توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Hyosung GT250R & هیوسانگ 250
farzad_sh_2020
02-06-1393, 04:42 بعد از ظهر
دوربین وبکم نصب کن رو کلاهت .وصلشم کن ب حافظه گوشی .برنامشم هست
کاکو گوشی ما بخوای همچین چیزی بهش وصل کنی باید بری اصلیشو بخری زیر 400-500 نیست :دی
خود گوشی رو تو فکر یکجا جاساز کنم
دوستان سرعتی که بخوای بری یه جای با شیب مناسب و اینکه اینقدر خلوت باشه که شما بتونی به راحتی تمام دنده هارو پر کنی..و اینکه از دنده های ابتدایی شروع کنی و
اینقدری بخوابی رو موتور که اگه طلق کلاهت هم باز شد باد بهت نخوره..فقط جهت زدن تاپ اسپید و اینکه بگی این موتور اینقد میره..تقریبا" بی ارزشه..
ببینید شما موقعی که مثلا" تو اتوبان داری میری یا مثلا" تو مسافرت یا هر چیو هر جای دیگه که شرایط معمولی باشه..هیو چندتا میره؟؟؟ اینه که مهمه..
تاپ اسپید مفید هیو که تو هر لحظه که گازشو بگیری به اون سرعت برسه چقدره؟؟ موقعی که شما یهو هوس میکنی با یه موتور دیگه حالا هر موتوری یه کل کل داشته باشی اونم تو
اتوبان..و در حال حرکت طرف میاد وایسه که شما از دنده یک شروع کنی؟؟طرف میگه عیبی نداره شیب اینجا موافق نبود؟؟یا میگه اینجا شلوغه تو نتونستی همه دنده هارو تا آخر پر کنی؟؟
یا مثلا" نتونستی کامل رو موتور بخوابی؟؟؟ سرعت مفید هیو که در هر شرایطی به این سرعت برسه 150 هستش..نه بیشتر نه کمتر...حالا یه موقع یکی وزنش کمه یا موتورش
آماده هستش سرعتش میره مثلا" رو 157 تا..ولی میانگین بین 150 تا 155 هستش...سرعتی که هیو سر گاز و بدون فشار بهش میرسه همینه
دوست عزیز من وزنم 90-95 هست . فکر نمیکنم بگی سبک هستم و بخاطر همین موتور بیشتر راه میره
شما همچین میگی بخوابی روی موتور انگار من میگم برو زیر فلاپ روی انجین . دوست عزیز باد خودش بالای 150 انقدر اذیت میکنه که باید بخوابی . حالا شما روی موتور ریس حال میکنی سیخ وایسی جلوی باد خب فرق داره .
بله موقع کل کل نمیان از صفر شروع کنن . اوونجا رو با یه معکوس 2 یا 3 جبران میکنی .
قبول دارم موتوری نیست که بخوای انقدر براش شور بزنی . ولی به نظر من توی این رده قیمتی موتور خوبی هست . توی شهر که تا جنسیس هم زیر 100 کم میاره ولی نباید بذاری برسه به جایی که بتونه گاز بده چون توون موقع باید خاک بخوری :)):retarded:
hosinmaster
02-06-1393, 04:57 بعد از ظهر
کاکو گوشی ما بخوای همچین چیزی بهش وصل کنی باید بری اصلیشو بخری زیر 400-500 نیست :دی
خود گوشی رو تو فکر یکجا جاساز کنم
دوست عزیز من وزنم 90-95 هست . فکر نمیکنم بگی سبک هستم و بخاطر همین موتور بیشتر راه میره
شما همچین میگی بخوابی روی موتور انگار من میگم برو زیر فلاپ روی انجین . دوست عزیز باد خودش بالای 150 انقدر اذیت میکنه که باید بخوابی . حالا شما روی موتور ریس حال میکنی سیخ وایسی جلوی باد خب فرق داره .
بله موقع کل کل نمیان از صفر شروع کنن . اوونجا رو با یه معکوس 2 یا 3 جبران میکنی .
قبول دارم موتوری نیست که بخوای انقدر براش شور بزنی . ولی به نظر من توی این رده قیمتی موتور خوبی هست . توی شهر که تا جنسیس هم زیر 100 کم میاره ولی نباید بذاری برسه به جایی که بتونه گاز بده چون توون موقع باید خاک بخوری :)):retarded:
......
شما گفتی باید چنان بخوابی رو موتور که باد فلان نکنه...من گفتم احتمالا" باید پامم از پشت دراز کنم..:4chsmu1:
بالای 150 باید بخوابی ولی یادت باشه تو پیست نیستی که بتونی اینقدر سرتو بیاری پایین... البته من چون تا حالا ریس سوار نشدم یه مقدار کم تجربه هستمو زیاد درک نمیکنم..
بله هیوسانگ موتور خوبیه.ولی سرعتایی که شما میگینو من نمیدونم چرا با هیوسانگ خودم و هیوسانگ میلاد و هیوسانگ علی جانسونو یه چندتا هیوسانگ دیگه بهشون نرسیدم
اینم احتمالا" مال کم تجربگیه منه.:s (9):
من با نینجا هم به این سرعتا نرسیدم ... با 250 چهار سیلندرم نمیتونی 186تا بری... من cb400 ترکوندمش عقربه بین 185 تا 190 بود.. موندم این هیوسانگ چیه که اینجوری راه میره.. دلم خواست..
بگذریم..
این قصه سر دراز دارد.. به هر حال این بحث دیگه تموم شه بهتره..
farzad_sh_2020
02-06-1393, 05:11 بعد از ظهر
دوربین وبکم نصب کن رو کلاهت .وصلشم کن ب حافظه گوشی .برنامشم هست
......
شما گفتی باید چنان بخوابی رو موتور که باد فلان نکنه...من گفتم احتمالا" باید پامم از پشت دراز کنم..:4chsmu1:
بالای 150 باید بخوابی ولی یادت باشه تو پیست نیستی که بتونی اینقدر سرتو بیاری پایین... البته من چون تا حالا ریس سوار نشدم یه مقدار کم تجربه هستمو زیاد درک نمیکنم..
بله هیوسانگ موتور خوبیه.ولی سرعتایی که شما میگینو من نمیدونم چرا با هیوسانگ خودم و هیوسانگ میلاد و هیوسانگ علی جانسونو یه چندتا هیوسانگ دیگه بهشون نرسیدم
اینم احتمالا" مال کم تجربگیه منه.:s (9):
من با نینجا هم به این سرعتا نرسیدم ... با 250 چهار سیلندرم نمیتونی 186تا بری... من cb400 ترکوندمش عقربه بین 185 تا 190 بود.. موندم این هیوسانگ چیه که اینجوری راه میره.. دلم خواست..
بگذریم..
این قصه سر دراز دارد.. به هر حال این بحث دیگه تموم شه بهتره..
دوست عزیز شاید خطای کیلومتر باشه
ولی سعی میکنم راهی پیدا کنم که فیلم بگیرم . من هم توی پیست نمیرم . توی اتوبان 2لاینه میرم نه حتی 4 لاین
hosinmaster
02-06-1393, 05:20 بعد از ظهر
دوست عزیز شاید خطای کیلومتر باشه
ولی سعی میکنم راهی پیدا کنم که فیلم بگیرم . من هم توی پیست نمیرم . توی اتوبان 2لاینه میرم نه حتی 4 لاین
....
تاپ اسپید زدن یه بحثه..و در همه حالت و هر جا به یه سرعت رسیدن یه بحثه... ولی مطمئنا" همیشه شرایطی فراهم نیستش که آدم بدون مانع بخوابه رو موتور و
فقط دور موتور پر کنه...
بگذریم .. کویر دوربینهای مخصوص کلاه آورده که تو سرعت بسیار با کیفیت فیلم میگیره و به راحتی رو کلاه و یا موتور سوار میشه..
Prince_Amin
02-06-1393, 05:27 بعد از ظهر
دیگر دوستان هم ممنون میشم اگه در مورد سوالم اطلاعاتی دارن پاسخ بدن!;)
بچه ها یه بنده خدایی میگفت اگر دنده ای به زوزه افتاده باشه از لحظه ای که وارد اون دنده میشین موتور زوزه میکشه و تا لحظه ای که توی اون دنده هستین و میخواین بزنین دنده ی بعدی صدای زوزه ادامه داره!!این حرف چقدر درسته؟و اینکه یعنی صدای زوزه ی یه دنده نمیتونه توی یه دور خاص به گوش برسه و بعد قطع بشه؟؟لطف میکنید یه توضیحی بدین!اصلا صدای زوزه چجوریه ومقدار بلندی ثداش چقدره؟؟
shando
02-06-1393, 05:44 بعد از ظهر
دوستان عزیز روغن کاسترول مگناتک رو هر چند کیلومتر باید عوض کرد؟
زیادم با موتور گاز نمیدم
Alireza.BMW
02-06-1393, 05:50 بعد از ظهر
دیگر دوستان هم ممنون میشم اگه در مورد سوالم اطلاعاتی دارن پاسخ بدن!;)
داداش من توضیح دادم خدمتتنون در صفحه قبل....زوزه فقط تو همون دنده ای که مشکل داره هست مثلا شما دنده 3ت زوزه داره فقطو فقط همون دندت زوزه داره...وقتیم گازو ول میکنی بهتر متوجه میشی چرا؟ چون صدای انجین کمتر شده...صداشم حالت ناله ماننده
.
در مورد تاپ اسپیدم اینو بگم من مگلی دارم اما تو کفی 150 نهایت 155 با کیلومتر خودش البته کیلومتر تنظیم شده با جی پی اس بیشتر نمیره اصلا و ابدا تاپ اسپیدشم بیشتر از این نیست مگلی من سرحالترین مگلی تو مشهده... حالا یه روز میرم ببینم چقد میره حداکثرش اما رو کات آف حساب کردم 162 بیشتر نمیره نمیدونم چطوری دوستان باهاش 175 هم رفتن؟؟؟ چون رو دنده 6 به ازای هر 1000تا دور موتور 15تا به سرعت اضافه میشه شاید خورشیدی جلوشون 15 تایی بوده که عمرا خورشیدیشون 15تایی باشه هم نمیره من رو هر موتوری که داشتم خورشیدی با یه دندونه بیشتر انداختم تو سرعت فرقی نکرد چون قدرت موتور همونقدره...هیو هم همینه شما اول یه تست با جی پی اس بگیر ببین چقدر خطی داره بعد...من 150تا میرم خدا شاهد میخاد چشام کنده شه...180تا بری باد اینقدر میوزه که میخای از رو موتور کنده شی...حسین جان خوذش سنگین سواره و میدونه سرعت 180تا اصلا سرعت هیو نیست من به شخصه جمعه پشت یه سی بی آر 600نشستم با اینکه کلاه داشتم یارو 170تا میرفت احساس میکردم باد میخاد منو ببره...بیاید منطقی باشیم...هیو تو کفی با کیلومتر خودش که 100% خطی داره سرعت 150تا 160 رو خوب میره
hosinmaster
02-06-1393, 06:09 بعد از ظهر
دوستان عزیز روغن کاسترول مگناتک رو هر چند کیلومتر باید عوض کرد؟
زیادم با موتور گاز نمیدم
....
کلا" روغنو رو 1000تا عوض کن...اگه مکمل اضافه کردی 1200تا...
albaloo
03-06-1393, 12:02 قبل از ظهر
اقا کلا دسته کلاچ هیو و چوری بازکنم باید بدم حدیدش خاب شده قلاویز کنن
hosinmaster
03-06-1393, 10:29 قبل از ظهر
داش کتی یه پیچ از رو داره یه مهره هم از زیر..یا برعکس..
به راحتی باز میشه..
albaloo
03-06-1393, 02:35 بعد از ظهر
اینو میگم
- - - Updated - - -
اینم یکی دیگه کمکم کنید
hosinmaster
03-06-1393, 02:46 بعد از ظهر
اول فیششو جدا کن..بعد پیچی که روی اون برآمدگیه جلوش هستو باز کن...ولی احتمالا" زیاد گشاد نمیشه که دهنش از فرمون باز شه...
پس باید اول دسته گازو استخونی گازو بکشی بیرون..بعد قلوه ایو..بعدم اون قطعه رو
newbee
03-06-1393, 03:54 بعد از ظهر
سلام دوستان من 3 روزه یه هیو خریدم و همین الان عضو شدم و این اولین پُستمه! اگه تاپیک اشتباهیو انتخاب کردم ببخشید.
دیشب حدود ساعت 2 رفتم یه دوری بزنم با موتور، ولیعصرو می رفتم بالا پیچیدم تو مطهری اون خروجی که برمیگرده تو ولیعصر یه پیچ 90 درجه داره، نزدیکش شدم دیدم کل خیابون خیسه!سرعتو کم کردم حدود 20-25 موتورم اصلا نخوابوندم ولی باز بدجوری لیز خورد. موتورو جمع کردم ولی بازم لیز خوردو پخش زمین شدم! می خوام بدونم مشکل کجاست؟ هیو به خاطر ریس بودن و لاستیکای خشک و ... کلا اینتوریه؟ یا من خیلی ناشیم؟
ali.motahari
03-06-1393, 04:06 بعد از ظهر
سلام دوستان من 3 روزه یه هیو خریدم و همین الان عضو شدم و این اولین پُستمه! اگه تاپیک اشتباهیو انتخاب کردم ببخشید.
دیشب حدود ساعت 2 رفتم یه دوری بزنم با موتور، ولیعصرو می رفتم بالا پیچیدم تو مطهری اون خروجی که برمیگرده تو ولیعصر یه پیچ 90 درجه داره، نزدیکش شدم دیدم کل خیابون خیسه!سرعتو کم کردم حدود 20-25 موتورم اصلا نخوابوندم ولی باز بدجوری لیز خورد. موتورو جمع کردم ولی بازم لیز خوردو پخش زمین شدم! می خوام بدونم مشکل کجاست؟ هیو به خاطر ریس بودن و لاستیکای خشک و ... کلا اینتوریه؟ یا من خیلی ناشیم؟
آقا اگه موتورو نخابوندی پس ترمز ناگهانی گرفتی که لاستیک قفل کرده یا ترمز جلو گرفتی یا حول شدی موتورو کج کردی و از روش افتادی؟
موتورت صفر بود؟چیشدش؟
- - - Updated - - -
آقا اگه موتورو نخابوندی پس ترمز ناگهانی گرفتی که لاستیک قفل کرده یا ترمز جلو گرفتی یا حول شدی موتورو کج کردی و از روش افتادی؟
موتورت صفر بود؟چیشدش؟
hosinmaster
03-06-1393, 04:29 بعد از ظهر
دوست عزیز اول اینکه خیلی خوش اومدید..دوم اینکه موتورتون مبارک باشه..انتخاب خوبی داشتین..هیوسانگ جزو 250های خوب هستش..
..
لاستیکهای هیو لاستیکای خوبیه ولی یه مقدار لیزه..
ولی علت زمین خوردن شما لاستیک نیست...نا آشنایی شما با موتور ریس هستش..
توجه کنید : زمان ترمز گیری 80درصد ترمز جلو + 20 درصد ترمز عقب.. هیچ وقت با پشت یه موتور ریس از ترمز عقب با قدرت زیاد استفاده نکنید.. دلیل : ترمز عقب سریعا" باعث میشه
لاستیک عقب قفل کنه و موتور لیز بخوره... و این هیچ ارتباطی به زمین خیس نداره...
اگه قراره سرعتتونو کم کنید قبل از رسیدن به پیچ این کارو کنید و سر پیچ استفاده از ترمز اشتباهه...اونم وقتی زمین خیس هستش..
هیوسانگ به دلیل جسه بزرگ و استایل نشستنش هندلینگ بسیار عالی خصوصا" سر پیچها داره..
نتیجه : به نظر من شما بعد از بار اول که لیز خوردید همچنان به ترمز عقب فشار وارد کردید و موتور به لیز خوردن ادامه داده..
معمار
03-06-1393, 04:49 بعد از ظهر
هر چند الان بحث رو مدل 2013 به بالا این موتور ولی بازم دوست داشتم یه سری عکس از مدل 2012 به پایین هم بزارم
[Only registered and activated users can see links]
newbee
03-06-1393, 10:23 بعد از ظهر
دوست عزیز اول اینکه خیلی خوش اومدید..دوم اینکه موتورتون مبارک باشه..انتخاب خوبی داشتین..هیوسانگ جزو 250های خوب هستش....لاستیکهای هیو لاستیکای خوبیه ولی یه مقدار لیزه..ولی علت زمین خوردن شما لاستیک نیست...نا آشنایی شما با موتور ریس هستش..توجه کنید : زمان ترمز گیری 80درصد ترمز جلو + 20 درصد ترمز عقب.. هیچ وقت با پشت یه موتور ریس از ترمز عقب با قدرت زیاد استفاده نکنید.. دلیل : ترمز عقب سریعا" باعث میشه لاستیک عقب قفل کنه و موتور لیز بخوره... و این هیچ ارتباطی به زمین خیس نداره... اگه قراره سرعتتونو کم کنید قبل از رسیدن به پیچ این کارو کنید و سر پیچ استفاده از ترمز اشتباهه...اونم وقتی زمین خیس هستش.. هیوسانگ به دلیل جسه بزرگ و استایل نشستنش هندلینگ بسیار عالی خصوصا" سر پیچها داره..نتیجه : به نظر من شما بعد از بار اول که لیز خوردید همچنان به ترمز عقب فشار وارد کردید و موتور به لیز خوردن ادامه داده..ممنونم از خوشامد گویی بسیار گرمتون. قبل از خرید حسابی سایت رو زیرو رو کردم و از اطلاعاتتون مستفید شدم.قبل این اتفاق تو یه مسیر مستقیم یه تیکه خیابون خیس بود. یه لیز نرم خورد. منم تعجب کردم. واسه همین وقتی به اون پیچ رسیدم قبل پیچ و قبل از خیسی ترمز کردم و وقتی وارد قسمت خیس میشدم ترمز رو ول کرده بودم و کاملا حواسم بود که نه گاز بدم نه ترمز بگیرم نه موتورو بخوابونم. حتی بعد بار اول که لیز خورد هم ترمز نگرفتم. چند لحظه موتور تحت کنترل بود ولی بازم لیز خورد. تنها نکته ای که به ذهنم میرسه که شاید مرتبط باشه اینه که چرخ عقب یکم ریپ میزنه.در ضمن موتور مدل 91 هست 4000 تا کار کرده. فقط اینه، پدال دنده و راهنمای جلو شکست.
farzad_sh_2020
04-06-1393, 07:28 بعد از ظهر
ممنونم از خوشامد گویی بسیار گرمتون. قبل از خرید حسابی سایت رو زیرو رو کردم و از اطلاعاتتون مستفید شدم.قبل این اتفاق تو یه مسیر مستقیم یه تیکه خیابون خیس بود. یه لیز نرم خورد. منم تعجب کردم. واسه همین وقتی به اون پیچ رسیدم قبل پیچ و قبل از خیسی ترمز کردم و وقتی وارد قسمت خیس میشدم ترمز رو ول کرده بودم و کاملا حواسم بود که نه گاز بدم نه ترمز بگیرم نه موتورو بخوابونم. حتی بعد بار اول که لیز خورد هم ترمز نگرفتم. چند لحظه موتور تحت کنترل بود ولی بازم لیز خورد. تنها نکته ای که به ذهنم میرسه که شاید مرتبط باشه اینه که چرخ عقب یکم ریپ میزنه.در ضمن موتور مدل 91 هست 4000 تا کار کرده. فقط اینه، پدال دنده و راهنمای جلو شکست.
سلام
دوست عزیز ایشالا که دیگه اینجور مسائل پیش نیاد
ولی تجربه خودم میگه هیو وقتی دیگه زمین دیدی خیس شد فقط قبلش تا جایی که میتونی نگهش دار . هیچ وقت یادم نمیره بیرون بودیم نم بارون شروع شد . وقتی لاستیک میخواد خیس بشه تازه واقعاً لیز هست . با سرعت 5-10 کیلومتر میرفتم بازم میخواست در بره . روی خطوط عابر پیاده که انگار روی یخ بودی :دی
خلاصه من هروقت آب ببینم در حدی ترمز میگیرم که دیگه ترمز جلو در آستانه قفل کردن هست ولی سعی میکنم حتی با سرعت بالا هم که هستم توی آب زیر 20-30 بشه سرعتم
معکوس به موتور ندادی ؟ چون خیلی ها به اشتباه معکوس میدن و فوری تا موتور به آب برسه چرخ عقب کار دستشون میده
albaloo
05-06-1393, 02:19 بعد از ظهر
اقا این بازار چی شد من چنتا قطعه موتور میخوام موتورم باز شده منتظر هستم شما بازار راه بندازین
newbee
05-06-1393, 02:33 بعد از ظهر
معکوس ندادم. دنده 1 بودم با 20-25 تا سرعت. یعنی هر سری آب یا آسفالت خیس دیدیم یا باید با 5 تا رد شیم یا بخوریم زمین؟!!
رفقا تو تهران تعمیرگاه خوب کجاست؟ پیش کی ببرم واسه سرویس؟
hosinmaster
05-06-1393, 02:35 بعد از ظهر
ممنونم از خوشامد گویی بسیار گرمتون. قبل از خرید حسابی سایت رو زیرو رو کردم و از اطلاعاتتون مستفید شدم.قبل این اتفاق تو یه مسیر مستقیم یه تیکه خیابون خیس بود. یه لیز نرم خورد. منم تعجب کردم. واسه همین وقتی به اون پیچ رسیدم قبل پیچ و قبل از خیسی ترمز کردم و وقتی وارد قسمت خیس میشدم ترمز رو ول کرده بودم و کاملا حواسم بود که نه گاز بدم نه ترمز بگیرم نه موتورو بخوابونم. حتی بعد بار اول که لیز خورد هم ترمز نگرفتم. چند لحظه موتور تحت کنترل بود ولی بازم لیز خورد. تنها نکته ای که به ذهنم میرسه که شاید مرتبط باشه اینه که چرخ عقب یکم ریپ میزنه.در ضمن موتور مدل 91 هست 4000 تا کار کرده. فقط اینه، پدال دنده و راهنمای جلو شکست.
....
خواهش میکنم دوست عزیز...
پس احتمالا" یا لاستیکات خیلی صافه..و یا اینکه رو زمین چیزی ریخته بوده...منم چند وقت پیش رو پل سید خندان گازوزییل ریخته بود کف خیابون همه موتورا رفته بودن تو در و دیوار..منم با بدبختی موتورو
جمع کردم.. لاستیک هیو لاستیک بدی نیستش که بخواد رو زمین خیس بزنتت زمین..ما پارسال 7.8تا موتور بودیم 4تا هیو و نینجا و دایلیم و مگول هم بود..از شمال برمیگشتیو تهران..کل مسیر
برگشت بارون بود..راحت اومدیم..و خیلی مواقع دیگه تو بارون رانندگی کردم..مشکلی نبود..ولی خیلی با احتیاط..با سرعت کم..شتاب کم..ترمز نرم..
hosinmaster
05-06-1393, 02:43 بعد از ظهر
اقا این بازار چی شد من چنتا قطعه موتور میخوام موتورم باز شده منتظر هستم شما بازار راه بندازین
.............
بازارچه ساخت فرومش زمان میبره...چیزی میخوای بگو بهت قیمت بدم..اگه اکی بودی بفرستم برات...اکثر قطعات موجوده
newbee
05-06-1393, 02:50 بعد از ظهر
....
خواهش میکنم دوست عزیز...
پس احتمالا" یا لاستیکات خیلی صافه..و یا اینکه رو زمین چیزی ریخته بوده...منم چند وقت پیش رو پل سید خندان گازوزییل ریخته بود کف خیابون همه موتورا رفته بودن تو در و دیوار..منم با بدبختی موتورو
جمع کردم.. لاستیک هیو لاستیک بدی نیستش که بخواد رو زمین خیس بزنتت زمین..ما پارسال 7.8تا موتور بودیم 4تا هیو و نینجا و دایلیم و مگول هم بود..از شمال برمیگشتیو تهران..کل مسیر
برگشت بارون بود..راحت اومدیم..و خیلی مواقع دیگه تو بارون رانندگی کردم..مشکلی نبود..ولی خیلی با احتیاط..با سرعت کم..شتاب کم..ترمز نرم..
خوب خدا رو شکر. این داستان بدجوری خورده بود تو ذوقم! آقا یه تعمیرگاه خوب و منصف معرفی میکنین به ما؟
hosinmaster
05-06-1393, 03:16 بعد از ظهر
تعمیرکار منصف من خودمم هنوز پیدا نکردم..تعمیر کار موتورت خودت باش..هر مشکلی هم هستش..بپرس همینجا راهنماییت میکنیم..که خودت بتونی انجام بدی...
تعمیرکارا این موتورارو که میبینن انصافشونو فراموش میکنن...بهترین راه اینه که پولتو بزاری تو جیبت بمونه و خودت دست به کار شی..هم پولت از دستت نمیره..
هم تجربت بیشتر میشه..هم خیالت راحته که کارتو درست انجام دادی..دل چرکین نیستی که نکنه یارو جنس بد داده باشه..نکنه کرده تو پاچم..نکنه فلان چیزو عوض کرده باشه..
newbee
05-06-1393, 04:17 بعد از ظهر
تعمیرکار منصف من خودمم هنوز پیدا نکردم..تعمیر کار موتورت خودت باش..هر مشکلی هم هستش..بپرس همینجا راهنماییت میکنیم..که خودت بتونی انجام بدی...
تعمیرکارا این موتورارو که میبینن انصافشونو فراموش میکنن...بهترین راه اینه که پولتو بزاری تو جیبت بمونه و خودت دست به کار شی..هم پولت از دستت نمیره..
هم تجربت بیشتر میشه..هم خیالت راحته که کارتو درست انجام دادی..دل چرکین نیستی که نکنه یارو جنس بد داده باشه..نکنه کرده تو پاچم..نکنه فلان چیزو عوض کرده باشه..
بابا چه مشتی هستین شما! دم شما گرم. دفترچه تعمیر هیوسانگ رو نتونستم از کویر دانلود کنم. جایی هست بتونم دانلود کنم؟
farshad 54
05-06-1393, 04:21 بعد از ظهر
موتور رو ببر نمایشگاه کویر تو خیابون جردن
سلیمانی موتور ساز اونجاس کارش هم خوبه رفتی بگو از اعضای پرشین موتور هستم دو تا از بچه های سایتم اونجا هستن یکی تو تعمیر گاهه یکی هم تو سالن نمایشگاه کارتو راه میندازن
hosinmaster
05-06-1393, 04:28 بعد از ظهر
بابا چه مشتی هستین شما! دم شما گرم. دفترچه تعمیر هیوسانگ رو نتونستم از کویر دانلود کنم. جایی هست بتونم دانلود کنم؟
........
دفترچه منوال اکثر موتورها از جمله هیو تو پرشین هستشو میتونی دانلود کنی..
اینم لینکش:
Mohamad zr
06-06-1393, 12:35 قبل از ظهر
اقا قيمته باكه هيو كامت چنده؟
حسين جان داري اگه بخوام؟
hosinmaster
06-06-1393, 08:03 قبل از ظهر
اقا قيمته باكه هيو كامت چنده؟
حسين جان داري اگه بخوام؟
......
سلام..موجوده..چه رنگی میخوای؟؟
hosinmaster
06-06-1393, 12:55 بعد از ظهر
تو قسمت بازارچه پرشین یه هیوسانگ rc93 هستش..جزو کالاهای پرشین موتور.
بسیار تمیز و نو..قیمت کارشناسی 15/700 تومن
قیمت خیلی خوبه.
اینم لینک :
Mohamad zr
07-06-1393, 05:29 قبل از ظهر
......
سلام..موجوده..چه رنگی میخوای؟؟
سفيد؟
ali.motahari
07-06-1393, 04:22 بعد از ظهر
3 Jan 2007
2006 Hyosung GT 250 R Comet
Yavar
08-06-1393, 04:01 بعد از ظهر
ali.motahari
08-06-1393, 11:11 بعد از ظهر
یاور جان این موتور خودته؟جفت اکزوزش کردی خودت؟صداش چجوری شده؟[Only registered and activated users can see links]
یاور جان این موتور خودته؟جفت اکزوزش کردی خودت؟صداش چجوری شده؟
Yavar
09-06-1393, 08:32 قبل از ظهر
اگزوزو وصلش نکردم.دکوریه.دست سازه
farshad 54
09-06-1393, 12:07 بعد از ظهر
شاسی رو چه جوری طرح 650 در آوردین لوله جوش دادین یا کار دیگه ای انجام شده
Yavar
09-06-1393, 02:33 بعد از ظهر
اون یه لوله پلاستیکیه.زیرفلاپ به یه پیچ بستمش.اون قسمتی هم که روشاسیه باچسپ دوطرفه چسپوندمش تابه رنگ شاسی صدمه نزنه.
kia51
09-06-1393, 03:15 بعد از ظهر
با سلام
آقا فروشگاه کویر دو نوع هیو نیکد گذاشته یکی که انجین اش با نوع ریس یکی هست اون یکی جدیده و انجین تک سیلندر داره
برای سواری طولانی مدت از نظر استهلاک به نظر شما کدام بهتر هستش
دوستان هیو سوار من رو راهنما یی کنند ممنون میشم کدام نیکد هیو الان بهتره برای خرید ؟
- - - Updated - - -
با سلام
آقا فروشگاه کویر دو نوع هیو نیکد گذاشته یکی که انجین اش با نوع ریس یکی هست اون یکی جدیده و انجین تک سیلندر داره
برای سواری طولانی مدت از نظر استهلاک به نظر شما کدام بهتر هستش
دوستان هیو سوار من رو راهنما یی کنند ممنون میشم کدام نیکد هیو الان بهتره برای خرید ؟
Alireza.BMW
09-06-1393, 05:24 بعد از ظهر
خب معلوه تک سیلندر بهتره...چون یک سیلندر کمتر داره...و خب وزنشم سبکتره اما صدا دیگه نداره چون تک سیلندره
Gladiator
09-06-1393, 06:23 بعد از ظهر
اگه تک سیلندر و آب خنکه بهتره ، وگرنه همون gtn جفت سیلندرو بگیر
Alireza.BMW
09-06-1393, 07:04 بعد از ظهر
اگه تک سیلندر و آب خنکه بهتره ، وگرنه همون gtn جفت سیلندرو بگیر
.
درسته آب خنکه و قدرتشم برام جالبه که هنوز همون 28 اسب بخار هستش و وزنشم شده 138 کیلو که مدل ناکد 2 سیلندر 153 کیلو هست که 15 کیلو سبک شده دلیلشم واضحه بخاطر اینه که یک سیلندر داره... 2 تا بدی داره فقط که یکیش تک سیلندریشه اونم چون صداش دیگه جالب نیست و به قول دوستان کلاغه البته 2 سیلندرم جالب نیست اما قطعا از تک سیلندر بهتره به لاهاز صدا یک بدی دیگشم اینه به تبعیت از مگلی باک کوچیکی براش طراحی کردن که 11 لیتر کلا میگیره که نسبت به مدل ناکد 6لیتر کمتر میگیره که تو مسافت های طولانی خب یه مقدار اذیت کنندست اما چون موتور انژکتور هست مصرفش متناسبه با نظرم...یه خوبی دیگه هم که داره انژکتورش محصول efi هست که مثل انژکتور مدل rc هستش...میتونه تو شتاب رقیبی برای مگلی باشه
- - - Updated - - -
بک نکته جالبم اینه که این موتور 6 دنده هست یک کلیپ ازش دیدم قابلیت مانور پذیری خوبی داره
- - - Updated - - -
نکنه جالب و عجیبی که بهش برخوردم اینه که تو هیوسانگ های 250 فقط باتری فابریک این نمونه 7 آمپره که مال هیوسانگ های دیگه حتی مدل آر سی 5 آمپره ولی بازم ضعیفه و بهتره با نمونه حداقل 9 آمپر تعویض شه
MeysamElisha
09-06-1393, 08:12 بعد از ظهر
مگلی یه سرُ گردن از هیوسانگ بالاتره، هرگز نمیتونه رقیبی واس مگلی باشه... حتی ازنظر شتاب...
Arash-The-Rider
09-06-1393, 09:01 بعد از ظهر
.
نکنه جالب و عجیبی که بهش برخوردم اینه که تو هیوسانگ های 250 فقط باتری فابریک این نمونه 7 آمپره که مال هیوسانگ های دیگه حتی مدل آر سی 5 آمپره ولی بازم ضعیفه و بهتره با نمونه حداقل 9 آمپر تعویض شه
باتری هیوسانگ GTR چه قدیمیا چه Rc همشون 12 آمپرن.
دوستی که می خوان نیکد بگیره نظر من رو دو سیلندر هستش. روغن خنک دردسر بسیار کمتری داره تا آب خنک و از اونجایی که فلاپی درکار نیست داغ کردن موتور کمتره و خب یک جفت سیلندر هم خودنمایی می کنه و هیبت بیشتری داره.
موتوری که پمپ بنزینش 800 تومن باشه حتما فن رادیاتش می خواد 500 600 باشه...
روغن خنک = لوازم کمتر = هزینه نگه داری کمتر
کلا نظر ما فقیر فقرا رو روغن خنکه.... دوستان خود دانند...
kia51
11-06-1393, 12:32 بعد از ظهر
یعنی تک سیلندر استهلاک کمتری داره تو مسافت زیاد به عبارت دیگه مدل جدید از هر لحاظ بهتره ؟
بجز صداش که اون رو هم باید صبر کرد و دید
Gladiator
11-06-1393, 12:41 بعد از ظهر
باتری هیوسانگ GTR چه قدیمیا چه Rc همشون 12 آمپرن.
دوستی که می خوان نیکد بگیره نظر من رو دو سیلندر هستش. روغن خنک دردسر بسیار کمتری داره تا آب خنک و از اونجایی که فلاپی درکار نیست داغ کردن موتور کمتره و خب یک جفت سیلندر هم خودنمایی می کنه و هیبت بیشتری داره.
موتوری که پمپ بنزینش 800 تومن باشه حتما فن رادیاتش می خواد 500 600 باشه...
روغن خنک = لوازم کمتر = هزینه نگه داری کمتر
کلا نظر ما فقیر فقرا رو روغن خنکه.... دوستان خود دانند...
قطعا روغن خنک دردسرش کمتره و انجین دو سیلندر یکنواخت تر و نرمتر کار میکنه ، هیوسانگ نیکد چه تک سیلندرش چه دو سیلندرش فلاپ نداره ، ولی انجین آب خنک تو ترافیک و تو هوای گرم بازدهیش بهتره ، صدای تک سیلندر با دو سیلندر چندان تفاوتی نداره ، در هر صورت موتور صدای پرپر میده مخصوصا که دو سیلندر خورجینیه ، زیاد به صدا حساس نباش همون دو سیلندرشم صداش چندان مال نیست
Mohamad zr
12-06-1393, 01:26 بعد از ظهر
بچه ها چرا كسي كمكم نميكنه:wall3:
من ديروز اومدم تهران رفتم نمايندگى كوير كه باك رو بگيرم اما باك مدل قديمى بود من باكه مدل كامت رو ميخوام چيكار كنم هس تو بازار يا ن ؟
من اينجا نميدونم چيكار كنم لطفا كمكم كنيد
Gladiator
12-06-1393, 01:45 بعد از ظهر
من ديروز اومدم تهران رفتم نمايندگى كوير كه باك رو بگيرم اما باك مدل قديمى بود من باكه مدل كامت رو ميخوام چيكار كنم هس تو بازار يا ن ؟
داداش همون باکتو بده یه تیکشو برات رنگ کنن ، چرا میخوای بری اینقدر پول باک بدی عزیز من
hosinmaster
12-06-1393, 04:51 بعد از ظهر
..........
سلام..
باک هیو کامت میخوای؟؟
اگه آره قیمت 1/900 هستش..
حالا 50 پایین یا بالا..
خواستی پی ام بده واست بگیرم..
hosinmaster
12-06-1393, 05:02 بعد از ظهر
قطعا روغن خنک دردسرش کمتره و انجین دو سیلندر یکنواخت تر و نرمتر کار میکنه ، هیوسانگ نیکد چه تک سیلندرش چه دو سیلندرش فلاپ نداره ، ولی انجین آب خنک تو ترافیک و تو هوای گرم بازدهیش بهتره ، صدای تک سیلندر با دو سیلندر چندان تفاوتی نداره ، در هر صورت موتور صدای پرپر میده مخصوصا که دو سیلندر خورجینیه ، زیاد به صدا حساس نباش همون دو سیلندرشم صداش چندان مال نیست
........
نظر من هم رو تک سیلندره...هیوهای تک سیلندر کلا" به عنوان یه نیکد با ابهت نیستن و بیشتر حالت فانتزی دارن..
از لحاظ صدا هم تفاوت آنچنانی نداره..و شاید تک سیلندر صداش نسبت به دو سیلندر وی شکل مرتب تر باشه....
و اینکه رادیات آب خنک تو خیلی مواقع به دادت میرسه...راندمان بهتر..عمر طولانی و کلی موارد..ضمن اینکه هیو تک سیلندر قدرتش با 2 سیلندر
یکی هستش و انتقال نیرو به چرخ عقبش بیشتر هم هستش و گشتاور بیشتری داره... حالا حساب کنید 28 اسب قدرت با 130 کیلو وزن(هیو x5) و 28 اسب قدرت واسه
هیو قدیم... ..من تو نمایشگاه اون x5 مشکیرو تست کردم... شتابش بی نظیره.. دور موتور اینقدر سریع پر میشه حواست نباشه رد لاینو ترکوندی...
تنها ایرادی که دیدم..کیفیت رنگش هستش که یه مقدار ضعیفه
Alireza.BMW
12-06-1393, 05:18 بعد از ظهر
حسین جان تو نمایشگاه تست کردی؟؟؟ موتور صفر رو؟؟؟؟ چه جوری گذاشتن کجا سوار شدی صفر تا 100ش چند بود حدودا
Mohamad zr
13-06-1393, 12:48 قبل از ظهر
داداش همون باکتو بده یه تیکشو برات رنگ کنن ، چرا میخوای بری اینقدر پول باک بدی عزیز من
دادا من دادم رنگ كردم اينقدر اذيت اذيت شدم و اومدم از اينجا تا تهران كه ديگه حالم از گمرك و موتور بهم ميخوره بعد اين همه اذيت شدن اخرم با رنگ كردنش اون....رنگه باك رو كه از بين برد همه برچسشم خراب كرده الان اگه برچسبش رو بتونم پيدا كنم ميدم كله باك رو رنگ كنن فقط اين برچسب بايد پيدا بشه شما داريد ؟
- - - Updated - - -
..........
سلام..
باک هیو کامت میخوای؟؟
اگه آره قیمت 1/900 هستش..
حالا 50 پایین یا بالا..
خواستی پی ام بده واست بگیرم..
اقا ممنون از اينكه واسم پيدا كردين ولي قيمتش خيلى بالاتره خود خوده نمايندگي لوازم يدكيش هس
اونا با اينكه كلى گرون تر ميگن واسه تك فروشى اما از قيمته شما خيلى پايين تره ببين قيمته پايين تر ميده طرف،ممنونم از كمك:interview:
Gladiator
13-06-1393, 12:55 قبل از ظهر
دادا من دادم رنگ كردم اينقدر اذيت اذيت شدم و اومدم از اينجا تا تهران كه ديگه حالم از گمرك و موتور بهم ميخوره بعد اين همه اذيت شدن اخرم با رنگ كردنش اون....رنگه باك رو كه از بين برد همه برچسشم خراب كرده الان اگه برچسبش رو بتونم پيدا كنم ميدم كله باك رو رنگ كنن فقط اين برچسب بايد پيدا بشه شما داريد ؟
خسته نباشی دوست عزیزم،میدونم چقدر مکافات کشیدی تو این هوای گرم،آخه قربونت چرا باکو بردی پیش یه آدم ناشی؟بخدا من چند سال پیش یه باک دادم برام نقاشی کرد وقتی بهم داد اصلا خودم باورم نمیشد این باک همون باکه،یا نقاشت نقاش نبوده یا باکت اوضاش خراب بوده،حالا هم ناراحت نباش داداش،برچسبش باید گیر بیاد،از خود کویر آمار بگیر اگه نداشتن عجله نکن،پیدا میشه،آخه ارزشم نداره بری 2 تومن پول باک بدی،باکو بده دست یه نقاش کاردرست رنگش کنه کیلر نزنه،برچسبشم اگه گیر نیومد فوقش از تو نت نوشته هیوسانگو تو ابعاد بزرگ پیدا میکنی میدی دقیقا همون سایز برات چاپ میکنن،میچسبونی روی باک بعدش میدی برات کیلرشو میپاشه و میشه عین اولش
hosinmaster
13-06-1393, 10:19 قبل از ظهر
قیمت باک کامت گرونه..اینی هم که گفتم..یه فروشگاهه تو خود گمرک..نظر منم اینه که رنگ بهتره...
اگه طرف اینکاره نباشه..بنزین بریزه رو باکت رنگش رفته..از الان بهت بگم در جریان باشی...چون رنگ اینا جنسش خاصه و با رنگ ماشین فرق داره..
به قول خودشون جوهره..با کلی زیر سازی..حالا اگه طرف رنگو خراب کرده یه جا بهت آدس میدم برو سراغش..یه مقدار کارش گرونه ولی خوب ارزش داره..
اینقدر تمیز رنگ میکنه که خودتم متوجه نمیشی.....گمرک-پاساژ اصفهانیا-درب پشتی-یه پسر تپله هستش که تو تهران بهترینه...
بگو منو مرادی فرستاده..بهت تخفیف هم میده.. استیکراشم هم میتونی بدی مهدی رخشا تو ولیعصر روبروی مهدیه برات بسازه..
و هم میتونی بری از داریوش یا علی بیگ پور آماده بخری..داریوش نبریدست..برو پیش بیگ پور آدم خوبیه(بگو منو حسین فرستاده)قیمت خوب بهت بده..
kia51
13-06-1393, 10:46 قبل از ظهر
به نظر دوستانی که فنی هستن میشه اگزوز هیو X5 رو عوض کرد یا نه منظورم اینه که اگزوز رو میشه از زیر موتور کشید بیرون و یه اگزوز کلاسیک بهش خوروند یا نه ؟اینطوری که الان هست به نظرم جالب نیست
hosinmaster
13-06-1393, 11:04 قبل از ظهر
به نظر دوستانی که فنی هستن میشه اگزوز هیو X5 رو عوض کرد یا نه منظورم اینه که اگزوز رو میشه از زیر موتور کشید بیرون و یه اگزوز کلاسیک بهش خوروند یا نه ؟اینطوری که الان هست به نظرم جالب نیست
.........
آره ..چرا نمیشه؟!
البته واسه اگزوزای زیر موتور هم مافلرهای خوب هستش...مثل دربی.. اگزوز جی پی آر ایتالیا نمیدونم کویر هنوز داره یا نه...یدونه بگیر بنداز رو موتور حالشو ببر..
و اینکه خود اگزوز فابریکشم جا برای تغییر داره..
Arash-The-Rider
13-06-1393, 12:37 بعد از ظهر
وایسا ببینم شما دادی لکه گیری یا رنگ کامل باکو؟ اگه دادی لکه گیری که اشتباه کردی عزیز من. من تا الان دوتا باک هیوسانگ رفیقامو که زمین خوردگی داشتن رو دادم رنگ کامل تازه بتونه کاری هم کرده محل تورفتگی رو دونه ای 60 هزارتومن! رنگ و کیلر هم کیفیت متوسط. بهترین رنگ 150 هزار با حق الزحمه.
اینم فونت ([Only registered and activated users can see links])هیوسانگ بده برات با کاتر دربیارن ابعادشم 20 * 1.6 سانته.
زانوی غم برا همچین چیزی بغل کردی شما؟!من موندم اگه مثل من یه زمانی بندیت داشتین و فقط برا دوجفت Rocker Arm کل ایران رو می گشتین آخرشم یه جفت دست دوم تهیه می کردین و بعدشم می فهمیدین از رو موتور دزدی باز شده بوده و و و و .... چیکار می کردین؟؟ :1tongue:
salahshor
14-06-1393, 10:46 بعد از ظهر
دوستان دیروز موتورم ی هو تک کار کرد بعدش خاموش شد منتظر شدم خنک شد استارت زدم روشن شد بدون ایراد ولی گاز رو ول میکردم خاموش میشد شکم رو استپ موتور و شمع ها بود ولی ی کم جلوتر کلا خاموش شد و صدای پمپ بنزین هم نمیومد کلا هزار جور ادا در اورد . ب نظرتون از چی بود ؟
با بدختی اوردم خونه تا صبح امروز برم تو کارش . صبح رفتم استارت زدم بدون ایراد روشن شد ولی تا از پارکینگ اومدم بیرون باز خاموش شد . هل دادم تا مغازه . باک و زین و فیلتر هوارو باز کردم تمام قطعات رو چک کردم سالم بودن . شمع ها سوزن ها پمپبنزین .....
تا اینکه چشم خورد ب سوکت ای سی یو دیدم ی کم شله و رفته پایین سوکتها رو جا زدم و همه رو جمع کردم موتور مثل ساعت کار کرد و اف یک هم خاموش شد
موتورم کامیت خشکه .
گفتم شاید ب درد دوستان بخوره .
ولیی ساعت پیش ی بار ک کلاج رو گرفتم دور موتور افتاد و خاموش شد . سوییچ رو با مکث باز و بست کردم ردیف شد
ب نظرتون استپ موتور رو عوض کنم ؟ بعضی وقتا اینجوری میشه
قیمت استپر رو کسی نداره ؟
ahks121
15-06-1393, 07:20 قبل از ظهر
استپرش بدگیرمیادقیمتشم 200هزاربه بالاست که فکرکنم شرکته کروزم میزنه وکلی هم الافی داره چون بایدنمونه رابفرستی تابرات بفرستن من خودم یه کاره دیگه رواستپراش انجام میدم که کلا100هزارتموم میشه مثله فابریکش نمیشه ولی تا90درصدجواب میده.
hosinmaster
15-06-1393, 11:30 قبل از ظهر
بعید میدونم استپر نیاز به تعویض داشته باشه...موتورت ریپ هم میزنه؟؟ دور موتور میاد پایین یا برق ضعیف میشه؟؟
Gladiator
15-06-1393, 12:04 بعد از ظهر
هیوسانگ به برق خیلی حساسه اگه باتریت ضعیف باشه هم ازین مشکلات پیدا میکنی ولی بنظر من مشکلت از استپره ، شنیدم استپر پراید بهش میخوره یه تستی بکن سلحشور
ahks121
15-06-1393, 01:04 بعد از ظهر
استپرپرایدجواب نمیده دورموتورخیلی متغیرمیشه مخصوصادورارام وصبح هاتا3هزارگازمیخوره سراستپره پرایدتیزه وقطرش زیاده اماماله خودش سرش دایره ای ونازکه خرابی استپرچندشکله یکی موتوتایکم داغ میشه خاموش میکنه ودورموتورتا6یا7هزاربیشتربا لانمیره اگه هم بره خیلی ریپ میزنه یکی هم صبح هاخیلی بدروشن میشه واخریش تاسوییچاببندی صدایه استپربه وضوح شنیده میشه شمااول بااسپری انژکتورشو استپرومسیره هواشاخوب بشوربعدتست کن ببین خوب میشه.
Mohamad zr
15-06-1393, 07:32 بعد از ظهر
خسته نباشی دوست عزیزم،میدونم چقدر مکافات کشیدی تو این هوای گرم،آخه قربونت چرا باکو بردی پیش یه آدم ناشی؟بخدا من چند سال پیش یه باک دادم برام نقاشی کرد وقتی بهم داد اصلا خودم باورم نمیشد این باک همون باکه،یا نقاشت نقاش نبوده یا باکت اوضاش خراب بوده،حالا هم ناراحت نباش داداش،برچسبش باید گیر بیاد،از خود کویر آمار بگیر اگه نداشتن عجله نکن،پیدا میشه،آخه ارزشم نداره بری 2 تومن پول باک بدی،باکو بده دست یه نقاش کاردرست رنگش کنه کیلر نزنه،برچسبشم اگه گیر نیومد فوقش از تو نت نوشته هیوسانگو تو ابعاد بزرگ پیدا میکنی میدی دقیقا همون سایز برات چاپ میکنن،میچسبونی روی باک بعدش میدی برات کیلرشو میپاشه و میشه عین اولش
من نميدونم چرا اين موتور همش به مشكل ميخوره اومدم باك رو باز كنم بدم رنگ كنن سر شير پمپه بنزين كه به شيلنگه انژكتور وصل ميشه شيكست شد قوزه بالا غوز:waiting:
الان چه خكي به سرم كنم؟بايد٨٠٠تومن پول بدم يه پمپه بنزينه ديگه بخرم😭
ahks121
15-06-1393, 08:22 بعد از ظهر
اصلانگران نباش لازم نیست 800پول بدی همونامیشه بدونه نشتی درستش کردمن تاحالا3تاشادرست کردم اصلانشتی نداشته یکیشم پمپ کاربرarash_the_riderبود.
Arash-The-Rider
15-06-1393, 10:38 بعد از ظهر
اصلانگران نباش لازم نیست 800پول بدی همونامیشه بدونه نشتی درستش کردمن تاحالا3تاشادرست کردم اصلانشتی نداشته یکیشم پمپ کاربرarash_the_riderبود.
آره خداییش دمتون گرم...
گفتم 800 چوق پیاده شدم! البته تقصیر من نیست... مشکل هیوسانگا همینه... هربار میخوای باکو در بیاری از بست پایین محلی ک می خواد بره برا سر انژکتورا در بیار. یه بست فشاری داره.
خواستی پمپ انژکتورو باز کن بفرست برا تعمیرگاه میثم درستش می کنه... یه دفعه چسب نزنیاااا که من شاید بالای 50 تومن پول چسب دادم و بازم نشتی داشت...:gigglesmile:
Mohamad zr
15-06-1393, 11:39 بعد از ظهر
الان چجورى بايد درستش كنم؟
چسبم زدم يكم نشتى ميداد:297:
من اينجا جايي نيس تهرانم نميتونم بيام ديگه حالم بهم ميخوره از بس واسه يه موتورى كه ٨٠٠تا كار نكرده اومدم تهران
خواهشاً اگه امكانش هس بگيد چطور درست كنم و عكسش رو برام بزاريد ممنون:[Only registered and activated users can see links]
amo hosein
16-06-1393, 12:43 قبل از ظهر
دوستان قیمت یه جفت کتی چنده؟
ahks121
16-06-1393, 07:37 قبل از ظهر
الان چجورى بايد درستش كنم؟
چسبم زدم يكم نشتى ميداد:297:
من اينجا جايي نيس تهرانم نميتونم بيام ديگه حالم بهم ميخوره از بس واسه يه موتورى كه ٨٠٠تا كار نكرده اومدم تهران
خواهشاً اگه امكانش هس بگيد چطور درست كنم و عكسش رو برام بزاريد ممنون:[Only registered and activated users can see links]
برات پیام کردم
Gladiator
16-06-1393, 08:08 قبل از ظهر
دوستان قیمت یه جفت کتی چنده؟
بالای 200
hosinmaster
16-06-1393, 08:35 قبل از ظهر
کتی رنتال بگیر بنداز روش..تو گمرک موتور فروشا احتمالا" رمتال دست دوم دارن..من قبلا" از رفیعی یه جفت رنتال دست دو خریدم...
بگردی گیر میاد
salahshor
17-06-1393, 02:42 قبل از ظهر
بده تراشکاری واست درست میکنه . برا پمپ 206 هم فرت و فرت ترک ورمیداره دقیقا از همین بست و سوکت روشه میدیم تراشکاری لوله برنجی درست میکنه واسش خیلی تمییز و شیک جا میره .
در مورد استپ موتور هم باید بگم من قبلا نشیمنگاشو با اسپری تمییز کردم هر چند موتور صفره و اصلا کثیف هم نبود . استپر هم هیچ صدای اضافی نداره موقع پارک شدن (قبل استارت یا بعد خاموش کردن) احساس میکنم وقتی دست انداز رد میشم خاموش میشه باز مطمن نیستم چون همیشه اینطور نیس . هر چی هست با باز و بست سوییچ اونم با کمی مکث درست میشه . دقیقا انگار ی جا از مارپیچ پلاستیکی داخل استپر هرز باشه ب اونجا ک میرسه گیر میکنه .
اگه بشه نشیمنگاشو ک ی قطعه فلزیه ک 2 تا سوراخ داره و محل پارک استپر رو هم داره داد تراشکاری شاید بشه برا پراید زیمنس رو روش بست . اگه مطمن هستین کروز استپر هیوسانگ میزنه میتونم از کروز بگیرم اشنا زیاد دارم اونجا .
amo hosein
17-06-1393, 03:10 قبل از ظهر
منم امدم جزو هیو سواران.
مشک 90 دلفی
دوستان کمک فوری.
دنده 2 زوزه میکشه دنده 3 هم انگار زنجیر شول شده زیر پام شلاقشو حس میکنم.
نمایندگی میگه پشت دنده 2 باید عوض شه با یه دور زدن.
تعمیر کارم میگه بلبرینگ کاسه نمد خورد کرده.
تعمیر کارم میگه 300
نمایندگی میگه 450
دوتاشونم حرف همو نقص میکنن.
اول میخوام بدونم چشه.بعد کجا ببرم با نصاف باشه.
مرادی تو کمیل شنیدم با انصافه اما نرفتم.
دوستان اگه توضیح کامل بدید ممنون میشم.دارم اذیت میشم.
ahks121
17-06-1393, 07:25 قبل از ظهر
این عیب دوحالت داره یادنده 2سراش تیزشده یابلبرینگه شافته خروجیش خرابه شماشافت خروجیشاتکون بده ببین لقه بعدموتورابزارراجک بچرخون ببین صدایه خرخرنمیادازتوموتور.
hosinmaster
17-06-1393, 07:35 قبل از ظهر
مبارک باشه..
عکسم یادت نره..بالاخره خریدی هیوسانگو..
حسین جون مرادی اگه منظورت ممد رضا مرادیه که فعلا" ایران نیست..رفته المان..البته گاراژش بازه ولی خوب خودش نیست..
موتورو ببر پیش رضا عمرانی یا امیر تپل بهت ایرادشو بگن..بعد ببر جای دیگه درستش کن..
فقط از 2 به 3 صدا میده؟؟
ahks121
17-06-1393, 07:42 قبل از ظهر
بده تراشکاری واست درست میکنه . برا پمپ 206 هم فرت و فرت ترک ورمیداره دقیقا از همین بست و سوکت روشه میدیم تراشکاری لوله برنجی درست میکنه واسش خیلی تمییز و شیک جا میره .
در مورد استپ موتور هم باید بگم من قبلا نشیمنگاشو با اسپری تمییز کردم هر چند موتور صفره و اصلا کثیف هم نبود . استپر هم هیچ صدای اضافی نداره موقع پارک شدن (قبل استارت یا بعد خاموش کردن) احساس میکنم وقتی دست انداز رد میشم خاموش میشه باز مطمن نیستم چون همیشه اینطور نیس . هر چی هست با باز و بست سوییچ اونم با کمی مکث درست میشه . دقیقا انگار ی جا از مارپیچ پلاستیکی داخل استپر هرز باشه ب اونجا ک میرسه گیر میکنه .
اگه بشه نشیمنگاشو ک ی قطعه فلزیه ک 2 تا سوراخ داره و محل پارک استپر رو هم داره داد تراشکاری شاید بشه برا پراید زیمنس رو روش بست . اگه مطمن هستین کروز استپر هیوسانگ میزنه میتونم از کروز بگیرم اشنا زیاد دارم اونجا .
والامن زنگ زدم خدمات گفت نداریم وشرکته کروزمیزنه بعداستپراازطریقه یه واسطه دادیم به شرکته کروزبعدیه استپره405بهمون دادن به240هزارفکرکردن ماازته چاه اومدیم حالانمیدونم کاره واسطه بودیاکاره شرکت درمورده تراششم اینکارا کردم و100پیاده شدم چون جواب نداددادم مثله فابریکش ساختن که اونم مکافاتی داشت برانمونش .
amo hosein
17-06-1393, 02:16 بعد از ظهر
این عیب دوحالت داره یادنده 2سراش تیزشده یابلبرینگه شافته خروجیش خرابه شماشافت خروجیشاتکون بده ببین لقه بعدموتورابزارراجک بچرخون ببین صدایه خرخرنمیادازتوموتور.
نمیدونم این چیزا که گفتی کجاس و چطور انجام بدم
- - - Updated - - -
مبارک باشه..
عکسم یادت نره..بالاخره خریدی هیوسانگو..
حسین جون مرادی اگه منظورت ممد رضا مرادیه که فعلا" ایران نیست..رفته المان..البته گاراژش بازه ولی خوب خودش نیست..
موتورو ببر پیش رضا عمرانی یا امیر تپل بهت ایرادشو بگن..بعد ببر جای دیگه درستش کن..
فقط از 2 به 3 صدا میده؟؟
فقط 2 زوزه میکشه.عمرانی و توپول گمرکه؟
بعد هزینش انقدر زیاده یا میشه با 200 اوکی کرد؟!
hosinmaster
17-06-1393, 02:32 بعد از ظهر
امیر تپل(شامیری) گمرک هستش.روبروی مهدیه..
رضا عمرانی هم خیابون گرگانه...
زوزه کشیدن دنده دو مشکلی نداره...تقه دنده 3 عجیبه... از 2 با دور موتور پایین هم میری رو 3 تقه میزنه یا نه؟؟
amo hosein
17-06-1393, 03:31 بعد از ظهر
نه فک نکنم.ولی بعضی وقتا زنجیر تو دنده 3 شلاقی میزنه زیر پام حسش میکنم
- - - Updated - - -
شارژ هم نمیکنه راستی
amo hosein
17-06-1393, 11:34 بعد از ظهر
امیر تپل(شامیری) گمرک هستش.روبروی مهدیه..
رضا عمرانی هم خیابون گرگانه...
زوزه کشیدن دنده دو مشکلی نداره...تقه دنده 3 عجیبه... از 2 با دور موتور پایین هم میری رو 3 تقه میزنه یا نه؟؟
حسین تو دور پایین دادم 3 تقه اصلا نزد.خیلی راحت ادامه داد.
الان نظرت چیه؟
بعد میشه با زوزه ادامه داد یا ممکنه اتفاق بدی رخ بده.؟
ابوالفضل88
18-06-1393, 01:43 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
hosinmaster
18-06-1393, 04:26 بعد از ظهر
حسین تو دور پایین دادم 3 تقه اصلا نزد.خیلی راحت ادامه داد.
الان نظرت چیه؟
بعد میشه با زوزه ادامه داد یا ممکنه اتفاق بدی رخ بده.؟
.....
بلبرینگ شافتت خورد کرده..یا شافتت شله..یا زنجیرت خرابه.. زنجیر تاب نداره؟؟ هر 5 سانت 5سانت حرکت بده موتورو بعد زنجیرو تست کن..ببین میزان سفتی و شلیش
تو تمام زنجیر یکسانه؟؟ یا یه جاهایی شلتر و سفتتره؟؟
راجع به شارژر هم اول باتریتو تست کن...اگه شارژر خراب بود باید شارژر بخری...
amo hosein
18-06-1393, 05:51 بعد از ظهر
.....
بلبرینگ شافتت خورد کرده..یا شافتت شله..یا زنجیرت خرابه.. زنجیر تاب نداره؟؟ هر 5 سانت 5سانت حرکت بده موتورو بعد زنجیرو تست کن..ببین میزان سفتی و شلیش
تو تمام زنجیر یکسانه؟؟ یا یه جاهایی شلتر و سفتتره؟؟
راجع به شارژر هم اول باتریتو تست کن...اگه شارژر خراب بود باید شارژر بخری...
ببرم جلو مهدیه دقیق متوجه میشه مشکل از کجاس؟
تعمیر کار خودمم گفت مال بلبرینگه.ولی نمایندگی گفت اگه بلبرینگ باشه همه دنده ها صدا میده.ولی همه دنده ها زوزه نمیکشه ولی مطمنم زنجیر تو دنده شلاقی میزنه.
راستی همین بلبرینگ عوض شه موتور باید بیاد پایین؟
یه قیمت شارژر هم ممکنه بده
hosinmaster
19-06-1393, 10:48 قبل از ظهر
داش امیر تپل خیلی گرون میگیره..ببر پیشش فقط ایرادش رو بهت بگه..اگه بدی موتورو دست اون 1تومن پیادت میکنه...
به محک هم یه سر بزن...هنوز هیچ کاری نکردی؟؟؟ برو یه چنجا نشون بده ببین هزینش چقدر میشه..
شارژر چینیش 150 هستش که به درد نمیخوره..مهمونه 6 ماهه
فابریکشم حدودا" 250 تومنه... بعضی جاها 200 هم میدن..واست یه قیمت میگیرم..
amo hosein
21-06-1393, 11:52 بعد از ظهر
دوستان شارژ باتری با گرفتن چراغ تو یه شب خالی میشه.اگه چراغ نگیرم یه هفته جواب میده.
من از کجا متوجه شم مشکل از شارژر هست یا دینام؟
یه سوال دیگه.بخوام روغن رو عوض کنم خودم، باید فلاپ باز شه؟فلاپ کدوم سمت؟
ممنون.
Mohamad zr
22-06-1393, 01:40 قبل از ظهر
دوستان شارژ باتری با گرفتن چراغ تو یه شب خالی میشه.اگه چراغ نگیرم یه هفته جواب میده.
من از کجا متوجه شم مشکل از شارژر هست یا دینام؟
یه سوال دیگه.بخوام روغن رو عوض کنم خودم، باید فلاپ باز شه؟فلاپ کدوم سمت؟
ممنون.
من در مررد شارژر اطلاعى ندارم ولى واسه تعويض روغن اصلا نيازى نيست فلاپ رو باز كنى زير موتور يه پيچ هس كه وسط قرار داره كافيه اونو باز كنى تا روغنش تخليه بشه به همين سادگى:mypersianforum (531
ahks121
22-06-1393, 07:37 قبل از ظهر
بااهم مترمیتونی بفهمی موتوراروشن کن اهم مترابزاررویه باتری بایدتا13تا14ولت نشون بده دقیقش13/4ولته اگه 12یاکمتربودشارژرخرابه اگه بالایه13بودباتری خرابه.
flower
22-06-1393, 08:15 قبل از ظهر
در مورد شارژر موتور را 2 دقیقه روشن بذارید دست بذارید روی بدنه شارژر خیلی داغه در حد دست سوختن هست شارژر سالمه ولی در حد معمولی گرم بود شارژر سوخته اگر دسترسی به ولتمتر ندارید ...باطری هیو سانگ فابریکی نهایت 3 سال عمر می کنه بیشتر از اون باطری خرابه .
amo hosein
22-06-1393, 09:13 قبل از ظهر
باتری نو هستش.فقط میخوام بدونم مشکل از شارژر هست یا دینام؟
حالا این تست لمس کردن شارژر رو انجام میدم.اگه داغ نشد از شارژر پس باید باشه.
hosinmaster
22-06-1393, 09:16 قبل از ظهر
باطریت خرابه.ولی با اهم متر هم راحت میتونی متوجه بشی..برو محک پیش ممد آقا بگو واست یه تست بگیره..ولی احتمال 99درصد جفتشو باید عوض بکنی..هم شارژر و هم باطری..
این موتورو چند خریدی..خیلی مشکل داره که!!! یه چندتا عکس ازش بزار ببینیم چی خریدی ...
واسه تعویض روغن هم زیر موتور اون وسطش بین فلاپا چپ و راست یه فضای خالی هستش که دست میره توش..بخوابی زیر موتور پیچ کارتل رو میبینی..با بکس بازش کن که پیچش
خراب نشه..بازش کردی بزار قشنگ خالی بشه...
اگه میخوای درستو حسابی سرویسش کنی کارایی که میگمو بکن..
اول یه مایع شستشوی انجین بگیر(stp یا گانک) به اندازه 200cc بریز توش..برو یه ساعت با موتور بچرخ..بعد بیا روغنو تخلیه کن..پیچو که باز کردی بزار قشنگ خالی بشه..موتور به چپو راست
تکون بده بزار انجین قشنگ خشک بشه..فیلتر روغنم عوض کن..فکر کنم شایزش با اپاچی یکی بود...قیمتشم 6 تومنه..
بعد از تخلیه و تعویض فیلتر یه روغن خوب بریز(کاسترول مگنتیک یا ادینول) فکر کنم با تعویض فیلتر حدودا" 1.800 بگیره..دقیق تو ذهنم نیست..
زنجیرتو باز کن تمیز بشور..از شوینده و گازوئیل استفاده نکنی بهتره..اورینگیاشو خراب میکنه..اسپری شوینده بخر... بعد از شستشو با واسکازین کامل چربش کن..یه مقدار هم گریس معمولی
بزن بشو سوارش کن...
باکتو بیار پایین استپراتو با اسپیری انژکتور تمیز کن..باکس هوا و فیلتر هوارم تمیز کن..دریچه گازاتو ردیف کن(با اسپری) لوله های هوای کف باکسو دقت کن درز نداشته باشه..بستشو قشنگ
سفت کن..خیلی بد جا میره..سعی کن درش نیاری..شعماتو عوض کن یه جفت دنسو سوزنی بنداز روش..باکو ببندو یه مایع شستشوی انژکتور با یه نصف باک بنزین بریز تو باکت..
لنتاتو اگه تموم شده عوض کن..لنت دبل هستش جفتی 18 تومن... بنداز روش(لنت tvs به هیچ وجه ننداز)
ترمزارو هواگیری کن..روغن ترمزتو چک کن... موتورو یه آچار کشی بکنو فلاپارو با واشر لاستیکی ریزو کلفت ببند..(سرو صداش گرفته میشه)..
اگه شارژرت ایراد داشتو باطریت مثلا" گفت 2ماه دیگه جواب میده..سعی کن جفتشو با هم عوض کنی..خرابی این دو روهم تاثیر میزاره...
اگزوز : هدرزتو دربیار ببر گاراژ اصفهانیا بده واست کاتالیزورو دربیارن.. 40تومنم هزینش میشه... ولی رو هیوسانگ خیلی خیلی تاثیر گذاره..هم نفسش باز میشه و هم کمتر داغ میکنه..
دیگه باز سوالی بود در خدمتم..
flower
22-06-1393, 03:16 بعد از ظهر
باتری نو هستش.فقط میخوام بدونم مشکل از شارژر هست یا دینام؟
حالا این تست لمس کردن شارژر رو انجام میدم.اگه داغ نشد از شارژر پس باید باشه.
خیالت راحت دینام خراب نیست مگر اینکه صاحب قبلی سیم کشی را بستن زنون یا دزدگیر دستکاری کرده باشه ولی 99 در صد شارژر سوخته من خودم دو بار برای دوستانم عوض کردم کلا باطری خراب باعث سوختن شارژر می شه .
Prince_Amin
29-06-1393, 02:21 قبل از ظهر
سلام دوستان قصد طی مسافت و سفری 700 کیلومتری رو به صورت دو ترک یعنی با سرنشین عقب با هیوسانگ دارم!
سوال اول: موتور کارکردش 2500 کیلومتر هست حالا طبق این شرایط سوالم اینه که به طور متوسط با چه سرعتی رانندگی کنم که فشار به موتور نیاد!؟هر چند ساعت یا دقیقه نیاز به توقف برای استراحت موتور هست؟مسیر هم جاده ی کفی داره هم شیب و گردنه و هم شیب سرازیری!اصلا ایا ممکنه چنین سفری برای همیشه به سلامت انجین اسیب وارد کنه؟
2.کمک عقب در حالت فابریکی که کارخونه تنظیم کرده قرار داره!ایا نیازه تنظیم بشه برای دو ترک؟3.سوال بعد اینه که در طول مسیر قطعا بنزین سوپر هر جایی گیرم نمیاد مشکلی نداره هر نوع بنزینی که در مسیرم قرار داشت استفاده کنم؟در ضمن به طور متوسط هر چند کیلومتر بهتره باک رو پر کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدین!از بابته چک موتور خیالم راحته چون موتور رو دارم میبرم اچارکشی و چک کردن وضعیت سلامتش!
در ضمن برای اگزوز پیشنهاد نهایی دوستان چیه؟اگزوزی میخوام با صدایی نرم و کم و البته با کیفیت استاندارد !چون کلا از صدای زیاد خوشم نمیاد!میخوام موتور یه صدای نرم مثل اگزوز فابریک نینجا بده!وچه اگزوز استانداردی پیشنهاد میکنید؟اگزوزهای arrow کیفیت دارن و مناسب هیوسانگ هستن؟اسیبی وارد نمیکنن؟گفتم اولویتم صدای ملایم و نرم مثل صدای نینجا و البته کیفیت و استاندارد اگزوز هستش!
Gladiator
29-06-1393, 07:47 قبل از ظهر
سلام دوستان قصد طی مسافت و سفری 700 کیلومتری رو به صورت دو ترک یعنی با سرنشین عقب با هیوسانگ دارم!
سوال اول: موتور کارکردش 2500 کیلومتر هست حالا طبق این شرایط سوالم اینه که به طور متوسط با چه سرعتی رانندگی کنم که فشار به موتور نیاد!؟هر چند ساعت یا دقیقه نیاز به توقف برای استراحت موتور هست؟مسیر هم جاده ی کفی داره هم شیب و گردنه و هم شیب سرازیری!اصلا ایا ممکنه چنین سفری برای همیشه به سلامت انجین اسیب وارد کنه؟
2.کمک عقب در حالت فابریکی که کارخونه تنظیم کرده قرار داره!ایا نیازه تنظیم بشه برای دو ترک؟3.سوال بعد اینه که در طول مسیر قطعا بنزین سوپر هر جایی گیرم نمیاد مشکلی نداره هر نوع بنزینی که در مسیرم قرار داشت استفاده کنم؟در ضمن به طور متوسط هر چند کیلومتر بهتره باک رو پر کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدین!از بابته چک موتور خیالم راحته چون موتور رو دارم میبرم اچارکشی و چک کردن وضعیت سلامتش!
در ضمن برای اگزوز پیشنهاد نهایی دوستان چیه؟اگزوزی میخوام با صدایی نرم و کم و البته با کیفیت استاندارد !چون کلا از صدای زیاد خوشم نمیاد!میخوام موتور یه صدای نرم مثل اگزوز فابریک نینجا بده!وچه اگزوز استانداردی پیشنهاد میکنید؟اگزوزهای arrow کیفیت دارن و مناسب هیوسانگ هستن؟اسیبی وارد نمیکنن؟گفتم اولویتم صدای ملایم و نرم مثل صدای نینجا و البته کیفیت و استاندارد اگزوز هستش!
سرعت بین 120 تا 140 هیچ آسیبی بهش نمیرسونه ، ولی محض احتیاط شما همون 110 تا برو تا سلامتیت تضمین باشه ، بنزین غیر سوپر تاحالا نزدم تا جایی که میتونی سوپر بزن ، هر 100 کیلومتر یه توقفی داشته باشی خوبه اونم نه برای موتور برای اینکه خودت خسته میشی
Prince_Amin
29-06-1393, 06:54 بعد از ظهر
دمت گرم داداش فقط با باک پر حدودا هر چند کیلومتر بهتره که بنزین بزنم؟؟؟محض احتیاط واسه تموم نشدن بنزین میپرسم!
اون صدای ریز جیرجیرک مانند که توی دنده 4 در دور موتور 5000 به گوش پیرسه و تا دور 7000 ادامه داره هم هنوز پابرجاست !
Alireza.BMW
29-06-1393, 07:18 بعد از ظهر
مصرفش فکر کنم 100ی 4 باشه... با باک پر که 17 لیتر میگیره 425 کیلومتر راه میره شما متوسط هر 350 تا نهایت 400 تا بنزین بزن... اون صدا هم مشکل خاصی نیست دوستان همه راهنمایی کردن کاملا بهتون
farshad 54
29-06-1393, 07:28 بعد از ظهر
یه اگزوز آرو از این مشکیا بنداز روش حله صدای نرم و مخملی داره
کمک عقب رو بسته به وزن ترک نشینت تنظیم کن اگر سنگینه دو درجه سفتش کن اگر سنگین نیست یه درجه کافیه
بسته به گازی که به موتور میدی و فشاری که میاری ممکنه مصرفت به 6 لیتر هم برسه به نظرم هر 300 تا بنزین بزن که باکت به تهش نرسه که به پمپ بنزینت فشار بیاد
شما اگر خودت تونستی 700 کیلومتر رو یه کله برو موتور مشکلی براش پیش نمیاد
Prince_Amin
29-06-1393, 10:36 بعد از ظهر
دوستان مسیله اینه تو مسیری که من میخوام برم احتمالا بنزین سوپر گیرم نیاد!راه حل پشنهادی شما چیه؟مورد بعدی اینه که به شهری که میخوام برم بنزین سوپر نایابه و حدود 3 ماه تو اون شهر هستم!پیشنهاد شما واسه بنزین برای من چیه؟؟؟
farshad 54
29-06-1393, 11:16 بعد از ظهر
بنزین معمولی بزن مشکلی پیش نمیاد
Prince_Amin
30-06-1393, 12:05 قبل از ظهر
مرسی از راهنماییهای دوستان!
K.I.A
30-06-1393, 08:55 قبل از ظهر
دوستان مسیله اینه تو مسیری که من میخوام برم احتمالا بنزین سوپر گیرم نیاد!راه حل پشنهادی شما چیه؟مورد بعدی اینه که به شهری که میخوام برم بنزین سوپر نایابه و حدود 3 ماه تو اون شهر هستم!پیشنهاد شما واسه بنزین برای من چیه؟؟؟
بنزین معمولی با اکتان استفاده کن.اکتان گانگ یا سوناکس باشه.
Prince_Amin
30-06-1393, 01:29 بعد از ظهر
اکتان گانگ کی داره و برای هر فول باک چه مقدار باید بریزم؟
hosinmaster
30-06-1393, 01:36 بعد از ظهر
اکتان خوب هستش.. 250 cc وزنشه به قیمت 35هزار تومن... در ازای هر باک 20 لیتری برای خارج از شهر 20cc و برای مسیرهای ترافیک دار(درون شهری) 10cc یا 5cc بریز..
hosinmaster
30-06-1393, 01:39 بعد از ظهر
ضمنا" قوطیش روش cc داره و برای تخلیه 2 مرحله داره...ابتدا از ظرف اصلی به قسمت بالای ظرف کشیده میشه..به هر اندازه ای که بخوای(روش درجه داره) و بعد درشو باز میکنی
و میریزی تو باک...
hamidmojrem
30-06-1393, 01:58 بعد از ظهر
سلام
دوستان پستان فابریکی هیوسانگ شماره چند هست؟؟؟
hosinmaster
30-06-1393, 03:33 بعد از ظهر
سلام
.......
پستان؟!!!!! :icon_pf _99_:
Prince_Amin
30-06-1393, 10:56 بعد از ظهر
اقا ما اگزوز arrow بخریم حتما لازمه دنباله لوله اگزوز رو هم بخریم؟؟؟
hamidmojrem
30-06-1393, 11:31 بعد از ظهر
.......
پستان؟!!!!! :icon_pf _99_:
اره پستان داخل سیلندر شماره چند هست صفره یا شماره 25 یا 50 ؟؟
ali.motahari
31-06-1393, 12:10 قبل از ظهر
اره پستان داخل سیلندر شماره چند هست صفره یا شماره 25 یا 50 ؟؟
منظورت همون پیستون هست؟:297:
hosinmaster
31-06-1393, 07:35 قبل از ظهر
مجید جان پیستونه نه پستان...
Ebi Yamaha
31-06-1393, 10:30 قبل از ظهر
موتور با اين شرايط عاليه
Gladiator
31-06-1393, 10:38 قبل از ظهر
اقا ما اگزوز arrow بخریم حتما لازمه دنباله لوله اگزوز رو هم بخریم؟؟؟
منظورت از دنباله اگزوز چیه؟ شما هدرزو عوض نکن فقط مافلرو عوض کن
Arash-The-Rider
31-06-1393, 02:50 بعد از ظهر
سلام
اگر شما منظورت از شماره ی پیستون، Piston Displacement (میزان حجمی از سیلندر که پیستون از حد پایین تا حد بالای سیلندر طی میکند) هستش 25 هست. دقیقش: 249 سانتیمتر مکعب.
حالا اگر شما اینو می پرسی که جای پیستون اصلی یکی مشابه بخورونی هرگز اینکارو نکن. :28:
omidco2003
02-07-1393, 12:27 قبل از ظهر
یه سوالی از بچه های هیو سوار داشتم
یه هیو مدل پایین محدوده قیمت 12 13 تومن مناسب هست برای خریدن یا یه ان اس صفر کیلومتر
هدف فقط موتور بازی هست
ali.motahari
02-07-1393, 12:36 قبل از ظهر
یه سوالی از بچه های هیو سوار داشتم
یه هیو مدل پایین محدوده قیمت 12 13 تومن مناسب هست برای خریدن یا یه ان اس صفر کیلومتر
هدف فقط موتور بازی هست
با 13 تومن هیو سرحال در حد مدل 91 میدنت کم کار
که اصلا قاببل مقایسه با ان اس نیس
Yavar
02-07-1393, 03:10 بعد از ظهر
کاشکی به جای این همه بحسهای الکی چنتاعکس واضع ازسرویس کامل ازتمیزکردن وشستشوی مثل همین انژکتورواستپروغیره واینامیزاشتین که حداقل مام ازروش انجام میدادیم...البته بیشتربه اونایی میگم که توشهرای بزرگ مثل تهران هستند.به نظرمن این موتورهابه دردجایی نمیخوره که فقط یه نفرداشته باشه.چون وقتی یه مشکل واسش بیفته دیگه یابایدچن روزی خودشوعلاف کنه ویه هزینه کنه برداره ببره تهران.یابایدبه امون خدارهاش کنه....ماشالااین موتورهم برقش که خیلی نازنازیه.یه چندکیلومترکه باهاش رابری شرومیکنه بهf1زدن...موتورم توسرازیری که گازشوول میکنی همش ریپ میزنه وشروع میکنه به تقوتوق کردن گفتن ماله شمعه منم90تومن دادم یه جفت شمع دنسو ولی بازم هیچ تغییری نکرد.دیروزهم موتوروکه شستم بعده چنددورشروکردبهf1زدن...:waiting:
hosinmaster
02-07-1393, 04:57 بعد از ظهر
موتورم توسرازیری که گازشوول میکنی همش ریپ میزنه وشروع میکنه به تقوتوق کردن گفتن ماله شمعه منم90تومن دادم یه جفت شمع دنسو ولی بازم هیچ تغییری نکرد.دیروزهم موتوروکه شستم بعده چنددورشروکردبهf1زدن...:waiting:
.......
من همون موقع که اومدی سوال کردی بهت گفتم این حالت تو موتورهای با این حجم طبیعیه..موتور بک فایر میزنه..وقتی میری تو سرازیری و دور موتور داری..گازو که ول کنی این حالت پیش میاد..
شما تو کفی هم میتونی همین کارو کنی..تو هر دنده ای که هستی..مثلا" دنده 3 دور موتورو تا انتها ببر بالا بعد گازو ول کن..بعد از چند ثانیه در حد چند میل گازو بچرخون..موتورت تند تند
بک فایر میزنه..یا اینکه دور موتورو که پر کردی دکمه قطع کنو بزن و بعد از چند ثانیه روشن کن..
f1 زدن هم تو هیوسانگ همیشه دلیل بر ایراد نیست.. وقتی موتورو میشوری سنسوراش آب میخوره f1 میزنه..اگزوزو عوض کنی سنسور اکسیژن قطع میشه f1 میزنه..
حتی اگه بنزین بد هم بزنی این اتفاق میوفته... وقتی موتورت داره درست کار میکنه رو f1 حساس نشو..
در مورد سرویس هم سوالی داری بپرس..من موردی بهت جواب میدم.... اون چیزی که احتیاج داریو بپرس...
Prince_Amin
05-07-1393, 01:04 بعد از ظهر
دوستان یه صدای با فرکانس خیلی خیلی خیلییی زیر با تن پایین که مثل صدای یه اداپتوره برقه وقتی موتور رو کامل روشن میکنم میشنوم!صدای پمپ انژکتوره؟و اگه جواب مثبته ایا نرماله؟
hosinmaster
05-07-1393, 01:38 بعد از ظهر
دوستان یه صدای با فرکانس خیلی خیلی خیلییی زیر با تن پایین که مثل صدای یه اداپتوره برقه وقتی موتور رو کامل روشن میکنم میشنوم!صدای پمپ انژکتوره؟و اگه جواب مثبته ایا نرماله؟
............
صدای پیپ انژکتور هستشو طبیعیه...یه مدت که موتورت کار کنه بیشتر هم میشه..
Garbaz
05-07-1393, 02:35 بعد از ظهر
در مورد سرویس انزکتور یادمه یک بار تو همین تایپیک جانسون با ابوالفضل تصویری کامل توضیح داده بودند و خیلی خوب بود. بگردی پیدا کنی خیلی براتون کارامد و مفیده.
Prince_Amin
05-07-1393, 11:57 بعد از ظهر
موتور رو دادم اچارکشی!یه مشکلی برای بوقم وجود داره که گفتمش حلش کنه برام!بوق رو که نگه میدارم نمیزنه!فقط یه تک بوق میزنه و واسه اینکه دوباره صدای بوق در بیاد باید دستم رو از رو بوق بردارم و دوباره بزنم!بعضی وقتا هم دستمو از رو کلید بوق برمیدارم صدای بوق در میادخودم احتمال میدم به خاطر اون گریسه کرپیه فرمونه که اضافه هاش اب میشدن رو لبه بوق و سوکت بوق میریختن!احتمالا اونجا رو تمیز کنه مشکل حل بشه!نظر شما چیه؟
hosinmaster
06-07-1393, 10:33 قبل از ظهر
سوکتش سولفاته شده..حالا یا از پشت شاسیه بوق یا از سوکتهای پشت خود بوق...جفتشو با تینر بشوری اکی میشه..
آچار کشی به کی دادی؟؟ واسه چی اصلا"؟؟؟ چقدر باهاش طی کردی؟؟
اینا آچار کشیشون فکر کردی چیه؟؟ بخدا اگه دست به موتورت بزنه..نهایت کاری که میکنه پیچهای چرخاتو سفت کنه:4chsmu1:
حتی زنجیرتم تنظیم نمیکنن... تو این تاپیک تمام موارد گفته شده..تو تاپیک آچار کشی هم یه حرفائی زده شده....تقریبا" به تمامیه موارد ریزو درشت هیوسانگ اشاره
شده...این کارارو خودت باید انجام بدی....
Prince_Amin
06-07-1393, 01:18 بعد از ظهر
دادم امیر سلیمانی!بچه ها میگن کارش درسته!یه چیزی که هست فلاپها رو باز میکنه !همینجوری دست ظاهری به موتور نمیکشه!
داداش جاشو واسه انجامش ندارم پارکینگ عمومیه ابزار هم ناقص!
موتور صفر خریدم و الان 2400 تا کارکرده !اولین اچارکشیشه انصافن فلاپها از داخل لرزش پیدا کرده بود نیاز بود یه دستی به سر و روش بکشم!بعدش اینکه نظر دوستان در مورد امیر سلیمانی چیه؟من که ادم منصف و قابل اعتمادی میبینمش!نظر شما چیه؟
حتی من موتور رو در کیلومتر 1000 بردم پیش ایشون در تعمیرگاه مرکزی سمت بلوار افریقا و ایشون زنجیر رو برام تنظیم و روغن کاری کرد و کلاج رو تنظیم کرد و یه چک ظاهری واسه موتور انجام داد هزینه و حق الزحمه ای هم نگرفت !این سری که برای اچارکشی موتور رو بردم گفتش مشکل خاصی اگه موتور داره روی کاغذ بنویس !حتی ازم پرسید زنجیرت رو برای تک سرنشین تنظیم کنم یا دو سرنشین!انصافا امیر سلیمانی شخص منصف و پر حوصله و قابل اعتمادیه!
Prince_Amin
06-07-1393, 09:46 بعد از ظهر
بچه ها اولین علامت سوختنه شارژره هیوسانگ چیه ؟که سریعا متوجهش بشیم!و متوسط عمر این شارژر چقدره؟اصلا دلیل اصلی سوختنش چیه ؟و اینکه توی. هیوسانگهای جدید یا همون RC این شارژر مدل یا برندش تغییر نکرده؟چون شنیدم برای مثال ecu هیو جدیدا فرق میکنه واسه همین دیگه مشکل داغ کردن برطرف شده!
flower
07-07-1393, 07:46 قبل از ظهر
بچه ها اولین علامت سوختنه شارژره هیوسانگ چیه ؟که سریعا متوجهش بشیم!و متوسط عمر این شارژر چقدره؟اصلا دلیل اصلی سوختنش چیه ؟و اینکه توی. هیوسانگهای جدید یا همون RC این شارژر مدل یا برندش تغییر نکرده؟چون شنیدم برای مثال ecu هیو جدیدا فرق میکنه واسه همین دیگه مشکل داغ کردن برطرف شده!
دلیل سوختن شارژر خراب شدن باطریه بعضی هاکه باطریشون خراب می شه بش اهمیتی نمی دن با خودشون می گن بذار تا اخرین نفس ازش استفاده کنم تا نهایت به شارژر فشار می یاد و می سوزه من کسی را سراغ دارم
به محض خراب شدن باطری سریع تعویضش کرد و یه نو براش تهیه کرد تا الان موتور را 4 سال داره شارژرش سالمه و باطری معیوب را می شه تو یه موتور کاربراتی دیگه استفاده کرد ...تو هیو جدید شارژر فرقی نکرد ولی esu خیلی عالی شده محل نصبش خیلی خوب شده و حجمش کمتر شده .
Prince_Amin
07-07-1393, 05:38 بعد از ظهر
سلام دوستان!
بین این سه اگزوز arrow که سایت کویر برای فروش گذاشته و مخصوص هیوسانگ هستن کدام یکی به نظر شما صدای بهتر و مناسب تری داره و با کیفیت تر و به صرفه تره:
گزینه ی اول اگزوز الومینیومی مخصوص هیوسانگ با قیمت 1میلیون و 190هزار تومن
تصویر:
گزینه ی دوم اگزوز تیتانیومی مخصوص هیو با قیمت 1 میلیون و 445 هزار تومن
تصویر:
و گزینه ی سوم اگزوز کربن هیوسانگ که سایز کوچکتری داره به قیمت 1 میلیون و 360 هزار تومن!
تصویر:
دوستان لطفا راهنمایی کامل کنید چون بین این سه اگزوز در نهایت میخوام انتخاب کنم
K.I.A
07-07-1393, 05:43 بعد از ظهر
بیس صداشون یکیه
کربن هم شکیل تره و نسبتا خوش صدا تر البته 2 مدل داره مخصوص هیو بگیرید و اگر جا فنر داره رو اگزوز هدرز هم کامل تعویض کنید بهتره.
محمد دولابی
07-07-1393, 05:44 بعد از ظهر
من تا اونجا که دیدم کربنی بهتره خوشگل ترم هست و به هیو خیلی میاد
hosinmaster
07-07-1393, 05:51 بعد از ظهر
کربنش خیلی خوبه..ندیده بودم..بزن تو گوشش..ولی در کل از arow انتظار صدای توبرادرز یا آکرا یا یاشیمورا نداشته باش...ولی از لحاظ کیفی اگزوز خیلی خوبیه..
Prince_Amin
07-07-1393, 06:22 بعد از ظهر
از لحاظ سلامت انجین میگین که بهتره هدرز رو هم عوض کنم؟؟یعنی هدرز رو عوض نکنم مشکلی پیش ممکنه بیاد واسه انجین؟من سلامت انجینم از هر چیزی مهمتره والله
farshad 54
07-07-1393, 07:17 بعد از ظهر
هدرز فقط باعث تخلیه بهتر و کیفیت صدای بهترمیشه و شتاب و قدرت رو یه مقدار افزایش میده
هیچ مشکلی هم برای موتور پیش نمیاد
K.I.A
07-07-1393, 07:56 بعد از ظهر
این نکته رو در نظر داشته باشید که هدرز یا منبع باعث تخلیه بهتر و صدای بهتر میشه که
راکب برای اینکه صدای موتورو در بیاره همش در حال گاز خلاصی دادنه که خود این لطمه به انجین میزنه در دراز مدت.
roma
07-07-1393, 08:07 بعد از ظهر
ولی تایگر رو هیو خیلی صدای شکیل با کیفیتی میده من جای شما باشم تایگر میگیرم واسه صداش اروو واسه کیفیتش و زیبایش
Prince_Amin
07-07-1393, 08:22 بعد از ظهر
این نکته رو در نظر داشته باشید که هدرز یا منبع باعث تخلیه بهتر و صدای بهتر میشه که
راکب برای اینکه صدای موتورو در بیاره همش در حال گاز خلاصی دادنه که خود این لطمه به انجین میزنه در دراز مدت.
عذر میخوام متوجه نشدم !یعنی شما میفرمایید که هدرز بهتره عوض شه به خاطر سلامت انجین؟من اهل گاز خلاصی دادن نیستم!من فقط میخوام بدونم اگر مافلر رو به تنهایی عوض کنم در دراز مدتی مشکلی برای انجین پیش نمیاد؟؟همین:)
K.I.A
07-07-1393, 08:27 بعد از ظهر
عرض کردم خدمتتون که به انجین ارتباطی نداره بلکه باعث خروج بهتر دود میشه
اما این گاز دادن ناخوداگاه اتفاق میافته به خاطر صدای زیبا
پس برای چی اگزوز عوض میکنید شما که اهل گاز دادن نیستید؟
بهتره هدرز هم عوض بشه البته اگه هزینش براتون اهمیت نداره و اهل گاز دادن هستید.
MeysamElisha
08-07-1393, 12:24 قبل از ظهر
سلام دوستان!
بین این سه اگزوز arrow که سایت کویر برای فروش گذاشته و مخصوص هیوسانگ هستن کدام یکی به نظر شما صدای بهتر و مناسب تری داره و با کیفیت تر و به صرفه تره:
گزینه ی اول اگزوز الومینیومی مخصوص هیوسانگ با قیمت 1میلیون و 190هزار تومن
تصویر:
گزینه ی دوم اگزوز تیتانیومی مخصوص هیو با قیمت 1 میلیون و 445 هزار تومن
تصویر:
و گزینه ی سوم اگزوز کربن هیوسانگ که سایز کوچکتری داره به قیمت 1 میلیون و 360 هزار تومن!
تصویر:
دوستان لطفا راهنمایی کامل کنید چون بین این سه اگزوز در نهایت میخوام انتخاب کنم
اگزوزی که سال 91 کویر به صورت خودجوش! روی موتورهای صفرش گذاشت، کدوم یکی ازین سه مورده؟
farshad 54
08-07-1393, 12:26 قبل از ظهر
هیچکدوم
MeysamElisha
08-07-1393, 12:33 قبل از ظهر
پس اون چی حساب میشه فرشاد جان، قیمت آکبندش چنده؟ بی زحمت توضیح میدی.
farshad 54
08-07-1393, 12:47 قبل از ظهر
والا یه سری رو هیو ها شرکت کویر بست بعد دوباره پشیمون شد بارش کرد
قیمته دقیقشو ندارم فکر کنم بین 700 تا 1 تومن باشه
مايك
08-07-1393, 02:41 قبل از ظهر
دوستان يه مشكل فنى واسم پيش اومده. تازه عضو اين سايت شدم. اينجا امكان سوال و مشاوره هست؟!
- - - Updated - - -
دوستان وسيله ى من يه مشگلى پيدا كرده. بعد از تعويض روغن كه ١.٣ ليتر اترود زدم بهش الان بعد از دو هفته يهو صدا غار غار داد دوود سياه افتضاح و شديد داغ كرد. چشه اين؟؟؟
Alireza.BMW
08-07-1393, 08:07 قبل از ظهر
دوستان يه مشكل فنى واسم پيش اومده. تازه عضو اين سايت شدم. اينجا امكان سوال و مشاوره هست؟!
- - - Updated - - -
دوستان وسيله ى من يه مشگلى پيدا كرده. بعد از تعويض روغن كه ١.٣ ليتر اترود زدم بهش الان بعد از دو هفته يهو صدا غار غار داد دوود سياه افتضاح و شديد داغ كرد. چشه اين؟؟؟
.
دوست عزیز تو انجین روغن کم ریختید... هیو 1/5 لیتر روغن میگیره با تعویض فیلتر روغن میشه 1/6... تو اگزوز چربه؟؟؟ دودش چشمو میسوزونه؟
hosinmaster
08-07-1393, 09:39 قبل از ظهر
روغن آترود تو هیو ریختی؟؟!!! حتما" آترود گیاهی(سبز) ... روغنتو عوض کن یه روغن خوب بریز درست میشه...آخه کی بهت گفته آترود بریزی!!! عجیبه!!
حداقل اگه تو سایت خود کویر هم یه سر میزدید روغن پیشنهادیش موتورکس هستش..تو پرشین هم چندین نوع روغن معرفی شده...
برای هزینه کمتر میاید روغن آشغال میریزید تو موتور بی زبون معلومه همین بلا سرش میاد... بعد باید برید بخاطر صرفه جویی تو روغن چند میلیون هزینه موتور کنید..
دعا کن آسیب نزده باشه و با تعویض روغن ردیف بشه...
مايك هيو
08-07-1393, 12:46 بعد از ظهر
نه دودش چشم رو نميسوزونه. اما دست ميگيرم جلوش بو كاغذ سوخته ميگيره... خوده روغن كاره گفت ١٠٣ !!!!!! خدا لعنتش كنه.
- - - Updated - - -
من چه ميدونم!!! موتور شناس نيستم يك ماهه خريدم :( يكى گفت اترود يكى كاستروك يكى بهران هر كى يچيزى گفت والا. موتوركس بريزم ١.٥ و ١.٦ با تعويض فيلتر؟
hosinmaster
08-07-1393, 01:02 بعد از ظهر
روغنو سریعتر عوض کن..فیلتر روغن هم عوض کن.. فیلتر روان بگیر بنداز روش..6تومنه..یا فیلتر آپاچی.. روغن 4 لیتری کاسترول مگنتیک هم 75 تومنه بگیر .. 1/600 با تعویض فیلتر
بریز توش..بعد موتور کاملا" صاف نگه دار..استارت بزن..بعد از 1 دقیقه کار کردن..موتورو خاموش کن..10دقیقه صبر کن روغن برگرده پائین..و دوباره از طریق گیج شیشه ای چک کن
ببین سطح روغ چقدره..اگه کم بود بازم اضافه کن تا به اندازه کافی پر بشه..
Prince_Amin
08-07-1393, 03:10 بعد از ظهر
بچه هارفتم کویر اگزوز arrow بخرم اصلا سورپرایز شدم!اگزوزهای arrow. که سه مدل بودن برای هیوسانگ هیچکدومش بدون تعویض هدرز قابل نصب روی موتور نیست!یه مدل داشتن که مافلر رو به تنهایی میشد روی همین هدرز فابریکی بست که اسمش Gpr بود ولی اصلا از کیفیتش خوشم نیومد و در مقایسه با اگزوزهای arrow خیلی خیلی بی کیفیت بود! یعنی هیچ اگزوز استاندارد و با کیفیتی وجود نداره که بدون نیاز به تعویض هدرز بتونیم بندازیم رو هیوسانگ؟؟؟
hosinmaster
08-07-1393, 04:29 بعد از ظهر
مشکلی نداره که..میبردی گمرک برات نصبش میکردن..هزینش یه سر فلنچ بود دیگه.. چرا نمیری ixll بگیری؟؟ با تنوع بیشتر..کیفیت 100درصد بهتر...تنوع رنگ(کربن-مشکی-کروم-نقره ای)
تنوع مدل 2لول..تک لول گرد..تک لول مستطیل..بلند..کوتاه.. از همه مهمتر فابریک خود هیو هستن و با پبچ مهره نصب میشه..و اینکه صداش یکی از بهتریناست..
برو پیش بیگ پور نمایندگیشو داره...عکسم واست میزارم ببین..
hosinmaster
08-07-1393, 04:35 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
hosinmaster
08-07-1393, 04:39 بعد از ظهر
معمار
08-07-1393, 04:44 بعد از ظهر
انصافا این اگزوز ها رو میبندید البته اونا که صداش بلند تر پلیس گیر نمیده ؟؟؟؟
hosinmaster
08-07-1393, 04:52 بعد از ظهر
گیر نمیده..ولی من موتورمو فروختم 400تا خلافی داشت..300تومنش صدای ناهنجار بود...که همشک تو یه منطقه جریمه شده بود...احتمالا" یه مامور تو مسیر همیشگیم بوده
هر بار رد میشدم مینوشته..
Prince_Amin
09-07-1393, 02:40 قبل از ظهر
فردا میرم واسه خرید ممنونم اقای مستر حسین!
Prince_Amin
09-07-1393, 12:56 بعد از ظهر
دوستان من اگزوز خریدم!ixil مشکی !نکته ی جالب کیفیت بالای اگزوز و بسته بندی و متعلقات همراه و البته وجود برچسب و دفترچه که روی هر جفتشون نوشته شده اگزوز hyosung 250 comet هستش!
اصلا با چیزایی که پیش از این دیده بودم و کاملا مشخص بود تفاوت کیفیت این اگزوز با اگزوزهای درجه چینی و دست ساز موجود در بازار!به زودی تصویری از صدای این اگزوز با سایلنسر بر روی موتورم اینجا اپلود میکنم!
hosinmaster
09-07-1393, 01:20 بعد از ظهر
مبارکت باشه... ixill یکی از بهترین اگزوزای موجود برای هیو هستش و صداشم واقعا" زیباست..صدای فوق العاده بم و نرم و قشنگی داره...
کیفیتشم عالیه....
Prince_Amin
09-07-1393, 01:50 بعد از ظهر
اینم دوستان تصاویر unboxing این اگزوز مشکی پوش:
Alireza.BMW
09-07-1393, 02:11 بعد از ظهر
مبارک باشه قیمت اولیه چند بهتون گفتن و شما چند خریدید؟؟؟
Prince_Amin
09-07-1393, 03:37 بعد از ظهر
داداش قیمت ثابت دادن(تو پ خ قیمت رو براتون مسیج میکنم) یک ریال هم کوتاه نیومدن و میگفتن قیمتشون از همکارا پایینتره !ولی مثلا واسه یه لنت عقب تخفیف داد اما یه هزاری هم واسه اگزوز کم نکرد!اما با کیفیتی که من میبینم فکر کنم ارزششو داشته
- - - Updated - - -
بازم میگم نکته ی جالبه این اگزوز کیفیت بالای ساخت (در مقایسه با اگزوزهای arrow و gpr که دیدم قبلا واقعا چندین درجه کیفیت این اگزوز بالاتر بود!) و همچنین کیفیت بالای لوازم همراه هستش!روی باکس محصول made in spain حک شده!فکر نمیکردم همچین چیز با کیفیتی
معمار
09-07-1393, 04:54 بعد از ظهر
همین جوری : hyosung gt250r 2009
cho0bin
09-07-1393, 07:46 بعد از ظهر
سلام
دوستم اگزوز اررو با هدرز انداخته شتابش بهتر نشده که هیچ بدترم شده!!!
مشکلش چطور رفع میشه؟
farshad 54
09-07-1393, 08:32 بعد از ظهر
داداش قیمت ثابت دادن(تو پ خ قیمت رو براتون مسیج میکنم) یک ریال هم کوتاه نیومدن و میگفتن قیمتشون از همکارا پایینتره !ولی مثلا واسه یه لنت عقب تخفیف داد اما یه هزاری هم واسه اگزوز کم نکرد!اما با کیفیتی که من میبینم فکر کنم ارزششو داشته
- - - Updated - - -
بازم میگم نکته ی جالبه این اگزوز کیفیت بالای ساخت (در مقایسه با اگزوزهای arrow و gpr که دیدم قبلا واقعا چندین درجه کیفیت این اگزوز بالاتر بود!) و همچنین کیفیت بالای لوازم همراه هستش!روی باکس محصول made in spain حک شده!فکر نمیکردم همچین چیز با کیفیتی
قیمت اگزوز رو علیرضا اینجا از شما پرسید که همینجا جوابشو بدین تا 4 نفر دیگه هم به اطلاعاتشون اضافه بشه - بعد شما میگی تو پ خ بهت میگم مگه قیمت دلار تو 2 ماهه آینده رو میخوای اعلام کنی
اگزوز هم مبارکت باشه بهترین اگزوز رو برای هیو خریدی
Prince_Amin
09-07-1393, 09:28 بعد از ظهر
اگزوز رو 1 میلیون و 450 هزار تومن خریدم ! اگه قیمت میدادم میگفتین اینجا بازارچه نیست!:retarded::retarded: وگرنه یه قیمت اگزوز که این مخفی بازیا رو نداره!
امیدوارم همینجور باشه که دوستان میگن!و این اگزور که خریدم مناسبه هیو باشه;)
اون دوستمون هم که میکن arrow انداختن با هدرز و شتاب اومده پایین باید گفت که هدرز مخصوصه هیوسانگه ولی اگزوز احتمالا مخصوص هیوسانگ نیست چون توی سایت arrow اگزوزهای مخصوص هیوسانگ رو که زده اون مدلیاشو کویر نداره و فقط تصویر هدرز و یکی از اگزوزها مطابقه چیزیه که کویر مفروشه!الباقی اگزوزهای arrow که کویر داره رو فکر میکنم خود کویر به عنوان اگزوز مخصوص هیو میفروشه!!مافلری که انداختین مدلش چیه؟مثل اگزوزای ixil شماره تنه و کد و اسم و این چیزا داره یا فقط نوشته arrow بدون هیچ توضیح و کاتالوگ و شماره ی حک شده ای بر روی تنه ی اگزوز؟
K.I.A
10-07-1393, 12:11 قبل از ظهر
امرو از هیوسانگ جدید تستی داشتم و فرقش با مدل قبل این بود که کمی نرم تر بود از لحاظ کارکرد انجین و به رادیات روغن محافظ اضافه شده
و نکته اصلی تعویض اگزوز solfer به جای نمونه های قبلی فابریکی بود
ساخت این اگزوز و تکنولوژیش برای ایتالیاست و به سفارش اس اند تی هست و طراحی داخلی اگزوز حرفه ای هست و صداش شهری هست و صدای زیبا و ارامی داره.
ظاهرش هم شکل همون اگزوز های اس ان تی هست فقظ مثلث هست.
K.I.A
10-07-1393, 12:40 قبل از ظهر
راه رفتنش چطوره این جدیده؟رخش که جالب نیست شبیه استریت شده ولی با شاسیه کوتاه تر و چراغ جلوی عجیب
دوست عزیز یه مدل بالاتر از هیو شماست همون اتاق.
kia51
10-07-1393, 10:27 قبل از ظهر
سلام
اساتید گرامی هیو سوار یه سوال برام پیش آمده
آیا میشه فرمون هیو رو عوض کرد و کمی بالاتر آوردش منظورم مثلا برای مسافرت هستش برای جلوگیری از خستگی.
یعنی این کار راحتی هست یا نه ؟
و دوم این که من یه ذره قاطی کردم لطفا به من بگید الان چند نوع هیو ریس تو بازار هستش و از نظر بدنه و شاسی و موتور چه فرق هایی دارند
و این که قیمت ها شون چقدر تفاوت داره ؟
hosinmaster
10-07-1393, 10:59 قبل از ظهر
آره میشه..به شرط اینکه فرمون گیر بیاری...
هیو ریس 3 سری داریم...سری اول gtr250 - سری دوم comet250 - سری سوم هم rc250 - هیچ نوع تغییری تو شاسی و انجین و غیره ایجاد نشده..
تو سری comet ای سی یو عوض شده و چوپوقی و وایر یه ریزه تغییر در سیستم برق رسانی- و عمده تغییر در رنگ بندی بوده..
تو سری rc هم هسچ نوع تغییری ایجاد نشده و بزرگترین تغییرش در رنگ بندی هستش و کلگیه جلو..هواکشهای زیر چراغ جلو حذف شده..
Prince_Amin
10-07-1393, 12:14 بعد از ظهر
دوستان امروز موتور رو از اچارکشی تحویل گرفتم انصافا نرم و بی سر و صدا شده!واقعا هر چی صدا و لرزش بود گرفته شده!
اخرش نفهمیدم واسه تعویض روغن عادیه انجین چه مقدار روغن بریزیم؟یکی میگه 1.7 یکی میگه 1.5!!!
kia51
10-07-1393, 01:52 بعد از ظهر
آره میشه..به شرط اینکه فرمون گیر بیاری...
هیو ریس 3 سری داریم...سری اول gtr250 - سری دوم comet250 - سری سوم هم rc250 - هیچ نوع تغییری تو شاسی و انجین و غیره ایجاد نشده..
تو سری comet ای سی یو عوض شده و چوپوقی و وایر یه ریزه تغییر در سیستم برق رسانی- و عمده تغییر در رنگ بندی بوده..
تو سری rc هم هسچ نوع تغییری ایجاد نشده و بزرگترین تغییرش در رنگ بندی هستش و کلگیه جلو..هواکشهای زیر چراغ جلو حذف شده..
ببخشید متوجه نشدم منظور از فرمان گیر آوردن چیه یعنی کار مشگلی هستش و روتین نیست؟
hosinmaster
10-07-1393, 01:54 بعد از ظهر
ببخشید متوجه نشدم منظور از فرمان گیر آوردن چیه یعنی کار مشگلی هستش و روتین نیست؟
..........
جان!!!!!
یعنی به شرطی که فرمون استریت هیوسانگ پیدا کنی..بعد بخری... اول باید فرمون بخری دیگه...
Prince_Amin
10-07-1393, 03:18 بعد از ظهر
دوستان موتورمو میخوام ببرم شهرستان!از تهران ببرم خوزستان!پیشنهادتون چیه؟اگر میگین با وسیله ببرمش خوب چه وسیله ی حمل و نقلی ایمنی رو پیشنهاد میکنید!اگر میگین خودم ببرمش با یه نفر همراه توی جاده!در اون صورت چطوره؟
کلا کدوم راه بهتره؟؟؟خودم موتور رو ببرم دو ترکه یا با یه وسیله بفرستمش(پیشنهادتون واسه وسیله ی حمل و نقلی چیه!)
farshad 54
10-07-1393, 03:44 بعد از ظهر
با قطار بفرستش بره
برای اطلاع کاملتر هم یه تماس با راه آهن یا دفاتر فروش بلیط بگیر
- - - Updated - - -
فرمون موتور خودتم میتونی یه خورده بیاری بالا حالت استریت نمیشه ولی خوب حالت خوبیدن رو موتور رو کمتر میکنه و فشار روی مچ و کت و کولت کمتر میشه
4 تا پیچ کرپی فرمون رو شل میکنی هر طرف دوتا پیچ داره یکی پائین یکی بالا بعدش کمک رو آروم مچرخونی و میکشی پائین هردو طرف به یه اندازه بعد پیچ هارو سفت میکنی حالا فرمونت از حالت استاندارد بالاتر وایمیسته
erfan.557
10-07-1393, 08:12 بعد از ظهر
..........
جان!!!!!
یعنی به شرطی که فرمون استریت هیوسانگ پیدا کنی..بعد بخری... اول باید فرمون بخری دیگه...
حسین جان بدون باز کردن فلاپا نمیشه از فرمون استیریت استفاده کرد چون بالا تره خودت که هو داشتی در ضمن فک میکنم هزینش خیلی زیاد شه اینجور که شما میگی.
- - - Updated - - -
با قطار بفرستش بره
برای اطلاع کاملتر هم یه تماس با راه آهن یا دفاتر فروش بلیط بگیر
- - - Updated - - -
اقا فرشاد من 2 ماه پیش از شمال میخواستم موتور بیارم که باربری قطار گف قانون گزاشتن هیچگونه وسیله ی موتوری رو دیگه نمیزارن جابه جا کنی.اخرم با مکافات با اتوبوس اوردیم از شمال تا ترمینال جنوب 80 تومن هم گرفت.در ضمن با اتوبوس هم گیر میدن.
- - - Updated - - -
فرمون موتور خودتم میتونی یه خورده بیاری بالا حالت استریت نمیشه ولی خوب حالت خوبیدن رو موتور رو کمتر میکنه و فشار روی مچ و کت و کولت کمتر میشه
4 تا پیچ کرپی فرمون رو شل میکنی هر طرف دوتا پیچ داره یکی پائین یکی بالا بعدش کمک رو آروم مچرخونی و میکشی پائین هردو طرف به یه اندازه بعد پیچ هارو سفت میکنی حالا فرمونت از حالت استاندارد بالاتر وایمیسته
فرمون هیو تو حالت استاندارد در بالا ترین حالته ممکنه. فقط پایین تر میاد.
cho0bin
11-07-1393, 09:59 قبل از ظهر
دوستان امروز موتور رو از اچارکشی تحویل گرفتم انصافا نرم و بی سر و صدا شده!واقعا هر چی صدا و لرزش بود گرفته شده!
اخرش نفهمیدم واسه تعویض روغن عادیه انجین چه مقدار روغن بریزیم؟یکی میگه 1.7 یکی میگه 1.5!!!
داداش تو دفترچه نوشته 1.450 با تعویض فیلتر روغن 1.5
تازم روغن اولشو اندازه میگرفتی 1.5 بود امین جان
Prince_Amin
11-07-1393, 10:28 قبل از ظهر
دوستان مرسی توجه میکنید پاسخ میدین!لطفا این سوالو بی جواب نزارید !تا ابزار دم دستم هست باید فکری به حالش کنم:
دوستان حرفه ای یه موردی پیش اومده!امروز من اگزوز جدید رو نصب کردم!البته به سایلنسر دست نزدم و اگزوز رو به همراه سایلنسر نصب کردم!به شکل محسوسی لرزش زیر پام بیشتر شده!چیکار میتونم بکنم واسه کاهش این لرزش!؟؟اصلا این طبیعیه که با نصب اگزوز اسپرت لرزش موتور بیشتر بشه؟؟ممنون میشم راهکاری بدین چون با این وضعیت فکر کنم ماهی یه بار باید اچارکشی کنم:/ !اتفاقا همین امروز موتور رو از اچارکشی اوردم!که واقعا نرم و بدون لرزش بود!اگزوز جدید رو که نصب کردم لرزش شروع شده!
Arash-The-Rider
11-07-1393, 11:18 قبل از ظهر
به احتمال 90 % اگزوز داره به بدنه ی موتور ضربه میرنه. شما نگاه کن فاصله ی مافلر تا دوشاخ عقب چقدره. ممکنه تو حرکت به هم بخورن.
یکی دیگه هم مربوط میشه به Back Pressure که اکه در انتهای اگزوز زیاد بشه موتور پاپ و پاپ میکنه و همین لرزش ایجاد می کنه. من همین مشکلو زمانیکه اگزوز تایگر رو دایچی نصب کردم داشتم.
Prince_Amin
11-07-1393, 11:51 قبل از ظهر
نه فاصله ی اگزوز با سیستم تعلیق عقب زیاده!من سایلنسر رو در اوردم الان و مقدار زیادی بهتر شده!فکر میکنم برای بستنه اویز اگزوز به پدال پای عقب باید از واشرهای دیگه ای استفاده کنم؟خودش واشر لاستیکی داشت ولی فکر نکنم کفایت کنه؟؟ببینید لرزش کاملا از زیر پا حس میشه!به خصوص وقتی با سر گاز ح1رکت میکنم تا صدای اگزوز بسته و کمتر شه!هر چیه مطمینم یه تغییری باید توی پیچ و واشرهایی که باهاشون اگزوز رو به پدال عقب بستم ایجاد کنم!دوستان پیشنهادشون چیه؟
صدای اگزوز فوق العادست!به خصوص بدون سایلنسر! ابهت میده به موتور!
Gladiator
11-07-1393, 11:26 بعد از ظهر
نه فاصله ی اگزوز با سیستم تعلیق عقب زیاده!من سایلنسر رو در اوردم الان و مقدار زیادی بهتر شده!فکر میکنم برای بستنه اویز اگزوز به پدال پای عقب باید از واشرهای دیگه ای استفاده کنم؟خودش واشر لاستیکی داشت ولی فکر نکنم کفایت کنه؟؟ببینید لرزش کاملا از زیر پا حس میشه!به خصوص وقتی با سر گاز ح1رکت میکنم تا صدای اگزوز بسته و کمتر شه!هر چیه مطمینم یه تغییری باید توی پیچ و واشرهایی که باهاشون اگزوز رو به پدال عقب بستم ایجاد کنم!دوستان پیشنهادشون چیه؟
صدای اگزوز فوق العادست!به خصوص بدون سایلنسر! ابهت میده به موتور!
اگه واشر داره نیازی به چیز اضافه نداره ، من که چیز اضافه ای نبستم کوچکترین لرزشی هم نداره اگزوزم
hosinmaster
12-07-1393, 08:02 قبل از ظهر
اون لرزش مربوط به صدای بم اگزوزه..اگزوز هیچ گونه لرزشی ایجاد نمیکنه...
farshad 54
14-07-1393, 10:02 قبل از ظهر
اقا حسین خوب لرزش هم میتونه حد و مقدار خاصی واسه طبیعی بودن و عادی بودن داشته باشه!درسته؟
حالا اینو میخوام بگم لرزشی که من دارم حتی الان وقتی که وسط حرکت کلاج رو بگیرم و گاز خلاصی بدم هم فلاپها رو میلرزونه هم مقداری زیر پام میلرزه و حتی تا پلاک عقب گززز گززز میکنه!توی حرکت هم دور رو که بالا میبرم به همین مقدار لرزش میاد (که همونطور گفتم این لرزش از بعد از نصب اگزوز اسپرت برام اتفاق افتاده!)!یعنی اقا حسین شما میگین این مقدار لرزش هم طبیعیه ؟؟
بله طبیعیه
البته لرزش زیر پا فقط
بقیش طبیعی نیست اگر زیاد باشه ولی اگر خفیف باشه مشکلی نیست
- - - Updated - - -
فرمون هیو تو حالت استاندارد در بالا ترین حالته ممکنه. فقط پایین تر میاد.
عرفان جان فرمون و کرپی جلو همون طور که پائین میره بالا هم میتونی ببری البته تا یه حد کمی اینکار قبلا امتحان شده
hosinmaster
15-07-1393, 08:52 قبل از ظهر
من باید موتورو ببینم تا متوجه بشم لرزشش در چه حد هستش و طبیعیه یا نه..
MM110F
18-07-1393, 06:49 بعد از ظهر
رفقا سلام.....استارت موتور من خیلی ضعیف شده بود....باتری و شارژر و رله و فیوز ها کاملا سالم هستند....حدسم به موتور استارت رفت و بعد از اینکه درش اوردم و بازش کردم دیدم ذغالاش تموم شدن....ذغالارو تعویض کردم و موتورو تست کردم اکی شده بود و امروز بستم رو موتور......استارت زدم ولی صدای هرز گردی داد....متاسفانه استارت نخورد در صورتیکه موتور استارت در حال گردش بود....
به نظرتون ایراد از کجاست....از دوستان کسی جهت حرکت موتور استارتو میدونه؟....حدسم اینه برعکس داره میچرخه.....
علت چیه؟ لطفا کمک کنید
ali3929
19-07-1393, 10:16 بعد از ظهر
سلام دوستان
بهترین اگزوز برای هیوسانگ چیه؟؟؟میخوام صدا تیز و ویز ویز کنه اصلا بم نمیخوام!!نظر خودم روی اکروپویک هستش..(میخوام مس 600 سی سی صدا بده)
ممنون میشم راهنمایی کنین
- - - Updated - - -
سلام داشی..
به نظر من ساجمه های استارتت خرده شده...یه چرخدنده بزرگ داره که بر روی میل لنگ وصله درش چندتا ساجمه هست اونا قفل نمیشن باهاش قبلا این اتفاق برام افتاده..اگه میخوای مطمعن بشی با دست بچرخونشن نباید بچرخه باید قفل باشه که وقتی استارتا میزنه میل لنگ بچرخونه..
Alireza.BMW
19-07-1393, 11:22 بعد از ظهر
از موتور 250 تقاضای صدای انجین 400 رو نباید داشت چه برسه به 600... اون موتورا 4 سیلندر یا 6 سیلندر هستن نه 2 سیلندر هیو صداش همینه زیاد فرق خاصی نمیکنه ولی صداش از تک سیلندر باز بهتره
Mohamad zr
19-07-1393, 11:45 بعد از ظهر
دوستان سلام
ميگم موتورم نميدونم چرا دور موتورم ك ميرسه ب ٨ وا ميخوره دوباره گاز ميخوره البته اين تو دنده١ محسوسه خيلى زياد دنده٢ خيلى كمتره انگار كم بياره،مشكل از كجاس؟چيكار بايد كرد؟:icon_pf _99_:
ahks121
20-07-1393, 08:29 قبل از ظهر
رفقا سلام.....استارت موتور من خیلی ضعیف شده بود....باتری و شارژر و رله و فیوز ها کاملا سالم هستند....حدسم به موتور استارت رفت و بعد از اینکه درش اوردم و بازش کردم دیدم ذغالاش تموم شدن....ذغالارو تعویض کردم و موتورو تست کردم اکی شده بود و امروز بستم رو موتور......استارت زدم ولی صدای هرز گردی داد....متاسفانه استارت نخورد در صورتیکه موتور استارت در حال گردش بود....
به نظرتون ایراد از کجاست....از دوستان کسی جهت حرکت موتور استارتو میدونه؟....حدسم اینه برعکس داره میچرخه.....
علت چیه؟ لطفا کمک کنید
دوست عزیزشماقطبهای استارتاجابجاکردی ودوره استارت برعکس شده شمادوتاپیچه استارتابازکن واون استوانه که دواهن رباتوشه رانیم دوربچرخون ببنددرست میشه.
- - - Updated - - -
به نظرتون برا هیوسانگ کدوم اگزوز- Yoshimaro-Akropovic-Gp-Ixill_Arrow خوبه؟؟بم نمیخوام میخوام تیز باشه؟؟؟(بدون در نظر گرفتن قیمت البته اینم بگم اگزوز اصلی میخوام بندازم)
ممنون..
Gpصدامرگ میده برایه یکی ازدوستان بستیم از1کیلومتری صداش میادارووهم صداش ملایمه نه بمه نه تیزاکروصداش معرکس دلت میخوادفقط بری بتابیا صداشابشنوی صداش خواصه توهیچ اگزوزی نمیبینی یوشیماروبمه وزیادتیزنیست.
- - - Updated - - -
دوستان سلام
ميگم موتورم نميدونم چرا دور موتورم ك ميرسه ب ٨ وا ميخوره دوباره گاز ميخوره البته اين تو دنده١ محسوسه خيلى زياد دنده٢ خيلى كمتره انگار كم بياره،مشكل از كجاس؟چيكار بايد كرد؟:icon_pf _99_:اگه منظورت اینه که موتورتا8هزاربیشترگازنمیخو ه وگازخودبه خودمیخوره ازدوموردهست اول شاژرخرابه دوم استپرخرابه.اگه میگی گازهرزمیخوره صفحه کلاچش خرابه.
ahks121
20-07-1393, 09:08 قبل از ظهر
علت چیه؟ لطفا کمک کنید
الان دوراستارت برعکسه شمادوتاپیچه استارتاشل کن دری استارت که اهنرباتوشه رانیمدوربچرخون ببنددرست میشه.
- - - Updated - - -
دوستان سلام
ميگم موتورم نميدونم چرا دور موتورم ك ميرسه ب ٨ وا ميخوره دوباره گاز ميخوره البته اين تو دنده١ محسوسه خيلى زياد دنده٢ خيلى كمتره انگار كم بياره،مشكل از كجاس؟چيكار بايد كرد؟:icon_pf _99_:
اگه منظورت اینه که گازهرزمیخوره یعنی گازمیدی راه نمیره صفحه کلاچ مرخصه ولی اگه منظورت اینه که موتورخودش گازمیخوره ودوربالابدکارمیکنه اول شارژرت خرابه دوم استپرموتورخرابه.
Mohamad zr
20-07-1393, 09:45 قبل از ظهر
الان دوراستارت برعکسه شمادوتاپیچه استارتاشل کن دری استارت که اهنرباتوشه رانیمدوربچرخون ببنددرست میشه.
- - - Updated - - -
اگه منظورت اینه که گازهرزمیخوره یعنی گازمیدی راه نمیره صفحه کلاچ مرخصه ولی اگه منظورت اینه که موتورخودش گازمیخوره ودوربالابدکارمیکنه اول شارژرت خرابه دوم استپرموتورخرابه.
كجا هستش استارت پيچاش كجاس؟ دقيق تر ميشه راهنماييم كنيد.
موتورم صفره٧٠٠تا كار كرده وقتى گاز ميدم انگار يه لحضه كسرى بياره بنزين نرسه بعد يه دفه اى دوباره گاز ميخوره.
hosinmaster
20-07-1393, 11:39 قبل از ظهر
مگه استارتو خودت باز نکردی؟؟ این مشکل دومی که گفتی ربطی به اولی نداره..اینکه موتور diley داره ربطی به استارت نداره.. استارتو چرا باز کردی؟؟
وقتی استارت میزدی چه حالتی پیش میومد؟؟ (قبل از باز کردن)
..........
وا میخوره منظورت اینه که کم میاره؟؟مثل کات آف؟؟ تو دورهای دیگه دور موتورت بالا پائین نمیشه؟؟؟ من فکر میکنم ایراد از هوا باشه... ورودیا باگس هوارو چک کن..ببین پارگی درزی سوارخی
چیزی نداره... نتیجه رو بگو..
ahks121
20-07-1393, 01:29 بعد از ظهر
استارتادرجوابه اون دوستمون که استارتش برعکس بودگفتم.
- - - Updated - - -
برایه مشکله موتورکه گازبدمیخوره دوموردداشتیم اینطوری بودیکیشون انژکتورش خراب بودکه روگارانتی عوض کردیم یکیشونم شارژرواستپرش مشکل داشت که اونم روگارانتی عوض شدالبته فقط استپرش شارژرش راقبول نکردن روگارانتی الان موتورت چجوری روشن میشه بدیاتک استارت ؟دورموتورثابته یامتغیره؟داغ میکنه بدمیشه یاسردم همینطوره؟
hosinmaster
20-07-1393, 01:37 بعد از ظهر
برایه مشکله موتورکه گازبدمیخوره دوموردداشتیم اینطوری بودیکیشون انژکتورش خراب بودکه روگارانتی عوض کردیم یکیشونم شارژرواستپرش مشکل داشت که اونم روگارانتی عوض شدالبته فقط استپرش شارژرش راقبول نکردن روگارانتی الان موتورت چجوری روشن میشه بدیاتک استارت ؟دورموتورثابته یامتغیره؟داغ میکنه بدمیشه یاسردم همینطوره؟
..........
اکی..منظورم با اون بنده خدایی بود که سوال کرده بود..
در کل هیوسانگ ایرادای انژکتوری زیاد داره..خصوصا" استپرش..البته معمولا" خراب نیستو با یه شستوش ردیف میشه..منتها این دوستمون موتورش 700تا کار کرده یه مقدار
عجیب هستش.. این دو نفر یه تست رو موتوراشون انجام بدن و بیان واضع ایراداتو بگن بهتر میشه کمک کرد..
Mohamad zr
20-07-1393, 04:28 بعد از ظهر
مگه استارتو خودت باز نکردی؟؟ این مشکل دومی که گفتی ربطی به اولی نداره..اینکه موتور diley داره ربطی به استارت نداره.. استارتو چرا باز کردی؟؟
وقتی استارت میزدی چه حالتی پیش میومد؟؟ (قبل از باز کردن)
..........
وا میخوره منظورت اینه که کم میاره؟؟مثل کات آف؟؟ تو دورهای دیگه دور موتورت بالا پائین نمیشه؟؟؟ من فکر میکنم ایراد از هوا باشه... ورودیا باگس هوارو چک کن..ببین پارگی درزی سوارخی
چیزی نداره... نتیجه رو بگو..
همه چيز تو حالت هايه ديگه طبيعيه فقط دنده١ دور موتور رويه٨ مثل كات اف گاز نميخور بعد١ ثانيه قشنگ گاز ميخوره تا رو ردلاين و اين دنده ١ زياده دنده ٢ كمتر ميشه ولى هس كمتره
لازمه اينو بگم من باك رو باز كرده بودم داده بودم رنگ كنن چون خراب شده بود رنگش من ك پمپ بنزين رو باز نكردم وقتى رفتم بگيرم پمپ رو باز كرده بود ك خراب نشه ديدم تو باك زنگ زدس نميدونم همه اينجوريه يا اب ريخته يا يه چيز ديگه ك زنگ زده،من شستم و دستمال كشيدم تو باك رو بعد بستم اولش خوب بود مشكلى نداشت بعد از ١:٣٠ دور زدن اينطورى شد ك عرض كردم خدمتتون نميدونم چي شده دسته بنزين بوده يا ز زدگى داخل باك يا چيزه ديگه
الان چيزي ك هس اينجا نمايندگي ك نيس ميترسم چون انژكتوريم هس بدم دسه موتور سازا بلد نباشن يه خراب كاريه ديگم رو دستم بزاره
ازتون ميخوام اگه مشكل رو ميدونيد جورى راهنماييم كنيد ك خودم درستش كنم ب كسه ناوارد ندم يا حداقل بش بگم چيكار كنه ك بدونه عيب از چيه
ممنونم از همه دوستانى ك توشرايط ادم رو تنها نميزارن:thanks:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
با يه استارت قشنگ روشن ميشه بدونه هيچ مشكلى
ديشب يه دفه اى اينطور شد امروز روشن نكردم ايشالا خوب شده باشه نه ك كارم زاره
همه چيزش نرماله مثله قبله فقط تو اين مورده ك مشكل داره نميدونم ميشه اشغال سر سوزن انژكتور گير كرده باشه؟:s (9):
hosinmaster
20-07-1393, 04:55 بعد از ظهر
باکو با آب شستی؟؟؟!!! پمپ بنزینو درست بستی؟؟ آشغال سر سوزن انژکتور گیر نمیکنه...سوزن انژکتور کثیف میشه ولی نه تو اون حد...
از موقعی که باکو بستی تا حالا بنزین تو باکت تموم شده؟؟دوباره بری بنزین بزنی؟؟؟ آب تو باکو کامل کامل تخلیه کردی؟؟ باکو باید کاملا" خشک میکردی..
باکو با مواد شوینده نشستی که؟؟ اون زنگابه های تو باک طبیعیه...ولی به هیچ عنوان باکو با آب نمیشورن که پسر خوب..
اینطور که میگی ایراد تو بنزین رسیدن هستش...حالا یا آب قاطی بنزین شده...یا پمپ بنزینت.. یا سوزن انژکتورات کثیف شده...
واسه اینکه همه این احتمالات به طور کامل رفع بشه کارایی که میگمو انجام بده..
اول یه اسپری انژکتور میگیری دریچه گاز (ترتل) و استپرو تمیز میکنی..اگه تونستی به سوزن انژکتور برسی که اونم تمیز کن اگه نه هم ولش کن...
دوم اینکه میری یه نصف باک بنزین سوپر میزنی و یه مکمل بنزین(شستشوی انژکتور) کاسپین خالی میکنی تو باکت..فقط کاسپین نه چیز دیگه...
اگه اکتان هم داشتی به اندازه ای که روش نوشته میریزی توش..
سوم هم شمعاتو باز میکنی و سر شمعاتو کاملا" تمیز میکنی..اگه هم عوض کنی خوب که چه بهتر..
چهارم..وردی های هوای باکس هواتو کاملا" چک میکنی..مواظب باش..لوله هاش خیلی کوتاهه و جا انداختنش خیلی سخت..بازش نکن..فقط چک کن..
فیلتر هوارم کاملا" تمیز کن..
انشاله که ردیف میشه.. نتیجه رو همینجا اعلام کن..
Mohamad zr
20-07-1393, 06:30 بعد از ظهر
باکو با آب شستی؟؟؟!!! پمپ بنزینو درست بستی؟؟ آشغال سر سوزن انژکتور گیر نمیکنه...سوزن انژکتور کثیف میشه ولی نه تو اون حد...
از موقعی که باکو بستی تا حالا بنزین تو باکت تموم شده؟؟دوباره بری بنزین بزنی؟؟؟ آب تو باکو کامل کامل تخلیه کردی؟؟ باکو باید کاملا" خشک میکردی..
باکو با مواد شوینده نشستی که؟؟ اون زنگابه های تو باک طبیعیه...ولی به هیچ عنوان باکو با آب نمیشورن که پسر خوب..
اینطور که میگی ایراد تو بنزین رسیدن هستش...حالا یا آب قاطی بنزین شده...یا پمپ بنزینت.. یا سوزن انژکتورات کثیف شده...
واسه اینکه همه این احتمالات به طور کامل رفع بشه کارایی که میگمو انجام بده..
اول یه اسپری انژکتور میگیری دریچه گاز (ترتل) و استپرو تمیز میکنی..اگه تونستی به سوزن انژکتور برسی که اونم تمیز کن اگه نه هم ولش کن...
دوم اینکه میری یه نصف باک بنزین سوپر میزنی و یه مکمل بنزین(شستشوی انژکتور) کاسپین خالی میکنی تو باکت..فقط کاسپین نه چیز دیگه...
اگه اکتان هم داشتی به اندازه ای که روش نوشته میریزی توش..
سوم هم شمعاتو باز میکنی و سر شمعاتو کاملا" تمیز میکنی..اگه هم عوض کنی خوب که چه بهتر..
چهارم..وردی های هوای باکس هواتو کاملا" چک میکنی..مواظب باش..لوله هاش خیلی کوتاهه و جا انداختنش خیلی سخت..بازش نکن..فقط چک کن..
فیلتر هوارم کاملا" تمیز کن..
انشاله که ردیف میشه.. نتیجه رو همینجا اعلام کن..
ممنون از راهنماييات
دريچه گازو استپر كجا ميشه چجورى و كجاش بايد بزنم
من ديشب يه٤ ليترى بنزين معمولى ريختم هنوزم تموم نشده
باك رو با دستمال خشك كردك قشنگ بعد بستم،پمپ و اينارم قشنگ بستم شك ندارم، من تو اين موندن چرا بعد١ ساعتش اينطورى شد
Mohamad zr
20-07-1393, 07:09 بعد از ظهر
الان روشن كردم بدتر شده بود ديگه بسته به گازى ك لحظه اى ميدم كم مياره
الان در باك رو ك باز كردم توش پر از كثيفى و تكه هايه رنگه كَنده شده بود صداىه پمپه بنزينم انگار كه بنزين توش نباشه با زور كار ميكرد
موتورم سوار شدم دنده ١و٢ فقط پر كردم يه كم بد كار ميكرد بعد خاموش كردم دوباره استارت زدم روشن نميشد بعد از ٢ دقيقه كه سويج رو دوباره باز كردم استارت زدم روشن شدو قشنگ كار ميكرد دور موتور ثابت بود
الان نميدونم چيكار كنم باك رو چجورى و با چي پاك كنم كه هم اشغالاش در بياد(خورده رنگ ها)هم زنگ زدگيش كمتر بشه
amo hosein
20-07-1393, 08:24 بعد از ظهر
استیپر چنده؟
میگن مال پراید هم میخوره بهش؟؟؟؟؟
ahks121
21-07-1393, 04:37 بعد از ظهر
الان روشن كردم بدتر شده بود ديگه بسته به گازى ك لحظه اى ميدم كم مياره
الان در باك رو ك باز كردم توش پر از كثيفى و تكه هايه رنگه كَنده شده بود صداىه پمپه بنزينم انگار كه بنزين توش نباشه با زور كار ميكرد
موتورم سوار شدم دنده ١و٢ فقط پر كردم يه كم بد كار ميكرد بعد خاموش كردم دوباره استارت زدم روشن نميشد بعد از ٢ دقيقه كه سويج رو دوباره باز كردم استارت زدم روشن شدو قشنگ كار ميكرد دور موتور ثابت بود
الان نميدونم چيكار كنم باك رو چجورى و با چي پاك كنم كه هم اشغالاش در بياد(خورده رنگ ها)هم زنگ زدگيش كمتر بشه
اگه انژکتورش باشه کارشمانیست چون تسته انژکتوروشستشوش کاره راحتی نیست شماشمعاتا بازکن رنگشاببین چه رنگه اگه سیاه بودانژکتورزیادمیپاشه وکثیفه ودریچه گازهابایدتنظیم بشه اگه سفیدبودانژکتوریاخرابه یاگرفته یاهم پمپ بنزین مشکل داره اگه قهوه ای بودبخشه انژکتورهامشکل ندارن برایه تسته استپربایدسوکتشابکشی ویاکامل بازش کنی بعدموتوراروشن کنی وگازبدی اگه مشکل سره جاش بوداستپرسالمه ولی اگه خوب شداستپرخرابه برای دراوردن باک حواست باشه سوکته شیلنگ بنزینااروم بکشی وگرنه اززانومیشکنه پمپ بنزیناباقطع ووصل کردنه سوییچ تست کن ببین قشنگ بنزین میادیانه دقت کن که صدایه زیادی ازپمپ نیادبایدکم صداکارکنه برایه تمیزکردنه باک پمپ بنزینابازکن وبابنزین باکابشور.
- - - Updated - - -
قبل ازاین کارهاسرباتریهارا10دقیقه برداربعدسوکتهای ادواته برقی راچک کن سره جاشون سفت باشن سرباتریهارابزاراستارت بزن شایددرست شه اگه نشدکارهایه بالارابکن ودرانتهابازم سرباتریهارابردارتااگرای سی یوخطاداره پاک بشه.
saeidsalehi
21-07-1393, 11:51 بعد از ظهر
با سلام
دوستان یه موتور برای برادرم میخوام بگیرم و حقیقتش خودم سوار همه جور موتور بودم به جز هیوسانگ.تو چند تا سایت راجع به دو سنسوره بودن این موتور گفته شده بود.کسی راجع به دو سنسور این موتور اطلاعی داره.این دو
سنسور کدوم قسمت موتوره و توی قیمت نو این موتور چقدر تاثیر داره.و نهایتا این که مدل دیگه ای از هیوسانگ وجود داره که مثلا این سنسور ها رو نداشته باشه و توی چه چیز این موتور تاثیر گذار هست
ممنونم از همه ی دوستان
یک موتور سوار
22-07-1393, 06:08 بعد از ظهر
دوستان سلام
من میخوام یه هیوسانگ بگیرم بعد از کلی تحقیق و بررسی به تنها چیزی که رسیدم این بود که هیوسانگ یه مدل داره که دو تا سنسور توش بکار رفتهخواستم بدونم جریان این دو سنسور چیه چکار میکنه و تو چه مدل از هیوسانگ بکار رفته و مدل دیگه ای از هیوسانگ وجود داره که این دو سنسور رو نداشته باشه.و آخرم اینکه توی قمتش چقدر تاثیر داره.ببخشید که طولانیش کردم اخه الان سر دو راهی گیر کردم که یه وقت سه چهار تومن اضافه ندم به طرف
از همه شما ممنونم
VAHID
22-07-1393, 06:52 بعد از ظهر
دوستان سلام
من میخوام یه هیوسانگ بگیرم بعد از کلی تحقیق و بررسی به تنها چیزی که رسیدم این بود که هیوسانگ یه مدل داره که دو تا سنسور توش بکار رفتهخواستم بدونم جریان این دو سنسور چیه چکار میکنه و تو چه مدل از هیوسانگ بکار رفته و مدل دیگه ای از هیوسانگ وجود داره که این دو سنسور رو نداشته باشه.و آخرم اینکه توی قمتش چقدر تاثیر داره.ببخشید که طولانیش کردم اخه الان سر دو راهی گیر کردم که یه وقت سه چهار تومن اضافه ندم به طرف
از همه شما ممنونم
دو سنسور نیست دو نوع ای سی یو داره یکی قدیمی ها هستن که تا اخرای 90 میشن و دیگه ای سی یو دلف هست که از 91 به بعد هست مشکل ای سی یو های قدیمی این بود که وقتی موتور داغ میکرد موتورو خاموش میکر ولی ای سی یو جدید این ایراد رو نداره
یک موتور سوار
22-07-1393, 07:02 بعد از ظهر
دو سنسور نیست دو نوع ای سی یو داره یکی قدیمی ها هستن که تا اخرای 90 میشن و دیگه ای سی یو دلف هست که از 91 به بعد هست مشکل ای سی یو های قدیمی این بود که وقتی موتور داغ میکرد موتورو خاموش میکر ولی ای سی یو جدید این ایراد رو نداره
ممنونم ازت وحید جان.به اون چیزی که میخواستم رسیدم دمت گرم
Mohamad zr
23-07-1393, 11:56 بعد از ظهر
اگه انژکتورش باشه کارشمانیست چون تسته انژکتوروشستشوش کاره راحتی نیست شماشمعاتا بازکن رنگشاببین چه رنگه اگه سیاه بودانژکتورزیادمیپاشه وکثیفه ودریچه گازهابایدتنظیم بشه اگه سفیدبودانژکتوریاخرابه یاگرفته یاهم پمپ بنزین مشکل داره اگه قهوه ای بودبخشه انژکتورهامشکل ندارن برایه تسته استپربایدسوکتشابکشی ویاکامل بازش کنی بعدموتوراروشن کنی وگازبدی اگه مشکل سره جاش بوداستپرسالمه ولی اگه خوب شداستپرخرابه برای دراوردن باک حواست باشه سوکته شیلنگ بنزینااروم بکشی وگرنه اززانومیشکنه پمپ بنزیناباقطع ووصل کردنه سوییچ تست کن ببین قشنگ بنزین میادیانه دقت کن که صدایه زیادی ازپمپ نیادبایدکم صداکارکنه برایه تمیزکردنه باک پمپ بنزینابازکن وبابنزین باکابشور.
- - - Updated - - -
قبل ازاین کارهاسرباتریهارا10دقیقه برداربعدسوکتهای ادواته برقی راچک کن سره جاشون سفت باشن سرباتریهارابزاراستارت بزن شایددرست شه اگه نشدکارهایه بالارابکن ودرانتهابازم سرباتریهارابردارتااگرای سی یوخطاداره پاک بشه.
مرسى از راهنمايي و وقتى واسه من گزاشتين باك رو باز كردم فيلتر پمپ رو تميز كردم خوب شد:mypersianforum (531
فقط الان مشكلا پمپه ك سوكتش شيكسته ،يه پيامه شخصى بهتون دادم اگه امكانش هس جواب بدين. مرسيييييييى
جانسون
24-07-1393, 12:30 قبل از ظهر
سوکت پمپ بنزین از کجا شکسته ؟ میتونی عکس ازش بگیری اپ کنی شاید بتونم کمکت کنم
Mohamad zr
24-07-1393, 10:33 قبل از ظهر
سوکت پمپ بنزین از کجا شکسته ؟ میتونی عکس ازش بگیری اپ کنی شاید بتونم کمکت کنم
از وسطش شيكست منم ديدم ن جا داره ك شيلنگ بش بزنم چسبوندمم باز شيكست از تح بريدم
hosinmaster
26-07-1393, 11:49 قبل از ظهر
یه سیخی چیزی بردار داغش کن و یه جوش پلاستیک خوت انجام بده... یا اینکه انتهاشو باز کنو سر شیلنگو مستقیم وصلش کن..ولی یه بست محکمم نیاز داره..
Prince_Amin
28-07-1393, 08:30 بعد از ظهر
سلام!این زنجیر ما تنظیمش بدجور بهم خورده!بهترین حالت واسه تنظیم زنجیر هیو چیه اخرش؟یکی میگه باید 5 سانت لقی بزنه وقتی رو موتور میشینی خود به خود رنجیر تنگ میکنه و 2 3 سانت بازی میکنه!یکی میگه همینجور بدون اینکه بشینی رو موتور زنجیر باید 2 3 سانت لق بزنه!یکی راهنمایی کنه چه حالتی بهترین تنظیم واسخ زنجیر هیو هستش!در ضمن دو ترک بخوام بزنم با توجه به اینکه بازم تنگ تر میشه زنجیر اونوقت سر چند ساتت باید تنظیمش کنم؟؟
Arash-The-Rider
28-07-1393, 09:25 بعد از ظهر
سلام!این زنجیر ما تنظیمش بدجور بهم خورده!بهترین حالت واسه تنظیم زنجیر هیو چیه اخرش؟یکی میگه باید 5 سانت لقی بزنه وقتی رو موتور میشینی خود به خود رنجیر تنگ میکنه و 2 3 سانت بازی میکنه!یکی میگه همینجور بدون اینکه بشینی رو موتور زنجیر باید 2 3 سانت لق بزنه!یکی راهنمایی کنه چه حالتی بهترین تنظیم واسخ زنجیر هیو هستش!در ضمن دو ترک بخوام بزنم با توجه به اینکه بازم تنگ تر میشه زنجیر اونوقت سر چند ساتت باید تنظیمش کنم؟؟
زمانیکه روی موتور نشسین بایستی انقدر باشه:
Prince_Amin
29-07-1393, 05:07 بعد از ظهر
دوستان سمت چپ موتور پایینه فلاپ تقریبا سمت جایی که پدال دنده قرار داره یه جای پیچ هست که خالیه!اول فکر کردم یه پیچ فلاپ افتاده ولی عجیبه که پشت فلاپ هیچی نیست واسه قرار گرفتنه پیچ و اتصالش به شاسی!!یعنی فلاپ یه سوراخ واسه پیچ داره ولی پشتش به هیچ چیزی وصل نیست!اون جای پیچ برای چیه؟؟:297:
salahshor
29-07-1393, 05:57 بعد از ظهر
بله دقیقا چیزی بهش وصل نمیشه
Prince_Amin
01-08-1393, 09:18 قبل از ظهر
خوب من الان زنجیر رو جوری تنظیم کردم که حدود 5 الی 6 سانت لقی داره و وقتی رو موتور میشینم تبدیل به حدود 2 الی 3 سانت لقی میشه!ولی مسیله اینه وقتی دو ترک میشینم رو موتور زنجیر بازم تنگ تر میشه و لقی زنجیر حدود یک سانت و یا حتی کمتر میشه!چیکار کنم؟؟از طرفی زنجیر رو اونقدر لق کردم(5 6سانت) که وقتی موتور بدون سرنشین و راکب هستش کاملا زنجیر افتاده و شل هستش!
Alireza.BMW
01-08-1393, 09:26 قبل از ظهر
این موتور ها رو باید روشون بشینی و زنجیر رو تنظیم کنی... اگه یه ترک زنجیرش شلی مناسب رو داره خوبه شما زیاد حساس نباش
hosinmaster
01-08-1393, 09:36 قبل از ظهر
دوست عزیز برای تنظیم زنجیر بهترین حالت اینه که بین 2تا 3 سانت بازی داشته باشه..دو ترک هم که باشی مشکلی نداره...تو زمستون سعی بشه زنجیر یه مقدار شل تر تنظیم بشه..
به دلیل سردی هوا زنجیر خشک میشه و پاره میشه... تو تابستون هم سعی کنید سفت تر تنظیم کنید...
زمستون نهایت 3سانت.
تابستون هم 2سانت.
مهم نیست چه موتوری دارین..هر موتوری که سوار میشین همین تنظیمو به کار ببرید..
پوویا
01-08-1393, 11:00 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]ترکیه/آنکارا
- - - Updated - - -
ترکیه
Gladiator
01-08-1393, 12:52 بعد از ظهر
خوب من الان زنجیر رو جوری تنظیم کردم که حدود 5 الی 6 سانت لقی داره و وقتی رو موتور میشینم تبدیل به حدود 2 الی 3 سانت لقی میشه!ولی مسیله اینه وقتی دو ترک میشینم رو موتور زنجیر بازم تنگ تر میشه و لقی زنجیر حدود یک سانت و یا حتی کمتر میشه!چیکار کنم؟؟از طرفی زنجیر رو اونقدر لق کردم(5 6سانت) که وقتی موتور بدون سرنشین و راکب هستش کاملا زنجیر افتاده و شل هستش!
اینطور که شما زنجیر موتورو تنظیم کردی مال موتور کراسه ، موتور شما باید همون دو سه سانت لقی داشته باشه ، اینکه میگی با وجود 5 سانت لقی وقتی دو ترک میشینین باز زنجیر سفت میشه مربوط میشه به کمک عقبت که زیادی نرمه ، بده تنظیمش کنن و سفت ترش کنن ، زنجیرتم چک کن ممکنه خراب شده باشه ، معمولا وقتی زنجیر خراب میشه با چرخش چرخ بعضی جاها خیلی جمع میشه و فکر میکنی سفته و بعضی جاها کش میاد و فکر میکنی شله
Prince_Amin
01-08-1393, 02:06 بعد از ظهر
نه اقای گلادیاتور متوجه منظورم نشدین!موتور وقتی بدون راکب و سرنشینه حدود 5 سانت لقی زنجیره (چر خ رو هم میچرخونم این مقدار کم و زیاد نمیشه!)! وقتی خودم روی موتور میشینم اونوقت لقی زنجیر با تنگتر شدن حدود 2 تا 3 سانت میشه !اما وقتی یه نفر ترکم میشینه بازم سفت تر میشه و لقی حدود یک سانت و حتی کمتر میشه!کمک عقبم هم همون حالت استاندارد کارخونست و نه سفته و نه نرم!همون حد وسط خودشه!;)
hosinmaster
01-08-1393, 02:19 بعد از ظهر
شما در حالت بدون سر نشین زنجیرتو 3 سانت آزاد بزار... اگه دائما" ترک نشین داری چون زمستونم هست نیم سانتم اضافه بگیر که دل خیالت راحت باشه..
ولی در این حالت باید صدای شلپ شلپ زنجیرم خصوصا" موقعی که ترمز عقبو میگیری تحمل کنی..
amo hosein
01-08-1393, 08:55 بعد از ظهر
دوستان استپر هیوسانگ برای مدل های مختلف یکیه؟
قیمتش چنده؟
mohsen268
02-08-1393, 08:05 بعد از ظهر
سلام دوستان امروز استپر یکی از دوستان موقع باز کردن جای هواکش شکست.زنگ زدم شرکت گفت تمام کرده زنگ زدیم به قطعه فروش گفت 130 تومان.می خواستم ببینم قیمت استپر فابریکی هیوسانگ همین قدره?? و کسی جای میشناسه بتونیم فابریکیه رو ارزون تر پیدا کنیم ممنونم میشم راهنماییم کنید
K.I.A
03-08-1393, 01:41 قبل از ظهر
سلام دوستان امروز استپر یکی از دوستان موقع باز کردن جای هواکش شکست.زنگ زدم شرکت گفت تمام کرده زنگ زدیم به قطعه فروش گفت 130 تومان.می خواستم ببینم قیمت استپر فابریکی هیوسانگ همین قدره?? و کسی جای میشناسه بتونیم فابریکیه رو ارزون تر پیدا کنیم ممنونم میشم راهنماییم کنید
استیپر به راحتی نمیشکنه مطمئن هستید استیپر بوده؟ چه جور شکسته ؟ عکس؟
- - - Updated - - -
با استیپر پراید یکیه
- - - Updated - - -
از 15 تومن داره تا 180
mohsen268
03-08-1393, 03:51 قبل از ظهر
اره داش کیا شکست من خودمم نمیدونم داشت چی کار می کرد که زد شکوند براش پرایدی انداختیم تا اصلی رو بگیری از کجا میشه اصلی رو پیدا کرده ? شمارشو محبت می کنید بفرستید برام
Prince_Amin
06-08-1393, 01:11 بعد از ظهر
سلام دوستان استپر و انژکتور هیوسانگ باید تمیز بشن؟؟برای تمیزکاری این قسمتها باک باید باز بشه؟؟از چه ماده ای واسه تمیز کردن استفاده کنم؟؟
Gladiator
06-08-1393, 01:39 بعد از ظهر
سلام دوستان استپر و انژکتور هیوسانگ باید تمیز بشن؟؟برای تمیزکاری این قسمتها باک باید باز بشه؟؟از چه ماده ای واسه تمیز کردن استفاده کنم؟؟
سوال بعد اینکه این مکمل گانگ رو از کی بخرم؟؟میخوام سفارش بدم بفرستن شهرستان برام!
بله هر 5000 کیلومتر بهتره که تمیز بشن ، یابد باک و باکس هوا باز بشه ، با اسپری انژکتور تمیزشون کن ، تینر 20000 هم خوبه برای تمیز کردن
Prince_Amin
06-08-1393, 01:46 بعد از ظهر
این مکمل گانگ همون octan booster روش نوشته دیگه؟؟؟واسه موتورسیکلت فرق میکنه مدلش یا فقط یه مدل تو بازار هست؟؟من گانک اوکتان بوستر رو سفارش دادم!یارو میگفت واسه ماشینهای انژکتوریه و نمیدونست واسه موتورسیکلت انژکتوری هم استفاده میشه یا نه!
K.I.A
07-08-1393, 12:08 قبل از ظهر
یکی از بهترینهای بازار گانگ و سوناکس هست .به نسبت حجم بنزین اضافه کنید به بنزین.معمولا بین 40 تا 60 لیتره یه قوطی کامل.
hosinmaster
07-08-1393, 10:46 قبل از ظهر
از اکتان بهتره که در موارد خارج از شهر و یا مسافرت استفاده کنید.. توی شهر به هیچ عنوان توصیه نمیشه..
دلیل : احتراق بیشتر از حالت عادی هست و به داغ شدن سریع موتور کمک میکنه.. تو جاده این گرمای مضاعف قابل جبرانه ولی تو ترافیک شهر به هیچ وجه..
دوم اینکه حواستون باشه زمانی که از مکمل استفاده میکنید موتور مستعد بک فایر زدن میشه.. سعی کنید زیاد این کارو نکینید.. حال میده ولی خوب مشکل زا هستش:crazy:
ولی توی جاده اکتان واقعا" جواب میده..موتور لامصب پرواز میکنه.. صدای اگزوز هم حتی تغییر میکنه.. بهترین اکتان هم همون گانک هستش..
حواستون باشه انژکتور موتور سیکلت با ماشین خیلی فرق داره...
از میزانی که روش نوشته مثلا" اگه زده هر لیتر 1 سی سی که میشه یه باک 20 لیتری 10 سی سی.. سعی کنید یه مقدار کمتر بریزید..مثلا" به جای 10 سی سی 7تا بریزید..
shahrokh
07-08-1393, 07:08 بعد از ظهر
سلام به همه بزرگواران من میخوام یه هیو بخرم چندتا سوال دارم و ممنون میشم بهم جواب بدید. اول اینکه فرق هیو کامت با معمولی چیه؟ و کلا مشکلاتی که ممکنه برای هیو پیش بیات چیه؟ یه مورد هست مدل نود و نوشته کم کار کرد قیمت زده 14 تومن!! اگزوز هم فابریک خود هیو هست و کلا خرج خاصی نکرده واسه موتور. به نظر شما خوبه یا نه؟ موقع دیدن موتور به چه مورادی توجه کنم؟ لططططططططفا کمک کنید ممنون از همگی
Alireza.BMW
07-08-1393, 07:14 بعد از ظهر
14???? مدل 90؟؟؟ اگزوز فابریک... شما کدوم شهر هستید ؟؟؟ این قیمت مدل 92 هست توی تهران تا جایی که یادمه
farshad 54
07-08-1393, 09:05 بعد از ظهر
سلام به همه بزرگواران من میخوام یه هیو بخرم چندتا سوال دارم و ممنون میشم بهم جواب بدید. اول اینکه فرق هیو کامت با معمولی چیه؟ و کلا مشکلاتی که ممکنه برای هیو پیش بیات چیه؟ یه مورد هست مدل نود و نوشته کم کار کرد قیمت زده 14 تومن!! اگزوز هم فابریک خود هیو هست و کلا خرج خاصی نکرده واسه موتور. به نظر شما خوبه یا نه؟ موقع دیدن موتور به چه مورادی توجه کنم؟ لططططططططفا کمک کنید ممنون از همگی
شما که میخوای 14 تومن پول موتور بدی دوست عزیز فکر کنم یه روز وقت بذاری تاپیک رو بخونی بد نباشه اینجوری با اطلاعات کامل میتونی تصمیم بگیری
hosinmaster
08-08-1393, 12:46 بعد از ظهر
ممنون از دوستانی که نظر دادن. حتما موقع دیدن موتور به نکاتی که گفید توجه میکنم و باز ازتون کمک میگریم. من شیراز هستم و تعداد هیوسانگ تو شیراز نمی گم انگشت شماره ولی خیلی کمه به خاطر همین موقع خرید و فروش و معامله هرکی هر قیمتی میخوات میفروشه
.............
سلام..
دوست عزیز برای خرید هیو نکات زیادی هستش که باید بهش توجه کنی... تو تاپیک خصوصا" 20 صفحه آخر در این مورد زیاد بحث شده و اطلاعات به درد بخور زیاده..
این موتوری که گفتین هم حدودا" 10الی 11 قیمت داره..
اگه میخوای 14 هزینه کنی میتونی 92 بخری...اگه بیشتر هزینه کنی..مثلا" 16 تومن میتونید هیو 2014 بخرید..یعنی هیو rc .... البته کار کرده...
الان تو همین سایت یه هیو rc مشکی با 3000 کارکرد هستش 15/700 .. موتور در حد نو هستش..
.....
از همه مهمتر اینکه لطفا" با حروف بزرگ تایپ نکنید.. قوانین سایت قید شده..حروف معمولی..
موفق باشید.
Prince_Amin
10-08-1393, 09:24 قبل از ظهر
سلام دوستان این مکمل گانک من رسید دستم!قوطی نارنجی رنگه!رو قوطی نوشته برای یه باک 58 لیتری هستش!حجم قوطی 354 میلی لیتره که این به معنیه به ازای هر لیتر حدود 6 سی سی باید بریزم!یعنی اینجور حساب کردم باک هیوسانگ که 17 لیتره من باید حدود 100 سی سی بریزم(البته به گفته ی دوستمون اقای hosein master باید از عددی که بست میارم مقداریکمتر بریزم که فکر کنم به جای 100 سی سی 90 سی سی باید بریزم!)!!!ولی در کل به نظرتون 100 یا حتی 90سی سی واسه یه باک فول زیاد نیست؟؟یادمه همینجا یکی از دوستان گفته بود واسه باک پر هیوسانگ 20 سی سی بریزید!!!!!ولی اخه 100 سی سی کجا و 20 سی سی کجا!!!الان من از کدوم قاعده استفاده کنم و چه مقدار بریزم!
Alireza.BMW
10-08-1393, 09:29 قبل از ظهر
مبارکه چند خریدی دوست عزیز؟؟؟؟/
Prince_Amin
10-08-1393, 09:51 قبل از ظهر
مرسی داداش!دونه 17 تومنی
hosinmaster
10-08-1393, 12:34 بعد از ظهر
سلام دوستان این مکمل گانک من رسید دستم!قوطی نارنجی رنگه!رو قوطی نوشته برای یه باک 58 لیتری هستش!حجم قوطی 354 میلی لیتره که این به معنیه به ازای هر لیتر حدود 6 سی سی باید بریزم!یعنی اینجور حساب کردم باک هیوسانگ که 17 لیتره من باید حدود 100 سی سی بریزم(البته به گفته ی دوستمون اقای hosein master باید از عددی که بست میارم مقداریکمتر بریزم که فکر کنم به جای 100 سی سی 90 سی سی باید بریزم!)!!!ولی در کل به نظرتون 100 یا حتی 90سی سی واسه یه باک فول زیاد نیست؟؟یادمه همینجا یکی از دوستان گفته بود واسه باک پر هیوسانگ 20 سی سی بریزید!!!!!ولی اخه 100 سی سی کجا و 20 سی سی کجا!!!الان من از کدوم قاعده استفاده کنم و چه مقدار بریزم!
..........
20 cc و 100cc بستگی به اکتانی که استفاده میکنید داره... اکتانی که من استفاده میکنم..یا علی جانسون و چند نفر دیگه روش زده به ازاری هر لیتر 1cc
یعنی یه باک 20 لیتری میشه 20 cc
رو اکتان شما نوشته هر لیتر مثلا" 6 cc .. خوب فرق داره دیگه با هم..
kia51
10-08-1393, 03:06 بعد از ظهر
آقا مدتی هست رفتم تو نخ این فرمون هیو ریس آیا میشه مثلا با کارگذاری قطعه رابط یا هر چیز دیگه این فرمون رو 5 سانت کشید بالا یا نه ؟
اینجوری که الان هست واقعا سواریش خسته کننده است.
من دو ماهه که خریدم ولی با این که قد من هم 180 سانت هست ولی باز هم نیم ساعت راننگی کاملا کمر و مچ دستم رو خسته میکنه ،باید یه راه حل داشته باشه
dash amin
11-08-1393, 01:24 بعد از ظهر
زیا ک بکشیش بالا ار کورپی لقی میگیره الان مال من وقتی میره تو دست انداز تق تق میکنه. شاید بشه با عوض کردنش راحت تر بکنی سواریشو
Yavar
11-08-1393, 02:19 بعد از ظهر
آقا مدتی هست رفتم تو نخ این فرمون هیو ریس آیا میشه مثلا با کارگذاری قطعه رابط یا هر چیز دیگه این فرمون رو 5 سانت کشید بالا یا نه ؟
اینجوری که الان هست واقعا سواریش خسته کننده است.
من دو ماهه که خریدم ولی با این که قد من هم 180 سانت هست ولی باز هم نیم ساعت راننگی کاملا کمر و مچ دستم رو خسته میکنه ،باید یه راه حل داشته باشه
داداش اگه میخوای فرمونوبیاری بالافقط یه راه حل داره...جابجاشون کن.یعنی سمت راستیوبزارچپ.وسمت چپی روهم بزار راست..اینجوری فرمونت تااندازهای میادبالا.اینجوری دیگه به کمرت زیادفشارنمیاد.موتورمنم همین جوری بود وقتی این کارو روش انجام دادم خیلی فرق کرد...این دوتاعکس رومشاهده کن میبینی که چقدر فرق کرده[Only registered and activated users can see links]
hosinmaster
11-08-1393, 03:03 بعد از ظهر
جالب بود..ولی راه بهتر هم هست..میشه از فرمون استریت استفاده کرد..البته فقط تغییر فرمون نیستو باید یه سری تغییرات کلی انجام بدی..
kia51
11-08-1393, 03:12 بعد از ظهر
متوجه نشدم ، یعنی خودم جای فرمونها رو عوض کنم یا باید بسپارم دست مکانیک ، جالب هستش اگه شدنی باشه.
- - - Updated - - -
این جوری میشه ولی قیافه موتور فکر کنم کاملا تعطیل بشه آخه استریت فرمونش به کلفرق میکنه
hosinmaster
11-08-1393, 03:17 بعد از ظهر
عوض کردنش کار سختی نیست دوست عزیز.. پیچای کرپی رو باز میکنی و درش میاری..همین..
kia51
11-08-1393, 03:57 بعد از ظهر
ممنونم ولی آخه سمت گاز و کلاچ و اینجور چیزا به هم نمیخوره
hosinmaster
11-08-1393, 04:22 بعد از ظهر
ممنونم ولی آخه سمت گاز و کلاچ و اینجور چیزا به هم نمیخوره
.........
جان؟!!!
چیش به هم نمیخوره؟؟؟!!!
شما قلوه ای هارو که باهاشون کاری نداری و برمیگیرده سر جاش..کتیا هم به همین شکل..یعنی کتی ترمز سرجاشه و کتیه کلاچ هم به همین شکل..
تنها کاری که میکنی اینه که فرمونو جابه جا میکنی و تنها چیزیم که باید از فرمون باز کنی و جاشو عوض کنی..استخونی گاز هستش + روکشش.. که درش میاری
و جا به جا میکنی... کجای تهران میشینید؟؟ ببینم اگه نزدیکی یه سر بیای بهت نشون بدم..
متوجه شدی؟؟؟
Yavar
11-08-1393, 04:57 بعد از ظهر
دقیقاهمین طوره که حسین گفتش.درضمن هیچی از ریس بودنش هم کم نمیشه..خیالت راحتتتتتتتتتتتتت...
Arash-The-Rider
11-08-1393, 08:07 بعد از ظهر
داداش اگه میخوای فرمونوبیاری بالافقط یه راه حل داره...جابجاشون کن.یعنی سمت راستیوبزارچپ.وسمت چپی روهم بزار راست..اینجوری فرمونت تااندازهای میادبالا.اینجوری دیگه به کمرت زیادفشارنمیاد.موتورمنم همین جوری بود وقتی این کارو روش انجام دادم خیلی فرق کرد...این دوتاعکس رومشاهده کن میبینی که چقدر فرق کرده
چه جالب! بعد حین چرخوندن فرمون به راست، کتی ترمز گیر نمی کنه به بادگیر جلو؟ همیجوریش وقتی زیاد میتابونی گیج روغن ترمز گیر میکنه....
پوویا
13-08-1393, 02:56 بعد از ظهر
moein 007
13-08-1393, 03:20 بعد از ظهر
واقعا موتور زیبایی هست چقدر شبیه این کی تی ام هاست لطف کنین بگین کی وارد ایران میشه و قیمتش حدود چقدره البته اگه اطلاع دارین ممنون
imported_ffarzad
13-08-1393, 05:07 بعد از ظهر
داشتم تو اپارات میچرخیدم ....این کلیپو* دیدم...انگار با هیو معلوملی ی فرقی داره.. کسی میدونه قیمتش چنده من تاحالا ندیدم..تو*ایرانم هست ؟؟نکنه همونایی هستش ک کویر جدید اورده.
خداییش با اینرنگ*و فلاپاش خعلی نازه..
abolfazls
13-08-1393, 05:13 بعد از ظهر
بله اين همون هيوسانگهاى نيو فيس هست كه كوير هم وارد كرده ، تغيير در فلاپها و اى سى يو اصلى ترين تغيير اين مدل هست ، رنگ بنديش هم قشنگه ولى نميدونم كوير چه رنگهايى رو وارد كرده ! قيمتش هم فكر كنم حول حوش ١٨ تا ١٩ تومن باشه ، ولى نسبت به مدلهاى قبلى بديش اينه كه كوير از اگزوز معمولى ( فابريكى ) روش استفاده ميكنه و از اگزوز اررو ديگه خبرى نيست !!!
roots
13-08-1393, 05:16 بعد از ظهر
همونطور که ابوالفضل عزیز گفت کویر اینارو وارد کرده ولی توصیه میکنم دوستان اگه کسی خواست از اینا بگیره فعلا دست نگه داره چون لوازم یدکی فلاپ و چراغ جلو و .. اصلا تو بازار نیست...خدای نکرده زمین بخوره تا یکی دوسال خانه میمانه...من خودم اگه خدا بخواد تصمیم دازم بعد عید هیو خودمو با این مدل تعویض کنم...ولی همین رنگشم واقعا خوشگله!
farshad 54
13-08-1393, 05:21 بعد از ظهر
سفارش هیوسانگ برای معرفی به بازار هنگ کنگ هست که اونجا معرفی بشه
همون هیو x5 استریت هست که به صورن ریس درش آوردن با تعویض فرمون و انداختن فلاپ روی موتور
اسمشم گذاشتن ex iv R
moein 007
13-08-1393, 07:28 بعد از ظهر
ممنون فرشاد جان خلاصه کار ندارم خیلی از هیئ های قبلی شاخ تره و حالت تهاجمی تری داره قیمت هنوز مشخص نشده؟حالا چه به دلار چه به ریال؟
Hamid_brg1325
13-08-1393, 08:07 بعد از ظهر
اوووف .این جیگرا هیوسانگ جدید هستن؟
hosinmaster
14-08-1393, 08:50 قبل از ظهر
اینا به سفارش هنگ کنگ هستش..ولی داره درخواست میکنه اگه شما هم خوشتون میاد برای کشور شما هم تولید میشه.. یعنی در واقع
این کالا یونیت نیست.. البته منظور اینکه یونیت برای هنگ کنگ نیست..
Prince_Amin
15-08-1393, 01:25 بعد از ظهر
سلام دوستان یه مشکلی دارم!از وقتی اومدم شهرستان چون اینجا بنزین سوپر نیست بنزین معمولی میزنم!متاسفانه موتور رو که روشن میکنم تا لحظه ای که از موتور استفاده میکنم (یعنی گرم بودن و سرد بودن انجین تاثیری نداره!) بوی بد بنزین نسوخته به مشام میرسه!به قولی خوب نمیسوزونه!اکتان گانک هم خریدم نه تاثیری تو کارکرد موتور دیدم و نه این بوی بنزین کم شد!کارکرد موتور3000 کیلومتره ِو مشکل فنی تا حالا نداشته روغن هم کاسترول مگناتک 10 40 میریزم !ممنون میشم کمک برسونید!
hosinmaster
15-08-1393, 01:54 بعد از ظهر
مشکلی نداره..طبیعیه...تو هوای سرد این اتفاق میوفته.
Prince_Amin
15-08-1393, 02:17 بعد از ظهر
البته سرمای شهرستان اونقدری نیست و دما تا همین چند روز پیش حدود 20 درجه بود!به هر حال امیدوارم طبیعی باشه چون تو شهزستان فقط خودم هستم و موتورم بدون هیچ تعمیرگاه مخصوص هیوسانگ!
ArMiN74
15-08-1393, 03:06 بعد از ظهر
ورژن نیکد چی
اونم طرح جدید شده؟