توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Hyosung GT250R & هیوسانگ 250
challenger
12-11-1393, 01:07 بعد از ظهر
سلام دوستان
چنتا مشکل برام پیش امده. انشالله بتونم با کمک دوستان حلش کنم
1_کلید نور بالا و پایینم شکسته و قظعه اشم ندارم .هرکجا هم چرخیدم کلیدش رو پیدا نکردم .موتور های دیگه هم بهش نمیخوره
قیمت کردم یه قلوگی کامل چپ یه جا 95 یه جا 130!!!!!! قیمت دادن. راهی هست بتونم همینو ردیف کنم.اخه همش وکیه فقط چراغ ندارم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
2_لنت های جلو خیلی خیس خیس میکنه و صدا میده. کرکرد موتور 1800 تا و لنت های فابریک خودشه .باز کردم تقریبا 80% هم هست
چرب کنم خوب میشه ولی ترمز تعطیل میشه .صداش اینقدر بلنده رو مخمه
3_لامپ روشنایی در روزش که با روشن شدن موتور روشن میشه.(بالای نور بالا) هرکارمیکنم بهش دست رسی ندارم .سوخته .چطور باید تعویض بشه؟
ممنون
2تا عکس هم میزارم که این صفحه هم عکس داشته باشه. با تشکر از کاوه و ارمان گل که. از بهترین دوستامن
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
امیرحسین
12-11-1393, 09:23 بعد از ظهر
سلام
سيم گاز از كجا پاره ميشه ؟!
جايگزين جنس محكمتر چيزي بهش ميخوره ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
abolfazls
13-11-1393, 05:00 بعد از ظهر
به ياد قديم ! منو على جانسون ، يادش به خير '!!!
[Only registered and activated users can see links]
ahks121
13-11-1393, 09:11 بعد از ظهر
48226دیروزدیاگم بعدازدوماه رسیدبدستم اینم عکسش هست خیلی کوچیکه هزینه ی دیاگ زدنم برایه عموم50هزاروبرایه بچه های سایت40هزارتومان گذاشتم.
علی یزدانی
14-11-1393, 12:35 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]دیروزدیاگم بعدازدوماه رسیدبدستم اینم عکسش هست خیلی کوچیکه هزینه ی دیاگ زدنم برایه عموم50هزاروبرایه بچه های سایت40هزارتومان گذاشتم.
وقتی موتورو روشن میکنم چراغ FI هم روشن میشه، بعد از نیم ساعت کارکردن که موتور گرم میشه چراغ FI خاموش میشه
با دیاگ زدن میشه مشکلشو فهمید؟
ahks121
14-11-1393, 12:53 بعد از ظهر
بله وقتی دیاگ وصل بشه خطانشان داده میشه.
امیرحسین ایازی
17-11-1393, 03:31 بعد از ظهر
پریشب اولین زمین خوردنو با هیوم دشت کردم...موتور سر پایه دنده شکست اون قطعه کاملش هست یا باید چیزی بهش جوش بدم...؟
کاوه
17-11-1393, 09:57 بعد از ظهر
پریشب اولین زمین خوردنو با هیوم دشت کردم...موتور سر پایه دنده شکست اون قطعه کاملش هست یا باید چیزی بهش جوش بدم...؟
میتونید جوش بدید
البته اگر قابل تعمیر شدن باشه
kamran hajikhani
20-11-1393, 04:40 بعد از ظهر
سلام دوستان دیشب بعد ازتنظیم وتقویت موتورموازاقای جعفری گرفتم شتاب خیلی عالی شده گرما هم کمتر بعدازسواری بیشتراطلاع میدم راستی دیسک ترمز عقب تعطیله چه دیسکی بهش میخوره هرزونترباشه وکیفیتشم خوب باشه با تشکر
- - - Updated - - -
سلام دوستان دیشب بعد ازتنظیم وتقویت موتورموازاقای جعفری گرفتم شتاب خیلی عالی شده گرما هم کمتر بعدازسواری بیشتراطلاع میدم راستی دیسک ترمز عقب تعطیله چه دیسکی بهش میخوره هرزونترباشه وکیفیتشم خوب باشه با تشکر
roots
20-11-1393, 06:46 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
مبارکه کامران جان...دیسک رو به خود جعفری میگفتی ردیف میکرد واست..
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
roots
23-11-1393, 07:17 بعد از ظهر
برای خرید و فروش از بازارچه استفاده بشه.
hamidhiden
23-11-1393, 10:41 بعد از ظهر
سلام دوستان.[Only registered and activated users can see links]
mohammad250
24-11-1393, 10:44 قبل از ظهر
سلام و عرض ادب.بنده تازه عضو سایتتون شدم.دیشب با سرعت 160 تا موتور خاموش شد و من سوییچو بستم و اومدم کنار خیابون دیدم دور موتور رو 10 ایستاده چه خاموش چه روشن....زینو باز کردم دیدم سر باتری باز شده و بستمش اما اتفاقی نیوفتاد و برق پشت امپر میاد و چراغ خلاصی موتور اون سبزه فقط روشن میشه و کیلومتر شمار سرعت صفش هیچی نیست و روشنم نمیشه اما همه چراغا روشن میشه ....و استاررت هم میخوره ولی روشن نمیشه....صدایه پمپ بنزین نمیاد وقتی سوییچو باز میکنم....اون صدایی که زمانی که پمپ بنزین عمل پاششو انجام میده...خلاصه فیوزارم زیر زین دوتا 2تایی بود دیدم مشکلی نداشت....خیلی حالم گرفتس دوستان محبت میکنید بفرمایید ایراد از کجا میتونه باشه ؟؟ خیلی خیلی ممنونم ازتون اگه سریع تر بفرمایید.صفحه کیلومتر کلا خاموشه و هیچ عکس العملی نشون نمیده فقط چراق N روشن میشه.موتورو هولم دادم اما بازم نشد....مرسی
farshad 54
24-11-1393, 12:00 بعد از ظهر
احتمالا به علت اینکه موتور روشن بوده و سر باطری جدا شده ecu موتورتون دچار مشکل شده
یک بار کلا سر باطری هارو باز کنید و دوباره ببندید (موتور خاموش باشه) که ecu ریست بشه
ببینید درست میشه اگر نشه که دیگه احتمالا مشکل باید در تعمیرگاه حل بشه
کاوه
24-11-1393, 03:56 بعد از ظهر
سلام و عرض ادب.بنده تازه عضو سایتتون شدم.دیشب با سرعت 160 تا موتور خاموش شد و من سوییچو بستم و اومدم کنار خیابون دیدم دور موتور رو 10 ایستاده چه خاموش چه روشن....زینو باز کردم دیدم سر باتری باز شده و بستمش اما اتفاقی نیوفتاد و برق پشت امپر میاد و چراغ خلاصی موتور اون سبزه فقط روشن میشه و کیلومتر شمار سرعت صفش هیچی نیست و روشنم نمیشه اما همه چراغا روشن میشه ....و استاررت هم میخوره ولی روشن نمیشه....صدایه پمپ بنزین نمیاد وقتی سوییچو باز میکنم....اون صدایی که زمانی که پمپ بنزین عمل پاششو انجام میده...خلاصه فیوزارم زیر زین دوتا 2تایی بود دیدم مشکلی نداشت....خیلی حالم گرفتس دوستان محبت میکنید بفرمایید ایراد از کجا میتونه باشه ؟؟ خیلی خیلی ممنونم ازتون اگه سریع تر بفرمایید.صفحه کیلومتر کلا خاموشه و هیچ عکس العملی نشون نمیده فقط چراق N روشن میشه.موتورو هولم دادم اما بازم نشد....مرسی
سلام خدمت شما
قبل از این اتفاق توی سربالایی حس نمیکردید موتور ریپ میزنه ؟؟؟
اگه قبلا این مشکلو داشتید پس الانم ممکنه پمپ بنزین مرخص شده باشه یا ممکنه مشکل از سنسورهای دور موتور یا استپر باشه
mohammad250
24-11-1393, 06:09 بعد از ظهر
سلام دوست گرامی ممنونم بایت جوابتون.سر باتریو یکیشو جدا کردم و مجدد بستم.کفایت نمیکنه ؟ ینی حتما باید هردوتارو جدا کنم ؟؟
هیچ ریپ زدنی نداشت.برق قط شد این جوری شد...احتمال سوختن کامپیوتر هست ؟
farshad 54
24-11-1393, 06:13 بعد از ظهر
سر باطری هارو هر دوشو جدا کن دوباره ببند تا ecu ریست بشه
ضمن اینکه کاوه هم به نکته خوبی اشاره کرد اگر باطری رو وصل کردی و سوئیچ رو باز کردی صدای پمپ بنزین نیاد احتمال زیاد پمپ بنزین موتور سوخته و بنزین نمیاد پشت انژکتور
mohammad250
24-11-1393, 06:21 بعد از ظهر
اخه کیلومترم گیر کرده رو دور موتور 10...
کیلومتر هم روشن نمیشه فقط چراغ خلاص روشنه...هردوتارو حتما باید برداشت که ریست شه ؟ ینی با برداشت یکیش ریست نمیشه ؟ECU نسوخته ؟؟
farshad 54
24-11-1393, 06:26 بعد از ظهر
اخه کیلومترم گیر کرده رو دور موتور 10...
کیلومتر هم روشن نمیشه فقط چراغ خلاص روشنه...هردوتارو حتما باید برداشت که ریست شه ؟ ینی با برداشت یکیش ریست نمیشه ؟ECU نسوخته ؟؟
هر دوشو باز کن تا ریست بشه
mohammad250
24-11-1393, 06:31 بعد از ظهر
امیر توپول گفتم و شاهد گفتن احتمالا برنامه باید بریزسم روش درست بشه واسه کامپیوترت وگرنه سوخته کامپیوتر...حالا موندم کجا ببرم.نظر شما چیه ؟امیر توپول سر پل امیر بهادر.
کاوه
24-11-1393, 06:55 بعد از ظهر
امیر توپول گفتم و شاهد گفتن احتمالا برنامه باید بریزسم روش درست بشه واسه کامپیوترت وگرنه سوخته کامپیوتر...حالا موندم کجا ببرم.نظر شما چیه ؟امیر توپول سر پل امیر بهادر.
ecu به این راحتی ها نمیسوزه برادر من
شما پمپ بنزینو چک کن باز کن خودت فوتورو ببین وقتی برق رو تو جریان قرار میدی اصلا بنزینی فوت میکنه
شاید انژکتورش مشکل خورده
مورد مشابه این رو من دیدم که مشکلش از این بود سوزن انژکتوراش مورد داشت
فقط مشکل اینه نمیشه همه چیز رو تایپ کرد چون قطعا فکر کنم شما خودت نتونی چک کنی
واسه تعمیرگاه هم ببرید تعمیرگاه خود شرکت سمت جردن فقط بگید که از بچه های پرشین هستید تا نفرستنتون جای دیگه
mohammad250
24-11-1393, 07:10 بعد از ظهر
ecu به این راحتی ها نمیسوزه برادر من
شما پمپ بنزینو چک کن باز کن خودت فوتورو ببین وقتی برق رو تو جریان قرار میدی اصلا بنزینی فوت میکنه
شاید انژکتورش مشکل خورده
مورد مشابه این رو من دیدم که مشکلش از این بود سوزن انژکتوراش مورد داشت
فقط مشکل اینه نمیشه همه چیز رو تایپ کرد چون قطعا فکر کنم شما خودت نتونی چک کنی
واسه تعمیرگاه هم ببرید تعمیرگاه خود شرکت سمت جردن فقط بگید که از بچه های پرشین هستید تا نفرستنتون جای دیگه
متوجه شدم.اما کیلومتر موتور هم عرض کردم کلا قطع شده دور موتور رو 10 مونده...این موضوع با ECUمربوط نیست ؟
- - - Updated - - -
کلا صفحه کیلومتر خاموشه
cho0bin
24-11-1393, 08:44 بعد از ظهر
دیروزدیاگم بعدازدوماه رسیدبدستم اینم عکسش هست خیلی کوچیکه هزینه ی دیاگ زدنم برایه عموم50هزاروبرایه بچه های سایت40هزارتومان گذاشتم.
چند خریدی دادا؟
- - - Updated - - -
بچه ها یکی میگه واسه تمیزی موتور داخلش اتانول بریزیم خوبه آیا؟
VAHID
24-11-1393, 09:52 بعد از ظهر
چند خریدی دادا؟
- - - Updated - - -
بچه ها یکی میگه واسه تمیزی موتور داخلش اتانول بریزیم خوبه آیا؟
اتانول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسپری و محلول تمیز کننده تو بازار موجوده
ghool
24-11-1393, 10:39 بعد از ظهر
سلام
دیروز رفتم پیش محک ecu بگیرم نو پلم نداشت گفت باس برات بیارم گفتم چند گفت 2200!!!!!!!!!!!!!!!!!! بی.....
هیچی رفتم از یه بنده خدا دیگه تو گمرک گرفتم 1150! البته پلم
نمیدونم اینا چه فکری میکنن 4تا موتور سنگین گذاشتن اونجا میخان پول اینا رو از مشتری بگیرن ....
hamidhiden
24-11-1393, 10:48 بعد از ظهر
طلق راهنما هست؟یا باید کامل بگیرم؟
ahks121
24-11-1393, 11:04 بعد از ظهر
دیاگا3800000خریدم درموردمکملم اگه نریزیدبهتره ممکنه باعث بهم ریختن انژکتورویابدکارکردن موتوربشه.
Barat2jafari
25-11-1393, 12:16 قبل از ظهر
دوست عزیز قبلا درمورد اینکه چه کارهای راانجام بدیم آسیب به کامپیوتر نرسه توضیح داده بودم ومهمترینش همین رسیدگی درمورداتصالات باطری بود زمانی که سرباطری بخصوص زمانی که موتورروشنه ودورموتور هم بالاست برق تولید شده توسط دینام وارد کامپیوتر شده و آسیب میرسونه بااینکارها ریست کردن یاکارهای دیکه مشکل برطرف نمیشه ممکنه بفرماید موتور شما مدلش چیه درمورد مشکلی که برای شمااتفاق افتاده مدل موتور مهمه
roots
25-11-1393, 01:11 قبل از ظهر
متوجه شدم.اما کیلومتر موتور هم عرض کردم کلا قطع شده دور موتور رو 10 مونده...این موضوع با ECUمربوط نیست ؟
- - - Updated - - -
کلا صفحه کیلومتر خاموشه
در مورد مشکلتون قبل از هر کار و خرج کردنی حتما با آقای جعفری که نماینده مجاز کویر هستن تماس بگیرید تا راهنمایی کنن.تاپیک دارن در سایت و شمارشون تو تاپیک هست.
mohammad250
25-11-1393, 04:03 قبل از ظهر
با سلام خدمت استاد عزیز.مدل 91 هستش.دلفی هست.دور موتور رو 10 مونده...نمایندگی داخل خ قلمستان به نام ش گفتن باید برنامه مجدد ریخته بشه و ایشالا که اوکی میشه...شمارشو از کویر گرفتم....خوشحال میشم بیشتر راهنماییم کنید...
Barat2jafari
25-11-1393, 01:21 بعد از ظهر
دوست عزیزم توضیحاتی که شما دادید بعید میدونم با برنامه برطرف بشه به شما این حرفها رامیزنند که شمارا به آنجا بکشند اگه زنگ بزنی بیشتر توضیح میدم خدا نه کرده اگه کامپیوترباشه باکمترین هزینه تعمیر میشه حتمان شارژری که روی موتورت متفرقه است؟
mohammad250
25-11-1393, 10:46 بعد از ظهر
دوست عزیزم توضیحاتی که شما دادید بعید میدونم با برنامه برطرف بشه به شما این حرفها رامیزنند که شمارا به آنجا بکشند اگه زنگ بزنی بیشتر توضیح میدم خدا نه کرده اگه کامپیوترباشه باکمترین هزینه تعمیر میشه حتمان شارژری که روی موتورت متفرقه است؟
سلام و عرض ادب...
ممنونم بایت جوابتون آقای جعفری.
بنده امروز موتورو گذاشتم تعمیرگاه و کامپیوتر سوخته بود به نظر و تعمیرکار گفت باید عوض شه. کامپیوتر اکواویلا 250 برام گذاشت و گرفت و گفت میشه استفاده کرد ! درسته این مسئله ?اینو رویه ماله خودم نوشته بود و گزینه دوم برای اکواویلا.
ماله خودم 32900HB8600
اکاویلا 32900HB8400
هردو ECUیکی هستن و میشه استفاده کرد ؟
roots
25-11-1393, 11:06 بعد از ظهر
دوستان عزیز دارای موتور هیوسانگ و کلا دارای موتورهای شرکت کویر...بنده چون خودم از بابت تعمیرگاهها و بعضا نمایندگی های مجاز این شرکت زخم خورده هستم و نمایندگی که اسمشو نمیبرم زمانی که هیو دستم بود کاراما پیشش میبردم و بعدها متوجه شدم چه پولهایی اضافه از من گرفته و چه لطمه ها به موتورم زده بنابراین بالافاصله زمانی که سایت دست گروه ما افتاد تصمیم گرفتم جلوی این عوضی بازیها و دزدیها رو بگیرم...فقط با اطلاع رسانی! من اگر میگم شما قبل هر کاری به آقا جعفری یه زنگ بزنین اصلا منظورم این نیست موتورتونو ببرین که ایشون درست کنن! شما اگه تشریف ببرید مغاره ایشون ببینید انواع موتورها مال راهنمایی و رانندگی 750 سی سی و 1000 سی سی دم در مغازه پارکه برای تعمیر! یعنی اصلا احتیاجی ندارن که بخوان مشتری پیدا کنن و .. من میگم زنگ بزنید فقط برای راهنمایی گرفتن..و اینکه کسی پول الکی از شما نگیره...من الله توفیق.
mohammad250
25-11-1393, 11:26 بعد از ظهر
دوستان عزیز دارای موتور هیوسانگ و کلا دارای موتورهای شرکت کویر...بنده چون خودم از بابت تعمیرگاهها و بعضا نمایندگی های مجاز این شرکت زخم خورده هستم و نمایندگی که اسمشو نمیبرم زمانی که هیو دستم بود کاراما پیشش میبردم و بعدها متوجه شدم چه پولهایی اضافه از من گرفته و چه لطمه ها به موتورم زده بنابراین بالافاصله زمانی که سایت دست گروه ما افتاد تصمیم گرفتم جلوی این عوضی بازیها و دزدیها رو بگیرم...فقط با اطلاع رسانی! من اگر میگم شما قبل هر کاری به آقا جعفری یه زنگ بزنین اصلا منظورم این نیست موتورتونو ببرین که ایشون درست کنن! شما اگه تشریف ببرید مغاره ایشون ببینید انواع موتورها مال راهنمایی و رانندگی 750 سی سی و 1000 سی سی دم در مغازه پارکه برای تعمیر! یعنی اصلا احتیاجی ندارن که بخوان مشتری پیدا کنن و .. من میگم زنگ بزنید فقط برای راهنمایی گرفتن..و اینکه کسی پول الکی از شما نگیره...من الله توفیق.
سلام جناب روت شبتون خوش.بابت چیزی که عرض کردم اطلاعی دارین ؟ من پیگیری کردم اکویلا عینن مثل هیوسانگ هستش.فکر میکنید مشکلی پیش بیاد ؟توسایت های خارجی هم قیمت یکسان هستش فقط از نظر ارقام و شماره سریال فرق دارن.اگه اطلاعاتی دارین ممنونم بفرمایید.پیشاپیش سپاس گذارم از وقتی که میذارین
roots
26-11-1393, 01:42 قبل از ظهر
راستش رو بخواهی من تابحال این چیزی که شما میگی نه شنیدم و نه دیدم که همچین کاری...میپرسم برات.
Barat2jafari
26-11-1393, 11:05 قبل از ظهر
دوست عزیز هردوگزینه یکی خودت ببین وتصمیم بگیر وقتی حقیقت به دوستان میگی ناراحت میشن کامپیوتر شما قابل تعمیر بود کامپیتور آ کویلا با کامپیوتر های دیگه فرق میکنه درظاهر برنامه یکی ولی باهم دیگه فرق میکنه
Barat2jafari
26-11-1393, 11:23 قبل از ظهر
دوست عزیز این یاداوری کنم حتما باید شارجر ومسایل دیگ که مربوط بهECUمیشه بررسی کامل بشه تا به مشکل دیگه نخوری
hamidhiden
26-11-1393, 10:31 بعد از ظهر
سلام.موتورم تو 140 به بالا فرمونش عجیب میلرزه.لطفا راهنماییم کنید مشکل از چیه؟
farshad 54
26-11-1393, 10:44 بعد از ظهر
موتورتون چند تا کارکرده ؟
وضعیت لاستیک جلوش چه طوریه ؟
از جلو تصادف نداشته ؟
جلو بندیه موتور رو آچار کشی کردی ؟
رینگ های موتور ضربه نخورده ( چاله چوله انداخته باشی )؟
hamidhiden
27-11-1393, 12:41 قبل از ظهر
14000 تا کار کرده.لاستیکش خوبه.تصادف نداشته.اچار کشی شده.فقط فکر کنم صاحب قبلیش یه بار رینگو داده صاف کردن
hamidhiden
27-11-1393, 12:46 قبل از ظهر
بالانس کجا میکنن؟با بالانس ماشین میشه بالانس کرد؟اخه مغازه بغلیمون بالانسیه
ali.motahari
27-11-1393, 12:46 قبل از ظهر
14000 تا کار کرده.لاستیکش خوبه.تصادف نداشته.اچار کشی شده.فقط فکر کنم صاحب قبلیش یه بار رینگو داده صاف کردن
درکل شما باید به یه تعمیر کار نشون بدی موتورتو چون یا مشکل از جلوبندیته ک محکم نیستش :297:یا رینگ صاف نیستش و تاب داره
farshad 54
27-11-1393, 08:58 قبل از ظهر
پس دلیلش همینه دنبال یه جا بگرد که بتونه زینگ رو واست بالانس کنه
ahks121
27-11-1393, 11:19 بعد از ظهر
امروزهیوسانگ 94اومدتوبازاربادوتغییرخوب اول اینکه ترمزه عقب تک پیستون شده وبهترازجهته ترمزگیری دوم لاستیکهابالاستیکهایه mrf150بافاقه60 که رودوک200هست تعویض شده که قطعاباعث افزایش هندلینگ وترمزگیری بهتره موتورمیشه.
mohammadkh
28-11-1393, 08:52 قبل از ظهر
کویر میده مدل 94؟
میلاد هرکول
28-11-1393, 10:01 قبل از ظهر
[QUOTE=ahks121;292680]امروزهیوسانگ 94اومدتوبازاربادوتغییرخوب اول اینکه ترمزه عقب تک پیستون شده وبهترازجهته ترمزگیری دوم لاستیکهابالاستیکهایه mrf150بافاقه60 که رودوک200هست تعویض شده که قطعاباعث افزایش هندلینگ وترمزگیری بهتره موتورمیشه.[
دقیقا با اکسیو یکی شده...
farshad 54
28-11-1393, 01:26 بعد از ظهر
ترمز عقب تک پیستون شده ترمز گیریش بهتر میشه ؟
فکر کنم تعداد پیستونهای پمپ ترمز هر چی بیشتر باشه ترمز گیری بهتر میشه ها
قیمت 94 چند اونوقت ؟
ahks121
28-11-1393, 01:32 بعد از ظهر
ترمزدوپیستون بیش ازاندازه برایه عقبه هیوقوی هست بخاطرهمین زودقفل میکنه درنتیجه ترمزضعیف تردیرترقفل میکنه قیمتشم 94اتاق جدیداینجاکه هستم میده21ولی توبازار21500هست.
ali.motahari
28-11-1393, 01:40 بعد از ظهر
فقط مدلش رفته بالا؟فرقی نکردن؟21.500 زیاد نییست برا هیوrc
ahks121
28-11-1393, 02:54 بعد از ظهر
فرقش فقط لاستیکهاوترمزه عقب هست قیمتشم 93هست20و94هست21تواصفهانم امسال انحصاره هیوومگلی وکی تی ام رافقط دادن به وحیدایون یاهمون نمایشگاه موتورسیکلت سروش درضمن گارانتی هیواز2ماه یا2000کیلومتربه6ماه یا6000کیلومترتغییرکرده.
mohammad250
29-11-1393, 03:07 بعد از ظهر
دوستان عزیز و اقای شیرازی گل...
جاداره اینجا از استاد جعفری گل برای تقدیرو تشکر کنم ! بعد از چنتا نمایندگی و نشون دادن موتور به 4تا نمایندگی کویر تو گمرک(خودمم ساکن گمرکم) تشخیص اقای جعفری ککککاملا صحیح بود و هم کیلومترم سوخته بود هم ای سیو ...جناب اقای جعفری محبت کردن و با تجربه بالاشون تونستن کاپیوتره منو تعمیر کنن مثل روز اول...ینی واقعا گل کاشتن!!دمت گرم اقای جعفری...خدا وکیلی اگه بخوام الکی تقدیرو تشکر کنم مدیونتون باشم...خداوکیلی همتون ببرید پیشه اقای جعفری واسه بازدید و..... چون واقعا تشخیصش حررررف نداره...امروز موتورو گرفتم مثل روز اول...خدا قوت داره اقای جعفری...من ازون دسته ادمایی هستم که خیلی وسواس دارم تو این مسائل ولی خدایی به ایشون ایمان اوردم!فقط اقای جعفری بدید موتورتونو نگاه کنه...زخم من زیاد خردم از بقیه تعمیر کارا همشونم منو میشناسن...سعی کنید از تجربیات ایشون نهایت استفادرو کنید...بازم ممنون از پرشین موتور و بچه های گلش...
حمیدپرند
29-11-1393, 05:31 بعد از ظهر
باسلام . منم درموردروشن شدن چراغ f1موتورم که بعدازچنددقیقه پرگازکارکردن روشن میشه وتوصفحات قبلی توضیح داده بودم میخوام موتورم روپیش آقای جعفری ببرم . فقط مشکلم حمل موتورازلاهیجان تاتهران هست واینکه چه موقع وچطوراین کارروانجام بدم؟ممنون میشم راهنماییم بکنید .
cho0bin
29-11-1393, 05:39 بعد از ظهر
باسلام . منم درموردروشن شدن چراغ f1موتورم که بعدازچنددقیقه پرگازکارکردن روشن میشه وتوصفحات قبلی توضیح داده بودم میخوام موتورم روپیش آقای جعفری ببرم . فقط مشکلم حمل موتورازلاهیجان تاتهران هست واینکه چه موقع وچطوراین کارروانجام بدم؟ممنون میشم راهنماییم بکنید .
داداش میتونی ب این ص ([Only registered and activated users can see links])فحه ([Only registered and activated users can see links])سر بزنی و باهاشون هماهنگ کنی
ParPar
30-11-1393, 12:18 بعد از ظهر
سیم گاز ببین کجا رفته از همون ته باید دور موتورو بالا ببری
استپر هم کثیف باشه این چیزا پیش میاد
آقا جان نکنید این کارها رو مگه سی جی 125 سوارید. هم دریچه های گاز - که برای تنظیم باید باک باز بشه - و هم همون پیچ های سیم گاز پایین با دقت و تجربه و به کمک کامپیوتر و دیاگ یه بار تنظیم میشه و نباید هی هر مشکلی پیش اومد زرت و زورت انگولکش کرد.دریچه های گاز پس از تنظیم شدن و وقتی گاز میدی با فاصله چند صدم ثانیه از هم کار میکنن و دور موتور بالا میره و تو دور پایین هم موتور پله ای -استپر موتور- کار کنترل دور آرام را به عهده داره اون پت پت و تنظیم نبودن هم اکثرا مابین دور پایین و بالا اتفاق می افته یعنی موقع شتاب گیری- مثلا تو موتور های کاربراتوری هم معمولا 3 تا ژیگلور است ژیگلور دور آرام و ژگلور شتاب دهنده یا کمکی و ژیگلور اصلی .مشگل تنظیم نبودن موتور هیوسانگ اگر دریچه های گاز تنظیم باشن اکثرا از جاهای دیگس. به یک متخصص مراجعه کنید و کسی که بفهمه داره چیکار میکنه. علم این کارها رو هر آدمی نداره پس الکی خودتون دست نزنید که خرابتر هم میشه. متاسفانه تکنولوژی موتورها پیشرفت کرده ولی علم مکانیک ها همونطور درجا میزنه. البته به اساتید و بزرگواران قصد توهین ندارم.
hamidhiden
30-11-1393, 10:41 بعد از ظهر
دادم لاستیک و بالانس درجا زدن همه لرزش فرمون درست شد.
حمیدپرند
05-12-1393, 09:16 بعد از ظهر
دوستان عزیز ---- مدیرکل سایت----آقای جعفری---- نظری ندارند ؟ باتشکر
Barat2jafari
06-12-1393, 11:53 قبل از ظهر
دوست عزیزم کاملا درست گفتی استپر کارهای دیگه هم داره دربخشهای دیگه توضیح میدم من هم یک کابرم مثل شما ،موفق باشید
معمار
07-12-1393, 03:21 بعد از ظهر
یه روز موتور خواهم خرید . ولی کی ؟؟؟ :s (9):
roots
08-12-1393, 01:29 قبل از ظهر
دوستانی که از روغنه موتورکس استفاده میکنن اون رو فقط از شرکت کویر و فقط از آقای گرامی بگیرند.
farshad 54
08-12-1393, 06:13 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
امیرحسین
08-12-1393, 06:24 بعد از ظهر
سلام
به لطف در پاركينگ پايه آينه شكست
به نظرتون با چسب هل ميگيره يا جوش آلومينيم بايد بدم كه كنده نشه ؟!
farshad 54
08-12-1393, 06:25 بعد از ظهر
فقط جوش آلومینیم بده که دوباره نشکنه یه رنگ مشکی هم میزنی روش معلومم نمیشه
حمیدپرند
09-12-1393, 12:39 بعد از ظهر
دوست عزیز حتما"به جوشکاربگوحواسش به پلاستیک آینه باشه مال من براثرحرارت جوشکاری پلاستیک قاب آینه آسیب دیدومفسل آینه خراب شد
Arash-The-Rider
09-12-1393, 09:02 بعد از ظهر
سلام
به لطف در پاركينگ پايه آينه شكست
به نظرتون با چسب هل ميگيره يا جوش آلومينيم بايد بدم كه كنده نشه ؟!
برو بده آرگون آلومینیوم بزنن اگرم می خوای حرارت کنترل شده باشه و قاب اینه چیزیش نشه بگو برام حالت "پالسی" جوشش بده. جوشکار باشه حالیش میشه منظورت چیه.
alicool
10-12-1393, 06:38 بعد از ظهر
داداشاي خوبم سلام ميخوام يه هيوسانگ بخرم نميدونم اين نيو فيسا با طرحاي قديمي فرقيم ميكنه يا فقط قيافش فرق كرده؟
kamran hajikhani
11-12-1393, 09:02 قبل از ظهر
سلام دوستان عذرمیخوام اگه سوالم تکراریه ولی جوابمو هیچ جایی پیدانکردم ازانجاییکه هیوبرقش وicuش خیلی حساسه ایامیشه روش ردیاب gprsگذاشت اقافرشاد علی اقا استادجعفری وبقیه سروران جوابی دارید متشکرم.
Babak
11-12-1393, 10:31 بعد از ظهر
جی پی اس کاری به برق نداره شما میتونید برای برق یه سیم مستقیم از باطری بگیرین البته فکر کنم خودشون توش باطری داشته باشه چون اگر باطری ازش جدا بشه دیگه کار نمیکنه.فقط جایی قرارش بدین که تصلا تو دید و دسترس نباشه برای برق موتور هیچ مشکلی ایجاد نمیشه
send from my samsung Note3 N9005
farshad 54
11-12-1393, 11:06 بعد از ظهر
کامران جان
از آقای نوربخش میتونی کمک بگیری چون ایشون رو نینجا خودش نصب کرده
در کل مشکلی پیش نمیاره به شرطی که درست و اصولی توسط یه آدم اینکاره نصب بشه
roots
11-12-1393, 11:22 بعد از ظهر
من دیدم که این کارو کردن و خودم یه زمانی طلبه بودم رو هیو خودم بزارم منتها من بیشتر نظرم مسیریاب بود چیزی که مثل اینا که تو ماشین هست بهم مسیر درست را نشان بده.
فلات دوست
12-12-1393, 07:56 قبل از ظهر
سلام دوستان عذرمیخوام اگه سوالم تکراریه ولی جوابمو هیچ جایی پیدانکردم ازانجاییکه هیوبرقش وicuش خیلی حساسه ایامیشه روش ردیاب gprsگذاشت اقافرشاد علی اقا استادجعفری وبقیه سروران جوابی دارید متشکرم.
دوست عزیز ردیابهایی هستش که خودش باطری از نوع ساعت مچی داره و سالانه باید عوض کنی و کاری هم به برق موتور نداره
به نظرم از اونا بگیر چون با جدا کردن باطری موتور ، باز کار میکنه ولی مدلهایی که به برق موتور وصل میشه به محض ورداشتن باطری موتور از کار میفته
تاپیک جی پی اس برا موتور رو بخونی بد نیست
mohammadkh
12-12-1393, 09:16 قبل از ظهر
تمام جی پی اس های بازار باتری بکاپ دارن. ینی حتی اگه باتری موتور رو بردارن تا مدت زمانی از باتری بکاپ تغذیه میکنه. فقط باید هنرت این باشه جایی نصبش کنی که اقا دزده نتونه پیداش کنه.
کاوه
13-12-1393, 11:13 بعد از ظهر
سلام زنجیر واسه هیو میخوام راهنمایی کنید.ممنونم
سلام زنجیر برای هیوسانگ آسایی هست و d.i.d
از 40تومن زنجیر هست تا 400تومن
کاوه
13-12-1393, 11:19 بعد از ظهر
خوب یه پیشنهاد بدید کدوم خوبه؟زیاد گرون نباشه
گفتم که خدمتتون یه چیز قیمت مناسب آسایی هست و did
برید بازار کف قیمتشو در میارید
کاوه
13-12-1393, 11:26 بعد از ظهر
کجا پیدا میشه؟خیابون قزوین یا برم گمرک؟
گمرک اون دست میدون رو بچرخید بین لوازم یدکی ها حتما پیدا میکنید
alicool
14-12-1393, 10:55 قبل از ظهر
ببخشيد ميشه اجين هيورو عوض كرد ٤٠٠يابيشتر انداخت برقي مشكلي براش پيش نمياد
Mohamad zr
14-12-1393, 04:13 بعد از ظهر
دوست عزیز ردیابهایی هستش که خودش باطری از نوع ساعت مچی داره و سالانه باید عوض کنی و کاری هم به برق موتور نداره
به نظرم از اونا بگیر چون با جدا کردن باطری موتور ، باز کار میکنه ولی مدلهایی که به برق موتور وصل میشه به محض ورداشتن باطری موتور از کار میفته
تاپیک جی پی اس برا موتور رو بخونی بد نیست
ميشه بگيد از كجا ميشه تهيه كرد اين جى پى اس رو؟
abolfazls
14-12-1393, 05:48 بعد از ظهر
تهران تو ميدون گمرك پيدا ميشه ، در ضمن اين فروشگاههاى لوكس خودرو كه سيستم هاى صوتى و دزدگير و غيره ميفروشن هم دارن ...
hamidhiden
14-12-1393, 10:31 بعد از ظهر
ممنونم داداش.دید گرفتم.فقط بلند بود سه تا شو کم کردم 120 تایی بود.روش زده ژاپن بعد طلایی هم بود.بستم لرزش زیر پام حل شد
Mohsen_14
15-12-1393, 08:56 قبل از ظهر
لاستیک فابریک هیو چه مارکیه ؟ کسی میتونه عکس بذاره ؟
abolfazls
15-12-1393, 11:46 قبل از ظهر
لاستیک فابریک هیو چه مارکیه ؟ کسی میتونه عکس بذاره ؟
لاستيك فابريك هيوسانگ شينكو هست و ساخت كشور كره ، كيفيتش به لاستيكهاى ژاپنى نميرسه ولى بد نيست !
فلات دوست
16-12-1393, 09:20 قبل از ظهر
اگه اشتباه نکنم آدرس هم در تاپیک [Only registered and activated users can see links] باید باشه
kia51
19-12-1393, 12:03 بعد از ظهر
سلام
سه روز پیش موتور چراغ f1 زد به کویر زنگ زدم گفت اگه کارکرد انجین طبیعی هستش و ریب نمیزنه چیز مهمی نیست و سر فرصت بیار تا دیاگ بزنیم ، دو هفته قبل هم هینطور شد اما خود به خود خوب شد اما این سری چراغ f1 ثابت روشن هستش ، کارکرد موتور 950 کیلومتر هستش و هنوز گارانتی داره در ضمن f1 رو موقعی زد که برای اولین بار تو اتوبان تا 125 کیلومتر بردمش اما خاموش نکرد و الان هم موتور خیلی طبیعی کار میکنه اما چراغ روشنه علت چی میتونه باشه ؟
- -
امیرحسین
19-12-1393, 12:16 بعد از ظهر
سلام
كسي از دوستان آمار اگزوز يوشي اصلي داره ؟ پيدا ميشه ؟
mohsen268
19-12-1393, 01:48 بعد از ظهر
دوست عزیز چراغ f1 هیوسانگ میتونه از سنسور دود یا اکسیژن باشه که وصله به هدرزت تا اونجایی که من میدونم چون برای دوتا از رفیقامم همین پیغامو میداد که با عوض کردنش. درست شد.بازم از استادید دیگه سوال کن بهتر راهنماییت می کنن و اگزوز یوشیمارو از 1.5 هست تا 2.7 که بستی به جنسش داره و کیفیتش و مدل.خواستی پی ام بده ??
امیرحسین
20-12-1393, 03:05 قبل از ظهر
محسن خان
من دنبال مدلي هستم كه مخصوص هيوسانگ ٢٥٠ ساخته شده و توي سايتش هست
تقلبي يا متفرقه نميخوام
خواستم از خارج ايران تهيه كنم گفتم اول آمار بگيرم ببينم كسي اصليشو داره ؟
حسین محمدپور
26-12-1393, 07:35 بعد از ظهر
سلام دوستان
من دنبال هیوسانگ هستم.ساری زندگی میکنم اینجا نمایندگی ای نداره.یعنی ااگ واس موتور من مشکلی پیش بیاد باید بیارم تهران.چون من اکثر صفحه های تاپیکو خوندم از دیاگ زیادی صحبت شد.ی راهنمایی میخوام ازتون.متشکرم اگ جوابمو بدین.
- - - Updated - - -
سوال اصلیم اینه ک با این مشکل هیوسانگ واسم خوبه؟ یا از خرید موتور پشیمونم میکنه؟
من گزینه بعد از هیوسانگم/مگلیه
شما صادقانه چیو پیشنهاد میکنین؟
- - - Updated - - -
سوال اصلیم اینه ک با این مشکل هیوسانگ واسم خوبه؟ یا از خرید موتور پشیمونم میکنه؟
من گزینه بعد از هیوسانگم/مگلیه
شما صادقانه چیو پیشنهاد میکنین؟
mohammadkh
26-12-1393, 07:38 بعد از ظهر
مگلی؟ ؟؟؟ پولتو بریز تو دریا اما مگلی نخر دی:::: هیو موتور بدی نیست اما اگه صفر میخوای برداری باید ببری برات تنظیمش کنن تا اذیتت نکنه. قطعاتشم هست که اونم برات با باربری میفرستن دیگه. کلن کسی که عشق موتوره باید برای عشقش وقت بزاره.
حسین محمدپور
26-12-1393, 10:15 بعد از ظهر
مرسی از راهنماییت
دنبال مدل 91 یا92 هستم
اگ کسی هم سراغ داره بهم بگه.
- - - Updated - - -
ولی نظر خودم هم روی هیوسانگه اما نسبت به پولی ک داری میدی برای مگلی باید ازش انتظار داشت.هیو تقریبا دوبرابرشه.
اما اگ دوستان بازم لطف کنن راهنمایی کنند متشکر میشم
javadkeshmir
26-12-1393, 11:14 بعد از ظهر
داداش من 4 ماه مگلی دارم .دارم باهاش حال میکنم.حالا شما میگی پولتو ریختی تو دریا.من رفیقم هیو داشت انقدر موتور گاز بست پدر موتورو درآورد. حالا دلیل نميشه مگلی موتور بدی باشه. اگه خوب از موتور استفاده بشه.هیچ مشکلی براش پیش نمیاد
Babak
26-12-1393, 11:29 بعد از ظهر
موتور نیازی به دیاگ نداره.دیاگ تنها کاری که میکنهدنشون میده موتور کدوم قسمت مشکل داره.که اگر موتور ساز با تجربه باشه نیاز به دیاگ نداره.آنهای که میگن دیاگ میزنیم موتور هیولا میشه نمیدونم برنامه جدید میدیم همش بی خوده و راه پول گرفتنه الکی است.بخر سالم بخر به یه کار بلد نشون بده اگر اوکی کرد سوار شو حالشو ببر
send from my samsung Note3 N9005
VAHID
01-01-1394, 10:49 بعد از ظهر
سلام
دوستان قیمت صفر هیوسانگ چند هست؟در حال حاضر
آیا تغیراتی در مدل 93 داده شده؟
هیو اتاق جدید 19 تومن هست
تغیرات ظاهری تو مدل جدید داده شده
VAHID
03-01-1394, 08:05 بعد از ظهر
بله موجد هست صفر هم کامت و rc
فلات دوست
22-01-1394, 07:32 قبل از ظهر
سلام دوستان.اقا میخوام حرکت کنم یه صدای تق تق و خر خر از زیر باک به گوش میرسه توی دست اندار هم میزنم این صدا به گوش میرسه!!از انجین که صد در صد نیست چون دورهای مختلف تست کردم فقط وقت شتاب گیری و وقتی توی دست اندار میزنم این صدا به گوش میرسه!کمکها رو در جا تست کردم هیچ صدای اضافی ندارن!به زنجیر شک دارم ولی بدبختی اینه اصلا صدا سمت زنجیر نیست !اتصالات دسته موتورها رو چک کردم همه محکم و فیت هستن!!این صدا بدجور رو مخم رفتم فلاپ رو باز کردم واضح تر به گوش میرسه اما اصلا معلوم نیست صدای چیه!تق تق ماننده و بعضی وقتا که یهو شروع به حرکت میکنم صدای خر خر مانندیه انگار که دو چیز با هم برخورد دارن در حد خورده شدن!
یه نگاه به زبانه نگهدارنده زین و باک بنداز
hosinmaster
22-01-1394, 07:41 قبل از ظهر
لنتای عقب و جلو رو چک کن..خورشیدی جلو رو چک کن..شاید شل باشه.... لبه های باکو تو قسمتایی که با بدنه تماس داره صدا گیری کن با چسب دو طرفه..
دست سیم زیر کلگی جلو... و همینطور باکس هوا...
Hamid_brg1325
23-01-1394, 11:27 قبل از ظهر
سلام
كسي از دوستان آمار اگزوز يوشي اصلي داره ؟ پيدا ميشه ؟
یدونه دست دو استیل دارم اصلی کددار .کدشو تو سایته مربوطش ک بزنی میزنه مناسب برای cb400
یکم زخمیه خواستی قیمتشو باهات راه میام .
__________________________________________________ ______
در مورد صدایی هم که اون دوست عزیزمون گفتن احتمال زیاد صدای توریه تو هدرزه که پوسیده .
shando
25-01-1394, 05:17 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
موتورم واسه روشن شدن بعد از گذشت مثلا 1 روز بد روشن میشه باید 10 تا استارت بزنم تا روشن بشه وقتی هم روشن میشه دور موتور زیر 1000 هست و باز خاموش میشه بعد چندبار روشن خاموش شدن بالاخره ردیف میشه
بعضی اوقاتم بعد 15 دقیقه حرکت دنده رو خلاص میکنم دور موتور رو 2000 تا 2500 هی بالا پایین میشه
اینم بگم که یهویی این وضعیت پیش اومده
لطفا کمکم کنید...
- - - Updated - - -
سلام خدمت دوستان
موتورم واسه روشن شدن بعد از گذشت مثلا 1 روز بد روشن میشه باید 10 تا استارت بزنم تا روشن بشه وقتی هم روشن میشه دور موتور زیر 1000 هست و باز خاموش میشه بعد چندبار روشن خاموش شدن بالاخره ردیف میشه
بعضی اوقاتم بعد 15 دقیقه حرکت دنده رو خلاص میکنم دور موتور رو 2000 تا 2500 هی بالا پایین میشه
لطفا کمکم کنید...
ahks121
25-01-1394, 09:58 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان
لطفا کمکم کنید...
- - - Updated - - -
سلام خدمت دوستان
لطفا کمکم کنید...
اول سرباطری هاراچک کنیدکه شل نباشدبعداستپرراسرویس کنیدودریچه هاراتنظیم کنیداگرخوب نشداستپرراعوض کنیدخوب میشود
milad kamali
09-02-1394, 01:46 قبل از ظهر
سلام
یکی از این داداش های عزیزم واسه من یه هیوسانگ فنی سالم قیمت پایین پیدا بکنه بخدا خیلی کرده .
بچه شهرستانم میترسم بیام تهران سرم کلاه بره .بازم بچه های سایت با مرام ترن
اگه لطف کنین ممنون میشم.
09149153412
M E H D I
10-02-1394, 07:22 بعد از ظهر
الان نمایشگاه کویر بودم طرح جدیدش رو می گفت 21 قیمتش همینه؟ بچه ها صحبت از 19 می کردن که
می گفت طرح قدیمش 19 تومنه
MR.Halakoohi
10-02-1394, 10:30 بعد از ظهر
الان نمایشگاه کویر بودم طرح جدیدش رو می گفت 21 قیمتش همینه؟ بچه ها صحبت از 19 می کردن که
می گفت طرح قدیمش 19 تومنه
من امروز سفارش دادم میگفت مدل 93 19600 اما 94 اتاق جدید 20500 که من با شرایط کویر 21تومن پام دراومد/
ali.motahari
10-02-1394, 11:44 بعد از ظهر
من امروز سفارش دادم میگفت مدل 93 19600 اما 94 اتاق جدید 20500 که من با شرایط کویر 21تومن پام دراومد/
داداش شرایطش چطوریه ک اینقد کم کشیدن روش؟
M E H D I
11-02-1394, 06:30 قبل از ظهر
اگه اشتباه نکنم یک سومش رو میدی یعنی 7 تومن بقیشم ده تا چک 1400 ی ....... همینطوریش رو موتور کلی سود می کنن با این بازار خراب فقط راضین بفروشن حالا هر طور شده
دوستانی که دارن میشه تو یه جمع بندی و بطور خلاصه معایب و مزایای این موتور رو بگن؟ چون خیلی قیافه و تیپ هیو چشمم رو گرفته از یه طرف هم بد زیاد شنیدم راجع بهش دودل شدم .. پولم به نینجا و CBR نمی رسه :10:
MR.Halakoohi
11-02-1394, 09:35 قبل از ظهر
6 تومن نقد هر چک هم به مبلغ 1500
میگفتن هیو جدیدا مشکلاتشون برطرف شده:297:
حالا ان شا الله اومد دستم و روندمش وضعیت موتورو اعلام میکنم/
M E H D I
11-02-1394, 02:07 بعد از ظهر
چک حتما باید کارمندی باشه؟ چک بازاری رو قبول می کنن؟
من یه بار واسه دوک پرسیدم گفتن یه چک هم به مبلغ کل موتور باید بدی بدون تاریخ از شما همچین چکی گرفتن؟ کلا واسه ضمانت چی می خوان؟
چه مشکلاتیش برطرف شده مثلا؟ خیلی رفته رو مخم منم شاید بگیرم
farshad 54
11-02-1394, 03:40 بعد از ظهر
سری های جدیدش خیلی بهتر از قدیمیاس تغییر ECU - نرمتر کار کردن موتور - یه خورده تغییر ظاهری
هیو مشکلات خاصی نداره - انجینش که خیلی خرکاره - یه سری مشکلات تو سوختن شارژر و پاره شدن سیم گاز و اینا داره که همش قابل رفعه و موتور اذیت کنی نیست ضمن اینکه یه سری لوازمش هم گرونه
در کل هیو موتور زیر پا نیست و اگر کسی این موتور رو میخره فقط باید واسه تفریح و لذت برن از موتور سواری انتخابش کنه و کنارش یه موتور دیگه واسه زیر پا داشته باشه
چون اگه بخوای هر روز موتور رو بکشی بیرون این ور اون ور بری و تو ترافیک بندازیش هم خودت و هم موتور اذیت میشین
M E H D I
11-02-1394, 04:15 بعد از ظهر
من فقط می خوام تو مسیر رفت و برگشت سر کار ازش استفاده کنم( بیست دقیقه صبح تو راهم بدون ترافیک حدود نیم ساعت هم غروب تو راهم حدود 5 دقیقه ترافیک روون)
پنج شنبه جمعه هم با دوستان یکی دو ساعتی می ریم دور دور ... با این تفاسیر بخرم یا نه؟ صدی چند می سوزونه؟ چند لیتر روغن می خوره؟ کلا موتور پر خرجیه یا نه؟
REVENTON
11-02-1394, 04:16 بعد از ظهر
من پیگیر شدم فهمیدم دیسک و صفحه بروز شده و 7 طبق شده ظاهرا قبلییا 6تایی بوده واسه همین شتاب گیریش در حد یا بهتر از مثلا مگلی شده و ترمز جلو هم دو پمپ شده که نرم تر و قوی تر عمل کنه بقیه تغییرات هم در طراحی ظاهری و آیرودینامیک فلاپهاست برای خنک کردن بهتر انجین و همینظور نوع لاستیک جدید زیر موتور که این یکی انتخابیه لاستیک جدید مارکش شینکو نیست یادم نیس چی بود دقیقا اما از نظر مشخصات فنی فاخش کوتاه تره یعنی 150/60/ و 110/60 که باعث چسبندگی بهتر موتور میشه مخصوصا موقع خوابوندن سر پیچ و یه تغییر جزئی به صفحه کیلومتر دادن + لوله اگزوز
ahks121
11-02-1394, 08:08 بعد از ظهر
لاستیکاش mrfهندهست که روهیواکسیوودوک هست وترمزعقب هم عوض شده که ماله اکسیوهست سواریش وشتابش وهندلینگ وترمزش خیلی خیلی بهترازقبل شده من سوارشدم خیلی حال کردم.
M E H D I
11-02-1394, 08:46 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز یه نگاه به پست های قبلی بنده بندازید و در صورت امکان راهنمایی بفرمایید ممنون می شم
REVENTON
11-02-1394, 09:15 بعد از ظهر
آره دوست عزیز میتونی روش حساب کنی اگر مواظبت و رسیدگی کنی بی آزاره:bunnyearsmiley:روغن هم 1/5 لیتر میگیره که دقیقش در صورت تعویض نکردن فیلتر 1/450 هست:icon_pf _98_:مصرف سوختش هم بستگی به نحوه روندن و گاز خوردن موتور داره اما به واسطه انژکتور بودن مصرفش منعادل هست:crazy: هزینه نگهداریش به نسبت 250 های دیگه(پلاک دار) بالاتره:icon_pf _37_:
M E H D I
11-02-1394, 09:23 بعد از ظهر
یعنی از نینجا هم هزینش بیشتره؟ چه هزینه ای جز روغن و بنزین داره مگه؟ (به غیر از سرویس های دوره ای)
کاوه
11-02-1394, 09:56 بعد از ظهر
صفر بخوای بخری جز هزینه های دوره ای و مصرفی هیچ خرجی نداره
اما مدلای جهانرویی و مدل پایین بخری هی باید خرجش کنی از سیم کشی و شارژر و بوبین و ......
خرج هیو مناسبه
REVENTON
11-02-1394, 09:59 بعد از ظهر
یعنی از نینجا هم هزینش بیشتره؟ چه هزینه ای جز روغن و بنزین داره مگه؟ (به غیر از سرویس های دوره ای)
منظور لوازم مصرفی و جانبی هست مثلا خدای ناکرده اتفاقی برات بیفته نظیر شکستن فلاپ آینه راهنما منظورم ایناست:fingersmiley:
ahks121
12-02-1394, 01:15 قبل از ظهر
هزینه هاش نصفه نینجاس توجدیداشم اکثرعیباش رفع شده 94بخرواقعاخوب شده براخریده هروسیله ای اول تجربه دیگران رااستفاده کن اگه قانع نشدی بروبررسی وتحقیق کن اگه بازم قانع نشدی به عقلت رجوع کن ودراخراگه بازم شک داشتی ببین کدوم به دلت میشینه هیوسانگ مشکلاتش شامل:سوختن شارژر,خرابی سنسوراکسیژن,داغ کردن,ترمزولاستیکهایه ضعیف,وزن زیاد وخرابی کمک عقب هست که بیشترش تومدلهای بالاتررفع شده ومحاسنش شامل:سگ جونیه انجین,تاپ اسپیدخوب,دوسیلندربودن,پراب هت وعضلانی بودن هست هیوسانگ برای مسافتهای طولانی زیادمناسب نیست ودایلیم بنظره من برای مسافت راحتتروبهترهست دیگه خودت بایدببینی معیارات برای خریدیه موتورچیه.
M E H D I
12-02-1394, 07:49 قبل از ظهر
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی ... بله منم دارم از تجربه دیگران استفاده می کنم راستش تاپیکش انقدر تعداد صفحاتش بالاست نمیشه همرو مطالعه کرد دیروز از صفحه 1 تا 35 خوندم چشمام کور شد:دی
از اون مشکلاتی که گفتین کدوماش تو مدل 94 رفع شده؟ شارژر و سنسور اکسیژن با تعویض درست می شه یا هر چند وقت یه بار خراب می شن؟
ahks121
12-02-1394, 09:33 قبل از ظهر
تو94ترمزولاستیک خوب شده ,شتاب اولیه خوب شده,داغ خیلی کم میکنه,تو92به بالاخرابی سنسورش خیلی کم شده,شارژراش خیلی دیربه دیرمیسوزه ولی کمکش هنوزخرابی داره که البته شانسی هست شمااگه سرویسهاواچارکشیشابه موقع انجام بدی خیلی برات عمرمیکنه
Hamid_brg1325
12-02-1394, 09:39 قبل از ظهر
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی ... بله منم دارم از تجربه دیگران استفاده می کنم راستش تاپیکش انقدر تعداد صفحاتش بالاست نمیشه همرو مطالعه کرد دیروز از صفحه 1 تا 35 خوندم چشمام کور شد:دی
از اون مشکلاتی که گفتین کدوماش تو مدل 94 رفع شده؟ شارژر و سنسور اکسیژن با تعویض درست می شه یا هر چند وقت یه بار خراب می شن؟
سری جدیدا ecu تغییر کرده و از S&T به delfi و سپس به elfi تغییر کرده .دو سنسوره شده .لاستیکاش چسبندگی خیلی بهتری داره .کمک عقب تغییر کرده و سرجلو موتور که من عاشقش شدم .
به نسبت جهانرویی ها خیلی تغییر برقی کرده و مشکلات برقیش تغریبا برطرف شده .
مشکل حرارتیش هم حتی کاوازاکی که رادیات آب هم هست تو ترافیک اذیت میکنه ولی چون توی کلاس ریسه و روندنش تو ترافیک سخته بیشتر اذیت میشی.
از لحاظ شتابی هم بهتر شده .دلیلش هم صفحه کلاچشه ک هفت صفحه ای شده و هم میتونه ecu باشه .
M E H D I
12-02-1394, 08:41 بعد از ظهر
این رنگش به نظرم خیلی خوشگله
[Only registered and activated users can see links] ke_motor_from_Suzuki_sv_%5BiBFHSlvsoWY%5D_%5Btag22 %5D.mp4
kia51
17-02-1394, 05:08 بعد از ظهر
اگه کسی آدرس تعمیرگاه خوب و مجاز رو داره لطفا در اختیار بذاره ، البته تو تهران .
خیلی از این تعمیرگاه ها به نظرم تبحر لازم رو ندارند. میخوام موتور رو دیاگ بزنم تا f1 خاموش بشه در ضمن آچار کشی هم لازمه اما جایی رو سراغ ندارم ، با تشکر و سپاس
rbrostam
18-02-1394, 09:59 قبل از ظهر
اگه کسی آدرس تعمیرگاه خوب و مجاز رو داره لطفا در اختیار بذاره ، البته تو تهران .
خیلی از این تعمیرگاه ها به نظرم تبحر لازم رو ندارند. میخوام موتور رو دیاگ بزنم تا f1 خاموش بشه در ضمن آچار کشی هم لازمه اما جایی رو سراغ ندارم ، با تشکر و سپاس
پیش نمایندگی نبر هیچی بارشون نیس یه موتوری هم نمی تونن درست کنن دیدم میارن پیش دوست من پ خ بده شمارشو بدم کارش فقط موتور سنگینه تو محل هم میتونه انجام بده مغازش سمت جمهوریه فقط یه تلفن بزنی درجا عیبشو میگه
erfanres
18-02-1394, 11:50 بعد از ظهر
سلام دوستان خسته نباشید... من دوسال پیش هیو ۹۰ داشتم سفید خیلی راضی بودم اما حالا دارم هیو دوستمو میگیرم که سر طلب از یکی گرفت اصلا هم موتور سوار نیست یه بار باهاش رفت تا کوچه بالایی برگشت ... ازش پرسیدم گفت دوساله تو پارکینگه ، مدل ۹۱ کامت نیست گفت باتری و بیمه خیلی وقته نداره بیا ببر... می خواستم بپرسم چیکارا کنم دوباره عروسک شه?۲۰۰۰تا کار کرده ... منتظرم
امیرحسین
19-02-1394, 05:39 بعد از ظهر
يسر برو اين تاپيك راهنماييت ميكنن
ahks121
21-02-1394, 10:56 قبل از ظهر
ناظمین ومدیران عزیزمن میخوام دستگاه دیاگ هیوسانگم رابفروشم توهمین تاپیک بایدبذارم یابخشه دیگه؟
farshad 54
21-02-1394, 03:51 بعد از ظهر
تاپیک جدا گانه بزنید
MR.Halakoohi
21-02-1394, 08:36 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این هم از موتور ما:24:
- - - Updated - - -
آقا خطا f1 میزنه/
علتش چیه؟
salar.gorgani
21-02-1394, 11:23 بعد از ظهر
مبارکه ...صدا اگزوزش چجوریه ؟
MR.Halakoohi
21-02-1394, 11:55 بعد از ظهر
مبارکه ...صدا اگزوزش چجوریه ؟
صداش تو دور موتور بالا واقعا" قشنگه/تو دور موتور پایین نه زیاد/
امیرحسین
22-02-1394, 12:01 قبل از ظهر
مباركه
ايشالا به سلامتي سوار شي
مدل ٩٤؟ قيمت ؟
MR.Halakoohi
22-02-1394, 12:29 قبل از ظهر
ممنون
بله مدل 94 قیمت هم با شرایط کویر 21 م
majid h kh
23-02-1394, 09:25 قبل از ظهر
مبارکت باشه
واقعا زیباست
تستش کردی از کیفیتش برامون بگو:thanks:
kevinzari
23-02-1394, 08:03 بعد از ظهر
[موتور مدل 93 هستش واقعا م.توره زیبایی هستش گاز خورشم عالی من اینو گرفتنی صاحبه قبلیش داخله اگزوزشو خالی کرده صداش خیلی وحشیه
- - - Updated - - -
MR.Halakoohi
24-02-1394, 12:03 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اگزوز هیو رو عوضش کردم ان شا الله به زودی یه کیلیپ از صداش میزارم/
majid h kh
24-02-1394, 09:12 قبل از ظهر
این مدل rc با مدل rcomet فرقی داره؟؟؟ یا فقط قیافه و چراغ جلوش متفاوته؟؟:vahidrk:
salar.gorgani
24-02-1394, 11:14 قبل از ظهر
پول یه پرشیا رو دادی 3تا موتور گرفتی ....اینو میگن عشق
Mohsen_14
24-02-1394, 11:50 قبل از ظهر
تابستون تموم نشده همه رو رد کن یه cbr 1000 بردار جونتو راحت کن :[Only registered and activated users can see links]
MR.Halakoohi
24-02-1394, 12:04 بعد از ظهر
ان شا الله سال ديگه نينجا!
راستشا بخوايد از موتور سنگين خيلى ميترسم!
اتفاقاً خيلى هم بهم گفتن يه موتور سنگين بردار اما ميترسم بزنم خودمو ناكار كنم!!!
اما از كيفيت هيو بگم كه از موضوع هم خارج نشيم!بايد بگم فوق العاده عالى هستش!از نظر لرزش و ...عالى هستش!
شتاب با اين كه رو دور موتور ٦ميارم به خاطر آب بندى عاليه!اما بايد اعتراف كنم كه طرز نشستنش به راحتى دايليم نيستش!دايليم فوق العاده هستش!
اما از هر نظر ديگه ايى كه شما بگى هيو يه سرو گردن از دايليم بالاتر هستش!اما نميشه از خوبى هاى دايليم هم به راحتى عبور كنيم!
امیرحسین
24-02-1394, 02:11 بعد از ظهر
اگزوز چي انداختي روش ؟
MR.Halakoohi
24-02-1394, 08:32 بعد از ظهر
اگزوز چي انداختي روش ؟
اگزوز هم arrow انداختم روش صداش عالی شده/
MeysamElisha
24-02-1394, 09:32 بعد از ظهر
مبارکه موتورت
اگزوزتو چند خریدی؟
MR.Halakoohi
24-02-1394, 10:07 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این هم از اگزوز ما/من این اگزوزا از آقا کاوه تو همین سایت گرفتم/واقعا" تمیز بود 700 تومن/
ان شا الله کیلیپ از صداش به زودی/
salar.gorgani
25-02-1394, 12:14 بعد از ظهر
کاوه
25-02-1394, 01:17 بعد از ظهر
به سلامتی مبارک باشه
دوستان اگزوز های gp هم گزینه مناسبی هست برای کسایی که حجم صدای زیاد دوست دارن داشته باشن
salar.gorgani
25-02-1394, 09:09 بعد از ظهر
این کلیپش رو من دیدم صداش خیلی وحشیه ...کاوه جون ابولفضل خان یدونه از اینا رو نینجا انداخته بود صداش چجوری بود؟
امیرحسین
25-02-1394, 09:14 بعد از ظهر
به نظر مياد فقط يك ديواره استيله و توش هيچي نيست
صداش خيلي بلنده
کاوه
25-02-1394, 10:34 بعد از ظهر
این کلیپش رو من دیدم صداش خیلی وحشیه ...کاوه جون ابولفضل خان یدونه از اینا رو نینجا انداخته بود صداش چجوری بود؟
صداش بسیار بلند هست
هر کسی نمیپسنده و سلیقه ای هست
- - - Updated - - -
به نظر مياد فقط يك ديواره استيله و توش هيچي نيست
صداش خيلي بلنده
داخلش خالی نیست
شبه فلزی توری داخل دیواره ها هست
mohammad mv
25-02-1394, 11:52 بعد از ظهر
سلام به دوستان و اساتيد محترم يه سوال داشتم ديروز يه سى بى آر ٢٥٠ طرح رپسول ديدم كه لاستيك عقب رو عوض كرده بود و لاستيك پهن انداخته بود كه از پشت مثل موتور ١٠٠٠ شده بود ميخواستم بدونم واسه هيوسانگ هم ميشه همچين حركتى رو كرد و اگه ميشه چيزى بايد عوض بشه يا فقط يه لاستيك بگيرم حله.
farshad 54
26-02-1394, 12:01 قبل از ظهر
لاستیک خودش سایزش 150 هست و شما تا 170 میتونید به راحتی بندازین روش
البته 180 هم دوستان انداختن رو هیو بدون اینکه تغییرات خاص داده باش رو موتور
ولی سایزهای بالاتر از 170 و 180 دیگه داستان دار میشه و اصلا توصیه نمیشه
salar.gorgani
26-02-1394, 12:11 قبل از ظهر
سايز ١٨٠ يعنى به نظر شما همونى هست كه روى اون cbr انداخته بودن؟راستى قيمتش ميدونيد حدوداً چنده؟
روی هر رینگی باید سایز خودش بندازی شما میتونی رو رینگ هیو 190هم بندازی ولی پهن نمیشه تخم مرغی میشه ! احتمالا اونی که دیدی هزینه کرده و دوشاخ و رینگ تعویض کرده
mohammad mv
26-02-1394, 12:25 قبل از ظهر
روی هر رینگی باید سایز خودش بندازی شما میتونی رو رینگ هیو 190هم بندازی ولی پهن نمیشه تخم مرغی میشه ! احتمالا اونی که دیدی هزینه کرده و دوشاخ و رینگ تعویض کرده
خيلى ممنون از اطلاعاتتون،باشه بازم بايد يه تحقيقى بكنم در مورد هزينه هاش و بعد تصميم بگيرم.
Arman-GT
27-02-1394, 11:24 بعد از ظهر
اینم موتور جدیدم
MR.Halakoohi
27-02-1394, 11:35 بعد از ظهر
مبارکتون باشه
ان شا الله به خوشی سوار بشید:bunnyearsmiley:
امیرحسین
28-02-1394, 02:28 قبل از ظهر
مباركه
Rc ها داره زياد ميشه
اگه پايه هستين ي قرار با هماهنگي بزاريم
كسي مشخصات يا سايز اورينگ در فيلتر روغنو داره ؟!
كجاها ميفروشن ؟
Arman-GT
28-02-1394, 03:28 قبل از ظهر
مرسی دوستان
اورینگش رو از اورینگ فروشی میتونی تهیه بکنی سایزش رو نمیدونم خود نمونش رو ببر قیمتی هم نداره چند تا بخر
Hamid_brg1325
28-02-1394, 09:44 قبل از ظهر
آرمان مبارک باشه کاکو موتورت .
ایشالا ب دل خوش سوارش شی
هدرز موتور قبلی هم که بستی رو این .
در کل خودت و:clap: موتورت تو حلقم
farshad 54
28-02-1394, 10:38 قبل از ظهر
آرمان موتور قبلیه چی شد ؟
اونهمه خرجش کردی لااقل یه سری چیز میزاشو میبستی رو این
majid h kh
28-02-1394, 10:49 قبل از ظهر
مبارکت باشه:20::20:
واقعا زیباست و پر ابهت:gigglesmile::gigglesmile:
فقط برامون از اختلافش با موتور قبلی بگو:32::32:
Arman-GT
28-02-1394, 12:14 بعد از ظهر
مرسی دوستان
نوکرتم داش حمید
فرشاد جان فروختم قبلی رو. لوازم خاصی روش نبود اکثرن مصرفی بودن
مجید جان تفاوتش که زمین تا آسمون تقریبا کلا سیستم برقیش عوض شده ولی کیفیت منتاژ و یکسری قطعات افتضاح شده
majid h kh
28-02-1394, 01:54 بعد از ظهر
ممنونم ازت
کلا بهتر شده یا بدتر؟؟؟
چیاش بهتر شده؟؟:icon_pf _15_:
چه چیزاییش بدتر؟؟؟:vahidrk:
Hamid_brg1325
28-02-1394, 03:44 بعد از ظهر
آرمان جون ارادته کامل
آرمان مونتازو چون که موتور دسته دو گرفتیم و آچار کشی شده بود و بهش رسیده بود مشکلی ندیدیم .
ولی قطعاتش دقیقا منظورت کدوماش هست ک میگی افتضاحن ؟
راستش همه چیش بهتر شده خصوصا برقیش همین جوری ک گفتی .تنها چیزیش ک حال نکردم این جاپاییش بود و ب نظرم قبلی قشنگتر بود .
Prince_Amin
29-02-1394, 05:07 قبل از ظهر
اگزوز ixil رو چیکار کردی ؟با اون موتور دادی رفت یا جدا ابش کردی؟
VAHID
30-02-1394, 06:25 بعد از ظهر
دوستان هیو RC با COMET چه فرقی داره ؟؟؟
فقط ظاهر(کلگی و فلاپ)
فنی تفاوتی ندارن
REVENTON
30-02-1394, 09:05 بعد از ظهر
فقط ظاهر(کلگی و فلاپ)
فنی تفاوتی ندارن
چرا دوست عزیز فنی هم تفاوت دارن RC ها از صفحه کلاچ هفت لایه استفاده میکنن در مقابل کامت شش لایه RC ها پمپ ترمز جلو دو پیستونه هست ولی کامت نه RC ها از ecu ی elfi استفاده میکنن که با اون سیستم جدید دیسک و صفحه شتاب موتور افزایش چشمگیری پیدا کرده... مواردی که گفتم تست شده هست:icon_pf _37_:
Arman-GT
31-02-1394, 12:47 قبل از ظهر
قربان دوستان
کیفیت منظورم جنس بعضی فلاپ ها و رنگه که روز به روزم بدتر میشه
وگرنه انجین تغییر نکرده
ولی قطعاتی مثل برق ( کوئل . باطری. ecu. بوبین تقویت شده و غیره تقریبا اکثر قطعات برقی عوض شده حتی سنسور جک) به قول دوستمون صفحه یا کمک خلاصه بهتر از قبل شده و روز به روز هم بهتر میشه و دارن مشکلاتش رو میگیرن
farshad 54
31-02-1394, 07:22 قبل از ظهر
چرا دوست عزیز فنی هم تفاوت دارن RC ها از صفحه کلاچ هفت لایه استفاده میکنن در مقابل کامت شش لایه RC ها پمپ ترمز جلو دو پیستونه هست ولی کامت نه RC ها از ecu ی elfi استفاده میکنن که با اون سیستم جدید دیسک و صفحه شتاب موتور افزایش چشمگیری پیدا کرده... مواردی که گفتم تست شده هست:icon_pf _37_:
پمپ ترمز جلوی هیوسانگ های قبلی هم دو پیسونه بود پمپ ترمز عقب مدل 94 ها قرار بود تک پیستون باشه که من تو نمایشگاه کویر نگاه کردم هنوز دو پیستون بود حالا نمیدونم موتور تو نمایشگاه 94 بود یا 93
آرمان داداش اگر مدل موتورت 94 هست راجب پمپ ترمز عقبش یه توضیحی بده
armangt250r
03-03-1394, 03:35 قبل از ظهر
امین ixil رو دارمش
فرشاد برای من 93 هستش
salar.gorgani
03-03-1394, 11:44 بعد از ظهر
این مدل رو شرکت نیاورده؟ خیلی مدرنه طراحیش
farshad 54
04-03-1394, 08:19 قبل از ظهر
همون مدل x5 نیکد هست که به مدل ریس تغییرش دادن
هنوز کویر نیاورده
hamid123
05-03-1394, 08:10 بعد از ظهر
منم بالاخره یه هیوسانگ gtn گرفتم .رنگ زرشکی .زردم داشت.رنگای جدیدشه.موتور واقعا خوشکل شده با این رنگش.
salar.gorgani
05-03-1394, 08:25 بعد از ظهر
منم بالاخره یه هیوسانگ gtn گرفتم .رنگ زرشکی .زردم داشت.رنگای جدیدشه.موتور واقعا خوشکل شده با این رنگش.
مبارک باشه داداش عکس فراموش نشه
pouya_yz
05-03-1394, 10:15 بعد از ظهر
دوستان این عکسی که بالا گذاشتید توی نمایشگاه موجود بود در حدود 400 - 500 تومن از 250 نیکد گرون تر بود ولی تک سیلندره.
یک سوال 250 نیکد دست دوم مدل 90 با کارکرد 4500 تا به چه مواردی باید توجه کرد؟ چه خرجایی داره؟ کیلومتر قابل دستکاریه؟! قیمت 9700 ارزش داره؟ ممنون
- - - Updated - - -
البته نیکدش موجود بود این ریسه، شرمنده
امیرحسین
06-03-1394, 04:33 قبل از ظهر
Unboxing the Yoshimura Exhaust
سلام
بالاخره اگزوز هیو رسید و نصبش کردم.
چند تا عکس برای بچه هایی که دنبال مشخصات اصل و غیر اصل هستن میزارم
کیفیت ساختش عالیه
salar.gorgani
06-03-1394, 09:55 قبل از ظهر
خیلی شیک و مجلسی ..مبارک باشه و در خصوص هزینه هم اطلاعات بدید و نوع صداش بمه یا تیزه
Mohsen_14
06-03-1394, 11:30 قبل از ظهر
Unboxing the Yoshimura Exhaust
سلام
بالاخره اگزوز هیو رسید و نصبش کردم.
چند تا عکس برای بچه هایی که دنبال مشخصات اصل و غیر اصل هستن میزارم
کیفیت ساختش عالیه
یه کلیپ از صداش بگذارید و لینکش رو هم از سایت یوشیمارو اگه میشه بذارید .
از موتوشو خریدید ؟ قیمت ؟
.
hamid123
06-03-1394, 08:14 بعد از ظهر
مبارک باشه داداش عکس فراموش نشه
اینم دو تا عکس از عشقم
- - - Updated - - -
دوستم هیوسانگ gtr داره واقعا این از gtr سریعتر شتاب میگیره .خوب بخاطر وزن کمترشه.من با این مدل بیشتر حال می کنم نه خیلی سواریش خسته کنندس بخاطر حالت فرمون نه بعد از مدتی صدای فلاپ داره.استایل موتور خیلی لاتیه .
امیرحسین
06-03-1394, 11:52 بعد از ظهر
صداي بمي داره در اولين فرصت صداشو ضبط ميكنم ميزارم
قيمتش ٦٥٠ دلار در اومد
shop.yoshimura-jp.com/en/product/syousai.php?id=695
farshad 54
07-03-1394, 06:22 بعد از ظهر
hamid123 ([Only registered and activated users can see links])
به سلامتی استفاده کنید
اگر بغلاش بشه مثل z 250 دو تا فلاپ گذاشت خیلی خوشگل میشه موتور اون لختیه جلوی انجین و شاسی از بین میره
امیرحسین
08-03-1394, 07:25 بعد از ظهر
اكثر دوستان قبلا گفته بودن كه كيلومتر هيوسانگ زياد نشون ميده
گفتم شايد جالب باشه كه بدونين علتش چيه
طبق قوانين بعضي از كشورها براي اينكه يك شركت بتونه محصولاتشو اونجا بفروشه بايد سرعتي كه راننده روي كيلومتر شمار ميبينه بيشتر از سرعت واقعي باشه
اين خطاي روي كيلومتر شمار عمدا ايجاد شده
براي هيوسانگ هم اين خطا چيزي در حدود ١٠٪ هست
يعني دوستاني كه ١٨٠ تا با موتورشون ركورد ميزنن در واقع چيزي حدود ١٦٢ كيلومتر سرعت واقعيشون هست
يا وقتي ١١٠ تا نشون ميده در واقع سرعت ٩٩ تا ١٠٠ كيلومتر هست
اين بدليل خرابي يا دقيق نبودن كيلومتر نيست
كارخونه عمدا اينطوري طراحي كرده
براي اصلاحش هم يك مدار الكترونيكي سر راه سيمكشي سنسور چرخ جلو قرار ميدن و كاليبرش ميكنن كه سرعت دقيق رو روي كيلومتر شمار بشه ديد
امیرحسین
08-03-1394, 07:29 بعد از ظهر
اگه كسي تمايل داره بتونه مثل دستگاه دياگ كدهاي خطاي اي سي يو رو بخونه و موتورشو خودش عيب يابي كنه بگه تا آموزششو بزارم
farshad 54
09-03-1394, 07:49 قبل از ظهر
لطفا یه تاپیک جدا بزنید
با عنوان کدهای خطای هیوسانگ 250 و توضیح آن
تو بخش مباحث و مشکلات عمومی موتور
ممنون
mohammad mv
10-03-1394, 04:50 بعد از ظهر
سلام دوستان ميخواستم ببينم ميتونم روى هيوسانگ زنون وصل كنم مدل موتور ٨٩ جهانرويى هست،شنيدم ميگن به كامپيوترش صدمه ميزنه لطفاً كسى اگه اطلاع داره راهنمايى كنه ،با تشكر
معمار
11-03-1394, 03:48 بعد از ظهر
hamidreza_pahlavan
12-03-1394, 01:58 بعد از ظهر
با سلام
دوستان در نمایشگاه کویر قیمت هیو RC تو گذاشته 21.500
که با شرایط هم تحویل می دهند 1/3 قیمت را به شکل نقد دریافت می کنند سپس مابقی را می بایست طی 10 چک یک ماه که می شود ماهی 1.4 تسویه کنید ظاهرا بدون سود و کارمزد هستش
MR.Halakoohi
12-03-1394, 05:48 بعد از ظهر
نامردا؛
من هنوز یک ماه نشده هیو را آوردمش 1 میلیون گذاشتن روش:wall3:
اگه شرایطی هم بخوای بیاریش 22 میلیون پات آب میخوره/
mohammad mv
20-03-1394, 09:14 بعد از ظهر
سلام دوستان امروز با موتور بيرون بودم كه يك دفعه كه تو خيابون ترمز گرفتم پدال ترمز پاييم شكست بعدش بلافاصله رفتم گمرك كه البته دير وقت بود و نمايندگى كوير بسته بود ولى از دو سه تا تعميرگاه تو گمرك قيمت گرفتم گفتن قيمتش بين ١٤٠ تا ١٤٥ تومنه ميخواستم ببينم كسى قيمت داره؟واقعاً قيمتى كه بهم گفتن بالاست دوستانى كه اطلاع دارن از قيمت پدال ترمز يه اطلاعاتى بدن ممنون.
Sent from my iPad using Tapatalk
Mehdi Afkari
20-03-1394, 09:41 بعد از ظهر
دوستان عزیزی که از قیمت کامت هم خبردارن مارو مطلع کنن.
کامت بهتره درسته؟
خواهشمندم از مدیریت که قیمت ها هم بی زحمت مرحمت بفرمایید بروز کنید.
roots
20-03-1394, 09:48 بعد از ظهر
کامت 20 میلیونه قیمتش...بهتر بودن که با هم فرقی ندارن...ولی چون کامت کمتره بازار گرونتره
kheyri
22-03-1394, 06:58 بعد از ظهر
93 تمیزشو میشه 13گرفت؟
(موتور گرفتن ما هم داستان شدها)
r.hasani7023
22-03-1394, 09:25 بعد از ظهر
تو قسمت فروش هیو سفید هست برای فروش یه نگاه بهش بنداز موتور تمیزیه .
hamid123
23-03-1394, 12:21 قبل از ظهر
کاتالیزور اگزوز هیوسانگ کجا ببرم در بیارن که کارش خوب باشه؟
roots
23-03-1394, 01:18 قبل از ظهر
اونی که شما منظورته ساینسر هست که با باز کردن 2 تا پیچ درمیاد...کاتالیزور توهدرز هست و دراوردنش سختو و در ضمن تاثیری روی راه رفتن نداره...
فلات دوست
23-03-1394, 11:24 قبل از ظهر
دوست عزیز کاتالیزور رو کسی ور میداره که اهل ***ز ***ز و کل کل باشه تا با ورداشتنش نفس موتور بازتر باشه ( در سرعت چندان تاثیر نداره و فقط زود داغ میکنه) کار اصلی کاتالیزور از باب محیط زیست هستش
MR.Halakoohi
23-03-1394, 12:36 بعد از ظهر
تو مدل جدیدا کاتالیزور تو خود اگزوز به کار رفته/
با باز کردن اگزوز خود به خود کاتالیز برداشته میشه/
hamid123
23-03-1394, 03:02 بعد از ظهر
تو مدل جدیدا کاتالیزور تو خود اگزوز به کار رفته/
با باز کردن اگزوز خود به خود کاتالیز برداشته میشه/
یعنی الان من اگزوز باز کنم می تونم کاتالیزورو باز کنم یا باید برم اگزوز سازی
farshad 54
23-03-1394, 03:33 بعد از ظهر
اونجا که دو تا لوله های هدرز به هم میرسن یه خورده جلوتر یه تیکه از هدرز یه خورده تپل تر از بقیشه کاتالیزور اونجاست
کار خودتم نیست باید ببری اگزوز سازی واست درش بیاره یا ببره یه لوله جاش جوش بده
کاتالیزور رو برداری موتور حرارتش کمتر میشه
hamidreza_pahlavan
24-03-1394, 08:12 بعد از ظهر
سلام و درود خدمت سروران گرامی و هیو سواران محترم می خواستم دوستان بنده را راهنمایی فرماییند که سواری این موتور به چه گونه است موتوری که بنده الان سوار هستم ns هستش موتور هایی که قبلا داشتم پالس ۱۸۰ و ۲۲۰ و دایلیم بوده و هیچ تجربه ای نسبت به هیو ندارم از اون جایی که هیو موتور ریس هستش و موتور های قبلی بنده با استریت بوده اند یا اسپورت تورینگ می خواستم بدونم سواری این موتور چه قدر بنده را اذیت می کند
مرسی
hamid123
24-03-1394, 09:00 بعد از ظهر
سلام و درود خدمت سروران گرامی و هیو سواران محترم می خواستم دوستان بنده را راهنمایی فرماییند که سواری این موتور به چه گونه است موتوری که بنده الان سوار هستم ns هستش موتور هایی که قبلا داشتم پالس ۱۸۰ و ۲۲۰ و دایلیم بوده و هیچ تجربه ای نسبت به هیو ندارم از اون جایی که هیو موتور ریس هستش و موتور های قبلی بنده با استریت بوده اند یا اسپورت تورینگ می خواستم بدونم سواری این موتور چه قدر بنده را اذیت می کند
مرسی
منم مثل شما ns دارم برای همین هیوسانگ gtn گرفتن نصبت به ns سواری خشکتری داره . موقع موتور سواری چون فرمون نصبت به مدل ریس بالاتره سواریش اذیت کننده نیست اما هیو ریس رو اگه برای مدت زمان بالا استفاده کنید مثلا مجبور باشید 2 ساعت مداوم موتور سواری کنید هم به مچ و هم به کمر فشار میاره.باید بدونید موتورو برای چه کاری می خرید .هیو ریس بیشتر برای عشق وحاله .من زرشکی gtn خریدم هر موقع میرم تو خیابون امکان نداره که یه نفر ازم نپرسه موتورت چیه واقعا خوش رخه.
hamidreza_pahlavan
24-03-1394, 09:09 بعد از ظهر
منم مثل شما ns دارم برای همین هیوسانگ gtn گرفتن نصبت به ns سواری خشکتری داره . موقع موتور سواری چون فرمون نصبت به مدل ریس بالاتره سواریش اذیت کننده نیست اما هیو ریس رو اگه برای مدت زمان بالا استفاده کنید مثلا مجبور باشید 2 ساعت مداوم موتور سواری کنید هم به مچ و هم به کمر فشار میاره.باید بدونید موتورو برای چه کاری می خرید .هیو ریس بیشتر برای عشق وحاله .من زرشکی gtn خریدم هر موقع میرم تو خیابون امکان نداره که یه نفر ازم نپرسه موتورت چیه واقعا خوش رخه.
تشکر از نظر شما استفاده بنده از محل کار به سمت منزل و یا بلعکس هستش و شاید حدود نیم ساعت در مسیر باشم
مطابق صحبت شما بنده با فرض اینکه می دانم کمر و مچ دستانم تحت تاثیر قرار خواهند گرفت خواستار خرید این موتور هستم کلا بنده عاشق موتور ریسم و قیافه این موتور برایم بسیار دلنشینه کلا بنده اعتقاد دارم یا نباید سوار موتور شد یا اگر می خواهی سوار شوی باید سوار بهترینش باشی البته نسبت به بودجه دوستان به بنده خرده نگیرند که هیو بهترین نیست
hamid123
24-03-1394, 09:16 بعد از ظهر
چون عاشق موتوری بحثش جداس اما واقعا برای سواری روزمره اذیتت می کنه حالا شما یه سر به کویر بزن رو جفت موتور بشین منظورم هم شهریشه هم ریسشه واقعا تفاوت زیادی دارن با هم
hamidreza_pahlavan
24-03-1394, 09:20 بعد از ظهر
چون عاشق موتوری بحثش جداس اما واقعا برای سواری روزمره اذیتت می کنه حالا شما یه سر به کویر بزن رو جفت موتور بشین منظورم هم شهریشه هم ریسشه واقعا تفاوت زیادی دارن با هم
متاسفانه در نمایش گاه کویر در جهان کودک نمی گذارند بر روی موتور سوار شی
farshad 54
24-03-1394, 09:38 بعد از ظهر
برای سر کار رفتن و اومدن هیو ریس به دردتون نمیخوره
هیو ریس یه موتور تفریحی ورزشی هست و به درد رفت و امد روزانه نمیخوره مخصوصا تو ترافیک بیوفتی باهاش خیلی اذیت میشی
هیو ریس = فقط جاده + دور دور + عشق و حال
hamid123
24-03-1394, 09:51 بعد از ظهر
متاسفانه در نمایش گاه کویر در جهان کودک نمی گذارند بر روی موتور سوار شی
برید نمایشگاهی که تو خیابان هلال احمر اونجا میذاره سوارشی
hamidreza_pahlavan
26-03-1394, 09:17 بعد از ظهر
من روی هیو سانگ سوار شدم توی همون نمایشگاه هم سوار شدم والا من نمی دونم این چی درست کردن پدر مچ دست و کمر ادم در می یاد توی خیابون بالغ بر ۵ نفری که دیدم همشون به اتفاق گفتن سوار شدن همانا و کمر درد و مچ درد همانا خدا وکیلی من عادت ندارم سوار این جور موتور ها بشم یا کلا این موتور اینجوری؟
آخه یکی نیست بگه اخه لامصب یعنی هیوسانگ دیگه از R1 هم طرح ریس تره؟!! بابا من تو همون نمایشگاه کویر سوار yamaha r1 شدم به خدا اون این جوری نبود ! چرا این موتور اینجوری؟
hamid123
26-03-1394, 10:54 بعد از ظهر
من روی هیو سانگ سوار شدم توی همون نمایشگاه هم سوار شدم والا من نمی دونم این چی درست کردن پدر مچ دست و کمر ادم در می یاد توی خیابون بالغ بر ۵ نفری که دیدم همشون به اتفاق گفتن سوار شدن همانا و کمر درد و مچ درد همانا خدا وکیلی من عادت ندارم سوار این جور موتور ها بشم یا کلا این موتور اینجوری؟
آخه یکی نیست بگه اخه لامصب یعنی هیوسانگ دیگه از R1 هم طرح ریس تره؟!! بابا من تو همون نمایشگاه کویر سوار yamaha r1 شدم به خدا اون این جوری نبود ! چرا این موتور اینجوری؟
منم به شما گفتم که به درد کار شما نمی خوره اگه دوس دارید مدل gtn هیوسانگو بخرید حداقل مچ درد کمر دردم نداره البته اگه با استایل شهری کنار میاید.
mil@d zare
28-03-1394, 11:34 قبل از ظهر
آقایون هیوسانگ سوار،،یه قرار ملاقات بزارین دیگه بابا.دلمون پوسید:297:
hamid123
28-03-1394, 12:02 بعد از ظهر
منم موافقم اگه میشه یه قراری بذاریم
VAHID
28-03-1394, 01:38 بعد از ظهر
منم موافقم اگه میشه یه قراری بذاریم
اینجا تاپیک هیوسانگ هست نه قرار ملاقات
لطفا از موضوع اصلی مبحث خارج نشید
mil@d zare
02-04-1394, 11:20 قبل از ظهر
دوستان موتور من رو دنده ۵ چراغ f1 روشن میشه. چرا؟ وقتی میام رو ۴ دوباره خاموش میشه.
salar.gorgani
02-04-1394, 01:55 بعد از ظهر
دوستان موتور من رو دنده ۵ چراغ f1 روشن میشه. چرا؟ وقتی میام رو ۴ دوباره خاموش میشه.
عاغا این اف1 داستانی شده واسه هیوسانگا حالا نمیشه بیخیالش شد و بهش محل نداد؟ الان چراغ چک پرایدم 1سال روشنه یکی دوبار رفتم خاموشش کردن باز هی روشن شد اخر دیگه بیخیال شدم هیچ مشکلی هم با ماشین و عمل کردش ندارم فقط چراغه روشنه دیگه ..حالا این هیوهارونمیشه با اف 1روشن استفاده کرد ؟ ؟
Gladiator
02-04-1394, 07:41 بعد از ظهر
تمامی موتورهای سبک ریس همین هستن
شما r1 یا cbr هم سوار بشی تو ترافیک باهاش تردد کنی مچات درد میگیره ، چون فرم نشستن روی این موتورها خوابیدن رو موتوره که وزن زیادی روی مچ دستات میفته
ParPar
03-04-1394, 12:04 بعد از ظهر
سلام دوستان امروز با موتور بيرون بودم كه يك دفعه كه تو خيابون ترمز گرفتم پدال ترمز پاييم شكست بعدش بلافاصله رفتم گمرك كه البته دير وقت بود و نمايندگى كوير بسته بود ولى از دو سه تا تعميرگاه تو گمرك قيمت گرفتم گفتن قيمتش بين ١٤٠ تا ١٤٥ تومنه ميخواستم ببينم كسى قيمت داره؟واقعاً قيمتى كه بهم گفتن بالاست دوستانى كه اطلاع دارن از قيمت پدال ترمز يه اطلاعاتى بدن ممنون.
Sent from my iPad using Tapatalk
باز کن ببر یه تراشکاری - میدان خراسان ابتدای خیابان خاوران روبروی سینما- جوش آرگون با جنس آلیاژ خودش بده و بعد سنگ بزن و یه رنگ اسپری نقره ای . بیخودی پول بابتش نده که جنسش خشکه است و دوباره میشکنه!!!
امیرحسین
04-04-1394, 12:52 قبل از ظهر
عاغا این اف1 داستانی شده واسه هیوسانگا حالا نمیشه بیخیالش شد و بهش محل نداد؟ الان چراغ چک پرایدم 1سال روشنه یکی دوبار رفتم خاموشش کردن باز هی روشن شد اخر دیگه بیخیال شدم هیچ مشکلی هم با ماشین و عمل کردش ندارم فقط چراغه روشنه دیگه ..حالا این هیوهارونمیشه با اف 1روشن استفاده کرد ؟ ؟
مشكل اينجاست اگه بيخيالي طي كني و مشكل حادي پيش بياد متوجه نميشي !
VAHID
04-04-1394, 01:04 بعد از ظهر
سالار وقتی چراغ چک روشن میشه یه سنسوری ایراد کرده و ارور داده.شما اگر ایراد سنسور رو رفع کنید یا تعویضش کنید دیگه چراغ چک روشن نمیشه.
salar.gorgani
04-04-1394, 01:25 بعد از ظهر
سالار وقتی چراغ چک روشن میشه یه سنسوری ایراد کرده و ارور داده.شما اگر ایراد سنسور رو رفع کنید یا تعویضش کنید دیگه چراغ چک روشن نمیشه.
اخه یکسری از بچه ها همینجا گفته بودن حتی بعد از خرید موتور صفر هم بعد چند روز روشن شده رفتن دیاگ زدن !! کلا مشکل اپیدمی هست واسه هیو
VAHID
04-04-1394, 01:29 بعد از ظهر
اخه یکسری از بچه ها همینجا گفته بودن حتی بعد از خرید موتور صفر هم بعد چند روز روشن شده رفتن دیاگ زدن !! کلا مشکل اپیدمی هست واسه هیو
خوب دیگه بلاخره هر وسیله ای یه جور هست.
یه وقت میبینی ایراد سادس و مثلا با یه شستشوی انژکتور.حل میشه.
کاری که تعمیرکار ها باید بکنن رفع عیب هست.که اکثرا نمیکنن و با ای سی یو ور میرن و به اصطلاح f1خاموش.میکنن.که چند روز دیگه همون اشه و همون کاسه.
Mehdi Afkari
05-04-1394, 08:49 بعد از ظهر
از کسی که توی نمایندگی کویر کار می کرد پرسیدم که چه تفاوتی کرده مدل 93 با مدل 94 گفتش فقط قسمت جلویی فلاپا کنار چراغها یکم تغییر کرده و تیزتر شده ولی بعید میدونم همین تغییر باشه.
راستی اگزوزش هم عین RC ها شده و گفتش که دیگه مدل جی تیش نمیاد:au:
M E H D I
05-04-1394, 09:25 بعد از ظهر
داداش کارمنداشون اطلاعات نداررن من از یکیشون پرسیدم دوک 250 کی میاد می گفت 250 نداره اصلا فقط 200 هر چی می گفتم تازه معرفی شده و.... قبول نمی کرد:gigglesmile:...
Mehdi Afkari
05-04-1394, 10:23 بعد از ظهر
داداش کارمنداشون اطلاعات نداررن من از یکیشون پرسیدم دوک 250 کی میاد می گفت 250 نداره اصلا فقط 200 هر چی می گفتم تازه معرفی شده و.... قبول نمی کرد:gigglesmile:
داداش قبول دارم حرفتو منم میخواستم بی احترامی نکنم بهشون از این واژه استفاده نکردم البته همیشه خوب هم هست ولی کمه توی این صنف ادم که حرفه ای باشه.
آخه نمیدونم به کجا میشه شکایت کرد از دستشون مدل 94 رو دارن یک و نیم میلیون بالاتر میفروشن ای خدااااااااااااااااا
حسین محمدپور
06-04-1394, 07:31 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان.من ساری زندگی میکنم.سه شنبه دارم میام تهران واسه خرید هیوسانگ.میخواستم بدونم کسی 91 یا 92 تروتمیز سراغ داره...
درضمن موتورو فقط واس تفریح میخوام.زیاد ک ادمو اذیت نمیکنه ادمو دل زده کنه؟؟؟
کاوه
06-04-1394, 11:11 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان.من ساری زندگی میکنم.سه شنبه دارم میام تهران واسه خرید هیوسانگ.میخواستم بدونم کسی 91 یا 92 تروتمیز سراغ داره...
درضمن موتورو فقط واس تفریح میخوام.زیاد ک ادمو اذیت نمیکنه ادمو دل زده کنه؟؟؟
نه موتور خوبیه اذیت خاصی نداره اگه به موقع سرویس هاش رو انجام بدی
M E H D I
01-05-1394, 05:51 بعد از ظهر
کویر تخفیف ویژه زده ... این مدل رو 18 تومن ده درصد نقد الباقی ده ماهه یعنی بخوای درصدش کم کنی میشه 16 تومن
ببین چه پولی رو این موتورا می خوردن که موتور 21500 رو دارن با این شرایط می فروشن
حمیدپرند
02-05-1394, 04:59 بعد از ظهر
شرایط پرداخت: 30% مبلغ بصورت نقد، 70% بصورت اقساط 10/ده ماهه بدون کارمزد
kia51
03-05-1394, 10:47 قبل از ظهر
البته مثل اینکه این مدل های جدید ریس هیوسانگ رو تو این طرح نیاوردند این طرح رو برای موتورهایی که کمتر طالب دارند ، اجرا میکنند اما به هر حال کاهش قیمت تو بعضی مدل ها حیرت انگیزه مثلا مدل نیکد هیوسانگ
hamedd
04-05-1394, 09:57 بعد از ظهر
سلام دوستان.بنده قصد خرید هیوسانگ دارم .عاشق ظاهری و هیکلش هستم چون خودم هیکلی هستم بگذزیم.من استان گلستان زندگی میکنم از دست دو بدم میاد خشک میخوام بخرم و نگه دارم . سوال اول:خشک بگیرم تا چند وقت بهم کار میده بدون دردسر (خودم شرکت سایپا کار میکنم یکی از مشتریها ماشین گرفت فرداش امد گیربکس اوردن پایین از این موردها زیاد هست .منظور من اطلاعی از متور ندارم نمی خوام مثل این پرایدا باشه اگه اذیت میکنه و خرابی داره لطفا کمک کنید.بحث ی تومن دو تومن نیست 20 میلیونه کم نیست و عشقه کاریش نمیشه کرد). واسه سرویس هر چندهزار یا چند کیلومتر بیارم تهران چون شنیدم فقط تهران دستگاه دیاگ داره و این چیزا .ایا خودم از گلستان بیام تهران با متور حداقل 700 کیلومتر تا اونجا حداقل سرعتم 100 تا 130 فشارنیارم ایا مشکلی داره یا ن .گفتم اهل سرعت نیستم . لطفا جوابمو بدین ممنون میشم از لطفتون :s (9):
hamid123
29-05-1394, 02:02 بعد از ظهر
دوستان کل سیستم اگزوز عوض کردم صداش خیلی قشنگ شده
8446215713
29-05-1394, 02:29 بعد از ظهر
دوستان ی سوال داشتم
مدل نیکد این موتور از لحاظ سرعت و شتاب چقدر با ns فرق داره
hamid123
29-05-1394, 02:37 بعد از ظهر
اگه ns کارکردش پایین باشه از لحاظ شتاب یه کم جلو میوفته ولی تو سرعت نقطه میشه.
Gladiator
02-06-1394, 09:27 بعد از ظهر
سلام دوستان.بنده قصد خرید هیوسانگ دارم .عاشق ظاهری و هیکلش هستم چون خودم هیکلی هستم بگذزیم.من استان گلستان زندگی میکنم از دست دو بدم میاد خشک میخوام بخرم و نگه دارم . سوال اول:خشک بگیرم تا چند وقت بهم کار میده بدون دردسر (خودم شرکت سایپا کار میکنم یکی از مشتریها ماشین گرفت فرداش امد گیربکس اوردن پایین از این موردها زیاد هست .منظور من اطلاعی از متور ندارم نمی خوام مثل این پرایدا باشه اگه اذیت میکنه و خرابی داره لطفا کمک کنید.بحث ی تومن دو تومن نیست 20 میلیونه کم نیست و عشقه کاریش نمیشه کرد). واسه سرویس هر چندهزار یا چند کیلومتر بیارم تهران چون شنیدم فقط تهران دستگاه دیاگ داره و این چیزا .ایا خودم از گلستان بیام تهران با متور حداقل 700 کیلومتر تا اونجا حداقل سرعتم 100 تا 130 فشارنیارم ایا مشکلی داره یا ن .گفتم اهل سرعت نیستم . لطفا جوابمو بدین ممنون میشم از لطفتون :s (9):
سلام دوست گرامی
این موتور به این راحتی ها نیاز به دیاگ پیدا نمیکنه و عیبو ایراد فنی خاصی نداره که شما بخوای نگران باشی .
شما بخر درست آب بندیش کن و سوار شو
نظر من اینه که رفتی تهران خریدی یه نیسان یا مزدا کرایه کن بندازش تو ماشین بیار
موتور صفر تو جاده اونم با این راننده هایی که اصلا رعایت نمیکنن هم خطرناکه ٰ هم خسته کننده و هم اینکه مقرون به صرفه نیست
شما کجای گلستانی که حداقل 700 کیلومتر تا تهران راه داری؟از تهران تا گرگان 400 تاست شما شرقی ترین نقطه گلستانم که باشی تا گرگان 150 تا نباید بیشتر باشه
hamidmojrem
07-06-1394, 12:36 بعد از ظهر
سلام
دوستان موتور موقعي كه گرم ميكنه اف وان روشن ميشه بعد موتور خاموش ميشه مشكلش جيه؟؟قبلا پارت پارت ميكرد شمع هارو هم خراب كرده بود شمع هارو عوض كردم مشكل پارت پارت حل شد الان موقعي ك گرم ميكنه خاموش ميشه
hamidmojrem
09-06-1394, 12:14 بعد از ظهر
اقايون موتور هيوسانگ موقعي گرم ميكنه اف وان روشن ميشه موتور خاموش ميشه مشكل جيه؟؟
VAHID
09-06-1394, 02:59 بعد از ظهر
اقايون موتور هيوسانگ موقعي گرم ميكنه اف وان روشن ميشه موتور خاموش ميشه مشكل جيه؟؟
دوست عزیز تمام مدل های قبل از 91 این مشکل رو دارند.مربوط به سیستم ecu هست که 91 به بعد جایگزین شده
hamidmojrem
09-06-1394, 04:17 بعد از ظهر
موتور ٩١ هست قبلا اين مشكل رو نداشت تازه اينجوري شدن يعني امكان دارهecu خراب شده باشه؟؟
VAHID
09-06-1394, 05:53 بعد از ظهر
موتور ٩١ هست قبلا اين مشكل رو نداشت تازه اينجوري شدن يعني امكان دارهecu خراب شده باشه؟؟
موتور شما gtr هست یا کامت؟
اگر کامته ببرید یه دیاگ بزنید معلوم میشه
hamidmojrem
09-06-1394, 06:00 بعد از ظهر
موتور شما gtr هست یا کامت؟
اگر کامته ببرید یه دیاگ بزنید معلوم میشه
كامت هست بدبختي اينه تو شهر ما دياگ نيست خيلي خيلي دوريم از تهران ك بخواهيم ببريم دياگ بزنيم قبلا موتور اينجوري نبود يه موقعي ب پارت پارت افتاد شمع هاشو عوض كردم الان اينجوري شده
ahks121
13-06-1394, 09:23 بعد از ظهر
4884848849بعدازتقریبایکسال بی موتوری دوباره تونستم موتوربخرم وپس ازدایلیم ومگلی وان اس ودربی اینباراومدم توخط هیواستیریت
hamidmojrem
13-06-1394, 11:39 بعد از ظهر
دوستان جي شد كسي جواب نميده مشكل موتور جيه اگ مشكل ecu هست از كجا تهيه كنيم لطفا راهنمايي كنيد اگ ecuخراب بشه موتور ج مشكلي پيدا ميكنه اگ شارژ موتور خراب بشه جه مشكلي پيدا ميكنه موتور لطفا زودتر راهنمايي كنيد مرسي
VAHID
14-06-1394, 03:12 بعد از ظهر
دوستان جي شد كسي جواب نميده مشكل موتور جيه اگ مشكل ecu هست از كجا تهيه كنيم لطفا راهنمايي كنيد اگ ecuخراب بشه موتور ج مشكلي پيدا ميكنه اگ شارژ موتور خراب بشه جه مشكلي پيدا ميكنه موتور لطفا زودتر راهنمايي كنيد مرسي
دوست عزیز تا دیاگ نزنید معلوم نمیشه.نیاز نیست ecu بخرید.
ecu معمولا خراب نمیشه.بلکه عملکردش به خاطر خطا های مختلف مثل انژکتور و ... مختل میشه
شارژر اگر خراب باشه یا بیش از خد باطری رو شارژ میکنه و شارژر خراب میشه یا باطری رو کامل شاژر نمیکنه
میتونید سر باطری رو 2 ساعت جدا کنید تا ecu ریست بشه ممکنه مشکلتون حل بشه
شما کجا زندگی میکنید؟
hamidmojrem
14-06-1394, 04:52 بعد از ظهر
دوست عزیز تا دیاگ نزنید معلوم نمیشه.نیاز نیست ecu بخرید.
ecu معمولا خراب نمیشه.بلکه عملکردش به خاطر خطا های مختلف مثل انژکتور و ... مختل میشه
شارژر اگر خراب باشه یا بیش از خد باطری رو شارژ میکنه و شارژر خراب میشه یا باطری رو کامل شاژر نمیکنه
میتونید سر باطری رو 2 ساعت جدا کنید تا ecu ریست بشه ممکنه مشکلتون حل بشه
شما کجا زندگی میکنید؟
سيستان بلوچستان جابهار
ahks121
18-06-1394, 07:35 قبل از ظهر
48851امروزچندتاکارکردم روموتورخوشکل شدعکسشاگذاشتم کارهاشامل(شمع دنسوایریدیوم ,اگزوز,فلاپ زیروشبرنگ)
hamidmojrem
18-06-1394, 09:42 بعد از ظهر
سلام دوستان كسي مشهد تعمير كار برا هيوسانگ سراغ داره تعمير كاري ك دياگ هم داشته باشه اگ كسي سراغ داره ادرس با شمارشو بزاره مرسي
Alireza.BMW
19-06-1394, 09:07 قبل از ظهر
سنگین کارا دیاگ دارن اکثرا...شما برو پیت استاپ جای مهدی عزیزی تو گاراژ دارا بهش بگو ببین چی میگه بهت... البته وقت واسه این مدل موتورا اونقدی نمیزاره دستمزدشم احتمالا 200.300بگیره ازت شاید کمتر
hussain
20-06-1394, 03:19 بعد از ظهر
سلام اگزوزي رو كه گذاشتي صداش چطوره و چند گرفتي .
ahks121
21-06-1394, 10:14 بعد از ظهر
سلام اگزوزي رو كه گذاشتي صداش چطوره و چند گرفتي .
سلام برشمااگزوزم ازاقایه ناظمی که ازکابرایه گله سایت هست گرفتم هنوزحساب نکردم امافکرکنم حدوده 300باشه صداشم به نظرم خیلی نازشده غرشه خوبی داره اگه بتونم یه کیلیپ میزارم
hamid123
21-06-1394, 10:46 بعد از ظهر
اگزوز فقط arrow اونم ست کامل هم هدرز هم منبع .با هر هیو انداختم راحت عقب میوفته واقعا عالی میشه
Meth
24-06-1394, 06:25 بعد از ظهر
اگزوز فقط arrow اونم ست کامل هم هدرز هم منبع .با هر هیو انداختم راحت عقب میوفته واقعا عالی میشه
سلام به همگي من يك ماهي هست به جمع هيو سوارها پيوستم
اين اگزوز و هدرز رو چند گرفتين؟؟صداش چطوره؟؟؟
- - - Updated - - -
دوستان اين اگزوز هاي arrow كه كوير ميفروشه چطوره؟؟ارزش داره با اين قيمت خريدش؟؟؟
hamid123
24-06-1394, 08:24 بعد از ظهر
سلام به همگي من يك ماهي هست به جمع هيو سوارها پيوستم
اين اگزوز و هدرز رو چند گرفتين؟؟صداش چطوره؟؟؟
- - - Updated - - -
دوستان اين اگزوز هاي arrow كه كوير ميفروشه چطوره؟؟ارزش داره با اين قيمت خريدش؟؟؟
اگزوز arrow ست کاملشو 1700 گرفتم.نفس موتور باز میشه .صدای بم قشنگی داره .برای من منبع فول کربنه.گرمای موتور خیلی کم میشه
farshad 54
25-06-1394, 02:37 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]امروزچندتاکارکردم روموتورخوشکل شدعکسشاگذاشتم کارهاشامل(شمع دنسوایریدیوم ,اگزوز,فلاپ زیروشبرنگ)
آفا این عکس حجمش خیلی زیاده دانلود نمیشه
اون فلاپ زیر رو یه توضیح میدی که چطوری نصب کردی
فلاپ رو دادی ساختن ؟
مال یه موتور دیگس بهش خوروندی اگر آره مال چه موتوری و چطوری خوروندی بهش ؟
ممنون
ahks121
25-06-1394, 02:53 بعد از ظهر
آفا این عکس حجمش خیلی زیاده دانلود نمیشه
اون فلاپ زیر رو یه توضیح میدی که چطوری نصب کردی
فلاپ رو دادی ساختن ؟
مال یه موتور دیگس بهش خوروندی اگر آره مال چه موتوری و چطوری خوروندی بهش ؟
ممنون
این فلاپ زیره اپاچی 180 طرح جدیدهست یکروزه کامل وقتماگرفت تاروش سوارکنم کلا تیکه ی وسطاازنوطراحی کردم حالاعکس باحجمه پایین ترازقسمتهایه مختلف میزارم وتوضیح میدم
farshad 54
25-06-1394, 03:21 بعد از ظهر
ممنون
حتما یه توضیح کامل از مراحل نصبش رو موتور بده
اگر یه نیمچه فلاپی چیزی هم بشه زیر باک یا روی باک و قسمت بالای انجین انداخت به نظرم خوب بشه لامصب جلوی موتور خیلی لخته میزنه تو ذوق آدم
من حتی یه برنامه هایی هم برای کم کردن ارتفاع جلوی موتور دارم ولی یه مشکلی که داره فرمون این موتور نمیذاره کمک هارو بیاری بالا که جلوی موتور ارتفاعش کم بشه
شما هم به این مورد فکر کن ببین چه فنی میشه زد برای ارتفاع زدن
farshad 54
25-06-1394, 03:56 بعد از ظهر
اگر باک موتور این مدلی بود عجب چیزی میشد لامصب لاتیش خیلی پر میشد
عکس اول رو ببینید انگار باک و نصف کردن و یه تیکش کمه
اون باک برای هیو ریس طراحی شده و رو اون موتور به دلیل داشتن فلاپ مثل همه موتورهای اسپرت به چشم نمیاد
ولی روی این موتور واقعا آزار دهندس یعنی یه خورده به خودشون زحمت ندادن حداقل باکشو باز طراحی کنن و یه چیزی بذارن که به موتور بخوره
ahks121
25-06-1394, 04:00 بعد از ظهر
برایه پوششه فاصله ی زیاده چراغ تاگلگیرمیشه فنرداخل کمکهارابریدویاازفنره کوتاه تروسفت تراستفاده کرد که هزینه ی زیادی داره واگه کمک خراب شه که دیگه هیچی ارزان ترهم میشه ازتابلوی جلویه پالس ان اس استفاده کرداگرهم بشه کلاکلگیه ان اس راروش خوروندکه دیگه چه بهترروسنگینادیدم انداخته بودن خیلی خوشکل شده بودبرایه بخش لختیه باک تازیره موتور هم میخوام باقابهایه تکه ای پرش کنم مثلافلاپ رادیاتوره هیوتک سیلندررورادیاتورش بندازم فلاپ اپاچی هم روباکش قشنگ میشه ولی موتوراصالتشاازدست میده وامکان خراب کردن باک وشاسی هم هست من فلاپ زیررابدون سوراخ کاری روبدنه نصب کردم مهمترین چیزاسیب نزدن به شاسی وبقیه ی قطعات برایه نصب بخشهایه اضافی روی موتورهست.