توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Apache 180 & آپاچی 180
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
ali_locker
04-11-1395, 02:43 بعد از ظهر
سلام
دلیل صدا دادن از قسمت کیربکس و انجین تو سرپاینی وقتی گاز ول میکنن از چی میتونه باشه یه صدای اوووووووووو میده
کسی نمیدونست ؟؟ چه بدبختی داریما تعمیرکار درست درمون موتور خیلی کم داریم نسبت به ماشین
VAHID
07-11-1395, 12:09 بعد از ظهر
کسی نمیدونست ؟؟ چه بدبختی داریما تعمیرکار درست درمون موتور خیلی کم داریم نسبت به ماشینیه مقدار صدای زوزه طبیعیه اما یه کم
اگر حس میکنی زیاده بهتره به تعمیر کار نشون بدی.دقیقا چه صدایی میده؟کلاچ هم میگیری صدا هست؟
Exel
08-11-1395, 12:55 قبل از ظهر
کسی نمیدونست ؟؟ چه بدبختی داریما تعمیرکار درست درمون موتور خیلی کم داریم نسبت به ماشین
سلام
عزیز سر پایینی به هیچ وجه گازو ول نکنین که به سوپاپ ها وقتی شیب تند باشه فشار میاد ، اپاچی هم ک ضعیفه و او ن یخورده اوووووویی ک میده به قول شما طبیعیه و خیلی ها هم اینو میشنون کیفشو میکنن ! اپاچی چیزی نداره که بخواد تعمیرکار حرفه ای داشته باشه
8446215713
08-11-1395, 01:17 بعد از ظهر
دوستان عزیز
ازین سی جی 200 ها سوار شدم. احساس میکنم از آپاچی قویتره. تایید میکنید؟ الان میخوام موتور شهری بخرم.
شتاب پاس 180 بیشتره یا آپاچی 180؟ کدومش تو دستره؟ نرمتر؟ فضای دور زدن کدوم کمتره؟ قیمت جفتش هم بگید ممنون میشم.
8446215713
08-11-1395, 03:36 بعد از ظهر
عزیز سر پایینی به هیچ وجه گازو ول نکنین که به سوپاپ ها وقتی شیب تند باشه فشار میاد ، اپاچی هم ک ضعیفه
آقا منظورت از ضعیف بودن چیه؟ یعنی جنسش خرابه؟ جنس پالس 180 بهتره؟ دوامش چی؟
ابوالفضل88
08-11-1395, 04:59 بعد از ظهر
دوستان عزیز
ازین سی جی 200 ها سوار شدم. احساس میکنم از آپاچی قویتره. تایید میکنید؟ الان میخوام موتور شهری بخرم.
شتاب پاس 180 بیشتره یا آپاچی 180؟ کدومش تو دستره؟ نرمتر؟ فضای دور زدن کدوم کمتره؟ قیمت جفتش هم بگید ممنون میشم.
شتابش یکم خیلی کم 200 بیش تره ولی سرعت آپاچی بیشتره تازه اگه یه شمع سوزنی ایردیوم بندازی شتابش بهتر میشه
یکم آپاچی 180 شتابش بیشتره ( خیلی کم )
ترمزای آپاچی هر دو طرف دیسکن ولی پالس فقط جلوش
حیکل هردوشون اندازه همه
از ریخت هر کدوم بیشتر خوشت میاد همونو بردار
8446215713
08-11-1395, 05:08 بعد از ظهر
شتابش یکم خیلی کم 200 بیش تره ولی سرعت آپاچی بیشتره
آخه چرا سی جی 200 میل تایپیدی آشغال باید از آپاچی قویتر باشه!!! واقعا ناامید شدم از خرید موتور هندی.:10:
دوستان ان اس 150 شتاب و سرعتش در برابر آپاچی 180 چطوریه؟
soleymani
09-11-1395, 04:27 بعد از ظهر
موتور رو پیش یه تعمیرکار توی وحدت اسلامی همیشه می برم.
با اینکه لنت معمولی انداختم ولی چون کل سیستم پمپ و ... رو تنظیم کرده و خوب کار می کنه و دستمزد مناسب میگیره بردم دادم سرویس کامل انجام داد.
خیلی موتور عالی شده.بدون لرزش و هیچ صدایی
دوستانی که اگه خواستن برن توی تلگرام بهم پیام بدن بهشون ادرس بدم یا تماس بگیرن
09376708260
erfi.747
11-11-1395, 02:37 قبل از ظهر
آخه چرا سی جی 200 میل تایپیدی آشغال باید از آپاچی قویتر باشه!!! واقعا ناامید شدم از خرید موتور هندی.:10:
قوی تر نیست برادر اسب بخارشون فکر کنم یکیه حتیی آپاچی فکر کنم بیشترم باشه اما سی جی 200 چون سبک تره جلو میزنه تو شتاب ولی تو سرعت نهایی آپاچی کم کم فاصله رو جبران میکنه و میزنه جلو چرا ناامید شدی داداش ؟ موتور هندی بهتره یا آشغال چینی ؟ آدم دیدم گیربکس 6 دنده ایکس ال رو انداخته رو هوندا 200 سیلندر 50 پیستون 250 روشه دیگه خودت حساب کن چه راهی میره اما چه فایده !!! اول آخر هونداس با مشکلات بیشتر و خطر خیلی خیلی بیشتر و مصرف بیشتر و ... اما آپاچی هم ظاهر خوبی داره هم کیفیت بهتر هم مصرف معقول و ... اگرم خرجش کنی ارزش داره
در مورد سوال دومت باید بگم که روی کاغذ با هم برابرند اما کشش آپاچی بهتره. تو شتاب ام نمیدونم ولی بعید میدونم آپاچی کم بیاره تو سرعت که مطمئنم کم نمیاره اما شتابشون برابره فکر کنم باز دوستان بگن بهتره
ali_locker
22-11-1395, 03:23 بعد از ظهر
یه مقدار صدای زوزه طبیعیه اما یه کم
اگر حس میکنی زیاده بهتره به تعمیر کار نشون بدی.دقیقا چه صدایی میده؟کلاچ هم میگیری صدا هست؟
سلام
زیاد بلند نیست
کلاچم میگیرم صدا قطع میشه
یه سوال دیگه موتورم مسافت زیاد میره داغ میشه یه صدای فر فر یا شخ شخ از قسمت سوپاپ میاد مشکلی داره یا فیلر می خواد ؟
سلام
عزیز سر پایینی به هیچ وجه گازو ول نکنین که به سوپاپ ها وقتی شیب تند باشه فشار میاد ، اپاچی هم ک ضعیفه و او ن یخورده اوووووویی ک میده به قول شما طبیعیه و خیلی ها هم اینو میشنون کیفشو میکنن ! اپاچی چیزی نداره که بخواد تعمیرکار حرفه ای داشته باشه
سلام
په چیکار کنم سرعت زیاد نشه ؟؟ نمیشه که گاز یه ضرب گرفت ؟
Exel
22-11-1395, 09:47 بعد از ظهر
برادر مگه همه چی ب سرعته ؟ اپاچی هم 100 تا میره ، سی جی هم 100 تا میره ( منظورم سرعت اخر نیست )
ولی شما ببین سی جی شرایط بهتری داره تو اون سرعت یا اپاچی
فاتحه موتوری رو بخون ک بخواد هر چن روز یبار پیچ و مهرش شل بشه و با ی وزش باد از مسیر خودش منحرف شه !
ان اس 150 تقریبا شتاب و سرعت یکسانی با 180 داره و خریدش نبست ب اپاچی کاملا معقول تر ه
ali_locker
24-11-1395, 07:05 بعد از ظهر
کسی میدونه رنگ اگزوز اپاچی رو جای دارن یا نه ؟
Seyed.mahdi
24-11-1395, 09:22 بعد از ظهر
سلام دوستان
ببخشید از عزیزان یک سوال داشتم شایدم اینجا جاش نباشه ولی دیگه ببخشید
*میخواستم بدونم تاپ اسپید و دور موتور در سرعت بالا بین آپاچی 180 و 160 چقدر تفاوت داره؟
*آپاچی 160 تو کفی و با وزش باد میتونه 120 تا بره؟ تاپش چقدره؟
تو سایت ها روی کاغذ که زدن 117 تا و 180 رو زدن 124تا.
تفاوت خاص دیگه ای ندارند؟ مثلا در سایز فنر ها و یا در انجین مثلا شاتون هاشون یکیه؟ یا یکی قوی تر و یکی ضعیف تر؟
عزیزان ممنونم میشم راهنمایی کنید فقط عزیزانی که اطلاع دقیق دارند و الا حرف زیاده :)
تشکر از دوستان محترم پرشین موتور
یا علی مدد
hilayjoon
21-01-1396, 11:17 بعد از ظهر
سلام. ببخشید از دوستان اهل فن یه سوال داشتم.رینگ چرخ جلو آپاچی من یه قسمت کوچیکش کج شده آیا امکان تعمیرش وجود داره به شکلی که بشه باز لاستیک تیوبلس روش انداخت؟ واگر آره جایی توی تهران و اطراف سراغ دارید که این کار رو انجام بدن؟ مرسی
BKING
23-01-1396, 01:01 بعد از ظهر
سلام. ببخشید از دوستان اهل فن یه سوال داشتم.رینگ چرخ جلو آپاچی من یه قسمت کوچیکش کج شده آیا امکان تعمیرش وجود داره به شکلی که بشه باز لاستیک تیوبلس روش انداخت؟ واگر آره جایی توی تهران و اطراف سراغ دارید که این کار رو انجام بدن؟ مرسی
سلام
معمولا رینگ که کج بشه باید تعویضش کرد.
رسول2211
05-02-1396, 11:18 بعد از ظهر
سلام دوستان. من بیشتر صفحات این تایپیک رو خوندم خیلی خوب بود ولی خب حیف شد دیگه مث سابق نیست. الان واقعا کسی نیست من یه کمی باهاش در مورد آپاچی حرف بزنم؟؟؟
محمدرضا شیخی
08-02-1396, 03:25 بعد از ظهر
سلام دوستان. من بیشتر صفحات این تایپیک رو خوندم خیلی خوب بود ولی خب حیف شد دیگه مث سابق نیست. الان واقعا کسی نیست من یه کمی باهاش در مورد آپاچی حرف بزنم؟؟؟
حرف بزن دادش. درسته دنبال خرید duke هستم ولی آپاچی هنوز زنده است
mps123
08-02-1396, 03:36 بعد از ظهر
بپرس راجع به آپاچی
blackwhite
09-02-1396, 04:35 بعد از ظهر
سلام دوستان ميخوام فيلتر روغن و هواي آپاچي رو عوض كنم اما تعميركار گفت عوض نكني بهتره چونكه فيلتري كه ميخري جنس اصل نيستش ولي فيلتري كه روي موتور خودت هستش اصله و حيفه عوضش كني . آيا حرفي كه زده درسته يا نه . عوض كنم يا نه
blackwhite
09-02-1396, 05:59 بعد از ظهر
يه سوال ديگه . آپاچي من تو دنده ٥ اصن گاز نميخوره مشكلش از چيه ؟
محمدرضا شیخی
09-02-1396, 07:10 بعد از ظهر
لوازم آپاچی اورجینال و فیک به اندازه ی تعداد پفک نمکی هایی که تو مغازه ها هست تو کشور موجوده. عوض کن داداش
رسول2211
09-02-1396, 10:23 بعد از ظهر
سلام داداشای گل. آقا من پارسال یه آپاچی مدل 93 گرفتم که خدایی انگار تو انبار داشت خاک میخورد. همه چیزش فابریک و هیچ جاش اثری از آچار پیچگوشتی نبود. کلا2700تا راه رفته بود که خریدمش و خدایی خیلی عالی بود. نزدیک 3 الی 4ماه روزی 100کیلومتر رو مسیر بین شهری باهاش میرفتم تا زمستون که احساس میکردم موتور دود میکنه. به هر کی نشون میدادم میگفت این دود نیست و بخار ولی خب معلوم بود توی دور 8هزار به بالا یه کمی دود آبی میکرد تا اینکه گذشت و هوا گرم شد. بعدش باز دیدم توی دور بالا دود میکنه نشون چندتا تعمیرکار دادم گفتن تازه افتاده به روغن سوزی و رینگ روغنیش خراب شده. یکی میگفت دست بهش نزن یکی میگفت تا رو سیلندر خط ننداخته زودتر تعمیرش کن. من اهل شهرکردم و اینجا آپاچی در حد انگشت شمار پیدا میشه و قطعا لوازمشم گیر نمیاد ولی خب یکی دوجا هستن رینگ و پیستون مارک TIP OEM دارن قیمتش تقریبا 35تومنه. زنگ زدم تهران مارک اصلی یعنی tvs رو میگفت 95تومن گفتم جهنم همین رو میخرم ولی خب از تعمیرکارای اینجا میترسم نتونن درست تایمش کنن هر چند فیلم کامل تعمیر آپاچی رو دارم و خودم کامل میدونم توی دلش چه خبره و چجوری باید تایم بشه ولی خب تعمیرکار تجربش بالاتره...
خلاصه اینجوری بگم که موتور رو خیلی دوس دارم و دوس ندارم از اینی که هست بدتر بشه ولی میترسم تعمیرش کنم و دیگه به دلم نباشه و توی این وضعیت مملکت دیگه نمیتونم یه موتور مدل بالاتر بخرم. به نظرتون چیکار کنم؟؟؟
راستی همین الانشم موتور توی حالت عادی و توی دور زیر 7هزار اصلا دود نمیکنه و روغن خیلی کم میسوزونه ولی توی دور بالا و تخته گاز هم دود آبی میکنه هم روغن زودتر میسوزه .
تو رو خدا اگه تجربه دارین بهم بگید چیکار کنم؟؟ حتی اگه بشه میتونم تا اصفهان بیام ولی میخوام هم هزینش کم بشه هم جنس اصلی بندازم که مثل کارخونه باشه. ممنون میشم کمکم کنید دوستای گلم. منتظر جوابتون هستم
اینم بگم الان موتورم 15هزار تا راه رفته. توی این یه سال هم بهش فشار آوردم و از یه طرف هم روغن رو زیر 700تا عوض کردم اما بدی کارم این بود هر چند وقت یه بار یه مدل روغن میریختم. ((ایرانول 16 و 12 هزار... بهران پیشتاز و بهران تکتاز... کاسترول GTX new))) بعضی وقتا هم روغن زیادی میریختم توی موتور. احتمالا همین کارام باعث خرابی رینگاش شده. اگه چیزی میدونید به منم بگید که کار درست چیه
محمدرضا شیخی
10-02-1396, 06:53 بعد از ظهر
داداشم اخه آپاچی موتوری نیست که رو دور 8هزار باهاش بری. معلومه با این فشار بعد یه مدت یه پای ثابت تعمیرگاه باید بشی. بعید میدونم تعویض روغن های مختلف دلیل بر این خرابی باشه. آپاچی رو اگه بهش فشار نیارید و دور موتور رو بالا نبرید و کلا همیشه هم به ندرت بالای 50 تا باهاش برید قول میدم سه چهار سال راحت هیچ جاش یه آخ هم نمیگه این موتور.
در مورد مشکلت به نظرم اگه همون مارک 35هزاری که تو شهرتون هست بهش میخوره بخر بده تعمیرکار عوض کنه خودت هم بالاسرش وایسا ببین چیکار داره میکنه اگه سر در میاری.
قطعات مارک tvs هم همچین مالی نیست که فکر کنی فابریک و... همش بیخوده
blackwhite
12-02-1396, 12:56 قبل از ظهر
دوستان كسي نبود منو راهنمايي كنه برا دنده ٥ آپاچي
king_hrc
13-02-1396, 12:47 بعد از ظهر
سلام دوستان من دیروز یه آپاچی خشک گرفتم و لنت جلوش درگیره البته خیلی کم ها ولی صدا میده میخواستم ببینم این طبیعیه یا مشکلی داره???
وقتی تازه گرفتم چون خفه میکرد موتور فروشه دور موتورو تا نه برد و نشست یه دور هم با سرعت و پر گاز زد میخوام ببینم این مشکلی درست نمیکنه که تو آب بندی انقدر فشار آورده??
چراغ جلوی من مستقیم به برق موتور وصله و با گاز کم و زیاد میشه این مشکلی نیس به نظرتون ???
آقا این واسه چی سو بالا نداره یعنی به برق موتور مشکلی میزنه که در حد چراغ سلام گذاشتن یا نه??
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم...
farshad 54
13-02-1396, 01:18 بعد از ظهر
لنت جلو یه مدت کار کنه درست میشه
بابت اون حرکت موتور فروش هم نگران نباش مشکلی پیش نمیاد
نور بالای موتور باید غیر از چراغ سلام با کلید نور بالا و پایین هم کار کنه اگر نکنه یه ایرادی داره
نور چراغ هم نباید با گاز کم و زیاد بشه اینم ایراده
farshad 54
13-02-1396, 01:23 بعد از ظهر
يه سوال ديگه . آپاچي من تو دنده ٥ اصن گاز نميخوره مشكلش از چيه ؟
برای اینکه تو دنده 5 دور موتور رو بالا نگه داری باید از دنده 3 رو دور بالا دنده هارو عوض کنی تا تو دنده 5
دور موتورت بالا باشه
در کل دنده آخر موتورها گازخورش مثل بقیه دنده ها نیست و تو این دنده دور موتور زود بالا نمیاد
king_hrc
13-02-1396, 04:00 بعد از ظهر
لنت جلو یه مدت کار کنه درست میشه
بابت اون حرکت موتور فروش هم نگران نباش مشکلی پیش نمیاد
نور بالای موتور باید غیر از چراغ سلام با کلید نور بالا و پایین هم کار کنه اگر نکنه یه ایرادی داره
نور چراغ هم نباید با گاز کم و زیاد بشه اینم ایراده
دوست عزیز از راهنماییتون ممنونم
من با رفیقم دو تا موتور برداشتیم و هر دو اینجوریه نور چراغ با گاز کم و زیاد میشه اگر مشکل ایجاد میکنه برم درستش کنم
راستی لاستیکاش خیلی پر عاج شده اصلا لیز نمیخوره رو زمین خیس😍😍
farshad 54
13-02-1396, 08:07 بعد از ظهر
به یه تعمیرکار نشون بدی بد نیست
blackwhite
15-02-1396, 08:34 بعد از ظهر
برای اینکه تو دنده 5 دور موتور رو بالا نگه داری باید از دنده 3 رو دور بالا دنده هارو عوض کنی تا تو دنده 5
دور موتورت بالا باشه
در کل دنده آخر موتورها گازخورش مثل بقیه دنده ها نیست و تو این دنده دور موتور زود بالا نمیاد
داداش تمام دنده ها رو تو دور بالا عوض ميكنم البته ن هميشه فقط بعضي مواقع كه بخوام با نهايت سرعت برم وگرنه داخل شهر دور موتور رو بالا نميبرم . اما بازم دنده ٥ به هيچ دردي نميخوره حتي شايد ٥ تا سرعت رو هم اضاف نكنه . اگه راه كاري هست دوستان راهنمايي كنن لطفا
king_hrc
18-02-1396, 12:01 بعد از ظهر
سلام دوستان نزدیک یه هفته هستش موتورو خریدم و نزدیک به 100کیلومتر باهاش رفتم ولی خیلی صدا های اضافه داره و نسبت به روز اولی که گرفتم احساس میکنم لش شده با اینکه خیلی کم کاره العا این بخاطر اینه که اچارکشی نشده یا کلا اینطوریه???
راستی هر دنده ای که عوض میکنم موتور عطسه میکنه چکار کنم خوب شه???
چون تو آب بندی هستش مجبورم باهاش دنده مرده برم(مثلا با دنده پنج 50تا سرعت) تا به یه سرعت مناسب برسه بنظرتون مشکلی ایجاد میکنه و احتمالش هست این صدا ها بخاطر همین باشه???
با آچارکشی مث روز اولش میشه???همونطوری نرم و بیصدا???
لنت عقبم به سرعت تموم شده با اینکه بیشتر ترمز جلو استفاده میکنم این طبیعیه ???اخه درسته کاسه ایه ولی خیلی مصرفش بالاست میگم شاید مشکل داره????
پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم...
ابوالفضل88
19-02-1396, 08:01 بعد از ظهر
نه اصلا دنده مرده ندید
موتورت لش میشه
بعد از 400 یا 500 تا خرخره گازش بده وحشی شه
آره آچار کشی شه صدای اضافی از بین میره میشه مثل اولش
آره لنتتم طبیعیه
محمدرضا شیخی
19-02-1396, 08:50 بعد از ظهر
سلام. در مورد لنتت احتمال میدم خوب جا نیفتاده باشه هنوز. یا اینکه یه ایرادی تو منتاژ داره موتورت. شایدم دیسکت چرب شده. پیشنهاد میدم با یه دستمال و مایع ظرفشویی دیسک عقب و کلا قسمت درگیر ترمز عقبت رو خوب تمیز کنی و کامل آبکشی کنی.
در مورد اب بندی هم پیشنهاد میکنم 1000 کیلومتر اول اصلا دنده 5 استفاده نکن. کلا هم زیر 50km/h باهاش برو. دنده مرده که میگی گیربکس رو داغون میکنه.
اچارکشی رو هم رو 500 تا انجام بدی بد نیست
BKING
19-02-1396, 08:58 بعد از ظهر
نه اصلا دنده مرده ندید
موتورت لش میشه
بعد از 400 یا 500 تا خرخره گازش بده وحشی شه
آره آچار کشی شه صدای اضافی از بین میره میشه مثل اولش
آره لنتتم طبیعیه
با گفته های ایشون موافقم
لنتت ممکنه رگلاژ نیاز داشته باشه
mps123
20-02-1396, 09:25 بعد از ظهر
لطفا یکی جواب بده ممنون
من یه آپاچی 180 دارم بعد فرمونش شله یعنی یذره بهش دست میزنی تغییر جهت میده مثلا یه سریا هستن بدون دست میرن من تا دستمو برمیدارم فرمونش میره
و اینکه بعضی مواقع موتورر به سمت چپ اکثرا تمایل داره مثلا داری تو صافی میری یخورده خودشو میکشه سمت چپ و خلاص کردنشم یکم سخته راحت خلاص نمیشه
واسه همه همینه یا واسه من اینجوریه؟
کلا اکثرا مثلا از بین ماشینا میخوام رد بشم و برای اینکه به آینه ها نخورم باید یکم فرمونو جابه جا کنم همون ویراژ خودمون ولی خیلی جابه جا میشه یه جوریه هر لحظه ممکنه برم تو درو دیوار :icon_pf _99_:
ariya.soltani128
21-02-1396, 12:11 قبل از ظهر
لطفا یکی جواب بده ممنون
من یه آپاچی 180 دارم بعد فرمونش شله یعنی یذره بهش دست میزنی تغییر جهت میده مثلا یه سریا هستن بدون دست میرن من تا دستمو برمیدارم فرمونش میره
و اینکه بعضی مواقع موتورر به سمت چپ اکثرا تمایل داره مثلا داری تو صافی میری یخورده خودشو میکشه سمت چپ و خلاص کردنشم یکم سخته راحت خلاص نمیشه
واسه همه همینه یا واسه من اینجوریه؟
کلا اکثرا مثلا از بین ماشینا میخوام رد بشم و برای اینکه به آینه ها نخورم باید یکم فرمونو جابه جا کنم همون ویراژ خودمون ولی خیلی جابه جا میشه یه جوریه هر لحظه ممکنه برم تو درو دیوار :icon_pf _99_:
کشیدن فرمون میتونه از چند جهت باشه یکی ساچمه فرمونت یکی بلبرینگ چرخ جلو یکی کمکهای چرخ جلو آخریش هم میزان نبودن فرمونت....البته بلبرینگ چرخ عقب هم میتونه باشه که موقعی که فرمون میگیری کون میزنه اگه از عقب در میره به سمت مخالف فرمون شل بودن بیش از حد زنجیره یا بوش.....
Sent from my SM-J700H using Tapatalk
mps123
21-02-1396, 09:36 قبل از ظهر
کشیدن فرمون میتونه از چند جهت باشه یکی ساچمه فرمونت یکی بلبرینگ چرخ جلو یکی کمکهای چرخ جلو آخریش هم میزان نبودن فرمونت....البته بلبرینگ چرخ عقب هم میتونه باشه که موقعی که فرمون میگیری کون میزنه اگه از عقب در میره به سمت مخالف فرمون شل بودن بیش از حد زنجیره یا بوش.....
جانمممممممممممممممم؟:13:
تعمیرکار خودش متوجه میشه ایرادش کجاس یا سنبلس میکنه؟
کلا ببرم تعمیرگاه بگم یه سرویس کلیش کن ردیفش میکنه یا سرکار میزاره؟
ariya.soltani128
21-02-1396, 10:14 قبل از ظهر
جانمممممممممممممممم؟:13:
تعمیرکار خودش متوجه میشه ایرادش کجاس یا سنبلس میکنه؟
کلا ببرم تعمیرگاه بگم یه سرویس کلیش کن ردیفش میکنه یا سرکار میزاره؟
[emoji23] [emoji15] [emoji15] [emoji15] گیر آوردی دایی؟! کلی گفتم یکی از ایناست اینا دلیلهاش هست نه این که همه باشن......من نمیدونم داری واقعاً میگی یا تیکه انداختی...ولی آره مگه بلا نسبت خره! کارش همینه اگه ساچمه باشه معمولا یکم خلاصی فرمون داری موقع ترمز جلو گرفتن فرمون گیج میشه لق میزنه اگه بلبرینگ باشه موقع دور زدن یا لایی کشی سر میخوره میکشه این ور اون ور.....نشون بده چیزی مهم نیستن راحت حل میشه فقط اگه بلبرینگ چرخ جلوت باشه یکمی خطریه با گذشت زمان بدتر میشه میزنه زمین
mps123
21-02-1396, 12:33 بعد از ظهر
[emoji23] [emoji15] [emoji15] [emoji15] گیر آوردی دایی؟! کلی گفتم یکی از ایناست اینا دلیلهاش هست نه این که همه باشن......من نمیدونم داری واقعاً میگی یا تیکه انداختی...ولی آره مگه بلا نسبت خره! کارش همینه اگه ساچمه باشه معمولا یکم خلاصی فرمون داری موقع ترمز جلو گرفتن فرمون گیج میشه لق میزنه اگه بلبرینگ باشه موقع دور زدن یا لایی کشی سر میخوره میکشه این ور اون ور.....نشون بده چیزی مهم نیستن راحت حل میشه فقط اگه بلبرینگ چرخ جلوت باشه یکمی خطریه با گذشت زمان بدتر میشه میزنه زمین
نه خدایش جدی میگم من کلا از فنی موتور هیچی سرم نمیشه :gigglesmile:
خب برم پیشش بگم فرمون یکم شله خوب هم خلاص نمیشه یه سرویس کلیش بکن حوبه؟
سرویس کلی شامل چه چیزایی میشه و همه رو بخواد درست کنه هزینش چقدر میشه؟
دمت گرم :thanks:
mps123
22-02-1396, 04:08 بعد از ظهر
نه نگو فرمون اصلا اسم نبر فقط همون مشکل رو براش بگو خودش تست میکنه میفهمه چه خبره.....آره حتمی سرویس کلیش کن خیلی هم عالیه موتورت سالم میمونه ارزش رسیدن رو داره موتور خوبیه با کیفیت هست اگه نرسی بهش دیر خراب میشه ولی بشه اشکتو در میاره به خاطر قیمت فضایی قیمت لوازمش دنبال ان اس نباش خیلی فرقی نداره تازه اون مشکل انجین زیاد داره موتورت موتور بی درد سری هست خودتو خرج ننداز همینی که داری خوبه فقط بهش برس روغن هم هوا گرمه زودتر شل میشه حتمی کاسترول gp 20/40 بزن به چرندیات بقیه گوش نکن بعضیها مریضن عشق دانم دانم دارن من ۴ ساله از این روغن استفاده میکنم از روغنهای دیگه هم استفاده کردم هیچ کدوم مثل این نبودن خصوصاً تو گرما یه خوبی این روغن داره خودش بهت میگه کی تعویض کنیش! موقعی که خاصیتشو از دست بده دندها بد جا میرن خیلی کم لرزش میوفته یعنی عوضش کنی....بنزین فقط سوپر بزن این موتور تکنولوژیش جدیده هوندا ۴۰ سال پیش نیست هر ۲ ماه یک بار یه مکمل بنزین جنس خوب نه اینایی که تو پمپ بنزین بهت میدن بخر چون کیفیت بنزینهای داخلی مستراحی بیش نیستن سوپاپتت دوده میبنده موتور مثل اوایل گاز نمیخوره
آقا دمت گرم پس بگم یه سرویس کلیش کنه مشکلاتشم بگم
بعد هر 2 ماه یکبارم یه مکمل بنزین بریزم تو باک.اونوقت چه جنسی؟
و اینکه روغن موتورشم gp 20/40 بریزم اونوقت روغنش هنوز تمیزه چی باز عوض کنم؟تقریبا 200-300 کیلومتر پیش عوض کردم ولی دنده ها بد جا میره.
و اینکه میگن بنزین سوپر خشک میکنه که اون چیه قضیش؟
آجارکشی هم بگم بکنه یا نمیخواد؟
soleymani
07-03-1396, 10:37 قبل از ظهر
من توی هر 5 تا اپاچی که تا الان داشتم فقط کاسترول مگنتیک یا جی تی ایکس میریزم و بسیار خوب جواب میده.
راستی برای تعویض لنت ها و سرویس و آچارکشی پیش یکی از تعمیرکارا میبرم که باهاش دوست شدم و کارش خیلی تمیز و عالیه که واقعا به موتور رسیدگی میکنه.
اگه هر کسی از دوستان خواستن با من در تلگرام یا تماس در ارتباط باشن تا ادرس و شمارش رو بدم.
09376708260
gezhen
08-03-1396, 03:41 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز یه راهنمایی میخواستم ازتون در مورد چراغ عقب موتورم.
چند وقت پیش دیدم چراغ عقب سوخته صندلی رو که باز کردم دیدم یه عایق کوچیک سفید رنگ دور یکی از سیم ها هستش گرفتم برداشتم دیدم یه چیزی شبیه به مقاومت اونجاست ندونستم برش داشتم.الان چراغ جدید گرفتم انداختم بعد دور روز سوخت تازه فهمیدم مشکل کجاست.به نظرم از دوتا بیشتر نیست یا همون مقاومت باید باشه یا اینکه هر دوبار که چراغ سوزندم تو شیب موتور رو تخته گاز دادم تا 140تا فکر کنم برق زیاد رفته براش کسی این مشکل رو نداشته؟یا کسی مونده اون مقاومت کجا گیر بیارم مشخصاتش چیه؟
soleymani
08-03-1396, 03:59 بعد از ظهر
اگه اون مقاومت رو نداری حتما از روی یه موتور برو ببین و مدل و شمارش رو بردار برو الکتریکی و بخر و نصب کن.
جریان برق زیاد وارد شده
gezhen
09-03-1396, 07:24 قبل از ظهر
مشکل اینجاس آپاچی دیکه دم دست نیست بچه ها اگه میشه یه عکس از اون مقاومت موتورتون بگیرید برم ازش بخرم بندازم روش
soleymani
09-03-1396, 09:01 قبل از ظهر
من برات عکس میگیرم و میفرستم تا شب
damad
12-03-1396, 02:25 قبل از ظهر
سلام دوستان
اپاچی من مدل 92
هیچ مشکل فنی نداره
اما چرا جدیدا تو دنده پنج دور موتور از 9000 بیشتر نمیشه اخرین سرعتی هم که تونستم باهاش برم 120 بود
جالب اینجاست با اینکه گار رو تا اخر فردم اما به موتور فشار نمیاد
دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟
البته شمع رو عوض کردم شمع معمولی وصل کردم شمع اصلیش نیست
امکان داره از شمع باشه
جواب بدین لطفا
gezhen
12-03-1396, 09:25 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز اینکه دور موتور از نه هزار نره بالا تقریبا همشون همین طور هست و سرعتی هم که داره میره مناسبه ولی میخوای یه نگاه به کابرات بنداز دیافراگم رو عوض کن شمع هم حتما دو پلاتینه بنداز
kiumars.rezvani
19-03-1396, 12:39 بعد از ظهر
دوست عزیز از راهنماییتون ممنونم
من با رفیقم دو تا موتور برداشتیم و هر دو اینجوریه نور چراغ با گاز کم و زیاد میشه اگر مشکل ایجاد میکنه برم درستش کنم
راستی لاستیکاش خیلی پر عاج شده اصلا لیز نمیخوره رو زمین خیس[emoji7][emoji7]
دوست عزيز كم و زياد شدن نور چراغ در اپاچي درسته چون چراغت به برق موتور وصله و طبيعيه با گاز كم و زياد بشه اگ نخواستي ميتوني بدي برات برقشو بيارن رو باتري
Sent from my iPhone using Tapatalk
معمار
24-03-1396, 08:17 قبل از ظهر
49161
اولین عکسی بود که از زبون بسته گرفتم
و انصافا چه زود گشت از برج 6 تا برج 12 باهم بودیم
و الان سه چهار ماهی میشه که نیست و مبارک صاحب بعدیش بشه
خدایش اپاچی موتور خوب و نرم خوش سواری خوش رخ خوش صدا
در کل سوزوکی بی کینک بچه فقیراست
اما هر چی بود گذشت و گذشت و
امیدوارم که بتونم به زودی یک موتور خوب دیگه ای بخرم
damad
25-03-1396, 10:12 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز اینکه دور موتور از نه هزار نره بالا تقریبا همشون همین طور هست و سرعتی هم که داره میره مناسبه ولی میخوای یه نگاه به کابرات بنداز دیافراگم رو عوض کن شمع هم حتما دو پلاتینه بنداز
داداش من دیافراگم رو هم عوض کردم باز فرقی نکرد
باز هم سرعت از 120 بیشتر نمیره تاره به زور به 120 میرسه
soleymani
27-03-1396, 02:17 بعد از ظهر
چتری برای خوب کار کردن موتور و متعادل کردن مصرف سوخت هست
به سرعت هیچ ربطی نداره
اپاچی سرعتش یه اندازه مشخص داره
Alireza.BMW
28-03-1396, 08:01 بعد از ظهر
سلام دوستان
اپاچی من مدل 92
هیچ مشکل فنی نداره
اما چرا جدیدا تو دنده پنج دور موتور از 9000 بیشتر نمیشه اخرین سرعتی هم که تونستم باهاش برم 120 بود
جالب اینجاست با اینکه گار رو تا اخر فردم اما به موتور فشار نمیاد
دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟
البته شمع رو عوض کردم شمع معمولی وصل کردم شمع اصلیش نیست
امکان داره از شمع باشه
جواب بدین لطفا
موتور چنتا کاره...؟؟؟؟ شمع معمولی روش جواب نمیده همون بوش 2 پلت که فابریکش روش بوده بخر یا سوزنی ان جی کا فقط حواست باشه اصلیش بخری قلابی زیاد داره و شمع ان جی کا سوزنی که میگیری باید اعداد نوشته شده روش عین همون اعدادی که روی شمع اصلیت نوشته بیخری قیمتم 50 تومن انجین نرم ترم کار میکنه و یه کوچولو تغییر احساس میشه نسبت به شمع فابریکیش...... شمع فابریک بوش 2 پلتی که روشه هم 20تومن بوده...دیافراگمم اگر عوض کردی کاربراتو بده یه سرویس بکنن بشورن احتمال اونم هست ولی اول برس به شمعش
damad
28-03-1396, 10:15 بعد از ظهر
موتور چنتا کاره...؟؟؟؟ شمع معمولی روش جواب نمیده همون بوش 2 پلت که فابریکش روش بوده بخر یا سوزنی ان جی کا فقط حواست باشه اصلیش بخری قلابی زیاد داره و شمع ان جی کا سوزنی که میگیری با اعداد نوشته شده روش عین همون اعدادی که روی شمع اصلیت نوشته میخری قیمتم 50 تومن شمع فابریک بوش 2 پلتی که روشه هم 20تومن بوده...دیافراگمم اگر عوض کردی کاربراتو بده یه سرویس بکنن بشورن احتمال اونم هست ولی اول برس به شمعش
موتورم 30 هزار کارکرده
شمع رو هم دو پلاتین اصلی که واسه تی وی اس هست رو گرفتم بستم
کاربراتشم کامل تمیز کردم
باز همونه
کلافه کرده منو
gezhen
08-04-1396, 11:46 قبل از ظهر
دوست عزیز انتظار نداشته باش موتور مثل روز اول باشه.خیلی چیزهای دیگه ام تاثیر داره که ارزش نداره تعویضش کنی.مثل زنجیر تایم.در کل همه وسایل نقلیه بعداز مدتی از قدرت و گشتاور شون کم میشه.فقط بعضی ها مثل هندا و سوزوکی و کی تی ام خیلی کم از قدرتشون کم میشه و مدل های پالس و آپاچی و امثال هم بیشتر آفت قدرت و سرعت دارن.تو ماشین هم همین داستان هست میتونی تو خودرو های یک سال کار با شش سال کار ببینی چقدر مشهوده.باز آپاچی خوبه زیاد شتاب و سرعت نداره برو ان اس بگیر روز اول فیلم از شتاب و تاپ اسپیدش بگیر بعد اینکه رسید به سی هزار تا هم باز تست کن میبینی کلا تغییر فاحشی داشته.البته من موتور دیدم (آپاچی و ان اس)حدود چهل هزار کارکرد داشته ولی روشن میکنی انگار موتور چهار هزار کار کرده زیاد حساس نشو روش
TAEL
09-04-1396, 01:49 قبل از ظهر
سلام.
نوار سفید دور رینگ رو از کجا میشه خرید؟ چسبوندنش راحته؟ قیمتش چنده؟
ممنون
[Only registered and activated users can see links]
رسول2211
17-04-1396, 11:47 بعد از ظهر
سلام. دلم واسه آپاچی خیلی تنگ شده اونم فقط رنگ قرمزش. یکی داشتم خدایی خیلی عالی بود واسه تو شهر ولی من مسیر کارم بین شهری بود عوض کردم 220 گرفتم که از تعویضمم راضیم ولی خب آپاچی خیلی موتور خوبیه
انجینش توی دور پایین اصن صدا نداره. صدای اگزوزش خوبه. شتابش نسبت به خودش عالیه البته من خورشیدی جلو رو یه دندونه بزرگتر کرده بودم که یه کمی شتابش اومده بود پایین ولی در عوض توی سرعت بالا فشار کمتری روی انجین بود
ترمزاش مخصوصا جلوش خوب بود. قیافشم چون خودم سوار میشدم نمیدیدم و توی شهر ما فقط من آپاچی داشتم بعدش که فروختم طرف سوار شد و رفت دور زد تازه فهمیدم چه تیپ خوشگلی داره
از لحاظ مصرف و کم خرجی هم خیلی خوب بود فقط مشکلی که من داشتم مقصرشم خودم بودم موتورم توی 15هزار کارکرد روغن سوزی افتاد. علتشم این بود که هر دو سه بار که روغن عوض میکردم یه مدل روغن با مارکهای مختلف میریختم (موتوسل. ایرانول 12هزار و 16 هزار. بهران تکتاز و پیشتاز. کاسترول جی تی ایکس. یه روغن دیگه هم ریختم یادم نیست چی بود اسمش از این تقلبیا بود) و به جز انواع روغن مشکل دیگه این بود که بعضی وقتا تا 200سی سی روغن بیشتر میریختم که این خودش بدترین کارم بود بعدشم هر روزباهاش تخته گاز با سرعت بالای 120 میرفتم که فشار روی موتور بود واسه همین روغن سوزی افتاد
ولی در کل دوستانی که تازه آپاچی میگیرن سعی کنن روغن مناسب واسش بگیرن و تا روزی که موتور رو دارن فقط از همون روغن بریزن توش. این مسئله رو خدایی خیلی جدی بگیرید. اینقد مث من دنبال کیفیت بهتر نباشید. یه بنده خدایی آپاچی مدل 89 رو با روغن بهران توان که اتوماتیک هم نیست و معمولیه تا پارسال که من ازش خبر داشتم بدون تعمیر ازش کار میکشید فک کنم با 40هزار کارکرد. یکی اینکه روغن فقط یه جور میریخت بعدشم فقط 1لیتر میریخت. روغن اگه کمی هم کم باشه اشکال نداره ولی اصلا بیشتر روغن نریزید
ببخشید زیاد نوشتم. اینا تجربیات من بود که خواستم بهتون بگم. بخدا آپاچی خیلی موتور ماهیه فقط نگهداری میخواد و اذیتش نکنید. از لحاظ برقی تا عمر داره خراب نمیشه. باتری هم من 1 سال به یه باتری کار کردم که روی موتور رفیقم به هیچ وجه استارت نمیزد ولی واسه من با تک استارت روشن میشد. تنها ضعفش نور کم چراغهاش بود که هیچ راهی هم واسه جبران نداشت. از زنون هم تا میتونید استفاده نکنید. از لحاظ انجین هم که گفتم همه چی به روغن بستگی داره و به آب بندی اصولی که به موتور فشار نیاد. اگه موتور هار میخوایید تا 200 یا 300 کیلومتر اروم برید بعد ***زونید ولی اگه موتور میخوایید که چند سال خرج نداشته باشه تا 600تا دور موتور رو از 5 بالاتر نبرید بعدشم تا 1000تا از 7 بالاتر نبرید و سرعت و دنده مهم نیست.
اتفاقا سعی کنید با دنده بالاتر مثلا 5 با دور موتور 5 هزار که سرعت تقریبا باید 65کیلومتر باشه برید که باد بخوره به انجین و خنک بشه
توی اب بندی انجین نباید زیاد داغ کنه
شرمندا خیلی زیاد نوشتم ولی خب قصدم این بود که توی این زمونه طرف با بدبختی 7میلیون میده موتور حداقل بدونه چجوری اب بندی کنه و چیکار کنه و چیکار نکنه تا موتورش خوب در بیاد
کوچیک همتونم هستم. یا علی
معمار
21-04-1396, 07:39 بعد از ظهر
سلام. دلم واسه آپاچی خیلی تنگ شده اونم فقط رنگ قرمزش. یکی داشتم خدایی خیلی عالی بود واسه تو شهر ولی من مسیر کارم بین شهری بود عوض کردم 220 گرفتم که از تعویضمم راضیم ولی خب آپاچی خیلی موتور خوبیه
انجینش توی دور پایین اصن صدا نداره. صدای اگزوزش خوبه. شتابش نسبت به خودش عالیه البته من خورشیدی جلو رو یه دندونه بزرگتر کرده بودم که یه کمی شتابش اومده بود پایین ولی در عوض توی سرعت بالا فشار کمتری روی انجین بود
ترمزاش مخصوصا جلوش خوب بود. قیافشم چون خودم سوار میشدم نمیدیدم و توی شهر ما فقط من آپاچی داشتم بعدش که فروختم طرف سوار شد و رفت دور زد تازه فهمیدم چه تیپ خوشگلی داره
از لحاظ مصرف و کم خرجی هم خیلی خوب بود فقط مشکلی که من داشتم مقصرشم خودم بودم موتورم توی 15هزار کارکرد روغن سوزی افتاد. علتشم این بود که هر دو سه بار که روغن عوض میکردم یه مدل روغن با مارکهای مختلف میریختم (موتوسل. ایرانول 12هزار و 16 هزار. بهران تکتاز و پیشتاز. کاسترول جی تی ایکس. یه روغن دیگه هم ریختم یادم نیست چی بود اسمش از این تقلبیا بود) و به جز انواع روغن مشکل دیگه این بود که بعضی وقتا تا 200سی سی روغن بیشتر میریختم که این خودش بدترین کارم بود بعدشم هر روزباهاش تخته گاز با سرعت بالای 120 میرفتم که فشار روی موتور بود واسه همین روغن سوزی افتاد
ولی در کل دوستانی که تازه آپاچی میگیرن سعی کنن روغن مناسب واسش بگیرن و تا روزی که موتور رو دارن فقط از همون روغن بریزن توش. این مسئله رو خدایی خیلی جدی بگیرید. اینقد مث من دنبال کیفیت بهتر نباشید. یه بنده خدایی آپاچی مدل 89 رو با روغن بهران توان که اتوماتیک هم نیست و معمولیه تا پارسال که من ازش خبر داشتم بدون تعمیر ازش کار میکشید فک کنم با 40هزار کارکرد. یکی اینکه روغن فقط یه جور میریخت بعدشم فقط 1لیتر میریخت. روغن اگه کمی هم کم باشه اشکال نداره ولی اصلا بیشتر روغن نریزید
ببخشید زیاد نوشتم. اینا تجربیات من بود که خواستم بهتون بگم. بخدا آپاچی خیلی موتور ماهیه فقط نگهداری میخواد و اذیتش نکنید. از لحاظ برقی تا عمر داره خراب نمیشه. باتری هم من 1 سال به یه باتری کار کردم که روی موتور رفیقم به هیچ وجه استارت نمیزد ولی واسه من با تک استارت روشن میشد. تنها ضعفش نور کم چراغهاش بود که هیچ راهی هم واسه جبران نداشت. از زنون هم تا میتونید استفاده نکنید. از لحاظ انجین هم که گفتم همه چی به روغن بستگی داره و به آب بندی اصولی که به موتور فشار نیاد. اگه موتور هار میخوایید تا 200 یا 300 کیلومتر اروم برید بعد ***زونید ولی اگه موتور میخوایید که چند سال خرج نداشته باشه تا 600تا دور موتور رو از 5 بالاتر نبرید بعدشم تا 1000تا از 7 بالاتر نبرید و سرعت و دنده مهم نیست.
اتفاقا سعی کنید با دنده بالاتر مثلا 5 با دور موتور 5 هزار که سرعت تقریبا باید 65کیلومتر باشه برید که باد بخوره به انجین و خنک بشه
توی اب بندی انجین نباید زیاد داغ کنه
شرمندا خیلی زیاد نوشتم ولی خب قصدم این بود که توی این زمونه طرف با بدبختی 7میلیون میده موتور حداقل بدونه چجوری اب بندی کنه و چیکار کنه و چیکار نکنه تا موتورش خوب در بیاد
کوچیک همتونم هستم. یا علی
ایولا داش رسول گل
اقا منم برج 6 سال گذشته که خریدم از رفیقا در مورد روغن پرسیدم
گفتن ایرانول 6000 بریز یا توتال قوطی قرمز
که من از روغن فروشی که همیشه میرم پیشش توتال کمی گرون بود نخریدم
ایرانول هم 8000 داشت بچه ها هم گفتن 8000 مشکلی نیست و 8000 یه چهار لیتری گرفتم
خلاصه بعضیا گفتن 1200 سی سی بریز به جا 1 لیتر که منم 1200 ریختم ولی کاملا مشخص بود که یه جوری تا اینکه صحبت شما رو اینجا دیدم
خلاصه من سر 250 تا عوض کردم که سر 800 تا دیدم خیلی روغن کم کرده البته دیدم صداش عوض شده بعد نگاه کردم دیدم کم کرده
که من روغن نریختم سرش و دوباره کلا روغن و ریختم پایین و یه 1200 دیگه ریختم
خلاصه موتور و سر 1150 کیلومتر فروختیم و
ولی همون 1 لیتر بریزید حالا یه خورده بیشتر ولی نه 200 سی سی
ولی انصافا تا 500 دونه کار دور موتورش و بالاتر از 5 نبردم و تا 1000 هم دور موتور بالاتر از 6 و 6 ونیم نبردم و حداکثر سرعت 80 بود
خلاصه نزدیک 1100 تا بود که یه تاپ اسپید ازش گرفتم که 131 پر کردم
حالا بگذریم
انصافا موتور خوبی بود و یادش بخیر
محمدرضا شیخی
03-05-1396, 09:55 بعد از ظهر
این موضوع حجم روغن خیلی پیش پا افتاده تر از اینه که درموردش با کسی مشورت کنید. حجم روغن مورد نیاز تمام موتور ها داخل دفترچه قید شده و اینم قید شده اگه فیلتر عوض کردید چند سی سی بیشتر بریزید.
روی خود انجین موتور ها هم اکثریت قید شده
Iran-Pc
06-05-1396, 08:41 قبل از ظهر
سلام.
یه سوال
من تازه یه آپاچی ۱۸۰ مدل ۹۵ گرفتم ، اما صاحب قبلیش تر زده بوده به موتور و اصلا بهش نرسیده بوده.
من تا آخر گاز و نبستم بهش اما با یه ضرب و تقسیم دیدم به سرعت ۱۲۰ هم نمیرسه.
ولی اینجا بچه ها میگند ۱۳۰ تا رفتند باهاش.
یه چیز دیگه ، من موتور سوار نبودم و اولین موتورمه.
طبق عادت ماشین سواریم برای دنده زیاد کردن یه کم پر گاز زیاد میکنم ، خواستم ببینم این کار بطور مداوم و طولانی مدت مشکل برا موتور ایجاد نمیکنه؟
و یه چیز دیگه اینکه چیکار کنم شتابش بیشتر بشه و تو سربالایی ها کم نیاره؟
VAHID
06-05-1396, 11:29 بعد از ظهر
سلام.
یه سوال
من تازه یه آپاچی ۱۸۰ مدل ۹۵ گرفتم ، اما صاحب قبلیش تر زده بوده به موتور و اصلا بهش نرسیده بوده.
من تا آخر گاز و نبستم بهش اما با یه ضرب و تقسیم دیدم به سرعت ۱۲۰ هم نمیرسه.
ولی اینجا بچه ها میگند ۱۳۰ تا رفتند باهاش.
یه چیز دیگه ، من موتور سوار نبودم و اولین موتورمه.
طبق عادت ماشین سواریم برای دنده زیاد کردن یه کم پر گاز زیاد میکنم ، خواستم ببینم این کار بطور مداوم و طولانی مدت مشکل برا موتور ایجاد نمیکنه؟
و یه چیز دیگه اینکه چیکار کنم شتابش بیشتر بشه و تو سربالایی ها کم نیاره؟تاپ اسپیدش حدودا همین ۱۲۰ تاس.فشار اوردن به موتور تو مدت طولانی عواقب بدی خواهد داشت
با تعویض شمع و سرویس به موقع روغن و فیلتر ها و شستشو و تنظیم کاربراتور بهتر میشه
Sent from my SM-J200F using Tapatalk
Iran-Pc
07-05-1396, 08:30 بعد از ظهر
تاپ اسپیدش حدودا همین ۱۲۰ تاس.فشار اوردن به موتور تو مدت طولانی عواقب بدی خواهد داشت
با تعویض شمع و سرویس به موقع روغن و فیلتر ها و شستشو و تنظیم کاربراتور بهتر میشه
ممنون از پاسختون.
یه سوال اونم از باب تازه کار بودنم : من وزنم بالای صد کیلو هستش و مسیر ترددی روزانه ام حدود ۵۰ کیلومتره و نصف راه رو تو اتوبانم، آیا آپاچی موتوری هست که بتونم تو اتوبانها با ۸۰ -۹۰ تا سرعتی که مجازه رانندگی کنم و به قول شما تو طولانی مدت مشکلی براش پیش نیاد؟
اگر آپاچی مناسب من نیست و یا ضعیفه ، چه موتوری رو پیشنهاد میدید؟
amoyaser
09-05-1396, 06:32 بعد از ظهر
سلام
ی سوال؟
چطوری با خود کیلومتر اپاچی شتاب ٠ تا ٨٠ ثبت کنم.
چطوری تاپ اسپید رو ثبت کنم.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
amoyaser
11-05-1396, 11:10 قبل از ظهر
سلام
برای سوپاپ هوای اپاچی ١٨٠ چه فیلری مناسبه تو تابستون
و سوپاپ بنزین چطور؟
لطفا کسی میدونه پاسخ رو بنویسه
انجمن خیلی خلوت شده چرا
VAHID
11-05-1396, 01:05 بعد از ظهر
ممنون از پاسختون.
یه سوال اونم از باب تازه کار بودنم : من وزنم بالای صد کیلو هستش و مسیر ترددی روزانه ام حدود ۵۰ کیلومتره و نصف راه رو تو اتوبانم، آیا آپاچی موتوری هست که بتونم تو اتوبانها با ۸۰ -۹۰ تا سرعتی که مجازه رانندگی کنم و به قول شما تو طولانی مدت مشکلی براش پیش نیاد؟
اگر آپاچی مناسب من نیست و یا ضعیفه ، چه موتوری رو پیشنهاد میدید؟مشکلی نداره از این جهت ولی پالس ۲۲۰ گزینه بهتری هست با توجه به شرایط شما.
محمدرضا شیخی
20-05-1396, 09:48 قبل از ظهر
من اصلا توصیه نمیکنم با این شرایط آپاچی بگیری. وزن بالای خودت مسیر طولانی روزانه ات و سرعت بالای سواریت نیاز به یه موتور 250 داری ولی بهرصورت تو گزینه های دم دستی ns 200 یا همون پالس 220 مناسب تره.
- - - Updated - - -
قابلیت ثبت زمان 0 تا 80 فکر نمیکنم داشته باشه.
درمورد تاپ اسپید از کلید های set و mode استفاده کن حتما تا همین الانش رو هم برات ثبت کرده.
Alireza.BMW
22-05-1396, 10:22 قبل از ظهر
ممنون از پاسختون.
اگر آپاچی مناسب من نیست و یا ضعیفه ، چه موتوری رو پیشنهاد میدید؟
نرم تر از آپاچی تو این رنج پیدا نمیکنی حتی ان اس هم نرمی آپاچی نداره... اما با توجه به وزن شما به نظر من 220 جدید ها که اومدن اسمشون 220 اس... هستش بسیار موتور عالی و خرکاریه خوبم راه میره 140.145تا صفر 95ش قیمت 7600.7700 هستش کله چراغش عین 180 های دیجیتاله که رخش بهتری شده و اون نیم فلاپ 220 نداره که زشت شده و سرصدا میوفته
آپاچی هم تاپش باتوجه به وزن شما همین 120 تاست اونایی که 130 تا میرن زیر 100 هستن و روی موتور میخوابن نخوابی روش من تست کردم 124.125بیشتر نمیره
بابت اینی هم که میگید 80.90 تا مشکلی نداره آپاچی تا 100 الی 110 روش فشار نمیاد
ابوالفضل88
27-05-1396, 06:14 بعد از ظهر
سلام دوستان دو تا سوال داشتم قیمت صفر آپاچی چند شده ؟
و دومی جاش اینجا نیس ولی ببخشید مطرح میکنم شمع موتور آپاچی با سی جی از نظر ابعادی فرق داره یعنی شمعی که به آپاچی میخوره به هوندا میخوره و بالعکس ؟؟؟؟؟
ناصررجبی
01-06-1396, 01:35 قبل از ظهر
درود به همه دوستان عزیز آیا از بین شما عزیزان کسی هست بتونه نحوه تایم گیری موتور رو بطور کامل وخیلی ساده توضیح بده ممنون میشم البته آپاچی 180
gezhen
03-06-1396, 08:56 قبل از ظهر
سلام دوستان اقا من با کیلومتر موتور به مشکل خوردم.کل کیلومتر داره دقیق کار میکنه فقط قسمت سرعت سنج بیشتر کار نمی کنه ولی بعضی وقتا کار میکنه اونم سرعت اشتباه می ندازه مشکل چیه بچه ها لطفا کمک کنید واقعا رفته رو اعصابم
Alireza.BMW
03-06-1396, 11:24 قبل از ظهر
سلام دوستان اقا من با کیلومتر موتور به مشکل خوردم.کل کیلومتر داره دقیق کار میکنه فقط قسمت سرعت سنج بیشتر کار نمی کنه ولی بعضی وقتا کار میکنه اونم سرعت اشتباه می ندازه مشکل چیه بچه ها لطفا کمک کنید واقعا رفته رو اعصابم
سنسور کیلومترش خرابه بده عوض کنن اعصاب خوردی نداره که برادر:11:
- - - Updated - - -
سلام دوستان دو تا سوال داشتم قیمت صفر آپاچی چند شده ؟
و دومی جاش اینجا نیس ولی ببخشید مطرح میکنم شمع موتور آپاچی با سی جی از نظر ابعادی فرق داره یعنی شمعی که به آپاچی میخوره به هوندا میخوره و بالعکس ؟؟؟؟؟
قیمت تهران 7200 تا 7300 سوال دومتونم نه فرق داره
gezhen
03-06-1396, 12:38 بعد از ظهر
آخه بردم شهر ما بلد نبودن.این سنسور کجای موتور هستش؟خودم میتونم تعویض کنم ؟ قیمتش چنده؟
- - - Updated - - -
آخه شهر ما بلد نیستن این سنسور کجاش هست؟خودم میتونم عوضش کنم ؟دست به اچرم
javad madridista
15-06-1396, 12:36 قبل از ظهر
سلام دوستان
من به تازگي يه آپاچي ١٨٠ خريدم، لاستيك ايران ياسا انداختن زيرش قبلا انگار هندي بوده، درسته؟كسي ميدوني چه ماركي بوده؟
ميخوام همين اول كار لاستيك عقبشا عوض كنم و يه چيز بهتر و يكم پهنتر بندازم كه كمتر سر بخوره؛ پهناي الآنش ١١٠ هستش؛ الآن تو شهرمون دورو تايلند هست ٢١٠ تومن،شينكو ژاپن هست ٢٦٠ تومن، mrf هندي هست ٢٦٠ تومن، ايراني هم هست؛ كدومش بهتره از لاستيك فابريكش؟
چقدر پهنتر بندازم بهتره ١٢٠ يا ١٣٠؟
در ضمن قبلا شنيده بودم كه لاستيك هندي خيلي سره ولي با يه آپاراتي كه حرف زدم گفت mrf پهنا ١٢٠ بنداز كه زير پالس ١٨٠ هست از همش بهتره! درسته حرفش به نظر شما؟
اگه مارك ديگه اي هم سراغ داريد كه خوبه و بشه پيداش كرد بگيد و حدود قيمتش هم بگيد بي زحمت. تشكر
معمار
15-06-1396, 10:39 قبل از ظهر
سلام دوستان
من به تازگي يه آپاچي ١٨٠ خريدم، لاستيك ايران ياسا انداختن زيرش قبلا انگار هندي بوده، درسته؟كسي ميدوني چه ماركي بوده؟
ميخوام همين اول كار لاستيك عقبشا عوض كنم و يه چيز بهتر و يكم پهنتر بندازم كه كمتر سر بخوره؛ پهناي الآنش ١١٠ هستش؛ الآن تو شهرمون دورو تايلند هست ٢١٠ تومن،شينكو ژاپن هست ٢٦٠ تومن، mrf هندي هست ٢٦٠ تومن، ايراني هم هست؛ كدومش بهتره از لاستيك فابريكش؟
در ضمن قبلا شنيده بودم كه لاستيك هندي خيلي سره ولي با يه آپاراتي كه حرف زدم گفت mrf پهنا ١٢٠ بنداز كه زير پالس ١٨٠ هست از همش بهتره! درسته حرفش به نظر شما؟
اگه مارك ديگه اي هم سراغ داريد كه خوبه و بشه پيداش كرد بگيد و حدود قيمتش هم بگيد بي زحمت. تشكر
رو 180 ایران یاسا انداختن !
ولی اگه میخای لاستیک و عوض کنی یه دفعه یه چیز خوب بنداز
soleymani
15-06-1396, 04:35 بعد از ظهر
من لاستیک عقب رو که فابریک بود با 80 درصد دادم رفت و به جاش ایران یاسا سایز 130 گرفتم گل جدید.خیلی هم خوبه.خارجی زیر 210 نیست.
معمار
15-06-1396, 09:06 بعد از ظهر
سلام دوستان
تو گروه پرشین موتور براتون سوال کردم
و جواب هایی که دوستان دادن
Farshad dowlatyar :
لاستیک Mrf اصلا نیست تو بازار
نوش همون duru سایز ۱۲۰ بهترین گزینس براش
در ضمن شینکو کره ایه نه ژاپنی
Sajad D.V :
یاسا بدرد نمیخوره یعنی عمرش نسبت ب هندی یا مث دانلوپ یا دورو تایلند کمتره ، همون فابریکو بندازه بهتره
روابط عمومی نیرو موتور :
لاستیک اورجینال تمام محصولات صفر لاستیک tvs میباشد
javad madridista
17-06-1396, 01:13 قبل از ظهر
دمت گرم داداش كه پيگير شدي برام؛ mrf داشت سايز ١٢٠ كه ٢٦٠ تومن ميداد البته من تاريخشا چك نكردم شايد مال چند سال پيش باشه كه خوب نميخرم اون موقع؛ اينم كه روابط عمومي نيرو موتور گفته لاستيك محصولاتشون tvs هست نميدونم چي بگم والا از دست اينا! از من كه ايران ياساست! فكرم نكنم عوض كرده باشن چون از نمايندگي نيرو موتور خريدم موتورا،بعدشم ارزششا نداره. ولي دوست دارم پيگير بشم ببينم مشكل از كجاست؛ شما راهي به ذهنت نميرسه؟
راستي روغن چي بريزم؟ موتوركس و موتول پيدا كردم مخصوص موتورسيكلت، موتول قيمتش معقولانه تره ليتري ٢٥، بهتر نيست اينا را بريزم كه مخصوص موتوره يا همونا را بريزم كه تو ماشين ميريزن؟
معمار
17-06-1396, 07:37 قبل از ظهر
دمت گرم داداش كه پيگير شدي برام؛ mrf داشت سايز ١٢٠ كه ٢٦٠ تومن ميداد البته من تاريخشا چك نكردم شايد مال چند سال پيش باشه كه خوب نميخرم اون موقع؛ اينم كه روابط عمومي نيرو موتور گفته لاستيك محصولاتشون tvs هست نميدونم چي بگم والا از دست اينا! از من كه ايران ياساست! فكرم نكنم عوض كرده باشن چون از نمايندگي نيرو موتور خريدم موتورا،بعدشم ارزششا نداره. ولي دوست دارم پيگير بشم ببينم مشكل از كجاست؛ شما راهي به ذهنت نميرسه؟
راستي روغن چي بريزم؟ موتوركس و موتول پيدا كردم مخصوص موتورسيكلت، موتول قيمتش معقولانه تره ليتري ٢٥، بهتر نيست اينا را بريزم كه مخصوص موتوره يا همونا را بريزم كه تو ماشين ميريزن؟
والا در مورد لاستیک که نمیدونم چه کار بکنی
حالا پیگیر بشو شاید به نتیجه ای برسی
ولی در مورد روغن من که ایرانول 8000 20w50 میریختم
و خوبه که بتونی روغن خوب بریزی ولی همیشه دیگه همونه و بریزی نه هی عوضش کنی
بعد یک لیتر بریزی به طز بعضیا که میگن 1.200 توجه نکن
و یه بنده خدایی میگفت که برا 180 باید روغن 10 30 بریزی که من دیگه پیگیر نشدم صحت این موضوع و
javad madridista
17-06-1396, 03:47 بعد از ظهر
والا در مورد لاستیک که نمیدونم چه کار بکنی
حالا پیگیر بشو شاید به نتیجه ای برسی
ولی در مورد روغن من که ایرانول 8000 20w50 میریختم
و خوبه که بتونی روغن خوب بریزی ولی همیشه دیگه همونه و بریزی نه هی عوضش کنی
بعد یک لیتر بریزی به طز بعضیا که میگن 1.200 توجه نکن
و یه بنده خدایی میگفت که برا 180 باید روغن 10 30 بریزی که من دیگه پیگیر نشدم صحت این موضوع و
آره داخل دفترچه زبان اصلي انگايسي موتور نوشته كه روغن 10W30 با Api SL و jaso ma2 بريزيد ولي 10w30 براي گرما اينجا كمه به نظرم؛ 10w40 ريخته بشه بهتره به نسبت گرماي هواي ايران
Biker1997
07-07-1396, 02:50 بعد از ظهر
سلام دوستان من میخوام اولین موتورمو بخرم میخوام یه اپاچی ۱۸۰ بردارم بنظرتون الان موقع خوبی برای خرید هست یا صبر کنم دم عید بخرم ممنون میشم نظرتوتو بگید
Jack z1000
07-07-1396, 07:53 بعد از ظهر
سلام دوستان من میخوام اولین موتورمو بخرم میخوام یه اپاچی ۱۸۰ بردارم بنظرتون الان موقع خوبی برای خرید هست یا صبر کنم دم عید بخرم ممنون میشم نظرتوتو بگید
راستش الان که داره هوا کم کم سرد میشه اما اگه سرما واست مهم نیست همین الان بخر
Biker1997
07-07-1396, 07:59 بعد از ظهر
راستش الان که داره هوا کم کم سرد میشه اما اگه سرما واست مهم نیست همین الان بخرمن کاشان زندگی میکنم هوا اونقدر سرد نمیشه اینجا ممنون نوسان قیمت چطور ممکنه ارزون بشه؟ الان ۷۸۰۰ اینجا
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Terova
04-09-1396, 04:53 بعد از ظهر
چند روز بود موتور رو استفاده نکردم الان که میخوام استارت بزنم استارت نمیخوره و با هندل باید روشنش کنم. دزدگیرم بعضی وقتهای قاطی میکنه و صدا میده
باتری تازه عوض شده آیا مشکل از باتری هست؟
بعد روغن رو چند هزار چند هزار عوض کنم و چه چیزه خوب و به صرفه ای بگیرم و چند لیتر؟
رسول2211
02-03-1397, 03:02 قبل از ظهر
سلام.
یعنی آپاچی ۱۸۰ اینقدر خار و بدبخت شده که دیگه کسی نمیاد اینجا در موردش صحبت کنه؟؟؟ یا شایدم کسی مشکلی باهاش نداره
خدایی موتور خوبیه
کم مصرف. خوش رخ. خوش صدا. با لرزش تقریبا زیاد. شتاب خوب. ولی لاستیکای مزخرف
در کل موتور خوبیه ولی نمیدونم چرا اینقدر گرون شده. واقعا ۸میلیون و خورده ای نمیارزه
نهایتا صفرش باید ۷ تومن باشه
- - - Updated - - -
سلام.
یعنی آپاچی ۱۸۰ اینقدر خار و بدبخت شده که دیگه کسی نمیاد اینجا در موردش صحبت کنه؟؟؟ یا شایدم کسی مشکلی باهاش نداره
خدایی موتور خوبیه
در کل موتور خوبیه ولی نمیدونم چرا اینقدر گرون شده. واقعا ۸میلیون و خورده ای نمیارزه
- - - Updated - - -
سلام.
خدایی موتور خوبیه
vivabayern
02-03-1397, 09:22 قبل از ظهر
همین چند روز پیش یک آپاچی قرمز مدل ۹۳ خیلی تمیز برای رفیقم گرفتیم ۴۲۰۰ به همراه بیمه تا ۱۵ اسفند . اما بدلیل سواری خسته کننده ، لرزش زیاد ، لاستیک بی کیفیت ، طراحی بیش از حد حجیم و سرعت پایین اصلا ازش خوشم نمیاد . البته خیلی از ایرادهاش در آپاچی ۲۰۰ رفع شده
رسول2211
02-03-1397, 07:35 بعد از ظهر
اتفاقا اون آپاچی که من داشتم قرمز مدل ۹۳ بود. ولی من پارسال به خاطر روغن سوزی فروختم ۴تومن. اما خدایی تمیز بود خیلی
در مورد لرزش درسته لرزش خیلی زیادی نسبت به ۲۲۰ داره. لاستیکاش خیلی افتضاح بود. بعضی وقتا پشت چراغ قرمز یهو که راه میفتادم لاستیک جیغ میکشید و تیک آف میکشید ولی الان ۲۲۰ با اینکه لاستیکاش همچین تعریفی ندارد اما با این قدرت و شتاب اصلا تیک آف نمیکشه و لاستیکاش لیز نیستن
از حق نگذریم طراحی حجیم و بزرگش تیپ موتور رو خوشگل کرده که البته یه جورایی میشه مثل طرح ویو که حجم موتور زیاد ولی لاستیکای باریک داره. کیلومترش امکانات جالبی داشت و رنگ آبی پس زمینش به نظر من بهتر از رنگ زرد پالس ولی خب کیلومتر پالس قشنگتر و فونت بهتری داره
چراغهای دیلایتش هم خیلی به روز و خوشگل و کمکهای نرمی داشت. صدای موتور توی دور پایین اصلا نمیومد. انگار موتور خاموش بود نسبت به ۲۲۰ که خیلی صدا میده ولی در عوض ۲۲۰ توی دور بالای ۶هزار صداش قشنگ میشه ولی آپاچی بالای ۶ هزار انگار یه چیزی توی انجین کنده شده و میگیره به سر سیلندر
در کل من از آپاچی راضی بودم ولی فقط در حد استفاده شهری چون خیلی موتور ظریفی هست و فشار روی انجینش زیاد بود اما مصرف کمی داشت. مقصر خودم بودم که هر بار یه نوع روغن ریختم توش و زود به روغن سوزی افتاد وگرنه ۱۵هزار تا کارکرد چیزی نیست که موتور رو از پا دربیاره
vivabayern
02-03-1397, 08:51 بعد از ظهر
داش رسول قبلا آپاچی مدل 90 هم داشتم و بقول شما خیلی ظریف بود و با کمی فشار رینگ ضعیف کرد و دود آبی میداد و باز بعد مدتی دود سیاه میداد و خلاصه ضد حال میزد و توی باد هم در حد سی جی 125 راه میرفت بخاطر حجیم بودنش حالا این طرح جدیدا که حجیمتر هم هستن ! اما زیباتر شدن . لاستیک جلوش واقعا باریک هست و به یک اشاره نابجا معطله بزنه زمین ! انجینش لرزه گیر نداره مثل پالس و بخاطر همین لرزش داره . کیلومترش خوشرنگه اما طراحیش به دلم ننشست حتی آپاچی 200 اما این آپاچی 310 جدید واقعا موتور زیبا و دلنشینیه و امیدوارم وارد بازار ایران هم بشه .
رسول2211
03-03-1397, 12:52 بعد از ظهر
سلام. قبل هر چیزی کاش اسمت رو میگفتی
در مورد آپاچی که حق با شماست و اگه یه بالانسر داشت لرزشش کمتر میشد. مثل آپاچی ۲۰۰ که این بالانسر رو داره. البته نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی من روی شوکا ۱۵۰ که داشتم تجربه داشتم که این بالانسر خیلی لرزش رو میگیره
البته ۲۲۰ بالانسر کوچیکی داره و به جای میل لنگ به دیسک و صفحه وصل و همین قطعه کوچیک باعث شده صدای انجین پالس توی دور پایین خیلی بد بشه
اما خب لرزش روگرفته تا حدودی. اما همین آپاچی ۱۸۰ هم لرزشش بد نیست و از دور ۷هژار به بالا لرزش شروع میشه. اگه قیمتش اینقدر بالا نبود بهترین موتور شهری حساب میشد از هر لحاظ
- - - Updated - - -
سلام. قبل هر چیزی کاش اسمت رو میگفتی
در مورد آپاچی که حق با شماست و اگه یه بالانسر داشت لرزشش کمتر میشد. مثل آپاچی ۲۰۰ که این بالانسر رو داره. البته نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی من روی شوکا ۱۵۰ که داشتم تجربه داشتم که این بالانسر خیلی لرزش رو میگیره
البته ۲۲۰ بالانسر کوچیکی داره و به جای میل لنگ به دیسک و صفحه وصل و همین قطعه کوچیک باعث شده صدای انجین پالس توی دور پایین خیلی بد بشه
اما خب لرزش روگرفته تا حدودی. اما همین آپاچی ۱۸۰ هم لرزشش بد نیست و از دور ۷هژار به بالا لرزش شروع میشه. اگه قیمتش اینقدر بالا نبود بهترین موتور شهری حساب میشد از هر لحاظ
A.IvI.I.N
07-07-1397, 10:27 قبل از ظهر
دوستان با تجربه چیکار کنیم لرزش اپاچی رو کم کنیم.
با اچارکشی تا حدودی بهتر میشه ولی انگار مشکل جای دیگه هست.
1 ساعت رانندگی میکنم دستم سِر میشه.
ALEX_HOT
17-09-1398, 07:54 بعد از ظهر
سلام تازه به جمع آپاچی سوارا اضافه شدم
فلات 250 رو فروختم
لطف بفرمایید بگید زین موتور چطور درمیاد
یه جای سوییچ خور کنار هندل هست برا چیه؟ زین؟
هرچی میچرخونم چیزی درنمیاد
و اینکه یه روغن خوب بهم معرفی کنید براش میدونم سوالا برای شما تکراریه اما باور کنید من فرصت خوندن مطالب ندارم
اگه چیزی لازمه برا موتور انجام بدم بگید
یک دنیا تشکر پیشاپیش
- - - Updated - - -
فلات 250 رو فروختم
و اینکه یه روغن خوب بهم معرفی کنید براش میدونم سوالا برای شما تکراریه اما باور کنید من فرصت خوندن مطالب ندارم
یک دنیا تشکر پیشاپیش
Alireza Farzin
17-09-1398, 09:22 بعد از ظهر
فلات 250 رو فروختم
یک دنیا تشکر پیشاپیش
- - - Updated - - -
فلات 250 رو فروختم
یک دنیا تشکر پیشاپیش
سلام,
مبارکت باشه, ایشالله چرخش برات بچرخه,
این سوئیچ,...... فلاپ بقل رو آزاد میکنه,...... دو تا پین بالای دو گوشه فلاپ هم هست که از نوع فشاریه و باید بکشیش بیرون(این پین های پلاستیکی قابل دید نیست و جزئی از خود فلاپ هستند,.....مراقب باش با فشار بیش از حد نشکونیش,....لمش بیاد دستت به راحتی در میاد),......فلاپ رو که در اوردی, کابل ازاد کننده زین رو میبینی,
در مورد روغن, از اقایان فرشاد و یا نیما بپرس,.......
ALEX_HOT
18-09-1398, 11:33 بعد از ظهر
بهران سوپر پیشتاز sl میریزم دیگه کسی جواب نداد آخه
ALEX_HOT
21-09-1398, 08:38 بعد از ظهر
سلام میبخشید باز مزاحم شدم
دسته فرمان سمت چپی موتوم یکم جلو تر از سمت راستیه
چطور میتونم یکم بیارمش عقب تر ؟
ممنوووووون
Alireza Farzin
21-09-1398, 11:28 بعد از ظهر
ممنوووووون
سلام دوباره,
دوست عزیز,....تونستی فلاپ بغل رو باز بکنی و دسترسی به آزاد کننده زین پیدا بکنی,؟؟؟,.....
gezhen
22-09-1398, 09:56 قبل از ظهر
ممنوووووون
اینی که میگی امکان نداره چون اگه بازش کنی میبینی چرخشی نیست و فقط سرجاش قرار میگیره و تنظیم اون غیر ممکنه فکر کنم دوتا جای تنظیم داره اونم خیلی متفاوت از هم هستن موتور شما یا زمین خورده یا برخورد شدید چون فرمون کجه دقیقا برای خودمم پیش امد حتی فرمون به یه سمت سفت میشد
ALEX_HOT
22-09-1398, 08:25 بعد از ظهر
سلام دوباره,
دوست عزیز,....تونستی فلاپ بغل رو باز بکنی و دسترسی به آزاد کننده زین پیدا بکنی,؟؟؟,.....
سلام خوبی
بله راحت بود ممنون
البته چون یادم دادی راحت بود
اینی که میگی امکان نداره چون اگه بازش کنی میبینی چرخشی نیست و فقط سرجاش قرار میگیره و تنظیم اون غیر ممکنه فکر کنم دوتا جای تنظیم داره اونم خیلی متفاوت از هم هستن موتور شما یا زمین خورده یا برخورد شدید چون فرمون کجه دقیقا برای خودمم پیش امد حتی فرمون به یه سمت سفت میشد
چه بد
نه تصادف و خط و خش نداره موتور
شاید من یکم حساسم آخه یکی از دوستام نشست گفت نه فرمون صاف و درسته
یه سوال مهم :
فیلتر هوا کاملا روغنی و چرب شده
با چی بشورمش چون اصلا تو شهر ما پیدا نمیشه فیلتر هواش
مرسی عشقیا
Alireza Farzin
22-09-1398, 08:51 بعد از ظهر
سلام خوبی
بله راحت بود ممنون
البته چون یادم دادی راحت بود
چه بد
نه تصادف و خط و خش نداره موتور
شاید من یکم حساسم آخه یکی از دوستام نشست گفت نه فرمون صاف و درسته
یه سوال مهم :
مرسی عشقیا
سلام,
دلیل اینکه ازتون پرسیدم اینه که,.....اولا جواب شما نشون میده که من درست میگفتم(برای استفاده دیگر اعضاء),.....دوماً اینکه با گفتن""خیلی راحت بود"",...کسانی که برای اولین بار میخوان این کار رو بکنن و زیاد فنی نیستن, اعتماد بنفس پیدا میکنن که این کار رو انجام بدن,....تشکر از پستت,
میلاد محمودی
23-09-1398, 09:19 قبل از ظهر
با مایع ظرفشویی بشور و خشکش کن بعد خیلی کم چربش کن و ببندش
gezhen
23-09-1398, 10:42 قبل از ظهر
[یه سوال مهم :
مرسی عشقیا[/QUOTE]
همین کاری که دوستمون میلاد محمودی گفت جواب میده واسه خرید همدان نزدیک شماست میتونی راحت تهیه کنی
بهتره این سری یکی بری از سری های دیگه شستشو بدی
ALEX_HOT
03-01-1399, 08:21 بعد از ظهر
سلام سال نو مبارک
فیلتر روغن آپاچی خریدم متاسفانه واشر پلاستیکی شو نداشت
میخواستم واشر فیلتر قدیمی رو بهش بندازم دیدم پوسیدس و پاره شد
بدون واشر پلاستیکی جا زدم
بدون واشر مشکلی برا موتور پیش نمیاد؟
روغن رو با تعویض فیلتر 1100 سی سی ریختم درسته یا نه
صاحب قبلی موتور فک کنم 1200 سی سی میریخته چون اندازه گرفتم 1200 بود
ممنون
CGL
25-01-1399, 05:26 قبل از ظهر
سلام دوستان سال نو مبارک....
لاستیک توپی چرخ عقب جهت جا زدنش ب کدوم سمته؟قبلیه خراب شد در اوردمش یادم نیس کدوم وری بود ممنون میشم راهنمایی کنید
نیما نادری
25-01-1399, 12:26 بعد از ظهر
سلام دوستان سال نو مبارک....
لاستیک توپی چرخ عقب جهت جا زدنش ب کدوم سمته؟قبلیه خراب شد در اوردمش یادم نیس کدوم وری بود ممنون میشم راهنمایی کنید������
معمولا فقط یک جهت جا میره
پیمان اسماعیلی
16-02-1399, 09:58 قبل از ظهر
سلام
آپاچی ۱۸۰ مدل ۹۵ خشک آبی مات می ارزه ۳۸ پول بدم براش؟
معمار
17-02-1399, 11:19 قبل از ظهر
سلام
آپاچی ۱۸۰ مدل ۹۵ خشک آبی مات می ارزه ۳۸ پول بدم براش؟
اپاچی همون ۶ میلیون سال ۹۵ هم زیادش بود ولی الان اوضاع مملکت این جوری شده
قیمت دقیق ندارم خیلی وقت از اوضاع بازار موتور بی خبرم
ولی ببین اگه قیمتا همینه و شما هم نیاز دارید بخر و استفاده کن
معلوم نیست شاید سال دیگه همین اپاچی شد ۸۰ میلیون
شایدم اتفاقاتی افتاد ... عوض شد و ... اومد و اوضاع تغییر کرد
amir169
24-04-1399, 10:44 قبل از ظهر
قیمت کمک عقب آپاچی تقریبا چقدره ؟( فابریک اصلی )
تو شهر ما پیدا نشد بخرم یه سایت پیدا کردم میگه اصلی فابریکه جفتی ( چپ و راست ) دو میلیون تومن
رنج قیمتش همین حدوده یا نه
آخه برای پالس 180 سوال کردم گفتن جفتش یه تومن
Alireza Farzin
24-04-1399, 12:25 بعد از ظهر
قیمت کمک عقب آپاچی تقریبا چقدره ؟( فابریک اصلی )
تو شهر ما پیدا نشد بخرم یه سایت پیدا کردم میگه اصلی فابریکه جفتی ( چپ و راست ) دو میلیون تومن
رنج قیمتش همین حدوده یا نه
آخه برای پالس 180 سوال کردم گفتن جفتش یه تومن
سلام,
رنج قیمتش همینه,...
چرا میخوای کمک ها رو عوض کنی,
کدوم شهر هستی,
یکی تو شهر قم داره دست دوم سالمش رو میفروشه,👇👇👇👇
302 Moved ([Only registered and activated users can see links])
amir169
24-04-1399, 01:52 بعد از ظهر
سلام,
رنج قیمتش همینه,...
چرا میخوای کمک ها رو عوض کنی,
کدوم شهر هستی,
یکی تو شهر قم داره دست دوم سالمش رو میفروشه,
302 Moved ([Only registered and activated users can see links])
کمک سمت چپ روغن میده فکر کنم پمپش ترکیده
البته فنرش کار میکنه
Alireza Farzin
24-04-1399, 02:55 بعد از ظهر
کمک سمت چپ روغن میده فکر کنم پمپش ترکیده
البته فنرش کار میکنه
اصل کار رو فنر انجام میده,......پمپ از ضربه زدن فنر موقع برگشت جلوگیری میکنه,
موقع سواری, این ضربه زدن فنر رو حس میکنی؟؟,
کمک رو به یه تعمیرکار نشون دادی؟؟,
amir169
24-04-1399, 06:39 بعد از ظهر
اصل کار رو فنر انجام میده,......پمپ از ضربه زدن فنر موقع برگشت جلوگیری میکنه,
موقع سواری, این ضربه زدن فنر رو حس میکنی؟؟,
کمک رو به یه تعمیرکار نشون دادی؟؟,
چجوری ضربه میزنه؟ باعث بهم زدن تعادل میشه؟
چیزی حس نکردم
Alireza Farzin
25-04-1399, 01:15 قبل از ظهر
چجوری ضربه میزنه؟ باعث بهم زدن تعادل میشه؟
چیزی حس نکردم
اگر ضربه رو حس نمیکنی, احتمالا کاملا خراب نشده,.....تو اون سیلندر کوچک بغل کمک غیر از گاز نیتروژن(یا گاز متفاوت دیگه ای), مقداری روغن هیدرولیک هم هست که میتونه جایگزین بکنه, البته بستگی به مقدار از دست دادن روغن داره,
پمپ کمک سمت راست میتونه مقداری کمک بکنه که این ضربه زدن رو احساس نکنی,
بله, کمک خراب باعث بهم خوردن تعادل میشه,.....تو سرعت بالا و افتادن تو یه دست انداز کوچک میتونه موتور رو از کنترل خارج بکنه, مخصوصا در موقع دور زدن,
اگر تو دست انداز نیوفتی و یا موقع دور زدن, موتور رو نخوابونی, کمک کاری انجام نمیده که باعث از دست رفتن کنترل بشه,.....بماند که در دراز مدت باعث فشار اومدن به کمرت, شل شدن پیچ و مهره ها در اون نواحی, تاب ورداشتن دوشاخ عقب و غیره میشه,
amir169
25-04-1399, 07:53 قبل از ظهر
اگر ضربه رو حس نمیکنی, احتمالا کاملا خراب نشده,.....تو اون سیلندر کوچک بغل کمک غیر از گاز نیتروژن(یا گاز متفاوت دیگه ای), مقداری روغن هیدرولیک هم هست که میتونه جایگزین بکنه, البته بستگی به مقدار از دست دادن روغن داره,
پمپ کمک سمت راست میتونه مقداری کمک بکنه که این ضربه زدن رو احساس نکنی,
بله, کمک خراب باعث بهم خوردن تعادل میشه,.....تو سرعت بالا و افتادن تو یه دست انداز کوچک میتونه موتور رو از کنترل خارج بکنه, مخصوصا در موقع دور زدن,
اگر تو دست انداز نیوفتی و یا موقع دور زدن, موتور رو نخوابونی, کمک کاری انجام نمیده که باعث از دست رفتن کنترل بشه,.....بماند که در دراز مدت باعث فشار اومدن به کمرت, شل شدن پیچ و مهره ها در اون نواحی, تاب ورداشتن دوشاخ عقب و غیره میشه,
چجوری میشه روغن ریخت تو سیلندرش؟
farshad 54
25-04-1399, 09:36 قبل از ظهر
ببر بده کمک ساز برات درستش کنه
- - - Updated - - -
ببر بده کمک ساز برات درستش کنه
Alireza Farzin
25-04-1399, 09:45 قبل از ظهر
چجوری میشه روغن ریخت تو سیلندرش؟
از دست دادن روغن, معنیش اینه که گاز نیتروژن هم تخلیه شده,
اگر میخوای کمک رو تعمیر بکنی, همین امروز تعمیر بکن,
اگر میخوای کمک نو بخری, همینجوری استفاده اش کن تا کمک بخری,
amir169
23-05-1399, 06:19 بعد از ظهر
من از وقتی خورشیدی و زنجیر موتور رو عوض کردم هم مصرف سوخت بالا رفته هم سرعت موتور کم شده
خورشیدی جلو و عقب و زنجیرش اصلی خریدم و بلبرینگ عقب هم عوض کردم . شل و سفتی زنجیر هم خوبه
قبل عوض کردن دنده چهار دور موتور رو ۵ بود سرعت فیکس ۵۴ کیلومتر در ساعت بود ولی الان ۵۲ کیلومتر بر ساعت بیشتر نمیره
مهمتر اینکه هر ۵۰۰ کیلومتر ۱۰ لیتر بنزین میزدم الان باید ۱۲ لیتر بزنم
مشکل چی میتونه باشه؟ مصرف سوخت مگه ربطی به خورشیدی داره؟ ( به کاربرات دست نزد )
Alireza Farzin
25-05-1399, 12:31 بعد از ظهر
من از وقتی خورشیدی و زنجیر موتور رو عوض کردم هم مصرف سوخت بالا رفته هم سرعت موتور کم شده
خورشیدی جلو و عقب و زنجیرش اصلی خریدم و بلبرینگ عقب هم عوض کردم . شل و سفتی زنجیر هم خوبه
قبل عوض کردن دنده چهار دور موتور رو ۵ بود سرعت فیکس ۵۴ کیلومتر در ساعت بود ولی الان ۵۲ کیلومتر بر ساعت بیشتر نمیره
مهمتر اینکه هر ۵۰۰ کیلومتر ۱۰ لیتر بنزین میزدم الان باید ۱۲ لیتر بزنم
مشکل چی میتونه باشه؟ مصرف سوخت مگه ربطی به خورشیدی داره؟ ( به کاربرات دست نزد )
سلام امیر خان,
البته میشه بعضی وقت ها بطور تصادفی هم زمان مشکل دیگه ای هم برای انجین پیش بیاد,.....مثلا باچکش زدن روی قطعه ای برای جا زدن, باعث بشه که مثلا دریچه گاز جابجا بشه,
اگر فرض بگیریم که هیچ اطفاق این چنینی رو موتورت نیوفتاده,.....اعداد و ارقامی که دادی, خیلی نزدیک به اینه که خورشیدی جدید جلو یک دنده کوچکتر از خورشیدی قبلی هستش و یا خورشیدی عقب دو دنده بزرگتر,
خورشیدی های کار کرده رو با نو مقیاسه کردی و یا صرفا عقیده داری که خورشیدی های قبلی فابریک خودش بودن و جدیداش هم اصلی هستن,
ashkan18
15-10-1399, 12:22 قبل از ظهر
خورشیدی جلو موتور ( خورشیدی کوچیکه ) هم بلبرینگ داره؟
hilayjoon
21-02-1401, 02:50 بعد از ظهر
دوستان من یه آپاچی دارم که براش رادیات گذاشتم
لاستیک جلوش رو هم ۱۲۰ انداختم گفتم شاید دوستان ایده بگیرن و به کارشون بیاد
[Only registered and activated users can see links]
amir169
21-08-1401, 08:05 قبل از ظهر
سلام
موتور من دنده پنج که میزنم هرچی گاز میدم نه دور موتور میره بالا نه سرعتش
بقیه دنده ها نسبت به قبل کمی ضعیفتر عمل میکنه ولی دنده ۵ کلا سرعتی نمیگیره
مشکلش چیه؟
صفحه کلاچ باید عوض بشه؟
Alireza Farzin
21-08-1401, 03:11 بعد از ظهر
سلام
موتور من دنده پنج که میزنم هرچی گاز میدم نه دور موتور میره بالا نه سرعتش
بقیه دنده ها نسبت به قبل کمی ضعیفتر عمل میکنه ولی دنده ۵ کلا سرعتی نمیگیره
مشکلش چیه؟
صفحه کلاچ باید عوض بشه؟
سلام,
از کلاچ نیست, کلاچ اگر فرسوده شده باشه تو دنده یک و دو در شتاب گیری ناگهانی سُر میخوره,......اول کاربوراتور رو چک کن,