاکی چطوره؟به صدانمیفته؟

Nima12
27-06-1391, 10:58 بعد از ظهر
نه یه کله ولی تو سرعت استراحت داده بود یه تیکه رو مثلا با 60-70تا رفته بود.
روغن هم فراموش نشه حتی اگه 200کیلومتر هم کارکرده تو موتور برای یک مسافت طولانی عوض بشه بهتره.

دوستان سلام. واسه لرز آپاچی چکارباید کرد؟؟

RED-LINE
28-06-1391, 06:34 قبل از ظهر
تو جاده خاکی بد نبود کمکاش خوب دفع میکردن ولی خوب در حد همون جاده خاکیه و به درد آفرود بازی نمیخوره مخصوصا با اون فلاپ خوشگله 30تومنی زیر انجینش...
////////
واسه لرزش آپاچی پیچاش دسته موتورش رو میشه آلن خور آلمانی یا هر جنس خوب دیگه ای گذاشت میشه تیوپ لاستیکی زیر پیچاش گذاشت.

Mojtaba180
28-06-1391, 09:12 قبل از ظهر
واقعا اون فلاپه مایه اعصاب خوردیه هی آدم میگه نگیره.وای گرفت.اوه اوه خورد شد............
مال من که اصلا نداشت منم براش نگرفتم/تازه کارتل باد میخوره خنک میشه بشرطی که یه تپه گل روش نباشه/ما که یه سره داریم میسابیم موتورو در حدی یه نفر بهم گفت رنگ مات رو انقدر سابیدی متالیک شده:retarded:

Nima12
31-06-1391, 07:46 بعد از ظهر
یعنی پیچهاشو عوض کنم و جنس آلمانی بگذارم روش حل میشه لرزش؟؟

02109002
01-07-1391, 11:35 بعد از ظهر
پست های نا مربوط حذف و ویرایش شد

دوستان دقت کنید : اینجا تاپیک آپاچی 180 است

خرید و فروش نیز فقط در بازارچه انجام شود

موفق باشید

loser
04-07-1391, 05:05 بعد از ظهر
چند وقتیه یه اپاچی صفر خریدم ولی از همون اول سیلنرش صدا میداد(وقتی دور موتور به 6میرسه یه صدای درشتی از سیلندر شنیده میشه)پیش چند نفر بردم یکی میگه از رینگ پیستونه یکی میگه صدا مال شاتونه یکیم میگه طبیعیه با فیلرگیری رفع میشه خلاصه هر کدوم یه داستانی تعریف میکنن,حالا میخاستم ببینم کسی از دوستان اینطور مشکلی داشته یا طبیعیه !!!ممنون میشم هرکی میتونه راهنماییم کنه....:11:

roma
05-07-1391, 12:29 قبل از ظهر
دقیقا چه نوع صدایی میده صدای قارت قارت مدیده یا صدای چغ چغ میده

apache
05-07-1391, 03:01 قبل از ظهر
ااااااا پستهای من چی شد؟

loser
05-07-1391, 03:17 قبل از ظهر
دقیقا چه نوع صدایی میده صدای قارت قارت مدیده یا صدای چغ چغ میده

وقتی که شتاب میگیرمو دور موتور میره بالا تقریبا همون صدای چق چق انگار که یه چی میخوره به سر سیلندر......تو همین مایه ها:297:

Mojtaba180
05-07-1391, 03:40 قبل از ظهر
آقا طبیعیه این صدا!!!!!!!!!!!!!
انگار یکی نشسته با پتک وقتی پیستون میاد بالا میزنه تو سرش که برگرده پایین .درسته؟
اگه اینه طبیعیه نگران نباش.کارکرد موتور که میره بالا خیلی بهتر میشه
البته اگه چق چق میکنه مال سوپاپه باید فیلر بشه
فقط موتور رو دست هر موتوسازی نده.

loser
05-07-1391, 06:47 قبل از ظهر
آقا طبیعیه این صدا!!!!!!!!!!!!!
انگار یکی نشسته با پتک وقتی پیستون میاد بالا میزنه تو سرش که برگرده پایین .درسته؟
اگه اینه طبیعیه نگران نباش.کارکرد موتور که میره بالا خیلی بهتر میشه
البته اگه چق چق میکنه مال سوپاپه باید فیلر بشه
فقط موتور رو دست هر موتوسازی نده.دقیقا همینطور صدایی میده,واقعا صداش رواعصابه....من که میخواستم برم موتورو پسش بدم!! کلی با فروشنده جر و بحث کردم.... حدودا چقدر موتور کار کنه صدا کمتر میشه؟

kourosh_bandit2
05-07-1391, 08:31 بعد از ظهر
دوستان عزیزم اول از همه این موتور انجینش زنجیر تایمی هست و تمامی موتور ها یزنجیر تایمی انجینشون ی صدایی میده ولی عادی نگران نباشید. اپاچی هم هرچی بیشتر کا رکنه نرم تر میشه. من الان اپاچیم رفت رو 11 هزار تا و واقعا نر متر هم شده نسبت به قبلش. فقط میونه یک نکته اینم در نظر داشته باشید انجین اپاچی شاتون کوتاه هستش و شتابش هم برا ی همینه و اصلا و عبداااااا نباید باهاش بالای 110 تا برید چون خیلی به انجینش فشار میاد چون به راحتی به سقف سرعت میرسه . دنده 1 رو روی دور موتور 5 یا 6 تعویض کنید برای سلامت بیشتر انجین. 2 روی 6 یا 7 بقیه دنده هارم به نسبت نیاز تا 8 و 9 هم ببرید بالا چون برای شتاب گیری بهترین دور موتور برای شیفت کردن از 6 تا 8 که بیشترین راندمان و ثبات انجین رو داره که توجه کنید کمترین لرزش هم توی همین رنج دور موتور هاس پس نیازی نیس حتما دور موتور بیارید روی 10 و 11 شیفت کنید چون این کار فقط فشار به پیستون سوپاپ ها و میل سوپاپ میاره و یهو میبیند اپاچی شاتون زده گوشه تعمیر گاه. همیشه بهترین فرمول روغن برای انجین اپاچی که من رو 2 تا اپاچی تست کردم فرمول روغن API:SL/CF برای فصل های سرد از روغن SAE:10W40 استفاده کنید برای فصل های گرم و اب و هوای گرم SAE:20W50 ولی با همون فرمول که بالا ذکر شد چون بهترین بازدهی رو من گرفتم از این فرمول حالا دیگه انتخاب مارک با خودتون بعضی خارجی میخرن و بعضی هم مارک های ایرانی. یک نکته خیلیییی مهم این انجین زیر نظر مهندسین هندا در هند ساخته میشه اگر دقت کنید سیستم روغن رسانی انجینش مثل بی کلاچ های که معروف به بهمن a و بهمن b هستن. یعنی در صورت کم رسیدن روغن به قطعات سریعا راندمان انجینتون افت پیدا میکنه پس هر 3 روغن یک فیلتر روغن هم تعویض کنید. فیلتر روغن: اول روغن تخیلیه میکنید سمت چپ انجین کنار هندل موتور یک جایگاه گرد هست که 3 پیچ روش هست. 3 تا پیچو باز میکنید فیلتر رو در میارید فیلتر نو میذارید سر جاش پیچ هارو میبندید روغن نو میریزید توی انجین. دلیل تعویض فیلتر اینه که اولا کاغذی و نمیشه تمیزش کرد دوما وقتی کثیف بشه روغن رو خوب نمیرسونه و گردش نمیده که موقع تعویض کاملا موتجه تغییرش میشید پس به روغن موتور خیلی توجه کنید من توصیه میکنم هر 1000 تا روغن تعویض کنید قیمت فیلتر روغن هم 5 تا 7 تومنه بسته به انصاف فروشنده. سوالی بود در خدمتم. موفق باشید.:bunnyearsmiley: در ضمن دوستی که ناراضی بودن از قدیم گقتن : گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی. کمی صبر کن عزیز بعد متوجه میشی چیزی خریدی که پشیمونت نمیکنه. موفق باشی.

Mojtaba180
05-07-1391, 10:47 بعد از ظهر
آفرین کوروش جان به همتت که انقدر پست طولانی مینویسی و البته یک سری حرفهای من رو هم که میخواستم به این دوستمون بگم زدی
در ادامه فرمایشات کوروش عزیز باید بگم روغن موتور رو سر 1000تا عوض کن و فیلتر رو هم که کوروش زد تو هدف هر 3بار تعویض روغن عوض کن
اینم بگم که موتور من که دو روز پیش فروختمش 16500تا راه رفته بود خیلی با کم کارکرداش فرق داشت
شما یخودره دندون رو جگر بذار و موتور رو به موقغ آچارکشی کن مشکلت حل میشه.
ضمنا پالس در حجم های مختلف این مشکل رو نداره ولی وقتی کارکردش بالا میره ویبره میوفته طوری که من بارها گفتم بازم میگم باعث شد که من برم بفروشمش در حالی که اگه نگهش داشته بودم الا با سود میفرختمش.مال من220بود الان صفرش شنیدم شده4250
ممنون از توجه شما

mohsen
06-07-1391, 12:38 قبل از ظهر
بله کوروش درست می گه :clap:
به نظر من اگر کارایی که گفت رو انجام بدیم یعنی تعویض روغن و فیلتر روغن و فیلتر هوا، تا 50هزار تا موتور بی دردسری باشه.
مال من 13 تا رفته با اینکه فکر می کردم خیلی از لنت ش باید تموم شده باشه، نه لنت عقب و نه جلو هنوز به نصف هم نرسیده که با توجه به عملکرد ترمزها نشون دهنده کیفیت هست.
در ضمن سرعت بالا علاوه بر اینکه موتور و شاتون رو داغون می کنه، بسیار هم خطرناکه. من همه ش تو اتوبانه مسیرم، صحنه های دلخراشی رو دیدم که واقعاً ترسیدم و بیشتر از 80-90 تا نمیرم.
علت ش هم اینه که حتی اگر موتور 1000 هم سوار باشی، با سرعت 100 به بالا اگر خدای نکرده جلوت اتفاقی بیفته، مانعی ببینی یا تصادفی بشه، چند حالت ممکنه پیش بیاد:
1- خیلی حواست جمع باشه و خیلی زود جلوت رو ببینی و عکس العمل نشون بدی، موتور به شدت ترمز می کنه. اگر سی جی باشه که ترمزش 30 متر طول می کشه و برخورد می کنی. اگر هم آپاچی باشه، موتور درجا وا می سته و خودت به خاطر اینرسی حرکتی بدنت تو اون سرعت ممکنه پرت شی از روی موتور.
2- اگر حواست جمع نباشه هم که هیچی، دیر ترمز می کنی و فاتحه!

طبق گزارش سازمان پزشکی قانونی ([Only registered and activated users can see links]) در سال 90
" چهارهزار و 832 تن در تصادفات موتورسيكلت‌ها جان خود را از دست دادند كه اين رقم 24 درصد كل متوفيات تصادفات سال 90 است."

" همچنين 59.4 درصد مرگ و مير موتورسواران به دليل ضربه به سر اتفاق مي‌افتد و شكستگي‌هاي متعدد با 22 درصد در رتبه دوم علت مرگ موتورسواران قرار دارد."

بنا بر این دوستان خواهش می کنم مراقب باشید و یک هیجان چند ثانیه ای سرعت رو با مرگ یا جراحت و شل و پل شدن عوض نکنید.
برای همه تون آرزوی سلامتی دارم.

در ضمن، من اون اول هرچی مقایسه فنی و مقاله به انگلیسی و فارسی خوندم، بین پالس و آپاچی به نتیجه نرسیدم و آپاچی رو به خاطر ظاهر زیباش انتخاب کردم. اما الان بعد از نزدیک به دو سال، هنوز فکر می کنم آپاچی بهتره، سبک تر و جمع و جور تره و کنترلش خیلی راحت تر از پالس 180 هست، 200 و بالاتر که عین تانکه! تو ترافیک آدم رو از کت و کول می ندازه :gigglesmile:

kourosh_bandit2
06-07-1391, 05:29 بعد از ظهر
با کمال تشکر از دوستان گلم. یک نکته دیگر هم یادم اومد اونم بگم خالی از لطف نیست دوستان عزیز فیلتر هوای اپاچی دارای 2 تا ابر هستش. یک بزرگ که میره داخل محقظه فلزی و یکی کوچکتر که میره داخل همون بزرگتره. دوستان برای هوای بیشتر اگر اون کوچیک را در بیارید و فقط همون بزرگتره بمونه موردی نداره. توی شتاب هم تاثییر داره. شتاب ثبت شده کیلومتر هم بدون فشار و داغون کردن انجین 4.2 ثانیه ثبت شده. موفق باشید. راستی اون دکمه ت ش ک ر :gigglesmile:هم بزنید خیلی باحالید چون ادم بیشتر مشتاق میشه مطلب بنویسه اینطوری که هیچی لایک نخورده ادم حس میکنه کسی ازش سودی نبرده:297: دوستان گلم موفق باشید.:999:

- - - Updated - - -

راستی دوستاان حتی پالس ها هم فیلتر روغن به صورت کاغذی ندارن پس خیلی روغن برای طراحان انجین اهمیت داشته پس از اهمیتش قافل نشید همیشه روغن رو تند تند تعویض کنید به جاش از نرمی و شتاب موتورتون لذت ببرید.

roma
06-07-1391, 08:36 بعد از ظهر
دوستان عزیز سلام
دوست بنده یه اپاچی قرمز 91 خریده که کلا 400 تا دونه کار کرده ولی خم ترمز عقب هم جلو سوت میزنه ولی خوب هم میگیره دیسکش تاب نداره اگه لنت عوض بشه درست میشه موتور 3.5 ببین به چه کیفیتی عرضه میشه نمایندگی هم گفته به ما مربوط نیست:297:

Nima12
08-07-1391, 05:33 قبل از ظهر
باسلام مدیران محترم چرا تاپیک بنده رو حذف کردید. بد نبود حداقل میگفتید من که عذرخواهی کردم. فقط خواستم واسه 250 اطلاع داده باشم.

محمد موتور
08-07-1391, 06:24 بعد از ظهر
من با 3-4 تا آپاچي صحبت كردم در مورد تاپ اسپيد

يكي ميگفت 130 آخرش

يكي ميگفت آپاچي شانسيه

يكي ميگفت 143

يكي ميگفت 150 تازه بيشتر هم ميرفت

يه نفر بياد با gps بگيره اعلام كنه

mohammadhossein
09-07-1391, 05:52 قبل از ظهر
شمع های چند زمانه که برای ماشین هست،برای موتورش هم پیدا میشه(خیلی تو شتاب ماشین تاثیرداره):29dz8zk:

Nima12
09-07-1391, 07:27 قبل از ظهر
داداش هوندا 125 هم 125 تا میره ولی موتور میخواد بترکه. من میتونم با آپاچی 130 تا برم ولی اول اینکه بعضی موتورسوارها مثل خودم درمورد تاپ اسپید یک ذره خالی میبندن(البته بلا نسبت دوستان) و دوم اینکه شما تو شهر حتی بزرگراه خیلی کم پیش میاد به تاپ اسپید 125 برسی چه برسه به 150 تا‍!!!!
موتور نینجا 250 سی سی 170 هست تاپ اسپیدش اونوقت آپاچی 180 بره 150 تا!!!! نرو اگر هم رفت شما فشار رو موتور نیار گناه داره این زبون بسته بعدشم خطرناکه داداش(2تا چرخ که بیشتر نداره دیدی رو هواییا خدانکرده):bargh:

roma
09-07-1391, 10:50 بعد از ظهر
دیروز توی اتوبان بابایی با اپاچی دوستم انداختم من با 128 تا اونم با 131 دیگه بیشتر نشد
ی موتور 180 دیگه مگه سنگین

Mojtaba180
09-07-1391, 11:09 بعد از ظهر
آفا من خودرم با کیلومتر خود موتور 135تا زدم عکسش هم تو این تاپیک هست

Kami
09-07-1391, 11:49 بعد از ظهر
من خودم با اپاچی بیشتر از 130 نتونستم برم
قیمت الانشم 3600

Mehrdad.y
10-07-1391, 07:52 بعد از ظهر
سلام
میخواستم بدونم نمیشه کاری کرد که کمک فنرهای آپاچی نرم تر بشه ؟
کمک های عقب رو چرخوندم ولی زیاد تاثیری نداشت .

mohsen
10-07-1391, 09:18 بعد از ظهر
در مورد سرعت نهایی:

1- من نمیدونم چه اصراری هست که دوستان دنبال این هستند که رقم دقیقی براش در بیارن؟ به چه درد می خوره؟ باز قدرت و شتاب موتور خیلی کاربرد داره برای مقایسه با قدرت و شتاب دیگر موتورها اما سرعت نهایی چی؟! تازه شاخص های دقیق تری هم هست، مثلاً ممکنه قدرت پالس 5 اسب از آپاچی بیشتر باشه، اما وزنش 25 کیلو بیشتر باشه. بنا بر این شاخص قدرت موتور به ازای هر کیلوگرم وزن، خیلی بهتر می تونه نشانگر قدرت واقعی ای که شما روی موتور حس می کنی باشه.

2- سرعت سنج ها و حتی جی پی اس و ... همه خطا دارن. سرعت سنج ماشین در کشورهای مختلف سرعت رو کمتر یا بیشتر از میزان واقعی نشون میده که هر کدوم فلسفه خودش رو داره. آزمایشاتی که انجام می شه واسه اینکه مثلاً قدرت و شتاب موتور تعیین شه هزار جور استاندارد داره.

3- بسته به شرایط موتور، گیربکس، لاستیک، جاده، سرعت و جهت باد، وزن راکب و ... از همه مهمتر شیب جاده سرعت نهایی می تونه متفاوت باشه. بنابر این اگر کسی بگه من 150 تا رفتم ، دلیل نمی شه شما بتونی بری، ممکن هم هست بیشتر بری چون مثلاً سبک تر از راکب قبلی هستی.

4- من خودم یه بار ته همت با یه آپاچی دیگه کورس گذاشتیم. اون 160 بود البته من 180. هر چی گاز دادیم دیدیم داریم بغل به بغل می ریم. یه لحظه دیدم کیلومتر 135 رو داره نشون میده که دیگه گرخیدم و سرعت رو کم کردم. انجین داشت از اگزوز می زد بیرون! خب حالا این به چه درد خورد؟! شیب اون قسمت از اتوبان چقدر بود؟ سرعت باد؟ وضعیت موتور من؟ وزنم و ...

لطفاً مهندسی به قضایا نگاه کنید. :gigglesmile:

Mojtaba180
10-07-1391, 10:19 بعد از ظهر
آقا انقدر سرعت نرین با موتور میکشین خودتونو جامعه و خانواده داغ دار میکنیمااااااااااااااااااا اااا
خوب شد.اینم نصیحت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RED-LINE
10-07-1391, 10:35 بعد از ظهر
والا این موتور مال اینکارا نیست!
یبار دوبار ده بار...هر روز میرن تاپ اسپید میزنن موتور به....میدن بعد میگن آپاچی بده!
نینجا 250با برند کاوازاکی ژاپن با اون سابقه با 70سی سی حجم بیشتر و یک سیلندر بیشتر از این موتور و مهندسی پیشرفته تر 160-70تا میره

از یه موتور 180سی سی هندی نمیشه انتظار زیادی داشت باید در حد خودش باهاش رفتار کرد.
این موتور استفاده روزانه شهری داره،مثل سی جی،مال اینکارا نیست!

در مورد تاپ اسپید هم اون اوایل که صفر بود یبار تو یادگار جنوب 135تا رفتم باهاش،یکی از دوستام هم 180داشت تو اتوبان کرج نمیدونم چجوری ولی 151باهاش رفته بود و رو کیلومترش ثبت شده بود.
سرعتی نهایی که کارخونه اعلام کرده 124کیلومتره،

Nima12
10-07-1391, 11:51 بعد از ظهر
سلام
میخواستم بدونم نمیشه کاری کرد که کمک فنرهای آپاچی نرم تر بشه ؟
کمک های عقب رو چرخوندم ولی زیاد تاثیری نداشت .

مگه چه مدلی هست آپاچیت؟؟؟؟
چون کمکهای آپاچی معروفه کلا از لحاظ نرمی.

Nima12
11-07-1391, 03:55 قبل از ظهر
آپاچی من مدل89 هست کمکهاش خوبه به نظرم. بده یک ذره روغن بزنن کمکهاتو شاید راضیت کرد.:11:

Mehrdad.y
11-07-1391, 08:55 بعد از ظهر
موتور من 180 مدل 90 هست . من خودم هم یکی از دلایل آپاچی خریدنم این بود که می گفتن کمک هاش نرمه ولی الآن احساس می کنم اونقدرها هم نرم نیست . تا جایی که الآن پایین کمرم به درد افتاده . هنگام موتور سواری هم دستم سر میشه .

monazzah
11-07-1391, 09:15 بعد از ظهر
آپاچی من مدل89 هست کمکهاش خوبه به نظرم. بده یک ذره روغن بزنن کمکهاتو شاید راضیت کرد.:11:

آپاچی زیاد سوار شدم اما خداییش آپاچی نیما جان عالیه تو نرمی

Nima12
13-07-1391, 12:09 قبل از ظهر
هنگام موتور سواری هم دستم سر میشه .

دوست عزیز سعی کن کمی چفت باک بنزین بشینی در هنگام رانندگی و از ترمز جلو هم کمترونرمتز اسفاده کنی احتمالا طول دستانت و طرز نشستنت باعث خواب رفتن دستهات میشه. کمی بیخ باک بشینی و ترمزعقب مشکلت حل میشه تقریبا. یک جعبه کوچیک روی دسته گاز هست که روغن داخلش جا میگیره. روغن ترمز آلمانی بخر عوضش کن. لنت و کمک عقب هم بده واسه روغنکاری کنن. موفق باشی.

Mojtaba180
17-07-1391, 09:53 بعد از ظهر
خب این هم آخرین رکود من با آپاچی خدابیامرز البته خورشیدی رو عوض کردم و همون 14تایی خودشو انداختم.
اولی قبل از تنظیم پیچ هوا24094و این هم بعد از تنظیم پیچ هوا توسط خودم البته با کلی خرکیفی:happy4:24097

kourosh_bandit2
18-07-1391, 07:35 قبل از ظهر
خب این هم آخرین رکود من با آپاچی خدابیامرز البته خورشیدی رو عوض کردم و همون 14تایی خودشو انداختم.
اولی قبل از تنظیم پیچ هوا24094و این هم بعد از تنظیم پیچ هوا توسط خودم البته با کلی خرکیفی:happy4:24097

نحوه تنظیم رو با عکس بذار دوستان همه استفاده کنن خیلی عالی

mohammad-h
19-07-1391, 06:57 قبل از ظهر
دوستان سنسور کلاج چطوری باز میشه؟ میخوام تعویضش کنم .قسمت کناره دسته کلاج رو چطوری باید بازکنم؟
وسیم کیلومترچطور عوض میشه؟ قسمت پایینش چطور باز میشه؟

Mojtaba180
19-07-1391, 09:02 قبل از ظهر
نحوه تنظیم رو با عکس بذار دوستان همه استفاده کنن خیلی عالی

رو چشمم آقا کوروش
ولی موتور خودمو که فروختم ولی با موتور یکی از بچه ها حتما انجام میدم
در مورد این پیچ هوا باید بگم که اکثر موتورسازها میگفتن بچه جون دست نزنیا گند میزنی تو موتور و از اون جایی که من تو مسائل فنی از هر چی منع میشم بدتر کنجکاو میشم انقدر گند زدم تا بلاخره به طور دقیق تنظیمش رو یاد گرفتم و جالب اینجاست که یه بار دادم به یدونه از این موتورسازها که پسوند سوزوکی و کاوازاکی دارن تنظیم کنه که گند زد به موتور.
موتور نفسش که گرفته شده بود هیچی......................تو صد کیلومتر 5لیتر بنزین رو میبلعید:mad_majidonline:
خلاصه که خیلی مهمه این پیچ هوا.

کامران.
20-07-1391, 04:51 قبل از ظهر
سلام دوستان من میخوام یه موتور بگیرم حدود قیمت دو تا سه میلیون فقط نمیدونم کدوم برند کدوم شرکت کدوم اسم چند سی سی ...میخوام زیبا باشه و اهل جاده .....تا حالا که تو اینترنت چرخیدم فهمیدم آپاچی و پالس 180 خوبه اما نه قیمت پیدا میکنم و نه عکس نظر شما چیه من چیکار باید بکنم...؟؟؟؟

RED-LINE
20-07-1391, 05:32 قبل از ظهر
سلام دوستان من میخوام یه موتور بگیرم حدود قیمت دو تا سه میلیون فقط نمیدونم کدوم برند کدوم شرکت کدوم اسم چند سی سی ...میخوام زیبا باشه و اهل جاده .....تا حالا که تو اینترنت چرخیدم فهمیدم آپاچی و پالس 180 خوبه اما نه قیمت پیدا میکنم و نه عکس نظر شما چیه من چیکار باید بکنم...؟؟؟؟

تو این صفحه عکسش هست
تو اینترنت هم سرچ کنید عکس ازش زیاده
بازم پیدا نکردید بگید عکس بذارم

با 3تومن یکم بیشتر یه مدل 91در حد و تمیز میتونید بخرید

تو جاده هم جوابه اگر زیاد اذیتش نکنی.
موفق باشی

کامران.
20-07-1391, 05:40 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]تو این صفحه عکسش هستتو اینترنت هم سرچ کنید عکس ازش زیادهبازم پیدا نکردید بگید عکس بذارمبا 3تومن یکم بیشتر یه مدل 91در حد و تمیز میتونید بخریدتو جاده هم جوابه اگر زیاد اذیتش نکنی.موفق باشیداداش دمت گرم که جواب دادی الان منظور شما اینه که آپاچی از پالس بهتره؟؟؟؟؟؟بعد یه سوال دیگه مگه صفرش پیدا نمیشه که گفتین یه چیزی در حد صفر ......؟؟؟؟؟من یه چیزی مخصوص جاده و شهر میخوام منظورتون چی بود که گفتین اذیتش نکنم؟؟؟لوازم یدکی کدوم بهتر پیدا میشه؟؟؟؟آخرین درخواستمم عکس هستش تو اینترنت هر چی سرچ میکنم عکسای جورواجور میاره اگه میشه شما زحمتشو بکشین..خیلی خیلی ممنون از جوابتون.

RED-LINE
20-07-1391, 10:41 بعد از ظهر
آپاچی نرم تر از پالسه فرمونش پائینتره و کنترلش راحت تره قیافشم سلیقه ای آپاچی ترمز عقبش دیسک ولی پالس کاسه ای هست

صفرشم هست ولی 3/900اگر بودجتون میرسه صفر بردارید بهترم هست
منظور از اذیت نکردن معکوس بدن ندادن و گاز بیش از حد دادنه....
لوازم یدکی هر دو تو بازار زیاده.

کامران.
21-07-1391, 04:18 قبل از ظهر
آپاچی نرم تر از پالسه فرمونش پائینتره و کنترلش راحت تره قیافشم سلیقه ای آپاچی ترمز عقبش دیسک ولی پالس کاسه ای هستصفرشم هست ولی 3/900اگر بودجتون میرسه صفر بردارید بهترم هستمنظور از اذیت نکردن معکوس بدن ندادن و گاز بیش از حد دادنه....لوازم یدکی هر دو تو بازار زیاده.[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکرتشکر تشکر تشکرتشکر تشکر تشکرتشکر تشکر تشکرتشکر تشکر تشکر........ایکاش میشد این دکمه تشکر رو چند بار زد آقا خیلی ممنون از راهنماییت.....حالا که انتخاب ما آپاچی هست میشه بگین نمایندگیش کجاست؟؟؟ من از تهران و قزوین و همدان میتونم بخرم تو اینترنت سرچ کردم پیدا نکردم..... دست آخرم ما اگه بخوایم بخریم به چه چیزایی باید دقت کنیم که سرمون کلاه نره....؟؟؟؟و اینکه من هنوز مشخصات دقیقشو تو اینترنت پیدا نکردم

---------- Post added at ۰۴:۱۸ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۰۳:۴۵ قبل از ظهر ----------

داداش ببخش که زیاد میپرسم یه سوال دیگه آپاچی180 چقدربا آپاچی 150 فرق داره یا چه فرقایی داره؟؟؟؟؟؟ یه چیز دیگه میشه یه سایتی معرفی کنین که مشخصات کامل این موتورا توش باشه... خیلی ممنون از جوابتون.

kourosh_bandit2
21-07-1391, 06:04 قبل از ظهر
سلام. من اون سوالات نمایندگی را نمیدونم اما درباره اون سوال اخر فرق بین 150 و 180. باید بگم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاادددددد از نظر انجین. دوست من 160 داره خیلی هم نرم و خوب راه میره ولی وقتی نشست پشت 180 من خودش اعتراف کرد 20 سی سی خیلی تفاوت داره شتابش سرعتش همه چیزشو میگفت خیلی بهترهچه برسه 150 با 180. از اینا گذشته 160 ترمز عقبش کاسه ای هستش و بیشترش هم اون بال های بغل باک رو ندارن بعضی هاشونم هست که دارن ولی کم هستن. پشت صفحه دور موتور 180 سفید با ارم racing هستش و کیلومترشم ابی رنگ ولی 160 مشکی و پکیلومتر نارنجی رنگ داره. باک 180 ها کمی بزرگتر از 160 هستش کلگی جلوش هم همینطور کلا 180 کمی بزرگ تر از 160 هستش. راستی صفرشو من اخرین بار اصفهان 3450 قیمت کردم حالا نمیدونم تهران چطوره. دوست عزیز توی انتخابت شک نکن.

کامران.
21-07-1391, 06:14 قبل از ظهر
سلام. من اون سوالات نمایندگی را نمیدونم اما درباره اون سوال اخر فرق بین 150 و 180. باید بگم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاادددددد از نظر انجین. دوست من 160 داره خیلی هم نرم و خوب راه میره ولی وقتی نشست پشت 180 من خودش اعتراف کرد 20 سی سی خیلی تفاوت داره شتابش سرعتش همه چیزشو میگفت خیلی بهترهچه برسه 150 با 180. از اینا گذشته 160 ترمز عقبش کاسه ای هستش و بیشترش هم اون بال های بغل باک رو ندارن بعضی هاشونم هست که دارن ولی کم هستن. پشت صفحه دور موتور 180 سفید با ارم racing هستش و کیلومترشم ابی رنگ ولی 160 مشکی و پکیلومتر نارنجی رنگ داره. باک 180 ها کمی بزرگتر از 160 هستش کلگی جلوش هم همینطور کلا 180 کمی بزرگ تر از 160 هستش. راستی صفرشو من اخرین بار اصفهان 3450 قیمت کردم حالا نمیدونم تهران چطوره. دوست عزیز توی انتخابت شک نکن.داداش من شک ندارم نداشتم از انتخابم فقط قیمتش اذیتم کرد من یه موتوری میخوام که راحت باهاش مسافرت برم اهل پز دادن و اینا هم نیستم فقط میخوام انتخابم انتخاب خوبی واسه مسافرت باشه حالا این 160 چند تا میره و 180 چند تا میره آخه من جایی خوندم 180 ۱۲۵ تا میره درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kourosh_bandit2
21-07-1391, 06:25 قبل از ظهر
بله همین قدره بیشترم فشار بهش میاد

- - - Updated - - -

در اصل شما بخوای حساب کنی هیچکدوم این موتور ها انتخاب خوبی برای مسافرت نیستن چون اصلا نه حجمشون نه هیچی برای مسافرت و جاده نیستن چرا نینجا 250 هست و دایلیم 250 که تورینگ هستن اما چه پالس ها چه اپاچی و چه غیره همه برای شهر ساخته شدن اما من خودم به اتفاق بچه های سایت یک سفر 230_40 کیلومتری رفتیم با اپاچیم رفتم من. نشد نداره اما کار جالبی نیست.

کامران.
21-07-1391, 08:32 قبل از ظهر
بله همین قدره بیشترم فشار بهش میاد- - - Updated - - -در اصل شما بخوای حساب کنی هیچکدوم این موتور ها انتخاب خوبی برای مسافرت نیستن چون اصلا نه حجمشون نه هیچی برای مسافرت و جاده نیستن چرا نینجا 250 هست و دایلیم 250 که تورینگ هستن اما چه پالس ها چه اپاچی و چه غیره همه برای شهر ساخته شدن اما من خودم به اتفاق بچه های سایت یک سفر 230_40 کیلومتری رفتیم با اپاچیم رفتم من. نشد نداره اما کار جالبی نیست.داداش میشه یه کم بیشتر توضیح بدین چرا به درد مسافرت نمیخوره؟؟ چرا نینجا 250 میخوره؟؟؟ من یه موتور میخوام دور و ور سه تومن که بتونم به راحتی باهاش مسافرت برم مسافرتهای طولانی من فکر میکردم آپاچی180 ۱۷۰ یا۱۸۰ تا میره پس من میتونم تو جاده به راحتی ۱۲۰ تا برم و به موترم فشار نیاد حالا که شما اینطوری میگین انگار اشتباه میکردم.... حالا میشه یه کم در مورد آپاچی160 بگین اگه عکسی هم دارین بدین عالی میشه دست آخرم یه سایتی هست معرفی کنین که مشخصات موتورا توش باشه؟؟؟؟

- - - Updated - - -

بله همین قدره بیشترم فشار بهش میاد- - - Updated - - -در اصل شما بخوای حساب کنی هیچکدوم این موتور ها انتخاب خوبی برای مسافرت نیستن چون اصلا نه حجمشون نه هیچی برای مسافرت و جاده نیستن چرا نینجا 250 هست و دایلیم 250 که تورینگ هستن اما چه پالس ها چه اپاچی و چه غیره همه برای شهر ساخته شدن اما من خودم به اتفاق بچه های سایت یک سفر 230_40 کیلومتری رفتیم با اپاچیم رفتم من. نشد نداره اما کار جالبی نیست.داداش میشه یه کم بیشتر توضیح بدین چرا به درد مسافرت نمیخوره؟؟ چرا نینجا 250 میخوره؟؟؟ من یه موتور میخوام دور و ور سه تومن که بتونم به راحتی باهاش مسافرت برم مسافرتهای طولانی من فکر میکردم آپاچی180 ۱۷۰ یا۱۸۰ تا میره پس من میتونم تو جاده به راحتی ۱۲۰ تا برم و به موترم فشار نیاد حالا که شما اینطوری میگین انگار اشتباه میکردم.... حالا میشه یه کم در مورد آپاچی160 بگین اگه عکسی هم دارین بدین عالی میشه دست آخرم یه سایتی هست معرفی کنین که مشخصات موتورا توش باشه؟؟؟؟

شایسته فر
21-07-1391, 12:37 بعد از ظهر
از همهعذر می خوام و می دونم اینجا جاش نیست
ولی دوست من
اگه دنبال موتوری برای مسافرت و مسافت های طولانی هستی سمت موتور های کروزر برو یعنی اونجر و آکویلیا و... که با بودجه ی شما همون اونجر میشه خرید
چون این موتورها برای مسافت های طولانی ساخته شدن و بهترین حالت نشستن راکب رو دارن و از نظر خستگی هم کمترین خستگی و فشاری رو به راکب تحمیل می کنن

- - - Updated - - -

بیا اینجا

kourosh_bandit2
21-07-1391, 04:44 بعد از ظهر
دوست عزیز اپاچی اولین بدیش که به درد مسافت های طولانی نمیخوره شاتون کوتاه بودنش هستش یعنی در کمترین زمان ممکن انجین به بالاترین دور موتور میرسه طوری که حس می کنید مووتور یک دنده دیگه هم داشته باشه خیلی خوبه. ولی انطور نیست چون شما توی شهر نرمی و شتاب میخواید نه سرعت. دلیل دوم پایین بودن حجم که اونم میشه مثل دلیل قبلی. سوم پایین بودن وزن موتورره که توی جاده ها خیلی خطرناک و اصلا خوب نیست چرا؟ چون توی سفری هم که رفتیم تیکه هایی از جاده باد شدید گرفت که من و خیلی از موتور های دیگه همگی را به هر سمت که باد میرفت هدایت میکرد تا جایی که حس میشد دیگه کنترلی روی موتور نیست. مشخصات اپاچی 160 و 180 توی تاپیک های همین سایت هست توی فهرست سرچ کنید میبینید. عکس هم چشم اینم عکس 24339243402434124342 180 خودم سفید رنگ و 160 دوستم مشکی رنگ مال زمانی که نئون زدم زیرشون. علت اینکه نینجا و دایلیم برای مسافرت خوب هستن اینه که زاویه نشستن و قرار گرفتن راکب و بقیه مشخصات موتور همگی برای تورینگ ساخته شده یعنی مخصوص مسافرت و جاده. وزن بالا هدایت باد خیلی بهتر با فلاپ ها حجم بالاتر هب طوری که شنا 130 تارا به راحتی و بدون فشار میتونید برید چون توی جاده ای که مثلا همه 140 تا میرن شما خطرناک با اپاچی 100 تا بری. و در اخر کلا موتور برای جاده خیلی خطرناک منکه توصیه نمیکنم دوست عزیز با بودجه شما شاید بتونید ی پالس 220 دست دوم بخرید یا خمون اونجر که دوستمون گفتن. یک پیشنهاد بهترم براتون دارم اگر تونستید پیشرو وینر 200 سی سی فلاپ ریسی سری قدیم پیدا کنید برای جاده نسبت به حجم و ایناش خوبه قیمتش هم پایین تره ولی فشار اصلاا نباید بهش اورد اچار کشی هم باید هر 1000 تا ببرید چون کیفیتش خوب نیست چندان ولی با مراقبت هیچ عیبی براش پیش نمیاد. این کمکی بود که میتونستم بهت بکنم دوست عزیز. سوالی بود بازم در خدمتم

کامران.
22-07-1391, 05:35 بعد از ظهر
دوستان من باجاج اونجر رو دیدم برای مسافرت عالیه.... ولی مشکل من نبود شیتیل نقده و میخوام شرایطی بردارم واسه همین مجبورم صفر کیلومتر بردارم و همینطور من موتور شناس نیستم واسه همین کارکرده بردارم سرم کلاه میره واسه کمکتون خیلی ممنون..... داداش چه فرقی بین 180 و 160 هست منظورم از نظر سرعته چند تا میرن؟ اصلا 180 cc یعنی چی ربطی به سرعت داره داره یا نه؟؟

kourosh_bandit2
23-07-1391, 08:58 بعد از ظهر
دوستان من باجاج اونجر رو دیدم برای مسافرت عالیه.... ولی مشکل من نبود شیتیل نقده و میخوام شرایطی بردارم واسه همین مجبورم صفر کیلومتر بردارم و همینطور من موتور شناس نیستم واسه همین کارکرده بردارم سرم کلاه میره واسه کمکتون خیلی ممنون..... داداش چه فرقی بین 180 و 160 هست منظورم از نظر سرعته چند تا میرن؟ اصلا 180 cc یعنی چی ربطی به سرعت داره داره یا نه؟؟

عزیزم 180 نهایت 140 بره به زور و 160 120-30 تا. سرعت کلا بیخیال بشو برا اپاچی.
180سی سی منظور حجم سیلندر که منظور از 180 سی سی یعنی میزان هوا که توی سیلندر جا میگیره و با بنزین با هم مخلوط میشن و بعد مرحله انفجار صورت میگیره و بقیه عملیات که بحثش اینجا جاش نیست. بله ربط داره چون بالاخره هرچی سوخت بیشتری با هوای بیشتری مخلوط بشه و منفجر بشه سرعت و شتاب هم میره بالا که سرعت به چیزای دیگه هم مربوط میشه مثل سایز چرخ دنده -بلند و کوتاه بودن شاتون - ایرودینامیک وسیله -شرایط جاده ای و غیره.......

amin lj
24-07-1391, 01:47 قبل از ظهر
سلام
دوستان بی زحمت هرکی قیمت روز آپاچی 180 رو داره بذاره
صفر مدل 90 و صفر مدل 91

کامران.
25-07-1391, 02:28 قبل از ظهر
سلامی دوباره و چندباره به دوستان گل که جواب دادن ...من واقعا این وسط گیر افتادم یه سایت مشخصی هم نیست برم مشخصات و قیمت موتورارو ببینم مجبور میشم مزاحم شما بشم.... من باجاج اونجر رو دیدم از ظاهرش خوشم نیومد آپاچی و پالسم که به درد مسافرت نمیخوره موندم چیکار کنم غیر از اینا هم موتورای دیگه ای نمیشناسم که حدود سه تا چهار تومن باشه.... الان سوالم اینه که باجاج اونجر خوش قیافشم هست؟؟؟؟ مشخصاتش چیه؟؟؟ آپاچی و پالس بیشترین سرعت که بهشون فشار نیاد تو جاده چقدره؟؟؟؟ تازه بعد همه اینا این موتورا پر خرجن یا کم خرج؟؟؟؟؟ خیلی خییلی ممنون که جواب میدین..........

- - - Updated - - -

سلامی دوباره و چندباره به دوستان گل که جواب دادن ...من واقعا این وسط گیر افتادم یه سایت مشخصی هم نیست برم مشخصات و قیمت موتورارو ببینم مجبور میشم مزاحم شما بشم.... من باجاج اونجر رو دیدم از ظاهرش خوشم نیومد آپاچی و پالسم که به درد مسافرت نمیخوره موندم چیکار کنم غیر از اینا هم موتورای دیگه ای نمیشناسم که حدود سه تا چهار تومن باشه.... الان سوالم اینه که باجاج اونجر خوش قیافشم هست؟؟؟؟ مشخصاتش چیه؟؟؟ آپاچی و پالس بیشترین سرعت که بهشون فشار نیاد تو جاده چقدره؟؟؟؟ تازه بعد همه اینا این موتورا پر خرجن یا کم خرج؟؟؟؟؟ خیلی خییلی ممنون که جواب میدین..........

شایسته فر
25-07-1391, 02:44 قبل از ظهر
شما هی میگی یه سایت دیگه معرفی کنین یه سایت دیگه معرفی کنین
یکم تو همین تاپیک بگرد جوابتو میگیری
بهترنی نگیم یکی از بهترین سایتهای ایرانی مرتبط با موتور سیکلته اینجا
ضمنا قیمت روز هم تو سایت موجوده
اینم لینکش