PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : BENELLI 250 TWO CYLENDER بنلی 250 دو سیلندر

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

aidin tvs
26-12-1396, 02:48 بعد از ظهر
خیلی ممنون از راهنمایی شما
دیشب چندتا نمایندگی رفتیم واسه خرید بنلی جفت که شرایطی هم میدادن اما یک و نیم روش میکشیدن و 8ماهه باید تسویه میکردی...
واسه خرید نقدی هم مشکلی نداریم و 2 تایی میتونیم بخریم اما یه جورایی 0 میشیم و خالی :gigglesmile:
تصمیم گرفتیم بنلی تک بخریم واقعا به نسبت قیمت ارزش خرید بالایی داره و از نظر کیفیت هم خوب و راضی کننده هست
قیمت جفت یه کم فضایی هست البته واسه کسی که داشته باشه خیالی نیست و میتونه باهاش حال کنه و نسبت به نینجا و دوک هم ارزش خرید بالایی داره...
اون قضیه از تهران اوردن رو موافقم قبلا هم موتورهایی مثل هیوسانگ و دایچی 248 رو از تهران اوردم و مشکلی نیست خیلی هم راحت اومدم باهاش
در مورد صدای خورشیدی عقب من اینطوری احساس کردم که احتمالا به خاطر نو بودن موتور هست چون 20 کیلومتر کار کرده و فرمایش شما درسته

سلام مجدد اتفاقا اولی که بنلی وارد شد تک سیلندر ۹.۵ بود و دو سیلندر ۱۴.۵ که اختلاف قیمت معقولی بود و شرکت چون فکر میکرد نوع دو سیلندر به خاطر گرون بودن مشتری کمتری داره بیشتر زور منتاژ و واردات رو روی تک گذاشته بود ولی با استقبال مردم از بنلی جفت و اینکه تقاضای موتور زیاد بود نمایندگیها خیلی زود تموم کردن و توی بازار سیاه قیمتش بالا رفت و شرکت هم وقتی دید با قیمت بالا هم مردم میخرن قیمت رو بالا برد و باعث اختلاف قیمت تقریبا دو برابری تک و جفت شد
وای نوع تک چون زیاد تولید شده بود همیشه تو نمایندگی و موتور فروشیها موجود بود و قیمتش خیلی بالا نرفت
داداش شما میتونی به دست دوم در حد و کم کارکردم یه نیم نگاهی داشته باشی و با ۱۶-۱۷ یه جفت تمیز و کم کارکرد بخری که احتمالا لوازم مثل پروتکشن و چند ماهم بیمه داره چون اکثرا بنلی رو برای لذت و تفریح میخرن بعد چند ماه سواری و سرد شدنشون از موتور میزارنش برا فروش
البته خوب موتور صفر و لذت ابندی یه چیز دیگس
در کل ایشالاه که یه موتور خوب بخرید و همیشه تو شادی و با لذت سوارش شید
راستی شما که دنبال خرید هستید خبر دارید مدل ۹۷ هم اومده یا نه شما که میخواید صفر بخرید اگه چند هفته بتونید صبر کنید ۹۷ بخرید حتی اگه چند صد هزاری ام بیشتر بدید ارزش داره و پس فردا موقع فروش یه مدل بالاتر بودن خودش یه ملیون اختلاف قیمت داره

سیدعلیرضا
26-12-1396, 03:53 بعد از ظهر
راستی شما که دنبال خرید هستید خبر دارید مدل ۹۷ هم اومده یا نه شما که میخواید صفر بخرید اگه چند هفته بتونید صبر کنید ۹۷ بخرید حتی اگه چند صد هزاری ام بیشتر بدید ارزش داره و پس فردا موقع فروش یه مدل بالاتر بودن خودش یه ملیون اختلاف قیمت داره

مدل 97 طبق اعلام نماینده دارای ترمزهای ABS هستش و قیمت اعلام شده در سال جدید حدود بالاتر از 26 میلیون تومان هست

یاعلی

alirezamrl
26-12-1396, 05:31 بعد از ظهر
سلام مجدد اتفاقا اولی که بنلی وارد شد تک سیلندر ۹.۵ بود و دو سیلندر ۱۴.۵ که اختلاف قیمت معقولی بود و شرکت چون فکر میکرد نوع دو سیلندر به خاطر گرون بودن مشتری کمتری داره بیشتر زور منتاژ و واردات رو روی تک گذاشته بود ولی با استقبال مردم از بنلی جفت و اینکه تقاضای موتور زیاد بود نمایندگیها خیلی زود تموم کردن و توی بازار سیاه قیمتش بالا رفت و شرکت هم وقتی دید با قیمت بالا هم مردم میخرن قیمت رو بالا برد و باعث اختلاف قیمت تقریبا دو برابری تک و جفت شد
وای نوع تک چون زیاد تولید شده بود همیشه تو نمایندگی و موتور فروشیها موجود بود و قیمتش خیلی بالا نرفت
داداش شما میتونی به دست دوم در حد و کم کارکردم یه نیم نگاهی داشته باشی و با ۱۶-۱۷ یه جفت تمیز و کم کارکرد بخری که احتمالا لوازم مثل پروتکشن و چند ماهم بیمه داره چون اکثرا بنلی رو برای لذت و تفریح میخرن بعد چند ماه سواری و سرد شدنشون از موتور میزارنش برا فروش
البته خوب موتور صفر و لذت ابندی یه چیز دیگس
در کل ایشالاه که یه موتور خوب بخرید و همیشه تو شادی و با لذت سوارش شید

ممنونم از اطلاعات کامل شما
راستش از این جهت بیشتر به فکر خرید صفر هستم که خیالت راحت تر هست
نهایتا 2 تومن بیشتر هزینه میکنی با خیال راحت معلوم نیست صاحب قبلی چه بلایی سرش آورده . این موتورا هم لوازمش گرونه نسبتا و ریسکه کارکرده خریدنش
البته هستن کسایی که به موتور میرسن و اذیتش نمیکنن اما گفتم چون مثل اپاچی و ns از نظر ساپورت لوازم تو وضعیت ضعیف تری هست همینطور گرونتر صفرشو بخرم که خودم با خیال راحت آب بندی کنم ...
بله دیگه خرید رو میزارم واسه بعد از عید انشالا
زنده باشید

نیما نادری
27-12-1396, 02:44 بعد از ظهر
سلام به همه

بعید میدونم ایراد از رانندن باشه ولی به طور عجیبی دیسک عقب و حتی شلنگ ترمز متصل به سیلندر ترمز ، سرخ میشه تو بعضی موردها دیدم تا وسط شلنگ اثرات حرارت زیاد ترمز عقب پیش رفته ؟؟؟

Seyed.mahdi
28-12-1396, 03:19 بعد از ظهر
سلام

خواهش دارم از بنلی دو سیلندر سواران محترم تشریف بیارید بفرمایید تاپ اسپیدی که زدید چقدر بوده.
تاپ اسپید با ۲ سیلندر های ایران نه خارج.

بعد خواهش دارم صفر تا صد هم بزنید اعلام کنید.

نیما نادری
28-12-1396, 03:46 بعد از ظهر
کانال تلگرام خوده شرکت کلیپ خارجی گذاشته موتور هنوز به ردلاین نرسیده بود داشت 170 تا میرفت !!!

تو نت نسخه 250 دو سیلندر هم دیدم نمیدونم برای مارکت خاصی بود (چشم بادومی بودن )

ضمنا رو سیلندر این موتور داخلیا به جای 302 زده 250 یعنی واقعا همچین حالی داده بنلی به ایران !!!

aidin tvs
28-12-1396, 11:34 بعد از ظهر
کانال تلگرام خوده شرکت کلیپ خارجی گذاشته موتور هنوز به ردلاین نرسیده بود داشت 170 تا میرفت !!!

تو نت نسخه 250 دو سیلندر هم دیدم نمیدونم برای مارکت خاصی بود (چشم بادومی بودن )

ضمنا رو سیلندر این موتور داخلیا به جای 302 زده 250 یعنی واقعا همچین حالی داده بنلی به ایران !!!

سلام اقای نادری اگه اشتباه نکنم شما فرموده بودید این موتور یعنی بنلی دو سیلندر سیصد سیسی هست؟
و شرکت به خاطر اینکه بتونه پلاک براش بگیره گفته بوده که‌روش ۲۴۹ هک شه؟
و چون کلا بنلی دو سیلندر تو همه سایتهای خارجی سیصد سیسی معرفی شده
ولی بعضی از دوستان هم میگن شرکت بنلی برای صادرات به ایران و اندونزی به شکل انحصاری برای این دو کشور حجم سیلندر رو کم کرده و منهم تا امروز این رو قبول کرده بودم این موتور همون بنلی سیصد هست ولی حجم سیلندر کم شده و به همین دلیل چند اسب بخار هم قدرتش کم شده
میخواستم ببینم دلایل شما و منبع اطلاعاتتون چیه که میفرمایید سیصد هست؟
البته بعید هم نیست چون همون کم کردن حجم سیلندر یعنی طراحی مجدد چند قطعه اصلی موتور مثل سیلندر و پیستون و رینگ و برای تولید همین چند قطعه باید قالب و غیره ساخته شه تو خط تولید وقفه به وجود میاد اونم برای یک سری موتور محدود که یعنی بالا بردن هزینه ها

Seyed.mahdi
29-12-1396, 05:00 بعد از ظهر
دوستان بنلی سوار کجایید؟!

جالبه اینجا از همه موتو ها کمتر بحث شتاب و سرعتش مطرح شده.

vivabayern
29-12-1396, 06:44 بعد از ظهر
دوستان بنلی سوار کجایید؟!

جالبه اینجا از همه موتو ها کمتر بحث شتاب و سرعتش مطرح شده.

سید جان امروز یدونه بنلی دو سیلندر یکی از بچه ها آورده بود باهاش درمورد سوالای تو پرسیدم گفت تاپ اسپیدش 175 تا آخرش بوده درازکش البته امیدوارم راستشو گفته باشه :gigglesmile:! و اینکه میگفت این همون 300 هست . در مورد نرمیش روش نشستم به نظر کمک جلوش خشکتر از ان اس بود اما کمک عقبش در حد همون ان اس بود و صندلیش هم نرم و عالی بود برای هر دو سرنشین . فرمانش هم خیلی تودست بود و با اینکه من قدم 170 هست خیلی راحت کف پاهام روی زمین قرار میگرفت و کوتاه تر از ان اس بود و اصلا وزنش اذیتم نمیکرد . صداش هم که تو دل برو بود . در کل خیلی ازش خوشم اومد .

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Seyed.mahdi
29-12-1396, 11:43 بعد از ظهر
عاقا جدا دوستان بنلی سوار همه موافقید که نرمیش در حد ان اسه؟

این که خوب نیست آخه!

نمیدونم پس چرا این همه تناقض وجود داره! خیلی ها که ان اس هم داشتن میگن نرمیش خیلی بهتره!
من که نفهمیدم

سیدعلیرضا
01-01-1397, 10:25 قبل از ظهر

این که خوب نیست آخه!

نمیدونم پس چرا این همه تناقض وجود داره! خیلی ها که ان اس هم داشتن میگن نرمیش خیلی بهتره!
من که نفهمیدم

برادر من اصلا این موتور در حد قیاس با یک موتور هندی نام نیستش

چه تاپ اسپید و شتابش چه سیستم تعلیق و هندلینگش

کاملا دو محصول متفاوت هستن

حتی نمایندگی فارس موتور که از دوستان بنده هستش بهترین موتور در حال حاضر رو در بازار از همه موارد بنلی میدونه ...

[Only registered and activated users can see links]

Seyed.mahdi
01-01-1397, 12:49 بعد از ظهر
سفیدش واقعا دلبری میکنه:thanks:

دوستان تو ترکیه نسخه ۲۵۰ دو سیلندر رفته؟
چون یه کلیپ دیدم تو ترکیه بود زده بود ۲۵۰ و ۱۷۰ یا ۱۷۵ (یادم رفت) تاپ اسپید زد

aidin tvs
02-01-1397, 03:00 قبل از ظهر
برادر من اصلا این موتور در حد قیاس با یک موتور هندی نام نیستش

چه تاپ اسپید و شتابش چه سیستم تعلیق و هندلینگش

کاملا دو محصول متفاوت هستن

حتی نمایندگی فارس موتور که از دوستان بنده هستش بهترین موتور در حال حاضر رو در بازار از همه موارد بنلی میدونه ...

بله کاملا موافقم بعد از اینهمه سال یه موتور با استانداردهای جهانی کیفیت خوب با برندی پر سابقه و قیمت معقول وارد کشورمون شده
من این موتور رو ندارم ولی با تحقیقهایی که کردم و چند باری که سوارش شدم به عظمتش پی بردم خیلی خوشحالم که این موتور وارد کشورمون شده هم اینکه میتونم یه روز حتی اگه شده دست دومشو بخرم هم اینکه دوستانم دارنو سوار میشیم لذتش رو میبریم هم به خیابونهای شهر جلوه داده با تعداد نسبتا زیادش
فروش بالاش هم گفته های شمارو تصدیق میکنه حالا واقعا برام سواله چرا بعضیا انقدر در مقابلش موضع گرفتن و مثلا میگن داغ میکنه یا سنگینه یا ... و در اخرم میگن چینیه
بابا اینهمه موتور چینی و هندی تو کشور باز این که لا اقل یه کمپانی بزرگ و قدیمی ایتالیایی پشتشه
الان کویر وسپا ایتالیارو میاد میده پنجاه ملیون
اگه این موتور هم تولید داخل ایتالیا بود و مثلا شاسیشم فیبر کربن بود و سبک بود و دویست تا دونه وارد کشورمون میشد دونه ای هشتاد ملیون چه فایده ای داشت ؟؟ جز اینکه عکسش رو نگاه میکردیم و میگفتیم عجب موتوریه!!!
ایکاش به جای اینهمه انرژی منفی میومدیم و امیدوار میشدیم موتورهای به روزتر و بهتر تو این سال ۹۷ وارد کشورمون بشه البته با قیمت مناسب
نه مثل کویر که نینجا میاره ۳۷ ملیون دوک میاره ۲۷ ملیون وسپا میاره ۴۰-۵۰ ملیون البته همون هم خوبه همینکه موتورهای به روز وارد کشورمون میکنه خوبه ولی ایکاش قیمتها معقولتر بود تا تعدا فروش بالا بره و توی شهرمون بیشتر موتورهای خوب ببینیم
به نظر من تنها موتوری که در حال حاضر قابل مقایسه هست با بنلی جفت نینجا و zو cbr250 هست که با قیمت تقریبا دو برابری اونها عملا این مقایسه ام نمیتونه منطقی باشه
و همینه که باعث فروش بالای بنلی جفت شده من که واقعا طرفدارشم

- - - Updated - - -

این که خوب نیست آخه!

من که نفهمیدم

سید جان سلام اصلا شک نکن که بنلی از ان اس نرمتره حتی نوع تک سیلندرش هم که خودم دارم هر کی سوار میشه اولین حرفی که میزنه نرمی کمکهاش نسبت به ان اس هست نوع دو سیلندرش که چند بار خودم پشتش نشستم از نوع تک هم نرمتره کمی
البته طبیعت موتورهای اسپرت و ریس همینه که خشک باشن به خاطر هندلینگشون
ولی حالا یک نفر میاد میگه بنلی خشکتره دلایلی میتونه داشته باشه مثل نو بودن موتور تنظیم نبودن باد لاستیک که خیلی تاثیر داره یا دستکاری تو پیچ تنظیم کمک و...
ولی کای بخوام بگم چون من هم ان اس داشتم هم بنلی جفت یکی از دوستانم داره
و خودم هم تک دارم نرمی مشهودی داره بنلی نسبت به ان اس
سوای از اون بنلی تک و جفت از هیچ لحاظی قابل مقایسه نیست بنلی جفت کلا تو یه کلاس و لول جدا گانه ای قرار میگیره
ایشالاه تو سال ۹۷ هممون پولدار شیم به قدری که بیست ملیون برامون پول خورد باشه و همه بچه ها سایت بنلی و نینجا و هر موتوری دوست داریم بخریم

سیدعلیرضا
02-01-1397, 04:13 بعد از ظهر
دوستان نظرتون راجع به تغییر کله چراغ چیه؟؟

به نظر من که خیلی زیباس...

:22:

moein_sg
02-01-1397, 06:54 بعد از ظهر
من الان هم ان اس دارم، هم بنلی هم رد ایکس 10، بین اینا کمک های بنلی خشکتر از بقیه اس.
البته، نرم بودن ان اس ، ضعف کمک هاست به نظرم، چون وقتی ترمز میکنید کله موتور یهو میخوابه، و توی پیچ کمک عقب و جلو خیلی ضعیف عمل میکنن.
نرمی و ارگونومی خوب زین بنلی باعث میشه اذیت نشید، اگه مثل من مشکل باد لاستیک نداشته باشید.
حداکثر سرعت فکر میکنم 150 تا باشه، چون به ردلاین میرسه
دو ترک سرگاز و بدون اینکه فشار بیارم خیلی راحت و سریع به 130 رسید.
در مورد شتاب چون آب بندی نشده هنوز نتونستم خیلی خوب تست کنم ، ولی یک بار با مزدا 3 امتحان کردم، تا 70 تا خیلی جلو افتادم و بعد هم دیگه گاز ندادم. که البته اگر ادامه پیدا میکرد جا میموندم :)
دو ترک هم تا 60 تا از زانتیا جلو افتادم و بعد گاز ندادم.

عکس ها هم برای مقایسه ابعاد:

[Only registered and activated users can see links](4).jpg

[Only registered and activated users can see links](2).jpg

aidin tvs
03-01-1397, 12:58 قبل از ظهر
من الان هم ان اس دارم، هم بنلی هم رد ایکس 10، بین اینا کمک های بنلی خشکتر از بقیه اس.
البته، نرم بودن ان اس ، ضعف کمک هاست به نظرم، چون وقتی ترمز میکنید کله موتور یهو میخوابه، و توی پیچ کمک عقب و جلو خیلی ضعیف عمل میکنن.
نرمی و ارگونومی خوب زین بنلی باعث میشه اذیت نشید، اگه مثل من مشکل باد لاستیک نداشته باشید.
حداکثر سرعت فکر میکنم 150 تا باشه، چون به ردلاین میرسه
دو ترک سرگاز و بدون اینکه فشار بیارم خیلی راحت و سریع به 130 رسید.
در مورد شتاب چون آب بندی نشده هنوز نتونستم خیلی خوب تست کنم ، ولی یک بار با مزدا 3 امتحان کردم، تا 70 تا خیلی جلو افتادم و بعد هم دیگه گاز ندادم. که البته اگر ادامه پیدا میکرد جا میموندم :)
دو ترک هم تا 60 تا از زانتیا جلو افتادم و بعد گاز ندادم.

عکس ها هم برای مقایسه ابعاد:

[Only registered and activated users can see links](4).jpg

[Only registered and activated users can see links](2).jpg

سلام داداش سال نو‌مبارک
ماشالاههر سه تا موتور هم مال خودتونه ؟خدا زیاد کنه ایشالاه
وقتی هر سه موتور رو همزمان دارید خیلی میتونه توی مقایسه بدرد بخوره
در مورد نرمی کمکهای جلوی ان اس بله به دلیل اینکه معکوس نیست و سادس خیلی نرمتره و به خاطر ترمز قوی ان اس هم توی ترمز بهدقول شما این نرمی خودشو نشون میده
ولی من منظورم از نرمی فقط دست اندازها بود به نظر من کمکهای جلو تو دست اندازها نسبت به کمک وسط تاثیر کمتری داره
ان اس وقتی از دست اندازها رد میشی مخصوصا وقتی چرخ عقب از دست انداز رد میشه یه ضربه درست به ستون فقرات میزنه و من هر کیو دیدم این موضوع رو راجع به ان اس گفته ولی بنلی دستداندازهارو خیلی کمتر نشون میده البته این یه موضوع کلیه اگه مثلا کسی یه جفت لاستیک خوب و نرم با درجه باد مناسب زیر موتور بندازه و کمک وسط رو به شکل حرفه ای تنظیم کنه ممکنه خیلی بهتر بشه
ولی منظور من با شرایط استاندارد و کارخونه ای و همون لاستیک mrf ان اس هست

Yazdan
03-01-1397, 03:32 قبل از ظهر

قدیمی شده ظاهرش ...
من این مدلی هم میپسندم ولی ظاهر فابریک بنلی رو ترجیح میدم

Seyed.mahdi
03-01-1397, 10:26 قبل از ظهر
من با نظر آقای آیدین موافقم. ان اس کمک هاش یه کوبش خفیفی به راکب و یه کوبش بیشتری به ترک نشین داره.

حداکثر سرعت ۱۵۰ که بدرد نمیخوره برا این موتور! البته از هر کس شنیدم و تو نت دیدم باید دست کم ۱۶۵ تارو بره. قطعا ۱۵۰ نیست، بیشتره.

در مورد چراغ گردش‌ هم بنظرم ظاهر خودش علاوه بر جذابیت نسبی ای که داره، پر ابهت تر هم هست. ایشون احتمالا میخواسته سی بی ۱۳۰۰ دربیاره که موفق نبوده. البته از این نوع آینه ها که به چراغ گرده بسته بشخصه خیلی بدم میاد.

vivabayern
03-01-1397, 10:48 قبل از ظهر
من با نظر آقای آیدین موافقم. ان اس کمک هاش یه کوبش خفیفی به راکب و یه کوبش بیشتری به ترک نشین داره.

حداکثر سرعت ۱۵۰ که بدرد نمیخوره برا این موتور! البته از هر کس شنیدم و تو نت دیدم باید دست کم ۱۶۵ تارو بره. قطعا ۱۵۰ نیست ، بیشتره .

این دوستمون درست میگه ۱۵۰ تا میره تا قبل ردلاین . یک کلیپ دیدم نشون میداد کیلومتر بنلی ۳۰۰ با موتور سنگین هم مقایسه شده بود و خطا نداشت و دقیق بود . اگه دور موتور رو تا جاییکه بالا میاد فشار بیاری رو رد لاین ۱۷۰ هم ممکنه بره . خود ان اس هم حداکثر سرعتش با جی پی اس دقیق وی باکس 132 ثبت شد

vivabayern
03-01-1397, 12:07 بعد از ظهر

داداش به نظرم چراغش با اینکه فابریکش بهتره اما بازم قابل تحمله اما اگزوز فابریک خودش خیلی بهتره

aidin tvs
03-01-1397, 08:26 بعد از ظهر

حداکثر سرعت ۱۵۰ که بدرد نمیخوره برا این موتور! البته از هر کس شنیدم و تو نت دیدم باید دست کم ۱۶۵ تارو بره. قطعا ۱۵۰ نیست، بیشتره.

در مورد چراغ گردش‌ هم بنظرم ظاهر خودش علاوه بر جذابیت نسبی ای که داره، پر ابهت تر هم هست. ایشون احتمالا میخواسته سی بی ۱۳۰۰ دربیاره که موفق نبوده. البته از این نوع آینه ها که به چراغ گرده بسته بشخصه خیلی بدم میاد.

سلام سید سال نوت مبارک
والا در مورد سرعت که خود شما استادی ولی خوب بستگی داره روی کفی بخوای بری یا شیب ملایم یا تند سرپایینی باد هم حتی خیلی میتونه تاثیر بزاره
والا تو کانال تلگرام یه فیلم گذاشته بود که ۱۷۰ میرفت ولی نمیدونم ایران بود یا نه
نیکران موتور هم یه مسابقه ترتیب داده بود فقط کلاس بنلی بود و موتور سوارهای حرفه ای که اسماشونم بود بود اگه بشه رفت تو اینیستگرام هر کدومشون خیلی راحت میشه پرسید تاپ اسپید یه موتور بنلی استاندارد دست نخورده چقدره تو یه پیست مستقیم و کفی
شما که با ان اس ۱۵۰ تا رفتی توی کفی بود یا شیب ملایم داشت؟
در مورد کیلومترم من فکر میکنم تمام کیلومترهای دیجیتال موتور سیکلت در یه حدیه حالا چه ان اس باشه چه اپاچی چه بنلی همشونم اگه کمی بیشتر نشون میده به خاطر اینه که با محدودیتهای سرعت جاده ها و دوربینها تداخل پیدا نکنه و ادم جریمه نشه برای ماشینم به همین شکله ولی جایی خوندم چون راکب موتور بیشتر حواسش به جادس و کمتر میتونه رو کیلومتر دقت کنه و به همین دلیل مقدار کیلومتر رو کمتر میزنن
مثلا اگه ماشین رو هپنجاه کیلومتر پنج کیلومتر کمتر نشون میده موتور هشت کیلومتر کمتر نشون میده البته این اعدادی که الان گفتم مثال بود

vivabayern
03-01-1397, 09:38 بعد از ظهر
داش آیدین کیلومتر موتور ها در سرعت بالا اختلاف دارن و اصلا مثل هم نیستن . تست کردیم ، کیلومتر کی تی ام با ان اس در سرعت مساوی اختلاف فاحشی داشتن مثلا ان اس ۱۳۵ تا بود کی تی ام ۱۲۵ !!! حتی ان اس رو با ۲۲۰ خودم مقایسه کردم در سرعت مساوی ۶ تا ان اس بالاتر نشون میداد . البته در موتورهای گرون قیمت خطای کیلومتر تقریبا صفر هست

Seyed.mahdi
04-01-1397, 05:42 قبل از ظهر
سلام

سلامت باشید آیدین جان

سال نو مبارک

نمیخوام بحث خطای کیلومتر دوباره شروع کنم ولی والا من تو هر سرعتی چه با ماشین و چه با موتور های دیجیتال، موتور خودم (چه ان اس و چه ۱۳۵) رو تطبیق دادم سرعت دقیقا یکی بود. البته تو سرعت های بالا اونجور تطبیق ندادم.
نمیدونم چرا بعضی دوستای عزیز اصرار دارن فلان موتور خطاش کمتره ان اس بیشتره. البته شاید تو سرعت خیلی بالا واقعا خطاش بیشتر بشه.
کی تی ام دوک رو که اصلا قبول ندارم. بابا کلیپ هاس هست تسریف ببرید ببینید چقد خطا داره.

آیدین جان بنده تو تونل این تاپ اسپید رو زدم. تو کفی عمرا انقدر راه بره. جالبه با ۲۲۰ در باد مخالف بیرون از تونل این تاپ اسپید رو زدم که البته کمی شیب داشت.

ببخشید از بحث بنلی خارج شدیم.

این از تاپ اسپید! فقط میمونه بحث شتاب!
من با ان اس یه بار کورس گذاشتم با بنلی جفت از صفر تا ۱۰۰ از همون ابتدا عقب افتادم. کاملا هم گاز رو چپوندم!

vivabayern
04-01-1397, 12:00 بعد از ظهر
سید جان در بررسی سایت موتور بیم شتاب بنلی تک ۰ تا ۱۰۰ در ۹/۹۱ ثانیه ... بنلی ۳۰۰ یا همون دو سیلندر ۸/۱۹ هست که خیلی خوب به حساب نمیاد اما بد هم نیست . به هر حال در مقایسه با موتورهای قبلیت به مراتب بهتر هستن . الان ان اس زیر پات در ۱۰ ثانیه صد تارو پر میکنه با احتساب راکب با وزن ۶۵ کیلو . درمورد سرعت ان اس احتمال میدم چون لاستیک عقب موتورت سایز ۱۲۰ هست کمی کمتر از بقیه راه بره اما شتابش بیشتر باشه . اگه لاستیک ۱۳۰ فابریکشو بندازی روش سرعتش بالاتر میره .

farshad 54
04-01-1397, 11:19 بعد از ظهر
موضوع تاپیک بنلی دو سیلندر هست
لطفا فراموش نفرمایید

aidin tvs
05-01-1397, 02:56 قبل از ظهر
سلام

سلامت باشید آیدین جان

سال نو مبارک

نمیخوام بحث خطای کیلومتر دوباره شروع کنم ولی والا من تو هر سرعتی چه با ماشین و چه با موتور های دیجیتال، موتور خودم (چه ان اس و چه ۱۳۵) رو تطبیق دادم سرعت دقیقا یکی بود. البته تو سرعت های بالا اونجور تطبیق ندادم.
نمیدونم چرا بعضی دوستای عزیز اصرار دارن فلان موتور خطاش کمتره ان اس بیشتره. البته شاید تو سرعت خیلی بالا واقعا خطاش بیشتر بشه.
کی تی ام دوک رو که اصلا قبول ندارم. بابا کلیپ هاس هست تسریف ببرید ببینید چقد خطا داره.

آیدین جان بنده تو تونل این تاپ اسپید رو زدم. تو کفی عمرا انقدر راه بره. جالبه با ۲۲۰ در باد مخالف بیرون از تونل این تاپ اسپید رو زدم که البته کمی شیب داشت.

ببخشید از بحث بنلی خارج شدیم.

این از تاپ اسپید! فقط میمونه بحث شتاب!
من با ان اس یه بار کورس گذاشتم با بنلی جفت از صفر تا ۱۰۰ از همون ابتدا عقب افتادم. کاملا هم گاز رو چپوندم!

سلام مجدد
سید جان خوب خودت داری میگی این سرعتها برای تونل یا شیب‌بوده و تو کفی نمیشه انقدر رفت
اگه توی کفی بودید و هوای باز به نظرتون چقدر کمتر میشد؟
به‌نظرتون اگه بنلی دو سیلندر تو یه کفی کاملا مسط و باد هم زیاد نباشه
و اینکه دیگه موتورو نچرونی یعنی یه رب ممتد گاز بدی و رو موتور درازکش بشی
اگه اینکارارو نکنی و تو کفی و شرایط معمول و فشار معمولی باز هم ۱۵۰ کیلومتر کمه و به نظرتون باید بیشتر بره؟
چون فکر کنم کمپانیها حد اکثر سرعت رو با همچین شرایطی میگن برای بنلی ام مثلا اگه بگن ۱۵۰ تا خوب کمی شیب باشه یه فشار غیر استاندارد بیاری یا تونل و درارکش شدن و کارهاییدکه شما بهتر بلدی قاعدتا میشه تندتر هم رفت
مثلا برای اپ اسم گفتن ۱۳۳ که همه باهاش بیشتر رفتن تو نت هم پر هست

- - - Updated - - -

داش آیدین کیلومتر موتور ها در سرعت بالا اختلاف دارن و اصلا مثل هم نیستن . تست کردیم ، کیلومتر کی تی ام با ان اس در سرعت مساوی اختلاف فاحشی داشتن مثلا ان اس ۱۳۵ تا بود کی تی ام ۱۲۵ !!! حتی ان اس رو با ۲۲۰ خودم مقایسه کردم در سرعت مساوی ۶ تا ان اس بالاتر نشون میداد . البته در موتورهای گرون قیمت خطای کیلومتر تقریبا صفر هست

سلام دوست عزیز وقتی شما میگید که خودتون امتحان کردید من قطعا قبول میکنم
ولی شما هم قبول کنید اونجور که شما امتحان و تست کردید دقیق نیست مثلا تو سرعت صد به بالا من روی کیلومتر خودم که تسلط کامل دارم هر چند ثانیه که نیم نگاه میکنم یا چند کیلومتر کم شده یا زیاد
حالا بخواد دوستمم با یه موتور یا ماشین دیگه کنارم باشه سرعتمونم بالا باشه و به هم نزدیک باشیم که بتونیم کیلومتر همو ببینیم یا صدای همو بشنویم باید تمرکز زیادیمونو فقط صرف این کنیم که با هم برخورد نکنیم پس نمیشه سرعتو دقیق ثابت نگه داشت و خواه ناخواهکمو زیاد میشه و من تا کیلومتر خودمو نگاه کنم بعد بتونم کیلومتر دوستمو ببینم یا اعلام کنم و اون بخواد ببینه قطعا چند کیلومتری اختلاف پیش میاد و دقیق نیست جی پی اس هم‌که اهل فن گفتن چون سرعت نت کمه دقیق نیست و ممکنه تو چند منطقه ای با سرعت یکسان به دلیل سرعت کمو زیاد نت چند کیلومتری اختلاف بین اعلام خودش داشته باشه
و در اخر کلا معیارهای استاندارد راه سازی به نظرم تا اندازه ای معقول با معیارهای مسافت سنجی ماشینها اختلاف داره
همونطور که یه سانتبگرادی که هواشناسی بدست میاره از هوا با سانتیگرادی که سنسور دمای ماشین نشون میده متفاوته و این طبیعیه با توجه به کیلومتر و دماسنج ساده ماشین تا ابزار دقیق مهندسی

نیما نادری
05-01-1397, 12:56 بعد از ظهر
سلام اقای نادری اگه اشتباه نکنم شما فرموده بودید این موتور یعنی بنلی دو سیلندر سیصد سیسی هست؟
و شرکت به خاطر اینکه بتونه پلاک براش بگیره گفته بوده که‌روش ۲۴۹ هک شه؟
و چون کلا بنلی دو سیلندر تو همه سایتهای خارجی سیصد سیسی معرفی شده
ولی بعضی از دوستان هم میگن شرکت بنلی برای صادرات به ایران و اندونزی به شکل انحصاری برای این دو کشور حجم سیلندر رو کم کرده و منهم تا امروز این رو قبول کرده بودم این موتور همون بنلی سیصد هست ولی حجم سیلندر کم شده و به همین دلیل چند اسب بخار هم قدرتش کم شده
میخواستم ببینم دلایل شما و منبع اطلاعاتتون چیه که میفرمایید سیصد هست؟
البته بعید هم نیست چون همون کم کردن حجم سیلندر یعنی طراحی مجدد چند قطعه اصلی موتور مثل سیلندر و پیستون و رینگ و برای تولید همین چند قطعه باید قالب و غیره ساخته شه تو خط تولید وقفه به وجود میاد اونم برای یک سری موتور محدود که یعنی بالا بردن هزینه ها

کم کردن حجم موتور خیلی گیری نداره براشون کاملا میتونن انجام بدن

مشکل اینه که انجام دادن یا موتور 300 هست فقط به صورت چشمی رو سیلندر 249 زدن ؟

مورد بعدی این که اداره استاندارد واقعا اینقدر خنگن !!!؟ اگر بر ملا بشه چه تبعاتی داره ؟

اینا همش سواله

این موتور چراغ گرده هم خیلی قشنگه به نظرم جا نمره ان اس روشه !

تو مدرس شمال میرفتم یدونه اومد اگزوز آکرا روش بود تند هم نمیرفت ولی صداش واقعا می ارزید به پوله اگزوزش

aidin tvs
05-01-1397, 11:27 بعد از ظهر
کم کردن حجم موتور خیلی گیری نداره براشون کاملا میتونن انجام بدن

مشکل اینه که انجام دادن یا موتور 300 هست فقط به صورت چشمی رو سیلندر 249 زدن ؟

مورد بعدی این که اداره استاندارد واقعا اینقدر خنگن !!!؟ اگر بر ملا بشه چه تبعاتی داره ؟

اینا همش سواله

این موتور چراغ گرده هم خیلی قشنگه به نظرم جا نمره ان اس روشه !

تو مدرس شمال میرفتم یدونه اومد اگزوز آکرا روش بود تند هم نمیرفت ولی صداش واقعا می ارزید به پوله اگزوزش

ممنون
پس به نظر شما هم ۲۵۰ هست ؟
ولی اخه فکر نکنم کارشناسی راهور یا بخش استاندارد واقعا میاد سیلندر رو باز کنه و حجم سیلندر رو اندازه بگیره؟ یا به اطلاعاتی که رو سیلندره اکتفا میکنه و اطلاعات سازنده و وارد کننده
به نظر من که به اطلاعات سازنده و وارد کننده و اسنادشون اکتفا میکنه
ولی یه کارخونه مثل نیکران موتور هم نمیاد همین اوا کار ریسک کنه و خودشو خراب کنه

از یه طرف دیگه چینیها تو معامله و فروش خیلی منعتف هستن یعنی خریدار هر چیزی ازشون میخواد تا جای ممکن سعی میکنن براورده کنن به خاطر همینه بازرگانها انقدر علاقه به واردات از چین دارن
یعنی شما اگه به یه کارخونه المانی یا ژاپنی پیشنهاد بدی مثلا اسب بخار این موتور یا سرعت یا حجمشو رو اطلاعات موتور کمتر اعلام کن یا بیشتر قبول نمیکنن یا سخت قبول میکنن ولی از چینیها بعید نیست

ARSH
06-01-1397, 09:58 بعد از ظهر

من مخالفم داداش البته چراغ گرد طرفدار زیاد داره ولی من کلا طرفدار طراحی خود فابریکش هستم خیلی هم از این موتور خوشم امده دیگه موتور شهری نمیخرم تا اینو بخرم

نیما نادری
07-01-1397, 10:33 قبل از ظهر
همه این شرکتهای رقیب اگر بدونن که میدونن این موتور 300 سی سی هست با نفوذی که دارن یک حالی به هم میدن

خوده نیکران میزنه 249 ولی میگه 300 هست

فرآیند هومولوگیت کردن موتور تو استاندارد ایران رو دقیق نمیدونم چقدر کشکیه ولی چون همه چیز تو ایران میشه اینم بعید نیست بشه

من امیدوارم هر چی هست مشکلی پیش نیاد برای این قبیل موتورها

Saeedtizro
08-01-1397, 09:13 قبل از ظهر
تو سایت ایرانی اندازه سیلندر با نمونه اصلی فرق داره و وقتی حساب میکنی ماله ایران میشه ۲تا ۱۲۵ سی سی و اصلیش میشه ۲تا ۱۵۰ سی سی
فکر میکنم بنلی ما ۲۵۰ هست
اگر بشه قطر یک سیلندر انداطه گرفت موضوع حل شدس
کسی نمایندگی آشنا نداره؟

aidin tvs
08-01-1397, 09:58 قبل از ظهر
تو سایت ایرانی اندازه سیلندر با نمونه اصلی فرق داره و وقتی حساب میکنی ماله ایران میشه ۲تا ۱۲۵ سی سی و اصلیش میشه ۲تا ۱۵۰ سی سی
فکر میکنم بنلی ما ۲۵۰ هست
اگر بشه قطر یک سیلندر انداطه گرفت موضوع حل شدس
کسی نمایندگی آشنا نداره؟

سلام والا من خودم از کسانی بودم که اطمینان داشتم این موتور ۲۵۰ هست
ولی الان به این نتیجه رسیدم که نمیشه به قطعیت گفت
اگر نیکران موتور برای پلاک تو اطلاعات دست برده باشه قطعا توی سایتشم اطلاعات رو لو نمیده
برای رسیدن به این نتیجه که این موتور چند سیسی هست از‌ ابعدا سیلندر که واقعیتش من معلوماتشو ندارم و نمیدونم به چه شکلی هست و از شما و بقیه دوستان میپرسم
ایا تنها اندازه قطر سیلندر کافیه؟
یعنی لازم نیست طول استوانه سیلندر رو هم پرسید؟
اصولا این حجم سیلندر رو وقتی پیستون در پایینترین نقطه و مرحله تخلیه قرار گرفته اندازه میگیرن ؟ یا فرمول دیگه ای داره؟
اگر فقط اندازه قطر سیلندر باشه که میشه با اندازه گرفتن پیستون و رینگ هم قطر سیلندر رو بدست اورد که کار ساده تریه میشه تماس گرفت با یه لوازم یدکی و اندازه پیستون رو پرسید
ولی اگه ارتفاع محفظه ام باید اندازه گیری شه حالا چه در موقع نقطه مرگ و انفجار و چه در مرحله تخلیه داستان کمی پیچیده میشه چون باید پیستون حتما به شاطون و میل لنگ متصل باشه تا بشه فهمید تا چه نقطه از سیلندر پایین میره
و چون کلا این موتور جدیده خیلی کم پیش میاد موتور باز شه اونم تو کدوم نمایندگی باز شه و طرف اندازه بگیره یا نه خودش پیچیده تر و زمانبر تر میشه
و اینکه هر سیلندر فقط ۲۵ سیسی تفاوت پیدا میکنه در صورت ۳۰۰ سیسی بودن باید حتما دقیق هم اندازه گیری شه

Saeedtizro
08-01-1397, 10:47 قبل از ظهر
قطر سیلندر ۳۰۰ برابر 6.5 سانت و ۲۵۰ برابر 6.1 سانت
بشه یدونشو اندازه زد تمومه حالا چه از موتور تعمیری یا از روی سیلندر نو

behrng
08-01-1397, 11:14 قبل از ظهر
سلام والا من خودم از کسانی بودم که اطمینان داشتم این موتور ۲۵۰ هست
ولی الان به این نتیجه رسیدم که نمیشه به قطعیت گفت
اگر نیکران موتور برای پلاک تو اطلاعات دست برده باشه قطعا توی سایتشم اطلاعات رو لو نمیده
برای رسیدن به این نتیجه که این موتور چند سیسی هست از‌ ابعدا سیلندر که واقعیتش من معلوماتشو ندارم و نمیدونم به چه شکلی هست و از شما و بقیه دوستان میپرسم
ایا تنها اندازه قطر سیلندر کافیه؟
یعنی لازم نیست طول استوانه سیلندر رو هم پرسید؟
اصولا این حجم سیلندر رو وقتی پیستون در پایینترین نقطه و مرحله تخلیه قرار گرفته اندازه میگیرن ؟ یا فرمول دیگه ای داره؟
اگر فقط اندازه قطر سیلندر باشه که میشه با اندازه گرفتن پیستون و رینگ هم قطر سیلندر رو بدست اورد که کار ساده تریه میشه تماس گرفت با یه لوازم یدکی و اندازه پیستون رو پرسید
ولی اگه ارتفاع محفظه ام باید اندازه گیری شه حالا چه در موقع نقطه مرگ و انفجار و چه در مرحله تخلیه داستان کمی پیچیده میشه چون باید پیستون حتما به شاطون و میل لنگ متصل باشه تا بشه فهمید تا چه نقطه از سیلندر پایین میره
و چون کلا این موتور جدیده خیلی کم پیش میاد موتور باز شه اونم تو کدوم نمایندگی باز شه و طرف اندازه بگیره یا نه خودش پیچیده تر و زمانبر تر میشه
و اینکه هر سیلندر فقط ۲۵ سیسی تفاوت پیدا میکنه در صورت ۳۰۰ سیسی بودن باید حتما دقیق هم اندازه گیری شه

حجم موتور یا همون displacement ، برابر است با شعاع سیلندر به توان دو ضربدر عدد پی (۳.۱۴) ضربدر کورس پیستون.
کورس پیستون یا همون stroke مقدار فاصله ای که پیستون از بالاترین نقطه (نقطه مرگ) تا پایین ترین نقطه حرکت میکنه. شعاع پیستون هم برابر با bore تقسیم بر دو هستش.

aidin tvs
08-01-1397, 11:21 قبل از ظهر
قطر سیلندر ۳۰۰ برابر ۷ سانت و ۲۵۰ برابر ۶.۲ سانت
بشه یدونشو اندازه زد تمومه حالا چه از موتور تعمیری یا از روی سیلندر نو

با قطر پیستون نمیشه فهمید؟ چون قطر سیلندر و پیستون نباید زیاد فرق کنه و تقریبا میشه گفت یکیه

Saeedtizro
08-01-1397, 01:00 بعد از ظهر
منم منظورم پیستون بود. یدونه بشه پیدا کرد میشه اندازش زد.
کورس مدل ایرانیم به گفته دفترچه فارسی یذره از اصلی بیشتره
ولی آگه واقعا یکی نباشه تهیه لوازم یدکی موتوری واقعا سخت میشه چون یجورایی خیلی انحصاری میشه

moein_sg
08-01-1397, 04:24 بعد از ظهر
چه فرقی میکنه حداکثر سرعت 150 یا 160 ؟ به نظر من اصلا مهم نیست و نباید با این موتور بیشتر از 120 تا رفت . سرعت مناسب براش همون 110 تا حداکثر 120 هست. از اونجا به بعد اطمینان به موتور کم کم از بین میره. این سرعت برای ان اس به نظرم حدود 90 تا بود.
در مورد حجم موتور، با توجه به اختلاف قدرت ناچیز مدل 250 با ان اس 200 و اختلاف وزن بالا، به نظرم با توجه به شتاب و کشش موتور، امکان 300 بودنش وجود داره.

---------------------------------------------------------------
موتور توی پیچ ها خیلی خوب عمل میکنه، کمک های خوب و لاستیک ها خوبتر، باعث میشه جسارت خوابوندن موتور تا حد زیادی رو به دست بیارید. بغل های لاستیک من تا آخرین حدشون کاملا ساییده شدن.
ولی جوگیر هم نباید شد، چون یک بار اگزوزم به زمین کشیده شد ، ترک نشین هم نداشتم.

سیدعلیرضا
04-02-1397, 11:31 بعد از ظهر
سلام خدمت برادران عزیز

سوال داشتم چطور میشه رنگ کیلومترو آبی کرد

s.mm
08-02-1397, 06:51 بعد از ظهر
سلام خدمت برادران عزیز

سوال داشتم چطور میشه رنگ کیلومترو آبی کرد

آموزش تعویض نور پس زمینه در انجمن هست یعنی تاپیک داره

سیدعلیرضا
09-02-1397, 04:37 قبل از ظهر
اقا من هرچی گشتم نبوود

ی راهنمایی کنین

یا لینکشو بذارین اگه پیدا کردین

Alireza.BMW
09-02-1397, 07:27 بعد از ظهر
اقا من هرچی گشتم نبوود

ی راهنمایی کنین

یا لینکشو بذارین اگه پیدا کردین
.
اینم لینک ولی کاره ساده ای نیس بهتره بدید کیلومتر ساز عوض کنه و بهتره دست به چراغ پشت صفحه کیلومتر موتور نزنید موقع فروش ممکنه دلال یا خریدار بهونه بگیره که کیلومتر باز شده و....

سیدعلیرضا
23-02-1397, 03:26 بعد از ظهر
دوستان سلام

برادران اطلاعی ندارن مدل 97 بنلی دو سیلندر کی وارد میشه؟

Alireza.BMW
23-02-1397, 04:58 بعد از ظهر
دوستان سلام

برادران اطلاعی ندارن مدل 97 بنلی دو سیلندر کی وارد میشه؟

یکی از دوستان میگفت تولید شده ولی هنوز بیرون ندادن و از گمرکی ها شنیده آخرای اردیبهشت میدن

معمار
25-02-1397, 03:35 بعد از ظهر
بنلی 97 تو بازار نیست
بعد نمایندگیش گفت که حدودا یک ماه دیگه میاد
قیمت هم گفت مشخص نیست و اینکه تغییراتی که میخان بدن
استانداردهای الایندگیش تغییر میکنه و چیزی دیکه نگفتن

irmacfa
26-02-1397, 12:42 بعد از ظهر
دوستان اگه 200 میل روغن کم برزیم مشکلی نداره؟
من روغن 3 لیتر داخل موتور کردم ، فیلتر روغنم عوض کردم آیا برای اون مقدار باید بازم روغن بخرم

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Yazdan
26-02-1397, 09:16 بعد از ظهر
دوستان اگه 200 میل روغن کم برزیم مشکلی نداره؟
من روغن 3 لیتر داخل موتور کردم ، فیلتر روغنم عوض کردم آیا برای اون مقدار باید بازم روغن بخرم

گیج روغن رو چک کنید اگه بالاتر از مینیمم هست اوکیه ، ولی باید حواست بهش باشه یه وقت روغن کم کرد خیلی سریع برسی بهش ، ولی ریسک نکن ، روغن بگیر واسه سری های بعدی هم استفاده میشه

irmacfa
08-03-1397, 01:36 قبل از ظهر
دوستان کسی میدونه زنجیر بنلی جفت چطوری عوض میشه؟

نیما نادری
08-03-1397, 01:48 بعد از ظهر
مثل بقیه موتورها

یا قفل زنجیر داره که با دمباریک باز میکنی

یا پرس هست که با زنجیر شکن باز میکنی

Seyed.mahdi
09-03-1397, 02:59 قبل از ظهر
سلام

میگم راهی نیست جاپایی بنلی رو جلو تر برد؟
خیلی جاپاییش عقبه زانوی آدم تا میشه قشنگ!

تو بلند مدت و مسافرت خسته کننده نیست دوستان بنلی سوار؟

irmacfa
09-03-1397, 05:32 بعد از ظهر
مثل بقیه موتورها

یا قفل زنجیر داره که با دمباریک باز میکنی

یا پرس هست که با زنجیر شکن باز میکنی

نه فلاپ و اینا و چرخ و اینام باید باز بشن

aidin tvs
10-03-1397, 04:28 بعد از ظهر
ای خدا من عاشق این موتورم اونهایی که میگفتن بدرد نمیخوره
حالا بیاید گرون شد ۹۷ هنوز نیومده ۹۶ رو دارن ۲۲-۲۳ میدن ۱۵ بود میگفتن نخرید چینیه بدرد نمیخوره این موتور رفته رفته داره قیمت واقعیشو بدست میاره در مقابل دوک تک سیلندرو هیوسانگ بدون رادیات و نینجا و z ۳۷ تومنی
خوش به حال اونهایی که زرنگی کردنو به شایعات گوش ندادنو این موتورو خریدن حالا از اینم بالاتر میره منکه فقط مشکلات مالی باعث شد نتونم بخرم ولی خدارو شکر تکشو خریدم لا اقل ولی این کجا و ان کجا

KAVOS
11-03-1397, 12:19 بعد از ظهر
امان از کارشناسان بی سواد و بروزرسانی نشده که مردم رو گمراه میکنند، در همه زمینه ها - مثل اینکه اپیدمی شده ،در صنعت خودور و ماشین هم زیادن شدن -پول میگیرن تبلیغ و نظر مثبت میدن به محصولات حتی بی کیفیت جهت فروش بیشتر اونا - بنده الان یکسال و چند ماه هست که بنللی جفت سیلندر را دارم و سوار میشم ، واقعا عالی هست ، و با خیال راحت سوار میشم بدون ترس و استرس - ای کاش شما هم خریداری میکردین.فقط به این موتور بنزین و سرویس ها را انجام دادم.

irmacfa
12-03-1397, 01:49 قبل از ظهر
دوستان امروز موتور دماش رفت روی 107 درجه ، آیا نیاز به تعویض زد یخ هست؟

KAVOS
12-03-1397, 11:48 قبل از ظهر
سلام اگر گارد رادیاتور(ورق فلزی استیل) نصب کردی باز کن شاید فرجی بشه و خطای سنسور دما پاک بشه- لطفا اطلاع رسانی کن از نتیجه کار- ممنون

irmacfa
12-03-1397, 01:57 بعد از ظهر
سلام اگر گارد رادیاتور(ورق فلزی استیل) نصب کردی باز کن شاید فرجی بشه و خطای سنسور دما پاک بشه- لطفا اطلاع رسانی کن از نتیجه کار- ممنون

آره ، روش تازه نصب کردم تا تست کنم.
بعد یه سوال دیگ ؟
از این قسمت هر صبح آب رادیاتور میزنه بیرون میگفتند چسب مزدا بزنی رفع میشه چسب مزدا رو دورش بزنم ؟

[Only registered and activated users can see links](2).jpg ([Only registered and activated users can see links])

نیما نادری
13-03-1397, 09:06 قبل از ظهر
نه داداش اول بزار موتور کاملا سرد باشه بعد با آچار ۱۰ یا رینگی یا بکس و تا پیچو یکم سفت کن

فکر کنم سردوگرم شده شل کرده اون زیر ترموستاته

اگر قطع نشد نشتی مشکلی نیست بازش می کنی یک واشر از شرکت میخری

مجدد میبندی اگر واشر نبود میدونی با دست بسازی اگر نخواستی بسازی

جای واشر قبلیرو قشنگ تمیز کن (آسیب فیزیکی نزنی) یک لایه چسب مزدا

یکنواخت و تمیز به دره بزن صبر کن تا یکم خودشو بگیره حدود ۱ دقیقه بعد

درب رو بزار سره جاش فقط ترموستات یادت نره و ببند و سفت کن

aidin tvs
14-03-1397, 04:37 بعد از ظهر
امان از کارشناسان بی سواد و بروزرسانی نشده که مردم رو گمراه میکنند، در همه زمینه ها - مثل اینکه اپیدمی شده ،در صنعت خودور و ماشین هم زیادن شدن -پول میگیرن تبلیغ و نظر مثبت میدن به محصولات حتی بی کیفیت جهت فروش بیشتر اونا - بنده الان یکسال و چند ماه هست که بنللی جفت سیلندر را دارم و سوار میشم ، واقعا عالی هست ، و با خیال راحت سوار میشم بدون ترس و استرس - ای کاش شما هم خریداری میکردین.فقط به این موتور بنزین و سرویس ها را انجام دادم.

سلام برادر مبارکت باشه ایشالاه همیشه به خوشی سوارش شی و لذتشو ببری
یه چیزهایی شنیدم که واقعا میگم ایکاش دروغ باشه میگن صفر ۹۶ رو دارن میفروشن ۲۶ ۹۷ هم معلوم نیست بیاد
داداش خدا شاهده من‌ نه این موتورو دارم که بگن از مالش داره تعریف میکنه نه اصلا تو شرکتش کار میکنم
ولی بلاخره چهارتا دوستو اشنامون داشتن و تو خیابونها دیدیم موتورو
خدا وکیلی خیلیا این موتورو خریده بودن باهاش کارهای روزمره انجام میدادن سرکار میرفتن روزی چند ساعت سوارش بودن مشکل جدی ام نداشتن
کاری که حتی با نینجا ۴۰ ملیونی ام نمیشد کرد این موتور انجام میداد
حالا نمیگم خراب نمیشه
اونهایی که موتور سنگین دارن که تو این سایت صد در صد هستن میدونن حتی یه موتور سنگین صد ملیونی ژاپن اصل هم خراب میشه و احتیاج به سرویس داره حتی خیلی بیشتر از موتور معمولی
اینطوری نیست یه هندا هزار بخری دیگه رنگ تعمیرگاهو نبینی
ولی این موتور نسبت به قیمتش و کلاسش کیفیت عالی و استهلاک کمی داشت نوش جون هر کی که خریدو لذتشو برد الانم موتورش گرون شده بخواد بفروشه سودم میکنه
اونوقت یه سریا میگفتن نخرید این موتور داغ میکنه فنش روشن میشه حرارت میخوره به پا
والا من خودم تک دارم پشت جفتم خیلی نشستم تو ترافیک و گرما اصلا اون حرارت فن به چشم نمیاد موتور سواری یه سواری برهنه هست یعنی صدای دور موتور تو گوشته باد وقتی سرعت میری تو چشو چالته بارون میاد خیست میکنه تو دست انداز کل بدنت بالا پایین میشه حرارت موتور چسببیده به پات یه موتور سوار واقعی وقتی سوار موتورش میشه بالا رفتن رینگو پیستونم حس میکنه از صدای موتور و گرماش میفهمه کی وقت گاز دادن و کی وقت استراحت دادن به موتور
واقعا کسی که اون حرارت ملایم فن براش نا خوشاینده اصلا موتور نباید سوار شه و بره ماشین سوار شه تو اوج گرما کولر بزنه و تو اوج سرما بخاری صدای موتور ماشینم شیشه هارو بده بالا تا نشنوه
ولی موتور سواری یعنی لذت و درک اب و هوا و شرایط کارکردش و همینها سواری موتور رو لذتبخش میکنه مثل پرواز
حتی ns هم که اومده بود هی میگفتن نخرید شاطون میزنه بابا پس ملت چی بخرن طرح هندا؟؟؟؟؟ خسته نشدید انقدر تو شهرمون طرح هندا با صدای گوشخراش و قیافه تکراریش دیدید؟؟؟؟ حتی اگه خودمونم پول نداریم بخریم ان اس یا بنلی جفت باز دو تا دوستو اشنامون که میخرن چهارتا بچه محل میخرن یه دور باهاش بزنیم و تو شهر صدتا طرح هندا که رد میشه چهارتا ns و چهارتا بنلی رد میشه ادم نگاه کنه لذت ببره واقعا نمیدونم بعضیا فازشون چیه و فقط انرژی و نظر منفی میدن این انرژی ها و نظرات منفی والا رو خودشون تاثیر میزاره البته منظورم نقد منصفانه و واقعی محصول نیست هیچ‌ وسیله ساخت دست بشر بی عیب نیست ولی بنلی جفت یه اتفاق عالی بود تو صنعت موتور سیکلت کشور واقعا ستاره ایربود که میدرخشید خدا کنه باز هم تولید شه و ۹۷ شو ببینیم قیمتشم مناسب شه دوباره و موتورهای مثل بنلی یادبهتر باز هم وارد کشورمون شه

Alireza.BMW
14-03-1397, 05:12 بعد از ظهر
بنلی جفت 97ش یک هفته ای هست که اومده قیمت تهران 24500 رنگ طلاییشو شنیدم 26 میدن مشهدشم 25500 رنگ طلاییش گفتن 1 بالاتر
مدل 96 هم قیمتش 23 تومنه الان

aidin tvs
15-03-1397, 01:09 قبل از ظهر
بنلی جفت 97ش یک هفته ای هست که اومده قیمت تهران 24500 رنگ طلاییشو شنیدم 26 میدن مشهدشم 25500 رنگ طلاییش گفتن 1 بالاتر
مدل 96 هم قیمتش 23 تومنه الان

خوب خدارو شکر که لا اقل امسالم هست ولی اخه ۱۹ ملیون زمستون کجا و ۲۵ ملیون کجا تو پنج ماه شش ملیون اومد روش البته فقطم این نیست همه چیمون گرون شد ns بنلی تک خودرو سکه طلا ارز و... ولی حقوقا و درامدمون کمتر نشه بیشتر نمیشه
این یعنی پایین اومدن قدرت خرید
والا همون ۹۵ که این موتور ۱۵.۵ بود درامد من همین بود الانم که شده ۲۵ درامدم همونه یعنی سال به سال خریدش سختر میشه برا قشر متوسط

irmacfa
15-03-1397, 01:20 قبل از ظهر
نه داداش اول بزار موتور کاملا سرد باشه بعد با آچار ۱۰ یا رینگی یا بکس و تا پیچو یکم سفت کن

فکر کنم سردوگرم شده شل کرده اون زیر ترموستاته

اگر قطع نشد نشتی مشکلی نیست بازش می کنی یک واشر از شرکت میخری

مجدد میبندی اگر واشر نبود میدونی با دست بسازی اگر نخواستی بسازی

جای واشر قبلیرو قشنگ تمیز کن (آسیب فیزیکی نزنی) یک لایه چسب مزدا

یکنواخت و تمیز به دره بزن صبر کن تا یکم خودشو بگیره حدود ۱ دقیقه بعد

درب رو بزار سره جاش فقط ترموستات یادت نره و ببند و سفت کن

نیما جان ؛ تاپیک رو دیر خواندم من یه لایه مزدا زدم دورش ولی درزی هاش ولی پیچو باز نکردم موقتا چیزی بیرون نمیاد ازش
با آچار معمولی تست کردم جای پیچ بالایی نمیشد باید یه بکس بگیرم براش فک کنم
حالا فک کنم دورشو مزدا زدم اشتباهی بوده چون دور درزی هست تا داخلش . حلال مزدا چی هست که پاکش کنم ؟
بعد اینک اون واشری که میگی دقیقا کدوم میشه ؟ چون اینجا کرمانشاه هستم نمایندگی نداره

نیما نادری
15-03-1397, 06:41 بعد از ظهر
اشکال نداره

چسب مزدا فقط بین دو لایه مثل واشر عمل میکنه از بیرون یعنی روکار عملی انجام نمیده اگر بند اومده موقتیه و زشت میشه

واشر نیاز نیست جفت اون پیچهای بالا و پایین رو باز می کنی

اون درب جدا میشه اون بین واشرو میبینی

اگر پاره بود کلا برش دار زیرش رو تمیز کن

چسب یک لایه بزن همون جا که واشر بود

بعد با دقت یکم صبر کن یکم چسب سفت بشه و ببند

وقتی بازش کنی میتونی چسبهای قبلی رو تمیز کنی

حلال نیاز نیست مثل پلاستیکه

irmacfa
16-03-1397, 01:45 قبل از ظهر
دلیل استفاده از روغن انی تو این موتور چیه ؟ چون هر چی تو سایت ها سرچ میکنم اکثرا روغن های دیگ میریزن نمیدانم اصرار نمایندگیش چیه که میگه حتما این روغن باید استفاده بشه

سیدعلیرضا
16-03-1397, 09:38 قبل از ظهر
روغن مورد استفاده برای این موتور همونطور هم که شرکت سازنده اش میگه باید بین 15 / 50 باشه .

ازون طرف دیگه موتوری که صفحه کلاچش غوطه ور توی روغنه باید روغن موتوری بریزی که اصحکاک کمتری داشته باشه

به علت سایش قطعات به همدیگه..اما روغنهای مورد استفاده الان توی برندهای داخلی و خارجی مکملهایی توش قرار دارن که این اصطحکاکو به

حداقل میرسونن..اما انی و موتول در عین اینکه گرانروی بالایی دارند گریدشون هم به نسبت افزایش کاراییشون زیاد تغیییری نمیکنه.

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

aidin tvs
17-03-1397, 12:33 قبل از ظهر
دلیل استفاده از روغن انی تو این موتور چیه ؟ چون هر چی تو سایت ها سرچ میکنم اکثرا روغن های دیگ میریزن نمیدانم اصرار نمایندگیش چیه که میگه حتما این روغن باید استفاده بشه

سلام شما روغنی پیدا کن که ۱۰-۵۰ باشه و سطح کیفی sl به بالا و استاندارد جیسو ma و ma2 رو هم داشته باشه هر برندی بود بریز
ولی فعلا نیست من که گشتم فقط چنتا برند روغن هست استاندارد jado ma2 داره مثل موتول موتورکس انی و هیوندا کره که جدید اومده تو اینها ام فقط فعلا انی گرید 10-50 داره بقیشون یا 10-40 هست یا ۲۰ -۵۰ نزدیکترین گریدهایی که من پیدا کردم
روغنهای داخلی کیفیت خوبی دارن ولی جای تعصف داره برای موتورسیکلت نیستن و برای ماشین هستن همشون،
هیچ کدوم استاندارد jaso ma که برای موتور سیکلته رو نمیدونم چرا رعایت نمیکنن و مجبوریم دنبال برندهای خارجی بلشیم الانم که ارز گرون شده جنسهای وارداتی سر به فلک میکشه ایکاش هممون ایمیل میزدیم به شرکتی مثل بهران میخواستیم روغن مخصوص موتور با استاندارد jaso تولید کنه اینهمه موتور سیکلت جدید تو کشوره و کلی ارز برای واردات روغن از خارج هدر میره یا مثلا شرکتهای باطری خودرو مثل صبا‌ که باتری موتور سیکلت تولید نمیکنن مجبوریم باتری بی کیفیت تاریخ بالای چینی با قیمت فضایی بخریم الان باطری هفت امپر ۸۰ -۹۰ تومن پولشه اونوقت باتری ۶۰ امپر ماشین صبا اتمی که هشت نه برابر باطری موتور وزنشه و تاریخشم جدیده با یکو نیمسال ضمانت ۱۴۰ تومن و خیلی وقتها میشه باطری موتور میخریم بعد یکی دو ماه خراب میشه چون تاریخ قدیمی هستن

taban200
17-03-1397, 09:10 بعد از ظهر
سلام دوستان من میخوام یه بنلی ریس بگیرم بیشتر از ظاهرش خوشم اومده الان هم ns 200 دارم بنظرتون ریسش هم مثل جفت سیلندر لذت سواری داره؟آیا ارزش داره که نزدیک ۱۵ میلیون روی ان اس بزارم و بنلی ریس بگیرم؟
بنظرتون بازار خرید و فروش ریس چطوره؟
با تشکر

aidin tvs
18-03-1397, 09:51 قبل از ظهر
سلام دوستان من میخوام یه بنلی ریس بگیرم بیشتر از ظاهرش خوشم اومده الان هم ns 200 دارم بنظرتون ریسش هم مثل جفت سیلندر لذت سواری داره؟آیا ارزش داره که نزدیک ۱۵ میلیون روی ان اس بزارم و بنلی ریس بگیرم؟
با تشکر

سلام از لحاظ موتور که یکین ولی tnt چون استریت هست به نظر من خیلی کار راه اندازتره به علت زیاد بودنش و فروش بالاش هم قطعا قطعاتش راحتر تو تمایندگیا گیر میاد البته قطعات ظاهری منظورمه فکر کنم فلاپها و چراغهای ریس کمتر باشه و با قیمت بالاتر،، از لحاظ افت قیمت هم بله افت قیمت بیشتری نسبت به tnt. 250 داره چون tnt واقعا دیگه جاشو تو بازار موتور وا کرده و بازار خریدو فروش دست دومش بسیار داغتره از هم رده هاش به طوریکه طرف ۹۶ خریده یه سالم سوار شده چون قیمت صفرش بالا رفته الان بعد یکسال سواری میتونه به همون قیمت خرید صفرش بفروشه ولی ریسش هم به نظرم از ریسهای دیگه مثل ktm rc تک سیلندر ۲۰۰ و یا هیوسانگ دو سیلندر بدون رادیات هم خیلی سرتره و هم بهتر،،،و هم نمایندگیهاش تو سطح شهرا بیشتره از هیوسانگو ار سی و نینجا و خدمات پسذاز فروش قویتری‌از کویر داره و هم افت قیمتش نسبت به اونها کمتره،ولی اگر من بودم بی برو برگرد یا tnt۲۵۰ میخریدم یا کمی رو پولم میزاشتم و با سی تا سیو دو سه تومن یه نینجا کارکرده تمیز میخردیم
البته در اخر باید ببینی سلیقه خودتون چیه قطعا سلایق متفاوته که باعث تنوع تولیدها شده و همشونم فروش خودشونو دارن بعضی هم اصلا سمت دست دوم نمیرن مخصوصا تو موتورهای حساسی مثل نینحا که برای سرعتو گاز دادنو فشار زیاد اوردنه، بنلی ریس هم انتخاب بدی نیست ولی اگه نیمنگاهی به فروشش داری یا میخوای باهاش کارهای روزمره انجام بدی بری سرکار برگردی تو ترافیکها سوارش شی به نظرم مدل tnt استریت انتخاب منطقیتریه ولی باز هم میگم سلیقه شخصی خیلی مهمتره و جوری نباشه ۲۵ ملیون پول موتور بدیدو راضی نشید و بکید ایکاش ریس میخریدم

Yazdan
18-03-1397, 03:18 بعد از ظهر
با تشکر
بین ریس و نیکید بنلی هر چی که دلت میگه انجام بده ، مگه چند سال میخوایم زندگی کنیم ؟ مهم اینه که اونیو بخری که ازش لذت میبری ...
نظر شخصی خود من نیکیدش لذت بخش تره چون ریسش فقط چند تا فلاپ اضافه شده و قرار نیست سرعت و شتاب عجیب قریبی داشته باشه ، پس همون خوش دستی نیکید رو ترجیح میدم به ظاهر جذاب ریس .
در مورد قسمت دوم سوال که ارزش داره 15 تومن نسبت به ns به نظرم نه ... قطعا موتور بهتر و جذاب تری هست ولی نه به اندازه اون مبلغ ! باز اگه 300 بود یه چیزی ... ولی به هر حال بازار همینه دیگه ، راه دیگری نیست ، میخوای یه چیز بهتر داشته باشی مجبوری اینقدر هزینه کنی .

irmacfa
19-03-1397, 01:15 قبل از ظهر
سلام شما روغنی پیدا کن که ۱۰-۵۰ باشه و سطح کیفی sl به بالا و استاندارد جیسو ma و ma2 رو هم داشته باشه هر برندی بود بریز
ولی فعلا نیست من که گشتم فقط چنتا برند روغن هست استاندارد jado ma2 داره مثل موتول موتورکس انی و هیوندا کره که جدید اومده تو اینها ام فقط فعلا انی گرید 10-50 داره بقیشون یا 10-40 هست یا ۲۰ -۵۰ نزدیکترین گریدهایی که من پیدا کردم
روغنهای داخلی کیفیت خوبی دارن ولی جای تعصف داره برای موتورسیکلت نیستن و برای ماشین هستن همشون،
هیچ کدوم استاندارد jaso ma که برای موتور سیکلته رو نمیدونم چرا رعایت نمیکنن و مجبوریم دنبال برندهای خارجی بلشیم الانم که ارز گرون شده جنسهای وارداتی سر به فلک میکشه ایکاش هممون ایمیل میزدیم به شرکتی مثل بهران میخواستیم روغن مخصوص موتور با استاندارد jaso تولید کنه اینهمه موتور سیکلت جدید تو کشوره و کلی ارز برای واردات روغن از خارج هدر میره یا مثلا شرکتهای باطری خودرو مثل صبا‌ که باتری موتور سیکلت تولید نمیکنن مجبوریم باتری بی کیفیت تاریخ بالای چینی با قیمت فضایی بخریم الان باطری هفت امپر ۸۰ -۹۰ تومن پولشه اونوقت باتری ۶۰ امپر ماشین صبا اتمی که هشت نه برابر باطری موتور وزنشه و تاریخشم جدیده با یکو نیمسال ضمانت ۱۴۰ تومن و خیلی وقتها میشه باطری موتور میخریم بعد یکی دو ماه خراب میشه چون تاریخ قدیمی هستن

اگه همون بهران رو بریزیم مشکلی پسش نمیاد برای موتور

واقعا موتول و انی زیاده قیمتش

aidin tvs
19-03-1397, 07:26 بعد از ظهر
اگه همون بهران رو بریزیم مشکلی پسش نمیاد برای موتور

واقعا موتول و انی زیاده قیمتش

سلام روغنهای ایرانی کیفیتهای خوبی دارن حتی تو خودروهای روز دنیا ام ازشون استفاده میشه فقط باید سطح کیفی و گرانروی مناسب باشه سطح کیفی هر چه به انتهای حروف abcd نزدیکتر باشن سطح کیفی بهتره مثلا روغن sl بهتره از sg وsm بهتره از sl و sn از sm بهتره روغنهای بالاتر از سطح کیفی sl نیمه سنتیک و تمام سنتیک شدن نیمه سنتیک یعنی نصف روغن تولید شه از پایه معدنیه و نصفیش تولید شده ازمایشگاهی تمام سنتیکم که یعنی تماما تولید شده از مواد ازمایشگاهی و این روغنها افزودنیهای زیادی دارن برای پایین اوردن اصتکاک و لی موتور سیکلت چون گیربکس و صفحه کلاجم در محفظه موتوره و از همون روغن موتور بهش میرسه بعضی از این افزودنیها براش مضره یعنی ممکنه گیربکست به صدا بیفته یا صفحه کلاج که با روغن بیش از حد اصتکاکش کم شده زودتر تموم بشه
ولی استاندارد jaso ma اومده از افزودنیهایی که ضرر داره برای گیربکس و صفحه جلوگیری کرده در تولید روغن و مخصوص موتور سیکلت شرکتهارو موظف کرده تولید کنن در ضمن روغن بهران ۱۰-۵۰ هم من ندیدم مجبورید ۱۰-۴۰ یا ۲۰-۵۰ بریزید روغنهای ۲۰-۵۰ هم سطح کیفیشون پایینه برای بنلی باید sl به بالا باشه مثلا sm میتونی استفاده کنی ولی sj نمیتونی استفاده کنی
پس به‌ نظر من حتما همون انی فعلا بریز تا ببینیم ایشالاه کارخونه های ایرانی به فکر بازار فروش موتور سیکلت میفتن چون روغن بهران هم jaso ma نداره هم گرانروی ۱۰-۵۰
در ضمن هر دفعه حتما فیلتر روغنو عوض کن و راحت باهاش ۴۰۰۰تاپنج هزارتا برو فکر کنم شرکت گفته دو هزارتا که خیلی کمه چون سه لیتره فیلترم داره موتورم رادیاتور اب داره و دماش مثل ماشینه و روغنم مرغوبه راحت چهار پنج هزارتارو میره الان یه ماشین چهار سیلندر مثل ۲۰۶ با همین سه لیتر روغن پیشنهادش ده هزارتاس
اونوقت یه لیتر روغن دو هزارتا خیلی کمه البته اگه اشتباه نکنم و کارخونه دوهزارتا گفته باشه قطعا به فکر سود خودش بوده[Only registered and activated users can see links]

irmacfa
20-03-1397, 05:22 بعد از ظهر
سلام روغنهای ایرانی کیفیتهای خوبی دارن حتی تو خودروهای روز دنیا ام ازشون استفاده میشه فقط باید سطح کیفی و گرانروی مناسب باشه سطح کیفی هر چه به انتهای حروف abcd نزدیکتر باشن سطح کیفی بهتره مثلا روغن sl بهتره از sg وsm بهتره از sl و sn از sm بهتره روغنهای بالاتر از سطح کیفی sl نیمه سنتیک و تمام سنتیک شدن نیمه سنتیک یعنی نصف روغن تولید شه از پایه معدنیه و نصفیش تولید شده ازمایشگاهی تمام سنتیکم که یعنی تماما تولید شده از مواد ازمایشگاهی و این روغنها افزودنیهای زیادی دارن برای پایین اوردن اصتکاک و لی موتور سیکلت چون گیربکس و صفحه کلاجم در محفظه موتوره و از همون روغن موتور بهش میرسه بعضی از این افزودنیها براش مضره یعنی ممکنه گیربکست به صدا بیفته یا صفحه کلاج که با روغن بیش از حد اصتکاکش کم شده زودتر تموم بشه
ولی استاندارد jaso ma اومده از افزودنیهایی که ضرر داره برای گیربکس و صفحه جلوگیری کرده در تولید روغن و مخصوص موتور سیکلت شرکتهارو موظف کرده تولید کنن در ضمن روغن بهران ۱۰-۵۰ هم من ندیدم مجبورید ۱۰-۴۰ یا ۲۰-۵۰ بریزید روغنهای ۲۰-۵۰ هم سطح کیفیشون پایینه برای بنلی باید sl به بالا باشه مثلا sm میتونی استفاده کنی ولی sj نمیتونی استفاده کنی
پس به‌ نظر من حتما همون انی فعلا بریز تا ببینیم ایشالاه کارخونه های ایرانی به فکر بازار فروش موتور سیکلت میفتن چون روغن بهران هم jaso ma نداره هم گرانروی ۱۰-۵۰
در ضمن هر دفعه حتما فیلتر روغنو عوض کن و راحت باهاش ۴۰۰۰تاپنج هزارتا برو فکر کنم شرکت گفته دو هزارتا که خیلی کمه چون سه لیتره فیلترم داره موتورم رادیاتور اب داره و دماش مثل ماشینه و روغنم مرغوبه راحت چهار پنج هزارتارو میره الان یه ماشین چهار سیلندر مثل ۲۰۶ با همین سه لیتر روغن پیشنهادش ده هزارتاس
اونوقت یه لیتر روغن دو هزارتا خیلی کمه البته اگه اشتباه نکنم و کارخونه دوهزارتا گفته باشه قطعا به فکر سود خودش بوده[Only registered and activated users can see links]انی خیلی گرونه
من الان بهران ریختم خیلی نرم تر از انیه
یعنی قبلا انی بود حسش سخت بود اما الان راح تر و نرم تر شده
فیلتر پراید سرکان هشت پره هم انداختم اونم [emoji3] از فیلتر انی هم بهتر

irmacfa
21-03-1397, 04:11 بعد از ظهر
دوستان عمر مفید لاستیک یه بنلی جفت چقدره ؟
مثلا من یه 95 دارم 25 هزار تایی کر کرده

alip
22-03-1397, 01:11 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان...
برای تقویت بنلی جفت راهنمایی کنید ممنون میشم
ببخشید از این همه غیبت

Seyed.mahdi
22-03-1397, 03:26 قبل از ظهر

داداش شما ۲۵ تا با بنلی جفت را رفتی؟

میشه لطف کنید و تجربیات مختلفتون رو بفرمایید.

نرمی، راحتی، مصرف سوخت، مخارج، تو شهر، تو جاده، حداکثر سرعت، شتاب و...

و احیانا مقایسه ای با هم قیمت ها چه نو چه کارکرده مثل cbr و کاوا

ممنونم

irmacfa
23-03-1397, 04:22 قبل از ظهر
داداش شما ۲۵ تا با بنلی جفت را رفتی؟

میشه لطف کنید و تجربیات مختلفتون رو بفرمایید.

نرمی، راحتی، مصرف سوخت، مخارج، تو شهر، تو جاده، حداکثر سرعت، شتاب و...

و احیانا مقایسه ای با هم قیمت ها چه نو چه کارکرده مثل cbr و کاوا

ممنونم

خواهش می کنم حتما

موتور واقعا نرمه ، یه کمک فنر داره عاااالی

موتور واقعا راحتیه خاصی داره برای مسافرت حرف نداره البته فقط راننده ، سرنشین [emoji16] اذیت میشه

یه نکته جالبی که این موتور داره بار اول اگه بشینین روش و‌رزشکار نباشید از ناحیه پا کوفته میشید (البته مدت طولانی)

مصرف سوختش 3.5 در هر 100 کیلومتر هست اما ***زانیش در حد 170 تا میری روی 7.5 مصرف ، شدیدا توصیه میکنم اگه این موتورو قسمت شد خریدی سوپر بریز توش ، شتاب و سرعت و‌نرمیش دو‌برابر بزنین معمولی میشه یه بار تست کنی متوجه حرفم میشی واقعا سوپر تسویه کنندش هست اما خوب دیگ بهش گاز گاز نده چون گرون تره [emoji16]

مخارج موتور بستگی داره اگه خودت بلد باشی که اون آچارکشی 300 هزاریشو قورت میدی فقط می مونه قطعاتش واقعا برای کسی که حقوقی نداشته باشه خیلی سنگین هست ، یه حلبی محافظ رادیاتورش 100 هزاره ، یا یه زنجیر خودش 350 هزاره ، خیلی گرونه . من بر این باورم چون صدای موتورسنگین میده سازندش گفته باید هزینه سنگینم بکنی [emoji16] ولی خوب بهش برشی خرج نمیذاره رو دستت مگه دیگ منجر به فاسد شدن یا شکستن باشه.

چیز جالب تر اینکه تیکه های پلاستیک موتور از تیکه های اهنیش گرون تره [emoji23]🤣

من باهاش تو شرایط عالی کفی 178KM رفتم بعدش دیگ پت پت میکرد یا به اصطلاح کات اف

شتابش تعریفی نیست اما خوبه

کلا این موتور با z300 باید هم رده بدونیش حالا با اختلاف یه شتاب و سرعت و‌ مارک

قیمتش هم الان دیگ اشباح شده هر کس یه قیمت میده

امروز 22 خرداد ، گمرک قیمت 30 - 29 - 28 به گوشم خورد.

s.mm
24-03-1397, 10:05 بعد از ظهر

روی لاستیک علامت داره

alip
25-03-1397, 01:27 قبل از ظهر
سلام مجدد به دوستان عزیز
عید فطر مبارکتون باشه
نماز و روزه هاتون قبول باشه از اساتید خواهش دارم که اگر مطلبی برای تقویت بنلی تویین دارید راهنمایی بفرمایید... شمع سوزنی ngk cr9 فیلتر هوای k&n خریدم و قصد خالی کردن کاتالیست رو دارم باز هم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
عکس رو هم یادم رفته چجوری بزارم ببخشید

aidin tvs
29-03-1397, 06:21 بعد از ظهر
سلام مجدد به دوستان عزیز
عید فطر مبارکتون باشه
نماز و روزه هاتون قبول باشه از اساتید خواهش دارم که اگر مطلبی برای تقویت بنلی تویین دارید راهنمایی بفرمایید... شمع سوزنی ngk cr9 فیلتر هوای k&n خریدم و قصد خالی کردن کاتالیست رو دارم باز هم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
عکس رو هم یادم رفته چجوری بزارم ببخشید

سلام به نظر من به کاتا دست نزن این موتور که سرعتو شتابش خوبه با برداشتن کاتا صداش تغییر میکنه و ذمختر میشه

صفا
29-03-1397, 08:56 بعد از ظهر

من دو سه بار انی ریختم، چند بارم هست که کاسترول مگنتیک میریزم، به نظرم هیچ تفاوتی نداره حتی دیرتر کثیف میشه. یه بخشی از این پیشنهاد شرکتها تبلیغ و قراردادهای تجاریه، مثلا رنو با elf قرارداد داره که روغن elf رو پیشنهاد بده، ولی سالهاست مردم برای مگان و تندر ۹۰ رو انواع روغنهای استاندارد رو میریزن. مشکلی هم نداره.

- - - Updated - - -

تمام بنلی های جفت ایران ۲۵۰ سی سیه، ۳۰۰ نیست، ۳۰۰ سی سی این موتور ۳۸.۵ اسب قدرت داره، ۲۵۰ سی سی ۳۱.۵ اسب، همون تعداد نینجا ۳۰۰ هم که به اسم ۲۵۰ آوردن خیلی زود متوقف شد. به همین خاطر نیکران موتور ریسک نکرد و انجینها رو ۲۵۰ سفارش داد، دوست من تو خط مونتاژ بنلی در قم کار میکنه، از خود مهندسای چینی شرکت پرسید گفتن اینا ۲۴۹ سی سیه. حالا گمرکی ها و دوستان اینترنت باز ۳۰۲ این رو دیدن تو نت، جا افتاده که ۳۰۰ سی سیه، ۳۰۰ نیست، اگر بود با ۳۸.۵ اسب دیگه حرفی برای گفتن نداشت. یعنی در حد بندیت ۲۵۰ شتاب و سرعت داشت. این موتور رو در همه شرایطی من تست کردم. من با وزن ۸۵ کیلو، مسیر بدون شیب مثبت و منفی، ۱۶۰ تا بیشتر نمیره، سرپایینی باشه ۱۷۰ هم میره، بیشتر نمیره، من دهها بار ناله موتورو درآوردم، نمیره که نمیره، هر کی تونست بره فیلم بذاره من حرفمو پس میگیرم. البته سرازیری نباشه. قدرت این موتور خوبه، خوشگله، خوش دسته و کلی مزایای دیگه، ولی بخش زیادی از قدرتش صرف وزن زیادش میشه، کیفیت یه سری قطعاتش خیلی کمه، تمیز ساختن ولی جنس نداره، همین چند روز پیش مجبور شدم ترمز عقب رو با فشار بگیرم، اهرم ترمز شکست، جنسش مثل سرب خشک میمونه، خیلی بی کیفیت، تا حالا ندیده بودم حتی روی موتورهای بی کیفیت چینی. این موتور عالیه برای دوستانی که تا حالا با موتورهای ژاپنی سر و کار نداشتن. چون کیفیت قابل مقایسه نیست.

vivabayern
29-03-1397, 10:58 بعد از ظهر
داداش تمام حرفهای شما رو قبول میکنم اما وقتی با وزن ۸۵ کیلویی شما صاف ۱۶۰ تا رفته پس من شک میکنم همون ۳۰۰ باشه چون در تمام تستهای استاندارد با وزن راکب ۶۸ کیلویی سرعتهارو اعلام میکنن .

نیما نادری
30-03-1397, 12:45 بعد از ظهر
روغن مخصوص موتور سیکلت باید استاندارد JASO-MA2داشته باشه صرف نظر از برند

روغنی هم کثیف نشه خوب نیست باید خودش کثیف بشه و آلودگیهای داخل موتورو بشوره

irmacfa
30-03-1397, 10:07 بعد از ظهر
دوستان موتور شما هم تایر عقبش زیاد خوب نمیگیره / میخ الکی میکنه ؟ :3:

irmacfa
03-04-1397, 12:36 بعد از ظهر
به نظر شما آینه آپاچی 180سی سی به بنلی جفت میخوره ؟ خیلی گرونه فابریکش میگه 180 هزارتومان

نیما نادری
06-04-1397, 01:51 بعد از ظهر
فابریک میخواد چیکار هر چی میخوره بنداز ..حواست به چپ گرد و راستگردش باشه

irmacfa
07-04-1397, 01:28 بعد از ظهر
فابریک میخواد چیکار هر چی میخوره بنداز ..حواست به چپ گرد و راستگردش باشه

آره واقعا

داش نیما کلمه تجربه واقعا چیز خوبیه

من یه زمانی یه آپاچی داشتم اصلا نمیدانستم که چپگردی هم در علوم پیچ ها وجود داره فکر میکردم هرز شده پرتش کردم تو انباری

بعد از 4 سال ایئه بنلی جفت شکست و من گفتم بیام اینو امتحان کنم

بازم بهش نخورد فکر میکردم واقعا پیچش هرز شده بعد یکی از بچه های شهر سنگین سوار بود گفت چپ گرده :bunnyearsmiley: خلاصه خیلی خوشحال شدم که به چپ گرد درست شد .

الان باور کن از مال خودش خوشگل تر ، میدان دید بیشتر شده واقعا قابریکش اشغاله هم از نظر چنس هم از نظر کارکرد ( تجربه کنین متوجه میشین )

====================================

راستی این هدلایت ها فابریک خود بنلی هست روشونه ؟ میشه تغییرش داد زنون ؟ نورش خیلی کمه با وصف ایک نور بالا هم هست خیر سرش

نیما نادری
08-04-1397, 06:17 بعد از ظهر
چاکرم داداش

بنلی هدلایت نداره فابریکی

ولی اگر هدلایت رو موتورت هست و نور نداره

هد لایت دو نوع دیدم من LED و COB جفتشون خوبن ولی LED گرانتره و به نظر من قویتره

اینایی که بخش نور ده یک لکه بزرگ زرده COB هست LED هم که معلومه

از 50 تومن تا 300 تومن تفاوت کیفیت هست من یک جفت گرون قیمت رو موتورا انداختم خیلی خوب نور داره

پایه های مختلف هم داره سه خار که اکثر موتورا هستن مثل روان آپاچی پالسها و NS یهش میگن H4

زنون خیلی داغ میشه و یک کیت راه انداز گنده داره که جا دادنش دردسره ولی هدلایت ها درایور داخلی دارن و مثل لامپ فابریکه

irmacfa
12-04-1397, 12:43 قبل از ظهر
چاکرم داداش

بنلی هدلایت نداره فابریکی

ولی اگر هدلایت رو موتورت هست و نور نداره

هد لایت دو نوع دیدم من LED و COB جفتشون خوبن ولی LED گرانتره و به نظر من قویتره

اینایی که بخش نور ده یک لکه بزرگ زرده COB هست LED هم که معلومه

از 50 تومن تا 300 تومن تفاوت کیفیت هست من یک جفت گرون قیمت رو موتورا انداختم خیلی خوب نور داره

پایه های مختلف هم داره سه خار که اکثر موتورا هستن مثل روان آپاچی پالسها و NS یهش میگن H4

زنون خیلی داغ میشه و یک کیت راه انداز گنده داره که جا دادنش دردسره ولی هدلایت ها درایور داخلی دارن و مثل لامپ فابریکه

به من گفتن بنلی H7 میخوره ، بعدش اینک 9000 هزار لومنس انگاری خیلی توپه

الان اگه بخوام بخرم خوب اینا جفتی هستند اون یکیشو اگه بندازم روی نور پایین قاعدتا هر دو یه نور دهی دارن دیگ درسته ؟

بعد اون کوچولو های گرد چی اونا چطوری هستند چی میشه انداخت بهش

soleymani
13-04-1397, 10:14 قبل از ظهر
بیشتر بنلی هایی که دیدم آینه سمت کلاژ میشکنه که بیشترش برای اینه که پارک می کنیم و تنه می خوره به آینه
من خودم وقتی شکست رفتم یه طرحش رو 35 تومن از ایمانی خریدم.

نیما نادری
15-04-1397, 09:40 بعد از ظهر
به من گفتن بنلی H7 میخوره ، بعدش اینک 9000 هزار لومنس انگاری خیلی توپه

الان اگه بخوام بخرم خوب اینا جفتی هستند اون یکیشو اگه بندازم روی نور پایین قاعدتا هر دو یه نور دهی دارن دیگ درسته ؟

بعد اون کوچولو های گرد چی اونا چطوری هستند چی میشه انداخت بهش

کوچیکا رو میتونی led کوچک بندازی

بنلی چون نور بالا و پایینش مجزا هست هر هر کدوم یک لامپ تک کنتاکت میخوره اگر سوکتش h7 باشه یک جفت بگیر رو جفت بنداز

9000 لومن خیلی قویه

irmacfa
16-04-1397, 09:57 بعد از ظهر
کوچیکا رو میتونی led کوچک بندازی

بنلی چون نور بالا و پایینش مجزا هست هر هر کدوم یک لامپ تک کنتاکت میخوره اگر سوکتش h7 باشه یک جفت بگیر رو جفت بنداز

9000 لومن خیلی قویه

جفت بندازیم دیگ فرقی تو نور پایین و بالا نداره درسته ؟

نیما نادری
19-04-1397, 10:56 بعد از ظهر
جفت بندازیم دیگ فرقی تو نور پایین و بالا نداره درسته ؟

از لحاظ برد نور و شعاع تابش کاسه چراغاش فرق میکنه ولی دو تا هدلایت led بندازی جفتش به غایت پرنور و یکدست میشه

هر کاسه یکدونه h7 میخوره ، یک جفت باید بندازی

irmacfa
26-04-1397, 04:05 قبل از ظهر
فرق بنلی جفت 95 با 96 چیه؟
به جز سایز لاستیک که 95(150) بود و 96 (160) فک کنم به ساله :riz481: حتما 97 هم میشه (170) تا 99 (190)

mohsenpk
28-04-1397, 05:17 بعد از ظهر
سلام به دوستان گرامی
برای من هم سوال بود که بنلی دو سیلندر که در ایران مونتاژ میشه 250 سی سی هست یا سیصد سی سی
بعداز کلی تحقیق این نتیجشه:
بنلی های ایرانی و اندونزی 249 سی سی هست
و کورس سیلندر به پیستون 42*62 میلیمتر هست و 31.5 اسب بخار قدرت داره
ولی مال سایر کشورها سیصد سی سی هست که کورس پیستون به سیلندر 45*65 میلیمتر هست و 38 اسب بخار قدرت دارن
و اصلا ما در ایران بنلی سیصد نداریم
بنلی 250 سی سی تک سیلندرکورس پیستونش 62*72 میلیمتر هست و 249.7 سی سی حجم و حدود 25.8 اسب بخار قدرت داره و این بنلی همونی هست که در آمریکا هم با همین مشخصات فروخته میشه
قیمت جهانی بنلی تک سیلندر با احتساب دلاری هشت هزار تومان میشه تقریبا 22 میلیون تومان
و قیمت جهانی دو سلیندر هم میشه 34 میلیون تومان ولی اینی که تو ایران و اندونزیه حدود بیست و هشت تومان قیمتشه
موفق باشید

Seyed.mahdi
30-04-1397, 07:16 بعد از ظهر
بنلی مگه تو آمریکا هم رفته؟؟!:gigglesmile:

نیما نادری
01-05-1397, 06:58 قبل از ظهر
بنلی مگه تو آمریکا هم رفته؟؟!:gigglesmile:

آمریکای جنوبی ...:gigglesmile:

aidin tvs
01-05-1397, 03:06 بعد از ظهر
سلام به همه
تو سایت اصلی بنلی برید تو اکثر کشورهای پیشرفته اروپایی و امریکا نمایندگی فروش داره بنلی tnt25/دقیقا همینی که تو ایران میفروشه حتی با همین برچسبها اونجا ام هست ولی بنلی دو سیلندراش ۳۰۰ هست
حتی ایرانم تو سایت اصلیش هست
تو اکثر کشورها tnt 25 رو گذاشته برا فروش البته اکثر محصولاتش موتور سنگین هست
برعکس باجاج و tvs که بیشتر محصولاتشون سبک هست و بیشترین سیسی باجاج همین ان اس و ۴۰۰ تک سیلندر هست ما بقی زیر ۲۰۰
بنلی واقعا یک پدیده جهانی در بازار موتور سیکلت عقب افتاده ایران بود و خیلیا هنوزم باور نکردن خدا کنه باز هم از این اتفاقها بیفته
اینم ادرس سایت اصلی بنلی و کشورهایی که توش نمایندگی داره البته بگم این پرچمها زبون سایت نیست بلکه رو هر کشوری بری هدایت میشی به سایت نمایندگی فروش بنلیذتو اون کشور مثلا رو پرچم ایران بزنی میری تو سایت نیکران موتور

رضا اصلانی
01-05-1397, 11:48 بعد از ظهر
سلام خدمت همه اساتید
من تازه وارد این سایت شدم
تازه یک هفته است که بنلی دو سیلندررو خریدم
الان دو تا مشکل دارم با این موتور یکی اینکه کنار هر بنلی دو سیلندر دیگه ای میرسم متوجه میشم ارتفاع موتور من بالاتر هستش
دوم خیلی فنر بندی خشکی داره
وسوم که از همه روش حساس ترم و نمیدونم راه چاره اش چیه چراغ چک موتور من تو همون ۵کیلومتر اول روشن شد
بردم نمایندگی دیاگ زدن خاموش شد رسیدم نزدیک خونه دوباره روشن شد و تماس گرفتم گفتن ما دیاگ زدیمموردی نبوده
لطفا راهنمایی کنید مدل ۹۷هستش و میگن سه تا کاتالیزورداره و خیلی اسرار به باز کردن کاتالیزور هم نمایندگی با قیمت سرسام اوری داره
لطفا منو راهنمایی بفرمایید بیشتر چراغ چک موتور برام اهمیت داره

aidin tvs
02-05-1397, 03:53 قبل از ظهر
سلام خدمت همه اساتید
من تازه وارد این سایت شدم
تازه یک هفته است که بنلی دو سیلندررو خریدم
الان دو تا مشکل دارم با این موتور یکی اینکه کنار هر بنلی دو سیلندر دیگه ای میرسم متوجه میشم ارتفاع موتور من بالاتر هستش
دوم خیلی فنر بندی خشکی داره
وسوم که از همه روش حساس ترم و نمیدونم راه چاره اش چیه چراغ چک موتور من تو همون ۵کیلومتر اول روشن شد
بردم نمایندگی دیاگ زدن خاموش شد رسیدم نزدیک خونه دوباره روشن شد و تماس گرفتم گفتن ما دیاگ زدیمموردی نبوده
لطفا راهنمایی کنید مدل ۹۷هستش و میگن سه تا کاتالیزورداره و خیلی اسرار به باز کردن کاتالیزور هم نمایندگی با قیمت سرسام اوری داره
لطفا منو راهنمایی بفرمایید بیشتر چراغ چک موتور برام اهمیت داره

دقیق نمیدونم ولیداحتمالا مدل ۹۷ تغییرات کوچکی داشته و یا کمک تغییر پیدا کرده یا تنظیم کمک رو جوری گرفتن که سفتر باشه به نظر من فعلا بهش دست نزنید یکی دو ماه سوار شید اگه دیدید بهتر نشد بدید براتون تنظیم کنن نرمتر کنن پیچ تنطیمش‌ رو
در مورد چراغ چک حتما پیگیر شید حتی شده برید نمایندگی دیگه تا ایراد رو اساسی برطرف کنه ممکنه سنسورها ایراد داشته باشه
زیر سیصد تا حتما برید نمایندگی اچار کشی اولیه رو انجام بده روغنم رایگان عوض میکنن الان روغن ۵۰تومنه لیتری که سه لیترش میشه ۱۵۰ سر هزار تا ام دوباره برید موتور شش ماه یا پنج هزار کیلومتر گارانتی داره تو این مدت کوچکترین ایرادی مشاهده کردید برید نمایندگی موظفن رایگان براتون انجام بدن

نیما نادری
02-05-1397, 06:59 قبل از ظهر
خوده شرکت میگه برداشتن کاتالیزور= ابطال گارانتی

mohsenpk
03-05-1397, 05:12 قبل از ظهر
سلام به همه
تو سایت اصلی بنلی برید تو اکثر کشورهای پیشرفته اروپایی و امریکا نمایندگی فروش داره بنلی tnt25/دقیقا همینی که تو ایران میفروشه حتی با همین برچسبها اونجا ام هست ولی بنلی دو سیلندراش ۳۰۰ هست
برعکس باجاج و tvs که بیشتر محصولاتشون سبک هست و بیشترین سیسی باجاج همین ان اس و ۴۰۰ تک سیلندر هست ما بقی زیر ۲۰۰
بنلی واقعا یک پدیده جهانی در بازار موتور سیکلت عقب افتاده ایران بود و خیلیا هنوزم باور نکردن خدا کنه باز هم از این اتفاقها بیفته
اینم ادرس سایت اصلی بنلی و کشورهایی که توش نمایندگی داره البته بگم این پرچمها زبون سایت نیست بلکه رو هر کشوری بری هدایت میشی به سایت نمایندگی فروش بنلیذتو اون کشور مثلا رو پرچم ایران بزنی میری تو سایت نیکران موتور

دوست عزیز اگر توی همین کشورهایی که پرچمهاشو گداشتی بری روی پرچم اندونذی می بینی که بنلی دو سلندرش 249 سی سی هست با 31 اسب بخار درست مثل ایران تازه ابعاد پیستونش را هم گذاشته که با سیصد سی سیش فرق داره یه تغیرات جزیی دیگه هم با سیصدسی سی داره مثلا ارتفاع تا زمین و .....این بنلی که توی ایران هست 249 سی سیه واسه همین هم تاپ اسپیدش توی ایران در بهترین حالتش 170 کیلومتر هست و توی سر بالایی و دو ترکه بخاطر حجم کمتر و اسب بخار کمتر حرفی واسه گفتن نداره
خلاصه این شتر گاو پلنگیه که فقط تو ایران و اندونزی پیدا میشه
موفق باشید

سیدعلیرضا
28-05-1397, 09:39 قبل از ظهر
سلام دوستان

قضیه این بنلی های صفر چی هست که به این قیمت کذایی میفروشن؟؟

سوالی که دارم اینه تا کی افزایش قیمت های فضایی ادامه داره؟

aidin tvs
28-05-1397, 11:21 قبل از ظهر
سلام دوستان

سلام متعصفانه بعضی میخوان از اب گلالود ماهی بگیرن و بهتره بگیم از ماست که بر ماست بعضیا از این افزایش قیمتعا سود میبرن و بهش دامن میزنن وقتی دو شرکت خصوصی ایرانخودرو و سایپا تو چند روز قیمتهاشونو ۴۰-۵۰ درصد گرون میکنن از نردم عادی چه توقعیه البته این قیمتنا کذاییه یه اگهی رایگانه دیگه شما ام میتونی بزنی

- - - Updated - - -

سلام به همه

دوست عزیز اگر توی همین کشورهایی که پرچمهاشو گداشتی بری روی پرچم اندونذی می بینی که بنلی دو سلندرش 249 سی سی هست با 31 اسب بخار درست مثل ایران تازه ابعاد پیستونش را هم گذاشته که با سیصد سی سیش فرق داره یه تغیرات جزیی دیگه هم با سیصدسی سی داره مثلا ارتفاع تا زمین و .....این بنلی که توی ایران هست 249 سی سیه واسه همین هم تاپ اسپیدش توی ایران در بهترین حالتش 170 کیلومتر هست و توی سر بالایی و دو ترکه بخاطر حجم کمتر و اسب بخار کمتر حرفی واسه گفتن نداره
خلاصه این شتر گاو پلنگیه که فقط تو ایران و اندونزی پیدا میشه
موفق باشید

سلام‌این مشکل قوانین دستو پا گیر کشور ماست نه شرکت بنلی باز خدا خیرشون بده صادر کننده های چینی معروفن تو انعطاف پذیری و به خاطر کشور ما و اندونزی ورداشتن موتور ۳۰۰ رو کردن ۲۵۰ بازم خدا خیرشون بده همین کارشون باعث شد یه موتور دو سیلندر روز دنیا رو ما تو کشورمون داشته باشیم وگرنه الان باید ns سوار میشدیم وعکسای بنلی دو سیلندرو فقط نگاه میکردیم میگفتیم عجب موتوریه همین قضیه رو نینجا ۳۰۰ و موتورهایی که کویر میفروخت و ۲۵۰ بود رو داشت ۱۰-۱۵ تا ام تاپ اسپید مشکل نداره ایکاش اینکارو شرکتهای دیگه ام میکردن تا انقدر فقر مدلهای معروف بالای ۲۰۰ تو کشورمون نباشه

s.mm
28-05-1397, 04:50 بعد از ظهر
سلام دوستان

این اگهی الکی و شوخیه

نیما نادری
29-05-1397, 08:44 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

برگرفته از سایت بنلی اسپانیا

به وضوح برچسبهای 249 در بالا و حذف 300 در پایین فلاپ مشاهده میشه !!!

تنها اندونزی و ایران 249 این موتور رو دارن !!

masoud69
29-05-1397, 02:10 بعد از ظهر
سلام وقت خوش
رفتم نمایندگی دهدار انبار نفت بعد از 3 ساعت معطلی نتیجه ای گرفته نشد
طرف قبول نمیکرد که مشگل داره
میگه اقا 250 باید گاز بدی :297:
گفتم با سوزوکی 1000 نمیشه 20 تا رفت ؟!
دیگه چیزی نگفت دور کم کرد موتور هم کپ میکرد هم اگزوز هی پارت پارت میکرد
نتیجه فعلا نداشته :[Only registered and activated users can see links]
گفت برو نمایندگی دیگه یه ecu بندازه ببین درست میشه یا نه
حالا درگیر اون هستم اگر ایراد داشته باشه باید عوض کنن
برای تعویض روغن 250 سی سی اضافه با فیلتر نصب پروتکشن 45 تومن گرفت
فقط پول از مردم میگیرن

Seyed.mahdi
29-05-1397, 05:44 بعد از ظهر
عاقا خدا وکیلی من از هر بنلی سواری (دو سیلندر) سوال کردم چندتا پرکردی همگی بالای ۱۷۵ تا میگفتن از ۱۷۵ تا ۱۸۵ میگفتن و واقعا هم نمیخورد دروغگو باشن.
بعد یه ویدیو تو یوتیوب دیدم بنلی جفت تو اتوبان نیایش ۱۷۶ تا پرکرد.

انصافا یه موتور ۲۴۹ ، ۳۱ اسبی با وزن ۱۹۶ کیلو محاله بتونه همچین سرعت هایی بره.
من تقریبا دارم به یقین میرسم که بنلی (حداقل) مدل های ۹۵ و ۹۶ (یا نیمه اول ۹۶) هاش ۳۰۰ هست.
تازه یه آگهی دیدم مدل ۹۵ بود نوشته بود تنها بنلی که رو انجینش حک شده ۳۰۰.
دوستان درست نمیگم؟
فکر کنم واقعا مدل های ۹۷ طبق قول معروف ۲۴۹ باشن و ۹۵ و ۹۶ ها ۳۰۰.
البته ۹۶ ها هم دو سری دارند شاید فرق داشته باشند.
یک سری جدیدا که لوگوی بنلی به صورت نوشتار برجسته هست فک کنم اونا ۲۴۹باشه ولی سری قبلیش فقط یه آرم دایره شکل بنلی روی باک هست. اونا فک کنم ۳۰۰ هستن.

نظر دوستان چیه؟

hannan
29-05-1397, 10:24 بعد از ظهر
متاسفانه الان اقتصاد کشور شناوره ینی چی ینی ثبات قطعی نداره و از اونجایی که مشخص نیست هر کسی قیمت خودشو پیشنهاد میده ،به عنوان مثال خودرو سازی ایرانی مثلا سمند رو میگن ۳۴ میلیون قیمت کار خانه ،خب این قیمت خوبه ولی خودرو نمی‌ده چرا چون میگه ارز و اینا رفته بالا و ارزش پول ملی داغون ،و چون عرضه نیست بازار آزاد میده ۵۲ میلیون .
این شناور بودن اقتصاد،افزایش ارز ،کاهش ارزش پول ملی بالا رفتن قطعات همین بی بند و باریهارو به وجود میاره
همین بنلی رو یه وقت دیدین پنجاه چهار میلیون اصلااااااا تعجبببب نکنین چون تا دیروز با ارز زیر شش هزار تومن میومد داخل ،الان بالای ده هزار
متاسفام اینو میگم ولی مشکل من و شما یا اون کارخانه یا نمایندگی مربوطه نیست
از بین رفتن ارزش پول ملی و تورم حاصله هستش

نیما نادری
30-05-1397, 12:41 قبل از ظهر
با سید موافقم ۲۵۰ سی سی گشتاورش خیلی کمه و نهایت ۱۳۰ تا بره

سیدعلیرضا
30-05-1397, 10:17 قبل از ظهر
عاقا خدا وکیلی من از هر بنلی سواری (دو سیلندر) سوال کردم چندتا پرکردی همگی بالای ۱۷۵ تا میگفتن از ۱۷۵ تا ۱۸۵ میگفتن و واقعا هم نمیخورد دروغگو باشن.

یک سری جدیدا که لوگوی بنلی به صورت نوشتار برجسته هست فک کنم اونا ۲۴۹باشه ولی سری قبلیش فقط یه آرم دایره شکل بنلی روی باک هست. اونا فک کنم ۳۰۰ هستن.

نظر دوستان چیه؟

سری های قدیم بعضیاش رو تنه انجین ی قسمتی هست که مستطیل شکل هستش به ابعاد 2 تا 8 سانت تقریبا که برامده هست

این شماره سی سی بوده که بعد ورود به کشور سنگ گرفته شده و روش رنگ زدن چون خودم سری 95 رو دیدم از نزدیک سیلندرشو..مثل کویر 300 رو به جای 250 میداد.

در مورد اون لوگو نوشتاری بنلی که زیر آرم اومده بگم که سری های95 و نیمه 96 فقط آرم دایره ای بنلی روی باک قابل مشاهدس و مدلای آخر 96 و 97 این طرح نوشتاری اضافه شده. و ربطی به

انجین و سی سی نداره فقط خاستن ی تغییری توی ظاهر بدن... همونطور که میدونین تمام مدلهای بنلی 2018 مجهز به ABS شدن ..فیلمهاشم توی یوتیوب موجوده

نیما نادری
30-05-1397, 10:49 قبل از ظهر
2018 هنوز نرسیده چون گرافیک موتور هم عوض شده

pouya_yz
31-05-1397, 08:30 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز و عمو نیمای گرامی این تفاوت یورو ۳ و یورو ۴ در مدل ۹۶ و ۹۷ چیه؟ و شتاب و قدرت کمتر مدل ۹۷ حقیقت داره یا شایعه است؟ ممنون از رفقا

aidin m
01-06-1397, 09:23 بعد از ظهر

انصافا یه موتور ۲۴۹ ، ۳۱ اسبی با وزن ۱۹۶ کیلو محاله بتونه همچین سرعت هایی بره.
من تقریبا دارم به یقین میرسم که بنلی (حداقل) مدل های ۹۵ و ۹۶ (یا نیمه اول ۹۶) هاش ۳۰۰ هست.
تازه یه آگهی دیدم مدل ۹۵ بود نوشته بود تنها بنلی که رو انجینش حک شده ۳۰۰.
دوستان درست نمیگم؟
فکر کنم واقعا مدل های ۹۷ طبق قول معروف ۲۴۹ باشن و ۹۵ و ۹۶ ها ۳۰۰.
البته ۹۶ ها هم دو سری دارند شاید فرق داشته باشند.

نظر دوستان چیه؟
سلام سید جان من فکر نمیکنم البته به نظر من این موتور تمام چیزهاش گیربکسو موتورو میلنگو پوسته همون 300 هست فقط مقداری قطر پیستون رو کمتر کردن یه موقع هست تمام موتور بر پایه 250 طراحی میشه یه موقع هست مثل بنلی همشم به این دلیل که چینیها خیلی تو معامله انعطاف پذیرن و با ایران روابط خوبی دارن یه موتور 300 سیسی رو برامون فقط مقداری کورس پیستون رو کم کردن
بعد اینهم شما در نظر بگیر این موتور دو سیلندره و با 250 تک سیلندر باید تفاوتی داشته باشه مورد اخرم همونطور که میدونید من بنلی تک دارم چیزی که برام ثابت شده این موتور کیلومتر رو بیشتر نشون میده من با 206 تو صیاد شمال که سقف سرعتشم 80 تاست و پر دوربین وقتی با ماشینم که کروز کنترل داره 75 تا میرم دیگه هیچ ماشینی ازم جلو نمیزنه ولی با موتور 80 تا میرم کلی ماشین ازم جلو میزنن خوب اگه درست باشه که باید دوربین از همشون عکس بنذازه خود منم اهل سرعت نیستم همونطور که میدونی ولی رو پل حافظ بین کریمخان و انقلاب منی که ترسو هستم 125 تا رفتم تازه مسافت کم بود و سریع پر کردمو سریعم ترمز کردم ولی مطمعنم مثلا تو یه اتوبان کفی و همین موتور دست کسی باشه کهاز سرعت نترسه خیلی راحت 150رو میره ولی خوب بر این باورم 150 واقعی نیست شاید 14 تا واقعی باشه یا همون 125 که خودم رفتم 117تاست ولی کلا میخوام بگم وقتی تک 150 تا بره خوب جفتشم 170 میره دیگه اونا ام که بیشتر از 170 رفتن دیگه باد موافق بوده و جاده شیب داشته خیلی وقتها ما تو جاده شیب دار هستیم ولی فکر میکنیم کفیه یا برعکس البته خود شما دیگه استاد تاپ اسپیدی فقط خواستم نظرمو بگم

Seyed.mahdi
02-06-1397, 03:28 بعد از ظهر
آیدین جان والا حرفتون تا حدی درسته.

اونچه که قطعیه وجود بنلی جفت نسخه ۲۴۹ هست که تو دو سه تا کشور من جمله ترکیه که دوستان جا انداخته بودن هست.
تاپ اسپیدی هم که دیدم با بنلی ۲۴۹ تو ترکیه حدود ۱۵۵ تا بود و موتور داشت منفجر میشد
در حالی که عده زیادی از بنلی سواران ایران ادعای تاپ اسپید ۱۸۰ تایی دارند! حالا یکی دو نفرم خالی بند باشن همه که دروغ نمیگن.

ایدین جان بنلی تک ۱۵۹ کیلو وزن داره، نه ۱۹۶ کیلو! خیلی اختلاف دارند انصافا.

زد ۲۵۰ با دست رنج ژاپن با ۲۵ کیلو وزن کمتر نسبت به بنلی جفت، بترکونه ۱۶۵ بره. تازه قدرتش هم ۳۲ هست. حالا تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل...
امکان نداره موتور ۲۰۰ کیلویی ۲۵۰ سی سی حتی دوسیلندر بیشتر از ۱۶۵ تا راه بره
سی بی ۴۰۰ با اون وحشی بودنش در حد انفجار ۱۹۰ تا بره دیگه استثناهاش ۲۰۰ تا. دیگه میشه از این اسطوره ها تکلیف بنلی رو مشخص کرد دیگه.

در مورد سرعت ۱۲۵ روی پل حافظ ‌ اونجا سرعت خورش ملسه و خودم بارها سرعت بالای ۱۱۰ تا حتی گاهی تا ۱۲۰ تا با ان اس و ۲۲۰ پر کردم:gigglesmile:. سرعت ۱۲۰ و ۱۳۰ برای پالس ۲۲۰ و ان اس هم دو از دسترس نیسو

farshad 54
03-06-1397, 12:47 بعد از ظهر
بنلی تک و جر بدی 140 تا بیشتر نمیره و کات اف میزنه حالا کاری به خطای کیلومترش نداریم

بنلی تک مشکلش اینه تا یه دور موتوری خوب گاز میخوره و شتاب میگیره بعد از اون موتور رسما میره تعطیلات رسمی و جون میکنه

نیما نادری
04-06-1397, 12:54 بعد از ظهر

اونچه که قطعیه وجود بنلی جفت نسخه ۲۴۹ هست که تو دو سه تا کشور من جمله ترکیه که دوستان جا انداخته بودن هست.

سید جان

کشور ترکیه محدودیت حجم موتور ندارن

روی وبسایت بنلی ترکیه هم موتور 248 نیست

BN 302 - Benelli Q.J. | Motorcycles and scooters ([Only registered and activated users can see links])

دانلود owner manual ENGLISH

Seyed.mahdi
04-06-1397, 01:29 بعد از ظهر
بنلی تک و جر بدی 140 تا بیشتر نمیره و کات اف میزنه حالا کاری به خطای کیلومترش نداریم

بنلی تک مشکلش اینه تا یه دور موتوری خوب گاز میخوره و شتاب میگیره بعد از اون موتور رسما میره تعطیلات رسمی و جون میکنه

آره دقیقا همینطوره. چند روزم دست من بود واقعا تو سرعت بالا جالب نبود. ۱۰۰ تا میرفتم موتور صدای وحشتناکی میداد انگار با ان اس داری ۱۴۰ تا میری در حال جر خوردنه!
ولی تا قبل اون خوب بود.

.

آقا نادری جان ویدیوشو دیدم بزا لینکشو بزارم

بفرما:

دیگه قضاوت با شما دیگه.
موتور واضحه دو سیلندره و رو ۱۵۷ در حد انفجار میرسه البته فکر کنم یه ۴-۵ تا دیگه هم جا داشت که نهایت میشه ۱۶۰ و خورده ای.

اینم تاپ اسپید بنلی ۹۵ تو اتوبان نیایش:

Seyed.mahdi
04-06-1397, 01:29 بعد از ظهر

آره دقیقا همینطوره. چند روزم دست من بود واقعا تو سرعت بالا جالب نبود. ۱۰۰ تا میرفتم موتور صدای وحشتناکی میداد انگار با ان اس داری ۱۴۰ تا میری در حال جر خوردنه!
ولی تا قبل اون خوب بود.

.

آقا نادری جان ویدیوشو دیدم بزا لینکشو بزارم

بفرما:

دیگه قضاوت با شما دیگه.
موتور واضحه دو سیلندره و رو ۱۵۷ در حد انفجار میرسه البته فکر کنم یه ۴-۵ تا دیگه هم جا داشت که نهایت میشه ۱۶۰ و خورده ای.

اینم تاپ اسپید بنلی ۹۵ تو اتوبان نیایش:

pouya_yz
05-06-1397, 09:17 قبل از ظهر
سلام خدمت رفقای گرامی منم بلاخره یه مدل ۹۶ کم کار حدود ۴۷۰۰ کیلومتر خریدم لطف کنید راهنمایی کنید که چراغ جلو چجوری تنظیم میشه؟ پیچ تنظیم داره یا کل مجموعه بالا و پایین میشه ممنون.

Seyed.mahdi
10-06-1397, 01:59 بعد از ظهر
سلام

دوستان چطوره: :gigglesmile:

با فتوشاپ موبایل هول هولکی درست کردم.
جلوبندی سی بی ۴۰۰

نیما نادری
11-06-1397, 07:52 قبل از ظهر
benelli 302r spare parts cataloge english

aidin m
11-06-1397, 11:24 بعد از ظهر

تاپ اسپیدی هم که دیدم با بنلی ۲۴۹ تو ترکیه حدود ۱۵۵ تا بود و موتور داشت منفجر میشد
در حالی که عده زیادی از بنلی سواران ایران ادعای تاپ اسپید ۱۸۰ تایی دارند! حالا یکی دو نفرم خالی بند باشن همه که دروغ نمیگن.

ایدین جان بنلی تک ۱۵۹ کیلو وزن داره، نه ۱۹۶ کیلو! خیلی اختلاف دارند انصافا.

زد ۲۵۰ با دست رنج ژاپن با ۲۵ کیلو وزن کمتر نسبت به بنلی جفت، بترکونه ۱۶۵ بره. تازه قدرتش هم ۳۲ هست. حالا تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل...
امکان نداره موتور ۲۰۰ کیلویی ۲۵۰ سی سی حتی دوسیلندر بیشتر از ۱۶۵ تا راه بره
سی بی ۴۰۰ با اون وحشی بودنش در حد انفجار ۱۹۰ تا بره دیگه استثناهاش ۲۰۰ تا. دیگه میشه از این اسطوره ها تکلیف بنلی رو مشخص کرد دیگه.

در مورد سرعت ۱۲۵ روی پل حافظ ‌ اونجا سرعت خورش ملسه و خودم بارها سرعت بالای ۱۱۰ تا حتی گاهی تا ۱۲۰ تا با ان اس و ۲۲۰ پر کردم:gigglesmile:. سرعت ۱۲۰ و ۱۳۰ برای پالس ۲۲۰ و ان اس هم دو از دسترس نیسو

:gigglesmile: خخخخ
ایول داداش میگم شما استادی حالا فکر میکنم شما روز رفتی من نصفه شب و خلوت بود خ حافظ یه شیب ملایمی رو به جنوب داره پلشم چون بزرگه تا یک سوم راه شیب سربالایی کمی داره بعد صاف میشه و رفته رفته شیب تند میشه دیگه اخر پل که میرسی افتادی تو سرپایینی و موتور راحت دور میگیره
من زیاد اهل سرعت نیستم ولی شما اگه میگی امکان نداره اونهمه سرعت برای یه دو سیلندر 250 و اختلاف کیلومترم حساب کنیم همه موتورها دارن بلاخره من حدس میزنم تاپ اسپیدشون تو کفی نبودن ما ایرانیا هم هممون یه مقدار خالی بندی چاشنی میکنیم یعنی 174 تابریم هر چقدرم راستگو باشیم میگیم 180 ولی من پشت جفت نشستم سید خدایی اخرت موتوره سواره سی بی ار نشدم ولی نسبت به بنلی تکو .ns و zx و gto ;iکه تازه دو زمانه بودن خداییش یه سرو گردن بالاتر بودن شتابش حرف نداره البته فکر میکردم صدای منحصر به فردش باعث میشه راکب فکر کنه شتاب بیشتره و بیشتر به چشم ادم میاد شتاب موتور توی دور گرفتن و کفی ام اتفاقا همون وزن زیادش باعث ثبات میشه و و باعث میشه ادم فکر کنه امنیت داره و راحتر و با دل پرتر گاز بده

- - - Updated - - -

راستی سید شما با ns.va 220 چنتا تاپ اسپید زدید؟ فکر میکنم یه بار فیلمتو تو اپارات دیدم با rs هم جدیدا رکورد زدی یا قسمت نشده؟

- - - Updated - - -

سلام همون کات اف نبود به نظر من موتور سوارای ما الان بنلی تکم ترکونده بودن بعد میگفتن فایده نداره یاتاقان میزنه شاتون میزنه مثل ان اس
تازه باورتون میشه یا نه من چون شبهاست کارم چند بار تا حالا دیدم یه صدای وحشتناک داره میاد و یه موتور از دور نزدیک شد دیدم طرف بنلیرو مثلا گداشته دنده سه یا 4 پر کرده تو خیابون اصلی برای جلب توجه دیگه دنده نمیده و موتور همینجوری کات اف کنان و تر تر کنان داره نعره میزنه میاد
واقعا موندم چه فکری میکنن نصف شب 4 تا کارگرو شبگرد تو خیابون چه جلب توجهی اخه با این کار فقط پدر موتورتو در میاری
یه بارم نمایندگی بودم طرف داشت به بنلی تکه میگفت به هیچ وجه نزار موتور به کات اف برسه هم ای سیو داغ میکنه هم شارژر
یعنی کات اف که رو 9.5 بود اینجوری باید از 9 بالاتر نری و برای کسی مثل من که اهل سرعت نیستم زیاد بد نیست ولی کسی که عشق سرعتو موتور سواریه اسپرته ازار دهندس دور موتورو بالاتر از 9 نتونه ببره

Seyed.mahdi
15-06-1397, 09:14 قبل از ظهر
سلام
آیدین جان عزیزی استاد چیه

حالا بگذریم. ولی شاید بنلی ای که سوار شدید سری اول بوده و ۳۰۰:gigglesmile:

من با آر اس تاپ نزدم.
با ان اس ۱۴۵
با ۲۲۰ اولیم دو سال پیش تقریبا ۱۴۷
این یکی ۲۲۰ هم ۱۴۰ تو تونل بیشترم واقعا نمیرفت

pouya_yz
15-06-1397, 06:50 بعد از ظهر
سلام خدمت رفقای گرامی منم بلاخره یه مدل ۹۶ کم کار حدود ۴۷۰۰ کیلومتر خریدم لطف کنید راهنمایی کنید که چراغ جلو چجوری تنظیم میشه؟ پیچ تنظیم داره یا کل مجموعه بالا و پایین میشه ممنون.

سلام چون پاسخی نبود خودم دست به کار شدم چراغ موتور من تنظیم نبود و هم نور پایین و هم نور بالا خیلی بالا میزدن و عملاً کارایی نداشتن. بنلی دارای پیچ تنظیم نور بالا و پایین هست ولی دسترسی به آن کمی کار و حوصله میخاد ابتدا دو پیچ آلن پایین کیلومتر را باز کنید عکس زیر:

بعد پایین چراغ یک پیچ آلن و یک مهره است آنرا هم شل کنید چهار تا پیچ هم بالای چراغ زیر کیلومتر است که با باز کردن آنها چراغ آزاد می شود و حول محور پیچ آلن پایین چراغ که در تصویر زیر مشخص است حرکت می‌کند و به قسمت پشت چراغ دسترسی پیدا می کنید:

اگر قصد تنظیم چراغ را دارید با آزاد کردن تکه پلاستیکی سمت راهنمای چپ که دو پیچ دارد و در شکل زیر با فلش زرد مشخص کرده ام به مهره های تنظیم نور می رسید که با فلش قرمز مشخص شده است اما اگر لامپ سوخته و نیاز به تعویض لامپ دارید کل چراغ را آزاد و باز کنید یک عکس هم از پشت چراغ گذاشتم تا ببینید آن پشت چه خبره:

عکس پشت چراغ:

دوستان نکته اینکه می توانید بعد از آزاد شدن قاب راهنمای سمت چپ بطور موقت چراغ را سرپا کنید و با چراغ روشن و یک آچار به نور دلخواه برسید و سپس مجدداً چراغ را کامل ببندید لامپی که روی موتور من بود فیلیپس بود که قدیما فابریک ۲۰۶ بود ضمنا چون مدتی از فروم استفاده نکردم مطمئن نیستم که عکس ها درست بارگذاری شده باشد بنابراین در پایین لینک مستقیم را هم قرار میدم:

Seyed.mahdi
15-06-1397, 11:45 بعد از ظهر
سلام
آیدین جان عزیزی استاد چیه

حالا بگذریم. ولی شاید بنلی ای که سوار شدی سری اول بوده و ۳۰۰:gigglesmile:

من با آر اس تاپ نزدم.
با ان اس ۱۴۵
با ۲۲۰ اولیم دو سال پیش تقریبا ۱۴۷
این یکی ۲۲۰ هم ۱۴۰ تو تونل بیشترم واقعا نمیرفت.

سلام همون کات اف نبود به نظر من موتور سوارای ما الان بنلی تکم ترکونده بودن بعد میگفتن فایده نداره یاتاقان میزنه شاتون میزنه مثل ان اس
تازه باورتون میشه یا نه من چون شبهاست کارم چند بار تا حالا دیدم یه صدای وحشتناک داره میاد و یه موتور از دور نزدیک شد دیدم طرف بنلیرو مثلا گداشته دنده سه یا 4 پر کرده تو خیابون اصلی برای جلب توجه دیگه دنده نمیده و موتور همینجوری کات اف کنان و تر تر کنان داره نعره میزنه میاد
واقعا موندم چه فکری میکنن نصف شب 4 تا کارگرو شبگرد تو خیابون چه جلب توجهی اخه با این کار فقط پدر موتورتو در میاری
یه بارم نمایندگی بودم طرف داشت به بنلی تکه میگفت به هیچ وجه نزار موتور به کات اف برسه هم ای سیو داغ میکنه هم شارژر
یعنی کات اف که رو 9.5 بود اینجوری باید از 9 بالاتر نری و برای کسی مثل من که اهل سرعت نیستم زیاد بد نیست ولی کسی که عشق سرعتو موتور سواریه اسپرته ازار دهندس دور موتورو بالاتر از 9 نتونه ببره

آره خدایی :25r30wi::25r30wi:

آقا ببخشید اون پست بالایی نمیدونم کی ارسال شد بعد ندیدم دو مرتبه همونو ارسال کردم الان.مدیرای عزیز لطفا بالاییه رو حذف کنید ممنونم :)

s.mm
16-06-1397, 08:14 بعد از ظهر
سلام چون پاسخی نبود خودم دست به کار شدم چراغ موتور من تنظیم نبود و هم نور پایین و هم نور بالا خیلی بالا میزدن و عملاً کارایی نداشتن. بنلی دارای پیچ تنظیم نور بالا و پایین هست ولی دسترسی به آن کمی کار و حوصله میخاد ابتدا دو پیچ آلن پایین کیلومتر را باز کنید عکس زیر:
[[Only registered and activated users can see links]

داداش همه عکسات چند روز دیگه پاک میشه و زحمتت هدر میره
روی پیکو فایل آپاود کن

omidco2003
16-06-1397, 08:36 بعد از ظهر
سلام دوستان بنده قصد خرید یه موتور 250 دارم بین بنلی دو سیلندر و هیو خیابونی موندم که کدوم یکی رو انتخاب کنم
دوستانی که استفاده کردن میشه راهنمایی ام کنید
ممنونم

Yazdan
16-06-1397, 09:34 بعد از ظهر
سلام دوستان بنده قصد خرید یه موتور 250 دارم بین بنلی دو سیلندر و هیو خیابونی موندم که کدوم یکی رو انتخاب کنم
دوستانی که استفاده کردن میشه راهنمایی ام کنید
ممنونم
از بابت فنی و روندنش دوستانی که تجربه هردوش رو داشتن باید بگن ولی به نظرم موتوری که تو بورس تره بگیری خیلی راحت تری از بابت پیدا کردن لوازم و بازار خرید و فروشش . من باشم بنلی میگیرم

نیما نادری
16-06-1397, 09:39 بعد از ظهر
بنلی جفت خیلی بهتره

pouya_yz
17-06-1397, 05:00 بعد از ظهر

بعد پایین چراغ یک پیچ آلن و یک مهره است آنرا هم شل کنید چهار تا پیچ هم بالای چراغ زیر کیلومتر است که با باز کردن آنها چراغ آزاد می شود و حول محور پیچ آلن پایین چراغ که در تصویر زیر مشخص است حرکت می‌کند و به قسمت پشت چراغ دسترسی پیدا می کنید:

اگر قصد تنظیم چراغ را دارید با آزاد کردن تکه پلاستیکی سمت راهنمای چپ که دو پیچ دارد و در شکل زیر با فلش زرد مشخص کرده ام به مهره های تنظیم نور می رسید که با فلش قرمز مشخص شده است اما اگر لامپ سوخته و نیاز به تعویض لامپ دارید کل چراغ را آزاد و باز کنید یک عکس هم از پشت چراغ گذاشتم تا ببینید آن پشت چه خبره:

عکس پشت چراغ:

دوستان نکته اینکه می توانید بعد از آزاد شدن قاب راهنمای سمت چپ بطور موقت چراغ را سرپا کنید و با چراغ روشن و یک آچار به نور دلخواه برسید و سپس مجدداً چراغ را کامل ببندید لامپی که روی موتور من بود فیلیپس بود که قدیما فابریک ۲۰۶ بود ضمنا چون مدتی از فروم استفاده نکردم مطمئن نیستم که عکس ها درست بارگذاری شده باشد بنابراین در پایین لینک مستقیم را هم قرار میدم:

میلاد محمودی
18-06-1397, 08:09 قبل از ظهر
اقای نادری بنلی ریس کمر درد نمیاره؟؟
تاپ اسپید و شتابش چطوره؟؟

نیما نادری
18-06-1397, 08:21 قبل از ظهر
دو سه روز اول تو شانه ها یکم خستگی داره بعد حل میشه

مدل نشستن مهمه یکم باید بدنت قرص باشه

ولی خیلی خوبه راحته و نقطه مقابل هیوسانگ و مگلی و هم کلاسا هست

از مدل نیکد روان تر و فرزتره

alam
18-06-1397, 12:00 بعد از ظهر
اقای نادری بنلی ریس کمر درد نمیاره؟؟
تاپ اسپید و شتابش چطوره؟؟
بنلی ریسش خیلی خشکه مخصوصا صندلی عقبیش.به شخصه بیشتر ار 15 دقیقه نتونستم روش بشینم.ادم ک..... درد می گیره

میلاد محمودی
18-06-1397, 02:04 بعد از ظهر
هیوسانگ که خیلی اذیتم کرد از نظر بدنی مشکل ندارم اما تجربه هیوسانگ یه کم ترسونده منو از ریس.
تو نمایشگاه نشستم پشتش استایل خیلی خوبی داره نسبت به هیو.
الان شما بنلبی ریسم دارین دیگه؟؟
یه کم توضیح میدین داغ میکنه یا نه به خاطر فلاپ و سواریش چطوره میشه طولانی مدت رانندگی کرد باهاش؟

نیما نادری
18-06-1397, 03:33 بعد از ظهر
نه خشک نیست اتفاقا عقبش به خاطر سیبستم تعلیق برای ترک نشین راحت تر از مدل نیکد هست

اصلا و ابدا داغ نمیکنه خیلی با تک سیلندر فرق داره

تا دو ساعت هم روندیم ناراحتی نداشت

میلاد محمودی
19-06-1397, 08:14 قبل از ظهر
منم فکر میکنم خشک نباشه.
هنوز اببندی نشده تاپ اسپید بزنید؟؟؟
تو یوتیوب فیلماشو میدیدم نکته جالب این بود که یکیش رو 175 کات اف میزد یکی دیگه رو 195...
تازه اونا 302 هم هست.
رو داینو هم 174 کات اف زد متعجم واقعا.

alam
19-06-1397, 02:23 بعد از ظهر
نه خشک نیست اتفاقا عقبش به خاطر سیبستم تعلیق برای ترک نشین راحت تر از مدل نیکد هست

اصلا و ابدا داغ نمیکنه خیلی با تک سیلندر فرق داره

تا دو ساعت هم روندیم ناراحتی نداشت

والا اقای نادری ما یه گروه هستسم که جمعه ها اکثرا می ریم بیرون و یکی از موتورهای دوست نزدیکم هستش مدل ریس،همون اوایل گرفته اون موقعی که شاید 10 ریس تو ایران فروخته نشده بود..من که سولرش میشم واقعا خشکه و اذیت می کنه.

pouya_yz
19-06-1397, 09:43 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان بنلی سوار صفحات قبلی دیدم صحبت حداکثر سرعت مدلهای ۹۶ و ۹۷ داغه بنابراین گفتم تجربه خودم را منتقل کنم موتور من مدل ۹۶ است و روی پوسته موتور ۲۴۹ قید شده شما اگر در دنده ۶ باشید و افزایش سرعت بدین و بدون اینکه دنده را سنگین و سبک کنید باتوجه به ثابت بودن ضریب دنده ای که در آن قرار دارید یعنی دنده ۶ و به فرض سالم بودن دور شمار موتور در هر ۱۰۰۰ دور در دقیقه ۱۵ کیلومتر در ساعت افزایش سرعت خواهید داشت طبق جدول زیر:
دور موتور ۴ سرعت ۶۰
دور موتور ۵ سرعت ۷۵
دور موتور ۶ سرعت ۹۰
دور موتور ۷ سرعت ۱۰۵
دور موتور ۸ سرعت ۱۲۰
دور موتور ۹ سرعت ۱۳۵
دور موتور ۱۰ سرعت ۱۵۰
و دور موتور ۱۱ سرعت ۱۶۵
حال با توجه به اینکه سرعت سنج دیجیتال است و همه عددهای سرعت را نشان نمی دهد یعنی سرعت بصورت ۴۰ و ۴۲ و ۴۴ نشان داده می شود و سرعت های ۴۱ یا ۴۰.۵ قابل رویت نیست بنابراین با جمع شدن این مقدار های کوچک اگر شما به ازای هر ۱۰۰۰ دور در دقیقه ، نیم یا ۱ کیلومتر بر ساعت به جدول بالا اضافه کنید بنابراین در دور موتور ۱۱ هزار تا دیدن حداکثر سرعت های۱۷۰ یا ۱۷۵ کیلومتر بر ساعت کاملا قابل انتظار و منطبق با قواعد فیزیک است. این موتور هم که اگر کفی مناسب باشد به راحتی به ردلاین می رسد.

حال دوستانی که مدل ۹۷ دارند با همین روش سرعت در دنده ۶ و دورهای مختلف موتور را اندازه گیری کنند و بدون نیاز به سرعت بالا و خطر و با مقایسه با ارقام فوق و نیز کلیپ های خارجی مدل ۳۰۰ سی سی مشخص می شود که این مدلها ۳۸ اسب بخاری هستند یا ۳۲ اسبی ؟! ممنون

saddom
24-06-1397, 11:30 بعد از ظهر
سلام لطفا راجب آب رادياتور نحوه ريختن اب يا لازمه ضد جوش توضيح و يا عكس بديد ؟
الان نميدونم بايد درب رادياتور رو باز كنم يا اونيكه بقل باك هستش فرقشون چيه تا كجا و چطور اب بريزم

farshad 54
25-06-1397, 01:52 بعد از ظهر
در اصلی رادیات رو باز نکنید مخصوصا وقتی موتور گرمه

باید آب رو به اون قمقمه پلاستیکی اضافه کنید

ضد یخ ضد جوش هم حتما باید تو سیستم خنک کننده موتور باشه اگر نداره حتما اضافه کنید ( کامل آب رادیات باید تخلیه بشه - مخلوط 50 درصد آب و 50 درصد ضد یخ رو بریزید تو رادیات)

saddom
25-06-1397, 02:42 بعد از ظهر
آقا فرشاد ممنون زنگ زدم شرکت راهنمایی تلفنی کرد متورم آب نداشت حدود نصف لیوان آب ریختم داخل قمقمه تازه آب رو دیدم گفتن در حالت سرد آب باید تا نزدیکای H بیاد و گفت دمای متور حداکثر 100 سانتگراد باید باشه بیشترش خطرناکه در حالی که دیشب برا من تا 108 هم رفت :i'm ok:

فکر نکنم ضد یخ داشته باشه چون آب داخل قمقمه رو به سختی میدیدم گفتن به درب رادیات اصلی کاری نداشته باشید فقط برید نمایندگی
چه ضد یخی بریزم به نظرتون

- - - Updated - - -

آقا فرشاد ممنون زنگ زدم شرکت راهنمایی تلفنی کرد متورم آب نداشت حدود نصف لیوان آب ریختم داخل قمقمه تازه آب رو دیدم گفتن در حالت سرد آب باید تا نزدیکای H بیاد و گفت دمای متور حداکثر 100 سانتگراد باید باشه بیشترش خطرناکه در حالی که دیشب برا من تا 108 هم رفت :i'm ok:

فکر نکنم ضد یخ داشته باشه چون آب داخل قمقمه رو به سختی میدیدم گفتن به درب رادیات اصلی کاری نداشته باشید فقط برید نمایندگی
چه ضد یخی بریزم به نظرتون

farshad 54
26-06-1397, 11:06 قبل از ظهر
به نظرم چون موتور گارانتی داره ببر همون نمایندگی بگو برات انجام بدن ضد یخ هم خودشون دارن میریزن یعنی بهشون بگو حتما بریزن

s.mm
02-07-1397, 03:49 قبل از ظهر
سلام دوستان

پیش بینی های این آگهی داره درست از آب در میاد
این آگهی رو من زده بودم واکنش مردم رو ببینم
قیمت ان اس رو هم درست پیشبینی کرده بودم

gongbok
04-07-1397, 06:17 بعد از ظهر
آقای نادری،دوستان عزیز امروز ماشین رو برده بودم تعویض روغنی یه بنلی جفت اومد یارو روغن کاسترول چهار لیتری ریخت [Only registered and activated users can see links]
بهش گفتم این روغن مخصوص ماشین هست گفت از اول تابستون چند بار ریختم راضیم موتور هم گرماش کم شده هم نرمه ،راست میگفت موتورش نرم و بی صدا بود
اتفاقا میگفت یکی که موتور سنگین داشت بهم پیشنهاد کرد
حالا با این وجود شما چی میگید؟کاسترول که تو ماشین میریزم عالیه تو موتور هم بریزم؟
در ضمن یارو میگفت روغن رو 160 میگرفتم الان شده 250

Yazdan
05-07-1397, 10:00 بعد از ظهر
امروز یه بنلی دو سیلندر صفر خریدم ، تو راه برگشت به خونه بودم که یهو وسط راه تو تونل رسالت دیدم موتور با اینکه تو دنده بود گاز میخورد راه نمیرفت ، زدم کنار دیدم کلاچ هم انگار به جایی وصل نیس نه اینکه سیم کلاچ در رفته باشه سیم وصل بود ولی اون اهرم روی انجین انگار از تو جدا شده بود از صفحه کلاچ ، به موتور هم که گاز میدادم یه صدای خر خر میداد ، خیلی ضد حال خوردم ! موتور صفر اینجوری بشه ! شانس آوردم ماشین نزد بهم تو تونل ، وانت گرفتم بردم گذاشتم نمایندگی وا کنن ببینن چی شده ، گفتم این موتورو کلا عوض کنید برام چون از اول مشکل داشته گفتن شرکت قبول نمیکنه .
با این پول پارسال میتونستم کاوازاکی بخرم الان باید موتور چینی بگیرم اینجوری بشه

نیما نادری
05-07-1397, 10:21 بعد از ظهر
سلام

روغنه خوبیه فقط صفحات کلاچ کم کم توش حل میشن وقتی روغن موتور هست من صلاح نمیدونم

آقا یزدان تسلیت ,به جمع بنلی سواران خوش آمدید

یک مشت کارمند پانچ من دارن والسلام عینه بقیه شرکتهای موتوری

از دور دل میبرن از جلو زهره ,باید ساخت

Yazdan
05-07-1397, 11:08 بعد از ظهر
سلام آقا نیما
والا چی بگم ... انتظار کیفیت بالایی ازش نداشتم ولی رو کیلومتر ۱۳ موتور اینجوری بشه واقعا نوبره ! نظرات صاحبان موتور رو دنبال کرده بودم ندیده بودم کسی شاکی باشه آنچنان ، ولی متاسفانه خیلیهامون یه چیزی که میخریم دوست نداریم ایراداتش رو مطرح کنیم که اعتبارش از بین نره !
البته انصافا تو همون ۱۳ کیلومتری که ازش سواری گرفتم خوشم اومد ازش ، سواریش خوبه ولی کیفیتش چینیه ! خیلی هم چینیه !

نیما نادری
06-07-1397, 07:09 بعد از ظهر
مخلصم
ایراد پیش میاد , مهم نحوه مدیریت و حل موضوع هست

که تو ایران خوب حل نمیشه ,اگر موتور pds,pdiواقعی بشه این مشکل تو دست مشتری رخ نمیده

فقط چندتا برچسب میدن به یک کارگر میگن بزن به اینجا و یک قلمو رنگ سفید بزن سره پیچها

هر چند خوده چینیا هم خیلی کار درست نیستن اما تو ایران کسی گوشش بدهکار نیست

همین اتفاقات خارج از اینجا افتاده بود داستان خیلی فرق میکرد

میلاد محمودی
07-07-1397, 03:23 بعد از ظهر
امروز یه بنلی دو سیلندر صفر خریدم ، تو راه برگشت به خونه بودم که یهو وسط راه تو تونل رسالت دیدم موتور با اینکه تو دنده بود گاز میخورد راه نمیرفت ، زدم کنار دیدم کلاچ هم انگار به جایی وصل نیس نه اینکه سیم کلاچ در رفته باشه سیم وصل بود ولی اون اهرم روی انجین انگار از تو جدا شده بود از صفحه کلاچ ، به موتور هم که گاز میدادم یه صدای خر خر میداد ، خیلی ضد حال خوردم ! موتور صفر اینجوری بشه ! شانس آوردم ماشین نزد بهم تو تونل ، وانت گرفتم بردم گذاشتم نمایندگی وا کنن ببینن چی شده ، گفتم این موتورو کلا عوض کنید برام چون از اول مشکل داشته گفتن شرکت قبول نمیکنه .
با این پول پارسال میتونستم کاوازاکی بخرم الان باید موتور چینی بگیرم اینجوری بشه
واقعا متاسفم خیلی زوره که الان با این شرایط اقتصادی سی و خورده ای بدی این موتورو بخری و بعدم اینطوری بشه.
متاسفانه مدیریت و این داستانها که نیست و خیلی هم گفتیم و دیگه تکراری شده اما چیزی که هست اینه که خودمون هم دامن میزنیم به این موارد و اکثر مردم ایراد و عیب وسیله شون رو نمیگن تا چار تا مطلع بشن فکر میکنن مورد سرزنش یا تمسخر قرار میگیرن.
چندتا از بچه ها که این موتورا دارن و مسافرتم میرن همشون ناراضی اند و اونهاشون که میتونستن فروختن یه موتور بهتر خریدن اونایی هم که نمیتونستن دارن باهاش میسازن یا کلا با موتور خداحافظی کردن.
یکیشون رفت مسافرت و تو برگشت موتور سوزونده نشد تعمیر کنن و کامل عوض کردن براش.
یکیشون رو هزارتا چار شاخ کلاچش رو عوض کردن و اونم فروختش.
چندتایی هم از جوش اوردن شاکی هستن دقت کنید جوش اوردن نه دمای بالا و حرارت یعنی اب رادیات خالی میشه میریزه بیرون.
کیفیت فلاپها و پیچاشم زیاد خوب نیست به خصوص پیچای النش افتضاحه.
اما قیافه و صدا داره فقط ریسشم انصافا قشنگه.

نیما نادری
07-07-1397, 07:25 بعد از ظهر
یکی امروز دیدم انگار استفراغ کرده بود موتور احتمالا جوش آورده بوده اوق زده بود :gigglesmile:

Seyed.mahdi
10-07-1397, 11:00 بعد از ظهر
واقعا متاسفم خیلی زوره که الان با این شرایط اقتصادی سی و خورده ای بدی این موتورو بخری و بعدم اینطوری بشه.
متاسفانه مدیریت و این داستانها که نیست و خیلی هم گفتیم و دیگه تکراری شده اما چیزی که هست اینه که خودمون هم دامن میزنیم به این موارد و اکثر مردم ایراد و عیب وسیله شون رو نمیگن تا چار تا مطلع بشن فکر میکنن مورد سرزنش یا تمسخر قرار میگیرن.
چندتا از بچه ها که این موتورا دارن و مسافرتم میرن همشون ناراضی اند و اونهاشون که میتونستن فروختن یه موتور بهتر خریدن اونایی هم که نمیتونستن دارن باهاش میسازن یا کلا با موتور خداحافظی کردن.
یکیشون رفت مسافرت و تو برگشت موتور سوزونده نشد تعمیر کنن و کامل عوض کردن براش.
یکیشون رو هزارتا چار شاخ کلاچش رو عوض کردن و اونم فروختش.
چندتایی هم از جوش اوردن شاکی هستن دقت کنید جوش اوردن نه دمای بالا و حرارت یعنی اب رادیات خالی میشه میریزه بیرون.
کیفیت فلاپها و پیچاشم زیاد خوب نیست به خصوص پیچای النش افتضاحه.
اما قیافه و صدا داره فقط ریسشم انصافا قشنگه.

با این تفاسیر رسما ریـده دیگه :gigglesmile:

حالا جدا از بحث من درک نمیکنم اون کسایی رو که اگزوزایی میندازن صدا موتور رو وحشتناک میکنن
همینجوری صدا تریلی میده بعد میرن 10 برابر میکنن. تازه صدا به این نرمی و قشنگی رو عین تراکتور قار قاری گوش خراش میکنن

یا این نینجا و زد سوارا خدا وکیلیش صدا به نرمی و زیبایی این دو موتور ندیدم بعد میرن اگزوز میندازن صدا قار قار!

roma
14-07-1397, 03:19 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان خوشحالم که دوباره بعد مدتها توی سایت میبینمتون :bunnyearsmiley:دوستان تعداد اندکی از روغن هیوندای 10w40 4t اورجینال هیوندا موجود میباشد کیفیت عالی و وارداتی کره استاندارد jaso ma داره خودم تو موتور ریختم بسیار باکیفیت این روغن ها برای یکی از اشنا هاست خواستم به دست مصرف کننده برسه مستقیم با این وضع گرونی و نبود جنس اگر کسی تمایل داشت پیغام خصوصی بده براش ردیف میکنم

aidin m
15-07-1397, 02:24 قبل از ظهر
سلام به همه توی ایران ما با این وضعیت فقر مدلهای خوب و به روز موتور سیکلت همین بنلی دو سیلندر ستاره بلامنازع بازار موتور سیکلت هست واقعا صدای عالی کیفیت مطلوب سرعتو شتاب عالی نسبت به حجمش
باقیش دیگه تقصیر مسولین اجازه نمیدن موتور سیکلتهای روز و با حجم سیلندر بیشتر وارد شه در ضمن موتورهای ژاپنی ام همچین بی خرج نیستن میتونیند از دوستانی که موتور سنگین دارن بپرسید همکار ما پارسال یه نینجا 250 رو در حد صفر خریده بود موتورش سوخت و اون موقع 6 ملیون خرجش کرد البته اگه الان بود بالای 11-12 تومن میشد موتورهای ژاپنی پر سرعرت از قدیم به خرج بالا و خراب شدن معروف بودن شما از دوستان کراس سوار بپرسید که موتورهاشون موتورهای روز بازار دنیاست و از دو بی گاها قاچاق یا برگه گمرکی وارد میشه سیلندر پیستون کروم نهایت 2 سال برای موتور کار میکنه در صورت سوار شدن مداوم چون شتاب بالاست
الان بعضی دوستان میگنپنخرید کیفیت نداره چینیه ولی نمیگن چی بخریم هیوسانگ دو سیلندر بخریم یا دوک تک سیلندر با قیمت گرونتر؟ یا نینجا و زد با قیمت خیلی گرونتر ؟ یا شایدم اگه طرف بیشتر نداشته باشه نینجا دسته دوم چندین سال کارکرده بتونه بخره
به نظر من فروش بالای این موتور تو بازار کشورمون بهترین دلیل برای موفقیت این مدل و بی رقیب بودنشه حیف وضعیت مملکت به هم ریخت قیمتها بالا رفت وگرنه با قیمت 20 تومن واقعا یه هدیه اسمونی برای برای جونهای عشق موتور و و نجیب و سختکوش ایران واقعا جونهای ایران لایق بهترینهان ولی حیف مسولینمون نمیپسندن چهارتا موتور سیکلت خوب و به روز دنیا وارد کشور شه صنعت خودرو که با گمرکی بی رحمانه واقعا به قحقرا رفت قشر متوسطم که پول نداره ماشین خارجی سوار شه و فقط اقا زاده ها و خودیا میتونن بنزو بینوه و مازاراتی سوار شن
ولی موتور سیکلت های روز دنیا چون ارزونترن و مثل بازار خودرو ما برای موتور ایرانخودرو سایپا نداریم میشد مدلهای به روز وارد شه تا جونهای قشر متوسط هم لذت سواری موتورهای مدرن رو بچشن حیف که بعضیا نمیپسندن و اونهایی که پسراشون مازاراتیو بنز سوارنو سیتیزن امریکا و کانادا هستن و هی میرن دوبی میایی و دلارهای زبون بسته رو خرج میکنن

Jack z1000
20-07-1397, 07:43 بعد از ظهر
سلام دوستان
اقا ما قصد خرید یه بنلی دوسیلندر طلایی داریم فقط موندم صفر بگیرم یا کارکرد پایین . بعد مدل 96 با 97 چه فرقی داره ؟ اینکه میگن 96 سیصده راسته یا دروغ ؟
بعد هرینه هربار تعویض روغن با فیلترش چقدره ؟

farshad 54
21-07-1397, 01:17 بعد از ظهر
مدل 96 بخر
سیصد بودن بنلی فقط یه توهمه

مدلای 97 و میگن انگولک کردن راه نمیره دو تا کاتالیزورم اضافه کردن بهش برای پاس کردن استاندارد یورو 4 که باعث پاس شدن مادر موتور شده بیشتر

Jack z1000
21-07-1397, 03:10 بعد از ظهر
مدل 96 بخر
سیصد بودن بنلی فقط یه توهمه

مدلای 97 و میگن انگولک کردن راه نمیره دو تا کاتالیزورم اضافه کردن بهش برای پاس کردن استاندارد یورو 4 که باعث پاس شدن مادر موتور شده بیشتر

اقا فرشاد پس مدل 96 بگیرم بهتره ؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم .

میلاد محمودی
21-07-1397, 03:18 بعد از ظهر
پریروز با یه 97 6 تا کار یه دوری زدم در حد نیم ساعت تنها حسنی که داشت نرم بودن زین و راحت بودنش و نرم بودن کمکها بود.
شتاب که اصلا نداشت فقط نعره میکشید و راه نمیرفت دماش خیلی زود به 108 رسید البته شاید این ایراد نباشه اما به نظرم خیلی زود داغ شد
ترمز که واقعا تعطیل بود به خصوص عقب.
شمعاش چپ چپ صدا میداد و یه سکته ای میزد البته فکر کنم این ایراد داشت.
لرزش نداشت زیاد و خوب بود از نظر لرزش اما در کل از سواریش خوشم نیومد موتور باید شتاب داشته باشه در کل حال نکردم باهاش به نظرم تک سیلندرش خیلی بهتره شتاب خوبی داره نرمتر گاز میخوره حس سواری بهتری داره تو دست تره این اصلا یه حالی بود انگار جلوش تو دست نبود.فقط صدا داره و بی هنر اگه تکش تا 11 یا 12 هزار بره و 9.5 کات اف نکنه خیلی بهتر از دو سیلندرشه.

mohsenpk
21-07-1397, 04:52 بعد از ظهر
پریروز با یه 97 6 تا کار یه دوری زدم در حد نیم ساعت تنها حسنی که داشت نرم بودن زین و راحت بودنش و نرم بودن کمکها بود.
شتاب که اصلا نداشت فقط نعره میکشید و راه نمیرفت دماش خیلی زود به 108 رسید البته شاید این ایراد نباشه اما به نظرم خیلی زود داغ شد
لرزش نداشت زیاد و خوب بود از نظر لرزش اما در کل از سواریش خوشم نیومد موتور باید شتاب داشته باشه در کل حال نکردم باهاش به نظرم تک سیلندرش خیلی بهتره شتاب خوبی داره نرمتر گاز میخوره حس سواری بهتری داره تو دست تره این اصلا یه حالی بود انگار جلوش تو دست نبود.فقط صدا داره و بی هنر اگه تکش تا 11 یا 12 هزار بره و 9.5 کات اف نکنه خیلی بهتر از دو سیلندرشه.

کاملا با شما موافقم آقا میلاد

واسه همین من جفتشو فروختم وتکشو نگه داشتم امروز هم ای سی یو را باز کردم دادم کات آفش رو بردارن انشالله اگر موفق شدم فیلم شتابش رو همینجا میذارم

Seyed.mahdi
21-07-1397, 04:56 بعد از ظهر

داداش شاید شما تحت تاثیر شتاب زیاد دوک 250 هستی میگید این شتاب نداره. البته اکثرا که میگم 97 هاش شتابش کم شده ولی مثلا با ان اس و اینا مقایسه کنی باز میگید شتابش کمه؟

Yazdan
21-07-1397, 09:53 بعد از ظهر
من این موتورو 10 روزی هست که خریدم ، همون روز اول هم یه مشکل فنی پیش اومد که همینجا هم گفتم ( منظور اینکه رو یه تیکه آهن تعصبی ندارم که بخوام عیبشو پنهان کنم ) . انصافا هندلینگ و تو دست بودنش خیلی خوبه ، ترمزاش هم واقعا عالیه ، از طرفی کمک هاش هم با ستاپ کارخونه ای خیلی نرم نیست ، مثلا ان اس از این نرم تره . با توجه به اینکه شما گفتی کمک هاش نرمه من فکر میکنم صاحب موتور با تنظیمات دمپینگ کمک و طول فنر ور رفته و باعث اثر منفی رو کنترل موتور شده .

Jack z1000
22-07-1397, 06:47 قبل از ظهر
دوستان 96 صفر گیر میاد ؟

pouya_yz
22-07-1397, 08:54 قبل از ظهر
دوستان 96 صفر گیر میاد ؟

سلام یک ماه پیش که 97 صفرش 32 بود 96 صفر را 34 قیمت میدادن !

میلاد محمودی
22-07-1397, 09:27 قبل از ظهر

کاملا با شما موافقم آقا میلاد

واسه همین من جفتشو فروختم وتکشو نگه داشتم امروز هم ای سی یو را باز کردم دادم کات آفش رو بردارن انشالله اگر موفق شدم فیلم شتابش رو همینجا میذارم
ایول منم دوسال پیش میخواستم این کارو بکنم نمایندگی انجام نمیداد کسی هم بلد نبود اگه این کارو انجام دادی حتما نتیجشو اعلام کن

- - - Updated - - -

داداش شاید شما تحت تاثیر شتاب زیاد دوک 250 هستی میگید این شتاب نداره. البته اکثرا که میگم 97 هاش شتابش کم شده ولی مثلا با ان اس و اینا مقایسه کنی باز میگید شتابش کمه؟
نمیدونم اما بالاخره هر موتوری معلومه شتاب داره یا نه وقتی ادم میشینه پشتش به نظرم شتابش از ان اس هم کمتر بود خیلی هن بود.

- - - Updated - - -

دیشب یه 97 ریس با 2 تا کار تست کردم خیلی بهتر از استریتش بود شتاب قابل قبولی داشت من با استریتش هر کاری کردم تیکاف نمیکرد اما این دو ترک هم تیکاف کرد خیلی نرم بخصوص کمک عقبش موتور زور خوبی داشت استایل نشستن خوب بود در کل خیلی بهتر از استریتش بود باز طراحی و تغییر شاسی جدای از وجود فلاپ و ایرودینامیک خیلی خوب تاثیر گذاشته بود تو شتاب و تیز بودن موتور.

arashdan
22-07-1397, 11:28 قبل از ظهر
سلام
لطفا دوستانی که تجربه استفاده از روغنی به غیر از انی یا فیلتر روغن به غیر فابریک دارن بگن.چه روغن و فیلتر روغنای دیگه رو می شه استفاده کرد.

میلاد محمودی
22-07-1397, 12:53 بعد از ظهر
روغن که بستگی به خودت داره موتول خوبه روغن ماشینم میریزن اما توصیه نمیشه فیلترم از پراید بهش میخوره دقیقا اندازه هست

Seyed.mahdi
22-07-1397, 10:44 بعد از ظهر
من پارسال بود اگه اشتباه نکنم با ان اس خودم تو اول خیابون ایران خودرو از سر چراغ قرمز با یه بنلی جفت کورس گذاشتم. خدا وکیلی هر کی پشت ان اس من میشست میگفت عجب شتابی داره (در مقابل سایر ان اس ها) با این وجود از صفر تا 110 تا جر دادم موتور رو و نیم کلاجو نمیدونم شلاقیو هر چی بگی ولی از ابتدا عقب افتادم و هر چی سرعت بیشتر میشد بیشتر عقب میمونم. دیگه از این تجربه بهتر چی میخواید.

نیما نادری
23-07-1397, 09:50 قبل از ظهر
دو سیلندر تو شتاب و سرعت راحت ان اس و میخوره من بارها تست کردم

ان اس هاریم سوارم , من یکیو تست کردم کنترل موتور یجوری بود

جلو بالا عقب پایین خلاصه من دنبال این نبودم ولی تکه رفیقم رو یکساعت تست کردم

خیلی به خواسته من میخورد ,بنل دو سیلندر رو من ندیدم کسی نه تک بزنه نه استاپی

همینجوری مستقیم میره ولی تک سیلندر خیلی استعداد بالاتری داره ,تو تستهاش هم که دیدم

با این سه مدل موتور طیف زیادی از احتیاجات مشتری رو بر آورده کرده و کاملا با هم متفاوت هستند

ضمنا هزینه لوازم مصرفی هم پایینتره مثلا ۲۱۰ تومن روغن کجا ۷۰ تومن کجا

لنت عقب احتمالا توش طلا داره ....۱۸۰ تومن آخه پ ف ی و ز ....

میلاد محمودی
23-07-1397, 10:46 قبل از ظهر
دو سیلندر تو شتاب و سرعت راحت ان اس و میخوره من بارها تست کردم

ان اس هاریم سوارم , من یکیو تست کردم کنترل موتور یجوری بود

جلو بالا عقب پایین خلاصه من دنبال این نبودم ولی تکه رفیقم رو یکساعت تست کردم

خیلی به خواسته من میخورد ,بنل دو سیلندر رو من ندیدم کسی نه تک بزنه نه استاپی

همینجوری مستقیم میره ولی تک سیلندر خیلی استعداد بالاتری داره ,تو تستهاش هم که دیدم

با این سه مدل موتور طیف زیادی از احتیاجات مشتری رو بر آورده کرده و کاملا با هم متفاوت هستند

ضمنا هزینه لوازم مصرفی هم پایینتره مثلا ۲۱۰ تومن روغن کجا ۷۰ تومن کجا

لنت عقب احتمالا توش طلا داره ....۱۸۰ تومن آخه پ ف ی و ز ....
دقیقا موافقم باهات اقا نیما جلوش بالاس عقبش پایینه گفتم منم اصلا یه حالیه کنترلش یه جوریه
اقا نیما میشه لطف کنی در مورد ریسش توضیح بدی معایب محاسن و کلا تجربت رو بگی یه جورایی ازش خوشم اومده

arashdan
23-07-1397, 11:41 قبل از ظهر
- - - Updated - - -

روغن که بستگی به خودت داره موتول خوبه روغن ماشینم میریزن اما توصیه نمیشه فیلترم از پراید بهش میخوره دقیقا اندازه هست

شما خودت فیلتر روغن پراید رو بستی؟به مشکلی برنخوردی؟

Jack z1000
23-07-1397, 12:35 بعد از ظهر
راستش من ان اس 200 داشتم 1.5 سال . از این دو سیلندر هم خیلی خوشم اومده . میخوام بدونم چقدر فرق داره با ان اس.

نیما نادری
23-07-1397, 04:05 بعد از ظهر
دقیقا موافقم باهات اقا نیما جلوش بالاس عقبش پایینه گفتم منم اصلا یه حالیه کنترلش یه جوریه
اقا نیما میشه لطف کنی در مورد ریسش توضیح بدی معایب محاسن و کلا تجربت رو بگی یه جورایی ازش خوشم اومده

مدل ریس کمرش باریکه یعنی اون قسمتی که بین دو پا قرار میگیره خیلی جمع و جوره

دم موتور به واسطه همین و کمک سنتر قشنگ بالا هست

هندلینگ خیلی دلچسب تره ،ترمز ها بعد از هواگیری و آب بندی خوب شدن

کلاچش نسبت به اون لخته نرمتره نمیدونم شایدم نو هست اینجوریه

صدای اگزوز خیلی خوبه فقط این سری دستگیره عقب نداره ولی خارج از ایران دستگیره عقبم داره

واقعا ns تو سرعت نمیتونه اینارو بگیره ولی محاسن بیشماری داره (البته نه با 24 میلیون )

سیدعلیرضا
26-07-1397, 05:05 بعد از ظهر
سلام

سوال داشتم از داداشا این موتور به درد مسافرت میخوره؟؟

من مشهدم میخام با قطار موتورو تا بجنورد حمل کنم ازونجا پیاده کنمو بندازم تو جنگل گلستان تا شمال و نهایت تا آستارا

نظرتون چیه و چه نکاتی باید رعایت بشه

Seyed.mahdi
26-07-1397, 05:34 بعد از ظهر
سلام

من مشهدم میخام با قطار موتورو تا بجنورد حمل کنم ازونجا پیاده کنمو بندازم تو جنگل گلستان تا شمال و نهایت تا آستارا

تو همین تاپیک یادمه یکی از دوستان از تهران به همدان فکر کنم رفته بود یا زنجان یادم نیست خیلی راضی بود و هم سرعت خوب هم راحتی.

البته استریت رو میگم

شاید قبل از حرکت یه سرویس بکنی موتور رو مثل روغن بهتر باشه
لاستیک ها هم بعید میدونم به مشکلی بر بخوره اگه خدا بخواد

Jack z1000
27-07-1397, 08:07 بعد از ظهر
دوستان روغن این موتورو هر چندهزارتا باید عوض کرد ؟

2fun
28-07-1397, 01:14 قبل از ظهر
سلام

سلام.
در مورد مسافرت با این موتور چون تجربه‌ای ندارم نظری نمیدم. اما طبیعتاً یه سرویس و چک قبل از حرکت لازمه.

در مورد مسیرتون اما به نظرم اگه تو همین فصل پاییز و زمستون قصد سفر دارید حتماً قبلش هواشناسی رو چک کنید. الان فصل بارندگی هستش و سفر به شمال با موتور شاید خیلی ایده‌ی جالبی نباشه!

میلاد محمودی
28-07-1397, 11:07 قبل از ظهر
والا این موتور مثل لپ لپ میمونه به شدت شانسیه من کسی را سراغ دارم تا شمال رفته و برگشته کلا ایران گردی میکنه البته خیلی هم به موتور میرسه کسایی هم سراغ دارم تا تهرون رفتن و موتور جام کرده البته میگم به رسیدگی راکب بسیار مربوط میشه این مطلب.
روغن هم کسایی هستن که رو ده هزار عوض میکنن کسایی هم هستن که بیخود رو هزار تا عوض میکنن اما به نظر من روغن خوب مثل موتول هر پنج هزار تا مناسب هست روغن ماشین هم هر سه یا چهار هزار مناسبه

Jack z1000
30-07-1397, 07:36 بعد از ظهر
امروز یدونه طلایی 96 گرفتم حدود 7000 هزارتا رفته اما طرف واقعا تمیز نگه داشته . کلی هم لوازم جانبی هم روش گزاشته . من حدود 1.5 سال ان اس داشتم که واقعا ازش راضی بودم این هم خیلی بهم حال داد ، سواریش خیلی لذت بخشه ، شتابو سرعتشم عالیه . فقط دوستان یه سوال داشتم . روغن و فیلتر رو هر چند هزارتا عوض کنم ؟ بعد چه روغنی توش بریزم ؟
اگه جواب بدید ممنون میشم

Yazdan
01-08-1397, 12:32 قبل از ظهر
امروز یدونه طلایی 96 گرفتم حدود 7000 هزارتا رفته اما طرف واقعا تمیز نگه داشته . کلی هم لوازم جانبی هم روش گزاشته . من حدود 1.5 سال ان اس داشتم که واقعا ازش راضی بودم این هم خیلی بهم حال داد ، سواریش خیلی لذت بخشه ، شتابو سرعتشم عالیه . فقط دوستان یه سوال داشتم . روغن و فیلتر رو هر چند هزارتا عوض کنم ؟ بعد چه روغنی توش بریزم ؟
اگه جواب بدید ممنون میشم
مبارک باشه
روغن بستگی داره چی بریزی ، هر روغنی یه عمر مفیدی داره ، روغن با کیفیت بریزی راحت ۵۰۰۰ تا کار میکنه . فیلتر هم یکی در میون با تعویض روغن .
چند خریدی ؟

Jack z1000
01-08-1397, 08:10 قبل از ظهر
مبارک باشه
روغن بستگی داره چی بریزی ، هر روغنی یه عمر مفیدی داره ، روغن با کیفیت بریزی راحت ۵۰۰۰ تا کار میکنه . فیلتر هم یکی در میون با تعویض روغن .
چند خریدی ؟

مرسی ممنون .

36 گرفتم . الان چه روغنی بریزم توش ؟

farshad 54
03-08-1397, 12:20 بعد از ظهر
کاسترول مگناتک 10-40 sm روغن خوب و به صرفه ای هست

ولی اگر بتونی بیشتر هزینه کنی موتول و eni میتونی استفاده کنی ولی تفاوت قیمتشون خیلی زیاده نسبت به کاسترول

من کاسترول رو تو دایلیم و هیوسانگ استفاده کردم و میکنم هیچ مشکلی ندارم

Jack z1000
04-08-1397, 12:15 قبل از ظهر
کاسترول مگناتک 10-40 sm روغن خوب و به صرفه ای هست

ولی اگر بتونی بیشتر هزینه کنی موتول و eni میتونی استفاده کنی ولی تفاوت قیمتشون خیلی زیاده نسبت به کاسترول

من کاسترول رو تو دایلیم و هیوسانگ استفاده کردم و میکنم هیچ مشکلی ندارم

من تو تعمیرگاه رفیقم دیدم که تو دوسیلندرها ترن میریخت ، حدود 120 تومن هم میشد . این ترن مناسب هست برا این موتور یا نه ؟
ولی خداوکیلی هرجور فکر میکنم 36 نمی ارزه .

Seyed.mahdi
04-08-1397, 12:30 قبل از ظهر
من تو تعمیرگاه رفیقم دیدم که تو دوسیلندرها ترن میریخت ، حدود 120 تومن هم میشد . این ترن مناسب هست برا این موتور یا نه ؟

سلام

داداش اولا مبارکا باشه

دوما حالا که از ان اس رفتی رو بنلی یه کم از تجربیاتت بگو
سواریش چطوره
نرمی
شتاب و سرعت
همگی در مقایسه با ان اس
تو دست بودن و...

Jack z1000
04-08-1397, 06:24 قبل از ظهر
سلام مرسی دوست عزیز

راستش سواریش خوبه سرعتشم خوبه اما دنده یکش خیلی سریع پر میکنه . بعد مشکل دیگش هزینه هاشه که واقعا سنگینه . در کل بنظر من اگه کسی قصد خرید داره صفر اصلا نخره یه کارکرده بخره 4000 یا 5000 هزارتا بره بعد بفروشه چون موتوری نیست که بخوای نگهش داری ولی اگه به قیمتای گزشته بود باز ارزش داشت ولی با این قیمت نمی ارزه . اگرم بخوام با ان اس مقایسه کنم بنظر من ان اس بهتره چون هم موتور تیزیه هم گازخورش ملسه . یه نکته دیگه اینه که این موتور اصلا بدرد ترافیک نمیخوره . خلاصه پیشنهاده من برای دوستانی که قصد خرید دارن اینه که حتما قبل خرید یبار امتحان کنن که بعدش پشیمون نشن .

میلاد محمودی
04-08-1397, 07:52 قبل از ظهر
اقا مبارک باشه.
شما الان پشیمون شدی از انتخابت؟؟
روغن ترن که خوب نیست به نظر من همون کاسترول که اقا فرشاد گفت یا بهران و ایرانول یا بوش پاسارگاد خیلی بهتر از ترن هست.

Jack z1000
04-08-1397, 05:49 بعد از ظهر
اقا مبارک باشه.
شما الان پشیمون شدی از انتخابت؟؟
روغن ترن که خوب نیست به نظر من همون کاسترول که اقا فرشاد گفت یا بهران و ایرانول یا بوش پاسارگاد خیلی بهتر از ترن هست.

مرسی ممنون .
راستش اره پشیمون شدم اما چون همیشه دوست داشتم این موتورو داشته باشم یه چند ماهی نگهش میدارم . الان اخه هرجوری فکر میکنم چه این چه ان اس با این قیمت اصلا نمی ارزن . یعنی اینو بفروشم دیگه موتور نمیخرم چون با پولی که پارسال ان اس 200 میخریدم الان باید باکسر بخرم . مخصوصا الان که با افزایش قیمت موتورها دزدیشونم زیاد شده . پیشنهاد من به دوستانی که قصد خرید دارن اینه که تحت هیچ شرایطی صفر نخرن . الان هرکی 97 صفر خریده گزاشته فروش . طرف 42 داده پوله موتور بعد فکر میکنه الان مثل هزار میره اما یه مقدار از ان اس بیشتر میره . بازم میگم این موتور فقط در حد چند ماه داشته باشی بعد رد کنی بره .

میلاد محمودی
06-08-1397, 03:27 بعد از ظهر
مرسی ممنون .
راستش اره پشیمون شدم اما چون همیشه دوست داشتم این موتورو داشته باشم یه چند ماهی نگهش میدارم . الان اخه هرجوری فکر میکنم چه این چه ان اس با این قیمت اصلا نمی ارزن . یعنی اینو بفروشم دیگه موتور نمیخرم چون با پولی که پارسال ان اس 200 میخریدم الان باید باکسر بخرم . مخصوصا الان که با افزایش قیمت موتورها دزدیشونم زیاد شده . پیشنهاد من به دوستانی که قصد خرید دارن اینه که تحت هیچ شرایطی صفر نخرن . الان هرکی 97 صفر خریده گزاشته فروش . طرف 42 داده پوله موتور بعد فکر میکنه الان مثل هزار میره اما یه مقدار از ان اس بیشتر میره . بازم میگم این موتور فقط در حد چند ماه داشته باشی بعد رد کنی بره .
کاملا با حرفات موافقم یه نظر کاملا منطقی و درست.

Jack z1000
07-08-1397, 07:57 قبل از ظهر
یه نکته مثبت این موتور تو زمستون اینه که تو ترافیک قشنگ گرمت میکنه . :gigglesmile:

سیدعلیرضا
08-08-1397, 09:42 قبل از ظهر
دیروز ی سر به طبرسی زدم و نمایندگی اسماعیلی هم مراجعه کردم واسه قیمت این موتور کارکرده 96 رو میگفتن 37 میلیون 5 تا کارکرد

این موتور قیمتش توی بازار جهانی 3999 دلار هستش که فقط به نظر من وقتی می ارزید که دلار 3600 بود.ینی میشد حدود قیمتش 14میلیون که به نظرم برای همچین موتوری معقول بود

بحث سر خوب بودن و بد بودن این وسیله نیست دوستان..سوال اینه آیا واقعا این موتور در این شرایط فعلی اصلا ارزش خرید میتونه داشته باشه و توجیه مناسبی داره؟؟؟

ی 250 تک رو آوردن برای بنده وقتی داشتم باک رو باز میکردم متوجه ی برچسب شدم که موتور پشت فیلتر هوا خورده بود آذر 95....

از مشتری پرسیدم موتور رو کی خریداری کردین گفت چندماهی میشه و 97 هستش... نگاهی به پلاک تنه موتور انداختم و دیدم گواه حرفشون هست و خورده سال ساخت 1397

-----------------------------------------

1 . خب این شرکت های محترمی که موتور های عزیزشون رو با دلار قیمت قدیم وارد کردن و مطمئنن اینا همه منتاژ چندین ماه پیش هستش و ابدا فک نمیکنم مال تاریخ روز باشه چرا به این قیمت وارد بازار میکنن

در این اوضاع بی صاحب؟؟

2.سوال دیگه اینجاست چرا موتورهای خاک خورده در انبار هاو چندسال گذشته دوباره مهر تاریخ به روز میخوره روشون و مشتری از همه جا بی خبر که پولشو حتما از سر راه هم پیدا

کرده باید تاوان این( دزدی توی روز روشن ) رو بده و موتورو اونم با هزار منت بخره؟

باتشکراز وقتی که صرف نمودین و مطالعه کردین...

Jack z1000
08-08-1397, 01:14 بعد از ظهر
دیروز ی سر به طبرسی زدم و نمایندگی اسماعیلی هم مراجعه کردم واسه قیمت این موتور کارکرده 96 رو میگفتن 37 میلیون 5 تا کارکرد

این موتور قیمتش توی بازار جهانی 3999 دلار هستش که فقط به نظر من وقتی می ارزید که دلار 3600 بود.ینی میشد حدود قیمتش 14میلیون که به نظرم برای همچین موتوری معقول بود

بحث سر خوب بودن و بد بودن این وسیله نیست دوستان..سوال اینه آیا واقعا این موتور در این شرایط فعلی اصلا ارزش خرید میتونه داشته باشه و توجیه مناسبی داره؟؟؟

ی 250 تک رو آوردن برای بنده وقتی داشتم باک رو باز میکردم متوجه ی برچسب شدم که موتور پشت فیلتر هوا خورده بود آذر 95....

از مشتری پرسیدم موتور رو کی خریداری کردین گفت چندماهی میشه و 97 هستش... نگاهی به پلاک تنه موتور انداختم و دیدم گواه حرفشون هست و خورده سال ساخت 1397

1 . خب این شرکت های محترمی که موتور های عزیزشون رو با دلار قیمت قدیم وارد کردن و مطمئنن اینا همه منتاژ چندین ماه پیش هستش و ابدا فک نمیکنم مال تاریخ روز باشه چرا به این قیمت وارد بازار میکنن

در این اوضاع بی صاحب؟؟

2.سوال دیگه اینجاست چرا موتورهای خاک خورده در انبار هاو چندسال گذشته دوباره مهر تاریخ به روز میخوره روشون و مشتری از همه جا بی خبر که پولشو حتما از سر راه هم پیدا

کرده باید تاوان این( دزدی توی روز روشن ) رو بده و موتورو اونم با هزار منت بخره؟

باتشکراز وقتی که صرف نمودین و مطالعه کردین...

سلام
اگه قصد خرید داری یه 3 یا 4 ماه داشته باش بعد رد کن بره چون این موتور فقط صداست . سواریشم خوبه با سرعتش اما 40 تومن اصلا نمی ارزه . فقط حواست باشه 97 نخری که مفت نمی ارزه .

pouya_yz
08-08-1397, 05:44 بعد از ظهر
دوستانی که همش اشاره به قیمت بنللی دارند که به این قیمت ارزش نداره دقت کنن که فقط بنللی دو سیلندر گرون نشده الان آپاچی ۲۰۰ سیسی بالای ۲۰ تومن قیمت خورده بنلی تک سیلندر بالای ۲۳ تومن و زد ۲۵۰ هم بالای ۸۰ قیمت خورده بنابراین قیمت روز همینه و یک طرح سی جی الان ۶ تومنه و بنابراین خرید موتور کاملا به جیب و موقعیت مالی طرف بستگی داره و نمیشه یک نسخه یکسان برای همه پیچید که مثلا چون گرون شده بخرید و بعد از یک مدت رد کنید بره! این شاید سلیقه و توان مالی یک عده باشه و عده ای دیگر حتی با قیمت ۸۰ تومنی زد ۲۵۰ هم کوچکترین نگرانی نداشته باشند.

Jack z1000
08-08-1397, 06:44 بعد از ظهر
من تو پستام به این نکته اشاره کردم که نه فقط این بلکه بقیشونم نمی ارزه با این قیمت بعد اون پولداره تکلیفش مشخصه اما اکثر قشر موتورسوار سوپرخرپول نیستن .

نیما نادری
09-08-1397, 07:23 قبل از ظهر
میگن یک تخلفاتی تو واردات خودرو اتفاق افتاده الان ۷ ماهه واردات تعطیله ,شرکتها ورشکست میشن و همه رفتن زندان بعد این موتوری ها چون ckdمیارن هیچ کاریشون نمیشه کرد ,یک پلاک تنه میزنن رو موتور ۲۰۱۶ میشه ۲۰۱۸
قیمت روز دلار میفروشن هر روز لیست قیمت جدید مثل سکه و دلار صبحها استعلام میگیرن بفروشیم یا نگه داریم فردا ۵ تومن میره روش ,پول خیلی چیزه جذابیه لاکردار

Jack z1000
09-08-1397, 08:16 قبل از ظهر
میگن یک تخلفاتی تو واردات خودرو اتفاق افتاده الان ۷ ماهه واردات تعطیله ,شرکتها ورشکست میشن و همه رفتن زندان بعد این موتوری ها چون ckdمیارن هیچ کاریشون نمیشه کرد ,یک پلاک تنه میزنن رو موتور ۲۰۱۶ میشه ۲۰۱۸
قیمت روز دلار میفروشن هر روز لیست قیمت جدید مثل سکه و دلار صبحها استعلام میگیرن بفروشیم یا نگه داریم فردا ۵ تومن میره روش ,پول خیلی چیزه جذابیه لاکردار

کلا بازار خودرو با موتور دست یه مافیاست که تنها چیزی هن که واسش مهم نیست مردمه . بعدداز چهل سال به جایی رسیدیم که پراید شده ارزوی جوونا . یعنی خاک عالم تو سرشون با این وضعیتی که درست کردن .

نیما نادری
09-08-1397, 09:14 قبل از ظهر
یک حس خوبیه وقتی میفهمی یک پیچ مهم رو کارخانه نبسته و یک طرف موتورت رو هواست

تعویض شمع ها با نوع ایریدیوم

میلاد محمودی
09-08-1397, 09:45 قبل از ظهر
پیچ دسته موتورو نبسته بودن؟؟؟؟؟
یا خدا...

Jack z1000
09-08-1397, 02:28 بعد از ظهر
این نیکران موتور تو منتااژکاری از همشون مزخرفتره . من فامیلمون یه بنلی 150 خریده بود از همون روزه اول دندش مثل دنده خاور بود . من موندم این نکبتا اصلا تست میکنن یا نه

نیما نادری
09-08-1397, 05:07 بعد از ظهر
بماند که سنسور اکسیژن یکی از اگزوزا کلا باز بود

پیچ هزار خاری سر اهرم کلاچ رو موتور هرز بود

ییچ هزار خاری پدال دنده روی شفت تعویض دنده هم شل بود

تازه موتور سرویس هزار رفته بود

Jack z1000
09-08-1397, 07:39 بعد از ظهر
دوستان روغن انی که مخصوص خودش هست رو هرچندهزارتا باید عوض کرد ؟

میلاد محمودی
10-08-1397, 08:48 قبل از ظهر
دوستان روغن انی که مخصوص خودش هست رو هرچندهزارتا باید عوض کرد ؟
تا 5000 تا جوابه.

farshad 54
10-08-1397, 09:28 قبل از ظهر

اصلا از روغن ترن استفاده نکن

Jack z1000
10-08-1397, 02:27 بعد از ظهر
تا 5000 تا جوابه.

من رو 8000 تا عوض کردم یعنی الان تا 12000 تا جواب میده ؟

- - - Updated - - -

اصلا از روغن ترن استفاده نکن

اقا فرشاد اون روغنی که گفتید رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟

میلاد محمودی
10-08-1397, 03:35 بعد از ظهر
من رو 8000 تا عوض کردم یعنی الان تا 12000 تا جواب میده ؟

- - - Updated - - -

اقا فرشاد اون روغنی که گفتید رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
بله حداقل 5000 تا جوابه تا 13 راحت جواب میده.
کاسترول مگنتیک که همه روغن فروشها دارن

Jack z1000
10-08-1397, 06:53 بعد از ظهر
بله حداقل 5000 تا جوابه تا 13 راحت جواب میده.
کاسترول مگنتیک که همه روغن فروشها دارن

مرسی از جوابتون

راستش تو نمایندگی که عوض کردم گفت باید هر 1500 تا عوض کنی . حالا اگه هر 5000 تا عوض کنم مشکلی پیش نمی اد ؟

Seyed.mahdi
10-08-1397, 11:20 بعد از ظهر
آقا انصافا برا این موتورا ریسکه روغن رو تا ۵۰۰۰ هزار تا نگه داریم

آقا نیما هم دیر به دیر عوض میکنه بنظرم استثنا بوده موتورش

من موتورکس لیتری ۸۵ تومنی ریختم تو ۲۲۰، سر ۳ هزارتا دیگه احساس کردم موتور داره به باد فنا میره عوض کردم موتو یه نفس تازه کشید!

Yazdan
11-08-1397, 04:38 قبل از ظهر
یه سوال دارم دوستان
کسی میدونه دقیقا کدوم قسمت های انجین 300 با 250 متفاوته ؟ اگه یه سرویس منوال درست حسابی ازشون تو اینترنت گیر میومد ( برای مقایسه پارت نامبر قطعات ) کار ساده میشد ولی اطلاعات فنی زیادی راجع به این موتور نیست تو اینترنت . از 300 گیر آوردم یه چیزایی ولی 250 هیچی پیدا نکردم .
منطقی هست که کارخونه سازنده واسه عرضه 250 فقط تو دو سه تا کشور تغییرات اساسی تو انجین نداده باشه ، احتمالا تفاوت دو انجین توی پیستون ها و بوش سیلندر باشه فقط ، در اینصورت با هزینه نه چندان زیاد میشه 250 رو به 300 رسوند ، البته یه ریمپ ecu هم نیازه :297:

Jack z1000
11-08-1397, 05:39 قبل از ظهر
یه سوال دارم دوستان
کسی میدونه دقیقا کدوم قسمت های انجین 300 با 250 متفاوته ؟ اگه یه سرویس منوال درست حسابی ازشون تو اینترنت گیر میومد ( برای مقایسه پارت نامبر قطعات ) کار ساده میشد ولی اطلاعات فنی زیادی راجع به این موتور نیست تو اینترنت . از 300 گیر آوردم یه چیزایی ولی 250 هیچی پیدا نکردم .
منطقی هست که کارخونه سازنده واسه عرضه 250 فقط تو دو سه تا کشور تغییرات اساسی تو انجین نداده باشه ، احتمالا تفاوت دو انجین توی پیستون ها و بوش سیلندر باشه فقط ، در اینصورت با هزینه نه چندان زیاد میشه 250 رو به 300 رسوند ، البته یه ریمپ ecu هم نیازه :297:

من پشت سری های 97 نشستم اصلا جون ندارن اما 96 خیلی بهتره حالا من نمیدونم این سریهای قبلی 300 هستن یا نه . مثلا تو این چند روزه که خریدم گهگاهی تو ازادگان تست میکنم سرعتش خیلی راحت به 150 میرسه . یه نکته دیکه هم این طلایی های اوایل 96 انگار خیل هیکلیترن تا این جدیدا . درکل منم خودم گیج شدم اینا 300 هستن یا 250

Jack z1000
12-08-1397, 11:52 قبل از ظهر
دوستان لاستیک عقبشو میخواستم عوض کنم گفتم 170 بندازم بهتره یا 180 ؟ بعد چه مارکی خوبه . مارک پیرلی خوبه یا بهترم هست ؟

Yazdan
12-08-1397, 02:05 بعد از ظهر
من پشت سری های 97 نشستم اصلا جون ندارن اما 96 خیلی بهتره حالا من نمیدونم این سریهای قبلی 300 هستن یا نه . مثلا تو این چند روزه که خریدم گهگاهی تو ازادگان تست میکنم سرعتش خیلی راحت به 150 میرسه . یه نکته دیکه هم این طلایی های اوایل 96 انگار خیل هیکلیترن تا این جدیدا . درکل منم خودم گیج شدم اینا 300 هستن یا 250
مدل 97 دو تا کاتالیزور اضافه شده که در کاهش نفس موتور نقش داره . شنیدم برنامه ecu هم عوض کردن . ولی بعید میدونم 96 ها 300 باشن .

- - - Updated - - -

دوستان لاستیک عقبشو میخواستم عوض کنم گفتم 170 بندازم بهتره یا 180 ؟ بعد چه مارکی خوبه . مارک پیرلی خوبه یا بهترم هست ؟
سایز بزگتر باعث کاهش شتاب میشه .

میلاد محمودی
13-08-1397, 09:47 قبل از ظهر
اونی که گفته 1500 باید روغن عوض کنی ماله اینه که پول شما را بگیره هر بار تعویض روغنش کم کم 350 هزار اب میخوره من که هفته ای یه بار با موتور میرم بیرون ماهی 1000 تا 1500 با موتور میرم.
نه برادر روغن خوب تا 5000 جوابه تا 10000 باهاش میرن.
من قبلا رو 1000 تا روغن عوض میکردم بعد متوجه شدم چقدر پولم رو تو چاه ریختم.

نیما نادری
13-08-1397, 11:10 قبل از ظهر
تو بعضی انجین ها مثل روان ۲۰۰ آپاچی ۱۸۰-200 پالس ۱۸۰ و ۲۰۰ و ۲۲۰

موتورکس و امثالهم مناسب نیست , نهایتا روغن سمی سنتتیک پیشنهاد من که مینرال با استاندارد بالاست SM مثلا

روغن خودرو نریزید آترود -بهران -کاسترول -لیکومولی-اسپیدی-elfو...

روغن مخصوص موتورسیکلت وقتی هست همون رو بریزید همونقدر هزینه میشه

زود تعویض نکنید ،NS دوره سرویس 10.000 داره تو اون شرایط آب و هوایی شخممی

اگر زیاد سوار نمیشید 6 ماه یکبار تعویض کنید اگر موتور کلا خوابیده سالی یکبار تعویض کنید که داخل انجین قهوه ای نشه

موتورو با روغن کارکرده نخوابونید قبل از خواب روغن نو بریزید

برای اونا که کارکرد بالا دارن میتونن یکبار از روغن نامرغوب (روغن خیلی ارزون ) بجای سنتتیک استفاده کنن

فلسفش اینه که مثل زمان آب بندی این کار میتونه یکبار دیگه تو سیلندر لایه برداری کنه و انجین سرحالتر بشه

2 تا کارکرد با فیلتر تعویض کنید دوباره فول سنتتیک بریزید

مثلا برای موتور خودم که 40 تا کاره این دفعه روغن زبر میریزم و بقیه ماجرا ....

تو موتورهای کاربرات چون گاها دوده میزنه (اگر تنظیم نباشه ) باید روغن زودتر تعویض بشه

ولی انژکتورها مثل ساعت کار میکنن و بنزین قاطی روغن نمیشه لذا روغنشون عمر بالاتری داره

شکر خدا بنلی 25 یک لیتر روغن میگیره اون دو سیلندرها خیلی هزینه روغن پیاده میشن

Jack z1000
13-08-1397, 11:58 قبل از ظهر
بدیه این موتور همین هزینه روغنشه . روغن z1000 هم فکر نکنم انقدر شه .
پنجشنبه رفته بودم خیابان زنجان که پلاکمو تعویض کنم بعد گفتن پلاک موتور قبلیت تو باقرشهره . خلاصه چون موتور باید اونجا میموند تا من برم پلاکمو بیارم بهشون گفتم بدون پلاک میرم باقر شهر پلاکمو بگیرم . اولش نزاشتن اما با گرفتن تعهد گزاشتن برم . اقا ما هم بدونه پلاک تا باقر شهر گازشو گرفتیم . نکته جالبش این بود اکثرا فکر میکردن موتورسنگینه . انصافا عجب صدایی هم داره

Alireza.BMW
13-08-1397, 12:39 بعد از ظهر

.
خود فابریکیش 160هه که مناسب میاد براش ولی دوستان 190 هم انداختن که دیده نمیشه روی اون رینگ تخم مرغی میشه یکم لاستیک بهتر از پیرلی هم هست بعله میشلن

Alireza.BMW
13-08-1397, 12:45 بعد از ظهر
.
97 ها که بخای همون اول سوار شی حالت بد میشه لامصب موتور هنه هنه جون نداره با خودت میگی بابا 38ت پول دادم به اندازه یه ان اس هم جون نداره... بخاطر یه سری گیر دادن برای آلایندگی و... 2تا کاتالیزور اضافه توش تپوندن اگرم برداری از گارانتی خارج میشه و ecu هم یه دستکاری کردن که شما حتی با برداشتن اون 2تا کاتالیزور بازم موتورت عین 95 ها و 96 ها گاز نمیخوره و راه نمیره

میلاد محمودی
13-08-1397, 02:55 بعد از ظهر
بدیه این موتور همین هزینه روغنشه . روغن z1000 هم فکر نکنم انقدر شه .
پنجشنبه رفته بودم خیابان زنجان که پلاکمو تعویض کنم بعد گفتن پلاک موتور قبلیت تو باقرشهره . خلاصه چون موتور باید اونجا میموند تا من برم پلاکمو بیارم بهشون گفتم بدون پلاک میرم باقر شهر پلاکمو بگیرم . اولش نزاشتن اما با گرفتن تعهد گزاشتن برم . اقا ما هم بدونه پلاک تا باقر شهر گازشو گرفتیم . نکته جالبش این بود اکثرا فکر میکردن موتورسنگینه . انصافا عجب صدایی هم داره
لامذهب فقط صداست...

- - - Updated - - -

لاستیک فابریکش 150 س

- - - Updated - - -

تا دوسایز جواب میده ولی بالاتر تو رینگ نمیشینه.

hady
15-08-1397, 10:12 قبل از ظهر
دوستان اونایی که اطلاعات کافی دارن لطف کنند بگن دو سیلندرش از لحاظ خوش فروشی و خوش تعمیری بهتره یا تک سیلندرش. ممنون میشم جواب بدهید

نیما نادری
15-08-1397, 11:07 قبل از ظهر

شیر بنلی در اعتراض به کاهش حجم

- - - Updated - - -

دوستان اونایی که اطلاعات کافی دارن لطف کنند بگن دو سیلندرش از لحاظ خوش فروشی و خوش تعمیری بهتره یا تک سیلندرش. ممنون میشم جواب بدهید

خوش فروشی و خوش تعمیری دوسیلندر بهتره

میلاد محمودی
17-08-1397, 09:37 قبل از ظهر
کدوم کشوره اقا نیما؟؟
اقا با ریس چقد تاپ اسپید زدی؟؟؟
از اببندی در اومده؟؟؟

Jack z1000
21-08-1397, 01:26 بعد از ظهر
تو این موتور بنزین سوپر میزنی چقدر خوب میشه . ادم هی دوس داره فقط گازشو بگیره .
دوستان لاستیک چقدر گرون شده . پیرلی 170 شده یک ملیون و صد

Seyed.mahdi
21-08-1397, 09:39 بعد از ظهر
جنب مسجد هندی ها تو چهارراشاپور یه لاستیک حرفه ای فروشی هست قیمتاش بنظرم بهتره

Jack z1000
26-08-1397, 09:05 بعد از ظهر
دوستان کم کم داره از این موتور خوشم میاد . امروز رفتم سوار ان اس دوستم شدم دیدم نه واقعا فرق دارن . لامصب وقتی شتاب باهاش میگیری خیلی حال میده . فقط حیف که هزینه هاش زیاده

Omid qomi
01-09-1397, 10:10 بعد از ظهر
من بنلی دو سیلندر مدل 96 دارم
به هیچ عنوان با ان اس و این رنج موتور ها قابل قیاس نیست، میتونید با موتور 400 مقایسه کنید، این مدل اگر دقت کنید حجم موتور سنگ خورده و شده 249، تست حجم هم گرفتیم 302 هست، تاپ اسپید من خودم به شخصه 185 تا پر کردم که بیشتر هم راه داره ولی جاده امون نداد، موتور هندلینگ عالی داره و بسیار نرم و بدون لقت و جفتک انداختن. قیمت امروز از 32تا 35 میلیون به نسبت تمیزیش. موفق باشید:121fs725372::121fs725372:

farshad 54
03-09-1397, 10:42 قبل از ظهر
به هیچ عنوان با ان اس و این رنج موتور ها قابل قیاس نیست، میتونید با موتور 400 مقایسه کنید، این مدل اگر دقت کنید حجم موتور سنگ خورده و شده 249، تست حجم هم گرفتیم 302 هست، تاپ اسپید من خودم به شخصه 185 تا پر کردم که بیشتر هم راه داره ولی جاده امون نداد، موتور هندلینگ عالی داره و بسیار نرم و بدون لقت و جفتک انداختن. قیمت امروز از 32تا 35 میلیون به نسبت تمیزیش. موفق باشید:121fs725372::121fs725372:

تست حجم رو چطوری گرفتین ؟

میشه کامل توضیح بدین

راجب بقیه فرمایشاتتون هم بعدا صحبت میکنیم

Jack z1000
03-09-1397, 01:20 بعد از ظهر
این موتور که 170 تا رو بزور میره حالا دوستان 185 چجوری میرن خدا میدونه

s.mm
03-09-1397, 02:51 بعد از ظهر
این موتور که 170 تا رو بزور میره حالا دوستان 185 چجوری میرن خدا میدونه

سرپایینی بوده
نمونه:

میلاد محمودی
06-09-1397, 09:02 قبل از ظهر
هر چی خواستم چیزی نگم نشد
185 رفتن تازه بازم جا داشته مثلا 250 تا هم میره دیگه جاده تموم شده.
سری اولش رو یعنی فروردین 95 یکی از دوستان خرید تو اتوبان شاهین شهر که بچه های اصفهان میدونن هم کفیه هم تا دلت بخواد جا داری برا تخته کردن و جاده تموم نمیشه موتورا پاره کرد 167 تا رفت با کیلومتر خودش صرف نظر از خطای کیلومتر.
منم مثل اقا فرشاد و بقیه دوستان برام سواله تست حجم چطوری انجام دادن؟؟؟

سیدعلیرضا
06-09-1397, 10:57 قبل از ظهر

به به مستفیض شدیم

1. لقت = لگد منظورتونه؟؟ مگه این موتور 4 پاس که جفتک داشته باشه؟

2.احیانا سیلندرو باز کردین با کولیس کورس پیستون رو اندازه گرفتین که حجم موتور رو به دست آوردین؟؟در ثانی مگه توقیفی هست که سنگ خورده باشه؟

سری های 95 بعضیاشون روی شماره سیلندر محو شده بود بله وگرنه 96 همون 249 هستش

3.توی کشورهای دیگه که محدودیت 300 ندارن نهایت 175 بیشتر کات آف میکنه چطور به 185 رسیدین که جاده هم امون نداده به شما؟

البته چون اولین پست شما توی این فروم هستش انتظار بیشتری نیست.

خوش باشید

Seyed.mahdi
06-09-1397, 02:02 بعد از ظهر
سلام

من شخصا دیدم تو کلیپ که تو اتوبان نیایش (مدل 95) 176 یا 172 (یادم نیست) پر کرد و خوبم پر کرد یعنی تا 160 و خورده ای سرعت چندتا چندتا افزایش پیدا میکرد.

من که به شخصه این همه تحقیق کردم نفهمیدم این موتور مدل های 95 و 96 اش 300 هست یا 249 که بیشتر نظرم رو 300 هست.
از چندین و چند نفرم پرسیدم همه هم 96 یا 95 بودن همه بالای 170 سرعت رفتن. و بعضی هم کمی بالای 180 حتی.

دوستان درسته این موتور چینیه با بعضی ضعف هایی که داره مثل داغی و وزن بالا و احیانا کیفیت پایین تر نسبت به رقبا ولی دیگه انقدر کوبیدن نداره و اینکه هر کی یه تاپ اسپیدی اعلام کرد بشه دروغگو.

اما واقعا تو این جمع دوستانه هر کس دو سه بار هم سعی در تاپ زدن کرده باشه میفهمه که شرایط در همه ی مسیر ها یکی نیست. و اگر یکی از دوستان 160 تا با بنلی رفته دلیل نمیشه بیشتر نره و به شرح ایضا برای سایر موتور ها.

توی کشور های دیگه هم بارها دیدم بالای 180 زده.

استقراء ناقص باطله! یعنی مصادیق مورد بحث رو کامل ندیده باشیم و با دیدن یکی دو مورد حکم کلی بدیم.

هر کس پول داره 60-70 تومن پول بده پای کاوا و نمیدونم کی تی ام هر کی ام نداره همین موتور بهترین دوسیلندره تو این رنج.

میلاد محمودی
06-09-1397, 03:17 بعد از ظهر
سید مهدی جان اینجا به قول شما همه دوستیم و هر کسی هم اینجا هست یه اطلاعاتی برا خودش داره یا یه سابقه ای یه تجربه ای یا دست به اچاره به هر حال یه سری از دوستان هم هستن که خوب خیلی بیشتر از بقیه تجربه دارن البته خودم رو نمیگم مثلا اقای نادری و دوستان دیگه...
بنابراین اینجا همه اومدیم تبادل اطلاعات کنیم و چیز یاد بگیریم اما متاسفانه یه سری از دوستان بعضا میان و کوچه بازاری صحبت میکنن به نحوی که انگار هیشکی اینجا موتور ندیده و چیزی نمیدونه و این مسایل به هر حال اینجا یه فروم تخصصی هست و باید با سند و مدرک و علمی حرف بزنیم و طوری باشه که به شعور مخاطبین توهین نشه.
و اما این موتورو اتفاقا من خودم دوستش دارم به خصوص رنگ طلاییشو خیلی باهاش حال میکنم تو پلاک دارا نداریم صدا مثلش و هیکل و رخ خوبی هم داره حالا شتاب و سرعت و کیفیت هم اندازه خودش بد نیست.
در مورد حجم هم همون اول که اومد من با مکانیک نمایندگیش صحبت کردم گفت همش حتی همون 95 ها که رو مستطیل بدنه سیلندر که حجم رو حک میکنن خالی بود و هیچ عددی نبود 250 هستن گفت سازمان بازرسی یکیش رو اوراق کرده تست کرده تا مجوز پلاک شدن و این مراحل صادر شده.
گفت تو سیلندر بوش زدن و اندازه پیستون کوچیکتر شده اما بقیه انجین همون 302 هست.

Jack z1000
06-09-1397, 07:37 بعد از ظهر
اصلا این موتور 190 تا هم بره که نمیره ، دیوونگیه با این سرعت رفتن . من خودم نهایت 150 تا میرم چون واقعا بیشتر از این خیلی خطرناکه . کلا تو این کشور با موتور بیشتر از 120 رفتن خطرناکه چون جاده های ما اصلا برای سرعت بالا مناسب نیست .

نیما نادری
07-09-1397, 08:51 قبل از ظهر
تاپ اسپید 302Rبابایی ۱۷۵ تا مدل ۹۷

farshad 54
07-09-1397, 10:51 قبل از ظهر

جاده امونت نداد بیشتر بری:gigglesmile::riz481:

میلاد محمودی
08-09-1397, 08:52 قبل از ظهر
تموم شد تازه مدل ریس شتاب و سرعت بیشتری داره به خاطر تغییر شاسی و ایرو دینامیک فلاپ.
تو یو تیوب رو داینو 174 کات اف کرد تازه 300 بود.
اقای نادری به نظرت چقدر خطا داره کیلومترش؟؟؟

shayant
14-09-1397, 04:20 بعد از ظهر
بله کاملا موافقم بعد از اینهمه سال یه موتور با استانداردهای جهانی کیفیت خوب با برندی پر سابقه و قیمت معقول وارد کشورمون شده
من این موتور رو ندارم ولی با تحقیقهایی که کردم و چند باری که سوارش شدم به عظمتش پی بردم خیلی خوشحالم که این موتور وارد کشورمون شده هم اینکه میتونم یه روز حتی اگه شده دست دومشو بخرم هم اینکه دوستانم دارنو سوار میشیم لذتش رو میبریم هم به خیابونهای شهر جلوه داده با تعداد نسبتا زیادش
فروش بالاش هم گفته های شمارو تصدیق میکنه حالا واقعا برام سواله چرا بعضیا انقدر در مقابلش موضع گرفتن و مثلا میگن داغ میکنه یا سنگینه یا ... و در اخرم میگن چینیه
بابا اینهمه موتور چینی و هندی تو کشور باز این که لا اقل یه کمپانی بزرگ و قدیمی ایتالیایی پشتشه
الان کویر وسپا ایتالیارو میاد میده پنجاه ملیون
اگه این موتور هم تولید داخل ایتالیا بود و مثلا شاسیشم فیبر کربن بود و سبک بود و دویست تا دونه وارد کشورمون میشد دونه ای هشتاد ملیون چه فایده ای داشت ؟؟ جز اینکه عکسش رو نگاه میکردیم و میگفتیم عجب موتوریه!!!
ایکاش به جای اینهمه انرژی منفی میومدیم و امیدوار میشدیم موتورهای به روزتر و بهتر تو این سال ۹۷ وارد کشورمون بشه البته با قیمت مناسب
نه مثل کویر که نینجا میاره ۳۷ ملیون دوک میاره ۲۷ ملیون وسپا میاره ۴۰-۵۰ ملیون البته همون هم خوبه همینکه موتورهای به روز وارد کشورمون میکنه خوبه ولی ایکاش قیمتها معقولتر بود تا تعدا فروش بالا بره و توی شهرمون بیشتر موتورهای خوب ببینیم
به نظر من تنها موتوری که در حال حاضر قابل مقایسه هست با بنلی جفت نینجا و zو cbr250 هست که با قیمت تقریبا دو برابری اونها عملا این مقایسه ام نمیتونه منطقی باشه
و همینه که باعث فروش بالای بنلی جفت شده من که واقعا طرفدارشم

- - - Updated - - -

سید جان سلام اصلا شک نکن که بنلی از ان اس نرمتره حتی نوع تک سیلندرش هم که خودم دارم هر کی سوار میشه اولین حرفی که میزنه نرمی کمکهاش نسبت به ان اس هست نوع دو سیلندرش که چند بار خودم پشتش نشستم از نوع تک هم نرمتره کمی
البته طبیعت موتورهای اسپرت و ریس همینه که خشک باشن به خاطر هندلینگشون
ولی حالا یک نفر میاد میگه بنلی خشکتره دلایلی میتونه داشته باشه مثل نو بودن موتور تنظیم نبودن باد لاستیک که خیلی تاثیر داره یا دستکاری تو پیچ تنظیم کمک و...
ولی کای بخوام بگم چون من هم ان اس داشتم هم بنلی جفت یکی از دوستانم داره
و خودم هم تک دارم نرمی مشهودی داره بنلی نسبت به ان اس
سوای از اون بنلی تک و جفت از هیچ لحاظی قابل مقایسه نیست بنلی جفت کلا تو یه کلاس و لول جدا گانه ای قرار میگیره
ایشالاه تو سال ۹۷ هممون پولدار شیم به قدری که بیست ملیون برامون پول خورد باشه و همه بچه ها سایت بنلی و نینجا و هر موتوری دوست داریم بخریم
زهی خیال باطل من از آینده میام شده 38 تومن

میلاد محمودی
17-09-1397, 09:20 قبل از ظهر
اقا کسی رینگ موتورش شکسته تا حالا؟؟
دوتا بنلی یکی رینگ جلوش و یکی هم هر دوتا رینگش شکسته کسی به این مشکل بر نخورده و اینکه علتش چه میتونه باشه؟؟؟
کم باد بودن لاستیک یا جنس الیاژ؟؟؟

رسول2211
18-09-1397, 09:47 قبل از ظهر
داش میلاد کم باد بودن فکر نکنم باعث شکستن بشه

نهایتا اگه کلا پنچر باشه و جنس رینگ خوب باشه باید کج‌ و کوله بشه نه اینکه بشکنه

پس میرسه به آلیاژ بی کیفیت که میشه گفت آلمینیوم خشک هست و انعطاف پذیری کمی داره. اما بازم دلیل بر بد بودن این موتور نمیشه. نسبت به قیمتش ( قیمت قبلش) واقعا بی نظیر بود اما الان....

میلاد محمودی
18-09-1397, 03:47 بعد از ظهر
داش میلاد کم باد بودن فکر نکنم باعث شکستن بشه

نهایتا اگه کلا پنچر باشه و جنس رینگ خوب باشه باید کج‌ و کوله بشه نه اینکه بشکنه

پس میرسه به آلیاژ بی کیفیت که میشه گفت آلمینیوم خشک هست و انعطاف پذیری کمی داره. اما بازم دلیل بر بد بودن این موتور نمیشه. نسبت به قیمتش ( قیمت قبلش) واقعا بی نظیر بود اما الان....
من خودم میگم جنس الیاژ خوب نیست و معلومه الومینیوم خشکه میخواستم بدونم کسی به این مشکل بر خورده یا نه.
بحث قیمت که همه چیز نمیارزه همون نینجا 90 تومن یا دوک 60 تومن یا دنا 100 تومن یا....

نیما نادری
21-09-1397, 08:31 بعد از ظهر
از پر بادی میشکنن

aidin m
23-09-1397, 12:57 قبل از ظهر
زهی خیال باطل من از آینده میام شده 38 تومن
بله دیگه ارزون بود همه شک داشتن میگفتن چینیه نخرید داغ میکنه الان که شده 40 ملیون میگن عجب موتوریه
ولی بازم باید فیمت بقیه موتورهارو نگاه کرد وقتی هندا کلیک تایلندی 36 ملیونه این با قیمت 38 ملیونیش هنوز قیمتش رقابتیه ایکاش مردم کمی انرژی مثبت میدادن از اولش

- - - Updated - - -

[QUOTE=میلاد محمودی;329357]من خودم میگم جنس الیاژ خوب نیست و معلومه الومینیوم خشکه میخواستم بدونم کسی به این مشکل بر خورده یا نه.
بحث قیمت که همه چیز نمیارزه همون نینجا 90 تومن یا دوک 60 تومن یا دنا 100 تومن یا....[/QUOTE

من که اولین بارمه میشنوم رینگ شکسته باشه بعد از یه سال سوار شدن تک سیلندر و یه جورایی کار کردن باهاش میگم موتور مرد و خرکاریه من هنوز لنتشم عوض نکردم تنها ایرادی که پیدا کرد یکی از کمک جلوها روغن زد اونم چون ضربه داشت بردم نمایندگی مجانی عوض کرد ولی بدتر شد حالا باید دوباره برم عوض کنم برای گارانتی زیاد خوب کار نمیکنن

میلاد محمودی
24-09-1397, 08:49 قبل از ظهر
شکستگی یعنی ترک خوردن دیسک ترمز عقب هم داشته چند مورد.

moein_sg
25-09-1397, 05:52 بعد از ظهر
سلام
چند ماه پیش اومدم و از بدی ها و خوبی های این موتور نوشتم، و البته نوشتم اگر برگردم به عقب، ان اس رو نگه میدارم ...
ولی بعضی از دوستان یه جوری از بنلی ناراحتن و بد میگن که من شک میکنم نکنه بنلی سوار نمیشم من :gigglesmile:
خوش باشید :25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

Jack z1000
25-09-1397, 08:08 بعد از ظهر
سلام
چند ماه پیش اومدم و از بدی ها و خوبی های این موتور نوشتم، و البته نوشتم اگر برگردم به عقب، ان اس رو نگه میدارم ...
ولی بعضی از دوستان یه جوری از بنلی ناراحتن و بد میگن که من شک میکنم نکنه بنلی سوار نمیشم من :gigglesmile:
خوش باشید :25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

من روزای اول که گرفته بودم زیاد خوشم نیومد اما الان واقعا بهم حال میده . فقط مشکل این موتور هزینه هاشه که ادمو نگران میکنه . درکل خیلی باید مراقب باشه ادم . من الان هفته ای 2 روز بیشتر سوار نمیشم

Jack z1000
02-10-1397, 01:17 قبل از ظهر
امروز روغنه موتور رو عوض کردم انی 10 40 ریخت برام تو نمایندگی . انصافا موتور خیلی مشتی شده . هم صداش خیلی خفن شد هم گازخور با شتابش .

Jack z1000
05-10-1397, 07:16 بعد از ظهر
امروز رفتم لنته عقبو عوض کنم نکته جاللب این بود که از 60 تومن بود تا 180 .
اقا ما موتور فامیلمون بنلی 150 هست بعد موتور خیلی بیجونه خلاصه بردیم نمایندگی گفتش چون تو این چندهزارتا روغن ترن ریختی به دیسک و صفحت اسیب زده . حالا واقعا راست میگن یا نه ؟

R*A*V*A*N
15-10-1397, 04:13 بعد از ظهر
دوستان با توجه به اضافه شدن کاتالیزور در مدل 97 و افت شتاب اولیه به نظر شما جفت 96 صفر کیلومتر قیمت 45 ارزش خرید داره یا همون صفر 97 خوبه !!

Jack z1000
16-10-1397, 12:37 قبل از ظهر
دوستان با توجه به اضافه شدن کاتالیزور در مدل 97 و افت شتاب اولیه به نظر شما جفت 96 صفر کیلومتر قیمت 45 ارزش خرید داره یا همون صفر 97 خوبه !!

96 بهتره اما 45 خیلی زیاده . مخصوصا الان که تو اوج سرما هستیم

ساسانخان
16-10-1397, 02:44 بعد از ظهر
یه سوالی مگه نمیشه کاتالیزاتور رو برداشت که میخای یه مدل پایینتر و گرونتر بخری؟

R*A*V*A*N
17-10-1397, 08:50 قبل از ظهر
شدن که میشه ولی باید بالای 5 هزار تا باشه تا از گارانتی خارج نشه و اینکه موتور صفر رو ببری تعمیرگاه حال نمیده معلوم نیست چی بلایی سرش بیارن

- - - Updated - - -

اقا چرا اینقدر نظرات در مورد جفت فرق داره یه سری میگن خوبه یه سری میگن نخر سرطانه ،خیلی سنگینه ،زود داغ میکنه، بخری هم زود میفروشی ،از طرفی این همه هم دست دوم تو بازار زیاده ! اونایی که چند وقته سوارن یه لطفی کنید مردونه نظرتون رو بگید که ارزش خرید داره یا نه ؟ اونایی هم که سری جدید دارن لطف کنید بگید که ایا از شتابش راضی هستید یا نه !! دوستان لطفا احساسی نظر ندید چون من از رو نظر شما میخوام تصمیم بگیرم که بخرم یا نه . خیلی ممنون.

Jack z1000
17-10-1397, 12:32 بعد از ظهر
شدن که میشه ولی باید بالای 5 هزار تا باشه تا از گارانتی خارج نشه و اینکه موتور صفر رو ببری تعمیرگاه حال نمیده معلوم نیست چی بلایی سرش بیارن

- - - Updated - - -

اقا چرا اینقدر نظرات در مورد جفت فرق داره یه سری میگن خوبه یه سری میگن نخر سرطانه ،خیلی سنگینه ،زود داغ میکنه، بخری هم زود میفروشی ،از طرفی این همه هم دست دوم تو بازار زیاده ! اونایی که چند وقته سوارن یه لطفی کنید مردونه نظرتون رو بگید که ارزش خرید داره یا نه ؟ اونایی هم که سری جدید دارن لطف کنید بگید که ایا از شتابش راضی هستید یا نه !! دوستان لطفا احساسی نظر ندید چون من از رو نظر شما میخوام تصمیم بگیرم که بخرم یا نه . خیلی ممنون.

سلام دوست عزیز
راستش من الان دوماهی هست طلایی خریدم مدل 96 . سرعتو شتابش خوبه اما مهمترین چیزش همین صداشه که قشنگ صدا موتورسنگین میده . من خودم از خریدم راضی هستم گرچه اوایلش ناراضی بودم اما به مرور دیدم موتور خوبیه . اگه قصد خرید داری صفر نخر یه 96 کم کار بگیر چون صفر بخری موقع فروش ضرر زیاد میکنی . بنظر من خواستی طلایی بگیر چون واقعا قشنگه . در مورد هزینه هاش هم واقعا سنگینه . مثلا چند روز پیش لنته عقبه فابریکشو انداختم 200 تومن شد . یا روغنش با فیلتر حدود 300 تومن میشه . حالا اگه هزینه هاش برات مهم نیست بخر حالشو ببر

ساسانخان
17-10-1397, 11:54 بعد از ظهر
من کاری به کیفیتش ندارم ولی رفیقم یه دونه 95 داره وقتی سوارش شدم برا اولین بار انگار تور سنگین سوار شده بودم صداش که عالی بود و زیر پاش یه چیزه متفاوت با موتور خودم که آپاچی دویست هست و ان اس که موتور داداشمه خیلی فرق داشت قدرتش خیلی بیشتر بود بنظر من بخر حالشو ببر اگه پول داری. زیر پاش یه چیزی در حد سی بی 400 هست

نیما نادری
18-10-1397, 11:25 قبل از ظهر
دو سلیندرهاش خوبه به مواردی که JACKZ1000 گفت باید توجه کنی ،کسی نگفته بده تا حالا !!

aidin m
27-10-1397, 12:57 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

دوسیلندر بنلی واقعا یه نقطه عطف و گل سر سبد موتورسیکلتهایی بود که به ایران وارد شد و با قوانین موتور سیکلت ایران بهترین چیزی بود که اومد نسبت به قیمت و هر کی تو زمانی که 15-تا 20 تومن بود خرید و به این حرفها و جبهه گیریهای الکی که ضدش شده بود گوش نکرد واقعا برد کرد یه موتور با اصالت و طراحی و برند قدیمیه ایتالیایی حالا درسته در چین تولید شده مثل نینجا که در تایلند درست میشه ولی تحط لیسانسه و همه ما تا به حال کلی اجناس تحط لیسانس تولید شده در چین خریدیم و میدونیم با چینیهای تقلبی متفاوته مثل انواع لبتابهای ایسرو دلو ایسوس که در چین تولید میشن یا موبایل سونیو حتی اپل که در چین هستن البته نینجا و z 250 هم عالین ولی قیمت فضاییشون باعث شد همه گیر نشن
حالا وقتی یه برند بزرگ ایتالیایی مثل بنلی توسط چین خریداری شه و تیم طراحی در ایتالیات باقی بمونه و موتورهای بالای 1000 سیسی در ایتالیا تولید شه معلومه این با یه برند تماما چینی مثل زونتسو مگلیو سی اف فرق داره حتی یه سرو گردن از برندهای کره ای مثل هیوسانگ و دایالیم بالاتره و حتی از موتورهای هندی مثل باجاج و تی وی اس باجاج پر حجم ترین موتورش 400 تک سیلندره ولی بنلی اکثر تولیداتش موتور سنگینه و غیر از 2-3 مدل زیر 250 سی سی اصلا تولید نمیکنه
خلاصه فروش بالای بنلی تو بازار ایران همچنین افت قیمت پایینش نسبت به هم رده هاش تمام این گفته هارو ثابت میکنه کسایی که به حرف شکاکها گوش دادن جز اینکه از لذت سواری این موتور محروم شدن و نتونستن با قیمت مناسب بخرن هیچ چیزی نصیبشون نشد

farshad 54
27-10-1397, 09:01 قبل از ظهر
دوست عزیز

بنلی 250 دو سیلندر طراحیش کار بنلی ایتالیا نیست و صفر تا صدش کار چینه

بنلی جفت کپیه کامل کاوازاکی er650 هست و هیچ اصالتی تو طراحیش وجود نداره که کسی بهش بنازه قبلا هم بارها به این موضوع اشاره کردم

با توهم زدن و ایتالیا ایتالیا گفتن و اصالت و فلان و وسط کشیدن تغییری تو ذات این موتور به وجود نمیاد

به نظر من بنلی یه موتور چینیه خوبه و تا قیمت 20 25 تومن خریدش قابل توجیه بود که با رخ و صداش خیلیارو به سمت خودش جذب کرد و فروش خوبی داشت ولی این وسط یه عده اینقدر شیفته و عاشق این موتور شدن که مرزهای فیزیک و متافیزیک و

ماورالطبیعه رو در مورد این موتور جابه جا کردن و اینقدر چرت و پرت و مطالب من در آوردی در مدح و ستایش این موتور از نمیدونم کجاهاشون زد بیرون که کم کم این موتور داشت از نظر فنی و شتاب و سرعت و قدرت به یه رقیب جدی برای cb1300 تبدیل میشد

و یه بیماری به نام بنلیسم یواش یواش خیلیا رو مبتلا کرد که همه این مبتلایان معتقدن بنلی رو خدایان روم باستان (ایتالیا امروز)به عنوان هدیه به ایرانیان تقدیم کردن و چینی ها فقط نقش حمالایی رو داشتن که بنلی رو تخت روون حمل میکردن برای ملت

همیشه در صحنه ایران

خلاصه کلام اینکه بنلی جفت 250 یا 300 یا 302 یا هرچی یه موتور خوشگل و خوش صداس که کپی شده یه موتور دیگس توسط هموطنان چینی

لازم به ذکر هست که خود برند بنلی هم تو اروپا زیاد طرفدار نداره و جزو برندای مطرح موتورسیکلت نیست و تو خود اروپا هم کسی زیاد سراغ بنلی و محصولاتش نمیره حتی تو خود ایتالیا

میتونید همه این چیزارو تو نت سرچ کنید و متوجه بشید