
|
|
|
با تشکر فراوان از نظرات دوستان عزیزم
آقا مهران، شما کاملا درست می فرمایید، البته خورشیدی عقب اونجایی که الان هست و می بینید قرار نمی گیره، خیلی متمایل تر به سمت وسط محور میاد.
در مورد محور عقب و انتقال نیرو خودمم می تونم ضعف هایی وجود داره، حتی با تراشکارم که صحبت می کردم اون هم اعتقاد داشت این محور مشکلاتی داره، شهر من یک شهر کوچیک و توریستی هست، خیلی از قطعات مورد نیاز و فناوری که نیاز داشتم و دارم در اینجا وجود نداره، حتی برای تهیه همین محور عقب چند روز جستجو کردم آخرشم از شهر های اطراف تونستم تهیه کنم، بعضی از قطعاتشو از تهران تهیه کردم. تراشکارم اعتقاد داشت بهتر می بود به جای میله شافت نرم (محور فعلی) از یک محور فولای سخت استفاده می کردم و یا به سبک میل گاردان به شکل لوله ای ساخته می شد، و برام توضیح داد ضریب خمش و پیچش محور های لوله ای از محور های توپر خیلی کمتره ...![]()
منم گفته هاشو قبول داشتم ولی ناچار بودم واسه تهیه این قطعات چند و روز وقت و هزینه ی زیادی رو بپردازم، که برای اولین کارم به صرفه نبود.
البته مطمئنا از نظرات دوستان استفاده می کنم، و حتما انشالله در کار بعدی و یا اصلاح همین پروژه ترتیب اثر میدم
مهم اینجاست فعلا به این سطح از توان ساخت همچین ساشی رسیدیم، به قول معروف پلت فورمش دستمون هست حالا می شه روش مطالعه، تحقیق، تحلیل، تغییر اصلاح انجام دادعین صنعت خودرو سازی، که روی یک پلت فورم چند مدل خودرو تولید می شه.
ویرایش توسط شفیع : 23-03-1391 در ساعت 12:51 بعد از ظهر
هزاران فرزند به دنیا نیامده ی این سرزمین آزادی شان را از بازوان و اندیشه ما می خواهند، پس با عمل خود می آموزانیم که پدرانشان نسبت به آینده آنان بی تفاوت نبوده اند، و آنان خواهند آموخت آزادی شان را به هیچ قیمت و بهایی نفروشند. «نادر شاه افشار»
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)