PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : BENELLI 250 TWO CYLENDER بنلی 250 دو سیلندر

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

aidin benelii
20-07-1399, 06:49 قبل از ظهر
موضوع اول:استاندارد JASO-MA یا MB یا FC

چیزی نیست که به راحتی با یک برچسب روی

حلبی بگیم تولید شده ، این روغنها باید از مرجع

این استاندارد سرتیفیکت بگیرن

یعنی روغن میره لابراتوار که معمولا

آمریکاست یا ژاپن ، تست میشه و به اون کمپانی

روغن سازی تعلق میگیره

تقریبا این کار برای کمپانی ایرانول در وضعیت

فعلی غیر ممکن هست و از اونجایی

که این محصولات از ایران خارج نمیشن

اون تشکیلات نمیتونه به جرم کپی جریمشون کنه

مورد دوم : آقای فرزین

من در مورد سنسور اکسیژن و مطالبی که مطرح شد هیچ اطلاعاتی مبنی بر باز و بسته گرفتن دامنه عملکرد سنسور پیدا نکردم

این حقایق البته هست که من مطرح میکنم اگر کسی اطلاعات بیشتر داشت با ذکر منبع بفرمایند

سنسور اکسیژن کارش اندازه گیری میزان اکسیژن

در پسماند احتراق و مخابره اون به ECU از طریق

تغییر در ولتاژ تولیدیش هست ، این سنسور

از لحظه استارت انجین بدون وقفه در مدار و فعال هست

و صرفنظر از دور موتور تا زمانیکه انجین روشنه

این اطلاعات رو ارسال میکنه .

هدف از بکارگیریش تنظیم دقیق نسبت سوخت به هوا که عدد ۱۴.۷ به یک واحد سوخت هست در تمامی دورهاست و خارج شدنش از مدار یا هر عنوانی که اسمش رو گذاشتید بلند گرفتن پهن گرفتن ، غیر فعال شدن اصلا اتفاق نمیفته

چون الگوی سوخت رسانی و پاشش انژکتورها

مستقیما بر اساس اطلاعات این سنسور لحظه ای تنظیم میشه ، وقتی یک لحظه غیرفعال بشه چنان

دوده ای از احتراق ناقص سرش میبنده که تقریبا از کار میفته

بازم تاکیید میکنم حفظ نسبت ۱۴.۷ به یک در هر دمای هوا و هر فشار اتمسفریک و هر دور موتوری

وظیفه سیستم سوخت رسانی هست که در کاربراتور با تغییر دما و تغییر فشار هوا (ارتفاع از سطح دریا ) به صورت فوری قابل تنظیم نبود

سیستم انژکتور این کارو به صورت لحظه ای و با دقت بالا انجام میده و سنسور اکسیژن نمیتونه به شکلی که شما توصیف کردید وجود داشته باشه

اگر مقاله ای یا هر داکیومنتی حتی غیر مستند در

تایید اون موارد قبلی دارید لطفا بفرستید من بخونم

سلام جناب اقای نادری عزیز ممنون از اطلاعاتتون من همیشه از تجارب و اطلاعات بالای شما استفاده کردم فقط یه موردی خواستم بگم در مورد استانداردی که روی قوطیهای روغن داخلی میخوره خود من خیلی برام همیشه جای سوال داشت چون همونطور که مستحضرید این استانداردها به شکل مستقیم روی قیمت محصول تاثیر داره مثلا یک روغن sg یا sj اگه لیتری 20 هزار تومن باشه یه روغن sm لیتری 35 هزار تومنه و روغن sn 40 هزار
من خیلی وقتها دیدم شرکتهای درجه دو سه داخلی که روغن ارزون تولید میکنن تماما و سطح کیفیشونو بخونی سطوح پایین هست در حد sg ولی همون شرکتها برای تبلیغ تو ویژگیهای روغنشون تماما ویژگیهای روغن سطوح بالا رو میزنه مثلا مینویسه بالا برنده عمر قطعات ضد اکسیداسیون و از بین برنده اسیدهای احتراق حفظ کردن ویژگی در دمای پایین و استارت راحت و دمای بالا
خلاصه منظورم اینه اگه هیچ نظارتی نبود تو نشون دادن این استانداردها قطعا اون شرکتهای درجه دو سه روی محصولشون میزدن تمام سنتیک و سطح کیفی sn تا بتونن روغنشون رو راحتر و گرونتر بفروشن همونطور که تو ویژگیها هر چی دوست دارن مینویسن یا مثلا همین استاندارد jaso من تا حالا دها مدل روغن مخصوص موتور سیکلت ایرانی داخل گمرک دیدم که اکثرا برای شرکتهای غیر معروف بود ولی روی هیچ کدوم استاندارد jaso ma نبود اگه به این شکل که شما میفرمایید بود و شرکتهای روغن میتونستن به راحتی این استانداردا رو رو محصولاشون بزنن قطعا ایرانول و بهرانو کاسپین خیلی زودتر اینکارو میکردن و حتی قبل از اونها شرکتهای متفرقه اینکارو میکردن
همچنین توی بازار دیگه هیچ روغنی با سطح کیفی sg نبود و همه رو محصولشون میزدن sn تمام سنتیک ولی این نظر منه همونطور که شرکتی استاندارد ایران یا استاندارد iso هر شماره ایشو چه iso 9000 چه iso2000 v, رو نگرفته و قبول نشده نمیتونه رو محصولش این استانداردارو بزنه استانداردهای سطح کیفی رم قبل اینکه از ارگان مربوطه مجوز نگیره نمیتونه رو محصولش بزنه و سوای از کپی رایت خارجی که در صورت صادرات گریبانشونو میگیره قطعا وزارت صنعت و معدن و استانداردسازی در داخل هم روی اینگونه استانداردها بسیار حساسه
به نظر من اگه روزی بیاد که هر کمپانی داخلی چه کوچیک چه بزرگ بتونه این استانداردهارو به دروغ روی محصولش بزنه روزیه که دیگه خرید جنس داخلی هیچ توجیهی نداره و همه کمپانیها بر میدارن رو مجحصولاتشون تمام استانداردهای دنیارو میزنن و به هیچ وجه نمیشه اعتبار کرد به اطلاعات محصول

در مورد سنسور اکسیژن و انژکتور بنده اطلاعات تخصصی ندارم و از اطلاعاتی که دادید واقعا لذت بردم و استفاده کردم فقط یه جا فرمودید سنسور اکسیژن باید دائمی اطلاعات بفرسته واگه لحظه ای غیر فعال شه چنان دوده ای از احتراق ناقص به وجود میاد موتور از کار میفته فقط خواستم عرض کنم وقتی سنسور به هر دلیلی اطلاعات نفرسته ایسیو از اطلاعات ذخیره شده استفاده میکنه و در کوتاه مدت اتفاق خاصی نمیفته ولی بعد یه مدت چراغ چک روشن میشه و در شرایط مختلف چون اطلاعات دقیق و واقعی نیست موتور بد کار میکنه نمونشم خودم بارها سنسور اکسیژن ماشینم رو در اوردم ولی تو کوتاه مدت نه چراغ چک روشن شده نه ماشین بد کارکرده ولی اگه چند ساعت فیشو در بیاری و رانندگی کنی بعد یه مدت چک روشن میشه و ماشین رفته رفته بد کار میکنه

میلاد محمودی
20-07-1399, 11:06 قبل از ظهر
ایرانول یه روغن جاسو ام ای زده چهار لیتری و اس ال و 10 40

لوبریفیانت هم روغن جاسو ام ای زده 20 40 و اس جی که روغن خوبیه تو زونتس تست کردم به نظرم بهتر از موتورو هست

موتورو 20 50 هست تو دوک جواب نداد خوب نبود البته زمان اببندی استفاده کردم من فقط موتول میریزم لامذهب خدای روغنه

اگر برای بنلی جفت فیلتر پراید میندازین هر بار روغن فیلترم عوض کنید اگه فیلتر فابریک میندازین یکی در میون

البته فیلتر تویین ایر هم هست که خیلی عالی هستن

mentiroso
20-07-1399, 04:48 بعد از ظهر
ایرانول یه روغن جاسو ام ای زده چهار لیتری و اس ال و 10 40

لوبریفیانت هم روغن جاسو ام ای زده 20 40 و اس جی که روغن خوبیه تو زونتس تست کردم به نظرم بهتر از موتورو هست

موتورو 20 50 هست تو دوک جواب نداد خوب نبود البته زمان اببندی استفاده کردم من فقط موتول میریزم لامذهب خدای روغنه

اگر برای بنلی جفت فیلتر پراید میندازین هر بار روغن فیلترم عوض کنید اگه فیلتر فابریک میندازین یکی در میون

البته فیلتر تویین ایر هم هست که خیلی عالی هستن

اسم روغن ایرانول چیه؟4 لیتری؟
تنها روغن ایرانول همون موتوروی 1 لیتری بود که الانم خیلی کم پیدامیشه

aidin benelii
20-07-1399, 08:58 بعد از ظهر

سلام این ر.غن 1.3 ایرانول چند بود؟ الان اگه گیر بیاد حدس میزنید چند باشه حدودا؟

Alireza Farzin
20-07-1399, 09:46 بعد از ظهر
موضوع اول:استاندارد JASO-MA یا MB یا FC

چیزی نیست که به راحتی با یک برچسب روی

حلبی بگیم تولید شده ، این روغنها باید از مرجع

این استاندارد سرتیفیکت بگیرن

یعنی روغن میره لابراتوار که معمولا

آمریکاست یا ژاپن ، تست میشه و به اون کمپانی

روغن سازی تعلق میگیره

تقریبا این کار برای کمپانی ایرانول در وضعیت

فعلی غیر ممکن هست و از اونجایی

که این محصولات از ایران خارج نمیشن

اون تشکیلات نمیتونه به جرم کپی جریمشون کنه

مورد دوم : آقای فرزین

من در مورد سنسور اکسیژن و مطالبی که مطرح شد هیچ اطلاعاتی مبنی بر باز و بسته گرفتن دامنه عملکرد سنسور پیدا نکردم

این حقایق البته هست که من مطرح میکنم اگر کسی اطلاعات بیشتر داشت با ذکر منبع بفرمایند

سنسور اکسیژن کارش اندازه گیری میزان اکسیژن

در پسماند احتراق و مخابره اون به ECU از طریق

تغییر در ولتاژ تولیدیش هست ، این سنسور

از لحظه استارت انجین بدون وقفه در مدار و فعال هست

و صرفنظر از دور موتور تا زمانیکه انجین روشنه

این اطلاعات رو ارسال میکنه .

هدف از بکارگیریش تنظیم دقیق نسبت سوخت به هوا که عدد ۱۴.۷ به یک واحد سوخت هست در تمامی دورهاست و خارج شدنش از مدار یا هر عنوانی که اسمش رو گذاشتید بلند گرفتن پهن گرفتن ، غیر فعال شدن اصلا اتفاق نمیفته

چون الگوی سوخت رسانی و پاشش انژکتورها

مستقیما بر اساس اطلاعات این سنسور لحظه ای تنظیم میشه ، وقتی یک لحظه غیرفعال بشه چنان

دوده ای از احتراق ناقص سرش میبنده که تقریبا از کار میفته

بازم تاکیید میکنم حفظ نسبت ۱۴.۷ به یک در هر دمای هوا و هر فشار اتمسفریک و هر دور موتوری

وظیفه سیستم سوخت رسانی هست که در کاربراتور با تغییر دما و تغییر فشار هوا (ارتفاع از سطح دریا ) به صورت فوری قابل تنظیم نبود

سیستم انژکتور این کارو به صورت لحظه ای و با دقت بالا انجام میده و سنسور اکسیژن نمیتونه به شکلی که شما توصیف کردید وجود داشته باشه

اگر مقاله ای یا هر داکیومنتی حتی غیر مستند در

تایید اون موارد قبلی دارید لطفا بفرستید من بخونم

سلام,

شما این سوال رو 24 روز پیش کردین و من همون موقع توضیحاتی در موردش دادم,
در واقع این نوشته شما در مورد اکسیژن سنسور باید همون موقع بیان میشد نه 24 روز بعد,

بله توضیحاتی که شما دادین وظیفه اصلیه اکسیژن سنسور هست و هیچوقت نباید از مدار خارج بشه,

شما توضیحات منو در باره Closed-Loop و Open- Loop برنامه کامپیوتریه ECM رو با Closed-Loop و Open Loop فیزیکی الکترونیکی اشتباه گرفتین,

در مورد درست بودن استاندارد JASO در روغن های ایرانی نظرات اقای آیدین متین هست و باید اضافه بکنم که پیاده کردن JASO-MA1-2 کار زیاد مشکلی نیست, مشکل اصلی اینه که افزودنی های مورد نظر در روغن های معمولی(غیر سینتتیک) پایداریه خیلی خوبی ندارند و عملکردشون در روغن های سینتتتیک به حداکثر میرسه,

به عقیده من شرکت ایرانول رعایت این مسائل رو بجا آورده چون از لحاظ بیان این استاندارد روی روغن های تولید شده, اگر اون روغن بخشی از خواص AM1 و یا AM2 رو داشته باشه باید قید بشه AM,

روغن های خارجی فقط به خاطر اینکه استاندارد JASO رو درست پیاده کردن مرغوبیت ندارن,....مرغوبیت این روغن ها بخاطر کیفیت بسیار بالای روغن و افزودنی های بسیار عالی برای کف نکردن روغن و بالا بردن بسیار زیاد فاکتور HT/HS است,....باور بکنید یا نه, روغن در موتورسیکلت تحت استرس به مراتب بالاتری نسبت به ماشین هست,

- - - Updated - - -

سلام این ر.غن 1.3 ایرانول چند بود؟ الان اگه گیر بیاد حدس میزنید چند باشه حدودا؟

سلام,

من پنج ماه پیش خریدمش 35 تومن,

تو این هفته میخوام برم روغن بگیرم,....قیمت ها رو میپرسم,

[COLOR="silver"][/SIZE][/QUOTE]

Alireza Farzin
20-07-1399, 10:32 بعد از ظهر
سلام جناب اقای فرزین
من خیلی منتظر بودم که روغن موتور مخصوص موتور سیکلت رو شرکتهای داخلی عرضه کنن که شکر خدا مثل اینکه بلاخره بیرون دادن
شما چند خریدید؟ ظرفاش 1.3 لیتر هست؟
همچنین همیشه برام سوال بود چرا کارخونه های تولید باطری خودرو کشور باتری موتور سیکلت تولید نمیکنن؟ آخه تمام باتریهای موتور سیکلت چینی هستن گاها خیلی بی کیفیت و تاریخ گذشتن خیلی وقتها خریدم بعد 2-3 ماه خراب شده همچنین قیمت بالای باتری موتور برام سوال بوده الان یه باتری 55 آمپر صبا اتمی حدود 400 تا450 قیمت داره در مقابل باتری 7 آمپر تور سیکلت که 1 دهم باتری ماشین هستم قیمتش همونه البته شکر خدا مثل اینکه صبا باتری ام یکی دو مدل باتری موتور سیکلت بیرون داده به شکل محدود ولی خوب قیمتش زیاد ارزونتر از نوع چینی نیست ولی میشه همیشه به تاریخ تولیدش و جدید بودنش اطمینان داشت و همینطور کیفیتش

سلام,

درسته, روغنی که گرفتم 1.3 لیتر بود و پنج ماه پیش خریدم 35 تومن,
هفته دیگه دارم میرم دنبال روغن,....براتون قیمت میگیرم,

در مورد باتری,
باتریه ایرانی وجود داره و نوع ژل ساخته میشه,.....اتفاقا کارخونش تو استان خراسان هست,....مقاله ای راجب بهش خوندم,....اسمش یادم نمیاد,

نیما نادری
21-07-1399, 04:34 بعد از ظهر
آقای ایدین ممنون

بله خوشبختانه در دورهای بالا سنسور اکسیژن غیرفعال میشه و از نقشه سوخت پیش فرض برای حداکثر عملکرد استفاده میشه

در حالت درجا کار کردن اگر سنسور به هر دلیلی غیرفعال بشه دوده میزنه

و در مورد روغن من مرجع تقلیدم سازمان استاندارد ایران نبود ولی اگر اون رو مرجع قراربدید بله همه روغنهای JASO-MA با نشان استاندارد ملی ایران واقعا اونی هستند که باید باشند

آقای فرزین

اجازه بده اینجوری اصلاح کنم ابهامات برطرف بشه .اگر وقفه 24 روزه ناراحتتون میکنه پاسخ ندید مشکلی نیست .CLOSED LOOP رو میگم CL و اون یکی OL برای راحتی تایپ

غیر از نازل انژکتور که دو سوراخ شده در مدلهای جدید الباقی قطعات یکیست

و فقط از طریق برنامه ریزی مجدد ECM میشه بازه CL رو تغییر داد (همون تیون کردن ،نه حذف کاتاف که در ایران کسی تا حالا تیون نکرده یعنی نقشه رو تغییر نداده )

از طرفی موتور در حالت درجا(دریچه گاز بسته ) و همچنین در دورهای میانی فقط زمانیکه دریچه گاز ثابت هست(دریچه گاز نیمه باز زیره 40% باز) وارد CL میشه

و خارج از این دو حالت بالا ، یعنی وقتی دریچه گاز در حال باز شدن سریع یا فول تروتل شدن ناگهانی میشه سیستم اصلا

خارج از CL شده و در وضعیت OL عمل میکنه و اصلا گوش به فرمان CL نیست .شتاب گیری چه از سکون چه در حال حرکت مستلزم گاز دادن زیاد در نتیجه باز موندن دریچه گاز و مخابره این خبر توسط TPS هست

لذا تغییر در دامنه عملکرد حالت CL عملا بی حاصل هست چون TPS سنسور وقتی فرمان میده که الان داره به سرعت باز میشه یا کامل باز شده

عملا موتور از سیکل CL خارج شده و وارد سیکل OL شده و شما نمیتونی CL نگهش داری (قطعا به شدت ریپ میزنه ) چون در حالت CL همه چیز به سمت اکونومی و کاهش آلایندگی میره

و در OL اصلا آلایندگی در نظر نیست (فقط کاتالیزور فیلتر میکنه آلاینده هارو ) و سیستم با رویکرد حداکثر عملکرد طبق نقشه پیش فرض سوخت کارشو انجام میده

به همین دلیل در بنلی تک سیلندر در دور موتور ثابت بین 3000 تا 3500 موتور در حال حرکت دل دل میزنه و سویچ شدن از حالت CL به OL به نرمی انجام نمیشه

ولی به محض گاز دادن روون و قوی گاز میخوره !!!

الان مدلهای 98 دو سیلندر حداکثر سرعتشون با مدلهی 96 یکیه ؟چون با شرحی که گفتم موقع تاپ اسپید دریچه گاز کاملا باز و سیستم در حال OL هست !!

<vnm>hossein
21-07-1399, 11:18 بعد از ظهر
سلام دوستان من نتونستم عکس آپلود کنم.یه عکس دارم از سایز پیستون بنلی ۹۶و ۹۸ که اندازه تغییرش به راحتی قابل رویت.و اگه پیستونا کوچیکتر شدن حتما تاثیر خودشون میزارن.
سنسور هوا ام که تو صفحه های ثبل بهش اشاره شد تاثیر خودشو داره.ولی مهم تر اندازه این پیستوناست.هرکس که میتونه عکس آپلود که به من پیام خصوصی بده تا بفرستم بهش خودش آپلود کنه..[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links]
این لینک پست تو اینستاگرام.

- - - Updated - - -

Login • Instagram ([Only registered and activated users can see links])

- - - Updated - - -

Alireza Farzin
22-07-1399, 01:15 قبل از ظهر
آقای ایدین ممنون

بله خوشبختانه در دورهای بالا سنسور اکسیژن غیرفعال میشه و از نقشه سوخت پیش فرض برای حداکثر عملکرد استفاده میشه

در حالت درجا کار کردن اگر سنسور به هر دلیلی غیرفعال بشه دوده میزنه

و در مورد روغن من مرجع تقلیدم سازمان استاندارد ایران نبود ولی اگر اون رو مرجع قراربدید بله همه روغنهای JASO-MA با نشان استاندارد ملی ایران واقعا اونی هستند که باید باشند

آقای فرزین

اجازه بده اینجوری اصلاح کنم ابهامات برطرف بشه .اگر وقفه 24 روزه ناراحتتون میکنه پاسخ ندید مشکلی نیست .CLOSED LOOP رو میگم CL و اون یکی OL برای راحتی تایپ

غیر از نازل انژکتور که دو سوراخ شده در مدلهای جدید الباقی قطعات یکیست

و فقط از طریق برنامه ریزی مجدد ECM میشه بازه CL رو تغییر داد (همون تیون کردن ،نه حذف کاتاف که در ایران کسی تا حالا تیون نکرده یعنی نقشه رو تغییر نداده )

از طرفی موتور در حالت درجا(دریچه گاز بسته ) و همچنین در دورهای میانی فقط زمانیکه دریچه گاز ثابت هست(دریچه گاز نیمه باز زیره 40% باز) وارد CL میشه

و خارج از این دو حالت بالا ، یعنی وقتی دریچه گاز در حال باز شدن سریع یا فول تروتل شدن ناگهانی میشه سیستم اصلا

خارج از CL شده و در وضعیت OL عمل میکنه و اصلا گوش به فرمان CL نیست .شتاب گیری چه از سکون چه در حال حرکت مستلزم گاز دادن زیاد در نتیجه باز موندن دریچه گاز و مخابره این خبر توسط TPS هست

لذا تغییر در دامنه عملکرد حالت CL عملا بی حاصل هست چون TPS سنسور وقتی فرمان میده که الان داره به سرعت باز میشه یا کامل باز شده

عملا موتور از سیکل CL خارج شده و وارد سیکل OL شده و شما نمیتونی CL نگهش داری (قطعا به شدت ریپ میزنه ) چون در حالت CL همه چیز به سمت اکونومی و کاهش آلایندگی میره

و در OL اصلا آلایندگی در نظر نیست (فقط کاتالیزور فیلتر میکنه آلاینده هارو ) و سیستم با رویکرد حداکثر عملکرد طبق نقشه پیش فرض سوخت کارشو انجام میده

به همین دلیل در بنلی تک سیلندر در دور موتور ثابت بین 3000 تا 3500 موتور در حال حرکت دل دل میزنه و سویچ شدن از حالت CL به OL به نرمی انجام نمیشه

ولی به محض گاز دادن روون و قوی گاز میخوره !!!

الان مدلهای 98 دو سیلندر حداکثر سرعتشون با مدلهی 96 یکیه ؟چون با شرحی که گفتم موقع تاپ اسپید دریچه گاز کاملا باز و سیستم در حال OL هست !!

سلام,

خیلی ممنون از اطلاعاتتون,....برای من ابهامی وجود نداشت, و با 24 روز تاخیر هم هیچ مشکلی ندارم, ولی منظورم این بود که پس از این تاخیر طولانی اینجوری اعضاء دستگیرشون میشه که صحبت سر کارائی اکسیژن سنسور بود نه مطلب دیگه,

در واقع شما حرفهای خودم رو به خودم برگردوندین, کمی مفصل تر, البته ما راجب به طرز کار اکسیژن سنسور و ECM در رابطه با تغذیه درست هوا و بنزین صحبت نمیکردیم و بیشتر قسمت استفاده ECM از اکسیژن سنسور برای الایندگی بود که تاثیر میزاره روی راه رفتن موتورسیکلت,
1من نمیخواستم انقدر در باره این موضوع جلو برم, چون صورت مسئله این نبود,

صورت مسئله این بود که داشتیم دلایل قانع کننده میاوردیم که چرا مدل 96 راه رفتنش و سرعتش با مدل های بعدی فرق داره,
البته برای اعضائی که اصلا این مسئله رو قبول ندارن,(تفاوت مدل 96 با مدلهای جدیدتر) این حرفها بی فایده است,

نیما نادری
23-07-1399, 02:17 قبل از ظهر
شما فرمودید دامنه cl رو بزرگتر گرفتن

من معتقدم ممکن نیست ، یا بی فایدس

aidin benelii
24-07-1399, 01:31 قبل از ظهر
سلام دوستان من نتونستم عکس آپلود کنم.یه عکس دارم از سایز پیستون بنلی ۹۶و ۹۸ که اندازه تغییرش به راحتی قابل رویت.و اگه پیستونا کوچیکتر شدن حتما تاثیر خودشون میزارن.
سنسور هوا ام که تو صفحه های ثبل بهش اشاره شد تاثیر خودشو داره.ولی مهم تر اندازه این پیستوناست.هرکس که میتونه عکس آپلود که به من پیام خصوصی بده تا بفرستم بهش خودش آپلود کنه..[Only registered and activated users can see links]

- - - Updated - - -

club benelli style on Instagram: “با سلام این پست برای تمام شدن بحث بنلی ۳۰۲ میزارم که ختم کلام شده باشه برای همه بنلی سواران و بنلی دوستان عزیز . 😊😊😊😊 . دیگه حرف اضافه…” ([Only registered and activated users can see links])

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

سلام با دیدن پست شما من زنگ زدم نمایندگی قیمت پیستون بنلی دو سیلندر گرفتم که گفت دستی یعنی 2 تا با رینگهاش 3.5 ملیون بعد پرسیدم برای مدلهای 95 و 98 فرق داره گفت نه همه یکین حالا البته اینم ملاک نیست من بارها اطلاعات غلط از نمایندگیها گرفتم و دیدم ممکنه اطلاعاتش دقیق و به روز نبوده امیدوارم دوستان دیگه ام پیگیری کنن و با نمایندگیها تماس بگیرن و به بهونه قیمت گرفتن این مسئله رو هم بپرسن که برای مدلهای مختلف متفاوته پیستونها تا یه مرجع قابل استناد بشه
چون راستیتش من زیاد به اینجور عکسها اعتماد ندارم یادمه دقیقا یکی تو همین اینیستا سیلندر مدل 95 رو نشون میداد نوشته بود 300 و سیلندر 98 249 ولی مطمئنم یا فتوشاپ بود عکسش یا نهاید داده بود رو سیلندرش هک کرده بودن

میلاد محمودی
24-07-1399, 09:51 قبل از ظهر

اسمش یادم نیست مغازه یارو خیلی شلوغ بود زود پریدم بیرون

قوطیش سبز فسفری بود و شبیه بهران بود

Alireza Farzin
24-07-1399, 11:52 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

club benelli style on Instagram: “با سلام این پست برای تمام شدن بحث بنلی ۳۰۲ میزارم که ختم کلام شده باشه برای همه بنلی سواران و بنلی دوستان عزیز . 😊😊😊😊 . دیگه حرف اضافه…” ([Only registered and activated users can see links])

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

سلام,

یکی از عکسها یه موتور نیمه باز شده رو نشون میده که چیزی رو ثابت نمیکنه, دو تا عکس دیگه هم ساختگی هستن,

aidin benelii
25-07-1399, 02:46 قبل از ظهر
دوستان سلام امروز ساعت 6 بود از سرکار برگشتم گفتم بزار برم گمرک یه جی پی اس بخرم چون هم روز به روز داره گرونتر میشه هم واقعا احتیاجه به قول دوستی بود میگفت چون موتور بیمه بدنه نمیشه باید جی پی اسو حتما ببندی خلاصه گازشو گرفتم رفتم
تو گمرک اونور خط ویژه یه مغازه هست وسایل تریل میفروشه ولی جزو معدود مغازه هاییه که غیر از نمایندگی لوازم بنلی داره ازش یه استند قیمت گرفتم از این مشکی ساده ها گفت 150 تومن موتور من اون دو تا ماسوله مانند که استند روش میفته رو نداشت مثل اینکه قبلا باز کرده بودن پروتکشن بسته بودن بعد موقع فروش باز کرده بودن اونم گفت 50 تومن لنتم کلید کرد گفت ببر برای جلو جفتی 140 جنس خوب و درجه یک به قول خودش حالا من همه اینهارو که میشد 480 تومن گرفتم و 340 بهش بیشتر ندادم فیلتر روغنم گفت دونه ای 80 با خوشحالی گفتم بده که اورد دیدم اصلی نیست نخریدم عادتشه قیمتاشو بالا میگه ولی تخفیف خوب میده بعد ازش پرسیدم جی پی اس داری گفت فقط برو پیش شاملو کمی پایینتر از م گمرک قبل اینکه برم گمرک از نمایندگی محلمون پرسیده بودم گفت جی پی اس نداره ولی اون موقع که داشته 950 میفروخته فیلترم میگفت 90 میفروخته ولی الان شده 150 خلاصه رفتم پیش شاملو و گفت 950 با چکو چونه 900 با نصبش راضیش کردم بعد پرسیدم فیلتر اصلی داری گفت 80 اورد دیدم اصلیه اول دو تا خریدکم بعد دو تا دیگه ام خریدم جمعا 300 یعنی دونه ای 75 که مفته مطمئنم قیمت نداشت وگرنه بالاتر میداد من حتی دنبال فیلتر مزدا 323 بودم و تا 90 هم میگفتن راضی بودم بخرم ولی شکر خدا با 75 تومن فیلتر اصلی نصیبم شد یه استیل محافظ رادیاتم خریدم اونم 100 میگفت که 80 خریدم
راستی روغن ایرانول موتورو 1.3 هم پیدا کردم دو جا بیشتر نداشتن یکی گفت لیتری 47 و یکی 60 که از 47 تومنیه 2 تا خریدم که میشه 2.600 سیسی و فکر میکنم کافی باشه روغن انی ام لیتری 150 -60 بود و موتول میگفت 170 تا 200 یعنی برای 3 لیتر باید 450 تا 600 هزینه کنی اونم هیچ ضمانتی به اصل بودنش نیست من دوستی دارم تو کار تعمیرات گیربکس اتومات هست گیربکس اتومات خیلی به روغن حساسه و روغنشم خیلی گرونه ایشون میگفت که تمام روغنهای داخل بازار فیکه فقط بعضیاشون های کپی هستن و از مواد خوب و روغنهای مرغوب چینی پر شدن که اسیب نمیزنه ولی خصوصیات روغن اصلو نداره ولی بعضیاشون تو گارگاهای زیر زمینی با جمع کردن قوطیهای خالی و خریدشون از تعویض روغنیها با روغنهای فیک پر میشه و خطرناکه حتی روغن موتورهای ایرانی هم اکثرا تقلبی هستن و قوطیهارو جمع اوری میکنن و تو کارگاها پر میکنن و یه پلمب ساده میکنن ولی چون قوطی اصلیه به سختی میشه تشخیص داد به همین خاطره خودم همیشه روغنو از نمایندگی میخرم ولی خوبی روغن موتورو اینه قوطی اهنی داشت که قوطی اهنی پلمبش خیلی سختره و به راحتی قوطی پلاستیکی نیست همچنین روی دربش دو تا نوار هولگرام پلمبش کرده
[Only registered and activated users can see links]۲۰۲۰۱۰۱۹_۱۹۳۴۳۲[1].jpg
این عکس نصب جی پی اسه
فقط برای راه اندازی جی پی اس سیمکارت میخواست که نداشتم رفتم بخرم گفتن دونه ای 120 که منصرف شدم چون تو خونه دارم و فقط باید برم بسوزونم و سیمکارت بگیرم در ضمن گفتن همراه اول باشه بهتره
[Only registered and activated users can see links]۲۰۲۰۱۰۲۰_۰۰۵۶۲۴[1].jpg
اینم عکس بعضی قطعاتیه که خریدم فیلترها همونطور که میبینید برند بنلیه ولی نمیدونم چرا رو کارتنش لیبل بنلی نداشت البته برای تک هم فیلتر میخریدم لیبل نداشت کلا رو کارتن فیلترها لیبل نداره ولی سیمکلاج یا کتی که میخریدم داخل وکیوم بود و روش یه لیبل چسبیده بود
راستی دوستان نظرتون درباره این لنتها چیه؟ از نزدیک که میدیدم داخل گرافیت لنت زره های طلایی رنگ داره که میگن خوبه و نشونه کیفیته خوب گرافیته و بسته بندیشم بدک نیست لنت عقبم یه دونه از قبل برای بنلی تک داشتم که به همین میخوره البته لنت جلوشونم یکیه ولی خوب چون این دو دیسکه همیشه باید از یک نوع لنت استفاده شه که ضعیف قوی نباشه و به یه اندازه فشار بیارن
[Only registered and activated users can see links]۲۰۲۰۱۰۲۰_۰۰۵۷۰۵[1].jpg
[Only registered and activated users can see links]۲۰۲۰۱۰۲۰_۰۰۵۷۱۶[1].jpg
اینم عکس روغنها که همونطور که اقای فرزین گفت روش نوشته jaso mb نداره و اون از بی توجهی و کم اطلاعاتی سایتهای تبلیغاتی و فروش روغنه همونطور که میبینید فقط نوشته جیسو و بالاش بزرگ زده ma استاندارد جیسوشم t903 هست برای سال 2016 هست که خوب جزو استانداردهای پیشرفته و جدید جیسو نیست ولی از هیچی بهتره و همینکه استاندارد جیسو رو گرفته یعنی لا اقل موادی که برای گیربکس و صفحه کلاج مضره داخلش نیست و حد اقل کیفیت لازم برای انجین موتور سیکلت رو داراست در ضمن استاندارد بینالمللی ایران رو هم با کد isir22260-22261 داره که خود استاد نادری ام فرمودن اگه استاندردهای بین المللی همراه با استاندارد ایران باشه قطعا نظارتی روش بوده و قطعا اون محصول نمیتونه به دروغ برای خودش استاندارد سازی کنه

aidin benelii
25-07-1399, 03:28 قبل از ظهر
راستی در مورد باز شدن موتور خود اقای شاملو پشت میزش بود با زور کشوندمش تو گاراژ و گفتم نگاه کنه ببینه سیلندر باز نشده هر چی گفت بگو شاگردم نگاه کنه گفتم باید خودت باشی بعد گفت بنلی دو سیلندر اصلا موتورش مرگ نداره مگه الکیه اونم مدل 97 موتور باز شه گفتم اخه چسب مزدا دور سیلندرش بود تا گفتم گفت همشون داره ولی خواستم بیاد از نزدیک ببینه تا دید گفت این موتور نو نو و دست نخورده و یه استارت زد گفت عالیه آخه تو به چی این موتور شک کردی موتور صفره بعد پرسید چند خریدم گفتم 2 ماه پیش 63 تومن گفت الان 95 تومن پول موتوره خلاصه خیالم کاملا راحت شد
ولی اینو بگم من از این گرئن شدن وسیله ها هیچ وقت خوشحال نمیشم بلکه برعکس ناراحتم میشم چون فرقی نداره که هیچ بدترم هست و به هیچ عنوان سود حساب نمیشه چون همه چی گرون میشه الان همون بنلی تکمو که فروختم 35 شده 45 از اون طرف اگه یه روز به سر ادم بزنه مثلا بفروشه حالا مثلا میگم نینجا یا سی بی ار بخره اونها ام به نسبت گرونتر و دست نیافتنی تر شدن
وقتی ادم از گرون شدن وسیلش حق داره خوشحال شه که تمام قیمتها ثابت مونده باشه و فقط وسیله ما گرون شده باشه در اونصورت میتونی بگی سود کردی ولی وقتی سکه 10 تومنی تو این دو ماه شده 15 دلار 25 تومنی شده 33 ماشین 100 تومنی شده 150 چه فایده اگه موتور ادمم 20 تومن گرون شه
خود من یه 206 تیپ 2 89 دارم همیشه دوست داشتم بفروشم یه 89-90 تیپ 5 بخرم موقعی که تیپ 2 من 20 تومن بود میتونستم بفروشم با 24 تومن بهترین تیپ 5 فرانسویو بخرم ولی الان شده 130 تومن مثلا ولی بخوام یه تیپ 5 تمیز بخرم باید 190 تومن بدم یعنی 60 ملیون بزارم روش که واقعا صرفه اقتصادی نداره و وسعمم نمیرسه این نشون میده این گرونیها چقدر به ضررمونه

mentiroso
25-07-1399, 06:36 بعد از ظهر
روغن موتورو رو از کجا تهیه کردین؟میشه آدرس لطف کنید؟

من برای پالس 180 استفاده کردم روغن خوبیه به نسبت اینکه کسی بخواد روغن غیر مخصوص موتور سیکلت مثلا بهران سوپر پیشتاز استفاده کنه بعد از 1500 تا دنده ها همچنان نرم تعوض میشن برعکس سوپرپیشتاز .

منتها خود شرکت ایرانول هم دیگه بیرون نمیده و فروش نداره..شاید به دلیل تبلیغات ضعیف این روغن هست..من تمام تعویض روغنی ها و عمده فروش ها را زیر و رو کردم هیچکس نداشت!!!!

aidin benelii
26-07-1399, 07:30 قبل از ظهر
روغن موتورو رو از کجا تهیه کردین؟میشه آدرس لطف کنید؟

من برای پالس 180 استفاده کردم روغن خوبیه به نسبت اینکه کسی بخواد روغن غیر مخصوص موتور سیکلت مثلا بهران سوپر پیشتاز استفاده کنه بعد از 1500 تا دنده ها همچنان نرم تعوض میشن برعکس سوپرپیشتاز .

منتها خود شرکت ایرانول هم دیگه بیرون نمیده و فروش نداره..شاید به دلیل تبلیغات ضعیف این روغن هست..من تمام تعویض روغنی ها و عمده فروش ها را زیر و رو کردم هیچکس نداشت!!!!

اینطور که شما میگی ایکاش 4-5 تا میگرفتم تو م گمرک ضلع شمال خ مولوی از میدون به سمت خ ولیعصر بری تقریبا 20-25 تا مغازه رد کردی دو تا مغازه چیدن تو ویترینشون یکیشون میگفت 60 و یکیش 47 که من از 47 تومنیه خریدم هر کاری کردمم تخفیف نداد البته روش خورده قیمت مصرف کننده 36 تومن

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links]۲۰۲۰۱۰۲۰_۲۰۴۷۱۹[1].jpg[Only registered and activated users can see links]۲۰۲۰۱۰۲۰_۲۰۴۷۱۴[1].jpg[Only registered and activated users can see links]۲۰۲۰۱۰۲۰_۲۰۵۵۰۹[1].jpg[Only registered and activated users can see links]۲۰۲۰۱۰۲۰_۲۰۴۷۲۸[1].jpg

دوستان سلام این موتورو که خریدم امپر بنزینش خراب بود و نشون نمیدادو چشمک میزد گاهی ام نشون میداد ولی خیلی کم نشون میداد دیروز که بردم جی پی اس نصب کنم به طرف که یه موتور ساز حرفه ای بود گفتم اونم نگاه کنه ولی گفت قابل تعمیر نیست و باید یه شناور داخل باک کامل از نمایندگی بخرم بیارم عوض کنم اتفاقا گفت دو سیلندرها رو زیاد دیده این مشکلو داشتن چیزی که احتمالا 300-400 تومنی میخواست رو دستم خرج بزاره خلاصه دیدم باز کردن باکش زیادم سخت نیست امشب دستبکار شدم خودم باکو باز کردم بعد شناورو در اوردم یه روکش اهنی کوچیک داشت که 4 تا خار داشت به راحتی باز کردم و صحه اتصال نمایان شد مکانیزم خیلی ساده ای داره من فقط کمی پلاتین رو کج کردم که به صفحه اتصال با فشار بیشتری اتصال داشته باشه و کاملا درست شد فقط اشتباهی که کردم قابهای بقل سمت جلو باکو باز نکردم آخه طرف تو گمرک هم اونارو باز نکرد ولی موقع جا زدن باعث شد قسمت پایین جولوی باک که باید بره پشت فلاپها یه سمت پشت فلاپ نرفتو افتاد جلوی فلاپ و کمی خطو خش انداخت به قدری ناراحت شدم که نگو بعد دیدم سخته و نمیشه همونطوری جا زد فلاپهای بقلو باز کردم خیلی ام راحت بود یه پیچ الن بقلشون داره و هر سمت دو تا پیچ النم به پایه رادیات وصل میشه باز کردمو باکو جا زدمو فلاپو بستم بعد خطهارو پلیش کردم شکر خدا تا 80-90 درصدش محو شد ولی خیلی خفیف اگه دقت کنی بازم هست خلاصه توصیه ام اینه هر کی خواست باکو باز کنه حتما فلاپای بقل رو هم باز کنه کار زیادی نداره راستی یه شیلنگ هست که از زیر باک مقدار اضافه بنزین که دور درب باک میریزه رو میبره زیر موتور اونم قسمت ابتداییش پاره شده بود و عملا اگه بنزین میریخت یه راست میریخت رو موتور موتورسازها ام که به اینچیزا دقت نمیکنن اونم کوتاه کردمو جا زدمو درستش کردم

گفتم این پستو بزارم دوستانی که مثل بنده این مشکلو داشتن نترسنو راحت باکو باز کنن و تعمیر کنن اچارایی ام که نیاز بود دو شماره آلن شش گوش بود و یه آچار ده برای باز کردن 4 تا پیچ شناور که رینگی بکس یا آچار تی باشه خیلی راحتره ممکنه با آچار تخت نتونن باز کنن یا به سختی باز کنن

aidin benelii
27-07-1399, 07:24 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]۲۰۲۰۱۰۲۱_۲۱۲۷۰۸[1].jpg
دوستان سلام خیلی حالم گرفتس این استندو دیروز خریدم خوب باهاشم زیاد کار نکرده بودم امشب اومدم بزنم رو استند موتورو حتی چند بار زدمو از استند انداختم پایین تا قلقاش دستم بیاد چشتون روز بد نبینه یهو از سمت مخالف موقع جا زدن استند در رفت و موتور بدجور خورد زمین به حدی که پروتکشن خورد رو موزاییم موزاییک حیاط ترک خورد یعنی فکر میکردم موتور داغون شده و باک قر شده آخه درسا افتاد تو دهنه زیر زمین حیاط خلاصه با بدبختی بلندش کردم دیدم خدارو شکر باک خال برنداشته ولی فلاپ جلوی باک شکسته که باز جای شکرش باقیه چون قابل تعویضه به راحتی دو تا خال ریز هم رو دنبی عقب افتاده که اون بیشتر اعصابمو خورد میکنه چون نمیشه عوض کرد هم گرونه احتمالا هم بازو بستش سخت گلگیر جلو ام قسمت پایین بقل دیسک کمی رنگاش ترکهای ریز خورده مثل حالتی که پلاستیکو خم میکنی ولی رنگ به اندازه پلاستیک قابلیت خمی شدن نداره و میشکنه ولی مطمئن نیستم الان اونجوری شده میگم شاید از قبل بوده و من توجه نکرده بودم
خلاصه خدا رحم کرد ولی بازم اعصابم خورده دیروز هنگام جا زدن باک کمی خط رو فلاپ جلوی باک سمت چپ انداختم امروزم که فلاپ سمت راستو شکوندم دو سه تا خالم به لکه های موتور اضافه کردم ولی بازم خدارو شکر ایشالاه همیشه همه ضررها مالی باشه و قابل جبران خودم که میگم احتمالا به این واسطه یه حادثه بزرگ دور شد
ولی بازم خواستم بگم دوستان موقع جا زدن استند حواستونو جمع کنید به مشکل من دچار نشید
[Only registered and activated users can see links]۲۰۲۰۱۰۲۱_۲۱۲۸۲۵[1].jpg

[Only registered and activated users can see links]۲۰۲۰۱۰۲۱_۲۱۲۸۰۴[1].jpg

میلاد محمودی
27-07-1399, 10:32 قبل از ظهر
این استندهای نیکران مفت نمیارزه باید حتما دو نفره باشی از اون استندهای تایر دار باید میگرفتی راحت تر و محکمتر هستن.

aidin benelii
27-07-1399, 09:46 بعد از ظهر
این استندهای نیکران مفت نمیارزه باید حتما دو نفره باشی از اون استندهای تایر دار باید میگرفتی راحت تر و محکمتر هستن.

کاملا حرفت درسته امروزم رفتم نمایندگی فلاپ بخرم گفت حتما 2 نفره از استند استفاده کن
در مورد استندهای حرفه ای تر و چرخدار خوب قیمتشون خیلی بالاست من حدودا این استند برام 120-30 افتاد که خیلی مفت بود چون جاهای دیگه 180 -190 میفروختن اون چرخدارا هم که تنظیمی بود از 350 به بالا بود منم دیدم هزینه الکیه اونو بیشتر باید تعمیرکارها بخرن که کار سنگین میکنن من فقط میخواستم برای گریسکاری زنجیر و تمیزکردنش استفاده کنم بعد تو زمستون که کم سوار موتور میشم گفتم لاستیکش سالم بمونه از استند پایین اوردنش کم خطر تره به نظرم ولی رو استند زدن خیلی احتمال در رفتن داره مخصوصا سمت مخالف که نمیبینی و ممکنه شاخکش خوب تو ماسوله جا نیفتاده باشه حتی همون چرخدارا هم احتمال در رفتن داره
خلاصه امروز رفتم یه تیکه فلاپو خریدم 300 البته گفت 350 ولی چون نمایندگی همسایمونه ما ام تیپاکس داریمو مرسوله هاشو ارسال میکنیم همیشه بهم لطف داره و 300 حساب کرد به نظرتون خوب حساب کرده یا بالا؟ حالا از شانس 3 روز پیش رو فلاپ سمت چپی موقع جا زدن باک 2-3 تا خط و خش افتاد تو دلم میگفتم لا اقل ایکاش رو این فلاپه خط داشت تا کمتر دلم میسوخت
ولی به سرم زده برم یه فلاپ سمت چپ باک یه گلگیر و دو تا دنبی بخرم بزارم خونه تا دیگه ناراحتی و استرس خطو خشهارو نداشته باشم هم اینکه روز به روز گرونتر میشه و شاید نایاب شه نهایت ادم 1.5 تا 2 میده پول فلاپ به جاش خیالش راحته پولم که دور نریختم چون همون فلاپ روز به روز گرون میشه
راستی دوستان روکش سرامیکی میکنن داستانش چیه؟ ضد خش میشه؟ چقدر حدودی قیمتشه؟

ARSH
28-07-1399, 03:42 قبل از ظهر
رفقای جان درود
من یه سوالی دارم که مهم هست برام
من یه 98 خریدم مشکی دیدید عکساشو اقا بی توهین خدمتتون بگم این موتور گازخورش منو بدجور نا امید کرد یعنی ان اس دارم دو ترک این موتوره پاره میکنه !
و حقیقت دو هفته بعدش فروختم رفت
حالا دلم پیش سواری نرم و راحت و هندلینگ و کلا به روز بودنش گیر کرده ولی گازخورش اصلا ...
میخوام بدونم با ریمپ مساله اش حل میشه ؟ جون دار میشه من دوباره همون موتور رو پس بگیرم ؟

fereidooniomid
28-07-1399, 07:44 بعد از ظهر
رفقای جان درود
من یه 98 خریدم مشکی دیدید عکساشو اقا بی توهین خدمتتون بگم این موتور گازخورش منو بدجور نا امید کرد یعنی ان اس دارم دو ترک این موتوره پاره میکنه !
حالا دلم پیش سواری نرم و راحت و هندلینگ و کلا به روز بودنش گیر کرده ولی گازخورش اصلا ...
میخوام بدونم با ریمپ مساله اش حل میشه ؟ جون دار میشه من دوباره همون موتور رو پس بگیرم ؟

اینا فقط کات آف رو برمیدارن و ریمپ نمیکنن
ریمپ اصولی یعنی وسیله نقلیه بره رو داینو حداقل 2 بار و بر اساس علم و تجربه، ب کامپیوتر وسیله نقلیه مجددا برنامه بدن بعد بیان نمودار رو چک کنن ک گشتاور یک نواخت باشه (افت توان ناگهانی نداشته باشه) و ناک نزنه و خیلی چیزای دیگه
یعنی کاری ک اینا میکنن فقط اینه ک دور موتور از حد استانداردش بالاتر بره ک حاصلش فقط فشار روی موتوره

ARSH
28-07-1399, 10:38 بعد از ظهر
اینا فقط کات آف رو برمیدارن و ریمپ نمیکنن
ریمپ اصولی یعنی وسیله نقلیه بره رو داینو حداقل 2 بار و بر اساس علم و تجربه، ب کامپیوتر وسیله نقلیه مجددا برنامه بدن بعد بیان نمودار رو چک کنن ک گشتاور یک نواخت باشه (افت توان ناگهانی نداشته باشه) و ناک نزنه و خیلی چیزای دیگه
یعنی کاری ک اینا میکنن فقط اینه ک دور موتور از حد استانداردش بالاتر بره ک حاصلش فقط فشار روی موتوره
اره منم مشکلم همینه
قشنگ حس میکنم موتوره رو جوری ضعیف کردن که دنده 4 5 6 با هم واقعا فرقشون مشخص نمیشه
والا این مساله گازخورش حل میشد من باز همین موتور رو پس میگرفتم اینم که میگم گازخور نداره نه والا کوبیدن این وسیله اس نه دشمنی ای دارم باهاش ولی حقیقته اگرم کسی باور نمیکنه من مقایسه تصویری با هر موتوری بخواید بگیرم ببینید واقعا راه نمیره

Alireza Farzin
29-07-1399, 12:28 قبل از ظهر
اره منم مشکلم همینه
قشنگ حس میکنم موتوره رو جوری ضعیف کردن که دنده 4 5 6 با هم واقعا فرقشون مشخص نمیشه
والا این مساله گازخورش حل میشد من باز همین موتور رو پس میگرفتم اینم که میگم گازخور نداره نه والا کوبیدن این وسیله اس نه دشمنی ای دارم باهاش ولی حقیقته اگرم کسی باور نمیکنه من مقایسه تصویری با هر موتوری بخواید بگیرم ببینید واقعا راه نمیره

سلام,

یکمی تکنیکی تر توضیح بده که چطور تو دنده 4 و 5 و 6 تفاوتی نداشت,

تاپ اسپید چقدر تونستی بری؟
تاپ اسپید دنده 4 چقدر بود؟

aidin benelii
29-07-1399, 02:25 قبل از ظهر
رفقای جان درود

سلام من نمیدونم دقیقا منظورتون از گازخور چیه ولی کلا سواری موتور 2 سیلندر به بالا مثفاوته یعنی منظورم اینه به دلیل وزن بالاتر و گشتاور و دور موتور اینکه توی شهر بتونی مثل یه موتور تک سیلندر و سبک ***زونیش کاملا کار سختیه و باید محارت داشته باشی خود من هم ns کاربرات داشتم هم بنلی تک و تا حدودی با حرفت موافقم ولی اینو ضعف بنلی دو سیلندر نمیدونم بلکه ضعف خودم در محارت و بی تجربگی سوار شدن موتورهای سنگین میدونم من پشت یاماها 400 ببری و هندا 2 سیلندر x7سوزوکی , و حتی هندا 750 نشستم البته در حد یک دور کوچیک چند دقیقه ای تو تمام اینها واقعا نمیتونستم گاز بدم و به موقع دنده عوض کنم و به قول شما فکر میکردم شتاب و سرعت اونچنانی نداره ولی مثلا یه موتور تک سیلندر سبک هر چی کوچیکترو سبکتر باشه ادم راحتر میتونه ***زونتش مثلا من کاوازاکی gto125 داشتم یا سوزوکی 80 یا سوزوکی gp125 دو زمانه واقعا پشتش که میشستم به راحتی موتور. تا مصبش و حد اخرش میگازوندم
جدای از اون ادم وقتی پشت یه موتور 2 یا چند سیلندر میشینه برای اولین بار توقع داره دو برابر یا چند برابر یه موتور تک سیلندر قدرتو شتاب داشته باشه و این بک گراند و سخت بودن گازوندن یه موتور سنگین وزن باعث میشه کمی تو ذوق آدم بخوره
دقیقا به همین دلیله توی موتورهای کراس که شتاب و راحتی سواری و مسلط بودن حرف اولو میزنه تماما تک سیلندر ساخته میشن و اکثرا دو زمانه تا هم راکب تسلط بالایی داشته باشه هم بتونه به راحتی از تمام توان موتور استفاده کنه
به هر حال ما چون تو ایران موتور بالای 250 ممنوع بوده و سوار نشدیم اکثر غریب به اتفاق موتورهای بازار هم تک سیلندر بوده تجربه سواری یه موتور سنگین وزن و دو یا چند سیلندرو نداشتیم شاید اگه یه موتور سوار حرفه ای پیست رو یه بنلی دو سیلندر بهش بدی به راحتی بتونی از یه بنلی تک یا ان اس پیشی بگیره و تفاوت موتورو نشون بده ولی ما موتور سوارای شهری و خیابونی که اکثرا پشت موتورهای سبک و تک سیلندر بودیم یهخ بنلی تک یا ان اس رو بهتر ***زونیم
فقط در آخر باید بگم با برداشتن کاتالیزورها و استفاده از شمع سوزنی مناسب صدا و شتاب و گاز خور موتور به شکل قابل ملاحظه ای بهتر میشه دقیقا همون تفوتی که بین مدلهای قبل و بعد 96 به چشم میاد تا حدی جبران میشه ریمپ هم که دوستان فرمودن ما فعلا در بخش ریمپ و کارهای الکترونیک موتور سیکلت در اول راهیم و تقریبا کسی وجود نداره بتونه یه ریمپ اصولی و علمی انجام بده توی ماشین و خودرو با اینکه از سالهای خیلی پیش دیاگ بود و خودروها انژکتوری بودن تا همین دو سه سال پیش حتی کسی بلد نبود با برنامه دمای روشن و خاموش شدن فن 206 رو تغییر بده ولی در این سالهای اخیر واقعا خیلیا پیشرفت کردن و ریمپکارهای حرفه ای بیشتر و بیشتر شدن توی موتور سیکلتم به نظر من یه مدت که بگذره رفته رفته موتورسازها با برنامه دادن و ریمپ بیشتر آشنا میشن و موتور 2 سیلندری مثل بنلی ام واقعا دستشونو باز تر میزاره تا بتونن با ریمپ شتاب و توان بالاتری از موتور بگیرن

ARSH
30-07-1399, 12:42 قبل از ظهر
سلام,

یکمی تکنیکی تر توضیح بده که چطور تو دنده 4 و 5 و 6 تفاوتی نداشت,

تاپ اسپید چقدر تونستی بری؟
تاپ اسپید دنده 4 چقدر بود؟
اقا فرزین سلام ارادت
به خدا نمیتونم درست توضیح بدم ببینید اصلا عجیبه انگار موتور 4 ترک ادم سوار کردی وقتی گاز میدی یعنی انگار واقعا نگه داشتنش موتورو
دور بالا نمیگما سرعتش خدایی خوب بود سرعت بالاش بعد 100 خوب بود ولی اون شتاب جنگی بودن رو نداره

- - - Updated - - -

سلام من نمیدونم دقیقا منظورتون از گازخور چیه ولی کلا سواری موتور 2 سیلندر به بالا مثفاوته یعنی منظورم اینه به دلیل وزن بالاتر و گشتاور و دور موتور اینکه توی شهر بتونی مثل یه موتور تک سیلندر و سبک ***زونیش کاملا کار سختیه و باید محارت داشته باشی خود من هم ns کاربرات داشتم هم بنلی تک و تا حدودی با حرفت موافقم ولی اینو ضعف بنلی دو سیلندر نمیدونم بلکه ضعف خودم در محارت و بی تجربگی سوار شدن موتورهای سنگین میدونم من پشت یاماها 400 ببری و هندا 2 سیلندر x7سوزوکی , و حتی هندا 750 نشستم البته در حد یک دور کوچیک چند دقیقه ای تو تمام اینها واقعا نمیتونستم گاز بدم و به موقع دنده عوض کنم و به قول شما فکر میکردم شتاب و سرعت اونچنانی نداره ولی مثلا یه موتور تک سیلندر سبک هر چی کوچیکترو سبکتر باشه ادم راحتر میتونه ***زونتش مثلا من کاوازاکی gto125 داشتم یا سوزوکی 80 یا سوزوکی gp125 دو زمانه واقعا پشتش که میشستم به راحتی موتور. تا مصبش و حد اخرش میگازوندم
جدای از اون ادم وقتی پشت یه موتور 2 یا چند سیلندر میشینه برای اولین بار توقع داره دو برابر یا چند برابر یه موتور تک سیلندر قدرتو شتاب داشته باشه و این بک گراند و سخت بودن گازوندن یه موتور سنگین وزن باعث میشه کمی تو ذوق آدم بخوره
دقیقا به همین دلیله توی موتورهای کراس که شتاب و راحتی سواری و مسلط بودن حرف اولو میزنه تماما تک سیلندر ساخته میشن و اکثرا دو زمانه تا هم راکب تسلط بالایی داشته باشه هم بتونه به راحتی از تمام توان موتور استفاده کنه
به هر حال ما چون تو ایران موتور بالای 250 ممنوع بوده و سوار نشدیم اکثر غریب به اتفاق موتورهای بازار هم تک سیلندر بوده تجربه سواری یه موتور سنگین وزن و دو یا چند سیلندرو نداشتیم شاید اگه یه موتور سوار حرفه ای پیست رو یه بنلی دو سیلندر بهش بدی به راحتی بتونی از یه بنلی تک یا ان اس پیشی بگیره و تفاوت موتورو نشون بده ولی ما موتور سوارای شهری و خیابونی که اکثرا پشت موتورهای سبک و تک سیلندر بودیم یهخ بنلی تک یا ان اس رو بهتر ***زونیم
فقط در آخر باید بگم با برداشتن کاتالیزورها و استفاده از شمع سوزنی مناسب صدا و شتاب و گاز خور موتور به شکل قابل ملاحظه ای بهتر میشه دقیقا همون تفوتی که بین مدلهای قبل و بعد 96 به چشم میاد تا حدی جبران میشه ریمپ هم که دوستان فرمودن ما فعلا در بخش ریمپ و کارهای الکترونیک موتور سیکلت در اول راهیم و تقریبا کسی وجود نداره بتونه یه ریمپ اصولی و علمی انجام بده توی ماشین و خودرو با اینکه از سالهای خیلی پیش دیاگ بود و خودروها انژکتوری بودن تا همین دو سه سال پیش حتی کسی بلد نبود با برنامه دمای روشن و خاموش شدن فن 206 رو تغییر بده ولی در این سالهای اخیر واقعا خیلیا پیشرفت کردن و ریمپکارهای حرفه ای بیشتر و بیشتر شدن توی موتور سیکلتم به نظر من یه مدت که بگذره رفته رفته موتورسازها با برنامه دادن و ریمپ بیشتر آشنا میشن و موتور 2 سیلندری مثل بنلی ام واقعا دستشونو باز تر میزاره تا بتونن با ریمپ شتاب و توان بالاتری از موتور بگیرن
ممنونم اقا ایدین بابت توضیحتون مچکر
نظرم هست بگیرمش و یک سری تغییرات ایجاد کنم مثله همون مسائل شمع و ...

- - - Updated - - -

saeidkh
30-07-1399, 01:53 قبل از ظهر
سلام و عرض ادب
چحوری میشه آب رادیات بنلی ۲۵۰ دوسیلندر رو تخلیه کرد وشستش ؟ و اینکه ف۳ط ضد یخ بریزیم کافیه ، یا باید با اب مقطر قاطی کنیم ؟

- - - Updated - - -

سلام و عرض ادب
چحوری میشه آب رادیات بنلی ۲۵۰ دوسیلندر رو تخلیه کرد وشستش ؟ و اینکه ف۳ط ضد یخ بریزیم کافیه ، یا باید با اب مقطر قاطی کنیم ؟

aidin benelii
30-07-1399, 06:19 قبل از ظهر
[QUOTE=ARSH;334891]اقا فرزین سلام ارادت
به خدا نمیتونم درست توضیح بدم ببینید اصلا عجیبه انگار موتور 4 ترک ادم سوار کردی وقتی گاز میدی یعنی انگار واقعا نگه داشتنش موتورو
دور بالا نمیگما سرعتش خدایی خوب بود سرعت بالاش بعد 100 خوب بود ولی اون شتاب جنگی بودن رو نداره
- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

سلام مجدد و تشکر به خاطر لطف شما به نظر من بهترین کارو میکنید موتور رو پس بگیرید این موتور روز به روز داره گرونتر میشه یه ماه پیش صفرش 95 بود الان میگن حدود 130 تومنه حالا من نمیدونم شما چند فروختی و و در جریان شرایط اقتصادی شما ام نیستم ولی به نظر من تو این اوضاع نگه داشتن پول بدترین کاره و برعکس خرید وسیله های رو بورس که بازار خرید و فروش دست دوم داغی دارن بهترین کاره که پولت از ارزش نیفته
در مورد سرعتو شتابو سواری ام والا من نمیدونم شما چه علایقی داری ولی آخه سرعتو گازوندن همچین موتوری واقعا خطرناکه من باور میکنی یا نه از وقتی خریدم بالای 100 تا باهاش نرفتم همون 100 تارم یه بار رفتم فقط بقیش از سواری و تسلط موتور لذت بردم شما ام به نظر من عادت کنید به سواری اروم بهتره و رفته رفته هم تسلط و مهارت بهتری پیدا میکنید هم ضعفهای موتور رو میگیرید و تقویتش میکنید مثل هواکش اسپرت شمع سوزنی برداشتن کاتا و هم ممکنه بعد چند وقت بلاخره یه ریمپ کار حرفه ای پیدا شد و با ریمپ اصولی و همون نکاتی که اقای نادری و فرزین گفتن سرعت و شتاب موتور به شکل چشمگیری بهتر شد
به نظر من این موتور از عمد سرعتو شتابش کنترل شده از همون کات افش که فابریکی رو 9 گذاشتن مشخصه کارای دیگه ایم کردن خوب راه نره حالا یا سیاست شرکت مادر همین بوده برای فشار کمتر به انجین یا سفارش نیکران موتور با فشارهای راهور و پلیس امنیت و ... که موتوری که همه گیر شده زیاد سرعتو شتاب بالایی نداشته باشه

- - - Updated - - -

aidin benelii
30-07-1399, 07:09 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]۲۰۲۰۱۰۲۵_۰۰۲۵۴۹[1].jpg

دوستان سلام مجدد
همونطور که گفتم بعد افتادن موتور از جک تصمیم گرفتم یه دست فلاپهای موتور رو بخرم تا گرونتر یا حتی نایاب نشده چون تصمیم دارم موتور رو همیشگی نگه دارم
امروز حقوقارو ریختن و از شانس من نگاه کردم و دیدم ای داد بیداد روی گلگیر یا همون دمبی عقب هم یه شکستکی و ترک عمقی قسمت بالاش جایی که به زیر موتور پیچ میشه به وجود اومده دیگه شروع کردم به زنگ زدنو قیمت گرفتن فلاپها ما نمایندگی تیپاکس داریم و اتفاقا نمایندگی بنلی صفا ام با ما کار میکنه و منم هر دفعه میرفتم پیشش واقعا به من لطف میکردو قیمتهارو برام پایینتر میزد امروز از شانس صفا تعطیل بود ولی نمایندگی سه راه طالقانی ام بهمون زنگ زد و از همکارم خواستم رفت بسته هاشو بگیره قیمت هم بکنه فلاپهارو بعد اینکه قیمتهارو اورد گلگیر عقبو 400 و فلاپهای زیر باکو هر سمت 280 و و فلاپهای زیر زین یا همون کاورو گفت شرکت موجود نداره ولی قیمت سیستم 250 کلگی چراغم گفت تکی نیست با چراغ کامله 1.200 و گلگیر جلو ام 1.100 بعد من از نت شماره نمایندگیهارو در اوردم و زنگ زدم و قیمتهارو گرفتم یهو دیدم نمایندگی قیام گلگیر عقب 180 قیمت داد گازشو گرفتم رفتم یهو دیدم میگه گلگیر عقب دو تیکس و چپو راست داره و هر سمت 180 اون سمتی ام که برا من شکسته بود چپ بود و تکی نداشت یعنی میشد 360 فلاپ زیر زین یا همون کاور زین هم گفت هر سمت 280 که یه سمت بیشتر نداشت که خریدم کلگی چراغم جدا داشت گفت 250 اونم خریدم ولی فلاپهای زیر باکو قیمت داد 330 که خوب قیمت نمایندگی طالقانی کمتر بود و نخریدم بعد رفتم نمایندگی گمرک تو کوچه خجسته که فقط قطعه میفروخت اون سمت کاور زین رو هم خریدم 280 و گلگیر عقبم بهم هر دو سمتو داد 270 و گفتم فلاپهای زیر باکو میرم از طالقانی میخرم که 280 گفته بود خلاصه دیگه هوا تاریک شده بود رفتم طالقانی و وقتی معرفی کردم خودمو که تیپاکس هستم و باراشونو به ما زنگ میزنن و ما میبریم خیلی خوب برخورد کردو تحویل گرفت ولی متاسفانه فلاپ زیر باکو فقط سمت راستو داشت که 280 گفته بود ولی بهم 250 داد بعد کتی ترمزو پرسیدم گفت 140 اونم خریدم و باهام 120 حساب کرد کتی ترمزو قبلا پرسیده بودم 200 تا 250 قیمت میدادن همچنین کاور پلاستیک مشکی زیر موتورمم شکسته بود اونم میگفت 150 تومنه و به من 75 داد
الان فقط مونده فلاپ زیر باک سمت چپو بگیرم که اونم به همون طالقانی گفتم برام بیاره گلگیر جلو ام کمترین قیمتی که پیدا کردم 980 بود که فعلا از خریدش منصرف شدم تا ببینیم چی پیش میاد
سنسور کلاجم نمیدونم دیدید یا نه یه سنسور کوچیکو بی ارزشه که نهایت 5 تومن بهش میخوره باشه اونم قیمت کردم نمایندگی گمرک گفت 150 تومن نخریدم پمپ بنرزین رو پرسیدم گفتن 3 ملیون و فیلتر هم 150 که خدارو شکر من 75 خریدم 4 تا خلاصه بعضی از قطعات این موتور وحشتناک گرونه که علتشم اینه وقتی شرکت قطعه ایرو موجود نداره نمایندگیها که از قبل خریدن و دارن به شدت قیمتو بالا میبرن ولی قطعاتی که شرکت موجود داره قیمتاش مناسبه تقریبا به همین دلیل به نظر من بهترین کار اینه قطعاتی که موجوده رو و قیمتش مناسب بخریم و نگه داریم مخصوصا کسایی که تصمیم دارن موتورو نگه دارن من امروز تقریبا 1.400 پول فلاپ دادم و دیگه خیالم از خطو خش راحته همچنین یهو میبینی چند ماه بعد یهو فلاپهای زیر باک یا کاور زین یا کلگی نا موجود شد و قیمتش یهو مثل گلگیر جلو شد 1 ملیون یا حتی طو طولانی مدت مثلا 4-5 سال بعد دیگه اصلا فلاپ اورجینال نایاب شد مثل خیلی موتورهای قدیمی که دیگه فلاپهای اورجینال ندارن و باید طرح یا فیکشو انداخت
فعلا لوازمی که زاپپاس دارم سیمکلاجه که برا بنلی تک خریده بودم و 50 سر دادم با سیمکلاج جفت عوض کردم 2 جفت لنت جلو 1 جفت لنت جلو ام از بنلی تک مونده بود که فکر میکردم عقبه اونم باید ببرم عوض کنم 4 تا فیلتر روغن اصلی یه کتی ترمز و کلاج و یه جفت فلاپ کاور زیر زین یه فلاپ جلوی باک راست یه فلاپ دور چراغ و همینطور یه گلگیر عقب قسمت راست زاپاس دارم در زمن گلگیر عقب سمت چپم چون مشکیه به نظرم ببرم یه جوش پلاستیک بزنم ردیف میشه و اصلا معلوم نیست

aidin benelii
01-08-1399, 09:51 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

اونهایی که طرفدار بنلی هستن این کورس و ببینن و عشق کنن که بنلی 100 ملیونی چجوری از نینجا 200 ملیونی جلو میزنه منکه لذت بردم

ns200
02-08-1399, 08:14 قبل از ظهر
سلام جناب aidin benelli
درباره اون فیلترا باید بگم اصلی نیستن حالا کاری ندارم کیفیتش خوبه یا نه ولی وظیفه دونستم خدمتت بگم خدای نکرده موتور اسیب نبینه من امروز رفتم از نزدیک دیدم و خیلی فرق میکنه با اصلی فقط چاپ شده اسم بنللی فکر کنم ایران تولید میکنن اگه فیلتر خیلی گرون خوب می خوای همونجا داره twinair بگیر البته250ت یا برو نمایندگی اصلی بنللی بگیر 150ت موفق باشید.
([Only registered and activated users can see links])

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

ARSH
02-08-1399, 07:06 بعد از ظهر
[QUOTE=ARSH;334891]اقا فرزین سلام ارادت
- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

سلام مجدد و تشکر به خاطر لطف شما به نظر من بهترین کارو میکنید موتور رو پس بگیرید این موتور روز به روز داره گرونتر میشه یه ماه پیش صفرش 95 بود الان میگن حدود 130 تومنه حالا من نمیدونم شما چند فروختی و و در جریان شرایط اقتصادی شما ام نیستم ولی به نظر من تو این اوضاع نگه داشتن پول بدترین کاره و برعکس خرید وسیله های رو بورس که بازار خرید و فروش دست دوم داغی دارن بهترین کاره که پولت از ارزش نیفته
در مورد سرعتو شتابو سواری ام والا من نمیدونم شما چه علایقی داری ولی آخه سرعتو گازوندن همچین موتوری واقعا خطرناکه من باور میکنی یا نه از وقتی خریدم بالای 100 تا باهاش نرفتم همون 100 تارم یه بار رفتم فقط بقیش از سواری و تسلط موتور لذت بردم شما ام به نظر من عادت کنید به سواری اروم بهتره و رفته رفته هم تسلط و مهارت بهتری پیدا میکنید هم ضعفهای موتور رو میگیرید و تقویتش میکنید مثل هواکش اسپرت شمع سوزنی برداشتن کاتا و هم ممکنه بعد چند وقت بلاخره یه ریمپ کار حرفه ای پیدا شد و با ریمپ اصولی و همون نکاتی که اقای نادری و فرزین گفتن سرعت و شتاب موتور به شکل چشمگیری بهتر شد
به نظر من این موتور از عمد سرعتو شتابش کنترل شده از همون کات افش که فابریکی رو 9 گذاشتن مشخصه کارای دیگه ایم کردن خوب راه نره حالا یا سیاست شرکت مادر همین بوده برای فشار کمتر به انجین یا سفارش نیکران موتور با فشارهای راهور و پلیس امنیت و ... که موتوری که همه گیر شده زیاد سرعتو شتاب بالایی نداشته باشه

- - - Updated - - -
سلام اقا ایدین روز بخیر ارادتمندم
من موتور رو همون شب که گفتم گرفتم چون دست بچه های خودمون بود و دست غریبه نداده بودم
جدا از بخش مالیش که خب از 15و 500 بود و من میخواستم بخرم و از ترس چینی بودن نمیخریدم تا همین 60 70 تومن که بود میگم من از هندلینگ و ترمزا و کلا سیس این موتور خوشم میاد ولی بازم میگم این موتور به طرز عجیبی محدود شده ربطی هم به دو سیلندر بودن و مدل راه رفتن نداره واقعا راه نمیره گاز که میدی این موتور راه نمیره من باز گفتم نه این موتور مشکل داره اون نیو فیس رفیقمو سوار شدم
سه تا دوباره دیروز زنگ زدم اوردن با رنگای مختلف سوار شدم
96 یه کم بهتر بود طلایی رنگ هم بود بازم اون خوب بود
ولی کلا سنگین گاز میخوره بحث دست راه افتادن هم نیست این موتور سبک ترین حجم بین موتورای منه کلا بخواد بره میخواد 200 تا بره من اصلا میگم سرعت اخر برام مد نظرم نیست من فقط میخوام موتور رو وقتی بهش گاز میدی راه بره این موتور دیر دور میگیره اصطلاح فنیشو نمیدونم حالا طراحی گیربکس و انجین و هرچی که این مساله بهش مربوط هست این مدلی هست متوجه ام

ولی برای بچه های میویسم که انتظار راه رفتن و شتاب گیری خفن از این موتور با این صدا رو دارن که گمراه نشن این موتور به درد دور دور کردن میخوره و دور عشقی زدن و خلاصه مسافت طولانی روندن و چون نسبت به بقیه موتورای پلاک داخلی نشیمنش خیلی خوبه من حال میکنم از مدل نشستن پشتش و فرمونش و هندلینگش و ترمزای فوق العاده اش

وقت کنم چند روز دیگه شمع و ایناشو عوض میکنم ببینیم یه ذره هم تغییر کنه مثه همون 96 ها شه خوبه

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

یکی دیگه از اپشنای خوب این موتور ( البته اپشن نمیدونم حساب شه یا نه ) اینه که لوازم قهرمانی هست براش

دلت خواست میتونی کلی وسیله کاستوم حالا به اصطلاح شخصی سازی شده یا مثلا بزک کردن هست براش
آینه عوض کنی کتی عوض کنی و اینا میدونم برای باقی موتورا هم هست ولی به این سیس موتور بیشتر میاد این وسایل من خودم همیشه دنبال یه موتور بودم که تو شهر یه مقدار دست کاری کنم رخ قشنگ و شخصی ای داشته باشه و خیلی هم خز نشه این چیزاش که فعلا تو شهر ما خدا رو شکر خز نیست :)))))))

ARSH
02-08-1399, 07:38 بعد از ظهر
چیزی که تازگی دقت کردم سر صدا هم تو دست انداز نمیده یعنی این چیزای پلاستیکی و کلا کنسول و کیلومتر و خیلی بی سر صدا هستن تو همه شرایط

aidin benelii
02-08-1399, 10:29 بعد از ظهر
سلام جناب aidin benelli
درباره اون فیلترا باید بگم اصلی نیستن حالا کاری ندارم کیفیتش خوبه یا نه ولی وظیفه دونستم خدمتت بگم خدای نکرده موتور اسیب نبینه من امروز رفتم از نزدیک دیدم و خیلی فرق میکنه با اصلی فقط چاپ شده اسم بنللی فکر کنم ایران تولید میکنن اگه فیلتر خیلی گرون خوب می خوای همونجا داره twinair بگیر البته250ت یا برو نمایندگی اصلی بنللی بگیر 150ت موفق باشید.

([Only registered and activated users can see links])

- - - Updated - - -
ی [Only registered and activated users can see links]۲۰۲۰۱۰۲۷_۲۰۳۶۲۹[1].jpg

- - - Updated - - -

ممنون دوست عزیز و گرامی از حس مسولیتت والا دروغ چرا من تا حالا فیلترهای اورجینال بنلی دو سیلندر رو ندیده بودم برای بنلی تک یکی دو بار خریدم دقیقا تو جعبه های سفید بود بدون هیچ مارکی یا لیبلی روی جعبه فیلتری که روی موتور خودمم بود نگاه کردم دیدم آرم بنلی داره دقیقا مثل همینی که خریدم
خوب چندتا نمایندگی رفتم پرسیدم وقتی میگفتن 150 دلم نمیومد بخرم چون این فیلتر با مزدا 323 و پراید یکیه دنبال یه فیلتر خارجی مثلا پورفولکس یا مان بودم
تا اینکه وقتی رفتم پیش اون بنده خدا این فیلترهارو دیدم جعبه سفیدش که مثل بنلی تک بود و خود فیلترم که مثل فیلتر روی موتور خودم آرم بنلی داشت و تمام نوشته ها یکی بود فکر کردم فیلتر اصلیه و همونیه که نمایندگیا میدم 150 سریع 4 تا خریدم
ولی خوب شما الان میگی اصلی نیست دیجیکالا فیلتر بنلی گذاشته عکس که معلومه عکس فیلتر اورجیناله چون روی جعبه لیبل بنلی داره ولی خوب وقتی ازش خرید میکنی معلوم نیست همون فیلترو بفرسته یا نه من بارها از دیجیکالا خرید کردم مخصوصا قطعات خودرو تصویر دقیقا قطعه اورجینال بود ولی نمونه فیکشو برام فرستادن تو نظراتم بری بعضی کاربرها گفتن فیلتر مشابه و غیر اصل فرستاده
ولی توی تصاویر که نگاه میکردم جعبه با جعبه من فرق داره ولی نوشته ها و آرمو هک شدن شماره دو رقمی روی دهانه فیلتر دقیقا مثل برای منه ([Only registered and activated users can see links])

- - - Updated - - -

ARSH
04-08-1399, 01:32 قبل از ظهر
سلام به همه
تو سایت اصلی بنلی برید تو اکثر کشورهای پیشرفته اروپایی و امریکا نمایندگی فروش داره بنلی tnt25/دقیقا همینی که تو ایران میفروشه حتی با همین برچسبها اونجا ام هست ولی بنلی دو سیلندراش ۳۰۰ هست
حتی ایرانم تو سایت اصلیش هست
تو اکثر کشورها tnt 25 رو گذاشته برا فروش البته اکثر محصولاتش موتور سنگین هست
برعکس باجاج و tvs که بیشتر محصولاتشون سبک هست و بیشترین سیسی باجاج همین ان اس و ۴۰۰ تک سیلندر هست ما بقی زیر ۲۰۰
بنلی واقعا یک پدیده جهانی در بازار موتور سیکلت عقب افتاده ایران بود و خیلیا هنوزم باور نکردن خدا کنه باز هم از این اتفاقها بیفته
اینم ادرس سایت اصلی بنلی و کشورهایی که توش نمایندگی داره البته بگم این پرچمها زبون سایت نیست بلکه رو هر کشوری بری هدایت میشی به سایت نمایندگی فروش بنلیذتو اون کشور مثلا رو پرچم ایران بزنی میری تو سایت نیکران موتور

این کامنت برای سال 97 هست که اوردم بالا
یه چیزی که دقت کردم
اون زمان تو لیست نمایندگی های بنلی تو سایت رسمی که همین دوستمون گذاشتن ایران هست
اما الان لینک رو باز میکنی خبری از ایران نیست و حذف شده !

ARSH
04-08-1399, 02:51 قبل از ظهر
قبلا نیکران به عنوان نماینده روی سایت بنلی بود و ایران رو انتخاب میکردی سایت نیکران میومد ...الان حذف شده !!؟

Benelli - Choose your country or region ([Only registered and activated users can see links])
اینم اقا نیما همون تایم اشاره کرده بود بهش تو صفحات بعد بود

<vnm>hossein
04-08-1399, 02:59 قبل از ظهر
بله نیست .!!
منم چن روز پیش گشتم نبود

aidin benelii
04-08-1399, 08:24 قبل از ظهر
این کامنت برای سال 97 هست که اوردم بالا
یه چیزی که دقت کردم
اون زمان تو لیست نمایندگی های بنلی تو سایت رسمی که همین دوستمون گذاشتن ایران هست
اما الان لینک رو باز میکنی خبری از ایران نیست و حذف شده !

به نظر من به خاطر تحریمهای یکطرفه امریکاس اینکارو کردن و سندسازی کردن که مثلا از سالی که شما گفتید ما قطع همکاری کردیم
همین هندیا ام که دارن میرن از بازار موتور به نظر من علتش همین میتونه باشه وگرنه از پول که بدشون نمیاد

<vnm>hossein
07-08-1399, 03:25 قبل از ظهر
دستش درد نکنه خیلی هم راست نگفت

یک مدت شرکتها حسن استفاده رو از خر تو خری اداره استان دارد بردن و هر چی حجم بالای ۲۴۹ بود پلاک

میگرفت , از اونجایی که رقابت همیشه ناسالمه بقیه همکاران شکایت کردند که فلان مدل فاقد شرایط شماره

گزاری هست و مدتی هم این ادامه داشت و موتور پلاک نمیشد تا .... نسخه ۲۵۰ سی سی جایگزین شد و شر خوابید

از جمله متولی برند زونتس و کاوازاکی بدجور از این رخداد غیر اخلاقی یعنی پلاک کردن موتور ۳۰۰ شاکی بودند

یک شرکتی هم که مثل بنز ,هوندا های ۳۰۰ ,نینجا ۳۰۰ و یاماها آر۳ و .. رو پلاک کرده و فروخته بود به دیار باقی شتافت

دقت کنید الان یاماها آر۲۵ اومده و خبری از آر ۳ نیست و نینجا هم در کنار Z همه ۲۵۰ هستن

در مورد این موتور , از اول با انجین ۳۰۰ سی سی دقیق تولید و به دنیا معرفی شد

قانونی هست که حجم سیلندر رو تولید کننده روی سیلندر برجسته میکنه و در انتهاش cm3 میزاره

یعنی این حجم این موتور هست به سانتی متر مکعب مثل cm3 300 اون جریان تخیلی ۳۰۲ رو هم فراموش کنید

نسخه ۲۵۰ سی سی بعدا برای مارکت های خاص تغییر کرد و همه میدونن کجاهاس

همه قول دادن بچه خوبی باشن و شیطنت نکنن و همون۲۵۰ سی سی رو بیارن

حالام میگن از اول همین بوده و بقیه ماجراها ,این که چرا اطلاع رسانی نکردن :

شما اگر حق به جانبت باشه حتما اینکارو میکنی ولی اگر نباشه ضرب المثلی هست که توش از هم زدن وبلند شدن

بو سخن به میان آمده , پس این کار رو نمیکنی
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

یه توضیح خوب از آقا نیما که ابهامات برطرف کرد ترجیح دادم ریپلای کنم دوستای جدید ام ببینن

<vnm>hossein
11-08-1399, 01:18 قبل از ظهر
سلام خسته نباشید،دوستان یه رنگ جدید از مدل جدید دوسیلند s اومده (رنگ قرمز).
من دسترسی خوبی ندارم.دوستانی که تهران هستن این رنگ موجود هست تو بازار یا هنوز وارد ایران نشده؟؟

aidin benelii
11-08-1399, 07:05 بعد از ظهر
سلام خسته نباشید،دوستان یه رنگ جدید از مدل جدید دوسیلند s اومده (رنگ قرمز).
من دسترسی خوبی ندارم.دوستانی که تهران هستن این رنگ موجود هست تو بازار یا هنوز وارد ایران نشده؟؟

سلام رنگ قرمز تو مدلهای قدیم هم بود چه بنلی تک چه جفت همین اقای نادری چند سال پیش یه تک سیلندر قرمز خرید ولی خیلی کم بود و اگه 100 تا بنلی سبز و سفید و مشکی میدیدی شاید یه دونه ام قرمز میدیدی
[Only registered and activated users can see links] ?_nc_ht=scontent-lga3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110&_nc_ohc=sl6w3sil__AAX_FjIY9&_nc_tp=24&oh=20f8201d52931b98527033c1b3e05243&oe=5FBA00BB[Only registered and activated users can see links]
همینطور که تو عکسای بالا میبینی قرمزش بوده و منم چند تایی دیدم ولی خیلی کم بود و باید به اینم توجه کنی چون کمه بعدها برای پیدا کردن فلاپهاش خیلی اذیت میشی
البته رنگ سلیقه ایه و نمیشه با قطعیت گفت چه رنگی زیباس و چه رنگی بد چون یکی سفید رو بهترین رنگ میدونه یکی دیگه سبز و یکی مشکی ولی از نظر من و سلیقه من قرمز روی این موتور حالا چه جفت چه تک زیاد جالب نشده البته نیو فیسشو من تا حالا قرمزشو ندیدم و بعید میدونم باشه
شما ام به نظر من اگه میخوای بخری یه رنگ معمولشو انتخاب کن تا هم فلاپهاش در دسترس باشه هم موقع فروش راحتر باشه هم اینکه کلا رنگهای تک زود دل ادمو میزنه

ARSH
12-08-1399, 05:38 بعد از ظهر

<vnm>hossein
13-08-1399, 04:06 قبل از ظهر
سلام رنگ قرمز تو مدلهای قدیم هم بود چه بنلی تک چه جفت همین اقای نادری چند سال پیش یه تک سیلندر قرمز خرید ولی خیلی کم بود و اگه 100 تا بنلی سبز و سفید و مشکی میدیدی شاید یه دونه ام قرمز میدیدی
[Only registered and activated users can see links] ?_nc_ht=scontent-lga3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=110&_nc_ohc=sl6w3sil__AAX_FjIY9&_nc_tp=24&oh=20f8201d52931b98527033c1b3e05243&oe=5FBA00BB[Only registered and activated users can see links]
همینطور که تو عکسای بالا میبینی قرمزش بوده و منم چند تایی دیدم ولی خیلی کم بود و باید به اینم توجه کنی چون کمه بعدها برای پیدا کردن فلاپهاش خیلی اذیت میشی
البته رنگ سلیقه ایه و نمیشه با قطعیت گفت چه رنگی زیباس و چه رنگی بد چون یکی سفید رو بهترین رنگ میدونه یکی دیگه سبز و یکی مشکی ولی از نظر من و سلیقه من قرمز روی این موتور حالا چه جفت چه تک زیاد جالب نشده البته نیو فیسشو من تا حالا قرمزشو ندیدم و بعید میدونم باشه
شما ام به نظر من اگه میخوای بخری یه رنگ معمولشو انتخاب کن تا هم فلاپهاش در دسترس باشه هم موقع فروش راحتر باشه هم اینکه کلا رنگهای تک زود دل ادمو میزنه

نیوفس بود اونی که دیدم،تو نیوفیس رنگ قرمزش واقعا محشره ولی قدیما موافقم زیاد جالب نیست

aidin benelii
13-08-1399, 04:30 قبل از ظهر

سلام اقا آرش خدایی بنلی شما کجا این طرح هارلی ها کجا

aidin benelii
13-08-1399, 06:01 قبل از ظهر
دوستان سلام بنلی تک سیلندر که داشتم آمپر آب داشت و خوب میدونید آمپر چون دمارو نمیزنه و با رسم نمودار دمارو نشون میده همینکه تا وسطه خونه هاش خیالت راحته و وقتی بالا بره میفهمی داره یه اتفاقی میفته و حواستو جمع میکنی قبل اینکه موتور جوش بیاره
ولی بنلی دو سیلند سری قدیم آمپر آب نداره فقط یه قسمت کوچیک تو کیلومتر هست که داخلش دما رو به عدد نشون میده میخواستم ببینم اون عدد دمای آب هست یا دمای روغن؟ چون تو دفترچه نوشته بود دمای روغن ولی دفترچه فارسی از اینجور خطاها و اشتباهات زیاد داره ولی خودم فکر میکنم دمای آب باشه چون رابطه مستقیم با فن رادیات داره و تا بالا میره فن روشن میشه
سوال دومم اینه تا چه دمایی نرمال هست؟؟؟؟؟؟ برای من اصولا وقتی موتور روشن میشه و تو ترافیک هستم بین 90 تا 95 هست و تو حرکت ممتد زیر 90 آیا درست و نرماله این دما یا برای شما کمتره؟ از چه دمایی بیشتر باید احتیاط کرد؟؟؟

farshad 54
13-08-1399, 09:55 قبل از ظهر
تا 95 نرماله

اگر بالاتر بره باید رسیدگی بشه

البته سری های اول که همون مدلای 95 باشن تا 100 تا هم میرفت آمپرشون که مشکلشو شرکت حل کرد

aidin benelii
13-08-1399, 11:21 بعد از ظهر
تا 95 نرماله

اگر بالاتر بره باید رسیدگی بشه

البته سری های اول که همون مدلای 95 باشن تا 100 تا هم میرفت آمپرشون که مشکلشو شرکت حل کرد

سلام ممنون خیالمو راحت کردید من خودم 206 هم دارم و همونطور که میدونید فن کند 206 رو 98 درجه روشن میشه و فن تند رو 105 درجه و با دمای زیاد کاملا اشنایی دارم اتفاقا اوایل برام سوال بود که چرا 206 انقدر دماش بالاست و چرا مثلا پژو به جای ترموستات 89 ترموستات 80 و به جای روشن شدن فن کند رو 98 88 رو انتخاب نکرده
تو تحقیقاتی که کردم متوجه شدم هر چی دمای عملیاتی بالاتر باشه اصطکاک و ساییدگی بین قطعات کمتر میشه به همین خاطره وقتی موتور سرده نباید فشار اورد چون سائیدگی در بیشترین حده و همچنین با گرم شدن موتور و پایین اومدن سائیدگی توان بیشتر میشه و مصرف پایینتر میاد همچنین تو دمای بالاتر ایسیو غلظت سوختو کمتر میکنه چون خامسوزی به حد اقل میرسه و در نتیجه مصرف به شکل چشمگیری پایینتر میاد و میتونن بدون افت توان از مصرف خودرو و الایندگیش کم کنن
ولی حالا این سوال پیش میاد که چرا همه خودروسازها و موتور سیکلتهای بنزینی اینکارو نمیکنن و چرا حتی دما رو از این بالاتر نمیبرن تا هم اصطکاک یا سائیدگی کم شه و عمر موتور زیاد شه هم مصرف کمتر شه هم توان بالاتر بره جوابش اینه که قطعات موتور که اکثرا فلزی هستن با گرم و سرد شدن دچار انبساط و انقباض میشه و مثلا خودرویی که میخواد دمای عملیاتیشو رو 100 درجه بزاره البته این دمای ابه و دمای خود اجزا موتور تا چند صد درجه بالا میره ولی خوب هر چی دمای آب کمتر باشه دمای قطعاتم کمتره ولی خودروساز و طراح موتور باید این رو هم در نظر بگیره که در یک روز سرد زمستانی ممکنه دمای اجزای موتور به 0 درجه حتی زیر 0 برسه و دچار انقباض شدید شن اجزا موتور با روشن شدن و گرم شدن دمای قطعات به چند صد درجه میرسه و الیاژهای موتور و طراحی موتور باید جوری باشه که موتور در اون سرمای اولیه دچار ساییدگی بیش از حد نباشه و بتونه کارکرد در دمای پایین رو هم تاب بیاره پس دست طراحان بستس و نمیتونن دمای عملیاتی رو بیش از یه حدی بالا ببرن و همون چند ده درجه دمای اب رو بالا بردن هم مستلزم طراحیهای مدرن و استفاده از الیاژهایی مخصوصه ولی خلاصه کلام همونطور که دماب بالای 75 درجه برای موتور پیکان مضره پایین اوردن دمای موتور گرما دوست مثل 206 هم براش مضره و اگه ما خودمون دمای فن رو پایین بیاریم و ترموستات پایین رو خودرویی مثل 206 ببندیم هم ساییدگی و اصطکاک قطعات رو بالا بردیم و به طبع عمر موتور کمتر میشه هم مصرف بالا رفته

دمای موتور(C)
سائیدگی موتور(MM)
مصرف سوخت(L/H)
توان(KW)

4
0.2
14.3
19.4

38
0.051
13.2
20.3

60
0.025
12.1
21.3

70
0.013
11
21.6

82
0.008
10.6
22

منبع جدول ذکر شده:کتاب توان موتور و تراکتور تالیف کارول اپی گورینگ

متاسفانه ذهنیتهای غلطی بین بعضی از رانندگان و حتی مکانیکها هست که دما هر چی پایینتر باشه برای موتور بهتره یا مثلا روغن هر چی غلظتش بالاتر باشه بهتره در صورتی که اصلا اینطور نیست و اتفاقا موتورهای جدید و حساس به روغنهاای رغیقتر نیاز دارن که به سرعت یه لایه روغن رو همه اجزا بشینه و روغنهای مدرن و جدید و گرونقیمت هم ویسکوزیته پایینتر دارن یا پایین اوردن دمای عملیاتی یا برداشتن ترموستات و این قبیل کارها که در گذشته زیاد انجام میشد برای موتور مضره
این جدول بالا رم برای سند حرفام قرار دادم البته اقا فرشاد جسارت نباشه و من چون پست شمارو نقل قول کردم به این دلیل نیست که بخوام اینهارو به شما یاد بدم و مطمئنم شما قبل از من واقف بودید فقط چون بحث دمای موتور شد گفتم بهانه خوبیه این پستو بزارم و دوستان بدونن دمای عملیاتی بالا نقطه ضعف نیست بلکه برعکس یه طراحی مدرن برای استفاده از حد اکثر توان موتور و پایین اوردن مصرف و الایندگیه برای پاس کردن استانداردهای زیست محیطی روز دنیا و صادرات به اروپا که قوانین سفتو سختی داره و دستکاری تو دما ام یعنی پایین اوردن توان بالا بردن ساییدگی و کم شدن عمر موتور و بالا رفتن مصرف به خاطر ساییدگی بیشتر

- - - Updated - - -

راستی دوستان این تصویر صفحه 7 دفترچه فارسی بنلی دو سیلندره که تو سایت نیکران قرار دادن همونطور که میبینید قسمتهای مختلف کیلومترو توضیح داده و شماره 9 که همون دماییه که من در موردش سوال داشتم و اقا فرشاد پاسخ داد همونطور که میبینید در مورد شماره 9 نوشته : نشانگر دمای روغن ولی من تو این مدتی که سوار بودم به نظرم این دما دمای آبه چون رابطه مستقیم با روشن خاموش شدن فن داره و تا فن روشن میشه به سرعت پایین میاد در صورتی که اگه دمای روغن بود قطعا نمیتونست به این سرعت با روشن شدن فن دماش پایین بیاد
حالا میخواستم نظر شما دوستان با تجربه تر رو هم بدونم به نظرتون این دمای آبه و دفترچه به اشتباه نوشته دمای روغن ؟ چون تو دفترچه های فارسی این قبیل سوتیها کم نیست یا واقعا دمای روغنه و حس من اشتباهه؟ ممنون میشم پاسخ بدید و یا اگه پاسخ قطعی ندارید شما ام مثل من برداشت و نظرتونو بدید

ns200
13-08-1399, 11:59 بعد از ظهر
اشتباه دفترچه هستش
دما کولانت (آب) هستش

ARSH
18-08-1399, 01:40 قبل از ظهر
اقایون کاتالیزور درارم چراغ چک روشن میشه ؟ یعنی خطا اینا میندازه ؟ یا مشکلی نیست ؟

- - - Updated - - -

صمد اسمش

aidin benelii
18-08-1399, 11:45 بعد از ظهر
اقایون کاتالیزور درارم چراغ چک روشن میشه ؟ یعنی خطا اینا میندازه ؟ یا مشکلی نیست ؟

- - - Updated - - -

صمد اسمش

ماشالاه ماشالاه آرزو دارم همیشه اینجوری نو و خوش رخ بمونه این موتور و چرخش به خوشی بچرخه و چشم بد دور باشه
ضمنا برداشتن کاتا هیچ مشکلی نداره از لحاظ روشن شدن چک و خطا و اصلا ایسیو متوجه نمیشه کاتالیزور هست یا نه زیرا سنسور اکسیژنهای بنلی نزدیک سیلندر و قبل از کاتالیزور نصبه البته بنلی 2 تا سنسور داره ولی برای هر سیلندر یک سنسور نصب شده و این سنسورها قبل کاتا هستن و گازهای خروجی سیلندر رو مستقیم اندازه میگیرن (هر سیلندر یک سنسور جدا داره)
تو بعضی خودروها که با پر شدن کاتا یا باز کردن کاتا باعث خطا و روشن شدن چک میشه به این دلیله که استاندارد یورو 4 خودرو. خودروسازهارو موظف کرده از 2 سنسور اکسیژن استفاده کنن یکی قبل از کاتالیزور که گازهای خروجی سیلندرها رو مستقیم قبل کاتا اندازه گیری میکنه و به ایسیو میفرسته دومی بعد از کاتالیزور نصبه و گازهای خروجی بعد کاتالیز رو اندازه گیری میکنه ایسیو با تعریفی که براش شده نگاه میکنه ببینه اطلاعات سنسور دوم باید الایندگیهاش کمتر شده باشه یعنی کاتا به درستی کار کنه و اگه کاتا باز شده باشه یا کیپ شده باشه میزان پارامترهایی که سنسور قبل و بعد کاتا میفرستن به ایسیو یکسان یا خیلی نزدیک به همه و ایسیو متوجه نبودن کاتا یا درست کار نکردنش میشه و خطای کاتالیزور ثبت میشه و چراغ چک روشن میشه البته توی اون خودروها ام راه داره و بعد باز کردن یا در اوردن کاتا به جای سنسور دوم یه مقاومت و شبیه ساز سنسور دوم نصب میکنن و هر اطلاعی سنسور اول میده رو اون مقاومت باعث میشه مقداری کمتر از اون به عنوان سنسور دوم ارسال شه و ایسیو فکر میکنه کاتا داره درست کارشو انجام میده و خطایی ثبت نمیکنه
به نظر من در وهله اول کاتا رو در بیار هم صدا بهتر میشه هم کمی گازخور بهتر میشه مخصوصا شمایی که از شتاب موتور خیلی ناراضی بودی ولی فعلا ریمپ نکن چون همونطور که دوستان گفتن ریمپ کارها فقط کات آف رو ور میدارن که در صورت پر کردن دنده ها فشار زیادی به موتور میاد و حیفه واقعا موتوری که قدرت داشته باشه رو دور موتور 8 هم دنده بدی باید به راحتی دنده بعدیو پر کنه تازه کات اف فابریک بنلی حدود 10 یا 9.5 اگه درست بگم و هزینه خیلی زیادی ام میگیرن کمی صبر کن تا بلاخره کسی پیدا شه یه ریمپ اصولی روی موتور انجام بده الان روی ماشینهای دربو داغون ایرانخودرو سایپا ریمپ اصولی انجام میدن و به وضوه سرعتو شتاب بالا میره ولی توی دیاگ و ریمپ موتور سیکلت هنوز در اول راهن و اطلاعاتشون کم و محدوده من مطمئنم با یه ریمپ حرفه ای این موتور پتانسیل بالایی داره برای افزایش توان چون یا به خاطر صادرات به کشورهای اروپایی و قوانین سختگیرانه زیست محیطی خود بنلی اکثر زورشو برای پایین اوردن الایندگی گذاشته یا بعید نیست راهور ایران نیکران موتور رو تحط فشار گذاشته تا سرعت و شتابو کم کنه
وگرنه تو درگهای یوتیوب میبینی این موتور همیشه از نینجا و z250 سریعتر بوده در صورتی که این حرفو تو ایران بزنی تعجب میکنن و براشون قابل قبول نیست خود من اولین بار دیدم تو یوتیوب واقعا فکر نمیکردم بنلی بتونه پیروز شه

zeroamin
19-08-1399, 02:32 بعد از ظهر
اون درگایی که تو یوتیوب دیدین که بنلی زد ۲۵۰ رو میزنه بنلی هاش ۳۰۰ سی سی هستن اما بنلی های ایران اکثریت ۲۵۰ سی سیه

ARSH
19-08-1399, 05:57 بعد از ظهر
اره کار اینا نیست . دور بالاش خیلی خوبه این موتور
دور پایینش نه
خدایی صداش خیلی قشنگه

aidin benelii
19-08-1399, 10:39 بعد از ظهر
اون درگایی که تو یوتیوب دیدین که بنلی زد ۲۵۰ رو میزنه بنلی هاش ۳۰۰ سی سی هستن اما بنلی های ایران اکثریت ۲۵۰ سی سیه

سلام حتی اگه قبول کنیم شرکت چینی به خاطر ایران و قوانینش حجم سیلندرو کم کرده باشه که خود من این اعتقادو دارم اینکه بگیم سری اول سیصد بوده بعدا 250 شده کاملا اشتباهه و هیچ سندی ام وجود نداره اگه 95 ها سیصد باشه و نیکران تونسته راهور رو گوا بزنه یا باهاش به توافق برسه مطمعنا 99 ها ام سیصذه حتی من از چند نمایندگی پرسیدم به بهونه خرید پیستون برای مدل 95 گفتن پیستونها هیچ فرقی نداره بین 95 و 99 و یه مدل پیستونه که باید باز کنی و ببینی بعد تراش چه شماره ای میخوای
ولی اگه همه قبول کنن شرکت چینی 50 سیسی حجم موتور رو کم کرده بقیه این موتور یعنی گیربکس و میل لننگو شاتون و سرسیلندرو سوپاپها تماما بر پایه همون موتور 300 هست و کم کردن مقداری از قطر پیستون نمیتونه این موتور رو انقدر کند کنه به نظر من نرم افزار روی این موتور تاثیر بالایی داره و تمام افت قدرت و توان بین مدلهای 95 و 98 به همین دستکاریهای نرم افزاری بر میگرده و اطمینان دارم کسی که از برنامه نویسی نرم افزارهای ایسیو سر رشته داشته باشه و مسائل زیست محیطی و مصرف رو فدای سرعتو شتاب کنه میتونه به حد قابل توجهی شتاب این موتورو بالا ببره ولی خوب برنامه نویسان حرفه ای اگه در ایران باشن به سودو ضرر اینکار برای خودشون نگاه میکنن و قطعا نمیان اپلود نرم افزاری داخل اینترنت بزارن که با ریپرگرام کردن ایسیو کلی موتور الایندگیشون بالا بره و دودش توی ریه های اونها بدون زره ای سود بره موتورسازامونم حتی حرفه ایتراشون در بحث دیاگ و برنامه دادن و تیونینگ نرم افزاری در ابتدای کار هستن و تجربه ای ندارن
در بحث خودرو که از سال 80 با واردات و تولید عمده 206 که نرم افزار انژکتوری به روز و سیستم مولتیپلکسداشت غریب به 19 ساله حتی قبل از اون با خودروهای انژکتوری دیگه دیاگ و نرم افزار خوئدرو به بین مکانیکها و الکترونیک کارها وارد شده بود ولی تا همین 2-3 سال پیش نمیتونستن دمای روشن شدن فن 206 رو پایین بیارن و مقاومت وصل میکردن تا فن زودتر کار کنه حتی اپشنهای قابل فعال کردن در 206 رو هنوز که هنوزه خیلی از مکانیکها با اینکه سالهاست دیاگ دارن ازش اطلاعی ندارن ولی در خودرو 3-4 سالی هست در زمینه اپدیت نرم افزاری و تیونینگ نرم افزاری پیشرفتهایی حاصل شده و با انتقال اون تجارب به بخش موتور سیکلت من مطمئنم به زودی برای موتور سیکلتهای انژکتوری ام ریمپهای حرفه ای که واقعا کار کنه تعریف میشه

- - - Updated - - -

سلام حتی اگه قبول کنیم شرکت چینی به خاطر ایران و قوانینش حجم سیلندرو کم کرده باشه که خود من این اعتقادو دارم اینکه بگیم سری اول سیصد بوده بعدا 250 شده کاملا اشتباهه و هیچ سندی ام وجود نداره اگه 95 ها سیصد باشه و نیکران تونسته راهور رو گوا بزنه یا باهاش به توافق برسه مطمعنا 99 ها ام سیصذه حتی من از چند نمایندگی پرسیدم به بهونه خرید پیستون برای مدل 95 گفتن پیستونها هیچ فرقی نداره بین 95 و 99 و یه مدل پیستونه که باید باز کنی و ببینی بعد تراش چه شماره ای میخوای
ولی اگه همه قبول کنن شرکت چینی 50 سیسی حجم موتور رو کم کرده بقیه این موتور یعنی گیربکس و میل لننگو شاتون و سرسیلندرو سوپاپها تماما بر پایه همون موتور 300 هست و کم کردن مقداری از قطر پیستون نمیتونه این موتور رو انقدر کند کنه به نظر من نرم افزار روی این موتور تاثیر بالایی داره و تمام افت قدرت و توان بین مدلهای 95 و 98 به همین دستکاریهای نرم افزاری بر میگرده و اطمینان دارم کسی که از برنامه نویسی نرم افزارهای ایسیو سر رشته داشته باشه و مسائل زیست محیطی و مصرف رو فدای سرعتو شتاب کنه میتونه به حد قابل توجهی شتاب این موتورو بالا ببره ولی خوب برنامه نویسان حرفه ای اگه در ایران باشن به سودو ضرر اینکار برای خودشون نگاه میکنن و قطعا نمیان اپلود نرم افزاری داخل اینترنت بزارن که با ریپرگرام کردن ایسیو کلی موتور الایندگیشون بالا بره و دودش توی ریه های اونها بدون زره ای سود بره موتورسازامونم حتی حرفه ایتراشون در بحث دیاگ و برنامه دادن و تیونینگ نرم افزاری در ابتدای کار هستن و تجربه ای ندارن
در بحث خودرو که از سال 80 با واردات و تولید عمده 206 که نرم افزار انژکتوری به روز و سیستم مولتیپلکسداشت غریب به 19 ساله حتی قبل از اون با خودروهای انژکتوری دیگه دیاگ و نرم افزار خوئدرو به بین مکانیکها و الکترونیک کارها وارد شده بود ولی تا همین 2-3 سال پیش نمیتونستن دمای روشن شدن فن 206 رو پایین بیارن و مقاومت وصل میکردن تا فن زودتر کار کنه حتی اپشنهای قابل فعال کردن در 206 رو هنوز که هنوزه خیلی از مکانیکها با اینکه سالهاست دیاگ دارن ازش اطلاعی ندارن ولی در خودرو 3-4 سالی هست در زمینه اپدیت نرم افزاری و تیونینگ نرم افزاری پیشرفتهایی حاصل شده و با انتقال اون تجارب به بخش موتور سیکلت من مطمئنم به زودی برای موتور سیکلتهای انژکتوری ام ریمپهای حرفه ای که واقعا کار کنه تعریف میشه

ARSH
25-08-1399, 11:19 بعد از ظهر

<vnm>hossein
29-08-1399, 12:36 قبل از ظهر
سلام خدمت همگی.
از همینجا آرزوی موفقیت برای بچه های پرشین موتور.
دوستان موقع خرید موتور از کجا بفهمیم کیلومترش فعال بوده یا از مدار خارج کردن که کیلومتر نندازه.
امروز یه بنلی اورده بودن نگا کردم حدودا دو هزار کار کرده بود
ولی ظاهر موتور یجور بود آدم میگت موتور حداقل ده هزار تا را رفته.
از کجا تشخیص بدم کارکردش واقعیه؟!

<vnm>hossein
29-08-1399, 02:15 قبل از ظهر
تو کاتالوگ انگلیسیش که کامل تره و همه اطلاعات هست وزرن خشک زده ۱۹۵
اما یه نکته جالب توجه م جلب کرد،اینکه نیکران شتر تو سایتش زده وزن خشک موتور ۱۸۳ کیلو!!!!

aidin benelii
30-08-1399, 01:09 قبل از ظهر
سلام خدمت همگی.
از همینجا آرزوی موفقیت برای بچه های پرشین موتور.
دوستان موقع خرید موتور از کجا بفهمیم کیلومترش فعال بوده یا از مدار خارج کردن که کیلومتر نندازه.
امروز یه بنلی اورده بودن نگا کردم حدودا دو هزار کار کرده بود
ولی ظاهر موتور یجور بود آدم میگت موتور حداقل ده هزار تا را رفته.
از کجا تشخیص بدم کارکردش واقعیه؟!

سلام حسین جان والا خودت یه جورایی جواب خودتو دادی بهترین کار اینه که کارکرد موتور به ظاهرش بیاد جاهایی که بیشتر خودشو نشون میده دیسک ترمزه موتوری که 2 هزارتا کار کرده باشه دیسکها باید کاملا نو باشه هنوز همچنین نور گوشیتو بنداز نگاه کن ببین لنتها لنتهای فابریک هستن یا نه و ببین چند درصد گوشت دارن مخصوصا عقبو بنلی 2 سیلندر تقریبا رو 10 هزارتا لنت عقبش تموم میشه حالا اگه شما ببینی مثلا موتوری 2 هزارتا کار کرده ولی لنت عقبش در حال تموم شدنه مشخصه حقیقی نیست قبلش حتما چندین موتور صفرو نگاه کن ببین لنت فابریک چه خصوصیاتی داره و میزان گوشت 100 درصد چقدره همچنین بنلی 2 سیلندر لوله اگزوز جلو یا همون هدرزش داغ میندازه البته رو 2 هزارتا ام داغ میندازه اگزوز ولی خوب خیلی کمتره از لوله اگزوزی که 10 هزارتا کار کرده البته اگه طرف شکافته باشه برای تخلیه کاتا و جوش داده باشه زیاد نمیشه دیگه از این روش متوجه شد
همچنین روی پیچهای بنلی و در برق لاک سفید خورده به اونها توجه کن اگه دیدی دربرق لاک نداره مطمئن شو این موتور کم کار نیست و انقدر رفته کارواش یا کاملا پاک شده یا برای گرفتن تایم و تعمرات سر سیلندر اون لاک دستکاری شده و از عمد پاکش کردن که مت.جه نشی تایم دستکاری شده همچنین توجه به لاستیک هم میتونه نشوندهنده باشه لاستیک های اسپرت ثل بنلی زیاد نمیشه درصد عاجشونو چک کرد ولی هر چی بیشتر کار کنن حفره و تو رفتگیهای ریز سوراخ مانند بیشتری روی سطح لاستیک ایجاد میشه

- - - Updated - - -

دوستان سلام
الان که هوا سرد شده من کم سوار موتور میشم ولی هر 4-5 روز یه بار استارت میزنم چند دقیقه کار کنه
ولی مشکلی که داره توی سرما موتور بد روشن میشه و باید استارتو مثلا 4-5 ثانیه نگه داری و کمی گاز بدی تا روشن شه بعدم که روشن شد تا مثلا 30-40 ثانیه باید گازو نگه داری و با گاز بازی کنی وگرنه گازو ول کنی خاموش میکنه انگار مثلا ساساد اتومات موتور کار نمیکنه حالا به نظرتون طبیعیه؟؟؟؟ و اگه طبیعی نیست ایراد از چیه؟

ARSH
30-08-1399, 01:31 قبل از ظهر
اقا ایدن موتور من اینجوری نیست هر 12 13 روز یه بار روشن میکنم نیش استارت روشن میشه روشنم میمونه ولی دیروز که روشن کردم چراغش همراه با موتور روشن نشد
یکی دو تا نور بالا پلیسی رو زدم دیدم نه روشن نشد
بعد خاموش کردم
دوباره روشن کردم
دیدم روشن شد
حالا نمیدونم چرا
رفتم یکم دور زدم دیگه اونجوری نشد

aidin benelii
30-08-1399, 08:04 قبل از ظهر
اقا ایدن موتور من اینجوری نیست هر 12 13 روز یه بار روشن میکنم نیش استارت روشن میشه روشنم میمونه ولی دیروز که روشن کردم چراغش همراه با موتور روشن نشد
بعد خاموش کردم
دوباره روشن کردم
دیدم روشن شد
حالا نمیدونم چرا

آ|رش جان پس باید ببرم نشون بدم
در مورد چراغ اگه مجدد اونجوری شه احتمالا از جا زغالیه قطعو وصل داره یه روز کاسه چراغو باز کن و زغال یا همون سوکتی که به لامپ میخوره رو چند بار در بیارو مجدد جا بزن تا اتصال به خوبی برقرار شه حتی میتونی با اسپری کنتاکتشور چرب کمی اسپری کنی داخلش
البته فقط حدس مزنم چون هر موتوری داشتم این مشکل قطعو وصل چراغ داشته و یه بار خود به خود روشن میشده یه بار نمیشد از همین جا زغالی یا سوکت بوده لامپهای بنلی ام پایه h7 هست

aidin benelii
01-09-1399, 08:22 قبل از ظهر
بعد خاموش کردم
دوباره روشن کردم
دیدم روشن شد
حالا نمیدونم چرا

اقا آرش راستی یه سوال دیگه ام دارم موتور من وقتی درجا نور چراغ جلو کمی بیشتره کمی گاز میدم نور کمتر میشه دور موتور که بالا میره حدود 4 مجدد نور پرنور میشه
میخواستم ببینم موتور شما ام وقتی درجا گاز میدید نور چراغ جلو تغییر میکنه؟؟؟ البته دوستان دیگه امن جواب بدن ممنون میشم

ARSH
01-09-1399, 02:16 بعد از ظهر
نه داداش برا من اینجوری نیست همون یه میزان هست امروز رفتم دوباره تست کردم ببینم اون مشکل پیش میاد یا نه
دیدم نه روشن کردم چراغشم روشن شد

<vnm>hossein
01-09-1399, 08:48 بعد از ظهر
سلام حسین جان والا خودت یه جورایی جواب خودتو دادی بهترین کار اینه که کارکرد موتور به ظاهرش بیاد جاهایی که بیشتر خودشو نشون میده دیسک ترمزه موتوری که 2 هزارتا کار کرده باشه دیسکها باید کاملا نو باشه هنوز همچنین نور گوشیتو بنداز نگاه کن ببین لنتها لنتهای فابریک هستن یا نه و ببین چند درصد گوشت دارن مخصوصا عقبو بنلی 2 سیلندر تقریبا رو 10 هزارتا لنت عقبش تموم میشه حالا اگه شما ببینی مثلا موتوری 2 هزارتا کار کرده ولی لنت عقبش در حال تموم شدنه مشخصه حقیقی نیست قبلش حتما چندین موتور صفرو نگاه کن ببین لنت فابریک چه خصوصیاتی داره و میزان گوشت 100 درصد چقدره همچنین بنلی 2 سیلندر لوله اگزوز جلو یا همون هدرزش داغ میندازه البته رو 2 هزارتا ام داغ میندازه اگزوز ولی خوب خیلی کمتره از لوله اگزوزی که 10 هزارتا کار کرده البته اگه طرف شکافته باشه برای تخلیه کاتا و جوش داده باشه زیاد نمیشه دیگه از این روش متوجه شد
همچنین روی پیچهای بنلی و در برق لاک سفید خورده به اونها توجه کن اگه دیدی دربرق لاک نداره مطمئن شو این موتور کم کار نیست و انقدر رفته کارواش یا کاملا پاک شده یا برای گرفتن تایم و تعمرات سر سیلندر اون لاک دستکاری شده و از عمد پاکش کردن که مت.جه نشی تایم دستکاری شده همچنین توجه به لاستیک هم میتونه نشوندهنده باشه لاستیک های اسپرت ثل بنلی زیاد نمیشه درصد عاجشونو چک کرد ولی هر چی بیشتر کار کنن حفره و تو رفتگیهای ریز سوراخ مانند بیشتری روی سطح لاستیک ایجاد میشه

- - - Updated - - -

دوستان سلام
الان که هوا سرد شده من کم سوار موتور میشم ولی هر 4-5 روز یه بار استارت میزنم چند دقیقه کار کنه
ولی مشکلی که داره توی سرما موتور بد روشن میشه و باید استارتو مثلا 4-5 ثانیه نگه داری و کمی گاز بدی تا روشن شه بعدم که روشن شد تا مثلا 30-40 ثانیه باید گازو نگه داری و با گاز بازی کنی وگرنه گازو ول کنی خاموش میکنه انگار مثلا ساساد اتومات موتور کار نمیکنه حالا به نظرتون طبیعیه؟؟؟؟ و اگه طبیعی نیست ایراد از چیه؟

سلام داداش ،نکته های ریز و مهمی بود دمت گرم ،حتما استفاده میکنم.
ولی بجز اینا از طریق دیاگ اینا ام میشه برسی کرد ؟
بجز یونیت کیلومتر یونیت دیگه ای نیست که ثبت کنه؟مثل abs که وقتی کیلومتر قطع کیلومتر رفته شده رو رو ایسیو ثبت میکنه

- - - Updated - - -

اقا آرش راستی یه سوال دیگه ام دارم موتور من وقتی درجا نور چراغ جلو کمی بیشتره کمی گاز میدم نور کمتر میشه دور موتور که بالا میره حدود 4 مجدد نور پرنور میشه
میخواستم ببینم موتور شما ام وقتی درجا گاز میدید نور چراغ جلو تغییر میکنه؟؟؟ البته دوستان دیگه امن جواب بدن ممنون میشم

شارژ کنش چک کن ببین موتور روشن بودنی خوب شارژ میکنه،به اصتلاح ولتاژی که تولید میکنه درحدمعقول هست یا نه.
اگه از زنون یا هدلایت اینا استفاده میکنی میتونه مشکل از اون باشه.

mohammadhossein
03-10-1399, 03:28 بعد از ظهر
سلام
دوستان موتور رو حدود ۲ هفته هست گرفتم،چندتا موضوع بود گفتم ببینم طبیعیه یا نه:
۱_ تعویض دنده با صدا انجام میشه که قبلا توی آپاچی هم اینجور صدای تعویض دنده رو تجربه کردم
۲_دنده توی دور موتور بعد ۶ هزار خیلی نرم عوض میشه ولی زیر این دور موتور این طور نیست(صدای اگزوز توی دور ۶هزار مناسب کوچه نیست)
۳_ معکوس هم سفت جا میخوره
ضمنا موتور۱۷ هزار کاره موتورهای قبلیم هم محصولات باجاج بوده(آخریش هم nsبوده)شاید بخاطر موتور های قبلیم روی این داستانها حساس شدم.ممنون

ARSH
03-10-1399, 06:09 بعد از ظهر
اره داداش دنده های ان اس نرم تر از بنلی هست به خاطر این حساسیت ایجاد میشه برای منم همینطوری بود کلا خیلی خشک تر نسبت به ان اس جا میره ان اس مثه پنبه اس

نیما نادری
05-10-1399, 10:13 بعد از ظهر
آ|رش جان پس باید ببرم نشون بدم
در مورد چراغ اگه مجدد اونجوری شه احتمالا از جا زغالیه قطعو وصل داره یه روز کاسه چراغو باز کن و زغال یا همون سوکتی که به لامپ میخوره رو چند بار در بیارو مجدد جا بزن تا اتصال به خوبی برقرار شه حتی میتونی با اسپری کنتاکتشور چرب کمی اسپری کنی داخلش
البته فقط حدس مزنم چون هر موتوری داشتم این مشکل قطعو وصل چراغ داشته و یه بار خود به خود روشن میشده یه بار نمیشد از همین جا زغالی یا سوکت بوده لامپهای بنلی ام پایه h7 هست

سلام

دیر روشن شدن موتور انژکتور غیر از نقص یکسری قطعات مثل شمع مستهلک ، باتری ضعیف ،
ایراد در پمپ بنزین ، و هزار دلیل دیگه اینا هم میتونه باشه

کثیف بودن و کیپ شدن فیلتر بنزین

کثیف بودن یا معیوب بودن استپر موتور

که با مشاهده استپر مشخص میشه اگر نوکش دوده و جرم باشه

و همچنین تو سوراخی که بسته میشه جرم باشه جفتش باید تمیز بشه

کلا در سیستم انژکتور چون دریچه گاز در حالت درجا کارکردن یا استارت زدن

کاملا مسدود میشه ، پس هوای مورد نیاز فقط از طریق استپر موتور اجازه ورود داره

استپر یک موتور داره داخلش که وقتی فرمان بهش میاد شفت داخل استپر رو به داخل یا خارج

حرکت میده و باعث باز یا بسته شدن ورودی هوا برای درجا کار کردن یا استارت زدن میشه

لذا اگر موتور انژکتور همراه با گاز دادن روشن میکنید اشتباه است

اگر تا گاز ندید خودش روشن نمیشه مشکل فنی که بالا گفتم قطعا وجود داره

باید حتی در سرما با تک استارت بدون لمس کردن اهرم گاز روشن بشه ، ساسات کنه

و هر موقع گرم شد اتومات ایدل کنه

قبل خاموش کردن هم الکی گاز ندید ، کمکی نمیکنه

میتونید چند بار سویچ رو باز و بسته کنید چند بار پمپ بنزین

فعال بشه و قطع کنه و اینجوری فشار لازم برای پاشش انژکتور

و استارت موفق تو هوای خیلی سرد تضمین میشه

<vnm>hossein
08-10-1399, 03:09 قبل از ظهر
سلام
آقا نیما چون وقتی موتور درجا کار میکنه هوا فقط از استپ موتور وارد میشه،فشار روی موتور کمتر یا بیشتر؟

نیما نادری
10-10-1399, 07:34 بعد از ظهر
سلام
آقا نیما چون وقتی موتور درجا کار میکنه هوا فقط از استپ موتور وارد میشه،فشار روی موتور کمتر یا بیشتر؟

سلام ،فشاری به موتور نمیاد ،موتور بهترین روزهای زندگیش

وقتیه که کمترین دور رو میزنه :gigglesmile: فقط چون دریچه گاز کاملا بسته هست

هوا باید از یک جایی وارد بشه که میزان ورودش قابل کنترل باشه

فقط وقتی مشکل دار یا کثیف بشه موتور بد روشن میشه ، درجا بد کار میکنه

و در اغلب موتورهای انژکتور بازار ما وقتی ناگهانی گازو میبندید ، موتور خاموش میکنه

exitxhu
17-11-1399, 10:24 بعد از ظهر
سلام دوستان
من یکی دوماهه یه بنلی سیصد گرفتم، کار کرده
الان باش 700-800 تا رفتم احساس میکنم آچار کشی میخواد لرزشش زیاد شده
کسی تاحالا انجام داده؟
کار من هست یا حتما باید ببرم نمایندگیی؟
گارانتی تموم شده
نمایندگیم میگه یه صب تا بعد از ظهر باید اینجا باشه 400-500 هم میگیرن
مشکلی با هزینش ندارم ولی دوست ندارم موتورو یه روز بخوابونم جایی که خودم نیستم

هر کمکی بکنین ممنون میشم

نیما نادری
18-11-1399, 01:15 بعد از ظهر
سلام دوستان
من یکی دوماهه یه بنلی سیصد گرفتم، کار کرده
الان باش 700-800 تا رفتم احساس میکنم آچار کشی میخواد لرزشش زیاد شده
کسی تاحالا انجام داده؟
کار من هست یا حتما باید ببرم نمایندگیی؟
گارانتی تموم شده
نمایندگیم میگه یه صب تا بعد از ظهر باید اینجا باشه 400-500 هم میگیرن
مشکلی با هزینش ندارم ولی دوست ندارم موتورو یه روز بخوابونم جایی که خودم نیستم

هر کمکی بکنین ممنون میشم

سلام کارکرد کلی چقدره؟

exitxhu
21-11-1399, 10:41 قبل از ظهر
سلام کارکرد کلی چقدره؟

سلام عزیز مرسی بابت پاسخ
8 هزار تا
حدودا 700-800 تاس که دست منه
منم دور موتور بالا زیاد روندم الان قشنگ حس میکنم موتور لرزش داره وقتی دور موتور از 8 هزار میاد بالاتر

نیما نادری
22-11-1399, 04:30 بعد از ظهر
اینکه کار شما هست یا نیست حقیقتا نمیدونم در چه حد مشتاق اینکارا هستید

ولی چند مدل آچار کشی داریم
، با بکس بادی پیچهای چرخ و تنه رو سفت میکنن
باک رو باز میکنن فیلتر هوا رو میشورن یا تعویض میکنن، البته ممکنه هیچ کار نکنن
انژکتورها رو میشورن که اصلا چرته
فیلتر بنزین رو میشورن!!! یا میگن عوض کردیم
استپر موتور رو تمیز میکنن
شمع ها رو چک میکنن
زنجیر رو چک میکنن،تنظیم و سرویس شامل شستشو و روغنکاری
تنظیم باد تایرها
این ۵۰۰ تومنه ۲ تا ۳ ساعت کار

یکی دیگم داریم که یکروز صبح تا شب از جلو تا عقب موتور

انواع و اقسام تنظیم و سرویس و رگلاژ و غیره شامل
سرویس کتی ترمز و کلاچ
سرویس تنظیم سیم گاز و سیم کلاچ
تنظیم کرپی ها و ارتفاع کمک جلو و موقعیت فرمان
تنظیم پایین کمکهای جلو و بازدید چرخ جلو و دیسک جلو، لنت جلو و روغن ترمز جلو
و این فقط ماله چرخ جلو تا فرمون بود باقیش تقریبا یک صفحه کامل میشه بخوام بنویسم
اینم یک مدلشه که کسی نمیکنه برای آدم، پولشو بلدن بگیرنا ولی کون انجامشو ندارن

موتور شما با ۸۰۰۰ تا کار یک بررسی فیلتر هوا میخواد یک تعویض فیلتر بنزین
چک اپ شمع اگر لازم بود ایریدیم بشه
چک کردن آب و روغن و آچار کشی اتصالات دست موتورها و بررسی زنجیر و غیره
در ادامه رفع ایراداتی که خودت دوستداری چک بشه یا تغییر کنه یا...

تمام

چون نمیدونی قبلا چه کاری روش شده این موارد بالا واجبه، یهو باز میکنی میبینی

فیلتر هوا سوراخه یا نصف پیچ های موتور یادشون رفته ببندن

حالا شما بفرما کدوم هارو انجام میدی؟

- - - Updated - - -

شمع ها رو چک میکنن
تنظیم باد تایرها

سرویس کتی ترمز و کلاچ

تمام

فیلتر هوا سوراخه یا نصف پیچ های موتور یادشون رفته ببندن

حالا شما بفرما کدوم هارو انجام میدی؟😊

- - - Updated - - -

شمع ها رو چک میکنن
تنظیم باد تایرها

سرویس کتی ترمز و کلاچ

تمام

فیلتر هوا سوراخه (حالا استپر باز کردن اضافه میشه ) یا نصف پیچ های موتور یادشون رفته ببندن

حالا شما بفرما کدوم هارو انجام میدی؟

<vnm>hossein
24-11-1399, 11:22 بعد از ظهر
سلام.وقت همگی بخیر
بچه ها منم امروز بلاخره یه دوسیلند نیوفیس خشک خریدم.
کلا اولین موتورمه از وقتی ک استارت زدم بکوب پنجاه شصد تا باهاش رفتم.
گفتم اولین تجربمو اشتراک بزارم با بقیه .
با اینکه اولین موتورمه ولی استایل نشستن موتور انقد باحاله که تغییر لاین بدون هیچ احساس خطری به راحتی انجام میشه.
دوستان میزان روغنش فردا چک میکنم از رو شیشه ،روغنش کم بود بگیرم اضافه کنم بنظرتون؟

- - - Updated - - -

و اینکه وقتی استارت میزنم باید گاز بدم وقتی گاز ندم موتور خود به خود خاموش میشه ...
فنش ام حدودا هر یه رب بیس دقیقه پنج دیقه یا کمتر روشن میشد و دوباره ...
یه سوال دیگه ؟ چراغ نور پایینش همیشه روشنه ؟ نمیشه کاری کرد فقط اون نعون دورش روشن بمونه؟؟

- - - Updated - - -

.com/file/8425400350/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB% B7_%DB%B2%DB%B2%DB%B2%DB%B9%DB%B0%DB%B9.jpg

<vnm>hossein
27-11-1399, 12:10 قبل از ظهر
اقا با این موتور اصلا خاکی نرید رفتید ام مواظب باشید،خیلی سنگینه همون لحظه که وایمسیتید لنگر میکنه ادمو میکشه با خودش ...
امروز اطفاقی رفتم تو یه خاکی همین ک وایستادم دور بزنم از خاکی دربیام سنگینی موتور کشید افتاد روم ... پنج دیقه زیر موتور بودم نمیتونستم بلند شم گیر کرده بودم اخرسر بزور بلند کردم موتور همین که بلند کردم رو به اونور افتاد زمین نتونستم نگه دارم ...همه جام داغون شد فقط شانس اوردم هم پروتکشن بود هم خاکی به موتور چیزی نشد .فردا میخوام ببرم اولین روغن عوض کنم داره ۳۰۰ کیلومتر میشه

- - - Updated - - -

راستی اقا ایدین اون مشکلتون که میگفتین صبا بد روشن میشه و ۳۰ ۴۰ ثانیه باید گاز نگه دارین ..احتمال زیاد از باطریه ،باطری منم روز اول خوب شارژ نشده بود دقیقا همینجوری میکرد نورش ام کم و زیاد میشد یکم روندم شارژ شد الان تک استارت روشنه همش اوکی شده

- - - Updated - - -

دوستان عصر موتور شستم بعد درومدم ی چرخ بزنم دیدم دنده ش مثل سنگ شده ... خیلی سخت جا میرفت، دنده میخواستم کم و زیاد کنم باید خیلی بیشتر باید فشار میدادم نسبت به قبل شستن ،یکی ام دیروز بارون میومد زیر موتور کلا گِل شده کنارای فیلتر روغن دست ام نمیره که با دستمال بشورم اسپری ای چیزی هست بزنم بعد اب بگیرم بره اون گلا؟

نیما نادری
27-11-1399, 06:47 بعد از ظهر
سلام.وقت همگی بخیر
بچه ها منم امروز بلاخره یه دوسیلند نیوفیس خشک خریدم.
کلا اولین موتورمه از وقتی ک استارت زدم بکوب پنجاه شصد تا باهاش رفتم.
گفتم اولین تجربمو اشتراک بزارم با بقیه .
با اینکه اولین موتورمه ولی استایل نشستن موتور انقد باحاله که تغییر لاین بدون هیچ احساس خطری به راحتی انجام میشه.
دوستان میزان روغنش فردا چک میکنم از رو شیشه ،روغنش کم بود بگیرم اضافه کنم بنظرتون؟

- - - Updated - - -

و اینکه وقتی استارت میزنم باید گاز بدم وقتی گاز ندم موتور خود به خود خاموش میشه ...
فنش ام حدودا هر یه رب بیس دقیقه پنج دیقه یا کمتر روشن میشد و دوباره ...
یه سوال دیگه ؟ چراغ نور پایینش همیشه روشنه ؟ نمیشه کاری کرد فقط اون نعون دورش روشن بمونه؟؟

- - - Updated - - -

.com/file/8425400350/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB% B7_%DB%B2%DB%B2%DB%B2%DB%B9%DB%B0%DB%B9.jpg

سلام، مبارکت باشه

روغنش اگر بین خط بالا و پایین تو چشمی باشه خوبه لازم نیست تا خرخره پر باشه

روغنش ۲۸۰۰ سی سی با فیلتر

چون موتور صفره اگر ب گ ا زونی روغن کم میکنه و بعدا هم دیگه درست نمیشه در واقع

انجینت دیگه اون چیزی نمیشه که باید بشه، دور موتور نباید ثابت بمونه طولانی، باید

هی بره بالا مثلا تا ۵ یا ۶ هی ول کنی خودش بیاد پایین و حتما وایسی موتور سرد بشه

دوباره راه بیفتی یک داستانهایی داره که یکسری اعتقاد ندارن به آب بندی یکسری دارن

خیلی حوصله و صبر میخواد ولی فقط یباره، اگر دوست داشتی

فیلتر روغن رو دو سه بار تا ۱۵۰۰ تا عوض کن و روغن خیلی معمولی بریز تا

بعد آب بندی که روغن خوب بریزی، با روغن معمولی نمیتونی ***زونی، اگر

نمیتونی رعایت کنی آب بندی رو از همون اول تا ۱۵۰۰ سه تا روغن فیلتر عوض کن

بعد هر ۵۰۰۰ تا تعویض روغن

چراغ ها فابریکی همین جوری هست بخوای باید ببری سیم کشی رو تغییر بدن

که روشن نشه

موتور باید بعد از استارت درجا کار کنه با دور یکم بیشتر بعد گرم شد دورش میاد پایین

و اصلا نیاز به دست زدن به گاز نداره، اگر اینجوری نیست مورد داره

فن باید دقیق روی یکدرجه از آب روشن و خاموش بشه زمانبندی نداره

به درجه آب دقت داشته باش اگر سر موقع روشن نشه فن یا قطع نکنه

مشکلات فنی زیادی پیش میاد

توصیه که به همه میکنم، به استایل و لایی کشیش رو اینا قره نشو

موتور حساب کتاب نداره خیلی اعتماد به نفست که بره بالا قطعا تصادف خیلی نزدیکه

خلاصه مراقب باش نوع تصادفات و صدماتش با ماشین فرق داره

<vnm>hossein
28-11-1399, 01:47 قبل از ظهر
سلام اقا نیما مخلصم سلامت باشید
تو این چن روز نمیتونم بگم نگازوندمش ولی بیشتر وقتا حواثم بوده از دور موتور ۶ بالاتر نره و یه نیم ساعت میروندم و استراحت میدادم به موتور ...ولی بعضی وقتا به مدت خیلی خیلی کم ،نهایتا ۱۰،۱۵ بار دور موتور تا ۸ اینا بردم و سریع برگردوندم بنظرتون مشکل ایجاد کرده ؟حتی دوبار ام تا کاتاف بردم چن ثانیه ولی خیلی کم...
_فن تو یه درجه حرارت معیین و مرتب خاموش روشن میشه حواثم بهش هست.
_اقا این ساعتش نمیتونم تنظیم کنم اون دگمه set نگه میدارم میره رو mile اصلا ساعت چشمک زن نمیشه!!
_امروز نشد ببرم فردا میخوام ببرم رایگان کیلومتر ۳۰۰ روغن میریزن روغن انی نریزم؟روغن معمولی بهتر از روغن آنی برا اببندی؟میشه انی بریزم و مراحل اببندی طی کنم؟نظرمه همین انی بریزم تا اخر..تو دفترچه زده بعد از ۱۰۰۰ کیلومتر هر ۲۰۰۰ کیلومتر تعویض روغن و فیلتر روغن!!
_اقا نیما مدل ۹۹ ولی لاستیکاش ایران یاسا نیست ،روش نوشته rosoo ll zx نمیدونم چه لاستیکیه ولی اسپرته.
کاملا راست میگین من درمورد خوابوندن موتور و این که کجای پیج گاز بدم و با چه سرعتی وارد پیچ بشم خیلی تحقیق کرده بودم و الان ام به درستی انجامشون میدم ولی به قول شما واقا خطرناکه... با این فرهنگ رانندگی یهو دیدی یکی در باز کرد پوست موز بندازه بیرون رفتی تو درش ...

- - - Updated - - -

روغن موتوری ام ک اول توش بود وقتی موتورو دادم یکی صاف نگه داشت تا بالای چشمی پر بود ..اصلا جای خالی نداشت و روغنش خیلی رقیق بود ..

- - - Updated - - -

فردا حتما نگا میکنم روغن موتورو الان خدا کنه کم نکرده باشه ...
صحبتاتون درمورد اببندی خوندم و سعی میکنم رعایت کنم بازم ...
دوستان به من فقط چنتا الن و اچار ۱۸،۱۴،۱۲ اینا دادن چیزای دیگه ام هست که باید بگیرم ؟مثل اچار فیلتر روغن ؟

<vnm>hossein
28-11-1399, 12:05 بعد از ظهر
سلام.
اقا ترخدا کمکم کنید امروز به کاتاف موتورم شک کردم تصمیم گرفتم امتحان کنم ببینم کجا کاتاف میکنه،اصلا کاتاف نداشت ...تا ته گاز میخورد ... تا دور موتور ۱۲ که اخرش گاز خورد ،به ایسیوش شک کردم گفتم شاید عوض کردن با یه موتور دیگه ،ولی زین باز کردم ایسیو و اینا انقد تمیز ان که ادم واقعا باور نمیکنه باز شده باشه !
موتور شما ام تا ۱۲ گاز میخوره ؟ مگه رو ۹ اینا نباید کاتاف کنه؟؟!
ایسیوش ام دلفیه
چجوری میتونم چک کنم ببینم ریمپی چیزی نکردن که موتورو یا ایسیو متعلق به همین موتوره ...اخه صفر ام خریدم واقعا گیج شدم ...

نیما نادری
28-11-1399, 06:08 بعد از ظهر
سلام.
اقا ترخدا کمکم کنید امروز به کاتاف موتورم شک کردم تصمیم گرفتم امتحان کنم ببینم کجا کاتاف میکنه،اصلا کاتاف نداشت ...تا ته گاز میخورد ... تا دور موتور ۱۲ که اخرش گاز خورد ،به ایسیوش شک کردم گفتم شاید عوض کردن با یه موتور دیگه ،ولی زین باز کردم ایسیو و اینا انقد تمیز ان که ادم واقعا باور نمیکنه باز شده باشه !
موتور شما ام تا ۱۲ گاز میخوره ؟ مگه رو ۹ اینا نباید کاتاف کنه؟؟!
ایسیوش ام دلفیه
چجوری میتونم چک کنم ببینم ریمپی چیزی نکردن که موتورو یا ایسیو متعلق به همین موتوره ...اخه صفر ام خریدم واقعا گیج شدم ...

یه حالی دادن به این موتور، چون درجا هم روشن نمیمونه، یک ریست ecu کن

نیما نادری
28-11-1399, 10:16 بعد از ظهر
کاتاف حدود ۱۰۰۰۰ دور هست ریمپ با دستگاه از طریق سوکت ecu

میزنن یا بازش میکنن، ecu رو بازکن زیرش رو نگاه کن ببین پلمپ باشه

<vnm>hossein
29-11-1399, 08:01 قبل از ظهر
یه حالی دادن به این موتور، چون درجا هم روشن نمیمونه، یک ریست ecu کن

درجاش درست شد از شارژ باطریش بود چون باطری نو انداختیم اونجا اب ریختیم تو باطری راه انداختیم

- - - Updated - - -

اقا نیما چجوری ریسیت ایسیو کنم؟
زیرش چجوری باید باشه تا تشخیص بدم پلمپ یا نه؟

<vnm>hossein
29-11-1399, 09:21 قبل از ظهر
اینایی که میگم رو موتور شما ام از اول بود؟
_پروتکشن زیر باک (همرنگ موتور ,قرمز و مشکی برای من)
_چراغای بالا پایین هدلایت یا سفید ...
رو همه پیچای موتور لاک هست ،ولی زیر زین پیچای باطری ،پیچای ایسیو و کلا هرپیچی که زیر صندلی هست لاک نداره

<vnm>hossein
29-11-1399, 10:19 قبل از ظهر
زیرش باز کردم اقا نیما سمت پشتش که یه اهن چسپیده به ایسیو و روی ایسیو ام برچسپاش نو نو سوکتاشم خیلی تر تمیز ،فقط موندم چرا تا دور ۱۲ گاز میخوره!
تو نمایندگی بدم دیاگ بزنن میتونن بفهمن دستکاری شده یا نه؟

Suroush.k
29-11-1399, 11:24 بعد از ظهر
دوستان ارزش داره من ان اس انژکتورم رو بفروشم و بنلی جفت بخرم؟
استفادم تفریحی هستش و به موتور خیلی میرسم اما بنلی خیلی رفته رو مخم
ضمنا قد من ۱۸۲ و وزنم ۸۳ کیلو هستش
بیشتر نگران هزینه های بنلی اونم تو شهرستان هستم البته یکمی هم نییم نگاهی به دوک هم دارم
نظرتون چیه

نیما نادری
30-11-1399, 08:02 قبل از ظهر
زیرش باز کردم اقا نیما سمت پشتش که یه اهن چسپیده به ایسیو و روی ایسیو ام برچسپاش نو نو سوکتاشم خیلی تر تمیز ،فقط موندم چرا تا دور ۱۲ گاز میخوره!
تو نمایندگی بدم دیاگ بزنن میتونن بفهمن دستکاری شده یا نه؟

ایسیوهای انگولک شده اینجورین

- - - Updated - - -

دوستان ارزش داره من ان اس انژکتورم رو بفروشم و بنلی جفت بخرم؟
استفادم تفریحی هستش و به موتور خیلی میرسم اما بنلی خیلی رفته رو مخم
ضمنا قد من ۱۸۲ و وزنم ۸۳ کیلو هستش
بیشتر نگران هزینه های بنلی اونم تو شهرستان هستم البته یکمی هم نییم نگاهی به دوک هم دارم
نظرتون چیه

چرا ارزش نداره،اگر حال میکنی باهاش چرا نه

<vnm>hossein
30-11-1399, 11:45 قبل از ظهر
اقا نیما پیام خصوصی دادم بهتون.
عکسی که فرستادین متوجه نشدم از کجاش میشه فهمید..ولی برا منم پشتش کپی همین فقط تمیز ...

Suroush.k
30-11-1399, 01:21 بعد از ظهر
هزینه هاش یکمی من رو نگران میکنه و همش حس میکنم موتور با کیفیتی نیستش
دوک هم خیلی دوست دارم
پیشنهاد شما چیه آقا نیما
میشه یه توضیح کوتاه راجع به هزینه های مصرفی بدید و همچنین استهلاک این موتور

exitxhu
01-12-1399, 01:02 قبل از ظهر
منم 250 جفت دارم تا 11.5 گاز میخوره رو صفحه هم تا 14 جا داره
البته واسه من نیو فیس نیست
مدل 98 عه

- - - Updated - - -

داداش دمت گرم خیلی کامل و ردیف گفتی
پس باید بگردم دنبال یه کار بلد که مطمئن هم باشه
تو تهران میشناسی معرفی کنی ممنون میشم
حقیقت من نمایندگی بردم تعویض روغن کرد، کیلومترمم زد خراب کرد بعد گفت اینقد بده سیمشو بخر درصورتی که هیچ مشکلی نداشت
حرکت تخی بود حال نکردم

- - - Updated - - -

داداش دمت گرم خیلی کامل و ردیف گفتی
پس باید بگردم دنبال یه کار بلد که مطمئن هم باشه
تو تهران میشناسی معرفی کنی ممنون میشم
حقیقت من نمایندگی بردم تعویض روغن کرد، کیلومترمم زد خراب کرد بعد گفت اینقد بده سیمشو بخر درصورتی که هیچ مشکلی نداشت
حرکت تخی بود حال نکردم

<vnm>hossein
01-12-1399, 02:01 قبل از ظهر
داداش برا من اخرین دور موتورش ۱۲ تا اونجا ام گاز میخوره ...
امروز بردم نمایندگی میگم این اینجوری تا اخر گاز میخوره میگه همه شون اینجورین ،گفتم دیاگ بزن گفت موتور صفر انگولک میکنیم فلان میشه ...شِر تحویلم داد اخرسر نتونستم بفهمونم این نباید تا اینجا گاز بخوره...

- - - Updated - - -

[QUOTE=Suroush.k;335523]هزینه هاش یکمی من رو نگران میکنه و همش حس میکنم موتور با کیفیتی نیستش
دوک هم خیلی دوست دارم
پیشنهاد شما چیه آقا نیما
میشه یه توضیح کوتاه راجع به هزینه های مصرفی بدید و همچنین استهلاک این موتور[/QUOهمه چیش گرون اگه بخواد خراب شه ولی منم نمیتونم خیالت ۱۰۰ درصد راحت کنم چون تازه ۵۰۰ تا باهاش رفتم ،هزینه ش ام که روغن ش،لنت و لوازم مصرفی که تو همه وسایل تقلیه ها هست و گرونن یکم .بقیه چیزاش میمونه که به ندرت شاید خراب شه ..بنظرم کیفیت ش نسبتا خوبه .
من خودم تا حالا لرزش و اینا ندیدم ازین موتور.
کمکاش و هندلینگش واقعا خوبه.اگه دنبال ی موتور نسبتا بزرگ و یکم خوش صدا میگردی که پلاک ام بخوره ...و هزینه هاش ام مهم نیست برات بخرش حالشو ببر.قیمتش نسبتا ب zx250 اینا تو ایران خیلی مناسب

<vnm>hossein
01-12-1399, 03:34 قبل از ظهر
راستی یچیز یادم رفت ،به هوای موتور سنگین ام نخر این موتورو چون فقط صداش مثل اون ،اگه تصور کنی بخری و کارایی یه موتور سنگین بگیری ازش میخوره تو ذوقت.ولی واسه شهر و مسافرت عالیه این موتور

Suroush.k
01-12-1399, 01:06 بعد از ظهر
نه به هوای موتور سنگین نیستم
اما ان اس خیلی بی دردسر بوده برام و با هزینه معقول اما شنبدم هزینه بنلی مخصوصا روغن بالاست

نیما نادری
02-12-1399, 09:07 قبل از ظهر
نه به هوای موتور سنگین نیستم
اما ان اس خیلی بی دردسر بوده برام و با هزینه معقول اما شنبدم هزینه بنلی مخصوصا روغن بالاست

هزینش بالاست

لیتراژ روغن ۲۸۰۰ سی سی و هزینه سرویسکار ترکار و غیره همیشه داری

دوک هم ارزون نیست جنساش ولی کیفیت و دوام بالاتری داره

من خیلی صدای موتور و اندازش مهم نیست برام، عشق سنگین و منگین ندارم

من باشم دوک ۲۵۰ نیو فیس میخرم، البته هر چی خریدی با ناز و نوزش بساز

- - - Updated - - -

روغن از لیتری ۵۰ تومن میشه ریخت تا ۳۵۰ تومن انتخاب مستقیم با بودجه ارتباط داره

فیلتر روغن دوک با ان اس یکیه ۱۰ تومن داره تا ۴۰ تومن فیلتر هواش نیو فیسش فقط ماله خودش میخوره کاغذیه

زیره زین دمه دسته.فیلتر بنزین با ان اس یکیه فکر کنم ۱۰۰ تومن باشه

فیلتر روغن بنلی فلزیه مثل پراید ۲۵ تومن تا ۸۵ تومن و فیلتر هواش هم ابری قابل شستشو زیره باکه

فیلتر بنزین هم داره ۱۰۰ تومن حدودا

<vnm>hossein
02-12-1399, 01:03 بعد از ظهر
اره خب ان اس باهاش بسازی هزینه ش خیلی کمتر نسبت به بنلی ،روغن ام که ان اس حدودا ۱ لیتر اینا میگیره ولی بنلی جفت ۲۸۰۰ سی سی هربار بخوای انی بریزی لیتری حداقل ۱۵۰ تومنه .باز شاید تو تهران روغن جایگزین مناسب پیدا بشه ،ولی من شهرستان ام مجبورم همون انی بریزم

Suroush.k
03-12-1399, 05:28 قبل از ظهر
دقیقا سوال من همینه که ریختن روغن ۵۰ تومنی با ۳۵۰ تومنی قطعا یه فرقی داره و در دراز مدت رو انجین تاثیر نمیزاره که بعدا هزینه های دیگه ای رو ایجاد کنه؟

نیما نادری
03-12-1399, 11:34 بعد از ظهر
دقیقا سوال من همینه که ریختن روغن ۵۰ تومنی با ۳۵۰ تومنی قطعا یه فرقی داره و در دراز مدت رو انجین تاثیر نمیزاره که بعدا هزینه های دیگه ای رو ایجاد کنه؟

روغن ارزانتر، اینتروال سرویس کوتاهتر،و لزوم فشار کمتر به موتور
و بر عکس

siamak55861
17-12-1399, 09:52 قبل از ظهر

یکی از عیبهای روغن ارزان بطور خلاصه عملکردضعفیتر سیال بودن در حرارت و دور بالاست.اینجاست که موتور صدمه می بینه

<vnm>hossein
09-01-1400, 06:39 قبل از ظهر
سلام.
عید همگی مبارک.
دوستان یچیزایی درمورد این موتور دریابیدم گفتم اشتراک بزارم.
اقا این موتور وقتی روغنش اندازه نباشه خیلی خفه کار میکنه ،خیلی خیلی تو شتاب گرفتنش تاثیر داره ،حتما اندازه بزنین بیشتر از ۲/۸۰۰ نریزین توش.وگرنه موتور انگار لشه...
گشتاورش بیشتر از اسب بخارش ،وقتی میخواین کورسی چیزی بندازین از دنده ۲ بعد باید پر گاز کنین وگرنه مثلا تو یه اتوبانی چیزی سریع دنده رو پر کنین تا ۶ ،دور موتور ۷،۸ حدودا ۱۰۰ تا بهتون سرعت میده ولی همینجوری هرچقد گاز بدین موتور انگار داره جون میکنه خیلی کم کم سرعت بالا میره،جوری که وقتی میخواین بندازین دنده ۵،۶ دور موتورتون زیر ۱۰،۱۱نباشه..دنده اخریاش خیلی بیجونن...
ولی گشتاور بالاش خوبه مثلا با دنده ۲ ،۸۰ تا پر میکنه .
با ضریب دنده هاش اصلا حال نکردم من۱۰۰۰ rpm فرق میکنن ...
درمورد روغنش یچیز ام یادم رفت ،اگه روغن ارزون ریختین همون۱/۸۰۰سی سی مطمعن باشید بعد ۱۰۰۰ کیلومتر ۲۰۰ ۳۰۰ سی سی کم میکنه،من تجربه نداشتم برا اب بندی سوپر پیشتاز استفاده کردم.بعد ۸۰۰ کیلومتر دیدم موتور خیلی خشک کار میکنه اول فک کردم روغن خاصیتش از دست داده پولم نداشتم ببرم eni بریزم ،امروز رفتم ۲۵۰ سیسی سر ریز کردم ،موتور نفس راحت کشید .
یکی از دوستان یجا میگفت صدای موتور با ادم حرف میزنه ...واقعا درسته حواستون به صداش باشه بعد تعویض روغن، خدایی نکرده هزینه نزاره رو دستتون ،قیمت همچیش واقعا فضاییه

<vnm>hossein
09-01-1400, 05:09 بعد از ظهر
یچیز ام درمورد لاستیکا،قبل اینکه سرعت برید و موتور بخوابونید ۵۰،۶۰ کیلومتر یواش برید تا لاستیکاتون گرم بشه ،اینجوری چسپندگیش بیشتر میشه

نیما نادری
10-01-1400, 02:31 قبل از ظهر
سلام.
عید همگی مبارک.
دوستان یچیزایی درمورد این موتور دریابیدم گفتم اشتراک بزارم.
اقا این موتور وقتی روغنش اندازه نباشه خیلی خفه کار میکنه ،خیلی خیلی تو شتاب گرفتنش تاثیر داره ،حتما اندازه بزنین بیشتر از ۲/۸۰۰ نریزین توش.وگرنه موتور انگار لشه...
گشتاورش بیشتر از اسب بخارش ،وقتی میخواین کورسی چیزی بندازین از دنده ۲ بعد باید پر گاز کنین وگرنه مثلا تو یه اتوبانی چیزی سریع دنده رو پر کنین تا ۶ ،دور موتور ۷،۸ حدودا ۱۰۰ تا بهتون سرعت میده ولی همینجوری هرچقد گاز بدین موتور انگار داره جون میکنه خیلی کم کم سرعت بالا میره،جوری که وقتی میخواین بندازین دنده ۵،۶ دور موتورتون زیر ۱۰،۱۱نباشه..دنده اخریاش خیلی بیجونن...
ولی گشتاور بالاش خوبه مثلا با دنده ۲ ،۸۰ تا پر میکنه .
با ضریب دنده هاش اصلا حال نکردم من۱۰۰۰ rpm فرق میکنن ...
درمورد روغنش یچیز ام یادم رفت ،اگه روغن ارزون ریختین همون۱/۸۰۰سی سی مطمعن باشید بعد ۱۰۰۰ کیلومتر ۲۰۰ ۳۰۰ سی سی کم میکنه،من تجربه نداشتم برا اب بندی سوپر پیشتاز استفاده کردم.بعد ۸۰۰ کیلومتر دیدم موتور خیلی خشک کار میکنه اول فک کردم روغن خاصیتش از دست داده پولم نداشتم ببرم eni بریزم ،امروز رفتم ۲۵۰ سیسی سر ریز کردم ،موتور نفس راحت کشید .
یکی از دوستان یجا میگفت صدای موتور با ادم حرف میزنه ...واقعا درسته حواستون به صداش باشه بعد تعویض روغن، خدایی نکرده هزینه نزاره رو دستتون ،قیمت همچیش واقعا فضاییه

تو تهرانش خیلی ها ۳.۵ لیتر روغن میچپونن توش، هر روز یجاش نشتی روغن میده

راه نمیره و مشکلات روغنکاری حتما پیش میاد

خیلی ها خودشون سر در نمیارن، مشکلی نیست، اون مکانیک... هم حالیش نیست

باز خوبه بعضی ها حرف گوش میدن، تحقیق میکنن، نتیجش هم میبینن و حس میکنن

تو آب بندی هر چی کمتر فشار بیاد به موتور بعدا روغن سوزیش خیلی کم میشه

انجین های کم سیلندر تحت فشار زیاد دخل روغن رو میارن

تو دوران آب بندی روغن مینرال بریزید اگر قصد نگهداری از موتور طولانی

مدت دارید

phantom61
10-01-1400, 06:02 بعد از ظهر
ضمن عرض سلام و تبریک سال نو خدمت دوستان گرامی.
این دومین پست بنده در این انجمن هستش .
بعد از حدود 6 ماه داشتن بنلی 250 تک سیلندر کم کم سر و کله ایرادات فنیش پیدا شد .
اول از شارژر و بوبین شروع شد و دست آخر با تعمیر گیربکس محترم تموم شد.
علیرغم اینکه تعمیرکارهای محترم اعتقاد داشتن حداقل ایراد گیربکس بین بنلی های تک سیلندر نادر و عجیبه بالاخره توی عید بیخیال یه سری مسائل مالی شدم و رفتم سراغ خرید یه دو سیلندر صفر کیلومتر.
بعد کمی سرکش توی بازار مدل 99 رو 112 میلیون برای سیفد و مشکی و مدل 1400 رو 118 میلیون بازم برای سفید و مشکی بهم قیمت دادن.
خوب شرایط یه جوری هستش که خود اون 6 میلیون خیلی تاثیر داره و منم برای نگه داشتن میخوام موتور رو پس یدونه مدل 99 رو خریدم .
و این رسما شد چهارمین موتور بنده .
بعد از آپاچی،دایلیم و بنلی تک سیلندر وقتی پشت فرمون این نشستم یکم حس غریبی داشت برام.
اولین نکته هم وزن زیادش غیر قابل درک بود برام.
از این جا به بعد صحبتم برای کسانی هست که میان اینجا و برای اولین باره که میخوان موتور دو سیلندر یا خشک بگیرن.
مخصوصا بنلی .
موتور فاقد آیینه و باطری بود .
باطری رپیدو آبی جداگونه به همراه آینه داخل یه جعبه تحویلم شد و یکی از نفرات نمایندگی اومد ازم تحویل گرفت و زحمت نصبش رو کشید.
تو استارت اول موتور خیلی بد روشن شد که به لطف خوابیدنش داخل انبار بود.
کیلومتر تمام دیجیتالش به نظرم قشنگه.
لاستیک های موتور من پیرلی مدل انجل بود و سایز 140.
دنده های موتور من یکم با صدا و ضربه زیاد جا میره .
طوری که قشنگ یکم موتور رو جا به جا میکنه.
زین موتور و استیل سواریش خیلی نرم تر و بهتر از بنلی تک سیلندر هستش.
راجب ترمز و کلا با بنلی تک سیلندر مقایسه اش نمیکنم چون گیرایی به مراتب بیشتر و بهتری داره .
کیلومترشمار در محل های کم نور یا دم غروب خود به خود سوییچ میکنه روی تم شب که به نظرم قشنگ تر از تم روزش هستش و ای کاش میشد انتخاب کرد چه شکلی باشه.
موتور در حالت عادی سر نمیخوره.
مگر سر پیچ ها یا زمین خیس.
ولی فقدان ای بی اس به لطف پیچوندن های موجود تو مملکت همچنان خودشو نشون میده .
روی کیلومتر 300 مراجعه کردم نمایندگی و روغن رو خودشون عوض کردن.
فیلتر هم گفتم با هزینه خودم عوض کنن.
هنوز آب بندی موتور تموم نشده پس راجب شتاب و تاپ اسپید من نمیتونم چیزی بگم ولی به نظرم با دنده 6 دور موتور 5000 و سرعت 90 تا نمیشه انتظار داشت در آینده 180 تا سرعت بره.
در کل شما دارید یه موتور دو سیلندر با یه صدای قشنگ میخرید.
ازش نباید انتظار موتور سنگین یا چیز دیگه ای داشته باشید.
ضمن اینکه مقایسه این موتور با تک سیلندر های کی تی ام و باجاج اشتباهه چون به نظر من اونا یه کلاس پایین ترن .
دو سیلندرهای مثل اینم اینقدر گرونن که از لحاظ قیمتی نمیشه مقایسه کرد.
و الا کیه مخالفت کنه با اینکه سوزوکی یا کاوازاکی بهتر از اینه .
این موتور رو اگر یه روزی خریدید باید آماده حرف و حدیثای بعدشم باشید.
یا نخرید.
یا اگر خریدید همه چیزش رو بپذیرید.
از خرج زیاد نگهداریش تا قطعات گرون و استهلاک بالا.
بازم دوستان اگر راجب خشک این موتور سوالی داشته باشن من درخدمتم

siamak55861
10-01-1400, 08:17 بعد از ظهر
مبارکت باشه انشالله .نکات خوبی رو مطرح کردید هیچی مثل تجربه سواری و استفاده شخصی که موتورو داره نمیشه.

ns200
12-01-1400, 03:55 قبل از ظهر
شما پولی که میدین باید انتظار از این موتور داشته باشین وگرنه همه میدونن کاوازاکی با سه برابر قیمت بالاتر از اینه و حتما کیفیت الیاژ سرعت و شتاب بالاست . دوستانی که می خوان تهیه کنن در نظر داشته باشن که تو این قیمت با این رخ و صدا هیچ چیزی پیدا نخواهن کرد البته اخیرا همتاز موتور یه دوسیلندر زده بنام بلنتا 250 یه رخد بدی نداره ولی وزن پایین و شتاب نسبت به بنلی بالاتره ولی تجربه من بعد از داشتن دوتا بنلی اینو میگه که بهترین انتخاب همین موتور هستش تمام لوازمشم کامل تو نمایندگی ها هست خوش فروش و...

<vnm>hossein
12-01-1400, 06:42 قبل از ظهر
مبارک باشه،وزن زیادش فقط وایستادنی یا وقتی میخوای ۱۸۰ درجه دور بزنی بدجور لنگر میکنه.(باید موتور بخوابونی)
درمورد تق دنده ش برا منم اینجوریه..یکی دوبار روغن عوض کنی بهتر میشه ولی بازم تق داره ..
لاستیکای موتور من ۱۶۰ rosso ll حالا نمیدونم پیرلی یا چی ولی کیفیتش عالیه.
همین امروز اگه این لاستیکا و ترمزاش نبود داشتم به چخ میرفتم...با سرعت ۱۰۰ تا اینا یهو یکی مث گ.. پیچید جلوم،اون لحظه گفتم دیگه کوبیدم ...ولی نگه داشت ..یکم سر خورد اینور اونور شد ولی نیم متری ماشین نگه داشت (حدودا از ۲۰ متری ترمز گرفتم) سربالایی ام بود باعث شد زودتر وایستم.جالب این تعادل موتور بنظرم به بهترین شکل حفظ شد ...هندلینک این موتور واقعا عالیه ...

- - - Updated - - -

این موتور سنگین،یکم که سرعت میگیره مث گلوله ول میشه تو خیابون،
بنظرم اصلا فکر اینکه لاستیک بی کیفیت بندازین زیرش نکنین ،خدایی نکرده ادمو به کام مرگ میکشونه...تو مواقع اضطراری که دنده بالاس و سرعت بالاس کلاج بگیرین ترمزای عقب جلو ام باهم بگیرین ،کلاج نگین ترمز بی فایده س ... موتور کشیده میشه میره ...

- - - Updated - - -

راستی یه سوال
موتور شما ام از سمت جلوی باک ،بالای انجین صدا میده ؟انگار صدای پمپ بنزین ولی خیلی فجیح...حس میکنم از سر سیلند ...یه صدای خشک

- - - Updated - - -

بله اقا نیما ،شنیدم روغن زیاد میزنه کاسه نمد اینا رم داغون میکنه ...

- - - Updated - - -

موتور من الان ۳،۴۰۰تا کارکرده،نسبت به اول خیلی بهتر شده ..نفسش باز شده..
اقا نیما هنوز سوپرپیشتاز توشه ،روغن از رو گیج خوب بنظر میاد ،ولی صداش یکم خشک شده ...
مشکلی پیش نمیاد یه مدت ام باهاش برم ؟
نمایندگی شهر ماام یکم تو باقالیاس... ۳۰۰ کیلومتر بردم روغن رایگان ریختم بعدش وقتی ۱۰۰۰ تا اینا شد میخواستم عوض کنم میگفت عوض نکن ...بزار ۳۰۰۰ تا عوض میکنی ...ولی من گوش ندارم.به پیشنهاد اقا نیما بعد اون یبار رو ۱۳۰۰ کیلومتر عوض کردم سوپر پیشتاز ریختم ،نیمه سنتتیک،با اون ۸۰۰تا رفتم بازم عوض کردم از همون روغن ریختم،الان حدودا ۱۳۰۰ تا اینا رفتم با این روغن.
اولا روغن خیلی زودتر کثیف میشد ..انگار گل بود..

- - - Updated - - -

بقیه دوستان ام جواب بدن ممنون میشم :grouphug:

phantom61
12-01-1400, 02:55 بعد از ظهر
مبارک باشه،وزن زیادش فقط وایستادنی یا وقتی میخوای ۱۸۰ درجه دور بزنی بدجور لنگر میکنه.(باید موتور بخوابونی)
درمورد تق دنده ش برا منم اینجوریه..یکی دوبار روغن عوض کنی بهتر میشه ولی بازم تق داره ..
همین امروز اگه این لاستیکا و ترمزاش نبود داشتم به چخ میرفتم...با سرعت ۱۰۰ تا اینا یهو یکی مث گ.. پیچید جلوم،اون لحظه گفتم دیگه کوبیدم ...ولی نگه داشت ..یکم سر خورد اینور اونور شد ولی نیم متری ماشین نگه داشت (حدودا از ۲۰ متری ترمز گرفتم) سربالایی ام بود باعث شد زودتر وایستم.جالب این تعادل موتور بنظرم به بهترین شکل حفظ شد ...هندلینک این موتور واقعا عالیه ...

- - - Updated - - -

بنظرم اصلا فکر اینکه لاستیک بی کیفیت بندازین زیرش نکنین ،خدایی نکرده ادمو به کام مرگ میکشونه...تو مواقع اضطراری که دنده بالاس و سرعت بالاس کلاج بگیرین ترمزای عقب جلو ام باهم بگیرین ،کلاج نگین ترمز بی فایده س ... موتور کشیده میشه میره ...

- - - Updated - - -

راستی یه سوال
موتور شما ام از سمت جلوی باک ،بالای انجین صدا میده ؟انگار صدای پمپ بنزین ولی خیلی فجیح...حس میکنم از سر سیلند ...یه صدای خشک

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

اقا نیما هنوز سوپرپیشتاز توشه ،روغن از رو گیج خوب بنظر میاد ،ولی صداش یکم خشک شده ...
نمایندگی شهر ماام یکم تو باقالیاس... ۳۰۰ کیلومتر بردم روغن رایگان ریختم بعدش وقتی ۱۰۰۰ تا اینا شد میخواستم عوض کنم میگفت عوض نکن ...بزار ۳۰۰۰ تا عوض میکنی ...ولی من گوش ندارم.به پیشنهاد اقا نیما بعد اون یبار رو ۱۳۰۰ کیلومتر عوض کردم سوپر پیشتاز ریختم ،نیمه سنتتیک،با اون ۸۰۰تا رفتم بازم عوض کردم از همون روغن ریختم،الان حدودا ۱۳۰۰ تا اینا رفتم با این روغن.

- - - Updated - - -

به نظر شخصی بنده و از سر تجربه عرض مبکنم شکل عاج و جنس لاستیک و میزان چسبندگی به زمین رابطه مستقیم با عملکرد ترمز داره .
بازم میگم صرفا بحث چیزیه که دیدم و هیچ دانشی ندارم راجبش.
زیر دایلیم بنده لاستیک سوالو بود به نظرم او لاستیک با اون گل بی نظرترین عملکرد رو با ترمز دایلیم داشت.
ضمن اینگه دایلیم هم در جلو دو دیسک هستش و گیرایی عالی داشت .
تقریبا میشه عملکردش رو تا حدودی حتی بهتر از بنلی دو سیلندر دونست .
راجب روغن هم از وقتی دایلیم خریدم فقط از روغن موتول 7100 استفاده کردم .
تابستون ها با گرید 20-50 و زمستون 10-50 .
این بار برای گارانتی 300 کیلومتر که بردم موتور رو انی ریختن که به نظرم یکم بد جا رفتن دنده ها به خاطر همین روغنه دقیقا.
ایشالا روی 1000 کیلومتر با هزینه خودم همون موتول رو میریزم .
درسته روغن گرونی هستش و کمیاب ولی حداقل 3000 کیلومتر کار میکنه و به نظرم حتی تا 5000 هم جا داره .
موتور من تا الان مشکل خاصی نداشته خدا رو شکر فقط توی دست انداز ها احساس میکنم از کمک جلوهام یه صدایی میاد که انگار بیشتر حاصل گیر کردن دوتا قطعه بهم هستش تا چیز دیگه .
در کل نسبت به قیمتش موتور خوبیه داخل کلاس خودش.
بازم تاکید میکنم توی قیمت خودش و کلاس خودش.
بلنتا هم که دوستان گفتن من سوار شدم.
نسبت بهش احساس دو سیلندر نداشتم و بیشتر شبیه بنلی تک سیلندر خودم راه میرفت .
امیدوارم اونم جواب بده و شرکتش پشتیبانی کنه تا بعدا کسی از خریدنش پشیمون نشه .
بحث تامین قطعات خیلی مهمه.
اگر کویر مثل آدم پشتیبانی میداد من شاید هنوز دایلیم رو داشتم .
یه بار راهنمای عقبم شکست و با هزارتا بدبختی پیدا کردم و خریدم 400 هزار تومن.
اون موقع راهنمای بنلی 150 بود.
همون موقع بود که قید دایلیم رو زدم از ترس اینکه اگر یه فلاپش بشکنه چه شود و کلا قسم خوردم دیگه از محصولات کویر نخرم .

<vnm>hossein
12-01-1400, 06:01 بعد از ظهر
موتول من تو شهرم ندیدم،بهترین گزینه برام انی هست،هم از نظر کیفیت هم اینکه روغن اصل باشه..
روغن ماشین هست هرنوع ولی برا موتور یسری روغنای اشغال...
بعد اینکه دوست عزیز ،اون صدای خر خر مانند از روی باک تو موتور شمام ام هست؟از سمت بالای انجین ،جلوی باک

- - - Updated - - -

صدای تق دنده تون از روغن نیست،کلا اونجوری ...تو کیلومتر ۳۰۰ موتول ام میریختین همون صدارو میداد احتمال زیاد،بعد دو سه بار روغن عوض کردن بهتر میشه صداش،تو دور موتور ۶،۷ ام دنده بدین کمترین صدارو داره ...

نیما نادری
13-01-1400, 12:36 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

راستی یه سوال

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

بهتره عوض کنی ریسک نکن، فیلتر رو هم عوض نکنی مشکل نداره

ولی روغن ارزون بریزی ولی زود عوض کنی خطرش کمتره

و اینکه حتما از خط فول بالاتر نباشه روغن، بعد روغن تو موتوره سرد ممکنه یکم

حجم کمتری داشته باشه تا انجین داغ، از بابت چک کردن سطح روغن این موضوع

رو هم در نظر داشته باش، استاندارد حالت سرده

phantom61
03-02-1400, 11:49 قبل از ظهر
دوستان و اساتید عزیز سلام .
وقت بخیر .
همونطور که قبلا گفتم من موتورم رو صفر گرفتم و الان 2000 کیلومتر کار کرده .
دو روزی هستش که آمپر آبم تا 4 خط هم پر میشه و فن مدام کار میکنه و بعد یک ربع روی 3 خط خاموش میشه و چند ثانیه بعد مجددا روشن میشه .
توی حرکت همه چیز نرماله و توی ترافیک آمپر میره بالا.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
آب رو چک کردم همه چیز اوکیه و محافظ رادیات هم ندارم .

نیما نادری
04-02-1400, 01:59 قبل از ظهر
موتول من تو شهرم ندیدم،بهترین گزینه برام انی هست،هم از نظر کیفیت هم اینکه روغن اصل باشه..
روغن ماشین هست هرنوع ولی برا موتور یسری روغنای اشغال...
بعد اینکه دوست عزیز ،اون صدای خر خر مانند از روی باک تو موتور شمام ام هست؟از سمت بالای انجین ،جلوی باک

- - - Updated - - -

صدای تق دنده تون از روغن نیست،کلا اونجوری ...تو کیلومتر ۳۰۰ موتول ام میریختین همون صدارو میداد احتمال زیاد،بعد دو سه بار روغن عوض کردن بهتر میشه صداش،تو دور موتور ۶،۷ ام دنده بدین کمترین صدارو داره ...

باید پیچ میل چرخ که آلن بزرگ هست شا بشه بعد پیچ های کوچک انتهای کمک شل بشه

طوریکه انتهای کمک رو وقتی چپ وراست بکنی روی میل چرخ آزاد بره بیاد

بعد چندبار محکم کمک رو فشار بدی پایین تا تراز بشه، بعد اول میل چرخ

سفت بشه بعد پیچ کوچیکا، یکی از علل روغن زدن کمک جلو احساس

مالش در کمک پرانتزی بودن کمک هاست( )

<vnm>hossein
06-02-1400, 11:07 بعد از ظهر
سلام اقا نیما صدا از کمک نمیاد ..
یا صدای پمپ بنزین یا انجین. طوری که با بیشتر گاز دادن صدا بیشتر میشه ...

- - - Updated - - -

دوستان و اساتید عزیز سلام .
وقت بخیر .
همونطور که قبلا گفتم من موتورم رو صفر گرفتم و الان 2000 کیلومتر کار کرده .
دو روزی هستش که آمپر آبم تا 4 خط هم پر میشه و فن مدام کار میکنه و بعد یک ربع روی 3 خط خاموش میشه و چند ثانیه بعد مجددا روشن میشه .
توی حرکت همه چیز نرماله و توی ترافیک آمپر میره بالا.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
آب رو چک کردم همه چیز اوکیه و محافظ رادیات هم ندارم .

سلام.مشتی اصولا رو خط ۳ باید فن بزنه بیاره رو ۲ . موتور من وسطا حواسم نبود آبش کمه،اون موقع یهو کل خط امپر پر میشد چن دیقه خاموش میکردم روشن میکردم باز رو خط ۲ میومد (ینی باگ بود انقد داغ نمیشد که تا اخر خط پر شه فقط کم اب بود).
حواست به آبش باشه ،شما میگی ابش اوکی ، پس نباید تا خط ۴ بره! از ضد یخ استفاده میکنید دیگه؟

- - - Updated - - -

من تو ترافیک اینا موندنی تا خط ۳ میره بعد فن میزنه میاره رو ۲.
بنلی کلا تو حرارت کار میکنه.جنس بدنه سیلندر ام فولاده.. اسم الیاژش دقیق یادم نیس ،فنش ام ژاپنیه هیچیش نمیشه...

- - - Updated - - -

فقط چون حرارتش بالاس رو روغن خیلی حساس اگه روغن اشغال بریزید تو حرارت بالا کاراییش از دست میده و زیر یاتاقان اینارو خوب پر نمیکنه باعث میشه انجین صدمه ببینه

ZirCgari
11-02-1400, 08:21 قبل از ظهر
یه چند سال گذشت و اکنون تعمیرگاه ها پر شده از بنلی جفت مستهلک

نینجا اتاق قدیم مدل 2010 هنوز سرپاست این لامصب تو دوسال لش شد

خوب بازار ایران رو جذب کردن شما هرچیزی میاری بیار لاستیک پهن + اکزوز کوتاه و کمی صدای بم داشته باشه دیگه اینجا تمومه

siamak55861
11-02-1400, 11:45 قبل از ظهر
یه چند سال گذشت و اکنون تعمیرگاه ها پر شده از بنلی جفت مستهلک

نینجا اتاق قدیم مدل 2010 هنوز سرپاست این لامصب تو دوسال لش شد

خوب بازار ایران رو جذب کردن شما هرچیزی میاری بیار لاستیک پهن + اکزوز کوتاه و کمی صدای بم داشته باشه دیگه اینجا تمومه

واقعا همینطوره.اون اوایل اومد ملت جوگیر شدن ریختن سر این موتور ولی الان اوضاع فرق کرده شناخت بیشتر شده .

ns200
12-02-1400, 08:40 قبل از ظهر
من موافق نیستم هر موتوری نگهداری میخواد وباید اندازه خودش توقع سرعت و شتاب داشت که متاسفانه در مورد این موتور به خاطر شرایط ظاهر و صدا رعایت نمیشه و توقع موتور ژاپنی داریم اوایل که پالس ns200 امده بود خیلی ها شاتون میزدن چرا به خاطر اینکه شتاب بالا بود و بدون محدودیت چون کاربرات بود تا رد لاین میبردن هر تعمیرگاهی میرفتی یه موتور باز شده بود اون موقع باید میگفتیم موتور بدیه خیر چون ما درست استفاده نمیکردیم من خودم چندین بار با پالس شهرستان رفتم یک بار هم در جاده نگذاشته پس هر چیزی که میبینیم و میشنویم باور نکنیم

<vnm>hossein
14-02-1400, 11:35 بعد از ظهر
این موتور از نظر کیفیت با کاوازاکی به هیچ عنوان نمیتونه مقایسه بشه،قیمتش نصف اون ...خب معلومه یجای کار میلنگ.
ولی موتور اونقد بدی ام نیست به قول دوستمون یسری رعایت نمیکنن ...
من صفر خریدم الان ۶۵۰۰ تا رفتم باهاش جا پایی ها به لرزش افتادن نمیدونم چیکار کنم لرزشش قط شه...
دوستان امروز بردم روغن eni ریختم تو قاب پلاستیکی مشکی رنگ سه گوش بود ...برای بنلی جفت روغن خوبیه ؟؟؟

ns200
15-02-1400, 08:04 قبل از ظهر
عین همون روغنیه که تو ظرف های طلایی رنگه فرقی نداره فقط 10w50 باشه چون 10w40wهم داره اون سه گوشا

- - - Updated - - -

عین همون روغنیه که تو ظرف های طلایی رنگه فرقی نداره فقط 10w50 باشه چون 10w40wهم داره اون سه گوشا.

<vnm>hossein
16-02-1400, 02:34 قبل از ظهر
10w50 apl sl

Gladiator
17-02-1400, 04:30 قبل از ظهر
این موتور از نظر کیفیت با کاوازاکی به هیچ عنوان نمیتونه مقایسه بشه،قیمتش نصف اون ...خب معلومه یجای کار میلنگ.
ولی موتور اونقد بدی ام نیست به قول دوستمون یسری رعایت نمیکنن ...
من صفر خریدم الان ۶۵۰۰ تا رفتم باهاش جا پایی ها به لرزش افتادن نمیدونم چیکار کنم لرزشش قط شه...
دوستان امروز بردم روغن eni ریختم تو قاب پلاستیکی مشکی رنگ سه گوش بود ...برای بنلی جفت روغن خوبیه ؟؟؟

اتمالا موتورت آچارکشی میخواد تا لرزش برطرف شه

saeid mohamadi
23-02-1400, 11:28 قبل از ظهر
سلام به دوستان من قصد داشتم بنلی نیو فیس بگیرم ولی زیاد تعریف نمیشنوم ازش. میخواستم بدونم ایا کیفیتش به خانواده باجاج میرسه منم نمیخام همیشه باهاش تخت گاز برم ولی اینم بگم در کل تو دور های تغریبا بالا دنده میدم از نرمال کمی بالاتر. در کل برا ادم کار میکنه این موتور یا نازنازیه . چون من پالس قبلا داشتم دوست دارم از نظر کیفیت این موتور با اون مقایسه کنم چون اینطوری بهتر درک میکنم ممنون از دوستان
🌴🌴🌴

<vnm>hossein
15-03-1400, 08:10 قبل از ظهر
کیفیتش خوبه، بنلی جفت سیلند طراحیش حساب کتاب شده س یجورایی ...
ولی صداش باعث میشه تحریک شی ***زونی تا دور موتور اخر... این بده ...در نتیجه فشار ۲۴ ساعتی رو موتور

saeid mohamadi
29-03-1400, 06:48 بعد از ظهر
درود. در مقایسه با محصولات باجاج، با هم برابر هستن از نظر کیفیت؟

ezatjavadi
29-03-1400, 08:27 بعد از ظهر

کیفیت محصولات باجاج تو دنیا ثابت شده س
بدون حب و بغض بخواییم قضاوت کنیم باجاج کیفیت مثال زدنی داره

Alireza Farzin
29-03-1400, 09:35 بعد از ظهر

سلام,

شما باید محصولات باجاج رو با بنلی 250 تک مقایسه کنید,....اونوقت به جواب سوالتون میرسید,

saeid mohamadi
29-03-1400, 10:20 بعد از ظهر
درود 🌴من از نظر کیفیت قطعات و عمر مفیدشون این سوال رو مطرح کردم

Alireza Farzin
29-03-1400, 10:28 بعد از ظهر
سلام,
منم منظورم همین بود,....شما باید دو موتور در یک کلاس و قیمت تقریبا مشابه رو انتخاب کنید و مقایسه کنید,....بنلی TNT250 که دو سیلندره,

به عقیده شما کدوم محصول باجاج تو کلاس بنلی 250 تک هست؟؟,

saeid mohamadi
29-03-1400, 10:55 بعد از ظهر
سلام,
منم منظورم همین بود,....شما باید دو موتور در یک کلاس و قیمت تقریبا مشابه رو انتخاب کنید و مقایسه کنید,....بنلی TNT250 که دو سیلندره,

به عقیده شما کدوم محصول باجاج تو کلاس بنلی 250 تک هست؟؟,

بله متوجه منظورتون شدم. من میخواستم بدونم کیفیت این موتور چطوره ازش درست استفاده کنی سرویس ها رو به موقع انجام بدی ایا برا ادم کار میکنه و اینکه الکی خراب نمیشه؟ ظاهر انجینش رو که نگاه میکنی جون دار نشون میده باطنشم همینطوره؟

Alireza Farzin
29-03-1400, 11:48 بعد از ظهر
بله متوجه منظورتون شدم. من میخواستم بدونم کیفیت این موتور چطوره ازش درست استفاده کنی سرویس ها رو به موقع انجام بدی ایا برا ادم کار میکنه و اینکه الکی خراب نمیشه؟ ظاهر انجینش رو که نگاه میکنی جون دار نشون میده باطنشم همینطوره؟

خود موتور سنگینه, یه سری از فرسایشاش بخاطر سنگینی هست,

انجین و شاسی این موتور از روز اول قرار نبود از 350cc کوچکتر درست بشه, در واقع قرار بود موتورهای مختلف از cc350 تا cc500 رو با این انجین بسازن,....مدل هارلی دیویدسون 338 و 502c نمونه بارز این انجین هست,

با مشاهده کردن جای خالی موتور 300cc دوسیلندر ارزون قیمت تو بازار,........تولید این موتور رو شروع کردن,
البته انجینی که سایزش و دیزاینش مناسب 500cc بود, حتی 350cc براش زیاد از حد کوچیک بنظر میرسید چه برسه به 300cc,.....ولی اینکار رو کردن و صرف نظر از وزن زیادش, بهتر از اونی در اومد که انتظارش رو داشتن,

حالا این وسط ایران و یه سری از کشور های دیگه خواستن مدل 250cc این موتور رو داشته باشن,........تازه 250cc محدود شده توسط استاندارد آلودگی,

اگر هر دو تا رو به یک نحو برونی, فرسایشش خیلی بیشتر از NS هست, البته بنلی دوسیلندر ساخته نشده که کار NS رو انجام بده,.......بنلی, موتور بیرون شهری هست,

من با بنلی ام مشکلی نداشتم,.....شایدم بخاطر اینکه مدل 96 هست,

saeid mohamadi
30-03-1400, 07:35 قبل از ظهر
ممنون علیرضا ✋🌴من میخوام جدیدشو یه صفر کیلومتر بگیرم باز اگر پیشنهادی داشتی ممنون میشم 🌹🌹🌹

Alireza Farzin
30-03-1400, 08:31 قبل از ظهر
ممنون علیرضا ✋🌴من میخوام جدیدشو یه صفر کیلومتر بگیرم باز اگر پیشنهادی داشتی ممنون میشم 🌹🌹🌹

من این متن زیر 👇👇👇رو دو سال پیش تو همین سایت در جواب مقایسه بنلی 250 دوسیلندر و کی تی ام دوک 250 نوشتم, 👇👇👇,

اصولا, بنلی 300 رو نمیشه با هیچ موتور 250 دیگه( تو بازار ایران) مقایسه کرد,
بنلی 300 بیشتر مثل ""کادیلاک"" راه میره تا ""ب ام و"",.....و هیچ موتور 250 دیگه ای اینطوری راه نمیره, ((بخاطر وزن کمترشون))

بنلی تقریبا سنگینی یه موتورسیکلت 800cc~900cc رو داره, که تو سرعت بالا از ایستائی خیلی بهتری برخوردار هست,.....حالت نشستن رو موتور بسیار شبیه YAMAHA MT-09 هست,......و برای کسی که عاشق موتورهای سنگین هست, بنلی میتونه یه شروع بسیار خوبی باشه,

اگر دائما میخواین برین بازار,.......بنلی نخرین,(کی تی ام به مراتب راحت تره)
اگر از لابه لای ماشین ها راهه تونو به جلو باز میکنین,........بنلی نخرین,(کی تی ام به مراتب راحت تره),

روی بنلی پاهاتون مثل موتور ریسینگ زیادی خم میشه و تو راهبندون های طولانی اذیتتون میکنه,

""تعویض روغن و فیلتر بسیار گرون""

**از دید علمی اگر بخواهیم انجین بنلی دو سیلندر رو با انجین دوک 250 مقایسه کنیم** 👇👇👇
در کمتر از یک ثانیه هر دو تا موتور رو میشه رسوند به 10000دور در دقیقه,

حالا هر دو انجین در سرعت 10000دور دقیقه,..... بنلی 5000 احتراق بیشتر از کی تی ام انجام میده(بخاطر دو سیلندر بودنش),......یعنی 84 احتراق بیشتر در یک ثانیه,....با وجود اینکه پیستونها نصف سایز تک سیلندر هستند اما بخاطر نزدیک بودن به همدیگر, حرارت با سرعت بسیار زیادتری در جداره سیلندر(محل رینگ ها) بالا میره, که خنک کننده اب به این سریعی نمیتونه عمل بکنه و قسمت اعظمی از این خنک کردن به عهده روغن هست,......به همین دلیل استفاده از روغن و فیلتر با کیفیت پایین میتونه صدمه به مراتب بیشتری به انجین بنلی بزنه تا انجین کی تی ام,......پس انجین بنلی به مراقبت بهتری احتیاج داره تا کی تی ام,

saeid mohamadi
01-04-1400, 11:24 قبل از ظهر
من این متن زیر 👇👇👇رو دو سال پیش تو همین سایت در جواب مقایسه بنلی 250 دوسیلندر و کی تی ام دوک 250 نوشتم, 👇👇👇,

اصولا, بنلی 300 رو نمیشه با هیچ موتور 250 دیگه( تو بازار ایران) مقایسه کرد,
بنلی 300 بیشتر مثل ""کادیلاک"" راه میره تا ""ب ام و"",.....و هیچ موتور 250 دیگه ای اینطوری راه نمیره, ((بخاطر وزن کمترشون))

بنلی تقریبا سنگینی یه موتورسیکلت 800cc~900cc رو داره, که تو سرعت بالا از ایستائی خیلی بهتری برخوردار هست,.....حالت نشستن رو موتور بسیار شبیه YAMAHA MT-09 هست,......و برای کسی که عاشق موتورهای سنگین هست, بنلی میتونه یه شروع بسیار خوبی باشه,

اگر دائما میخواین برین بازار,.......بنلی نخرین,(کی تی ام به مراتب راحت تره)
اگر از لابه لای ماشین ها راهه تونو به جلو باز میکنین,........بنلی نخرین,(کی تی ام به مراتب راحت تره),

روی بنلی پاهاتون مثل موتور ریسینگ زیادی خم میشه و تو راهبندون های طولانی اذیتتون میکنه,

""تعویض روغن و فیلتر بسیار گرون""

**از دید علمی اگر بخواهیم انجین بنلی دو سیلندر رو با انجین دوک 250 مقایسه کنیم** 👇👇👇
در کمتر از یک ثانیه هر دو تا موتور رو میشه رسوند به 10000دور در دقیقه,

حالا هر دو انجین در سرعت 10000دور دقیقه,..... بنلی 5000 احتراق بیشتر از کی تی ام انجام میده(بخاطر دو سیلندر بودنش),......یعنی 84 احتراق بیشتر در یک ثانیه,....با وجود اینکه پیستونها نصف سایز تک سیلندر هستند اما بخاطر نزدیک بودن به همدیگر, حرارت با سرعت بسیار زیادتری در جداره سیلندر(محل رینگ ها) بالا میره, که خنک کننده اب به این سریعی نمیتونه عمل بکنه و قسمت اعظمی از این خنک کردن به عهده روغن هست,......به همین دلیل استفاده از روغن و فیلتر با کیفیت پایین میتونه صدمه به مراتب بیشتری به انجین بنلی بزنه تا انجین کی تی ام,......پس انجین بنلی به مراقبت بهتری احتیاج داره تا کی تی ام,

میگن مشکل گرم شدن بیش از حد این موتور با تعویض مهره اب حل میکنن ایا این کار خوبه یا به ضرر موتوره ؟ گفتم شاید دمای کار کرد موتور باید بالا باشه

Alireza Farzin
02-04-1400, 08:00 قبل از ظهر
میگن مشکل گرم شدن بیش از حد این موتور با تعویض مهره اب حل میکنن ایا این کار خوبه یا به ضرر موتوره ؟ گفتم شاید دمای کار کرد موتور باید بالا باشه

سلام,

استنباطی که داری درسته,
سالهای اخیر برای رسوندن انجین ها به استاندارد الایندگی, باعث شده که حد نرمال دمای کار کردن انجین بین95~105 درجه باشه که برای خیلی انجین ها به 110 درجه هم میرسه, البته طی این سالها هر چقدر استاندارد الایندگی رو بالا بردن, کارخونه های روغن سازی درجه لغزندگی و انتقال حرارت رو تو روغن ها بالا بردن,
این انجین ها وقتی بنزین سوپر مصرف میکنن تقریبا 20% خنک تر کار میکنن و با بودن روغن خوب, 105 درجه حرارتی نیست که انجین رو اذیت بکنه, ولی وقتی که همین انجین مواجه میشه با بنزین معمولی و روغن با کیفیت پائین, اونوقت به مشکل بر میخوره,

مَپ نوشته شده ECM وابسته گی مستقیم داره به درجه حرارت انجین و اطلاعاتی که اکسیژن سنسور بهش میده,......پارامتر این درجه حرارتها نباید عوض بشه,

این وسط چه اتفاقی میوفته,....بنزین معمولی میریزیم تو باک چون بنزین سوپر کم گیر میاد, روغن معمولیم استفاده میکنیم چون روغن خوب خیلی گرونه و بخاطر اینکه موتور خیلی داغ نکنه فشنگی رو عوض میکنیم که خنکتر کار بکنه, این خنک کار کردن, بیشتر مواقع اکسیژن سنسور رو به خطا میندازه, و ECM درصدد تصحیحش بر میاد که بیشتر مواقع نتیجه اش از دست دادن قدرت هست,

البته اگر فشنگی عوض بشه و پروانه خنک کننده در درجه حرارت پائین تر روشن بشه, هیچوقت به روغن اجازه نمیده که از شر آب مخلوط شده با خودش رهائی پیدا کنه که این مسئله بزرگترین صدمه رو به موتور میزنه,

الان تو روغن های خوب فقط از کلمه"Viscosity" استفاده نمیکنن بلکه میگن "HT/HS Viscosity" که "HT" مخفف "High-Temperatur"هست,

به هر حال با تمام این توضیحات, ممکنه به صاحبان این موتور بر بخوری که میگن تمام عمر موتورسیکلت از بنزین معمولی و روغن ارزون ایرانی استفاده کردن و به مشکلی هم بر نخوردن,

saeid mohamadi
02-04-1400, 09:55 قبل از ظهر
سلام,

استنباطی که داری درسته,
سالهای اخیر برای رسوندن انجین ها به استاندارد الایندگی, باعث شده که حد نرمال دمای کار کردن انجین بین95~105 درجه باشه که برای خیلی انجین ها به 110 درجه هم میرسه, البته طی این سالها هر چقدر استاندارد الایندگی رو بالا بردن, کارخونه های روغن سازی درجه لغزندگی و انتقال حرارت رو تو روغن ها بالا بردن,
این انجین ها وقتی بنزین سوپر مصرف میکنن تقریبا 20% خنک تر کار میکنن و با بودن روغن خوب, 105 درجه حرارتی نیست که انجین رو اذیت بکنه, ولی وقتی که همین انجین مواجه میشه با بنزین معمولی و روغن با کیفیت پائین, اونوقت به مشکل بر میخوره,

مَپ نوشته شده ECM وابسته گی مستقیم داره به درجه حرارت انجین و اطلاعاتی که اکسیژن سنسور بهش میده,......پارامتر این درجه حرارتها نباید عوض بشه,

این وسط چه اتفاقی میوفته,....بنزین معمولی میریزیم تو باک چون بنزین سوپر کم گیر میاد, روغن معمولیم استفاده میکنیم چون روغن خوب خیلی گرونه و بخاطر اینکه موتور خیلی داغ نکنه فشنگی رو عوض میکنیم که خنکتر کار بکنه, این خنک کار کردن, بیشتر مواقع اکسیژن سنسور رو به خطا میندازه, و ECM درصدد تصحیحش بر میاد که بیشتر مواقع نتیجه اش از دست دادن قدرت هست,

البته اگر فشنگی عوض بشه و پروانه خنک کننده در درجه حرارت پائین تر روشن بشه, هیچوقت به روغن اجازه نمیده که از شر آب مخلوط شده با خودش رهائی پیدا کنه که این مسئله بزرگترین صدمه رو به موتور میزنه,

الان تو روغن های خوب فقط از کلمه"Viscosity" استفاده نمیکنن بلکه میگن "HT/HS Viscosity" که "HT" مخفف "High-Temperatur"هست,

به هر حال با تمام این توضیحات, ممکنه به صاحبان این موتور بر بخوری که میگن تمام عمر موتورسیکلت از بنزین معمولی و روغن ارزون ایرانی استفاده کردن و به مشکلی هم بر نخوردن,

دمت گرم علیرضا سلامت و برقرار باشی صحبت هات علمی بود استفاده کردیم🙂✋🌴🌴🌴🌹🌹🌹

Yazdan
05-04-1400, 11:06 قبل از ظهر
با ریمپ هم میتونن دمای فعال شدن فن رو پایین بیارن ، ولی توصیه نمیشه .

- - - Updated - - -

درست میفرمایید ، من روغن توصیه شده شرکت رو استفاده میکنم همیشه و بنزین سوپر . تا حالا حتی ظهر تابستون تو ترافیک دمای بالای 98 ندیدم ، رو اون دما ها هم مدت خیلی کمی میمونه چون فن سریع میارتش پایین .

gezhen
15-04-1400, 10:37 قبل از ظهر
با ریمپ هم میتونن دمای فعال شدن فن رو پایین بیارن ، ولی توصیه نمیشه .

- - - Updated - - -

درست میفرمایید ، من روغن توصیه شده شرکت رو استفاده میکنم همیشه و بنزین سوپر . تا حالا حتی ظهر تابستون تو ترافیک دمای بالای 98 ندیدم ، رو اون دما ها هم مدت خیلی کمی میمونه چون فن سریع میارتش پایین .

دما بالای 98 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چجوریه چون مال من تهش تا 89 میره

Yazdan
20-04-1400, 04:11 قبل از ظهر
فنش رو چه دمایی روشن میشه ؟

- - - Updated - - -

gezhen
23-04-1400, 04:21 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

از 83 به بعد روشن میشه

Alireza Farzin
23-04-1400, 05:38 بعد از ظهر
از 83 به بعد روشن میشه

سلام,

خود کارخونه اش میگه که تو ٩۵ درجه, فن باید شروع به کار بکنه,در ٧۵~٨۵ درجه تازه ترموستات باز میشه که احتیاجی به فن نیست,

gezhen
25-04-1400, 08:31 قبل از ظهر
سلام,

خود کارخونه اش میگه که تو ٩۵ درجه, فن باید شروع به کار بکنه,در ٧۵~٨۵ درجه تازه ترموستات باز میشه که احتیاجی به فن نیست,

کارخونش رو نمیدونم چی میگه فقط میدونم 83 روشن و نهایت تا 89 یا 90 تو شرایط ترافیک و اروم رفتن میره مدلش 95 شاید فرق میکنه

- - - Updated - - -

سلام,

کارخونش رو نمیدونم چی میگه فقط میدونم 83 روشن و نهایت تا 89 یا 90 تو شرایط ترافیک و اروم رفتن میره مدلش 95 شاید فرق میکنه

Alireza Farzin
25-04-1400, 07:05 بعد از ظهر

سلام,
اگر هوائی که توسط فن به پاهاتون میخوره داغ و اذیت کننده هست اونوقت درجه حرارت نشون داده شده درست نیست, وگرنه ممکنه که قبلا ترموستات و فشنگی آب عوض شده باشه,
بنلی من مدل ٩۶ هست و حدودای ٩۶ درجه, فن راه میوفته,

gezhen
30-04-1400, 10:48 قبل از ظهر
سلام,
اگر هوائی که توسط فن به پاهاتون میخوره داغ و اذیت کننده هست اونوقت درجه حرارت نشون داده شده درست نیست, وگرنه ممکنه که قبلا ترموستات و فشنگی آب عوض شده باشه,
بنلی من مدل ٩۶ هست و حدودای ٩۶ درجه, فن راه میوفته,

رو 96 تازه روشن میشه ؟ موتور اب میشه که نه ترموستات عوض شده نه فشنگی 22 هزار هم کار کرده
دمای اب رو 96 باشه نزدیک به بخاره که

Alireza Farzin
30-04-1400, 05:24 بعد از ظهر
رو 96 تازه روشن میشه ؟ موتور اب میشه که نه ترموستات عوض شده نه فشنگی 22 هزار هم کار کرده

سلام,

شما یه سری از فاکتورهای بسیار مهم رو در نظر نمیگیرید,

** تحت فشار قرار گرفتن آب در انجین باعث بالا رفتن نقطه جوشش میشه,
**همچنین اضافه شدن "کولانت"(ضد یخ) به آب باعث بالا رفتن نقطه جوشش میشه,

Yazdan
30-04-1400, 11:54 بعد از ظهر
بله فابریک کارخونش همینه . ماله من هم 95 روشن میشه رو 90 خاموش میشه . بستگی به طراحی موتور داره ، صلاح دیدن اینطوری باشه وگرنه براشون کاری نداشت دمای روشن شدن فن رو بیارن پایین تر

- - - Updated - - -

بله فابریک کارخونش همینه . ماله من هم 95 روشن میشه رو 90 خاموش میشه . بستگی به طراحی موتور داره ، صلاح دیدن اینطوری باشه وگرنه براشون کاری نداشت دمای روشن شدن فن رو بیارن پایین تر

gezhen
01-05-1400, 10:24 قبل از ظهر
سلام,

شما یه سری از فاکتورهای بسیار مهم رو در نظر نمیگیرید,

** تحت فشار قرار گرفتن آب در انجین باعث بالا رفتن نقطه جوشش میشه,
**همچنین اضافه شدن "کولانت"(ضد یخ) به آب باعث بالا رفتن نقطه جوشش میشه,

نگفتم اب بخار میشه منظورم این دما زیاده چرا پایین نمیارینش؟
زیر90 باشه که بهتره

Alireza Farzin
02-05-1400, 07:26 قبل از ظهر
نگفتم اب بخار میشه منظورم این دما زیاده چرا پایین نمیارینش؟
زیر90 باشه که بهتره

سلام,

برای جواب به این سوالتون باید یه سری حقایق رو در علم شیمی باور داشت و قبول کرد, مثلا حتی روغن مینرال در دمای 100~110 درجه میتونه بخوبی کارش رو انجام بده,

** در نظر بگیرید که روغن موتورتون رو هر دو ماه عوض میکنید, و تازه هم روغن عوض کردید, من میگم هر روز صبح که میخواید موتور رو روشن کنید, قبل از روشن کردن, یه قطره اب بریزید تو روغن(از دریچه ریختن روغن),....اگر رفتید سر کار و بعداظهر که دارید برمیگردید, چون موتور سرد شده, باز یه قطره اب اضافه کنید به روغن انجین..این میشه 120 قطره در دو ماه,......که آب زیادیه که به روغن اضافه شده,
این قطره ای که مثالش رو زدم همون پدیده عرق کردن داخل انجین هست, چون وقتی موتور سرد هست و روشن میشه, تغییر ناگهانی حرارت داخل سیلندر باعث عرق کردن هوا در قسمت های دیگه مثل محفظه میل لنگ و محفظه بالای سوپاپ ها میشه, تازه صحبت از یک قطره بسیار خوش بینانه هست و در زمستان به مراتب بیشتره,

حالا,
اگر بر این عقیده هستید که این یه قطره آب با روغن قاطی نمیشه(مثل آب و بنزین) و ته کارتل میمونه تا با عوض کردن روغن میاد بیرون,
""اونوقت که باید بگم حرف شما درسته و انجین تو دمای پائینتر حدود 90 و زیر 90 درجه بهتره کار بکنه,""

اگر بگید که این مسئله خیلی خطرناکه چون آب با روغن قاطی میشه و از کارائی روغن کم میکنه که میتونه به انجین آسیب بزنه, چون هر روز دو قطره میشه هفته ای 14 قطره که میتونه به آسونی عملکرد روغن رو مختل بکنه,
""در جواب این حرفتون باید بگم, پس به طریقی این قطره و یا چند قطره آب باید از روغن جدا بشه و سریعا این اتفاق باید بیوفته وگرنه روغن با آب داره به تمامی قسمتهای مهم انجین میره,
تنها راهش اینه که روغن سریع برسه به بالای 100درجه که باعث میشه آب که نقطه جوشش 100 درجه هست, تبدیل به بخار بشه که از روغن جدا میشه,.....اگر انجین در دمای حدود 90 و زیر 90 درجه کار بکنه, آب از روغن جدا نمیشه, پس تعویض روغنتون رو باید خیلی جلو بندازین,

omidco2003
02-05-1400, 10:22 بعد از ظهر
سلام,

برای جواب به این سوالتون باید یه سری حقایق رو در علم شیمی باور داشت و قبول کرد, مثلا حتی روغن مینرال در دمای 100~110 درجه میتونه بخوبی کارش رو انجام بده,

** در نظر بگیرید که روغن موتورتون رو هر دو ماه عوض میکنید, و تازه هم روغن عوض کردید, من میگم هر روز صبح که میخواید موتور رو روشن کنید, قبل از روشن کردن, یه قطره اب بریزید تو روغن(از دریچه ریختن روغن),....اگر رفتید سر کار و بعداظهر که دارید برمیگردید, چون موتور سرد شده, باز یه قطره اب اضافه کنید به روغن انجین..این میشه 120 قطره در دو ماه,......که آب زیادیه که به روغن اضافه شده,
این قطره ای که مثالش رو زدم همون پدیده عرق کردن داخل انجین هست, چون وقتی موتور سرد هست و روشن میشه, تغییر ناگهانی حرارت داخل سیلندر باعث عرق کردن هوا در قسمت های دیگه مثل محفظه میل لنگ و محفظه بالای سوپاپ ها میشه, تازه صحبت از یک قطره بسیار خوش بینانه هست و در زمستان به مراتب بیشتره,

حالا,
اگر بر این عقیده هستید که این یه قطره آب با روغن قاطی نمیشه(مثل آب و بنزین) و ته کارتل میمونه تا با عوض کردن روغن میاد بیرون,
""اونوقت که باید بگم حرف شما درسته و انجین تو دمای پائینتر حدود 90 و زیر 90 درجه بهتره کار بکنه,""

اگر بگید که این مسئله خیلی خطرناکه چون آب با روغن قاطی میشه و از کارائی روغن کم میکنه که میتونه به انجین آسیب بزنه, چون هر روز دو قطره میشه هفته ای 14 قطره که میتونه به آسونی عملکرد روغن رو مختل بکنه,
""در جواب این حرفتون باید بگم, پس به طریقی این قطره و یا چند قطره آب باید از روغن جدا بشه و سریعا این اتفاق باید بیوفته وگرنه روغن با آب داره به تمامی قسمتهای مهم انجین میره,
تنها راهش اینه که روغن سریع برسه به بالای 100درجه که باعث میشه آب که نقطه جوشش 100 درجه هست, تبدیل به بخار بشه که از روغن جدا میشه,.....اگر انجین در دمای حدود 90 و زیر 90 درجه کار بکنه, آب از روغن جدا نمیشه, پس تعویض روغنتون رو باید خیلی جلو بندازین,

ببخشید من این قسمت رو درست متوجه نشدم
مگه سیستم بسته نیست؟ پس اصلا هوایی قرار نیست بره داخل که بخواد عرق بکنه !
میشه یکم بیشتر توضیح بدید
ممنون

Alireza Farzin
03-05-1400, 05:11 قبل از ظهر
ببخشید من این قسمت رو درست متوجه نشدم
مگه سیستم بسته نیست؟ پس اصلا هوایی قرار نیست بره داخل که بخواد عرق بکنه !
میشه یکم بیشتر توضیح بدید
ممنون

سلام,

سیستم یه انجین کاملا بسته نیست(اگر هم بسته باشه خلاء نیست),

البته در عوام زیاد صحبتش رو نمیکنن ولی بهترین انجینهای دنیا هم مقداری از مخلوط بنزین و هوا رو از لابلای رینگها به پائین سیلندر که محفظه میل لنگ باشه انتقال میدن,
ممکنه در انجین کیفیت بالا و نو این جابجائی هوا خیلی کم باشه ولی نزدیک به صفر نیست,

نکته دوم اینکه پیستونها با بالا و پائین رفتنشون از پائین مثل پیستون سیلندر یک تلمبه عمل میکنن و هوای داخل محفظه میل لنگ رو با سرعت زیادی جابجا میکنن که موقع گاز دادن انجین باعث بالا رفتن فشار هوای محفظه میل لنگ میشه که خطرناک هست و باید به بیرون راه پیدا بکنه, که معمولا متصل میشه به جعبه هواکش,
البته این فاکتورها برای یه سری انجین های تک سیلندر زیاد مهم نیست, ولی فرایند عرق کردن صورت میگیره,

الان سالهاست میشنوید که موتور رو برای گرم کردن نباید زیاد در جا روشن نگه داشت بلکه باید براه افتاد تا انجین درست گرم بشه, دلیلشم اینه که انجین در حال راه رفتن به اندازه کافی داغ میشه که حرارت روغن رو به بالای ۱۰۰ درجه برسونه, وگرنه در دور پائین و درجا کار کردن این اتفاق نمیوفته,

mohsenpk
15-05-1400, 09:25 بعد از ظهر
سلام به دوستان گرامی
این اولین پست منه درباره بنلی جفت سیلندر....دو هفته پیش موتور خریدم خواستم تجربه ام رو بگم... من یک بنلی تک مدل 97 داشتم که یک سال سوار شدم و بعد فروختم که یه جفت بگیرم یکی از دوستان که تعمیرکار موتورای سنگینه و سال 95 تهران دوره تعمیر بنلی دیده و الان تعمیرکاره توی نمایندگی بنلیه به من پیشنهاد داد که صبر کنم و فقط مدل 96 اونم نیمه ی اول و بازم هر چی نزدیکتر به عید باشه بگیرم دلیلشو چون طولانی میشه تو پست های بعد توضیح میدم....خلاصه خیلی موتور تمیز دیدم ولی اکثرا طلایی بود ولی طلاییشو دوست نداشتم خلاصه خیلی گذشت و منم کم کم سرد شدم تا اینکه دو هفته پیش اتفاقی یه دونه سفید تولید فزودین 96 توی خونه یه ادم مسن دیدم 16 هزلر کار کرد و ادعا میکرد حداکثر سرعتی که با این موتور رفته 110 کیلومتر بوده و جرات نکرده بیشتر بره و زیاد سوار نشده همش خواب بوده ولی اوضاع بدنه ولاستیک افتضاح بود .... خلاصه زنگ زدم دوستم امد دستکاه دیاگ اورد و بعد از دیاگ گفت اینو حتما بخر درسته ده تومنی شاید بیشتر بدنش خرج داشته باشه ولی ارزش داره انجینش....موتور رو خریدم این دو هفته هم سرگرم تعویض لاستیک زنجیر روزینی و روغن و شمع و.... بودم که حدود 12 تومن خرجش کردم امروز رفتم جاده واسه تاپ اسپد آقا بینظیر بود شتاب عالی تاپ اسپید 185 کیلومنر که روی 11500 کاتاف کرد خلاصه واقعا منو ارضا کرد حالا دوستان که تجربه بیشتری دارن راهنماییم کنن ممنون میشم چون توی شهر ما روغن 10-50 خارجی فول سنتتیک گیر نیومد 10-60 ادینول فول سنتتیک ریختم بنظرتون مشکلی پیش نمیاد...ممنون

Alireza Farzin
16-05-1400, 04:57 قبل از ظهر
سلام به دوستان گرامی
این اولین پست منه درباره بنلی جفت سیلندر....دو هفته پیش موتور خریدم خواستم تجربه ام رو بگم... من یک بنلی تک مدل 97 داشتم که یک سال سوار شدم و بعد فروختم که یه جفت بگیرم یکی از دوستان که تعمیرکار موتورای سنگینه و سال 95 تهران دوره تعمیر بنلی دیده و الان تعمیرکاره توی نمایندگی بنلیه به من پیشنهاد داد که صبر کنم و فقط مدل 96 اونم نیمه ی اول و بازم هر چی نزدیکتر به عید باشه بگیرم دلیلشو چون طولانی میشه تو پست های بعد توضیح میدم....خلاصه خیلی موتور تمیز دیدم ولی اکثرا طلایی بود ولی طلاییشو دوست نداشتم خلاصه خیلی گذشت و منم کم کم سرد شدم تا اینکه دو هفته پیش اتفاقی یه دونه سفید تولید فزودین 96 توی خونه یه ادم مسن دیدم 16 هزلر کار کرد و ادعا میکرد حداکثر سرعتی که با این موتور رفته 110 کیلومتر بوده و جرات نکرده بیشتر بره و زیاد سوار نشده همش خواب بوده ولی اوضاع بدنه ولاستیک افتضاح بود .... خلاصه زنگ زدم دوستم امد دستکاه دیاگ اورد و بعد از دیاگ گفت اینو حتما بخر درسته ده تومنی شاید بیشتر بدنش خرج داشته باشه ولی ارزش داره انجینش....موتور رو خریدم این دو هفته هم سرگرم تعویض لاستیک زنجیر روزینی و روغن و شمع و.... بودم که حدود 12 تومن خرجش کردم امروز رفتم جاده واسه تاپ اسپد آقا بینظیر بود شتاب عالی تاپ اسپید 185 کیلومنر که روی 11500 کاتاف کرد خلاصه واقعا منو ارضا کرد حالا دوستان که تجربه بیشتری دارن راهنماییم کنن ممنون میشم چون توی شهر ما روغن 10-50 خارجی فول سنتتیک گیر نیومد 10-60 ادینول فول سنتتیک ریختم بنظرتون مشکلی پیش نمیاد...ممنون

سلام,

مبارکت باشه, ایشالا چرخش برات بچرخه,

من خودم یدونه ٩۶ تقریبا صفر دارم, که رنگش طلائیه😀,
داستان خریدن موتورم تو همین تاپیک هست,
البته اون زمان من یه سری اطلاعات رو از دارندگان مدل ٩۶ گرفتم که تو سایت های مختلف توضیح داده بودن,.....اطلاعات مکانیکیم بد نیست, برای همین با برسی گفته های این افراد متقاعد شدم که باید مدل ٩۶ رو بگیرم,
البته تو این سایت یکی دو سال پیش که یه سری از صاحبان این موتور ادعا میکردن که ۱٨۵~۱٩۰ تا سرعت باهاش رفتن, یه سری از اعضاء میگفتن امکان نداره, حتما تو سرازیری بوده و یا کیلومترت زیاد نشون میده,

ادینول روغن خیلی خوبیه(اگر بحث فیک بودن و یا نبودنش رو نکنیم) من خودم داشتم فکر میکردم استفادش بکنم,

فیلتر روغن ارزون قیمت ننداز, چون روغن سینتتیک با فیلتر بهتر عملکردش خیلی بالا میره, (البته اگر بحث همه فیلترها تو بازار ایران یکین و با پراید فرقی ندارن رو نکنیم),

روغن10w-60, برات هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه,( تازه در شرایط بسیار گرم بنفعت هم هست) مهم اینه که عدد اول بالا نره یعنی بجای 10, 20 نگیر, فاصله عدد اول و دوم هر چقدر بیشتر میشه, تکنولوژی پیشترفته تری برای ساختن افزودنیها احتیاج هست,

مبارکت باشه,

mohsenpk
01-09-1400, 04:35 بعد از ظهر
ممنون اقای فرزین عزیز
این عکس هم دلیل محکم که بنلی های سال 95 و اویل سال 96 300 سی سی هستند

- - - Updated - - -

ممنون اقای فرزین عزیز

- - - Updated - - -

ممنون اقای فرزین عزیز

- - - Updated - - -

اگر کاتالوگ بنلی جفت را مطالعه کنید قطر پیستون 300 سیسی 65 میایمتر و قطر 249 سی سی 62 میلیمتر نوشته شده است

- - - Updated - - -

اگر کاتالوگ بنلی جفت را مطالعه کنید قطر پیستون 300 سیسی 65 میایمتر و قطر 249 سی سی 62 میلیمتر نوشته شده است

mohsenpk
01-09-1400, 11:49 بعد از ظهر
سلام
اگر به این دو لینک زیر توجه کنید دقیقا نوشته شده که قطر پیستون بنلی جفت سیلندر 300 سی سی 65 ملیمتر و
و قطر پیستون بنلی 250 سی سی 61 میلیمتر است

TNT 249S | Benelli Q.J. ([Only registered and activated users can see links])
و
سپاس

Ali4721
15-09-1400, 12:19 بعد از ظهر
سلام و درود به همه دوستان خوب مدتی بود گرفتار بودم پست نزاشتم ولی با یه خبر خوب اومدم. یکی از دوستان خوبم بالاخره موفق به تهیه نرم افزار دیاگ بنلی تک و جفت و هیوسانگ 250 و باجاج و TVS وهوندا و کلی موتورای دیگه شد و باکمک هم و یه تیم قوی موفق به تهیه یه دستگاه دیاگ خیلی کم حجم همراه و جیبی شدند که با وای فای و بلوتوث و نرم افزار آندروید روی موبایل کار میکنه و علاوه بر موتور برنامه 90 درصد از ماشینهای موجود تو ایران رو ساپورت میکنه خلاصه عالیه من خودم روی بنلی جفت خودم و چندین نوع ماشین تست کردم عالی بود با قابلیت خوندن کدهای خطا و پاک کردن و ریست کردن ایسیو و اینکه میتونه ساعتها تو حرکت به ایسیو وصل باشه و پارامترهارو مستمر روی موبایل ارسال کنه،ازهمه مهمتر با قیمت مناسب که در توان ماها هستکه تهیه کنیم .اگه مایل بودید پیام خصوصی بدید راهنماییتون میکنم موفق و موید باشید

- - - Updated - - -

hosein_dig
01-02-1401, 07:44 بعد از ظهر
سلام
آقا من متاسفانه موتور کار کرده بدلم نمیچسبه
و نقدی هم سنگینه بنظرتون تا پاییز نیکران شرایطی میزاره ؟
این سر جدیدی هاش اووکی هستن ؟

- - - Updated - - -

سلام

linux_linda
03-02-1401, 10:12 قبل از ظهر
چرا وزن خشک Ducati StreetFighter V4S با حجم انجین 1100 سی سی فقط 178 کیلوگرم هست اما وزن بنلی دوسیلندر با حجم موتور 250-300 سی سی حدود 180 کیلوگرم میشه؟

Alireza Farzin
03-02-1401, 03:39 بعد از ظهر
چرا وزن خشک Ducati StreetFighter V4S با حجم انجین 1100 سی سی فقط 178 کیلوگرم هست اما وزن بنلی دوسیلندر با حجم موتور 250-300 سی سی حدود 180 کیلوگرم میشه؟

سلام,
این گفته خودته, 👇👇👇,
""من مثل ژاپنی ها برای کوچک ترین مساله وقت میذارم
چون یه مثل ژاپنی هست که میگه:
به خاطر میخی نعلی افتاد
به خاطر نعلی اسبی افتاد
به خاطر اسبی سواری افتاد
به خاطرسواری...""

قبل از اینکه این سوال رو مطرح میکردی باید به این مَثَل هم فکر میکردی که میگه;
" به اندازه پولی که میدی آش میخوری"

بنلی TNT300.......چها هزار دلار,
دوکاتی V4S,.........سی هزار دلار,
این یعنی 7.5 برابر قیمت بیشتر,
اگر یه تویوتا "کَمری" سی هزار دلار باشه, 7.5 برابرش میشه 225,000$,
در واقع انگار یه ماشین 225,000 دلاری رو داری با تویوتا"کَمری" مقایسه میکنی,
حالا این مقایسه ات با عقل جور در میاد؟؟؟
بنظر من دوکاتی V4S با قیمت 30,000$ باید سبکتر دیزاین میشد

linux_linda
03-02-1401, 07:33 بعد از ظهر
چرا بنلی دو سیلندر اینقدر گرونه؟

hossein_bfd
04-02-1401, 09:53 قبل از ظهر
سلام

- - - Updated - - -

سلام
سلام
به نظرم بنلی جفت از مدل 97 به بعد ارزش خرید نداره
من مدل 96 داشتم الانم مدل 1400 دارم زمین تا آسمون باهم تفاوت دارن چه تو شتاب اولیه چه تو حداکثر سرعت و حتی میشه گفت کیفیت
موتور من صفر بوده رو کیلومتر 2000 سنسور کیلومتر و مهره آب خراب شده
به نظرم شرایط اقساط کویر رو برای خرید دوک یا RC یه نگاه بنداز

hosein_dig
28-07-1401, 06:34 بعد از ظهر
سلام
آقا من شرایطی گرفتی ولی هنوز تحویل نگرفتم
چه مواردی لازمه موقع تحویل انجام بدم؟
روغن چی مناسبه
راستی توی سایت زده بود 300 کیلومتر تعویض روغن رایگانه ؟ کسی تجریه ی داره انتقال بده

hosein_dig
28-07-1401, 08:15 بعد از ظهر
- - - Updated - - -

ضمن عرض سلام و تبریک سال نو خدمت دوستان گرامی.
این دومین پست بنده در این انجمن هستش .
بعد از حدود 6 ماه داشتن بنلی 250 تک سیلندر کم کم سر و کله ایرادات فنیش پیدا شد .
اول از شارژر و بوبین شروع شد و دست آخر با تعمیر گیربکس محترم تموم شد.
علیرغم اینکه تعمیرکارهای محترم اعتقاد داشتن حداقل ایراد گیربکس بین بنلی های تک سیلندر نادر و عجیبه بالاخره توی عید بیخیال یه سری مسائل مالی شدم و رفتم سراغ خرید یه دو سیلندر صفر کیلومتر.
بعد کمی سرکش توی بازار مدل 99 رو 112 میلیون برای سیفد و مشکی و مدل 1400 رو 118 میلیون بازم برای سفید و مشکی بهم قیمت دادن.
خوب شرایط یه جوری هستش که خود اون 6 میلیون خیلی تاثیر داره و منم برای نگه داشتن میخوام موتور رو پس یدونه مدل 99 رو خریدم .
و این رسما شد چهارمین موتور بنده .
بعد از آپاچی،دایلیم و بنلی تک سیلندر وقتی پشت فرمون این نشستم یکم حس غریبی داشت برام.
اولین نکته هم وزن زیادش غیر قابل درک بود برام.
از این جا به بعد صحبتم برای کسانی هست که میان اینجا و برای اولین باره که میخوان موتور دو سیلندر یا خشک بگیرن.
مخصوصا بنلی .
موتور فاقد آیینه و باطری بود .
باطری رپیدو آبی جداگونه به همراه آینه داخل یه جعبه تحویلم شد و یکی از نفرات نمایندگی اومد ازم تحویل گرفت و زحمت نصبش رو کشید.
تو استارت اول موتور خیلی بد روشن شد که به لطف خوابیدنش داخل انبار بود.
کیلومتر تمام دیجیتالش به نظرم قشنگه.
لاستیک های موتور من پیرلی مدل انجل بود و سایز 140.
دنده های موتور من یکم با صدا و ضربه زیاد جا میره .
طوری که قشنگ یکم موتور رو جا به جا میکنه.
زین موتور و استیل سواریش خیلی نرم تر و بهتر از بنلی تک سیلندر هستش.
راجب ترمز و کلا با بنلی تک سیلندر مقایسه اش نمیکنم چون گیرایی به مراتب بیشتر و بهتری داره .
کیلومترشمار در محل های کم نور یا دم غروب خود به خود سوییچ میکنه روی تم شب که به نظرم قشنگ تر از تم روزش هستش و ای کاش میشد انتخاب کرد چه شکلی باشه.
موتور در حالت عادی سر نمیخوره.
مگر سر پیچ ها یا زمین خیس.
ولی فقدان ای بی اس به لطف پیچوندن های موجود تو مملکت همچنان خودشو نشون میده .
روی کیلومتر 300 مراجعه کردم نمایندگی و روغن رو خودشون عوض کردن.
فیلتر هم گفتم با هزینه خودم عوض کنن.
هنوز آب بندی موتور تموم نشده پس راجب شتاب و تاپ اسپید من نمیتونم چیزی بگم ولی به نظرم با دنده 6 دور موتور 5000 و سرعت 90 تا نمیشه انتظار داشت در آینده 180 تا سرعت بره.
در کل شما دارید یه موتور دو سیلندر با یه صدای قشنگ میخرید.
ازش نباید انتظار موتور سنگین یا چیز دیگه ای داشته باشید.
ضمن اینکه مقایسه این موتور با تک سیلندر های کی تی ام و باجاج اشتباهه چون به نظر من اونا یه کلاس پایین ترن .
دو سیلندرهای مثل اینم اینقدر گرونن که از لحاظ قیمتی نمیشه مقایسه کرد.
و الا کیه مخالفت کنه با اینکه سوزوکی یا کاوازاکی بهتر از اینه .
این موتور رو اگر یه روزی خریدید باید آماده حرف و حدیثای بعدشم باشید.
یا نخرید.
یا اگر خریدید همه چیزش رو بپذیرید.
از خرج زیاد نگهداریش تا قطعات گرون و استهلاک بالا.
بازم دوستان اگر راجب خشک این موتور سوالی داشته باشن من درخدمتم
ممنون میشم بازم از تجربیاتت بگی

Afshin007
03-11-1402, 04:19 قبل از ظهر
دو تا ایراد بزرگ داره این موتور

1.وزن زیاد

2.هرینه نگهداری بالا (تعویض روغن=2میلیون هزینه)

اونا که قصد خرید این موتور دارن به این دو تا نکته توجه داشته باشن ///

rahim1234
03-02-1404, 01:06 بعد از ظهر
دو تا ایراد بزرگ داره این موتور

1.وزن زیاد

2.هرینه نگهداری بالا (تعویض روغن=2میلیون هزینه)

اونا که قصد خرید این موتور دارن به این دو تا نکته توجه داشته باشن ///

وزن زیاد رو هستم ولی الان روغنش رو کارخونه های داخلی موجود کردن و روغن رپیدو و موتورو و... میشه بریزید و طبق گفته شرکت هر دو هزار تا باید عوض کرد . هزینه نگهداریش اینقدر نیاز به بزرگ نمایی نداره من واسه ns200 هر هزار تا 1 لیتر عوض میکردم با فیلتر میشد 500 تومن الان هر دو هزار تا 3 لیتر میریزم میشه 2 تومن

rahim1234
03-02-1404, 01:53 بعد از ظهر
چند تا نکته در مورد تجربه خرید این موتور تا الان که 950 کیلومتر رانندگی باهاش داشتم
1 - موقع تحویل حتما با دقت موتور رو چک کنید چون توی جابجایی از انبار به فروشگاه کلی خط و خش میگیرن
2- چرخ عقب کج مونتاژشده بود و زنجیر هم اصلا چرب نبود . موقع سرویس کردن زنجیر دیدم درجه بندی تنظیم چرخ عقب با هم فرق داره که با آچار بکس فکر کنم 26 میله پرخ عقب ( اکسل ) رو شل کردم و دو طرف رو یکسان تنظیم کردم .
3- همون موقع تحویل موتور گازش کم و زیاد میشد که بردم گارانتی و سنسور اکسیژن رو رایگان عوض کردند. هم توی حالت درجا و هم توی حرکت بعضی وقتا خیلی میومد پایین و خاموش میشد.
4- خیلی با ثباته و سر پیچ اگه بلد باشی راحت میشه خابوندش (نسبت به ns200 که داشتم سر پیچ مطمین تره یه مقدار خیلی کمی از اون کند تره شاید 5 درصد ولی توی ترافیک مشکل خاصی از جهت لایی کشیدن نداره )
5- سیم کشی کله چراغ برای نصب لوازم جانبی ( امنیتی ) جای خوبی داره
6-بیشتر با ns200 که حدودا هم قیمته خودم داشتم مقایسه ش میکنم این صندلیش نرم تره ولی با این که استایل نشستنش صافه ولی بازم روی مچ دست فشار هست تقریبا بنلی فشارش بیشتره ( نمیدونم چرا ) .پدال ترمز یه پیچ تنظیم داره که حتما باید واسه خودتون تنظیمش کنید. شتابشون تقریبا یکیه
و چون خودم جفتشون رو آب بندی کردم و از صفری دستم بودن میگم که شتاب یکسانی دارند ولی ترمز این خیلی بهتره ( حدود 20 درصد )
اگه نکته دیگه ای دیدم میگم

Afshin007
07-02-1404, 04:59 قبل از ظهر
من به دوستانی که قصد خرید این موتورو دارن توصیه میکنم نیو فیس صفر یا در حد صفرشو بخرن چون من خودم این اشتباهو کردم و یه مدل98 رو خریدم و تو خرج افتاد و

دقیقا در حد یه ماشین خرج برداشت از سنسور کیلومتر و دمای آب فن زدن تا ای سی یو و.... و در آخر مجبور شدم با ضرر ردش کنم ضمنا ان اس200 چه تو بحث شتاب

وزن متعادل تر بودن مکانیک و موجودی قطعات بسیارررر بهتر از بنلی هست اینو به تجربه میگم !! ///