توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Hyosung GT250R & هیوسانگ 250
cho0bin
22-04-1393, 01:26 قبل از ظهر
امشب رفتم ببینم اختلاف کیلومتر هیو چقد هست تو جاده از این تابلو سرعت رو نشون میداد بود 130 تا رفتم 113 نشون داد :crazy
salar.gorgani
22-04-1393, 01:52 قبل از ظهر
امشب رفتم ببینم اختلاف کیلومتر هیو چقد هست تو جاده از این تابلو سرعت رو نشون میداد بود 130 تا رفتم 113 نشون داد
:crazy
بهت تسلیت میگم داداش:561921_Laie_89:
Alireza.BMW
22-04-1393, 09:07 قبل از ظهر
دقیقا همونی که **** گفته بود...17 کیلومتر...یه سوال دادا با موتورت تا کات آف فکر کنم رفته بودی درسته سرعت روی چند میره کات آف میکنه:297:
imported_Garbaz
22-04-1393, 01:04 بعد از ظهر
امشب رفتم ببینم اختلاف کیلومتر هیو چقد هست تو جاده از این تابلو سرعت رو نشون میداد بود 130 تا رفتم 113 نشون داد
:crazy
به نظر شما تابلو دقیق تره یا کیلومتر خود موتور؟؟؟
cho0bin
22-04-1393, 01:51 بعد از ظهر
روی 185 تا
یه جا هم روی 183
بسته به شرایط داره انگار!!!!!
cho0bin
22-04-1393, 01:55 بعد از ظهر
بهت تسلیت میگم داداش:561921_Laie_89:
همون که یکی از بچه ها میگفت 17 تا اختلاف داره 185-17=168
کسی اگزوز arrow تمیز سراغ نداره؟
farshad 54
22-04-1393, 02:03 بعد از ظهر
کات آف روی سرعت ecu نمیده روی دور موتور میده
Alireza.BMW
22-04-1393, 03:04 بعد از ظهر
نه دیگه کات آف همونجور که فرشاد جان گفتن روی دور موتور مشخصی میده مثلا مال مگلی روی 10300حدودا...پس تاپ اسپید اصلی هیو تو رد لاین با جی پی اس میشه:
185_17=168:11:
cho0bin
22-04-1393, 07:42 بعد از ظهر
نه دیگه کات آف همونجور که فرشاد جان گفتن روی دور موتور مشخصی میده مثلا مال مگلی روی 10300حدودا...پس تاپ اسپید اصلی هیو تو رد لاین با جی پی اس میشه:
185_17=168:11:
رو 11.5 11.7 کات آف میزنه
Mohamad zr
23-04-1393, 03:53 قبل از ظهر
بچه ها سه شنبه ميخوام باك موتور رو كه ضربه خرده بود تورفته بود و رنگش پريده بود رو بيارم تهران بدم درست كنن داداش كيا يه آدرس دادن بهم اگه شمام جايى رو كه كارش خوبه رو ميدونيد ادرس يا تلفنش رو بم بديد،مرسى:flower4:
Arash-The-Rider
23-04-1393, 08:49 قبل از ظهر
درود بر دوستان...
بچه های هیو سوار می خواستم بدونم حین روشن بودن موتور، صدای پمپ بنزین رو شما میشنوین؟!
من صداش رو به صورت واضح میشنوم که از سمت چپ حول و حوش وسطای باک میاد. انقدر هست که باوجود صدای اگزوز استوک خود هیو بازم صداش قابل شنیدنه. دست رو باک که میذاری به صورت خیلی خیلی کم لرزشش رو احساس می کنم. این عادیه؟!
hosinmaster
23-04-1393, 08:56 قبل از ظهر
بچه ها سه شنبه ميخوام باك موتور رو كه ضربه خرده بود تورفته بود و رنگش پريده بود رو بيارم تهران بدم درست كنن داداش كيا يه آدرس دادن بهم اگه شمام جايى رو كه كارش خوبه رو ميدونيد ادرس يا تلفنش رو بم بديد،مرسى:flower4:
...
تو گمرک گاراژ اصفهانیا..درب پشتی...تو نقاشی بهترینه..
یکی تو نظام آباد هستش به اسم عطا..نظام آباد..موتور آب.. بری از موتور فروشا نظام آباد بپرسی همه میشناسنش...واسه صاف کردنش ببر پیش این ...من قبلا" باک هیو بهش دادم خیلی تمیز کار کرد..
Mohamad zr
23-04-1393, 12:55 بعد از ظهر
...
تو گمرک گاراژ اصفهانیا..درب پشتی...تو نقاشی بهترینه..
یکی تو نظام آباد هستش به اسم عطا..نظام آباد..موتور آب.. بری از موتور فروشا نظام آباد بپرسی همه میشناسنش...واسه صاف کردنش ببر پیش این ...من قبلا" باک هیو بهش دادم خیلی تمیز کار کرد..
داداش نظام اباد نزديكه گمركه؟
يعنى بدم اونجا صاف كنم بد ببرم بدم اونجا رنگ كنن؟
سوپربایک
24-04-1393, 01:12 قبل از ظهر
درود بر دوستان...
بچه های هیو سوار می خواستم بدونم حین روشن بودن موتور، صدای پمپ بنزین رو شما میشنوین؟!
من صداش رو به صورت واضح میشنوم که از سمت چپ حول و حوش وسطای باک میاد. انقدر هست که باوجود صدای اگزوز استوک خود هیو بازم صداش قابل شنیدنه. دست رو باک که میذاری به صورت خیلی خیلی کم لرزشش رو احساس می کنم. این عادیه؟!
طبیعی هست
- - - Updated - - -
دوستان من الان برای این ضعیف شدنه صدای بوق (با روشن کردنه چراغ نور پایینه جلو) باید چیز خاصی رو بررسی کنم یا طبیعیه این قضیه؟؟متاسفانه جواب واضح و روشنی بهم ندادین دوستان!لطفا از بلاتکلیفی خارجمون کنید که بدونیم چیکار باید کنیم!:waiting:
نه برادر من
باطری هیو امپرش پایینه.شما چند روز,از چراغها استفاده نکن و اگر میشه بده شارژ باطریتو یا یه امپر بالا بنداز
- - - Updated - - -
با سلام خدمت دوستان عزیز موتور من 2 روزه که وقتی صبح روشن میکنم یه کم ریپ می زنه گازم که میدم بعد ول میکنم پس میزنه
بعد 5 دقیقه ردیف میشه
احساس میکنم شتاب موتورم هم کم شده
بنظرتون مشکل از کجاست؟!!!!:98:
انژکتور
شمع
استپر
خطا در ای سی یو
همرو مرحله به مرحله چک کن
- - - Updated - - -
Choobinاین سرعتی ک میگی پایینه
و باد جریان نمیده ب سیلندر ک خنک شه
.ای سیو رو یه بار در بیار .دوباره بزن جا.خیلی موقع ها برایf1جواب میده
Alireza.BMW
24-04-1393, 04:15 بعد از ظهر
دوستان تو سایت کویر بودم یه چیزی دسگیرم شد گفتم بگم بد نیست
هیوسانگ gt249r که فلاپ قدیمی هستن انژکتورشون محصول jieum tech هست اما این هیو سانگ های rc انزکتورشون الکترونیک (efi) ...هست
...حتی این مدل ناکد جدید که تک سیلندره هم مثل rc از همین انژکتور استفاده کرده و جالب اینجاست که وزن این هیو ناکد جدید تک سیلندر 138 کیلو هست و تا جایی تونستن سبک کردنش و همینطور آب خنک هست...به نظر میرسه مشکلای هیوهای قدیمی تو این مدل اکثرش حل شده باشه
امیرحسین
24-04-1393, 05:43 بعد از ظهر
انژکتور غیر الکتریکی هم مگه داریم ؟!
سوزن انژکتور با جریان برق باز و بسته میشه دیگه
توضیحات بیشتر بده
Alireza.BMW
24-04-1393, 05:52 بعد از ظهر
چیزی که تو سایت کویر موتور دیدم نوشتم دوست عزیز اتفاقا برای خودمم جای سوال شد یعنی چی که تو اون مدل هچین چیزیو ننوشته بود...
Arash-The-Rider
24-04-1393, 11:20 بعد از ظهر
امروز متوجه شدم از گسکت سر یکی از سیلندرها ( جایی که تو عکس مشخص کردم) روغن ریزی وجود داره. میزانش طوری بود که چندتا پره سیلندر رو خیس کرده بود. رفتم پهلو تعمیرکار بهم گفت این چیزی نیست یه روز بیا با چسب مزدا برات بچسبونم.
بعد رفتم تو اینترنت گشتی زدم دیدم گفته امکان کاهش کمپرس داخل سیلندر وجود داره... :icon_pf _99_:
حالا بچه ها این قضیه رو جدی بگیرم؟ آخه من هر روز یه مسافت 15 کیلومتری رو با موتور میرم و میام. اگر امکان اسیب رسوندن به انجین هست که سریعتر برم بذارمش تعمیرگاه...
43728 محل قرارگیری روی سیلندر: 43729
بعد یه سوال دیگه... اصلا روغن این بالا چیکار میکنه؟! بخش سر سیلندر که باید عاری از روغن باشه...؟ :10:
امیرحسین
25-04-1393, 07:23 قبل از ظهر
اگه عاری از روغن باشه میل بادامک و اسبکها که مدام دارن روی هم میلغزن نابود میشن از اصطکاک !
چیز مهمی نیست ، قالپاق سوپاپ باز میشه و یکم چسب مزدا و دوباره میبنده
اگه واشر نوش گرون نیس یدونه نو بنداز
امیرحسین
25-04-1393, 07:28 قبل از ظهر
چیزی که تو سایت کویر موتور دیدم نوشتم دوست عزیز اتفاقا برای خودمم جای سوال شد یعنی چی که تو اون مدل هچین چیزیو ننوشته بود...
اون برند انژکتورها بوده احتمالا
به همه انجینهایی که انژکتور و ای سی یو دارن میگن EFI
که مخفف electronic fuel injection هست.
albaloo
25-04-1393, 01:39 بعد از ظهر
تسمه تایم داره هیو ؟
بای رو چند هزار تا عوض بشه
هر کسی میتونه عوض کنه ؟ ا باد ببریم نمایندگی
قیمتش چنده ؟
Gladiator
25-04-1393, 01:56 بعد از ظهر
تسمه تایم داره هیو ؟
بای رو چند هزار تا عوض بشه
هر کسی میتونه عوض کنه ؟ ا باد ببریم نمایندگی
قیمتش چنده ؟
تسمه نه ، زنجیر تایم داره ، هروقت خراب شد باید عوض کنی قطعه مصرفی که نیست
mehran
25-04-1393, 02:03 بعد از ظهر
هيو سانگ و كلا اكثر موتور ها تايمشون زنجيري هست.يكي از نشونه هاي خراب شدنشونم اينه كه از موتور صداي چخ چخ شنيده ميشه.
سوپربایک
25-04-1393, 02:47 بعد از ظهر
بسیار تایم سختی هم داره چون خورجینی هست
shando
25-04-1393, 04:32 بعد از ظهر
دوستان لنت عقب موتور دیگه ای هم هست که به هیو بخوره؟
hosinmaster
25-04-1393, 05:02 بعد از ظهر
لنت آپاچی..هیو..دایلیم..نینجا یکیه..
شما میتونی لنت سبز با مارک w بخری 15 نومن
مسی هم هست 20 تومن.
اون لنتایی که محک میده 40--45--35 همیناست
moein 007
25-04-1393, 05:58 بعد از ظهر
دوستان آیا هیوسانگ دارای ترمز ضد قفل یا همون absهست
youcomco
25-04-1393, 06:46 بعد از ظهر
سلام به همه اساتید
من هفته پیش یه هیو250 مدل 89 با 3000کارکرد خریدم 12تومن، موتور در حده و رخش مثل 92 هستش، حالا یه سری سوالات و راهنمایی ها میخوام که ممنون میشم دوستای با حوصلمون کمک کنن
1. اینکه قیمت موتور چطوره؟
2. به نظرم یه مقدار زنجیرش شله و موقع حرکت صدا میده، اگه سفتش کنم ایرادی پیش نمیاد؟ چون شنیدم زنجیرای فابریکشون ضعیفه!
3. من موتور سواری بلدم اما این اولین موتورمه و تازه دارم گواهینامه میگیرم، به نظرتون با وجود این طرح جدید که واسه بالای 200cc باید 3سال گذشته باشه و اینا مشکلی پیش میاره؟ افسر میتونه با توجه به این قضیه بخوابونه موتورو؟ واسه استفاده از بیمه و خسارت میتونه مشکل ساز بشه؟
4. موقع حرکت یه مقدار گرماش زیاده، همشون اینجورین یا این ممکنه مشکل داشته باشه؟ اینا رادیات روغن دارن یا آب؟
ممنون از کمکتون دوستان
moein 007
25-04-1393, 07:10 بعد از ظهر
دوست عزیز قیمتش ننسبتا خوبه البته یک ذره بالاست ولی اگه سالمه خوب خریدی انشا ا... چرخش برات بچرخه و بدون درد سر سوارش شی در مورد سوال هاتم یکی یکی جواب میدم
1 قیمتش گفتم خوبه
2 نه اگه یه مقدار به اندازه ی استاندارد سفتش کنی مشکلی پیش نمیاد زنجیر باید به اندازه ی 1.5سانت لقی داشته باشه یعنی بتونی با انگشت زنجیر رو 1.5سانت بالا و پایین ببری
3 باید از دریافت گواهینامت حتما سه سال گذشته باشه و سنت23سال کامل باشه.بله افسر اگه عوضی باشه میخوابونه و در مورد بیمه باید بگم 90%فکر کنم نمیتونی خسارت بگیری اگه خدای نکرده اتفاقی واست بیفته(ولی اگه کلاه سرت کنی و قوانین رو رعایت کنی امکان داره افسر از گواهینامه گذشت کنه یا اصلا متوجه نشه)
4 بله گرم شدن هیوسانگ کاملا طبیعی هست ولی بازم اگه دوست داری موتورت کمتر داغ کنه میتونی یک یا دو عدد فن روی رادیات روغن بزاری. هیوسانگ رادیات آب نداره و دارای رادیات روغن هست
فقط یه چیزیباموتور جاهای خلوت نرو و همیشه در مکان شلوغ با قفل و تجهیزات کامل بزارش
امیدوارم راهنمایی هام بدردت بخوره
مواظب خودت باش
- - - Updated - - -
و اگه کسی در مورد ترمز هیو اطلاعات داره من همچنان منتظرم......
ali.motahari
25-04-1393, 07:12 بعد از ظهر
داداش مبارک باشه ولی با توجه به کارکرد کم موتور بازم 1 تومن بیشتر دادی
زنجیرشو به مقدار لازم سفت کن و مشکلی پیش نمیاد
اگه کلاه داشته باشی خیلی کم گیرت میدن ولی اگه بفهمن میتونن موتورو بخابونن تا حالا کسی به این مشکل بر نخورده
تو مدل rcکه جدید اومده بهتر شده گرماش و مدلای دیگش مشکل گرمارو تو ترافیک و سرعت پایین دارن
اگه امکانش هست یه عکس بزار واسمون
Sooli
25-04-1393, 07:15 بعد از ظهر
به احتمال ۹۹٪ هیوسانگ abs دار نداریم
اون یه درصد رو هم نگفتم چون شاید تو خارج باشه...
ali.motahari
25-04-1393, 07:15 بعد از ظهر
منکه تابحال جایی نشنیدم که تو ایران هیو abs داشته باشه حتی تومدل rc هم نزاشتن
albaloo
25-04-1393, 10:10 بعد از ظهر
دوستان یه هیو که از سمت چپ زمین خورده فلاپ یکمی شکستگی داره باک سالمه اینه نداره
راهنمای جلو عوض شده با مدل معمولی
مدل 89 جهان رویی
چند فی یخوه ؟
ali.motahari
25-04-1393, 10:21 بعد از ظهر
مدل 89 سالم و سرحال و کامل با اکزوز 10200 فروخته شد بعد از مدت ها
شما بنظر من 9 یا تهش 9.5 پول بدی خوب خریدی
cho0bin
25-04-1393, 10:44 بعد از ظهر
مدل 89 سالم و سرحال و کامل با اکزوز 10200 فروخته شد بعد از مدت ها
شما بنظر من 9 یا تهش 9.5 پول بدی خوب خریدی
26 هزار کارکردو میگی؟؟؟
اگه مشکل نداشت بعد 2 هزار کارکرد فروخته نمیشد؟!!
Prince_Amin
25-04-1393, 10:57 بعد از ظهر
دوستان موتور رو که روشن میکنم مقداری بوی بنزین به مشام میرسه!نرماله؟؟
اینم بگم موتورم تو اب بندیه;)
cho0bin
25-04-1393, 11:08 بعد از ظهر
دوستان موتور رو که روشن میکنم مقداری بوی بنزین به مشام میرسه!نرماله؟؟
اینم بگم موتورم تو اب بندیه;)
هنو آبندی ،شوخی میکنی!!
بو بنزین طبیعیه منم وقتی میخوام بردازم یکم بو میده!!؟
سوپربایک
25-04-1393, 11:23 بعد از ظهر
لنت آپاچی..هیو..دایلیم..نینجا یکیه..
شما میتونی لنت سبز با مارک w بخری 15 نومن
مسی هم هست 20 تومن.
اون لنتایی که محک میده 40--45--35 همیناست
البته لنت اپاچی یه تیکه اضافه داره ک دردسره بخوای ببریش.
دقیقا برای هیو با قیمت هایی ک پفتن موجوده.نمونشو ببری بازار جنس کیفیت دارشو ۲۰.۲۵ میدن
- - - Updated - - -
خیر نیستش
- - - Updated - - -
خیر نیستش
- - - Updated - - -
سلام به همه اساتید
من هفته پیش یه هیو250 مدل 89 با 3000کارکرد خریدم 12تومن، موتور در حده و رخش مثل 92 هستش، حالا یه سری سوالات و راهنمایی ها میخوام که ممنون میشم دوستای با حوصلمون کمک کنن
1. اینکه قیمت موتور چطوره؟
2. به نظرم یه مقدار زنجیرش شله و موقع حرکت صدا میده، اگه سفتش کنم ایرادی پیش نمیاد؟ چون شنیدم زنجیرای فابریکشون ضعیفه!
3. من موتور سواری بلدم اما این اولین موتورمه و تازه دارم گواهینامه میگیرم، به نظرتون با وجود این طرح جدید که واسه بالای 200cc باید 3سال گذشته باشه و اینا مشکلی پیش میاره؟ افسر میتونه با توجه به این قضیه بخوابونه موتورو؟ واسه استفاده از بیمه و خسارت میتونه مشکل ساز بشه؟
4. موقع حرکت یه مقدار گرماش زیاده، همشون اینجورین یا این ممکنه مشکل داشته باشه؟ اینا رادیات روغن دارن یا آب؟
ممنون از کمکتون دوستان
سلام.مبارکتون باشه
۱.پایینتر هم پیدا میشه ولی خوبه بد,نیست اگه تمیزه واقعی باشه
۲.زنحیرشو یکی باید بشینه وبعدش تنظیم کنی.زنجیرش هم اونقدر ضعیف نیست ک بخواد حرف پشتش باشه
۳.از نظر گواهی نامه بله میتونه دردسر ساز باشه.البته بیشتر مواقع دقت ب سی سی داخل گواهی نامه نگاه نمیکنن.
۴.بله در سرعت های پایین و ترافیم داغ میشه.رادیات روغنه
cho0bin
27-04-1393, 12:36 قبل از ظهر
سلام
اگزوز خوب قیمت مناسب که هم تو دوره پایین صدای بم داشته باشه و تو دوره بالا جیغ بکشه کسی چیزی سراغ نداره
arrow صدای بمی داره اما وقتی دور موتور بالا میره جیغ نداره
ioocmehdi
27-04-1393, 06:39 بعد از ظهر
سلام دوستان شارژر موتور من سوخته ، میخوام بدونم شارژر چه موتوری بهش میخوره یا اینکه اصلا بهتره فابریکی خودشو هرچندم گرون باشه (قیمت فابریکی رو نمیدونم) بندازیم چون شنیدم ظاهرا شارژر موتورای دیگه خوب جواب نمیده ، ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین کمک کنین دوستان
امیرحسین
27-04-1393, 06:57 بعد از ظهر
چرا انقدر شارژر هیو میسوزه ؟!!!!!!
بقیه موتورا هم همینطوره ؟!!
شارژر بسوزه باطری هم فنا میشه و پمپ بنزینم خدافظ و حالا هل بده و دنبال وانت
باش
AMIR-S
27-04-1393, 11:42 بعد از ظهر
سلام. جنس درجه يكش موجوده 55 تومنخواستي برات ميفرستم
Prince_Amin
28-04-1393, 11:18 قبل از ظهر
دوستان این هیو صدی چند میسوزونه؟؟؟من دو روز پیش تانک رو تقریبا نزدیک به فول پر کردم (یعنی خط اخر نشونگر بنزین پر میشد دو باره یه دونه کم میشد!واسه همین باک نزدیک به فول بود) الان بعد از دو روز فقط سه خط باقی مونده!تو این دو روز هم دو بار بیرون رفتم هر بار به مدت یک ساعت (یک ساعت تا 1.5 ساعت) با سرعتهای متناوب یعنی هم تند رفتم هم با سرعت 80 90 تا رفتم!یه حساب کتاب میشه کرد ببینم هیو بنزین رو میخوره یا کم میسوزونه!!!
cho0bin
28-04-1393, 12:17 بعد از ظهر
دوستان این هیو صدی چند میسوزونه؟؟؟من دو روز پیش تانک رو تقریبا نزدیک به فول پر کردم (یعنی خط اخر نشونگر بنزین پر میشد دو باره یه دونه کم میشد!واسه همین باک نزدیک به فول بود) الان بعد از دو روز فقط سه خط باقی مونده!تو این دو روز هم دو بار بیرون رفتم هر بار به مدت یک ساعت (یک ساعت تا 1.5 ساعت) با سرعتهای متناوب یعنی هم تند رفتم هم با سرعت 80 90 تا رفتم!یه حساب کتاب میشه کرد ببینم هیو بنزین رو میخوره یا کم میسوزونه!!!
صدی خوب میسوزونه :gigglesmile: قبلا من زیاد گاز میدادم صدی 4.5 5 اما الان که آروم میرم 40 50 صدی 3 3.5
cho0bin
28-04-1393, 03:00 بعد از ظهر
قیمت جا پلاک اسپرتش چنده؟
Prince_Amin
28-04-1393, 05:23 بعد از ظهر
سوال!
موتور که یه ساعت کار میکنه وقتی در حالته خلاص در جا می ایستم کارکرد موتور یکنواخت نیست!از صدای موتور و حتی اگزوز مشخصه بالا و پایین میکنه!دور موتور هم بین 1.5 و 1.7 متغیر میشه! چیز خاصی باید تنظیم بشه یا اینم از محاسنشه!!!!!
در ضمن یه مورد دیگه! قبلا هم گفتم موتور رو که روشن میکنم (وقتی سرده) کلاج میگیرم یه صدای خاصی از انجین به گوش میرسه جوری که انگار صدای موتور بم تر میشه!بچه ها گفتن از بلبرینگه کلاجه!!موتور رو از روزی که صفر خریدم تا الان که 1300 تا کارکرده همین صدا رو میداد کلاجش!!راه حلی برای رفع این صدا وجود نداره!؟ربطی به تنظیم کلاج نداره؟؟
cho0bin
28-04-1393, 06:27 بعد از ظهر
سوال!
موتور که یه ساعت کار میکنه وقتی در حالته خلاص در جا می ایستم کارکرد موتور یکنواخت نیست!از صدای موتور و حتی اگزوز مشخصه بالا و پایین میکنه!دور موتور هم بین 1.5 و 1.7 متغیر میشه! چیز خاصی باید تنظیم بشه یا اینم از محاسنشه!!!!!
در ضمن یه مورد دیگه! قبلا هم گفتم موتور رو که روشن میکنم (وقتی سرده) کلاج میگیرم یه صدای خاصی از انجین به گوش میرسه جوری که انگار صدای موتور بم تر میشه!بچه ها گفتن از بلبرینگه کلاجه!!موتور رو از روزی که صفر خریدم تا الان که 1300 تا کارکرده همین صدا رو میداد کلاجش!!راه حلی برای رفع این صدا وجود نداره!؟ربطی به تنظیم کلاج نداره؟؟
اون صدارو موتور منم میده چیز طبیعی هستا!! یه صدای قر قر قر قر میده وقتی کلاج رو میگیری
abolfazls
28-04-1393, 07:22 بعد از ظهر
قیمت جا پلاک اسپرتش چنده؟
براى نينجا رو من خريدم ٢٥٠ هزار تومن
[Only registered and activated users can see links]
cho0bin
28-04-1393, 09:04 بعد از ظهر
یا ابوالفضل :-o
Prince_Amin
28-04-1393, 10:30 بعد از ظهر
مرسی داداش!سوال اولمو هم بی پاسخ نزار !مرسی:)
ali.motahari
28-04-1393, 11:06 بعد از ظهر
آقا ابولفضل این موتور خودتونه؟
داداش هیو که خودش جا پلاکیش قشنگه چرا میخای الکی هزینه کنی!
پولشو بزاری رو خرید اکزوز بهتر بزاری بهتره
esfahan
29-04-1393, 01:53 قبل از ظهر
سلام رفقا
من میخام1هیوسانگ89جهانرو بخرم اما از موتور خیلی سر در نمیارم
تورو خدا بهم بگین موقع بازدید از موتور باید به چی توجه کنم
در واقع میخام تستای اولیه ای که نشوش میده موتور سالمه و تصادف نداشته رو بهم بگین
لطفا راهنماییم کنین
Mohamad zr
29-04-1393, 12:29 بعد از ظهر
سلام رفقا
در واقع میخام تستای اولیه ای که نشوش میده موتور سالمه و تصادف نداشته رو بهم بگین
لطفا راهنماییم کنین
اگه از موتور سر در نميارى و ميخواى دسته دوم بگيرى بايد بايه نفر كه بلدبرى
abolfazls
29-04-1393, 12:36 بعد از ظهر
آقا ابولفضل این موتور خودتونه؟
داداش هیو که خودش جا پلاکیش قشنگه چرا میخای الکی هزینه کنی!
پولشو بزاری رو خرید اکزوز بهتر بزاری بهتره
بله ، نينجا خودم بود ، البته الان نيست ! فروختمش ...
نه داداش كجاش قشنگه مال هيو ، اين جا پلاكى كوتاه ها خيلى به موتور رخ ميده ...
hosinmaster
29-04-1393, 01:28 بعد از ظهر
سلام رفقا
لطفا راهنماییم کنین
.......
اول اینکه با یه نفر که وارد و با تجربه هستش بری بالاسره موتور خیلی بهتره.... حالا من یه سری مواردو میگم بهت که اگه کسی نبود بتونی خودت اینارو تست کنی..
1-اولین کاری که میکنی اینه که عقب و جلوی موتورو با دقت نگاه میکنی.به شکلی که موتور به ضورت کاملا" صاف باشه.از پشت نگاه کن ببین که شاسیه موتور تو یه راستا باشه..کج و یه ور نباشه.از پشت مشخص تره.
2-میری سراغ درب برق و درب کلاچ و سیلندرا..پیچاشو چک کن ببین آچار نخورده باشه..آچار که به پیچ بخوره آثارش معلومه..خط میندازه..یا یه مقدار له میکنه سر پیچارو..دقت کنی معلومه...
3-قبل از روشن کردن موتور یه انگشت تو دهنه اگزوز بکش ببین سیاهه یا نه؟اگه خیلی کم بود طبیعیه..اگه زیاد باشه مشکوکه..ضمن اینکه چربم نباید باشه..
4-بعد از روشن کردن موتور با دقت به خروجی اگزوز توجه کن...دود آبی و دود سیاه نده..البته تا 1دقیقه اول یه مقدار دود میکنه به همراه بوی بنزین که طبیعیه..
5-موتورو روشن میکنی و دستتو میزاری رو دهنه رگزوز که صداش خفه شه..بعد با دقت به صدای انجین توجه کن..هر نوع صدای اضافی دلیل بر یک ایرادی هستش..
6-موتورو میزاری رو استند عقب..در حالت خلاص گاز بده ببین چرخ عقب نباید بچرخه...بعد بزار تو دنده و تو دورهای بالا ببین ریپ نزنه موتور...
7-بعد از 10دقیقه که موتور داغ شد..مجدادا" صدای انجینو با دقت گوش کن ببین صدای اضافی نده...
8-سر سیلندرو چک کن ببین تو محل اتصالش چسب اضافی بیرون نزده باشه...حالت عادی یه واشر نازکه که هیچی ازش بیرون نزده...اگه واشر یا چسب زیادی کلفت بود مشکوکه...
9-چا کن ببین از سیلندرا و همینطور درب برق ودرب کلاچ روغن نده...پیستونهای ترمز و شیلنگها و اتصالاتو با دقت چک کن..ببین روغن نده..
10-سوار موتور شو...تو سرعت 30 به بالا ترمز جلورو بگیر ببین به چپ یا راست نکشه...
11-به کمکای جلو دست بکش ببین خیس نباشه..(روغن نده)..کمک عقبو فشار بده..اصلا" نباید شل باشه..یا به اصطلاح یو یو نباشه..(کمک عقب هیو خرابی زیاد داره..با دقت چک کن..باید سفت سفت باشه)
12-فلاپارو روش دست بکش دونه رنگ نداشته باشه...هر جایی که احساس کردی استیکر(برچسا) اضافی داره..با دقت چک کن زیرش شکستگی نداشته باشه...
13-باطری و شارژو تست کن(خرابیش تو هیو خیلی زیاده)
14-اگه تونستی به طرف بگو باکو دربیاره...سیم کشیو نگاه کن دست نخورده باشه...
15-لاستیکارو چک کن حتما"...وسطش باید پر باشه...نه بغلاش..
16-لامپارو راهنماهارو و بوقو صفحه کیلومترو کاملا" چک کن...
17-دیسکارو چک کن..
18-زنجیرو تست کن.(موتورو میزاری رو استند..5سانت 5سانت چرخ عقبو بچرخون و سفتی زنجیرو تست کن...تماما" باید یه اندازه بازی کنه..اگه یه جا سفت بود یه جا شل..زنجیر خرابه
ali.motahari
29-04-1393, 01:39 بعد از ظهر
6-موتورو میزاری رو استند عقب..در حالت خلاص گاز بده ببین چرخ عقب نباید بچرخه...بعد بزار تو دنده و تو دورهای بالا ببین ریپ نزنه موتور...
حسین جان موتورای دیگه که به آرومی میچرخه
ینی باید کلا تکون نخوره؟
اگه تکون خورد مشکلش چیه؟
hosinmaster
29-04-1393, 01:50 بعد از ظهر
وقتی چرخ بچرخه یعنی صفحه درگیره..یه وقتایی با تنظیم سیم کلاچ ردیف میشه...ولی تو موتورهایی که حجمشون بالاتر باشه..مثلا" هیوسانگ اگه همچین اتفاقی افتاد سریع باید رفع بشه...
Prince_Amin
29-04-1393, 02:03 بعد از ظهر
سوال!
موتور که یه ساعت کار میکنه وقتی در حالته خلاص در جا می ایستم کارکرد موتور یکنواخت نیست!از صدای موتور و حتی اگزوز مشخصه بالا و پایین میکنه!دور موتور هم بین 1.5 و 1.7 متغیر میشه! چیز خاصی باید تنظیم بشه یا اینم از محاسنشه!!!!!؟
دوستان این سوالمو بی پاسخ نزارین لطفا!مرسی
hosinmaster
29-04-1393, 02:13 بعد از ظهر
سوال!
مشکلی نیست..هیوسانگ همینه...این مورد مربوط به تنظیم موتور و انژکتور هستش... سعی کن ماهی یکبار به وسیله اسپری انژکتور..یه حالی با انژکتور موتورت بدی...از طریق دریچه هوا..و دریچه گازها
اسپری کن...و همینطور استپرت رو هم با اسپری تمیز کن..فقط با استفاده از اسپری انژکتور نه چیزه دیگه...
هر 3 یا 4 هزار کیلومتر از مایع انژکتور شور کاسپین(مکمل بنزین) استفاده کن...یه دونه کامل بریز تو یه باک پر بنزین....
از روغن خوب استفاده کن..در صورت امکان مکمل روغن هم اضافه کن... این کارارو بکنی تقریبا" موتورت بهتر میشه...دور موتورت هم بین 1.5 تا 1.7 نرماله و مشکلی نداره
.......................
صدای صفحه کلاچته..میتونه صفحه شل باشه...میتونه تنظیم سیم کلاچ نامناسب باشه..ویا روغن موتورت خوب نباشه... ولی خیلی حاد نیست..
ali.motahari
29-04-1393, 02:27 بعد از ظهر
بله ، نينجا خودم بود ، البته الان نيست ! فروختمش ...
نه داداش كجاش قشنگه مال هيو ، اين جا پلاكى كوتاه ها خيلى به موتور رخ ميده ...
البته اون صلیغه ایه دیگه
من نمیگم اسپرت شیک نیس
موتور جا پلاکی داره ولی اکزوز نداره
وقتی ک موتور صدا نداره ارزش سوارشدن نداره و اول بهتره که این دوستمون یه اکزوز خوب بخره بعدش اسپرتش کنه:->
Prince_Amin
30-04-1393, 12:21 بعد از ظهر
سلام!
دوستان هفته ی دیگه 4 روز تعطیلیه!ایا اگه با هیوسانگ بندازم تو جاده چالوس پلیس اذیت میکنه؟؟؟؟گواهینمامم هم از همین گواهینامه های معمولیه موتوره!!ممنون میشم توجیه علمی قانونی کنید منو:|
cho0bin
30-04-1393, 12:31 بعد از ظهر
البته اون صلیغه ایه دیگه
من نمیگم اسپرت شیک نیس
موتور جا پلاکی داره ولی اکزوز نداره
وقتی ک موتور صدا نداره ارزش سوارشدن نداره و اول بهتره که این دوستمون یه اکزوز خوب بخره بعدش اسپرتش کنه:->
مگه سواری به صداست؟ اگزوز وردارم صداش واشه سواریش بهتر میشه؟
تو فکرم بود اگزوز اما arrow یا تایگر ... ارزش نداره پول پاش بدی .
وقتی نمیشه صدا مثل بندیت یا بالاتر ازش شنید هزینه الکیه
roma
30-04-1393, 04:45 بعد از ظهر
سلام!
دوستان هفته ی دیگه 4 روز تعطیلیه!ایا اگه با هیوسانگ بندازم تو جاده چالوس پلیس اذیت میکنه؟؟؟؟گواهینمامم هم از همین گواهینامه های معمولیه موتوره!!ممنون میشم توجیه علمی قانونی کنید منو:|
اگه حال کن باهات کاری ندارن وگرنه اعمال قانون خودشون انجام میدن هیچ قانونی وجود نداره که بخوایم بهش استناد کنیم و کارمون به پیش ببریم رو پل حافظ زده عبور موتور سیکلت ممنوع تابلوشم زده ولی
روزانه یک میلیون موتور از رو پل رد میشن و اگه رد نشن باید چیکار کنن پرواز کن کسی هم کار نداره نمیتونه داشته باشه مگه موتور وسلیه نقلیه حساب نمیشه مگه بیمه و مالیات نداره مگه گوهینامه نداره چه
طور ممکنه تو مرکز شهر یه تابلو بزنن عبور موتور ممنوع از رو یه پل که هزار تا ازش تو شهر وجود داره اتوبان همت و صیاد و غیر همش پل است پس باید کلان عبور موتور تو تهران ممنوع بشه
نتیجه اخلاقی قانونی وجود نداره هرکی به قانون خودش کار میکنه
omidco2003
30-04-1393, 09:37 بعد از ظهر
مدل r با rc چه تفاوتی داره یه غیر از چراغ جلو ؟
Alireza.BMW
30-04-1393, 09:42 بعد از ظهر
طبق چیزی که تو خوده سایت کویر نوشته انژکتور مدل آر سی فرق داره و طراحی آیرو دینامیکی بدنه هم طوری هست که موتور دیرتر داغ میکنه و شتابشم افزایش پیدا میکنه فکر کنم ای سی یو هم یه تغییراتی توش دادن
Prince_Amin
30-04-1393, 10:34 بعد از ظهر
دوستان شنیدم میگن اگزوزهای اسپرت یا همون قهرمانی انحین رو تخریب میکنن؟چنین چیزی صحت داره؟؟برای هیو کدوم اگزوز به انجین اسیب نمیزنه و البته بهترین صدا رو تولید میکنه؟؟ هم معرفی کنید و هم بگین از کحا بخرم که اصل بدن چون شنیدن تقلبی و چینی زیاد شده!اونم غیر استاندارد و جنس اشغال!مرسی
cho0bin
31-04-1393, 12:47 قبل از ظهر
مرسی داداش!سوال اولمو هم بی پاسخ نزار !مرسی:)
من همچین مشکلی رو نداشتم !!! رو دور 1.7 کار میکنه بدون کم زیاد کردن دور موتور یا بد کار کردن
سوپربایک
31-04-1393, 08:28 قبل از ظهر
سلام
اگزوز خوب قیمت مناسب که هم تو دوره پایین صدای بم داشته باشه و تو دوره بالا جیغ بکشه کسی چیزی سراغ نداره
arrow صدای بمی داره اما وقتی دور موتور بالا میره جیغ نداره
به نظرم این صدای جیغ رو میشه تزش دراورد اما باید از هدرز عوض بشه همه چی.من هدرزو باز کردم و کاتالایزر رو ریختم بیرو دوباره جمعش کردم ولی چیزی ک برام قابل توجه بود هدرز تنگ بود!!خیلی تنگه نصبت ب خوروجی نمیدونم چرا
- - - Updated - - -
سلام دوستان شارژر موتور من سوخته ، میخوام بدونم شارژر چه موتوری بهش میخوره یا اینکه اصلا بهتره فابریکی خودشو هرچندم گرون باشه (قیمت فابریکی رو نمیدونم) بندازیم چون شنیدم ظاهرا شارژر موتورای دیگه خوب جواب نمیده ، ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین کمک کنین دوستان
شارژر فابریک از همه بهتره.دست دومش حدود ۱۲۰داشتم .مشابه نو خیلی ارزونتره و بی کیفیت تر
Gladiator
31-04-1393, 09:27 قبل از ظهر
بهترین اگزوز با فیمت مناسب که رو هیوسانگ صدای بم و خوبی ایجاد میکنه tiger هست
Prince_Amin
31-04-1393, 03:06 بعد از ظهر
خوب این تایگر رو از کجا بخریم؟که اصل بده بهمون؟؟
بچه ها یکی از سوییچهای فابریکیمو گم کردم سوییچ خام هیوسانگ گیر میاد ببرم بدم یه کپی ازش بزنن برام؟؟؟شانس نداریما
cho0bin
31-04-1393, 03:13 بعد از ظهر
خوب این تایگر رو از کجا بخریم؟که اصل بده بهمون؟؟
بچه ها یکی از سوییچهای فابریکیمو گم کردم سوییچ خام هیوسانگ گیر میاد ببرم بدم یه کپی ازش بزنن برام؟؟؟شانس نداریما
ببر کلید سازی یکی از روش میزنن واست
moein 007
31-04-1393, 03:27 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز
الان یه هیو در حد15ملیون تمیز گیر میاد میخوام درجه یک باشه و کدوم مدل هیو از همه بهتره؟
ممنون میشم جوابم رو بدین
44141
Alireza.BMW
31-04-1393, 05:13 بعد از ظهر
شما هیوسانگ مدل 6 ماهه دوم سال 91 به بالا رو بگیری بهتره اونم به خاطر اینکه ای سی یو تغییر کرده و وقتی انجین داغ میکنه موتور خاموش نمیش...با 15 تومن هم مدل 92 فکر کنم بهت بدن
Prince_Amin
31-04-1393, 05:42 بعد از ظهر
ببر کلید سازی یکی از روش میزنن واست
یعنی سوییچ خامش گیر نمیاد؟؟اون بالای کلید ارم هیوساتگ باشه!فابریکیش!؟:(
cho0bin
31-04-1393, 06:08 بعد از ظهر
یعنی سوییچ خامش گیر نمیاد؟؟اون بالای کلید ارم هیوساتگ باشه!فابریکیش!؟:(
اطلاعی ندارم
Prince_Amin
31-04-1393, 09:18 بعد از ظهر
تایگر اصل از کجا بخرم!قیمت بدین!بعد اینکه مدل خاصی برای متورهای 250 سی سی داره؟؟؟
سوپربایک
02-05-1393, 09:38 بعد از ظهر
یه داریوش نامی هست تو گمرک
Gladiator
03-05-1393, 03:06 قبل از ظهر
تایگر اصل از کجا بخرم!قیمت بدین!بعد اینکه مدل خاصی برای متورهای 250 سی سی داره؟؟؟
کنار داریوش برو پیش محک ، پخش اگزوز تایگرو داره ، من رفتم پیشش انواعشو داشت
- - - Updated - - -
شما هیوسانگ مدل 6 ماهه دوم سال 91 به بالا رو بگیری بهتره اونم به خاطر اینکه ای سی یو تغییر کرده و وقتی انجین داغ میکنه موتور خاموش نمیش...با 15 تومن هم مدل 92 فکر کنم بهت بدن
نیمه دوم 90 ecu تغییر کرده نه 91
ali.motahari
03-05-1393, 02:23 بعد از ظهر
کنار داریوش برو پیش محک ، پخش اگزوز تایگرو داره ، من رفتم پیشش انواعشو داشت
- - - Updated - - -
نیمه دوم 90 ecu تغییر کرده نه 91
ولی من چند جا تو همین سایت شنیدم نیمه دوم 89 آیا اشتباه گفتن؟
ابوالفضل88
03-05-1393, 02:46 بعد از ظهر
44331و44332
albaloo
03-05-1393, 08:26 بعد از ظهر
شارزر 250 سوزوکی به هیو میخوره ؟
Gladiator
03-05-1393, 08:43 بعد از ظهر
ولی من چند جا تو همین سایت شنیدم نیمه دوم 89 آیا اشتباه گفتن؟
بله اشتباه گفتن
Arash-The-Rider
04-05-1393, 09:00 بعد از ظهر
درود بر دوستان.
امروز یه زنگی زدم تامین قطعات کویر موتور برای قیمت گرفتن صفحه کلاچ گفت: 44000 تومان.... دونه ای ! یعنی 6 تا صفحه به قیمت ناقابل 292000 البته با 8 درصد مالیات اضافه بر درآمد که بایستی از جیب بنده و شما داده بشه!!
دوستان یه راهنمایی بکنین دارم میرم فردا پول به حسابشون بریزم. نمونه مشابه تو بازار نیست...؟ آخه این چه مسخره بازیه 292000 بابت صفحه کلاچ....
یه سری قیمت گرفتم بذارم از خماری در بیاین:
طلق بادگیر جلو (شفاف): 124000
طلق کلگی جلو شامل سه قسمته همگی باهم: 252000
فلاپ های بغل: 420000
نمایشگر کیلومتر: 1100000
پمپ انژکتور: 700 یا 800 خاطرم درست نیست
واقعا به این نتیجه رسیدم من و امثال من که به بدبختی و مصیبت پول چنین موتورهایی رو جور می کنیم به هیچ عنوان به صلاح نیست طرف چنین موتورهایی بریم. :consoling2:
flower
04-05-1393, 10:08 بعد از ظهر
کلا لوازم هیو گرونه صفحه کلاج هم مشابه نداره باید فابریکی بخری
AMIR-S
05-05-1393, 10:31 بعد از ظهر
شارزر 250 سوزوکی به هیو میخوره ؟سلام.بله بهش ميخوره.ژاپنش موجوده 45 تومن. خواستين براتون ارسال ميكنم
- - - Updated - - -
درود بر دوستان.امروز یه زنگی زدم تامین قطعات کویر موتور برای قیمت گرفتن صفحه کلاچ گفت: 44000 تومان.... دونه ای ! یعنی 6 تا صفحه به قیمت ناقابل 292000 البته با 8 درصد مالیات اضافه بر درآمد که بایستی از جیب بنده و شما داده بشه!!دوستان یه راهنمایی بکنین دارم میرم فردا پول به حسابشون بریزم. نمونه مشابه تو بازار نیست...؟ آخه این چه مسخره بازیه 292000 بابت صفحه کلاچ....یه سری قیمت گرفتم بذارم از خماری در بیاین:طلق بادگیر جلو (شفاف): 124000طلق کلگی جلو شامل سه قسمته همگی باهم: 252000فلاپ های بغل: 420000نمایشگر کیلومتر: 1100000پمپ انژکتور: 700 یا 800 خاطرم درست نیستواقعا به این نتیجه رسیدم من و امثال من که به بدبختی و مصیبت پول چنین موتورهایی رو جور می کنیم به هیچ عنوان به صلاح نیست طرف چنین موتورهایی بریم. :consoling2:سلام.شبتون بخير.صفحه كلاچ موجود هست با بقيه لوازم هيوسانگ. خواستين تماس بگيرين
esfahan
06-05-1393, 02:13 قبل از ظهر
سلام دوستان
صفحه کیلومتر هیوم اصن روشن نمیشه کسی میدونه اصن میشه تعمیرش کرد یا نه؟؟؟؟؟
Gladiator
06-05-1393, 09:53 قبل از ظهر
بهترین کار اینه که نمونشو ببری لوازم یدکی ببینی چه صفحه ای بهش میخوره ، من تاحالا صفحه نزدم و اصلا صفحه هیو رو ندیدم ولی باید مشابهش باشه تو بازار ، مگه میشه فقط یه صفحه مختص این موتور زده باشن ، من زیاد دیدم صفحه موتورای مختلف بهم میخوره ، مثلا صفحه پالس به یاماها ایندرو میخوره و صفحه هاشون یکیه ، احتمالا صفحه یه موتور دیگه ای بهش بخوره
hosinmaster
06-05-1393, 10:06 قبل از ظهر
تو گمرک صفحه که به هیو بخوره هستش 85 تومن...اسمشو یادم رفت چی بود...پیدا میکنم میگم...قبلا" هم تست شده و جواب داده...علی جانسون استفاده کرده بودو خوب بود..
ضمنا" صفحه ای که محک و داریوش بدون بسته بندی دارن میفروشن 280هزار تومن هم همین صفحه هستش...
لوازم هیو هیچیش کمیاب و خاص نیست تو گمرک به راحتی میشه خیلی از لوازمشو گیر آورد...
moein 007
06-05-1393, 11:32 قبل از ظهر
سلام خدمت اساتید محترم
میشه بگین فرق کامت و جی تی ار در چی هست و کلا کدوم بهتره ممنون میشم
Prince_Amin
06-05-1393, 12:13 بعد از ظهر
اینم هیو GTR یا همون RC من:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
دوستان لطفا بگین شرایط تردد موتورسیکلت در جاده چالوس در این ایام عید فطر به چه صورته!اطلاعات دقیقی میخوام!اگر مسیر جایگزین که تردد ازاد باشه هم وجود داره معرفی کنید
hosinmaster
06-05-1393, 12:32 بعد از ظهر
درود بر دوستان.
امروز یه زنگی زدم تامین قطعات کویر موتور برای قیمت گرفتن صفحه کلاچ گفت: 44000 تومان.... دونه ای ! یعنی 6 تا صفحه به قیمت ناقابل 292000 البته با 8 درصد مالیات اضافه بر درآمد که بایستی از جیب بنده و شما داده بشه!!
دوستان یه راهنمایی بکنین دارم میرم فردا پول به حسابشون بریزم. نمونه مشابه تو بازار نیست...؟ آخه این چه مسخره بازیه 292000 بابت صفحه کلاچ....
یه سری قیمت گرفتم بذارم از خماری در بیاین:
طلق بادگیر جلو (شفاف): 124000
طلق کلگی جلو شامل سه قسمته همگی باهم: 252000
فلاپ های بغل: 420000
نمایشگر کیلومتر: 1100000
پمپ انژکتور: 700 یا 800 خاطرم درست نیست
واقعا به این نتیجه رسیدم من و امثال من که به بدبختی و مصیبت پول چنین موتورهایی رو جور می کنیم به هیچ عنوان به صلاح نیست طرف چنین موتورهایی بریم. :consoling2:
...
صفحه کلاچی که گفتم موجوده..مخصوص هیوسانگ هم هستش.. قیمتشم 105 هستش...
اگه خواستید موجوده...
تا چند روز آینده که فروشگاه پرشین موتور راه اندازی شد هم این صفحه و هم لوازمای دیگه ارائه میشه...
برای شما که عجله دارید...اگه خواستید پی ام بدید براتون ارسال میشه...
Mohamad zr
06-05-1393, 12:46 بعد از ظهر
بچه ها لوازم يدكى هيو رو كجايه گمرگ ميشه پيدا كرد؟
ميخوام اينه بگيرم كجا بايد برم؟
Gladiator
06-05-1393, 12:57 بعد از ظهر
سلام خدمت اساتید محترم
میشه بگین فرق کامت و جی تی ار در چی هست و کلا کدوم بهتره ممنون میشم
هیچی ، فقط از سال 91 رنگ فلاپاشو عوض کردن و روش نوشتن comet همین
Mohamad zr
06-05-1393, 01:00 بعد از ظهر
بچه ها لوازم يدكى هيو رو كجايه گمرگ ميشه پيدا كرد؟
ميخوام اينه بگيرم كجا بايد برم؟
Arash-The-Rider
06-05-1393, 07:41 بعد از ظهر
دوستان سلام .
مرسی بابت راهنمایی ها ولی حیف.... دیروز صبح پول به حساب ریختم...
حالا از من که گذشت ولی دوستان بخوان بگیرن اصلا صرف با گرفتن از میرزایی و اعلایی نیست. اگر نمونه مشابه باشه بسیار به صرفه تره. با گسکت لاستیکی سر سیلندر 320 چوق پیاده شدم.
Prince_Amin
07-05-1393, 11:53 قبل از ظهر
سلام دوستان دلیل خاصی داره من هر وقت کلاجم رو بالا میارم بعد از سه چهار روز دوباره میبینم کلاج حدود دو سانت به خلاصی اش اضافه شده و به قولی شل تر شده؟؟؟؟
و سوال دیگه اینکه وقتی توی دنده یک کلاج رو میگیرم و ترمز میکنم زنجیر قفل میکنه ولی وقتی در حالته دنده ی خلاص ترمز میکنم همچین اتفاقی رخ نمیده یکی توضیح میده این قفل کردن زنجیر چه ارتباطی با گرفتنه کلاج داره و چجوریه ؟؟
امیرحسین
07-05-1393, 12:35 بعد از ظهر
دو سانت ؟!!!
اون پیچ قفل تنظیم کلاچو که بالاست سفت کردی ؟
زنجیر چجوری قفل میکنه ؟! بیشتر توضیح بده
cho0bin
08-05-1393, 07:21 بعد از ظهر
سلام دوستان دلیل خاصی داره من هر وقت کلاجم رو بالا میارم بعد از سه چهار روز دوباره میبینم کلاج حدود دو سانت به خلاصی اش اضافه شده و به قولی شل تر شده؟؟؟؟
و سوال دیگه اینکه وقتی توی دنده یک کلاج رو میگیرم و ترمز میکنم زنجیر قفل میکنه ولی وقتی در حالته دنده ی خلاص ترمز میکنم همچین اتفاقی رخ نمیده یکی توضیح میده این قفل کردن زنجیر چه ارتباطی با گرفتنه کلاج داره و چجوریه ؟؟
آره داداش شل میکنه
سوال ذومتم باید تست کنم خ بدم
youcomco
08-05-1393, 10:33 بعد از ظهر
ممنون از راهنمایی های خوبتون
عکسشم تو آواتار هس بازم میذارم ولی با موبایل نمیشه ظاهرا
Arash-The-Rider
09-05-1393, 06:36 بعد از ظهر
کائوچویی صفحه کلاچ که به قیمت 292000 خریداری شد. مضحک ترین قسمتش اینه که کویر اطلاعیه میزنه که اجناس تقلبی و چینی در بازار رو خریداری نکنید بعد اینا چینی ان. :icon_pf _99_:
44568 44569
دوستان آینه مشابه تو بازار چی هست؟ من یکی که دیگه جنس اصل (!) بخر نیستم!!
Sooli
09-05-1393, 11:06 بعد از ظهر
خب دوست عزیز جنس چینی هم درجه بندی داره...
الان لوکس ترین و بهترین جنس های دنیا رو داره چین تولید میکنه و همین طور آشغال ترین جنس ها
آیفون یه نمونه از جنس های عالیش
جنس های آشغالشم که همه میشناسن
امیرحسین
10-05-1393, 03:45 قبل از ظهر
صفحه چه موتوری بهش میخوره ؟!
cho0bin
11-05-1393, 10:23 بعد از ظهر
امین داداش نرفتی واسه اگزوز آمار بگیری
منتظرم دادا
Gladiator
12-05-1393, 09:46 قبل از ظهر
جمعه فلاپای موتورو باز کردم ، روغنشو خالی کردم ، فیلتر روغنو دراوردم و انداختم تو بنزین خشک کردم و بستم ، 1650 سی سی فیکس روغن ریختم ، باکس هوارو باز کردم و با اسپری انژکتورهارو اسپری زدم ، همینطور استپرشم باز کردم و با اسپری تمیز کردم ، بعدش بستم و موتورو کشیدم تو جاده ، خیلی نفسش باز شده ، احساس کردم سوار یه موتور 400 سی سی شدم :thanks:مثل آب خوردن 170 تا پر کردم و دیگه نمیشد بیشتر گازوندش چون هم کلاه نداشتم هم ماشین میفتاد جلوم نمیشد ، فکر نمیکردم تمیز کردن انژکتورها و استپر انقدر بتونه موثر باشه :happy4:
hosinmaster
12-05-1393, 01:15 بعد از ظهر
شستشوی انژکتور واقعا" تاثیر خیلی زیادی داره...به فیلتر هوا اسپری نزن... به خود دریچه ترتلات بزن...اصلا" اون دریچه تراتلارو باز کنی بزاری کنار بهتره...اصلش اون زیریاشه..
بعد از چند سال اون زیریا که خراب شد با اینا که نو مونده عوض میکنی...و هم اینکه سر گاز موتورت خیلی خوب میشه...
یه جفت شمع ایریدیوم هم میتونه یه حال اساسی بهت بده... ولی ایریدیوم اصلی..این ngk ها که تو بازاره از بیخ تقلبیه...قبلا" cr8 با جعبه آبی و مارک پر میگرفتی عالی بود...ولی الان ngk به هیچ
عنوان اصل نیست...اصلش تو بازار هستا ولی دست مصرف کننده های معمولی نمیرسه و بین سنگین سوارا فروخته میشه...
ولی دنسو جعبه زرد اصلش پیدا میشه ...که یه سرو گردن از ngk هم بهتره...قیمت حدودا" 42 تومن تا 50 تومن...یه سریش هم 30 میگن که اصلی نیستو کنار هم بزاری متوجه میشه..
خلاصه یه جفت بنداز روش معجزه میکنه....روغن خوب + مکمل stp هم عالیه...خصوصا" تو تابستون که روغن به دلیل گرمای زیاد سریعا" غلظتشو از دست میده و موتور زود داغ میشه..
داغ شدن موتور= افت توان موتور حتی تا 30 درصد.....
شستشوی رادیات روغن هم یکی از کاراییه که معمولا" خیلیا انجام نمیدن...ولی لازمه که این کارو بکنید..بعد از یکبار شستشو و دیدن اون چیزایی که از توش درمیاد میبینید که چرا لازمه..
رادیات روغن چیزی در حدود 20درصد به خنک شدن موتور کمک میکنه...حالا همون 20درصد هم اگه کور شه ببین چی میشه...
استفاده از روغن ترمز ریسی که خیلیم گرون قیمته هم تو تابستون به ترمرگیریه خوب کمک میکنه...خصوصا" در مسیرهای طولانی و 2ترک...روغنای معمولی تو مسیرهای طولانی که شیبم داشته
باشه بعد از گذشت چند ساعت ماهیته خودشو از دست میده و یه جورایی حس میکنید که تررمزاتون خالی شده..خصوصا" عقب...در این جور مواقع سریعا" وایسید و قبل از اینکه روغن خنک شه
سریعا" یه هواگیری کنید..حدود چند سیسی روغن به شکل آب!!میاد بیرون..بعد از چند دقیقه دوباره ترمزاتون خوب میشه...ولی استفاده از روغن ریسی این مشکلاتو برطرف میکنه...
در آوردن کاتالیزور اگزوز به خنک کار کردن موتورتون خیلی میتونه کمک کنه...خصوصا" تو تابستون..و خصوصا" هیوسانگ!..و همینطور استفاده از اگزوز قهرمانی هم کمک خوبی میتونه باشه...
و در آخر زنجیر هم حواستون بش باشه که خشک کار نکنه...خصوصا" تو تابستون که زود داغ میشه باعث میشه که نوکای خورشیدی خورده شه...
استفاده از واسکازین برای چرب موندن زنجیر فکر خوبیه...
rbrostam
12-05-1393, 07:33 بعد از ظهر
شستشوی انژکتور واقعا" تاثیر خیلی زیادی داره...به فیلتر هوا اسپری نزن... به خود دریچه ترتلات بزن...اصلا" اون دریچه تراتلارو باز کنی بزاری کنار بهتره...اصلش اون زیریاشه..
بعد از چند سال اون زیریا که خراب شد با اینا که نو مونده عوض میکنی...و هم اینکه سر گاز موتورت خیلی خوب میشه...
یه جفت شمع ایریدیوم هم میتونه یه حال اساسی بهت بده... ولی ایریدیوم اصلی..این ngk ها که تو بازاره از بیخ تقلبیه...قبلا" cr8 با جعبه آبی و مارک پر میگرفتی عالی بود...ولی الان ngk به هیچ
عنوان اصل نیست...اصلش تو بازار هستا ولی دست مصرف کننده های معمولی نمیرسه و بین سنگین سوارا فروخته میشه...
ولی دنسو جعبه زرد اصلش پیدا میشه ...که یه سرو گردن از ngk هم بهتره...قیمت حدودا" 42 تومن تا 50 تومن...یه سریش هم 30 میگن که اصلی نیستو کنار هم بزاری متوجه میشه..
خلاصه یه جفت بنداز روش معجزه میکنه....روغن خوب + مکمل stp هم عالیه...خصوصا" تو تابستون که روغن به دلیل گرمای زیاد سریعا" غلظتشو از دست میده و موتور زود داغ میشه..
داغ شدن موتور= افت توان موتور حتی تا 30 درصد.....
شستشوی رادیات روغن هم یکی از کاراییه که معمولا" خیلیا انجام نمیدن...ولی لازمه که این کارو بکنید..بعد از یکبار شستشو و دیدن اون چیزایی که از توش درمیاد میبینید که چرا لازمه..
رادیات روغن چیزی در حدود 20درصد به خنک شدن موتور کمک میکنه...حالا همون 20درصد هم اگه کور شه ببین چی میشه...
استفاده از روغن ترمز ریسی که خیلیم گرون قیمته هم تو تابستون به ترمرگیریه خوب کمک میکنه...خصوصا" در مسیرهای طولانی و 2ترک...روغنای معمولی تو مسیرهای طولانی که شیبم داشته
باشه بعد از گذشت چند ساعت ماهیته خودشو از دست میده و یه جورایی حس میکنید که تررمزاتون خالی شده..خصوصا" عقب...در این جور مواقع سریعا" وایسید و قبل از اینکه روغن خنک شه
سریعا" یه هواگیری کنید..حدود چند سیسی روغن به شکل آب!!میاد بیرون..بعد از چند دقیقه دوباره ترمزاتون خوب میشه...ولی استفاده از روغن ریسی این مشکلاتو برطرف میکنه...
در آوردن کاتالیزور اگزوز به خنک کار کردن موتورتون خیلی میتونه کمک کنه...خصوصا" تو تابستون..و خصوصا" هیوسانگ!..و همینطور استفاده از اگزوز قهرمانی هم کمک خوبی میتونه باشه...
و در آخر زنجیر هم حواستون بش باشه که خشک کار نکنه...خصوصا" تو تابستون که زود داغ میشه باعث میشه که نوکای خورشیدی خورده شه...
استفاده از واسکازین برای چرب موندن زنجیر فکر خوبیه...
من اخر دقیق نفهمیدم شمع موتور سوزنی چه کارایی روی موتور داره منم میخام شمع سوزنی بگیرم مگه ngk قلابی جای اصلی میدن؟ مگه روش ننوشته ساخت کجا؟
hosinmaster
13-05-1393, 03:35 بعد از ظهر
من اخر دقیق نفهمیدم شمع موتور سوزنی چه کارایی روی موتور داره منم میخام شمع سوزنی بگیرم مگه ngk قلابی جای اصلی میدن؟ مگه روش ننوشته ساخت کجا؟
شمع سوزنی = شتاب بهتر...مصرف کمتر...جرقه زنی بهتر تو دورهابی بالا..
اینکه قلابی جای اصلی بدن خیلی عجیبه؟؟!! شمعی که تا بازار هست اصلی نیست..
روش ننوشته...ولی اگرم نوشته باشه دلیل بر اصالتش نیست... اینکه میگم اصل نیست ربطی به این چیزاش نداره..عملکردشو که تست کنی متوجه قلابی بودنش میشی..
سوپربایک
14-05-1393, 12:33 قبل از ظهر
من ازون وقتی ک کاتالیزو برداشتم و کارای دیگ ک انجام دادم موتورم خیلی فرق کرده..به هیچ وجه داغ نمیکنه.مگر تو ترافیک سنگین.تا اخر دنده دو هم میشه تکاف کشید و باهاش ۱۸۶تا رفتم.در ضمن موتورم مدل ۸۸هست.
Gladiator
14-05-1393, 09:33 قبل از ظهر
من کاتالیزور برنداشتم و تاحالا نتونستم با موتورم به سرعت 180 برسم ، البته هیچوقت هم سعی نکردم ولی تا 176 رو باهاش زدم
hosinmaster
14-05-1393, 09:58 قبل از ظهر
من ازون وقتی ک کاتالیزو برداشتم و کارای دیگ ک انجام دادم موتورم خیلی فرق کرده..به هیچ وجه داغ نمیکنه.مگر تو ترافیک سنگین.تا اخر دنده دو هم میشه تکاف کشید و باهاش ۱۸۶تا رفتم.در ضمن موتورم مدل ۸۸هست.
186!!!!!!
خیلی زیاده..اصلا" هیو تو حد این سرعتا نیست...مگه اینکه تقویت باشه که بازم بعیده..من تقویت شدشو داشتم...کار محک بود...ولی فرقش فقط تو این بود که دور موتور سریعتر پر میشد..
شتابشم بهتر شده بود..تاپ اسپیدم یه کوچولو...کلا" تو کفی تاپ 168تا زدم... سرازیری شاید بیشتر میرفت که من تست نکردم...
ولی میانگین سرعت 150بود که راحت میرفت...بیشتر از اون 1کیلومتر 1کیلومتر اضافه میشد..
من با نینجا تاپ اسپید 170 زدم اونم تو شمال که موتور بهتر کار میکرد...موتورم همه چیزم داشت..اگزوز..هدرز..فیلتر هوا اسپرت..شمع ایریدیوم...و....
و تو همون سفر شمال چندتا هیوسانگم بود که بافاصله 10متری باشون درگ میزدم بعد از 3 ثانیه میگرفتمشون...هیوسانگ میلاد و ****..
Alireza.BMW
14-05-1393, 10:03 قبل از ظهر
هیو 17کیلومتر خطی کیلومتر داره...باور ندارید یه بار با جی پی اس بگیرید میفهمید حتی مدل آر سی
Mori M2
14-05-1393, 10:17 قبل از ظهر
آقا من ميخوام امروز هيو بگيرم به نظرتون موتور خوبيه
وحشتناك به كمك نياز دارم
دارم دست دوم 8000 كاركرد ميخرم ميخوام بدونم موقع خريد بايد به چه چيزاييش دقت كنم كه كلاه سرم نره چون هيچ گونه اطلاعاتي در زمينه هيو ندارم
اما از موتوراي ديگه سردر ميارم
hosinmaster
14-05-1393, 10:17 قبل از ظهر
تست کردم خطا هم داره....ولی نمیشه کیلومتر تعیین کرد...چون مثلا" اگه تو سرعت 20 تا 2کیلومتر خطا داشته باشه.هرچی سرعت بره بالاتر خطا هم بیشتر میشه...
حالا یه چیزه جالب بتون بگم...این موضوعه بچه هایی که رو سنگسنای مدل بالا که سیم کیلومترشون تو سیلندر وصل شده نشسته باشن حتما" متوجه شدن...
وقتی سیم کیلومتر تو سیلندر وصل میشه دیگه احتمال خطا تقریبا" صفر میشه... من با r6 که مثلا" دارم 150تا میرم اینقدر فشار رومه که دقیقا" معلومه 150تاتی هیو یا نینجا یا دایلیم و غیره الکیه..
اینو بچه هایی که ترکم نشستن هم به محض اینکه پیاده شدن به زبون آوردن...دارم 120تا میرم یه چیزی تئ مایه ها 150تای 250ها هستش..
وقتی 170 یا 180 میرم اینقدر فشار زیاده که اگه یه لحظه سرمو بیارم بالا باد بردتم:sad:
hosinmaster
14-05-1393, 10:18 قبل از ظهر
آقا من ميخوام امروز هيو بگيرم به نظرتون موتور خوبيه
وحشتناك به كمك نياز دارم
دارم دست دوم 8000 كاركرد ميخرم ميخوام بدونم موقع خريد بايد به چه چيزاييش دقت كنم كه كلاه سرم نره چون هيچ گونه اطلاعاتي در زمينه هيو ندارم
اما از موتوراي ديگه سردر ميارم
چند صفحه قبل دقیقا" یکی همچین سوالی پرسیده و من کاملا" توضیح دادم که به چه چیزهایی توجه کنه و چیو تست کنه
Mori M2
14-05-1393, 10:27 قبل از ظهر
حسين جان شرمنده من خيلي صفحات رو گشتم اما چيزي دستگيرم نشد دوباره دقيق تر ميگردم تقريبا نميدوني چند صفحه قبل بود ///
Alireza.BMW
14-05-1393, 10:32 قبل از ظهر
درسته حسین جان من این 17 کیلومتر رو به نقل از **** خان گفتم و کاربر cho0bin که با سرعت بالا تست کردند...خدا رو شکر مگلی تنظیم داره و میتونی تنظیمش کنی....عجیبه که حتی نینجا این قابلیت رو نداره کیلومترش....منم باش 150تا رفتم اما داشتم کنده میشدم از روش
hosinmaster
14-05-1393, 10:35 قبل از ظهر
اول اینکه با یه نفر که وارد و با تجربه هستش بری بالاسره موتور خیلی بهتره.... حالا من یه سری مواردو میگم بهت که اگه کسی نبود بتونی خودت اینارو تست کنی..
1-اولین کاری که میکنی اینه که عقب و جلوی موتورو با دقت نگاه میکنی.به شکلی که موتور به ضورت کاملا" صاف باشه.از پشت نگاه کن ببین که شاسیه موتور تو یه راستا باشه..کج و یه ور نباشه.از پشت مشخص تره.
2-میری سراغ درب برق و درب کلاچ و سیلندرا..پیچاشو چک کن ببین آچار نخورده باشه..آچار که به پیچ بخوره آثارش معلومه..خط میندازه..یا یه مقدار له میکنه سر پیچارو..دقت کنی معلومه...
3-قبل از روشن کردن موتور یه انگشت تو دهنه اگزوز بکش ببین سیاهه یا نه؟اگه خیلی کم بود طبیعیه..اگه زیاد باشه مشکوکه..ضمن اینکه چربم نباید باشه..
4-بعد از روشن کردن موتور با دقت به خروجی اگزوز توجه کن...دود آبی و دود سیاه نده..البته تا 1دقیقه اول یه مقدار دود میکنه به همراه بوی بنزین که طبیعیه..
5-موتورو روشن میکنی و دستتو میزاری رو دهنه رگزوز که صداش خفه شه..بعد با دقت به صدای انجین توجه کن..هر نوع صدای اضافی دلیل بر یک ایرادی هستش..
7-بعد از 10دقیقه که موتور داغ شد..مجدادا" صدای انجینو با دقت گوش کن ببین صدای اضافی نده...
8-سر سیلندرو چک کن ببین تو محل اتصالش چسب اضافی بیرون نزده باشه...حالت عادی یه واشر نازکه که هیچی ازش بیرون نزده...اگه واشر یا چسب زیادی کلفت بود مشکوکه...
9-چا کن ببین از سیلندرا و همینطور درب برق ودرب کلاچ روغن نده...پیستونهای ترمز و شیلنگها و اتصالاتو با دقت چک کن..ببین روغن نده..
10-سوار موتور شو...تو سرعت 30 به بالا ترمز جلورو بگیر ببین به چپ یا راست نکشه...
11-به کمکای جلو دست بکش ببین خیس نباشه..(روغن نده)..کمک عقبو فشار بده..اصلا" نباید شل باشه..یا به اصطلاح یو یو نباشه..(کمک عقب هیو خرابی زیاد داره..با دقت چک کن..باید سفت سفت باشه)
12-فلاپارو روش دست بکش دونه رنگ نداشته باشه...هر جایی که احساس کردی استیکر(برچسا) اضافی داره..با دقت چک کن زیرش شکستگی نداشته باشه...
13-باطری و شارژو تست کن(خرابیش تو هیو خیلی زیاده)
14-اگه تونستی به طرف بگو باکو دربیاره...سیم کشیو نگاه کن دست نخورده باشه...
15-لاستیکارو چک کن حتما"...وسطش باید پر باشه...نه بغلاش..
16-لامپارو راهنماهارو و بوقو صفحه کیلومترو کاملا" چک کن...
17-دیسکارو چک کن..
18-زنجیرو تست کن.(موتورو میزاری رو استند..5سانت 5سانت چرخ عقبو بچرخون و سفتی زنجیرو تست کن...تماما" باید یه اندازه بازی کنه..اگه یه جا سفت بود یه جا شل..زنجیر خرابه
hosinmaster
14-05-1393, 10:38 قبل از ظهر
درسته حسین جان من این 17 کیلومتر رو به نقل از **** خان گفتم و کاربر cho0bin که با سرعت بالا تست کردند...خدا رو شکر مگلی تنظیم داره و میتونی تنظیمش کنی....عجیبه که حتی نینجا این قابلیت رو نداره کیلومترش....منم باش 150تا رفتم اما داشتم کنده میشدم از روش
نینجای 250 مدل تا 2012 که سری قبلی بودن کیلومترشون آنالوگ بود و تو کیلومتر آنالوگ درصد خطا بالاست...
ولی 2013 کیلومتر دیجیتاله..
قابل تنظیم یعنی چی؟؟ اینکه هر 1000 مترو 1کیلومتر بگه و یا...که قابل تغییره؟؟؟ این ربطی به اون خطا نداره ها..البته اگه منظورت اینه
Alireza.BMW
14-05-1393, 11:00 قبل از ظهر
نه داداش مگلی کیلومترش قابلیت تنظیم داره میتونی مثلا با سرعت 80باهاش بری و با جی پی اس بگیری ببینی چقد بیشتر میندازه...بعد میای اون عدد رو کمو زیاد میکنی و با جی پی اس دقیقه دقیق میشه و مو نمیزنه
Mori M2
14-05-1393, 11:05 قبل از ظهر
حسين جان واقعا ممنون و مرسي كه هميشه با روي باز ادم رو راهنمايي ميكني لطف كردي:smilies(182):
Gladiator
14-05-1393, 11:40 قبل از ظهر
کیلومتر هیوسانگ خطا که داره ولی نه 17 کیلومتر ، تو این قضیه شک ندارم ، پیش از اینکه استپر و انژکتورارو با اسپری تمیز کنم موتور 155 تا بیشتر نمیرفت ( تو کفی بدون هیچگونه شیب ) ، از روزی که اسپری زدم موتور تازه جون گرفته و خودم باهاش 170 تا رو پر کردم که البته فشار زیادی هم روش نبود ( هنوز دور موتور به 11 نرسیده بود ) و منم اصلا رو موتور نخوابیده بودم ، با این حال هم گوشام داشت کر میشد هم چشمام داشت آلبالو گیلاس میدید ، از فشار باد کاملا مشخص بود سرعت بالای 160 کیلومتره چون مواقعی که با سنگین میرفتم جاده فشار بادو حس میکردم و کاملا با هیو همون حسو داشتم ، موتورم کاتالیزور داره و فقط شمع هاشو سوزنی ایریدیوم دنسوی ژاپن انداختم حدود 2 سال پیش که البته تاثیرش تو دورهای پایین مشخص نیست ولی خب تو دور بالا قطعا موثره ، خوبی هیوسانگ اینه که تو دور موتور 10 به بالا هم موتور لرزش نداره و بخاطر وزن سنگینش تو سرعت حتی بالای 150 کیلومتر آدم احساس امنیت میکنه :14:
برای کم کردن خطای کیلومتر حتما باد لاستیکها باید کنترل بشه و کم باد نباشه ، خود کم بادی لاستیک جلو تو خطای کیلومتر موثره
hosinmaster
14-05-1393, 11:53 قبل از ظهر
کیلومتر هیوسانگ خطا که داره ولی نه 17 کیلومتر ، تو این قضیه شک ندارم ، پیش از اینکه استپر و انژکتورارو با اسپری تمیز کنم موتور 155 تا بیشتر نمیرفت ( تو کفی بدون هیچگونه شیب ) ، از روزی که اسپری زدم موتور تازه جون گرفته و خودم باهاش 170 تا رو پر کردم که البته فشار زیادی هم روش نبود ( هنوز دور موتور به 11 نرسیده بود ) و منم اصلا رو موتور نخوابیده بودم ، با این حال هم گوشام داشت کر میشد هم چشمام داشت آلبالو گیلاس میدید ، از فشار باد کاملا مشخص بود سرعت بالای 160 کیلومتره چون مواقعی که با سنگین میرفتم جاده فشار بادو حس میکردم و کاملا با هیو همون حسو داشتم ، موتورم کاتالیزور داره و فقط شمع هاشو سوزنی ایریدیوم دنسوی ژاپن انداختم حدود 2 سال پیش که البته تاثیرش تو دورهای پایین مشخص نیست ولی خب تو دور بالا قطعا موثره ، خوبی هیوسانگ اینه که تو دور موتور 10 به بالا هم موتور لرزش نداره و بخاطر وزن سنگینش تو سرعت حتی بالای 150 کیلومتر آدم احساس امنیت میکنه :14:
برای کم کردن خطای کیلومتر حتما باد لاستیکها باید کنترل بشه و کم باد نباشه ، خود کم بادی لاستیک جلو تو خطای کیلومتر موثره
...
البته لرزش کم با وزن زیادش رابطه داره...ولی دلیل اصلیش که موتور نمیلرزه سیلندراش هستش..
سیلندرای v شکل تقسیم وزن مناسبی داره و همینطور تعادل خوب...
کلا" سیلندرای v شکل تراز هستن..
170تا خیلی خوبه...اینم باید در نظر بگیریم که موتور تو شمال خیلی گرگ میشه
Gladiator
14-05-1393, 12:25 بعد از ظهر
...
البته لرزش کم با وزن زیادش رابطه داره...ولی دلیل اصلیش که موتور نمیلرزه سیلندراش هستش..
سیلندرای v شکل تقسیم وزن مناسبی داره و همینطور تعادل خوب...
کلا" سیلندرای v شکل تراز هستن..
170تا خیلی خوبه...اینم باید در نظر بگیریم که موتور تو شمال خیلی گرگ میشه
100% بخاطر فشار هوای زیاد اینجا کلا وسایل نقلیه گاز خورشون بهتر میشه ، مخصوصا اگه کاربرات باشن محسوس تره
youcomco
14-05-1393, 02:49 بعد از ظهر
دیشب نمایشگاه کویر بودم، صفرش شده 19تومن. مملکته داریم؟؟؟؟!!!
MeysamElisha
14-05-1393, 03:15 بعد از ظهر
سلام
یه دونه راهنما هیو لازم دارم, قیمتش چیه؟ ضمنا ما که تهران نیستیم چکارکنیم؟
Gladiator
14-05-1393, 03:45 بعد از ظهر
سلام
یه دونه راهنما هیو لازم دارم, قیمتش چیه؟ ضمنا ما که تهران نیستیم چکارکنیم؟
فابریکش 65 تومنه
rbrostam
14-05-1393, 07:09 بعد از ظهر
شمع سوزنی = شتاب بهتر...مصرف کمتر...جرقه زنی بهتر تو دورهابی بالا..
اینکه قلابی جای اصلی بدن خیلی عجیبه؟؟!! شمعی که تا بازار هست اصلی نیست..
روش ننوشته...ولی اگرم نوشته باشه دلیل بر اصالتش نیست... اینکه میگم اصل نیست ربطی به این چیزاش نداره..عملکردشو که تست کنی متوجه قلابی بودنش میشی..
عجـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـب خب شما چه پیشنهادی داری چه مارکی بخرم از کجا بخرم که معتبر باشه برای مگلی میخام
omidco2003
14-05-1393, 11:38 بعد از ظهر
طرح قدیم و جدید یعنی چی ؟ عکس ش رو از کجا میتونم گیر بیارم که قشنگ فرق ها شون رو بفهمم ؟
مرسی
- - - Updated - - -
طرح قدیم و جدید یعنی چی ؟ عکس ش رو از کجا میتونم گیر بیارم که قشنگ فرق ها شون رو بفهمم ؟
مرسی
hosinmaster
15-05-1393, 07:50 قبل از ظهر
عجـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـب خب شما چه پیشنهادی داری چه مارکی بخرم از کجا بخرم که معتبر باشه برای مگلی میخام
شما از پستای قبلی چیشو خوندی پس؟!!
شمع ایریدیوم دنسو ..قیمت آخرین بار 42 ... الان هم مطمئنا" زیر 50 هستش... کارکردش واسه ماشین 180هزار
واسه موتور بالای 50هزار..
البته این طول عمر بالا بیشتر واسه کسی هستش که میخواد یه جنس با عمر طولانی بگیره و هزینه هاشو بیاره پایین..مثل آژانسیا..یا پیک موتوریها..
ولی واسه ماها که میخوایم همیشه موتور تو بهترین وضعیت باشه..کارکردش کمتره... شاید 20هزارتا..تا 20هزارتا مثل روز اول جواب میده
Alireza.BMW
15-05-1393, 09:37 قبل از ظهر
مرسی
- - - Updated - - -
مرسی
شما تو سایت کویر بری همه عکساش هست+مشخصات فنی
Yavar
16-05-1393, 11:06 قبل از ظهر
حسین آقا شما کسی رو میشناسیدشمع اصلی داشته باشه؟موتورم توسرازیری وقتی گازوول میکنی ازاگزوزش تق وتوق میاد.فک کنم ازشمعاش باشه.میخوام عوضشون کنم
hosinmaster
16-05-1393, 11:12 قبل از ظهر
آره..میشناسم...اگه هیوسانگته که داره بک فایر میزنه..
وقتی دور موتور بره بالا بعد گازو ول کنی موتور بک فایر میزنه...
تو سرازیری هم دقیقا" همین اتفاق میوفته موتور دور میگیره ولی بدون گاز واسه همین بک فایر میزنه...به شمعات ربطی نداره...سعی کن دیگه این کارو تکرار نکنی..
بک فایر زدن = شاتون زدن اگزوزت چیه؟؟
mohsen268
16-05-1393, 02:01 بعد از ظهر
سلام اقا حسین ببخش موتور منم این حالت تو سرازیری داره وقتی گازوزو ول می کنی پت پت میکنه از اگزوز موتور.ببخش موتورم دایلیمه چون دیدم اینجا بحثشه اینجا پیام دادم.از دوستان هیوسانگ سوار معذرت می خوام.اگزوزم فابریکیه اقا حسین بدون گالتلیزر.
farzin
16-05-1393, 02:24 بعد از ظهر
این پت پت کردن از اگزوز هنگام ول کردن گاز در موتورای کاربراتوری ازتنظیم پیچ هوا هست و دستی میشه تنظیمش کرد اما توی موتورای انژکتوری چطور این مورد رفع میشه ؟؟ !! ممکنه سنسور توی اگزوز خوب سنس نمیکنه ...
Alireza.BMW
16-05-1393, 03:07 بعد از ظهر
اینقدر حساس نباشید طبیعیه...مورد نداره...وقتی انجین نرم کار میکنه دلیلی نداره دست بزنید...این که دایلیمه اگه مگلی سوار شید چس میگید همش در حال بک فایر زدنه درستم نمیشه
Yavar
16-05-1393, 03:33 بعد از ظهر
ممنون آقاحسین.اگزوزموتورم فابریک خودشه.ولی لوله داخلشوخالی کردن.
- - - Updated - - -
ahks121
16-05-1393, 04:02 بعد از ظهر
بک فایراتوموتورانژکتورباتنظی م پیچ دریچه گازمیشه کمترش کرد.
- - - Updated - - -
بیشتراین اتفاق زمانی که اگزوزدستکاری شده باشه میوفته .
امیرحسین
16-05-1393, 05:16 بعد از ظهر
سلام
برای زنجیر یدونه اسپری گانک اصل خریدم ولی خیلی آبکیه !!! کسی میدونه روغن اولیه که تو کارخونه میزنن چیه ؟! خیلی چسبندگیش خوبه و حسابی جذب زنجیر شده
لاستیکا رو میخوام عوض کنم ولی روی رینگ سرب داره و مشخصه تو کارخونه رینگ و لاستیکو بالانس کردن
جایی هست که لاستیک موتورو بالانس کنه ؟!
کسی از اگزوزای یوشی تغلبی استفاده کرده صداش میخوام بدونم چجوریه
ممنون
Alireza.BMW
16-05-1393, 08:59 بعد از ظهر
بهترین چیز برای چرب کردن زنجیر...واسکازینه احتیاجی هم به خریدن این جور چیز ها نیست...زنجیر کثیف شد....با آبو تاید بشورید و دوباره واسکازین بزنید
Gladiator
17-05-1393, 09:45 قبل از ظهر
بهترین چیز برای چرب کردن زنجیر...واسکازینه احتیاجی هم به خریدن این جور چیز ها نیست...زنجیر کثیف شد....با آبو تاید بشورید و دوباره واسکازین بزنید
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
آبو تاید ؟ :13:
اگه زنجیرو دراوردین که بندازینش تو گازویل و با یه فرچه قشنگ تمیزش کنین و با یه پارچه خشک کنی ببندین رو موتور ، بعدش میتونید از اسپری زنجیر استفاده کنید ولی کم هزینه ترین و بهترین راه مالیدن مقدار کمی گریس با حوصله و دقت به جاهای لازم دونه های زنجیره اگرم حوصلشو ندارین واسکازین بزنین
Alireza.BMW
17-05-1393, 09:49 قبل از ظهر
والا من همیشه با آبو تاید میشورم اون که بعله اگه در آوردین من رو موتور این کارو میکنم بعدشم با دسمال کامل خشکش میکنم بعد واسکازین میزنم
Gladiator
17-05-1393, 10:09 قبل از ظهر
به هیچ عنوان به زنجیر آب نزنین
اگه میخواین درجا تمیزش کنین یه پارچه رو گازویلی کنین قشنگ بکشینش به زنجیر تا تمیز بشه بعد گریس یا واسکازین بزنین بهش
Prince_Amin
17-05-1393, 11:06 قبل از ظهر
من که رفتم اسپری روغن موتورکس و تمیز کننده ی موتورکس خریدم روغنش سفیده و فوق العده چسبنده'!تمیز کنندش هم که میزنم به زنجیر زنجیر رو مثل صفر کیلومترش میکنه!نه کثیف کاری داره نه وقتمو میگیره:)
دوستان کمک!!!هر چقدر صبر کردم بلکه مشکل دنده چهارم رفع بشه بعد از اب بندی ولی نشد!مشکلم اینه که دنده ی چهارم وقتی که داره دور میگیره یعنی بین دور 5000 تا حدود 7000 صدای جیر جیرک واری از خودش بروز میده!یه صدای متغیر مثل هیو هیو هیو هیو کردن و جیرجیرک مانند! و وقتی دور 7000 هزار میرسم چون دور موتور بیشتر شده این صدای هیو هیو تند تر میشه و دیگه قابل شنیدن نیست ولی توی دور 5000 تا 7000 بوضوح علی الخصوص وقتی کلاه سرمه(چون کلاه صداهای اضافی رو میگیره ولی صدای موتور رو میشه شنید) به گوش میرسه!فقط هم واسه دنده چهار اینجوریه!من به فکرم افتاده نکنه موتور زوزه میکشه گیربکسش؟؟ موتور کارکردش 1700 کیلومتره و تازه اب بندیم تموم شده !!!ممکنه به خاصر روغن باشه؟یعنی با تعویض جنس و اسم و نوع روغن این صدا متوقف بشه؟؟الان روغنم موتورکسه !خواهشا راهنمایی کنید بدحوری این قضیه داره دل چرکینم میکنه!موتور مثل ساعت کار میکنه ولی همچین صدای جیرجیرک شکلی اونم توی دنده 4 شده یه تو مخی واسه من!هر چقدر هم سعی میکنم صداشو نشنوم لامصب اینقدر واضحه که هندزفری هم تو گوشم میزارم با کلاه ایمنی بازم میشنومش توی دنده چهار!!!!
Alireza.BMW
17-05-1393, 12:26 بعد از ظهر
به نظر من بعله دنده 4ش زوزه افتاده...وقتیم گاز رو ول میکنی بدجور ناله میکنه...تو اون دنده یه مقدار خیلی کوچولو هم ممکنه دکه بزنه البته وقتی وضعش خراب باشه
albaloo
17-05-1393, 02:13 بعد از ظهر
قیمت بهترین نوع صفحه کلاچ برای هیو چنده ؟
Arash-The-Rider
17-05-1393, 04:17 بعد از ظهر
من صفحه کلاچ همین هفته پیش از اعلایی خریدم به کارم نیومد. خواستی pm بده سر قیمتشم بات راه میام.
Prince_Amin
17-05-1393, 05:24 بعد از ظهر
به نظر من بعله دنده 4ش زوزه افتاده...وقتیم گاز رو ول میکنی بدجور ناله میکنه...تو اون دنده یه مقدار خیلی کوچولو هم ممکنه دکه بزنه البته وقتی وضعش خراب باشه
نه داداش گاز رو ول میکنم قطع میشه اصلا!!!تو توضیحات نوشتم فقط توی دور 5000 تا 7000 که داره دور میگیره! در ضمن یعنی موتور 1700 تا کارکرده به زوزه افتاده؟؟؟؟؟:0
Yavar
17-05-1393, 05:33 بعد از ظهر
شما از پستای قبلی چیشو خوندی پس؟!!
شمع ایریدیوم دنسو ..قیمت آخرین بار 42 ... الان هم مطمئنا" زیر 50 هستش... کارکردش واسه ماشین 180هزار
واسه موتور بالای 50هزار..
البته این طول عمر بالا بیشتر واسه کسی هستش که میخواد یه جنس با عمر طولانی بگیره و هزینه هاشو بیاره پایین..مثل آژانسیا..یا پیک موتوریها..
ولی واسه ماها که میخوایم همیشه موتور تو بهترین وضعیت باشه..کارکردش کمتره... شاید 20هزارتا..تا 20هزارتا مثل روز اول جواب میده
این شمعوکه میگی کسی روسراغ داری که جنس اصلی داشته باشه.:297:
farshad 54
17-05-1393, 07:42 بعد از ظهر
نه داداش گاز رو ول میکنم قطع میشه اصلا!!!تو توضیحات نوشتم فقط توی دور 5000 تا 7000 که داره دور میگیره! در ضمن یعنی موتور 1700 تا کارکرده به زوزه افتاده؟؟؟؟؟:0
با این توضیحاتی که شما دادی به احتمال زیاد دنده 4 گیربکس موتورتون مشکل داره
اگر رو صداش خیلی حساسی باید گیربکس کلا باز بشه و دنده 4 و دنده مقابلش عوض بشه که فکر کنم هزینش زیاد بشه
ولی اگر به صداش حساس نباشی مشکلی نیست و موتور همینجوری هم کار میکنه و مشکلی تو دنده کشی و سایر چیزا نداره فقط تو دنده 4 اون صدا رو خواهد داد
اگر موتور گارانتی داره یه پی گیری بکن ببین کاری انجام میدن برات برادران کویری
Alireza.BMW
17-05-1393, 07:54 بعد از ظهر
فرقی نمیکنه...دنده 4 شما زوزه داره منتها اونقدر حاد نیست و مشکلی حالا حالاها پیش نمیاره...ببرید گارانتی بگید البته اینا حرغ حساب حالیشون نمیشه شما باید باهاشون با دعوا حرف بزنید...دوست من آپاچی صفر خریده همونجا استارت زده رفته باش دور زده دنده 3 موتور زوزه داشته گغته نمیخامش
Prince_Amin
17-05-1393, 11:32 بعد از ظهر
میدونم گارانتی مارانتی حالیشون نمیشه!من میخوام مطمین بشم اگه مشکلی پیش نمیاد دنبالش رو نگیرم!متاسفانه یادمه دنده 4 دایلیمم هم به زوزه افتاد و البته زوزه ی واضح تری بود ولی مشکل ساز نشد!در ضمن شنیدم با تعویض روغن صدای زوزه ممکنه رفع بشه!شما نظری ندارین؟برای گارانتی به کی باید بزنگم اصلا مگه پاسخگو هم هستن؟این نکبتایی که من میشناسم مطمینم بالفرض با موتور چرخی هم بزنن میگن هیچی نیست و اصلا چیزی نمیشنون!مگه ما تو ایدان مشتری مداری داریم؟؟سوییچم گم شوه زنگ زدم کویر کد سوییچ رو دادم میگه نمیصرفه از اصفهان برات سوییچ بیاریم برو ازش کپی بگیر!یارو جوری حرف میزد انگار من بهش موتور فروختم و اون مشتریه!وقتی بازار 250 انحصاری باشه دست این کویر نتیجش میشه این نکبت بازیا!اونم از وضع مونتاژشون!دوستان راه حل بزارین جلوم
hosinmaster
18-05-1393, 08:11 قبل از ظهر
سلام..
پت پت کردن اگزوز تو سر پایینیها طبیعی هستش..دوستانی که اگزوز قهرمانی دارن و مهمتر اینکه کاتالیزورو درآوردن این اتفاق براشون میوفته..چه کاربرات چه انژکتور..
اگه دوست دارین میتونید به این شکل امتحان کنید : دور موتورو مثلا" تو دنده 2 یا 3 پر کنید..بعد یهو گازو ول کنید و خیلی آروم در حد 1میل گاز بدید و ول کنید.. تند تند اینکارو
کنید..موتور بک فایر میزنه...این نتیجه کشیده شدنه بنزین زیادی به محفظه احتراقه ( به دلیل سرعت و دور موتور بالا)و وقتی شما گاز نمیدی انفجار مقدار زیاده بنزین
به این شکل خودشو نشون میده... پیشنهاد : قبلا" گفتم بازم میگم تکرار این کار = شاتون زدن
در مورد شستن زنجیر..آب و تاید به اورینگیای زنجیر آسیب میزنه و بهترین کار استفاده از اسپری مخصوص هستش و یا گازوییل..استفاده از گازوئیل
خالی هم اورینگیای زنجیرو خشک میکنه..گازوئیل با یه مقدار روغن استفاده کنید.. برای چرب کردن مجدد هم بهترین راه استفاده از واسکازین هستش..
واسکازین بزنید..قشنگ با دست آروم آروم بمالید که به خوردش بره ...
زوزه کشیدن تو دنده چهار: اول میتونه از روغنت باشه...(من قبلا" هم گفتم موتورکس استفاده نکن).. دوم اینکه از دنده گیربکست باشه....(بعید میدونم)
سوم میتونه از شل بودن صفحه و یا شل بودن شفت صفحه ها باشه (که این از همه محتمل تره) اگه تهرانی بیار موتورو ببینم..
Alireza.BMW
18-05-1393, 08:15 قبل از ظهر
درسته حسین جان من زنجیر معمولی رو گفتم رنجیر اورینگ دار قضیش فرق داره و باید همونجوری که گفتی شسته بشه...مرسی از راهنماییهای کاملت:999:
Gladiator
18-05-1393, 09:13 قبل از ظهر
من تو موتورم بهران سوپر پیشتاز میریزم نیمه سنتتیکه با سطح کیفی sl و 10w40 هست ، عملکردش خیلی خوبه ، ایرانول رویال هم بنظرم گزینه مناسبیه تمام سنتتیکه با سطح کیفی sm و 10w40
hosinmaster
18-05-1393, 09:21 قبل از ظهر
روغنهای ایرانی خوبن...منتها دلیل ایمکه میگن روغن ایرانی فلانه و مصرف نکنید.. اینه که ما توی روغن یه چیزی داریم به اسم f که از همون روغن
به دست میاد....شکل تولیدشم اینه که دستگاههای تصفیه روغن پر قدرتی هستش که با قدرت تفکیک خیلی بالا هم سطح fرو بالا میبرن و هم از
املاح زیادی که تو روغن وجود داره خبری نیست...فرق روغن خارجی با ایرانی توی همینه...
حالا ایرانیها تو این چند سال اخیر بع سطح کیفی sl و sm هم رسیدن...ولی هیچ نوع استانداردیو نتونستن کسب کنن...استفاده از روغن غیر ایرانی پیشنهاد میشه..
دلیل هم همین مواردی که گفتم...یه چیزه دیگه اینکه میگن روغنهای ایرانی روغن سوخته تصفیه شده هستش..دروغ محضه..روغنهای ایرانی خوب هستن..
خیای هم خوبن..ولی نه در سطح کیفی sl یا sm ...از این دو گرید به پایین روغنهای ایرانی بهترینن...
youcomco
19-05-1393, 10:29 قبل از ظهر
سلام به همه
آقا من چند روز موتورو روشن نکردم دیروز که رفتم روشن کنم، سوییچو پیچوندم ولی صدای انژکتور درنمیاد عقربه هم تا ته بالامیره و برمیگرده پایین، رو lcdهم یه عبارت cHE میزنه و استارت نمیخوره. چه بلایی سرش اومده دوستان؟!!!
(شاید لازم باشه بدونید، مدل 89 جهانرویی)
farshad 54
19-05-1393, 10:34 قبل از ظهر
سوئیچ رو باز میکنی صدای پمپ بنزین میاد انژکتور صدا نداره
اگر صدای پمپ بنزین نیاد یعنی بنزین نمیاد پشت سوزن انژکتورات
البته موتور باید استارت بخوره ولی روشن نمیشه چیزی که محتمله برق موتور مشکل داره که عدم کارکرد پمپ بنزین هم به همون علت هست
Prince_Amin
19-05-1393, 11:56 قبل از ظهر
دوستان سلام
دنده ی 4ام که اینجا مشکلشو مطرح کردم خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشت !رفتم کویر تو افریقا اونجا سلیمانی موتور رو برد روی استند وچک اپ کامل گرفت و خوشبختانه مورد خاصی وجود نداشت !زنجیرم هم خیلی خشک و بد صداشده بود که تنظیم و روغن کاری شد !,:bunnyearsmiley:
Arash-The-Rider
19-05-1393, 01:01 بعد از ظهر
سلام به همه
آقا من چند روز موتورو روشن نکردم دیروز که رفتم روشن کنم، سوییچو پیچوندم ولی صدای انژکتور درنمیاد عقربه هم تا ته بالامیره و برمیگرده پایین، رو lcdهم یه عبارت cHE میزنه و استارت نمیخوره. چه بلایی سرش اومده دوستان؟!!!
یه نگاه بنداز ببین دکمه قطع کن برق اضطراری رو فشار ندادی. امکان داره از این باشه.
اگه درست بود خم شو سوکت زیر پمپ بنزین رو (بغل شیلنگ بنزین) بازرسی کن از جاش در نیومده باشه.
- - - Updated - - -
دوستان سلام
دنده ی 4ام که اینجا مشکلشو مطرح کردم خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشت !رفتم کویر تو افریقا اونجا سلیمانی موتور رو برد روی استند وچک اپ کامل گرفت و خوشبختانه مورد خاصی وجود نداشت !زنجیرم هم خیلی خشک و بد صداشده بود که تنظیم و روغن کاری شد !,:bunnyearsmiley:
گمونم زوزه از اولشم مال زنجیر خشکت بوده شما قکر می کردی از گیر بکسه. مال من که همین بود.
Prince_Amin
19-05-1393, 01:52 بعد از ظهر
اون صدای جیرجیرک مانند که اخرش نفهمیدم از چی بود ولی روی استند با دنده های مختلف و دور موتور های مختلف موتور چک اپ شد و صدای خاصی که نشونگره زوزه و صدای جیرجیرک و این چیزا باشه اصلا وجود نداشت خدا رو هزار بار شکررررر!:bunnyearsmiley:
hosinmaster
19-05-1393, 01:54 بعد از ظهر
سلام به همه
(شاید لازم باشه بدونید، مدل 89 جهانرویی)
.....
باطریت خالی کرده
youcomco
19-05-1393, 03:24 بعد از ظهر
یه نگاه بنداز ببین دکمه قطع کن برق اضطراری رو فشار ندادی. امکان داره از این باشه.
اگه درست بود خم شو سوکت زیر پمپ بنزین رو (بغل شیلنگ بنزین) بازرسی کن از جاش در نیومده باشه.
میبخشی دوست عزیز من آماتورم، ابن دکمه قطع کن کجاشه؟
.....
باطریت خالی کرده
آخه آمپر و کیلومتر و چراغای عقب مث قبل روشن میشن!
Prince_Amin
19-05-1393, 08:24 بعد از ظهر
دوستان چرا نمیگین این اگزوزتایگر اصل رو از کی و ازکجا میشه خرید؟؟وچه قیمته؟و اینکه تایید میکنید که تایگر بهترین صدا رو از هیومیگیره؟؟
Alireza.BMW
19-05-1393, 08:46 بعد از ظهر
میبخشی دوست عزیز من آماتورم، ابن دکمه قطع کن کجاشه؟
آخه آمپر و کیلومتر و چراغای عقب مث قبل روشن میشن!
اینم کلید قطع کن باید مثه تو همین عکس رو به پایین باشه...چراغای پشت صفحم وقتی قطع کن قطع باشه روشن میشه قطع کن مال سیستم روشن شدن انجینه برای اینکه شما هروقتی میخای موتورو خاموش کنی برا یه مدت کم هی سوییچو نچرخونی باز کنی
MeysamElisha
19-05-1393, 10:22 بعد از ظهر
سلام
سال 91 هیو با اگزوز arrow عرضه شد, قیمت همین اگزوز چقدره؟
Gladiator
20-05-1393, 12:09 قبل از ظهر
دوستان چرا نمیگین این اگزوزتایگر اصل رو از کی و ازکجا میشه خرید؟؟وچه قیمته؟و اینکه تایید میکنید که تایگر بهترین صدا رو از هیومیگیره؟؟
برو محک اون داره
سوپربایک
20-05-1393, 12:38 قبل از ظهر
ببینید موتورم مدل ۸۸هست و سری اول و فجر نمیکنم تفاوتی از نظر کیفیتی داشته باشن موتور نقره ای ها با جدیدا
ولی با شستشوی انژکتور .تمیز کردن استپر و زنجیر و هر چی ک فکرشچ بکنید .تعویض شمع با ngkمعمولی اصل . نه سوزنی و ... .دراوردن کاتالیزور و استفاده از اگزوز تو برادرز اصلی و تنظیم بودن باد ها .بنزین سوپر .میتونه موتور به ۱۸۶ تا برسه و ۱۷۰تا خیلی خوب پر میشه
seywan
20-05-1393, 01:32 قبل از ظهر
هیو 17کیلومتر خطی کیلومتر داره...باور ندارید یه بار با جی پی اس بگیرید میفهمید حتی مدل آر سی
دوستان برای اندازه گیری دقیق سرعت با gps یه اپلیکیشن تحت اندروید بهم معرفی کنید لطفا
hosinmaster
20-05-1393, 07:42 قبل از ظهر
......
چند روز دندون رو جیگر بزارید..از اون به بعد همه خریداتونو از همینجا با قیمت خوب انجام بدید... و اینکه کی میگه تایگر بهترین صدارو از هیو میگیره؟؟!!! بهترین صدایی که من ار هیوسانگ
شنیدم از اگزوز ixil بوده...فوقالعاده زیبا..و موارد دیگه هم زیاده..که معرفی میکنم تا ظهر
Alireza.BMW
20-05-1393, 11:14 قبل از ظهر
هیو بدون فلاپ...آدمو یاد پالس 220 میندازه:28:
Prince_Amin
20-05-1393, 12:38 بعد از ظهر
اگزوز ixil کجاییه و ایاکیفیت داره؟ایا مخصوص 250هستش؟؟شنیدم اگزوز غیر استاندارد انجین رو تخریب میکنه!ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید
hosinmaster
20-05-1393, 01:25 بعد از ظهر
اسپانیایی یا ایتالیایی هستش....اگزوز استانداردو فوقالعاده با کیفیت...ضمنا" اگزوزها معمولا" مخصوص موتور خاص یا حجم خاصی نیستن...
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Gladiator
20-05-1393, 02:47 بعد از ظهر
هیو بدون فلاپ...آدمو یاد پالس 220 میندازه:28:[Only registered and activated users can see links]این هیوسانگ gtn هست نه gtr ، کنسول جلوشو عوض کردن این شکلی شده
Alireza.BMW
20-05-1393, 04:46 بعد از ظهر
خدمتتون عارزم که این هیو سانگ نه GT250R هست نه GT250N...بلکه یه مدل دیگست به نام GT250LE...ترکیب جلوبندی از تلفیقی بین GTR و GTN
اینم یه عکس دیگه...اگزوزشم فابرکه خودشه
معمار
20-05-1393, 06:34 بعد از ظهر
انصافا نه ابهت gtr رو داره نه gtn
خیلی بی ریخته و واقعا نگاهش میکنم همش پالس 220 جلو چشم میاد
Sooli
20-05-1393, 09:50 بعد از ظهر
فقط میتونم بگم که خیلی آشغاله قیافش
انگاری یه بچه طراحیش کرده
ته اون یکی رو به سر این یکی چسبونده
Gladiator
21-05-1393, 07:53 قبل از ظهر
gt250le?
علیرضا جان بیخیال همچین چیزی وجود نداره اینا اسمای من درآوردیه که روش میذارن یه عکس میگیرن میندازن تو نت میگن gt250le ، نه عزیز من اصلا le وجود خارجی نداره ، هیوسانگم انقدر احمق نیست یه همچین موتور بی ریختی رو بده بیرون کاملا مشخصه که هیوسانگ نیکد رو گرفتن کنسول جلوی ریس روش انداختن ، از تک دیسک جلوش و فرم فرمونش تماما مشخصه ، اگرم میخواست نیکد با کنسول ثابت بزنه نمیومد این شکلی بزنه که قشنک مشخصه زیر کنسولش یاید یه چیزی باشه اما نیست
hosinmaster
21-05-1393, 09:30 قبل از ظهر
این مدل هستش..حالا هیوسانگ چرا اینکارو کرده نمیدونم..ولی وجود داره..تو یکی از نمایشگاههای هند هم من عکسشو دیدم..اصلا" کاری به آقای غازاریان تو انجمن فلان ندارم..
توی گوگل نمایشگاه پارسال تو هندوستان شاید ازش عکس گیر بیاری...با رنگ مسی هم هستش...و اینکه این مدل خصوصیتش اینه که روی نیکد فرمون ریس بزارن..برای همین مجبورن از
کلگیه ریس استفاده کنن(بادگیر)... البته تو این عکس فرمونش ریس نیست و عوض شده.. به هر حال اینم از اختراعات هیوسانگه!!!
Gladiator
21-05-1393, 11:05 قبل از ظهر
من که تو سایت رسمی هیوسانگم همچین مدلی پیدا نکردم
hosinmaster
21-05-1393, 11:24 قبل از ظهر
تو سایت هیو نبود منم دیدم...نمیدونم والا شاید سفارشیه...
farzin
21-05-1393, 11:40 قبل از ظهر
چرا انقد پیچیدش میکنین این هیو رو ...
فقط فلاپ یغلاشو درآوردن شده این مدل
behz@d
21-05-1393, 02:21 بعد از ظهر
تا حالا کسی شنیده هیو یکی از سیلندراش از کار افتاده باشه و کلا با یه سیلندر کار کنه؟؟امکان داره؟؟
hosinmaster
21-05-1393, 02:27 بعد از ظهر
بله..امکان داره و زیاد هم پیش میاد..ممکنه چوپوقی یا شمع مشکل داشته باشه و یا لوله باکس هوا جدا بشه و خیلی دلایل دیگه
ali.motahari
21-05-1393, 02:28 بعد از ظهر
تا حالا کسی شنیده هیو یکی از سیلندراش از کار افتاده باشه و کلا با یه سیلندر کار کنه؟؟امکان داره؟؟
بله اگه صفحات قبلو بخونی در موردش بحث شده
behz@d
21-05-1393, 02:41 بعد از ظهر
بله..امکان داره و زیاد هم پیش میاد..ممکنه چوپوقی یا شمع مشکل داشته باشه و یا لوله باکس هوا جدا بشه و خیلی دلایل دیگه
نشانه های کار نکردنش چیه؟؟
- - - Updated - - -
بله اگه صفحات قبلو بخونی در موردش بحث شده
کدوم صفحه هست؟!
hosinmaster
21-05-1393, 02:49 بعد از ظهر
داغ کردن بیش از حد
صدای موتور
کم راه رفتن
ریپ زدن تو دور بالا
ضعف تو دنده 1
کلا" معلومه دیگه
behz@d
21-05-1393, 02:54 بعد از ظهر
داغ کردن بیش از حد
صدای موتور
کم راه رفتن
ریپ زدن تو دور بالا
ضعف تو دنده 1
کلا" معلومه دیگه
تو تهران کی خیلی از هیوسانگ سر در میاره حلال زاده هم هست؟؟ ادرسشو بدید اخه دارم میام تهران ی هیو ۹۰ بر دارم خودمم سر در نمیارم از موتورای دوسیلندر
hosinmaster
21-05-1393, 03:02 بعد از ظهر
میری گمرک .. پیش ممد آقا..فروشگاه محک..هم تعمیرگاه هستش و هم فروشگاه..
55384512
55396375
Gladiator
21-05-1393, 03:38 بعد از ظهر
علاوه بر مواردی که حسین جان ذکر کردن در مورد تک سیلندر کار کردن موتور منم مواردی رو اضافه میکنم ، یکی از سیلندرها خنک تر از اون یکیه که اگه دست بزنی به سیلندرها کاملا مشخصه ، موتور وقتی داغ باشه پرتو پورت میکنه و عطسه و بک فایر میزنه چون بنزین میاد تو سیلندر ولی انفجار صورت نمیگیره و در زمان تخلیه وقتی که وارد اگزوز میشه با دمای بالای اگزوز برخورد میکنه و تو اگزوز منفجر میشه
moein 007
21-05-1393, 04:27 بعد از ظهر
میتونی به هر سیلندی مشکوکی چپقی اون یکی سیلندر رو برداری اگه موتور روشن نشد یعنی اونن سیلندر مشکوک کار نمیکنه
Prince_Amin
21-05-1393, 10:10 بعد از ظهر
من اگزوز میخوام!!!دیوونه شدم از بس بپرسم و جوابای مختلف بشنوم:((چرا همه چی یا تقلبیه یا بیش از قیمت واقعیش فروخته میشه:((لطفا راهنمایی کنید!:( یه راهنمایی جامع میخوام!والله گیج شدم!دوستانی که اگزوز اصل خریدن و از صداش و کیفیتش راضی هستن لطفا پیغام بزارن و ادرس فروشگاه و قیمت و مارک اگزوزشون رو بهم بگن!ماکزیمم بودجم 800 تومنه!
Mori M2
22-05-1393, 08:03 قبل از ظهر
آقا براي باز كردن زين و باك هيو بايد چيكار كرد
لطفا راهنمايييم كنيد:sad:
Gladiator
22-05-1393, 08:13 قبل از ظهر
آقا براي باز كردن زين و باك هيو بايد چيكار كرد
لطفا راهنمايييم كنيد:sad:
سوییچو بنداز بین دوتا زینت بچرخون زین ترک نشینو بکش بالا ، بعدش زین پایینیه رو باز کن بکشش به سمت عقب در میاد ، حالا یه پیچ میبینی که مال باکه ، آچار بنداز بازش کن ، پیچشو در بیار باکو تهشو یکم بلند کن بکشش عقب در میاد ، منتها باکو که بلند کردی دوتا سیمو یه شیلنگ بهش وصله که باید با احتیاط خیلی زیاد جداشون کنی ، اگه کسی دم دستت باشه یکی باکو نگه داره و یکی سیمو شیلنگو جدا کنه خیلی کارت راحت میشه ، من تنهایی این کارو کردم باکمم پر بود دهنم آسفالت شد ، شیلنگ بنزینش بد قلقه راحت درنمیاد
Mori M2
22-05-1393, 08:43 قبل از ظهر
دادا منم منظورم همون زينيه كه راننده روش ميشينه ( زين پايينيه )چطور بازش كنم دوتا پيچ الني داره اون دوتا رو بايد باز كنم ؟؟؟؟
زين عقب رو بلدم باز كنم باكشم مثل پالس و مگلي باز ميشه ديگه
- - - Updated - - -
آقا دمتون گرم بازش كردم
باك موتور حدود نيم سانت لغي داره كه ايجاد صدا ميكنه ايم لغي طبيعيه يا ايرادي هست ؟
ابتدا فكر كردم بايد از پيچش باشه اما محكمه از قسمت جلويي باك لغ ميزنه چيكارش كنم ؟
hosinmaster
22-05-1393, 09:12 قبل از ظهر
دادا منم منظورم همون زينيه كه راننده روش ميشينه ( زين پايينيه )چطور بازش كنم دوتا پيچ الني داره اون دوتا رو بايد باز كنم ؟؟؟؟
زين عقب رو بلدم باز كنم باكشم مثل پالس و مگلي باز ميشه ديگه
- - - Updated - - -
آقا دمتون گرم بازش كردم
باك موتور حدود نيم سانت لغي داره كه ايجاد صدا ميكنه ايم لغي طبيعيه يا ايرادي هست ؟
ابتدا فكر كردم بايد از پيچش باشه اما محكمه از قسمت جلويي باك لغ ميزنه چيكارش كنم ؟
........
قسمت جلویی باک دوتا واشر گردو گنده داره که وقتی به دندونه های رو شاسی گیرش میدی باک سفت میشه...احتمالا" یکی از اون واشرا اومده عقب..باکو بیار بیرون..
یه مقدار جای اون واشرهارو کیپ کن..اگه احساس کردی باریک شدن یه مقدار چسب لنت دورش بپیچ و جا بزن..
- - - Updated - - -
من اگزوز میخوام!!!دیوونه شدم از بس بپرسم و جوابای مختلف بشنوم:((چرا همه چی یا تقلبیه یا بیش از قیمت واقعیش فروخته میشه:((لطفا راهنمایی کنید!:( یه راهنمایی جامع میخوام!والله گیج شدم!دوستانی که اگزوز اصل خریدن و از صداش و کیفیتش راضی هستن لطفا پیغام بزارن و ادرس فروشگاه و قیمت و مارک اگزوزشون رو بهم بگن!ماکزیمم بودجم 800 تومنه!
...
دوست عزیز گفتم بهتون یه چند روز صبر داشته باش...در ازاش به خیال راحت اگزوزتو میخری..خیال راحت بابت قیمت و اصل بودن اگزوز...
بازم خودت میدونی اگه خیلی عجله داری میتونی بری گمرک فروشگاه محک یا داریوش..
Gladiator
22-05-1393, 09:21 قبل از ظهر
........
قسمت جلویی باک دوتا واشر گردو گنده داره که وقتی به دندونه های رو شاسی گیرش میدی باک سفت میشه...احتمالا" یکی از اون واشرا اومده عقب..باکو بیار بیرون..
یه مقدار جای اون واشرهارو کیپ کن..اگه احساس کردی باریک شدن یه مقدار چسب لنت دورش بپیچ و جا بزن..
اون واشر گنده ها پیدا هم میشه بخوایم بخریم ؟ مال من یکیش گم شده ، یه بار که باکو باز کرده بودم یکی دوروزی موتور تو حیاط بدون باکو فلاپ بود موقع بستن دیدم یکی از اون واشر لاستیکی ها نیست هرچی گشتم پیداش نکردم ، الان باکم با یه واشر رو موتوره :wall3:
hosinmaster
22-05-1393, 10:16 قبل از ظهر
اون واشر گنده ها پیدا هم میشه بخوایم بخریم ؟ مال من یکیش گم شده ، یه بار که باکو باز کرده بودم یکی دوروزی موتور تو حیاط بدون باکو فلاپ بود موقع بستن دیدم یکی از اون واشر لاستیکی ها نیست هرچی گشتم پیداش نکردم ، الان باکم با یه واشر رو موتوره :wall3:
....
آره پیدا میشه..واشرو بردار ببر ابزار فروشها مطمئنا" دارن..اگه بزرگتر هم بود به راحتی میتونی بتراشیش...
اونجا هم نبود نمایندگی کویر تو گمرک داره...بیگ پور هم داره..حتی پیچ کارتل هم نمایندگی داره...هیوسانگ همه چیش موجوده
albaloo
27-05-1393, 02:33 بعد از ظهر
دمت گرم حسین جان ما خریدامون رو نگه داشتیم قسطی هم میدی ؟؟؟
hosinmaster
27-05-1393, 02:40 بعد از ظهر
دمت گرم حسین جان ما خریدامون رو نگه داشتیم قسطی هم میدی ؟؟؟
......
خواهش میکنم..خیر فقط نقد
cho0bin
27-05-1393, 05:48 بعد از ظهر
ینی دیشب حال کردم با موتورم !!!
داشتم راه خوذمو میرفتم دیدم یه بندیت یا سی بی 400 از پشت سر گازشو گرفت رد شد منم یه معکوس طفلی هنو میخواست ببینه بهش رسیدم یا نه که ، خدافظی :25r30wi:
به سرعت گیر رسیدم آروم کردم دیدم از پشت سر داره تخته میاد گازو چسبوندم دیگه :s (9): بد چیز شد به حالش، داداشم میگفت این که طفلی موتورش فقط صدا داشت :25r30wi:
cho0bin
27-05-1393, 05:51 بعد از ظهر
ینی دیشب حال کردم با موتورم !!!
داشتم راه خوذمو میرفتم دیدم یه بندیت یا سی بی 400 از پشت سر گازشو گرفت رد شد منم یه معکوس طفلی هنو میخواست ببینه بهش رسیدم یا نه که ، خدافظی [Only registered and activated users can see links]
به سرعت گیر رسیدم آروم کردم دیدم از پشت سر داره تخته میاد گازو چسبوندم دیگه [Only registered and activated users can see links](9).gif
بد چیز شد به حالش، داداشم میگفت این که طفلی موتورش فقط صدا داشت [Only registered and activated users can see links]
koosha
27-05-1393, 05:56 بعد از ظهر
با چه موتوري بودي شما؟!هيوسانگ؟!
hamed510
27-05-1393, 11:08 بعد از ظهر
احتمالا اون بندیت ترکیده بوده!!
r.hasani7023
27-05-1393, 11:14 بعد از ظهر
2*2=4 اخه دادا 250 بخاد 400 بگیره که میشه مگه ....:icon_pf (94):
albaloo
27-05-1393, 11:49 بعد از ظهر
دوستان و مدیریت محترم یه پیشنهاد
به دلیل زیاد شدن هیو سوارا
ی تاپیک درست کنیدبا نام خرید وفروش لوازم یوساگ نو و دسته دو
هرسی چزی داره بزاره اونجا
از نظر قوانین من می تونم کمک کنم
Ali
28-05-1393, 12:32 قبل از ظهر
منم هیو جدیدارو سوار شدم خیلی خوب میره بهتر از قدیمیاس فکر کنم بخاطر برنامه ریزی جدید ecu باشه :-S
Hamid_brg1325
28-05-1393, 12:46 قبل از ظهر
هیو خیلی راحت بندیت و سی بی 400 رومیگیره .
کافیه فقط یه کورس بذارید بغلش تا متوجه شید
در ضمن ax1 رو هم قورت میده .
اروین
28-05-1393, 01:06 قبل از ظهر
جان؟؟داداش بیخیال!!!!!!!!!!!!
Reza-M
28-05-1393, 01:43 قبل از ظهر
داداش حمید عزیز؛ شما بر اساس کدوم قانون میگیدکه هیوسانگ 250 cb 400 رو میگیره!!!
cb 400 تمیز 200 تا پر میکنه ؛ هیوسانگ 250 هم خیلی بره بهترینش پر سرعت ترینش 180 تا میره... نکنه شما خیال میکنید که هیوسانک 220 تا میره؟
شما خودت با هیوسانگتون با یه cb 400 گاز دادین؟
koosha
28-05-1393, 06:50 قبل از ظهر
داداش علي تو ديگه چرا هيوسانگ دو سيلندري با اون تنه لشو سنگينش تو خوابم نميتونه ببينه سي بي ٤٠٠ بزنه تو هر دنده اي كه بگي تو اييينه سي بيه ديگه حداقل خوده من ٢سال هيو داشتم
cho0bin
28-05-1393, 07:33 قبل از ظهر
آره دادا هیو
وحشیه این موتور
یام موتور طرف جنازه !!!
koosha
28-05-1393, 07:34 قبل از ظهر
من كه تو كتم نميره اصلا يه ٢٥٠سيسي ٤٠٠بزنه مگه داريم !!!!
cho0bin
28-05-1393, 07:37 قبل از ظهر
من كه تو كتم نميره اصلا يه ٢٥٠سيسي ٤٠٠بزنه مگه داريم !!!!
دادا نگفتم حتما 400 بود شایدم بندیت 250 بود چون شب بود نه طرف واسه صحبت واستاد نه من فهمیدم چیه چون همش گاز بود
طزفم خورد دیگه وانستاد صحبت کنه گاز میداد فقط
Gladiator
28-05-1393, 07:42 قبل از ظهر
غیر ممکنه هیوسانگ cb400 سالم رو بتونه بگیره
hosinmaster
28-05-1393, 07:49 قبل از ظهر
من cb400 دارم..یه بندیت 250 vz هم دارم..
اول cb400 : دنده یک cb400 رو پر کنی هیوسانگو دیگه نمیبینی..2 به بالا بماند..
بندیت 250 : دور موتور اینقدر میکشه که شما تا با هیوسانگ بری روی 2 بندیت دور 13 رو رد کرده از اون به بعد چنان شتابی میگیره چشای هیوسانگ سیاهی میره..
تروخدا حرفهای بیخود نزنین اینجا..تاپیک و کاربرارو زیر سوال نبرید با این حرفا...
Alireza.BMW
28-05-1393, 08:53 قبل از ظهر
خب خب با بحث سر سرعت شد...نه برادر من یا اون موتور خیلی ترکیده بوده یا صاحبش عرضه گازیدن نداشته...هیوسانگ اونم 2ترکه بندیت یا سی سی بی رو گرفته؟؟؟؟ جوک خوبی بود...در ضمن در جواب اون دوستمونم بگم اگه هیوسانگ 180 تا میره پس نینجا چندتا میره؟؟؟؟ یعنی هیو نینجا رو تو سرعت میگیره؟؟؟؟ خیر....چرا؟؟؟ چون کیلومترش توی سرعت بالا 17کیلومتر خطی داره در ضمن 180 یا همون 163 تای واقعی رو که میگی برادر من اونم توی شیب میره نه تو کفی
cho0bin
28-05-1393, 12:38 بعد از ظهر
من cb400 دارم..یه بندیت 250 vz هم دارم..
اول cb400 : دنده یک cb400 رو پر کنی هیوسانگو دیگه نمیبینی..2 به بالا بماند..
بندیت 250 : دور موتور اینقدر میکشه که شما تا با هیوسانگ بری روی 2 بندیت دور 13 رو رد کرده از اون به بعد چنان شتابی میگیره چشای هیوسانگ سیاهی میره..
تروخدا حرفهای بیخود نزنین اینجا..تاپیک و کاربرارو زیر سوال نبرید با این حرفا...
دادا چیزی رو که دیدم و اومدم گفتم فرق بیخودو با خودو میدونم
میشه یه احتمال داد که موتور طرف شالی بوده!! نه حرف من بیخود
- - - Updated - - -
خب خب با بحث سر سرعت شد...نه برادر من یا اون موتور خیلی ترکیده بوده یا صاحبش عرضه گازیدن نداشته...هیوسانگ اونم 2ترکه بندیت یا سی سی بی رو گرفته؟؟؟؟ جوک خوبی بود...در ضمن در جواب اون دوستمونم بگم اگه هیوسانگ 180 تا میره پس نینجا چندتا میره؟؟؟؟ یعنی هیو نینجا رو تو سرعت میگیره؟؟؟؟ خیر....چرا؟؟؟ چون کیلومترش توی سرعت بالا 17کیلومتر خطی داره در ضمن 180 یا همون 163 تای واقعی رو که میگی برادر من اونم توی شیب میره نه تو کفی
دادا من که نیومدم با طرف 180 تا ***زم تا 130 تا بود ولی خو دیدم عقب افتاد گازو ول کردم،نینجا اختلاف کیلومتر نداره ؟؟
Gladiator
28-05-1393, 12:44 بعد از ظهر
بیخیال ایین بحثا شین:27: امکان نداره هیوسانگ سالم بتونه سی بی سالم رو بگیره ، 17 کیلومتر خطا هم منطقی نیست و هیچ سندیتی نداره ، تمام :icon_pf (94):
Alireza.BMW
28-05-1393, 01:39 بعد از ظهر
من منظورم با کاربر reza-m بود...جناب گلادیاتور شما فقط کافیه جی پی اس بگبرید...والا **** خان و کاربر cho0bin هم همین حرفو زدن. من بر حسب شنیده ها گفتم...باور ندارید؟؟؟؟ باشه اصلا هیو 200تا میره خوبه؟
Gladiator
28-05-1393, 01:47 بعد از ظهر
نه علیرضا ، هیو 200 تا میره چیه ، باید واقع بین بود ، زمانی که rf داشتم تو کفی هیوسانگ دوستم پابه پام 180 تا دوترک داشت میومد ( کیلومتر suzuki rf داشت 180 رو نشون میداد نگین اونم خطا داشته ) ، البته رو موتور خوابیده بودن و خورشیدی موتورشو عوض کرده بود که میتونست به همچین سرعتی برسه ، شک ندارم کیلومتر هیوسانگ خطاش زیر 10 کیلومتره ، اتفاقا کیلومتر دیجیتال خطاش کمتره
hosinmaster
28-05-1393, 02:05 بعد از ظهر
اصلا" بحث خطای کیلومترو بزارید کنار...همه موتورهایی که کیلومتراشون رو چرخ جلو وصله خطا دارن...اگه هیو علی خطا داشته باشه..هیو منم داره..هیو chobin هم داره..همه هم به یه اندازه..
پس اون قضیه زیاد مهم نیست..چون من با همین خطای کیلومتر هیچ وقت بیشتر از 150.60 تا نتونستم با هیو برم...ولی خوب شنیدم یه سریها مثلا" 168تا 170تا رفتن..یا 180..
اون خطارو کلا" نادیده بگیرید..چون خطا واسه همه هیوها هستش..
ولی اگه سی بی 400 سالم باشه..اصلا" قابل قیاس نیستن با هم و اینکه هیو سی بی 400 سالم رو بگیره بیشتر شبیه شوخیه..
ولی اینکه سی بی 400 طرف خراب باشه که خوب دیگه عنوان کردنش معنی نمیده..چون در این صورت شاید با آپاچیم بشه گرفتش..
ولی من بیشتر منظورم با اون دوستانی هستش که اومدن گفتن هیو خیلی راحت cb400 و بندیتو میگیره..
این حرفا اصلا" درست نیست... بندیت استوره ایه واسه خودش..سی بی400 هم همینطور..
Gladiator
28-05-1393, 02:15 بعد از ظهر
بله حسین جان هیو استاندارد هیچوقت نمیتونه تو کفی به سرعت بالای 170 برسه ، ولی من بارها موتور دوستمو چک کردم ، هر چند بار هم تا 180 میرفت و کیلومتر خودش هم عدد 183 رو نشون میداد ، عرض کردم هیوسانگش استاندارد نبود ، دستکاری شده بود و خورشیدی هاشو عوض کرده بود و با خوابیدن رو موتور میتونست به این سرعت برسه ، من خودمم نتونستم هیوسانگمو بیشتر از 170 برسونم ، هیوسانگ تا 155 تارو راحت میره بعدش دیگه کیلومترش یدونه یدونه اضافه میشه ، بارها هم گفتم بازم میگم هیوسانگ اصلا قابل قیاس با سی بی و بندیت نیست ، هیچوقت موتور ژاپنی رو با یه موتور کره ای نمیشه مقایسه کرد
hosinmaster
28-05-1393, 02:25 بعد از ظهر
درسته اگه یه دستکاری کنی احتمال داره بره...و از همه مهمتر هوای شماله..لامصب وقتی میری شمال موتور 50 سی سی بش اضافه میشد..من نینجام تو شمال واقعا"
از این رو به اون رو میشد..خیلی تغییر محسوس بود
ali.motahari
28-05-1393, 10:33 بعد از ظهر
علی جان هیو آر سی فقط ظاهرش فرق کرده و هنوز مشکل گرماشو هم دارهاگرم فرض کنیم بندیت بوده به هیچ عنوان هیو نمیتونه تو شتاب بگیرتش و فقط تاپ هیو بیشتره اونم اگه بندیت ترکیده باشه که ما تو سبزوار اینجور موتوری نداریمپس نتیجه میگیریم که یارو فقط میخاسته صدا بده بیرون و حتما سوژه ای مدنظرش بوده که بیخیال کل کل شده
albaloo
28-05-1393, 11:53 بعد از ظهر
مدیرا و وتان نظرتون چیه ؟
دوستان و مدیریت محترم یه پیشنهاد
به دلیل زیاد شدن هیو سوارا
ی تاپیک درست کنیدبا نام خرید وفروش لوازم یوساگ نو و دسته دو
هرسی چزی داره بزاره اونجا
از نظر قوانین من می تونم کمک کنم
ali_r
29-05-1393, 12:01 قبل از ظهر
مدیرا و وتان نظرتون چیه ؟
خب اینجا روان سوار سی جی سوار فلات سوار و ... هم خیلی
داریم اونوقت باید برای همشون همچین کاری بکنیم؟
فکر نکنم پیشنهاد جالبی باشه!!!:297:
ehsan8858
29-05-1393, 12:11 قبل از ظهر
علی جان هیو آر سی فقط ظاهرش فرق کرده و هنوز مشکل گرماشو هم دارهاگرم فرض کنیم بندیت بوده به هیچ عنوان هیو نمیتونه تو شتاب بگیرتش و فقط تاپ هیو بیشتره اونم اگه بندیت ترکیده باشه که ما تو سبزوار اینجور موتوری نداریمپس نتیجه میگیریم که یارو فقط میخاسته صدا بده بیرون و حتما سوژه ای مدنظرش بوده که بیخیال کل کل شده
علی حتما بندیت سفید رو میگه؟؟؟؟بهار
امید جان دادا امکان نداره هیو بتونه بندیت 250 رو بگیره صدم که بندیته ترکیده باشه این جوریام نیست تازه تو دوترک هم بودی ،اصلا فکر اینکه اون موتوره سی بی بوده رو هم از ذهنت دور کن:104:
Reza-M
29-05-1393, 12:43 قبل از ظهر
من منظورم با کاربر reza-m بود...جناب گلادیاتور شما فقط کافیه جی پی اس بگبرید...والا **** خان و کاربر cho0bin هم همین حرفو زدن. من بر حسب شنیده ها گفتم...باور ندارید؟؟؟؟ باشه اصلا هیو 200تا میره خوبه؟
میره داداش: هیوسانگ ها همشون 180 تا نمیرن اما هستن هیوسانگ هایی که 180 تا برن
Yavar
29-05-1393, 10:34 قبل از ظهر
دوستان شمع واسه هیوم میخوام.متاسفانه شمع خوب اینجاپیدانمیشه.شماره دوستی آشنایی فروشگاهی دارید.زنگ بزنم واسم بفرسته.
abolfazls
29-05-1393, 11:02 قبل از ظهر
البته بنديت فقط صدا داره ها ، همچينم موتور مالى نيست !
زمانى كه من هيو داشتم با يه بنديت رفتيم دور دور هميشه باهم بوديم ، و هر دفعه يهو پر ميكرد منم پا به پاش ميرفتم ،
cho0bin
29-05-1393, 11:19 قبل از ظهر
علی حتما بندیت سفید رو میگه؟؟؟؟بهار
امید جان دادا امکان نداره هیو بتونه بندیت 250 رو بگیره صدم که بندیته ترکیده باشه این جوریام نیست تازه تو دوترک هم بودی ،اصلا فکر اینکه اون موتوره سی بی بوده رو هم از ذهنت دور کن:104:
نه داداش احسان سفید نبود اونام 2 ترک بودن
والا من چیزی که دیدمو اومدم گفتم و واسه خودمم خیلی جالب بود!!!
تا جایی که من یادمه از قصد گازشو گرفت که کل با من بندازه که اونم ... :smiley-laughing002:
cho0bin
29-05-1393, 11:29 قبل از ظهر
من اختلاف کیلومترو از رو تابلو سرعت تو جاده در آوردم ، سمند 8 تا داش هیو رو سزعت 130 17 تا داش دیگه رو سرعت بالاتر نمیدونم
ولی هیو با کیلومتر خودش مدل 90 180 تا پا به پا موتور خودم اومد اما خوب از نظر شتاب عقب میوفتاد با اینکه اگزوز من فابریکه و اون حرفه ای
به قول داداش گلادیاتور این موتور 155 تا راحت میره اما از اونجا به بعد رو باید بخوابی رو موتور تا 170 180 بزنه
Ali
29-05-1393, 02:19 بعد از ظهر
اگه بندیت vc نبوده که با هیو میشه گرفتش
roots
29-05-1393, 08:42 بعد از ظهر
منم هیو جدیدارو سوار شدم خیلی خوب میره بهتر از قدیمیاس فکر کنم بخاطر برنامه ریزی جدید ecu باشه :-S
نه برادر..هیچ فرقی نکرده سیستم...فقط قیافش قشنگ تر شده..
albaloo
29-05-1393, 10:56 بعد از ظهر
اره چهار تا تاپیک مجزا میشه دیگه هرکسی هرچیز دسته دوم داره میره تو قسمت خودش میزاره برا فروش و هرکسی چیزی میخواد بخره میره از همون تاپیک
MeysamElisha
30-05-1393, 12:20 قبل از ظهر
سلام
داداشای هیوسوار احیانا یه دونه راهنمای فابریک هیو واس فروش دارید؟ خدایی اگه دارید بگید، خیلی لَنگم.
amo hosein
30-05-1393, 12:24 قبل از ظهر
سلام
داداشای هیوسوار احیانا یه دونه راهنمای فابریک هیو واس فروش دارید؟ خدایی اگه دارید بگید، خیلی لَنگم.
کاربر albaloo داره.بپرس ازش ببین میفروشه.بچه لارستان هستش.
ali.motahari
30-05-1393, 12:26 قبل از ظهر
ابوالفظل جان خوبه خودتم میگی پابه پاش میرفتی
بندیت مدل پایین زیرخاکی با هیوسانگ ترو تمیز و مدل بالا شما برابری کرده دیگه
اگه بندیت صفر گیر بیاری میارزه به هرچی 250پلاکه
ali.motahari
30-05-1393, 12:39 قبل از ظهر
آقا یکی از بچه ها با هیو آر سی گاز خور وحشی تونست سر پایینی باخودم 185تا بره که با17تا خطای کیلومتر فابریکیش شد168تا واقعی که بیشتر از اونم هیچ هیو ای نمیره چون هم کات آف داد هم داش میترکید و پرواز میکرد
این 17تا خطای هیو هم چند بار تست شده و واقعیه
Hamid_brg1325
01-06-1393, 04:33 بعد از ظهر
داداش حمید عزیز؛ شما بر اساس کدوم قانون میگیدکه هیوسانگ 250 cb 400 رو میگیره!!!
cb 400 تمیز 200 تا پر میکنه ؛ هیوسانگ 250 هم خیلی بره بهترینش پر سرعت ترینش 180 تا میره... نکنه شما خیال میکنید که هیوسانک 220 تا میره؟
شما خودت با هیوسانگتون با یه cb 400 گاز دادین؟
اخوی شما تا الان ب چشم خودت دیدی cb 400 سرعت 200 تا رو پرکنه؟
170 180 خونهء پرپرشه .بندیت یکم کورسی تره و شتابش بیشتره .قبول ولی این سرعتی ک شما میگید نیست .
من جدا جدا داشتم هر کدومو ولی این فاصله ای که شما گفتید نیست اصلا .
بقل ب بقل هم هنوز مسابقه ندادم .نه .
farzad_sh_2020
01-06-1393, 09:10 بعد از ظهر
سلام
دوستان عزیز مدتی نبودم سر بزنم
میبینم بحث سر تاپ اسپید هست
دوستان عزیز من بارها خودم بالای 170 رفتم و فکر کنم 5-6 بار تا 181 و یکبار با شیب موافق 183
برای رسیدن به این سرعت شما از همون اول بخوابید روی موتور
دنده ها رو بجز یک که به موتور فشار نیاد پر کنید تا قبل کات آف . اگر اینکار نکنید بخواید مثلاً از 3 یا 4 شروع کنید کار سخت میشه
اینجوری به راحتی به 165-170 میرسید
ولی قبول دارم بعد از 170 باید کامل چسبید روی باک جوری که حتی طلق کلاه هم اگر باز باشه هیچ بادی به صورت شما نخوره . دیگه یکی یکی میره بالا
ولی اینکه دوستان میگن بالای 150 نمیره موتورشون مشکل داره ببرن چک کنن حتماً
دنده 4 اگر اشتباه نکنم 153 یا 155 میره . دقیق یادم نیست خیلی وقت هست دیگه دقت نکردم
دوستان اگر بتونن راهنمایی کنن که دوربین یا گوشی چجوری بکار بگیرم واسه فیلم برداری از سرعتی که میرم براتون فیلم هم میگیرم
Hamid_brg1325
02-06-1393, 03:55 قبل از ظهر
سلام
دوستان عزیز مدتی نبودم سر بزنم
میبینم بحث سر تاپ اسپید هست
دوستان عزیز من بارها خودم بالای 170 رفتم و فکر کنم 5-6 بار تا 181 و یکبار با شیب موافق 183
برای رسیدن به این سرعت شما از همون اول بخوابید روی موتور
دنده ها رو بجز یک که به موتور فشار نیاد پر کنید تا قبل کات آف . اگر اینکار نکنید بخواید مثلاً از 3 یا 4 شروع کنید کار سخت میشه
اینجوری به راحتی به 165-170 میرسید
ولی قبول دارم بعد از 170 باید کامل چسبید روی باک جوری که حتی طلق کلاه هم اگر باز باشه هیچ بادی به صورت شما نخوره . دیگه یکی یکی میره بالا
ولی اینکه دوستان میگن بالای 150 نمیره موتورشون مشکل داره ببرن چک کنن حتماً
دنده 4 اگر اشتباه نکنم 153 یا 155 میره . دقیق یادم نیست خیلی وقت هست دیگه دقت نکردم
دوستان اگر بتونن راهنمایی کنن که دوربین یا گوشی چجوری بکار بگیرم واسه فیلم برداری از سرعتی که میرم براتون فیلم هم میگیرم
دوربین وبکم نصب کن رو کلاهت .وصلشم کن ب حافظه گوشی .برنامشم هست
Gladiator
02-06-1393, 08:53 قبل از ظهر
من اختلاف کیلومترو از رو تابلو سرعت تو جاده در آوردم ، سمند 8 تا داش هیو رو سزعت 130 17 تا داش دیگه رو سرعت بالاتر نمیدونم
ولی هیو با کیلومتر خودش مدل 90 180 تا پا به پا موتور خودم اومد اما خوب از نظر شتاب عقب میوفتاد با اینکه اگزوز من فابریکه و اون حرفه ای
به قول داداش گلادیاتور این موتور 155 تا راحت میره اما از اونجا به بعد رو باید بخوابی رو موتور تا 170 180 بزنه
دیروز با تویوتا کرولا رفتم تو لاین ثبت سرعت ، کیلومتر کرولا 70 رو نشون میداد در حالی که تابلو سرعت منو 60 نشون میداد ، جاده هم خیلی خلوت بود و امکانش نبود که سرعت ماشین دیگه ای رو نشون بده بجای من
hosinmaster
02-06-1393, 09:10 قبل از ظهر
دوستان سرعتی که بخوای بری یه جای با شیب مناسب و اینکه اینقدر خلوت باشه که شما بتونی به راحتی تمام دنده هارو پر کنی..و اینکه از دنده های ابتدایی شروع کنی و
اینقدری بخوابی رو موتور که اگه طلق کلاهت هم باز شد باد بهت نخوره..فقط جهت زدن تاپ اسپید و اینکه بگی این موتور اینقد میره..تقریبا" بی ارزشه..
ببینید شما موقعی که مثلا" تو اتوبان داری میری یا مثلا" تو مسافرت یا هر چیو هر جای دیگه که شرایط معمولی باشه..هیو چندتا میره؟؟؟ اینه که مهمه..
تاپ اسپید مفید هیو که تو هر لحظه که گازشو بگیری به اون سرعت برسه چقدره؟؟ موقعی که شما یهو هوس میکنی با یه موتور دیگه حالا هر موتوری یه کل کل داشته باشی اونم تو
اتوبان..و در حال حرکت طرف میاد وایسه که شما از دنده یک شروع کنی؟؟طرف میگه عیبی نداره شیب اینجا موافق نبود؟؟یا میگه اینجا شلوغه تو نتونستی همه دنده هارو تا آخر پر کنی؟؟
یا مثلا" نتونستی کامل رو موتور بخوابی؟؟؟ سرعت مفید هیو که در هر شرایطی به این سرعت برسه 150 هستش..نه بیشتر نه کمتر...حالا یه موقع یکی وزنش کمه یا موتورش
آماده هستش سرعتش میره مثلا" رو 157 تا..ولی میانگین بین 150 تا 155 هستش...سرعتی که هیو سر گاز و بدون فشار بهش میرسه همینه
Prince_Amin
02-06-1393, 09:12 قبل از ظهر
بچه ها یه بنده خدایی میگفت اگر دنده ای به زوزه افتاده باشه از لحظه ای که وارد اون دنده میشین موتور زوزه میکشه و تا لحظه ای که توی اون دنده هستین و میخواین بزنین دنده ی بعدی صدای زوزه ادامه داره!!این حرف چقدر درسته؟و اینکه یعنی صدای زوزه ی یه دنده نمیتونه توی یه دور خاص به گوش برسه و بعد قطع بشه؟؟لطف میکنید یه توضیحی بدین!اصلا صدای زوزه چجوریه ومقدار بلندی ثداش چقدره؟؟
Alireza.BMW
02-06-1393, 10:16 قبل از ظهر
نه شما مثلا دنده 1ت زوزه داره فقط تو همون دنده زوزه میده یه صدای ناله داره مخصوصا وقتی گاز رو ول میکنی...من سی جیم دنده 1 و 3 زوزه داشت اولاش کم بود و بعد به مراتب بیشتر شد...
MANHUNT
02-06-1393, 11:17 قبل از ظهر
دوستان لطفا درباره بحث مسخره سي بي و هيوسانگ صحبت نكنيد مسخره ترين حرفي بود كه تو عمرم شنيده بودم اينم بدونيد هيوسانگ كيلومترش مخصوصا تو سرعت هاي بالا زياد نشون ميده خيلي از بچه ها بودن با جي پي اس امتحان كردن نمونش كامي بود 181 تاپ زد كه داخل جي پي اس ١٦٦ نشون داده ميشد/سي بي 400سرحال ٢٠٠ ميره اونم ٢٠٠ تاي واقعي/فردا نريد با هيوسانگ هايابوسا بگيريد صلوات بفرس
ali.motahari
02-06-1393, 11:21 قبل از ظهر
الهم صل علی محمد و آل محمد
اتفاقا یه هایابوسا هست اینجا که سالی یبار سوارش میشه
امکانش هست با هیو آر سی که خیلی فرق کرده با سری های قبلیش ! ! !اونم رو هم به چیزش کنه:25r30wi:
دوستان وقتی این موتور تک کار میکنه و از برقش نیست باید چیکارش کرد؟چرا اینجوری میشه اصلا؟
hosinmaster
02-06-1393, 11:32 قبل از ظهر
الهم صل علی محمد و آل محمد
اتفاقا یه هایابوسا هست اینجا که سالی یبار سوارش میشه
امکانش هست با هیو آر سی که خیلی فرق کرده با سری های قبلیش ! ! !اونم رو هم به چیزش کنه:25r30wi:
دوستان وقتی این موتور تک کار میکنه و از برقش نیست باید چیکارش کرد؟چرا اینجوری میشه اصلا؟
...
هیو rc هیچ تغییر فنی نداشته..هیچ..
اگه داره تک کار میکنه...اول ببین کدوم سیلندر کار نمیکنه..از کجا متوجه شدی که از برق نیست؟؟تست کردی؟؟
اول وایر یکی از سیلندرارو بردار..استارت بزن..بعد وایر اون یکی..ببین کدوم سیلندره..شمعارو جا به جا کن ببین ایراد از شمع نباشه...
اگه از برق مطمئنی و یا اصلا" سیلندر ا تو حالت ایستاده کار میکنه و تو دور تک میشه..از باکس هوا هستش... اون خرطومیه باکس هوای هیو خیلی خیلی کوتاهو بد مسیره..
مطمئنا" یکی از اونا شل شده..سفت کردنشم خیلی دقت و حوصله میخواد..این وری رو سفت کنی اون در میره..اون یکیو سفت کنی این وری در میره:crazy: چی گفتم..
قلقشو بگیر ..تمیز جاشون بنداز..
albaloo
02-06-1393, 04:28 بعد از ظهر
اقا این قضیه مغازه پرشین چی شد کی افتتاه میشه