PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Hyosung GT250R & هیوسانگ 250

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Garbaz
30-01-1392, 02:14 بعد از ظهر
آقا هواکش من با دریل سوراخ سوراخ شده بود و صداش فرقی نمیکرد . الانم فیلترها رو کندم و به جاش جوراب زنونه کشوندم دور تا دور توری .بازم صدا فرقی نمیکنه .فقط وقتی فیلتر هوا رو موتور نباشه صدای خوشکلی میده . داداش منم هم برای موتور و هم ماشینم از همین ترفند جوراب زنونه استفاده کردم و راضیم ازش به قول علی جانسون عزیز

albaloo
30-01-1392, 02:33 بعد از ظهر
مدل نیکدش رو میشه به ریس تغیر داد با قرار دادن فلاپ و از این جور کارا ؟

!NAVID!
30-01-1392, 02:49 بعد از ظهر
فکر کنم بشه
با عوض کردن فرمون و بستن فلاپ میشه
اما مدل نیکدشم خوبه

behnamdarbandi
30-01-1392, 11:15 بعد از ظهر
عمرانی مگه دستگاه دیاگ داره ؟؟
ببر پیشه قادر احمدی بگو از طرف جانسون اومدم از کرج میایم راهم دوره 30 دیقیه بیشتر کار ندار زود تر برات دیاگ میزنه....
45 ت باید باشه الان هزینه دیاگ....
ییش قادر نبر برادر....دزد و کلابرداره...موتورمن که هیو نیکد 90 هست 320 هزار تومن گرفت تا ریپ زدن و خوب روشن نشدن که باید گازو نگه میداشتم تا موتور گرم شه و دور موتور .1000 بود و بعد از گرم شدن هم خاموش میکرد رو درست کنه....یه دوروز درست شد ولی دوباره همون داستان...بهد 0 هزار دیگه گرفت که یه تنظیم بکنه...بعد دوروز دوباره همون داستان ...خدایی فاکتورشم دارم....از شستشوی انژکتور تا تعویض استپر و چیزای الکی....دیگه نرفتم پیشش تازه ادعا داشت جدید ترین دیاگو تو تهرون داره....رفتم محک پیش محمد....80 تومن گرفت چنان تنظیم کرد خدا شاهده ما تو دربند هستیم و پارکینگ نداریم تو اون سرما موتور با تک استارت روشن میشد و دور موتور رو 2000 بود بعد گرم شدن میومد رو 1500 و دیگه هم خاموش نمی کرد....الانم 6 ماه گزشته موتور مثل ساعت کار میکنه....فاکتورو پیدا میکنم و اسکن میکنم تا همه ببینن...

جانسون
31-01-1392, 12:07 قبل از ظهر
حمید الباو داداش چه کاری نیکدش رو به ریس تبدیل کنی کمه کم 2 تا 3 ت هزینت میشه.... و کای داستان داری ...

محمود دربندی عزیز قادر همینه ولی من میدون چجوری باهاش تا کنم که تو پاچم نکنه خودش میدونه چند چندم.....

حمید جان داداش ب دونه فیلتر به 1 ماه نمیکشه انجین باید بیاد پایین..... ولی میگی جوراب گزاشتی میتونی ازش عکس بندازی ؟؟؟

درضمن نفس موتورت با فیلر چجوری بود با جوراب زنونه چجوری بود ؟؟؟

amir74
31-01-1392, 12:20 قبل از ظهر
خسته نباشید دوستان هیو سوار.
بی زحمت به ترتیب قیمت به من بدید.همشم حساب کنید ترتمیزه کارکرد هم بین 10تا 20 هزار.
هیوسانگ مدل 88؟
مدل89؟
مدل90؟
مدل91؟
مدل 87 هم داره؟

Hamid_brg1325
31-01-1392, 12:34 قبل از ظهر
حمید جان داداش ب دونه فیلتر به 1 ماه نمیکشه انجین باید بیاد پایین..... ولی میگی جوراب گزاشتی میتونی ازش عکس بندازی ؟؟؟

درضمن نفس موتورت با فیلر چجوری بود با جوراب زنونه چجوری بود ؟؟؟[/quote]

بدونه فیلتر یه مدتی روندمش فرقی نکرد .البته نه برای صدا بلکه برای دلایل فنی .
راستش رفتم یه چند جایی برام فیلتر بسازن دیدم گرون در میاد برا هر دفعه.
بعد یه بنده خدایی که قبلا این کارا رو کرده بود گفت بهترین چیز جوراب زنونه هست چون مثه ابر(قصدم ابر گذاشتن بود) خاکش زیاد شه رد نمیکنه و فقط نفس ضعیف میشه که باید در بیاری و بگیریش زیر آب و بشوریش.
نفسش هم من امتحان کردم هیچ فرقی نکرده .عکس رو چون بستمش یه کمی سخته دوباره باز کنم .ولی اومدم کاغذفیلترا رو با تیغ کلا کندم و یه جوراب زنونه محکم از داخل کشیدم دور تا دورش و از عرض هم جوراب رو به حدی کشیدم که لبه ها برگردن رو به بیرون توری فیلتر هوا و با چسب چسبوندمش تا سر و ته فیلتر رو که بچسبونم کاملا درگیر شده و ول نکنه از جایی .

جانسون
31-01-1392, 01:03 قبل از ظهر
خسته نباشید دوستان هیو سوار.
بی زحمت به ترتیب قیمت به من بدید.همشم حساب کنید ترتمیزه کارکرد هم بین 10تا 20 هزار.
هیوسانگ مدل 88؟ ا8000 تا 9500
مدل89؟از 9 تا 11
مدل90؟از 10500 تا 14 بستگی به ای سی یو....
مدل91؟از 14500 تا 16 ت
مدل 87 هم داره؟ سری اول جان رو که وارد کرد کاربراتیاش 88 بود سری دومش انجکتور شد و انجین نقره ای که منتازه کره بود وارد شد سری سوم 88 انجکتور انجین مشکی شد

که به سری دوم هم بهش میگی از مدل کار براتیا رسی اول حساب نمیشه بدلیل زیره 15 تا دونه کاربراتی وارد شد....

این قیمتا بستگی به لوازم که شامل اگزوز شمع استیکر کتی رنتالی و و و و و .....میشه قیمتش بالا تره و موتور

mohsen46
31-01-1392, 01:11 قبل از ظهر
موتور من خام سوزی داره تعمیرکار محک میگفت هیو کلا اینجوری هستن!!!!موتور کسی اینجوری هست یا نه؟ چجوری این مشکلشو رفع کنم؟

جانسون
31-01-1392, 01:22 قبل از ظهر
موتور من خام سوزی داره تعمیرکار محک میگفت هیو کلا اینجوری هستن!!!!موتور کسی اینجوری هست یا نه؟ چجوری این مشکلشو رفع کنم؟

اگه منتاز جهانروی باشه طبیعی هست ولی میتوند زدن با بنزین سوپر و +اکتان یه مقداریه کمی خام سوزیش کمتر بشه.....

mohsen46
31-01-1392, 01:30 قبل از ظهر
تو فکرمه هوا رسانیشو قویتر بکنم چند درصدی هم قدرتش بیشتر میشه

amir74
31-01-1392, 08:10 قبل از ظهر
سری اول جان رو که وارد کرد کاربراتیاش 88 بود سری دومش انجکتور شد و انجین نقره ای که منتازه کره بود وارد شد سری سوم 88 انجکتور انجین مشکی شد

که به سری دوم هم بهش میگی از مدل کار براتیا رسی اول حساب نمیشه بدلیل زیره 15 تا دونه کاربراتی وارد شد....

این قیمتا بستگی به لوازم که شامل اگزوز شمع استیکر کتی رنتالی و و و و و .....میشه قیمتش بالا تره و موتور

مرسی عزیزم.
همه چیزش فابریک اگزوز فابریک برچسب همه فابریک.بی زحمت قیمت بدید.شما انجین مشکی حساب کن

جانسون
31-01-1392, 11:33 قبل از ظهر
محسن 46 داداش با چی هوا رسونی بیشتر کنی؟؟ راستی تو 10 صفعه قبل تو ضیح دادم چجوری انجکتور استپر
درچه گازو.....اینارو تمیز کنی موتور خیلی نرم تر کار میکنه و از رو به اور میشه تو گاز خوردنش.... امیر 74 برادر من قیمت های که دادم برا هیو بستگی به تمیزی و کارکردش بود...و اگه لوازم روش باشه قیمتش میره بالا تر....او رنج قیمته برا کارکردو تمیزی موتور بود دادا.....

Unregistered1
31-01-1392, 12:17 بعد از ظهر
یه سوال::
بدون باز کردن کاربرات چجوری میشه کاربراتو با اسپری تمیز کرد؟؟؟
از کجا باید اسپری کرد؟؟؟؟
جواب میده؟؟؟

hosin11
31-01-1392, 12:26 بعد از ظهر
بله نیکد هم داغ میکنه چون اطلا" تو ساختار با ریس فرق نداره فقط ترمزاش بهتر عمل میکنه....
ecu به این دلیل فرق کرده که تو مدل جدید معمولا" سازنده سعی در برطرف کردن نقصها میکنه و ecu قبلی یه نقص بزرگ بود و دلیل خاموش شدن موتور وقتی داغ میکرد همین ecu بود که الان رفع شده...

یه راهنمایی:: فیلتر روغن آپاچی به هیو میخره....
درجه 2: 5000تومن
درجه1 tvs اصلی: 6000 تومن
لنت هم مارک دبل 18000 گمرک خیلی عالیه سوت هم نمیکشه

جانسون
31-01-1392, 12:29 بعد از ظهر
حسین جان هیو انجکتوره داداش تو 10 صفحه قبل توضیح دادم ..بگری پستهم هست فیلتر هوا اینارم گزاشتم.... عکس اسپری زدنم هست...تو مخزن هوا باید بزنی و موتور روشن باشه و گاز بدی....

باید باک و فیلتر هواتو باز کنی....برا باک 3 تا فیش داره اول سوک سفیدو در بیار بعدش سوکتی که کنار شینگه بنزینه شیلنگه بنزینشم خیای ترد و شننده هست مراب باش خرج رو دستت نزاری برا در اوردنش

Unregistered1
31-01-1392, 12:47 بعد از ظهر
حسین جان هیو انجکتوره داداش تو 10 صفحه قبل توضیح دادم ..بگری پستهم هست فیلتر هوا اینارم گزاشتم.... عکس اسپری زدنم هست...تو مخزن هوا باید بزنی و موتور روشن باشه و گاز بدی....

باید باک و فیلتر هواتو باز کنی....برا باک 3 تا فیش داره اول سوک سفیدو در بیار بعدش سوکتی که کنار شینگه بنزینه شیلنگه بنزینشم خیای ترد و شننده هست مراب باش خرج رو دستت نزاری برا در اوردنش

داداش اینو میدونم ولی من واسه هیوسانگ کاربرات میخوام....
میخوام کاربراتو تمیز کنم

Ali
31-01-1392, 01:03 بعد از ظهر
میگن ترمزهای هیو اگر بهشون فشار بیاد موتور به طرفین کشیده میشه

بنظرتون مشکل از لاستیک فابریکه یا ترمزها؟

BKING
31-01-1392, 01:29 بعد از ظهر
بله نیکد هم داغ میکنه چون اطلا" تو ساختار با ریس فرق نداره فقط ترمزاش بهتر عمل میکنه....
ecu به این دلیل فرق کرده که تو مدل جدید معمولا" سازنده سعی در برطرف کردن نقصها میکنه و ecu قبلی یه نقص بزرگ بود و دلیل خاموش شدن موتور وقتی داغ میکرد همین ecu بود که الان رفع شده...

یه راهنمایی:: فیلتر روغن آپاچی به هیو میخره....
درجه 2: 5000تومن
درجه1 tvs اصلی: 6000 تومن
لنت هم مارک دبل 18000 گمرک خیلی عالیه سوت هم نمیکشه

شارژر هیوسانگ مشکلی نداره ؟

amir.cdi
31-01-1392, 06:10 بعد از ظهر
32205

- - - Updated - - -

محمد حسین درست شد ؟

شایسته فر
31-01-1392, 06:22 بعد از ظهر
درسته دادا
ممنون!!
[Only registered and activated users can see links]

hyo savar
31-01-1392, 07:06 بعد از ظهر
دوستان 2 تا سوال:

1.... مدل 2013 هواخنک هست یا رادیات اب داره ؟؟؟

2.... اگر یکی از سیلندر های هیو ازکار بیوفته چه علایمی داره برای تشخیص ؟؟؟

Hamid_brg1325
31-01-1392, 10:27 بعد از ظهر
دوستان 2 تا سوال:

1.... مدل 2013 هواخنک هست یا رادیات اب داره ؟؟؟

2.... اگر یکی از سیلندر های هیو ازکار بیوفته چه علایمی داره برای تشخیص ؟؟؟

1 رو نمیدونم ولی بعید میدونم .
2 هم جون موتورت گرفته میشه و قدرتش نصف میشه انگار یکی از پشت گرفتتش و نمیذاره موتورت راه بره .دلیلشم نمیدونم چیه و جواب قطعی هم از کسی نشنیدم .

amir74
01-02-1392, 12:30 قبل از ظهر
سری اول جان رو که وارد کرد کاربراتیاش 88 بود سری دومش انجکتور شد و انجین نقره ای که منتازه کره بود وارد شد سری سوم 88 انجکتور انجین مشکی شد

ممنونم.ای سی یو شون مگه چه فرقی داره؟

جانسون
01-02-1392, 07:10 بعد از ظهر
امیر جان هیو مدل 90 6 ماه اول که منتاز شد ای سی یو دوو اس اند تی موتورز بود و داغ میکرد خاموش میشد.... سری 90 6 ماه دومش ای سی یو با مارک دفلی وارد شد که که اصلا خاموش نمیکنه.... و کگار خوره موترو فوغلاده وحشی تر شد .....

hosein_dig
01-02-1392, 07:25 بعد از ظهر
داداش حتی تو ترافیک هم بمونه خاموش نمیشه ؟

جانسون
01-02-1392, 11:24 بعد از ظهر
حسین جان یعینی اینو بگم 2 ساعت تو ترافیک تو سر بالا ی با2 ترک موتور فقط یکم جونش گرفته شد ولی از خاموش نکرد..... باک داغه داغ شده بود تنه جوری داغ شده بود که دستتو میزاشتی روش نمیتونستی بیشتر از 3 4 ثانه نگه داری ولی موتور مثل ساعت کار میکرد... نه ریپ زد نه دور موتور بازی میکرد برا خوش میگم مثل ساعت دور موتور هم رو 1600 ار پی ام بود تا تحشو بخون رسما داشتم ابپز میشدم از یه ناحیه ...=))=))

Unregistered1
02-02-1392, 10:27 قبل از ظهر
داش علی پس یه دوتا گوجه هم میزدی توشو املت پخش میکردی:4chsmu1:
داش علی من موتورم 89 هستش ولی تو ترافیک و اینا خاموش نمیکنه...خیلی کم پیش میاد که در اثر داغ کردن زیاد خاموش بشه..

یه سواله فنی> رادیات روغن به نظرتون احتیاج به باز کردن و تمیز کردن داره؟؟؟
تا حالا کسی این کارو کرده؟؟؟

جانسون
02-02-1392, 11:03 قبل از ظهر
داداش من ندیدم تا حالا کسی این کارو بکنه .... ولی اره میشه تمیز کرد

موقع روغن عوض کردن که روغن کارتر خالی شد 2تا پیچ که روش بوق هست باز میکنی 2تا پیچ که شینگ روغن بهش هم باز میکنه ولی باید با موتور فلش تمیز بشه که مخصوص انجین و ....هست..

استفاده از موتور فلش هم وفتی میریزی تو انجین کل انجینو رادیات فلترو همرو تمیز میکنه ر روغن همرو ولی رو فیلتر زیاد تعثری نداره و عوض کرده کردنه فیلتر اوصولی تره چون فلش برا تمیز کرده انجین و اهنه نه فیلتر کاغذی....

برو بکس کار کرد موتور من روفت رو 6500 تا میخوام فیلتر روغن فابریکو عوض کن با روغن بنظر تون فیلتر روان 200 بگیرم یا فیلتر اپاچی کدوم بندازم روش ؟؟

mehran
02-02-1392, 11:12 قبل از ظهر
هرچي ميگيري فقط آهني نگير.كاغذي بگير كه 100% بهتره.

Unregistered1
02-02-1392, 11:46 قبل از ظهر
داش علی من آپاچی tvs اصلشو خریدم 6 تومن هم خداییش فیلترش با کیفیت بود هم رو موتور هیچ مشکلی پیش نیوورده بود...ضمنا" بسته بندیش هم درست و حسابی هستش و میشه فهمید اصل یا نه...آهنی هم نیست

جانسون
02-02-1392, 03:26 بعد از ظهر
مرسی مهران جون اره داش حسین اصلیو تی وی اس مشناسم موتور قبلیم اپاچی 180 بودهر 2 3 تا روغن یه فیلتر عوض میکردم.... پس اپاچی اکیه راحت جا میره اورینگاش تو فشار نیس......؟؟؟ راستی دوستان تو گمروک یه جا رو پیدا کردیم لنت اپاچی با مارک سان جاپون داشت گفت 12 ت گفتم برا هیو باید خارشو بشکونی گفت چرا بشکون برا هیو هم بدونه خار دارم گفتم چند 12 ت قیمت داد ولی عجب لنتی بود با ادم حرف میزد کیفیتش گفت جاپنیه و رو پکش نوشته چاپنی دا شت کسی خواست بگه ادرسشو بدم...

amiroww
02-02-1392, 11:50 بعد از ظهر
دوستان یک سوال
موتور رو میشه فدراسیون بردش ؟
پلاک میشه ؟ پلاک پیست !
کسی رفته دنبالش تاحالا؟

جانسون
03-02-1392, 01:14 قبل از ظهر
اره امیر میتونی پیست با زشد بری تمیرین کنی اما پلاک فدراسون برا سنگینه..... ولی بهت کارته عضوت میدن تو کلاس 250 حامد دوسنم با هیو دوم شد یکی دیگه از دوستان با نیننجا اول شد و نفر سوم مگلی بود که از خوراسان امده بود برا ...دیگه تا تحشو بخون.... تاپیکه فدراسون داریم برو پستاشو بخون.....

amiroww
03-02-1392, 09:21 قبل از ظهر
اره امیر میتونی پیست با زشد بری تمیرین کنی اما پلاک فدراسون برا سنگینه..... ولی بهت کارته عضوت میدن تو کلاس 250 حامد دوسنم با هیو دوم شد یکی دیگه از دوستان با نیننجا اول شد و نفر سوم مگلی بود که از خوراسان امده بود برا ...دیگه تا تحشو بخون.... تاپیکه فدراسون داریم برو پستاشو بخون.....

زنگ زدم الان بهشون گفتن که می تونید بیاید - پلاک فدراسیون نمیدن با پلاک شهربانی باید برم پیست- تا خرداد پیست تعطیل - الانم برنامه معلوم نیستش - رئیس عوض شده داره برنامه ها رو تغییر میده
ولی سعی می کنم برای جمعه ها پلاک فدراسیون بگیرم چون میشه یه کارایی کرد گویا ----:retarded:

K.I.A
03-02-1392, 10:47 بعد از ظهر
برای موتوری مثل هیو که مجازه پلاک فدراسیون نمیدن فقط کارت میدن به منم 2 سال پیش کارتمو دادن .
هیو تو پیست هیچ حرفی نداره مخصوصا تو دور 2 3 به بعد عینه zx داغ میکنه راه نمیره/من با هیوم میرفتم تو پیست کاملا حس میکردم اما نینجا و مگللی و حتی دایلیم اینطور نیستن

محمد سوزوکی@
03-02-1392, 10:49 بعد از ظهر
کیا جان میشه رادیات هیو رو آب خنک کرد یانه؟

K.I.A
03-02-1392, 10:52 بعد از ظهر
خیر به هیچ وجه چون روغن انجین توش جریان داره و راه روغنش قابل دسترسی نیست

محمد سوزوکی@
03-02-1392, 10:54 بعد از ظهر
یعنی نمیشه لوله روغن رادیات رو ببوری وصل کنی به پایین کارتر؟

جانسون
04-02-1392, 12:30 قبل از ظهر
کیا جون هیو شما سری قدیم بوده حامد کان چجوری بدنه دست کاری پا به پا نینجا میرفته خودم دیدیم تو تمیرناش تازه تو مسابقه هم نفر 2 کشور شد دیگه فقط یه اگزوز یوشی رو موتورش بوده همین....ای سی یو دلفی

بود موتورش اینم بگم.....

K.I.A
04-02-1392, 12:45 قبل از ظهر
نمیدونم تو پیست که نه فقط ماله من ماله بقیه هم جواب نداد که من با مگللی بیشتر میرفتم چون عالی حرکت میکرد...
من که با هیو خودم سری جدیدارم تو پیت استاپ میگرفتم نمیدونم .....
فقط داغ کردنش نیست مانور معکوس و دنده کشی و خروج پیچ و.....ایناهم شرطه که توش ضعیف عمل میکرد/

mahdi24
04-02-1392, 03:09 بعد از ظهر

Kami
04-02-1392, 05:33 بعد از ظهر
این سری جدید چه میکنه
دور موتور فیکس رو 1.6 میمونه
خاموش کردن هم تو کارش نیست
خلاصه بگم که تا الان که 2500 تا شده از سری جهانرو و سری 90 کویر خیلی بهتره

جانسون
04-02-1392, 10:22 بعد از ظهر
اره **** جون مدل 91 همینه البته بشتر برا ای سی یو دلفی هست موتور مثل ساعت کار میکنه ... منم رفتم رو 7000تا فردا اولین فیلتر روغن فابیکشو با روغن عوض میکنم....

تا الان با نیش استار روشن میشه .....فقط هم بنزین سوپر با اکتان ریختم تو حلقش.......هر 3 4 تا باک یه 10 لیتر معمولی هم میزنیم.....

راستی فرد
ا میریم پیشه داشم محمد ام ار ای موتور بریزیم پاین یه سرویسه کلی بکنم از انجکتور ...روغن فیلتر روغن .. اچار کشی تنه و فلاپها...و..و...

راستی با مکمل روغن گانک و کاسترول اس ام تا 1800 تا کارکرد مثل روز اول موتور دندها نرم شتاب گیرش عالی یزره کم نکرده تازه داره قهوای سوخته میشه که فردا عوض میکنم ولی هنور ویسکوزیتشو از بین نرفته و مثل عثل تو کارتره و لجز ماننده واقعا راضیم ازش

دنده هام یزره فندق نمیکوتو این حالت و راحت مثل اول روغن خلاس میشه ...

amiroww
05-02-1392, 02:53 بعد از ظهر
موتور من هم به 2000 تا رسید :)

امروز گمرگ بودم کامت 20.000.000 تومن 1392 همه رنگ ها رو هم داشت
نینجا هم 30 تومن قیمت داد 92 رو

!NAVID!
05-02-1392, 06:43 بعد از ظهر
کسی میدونه قیمت دسته فرمون هیو چنده؟؟؟؟؟

Arman-GT
06-02-1392, 07:31 بعد از ظهر
دوستان جریان این روغن عوض کردن چیه یکسری ها میگن وقتی که روغن ریختی اومد سر خط دومی موتور رو روشن کن یکم با دنده ها و کلاج بازی کن و یک مقدارش کم میشه دوباره بریز ایا این صحت داره این حرف؟
من که خودم قبول ندارم این حرف رو به این دو دلیل:

1.چون که موقعی که روغن تخلیه میشه هنوز روغن بین گیربکس و بقیه جاها هست هواکشی که نکردیم!
2.روغنی که ریخته میشه هنوز گرم نیست و مثل عسل میمونه و با استارت و یکم کار کردن سریع حالت خودش رو از دست نمیده و همچنین یکم طول میکشه که روغن به جای اولش برگرده

منتظر نظراتتون هستم

Garbaz
06-02-1392, 09:55 بعد از ظهر
دوستان جریان این روغن عوض کردن چیه یکسری ها میگن وقتی که روغن ریختی اومد سر خط دومی موتور رو روشن کن یکم با دنده ها و کلاج بازی کن و یک مقدارش کم میشه دوباره بریز ایا این صحت داره این حرف؟
من که خودم قبول ندارم این حرف رو به این دو دلیل:

1.چون که موقعی که روغن تخلیه میشه هنوز روغن بین گیربکس و بقیه جاها هست هواکشی که نکردیم!
2.روغنی که ریخته میشه هنوز گرم نیست و مثل عسل میمونه و با استارت و یکم کار کردن سریع حالت خودش رو از دست نمیده و همچنین یکم طول میکشه که روغن به جای اولش برگرده

منتظر نظراتتون هستم

دوستان من اصلا قضیه این خط رو شیشه قبول ندارم که ملاک روغن ریختن باشه ، حالا چرا؟؟؟ چون اصرار می کنید میگم :

زیرا شما نمی تونید 100% موتور تو زاویه مناسب قرار بدید و کافیه موتور نیم سانت به یه سمت کج باشه و همین باعث میشه که روغن کم دیده بشه و یا زیاد. پس به اندازه لیتر بریزید و نه چشمی. :au:

Hamid_brg1325
07-02-1392, 12:11 قبل از ظهر
برادرا بیاید کمک ... شارژر هیوسانگ رو چه جور چک کنم ؟اصلا کجای موتور هست ؟ شبی یدفعه موتور باتریش خوابید و استارت نخورد .با هل یکی دو بار روشن شد ولی (فکر کنم) میومدم چراغ روشن کنم خاموش میشد . باتری موتور فرزاد رو گذاشتیم و موتور مثله خان روشن شد . به نظرتون از باتریه یا شارژر .قبلش هم اصلا همچی مشکلی نداشت .موتورم یه ماهی خاموش بود هفته پیش روشن کردم و روندم یه 5 روزی خاموش بود و امروز بازم راحت روشن شد و مسافتی هم باهاش رفتم .وقتی خاموش کردیم دوباره که سوئیچ باز کردیم جون نداشت و اصلا استارت نمیخورد . لطفا سریع کمک کنید که موتورو جایی پارک کردم و فردا صبح گاه باید برم سروقتش و دیگه دسترسی به نت ندارم . پیشاپیش ممنون .

جانسون
07-02-1392, 12:39 قبل از ظهر
اول از همه از داشم محمد ام ار ای تشکر ویزه بکنم که روز 5 شنبه از ساعت 2 موتور ریختیم پایین و تا ساعت 7 8 شب جمش کردیم.....

روغن فیلتر روغنش عوض شد.....

سوزن انجکتور دریچه گاز مخزن ارامش و شینگه هواا و استپر با اسپره همور تمیز کردیو فیلتر هواشم باد گرفتم......

فلاپ ها باز شد اچار کشی شد و زنجیرو سفت کردیم و تنظیم.....

اما موتور از روزه اولشم نرم پر شتاب تر شده ....دنده 1 پر گاز نیم کلاج جولوش یه وجب میاد بالا.....اصلا یه وعضی شده...

دوستان هیو سوار حتما حتما فیلتر روغن فابریکو رو 4 تا 5 هزار تا عوض کنید خوده دفترچم گفته رو 4 هزار تا...من یکم دیر عوض عوض کردم یعنی رو 6 7 هزارتا که فیلتر خواصیته خودشو از دست داده بود مچاله شده بود ...

فیلتر روغن تی وی اس فابریک گرفتم 7 ت انگار فابریکه خودش بود....

این کاسترول اس ام با مکمل گانک چکار میکنه دنده انقد نرم شد دقیقا انگار داری هلو زیره پات له میکنی....فندق دیگه چیه ؟؟=))

- - - Updated - - -

نوید جان دسته فرمون هیو یه طرفش 190 تا 210 ت قیمتشه چپو راستش حدود 400ت میشه...

ارمان جی تی داداشی اول 1لیترو 300 بریز موتور بده یکی صاف نگه داره بعد 50 سی 50 سیسی ازافه کن اگه میخوای دقیقه دقیق باشه
تازه وقتی 1300 سیسی رو ریختی یه استارت بزن بزار درجا 2 3 تا دقیقه کار کنه روغن قشنگ تو رادیات به چرخش در بیاد یه 5 دقیقه صبر کن بعد دوبار امار بگیر ببین کجاس

من روغنو با فیلتر روغن عوض کردیم دقیقا 175 سیسی روغن گرت فت تا بیاد بین خط ماسیموم و مینیموم....چون از 3تا پیچ مثلثی کارتر بزا کردیم روغت تا خشتک خالی شد.....

K.I.A
07-02-1392, 07:15 قبل از ظهر
برادرا بیاید کمک ... شارژر هیوسانگ رو چه جور چک کنم ؟اصلا کجای موتور هست ؟
شارزرش زیر دمبی چپ هست /شبیه رادیاته/
با مولتی متر باید جریانو بسنجی/
شارزرش 150 حدودا قیمتش هست زیاد هم خراب میشه.

hosseinpalang
07-02-1392, 07:53 قبل از ظهر
شارژه cb400 بهش میخوره ؟؟

monazzah
07-02-1392, 08:36 قبل از ظهر
سلام به همه

من شب جمعه یک هیوسانگ مشکی مدل 88 خریدم

موتور آچارکشی می خواد یکم شله

به تعمیرکار موتور سنگین نشون دادم باهاش دور زد گفت سالمه زمین خوردگی نداره رفقط آچار کشی می خواد

18000 تا راه رفته باهاش خودم دور زدم خوب بود

دوستان سوال:

روغن چی بریزم؟

لم خاصی داره؟

Kami
07-02-1392, 09:27 قبل از ظهر
مبارکه
کار خاصی نیاز نیست
ابتدا از سفت بودن پیچ ها و سلامت موتور اطمینان پیدا کنید
سپس سواری بگیرید
هیوسانگ موتوریه که باهاش درست رفتار نکنی خرج میزاره ، مثل شارژر ، به صدا افتادن انجین

monazzah
07-02-1392, 09:33 قبل از ظهر
مبارکه
کار خاصی نیاز نیست
ابتدا از سفت بودن پیچ ها و سلامت موتور اطمینان پیدا کنید
سپس سواری بگیرید
هیوسانگ موتوریه که باهاش درست رفتار نکنی خرج میزاره ، مثل شارژر ، به صدا افتادن انجین

من باهاش دور زدم شتابش خوب بود دنده 2 تا 80 تا پر کرد لرزش زیاد نبود

Kami
07-02-1392, 09:36 قبل از ظهر
من باهاش دور زدم شتابش خوب بود دنده 2 تا 80 تا پر کرد لرزش زیاد نبود
بستگی داره طی این کیلومتری که قبلا رفته چجوری باهاش رفتار شده
شاید صفحه کلاچش نیاز به تعویض داشته باشه البته بازم بستگی به رانندگی داره
قیمت صفحه اصلیش فکر نکنم زیر 200 باشه
غیر فابریکیش هست 80 تومن

ali_70
07-02-1392, 10:50 قبل از ظهر
دوستان این ورژن جدید با نام کامیت چه تغییراتی نسبت به مدل قبل داشته ؟ مشکل گرم شدنش رو حل کردن ؟

monazzah
07-02-1392, 11:12 قبل از ظهر
بستگی داره طی این کیلومتری که قبلا رفته چجوری باهاش رفتار شده
شاید صفحه کلاچش نیاز به تعویض داشته باشه البته بازم بستگی به رانندگی داره
قیمت صفحه اصلیش فکر نکنم زیر 200 باشه
غیر فابریکیش هست 80 تومن

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

200 تومن بیخیال می فروشمششششششششششششششش

شایسته فر
07-02-1392, 12:50 بعد از ظهر
دوستان این ورژن جدید با نام کامیت چه تغییراتی نسبت به مدل قبل داشته ؟ مشکل گرم شدنش رو حل کردن ؟
ای سی یو و سنسور هوا تغییر کرده
زنگ بندیش متفاوته
مشکل داغ کردن و خاموش کردن هم از بین رفته

- - - Updated - - -

راستی شتاب هم بهتر شده
ضمنا
داداش محمد مبارکه
کار خوبی کردی نرفتی پی اون عمو چی رو بگیری
ایشالا چرخش برات بچرخه
قیمتو برام پ خ کن دادا

monazzah
07-02-1392, 12:58 بعد از ظهر
- - - Updated - - -

راستی شتاب هم بهتر شده
ضمنا
داداش محمد مبارکه
کار خوبی کردی نرفتی پی اون عمو چی رو بگیری
ایشالا چرخش برات بچرخه
قیمتو برام پ خ کن دادا

ممنون دادا

آقا این هیوسانگ چرا چراخش با دستش نمی چرخه من کلی باهاش پرابلم دارم

mahdi24
07-02-1392, 01:02 بعد از ظهر
چطوری مشکل داغ کردن از بین رفته ؟ رادیات آب شده ؟ و الان اینهایی که میفروشن مدل جدیده ؟

monazzah
07-02-1392, 01:04 بعد از ظهر
ای سی یو و سنسور هوا تغییر کرده
زنگ بندیش متفاوته

- - - Updated - - -

یعنی چی؟ الان پس موتور من داغ می کنه؟ خاموش می کنه شتاب نداره

زود تند سریع جواب بده

mahdi24
07-02-1392, 01:18 بعد از ظهر

زود تند سریع جواب بده
تو ترافیک ها و یا تو رانندگی با دور بالا مخصوصا تا دنده 3 که جریان باد کمه طوری که دوستان میگفتن مشکل داغ کردن داره
خاموش کردن هم برای سری جهانرو بود که درسری کویر رفع شد

جانسون
07-02-1392, 02:59 بعد از ظهر
اولا محمد منزه مبارک به خوشی سواشی و لذتشو ببری....

سری جهانرو داغ میکنه خاموش میشه این زاته هیو منتاز جهانروی هست هیچ کاری هم نمیتونی براش بکنی که خاموش نه شاید دیر خاموش بشه و باز خاموشه میشه دیگه...

درضمن صفحه کلاج اف سی سی که رو هیو جواب میده زیره 80 90 ت نیس.....من یجارو میبشناسن دسته کاملا صفحه رو میده 50 ت خواستید بگید ادرس بدم ...

شایسته فر
07-02-1392, 06:45 بعد از ظهر

زود تند سریع جواب بده

چطوری مشکل داغ کردن از بین رفته ؟ رادیات آب شده ؟ و الان اینهایی که میفروشن مدل جدیده ؟
مدل که به سال مربوطه
مثلا مدل 90 یا 91 و......
مشکل داغ کردن هم بخشیش با اگزوز ارو حل شده و بخشیش هم با ای سی یو که مغز موتوره!!!!!
هیوسانگ هیچ موقع رادیات اب نداشته!!!
داداش محمد گل
موتور شما اگه تو ترافیک گیر کنی خاموش میشه
خودم به شخصه تجربشو دارم
خیلی اذیت کننده هست
پشت ترافیک وقتی اون ابهت با اون همه گازو گوز که می کنی خاموش می کنه و روشن نمیشه!!!!!! ملت یجوری بهت نگا می کنن که دوست داری.............

K.I.A
07-02-1392, 09:07 بعد از ظهر
شتاب و سرعت همه چیشون یکیه فرقی من توش ندیدم/
تو سری جهان رو بعد از داغ شدن انجین و زیاد شدن فشار تو دور موتور زیر 2000 ای سی یو دستور خاموشی به خودش میگیره برای جلوگیری از اسیب احتمالی و داغ شدن بیش از 95 درجه که اوتومات موتورو خاموش میکنه که بعضی ها فکر میکنن موتور خرابه!
البته خراب بودن رکتی و شمع و کوئل و استپر و مف هم میتونه دلیل خاموشی و خرابی باشه که هرکدوم مشخصه خاص خودشونو دارن
شما اگر روکش زین جهان رو با کویر مقایسه کنید میبینید که چقدر کیفیت زین جهان رو بیشتره.
حال تو مدلای جدید ای سی یو این دستور اف شدنو نمیگیره و موتور دائم روشن و بالای 1500 دورو نگه میداره/
از طرفی با گذاشتن اگزوز کمی حرارت خروجی انجینو کاهش دادن/

Garbaz
07-02-1392, 09:16 بعد از ظهر
دوستان یه سوال از نوع استامینی فونی :

این سری جدید که میگن خاموش نمی کنه ، یک سوال پیش اومده :

حالا که خاموش نمی کنه یعنی بازم انجین به همون حرارت بالای سری های قبلی می رسه ولی فقط دستور خاموش نمی گیره و یا دیگه مشکل حرارت انجین هم حل شده؟؟؟

K.I.A
07-02-1392, 09:20 بعد از ظهر
خیر همون حرارتو انجین داره که با روغن خوب و اگزوز میشه 10 15 درصد جبران کرد/که همون اگزوز هم برای به صدا دراوردنش گاز خلاصی میدید و باعث داغ تر شدن هم میشه. اما خاموش نمیشه.

Kami
07-02-1392, 09:27 بعد از ظهر
خب
از اونجا که یادم میاد هیوسانگ جهانرو خیلی دنده های سفتی داشت ، اما از نظر لرزش کمی کمتر بود
هیوسانگ جهانرو دور موتورش بعد از یک سواری افت میکرد و بعد از داغ شدن خاموش میشد
در سری کویر مدل 2012 دور موتور اصلا تکون نمیخوره و این یه مزیت خوب نسبت به جهانرو هست
بنده سری جهانرو رو بخوام در کنار کویر بزارم مدل 89 و سری اول 90 با هم فرقی ندارن اما سری دوم 90 و 91 از نظر منظم کار کردن انجین خیلی بهتر هستن

K.I.A
07-02-1392, 09:34 بعد از ظهر
گیربکس پکه و تغییری نداشته.اون برمیگرده به روغن استفاده شده و شانس شما!

monazzah
08-02-1392, 06:31 قبل از ظهر
اولا محمد منزه مبارک به خوشی سواشی و لذتشو ببری....

سری جهانرو داغ میکنه خاموش میشه این زاته هیو منتاز جهانروی هست هیچ کاری هم نمیتونی براش بکنی که خاموش نه شاید دیر خاموش بشه و باز خاموشه میشه دیگه...

درضمن صفحه کلاج اف سی سی که رو هیو جواب میده زیره 80 90 ت نیس.....من یجارو میبشناسن دسته کاملا صفحه رو میده 50 ت خواستید بگید ادرس بدم ...

ممنون عزیز

مدل که به سال مربوطه
مثلا مدل 90 یا 91 و......
مشکل داغ کردن هم بخشیش با اگزوز ارو حل شده و بخشیش هم با ای سی یو که مغز موتوره!!!!!
هیوسانگ هیچ موقع رادیات اب نداشته!!!
داداش محمد گل
موتور شما اگه تو ترافیک گیر کنی خاموش میشه
خودم به شخصه تجربشو دارم
خیلی اذیت کننده هست
پشت ترافیک وقتی اون ابهت با اون همه گازو گوز که می کنی خاموش می کنه و روشن نمیشه!!!!!! ملت یجوری بهت نگا می کنن که دوست داری.............

من همون روز اولی که موتوررفتیم دیدیم 1 ساعتی تو خیابون بودم باهاش بعد بردم پیش مکانیکم که بهش نشون بدم تموم دنده هاشو پر کردم خاموش نکرد

الان هنوز موتور دست طرفه تو اتاقش فقط بهش بیعانه دادم اگه اینجوریه که میگین معامله رو بهم بزنم:waiting:

شایسته فر
08-02-1392, 07:20 قبل از ظهر
داداش تو سرعت بالا مشکلی نیست
ولی تو ترافیک یا با دنده های سنگین بخوای زیاد حرکت کنی fi میزنه و تو میمونی و یه موتور خاموش!!!!!!!
راستی دوستان نمیشه ای سی یو جدیدارو جدابخره محمد؟
یه یز دیگه
محمد جان
موتوری که دستم بود بهترین مارک اگزوز اسپرت هم روش بود!!!!!twobrothers
یعنی از لحاظ خروجی بهترین حالتو داشت!!!!!

شایسته فر
08-02-1392, 09:53 قبل از ظهر
عجب داستانی داره ها

این طرفم الان باز رفته شهرستان سر خدمت موتورم تو اتاقشه نمیشه رفت باهاش دور زد تستش کرد:icon_pf (95):اگه تو ترافیک نری و زیاد گاز هرز ندی بهش دوشواری پیش نمیاد

Kami
08-02-1392, 09:55 قبل از ظهر
خیلی خیلی دیگه خاموش کردن سری جهانرو رو تاکید میکنیم روش
در صورتی که به این شدت نیست

Hamid_brg1325
08-02-1392, 01:08 بعد از ظهر
من موتورم سری جهانرو هست و یه بار هم خاموش نکرده برا گرم شدن . حتی یادم یه سری تو ساحلی شیراز که باریکه و راه بندون شده بود برا تصادف گیر کردم و شاید نیم ساعتی وجب به وجب موتور تکون میخورد ولی خاموش نشد . البته خیلی گرم شد ولی نه به شدتی پا بسوزه .

albaloo
08-02-1392, 02:06 بعد از ظهر
اقا منم موتورم جهان رویی هست ولی تا حالا بخاطر گرم کردن خاموش نکرده
شاید مشکلی داشته باشه ولی به این شدت که شما میگید هم نیست

Arman-GT
09-02-1392, 02:27 بعد از ظهر
دوستانی که مدل جهانرویی رو نداشتن چقدر تجربشون بیشتر از ما هست که جهانرویی داریم خیلی جالبه :5:من که سعادت نداشتم سری جدید یعنی بالای 88 رو سوار شم فقط موتور خودم رو تا حالا سوار شدم ولی کسانی که مال بنده رو سوار شدن و مدل های جدید رو هم سوار شدن و دارن ، میگن که خیلی خیلی نرمتره مدل جهانروییاین تا اینجا ، در مورد داغ کردن هم تا حالا 1 باااااااااااار هم نشده که داغ بکنه حالا چه برسه به این شدتی که دوستان میگن :icon_pf _99_:

Unregistered1
09-02-1392, 02:37 بعد از ظهر
درسته موتور منم جهانروییه...ولی واسم پیبش نیومده بخاطر داغ کردن خاموش بشم...و اینکه من هیوسانگای جدیدم سوار شدم...ولی جهانرویی بسیار نروتر و بیشتر گاز میخوره که کاملا" هم محسوسه و اینو هرکسی که موتور منو سوار شده میگه...حالا ایشا الله واسه تور میارم بچه ها سوار شن ببینن گاز خورش چهقدر تفاوت داره..مصرفش بیشتره که اونم واسه خاطره همینه...من چند بار تا حالا چک کردم از هیوسانگای جدید خیلی بیشتر راه میره...در حد باور نکردنی...
هرکیم قبول نداره بش ثابت میکنم...هر کی دوست داشت میتونه یه دور بزنه تا به حرف من برسه...
در ضمن صدای موتور هم قشنگتره...من اگزوزم تایگر ولی تایگرو رو هیوهای جدید هم دیدم اصلا" اینجوری نعره نمیکشه....
البت ایراد هم داره...که بزرکترینش ایراد برقی هستش...جهانروییها تو برق و سیم کشی ضعف دارن...انژکتورشون هم خیلی حساسه...

Ali
09-02-1392, 08:20 بعد از ظهر
اولین مدل Hyosung GT 250 Comet 2004

imported_مهدی
11-02-1392, 09:23 بعد از ظهر
اولین مدل Hyosung GT 250 Comet 2004

شبیه پیشرو پارس 200 هستش شرکت کویر از این میزنه توایران پیدامیشه ؟ قیمتش ؟

BKING
11-02-1392, 10:31 بعد از ظهر
بله هیوسانگ نیکد تولید می شه قیمتش یه مقدار از مدل اسپرت پایین تره الان قیمت ندارم

Ali
11-02-1392, 11:49 بعد از ظهر
شبیه پیشرو پارس 200 هستش شرکت کویر از این میزنه توایران پیدامیشه ؟ قیمتش ؟

این اولین نسلش هست که مربوط به 9 سال پیش هست ولی مدل جدیدش خیلی بهتر شده:

amir7
13-02-1392, 08:29 بعد از ظهر
می گن بعد یکی دوسال موتور خودشو ول می کنه افت می کنه شما چیزی نمی دونین دربارش؟

خوب اگه به cbr 1000 هم از این بنزین های ایران بزنید افت میکنه :d
اگه میخواین موتور افت نکنه باید c12 .c14.c16 یا از ای جور چیزا بزنید که هزینه ی خیلی خیلی بالایی دارند /:) بعد باید انجین نسبت تراکم بالایی داشته باشه وگرنه قدرت موتور پایین میاد البته دلیلشو نمیدونم :-/ بعدا میپرسم دلیلشو میگم

BKING
13-02-1392, 09:13 بعد از ظهر
خوب اگه به cbr 1000 هم از این بنزین های ایران بزنید افت میکنه :d
اگه میخواین موتور افت نکنه باید c12 .c14.c16 یا از ای جور چیزا بزنید که هزینه ی خیلی خیلی بالایی دارند /:) بعد باید انجین نسبت تراکم بالایی داشته باشه وگرنه قدرت موتور پایین میاد البته دلیلشو نمیدونم :-/ بعدا میپرسم دلیلشو میگم

موتور موجود زنده نیست که چربی خونش بره بالا;)

انژکتورش کثیف شه باید شستشو داده بشه شمعش عوض شه باقی افتی هم که داره مربوط به سایر قطعات می شه

Ali
14-02-1392, 08:59 قبل از ظهر
مدل 2013:

Ali
15-02-1392, 09:14 قبل از ظهر
این هم Hyosung GT250 2013 که از نظر ظاهری هیچ فرقی نکرده:

amir7
16-02-1392, 12:48 بعد از ظهر
دوستان تعویض اگزوز روی مصرف سوخت هیو چه تاثیری داره؟ دوستانی که اگزوز موتورو عوض کردن بگن مصرفشون قبل و بعد از تعویض چقدر بوده

من اگزوزو عوض نکردم ولی خالی کردم تو مصرف سوختش زیاد تاثیری نذاشت

آقا کسی آیینه و راهنما بغل هیوسانگ نداره دیروز دم خونمون پارک کردم برم گوشیمو بیارم دیدم بچه ها از رو جک انداختنش =(( =(( =(( =(( =((
وقتی دیدم افتاده انگار با شمشیر کردن تو قلبم =(( =(( =((

amir7
16-02-1392, 01:26 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

از طرحش خیلی خوشم اومد حتما یدونه از این مدلم میخرم بعد میرم تو خیابوووووووووووونوووووووو و ..... :tak:::

البته این عکس ها hyosung gt650r هستن ولی طراحیشون یکیه

Ali
16-02-1392, 02:15 بعد از ظهر

از طرحش خیلی خوشم اومد حتما یدونه از این مدلم میخرم بعد میرم تو خیابوووووووووووونوووووووو و ..... :tak:::

البته این عکس ها hyosung gt650r هستن ولی طراحیشون یکیه
هیو 650 خیلی خوشگله خیلی خوب میشد اگر شاسی 250 هم مثل 650 لوله ای بود

amir7
16-02-1392, 09:29 بعد از ظهر
هیو 650 خیلی خوشگله خیلی خوب میشد اگر شاسی 250 هم مثل 650 لوله ای بود

آره ولی از اون بهتر این بود که میشد هیو 650 رو پلاک کرد :(( :((
ههههههههههههههههههههههییی ییییییییییییییییییییییییی ییییی

amir7
16-02-1392, 09:59 بعد از ظهر
اینم چند تا عکس از هیو 650 تیونینگ شده طرح قدیم

BKING
16-02-1392, 10:00 بعد از ظهر
آره ولی از اون بهتر این بود که میشد هیو 650 رو پلاک کرد :(( :((
ههههههههههههههههههههههییی ییییییییییییییییییییییییی ییییی

امیر تاپیک اخبارو بخون فعلا اوضاع 250 هم خرابه

amir7
16-02-1392, 10:02 بعد از ظهر
دوستان ببخشید اگه عکسارو باید روش کلید کرد بزرگ شه چون بلد نیستم عکسارو بزرگ بزارم تو انجمن اگه یکی به ما یاد بده ممنون میشم

BKING
16-02-1392, 10:08 بعد از ظهر
دوستان ببخشید اگه عکسارو باید روش کلید کرد بزرگ شه چون بلد نیستم عکسارو بزرگ بزارم تو انجمن اگه یکی به ما یاد بده ممنون میشم

فقط لینک عکس با لینک برای انجمن رو کپی کن

amir7
16-02-1392, 10:10 بعد از ظهر
امیر تاپیک اخبارو بخون فعلا اوضاع 250 هم خرابه

آقا دمت گرم منم امروز داشتن میگرفتن ولی نتونستن >:) >:) >:) :tak:::

amir7
16-02-1392, 10:21 بعد از ظهر
فقط لینک عکس با لینک برای انجمن رو کپی کن

یعنی insert image رو نزنم ؟؟؟

BKING
16-02-1392, 10:44 بعد از ظهر
یعنی insert image رو نزنم ؟؟؟

نه فقط کد رو کپی از اون قسمتی که گفتم

Ali
16-02-1392, 10:50 بعد از ظهر
آقا دمت گرم منم امروز داشتن میگرفتن ولی نتونستن >:) >:) >:) :tak:::

مدارک کامل باشه و گواهینامه هم باشه چیزی نمیشه :d

amir7
16-02-1392, 11:09 بعد از ظهر
مدارک کامل باشه و گواهینامه هم باشه چیزی نمیشه :d

آخه من هنوز نمیتونم گواهینامه بگیرم :sad: اگه خدا بخواد 26 این ماه که 18 سالم شد میگیرم :d:d:d
اون وقت دیگه با ترسو لرز نمیرم بیرون :-S

amir7
17-02-1392, 02:26 بعد از ظهر
بچه ها این هیوسانگرو یارو میخواد بفروشتش 3900$ ;)
فکر کنم تو استرالیاست

Ali
17-02-1392, 03:25 بعد از ظهر
بچه ها این هیوسانگرو یارو میخواد بفروشتش 3900$ ;)
فکر کنم تو استرالیاست

امیر این مدل کاربراتیشه میگن اینا خیلی خوب راه میره

Ali
17-02-1392, 03:40 بعد از ظهر
هیوسانگ کاربرات با اگزوز زیر زین:

amir7
17-02-1392, 04:22 بعد از ظهر
امیر این مدل کاربراتیشه میگن اینا خیلی خوب راه میره

میگم بریم بخریمش قیمتشو خوب میگه :j:j

amir7
17-02-1392, 04:23 بعد از ظهر
هیوسانگ کاربرات با اگزوز زیر زین:

آقا اینا خیلی خوشگلن مال خودمو میفروشم یدونه از اینا وارد میکنم

Ali
17-02-1392, 10:15 بعد از ظهر
آقا اینا خیلی خوشگلن مال خودمو میفروشم یدونه از اینا وارد میکنم

موتور خودت که بهتره :tak:::

اگرم بخوای میشه اگزوز زیر زینش کرد ولی درکل کار خوبی نیست بنظرم هر موتوری اگر اگزوز زیر زینه باید همونجوری بمونه اگرم اگزوز بقله که بازم همونجوری بمونه بهتره :-?

amir7
17-02-1392, 10:49 بعد از ظهر
موتور خودت که بهتره :tak:::

اگرم بخوای میشه اگزوز زیر زینش کرد ولی درکل کار خوبی نیست بنظرم هر موتوری اگر اگزوز زیر زینه باید همونجوری بمونه اگرم اگزوز بقله که بازم همونجوری بمونه بهتره :-?

داداش موتوره ما قابل شمارو نداره ;)
من واسه این گقتم که این مودلش کاربوراتیه خیلی راه میره

BKING
17-02-1392, 11:15 بعد از ظهر
ابعاد و اندازه ها

طول : 2،095 میلیمتر
عرض : 720 میلیمتر
ارتفاع : 1،125 میلیمتر
ارتفاع جلوی زین تا زمین : 800 میلیمتر
فاصلۀ بدنۀ اصلی تا زمین : 155 میلیمتر
فاصله محورهای دو چرخ : 1،435 میلیمتر
گنجایش مخزن سوخت : 17 لیتر
وزن خالص : 176 کیلوگرم

انجین

نوع انجین : دو سیلندر (V-twin)، چهار زمانه
حجم سیلندر : 249 سی سی (سانتیمتر مکعب)
قطر داخلی سیلندر : 57 میلیمتر
کورس پیستون : 48.8 میلیمتر
حداکثر توان : 20.61 کیلووات (28 اسب بخار) در 10،000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور : 22.06 نیوتون متر در 8،000 دور در دقیقه
حداکثر سرعت اسمی : 170 کیلومتر بر ساعت
چیدمان سوپاپ ها : 8 سوپاپ، DOHC
جعبه دنده : 5 دنده
کلاچ : چند صفحه ای غوطه ور در روغن
سیستم خنک کننده : روغن خنک
نسبت تراکم : 10.3:1
روغن انجین پیشنهادی : MOTOREX FORMULA 4T SAE 10W/40
روشن کننده : استارتر الکتریکی
سیستم جرقه زنی : CDI
باتری : 12 ولت، 5 آمپر ساعت
دورسنج : آنالوگ عقربه ای
سرعت سنج : دیجیتال
مسافت سنج : دیجیتال

سوخت

سیستم سوخت رسانی : انژکتور محصول JIEUM TECH
سوخت پیشنهادی : بنزین سوپر بدون سرب با حداقل اکتان 90
سطح آلایندگی : EURO 3
تجهیزات کاهش آلایندگی : مبدل کاتالیست + سیستم هوای ثانوی
مصرف سوخت تقریبی : 2.98 لیتر در هر 100 کیلومتر

سیستم تعلیق

تعلیق جلو : کمک دوشاخ تلسکوپی وارونه
تعلیق عقب : کمک فنر تکی (monoshock)
ترمز جلو : دو عدد دیسک 300 میلیمتری، سیلندر ترمز دو پیستونی، TCIC
ترمز عقب : دیسک 230 میلیمتری، سیلندر ترمز دو پیستونی، TCIC
تایر جلو : 110/70-17 , SHINKO
تایر عقب : 150/70-17 , SHINKO

ویژگی های دیگر

برند : هیوسانگ (HYOSUNG)، کره جنوبی
طبقه بندی : SPORT
رنگ مدل های موجود : قرمز، قرمز و سفید، قرمز و مشکی، قرمز و نقره ای، سفید، مشکی
تجهیزات سفارشی (آپشن ها) : اگزوز حرفه ای ARROW ایتالیا
گارانتی : 2 ماه یا 2،000 کیلومتر (هر کدام زودتر فرا رسد)

یکی امروز می گفت می گفت هیوسانگ از دایلیم سبک تره در حالی که 14 کیلو از دایلیم سنگین تره وزن دایلیم 162 کیلوگرم

[Only registered and activated users can see links] 9%84%D8%AA/45/%D9%87%DB%8C%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86%DA%AF-%D8%AC%DB%8C-%D8%AA%DB%8C-%D8%A2%D8%B1-250---HYOSUNG-GT250R.html

Ali
17-02-1392, 11:19 بعد از ظهر

imported_shahram
17-02-1392, 11:25 بعد از ظهر
داش سعید وزن خالص با بنزین یا بدون بنزین؟

Ali
17-02-1392, 11:29 بعد از ظهر
داش سعید وزن خالص با بنزین یا بدون بنزین؟

وزن خالص یا همون خشک به بدون بنزین میگن

amir7
18-02-1392, 11:19 قبل از ظهر
دوتا عکس هیو کاربوراتی مسابقه ای که مسابقاتشونو نمیدونم چیه زیاد مشهور نیست این روزا بیشتر SBK و Moto gp تو چشمن ;)

[Only registered and activated users can see links] GT650RR Cup 2006-5.jpg

از کاربرای انجمن خواهش میکنم رو عکس هایی که آپ میکنن لوگوی سایتو بزنن:x

Ali
18-02-1392, 01:33 بعد از ظهر
اگزوز جالبیه:

amir7
18-02-1392, 03:53 بعد از ظهر
منم یه عکس ازش دارم خوش به حالش طرف هیوش کاربوراتیه :tak:::

imported_foadnnsj
18-02-1392, 03:56 بعد از ظهر
اون نارنجیه خیلی خوووووششگله لامصب

amir7
18-02-1392, 04:08 بعد از ظهر
اون نارنجیه خیلی خوووووششگله لامصب

آره خیلی نازه کلا موتورو ماشین تو عکس بد می افتن ببین این چیه که تو عکس اینقدر نازه فکر کن الان کنارش بودی ووووووااااااااااااایییییی ییییییی

amir7
18-02-1392, 04:10 بعد از ظهر
اگزوز جالبیه:

منم میخوااااااااااااااااااااا ااااامممممم :((:((
لامصب چه لینگو لاستیک نازی انداخته

میخوام یدونه از این کیفا که به باک میچسبه رو بگیرم

Arman-GT
23-02-1392, 06:21 بعد از ظهر
سلام بر همه دوستانیه مدت یک صدای خر خر یا خش خش یا ویز ویز یا هر چی دیگه از موتور میومد اولین بار هم که با این صدا مواجه شدم عید بود که رفته بودیم شمال مسافرت ولی بعد از اون دیگه صدا نداد تا دیروز که باز شروع شد این صدا البت صداشم قطع نمیشه اگر هم قطع بشه دیگه صدا نمیاد ولی شروع بشه دیگه ول کن نیست خلاصه امروز قبل از این که بارون بگیره رفتم سراغ محک رسیدم اونجا دیگه صدا نداد و بارون رو هم بهمون گرفت برگشتیم حداقل برم یک باطری بگیرم برای موتور گرفتم انداختم روی موتور همین که از میدون قزوین دور شدم باز صدا برگشت منم هر چه سریع برگشتم پیش محک و نشونش دادم و گفت از اگزوزت هست البت فکر کنم به اون قسمت که که زیر موتور هست اشاره کرد که انگار یک توری داره اون توری سوراخ شده یک همچین چیزی حالا دوستان تجربه ای در این زمینه دارن چون که هنوز دقیق نمیدونم از کجای اگزوزه برم بدم به اگزوز ساز و خودش میفهمه از کجاشه؟ کلا براتون همچین چیزی پیش اومده؟ خواهشا راهنماییم کنید

Babak
23-02-1392, 07:02 بعد از ظهر
آره اون قسمته قبله منبه بزرگه اسن.اون کانالیزوره توش توری داره بعضی وقت ها توری میریزه و تو اگزوز صدا درست می کنه اگر تو مخ نیست بی خیالش شو اگر اذیتت میکنه می نونی اون قسمتو بدی در بیارن

Arman-GT
23-02-1392, 07:46 بعد از ظهر
صداش که روی مخه یعنی واقعا صداش زیاده با این که اگزوز روی موتورم هست ولی باز صداش رو میشنوی فقط امیدوارم از اونجا باشه کلا خودم تصمیم داشتم اون منبع رو خالیش بکنم حالا هم فرصتش جور شد فقط امیدوارم از جای دیگه نباشه

!NAVID!
23-02-1392, 11:37 بعد از ظهر
امروز يه كليپ از صداي اگزوز هيو ديدم هنگيدم
صداي سنگين ميداد
مارك اگزوز معلوم نبود از اين كوچيكا بود رنگشم سياه بود
فردا لينكشو ميزارم

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Hamid_brg1325
24-02-1392, 11:05 بعد از ظهر
این هم عکس موتور نابود شده ما که بعد از 9 ماه دوباره با عشق به زندگی بازگشت .
32825
طراحی کار خودم بود چون در مغازه میبردم سریع یکی از برندهای ژاپن را روی موتور پیاده میکرد که خوشم نمیومد .
راهنماها به پرایدی تغییر کردند .
ته موتور قبلا بالا برده شده بود که باعث تند شدن شیب از بغل موتور شده بود و با پایین آوردن ارتفاع سر موتور شیب هم به حالت عادی برگشت .
نکته ای که متوجه شدم :به همان اندازه که ارتفاع از جلو را کم میکنید ارتفاع عقب را بیشتر کنید تا شیب موتور روی جک تغییر نکند .
در ضمن تعادل هم خیلی به نظرم روی موتور بهتر شده با این کار .
دوشاخ پلاستیکیه عقب باز شده و پلاک هم که اون زیر که میبینید جاساز شده تا تیز شدن عقب موتور را به هم نزند .فعلا که گیر ندادن و ایشالو گیر هم نمیدن .
کلیه فلاپها و باک و کیلومتر و چراغ و ... نو شده .
اصلا از لخت کردن موتور ترس نداشته باشید چون تمام سوکته و سیما معلومه چی به چیه .فقط شیلنگای زیر هواکش گیجم کرده بود که فرزاد از رو موتورش راهنماییم کرد .
در آخر هم یک روز کامل گیر سرهم کردن وسایل موتور بودم که پدر از اولش کمکم بود و مادرم هم در آخر به یاریمان شتافت که دست هردویشان را میبوسم .
از تمام رفقایی که تو پرشین موتور هم تو این مدت راهنماییم کردند بابت لطفی که به من داشتن قدردانی میکنم .
3282632827
این هم عکس صاحب موتور با تیپ مشتیش .:25r30wi:
32828

جانسون
25-02-1392, 12:57 قبل از ظهر
حمید پلاک قفلی بزنن روش موتور رفته پارکینگ از من گفتن بود... به سلامتی چرخش به شادی بچرخه برات.... راهنماهارو یکم ضایع کار کردی ..... دمبی عقب 2 رنگ شده تو زوق میزنه حداقل مشکی یا قرمز مثل فابریکش میکردی..... طراحیت قشنگ شده.... اگزوزت چند گرفتی یو شی استیل درجه 1 هست...... کمک عقبو با چی ارتفاع زدی ؟؟ بوش خورده یا ریگلاجشو سفتر کردی؟؟؟

Unregistered1
25-02-1392, 07:36 قبل از ظهر
حمید پلاکو درست نکنی اولین مامور موتورو کرده تو پارکینگ... راهنماهات همه زحمتاتو بهم ریخته... منم دمبیرو باز کردم ولی هم پلاکو زیر چراغ جا دادم هم راهنماهارو زدم دو سمت پلاک... با دو جفت بست ال مانند...پلاک تهش به سمت بالاست که به لاستیک نگیره...دوتا از بستارو زدم اینور اونور جایی که دمبی نصب بود...پلاکو بستم دوتا هم زدم به همون جا پیچای پلاک ولی اتصالش برعکس شده که راهنما افتاده دو سمت پلاک... راه ساده ترش هم استفاده از یه ورق نازکه که هم پلاک و هم راهنما هارو روش سوار میشه کرد...علی جانسون همین کارو کرده...

abolfazls
25-02-1392, 09:43 قبل از ظهر
حميد جون خسته نباشى ،،،
برا جلو دو تا راهنما ال اى دى بگير ، ولى برا عقب خوبه چون با اين كار خلوت شده دم موتور و به نظر من قشنگ شده ،،،
برا پلاك هم يه فكرى بكن تا شر نشده برات ،،،
ولى رو هم رفته قشنگ شده دستت درد نكنه، هنو رديف نشده داشتى موتور باخت ميدادى ؟؟؟

farzad_sh_2020
25-02-1392, 11:07 قبل از ظهر
سلام
من هم تا موتور حمید رو دیدم بهش گفتم پلاکت بد جا هست

دوستان عزیز دیروز داشتم روغن عوض میکردم همینجوری تا خالی بشه گفتم نگاه همه جای موتور کنم سالم باشه جاییش روغنی چیزی نداده باشه دیدم روی سیلند دوم یه فیش آزاد هست . گشتم دیدم جاش زیر باکس هوا هست . دقیق وسط باکس هوا . زدمش جا .
این مال چی بوده ؟ کارش چی هست ؟

راستی دوستان از لوله که رادیان روغن میاد به انجین دقیقاً سر انجین نشتی خیلی خیلی کمی داره در حدی که چرب میشه دورش . دیروز باز کردم و تفلون پیچیدم دو طرفش امیدوارم حل بشه . کسی این مورد رو داشته ؟

!NAVID!
25-02-1392, 12:14 بعد از ظهر
روغن دادن از کنار شیلنگ رادیات یه چیزه طبیعی هست
بیشتر موتور هایی که رادیات روغن دارن اینجوری هستن
یکیش مال من :دی

dariush
25-02-1392, 01:24 بعد از ظهر
سلام
کاکو خوش حال شدم دوباره موتورت روبهراه شده
اون طلق جلو رو خودت قرمزش کردی؟؟؟؟ به نظرم اگه مشکی یا همون معلمولی بودش بهتر بود
پلاکتم یه کاریش بکن ممکنه بهت گیر بدن؟؟؟
عکس از قبله این که درستش بکنی هم بزار

amiroww
25-02-1392, 04:05 بعد از ظهر
سلام واقعا چه مردم و ملت خوبی داریم ما *** با فرهنگ با شعور ***

دیشب مقابل سینما آزادی من مشغول فیلم دیدن بودم که وقتی تموم شد و اومدم پایین دیدم یک "*******" موتورور از روجک حل داده موتور خورده زمین ! از سمت راست !!! تا الان عصابم خورده که واقعا چرا !!!!
خدا رو شکر فلاپ ها چیزی نشده و موتور اسیبی ندید و بجز راهنما + این تیکه آلمینیومی که سره دسنه گاز و فرمون هستش !
اینم عکس : راهنما هم زنگ زدم کویر گفت 61 تومن !

Unregistered1
25-02-1392, 04:14 بعد از ظهر
داداش راهنماهاتو باز کن برو 4تا غیر فابریک بخر 25 تومن...از گمرک...چون راهنما خیلی واسش اتفاق میوفته.... اون 3تارم بزار خونه تا موقع فروش...بجای اینکه الان 61بدی واسه یدونه 4تا بخر 25 همشونو عوض کن...شاید بعدنم یه دونه دست دوم به تورت خورد...ولی فعلا" همین کارو بکن...خیلی از بچه ها این کارو کردن...من 4تا rapido خریدم 25...2تا هم واسه زاپاس خریدم...ماله خودشم گذاشتم تو انبار...مال منم اولیش که شکست و دیدم گرونه 3تایه دیگرم باز کردم گذاشتم تو انبار

abolfazls
25-02-1392, 04:34 بعد از ظهر
در مورد راهنما با حسين آقا كاملاً موافقم ، در مورد اون قسمت آلومينيومى سر فرمون هم اول يه سمباده زبر و بعد سمباده نرم بكش تا به حالت برگرده آخرش هم يه پوليش روش بكش و پاكش كن ميشه مثل روز اولش،،،
سعى كنيد موقعى كه موتور رو جايى ميزاريد پشتش ديوارى يا درختى يا تيرى باشه كه اگر كسى حولش داد يا افتاد اون ديوار مانع از افتادنش بشه ،،،

farzad_sh_2020
25-02-1392, 10:16 بعد از ظهر
سلام واقعا چه مردم و ملت خوبی داریم ما *** با فرهنگ با شعور ***

دیشب مقابل سینما آزادی من مشغول فیلم دیدن بودم که وقتی تموم شد و اومدم پایین دیدم یک "*******" موتورور از روجک حل داده موتور خورده زمین ! از سمت راست !!! تا الان عصابم خورده که واقعا چرا !!!!
خدا رو شکر فلاپ ها چیزی نشده و موتور اسیبی ندید و بجز راهنما + این تیکه آلمینیومی که سره دسنه گاز و فرمون هستش !
اینم عکس : راهنما هم زنگ زدم کویر گفت 61 تومن !

آقا امیر من خودم هیچ وقت موتورم رو خارج از دیدم نمیذارم . چه برسه به اینکه بذارم برم فیلم ببینم :دی
کلاً تنها جایی که خارج از دیدم هست توی پارکینگ هست که باید از چند در و قفل گذشت تا بهش رسید :))))

سلام
من هم تا موتور حمید رو دیدم بهش گفتم پلاکت بد جا هست

دوستان عزیز دیروز داشتم روغن عوض میکردم همینجوری تا خالی بشه گفتم نگاه همه جای موتور کنم سالم باشه جاییش روغنی چیزی نداده باشه دیدم روی سیلند دوم یه فیش آزاد هست . گشتم دیدم جاش زیر باکس هوا هست . دقیق وسط باکس هوا . زدمش جا .
این مال چی بوده ؟ کارش چی هست ؟

راستی دوستان از لوله که رادیان روغن میاد به انجین دقیقاً سر انجین نشتی خیلی خیلی کمی داره در حدی که چرب میشه دورش . دیروز باز کردم و تفلون پیچیدم دو طرفش امیدوارم حل بشه . کسی این مورد رو داشته ؟

دوستان راهنمایی کنید . فیش مال چی بوده ؟

K.I.A
25-02-1392, 10:37 بعد از ظهر
فیش مربوط به تشخیص فشار هوا و دما هست.

farzad_sh_2020
25-02-1392, 10:57 بعد از ظهر
فیش مربوط به تشخیص فشار هوا و دما هست.

کیا جان وصل نبوده مشکل ساز نمیشده ؟

دوستان چقدر تاپ اسپید زدین ؟
هرکارش کردم بالای 179 نشد

همش روی 179- 178 فیکس شده بود . وزن ( 85-90 خودم :دی )

Hamid_brg1325
25-02-1392, 11:14 بعد از ظهر
حمید پلاک قفلی بزنن روش موتور رفته پارکینگ از من گفتن بود... به سلامتی چرخش به شادی بچرخه برات.... راهنماهارو یکم ضایع کار کردی ..... دمبی عقب 2 رنگ شده تو زوق میزنه حداقل مشکی یا قرمز مثل فابریکش میکردی..... طراحیت قشنگ شده.... اگزوزت چند گرفتی یو شی استیل درجه 1 هست...... کمک عقبو با چی ارتفاع زدی ؟؟ بوش خورده یا ریگلاجشو سفتر کردی؟؟؟
متشکر . 100% راهنماها مثه فابریکی که نمیشه البته جلوش چون گودی داشت خوب دراومد و عقب هم زدم جای دوشاخی که بازکردم تا خالی بودنش معلوم نشه .
کمک عقب رو هم جوش زدم ولی نه خودم .اگزوز هم صداش قشنگه ولی درجه یک بودنش رو در جریان نیستم .البته چند بار زمین خورده و مشکلی تو صداش به وجود نیامده که شاید دلیل بر خوب بودنش باشه .پلاکو هم چند تا مامور جلومو گرفتن ولی گیری ندادن و به قول یه بنده خدایی گفت اگه جلوتو گرفتن بگو شما میگی کجاش نصب کنم چون ماموره نمیدونه که دمبی داره .ولی بازم راست میگی و ریسکیه یکم .

- - - Updated - - -

حمید پلاکو درست نکنی اولین مامور موتورو کرده تو پارکینگ... راهنماهات همه زحمتاتو بهم ریخته... منم دمبیرو باز کردم ولی هم پلاکو زیر چراغ جا دادم هم راهنماهارو زدم دو سمت پلاک... با دو جفت بست ال مانند...پلاک تهش به سمت بالاست که به لاستیک نگیره...دوتا از بستارو زدم اینور اونور جایی که دمبی نصب بود...پلاکو بستم دوتا هم زدم به همون جا پیچای پلاک ولی اتصالش برعکس شده که راهنما افتاده دو سمت پلاک... راه ساده ترش هم استفاده از یه ورق نازکه که هم پلاک و هم راهنما هارو روش سوار میشه کرد...علی جانسون همین کارو کرده...
متشکر .تا حالاش که از بابت مامور به خیر گذشته .اگه راهنماهای قشنگتری که کمی هم هلال داشته باشه گیرم بیاد حتما میگیرم و عوضش میکنم .

- - - Updated - - -

حميد جون خسته نباشى ،،،
برا جلو دو تا راهنما ال اى دى بگير ، ولى برا عقب خوبه چون با اين كار خلوت شده دم موتور و به نظر من قشنگ شده ،،،
برا پلاك هم يه فكرى بكن تا شر نشده برات ،،،
ولى رو هم رفته قشنگ شده دستت درد نكنه، هنو رديف نشده داشتى موتور باخت ميدادى ؟؟؟
تشکر .قربونت داداشی .آره دزده داشت نقره داغم میکرد .
بازم خدا رو شکر .

- - - Updated - - -

سلام
کاکو خوش حال شدم دوباره موتورت روبهراه شده
اون طلق جلو رو خودت قرمزش کردی؟؟؟؟ به نظرم اگه مشکی یا همون معلمولی بودش بهتر بود
پلاکتم یه کاریش بکن ممکنه بهت گیر بدن؟؟؟
عکس از قبله این که درستش بکنی هم بزار

قربونت کاکو .بههههله که خودم کردم . عکس از قبلش هم که تصادف کرده بودم تو یه پست قبلا گذاشته بودم .عکس از قبلش تو صفحه 333 هست .

- - - Updated - - -

همش روی 179- 178 فیکس شده بود . وزن ( 85-90 خودم :دی )
کاکو تو کجا این تاپ اسپیدو زدی ؟؟؟؟؟؟
من که 120 نتونستم هنوز باهاش بیشتر برم .اونم سریع یکی پیچیده جلوم و نزدیک بوده بزنتم زمین .

farzad_sh_2020
26-02-1392, 08:02 قبل از ظهر
کاکو تو کجا این تاپ اسپیدو زدی ؟؟؟؟؟؟
من که 120 نتونستم هنوز باهاش بیشتر برم .اونم سریع یکی پیچیده جلوم و نزدیک بوده بزنتم زمین .

کاکو چجوری بیشتر نتونستی ؟
من تو همین چمران 150 هم زدم باهاش با اوون شلوغی :دی

179 بین گویم و قلات زدم
تو کمربندی اکبر آباد هم زیاد زدم

mehran
26-02-1392, 09:18 قبل از ظهر
من تاپ اسپيدم 183 بوده.وزنمم حدود 82 هستش.جالبه كه تو اون سرعت نويد ردم كرد!!!

farzad_sh_2020
26-02-1392, 09:21 قبل از ظهر
من تاپ اسپيدم 183 بوده.وزنمم حدود 82 هستش.جالبه كه تو اون سرعت نويد ردم كرد!!!
مهران جان 183 فیکس بود ؟

چون بعضی وقت ها لحظه ای میپره روی سرعت ولی من این 179-178 فیکس بود ولی هرکارش کردم نشد 180 . دیگه چسبیده بودم روی باک . وزن فکر کنم اثر داشته باشه

Arman-GT
26-02-1392, 01:01 بعد از ظهر
299 سرعت نهاییم بوده البت دیگه بیشتر 299 رو نشون نمیداد البت مسخره نکنید ها کیلومترم روش اب رفته بود خود به خود عدد نشون میداد و دیدم روی 299 تا هست

[*=center]:gigglesmile:

[*=center]

[*=center]:gigglesmile:

[*=center]

albaloo
26-02-1392, 01:58 بعد از ظهر
173 بیشتر نتونستم برم

farzad_sh_2020
26-02-1392, 03:03 بعد از ظهر
اینم از هیووووی من بعد از شستشو و نصب برچسب دور رینگ که 3 ماه پیش خریدم :retarded:

نظرتون در مورد دور رینگ چی هست ؟ کلاً خیلی شیک شد موتور

اینم برای مشخص شدن میزان شب نما بودن که نسبت به مدل های معمولی خیلی بیشتر هست . تازه توی نور عکس گرفتم

!NAVID!
26-02-1392, 03:16 بعد از ظهر
برچسب ها چند در اومدن
مال موتور من از بین رفته

farzad_sh_2020
26-02-1392, 03:20 بعد از ظهر
برچسب ها چند در اومدن
مال موتور من از بین رفته

با اگزوز خریدم دقیق یادم نیست ولی 35 یا 45 .

ولی از نظر جنس خیلی با اوون مدل های قبلی که خریدم فرق داره
کلفت تر هست و رنگش خیلی بهتر هست و ریفلکس بالایی داره

مدل های معمولی 7-10 تومن هست فکر کنم

فرزاد کلا خوشم میاد از نگهداریت!!! هرسه موتور قبلیت یادمه!!ساغول والله واقعا لیاقت داری!!!

مرسی کاکو
کلاً خیلی حساس هستم روی ماشین و موتورم
خانواده همیشه میگن میترسیم تصادف کنی . چون اصلاً من توی تصادف آدم با فرهنگی نیستم و طرف رو تیکه تیکه میکنم توی چند ثانیه اول :)))
در کل این موتور فقط توی پاریکنگ توی اتاق پارک هست زیر پارچه :دی
به قول بچه ها دوست دخترم هست و به قول یکی ی ی هووووووو ( hawoooo ) :))))

Sino
27-02-1392, 02:50 بعد از ظهر
هيوسانگ ٢٠١٣

- - - Updated - - -

راديات هيو ٢٠١٣ توي امريكا همچنان اب خنك نشده و با جريان هوا و روغن خنك ميشه
منبع ([Only registered and activated users can see links])

amiroww
29-02-1392, 03:57 بعد از ظهر
هیوم بقل رپسول ___

amiroww
30-02-1392, 12:49 قبل از ظهر
خریدار راهنما سمت راست جلو هستم اگه کسی داشت ! پی.ام بده + قیمت ممنون

imported_danial-sdt
04-03-1392, 11:50 قبل از ظهر
:-O
:-?

BKING
04-03-1392, 11:56 قبل از ظهر
فلاپا با توجه به جنسشون چطور آبکاری شدن ؟:-?

Ali
04-03-1392, 02:10 بعد از ظهر
:-o

:-o

خیلی خوشگل شده واقعا =d>

شاسیشم اگر مثل مدل قدیمیا سفید(نقره ای) میکردن بنظرم دیگه عالی میشد :->

هزینه ی این کار چقدر میشه حدودا؟ :-?

abolfazls
08-03-1392, 04:43 بعد از ظهر
:-O

قشنگ شده ولى آبكارى نيست!!!
از اين برچسب هاى كه براى چاپ طلايى استفاده ميكنند هست

imported_danial-sdt
09-03-1392, 11:28 قبل از ظهر
ابکاریشو من پرسیدم چند نفری هستن که انجام میدن
یک همچین کاری رو اگر در بیارن حدود 6 ملیون تموم میشه :-s

BKING
09-03-1392, 11:50 قبل از ظهر
ابکاریشو من پرسیدم چند نفری هستن که انجام میدن
یک همچین کاری رو اگر در بیارن حدود 6 ملیون تموم میشه :-s

اگر اون بر جسبه و به اون خوبی درومده چه کاریه 6 میلیون هزینه کرد

abolfazls
09-03-1392, 12:04 بعد از ظهر
اگر اون بر جسبه و به اون خوبی درومده چه کاریه 6 میلیون هزینه کرد

از دور و تو عكس قشنگه ، ولى از نزديك اونى كه بايد باشه نيست، چون از نزديك ديدم اين هيوسانگو ،،،
يه كار موقتى هست و نهايتاً يك هفته....

amir7
09-03-1392, 10:04 بعد از ظهر
به این میگن هیوسانگ ریسی نه اونایی که میرن تو پیست تا دو دور میزنن دیسکشون داغ میکنه دیگه نمیتونن ترموز بگیرن

شاسی gt650r ولی انجین gp250 تقویت شده دوشاخ جلو کربنی

نمیدونم چرا شاسی 650 روش انداختن شاید بهتره !!!!!

Ali
09-03-1392, 11:55 بعد از ظهر
شاسی 650 که کلی سنگین تره :-?

amir7
10-03-1392, 12:01 قبل از ظهر
والا منم سر در نیوردم

amir7
10-03-1392, 11:45 قبل از ظهر

amir7
10-03-1392, 11:51 قبل از ظهر

یعنی میشه من فلاپ هیو جدیدارو سفارش بدم برام بیارم بزارم رو هیوِ خودم ؟؟؟؟

amir.cdi
10-03-1392, 11:53 قبل از ظهر
2تا صفر
خدای سفیدش از همش قشنگ تره

BKING
10-03-1392, 12:04 بعد از ظهر

یعنی میشه من فلاپ هیو جدیدارو سفارش بدم برام بیارم بزارم رو هیوِ خودم ؟؟؟؟

چرا نشه خواستی بیا بریم کویر سفارش بده

amir7
10-03-1392, 12:28 بعد از ظهر
چنده ؟؟

amir.cdi
10-03-1392, 12:33 بعد از ظهر
دست به فلاپ نزن که بوق میشه تو موتور :crazy

Ali
10-03-1392, 09:54 بعد از ظهر
امیر خب وایسا جدیدش بیاد کلا یدونه جدیدشو بگیر
غیر از فلاپ مثل اینکه یکم تغییرای دیگه هم کرده خیلی خوبه ها :x :زذ:

BKING
10-03-1392, 10:03 بعد از ظهر
چنده ؟؟

نمی دونم

تفاوت قیمت زیاده به صرفه نیست

amir7
10-03-1392, 10:42 بعد از ظهر

دادا مگه ما مثل شما مایه داریم همینم دارم میفروشم پول خرج ماشین دربیاد :((

amir7
10-03-1392, 10:45 بعد از ظهر
اینم یه والپیپر خوب از هیو 250

soroosh.g
07-05-1392, 04:14 بعد از ظهر
دوستان سلام . من میخوام موتورمو تقویت کنم. اگه کسی قبلا این کارو کرده خوشحال میشم اطلاعات بدید.

!NAVID!
07-05-1392, 04:19 بعد از ظهر
دوستان سلام . من میخوام موتورمو تقویت کنم. اگه کسی قبلا این کارو کرده خوشحال میشم اطلاعات بدید.
آگزوزت رو یا عوض کن یا دستکاریش کن
شمع سوزنی بنداز
اگرم دوست داشتی خورشیدی عقب رو کوچیک تر کن
البته اگه کوچیک کنی سرعت بیشتر میشه شتاب کم میشه
موفق باشی

soroosh.g
07-05-1392, 04:47 بعد از ظهر
اگزوزمو عوض کردم .رفتم محک میگه 1500000 میگیره تقویتش میکنه تضمینی . سیلندرشو دستکاری میکنه فکر کنم

!NAVID!
07-05-1392, 04:57 بعد از ظهر
میشد سیلندر رو دستکاری کرد
اما من نگفتم
چون موتور از فاربریکی در میاد
پیشنهاد میکنم اصلا سیلندر رو تراش ندی
یا عقب رو کوچیک تر
با اینا سرعتت یکم بیشتر میشه

ajelouda
08-05-1392, 01:54 قبل از ظهر
سلام خدمت تمامی اعضای گرامی
یه چند روزی است که هر وقت میخوام سوار موتور بشم اول باید باطری موتور رو دو ساعت با شارژر 1.2 آمپر بزارم شارژ بشه تا استارت بزنه. هر وقت هم شارژش میکنم تا 5 ساعت بعد شارژش خالی میشه .
میخواستم بدونم که
1-این اشکال از دینام موتور است که شارژ نمی کنه ؟
2- یا از باطری است که خراب شده ؟( روی باطری حک شده 050711 )
3- یا اینکه موتور برق دزدی داره ؟
4- عمر مفید باطری هیوسانگ چند سال است ؟
به هر حال چطوری باید مشکل اونو بفهمم ؟

با تشکر

!NAVID!
08-05-1392, 04:36 قبل از ظهر
امکان داره باتریت رسوب کرده باشه
زیر باطری رو نگا کن ببین رسوب داره یا نه
اگه داشت باید باتری رو عوض کنی
اگه نداشت
احتمالا شارژرت سوخته

amiroww
08-05-1392, 08:48 بعد از ظهر
دوستان راهنما هیوسانگ موجود هستش ! کسی خواست pm بده !
با تشکر

albaloo
09-05-1392, 12:55 قبل از ظهر
چنتا سوال برای تعویض شمع کسی عکس اموزشی داره ؟
برای تعوض فیلتر هوا چی ؟

!NAVID!
09-05-1392, 02:09 قبل از ظهر
تا جايي كه من ميدونم براي تعويض شمع بايد باك رو برداري و براي فيلتر زين رو

mehran
09-05-1392, 09:23 قبل از ظهر
عکس که متاسفانه ندارم.شما برای تعویض جفتش بایدباک رو در بیارید.اول عقب زین 2 تا پیچه که با باز کردنش زین در میاد و باطری و پیچ پائین باک معلوم میشه.
بعد از باز کردن پیچ باک میرسیم سراغ 2 عدد شیلنگش که به نظر من اگه 2 نفر باشید کارتون راحت تره.آروم باک رو حدود 10 سانتیمتر بلند کنید و با دقت سوکت های بنزین رو جدا کنید.فقط مواظب باشید که سوکتها خیلی حساسن و راحت مشکنن.
بعد از جدا کردن 2 سوکت باک رو بر دارید تا باکس هوا معلوم بشه.با یه 4 سو می تونیدفیلتر هوا رو در بیارید و باد بگیرید تا تمیز بشه.
برای تعویض شمع باید کل باکس برداشته بشه که پیچاش زیر اونه،سر ورودی هوا یا دریچه گاز.بعد از برداشتن باکس دریچه گاز و سیلندرها معلوم میشه.
سیلندر عقب کاری نداره بابرداشتن وایر راحت شمع رو عوض میکنید.ولی سیلندر جلو یکم بد دست که من خودم با شل کردن رادیات روغن حا دستم رو باز میکردم.

A M I R
10-05-1392, 11:28 قبل از ظهر
سلام خدمت همه دوستان
یه چند وقتی بود دنباله خرید هیو صفر بودم دو دل بودم بگیرم یا نه ولی بالاخره با شرایط جدید فروش کویر قرار داد بستمو
قرار شد پلاک شده واسم بفرستن
می خواستم راهنماییم کنید موقع تحویل چه چیزاییو باید چک کنم
ممنون

Babak
13-05-1392, 02:09 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] _99_:

Classified
13-05-1392, 02:17 قبل از ظهر
جالبه گاردان وصل کرده

فلاپاش رو میذاشت قشنگتر بود

معمار
13-05-1392, 05:11 قبل از ظهر
عملکردن گاردان تو بار کشی بهتره قدرتش بیشتره و دنده قبش راحت تره
الان بیشتر سه چرخای اشغال تولید داخل هم گاردان می زنن

mehran
13-05-1392, 09:35 قبل از ظهر
آخه چرا مسي؟؟؟اين همه رنگ :khak:

- - - Updated - - -

سلام خدمت همه دوستان
یه چند وقتی بود دنباله خرید هیو صفر بودم دو دل بودم بگیرم یا نه ولی بالاخره با شرایط جدید فروش کویر قرار داد بستمو
قرار شد پلاک شده واسم بفرستن
می خواستم راهنماییم کنید موقع تحویل چه چیزاییو باید چک کنم
ممنون
اولين چيز چك كردن سلامتي فلاپ ها و بدنه هست.بعدم چراغ ها.مسايل موتوريم كه با استارت و دور زدن معلوم ميشه كه چون صفره نبايد ايراد خاصي داشته باشه
شما فقط حواست به خط و خش باشه كه بعدا زير بار نميرن

!NAVID!
13-05-1392, 02:33 بعد از ظهر

100% اونجا قیمت هیو خیلی پایینه که 3 چرخش کردن
اینجا ادم میترسه بیاره بیرون میگه یه وقت روش خط میوفته

albaloo
13-05-1392, 08:51 بعد از ظهر
یه مشکل اساسی پی دا کردم

با موتور رفتم بیرون عصر حدود سه ساعت موتورم خاموش کردم کارم که تمو شد استارت زدم حدود 500 متر که رفتم دیدیم دور موتور

اومد رو صفر

موتور خلاس کردم استارت خورد میزدم دنده خامو میشد

به پییشنهاد یکی از دوستان سیم پشت جک که به سنسور جک وصله رو قیچی کردم باز هم موتور در حالت خلاص استارت میخوره روشن

میشه و هیچ مشکلی نداره

ولی میزنم دنده خاموش میشه

چراغ f1 هم خاموشه

البته موتور رو گذاشتم تو دنده و استارت زدم و کلاچ رو ول میکردم چند بار که این کار کردم موتور روشن شد حدود 2 کیلومتر رفتم باهاش

دیدیم دور موتور خوابید و چراغ f1 روشن شد مشک از چیه ممنون میشم کمکم کنید

K.I.A
13-05-1392, 08:55 بعد از ظهر
سیم کشی پشت کتی کلاچ رو چک کنید / سنسور جک رو با لامپ تست امتحان کید و سنسورو با اسپری ناهید بشورید / اگر ایناهارو چک کردید و مشکلی پیدا نکردید ایراد از سنسور وضعیت دنده هست

albaloo
13-05-1392, 09:04 بعد از ظهر
ببخشید کیا جان من خیلی مبتدیم میتونی یه چنتا عکس ازش بگیری برام تو وا ساپ یا هیمنجا بزاری بدونم کجارو چک کنم شرمنده ها

K.I.A
13-05-1392, 09:10 بعد از ظهر
خیلی مشخصه... از پشت کتی کلاچ چنتا سیم هست اونارو چک کنید/و یک سنسور پشت جک هست اونو چک کنید/ و پشت قاب خورشیدی کوچیک هم سنسور وضعیت دندش هست/اگر نمیتونید دست بهش نزنید و به مکانیک مراجعه کنید.

albaloo
13-05-1392, 09:13 بعد از ظهر
کیا جان من گفته بودم که سیم سنسور جک رو قطع کردم
حالا این سیم ها که شما میگین چجوری چکشون کنم ؟
با وسیله چیزی؟

K.I.A
13-05-1392, 09:16 بعد از ظهر
با لامپ تست میتونید...سیمو چک کنید پارگی یا شل نشده باشه مخصوصا از پشت کتی تا زیر باک/سیم نیازی به قطع کردن نداشت سنسورشو بازدید کنید.

albaloo
13-05-1392, 09:20 بعد از ظهر
یه سوال میپرسم فحشم ندید لامپ تست همون لامپ کوچیکه که دوتا سیم داره /.؟

معمار
14-05-1392, 04:38 قبل از ظهر
تو ایران comet تمام مشکی با تمام سفید هست ؟
یا فقط قرمز مشکی و قرمز سفیده

mehran
14-05-1392, 09:02 قبل از ظهر
کیا جان من گفته بودم که سیم سنسور جک رو قطع کردم
دوست عزيز وقتي قيچي كردي همين جوري ولش كردي يا ............

albaloo
14-05-1392, 01:49 بعد از ظهر
داداش همینجوری ولش کردم البته دو تیکه ازش قطع کردم یعنی اینجوری شد
====== ============= دقیقا اینجوری حالا شاید داره به بدنه میگیره اره ؟
در ضمن سیم زیر کتی هم باز کردم وقتی کلیدش رو فشار میدادم استارت نمیخورد وقتی ازاد بود استارت میخورد (شایدم برعکسش )
خوب باید کل سیم رو چک کنم ؟ چجوری اخه تو محافظه

Babak
14-05-1392, 11:53 بعد از ظهر
ماله سنسور جکته بی خودی قیچیش کردی اون شافتولک سره سنسور رو یه کم ور میرفتی کامل می اومد بیرون حالا که قیچی کردی دو سره سیم و به هم وصل و بعد بزار دنده 1 ببین چی میشه

K.I.A
17-05-1392, 01:40 بعد از ظهر
2جفت لنت جلوی هیو تو بازار قیمت 180 تومن دادن/که لنت tvs اصل گرفتم و یه خار اضافه داره که اونو بریدم و جا زدم ترمز گیریش از قبل خیلی بهتر شده با هزینه کمتر.

albaloo
17-05-1392, 02:20 بعد از ظهر
kia جان چند گرفتی لنت رود ؟tvs
میشه از مراحل تعویض لنت یه عکسی فیلمی چیزی بزارین ؟
مراحل تمیز کردن و تعویض شمع اگه بتونین یه فیلم بزارین که همه بتونن استفاده کنن خیلی عالی میشه بخصوص ما بچهای شهرستانی که تعمیرگاه نزدیکمون نیست?????????

K.I.A
17-05-1392, 02:30 بعد از ظهر
تو بازار چندین مدل لنت بود که قیمتای مختلف/من معمولا نوع جنس برام مهمه برای همین با نگاه کردن چند مدل برای tvs اصل انتخاب کردم که اونم چند مدل داره و قیمت هم 50تومن.

- - - Updated - - -

میشه از مراحل تعویض لنت یه عکسی فیلمی چیزی بزارین ؟
مراحل تمیز کردن و تعویض شمع اگه بتونین یه فیلم بزارین که همه بتونن استفاده کنن خیلی عالی میشه بخصوص ما بچهای شهرستانی که تعمیرگاه نزدیکمون نیست تعویض لنت هیو بسیار راحته 2جفت پیچ النی های بزرگ و کوچیکو که رو کالیپر هست باز کنید و 2 عدد مهره 12 پشت کالیپر رو هم باز کنید /کالیپر از دیسک جدا شده و لنتای جدیدو با کهنه عوض کنید و 2باره جا بزنید و پیچ و مهره رو ببندید. من شمع هیو رو از رو کار بدونه باز کردن باک انجام میده /کوئل رو در بیارید و شمع رو باز کنید کمی بد دسته اما میشه. دفعه بعد عکس میزارم.

albaloo
17-05-1392, 09:11 بعد از ظهر
Kia داداش ممنون میشم عکس بزاری یا فیلم
برای تعویض لنت و شمع
چون موتورم داره ریپ میزنه یکم میترسم اذیت کنه

porya250
18-05-1392, 12:04 قبل از ظهر
دوستان هیوسانگ ریموت داره برای استارت؟

شایسته فر
18-05-1392, 06:52 قبل از ظهر
میشه دزدگیر روش نصب کرد که قطع کن و استارت داشته باشه

mohsen2001
18-05-1392, 08:13 قبل از ظهر
داغ کردن این موتور بلایی سر انجین هم میاره ؟؟؟

هنوز راه حلی پیدا نشده براش؟؟

بیشتر چه موقعی داغ میکنه؟

albaloo
18-05-1392, 11:42 قبل از ظهر
مشکلی که ایجاد نمیکنه بغیر از اینکه اب پز میشی خودت البته وقتی کلی باهاش رفته باشی بعد پشت ترافیک یا مجبور بشی چند دقیقه ثابت رو موتور بشینی بدون حرکت
نه هیچ راه حلی براش پیدا نکردن

mehran
18-05-1392, 05:20 بعد از ظهر
دوستان هیوسانگ ریموت داره برای استارت؟

دوست عزیز این کار رو اصلا توصیه نمیکنم بهتون.با کوچیکترین اتصالی موتور رو خاموش میکنه یا موتور ریپ میزنه

roots
18-05-1392, 11:02 بعد از ظهر
سلام دوستان

میشه خواهشا یکی رو معرفی کنین که هیو رو طرح رپسول کنه!!
خیلی دنبالش بودم ولی جواب نگرفتم

eshgh_namordeh
19-05-1392, 12:35 بعد از ظهر
استیکر پیش مهدی کوچیکه ببرید توی گمرک
از میدان رازی سمت ولی عصر که حرکت کنید دومین کوچه سمت چپ یک گاراژ هست داخلش برید انتها سمت چپ یک فروشگاهه کارش همینه

Garbaz
19-05-1392, 01:29 بعد از ظهر
سلام دوستان

میشه خواهشا یکی رو معرفی کنین که هیو رو طرح رپسول کنه!!
خیلی دنبالش بودم ولی جواب نگرفتم

جسارتا موتور بعد یک هفته تو ذوق می زنه، البته نظر بنده بودااااااااااااااااااا ، من ساده بیشتر دوست دارم آخه.

farshad 54
19-05-1392, 05:12 بعد از ظهر
جسارتا موتور بعد یک هفته تو ذوق می زنه، البته نظر بنده بودااااااااااااااااااا ، من ساده بیشتر دوست دارم آخه.

درود

دوستمون درست میگن طرح رپسول دیگه واقعا خز شده

ولی اگه میخوای یه طرحی رو موتورت بزنی همون آدرسی که عشق نمرده عزیز گفتن برو اون کوچه ای که دوستمون فرمودن بش میگن پاساژ جوادی

یه جا دیگه هم هست خ ولیعصر روبروی مهدیه تهران مهدی رخشا اونم کارش استیکر و این چیزاست

موفق باشید

albaloo
20-05-1392, 01:13 قبل از ظهر
سلام دوستان امروز موتور رو باز کردم
شمع ها خیلی کثیف شده بود
شمع هارو باز کردم
انژکتور رو تمیز کردم با انژکتور شور گانک
در واقع اون دوتا دریچه گاز رو
فیلتز هوا رو هم هوا گرفتم البته تمیز بود
دیگه کار خاصی نیست انجام بدم تا موتور بازه ؟
در ضمن شمع چی پیشنهاد میکنید و قیمتش چند هست
تا الان ان جی کا زوزنی روش بوده

eshgh_namordeh
20-05-1392, 01:32 قبل از ظهر
شمع سوزنی ngk یا denso

porya250
20-05-1392, 12:23 بعد از ظهر
دوستان،میشه انجین هیوسانگو با انجین بندیت تعویض کرد؟یعنی ی انجین بندیت بندازیم رو هیوسانگ؟

Garbaz
20-05-1392, 12:35 بعد از ظهر
دوستان،میشه انجین هیوسانگو با انجین بندیت تعویض کرد؟یعنی ی انجین بندیت بندازیم رو هیوسانگ؟

اگه اشتباه نکنم انجین بندیت چهار سیلندر خطی هست و انجین هیوسانگ وی شکل هست.

albaloo
20-05-1392, 01:43 بعد از ظهر
شمع سوزنی ngk قیمتش چند هست

n500
20-05-1392, 02:53 بعد از ظهر
من با یه مکانیک موتور سنگین صحبت کردم..موتورم رو هم بردم فلاپاشو باز کرد و کلا چکش کرد..شاسی رو کامل بازرسی کرد و با اطمینان کامل گفت انجین سی بی400 راحت روش جواب میده اما باید یه سری ریزه کاریای حرفه ایی رو شاسی انجام داد.....حتی بهم پیشنهاد هم داد...خداییش تا رخ شاسی رو دید گفت یه انجین سی بی 400 بنداز روش حالش رو ببر.......ذکر این هم مهم هست که طرف تمام موتورهایی که تعمییر میکنه و میریزه رو زمین و دوباره جمع میکنه تو راست کار cb400--rr1000--r1-z6--r6--goldwing
پس میشه گفت حرف بی ربط نزده....

بازم تاکید میکنم گفت یه سری ریزه کاری داره که کار هر کسی نیست....

Garbaz
20-05-1392, 08:33 بعد از ظهر
من با یه مکانیک موتور سنگین صحبت کردم..موتورم رو هم بردم فلاپاشو باز کرد و کلا چکش کرد..شاسی رو کامل بازرسی کرد و با اطمینان کامل گفت انجین سی بی400 راحت روش جواب میده اما باید یه سری ریزه کاریای حرفه ایی رو شاسی انجام داد.....حتی بهم پیشنهاد هم داد...خداییش تا رخ شاسی رو دید گفت یه انجین سی بی 400 بنداز روش حالش رو ببر.......ذکر این هم مهم هست که طرف تمام موتورهایی که تعمییر میکنه و میریزه رو زمین و دوباره جمع میکنه تو راست کار cb400--rr1000--r1-z6--r6--goldwing

اگه نشستن انجین ها بر روی کارتر یکی نباشه امکان نداره ، تا اونجایی که می دونم سری خانواده هوندا انجین خطی دارند ولی هیوسانگ خرجینی !!!!!!!!!

دوستان یکم بیشتر راهنمایی کنید:297:

amiroww
21-05-1392, 12:10 بعد از ظهر

دوست عزیز نشدنیه .... !
تنها کاری که میتونید روی این موتور بکنید تعویض انجین با 650 خود هیوسانگ هستش که اونم باید شاسی 650 رو بخرید ! و در اصل پلاک موتور خودتون رو نصب کنید !
موتور خرجینی که نمیشه 4 سیلندر خطی توش جا داد ! اصلا خنده داره این قضیه چون غیرممکن هستش !

porya250
21-05-1392, 09:18 بعد از ظهر
دوستان چیکار باید کرد که هوسانگ بک فایر کنه؟:minzdr:

amiroww
21-05-1392, 10:18 بعد از ظهر
دوستان چیکار باید کرد که هوسانگ بک فایر کنه؟:minzdr:

کاتالیزور من درآوردم میزد ولی خیلی کم ... اگزوز two brothers کاملا بک میزنه .و... !

aliiiz
22-05-1392, 09:49 قبل از ظهر
اینم چند تا اپشن واسه هیو[Only registered and activated users can see links]اینم یکسری اپشن واسه هیو

سلام
خواستم ببینم این لوازم رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟ ممنون

معمار
22-05-1392, 01:24 بعد از ظهر
می خاستم روکش میزم و عوض کنم گفتم یه طرح هیو بکشم روش و عوضش کنم
اینم میز هیوسانگی
تقدیم به هیو سوار ها

porya250
22-05-1392, 10:55 بعد از ظهر
دوستان صدای اگزوز این هیو رو گوش کنید خیلی قشنگه(از لینک پایین)
بنظرتون چطوری اینطوری کرده؟؟؟؟؟؟

!NAVID!
23-05-1392, 12:59 قبل از ظهر
تو نظرات ویدیو هم نوشتم که این صدای هیو نیست

Hamid_brg1325
26-05-1392, 07:00 بعد از ظهر
هیوسانگ هم یاتاقان داره ؟

roma
27-05-1392, 12:22 بعد از ظهر
دوستان صدای اگزوز این هیو رو گوش کنید خیلی قشنگه(از لینک پایین)
بنظرتون چطوری اینطوری کرده؟؟؟؟؟؟

این صدای هیوسانگ نیست وقتی درجا کار میکنه صدای 16 تا سوپاپ خوشگل میاد

شایسته فر
27-05-1392, 02:01 بعد از ظهر
تابلو میکس کردن صدای یه سنگین رو
امکان نداره دو سیلندر این صدا رو بده
صدا با تصوریم هماهنگ نیست
این صداش یه چیز تو مایه های rr1000 هست

roots
30-05-1392, 07:41 بعد از ظهر
امروز با یه دوستی در کارخانه کویر صحبت میکردم مدل 93 که در 3 ماهه اول 93 به بازار میاد شامل تغییراتی در ظاهر موتور هست مانند چراغهای جلو که مثل دایلیم شده و کمی از حالت ریس نشستن رو موتور ازش کم شده(راکب زیاد نمیخوابه!) و اینطور که میگفت مشکل گرم کردن هم کامل مرتفع شده

K.I.A
30-05-1392, 07:46 بعد از ظهر
تا جایی که میدونم همچین چیزی نیست/عکس یا مشخصه ای هم دارید؟

roots
31-05-1392, 08:39 قبل از ظهر
تا جایی که میدونم همچین چیزی نیست/عکس یا مشخصه ای هم دارید؟

فقط صحبت حضوری بوده البته آدم قابل اطمینانی هست میگفت با قیمت 27-28 تومان میاد

K.I.A
31-05-1392, 05:52 بعد از ظهر
اخه من با شرکت در ارتباطم همشون بی اطلاع بودن از این موضوع تو سایتای خارجی هم چیزی پیدا نکردم...

n500
31-05-1392, 09:11 بعد از ظهر
اصلا امکان نداره در مورد قیمتها بحثی بشه..این در درجه اول چون معلوم نیست اینده قیمت دلار چی میشه..دوم اینکه اصلا همچین محصولی در سایت هیوسانگ موتورز کره جنوبی وجود نداره..اینها حتی از مدل 2013 که فلاپای جلوش تغییر کرده بیخبرن ....اما در مجموع باید دعا کنیم دلار بیاد پایین...هی روزگار بری پول یه زاینتیا رو بدی یه موتور فکستنی که راه هم نمیره...............البته ادم وقتی میوفته یاد مرحوم یاری دیگه از هرچی موتوره دلزده میشه...

- - - Updated - - -

دوست عزیز نشدنیه .... !
تنها کاری که میتونید روی این موتور بکنید تعویض انجین با 650 خود هیوسانگ هستش که اونم باید شاسی 650 رو بخرید ! و در اصل پلاک موتور خودتون رو نصب کنید !
موتور خرجینی که نمیشه 4 سیلندر خطی توش جا داد ! اصلا خنده داره این قضیه چون غیرممکن هستش !

داداش منم جریان سیستم انجین خرجینی یا همون وی شکل رو بهش گفتم..بهم لبخند زد گفت د همون ریزه کاریایی که گفتم برای همینه.....در ضمن من خودم هیچ نظری در این زمینه ندارم چون تخصصی ندارم که بخوام بگم اره یا نه..بالاخره اساتید این سایت حرفه ایی ترن..اما بعید میدونم ادمی که گلدوینگ رو تعمییر و پیاده و جمع میکنه ادم بی سوادی باشهیا کسیکه ار1 رو مثل کفدست میشناسه سرش از هیو پوکیده در نیاد...میشه؟؟؟

معمار
01-06-1392, 06:31 بعد از ظهر
دوستان با 8 م هیوسانگ چه مدلی میشه خرید ؟

porya250
01-06-1392, 06:44 بعد از ظهر
چراغ Fi برای چیه؟

Babak
01-06-1392, 07:03 بعد از ظهر
چراغ Fi برای چیه؟
خطای موتور رو نشون میده
هر چشمک نشونه یه نوع خطا است :sleep:

معمار
02-06-1392, 09:39 بعد از ظهر
دوستان با 8 م هیوسانگ چه مدلی میشه خرید ؟

ما همچنان منتظریم

:s (9):

:[Only registered and activated users can see links]

albaloo
02-06-1392, 11:17 بعد از ظهر
مدل 89 گیرت میاد داداش

ما همچنان منتظریم

:s (9):

:[Only registered and activated users can see links]

kheyri
03-06-1392, 10:06 قبل از ظهر
مدل 90 .سالم میشه 9 خرید ؟

معمار
03-06-1392, 10:21 قبل از ظهر
طبق تحقیقات امروز من
اکثرا
مدل 92 از 17 تا 20 م
مدل 91 از 14 تا 17 م
مدل 90 از 11 تا 13 م
مدل 89 از 9 تا 10 و 11 م
مدل 88 بسته تمیزیش هست9 و 8 و 7

- - - Updated - - -

البته بابد بری موتور و ببینی و امتحانش کنی ببینی در چه حدیه

- - - Updated - - -

مدل 90 .سالم میشه 9 خرید ؟

احتمالش خیلی کمه ولی شاید بشه اما سالم سالم نیست
ولی با 9 م احتمال زیاد 89 تمیز گیرت بیاد

Arman-GT
03-06-1392, 04:40 بعد از ظهر
یه مدت پیش رفتیم با دوستان سرعین با موتور تو راه هیچی مشکلی نداشتم تا این که تو سرعین موتور یکهو خاموش شد و با یک حل دادن ساده روشن شد و چند بار اینجور شد و باطری نمیکشید که روشن کنه به خصوص شب که چراغ هم میگرفتم ولی توی روز یکم کار میکرد و بعدش که خاموش میکردم با تک استارت روشن میشد الان هم همین طوره روشن بشه و کار کنه و خودت خاموش کنی و روشن کنی راحت روشن میشه بدون مشکلی ولی چراغ بگیری یا چند بار پشت سر هم استارت بزنی باطری خالی میشه امروز رفتم پیش قادر گفت از باطری هست البت هیچ اهم گیری نکرد بعدش رفتم پیش محک اهم گیری کرد و یه شارژ وصل کرد گفت مشک از دینام هست حالا موندم واقعا مشکل چی میتونه باشه خواهشن راهنمایی کنید؟!

ُSalarGorgani
03-06-1392, 06:25 بعد از ظهر
یه مدت پیش رفتیم با دوستان سرعین با موتور تو راه هیچی مشکلی نداشتم تا این که تو سرعین موتور یکهو خاموش شد و با یک حل دادن ساده روشن شد و چند بار اینجور شد و باطری نمیکشید که روشن کنه به خصوص شب که چراغ هم میگرفتم ولی توی روز یکم کار میکرد و بعدش که خاموش میکردم با تک استارت روشن میشد الان هم همین طوره روشن بشه و کار کنه و خودت خاموش کنی و روشن کنی راحت روشن میشه بدون مشکلی ولی چراغ بگیری یا چند بار پشت سر هم استارت بزنی باطری خالی میشه امروز رفتم پیش قادر گفت از باطری هست البت هیچ اهم گیری نکرد بعدش رفتم پیش محک اهم گیری کرد و یه شارژ وصل کرد گفت مشک از دینام هست حالا موندم واقعا مشکل چی میتونه باشه خواهشن راهنمایی کنید؟!

احتمال95%همون دینام یا بوبینت یا شارژرت مشکل پیدا کرده جز این 3تا چیز دیگه نیست برو سریع ردستش کن تا به کامپیورت صدمه نزده.

Arman-GT
03-06-1392, 07:23 بعد از ظهر
مرسی دوست عزیز دینام و بویین یکی هستن منم میدونم مشکل داره ولی من قبل از عید بویین عوض کردم برای همین شک دارم خراب شده باشه برای همین می خوام مطمئن بشم دقیق مشکل چیه بعدش بدم دست تعمیرکارها ، تعمیرکار درست هم که ما نداریم هر کی یه چی میپرونه معلوم نیست کدومشون درست تشخیص میدن!

senior.alireza
03-06-1392, 08:28 بعد از ظهر
مرسی دوست عزیز دینام و بویین یکی هستن منم میدونم مشکل داره ولی من قبل از عید بویین عوض کردم برای همین شک دارم خراب شده باشه برای همین می خوام مطمئن بشم دقیق مشکل چیه بعدش بدم دست تعمیرکارها ، تعمیرکار درست هم که ما نداریم هر کی یه چی میپرونه معلوم نیست کدومشون درست تشخیص میدن!

چرا خودت باتری و دینام رو امتحان نمیکنی ؟ در حالت موتور خاموش سیم های باتری رو باز کن ولت متر رو بزن به دوسر باتری باید 12.9 به بالا نشون بده . موتور رو روشن کن و سیم های باتری رو هم باید قبل از روشن کردن وصل کنی ( یه لحظه فکر کردم موتورت هندل داره :icon_pf (94):) وقتی موتور روشنه اگه بوبین و شارژر سالم باشه باید 14.4 یا بیشتر بخونی . تست بوبین هم مثل همینه فقط باید بدونی به کدوم سیم ها وصل کنی و ولت متر رو حالت AC بزاری

soroush
04-06-1392, 02:17 بعد از ظهر

اقا من هم مثل شما این مشکل رو داشتم وقتی شب چراغ میگیری یا خاموش میکنه یا دور موتورت که میره بالا خاموش میشه...نمی دونم چرا بعضی از مونتاژ های کویر این جورین.چون دینام این ها رو سالم کردی پس مشکلت مثل هیو منه.فقط و فقط باید یه باتری عالی بخری(من از داریوش گرفتم) تا مشکلت حل بشه.با این باتری جدید ecu خیلی خوب جواب میده حتی بعد از یک ماه توقف کامل نمیخوابه و تک استارت روشن میشه.
موفق باشی.

- - - Updated - - -

اقا من هم مثل شما این مشکل رو داشتم وقتی شب چراغ میگیری یا خاموش میکنه یا دور موتورت که میره بالا خاموش میشه...نمی دونم چرا بعضی از مونتاژ های کویر این جورین.چون دینام این ها رو سالم کردی پس مشکلت مثل هیو منه.فقط و فقط باید یه باتری عالی بخری(من از داریوش گرفتم) تا مشکلت حل بشه.با این باتری جدید ECU خیلی خوب جواب میده حتی بعد از یک ماه توقف کامل نمیخوابه و تک استارت روشن میشه.
موفق باشی.

Babak
04-06-1392, 04:31 بعد از ظهر
آرمان زنون انداختی؟
یه روش ساده تست بوبین موتور اینه که زمانی که موتور ورشنه سر باطری رو جدا کنی اگر موتور خاموش بشه مشکل از بوبینه اگر خاموش نشد فورا باطری و عوض کن یه باطری 10 آمپر 12 ولت بنداز روش چون باطری ضعیف آسیب به شارژر و بوبین میرسونه

- - - Updated - - -

در حالت موتور خاموش سیم های باتری رو باز کن ولت متر رو بزن به دوسر باتری باید 12.9 به بالا نشون بده باطری تو هر حالتی شارژ کامل یا ضعیف همون 12 ولت رو نشون میده مگر اینکه 100٪ مرخض شده باشه اونطوری هم که باشه موتور اصلا استارت نمیخوره

Arman-GT
04-06-1392, 06:02 بعد از ظهر
دوست عزیز soroush ([Only registered and activated users can see links]) این دقیقا مشکل من نیست من کمی موتور روشن باشه شارژ میکنه هیچ مشکلی نداره چراغ هم بگیرم کار میکنه ولی خاموش کنم بعد از چراغ گرفتن باطری خوب جواب نمیده برای استارت ، تو سرعت بالا هم مشکلی ندارم

Babak ([Only registered and activated users can see links]) جان زنون نه ننداختم موتور انژکتوره کلا باطری نباشه نه روشن میشه نه چیزی

متاسفانه تا حدودی پی گیر شدم و به نتیجه رسیدم امروز رفتم پیش اقای عمرانی دیاگ زدن و باطری و شارژ رو دیدن گفتن نه باطریت استاندارده نه شارژر باطری گفت این مال پالسه مال هیو باید حداقل 10 امپر باشه و گفت 90 درصد از شارژره بویین مطئنن هیچ مشکلی نداره و گفت برای این نمیشه تشخیص داد چون شارژ اهمی نداره بلکه ولتاژ داره و نمیشه با اهم فهمید سالمه یا خیر

در ضمن همونطور که گفتم موتورم شارژ میکنه یکم روشنه باشه حتی جا در جا شارژ میکنه ولی کم امیدوارم که از همین ها باشه فعلا اقای عمرانی گفتن قیمت قطعات رو میگیرم باهام تماس بگیر

senior.alireza
04-06-1392, 06:58 بعد از ظهر
آرمان زنون انداختی؟
یه روش ساده تست بوبین موتور اینه که زمانی که موتور ورشنه سر باطری رو جدا کنی اگر موتور خاموش بشه مشکل از بوبینه اگر خاموش نشد فورا باطری و عوض کن یه باطری 10 آمپر 12 ولت بنداز روش چون باطری ضعیف آسیب به شارژر و بوبین میرسونه

- - - Updated - - -

باطری تو هر حالتی شارژ کامل یا ضعیف همون 12 ولت رو نشون میده مگر اینکه 100٪ مرخض شده باشه اونطوری هم که باشه موتور اصلا استارت نمیخوره

فرمایش شما کاملا درسته بابک جان من کلی نوشتم که دقیقش اینجوری میشه :
زیر 12 کلا مرخص که حتی پشت آمپر هم برق نمیاد
12.5 برق میاد استارت نمیخوره
12.8 ضعیف
12.9 عادی
12.95 به بالا کاملا خوب
در حالتی باتری که باتری مدار بازه و وصل نیست به موتور چون مقاومت داخلی تاثیر خودشو نشون نمیده دهم ولت خیلی تاثیر داره گاهی 2 دهم بالا و پایین فرق یک باتری سالم و خرابه

آرمان جان شما مگه شارژر رو عوض کردی که گفتند ماله هیو نیست ؟ به احتمال زیاد مشکل همینه

Arman-GT
04-06-1392, 08:19 بعد از ظهر
بله عوض کردم شارژ رو قبل از عید

roots
07-06-1392, 05:25 بعد از ظهر
سلام دوستان ، 2 تا سوال!
1- امروز داشتم گاز میدادم یهو از دسته گاز یه صدا تق اومد و اهرم گاز هرز شد...هر چی میپیچونی خودشم میچرخه گاز نمیخوره،چیزیش پاره شده???

2- از همون اول که موتور گرفتم(صفر) ترمز عقب میگیرم سوت میکشه اخیرا بیشتر شده،چیزیش باید عوض بشه با توجه به اینکه صفر هم بوده موتور

Arman-GT
07-06-1392, 05:53 بعد از ظهر
به احتمال زیاد سیم گاز پاره کردید یعنی صددرصد پاره کردید سیم گاز وسپایی بهش میخوره

لنت رو یک نگاه بنداز ببین داره دیسک هم نگاه کن خطو خش عمقی نداشته باشه

roots
09-06-1392, 07:37 بعد از ظهر
به احتمال زیاد سیم گاز پاره کردید یعنی صددرصد پاره کردید سیم گاز وسپایی بهش میخوره

لنت رو یک نگاه بنداز ببین داره دیسک هم نگاه کن خطو خش عمقی نداشته باشه

زنگ زدم نمایندگی سیم گاز نداشت گفت قدیمیشو دارم به مدل 92 نمیخوره...رفتم محک داشت 90 تومان گرفتم ..به نظر شما گرون نگرفتم؟؟؟

K.I.A
09-06-1392, 08:30 بعد از ظهر
سیم گازش 17 هزار تومنه.منتها چون الان تو بار نیست هرچند دوست دارن میدن.

Arman-GT
09-06-1392, 09:06 بعد از ظهر
اخه چرا 90 تومن! من که گفتم وسپایی بهش میخوره میتونستید با 10 تومن وسپایی بگردید

اقا نرید پیش این حروم خورا که مثل چی میندازن به ادم واقعا حروم خور تر این تعمیرکار جماعت نیست

سیم کلاج رو هم اون قادر میگفت 80 تومن ولی سی جی انداختم 1000 تومن الان 3 ماه رو موتوره اخ نگفته!

big_00a
09-06-1392, 09:12 بعد از ظهر
دوستان میشه یکی متن زیر رو به صورت واضح ترجمه کنه ؟ :22: ممنون

ترجمه ماشینی

چه آن را با کره و توانایی خود را به سادگی زیبا و خشنود roadbikes های 250CC است؟ HYOSUNG را به طور کامل faired GT250R آغاز این روند، و در حال حاضر یکی دیگر از چشم گیر را برای رفتن بر روی فروش در استرالیا در ماه آینده وجود دارد - DAELIM VJF250.

احیاء از بخش roadbike 250CC در سال های اخیر فوق العاده بوده است، و قرار است به افزایش بی شفقت ادامه با VJF250، که بسیار رقابتی 5700 دلار با گارانتی 24 ماه کیلومتر نامحدود خرده فروشی.

کم ارتفاع صندلی 780mm درخواست تجدید نظر گسترده ای را تضمین می کند و اگر چه وزن خشک 173kg است که سبک ترین در کلاس نیست، این مدل هنوز هم می تواند یک لامپ روشنائی ضربه.

موتور هر دو تزریق سوخت و مایع خنک است، و ظرفیت سوخت 15lt است. DAELIM مدعی قدرت از 21.3hp، حدود چهار پشت GT250R.

این یک گیربکس پنج سرعته و سیستم تعلیق غیر قابل تنظیم - چنگال معمولی و یک پایان عقب monoshock.

فاصله بین محور جلو و محور عقب اتومبیل بر حسب اینچ، 1393mm جمع و جور است، و اندازه تایر 110/70 و 140/60 لاستیک 17 اینچ.اهرم ترمز قابل تنظیم، "سیگنال عطف پیچیده" (بخوانید: لنزهای شاخص شفاف) وجود دارد، و رنگ گل سیاه و سفید و یا سفید مروارید، با عکس برگردان بزنید قرمز در هر دو.

این سه بزرگترین roadbikes های 250CC فروش در استرالیا در حال حاضر کاوازاکی نینجا 250 (7499 دلار)، GT250R ($ 6990،، اما 5990 دلار تا 30 آوریل) و Megelli 250R ($ 4990).

در همان زمان به عنوان VJF250 بازدید طبقه فروشنده، DAELIM استرالیا نیز انتشار بزرگ چرخ CA110 "postie" روروک مخصوص بچه ها.

CA110 گیربکس چهار سرعته clutchless، با ترمزهای دیسکی در هر دو به پایان می رسد و یک موتور چهار زمانه 110cc.

این شهر همچنین دارای fairing های گشاد برای محافظت از عناصر است. قیمت 2990 دلار است و رنگ های قرمز و یا سیاه و سفید هستند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد هر دو دوچرخه های جدید تماس با فروشنده DAELIM محلی خود.

sober
09-06-1392, 10:23 بعد از ظهر
دوستان فرق هیو کامیت با مدل قبل چیه ؟ از نظر موتوری تغییری کرده یا فقط برچسب هاش عوض شده؟