توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پالس 180 | Pulse 180
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
masterfire777
30-11-1392, 08:14 بعد از ظهر
سلام ... عزیز تریل ایرانی چه 200 یا 250 فرقی نفکوله ... همشون یک لیتر ...Ok موفق باشی
- - - Updated - - -
داداش این چه کاریه خوب؟ اندازه یه موتور نو هزینه میکنی آخرشم هیچی...
میدونم هزینه بره این کار ... ولی شما ببین هر موتوری یک هزینه ای داره واسه خودش ... من این هزینه رو اگر بزارم و یک موتور بهتر بگیرم اونم باز واسه خودش یه خرجایی داره .. پس میبینی که همیشه در حال خرج کردن هستی .. ولی وقتی چیزی رو که داری واسش هزینه کنی موندگاریش واست بیشتره تا اینکه واسه یه موتور تازه تر .... پالس موتوره خوبیه .. پس بهتر از این موتور که فعلا واسه من چیزی نیست مگه اینکه برم سراغ موتورای ژاپنی ... پس همینو ارتقاش یا تیون بشه به صرفتره ... البته این نظره منه ... شاید بقیه نظره دیگه ای داشته باشن در این مورد ... بازم ممنون از دوستان
farzin
30-11-1392, 11:22 بعد از ظهر
سلام به همه پالس سوارا
امروز همینطوری عشقی زد به سرم فیلتر هوا رو ابرشو برداشتم ... نفس موتور حال امده ... البته شاید بگین کمی اشتباه باشه .. ولی تو این هوای سرد که تراکم و نسبت رطوبت هوا بالاست .. کاره خوبیه .... حال داد اساسی .. احساس می کنم موتور تازست ..
راستی یک بهونه جور شد بیام تهران .... کلی باید وسائل بگیرم واسه این عزیز دوردونه .... از صفحه کلاچ تا شمع و سوپاپ و شایدم پیستون نو ( نمیدونم میخوام یک حال اساسی بدم بهش )
این موتور ما قبل از اینکه بیاد دست ما برسه دست یک ادو لا.... بوده که از موتور سر در نمیورده .. کیلومتر کار نمیکنه ... از سر سیلندرش احساس می کنم صدای چک چک میاد .. ( راستی پیچ سر سیلندر که سیلندرو به سر سیلندر محکم میکنه بیرون میفروشن )
کلا شاید موتور رو اوردم پایین از اول سر همش کردم ... اگه دوستان نظری در این مورد دارن ممنون میشم کمکی کرده باشن ..
اروزی موفقیت و چریخیدن چرخ همه موتور دوستان و سواران ............. یاشاسین
.
پیستون سوراخ بشه و حتی جام کنه هنوز مجاب نمیکنه تعمیرکار حرفه ای رو که بخواد پیستون رو تعویض کنه ...
صدای جک جک از سرسیلندر صدای سوپاپ ها هست که یک حرفه ای باز تشخیص میده که میزون هستن یا نه که بازم باید با وسیله خودش فیلر گیری شه ، ولی اگه صدا جیک جیک میشنوی چیزی که مد نظر من هست البته دلالت بر میزون بودن سوپاپ ها هست... که دارن به زیبایی باز و بسته میشن
پیچ سرسیلندر هم متوجه نشدم کجارو میگی ( عکس بزاری راهنمایی راحتتره)
شمع ها هم بعد از یه مدت کارکرد بنا به تشخیص باید تعویض بشن
فیلتر هوا رو امروز در بیار حال کن فردا بشین پای موتور ناله کن
و یه نصیحت کلی در مورد همه موتورها : وقتی تغییراتی در موتور میدید و قطعاتی رو نو میکنید بخاطر نو بودنشون با دیگر قطعات که فرسوده هستن مچ match یعنی هماهنگی ندارن واسه همین فشار به قطعات فرسوده بیشتر میاد چون یه جایی مثل صفحه کلاچ نو شده و داره به راکب حال میده ... و راکب به موتور فشار میاره ...واسه همین توو تعویض قطعات آب بندی مجدد رو لحاظ کنید
و بعد از اینکه تعویض قطعات نو رو بکار بردید موتور رو که میبینید سرحال شده بهش فشار نیارید چون سریع قطعه نو بخاطر هارمونی نداشتن از بین میره و قطعات قدیمی هم فرسوده تر میشن و زود به جایی میرسه که به موتور میگین " لگن " و این بخاطر این هست که یه جایی از موتور نو شده و موتور جون پیدا کرده ، دریغ از اینکه این حال دادن باعث میشه شما فشار بیش از حدی به قطعات فرسوده تر بیارید
جوری دیگه بخام توضیح بدم این شکله که قبل از تعویض قطعات وقتی موتور حال نداره شما هم آروم میرید
بعد از تعویض و بکار بردن یک قطعه نو بخاطر اینکه فشار رو میتونه تحمل کنه موتور جون پیدا میکنه و به موتور گاز میدید بعد این اتفاق میوفته که قطعه نو فشاری رو بوجود میاره که خارج از توان تحمل قطعات فرسودن و قطعات فرسوده بیشتر از بین میرن و بخاطر اینکه خوب کارشون رو انجام نمیدن فشاری رو بوجود میارن که قطعه نو نمیتونه این فشار مضاعف بر مسولیتش رو تحمل کنه ... نتیجه یک موتور لگن هست ...
تجارب شخصی...
چیکار باید کرد ؟ قطعات حساس بیخود و بی جهت تعویض نکرد ، و هر قطعه نویی اضاف میشه آب بندی براش باید در نظر گرفت ، و بعد از این نوع تعمیرات باید با موتور مدارا کرد و فشاری نزدیک به رد لاین رو نیاورد ، آدم پیر مثل جونا چابک نیست موتور مدل 80 مثل 90 نبست
... موفق باشی...
پشیمان
30-11-1392, 11:35 بعد از ظهر
فرزین جان اصلا این چیزی که میگی اشتباه هستش موتور خراب شد تعمیر گاه تمام .موتور در خدمت انسانه نه انسان در خدمت موتور
shahab_zx
01-12-1392, 12:49 قبل از ظهر
با سلام و خسته نباشید به همه پالس سوارا.دمه همتون گرم واسه قرار دادن این اطلاعات مفید.واقعیتش من یه 2 3 ماهه که ug4 گرفتم خیلی چیزا از تجارب شما دوستان یاد گرفتم.راستی اقا فرزین صدا موتورت فدایی داره به مولا.یه صدقه بده یه وقت چش نخوره
masterfire777
01-12-1392, 08:57 قبل از ظهر
سلام و مرسی از توضیحات خوب و مفید فرزین جون
در مورد فیلتر هوا که گفتم که فقط تو هوای سرد که تراکم هوا خیلی بالاست این کارو می کنم البته تا چند روزه دگه که هوا خوب و گرم بشه دوباره ابر رو جاش میزارم ... اما در مورد تعویض قطعات .. قطعاتی که داخل انجین هستن به دلیل روغن کاری هیچ وقت اون فرسودگی رو ندارن نه که بگم اصلا ندارن .. نه خیلی کمتر از قسمتهایی که در معرض حرارت هستن .... سوپاپ . پیستون و واشر و کلاا قسمت سیلندر بیشتر در این مورد هستن ... حرارت خودتون میدونین که چه تعصیری روی فلز داره ... دیگه باید خودتون بغقیه اش رو بدونین .
همیشه همه چیز و همه کار باید اوصولی و علمی انجام بشه ... همینطور هم که فرزین جان گفتن باید قطعیی که تعویض و جایگزین مشه تا مرحله ابندی صبر کرد و به موتور فشار نیورد ..
خلاصه با باز شدن این گونه بحثه ها و موضعاته که اطلاعات و شناخت از وسیله خودمون بالا میره ... بازم ممنون از کمک و یاری دوستان گل پرشین موتور
Darken
01-12-1392, 05:20 بعد از ظهر
سلام به همه ی دوستان-1 سوال دارم در مورد پلاک موتور-ما الان ی پولسار داریم مدلش 82 هست(پلاک ملی) و شنیدم که میگن عمر موتور 10 ساله هست یعنی اگه من بخوام سال بعد بفروشم دیگه پلاک جدید بش نمیدن؟؟؟؟
ممنونم از همه دوستان
farshad 54
01-12-1392, 05:37 بعد از ظهر
اینجوری که به نظر میاد نه دیگه اون کسی که از شما میخره نمیتونه پلاکش کنه
ولی شما با همین پلاکت میتونی حالا حالا ها ازش استفاده کنی
Darken
01-12-1392, 05:46 بعد از ظهر
ممنون ولی هر کس ی حرف میزنه یکی میگه موتوری که پلاک ملی گرفته دیگه مشکل نداره میگم هر کس ی چیز میگه از شما هم ممنونم
- - - Updated - - -
بازم
ممنون
- - - Updated - - -
دوستان اگر باز هم راهنمایی کنید ممنون میشم
- - - Updated - - -
سلام به همه ی دوستان-1 سوال دارم در مورد پلاک موتور-ما الان ی پولسار داریم مدلش 82 هست(پلاک ملی) و شنیدم که میگن عمر موتور 10 ساله هست یعنی اگه من بخوام سال بعد بفروشم دیگه پلاک جدید بش نمیدن؟؟؟؟
ممنونم از همه دوستان
بیشتر راهنمایی کنید ممنونم
farshad 54
01-12-1392, 05:47 بعد از ظهر
این که هر کس یه چیزی میگه در مورد هر چیزی هر کس یه چیزی میگه ولی اگه میخوای مطمئن بشی برو مرکز شماره گذاری موتور ببین چی میگن
تا متوجه بشی که کی درست گفته شاید اصلا قضیش کلا عوض شده باشه
Darken
01-12-1392, 05:59 بعد از ظهر
این که هر کس یه چیزی میگه در مورد هر چیزی هر کس یه چیزی میگه ولی اگه میخوای مطمئن بشی برو مرکز شماره گذاری موتور ببین چی میگن
تا متوجه بشی که کی درست گفته شاید اصلا قضیش کلا عوض شده باشه
بله درسته حق باشما هست ولی من تصادف کردم فعلا قادر به حرکت نیستم و کسی رو ندارم که بره برم سوال کنه برا همین از شما عزیزان پرسیدم-که ببینم جریانش چیه چون تا عید وقت هس
h0ssein
01-12-1392, 06:05 بعد از ظهر
تا قبل از عید اگه مراجعه کنید تعویض پلاک میکنن ولی وارد سال 93 شدیم پلاک که نمیکنن هیچی اگه موتورم بگیرن دیگه پس نمیدن/
اما اگه همینطوری سوار شی و پلیس نگیره میتونی استفاده کنی ، فقط شایعه شده کارت سوخت رو میسوزنن که اونم هر کی یچیز میگه
مطمئن نیستم اما از این عوضیا هرچی بگی بر میاد/
Darken
01-12-1392, 06:15 بعد از ظهر
تا قبل از عید اگه مراجعه کنید تعویض پلاک میکنن ولی وارد سال 93 شدیم پلاک که نمیکنن هیچی اگه موتورم بگیرن دیگه پس نمیدن/
اما اگه همینطوری سوار شی و پلیس نگیره میتونی استفاده کنی ، فقط شایعه شده کارت سوخت رو میسوزنن که اونم هر کی یچیز میگه
مطمئن نیستم اما از این عوضیا هرچی بگی بر میاد/
بله حسین جان حق با شماس اینا برا پول هر کاری میکنن والا ما هم موندیم خود درگیری دارن پلیس +10 ی حرف میزنه تعویض پلاک ی حرف موندیم-ممنونم ازت
Darken
01-12-1392, 07:13 بعد از ظهر
ممنونم از همه دوستان
دوستان باز هم اگه اطلاعات در این باره داشتن راهنمایی کنن ممنون میشم
farzin
02-12-1392, 12:10 بعد از ظهر
دوستان باز هم اگه اطلاعات در این باره داشتن راهنمایی کنن ممنون میشم
دوست گل ما که پات شکسته ایشالا خدا شفا بده ، یه یادگاری پرشین موتور بزن رو گچ پا تا بگم برات
اول اینکه شما میگین موتور پلاک ملی هست ، درسته ؟ پلاک ملی همین پلاک هایی هستن که گوشه سمت چپ بالا آبی هست و پرچم وطن عزیز روش نقش بسته (شیرحورشید بود خفن تر بود)
اگه این پلاک رو داری خوب مسئله ای نیست ، اما اگه غیر از این پلاک باشی توی شهرستان کارت ندارن ( توو تهران نمیدونم )، اما اگه موتور رو به دلایل دیگه ازت گرفتن مثلا ویراژ دادن و ... یا کلا نقض امور راهنمایی رانندگی موتور رو میبرن پارکینگ بعد اونجا طی مراحلی کاغذ بازی و جریمه ازشما بخاطر بالای 10 سال بودن موتورتون یک تعهد ازت میگیرن ، ( به این مضمون که : اگه گرفتیمش دوباره به هر دلیلی باید باهاش خدافظی کنی و تو زیر اینو امضا میکنی که بهت میدن موتور اونوقت) و در صورت گرفتن دوباره موتور مابتفاوتی پول میزاری سر اون مبلغی که خودشون تعیین میکنن واسه موتورت و یه موتور چینی شاید 125 بهت میدن ...
توجه داشته باش من هر روز که میرم نون وایی میگم چقد میشه ؟ حالا قانون های ما هم به همین منوالن هر روز باید بری ببینی چطور شده...
kermeje_13
02-12-1392, 05:19 بعد از ظهر
سلام.
دوستان من رینگ لاستیک جلوم کمی تاب برداشته...میخواستم بدونم که ایا رینگ پالس قابل تاب گیری هست؟...اگه نه کسی قیمت رینگ داره؟
ممنون
Darken
02-12-1392, 05:22 بعد از ظهر
سلام داداش گلم چشم حنما رو پام مینویسم-دو شما هم گرم بله موتور پلاک ملی هست فقط خواستم بدونم که اگه بخوام بفروشمش پلاک جدید میدن؟؟؟البته ی آمار هایی گرفتم گفتن مثل اینکه 15 ساله شده-از راهنماییت هم ممنونم
پشیمان
02-12-1392, 05:24 بعد از ظهر
ببخشید یه سوال موتور پلاک ملی رو اگه بگیرن که 10 سالش تموم شده بازم باید اون ورقه که اگه یه بار دیگهموتور رو گرفتن به ادم پس نمیدن رو باید امضا کرد؟
Darken
02-12-1392, 07:54 بعد از ظهر
ببخشید یه سوال موتور پلاک ملی رو اگه بگیرن که 10 سالش تموم شده بازم باید اون ورقه که اگه یه بار دیگهموتور رو گرفتن به ادم پس نمیدن رو باید امضا کرد؟
داداش منم این سوال رو داشتم ولی ی سر برو خودتم آمار بگیر ولی آخرین اطلاعاتی که بدست آوردم گفتن عمر موتور 15 ساله شده
soleymani
02-12-1392, 08:55 بعد از ظهر
این موتور دیگه برای خودتونه
یعنی آخرین پلاکی هست که بهش دادن
برای فروش به طرف یه وکالت تام و الاختیار میدید و با پلاک شما هست
Gladiator
03-12-1392, 10:49 قبل از ظهر
دوستان لوازم اصلی پولسار 180 پره ای پیدا میشه؟ کمک هاش و قاب بغل هاش
masterfire777
03-12-1392, 10:25 بعد از ظهر
دوستان لوازم اصلی پولسار 180 پره ای پیدا میشه؟ کمک هاش و قاب بغل هاش
منظورت 180 تک شمع که کمک های گازی ندارن .... سخت پیدا میشه چون تولید متوقفه ... ولی اگه مثل این جدیدا باشه باید بیایی تهران ... یا یکی از دوستان تهرانی زحمت این کارو واست بکشن .
موفق باشی
kermeje_13
03-12-1392, 10:27 بعد از ظهر
سلام.
دوستان من رینگ لاستیک جلوم کمی تاب برداشته...میخواستم بدونم که ایا رینگ پالس قابل تاب گیری هست؟...اگه نه کسی قیمت رینگ داره؟
ممنون
MANHUNT
03-12-1392, 10:35 بعد از ظهر
دوستان امروز دوست قديميم رو ديدم كه سوار يه پالس ١٨٠ پره اي بود موتور تمييزي به نظر ميرسيد ازش پرسيدم چند خريدي گفت:٩ ميليون تومن!!!!!!!!!!!!!!!!تازه اون رفيقش كه باهاش بود ميگفت يه دونه ابي مشابه صفر پيدا كردم ميخوام بخرم ١٢ تومن!!!!!!!!!!!!!!!!دوستان اينا چي ميگن واقعا قيمت اين هست سردرد گرفتم خيلي معضرت ميخوام اخه كي مياد انقدر پول بده ١٢ تومن ادم دايليم صفر ميخره به رفيقم گفتم چرا پالس ٢٠٠ ان اس نگرفتي چرا چرت و پرت گفت، گفت پولش عشقمو دادم پول عشق به هر قيمتي!!!!!!!!اگه واقعا من اشتباه ميكنم لطفا بهم بگيد
farzin
03-12-1392, 11:21 بعد از ظهر
این پالس 180 پره ای صفرش نهایتا 7-8 میلیون معامله میشه ، کسایی که پول بیشتر دارن هزینه میکنن موتورباز نیستن ، واسه همین توی اینجور معاملات اصول معامله رو نمیدونن واسه همین احتمال داره که همچین قیمتهایی رو دلال ها بهشون بندازن
Gladiator
03-12-1392, 11:36 بعد از ظهر
منظورت 180 تک شمع که کمک های گازی ندارن .... سخت پیدا میشه چون تولید متوقفه ... ولی اگه مثل این جدیدا باشه باید بیایی تهران ... یا یکی از دوستان تهرانی زحمت این کارو واست بکشن .
موفق باشی
آره از همونا ، سری اول پولساردیگه ، پالس نیست رو باکش نوشته پولسار ، تک شمع انجین نقره ای و دمبی و خطر عقبشم کلا فرق میکنه با پالس ، حالا اگه پیدا نشه لوازمش لوازم پالس پره ای بهش میخوره؟
masterfire777
05-12-1392, 10:22 بعد از ظهر
نمیدونم دقیقا ... ولی احساس می کنم که از نظر شاسی با پالسهای پره ای یکی باشه ... به خاطر همین میشه بهش خورند .... البته ک تعداد از این موتورهای طرح پالس هم هستند مثل این امیکو گلسار 180 اینه پولساره ... البته نمیدونم که وسائل یدکیش هست یا نه ؟!
شما دقیق اماروشو بگیر ... انشاله که بهش بخوره .. موفق باشی ..
- - - Updated - - -
سلام.
ممنون
اگه که رینکی باشه که باید کلا عوض شه .. چون قابل تاب گیری نیست ... ولی اگه پره ای باشه صد در صد مشکل حله ... البته به دست استاش
farshad 54
05-12-1392, 10:53 بعد از ظهر
کسی که 9 تومن چه میدونم 12 تومن پول پالس پره ای میده ببخشید نه تنها موتور سوار نیست بلکه به نظر من فقط میتونه اسگل باشه
لوازم پولسار خیلی کمه باید بیای گمرک از این استوک فروشا گیر بیاری من خودم یه دنبی عقب پولسار داشتم انداختمش دور :297: کاش زودتر میگفتی
رینگ اگه زیاد تاب نداشته باشه تراشکار میتونه درستش کنه اینایی که رینگ اسپرت ماشین تعمیر میکنن
MANHUNT
06-12-1392, 12:53 قبل از ظهر
کسی که 9 تومن چه میدونم 12 تومن پول پالس پره ای میده ببخشید نه تنها موتور سوار نیست بلکه به نظر من فقط میتونه اسگل باشه
لوازم پولسار خیلی کمه باید بیای گمرک از این استوک فروشا گیر بیاری من خودم یه دنبی عقب پولسار داشتم انداختمش دور :297: کاش زودتر میگفتی
رینگ اگه زیاد تاب نداشته باشه تراشکار میتونه درستش کنه اینایی که رینگ اسپرت ماشین تعمیر میکنن
اره به خدا فرشاد جان،اگه منم ميدونستم يه پالس ١٨٠ البالويي داشتم در حد البته من و شما همچين ادمايي نيستيم داشتيمم داداش به قيمت حقيقي ميفروختيم يه اگهي هم تو اينترنت ديدم زده بود پالس ١٨٠ البالويي صفر كيلومتر زده بود هشت ميليون رفيقم زنگ زد چون ميخواست بخره طرف بهش گفت ١٨ ميليون تومن هستش!!!!!!!:khak:اينا چه فكري كردن آدم با هيجده تومن هيوسانگ صفر ميخره الان خون جلو چشام گرفته:khak:
farzin
06-12-1392, 02:27 قبل از ظهر
18 میلیون ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الله صمد ... لم یلد و لم یولد ... کفوا احد ...
از علائم حضور امام زمان نیستن این قیمتا ؟؟؟؟؟؟
واقعا ملت به این حد از گاگولی رسیدن که دلال ها همچین قیمتی رو از خودشون در میکنن :wall3::wall3::wall3::wall3: ... شماره این یارو فروشنده رو برام پخ کن لطفا میخام ببینم از کی مواد میگیره .... ( عجب جنسیه )
Gladiator
06-12-1392, 02:41 قبل از ظهر
اصلا قیمت بدن 100 میلیون ،کیه که بخره؟
منم یه پولسار مشکی خریدم ظاهریش یکم خرج داره دارم جمعش میکنم ، میخوام بدونم اگه باکشو رنگ کنم این برچسب آرم pulsar پیدا میشه بچسبونم روش؟ اصلا باک فابریک رنگ شدشو کسی قیمت داره؟
mamijkle
09-12-1392, 12:57 قبل از ظهر
سلام به همگی یه سوال داشتم می خوام این موتور روبخرم
می خوام بدونم کیفیتش مثل ماشینای تولید داخل منظورم 92 هستش کیفیت این موتور هم پایین اومده یا نه مثل سابقه
بعد بیشتر خرابی این موتور چی هست مثلا مثل آپاچی مشکل زنجیر و .... از این چیزا داره یا نه
farshad 54
09-12-1392, 01:13 قبل از ظهر
نه دوست عزیز هیچ مشکلی نداره برو بخر حالشو ببر
h0ssein
09-12-1392, 09:18 قبل از ظهر
سلام به همگی یه سوال داشتم می خوام این موتور روبخرم
می خوام بدونم کیفیتش مثل ماشینای تولید داخل منظورم 92 هستش کیفیت این موتور هم پایین اومده یا نه مثل سابقه
بعد بیشتر خرابی این موتور چی هست مثلا مثل آپاچی مشکل زنجیر و .... از این چیزا داره یا نه
موتور خوب و بسیار خرکاری هست اگه درست استفاده بشه عمری برا صاحبش نوکری میکنه:23:
Gladiator
09-12-1392, 10:47 قبل از ظهر
کسی نیست پاسخ پرسش منو بده ؟ دوستان تهرانی باک رنگ شده پالس پره ای چنده؟اگه باکمو رنگ کنم این برچسب پالس یا پولسار روی باک پیدا میشه ؟
hamidmojrem
09-12-1392, 12:31 بعد از ظهر
دوست عزیز میتونی بری پیش همینا ک انواع برچسب درست مییکنن بگی مثل همین برام ببر برات میبره
hamidmojrem
Darken
09-12-1392, 12:51 بعد از ظهر
سلام دوست عزيز-آخرين قيمتي كه از باك داشتم حدود ٥٠٠ بود اگه اشتباه نكنم
اشتباه
09-12-1392, 02:08 بعد از ظهر
ببخشید من میخواستم فقط بدونم استحلاک پالس 180 بیشتره ییا اپاچی 180 اگر دوستان عزیز تجربه ای دارند زکر کنند تا مورد استفاده همه بچه های پرشین موتور قرار بگیرد با تشکر
h0ssein
09-12-1392, 02:30 بعد از ظهر
اصطحلاک هردو یکی هست و کم خرج هستند البته تا وقتی که با انتظارات بیجا خاهرومادره موتور رو بهم پیوند نزنید.
اشتباه
09-12-1392, 04:10 بعد از ظهر
ببخشید شما 220 رو توصیه میکنید یا 180 رو با کمال تشکر
amiro021
09-12-1392, 04:16 بعد از ظهر
ببخشید شما 220 رو توصیه میکنید یا 180 رو با کمال تشکر
داداش بستگی به جیبت داره هرچی بیشتر پول بهترشو میخری شما اصلا 220 رو با 180 مقایسه نکن از همه نظر 220 سرتره
Darken
13-12-1392, 04:48 بعد از ظهر
دوستان سلام-تو این عکس دوقسمت رو علامت زدم-1 قسمت اول که کوچیک تره موتور من اون قسمت رو نداره چجوریه میشه تهیه کرد یا؟؟؟؟و قسمت بزرگتر آیا به اون قسمت در برق میگن؟؟؟قیمتش چقدره؟؟؟(پولسار 180)ممون-
[Only registered and activated users can see links]
K.I.A
13-12-1392, 04:57 بعد از ظهر
در بزرگه در کلاچه و در کوچیکه کاور استارت
Darken
13-12-1392, 05:02 بعد از ظهر
هر دوش تو بازار هست؟؟؟ قیمتاشون چقدره؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید دوستان
farshad 54
13-12-1392, 06:17 بعد از ظهر
هر دوش تو بازار گیر میاد
قیمتشم تشریف بردید بازار متوجه میشید
Darken
13-12-1392, 06:24 بعد از ظهر
هر دوش تو بازار گیر میاد
قیمتشم تشریف بردید بازار متوجه میشید
داداش گلم من ی تصادف سنگین داشتم 4 ماه زمین گیرم بره همین قیمت پرسیدم از شما دوستان
Darken
13-12-1392, 09:53 بعد از ظهر
دوستان قیمت در کلاج و کاور استارت پولسار چنده؟؟؟راهنمایی کنید دیگه!!!!!!!!!!!!ممنون
Darken
13-12-1392, 11:14 بعد از ظهر
دوستان قیمت در کلاج و کاور استارت پولسار چنده؟؟؟راهنمایی کنید دیگه!!!!!!!!!!!!ممنون
یه نفر نیس اینجا مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Gladiator
14-12-1392, 10:56 قبل از ظهر
ماهیچه ها و سیستم برق پولسار 180 با پالس 180 فرق میکنه یا یکیه؟ کسی میدونه؟
Darken
15-12-1392, 12:45 بعد از ظهر
دوستان عزیز ما ی سوال کردیما-کاور استارت و در کلاج پولسار(پالس پره) چه قیمته؟
ممنون میشم یکی ج بده
Kami
19-12-1392, 06:21 بعد از ظهر
دوستان عزیز ما ی سوال کردیما-کاور استارت و در کلاج پولسار(پالس پره) چه قیمته؟
ممنون میشم یکی ج بده
اگه کسی جواب سوال شمارو بدونه حتما جواب میده
Darken
20-12-1392, 02:13 قبل از ظهر
اگه کسی جواب سوال شمارو بدونه حتما جواب میده
بله دوست عزيز كاملا مشخصه-ممنونم ازلطف همه
masterfire777
27-12-1392, 01:34 بعد از ظهر
سلام به همه .... پیشاپیش سال نو همگی مبارک .... چهارشنبه سوری خوب و بی خطری داشته باشین :grouphug::icon_pf _15_:
راستی دوستان یک چیزه عجیب ... تا حالا من با موتورهای دیگه کورس نذاشته بودم ... همینطوری با یکی از دوستان که هندا 125 داشت گازوندیم ... دنده 1 و 2 و 3 و 4 رو جلو بودم همین که انداختم 5 و گاز دادم دیدم 125 امد زد جلو ... :297: مثل اینکه تو اون سرعت دیگه موند ... اساتید نظری و یا ..... بگن که موندم تو کاره این موتور
abasonline
27-12-1392, 02:05 بعد از ظهر
سلام
دوستان سال نو پیشاپیش مبارک
به نظرتون پالس 220 ارزش اینو داره که سال آینده موتور بفروشم با یه 220 عوض کنم؟؟
تفاوت محسوسی دارند که پول خرج کنیم بابتش؟
کلا بخوام یه پله بالاتر از این موتور و داشته باشم پول زیاد هم نزارم روش چی پیشنهاد میدید؟
MANHUNT
27-12-1392, 08:08 بعد از ظهر
سلام
دوستان سال نو پیشاپیش مبارک
به نظرتون پالس 220 ارزش اینو داره که سال آینده موتور بفروشم با یه 220 عوض کنم؟؟
تفاوت محسوسی دارند که پول خرج کنیم بابتش؟
کلا بخوام یه پله بالاتر از این موتور و داشته باشم پول زیاد هم نزارم روش چی پیشنهاد میدید؟
اگه موتور الانتون 180 هست صد در صد تغییر محصوصی احساس میکنی شتاب بهتر سرعت بیشتر رادیات روغن ترمز عقب و جلو دیسکی چهره جذاب تر(نظر شخصی)خاطر جم باش که از 180 خیلی بهتر هستش و 220 میتونه پله ای باشه برای سوار شدن 250cc
farshad 54
28-12-1392, 12:41 قبل از ظهر
سلام به همه .... پیشاپیش سال نو همگی مبارک .... چهارشنبه سوری خوب و بی خطری داشته باشین :grouphug::icon_pf _15_:
راستی دوستان یک چیزه عجیب ... تا حالا من با موتورهای دیگه کورس نذاشته بودم ... همینطوری با یکی از دوستان که هندا 125 داشت گازوندیم ... دنده 1 و 2 و 3 و 4 رو جلو بودم همین که انداختم 5 و گاز دادم دیدم 125 امد زد جلو ... :297: مثل اینکه تو اون سرعت دیگه موند ... اساتید نظری و یا ..... بگن که موندم تو کاره این موتور
کلا همه پالسها دنده آخرشون همینجوریه و فقط به درد این میخوره که بعد از پر کردن دنده قبلی بدی دنده آخر (تو کفی ) و به مرور دور موتورت بالا میره و سرعت موتور
البته تا همون دنده 4 شما باید به اندازه کافی از سی جی فاصله میگرفتی و وقتی میزدی تو 5 دیگه نباید سی جی بهت میرسید احتمالا تو سر بالایی بودی یا موتورت حالش خیلی بده :consoling2:
farzin
28-12-1392, 01:48 قبل از ظهر
راستی دوستان یک چیزه عجیب ... تا حالا من با موتورهای دیگه کورس نذاشته بودم ... همینطوری با یکی از دوستان که هندا 125 داشت گازوندیم ... دنده 1 و 2 و 3 و 4 رو جلو بودم همین که انداختم 5 و گاز دادم دیدم 125 امد زد جلو ... :297: مثل اینکه تو اون سرعت دیگه موند ... اساتید نظری و یا ..... بگن که موندم تو کاره این موتور موتور شما نیاز به سرویس داره ، جزییاتی هستن که توی کورس بستن باید رعایت کنید ، زنجیر ، باد لاستیکا ، جدای از شمع و کاربرات و ... که میدونیم باید میزون باشن حائز اهمیتن ، و همینطور نحوه نشستن روی موتور هم باید درازکش باشه ، همیشه برای کورس بستن باید تشخیص بدید موتور شما به چه نحوی از پس رقیب میتونه بر بیاد کورس با درگ فرق میکنه کورس بستن هر لحظه میتونه پیش بیاد حتی با کشیدن یک معکوس از سمت یک ناشناس به اعلام طلبیدن حریف هست ، اینجا مکان شما مهم هست... اگه شک دارید که برنده مسابقه باشید سعی کنید پشت سر رقیب حرکت کنید و باید توی پشت باد اون باشید و اگه از موتور رقیب آشنایی دارید که ضریب دنده هاش به چه صورت هست میتونید تشخیص بدید که توی چه دنده ای از پشت رقیب بیرون بکشید مثل ماشینهای ناسکار ولی معمولا موتورهای هم قد تا دنده 4 پشت به پشتش خودتون رو حفظ کنید ، وقتی پشت رقیب هستید برنده شمایید چون با دادن دنده 5 سرعت بیشتر شده و از اصطکاک باد خبری نیست و از پشت رقیب در میاید و از توان مضاعفی در نبود هوا که برای موتور ایجاد کردید برای یک جلو افتادن بهره میبرید وقتی جلوش رو میزنید همه چی تموم میشه و کسی دیگه انتظار اینو نداره که شما چند صد متر حرکت کنید بعد شما رو بگیره بعد از دیدن این حرکت رقیب یکبار به شما باخته و شما میتونید دیگه سرعت رو کم کنید و پایان کورس رو با یه لبخند اعلام کنید ، این شیوه ای هست که میتونید خیلی از موتورهایی که در حد موتورتون هستن و مطمن نیستید که برنده میشید ، انتخاب کنید تا پایان خوشی برای خودتون با یکی از مهارت های رانندگی رقم بزنید ...امیدوارم مفید واقع شده باشه :[Only registered and activated users can see links] ( برم لنسر بندازم ...)
- - - Updated - - -
به قول داش فرشاد شمابایستی فاصله تون زیاد میکردید و توی 1.2.3.4 باید نامه فدایت شوم میفرستادی براش که دیگه کار به دنده 5 نرسه
h0ssein
01-01-1393, 05:30 بعد از ظهر
دوستان این یوجی4 اسپرتا تو شتاب عایا برتری نسبت به یوجی4 آنالوگها دارن؟
تو چندبار تست درگ هردفعه یوجی4 اسپرت برنده شد...
بخاطر آیرودینامیک بودنش هست؟
farzin
01-01-1393, 07:59 بعد از ظهر
حسین جان ug4 اسپرت شما موتور سرپاتری هست نسبت به رقباش وگرنه اون کنسول و کلگی چلو در میزان بازده گشتاور تاثیری در این محدوده سرعت ندارن ، وزن شما روی هر موتور فاکتور مهمتری هست ... حالا هر چیم باشه این اسپرتتون ug بنده که کنارش واسه خاموش میکنه :[Only registered and activated users can see links] ندید شرط کلید میزنم با این اسپرتاتون ... به R1 میگن اسپرت به اونم میگن اسپرت:20:
- - - Updated - - -
38560
- - - Updated - - -
38561
این یکی کوچیکتره حجم عکس کمتره
h0ssein
01-01-1393, 08:35 بعد از ظهر
داش فرزین مشکلت با این اسپرتا چیه؟؟:121fs725372:
راکب ها هر دفعه عوض شد ، کارکرد موتورها هم تقریبا نزدیک بهم بود من خیلی تفاوت محسوسی ندیدم هردو موتور سرحال و وحشی بودن ولی اسپرته وحشی تر بود...:23:
MANHUNT
01-01-1393, 08:41 بعد از ظهر
حسین جان ug4 اسپرت شما موتور سرپاتری هست نسبت به رقباش وگرنه اون کنسول و کلگی چلو در میزان بازده گشتاور تاثیری در این محدوده سرعت ندارن ، وزن شما روی هر موتور فاکتور مهمتری هست ... حالا هر چیم باشه این اسپرتتون ug بنده که کنارش واسه خاموش میکنه :[Only registered and activated users can see links] ندید شرط کلید میزنم با این اسپرتاتون ... به R1 میگن اسپرت به اونم میگن اسپرت:20:
- - - Updated - - -
38560
- - - Updated - - -
38561
این یکی کوچیکتره حجم عکس کمتره
داش فرزین ایینه هات کو پس؟حتما کلاه نمیزاری!!!!:bitarbiat:
farzin
03-01-1393, 12:36 قبل از ظهر
وای سرمچمو بچه ها گرفتن .... :4chsmu1: من جایی نمیرم با موتور ... باور کن
farzin
03-01-1393, 01:15 قبل از ظهر
هیچ مشکلی ندارم ... فقط از اسپرت کلگیشو برده که این نوع تیپ توی برندهای یاماها و هندا عکساشونو دیدم که مال سال بووووق هستن ... همین
- - - Updated - - -
هیچ مشکلی ندارم ... فقط از اسپرت کلگیشو برده که این نوع تیپ توی برندهای یاماها و هندا عکساشونو دیدم که مال سال بووووق هستن ... همین
MC21
08-01-1393, 06:41 بعد از ظهر
دوستان این یوجی4 اسپرتا تو شتاب عایا برتری نسبت به یوجی4 آنالوگها دارن؟
تو چندبار تست درگ هردفعه یوجی4 اسپرت برنده شد...
بخاطر آیرودینامیک بودنش هست؟
با سلام
داداش نوع لاستیک هاشون فرق داره
یوجی4 لاستیک پهن تری داره
مدل 180 اسپرت لاستیک معمولی داره
این چیزیه که من شنیدم و میتونه دلیلش همین باشه
MC21
08-01-1393, 07:38 بعد از ظهر
دوستان یه سوال
180 یوجی4 چراغ کلیدهای رو فرمانش در شب روشن میشه؟؟؟
آمپر بنزینش آنالوگه؟؟؟
farzin
08-01-1393, 09:46 بعد از ظهر
UG4 180 دو نوع هست : اسپرت ( که کلگی و کنسول جلو داره و کیلومترش دیجیتاله و تمامی نشانگرها دیجیتالن ) چراغ گرد ( که کیلومترش آنالوگ هست و تمامی نشانگرها آنالوگ هست ) در بقیه موارد هیچ تفاوتی با هم ندارن
چراغ روی سر فرمون در موتورهای باجاج فقط پالس 135 و 200NS این آپشن رو دارن:[Only registered and activated users can see links]
h0ssein
08-01-1393, 10:51 بعد از ظهر
فرزین خان تا اونجایی که من میدونم پالسا همشون چراغ رو دسته فرمون رو دارن یوجی3 قبلیمم داشت ولی آنالوگ هارو نمیدونم...:297:
- - - Updated - - -
با سلام
داداش نوع لاستیک هاشون فرق داره
یوجی4 لاستیک پهن تری داره
مدل 180 اسپرت لاستیک معمولی داره
این چیزیه که من شنیدم و میتونه دلیلش همین باشه
یوجی4 دو مدل کیلومتر آنالوگ و دیجیتال داره و همونطور که دوست خوبم فرزین جون گفتن تو همین یه مورد فرق دارن و الا همشون یکین و لاستیکاشون یه سایزه...:98:
MC21
08-01-1393, 11:14 بعد از ظهر
مرسی دوستان
ازونجایی که من به سایت شرکت فارس سر زدم این دو مدل رو با نامهای زیر دیدم
180 uj4 که چراغ گرده
و 180 اسپرت که همون کیلومتر دیجیتالیه
و طبق این سایت ug4 فقط به چراغ گرد اطلاق میشه
بازم از توجهتون ممنون
کسی عکس از کیلومتر انالوگ یوجی4 نداره؟
farshad 54
08-01-1393, 11:15 بعد از ظهر
پالس یو جی 4 دیجیتال تو قلوه ای هاش چراغ داره ولی چراغ گرد ها نداره سایز لاستیک هاشون هم یکی هست
یو جی 3 دیجیتال ها هم تو قلوه ای هاش چراغ داره پالس 220 هم داره
farzin
08-01-1393, 11:22 بعد از ظهر
داش فرشاد چی میگی ؟؟!! یعنی قلوه گی ها پشت علائم مثل این کلید برای نور بالا این کلید راهنما هست مثل 135 ال ای دی هست و روشن میشن ؟؟
داش حسین تو هم منظورت همین بود ؟؟؟
بابا چی میگین من ug3 دستم بوده اینجوری نبودن هااااا
farshad 54
08-01-1393, 11:24 بعد از ظهر
بله عزیزم
یو جی 3 دیجیتال هم چراغ داره
اصلا قلوه ای هاش و شکل دکمه هاشم فرق داره با چراغ گرد
farzin
08-01-1393, 11:36 بعد از ظهر
ای بابا نیست ما از این اسپرتا دوری میکنیم هیچیشون در نظرمون نمیمونه ، میگم یه ناظمی این انجمن نداره هاااا ، یکیو بگین نوشته های مارو یا پاک کنه یا تصحیح بفرمایند
farshad 54
08-01-1393, 11:42 بعد از ظهر
فرزین جون دقت نکردی تا حالا متوجهش نشدی چیزی نشده که طرف ادعای سنگین سواریش میشه هنوز نمیدونه دره باک موتورش کجاشه :riz481:
این چیزی از ارزشها و اطلاعات فنی شما راجب موتور کم نمیکنه داداش :smilies(113):
h0ssein
09-01-1393, 08:57 بعد از ظهر
داش فرشاد چی میگی ؟؟!! یعنی قلوه گی ها پشت علائم مثل این کلید برای نور بالا این کلید راهنما هست مثل 135 ال ای دی هست و روشن میشن ؟؟
داش حسین تو هم منظورت همین بود ؟؟؟
بابا چی میگین من ug3 دستم بوده اینجوری نبودن هااااا
بعله فرزین جون منظور بنده هم همین بود
یوجی3 داره
یوجی4 دیجیتال داره
135 داره
220 داره
ولی ظاهرا آنالوگ ها ندارن:icon_pf (3):
masterfire777
09-01-1393, 09:06 بعد از ظهر
سلام به همه بچه های گل پرشین موتور به خصوص داش فرزین و فرشاد خان از راهنمایی های شما دوستان ممنون ... و امیدوارم که بتونم از کمکای شما دوستان به نحو احسن استفاده لازم رو ببرم ...
راستی یک سئوال .. خودم میتونم صفحه کلاچ موتورم تعویض کنم ؟!!
farshad 54
09-01-1393, 09:11 بعد از ظهر
اگه بلد باشی بله میشه
ولی لوازم و ابزار لازم رو میخواد + تجربه اینکار اگر داری میتونی ولی اگر نداری امتحان نکن چون پشیمون میشی
masterfire777
09-01-1393, 09:14 بعد از ظهر
فرشاد جون اون موقع که سی جی داشتم خودم کلا عوض می کردم ... به نظرت فرقی با هم دارن یا .................. !!
farshad 54
09-01-1393, 09:17 بعد از ظهر
بله فرق دارن نه در کل ولی در بعضی جزئیات که اگر ندونی اذیت میشی
masterfire777
09-01-1393, 09:26 بعد از ظهر
OK یک تستکی در حد نگاه کردن مینازم ببینم چیکارش میشه کرد .... ( اخه تو این دهات ما تعمیرکاره درست حسابی نداریم ... به یارو میگم صفحه کلاجو عوض میکنی .. میگه اینا تایم دارن صفحه کلاجشون ... هو :s (9)::s (9): )
VAHID
10-01-1393, 11:32 قبل از ظهر
امروز یکسری لوازم خریدم
لنت عقب نوبل 15
لنت جلو 10
ساچمه فرمان 20
لاستیک دیافراگم 5
لاستیک عقب دانلوپ 120 هم قیمت گرفتم 180 تومن به نظرتون عوض کنم؟
Ali
10-01-1393, 11:44 قبل از ظهر
امروز یکسری لوازم خریدم
لنت عقب نوبل 15
لنت جلو 10
ساچمه فرمان 20
لاستیک دیافراگم 5
عوض کنی خیلی بهتر میشه :dd:
Ali
10-01-1393, 11:44 قبل از ظهر
امروز یکسری لوازم خریدم
لنت عقب نوبل 15
لنت جلو 10
ساچمه فرمان 20
لاستیک دیافراگم 5
imported_dr.hosseyn
10-01-1393, 11:51 قبل از ظهر
سلام
سایز لاستیک فابریکش چنده؟
تا چه سایزی میشه انداخت؟
120بندازی شتابشو کم نمیکنه؟
VAHID
10-01-1393, 11:51 قبل از ظهر
نمیدونم چرا وقتی میخوام بدم دنده یک و راه بیوفتم موقع دنده دادن صدای بدی میده و بد جا میره و موتور تکون میخوره البته همیشه نیست و بعضی اوقات اینجوری میشه
VAHID
10-01-1393, 11:52 قبل از ظهر
[QUOTE=dr.hosseyn;12356]سلام
تا چه سایزی میشه انداخت؟
[/QUOTE
فابریک 180 uj4 سایز 120 هست و تا 130 میشه انداخت و شتاب کم نمیشه
Ali
10-01-1393, 11:55 قبل از ظهر
نمیدونم چرا وقتی میخوام بدم دنده یک و راه بیوفتم موقع دنده دادن صدای بدی میده و بد جا میره و موتور تکون میخوره البته همیشه نیست و بعضی اوقات اینجوری میشه
شاید کلاچت تنظیم نیست یا روغن مناسب نیست
Ali
10-01-1393, 11:55 قبل از ظهر
شاید کلاچت تنظیم نیست یا روغن مناسب نیست
Ali
10-01-1393, 11:57 قبل از ظهر
[QUOTE=dr.hosseyn;12356]سلام
تا چه سایزی میشه انداخت؟
[/QUOTE
فابریک 180 uj4 سایز 120 هست و تا 130 میشه انداخت و شتاب کم نمیشه
130 نندازی بهتره چون لاستیک بزرگتره گرد میشه و راه رفتن موتور یجور خاصی میشه :gigglesmile:
farzin
10-01-1393, 12:37 بعد از ظهر
داش حسین مگه دستم بت نرسه با این شکلکایی که میزاری ...
دوست عزیز masterfire صفحه کلاچ عوض کردن کاری نداره ولی کافیه اون فوت کوزه گری تووش رعایت نشه ، موتور دایم سلیپ میکنه ، موتور بعد از مدتی صفجه تموم میکنه و ... پیشنهاد میکنم یک مکانیک خوب از نزدیکترین شهری که به شما هست بازدید بعمل بیارین و یک وقت قبلی بگیرین و بیعانه ای بدین تا صفحه ها رو براتون آماده کنه که به محض رسیدن شما اونا رو روی موتور در حضورتون تعویض کنه ...
اگرم خودتون قصد تعویض دارید که توی انتخاب صفحه کلاچ تحقیقی کنید که چه مارک با چه لوگویی مناسب هست ، اینو بگم صفحه کلاچ توی سرعت تاثیر نداره فقط توو شتاب و قدرت خودشو نشون میده ...
soleymani
10-01-1393, 01:05 بعد از ظهر
وحید حالا کیفیت لنت جلوت چه جوریه؟
و چه مارکی؟
Pouya Radepa
10-01-1393, 01:49 بعد از ظهر
وقتي سي جي داشتم اينجوري ميشد از چهار شاخ توپي بود پالسم همينجوري شايد
VAHID
10-01-1393, 06:19 بعد از ظهر
وحید حالا کیفیت لنت جلوت چه جوریه؟
و چه مارکی؟
والا هنوز ننداختم رو موتور ولی اینا هستن
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
BKING
10-01-1393, 06:23 بعد از ظهر
چون احتمالا دور موتورت بالاست تقه می زنه
VAHID
18-01-1393, 11:40 قبل از ظهر
خوب لاستیک دیافراگم موتور رو عوض کردم و کاربراتور رو هم شستم واشتباه بشته شده بود که درستش کردم
لنت ها رو هم عوض کردم
شتاب موتور بهتر شده و صداش عوض شده
farzin
20-01-1393, 11:45 بعد از ظهر
تاپیک پر از خاک ... برای غبار روبی مقبره پالس 180 باید توو تقویم روز تعیین کنن
دوستان کسی اگه عکسی از تبلک روی اگزوز ( استیلی بزرگ روی اگزوز ) ug4 داره لطفا بزاره
فابریکی اگزوز به فنا رفت
داشتم شتابان میرفتم که 3 زن پریدن وسط خیابون و چون توی لاین خودم جلوم ماشین بود و زنها هم مسیر سبقت رو مسدود کرده بودن مجبور شدم برای نجات جون همگی به لاین مخالف که کسی نبود برم که از پشت همون زنها یک موتور با گاردی به عرض یک ماشین دراومد و هی میومد به سمتم ، 2بار دیسک جلو رو گرفتمو چون تکلیف موتور روبرو مشخص نبودکدوم سمت میخواد بمونه دیسک رو رها کردم که بتونم مانور بدم تا سرنگون نشم و در آخرین لحظه ، خاطرات تصادفاتم یادم اومد و در یک لحظه به سمت چپ کشیدم خودمو که هر چی کشیدم آخرش استیل اگزوز به اون گارد عریض موتور مالیده شد و به فنا رفت و تمام اون خم و گریز ها و نحوه ترمز گرفتن غریزی بود چون انقد سریع این اتفاق افتاد که برای فکر کردن و تصمیم فرصتی نبود، مطمنم اگه سالهای قدیمم بود اینم میشد خاطره تصادف دیگم :[Only registered and activated users can see links] ( ازراییل میخواست با لنسر بگیرتم که باز واا ندادم)
یکی خریدم با پیچ و مهره 29 تومن دراومد که یعنی یعنی فابریکی هست ولی زیاد پسندم نیست
حالا اگه کسی عکسی از این قسمت که فابریکی موتور هست داره بزاره تا تفاوتشون رو ببینم
21-01-1393, 08:59 قبل از ظهر
تاپیک پر از خاک ... برای غبار روبی مقبره پالس 180 باید توو تقویم روز تعیین کنن
قبلا من هی موتورمو خراب میکردم هی میمومدم سوال میکردم هی مغز همه رو میخوردم تاپیک فعال بود و
صفحات هی جلو میرفت الان که سالارو فروختم تاپیک به این روز افتاده...:acigar:
- - - Updated - - -
داشتم شتابان میرفتم که 3 زن پریدن وسط خیابون و چون توی لاین خودم جلوم ماشین بود و زنها هم مسیر سبقت رو مسدود کرده بودن مجبور شدم برای نجات جون همگی به لاین مخالف که کسی نبود برم که از پشت همون زنها یک موتور با گاردی به عرض یک ماشین دراومد و هی میومد به سمتم ، 2بار دیسک جلو رو گرفتمو چون تکلیف موتور روبرو مشخص نبودکدوم سمت میخواد بمونه دیسک رو رها کردم که بتونم مانور بدم تا سرنگون نشم و در آخرین لحظه ، خاطرات تصادفاتم یادم اومد و در یک لحظه به سمت چپ کشیدم خودمو که هر چی کشیدم آخرش استیل اگزوز به اون گارد عریض موتور مالیده شد و به فنا رفت و تمام اون خم و گریز ها و نحوه ترمز گرفتن غریزی بود چون انقد سریع این اتفاق افتاد که برای فکر کردن و تصمیم فرصتی نبود، مطمنم اگه سالهای قدیمم بود اینم میشد خاطره تصادف دیگم :[Only registered and activated users can see links] ( ازراییل میخواست با لنسر بگیرتم که باز واا ندادم)
یکی خریدم با پیچ و مهره 29 تومن دراومد که یعنی یعنی فابریکی هست ولی زیاد پسندم نیست
حالا اگه کسی عکسی از این قسمت که فابریکی موتور هست داره بزاره تا تفاوتشون رو ببینم
بی فرهنگی کل ملتو گرفته ، اکثر تصادفات موتور سیکلت ها اینه که چارتا گاب بدون توجه به اینور اونور میان وسط خیابون از اونور موتور سوار
چاره ای جز اینکه به هیشکی آسیب نرسه نداره اینکه بره تو جوب یا تو جدول یا لیز بوخوره برو تو *** ماشین جلویی بعدم اون چارتا گاب کلشونو بندازن پایین برن رد کارشون...
تا الان خیلی برا خودم پیش اومده به ندازه موهای سرت همشونم تخسیر اون چارتا گاب محترم هست که اینه یابو میپرن وسط خیابون که اکثرشونم زن هستند.
من جای شما بودم یه معکوس میکشیدم میزدم لهشون میکردم که آدم بشن گرچه بعید میدونم...
بگذریم...
داش فرزین استیل رو اگزوز رو چند وقت پیش سراغ گرفتم فابریک میگفت 35تومن تو یه پلاستیک بود از این سرتا اون سرش آرم بلوتوث (باجاج) خورده بود
که بنظر فابریک میمومد حالا نمیدونم این چیه که شما گرفتی و میگی فابریک نیست...
یه مدل دیگه هم داشت که رو بوجی3 خودم هم نصب بودم استیل نبود فلزش محکم تر بود و رنگ نقره ای داشت اونو میگفت 27تومن ولی اون تو پلاستیک نبود نمیدونم از تو کوچه پیدا کرده بود یا کلا اینطوری بود.
farzin
21-01-1393, 11:16 قبل از ظهر
ممنون داش حسین
میگم یه ug3 بخر دوباره تاپیکو فعالش کنیم :29dz8zk:
اینی که گرفتم همون 35 تومنیه هست و با لوگوی بولوتوس در سرتاسر پلاستیک... ولی روی کناره های اون قسمت ها که مثل هواکش سوراخ سوارخ هست نور که توش منعکس میشه بد جور هست ، میخواستم ببینم فابریکیش هم همینجوره یا الان من حساس شدمو بعد از اون مالیده شدن توهم زدم عین اینا که فک میکنن موتور تا قبل از حادثه z1000 بوده ...!
- - - Updated - - -
خود تبلک 26تومن و پیچ و مهره 3 تومن شدن ...
farshad 54
21-01-1393, 11:46 قبل از ظهر
روش از این برچسب شیشه ای ها داره که روش خارجکی نوشته اگزوز ؟
اگه داره حله جنسش خوبه ضمن اینکه اون یه قطعس که فقط برای اینکه پای ترک نشین نچسبه به اگزوز گذاشتنش کار خاصی نمیخواد بکنه که حساس نباش
farzin
21-01-1393, 06:40 بعد از ظهر
نوشته اگزوز ، دو خط زیرشم داره ، ولی هنگام فروش اگه فابریک نباشه یارو اینکاره باشه پی خواهد برد و دیگه خر بیار باقالی بار کن ، یارو شروع میکنه زدن توو سر مال
farshad 54
22-01-1393, 12:21 قبل از ظهر
اگر طرف بخواد به خاطر یه محافظ اگزوز بزنه تو سر مال اصلا موتور رو بهش نفروشی بهتره
imported_احسان
22-01-1393, 11:12 قبل از ظهر
با سلام به دوستان عزیز نمیدونم چرا با برداشته شدن تحریمها هنوز قیمت موتور پایین نیومده
:63izs7n (1):
casra
22-01-1393, 11:16 قبل از ظهر
بچه ها من میخوام 1 موتور خوشگل بخرم.زیاد تو خط موتور نیستم
1ماشین دارم میخوام در کنارش 1 موتور هم داشته باشم
شما چیو به من پینهاد میکنین؟
hamed510
22-01-1393, 11:40 قبل از ظهر
شما چیو به من پینهاد میکنین؟
همون آپاچی که داری!!:121fs725372:
casra
22-01-1393, 11:45 قبل از ظهر
ندارم همینجوری نوشتم
چی بخرم
hamed510
22-01-1393, 11:48 قبل از ظهر
تاپیک مشاوره بزن +
چقدر میخوایی هزینه کنی + چه کلاسی + معیارها تو انتخاب موتور سیکلت دلخواهت.
casra
22-01-1393, 11:51 قبل از ظهر
تا 5 میلیون میخوام
Ali
22-01-1393, 11:56 قبل از ظهر
با سلام به دوستان عزیز نمیدونم چرا با برداشته شدن تحریمها هنوز قیمت موتور پایین نیومده
:63izs7n (1):
برای تابستان که فکر نکنم تغییری کنه شاید بعدش کمی پایین بیاد.
VAHID
22-01-1393, 05:01 بعد از ظهر
دوستان موتور من ظاهرا صفحه کلاچش عوض شده ولی موتور دقیق تایم نشده و بد کار میکنه.فیلر هم میخواد.توی شهرری هم تعمیر کار درست و حسابی نداریم
کسی نحوه تایم کردن پالس 180 رو میدونه؟
BKING
22-01-1393, 05:15 بعد از ظهر
دوستان موتور من ظاهرا صفحه کلاچش عوض شده ولی موتور دقیق تایم نشده و بد کار میکنه.فیلر هم میخواد.توی شهرری هم تعمیر کار درست و حسابی نداریم
کسی نحوه تایم کردن پالس 180 رو میدونه؟
کار هر کس نیست خرمن کوفتن گاو نر می خوادو مرد کهن
VAHID
22-01-1393, 09:24 بعد از ظهر
کار هر کس نیست خرمن کوفتن گاو نر می خوادو مرد کهن
نمیدونم فرمونم هم یه مقدار میکشه بلبرنگ هاشو خریدم تنظیم میشه یا باید بلبرنگ ها عوض بشن؟
BKING
22-01-1393, 09:26 بعد از ظهر
نمیدونم فرمونم هم یه مقدار میکشه بلبرنگ هاشو خریدم تنظیم میشه یا باید بلبرنگ ها عوض بشن؟
باید عوض شه
h0ssein
23-01-1393, 08:34 قبل از ظهر
تاپیک مشاوره بزن دوست عزیز اینجا جاش نیست.........
masterfire777
25-01-1393, 09:53 بعد از ظهر
بازم سلام به همه بچه های پرشین موتور مخصوصا بروبچ گل
راستی یک نظر خواهی داشتم ممنون میشم دوستان کمک کنن .... در مورد موتور دیدم که تعمیر کاره درست و حسابی نداریم .. می خوام که انجینو از موتور باز کنم به همراه کاربراتور .. بیارم تهران بدم دست نمایندگی یا یک تعمیر کار حرفه ایی که دوستان مد نظر داشته باشن معرفی کننن ... بدم یک حال اساسی بهش بدن ... از سر سیلندر تا ...... تعویض و تعمیر بشه .... نظر دوستان گلم چیه ؟!!
ممنون و تشکر
farshad 54
25-01-1393, 09:56 بعد از ظهر
بیار اینجا ببرمت پیشه یکی انجین موتورت رو درست کنه حالشو ببری
masterfire777
26-01-1393, 12:58 بعد از ظهر
ok فرشاد جان .... بازش کردم با هم هماهنگ می کنم ... فدایی داری :icon_pf _15_:
farzin
26-01-1393, 01:34 بعد از ظهر
ok فرشاد جان .... بازش کردم با هم هماهنگ می کنم ... فدایی داری :icon_pf _15_:
داداش مدل موتورت چنده ؟
masterfire777
27-01-1393, 09:32 قبل از ظهر
فرزین جان مدل 87 ug3 .........................................
farzin
27-01-1393, 12:11 بعد از ظهر
پس 6سالی میشه کارکرده ، صفحه کلاچ رو برات تعویض میکنه و رینگ پیستون و یه شستشو و یه تنظیم کلی از موتور و اگر در همین محدود بشه زیر صدتومن هست شاید 70-80 تومن ولی هر تعمیرکاری قیمتی داره ، توی قطعات بهترین رو براش استفاده کن ، موتور رو به فرسوده شدن هست و اگر قطعات تعویضی کیفیتشون پایین باشه موتور خیلی زود دوباره همون قبلیه و بدترم میشه ، و یک نکته دیگه بعد از سوار کردن انجین با موتور مثل یک موتور خشک رفتار کن ... دست آقا فرشاد هم درد نکنه جای تشکر داره واقعا
masterfire777
27-01-1393, 01:13 بعد از ظهر
ممنون فرزین جان ... اره کم کم دیگه داره از انجین صدا بلند میشه ... خودمم احساس میکنم در همین حد باشه ... رینگ و پیستون و یک سرویس حسابی ... حالا باید بیارمش ببینم چیکارش میشه کرد .... راستی قطعات خوب و با کیفیتو از کجا پیدا کرد ... این عید من امده بودم تهران ..رفتم گمرگ چند قلم جنس واسش بگیرم ... اکثر وسایل غلابی یا چینی از نوع مزخرف .... به طرف گفتم زنجیر باسه پالس می خوام زنجیر CG 125 به من میده میگم این سایزش 420 -110 به پالس نمیخوره .... خلاصه دیگه میخواست جنس غالب کنه :hanghead:
ولی در کل اگه جایی یا شخصی که بشه جنس خوب گرفت بگین برم پیشش ...
ممنون از فرزین و فرشاد عزیز
farzin
27-01-1393, 01:20 بعد از ظهر
من تهران نیستم و این زحمت با فرشاد خان هست که ایشون بسیار مجرب هستن ...
farshad 54
27-01-1393, 05:56 بعد از ظهر
داداش گلم
شما بیا لوازمشم برات میگیریم نگران نباش
ولی فرزین جون الان با صد تومن انجین تعمیر نمیشه ها
این هزینه هایی هست که باید بکنی
اجرت تعمیرکار
هزینه تراشکاری
خرید رینگ و پیستون
خرید واشر بندی کامل این وسط ممکنه 4 تا کاسه نمد هم خراب شده باشه که اونم جداس
خرید صفحه کلاچ - اگر دیسک و 4 شاخش سالم باشه اگه نه که اونام اضافه میشه (صفحه رو واسه این گفتم چون فکر کنم میخواستی عوضش کنی)که فقط صفحش 80 تومنه
روغن
لاستیک دیافراگم
سرویس کاربرات
و یه سری چیزایه دیگه که وقتی موتور باز میشه ممکنه لازم بشه و قابل پیش بینی نیست
خلاصه با مایه بیا که لنگ نمونی :icon_pf _52_:
farzin
27-01-1393, 09:22 بعد از ظهر
با توجه به قیمت صفحه ای که دادیم متوجه شدم اونجا یکم اوضاع متفاوت هست ، اتفاقا همین چند روز پیش که رفتم تبلک اگزوز رو بگیرم ، ug3 براش صفحه انداخته بودن و آخرش با اجرت و ... بهش گفت 35 تومن ، با این اوصاف حساب کردم بقیه رو ولی این چیزی که فرشاد خان تو میگی کل معادله رو عوض میکنه ، ولی فک نکنم انقد اوضاع این موتور خراب باشه که پیستون بخواد...
masterfire777
28-01-1393, 12:40 قبل از ظهر
مرسی فرشاد جان به چشم یک مبلغ چشم گیری واسش گذاشتم کنار که کم نیاره ... اون مشکلی نیست .... لی فرزین جان از لحاض موتوری .. انجینش خوبه ... بعضی وقتا بهش شک میکنم روی 405 رو کم میکنه ... ولی بعضی وقتام که حصله و جون یک سی جی گرفتن رو هم نداره .... انجینش وقتی در جا کار میکنه یکم صدا داره ... ولی نه از اونا که اذیت بکنه ... البته نسبت به یک پالس که ماله یکی از دوستانه که اونم تازه گرفته البته مدلش 89 رینگی UG3 .. صداش بیشتره ... ولی گاز خوره موتور من چیزه دیگه ایه ...
البته فرشاد جان به این زودی که نه ولی تا 15 یا 20 روزه دیگه حتما مزاحمت میشم .. ( یک کم کار دارم که باید اونارو ردیف کنم )
بازم ممنون از دوستان که وقت میزارنو یاری رسان ..... TankYou
farzin
28-01-1393, 02:00 بعد از ظهر
موتور پالس آب و هوا خیلی توش دخیله ، حجم 180 هست و 2 تا سوپاپ بیشتر نداره واس همین با کوچکترین تغییرات آب و هوایی گرما و سرما و یا توش گردوغبارم باشه و یا چیزهایی که ما ممکنه حس نکنیم ، موتور از خودش حساسیت نشون میده ، در نتیجه فیلری که میگیرن براش نصبت به آب و هوا خیلی باید منطبق باشه ، ... واس همین بعضی روزا حس میکنی توی موتور انگار جنگ هست و بعضی روزا که میتونه همون فرداش باشه بسیار عالی و کم صدا کارکنه و این در کلیه موتورها عمومیت داره ...اما ug3 کلا در برابر ug4 خیلی کم صدا هست جوری که میتونی تنظیمش کنی که انگار اصلا روشن نیست ولی موتور درجا در حال کارکردن هست ... اولین نقطه ای که میتونه توجه مارو به صدا جلب کنه همون فیلر هست ، شما تعمیرکار رو از درجه هوای منطقتون آگاه کنید تا بدونه چه تنظیمی مناسب موتور هست...بعضیا 4 فصل میگیرن که این تنظیم ایده آل نمیتونه باشه...
masterfire777
28-01-1393, 08:57 بعد از ظهر
39871
اینم موتور من .... البته فرزین جان اینی که من میخوام موتور سرویس بشه بیشتر به خاطر صدا نیست ... همونطور که گفتی موتور رو به فرسوده شدنه ... چند وقت پیشم شمع ها رو که باز کرده بودم داخل سیلندر رو که نگاه می کردم سیاه سیاه بود ( زغال ) .. بعد هم که اگه موتور باز بشه و سرویس بشه و اگه مشکل دیگه ای نداشته باشه . خیال خودم راحته که دیگه موتور در سلامت کامله ... البته اگه خواستین یا شد از موتور انجینش در حال کار کردن در جا و گاز دادن صدا بگیرم منظرم ضبط کردن صدا .....
بازم ممنون از وقتی که دوستان عزیز اینجا میزارن
MANHUNT
28-01-1393, 09:01 بعد از ظهر
سلام داداشا من امدم اهای کجان اونایی که میگن پالس 180 بدرد نمیخوره یا 135 بهتره بیان بحث کنیم:vardane::14:[Only registered and activated users can see links]
- - - Updated - - -
همین الان باهاش 220 تا سرعت رفتم وسط را حاله یه هایابوسارو گرفتم
masterfire777
28-01-1393, 09:12 بعد از ظهر
مبارکه دادا .................. حالا چرا حال یه یابوسابارو گرفتی ... گناه نداره بنده خدا .. تا الان فکر کنم حلق اویز شده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه :minzdr:
MANHUNT
28-01-1393, 09:18 بعد از ظهر
چاکرتو داداش والا من کاریش نداشتم اما امد عرض اندام کرد ماهم حالشو گرفتیم:bitarbiat:
farshad 54
28-01-1393, 09:27 بعد از ظهر
به به مبارکا باشه داش مصطفی ایشالا به سلامتی سوار شی :thanks:
بهترین انتخابو کردی پالس 180 مال سینه سوخته هاس داداش مث خودم و خودت
بچه نظام آباد باشی پالس 180 مشکی هم سوار شی چه شود - بیام با موتورم تو محلتون دو تا گاز بدم پرتون بریزه :icon_pf (3):
masterfire777
28-01-1393, 09:55 بعد از ظهر
نه داش فرهاد بچمون تازه پر در اورده میزنی میریزیشون ..... دیگه در اوردنش تو این اوضاع سخته
MANHUNT
29-01-1393, 12:32 بعد از ظهر
ای خدانشناسا یه نصفه روز نبودیم ببین چه شلوغش کردن دیشب رفتم کل تهران باهاش چرخیدم با پالس 180 پره ای که داشتم فرقی نمکنه واقعا انتخاب خوبی بود فلن تو اب بندیه دوستان روغن پیشنهادی شما چی هست من خودم میخواستم بهران سوپر پیشتاز ریزم
- - - Updated - - -
چاکرم داش فرشاد قابلتو نداره فدایی داری داداش من بچه خیابون گلستان پارک فدکم میشه نارمک کلاس مارو اوردی پایین داداش شما شکست نفسی میکنی نظام اباد که سهله خاک سفید از ابهت شما بلرزه میوفته خیلی میخوامت
- - - Updated - - -
باز پرمون بریزه خوبه نیاز نیست با تیغ بزنیم اما کرکو پرمون نریزه این خوب بید:25r30wi:
farshad 54
29-01-1393, 01:46 بعد از ظهر
نوکرتم دادا
همون بهران سوپر پیشتاز 20-50 بهترین روغن واسه پالسه
teyyeb
29-01-1393, 01:52 بعد از ظهر
داداش مبارکت باشه موتورای پالس همشون خرکار و خوبن من اینهمه فشار که به 135 ام میارم به هر موتوری میاوردم تا حالا ترکیده بود:24:
hamed510
29-01-1393, 02:51 بعد از ظهر
دادا مبارکت باشه ایشاالله خیرشو ببینی!!
همونی که میگفتیو خریدی!؟ 91 صفر!؟ چن خریدی!؟
MANHUNT
29-01-1393, 03:11 بعد از ظهر
نوکرتم دادا
همون بهران سوپر پیشتاز 20-50 بهترین روغن واسه پالسه
دمت گرم داداش حتما
- - - Updated - - -
داداش مبارکت باشه موتورای پالس همشون خرکار و خوبن من اینهمه فشار که به 135 ام میارم به هر موتوری میاوردم تا حالا ترکیده بود:24:
خیلی ممنون دوست عزیز دقیقا همینطوره که شما میگید
- - - Updated - - -
خیلی ممنون دوست عزیز دقیقا همینطوره که شما میگید
- - - Updated - - -
دادا مبارکت باشه ایشاالله خیرشو ببینی!!
همونی که میگفتیو خریدی!؟ 91 صفر!؟ چن خریدی!؟
نوکرتم حامد داداش قابلتو نداره فدایی داری اره پنچاتا تک کیلومتر فقط کارکرده خریدم 4900 نازه بیمشم تکمیله هنوز تا نشده بیا تهران بریم باهاش بچرخیم
farzin
29-01-1393, 03:27 بعد از ظهر
ای ول دیگه داشتم از تنهایی میپوسیدم ... توو این تاپیک ، یکی همپر موتور ما هم پیدا شد ... مبارک باشه چرخش برات بچرخه ... ایشالا باهاش بری خونه بخت:afro: میخواستی 135 بگیری اما خوب کاری کردی ، مثل یه مرد بارش بیار به نیابت ما حال این 135 روما رو بگیر ( روما نیستی اینجا غیبتت مزه میده:24: )
- - - Updated - - -
چند تا نکته ظاهری : این موتورو اصلا با آب و تاید نشور ( خراب میکنه رنگو ) ... دور گاردش حتما یه روکش بکش ( میتونی از این لوله های ابری که دور لوله مسی های کولر دوتیکه میکشن بندازی ، بری نصاب کولر دو تیکه داره بهت میده ... خودم انداختم که در صورت مالیده شدن به جایی خط نیوفته) اونجایی که جا پایی ( رکاب ) به یه تیکه نقره ای که به بدنه وصل هست ، همون تیکه نقره ای رو دورش یه کاور بکش ، دیدم پلاستیک میکشن ( ترک نشینت با پاهاش اونجا رو پر از خش میکنه ) ... روی کلیدت جا کلیدی سوار نکن کرپی دور سویچ رو در اصر ساییدگی سیاه و پوسته پوسته میکنه ( میتونی برچسب بندازی مثل خودم ) ... اون برچسب های رو باک و یکی روی دوشاخ عقب و یکی روی گلیگر عقب بالای چراغ پلاک در اثر شستشو کم کم کنده میشن بجز اون که روی باک هست که نوار نارنجی داره ( اگه بعد از مرور زمان کنده بشن رنگ زیر برچسب ها با رنگ اطرافش یکی نیست و جاش میمونه ... مهمتر از همشون اون ok روی گلگیر عقب رو اگه داری خودت به خوبی بکنش چون پلاستیک و رنگ نیست بدجور خودشو بعدا نشون میده ) ... تا جایی که ذهنم یاری کرد مواردی که توی پالس ها در ظاهر دیدم رو برات نوشتم ... امیدوارم حالش را ببری ... در ضمن پیچ تعویض روغن تهش مگنت (آهن ربا) هست همیشه اونم با هر بار تعویض روغن از ذرات فلزی که جذب کرده تمیز کن ....:hippie7:
MANHUNT
29-01-1393, 04:23 بعد از ظهر
سلام داداش فرزین گل باسه افتخار ماست داداش عشق است پالس 180 مشکی داداش میخوای مارو بفرستی خونه بخت بدبختمون کنی :دی داداش شرمنده دیر جواب دادم اینترنتم خیلی اذییت میکنه بزار داداش یه جور بارش میارم خدا کسی به گردش نرسه داش روما یه کلت میکشه شرو پر میکنه مارو:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
- - - Updated - - -
داش فرزین میری کیانپارس دور دور؟
MANHUNT
29-01-1393, 05:35 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
اینم عکس تو روز
داداش دوره گاردارو چسب برق کشیدم هر گارد دو تا چسب برق زدم سویچ هم تک گذاشتم تا خش نندازه با چه دستمالی تمیز کنمش؟ چون رنگ مشکی خیلی حساس یه برچسبای نامرعی هستش برا ماشین میزنن جلوی خش میگیره میشه چسبوند رو موتور؟فیلتر هواش کی تمیز کنم به نظرت؟فیلتر روغنش کی؟
roma
29-01-1393, 06:05 بعد از ظهر
مثل یه مرد بارش بیار به نیابت ما حال این 135 روما رو بگی
فرزین تو یه درصد فکروش کن بچه پالسم ببازه 2 سال بهش بنزین روغن دادم که ببازه عمرن تازه اگه ببازه 220 میخوای چیکار کنی باید بری zx14 بیاری
دادشم totti موتورش اپریلیاست اونم مثل من عشق موتوره
39888
MANHUNT
29-01-1393, 06:20 بعد از ظهر
حرف از توتی زدی که عشقمونه ما با خاطراتمون زنده ایم من تو پلی استیشن با توتی غوغا میکردم فوتبالاشو همرو دیدم لذت بردم داداش توتی اخلاقش حرف نداره اگه رفیقت بود میومد ترک پالس میشست میرفتی بام تهران:gigglesmile:
- - - Updated - - -
در کل داش فرزین این بچه های شرق تهران خطرناکن چه برسه به داش روما که بچه محلمون
h0ssein
29-01-1393, 10:42 بعد از ظهر
بابا برید جم کنید خودتونو با این لگناتون فقط سالار خودم...:29dz8zk:
آقا مصطفی درسته؟ البته اگه اشتباه نکنم خیلی کوچیکتم موتورتم مبارک باشه خیرشو ببینی ایشالا سالیان سال سوارشی با دل خوش چیزی که من ازش محروم بودم ،:wall3:
داش فرزین:icon_pf (3):
MANHUNT
29-01-1393, 11:26 بعد از ظهر
فدای تو حسین داداش سروری بیا دادا تقدیمت کنم ایشالا دادا ار وان میخری این که چیزی نیست فدایی داری:20:
farzin
29-01-1393, 11:42 بعد از ظهر
اول که نوکر همتون ، تاپیک پالس 180 رو خواهشی که از مدیران دارم بذارید اینجور داش مشتی بره جلو ، هر کیم اطلاعات خواست خودمون سرویسش میکنیم ... بعد roma ، 135 تو همون تیم روم هستو 180 ما یوونتوس ... اما دیگه خطرناک نشو داداش 220 رو بیخیال ما که چیزی نگفتیم ...:4chsmu1: حسین یه روزم میدونم تو هم یه لگن میخری عین خودم پس اینا رو بزار واس خودت => :icon_pf (3): داش مصطفی کیانپارسم که اومدی !!:icon_pf (94): میبرمت لشگر آباد بهت میدم فلافل حال بیای ...
MANHUNT
30-01-1393, 12:01 قبل از ظهر
اره داداش خیلی خیلی من اهواز امدم اون فلافلاشو نگو که گرسنم شد یه راست تو بازار هست همه فلافبل فروشن اونجا خیلی باحاله من فامیلام تو بازار زیاد مغازه دارن لب شت میری داداش؟چه حال میده دا هوای اهواز کرد من فامیلام دورمون اونجا استخر دارن نمیدونم اسمش چی بود عید میومدم شب تا 3 صبح تو اب بودیم خوزستان همش باسه من خاطرس تمام شهراش
farzin
30-01-1393, 12:05 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
اینم عکس تو روز
داداش دوره گاردارو چسب برق کشیدم هر گارد دو تا چسب برق زدم سویچ هم تک گذاشتم تا خش نندازه با چه دستمالی تمیز کنمش؟ چون رنگ مشکی خیلی حساس یه برچسبای نامرعی هستش برا ماشین میزنن جلوی خش میگیره میشه چسبوند رو موتور؟فیلتر هواش کی تمیز کنم به نظرت؟فیلتر روغنش کی؟[/QUOTE]
نمیدونم چرا چسب برق رو انتخاب کردی ، در مرور زمان و پس از شستشوها شاهد بد فرم شدنش میشی ... اون چیزی که من گفتم جدای از محافظت بخاطر کلفت شدن گارد زیبایی رو هم اضافه میکرد و در مرور زمان تغییر فرم و رنگ و... نمیده ، دستمال هم هر چی باشه تنها پرز دار نباشه چون مشکی که هست خیلی خفن تو چشم میخوره بقایای پارچه روی بدنه موتور ... برچسب رو هم بیخیال ، جوری با موتور رفتار نکنید که بعد از چند سال وقتی به موتور نگاه میکنی انگار تازه از توو پالت درش آوردی ، وقتی مدل زد خودش افت قیمتشو میزنه ... این وسط فقط شما صفای درست حسابی نکردین و هی توی وسواس میمونین ... حساس نباش دادا ... تاپیک تنظیم زنجیر زدم اونو نگاهی بنداز ... که زنجیرت زود به فنا نره ... فیلتر هوا رو هم 2-3 ماه یکبار نگاش بنداز که تاپیک راهنمایی اونم توی چند روز آینده میزنم ، فقط دست به کاربراتور نزن و به هیچکیم اجازه نده بهش دست بزنه ، هرکسی نمیتونه این عجوزه رو تنظیم کنه ... فیلتر روغن هم نداره ، روغن روی 1000 تعویض کنی وقتی صفحه کلاچ نو خواستی بندازی جایی که کار فیلتر روغن رو میکنه خود تعمیرکار تمیز میکنه ... محل چسبیده شدن زین راکب به باک باید یک برچسب باشه ، فابریکی اگه نیست اون تنها جاییه که باید برچسب بزنی برای ساییده نشدن زین با باک ... هر سوالی دیگه داشتی در خدمتم ... یک نکته دیگه همینطور که دنده سبک کردن رو توی دور موتور مناسب خودش میدی گاهی دنده که سنگین میکنی توی دور 4-5هزار سنگین کن که صدا موتور رو در میاره اینکار برای تراشیده شدن بهتر و فیکس شدن هست که وقتی از آب بندی در اومد معکوس خورش خوب باشه ...
- - - Updated - - -
اهواز نیستم ، فعلا دزفولم ... ولی تو بیا اهواز میام و جا مکان هر چی خواستی با خودم ... قدمت روی چشمام
MANHUNT
30-01-1393, 12:11 قبل از ظهر
اخه جمعه بود جایی باز نبود ما هم خیر سرمون ابتکار انجام دادیم دمت گرم داداش رفتم لوازم کولری چی بگم میخوام داداش؟
farzin
30-01-1393, 12:23 قبل از ظهر
اسمش یادم نمیاد ... ولی اگه بگی از این ابری های دور لوله مسی کولر دو تیکه میخوام خودش میفهمه چی میخوای ، جنس دارن متفاوتن بگیر خم کن ببین کدومشون چروک نمیوفته اونو ازش یه 3 متری بخر ، فک کنم یکم گرون شدنم ... گیر آوردی بگو تا نحوه نصبشم بهت بگم
- - - Updated - - -
اگه باتری اسیدی هست سر وصله ها باتریتم روغنی و سپس گریسی کن
MANHUNT
30-01-1393, 12:27 قبل از ظهر
داداش تو گرمای وحشتناک تابستون اهواز چه جوریه پالس 180؟داداش ماله شما هم مشکیه؟
h0ssein
30-01-1393, 12:32 قبل از ظهر
آقا فوم بگیر فوم ، بگو فوم سفید میخام بهت میده بگیر بپیچ دور گارد خیلی شیکو مجلسی.
موکت فروشی ها هم دارن اینجا که دارن اونجارو نمیدونم
MANHUNT
30-01-1393, 12:34 قبل از ظهر
دمت گرم داش حسین یه پالس پره ای داشتم دور گاردارو نخ صنعتی پیچیده بودم عالی بود خیلی محکم و خوب بود
farshad 54
30-01-1393, 12:42 قبل از ظهر
بابا این کارا چیه ؟
دور گاردو نوار مشکی رنگ بگیر محکم بپیچ تهشم بسوزون توپ میشه
همین لوازم دوچرخه فروشا دارن - به جایی هم بگیره گاردت هیچیش نمیشه
MANHUNT
30-01-1393, 12:46 قبل از ظهر
اره راست میگی اونا هم خیلی خوبه حالا لوازم دو چرخه ای کجا پیدا کنم داداش قبلا دوتا بود این اطراف
farshad 54
30-01-1393, 12:47 قبل از ظهر
گمرک خ قلمستون
دزدگیر و قفل دیسک هم اگر نداره موتورت حتما بگیر واسش
پالس 180 دزد خورش خوبه
MANHUNT
30-01-1393, 12:48 قبل از ظهر
فهمیدم داداش شب تا ساعت چند بازن؟
farshad 54
30-01-1393, 12:49 قبل از ظهر
تا 7 و 8 شب بازن
MANHUNT
30-01-1393, 12:52 قبل از ظهر
نمیرسم زود میبندن همون فوم بگیرم فکر کنم بهتره
farzin
30-01-1393, 10:26 قبل از ظهر
داداش تو گرمای وحشتناک تابستون اهواز چه جوریه پالس 180؟داداش ماله شما هم مشکیه؟
داداش تاپیکو نخوندی پس ؟ ندیدی عکسا رو ؟ نمیگم که بری یه دوری توش بخوری ...
بابا نوار پیچ نکنین ... بخدا زشته قباحت داره ...
فووم چیه ؟
- - - Updated - - -
تووو خوزستان گرما توو اوجش از 50 هم رد میکنه ... ولی رسمی اعلام نمیشه که تعطیل نکنن ... ( وطنه جون آدمیزادم که بی ارزش)
و عملکرد موتور توی تابستون : صدای انجین یکم بیشتره و تو نمیتونی فشار بیاری و برای حفظ توان موتور باید با مهارت اینکه دمای انجین رو نزاری بره بالا برونی ، بعبارتی فشارهای اضافی نباید بیاری و دیگه ازش همیشه نخوای شتاب گیری کنه و... و... ولی در نهایت توی اون دما عملکرد خوبی داره ... ولی با موتور بیرون نمیریم چون کلاه ایمنی بهیچوجه نمیشه استقاده کرد ، و با ماشین کولر دار میریم ، هر مغازه و اداره ، بازار ... هر جا بری کولر هست که چه توی زمستون و تابستون ما زیر پتو میخوابیم:hanghead:
MANHUNT
30-01-1393, 10:55 قبل از ظهر
با گرمای تابستون اهواز کاملا اشنایی دارم وحشتناکه من سر اباذر کار میکردم تابستونا تو اهواز پیش شوهر خالم میتونم بگم بهترین دوستمه با یاماها صد میرفتیم سر کار با یاماها صدم بر میگشتیم
- - - Updated - - -
فرزین داداش عکسارو تو پیام خصوصی اپ کن ببینم اگه زحمتی نیست
imported_dr.hosseyn
30-01-1393, 09:35 بعد از ظهر
سلام احتمال داره کمکت کاسه نمدش خراب شده باشه روغن نزده کمکت؟اگه نزده که از همون بلبرینگشه
VAHID
30-01-1393, 09:49 بعد از ظهر
سلام احتمال داره کمکت کاسه نمدش خراب شده باشه روغن نزده کمکت؟اگه نزده که از همون بلبرینگشه
نه بردم نشون دادم گفت فرمون مشکلی نداره
حالا یه چیز جالب
هفته پیش لنت های موتور رو عوض کرده بودم 5 شنبه تو ازادگان داشتم میرفتم تو سرعت انگار موتور کپ میکرد .به راهم ادامه دادم نزدیکی های چهار راه یافت اباد موتور بی جون شد دیگه بزور 40 تا میرفت.خواستم بزنم کنار دیدم پدال ترمز عقب سفت سفت شده.یه بوی سوختگی هم میومد.پیاده که شدم با یه صحنه عجیب روبرو شدم.ترمز عقب خود بخود در گیر شده بود.احتمالا برای اینکه 2 ترک زده بود رگلاز ترمز ریخته بود بهم.چرخ به شدت دود میکرد و داغ داغ شده بود.دیگه موتور رو بردم لنت ها رو دوباره عوض کرد لنت های قبلی تموم شده بودن فقط در اثر یک اشتباه ممکن بود چرخ قفل کنه و به فنامون بده
farzin
31-01-1393, 12:21 بعد از ظهر
با گرمای تابستون اهواز کاملا اشنایی دارم وحشتناکه من سر اباذر کار میکردم تابستونا تو اهواز پیش شوهر خالم میتونم بگم بهترین دوستمه با یاماها صد میرفتیم سر کار با یاماها صدم بر میگشتیم
- - - Updated - - -
فرزین داداش عکسارو تو پیام خصوصی اپ کن ببینم اگه زحمتی نیست
عسک جدید میندازم آپ میکنم توو سایت بقیه هم موستفیض بشن ...:[Only registered and activated users can see links]
imported_mohsen2001
31-01-1393, 05:17 بعد از ظهر
سلام به همگی
ترمز عقب این پالسه چقده بده ....!!!!
در ضمن 700 تا رفته ببرم نمایندگی واسه اچار کشی؟؟؟(داداشم گفت ولش کن. نبر !!!)
VAHID
31-01-1393, 06:37 بعد از ظهر
سلام به همگی
ترمز عقب این پالسه چقده بده ....!!!!
در ضمن 700 تا رفته ببرم نمایندگی واسه اچار کشی؟؟؟(داداشم گفت ولش کن. نبر !!!)
بزار سر 1000 تا ببر
ترمز عقب خوب نیست ولی در کنار ترمز جلو خوب عمل میکنه
farzin
01-02-1393, 12:01 بعد از ظهر
داش مصطفی یه لطفی میکنی یه عکس از تبلک اگزوز( استیلی بزرگ روی اگزوز ) و آچارای موتور و قسمت زیر زین ها هم اگه مقدور بود بگیز ... از جای خاصی از موتور میخای برات عکس بزارم یا کلی میخوای ؟
MANHUNT
01-02-1393, 12:10 بعد از ظهر
باشه داداش حتما امروز عصر عکسارو میگیرم هر چی گذاشتی داداش گذاشتی اون عکس قبلیات نمیدونی دقیقا صفحه چندمه؟
VAHID
01-02-1393, 06:14 بعد از ظهر
قیمت زنجیر تایم فابریک این موتور چقدره؟
farzin
01-02-1393, 06:20 بعد از ظهر
یکیشون صفحه 100 هست و بقیه :297:
MANHUNT
01-02-1393, 07:12 بعد از ظهر
BKING
01-02-1393, 08:47 بعد از ظهر
قیمت زنجیر تایم فابریک این موتور چقدره؟
یکی دارم قیمت می کنم بهت ارزونتر میدم
farzin
02-02-1393, 02:17 بعد از ظهر
چجوری اینجوری عکس رو بزرگ بزارم ؟
- - - Updated - - -
داش مصطفی دمت گرم
.
شماها با سایت مشکل ندارید ؟ دهنم سرویس شد . به مدیران هم میگم ولی هیچکی پاسخگو نیست و رفع مشکل نمیکنه:hanghead:
roma
02-02-1393, 06:28 بعد از ظهر
شماها با سایت مشکل ندارید ؟ دهنم سرویس شد . به مدیران هم میگم ولی هیچکی پاسخگو نیست و رفع مشکل نمیکنه
دقیقا حرف دل منو زدی با سرعت 2 هم نمیاد بالا
MANHUNT
03-02-1393, 12:23 بعد از ظهر
منم ميخوام بيام مصيبته به قران همه سايتارو با سرعت خوب باز ميكنم به جز پرشين كه واقعا اگه كسي اعصاب مصاب درست حسابي نداشته كلشو ميزنه تو مانيتور داداش فرزين اموزش گذاشتن عكس بزرگ داخل خوده سايت هستش
farshad 54
03-02-1393, 08:36 بعد از ظهر
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی در باره ی پاسار 180 اطلاعاتی داره ممنون میشم
- - - Updated - - -
سلام اگه میتونی یکم اطلاعات درباره پاسار 180 بزار چون من هیچ جا ازش اطلاعات پیدا نکردم مرسی
اطلاعات راجب موتور رو تو تاپیک خودش دنبال کنید اگر تاپیکش نیست یه تاپیک مربوط به موتور مورد نظرتون ایجاد کنید
farzin
03-02-1393, 09:57 بعد از ظهر
مشکل سایت از سروری هست که روش فعاله ... اینو یک با خرد اینترنتی بهم گفت ...!!:s (9): میخوام عکس بزارم باز نمیشود . ویندوز داغون ، سایت داغون ، مملکت داغون ، اعصاب داغون :vardane:... فاتحه مع الصلواه
MANHUNT
04-02-1393, 02:41 بعد از ظهر
farshad 54
04-02-1393, 03:28 بعد از ظهر
40156
ami
04-02-1393, 05:05 بعد از ظهر
دوستان یه سوال داشتم :
من حدود 15 ماه پیش که موتورمو سرویس و تنظیم بردم شتاب و سرعتش عالی شد هنوزم هست ولی مدتیه صدای سوپاپ خیلی میده و یه فیلرگیری اساسی می خواد حالا سوالم اینه آیا فیلر گیری خوب و بد داره ؟ یعنی چجوریاس ؟ میترسم شتاب و سرعتش بهم بریزه
farshad 54
04-02-1393, 05:19 بعد از ظهر
فیلر گیری خوب و بد نداره مگه فاله
یه اندازه ای باید سوپاپها فاصله داشته باشن که روی اون اندازه باید تنظیم بشه
وقتی این اندازه زیاد باشه سوپاپ ها به صدا میوفته وقتی هم خیلی کم باشه موتور داغ میکنه
roma
04-02-1393, 07:20 بعد از ظهر
پالس 180 تیون شده
ik4o8
farzin
06-02-1393, 12:21 بعد از ظهر
روغنی که استفاده میکنم ایرانول هست ، گیرم نیومد رفتم بهران گرفتم ، 38 تومن قیمتشه که رفیقمون بود توزیع و پخش که هست داد 33 تومن فقط هر چی نگاش میکنم چند هزار روش نوشته نیست و به گفته خودش میگفت 16هزار هست و کلا بهران روش نمیزنه چند هزار ! اینم عکسشه کسی میدونه چند هزارن و جریانش چطوریه من اولین بارم هست اینو میگیرم واس موتور ...
MANHUNT
06-02-1393, 12:51 بعد از ظهر
اینا همون 16 هزار هستش البته داخل کاتوگ محصول زده 20 هزار اما همون 16 هزار حساب کن داش فرزین
MANHUNT
07-02-1393, 11:39 قبل از ظهر
داش فرزين الان موتورت چند ميسوزونه ماله من صدي ٣ ميسوزونه شايدم يه مقدار خيلي كم كمتر
farshad 54
07-02-1393, 01:05 بعد از ظهر
درسته مصرفش 2/8 هست که با یکم گاز و گوز و ترافیک میشه همون 3 لیتر
MANHUNT
07-02-1393, 01:12 بعد از ظهر
داش فرشاد ديشب با رفيقمون كه اپاچي ١٨٠ داره رفتيم دور دور جالبه بدوني ١٠٠ كيلومتر چرخيديم ماله رفيقمون صدي ٤ يا ٤ خورده اي سوزوند هميشه شنيده بودم اپاچي مصرفش زياده اما نه تا اين حد موتورش مدل ٩٢ ٤٥٠٠ را رفته
farshad 54
07-02-1393, 01:17 بعد از ظهر
پالس موتور خوبیه از اون لاتایه قدیمه با مرام با معرفت همه جوره پایس باهات :icon_pf _15_:
به پولسار و پالس 180 که فبلا داشتم یه گازایی دادم و یه جاهایی رفتم که با موتور های رالی اونجوری تا کنی زرتش در میره
MANHUNT
07-02-1393, 01:22 بعد از ظهر
اره داداش راست ميگي پالس پره اي البالويي داشتم حرف نداشت چه جاهايي كه باهاش نرفتم هيچ جا لنگم نزاشت از امام زاده داوود بگير تا جارجرود و ابعلي فقط فقط يه بار استارتش خراب شد اگه عشق ٢٥٠ نبود هنوز اون ١٨٠ پره اي داشتم
farzin
07-02-1393, 01:37 بعد از ظهر
داش فرزين الان موتورت چند ميسوزونه ماله من صدي ٣ ميسوزونه شايدم يه مقدار خيلي كم كمتر
یه چیزی توی همین مایه هایی که داش فرشاد گفتن و 2ماهی یک بار ب پمپ بنزین مراجعه میکنم !!! که واقعا توو زندگی زمان رو برام بهینه کرده ... موتور بیشتر تو دنده 2-3 هست
بادلاستیکاتو هر 2ما چک کن بخاطر تیوبلس بودنش اصن مشخص نیست کم بادن ... نیتروژن زدم 2تومن شد ، ولی نیتروژن قبلی که زده بودم یه چیز دیگه بود... این 2تومنیه نمدونم چیه ، اگه بزارن یه بادکنک رو نیتروژن بزنیم با بالا رفتن یا نرفتنش میفهمیم چی دارن بهمون میدن
MANHUNT
07-02-1393, 01:40 بعد از ظهر
داش فرزين نيتروژن تأثير داره رو موتور تا حالا امتحان نكردم منم عادت دارم با موتور اهسته ميرم نهايت سرعت برم اونم تو اتوبان ٨٠ كيلومتر
farzin
07-02-1393, 01:50 بعد از ظهر
قبلیرو که زده بودم زیاد حسش کردم ، موتور رو هوا میرفت اما این یکی نه ، الان میرم یه پلاستیک میگیرم سر ممه تست میکنم ببینم چی بهم دادن
MANHUNT
07-02-1393, 01:54 بعد از ظهر
داداش رو شتاب يا سرعت تاثير داره؟موتور نرمتر ميشه؟ تو چاله چوله چي داداش؟شايد تغيير فصل اثر بزاره روش داداش
farzin
07-02-1393, 01:59 بعد از ظهر
با اجازتون ... بله ، باد هوا رو بجای نیتروژن بهم فروختن !!!!
MANHUNT
07-02-1393, 02:01 بعد از ظهر
برو حال طرف بگیر با یو جی فور از روش رد شو روح و روانمون حال بیاد داداش:icon_pf (95):
farzin
07-02-1393, 02:02 بعد از ظهر
روی همه اینایی که گفتی تاثیر داره - مولوکولاش گنده تر از هوا هستن و باعث دیر خراب شدن لاستیک هم میشه و همینطور چسبندگی بیشتری در حالت گرم لاستیک ایجاد میشه و و و.... ماشینا فرمول وان توی پیست از نیتروژن استفاده میکنن ، بنابراین مزایاش انقد هست که توی مسابقه به این حساسی ازش استفاده میکنن
MANHUNT
07-02-1393, 02:05 بعد از ظهر
امروز دمه نمایندگی بودم یه روغن بود اسمشو یادم رفت اما 20-50 بود با تعویض 1200 پر میکرد 14000 هزار داداش روغنشم نسبتا معروف بود
farzin
07-02-1393, 02:13 بعد از ظهر
دیشب یه 2به3 دادمش خفن تو سرعت 60 تا لاستیک عقب هرزگردی کرد ( بوکسواد ) - بدنبال یه gsx 1000 بودم ولی نموند چهرشو ببینم کی بود ... آشنایی دادو رفت ، رفت تا در افق محو شد
- - - Updated - - -
روغن رو خودت تعویض نمیکنی ؟
MANHUNT
07-02-1393, 02:23 بعد از ظهر
داداش از ابهت شما فرار به قرار ترجیح داد:riz481: داداش تا الان 500 تا باهاش را رفتم دوبار روغنشو عوض کردم رفتم یه دونه بهران سوپر پیشتاز گرفتمداداش شما که دیگه نزدیک هستی به پالایشگاه و شرکت نفت قیمتا چقدر ارزونتر میفته مثلا میشه از خوده کارخونش مستقیما روغن با یه قیمت خوب خریداری کرد
- - - Updated - - -
چرا اتفاقا خودم عوض میکنم فقط محض اطلاع گفتم
- - - Updated - - -
چون موتور برده بودم طرف ببینه چون به نظر خودم فیلراش صدا میداد انگار شل بود اما طرف گفت مشکلی نداره برو 2000 هزارتا شد بیار من همیشه موتور بعد هزارتا میبرم اچار کشی اما طرف خیلی حالیش میشه نمایندگی تعمیر پالس و اپاچی هستش
farzin
07-02-1393, 02:27 بعد از ظهر
صدای فیلر مناسب صدایی شبیه این میده ( جیک جیک جیک ) ، توی سایت پرشین انواع صداهای موتورو در آوردم ببین به کجا رسیدیم خدا ، کمه بشم موتوری دیگه
MANHUNT
07-02-1393, 02:35 بعد از ظهر
داش فرزین شما اگزوز موتور تا حالا دستکاری کردی میشه مثلا جوری نفسش باز کرد؟
farzin
07-02-1393, 02:46 بعد از ظهر
من توی فابریک موندن موتور حساسم ، واس همین دست توش نبردم اگه هم روزی بخام اینکارو بکنم از هدرز اگزوز رو در میارم میزارم کنج خونه یه کامل میندازم روش ، مطمئنن یک اگزوز حرفه ای بخاطر آلیاژ سیقلی و بهتر و نداشتن کاتالیزور و نداشتن انبار یا هر چیز دیگه توی توان موتور تاثیر داره .... کاتالیزور تاثیر داره در بیاری اما هیچی ارزش اینو نداره هوارو آلوده کنیم برای یکم گازخور و صفای دودآلود
MANHUNT
07-02-1393, 02:55 بعد از ظهر
اره راست میگی داداش همین جوریشم ادم راضی نگه میداره مخصوصا صدای دلنشین اگزوز یا موقعی که موتور داغ میکنه صدای خیلی قشنگی میده ادم جیگرش حال میاد
roma
07-02-1393, 08:19 بعد از ظهر
دادش MANHUNT ([Only registered and activated users can see links]) یه پشنهاد دوستانه انجین موتور نزار کسی بهش دست بزنه فیلر میلر این هندی ها نمیخواد اچار کشی هم بعد 4 تا 5 هزارتا خودت میتونی انجام بدی کار خاصی نیست 4 تا پیچ دسته موتوره
یکم سفتش میکنی
MANHUNT
07-02-1393, 08:26 بعد از ظهر
داداش ttoti به نظرت یعنی اچار کشی نبرم تعمیرگاه خود پالس چی داداش؟تو فکر این بودم که فقط باید حواسم به کاربراتور باشه کسی دست نزنه
farshad 54
07-02-1393, 08:32 بعد از ظهر
مصطفی موتور با کارکرد 50 کیلومتر گرفتی نگرانی کاربراتشو کسی دست نزنه پالس کاربراتش دست زدن نمیخواد نهایتش یکی دو سال دیگه یه لاستیک دیافراگم عوض میکنی
راجب آچار کشی و فیلر و کارای فنی پالس من فقط یه نفر رو میشناسم و کارشم همه جوره قبول دارم و فقط موتور رو میبرم پیش اون اونم کسی نیست جز اوس محمود تو امیریه
در موتور سازی به درجه نبوت رسیده :16:
MANHUNT
07-02-1393, 08:35 بعد از ظهر
داداش هر وقت موتور 2 هزار تا رفت ادرسشو ازت میگیرم میبرم پیشش داداش 2 هزارتا به نظرت خوبه یا زودتر ببرم اون دفه که موتور دیدی نظرت رو این نبود که زودتر اچار کشی کنم داداش؟
farzin
07-02-1393, 08:40 بعد از ظهر
با نظر roma موافقم اما بشرطی که فنی باشید ، اگر در کنار رانندگی کم کم دست به آچار بشید در آینده بسیار مفید میتونه باشه ، لذت تعمیر کردن موتور خودتون کمتر از رانندگیش نیست
این رو به همه پیشنهاد نمیکنم چرا که لازمه دست به آچار شدن داشتن ذهن فنی هست که باید در شرایط غیر آشنا یا یک قطعه تشخیص بده چطور کار میکنه و چطور سر هم میشه ... پس اگه این قابلیتو داری نصیحت roma بسیار کارآمده برات...
راستی تاپیک تنظیم زنجیر و فیلتر هوا رو تو مباحث مربوط به انجین هم زدم ، خوندنش خالی از لطف نیست
farshad 54
07-02-1393, 08:40 بعد از ظهر
نه سره همون 2 هزار تا بیار بذار موتور همه چاله چوله هاش بزنه بیرون بعد یه سرویس کاملش میکنیم حله
MANHUNT
07-02-1393, 08:51 بعد از ظهر
من خودم بیشتر چیزای سی جی رو خودم درست میکردم اما پالس حساسه ادم میترسه بزنه درب و داغونش کنه
- - - Updated - - -
ساله 89 من پالس پره ای دادم به یه بنده خدایی کابراتش تنظیم کنه چنان ر ی د تو موتور که حد نداشت دیگخ هم مثل روز اولش نشد
roma
07-02-1393, 09:06 بعد از ظهر
من خودم بیشتر چیزای سی جی رو خودم درست میکردم اما پالس حساسه ادم میترسه بزنه درب و داغونش کنه
دشواری نداره خیلی هم عالی
خودم به شخصه یه بار موتور بردم برام لنت عقب عوض کردن واسم نگاه کردم 2 هزاری افتاد دیگه خودم عوض کردم سیم گازم پاره شد عوض کردم از cg راحتر یه چهار سو داشته باشی کلان 20 ثانیه زمان
میبره ضربه گیر توپی هم خراب شد اونم عوض کردنش مثل اب خوردنه یه تیکه میاد بازم از cg راحتر
حساسیت نداره
farzin
07-02-1393, 09:16 بعد از ظهر
تنها جای موتور پالس برق و کاربراتورش هست که حساسن ، برقش آب نریزی بهشو انگولکش نکنی با زنون و این حرفا حساسیت از خودش نشون نمیده ، اما کاربراتورش عجوزس عجوزه ، کاربرات فقط میکونی
- - - Updated - - -
کاربرات بیخودی روشه
h0ssein
08-02-1393, 07:27 قبل از ظهر
دوستان یوجی4 سوار اگه راه داره یه عکس از کیلومترتون تو شب بندازید آپ کنید رو سایت من ببینم تو شب نور دهی تو کیلومترش چطوره؟!
ممنون.
Gladiator
08-02-1393, 08:01 قبل از ظهر
مصطفی موتور با کارکرد 50 کیلومتر گرفتی نگرانی کاربراتشو کسی دست نزنه پالس کاربراتش دست زدن نمیخواد نهایتش یکی دو سال دیگه یه لاستیک دیافراگم عوض میکنی
راجب آچار کشی و فیلر و کارای فنی پالس من فقط یه نفر رو میشناسم و کارشم همه جوره قبول دارم و فقط موتور رو میبرم پیش اون اونم کسی نیست جز اوس محمود تو امیریه
در موتور سازی به درجه نبوت رسیده :16:
داش فرشاد آدرس این اوس محمودو مرحمت کن دوستان یه فیضی ببرن
Mr.Line
08-02-1393, 09:07 قبل از ظهر
سلام آقا فرشاد آدرس تعمیرکار خفن برا پالس 180بده
امروز یک سر دارم میرم گمرک.... کدوممغازهها برا قیمت گرفتن خوبه
roma
08-02-1393, 10:56 قبل از ظهر
دوستان یوجی4 سوار اگه راه داره یه عکس از کیلومترتون تو شب بندازید آپ کنید رو سایت من ببینم تو شب نور دهی تو کیلومترش چطوره؟!
ممنون.
کیلومتر cg دیدی همونه با همون نور سبز امپر پیکان 65 چراغ جلوشم که میدونی مال چیه نیسان ابی با چادر
سریع بپیچم الان فرزین میاد میگه چراغ گرد چراغ گرد نیسان دیگه دادش قبول کن دیگه از رو اون الگو برداری شده دیگه:gigglesmile:
MANHUNT
08-02-1393, 01:56 بعد از ظهر
اقایان اقایان بغل خونه ما دارن خونه میسازن هر چی موتور تمیز میکنم فایده ندارد جاره چیست داش فرزین اون نیسان نمیشه نیم ساعت به من قرض بدی حال این شپشارو بگیرم تو ظهرم خونه میسازن ول کن نیستن رنگ مشکی هم عجیب زود گرد و خاک میشینه روش[Only registered and activated users can see links]
الانم روغنشو عوض کردم 1200 کامل ریختم بره حالشو ببره روغنمم بهران سوپر پیشتاز ریختم حرف نداره این روغن[Only registered and activated users can see links]
- - - Updated - - -
farzin
08-02-1393, 03:53 بعد از ظهر
دنده هات با این روغن چطورن ؟ راحت میرن جا ، من هنوز ازش استفاده نکردم ببینم چطوریاس ، دنده یکت که میزنی صدا میده ؟
با ایرانول که عین کره یعنی با اشاره جا میرن ... فقط دنده یک وقتی میخوام بزنم که حرکت کنم یه نموره صدا میده ، بعضیا میگن طبیعته پالسه که نمیدونم چه طبیعتی پشت این هست هرچی بصورت علمی دنبالشم به علتش نمیرسم، نقشه شماتیک از گیربکس پالس دارین ؟
- - - Updated - - -
روغن همینه که گرفتم ، قیمت روش زده 38900 تو چند خریدی ؟
- - - Updated - - -
راستی متنی که مینویسم ساعتی که ثبت میزنه ، 2 ساعت عقبتر از ساعت لپ تاپ هست ؟ شمام اینطوره ؟ الان 16:50 هست لپ تاپ که ساعت متن ثبت شدمو میزنه 14:50 !!!!!
h0ssein
08-02-1393, 04:32 بعد از ظهر
چی داش ؟؟؟ من که منتظرم اینارو سرجاشون بنشونی هی ویز ویز نکنن ، یعنی اگه بودم یک کلکوپری ازتون بریختم اونوفت چی ففط با صداش
دنده هات با این روغن چطورن ؟ راحت میرن جا ، من هنوز ازش استفاده نکردم ببینم چطوریاس ، دنده یکت که میزنی صدا میده ؟
با ایرانول که عین کره یعنی با اشاره جا میرن ... فقط دنده یک وقتی میخوام بزنم که حرکت کنم یه نموره صدا میده ، بعضیا میگن طبیعته پالسه که نمیدونم چه طبیعتی پشت این هست هرچی بصورت علمی دنبالشم به علتش نمیرسم، نقشه شماتیک از گیربکس پالس دارین ؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
راستی متنی که مینویسم ساعتی که ثبت میزنه ، 2 ساعت عقبتر از ساعت لپ تاپ هست ؟ شمام اینطوره ؟ الان 16:50 هست لپ تاپ که ساعت متن ثبت شدمو میزنه 14:50 !!!!!
ما هرچی پالس سوار شدیم دنده یکش خوب جا میرفت و مشکلی نداشت البته تو این نیسان آبیا ظاهرا صدا شلیک بازوکا میده
وگرنه من تو پالس این ایرادو ندیدم ولی تو نیسان چرا به جد شاهد بودم:icon_pf (3):
حالا دور از شوخی چرا واقعا دنده یکش بد صدا میده مخصوصا وقتی سرده ولی تو 220 همچین چیزی من متوجه نشدم و دنده ها نرم بود.
آقا مصطفی 1200 زیاده ریختی منم اول بار 1200 ریختم تا چندروز خوب بود بعد کاسه نمد پکید:bargh:
نه از من که خوبه ، ساعت لپ تاپد دقیقه؟ منطقه زمانی؟ با چه مرورگری میای؟
MANHUNT
08-02-1393, 05:42 بعد از ظهر
چی داش ؟؟؟ من که منتظرم اینارو سرجاشون بنشونی هی ویز ویز نکنن ، یعنی اگه بودم یک کلکوپری ازتون بریختم اونوفت چی ففط با صداش
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
رد شدن از روی پالس 135 بازیش جدیده:mypersianforum (531داداش ماله من خیلی خوبه راحت جا میره با یه اشاره روغن خیلی خوبیه مثلا چه صدایی داداش؟نه صدای به خصوصی نمیده البته داداش ما من هنوز زیاد کار نکرده همه چیز ok هستش /من 30 تومن البته تو تهران 38 با انصافاش میدن من از اشنا میگیرم( فامیلمون)/ باسه من تمام ساعتارو اشتباه میزنه همرو/
- - - Updated - - -
ما هرچی پالس سوار شدیم دنده یکش خوب جا میرفت و مشکلی نداشت البته تو این نیسان آبیا ظاهرا صدا شلیک بازوکا میده
وگرنه من تو پالس این ایرادو ندیدم ولی تو نیسان چرا به جد شاهد بودم:icon_pf (3):
حالا دور از شوخی چرا واقعا دنده یکش بد صدا میده مخصوصا وقتی سرده ولی تو 220 همچین چیزی من متوجه نشدم و دنده ها نرم بود.
آقا مصطفی 1200 زیاده ریختی منم اول بار 1200 ریختم تا چندروز خوب بود بعد کاسه نمد پکید:bargh:
- - - Updated - - -
میشه من بگم؟!!!
نیسان جوانان عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
نه از من که خوبه ، ساعت لپ تاپد دقیقه؟ منطقه زمانی؟ با چه مرورگری میای؟
اصن با لپ تاپی یا همین تلویزیون سیاه سفیدا حالا محض کلاسش گفتی لپ تاپ؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (3)::24:
اخه داداش 1200 میریزم خیلی بهتر کار میکنه اون علامت گیجشم از نصفه میاد بالا پالس پره ای هم همین قدر میریختم مثلا 1180 سی سی میریختم تو اینم همینطور من بر اساس گیج میریزم اخه دفه قبل 1050 ریختم موتور یه مقدار نرمی خودشو از دست داد/نیسان جوانان هم فکره خوبیه روش فکر میکنم داش حسین:thanks:حسین داداش اینم برای تو :icon_pf (3):
- - - Updated - - -
راستی تو عکس نشون میده باکم پر ماشااللاه بگید:acigar:
farzin
08-02-1393, 08:58 بعد از ظهر
ماشالا ، مال خودمم پوره ، اونم از نوع چارصدی !! حالا بگوو ماشالا
صدای خاصی نمیده اما مثل بقیه دنده هاش نرم نول نیس
مصطفی عابر پیاده هم بزار که من بتونم اونارو هم زیر بگیرم ، چون حسین موتورو فعلا فروخته میخوام خوب حسش کنم دارم چیکار میکنم ...
من روغن 1 لیتر 199 سی سی میریزم :hippie7: والاااااااا
اتفاقا حسین اومدم راستشو بگم گفتم ضایع بید منم نوشتم لپ تاپ ، کی به کیه ... :[Only registered and activated users can see links]
roma که از ترس معلوم نیست داره با کدوم شرکت ژاپنی عقد قرارداد میکنه برای تیون کردن 135 که روز موعود با ug4 تهرانیمون کم نیاره :gigglesmile:
- - - Updated - - -
چراغ قرمزه رو کیلومتر واس من نوشته side stand که قدیما واس سنسور جک بود ولی کار واقعیش مال باتری هست توی ug4 و هر وقت کنار می ایستی یا دور توی slow هست چراع قرمز آتومات روشن میشه به معنی اینکه چراغ نور پایین یا بالا رو خاموش کن برای گهداری از باتری ، و اگه توی دور slow روشن نمیشه علتش بالا بودن دور موتور هستش
roma
09-02-1393, 03:12 بعد از ظهر
نیسان اسپورت ؟؟؟؟؟:4chsmu1:
3eCU2
farzin
09-02-1393, 09:14 بعد از ظهر
داش روما واقعا دست دردنکنه ، ای ول داری زحمت میکشی ، بنده یه تشکر ویژه ای ازت میکنم...
اما کلیپ : موندم چرا انقد شبیه بندیتش کرده اما روش زده کاوازاکی !!... ، بهرحال خیلی قشنگ درش آورده ...
MANHUNT
10-02-1393, 11:24 بعد از ظهر
داش فرزین نوکرم دوتا از پستام توسط فرشاد مرد دلیران پاک شده خدا لعنتش نکنه:4chsmu1:داداش برای تعویض دنده تو موتورت تا چه دور موتوری دنده میدی؟ که احساس میکنی رو موتور فشار نیست ماله من تو دور 5 هزار که میرم دقیقا احساس میکنم به موتور فشار میاد به نظرت طبیعیه تو پالس پره ای اینطور نبود البته یه دلیلم داره که موتور تو اب بندیه من پالس پره ایم تو دور 6500 هم فشار بهش نمیومد بعد مشکل بعدی معکوشس خوردن بد این موتور من پالس پره ای رو که گرفته بودم دست دوم بود 7 هزارتا باهاش را رفته بودم اما عین بنز معکوس میخورد حتی دایچی 250 که داشتم از صفری دست خودم بود عالی معکوس میخورد میدونم این هنوز تو اب بندیه اما تو دور 4 یا 4500 معکوس میدم به موتور فشار میاد یه مقدار البته شاید باید معکوس بدم تا خوب داخل سیلندر تراش بخوره این اولین باره که یه پالس صفر دارم
farzin
11-02-1393, 01:51 قبل از ظهر
پستای منو هم داش فرشاد ویرایش میکنه ، یهتر ، دیگه خیلی داشتیم جلف بازی در میوردیم ...:retarded:
معکوس خور موتور من خوبه و توی هر دور موتوری پاسخگو هست و همیشه موتور مثل یک گلوله آماده پرتاب شدنه فقط بعد از دور 8 هزار لرزش دارم
از عواملی که انجین رو به صدا در میاره :
آب و هوای نامناسب
فیلر گیری نامناسب
روغن نامناسب و مقدار کم روغن موجود در انجین ( اگه روغن زیاد باشه صدای موتور خفه هست و از کنارهای پوسته سیلندر نشتی روغن دیده میشه )
بنزین بی کیفیت ( اکتان پایین باعث لرزش در موتور و شنیدن صدای ناهنجار) بنزین سوپرشونم معلوم نیس چی چیه !!
صقحه کلاچ
.
آب و هوای گرم بدترین زمان برای آب بندی هست ، زمان و منطقه مناسبی انتخاب کن
.
من معتقدم که موتور قبل از آب بندی هم نیاز به فیلر گیری و نیاز به یک واارسی کلی داره ( دلیلش خیلی واضحه ، تصور کن موتور نامیزون رو بردیم که یه آب بندی میزون ازش در بیاریم )
شمعاتو باز کن یه عکس از سر شمعها بزار ببینیم انجین در چه وضعیتی هست
کلاچتم باید میزون کنی ، خیلیا میزون نیست و صفحه کلاچ رو میسوزونن بدون اینکه علتشو بدونن چقد زود این اتفاق افتاده و فک میکنن کیفیت قطعه پایین هست ، باور کن دنده 4 به 5 موتور که پر گاز میدم موتور باز سرشو میبینی بالا میاد ( منظوز تایر نیست ، منظور سرشه ، سر !! ) 15هزار کار کرد
دسته کلاچ و اهرم کلاچ ( قسمت روی انجین ) هر دو 3 مرحله دارن : یک خلاصی 2سانت داره ، بعدش یک حالت نیم کلاچ هست و بعد تمام کلاچ گرفته میشه ، اگر به 3 قسمت مساوی دسته کلاچ رو تقسیم کنیم حالت نیم کلاچ باید توی قسمت اول وسطی بیوقته ، ( چقد سخته توضیح دادن ) نمیدونم منظورمو متوجه میشین ولی از الزاماتی هست که باید در ابتدای موتور بهشون توجه بشه
نمیدونم توی چند هزار قصد روندن موتور رو داری فقط دیروز یه گالاکسی 110 رفیقم گرفتیم 5.850 گرونیش یعلت تولید نشدن و رنگ سفیدش بود توی شب اول از آب بندی در اومد با کار کرد بعد از 100 کیلومتر ... !!!
ug4 کلا صدای انجین و اگزوزش خیلی با پره ای فرق میکنه ... اگه 3 تا پره ای بزاری کنار یه ug4 با گاز دادنش صدای 3 تای دیگرو نمیشنوی ، صداش شبیه موتور سنگین هست که امیدوارم برا تو هم اینجور در بیاد
عکس از شمع یادت نره
- - - Updated - - -
توی دنده ای که فک میکنی دور 5 هزار صدا میده یهو به موتور گاز بده و ول کن اگه سر موتور خفن اومد بالا نباید با گزینه های بالا که گفتم مشکلی داشته باشه ، هر چند این تست ملاک محکمی نیست ولی خوب نشون میده موتور جون داره یا داره زور میزنه
h0ssein
11-02-1393, 08:58 قبل از ظهر
آقا مصطفی این دردی که شما داشتی منم وقتی موتور رو گرفتم داشتم با اینکه 17000 تا دویده بود دور موتور از 4 هزار که به بالا میفتاد لرزش زیاد میشد و
فشار زیادی احساس میکردم گاز خورش خیلی خوب بود دنده 3 یهو گاز میدادی شتاب میگرفت همینطور چهار دنده 1 و 2 که زمینو میکند...
ولی خوب از 4هزار به بالا عجیب فشار رو احساس میکردم
2تا کار انجام دادم از روی تجربه جواب داد:
1- فیلر گیری (پیش 3تا تعمیرکار بردم که آخری فیلرگیری مناسب رو انجام داد و به دلم نشست و احساس کردم کارش خوب بوده و بعد از اون صدای جیک جیک سوپاپ ها رو میشنیدم) که فکر میکردم مشکل داره ولی داش فرزین گفتند این یعنی سوپاپ ها دارن به درستی باز و بسته میشن.
2- روغن 1200 میریختم که یکی از تعمیرکارا بهم گفت خیلی زیاد ریختی روغن 1050 بریز که با همین 1200 ریختن کار دستم داد.
کاسه نمد ترکید و از سمت راست انجین از دور اون دایره ای پولکی شکل نم نم روغن میداد.
بردم فیلر گیری روغن رو هم عوض کردم 1050 سوپر پیشتاز ریختم مشکل حل شد و دیگه صدای موتور احساس نمیشد و فشار کم شد و تا دور 8 هزار لرزش و فشاری احساس نمیکردم ، شمع هاشم عوض کردم حالا نمیدونم چقد تو این کار دخیل بود...
MANHUNT
11-02-1393, 09:24 قبل از ظهر
پستای منو هم داش فرشاد ویرایش میکنه ، یهتر ، دیگه خیلی داشتیم جلف بازی در میوردیم ...:retarded:
معکوس خور موتور من خوبه و توی هر دور موتوری پاسخگو هست و همیشه موتور مثل یک گلوله آماده پرتاب شدنه فقط بعد از دور 8 هزار لرزش دارم
از عواملی که انجین رو به صدا در میاره :
آب و هوای نامناسب
فیلر گیری نامناسب
روغن نامناسب و مقدار کم روغن موجود در انجین ( اگه روغن زیاد باشه صدای موتور خفه هست و از کنارهای پوسته سیلندر نشتی روغن دیده میشه )
بنزین بی کیفیت ( اکتان پایین باعث لرزش در موتور و شنیدن صدای ناهنجار) بنزین سوپرشونم معلوم نیس چی چیه !!
صقحه کلاچ
.
آب و هوای گرم بدترین زمان برای آب بندی هست ، زمان و منطقه مناسبی انتخاب کن
.
من معتقدم که موتور قبل از آب بندی هم نیاز به فیلر گیری و نیاز به یک واارسی کلی داره ( دلیلش خیلی واضحه ، تصور کن موتور نامیزون رو بردیم که یه آب بندی میزون ازش در بیاریم )
شمعاتو باز کن یه عکس از سر شمعها بزار ببینیم انجین در چه وضعیتی هست
کلاچتم باید میزون کنی ، خیلیا میزون نیست و صفحه کلاچ رو میسوزونن بدون اینکه علتشو بدونن چقد زود این اتفاق افتاده و فک میکنن کیفیت قطعه پایین هست ، باور کن دنده 4 به 5 موتور که پر گاز میدم موتور باز سرشو میبینی بالا میاد ( منظوز تایر نیست ، منظور سرشه ، سر !! ) 15هزار کار کرد
دسته کلاچ و اهرم کلاچ ( قسمت روی انجین ) هر دو 3 مرحله دارن : یک خلاصی 2سانت داره ، بعدش یک حالت نیم کلاچ هست و بعد تمام کلاچ گرفته میشه ، اگر به 3 قسمت مساوی دسته کلاچ رو تقسیم کنیم حالت نیم کلاچ باید توی قسمت اول وسطی بیوقته ، ( چقد سخته توضیح دادن ) نمیدونم منظورمو متوجه میشین ولی از الزاماتی هست که باید در ابتدای موتور بهشون توجه بشه
نمیدونم توی چند هزار قصد روندن موتور رو داری فقط دیروز یه گالاکسی 110 رفیقم گرفتیم 5.850 گرونیش یعلت تولید نشدن و رنگ سفیدش بود توی شب اول از آب بندی در اومد با کار کرد بعد از 100 کیلومتر ... !!!
ug4 کلا صدای انجین و اگزوزش خیلی با پره ای فرق میکنه ... اگه 3 تا پره ای بزاری کنار یه ug4 با گاز دادنش صدای 3 تای دیگرو نمیشنوی ، صداش شبیه موتور سنگین هست که امیدوارم برا تو هم اینجور در بیاد
عکس از شمع یادت نره
- - - Updated - - -
توی دنده ای که فک میکنی دور 5 هزار صدا میده یهو به موتور گاز بده و ول کن اگه سر موتور خفن اومد بالا نباید با گزینه های بالا که گفتم مشکلی داشته باشه ، هر چند این تست ملاک محکمی نیست ولی خوب نشون میده موتور جون داره یا داره زور میزنه
باسه منم گاز ميدم تو دنده ٣ سرش مياد بالا داداش البته فكر كنم روغنم زياد ريختم ١٢٠٠ تا پر كردم اره متوجه ميشم داداش براي گاز خلاصي موتور نياز داره كه خيلي دور موتور پايين بياد وگرنه اگه بالاي دور ٤ هزار گاز خلاصي بدم موتور تو فشار ميوفته اما گاز خلاصي تو دنده ٣ خوبه صداي موتور من عاليه صداي موتور سنگين ميده خيلي صداش خوبه حتما داداش عكس ميزارم
- - - Updated - - -
آقا مصطفی این دردی که شما داشتی منم وقتی موتور رو گرفتم داشتم با اینکه 17000 تا دویده بود دور موتور از 4 هزار که به بالا میفتاد لرزش زیاد میشد و
فشار زیادی احساس میکردم گاز خورش خیلی خوب بود دنده 3 یهو گاز میدادی شتاب میگرفت همینطور چهار دنده 1 و 2 که زمینو میکند...
ولی خوب از 4هزار به بالا عجیب فشار رو احساس میکردم
2تا کار انجام دادم از روی تجربه جواب داد:
1- فیلر گیری (پیش 3تا تعمیرکار بردم که آخری فیلرگیری مناسب رو انجام داد و به دلم نشست و احساس کردم کارش خوب بوده و بعد از اون صدای جیک جیک سوپاپ ها رو میشنیدم) که فکر میکردم مشکل داره ولی داش فرزین گفتند این یعنی سوپاپ ها دارن به درستی باز و بسته میشن.
2- روغن 1200 میریختم که یکی از تعمیرکارا بهم گفت خیلی زیاد ریختی روغن 1050 بریز که با همین 1200 ریختن کار دستم داد.
کاسه نمد ترکید و از سمت راست انجین از دور اون دایره ای پولکی شکل نم نم روغن میداد.
بردم فیلر گیری روغن رو هم عوض کردم 1050 سوپر پیشتاز ریختم مشکل حل شد و دیگه صدای موتور احساس نمیشد و فشار کم شد و تا دور 8 هزار لرزش و فشاری احساس نمیکردم ، شمع هاشم عوض کردم حالا نمیدونم چقد تو این کار دخیل بود...
دست گلت درد نكنه حسين داداش اره به نظرم فيلرام صدا ميده بردم تعميركار مجاز پالس گفت برو ٢ هزارتا به بعد بيا به نظرت حسين داداش چه جوري روغنشو كم كنم داداش؟
- - - Updated - - -
اما يكي از واقعي ترين كيلومتراي موتور همين پالس ١٨٠ مثلا اگه ٨٠ ميري واقعا همون ٨٠ كيلومتر/داداشا ديشب داشتم تو شهيد ابشناسان ميرفتم يه كاميون رو پل چپ كرد يه مقدار خاكش از اون ور پل ريخت تو اتوبان صحنه جالبي بود مثل فيلما
h0ssein
11-02-1393, 09:59 قبل از ظهر
پالس و آپاچی هردو کیلومترای دقیقی دارن من همه رو با جی پی اس تست زدم و دقیق بوده مگر یکی دوتا اختلاف ولی آنالوگ ها رو نمیدونم.
در مورد روغن سه تا راه داری:
1- یکم دیگه برونیش بعد عوض کنی.:29:
2- همین الان عوض کنی.:4chsmu1:
3- وقتی موتور سرده و روغن کامل نشست کرد یه سرنگ گاوی بگیر شیلنگ بزن سرش گیج رو باز کن سر سرنگ رو بکن داخل
و روغن بکش تا به اندازه مناسب و دلخواه برسه دقیق بخای حساب کنی از شیشه که نگاه کنی نیم سانت از سرش خالی باشه.:23:
ولی پیشنهاد میکنم یکم دیگه آروم برونی طوری که فشار رو موتور نباشه بعد عوض کنی 1050 سی سی بریزی.
MANHUNT
11-02-1393, 10:05 قبل از ظهر
سه تا راه داری:
1- یکم دیگه برونیش بعد عوض کنی.:29:
2- همین الان عوض کنی.:4chsmu1:
3- وقتی موتور سرده و روغن کامل نشست کرد یه سرنگ گاوی بگیر شیلنگ بزن سرش گیج رو باز کن سر سرنگ رو بکن داخل
و روغن بکش تا به اندازه مناسب و دلخواه برسه یعنی تو نشانگر چشمی که نگاه کنی یکم از سرش خالی باشه دقیق بخای حساب کنی دوتا
خار پایین داره دوتا بالا ، که سطح مینیموم و ماکسیمم روغن رو مشخص میکنه شما تا زیر دو تا خار بالایی خالی کن.:23:
ولی پیشنهاد میکنم یکم دیگه آروم برونی طوری که فشار رو موتور نباشه بعد عوض کنی 1050 بریزی.
١.اين گزينه خوبه باهاش ميريم ددر حال ميكنيم٢.سر اين گزينه فشارم افتاد٣.داش حسين گاو ازكجا پيدا كنم تا ازش سرنگ بگيرم :دي داداش من بايد هزارتا عوض كنم الان ٦٥٠ رفته يه ٣٥٠ تا ديگه برم بايد عوض كنم:28:
farzin
11-02-1393, 12:56 بعد از ظهر
4.پیچ گیج ، پیچ تخلیه زیر انجین رو باز کن یکم که ازش رفت دوباره ببند ، دستات کثیف شد با آب و صابون خوب بشور ...:s (9):( من خودم از رو شیشه میزون میکنم و کاری به لیتر ندارم چون باجاج یه چی میگه ملت یه چی و ...- طبق تعریف طراحی روی پوسته اطراف شیشه روغن 4 تا خط هست ، 2 تا مینیمام و 2 تا ماکزیمام ) روغن رو یکم پایینتر از خط ماکزیمام میزارم ...
MANHUNT
11-02-1393, 01:07 بعد از ظهر
دمت گرم داش فرزین امروز بالاخره بوقارو گرفتم داش فرشاد رفتم وصل کنم دیدم پیچ پشت بوق که به بدنه وصل میشه کاملا از بین رفته زنگ زدم به همون دیوس صاحابش بهش گفتم گفت من خودم ندیدم گفتم بگیر یه دونه بیام ازت بگیرم خیلی معضرت میخوام از دوستان مرتیکه حروم لقمه میگه موتور پالس 180 الان 6100 من بهت ارزون دادم حالا فرض کن بوق نداره حالا خوبه خوده کثافتش قول داده بود من موتور به قیمت گرفتم اون موقع قیمتش این بود:vardane:انقدر عصبانیم که کارد بزنید خونم درنمیاد رفتم دمه دوتا تراش کاری گفتن هیچ کاری نمیشه کرد اگه بخوای چوشم بدی پلاتین میچسبونه دیگه کار نمیکنه خلاصه دوستان بوق تکی میشه خرید یا جفت میدن بوق اصل قیمتش چنده؟
mv agosta
11-02-1393, 04:24 بعد از ظهر
سلام دوستان میخواستم بدونم اون پیچی که در پشت سیلندر پالس یا هر موتور زنجیرتایمی دیگر است کار دقیقش چیه؟mr30
h0ssein
11-02-1393, 04:53 بعد از ظهر
آقا دوتا از این بوق حلزونیا بگیر با آفتامات وصل کن حالشو ببر من بستم رو موتور یکی اینور یکی اونور سیم کشی هم کردم خیلی بهتر از بوقای خودش هست.
بوقای فابریک خودش قبل از عید جفتی 30 میدادن تکی 20 :4chsmu1:
- - - Updated - - -
4.پیچ گیج ، پیچ تخلیه زیر انجین رو باز کن یکم که ازش رفت دوباره ببند ، دستات کثیف شد با آب و صابون خوب بشور ...:s (9):( من خودم از رو شیشه میزون میکنم و کاری به لیتر ندارم چون باجاج یه چی میگه ملت یه چی و ...- طبق تعریف طراحی روی پوسته اطراف شیشه روغن 4 تا خط هست ، 2 تا مینیمام و 2 تا ماکزیمام ) روغن رو یکم پایینتر از خط ماکزیمام میزارم ...
داش فرزین این روش چهارم رو ما امتحان کردیم تا اومدیم پیچو ببندیم نیم لیتر روغن رفت :acigar: ، قیافه ما هم اینطوری شد:9:
MANHUNT
11-02-1393, 05:36 بعد از ظهر
دستت دردنکنه داش حسین این بوق حلزونیا چنده؟چه جوریه صداش داداش خوب هست؟الان یه دونشو وصل کردم همون یه دونش صداش خوبه کار ادم را میندازه اما تو چهره موتور تاثیر داره داداشای گل ایینه خوب برای پالس 180 چی هست که اولا دیدش خوب باشه چون من همیشه کلاه سرمه دید بغل با ایینه میبینم ایینه های خودش خوب نیست تو سرعت یه مقدار تاره و لرزش داره/این روش چهارم که داش فرزین گفت باید یه مقدار پیچ باز کنی سریع ببندی من قبلا انجام دادام خیلی کثیف کاری داره/یه بدی تو پالس 180 اینه که وقتی روغن موتور تعویض میکنی یه سینی مانند زیرش هست که هر دفه باید تمیز کنی من با روزنامه تمیز میکنم
roma
11-02-1393, 07:38 بعد از ظهر
گل ایینه خوببرای پالس 180 چی هست که اولا دیدش خوب باشه
اینه 135 بنداز اصلیشو هم قشنگه با طراحی شکسته ای و ذوزنقه ای که داره هم جنس اینه هاش خیلی خوب به هیچ موجی نداره حدود 40 تومن اگه می شد رو 220 بندازی سریع عوض میکردم 220 اینه هاش موج داره
farzin
11-02-1393, 08:45 بعد از ظهر
چقدر عصبانی ، انقد عصبانی نوشتی مصطفی باور کن متوجه نشدم چی شده ... فقط صدای دادو بیداد از نوشته هات در میومد !
حسین و مصطفی جان ، آچار بوکس یه تیکه اضافه کننده داره که به بوکس مورد نظر میزنیم برای راه دست ، شما با اون کم کم باز کنین و وقتی میخواد در بیاد متمایلش کنید رو به بالا هر چقدر رفت دوباره سریع ببندید ، نه اینکه شما کامل باز میکنید پیچو میگیرید توو دستتون ... اینجوری که چیزی نمیمونه اخوی :icon_pf _99_: ( دیگه دستاتم نمیخواد با آب صابون بشوری !)
بوق منم 30 قیمت دارم قبل عید فابریکی خودش .
حرف آیینه شد میگم از این آیینه ها سراغ ندارین روی آخر مچی فرمون میندازن ؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان میخواستم بدونم اون پیچی که در پشت سیلندر پالس یا هر موتور زنجیرتایمی دیگر است کار دقیقش چیه؟mr30
مفهوم نیست ، بیشتر توضیح بده
- - - Updated - - -
مصطفی اگه سرجاشون نمیتونی بندازی روی گارد با قفیس میشه ببندی همون جاییم در میاد که محل نصب فابریکی موتور هست
farshad 54
11-02-1393, 09:23 بعد از ظهر
از اونجا زنجیر سوپاپ موتور رو تنظیم میکنن
farzin
11-02-1393, 09:40 بعد از ظهر
داش فرشاد کجا رو میگه ؟
- - - Updated - - -
اون قسمت که موازی شلنگ بخارات روغنه ؟
farshad 54
11-02-1393, 09:40 بعد از ظهر
پشت سیلندر پائین سمت راست یه قطعه لوزی شکل هست که دو تا پیچ بالا و پائینش داره و یه پیچ بزرگ هم وسطش
farzin
11-02-1393, 09:43 بعد از ظهر
زنجیر تایم منظورته
دیگه؟
farshad 54
11-02-1393, 09:48 بعد از ظهر
بله
به اون قطعه زنجیر کش هم میگن - وقتی بازش میکنی پشت اون پیچ بزرگ وسط یه قطعه ای هست مثل فشنگ میمونه با چرخوندن اون زنجیر سوپاپ شل و سفت میشه
farzin
11-02-1393, 09:54 بعد از ظهر
تا حالا باز نکرده بودم ، آچار مخصوص میخواد ؟
farshad 54
11-02-1393, 10:02 بعد از ظهر
اصلا بهش دست نزن چون تنظیم زنجیر سوپاپ کار من و تو نیست و موتور ساز اینکاره میخواد
farzin
11-02-1393, 10:06 بعد از ظهر
حسن دست نزن حسن
میگم حوصلم با این پالس سر رفته ، خوبه برم مگلی بگیرم که هی آچار توو دستم باشه و یه سرگرمی داشته باشیم:hanghead:
roma
11-02-1393, 10:27 بعد از ظهر
حسن دست نزن حسن
میگم حوصلم با این پالس سر رفته ، خوبه برم مگلی بگیرم که هی آچار توو دستم باشه و یه سرگرمی داشته باشیم:hanghead:
با این حرفت یاد قرار سال 92 افتادم رفته بودیم کارخونه تو راه هر چی مگلی بود خراب شده همشونم رفته بودن جلو هی خراب میشودن همه از بغلشون رد میشودن میخندیدن یکی میرفت تو باقالی یکی
میرفت تو اپارتی یکی ترک نشینش با اچار فرانسه میپرید پایین پیچ سفت میکرد یه اوضاع بود باور نکردنی برگشتنی هم یه هیوسانگ ترکید از همه جاش روغن فوران میکرد
خدایی دم راجو گرم با موتوراش مثل فیلماشون خالی بندی نیستن
MANHUNT
11-02-1393, 11:03 بعد از ظهر
چقدر عصبانی ، انقد عصبانی نوشتی مصطفی باور کن متوجه نشدم چی شده ... فقط صدای دادو بیداد از نوشته هات در میومد !
حسین و مصطفی جان ، آچار بوکس یه تیکه اضافه کننده داره که به بوکس مورد نظر میزنیم برای راه دست ، شما با اون کم کم باز کنین و وقتی میخواد در بیاد متمایلش کنید رو به بالا هر چقدر رفت دوباره سریع ببندید ، نه اینکه شما کامل باز میکنید پیچو میگیرید توو دستتون ... اینجوری که چیزی نمیمونه اخوی :icon_pf _99_: ( دیگه دستاتم نمیخواد با آب صابون بشوری !)
بوق منم 30 قیمت دارم قبل عید فابریکی خودش .
حرف آیینه شد میگم از این آیینه ها سراغ ندارین روی آخر مچی فرمون میندازن ؟
- - - Updated - - -
مفهوم نیست ، بیشتر توضیح بده
- - - Updated - - -
مصطفی اگه سرجاشون نمیتونی بندازی روی گارد با قفیس میشه ببندی همون جاییم در میاد که محل نصب فابریکی موتور هست
چاکرتو فرزین داداش فدایی داری:icon_pf _15_: بگه یه سری ادما میزارن ادم اروم باشه باید دست راست من با طناب ببندن چون دست خودم نیست در میره:4chsmu1:یه بوق نو با صدای خوب میگیرم میندازم روش بوق خاور نمیشه گذاشت روش؟:riz481: ریفق رفقا میگن تو نباید پالس 180 میگرفتی اونم مشکیش میگن خوفناک میشی
- - - Updated - - -
اینه 135 بنداز اصلیشو هم قشنگه با طراحی شکسته ای و ذوزنقه ای که داره هم جنس اینه هاش خیلی خوب به هیچ موجی نداره حدود 40 تومن اگه می شد رو 220 بندازی سریع عوض میکردم 220 اینه هاش موج داره
اره راست میگی داداش اینهای 135 هم قشنگه هم دید بهتری داره دمت داش توتی:icon_pf _15_:
- - - Updated - - -
امروز رفتم بنزین زدم داخل کارت 40 تا 400 تومنی بود و 70تا 700 تومنی یه ده تا بهش زدم پر شد
farzin
12-02-1393, 02:18 بعد از ظهر
اگر چه خودم همیشه باک رو پر میکنم واسه نرفتن هی سر پمپ بنزین ، ولی باک پر یه اشکالاتی توش هست
وقتی باک پر بنزین باشه ، فضایی واسه بخارات بنزین نیستو از اونور به کاربرات فشار میاره که اگه زیر موتور رو نگا کنی بعضی موقه ها مخصوصا تابستون گرما بنزین ریزی رو میشه دید، از درب باک هم بخار باز به همون علت فشار و کمبود جا میزنه بیرون و پولمون میره هوا . اما نکته مهم دیگه اینه که گرمای حاصل از محیط به اضافه گرمای حاصل از انجین که میزنه زیر باک ، بنزین رو به دمایی میرسونه که برخی مواد اضافه شده برای به سوزی ( مثل مواد افزودنی اکتان ) تبخیر میشن و یه بنزین بی کیفیت با یه مواد ناخالص باقی میمونه که اگه خیلی حساس باشین بعد از اینکه دوباره به پمپ بنزین مراجعه میکنین و بنزین میزنین بعد از رانندگی حس میکنی موتور بهتر میره و صداش کمتره ، دلیلش همین هست ...
پس نسبت به مصرفی که دارین باک رو بنزین بزنید ، و مث من نباشه که هر 2 ماه یکبار میره سر پمپ ، گاهی انقد نمیرم که یادم میره کدوم لیتر بود کدوم ریال :[Only registered and activated users can see links]
کسی نیست بگه تو که لالایی بلدی چرا برا خودت نمیخونی ... اگه هم باشه به شعر زیر رهنمودش میکنم :[Only registered and activated users can see links]
ای دوست مزن زخم زبان جای نصیحت ... بگذار ببارد به سرم سنگ مصیبت و بقیش ....
h0ssein
12-02-1393, 04:16 بعد از ظهر
حسین و مصطفی جان ، آچار بوکس یه تیکه اضافه کننده داره
آچار بوکس نداریم....:bunnyearsmiley: بعدم چرا وقتی گره ای که با دهن وا میشه با دست باز میکنی؟ :acigar: همون با سرنگ خیلی راحت تره من امتحان کردم و جواب داد :24:
هرکاری هم که بکنی من از تئوری خودم برنمیگردم:icon_pf (3):
MANHUNT
12-02-1393, 05:00 بعد از ظهر
من همیشه سر باک خالی میزارم هیچ وقت موتور تا بیخ پر نمیکنم:4chsmu1:خیالت راحت داش فرزین چون با پمپ بنزین رفتن مشکلی ندارم دوتا پمپ بنزین بیخ گوشمون هست دمت داداش این بنزین 400 تا کی هستش از بین نمیره که؟
farzin
12-02-1393, 07:30 بعد از ظهر
تئوریتو دوس دارم ، خودم هم توی روشها قبلا مبلغش بودم ، ولیکن ( چقد از این کلمه خوشم میاد :afro: ، ولیکن) چون علیهذا مع ذالک ، بخاطر اینکه دم دست نیست من روشهای دم دستیرو برای دوستان پیشنهاد میدم :icon_pf (3): => :27:
.
بنزین چارصدی هم که مصطفی گل برادر فعلا هستش و واسه وجه عموم که صداشون در نیاد بخاطر بنزین فعلا رعایت میکنن و نمیسوزونن ... ( البت این پیشبینی منه از کارهای همیشگی این دولتمردان )
- - - Updated - - -
واس داش حسین یادم رفت اینو بگم ، باز و بسته کردن پیچ های موتور با آچاری غیر بوکس اشتباه محضه ، خراب میشن ... ((آچار کف گرگی بگیر،:icon_pf (3): بهتر از بوکسه))
h0ssein
12-02-1393, 09:53 بعد از ظهر
فرزین جون قیمت آچار بکس نداری؟ خداییش باز کردن بعضی پیچا واقعا نیاز به آچار بکس داره...
یه سوال فنی:
چرا بعضی وقتا سوار این موتور میشی عجیب حال راه رفتن نداره شتاب له سرعت له ، ولی بعد چند ساعت یا فرداش موتور میشه گرگ ؟!!
واسه شمام پیش اومده یا من توهم میزنم؟!!!:297:
دوسه روز پیش هم با یکیشون دور میزدم اینطوری بود درحالیکه طرف میگفت وحشیه !!!!
بیشتر هم من تو پالس احساس میکنم این مورد رو...:hanghead:
MANHUNT
12-02-1393, 11:15 بعد از ظهر
حسین داداش اون روزی که بد میره حتما مواد خوب نبوده:consoling2:تو سی جی من خیلی خیلی تجربه کردم اما پالس نه داداش گل البته فلن که نه پالس پره ای هم داشتم اگه از اولش گاز به موتور میبستم اون روز عالی میرفت اما اگه پیرمردی میرفتیم انگار موتور تنبل میشد
- - - Updated - - -
منم با اچار بوکس باز میکنم حسین داداش برو تهیه کن راحت میشی داداش
- - - Updated - - -
بنزینارو نمیسوزنن عجیبه حتما مسولین یادشون رفته اینجاست که فرزین داداش باید گفت وشعلهم منهم
farzin
13-02-1393, 01:32 بعد از ظهر
حسین ، اتفاقا چند صفحه پبش صفحه 104 در این مورد صحبت کردیم ، آب و هوا توی موتور خیلی دخیله ، ممکنه ما زیاد متوجه نباشیم اما موتور خوب حس میکنه ، مثلا وجود گردو غباری که به چشم ما نیاد ، چگالی هوا ، میزان رطوبت هوا و ... توی همه موتورها هم هست
MANHUNT
13-02-1393, 02:04 بعد از ظهر
امروز موتور سند زدم باری موتور های 180 تعرفه سند 72 هزار تومن ناقابل به مغازه دار که خیر سرش رفیقمون هست گفتم خرج سند با فروشنده هست گفت قرار گذاشته بودیم خرج سی دی ای من بدم پالس تو من گفتم کی قرار گذاشتم مرد حسابی نزدیک بود رفاقت بازرم کتار اش و لاشش کنم اخر دادم اما بهش گفتم راضی نیستم 70 هزار پول پیش من بابت موتور داره حالیش میکنم تعرفه موتورهای 125 سی سی 50 هزار هستش داداشا موتور خریدید از اشنا نگیرید اگه میگیرید همه چیز رو تو قولنامه ذکر کنید