PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Hyosung GT250R & هیوسانگ 250

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Kami
08-01-1392, 04:50 بعد از ظهر
**** یعنی اینو شاهمیری نفهمیده ؟؟؟ موتور 90 یه سال خوابیده؟؟؟

منم موتورم تک سیلندر کار میکرد با اسپریه انجکتور شور تمیز کردیو جفت شد ولی اف ای نداد نیمیدوم چرا :دی

امیر پ خ چک کن داداش

چرا شاهميري فهميده اما نميدونم چي شده درست نشده احتمالا درست حسابي اسپره نزده

Sent from my iPhone using Tapatalk

amiroww
08-01-1392, 04:53 بعد از ظهر
اصلا یه وضعی .... :| حالا اگه درست حسابی اسپری نکرده پس چرا موترو خاموش می کنم روشن می کنم f1 میره ولی 5 مین که میگذره از روشن بودن دوباره میاد !

Hamid_brg1325
08-01-1392, 07:29 بعد از ظهر
زندگی همش دردسره . شما هر ماشینی که داشته باشین گاهی مواقع یه ایرادهایی پیدا میکنه که کلی خرج برمیداره و آخرکار میفهمید سر یه چیز جزئی بوده . موتورم نمونه هیوسانگ که سیستمش مثله موتورای قدیمی نیست و مدرن تر و پیچیده تر شده از این قائده مستثنی نیست . مشکل رفیقمون هم به امید خدا خیلی زود حل میشه .

- - - Updated - - -

این استند که میگید گیر هم میاد . چند قیمته ؟ برای هیوسانگ با اون وزنش واقعا لازمه .

albaloo
08-01-1392, 10:00 بعد از ظهر
دوستان یه زره تو اگزوز که دست کشیدم سیاه شد انگشتم درسته یا مشکل داره موتور؟

farzad_sh_2020
08-01-1392, 10:19 بعد از ظهر
دوستان یه زره تو اگزوز که دست کشیدم سیاه شد انگشتم درسته یا مشکل داره موتور؟

کاکو مدل موتورت یادم رفته
اگر جهانرو هست یادم هست مال من هم همینجوری بود و حتی وقتی دست میگرفتی جلو اگزوز گاز میدادی یکم سیاه میشد و بردم فکر کردم روغن سوزی باشه و گفت خام سوزی داره

amiroww
08-01-1392, 10:50 بعد از ظهر
اساتید دیگه نظری راجع مشکل من ندارند >؟

K.I.A
09-01-1392, 12:00 قبل از ظهر
بنزین معمولی با اکتان بریز ممکنه از ناک و co2 خطا انداخته باشه رو ecu

jupiter_zeus
09-01-1392, 12:51 قبل از ظهر
با توضیحات دوستان یعنی زنجیر شل و سفت میشه پس تو حرکت چرخ عقب کلی بالا و پایین میشه و تو چاله میافته پس زنجیر هی شلو سفت میشه!!!؟ اگه اینطور باشه به
اولین سرعت گیر برسید یا خورشیدیتون میشکنه و کج میشه وهمینطور زنجیر!!

دوستانی که این رفتار غلط رو با موتورشون داشتن احتمال پارگی زنجیر و 2 پهن شدن زنجیر و خمیدگی و تاب برداشتن خورشیدی و ترک توپی عقب وجود داره...
اگر زنجیر خیلی سفت باشه دقیقا همین اتفاق میوفته
برای بچه های آفرود این اتفاقات مخصوصا پاره کردن زنجیر زیاد میوفته(اگر زنجیر رو زیاد سفت کرده باشن)
اگرم زیاد شل باشه وقتی موتور از زمین بلند میشه و شما در حال گاز دادن باشید زنجیر میندازه(برای همین اکثرا یه قطعه اضافه برای گرفتن شلی زنجیر دارن)

جانسون
09-01-1392, 01:37 قبل از ظهر
حمید جان اون دوده طبیعی هست داداش مخصوصا هیو تو جهانرویه و خام سوزی داره سعی کن اکثرا سوپر بزنی با اکتان باز تا حده زیاد خام سوزیت از بین میره.... سره همین تقو توق منتاز جهانرویا بک فایر میده....

برا منم اگزوزم دوده گرفته با اینکه مدل 91 هست باید دوده بگیره اگزوز این یعنی سوپاپ هوا ا و سوپاپ دود درست کار میکنن....و دوده حاصل از احتراق قشنگ خالی میشه تو هدرز و اگزوز

اگه اگزوز دوده نگیره میمونه تو انجین داستان میشه برا خودش..... حالا جهان رو یکم هم خام سوزی داره که این امر باعث بیشتر شده دوده تو اگزوز میشه...

amiroww
09-01-1392, 01:02 بعد از ظهر
:| دیروز شاهمیری زنگ زد به گوشیم
گفت من نرم افزار عیب یاب ریختم برات احتمالا واسه اونه که f1 روشن میشه!!!

خیلی واقعا حدس های خوبی میزنن :))

aliiiz
11-01-1392, 09:34 قبل از ظهر
شاهمیری واقعا وحشتناک قیمیتو بالا میگیره ......

دنده نرم شده
کلاجت نرمتر شد ؟؟؟

260 ت بهش 140 دادی یعنی چی این ؟؟ پول زور ازت میخواسته بگیریه ؟؟

**** داداش هزاریم که کارش تمیز باشه گوله جاشو میخوره یا تیمز بودنه کارش انقد بالا میگیه ؟؟؟؟ وظیفشه نمایدندگی بایید درست کار کنن تا مشتریشون راضی باشه.....و قیمت درست حساب کنن...

امیر جان موتوره شما یه دیاگ میخواست فقط 45 ت پول برا همون بایید میدادی ....

نرم کردن کلاج دنده جو گارنتیه و هیج اجراتی نداره...

تازه سنسورتم کار کردش زیره 1000 تا و 2 ماه گرانتی بود که بایید از شرکت رایگان برات میگرفته....

من لاستیکه جلو باد کم میکرد خوده قادر چسب ابندی گرفت ریخت توش پولشم نگرفت گفت با شرکت حساب میکنیم فاکتور میکنیم که 2 ت ارزش نداره.....

- - - Updated - - -

امیر من جایه تو دارم میسوزم خدایش معلوم نیس چجوری دیاگ زده هی اف ای رو شنو خاموش میشه موتوره حامد کان که پیار سال برجه 11 90 گرفت از اون موقه قادر یبار دیگ زده دیگه اف ای نداده.....

قادریم یه جایهای یه چیزای و بالا حساب میکنه ولی شاهمیری اخرشه دیگه....

سلام جانسون جان خوبی؟
آقا این مشکل آقای amiroww ظاهرا مشکل منم هست موتور من مدل 90 ( همون مسی مشکیه ) ازصفرم دست خودم بوده ،منم تا راه میوفتم چند دیقه بعد چراغ F1 روشن میشه ثابت میمونه اصلا نه ریب میزنه نه بد کار میکنه ولی رو مخ آدمه ، تو برنامه میتینگ آخر سالم کل مسیر روشن بود بدون اینکه مشکل پیش بیاد
رفتم محک نشون دادم میگه تا بد کارنکرده برو !!!!عیب نداره:297:
گفتم بالاخره یه ایراده که روشن میشه گفت دیاگ نداره !!!:297: یروز بیار بذار دستی همچیشو چک کنیم
از **** هم پرسیدم گفتم ممکنه مال استپش باشه ممکنه استپ نداشته باشه ، **** گفت آره ببر میدون قزوین یجا آدرس داد گفت اونجا ببینه
نظرت چیه؟ چیکار کنم ؟ دیاگ میخواد کجا ببرم واسه دیاگ؟

Kami
11-01-1392, 11:36 قبل از ظهر
از **** هم پرسیدم گفتم ممکنه مال استپش باشه ممکنه استپ نداشته باشه ، **** گفت آره ببر میدون قزوین یجا آدرس داد گفت اونجا ببینه
نظرت چیه؟ چیکار کنم ؟ دیاگ میخواد کجا ببرم واسه دیاگ؟
دیاگ داره شاهمیری
امیر هم برده پیش شاهمیری انگار سیم کشیش مشکل داشته

aliiiz
11-01-1392, 01:59 بعد از ظهر
دیاگ داره شاهمیری
امیر هم برده پیش شاهمیری انگار سیم کشیش مشکل داشته

شاهمیری همون میدون قزوینیست که گفتی؟

Babak
11-01-1392, 02:57 بعد از ظهر
بابا دیاگ که معجزه نمی کنه فقط خطاهای موتور رو نشون میده همین اونم وقتی لازمه که موتور بد کاره کنه یا مشکل داشته باشه .حالا هی برید یه خلوار پول بدین به این موتور سازها

Kami
11-01-1392, 03:31 بعد از ظهر
شاهمیری همون میدون قزوینیست که گفتی؟
اره همونه

amo hosein
11-01-1392, 05:17 بعد از ظهر
آقایون مگه ما الان 2013 نیستیم؟؟؟؟؟؟پس چرا مدل 2013 نیومده؟؟؟؟؟؟؟کی میاد پس؟؟؟؟؟

---------- Post added at ۰۲:۴۷ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۰۱:۵۴ قبل از ظهر ----------

اینم عشق من 2013

[Only registered and activated users can see links]

amiroww
11-01-1392, 11:28 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان
امروز موتور تحویل گرفتم ... سالم شده و چراغ f1 دیگه روشن نشد !
شاهمیری گفت از سیم کشی و سوکت ها بوده و موتورو کلا دوباره از اول جمع کردن!
خلاصی گاز گرفته شده بود.
موتور بهتر کار می کرد کلا نسبت به قبل .. نرم تر هم شده !

140 دفعه پیش گرفت
این دفعه هم 110
مجموع 250 تومن شد !
که قرار شد از کویر بگیرم پولشو که البته اگه بدن !
باز خود محسن کمالی آشنا هستم باهاش از قدیم باید بعد تعطیلات برم پیشش !
دیروز هم زنگ زدم خود کویر میگم گارانتی داره موتور من ؟
می گن نمی دونیم ....! واقعا شرکت فوق العادی هستش !
از تمامی دوستان که لطف کردن راهنمایی کردن واقعا ممنونم خصوصا **** عزیز که شرمنده کردم منو خیلی
ممنون

K.I.A
11-01-1392, 11:34 بعد از ظهر
من که تا حالا پیش این تعمیرکارای خبره نرفتم
این اقای شاهمیری هم خیلی وارده که از تو سیم کشی مشکل اف 1 حل میکنه ها!
نرید اقا پیش اینا ....
پول الکی ندید باور کنید هیچ کاری براتون نمیکنن اگرم میدید وایسید ببینید کجای موتورتون انگولک میکنن مطمئن باشید نمیزاره بفهمید !

Felez_zangzade
11-01-1392, 11:41 بعد از ظهر
آقایون مگه ما الان 2013 نیستیم؟؟؟؟؟؟پس چرا مدل 2013 نیومده؟؟؟؟؟؟؟کی میاد پس؟؟؟؟؟

---------- Post added at ۰۲:۴۷ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۰۱:۵۴ قبل از ظهر ----------

اینم عشق من 2013

عجب نازی شده، نازتو برم قناری!!! (خطاب به هیو 2013)

آقا کسی جواب سوال عمو حسینو نداره؟ ولی وارد کنند فکر نکنم زیر 20 باشه (نسبی)، زمانش هم 6 ماه دیگه احتمالا، باز منتظر نظر حرفه ای ها هستیم.

Hamid_brg1325
12-01-1392, 01:19 قبل از ظهر
مدل 2013 دیاق کیلومتر هم فرق میکنه .تو یکی از عکسا دیدم که چیزی از دیاق پشت راهنمای جلو نیومده که نشون دهنده تفاوتش با مدلای قبلیه . کاسه چراغ و فلاپم که فرق میکنه . من تو فکرش بودم که سر جلومو عوض کنم با 2013 که مثه اینکه این گزینه کنسله. ولی خداییش خیلی نازتر شده . فقط کاش تنوع رنگ هم میشد و آبی یا سبز یا زرد و رنگای دیگه هم تولید میشد .

hosein_dig
12-01-1392, 01:50 قبل از ظهر
سلام سال نو همتون مبارک
آقا این 2013 آب خنک شده یا هنو همن روغن خنکه؟

K.I.A
12-01-1392, 02:01 قبل از ظهر
همون انجین روغن خنک قدیمی هست برای مدل 2013 این انجین حدود 15 ساله طراحی شده

amo hosein
12-01-1392, 04:51 قبل از ظهر
همون انجین روغن خنک قدیمی هست برای مدل 2013 این انجین حدود 15 ساله طراحی شده
مردم از خنده کیا.15 ساله طراحی شده ولی هنوز رو موتور میزارن.کره هم مثل ایران کار میکنه ها.

با طراحی زیبای هیوسانگ 2013 دیگه نمیشه بگی فقط با ابهته.الان هم با ابهت هم زیباست.با توکل به خدا بیاد میخرمش.

- - - Updated - - -

دوستت دارم هیو 2013

- - - Updated - - -

abl2
12-01-1392, 11:13 قبل از ظهر

Ravi
12-01-1392, 01:15 بعد از ظهر
دوستان این مدل های کویر با جهان رو فرقی میکنه یا نه!

الان همه رو کویر وارد میکنه؟

hyo savar
13-01-1392, 11:02 قبل از ظهر
هیوسانگ و طبیعت

hyo savar
13-01-1392, 08:39 بعد از ظهر
دادا من عاشق دیزانتم!!
فوق العاده قشنگ موتورو طراحی کردی ؛ نه خیلی شلوغه و نه جلف
کلا خیلی خوشگله موتورت؛ ایشالا چرخش برات بچرخه

شما نظر لطف تونه دوست من

چون از 13 بدر جا میموندم 3 تا دیگه عکسم یادم رفته بود اپلودش کنم البته بازم با اجازه و علاقه دوستان گل..................

هیو از نمای نزدیک:98::98::98:

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

من برام یه چیز مبهمه این که چرا یکسری از دوستان که اینقدر به موتور میرسن حالا از تقویت گرفته تا اسپرت و ..... چرا اینقدر میزارن موتور کثیف بشه که دیگه تمیز کردنش با بدبختب و مصیبت انجام بشه البته هرکس اختیار مالشا داره و به کسی مربوط نمیشه ولی نظر من اینه که منی که دارم از موتور لذت میبرم حالا از صدا گرفته تا قیافه و . اگزوز . و....... یه حال اساسی از روغن و معالجه داخل بدن این مظلوم گرفته تا حمام کردن ایشون رسیدگی بشه شاید ثواب اخروی نداره ولی ثواب دنیوی که داره؟؟؟!!!! فقط همش ازش کار کار کار کار کار کار میکشنننننننننننننننننن تا بالاخره یه جا نفسش ببره!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط در حد مزاح بود و کمی هم ........:minzdr::flower4:

amiroww
13-01-1392, 10:44 بعد از ظهر
اینم موتور من :x
31255

farzad_sh_2020
14-01-1392, 08:55 بعد از ظهر
سلام به همه دوستای عزیز
ایشالا که خوش گذشته باشه
این چند روز بخاطر امنیت بسیار خوب شهر مجبور شدم هیو هم با خودم ببرم :دی
کارکرد موتور شده 2000 هنوز آچاز کشی نبردم چون توی شیراز به کسی اعتماد ندارم میترسم فلاپ هامو داغون کنن
برای آچاز کشی فلاپ ها باید باز بشه ؟ یا پیچ هاش دمه دست هست ؟
چون پالس بردم فقط اسکلتش مونده بود باز کنه :)))

توی این چند روز چندبار شد تاپ اسپید زدم .
با بنزین سوپر+اکتان 179
با بنزین معمولی هم چندبار رفتم ولی نهایت 167 شد

وقتی اکتان میریزم روی بنزین سوپر هر گاز که میدم صدای خفن بک فایر میده ولی صدا داره تصویر نداره :gigglesmile:

کلاً هم چند تجربه اساسی پیدا کردم . توی پیچ که اصلاً دید ندارید سرعت حسابی کم کنید چون میبینید گشت راهو بسته میری تو پیچ بیا و موتورو جمع کن :)))
یکی دیگه هم نمیدونم گفتم یا نه اصلاً جایی که اختلاف سطح هست توی جاده مثل دست انداز توی سرعت از روی موتور بلند نشید . بلند شدم انقد ته موتور اوومد بالا گفتم الان بر میگرده از جلو . ولی حس خوبی بود در حالی که ترس داشت :)))

Kami
14-01-1392, 09:14 بعد از ظهر
0awqu

معمار
14-01-1392, 11:02 بعد از ظهر
اقا این مدل 2013 خیلی قیافه خالبی به نسبت قدیمیاش نداره

!NAVID!
14-01-1392, 11:39 بعد از ظهر
سلام
يه سوال دارم شايد به نظر شما خنده دار بياد اما ...
ميشه ecu رو عوض كرد؟
يعني به جاي ecu قبلي (كه اسمشو نميدونم) دلفي انداخت؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Babak
15-01-1392, 01:27 قبل از ظهر
میشه چرا نشه ولی فرقی نمی کنه

erfan.557
15-01-1392, 06:08 قبل از ظهر
0awqu

اجب موتور شاخی داریا ****:297:.........................:25r30wi:

- - - Updated - - -

مگه میشه فرق نکنه چرا نباید فرق کنه اگه اینجور بود از همون قدیمیا میزاشتن دیگه.

!NAVID!
15-01-1392, 10:37 قبل از ظهر
هيو هاي قبلي تو ترافيك خاموش ميكردن اما مثل اينكه هيو هاي جديد اين مشكل رو ندارن
پس اگه ecu عوض بشه اين مشكل درست ميشه
البته اين يه نظريه هست :دي

Kami
15-01-1392, 10:47 قبل از ظهر
فرق داره بابک عزیز ، من این موتور جدیده با ecu جدید رو انداختم تو ترافیک نه دور موتور اومد پایین نه خاموش شد نه اخ گفت ، زیاد داغ هم نکرد

اجب موتور شاخی داریا ****.........................

ازه عزیزم سالار هیوسانگاس

هيو هاي قبلي تو ترافيك خاموش ميكردن اما مثل اينكه هيو هاي جديد اين مشكل رو ندارن
پس اگه ecu عوض بشه اين مشكل درست ميشه
البته اين يه نظريه هست :دي

درسته قبلی ها من یادمه از انقلاب میرفتم تا ازادی داغ میکرد شدید خاموش میکرد تو ترافیک
باید بشه ecu رو جا به جا کرد چون چیز دیگه ای عوض نشده تو موتور اینجور که به نظر میرسه اما فکر نکنم ecu جدیدا تو بازار باشه که بخری

!NAVID!
15-01-1392, 12:57 بعد از ظهر
خوب ميشه ماله بچه هاي اين سايتو عوض كرد
Ecuرو ميشه از اونور اب پيدا كرد؟؟؟؟

- - - Updated - - -

ازه عزیزم سالار هیوسانگاس

**** جانسون اینو ببینه ......

Kami
15-01-1392, 03:08 بعد از ظهر
خوب ميشه ماله بچه هاي اين سايتو عوض كرد
Ecuرو ميشه از اونور اب پيدا كرد؟؟؟؟

- - - Updated - - -

**** جانسون اینو ببینه ......

کار نشد نداره امیر حسین ghost rider کارش همینه به اون بگید هرچی بخوایید میاره
جانسون دادشمه ، موتور من و اون نداره

جانسون
15-01-1392, 06:43 بعد از ظهر
پریشب با دنی 2 ترک تو اتوبان مخصوص 167 تا یکم شیب داشت اومدیم..... تو کفتی راحت به 160 تا میرسید ولی بعدش طول میکشید....تو167 ماشین جلوم بود بازم جا داشت تا 175 3 4 تا بالا پایین بیاد ولی نشد بزنیم...تو 167 تا هیچ فشاری رو موتو نبود بنزینم سوپر +اکتان راحت دنده 4 2ترم 159 تا کات اف گرفتم هیچی حالش نیس بی پدر ...... هیو منو داداش **** نداره برا اون هایابوسانگه برا من کپسوله مهم اینه موتورامون مثل اسب راه میره....

---------- Post added at ۰۳:۱۳ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۰۲:۲۷ قبل از ظهر ----------

داش غلی شرمنده الان جواب میدم...... تلفونم پخ میکنم برات اره مشکلت فقط یه دیاگ که 35 یا 45 ت خرجشه.... هماهنگ میکنم یروز بریم پیشه قادر یه دیاگ بزنه.....

hosein_dig
15-01-1392, 07:24 بعد از ظهر
سلام
یه هیوسناگ مشکی تو جمهوری که همیشه جلوی اسباب بازی فروشی ( اگه اشتباه نکنم) پارک بود بود خیلی طراحیش زیبا بود بود استیکر های هندا جالب ترین نکتش برای من آینش هاش بود که روشون راهنماش داشت من شدیدا طالب اون نوع اینه هستم از دوستان هیو سوار کسی از این آینه ها دیده؟ قیمتو اطلاع داره؟ از کجا میشه تهیه کرد؟

ممنون:29dz8zk:

hyo savar
15-01-1392, 07:51 بعد از ظهر
دوستان یه سوال داشتم اینکه ایا موتورم به فیلر گیری نیاز داره یا نه چون واقعا نمیدونم الان فیلر ها سفت شدن یا نه و اینکه روی چند هزار تا باید فیلر گیری کرد. ( چطوری میگن موتور خودش اتومات فیلر میگیره وقتی سر سوپاپ ها پیچ داره اونم سفت شده که حتما برای فیلر گیری باید با اچار ریگلاژ کرد چطوری اتومات فیلر میگیره ؟؟؟؟)

جانسون
15-01-1392, 08:14 بعد از ظهر
دوستان یه سوال داشتم اینکه ایا موتورم به فیلر گیری نیاز داره یا نه چون واقعا نمیدونم الان فیلر ها سفت شدن یا نه و اینکه روی چند هزار تا باید فیلر گیری کرد. ( چطوری میگن موتور خودش اتومات فیلر میگیره وقتی سر سوپاپ ها پیچ داره اونم سفت شده که حتما برای فیلر گیری باید با اچار ریگلاژ کرد چطوری اتومات فیلر میگیره ؟؟؟؟) هیو سوار عزیز من سرسیلندر هیو باز دیدم انگوشتی سوپاپ نداره که بتونی فیلر بزنی.... 2تا خورشیدی کوچیک که زنیر تایم روشه و به این راحتیا از تایمش در نمیاد و اگر هم تکون بخوره و تنظیم نباشه به دلیل 2 تا خورشیدی بودنش یکی درست کار کنه خودش تایمشو میزن میکنه اتوماتیک.... سرسیلندش میلنگ . بلبیرنگ داره می چرخه و زربه میزنه سره سپاپ ها.... یجورای مثل دیزل میمونه..... ولی بهش میگیم سیلندارش شیمی هستند....

!NAVID!
15-01-1392, 08:18 بعد از ظهر
به نظرتون ecu دلفی چند در میاد

جانسون
15-01-1392, 08:35 بعد از ظهر
نوید کویر باید ای سی یو داشته باشه جزوه قطعه حساب میشه و اگه نداشته باشن سفارش بدین براتون میارن.... حسین جان اینه که روش چراق راهنما داشته باشه برا زد ایکس 10 هست که میشه بخورنی به هیو ولی قیمتش بالاس... اینه مدل مختلف هست از 15 ت بگیر که من انداختم رو هیو عکسش تو 4 5 تا پیچ قبلی هست... تا 250 300 ت که برا زد ایکس 10

erfan.557
15-01-1392, 11:31 بعد از ظهر
نوید کویر باید ای سی یو داشته باشه جزوه قطعه حساب میشه و اگه نداشته باشن سفارش بدین براتون میارن.... حسین جان اینه که روش چراق راهنما داشته باشه برا زد ایکس 10 هست که میشه بخورنی به هیو ولی قیمتش بالاس... اینه مدل مختلف هست از 15 ت بگیر که من انداختم رو هیو عکسش تو 4 5 تا پیچ قبلی هست... تا 250 300 ت که برا زد ایکس 10

اقا این شاید مربوط نباشه ولی من اینه های cbr1000 دیدم خورونده بود روش راهنما داش جالب شده پود اینه هاش هم تپل بود خیلی.فک کونم ۲۰۰-۳۰۰ تا واسش اب خورده بود

farzad mohasel
16-01-1392, 12:06 قبل از ظهر
سلام به اساتید محترم..یه مشکل اساسی واسم پیش اومده ..من شیراز زندگی میکنم..یه هیوسانگ دارم که کارکرده خریدم..از روزی که خریدمش روی سلو نمیمونه و خاموش میشه..حتی انژکتور و برق و سوخت رسانی رو چک کردم..اما بازم فرقی نکرده..استوپر رو هم تمیز کردم..حتی با استوپر پراید عوض کردم اما جواب نداد..حتی باطری رو واسه ده دقیقه جدا کردم و سه تا ده ثانیه سوییچ رو باز و بسته کردم بازم فرقی نکرد..دیگه کلافه شدم ..حتی زمانی هم که باهاش با دنده دو یا یک خیلی اروم میرم شروع میکنه به خفگی و انگار که یه سیندر موتور از کار میفته و همون لحظه چراغ اف یک روشن میشه..چیکار باید بکنم؟بخدا خسته شدم ...لطفا کمکم کنین!!

ajelouda
16-01-1392, 12:46 قبل از ظهر
سلام به اساتید محترم..یه مشکل اساسی واسم پیش اومده ..من شیراز زندگی میکنم..یه هیوسانگ دارم که کارکرده خریدم..از روزی که خریدمش روی سلو نمیمونه و خاموش میشه..حتی انژکتور و برق و سوخت رسانی رو چک کردم..اما بازم فرقی نکرده..استوپر رو هم تمیز کردم..حتی با استوپر پراید عوض کردم اما جواب نداد..حتی باطری رو واسه ده دقیقه جدا کردم و سه تا ده ثانیه سوییچ رو باز و بسته کردم بازم فرقی نکرد..دیگه کلافه شدم ..حتی زمانی هم که باهاش با دنده دو یا یک خیلی اروم میرم شروع میکنه به خفگی و انگار که یه سیندر موتور از کار میفته و همون لحظه چراغ اف یک روشن میشه..چیکار باید بکنم؟بخدا خسته شدم ...لطفا کمکم کنین!!
نگاه کن ببین شاسی پایه دون درست کار میکنه!

جانسون
16-01-1392, 01:07 قبل از ظهر
دوسته عزیز موتوره شما باید دیاگ بخوره ای سی یو و انجتور چک بشه از فیلتر هوا گرفته تا شیلگه بنزینش و سوزنه انجتوراتون وقتی گاز میدین و دوره موتور بالا میاری ریپ نمیزنه یا خاموش بشه؟؟ یا کلا فقط رو دور اروم که رو سلو میاد خاموش میکنه ؟؟ دور مورتو ثابت نمیمونه؟؟ ... با این کاری کردین حتما تو شیراز به یکی که وارده نشون بدید موتورو....

farzad_sh_2020
16-01-1392, 09:18 قبل از ظهر

سلام
موتورت چه مدلی هست ؟
فقط توی دور کم f1 روشن میشه ؟

Hamid_brg1325
16-01-1392, 12:06 بعد از ظهر
خود سلو رو تنظیم کردی ؟
منظورم 2 تا سیمی هست که از سیم گاز گرفته شده و موقع گاز دادن بازی میکنه که یکیش ماله سوخته و یکیش ماله اکسیژن .
احتمال داره سیم مربوط به سوختت شل شده باشه که خاموش میکنه و وقتی بیشتر گازو میگیری تازه داره عمل میکنه و سوخت میرسونه .

Garbaz
16-01-1392, 12:37 بعد از ظهر
به نظرم بچه های ساکن تهران فقط باید هیوسانگ بخرند. چون من فکر نکنم تو شهرستانها کوچیک میکانیکی باشه که اصلا بدونه دیاگ چی هست و ....

A M I R
16-01-1392, 12:50 بعد از ظهر
كسي از دوستان تفاوت بين مدل ٢٠١١ و ٢٠١٢ يا به اصطلاح كامت رو ميدونه؟؟
هم از لحاظ فني و هم ظاهري...

Kami
16-01-1392, 12:55 بعد از ظهر
كسي از دوستان تفاوت بين مدل ٢٠١١ و ٢٠١٢ يا به اصطلاح كامت رو ميدونه؟؟
هم از لحاظ فني و هم ظاهري...
تفاوت ظاهری و رنگی
و ecu

A M I R
16-01-1392, 01:29 بعد از ظهر
چندجا رفتم پيدا نكردم
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين كجا ميتونم پيدا كنم و قيمتش...

Kami
16-01-1392, 01:31 بعد از ظهر
چندجا رفتم پيدا نكردم
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين كجا ميتونم پيدا كنم و قيمتش...
شرکت 20 میلیون اعلام کرده
هرجایی نیست

amiroww
16-01-1392, 02:16 بعد از ظهر
سلام
امروز f1 من دوباره روشن شد...

اصلا قابل درک نیست برام ... موتور صفر این همه اذیت می کنه !!!

این بار سوییچ رو باز و بسته هم می کنم درست نمیشه !
اصلا یه وضعی شده !!
به شاهمیری زنگ زدم گفت شنبه بیا "فردا"
دوستان یک سوال :
امکان داره این f1 الانی برای دیسک عقب باشه ؟
یعنی هیو سنسور ترمز داره ؟
چون خیلی حیلی داغ شده بود و بو هم می داد !!!

Kami
16-01-1392, 02:34 بعد از ظهر
سلام
امروز f1 من دوباره روشن شد...

اصلا قابل درک نیست برام ... موتور صفر این همه اذیت می کنه !!!

این بار سوییچ رو باز و بسته هم می کنم درست نمیشه !
اصلا یه وضعی شده !!
به شاهمیری زنگ زدم گفت شنبه بیا "فردا"
دوستان یک سوال :
امکان داره این f1 الانی برای دیسک عقب باشه ؟
یعنی هیو سنسور ترمز داره ؟
چون خیلی حیلی داغ شده بود و بو هم می داد !!!
مشکل خاصی نداره که حتما هنوز درست نشده
همانطور که گفتم بهت 2 تا سیم داره یکیش رو میکشی دیگه fi نمیزنه

A M I R
16-01-1392, 02:45 بعد از ظهر
يعني فقط بايد از نمايندگي بگيرم؟كسي از دوستان اگه جايي رو مي شناسه كه كامت داره لطفاً راهنمايي كنهاگه از دوستان كسي هم اين موتورو داره لطفا بگه چندتا سؤال دارمممنون

Kami
16-01-1392, 02:50 بعد از ظهر
يعني فقط بايد از نمايندگي بگيرم؟كسي از دوستان اگه جايي رو مي شناسه كه كامت داره لطفاً راهنمايي كنهاگه از دوستان كسي هم اين موتورو داره لطفا بگه چندتا سؤال دارمممنون
محسن 2 تا داره
مشکی قرمز
طوسی قرمز

amo hosein
16-01-1392, 02:52 بعد از ظهر
محسن 2 تا داره
مشکی قرمز
طوسی قرمز
قیمت آخرشو چند میگه؟

Kami
16-01-1392, 02:55 بعد از ظهر
قیمت آخرشو چند میگه؟
نپرسیدم
اما این چند روزه بازم رفته بالا

!NAVID!
16-01-1392, 03:00 بعد از ظهر
هیو کامت چند تومن از جی تی ار گرون تره؟؟؟
قیمت فلاپ های مدل کامت چنده؟؟؟

شایسته فر
16-01-1392, 03:40 بعد از ظهر
هیو کامت چند تومن از جی تی ار گرون تره؟؟؟
قیمت فلاپ های مدل کامت چنده؟؟؟
موتور جی تی ار تک رنگ بگیر و برو استیکر کامت بزن روش!!!!!
چه کاریه فلاپو عوض کنی!!!

amiroww
16-01-1392, 03:56 بعد از ظهر
مشکل خاصی نداره که حتما هنوز درست نشده
همانطور که گفتم بهت 2 تا سیم داره یکیش رو میکشی دیگه fi نمیزنه

**** جان خودت که اونجا بودی که گفت فلاپ ها باز شده و ...
یعنی مشکل از چیه ؟ این چراغ مثل چراغ Check ماشین هستش من اگه بکشم از سوکت خوب قطع میشه و برای موتور مشکلی پیش اومده باشه متوجه نمیشم .... !

!NAVID!
16-01-1392, 03:59 بعد از ظهر
موتور جی تی ار تک رنگ بگیر و برو استیکر کامت بزن روش!!!!!
چه کاریه فلاپو عوض کنی!!!
داداش میخوام قیمتشو بدونم
منکه هیوسانگ ندارم :دی
قیمت نداری؟

Kami
16-01-1392, 04:00 بعد از ظهر
**** جان خودت که اونجا بودی که گفت فلاپ ها باز شده و ...
یعنی مشکل از چیه ؟ این چراغ مثل چراغ Check ماشین هستش من اگه بکشم از سوکت خوب قطع میشه و برای موتور مشکلی پیش اومده باشه متوجه نمیشم .... !
باید خودش ببینه مشکل از چیه

!NAVID!
16-01-1392, 05:58 بعد از ظهر
کسی میدونه ecu دلفی چنده شاید یکی لازم داشتم

Kami
16-01-1392, 06:13 بعد از ظهر
کسی میدونه ecu دلفی چنده شاید یکی لازم داشتم
زیر 1 و نیم نیست

!NAVID!
16-01-1392, 06:44 بعد از ظهر
به نظرت ارزش داره عوض بشه
به نظر من ارزش داره؟
نظر شما در این رابطه چیست؟؟؟؟:interview::gigglesmile:

Kami
16-01-1392, 07:01 بعد از ظهر
به نظرت ارزش داره عوض بشه
به نظر من ارزش داره؟
نظر شما در این رابطه چیست؟؟؟؟:interview::gigglesmile:
پول اضافه میخواد و دیگر هیچ
من خودم اگه مدل 90 داشتم ecu عوض نمیکردم
حالا مدل های 90 درسته خاموش میکنه بعضی هاش و زیاد داغ میکنه اما خب با استارت زدن روشن میشه دوباره

!NAVID!
16-01-1392, 07:29 بعد از ظهر
مدل ۸۸ چی؟

Kami
16-01-1392, 07:37 بعد از ظهر
مدل ۸۸ چی؟
باید ecu اونا هم دوو باشه

!NAVID!
16-01-1392, 07:44 بعد از ظهر
قبلا بچه ها میگفتن موقعی که خاموش میکنه ۱۰ ۱۵ دقیقه طول میکشه تا روشن بشه درسته؟
راستی این مشکل خاموش شدن تو حرکت هم اتفاق میفته؟

Kami
16-01-1392, 07:47 بعد از ظهر
قبلا بچه ها میگفتن موقعی که خاموش میکنه ۱۰ ۱۵ دقیقه طول میکشه تا روشن بشه درسته؟
راستی این مشکل خاموش شدن تو حرکت هم اتفاق میفته؟
10 15 دقیقه شاید دیگه خیلی خیلی خیلی داغ کنه
بله سر پیج دور موتور باید پایین خاموش میکنه و زمین میزنه

!NAVID!
16-01-1392, 07:59 بعد از ظهر
وای
پس اگه قسمت شد و هیو مدل پایین خریدم سعی میکنم ecu رو عوض کنم اخه تو جوری گفتی که ترسیدم :دی

amiroww
16-01-1392, 08:36 بعد از ظهر
موتورو بردم بیرون الان ... !
F1 روشن بود !
رفتم یک جا قل قل زدیم "جاتون خالی" 40 دقیقه موتور خاموش بود !
اومدم روشن کردم F1 خاموش بود ... 10 دقیقه رفتم روشن شد و دیگه خاموش نشد !
ببینم تا فردا که دیگه باید تکلیف این روشن شه ... 3ومین باره دارم میرم پیش شاهمیری !

دوستان فردا بعد از کار ها می خوام برم کویر . مسئول هیو چه کسی اونجا یه ذره داد فریاد کنم ؟ :biggrin:

shahriar
16-01-1392, 09:37 بعد از ظهر
سلام
یه سوال
این دفعه اومدم استارت بزنم موتور گرم شه برم بیرون
هر بار استارت زدم موتور حالت گیروپاچ بهش دست میداد
مثل اینکه میخواست قفل کنه کسی میدونه چرا؟؟؟

Unregistered1
17-01-1392, 10:56 قبل از ظهر
سلام...
من تازه عضو پرشین شدم...
میخواستم بدونم واسه تنظیم موتور کجا برم بهتره؟؟؟
موتور ریپ اصلا" نمیزنه ولی بد کار میکنه...دور خیلی بالا پایین میشه...
ضمنا" موتورم هم 89 هستش...
ترمزام هم خیلی بد میگیرن...هم لنتارو نو انداختم...هم هواگیری کردم...یکم بهتر شد ولی فقط یکم..
fi هم روشنه..البته یجورایی عشقیه واسه خودش خاموشو روشن میشه...

یه عکس از هیو 2013 چند پیج قبل هست...اون 650 سی سی هستش...البت فرقش با 250 فقط تو اگزوزه...اگزوز 250 استیله...چندتا عکس از رنگ بندیشم هست..اونارم میزارم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اینم چندتا عکس از هیوسانگ 250 مدل2013

amiroww
17-01-1392, 01:12 بعد از ظهر
صبح رفتم پیش شاهمیری
دید موتورو دیاگ زد قطع شد دیگه هم روشن نشد!
رفتم پیش کمالی گفت موتور گارانتی داره و با خود شاهمیری تماس میگیرن که ببینن داستان چیه !
روغن عوض کردم پیش شاهمیری + فیلتر اسپرت آمریکایی شد 97 تومن !
دنده ها نرم تر شدن !

Babak
17-01-1392, 01:19 بعد از ظهر
فیلتر اسپرت آمریکایی فیلتر هوا یا روغن؟

Kami
17-01-1392, 01:43 بعد از ظهر
امروز گمرک بودم
خیلی هیوسانگ کم بود تو گمرک

amiroww
17-01-1392, 01:46 بعد از ظهر
فیلتر هوا یا روغن؟

روغن

اینم عکس از دقایقی پیش به افتخار سال 92 کیلومتر شد 1392 تا
31549

Felez_zangzade
17-01-1392, 02:25 بعد از ظهر

الله وکیلی قیافش از بغل کوپ s1000rr شده. این کره ای ها خجالت نمی کشند تو روز روشن طرح بقیه رو می دزدند؟

mehran
17-01-1392, 03:21 بعد از ظهر
روغن عوض کردم پیش شاهمیری + فیلتر اسپرت آمریکایی شد 97 تومن !
دنده ها نرم تر شدن !
:wow: ميشه بپرسم چه روغني ريختن؟؟؟بر پايه طلا بوده با اين قيمت؟؟؟:wow:
چرا اينقدر راحت اجازه ميديد كه ..........

amiroww
17-01-1392, 03:45 بعد از ظهر
موتول - لیتری 27 تومن !
1.6 شد که میشه 40 تومن
15 تومن اجرت
42 تومن فیلتر

!NAVID!
17-01-1392, 04:00 بعد از ظهر
موتول - لیتری 27 تومن !
1.6 شد که میشه 40 تومن
15 تومن اجرت:wow::wow::wow:
42 تومن فیلتر
چه خبره؟؟؟
مگه چیکار کرد؟

mehran
17-01-1392, 06:45 بعد از ظهر
موتول - لیتری 27 تومن !
1.6 شد که میشه 40 تومن
15 تومن اجرت
42 تومن فیلتر
من فیلتر کاغذی میگیرم 5000 تومن هر 3000 تام عوض میکنم.فیلترش مگه چی داره که 42000 تومن پولش باشه آخه؟؟؟؟بعدم 15000 تومن پوله تعویض؟؟؟؟این چیزارو آدم میشنوه واقعا شاخ در میاره!!!!

amiroww
17-01-1392, 07:54 بعد از ظهر
من فیلتر کاغذی میگیرم 5000 تومن هر 3000 تام عوض میکنم.فیلترش مگه چی داره که 42000 تومن پولش باشه آخه؟؟؟؟بعدم 15000 تومن پوله تعویض؟؟؟؟این چیزارو آدم میشنوه واقعا شاخ در میاره!!!!

این فیلتر به گفته ی خودش عملکرد بهتری داره و تضمینی داد !
بله 15 تومن برای پیچ کارتل باز کردن زیادی زیاده !

hyo savar
17-01-1392, 08:06 بعد از ظهر

خدایی یکسری فقط پول مارک و تبلیغ را میگیرن مهران جان دقیقا مثل نمایندگی های مرسدس و بی ام و ... شده طرف میره یه روغن میریزه یه فیلتر هوا و روغن هم عوض میکنه 300 400 هزار پیادش میکنن در صورتی که روغنی که میریزن توش همون روغن مرغوبی هست که تو بیشتر تعویض روغنی ها هست ولی میگن این روغن مخصوص بی ام هستش طرف سریع قبول میکنه میگه بالاخره یه چیزی هستش اینا هم الان همین کار را با این موتور ها میکنن ( بنده تا الان موتورم را توتال 10w40 میریزم فیلتر روغنم هم ازاین کاغذیها 5000 تومنی و مثل اقا مهران 3000 تا عوض میکنم توتال را میگیرم 36000 و هر 1000 تا هم عوض میکنم اسپری تمیز کننده و روغن زنجیر هم هر 1000 در صورت خشک بودن و جرم گرفتن زنجیر استفاده میکنم در کل در هر دوره سرویس 5000 فیلتر روغن تقریبا 12000 روغن موتور اگر لازم باشه یه چیز ناچیزی برای زنجیر موتور در نظر بگیریم 20000 تا 25000 برام بار میاد

- - - Updated - - -

این فیلتر به گفته ی خودش عملکرد بهتری داره و تضمینی داد !
بله 15 تومن برای پیچ کارتل باز کردن زیادی زیاده !

تازه دوست من اگر خودت با صلیقه و سر صبر روغن عوض کنی که خیلی بهتره نه روغن تو فلاپ میریزه تا خدایی نکرده پیچ کارتل میبره و.... نظرت چیه؟؟؟؟

amiroww
17-01-1392, 08:16 بعد از ظهر
کسب تجربه میشه برای من :|
تو عمل انجام شده قرار گرفتم و اصلا حال حوصله کل کل با این جماعت بی فکر بی منطق رو ندارم !
فکر کنید سر چراغ f1 بیچاره کردم منو کلی پول گرفتن امروز رفتم پیش کمالی گفت موتور گارانتی بوده و اصلا به مدل نیستش چه 90 چه 91 دارای گارانتی هستن !
روغن هم مگنتک برای این موتور خوبه حالا برای دفعه بعدی بنظرتون ؟ برم یک 4 لیتری بگیرم خودم عوض کنم دیگه هر 1000 تا !

Kami
17-01-1392, 08:23 بعد از ظهر
کدوم مشکلات و ... عزیزان
هر تعمیرکاری به درد یه مشکلی میخوره
یکی به درد تعمیر اساسی که به مشکل خورده
یکی هم به درد روغن عوض کردن و پیچ سفت کردن
بله پیش شاهمیری نباید روغن عوض کنید ، مغازه به اون شیکی و کارمند هاش معلومه گرون میگیره ، روز اولم بهت گفتم امیر جان
فیلتر هم اپاچی بهش میخوره ، یه مدل 5 تومنی به مدل 7 تومنی
روغن کاسترول هم خوبه واسش

flower
17-01-1392, 08:57 بعد از ظهر
موتول - لیتری 27 تومن !
1.6 شد که میشه 40 تومن
15 تومن اجرت
42 تومن فیلتر
چه خبره موتول من 8 تومان تو اصفهان خریدم اصل فرانسوی ...تو میدان توپخانه تهران بچه ها 9 تومان خریدن ....چه خبره اجرت 15000 تومان مگه کاری داره خودتون بخرید تعویض کنید تازه روغن سوخته را جمع کنید تو ظرف 4 لیتری بریزید بدین تعویض روغنی ها بگو جاش روغن می خوام .

amiroww
17-01-1392, 10:32 بعد از ظهر
الان داشتم موتور تمیز میکردم رو اگزوز یه چیزی ریخته با هر چی دم دستم بود نرفت !
اسپری انژکتور شور زدم بهش بازم نرفت !
با چی پاکش کنم ؟

Kami
17-01-1392, 10:38 بعد از ظهر
موقعی که داغه قند بکش روش

shahriar
17-01-1392, 11:30 بعد از ظهر
سلام
یه سوال

- - - Updated - - -

آقا شما میگید شاهمیری
لاهیجان یه نفر هست که از اون هم بیشتر دست مزد میگیره ولی به نظر من حقشه چون
کارش درسته
فکر کنم هیو رو ببرم اچار کشی شاید 500 بگیره ولی میگم توو ایران تکه
از همه جا موتور میارن
حال به نظر من بازم 15 تون خوب گرفته اگه کارش درسته

mamad212
18-01-1392, 12:32 قبل از ظهر
سلام دوستان،من تازه عضو شدم،چند وقتیه تو فکر هیو سانگ هستم،میخواستم صفر بخرم که با این اوضاع بعدا کلی میخوره تو سرش،کارکرده باید بگیرم،چهار پنج روزه این پست های این تاپیکو میخونم،یجورایی بخاطر داغ کردنو اف یک و ... دو دل شدم،نمیدونم این مشکلات حل میشه یا نه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

شایسته فر
18-01-1392, 08:17 قبل از ظهر
بیشتر مشکل داغ کردن و fi با ای سی یو جدید و اگزوز ارو حل شده

Unregistered1
18-01-1392, 08:51 قبل از ظهر
به نظر من کسی که هیوسانگ یا در کل این سبک موتورارو سوار میشه به اندازه کافی واسش هزینه داره پس تا اونجایی که میشه باید یه سری از کارا مثل همین تعویض روغنو خودمون انجام بدیم....من دربیمو اوایل بردم پیش یه بنده خدایی واسه یه سرویس ساده 80/000 تومن ازم گرفت...خداییش کار خاصیم نکرد حتی آچار کشی هم نکرد...تازه موتور گارانتی هم داشت.....مثلا" ترسیدم خودم دست بزنم ولی اشتباه کردم.....این نمایندگیها هم که اصلا" رحم و انصاف ندارن
1ماه پیش یه هیو 89 خریدم...ایراد برقی داشت یه مقدار ارزون خریدمش...کلا" فلاپارو باز کردم موتور لخته لخته...هم فلاپاش یه جاهاییش ایرا داشت دادم ردیف کنن..هم اینکه دارم از روی سیم کشیه خودش تیکه تیکه سیمارو باز میکنم و عوض میکنم...سیم کشیش آب کرده اکثر جاهاش...نمایندگی گفت 1میلیون سیم کشیرو عوض میکنن...
راستی موتور کلا" بازه اگه عکسی از قسمت خاصیش خواستین بگین براتون بندازم..

Gladiator
18-01-1392, 08:58 قبل از ظهر
موتول - لیتری 27 تومن !
1.6 شد که میشه 40 تومن
15 تومن اجرت
42 تومن فیلتر

:wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow:
احتمالا چون فیلترش امریکایی بوده طرفو جو گرفته فکرکرده شما شهروند امریکایی هستین و اونجا هم تگزاسه و خودشم نمایندگی مجازه جنرال موتورزه و به دلار به نرخ امریکا باهات حساب کرده داش من!!!!!!!!!!!!!!!! فیلتر امریکایی کجا بود عزیز من ، فیلتر نهایتا بتونی کره ای شو پیدا کنی که فابریکه و دیگه فکر نکنم بهترش اصلا وجود داشته باشه ، 15 تومن دستمزد تنها برای تعویض روغن خیلی زیاده ، روغن هم چرا خودت عوض نمیکنی؟ کاری نداره که ، یه 4 لیتری بهران رانا بخر بهترین روغنه ، سنتتیک هم هست ، خودت بریز از 100 تا روغن خارجی هم بهتره ، تا چششون به یه موتور درست و حسابی میفته میخوان حسابی تو پاچه آدم کنن

Arman-GT
18-01-1392, 09:08 قبل از ظهر
سلام دوستان
دنبال کتی کلاج رنتال هستم یک نوعش هست که خم میشه ولی رو ٣۰۰ قیمت دارم کسی اگر پایین تر قیمت داره لطفا ادرس بده با تشکر

mamal74
18-01-1392, 03:52 بعد از ظهر
سلام دوستان
کسی قیمت صفر یا کارکرده تمیزشو داره بگه لطفا.
راستی به نظره شماکارکرده بگیرم اشکالی داره؟؟

Gladiator
18-01-1392, 05:46 بعد از ظهر
سلام
یه سوال

یعنی موتورت روشن نشد؟ اگه بد استارت میخوره انگار که میخواد قفل کنه از باطریته ، شارژش کن اگرم خراب شده باشه باید عوضش کنی

amiroww
18-01-1392, 09:52 بعد از ظهر
امروز مدارک دادم براس سند زدن
چند روزه میاد کارتش ؟

Kami
18-01-1392, 10:04 بعد از ظهر
امروز مدارک دادم براس سند زدن
چند روزه میاد کارتش ؟
بستگی داره
برای من همیشه 30 روزه میومد اما این دفعه 6 روزه اومد

amiroww
18-01-1392, 11:24 بعد از ظهر
day light
31639

mamad212
19-01-1392, 12:01 قبل از ظهر
یه نفر 30تا آورده 2013،میده دونه ای 19.5،یکم یجوری نیست؟

Kami
19-01-1392, 12:04 قبل از ظهر
کی اورده
عکس؟

mamad212
19-01-1392, 12:59 قبل از ظهر
رفیق یکی از فامیلامونه،خودم دنبال هیوسانگ هستم به فامیلمون گفتم آشنا داری موتور تمیز سراغ داشته باشه گفت میپرسه،رفت پیش رفیقش گفته بود دوتا داشته فروخته قبل عید،الان فقط صفرداره که 2013 هم داره که این قیمتو گفته و گفته تا 22-23 هم شاید برسه،یکم شک کردم من،البته با این اوضاع معلوم نیست چی بشه.موندم بخرم یا نه!از یه طرف خود موتور و از طرفی قیمت ها داستانیه

Kami
19-01-1392, 01:12 قبل از ظهر
رفیق یکی از فامیلامونه،خودم دنبال هیوسانگ هستم به فامیلمون گفتم آشنا داری موتور تمیز سراغ داشته باشه گفت میپرسه،رفت پیش رفیقش گفته بود دوتا داشته فروخته قبل عید،الان فقط صفرداره که 2013 هم داره که این قیمتو گفته و گفته تا 22-23 هم شاید برسه،یکم شک کردم من،البته با این اوضاع معلوم نیست چی بشه.موندم بخرم یا نه!از یه طرف خود موتور و از طرفی قیمت ها داستانیه
2013 اصلا مونتاژ نشده که بخواد تو بازار باشه
چجوری میگید 2013
اگه مدل 2012 که 2 رنگه که تو بازار هست

mamad212
19-01-1392, 01:33 قبل از ظهر
2013 اصلا مونتاژ نشده که بخواد تو بازار باشه
چجوری میگید 2013
اگه مدل 2012 که 2 رنگه که تو بازار هست

والا اینجوری که من فهمیدم اینه،گفتم که منم شک کردم،طرف سه شنبه هفته پیش تحویل گرفته موتورارو،18.5 هم داشته که یکی اومده بخره گفته مدلش قبل اون 19.5 هست،اگه شما میدونید که 2013 منتاژ نمیشه فعلا پس شاید داستان چیز دیگه ایه،من اینو شنیده بودم گفتم

جانسون
19-01-1392, 02:01 قبل از ظهر
موتول - لیتری 27 تومن !
1.6 شد که میشه 40 تومن
15 تومن اجرت
42 تومن فیلتر

یا ابلفضلللللللللللللل

اشکال نداره امیر جان تجربه میشه همش....

**** داداش یعنی داره پول خوشتیپ بودنه کار کناشو میگیره ؟؟؟

منم بر م اونجا خوش تیپ کنم چقد میده ؟؟؟ بکش بیرو از تمیز بودنه

اجرت پاره میکنه ادمو....من نفهمیدیم گول تمیزی کارشو شو میخوره یا اینکه فک میکنه هرکی هیو داره بچه مایس بزار....کنم

اجرته تعویض روغن 1 ت همه جا به یارو حال بدید 2 ت پره پرششششششششششششش نکنید جونه هرکی دوست داری این تعمیر کارورو پرو نکنییید....

روغن موتول 7 ت تو چراغ برق خوده داریوش ههم میگه برا من اصله برا اونا تو ایران پر میشه از این شرو ورا...

در صورتی همش یکیه موتول....اما

هیو کپسولم امروز شد کارکردش 6000 تا نبود ؟؟؟؟؟ شب تا صبح رو موتور میخوابم=))

Unregistered1
19-01-1392, 09:38 قبل از ظهر

آقا توروخدا دلمونو اب نکن...خیلی از بچه ها تیز کردن 2013 بیاد تو بازار برن بخرن..که بعید میدونم تا 5/6 ماه دیگه بیاد...

Gladiator
19-01-1392, 10:19 قبل از ظهر
موتورو روشن میکنم خودبخود خاموش میشه ، باید گازو نگه دارم تا خاموش نشه ، مگه موتور انژکتوری گازش اتومات نیست ؟ اعصابمو خورد کرد ، یعنی باید برم تنظیم موتور ؟

Unregistered1
19-01-1392, 10:39 قبل از ظهر
موتورو روشن میکنم خودبخود خاموش میشه ، باید گازو نگه دارم تا خاموش نشه ، مگه موتور انژکتوری گازش اتومات نیست ؟ اعصابمو خورد کرد ، یعنی باید برم تنظیم موتور ؟

دوره موتورت چنده؟؟؟؟
شاید سلو تنظیم نیست...

Gladiator
19-01-1392, 12:45 بعد از ظهر
قبلا رو 1.5 بود الان همین که گازو ول میکنی موتور خاموش میشه

erfan.557
19-01-1392, 02:22 بعد از ظهر
قبلا رو 1.5 بود الان همین که گازو ول میکنی موتور خاموش میشه

موتور بعد از گرم شودن هم خاموش میشه وقتی گازو ول میکنی؟

- - - Updated - - -

هیو کپسولم امروز شد کارکردش 6000 تا نبود ؟؟؟؟؟ شب تا صبح رو موتور میخوابم=))

علی جنگه مگه چه خبرته بابا:wow:///اپاچ من 10000 تا اومده 89هه تازه :wow:

Gladiator
19-01-1392, 04:22 بعد از ظهر
نه پس از گرم کردن خاموش نشد ، قبلا مشکلی نداشت آخه

Kami
19-01-1392, 04:42 بعد از ظهر
نه پس از گرم کردن خاموش نشد ، قبلا مشکلی نداشت آخه
احتمالا استپر مشکل داره

mamad212
19-01-1392, 04:45 بعد از ظهر
امروز با این فامیلمون حرف میزدم فهمیدم مدلای 92 رو میگفته 2013،خودش هم خندش گرفت:wall3:

جانسون
20-01-1392, 12:07 قبل از ظهر
گلایاتور داداش استوپرو باز کن با اسپره انجکتور شور تمیزش کن.... درچه هوا اینا رم یه دست بهش بکش استپرو اکی کنی بایید درست بشه....

Gladiator
20-01-1392, 01:32 قبل از ظهر
گلایاتور داداش استوپرو باز کن با اسپره انجکتور شور تمیزش کن.... درچه هوا اینا رم یه دست بهش بکش استپرو اکی کنی بایید درست بشه....

داداش اصلا این استپر کجا هست؟ من تاحالا فقط یه بار باکو باز کردم واسه تعویض شمع همین ، یه بارم باتریشو دراوردم شارژ کردم ، نمیدونم استپرش کجاست ، باید باک باز بشه؟

جانسون
20-01-1392, 02:21 قبل از ظهر
عکسا شو داش ابولفضل گزاشته بود... من هیو شو سرویس کردم...تو 10 15 صفحه قبل هست عکس ببین اینم توضیحش ..... باکو در بیار مراقبه شیلنگه بنزینش باش خیلی ترد و شکنندس... اول سوکتاشو دربیار.... شیلنگو جدا کن چون بنزینت میره تا بیای سکتو در بیاره... بقل مخزن فیلتر هوا دست راست موتور یه قطعه مشکی هست 2تا پیچ داره... سوکتشو دربیار و بعد خودشو با اسپره انجکتور شور تمیز کن... قبل اینکه استپر باز کنی فیلتر هوراتو بده تعویض روغنی یه باد مشتی بگیرن.... وقتی فیلترو با کردی 2تا ورودی می بینی ... موتورو روشن کن یه نی سره انجکتور شور داره با اون بزن تو درچه هوا وگازو تا زیره رد لین بیار... بک فایر میده دود از اگزوزت خارج میشه که نشون میده داره سوزن انجکتورت ت تمیز میشه..... بعدشم استپر باز کن تمیز کن با اسپره ... بعد اینکه کارات تموم شد ببین باز موتور دور ارومش میاد پایین خاموش کنه یا اکیه.... سوالی داشتی در خدمتت هستم

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) دوستان این اینه ها جفتی 15 ت رو مگلی و هیو هو جواب میده فقط یکم دیدتون کمه و ارزشه خوشگلی داره... پسته فبلی منو بی زحمت یک از مدیرا با فاصله کنه نوشته امو هر کاری کردم نشد....

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) دوستان این اینه ها جفتی 15 ت رو مگلی و هیو هو جواب میده فقط یکم دیدتون کمه و ارزشه خوشگلی داره... پسته فبلی منو بی زحمت یک از مدیرا با فاصله کنه نوشته امو هر کاری کردم نشد....

pourya bax
20-01-1392, 12:47 بعد از ظهر
سلام عرض می کنم به همه ی دوستان گله هیوسانگ سوارم.اگه اجازه بدید من هم به جمعتون اضافه شوم.هیوسانگ قرمز مدل 91
می خواستم ازتون بپرسم روغن موتورکس بریزم یا کاسترول مگنتیک؟
دوم اینکه لنت عقبم تموم شده از کجا تهیه کنم که قیمت را بالا نگه الکی.لطفا اگه میشه ادرس یا تلفنشو برام بزارید.ممنون

Kami
20-01-1392, 12:59 بعد از ظهر
سلام عرض می کنم به همه ی دوستان گله هیوسانگ سوارم.اگه اجازه بدید من هم به جمعتون اضافه شوم.هیوسانگ قرمز مدل 91
می خواستم ازتون بپرسم روغن موتورکس بریزم یا کاسترول مگنتیک؟
دوم اینکه لنت عقبم تموم شده از کجا تهیه کنم که قیمت را بالا نگه الکی.لطفا اگه میشه ادرس یا تلفنشو برام بزارید.ممنون
با سلام
خوش اومدید
فرقی نداره موتورکس تو سرما به مشکل میخوره
برای لنت برید محک سیکلت
بالاتر از میدان راه اهن ، خیابان ولیعصر ، جنب بیمارستان پارسا ، قبلا 12 تومن بود لنت عفب

pourya bax
20-01-1392, 01:05 بعد از ظهر
ممنون.برای فصل بهار و تابستون موتورکس بهتره یا کاسترول یا مگوین؟

Kami
20-01-1392, 01:08 بعد از ظهر
ممنون.برای فصل بهار و تابستون موتورکس بهتره یا کاسترول یا مگوین؟
بنده کلا موتورکس رو پیشنهاد نمیدم برای هیوسانگ
فقط کاسترول و مگوین

pourya bax
20-01-1392, 01:11 بعد از ظهر
ببخشید یه سوال دیگه.از کجا باید فهمید که انژکتور و استپ نیاز به شستشو داره یا نه؟
خودمم می تونم انژکتورو شستشو بدم؟

Kami
20-01-1392, 01:13 بعد از ظهر
ببخشید یه سوال دیگه.از کجا باید فهمید که انژکتور و استپ نیاز به شستشو داره یا نه؟
خودمم می تونم انژکتورو شستشو بدم؟
هرموقع درست دور موتور کار نکرد
میشه انژکتور رو تمیز کرد

pourya bax
20-01-1392, 01:18 بعد از ظهر
خودم هم میتونم با اسپری انژکتور تمیز کنم یا سخته و باید ببرم بدم تعمیر کار؟

Kami
20-01-1392, 01:19 بعد از ظهر
خودم هم میتونم با اسپری انژکتور تمیز کنم یا سخته و باید ببرم بدم تعمیر کار؟
بله میتونی

pourya bax
20-01-1392, 01:24 بعد از ظهر
همراه تعویض روغن جه چیزهای دیگه نیاز به تعویض هست؟ مثلا فیلتر روغن...؟

Kami
20-01-1392, 01:24 بعد از ظهر
همراه تعویض روغن جه چیزهای دیگه نیاز به تعویض هست؟ مثلا فیلتر روغن...؟
فلیتر روغن هر 2 هزار کیلومتر

pourya bax
20-01-1392, 01:55 بعد از ظهر
لنت از خود نمایندگی کویر تو قلمستان بگیرم ارزونتره یا از محک؟

Arman-GT
20-01-1392, 06:50 بعد از ظهر
دوستان دینام میتونه چه مشکلی برداره!! دو هفته قبل از عید شارژرم رو عوض کردم البت مشکلی نداشت گارانتی داشت عوضش کردم بعد از چند روز خوابیدن موتور حدود 6 روز باطری خوابید باطری به باطری کردم با ماشین رفتم تا گمرک سمت قادر که گفت سیم پیچ دینام مشکل داره و باید عوض بشه ایا همچین چیزی ممکنه؟ اخه دینام چیزی نیست که به این زودی ها مشکل پیدا کنه؟!
در ضمن قیمت تعویض و اجرتش کلا گفت میشه 300 تومن!

mohammadazari
20-01-1392, 06:59 بعد از ظهر
اره ممكنه وقتي دينام مشكل داره باطري شارژنميشه وخالي ميشه اكثر تعميركارها دروحله اول شارژر رو عوض ميكنن .قيمت دينام با متعلقاتش حدود700 هزارتومن هست خواستي بدي سيم پيچشو عوض كنن جاي مطمئن باشه چون اگه عايق كاري موقع تعويض سيمهاي مسي درست انجام نشه با كوچكترين اتصالي دوباره دينام ميسوزه .وقتي سيم پيچ دينام رو عوض كردي حتما يا باطري موتورتو عوض كن يا خوب بزار شارژبشه.ازدلايل سوختن سيم پيچ دينام هم ممكنه خرابي شارژر يا باطري باشه

جانسون
20-01-1392, 07:49 بعد از ظهر
ارمان جان اگه با شیش روز خابیدن طبیعیه موتوره شما باطریش یکم ضیعیف شده اگه عوض نرکردی یه باطری بگیری اکیه...میشه تا شارجر هم جواب نمیده و اخرش به ترکیدنش یا سوختنش منجر میشه تازه من میگم حال حالا باطری برات کار میکنه ولی نزار بیشتر از 3 4 روز موتورت بخوابه دقیقا منم با هیو 88 دوستم همین مشکلو داشتیم با اینکه شارجر دست ساز و برا موتور 400 انداختم روش بازم باطریه بعده 10 15 استارت خالی میکرد اونم هر هفته میزد زیر شارج تا اکی باشه باطرش

- - - Updated - - -

حسین داشی لنتو من از محک 18 ت برا عقب ار که 20 بود 18 داد به من از 18 ت داره 35 ت داره مثل فابریکشه و یه مدل مسی که میگن بهش سرامیکی 75 ته مثل اهنه مسی بود که دکتر محک میگفت این حرارته بیشتری تحمل میکنه ...

من یه 18 ت گرفتم اولش یکم سوت میزد ولی بعدش اکی شد....

هواستون به لنته عقب باشه دیر عوض کنید سری دیسکه عقبو پله میکنه و داستان دارید سنک باید بخوره دیسکتون

داش کیا مگفت لنت هیو با اپاچی یکیه منم همین نظرو دارم ولی نمیدونم چرا رفتم محک و 18 ت پولدادم ولی این سری لنته اپاچی میگیریم لنته اپاچی هم از 10 ت 12 15 و فابریکیش 20 حدودن هست حالا باز امار بگیرید خودتون..

(اگه برا اپاچی خواستین بگیرید مارکه تکنو گلد خیلی خوبه....) رپیدو اینا نگیرن کهخ داغ کنه دیگه ترمز عقب ندارین

در ضمن عوض کردنش هوچ کاری نداره بیرو 10 ت تا 5 ت میگیرین اجرت میگیرین ولی خودتون راحت میتونید عوض کینید اونم تا 2 3 ساعت دیگه میام توضیح میدم

Arman-GT
20-01-1392, 08:49 بعد از ظهر
اره ممكنه وقتي دينام مشكل داره باطري شارژنميشه وخالي ميشه اكثر تعميركارها دروحله اول شارژر رو عوض ميكنن .قيمت دينام با متعلقاتش حدود700 هزارتومن هست خواستي بدي سيم پيچشو عوض كنن جاي مطمئن باشه چون اگه عايق كاري موقع تعويض سيمهاي مسي درست انجام نشه با كوچكترين اتصالي دوباره دينام ميسوزه .وقتي سيم پيچ دينام رو عوض كردي حتما يا باطري موتورتو عوض كن يا خوب بزار شارژبشه.ازدلايل سوختن سيم پيچ دينام هم ممكنه خرابي شارژر يا باطري باشه
خوشبختانه تستش کرد که گفت دینام مشکل داره وگرنه الکی بایستی خرج شارژر بکنم خودمم فکر میکردم مشکل از شارژر و محک دست دوم برام انداخته برای همین پیشش نرفتم میگن قادر کار برقیش خوبه امیدوارم که درست انجام بده و ضرر بهم نزنه
یک مدل دیگه هم داشت میگفت 600 اب میخوره ولی گفت یک مدل هست شرکتی 250 تومن با اجرت و واشر و اینجور چیزها 300

ارمان جان اگه با شیش روز خابیدن طبیعیه موتوره شما باطریش یکم ضیعیف شده اگه عوض نرکردی یه باطری بگیری اکیه...میشه تا شارجر هم جواب نمیده و اخرش به ترکیدنش یا سوختنش منجر میشه تازه من میگم حال حالا باطری برات کار میکنه ولی نزار بیشتر از 3 4 روز موتورت بخوابه دقیقا منم با هیو 88 دوستم همین مشکلو داشتیم با اینکه شارجر دست ساز و برا موتور 400 انداختم روش بازم باطریه بعده 10 15 استارت خالی میکرد اونم هر هفته میزد زیر شارج تا اکی باشه باطرش

- - - Updated - - -

حسین داشی لنتو من از محک 18 ت برا عقب ار که 20 بود 18 داد به من از 18 ت داره 35 ت داره مثل فابریکشه و یه مدل مسی که میگن بهش سرامیکی 75 ته مثل اهنه مسی بود که دکتر محک میگفت این حرارته بیشتری تحمل میکنه ...

هواستون به لنته عقب باشه دیر عوض کنید سری دیسکه عقبو پله میکنه و داستان دارید سنک باید بخوره دیسکتون

داش کیا مگفت لنت هیو با اپاچی یکیه منم همین نظرو دارم ولی نمیدونم چرا رفتم محک و 18 ت پولدادم ولی این سری لنته اپاچی میگیریم لنته اپاچی هم از 10 ت 12 15 و فابریکیش 20 حدودن هست حالا باز امار بگیرید خودتون..

(اگه برا اپاچی خواستین بگیرید مارکه تکنو گلد خیلی خوبه....) رپیدو اینا نگیرن کهخ داغ کنه دیگه ترمز عقب ندارین

در ضمن عوض کردنش هوچ کاری نداره بیرو 10 ت تا 5 ت میگیرین اجرت میگیرین ولی خودتون راحت میتونید عوض کینید اونم تا 2 3 ساعت دیگه میام توضیح میدم

نه داداش 6 روز که عادیشه قبلش 15 روز خواب بود که شهرستان بودم بعدشم وسط عید اومدم رفتم شمال هیچ مشکلی نداشت مجدد 6 روز خوابید و دیگه هم بیدار نشد! باطریمم تازه عوض کردم باطری قبلیم که خوابید رفتم باطری جدید گرفتم چند روز بعدشم پیش محک شارژ رو عوض کردم همشونم اخر برج اسفند انجام دادم البت محک همون موقع بهم گفت قبل عید دینامت رو عوض کن من گوش ندادم چون که اصلا فکرش رو نمیکردم دینام به این زودی بخواد خراب بشه

در ضمن داداش کدوم مدل لنت رو بهت داده 18؟ من یک مدل ازش گرفتم میگفت ارزون ترین مدله که داریم و ببر شرطی هیچ گونه صدایی نمیده بهم داد 15 تومن

mohammadazari
20-01-1392, 10:35 بعد از ظهر
باچيزايي كه گفتي باطري سالمه ايراد ازدينامه. اين قضيه دينام شركتي كه گفتي 250 تومنه چيه اخه سيم پيچ تك كه بخوان بفروشن نيست طرف دينام موتور رو درمياره سيم پيچشو عوض ميكنه هزينشم بيشتر از100 نبايد باشه اون واشرهم ميتوني بدي بسازن كه قيمتش بيشتر از 4هزار تومن نميشه

Arman-GT
20-01-1392, 11:05 بعد از ظهر
باچيزايي كه گفتي باطري سالمه ايراد ازدينامه. اين قضيه دينام شركتي كه گفتي 250 تومنه چيه اخه سيم پيچ تك كه بخوان بفروشن نيست طرف دينام موتور رو درمياره سيم پيچشو عوض ميكنه هزينشم بيشتر از100 نبايد باشه اون واشرهم ميتوني بدي بسازن كه قيمتش بيشتر از 4هزار تومن نميشه
میگفت همین فابریکیه اگر این تعمیرکاها انصاف داشتن منو شما که دیگه دغدغه ای نداشتم همین حالا هم که موتورم دستشه تو فکر اینم که به قسمت های دیگه موتور دست نزنه و با مدل چینی عوضشون نکنه چون که هیچ اعتمدی نمیشه کرد دینامی که شاید خودشون 60 تومن حالا بگیم میخرن رو اینجور قالب مبکنن
اشتباه من این بود اول به باطری فروش ماشین مراجعه نکردم چون که باطریسازم میتونه همچین مشکلی رو حل بکنه هم دستگاه تستشو داره هم تعمیرشون فرق انچنانی ندارن

جانسون
21-01-1392, 12:37 قبل از ظهر
ارمان جان داشی اگه باطری و شارجر و عوض کردی پس حتما از دینامته.. یا بوبین حالا ارمان شماره قادرو داری اگه نداری بهت بدم اگه موتورتو دست نزده دست نزه تا چنجا دیگه امار بگیری داداش منم مثل تو بودم و درکت میکنم چی میکشی البته رو اپاچیم ....که یه صبح تا شب واسادم بالا سر موتور تا انجینو جم کنه...

- - - Updated - - -

ارمان جان داشی اگه باطری و شارجر و عوض کردی پس حتما از دینامته.. یا بوبین حالا ارمان شماره قادرو داری اگه نداری بهت بدم اگه موتورتو دست نزده دست نزه تا چنجا دیگه امار بگیری داداش منم مثل تو بودم و درکت میکنم چی میکشی البته رو اپاچیم ....که یه صبح تا شب واسادم بالا سر موتور تا انجینو جم کنه...

Unregistered1
21-01-1392, 09:03 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

داداش من واسه عقب لنت اپاچی انداختم ولی tvs اصل خریدم 30 تومن....منتها سرش یه گیره داره باید اونو اره کنی...نازک هم هست زود اره میشه....
ولی ترمز ام کلا" خوب نیست چرا؟؟؟
در ضمن لنتش زیادی کلفت بود که سمباده میخواد ولی ارزش داره چون خیلی با کیفیت بود...

- - - Updated - - -

بچه ها من قیمت شارزرو میخوام....اگه گرونه بگید چی بش میخوره؟؟؟

من شارژر اپاچی انداختم ولی هم سایزش کوچیکه هم اینکه ضعیفه....
چیکار کنم؟؟؟

K.I.A
21-01-1392, 10:23 قبل از ظهر
شارزر همون هیو خوبه قبلا 150 بود الان شاید کمی بیشتر.

جانسون
21-01-1392, 02:42 بعد از ظهر
شارجر شرکت داره فابریکش کاملا جواب میده ... اگه قیمتش بالاس تو گمروک تو کوجه رنجینه خجسته که تعمیرگاه قادر هم هست.... اول کوچه ی مغازه هست دست چپ شارجر دست ساز میسازه و برا 250 و برا 400 میسازه... کلا برا سنگین بیشتر درست میکنه... کارش خوبه و اینکه خیلی گرون بشه از 30 ت تا 50 ت میشه... حسین منم از وقتی لنتو عوض کردم فکر میکنم کنم تر مز عقبم خوب نمیگیریه باید یه هوا گیری بکنم

Unregistered1
21-01-1392, 03:39 بعد از ظهر
من هواگیریم کردم خودم ولی فرقی نکرد...
دست ساز خوبه؟؟؟ مشکلی نداره؟؟؟

جانسون
21-01-1392, 03:56 بعد از ظهر
نه مشکلی نداره از فابریکشم بهتره کار کردش بهش بگو تضمینی میخوام اگه ترکید یا چیزیش شد میارم یکی دیگه بهم بده....

ioocmehdi
21-01-1392, 08:44 بعد از ظهر
سلام دوستان ، بچه ها دیروز سوار هیو شدم چند بار گاز گیر کرد و وقتی گاز رو ول میکردم همچنان گاز میخورد، به نظرتون سیم گاز خراب شده یا با روغن کاری خوب میشه؟؟ اگه کسی سیم گاز رو تعمیر و روان کاری کرده لطفا بهم توضیح بدین چطوری . ممنون از لطف دوستان

erfan.557
21-01-1392, 09:05 بعد از ظهر
سلام دوستان ، بچه ها دیروز سوار هیو شدم چند بار گاز گیر کرد و وقتی گاز رو ول میکردم همچنان گاز میخورد، به نظرتون سیم گاز خراب شده یا با روغن کاری خوب میشه؟؟ اگه کسی سیم گاز رو تعمیر و روان کاری کرده لطفا بهم توضیح بدین چطوری . ممنون از لطف دوستان
سلام.روغن رقیق مثه 10رو با سرنگ بکش بکن زیر روکش همراه با بازی کردن خالیش کن کلاچت هم همینطور که رون شه.اپه بازم خر خر کرد و انگار که گیر داره باس عوض شه چون یهو میزارتت وسط راه.

ioocmehdi
21-01-1392, 09:38 بعد از ظهر
دقیقا از کدوم قسمت میشه با سرنگ روغن زد داخل کابل گاز؟ از خود دسته گاز با باز شدن دسته یا اون پیچ تنظیم که بعد از اهرم گازه یا جای دیگه؟؟

erfan.557
21-01-1392, 09:46 بعد از ظهر
دقیقا از کدوم قسمت میشه با سرنگ روغن زد داخل کابل گاز؟ از خود دسته گاز با باز شدن دسته یا اون پیچ تنظیم که بعد از اهرم گازه یا جای دیگه؟؟
از پیچش که ته کتیه ینی همون پیچ تنظیم که گفتی ولی از اونجا وا کردی حواست باشه توشم یکم بزنی مشتی بزن زنگاش بیاد بیرون.

M007
21-01-1392, 09:48 بعد از ظهر
خدایی به چی هیو 16/500میلیون قیمت گذاشتن؟!!!!!
اینکه تو هر صفحه تاپیکش یه ایراد ازش نوشتن موتوری که یه سره اذیت میکنه خرج داره و از صفرش که میگیری پات باید تعمیرگاه باشه به چه دردی میخوره؟!

erfan.557
21-01-1392, 09:58 بعد از ظهر
بیشترش واسه تپلیشه میدونی سنگین میزنه من که دوسش دارم موتور بدی نیس زیاد گرون بودنش واسه سیاستشونه مثلا الان اونور نینجا از هیو ارزونتره میاد اینور برعکس میشه بعدشم انجا ایرانه وقتی اپاچ بشه 6 تا هیوهم میشه در همین حدود حالا اینجا جا این حرفا نیس . اقا یه یارو گف خشک 2013 اوردم 19 گفتم چرا چرت میگی گف شما بخوایی میارم واسط گفتم از همین جدیداس دیگه گف اره ولی چرت میگف حالا میرم داستانشو میرم در میارم.

ioocmehdi
21-01-1392, 10:17 بعد از ظهر
این موتور اکثر ایراداتش بر اثر منتاژ بسیار بی دقت و سرسری قطعاتش هست،من تو کارخونه کویر رفتم و کارشون رو دیدم از نزدیک ضمن اینکه چند تا از همون آقایونی که هیو رو منتاژ میکنن میشناسم که از اون ادما کار بهتر از اینم در نمیاد....:sad:

Hamid_brg1325
21-01-1392, 11:11 بعد از ظهر
درود به بروبچ
میخوام هیو رو به امید خدا جمعش کنم و وسایلش رو ببندم روش .
منتها یه مشکل دارم .
موقعی که همه چیزشو باز کردم اصلا حواسم نبود به این که سیمها رو علامتگذاری کنم .
حتی نمیدونم شیلنگای زیر که به جعبه هواکش وصل میشن دقیقا کدوم به کدومه .
اگه کسی موتورش لخته یا میتونه عکسی از سیمها و شیلنگهای زیر جعبه هواکش بذاره ممنون میشم .
یه سوال ؟
اگه یه وقت سیمها رو جابجا وصل کنم احتمال خسارت شدید هست ؟
خلاصه هر کی هر راهنمایی کنه ممنون میشم .

albaloo
22-01-1392, 01:41 بعد از ظهر
داداش شما خودتم یه لطف کن و عکس از مراحل بگیر

شایسته فر
24-01-1392, 07:29 قبل از ظهر

Unregistered1
24-01-1392, 10:45 قبل از ظهر
درود به بروبچ
میخوام هیو رو به امید خدا جمعش کنم و وسایلش رو ببندم روش .
منتها یه مشکل دارم .
موقعی که همه چیزشو باز کردم اصلا حواسم نبود به این که سیمها رو علامتگذاری کنم .
حتی نمیدونم شیلنگای زیر که به جعبه هواکش وصل میشن دقیقا کدوم به کدومه .
اگه کسی موتورش لخته یا میتونه عکسی از سیمها و شیلنگهای زیر جعبه هواکش بذاره ممنون میشم .
یه سوال ؟
اگه یه وقت سیمها رو جابجا وصل کنم احتمال خسارت شدید هست ؟
خلاصه هر کی هر راهنمایی کنه ممنون میشم .

من موتورم لخته...از هر قسمتی که میخوای دقیقا" بگو برات عکس بزارم

Hamid_brg1325
24-01-1392, 12:00 بعد از ظهر
من موتورم لخته...از هر قسمتی که میخوای دقیقا" بگو برات عکس بزارم فدای تو داداش از سر جلو موتور سیم پیچیاش از زیر هواکش که بدونم دقیقا کدوم پایه های بیرون اومده با لاستیک سفیده پلمپ شده و کدوماشون شیلنگ بهش وصل شده و کدوم شیلنگها . پیشاپیش از لطف شما ممنونم .

- - - Updated - - -

داداش شما خودتم یه لطف کن و عکس از مراحل بگیر به روی چشم

!NAVID!
24-01-1392, 11:53 بعد از ظهر
قطر جایی که دسته فرمون به کرپی وصل میشه چقدره؟؟؟

شایسته فر
25-01-1392, 06:21 قبل از ظهر
3188131882

حجم بالا؛ جون میده برا بک گراند!!!:image111:

Arman-GT
25-01-1392, 05:41 بعد از ظهر
شیطونه میگه بزنم برجک هر چی تعمیرکاره بیارم پایین این همه پول میگیرن کار مزخرف تحویل میدن

بعد از این که 300 تومن پول بیزبون دادم به این قادره دینام رو عوض کرد تا چند روز همه چیز خوب بود امروز هم خوب بود روشنش کردم رفتم چرخی زدم که موقع برگشت پشت یک چراغ که زمانش زیاد بود خاموشش کردم و بعدش که خواستم روشن کنم باطری تعطیل شد به نظر شما چه مرگشه؟

قبل از عید هم شارژرش رو عوض کردم همینطور باطری رو خواهشا راهنمایی کنید

K.I.A
25-01-1392, 07:58 بعد از ظهر
شیطونه میگه بزنم برجک هر چی تعمیرکاره بیارم پایین این همه پول میگیرن کار مزخرف تحویل میدن

بعد از این که 300 تومن پول بیزبون دادم به این قادره دینام رو عوض کرد تا چند روز همه چیز خوب بود امروز هم خوب بود روشنش کردم رفتم چرخی زدم که موقع برگشت پشت یک چراغ که زمانش زیاد بود خاموشش کردم و بعدش که خواستم روشن کنم باطری تعطیل شد به نظر شما چه مرگشه؟

سیم پیچشو فقط باید تقویت کرد همین اونم تو بعضی موارد...
موتور شما زنون داره؟ احتمال برق دزدی و مصرف کننده برق زیاده

Arman-GT
25-01-1392, 08:09 بعد از ظهر
تازه عوضش کردم فکر کنم همین چهارشنبه بود یا سه شنبه کامل دینام(بویین) رو عوض کردم
نه زنون یا چراغ اضافه نداره فقط چراغ سکن رو ال ای دی انداختم

farzad_sh_2020
25-01-1392, 08:38 بعد از ظهر
سلام
دوستان عزیز شاید مجبور بشم موتور بفروشم بخاطر نداشتن جای پارک
گفتم همینجا فقط اعلام کنم که در جریان باشن اگر کسی خریدار هست

البته فعلاً دنبال پارکینگ مسقف نزدیک هستم اگر نشد دیگه تاپیک برای فروش میزنم
کارکرد 2100
اگزوز ixil هم روش هست که به قیمت اضاف میشه . کسی هم اگزوز نخواست فابریک میبندم روش

K.I.A
25-01-1392, 08:43 بعد از ظهر
از شارزر و بوبین مطمئن بشید ...
باطری هیو 10 امپر هست و با نصب هر مصرف کننده یا نداشتن اتصال مناسب امکان برق دزدی هست.

DANYAL
25-01-1392, 09:15 بعد از ظهر
سلام
دوستان کسی روی این موتور توربو شارژر نصب کرده.؟

!NAVID!
25-01-1392, 09:28 بعد از ظهر
مگه میخواییم چیکار کنیم که روی این توربو شارژر نصب کنیم

hosein_dig
25-01-1392, 09:40 بعد از ظهر
داداش میترکه
این روغن خنکه
باید یه طوری حرارت رو تخلیه کنن رو این موتور نمیشه

Arman-GT
25-01-1392, 10:34 بعد از ظهر
از شارزر و بوبین مطمئن بشید ...
باطری هیو 10 امپر هست و با نصب هر مصرف کننده یا نداشتن اتصال مناسب امکان برق دزدی هست.

فردا برم پیش همین قادر و محک سری بزنم ببینم چی میشه

amiroww
25-01-1392, 11:26 بعد از ظهر
سلام
گاز که میدم بعد ول می کنم یک صدای تق تق ربزی میاد از جلو
برای چی می تونه باشه ؟>
گاز که میدم قطع میشه !

شایسته فر
25-01-1392, 11:46 بعد از ظهر
31928

Mohammad62
26-01-1392, 09:55 قبل از ظهر

برای اینکه مطمئن بشید برق دزدی داره یا نه:

1- موقعی که موتور خاموشه، اتصال سیم + رو از باتری جدا کنید
2- بعد یه مولتیمتر دیجیتالی رو تنظیم کنید رو اندازه گیری جریان (اولش بذارید رو آمپر بالا که یه وقت نسوزه، اگه جریان بیشتر از مقداری باشه که شما تنظیم کردید فیوزش میسوزه)
3- یه سر سیمش رو بزنید به سیم + و یک سر دیگش رو بزنید به + باتری (با این کار باتری به مدار موتور از طریق مولتیمتر وصل میشه)
4- عدد روی صفحه رو بخونید تا حدود جریانی که موتور تو حالت خاموش می کشه دستتون بیاد
5- بعد یواش یواش همین کا رو با یه تنظیم رو آمپراژ کمتر بکنید تا دستتون بیاد موتور وقتی خاموشه چقدر برق مصرف میکنه

* حواستون باشه که وقتی اتصال رو بر قرار می کنید تو لحظه اول برق بیشتری میکشه و بعد میاد پایین.
اگه دزدگیر ندارید باید جریان خیلی کمی رو بخاطر انژکتور مصرف کنه. دزدگیرا معمولا چیزی حدود 15 میلی آمپر مصرف میکنن.

وقتی باتری رو از موتور قطع می کنید به احتمال زیاد انژکتور ریست میشه (واسه ماشین که اینطوریه)؛ اولش بد کار می کنه تا بعد از چند دقیقه خودش رو تنظیم کنه.
اگه حرفه ای عمل کنید میشه بدون اینکه باتری از مدار خارج بشه این اندازه گیری رو انجام بدید (خیلی بهتره).
واسه مطمئن شدن از برق دزدی تنها راه همینه.

Arman-GT
26-01-1392, 01:26 بعد از ظهر
امروز صبح پا شدم با بدو بدو کردن تو خیابون روشنش کردم که برم ببینم برقش چشه انداختم تو حکیم حدود 2 کیلومتر که رفتم موتور یهو خاموش شد چون تو حرکت بود انداختم دنده 2 مجدد روشن شد بعد از 3 ثانیه دوباره خاموش شد چند بار این کار رو کردم به محض روشن شدن و گاز دادن خاموش شد از حکیم تا گمرک موتور رو حل دادم

رسیدم اونجا و موتور رو باز کردن ، شمع ها رو تست کردن کار نمیکردن گفت از کوئلشه کوئل رو دراورد تست کرد گفت کوئل ها سالمن مشکلی ندارن ecu رو دراورد تست کرد مشکلی نداشت سالم بود

دوست عزیز Mohammad62 ([Only registered and activated users can see links]) همین کارها رو که گفتید انجام داد البت باتری رو جدا نکرد دقیقا نفهمیدم چیکار کرد و قادر هم نفهمید چه مرگشه گفت موتور باید بمونه حالا موتور رو خوابوندم تا برسیش کنن ببینن چشه

نمیدونم این مشکل ها از کجا شروع شد از باطری شروع شد تا تعویض شارژر و دینام حالا هم که دیگه بهش نمیفهمن باید بره زیر عمل واقعا خستم کرده این یه مدته به خصوص امروز که این همه راه پیاده بردمش

شایسته فر
26-01-1392, 03:06 بعد از ظهر
داداش یه سر برو پیش مرادی
کارش درسته
پشیمون نمی شی

!NAVID!
26-01-1392, 03:30 بعد از ظهر
قطر جایی که دسته فرمون به کرپی وصل میشه چقدره؟؟؟
????

شایسته فر
26-01-1392, 03:49 بعد از ظهر
والپیپر از مدل 2013!!
31951

hamed510
26-01-1392, 03:57 بعد از ظهر
مدل 2013 موجوده تو بازار!!!؟

شایسته فر
26-01-1392, 05:42 بعد از ظهر
خیر
2012 هم یکی دوتا هست
2013 ایشالا آخرای تابستون میاد

Arman-GT
26-01-1392, 07:51 بعد از ظهر
داداش یه سر برو پیش مرادی
کارش درسته
پشیمون نمی شی

ادرسش کجاست؟

!NAVID!
26-01-1392, 07:54 بعد از ظهر
کسی جواب سوال منو نمیدونه؟؟؟

shahriar
26-01-1392, 07:57 بعد از ظهر
دوستان
اگه دنباله اگزوز ارو بندازیم صداش بیشتر میشه؟؟؟؟؟

Arman-GT
26-01-1392, 10:04 بعد از ظهر
دوستان موتورم رو 1ساعت پیش تحویل گرفتم خدارو شکر مشکل جدی نداشت و نیاز به تعویض قطعه ای نبود صحاب قبلی موتور به همه چیزش دست زده بود و سیم کشی ها رو باز کرده بود که موجب شده بود قطع بشن یکسریاشون کلا به خیلی چیزها دست زده بوده که همه رو برام دستی کشیده و همه سیم ها و اتصالات رو درستشون کرد محل قرارگیریشون رو

!NAVID!
26-01-1392, 10:05 بعد از ظهر
چند تومن برات اب خورد؟؟؟

Hamid_brg1325
26-01-1392, 10:09 بعد از ظهر

اندازه گرفتم 5 سانت و 1 میل بود که یک میل فکر کنم به خاطر خوردگیشه و شما همون 5 سانت حساب کن .

- - - Updated - - -

اندازه گرفتم 5 سانت و 1 میل بود که یک میل فکر کنم به خاطر خوردگیشه و شما همون 5 سانت حساب کن .

amiroww
26-01-1392, 10:43 بعد از ظهر
سلام !
دوستان موتور من لنت تموم کرد ! دیسک هم خط افتاده :| عجیب بود واسم 1.700 تا راه رفتم :|

چه باید بکنم ؟ کجا ببرم ؟
ممنون

Arman-GT
26-01-1392, 10:44 بعد از ظهر
چند تومن برات اب خورد؟؟؟
80 تومن
درسته قادر اجرت بالا میگیره ولی کار رو درست انجام میده و مطمئنه

Kami
26-01-1392, 10:45 بعد از ظهر
سلام !
دوستان موتور من لنت تموم کرد ! دیسک هم خط افتاده :| عجیب بود واسم 1.700 تا راه رفتم :|

ممنون
برو محک لنت عوض کن

!NAVID!
26-01-1392, 10:47 بعد از ظهر
داداش کاش این موتورو بفروشی
مثل اینکه از زمانی که خریدی تو تعمیر گاه بوده
امکانش هست تا اخرم اینجوری بره ها(مثل من شانس نداری)

- - - Updated - - -

کسی قیمت دسته فرمون هیو رو میدونه

Arman-GT
26-01-1392, 10:51 بعد از ظهر
داداش کاش این موتورو بفروشی
مثل اینکه از زمانی که خریدی تو تعمیر گاه بوده
امکانش هست تا اخرم اینجوری بره ها(مثل من شانس نداری)

- - - Updated - - -

نه خدا رو شکر اذیت نمیکنه و مشکل جدی نبوده اگر زیاد اذیت میکرد میفروختم وگرنه هر موتوری خرج داره به خصوص این تیپ از موتورها

سلام !

ممنون
دوست عزیز لنت که مربوط به مسافت نمیشه شاید شما تو شهر بیشتر تردد داری که مقدار ترمز گرفتن هم بیشتر کلا لنت عقب هیوسانگ زود تموم میشه خط افتادن جدی نگیر چیز خاصی نشد یک جفت بگیر بنداز خط ها میرن محک داره از 15 تومن به بالا من 6 تومنی گرفتم از گمرک خیلی هم عالی جواب داد هنوز هم سر موتوره و هیچ صدایی هم نمیده

جانسون
26-01-1392, 11:48 بعد از ظهر
امیر احتمالا پات رو ترمزه حواست نیس اکثرا سره همین زود تموم میشه عقبش.. من رو 5800 تا تموم کردم.... من از محک گرفتم 18 ت راضی ازش سوت و جیق نمیکشه لنته اپاچی هم روش جواب میده ببیبن از چه قیمتی اکی بود اونو بگیر یه خاره کوچیک داره اونو راحت میشکونه و جا میزه... بنظره من نده بیرون چون اجرت مفت میخوان بگیرین کلا 2تا پیچ خار بزرگ داره 2 تا پیچ کوچیک همین..... خودت عوض کن

Hamid_brg1325
27-01-1392, 12:19 قبل از ظهر
د
- - - Updated - - -

6 ماه پیش خریدم نزدیک به 120 تومن .
امروز رفتم کل شهر رو زیر پا گذاشتم پیچهای آلن فلاپها اصلا گیر نمیومد حتی شبیه بهش .
خاک تو سرشون بکنن که پدرم در اومد .
تهران هم اون پیچ آلن شماره 5 فلاپ تو پیچ و مهره فروشیاش گیر نمیاد یا فقط اینجا اینجوره ؟
ولی یه بمب خبری .:gigglesmile:
فردا شروع میکنم به جمع کردن موتور .
تا آخر هفته یه هیوسانگ بعد از 8 ماه به زندگی برمیگرده .:22:
وقتشه آسفالت جر بدیم و بریم جلو:19:

albaloo
27-01-1392, 12:31 قبل از ظهر
دوستان چند روز پیش باک فول کردم حدود17 لیتر
تونستم باهاش 285 کیلومتر برم یعنی دیگه موتور خاموش شد زیر پام
به نظرتون موتور بد کار نمیکنه ؟ اخه من شنیدم 300 کیلومتر میشه رفت باهاش؟

جانسون
27-01-1392, 12:47 قبل از ظهر
حمید داداش من با یه باک پر تا لب به لبه در باک 390 کیلو متر خوردی میریم با بنزین سوپر اکتان میریم یه 30 4 کیلو متر بیشتر هم میره تازه خط بنزین روشن میشه چشمک زدن..... که 2.5 زاپاس داره اونم نظدیکه 30 40 تا دیگه میره اکتان میریزیم با سور مصرفت خیلی کمتر میشه هم موتور وحشی تر گاز میخوره..

farzad_sh_2020
27-01-1392, 08:13 قبل از ظهر
دوستان چند روز پیش باک فول کردم حدود17 لیتر
تونستم باهاش 285 کیلومتر برم یعنی دیگه موتور خاموش شد زیر پام
به نظرتون موتور بد کار نمیکنه ؟ اخه من شنیدم 300 کیلومتر میشه رفت باهاش؟

سلام
من هیچ وفت باک پر پر نمیکنم چون وقتی پارک کنید زیر آفتاب و باک پر باشه خیلی از باک بخار میشه
میتونید تست کنید . فقط 30 دقیقه بذارید زیر آفتاب و برید سراغ موتور یک تکون کوچیک بدین . ببینید چقدر گاز خارج میشه

ولی تست کردم با 10 لیتر 200 کیلومتر میره و مصرفش حدود 100/5 هست در رانندگی معمولی با سرعت 100 - 120

ولی وقتی همه دنده ها دور موتور بالا تعویض بشه و سرعت بالا مصرفش خیلی بیشتر از این چیزا میشه

imported_vahid repsol
27-01-1392, 02:10 بعد از ظهر
من ديروز شنيدم قيمت شركت شده 22 ميليون :-o

BKING
27-01-1392, 02:21 بعد از ظهر
من ديروز شنيدم قيمت شركت شده 22 ميليون :-o

قیمت شرکت معمولا یه مقدار بالاتر هست اما به 20 تومن حتما رسیده

Kami
27-01-1392, 10:06 بعد از ظهر
لنت پیشنهادی من به شما هیو سواران
محک - 20 تومن

شایسته فر
27-01-1392, 10:59 بعد از ظهر
آدرس محکو یکی می تونه لطف کنه و بده
ممنون

شایسته فر
28-01-1392, 12:08 قبل از ظهر
32015

albaloo
28-01-1392, 12:53 قبل از ظهر
یعنی موتور من مشکل داره ؟

eshgh_namordeh
28-01-1392, 01:07 قبل از ظهر
سعی کنید بنزین از نصف کمتر نشه به پمپ فشار میاد ممکنه بسوزه
همینطور خالی شدن کامل باک علاوه بر اینکه ممکنه آشغال ته باک وارد بشه احتمال به هم خوردن انژکتور هم داره
تخته گاز برید مصرف خیلی بالا میره ، چیز خاصی نیست مشکلی نداره

- - - Updated - - -

محک : از میدان رازی به سمت کارگر جنوب حرکت کنید وارد خیابان مختاری بشین ، سپس ولی عصر شمال 500 متر رفتین سمت چپ جنب بیمارستان پارسا

amiroww
28-01-1392, 06:25 قبل از ظهر
سلام منم دیروز لنت خریدم
15 تومن البته از این قرمز ها نبود که **** گذاشته !
اون صدای تق تق که گاز ول می کردم میومد هم برای شل بودن زنجیر بود !
محک اجرت نگرفت چون بار اولم لود پیشش می رفتم !
اونجا یک هیو تقویت شده هم بودش که کامنت بود و سفید قرمز بقل ZX 14 سفیده !
گفت Double fan شده و گرما نمیزاره زیاد شه
عکس تا شب می زارم !
بعد اینکه اگزوز هم two brothers داشت دست دوم در حد 1.5.000

شایسته فر
28-01-1392, 07:16 قبل از ظهر
کربن یا استیل؟
داداش اون هیو که می فرمایید؛ یعنی مدل های 2012 میشه کامت!!!comet!!

hosin11
28-01-1392, 11:17 قبل از ظهر
اول سلام به همگی...
من تازه عضو شدم...
در جواب دوستم باید بگم من اگزوزمرو که عوض کردم مصرف یه مقدار بالا رفته ولی اونقدری نیستش که بخوای به این دلیل اگزوزه قهرمانی نندازی...
اصولا" باز شدن نفس موتور = بالا رفتن مصرف...مثل اینکه شما بخوای کاتالیزور اگزوزتونو در بیاری...ولی تفاوتش چشمگیر نیست..

hosin11
28-01-1392, 11:20 قبل از ظهر

اینم یه چندتا عکس از هیوسانگ 21013

Babak
28-01-1392, 02:30 بعد از ظهر
Double fan شده و گرما نمیزاره زیاد شه زیاد علمی نیست

amiroww
28-01-1392, 05:59 بعد از ظهر

Arman-GT
28-01-1392, 06:06 بعد از ظهر
زیاد هم علم نمیخواد فقط دو تا فن اضافه میکنه که تو تابستون اذیت نکنه فقط گرمای انجین رو که زیر فلاپ هاست رو سریعتر خارج میکنه

با 1.200 ، 1.400 موتور رو تقویت میکنه

شایسته فر
28-01-1392, 06:19 بعد از ظهر
قبلا دوستان همین سایت این کارو کردن و نتیجه مطلوبی ازش نگرفتن
فقط پاهارو که به طور معمول اب پز می کنه؛ بعد از فن سوخاری می کنه!!!!

Ali
28-01-1392, 07:44 بعد از ظهر
اول سلام به همگی...
من تازه عضو شدم...
در جواب دوستم باید بگم من اگزوزمرو که عوض کردم مصرف یه مقدار بالا رفته ولی اونقدری نیستش که بخوای به این دلیل اگزوزه قهرمانی نندازی...
اصولا" باز شدن نفس موتور = بالا رفتن مصرف...مثل اینکه شما بخوای کاتالیزور اگزوزتونو در بیاری...ولی تفاوتش چشمگیر نیست..

:welcome

=D> منم از یکی از دوستان پرسیده بودم همینو گفت که مصرف یکم رفته بالا

ولی درسته از شتاب بیشتر و صدای اگزوز خوب نمیشه گذشت =D>

Ali
28-01-1392, 07:46 بعد از ظهر

اینم یه چندتا عکس از هیوسانگ 21013

خیلی قشنگ شده کسی خبر نداره کویر کی میخواد این مدل رو وارد بازار کنه؟

farzad_sh_2020
28-01-1392, 09:04 بعد از ظهر
یک ایده به ذهنم رسید نخندین فقط
جلوی رادیات به اندازه خودش بیایم یک قاب درست کنیم و وسطش پوشال بذاریم . بعدش این پوشال مثل کولر آب پمپ بشه روش و هوای خنک برسه به رادیات
نظرتون چی هست ؟

شایسته فر
28-01-1392, 09:28 بعد از ظهر
آبش از کجا تامین میشه؟
هر 10 دقیقه یکبار باید منبعشو پر اب کنی چون همش بخار میشه
تازه اگه سودی داشته باشه که فکر نمی کنم عملی باشه

farzad_sh_2020
28-01-1392, 09:31 بعد از ظهر
آبش از کجا تامین میشه؟
هر 10 دقیقه یکبار باید منبعشو پر اب کنی چون همش بخار میشه
تازه اگه سودی داشته باشه که فکر نمی کنم عملی باشه

سود که 100% داره
چون هوای خنک بجای هوای داغ به رادیات میرسه
منبع هم میشه از ظرف های پلاستیکی مستطیلی پشت شاسی موتور استفاده کرد . حداقل 4-5 لیتری میشه جا داد .

شایسته فر
28-01-1392, 09:34 بعد از ظهر
شدت باد رو هم کم می کنه و مثل فشار شکن عمل می کنه و در نتیجه حجم هوای ورودی خیلی کم میشه

Kami
28-01-1392, 09:34 بعد از ظهر
پشت شاسی موتور استفاده کرد . حداقل 4-5 لیتر
من هرچی فکر میکنم هیچ جای خای نمیبینم تو هیوسانگ
اونم 5 لیتر !!!

K.I.A
28-01-1392, 10:04 بعد از ظهر
میشه لوله های الومینیومی گرفت و لای پره های انجین پیچید و یه رادیات اب با فن هم گذاشت و با یه پمپ ساده ابو به گردش انداخت کاملا عملی هم هست.

Hamid_brg1325
28-01-1392, 10:15 بعد از ظهر
پایین فلاپای بغل سمت جلو جای خالی داره که یه منبع 5 لیتری بشه بخورونی .تازه میشه به 2 بر پایینی تنه هم منبع رو(البته منبع متناسب) بست که محکم باشه و فشاری روی فلاپا نباشه .البته اگه این سیستمی که میگید جواب بده .
شایسته فر خیلی تو کف هیو 2013 هستیااااااااااا .
فکر کنم بیاد یکیشو خریدی . درسته؟!

شایسته فر
28-01-1392, 10:30 بعد از ظهر
خدارو چه دیدی
امکان هر چیزی وجود داره

flower
28-01-1392, 10:51 بعد از ظهر
مدل 2013 دیگه خبری نیست کویر دیگه وارد نمی کنه .

کاوه
28-01-1392, 10:54 بعد از ظهر
به قول صاحبش راضیییییییییییییییییییییی یییییییییم ازش
دیروز 2ترک
عین بنز راه میومد
تو مسیر هم یه zzr400خورد به پستمون تو اتوبان تقریبا یجورایی پشت به پشتش میرفتیم

جانسون
29-01-1392, 02:17 قبل از ظهر
مدل 2013 دیگه خبری نیست کویر دیگه وارد نمی کنه .
برادر من شما از کجا و رو چه حسابی این حرفو میزنید ؟؟

مدرک چیزی داری؟؟

کاوه جون موتوره خوده داداش....

دوستان من تو برا گرمایه هیو روغن کاسترول مگنت اس ام +مکمل روغن گانک استفاده میکنم.. وواقعا راضیمی
داش **** دید برا روزه که رفتیم برا تیزره تبلیقاتی هم هوا گرم بود هم سر بالای هم ترافک سنگن.... تو اوج گرمایه هیو که تنه شاسی داغ بود دنده یزره تقه نمیزد و فندق نمیشکند... در صورتی که بقل دربی راه میفرتم با رغن موتورکس تازه اب خونک تقو توقه فندق شندنش میومد
داش **** یه 100 200 کیلو متر از لته عفب استفاده کردی نظرتو بگو منم 18 ت خردیم از محک ولی قرمز نیس ..... برا منم نه سوت نه جیق .... هیلی اکیه و قدرته ترمزم بعد هوا گیری همونه میخ ترمز کنم میکشه....

flower
29-01-1392, 08:35 قبل از ظهر
همون مدل قدیم را مدل 92 می دن تو بازار... رفیق داریم تو کارخانه میگفت از مدل قدیم زیاد تو انبار دارن به علت مشکلات گمرکی و دلار فعلا وارد نمی کنن در ضمن هیو انحصاریه ماله یه تهرونیه .

Unregistered1
29-01-1392, 09:23 قبل از ظهر
میشه لوله های الومینیومی گرفت و لای پره های انجین پیچید و یه رادیات اب با فن هم گذاشت و با یه پمپ ساده ابو به گردش انداخت کاملا عملی هم هست.

این کار جواب میده...اون پوشالا فاییده نداره ولی این حرکت جواب میده...اگه یه طرح کامل بدی من حاضرم هزینه کنم آقا کیا...

- - - Updated - - -

مدرک چیزی داری؟؟

دوستان من تو برا گرمایه هیو روغن کاسترول مگنت اس ام +مکمل روغن گانک استفاده میکنم.. وواقعا راضیمی
داش **** دید برا روزه که رفتیم برا تیزره تبلیقاتی هم هوا گرم بود هم سر بالای هم ترافک سنگن.... تو اوج گرمایه هیو که تنه شاسی داغ بود دنده یزره تقه نمیزد و فندق نمیشکند... در صورتی که بقل دربی راه میفرتم با رغن موتورکس تازه اب خونک تقو توقه فندق شندنش میومد
داش **** یه 100 200 کیلو متر از لته عفب استفاده کردی نظرتو بگو منم 18 ت خردیم از محک ولی قرمز نیس ..... برا منم نه سوت نه جیق .... هیلی اکیه و قدرته ترمزم بعد هوا گیری همونه میخ ترمز کنم میکشه....

اینو راست میگه به من موتورکس 10/40 میریزم ولی دندم تق تق میکنه....البت یه مقدار از ایرادشم واسه دنده هاست...

hosin11
29-01-1392, 10:14 قبل از ظهر
این مدل شهریور تو ایران مونتاژ میشه...هر کی هم که میگه من 2013 دارم در واقع 92 داره که مدل 92 همون 91 خودمونه که شماره تنشو میکنه شرکت وا یه 92 میچسبونه ...به همین سادگی...ولی برای جلب توجه همشون میگن ما هیو 2013 داریم....مواظب باشید گول نخورید...هیو 91رو 2 میلیون گرونتر بجای 92 نخرید.... از ما گفتن;)
91 هم دو مدل هستش: 1-کامنت/coment = اگزوز: arowow و ای سی یو: delfi
2-جی تی آر/gtr = اگزوز: معمولی و ای سی یو : دوو که اگه اشتباه نکنم رو یه سریش نوشته t&h
از برج 6 91 به بعد کامنت وارد شده البت سری آخریهای gtr هم اگزوز و ای سی یوش همون اروو و دلفی شده...
توضیحی که میتونم بدم هم اینه که اگزوز arow باعث شده که نفس موتور باز بشه و کمتر داغ کنه(arow اگزوز قهرمانی هستش) و ای سی یو delfi هم باعث شده که موتور تو ترافیک بر اثر گرما خاموش نکنه و اینکه بچه ها کامنت دارن واقعا" خوب شده و خاموش نمیشه کمتر هم داغ میکنه..... تقریبا" میشه گفت که مشکل خاموش کردنو حل کردن..ولی همچنان موتور داغ میکنه یه مقدار کمتر...
مدل 2013 تا اونجایی که من میدونم بجز تغییر ظاهری تغییر دیگه ای نداشته...شنیدم ای سی یو هم تغییر کرده...
جالبه که اینم بدونید که انجین روغن خنک هیوسانگ 15 سال که طراحی شده...حالا موندم کره با این تکنولوژی چطوره که مشکل انجینو حل نمیکنه...

البت این انجینا واسه هر منطقه به یه شکل طراحی میشه منتها کویر شاید ایرانو با سیبری اشتباه گرفته که این موتورو با این انجین وارد میکنه...

shahriar
29-01-1392, 10:15 قبل از ظهر
آقا از مکمل روغن چطور باید استفاده کرد؟؟؟؟؟؟

Arman-GT
29-01-1392, 01:13 بعد از ظهر

مدرک چیزی داری؟؟

سلام علی جان
می خواستم بدونم این مکمل روغن رو از کجا تهیه میکنی و قیمتش چند در میاد؟
در ضمن کجای ترمزها رو هواگیری کردی؟

جانسون
29-01-1392, 03:17 بعد از ظهر
همون مدل قدیم را مدل 92 می دن تو بازار... رفیق داریم تو کارخانه میگفت از مدل قدیم زیاد تو انبار دارن به علت مشکلات گمرکی و دلار فعلا وارد نمی کنن در ضمن هیو انحصاریه ماله یه تهرونیه . این که یه چیز طبیعیه.... تو گمروک و هر سال دارن این کارو انجام میدن... درسته وارد کننده اصلی هیو اسمشون یادم نیس یک نفره که دوبی زنگی میکنه به اسمه خودش و کویر و امتیاز هیو برا خودشه و شخصیه...

- - - Updated - - -

حسین داداشی فردا ابشار دندتو یه تست میکنم یا روغنو عوض کنی تقو توقش میوفته یا ماهک دنده قرقرویاش خشکه که صدا میده فردا دقیق مگم چیکار کنی.....

من برا دربی دوستم کاست رول مگنتک اس ال میریختیم دندهاش خیلی نرم جا میرفت من حال میکردم هی دنده عوض کنم.... مگفتیم عجب دنده های داره دربی انگار هلو زیره پات له کنی یه حسه جالبی داشت =))

Arman-GT
29-01-1392, 03:31 بعد از ظهر
دوستان نیم ساعت پیش موتور رو بردم کارواش بعد از اب بازی کردن موتورم روشنش کردم که یک سیلندر کار نمیکرد و میدونستم طبیعیه که اب رفته روی شمع ها و هر سری هم اینجور شده بود یکم موتور کار میکرد دوباره مثل روز اولش میشد ولی حدود 5 دقیقه همینطور موتور روشن بود خبری از به کار افتادن یک سیلندر دیگه نبود و فهمیدم که کلا شمعم تعطیل شده حالا به نظرتون شمع زده یا کوئل سوزونده؟

Kami
29-01-1392, 04:39 بعد از ظهر
دوستان نیم ساعت پیش موتور رو بردم کارواش بعد از اب بازی کردن موتورم روشنش کردم که یک سیلندر کار نمیکرد و میدونستم طبیعیه که اب رفته روی شمع ها و هر سری هم اینجور شده بود یکم موتور کار میکرد دوباره مثل روز اولش میشد ولی حدود 5 دقیقه همینطور موتور روشن بود خبری از به کار افتادن یک سیلندر دیگه نبود و فهمیدم که کلا شمعم تعطیل شده حالا به نظرتون شمع زده یا کوئل سوزونده؟
یکی از دوستان به همین روش یکی از سیلندر هاش ار کار افتاد اما بعد از 1 روز درست شد

farzad_sh_2020
29-01-1392, 04:47 بعد از ظهر

چه کاریه ببری کارواش ؟؟؟
همیشه خودت تو خونه با شامپو ماشین بشور موتور رو . با کمترین میزان آب هم پاک میشه و خوبیش اینه اگر جنس خوب بگیری بعضی ها خاصیت ضد باران داران و آب روی بدنه کمتر میمونه که بخواد لکه بشه

جانسون
29-01-1392, 06:59 بعد از ظهر
سلام علی جان
می خواستم بدونم این مکمل روغن رو از کجا تهیه میکنی و قیمتش چند در میاد؟
در ضمن کجای ترمزها رو هواگیری کردی؟
ح
داداش ارمان تو خیابون ملت قبل میدون توپ خونه .. سره چراه دست راست 3 تا مغازه هستند دومین مغازه گانک و داره....

برا ترمز هم پیستون ترمز شیلنگه میار برا روغه زیره شیلنگ یه مهره
8 یا 10 یادم نیس ددقیق یه لاستیک روشه مثل درپوش اونو وردار

یکم با اچار شلش کن 2تا ترمز بزنی روغنش میاد برون با هوش اگه دیدی هوا نداره سفتش کن..... اکی میشه

- - - Updated - - -

[QUOTE=Arman-GT;185424]دوستان نیم ساعت پیش موتور رو بردم کارواش بعد از اب بازی کردن موتورم روشنش کردم که یک سیلندر کار نمیکرد و میدونستم طبیعیه که اب رفته روی شمع ها و هر سری هم اینجور شده بود یکم موتور کار میکرد دوباره مثل روز اولش میشد ولی حدود 5 دقیقه همینطور موتور روشن بود خبری از به کار افتادن یک سیلندر دیگه نبود و فهمیدم که کلا شمعم تعطیل شده حالا به نظرتون شمع زده یا کوئل سوزونده؟[/QUOTEا

ارمان داداش ببین کدوم سیلندرته از کار افتاده شمعو باز کن یکم تینر بزن سره شمع پلاتینش یا بنزین یهکم بزار بسوزه اتیش بزن

بعد تمیزش کن ببینیم میتونی برا تست کردن وایرو شمعو جا بزن با یکم فاصله از تنه بلوک سینلدر نیم سانت کمتر

تنه یه استار بزن ببین جرغه میزنه اگه جرقه زد اکیه ببند درست میشه...

اگه نزد شمعت تعتیله....

برا منم یسری اینجوری شد انجکتورام استپرو دریچه گازو همرو با اسپر تمیز کردیم از روز اولشم بهتر کار میکرد

شایسته فر
29-01-1392, 07:18 بعد از ظهر
دوستان لاستیک عقب هیو رو تا چه سایزی میشه پهن تر کر؟
160 تهشه؟

shahin.r1
29-01-1392, 08:31 بعد از ظهر
دوستان هیو رنگ زرد هم داره اگه داره چه مدلی؟ چه سالی؟

Arman-GT
29-01-1392, 09:33 بعد از ظهر
یکی از دوستان به همین روش یکی از سیلندر هاش ار کار افتاد اما بعد از 1 روز درست شد

امیدوارم پس مشکل جدی نباشه

چه کاریه ببری کارواش ؟؟؟
همیشه خودت تو خونه با شامپو ماشین بشور موتور رو . با کمترین میزان آب هم پاک میشه و خوبیش اینه اگر جنس خوب بگیری بعضی ها خاصیت ضد باران داران و آب روی بدنه کمتر میمونه که بخواد لکه بشه

دوست عزیز اگر امکانش بود به هیچ عنوان نمیدادم یکی دیگه موتورم رو برام بشوره دیگه اپارتمان نشینی این مشکلاتم داره توی پارکینگ حتی فلاپی باز میکنم هزار تا مشکل دارم با این جماعت

ح
داداش ارمان تو خیابون ملت قبل میدون توپ خونه .. سره چراه دست راست 3 تا مغازه هستند دومین مغازه گانک و داره....

برا ترمز هم پیستون ترمز شیلنگه میار برا روغه زیره شیلنگ یه مهره
8 یا 10 یادم نیس ددقیق یه لاستیک روشه مثل درپوش اونو وردار

یکم با اچار شلش کن 2تا ترمز بزنی روغنش میاد برون با هوش اگه دیدی هوا نداره سفتش کن..... اکی میشه

- - - Updated - - -

[QUOTE=Arman-GT;185424]دوستان نیم ساعت پیش موتور رو بردم کارواش بعد از اب بازی کردن موتورم روشنش کردم که یک سیلندر کار نمیکرد و میدونستم طبیعیه که اب رفته روی شمع ها و هر سری هم اینجور شده بود یکم موتور کار میکرد دوباره مثل روز اولش میشد ولی حدود 5 دقیقه همینطور موتور روشن بود خبری از به کار افتادن یک سیلندر دیگه نبود و فهمیدم که کلا شمعم تعطیل شده حالا به نظرتون شمع زده یا کوئل سوزونده؟[/QUOTEا

ارمان داداش ببین کدوم سیلندرته از کار افتاده شمعو باز کن یکم تینر بزن سره شمع پلاتینش یا بنزین یهکم بزار بسوزه اتیش بزن

بعد تمیزش کن ببینیم میتونی برا تست کردن وایرو شمعو جا بزن با یکم فاصله از تنه بلوک سینلدر نیم سانت کمتر

تنه یه استار بزن ببین جرغه میزنه اگه جرقه زد اکیه ببند درست میشه...

اگه نزد شمعت تعتیله....

برا منم یسری اینجوری شد انجکتورام استپرو دریچه گازو همرو با اسپر تمیز کردیم از روز اولشم بهتر کار میکرد

امروزرفتم هایپر گفتم شاید داشته باشه مکمل گانک که نداشت اومدم حداقل روغن کاسترول بگیرم زده بود 67 تومن!!!!!!
دست درد نکنه داداش
سیلندر جلوییه
رفتم امروز تو انبار دیدم دو تا شمع دنزو سوزنی دارم وسوسم کرد کلا این ها رو بندازم حالا برم پاش ببینم چی میشه این کارهایی رو که گفتی انجام بدم فقط امیدوارم از شمع باشه

- - - Updated - - -

دوستان لاستیک عقب هیو رو تا چه سایزی میشه پهن تر کر؟
160 تهشه؟

الان رو موتور خودم 180 هست

جانسون
29-01-1392, 10:58 بعد از ظهر
شاهین رنگ زرد برا سری قدیمی و مدل کاربرتی هیو هست.. شایسته دادا تا 180 فاق کوتاه تهتهشههههه... ارمان داداش کاسترول اس ام تو چراغ برق 53 ت من 3 هفته پیش گرفتم البته از شمعته کوعلش به این زودیا نمیسوزنه..... راستی لاستیکش مگه متلیزر المانی نبود اون که 170 بود داداش تو پیست دیدم

Arman-GT
29-01-1392, 11:40 بعد از ظهر
رفتم شمع سوزنی رو انداختم باز فایده نداشت نمیدونم چه مرگش شده فقط امیدوارم خرج نندازه رو دستم اگر از کوئل و شمع نباشه پس چرا لجش گرفته کار نمیکنه :hanghead:

نه داداش سایزش 180 اگر تونستم فردا عکس میگیرم میزارم

K.I.A
29-01-1392, 11:43 بعد از ظهر
کوئلشو من یه بار خریدم 95 تومن اصلی.

جانسون
30-01-1392, 12:39 قبل از ظهر
اها وا یارمان جان تا جایکه یادمه 170 بود خودتم گفتی 170 که من رفتم رو لاستکیتو خوندم که نوشته بود متلزر و المانی هست امارو گرفتم.... یبا هم 190 شو رو سی بی ار 600 دیدم پسر گفت خودم عوض کردم و موتور 600 داشت رینگاشو نارنجی رپسول میزد......

برا سمع وایرو وصل کردی شمعو تست کنی ببینی جرقه میزنه یا نه ؟؟؟

Ali
30-01-1392, 12:56 قبل از ظهر
این مدل شهریور تو ایران مونتاژ میشه...هر کی هم که میگه من 2013 دارم در واقع 92 داره که مدل 92 همون 91 خودمونه که شماره تنشو میکنه شرکت وا یه 92 میچسبونه ...به همین سادگی...ولی برای جلب توجه همشون میگن ما هیو 2013 داریم....مواظب باشید گول نخورید...هیو 91رو 2 میلیون گرونتر بجای 92 نخرید.... از ما گفتن;)
91 هم دو مدل هستش: 1-کامنت/coment = اگزوز: arowow و ای سی یو: delfi
2-جی تی آر/gtr = اگزوز: معمولی و ای سی یو : دوو که اگه اشتباه نکنم رو یه سریش نوشته t&h
از برج 6 91 به بعد کامنت وارد شده البت سری آخریهای gtr هم اگزوز و ای سی یوش همون اروو و دلفی شده...
توضیحی که میتونم بدم هم اینه که اگزوز arow باعث شده که نفس موتور باز بشه و کمتر داغ کنه(arow اگزوز قهرمانی هستش) و ای سی یو delfi هم باعث شده که موتور تو ترافیک بر اثر گرما خاموش نکنه و اینکه بچه ها کامنت دارن واقعا" خوب شده و خاموش نمیشه کمتر هم داغ میکنه..... تقریبا" میشه گفت که مشکل خاموش کردنو حل کردن..ولی همچنان موتور داغ میکنه یه مقدار کمتر...
مدل 2013 تا اونجایی که من میدونم بجز تغییر ظاهری تغییر دیگه ای نداشته...شنیدم ای سی یو هم تغییر کرده...
جالبه که اینم بدونید که انجین روغن خنک هیوسانگ 15 سال که طراحی شده...حالا موندم کره با این تکنولوژی چطوره که مشکل انجینو حل نمیکنه...

البت این انجینا واسه هر منطقه به یه شکل طراحی میشه منتها کویر شاید ایرانو با سیبری اشتباه گرفته که این موتورو با این انجین وارد میکنه...

من فکر میکردم مدل gtr comet با gtr خالی فرقی نداره و فقط یک نوشته هستش واقعا جالبه که یک موتور با دو نوع ecu عرضه میشه

در مورد اگزوز فکر میکردم تمام 91 ها arrow دارن

این انجین هم ابتدا بیشتر برای مدل های کروزر و نیکد بوده اما برای مدل اسپرت هم استفاده کردن البته میگن مدل نیکد هم داغ میکنه که خب اگر انجین اب خنک میبود خیلی عالی و بی نقص میشد

ولی مدل 650 این موتور واقعا عالیه و در سطح یا حتی بهتر از سوزوکی sv 650 هستش

مدل 2013 ترمز هاش مارک بایبر شده یعنی همون شرکتی که ترمز های cbr250r و پالس 200 جدید رو میزنه
و تغییر دیگه اگر اشتباه نکنم کمک های موتور هم اپدیت شدن و هندلینگ بهتر شده

نمودار داینو مدل 2013 هم بهتر شده که نمیدونم فقط از تغییر ecu هست یا قسمت دیگری هم اپدیت شده

جانسون
30-01-1392, 01:55 قبل از ظهر
دوسنان میخوام برا هیو فیلتر هوا اسپرت بزارم اما یه مشکل دارم از این مخروطی ها... تو مخزن فیلتر هوا باکسش در بیاد 2تا شینگه ریز داره و 2 تاد دریچه هوا موندم شیلگه هوا که برا استپر و ساسات شه و استئپرو کجا بزارم چون استوپر رو باکسه ..... اینگه 2تا فیلتر هوا باید بخورم مخروطی ساز کوچیک.... براش ولی استپرو مندم چیکار کنم با اون 2تا شینگ کوچیکا لطفا کمک....

K.I.A
30-01-1392, 01:58 قبل از ظهر
استپر که رو دریچه گازه مشکل کجاست

جانسون
30-01-1392, 02:18 قبل از ظهر
کیا جان منظرم اینه میخوام باکسه فیلتر هوارو در بیارم استپر با 2 تا پیچ رو باکسه چون فیلتر تو باکس نمیره... و جازدنش ازیت میکنه.... مثل کاربرات راحت نیس یه مخروطی بزاری سره شینگ کلفته ...

K.I.A
30-01-1392, 02:21 قبل از ظهر
خب اخه به استپر ربطی نداره کجاش گیره؟

جانسون
30-01-1392, 02:32 قبل از ظهر
داداش کیا باکس مشکی باید در بیاد که استوپر و 2 تا شیلنک کوچیکا بهش وصله برا فیلتر هوا اسپرت... مخروطیها نمیره اون تو کوچیک ترین سایزش هم برا این تریل 70 سی سی که باز بره تو باکس کناره هم فرار نمیگیره به نظرت چیکار کنم؟؟؟ عکس داری از فیلتر هوا اسپرت رو هیو ببنیم چجوری خروندن؟؟ این عکس باکس فیلتر هوا که اتپر میره توش....از بغل [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

K.I.A
30-01-1392, 02:40 قبل از ظهر
این باکس یا به اصطلاح مخزن ارمش هست/و اون شلنگا نیازمند همچین جعبه ای هستن
اون سنسوری که رو باکس هستو میگی ؟ اون که استپر نیست /بهش میگن مف وظیفشم
تشخیص میزان هوای ورودی / فشار و دما /هستش
اگه فیلتر اندازه دهنش پیدا کنی خوبه
من رو هیو انزکتور ندیدم این حرکتو چون ممکنه هی خطا بندازه به خاطر فیلتر اسپرت

جانسون
30-01-1392, 02:52 قبل از ظهر
اها حله کیا جان منم مشکلم همین بود دیگه بنظرت فیلترو سرواخ برزنم با مته ؟؟؟ یه فیلتر فابریک اول بگیریم بعدش این یه باد بگیریم بعدش سوراخش کنم ؟؟؟ این و میگم استپرش که از بقل میره تو باکس هیو زیرشم 2تا شیلنگه.... [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) و عکس درچه گاز هوا... [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

K.I.A
30-01-1392, 07:48 قبل از ظهر
همون ماله خودشو سوراخ کن امتحان کن اگه بد دراومد دلت نسوزه اما اگه ج بده صدای خوفی از انجین میاد

Arman-GT
30-01-1392, 12:34 بعد از ظهر
خدا کنه از کوئل نباشه 95 تومن اون موقع 120 تومن الانه

نه داداش اون موقع هم گفتم 180 :24: عکس به زودی میزارم

داش علی تست کردم خبری از برق نیست با دو تا شمع فعلا موتور رو گذاشمش به حال خودش چون حوصلش رو ندارم امروز باید برم شهرستان تا بعدا بیام ببینم چیکارش میتونم بکنم

Hamid_brg1325
30-01-1392, 12:49 بعد از ظهر
آقا هواکش من با دریل سوراخ سوراخ شده بود و صداش فرقی نمیکرد .
الانم فیلترها رو کندم و به جاش جوراب زنونه کشوندم دور تا دور توری .بازم صدا فرقی نمیکنه .فقط وقتی فیلتر هوا رو موتور نباشه صدای خوشکلی میده .

albaloo
30-01-1392, 02:11 بعد از ظهر
دقیقا باید از کدوم قسمت به فیلتر هوا دسترسی داشت برا تعویض