توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Apache 180 & آپاچی 180
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
کامران.
03-02-1392, 02:36 بعد از ظهر
سلام به آپاچی سوارها و بزرگان موتور.... من میخوام نور چراغ جلو موتورمو زیاد کنم چیکار کنم نمیخوام از زنون استفاده کنم.... مثلا میشه چراغ داخلشو که 35.35 هستش رو عوض کنم و 65.65 بندازم نورش زیاد میشه؟؟؟ باتریش میکشه؟؟؟ بیشترم میشه انداخت؟؟؟؟ یه چیز بهترم میشه جایگزین؟؟؟؟؟ ممنون از جواباتون آقایی میفرمایین.
roma
03-02-1392, 04:24 بعد از ظهر
سلام به آپاچی سوارها و بزرگان موتور.... من میخوام نور چراغ جلو موتورمو زیاد کنم چیکار کنم نمیخوام از زنون استفاده کنم.... مثلا میشه چراغ داخلشو که 35.35 هستش رو عوض کنم و 65.65 بندازم نورش زیاد میشه؟؟؟ باتریش میکشه؟؟؟ بیشترم میشه انداخت؟؟؟؟ یه چیز بهترم میشه جایگزین؟؟؟؟؟ ممنون از جواباتون آقایی میفرمایین.
با خیال راحت بنداز هیچ مشگلی پیش نمیاد همون 6565
apache
03-02-1392, 06:15 بعد از ظهر
راستش نمیدونم بشه یا نه شاید به سیم کشیه موتورت فشار بیاره شاید باعث آب شدن افتامات بشه .اما چیزی که میدونم چراغ جلوی آپاچی لامپش osrame نه بهترین لامپ موجود و کیفیتش فوق العادس یعنی رو دستش نیست به نظر من حیف ممکن 65 که میندازی نورشتازه به اندازه اینم نشه چون osram قضیش فرق داره.
---------- Post added at ۰۳:۴۲ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۰۲:۵۷ قبل از ظهر ----------
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
عکس از متعلقات کاربراتور اپاچی این عکسو قبل از سفر گرجستان گرفتم وقتی کاربراتو باز کرده بودم.
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اینم عکس موتورم که بازم قبل از سفر ارمنستان که دل و رودشو ریخته بودم بیرون.
- - - Updated - - -
K.I.A
04-02-1392, 01:42 قبل از ظهر
خداییش از رقیبای هندی دیگش نسبت به 180 بودنش خوب راه میره تا 139 باهاش رفتم شتابشم خوبه سی بی ار 150 راحت میگیره
apache
04-02-1392, 05:40 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]
به درخواست بعضی دوستان که پیغام گذاشته بودن عکسهای سفر به گرجستان و مازندران نمیتونن تو سایت پیدا کنن لینکهارو براشون کپی کردنم فقط لطفا یادتون نره نظراتتونو حتما بنویسید.
در ضمن سه عکسی که من گذاشتم از کاربراتور و اینا تو سایت دیده میشه یا فقط خودم میبینم؟
Kami
04-02-1392, 05:46 بعد از ظهر
مقایسه سی جی با اپاچی درست نیست
پست های در این زمینه پاک شد
L E G E N D
04-02-1392, 09:47 بعد از ظهر
بچه ها تو این مقایسه هم شرکت کنید بد نیس.
لطفا نظر واقعیتون رو بدون تعصب بگید.
مقایسه آپاچی 180 با پیشرو پارس 250 ([Only registered and activated users can see links])
mohamad.gh
04-02-1392, 10:32 بعد از ظهر
در ضمن سه عکسی که من گذاشتم از کاربراتور و اینا تو سایت دیده میشه یا فقط خودم میبینم؟
عکسها دیده میشه، رفیق
کامران.
04-02-1392, 11:38 بعد از ظهر
با خیال راحت بنداز هیچ مشگلی پیش نمیاد همون 6565داداش شما خودت امتحان کردی؟؟؟؟ نورش بهتر و قویتر میشه؟؟؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟
abin66
05-02-1392, 01:54 قبل از ظهر
سلام دوستان یه اپاچی 180 در حد 1900 تا رفته خریدم. العان2200 تا شده روغنش رو عوض کردم بهران ریختم چقدر کار کرد عوض کنم؟
اولش که سرده روشن میکنم روشن میشه بعد یهو گاز میدم خاموش میشه 2یا3 دقیقه کار کنه دیگه خاموش نمیشه علت از چیه ؟یه تعمیر کار گفت دیافراگمته . عوض کنم درست میشه؟
از کجا بفهمم اونی که روشه خرابه یا سالمه؟
دور موتورم اگر بیارم زیر 1000 خاموش میشه رو 1.1 تنظیم کردم گرم میشه تا 1.2 یا 1.3 هم وای میسته علت از چیه ؟؟؟
تو اچار کشی دقیقا" چی کار میکنن ؟
کلگیش تو سرعت یه زر زر صدایی میده اما معلوم نیست از کجاشه تو سرعت دستمو روش گزاشتم اما بازم زر زر میکرد. والله هرچی پیچ داره با اچار خودم سفت کردم اما تعمیر کار نشون دادم گفت موتورت اچار کشی میخواد لرزش داره والله فقط پیچای بالای سیلندرو دست نزدم فکنم 12 باشه وگرنه همه سفته سفته در حد بریدن .
تو دور بالا یه صدای شلق شلق مثل صدای اسبک روی سوپاب بکوبه میده یا مثل یه میله توپر بخوره به یه چیزی میده تعمیر کاره میگفت باید فیلر شه داستانش چجوریه اچار فیلر فودم دارم قبلا" موتور ماشینم تعمیر اساسیشو خودم تنهایی انجام دادم کنار دست کسی دیده بودم چیکار میکنه خودم (رینگ پیستون یاتاقان دیسک صفحه سر سیلندرو و... ردیف کردم تعمیر کردم بستم ردیف کار میکرد-(دزد برده بود زده بود ترکونده بود پولم نداشتم مجبور شدم خودم تعمیر کنم بجای اجرت ابزار خریدم ردیفش کردم) ابزاراشم برام موند :-) ) .
میشه راهنمایی کنین چجوری فیلر کنم؟ ارزش داره خودم انجام بدم ؟ هر چند وقت فیلر لازمه؟ برا سرویس چیا لازمه چک شه؟ اخه چراغ سرویس رو بعد تعویز روغن خاموش کردم فقط روغن نو ریختم همین کار دیگهای باید انجام میدادم؟
kourosh_bandit2
05-02-1392, 12:46 بعد از ظهر
داداش شما خودت امتحان کردی؟؟؟؟ نورش بهتر و قویتر میشه؟؟؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟
من 90/100 هم انداختم اگه اشتباه نکنم همین 90/100 بود هرچی بود تو همین زمینه بود osram l هم بود خیلی هم نوره خوبی داشت مشکلی هم ایجاد نکرده. الانم که زنون هست برا سیم کشی مشکل ایجاد نکرده . ولی من خودم رو کاسه چراغ اپاچی لامپ معمولی ترجیح میدم تا زنون چون خیلی قشنگ تر نورو هدایت میکنه تا زنون. یعنی محدوده بیشتری رو رون میکنه ولی زنون همه طرف روشنه برا بقیه هم زننده میشه.
کامران.
05-02-1392, 11:32 بعد از ظهر
سلام این عقربه دورگاز موتور میلرزه وقتی دور موتور از 7 رد میشه خیلی زیاد نمیلرزه اما خب میلرزه دیگه البته از روز اول که خریدم و یادم میاد همینطور بوده الان دیگه وقتی میلرزه میره رو اعصاب چرا اینطوریه؟؟؟؟
farzin
05-02-1392, 11:38 بعد از ظهر
Mr.abin 66
موتوری که 2000 تا کار کرده هنوز جو آبندی توو سرشه ، یکم میزون باید بشه ، دیافراگم نمیخواد عوض کنی هر 5000 تا معمولا عوض میشه - اگه لاستیک دیافراگم فرسوده بشه حالت اولیشو کم کم از دست میده و شتاب لازم رو نداره که راکب خودش متوجه این مطلب میشه و اگه سوراخ باشه کاربرات دائم فلوت میکنه ... که موتور با 2000 کارکرد بعید هست همچین مشکلی رو داشته باشه
در مورد آچار کشی باید بگم که آچار کشی به این معنی نیست که پیچ ها رو سفت کنین ، آچار کشی یعنی رفع نواقص و رسیدگی به موقع قسمت های حساس
برای اینکه از لرزش موتور کاسته بشه از واشر فنری استفاده میکنن در پشت پیچ ها
در مورد خاموش شدن موتور طبیعی هست تا گرمای لازم رو انجین بدست نیاره اجازه حرکت نمیده مگر پر گاز دنده 1 رو بدین که توصیه نمیشه
دور موتور خودم روی 5/0 هست یعنی زیر 1
اینکه خاموش میکنه موتورتون یعنی مقدار هوا و بنزین به تناسب لازم موجود نیست ( کاربراتور تنظبم نیست )
روغن در زیر 1000 کیلومتر تعویض میشه از اینکه روغن با نوع روانکاری و مقدار ریختن درون انجین از بچه های آپاچی سوار بپرس و اطمینان حاصل کن چون بسیار حیاطی هست...
کامران.
05-02-1392, 11:41 بعد از ظهر
یه چیز دیگه من وقتی صفحات قبلی این تاپیک رو میخوندم فهمیدم رو موتور گارد + یه گلگیر عقب+ دفترچه راهنما+ یه کیف ابزار و آینه ها میخواستم بگم واسه ما که گارد ندادن شما این عکسو نگاه کنین ببینید کیف ابزار شما هم همینارو داره؟؟؟
abin66
06-02-1392, 01:55 قبل از ظهر
یه چیز دیگه من وقتی صفحات قبلی این تاپیک رو میخوندم فهمیدم رو موتور گارد + یه گلگیر عقب+ دفترچه راهنما+ یه کیف ابزار و آینه ها میخواستم بگم واسه ما که گارد ندادن شما این عکسو نگاه کنین ببینید کیف ابزار شما هم همینارو داره؟؟؟ ماله منم همینارو داره جز لون چهارمی از سمت چپ نیم دایره فکنم ماله کمکاست. خالا این آشعالای بیکیفیت چیه که نگرانی بهت نداده باشن ابزار باید جون دار باشه به ادم اعتماد بنفس بده .
- - - Updated - - -
Mr.abin 66
موتوری که 2000 تا کار کرده هنوز جو آبندی توو سرشه ، یکم میزون باید بشه ، دیافراگم نمیخواد عوض کنی هر 5000 تا معمولا عوض میشه - اگه لاستیک دیافراگم فرسوده بشه حالت اولیشو کم کم از دست میده و شتاب لازم رو نداره که راکب خودش متوجه این مطلب میشه و اگه سوراخ باشه کاربرات دائم فلوت میکنه ... که موتور با 2000 کارکرد بعید هست همچین مشکلی رو داشته باشه
در مورد آچار کشی باید بگم که آچار کشی به این معنی نیست که پیچ ها رو سفت کنین ، آچار کشی یعنی رفع نواقص و رسیدگی به موقع قسمت های حساس
در مورد خاموش شدن موتور طبیعی هست تا گرمای لازم رو انجین بدست نیاره اجازه حرکت نمیده مگر پر گاز دنده 1 رو بدین که توصیه نمیشه
اینکه خاموش میکنه موتورتون یعنی مقدار هوا و بنزین به تناسب لازم موجود نیست ( کاربراتور تنظبم نیست )
روغن در زیر 1000 کیلومتر تعویض میشه از اینکه روغن با نوع روانکاری و مقدار ریختن درون انجین از بچه های آپاچی سوار بپرس و اطمینان حاصل کن چون بسیار حیاطی هست...
آقا دمت گرم از راهنماییت. جو ابندی توو سرشه ؟؟؟ متوجه نشدم. سمت رسالت- القدیر - 7حوض -فرجام-سراج- جایی رو برا اچار کشی میشناسید کار بلد باشه یا بدم همون طرف تو سراج میگه 22 تومن با فیلر انجام میدم. مقدار روغن توش هم 1.6 لیتر بود رو انجین زده 1 لیتر منم 1.3 ریختم یکم صداش زیاد شده. اما موتور ساز دید گفت از گیج یه کوچولو بالاتره خوبه زیاد تر نریز میزنه تو فیلتر هوارو به گند میگشه در ضمن فیلتر هوارو با بنزین شستم زدم سر جا بدون چرب کرده اون و فیلتر خیلی روغنیه هم که از انجین میاد تو قابه فیلتر هواست شستم گزاشتم سر جا . اول که خریدم اصلا" موتور سواری بلد نبودم گفتم من که بلد نیستم سوارش شم بزار انگولک کنم ببینم چی بچیه. سیم کشی موتور اصلا" ندیده بودم به مولتیمتر برداشتم بر اساس سابقه انجام کارهای گنگ بصورت موفق 20 دقیقهای دزدگیرو بستم رو موتور اما نمی خوام تجربی کاریراتو انگول کنم می خواهم با راهنمایی شما شستشو و تنظیم کنم به مشاوره هاتون احتیاج دارم ممنون. یا اگه عکسی دارید یا راهنمایی ممنون میشم.
- - - Updated - - -
Mr.abin 66
آقا دمت گرم از راهنماییت. جو ابندی توو سرشه ؟؟؟ متوجه نشدم. سمت رسالت- القدیر - 7حوض -فرجام-سراج- جایی رو برا اچار کشی میشناسید کار بلد باشه یا بدم همون طرف تو سراج میگه 22 تومن با فیلر انجام میدم. مقدار روغن توش هم 1.6 لیتر بود رو انجین زده 1 لیتر منم 1.3 ریختم یکم صداش زیاد شده. اما موتور ساز دید گفت از گیج یه کوچولو بالاتره خوبه زیاد تر نریز میزنه تو فیلتر هوارو به گند میگشه در ضمن فیلتر هوارو با بنزین شستم زدم سر جا بدون چرب کرده اون و فیلتر خیلی روغنیه هم که از انجین میاد تو قابه فیلتر هواست شستم گزاشتم سر جا . اول که خریدم اصلا" موتور سواری بلد نبودم گفتم من که بلد نیستم سوارش شم بزار انگولک کنم ببینم چی بچیه. سیم کشی موتور اصلا" ندیده بودم به مولتیمتر برداشتم بر اساس سابقه انجام کارهای گنگ بصورت موفق 20 دقیقهای دزدگیرو بستم رو موتور اما نمی خوام تجربی کاریراتو انگول کنم می خواهم با راهنمایی شما شستشو و تنظیم کنم به مشاوره هاتون احتیاج دارم ممنون. یا اگه عکسی دارید یا راهنمایی ممنون میشم.
roma
06-02-1392, 11:32 قبل از ظهر
سلام این عقربه دورگاز موتور میلرزه وقتی دور موتور از 7 رد میشه خیلی زیاد نمیلرزه اما خب میلرزه دیگه البته از روز اول که خریدم و یادم میاد همینطور بوده الان دیگه وقتی میلرزه میره رو اعصاب چرا اینطوریه؟؟؟؟
یکی از مزیت های اپاچی اینکه عقربش مثل بید بلرزه
داره بهت میگه جون مادرت گاز نده گاز نده
2 تا اپاچی داشتم هر دوشون همین جوری بودن هیچ کاریشم نتونستم بکنم
hakr
06-02-1392, 12:25 بعد از ظهر
دوستان گرامی با سلام
آیا آپاچی نو پیدا میشه البته منظورم اینکه شرکتش وارد میکنه یا نسلش منقرض شده
من قصد خرید موتور دارم علائق خودم آپاچی است .دوستانی که دارند راضی هستند.البته اگروارد نشه نظرتان در مورد پالسار220 چیه
شایسته فر
06-02-1392, 12:28 بعد از ظهر
یه تاپیک مشاوره بزنی بد نیست
در مورد اپاچی هم باید بگم که بیشتر از پالس تو منتاژ و قطعاتش توجه میشه
خوب هم راه میره
خواستی بخری اتاق قدیماشو بگیر
هم خوشگل تره و هم به گفته دسوتان فروشنده ممکنه بعدا مثل پالس پره ای گرون بشه
البته نمیشه به گفته دوستان گرگ!!!!!!!!!! اعتماد کرد
Vahid.Yendo
06-02-1392, 02:21 بعد از ظهر
رفقا سلام
تعمیرکار خوب سمت شرق معرفی میکنید بهم برا آچارکشی؟
چه روغن موتوری پیشنهاد میکنید که خوب جواب بده رو این موتور؟
farzin
06-02-1392, 03:36 بعد از ظهر
mr.abin 66دوست عزیز در مورد فیلتر هوا داداش با بنزین نشورین باعث فرسودگی زودرس و تیکه تیکه شدن فیلتر میشهتوصیه به همه دوستان برای طول عمر بیشتر قطعات فابریک ( شستشو فیلتر هوا با تاید - مایع ظرفشویی ... درون یک سطل پر از آب به آرومی فشار هم ندین بهش که فضاهای اسفنجی شکلش خراب نشن ...)تنظیم کاربراتور کار آسونی نیست که بشه نوشتو اجرا کردموتور رو ببر توو اتوبان گاز بده دور موتور بالای 7 در دنده 4 گاز رو ول کن ببین اگزوز پت پت بلند یا صدای غیر عادی میده اگه دادباید حتما بری توو کار تنظیم کاربراتوراونموقع میگم چیکا کنیکاربراتورش خیلی پیچیده نیست و از اونجایی که فنی هستی زود میفهمی چیش به چیه 2-3 صفحه قبل یکی از دوستان باز کرده کاربراتورشو عکساشو گذاشته یه نیگا بندازجو آبندی توو سرشه یعنی هنوز تازه از آبندی در اومده این قبیل موارد طبیعین روغن 1.300 فک کنم واسه آپاچی زیاد باشه از دوستان سوال کن - روغن زیادی حال موتورو میگیره و خفه کار میکنه و فشار بهش میادآدرس ندارم بهت بدم ولی بردی فیلر گیری نگاه کن دفه بعد خودت میزون کنیموتورو حتما ببر ***ز بهش سرعت نهایی (top speed ) در چه دور موتوری رو بگو تا ببینیم دیگه چشه و همینطور اگه الان نرونیش موتور تا موقع وفاتش دپ کار میکنه ( خفه کار میکنه )موارد ایمنی حتما رعایت کن
zorro_new
06-02-1392, 06:04 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان
من تازه یه آپاچی صفر خریدم . حالا می خواستم برایش قفل و لوازم ایمنی بخرم + کلاه ایمنی البته من حدود 20 سال پیش موتور سواری میکردم همیشه کاسکت رو با زنجیر میبستم به موتور حالا می خواستم بدونم با پیشرفت تکنولوزی چی کار میشه کرد . ضمنا از کلیه دوستان به خاطر مطالب خوبشون متشکرم واقعا عالی و بدرد بخوره .
hakr
06-02-1392, 08:47 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان
من تازه یه آپاچی صفر خریدم . حالا می خواستم برایش قفل و لوازم ایمنی بخرم + کلاه ایمنی البته من حدود 20 سال پیش موتور سواری میکردم همیشه کاسکت رو با زنجیر میبستم به موتور حالا می خواستم بدونم با پیشرفت تکنولوزی چی کار میشه کرد . ضمنا از کلیه دوستان به خاطر مطالب خوبشون متشکرم واقعا عالی و بدرد بخوره .
دوست گرامی اول مبارکت باشد.بعد میخواستم ببینم اگر امکانش است قیمت خرید را بدانم.
آیا وسایل یدکی آپاچی راحت پیدا میشود
kourosh_bandit2
06-02-1392, 09:20 بعد از ظهر
همه چیش هست تا پیچ کارتل برا روغنشم اومده تا چهار شاخ که صفحه ها کلاچ روش نصب میشه اونم اومد یعنی همه چیش هست. خیالتون راحت از قطعات
abin66
07-02-1392, 01:31 قبل از ظهر
mr.abin 66دوست عزیز در مورد فیلتر هوا داداش با بنزین نشورین باعث فرسودگی زودرس و تیکه تیکه شدن فیلتر میشهتوصیه به همه دوستان برای طول عمر بیشتر قطعات فابریک ( شستشو فیلتر هوا با تاید - مایع ظرفشویی ... درون یک سطل پر از آب به آرومی فشار هم ندین بهش که فضاهای اسفنجی شکلش خراب نشن ...)تنظیم کاربراتور کار آسونی نیست که بشه نوشتو اجرا کردموتور رو ببر توو اتوبان گاز بده دور موتور بالای 7 در دنده 4 گاز رو ول کن ببین اگزوز پت پت بلند یا صدای غیر عادی میده اگه دادباید حتما بری توو کار تنظیم کاربراتوراونموقع میگم چیکا کنیکاربراتورش خیلی پیچیده نیست و از اونجایی که فنی هستی زود میفهمی چیش به چیه 2-3 صفحه قبل یکی از دوستان باز کرده کاربراتورشو عکساشو گذاشته یه نیگا بندازجو آبندی توو سرشه یعنی هنوز تازه از آبندی در اومده این قبیل موارد طبیعین روغن 1.300 فک کنم واسه آپاچی زیاد باشه از دوستان سوال کن - روغن زیادی حال موتورو میگیره و خفه کار میکنه و فشار بهش میادآدرس ندارم بهت بدم ولی بردی فیلر گیری نگاه کن دفه بعد خودت میزون کنیموتورو حتما ببر ***ز بهش سرعت نهایی (top speed ) در چه دور موتوری رو بگو تا ببینیم دیگه چشه و همینطور اگه الان نرونیش موتور تا موقع وفاتش دپ کار میکنه ( خفه کار میکنه )موارد ایمنی حتما رعایت کن
چشم دادا دمت گرم. تواین مدت سوار میشدم چیزی نظرمو جلب نکرد پت پت نمیکرد. تو باد مخالف کفی با کت که باد رو میگرفت حدود 102 تا رفتم تو دور موتور 9 8 فکنم دنده رو یادم نیست ولی لرزشش خیلی زیاد نبود میشد تحمل کرد البته کلاه ایمنی هم داشتم اگر می خوابیدم جا داشت بیشتر هم برم البته خودم 96 کیلو وزنمه. 183 قدم اما تاپ اسپید روش حدود127 یا یکم کمتره که نفر قبلی رفته باهاش. والله یه موتور ساز دید گفت صدای بربرینگه عادیه همشون صدا میده ازین پیشگوشتی چکش خورا گزاشت رو موتور گوششو گزاشت صدای(قلب موتورو گوش داد) تق تق و از انعکاس ازتوموتور رو تو اچار گوش داد (ته پیشگوشتی گوشش سر پسشگوشتی انجین موتور) گفت همشون همینتوریه موتورو الکی انگول نکن گازشو کم کرد خاموش شد زیاد کرد گفت دیافراگمتو باید عوض کنم 15 تومن میشه یه گاز خرکی داد دور موتورو تا ته برد موتور صدا چرخ خیاطی و صداسگ و پیت حلبی قارقار کلاغ ازش بلند شد . با حرکتش حال نکردم مردک موتور کم کارکرده فشار الکی چرا میاری(تودلم گفتم) اوردم توخونه پارک کردمش العان 1 هفته سوارش نشدم.
---------- Post added at ۰۱:۳۱ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۱۲:۵۷ قبل از ظهر ----------
سلام مبارکه ایشالله چرخش به دور از اب و اتیش همیشه بچرخه برات.راستشو یخوای اگه بخوان ببرنش میبرن اما من یه قفل دیسگ ازینا که تا ته میره دیسگو میگیره خریدم نه از اونا که میره تو سوراخ دیسگ . یه زنجیر ضد برش خریدم(از میدون قزوین شرکتی بود 110 سانت ) تو حیاط ببندم که نیستم قفل کنم یه دزدگیرم برا یه جا سر پایی میرم تو میام زود که اگه انگولکش کردن بیام سراغش درضمن والله رفتم توبازار اسیدایی دیدم که گفتن بریزی قفل رو باز میکنه لامذهب کبریت کرد توش در اورد چوبش سیاه شد اتیش گرفت (اخه یه نظارتی نیست ملت این اسیدو ارزون میدن دست عوام )یه فقل نشونم داد گفت ضد اسیده 35 تومن فقط قفله بود اندازش 4 سانت بود یه میله فرض کن دوکلش گلوله بود یک ور ثابت یه ور کلید تو کلوله میخورد جدا میشد حالا خوب کار میکردو نمیدون. اما دل رو بزن به دریا بخوان ببرن می برن ماشینمو 2 بار تو محلی بردن که 1لحظه خلوت نمیشد و همیشه بچه محلا توکوچه بودن روز روشن در خونه. البته دزدگیر نداشت قفل فرموتو انقد زور زده بود فرمون بیضی شده بود قفل از دوشاخش شکسته بود.
مثلا" طبق تحلیلای من اگه دوتا راهنماها که راحتم میشکنه رو بشکونن و سیماش رو هم زمان بهم به هم وصل کنن یه ضربه بزنن که آزیر بزنه جریانی حدود 15امپر رو راحت اون سیم ها میتونه تحمل کنه که فیوز اصلی موتور 5 امپره فکنم میسوزه دیگه اژیری در کار نیست کلا" 7 ثانیه وقت لازمه برا این کار همه اینا برا تاخیر در قصد طرفه هیچ کس نمیتونه ضمانتی بده موتورتو نمیتونن ببرن.البته من اینو اینجا گفتم راه جلوگیریشم اینه یه فیوز نیم برا هر راهنما جدا تو دسته سیمهاتون سری کنید که در دست رس نباشه در صورت اتصالی فیور اصلی نسوزه ازیر ادامه پیدا کنه. طرف میگفت اومدم دیدم فقل دیسگمو کندن انداختن زیر چرخ عقب نگو طرف داشته مرحله مرحله قفلارو میشگسته هی یه دور میزده میومده سراغ موتور که صاحبش رسیده ناکام مونده. اروم اروم قفلارو باز میکنن تابلو که با موتور ور نمیرن. خلاصه سوارش شو لذت ببر نگرانی فایده ای نداره تو اتاقتم بزاری فایده نداره.
zorro_new
07-02-1392, 05:33 قبل از ظهر
با سلام
خیلی ممنون از راهنمای دوست عزیز abin66 حالا برم یه قفل براش بخرم ببینم چی میشه .
در مورد قیمت :
موتور 5700000
بیمه 150000
هزینه ارسال مدارک 8000 (پست)
شیرینی به شاگرد مغازه 12000
هزینه راه اندازی باطری ( اسید و شارژ ... به باطری سازی) 10000
کلا" شد ( تا اینجا) 5/880/000
farzin
07-02-1392, 08:52 قبل از ظهر
مبارکه جفتتون باشه mr.zorro , mr.abin
:20:
اینکه یهو گاز داده ، همه تعمیرکارها همینجورین ، یهو گاز دادن خیلی چیزا رو مشخص میکنه ، وقتی اینکارو میکنن نیگا اگزوز میکنن ببینن دودی میده بیرون یا نه ، بعد از نوع صدا هم به سوپاپ ها و دیگر متعلقات مربوطه که تنظیم هستن یا نه پی میبرن ... دادا ناراحت نشو :42kmoig:
اما پیچ گوشتی گذاشتن به در گوشو ... این حرفا دیگه از اون کاراس
موتور وقتی خوب گاز میخوره نیازی نیس دیگه انگولش کنی . سوار شو و لذتشو ببر
1هفته موتور میزاری بخوایه !!! باتریش نخوابه !!!
- - - Updated - - -
دوست عزیز mr.zorro
برای جلوگیری از بسرقت رفتن بجای اینکه فکر قفل و زنجیر باشین ، یه قطعه هست به اسم " جی پی اس " که اونو روی خودرو سوار میکنن و وقتی طرف وسیله رو میدزده هرجای کره خاکی ببرنش و آنتن بده میتونی از طریق گوشی یا کامپیوتر و کلانتری اونو ردیابی کنی
از دزدگیر فروشها که دزدگیر نصب میکنن پرسو جو کن
اینم لینکی مربوط به ردیاب خودرو " GPS "
جانسون
07-02-1392, 10:51 قبل از ظهر
دوستان عزیز ابین و زورو بهتون تبریک میگم چرخه موتورت به شادی بچره و لذته سواریشو ببرید... حتما از موتورتان عکس بندازید و بزارید مخصوصا اگه سری جدید هست بیشتر عکس بزارید میرسی
abin66
07-02-1392, 11:04 بعد از ظهر
مبارکه جفتتون باشه mr.zorro , mr.abin
:20:
اینکه یهو گاز داده ، همه تعمیرکارها همینجورین ، یهو گاز دادن خیلی چیزا رو مشخص میکنه ، وقتی اینکارو میکنن نیگا اگزوز میکنن ببینن دودی میده بیرون یا نه ، بعد از نوع صدا هم به سوپاپ ها و دیگر متعلقات مربوطه که تنظیم هستن یا نه پی میبرن ... دادا ناراحت نشو :42kmoig:
اما پیچ گوشتی گذاشتن به در گوشو ... این حرفا دیگه از اون کاراس
موتور وقتی خوب گاز میخوره نیازی نیس دیگه انگولش کنی . سوار شو و لذتشو ببر
1هفته موتور میزاری بخوایه !!! باتریش نخوابه !!!
- - - Updated - - -
دوست عزیز mr.zorro
برای جلوگیری از بسرقت رفتن بجای اینکه فکر قفل و زنجیر باشین ، یه قطعه هست به اسم " جی پی اس " که اونو روی خودرو سوار میکنن و وقتی طرف وسیله رو میدزده هرجای کره خاکی ببرنش و آنتن بده میتونی از طریق گوشی یا کامپیوتر و کلانتری اونو ردیابی کنی
از دزدگیر فروشها که دزدگیر نصب میکنن پرسو جو کن
اینم لینکی مربوط به ردیاب خودرو " GPS "
از دوستای بامرام که تشکر کردن ممنونم .
سلام داداش گلم به ایرادها پی میبرن اما نیازی هست موتورو تا ته ردلاین 10 ثانیه نگه داری بخدا موتور اگه زبون داشت اول به من فوش میداد که دادمش دسته اون تعمیر کار بعدم میرفت یه گوشه خاموش میشد قهر میکرد :-)
موتورم باتریش که تا حالا نخوابیده خدارو شکر شارژر دارم اگه بخوابه حله. اما وقتی گاز نمیدم یکم تور چراغ جلو سوسو میزنه وقتی گاز میدم پر نور میشه ماجرا چیه خیلی جاها دیدم اینجوری عادیه یا چیزی مورد داره مثل دینام باطری یا...؟
جریان پیچگوشتی درسته منم انجام دادم وقتی شما تو نزدیگی انجین ماشین یا موتور می خواهی فرکانس خاصی رو گوش بدی صدای اگزز و... نمیزاره فلز پیشگوشتی سُلب هست و صدا در جامدات بهتر از هوا انتقال پیدا کرده مثل گوش دادن صدای قر قر موتور پمپ اب تو استخر زیر اب که خیلی صدای جالبی هست مثل زیر دریایی ها که توفیلما نشون میده. این کار صدارو تقویت قابل تشخیص تر میکنه تازه من یه جا دیدم از کوشی پزشکی روی موتور ماشیم تعمیر کار استفاده کرد کلی خندیدم اما دیدم خیلی عالی صدارو نشون میده بربرینگه واتر پمپه یا یاتاقانهای سر سیلندر ماشین یا بلبرینگ دینام و...
دزدگیر gps روی خودرو نصب میشه و امکان جاسازی توی هرجای مثل سقف داشبورد صندوق زیر صندلی و... وجود داره اما موتور اونقدر جا نداره که جاهاشو غیر قابل دسترس کرد زیر صندلی که اگه طرف فقط سرقت براش مهم باشه میتونه صندلی رو 3سوت بکنه خلاص کنش موتورو ببره تازه این سیستم تو ماشین هم بعد سرقت راه داره که بشه غیر فعال کرد با نصب یه jammer (بلوک کننده فرکانسGPS) که ساختش پیچیده نیست اندازه یک قوطی کبریت با یه باطری 9 ولت 2 تا انتن وایرلس میتونه تا شعاع مورد نیاز رو بلوک کنه کافیه دزد باخودش بعد سرقت داشته باشه بعد غیر فعال کردن قفلهای خودرو رو داشبورد بزاره بره برا خودش سفر حالشو ببره
راستی موتور منم مثل ماله شماهاست 180 .از این طرح جدید 92 نیست اما بشورمش چشم اخه یه مستاجر داریم اون صاحب خونه ماست کتکمون میزنه با اب خونه موتور ماشین می شوریم باید ببینم کی میشه :-)
abin66
08-02-1392, 06:23 قبل از ظهر
اخ له له شدما تمام 149 صفحه رو خوندم اخر دیدم عکس کاربراتور 3صفحه قبله له له شدما العان میتونم از کل انجمن امتحان بدم درحد تیم ملی کسی چکیده تاپیک رو خواست بگه براش بگم شب امتحان انقدر نخونده بودم که امشب تا صبح خوندم. :4chsmu1:
کامران.
08-02-1392, 10:28 قبل از ظهر
سلام به همگی آقا موتور من هزار تا کار کرده همین امروز فرداست ببرم واسه آچار کشی اما دیروز یه کاری کرد عجیب و غریب تو دنده دو بودم زدم سه نرفت انگار خلاص شد بعد یکی دوبار که کلاج گرفتم و گاز دادم یهو دنده کم کرد خلاصه بگم دنده هاش قاطی کرد... چراب باید یه موتور صفر که هزار تا کار کرده اینطوری بشه ؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
با سلام خیلی ممنون از راهنمای دوست عزیز abin66 حالا برم یه قفل براش بخرم ببینم چی میشه .در مورد قیمت :موتور 5700000بیمه 150000هزینه ارسال مدارک 8000 (پست)شیرینی به شاگرد مغازه 12000هزینه راه اندازی باطری ( اسید و شارژ ... به باطری سازی) 10000کلا" شد ( تا اینجا) 5/880/000داداش موتور شما تولید جهانروست یا جهان نیرو؟؟؟؟
کامران.
08-02-1392, 02:24 بعد از ظهر
سلام به همگی آقا موتور من هزار تا کار کرده همین امروز فرداست ببرم واسه آچار کشی اما دیروز یه کاری کرد عجیب و غریب تو دنده دو بودم زدم سه نرفت انگار خلاص شد بعد یکی دوبار که کلاج گرفتم و گاز دادم یهو دنده کم کرد خلاصه بگم دنده هاش قاطی کرد... چراب باید یه موتور صفر که هزار تا کار کرده اینطوری بشه ؟؟؟؟؟- - - Updated - - -داداش موتور شما تولید جهانروست یا جهان نیرو؟؟؟؟کسی نظری نداره چرا دنده اینطوری شد؟؟؟ یا الان چیکار باید بکنم؟؟؟؟
farzin
08-02-1392, 04:08 بعد از ظهر
mr.kamran
دوست عزیز دادن دنده توی دور موتور نامناسب (معمولا دور پایین ) و فشار نیاوردن به اندازه به اهرم دنده این مشکل رو بوجود میاره که دنده خوب جا نمیره و خوب درگیر نمیشه و وقتی گاز میدی دنده میپره
اگه زیاد اتفاق میافته اون دیگه حرفش جداس... (( سالها پیش با این مورد مواجه شدم و روی خیلی از موتور ها اینو امتحان کردم ، همشون بلا استثنا این اتفاق براشون میافتاد - بیشتر روی فشار ندادن به اندازه به اهرم دنده این مورد براشون پیش میومد )) مشکلی نیست
mr.abin
اینکه قطعه gps رو آقا دزده در میاره آقا دزده همه کار میتونه بکنه اما جاسازی مناسب مثلا تو کاسه چزاغ جلو و یا تو قاب فیلتر هوا یا زیر چاک باک که اصلا تا باز نشه دسترسی بهش نیست و یا .... از مواردی هستن که بسار کار رو سخت تر میکنه...
در ضمن برق gps از برق خودرو جداست و نمیشه با دادن ولتاژ و ... این کارا اونو از کار انداخت و همینطور gps این قابلیت رو داره که هر جا که آنتن بده شما از دور به اون دستور بدین که خودور خاموش بشه - درها قفل بشن و پمپ برقی بنزین از کار بیفته و خیلی موارد دیگه و این اطمینان رو داشته باشین اونا که این قطعه رو ساختن برای جلوگیری از دادن ولتاژ و در آوردنش و این کارها که به ذهن هر سازنده ای میرسه رفع مشکل کنن
- - - Updated - - -
گذاشتن پیچ گوشتی و با تشخیص صدا که موتور حرف دلش چیه یک کار غیر علمی هست ،،
هیچ جای مباحث در مورد موتور اینجوری نظر قطعی نمیشه داد و بر پایه استدلال صحیح
البته ما ایرانی ها همیشه نوبریم
خارجی ها برای تشخیص عیوب موتور یک آزمایشگاه دارن که انجین رو به اون وصل میکنه و در حالت دیگه روغن موتور رو که مثل خون آدم میمونه میبرن آزمایش مکنن از مقدار مواد موجود از قبیل : کربن - ذرات فلزات - و ... تشخیص میدن که چه چیزی به مقدار زیادتری نسبت به حالت نرمالش وجود داره و اونموقع براحتی در مورد خام سوزی یا یاتاقات زدن یا فیلر گیری و یا شمع و .... تصمیم گیری میشه
اگه منوجه شده باشیم هنوز مستند بعد از این همه موتور سواری نمیتونیم بگیم فیلرگیریشه شمعشه کاربراتورشه ... باید همرو دستی بزنیم تا متوجه مشکل بشیم واسه اینه علمی نیست کارمون و همش تجربی هست ، اما با آزمایش راحت میگن کدوم قسمت دارای نقص هست
mr.abin
اگه مطالبی رو که واست نوشتمو دقیقتر میخوندی متوجه این میشدی که نوشتم 3 صفحه قبل باز شده کاربراتور هست ، ولی الان با خوندن همش درک بهتری از موتورت داری دادا حالشو ببر :30::5:
apache
08-02-1392, 04:42 بعد از ظهر
اون حالت دنده مشکلی نیست یه موقع ها وقتی بد دنده بدی این حالت به وجود میاد . حتی گاهی پیش میاد مثلا تو دنده 3 هستی و معکوس میدی به 2 با اینکه یکبار زدی رو پدال دنده اما میبینی موتور خلاص شده اما خلاص واقعی نشده یعنی چراغ خلاصم روشن نمیشه اما موتورت خلاصه انگار بین دنده 2 و 3 مونده. اینها پیش میاد گاهی به خاطر بد دنده دادن یا مناسب نبودن زمان تعویض دنده و دور موتور جای نگرانی نیست .
رسولی
08-02-1392, 06:44 بعد از ظهر
دوستان میخواستم دیافراگم کاربراتور رو عوض کنم خودم میتونم عوض کنم یا باید بدم موتور ساز عوض کنه? راستی مارک خوبش تو بازار چی هست.
farshad 54
08-02-1392, 07:13 بعد از ظهر
دوستان میخواستم دیافراگم کاربراتور رو عوض کنم خودم میتونم عوض کنم یا باید بدم موتور ساز عوض کنه? راستی مارک خوبش تو بازار چی هست.
درود
دوست عزیز موتورتونو میبرین پیشه یه موتور ساز که از کارش مطمئن هستین
بهش میگین لاستیک دیافراگم کاربراتمو عوض کن خودتونم مثل آقا ها وایمسدید که طرف عوضش کنه - لاستیک دیافراگم هم مارک خواستی نداره همه جام دارن زیاد حساس نشو
موفق باشید
apache
08-02-1392, 08:00 بعد از ظهر
لاستیک کاربرات یا همون چتری کاربرات فابریک آپاچی موجود نیست .چتری فابریک موتور آپاچیو بیخودی عوض نکنید راحت 14000 کیلومتر کار میکنه. فابریکشم دیگه گیرتون نمیاد یادمه یک زمانی خودم دنبالش بوودم یجا داشت که میگفت 27000 تومان اونم 1 سال پیش. الان برای پالس موجوده که به آپاچیم میخوره دو نوع هست داخل قوطی و پلاستیک با مارک باجاج
رسولی
08-02-1392, 09:48 بعد از ظهر
یعنی پیچیدگی خاصی داره که خودم نمیتونم عوضش کنم؟دلیل تعویضش هم اینه که موتور تو دنده 1و2 وقتی سرگاز میرم یکم ریب میزنه البته الان که دوستان میگن فابریکش نیست پس بهتره دست بهش نزنم.
farzin
09-02-1392, 12:36 قبل از ظهر
mr. RASULIدوست عزیز آقای رسولیدرآوردن کاربراتور از جای خودش یکم مشکل هست ولی 2بار که باز کردی متوجه میشیبنظر من خودتون دست به آچار باشین که لذتش کمتر از رانندگی نیستبراحتی عوض میشه ، اما یکم دقت و حوصله میخوادکاربراتور پالس رو بچه ها میگفتن برای اینکه بازش کرد باید باک رو اول باز کنید بعد کاربراتوراما خودم برای اولین بار که بازش کردم بدون اینکه باک رو باز کنم اینکارو کردمبرای کسایی که میخوان کاربراتور باز کنن بگم باز کردنش آسونه ولی زدن جاش بصورت دقیق یکم وقت و نیروی بیشتری میطلبهاز کلمات منفی استفاده نمیکنم که شهامت باز کردنشو از دست ندی
farzin
09-02-1392, 01:56 قبل از ظهر
مراحل باز کردن کاربراتور : 1- داشتن آچار مناسب : پیچ گوشتی دوسو دهنه باریک (مثل فاز متر) پیچ گوشتی 4سو دسته کوتاه - گاز انبر - آچار 10 2- قاب بغل هارو هر دو رو باز میکنین شیر بنزین زیر باک رو ببندین و شیلنگ رابط بین باک و کاربراتور رو از محل کاربراتور جدا کنین 3-سیم گاز رو که به کاربراتور وصل میشه پیچش رو شل میکنین و پیچ و رو از سر جاش درش میارین بعد سیم گاز رو از کاربراتور جدا میکنید 4- بست ها (قفیس) که به دور دهانه کاربراتور 2تا به محل ورودی انجین و 1عدد به محل خروجی جعبه هوا (AirBox) هست رو شل میکنید حالا کاربراتور شل هست و درون بست ها بازی میکنهاگه میخواین قسمت زیرین رو تنها باز کنید و با قسمت زیرین کاربراتور کار دارین اونو نمیخواد از محلش جدا کنین ، کافی کاربراتور رو در جای خودش بچرخونین به سمتی که قسمت زیرش به سمتی که باتری هست بیاد در این حالت فضای مناسبی برای پیچ گوشتی 4سو دسته کوتاه به شما میدهقبل از باز کردن یک کهنه زیر کاربراتور ، روی انجین بزارید چرا که هم بنزین روی انجین ریخته نشه و هم در مرحله بعدی پین و دیگر متعلقات کوچولو نیفتن که بخواین دنبالشون بگردینپس از باز کردن قسمت زیر بالشتک ها ( یا شناور ) رو مشاهده میکنین که بوسیله یک پین با یک پیچ بشته شده - دقت کنید شناور به چه شکلی سر جاش هست چرا که در هنگام بستن دچار اشتباه نشیداین قسمت بسیار مهم هست : روی شناور کنار پین یک سوزن کوچولو هست که دقت داشته باشین فشاری یا چیزی بهش نیادپیچ نگهدارنده شناور رو شل کنید و لازم نیست اونو تا ته باز کنید بعد به آرومی و دقت شناور رو در بیاریناما اگه میخواین کامل بازش کنید5- کاربراتور رو با چرخوندن در جهات مختلف از سمت راست ( سمتی که جعبه هوا هست ) در بیارین و حالا قلب موتور با چندتا تا شیلنگ متصل به اون توی دستتونهبرای تعویض دیافراگم باید قسمت فوقانی کاربراتور باز بشه که با باز کردن پیچ های بالا و برداشتن درپوش یهو یک فنر میزنه بیرون وخودم انتظار داشتم یه عروسک شبیه دلقکها بهش وصل باشه خوب اما نبود !!!پیستون درون کاربراتور رو که تهش یه سوزن دراز هستو بکشین بیرون ( خیلی مهم توجه داشته باشین این پیستون دو تا انحنا داره که باید مثل اولش این انحنا ها به همون سمت ورودی و خروجی هوا باشن پس قبل از باز کردن از دریچه ورودی و خروجی هوا به انحناهای پیستون نگاه کنید که پس از باز و بسته کردن دوباره به همون شکل سر جاش باشه) در قسمت بالای این پیستون لاستیک سیاه رنگی هست که میبیند یکم دفورمه شده و از حالت اولیش دراومده یه واشر نیم دایره دورش هست که با جدا کردن اون میتونید درش بیارید و با دیافراگم بعدی تعویض کنید( خیلی مهم اگه دیافراگم نو ندارین و دوباره همون قبلی رو میخواین سرجاش ببندین بخاطر دفورمه بودنش جا زدن سرجاش بسیار حال گیر هست چرا که مثل واشر لاستیکی هست که از جای محل خودش بزرگتر شده بخاطر نداشتن فرم و حالت استاندارد)برای بستن سوزن دراز پیستون رو متوجه باشین که درون سوراخ مربوطه دقیق تنظیم و سرجاش بزارین ، از فشار دادن به این ناحیه خودداری کنیدبرای بستن همین مراحل رو برگردین فقط برای جا زدن کاربراتور باید یکم باهاش ور برین که گاهی تا اندکی اگه باره اولتون باشه سر عصابتون میرهاول رابط لاستیکی بین انجین و کار براتور رو بصورت نصفه در محل خود بزارین بعد نیمه ورودی کاربراتور مربوط به قسمت جعبه هوارو که اونم یک لاستیک منعطف هست رو با فشار و چرخش مناسب سرجاش قرار بدین توجه داشته باشین نمیشه اول یک دهنه رو جا انداخت بعد دهنه دیگه کاربراتور رو ، پس هر دو رو باید باهم جا زد و بخاطر منعطف بودن لوله لاستیکی جعبه هوا میشه با فشار دادند به اندازه ازش کمک گرفت برای جا زدن کاربراتور ، فقط اینقدر فشار ندید که لاستیکی مربوط به جعبه هوا از اونور فرو بره داخل جعبه فشار هارو سعی داشته باشین در جهات راست و چپ موتور بدین و کمتر جلو عقب کنیدهر باری که قسمتی از کاربراتور جا میره تا درون حالت خودش قرار بگیره دست بکشید و از سمت چپ ( محل باتری ) یه نظاره ای به وضعیت لاستیکی ها و کاربراتور بندازید پس از جا زدن و برای محکم کردن بسط ها ( قفیس) لاستیکی هارو چک کنید که کامل دور ورودی و خروجی کاربراتور رو به یک اندازه پوشانده باشن ، نه اینکه یک قسمت بیشتر جلو و یک قسمت کاربراتور عقب تر باشه صبر ، حوصله ، ایمان به اینکه ما از هندی ها کم نداریم رو سرلوحه کارتون بزارین موفق باشین چیز پیچیده ای نیست ( دست به پیچ هوا و بنزین نزنید که از تنظیم خارج نشن )یک چیز خیلی خیلی مهم در مورد قسمت پاییینی کاربراتور مربوط به شناور :برای جا زدن اون پس از بستن شناور شیلنگ مربوط به بنزین زسانی رو از باک جدا کنید و به کاربراتور وصل کنید از دهانه اون باد دهنتون محکم فوت کنید و شناور رو با انگشتتون به سمت بالا ببرید اگه جریان هوا قطع شد که درست زدید جا شناور رو اما اگه جریان هوایی که شما درون اون میدمید رو قطع نکرد بدونید سوزن مربوطه رو درست سر محلش جا نزدید همینطور شناور رو برعکس یا همون سرو ته جا نزنید که اینکارم باعث اشکال در قطع نکردن بنزین میشه تا جایی که تونستم سلیس نوشتم ببخشین اگه جایی رو نتونستم خوب توضیح بدم از باز کردش عکس بزارین مخصوصا از دیافراگم پلاسیده شده
- - - Updated - - -
دادا فرشاد توام دیگه باید بری تووو کارش ... هااااا
abin66
09-02-1392, 02:21 قبل از ظهر
با اجازه اساتید بازم اگه مخالفید ایرادی نداره هرکی نظری داره به نظر من اگه مورد از دیافراگمه میدونی حتما" همینه خودت باز کن اخرش نمیتونی میدی یه تعمیر کار جمش میکنه که اگه دست به اچار باشی حتما" انجامش میدی اول اروم باز کن دوم بادقت همهچیو بررسی کن یهو نشی گند بزنی چیزیو پاره معدوم کنی و به چیزی صدمه نزنی بعدم مراحل رو از آخر به اول برا بستن انجام بده دریچه به گفته دوستان زیر اون در قرمزه بالای کاربراتوره یه فیلمم برات میزارم برو ببین خودم دیشب دیدم خالی از لطف نیست داره کاربراتور رو بنده خدا 1دستی میشوره ما ببینیم دمش گرم انگار تهمیر کار داره جلون انجام میده [Only registered and activated users can see links]
- - - Updated - - -
mr.kamran اگه مطالبی رو که واست نوشتمو دقیقتر میخوندی متوجه این میشدی که نوشتم 3 صفحه قبل باز شده کاربراتور هست ، ولی الان با خوندن همش درک بهتری از موتورت داری دادا حالشو ببر :30::5: والله همچین درکم زیاد شده احساس میکنم خودم موتور شدم به گفته شما رفتم یکم باش دور زدم باطری نخوابه سوارش میشم باش حرف میرنم تازه برام دردودل میکنه اینجام درد میکنه اونجام پت پت میکنه اینجوری سوارم شو خلاصه خیلی حاله عجیبیه :-)
mohamad.gh
14-02-1392, 10:51 بعد از ظهر
سلام دوستان فیلتر روغن رو، رو چن تا عوض میکنید یا بعد از چن تا روغن. یه فیلم تو ی و توب دیدم که نحوه تعویض فیلتر روغن رو میگه لینکشو میزارم اگه توضیحی لازم دیدید بفرمایید
zorro_new
21-02-1392, 06:34 بعد از ظهر
-
داداش موتور شما تولید جهانروست یا جهان نیرو؟؟؟؟[/QUOTE]
سلام
تو سند نوشته : نیرو موتور آسیا
---------------------------
دیشب رفتم تو پارکینگ موتور رو جابجا کنم . روشن کردم دیدم چراغ کوچیک جلو روشن شد :297: دگمه چراغ رو دیدم خاموش بود . چراغ عقب هم خاموش بود :13: . این موتور ها day light دارن ؟؟
K.I.A
21-02-1392, 09:30 بعد از ظهر
سری جدید اپاچی day light دارن.
کامران.
21-02-1392, 09:43 بعد از ظهر
سری جدید اپاچی day light دارن.رئیس اینی که گفتین یعنی چه؟؟؟؟؟ اینی که چیکار میکنه؟؟؟؟- - - Updated - - -
سری جدید اپاچی day light دارن.رئیس اینی که گفتین یعنی چه؟؟؟؟؟ اینی که گفتین چیکار میکنه؟؟؟؟
K.I.A
21-02-1392, 09:55 بعد از ظهر
فارسیش میشه چراغ دائم روز روشن که استاندارد اروپا هست /تو موتورا و ماشینای جدید وجود داره
!NAVID!
21-02-1392, 10:00 بعد از ظهر
از مدل چند به بعد این چراغ هست؟؟؟
مثل سی بی ار دیگه اره؟؟؟؟
یعنی اگه 405 مدل جدید بخریم از اینا داره :دی؟؟؟؟
- - - Updated - - -
از مدل چند به بعد این چراغ هست؟؟؟
مثل سی بی ار دیگه اره؟؟؟؟
یعنی اگه 405 مدل جدید بخریم از اینا داره :دی؟؟؟؟
K.I.A
21-02-1392, 10:10 بعد از ظهر
ماشینای جدید نه اشغالای ایرانی /مثل جنسیس /بنز /بی ام و/پورشه
اپاچی طرح جدید فقط داره. موتورای روز دنیا مثل دوکاتی .....
farzin
21-02-1392, 11:24 بعد از ظهر
موتورهای قدیمی هم دیدم که daylight دارن ....!
zorro_new
22-02-1392, 05:10 قبل از ظهر
سری جدید اپاچی day light دارن.سلام با تشکر از راهنمائی شما . نحوه فعال و غیر فعال کردنش رو شما میدونید ؟
K.I.A
22-02-1392, 08:50 قبل از ظهر
وسیله هایی که استاندارد اروپا دارن همشون دارن/یه جور وسیله ایمنی هست برای دیده شدن بهتر وسیله/
دائم روشن هستن و از لحظه ای که سوییچ باز میشه روشن هست. برای غیر فعال کردنش باید سیم متصل به پشت امپر و قطع کرد وکیلید جداگانه گزاشت که عاقلانه نیست.
erfan.557
22-02-1392, 04:48 بعد از ظهر
ایول اپاچی دی لایتم داره!!!!! اقا کورش در مورد اون کله جدیدی که بستی میخواستم بدونم نحوه اتصالاتش چطوره؟و اینکه محدوده نورت کمتر نشده؟ اخه میخوام استریت فایترش کنم واسه همین گفتم.دمت گرم
kourosh_bandit2
23-02-1392, 12:12 قبل از ظهر
ایول اپاچی دی لایتم داره!!!!! اقا کورش در مورد اون کله جدیدی که بستی میخواستم بدونم نحوه اتصالاتش چطوره؟و اینکه محدوده نورت کمتر نشده؟ اخه میخوام استریت فایترش کنم واسه همین گفتم.دمت گرم
داداش نحوه اتصالش که با بست های خودش هست میشه از بست کمر بندی هم استفاده کرد . محدوده نور چرا یکمی کم میشه به هر حال چون عدسیش کوچیکه. باز نون عمل کردش بهتر میشه ببازم. تور بالاش ولی خوبه. نور پایین یکم همون محدوده دید کم میشه.
zorro_new
23-02-1392, 06:09 قبل از ظهر
سلام
امروز یه آپاچی دیدم دسته عقب زین رو برداشته بود جاش یه قطعه فلزی گذاشته بود که روش هم جای بستن اشیاء رو داشت . تر و تمیز هم بود . از دوستان کسی اطلاعاتی داره ؟؟ :)
erfan k
23-02-1392, 09:11 بعد از ظهر
بچه ها کیلید قفل دیسک من از ارتفاع زیاد افتاده دندش له شده... یدکشم گم شده. چطوری بازش کنم؟
abin66
23-02-1392, 11:06 بعد از ظهر
بچه ها کیلید قفل دیسک من از ارتفاع زیاد افتاده دندش له شده... یدکشم گم شده. چطوری بازش کنم؟
این قفلها برای تاخیر در سرقت هست شما میتونی با یه سنگ فرز ببریش اما قبل فرزکاری روزنامه خیس کن بجسبون به رینگ و پرهها و جاهایی که پیلیسه داغ میریزه تا دون دون نسوزه موفق باشی.
کامران.
23-02-1392, 11:17 بعد از ظهر
سلام.... من نسبت به یه چند تا قطعه رو موتور خیلی کنجکاو شدم و چند جا پرسیدم کسی جواب درست حسابی نداد میخواستم از شما بپرسم شاید شما جواب دقیقی بهم بدین با اجازه عکساشو اینجا میذارم:
K.I.A
23-02-1392, 11:29 بعد از ظهر
شماره 1 سیمه گاز هست؟
2-کنیستر و فشار هوا هست
3-ماله زنجیر تایمه دست نزن
- - - Updated - - -
عکس سمته چپی هم لوله تخلیه و یا نشون دهنده روغن اضافی و یا مایع مثل اب داخل ایرباکس هوا هست
abin66
23-02-1392, 11:32 بعد از ظهر
داداش نحوه اتصالش که با بست های خودش هست میشه از بست کمر بندی هم استفاده کرد . محدوده نور چرا یکمی کم میشه به هر حال چون عدسیش کوچیکه. باز نون عمل کردش بهتر میشه ببازم. تور بالاش ولی خوبه. نور پایین یکم همون محدوده دید کم میشه. آقا اینی که دربارش حرف میزنید فیلمی عکسی میزارید ما هم ببینیم. ممنون.
کامران.
23-02-1392, 11:53 بعد از ظهر
ببخشید من یه چیز دیگه میخواستم بگم من موتور رو چند وقت پیش که هزار تا کار کرد دادم آچار کشی... که البته دوتا پیچ بیشتر سفت نکرد یه کم فیلر رارو سفت کرد و شمع شم دستکاری کرد ... الان بازم اگزوزش موقع ول کردن گاز پرت پرت میکنه..ــ.. وقتی میخوام روشن کنم حتما باید یک گاز رو نگه دارم بعد استارت بزنم تا روشن شه..ـــ.. وقتی اول که روشن میکنم دور گاز رو یک هست بعد از پنج دقیقه حرکت که یکم گاز میدم دور موتورمیره رو یک و نیم حتی بعضی وقتی وقتا بعد از چند دقیقه حرکت وقتی وایمیستم و گاز رو ول میکنم موتور خاموش میشه یعنی موقع ایستادن باید یواش یواش گاز رو ول کنم تا خاموش نشه..ــ.. واینکه من وقتی اومدم به زنجیر واسه اولین بار گریس زدم تا مثلا روونتر شه خودرو شروع کرد به صدا دادن صداش مثل خالی شد باد از لاستیک بود اینقدر صدا زیاد بود وهست که بعضی وقتا از صدای موتور بیشتر میشه بعضی وقتا که با سرعت میرم وکلاج رو میگیرم و درو موتور میاد رو یک صدای خودرو خیلی خیلی زیاد در میاد و انگار آهن مالیده میشه به آهن و چند رو پیش اومدم روغن فراوان زدم به زنجیر گریس فراوان زدم تا شاید نرم بشه صدا بیفته نیفتاد که هیچ صدای تق تق هم بهش اضافه شد دقیقا هر دوبار که خودرو به صدا دراومد بعد از روغن زدن یا گریس زدن بود. تا قبل از روغن و گریس نه زنجیر صدا داشت نه خودرو پیش موتور سازم برم گفت چیزی نیست اگه خیلی حساسی خودرو رو عوض کن و من نمیدونم چیکار کنم خودرو الان طوری صدا میده که انگار داخلش بلبرینگ خرد شده..ـــ.. و حرف آخرم اینکه دنده یک دو سه چهار عالی و با شتاب حرکت میکنه ولی وقتی میندازم پنج انگار خفه میشه و خیلی آروم آروم شتاب برمیداره..؟؟ من نمیدونم موتور صفر چرا باید اینهمه مشکل داشته باشه روغنشو یه بار همون اول دومین بار 500 تا سومین بار 1000 تا عوض کردم الانم 1500 تا رفته و تا حالا آخرین سرعتی که رفتم 120 تا بوده پیش دوتا موتور سازم بردم (البته تهران نه تو شهرستان)......ـــــ.. آخه چرا باید اگزوز پرت پرت کنه یا مثلا گاز رو ول میکنی خاموش کنه یا دور گاز بعد از چند دقیقه حرکت بره بالا وایسته یا چرا نمیشه بدون گرفتن گاز موتور رو روشن کرد.. اگه بهم کمک کنید و جوابی بهم بدین یه دنیا تشکر میکنم دیگه نمیدونم چی بگم.
- - - Updated - - -
ببخشید من یه چیز دیگه میخواستم بگم من موتور رو چند وقت پیش که هزار تا کار کرد دادم آچار کشی... که البته دوتا پیچ بیشتر سفت نکرد یه کم فیلر رارو سفت کرد و شمع شم دستکاری کرد ... الان بازم اگزوزش موقع ول کردن گاز پرت پرت میکنه..ــ.. وقتی میخوام روشن کنم حتما باید یک گاز رو نگه دارم بعد استارت بزنم تا روشن شه..ـــ.. وقتی اول که روشن میکنم دور گاز رو یک هست بعد از پنج دقیقه حرکت که یکم گاز میدم دور موتورمیره رو یک و نیم حتی بعضی وقتی وقتا بعد از چند دقیقه حرکت وقتی وایمیستم و گاز رو ول میکنم موتور خاموش میشه یعنی موقع ایستادن باید یواش یواش گاز رو ول کنم تا خاموش نشه..ــ.. واینکه من وقتی اومدم به زنجیر واسه اولین بار گریس زدم تا مثلا روونتر شه خودرو شروع کرد به صدا دادن صداش مثل خالی شد باد از لاستیک بود اینقدر صدا زیاد بود وهست که بعضی وقتا از صدای موتور بیشتر میشه بعضی وقتا که با سرعت میرم وکلاج رو میگیرم و درو موتور میاد رو یک صدای خودرو خیلی خیلی زیاد در میاد و انگار آهن مالیده میشه به آهن و چند رو پیش اومدم روغن فراوان زدم به زنجیر گریس فراوان زدم تا شاید نرم بشه صدا بیفته نیفتاد که هیچ صدای تق تق هم بهش اضافه شد دقیقا هر دوبار که خودرو به صدا دراومد بعد از روغن زدن یا گریس زدن بود. تا قبل از روغن و گریس نه زنجیر صدا داشت نه خودرو پیش موتور سازم برم گفت چیزی نیست اگه خیلی حساسی خودرو رو عوض کن و من نمیدونم چیکار کنم خودرو الان طوری صدا میده که انگار داخلش بلبرینگ خرد شده..ـــ.. و حرف آخرم اینکه دنده یک دو سه چهار عالی و با شتاب حرکت میکنه ولی وقتی میندازم پنج انگار خفه میشه و خیلی آروم آروم شتاب برمیداره..؟؟ من نمیدونم موتور صفر چرا باید اینهمه مشکل داشته باشه روغنشو یه بار همون اول دومین بار 500 تا سومین بار 1000 تا عوض کردم الانم 1500 تا رفته و تا حالا آخرین سرعتی که رفتم 120 تا بوده پیش دوتا موتور سازم بردم (البته تهران نه تو شهرستان)......ـــــ.. آخه چرا باید اگزوز پرت پرت کنه یا مثلا گاز رو ول میکنی خاموش کنه یا دور گاز بعد از چند دقیقه حرکت بره بالا وایسته یا چرا نمیشه بدون گرفتن گاز موتور رو روشن کرد.. اگه بهم کمک کنید و جوابی بهم بدین یه دنیا تشکر میکنم دیگه نمیدونم چی بگم.
- - - Updated - - -
شماره 1 سیمه گاز هست؟2-کنیستر و فشار هوا هست3-ماله زنجیر تایمه دست نزن- - - Updated - - -عکس سمته چپی هم لوله تخلیه و یا نشون دهنده روغن اضافی و یا مایع مثل اب داخل ایرباکس هوا هستآقا کیا سیم گاز مگه همونی نیست که وصل میشه به یه جایی از بالای کاربرات که پیچ تنظیم دور گاز هم اونجاست ؟؟؟؟؟؟ بعد شماره سه اون پلاستیک مشکیا که دور سیلندر تکه تکه همه جا هست گفتین مال زنجیر تایمه!!!!!!!!!!!!!!..؟؟؟؟؟؟ آخه یه جا شنیدم میگفت اونا رو باید تو تابستون دربیاری سیلندر بهتر خنک بشه....
farzin
24-02-1392, 01:23 قبل از ظهر
داداش گلم آقای کامران تموم مواردی که گفتی از قبیل پرت پرت کردن اگزوز ، روشن کردن با گاز و خاموش شدن و دور موتور بالا موندن یا پایین اومدن تمامی موارد مربوط به تنظیم نبودن کاربراتور هست که هیچ مشکلی نداره فقط باید پیش بلدش ببرین واسه تنظیم که همه اینها بخاطر مقدار هوایی هست که با مقدار بنزین ترکیب میشه ---- در مورد زنجیر هم بگم صداش به این خاطره که چون روغن زدی و گریس کاری کردی اینها باعث میشن زنجیر گشاد بشه و شل بشه مخصوصا الان که هوا گرمتر شده شل شدن زنجیر در حرکت باعث صداهایی ناهنجار میشه فقطو فقط باید زنجیرو تنظیم کنی ، موتور شما سالمه سالم هست کم کم دارین به مشکلاتی روبرو میشین که به یادگیری و درک بهتر از موتورسیکلت پی میبرین که چطور داره کار میکنه
K.I.A
24-02-1392, 08:49 قبل از ظهر
بعد شماره سه اون پلاستیک مشکیا که دور سیلندر تکه تکه همه جا هست گفتین مال زنجیر تایمه!!!!!!!!!!!!!!..؟؟؟؟؟؟
خیر این قرمز رو گفتم سفت کن تایمه
اونپلاستیکا برای ضربه نخوردن انجین تو حمل و نقل قبل از نصب رو موتوره که روش میمونه /اما با نبودش بیشتر هوا در جریان میافته که تاثیری انچنانی نداره
abin66
24-02-1392, 04:12 بعد از ظهر
سلام دوستان داشتم راهنمای سرویس rtr180 نگاه میکردم این دوتا که دورش خط کشیدم مربوط به فیلر سوپاپ سوخت(بالایی 0.06)و دود (پایینی 0.08) اگه اشتباه نکنم . تابستون زمستون نداره؟ اون عددها که جلوشه ماله وقتیه که نیاز به فیلره موتور گپش زیاد شده؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام آقا کسی عکسی pdf چیزی از داخل یا نقشه داخل کیلومتر دیجیتال RTR180 داره؟ کسی توشو باز کرده ببینه؟
K.I.A
24-02-1392, 07:18 بعد از ظهر
اپاچی نیاز به فیلر نداره اگه انجین باز بشه و سرسیلندر تعمییر شده باشه و به صدا بیافته معلومه قبلا انجین دست کاری شده و فیلرش برای وقتیه که انجین جمع شده باشه.
abin66
24-02-1392, 08:32 بعد از ظهر
اپاچی نیاز به فیلر نداره اگه انجین باز بشه و سرسیلندر تعمییر شده باشه و به صدا بیافته معلومه قبلا انجین دست کاری شده و فیلرش برای وقتیه که انجین جمع شده باشه. نه دادا فیلر سوپابهارو میکم همونگه دوکله انجین یکی یه مهره داره فیلر نداره چیه؟ اصلا" تو وسایل کاربراتوری تاکید شده فیلر تابستون زمستون انجام شه چه ماشین چه موتور.
K.I.A
24-02-1392, 08:38 بعد از ظهر
من هم همینو میگم /میگم اصل فیلر وقتیه که انجین باز میشه و در غیر اینصورت اگه موتور راه نمیره یا داغ میکنه و صدای سوپاپ میده باید درست بشه که اپاچی اگه انجینش سلامت باشه هیچ وقت صدای سوپاپ نمیده اینو موقع خرید موتور دست دوم بدونید.
abin66
25-02-1392, 02:10 قبل از ظهر
موتور سازه تو اچار کشی دست زد به فیلره ودستی تنظیم کرد گفتم فیلر نمیزنی گفت من دستم فیلره فهمیدم رید توموتور رفت حالا اوردم تو خونه سوار نمیشم تا خودم با فیلر خودم فیلر خوب بزنم سوپاپم خط نندازه!!! حالا اینا که خط کشیدم ماله قیلره سوپاپه؟ به حواشی کشیده نشیم داداشی.
K.I.A
25-02-1392, 06:39 قبل از ظهر
ماله گاید سوپاپ هست/
در واقع شما سوپاپی دست نمیزنید و فقط پیچ اسبکو تنظیم میکنید که بازییش میلی هست و اگه تا حالا این کارو نکردید پیشنهاد میکنم اول از رو دست کسی ببینید
باز هم میگم اگه انجین کم میاره یا داغ میکنه یه صدای سوپاپ میده فیلر بزنید .
abin66
25-02-1392, 02:54 بعد از ظهر
ماله گاید سوپاپ هست/
در واقع شما سوپاپی دست نمیزنید و فقط پیچ اسبکو تنظیم میکنید که بازییش میلی هست و اگه تا حالا این کارو نکردید پیشنهاد میکنم اول از رو دست کسی ببینید
باز هم میگم اگه انجین کم میاره یا داغ میکنه یه صدای سوپاپ میده فیلر بزنید .
میدونم داداشی اسبکو باید فبلر کرد اما کسی نگقت مقادیر همین دوتاست که در اوردم یا ؟؟؟ بلدم موتورر پرایدو خودم توخونه با جلثقال سقفی پیاده کردم سوار کردم فیلر اسبک رو هم بار ها انجام دادم رو ماشین بلدم . رو موتورم دیدم همونجوریه پیستونو به نقطه مرگ بالا میبری گپشو فیلر میکنی.
!NAVID!
25-02-1392, 06:00 بعد از ظهر
دوستان اپاچی سوار و دیگر دوستان این کلیپ رو نگاه کنید تا جیگرتون حال بیاد [Only registered and activated users can see links]
apache
26-02-1392, 11:14 بعد از ظهر
سلام دوستان اول میخوام بدونم چه بلایی سر سایت اومده بود؟ دوم اینکه به چتری کاربرات دست نزنید علل ریپ زدن این نیست لاستیک کاربرات پاره بشه موتور فقط درجا کار نمیکنه همین و اگر ضعیف بشه قدرت و شتاب کم میشه. فیلرم شما باید قیچی کنی یکبار سوپاپ هوا و قیچی کنی و یکبار سوپاپ دودو فیلر کنی برای قیچی پیچ آلنی سمت چپ موتورو باز کنید و با بکس میلنگو بچرخونید البته میشه موتورو تو دنده پنج بزاری و با چرخوندن چرخ قیچی کنی.اما اینجوری یکنفری سخت و بهتره دو نفری باشه اما با روش اول راحت انجام میشه.
abin66
27-02-1392, 07:41 بعد از ظهر
سلام دوستان اول میخوام بدونم چه بلایی سر سایت اومده بود؟ دوم اینکه به چتری کاربرات دست نزنید علل ریپ زدن این نیست لاستیک کاربرات پاره بشه موتور فقط درجا کار نمیکنه همین و اگر ضعیف بشه قدرت و شتاب کم میشه. فیلرم شما باید قیچی کنی یکبار سوپاپ هوا و قیچی کنی و یکبار سوپاپ دودو فیلر کنی برای قیچی پیچ آلنی سمت چپ موتورو باز کنید و با بکس میلنگو بچرخونید البته میشه موتورو تو دنده پنج بزاری و با چرخوندن چرخ قیچی کنی.اما اینجوری یکنفری سخت و بهتره دو نفری باشه اما با روش اول راحت انجام میشه. دادا یکم در مورد اون علامتهای روش توضیح میدی ؟؟ اون پیچ بالای الن که باز می کنی یه علامتی مثل t روشه و یچیز دیگه هست. راستی فیلر ها همونی بود که نوشتم یا نه عددش چیز دیگه ای هست؟
mohamad.gh
27-02-1392, 07:58 بعد از ظهر
سلام من تو یه پست از دوستان در مورد فیلتر روغن یه سوالی کردم،فک کنم چون سایت پایین بود دوستان ندیدند . آدرس پست رو میزارم پست 1530 .البته اینجور که معلومه کسی تا حالا فیلتر روغنشو عوض نکرده . ممنون از همگی
zorro_new
27-02-1392, 09:36 بعد از ظهر
[SIZE=4][COLOR=#ff0000]
سلام امروز یه آپاچی دیدم دسته عقب زین رو برداشته بود جاش یه قطعه فلزی گذاشته بود که روش هم جای بستن اشیاء رو داشت . تر و تمیز هم بود . از دوستان کسی اطلاعاتی داره ؟؟ :)? ? ? ?
apache
28-02-1392, 04:29 بعد از ظهر
بله رو بعضی از مدلهای 160 بجای اون دسته دیدم یه دیاق وجود داره که روی اون باکس بسته میشه قبلا رو موتور سری جدیدای 160 که اومده بود تو نمایشگاه جهانرو دیدم فکر کنم اونجا داشته باشن..
- - - Updated - - -
سمت راستی کنیستر که موقع خاموش کردن موتور بخار بنزینو داخل خودش جمع میکنه تا هم موتور خفه نکنه هم صبحها راحت روشن بشه. سیم گاز آپاچی از وسط دو تکه میشه یعنی انتهاش دو سر داره یکی به کاربرات و دیگری به همون یلاستیک قرمز وصل میشه کار اون اینه که به نسبت گازی که میدین مثل سنسور عمل میکنه و به کویل فرمان جرغه مطابق با فشار گازو میده .پلاستیکهای بین پره های انجینم کاریش نداشته باش اون پلاستیک سیاهم محل تنظیم زنجیر تایم (سفت کن زنجیر تایم ) که اصلا بهش دست نزن. در رابطه با تپ تپ اگزور دهانه شمع بستس باید فیلز 1 بزنی - و اینکه هوای کاربراتورت بستس.
mohamad.gh
07-05-1392, 05:02 بعد از ظهر
سلام کسی قیمت لاستیک جلوی آپاچی رو داره ؟ اگه استان گلستانی هم هست که آدرس داشته باشه ممنون میشم. گرگان 130 قیمت دارم . قیمتش همینه یا دوستان کمتر قیمت دارن
mohamad.gh
11-05-1392, 12:48 بعد از ظهر
لاستیک رو که همون 130 گرفتم. دو تا سوال از اساتید آپاچی ، برای متوجه شدن اینکه روغن اندازست یا کم کرده ، در کارتل رو باید ببندیم بعد در بیاریم ببینیم یا بعد از باز کردن داخل موتور بزنیم ببینیم . چون ماله من تا ضربدر دوم نشون میده ولی وقتی درشو کامل میبندم تا ضربدر سوم.
لامپ پلاکم سوخته افتاده داخلش و سرو صدا میکنه بد جور رو اعصابه ، میشه بازش کرد؟ اینجور که معلومه باید سخت باز میشه .
ممنون از همه دوستان:20:
mohamad.gh
12-05-1392, 11:15 بعد از ظهر
از یکی از دوستان که تعویض روغن داره پرسیدم گفت باید پیچ کارتل رو ببندی تا مقدار روغن رو ببینی . لامپ پلاک هم رینگی هشت بهش میخوره جمعه میرم تو کارش. راستی برا سفت کردن دمبی های فرمون اونها رو بکشید بعد همینطور که میکشید با چهار سو سفت کنید. واسه دوستانی که مثه من اطلاع نداشتن عرض کردم . ممنون از همگی:thanks:
barbyboy
13-05-1392, 08:30 بعد از ظهر
دوستان 2 تا سوال داشتم....
یکی اینکه روغن ترمزمو هواگیری کردیم کم شده پرسیدم گفتن روغن ترمز زرد بریز روش.. حالا بریزم رو همون یا نه اونو خالی کنم زرد رنگرو بریزم؟؟؟
بعد اینکه کاربراتورو با کاربراتور شور بشورم یا بنزین فرق داره؟؟ من موتورم چند وقته یه دفعه تو سرعت کم اگزوز ( پرت پرت) میکنه پیچ تنظیمه هواشم دستکاری کردیم باز میشه...
mohamad.gh
13-05-1392, 09:07 بعد از ظهر
سلام ، این تایپیک راجب روغن ترمز و هوا گیریه [Only registered and activated users can see links]
این مطلب هم تو همیین تایپیک بوده در مورد تنظیم پیج هواست [Only registered and activated users can see links]
موفق باشی :32:
soleymani
14-05-1392, 09:14 قبل از ظهر
این آپاچی های طرح جدید 92
همون هایی هست که می گفتن که abs ترمز می خواد بیاد؟
قدرت ترمزش نسبت به طرح قدیمش چه جوریه؟
barbyboy
14-05-1392, 09:33 قبل از ظهر
این آپاچی های طرح جدید 92
همون هایی هست که می گفتن که abs ترمز می خواد بیاد؟
قدرت ترمزش نسبت به طرح قدیمش چه جوریه؟
نه اون abs دارا نیومده دقیقا مثل همون سری قبلیاست..... فقط فلاپاش و کلگی جلوش عوض شده..
رسولی
15-05-1392, 09:44 قبل از ظهر
دوستان ایا این اپاچی هم مثل همه ی موتورا بعد از چند ماه فیلر گیری میخواد چون موتور من تا 5000 دور صدای خاصی از انجینش نمیاد اما وقتی که دور موتور بالا میره صدایی مثل چیک چیک سوپاپ به گوش میرسه به نظرتون مشکل از فیلر هست یا جای دیگه ی انجین مشکل داره.
barbyboy
15-05-1392, 12:28 بعد از ظهر
دوستان من روغن ترمزمو خالی کردم فابریکه خودش بود توش یه سری اشغالای ریزم داشت زرد ریختم......
mohamad.gh
15-05-1392, 02:06 بعد از ظهر
دوستان ایا این اپاچی هم مثل همه ی موتورا بعد از چند ماه فیلر گیری میخواد چون موتور من تا 5000 دور صدای خاصی از انجینش نمیاد اما وقتی که دور موتور بالا میره صدایی مثل چیک چیک سوپاپ به گوش میرسه به نظرتون مشکل از فیلر هست یا جای دیگه ی انجین مشکل داره.
سلام من رو 8000 تام صدایی نمیشنوم تا اون جا که اطلاع دارم اپاچی تا موتوریش باز نشه فیلر نمیخواد . بازم صبر کن تا اساتید فن نظر بدن . موفق باشی
رسولی
15-05-1392, 10:31 بعد از ظهر
شیلنگ تزمر جلو قسمت بالاش از سمت راست کمک رد بشه و ازاد باشه یا از سمت چپ باید رد بشه چون تو اپاچی هایی که دیدم هر کدوم از یه سمت رد شده وتو عکس های نت هم همینه.
02109002
16-05-1392, 12:06 قبل از ظهر
درود ....
چند سوال :
دور موتور بیشتر از 8000 نمیره ؟
به طور مداوم استارت میخوره حتی با سوئیچ خاموش ( از آفتامات استارت میتونه باشه ) ؟
نهایت سرعتش ؟
کامران.
16-05-1392, 12:48 بعد از ظهر
سلام به همگی من لامپ جلوی آپاچی رو عوض کردم 80 100 اسرام آلمانی انداختم موتور جواب نداد یعنی نورش کمتر از لامپ خودش بود بعد به سختی روشن میشد من میخوام نور موتور رو زیاد کنم چیکار کنم؟؟؟؟ باید باطریش عوض شه؟؟؟؟؟ ممنون از راهنماییتون
roma
16-05-1392, 12:54 بعد از ظهر
سلام به همگی من لامپ جلوی آپاچی رو عوض کردم 80 100 اسرام آلمانی انداختم موتور جواب نداد یعنی نورش کمتر از لامپ خودش بود بعد به سختی روشن میشد من میخوام نور موتور رو زیاد کنم چیکار کنم؟؟؟؟ باید باطریش عوض شه؟؟؟؟؟ ممنون از راهنماییتون
65 65 بنداز خوب میشه
رسولی
16-05-1392, 01:57 بعد از ظهر
پس از بررسی توی نت به این نتیجه رسیدم که شلنگ ترمز جلو توی اپاچی های مونتاژ خود هند از پشت کمک رد شده ولی تو اپاچی های مونتاژ جهانرو شلنگ از سمت راست کمک رد شده .حالا دوستان نظر شما چیه کدوم روش بهتره من خودم کمک جلو رو سمت راستی رو باز کردم وشلنگ رو به پشت اون انتقال دادم اما به سختی شلنگ اون پشت جا شد وبه پشت کلگی میگیره ولی بستمش فکر کنم دلیل این که جهانرو هم از سمت راست عبور داده هم همینه چون راحت تر رد میشه.حالا باید دید نظر بچه ها چیه.
pouyatell
17-05-1392, 12:06 بعد از ظهر
سلام دوستان
آیا این درسته که آپاچی های جدید رو باید انجینش رو باز کنیم و گوهای آن را عوض کرد ؟ تعمیرگاه می گفت بلبرینگ هاش چینی هست و موتور خشک و با سرو صدا کار می کنه و با نمونه اسپانیایش اگه تعویض بشه مشکلش حل میشه و 250 تو گلوش گیر کرده
موتور من الان 100 کیلومتر راه رفته اما دنده هاش خیلی خشک و مرحله ای جا می خوره و موتورش هم گاز می دی صدای سوپاپ هاش رو احساس می کنی
barbyboy
17-05-1392, 01:07 بعد از ظهر
سلام دوستان
آیا این درسته که آپاچی های جدید رو باید انجینش رو باز کنیم و گوهای آن را عوض کرد ؟ تعمیرگاه می گفت بلبرینگ هاش چینی هست و موتور خشک و با سرو صدا کار می کنه و با نمونه اسپانیایش اگه تعویض بشه مشکلش حل میشه و 250 تو گلوش گیر کرده
موتور من الان 100 کیلومتر راه رفته اما دنده هاش خیلی خشک و مرحله ای جا می خوره و موتورش هم گاز می دی صدای سوپاپ هاش رو احساس می کنی
اگه بخوای به حرفه اینا گوش بدی که باید ماهی 1-2 تومن خرج موتورت کنی.....
شنیدم کیفیت ساخته این سری جدیدا اصلا خوب نیست دیگه نه تا این حد.....
باید بریم سراغ این پالس 200 جدیدا...
- - - Updated - - -
دوستان از این کاربراتور شورا از کجا میشه گیر اورد چند صفحه قبل دوستان گفتن خیلی عالیه منم چندتا جا پرسیدم گفتن فقطاز اینا گیر بیاری خیلی حرفه ایه بقیش اشغاله
K.I.A
17-05-1392, 01:21 بعد از ظهر
سلام دوستان
موتور من الان 100 کیلومتر راه رفته اما دنده هاش خیلی خشک و مرحله ای جا می خوره و موتورش هم گاز می دی صدای سوپاپ هاش رو احساس می کنی بلبرینگ های خودش هندی هست و تایوانی/خشک بودن دنده با تعویض روغن مرغوب قابل حله و پدال دنده رگلاز داره و تنظیم میشه و دنده ها به راجتی جا میره/اینا کارایی هست که تو اچارکشی باید انجام بشه...
hoopaad
17-05-1392, 05:24 بعد از ظهر
دوستان عزیزی که مدل جدید آپاچی رو خریدن ممنون میشم چند تا عکس از زوایای مختلف بذارن!
من ۲۰ صفحه آخر تاپیک رو که خوندم عکسی از سری جدیدی ندیدم!
barbyboy
17-05-1392, 08:35 بعد از ظهر
دوستان عزیزی که مدل جدید آپاچی رو خریدن ممنون میشم چند تا عکس از زوایای مختلف بذارن!
من ۲۰ صفحه آخر تاپیک رو که خوندم عکسی از سری جدیدی ندیدم!
تو اینترنته پره داداش......
یعنی بعده گذشت این همه مدت تو خیابون ندیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohamad.gh
18-05-1392, 09:35 بعد از ظهر
نظرتون در مورد کلگی این موتور چیه؟ یه مدل خاصه ، فتوشاپه یا شدنیه
hoopaad
18-05-1392, 09:55 بعد از ظهر
با تشکر دوباره از barbyboy والا بزنم به تخته اینقدر چیزای مختلف تو خیابون هست که دیگه حواسی برای دیدن آپاچی نمی مونه! :11:
یه سوالم داشتم تا اونجا که یادمه سری قبل یه گارد دو طرفه جلوی موتور داشت این سری جدید هم داره؟ و اگر خدایی نکرده موتور از پهلو زمین بخوره فقط گارد به زمین میکشه یا دسته ها و دم موتور هم روی زمین کشیده میشه؟
02109002
18-05-1392, 10:06 بعد از ظهر
این مدل جدید آپاچی است !
بر اساس مطالب موجود در نت :
آپاچی 2013
طراحی جدید فلاپهای بغل و عقب و زیر انجین
طراحی جدید کنسول و چراغ جلو
مخزن باک با حجم بیشتر
....
دوستان اگر اطلاعات کاملتری در این رابطه دارن بیان کنند
قابل به ذکره که تعداد انگشت شماری از این طرح در فروشگهای موتور سیکلت دیده شده
- - - Updated - - -
با تشکر دوباره از barbyboy والا بزنم به تخته اینقدر چیزای مختلف تو خیابون هست که دیگه حواسی برای دیدن آپاچی نمی مونه! :11:
یه سوالم داشتم تا اونجا که یادمه سری قبل یه گارد دو طرفه جلوی موتور داشت این سری جدید هم داره؟ و اگر خدایی نکرده موتور از پهلو زمین بخوره فقط گارد به زمین میکشه یا دسته ها و دم موتور هم روی زمین کشیده میشه؟
بله این مدل جدید گارد محافظ در دو طرف موتور رو داره
barbyboy
19-05-1392, 08:15 قبل از ظهر
البته گاردش یخورده کوچیک شده.........
- - - Updated - - -
همون قبلیاست به نظره من کلگیشو اوردن پایین....
کلگیش یه چی تو مایه های این پالس 200 جدیدا شده....
منکه برنامه دارم اپاچیرو بدم بره ازین پالس جدیدا تا نشده 20 تومن بگیرم چیزه محشریه......
barbyboy
22-05-1392, 08:05 قبل از ظهر
سلام
دوستان 4-5 قطعه از وسایلای اپاچیمو که کاملا سالم و جلوتون از رو موتور باز میشه فروشی دارم
باز میگم از رو موتوره خودم باز میکنم
سیستم ترمز عقب کامل....
کیلومتر ( همون قسمت دیجیتا)......
کلگی که بغلاش گرفته جایی یه طرفش البته تابلو نیست یک مقداری( غیر از قسمت چراغ که اونو نگه میدارم)....
اون قسمت پایین کیلومتر که روش نوشته آپاچی...
در خدمت هستم...
رسولی
23-05-1392, 09:27 بعد از ظهر
باتری خوب برای اپاچی که مثل این اسیدی ها رسیدگی هم نخواد چی پیشنهاد میکنید.اگه مقدور هست حدود قیمت هم بدید.
hamed510
23-05-1392, 11:20 بعد از ظهر
سلام دوستان آپاچی مدل 90 نوک مدادی در حد با مدارک کامل و بیمه چند فی میخوره!!!!؟
soleymani
24-05-1392, 08:48 قبل از ظهر
بسته به کارکرد و تمیزی داره
از 4000 تا 45000
barbyboy
25-05-1392, 08:31 قبل از ظهر
بسته به کارکرد و تمیزی داره
از 4000 تا 45000
ولی فکرنکنم بالای4 کسی نوک مدادیو پول بده...
رسولی
25-05-1392, 12:00 بعد از ظهر
باطری اتمی بهتره یا ژله ای ها چون دیروز قیمت کردم هر دو تقریبا هم قیمت بودن.
کامران.
27-05-1392, 01:09 بعد از ظهر
سلام به همگی من به یه مشکل برقی تو موتورم برخوردم... الان پنج ماه هست خریدم و 5000 تا هم کار کرده تا حالا هیچ مشکلی نداشتم مخصوصا برقی اما دیشب موتورم یهو خاموش شد دیدم صفحه کیلومترم خاموش شده بعد که بیشتر نگاه کردم فهمیدم فیوزی که جلوی باطری هست سوخته زاپاسشو انداختم بعد از یک دقیقه حرکت دوباره سوخت یکی دیگه انداختم دوباره بعد از حرکت سوخت ظاهری که نگاه کردم نفهمیدم ایراد از کجاست بنظرم چیزی نیومد اما اینم بگم که با هندل روشن میشه و بدون مشکل حرکت میکنه صفحه کیلومتر هم روشن میشه اما وقتی گاز رو ول میکنم یا کم میکنم موتور خاموش میشه...... حالا بنظر شما اشکال از کجاست چیکار باید بکنم.... یا اگه کار من نیست یه تعمیرکار خوب بهم معرفی کنین... یه دنیا ممنون از همراهی شما
roma
27-05-1392, 04:26 بعد از ظهر
سلام به همگی من به یه مشکل برقی تو موتورم برخوردم... الان پنج ماه هست خریدم و 5000 تا هم کار کرده تا حالا هیچ مشکلی نداشتم مخصوصا برقی اما دیشب موتورم یهو خاموش شد دیدم صفحه کیلومترم خاموش شده بعد که بیشتر نگاه کردم فهمیدم فیوزی که جلوی باطری هست سوخته زاپاسشو انداختم بعد از یک دقیقه حرکت دوباره سوخت یکی دیگه انداختم دوباره بعد از حرکت سوخت ظاهری که نگاه کردم نفهمیدم ایراد از کجاست بنظرم چیزی نیومد اما اینم بگم که با هندل روشن میشه و بدون مشکل حرکت میکنه صفحه کیلومتر هم روشن میشه اما وقتی گاز رو ول میکنم یا کم میکنم موتور خاموش میشه...... حالا بنظر شما اشکال از کجاست چیکار باید بکنم.... یا اگه کار من نیست یه تعمیرکار خوب بهم معرفی کنین... یه دنیا ممنون از همراهی شما
سیم متصل به باتری نگاه کن مشکل از اونه
منم باتری اپاچی در اوردم موتور این جوری میشود درجا کار نمیکرد
کامران.
27-05-1392, 04:58 بعد از ظهر
سیم متصل به باتری نگاه کن مشکل از اونه منم باتری اپاچی در اوردم موتور این جوری میشود درجا کار نمیکرددیشب بعد از این اتفاق باطری رو درآوردم سیماشو نگاه کردم دوباره زدم جاش بعد مال من درجا مشکلی نداره وقتی حرکت میکنم بعد از یکی دو دقیقه فیوز میسوزه ... چیکار کنم.. چیکار کنم.. چیکار کنم..
s.mm
27-05-1392, 08:03 بعد از ظهر
دیشب بعد از این اتفاق باطری رو درآوردم سیماشو نگاه کردم دوباره زدم جاش بعد مال من درجا مشکلی نداره وقتی حرکت میکنم بعد از یکی دو دقیقه فیوز میسوزه ... چیکار کنم.. چیکار کنم.. چیکار کنم..
موضوع یا اتصالیه یا اینکه فیوز با مدل ضعیفتر(آمپر پایین تر) عوض شده که باید فیوز آمپر استاندارد بندازید.
s.mm
27-05-1392, 08:18 بعد از ظهر
دوستان بنده سوالاتی در خصوص آپاچی های جدید داشتم که به ترتیب می نویسم:
1- آیا مونتاژ مدل قبلی آپاچی 180 rtr متوقف شده یا ادامه داره؟
2- آیا قطعات یدکی این آپاچی جدید وارد بازار شده (منظورم همون قطعات تغییر شکل داده شده هست)؟
3- به غیر از تغییر در ظاهر ( فلاپ زیر زین، بالچه های روی باک، کل گیر زیر موتور، و کنسول جلو) آیا در امور فنی هم تغییر یا بهبودی داده شده؟
4- در خصوص تغییرات صورت گرفته روی بالچه های روی باک، آیا خود باک هم تغییری کرده یا فقط اندازه بالچه تغییر کرده؟
5- به طور کل این سوال رو دارم که با تغییر یک سری قطعات پلاستیکی روی این موتور، آیا در شاسی و قطعات فلزی هم تغییری ایجاد شده؟
مثلا آیا فرمون، کرپی های فرمون، کمک جلو و شاسی نسبت به مدل قدیم خودش تغییری کرده؟
فعلا همین سوالارو دارم!
barbyboy
27-05-1392, 08:47 بعد از ظهر
دیشب بعد از این اتفاق باطری رو درآوردم سیماشو نگاه کردم دوباره زدم جاش بعد مال من درجا مشکلی نداره وقتی حرکت میکنم بعد از یکی دو دقیقه فیوز میسوزه ... چیکار کنم.. چیکار کنم.. چیکار کنم..
بهتره تا سیم کشیه موتورت کلا نسوخته ببری موتور سازی......
کامران.
27-05-1392, 10:30 بعد از ظهر
دوستان امروز فهمیدم وقتی ترمز میگرم چه عقب چه جلو فیوز میسوزه حتی وقتی فیوز سوخته و هر بار با هندل روشن میکنم موقع ترمز موتور خاموش میشه.. با این اوصاف ایراد تو سیمکشی ترمزاست؟؟؟ درسته؟؟؟ فردا یه وقتی باید بذارم سیمکشی ترمزارو رو تا اونجایی که میدونم (در حد یه مبتدی) نگاه کنم.. شما نظری ندارین؟؟؟
K.I.A
28-05-1392, 08:33 بعد از ظهر
سیم کشی ترمز که به چراغ وصل میشه رو نگاه کنید /یه جا بهم میچسبن.
s.mm
28-05-1392, 11:07 بعد از ظهر
ماشالا به این همه اطلاعات !!
چی شد پَ؟
خوب شد نخواستیم سوال فنی بپرسیم!
کامران.
28-05-1392, 11:45 بعد از ظهر
سیم کشی ترمز که به چراغ وصل میشه رو نگاه کنید /یه جا بهم میچسبن.آقا کیا کلا سیمهایی که به چراغ خطر عقب وصله جدا کردم حتی راهنما های عقبم جدا کردم اما بازم وقتی ترمز میگیرم موتور خاموش میشه البته این موضوع همیشه نیست یعنی بعضی وقتا هم ترمز میگیرم خاموش نمیشه الان بنظرتون کل سیمکشیهارو باید باز کنم ببینم؟؟؟؟؟
رسولی
29-05-1392, 12:37 قبل از ظهر
زدن نیتروژن به کمک فنر های عقب تاثیری تو نرم شدن اون ها داره؟ چون وقتی از روی سرعت گیر ها و دست اندازها رد میشم عقب بد موتور ضربه میزنه.
h0ssein
29-05-1392, 09:44 قبل از ظهر
سلام.
دوست عزیز طرح جدید و طرح قدیم هیچ تفاوتی از نظر فنی نکرده فقط از نظر شکل ظاهری تغییر کرده !
من از این مدل جدید سواری گرفتم فرقی با مدل قدیمی نداره ترمزهاشم معمولیه abs نیست !
فقط فلاپ ها و زین زیباتر شده ، اما در کل از حجم و ارتفاع فلاپ عقب و زین کاسته شده و یکمم عریض تر شده که زیاد جالب نیست ،
از نظر فنی و شاسی و قطعات هیچ تفاوتی نداره ! فقط شکل ظاهرش یکم زیباتر شده ، همین !
تا اونجایی که من دیدم و شنیدم همین بود فکر نکنم چیز دیگه ای باشه !
موفق باشی.
رسولی
29-05-1392, 12:43 بعد از ظهر
بزرگان موتور سواری کسی جواب این چند تا سوال مارو نمیدونه؟
s.mm
29-05-1392, 08:19 بعد از ظهر
سلام.
دوست عزیز طرح جدید و طرح قدیم هیچ تفاوتی از نظر فنی نکرده فقط از نظر شکل ظاهری تغییر کرده !
من از این مدل جدید سواری گرفتم فرقی با مدل قدیمی نداره ترمزهاشم معمولیه abs نیست !
فقط فلاپ ها و زین زیباتر شده ، اما در کل از حجم و ارتفاع فلاپ عقب و زین کاسته شده و یکمم عریض تر شده که زیاد جالب نیست ،
از نظر فنی و شاسی و قطعات هیچ تفاوتی نداره ! فقط شکل ظاهرش یکم زیباتر شده ، همین !
تا اونجایی که من دیدم و شنیدم همین بود فکر نکنم چیز دیگه ای باشه !
موفق باشی.
خیلی ممنون از توضیحات خوبتون
بنده به طور مشخص می خوام بدونم آیا با توجه به اینکه بالچه جدیدی که روی باک هست از مدل قبلی خیلی بزرگ تره، آیا تغییری در ساختار فرمون مثلا بالا آوردن اون برای اینکه به بالچه ها گیر نکنه و همینطور تغییری در باک برای اینکه بشه روش بالچه بزرگتر نصب کرد انجام شده یا اینکه این باک و این فرمون دقیقا همون باک و فرمون مدل قبلی هست؟
بازم ممنون
معمار
30-05-1392, 09:25 قبل از ظهر
اپاچی قدیمیا خییلی خوشگل تر از این مدل جدیدش
h0ssein
30-05-1392, 09:45 قبل از ظهر
حالت نشستن رو موتور هیچ فرقی نداره فرمونش مثل مدل قبلیه ولی تا اونجایی که یادم میاد اگه بخای فرمون رو زیاد بیاری
پایین موقع پیچوندن به بالچه ها گیر میکنه ! حجم باکش بیشتر شده یعنی یکم بزرگتر شده و فکر کنم با مدل قبلیش
تو شکل ظاهری یکم فرق میکنه وهمینطور با اضافه شدن بالچه ها موتور یکم عریض تر شده !
من فقط یه سواری کوتاه ازش گرفتم زیاد به جزییات دقت نکردم تا همین حد بیشتر نمیتونستم کمکت کنم !
موفق باشی.
soleymani
30-05-1392, 11:18 قبل از ظهر
این نور داخل کیلومتر آبی رنگ
و عقربه ها ی قرمز رنگ
قابل تغییر رنگ هست؟
کلگی جلو چه جوری باز می شه؟؟؟
s.mm
30-05-1392, 11:43 بعد از ظهر
این نور داخل کیلومتر آبی رنگ
و عقربه ها ی قرمز رنگ
قابل تغییر رنگ هست؟
کلگی جلو چه جوری باز می شه؟؟؟
نور آبی با تغییر smd های داخل کیلومتر که نور پس زمینه رو محیا می کنن میشه تغییر داد نمونش هم داخل همین سایت هست باید بگردید
اما نور عقربه رو نمی دونم
دوستان سوالات اول تاپیک رو یادتون نره!
کسایی که اطلاع دارن دریغ نکنند!
کامران.
31-05-1392, 08:42 قبل از ظهر
آقا کیا کلا سیمهایی که به چراغ خطر عقب وصله جدا کردم حتی راهنما های عقبم جدا کردم اما بازم وقتی ترمز میگیرم موتور خاموش میشه البته این موضوع همیشه نیست یعنی بعضی وقتا هم ترمز میگیرم خاموش نمیشه الان بنظرتون کل سیمکشیهارو باید باز کنم ببینم؟؟؟؟؟دوستان کسی نظری نداره؟؟؟ من الان کجای موتورو باید بریزم بیرون؟؟؟ فقط موقع ترمز خاموش میشه
soleymani
31-05-1392, 09:54 قبل از ظهر
داداش ما smd های نواری 4.8w داریم
از این نواری ها که باید لحیم کاری بشه و برق 12 وصل شه
اینجوری هست لامپ خودش؟
راحت جای گزین کردنش؟
roma
31-05-1392, 10:06 قبل از ظهر
آقا کیا کلا سیمهایی که به چراغ خطر عقب وصله جدا کردم حتی راهنما های عقبم جدا کردم اما بازم وقتی ترمز میگیرم موتور خاموش میشه البته این موضوع همیشه نیست یعنی بعضی وقتا هم ترمز میگیرم خاموش نمیشه الان بنظرتون کل سیمکشیهارو باید باز کنم ببینم؟؟؟؟؟
خوب شاید قبل از سوکت اتصالی داشته باشه شما باید قبل از سوکت رو بررسی کنی از زیر باک تا زیر زین رو
رسولی
31-05-1392, 11:16 قبل از ظهر
برای باز کردن کلگی باید اون دو تا پیچ دو طرف کیلومتر که فکر کنم اچار شماره 10 میخوره رو باز کنید بعد زیر کلگی هم یه پیچ مهره هست که اونه باز کنی کلگی در میاد.
soleymani
31-05-1392, 11:53 قبل از ظهر
دوستانی که وارد بر موتور آپاچی هستن
هنگام خرید موتور آپاچی دست دوم به چه نکاتی باید توجه عمده کرد؟؟
چون هر موتور برای تست خرید از نظر من با هم فرق دارن.
مثلا در مورد تست سالم بودن انجین،صدای داخلی انجین
چقدر راه رفته و....
یه پست جامعی بزارید که همه استفاده کنند.
این موتور از نظر من اول به انجین باید اهمیت داد بعد ظاهر
s.mm
31-05-1392, 09:57 بعد از ظهر
داداش ما smd های نواری 4.8w داریم
از این نواری ها که باید لحیم کاری بشه و برق 12 وصل شه
اینجوری هست لامپ خودش؟
راحت جای گزین کردنش؟
در اینها smd های چاپی یا لحیمی استفاده میشه نه نواری البته هر کدوم از smd ها جای خودشو داره ولی نواری ها خب نواری هستن دیگه!
Smd های لحیمی رو فکر کنم بتونید از جمهوری تهیه کنید کیلومتر رو ببرید همون جا بدید تا کار تعویض رو انجام بدن
کسایی هستند که بتونند این کار رو انجام بدن
راستی تو فروم هم سرچ کنید! گفتم که این کار انجام شده قبلا
- - - Updated - - -
آقا بالاخره باک تغییر کرده یا خیر!؟؟!!
soleymani
31-05-1392, 11:22 بعد از ظهر
دوست عزیز هرچی داخل سایت گشتم نبود؟؟؟
کوروش
01-06-1392, 02:05 قبل از ظهر
باک موتور که مظمعن باش تغییر کرده هم از نظر حجم و هم ابعاد مثل این میونه اون چند سانت از ابعادو بزرگتر بگیرن
البته روی فرمون ها هم کربن زدن که قشنگتر شده
کلا یه ابدیت ساده بوده همین
کلیگیه بهتر و زیبا تر به خضوض در شب و از نگاه جلو
دمی عقب پهن شده
بالچه
و فکر کنم اسپایدر هم دستخوش تغییر شده فقظ همین
بهتر بگیم بروز رسانی ظاهری نه باظنی
h0ssein
01-06-1392, 07:11 قبل از ظهر
داداش من که تو پست قبل گفتم باک از نظر حجمی بزرگتر شده تو شکل ظاهرم یه نمور تغییر کرده چون حجمش بیشتر شده و از نظر زیبایی و رخ مثل مدل قبلیه ،
رسولی
01-06-1392, 10:07 قبل از ظهر
صدای انجینش نباید مثل هوندا باشه و باید صدایی مثل اون ماشین های اسباب بازی رو بده که وقتی بچه ها اونو به جلو میبردن مسافتی رو طی میکرد(همون ماشین قدرتیها)و توی حرکت چه با سرعت کم و چه زیاد وقتی فرمون و ول میکنید نباید به طرفی کشیده بشه اگه فرمون کشید جلو بندی موتور باید تعمیر یا عوض بشه چون کمک ها به احتمال زیاد کج شدن.
s.mm
03-06-1392, 12:05 قبل از ظهر
داداش من که تو پست قبل گفتم باک از نظر حجمی بزرگتر شده تو شکل ظاهرم یه نمور تغییر کرده چون حجمش بیشتر شده و از نظر زیبایی و رخ مثل مدل قبلیه ،
آره دستت درد نکنه!
ولی با شک گفتی فدات شم!
باک موتور که مظمعن باش تغییر کرده هم از نظر حجم و هم ابعاد مثل این میونه اون چند سانت از ابعادو بزرگتر بگیرن
البته روی فرمون ها هم کربن زدن که قشنگتر شده
کلا یه ابدیت ساده بوده همین
کلیگیه بهتر و زیبا تر به خضوض در شب و از نگاه جلو
دمی عقب پهن شده
بالچه
و فکر کنم اسپایدر هم دستخوش تغییر شده فقظ همین
بهتر بگیم بروز رسانی ظاهری نه باظنی
ممنون کورش جان
من با فنی و موتورش کاری ندارم
بیشتر ظاهری مد نظرمه
با این اوصاف که میگی باک تعییر کرده(بزرگتر شده) پس فرمون هم باید از نظر ارتفاع و غیره تغییر کرده باشه (بالاتر اومده باشه)
چون توی آپاچی معمولی فرمون وقتی به جناحین مایل باشه نهایتا 3 سانت تا روی باله ها و روی باک فاصله داره
که اگه در مدل جدید باک بزرگتر شده باشه ولی فرمون محل نصب و ابعادش تغییر نکرده باشه با منطق جور در نمیاد
من می خوام به این برسم که ابعاد و محل نصب فرمون هم تغییر کرده!
راستی زین آپاچی جدید هم تغییر کرده نه؟
کامران.
03-06-1392, 02:02 بعد از ظهر
سلام به همگی عزیزان.. من دست آخر پیدا نکردم اتصالی موتور کجاست اما محدوده اتصالی رو پیدا کردم ازسر فیشهایی که وصل میشه به چراغهای عقب شروع میشد به اینطرف که برداشتم تا سی سانت اینطرفتر یعنی سمت باک هر چی سیم بود رو باز کردم نوار چسب هایی که دورشون بود رو باز کردم و تک تک سیمارو تا ته سیم که به فیشهای عقب وصل میشد رو نوار چسب مشکی خیلی زیاد پوشوندم چون با چشم چیزی معلوم نبود کجا دقیقا اتصالی داره یا کدوم سیم منم همه سیمارو چسب کاری کردی یه جورایی یه لایه پوشش رو تک تک سیما گذاشتم و الان که فعلا مشکلی ندارم..... دلیل اینکه اتصالی پیدا کرده بود هم فکر کنم واسه این بود که زیر زین اون کیف آچار رو پر کرده بودم یه کیف ابزارم رو جا داده بودم واسه همین چیزا بود فکر کنم به سیما فشار اومده بود............. خلاصه ببخشید سرتونو درد آوردم خواستم بگم چی شد چیکار کردم شاید به درد کسی بخوره.
معمار
05-06-1392, 12:08 بعد از ظهر
ببین tvs چه کار کرده
250 ریس و موتور کراس فردا پس فردا موتور سنگینم میزنه
بعد شرکت های ایرانی به فکر انجین از چین اوردن و دزدی و منتاژ و وارد کردن موتور از هند و ...
واقعا چرا اینا اصلا به فکر هیچ کاری نیستن ؟؟؟
دوستان واقعا تاسف میخورم :s (9):
کامران.
07-06-1392, 11:27 قبل از ظهر
ببخشید از شما کسی میدونه چطوری میشه کاری کرد که جا پاییهای عقب اینقدر لرزش نداشته باشه من وقتی میخوام با یکی کسی که پشتم نشسته برم جایی و از شهر خارج بشم وقتی به سرعت 100 تا میرسم و با صد تا میرم جا پاییهای عقب خیلی لرزش زیادی داره تا حالا هر کاری کردم سفت نشده یا مثلا لرزشش بیفته نشده کسی هست بدونه چطوری میشه کاری کرد جا پاییهای عقب اینقدر لرزش نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
ببخشید از شما کسی میدونه چطوری میشه کاری کرد که جا پاییهای عقب اینقدر لرزش نداشته باشه من وقتی میخوام با یکی کسی که پشتم نشسته برم جایی و از شهر خارج بشم وقتی به سرعت 100 تا میرسم و با صد تا میرم جا پاییهای عقب خیلی لرزش زیادی داره تا حالا هر کاری کردم سفت نشده یا مثلا لرزشش بیفته نشده کسی هست بدونه چطوری میشه کاری کرد جا پاییهای عقب اینقدر لرزش نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا امروز میخوایم بریم شمال و میدونم کسی که پشت نشسته بی اندازه اذیت میشه چون من خودم یه بار نشستم پشت نتونستم ده دقیقه تحمل کنم....
رسولی
07-06-1392, 01:02 بعد از ظهر
اون میله هایی که جا پایی رو شون سواره ببین میتونی از تنه باز کنی و زیرش تیوپ بزاری فکر کنم اینطوری لرزشش گرفته بشه.بعد هم اون میله ی وسط تنه (پیچ بزرگه) رو محکم ببند.
soleymani
07-06-1392, 08:29 بعد از ظهر
فرق آپاچی 160 با 180 سره چه قطعه هایی هست؟
از نظر لوازم و نوع انجین چی؟
شتاب هر دو یکی هست؟
کیفیت و بازدهی؟
هردو راحت 120 تا رو پر می کنند که؟
roma
08-06-1392, 02:31 بعد از ظهر
شتاب هر دو یکی هست؟
کیفیت و بازدهی؟
من جفتشون داشتم
160 در کل سه مدل داره یکی اون قدیمی ها که باکشون بال نداره یه مدل دیگه باک بال داره ترمز عقب لنتی هست
مدل سوم هایپر هست که بهترینشه و هیچ فرقی با 180 نداره
اپاچی تا 80 کیلومتر بهترین موتور دنیا بدون صدا بدون لرزش خیلی نرم و پرشتاب ولی از 80 به بعد همه چی یه دفعه عوض میشه لرزش زیاد صدای اضافه
موتور ویز ویز فلاپ ها توی شتاب های ناگهانی بقدری لرزش داره که دور سنج موتور مثل بید میلرزه جالب موتورمن هم 180 این جوری بود هم 160 هایپرم
h0ssein
08-06-1392, 10:38 بعد از ظهر
شتاب هر دو یکی هست؟
کیفیت و بازدهی؟
شتابشون که نه یکی نیست قاعدتا 160 شتاب کمتری داره ، از نظر کیفیت انجین در یه حد هستن ولی 180 تو سرعت بالای 80 مقاوم تره ،
من 160 سوار نشدم ولی 180 خیلی خوب بره 120 تا یعنی آخرشه ، جوری نیست که 120 تارو راحت پر کنه ! در ضمن تو سرعت 105 که داشت میپکید و خیلی لرزش داشت ،
در صورتی که پالس هم حجم آپاچی تو سرعت 115 خیلی بهتر بود و من چیزی احساس نمیکردم !
رسولی
10-06-1392, 10:39 قبل از ظهر
پالس اگه کیفیتی خوبی داشت الان اکثر مدل های 86-89 باک و دمبی وقاب بقلاشون رنگ نشده بود به علت رنگ پریدگی(به جز اونایی که اکثرا تو پارکینگ بودن وبی رنگن)چراغ خطر عقبشون هم که دیده میشه یک یا دو خونه از لامپاش کار نمیکنه اون لرزش کمی بیشتر اپاچی در برابر پالس تو سرعت بالا به این دلیله که شاتون اپاچی کوتاه تره به همین دلیل هم شتاب اون از پالس بیشتره وپالس هم به دلیل شاتون بلند تر و وزن بیشتر تو سرعت بالا لرزش نسبتا کمتری داره.
mohamad.gh
10-06-1392, 01:47 بعد از ظهر
من تا سرعت 110 هیچ لرزشی ندارم شایدم ب خاطر وزن بالای خودم باشه:25r30wi: . راستی موتور م از 110 بالاتر نمیره ؟ 90000 تا کار کرد. روشن که میکنم باید یه 30 ثانیه گرم بشه گاز رو که ول کنم خاموش میشه مگه اینکه گاز رو از پایین زیاد کنم منتظر نظر دوستان
کامران.
10-06-1392, 02:56 بعد از ظهر
ماکه تا حالا هر چی پرسیدیم دوستان حوصله کردن جواب دادن اون مشکل برقی که ترمز میگرفتم خاموش میشد فعلا درست شده اما الان یه مشکل دیگه دارم همونطور که میدونید وقتی موتور خلاص نباشه استارت نمیخوره حالا من قبلا وقتی خلاص نبود کلاج رو میگرفتم و استارت میزدم ولی الان وقتی تو دنده ست کلاج رو میگیرم استارت نمیزنه میخواستم بپرسم مشکل از کجاشه؟؟؟؟؟
معمار
10-06-1392, 03:45 بعد از ظهر
ای اقا :s (9):
مرد اون موقع که میومدی داخل سایت از همه چی لذت میبردی
یادمه تازه که عضو شده بودم وقتی میومدی تو سایت حداقل 30 نفر بودن
ولی الان به 30 نفر نمیرسیم
یادمه اون موقع بحث ها خیلی داغ بود
یه سوال می پرسیدی یا نظر می خاستی امکان نداشت کمتر از 10 جوابت و ندن
اونم توی همون روز اما الان ...
من نظر خودم و به مدیران دادم شما هم برید نظر بدید شاید شد
نظر من این بود که یه پیامک به تمامی کسانی که شمارشونو دارن بدن شاید فرجی شد
و سایت برگشت به قدیماش
به امید اون روز
h0ssein
10-06-1392, 06:11 بعد از ظهر
پالس اگه کیفیتی خوبی داشت الان اکثر مدل های 86-89 باک و دمبی وقاب بقلاشون رنگ نشده بود به علت رنگ پریدگی(به جز اونایی که اکثرا تو پارکینگ بودن وبی رنگن)چراغ خطر عقبشون هم که دیده میشه یک یا دو خونه از لامپاش کار نمیکنه اون لرزش کمی بیشتر اپاچی در برابر پالس تو سرعت بالا به این دلیله که شاتون اپاچی کوتاه تره به همین دلیل هم شتاب اون از پالس بیشتره وپالس هم به دلیل شاتون بلند تر و وزن بیشتر تو سرعت بالا لرزش نسبتا کمتری داره.
خاهشا رو موتورتون تعصب نداشته باشید در مورد اینکه پالس از نظر کیفیت انجین سره توش بحثی نیست ،
(حالا اینی که شما میگی رو نمیدونم چیه) ولی آپاچی هم موتور خوبیه من نمیگم بده اما تو سرعت پالس عملکرد بهتری داره تا آپاچی،
- - - Updated - - -
من تا سرعت 110 هیچ لرزشی ندارم شایدم ب خاطر وزن بالای خودم باشه:25r30wi: . راستی موتور م از 110 بالاتر نمیره ؟ 90000 تا کار کرد. روشن که میکنم باید یه 30 ثانیه گرم بشه گاز رو که ول کنم خاموش میشه مگه اینکه گاز رو از پایین زیاد کنم منتظر نظر دوستان
قبلا این مشکل رو داشتم با تعویض شمع و فیلرگیری برطرف شد ،
درمورد سرعت هم اگه موتور همه چیش میزون میزون باشه (شمع-کاربرات-برق و همینطور باد لاستیک)،
در حالت درازکش تا نهایت 120 شاید بیشتر هم بره ، ناگفته نمونه به میزان باد و وزن راکب هم میره ،
farzin
10-06-1392, 10:12 بعد از ظهر
mr.mohamad.gh
دوست عزیز میگی موتور خاموش میشه - باید بگم که slow موتور شما کم هست و جالبه خودتون از زیر پیچ سلو رو میچرخونین همینکه روشن موند بعد دوباره کمش میکنین !!
موتور وقتی سرد هست در دنده خلاص ، دور موتور پایینه ولی بعد از مدتی که اونو روندین و موتور گرم کرد دور موتور یکم بالاتر میره - دور موتور رو در حالت سرد تنظیم کنید جوری که نه اینقد کم باشه که مثل موتور دوستمون با ول کردن گاز حاموش بشه و نه انقد زیاد که وقتی میزنیم توو دنده یک صدا (تقه ) آهنگری از موتور بیاد بیرون - دور موتور ، موتور سیکلت خودم روی 0.5 هست
kawasaki
11-06-1392, 08:14 قبل از ظهر
جناب رسولی کیفیت پالس خیلی بیشتر از آپاچی هستش.
آپاچی موتور خوبی هستش ولی پالس ۸۶ رو باید با آپاچی ۸۶ یا ۸۷ مقایسه کنی اون وقت مشخص میشه کدوم کیفیتش بیشتره.
بعد موتور بسته به نگهداری هستش.
من خودم الان پالس ۸۷ دارم نه رنگ داره نه چیزیش رو عوض کردم نه رنگش رفته نه چیزی
کامران.
11-06-1392, 04:33 بعد از ظهر
بله یه وقتی بود که وقتی سوال میکردی چندین نفر تو یه روز جوابتو میدادن مشکل از اینجاست که سایت خیلی قطعی داره خیلی از دوستان که رو همین موتور سررشته ای دارن وقتی میان سایت میبینن بسته ست نمیاد بالا یا از این چیزا واسه همین دیگه کمتر سر میزنن خودشون سوالی ندارن واسه سوالشون راه به راه مثل من بیان تو سایت واسه همین دیر به دیر میان وقتی هم که میان سایت بسته ست امیدوارم سایت دیگه بسته نشه و همیشه بالا بیاد تا همه اون کسانی که اینجا فعال بودن دوباره برگردن
kourosh_bandit2
11-06-1392, 06:30 بعد از ظهر
سلام دوستان گلم. ببخشید من غیبت طولانی مدتی داشتم. درسته اپاچیمو فروختم ولی هنوز عاااااااااااااااشق اپاچی هستم و در خدمت اپاچی سواران گل. هر سوالی بود بگید هرچیشو بلد باشم جواب میدم.:29:
- - - Updated - - -
در مورد کیفیت بنده نظری شخصی خودمو میگم که اول پالس داشتم بعد اپاچی و حالا پالس. از لحاظ کیفیت شما یک نگاه سطحی هم که بکنید فقط به سیلندر موتور ها کاملا معلوم میشه که اپاچی کیفیت الیازی خیلیییییی بهتری نسبت به پالس ها داره. از لحاظ طول عمر پالس بهتره. البته از لحاظ طول عمر باید 180 رو با 180 مقایسه کرد نه 180 رو با 220 ولی خب پالس ها به علت پایین بودن گشتاور موتورشون خب فشار کمتری هم بهشون میاد. این خودش نکته مهمی. مثلا 220 بنده دنده 5 دور موتور بالا 9 نمیره نه اینکه خراب باشه نه این استاندارد کارخانه هستش که به طول عمر بیشتر توجه کرده ولی به هیچ وجه شتابی که از اپاچی میشه گرفت از پالس نمیشه گرفت. اینا فاکتور هایی هستش که خریدار باید بهش توجه کنه. من هر وقت کسی میخواد موتور بخره اول میپرسم چقدر پول داری دوم از موتورت چی میخوای. به محض اینکه بگه میخوام یک مدت باش حال کنم بی برو برگرد میگم اپاچی 180. چون واقعا کیفی که من تو سواری یا اپاچی میکردم اصلا با 220 اون حس بهم دست نداد. وقتی اپاچیمو داشتم میدونستم هر جا نیاز به زور ناگهانی و شتاب گیری باشه اپاچیم رومو زمین نمیندازه اما حالا 220 اون حس منو بر طرف نمیکنه. مثلا توی باد توی بیرون شهر وقتی همه موتور ها لش میشدن اپاچی من سر زنده گار میخورد ولی 220 ام نه اینطور نیست. اینارو فقط کسی متوجه میشه که با اپاچی هم رفته باشه بیرون شهر هم توی شهر استفاده کرده باشه و 220 رو هم همینطور. تنها دلیل خرید پالس این بود که حجمش 220 بود و برای بیرون شهر من 120 رو خیلی نرم تر از اپاچی میرفت اگر نه هیچ دلیل دیگه نداره خرید 220 برای من. من هنوزم اگه بگن امشب قراره بریم تو شهر دور بزنیم و عشق و حال کنیم هر موتوری خواستی بهت میدیم برا امشب میگم یک اپاچی 180 سفید بهم بدین :29dz8zk: انصافا به حکم احترامی که برا اپاچی قائل هستم اپاچی بیاد کنارم به راحتی بهش راه میدم باهاشم کل کل نمیکنم مگر اینکه دیگه طرف خیلی تنش بخواره :vahidrk::98:اگه نه کلا پرچم اپاچی بالاس :29::12:
h0ssein
11-06-1392, 08:44 بعد از ظهر
خداییش من که دیگه داغ کردم اونی که آپاچی سواره میگه آپاچی خوبه اونی که پالس سواره میگه پالس !
من آپاچی فقط یه سواریه کوتاه ازش گرفتم شتابش واقعا قابل تحسین بود و همینطور نرمیش پالس یکم خشکه ولی تو سرعت 80-90 لرزش زیاد داشت برا همینم یکم دلمو زد،
kourosh_bandit2
12-06-1392, 03:13 بعد از ظهر
والا من که الان پالس سوارم او لهم پالس داشتم بعد اپاچی بعد دوباره پالس گرفتم ولی بازممیگم کیفیت اپاچی بیشتر به دلم نشسته. وقتی هم میگم کیفیتشو دوس دارم بیش تر از پالس نه شرکت اپاچی برام تشویقی و حقوق ماهانه میفرسته نه جایی بهم پول میدن که بخوام بیخودی بگم من هر دوتارو توی جاده تست کردم نه مثل یکی که بره همینطوری یک دوری بزنه بعد بگه فلان موتور خوبه فلان موتور بده. هر وقت از کسی نظر پرسیدید ببینید اون موتوری که در موردش نظر میده به چه شکل تست کرده و چه مدت زمان ازش سواری گرفته. من بردمش تو جاده جلوی باد تو بارون شدید لا به لای کامیونا که سبقت میگیرین تست کردم هر دوتارو. اولا ایتسایی اپاچی خیلیییی بهتره به جرات هم میگم دوما زور اپاچی رو حتی پالس 220 سی سی هم نداره. حالا دوستان هرچی بگن بنده حرف خودمو پس نمیگیرم چون نزدیک 9000 هزار کیلومتر با اپاچی روندم تو همه جور جاده ای چه خاکی چه اسفالت چه خیس چه پیچ چه صاف که اقای رئیسی شاهد بودن تو پیچ ها چطور اپاچیم میخوابید و اصلا حس لیز خوردن نداشت و همونطور هم با جفت پاس ها نزدیک 5000 کیلومتر رانندگی کردم که واقعا باهاش پیچیدن عذاب و مایه وحشت ار بس این طراحی مزخرف و بیخودی داره. همون 180 برداشتن روش فلاپ گذاشتن نه حسابی و کتابی هیچی همینوطوری صبح دور هم جمع شدن گفتن بذار یک فلاپ بندازیم رو پالسمون یکم بخندیم . خلاصه که سودی برا من نداره ولی از خوش دستی و ترمز ها و ایستایی و کیفیت و شتاب و اینا فقط اپاچی رو قبول دارم اگه اپاچی 200 یا 250 داشت به خدا عمرا اگه میرفتم سراغ پالس با اون انجین هاشون که صدا خورده شیشه میدن. خودم 220 دارم الان اگه میخواستم چرت بگم الان میگفتم نه اپاچی بده پالس خوب ولی نه فایده ای که برام نداره دروغ گفتن پس راستشو میگم نسبت به تجربه ام. اون بنده خدایی که مطلبو میخونه دو کلمه حرف حساب بخونه که موتورشو خوب انتخاب کنه. اینا که تا موتور عوض میکنن میگن این خوبه قبلی بد بود اینا خودشنو فقط گول میزنن. در ضمن دوستان اگزوز تایگر رو اپاچی خوش صدا تره خیلی هم خوش صدا تره دم مغازه دوستم موتور فروشی همشون اعتراف کردن همه دوستان نزدیک خودمم میگن رو اپاچی صداش قشنگ تره خواستید بخرید / بخرید پشیمون نمیشید ولی رو پالس خوش صدا نیس نمیدونم چرا اینطوری میشه. به هر حال دلیلی برا دروغ گفتن ندارم چون هیچ کدوم شرکت ها بهم پول نمیدن که تبلیغ کنم
flower
12-06-1392, 04:10 بعد از ظهر
وای کوروش جان چه حوصله ای داری ایقدر می نویسی من 2 کلمه می نویسم زود خسته می شم در جواب ایشون اپاچی از لحاظ کیفیت خیلی بهتره بیخود نیست که با شرکت موتور سازی بی ام و شریک تجاری شدن به زودی نسل جدید bmw و اپاچی رونمایی می شود .
h0ssein
12-06-1392, 06:08 بعد از ظهر
همون 180 برداشتن روش فلاپ گذاشتن نه حسابی و کتابی هیچی همینوطوری صبح دور هم جمع شدن گفتن بذار یک فلاپ بندازیم رو پالسمون یکم بخندیم .
این تیکه رو خوب اومدی...:25r30wi::25r30wi:
در ضمن منم چیزی رو که شنیده و چند مورد دیده بودم گفتم وگرنه هیچ قصدی نداشتم !
farshad 54
12-06-1392, 10:00 بعد از ظهر
درود
دوستان از اینجا رد میشدم دیدم کوروش جان حسابی از آپاچ تعریف میکنه که البته کار خوبی هم میکنه چون تاپیک اپاچی هست و یه سری حرفاشم کاملا درسته راجب آپاچ
ولی داره نسبت به پالس 180 و 220 دیگه کم لطفی میکنه
آپاچی رخش نسبت به پالس 180 بهتره قبول شتابش یه کوچول بهتره قبول - هندلینگش از پ 180 بهتره قبول
ولی از نظر فنی و عمر موتور اصلا با پالس قابل مقایسه نیست - از وقتی آپاچی اومد تا حالا خود من 20 تا آپاچ شاتون زده دیدم تو موتور سازی بگذریم کاری به اینکه آپاچی بهتر از پالس 180 ندارم
ولی در مقایسه با 220 آپاچی شاید تو هندلینگ بهتر باشه اونم به خاطر ارتفاع کمترش ولی تو شتاب و تاپ اسپید و قدرت و گاز خور اصلا به پای 220 نمیرسه
حالا اگه 220 شما یه جوری هست که شما احساس میکنی از آپاچی ضعیفتره دلیل نمیشه شاید موتور شما یه مشکلی داره
در کل به قول کوروش جان هر کی هم بیاد اینجا خودشو بکشه بگه آپاچ از 220 بهتره من حرفمو پس نمیگیرم
در آخر هم بگم خودم 2 سال 220 دارم داداشمم 1سال آپاچی زیر پاشه و البته زیر پای منم هست یه وقت فکر نکنید دارم رو هوا حرف میزنم یعنی میتونم هردو شو هر روز سوار شم
موفق باشید
mohamad.gh
12-06-1392, 10:38 بعد از ظهر
اگه از استان گلستان کسی هست :bunnyearsmiley:بگه شمع سوزنی آپاچی از کجا گیر بیارم به هر کی میگیم شمع آپاچی میگه هندایی میخوره؟:icon_pf _99_: مام موندیم چی جوری حالیش کنیم:s (9):
kourosh_bandit2
13-06-1392, 11:36 قبل از ظهر
این تیکه رو خوب اومدی...:25r30wi::25r30wi: در ضمن منم چیزی رو که شنیده و چند مورد دیده بودم گفتم وگرنه هیچ قصدی نداشتم ! فرشاد جان من منظورم شما نبودی دوست گلم کلی گفتم حرف هامو. اخه مثلا طرف میاد نظر میده در باره یک موتور که سر جمع میبینی 10 دقیقه هم سوارش نبوده بعد حرف هم تو گوشش نمیره. اینش به ادم زور میگه که حالا خرچی هم بهش بگی اینطوری میگه نه من 1 بار سوار شدم فلان طور بود. خوب اون موتوری که میدن باهاش دور بزنن دست دوم دیگه. موتور صفر که روشن نمیکنن بدن کسی امتحان کنه پس در نتیجه همون دست دوم میدن دور بزنن اون دست دومم معلوم نیست چطوری باهاش رفتن و باهاش تا کردن. در موردن شاتون زدن اصلا نمیشه قضاوتی کرد. چون بسته به استفاده و رسیدگی داره. من نمیدونم چیکارش میکنن ولی خود اقای رئیسی شاهد بوده چه توی بیرون شهر چه توی شهر من چطوری با اپاچیم میروندم ولی نه شاتون زد نه هیچ مشکل دیگه چون بهش میرسیدم. ادم اگه cbr هم زیر پاش باشه درست بهش نرسه و بد بهش دنده بده مشکل پیدامیکنه دیگه این هندی ها که هیچ. اخه جالبیش اینجاس بعضی دوستان موتور میخرن مثلا اپاچی یا پالس فرق نداره حس میکنن رفتن cbr 6 یا cb4 خریدن اینقدر که دور موتور قرمز دنده عوض میکنن یا تو دور بالا تازه معکوس هم میدن به طور یا هی گاز خلصی توی دور بالا میدن. خوب اینایی که موتور هاشون اینطور میشه معلومه موتور سوار نیستن یک جورای گاری سوار بودن حالا یک موتور بهتر خریدن حول کردن هی بلا سرش میاد. حالا بر عکس این موضوع که شما میگی تعمیر گاه بغل مغازه که اقای رئیسی هم شاهد هستن اونجا انقدر پالس شاتون زده میاد که باورتون نمیشه از 180 تا 220 135 هم که نگو. همین دیروز 2 باره 135 شاتون زده اوردن سفارش قطعات دادیم به تهران که بیارن. همه اینا بر میگرده به عقل و درایت فردی که موتورو میرونه. مثلا میگن دایلیم هر 5000 تا صفحه کلاچ میسوزونه و از این حرفا پس چرا دایلیم اقا ی رئیسی با 20000 تا کار کرد هنوز موردی پیدا نکرده عین شیر هم گاز میخوره شتاب میگیره؟ علتش اینه که بهش میرسه اقای رئیسی و روغن درست و درمون توش میریزه. ته ته تهش فقط بر میگرده به رسیدگی خوده راننده. حالا موتور هر سی سی و مال هر شرکتی که میخواد باشه. در ضمن اگه اپاچی کم کیفیت بود bmw المان نمیاد خودشو ضایع کنه با این شرکت سهیم بشه به هر حال مثل ایران نیست کاراشون هزار جور تست میگیرن و استاندارد دارن برا خودشون.
- - - Updated - - -
اقا در کل این بحث هارو بیخیال 4 تا راه کار جدید بگید 4 تا تجربه 4 تا نو اوری. یا اگه نو اوری در ذهن ندارید نفری 1000 تومن که بذارید رو هم من پول دار میشم براتون نو اوری میکنم خخخخخخخخخ=)) در ضمن کسی به دل نگیره ها قصد من کوبیدن کسی نیست خدا شاهده کلا دارم صحبت میکنم اگه نه که بخواد برا موتور رفاقت بهم بخوره که اصا گور بابا هرچی موتوره ;) :X
معمار
13-06-1392, 11:50 قبل از ظهر
اگه از استان گلستان کسی هست :bunnyearsmiley:بگه شمع سوزنی آپاچی از کجا گیر بیارم به هر کی میگیم شمع آپاچی میگه هندایی میخوره؟:icon_pf _99_: مام موندیم چی جوری حالیش کنیم:s (9):
محمد اقا شما که گلستانی هیچی ما که مثلا خونمون 30 km تهران
یه مدتی پالس داشتم میرفتی اکثر تعمیرگاه های پاکدشت یه چیزی ازشون میخاستی
دهنشون دو متر باز میموند
میگقتن اه چی میگه
البته دست خودشون نیست ها چون همش با 125 کار کردن و تعمیر کردن
موتور دیگه ای بلد نیست تعمیر کنن
farshad 54
14-06-1392, 12:00 قبل از ظهر
فرشاد جان من منظورم شما نبودی دوست گلم کلی گفتم حرف هامو. اخه مثلا طرف میاد نظر میده در باره یک موتور که سر جمع میبینی 10 دقیقه هم سوارش نبوده بعد حرف هم تو گوشش نمیره. اینش به ادم زور میگه که حالا خرچی هم بهش بگی اینطوری میگه نه من 1 بار سوار شدم فلان طور بود. خوب اون موتوری که میدن باهاش دور بزنن دست دوم دیگه. موتور صفر که روشن نمیکنن بدن کسی امتحان کنه پس در نتیجه همون دست دوم میدن دور بزنن اون دست دومم معلوم نیست چطوری باهاش رفتن و باهاش تا کردن. در موردن شاتون زدن اصلا نمیشه قضاوتی کرد. چون بسته به استفاده و رسیدگی داره. من نمیدونم چیکارش میکنن ولی خود اقای رئیسی شاهد بوده چه توی بیرون شهر چه توی شهر من چطوری با اپاچیم میروندم ولی نه شاتون زد نه هیچ مشکل دیگه چون بهش میرسیدم. ادم اگه cbr هم زیر پاش باشه درست بهش نرسه و بد بهش دنده بده مشکل پیدامیکنه دیگه این هندی ها که هیچ. اخه جالبیش اینجاس بعضی دوستان موتور میخرن مثلا اپاچی یا پالس فرق نداره حس میکنن رفتن cbr 6 یا cb4 خریدن اینقدر که دور موتور قرمز دنده عوض میکنن یا تو دور بالا تازه معکوس هم میدن به طور یا هی گاز خلصی توی دور بالا میدن. خوب اینایی که موتور هاشون اینطور میشه معلومه موتور سوار نیستن یک جورای گاری سوار بودن حالا یک موتور بهتر خریدن حول کردن هی بلا سرش میاد. حالا بر عکس این موضوع که شما میگی تعمیر گاه بغل مغازه که اقای رئیسی هم شاهد هستن اونجا انقدر پالس شاتون زده میاد که باورتون نمیشه از 180 تا 220 135 هم که نگو. همین دیروز 2 باره 135 شاتون زده اوردن سفارش قطعات دادیم به تهران که بیارن. همه اینا بر میگرده به عقل و درایت فردی که موتورو میرونه. مثلا میگن دایلیم هر 5000 تا صفحه کلاچ میسوزونه و از این حرفا پس چرا دایلیم اقا ی رئیسی با 20000 تا کار کرد هنوز موردی پیدا نکرده عین شیر هم گاز میخوره شتاب میگیره؟ علتش اینه که بهش میرسه اقای رئیسی و روغن درست و درمون توش میریزه. ته ته تهش فقط بر میگرده به رسیدگی خوده راننده. حالا موتور هر سی سی و مال هر شرکتی که میخواد باشه. در ضمن اگه اپاچی کم کیفیت بود bmw المان نمیاد خودشو ضایع کنه با این شرکت سهیم بشه به هر حال مثل ایران نیست کاراشون هزار جور تست میگیرن و استاندارد دارن برا خودشون.
- - - Updated - - -
اقا در کل این بحث هارو بیخیال 4 تا راه کار جدید بگید 4 تا تجربه 4 تا نو اوری. یا اگه نو اوری در ذهن ندارید نفری 1000 تومن که بذارید رو هم من پول دار میشم براتون نو اوری میکنم خخخخخخخخخ=)) در ضمن کسی به دل نگیره ها قصد من کوبیدن کسی نیست خدا شاهده کلا دارم صحبت میکنم اگه نه که بخواد برا موتور رفاقت بهم بخوره که اصا گور بابا هرچی موتوره ;) :X
درود
کوروش جان صحبت من ققط تبادل نظر بود داداش گلم وگرنه هر کی پستای شمارو بخونه میدونه که واسه خودت یه پا سلطان آپاچی هستی و اطلاعاتت هم در مورد آپاچ و موتورای دیگه خوبه
در کل تا این بحثا نباشه تاپیک میخوابه ضمن اینکه یه عده از دوستان هم واقعا از روی صحبت های اساتیدی مثل شما و دوستان دیگه تصمیم گیری میکنن راجب انتخاب موتورشون
در آخر خیلی آقایی داداش :smilies(113):
موفق باشید
h0ssein
14-06-1392, 08:33 قبل از ظهر
فرشاد جان من منظورم شما نبودی دوست گلم کلی گفتم حرف هامو. اخه مثلا طرف میاد نظر میده در باره یک موتور که سر جمع میبینی 10 دقیقه هم سوارش نبوده بعد حرف هم تو گوشش نمیره. اینش به ادم زور میگه که حالا خرچی هم بهش بگی اینطوری میگه نه من 1 بار سوار شدم فلان طور بود. خوب اون موتوری که میدن باهاش دور بزنن دست دوم دیگه. موتور صفر که روشن نمیکنن بدن کسی امتحان کنه پس در نتیجه همون دست دوم میدن دور بزنن اون دست دومم معلوم نیست چطوری باهاش رفتن و باهاش تا کردن. در موردن شاتون زدن اصلا نمیشه قضاوتی کرد. چون بسته به استفاده و رسیدگی داره. :X
آره فرشاد جون منظورش شما نبودی منظورش با بنده بود !
فقط قابل توجه دوستمون اولا موتور 36 تا رفته بود مدل 92هم بود طرفم نه گازش داده بود نه کاریش کرده بود ،
دوما تقریبا نصف روز دستم بود نه 10 دقیقه یا کمتر خوب ؟ اون سواری کوتاهیم که گفتم ازش گرفتم منظور بیرون از شهر بود !
به چندتا تعمیرکارم نشون دادم هیچکدوم آپاچ رو تایید نکردن چون 2تاشو دم مغازه دیدم اوراق کرده بودن واسه تعمیر
من دیگه نپرسیدم چه مشکلی داره حالا اگه حالیشونم نیست و نمیفهمند گردن خودشون !
یکی از دوستان هم آپاچ دم مغازه دوستم گذاشته برا فروش حدود 6000 رفته مدل 91 دلیلشو پرسیدم میگفت
105 تا رو به زور میره هرچیم خرجش میکنم فایده نداره ، حالا اونم اگه دروغ میگه و نمیفهمه گردن خودش !
در ضمن الکی هم شلوغش نکنید در مورد یه موتور هندی ، یکی ندونه فکر میکنه ژاپنی اصله ،
آپاچ دست شما خوب بوده خوب عملکرده دست چندتا دیگه نه در مورد پالسم همینطور ،
پس انقد تند نرو خاهشا ، منم حرف تو گوشم میره ولی حرف ناحق و زور نه !
حالا شما با آپاچی حال میکنی من با پالس هرکارم که بکنی من پالسو به آپاچ ترجیه میدم !
رسولی
14-06-1392, 09:19 قبل از ظهر
دوست گرامی اپاچی تو مدل های 92 کیفیتش پایین اومده خود من میخواستم اپاچی 89 بفروشم 92 بردارم که با سوار شدن جدیداش موتور خودمو ترجیح دادم تو مدل های جدید ادم با دیدن اون کلگی یاد پالس اسپرت میفته که انگار اون کلگی رو از یه موتور دیگه باز کردن وروی این موتور بستن.
kourosh_bandit2
14-06-1392, 09:47 قبل از ظهر
آره فرشاد جون منظورش شما نبودی منظورش با بنده بود !
فقط قابل توجه دوستمون اولا موتور 36 تا رفته بود مدل 92هم بود طرفم نه گازش داده بود نه کاریش کرده بود ،
دوما تقریبا نصف روز دستم بود نه 10 دقیقه یا کمتر خوب ؟ اون سواری کوتاهیم که گفتم ازش گرفتم منظور بیرون از شهر بود !
به چندتا تعمیرکارم نشون دادم هیچکدوم آپاچ رو تایید نکردن چون 2تاشو دم مغازه دیدم اوراق کرده بودن واسه تعمیر
من دیگه نپرسیدم چه مشکلی داره حالا اگه حالیشونم نیست و نمیفهمند گردن خودشون !
یکی از دوستان هم آپاچ دم مغازه دوستم گذاشته برا فروش حدود 6000 رفته مدل 91 دلیلشو پرسیدم میگفت
105 تا رو به زور میره هرچیم خرجش میکنم فایده نداره ، حالا اونم اگه دروغ میگه و نمیفهمه گردن خودش !
در ضمن الکی هم شلوغش نکنید در مورد یه موتور هندی ، یکی ندونه فکر میکنه ژاپنی اصله ،
آپاچ دست شما خوب بوده خوب عملکرده دست چندتا دیگه نه در مورد پالسم همینطور ،
پس انقد تند نرو خاهشا ، منم حرف تو گوشم میره ولی حرف ناحق و زور نه !
حالا شما با آپاچی حال میکنی من با پالس هرکارم که بکنی من پالسو به آپاچ ترجیه میدم !
حالا من هرچی بگم کلی گفتم حرف هامو یکی دیگه میاد ی چی دیگه مینویسه. اقای محترم با شما هم نبودم. چرا به خودت میگیری؟ بنده منظورم کسایی بودن که دم مغازه میان یا تو پیام های خصوصی یک مشت حرف های چرند مینویسن که ادم موقع خوندن فقط خندش میگیره. ببینم با عقل شما جور در میاد یک پالس 180 سی سی 140 تا بره؟ نه میشه اصلا؟ که یارو اومده میگه من 140 تا با 180 خودم رفتم فلان و بیسار .... من منظورم این ادما بودن که میدونم الانم داره این کامنت هارو میبینه ولی برا اینکه ابروش نره چیزی نمیگه. برا بار 3 وم منظورم شما هم نبودی. من رو در واسی با کسی ندارم بخوام حرفی رو به کسی بفهمونم خیلی راحت میگم اقای فلانی. راحت اسمشو میگم نه خرده برده ای از کسی دارم نه چیزی. به چه علت اومدی اینطور جواب دادی و فکر کردی با جناب عالی بودم دیگه خدا داند:bargh: بیا این گلم بذار جیبت یکم بو کن اعصابت بیاد سر جاش پسر گل
- - - Updated - - -
:7:بیا این گلم بذار جیبت یکم بو کن اعصابت بیاد سر جاش پسر گل
- - - Updated - - -
نوکرد داداش فرشاد عزیزم. این گل هام اختصاصی خودت :flower4:
Sadegh.galaxy
14-06-1392, 11:15 قبل از ظهر
دوستان من امروزمتوجه چیزجالبی شدم.آپاچی های جدیدرو جهانروتولیدنمیکنه!!شرکت نیروموتورشیراز یاهمونnmsتولیدمیکنه.همچین راکز ونئو ایکس!!روپوسترتبلیغاتی نوشته بود.اگه اینجوری باشه که آپاچی هم ازدست رفت!!
barbyboy
14-06-1392, 11:23 قبل از ظهر
دوستان من امروزمتوجه چیزجالبی شدم.آپاچی های جدیدرو جهانروتولیدنمیکنه!!شرکت نیروموتورشیراز یاهمونnmsتولیدمیکنه.همچین راکز ونئو ایکس!!روپوسترتبلیغاتی نوشته بود.اگه اینجوری باشه که آپاچی هم ازدست رفت!!
تازه امروز فهمیدی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همون اولش که اومد همه میدونستن:biggrin:
Sadegh.galaxy
14-06-1392, 11:26 قبل از ظهر
پس چراتو سایت نگفته بودن؟؟آپاچی هم به جمع موتورهای اشی مشی پیوست..!!
soleymani
14-06-1392, 11:33 قبل از ظهر
اولش که معرفی کردن اطلاعیه رو پرشین موتور زد که تغییر قرارداد از جهان رو به .... شده:297:
farshad 54
14-06-1392, 11:33 قبل از ظهر
درود
حسین جان و کوروش جان این حرفارو بی خیال شید هر موتوری یه حسنی داره یه عیبی حرفای چرت و بی معنی هم زیاده از قدیم میگن شنونده باید عاقل باشه
ما ها باید بگیریم به نظرات همدیگه احترام بذاریم و بار فنی سایت رو بالا ببریم نه اینکه با هم جدل کنیم
به نظر من اگه کسی بیاد یه پست الکی و بدون پشتوانه فنی و علمی بذاره مثلا بگه آپاچی 160 تا میره یا پالس 170 تا میره یا از این دست حرفا بهترین کار اینه که نه جوابش داده بشه نه پستش لایک بخوره تا
کم کم همه یاد بگیرن اینجا به حرف مفت کسی اهمیت نمیده
موفق باشید
کامران.
14-06-1392, 01:34 بعد از ظهر
سلام به آقایون..... میخوام بگم متاسفم نمیدونم بگم متاسفم برای کی برای چی خودم... این ملت... تلوزیون.... صداوسیما.... دیشب تو یه برنامه ای فکر کنم شبکه سه بود یه عقب مونده ذهنی که اسمشو گذاشته بودن مجری خیلی راحت جلوی چشم هفتاد هشتاد میلیون بیننده برگشته میگه موتور بدترین وسیله ست یه طوری از موتور بد گفت که انگار همین الان هر کی موتور خریده بزرگترین اشتباه زندگیشو انجام داده و بلانسبت شما موتور سواران هر کی موتور خریده عقل نداشته بی عقل بوده کسی نیست بهش بگه آخه تو هیچی از موتور سیکلت نمیدونی این بد گوییا ازموتور چیه؟؟؟؟؟ تو همه جای دنیا بهترین موتورای مسافرتی میسازن که پولش خیلی بیشتر از ماشینایی هست که تو ایران فقط استفاده میشه یکی نیست بهش بگه آخه عقب مونده ذهنی این پراید که الان پولش سر به فلک کشیده تو کشورای پیشرفته اصلا ماشین بحساب نمیاد...... عقب مونده ذهنی برگشته میگه مسافرت با موتور خطرناکترین کار دنیاست و مسئولین باید به فکر باشن اگه به گفته این مجری عقب مونده باشه اون کسانی که 18میلیون 25 میلیون بالا و پایین میدن موتور کار بس اشتباهی انجام میدن اون عقب مونده ذهنی نمیفهمه تو کشورای پیشرفته خیلیها با موتورای مسافرتی این طرف اونطرف میرن فکر کنم گرون ترین وسیله مسافرتی موتور موتورای هارلی داویدسون باشه که فکر کنم تا حالا اسم هارلی داویدسون به گوش اون مجری عقب مونده نرسیده........آخه چرا اجازه میدن یه مجری تو یه برنامه پربیننده اینقدر راحت از موتور بد بگه البته همین طوری بوده که ما ملت ایران عقب موندیم که یه آپاچی هندی سوار میشیم کلی ذوق میکنیم کلی در موردش بحث میکنیم من بجای آقای استیلی که مهمان اون برنامه بود بودم کاه گل میگرفتم دهان مبارک اون مجری عقب مونده ............... ببخشید این همه از الفاظ بد استفاده کردم آخه نمیدونین وقتی اون برنامه رو دیدم چه حالی شدم حالا شما بگین مسافرت با موتور سیکلت اینقدر وحشتناکه؟؟؟؟؟؟
Sadegh.galaxy
14-06-1392, 01:48 بعد از ظهر
یه تاپیک جداگانه توقسمت اخباربزن،روش بحث کنیم.
کامران.
14-06-1392, 02:05 بعد از ظهر
یه تاپیک جداگانه توقسمت اخباربزن،روش بحث کنیم.راستش من نمیدونم چطوری یه تاپیک جداگانه بزنم تا حالا این کار رو نکرد
معمار
14-06-1392, 03:09 بعد از ظهر
راستش من نمیدونم چطوری یه تاپیک جداگانه بزنم تا حالا این کار رو نکرد
کار خاصی نیست که مبحث مورد نظر تون و که انتخاب کردید میرید تو انجمن مرتبط با مبحثتون
بالا ی صفحه نوشته + ارسال موضوع جدید
انتخاب میکنی و بقیشم میری میبینی
در مورد اون مجری هم مطمئن باش که هیچ حالیش نیست که این حرف و زده
farzin
14-06-1392, 06:07 بعد از ظهر
بچه ها اینجوری در مورد موتورا یا تعصب حرف میزنین آدم غصش میگیره ، جفت این موتورا چه پالس چه آپاچی موتورهایی هستن که کیفیتشون به اندازه پولی هست که میدیم وگرنه هوندا wave 125 کاب که اصلا موتوری در کلاس پایین تر هست اگه خشکشو گیر آورد چیزی بین 9تا 10 میلیون هست پس هر چی پول بدی به همون اندازه هم آش میخوری ، خودم قبل پالس kawasaki داشتم وقتی پالس رو خریدم متوجه تفاوت کیفیت و مهندسی شدم
بچه ها در مورد ایرادهایی از جمله شاتون زدن و اوراق بودن موتورا در تغمیر گاها حرف میزنن و دلیلی بر بی کیفیت بودن موتورا میگیرن
ولی باید در نظر گرفت که اگه بخوای موتور رو فیلر گیری کرد که جز نتظیمات همه نوع موتورها هم هست موتور در حد همون اوراقی که میگین پیش میره تا این امر صورت بگیره پس نمیشه اینجوری استنباط کرد
در مورد شاتون زدن موتور وقتی شاتون میزنه که همون قسمت شاتون که در انتهای میلنگ هست هنگام کارکردن سیلندر با ضربه به روغن درون انجین برخورد میکنه و وکم کم اون بوشهای انتهای دسته شاتون شل میشن و وقتی گاز میدی صدا تلق تلق میده ، این تموم مبحث شاتون زدن هست ، پس توی دنده 1و 2 یهو گاز ندین ، یا موتور سرد هست با سرعت شروع نکنین به حرکن کردن خیلیا که موتورشون شاتون میزنه این نکته رو رعایت نمیکنن
مسله شاتون زدن هم نمیگم به کیفیت مربوط نیست اما به موتور سوار هم زیاد مربوطه ، اگر میخوایم کل کل کنیم که همیشه جذاب هم هست با درگ کردن و کوری خوندن و... این مسایل پیش بریم خیلی قشنگتره
اگه نوشته هام دارای نقصی هست دوستان رفع کنند
جلال ب
17-06-1392, 09:42 بعد از ظهر
ولی باید در نظر گرفت که اگه بخوای موتور رو فیلر گیری کرد که جز نتظیمات همه نوع موتورها هم هست موتور در حد همون اوراقی که میگین پیش میره تا این امر صورت بگیره پس نمیشه اینجوری استنباط کرد
در مورد شاتون زدن موتور وقتی شاتون میزنه که همون قسمت شاتون که در انتهای میلنگ هست هنگام کارکردن سیلندر با ضربه به روغن درون انجین برخورد میکنه و وکم کم اون بوشهای انتهای دسته شاتون شل میشن و وقتی گاز میدی صدا تلق تلق میده ، این تموم مبحث شاتون زدن هست ، پس توی دنده 1و 2 یهو گاز ندین ، یا موتور سرد هست با سرعت شروع نکنین به حرکن کردن خیلیا که موتورشون شاتون میزنه این نکته رو رعایت نمیکنند
یعنی دلیله دیگه ای بره شاتون زدن نمیشه گفت؟
اپاچی یه بدی ای که داره تو سرعت موتورش خیلی صدا میده خر خر میکنه ....
soleymani
17-06-1392, 11:28 بعد از ظهر
آپاچی خیلی موتور خوش دست و خوش رکابیه
فقط شتاب ثانویه کارش رو به مشکل انداخته
معمار
18-06-1392, 10:23 قبل از ظهر
امروز گمرک بودم
اپاچی 92 - 6050
91 - 5100
Gladiator
18-06-1392, 11:28 قبل از ظهر
دوست گرامی اگه شما ساکن گرگان هستی تشریف ببر خیابان شهدا ، پیش از چهارراه امامزاده مغازه آقای دانایی ، هم denso داره هم ngk ، ولی از من میشنوی نمیخواد پول الکی به شمع سوزنی بدی ، تاثیرش محسوس نیست ، شمع دنسوی معمولی بنداز سر هر 10000 تا هم عوض کن حالشو ببر داداش ، ما بارها رو سنگین همین دنسوی معمولی بستیم موتور مثل مرد گاز میخورد ، قیمتشم دونه ای 8500 تومنه ، دنسوی سوزنی ایریدیوم باید حدود 50000 تومن باشه دونه ای
کامران.
20-06-1392, 10:03 بعد از ظهر
ببخشید دوستان سوال داشتم... واسه اینکه لامپ قویتر رو آپاچی بندازیم لازمه که آفتامات بذاریم؟؟؟؟؟؟ اصلا این آفتامات که رو ماشین میذارن چه کاری انجام میده؟؟؟؟؟ رو موتورم هم باید بذاریم؟؟؟؟ ممنون از جواباتون
رسولی
20-06-1392, 10:21 بعد از ظهر
اگه افتامات بزاری بهتره . دسته کلاچ موتورم خیلی شل شده مشکل از صفحه کلاچ هست یا فنری داره که حالتشو از دست داده؟
کامران.
21-06-1392, 12:24 قبل از ظهر
چطوری میشه آفتامات گذاشت؟؟؟ کار خودمه یا باید ببرم تعمیرگاه؟؟؟؟؟؟ چجور آفتاماتی باید بخرم؟؟؟؟؟ کسی هست بگه کلا آفتامات کارش چیه؟؟؟؟؟؟
senior.alireza
21-06-1392, 08:25 قبل از ظهر
چطوری میشه آفتامات گذاشت؟؟؟ کار خودمه یا باید ببرم تعمیرگاه؟؟؟؟؟؟ چجور آفتاماتی باید بخرم؟؟؟؟؟ کسی هست بگه کلا آفتامات کارش چیه؟؟؟؟؟؟
میشه گفت آفتامات یه جور رله هست . کارش اینه وقتی شما لامپ وات بالا تر از فابریک میندازی جریان زیاد باعث خرابی دسته سیم موتور موتور میشه افتامات میزارن که برق رو مستقیم از باتری بگیره با یک سیم زخیم تر . ببری پیش برق کار کار خیلی بهتریه دردسر سیم کشی و یا احتمالا خرابیه سیم کشی رو نداری . قیمتی هم نداره و اکثر مغازه ها دارن
رسولی
21-06-1392, 11:51 قبل از ظهر
دسته کلاچ موتورم خیلی شل شده مشکل از صفحه کلاچ هست یا فنری داره که حالتشو از دست داده؟
mohamad.gh
21-06-1392, 08:02 بعد از ظهر
دسته کلاچ منم شله مشکلی ندارم داداش رسولی
persi king
22-06-1392, 10:48 قبل از ظهر
ترمز عقب من اصلا خوب نمیگیره، موتور صفر هستش و 400 تا راه رفته، چه جوری میشه تنظیمش کرد؟ پیچ رگلاجش کجاست؟
soleymani
22-06-1392, 02:04 بعد از ظهر
حوب اگه نو هست باید حدود 1000 تا شد بدی آچار کشی کنند
که توی این پروسه ترمز ها رو هواگیری میکنند و درست می شه
Gladiator
23-06-1392, 07:57 قبل از ظهر
ترمز دیسک رگلاژ نداره ، رگلاژ خودکاره
zx.baz.khasteh
24-06-1392, 06:14 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز مدتی است آپاچی جدید داریم مدل 92 هست از تغییرات میشه به تغییر چشم گیر صدای اگزوز زیبا تر شده شتاب بیشتر از نسل قبلیه تاپ اسپید 157 کیلومتر در شرایط کاملا مساعد و نرمی موتور بیشتر شده چون یکی از دوستان آپاچی مدل 91 داره باهاش مقایسه کردیم خودمم قبلا هم آپاچی 160.180 داشتم ظاهرش بهتر شده چراغ های دی لایتش هم خیلی قشنگ ترش کرده :flower4: و در کل مونتاز نیرو موتور شیراز خیلی بهتر از جهانرو هستش و ابهتش خیلی بیشتره حجم باکش یکم بیشتر شده حقیقت با آپاچی قبلیم 144 تا بیشتر نتونستم برم راستی تو محل ما یه پالس 200 ان اس هم هست اونم راحت تو شتاب نه ولی تو تاپ اسپید سوکسش کردم ولی خوب آپاچی قبلی هام بدک نبودن ولی با اینا قابل مقایسه نیستن نمیگم اینا فوق العاده هستن ولی من اینو به دایلیم خودم ترجیح میدم چون که استحلاکش هم پایین تره (ولی الان مدتیه زده به سرم با یه مگلی مدل 89 اینا معاوضه کنم دنبالشم و میخوام بفروشمش) ضمنا کیلو متر هم تغییر کمی کرده و قتی سوییچ با ز میکنی میزنه 5.4.3.2.1 go اینش هم جالبه چراغاش هم از لحاظ نور دهی تغییری نکردن و همون هستن.
n!nja
24-06-1392, 08:17 قبل از ظهر
چی؟ با آپاچی 157 تا تاپ زدی؟!!!!!!!!!! اصن میشه همچین چیزی؟:13:
بچه ها پالس 220 - دایلیم دارن میگن تو سرازیر 155 تا میره اونوقت چطور آپاچی با انجین 180 سی سی 157 تا میره؟!!!
حتی مگلی رو میگن 160-170 تا میره/ داداش رو چه حسابی این حرفو میزنی؟!!!!!
آپاچی تیون هم بشه به این سرعت نمیرسه...
!NAVID!
24-06-1392, 12:36 بعد از ظهر
کیلومتر همیشه خطا داره
اگه با جی پی اس تست میکردن حتما سرعتش رو 120 125 نشون میداد
farshad 54
24-06-1392, 05:45 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز مدتی است آپاچی جدید داریم مدل 92 هست از تغییرات میشه به تغییر چشم گیر صدای اگزوز زیبا تر شده شتاب بیشتر از نسل قبلیه تاپ اسپید 157 کیلومتر در شرایط کاملا مساعد و نرمی موتور بیشتر شده چون یکی از دوستان آپاچی مدل 91 داره باهاش مقایسه کردیم خودمم قبلا هم آپاچی 160.180 داشتم ظاهرش بهتر شده چراغ های دی لایتش هم خیلی قشنگ ترش کرده :flower4: و در کل مونتاز نیرو موتور شیراز خیلی بهتر از جهانرو هستش و ابهتش خیلی بیشتره حجم باکش یکم بیشتر شده حقیقت با آپاچی قبلیم 144 تا بیشتر نتونستم برم راستی تو محل ما یه پالس 200 ان اس هم هست اونم راحت تو شتاب نه ولی تو تاپ اسپید سوکسش کردم ولی خوب آپاچی قبلی هام بدک نبودن ولی با اینا قابل مقایسه نیستن نمیگم اینا فوق العاده هستن ولی من اینو به دایلیم خودم ترجیح میدم چون که استحلاکش هم پایین تره (ولی الان مدتیه زده به سرم با یه مگلی مدل 89 اینا معاوضه کنم دنبالشم و میخوام بفروشمش) ضمنا کیلو متر هم تغییر کمی کرده و قتی سوییچ با ز میکنی میزنه 5.4.3.2.1 go اینش هم جالبه چراغاش هم از لحاظ نور دهی تغییری نکردن و همون هستن.
آپاچی جدیدا 157 تا میره :icon_pf _99_: آپاچی قبلیا 147 تا :minzdr: تو تاپ اسپید 200 ns رو سوسک میکنه :sarma: شادی روح مگلی و دایلیم و هیو و 220 و نینجا فاتحه هم الصلوات :icon_pf _37_:
zx.baz.khasteh
25-06-1392, 03:37 قبل از ظهر
[QUOTE=n!nja;197431]چی؟ با آپاچی 157 تا تاپ زدی؟!!!!!!!!!! اصن میشه همچین چیزی؟:13:
بچه ها پالس 220 - دایلیم دارن میگن تو سرازیر 155 تا میره اونوقت چطور آپاچی با انجین 180 سی سی 157 تا میره؟!!!
حتی مگلی رو میگن 160-170 تا میره/ داداش رو چه حسابی این حرفو میزنی؟!!!!!
آپاچی تیون هم بشه به این سرعت نمیرسه...[نینجا عزیز شاید این خطای کیلومتر بوده من هیچوقت اغراق نمیکنم مدارک هم موجود هست اما شاید خطای کیلومتر بوده ولی پالس 200 رو باهاش گرفتم نه تو شتاب بلکه تو سرعت ضمنا تا سوار نشید متوجه نمیشد پالس 220 سالاره واس خودش شک نکنید چون اینجا یه ان اس زرد موجوده پالس 220 برتره از لحاظ سرعت و شتاب ولی ظاهر 200 جدید بهتره)
:11:
- - - Updated - - -
سلام آقا فرشاد موتور من هم قبلا پالس 220 بوده موتور خوبیه از هر لحاظ اما شما از پالس 200 ان اس توقع یک هیولا رو دارید و با دایلیم و هیو مقایسش میکنید بالاخره این موتور هندیه موتور دوم من دایلیم مدل 90 هستش چون شهرستان هستم از ترس به خرج افتادنش زیاد سوار نمیشم و ضمنا آپاچی به گرد پاش هم نمیرسه تو هر شرایطی هم میتو نه راحت به سرعت 160 .150کیلومتر برسه ولی آپاچی معلوم نیس یه روز میترکونیش 140 نهایتا میره یه روزم به 157 این چیز عجیبی نیست ولی مثل دایلیم و هیو تو این سرعت متعادل نیست و انجین فشار زیادی میاد ضمنا همیشه از بهترین روغن موجود بازار برای موتور استفاده میکنم و بنزین سوپر و برای سرویس دوره ای میارمش قمرک با اتوبوس ضمنا اگر باور ندارید یک سری به آپارات بزنید . ولی طبق سواری یک روزه من با ان اس اصلا نمیشه با دایلیم مقایسش کرد 220 کمی ازش نرمتره و...:pm:
- - - Updated - - -
سلام دوستان ضمنا به نظر من آپاچی سوای بهتر از پالس یو جی 4 داره 100 درصد شک نکنید! چون بهمن 91 یکی از دوستان از دهلی هند اومده بود میگفت اصلا آپاچی تو نفروش تو هند اکثرا آپاچی زیاده چون تمام قطعات موتور هندیه ولی باجاج های ایران هند.چین هستن البته منکر این نمیشم که موتور خوبیه :4chsmu1: ولی آپاچی قبلیمم بد نبود یادش بخیر:icon_pf _52_:
farshad 54
25-06-1392, 09:56 قبل از ظهر
درود
دوست عزیز من اصلا 200ns v رو هیولا نمیدونم حتی 220 رو هم هیولا فرض نمیکنم ولی با اجازتون چندین ساله موتور سوار میشم و موتور های زیادی هم سوار شدم - همین آپاچی رو هم البته مدل قبلیشو داداشم داره
موتورش هم سالم و کم کارکرده پاره پورش کردیم 127 تا بیشتر نمیره این آپاچ جدیدا رو هم یکی از دوستام سه ماه پیش یه قرمزشو خرید بعد آب بندی گازوندیمش اونم 125 تا 128 تا رو بیشتر نرفت
ضمن اینکه آپاچ جدیدا فقط ظاهرش فرق کرده انجین و گیربکس دقیقا همون مدل قبلی هست که در این صورت نمیتونه تاپ اسپیدش بیشتر از قبلی باشه
و در مورد این سرعتایی که شما فرمودید با آپاچ طرح قدیم و جدید رفتین با اجازتون من میتونم قانع نشم (عادل فردوسی پور)
در مورد دایلیم هم اینجا جاش نیست ولی مطمئنن موتور خوبی مبارکت باشه - منم احتمالا چند وقت دیگه میرم تو کار دایلیم
موفق باشید
armin32
25-06-1392, 03:03 بعد از ظهر
عکس آپاچی جدید کسی نداره بزاره؟
soleymani
25-06-1392, 03:27 بعد از ظهر
با یه سرچ توی گوگل راحت پیدا می کنی
zx.baz.khasteh
25-06-1392, 09:07 بعد از ظهر
درود
دوست عزیز من اصلا 200ns v رو هیولا نمیدونم حتی 220 رو هم هیولا فرض نمیکنم ولی با اجازتون چندین ساله موتور سوار میشم و موتور های زیادی هم سوار شدم - همین آپاچی رو هم البته مدل قبلیشو داداشم داره
موتورش هم سالم و کم کارکرده پاره پورش کردیم 127 تا بیشتر نمیره این آپاچ جدیدا رو هم یکی از دوستام سه ماه پیش یه قرمزشو خرید بعد آب بندی گازوندیمش اونم 125 تا 128 تا رو بیشتر نرفت
ضمن اینکه آپاچ جدیدا فقط ظاهرش فرق کرده انجین و گیربکس دقیقا همون مدل قبلی هست که در این صورت نمیتونه تاپ اسپیدش بیشتر از قبلی باشه
و در مورد این سرعتایی که شما فرمودید با آپاچ طرح قدیم و جدید رفتین با اجازتون من میتونم قانع نشم (عادل فردوسی پور)
در مورد دایلیم هم اینجا جاش نیست ولی مطمئنن موتور خوبی مبارکت باشه - منم احتمالا چند وقت دیگه میرم تو کار دایلیم
موفق باشید
سلام آقا فرشید عزیز خوب شاید خطا کیلومتر بوده اما بازهم میگم 157 تا ثبت شده ولی من این وسط آپاچی رو سنگشو به سینه نمیزنم :3ztzsjm: اصلا ولی موتور بدی هم نیست دایلیم هم موتور خوبیه اما فقط باطنش نه ظاهرش شبیه طرح ریسه و لی مگللی یه چیز دیگس ولی اونم باطن نداره در حال حاضر تو شرایطی نیستیم که هر دو مقدور باشه چرا هست! نینجا موتور بسیار خوبیه اما...21 میلیون؟؟؟ اصلا قانع کننده نیست تاکید میکنم که آپاچی یا همین پالس ان اس اصلا قابل قیاس حتی با مگلی نیستن و فقط موتور های شهری ان یا به عبارتی 125 سی سی راحت و نرم برای مصارف شهری.:biggrin:
- - - Updated - - -
دوستان عزیز که موتورشون رو تازه گرفتن سریع یه باطری اتمی باید رو آپاچیشون نصب کنند این باطریا رو موتور جواب گو نیس و سریع خالی میکنه (بخاطر چراغ دی لایتش)که خاموش بشو نیس:flower4:
nazamm
25-06-1392, 11:14 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
تصاویری از قسمت هایی که تقییر کرده که در ظاهر موتور مشاهده می شه
- - - Updated - - -
طبق مقایسه سایت موتوربیم تنها تفاوت در انجین تغییر فاصله oil cooler که باعث شده موتور خنک تر از مدل قبلی باشه.
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links]]
اروین
25-06-1392, 11:30 بعد از ظهر
مدل 92 بجز سفید رنگ دیگه ای هم داره؟؟
zx.baz.khasteh
26-06-1392, 04:07 قبل از ظهر
بله قرمز.زرد.مشکی.سبزکاهویی جدید
- - - Updated - - -
راستی بچه مدل جدید ساسات نداره دیگه (اتوماته)
- - - Updated - - -
دوستان عزیز اینم لینک عکس موتورم:
nazamm
26-06-1392, 09:34 قبل از ظهر
رنگ سفید به خاطر تمایز رنگ فلاپ ها با انجین زیبایی بیشتری داره و فروشش بیشتر بوده
اروین
26-06-1392, 11:14 قبل از ظهر
رنگ نوک مدادی داره؟؟ اپاچی نوک مدادیش خیلی قشنگه
soleymani
26-06-1392, 01:45 بعد از ظهر
من دیوونه رنگ نوک مدادیشم
مدل 91 طرح قدیم هست
ولی این جدیدا رو ندیدم این رنگ
barbyboy
28-06-1392, 08:34 بعد از ظهر
ترمز عقب من اصلا خوب نمیگیره، موتور صفر هستش و 400 تا راه رفته، چه جوری میشه تنظیمش کرد؟ پیچ رگلاجش کجاست؟
حالا واسه اینکه خیالت راحت باشه ببر یه هواگیری کنن چیزی نمیگیرن... البته شاید یکم دیگه لنتش خورده بشه درست بشه.. میتونی زیر سیستم ترمز بره پداله یه پیچه بلنده اونو بپیچون مباد بالا پدال اشاره ای میگیره......
کامران.
03-07-1392, 09:03 قبل از ظهر
سلام به همگی دوستان..... میخواستم بپرسم چرا موتورمو وقتی روشن میکنم درجه گازش رو یک هستش اما بعد از نیم ساعت چرخیدن و گرم شدن موتور درجه از یک و نیم رد میشه نزدیک دو میرسه؟؟؟؟؟؟ واسه شما هم همینطوره؟؟؟؟؟ چرا اینطوره
Gladiator
03-07-1392, 09:11 قبل از ظهر
سلام به همگی دوستان..... میخواستم بپرسم چرا موتورمو وقتی روشن میکنم درجه گازش رو یک هستش اما بعد از نیم ساعت چرخیدن و گرم شدن موتور درجه از یک و نیم رد میشه نزدیک دو میرسه؟؟؟؟؟؟ واسه شما هم همینطوره؟؟؟؟؟ چرا اینطوره
گاز کاربراتورتو یکم کم کن ، پیچ گازشو یکم باز کن تا مشکلت حل بشه ، وقتی موتور سرده چون روغن داخل انجین سفته دور موتور پایینتره ، وقتی که گرم میشه چون روغن شل میشه دور موتور بیشتر میشه ، یه جوری گازشو تنظیم کن که وقتی موتورت گرمه دور موتور بین 1 تا 1.5 باشه
farzin
04-07-1392, 03:12 بعد از ظهر
با توجه به نکته ای که mr.gladiator گفتن اضاف کنم که بالا اومدن دور موتور بعد از گرم شدن محسوس هست و اگه در حالت سرد روی 1 باشه و در حالت گرم روی 1.5 بیاد طبیعی هست اما اگه بیشتر از این بخواد اضافه کنه مربوط به پیچ هوا هست که تنظیم نیست
موتورم پالس 180ug4 هست که دور موتور روی نیم - 0.5 هست و در حالت سرد و گرم با اندازه یک میل بالا و پایین میکنه ، دوستان اگه دور موتورتون رو بالای 1 تنظیم میکنید زدن توی دنده 1 حتما صدا میده که این صدا مربوط به بالا بودن دور موتور هست
mohamad.gh
04-07-1392, 07:44 بعد از ظهر
سلام دوستان یه 10 روزیه،سایت نیومدم یه تصادف کوچیک داشتم که بماند:icon_pf _99_:. لطف کنید اساتید نحوه تعویض کله چراغ، فلاپ عقب، باک،پدال دنده، رو بفرمایند. ایشالا شنبه سفارش قطعات رو میدم . ممنون
مشکلم حل شد
Kami
04-07-1392, 07:50 بعد از ظهر
سلام دوستان یه 10 روزیه،سایت نیومدم یه تصادف کوچیک داشتم که بماند:icon_pf _99_:. لطف کنید اساتید نحوه تعویض کله چراغ، فلاپ عقب، باک، رو بفرمایند. ایشالا شنبه سفارش قطعات رو میدم . ممنون
تعویض قطعاتی مثل چراغ یا فلاپ و یا باک هیچ کاری نداره ، فقط باید دقت کنی محل پیچ هارو
مثلا برای در اوردن باک باید صندلی در بیاد
یا برای چراغ جلو فلاپ کلگی باید در بیاد
حالا از دوستان اگه کسی میتونه با عکس مشخص کنه
omidco2003
06-07-1392, 08:23 بعد از ظهر
این توری هایی که سمت چپ عقب موتور های هندی هست برای چیه؟
کامران.
07-07-1392, 03:11 بعد از ظهر
دوستان یه سوال،،، میشه از بالای سیلندر روغن بزنه بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟ من نمیدونم دقیقا از کجا امااحساس میکنم از کنار اون پیچی که باز میکنن و فیلرگیری میکنن کمی روغن زده بیرون یا شاید از سیلندر زده بیرون حالا سوال اصلی چرا و چطوری شده که روغن زده بیرون؟؟؟؟؟ بعد اینکه چیکارش کنم؟؟؟؟؟ خیلی آقایی میکنین جواب میدین
Gladiator
07-07-1392, 03:38 بعد از ظهر
دوستان یه سوال،،، میشه از بالای سیلندر روغن بزنه بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟ من نمیدونم دقیقا از کجا امااحساس میکنم از کنار اون پیچی که باز میکنن و فیلرگیری میکنن کمی روغن زده بیرون یا شاید از سیلندر زده بیرون حالا سوال اصلی چرا و چطوری شده که روغن زده بیرون؟؟؟؟؟ بعد اینکه چیکارش کنم؟؟؟؟؟ خیلی آقایی میکنین جواب میدین
اگه ازش روغن نمیچکه بیخیالش ، طبیعیه ، ولی اگه ریزشش به حدیه که رو زمین هم میریزه ببر موتورسازی برات ردیفش کنه
h0ssein
07-07-1392, 05:26 بعد از ظهر
از منم یه نمور دورش چرب شده ولی مهم نیس همونطور که دوست عزیزمون گفتن اگه زیاده ببر تعمیرکار !
farshad 54
07-07-1392, 07:27 بعد از ظهر
درود
دوست عزیز اگه خودت میتونی اون دو تا پیچ رو باز کن (پیچهای بالای سوپاپ) دورش نوار تفلون بپیچ دوباره ببندش روغن ریزی قطع میشه
اگه نمیتونی هم بده موتور ساز واست انجام بده
موفق باشی
farzin
07-07-1392, 08:10 بعد از ظهر
داش فرشاد فک نمیکنی گرما با نوار تفلن جور در نیاد ؟؟؟
مال خودم هم روغن میداد دست زدم دیدم با دستم میشه پیچش داد ،، تا این حد شل شده بود !!! سفت کردم خوب شد
Arvin amirarsalan
07-07-1392, 08:17 بعد از ظهر
سلام بچه ها خسته نباشید
آپاچی من وقتی سوویچ اش رو باز میکنم چراغ قرمز آچار اش، 10 تا چشمک میزنه بعدش قطع میشه
هرجا نشون دادم میگن مشکلی نداره
آچار کشی هم کردم ولی باز میزنه
نظر شما چیه ؟
یه سوال دیگه: ساعت روی کیلوتر چطوری تنطیم میشه ؟
ممنون از همتون
- - - Updated - - -
ببخشید یک سوا دیگه دارم :
من در قسمت Hi Speed کیلوتر عدد 160 را مشاهده میکردم همیشه
چون موتور دست دوم بود
الان کلید پایینی رو چند ثانیه نگه داشته، یهو صفر شد
حالا بالا ترین سرعتی را که باهاش رفتم رو فقط نشون میده که الان 76 شده مثلا
این یعنی نفر قبلی باهاش 160 تا پر کرده بوده ؟؟؟؟؟
soleymani
07-07-1392, 09:34 بعد از ظهر
بابت 160 تا که من چند تا آپاچی رو دیدم زده
احتمالا کامپیوتر کیلومتر قاطی می کنه.چون آپاچی 130 بیشتر نمی ره
--------
بابت چراغ آچار هم موتور قبلی من هم همین اشکال رو داشت
که هر جا رفتم گفتن چیزی نیست
چون اولش منم ترسیدم
و فکر نکنم مشکل خاصی باشه
Arvin amirarsalan
07-07-1392, 10:10 بعد از ظهر
دستت درد نکنه داداش
ساعتش چطوری تنظیم میشه ؟
- - - Updated - - -
بابت 160 تا که من چند تا آپاچی رو دیدم زده
احتمالا کامپیوتر کیلومتر قاطی می کنه.چون آپاچی 130 بیشتر نمی ره
--------
بابت چراغ آچار هم موتور قبلی من هم همین اشکال رو داشت
که هر جا رفتم گفتن چیزی نیست
چون اولش منم ترسیدم
و فکر نکنم مشکل خاصی باشه
دستت درد نکنه داداش
ساعتش چطوری تنظیم میشه ؟
- - - Updated - - -
سلام.
برای تنظیم ساعت آپاچی:
ابتدا کلید Mode را 5 تا 10 ثانیه بصورت ممتد فشار دهید تا ساعت شروع به چشمک زدن کند. سپس با کلید Set ساعت را تغییر دهید. بعد از تنظیم ساعت، در حالی که ساعت در حال چشمک زدن است مجدداً 5 ثانیه کلید Mode را فشار دهید تا دقیقه شروع به چشمک زدن کند، سپس با فشردن کلید Set، دقیقه را هم تنظیم نمایید.
موفق و آپاچی سوار باشید :دی
سلام داداش دمت گرم خیلی عالی بود
یه سوال دارم ازت :-(
وقتی کلید mode رو میزنی به ترتیب اول Tripe A میاد بعدش Tripe B میاد بعدش Hi Speed و بعد از اون یه چیزی میاد که نمیدونم چیه ؟ ولی من گزینه set رو نگه داشتم و عدد 9.9 به جای عدد قبلی که یادم نیست چی بود اومد
الان یکم نگرانم
میشه کمکم کنی ؟
شما خودت این اطلاعات رو از از چه منبعی یاد گرفتید ؟
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید
اینم شماره بنده است 09193200765
kourosh_bandit2
07-07-1392, 10:53 بعد از ظهر
اونی که شما ریست کردی Mode ثبت شتاب 0تا 60 موتور بوده. چیز خاصی نیست دوباره که شتاب گیری کنید بهترین زمانی که از 0 تا 60 بزنید خودش ثبت میکنه جای نگرانی نداره
farshad 54
07-07-1392, 11:34 بعد از ظهر
مال خودم هم روغن میداد دست زدم دیدم با دستم میشه پیچش داد ،، تا این حد شل شده بود !!! سفت کردم خوب شد
داش فرزین سفت کردن اون پیچا جای خودش ولی اگه بازش کنی دورش نوار تفلون بپیچی بعد ببندی عمرا دیگه روغن نده
من رو همه پالسام اینکارو کردم از اون جا دیگه مشکل روغن زدن نداشتم
- - - Updated - - -
داش فرزین سفت کردن اون پیچا جای خودش ولی اگه بازش کنی دورش نوار تفلون بپیچی بعد ببندی عمرا دیگه روغن نده
من رو همه پالسام اینکارو کردم از اون جا دیگه مشکل روغن زدن نداشتم
جانسون
08-07-1392, 01:19 قبل از ظهر
دوستان درمورد تنظیمه ساعت گفتن تو چنتا صفحخ عقب تر ولی برا چراغ اچار هر 4000 تا تا 5000 روشن میشه و میگه موتور سرویس میخواد و چیزه خواستی نیس که
بخواد به موتور اسیبی برسه... چون سیستمه ساده ای داره....
برا خاموش شدنش 2 تا دکمه ست و مود 10 ثانیه با هم رو حالت اودو نگه دارید یه چشمک طولانی میزنه و دیگه روشن نمیشه... تا 4000 تایه بعدی...
Unregistered1
09-07-1392, 10:57 قبل از ظهر
نوار تفلون واسه اب بندیه پیچ روغن کاملا" مناسب و جوابگو هستش....به دوستان توصیه میشه همیشه استفاده کنن....
erfan.557
09-07-1392, 11:58 قبل از ظهر
من از کنف اسفاده میکردم واسه اب بندی پیچ کارتل.
و واسه پیچای سر انجین هم از چسب مزدا و چسب هل.
Unregistered1
09-07-1392, 01:21 بعد از ظهر
پیچای سر انجین منظورت دقیقا" کدوم پیچاست؟؟؟
amir169
12-07-1392, 01:25 بعد از ظهر
سلام
آپاچی طرح جدید با قدیمیش چه فرقی داره ؟
Arvin amirarsalan
12-07-1392, 01:32 بعد از ظهر
سلام
آپاچی طرح جدید با قدیمیش چه فرقی داره ؟
سلام
جدید هاش ترمز abs داره و یکم شتابش میگن بهتر شده
قاب بغل ها و کیلومتر و جا پلاک اش هم برچسب کربن خورده
درکل ظاهر موتور عوض شده
سایت tvs برید بهتر نوشته همراه با شکل
ffarzad
12-07-1392, 07:20 بعد از ظهر
سلام دوستان ببخشید یه سوال دارم من میخواستم یه اپاچی بگیرم ولی دوستم میگه چون هیکلت کوچیکه هیکلت نمیتونی موتورو کنترل کنی از این حرفا میخاستم بدونم ایا حق با دوستمه یا نه
قدم 174 وزنمم. 56 کیلو...بنظرتون سوار اپاچی 180شم با خیالت راحت میتونم ؟پام راحت به زمین میخوره ؟ میتونم راحت کنترلش کنم ؟ با تشکر
h a m i d
12-07-1392, 09:40 بعد از ظهر
سلام دوستان ببخشید یه سوال دارم من میخواستم یه اپاچی بگیرم ولی دوستم میگه چون هیکلت کوچیکه هیکلت نمیتونی موتورو کنترل کنی از این حرفا میخاستم بدونم ایا حق با دوستمه یا نه
قدم 174 وزنمم. 56 کیلو...بنظرتون سوار اپاچی 180شم با خیالت راحت میتونم ؟پام راحت به زمین میخوره ؟ میتونم راحت کنترلش کنم ؟ با تشکر
نیس خود هندیا خیلی قد بلندو هیکل چهارشونه دارن:دی
مطمین باش میتونی.به سادگیه ۱۲۵ نیس اما میتونی ۱روزه راه میوفتی
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4
soleymani
12-07-1392, 11:22 بعد از ظهر
داداش خوده من قدم 168
و وزنم 53 ایناس
با این حال آپاچی داشتم
و دوباره دارم می گیرم
مشکلی نداره
سخت نگیر
omidco2003
13-07-1392, 02:36 بعد از ظهر
سلام
جدید هاش ترمز abs داره و یکم شتابش میگن بهتر شده
قاب بغل ها و کیلومتر و جا پلاک اش هم برچسب کربن خورده
درکل ظاهر موتور عوض شده
سایت tvs برید بهتر نوشته همراه با شکل
اینایی که توی ایران هست ترمز abs نداره
amir169
13-07-1392, 06:53 بعد از ظهر
آپاچی که abs داره مدل 2013 هست؟
آپاچی مدل 2014 نیست؟
mohamad.gh
13-07-1392, 10:24 بعد از ظهر
سلام 10 روز پیش ساری بودم استان مازندران با یه فروشنده آشنا شدم ب اسم آقا شایان یه شمه سوزنی NGK ازش گرفتم 16 تومن موتور شتابش خیلی بهتر شده و یه اتفاق جالب دیگه اینکه صدای موتور بم بود حالا زیر شده مثل ویز ویز زنبور فک نمیکردم اینقدر تاثیر داشته باشه البته صبح باید بازم گازو یه خورده نگه دارم تا موتور گرم بشه.
یه کلاه راپیدو فک متحرک ازش گرفتم 150 حساب کرد یه کیف رو باک باهاش داد که با آهن ربا ب باک میچسبه، بند، بلند هم داره، یه کلاه کشی داره واسه خیس نشدن، عکسشو میزارم . البته میگفت تو خرید جدیدش دیگه کیف نمیزارن.، من خودم کاسبم ب نظر من فروشنده خوب و منصفی بود
کلاه
kourosh_bandit2
13-07-1392, 11:01 بعد از ظهر
اتفاقا اپاچی جزو راحت ترین موتور های موجود توی ایران خودم الان 220 گرفتم برا دوستم رفتم یک اپاچی خریدم بعد از 5 ماه که نشستم پشت اپاچی دوباره لذت هندلینگ عالی و ترمز های فوق العاده رو چشیدم/ بهترین موتور برا توی شهر فقط و فقط اپاچی بدون هیچ شک و تردید.
persi king
13-07-1392, 11:36 بعد از ظهر
سلام
آقا موتور من مغزي سوپچش توي حرکت صدا ميده، هرکارش کردم برطرف نشد، يه صداي ويز ويزي ميده، به نظر سما چه جوري ميشه درستش کرد؟ همه ي آپاچي جديدا که ديدم اين مشکلو داره. البته زياد نيست اما اگه به صدا حساس باشين رو مخ آدمه
soleymani
13-07-1392, 11:53 بعد از ظهر
آپاچی مناسب برای سفر هست
مثل سفر شمال که حدود 250 کیلومتر توی یه حرکت هست
با این فرض که طول مسیر 4 5 بار کنار جاده استراحت کنی و موتور خنک شه؟
موتور به سرو صدا نمی افته؟
و اینکه آپاچی مثلا مسافت 50 کیلومتر یه سری باحاش بری سرو صدا نمی افته وقتی داغ کنه؟
kourosh_bandit2
14-07-1392, 09:21 قبل از ظهر
هیچ موردی نداره فقط و فقط روغن خوب میخواد. هفته پیس اپاچی رو خریدیدم تا شب کاراشو مردم تو خونه فردا صبح هم رفتیم با دوستم بیرون از شهر یک سفر 750 کیلومتری.:2gwb921: هیچ موردی هم نداره. فقط و فقط اپاچی اگه بخوره زمین دیگه باید گفت خدانگهداررر. یعنی البته به دل من دیگه نمیشینه خیلی هام میزنن زمین میترکونن موتورو مبیرن صاف کاری ولی در کل انگار من حس میکنم تا میخوره زمین دیگه اون موتور قبلی نمیشه گیج میشه هر کاریشم که بکنن. ولی موتور فوق عالیه در رنج 180 ها. واقعا ادم از سواریش لذت میبره
- - - Updated - - -
mohamad.gh
15-07-1392, 06:37 بعد از ظهر
سلام به همگی. میخوام رو موتور دی لایت یا همون نور روز بزارم از دست این راننده های کور و کر . اساتید راهنمایی کنند راه داره یا نه ممنون
kourosh_bandit2
15-07-1392, 11:50 بعد از ظهر
اولین راهش جای اون تابلو جلو یک سری ال ای دی پاور هست اسپرتی ها دارن میتونی ببندی . یا اینکه جای همون چراغ کوچیک ها در بیار و به صورت دستی ال ای دی پاور بذاری فک کنم 3 وات ها کافی باشه. 2 تا 3 وات میشه 6 وات نور سفید. نور خوبی میده
amir169
17-07-1392, 01:53 بعد از ظهر
آپاچی مدل 2014 داره؟
arashm
18-07-1392, 11:51 بعد از ظهر
سلام دوستان بنده بالاخره اباجي صفر خريدم ميخواستم بدونم فردا همراه موتور جه جيزايرو بايد از فروشنده ب**** و روغن جي بريزم
roma
19-07-1392, 12:02 بعد از ظهر
آپاچی مدل 2014 داره؟
سالش امده که مدلش بیاد
kourosh_bandit2
19-07-1392, 06:46 بعد از ظهر
سلام دوستان بنده بالاخره اباجي صفر خريدم ميخواستم بدونم فردا همراه موتور جه جيزايرو بايد از فروشنده ب**** و روغن جي بريزم
یک گارد و دفترچه.
همین روغن داخلش رو بذارید 100 کیلومتر بره بعد عوضش کنید. اگر که TOTA QUARTZ بریزید 20W50 خوبه اگه برا اب بندیش بتونید 10W40 پیدا کنید که چه بهتر. چون روغن پیشنهادی خود tVS روغن 10W40 با API SL هستش. ولی اگه نبود همون TOTAL QUARTZ خوبه. بعد از هر 3 تا روغن هم که عوض کردین یک فیلتر روعن ازش عوض کنید. تا 1000 کیلومتر هم گاز زیاد بهش ندید تا پیستون توی سیلندر جا باز کنه موتور از خشکی در بیاد شتاب گیری نکنید. بعد از 1000 تا دور موتور رو ببرید اروم اروم بالای .7
تا 1500 باهاش مدارا کنید. از 1500 به بعد موتور امادس تا طبق عادت گاز و کلاچ شما اب بندی بشه موفق باشید.
کامران.
20-07-1392, 05:30 بعد از ظهر
سلام من چند ماه پیش رو موتورم (آپاچی 180) دزدگیر لیزر انداختم همون موقع میشد با ریموت دزدگیر موتور رو روشن کرد الان یکی دوماهی هست که اصلا از این موضوع استفاده نکردم و حالا که لازم دار شدم و میخوام استفاده کنم روشن نمیکنه. وقتی استارت ریموت رو میزنم صفحه کیلومتر روشن میشه استارتم میزنه اما روشن نمیشه اما وقتی سوییچ رو کامل بازم میکنم و از رو خود موتوراستارت میزنم زودی روشن میشه... حالا بنظر شما عزیزان ایراد کار از کجاست؟؟؟؟ و خیلی ممنون که جواب این حقیر رو میدین.
K.I.A
20-07-1392, 05:39 بعد از ظهر
نصب /تعمییر/راه اندازی نواع دزدگیر و جی پی اس با بهترین کیفیت و قیمت/نصب جی پی اس با کلیه امکانات سیم کارت خور و شنود......قابل نصب بروی هر نوع وسیله قیمت فقط چهار صدو پنجاه هزار تومان 09126472208
amir169
21-07-1392, 09:07 قبل از ظهر
سالش امده که مدلش بیاد
مدل 2013 چطور 180 سی سی هست؟
Unregistered1
21-07-1392, 01:02 بعد از ظهر
سلام من چند ماه پیش رو موتورم (آپاچی 180) دزدگیر لیزر انداختم همون موقع میشد با ریموت دزدگیر موتور رو روشن کرد الان یکی دوماهی هست که اصلا از این موضوع استفاده نکردم و حالا که لازم دار شدم و میخوام استفاده کنم روشن نمیکنه. وقتی استارت ریموت رو میزنم صفحه کیلومتر روشن میشه استارتم میزنه اما روشن نمیشه اما وقتی سوییچ رو کامل بازم میکنم و از رو خود موتوراستارت میزنم زودی روشن میشه... حالا بنظر شما عزیزان ایراد کار از کجاست؟؟؟؟ و خیلی ممنون که جواب این حقیر رو میدین.
میدونی که دزدگیرهای استارتی واسه استارت زدن باید دوبار پشت هم بدون مکس دکمه استارت ریموتو بزنی....نمیدونم آپاچی دکمه قطع کن داره یا نه و یا سنسور جک...این دو مورد هم باید رعایت شه...
اگه حل نشد...شاید سیمش ضعیف باشه و یا قطعی داشته باشه...سیمی که به دکمه استارتت متصل شده رو پیدا کن و مسیرش رو چک کن...استارت دزدگیرت به همون سیم متصل شده..پیداش کن ببین قطعی نداره..
اتصالی نداره...با سیم دیگه ای درگیر نیست...
مدل 2013 چطور 180 سی سی هست؟
مدل 2013 180 سی سی هستش...
کامران.
22-07-1392, 12:08 قبل از ظهر
میدونی که دزدگیرهای استارتی واسه استارت زدن باید دوبار پشت هم بدون مکس دکمه استارت ریموتو بزنی....نمیدونم آپاچی دکمه قطع کن داره یا نه و یا سنسور جک...این دو مورد هم باید رعایت شه...اگه حل نشد...شاید سیمش ضعیف باشه و یا قطعی داشته باشه...سیمی که به دکمه استارتت متصل شده رو پیدا کن و مسیرش رو چک کن...استارت دزدگیرت به همون سیم متصل شده..پیداش کن ببین قطعی نداره..اتصالی نداره...با سیم دیگه ای درگیر نیست...
مدل 2013 چطور 180 سی سی هست؟مدل 2013 180 سی سی هستش...داداش خیلی ممنون از جوابتون اما من خدمتتون عرض کردم (ایکاش با دقت بیشتری میخوندین) که من قبلا از این خاصیت استارت دزد گیر استفاده میکردم بعد اینکه عرض کردم از روی ریموت استارت میزنه فقط روشن نمیشه انگار دکمه قرمز رنگ قطع کن که سمت راست رو دسته هست قطع باشه در حالی که همه کارهایی که برای روشن شدن لازمه انجام دادم واستارت میزنه ولی روشن نمیشه. من گفتم شاید یکی از دوستان بدونن ایراد از کجاست و به من لطف کنن بگن تا من مجبور نشم کل سیمکشیارو بازنگری کنم.. بازم ممنون از جوابتون.
کوروش
22-07-1392, 12:25 قبل از ظهر
داداش خیلی ممنون از جوابتون اما من خدمتتون عرض کردم (ایکاش با دقت بیشتری میخوندین) که من قبلا از این خاصیت استارت دزد گیر استفاده میکردم بعد اینکه عرض کردم از روی ریموت استارت میزنه فقط روشن نمیشه انگار دکمه قرمز رنگ قطع کن که سمت راست رو دسته هست قطع باشه در حالی که همه کارهایی که برای روشن شدن لازمه انجام دادم واستارت میزنه ولی روشن نمیشه. من گفتم شاید یکی از دوستان بدونن ایراد از کجاست و به من لطف کنن بگن تا من مجبور نشم کل سیمکشیارو بازنگری کنم.. بازم ممنون از جوابتون.
این بحث هارو ببرید تو تاپیک مخضوض دزدگیر و غیره که هم اونجا پر بارتر بشه و هم از بحث اضلی این تاپیک دور نشیم
مرسی دوستان
arashm
23-07-1392, 10:33 بعد از ظهر
با تشکر از شما دوست عزیز موتورو گرفتم 6300 ظرح جدید روغنشو عوض کردم کاسترول مگنیت 10 40 ریختم ولی انجین به نظرم صدا میده موتورم بد کار میکنه چکارش کنم با تشکر فیلتر روغنم اگه باز شد چطور ابندیش کنم واسه یکی از دوستام میبرسم
arashm
23-07-1392, 11:49 بعد از ظهر
اتز دوستان کس میدونه این اگزوزها چی یا شبیه بع ابنهارو میشه گیر اورد
erfan.557
24-07-1392, 02:57 بعد از ظهر
با تشکر از شما دوست عزیز موتورو گرفتم 6300 ظرح جدید روغنشو عوض کردم کاسترول مگنیت 10 40 ریختم ولی انجین به نظرم صدا میده موتورم بد کار میکنه چکارش کنم با تشکر فیلتر روغنم اگه باز شد چطور ابندیش کنم واسه یکی از دوستام میبرسم
فیلتر روغن نیازی به اببندی نداره بعد از 3-4 باز عوض شدن اورینگشو عوض کن .
همیشه موتور صفر بد کار میکنه .
منظورتون از بد کار کردن چیه؟
arashm
24-07-1392, 03:09 بعد از ظهر
نمیدونم انجین صدا میده امروز دقت کردم دیدم همهشون صدا میدن ممنون از جوابات از دوستان کسی نمیدونست اگزوزا چی هستند؟
erfan.557
24-07-1392, 04:42 بعد از ظهر
نمیدونم انجین صدا میده امروز دقت کردم دیدم همهشون صدا میدن ممنون از جوابات از دوستان کسی نمیدونست اگزوزا چی هستند؟
اگه میتونی ازش عکس بزار.
arashm
24-07-1392, 10:13 بعد از ظهر
بلد نیستم