|
|
|
|
|
|

امیدوارم کارت چیزه خوبی از آب در بیاد و پروژه بعدیت باگی باشه چون احل آفرودی باگی خیلی چیزه خفنیه به کارت میاد.یچندتا مدل باگی سوار شدم خیلی رانندگی باهاش هیجانیه
ویرایش توسط RIDER : 23-03-1391 در ساعت 12:49 قبل از ظهر
FIGHT WITH NIGHT AND RIDE TO THE LIGHT
عکسایی که گذاشتی خیلی واضح هستن و به خوبی معلومه کار چجوری پیش میره
لاستیک تخت بهتر نبود بجای گرد استفاده کنی؟
هزاران فرزند به دنیا نیامده ی این سرزمین آزادی شان را از بازوان و اندیشه ما می خواهند، پس با عمل خود می آموزانیم که پدرانشان نسبت به آینده آنان بی تفاوت نبوده اند، و آنان خواهند آموخت آزادی شان را به هیچ قیمت و بهایی نفروشند. «نادر شاه افشار»
سعی کن صندلی که برای گوکارت طراحی میکنی بیشتر شبیه گوکارتهای مسابقه ای باشه بطوریکه موقع نشستن راننده فکر کنه به زمین چسبیده واحساس امنیت میکنه
شفیع جان خسته نباشی
کلا چنین طرح هایی چه ابتکاری باشه و چه از جایی نمونه برداری شده باشه ابتدا باید نمونه اولیش ساخته بشه تا معایب و محاسن خودشون را نشون بدن
به نظرم بعنوان شروع خوبه که از یه طرح اولیه شروع بشه و اصلاحات بعدی روی طرح ساخته شده انجام بشه ( یه مقدار فاصله بین توری و عمل هست )
دو مورد به نظر بنده رسید :
قرار دادن خورشیدی در سمت راست شافت ( کنار )
توی بحث پیچش توی مکانیک هر چه شما از محل وارد شدن تورک دور میشید به همون مقدار زاویه پیچش کاهش پیدا میکنه و همینطور خود تورک پیچشی هم کاهش پیدا میکنه تا به صفر برسه
به همین خاطر الان تمرکز تورک پیچشی برای حرکت روی چرخ سمت راست هست و تورکی که به چرخ سمت چپ میرسه به مراتب کمتر هست
چنانچه موقعی تصمیم به اصلاحات گرفتید قرار دادن دیسک ترمز در مرکز شافت هم بررسی کنید توی ترمز گیری بهتر تاثیر مطلوبی میزاره
امیدوارم صحبتهای بنده ناراحت نشده باشید
بنده خودم را کوچک تر از این حرف ها میدونم که بخوام اموزشی به کسی بدم
در غالب صحبت دوستانه ، ذهنیات خودم را بازگو کردم
موفق باشید
با سلام وخسته نباشید خدمت تمام اساتید ما هم یه موقع فکر یه همچین طرحی رو داشتیم بیشتر کار هاش رو هم کردیم البته با کمک فنر بود طرح ما با انجین یه سیجی125بعد سر انتقال نیرو وترمز به مشکل بر خوردیم و یه کم مشکلات دیگه که پروژه رو تموم کردیم و انجین و وسایل رو فروختیم حالا دوباره به فکر ساختنش افتادم از دوستان می خوام کمک کنید یه کم بیشتر توضیح بدید و عکس بزارید و وسایل مورد استفادتون رو هم ذکر کنید با تشکر![]()
با تشکر فراوان از نظرات دوستان عزیزم
آقا مهران، شما کاملا درست می فرمایید، البته خورشیدی عقب اونجایی که الان هست و می بینید قرار نمی گیره، خیلی متمایل تر به سمت وسط محور میاد.
در مورد محور عقب و انتقال نیرو خودمم می تونم ضعف هایی وجود داره، حتی با تراشکارم که صحبت می کردم اون هم اعتقاد داشت این محور مشکلاتی داره، شهر من یک شهر کوچیک و توریستی هست، خیلی از قطعات مورد نیاز و فناوری که نیاز داشتم و دارم در اینجا وجود نداره، حتی برای تهیه همین محور عقب چند روز جستجو کردم آخرشم از شهر های اطراف تونستم تهیه کنم، بعضی از قطعاتشو از تهران تهیه کردم. تراشکارم اعتقاد داشت بهتر می بود به جای میله شافت نرم (محور فعلی) از یک محور فولای سخت استفاده می کردم و یا به سبک میل گاردان به شکل لوله ای ساخته می شد، و برام توضیح داد ضریب خمش و پیچش محور های لوله ای از محور های توپر خیلی کمتره ...![]()
منم گفته هاشو قبول داشتم ولی ناچار بودم واسه تهیه این قطعات چند و روز وقت و هزینه ی زیادی رو بپردازم، که برای اولین کارم به صرفه نبود.
البته مطمئنا از نظرات دوستان استفاده می کنم، و حتما انشالله در کار بعدی و یا اصلاح همین پروژه ترتیب اثر میدم
مهم اینجاست فعلا به این سطح از توان ساخت همچین ساشی رسیدیم، به قول معروف پلت فورمش دستمون هست حالا می شه روش مطالعه، تحقیق، تحلیل، تغییر اصلاح انجام دادعین صنعت خودرو سازی، که روی یک پلت فورم چند مدل خودرو تولید می شه.
ویرایش توسط شفیع : 23-03-1391 در ساعت 12:51 بعد از ظهر
هزاران فرزند به دنیا نیامده ی این سرزمین آزادی شان را از بازوان و اندیشه ما می خواهند، پس با عمل خود می آموزانیم که پدرانشان نسبت به آینده آنان بی تفاوت نبوده اند، و آنان خواهند آموخت آزادی شان را به هیچ قیمت و بهایی نفروشند. «نادر شاه افشار»

سلام
جناب شفیع الآن ماشینتون در چه مرحله ای هستش ؟!
آیا تست شده یا هنوز انجین سوار نشده ؟!
یه چیزی به نظرم درست نمیاد ، اونم جای خورشیدی و انتقال نیرو هستش
خورشیدی هرچی به مرکز محور نزدیکتر باشه بهتر هستش
البته میدونم میخوایید موتور کنار باشه تا طول ماشینتون کمتر بشه ، اما فکر میکنم این حالت نیروی زیادی رو هدر بده !

سلام شفیع جان خسته نباشیو ایشالله که هر چه زودتر کارتو به اتمام برسونی ویه سوال : از چه انجینی میخوای استفاده کنی؟
من تنها کمکی که میتونم بکنم اینکه دعا کنم کارتون به بهترین نحو جلو بره
من گرافیستم؟ نمیتونم کمکی بکنم؟
(اسپم که نیست پستم؟)
.:: خراب رفاقت ::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)