PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Hyosung GT250R & هیوسانگ 250

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

K.I.A
14-08-1390, 01:16 قبل از ظهر
میتونید این جور موتورارو نخرید کسی مجبورتون نکرده شما به تمام دارندگان این موتورا علنا توهین کردید/از زدن تایپیکای بی هدف و غیر فنی خودداری کنید /

RIDER
14-08-1390, 01:51 قبل از ظهر
واقعا دوست دارم بدونم دایلیم و هیوسانگ چه مشکل اساسی دارن که سرطانن حرفتون منطقی نیست و فقط در مورد مگلی صدق میکنه .البته هیوسانگ گرم کردنشو نمیشه چش پشوند

Kami
14-08-1390, 09:35 قبل از ظهر
ابا ما هم 2 ساله داریم

aka جان
بنده هم 2 تا هیوسانگ داشتم . اولی مدل جهانرو با 7000 کیلومتر کارکرد و 1سال داشتم
دومی هم که مال کویر 2 ماه دارم
هیچ مشکلی نداره موتور به غیر از هیکل گندش که من اونو برطرف کردم ( یه CGL خریدم دیگه با هیو تو ترافیک تردد نمیکنم و نه گرم میکنه نه خاموش )
کلا این موتور عالیه . خدایی از رو تعصب نمیگم . شاید اگه نینجا 8 میلیون بود اونو میخریدم . اما انصافا این موتور مشکلی برای من تاحالا به وجود نیورده و i love you hyosung

eshgh_namordeh
14-08-1390, 09:36 قبل از ظهر
اتفاقا تنها کسی که میتونه خوب نظر بده ایشون هست که هر دو موتور را داشته خیلی خوبه نظرش را میگه
نینجا هم که خرید گفت راه نمیره از هیو بیشتر خوشم میاد
امیر جان اول از هیو خیلی تعریف میکردی ، مشکلش چیه به نظرت ؟ در مورد نینجا هم همین نظر را داری ؟

RIDER
14-08-1390, 11:47 قبل از ظهر
من نمیگم ایشون این موتورارو نداره میخوام معیار حرفشونو بدونم دلیلشو میخوام بدونم وبدونم مشکلشون با موتور چیه.اگر بخوایم محدود بودن موتور نو ایرانو ملاک بگیریم در این صورت باید با دوزمانه و سی سی های بالاتر مقایسه شه که غلطه چون ۲۵۰خودش یه کلاس جداگانس و بازهم نباید با ۲۵۰دوزمانه هم مقایسه شه چون به نتیجه اشتباه میرسیم.راستی سری جدید مگلی اگزوزش زشته ولی صداش فوقوالعاده است تو یوتیوب ویدیو هاش هست ولی آخرت از هیو صدای خوب در نیاوردن.

suzuki savar
14-08-1390, 12:55 بعد از ظهر
معمولا اگثر انجین های v شکل والبته 2 سیلندر(اونم 250 سی سی) از این بهتر نمیتونن صدایی تولید کنن.مگر اینکه قارقار کنن.

Ali.351
14-08-1390, 02:50 بعد از ظهر
اینطور که میگین نیست. صدای مربوط از سوپاپ های موتور حاصل میشه!

Kami
14-08-1390, 06:17 بعد از ظهر
توجه کنید مهمه
دوستانی که هیوسانگ از کویر خریدن . علت چشمک زدن F1 مشخص شد . امروز از کویر زنگ زدن گفتن یه قطعه به نام استوپی اگه اشتباه نکنم تو موتور یادشون رفته بزارن :3: . خلاصه رفتم درست شد و خودش ساسات میکشه و تنظیم میکنه و دوباره سیم f1 رو وصل کردم دیگه چراغش چشمک نمیزد :29dz8zk: . پس برید قطعشو از میدان قزوین تعمیرگاه کویر بگیرد و وصل کنید

Aka
14-08-1390, 07:44 بعد از ظهر
استپ موتور
کارش تنظیم دور آرومه وقتی موتور سرده

Mohamad65
14-08-1390, 08:45 بعد از ظهر
توجه کنید مهمه
دوستانی که هیوسانگ از کویر خریدن . علت چشمک زدن F1 مشخص شد . امروز از کویر زنگ زدن گفتن یه قطعه به نام استوپی اگه اشتباه نکنم تو موتور یادشون رفته بزارن :3: . خلاصه رفتم درست شد و خودش ساسات میکشه و تنظیم میکنه و دوباره سیم f1 رو وصل کردم دیگه چراغش چشمک نمیزد :29dz8zk: . پس برید قطعشو از میدان قزوین تعمیرگاه کویر بگیرد و وصل کنید

یعنی رو همه موتورای جدید نصب نکردن ؟ یا اتفاقی برای شما نصب نکرده بودن؟ یه عکس ازش می ذارین ما هم نگاه کنیم ببینیم برا ما هم بستن یا جا مونده؟

nOviA
14-08-1390, 09:22 بعد از ظهر
چقد تعصب داری به یه لگن کره ای !
بابا ما هم 2 ساله داریم ، اصلا اینجوریا که میگی نیست !
این جور موتورا مث بول شتر میمونه تو بیابون ، چاره ای نداری وگرنه واقعا آش دهن سوزی نیست ، مگلی ، هیوسانگ ، دایللیم
ما انقدر ( خودم رو عرض میکنم ) بی چاره شدیم که مجبوریم ، کار دستی های کشور های بدبخت جهان شیشم رو به قیمت یه ماشین به روز اروپا بخریم و به خودمون بقبولونیم که خیلی خوبه و به به و چه چه !
حالا که جمع خودیه و همه ایرونی هستیم واسه هم شیش تایی نیایم !
سرطانن این موتورا سرطان

یک موتور 250 سی سی اسپرت خوب و به روز به من معرفی میکنید؟

Kami
14-08-1390, 09:25 بعد از ظهر
یعنی رو همه موتورای جدید نصب نکردن ؟ یا اتفاقی برای شما نصب نکرده بودن؟ یه عکس ازش می ذارین ما هم نگاه کنیم ببینیم برا ما هم بستن یا جا مونده؟
روی همه موتور های کویر ریس نبستن
عکس متاسفانه نمیشه گزاشت چون زیر باک هست و معلوم نیست
موقعه ای که موتورو خریدین اگه همش خاموش کنه یعنی قطعه رو نداره

Mohamad65
14-08-1390, 10:35 بعد از ظهر
اتفاقا همش خاموش میکنه بردم موتو شو دیاگ زد گفت مشکلش برقیه ولی چیزی پیدا نکرد منم باز کردم پشت صفحه کیلومترشم نگاه کردم ولی مشکلی نداشت فقط یه سیم الاف بود که جایی هم برا وصل کردنش نبود که در زیر عکسش رو گذاشتم. راستی من با دنده موتورم هم مشکل دارم، وقی افقی می بندمش دندش عوض نمیشه(فقط میره 1 و خلاص)، اون از کجاش میتونه باشه؟
43184317

Kami
14-08-1390, 10:41 بعد از ظهر
اتفاقا همش خاموش میکنه بردم موتو شو دیاگ زد گفت مشکلش برقیه ولی چیزی پیدا نکرد منم باز کردم پشت صفحه کیلومترشم نگاه کردم ولی مشکلی نداشت فقط یه سیم الاف بود که جایی هم برا وصل کردنش نبود که در زیر عکسش رو گذاشتم. راستی من با دنده موتورم هم مشکل دارم، وقی افقی می بندمش دندش عوض نمیشه(فقط میره 1 و خلاص)، اون از کجاش میتونه باشه؟
43184317
باید همون قطعه رو کم داشته باشه
دنده موتور همون استاندارد باید باشه . من تاحالا دست نزدم بهش ببینم چجوریه اما هر چیزی استانداردش درسته
نشانی همون تعمیرگاه که قطعه رو مجانی وصل کرد : میدان قزوین رو به روی بیمارستان فارابی تعمیرگاه کویر

---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

البته تو عکس انگار به جاپایی گیر میکنه
اون سیم هم اگه مشکلی نداره موتور زیاد حساس نباش

RIDER
15-08-1390, 12:28 قبل از ظهر
پس مشکله افت دور موتور و خاموش شدنش از این بود پس هواسمون باشه موقع خرید که 100درصد الان همه موتورا تو شهریاری این قطعرو نداره بعد خرید ببریم برا قطعه.من مد نظر دارم روز اول که گرفتم همونجا تهران بندازمش پشت وانت بدم محک اول یه چک بکنه همه چیو زنجیرو با اگزوز عوض کنم این قطعه رو هم بدیم بزنن البته شاید تا به ما برسه حل بشه دلیل این کارا هم اینه که به نظرم همه ی دوستای شهرستانیم موقع خرید باید انجام بدن دردسر حمل موتور تا تهران در اثر بروز مشکل چون شانسیه دیدی بردی شهرستان یهو یچیزو بد جا زده بودن یا نزده بودن باید کول کنی ببری تهران 10 جا بچرخونیش.1بار هزینه سنگین بهتر از100 بار هزینه سبکه

zikzak
15-08-1390, 01:56 قبل از ظهر
سلام
اقا اول تا اخر تاپیک رو خوندم ایول به بروبچ هیوسانگ سوار که الحق بهترین 250 موجود در ایران هست ولی ای کاش قیمتش نهایت تا 6 بود!
اقا ما هم طلبه این موتور شدیم و میخواییم بیایم تهران بگیریم یه مدل 2011 قرمز یک دست رو...
ایا رنگ های سبز زرد یا همان نارنجی که توی سایت کویر هم هست به صورت یک دست گیر می آید؟
ضمنا من از روی عکس ها دیدم این موتور رادیاتور داره اما ما اخر متوجه نشدیم رادیاتور اب هست روغن هست چی هست؟
دوستان این محک که عرض کردید کجاست؟ ایا شخص خاصی هستند یا تعمیر گاه به اسم محک میباشد؟
موتور رو دقیقا از کجا بگیریم؟ بریم اصفحان از نمایندگی خود کویر بگیرم یا بیام تهران از مغازه خاصی؟
ااز وقتی موتور رو گرفتم چه چیز هایی باید همراه موتور تحویل بگیرم؟
بعد از تحویل وقتی بردم پیش محک و کل کاراشو انجام داد حدودا چقدر میگیره این محک؟
چه چیزایی بعد از تحویل باید چک بشه دوستان؟
میخواهم از شهرستان بیام تهران موتور بگیرم بیارم میخوام به قول دوستمون رایدر جان دیگه از همان تهران همه کاراشو بکنیم چون شهرستان هیچ چیزیش گیر نمیاد!
ضمنا برای سند و پلاک و... مشکلی نداریم واسه شهرستان که؟
پلاک تهران بهمون تعلق میگیره یا شهر ما؟

Alireza
15-08-1390, 03:00 قبل از ظهر
دوست عزیز خوش اومدی
رادیاتور روغن داره
محک اسم یه فروشگاه و تعمیر گاه هستش
این رنگ ها هم وجود ندارن ولی تا اونجا که یادمه مسی هستش
باقی سوال ها رو هم دوستانی که دارن جواب میدن

Kami
15-08-1390, 10:09 قبل از ظهر
سلام
اقا اول تا اخر تاپیک رو خوندم ایول به بروبچ هیوسانگ سوار که الحق بهترین 250 موجود در ایران هست ولی ای کاش قیمتش نهایت تا 6 بود!
اقا ما هم طلبه این موتور شدیم و میخواییم بیایم تهران بگیریم یه مدل 2011 قرمز یک دست رو...
ایا رنگ های سبز زرد یا همان نارنجی که توی سایت کویر هم هست به صورت یک دست گیر می آید؟
ضمنا من از روی عکس ها دیدم این موتور رادیاتور داره اما ما اخر متوجه نشدیم رادیاتور اب هست روغن هست چی هست؟
دوستان این محک که عرض کردید کجاست؟ ایا شخص خاصی هستند یا تعمیر گاه به اسم محک میباشد؟
موتور رو دقیقا از کجا بگیریم؟ بریم اصفحان از نمایندگی خود کویر بگیرم یا بیام تهران از مغازه خاصی؟
ااز وقتی موتور رو گرفتم چه چیز هایی باید همراه موتور تحویل بگیرم؟
بعد از تحویل وقتی بردم پیش محک و کل کاراشو انجام داد حدودا چقدر میگیره این محک؟
چه چیزایی بعد از تحویل باید چک بشه دوستان؟
میخواهم از شهرستان بیام تهران موتور بگیرم بیارم میخوام به قول دوستمون رایدر جان دیگه از همان تهران همه کاراشو بکنیم چون شهرستان هیچ چیزیش گیر نمیاد!
ضمنا برای سند و پلاک و... مشکلی نداریم واسه شهرستان که؟
پلاک تهران بهمون تعلق میگیره یا شهر ما؟
سلام
رنگ های سفید یک دست و سفید مشکی و قرمز یک دست و قرمز مشکی و مسی مشکی و مشکی یک دست موجود هست
محک اسم تعمیرگاه بالاتر از میدان راه اهن هستش
موتورو از اقای شهریاری واقع در هلال احمر بگیرید
محک الکی پول نمیگیره و هرچقد بگیره با انصاف میگیره
فقط اچار بهت میدن
بعد از تحویل باید کل موتور چک بشه
برای سند قطعا کارت بیشتر میشه چون پلاک تهرانه

ali khoramian
16-08-1390, 01:04 قبل از ظهر
سلام. همه هیوسانگهای کویر این قطعه رو ندارن. از مدیر تولیدش سوال کردم گفت رو هیچ کدومشون نزاشتن . یادشون رفته. موتور دوست من که ریپ میزد بردن کارخانه درستش کردن این قطعه رو هم اول روی موتور ایشون گذاشتن.
اما دوست عزیزی که با دنده ها مشکل دارین . روغن موتورتونو عوض کنین اگر خوب نشد باید کلاچتونو تنظیم کنین . هیچکدواز هیوها کلاچاشون تنظیم نیستن خیلی پایین ول میکنن . متمعا باشین خوب میشه. تنظیم رو هم از طرف همون دسته کلاچ بکنین .

Aka
16-08-1390, 01:34 قبل از ظهر
همه هیوسانگا دندش مخصوصا یک به دو و معکوس مشکل داره
کلا گیرباکسش ناراحته
روغن فقط صدای این گردو شکستن ها رو کمتر میکنه

hyo savar
16-08-1390, 08:55 بعد از ظهر
جناب اقای zikzak اگر موتور را مثل بنده از شرکت بگیری کارت با کرامل کاتبین میشه واسه من چون شهرستانی هستم کار شد کارستون چون پلاکرا میزنن به نام شرکت و اول موتور به شرکت و بعد شما داده میشه فقط تنها راهی که داری خودت یا یکی از اقوامت ساکن صد در صدی تهران باشه چون سند سفید هست و دست اول به نام میشه و اگرم صوریاین کاررا بکنی باید دوباره 140 تومن واسه بیمه و کلی هزینه واسه کارای اداری بدی تاسند اولا دست دو و سپس به نام شما زده میشه ( بنده 2 هفته گیر ساکن بودن در تهران شدم تا بلاخره توسط یکی از اقوام نزدیکمون موتور سندخورد .

---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------

من راستیتش موتور را 2 یا 3 هفته هست روشن نکردم و مهمتر از همه این که چراغ f1 زید دقت نکردم بهش ****** جان اگر عیب داشته باشه موقع روشن کردن چشمک میزنه ( اصلن چند تا ازنشونی هاشا واسم بگو ) با تشکر از توجه شما

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

راستی من موتور را چند هفته روشن نکردم واسش مشکلی پیش میاد یا نه؟؟؟

---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------

این اقا ****** و بقیه بچه ها کجا هستن که جواب نمیدن ؟؟؟

nOviA
16-08-1390, 09:00 بعد از ظهر
چراغ f1 فکر میکتم وقتی سوییچ رو میچرخونید روشن میشه و چشمک میزنه(یعنی روشن خاموش میشه).

Kami
16-08-1390, 10:13 بعد از ظهر
چراغ f1 به مدت 3 ثانیه باید روشن بمونه و بعدش خاموش شه
وگرنه موتور مشکل داره . اگه چشمک بزنه یعنی ایراد داره
موتورو باید روشن کرد هر هفته

ali khoramian
17-08-1390, 12:18 قبل از ظهر
هر موقع چراغ f1 روشن شد 1 ایرادی داره که بعضی از ایرادهارو روی صفحه کیلومتر مینویسه.

K.I.A
17-08-1390, 12:40 قبل از ظهر
این قطعه ای که میگید اسم دقیقش و به کجاها وصل میشه رو بگید ///اسمش هارتستون نیست البته فکر کنم به این یه چی دیگه بگن؟ عکس واضحم بزارید...

ali khoramian
18-08-1390, 12:07 قبل از ظهر
امار کاملشو میگیرم مینویسم

farzad_sh_2020
18-08-1390, 12:06 بعد از ظهر
سلام دوستان
امروز رفتم یه هیو دیدم برای خرید
وقتی روشنش کرد چون اول صبح بود و سرد بود موتور اگر گاز نمیداد خاموش میشد . طبیعی هست ؟
ولی بعد از 2 دقیقه درست شد

وقتی خاموش میکرد از توی اگزوز یه بخاری میومد . البته خیلی کم بود شاید 1 ثانیه و خیلی کم . بخاطر سردی هوا بوده ؟ اگزوز هم تایگر بود

چیو باید دقت کنم برای خرید هیو ؟ چراغ f1 هم روشن شد و خاموش شد که خوندم تو تاپیک باید خاموش بشه بعد از 3 ثانیه که شد

Kami
18-08-1390, 12:12 بعد از ظهر
سلام دوستان
امروز رفتم یه هیو دیدم برای خرید
وقتی روشنش کرد چون اول صبح بود و سرد بود موتور اگر گاز نمیداد خاموش میشد . طبیعی هست ؟
ولی بعد از 2 دقیقه درست شد

وقتی خاموش میکرد از توی اگزوز یه بخاری میومد . البته خیلی کم بود شاید 1 ثانیه و خیلی کم . بخاطر سردی هوا بوده ؟ اگزوز هم تایگر بود

چیو باید دقت کنم برای خرید هیو ؟ چراغ f1 هم روشن شد و خاموش شد که خوندم تو تاپیک باید خاموش بشه بعد از 3 ثانیه که شد
احتمال داره جهانرو هم استپ نداشته باشه موتور هاش
وگرنه 2 ثانیه موتورو گازشو نگه میدارم و بعد ول میکنم خودش دور موتورو تنظیم میکنه
اون بخار هم طبیعه اگه شک داری بهش دستتو بزار ته لوله اگزوز و گاز بده ببین دستت روغنی میشه یا نه

RIDER
18-08-1390, 01:11 بعد از ظهر
اگه روغن سوزی باشه دودش باید مایل به آبی باشه ولی اون روغن سوزی نیست

ali khoramian
18-08-1390, 02:03 بعد از ظهر
موتورای جهانرو هم اون قطعه رو ندارن ظاهرا کویر تازه از کره اورده بوده بخاطر همین هم روی موتورای ما نصب نبود.

Kami
18-08-1390, 02:05 بعد از ظهر
اره به منم گفتن کویر از کره اورده
با این وجود مشکل خاموش شدن به کل برطرف میشه

RIDER
18-08-1390, 02:42 بعد از ظهر
یه ویدیو داشتم میدیدم تو یوتیوب در مورد نینجا 250 انژکتور داشت آموزش تعویض دنده و اینارو میداد زیر باک یه قطعه ایرو معرفی کرد به نام idlerکه اسمشو نوشت میگفت که دور موتورو روی 1 تا 2 rpmتنظیم میکنه فکر کنم همینه که رو هیوسانگه که دور موتورو میگفت تو استارت تنظیم میکنه

nOviA
18-08-1390, 06:26 بعد از ظهر
دور موتورم وقتی استارت میزنم یه سر گاز میدم تنظیم میکنه اتوماتیک. فکر نکنم اون قطعه مال این کار باشه. اینکه دور موتورو تنظیم میکنه موقع استارت ساسات اتوماتیکه.

nOviA
18-08-1390, 07:15 بعد از ظهر
نمایی زیبا از هیوسانگ تو برف

hyo savar
19-08-1390, 01:41 بعد از ظهر
اقا ****** و دیگر بچهای هیوسانگ سوار خواهشن زود تر تا اونجایی که امکان داره راهنمایی کنید که دارم واسه اوردنش به تهران دیونه میشم خیلی دردسر داره امروز موتور را خواستم روش (سوئیچ را که باز کردم f1 یکسره چشمک میزنه و بعد که استارت زدم کمی هم گاز دادم موتور خاموش میشه گاز هم دوباره ندادم موتور روشن موند ولی بعد 1 ثانیه f1 روشن و یکسره چشمک زد و بعد 15 تا 20 ثانیه خاموش شد .

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

وهرچی هم که بدون گرفتن کمی گاز استارت زدم موتور راحت روشن میشه ولی یا سریع یا گاهی هم بعد چند ثانیه خاموش میشه دنده 1 هم که ردم گاز را متوسط گرفتم وکمی حرکت کردم دوباره خاموش شد . فقطتا اونجاکه میتونید راهنمایی کنید که اگر بخوام بیارمش خیلی مصیبت هستش؟؟؟؟

Kami
19-08-1390, 01:44 بعد از ظهر
اقا ****** و دیگر بچهای هیوسانگ سوار خواهشن زود تر تا اونجایی که امکان داره راهنمایی کنید که دارم واسه اوردنش به تهران دیونه میشم خیلی دردسر داره امروز موتور را خواستم روش (سوئیچ را که باز کردم f1 یکسره چشمک میزنه و بعد که استارت زدم کمی هم گاز دادم موتور خاموش میشه گاز هم دوباره ندادم موتور روشن موند ولی بعد 1 ثانیه f1 روشن و یکسره چشمک زد و بعد 15 تا 20 ثانیه خاموش شد .

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

وهرچی هم که بدون گرفتن کمی گاز استارت زدم موتور راحت روشن میشه ولی یا سریع یا گاهی هم بعد چند ثانیه خاموش میشه دنده 1 هم که ردم گاز را متوسط گرفتم وکمی حرکت کردم دوباره خاموش شد . فقطتا اونجاکه میتونید راهنمایی کنید که اگر بخوام بیارمش خیلی مصیبت هستش؟؟؟؟
موتورت قطعه استپ رو نداره . بیا تهران از کویر بگیر ببند رو موتورت درست میشه

hyo savar
19-08-1390, 01:59 بعد از ظهر
اقای خورمیان اگرموتور را بیارم اصفهان بهترنیست واسه راحتی کار میگم منظورم از نظر تو شهر بودن و ترافیک و زوج و فرد بودن (شهرک صنعتی مبارکه خ) ادرس کارخانه هست؟؟؟ هر راحی هم که شما میدونی بهتر هست بگید...

---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------

**** جان من که نمیتونم ببندمش و اینکه مطمئن هستی همه این مشکلات از همین قطعه هست در ضمن موتور دور موتورش روی 1.5 هست خوب کارمیکنه ولی بعد چند ثانیه خاموش میشه؟؟؟

---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------

****** جان شما میتونی کامل روش بستنش را بگی یا اینکه باید فاتحه خودم رابگم و موتور را بیارم تهران (اون قطعه را باید بخرم یا کویر همین طوری میده) اگر خریدنی هست چقدر هست؟؟؟

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

اقا ****** بستنش سخته یا نه ؟؟؟ خیلی واسم حال گیری شده اگرم بستنش مشکله باید یا تهران یا اصفهان ببرم؟؟؟( به نظر شما چه کار کنم) منتظر جوابم؟؟؟

Kami
19-08-1390, 05:22 بعد از ظهر
اقای خورمیان اگرموتور را بیارم اصفهان بهترنیست واسه راحتی کار میگم منظورم از نظر تو شهر بودن و ترافیک و زوج و فرد بودن (شهرک صنعتی مبارکه خ) ادرس کارخانه هست؟؟؟ هر راحی هم که شما میدونی بهتر هست بگید...

---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------

**** جان من که نمیتونم ببندمش و اینکه مطمئن هستی همه این مشکلات از همین قطعه هست در ضمن موتور دور موتورش روی 1.5 هست خوب کارمیکنه ولی بعد چند ثانیه خاموش میشه؟؟؟

---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------

****** جان شما میتونی کامل روش بستنش را بگی یا اینکه باید فاتحه خودم رابگم و موتور را بیارم تهران (اون قطعه را باید بخرم یا کویر همین طوری میده) اگر خریدنی هست چقدر هست؟؟؟

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

اقا ****** بستنش سخته یا نه ؟؟؟ خیلی واسم حال گیری شده اگرم بستنش مشکله باید یا تهران یا اصفهان ببرم؟؟؟( به نظر شما چه کار کنم) منتظر جوابم؟؟؟
قظعه مجانیه . بستنش اسونه البته برای کسی که فنی بلد باشه

hyo savar
19-08-1390, 06:03 بعد از ظهر
****** جان میتونی واسم بگی چه کار واسه بستنش کنم کجا بسته میشه واینکه بعد بستن نیاز به دیاگ موتور نداره؟؟؟ واسه ریست کردن برنامه ای ؟؟؟

Kami
19-08-1390, 06:07 بعد از ظهر
****** جان میتونی واسم بگی چه کار واسه بستنش کنم کجا بسته میشه واینکه بعد بستن نیاز به دیاگ موتور نداره؟؟؟ واسه ریست کردن برنامه ای ؟؟؟
1. قطعه کوچیک هست و فلزی
2. زیر با موتور هست ( باک موتور باید یکم بیاد بالا )
3. دیاگ که الکی نمیزنن
4. مال منم مثل شما حتی وقتی یک ربع راه میرفتم یهو خاموش میشود ولی دور موتورشو تنظیم کردم درست شد و چند روز بعد قطعه استپ رو انداختم و به کل موتور درست شد و نه f1 چشمک میزنه و نه خاموش میکنه
قطعه رو اصفهان باید داشته باشن

hyo savar
19-08-1390, 06:15 بعد از ظهر
دورموتور شما روی چند هست ؟؟؟ باک موتور را چطوری باید در بیارم یا کمی بدم بالا و اینکه الان سوکتی ازاد هست یا باید از جایی بکنم و به این قطعه وصل کنم

Kami
19-08-1390, 06:18 بعد از ظهر
دورموتور شما روی چند هست ؟؟؟ باک موتور را چطوری باید در بیارم یا کمی بدم بالا و اینکه الان سوکتی ازاد هست یا باید از جایی بکنم و به این قطعه وصل کنم
1.5
پیج باک موتور زیر زین راننده هستش
به سوکت وصله

hyo savar
19-08-1390, 06:29 بعد از ظهر
**** جان شاید بگید که من خیلی پرو هستم ولی اگر امکان داره یکم روشن تر سوال هایی را که میپرسم جواب بدید (ممنون) شما استپ را از همون نمایندگی پس از فروش در خ قلمستان مجانی گرفتید یا جای دیگه؟؟؟ و اینکه میگید به سوکت وصله یعنی چی و بدتر از همه این که فکر کنم باک جای بازی واسه بالا کشیدن نداشته باشه

Kami
19-08-1390, 06:31 بعد از ظهر
**** جان شاید بگید که من خیلی پرو هستم ولی اگر امکان داره یکم روشن تر سوال هایی را که میپرسم جواب بدید (ممنون) شما استپ را از همون نمایندگی پس از فروش در خ قلمستان مجانی گرفتید یا جای دیگه؟؟؟ و اینکه میگید به سوکت وصله یعنی چی و بدتر از همه این که فکر کنم باک جای بازی واسه بالا کشیدن نداشته باشه
بله خیابان فلمستان مجانی
سوکت تا باک جا زیاد داره

hyo savar
19-08-1390, 06:33 بعد از ظهر
و اینکه اون استپ را بعد وصل باید به جایی چسبوند یا اینکه بالای سیلندر همینجوری ول هست ول هستش؟؟؟ و ار همه مهمتر میترسم اون سوکتی که به ته باک در زیر هست به خاطر اینکه سیم ها کوتاه هست تا کی باک را بالا میکشم خدایی نکرده اون خار هایی که مال سوکت هست بشکنه( چون جنس شون پلاستیک خشک هست )درسته؟؟؟

Kami
19-08-1390, 06:37 بعد از ظهر
و اینکه اون استپ را بعد وصل باید به جایی چسبوند یا اینکه بالای سیلندر همینجوری ول هست ول هستش؟؟؟ و ار همه مهمتر میترسم اون سوکتی که به ته باک در زیر هست به خاطر اینکه سیم ها کوتاه هست تا کی باک را بالا میکشم خدایی نکرده اون خار هایی که مال سوکت هست بشکنه( چون جنس شون پلاستیک خشک هست )درسته؟؟؟
خیر میره توی یه قطعه پلاستیکی
نه اقا چیزی نمیشه

hyo savar
19-08-1390, 06:40 بعد از ظهر
یعنی اگر پیچ را باز کنم باک را میشه کمی بیارم بالا اون روزی که من موتور را گرفتم اقا بهداد و یکی دیگه از بچه ها اونجا بود و گفت خیلی خیلی باید مواظب باشی اگر روزی خواستی باک موتور را در بیاری چون این سوکته خیلی سفت و کوتاه هست اگر کمی باک را بالا بکشی سوکت بشکنه بیچاره ای( منم که هیچ اطلاعی ندارم حقیقت داره یا نه )؟؟؟

Kami
19-08-1390, 06:43 بعد از ظهر
یعنی اگر پیچ را باز کنم باک را میشه کمی بیارم بالا اون روزی که من موتور را گرفتم اقا بهداد و یکی دیگه از بچه ها اونجا بود و گفت خیلی خیلی باید مواظب باشی اگر روزی خواستی باک موتور را در بیاری چون این سوکته خیلی سفت و کوتاه هست اگر کمی باک را بالا بکشی سوکت بشکنه بیچاره ای( منم که هیچ اطلاعی ندارم حقیقت داره یا نه )؟؟؟
حساس نباش
15 سانتیمتر بکش بالا بعدش جا بزن استپ رو

hyo savar
19-08-1390, 06:45 بعد از ظهر
من شنبه میام تهران ومیگیرم و اگر در موقع بستن به مشکلی خوردم خبرت میکنم ( راستی ****** جان میشه شماره همراهتون را واسم بگی که راحت تر و زود تر بهم دسترسی داشته باشم ... که تلفنی اگر واسه بستنش به مشکل خوردم زنگت بزنم )؟؟؟

Kami
19-08-1390, 06:46 بعد از ظهر
خوب اگه میای تهران بده خود کویر مجانی ببنده برات همون قلمستان
09124371042

hyo savar
19-08-1390, 07:12 بعد از ظهر
نه من خودم میام تهرون موتور را نمیارم همون دفعه که اوردم بیچاره شدم تا بستمش موتوررا توی نیسان... خیلی سخته بستنش میام تهران خودم میگیرم و بعد که اومدم شهرستان زنگ میزنم؟؟؟ خیلی اقایی (بازم ممنونتم)

---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------

****** جان کار این استپ را کلا میگی چی هست ؟؟؟

Kami
19-08-1390, 07:15 بعد از ظهر
****** جان کار این استپ را کلا میگی چی هست ؟؟؟
پست های قبل رو مطالعه کن متوجه میشی

HamidReza
19-08-1390, 10:04 بعد از ظهر
درود
الان از نمایندگی میشه خرید یا از گمرک؟؟قیمت موتور الان چنده؟؟تحویل چند روزست؟؟

K.I.A
19-08-1390, 10:23 بعد از ظهر
مدیر فروش کویر موتور(اقای خسروی) 09126952553 ////شرکت کویر 88916111

ali khoramian
19-08-1390, 11:00 بعد از ظهر
قیمت 7900 با تخفیف 7800 همه رنگ هم موجود هست اماده تحویل

---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------

دوست عزیز بیخود سوک ور موتور نکن . موتورت توی حرکت ریپ میزنه؟

hyo savar
20-08-1390, 02:54 بعد از ظهر
اقای خورمیان از شما هم این قطعه استپ را نداشت موتورت؟؟؟ یا بعد از حل این مشکل موتور را خریدید؟؟؟

hyo savar
24-08-1390, 12:57 بعد از ظهر
**** جان مشکل بر طرف شد (ممنون) خواستم بپرسم که واسه دسته فرمون روکش هست مثل125 سی سی که بعضی ها ابرگرد بهدسته میکنن ( ولی من یک روکش اسپرت میخوام که به این موتور بیاد ضایع نباشه)؟؟؟؟

Kami
24-08-1390, 01:12 بعد از ظهر
**** جان مشکل بر طرف شد (ممنون) خواستم بپرسم که واسه دسته فرمون روکش هست مثل125 سی سی که بعضی ها ابرگرد بهدسته میکنن ( ولی من یک روکش اسپرت میخوام که به این موتور بیاد ضایع نباشه)؟؟؟؟
هرچیزی تو این دنیا پیدا میشه
بگرد پیدا میکنی

farzad_sh_2020
24-08-1390, 05:45 بعد از ظهر
سلام
دوستان عزیز فردا صبح دارم میرم یه مشکی قرمز قولنامه کنم .
ممنون میشم دوستان بگن شماره بدنه و شماره موتور کجاش هست ؟ باید فلاپ باز بشه ؟ اگر کسی لطف کنه و عکس بذاره برام و دورش خط بکشه ممنون میشم
اوونبار طرف تعویض پلاک سر پالس 220 خودم دیوانم کرد . میگفت نمیبینم موتور بخوابون رو زمین تا ببینم :gigglesmile:

farzad_sh_2020
24-08-1390, 10:56 بعد از ظهر
دوستان خودم پیدا کردم جاش رو
باید فلاپ باز بشه

میشه بگید باز کردنش با چه آچاری چه سایزی هست ؟ راحته ؟

nOviA
24-08-1390, 11:02 بعد از ظهر
باید با آلن باز کنی. 4 تا پیچه که باید باز شه و بسیار هم راحته.

Kami
24-08-1390, 11:04 بعد از ظهر
بله مثل لوله اگزوز که 4 تا پیجه

farzad_sh_2020
24-08-1390, 11:16 بعد از ظهر

ممنون
ببخشید شما سایزش رو میدونید ؟ که بگردم پیدا کنم با خودم ببرم . فلاپ چند تیکه هست سمت چپ موتور و چجوری باز میشه ؟ از پایین یا از بالا یا یه تیکه؟ خدا کنه قبول کنه شماره انجین چک نکنه

farzad_sh_2020
25-08-1390, 11:16 قبل از ظهر
اینم از موتور من

Alireza
25-08-1390, 11:36 قبل از ظهر
مبارکت باشه دوست عزیز

ARSH
25-08-1390, 11:42 قبل از ظهر
ایول خوشرنگه مبارک باشه:clap:
یه دونه همین رنگ چند شبه تو خیابونای اطراف محلمون میگرده صدای باحالی داره هیو

farzad_sh_2020
25-08-1390, 11:51 قبل از ظهر
البته اگزوز برای صدا مهم هست . این تایگر هست . وقتی رد میشم کنار ماشینا گاز بدم آژیر میزنن . البته جلو پلیس گاز ول میکنم کامل که گیر نده

hyo savar
25-08-1390, 12:55 بعد از ظهر
فرزاد جان مبارکت باشه انشاا... چرخش برات تا اخرعمر واست بچرخه ( فکر نمیکنم نیازی باشه فلاپ را باز کنی چون شماره اول اینکه روی پلاک پرچ شده روی تنه شماره موتور و تنه حک شده و دوم اینکه روی سیلندر اول در قسمت زیر پیدا هست.

hyo savar
25-08-1390, 01:06 بعد از ظهر
اینم عکسش

RIDER
25-08-1390, 01:16 بعد از ظهر
خیلی مبارک باشه.خدایا هرچه زودتر یدونشو نصیب ماهم بکن که حسرت به دل موندیم

farzad_sh_2020
25-08-1390, 04:50 بعد از ظهر
دوستان رفتم یه چرخ دیگه با موتور زدم . تا الان تنها مشکلی که باهاش دارم وقتی میخوام سرعت کم کنم خب عادت دارم هم ترمز میگیرم و هم معکوس میدم که نخوام کلاچ بگیرم موتور دورش بیوفته . وقتی معکوس میدم با وجود اینکه دور هم پایین هست لاستیک عقب کاملاً مشخص هست یه لحظه لیز میخوره . علت چیه ؟

یکی از دوستان لطف میکنه چک کنه ببینه شماره موتور کجاش نوشته مال شما ؟ هرچی چراغ انداختم ندیدم جاییش . روی سیلندر اول هم اصلاً نیست . همه جاش رو گشتم . موتور مدل 89 و جهان رو هست

ممنون میشم کمک کنید

RIDER
25-08-1390, 05:02 بعد از ظهر
لاستیکای هیو کلاه که لیزه سر سرست هالا اونو خدا داند شاید برا همینه

farzad_sh_2020
25-08-1390, 07:19 بعد از ظهر
خب رفتم یه قفل دیسک هم خریدم .
دوستان پیچ سلو این موتور کجاشه ؟ مال من دور روی 1.1 هست . باید روی 1.5 باشه ؟

راستی روغن خوندم تو تاپیک 1.6 لیتر . درسته ؟
موتور تازه 3050 تا رفته . نیاز به فیلتر روغن داره ؟

Kami
25-08-1390, 07:47 بعد از ظهر
خب رفتم یه قفل دیسک هم خریدم .
دوستان پیچ سلو این موتور کجاشه ؟ مال من دور روی 1.1 هست . باید روی 1.5 باشه ؟

راستی روغن خوندم تو تاپیک 1.6 لیتر . درسته ؟
موتور تازه 3050 تا رفته . نیاز به فیلتر روغن داره ؟
دور روی 1.5 باید باشه
روغن با فیلتر حدود 1.6 و بی فیلتر 1.4 الی 1.5
فیلتر روغن هر 1000 کیلومتر باید عوض شه

Masoud
25-08-1390, 08:22 بعد از ظهر
اینم از موتور من
مبارک باشه فرزاد جان اون موقع که صحبت کردیم مگه نگفتی چک کردم شماره رو ...
برو کارهای کارت و سند و هم انجام بده حواست هم خیلی جمع کن .............
شیرینی منم یادت نره ها اینجا هم می گم نگی نگفتی ..............
بالاخره من معامله 2تا شیرازی وجوش دادم دیگه....................... :دی

farzad_sh_2020
25-08-1390, 10:28 بعد از ظهر
مبارک باشه فرزاد جان اون موقع که صحبت کردیم مگه نگفتی چک کردم شماره رو ...
برو کارهای کارت و سند و هم انجام بده حواست هم خیلی جمع کن .............
شیرینی منم یادت نره ها اینجا هم می گم نگی نگفتی ..............
بالاخره من معامله 2تا شیرازی وجوش دادم دیگه....................... :دی

نه اوون موقع گفتم که یه کاتالوگ پیدا کردم جاش رو نوشته . ولی عصری هرچی سرک کشیدیم چیزی ندیدیم :دی
حواسم جمع چی باشه ؟ راستی این سرهنگ که چک میکنه خب نوووب که نیست . میگه چرا این دو سیلندر هست چی بگم ؟

چشم شیرینی شومو هم میدییییییییم . یک عدد دستگاه جوشکاری :دی

Masoud
26-08-1390, 12:00 قبل از ظهر
نه اوون موقع گفتم که یه کاتالوگ پیدا کردم جاش رو نوشته . ولی عصری هرچی سرک کشیدیم چیزی ندیدیم :دی
حواسم جمع چی باشه ؟ راستی این سرهنگ که چک میکنه خب نوووب که نیست . میگه چرا این دو سیلندر هست چی بگم ؟

چشم شیرینی شومو هم میدییییییییم . یک عدد دستگاه جوشکاری :دی
حواست جمع باشه که یواش و با احتیاط بری///////
بگو 2 سیلندر هست ولی مجوز و برگه سبز داره چیکار داره مگه .....؟

Alireza
26-08-1390, 12:16 قبل از ظهر
اصلا ازت نمیپرسه چند سیلندره یا چرا 2 سیلندره اینا بخشنامه دارن چه موتورایی پلاک میشه چی نمیشه وقتی بهت برگه بدن بری واسه معاینه فنی اون طرف فقط وظیفش اینه که شماره شاسی و موتور و اتصالات.... رو چک کنه همین

hyo savar
26-08-1390, 05:47 بعد از ظهر
**** جان شما یا بچه های دیگه میتونید بگید چطور میشه ارتفاع کمک وسط هیو را تغییر داد خیلی سفته ، نشد بچرخونمش ( منظورم اون دنده دنده ها هست که کاملا هم قابل مشاهده هست )؟؟؟

Kami
26-08-1390, 05:52 بعد از ظهر
**** جان شما یا بچه های دیگه میتونید بگید چطور میشه ارتفاع کمک وسط هیو را تغییر داد خیلی سفته ، نشد بچرخونمش ( منظورم اون دنده دنده ها هست که کاملا هم قابل مشاهده هست )؟؟؟
ارتفاع کم و زیاد نمیشه . بلکه موتور نرم تر و خشک تر میشه
اگه خیلی خشکه چون موتور ریس هست نه مثل پالس شهری

farzad_sh_2020
26-08-1390, 06:22 بعد از ظهر
بله واقعاًخشک هست . چون مسیری که با پالس میرفتم دیروز رفتم و توی بالا پایین شدن های آسفالت کاملاً مشخص بود و فهمیدم دوستان میگن پالس خیلی خوب هست توی نرمی راست میگن . البته خب موتور ریس هست و نباید هم مثل هم باشن

farzad_sh_2020
27-08-1390, 01:14 بعد از ظهر
موتور وقتی وایساده باشم خیلی بد خلاص میشه . مثلاً یا باید یکم جابجاش کنم و در حین جابجا شدن راحت خلاص بشه . یا خاموش کنم با دکمه و راحت مثل آب خوردن خلاص میشه . از چی هست ؟ دنده ها توی حرکت خیلی خوب هست

hyo savar
27-08-1390, 03:59 بعد از ظهر
**** جان موتور را وقتی چند دقیقه ( منظور موقتی هوا نرمال باشه ) روشن میکنم تا دنده میدم و حرکت میکنم مسافتی حددود 4 تا 5 متر تا کلاج میگیرم خاموش میکنه

4 تا 5 دقیقه هم که در هوای نرمال که افتابی باشه در جا که روشن هست موتور چراغ f1 روشن میشه ( ممکنه از این باشه که موتور اولا در جا کار کرده و از حد استاندارد بیشتر داغ شده )؟؟؟

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

سوال بعد اینکه نگفتی چطور میشه نرم و خشک بودن را تغییر داد منظور چرخوندن دنده های اون کمک هست؟؟؟

ali khoramian
27-08-1390, 04:43 بعد از ظهر
سلامتی اونایی که سرشون بره حرفشون نمیره(اگزوز)

نیما نادری
27-08-1390, 07:23 بعد از ظهر
دوستان پیچ سلو این موتور کجاشه ؟

پیچ تنظیمی در کار نیست

hyo savar
28-08-1390, 05:25 بعد از ظهر
اق ****** ...اقای نادری و دیگر بچه های هیوسوار کسی نیست جواب ما را بده؟؟؟

**** جان موتور را وقتی چند دقیقه ( منظور موقتی هوا نرمال باشه ) روشن میکنم تا دنده میدم و حرکت میکنم مسافتی حددود 4 تا 5 متر تا کلاج میگیرم خاموش میکنه

4 تا 5 دقیقه هم که در هوای نرمال که افتابی باشه در جا که روشن هست موتور چراغ f1 روشن میشه ( ممکنه از این باشه که موتور اولا در جا کار کرده و از حد استاندارد بیشتر داغ شده )؟؟؟
سوال بعد اینکه نگفتی چطور میشه نرم و خشک بودن را تغییر داد منظور چرخوندن دنده های اون کمک هست؟؟؟

farzad_sh_2020
28-08-1390, 06:34 بعد از ظهر
پیچ تنظیمی در کار نیست

سلام
دوست عزیز منظورم همون پیچی هست که به سیم گاز وصل هست
دیروز فلاپ راست رو باز کردم و سلو گذاشتم روی 1.5

دوستان وقتی من خیلی کم اهرم گاز میچرخونم دور به جای اینکه بالا بره حدود 200 تا میره پایین و بعد میره بالا . این علتش چی هست ؟

Kami
28-08-1390, 07:46 بعد از ظهر
اق ****** ...اقای نادری و دیگر بچه های هیوسوار کسی نیست جواب ما را بده؟؟؟

با سلام
استپ روی موتور اگه نبسته باشی خاموش میکنه و چراغ f1 روشن میشه
موتور نرم نمیشه چون ریس . کمک وسط رو میشه یه کوچولو نرم کرد اما تو سرعت بالا با کوچکترین دست اندازی موتور تعادلش به هم میخوره
در مورد تنظیمش ببر پیش مکانیک

نیما نادری
28-08-1390, 07:46 بعد از ظهر
سلام
دوست عزیز منظورم همون پیچی هست که به سیم گاز وصل هست
دیروز فلاپ راست رو باز کردم و سلو گذاشتم روی 1.5

دوستان وقتی من خیلی کم اهرم گاز میچرخونم دور به جای اینکه بالا بره حدود 200 تا میره پایین و بعد میره بالا . این علتش چی هست ؟

چون موتور انژکتور دور درجاش با سیم تنظیم نمیشه ... تا اونجا که بنده دیدیم

Aka
28-08-1390, 10:32 بعد از ظهر
چرا تنظیم میشه ، فقط باید توجه داشته باشی که 2 تا پیچ تنظیم داره ، یعنی هر دریچه یه پیچ ، که اگه درست و دقیق تنظیم نکنی موتور بد کار خواهد کرد
نکته کنکوری : خودت دست نزن ، بده تعمیرکار

hyo savar
28-08-1390, 10:38 بعد از ظهر
****** جان استوپی را نصب کردم فکر میکنم روغنی که داخلش هست خوب نباشه؟؟؟ توتال 40 10 گرفتم بریزم ؟؟؟ امکان داره از روغن باشه چون روغن شرکت هست که داخلش هست؟؟؟ ( شاید مرغوب نیست ) نظرت چی هست ؟؟؟ چون بعضی وقت ها که موتور در جا کار میکنه و بعد 4 تا 5 دقیقه که حرکت میکنم اونم مسافت 4 تا 5 متر تا کلاج میگیرم خاموش میشه ( چند تا گاز مردونه که میدم در شانسی خاموش نمیکنه )

Kami
28-08-1390, 10:43 بعد از ظهر
****** جان استوپی را نصب کردم فکر میکنم روغنی که داخلش هست خوب نباشه؟؟؟ توتال 40 10 گرفتم بریزم ؟؟؟ امکان داره از روغن باشه چون روغن شرکت هست که داخلش هست؟؟؟ ( شاید مرغوب نیست ) نظرت چی هست ؟؟؟ چون بعضی وقت ها که موتور در جا کار میکنه و بعد 4 تا 5 دقیقه که حرکت میکنم اونم مسافت 4 تا 5 متر تا کلاج میگیرم خاموش میشه ( چند تا گاز مردونه که میدم در شانسی خاموش نمیکنه )
چراغ f1 ربطی به روغن نداره ایراد فنی هستش
دیاگ بزن مشخص میشه
روغن 40 10 مناسبه 50 20 هم خوبه

hyo savar
28-08-1390, 10:54 بعد از ظهر
****** جان راستی موتور وقتی سویچ باز هست چراغ اف1 یکسره چشمک میزنه ولی روشن که میشه خاموش میشه این حالت طبیعی هست یا نه ؟؟؟

Kami
28-08-1390, 10:56 بعد از ظهر
****** جان راستی موتور وقتی سویچ باز هست چراغ اف1 یکسره چشمک میزنه ولی روشن که میشه خاموش میشه این حالت طبیعی هست یا نه ؟؟؟
خیر طبیعی نیستش
باید بعد قرار دادن استپ چراغ قبل از روشن شدن چشمک نزنه وگرنه همش خاموش میکنه

hyo savar
28-08-1390, 11:12 بعد از ظهر
اینم از طلق دودی کردم !!!!!

hyo savar
28-08-1390, 11:22 بعد از ظهر
و اینکه فیلتر بنزین این موتور کجا هست؟؟؟

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

به نظر شما احتمال داره از کجا باشه ( که دیگه نخوام موتور را بیارم تهران ) احتمال از چه داره؟؟؟

---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

میشه استپ را بدجا زده باشم؟؟؟ که اون به یک سمت و یک جهت میره داخل کاملا هم مشخص هستش؟؟؟

Kami
28-08-1390, 11:23 بعد از ظهر

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

به نظر شما احتمال داره از کجا باشه ( که دیگه نخوام موتور را بیارم تهران ) احتمال از چه داره؟؟؟

---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

میشه استپ را بدجا زده باشم؟؟؟ که اون به یک سمت و یک جهت میره داخل کاملا هم مشخص هستش؟؟؟
100% بد جا زدی استپ رو
یه عکس از دور بگیر از موتور . از فاصله 20 متری

farzad_sh_2020
29-08-1390, 12:26 قبل از ظهر

میشه عکس از استپ بدی ببینم چجوری هست و اگر راحته جا زدنش تا بگم از تهران بفرستن برام .از صدای اگزوز فابریک هم اگر تونستی فیلم بگیر بذار ببینم چقدر با تایگر فرق داره

ali khoramian
29-08-1390, 01:18 قبل از ظهر
حاجی هر وقت میام اینجا عزا میگیرم

BKING
29-08-1390, 12:17 بعد از ظهر
حاجی هر وقت میام اینجا عزا میگیرم

چرا؟

RADICAL جان عزیز من شما ببین هیوسانگو کی داره وارد میکنه ..روانو کی وارد میکنه

د دهن منو وا نکن عزیزم :au:

هیوسانگ چراغشم تغییر نکرده ...

این قسمت مربوط به هیوسانگ بود آووردم اینجا

چطور تغییر نکرده مدل بی فلاپ سری جدید چراغش عوض شده و 1 میلیون با سری قدیم تفاوت قیمت داره

farzad_sh_2020
29-08-1390, 12:20 بعد از ظهر
اینم عکس از کنار برای دیدن استایل اگزوز :
[Only registered and activated users can see links]

BKING
29-08-1390, 02:12 بعد از ظهر
بهتره وقتی اینجا عکس می زاری روش بزنی پرشین موتور:pm1:

نیما نادری
29-08-1390, 05:41 بعد از ظهر
چرا؟

این قسمت مربوط به هیوسانگ بود آووردم اینجا

چطور تغییر نکرده مدل بی فلاپ سری جدید چراغش عوض شده و 1 میلیون با سری قدیم تفاوت قیمت داره

اشتباه نکن من صحبتم رو r هست

قیمت پایین سری قدیم n به دلیل این بود که موتور 2009 بود و باید سریع از دستش خلاص میشدن

این مدل جدید n هم سوپر بی ریخت هست و بدگندی به رخ موتور زده نباید خیلی گرونش میکردن

اونا میدونن مدل r هر قیمتی بشه ملت میخرن البته قیمت تو بازار دست عوامل فروش هست

خواه ناخواه هرچه وارد کننده بدتر فرو کنه تو پاجه اونا اونام تلافیشو در میکن

hyo savar
01-09-1390, 12:51 بعد از ظهر
رو چشم ****** جان وقت نکردم همین چند روزه عکس میزارم (چون adsl ندارمیکم مشکل هست اپلود کردن ) ولی عکس میزارم

Mohamad65
02-09-1390, 09:12 قبل از ظهر
سلام
بچه ها لاستیک خوب برا زمستون چی بگیرم؟ از کجا بخرم؟

hyo savar
02-09-1390, 11:00 قبل از ظهر
2 تا سوال/// 1...لامپ زنون واسه هیو خوبه یا درسیستم برق اشکال ایجاد میکنه؟؟؟ 2...وقتی دنده 1 میزنم دنده صدا ضربه میده طبیعی هست یا نه؟؟؟

Kami
02-09-1390, 12:42 بعد از ظهر
2 تا سوال/// 1...لامپ زنون واسه هیو خوبه یا درسیستم برق اشکال ایجاد میکنه؟؟؟ 2...وقتی دنده 1 میزنم دنده صدا ضربه میده طبیعی هست یا نه؟؟؟
1. زنون به این راحتی روی هیو نمیتونی ببندی
2. طبیعیه

nOviA
02-09-1390, 12:53 بعد از ظهر
...وقتی دنده 1 میزنم دنده صدا ضربه میده طبیعی هست یا نه؟؟؟

BMW S1000rr تو آخرین مدلش هم این صدا رو داره. کاملا طبیعیه. حتی کمی موتور به جلو پرتاپ میشه...با اینش خیلی حال میکنم

farzad_sh_2020
02-09-1390, 02:32 بعد از ظهر
سلام
دوستان زنگ زدم محک برای فیلتر روغن گفت که فیلتر آپاچی همون شیراز بخر و بهش میخوره .
حالا بهش میخوره ؟ فرقی نداره ؟ یا حتماً مال هیو روبخرم ؟

Aka
02-09-1390, 04:59 بعد از ظهر

بستن زنون کار خاصی نداره من بستم ، ولی باطری آمپر بالا می خواد
این داستان گیرباکسم از کیفیت بالاشه

Ali.351
02-09-1390, 06:04 بعد از ظهر
آقا زنون و نئون که خودشون کیت تقویت دارن پس مشکل کجاست!؟

farzad_sh_2020
04-09-1390, 08:56 قبل از ظهر
خب فیلتر روغن باز کردم و با مال آپاچی که خریده بودم یکی بود و عوض کردم

دوستان عزیز من یه مشکل دارم که ممنون میشم کمک کنید . موتور وقتی گاز رو کم بپیچم بجای اینکه بره بالا دور موتور میاد پایین و موتور خاموش میشه . یعنی برای حرکت مجبورم که گاز مثلاً در حدی بدم که دور موتور بیاد روی 3000 و بعد راه بیوفتم و اصلاً نمیشه یواش باهاش راه افتاد . یادمه دوستان گفتم دوتا پیشچ برای تنظیم گاز داره . من که یکی بیشتر ندیدم . دومی کجا هست ؟

راستی مشکل تق تق کردن از اگزوز وقتی در سرعت بالا گاز ول میکردم خود به خود خیلی کم شده و دیشب در کل حدود 3 ساعت بیرون بودم شاید 3-4 بار هم صدا نداد

Kami
04-09-1390, 09:57 قبل از ظهر
خب فیلتر روغن باز کردم و با مال آپاچی که خریده بودم یکی بود و عوض کردم

دوستان عزیز من یه مشکل دارم که ممنون میشم کمک کنید . موتور وقتی گاز رو کم بپیچم بجای اینکه بره بالا دور موتور میاد پایین و موتور خاموش میشه . یعنی برای حرکت مجبورم که گاز مثلاً در حدی بدم که دور موتور بیاد روی 3000 و بعد راه بیوفتم و اصلاً نمیشه یواش باهاش راه افتاد . یادمه دوستان گفتم دوتا پیشچ برای تنظیم گاز داره . من که یکی بیشتر ندیدم . دومی کجا هست ؟

راستی مشکل تق تق کردن از اگزوز وقتی در سرعت بالا گاز ول میکردم خود به خود خیلی کم شده و دیشب در کل حدود 3 ساعت بیرون بودم شاید 3-4 بار هم صدا نداد
متاسفانه هرشرکتی یه مشکل داره
جهانرو مشکلش تو همین خاموش کردنشه . یادمه مال خودمم سال پیش خاموش میکرد همش
اما کویر خاموش نمیکنه . میتونم بگم کویر موتور بهتر از جهانرو این موتورو به بازار عرضه کرده ( جهانرو فقط اپاچی و ... به بازار میده اما کویر دربی . مگلی . دایلیم و ... رو داده حالا خودتون قضاوت کنید )
در مورد این مشکل موتور novia هم خاموش میکنه حتی موقعی که 5 دقیقه حرکت میکنی البته تو دور موتور پایین . شما اگه فنی نیستی بهتره بدی تعمیرکار برات درستش کنه .

nOviA
04-09-1390, 12:32 بعد از ظهر
در مورد این مشکل موتور novia هم خاموش میکنه حتی موقعی که 5 دقیقه حرکت میکنی البته تو دور موتور پایین . شما اگه فنی نیستی بهتره بدی تعمیرکار برات درستش کنه .
اتفاقا بر عکس. وقتی دور از یه حدی بالاتر میره(5000 6000) و موتور گرم میشه تو ترافیک اینطوری میشه. خودم فکر میکنم از شمعش باشه. به زودی یه سرویس کلی میکنم و خبرشو میدم.

Kami
04-09-1390, 12:36 بعد از ظهر
اتفاقا بر عکس. وقتی دور از یه حدی بالاتر میره(5000 6000) و موتور گرم میشه تو ترافیک اینطوری میشه.
دیگه بد تر . اصلا نباید خاموش کنه

nOviA
04-09-1390, 12:39 بعد از ظهر
اون که بله. وقتی موتور خیلی گرم میشه و خاموش میکنه چنتا حالت ممکنه داشته باشه. یا شمعه یا سنسور اکسیژن. سعی میکنم هر2 رو عوض کنم و نتیجه رو اعلام کنم.
دیاگشو هم امتحان میکنم.

farzad_sh_2020
04-09-1390, 01:45 بعد از ظهر
نه نه . من اصلاً همچین موردی ندارم . فقط یه مشکل داشتم که وقتی وایمیسادم مثلاً پشت چراغ یا میخواستم سر میدون دور بزنم موتور خاموش میشد که از سلو بود و گذاشتمش روی 1.5 بجای 1 و حل شد . الان مشکلم (از قبل هم داشتم ) این هست که مثلاً وایسادم پشت چراغ میخوام حرکت کنم . اگر گاز بخوام یواش بچرخونم موتور خفه میکنه خاموش میشه . یعنی دور دقیقاً میبینم که میخوابه با چرخش دست من و باید مثلاً یه دفعه اهرم گاز بپیچم که بره بالا

Kami
04-09-1390, 01:47 بعد از ظهر
نه نه . من اصلاً همچین موردی ندارم . فقط یه مشکل داشتم که وقتی وایمیسادم مثلاً پشت چراغ یا میخواستم سر میدون دور بزنم موتور خاموش میشد که از سلو بود و گذاشتمش روی 1.5 بجای 1 و حل شد . الان مشکلم (از قبل هم داشتم ) این هست که مثلاً وایسادم پشت چراغ میخوام حرکت کنم . اگر گاز بخوام یواش بچرخونم موتور خفه میکنه خاموش میشه . یعنی دور دقیقاً میبینم که میخوابه با چرخش دست من و باید مثلاً یه دفعه اهرم گاز بپیچم که بره بالا
شاید کلاچش تنظیم نیست

farzad_sh_2020
04-09-1390, 01:54 بعد از ظهر
شاید کلاچش تنظیم نیست

نه اصلاً شما فکر کنم حتی در حالت خلاص

وقتی اهرم گاز رو خیلی کم بپیچم دور موتور افت میکنه بجای اینکه بره بالا و بعد از رد شدن از یه مرحله شروع میکنه به بالا رفتن .

Mohamad65
04-09-1390, 03:40 بعد از ظهر
نه اصلاً شما فکر کنم حتی در حالت خلاص

وقتی اهرم گاز رو خیلی کم بپیچم دور موتور افت میکنه بجای اینکه بره بالا و بعد از رد شدن از یه مرحله شروع میکنه به بالا رفتن .
براي منم همينطوره، بردم برنامه كامپيوتريش رو به روز كرد الان خيلي بهتر شده، ولي اخرش خاموششو مي كنه، شايد اگه استپر رو، كه نبستن ، ببنديم درست شه.
راستي، مي خوام زمستونيه لاستيك براش بخرم، چه سايزي و چه ماركي خوبه؟ حدود قيمت هم بگين

ali khoramian
04-09-1390, 03:41 بعد از ظهر
زدم 160

farzad_sh_2020
04-09-1390, 05:57 بعد از ظهر
براي منم همينطوره، بردم برنامه كامپيوتريش رو به روز كرد الان خيلي بهتر شده، ولي اخرش خاموششو مي كنه، شايد اگه استپر رو، كه نبستن ، ببنديم درست شه.
راستي، مي خوام زمستونيه لاستيك براش بخرم، چه سايزي و چه ماركي خوبه؟ حدود قيمت هم بگين

شما جهان رو هستی یا کویر ؟
چون جهان رو ظاهراً داره قطعه رو خودش

Kami
04-09-1390, 05:59 بعد از ظهر
شما جهان رو هستی یا کویر ؟
چون جهان رو ظاهراً داره قطعه رو خودش
ایشون هیوسانگ شهری دارن و فقط این مدل رو کویر وارد میکنه

tarxan
05-09-1390, 11:46 قبل از ظهر
سﻻم از قیمتش تو بازار خبر دارین؟منظورم خود موتور هست

BKING
05-09-1390, 11:51 قبل از ظهر
سلام

ضمن خوشامدگویی جهت عضویت در انجمن :khosh:

اما در مورد سوال شما شما باید تاپیک زیر را بخوانید

tarxan
05-09-1390, 01:03 بعد از ظهر
خیلی ممنون خیلی باشگاه توپی دارین رو چشم می خونم

farzad_sh_2020
07-09-1390, 10:05 بعد از ظهر
دوستان عزیز کسی لامپ فابریک موتور رو عوض کرده ؟ اگر آره چی گذاشتید ؟ چند وات ؟ چه مدلی ؟

مال خودش نسبت به پالسم خیلی ضعیف تر هست

Babak
08-09-1390, 12:20 قبل از ظهر
لامپ را در بیاری روی خوده لامپ نوشته چند واته

K.I.A
08-09-1390, 12:32 قبل از ظهر
معمولا 35 وات ...چراغ پالس 220 به شدت قویه و 2 3 برابر بیشتر از هیو نور دهی داره بخاطر همینه فکر میکنی ضعیفه...

farzad_sh_2020
08-09-1390, 12:49 قبل از ظهر
معمولا 35 وات ...چراغ پالس 220 به شدت قویه و 2 3 برابر بیشتر از هیو نور دهی داره بخاطر همینه فکر میکنی ضعیفه...

خب نمیشه مثل پالس پر نورش کرد ؟ با اوون نور بالا میدم همه میرن کنار . با هیو مجبورم با صدای اگزوز همرو بدم کنار

K.I.A
08-09-1390, 01:05 قبل از ظهر
هردو 35 واتن احتمالا اما با تفاوت عدسیه لنزشون که مال پالس انصافا عالیه البته پالس نور پایینش لنز هست و نور بالاش کاسه که تو هیو عین مگللی هردو لنز هستن.بالاترین وات استاندارد میتونید 55 وات بندازید با رنگ استاندارد افتابی

Ali
08-09-1390, 09:49 قبل از ظهر
بچه ها اخر نفهمیدین این هیو ها 2012 هستن یا 2011؟ چون مدل بی فلاپ 2012 هست :297:

Kami
08-09-1390, 09:50 قبل از ظهر
بچه ها اخر نفهمیدین این هیو ها 2012 هستن یا 2011؟ چون مدل بی فلاپ 2012 هست :297:
2012 هستش عزیز دل

Ali
08-09-1390, 10:19 قبل از ظهر
2012 هستش عزیز دلممنون **** جان یعنی الان موتور شما 2012 هستش؟ ولی فرق ظاهری با 2011 نداره که بشه تشخیص داد

Kami
08-09-1390, 02:08 بعد از ظهر
ممنون **** جان یعنی الان موتور شما 2012 هستش؟ ولی فرق ظاهری با 2011 نداره که بشه تشخیص داد
مال من 2011 هستش
اما هیوسانگ شهری های جدید 2012 هستن

farzad_sh_2020
08-09-1390, 04:05 بعد از ظهر
دوستان ممنون میشم بگید لامپ جلو چجوری عوض میشه ؟

چون من کلاهم طلق جیوه ای داره و شب نور هیو خیلی ضعیف هست برام میخوام ببینم اگر 35 هست 55 روش بذارم

Kami
08-09-1390, 04:10 بعد از ظهر
دوستان ممنون میشم بگید لامپ جلو چجوری عوض میشه ؟

چون من کلاهم طلق جیوه ای داره و شب نور هیو خیلی ضعیف هست برام میخوام ببینم اگر 35 هست 55 روش بذارم
باید فلاپ جلویی بالا در بیاد
اول از همه اون محافظ کیلومتر شمار باید در بیاد و بعد دونه دونه پیچ های فلاپ در بیان
زمان میبره حدود 1 ساعت

hyo savar
08-09-1390, 04:41 بعد از ظهر
اینم مشخصات سیستم لامپ ( فقط در قسمت لامپ عقب مربوط به هیو های قدیمی تر هست ---- چون جدیدا ال ایدی دارن )

farzad_sh_2020
08-09-1390, 10:33 بعد از ظهر
خب فعلاً باهاش شب جای تاریک نمیرم با سرعت چون وقت ندارم الان بخوام بازش کنم

برای فیلتر هوا باید از کجا اقدام کرد ؟ اینم باید فلاپ باز بشه ؟ تمیز بشه کافی هست ؟

Kami
08-09-1390, 11:00 بعد از ظهر
خب فعلاً باهاش شب جای تاریک نمیرم با سرعت چون وقت ندارم الان بخوام بازش کنم

برای فیلتر هوا باید از کجا اقدام کرد ؟ اینم باید فلاپ باز بشه ؟ تمیز بشه کافی هست ؟
فیلتر هوا نیازی به فلاپ نیست
اول صندلی راننده رو باید باز کنی و بعد دست رسی بهش پیدا میکنی

hyo savar
09-09-1390, 04:42 بعد از ظهر
****** جان فقط تا میدونی کمک کن که دیگه کلافه شدم/// ببین موتورم دنده 1 تا 5 که میدم خوبه ولی به سرعتگیر و چراغ قرمز و امثال اینا که میرسم معکوس که میدم به 1 که میرسم موتور خاموش میکنه /// در ضمن موتور در جا هم که کار میکنه اف1 خاموشه ولی موتور بازم خاموش میشه که اصلا طبیعی نیست

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------

ازچی میتونه باشه ( اون پیچی که از زیر دسته گاز اومده بیرون میشه که گاز کم باشه و ازطریق اون من گاز را زیاد کنم ؟؟؟؟ (درضمن دور موتور روی 1.5 با تک استارت قرار میگیره و لی یا 10 یا 1 دقیقه که در جا کار میکنه بلافاصله خاموش میکنه ؟؟؟ امکان داره درد از کجا باشه ؟؟؟؟ خیلی خوشحال میشم اگر بتونم تو خونه درستش کنم!!! چون اسم بار کردن به تهران که میشنوم جونم به لرزه میاد ( بچه ها هر کدوم که میدونید راحنمایی کنید )

Kami
09-09-1390, 05:10 بعد از ظهر
****** جان فقط تا میدونی کمک کن که دیگه کلافه شدم/// ببین موتورم دنده 1 تا 5 که میدم خوبه ولی به سرعتگیر و چراغ قرمز و امثال اینا که میرسم معکوس که میدم به 1 که میرسم موتور خاموش میکنه /// در ضمن موتور در جا هم که کار میکنه اف1 خاموشه ولی موتور بازم خاموش میشه که اصلا طبیعی نیست

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------

ازچی میتونه باشه ( اون پیچی که از زیر دسته گاز اومده بیرون میشه که گاز کم باشه و ازطریق اون من گاز را زیاد کنم ؟؟؟؟ (درضمن دور موتور روی 1.5 با تک استارت قرار میگیره و لی یا 10 یا 1 دقیقه که در جا کار میکنه بلافاصله خاموش میکنه ؟؟؟ امکان داره درد از کجا باشه ؟؟؟؟ خیلی خوشحال میشم اگر بتونم تو خونه درستش کنم!!! چون اسم بار کردن به تهران که میشنوم جونم به لرزه میاد ( بچه ها هر کدوم که میدونید راحنمایی کنید )
تنها مشکل یه موتور صفر از استپ میتونه باشه که اگه درست ننداختی روش هنوز خاموش میشه
بده یه کسی که واقعا مکانیکی بلده استپ رو جا بزنه

ali khoramian
09-09-1390, 05:20 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])t
احتمالا این قطعه روی موتور شما نصب نیست

hyo savar
10-09-1390, 09:46 بعد از ظهر
**** جان بازم نشد اون قطعه فلزی را که گرفتم بازم دوباره جا زدم و از همه مشکوک تر اون دربی هست که در اخر با 2 تا بیچ بسته میشه امکان داره ارو تیکه که در اخر بسته میشه و سوکت به اون وصل میشه ایراد داشته باشه چون برقی هست؟؟؟ اصلا هیچ فرقی هم نکرده 3 بار هم باز و بسته کردم فایده نکرد( همه اینجا هست که اصلا چیز خاصی نداره که من یا هر کس دیگه نتونه ببنده چیزی نداره )؟؟؟ درسته؟؟؟ امکان داره از همون قطعه بلاستیکی باشه که در اخر با بیچ میبندم ؟؟؟

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

چراغ اف 1 هم که سویچ را باز میکنم چشمک میزنه یارو میگف عیبی نداره موقع اچار کشی با دیاگ ریست میکنم گفت خیالت راحت باشه !!!( موندم چی به چی هست ) شما نظرت چی هست؟؟؟

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

چراغ اف 1 هم که سویچ را باز میکنم چشمک میزنه یارو میگف عیبی نداره موقع اچار کشی با دیاگ ریست میکنم گفت خیالت راحت باشه !!!( موندم چی به چی هست ) شما نظرت چی هست؟؟؟

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

اصلا نمیدونه 2 یا 3 دقیقه درجا کار کنه یا دنده که میزنم خاموش نشه ؟؟؟ اخه دیگه استوبر دیگه چطوری باید نصب بشه؟؟؟ وجدانن موندم دیگه؟؟؟ مشیه موتورم مثل جهان رو باشه ؟؟؟

---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

تازه این بار که استوبی را باز کردم و بستم روشن که کردم برای 3تا 4 ثانیه دود ضعیف کرد ولی زود تمام شد ؟؟؟ و اینکه بنزین سوبر را کشیدم و معمولی ریختم گفتم شاید چرب تر باشه بهتره مشه از این باشه دود کردن ضعیف ؟؟؟ یا نه ؟؟؟

eshgh_namordeh
11-09-1390, 01:31 قبل از ظهر
اینقدر خودت را ناراحت نکن -
زیاد نگرانش نباش چیز خاصی نیست
به نظر من اگر برات اینقدر مهمه و حساسی روش بیارش تهران خودت را راحت کن ، شما که 8 تومن پول دادی این هم 200 تومن روش بیارش تهران فروشگاه محک درستش میکنه برات راحت میشی

ali khoramian
11-09-1390, 06:02 بعد از ظهر
اگه بخای حساس موتور بشی باید عمرتو بزاری پاش . من که شخصا پدر موتورو در میارم .

ioocmehdi
12-09-1390, 01:34 قبل از ظهر
سلام به دوستان . موتور من قطعه استوپر هم داره اما وقتی سرده و میخوام روشنش کنم (مثل صبح ها ) شاید 6 یا 7 بار استارت بخوره و خیلی بد روشن میشه بعدشم اگه گازو 2 یا 3 دقیقه نگه ندارم خاموش میشه . میخوام بدونم آیا شما هم این مشکل رو دارین یا نه؟؟ ممنون

hyo savar
12-09-1390, 09:53 قبل از ظهر
****** جان و بچه های هیو سوار موتور را بردم پیش یک مکانیک خوب ماشین چند سالی توی ایران خودرو کار میکرده گفت باید باهاش یک مدت راه بری تا اون2تا قطعه استوپر جاشونا توی هم دیگه باز کننن (حا لا هم باید تو در جا و هم در حرکت باید این کار را کرد ) و در ضمن تاکید کرد اگر هم چند تا استارت میزنی تا موتور روشن بشه اصلا موقع استارت زدن گاز ندم؟؟؟ و گفت مشکل دیگه ای هم نداره. ( در کل نسبت به قبل بهتر شد ولی بازم بعد چند ساعت حرکت تا ایست کامل میکنم خاموش میکنه ؟؟؟ (به نظر شما درست میگف که باید جاشونا توی هم دیگه باز کنن و توی هم دیگه بشینن )؟؟؟

---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------

اگر که بگید مشکلی نباشه صبر میکنم تا 1500 تا که رفتم واسه سرویس کاری بیارمش محک تا دیاگ بزنه ودرستش کنه ؟؟؟ ( لطفا همه سوال هارا جواب بدید ) ؟؟؟ با تشکر

Kami
12-09-1390, 10:37 قبل از ظهر
سلام به دوستان . موتور من قطعه استوپر هم داره اما وقتی سرده و میخوام روشنش کنم (مثل صبح ها ) شاید 6 یا 7 بار استارت بخوره و خیلی بد روشن میشه بعدشم اگه گازو 2 یا 3 دقیقه نگه ندارم خاموش میشه . میخوام بدونم آیا شما هم این مشکل رو دارین یا نه؟؟ ممنون
خیر باید دور موتور تنظیم بشه

---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------

****** جان و بچه های هیو سوار موتور را بردم پیش یک مکانیک خوب ماشین چند سالی توی ایران خودرو کار میکرده گفت باید باهاش یک مدت راه بری تا اون2تا قطعه استوپر جاشونا توی هم دیگه باز کننن (حا لا هم باید تو در جا و هم در حرکت باید این کار را کرد ) و در ضمن تاکید کرد اگر هم چند تا استارت میزنی تا موتور روشن بشه اصلا موقع استارت زدن گاز ندم؟؟؟ و گفت مشکل دیگه ای هم نداره. ( در کل نسبت به قبل بهتر شد ولی بازم بعد چند ساعت حرکت تا ایست کامل میکنم خاموش میکنه ؟؟؟ (به نظر شما درست میگف که باید جاشونا توی هم دیگه باز کنن و توی هم دیگه بشینن )؟؟؟

---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------

اگر که بگید مشکلی نباشه صبر میکنم تا 1500 تا که رفتم واسه سرویس کاری بیارمش محک تا دیاگ بزنه ودرستش کنه ؟؟؟ ( لطفا همه سوال هارا جواب بدید ) ؟؟؟ با تشکر
مال من از موقعی که استپ رو بستم دیگه خاموش نکرد مال شما هم حتما یه مشکلی داره . حالا بهتره بیاری تهران تا برسی شه

Babak
12-09-1390, 12:31 بعد از ظهر
و در ضمن تاکید کرد اگر هم چند تا استارت میزنی تا موتور روشن بشه اصلا موقع استارت زدن گاز ندم؟
دوستان در نظر داشته باشین موتورهای انژکتوری در زمان روشن کردن به هیچ وجه نباید گاز داد چون باعث میشه موتور دیرتر روشن بشه:1tongue:

hyo savar
13-09-1390, 09:59 قبل از ظهر
بچه های هیو سوار به ویژه اصفهانی ها اقای پوزشرا کسی میشناسه میخوام بدونم در زمینه تعمییر هیو چقدر تخصص داره؟؟؟

---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------

و اینکه زیر نظر شرکت هست یا به شکل مستقل مغازه دارد ؟؟؟ از نظر مهارت حتما نظر بدهید ؟؟؟ بچه های اصفهانی اگر هم در توان تون هست واسم یک امار بگیرید ؟؟؟

ali khoramian
13-09-1390, 12:01 بعد از ظهر
بله میشناسمش قسمت تولید هیوسانگه از دوستامه .خودش هیوسانگ سرهم میکنه. شمارم 09132073100 خاستی زنگ بزن امارشو بهت بدم

---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

بله میشناسمش قسمت تولید هیوسانگه از دوستامه .خودش هیوسانگ سرهم میکنه. شمارم 09132073100 خاستی زنگ بزن امارشو بهت بدم

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

RIDER
15-09-1390, 12:29 بعد از ظهر
[QUOTE=ali khoramian;47261]بله میشناسمش قسمت تولید(مونتاژ) هیوسانگه از دوستامه .خودش هیوسانگ سرهم میکنه. شمارم 09132073100 خاستی زنگ بزن امارشو بهت بدم

---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

باز تاپیک خوابید.بابا یه عکسی فیلمی از موتور بزارین بلکه تاپیک بیدار شه:mad_majidonline:

farzad_sh_2020
15-09-1390, 07:43 بعد از ظهر
اینم از هیوووووووووووی اینجانب :

RIDER
15-09-1390, 08:25 بعد از ظهر
به به بالاخره سوییچو در آوردی:clap:یا عکس مال قبله.موتور قشنگی داری

farzad_sh_2020
15-09-1390, 08:30 بعد از ظهر
به به بالاخره سوییچو در آوردی:clap:یا عکس مال قبله.موتور قشنگی داری

عزیزم سوییچ که همون موقع در آوردم . وگرنه شب تو پارکینگ پیشش میخوابیدم : ) ) )

نه این عکس مال چند ساعت پیش هست

hyo savar
15-09-1390, 08:58 بعد از ظهر
اقا فرزاد دور رینگی موتورت 2 رنگه یا نور فلاش بهش خورده ( یا دور قرمز و وسط سفیده )

farzad_sh_2020
15-09-1390, 09:08 بعد از ظهر
اقا فرزاد دور رینگی موتورت 2 رنگه یا نور فلاش بهش خورده ( یا دور قرمز و وسط سفیده )

نه بخاطر نور فلش و زاویه دوربین اینجوری شده . کامل قرمز هست

K.I.A
15-09-1390, 09:31 بعد از ظهر
اینجا مباحث مربوط به هیو هست لطفا تو تاپیک عکس موتور اعضا اقدام کنید.

hyo savar
16-09-1390, 12:23 بعد از ظهر
اقا ****** و بچه های هیوسوار ازیک مکانیک موتور ( تعمییرکننده هیو ) پرسیدم واسه تعویض روغن موتور چند لیتر بریزم گفت اگر موتور باز نشه چه فیلتر عوض کنی و چه عوض نکنی 1.5 لیتر بریزم منم گفتم توتال میریزم و گفت کلا روغن ها اب دارند واسه همین 1.5 لیتر بریزم.( حرف ایشون را تایید میکنید ) موندم الان واسه موتور چند لیتر بریزم ( در ضمن توصفحات قبل گفته شده ) ولی اینمسئله مطرح نشده بود ) ؟؟؟ منتظر نظرات هستم؟؟؟

Kami
16-09-1390, 12:24 بعد از ظهر
اقا ****** و بچه های هیوسوار ازیک مکانیک موتور ( تعمییرکننده هیو ) پرسیدم واسه تعویض روغن موتور چند لیتر بریزم گفت اگر موتور باز نشه چه فیلتر عوض کنی و چه عوض نکنی 1.5 لیتر بریزم منم گفتم توتال میریزم و گفت کلا روغن ها اب دارند واسه همین 1.5 لیتر بریزم.( حرف ایشون را تایید میکنید ) موندم الان واسه موتور چند لیتر بریزم ( در ضمن توصفحات قبل گفته شده ) ولی اینمسئله مطرح نشده بود ) ؟؟؟ منتظر نظرات هستم؟؟؟
با سلام . تعویض بدون فیلتر 1.4 و با فیلتر 1.5

hyo savar
16-09-1390, 12:27 بعد از ظهر
****** جان من 1.4 را تو خونه با چی اندازه کنم ولی روی 4 لیتری 10 40 که گرفتم 0.5 را روش زده ولی 1.4 مشکله ؟؟؟

Kami
16-09-1390, 12:29 بعد از ظهر
****** جان من 1.4 را تو خونه با چی اندازه کنم ولی روی 4 لیتری 10 40 که گرفتم 0.5 را روش زده ولی 1.4 مشکله ؟؟؟
نوشابه خانواده 1لیتره اول اونو بریز بعدشم نصفشو پر کن دوباره بریز

hyo savar
16-09-1390, 12:36 بعد از ظهر
نوشابه خانواده 1.5 هستش عزیز جان؟؟؟

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------

فکر کنم بشهگالنرا که از 0.5 تا 4 لیتر شماره گذاری شده از 4 تا 3 یک لیتر حساب میشه ؟؟؟ درسته ؟؟؟ اون 0.5 را هم به ماژیک به 5 قسمت تقسیم کنم و 4 قسمتش را بریزم ؟؟؟ چطوره ؟؟؟

Kami
16-09-1390, 12:39 بعد از ظهر
نوشابه خانواده 1.5 هستش عزیز جان؟؟؟

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------

فکر کنم بشهگالنرا که از 0.5 تا 4 لیتر شماره گذاری شده از 4 تا 3 یک لیتر حساب میشه ؟؟؟ درسته ؟؟؟ اون 0.5 را هم به ماژیک به 5 قسمت تقسیم کنم و 4 قسمتش را بریزم ؟؟؟ چطوره ؟؟؟
اقای عزیز متنو کامل بخون گفتم نوشابه خانواده 1 لیتره هستش
بعدشم بحث در مورد روغن تو تاپیک خودش ( دیگه 1.5 لیتر روغن ریختن تو موتور که کاری نداره عزیز دل )

hyo savar
16-09-1390, 12:50 بعد از ظهر
درست میگی شما منم 1.5 بدون تعویض فیلتر میخوام بریزم که شما میگید 1.4 بریزم و این 1.4 کار را مشکل میکنه؟؟؟ راستی اگر من 1.5 با و بدون تعویض فیلتر بریزم مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

0.1 دهم زیاد باشه بهتر نیست که 0.1 دهم کمتر باشه ؟؟؟ یعنی بجای 1.4 1.5 بریزم ؟؟؟

Kami
16-09-1390, 01:00 بعد از ظهر
درست میگی شما منم 1.5 بدون تعویض فیلتر میخوام بریزم که شما میگید 1.4 بریزم و این 1.4 کار را مشکل میکنه؟؟؟ راستی اگر من 1.5 با و بدون تعویض فیلتر بریزم مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

0.1 دهم زیاد باشه بهتر نیست که 0.1 دهم کمتر باشه ؟؟؟ یعنی بجای 1.4 1.5 بریزم ؟؟؟
روغن زیاد باشه مشخص میشه . مثلا تو دور موتور بالا ریپ میزنه
همون 1.5 بریز حله

hyo savar
16-09-1390, 01:10 بعد از ظهر
****** جان وجدانن 1.5 حله:3ztzsjm: یا اینکه از حرف زدنمون خسته شدی و گفتی بزار بگم 1.5 تا کچلمون نکرده؟؟؟ :4chsmu1: از 1.5 هم دیگه بیشتر درست نیست ؟؟؟ درسته؟؟؟

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

من واسه این زیاد حساس هستم ...چون هیچ اطلاعی از نوع روغن و اندازه ندارم!!!

Kami
16-09-1390, 01:28 بعد از ظهر
****** جان وجدانن 1.5 حله:3ztzsjm: یا اینکه از حرف زدنمون خسته شدی و گفتی بزار بگم 1.5 تا کچلمون نکرده؟؟؟ :4chsmu1: از 1.5 هم دیگه بیشتر درست نیست ؟؟؟ درسته؟؟؟

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

من واسه این زیاد حساس هستم ...چون هیچ اطلاعی از نوع روغن و اندازه ندارم!!!
اره اقا درسته 1.5 بریز اگه زیاد باشه ریپ میزنه :wall3:

farzad_sh_2020
16-09-1390, 02:55 بعد از ظهر
من فیلتر عوض کردم و 1.6 ریختم . وقتی موتور صاف میکنم میاد تا خط مشخص شده . البته توی کاتالوگ خارجی که میخوندم نوشته بود برای اینکه از اوون نشانگر چک کنید موتور روشن کنید و یکم کار کنه و خاموش کنید . بعد از دو دقیقه چک کنید

من رفتم این لوازم آزمایشاهی ها یه ظرف 1 لیتری مدرج خریدم . راحت دوتا 0.8 ریختم شد 1.6

nOviA
16-09-1390, 11:52 بعد از ظهر
بریز بره. هیوسانگه دیگه. Bmw نیست که. من از دستم در رفت 1.8 ریختم نه ریب میزنه نه هیچی. هیچ فرقیم با دفعه ی قبلی که 1.6 ریختم نکرده. الکی حساس نباش. فردا پس فردا خدایی نکرده یه اتفاقی واسه موتورت بیوفته چپه میکنیا

Aka
17-09-1390, 02:37 قبل از ظهر
بابا شما ها هم سوسولینا ، من دو تا 1 لیتری میخرم اولی رو خالی میکنم ، بعدی رو هم انقد میریزم که فک کنم بسه :D
امروز یه نیکد رنگ مسی دیدم ، صفر ، یه اگزوز روش بسته بود ، 30cm نبود ، یک صدائی میداد ، رنگشم خیلی کیفیتش باحال بود ، حالا فردا عکس میزارم ازش

Mohamad65
17-09-1390, 08:42 بعد از ظهر
سلام
امروز صبح رفتم سمت ميدون قزوين ولي هرچي گشتم نمايندگي كوير رو پيدا نكردم، برا تحويل استپر، كسي ادرس دقيقشو داره بده؟
دنبال لاستيك هم گشتم ولي سايز لاستيك زيرش ١٧٠/٦٠ پيدا نكردم، طرف مي گفت اجدار ١٤٠ بنداز كه من تو كتم نرفت، چه سايزي و از كدوم مغازه بخرم؟ طرف گفت لاستيك با سايز خودش اگه پيدا كني ١٨٠ في مي خوره، راست گفت يا چون نداشت خالي بست؟

K.I.A
17-09-1390, 08:46 بعد از ظهر
میدان قزوین-خیابان قلمستان-نرسیده به 4راه مدرس - پاساز ماهان- مهندس کمالی---55368668 لاستیک هم از همون جا سوال کن اگه موجود نداشتن راهنماییت میکنن...

farzad_sh_2020
17-09-1390, 09:48 بعد از ظهر
بابا شما ها هم سوسولینا ، من دو تا 1 لیتری میخرم اولی رو خالی میکنم ، بعدی رو هم انقد میریزم که فک کنم بسه :D
امروز یه نیکد رنگ مسی دیدم ، صفر ، یه اگزوز روش بسته بود ، 30cm نبود ، یک صدائی میداد ، رنگشم خیلی کیفیتش باحال بود ، حالا فردا عکس میزارم ازش

همین کارارو میکنید و بعدش میگید چرا موتور اینجوری شد

اگر مهم نبود که شرکت سازنده نمیومد تفکیک کنه برای هر موردی .
به نظر من توی بعضی موارد باید دقت کرد دوست عزیز

K.I.A
17-09-1390, 10:14 بعد از ظهر
چند روز پیش یکی از دوستان جنسیس کوپشو اورد برای سرویس بعد از کار سرویس زنگ زدیم به این مرکز جدید شستشوی خودرو به اسم dry wash که با تکنولوزی نانو خودرو بدون اب میشوره!! که بیاد ماشینو بشوره در محل!! البته رفیقم وقت قبلی گرفته بود فقط ساعتشو تائین نکرده بود که زنگ زد گفت الان بیاید...بعد یه چند ساعت معطلی یه صدای خفن اومد که دیدم یه هیوسانگ مشکی با اگزوز تایگر اومد تو یه جوونه مئدب و با شعور ازش پیاده شد و خودشو معرفی کرد که من برای شستشوی ماشین اومدم ورفت ماشینو برق بندازه...من و رفیقمم همینطور که دهنمون باز بود به موتورش نگاه میکردیم انتظار داشتیم با وانت نیسان با چنتا کارگر بیاد!!!! با لوازمی که داشت و نانو ماشینو بعد 4 ساعت صفر شویی کرد که کارش خوب بود اما زیر پای ما علف سبز شد!!! و پول زیادی فاکتور کرد که بیش از 100هزار بود نامرد پول اگزوزشم از ما گرفت!!!

Ali_Zare
17-09-1390, 11:43 بعد از ظهر
این موتور نباید اینهمه مشکلات که دوستان میگن رو داشته باشه . توی شهر ما بهترین موتور پلاک موتور منه که تکه . انصافا که من باهاش خیلی حال میکنم .:17:

Aka
18-09-1390, 05:51 قبل از ظهر
4922

4923

Kami
19-09-1390, 01:09 بعد از ظهر
بچه ها بالاخره درست شد احتمال اول را به سنسور اکسیژن دادند ولی بعد فهمیده که مشکل خاموشی از از دری استوپر هست که با وجود این که 2 تا پیچ و واشر اورینگی که داره بازم موقع روش بودن موتور هوا میکشه (به حرحال درست شد ) فقط گاهی اوقات اونم خیلی خیلی کم بعد از چندساعت رانندگی شاید 1 یا 2 بار ایست کامل داشته باشم و خاموش کنه (گفت باید اهرم برنجی رنگی که روی قطعه استوپر کار میکنه باید جای خودشرا در داخل قطعه استوپر باز کنه و دیگه خاموش نمیکنه )
من همش گفتم از استپ هست گوش نمیدادی
دیگه حساس نباش که یهو دیدی زدی یه بلایی سرش اوردی
راستی بادگیر موتورو عوض کردی یا چیزی زدی که مشکی شده؟

Kami
19-09-1390, 01:25 بعد از ظهر
تاکید هم کرد که دنده ها را زود به زود عوض نکنم و موتور خوب با اون دنده جای خودشا تو سیلندر باز کنه و بشناسه ( البته برای اب بندی موتور ) روغن هم 1.5 ریختم و درست شد .

---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

نه مشکی کردم ولی فرصت نشده شرمنده ازش عکس بزارم منظورم طراحی ارم هیو و اسم هیو بدک نیست جالب شده فقط نشد از اون مدل ها یی که به شیشه ماشی میزنن بندازم واسه خمی که داره گفت باید از اون جنسا که با سشوار گرم میکنن بندازم چاره ای هم نبود چون چروک بر میداشت !!! راسته میگفت باید طوری اببندی کنی که دنده 1 70 تا پر کنه؟؟؟

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------

نمی دونم چه کار کرد حدود 3 تا 4 میلی فاصله لاستیک جلو را با گلگیر زیاد کرد و چپ و راستی لاستیک و رینگ را با گلگیر ریگلاژ کرد؟؟؟

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

****** جان تا الان چندتایی باهاش رفتی ( هم سرعت و هم کنتور کیلومترت )؟؟؟
دنده 1 از 60 تا بیشتر نباید بره
من تو سرپایینی باهاش دیروز 186 تا رفتم اما مثل من سعی نکنید به این سرعت برسید که دیوانگیه
اب بندی به این صورت انجام بده
دنده 1 : 40 تا
دنده 2: 60 تا
دنده 3: 90 تا
دنده 4: 120 تا
دنده 5: 140 تا
البته تا 200 کیلومتر اول اینحوری برو و بعدش گازو ببند بهش و تا جا داره گاز بده

farzad_sh_2020
19-09-1390, 01:26 بعد از ظهر
4922

4923
ببخشیدا ولی خیلی زشته .

دوستان مصرف موتور شما چند هست ؟
من در هفته 2 روز با موتور فقط دور میزنم اینم میشه در حد 100 تا 200 کیلومتر . ولی هفته بعدش آخر کار میبینم داره چشمک میزنه بنزین و میرم پمپ بنزین

hyo savar
19-09-1390, 01:39 بعد از ظهر
اره ماشا ا... هرچی میخوره پس نممیده ولی بازم باید گفت نوش جونش چون یکم که فکر بکنی میبینی توی 250 های ایران او بهت که داره انژکتور هم که هست 2 سیلندر وی شکل هم که هست که اصلا خیلی کمه از این مدل چون به طرحهای انگیلیسی اون زمان اشتباه نکنم (اشتباه هست دوستان اصلاح کنن ) دارای رادیات روغن هم که هست سواری و تعادل و استقامتی هم که تو جاده داره اونم هست درسته؟؟؟ به نظر من توی این 250 های ایران باید گفت بنزین که هیچ بهترین دکترا هم واسه مداوش باری حتما برات یکروزی جبران میکنه؟؟؟ ( زنده باد هیوسانگ ):17:

Kami
19-09-1390, 01:42 بعد از ظهر
ببخشیدا ولی خیلی زشته .

دوستان مصرف موتور شما چند هست ؟
من در هفته 2 روز با موتور فقط دور میزنم اینم میشه در حد 100 تا 200 کیلومتر . ولی هفته بعدش آخر کار میبینم داره چشمک میزنه بنزین و میرم پمپ بنزین
صدی 5 لیتر در حالت نرمال مصرف میکنه
که البته با رانندگی های متفاوت مصرفش بیشتر میشه

hyo savar
19-09-1390, 01:44 بعد از ظهر
منظورت درجا یا در دور موتور های نرمال هست؟؟؟ یا هر دو

Kami
19-09-1390, 01:49 بعد از ظهر
منظورت درجا یا در دور موتور های نرمال هست؟؟؟ یا هر دو
منظورم دور موتور های نرمال هستش در حال رانندگی
مثال با دنده 1 با سرعت 20 برین و بعد با دنده 2 با سرعت 45 و ...

farzad_sh_2020
19-09-1390, 02:45 بعد از ظهر
دنده 1 و 2 رو که اصلاً نمیشه پر نکرد :دی
ولی معمولاً من تو شهر میذارم دنده 5 و 100-120 میرم که کمتر مصرف کنه . ولی همه اینا با همون پر کردن دنده 1 و 2 جبران میشه :دی

Aka
20-09-1390, 05:21 قبل از ظهر
تو این موتورا پر کردن دنده 1 منجر به خراب شدن زودتر موتور و گیرباکس میشه

farzad_sh_2020
20-09-1390, 09:19 قبل از ظهر
تو این موتورا پر کردن دنده 1 منجر به خراب شدن زودتر موتور و گیرباکس میشه

منظورم از پر کردن اینه که دنده 1 رو تا دور 8-9 ببری . نه دیگه 13 .

farzad_sh_2020
23-09-1390, 10:22 بعد از ظهر
اینم صدای اگزوز :

Milad
26-09-1390, 12:58 قبل از ظهر
5077سلام. ما هم به جمع هيو داران پيوستيم.چنتا سوال واسم پيش امده

1 چه جوري ميتونم شتابش رو بيشتر كنم؟ اصلا راهي هست؟؟؟؟

2 بين اگزوزهاي 2 برادر و يوشيمارو كدوم بهتره؟ از لحاظ صدا و كارايي.

Kami
26-09-1390, 01:02 قبل از ظهر
5077سلام. ما هم به جمع هيو داران پيوستيم.چنتا سوال واسم پيش امده

1 چه جوري ميتونم شتابش رو بيشتر كنم؟ اصلا راهي هست؟؟؟؟

2 بين اگزوزهاي 2 برادر و يوشيمارو كدوم بهتره؟ از لحاظ صدا و كارايي.
مبارک باشه
1. شتابش رو نمیشه بیشتر کرد به طور درست حسابی
2. اگزوز 2 برادر
قیمت چند خریدی؟

Milad
26-09-1390, 01:29 قبل از ظهر
از خود شهرياري زماني كه قيمتش 7.950 بود با يه چونه مشتي 7.500 گرفتم.

eshgh_namordeh
26-09-1390, 02:54 قبل از ظهر
مبارک باشه
امیدوارم توی قرارها ببینمت خوشحال میشیم
هیو موتورش قابلیت تقویت داره محک این کا را انجام میده
اما برای 10 کیلومتر سرعت ازش نداره موتور نو را دستکاری کنی
فول اگزوز اگر براش باشه و زنجیر رنتال بندازی کافیه

hyo savar
01-10-1390, 04:56 بعد از ظهر
اینم از طلق جلوی موتور که گفته بودم البته شاید طراحی زشت یا ساده خیلی باشه به حر حال این عکس های مورد نظر هست ( اگر خیلی زشت شده دوستان عزیز .... اقا ****** (نظر یادتون نره ) بگید حتما ؟؟؟ !!!

Kami
01-10-1390, 05:01 بعد از ظهر
اینم از طلق جلوی موتور که گفته بودم البته شاید طراحی زشت یا ساده خیلی باشه به حر حال این عکس های مورد نظر هست ( اگر خیلی زشت شده دوستان عزیز .... اقا ****** (نظر یادتون نره ) بگید حتما ؟؟؟ !!!
بسیار هلو
یکم ببرش تو خیابون خاک بخوره دیگه
چند کیلومتر تا الان باهاش رفتی؟

Kami
01-10-1390, 05:08 بعد از ظهر
باشه شما هم ما را مسخره کن !!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

ما که مثل شما بروبچ جمعمون جمع نیست که جمعه ها بریم بیرون 250 تارفتم
250 تا فقط؟
مرد حسابی باید الان باهاش 2000 کیلومتر رفته باشی
مال من 2000 تا رفته
اگه همینحوری بزاری گوشه خونه خوب اب بندی نمیشه

eshgh_namordeh
01-10-1390, 05:28 بعد از ظهر
خیلی خوشگل شده خوشمان آمد :)
مبارکت باشه
برچسب مشکی را از رو زدیش یا از پشت بادگیر نصب شده

hyo savar
01-10-1390, 09:13 بعد از ظهر
چون طلق هیو خم خیلی داره نسبت به نینجا و امسالش ازاون طرح شیشه ای ها نشد چه از رو و چه از پشت وناچار به خاطر اون مدل برجسته که پایین طلق هیو هست مجبور شدم از رو بزنم

Aka
01-10-1390, 11:57 بعد از ظهر
امروز موتورو با یه ماده آمریکائی شستم ، بعد روغنو عوض کردم ، به نظر روون تر شد

eshgh_namordeh
02-10-1390, 12:10 قبل از ظهر
توی خود موتور را شستی ؟ ماده چی بود ایران پیدا میشه ؟

K.I.A
02-10-1390, 12:18 قبل از ظهر
فکر کنم بدنه ی موتورو منظورش بود اما محلول برای شستشوی داخل انجین و کار براتور و انزکتور هم تو بازار موجود هست علی رضا جان این ماده چند مدل و چند برند داره... از gunk , stp بگیر تا nano / شما هر کدومو خواستی من برات میگیرم از 5 تومن تا 60 قیمتش هست /

Kami
02-10-1390, 12:52 قبل از ظهر
هیو سوار موتورت خیلی قشنگه
راستی هیو جدیدا مثل دایلیم دور رینگی فابریک دارن؟
خیر ندارن

Aka
02-10-1390, 01:05 قبل از ظهر
ازین موادی که میریزی تو انجین یه 10 دیقه درجا کار میکنه بعد خالی میکنی روغن عوض میکنی
روغنو که خالی میکنی لجنه

Ali
03-10-1390, 03:11 بعد از ظهر
اگر اشتباه نکنم طرز کار این مواد به این صورته که باید بجای روغن موتور در مخزن روغن ریخته بشه بعد موتور چند دقیقه با اون کار کنه تا اثر کنه البته انواع مختلفی دارن که شامل:ترمیم کننده ی موتورهای قدیمی،از بین برنده ی رسوبات موتور و......

Babak
04-10-1390, 12:19 بعد از ظهر
خوب شده بابا اینقدر جو نده.تازه می تونی با طرح کربن هم عوض کنی ولی اینم قشنگه:18:

ARSH
04-10-1390, 12:48 بعد از ظهر

عالی شده خیلی خیلی خوشم اومد اگه یه روزی یه دونه از اینا داشته باشم صد در صد این طرحو پیاده میکنم روش

ZirCgari
04-10-1390, 08:07 بعد از ظهر
دوستان کار کرده کسی سراغ داره؟!پولم کمه مگلی کارکرده بخرک یا هیو کارکرده البته معذرت میخام شاید ربطی به موضوع تاپک نداشته باشه عجله کردم..:297:

hyo savar
04-10-1390, 08:40 بعد از ظهر
بچه کسی میتونه بگه این فلاپ 2 تیکه که در سمت راست (سمت اگزوز موتور ) هست دقیقا بالای راهنمای جلو واسه چی هست که جداگانه باز میشه من میگم واسه اینه کا اگر برای تعمییر و باز و بسته کردن بوق... زیر فرمان ... رادیات و ...... لازم باشه از اینجا این کار را بکنند ؟؟؟؟؟؟ مثلا برای بوق اگر روی گلگیر جلو دست ببریم 100% شیار های رادیات دچار اسیب میشه به نظر شما ممکنه واسه چی گذاشته باشن چون در اون سمت (چپ ) نیست؟؟؟؟؟و یکتیکه هست؟؟؟؟؟

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------

سوال دیگه این گه میگن که برنامه واسه کم کردن کیلومتر هیو هست میخوام بدونم ایا درسته یا نه ؟؟؟؟ و این طور که پیداست یک ای سی 6 یا 8 پایه پشت نمایشگر کیلومتر هیو هست که با برنامه و قرار دادن پایه های ای سی در دستگاه امکان کم کردن کیلومتر با توجه به کیلومتر های موجود در برنامه قابل تغییر هست ؟؟؟؟ ایا صحت داره این موضوع یا نه؟؟؟؟:297:

ARSH
06-10-1390, 02:04 بعد از ظهر

اون تیکه که خط کشیدم خالیه وسطش ؟ تو عکس اینجوریه یا کلا اون قسمت خالیه ؟

Kami
06-10-1390, 02:18 بعد از ظهر

اون تیکه که خط کشیدم خالیه وسطش ؟ تو عکس اینجوریه یا کلا اون قسمت خالیه ؟
کلا خالیه

ali khoramian
06-10-1390, 02:35 بعد از ظهر
به نظر من دودی کردنش عالیه ولی نوشته روش جواده

ARSH
07-10-1390, 03:52 بعد از ظهر
ممنون میشم یکی از دوستان از چراغ هیو عکس بگیره
منظورم از جلوی موتوره وقتی که چراغش روشن باشه
مرسی

Milad
12-10-1390, 12:39 قبل از ظهر
سلام به جميع دوستان. شمع هيو رو عوض كنم چه قدر تو كاراييش تاثير ميزاره؟ محك خيلي تعريف ميكرد ميگفت تو شتابش تاثير ميزاره راست ميگه؟

K.I.A
12-10-1390, 12:43 قبل از ظهر
بستگی به کارکرد موتورتون داره اما کلا شمع ایریدیوم سوزنی ngk یا دنزو بهترین مارک هستن که تاثیر خوبی تو مصرف شتاب سرعت و قدرت داره و کارکرد خوب انجین داره قیمت هم 30تومن هست

KAZABELANKA
12-10-1390, 08:01 بعد از ظهر
سلام به جميع دوستان. شمع هيو رو عوض كنم چه قدر تو كاراييش تاثير ميزاره؟ محك خيلي تعريف ميكرد ميگفت تو شتابش تاثير ميزاره راست ميگه؟

شمع مورد نظر شما
NGK IRIDIUM ix CR8EIX
با کد استوک : 4218
ولی من بعد از تعویض شمع موتورم بعد از چند وقت برق کم می آورد و شارزر و باطریم خراب شد

---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

بچه کسی میتونه بگه این فلاپ 2 تیکه که در سمت راست (سمت اگزوز موتور ) هست دقیقا بالای راهنمای جلو واسه چی هست که جداگانه باز میشه من میگم واسه اینه کا اگر برای تعمییر و باز و بسته کردن بوق... زیر فرمان ... رادیات و ...... لازم باشه از اینجا این کار را بکنند ؟؟؟؟؟؟ مثلا برای بوق اگر روی گلگیر جلو دست ببریم 100% شیار های رادیات دچار اسیب میشه به نظر شما ممکنه واسه چی گذاشته باشن چون در اون سمت (چپ ) نیست؟؟؟؟؟و یکتیکه هست؟؟؟؟؟

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------

سوال دیگه این گه میگن که برنامه واسه کم کردن کیلومتر هیو هست میخوام بدونم ایا درسته یا نه ؟؟؟؟ و این طور که پیداست یک ای سی 6 یا 8 پایه پشت نمایشگر کیلومتر هیو هست که با برنامه و قرار دادن پایه های ای سی در دستگاه امکان کم کردن کیلومتر با توجه به کیلومتر های موجود در برنامه قابل تغییر هست ؟؟؟؟ ایا صحت داره این موضوع یا نه؟؟؟؟:297:

اون کاور مثلثی برای روئیت پلیس از شماره تنه و پلاکت نامبر روی تنه می باشد .

hyo savar
12-10-1390, 09:39 بعد از ظهر
بچه ها هیو فلاشر نداره درسته؟؟؟ میشه واسش فلاشر گذاشت یا انیکه ضایع یا خراب کاری میشه ؟؟؟

02109002
12-10-1390, 09:45 بعد از ظهر
کاری نداره گذاشتنش که
به این تاپیک مراجعه کن
فلاشر برای موتور سیکلت ([Only registered and activated users can see links])

Kami
12-10-1390, 09:54 بعد از ظهر
پد باک جنس عالی کسی سراغ داره که کنده نشه زود؟؟؟
زیاده . خوبش 40 تومن

Kami
12-10-1390, 10:00 بعد از ظهر
والا من اقا ****** گمرک را گشتم تا پیدا کردم تازه یارو هم نمیدونست بهش گفتم یکی از اینا میخوام 4500 داد اصلا هم راضی نیستم؟؟؟ ادرسی داری بگی؟؟؟
محک سیکلت - ولیعصر بالاتر از راه اهن . جنب بیمارستان

Kami
12-10-1390, 10:05 بعد از ظهر
شماکه دیدی تنوع مدل داره یا نه چون اگر باشه مثلا ( طرح کربن ) واسه درب باک و روی باک (پد باک ) بگیرم ؟؟؟ راستی واسه روی اون قسمت که2 تا کمک بستهشده که جلوش سوییچ میخوره (کاور ) داره؟؟؟
همرو داره
من خودم کاور دور فرمون رو گرفتم کربن 20 تومن
پد باک هم بود اما قلابیش 5 تومن

hyo savar
12-10-1390, 10:16 بعد از ظهر
برچسبی هست یا اینکه باید پیچ کمک ها باز بشه راهنمایی کنید ؟؟؟

Kami
12-10-1390, 10:17 بعد از ظهر
برچسبی هست یا اینکه باید پیچ کمک ها باز بشه راهنمایی کنید ؟؟؟
برچسبه . نیازی به باز کردن هیچی نیست

Amir
13-10-1390, 12:13 بعد از ظهر
جدا از اینکه همه کاربرا برامون عزیز هستند

این رو قبلا هم گفته بودم , به جز مدیران هیچ کاربری حق تذکر به کاربرای دیگه رو نداره

حالا چه اون سوال فنی و تخصصی باشه چه سوال سطحی ای باشه

موفق باشید

Kami
13-10-1390, 04:24 بعد از ظهر
ای هیو مانده ای تک و تنها :consoling2:

Babak
13-10-1390, 09:26 بعد از ظهر
به اگزوز دقت شود:4chsmu1:

Kami
13-10-1390, 09:30 بعد از ظهر
مخصوصا جوری عکس انداختم اگزوز بیفته :25r30wi:

hyo savar
13-10-1390, 09:59 بعد از ظهر
1... ****** جان چند گرفتی اگزوز را؟؟؟ 2... فرقی هم تو شتاب پیدا کرده ؟؟؟ 3... اگر لطف کنی از صداش چند دقیقه ضبط کنی خیلی عالی هست چون 3 دقیقه کمتر فکر میکنم زیاد نمیشه بفهمی که چطوریه (صدا باشه که حجم اون کمتر بشه تا راحت تر دانلود کنم ) با تشکر

Kami
13-10-1390, 10:00 بعد از ظهر
1... ****** جان چند گرفتی اگزوز را؟؟؟ 2... فرقی هم تو شتاب پیدا کرده ؟؟؟ 3... اگر لطف کنی از صداش چند دقیقه ضبط کنی خیلی عالی هست چون 3 دقیقه کمتر فکر میکنم زیاد نمیشه بفهمی که چطوریه (صدا باشه که حجم اون کمتر بشه تا راحت تر دانلود کنم ) با تشکر
400 تومان
هنوز بعد از قرار ملاقات ابیانه فرصت نشده باهاش برم بیرون
100 % تو شتاب و سرعت تاثیر داره
صداشم به زودی میزارم

hyo savar
13-10-1390, 10:09 بعد از ظهر
1... از لحاظ سایز و قطر خروجی دود از انتها با فابریک تفاوت داره ؟؟؟ بزرگتر از سوراخ خروجی فابریک هست ؟؟؟ 2... و اینکه وزنش کم یا زیاد تر شت به نظر شما؟؟؟ 3... خودتون بستی ؟؟؟ راحت هست بستنش یا دردسر داره؟؟؟؟

K.I.A
13-10-1390, 10:11 بعد از ظهر
خدا بداد برسه!!

Kami
13-10-1390, 10:11 بعد از ظهر
1... از لحاظ سایز و قطر خروجی دود از انتها با فابریک تفاوت داره ؟؟؟ بزرگتر از سوراخ خروجی فابریک هست ؟؟؟ 2... و اینکه وزنش کم یا زیاد تر شت به نظر شما؟؟؟ 3... خودتون بستی ؟؟؟ راحت هست بستنش یا دردسر داره؟؟؟؟
1. داخلش فرق داره
2. وزنش کمتره
3. خودم بستم
برای من که راحت بود بستنش

hyo savar
13-10-1390, 10:15 بعد از ظهر
این اگزوز تایگر واسه هیو چند مدل داره یا هیمنه فقط ظاهرش ( رنگ و ظاهر ) فرق داره؟؟؟

Kami
13-10-1390, 10:18 بعد از ظهر
این اگزوز تایگر واسه هیو چند مدل داره یا هیمنه فقط ظاهرش ( رنگ و ظاهر ) فرق داره؟؟؟
چند مدل داره
یه مدلش طلایی هستش
یه مدلش مشکی
فقط تو رنگ فرق دارن
ادامه بحث در مورد اگزوز واسش تاپیک باز کن

KAZABELANKA
13-10-1390, 11:15 بعد از ظهر
جسارت نباشه
موتور شما احنمالا برای جهان رو نیست ؟
اگر هست برای گارانتی کجا برده اید ؟
موتورسیکلت شما ساسات اتوماتیکش قطع شده است
سوالی بود در خدمتم

ap_peiki
13-10-1390, 11:36 بعد از ظهر
موتورشون کویر هست قرمز رنگ گارانتی هم هیچ جا نبردن

KAZABELANKA
13-10-1390, 11:48 بعد از ظهر
فکر می کنم ببره کویر دیاگ بزنه درست می شه
من از 88 سری اولی که وارد شد اسم نویسی کردم و خریدم و تا حالا همه نوع اتفاقی رو با این موتور تجربه کرده ام ، من تا حالا 55000 کیلومتر با این موتور ابنورو انور رفتم

KAZABELANKA
13-10-1390, 11:53 بعد از ظهر
من یک عکس دارم که خیلی باحاله و خوش گذشت که تو صفحه هیوسانگی ها جاش خالیه
به امید روزای گرم و مسافرت با موتور و موتورسواری5364

ioocmehdi
14-10-1390, 10:33 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان، موتور من کویره در مورد مشکلی که مطرح کرده بودم اینکه استارت زیاد میخورد حدس زدم از روغن بد باشه چون کارخونه روغنشو عوض کرده بود ، روغن خوب ریختم کاملا حل شد دوستان باید حتما روغن مرغوب و 10w40 بریزین تا توی زمستون مشکل نداشته باشین، در مورد خاموش کردن هم قطعه استپر رو عوض کردم اما بازم باید یکی دو دقیقه گازو نگه دارم تا خاموش نشه بعد روشن میمونه از رییس خط تولید هیو هم پرسیدم گفت مشکلی نداره خیلی از هیو ها اینجوری هستن

farzad_sh_2020
14-10-1390, 10:46 بعد از ظهر
هیو من هم همینجوری هست و باید حدود یک دقیقه گاز بهش بدم حدود دور 4000 تا بعد خاموش نشه .
البته من همیشه 5 دقیقه اول رو خیلی آروم با دنده 2 میرم و بعد موتور رو گرم میکنم کم کم و بعد دیگه میرم باهاش دور میزنم :دی

آخه مردم نمیذارن آدم یواش بره . هی میگن گاز بده گاز بده :25r30wi:

دوستان دیسک ترمز عقبم چرب شده بخاطر اسپری که به زنجیر زدم . البته دیشب کاملاً قبلش لاستیک عقب رو پلاستیک پیچی کردم ولی امشب که دور زدم یکم پاشیده به دیسک و رینگ و لاستیک
لاستیک که سر شده 1 که میخوام پر کنم ته موتور اگز یکم کج باشه بازی میکنه

ترمز عقب هم 80% تعطیل شده

با چی بشورمش ؟ خیلی این اسپری ها چرب هست

Babak
15-10-1390, 02:05 قبل از ظهر
ترمز عقب هم 80% تعطیل شده تو حرکت پا بزار رو ترمز عقب بمونه خودش داغ میشه می سوزه پاک میشه ماله منم روغنی میشه همین کار رو می کنم:28:

ARSH
15-10-1390, 02:10 قبل از ظهر
تو حرکت پا بزار رو ترمز عقب بمونه خودش داغ میشه می سوزه پاک میشه ماله منم روغنی میشه همین کار رو می کنم:28:

البته لنت ها به لقاح الله میپیونده اندکی !؟!!؟!!!!!!!؟!

Babak
15-10-1390, 02:15 قبل از ظهر
البته لنت ها به لقاح الله میپیونده اندکی !؟!!؟!!!!!!!؟!
نه مشخص میشه وقتی سرعت موتور شروع به افت زیاد کرد ورداره.البته همون 30 ثانیه نگه داره کفایت می کنه:29:

Atash savar GT250R
15-10-1390, 02:52 بعد از ظهر
دوستان میشه یکی متن زیر رو به صورت واضح ترجمه کنه ؟ :22: ممنون

چه آن را با کره و توانایی خود را به سادگی زیبا و خشنود roadbikes 250cc؟ Hyosung را به طور کامل faired GT250R روند آغاز شده و در حال حاضر دیگر چشم گیر در فروش در استرالیا در ماه آینده وجود دارد -- Daelim VJF250.

بازسازی بخش roadbike 250cc در سال های اخیر شده است فوق العاده ای ، و افزایش بی شفقت قرار است با VJF250، که برای دلار بسیار رقابتی 5700 با 24 ماه گارانتی کیلومتر نامحدود خرده فروشی ادامه خواهد داد.

ارتفاع صندلی پایین 780mm درخواست تجدید نظر گسترده و اطمینان حاصل شود، اگر چه وزن 173kg خشک سبک ترین در کلاس نیست، این مدل هنوز هم می تواند LAM ها رسید.

موتور هر دو تزریق سوخت و مایع سرد است ، و ظرفیت سوخت 15lt است. Daelim ادعا می کند از 21.3hp قدرت، در حدود چهار پشت GT250R.

دارای یک جعبه دنده پنج سرعت و غیر قابل تنظیم سیستم تعلیق -- چنگال مرسوم و پایان عقب monoshock.

فاصله ی دو محور 1393mm جمع و جور است ، و اندازه تایر 110/70 و 140/60 بر روی لاستیک 17 - اینچی است.اهرم ترمز قابل تنظیم ، یک سیگنال پیچیده عطف "(دفعات بازدید : لنزهای شاخص شفاف) وجود دارد ، و رنگ گل سیاه و سفید یا مروارید سفید، با رنگ قرمز کن در هر دو.

سه تا از بزرگترین roadbikes فروش 250cc در استرالیا در حال حاضر نینجا کاوازاکی 250 (7499 دلار)، GT250R (6990 دلار است ، اما تا 30 آوریل 5990 دلار) و Megelli 250R (4990 دلار) است.

در همان زمان به عنوان VJF250 طبقه فروشنده بازدید Daelim استرالیا نیز آزاد بزرگ چرخ CA110 "postie" روروک مخصوص بچه ها است.

CA110 دارای یک جعبه دنده چهار سرعت clutchless، با ترمزهای دیسکی در هر دو به پایان می رسد و یک موتور چهار زمانه 110cc است.

این شهر همچنین دارای یک fairing بالا گرفت برای محافظت از عناصر است. قیمت 2990 دلار است ، و رنگ قرمز یا سیاه است.

تماس با فروشنده Daelim خود را محلی برای کسب اطلاعات بیشتر در هر دو دوچرخه های جدید.
Undo edits

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

%با سلام به همه بچه هاي باهال hyo savar
ازاينكه به تازگي به جمع شما عزيزان وارد شدم خوشحالم.ن اميدوارم كه در آينده نزديك اين موتور جيگر را بخرم%

mehran
15-10-1390, 06:08 بعد از ظهر
مام هیو سوار شدیم [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) تشکر ویژه از علیرضا بابک ****** و مهرداد داداشم که اومدن و کمک زیاد بهم کردن راستی این مسی رنگه تو عکس گرمز افتاده

---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

ای جانم [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

farzad_sh_2020
15-10-1390, 06:20 بعد از ظهر
مبارک باشه
چند خریدی ؟
به نظر من اگزوز عوض کن که کاملاً با هیو حال کنی

eshgh_namordeh
15-10-1390, 07:28 بعد از ظهر
7500 خریدن
من هم بهشون تبریک میگم مبارکت بشه مهران جان

Kami
16-10-1390, 12:07 قبل از ظهر
مبارک باشه مهران جان
رنگ تکی خریدی

Aka
16-10-1390, 12:50 قبل از ظهر
به مهران مبارکه ، از شر اون لگن طراحی آمریکا ساخت آلمان راحت شدی :d
کی شیرینی میدی ؟
روغنشو همین امروز عوض کن ، خیلی هم گاز نبند به ک و ن ش

RIDER
16-10-1390, 02:09 قبل از ظهر
مبارکت باشه چرخش برات بچرخه

farzad_sh_2020
16-10-1390, 02:20 قبل از ظهر
امروز تو پارکینگ که کفش کاشی هست بدون اینکه ترمز جلو رو بگیرم گاز دادم (کاشی ها خیلی سر هست ) موتور شاید 1 متر هم جلو نرفت ولی سرعت رسید به 40 کیلومتر روی صفحه نمایش و بعدش که گاز ول کردم برادرم پشت سرم بود گفت حدود 20 سانت بک فایر زد :25r30wi:
کسی راهی بلد نیست بشه همیشه وقتی آدم میخواد بک فایر بزنه ؟ چون موتورم تو سرعت بالا وقتی گاز ول کنم یک بار تق میگه ولی از پشت سری ها پرسیدم فقط صدا هست و فایر بی فایر . ولی اینبار بک فایر زیبایی رو برادرم دیده بود پشت سرم