توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Hyosung GT250R & هیوسانگ 250
r.hasani7023
30-03-1393, 10:35 بعد از ظهر
منم پیشش رفتم کارش خوبه طرف از شیراز اومده بود پیشش داداش
Sooli
30-03-1393, 10:59 بعد از ظهر
آقا من تعجب میکنم
تو تاپیک دایلیم خیلی کم دیدم که بگن موتور صفر این جور مشکلا رو داشته
ولی اینجا هرکی گرفته به یه مشکلی برخورده
جریان چیه؟
sami021
30-03-1393, 11:49 بعد از ظهر
دوستان نگفتین تعمیرگاه امیر سلیمانی در ترمینال جنوب رو تایید میکنید؟؟
اقا صدای جرقه میشنوم به خصوص وقتی گاز رو ول میکنم!و به خصوص توی دنده ی دو و سه!در جا گاز میدم صدایی نمیشنوم ولی تو حرکت این صدای جرقه همش به گوش میرسه!اتصال شمع رو هم چک کردم!موردی ندیدم!جای خاص دیگه ای رو باید بررسی کنم؟؟دوستان فنی کمک:|
صدایی جرقه منظورتون مثل زوزه میمونه؟هووووو اینجوری؟
اگه اینه صدایی گیربکس خیلی زیر میده من رو چتنا هیو نشستم همشون میداد چه موتور خودم که 89 بود چه 90 92 نشستم.
خیلی ریزه
Prince_Amin
31-03-1393, 12:52 قبل از ظهر
نه موتور در جا که کار میکنه اصلا اون صدای جرقه رو نداره !میگم وقتی سرعتمو دارم کم میکنم یا توی دنده دو یا سه حرکت میکنم میشنوم و دقیقا صدای جرقه هستش !سر شمعها رو هم چک کردم اوکی بودن!!اقای سامی اون صدایی که شما میگین همه هیوها دارن !صدایی که من دارم در موردش سوال میکنم کاملا صدای جرقه هستش!
Ali
31-03-1393, 09:56 قبل از ظهر
هیو cbr :dd:
[Only registered and activated users can see links]
abolfazls
31-03-1393, 10:10 قبل از ظهر
آقایون کیلومتر سالمه موتور صفره مدل93
من ترکش بودم و فیلمبردار
تیکه آخر که به185 رسید سر پایینی بود
مشكل از كيلومتر هيو هست كه بين ١٠ تا ٢٠ كيلومتر خطا داره و زياد نشون ميده هميشه ! ولى خطا رو كه ٢٠ تا هم حساب كنيم بازهم ١٦٥ تا براى موتور ٢٥٠ سى سى با دو ترك عاليه ...
Ali
31-03-1393, 11:35 قبل از ظهر
مشكل از كيلومتر هيو هست كه بين ١٠ تا ٢٠ كيلومتر خطا داره و زياد نشون ميده هميشه ! ولى خطا رو كه ٢٠ تا هم حساب كنيم بازهم ١٦٥ تا براى موتور ٢٥٠ سى سى با دو ترك عاليه ...
20km/h???? :-O
abolfazls
31-03-1393, 11:41 قبل از ظهر
20km/h???? :-O
تعجب نكن ! تاسف بخور ! تا نبستن برو دانلود كنشون !!!
ولى جدى ميگم ، هيو من تو سرعتهاى بالا ١٥ تا خطا داشت ! ١٥ تا زياد نشون ميداد !
ali.motahari
31-03-1393, 01:25 بعد از ظهر
آقایون طبق تحقیقاتی که دوستان تو سایت های دیگر انجام دادن هیو 17 تا خطا داره کیلومترش
ینی 168 تا میرفتیم ما
امیرحسین
31-03-1393, 04:19 بعد از ظهر
امروز زنگ زدم خدمات پس از فروش کویر
میگن برنامه ای سی یو مدل ۹۳ به روزه یعنی کار بیهوده ای بوده که رفتم برام دیاگ زدن
نکته جالب اینجاست که گفت واسه چک لیست PDI و مهر کردن برگه گارانتی باید هزینه بدیم !!! اونم ۵۰ ۶۰ تومن !
اونجا هیچ چیز موتور من چک نشد و فقط پروگرام ای سی یو که نیازم نداشته
واقعا جالبه
Sent from my iPhone using Tapatalk
روح سوار
31-03-1393, 05:44 بعد از ظهر
جناب امیر حسین خان موتورتون مبارک باشه
قیمت چند گرفتی ؟ الان دو سه صفحه دارم میخونم از قیمت چیزی نگفتید و جوابی به کسی ندادین
سوپربایک
31-03-1393, 06:03 بعد از ظهر
اینم سالاره من
VAHID
31-03-1393, 06:34 بعد از ظهر
تو سرعت های پایین هم بین 5 تا 10 کیلومتر خطا داره و کلا زیاد نشون میده
nixon
31-03-1393, 07:25 بعد از ظهر
من 220 رو با gps تست کردم 8-10 زیاد نشون میداد حالا gps رو با کیلومتر ماشین و موتورای دیگه تست کردم gps بین 10 -12 کم نشون میداد :| کلا خوشاله gps
ahks121
31-03-1393, 08:29 بعد از ظهر
اقایون اصفهانی کسی هست که هیو90مشکیه که درمغازه ایون هست بشناسه میخوام بخرمش ولی تودور3الی5هزارریپ میزنه اگزوزشم دوده زده 2800تاکارکرده.
امیرحسین
31-03-1393, 08:33 بعد از ظهر
جناب امیر حسین خان موتورتون مبارک باشه
قیمت چند گرفتی ؟ الان دو سه صفحه دارم میخونم از قیمت چیزی نگفتید و جوابی به کسی ندادین
ممنون دوست عزیز
۱۸۱۰۰ گرفتم
Alireza.BMW
31-03-1393, 08:38 بعد از ظهر
اقایون اصفهانی کسی هست که هیو90مشکیه که درمغازه ایون هست بشناسه میخوام بخرمش ولی تودور3الی5هزارریپ میزنه اگزوزشم دوده زده 2800تاکارکرده.
2800تا؟؟؟ اگزوزشم دوده زده و ریپ میزنه موتور؟؟؟ منظورت 28000تاست دیگه نه؟؟؟ ریپ زدنش میتونه از شمع باشه. ترانزیستور. کاربرات. حتی اون چوپقی هایی که سر شمعه و...
امیرحسین
31-03-1393, 08:45 بعد از ظهر
مدل ۹۰ کاربرات نداره علیرضا خان
ahks121
31-03-1393, 08:57 بعد از ظهر
کارکردبادیاگ پیش تعمیرکارم دیدم 2800کیلومتردقیق بود
Mohamad zr
31-03-1393, 10:25 بعد از ظهر
بچه ها ميخوام رو موتور زنون بندازم چيكار بايد كرد فلاپاشم بايد باز بشه؟
راستى ميشه كاريش كرد پليسى بزنه؟
اگه اطلاعات داريد به من بگيد، من همه دلخوشيم به شما بچه هايه پرشين موتوره������
سوپربایک
01-04-1393, 12:13 قبل از ظهر
احتمال داره از برقش باشه یا انژکتور ک باید یکی ببینه موتورو و مشکلش حل بشه بعد بخری !!وگرنه ممکنه برا پاچت خرجش
ببین چیزای دیگه موتور در چه حده به کارمرد خیلی نمیشه اعتماد کرد.دوده اگزوزم شاید طبیعی باشه
- - - Updated - - -
بچه ها ميخوام رو موتور زنون بندازم چيكار بايد كرد فلاپاشم بايد باز بشه؟
راستى ميشه كاريش كرد پليسى بزنه؟
اگه اطلاعات داريد به من بگيد، من همه دلخوشيم به شما بچه هايه پرشين موتوره������
به سیستم برق هیو دست نزن به نظر من
خیلی حساسه و دردسر میشه برات فکر زنون و دزدگیرو پلیسی اینا رو کلا خط بکش !
من یه دست زنون آزرایی دارم ولی ننداختم .
- - - Updated - - -
راستی یه هیو اوراق کردیم شاسی و همه چیش نمره دار و همراه سند برای فروشه .قطعات انجین و کل چیزای دیگش هم برای فروش دارم .ای سیو s &tفابریک و... هست کسی خواست پ خ بده
Prince_Amin
01-04-1393, 01:09 قبل از ظهر
دوستان این صدای جرقه از سمته راسته موتور از زیر فلاپ به گوش میرسه و کاملا تست کردم وقتی سرعتمو کم میکنم یا ترمز عقب رو میگیرم این صدای جرقه به گوش میرسه در ضمن اینم بگم استوپ عقبم با پدال پایی ترمز خیلی بایستی پدال رو فشار بدم تا استوپ عقب روشن بشه ولی دیروز به فنر اون سوییچه سمت پدال دست زدم کلا استوپ عقب از کار افتاد البته چراغ استوپ عقب با ترمز جلو کار میکنه با ترمز عقب کار نمیکنه!حالا من حدس میزنم مشکل جرقه به خاطر این موضوع باشه!چون موتور رو وقتی روشن میکنم یا توی حرکت بیشتر گاز میدم اصلا صدای جرقه نمیشنوم در حالی که فکر میکنم اگر مشکل از شمع یا سر شمع میبود پس موقع گاز دادن بایستی صدای جرقه به گوش میرسید!؟!درست میگم؟ممنون میشم راهنمایی کنید
سوپربایک
01-04-1393, 04:28 قبل از ظهر
دوستان این صدای جرقه از سمته راسته موتور از زیر فلاپ به گوش میرسه و کاملا تست کردم وقتی سرعتمو کم میکنم یا ترمز عقب رو میگیرم این صدای جرقه به گوش میرسه در ضمن اینم بگم استوپ عقبم با پدال پایی ترمز خیلی بایستی پدال رو فشار بدم تا استوپ عقب روشن بشه ولی دیروز به فنر اون سوییچه سمت پدال دست زدم کلا استوپ عقب از کار افتاد البته چراغ استوپ عقب با ترمز جلو کار میکنه با ترمز عقب کار نمیکنه!حالا من حدس میزنم مشکل جرقه به خاطر این موضوع باشه!چون موتور رو وقتی روشن میکنم یا توی حرکت بیشتر گاز میدم اصلا صدای جرقه نمیشنوم در حالی که فکر میکنم اگر مشکل از شمع یا سر شمع میبود پس موقع گاز دادن بایستی صدای جرقه به گوش میرسید!؟!درست میگم؟ممنون میشم راهنمایی کنید
درسته من ک نظرم اینه جرقه ای در کار نیست و این صدا حاصل برخورده یه قطعه به یه قطعه دیگست..بازم باید خودت گوشتو تیز کنی و پیداش کنی.
اون استپ ترمز پدال پایی یه فنر داره و یه پیچ برای تنظیم حساسیتش.
خدایی کی تا۵:۳۲بیداره ها!!
عقلا اون تاپیک شب زنده دارانو جمع نمیکردین
امیرحسین
01-04-1393, 09:06 قبل از ظهر
اون سوییچ پدال ترمز عقب برای من هم تنظیم نبود و کار نمیکرد
یدونه مهره پلاستیکی مشکی به سویچ وصله اونو بچرخون تا سویچ بیاد بالا و ردیف میشه
یکم جاش بد دسته ، من دوتا پیچ آلن جاپایی رو بازکردم کل سیستم اومد تو دستم و راحت تنظیمش کردم
بچه هایی که اینارو میخونن و میگن ته دلشون خالی میشه اینا چیزای خیلی عجیب و حادی نیست
آب شدن گریس و تنظیم نبودن نور جلو و ترمز عقب و کج بسته شدن راهنماها تو ایران شیرینی موتور صفره ! اینجوری نباشه حوصلتون سر میره !!!
فنی موتور هیچ عیب و ایراد و مشکلی نداره و سواری لذت بخشی داره
mv agosta
01-04-1393, 12:42 بعد از ظهر
سلام دوستان میخواستم بدونم این موتورو میشه بامگلی مقایسه کرد ؟
چرا با توجه به اینکه هیوسانگ دو سیلندره و 8سوپاپdohc است و 28 اسب بخاره و مگلی تک سیلندر و4سوپاپsohc و 27 اسب بخاره است ولی تاپ اسپید هیوسانگ از مگلی کمتره؟(با توجه به اطلاعات سایت کویر موتور)
دوستان زمان 0 تا 100 این دو موتور چنده؟
mr30
MANHUNT
01-04-1393, 12:48 بعد از ظهر
شتاب مگلي بيشتر هستش اما سرعت هيوسانگ مطمئنن بيشتر هستش اين دو موتور سبك ريس هستن و قابل مقايسه كوير هم اطلاعات دهيش افتظاهه
farzin
01-04-1393, 12:56 بعد از ظهر
صدایی که میگی ، باید شبیه به این باشه = تیریک تیرک ، که بصورت ممتد شنیده میشه ( صدایی شبیه صدای جرقه فر گاز )
اگه این هست دهنه سرشمع از روی شمع فاصله داره ، یعنی خوب کیپ نمیشه ، احتمالات ضعیف و بعدی = کویل و وایر رو هم باید بررسی کنی که آیا سالمن یا نه ، وایر برق شمع هم ببین نزدیک به بدنه ( فلزی ) و یا دیگر سیمهای برق نزدیک یا چسبیده نباشه
Prince_Amin
01-04-1393, 01:01 بعد از ظهر
سالم یا ناسالم بودنه کویل و وایر رو چجوری چک کنم؟در ضمن موتور صفر هستشا!!!!!یعنی میشه همین موردی توی موتور صفر دیده بشه؟:|
mv agosta
01-04-1393, 01:02 بعد از ظهر
0 تا 100 هرکدومشون چنده
Alireza.BMW
01-04-1393, 02:05 بعد از ظهر
مگلی 7 و هیو 8/5...اگه هیو سبکتر بود قطعا شتابش 1ثانیه میومد پایینتر
cho0bin
01-04-1393, 03:16 بعد از ظهر
امروز میرم جاده از این تابلو سرعتا داره ببینم اونجا چند تا نشون میده!!!
امیرحسین
01-04-1393, 03:19 بعد از ظهر
مگلی شتاب اولیش خیلی خوبه به لطف شاسی سبک و یک سیلندر بودنش
دوشاخ عقبش آلومینیمه ولی هیو سرعت نهاییش بیشتره و صدای انجین و اگزوزش خیلی بهتر ازمگلیه
در مورد این دوتا قبلا بحث شده
امین بعیده وایر و کویل موتورت مشکل داشته باشه
اگه میتونی فلاپ دوطرفو با هم باز کن و بگو ینفر کنارت بیاد ببینه صدا دقیقا از کجاست
زنجیرتو دست زدی تنظیمش درسته ؟! به جایی گیر نمیکنه؟
چون وقتی گازو ول میکنی و سرعتو کم میکنی بالای زنجیر شل میشه و میوفته رو شاسی
cho0bin
01-04-1393, 03:39 بعد از ظهر
اینم سالاره من
سالارتو عشقه
نوک مدادی یکی از رنگ های نازه شه
- - - Updated - - -
سلام دوستان میخواستم بدونم این موتورو میشه بامگلی مقایسه کرد ؟
چرا با توجه به اینکه هیوسانگ دو سیلندره و 8سوپاپdohc است و 28 اسب بخاره و مگلی تک سیلندر و4سوپاپsohc و 27 اسب بخاره است ولی تاپ اسپید هیوسانگ از مگلی کمتره؟(با توجه به اطلاعات سایت کویر موتور)
دوستان زمان 0 تا 100 این دو موتور چنده؟
mr30
0-100 7.53s
- - - Updated - - -
مگلی 7 و هیو 8/5...اگه هیو سبکتر بود قطعا شتابش 1ثانیه میومد پایینتر
نه دادا جدیدا که 7/53 من زدم
اگه در حال حرکت میزدم کمتر از 7
Prince_Amin
01-04-1393, 04:22 بعد از ظهر
داش امیر حسین زنجیر تنظیمه !صدا از سمته راست موتو میاد !در جا این صدا رو اصلا و ابدا نمیده!توی حرکت به خصوص وقتی سرعت رو کم میکنم و شروع به ترمز گیری میکنم به وضوح صدای جرقه میشنوم:|
n500
01-04-1393, 05:24 بعد از ظهر
دوستان و اساتید عزیز به نظرتون اگزوز مگلی روی هیو جواب میده؟؟همون صدای مگلی و یا بهتری رو ارائه میده نصب کنم؟؟؟فکر کنم اگر اگزوز هیو به قسمت زیر فلاپ عقب بیاد رخ موتور زیباتر هم میشه....
Alireza.BMW
01-04-1393, 06:41 بعد از ظهر
نه دادا جدیدا که 7/53 من زدم
اگه در حال حرکت میزدم کمتر از 7
اون شتاب موتور در حالت عادی بود در بهترین شرایط مگلی هم میره رو 6/5 کیا باش 6/5زده...به شرط داشتن شمع خوب و هوا رسانی خوب و مصرف متناسب و تنظیم کامل کاربرات
Ali
01-04-1393, 06:54 بعد از ظهر
این طرح دوکاتی خیلی خوبه
Pouya Radepa
01-04-1393, 08:47 بعد از ظهر
هيوسانگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:79:
Prince_Amin
01-04-1393, 09:02 بعد از ظهر
دوستان دو تا لوله وارد رادیات هیو میشه!واسه من سر یکی از لوله ها رو هر بار تمیز میکنم دوباره روغنی میشه!!مشکل از پیچیه که سر لوله بسته شده یا از واشره !؟؟:| موتور صفر کیلومتره!توف به گور مونتاژ کویر !
امیرحسین
01-04-1393, 09:07 بعد از ظهر
داش امیر حسین زنجیر تنظیمه !صدا از سمته راست موتو میاد !در جا این صدا رو اصلا و ابدا نمیده!توی حرکت به خصوص وقتی سرعت رو کم میکنم و شروع به ترمز گیری میکنم به وضوح صدای جرقه میشنوم:|
از نزدیک باید چک بشه
چیزی به ذهنم نمیرسه
اگه واقعا جرقه باشه از کویل تا وایر شمع باید چک بشه روکش وایرم بریدگی یا زخمی باشه به بدنه جرقه میزنه که بعیده چون میگی فقط زمان کم کردن سرعت اینجوریه
حالا بپا برق نگیرت بی امین بشیم !
دوستان و اساتید عزیز به نظرتون اگزوز مگلی روی هیو جواب میده؟؟همون صدای مگلی و یا بهتری رو ارائه میده نصب کنم؟؟؟فکر کنم اگر اگزوز هیو به قسمت زیر فلاپ عقب بیاد رخ موتور زیباتر هم میشه....
۱۰۰٪ صداش بهتره
دو سیلندر صداش خیلی قشنگتر از تک سیلندره
ایده جالبیه ، باید صداشو شنید
امیرحسین
01-04-1393, 09:10 بعد از ظهر
داشتم تاپیکو از اول میخوندم نکات خیلی آموزنده و جالبی داشت
ولی اسم یکسری چیزا به اشتباه بیان شده مثل استپ موتور
بعضی بچه ها گفتن stop motor یا stopper !!
اسم درست قطعه step motor هست. یعنی موتور مرحله ای
کار این موتور الکتریکی اینه که با توجه به ولتاژی که بهش بدی میزان مشخص و دقیقی میچرخه یا عملی رو انجام میده
توی ماشین و موتورهای انژکتوری هم کارش اینه مقدار هوای ورودی به منیفولد رو وقتی انجین سرده یا درحالت درجا تنظیم کنه اونم بصورت دقیق که انجین خاموش نشه
حالا وقتی کثیف میشه ، دور موتور در حالت آیدل یا درجا بازی میکنه و کم و زیاد میشه یا اینکه کلا موتور خاموش میشه وقتی دستتون رو از روی گاز بردارین و دور موتور بیاد پایین
در مورد کاتالیزور هم بد نیست بدونید که توی لوله اگزوز زیر موتوره نه منبع عقب (مافلر یا همون منبع آخر هیچ کاتالیزوری توش نداره و وظیفش گرفتن صدای ناهنجار اگزوزه)
کار کاتالیزور اینه وقتی حسابی داغ میشه به خاطر جنس خاصش با دود واکنش نشون میده و ذرات گاز مضر رو بیضرر میکنه تا محیط زیست کمتر آلوده بشه
زیاد تاثیری روی قدرت در حالتی که سیلندر و سرسیلندر دستکاری نشدن نداره و بهتره بزارین سرجاش بمونه
اگه تقویت درست حسابی انجام دادین حذفش کنین
امیدوارم به دردتون خورده باشه
mahdikangi
01-04-1393, 09:14 بعد از ظهر
نه بابا هيوسانك نيست
cho0bin
01-04-1393, 09:14 بعد از ظهر
سلام امروز رفتم دور دور یهو دیدم ترمز عقب برید خخخخخخخخخخخخخ
یه جا واستادم دیدم شیلنگ به لاستیک ساییده شده سوراخ شده
بعد چون روغن موتورو خودم عوض میکردم از همون اول روغن ریزی داشت
امروز بردم تعویض روغن دیدم اون یه چی هست که پیچ روغن روش سفت میشه اون چون خیلی پیچو سفت کردم ترک برداشته
cho0bin
01-04-1393, 09:35 بعد از ظهر
امروز بردم تعویض روغن دیدم اون یه چی هست که پیچ روغن روش سفت میشه اون چون خیلی پیچو سفت کردم ترک برداشته
nixon
01-04-1393, 09:41 بعد از ظهر
اگه از پیچش باشه مشکلی نیست اما اگه رزوه از سیلندر خورده شده باشه باید انجینو در بیاری کارت ساختست !!!قلاویز!!!!
nixon
01-04-1393, 09:44 بعد از ظهر
حاجی نمیدونم چرا فک میکنین اگه 2 تومن بدین تعویض روغنی ورشکست میشین ؟؟؟ اگه ندین بهتون میگن بچه زرنگ؟؟ بده یه جا واست عوض کنه دیگه من جای تو دارم حرص میخورم موتوره صفر ...
cho0bin
01-04-1393, 09:48 بعد از ظهر
حاجی نمیدونم چرا فک میکنین اگه 2 تومن بدین تعویض روغنی ورشکست میشین ؟؟؟ اگه ندین بهتون میگن بچه زرنگ؟؟ بده یه جا واست عوض کنه دیگه من جای تو دارم حرص میخورم موتوره صفر ...
دادا کسی که 20 میده واسه موتور 2 تومن دیگه به جاییش نمیخوره که بخواد نده
اما مسئله اینجاس چون صفره نمیخوام کسی دست بزنه
یه قطعه بود که روش پیچ وسط و 3 تا پیچ دیگه بسته میشد که اونو عوض کرد اوکی شد ، مال آپاچی هم بهش خورد
cho0bin
01-04-1393, 09:51 بعد از ظهر
یه دفعه بجا هیوسانگ بزنن هیو پاچی خیال خودشونو راحت کنن دیگه :dd:
Prince_Amin
01-04-1393, 10:26 بعد از ظهر
اوه اوه مگه اچارکشی نکرده بودی موتور رو؟؟؟زدی ترکوندی که!حالا تکلیف اون ترکه چی میشه!!؟؟:297:
سوپربایک
02-04-1393, 02:22 قبل از ظهر
دوستان دو تا لوله وارد رادیات هیو میشه!واسه من سر یکی از لوله ها رو هر بار تمیز میکنم دوباره روغنی میشه!!مشکل از پیچیه که سر لوله بسته شده یا از واشره !؟؟:| موتور صفر کیلومتره!توف به گور مونتاژ کویر !
اون صدا رو به چند نفر نشون بده انقد خودتو اذیت نکن ولی نزار دست به موتور بزنه دلو جیگرشو در بیاره.اصلا سوارش کن و بشینه پشتت تا ببینه صدا چیه.منم تعمیرکار جماعتو قبول ندارم ولی میرم تا نظرشونو بپرسم
.اون لوله ها رو سفت کن .اصلا برای محکم کاری هر چی پیچ هست یه دستی بزن بهش..
دوستان طرح ساده و جواد نشده چی داری برای موتو من؟
راستی هر کی خواست اگزوز بگیره بره تو برادرز بگیره.صدای بسیار زیبایی داره
- - - Updated - - -
مگه کاتالیزشون مدل به مدل فرق نداره؟
موتور من جهانرو و فک کنم زیر موتور نیست و مال موتورای کویر زیره موتوره
هر جا باشه باید در بیاریش اقا
پسر خاله من اگزوز سازی داره و کاتالیز یه ماشین مدل ۸۷واقعا باید عوض بشه !!
به خاطر بنزین نامرغوب و جرقه زنی نادرست و احتراق نیمه اون تو پر میشه دوده و توری داخلش ک مثل ۱۰۰تا چای صاف کنه ریزه کیپ میشه .در نتیجه خروجیه موتور کم میشه و به سیلتدره بیچاره فشار میاد
.
- - - Updated - - -
اقا یه قرار مسافرت بزارین بیاین همدان ازینجا هم بریم یه جا دیگه
- - - Updated - - -
اوه اوه مگه اچارکشی نکرده بودی موتور رو؟؟؟زدی ترکوندی که!حالا تکلیف اون ترکه چی میشه!!؟؟:297:
راستی یادم نبود اون ترکرو بدون جوش و این حرفا میشه درست کرد .با چسب بود دیدم درستش کرد .غردا میپرسم ببینم چی بود
Prince_Amin
02-04-1393, 08:35 قبل از ظهر
بعضی دوستان که قصد خرید هیوسانگ دارن مسیج میدن که با این کیفیت مونتاژ ایا هیوسانگ بخرن یا نخرن!
جا داره اینجا چند نکته رو مطرح کنم!اول اینکه بحث کیفیت مونتاژ با کیفیت قطعات به کلی متفاوته!من هم دایلیم صفر خریدم هم هیوسانگ! این مشکلاتی که الان اینجا در مورد هیوسانگ مطرح کردم(صدای جرقه و خیس شدنه سر لوله ی رادیات) رو به نوعی دیگه توی دایلیم هم داشتم وقتی که تازه خریده بودمش!دایلیم هم پیچ نگهدارنده ی مخزن روغن ترمز عقبش در رفت روز دوم و تو هفته ی اول از پیچ کارتر انجین روغن ریزی داشت! این چیزا برمیگرده به مسیله ی مونتاژ هول هولکی و البته شل بودنه بعضی پیچها و در 99 درصد موارد با یه اچارکشی قابل حل هستش!
ولی وقتی به بحث عمر قطعات و کیفیت موتور میرسیم اونجا قضیه فرق میکنه!اونجاست که موتورهایی مثل هیوسانگ و دایلیم در جایگاه به مراتب بالاتری از موتوری مثل مگلی قرار میگیرند ! پس دوستان لطفا مباحث مربوط به کیفیت مونتاژ رو با با کیفیت قطعات اشتباه نگیرن!همین دوستمون که نوشته شیلنگ روغن ترمز بر اثر سایش با چرخ عقب پاره شده تنها دلیل بوجود اومدنه این مشکل برای این دوستمون شل بودنه یه پیچ بوده و نه چیز دیگه ای!امیدوارم موضوع برای دوستانی که در مورد کیفیت هیو توی پیغام خصوصی پرسیده بودن روشن شده باشه!:20:
دوستان تاکید میکنم ولی بازم قبل از خریدتون خوب دقت کنید و نظرای افرادی که این موتور رو داشتن و افرادی که فنی هستن رو جویا بشین !من به عنوان شخصی که دو هفتست این موتور رو خریدم و قبلا هم دایلیم صفر داشتم نظرم در مورد این مسیله مواردی بود که در بالا ذکر کردم!در نظر بگیرید ممکنه حرفایی که نوشتم قطعیت نداشته باشه پس دوستان قبل از خرید بازم تحقیق کنن و از اهل فن و دوستانی که تجربه ی زیادی از سواری با هیوسانگ داشتن تحقیق و پرس و جو کنن!
Ali
02-04-1393, 08:50 قبل از ظهر
هیوسانگه شاسی و انجین تابلوست
Ali
02-04-1393, 09:06 قبل از ظهر
امیرحسین
02-04-1393, 09:20 قبل از ظهر
مگه کاتالیزشون مدل به مدل فرق نداره؟
موتور من جهانرو و فک کنم زیر موتور نیست و مال موتورای کویر زیره موتوره
هر جا باشه باید در بیاریش اقا
پسر خاله من اگزوز سازی داره و کاتالیز یه ماشین مدل ۸۷واقعا باید عوض بشه !!
به خاطر بنزین نامرغوب و جرقه زنی نادرست و احتراق نیمه اون تو پر میشه دوده و توری داخلش ک مثل ۱۰۰تا چای صاف کنه ریزه کیپ میشه .در نتیجه خروجیه موتور کم میشه و به سیلتدره بیچاره فشار میاد
.
نه فرقی نداره
رو مدلای انژکتوری باید باشه و روی مدلهای کاربرات نه
جاش هرجایی بعد از محل یکی شدن دوتا لوله اگزوزه که از سیلندرها میاد و قبل از منبع آخر و میشه همون زیر موتور
کاتالیزور رو بعد از چندسال تعویض میکنن و زدن بنزین سوپر و رسیدگی به قسمت برق موتور از ایجاد دوده جلوگیری و عمر این قطعه رو بالا میبره
توی کشورهایی که قضیه حفظ محیط زیست جدیه داشتن کاتالیزور اجباریه و معاینه فنی نمیدن
Gladiator
02-04-1393, 09:30 قبل از ظهر
هیوسانگ کیفیت قطعاتش خوبه ، موتور خرکاریه و لرزش نداره ، بزرگترین مشکلش سیستم برقشه که خیلی نازنازیه ، به باطری خیلی حساسه ، اگه باطریتون ضعیف باشه شارژرش میسوزه و کلا مشکلات برقی پیدا میکنه ، اگه زیاد به موتور فشار میارین حتما شنعاشو عوض کنید چون شمع آب میکنه تو دور بالا ، مال من شمع هایی که روش بود کیفیت نداشت و یه بار که خیلی تو جاده بهش فشار آوردم موتور مشکل پیدا کرد و دیدم که تک سیلندر داره کار میکنه ، آوردمش خونه شمعهاشو باز کردم دیدم یکیش که کلا ترکیده و اصلا الکترودش نیست ، یکی دیگه هم در حال ترکیدن بود که یک جفت شمع خوب روش انداختم مشکل حل شد ، چون خوب شتابو سرعت میگیره شما رو مجبور میکنه که از ترمز زیاد استفاده کنید و چون وزن موتور بالاست استهلاک لنت هاش زیاده
امیرحسین
02-04-1393, 09:52 قبل از ظهر
دقیقا مشکل خیلی از بچه ها به خاطر باتری و شارژره چون موتور انژکتوریه و همه چی به برق بستگی داره
اگه شارژرر خراب باشه یا باتری ضعیف بشه توی عملکرد پمپ بنزین (برقی) و ecu اختلال پیش میاد و موتور روشن نمیشه یا در حال رانندگی خاموش میشه
به همین خاطر نصب یک ولتمر دیجیتال در کنار کنسول میتونه کمک بزرگی به راننده بکنه که متوجه وضعیت برق موتورش باشه
گلادیاتور (اسمتو نمیدونم شرمنده) شمعهایی که میگی خراب شده فابریک کارخونه بوده؟ عوض نشده بوده؟!
abolfazls
02-04-1393, 10:41 قبل از ظهر
بله ،مطمئنا هيوسانگه
براى اولين بار از هيوسانگ نيكد خوشم اومد !!!!
Ali
02-04-1393, 10:44 قبل از ظهر
بله ،مطمئنا هيوسانگه
ترمز جلوش دو دیسکه فک کنم ریس بوده :dio::
Gladiator
02-04-1393, 10:46 قبل از ظهر
والا یادم نیست دو سال پیش بود ، فقط یادمه شمع هاش نه ngk بود نه denso ، یه جفت شمع denso معمولی ( روش نوشته بو ساخت ژاپن ولی فروشنده گفت مالزیه و دونه ای 8 تومن ) خریده بودم برای پالسم ولی هنوز ننداخته بودم روش که قسمت هیوسانگ شد ، انداختم روش موتور شد مثل روز اولش ، پارسالم که سوزنی خریدم انداختم روش که تاثیر محسوسی نداشت
cho0bin
02-04-1393, 12:21 بعد از ظهر
اگه زیره انجینو نگاه کنی یه قطعه هست که یکیش ماله پیچ تخلیه روغنه و 3 تا پیچ دیگه هم واسه بسته شدن اون قطعه رو انجین بکار رفته
هیچی قطعشو عوض کردم درست شد
مشکلو گفتم که کسی از بچه ها خودش عوض کرد اون پیچ تخلیه روغن رو زیاد بیش از حد سفت نکنه
حواسشم به شیلنگ ترمز عقب باشه که ساییده نشه
آچار کشی هم نکردم چون تعمیرکار خوب پیدا نکردم که خدا رو شکر با پرس و جو پیدا شد
خیلی جالبه بیشتر قطعات مصرفی آپاچی رو این موتور میخوره که جای بسی خوشحالی یه واسه ما شهرستانیا
میگم جا هیوسانگ باید بگی هیو پاچی :4chsmu1:
Pouya Radepa
02-04-1393, 12:47 بعد از ظهر
بله ،مطمئنا هيوسانگه
اون دوكاتي رو گفتما
امیرحسین
02-04-1393, 12:54 بعد از ظهر
بجز فیلتر روغن و لنت ترمز چیز دیگه ای هم میخوره بهش ؟
سوپربایک
02-04-1393, 01:46 بعد از ظهر
این ولتمتر چنده و دقیقا کجا باید نصب بشه
من باطری خودشو ک خوابیده بود و ۷امپر بود رو با ۸امپر عوض کردم به نظرتون اذیت نمیکنه؟
نزنه شارژر یا بوبینو خراب کنه
یه شارژر زاپاس میخوام بخرم فابریک .چند میرزه؟
- - - Updated - - -
بجز فیلتر روغن و لنت ترمز چیز دیگه ای هم میخوره بهش ؟
بوبینش ۱۸تایی هست و تو بازار داریم مشابهشو .شارژر هم موجوده ؟!
اما انقد کیفیتش پایینه ک من جرعت نکردم بوبین رو مشابه بندازم و از روی اون هیوسانگه ک اوراق کردیم انداختم
shando
02-04-1393, 02:36 بعد از ظهر
دوستان عزیز بالاخره قسمت منم شد که هیوسانگ سوار بشم:clap:
عزیزان بگن که واسه عوض کردن روغن چند سی سی بریزم توش و روغن کاسترول GTx N روغن خوبیه براش؟
farshad 54
02-04-1393, 03:10 بعد از ظهر
مبارکتون باشه
دوستان اگر قرار باشه هر کدومتون که هیوسانگ میخرید بیاید یه سری سوالات تکراری رو بپرسید که دیگه تاپیک میشه همش سوالای تکراری و همین چرخه تا وقتی یه نفر دوباره موتور بخره هی تکرار میشه
یه خورده وقت بذارید تاپیک رو مطالعه بفرمائید جواب همه سوالاتتون هست این تاپیک واسه همین ایجاد شده که دوستان اطلاعات لازم راجب موتورشون رو ازش به دست بیارن
البته این موضوع رو صد بار گفتیم ولی متاسفانه توجهی بهش نمیشه
اقدامی هم بکنیم در مورد حذف پست ها و تاپیک های بی مورد فوری به تریج قبای بعضیا بر میخوره که چرا پست ها و تاپیک های ارزشمندشون رو حذف کردیم (اگر ارزشی داشت مطمئن باشید حذف نمیشه)
در کل سعی کنید قوانین سایت رو رعایت کنین و سوالات تکراری و سایر کارای بیهوده و بیمورد رو بذارید کنار تا کاربرا بتونن سریعتر به اطلاعات مورد نظرشون برسن
ضمن اینکه اقدامات ناظمان و مدیران انجمن در مورد مواردی که گفتم همچنان به قوت خودش باقی هست و با کسی هم تعارف نداریم
موفق باشید
abolfazls
02-04-1393, 03:42 بعد از ظهر
اون دوكاتي رو گفتما
منم همون رو گفتم ، هيوسانگ هههههه !!!!
Gladiator
02-04-1393, 03:57 بعد از ظهر
باطری هیوسانگ 12 یا 14 آمپر بندازین
Prince_Amin
02-04-1393, 04:51 بعد از ظهر
روغن 1450 سی سی بریز !مارک روغن هم مایه داری موتورکس اگر نه کاسترول مگناتک و اگر ارزونتر میخوای بهران سوپر پیشتاز رو تعریف میدن!
n500
02-04-1393, 05:02 بعد از ظهر
از اساتید فنی کسی جواب مارو نمیده؟؟میخواستم ببینم میشه اگزوز فابریک مگلی رو با هیوسانگ تعویض کرد و روی هیو نصبش کنم؟؟ببرم زیر زین هم خیلی هیو رخش زیبا تر و جذاب تره...نظرتون فنی چی هست...
بعد اینکه برای چک کردن و تقویت اولیه یا همون تعویض قطعات ضروری هیو چه کارایی رو پیشنهاد میدین....
farzin
02-04-1393, 06:13 بعد از ظهر
mr.gladiator
کد شمع پالس و هیو یکی هست ؟ کد هیوفابریکی چنده ؟
Prince_Amin
02-04-1393, 10:59 بعد از ظهر
خوب امشب یک ساعت و نیم وقت کردم با موتور بچرخم !:crazy: !به جرات میگم سواری هیو به خاطر قدرت بیشترش و لرزش بسیار کمترش به مراتب بهتر از دایلیم و هستش!دلم نمیومد برگردم خونه!تا حالا اینقدر وقت نکرده بودم هیو سواری کنم از روزی که خریدمش(از حدود دو هفته پیش)
مشکل خاصی هم بزنم به تخته رویت نکردم توی کارکرد موتور!:2i8d4ao:
در ضمن تقریبا ریشه ی اون صدای جرقه رو هم تا حدودی کشف کردم!هر وقت گاز رو ول میکنم توی هر دنده ای که باشم این صدا به گوشم میرسید!توی دست اندازها هم به گوشم میرسید! حالا به توجه به شواهد قراین دوستان بازم مشکل رو فنی میدونن یا مربوط به پیچ و مهره و اچارکشی و این حرفا؟؟؟ :pm1::pm1:
shirzad
02-04-1393, 11:24 بعد از ظهر
دوستان چند تا سوال داشتم. اول اینکه اگزوز فابریکی که خوده کویر میده ، روی کامت با مدل جدید rc فرق میکنه؟ اگر فرق میکنه کدوم بهتره. کلا مدل جدید به غیر از ظاهرش برتری هم به قبلیا داره؟ و آخر از همه دوستان اصفهانی راهنمایی کنن که کدوم مغازه برای خرید هیو تو اصفهان بهتره؟
امیرحسین
02-04-1393, 11:26 بعد از ظهر
این ولتمتر چنده و دقیقا کجا باید نصب بشه
من باطری خودشو ک خوابیده بود و ۷امپر بود رو با ۸امپر عوض کردم
آمار ولتمترو میگیرم و اینجا میگیم
باتری فابریک که ۱۰ آمپره !!!! موتورت مدل چنده ؟
از اساتید فنی کسی جواب مارو نمیده؟؟میخواستم ببینم میشه اگزوز فابریک مگلی رو با هیوسانگ تعویض کرد و روی هیو نصبش کنم؟؟ببرم زیر زین هم خیلی هیو رخش زیبا تر و جذاب تره...نظرتون فنی چی هست...
بعد اینکه برای چک کردن و تقویت اولیه یا همون تعویض قطعات ضروری هیو چه کارایی رو پیشنهاد میدین....
شدنیه ولی کار داره
مسیر لوله رو چطوری میخوای ببری تا زیر زین که خم نخوره زیاد؟!
زیر زین هم باید سوراخکاری بشه واسه پایه منبع
امیرحسین
02-04-1393, 11:29 بعد از ظهر
mr.gladiator
نقل قول از دفترچه هیوسانگ : Cr8e
دوستان چند تا سوال داشتم. اول اینکه اگزوز فابریکی که خوده کویر میده ، روی کامت با مدل جدید rc فرق میکنه؟ اگر فرق میکنه کدوم بهتره. کلا مدل جدید به غیر از ظاهرش برتری هم به قبلیا داره؟ و آخر از همه دوستان اصفهانی راهنمایی کنن که کدوم مغازه برای خرید هیو تو اصفهان بهتره؟
روی کامت اگزوز اسپرت مارک ارو هست که صدا خفه کن داره و میشه گذاشت و برداشت
صداش بمه و زیاد بلند نیست
روی آر سی ها اگزوز معمولی و فابریک خود کارخونه هیوسانگه و صدای اسپرتی اصلا نداره
مهمترین فرق آر سی و کامت عوض شدن کمک عقب و بهبود هندلینگ موتوره
اون تغییری هم که توی فلاپ کنار چراغها دادن ظاهرا برای بهبود آیرودینامیک موتور توی سرعتای بالا بوده و فقط برای تغییر ظاهر نیست
حالا باید عکس از قسمتای مختلف گذاشت و مقایسه کرد
Gladiator
03-04-1393, 07:57 قبل از ظهر
mr.gladiator
فرزین جان مال هیو cr8e هست کدش
اگه فرصت کنم از شمع ها عکس میگیرم میذارم ببینید
shando
03-04-1393, 09:10 قبل از ظهر
مبارکتون باشه
دوستان اگر قرار باشه هر کدومتون که هیوسانگ میخرید بیاید یه سری سوالات تکراری رو بپرسید که دیگه تاپیک میشه همش سوالای تکراری و همین چرخه تا وقتی یه نفر دوباره موتور بخره هی تکرار میشه
یه خورده وقت بذارید تاپیک رو مطالعه بفرمائید جواب همه سوالاتتون هست این تاپیک واسه همین ایجاد شده که دوستان اطلاعات لازم راجب موتورشون رو ازش به دست بیارن
البته این موضوع رو صد بار گفتیم ولی متاسفانه توجهی بهش نمیشه
اقدامی هم بکنیم در مورد حذف پست ها و تاپیک های بی مورد فوری به تریج قبای بعضیا بر میخوره که چرا پست ها و تاپیک های ارزشمندشون رو حذف کردیم (اگر ارزشی داشت مطمئن باشید حذف نمیشه)
در کل سعی کنید قوانین سایت رو رعایت کنین و سوالات تکراری و سایر کارای بیهوده و بیمورد رو بذارید کنار تا کاربرا بتونن سریعتر به اطلاعات مورد نظرشون برسن
ضمن اینکه اقدامات ناظمان و مدیران انجمن در مورد مواردی که گفتم همچنان به قوت خودش باقی هست و با کسی هم تعارف نداریم
موفق باشید
آقا فرشاد عزیز شما هر کاری انجام بدی به ما بر نمی خوره
حرف شما متین
به نظر شما من که گیم نت دارم وقت میکنم 600 صفحه واسه فهمیدن یه چسز کوچیک که در موردش نمیدونم رو بخونم؟!!
roma
03-04-1393, 09:34 قبل از ظهر
وقت میکنم 600 صفحه واسه فهمیدن یه چسز کوچیک که در موردش نمیدونم رو بخونم؟!!
میتونی راحت یه پیغام خوصوصی به چند نفر که اطاعات دارن بفرستی اون هم حتما جواب میدن اگه همه همین کار میکردن الان به جای 600 صفحه 100 تا هم نبود وخیلی راحت تر
همه میتونستن استفاد کنن این به نفعه همست از جمله خود شما چون واقعا کسی حال نداره 600 صفحه تکراری بخونه
ولی ناظم انجم گرامی هم میتونه تو پست اول این جور مطالب مفید بزار از جمله روغن مناسب تعمیرگاه مناسب سرویس های دوره ای و غیر .... یعنی یه جم بندی از مطالب مفید داشته
باشیم اول هر پست هم سایت بهتر میشه هم کاربر راحت تر
ali.motahari
03-04-1393, 12:49 بعد از ظهر
نقل قول از دفترچه هیوسانگ : Cr8e
روی کامت اگزوز اسپرت مارک ارو هست که صدا خفه کن داره و میشه گذاشت و برداشت
صداش بمه و زیاد بلند نیست
روی آر سی ها اگزوز معمولی و فابریک خود کارخونه هیوسانگه و صدای اسپرتی اصلا نداره
مهمترین فرق آر سی و کامت عوض شدن کمک عقب و بهبود هندلینگ موتوره
اون تغییری هم که توی فلاپ کنار چراغها دادن ظاهرا برای بهبود آیرودینامیک موتور توی سرعتای بالا بوده و فقط برای تغییر ظاهر نیست
حالا باید عکس از قسمتای مختلف گذاشت و مقایسه کرد
ضمن تایید گفته های دوستم سری جدید تو سرعت پایین مشکل داغ کردن حتی تو ترافیک و نداره که مهم ترین مورد بود به نظر من
Alireza.BMW
03-04-1393, 02:10 بعد از ظهر
روغن منایب حالش 10.40 هست حالا از هر برندی دوس داری بگیر درجه کیفی sm بهتره بگیری اما sl هم خوبه...زیاد فرق خاصی ندارن که بگی این مارک بهتره...مثلا من موتوسل و آکسون استفاده میکنم روغن کاسترول هم خوبه فقط پول زیادی بابت روغن نده چون مثلا روغنی که روش زده 10000با روغنی که روش زده 20000km قیمتش زیاد فرق میکنه اما برای موتور که باید سر 1000 تا 1500 تا عوض شه مقرون به صرفه نیست روغن 20000km رو خریدن...اینا برا ماشینه که معمولا دور موتور ماشین بین 3 الی 4 هزار هست نه موتوری که دور موتورش بین 6الی 8هزاره
امیرحسین
03-04-1393, 05:48 بعد از ظهر
ضمن تایید گفته های دوستم سری جدید تو سرعت پایین مشکل داغ کردن حتی تو ترافیک و نداره که مهم ترین مورد بود به نظر من
علی آقا
همشون داغ میکنن ، هیو یعنی داغ
منتها اونایی که ئی سی یو دلفی (نه دلپی) دارن (از نیمه دوم ۹۰) به خاطر داغ شدن خاموش نمیشن
در مدلهای قدیمیتر ئی سی یو دستور خاموش شدن انجین رو به خاطر حرارت زیاد میداد
اگه به هیو گاز بدی و داغ نشه ۱۰۰٪ توی برنامه ecu تغییرات دادن و مصرف بنزینم بالای ۸ درصد
Prince_Amin
03-04-1393, 11:00 بعد از ظهر
دوستان یه سوال!ندیدم تو این تاپیک کسی بهش اشاره کنه!من بعضب هیوسانگها رو دیدم اون لبه های شبکه های رادیاتشون خوابیده شده!این مانعی برای کارکرد خنک کنندگی رادیات نیست؟؟
Gladiator
03-04-1393, 11:05 بعد از ظهر
دوستان یه سوال!ندیدم تو این تاپیک کسی بهش اشاره کنه!من بعضب هیوسانگها رو دیدم اون لبه های شبکه های رادیاتشون خوابیده شده!این مانعی برای کارکرد خنک کنندگی رادیات نیست؟؟
نه به اون صورت تاثیری نداره
امیرحسین
03-04-1393, 11:20 بعد از ظهر
مگه میشه؟!
هوا از لابلای پره هاش باید رد بشه که بیشتر خنک بشه
Gladiator
03-04-1393, 11:24 بعد از ظهر
کامل که بسته نشده ، یه تعدادیش با چیزی برخورد کردن بهشون فشار اومده خم شدن ، تاثیرش محسوس نیست
Prince_Amin
04-04-1393, 12:44 قبل از ظهر
دوستان یه سوال دیگه که قبلا ندیدم کسی بپرسه! یه بنده خدایی به من گفت صافی بنزین حتما بنداز رو موتورت!!!همچین چیزی واسه موتورای انژکتوری مگه شدنیه ؟؟اصلا لازمه چنین چیزی؟اینم بگم من فقط سوپر میزنم !
سوال بعد اینکه قبلا یادمه برای پالس میگفتن گه گاهی بنزین معمولی هم بزنید چون بنزنی سوپر خشک هست و تخریب میکنه و این حرفای فنی!واسه هیو با توجه به اکتان پیشنهادی ایا همیشه باید سوپر بزنیم یا لازمه هر از گاهی بنزین معمولی هم قاطی بنزین کنیم؟
flower
04-04-1393, 07:37 قبل از ظهر
صافی بنزین خودش داره تو باکه احتیاج نیست من کسی را سراغ دارم 3 ساله تموم بنزین سوپر می زنه هیچ مشکلی نداره اگر دسترسی به بنزین یورو 3 دارید که بهتر کمپرس هیو بالاست بنزینی که خود کارخونه گفته بدون سرب با اکتان 90
Prince_Amin
04-04-1393, 08:47 قبل از ظهر
تهران بنزین سوپر یورو 3 عرضه میشه؟
سوپربایک
04-04-1393, 09:25 قبل از ظهر
آمار ولتمترو میگیرم و اینجا میگیم
باتری فابریک که ۱۰ آمپره !!!! موتورت مدل چنده ؟
مدل۸۸
cho0bin
04-04-1393, 10:58 بعد از ظهر
یه سوال
بچه ها میگن رو هیو واسه برقش دستکاری نکنید
اگه مستقیم از باطری هم برق بگیرم واسه زنون یا ... مشکل پیش میاد
به سیم کشیش کاری ندارم سر راه سیم یه کلید میزارم خودم؟
از این دستگاه های ردیاب هم نباید نصب کرد؟ یه مدل هست واسه موتوره که خیلی سادس و دوتا سیم داره یکی هم هست ماله ماشین که چندتا سیم داره
cho0bin
04-04-1393, 10:59 بعد از ظهر
یه سوال
از این دستگاه های ردیاب هم نباید نصب کرد؟ یه مدل هست واسه موتوره که خیلی سادس و دوتا سیم داره یکی هم هست ماله ماشین که چندتا سیم داره
ali.motahari
04-04-1393, 11:33 بعد از ظهر
یه سوال
سیمشم حتما میخای مثل سی جیا رو فرمون نصب کنی؟:-?:gigglesmile:
cho0bin
04-04-1393, 11:52 بعد از ظهر
سیمشم حتما میخای مثل سی جیا رو فرمون نصب کنی؟:-?:gigglesmile:
خخخخخخخخخخخ
جاش فعلا مهم نیس اول ببینم مشکل پیش نمیاره
امیرحسین
05-04-1393, 12:48 قبل از ظهر
بیشتر عیب و ایرادای هیو مال همین دستکاریاس
زنون که رو ماشینم گاهی مشکل ایجاد میکنه چه برسه به این موتور
بستگی زیادی به نصابش و جنس ترانس داره که نویز و پارازیت روی سیمکشی نندازه و جریان زیاد نکشه که دینام و شارژر بسوزه
VAHID
05-04-1393, 10:30 قبل از ظهر
یه سوال
ترانس زنون وقتی کار میکنه و روشنه یک سری تشعشعات داره که حتی بعضی از دستگاه های الکترونیکی اطراف خودشو ریست میکنه و به اون ها اسیب میرسونه.نسب زنون رو هیوبه دلیل همون تشعشعات ترانس کیلومتر و ای سی یو رو به فنا میده
n500
06-04-1393, 03:47 بعد از ظهر
دوستان من میخوام یه سری بک لایت رو موترو بزنم..به نظرتون باطری رو قویتر کنم بهتر نیست؟؟؟12امپرو با یه باطری قویتر چنج کنم؟؟؟
سوپربایک
06-04-1393, 07:55 بعد از ظهر
دوستان من میخوام یه سری بک لایت رو موترو بزنم..به نظرتون باطری رو قویتر کنم بهتر نیست؟؟؟12امپرو با یه باطری قویتر چنج کنم؟؟؟
ای سیو هیو به دستکاری سیم کشی حساسه!
farzin
06-04-1393, 11:31 بعد از ظهر
دوستان یه سوال دیگه که قبلا ندیدم کسی بپرسه! یه بنده خدایی به من گفت صافی بنزین حتما بنداز رو موتورت!!!همچین چیزی واسه موتورای انژکتوری مگه شدنیه ؟؟اصلا لازمه چنین چیزی؟اینم بگم من فقط سوپر میزنم !
سوال بعد اینکه قبلا یادمه برای پالس میگفتن گه گاهی بنزین معمولی هم بزنید چون بنزنی سوپر خشک هست و تخریب میکنه و این حرفای فنی!واسه هیو با توجه به اکتان پیشنهادی ایا همیشه باید سوپر بزنیم یا لازمه هر از گاهی بنزین معمولی هم قاطی بنزین کنیم؟
علمی جوابی ندارم ، اما طبق تجربه و کل ملتی که تا حالا بحث فنی بوده متعقدن نیاز هست که هر 2-3 باک سوپر 1 باک معمولی زده بشه و استنباط هم اینه که سوپر خشک هست و معمولی چرب تر و نیاز هست که سیلندر چرب هم بشه
انژکتور و کاربرات هم فرق نمیکنه ، تجربه شخصی بنده هم به همین جا رسیده که نباید همیشه از سوپر استفاده کرد موتور بعد یه مدت رووون کار نمیکنه
MANHUNT
06-04-1393, 11:37 بعد از ظهر
بله حرف داش فرزين كاملا درست از يه طرف ديگه سوخت پيشنهادي خوده هيوسانگ سوپر هستش اما شما ميتوني ٢ باك سوپر زدي يك باك معمولي بزني يا ميتوني معمولي بزني و از محلول اكتان استفاده كني كه من دو هيوسانگ سوار رو ميشناسم كه بنزين معمولي ميزنن و بعدش محلول اكتان اضافه ميكنن اينم راه حل خوبيه
shando
07-04-1393, 12:04 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان
وقتی سوییچ رو باز میکنم چراغ قرمز f1 روشن میشه استارت که می زنم خاموش میشه
این روال عادیشه؟
سوپربایک
07-04-1393, 02:17 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان
وقتی سوییچ رو باز میکنم چراغ قرمز f1 روشن میشه استارت که می زنم خاموش میشه
این روال عادیشه؟
بله عادیه .وقتی سوییچ رو باز کنید باید تمام نشانگر ها یکبار روشن و خاموش بشه
Prince_Amin
07-04-1393, 04:49 بعد از ظهر
یه سوال بنده هم بی جواب مونده!ممنون میشم پاسخ بدین!اونم اینه که دنده ی یک موتور با صدای لگد جا میره!کلاج رو بالا اوردم تاثیر نداشت!روغن کاسترول مگناتک میریزم! من خودم نظرم اینه که چون وقتی موتور رو رو شن میکنم دو موتور دقیقا رو خط 2000 می ایسته به خاطر همین دنده ی یک با صدا و لگد جا میره؟؟نظر دوستان چیه؟؟در ضمن دور موتور موقعه در جا کار کردن در بهترین حالت روی چه عددی بهتره باشه؟و اینکه اصلا موتور انژکتوری پیچ تنظیم واسه تنظیمه دور موتور در خالت در جا داره؟؟؟
امیرحسین
07-04-1393, 05:15 بعد از ظهر
علمی جوابی ندارم ، اما طبق تجربه و کل ملتی که تا حالا بحث فنی بوده متعقدن نیاز هست که هر 2-3 باک سوپر 1 باک معمولی زده بشه و استنباط هم اینه که سوپر خشک هست و معمولی چرب تر و نیاز هست که سیلندر چرب هم بشه
انژکتور و کاربرات هم فرق نمیکنه ، تجربه شخصی بنده هم به همین جا رسیده که نباید همیشه از سوپر استفاده کرد موتور بعد یه مدت رووون کار نمیکنه
این چرب بودن بنزین معمولی حرف غلطیه
یه سوال بنده هم بی جواب مونده!ممنون میشم پاسخ بدین!اونم اینه که دنده ی یک موتور با صدای لگد جا میره!کلاج رو بالا اوردم تاثیر نداشت!روغن کاسترول مگناتک میریزم! من خودم نظرم اینه که چون وقتی موتور رو رو شن میکنم دو موتور دقیقا رو خط 2000 می ایسته به خاطر همین دنده ی یک با صدا و لگد جا میره؟؟نظر دوستان چیه؟؟در ضمن دور موتور موقعه در جا کار کردن در بهترین حالت روی چه عددی بهتره باشه؟و اینکه اصلا موتور انژکتوری پیچ تنظیم واسه تنظیمه دور موتور در خالت در جا داره؟؟؟
مال منم با صدا و تقه میره دنده ۱
مگلیم هم همینطور بود ولی دور موتور هرچی پایینتر باشه کمتر احساس میشه
من میزارم موتور گرم بشه و دور موتور بیاد روی ۱۵۰۰ بعد دنده میزنم
موتور انژکتوری هم پیچ تنظیم دور موتور داره روی منیفولد ولی چون دوتا منیفولد هست باید جفتش با هم تنظیم بشه که مقدار سوخت ورودی هر سیلندر با هم برابر باشه و تنظیم به هم نخوره
shando
07-04-1393, 05:16 بعد از ظهر
موتور منم همین جوریه وقتی روشنه دور موتورش رو 2000
دنده هم یکم سفت جا میره مخصوصا 1 و 2
دوستان راهنمایی کنند:crazy:
Mohamad zr
07-04-1393, 11:46 بعد از ظهر
سلام بربچه هايه پرشين موتور بخوصوص بچه هايه هيوسوار.بچه كمكتون نياز دارم شديد،من دو شب پيش توخيابون داشتم ميرفتم كه ١٠تا ارازل اوباش جلوم رو گرفتن و ميخواستن موتورم رو ازم بگيرم ومن با لوازم دفاع شخصى كه داشتم تونستم جونه خودم و موتور صفرم رو به در ببرم ولى اين فرار كردن به قيمته يه باك و اينه تموم شد!
موقع درگيرى با سنگ زدن رويه باكم و باكم به اندازه يه كف دست رفته داخل ورنگش رفته و زخمى شده:(((
حالا نميدونم باك رو چيكار كنم كجا ميتونم ببرم درست كنن،مثله اولش ميشه يا ن؟خواهشاًاگه ادرس يا جايى رو بلدين كه كارش تميزه راهنمايم كنيد.
يه اينه هام هم شكسته،زنگ زدم شركت گفت١٣٠ دونه اى جايى ديگه ارزون تر نيس؟
بچه ها هركى هرجورى ميتونه خواهشاً كمكم كنه واقعاً نميدونم چيكار بايد انجام بدم.:297:
سوپربایک
08-04-1393, 01:19 قبل از ظهر
سلام بربچه هايه پرشين موتور بخوصوص بچه هايه هيوسوار.بچه كمكتون نياز دارم شديد،من دو شب پيش توخيابون داشتم ميرفتم كه ١٠تا ارازل اوباش جلوم رو گرفتن و ميخواستن موتورم رو ازم بگيرم ومن با لوازم دفاع شخصى كه داشتم تونستم جونه خودم و موتور صفرم رو به در ببرم ولى اين فرار كردن به قيمته يه باك و اينه تموم شد!
موقع درگيرى با سنگ زدن رويه باكم و باكم به اندازه يه كف دست رفته داخل ورنگش رفته و زخمى شده:(((
حالا نميدونم باك رو چيكار كنم كجا ميتونم ببرم درست كنن،مثله اولش ميشه يا ن؟خواهشاًاگه ادرس يا جايى رو بلدين كه كارش تميزه راهنمايم كنيد.
بچه ها هركى هرجورى ميتونه خواهشاً كمكم كنه واقعاً نميدونم چيكار بايد انجام بدم.:297:
داداش شانس اوردی تونستی در بری از دستشون .همدان هم همینه !!از بس ادم بی فرهنگ هست ک نگو
تا بخوایم اینا رو عادت بدیم خودمون از ادمیت به دور میشیم
اگر همدان بودی میبردمت پیش یه نقاش تا برات درست کنه..اگر فرو رفتگی خیلی نیست مسکلی نداره و نهایت با ۳۰تومن رنگ خارجی و یه بتونه و اجرت حدود ۱۰۰پر پرش میشه .البته رنگ خارجی
اینه هم من دست دوم دارم و اگر نخواستی برو مشابهش هست تو بازار بخر با کمترین قیمت موتورت جمع میشه
- - - Updated - - -
موتور منم همین جوریه وقتی روشنه دور موتورش رو 2000
دنده هم یکم سفت جا میره مخصوصا 1 و 2
دوستان راهنمایی کنند:crazy:
تنها راه اینه ک بزارین دور موتور پایین بیاد بعد دنده بزنید
یه نکته هم داره ک زنجیر زیاد سفت نباشه و تنظیم بباشه
دنده رو چند روز درست جا بدی صدا نده دیگه بی صدا میشه
همه موتورا همینن .مخصوصا گیربکسای چرخشی.
امیرحسین
08-04-1393, 03:27 قبل از ظهر
فدای سرت
خداروشکر که بلایی سرت نیاوردن و تونستی در بری
چند سال پیش یکی از دوستان رو با چاقو زدن تا موتورش رو ببرن ! خیلی مراقب باشین
از اینا هم آمار بگیر:
محک سیکلت : 55384512
موتو شو : 66385695- 66386656
Prince_Amin
08-04-1393, 07:51 قبل از ظهر
داداش توضیح میدی تو کدوم منطقه و محله همچین اتفاقی برات افتاد؟
Sooli
08-04-1393, 09:53 قبل از ظهر
داداش یکم شبیه داستانه
حالا اینو ولش
۱۰ تا ارازل نتونستن موتورتو بگیرن؟
درضمن لوازم دفاع شخصیت چی بود؟
البته ببخشید که میپرسم ها...
shando
08-04-1393, 11:01 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
همه موتورا همینن .مخصوصا گیربکسای چرخشی.[/QUOTE]
داداشم دور موتور از 2000 پایین تر نمیاد
زنجیرم سمقدار شل بود که همین دیروز دادم تنظیمش کردن
سوپربایک
08-04-1393, 12:46 بعد از ظهر
- - - updated - - -
زنجیرم سمقدار شل بود که همین دیروز دادم تنظیمش کردن[/quote]
دور موتور باید بعد از گرم بودن موتور از ۲پایین تر باشه.احتمالا یه دیاگ یا تمیز کردن استپر موتور لازم باشه
cho0bin
08-04-1393, 08:49 بعد از ظهر
من که موتورو روشن میکنم دو مین میزارم کار کنه بعد حرکت ،ذور موتور هم روی 1/5 یا 1/6 هست
برای دنده 1 هم کاملا چیز عادی هست میتونی یکم موتورو هل بدی جلو بعد دنده بدی همچین خوشگل جا میخوره
پالس هم که دارم دنده 1 همینجوری بوده و هست
- - - Updated - - -
داداش 1 به 10 یا 1 به 5؟؟!!
بجا قمه نیمچه با سنگ اومدن موتور بگیرن؟ :3:
سوپربایک
08-04-1393, 11:51 بعد از ظهر
لعنت بر هر چی ادم خزی و عشق جاهلی .اینا هیچی نیستن بی ناموسا!نمیدونم تا کی میخران تو دوران بهروز وثوق و فردین زندگی کنن
یعنی اگه دست خالی بیان دعوا ننشونو نیارم جلو چششون
امشب بیناموس یکی خیلی حالمو گرفت
نزدیک یه فلکه شدم بعد رفتم توی میدون .داشتم دور میدون میگشتم ک یه دفعه یه پیکان ازین خوابیده عشق لات بازیا زد سر ترمز و انقد سرعتش زیاد بود خورد به عقب موتور و من بزور موتورو نزاشتم بخوره زمین..گازشو گرفت رفت منم افتادم دنبالش و فشش کشیدم رسیدم بهش دیدم زیادن معلوم بود دست خالی نیستنو تیزی دارن با پا زدم درش رفتتو فرار کردم...
خیلی رودار شدن این عشق تیزیا.انقد اعصابم خورد شد ک پاهام لرزش گرفته بود
خدابخیر کنه این تابستونو
MANHUNT
09-04-1393, 12:47 قبل از ظهر
باز خدارو شكر خودت سالمي موتور فداي سرت سر به سر اينجور ادما نزاشت بهتره اينا فقط بلدن فرو كنن بيشترشونم يه چيزي ميكشن تعادل فكري و روحي ندارن نبايد ميزاشتي دنبالشون اگه يارو رگ خريتش بزنه بالا يه فرمون بده محكم بزنه به موتور خدايي نكرده خطرناك ميشه تهرانم همينه عقده اي هم زياده فقط سعي كنيد تو ساعت شلوغي بيرون بيايد شب دير وقت نيايد بيرون يا سر ظهر بازم خدارو شكر كن صدقه بده
violon777
09-04-1393, 02:00 قبل از ظهر
- - - updated - - -
زنجیرم سمقدار شل بود که همین دیروز دادم تنظیمش کردن[/quote]
کاملا" درست میفرماین،ببخشید من فضولی میکنم اگه موقع جازدن دنده 1 اول صبح یاموقعی که موتور رو تازه روشن کردین
وموتورهنوز سرده کمی موتور رو به جلو هل بدین بعد بزنین تودنده انگار که کلاج ندارین ومیخواین بدون کلاج حرکت کنین دیکه کان صدا رو نمیده وبرا زنجیر و بوشهای تو و...خیلی بهتره.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
زنجیرم سمقدار شل بود که همین دیروز دادم تنظیمش کردن[/QUOTE]
کاملا" درست میفرماین،ببخشید من فضولی میکنم اگه موقع جازدن دنده 1 اول صبح یاموقعی که موتور رو تازه روشن کردین
وموتورهنوز سرده کمی موتور رو به جلو هل بدین بعد بزنین تودنده انگار که کلاج ندارین ومیخواین بدون کلاج حرکت کنین دیکه کان صدا رو نمیده وبرا زنجیر و بوشهای تو و...خیلی بهتره.
Sooli
09-04-1393, 03:45 قبل از ظهر
آقا اگه میشه از اونجایی که قُر شده و همون آینه بغل شکسته یه عکس بزارید تا بهتر راهنمایی بشید.
flower
09-04-1393, 07:23 قبل از ظهر
همیشه از موتور دم دستی برای تو شهر استفاده کنید من خودم هیچ وقت با دایلیم تو شهر استفاده نمی کنم که مثله شما انواع مزاحمتها و ارازل بخان خفت گیری کنن ولی در کل همش بر می گرده به بد بودن اقتصاد مملکته جوان مملکت بیکاره تفریح نداره دست به همه کاری می زنه .
Yavar
09-04-1393, 10:03 قبل از ظهر
داداش بگوآینه ت ازکجاشیکسته؟آینه ازهرکجاشکسته باشه درست میشه.خیالت راحت:consoling2: من خودم آینه هام شکست درستشون کردم...پایه ش شسکسته میتونی جوش آلومنیوم بزنی.پلاستیکش باشه جوش پلاستیک بزن.اگم شیشه ش شیکسته میتونی شیشه آینه پرایدواسش بخری ببری شسشه بری واست ردیف کنه. واقعا زور داره130تومن بدی یه آینه:icon_pf _99_:
Mohamad zr
09-04-1393, 10:45 قبل از ظهر
داداش بگوآینه ت ازکجاشیکسته؟آینه ازهرکجاشکسته باشه درست میشه.خیالت راحت:consoling2: من خودم آینه هام شکست درستشون کردم...پایه ش شسکسته میتونی جوش آلومنیوم بزنی.پلاستیکش باشه جوش پلاستیک بزن.اگم شیشه ش شیکسته میتونی شیشه آینه پرایدواسش بخری ببری شسشه بری واست ردیف کنه. واقعا زور داره130تومن بدی یه آینه:icon_pf _99_:
جورى اينه شكسته كه فقط دستش مونده منم كه شهرستان از هيچى و هيجا اطلاعى ندارم به جز شركت كوير!
- - - Updated - - -
آقا اگه میشه از اونجایی که قُر شده و همون آینه بغل شکسته یه عکس بزارید تا بهتر راهنمایی بشید.
چشم در اولين فرصت ميزارم
كاش دوستانى كه در تهران سكونت دارن و از اونايى كه باك رو درست ميكنن يه ادرس يا اطلاعاتى بم ميدادن
- - - Updated - - -
لعنت بر هر چی ادم خزی و عشق جاهلی .اینا هیچی نیستن بی ناموسا!نمیدونم تا کی میخران تو دوران بهروز وثوق و فردین زندگی کنن
یعنی اگه دست خالی بیان دعوا ننشونو نیارم جلو چششون
امشب بیناموس یکی خیلی حالمو گرفت
نزدیک یه فلکه شدم بعد رفتم توی میدون .داشتم دور میدون میگشتم ک یه دفعه یه پیکان ازین خوابیده عشق لات بازیا زد سر ترمز و انقد سرعتش زیاد بود خورد به عقب موتور و من بزور موتورو نزاشتم بخوره زمین..گازشو گرفت رفت منم افتادم دنبالش و فشش کشیدم رسیدم بهش دیدم زیادن معلوم بود دست خالی نیستنو تیزی دارن با پا زدم درش رفتتو فرار کردم...
خیلی رودار شدن این عشق تیزیا.انقد اعصابم خورد شد ک پاهام لرزش گرفته بود
خدابخیر کنه این تابستونو
تو اين مملكت وبا اين اوضاع بايد خودت محافظ خودت باشى،بايد هميشه لوازم دفاع شخصى دنبالت باشه تا اگه مشكلى پيش اومد بتونى حداقل از جونه خودت دفاع كنى
سوپربایک
09-04-1393, 11:05 قبل از ظهر
اقا اینه های موتور منو نگاه کن ازینا بخر هم خوشگله هم ارزون.اصلا بیا یه جفت اینه زد ایکس بدم بهت۱۰۰!!
نری پول بیزبونو بدی به کویر و بازار!!
بام رو برات پرسیدم باید ببری صافکاری نقاشی .خواستی بیا همدا تا بدم برات درستش کنن .حدود ۱۰۰خرج داره کلا تا درست بشه.اگه فرو رفتگی کمه با بتونه درست میشه.اگر زیاده میشکافه و صاف مکنه و دوباره درستش میکنه از اولش بهتر.دست دو هم دارم مشکی
.اگه اشنا نداشتیو نزدیک بودی باکو باز کن بیار یا بفرست تا اوکیش کنم برات.اعصاب ادم خورد میشه وقتی اینچیزا رو بشنوه
.اقا کسی میدونه به قطعیت بگه اگر اسپری از ادم بگیرن چکار میکنن؟مجوز میخولد؟
Mohamad65
09-04-1393, 12:01 بعد از ظهر
سلام بچه ها
من قبلا هیو ۲۵۰n داشتم(سری استریت) از این مدل اولیاش که چراغاش گرد بود. اون موقع این گرم کردن و بهم خوردن تنظیم دور موتور و مخصوصا پاره کرده سیم گاز(سه بار تو یک سال) خیلی اذیت می کرد. الان می خوام یه کروزش رو بخرم (gv250) . حالا چند تا سوال دارم:
۱. تو مدلای جدیدش این مشکلا برطرف شده؟
۲.کسی می دونه gv ها مدل چه سالی هستم و تو سند چی می خوره؟ ۲۰۱۴-۲۰۱۳
۳.یادمه قدیما تو بازار میشد ارزون تر از کارخونه خرید الانم همینجوریه؟
از هرگونه توصیه و پیشنهادی نیز استقبال می گردد
K.I.A
09-04-1393, 02:55 بعد از ظهر
از محل لهیدگی باک و شکستگی اینه عکس بزارید تا بشه راهنمایی کرد
وقتی کسی نه دیده نه میدونه چه جوری باید راهنماییتون کنه.
Mohamad zr
09-04-1393, 03:06 بعد از ظهر
42930
Mohamad zr
09-04-1393, 03:41 بعد از ظهر
اينم از باك كه بى همه چيز سنگ زده
ميشه مثله روز اولش بشه با توجه به جاش، اخه هم دمه برجستگى در باكه هم تو رفته گيه خود باك
موتور صفره هنوز ٧٠٠ تا كار نكرده:((
42931
K.I.A
09-04-1393, 03:42 بعد از ظهر
اگه تهران هستید میدان رازی خیابان رباطکریم بعد از مجموعه ورزشی الزهرا پلاک 79 گاراژ علیان 09194880286 امیر اصغری
برای باک میتونید مراجعه کنید
farzin
09-04-1393, 04:40 بعد از ظهر
قبلنا باک ها ورقشون نازک بود کمپرس باد میگرفتن توش برمیگشت سرجاش ، اما موتورهایی که باک هاشون ورقشون کلفت تره ،برای تعمیرش به اصطلاح میگن ابزار میزنن ، و باک رو باز میکنن و از زیر بنا به جایی که تشخیص میدن باک رو سوراخ میکنن و با همون ابزارشون اونو بر میگردونن ، اگه روش دیگه ای هست بی اطلاعم
هزینه رو بپرس و ببین طرف تعمیرکار تضمین میکنه مثل روز اولش درستش کنه یا نه بعد قیمت باک نو هیو رو هم در نظر بگیر ببین کدوم برات بصرفه هست
- - - Updated - - -
غصه داره ، میدونم ولی تنت سالم ،
Gladiator
09-04-1393, 05:08 بعد از ظهر
باک هیو ، نو ، رنگ فابریک بالای 2.5 قیمتشه ، ببر بده برات درستش کنن
K.I.A
09-04-1393, 07:04 بعد از ظهر
ضعف باک هیو همون دور درش هست که میره فرو
ماله خودم یه بار تو پمپ بنزین درش باز نشد عصبی شدم با مشت زدم روش رفت فرو...! البته درش باز شد!
رنگ باک هیو سفید توش اکلیل داره و نوع رنگش هم گلازوریت سفید صدفی هست.
Prince_Amin
09-04-1393, 11:26 بعد از ظهر
دوستان یه نکته ای توجهم رو جلب کرد!توی دفترچه ی فارسی هیو شرکت کویر نوشته که برای هر سری تعویض فیلتر روغن , واشر اون قسمت درپوش انجین که روی فیلتر قرار میگیره رو هم عوض کنید!من الان داشتم دفترچه ی انگلیسی هیو رو که از سایت اصلی هیوسانگ دانلود کردم میخوندم اصلا همچین چیزی ننوشته بود و فقط اشاره کرده بود به تعویض فیلتر روغن بعد از هزار کیلومتر اول و سپس هر 4000 کیلومتر تعویض بشه!حالا جای سوال میمونه که چیزی که کویر نوشته در راستای فروش لوازم جانبیشون هستش یا کویر بیشتر از خود شرکت هیوسانگه میفهمه؟؟؟حتی توی کارت گارانتی کویر نوشته شده روغن موتور رو روی 250 تا و سپس 500 تا و سپس 1000 تا با روغن پیشنهادی کویر(موتورکس) تعویض کنید!در حالی که اصلا همچین چیزی چه در این دفترچه ی اصلی انگلیسی هیو و توی سایتهای خارجی ندیدم که نوشته شده باشه!!یعنی این قضیه هم میتونه به خاطر فروش بیشتر روغن موتورکس برای کویر باشه؟؟؟ ممنون میشم دوستان مطلع و فنی راهنمایی کنید!به خصوص در مورد اون واشر درپوش فیلتر روغن!مرسی
سوپربایک
10-04-1393, 01:03 قبل از ظهر
ازینا بعید نیست؟شاید موتورکس هم سودش برای ایناس!
اما خدایی رسیدگی به موتور به نفع خودته.من این کارارو انجام میدم اما بدون هزینع.روغن و فیلتر مگه چقدر میشه ک بخوای دریغ کنی
اقا من میخوام تغییر رنگ بدم موتورمو.
تو راهنمایی رانندگی هم اشنا دارم
به نظرتون میتونم بدم یه سفید ازین طرح قرمز و سفیددا ک دوستمون گرفته بزنم رو موتور؟نوع رنگش رو پرسیدم از نقاشی ک دوستمه گفت رنگ خارجی میزنم برات
چکار کنم؟
ali.motahari
10-04-1393, 01:14 قبل از ظهر
اما خدایی رسیدگی به موتور به نفع خودته.من این کارارو انجام میدم اما بدون هزینع.روغن و فیلتر مگه چقدر میشه ک بخوای دریغ کنی
به نظرتون میتونم بدم یه سفید ازین طرح قرمز و سفیددا ک دوستمون گرفته بزنم رو موتور؟نوع رنگش رو پرسیدم از نقاشی ک دوستمه گفت رنگ خارجی میزنم برات
چکار کنم؟
داداش خیلی کار خوبیه و قشنگ میشه اما موقع فروش موورت تمام رنگ محسوب میشه فک کنم؟و کلی افت قیمت
- - - Updated - - -
چکار کنم؟
داداش خیلی کار خوبیه و قشنگ میشه اما موقع فروش موورت تمام رنگ محسوب میشه فک کنم؟و کلی افت قیمت
Prince_Amin
10-04-1393, 02:17 قبل از ظهر
خوب حالا جدای این بحثها ایا لازمه واشر درپوش فیلتر روغنه موتوری رو گه کمتر از 1000 تا کارکرده رو عوض کنم؟؟؟عمر یه واشر چقدر میتونه باشه؟
Alireza.BMW
10-04-1393, 02:52 قبل از ظهر
وقتی ننوشته تو دفترچه اصلیش پس لازم نیست...عمر اون واشر هم حالا حالاها کار میکنه
Sooli
10-04-1393, 03:41 قبل از ظهر
به نظرم باید واشر عوض بشه
چون کویر از مونتاژ بد خودش خبر داره برا همین گفته عوض بشه
ولی دفترچه اصلیش چون مال خود شرکت هیوسانگ هست چنین چیزی نگفته...
flower
10-04-1393, 07:37 قبل از ظهر
خوب حالا جدای این بحثها ایا لازمه واشر درپوش فیلتر روغنه موتوری رو گه کمتر از 1000 تا کارکرده رو عوض کنم؟؟؟عمر یه واشر چقدر میتونه باشه؟
احتیاج نیست عوض کنی هر وقت دیدی دور درپوش فیلتر روغن نشت می کنه عوض کن ولی من ماله هیوسانگ رفیقم تا 5 بار فیلتر عوض کردم هیچ روغنی نشت نکرد اورینگ درپوش فیلتر روغن هم قیمتی نداره ماله دایلیم خودم بعد از سه سال نشتی پیدا کرد تعویض کردم فیلتر روغن تو 1000 تای باید تعویض بشه چون پر از پیلیسه فلزی داره بعد تو دوره بعد دیرتر تعویض بشه .
- - - Updated - - -
به نظرم باید واشر عوض بشه
چون کویر از مونتاژ بد خودش خبر داره برا همین گفته عوض بشه
ولی دفترچه اصلیش چون مال خود شرکت هیوسانگ هست چنین چیزی نگفته...
ربطی به مونتاژکویر نداره چون انجین موتور کامل از کره وارد می شه .
سوپربایک
10-04-1393, 09:29 قبل از ظهر
اقا یه واشاره دیگه!موتور من ۸۸هست و تا الان نیازی به تعویض واشار ندتشته .انص
قد حساس نشو.حساس نشو;-)
رفقا این رنگ موتورم و اینم اون سفید قرمز مشکیه؟!!
داخل کارت چه رنگی ثبت شده ؟
اسم رنگ هر قسمت چیه ؟
اون ارمه gtrجدیدا همینrcها پیدا میشه؟
Mohamad zr
10-04-1393, 10:58 قبل از ظهر
اگه تهران هستید میدان رازی خیابان رباطکریم بعد از مجموعه ورزشی الزهرا پلاک 79 گاراژ علیان 09194880286 (tel:09194880286) امیر اصغری
برای باک میتونید مراجعه کنید
داش كيا كارش يك هس؟
باتوجه به تجربه اى ك دارى مثله اولش ميشه؟:au:
Prince_Amin
10-04-1393, 11:12 قبل از ظهر
قد حساس نشو.حساس نشو;-)
اسم رنگ هر قسمت چیه ؟
داداش رنگ مدنظرت اسمش توی بازار با رنگ پرچمی میشناسن!مال منم از همین رنگه!گلگیر و زیر انجین قرمزه باک سفیده و فلاپها سفید و همچنین مشکی مات هستن و دم عقب موتور مشکی ماته!:4chsmu1:
در ضمن این رنگ بندی متعلق به اخرین مدل هیوسانگ هستش که با اسم RC میشناسنش و دماغه و فلاپهای موتور و سیستم تعلیق موتور در نمونه ی rc تغییراتی داشته!
امیرحسین
10-04-1393, 11:38 قبل از ظهر
اورینگه به این زودیا خراب نمیشه
اگه گذرت به ارینگ فروشا افتاد چندتا بخر
من روغنو رو ۱۰۰ تا عوض کردم واشره هیچ نشتی نداد
اگه نشتی هم داشت یکم چسب مزدا بهش بزنی آببندی میشه
موتور روی دور ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ لرزشش زیاد میشه و کنسول ویز ویز میکنه
کسی میدونه چطوری کنسولو بریزم پایین ؟
سوپربایک
10-04-1393, 12:01 بعد از ظهر
داداش رنگ مدنظرت اسمش توی بازار با رنگ پرچمی میشناسن!مال منم از همین رنگه!گلگیر و زیر انجین قرمزه باک سفیده و فلاپها سفید و همچنین مشکی مات هستن و دم عقب موتور مشکی ماته!:4chsmu1:
در ضمن این رنگ بندی متعلق به اخرین مدل هیوسانگ هستش که با اسم RC میشناسنش و دماغه و فلاپهای موتور و سیستم تعلیق موتور در نمونه ی rc تغییراتی داشته!
خیلی رنگ بندیه زیبایی داره
امین لاین یا واتس اپ .... داری؟
Prince_Amin
10-04-1393, 12:14 بعد از ظهر
دوستان چند صفحه پیش یه سوال پرسیدم که متاسفانه دیده نشد!
دقت کردین از دو سمته رادیات دو تا لوله واردش میشه!یکی از لوله ها دققا از محل اتصالش به رادیات نم پس میده و سه چهار بار کامل خشکش کردم ولی بازم روغنی میشه البته در حدی نیست که بخواد چکه کنه!پیچشو چک کردم سفت بود!یعنی ممکنه واشر اون قسمت مشکل داشته باشه؟؟اونم موتوری که هزار تا هم کار نکرده!!!!
سوپربایک
10-04-1393, 01:08 بعد از ظهر
دوستان چند صفحه پیش یه سوال پرسیدم که متاسفانه دیده نشد!
دقت کردین از دو سمته رادیات دو تا لوله واردش میشه!یکی از لوله ها دققا از محل اتصالش به رادیات نم پس میده و سه چهار بار کامل خشکش کردم ولی بازم روغنی میشه البته در حدی نیست که بخواد چکه کنه!پیچشو چک کردم سفت بود!یعنی ممکنه واشر اون قسمت مشکل داشته باشه؟؟اونم موتوری که هزار تا هم کار نکرده!!!!
موتور من که اینجوری نبوده تا حالا!
اگه سفت کردی ولی نشت میده خب روغنو خالی کن بعد اون پیچرو باز کن ببین لازم داره یه واشاری چیزی براش ردیف کن .اگرم نشد یخودره نوار تفلون بزار بعد سفت کن
Arman-GT
10-04-1393, 01:44 بعد از ظهر
اورینگه به این زودیا خراب نمیشه
اگه گذرت به ارینگ فروشا افتاد چندتا بخر
من روغنو رو ۱۰۰ تا عوض کردم واشره هیچ نشتی نداد
اگه نشتی هم داشت یکم چسب مزدا بهش بزنی آببندی میشه
موتور روی دور ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ لرزشش زیاد میشه و کنسول ویز ویز میکنه
کسی میدونه چطوری کنسولو بریزم پایین ؟
برای اورینگ اصلا نباید چسب مزدا استفاده کرد چون هیچ گونه نیازی نیست! برای واشر مشکلی نداره البت اگر واشر هم نو باشه باز نیازی نیست به چسب!
کنسول هم برای اب بندی و جلوگیری از سرو صدا از چسب دو طرفه استفاده بکن
- - - Updated - - -
قد حساس نشو.حساس نشو;-)
اسم رنگ هر قسمت چیه ؟
دلت میاد رنگشو عوض کنی!
از این رنگ تهش شاید 30 تا تو ایران باشه!
ارمشم گیرت نیاد میتونی بدی واست بسازن و برش بزنن
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
امیرحسین
10-04-1393, 03:33 بعد از ظهر
چسب دو طرفه و واشر میزارم
نحوه باز کردن کنسول رو میخوام بدونم
K.I.A
10-04-1393, 05:37 بعد از ظهر
مجموع سوال های که تو پی ام و اینجا پرسیدن دوستان:
اون ادرس برای باک کارش درسته البته همه چی برمیگرده که شما باهاش قاطع صحبت کنی و حساس بودنتو نشون بدی.
این شخص که گفته رنگ میزنم کل موتورو با رنگ خارجی ازش کامل بپرسی پول رنگ؟ جنس رنگ؟ نوع رنگ؟ تا بگم چیکار کنید.
اورینگی بعد از چند بار تعویض فیلتر خستگی میگیره و له میشه و باید تعویض بشه.
امین جان هر وقت خواستی روغن عوض کنی اون پیچو که زیر رادیات برای لوله هست در بیار و الکی سفتش نکن که میبرره ..زیرش واشر مسی کوچیکی هست اونو تعویض کن و یا یکی دیگه مثل اون بزار دوبلش کن.
n500
10-04-1393, 06:04 بعد از ظهر
اقا کیا....به نظرتون انداختم اگزوز فابریک مگلی روی هیو منطقی هست؟؟قاعدتا باید به زیبایی موتور اضافه کنه که اگزوز از کنار به زیر زین میره...بعد این جریان عوض کردن فیلتر روغن و اورنگی چی هست؟؟ممنون میشم.
سوپربایک
10-04-1393, 07:58 بعد از ظهر
با توجه به افت قیمت موتورم در کامل رنگ شدن موتور ,بیخیال رنگ کامل شدم.میخوام رینگارو رنگ کنم و واقعا این عکسی که دوستمون گذاشته از هیو نوکمدادیه زیباست
به نظرتون چه طرحی بزنم روی همین رنگ؟این ارم ار سی جدیدا میاد بهش یا یه طرحی تو مایه های این هایابوسا بزنم!؟
رینگشو چه رنگی کنم؟
کیا چه نوع رنگی برای رینگ استفاده بشه ک نپره و خراب نشه؟
هزینشو چی میدونید؟
راستی یکی چند صفحه پیش پرسیده بود زنجیر چرا هی شل و سفت میشه .!؟امروز فهمیدم که برای تنظیم شلی یا صفتی زنجیر باید یکی بشینه روش بعد تنظیم بشه
n500
10-04-1393, 08:58 بعد از ظهر
دوست عزیز دقیقا...من اگر مشکلتون رو خونده بودم زودی بهت میگفتم...یکی از دوستام مکانیک موتور هست و برق کاره خیلی درستیه.انصافا هم ادم درستی هست....خداییش کارش بیسته..پارسال که زنجیر هیو رو میخواستم تنظیم کنم هرجایی که میبردم بدون اینکه بگن خودت سوارشو تا تنظیم کنیم باز میکردن و بیخودی عقب جلو میکردن...اما این بنده خدا گفت اول سوارشو بعد تنظیم کرد...
n500
10-04-1393, 10:32 بعد از ظهر
همه کلاساش زیبا هستن..از سری ای ایکس5 تا ریس و کروزر....واقعا اگر یه خورده انجینشون نسبت به وزن موتور قویتر بود یا اینکه وزن موتور 10-15کیلو سبکتر میشد به جرات میگم موتور بی رقیبی تو کلاس 250سی سی میشد....این معضل نسبت وزن به قدرت انجین بزرگترین ضعف هیو هست....
Prince_Amin
10-04-1393, 11:15 بعد از ظهر
سلام!دوستان من یه سری چیزا هست داره بدجور ازارم میده!یعنی نه با دایلیم همچین موردایی داشتم نه با پالس 220!! پالس 220 با لامپ هالوژن همچین مشکلی که الان میخوام مطرح کنم نداشت!!!!وقتی چراغای هیو رو روشن میکنم بوقم صدای مریض میده!صداش وق وق میکنه اصلا صداش نصف میشه!!!جالبیه قضیه اینه وقتی نور بالا میزنم صدای بوق اوکی میشه!ولی وقتی نور عادی رو روشن میکنم بوقم صداش مریض میشه!وقتی سوییچ موتور رو روشن میکنم قبل از استارت زدن صدای بوق توپ و عالیه!وقتی موتور رو روشن میگنم بازم صداش طبیعیه!ولی به محض اینکه چراغ جلو رو روشن میگنم صداش وق وق میکنه و مریض میشه!من دقت کردم گاز که میدم بازم تاثییری نداره!یعنی فقط با خاموش کردنه چراغ جلو و یا قرار دادنه چراغ جلو در حالته نور بالا صدای بوق نرمال و طبیعی میشه!
این از این!مورد بعدی دوستان گفتن واسه اینکه دنده یک نرم و بی صدا جا بره مقداری موتر رو هل بده و بعد بزن یک!من اینکارو هم کردم!ولی همچنان دنده یک با صدا و لگدی که به اعضا و جوارح موتور میزنه جا میره!!
Prince_Amin
11-04-1393, 12:56 قبل از ظهر
عجبببببب!!!!!گل بود به سبزه اراسته شد!!!!زیر موتور اندازه ی دو تا کف دست روغن خوشگللل ریخته !دقیقا زیر انجین!از چندین جای مختلفه مثل اینکه!چون دو تا گف دست روغن زرد کاسترول مگناتکه نازنین که تازگیا ریخته بودم ریخته گف زمین!!!!!این کویر پست فطرت چی سر هم کرده؟؟؟مشکلات داره یکی بعد از دیگری پیدا میشه!موتور هنوز کارکردش به 700 هم نرسیده و توی اب بندیه!اونم اب بندی ای که مطابق روالی که توی دفترچش نوشته داره انجام میشه!!کارد بزنید خونم نمیاد!
امیرحسین
11-04-1393, 02:49 قبل از ظهر
دوستان در مورد لاستیک عقب چه مارکی پیشنهاد میدین ؟ چسبندگی وی رابر خوبه ؟
سایز 160/60/17
امروز قیمت کردم 470
- - - Updated - - -
عجبببببب!!!!!گل بود به سبزه اراسته شد!!!!زیر موتور اندازه ی دو تا کف دست روغن خوشگللل ریخته !دقیقا زیر انجین!از چندین جای مختلفه مثل اینکه!چون دو تا گف دست روغن زرد کاسترول مگناتکه نازنین که تازگیا ریخته بودم ریخته گف زمین!!!!!این کویر پست فطرت چی سر هم کرده؟؟؟مشکلات داره یکی بعد از دیگری پیدا میشه!موتور هنوز کارکردش به 700 هم نرسیده و توی اب بندیه!اونم اب بندی ای که مطابق روالی که توی دفترچش نوشته داره انجام میشه!!کارد بزنید خونم نمیاد!
روغنه یا گریس ؟ ببین از کجا نشت کرده !!!!!!
مال من گریس کرپی آب شده بود و ریخته بود رو بوق از اونجا هم باد زده بود ریخته بود رو انجین و کف فلاپ رو چرب کرده بود
Prince_Amin
11-04-1393, 07:26 قبل از ظهر
نه روغنه !دقیقا زیر پیچ کارتر!ولی پیچ کارتر خشکه!اصلا مشخص نیست از کجاست اخه :|
گیریسه کرپی چند باری پاکش کردم رو بوق میریخت!دیگه اونقدرا ندیدم گیریس سرریز کنه!
اینی که زیر موتور بود روغنه زرد رنگه اونم سمته پیچ کارتر و اونورا!
sami021
11-04-1393, 08:54 قبل از ظهر
دوستان در مورد لاستیک عقب چه مارکی پیشنهاد میدین ؟ چسبندگی وی رابر خوبه ؟
سایز 160/60/17
امروز قیمت کردم 470
اره وی رابر خوبه اما شینکو بهتره
من ویرابر 180 55 گذاشته بودم 570 اگه میخوای اونو بزار خیلی بهتره
160 با فاق 60 خوب نیست نزار
- - - Updated - - -
روغنه یا گریس ؟ ببین از کجا نشت کرده !!!!!!
مال من گریس کرپی آب شده بود و ریخته بود رو بوق از اونجا هم باد زده بود ریخته بود رو انجین و کف فلاپ رو چرب کرده بود
اره وی رابر خوبه اما شینکو بهتره
من ویرابر 180 55 گذاشته بودم 570 اگه میخوای اونو بزار خیلی بهتره
160 با فاق 60 خوب نیست نزار
- - - Updated - - -
امیرحسین
11-04-1393, 09:11 قبل از ظهر
سامی جان چندجا خوندم لاستیک پهن با رینگ استاندارد توی خوابوندن مشکل ایجاد میکنه و بهترین سایر ۱۶۰ هست
شینکو رو میگن سر میخوره ؟!
توی چسبندگی کدوم مارک بهتره ؟ دانلوپ میشلن وی رابر شینکو ؟
برای بالانس کسی جایی رو میشناسه که انجام بده ؟ یا مثل ماشین بالانس درجا باید بشه؟
سوپربایک
11-04-1393, 09:49 قبل از ظهر
نه روغنه !دقیقا زیر پیچ کارتر!ولی پیچ کارتر خشکه!اصلا مشخص نیست از کجاست اخه :|
گیریسه کرپی چند باری پاکش کردم رو بوق میریخت!دیگه اونقدرا ندیدم گیریس سرریز کنه!
اینی که زیر موتور بود روغنه زرد رنگه اونم سمته پیچ کارتر و اونورا!
فلاچها رو باز کن ببین جریان روغن چیه؟شاید پیچی چیزی شله
- - - Updated - - -
با توجه به افت قیمت موتورم در کامل رنگ شدن موتور ,بیخیال رنگ کامل شدم.میخوام رینگارو رنگ کنم و واقعا این عکسی که دوستمون گذاشته از هیو نوکمدادیه زیباست
به نظرتون چه طرحی بزنم روی همین رنگ؟این ارم ار سی جدیدا میاد بهش یا یه طرحی تو مایه های این هایابوسا بزنم!؟
رینگشو چه رنگی کنم؟
هزینشو چی میدونید؟
راستی یکی چند صفحه پیش پرسیده بود زنجیر چرا هی شل و سفت میشه .!؟امروز فهمیدم که برای تنظیم شلی یا صفتی زنجیر باید یکی بشینه روش بعد تنظیم بشهیکی جواب منم بده
معمار
11-04-1393, 10:26 قبل از ظهر
Hyosung gt250rc 2014
43019
43020
43021
cho0bin
11-04-1393, 11:58 قبل از ظهر
داداش یه دور با موتور بزن بعد نگاه کن ببین جای پیچ روغن پیچاش روغنی نیست؟
چند بار روغن عوض کردی ؟ زیاد که پیچو سفت نکردی چون اگه زیاد سفت شه یه قطعه اسمشو نمیدونم که با 3 تا پیچ زیر انجین بسته میشه ترک برمیداره و روغن نمه نمه میریزه
با چراغ قوه گوشی یا هرچی نور بنداز زیرش نگاه کن باید دراز بکشی خوشگل :3:
واسه دنده 1 رو موتور بشین شلی سفتی زنجیزتو یکی میدونه بگو تست کنه!!؟
moto shiraz
11-04-1393, 12:38 بعد از ظهر
سلام دوستان من موتورو چند روزیه خریدم مدل 89 هست
دنده یکش امروز جا نرفت خاموش کردم و باز بعد چند دقه روشن کردم جا رفت مشکلش چیه؟
و ترمز عقبش هر از گاهی نمیگیره یکم باهاش باید بازی کنم(بگیرمو ول کنم) تا باز عمل کنه! مشکلش چیه باید هوا گیری بشه؟؟
ممنون
aria70
11-04-1393, 01:02 بعد از ظهر
سلام خدمت اساتید البته شاید جاش نباشه اما یک سوال فنی میخوام هیوسانگ بخرم با 12 الی 13تومن میشه یک دونه در حد بگیرم من قبلا مگلی داشتم مدل 90 گرفته بودم متاسفانه اولاش اذیتم کرد بعد که به سلیقه خودم انداختم موتور خوبی شد اما هزینه هیوسانگ تا اونجایی که اطلاع دارم یک کم زیاد اگه موتورش خوب نباشه اذیت میکنه به چه چیزهاش باید دقت کنم کلا چطور متوریه یک دونه 90 قرمز با کلی لوازم که نوشته 14 میگه از راهنماییاتون ممنون[Only registered and activated users can see links]
معمار
11-04-1393, 02:09 بعد از ظهر
سلام خدمت اساتید البته شاید جاش نباشه اما یک سوال فنی میخوام هیوسانگ بخرم با 12 الی 13تومن میشه یک دونه در حد بگیرم من قبلا مگلی داشتم مدل 90 گرفته بودم متاسفانه اولاش اذیتم کرد بعد که به سلیقه خودم انداختم موتور خوبی شد اما هزینه هیوسانگ تا اونجایی که اطلاع دارم یک کم زیاد اگه موتورش خوب نباشه اذیت میکنه به چه چیزهاش باید دقت کنم کلا چطور متوریه یک دونه 90 قرمز با کلی لوازم که نوشته 14 میگه از راهنماییاتون ممنون[Only registered and activated users can see links]
ابتدا یک تاپیک جداگانه برای مشاوره خرید بزنید
بعد موتور باید بری از نزدیک ببینی و امتحان کنی
و اگه باشه با یکی که از موتور سرش میشه با خودت ببری
و حداقل اگه کسی نبود نشون یه تعمیر کار بدیش
K.I.A
11-04-1393, 03:06 بعد از ظهر
اقا کیا....به نظرتون انداختم اگزوز فابریک مگلی روی هیو منطقی هست؟؟قاعدتا باید به زیبایی موتور اضافه کنه که اگزوز از کنار به زیر زین میره...بعد این جریان عوض کردن فیلتر روغن و اورنگی چی هست؟؟ممنون میشم.
منبع مگللی اگر رو هیو بخواید بندازید فکر اساسی برای جا پلاک باید بکنید و کلا دمبی جدید باید بسازید
خوبیش اینه دیگه برای 2 شاخ عقب میتونید پروتکشن ببندید
و منبع اگزوز در اندازه ماله مگللی از ضربه و خطو خش و سوختگی در امان هست و زیباتر هم میشه
اما منبع زیر باید زیر دمبی هم عایق کاری بشه با عایق حرارتی اتش نشانی که ترک اذییت نشه تو تابستون.
- - - Updated - - -
عوض کردن اون اورینگی زمانی هست که ازش روغن بریزه.
- - - Updated - - -
هزینشو چی میدونید؟
هزینش با رنگ درجه یک و اجرت دونه ای 100 تا 150 هست اما کلی رخ میده به موتور.
مراحل رنگ هم ابتدا رنگ قبلیه رینگو اسید میکنن و الومینیوم خالص بستگی به نوع رنگ مثلا قرمز استریه هم رنگ میزنن و بعد رنگ کوره ای نهایی/
shando
11-04-1393, 03:07 بعد از ظهر
تو این آگهی که دوستمون گذاشته بودن متوجه چیزی شدم
گلگیر مگلی روی هیوسانگ سوار میشه؟
خیلی قشنگ شده بود رو هیو
n500
11-04-1393, 05:53 بعد از ظهر
مرسی اقا کیا.....خوب دمبی فابریک مگلی پیدا میشه؟؟بعد اینکه بخوایم این حرکت رو روی هیو انجام بدیم باید از کجا دقیقا اگزوز رو تعویض کرد؟؟شما اشنا و وارد به تغییرات دارین؟؟
Alireza.BMW
11-04-1393, 07:07 بعد از ظهر
دندش ماله تنظیم کلاجه از بالا میتونی نتظیمش کنی بیاریش بالاتر...ترمزشم احتمالا لنتاش باید عوض شه ببین دیسکش خط نیوفتاده
سوپربایک
11-04-1393, 07:38 بعد از ظهر
منبع مگللی اگر رو هیو بخواید بندازید فکر اساسی برای جا پلاک باید بکنید و کلا دمبی جدید باید بسازید
خوبیش اینه دیگه برای 2 شاخ عقب میتونید پروتکشن ببندید
و منبع اگزوز در اندازه ماله مگللی از ضربه و خطو خش و سوختگی در امان هست و زیباتر هم میشه
اما منبع زیر باید زیر دمبی هم عایق کاری بشه با عایق حرارتی اتش نشانی که ترک اذییت نشه تو تابستون.
- - - Updated - - -
عوض کردن اون اورینگی زمانی هست که ازش روغن بریزه.
- - - Updated - - -
هزینش با رنگ درجه یک و اجرت دونه ای 100 تا 150 هست اما کلی رخ میده به موتور.
مراحل رنگ هم ابتدا رنگ قبلیه رینگو اسید میکنن و الومینیوم خالص بستگی به نوع رنگ مثلا قرمز استریه هم رنگ میزنن و بعد رنگ کوره ای نهایی/
داداش کیا امروز رفتم پیش همون اشنام گفت از ۱۴۰تومن برات رنگ میزنم تا ۲۵۰.رنگشم گفت اون ۲۵۰میشه خارجی هفت رنگ.البته حرفی از کوره ای کردن نزد.حتما باید کورهای بشه؟
sami021
11-04-1393, 07:52 بعد از ظهر
سامی جان چندجا خوندم لاستیک پهن با رینگ استاندارد توی خوابوندن مشکل ایجاد میکنه و بهترین سایر ۱۶۰ هست
شینکو رو میگن سر میخوره ؟!
توی چسبندگی کدوم مارک بهتره ؟ دانلوپ میشلن وی رابر شینکو ؟
برای بالانس کسی جایی رو میشناسه که انجام بده ؟ یا مثل ماشین بالانس درجا باید بشه؟
والا من هم از شینکو استفاده کردم هم از ویرابر از بقیه اطلاعی ندارم
شینکو به نظرم نرم تر بود و عمر بیشتری داره
چون شینکو رو هیوسانگ تا 25 هزارتا کار میکنه اما ویرابر رو مگلیم 12 تا کار کرد
اما من اخرا رو هیوسانگ ویرابر 180 گذاشتم عالی جواب میداد تو خوابوندن
در حدی میاوردم پایین که زانوم نزدیک زمین میشد
بد رخ موتورم عالی کرده بود
من تو خرید لاستیک واسه هیو یه چیزی تجربه کردم لاستیک فابریک زیرش بیخود گرون من قیمت داشتم 520 تومن اما مثلا میتونی 180 بخری 570 یا 160 بخری 520 تومن
ببین این 160 که میگی دیوارش خیلی کوتاه دیواره فابریکش 70 اگه اشتباه نکنم اما 160 من هرچی گشتم 60 بود واسه همین لاستیک کوچیک نشون میده
واسه همینه میگم 160 نگیر
(انقدر از لاستیک گفتی دلم واسه موتورم تنگ شد)
Alireza.BMW
11-04-1393, 08:03 بعد از ظهر
خب بعله لاستیک زیر مگلی دووم نمیاره چون همیشه درحال بکسو باده...اما هیو اینجوری نیست
K.I.A
11-04-1393, 08:23 بعد از ظهر
داداش کیا امروز رفتم پیش همون اشنام گفت از ۱۴۰تومن برات رنگ میزنم تا ۲۵۰.رنگشم گفت اون ۲۵۰میشه خارجی هفت رنگ.البته حرفی از کوره ای کردن نزد.حتما باید کورهای بشه؟
اگر میخواید ترک نخوره و نریزه و پوسته نشه و رنگش مات بشه بله لازمه کوره ای و روش محافظ میزنن مثل کیلر.
n500
11-04-1393, 10:40 بعد از ظهر
دوست عزیز با لاستیک 180 مشکلی ندارین؟؟؟مثلا زیادی لاستیک ها به محور و دوشاخ نزدیک نمیشه.....؟؟؟شما از کدوم فروشگاه خریدین؟
sami021
12-04-1393, 12:09 قبل از ظهر
دوست عزیز با لاستیک 180 مشکلی ندارین؟؟؟مثلا زیادی لاستیک ها به محور و دوشاخ نزدیک نمیشه.....؟؟؟شما از کدوم فروشگاه خریدین؟
نه مشکلی نداشتم
چرا به دوشاخ و زنجیر نزدیک میشه اما مشکلی نداره و گیر نمیکنه یادت باشه حتما دیوارش باید 55 باشه
من از یه فروشگاه تو گمرک گرفتم
از میدان به سمت چهار راه ولی عصر گوچه دوم یا سوم سمت چپ داخل کوچه اولین مغازه سمت راست نمایندگی متزلر بود
- - - Updated - - -
خب بعله لاستیک زیر مگلی دووم نمیاره چون همیشه درحال بکسو باده...اما هیو اینجوری نیست
من اصلا با موتورم هام بکسو باد نمیکنم
زیر همون مگلی لاستیک دورا گذاشتم مثل ماه کار کرد
Mohamad zr
12-04-1393, 02:13 قبل از ظهر
بچه ها ميخوام باك رو باز كنم ببرم تهران بدم اونجايى كه داداش كيا گفت درست كنه
ميگي چجورى باك رو بايد باز كرد؟؟
aria70
12-04-1393, 11:27 قبل از ظهر
سلام دوستان یک راهنمایی : میخوام ایشالا بیام هیوسانگ بخرم حدودا 12 تومن کسی هیو ترو تمیز سراغ داره و اینکه کسی هست تو خرید کمکم کنه بیام تهران؟ ممنون
سوپربایک
12-04-1393, 11:48 قبل از ظهر
بچه ها ميخوام باك رو باز كنم ببرم تهران بدم اونجايى كه داداش كيا گفت درست كنه
ميگي چجورى باك رو بايد باز كرد؟؟
صندلی رو بردار.یه پیچ شماره ۱۴هست فک کنم اونم باز کن بعدش زیر باک دو تا شلنگ هست و ۲تا فیش.یکی از شلنگا هوا هست و یکی به انژکتور میره .اونی ک به انژکتوره جنسش سخت و شکنندست مراقب باش خراب نشه!از اونجایی ک به انژکتور وصل میشه میتونی جداش کنی از بالا هم میشه.دوتا ضامن داره فشارش بده تا در بیاد .چیز خاصیدیگه نداره.فیشا رو هم جدا کن
- - - Updated - - -
دوستان نظر بدید ک چه کارایی میشه سر موتورم انجام بدم تا زیباتر شه.رینگشو چه رنگی کنم؟موتورم رو ک دیدید!
پروتکشن کسی داره ؟
سوپربایک
12-04-1393, 04:09 بعد از ظهر
میخوام پروتکشن بدم بسازن.کسی میتونه کمکم کنه که چطوری و اصلا یه راهنمایی هم باشه خوبه
نظرتونو راجع به سوال قبلمم بدید
Prince_Amin
12-04-1393, 05:12 بعد از ظهر
خوب دوستان امروز موتور رو بردم یه چک اپ کلی کردن هیچ مشکلی نداشت و بدون ریالی هزینه چک اپ انجام شد و مسیله و مشکل خاصی وجود نداشت!اون روغن هم که زیر انجین ریخته بود همون روغنه قبلیه که موقعه تعویض لای فلاپها ریخته شده بود و بر اثر گرما اب شده بود ریخته بود روی زمین!فقط موتور یه اچارکشی لازم داره که اونو هم بعد از 2000کیلومتر انجام میدم!امیدوارم توضیحاتم در مورد شرایط موتورم اطلاعات خوبی رو در اختیار دوستانی که قصد خرید هیو صفر دارن قرار بده و و راحت تر بتونن تصمیم بگیرن!
n500
13-04-1393, 01:43 بعد از ظهر
میخوام پروتکشن بدم بسازن.کسی میتونه کمکم کنه که چطوری و اصلا یه راهنمایی هم باشه خوبه
نظرتونو راجع به سوال قبلمم بدید
داداش قاعدتا با وزن سنگینی که هیو داره باید یه فرم ساخت پروتکشن رو طراحی و انجام بدی که اولا فشار روی دوشاخ مرکزی نیاره و دوما ضربه رو جذب نکنه.....اولین کاره مهم هم این هست که یه فکر برای اگزوز هیو کنی..تا وقتی که اگزوز کنار هست پروتکشن معنایی نداره.
سوپربایک
14-04-1393, 12:55 قبل از ظهر
لعنت بر هر چی نظامی بی معرفت.موتورم پارک بود یه یگان ویژه اومده انگار جانی گرفته
.مدارک خواسته.بهش دادم کلاه هم داشتم .بعد میگه چرا تو کارتت نوشته ۲۵۰؟
منم کلی زبون ریختم ولی راضی نشد میگه باید بزنه ۲۴۹.موتورت برای استفاده داخل شهر مجاز نیست.موتورو برد یگان ویژه تا برم فردا استعلام بشه.دوستان بیاید نظر بدید دارم دیوونه میشم
MANHUNT
14-04-1393, 01:27 قبل از ظهر
هميشه تو ماه مبارك رمضان گيرشون بيشتر ميشه من واقعا نميدونم دوستان شماها مثله اينكه موتورتون رو جاي تابلويي ميبريد يا ميزاريد هيچ وقت جايي واينستيد مگر اينكه كار واجب داشته باشيد تو يه خيابون نيروي افتظاهي ديدي از اون خيابون برو ال فرار خدا بهت صبر بده داداش
n500
14-04-1393, 01:55 قبل از ظهر
اینجور مواقع فقط باید در حال حرکت باشی یا اگر پارک هم بود نباید بگی موتور ماله کیه..شتر دیدی ندیدی......اما سعی کن شمایی که تا الان بهت گیر نداده بودن و الان تبلو شدی دیگه باهاشون جر و بحث نکنی...فردا رفتی از پارکینگ در بیاری حتما فلاپت رو چک کن..خدایی نکرده به جایی نزده باشنش...از این کارا زیاد میکنن....کاشکی نقدی باهاشون حساب میکردی.
n500
14-04-1393, 03:19 قبل از ظهر
دوستان و اساتید فنی در مورد این کیت تقویت کننده هیوسانگ یه توضیح فنی میدن که ایا این کیت واقعا کاربردی هست یا خیر..شاید به درد خیلیا بخوره.....
با نصب این کیت قدرت موتور از28 به 32.5 اسب بخار جهش میکنه که قطعا در شتاب و دورگیری موتور بی تاثیر نیست...قیمتشم حدود 168-210 دلار میشه...اگر واقعا چیز خوبیه تا یه نفر سفارش بده........
Mohamad zr
14-04-1393, 11:08 قبل از ظهر
خدا صبرت بده،واقعاًاين امدادويژه چه نقشى داره فقط بلد يا به موتور گير بده يا به شيشه دودى ماشين.
فقط دارم واسه خودمون تاسف ميخورم كه بايد در چنين مملكتى باشيم كه حافظ امنيتمون اينجورى امنيت و ارامشمون رو ازمون ميگيره،
ايشالا ك موتورت هچيش نشده باشه چون اگه چيزيشم شده باشه هيچكس جواب گو نيس.
- - - Updated - - -
اگر میخواید ترک نخوره و نریزه و پوسته نشه و رنگش مات بشه بله لازمه کوره ای و روش محافظ میزنن مثل کیلر.
داداش از كجا بايد متوجه شيم كه رنگه كوره زده يا كورهاى كرده؟
farzin
14-04-1393, 11:24 قبل از ظهر
لعنت بر هر چی نظامی بی معرفت.موتورم پارک بود یه یگان ویژه اومده انگار جانی گرفته
.مدارک خواسته.بهش دادم کلاه هم داشتم .بعد میگه چرا تو کارتت نوشته ۲۵۰؟
منم کلی زبون ریختم ولی راضی نشد میگه باید بزنه ۲۴۹.موتورت برای استفاده داخل شهر مجاز نیست.موتورو برد یگان ویژه تا برم فردا استعلام بشه.دوستان بیاید نظر بدید دارم دیوونه میشم
خو بگوش گوه به قبر پدرت ، مگه پلاک رو نمیبینی پشتش ؟ بالاتر از تو باید اینو صادر کنه که کرده ، تو چه مرگته ، عقده ای موتور ندیده ...
باید ببینی کجا بردنش پارکینگ موتورا یا تووی خود پاسگاهی جایی ، اگه پاسگاه باشه با ارایه مدارک میدن ، ولی اگه پارکینگ بره باید یکم کاغذ بازی کنی ... در هر صورت نهایت 2 روز طول بکشه تا بدنت ولی جایی نمیره فقط ایشالا که خطی بش نندازن ، خوب چک کن موقع تحویل
خارج پلیس برای امنیت ملت هست ، توی وطن پلیس میبینی دلت هوری میریزه با اینکه هیچ کاره ای باید مثل یه قاچاقچی ازشون فرار کنی
سوپربایک
14-04-1393, 12:48 بعد از ظهر
توضیح:
صبح زود رفتم یگان ویژه.مو:-!تورم اونجا بود .بعدش با کلی گیردادن رفتم پیش فرمانده اونم میگفت شما موتوریا اسایشو از مردم گرفتین(خدایی خیلی از موتوریا مخل اسایشن)
بلاخره با کلی توضیح و سفت وایسادن گفتم ایراد چیه الان اونم گفت باید موتورت بره پارکینگ منم رفتم رو نروش گفتم همه مثل هم نیستنو این حرفا
.بالاخره اومد سر وقت موتورو با زیر دستیاش و دید موتور خیلی صداش ناهنجاره(اگزوزم توبرادرز هست)همشون میگفتن اصلا چرا یه همچین موتورایی پلاک شده!؟
مدارک موتورو گرفت گفت برو صدای اگزوزتو کم کن بیا تا مدارکتو بدم.گلی تخفیف داد انگار چون دیشب ۳۷موتور گرفتن .و من تنها کسی بودم ک تونستم شامل تخفیفشون بشم .تنها دلیلشم مودب بودن و قانع کردنشون بود....
خلاصه اگزوزمو با فابریک دوستم عوض کردم و رفتم مدارکمو تحویل گرفتم;-)
از همیاری همتون ممنون=-o
اگزوز خودمو میخوام دوباره بندازم
...کسی میدونه سایلنسر اگزوزمو چطور درست کنم؟چون میدونم ک سایلنسر داشته قبلا
Mohamad zr
14-04-1393, 02:17 بعد از ظهر
خوب اونا كه نميدونن اگزوز رو خودت عوض كردى ميگفتى اگزوز فابريكيشه ك روش بوده،
خوب شما كه ن حركت مانور ن مزاحمت ايجاد كردى اينا فقط ميخوان گير بدن و خودشون سوار موتور بشن و در آخرم يه پولى ازت بگيرن وگر ن خودشونم ميدونن بيخودى گير ميدن
- - - Updated - - -
خوب اونا كه نميدونن اگزوز رو خودت عوض كردى ميگفتى اگزوز فابريكيشه ك روش بوده،<br>خوب شما كه ن حركت مانور ن مزاحمت ايجاد كردى اينا فقط ميخوان گير بدن و خودشون سوار موتور بشن و در آخرم يه پولى ازت بگيرن وگر ن خودشونم ميدونن بيخودى گير ميدن
سوپربایک
14-04-1393, 04:45 بعد از ظهر
خوب اونا كه نميدونن اگزوز رو خودت عوض كردى ميگفتى اگزوز فابريكيشه ك روش بوده،
خوب شما كه ن حركت مانور ن مزاحمت ايجاد كردى اينا فقط ميخوان گير بدن و خودشون سوار موتور بشن و در آخرم يه پولى ازت بگيرن وگر ن خودشونم ميدونن بيخودى گير ميدن
- - - Updated - - -
خوب اونا كه نميدونن اگزوز رو خودت عوض كردى ميگفتى اگزوز فابريكيشه ك روش بوده،<br>خوب شما كه ن حركت مانور ن مزاحمت ايجاد كردى اينا فقط ميخوان گير بدن و خودشون سوار موتور بشن و در آخرم يه پولى ازت بگيرن وگر ن خودشونم ميدونن بيخودى گير ميدن
این ک معلومه گیرشون الکی بود!:-)
فقط دوست دارن ذهر چشم بگیرنیه مگلی هم گرفتن.موندن به چیش گیر بدن گفتن تو هم الودگی صوتی داری بدبخت اگزوزش فابریک بود صدای ویو میداد
یکی بگه چطوری سایلنسر بسازم!
farzad_sh_2020
14-04-1393, 06:48 بعد از ظهر
دوست عزیز برو بازار سایلنسر اگر اگزوزت داشته حتماً گیرت میاد .
درضمن هروقت دیدی میخوان گیر الکی بدن گازو بگیر برو بگو حالا بیا برس
2-3 هفته پیش بود یکیش بهم ایست داد ریلکس زدم کنار ماموره پرید جلو موتور دست رو تفنگش گفت موتور پلاک جعلی میزنی ها ؟
منم مثل مرد مدارک زدم تو صورتش . میگفت چرا اسب بخار نزده تو کارت . گفتم چی ی ی ی ی ؟
بعدش که دیده همه چیز درست هست میگه چرا لباس ریس پوشیدی پس . اینجا بود که گفتم تورو آدمت میکنم . خیلی خوب رفتار کردم و مدارک که داد گذاشتم فاصله بگیره بعدش با سرعت و با فاصله مماس بدنه موتورش ردش کردم تا آدم بشه .
هرچی هم آژیر زد گفتم اگر رسیدی منم وایمیسم .
hyo savar
14-04-1393, 07:26 بعد از ظهر
توضیح:
...کسی میدونه سایلنسر اگزوزمو چطور درست کنم؟چون میدونم ک سایلنسر داشته قبلا
دادا از سایت خرید کن برای سایلنسر اگرم نشدبگو تا یه فکری برات بکنیم...
Arash-The-Rider
14-04-1393, 09:21 بعد از ظهر
دوستان من یه زحمت بزرگ دارم برا هیو سوارا...
اومدم بشینم تاپیک هیو رو بخونم دیدم 600 صفحست خداییش خشکم زد. دایلیم 270 صفحه بود نشستم خوندم از سردرد دارم میمیرم. یه زحمت بکشین یه راهنمایی جامع بنده رو بکنین:
1) معایب هیو مدل های قدیمی ( بنده مدل 89 مد نظرمه) چیه؟ زمانی که برای خرید میری حواست به چه چیزایی باشه؟ (جامع plz)
2) یه هیوسانگ قرمز مدل 89 با 10000 کارکرد، فنی سالم با رنگ شدگی فلاپ راست و چندتا خط و خش روی باک چند میارزه؟
مرسی... :7:
سوپربایک
14-04-1393, 11:24 بعد از ظهر
دوستان من یه زحمت بزرگ دارم برا هیو سوارا...
اومدم بشینم تاپیک هیو رو بخونم دیدم 600 صفحست خداییش خشکم زد. دایلیم 270 صفحه بود نشستم خوندم از سردرد دارم میمیرم. یه زحمت بکشین یه راهنمایی جامع بنده رو بکنین:
1) معایب هیو مدل های قدیمی ( بنده مدل 89 مد نظرمه) چیه؟ زمانی که برای خرید میری حواست به چه چیزایی باشه؟ (جامع plz)
2) یه هیوسانگ قرمز مدل 89 با 10000 کارکرد، فنی سالم با رنگ شدگی فلاپ راست و چندتا خط و خش روی باک چند میارزه؟
مرسی... :7:
عیب عمدش همین خاموش شدنش هست وقتی داغ میکنه ولی برای من ک تا حالا خاموش نشده!
فکر نمیکنم چیز دیگه ای باشه برای گفتن .من موتورم ۸۸هست و مشکلی ندارم
شاسیشو نگاه کن نخورده باشه .موتورش صدا نداشته باشه کلاچ و...چون هیو موتور ی نیست ک بشه راحت خرجش کرد.و بخرای خرجش کنی.با یه ادم کار بلد برو برای خرید
حدود ۱۱شاید بشه روش قیمت بزاری.
امیرحسین
15-04-1393, 12:49 قبل از ظهر
دوستان و اساتید فنی در مورد این کیت تقویت کننده هیوسانگ یه توضیح فنی میدن که ایا این کیت واقعا کاربردی هست یا خیر..شاید به درد خیلیا بخوره.....
با نصب این کیت قدرت موتور از28 به 32.5 اسب بخار جهش میکنه که قطعا در شتاب و دورگیری موتور بی تاثیر نیست...قیمتشم حدود 168-210 دلار میشه...اگر واقعا چیز خوبیه تا یه نفر سفارش بده........
آره کاربردیه
کارش اینه میاد سر راه سنسور اکسیژن و اطلاعات غلط میده به ای سی یو
ای سی یو هم برای اصلاح کارکرد موتور دستور پاشش بیشتر سوخت میده و شتاب و قدرت بیشتر و مصرف بنزین هم بالا میره
باید توی نت بگردی ببینی کسی نصب کرده و موتورشو روی دستگاه داینو برده ببینه قدرت موتور چقدر تغییر کرده ؟
Prince_Amin
15-04-1393, 11:17 قبل از ظهر
دوستان اسپری زنجیر میخوام بگیرم چه مارکی خوبه و اینم بگین که بعد ازاستفاده ازاسپری روغن کاری زنجیر لازمه یا خود اسپری هم تمیز میکنه هم روغن کاری؟؟زنجیرم خشک شده ممنون میشم سریع راهنمایی بفرمایید!
K.I.A
15-04-1393, 01:02 بعد از ظهر
فکر کنم چند بار جواب دادم...
زنجیرتونو با گازوئیل یا ماده نفتی مثل اسپری های نفتی شستشو بدید تا هرگونه کثیفی پاک بشه.
و بعد اسپری گیریس گانک یا هر مارک دیگه یک لایه نازک بهش بزنید و دیگه نیازی به روغن کاری نیست
n500
15-04-1393, 01:30 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اقا کیا شما نظرت در مورد این سیستم تقویت انجین چی هست؟؟از طول عمر انجین کم نمیکنه؟؟کلا نظرت چیه؟
K.I.A
15-04-1393, 01:45 بعد از ظهر
من تست نکردم همچین چیزی اما اگه طبق توضیحاتش باشه جالب و خوبه..
با دستکاری در واقع گول زدن ای سی یو سوخت بیشتر میده و از اون طرف هم برقو پالس بیشتری میده که باعث قدرت بیشتر میشه
در مورد خرابیش هم ممکنه به ای سی یو صدمه بزنه که اونم احتمالش کمه.
سوپربایک
15-04-1393, 04:42 بعد از ظهر
یه سایلنسر برا اگزوزم ساختم .کسی نظری نداره برای تغییر دادن صدا!میشه کاری مرد ک صدایی شبیه جیغ کشیدن موتور سنگین ازش دراورد؟؟
Alireza.Gh
15-04-1393, 09:38 بعد از ظهر
دوستان هیو سوار میخواستم بدونم هیو تو شتاب چه ماشینهای رو میگیره ؟
n500
15-04-1393, 10:25 بعد از ظهر
:gigglesmile::gigglesmile: با کسی میخوای کلکل کنی؟؟ببین به نظر من تمامی ماشینهای زیر 300تومان رو میگیره به استثنا جنسیس کوپه اونم اگر تیونشده باشه و رانندش راننده باشه...البته این نظر شخصی بنده هست..اما چیزی که مسلم هست اینه که موتور بخاطر 2چرخ بودن و سطح چسبندگیش به نسبت مساحت تو یه حجم مشخص سریعتره....حالا بماند تو کلاسهای سوپربایک یا موتو جی پی میان با لامبور و بوگاتی مک لارن یا فراری تست میگیرن..اونا موتور و ماشینهای خاص و حرفه ایی هستن...
Prince_Amin
15-04-1393, 10:30 بعد از ظهر
بچه ها رفتم موتورکس خریدم واسه موتور!ولی این موتورکسها چرا گرید sl هستن؟؟یادمه تو دفترچه هیو نوشته over sl! یعنی sl به بالا!!!ولی موتورکسهای کویر sl هستن:|
Alireza.BMW
16-04-1393, 12:08 قبل از ظهر
:gigglesmile::gigglesmile: با کسی میخوای کلکل کنی؟؟ببین به نظر من تمامی ماشینهای زیر 300تومان رو میگیره به استثنا جنسیس کوپه اونم اگر تیونشده باشه و رانندش راننده باشه...البته این نظر شخصی بنده هست..اما چیزی که مسلم هست اینه که موتور بخاطر 2چرخ بودن و سطح چسبندگیش به نسبت مساحت تو یه حجم مشخص سریعتره....حالا بماند تو کلاسهای سوپربایک یا موتو جی پی میان با لامبور و بوگاتی مک لارن یا فراری تست میگیرن..اونا موتور و ماشینهای خاص و حرفه ایی هستن...
:wow:هیوسانگ ماشینای زیر 300 میلیونو تمامشونو میگیره:wow: اونم با شتاب صفر تا 100...8/5ثانیه ای؟؟؟:wow: نگو داداش چیزیو که نمیدونی
الان پارس ای ال ایکس صفر تا 100 9ثانیست...و سوزوکی کیزاشی 7/8 ثانیه . ماکسیما 8/4 ثانیه...در ضمن شما میگی هیوندا جنسیس کوپه با موتور 3800 رو هم میگیره اونم اگه رانندش وارد باشه نمیتونه بگیره؟؟؟:wow::wow::wow:شما میدونی صفر تا 100 جنسیس کوپه 5/9ثانیست:s (9):
هیو ماشینایی که شتابشون بیشتر از 8/5ثانیست رو میگیره مثل مگان.هیوندا i30 زانتیا و... که این ماشینا زیر 150 میلیونن البته هستن ماشینایی که قیمتشون بالاتره و شتاب ندارن
- - - Updated - - -
در ضمن آزرا 2008 تا 2013 رو نمیتونه بگیره مخصوصا 2008 تا 2011ش رو چون موتورشون 3400 اما مدل بالاهاش 3000هه..هیوندا کوپه رو هم همینطور صفر تا 100 ش 7/2 ثانیست
سوپربایک
16-04-1393, 01:04 قبل از ظهر
اینا رو ولش کنید البته خوبه قبل کل کل انداختن بدونیم با چی میشه کل انداخت.
در ضمن یه ۲۵۰هست نباید انتظار بره یه ماشین ۳۸۰۰رو قورت بده!!
بیاید به فکر این باشیم از موتورمون یه صدای متفاوت بگیریم!
دلیل اینکه نمیشه از ۲۵۰صدای حداقل ۴۰۰بگیری چیه؟
خروجیه هواش کمتره ۲۵۰ به صورت عامیانه!؟
خب این نصبت به اگزوز و هدرز و انباریه!
اگر هدرز و انباری نصبت به ۲۵۰کوچکتر باشن چی میشه؟
یه صدا ی خوب و ولووم پایین میاد بیرون!
البته این فقط یه نظره
Gladiator
16-04-1393, 09:58 قبل از ظهر
ممنون میشم یه توضیح فنی یا معقول واسه این سوالم در اختیارم بزارین!
برای اینکه نیازی نیست گریدش از این بالاتر باشه ، sl گرید بالاییه ، تو دفترچه هیو هم نوشته گرید sl و به بالا که sm روهم در بر میگیره
امیرحسین
16-04-1393, 10:01 قبل از ظهر
همون قضیه اگزوز ارو در مورد روغن موتورکس هم صادقه
کویر هرچی که نمایندگیشو داره توصیه میکنه که بفروشه تا نمایندگیشو از دست نده.
توی دفترچه انگلیسی نوشته over sl که میشه SM
Alireza.Gh
16-04-1393, 01:00 بعد از ظهر
:happy4: نه ولی برام سوال بود که تو عمل شتاب چقدر هست . آخه تا حالا ندیدم کسی با ماشین کلّ بندازه ، خودمم که هنوز موتور نخریدم .
راستی یه چیز دیگه ، شنیدم قیمت ماشین باز رفته بالا یعنی امکانش هست هیو باز گرون بشه :sad:
Prince_Amin
16-04-1393, 02:42 بعد از ظهر
همون قضیه اگزوز ارو در مورد روغن موتورکس هم صادقه
کویر هرچی که نمایندگیشو داره توصیه میکنه که بفروشه تا نمایندگیشو از دست نده.
توی دفترچه انگلیسی نوشته over sl که میشه SM
ولی اخه تو ایران روغنی که sm باشه و jasoma داشته باشه گیر نمیاد خو!تو سایت انگلیسی کاسترول نوشته روغنهای ماشین رو در موتورسیکلت استفاده نکنید!تو چندین مقاله انگلیسی هم نوشته بود که استاندارد jaso ma تو روغن موتورهایی که کلاجشون غوطه ور تو روغنه باید وجود داشته باشه!!!من الان گیج شدم!از طرفی ددستان میگن باید روغن هیو باید sm باشه از طرفی تنها روغنه مرغوبی که jaso ma داره موتورکسه ولی گریدش slهستش!!!تازه این روغنیه که خود کویر میفروشه:|
دوستان اینجا کسی هست روغن با گرید sl توی موتورش ریخته باشه؟اگر هم کسی هست که موتورکس میریزه واسم پیغام بزارن!ممنون
flower
16-04-1393, 03:07 بعد از ظهر
یه نوع روغن موجوده ارزونتر از موتورکس بنام اجیپ ساخت ایتالیا sl 10/50 jaso ma 2 فول سنتیک قیمت 20 تا 25 هزار ارزون تر هم موجوده 10/40 با تکنولوژی سنتیک jaso ma 2 مخصوص موتور اسپرت زیر 20 هزار تومانه .
امیرحسین
16-04-1393, 03:14 بعد از ظهر
خوب چاره ای نیست دیگه
باید نزدیکترین گرید رو بریزی
اینجا ایرانه !
Milad
16-04-1393, 03:23 بعد از ظهر
دوستان اینجا جای بحث در مورد روغن نیست
ادامه بحث در مورد روغن تو تاپیک خودش
albaloo
16-04-1393, 04:44 بعد از ظهر
قیمت شارژر هیو رو کسی داره ؟ بهترین مدلش چنده و کجا گیر میاد ؟ شارژر جهان رو با کویر فرق میکنه ؟
سوپربایک
17-04-1393, 01:02 قبل از ظهر
قیمت شارژر هیو رو کسی داره ؟ بهترین مدلش چنده و کجا گیر میاد ؟ شارژر جهان رو با کویر فرق میکنه ؟
فک کنم فرعی ک توی بازار هست حدود ۴۰باشه
اصلیش بالای ۱۸۰هست.دقیق نمیدونم ولی کارکرده خواستی پی ام بده
albaloo
17-04-1393, 02:32 بعد از ظهر
قیمت رو برام بفرست دوستان کسی من رو راهنمایی نمیکنه
cho0bin
17-04-1393, 08:12 بعد از ظهر
خیلی ها میگن بنزین سوپر سر سوپاپ هارو خشک میکنه
هر دو سه باک یه باک بنزین معمولی باید زد تا چرب شه
خوب نمیشه همونو یه مقدار روغن قاطی بنزین کرد؟!!
مشکلی پیش نمیاره
اگه نه چه مقدار روغن تو چند لیتر؟؟
cho0bin
17-04-1393, 08:13 بعد از ظهر
خیلی ها میگن بنزین سوپر سر سوپاپ هارو خشک میکنه
هر دو سه باک یه باک بنزین معمولی باید زد تا چرب شه
خوب نمیشه همونو یه مقدار روغن قاطی بنزین کرد؟!!
مشکلی پیش نمیاره
اگه نه چه مقدار روغن تو چند لیتر؟؟
albaloo
17-04-1393, 09:25 بعد از ظهر
نه عزیزم کی گفته روغن قاطی کونی میزنی پدر موتور رو در میاره
همون بنزین سوپر بزن هیچ مشکلی پیش نمیاد
من 4 ساله دارم بنزین سوپر میزنم هی مشکلی نداشتم فقط چند بار معمولی زم انم ب ممل چون بنزین سوپر نبود
سوپربایک
18-04-1393, 11:06 قبل از ظهر
نه روغن واسه چی بریزی!!هرزگاهی بنزین معمولی بریز .
در مورد شارژر هم ۵سیم میخوره بهش اما شاید اذیت کنه.بهت پی ام دادم
ابوالفضل88
19-04-1393, 10:06 قبل از ظهر
اینم چنتا هیوسانگ مشتی و خوشگل 43461و 43462و43463
Arash-The-Rider
19-04-1393, 09:49 بعد از ظهر
دوستان سلام.
بنده هم به جمع شماها پیوستم البته اگه قابل بدونید.
یه هیوسانگ مدل 89 مشکی شلخته :11:با 11500 تا کارکرد. خریدم با اجازتون به 10300.
چند تا سوال داشتم امیدوارم دوستان راهنمایی کنن.
وقتی فرمون رو کامل به سمت راست می چرخونم فلاپ به برنجی گیج روغن (همون که شیلنگ بهش وصله به دیسکها میره) گیر میکنه و خب کمی لق هم شده. مال دوستان هم همین جوریه؟
ترمز جلو رو که چند ثانیه میگیرم ترمز رد میکنه. مثل ABS هی میگیره ول میکنه. چون موتور زمین خوردگی داشته امکان داره کالیپر به فنا رفته باشه یا هوا گیری می خواد؟
زمین خوردگی باعث شده 50 درصد قسمتی از صفحه نمایش که نشانگر میزان سوخت هست سیاه شده باشه.البته همه چیز دیگه کامل نمایش داده میشه. این قسمت دیجیتال قابل تعمیره ؟
آیا فیلتر روغن قابل شستشو و استفاده مجدد هست؟
اشکال ایجاد نمیکنه انژکتور رو به صورت کامل در بیارم و بدم بیرون بشورن؟
تعمیرکار گفت در تابستون روغن 20w50 استفاده کنم. دوستان چه پیشنهادی دارن؟
شرمنده زیاد شد.. :flower4:
aria70
20-04-1393, 12:42 قبل از ظهر
عرض سلام خدمت دوستان با حدود 12 الی 13تومن بودجه میخوام هیو بگیرم تو سایتها 2؛3 مورد بود مدل 90 با 5000 کارکرد ورنگ مسی واگزوز یوشی (12500) یکمی هم تخفیف داره یکی دیگه هستش مشکی 2000 کارکرد داره (چطور میشه فهمید کارکردش درسته؟) مدل 90 با اگزوز قهرمانی و چراغ زنون وباطری اتمی و شارژرشو عوض کرده تا 13 راضی شده اینجا (تبریز) زیاد ترافیک نیست و مسیر من هم تا محل کار 10 دقیقه ست خودمم عاشق رنگ مشکیم فقط لطفا از نظر قیمتها و اینکه بعدا بخوام بفروشمش بازار داره یا نه و اینکه عده ای نوشتن گرم میکنه وعده ای راضین راهنمایی کنین در ضمن قبلا مگلی داشتم باهاش خیلی حال میکردم درسته دردسر داشت اما تقریبا یکمی دست به آچارم خوبه شرمنده که سرتونو درد آوردم ضمنا این سوالو من در بحث مشاوره زدم ف مودن اینجا بپرسم ؛اینجا هم میگن تایپیک مشاوره بزنین
Reza-M
20-04-1393, 01:04 قبل از ظهر
دوست عزیز: بنده در مورد بازار فروش این موتور (هیوسانگ) میتونم نظر بدم...
این موتور ها طالب میخوان. برای مثال شما الآن میخواین تا 12 یا 13 میلیون تومن پول موتور هیوسانگ رو بدین چون طالبشین چون خوشتون اومد از این موتور. خود منم این موتور رو دوست دارم.
اما موتور هایی مثل مگلی، هیوسانگ و یا حتی در بعضی مواقع همین پالس و آپاچی هم میبینید که هر کسی پول پاش نمیده؛ کسایی هستن که میگن: من بابت هیوسانگ 2 میلیون تومنم نمیدم (با اینکه قیمت واقعی هیوسانگ تمیز کمتر از 12 ،13 تومن نیست)، اما یکی پیدا میشه مثل من و شما که از این موتور هیو خوشش میاد و حاضره قیمت روزش رو پرداخت کنه.
در کل هیوسانگ جز موتورهایی هستش که احتمال فروش زود هنگامش خیلی کمه.
موفق باشید دوست عزیز...
aria70
20-04-1393, 11:30 قبل از ظهر
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییت البته زیاد بحث فروش رفتنش مهم نیست فقط با این بودجه واین گزینه ها که عرض کردم میتونم ی موتور بی دردسر پیدا کنم:13::98::acigar:
cho0bin
20-04-1393, 12:06 بعد از ظهر
یکی ج مارو نمیده!!!
روغن یکم بریزم یا نه؟
یکی میگه دوده میکنه سر سوپاپا خوب نیست یکی میگه نرم میشه موتور خوبه؟!!
ali.motahari
20-04-1393, 12:08 بعد از ظهر
یکی ج مارو نمیده!!!
روغن یکم بریزم یا نه؟
امید مگه موتور دو زمانه اس که میخای روغن بریزی تو باک!!!!!!!!:crazy
BKING
20-04-1393, 12:10 بعد از ظهر
یکی ج مارو نمیده!!!
روغن یکم بریزم یا نه؟
این کار برای موتورهای کاربراتوری مفیده نه برای انژکتوری که باعث بشه انژکتورت به مشکل بخوره :crazy
alirezakhaki
20-04-1393, 04:46 بعد از ظهر
یه چیزی چون هیو 250 هس باید جواز خاصی داشت هباشه ادم برای ترددش ؟ یا همون گواهی نامه موتور کفایت میکنه ؟ (تازه دارم گواهینامه میگیرم)
farshad 54
20-04-1393, 05:17 بعد از ظهر
نه مشکلی نداره
گواهینامتو گرفتی میتونی سوار بشی
قضیه 200 سی سی و بالای 200 سی سی هم زیاد مهم نیست میتونی سوار شی
فقط کلاه و رعایت قوانین راهنمائی و رانندگی یادت نره
albaloo
20-04-1393, 06:05 بعد از ظهر
دوستان کسی قیمت دقیق شارژر هیو رو نداره ؟
- - - Updated - - -
دوستان کسی قیمت دقیق شارژر هیو رو نداره ؟
farshad 54
20-04-1393, 06:55 بعد از ظهر
آلبالو جان
شما که خودت هیو داری پس حتما شماره تلفن نمایندگی قطعات کویر رو هم داری
دیگه هی پرسیدن قیمت شارژر هیو اینجا معنیش چیه ؟
cho0bin
20-04-1393, 08:08 بعد از ظهر
امید مگه موتور دو زمانه اس که میخای روغن بریزی تو باک!!!!!!!!:crazy
نگفتم 1 لیتر گفتم هر 2 3 باک یکم اونم قبلا شنیده بودم سوال شد واسم که سوپر بزنی همش میشه اینکارو کرد یا نه
VAHID
20-04-1393, 09:06 بعد از ظهر
نگفتم 1 لیتر گفتم هر 2 3 باک یکم اونم قبلا شنیده بودم سوال شد واسم که سوپر بزنی همش میشه اینکارو کرد یا نه
اینکار برای موتور صفره و وقتی که تو اببندیه نه موتور تو
Arash-The-Rider
20-04-1393, 09:39 بعد از ظهر
دوستان سلام.
وقتی فرمون رو کامل به سمت راست می چرخونم فلاپ به برنجی گیج روغن (همون که شیلنگ بهش وصله به دیسکها میره) گیر میکنه و خب کمی لق هم شده. مال دوستان هم همین جوریه؟
ترمز جلو رو که چند ثانیه میگیرم ترمز رد میکنه. مثل ABS هی میگیره ول میکنه. چون موتور زمین خوردگی داشته امکان داره کالیپر به فنا رفته باشه یا هوا گیری می خواد؟
زمین خوردگی باعث شده 50 درصد قسمتی از صفحه نمایش که نشانگر میزان سوخت هست سیاه شده باشه.البته همه چیز دیگه کامل نمایش داده میشه. این قسمت دیجیتال قابل تعمیره ؟
دوستان در جواب دادن چقدر کم لطفی میکنن. :sad:
albaloo
21-04-1393, 12:59 قبل از ظهر
فرشاد جان
عزیزم شمار ندارم اگه داشتم حتما تماس میگرفتم
در ضمن قیمت بازا هم میخواستم
اگر مشکی هستپستای منو پاک کن تا ب معنی سوال پرسیده نشه
سوپربایک
21-04-1393, 01:45 قبل از ظهر
دوستان سلام.
ترمز جلو رو که چند ثانیه میگیرم ترمز رد میکنه. مثل abs هی میگیره ول میکنه. چون موتور زمین خوردگی داشته امکان داره کالیپر به فنا رفته باشه یا هوا گیری می خواد؟
سلام .داداش موتور ۸۹ خریدی مبارک باشه امیدوارم چرخش بچرخه
در مور چرخوتدن فرمون نباید اونجوری باشه و باید ببینی عیب از کجاست .کلا اگه دست به اچاری موتورو بریز زمین این چیزای معمولیشو از اول یه سرویس کن
مثل تعویض روغن با ۱۰ .۴۰مگناتیک کاسترول.
تعویض فیلتر روغن ک نمونسو ببری تو بازار با قیمت ۳۰۰۰زیاده.تعویض لنتها با مشابه فابریک و کیفیت قابل قبول و روغن ترمز t_tشمع و...اینا سرویسن و میتونی خودت یه اچارکشی هم بکنی.
همه اینا یه روز بیشتر نمیشه !!اما به دلت میچسبه موتور!
کیلومتر رو اطلاع ندارم چطوریه تعمیرش اما دست دوم سالم دارم
انژکتورو ک من باز نکردم و با اسپری شستم و نتیجشم اذیت شدنم بود .چون تمام کثیفی ها راه انژکتورو بسته بود
.سوالی بود بگو
مبارکت هم باشه
- - - Updated - - -
یه چیزی چون هیو 250 هس باید جواز خاصی داشت هباشه ادم برای ترددش ؟ یا همون گواهی نامه موتور کفایت میکنه ؟ (تازه دارم گواهینامه میگیرم)
طبق ایین ناما اجراعییات راهنمایی رانندگی شما الان ک گواهی نامه موتور سیکلت بگیری باید ۳سال از تاریخش بگذره و ۲۳سال داشته باشی تا بتونی بالا۲۰۰سوارشی!!اما زیاد گیر نمیدن به این موضوع!در مورد گرفت خسارت احتمالی از بیمه.موقع حادثه هم شاید شامل بیمه نشه اگر مستثنا باشی
- - - Updated - - -
عرض سلام خدمت دوستان با حدود 12 الی 13تومن بودجه میخوام هیو بگیرم تو سایتها 2؛3 مورد بود مدل 90 با 5000 کارکرد ورنگ مسی واگزوز یوشی (12500) یکمی هم تخفیف داره یکی دیگه هستش مشکی 2000 کارکرد داره (چطور میشه فهمید کارکردش درسته؟) مدل 90 با اگزوز قهرمانی و چراغ زنون وباطری اتمی و شارژرشو عوض کرده تا 13 راضی شده اینجا (تبریز) زیاد ترافیک نیست و مسیر من هم تا محل کار 10 دقیقه ست خودمم عاشق رنگ مشکیم فقط لطفا از نظر قیمتها و اینکه بعدا بخوام بفروشمش بازار داره یا نه و اینکه عده ای نوشتن گرم میکنه وعده ای راضین راهنمایی کنین در ضمن قبلا مگلی داشتم باهاش خیلی حال میکردم درسته دردسر داشت اما تقریبا یکمی دست به آچارم خوبه شرمنده که سرتونو درد آوردم ضمنا این سوالو من در بحث مشاوره زدم ف مودن اینجا بپرسم ؛اینجا هم میگن تایپیک مشاوره بزنین
با این قیمت باید گیرتون بیاد.اما حتما با یک الی دونفر ۲۵۰سوار و هیوسوار ک از موتور سرشون میشه کمک بگیر و اونا رو ببر موقع خرید.یه موقع کارکردو دستکاری نکرده باشه یا زمین خوردگی اینا .موتوریش!…
Gladiator
21-04-1393, 10:21 قبل از ظهر
دوستان سلام.
وقتی فرمون رو کامل به سمت راست می چرخونم فلاپ به برنجی گیج روغن (همون که شیلنگ بهش وصله به دیسکها میره) گیر میکنه و خب کمی لق هم شده. مال دوستان هم همین جوریه؟خیر
ترمز جلو رو که چند ثانیه میگیرم ترمز رد میکنه. مثل ABS هی میگیره ول میکنه. چون موتور زمین خوردگی داشته امکان داره کالیپر به فنا رفته باشه یا هوا گیری می یا دیسک تاب برداشته یا کالیبر به فنا رفته
زمین خوردگی باعث شده 50 درصد قسمتی از صفحه نمایش که نشانگر میزان سوخت هست سیاه شده باشه.البته همه چیز دیگه کامل نمایش داده میشه. این قسمت دیجیتال قابل تعمیره ؟صفحه ال سی دیش خراب شذه و باید تعویض بشه ، منتها اگه پیدا کنی
آیا فیلتر روغن قابل شستشو و استفاده مجدد هست؟بستگی داره ، بازش کن درش بیار اگه مچاله نشده و خراب نیست با بنزین بشور دوباره ببند
اشکال ایجاد نمیکنه انژکتور رو به صورت کامل در بیارم و بدم بیرون بشورن؟همچین کاری نکن
تعمیرکار گفت در تابستون روغن 20w50 استفاده کنم. دوستان چه پیشنهادی دارن؟20w50 بریز با سطح کیفی sl
بهت شادباش میگم بخاطر خرید موتور ، چرا موتور زمین خورده خریدی داداش؟
hosinmaster
21-04-1393, 10:32 قبل از ظهر
دوست عزیز مبارک باشه...خوش اومدی به جمع هیو سوارای پرشین موتور...
در مورد مخزن روغنت...و همینطور مشکل ترمز جلو...احتمال داره صاحب قبلی موتور کمکهای جلورو خوابونده باشه.... یه چندتا عکس بزار تا دقیق تر راهنمایی شی...
...راه حل اینه که پایه مخزن روغنو یکم کج کنی به سمت بیرون...ترمز جلو هم ایراد شاید اصلا" از ترمزات نباشه...شاید فرمون میکشه فکر میکنی ترمز شل کن سفت کن داره...که احتمال زیاد هم همینه...
کرپیتو سفت کنی ردیف میشه...فیلتر روغنتو برو یه فلزی بنداز خودتو راحت کن...قیمت 60تومن...قابل شستشو تا همیشه...
در بقیه موارد هم که دوستان راهنمایی کردن...
cho0bin
21-04-1393, 11:40 قبل از ظهر
سلام
موتور دوستم بعد یکم کار f1 میزنه بوقشم از کار میوفته!!!
مشکل میتونه از کجا باشه؟
farshad 54
21-04-1393, 12:33 بعد از ظهر
فرشاد جان
عزیزم شمار ندارم اگه داشتم حتما تماس میگرفتم
در ضمن قیمت بازا هم میخواستم
اگر مشکی هستپستای منو پاک کن تا ب معنی سوال پرسیده نشه
55368668 - 55382775 شماره تلفن نمایندگی قطعات کویر
سوپربایک
21-04-1393, 12:59 بعد از ظهر
سلام
موتور دوستم بعد یکم کار f1 میزنه بوقشم از کار میوفته!!!
مشکل میتونه از کجا باشه؟
منظورت از,کار کردن چیه؟اعتراف میکشه از موتور!
توی ترافیک که میره !
یا چیز دیگه؟؟
اینو جواب بده تا دقیق نظر بدیم
Prince_Amin
21-04-1393, 01:19 بعد از ظهر
بچه ها دلیل خاصی داره من چراغ جلو رو که روشن میکنم صدای بوقم حدود 10 20 درصد ضعیف تر میشه؟؟؟ تو تمام حالتها حتی وقتی که ترمز میگیرم و استپ عقب روشن میشه همون لحظه اگه بوق بزنم صدای بوق عالیه ولی به محض اینکه من چراغ جلو رو روشن کنم (فقط در حالته نور پایین) صدای بوق حدود 10 تا 20 درصد ضعیفتر میشه!!ممنون میشم راهنمایی کنید!درضمن موتور صفر کیلومتره و برقش دستکاری نشده و استارت هم صحیح و سالم میخوره !!
Alireza.BMW
21-04-1393, 01:52 بعد از ظهر
باتری چند آمپره؟ شنیدم هیوهای جدید کلا چه بخای چه نخای چراغ خطر عقب و چراغ پارک جلوشون خود به خود روشن هست مثل کیا اسپرتیچ...اما اگه وقتی ترمز نمیگری و میگیری نور چراغ خطر فرقی نمیکنه باید تنظیم شه
سوپربایک
21-04-1393, 01:57 بعد از ظهر
این چراغ دیلی ک میگی خیلی خوبه و موتور منم اینجوریه ..تو کل روز چراغ عقب روشنه و باعث میشه وسایل نقلیه عقب حواسشون بهت باشه
.البته موتور من صفر نیستا
اون ضعیف شدن هم بخاطر ضعیف شدن برقه!نور جلو خیلی برق میگیره بخاطر اونه .چیز خاصی نباید باشه .باطریتم به نگاه بنداز ببین سالمه و چند امپر
Gladiator
21-04-1393, 01:58 بعد از ظهر
باتری چند آمپره؟ شنیدم هیوهای جدید کلا چه بخای چه نخای چراغ خطر عقب و چراغ پارک جلوشون خود به خود روشن هست مثل کیا اسپرتیچ...اما اگه وقتی ترمز نمیگری و میگیری نور چراغ خطر فرقی نمیکنه باید تنظیم شه
همه هیوها چراغ خطر و چراغ کوچیکشون با باز کردن سوییچ روشن میشه ، مشکل ایشون یا اتصال بدنه ضعیفه یا از باطریه
albaloo
21-04-1393, 02:03 بعد از ظهر
کلا هیو تو سیستم برقی یکم ضعیف کار کرده
مشکل f1 به نظزر من از باطری و شارژر هست
چون بوق هم از کار موفته
- - - Updated - - -
کلا هیو تو سیستم برقی یکم ضعیف کار کرده
مشکل f1 به نظزر من از باطری و شارژر هست
چون بوق هم از کار موفته
Arash-The-Rider
21-04-1393, 02:22 بعد از ظهر
بهت شادباش میگم بخاطر خرید موتور ، چرا موتور زمین خورده خریدی داداش؟
مرسی بابت راهنماییتون. والا با این میزان پول، تر و تمیز تر از این پیدا نمیشد. اصفهان دست دوم برا فروش کمه و اگه باشه بازارشم داغه. البته یه حق کارشناسی دادم انجین و شاسی رو وارسی کردن سالمه. یه چند قلم جنس هم از اعلایی قیمت گرفتم بذارم پست اسپم نباشه!
فیلتر هوا: 65900 فیلتر روغن 10560 صفحه دیسک ترمز عقب: 212000 آینه دونه ای: 133600 - قیمت ها به تومان - :biggrin:
سوپربایک
21-04-1393, 03:45 بعد از ظهر
فیلتر هوا لازم به تعویض نداره.من شستمش بعد هوا کرفتم توشو .از اولشم بهتر.شد
فیلتر روغن ارزونتر هم هست و فرقی نداره چی میندازی.هر سری عوض کن با تعویض روغن موتور
.دیسک ترمز هم میشه تا یه حدی بدی کف سابی.اینه مشابه هم هست با ظاهری زیباتر و طرح کربن جفتی۶۵تومن
ادم باید پولشو از جوب پیدا کرده باشه تا این چیزا رو اینجوری فراهم کنه!!!
هیو یه موتور ساده هست و چیز عجیب غریبی نداره وسایلش ک انقد گرون باشه!!اخه مگه یه اینه چی داره ک ۱۳۰پولش بشه؟یه شیشه داره ک ۱۰تومن بیشتر نیست و یه مقدار پلاستیک .کلا ۳۰هم بیشتر نمیرزه
انحین هیو هم سادست فقط زنحیر تایمش مشکله
Gladiator
21-04-1393, 04:06 بعد از ظهر
مرسی بابت راهنماییتون. والا با این میزان پول، تر و تمیز تر از این پیدا نمیشد. اصفهان دست دوم برا فروش کمه و اگه باشه بازارشم داغه. البته یه حق کارشناسی دادم انجین و شاسی رو وارسی کردن سالمه. یه چند قلم جنس هم از اعلایی قیمت گرفتم بذارم پست اسپم نباشه!
فیلتر هوا: 65900 فیلتر روغن 10560 صفحه دیسک ترمز عقب: 212000 آینه دونه ای: 133600 - قیمت ها به تومان - :biggrin:
65900 تومن؟ :13: 10560 تومن؟:13: کجا همچین قیمتای دقیقی میده که 60 تومنو هم حساب میکنه
چقدرم گرون ، تازه میخواستم دیسک عقبمو عوض کنم با دیدن این قیمتا بکل منصرف شدم
Prince_Amin
21-04-1393, 09:30 بعد از ظهر
دوستان من الان برای این ضعیف شدنه صدای بوق (با روشن کردنه چراغ نور پایینه جلو) باید چیز خاصی رو بررسی کنم یا طبیعیه این قضیه؟؟متاسفانه جواب واضح و روشنی بهم ندادین دوستان!لطفا از بلاتکلیفی خارجمون کنید که بدونیم چیکار باید کنیم!:waiting:
farshad 54
21-04-1393, 09:34 بعد از ظهر
بردن پیش یه موتور ساز ماهر بهترین پیشنهاد برای شما هست .
shando
21-04-1393, 10:34 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان عزیز موتور من 2 روزه که وقتی صبح روشن میکنم یه کم ریپ می زنه گازم که میدم بعد ول میکنم پس میزنه
بعد 5 دقیقه ردیف میشه
احساس میکنم شتاب موتورم هم کم شده
بنظرتون مشکل از کجاست؟!!!!:98:
Arash-The-Rider
21-04-1393, 11:29 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان عزیز موتور من 2 روزه که وقتی صبح روشن میکنم یه کم ریپ می زنه گازم که میدم بعد ول میکنم پس میزنه
بعد 5 دقیقه ردیف میشه
احساس میکنم شتاب موتورم هم کم شده
بنظرتون مشکل از کجاست؟!!!!:98:
ریپ زدن و بعد از چند دقیقه کارکردن رفع شدن میتونه از انژکتورتون باشه.
البته مال یکی از دوستان ecu مشکل پیدا کرده بود طوریکه میزان پاشش سوخت و ترکیب با هوا در زمان استارت اولیه زمانیکه استپر عمل میکنه زیاد یا کم بود و همین باعث میشد ریپ بزنه. آخرشم نتونست موتورو درست کنه ردش کرد.
دوستان یه سوال:
امروز تعویض فیلتر هوا کردم وقتی ایر باکس رو سر جاش گذاشتم و همه خرطومی ها رو بهش وصل کردم یه دونه از ورودی ها (یا خروجی نمیدونم) سرش بیکلاه موند و خرطومی دیگه نبود بهش وصل کنم!!
43605
همینکه تو عکس نشون دادم. مال شما ها هم همینجوریه؟ میشه آخرین ورودی ( یا خروجی) از سمت چپ موتور.
Arman-GT
22-04-1393, 12:39 قبل از ظهر
ریپ زدن و بعد از چند دقیقه کارکردن رفع شدن میتونه از انژکتورتون باشه.
البته مال یکی از دوستان ecu مشکل پیدا کرده بود طوریکه میزان پاشش سوخت و ترکیب با هوا در زمان استارت اولیه زمانیکه استپر عمل میکنه زیاد یا کم بود و همین باعث میشد ریپ بزنه. آخرشم نتونست موتورو درست کنه ردش کرد.
دوستان یه سوال:
امروز تعویض فیلتر هوا کردم وقتی ایر باکس رو سر جاش گذاشتم و همه خرطومی ها رو بهش وصل کردم یه دونه از ورودی ها (یا خروجی نمیدونم) سرش بیکلاه موند و خرطومی دیگه نبود بهش وصل کنم!!
43605
همینکه تو عکس نشون دادم. مال شما ها هم همینجوریه؟ میشه آخرین ورودی ( یا خروجی) از سمت چپ موتور.
نه اینی که نشون دادی بلکه اون بالایی یعنی همون ردیف سومی هم بهش خرطومی وصل نمیشه اون ها کلا نباید بهش خرطومی یا همون شیلنگ وصل بشه چون از داخل کیپ هستن(بسته هستن)
cho0bin
22-04-1393, 12:56 قبل از ظهر
منظورت از,کار کردن چیه؟اعتراف میکشه از موتور!
توی ترافیک که میره !
یا چیز دیگه؟؟
اینو جواب بده تا دقیق نظر بدیم
مثلا یه 20 30 مین ذور زدن با سرعت 30 35
f1 میزنه بوقشم از کار میوفته
- - - Updated - - -
امشب رفتم ببینم اختلاف کیلومتر هیو چقد هست تو جاده از این تابلو سرعت رو نشون میداد بود 130 تا رفتم 113 نشون داد :gigglesmile: