PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پالس 180 | Pulse 180

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

Mr.Line
03-09-1392, 01:02 قبل از ظهر
نخریدم قصد دارم گفتم مشکیش چشممو گرفته

برای مات کردن بیشتر قسمت های سفیدش چند متر لازمه برچسب مات ؟

farzin
03-09-1392, 01:07 قبل از ظهر
فقط روی فرمون میشه کشید که 50 سانت هم کفایت میکنه
و رکابها رو جایی که با کادر قرمز مشخص کردم رو معمولا با پلاستیک نوار پیچ میکنن
ایشالا میخری

erfan123ssx
03-09-1392, 02:00 قبل از ظهر
اگه اون رکاب ها با اون دوتیکه شاخ عقب رنگ مشکی بزنم بنظرم روی موتور ابی کارینی خوب درمیاد...اون قسمت که دیگه نمیگن موتور تصادفی بوده رنگ شده..

بعد دوست من اون قسمت اخر اگزوز که مشکی رنگ هست چند تا خط خش عمیق افتاده..هیچ راهی نیست که از بین برن..میشه رنگش کرد؟

اون قسمتی که گفتم توی این عکس تصور کن مشکی بشه بعد چی میشه؟کسی برنامه ی چیزی نداره معرفی کنه بتونم قسمت های که دلم میخواد مثل فتوشاب روش کار کنم ببینم چی میشه؟

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Mr.Line
03-09-1392, 10:13 قبل از ظهر
پلاستیک نوار پیچ ؟

یعنی چی دقیقا ؟ بخوایم مشکی شه ...

farzin
03-09-1392, 02:07 بعد از ظهر
اگزوز رو میتونی ببری رنگ کار لکه گیری کنن برات اما از دوستان دیگه هم مشورتی بخواه شاید نظر بهتری داشته باشن .... طرح فتوشاپ بزن ببینیم چطور میشه ...

- - - Updated - - -

mr.line منظورم پلاستیک معمولی نایلون و چسب نوار معمولی و یا چسب کاغذی هست ... و این رو روی چندین موتور دیدم و بعضیاشون از نایلون شفافی استفاده کرده بودن و با سلیقه اینکارو کرده بودن که انگار موتور آکبند کارخونه ای هست

farshad 54
03-09-1392, 02:17 بعد از ظهر
واسه اگزوز یه اسپری مشکی مات بگیر خودت لکه گیری کن کاری نداره

فرزین اون حرکت واسه دور سوئیچ قشنگ بود حال کردم

h0ssein
03-09-1392, 04:50 بعد از ظهر
اگزوز با اسپری خیلی تو چشم میزنه من پارچه برداشتم رنگ میپاشیدم به پارچه میمالیدم به اگزوز خیلی بهتر از اسپری شد

خط و خش ها گرفته شد خیلی هم تو چشم نمیزنه...

prince0fpersia
04-09-1392, 11:00 قبل از ظهر
سلام دوستان

قیمت پالس دیجیتال از چراغ گرد بیشتره ؟ چقدر ؟
و اینکه جز چراغ و کیلومتر شمار ، فرق دیگه ای هم میکنه یا نه ؟

و سوال بعدی هم در مورد به صدا افتادن کلگی هست که آیا این اتفاق رخ میده ؟
و در نهایت چرا پالس دیجیتال طالب نداره و هرچی میبینیم تو خیابون اکثرا چراغ گرد هست؟ حکمتش چیه؟

farzin
04-09-1392, 01:46 بعد از ظهر
در مورد قیمتشون تا اونجایی که میدونم یکی هستن . کلا فلاپ باعث ایجاد صدا میشه اما ندیدم کسی گلایه از کلگی 180 داشته باشه .. حکمتش رخ زیباترشه دیگه .... خودم موقع خرید ۲ تا 180 مشکی کنار هم بودن یکی کلگی داشت یکی نه ... وقتی کنار هم بودن اصن نمیشه نگاه اون پالس کلگی دار کرد ... سلیقه شخضی...

farshad 54
04-09-1392, 02:00 بعد از ظهر
پالس 180 دیجیتال از لحاظ فنی هیچ فرقی با چراغ گرد نداره

تفاوتاش چراغ اخطار بنزین و دور موتور بالا - توی قلوه ای هاش چراغ داره کلا طراحی قلوه ای هاش از چراغ گرد بهتره

کلگیش به هیچ عنوان صدا نداره مگه اینکه ضربه خورده باشه در اثر تصادف - چراغ وضعیت باطری تو صفحه دیجیتالش

100 تومن هم از چراغ گرد گرون تره

پالس چراغ گرد هم فقط تو ایران تولید میشه یعنی فقط ایرانیا طلبه چراغ گردشن تو سایت باجاج بری اصلا 180 چراغ گرد وجود نداره

farzin
05-09-1392, 12:58 قبل از ظهر
داش حسین تکلیفمون رو با آواتارت مشخص کن ... یه روز آرنولد یه روز آمیتاباچان ... یه روزم شبح جمجه ... !! عشقی !!:999:

h0ssein
05-09-1392, 10:25 قبل از ظهر
سلام دوستان

قیمت پالس دیجیتال از چراغ گرد بیشتره ؟ چقدر ؟
و اینکه جز چراغ و کیلومتر شمار ، فرق دیگه ای هم میکنه یا نه ؟

و سوال بعدی هم در مورد به صدا افتادن کلگی هست که آیا این اتفاق رخ میده ؟
و در نهایت چرا پالس دیجیتال طالب نداره و هرچی میبینیم تو خیابون اکثرا چراغ گرد هست؟ حکمتش چیه؟

تفاوت قیمتشو به اندازه 100-50 تومن هست !
این داستان چراغ گرد رو نمیدونم اگه اینطور پیش بره به زودی های زود آرآر هم چراغ گرد میشه !
من خودم طرفدار سرسخت دیجیتالش هستم...

- - - Updated - - -

داش حسین تکلیفمون رو با آواتارت مشخص کن ... یه روز آرنولد یه روز آمیتاباچان ... یه روزم شبح جمجه ... !! عشقی !!:999:

:4chsmu1::4chsmu1: مریضم...

farzin
05-09-1392, 01:26 بعد از ظهر
خدا نکنه مریض باشی بلا از تموم موتور سوارا بدور ... خوب واسه همینه RR نمیخرم چون چراغ گرد نیست ....!!!! :4chsmu1::4chsmu1:

ماکیاولی
05-09-1392, 01:50 بعد از ظهر
لدفا عکس از چراغ گرد و دیجیتالش بذارید
ممنونم

معمار
05-09-1392, 02:02 بعد از ظهر
خدا نکنه مریض باشی بلا از تموم موتور سوارا بدور ... خوب واسه همینه RR نمیخرم چون چراغ گرد نیست ....!!!! :4chsmu1::4chsmu1:

احسنت به این انتخاب شما
منم گرفتار چراغ گردم
ولی چه کنم این شرکتا نامرد همه زدن تو خط همه چراغی به غیر از چراغ گرد
:297:

prince0fpersia
05-09-1392, 03:23 بعد از ظهر
دوستان طرح و پیشنهاد چراغ گرد رو به ایمیل شرکت های موتورسازی بفرستید و بگید چقدر تو ایران طرفدار داره ، خودشون برن تو کارش:3:

h0ssein
05-09-1392, 04:30 بعد از ظهر
لدفا عکس از چراغ گرد و دیجیتالش بذارید
ممنونم

این عکس هارو از همین تاپیک برداشتم بگردی هست تو نت هم سرچ کن برات میاره !

33992
33993

prince0fpersia
05-09-1392, 05:03 بعد از ظهر
دوستان پالس صفر چه متعلقاتی باید باهاش باشه ؟ مثل کلاه ، قفل ، کاور و ....
همچنین قیمت رنگهای مختلف متفاوته؟

h0ssein
05-09-1392, 11:45 بعد از ظهر
دوستان پالس صفر چه متعلقاتی باید باهاش باشه ؟ مثل کلاه ، قفل ، کاور و ....
همچنین قیمت رنگهای مختلف متفاوته؟

آچار, آیینه ها, گارد, کلاه...
بعضی از فروشنده ها رنگ مشکیش رو 100 تومن گرونتر میگن!

h0ssein
06-09-1392, 04:45 بعد از ظهر
آقا کار این پیچ که دورش خیط قرمز کشیدم چیه؟

34019

farshad 54
06-09-1392, 05:11 بعد از ظهر
پیچ تنظیم هوای کاربرات باید باشه

farzin
06-09-1392, 10:34 بعد از ظهر
پیچ تنظیم هوا هست و اونم که فنر زیرشه تنظیم بنزین هست ... کاربراتور در صورت سلامت با این دو پیچ تنظیم میشه > هوا هم سرد شده دور موتورا رو یکم بیشتر کنین که برای روشن شدن به ساسات کمتر نیاز باشه و بعد ساسات بگیرید اینو گفتم چون بعضی ها با نحوه ساسات گرفتن مشکل دارن و باعث خفه شدن موتور میشن ... ((با پیچوندن پیچ بنزین به سمت بالا دور موتور بیشتر میشه))... موتور پالس رو باید با یک تک استارت روشن کنید( استارت و شمع سالم ) بدون هیچ گونه گاز دادنی اگه بیشتر از نیم دور و نهایتا یک دور استارت بچرخه و بعد موتور روشن بشه کاربراتور به صورت بهینه سوخت رسانی نمیکنه و این به این معنی نیست که کاربراتور از درون مشکل داره بلکه پیچ بنزین و هوا تنظیم نیست- که من در تابستون دور موتور رو نیم هست و به محض لمس کردن استارت روشن میشه و در زمستون دور موتور روی یک هست که بازم به همون راحتی روشن میشه > در سرمای بسیار زیاد لازم هست همیشه ساسات گرفته بشه تا با گشتاور بیشتر سریع روغن به حرکت در بیاد تا متعلقات بالای انجین روغن کاری بشه و بدون ساسات گرم کردن برای درون سیلندر مضر هست > شیوه گرم کردن سریع موتور با تک گاز دادن هست که دور موتور رو باید بالا و پایین کنید > که اینکار نیاز به درک از نحوه کارکردن پیستون در سیلندر هست که در صورت نابلد بودن باعث کم کردن طول عمر موتور میشه.....

- - - Updated - - -

خواستم یکم بریم تو بحث فنی ... آخه موتوری بی دردسر . و مشکل ساز نیست که بخوایم تاپیکو مث بعضی تاپیکها گرم بگیریم :29dz8zk: (( کوری خوندنو حال کردین؟) البته قبلنا موتور هندی رو به رسمیت نمیشناختم و کم گله مندم نبودم و با موتورهایی که قبلن داشتم مقایسه میکردم ولی وقتی منطقی به قیمتش نسبت یه موتورهای برند معروف نیگا کردم دیدم بسیار عملکرد خوبی داره ... و بسیار برام شرکت باجاج تحسین برانگیز هست مخصوصا با دیدن موتور 200ns که بسیار پیشرفت چشم گیری رو نشون میده

erfan123ssx
07-09-1392, 02:43 قبل از ظهر
اقا این دور لبه رینگ موتور میخوام ابی کنم..با چه برچسبی اینو بزنم که تمیز دربیاد و به راحتی کنده نشه؟

h0ssein
07-09-1392, 09:13 قبل از ظهر
سلام و دررود .
دوستان امروز صبح موقع بیرون رفتن از خونه اومدم موتور رو روشن کنم دستم رو گذاشتم رو استارت هیچ عکس العملی موتور از خودش نشون نداد
یعنی استارت نزد انگار من دستم رو استارت نبووده و هست کلاچ گرفتم فرقی نکرد یکم بش ور رفتم به زور یه تک زد موتور روشن شد
الانم همچنان همونطوره یبار میزنه ده بار نمیزنه مشکل چیه؟
ممنون...

K.I.A
07-09-1392, 09:27 قبل از ظهر
ابتدا اتصالات چک کنید مثل فیش سر کتی کلاچ یا سر سوئیچ و سر استارت و برق

h0ssein
09-09-1392, 12:47 بعد از ظهر
ابتدا اتصالات چک کنید مثل فیش سر کتی کلاچ یا سر سوئیچ و سر استارت و برق

دمت گرم مشکل حل شد...

- - - Updated - - -

دوستان این نوع شمع برا پالس چطوره جواب میده یا نه؟ از چندتا تعمیرکار پرسیدم گفتن بهتر از champion هست...

34072

شایسته فر
09-09-1392, 12:50 بعد از ظهر
چرا ngk سوزنی پلاتینیوم نمیندازی روش؟

farzin
09-09-1392, 12:52 بعد از ظهر
چراغ راهنما روشن کن استوپ ترمز هم بگیر ببین مث سابق پر نورن (موتور خاموش - سویچ on) تست باطری
صدای تیک تیک از استارت هنگام استارت زدن ( باطری خوابیده)
وقتی استارت میزنی و هیچ عکسالعملی نمیده راهنما بزن ببین کار میکنه ( اگه نمیزنه - فیوز )
در صورت داشتن باطری اسیدی ( اتصالات به باطری چک و شوره زدایی در صورت بودن )
اگه هیچکدوم از اینا نباشه
استارت زغال ضعیف قرموده اند

K.I.A
09-09-1392, 12:53 بعد از ظهر
من این شمعو پیشنهاد نمیکنم الان همه میدونیم بهترین شمع براش دنزو یا ان جی کا هست اگر مدل 2 پلاتینه 8 پیدا کنی اصل بسیار تاثییر داره.

h0ssein
09-09-1392, 12:54 بعد از ظهر
چرا ngk سوزنی پلاتینیوم نمیندازی روش؟

شنیدم سوزنی برا 180 فایده نداره و تاثیر گذار نیست حقیقت داره؟

farzin
09-09-1392, 12:55 بعد از ظهر
ایریدیوم قیمت دارین اخیرا ؟؟

h0ssein
09-09-1392, 01:18 بعد از ظهر
ایریدیوم قیمت دارین اخیرا ؟؟

اصفهان دنزو 50تومن قیمت دادن !

شایسته فر
09-09-1392, 04:45 بعد از ظهر
ایریدیوم زیاد برای حجم پایین تاثیر گزار نیست
پول اضافی دادنه
ولی سوزنی بی تاثیر نیست
البته ایریدیوم کمی کم یاب شده تو بازار برا همین قیمتش رفته بالا

Gladiator
09-09-1392, 09:21 بعد از ظهر
دقیقا ، رو پالس تاثیر خاصی نداره ، من تست کردم نه تو شتاب نه تو مصرف تاثیری نداشت ، تنها تاثیرش تو موتورای با حجم بالا که تو دورهای بالا ممکنه شمع آب بشه شمع سوزنی مفید واقع میشه

meicamgh
10-09-1392, 04:04 بعد از ظهر
سلام به بچه های پالس سوار
دوستان چه زنجیری برای این موتور بهتره لطفا قیمتش رو هم بگید

abasonline
14-09-1392, 07:49 بعد از ظهر
سلام
دوستان شمع موتورو باید بعد از چند کیلومتر عوض کنیم؟

Gladiator
14-09-1392, 08:36 بعد از ظهر
سلام
دوستان شمع موتورو باید بعد از چند کیلومتر عوض کنیم؟

اگه شمع اصلی بندازی پس از 20000 کیلومتر

K.I.A
14-09-1392, 09:50 بعد از ظهر
اگه شمع اصلی بندازی پس از 20000 کیلومتر
شما نباید فقط کیلومتر ملاک باشه
20000 تا خیلی هست و تو این بین حتما باید چک بشه
نباید فقط به کیلومتر طی شده اکتفا کرد چون بیشتر زمان شما موتورتون درجا روشنه و ترافیک و ...و ... و... این حالت برای روغن انجین هم هست و شما باید حالت سکون هم در نظر بگیرید
به نظر شما کسی که دائم تو راهای بیرون شهری هست با کسی که دائم تو شهر هست اگر هردو 10000کیلومتر رونده باشن موتور کدوم نیاز به سرویس داره؟

Gladiator
14-09-1392, 10:32 بعد از ظهر
شما نباید فقط کیلومتر ملاک باشه
20000 تا خیلی هست و تو این بین حتما باید چک بشه
نباید فقط به کیلومتر طی شده اکتفا کرد چون بیشتر زمان شما موتورتون درجا روشنه و ترافیک و ...و ... و... این حالت برای روغن انجین هم هست و شما باید حالت سکون هم در نظر بگیرید
به نظر شما کسی که دائم تو راهای بیرون شهری هست با کسی که دائم تو شهر هست اگر هردو 10000کیلومتر رونده باشن موتور کدوم نیاز به سرویس داره؟

معلومه که وسیله ای که تو شهره زودتر نیاز به سرویس داره ، خب هر 4 یا 5 هزار کیلومتر شمع وسیلمو (چه ماشین چه موتور) باز میکنم و تمیزش میکنم ، اگرم خراب شده باشه اگه از ظاهرش مشخص نشه بالاخره وسیله ریپ میزنه یا بد کار میکنه دیگه ، من چندین ساله شمع موتور و ماشینو سر 20000 عوض میکنم و کوچکترین مشکلی هم ندارم ، البته به وسیله زیاد فشار نمیارم و شمع ژاپنی میندازم که مطمئنم بیشتر از 20000 تا هم کار میکنه

imported_Amirhosein
14-09-1392, 11:24 بعد از ظهر
قیمت پالس الان چنده تو بازار

erfan123ssx
15-09-1392, 12:43 قبل از ظهر
بدترین نوع شمع 30 تا کارکرد داره..انقدر وسواس به خرج ندین البته منظورم با ماشین بود...موتور هر 10 تا عوض کنین..کسی هم که فشار میاره 1000 تاش کم کنه عوض کنه..

ARASH
15-09-1392, 01:37 قبل از ظهر
حدودا 5.600 هست

Sent from me to all of you

Gladiator
15-09-1392, 02:30 بعد از ظهر
بهترین راهنما برای نگهداری هر وسیله ای دفترچه خود وسیلست ، تو دفترچه پالس درج شده شمع رو هر 15000 تا عوض کنید و روغن هم هر 2500 کیلومتر (SAE 20W50 API SJ or SL+JASO MA)
من سه سال پالس داشتم و روغنشو سر هر 2000 تا عوض میکردم و شمع هاشم وقتی 20000 تا کار کرده بود شمع دنسو اصلی خریدم و عوض کردم دیدم هیچ فرقی نکرد تو شتاب و تاپ اسپید و صدای موتور هیچ تاثیری نداشت ، یعنی شمع هام هنوزم سالم بود ولی خب بهتر بود که تعویض بشن ، شرایط نگهداری و سرویس بستگی به نوع استفاده شمام داره ، اگه خیلی پرگاز رانندگی میکنید و زیاد تو ترافیک هستین بهتره سر 1000 تا روغن تعویض بشه و شمع ها هم هر 2000 کیلومتر تمیز بشه ، اگه نرمال رانندگی میکنید و اهل فشار آوردن به موتور نیستید طبق دفترچه عمل کنید و وسواس اضافی به خرج ندین ، شرایطی که تو دفترچه ذکر شده برای استفاده در حالت استاندارده و مطمئنا اونها در نظر گرفتن که مثلا شمع (شمع اصلی نه شمع 2000 تومنی که 1000 تاهم به زور کار میکنه)حداقل 20000 تا تو شرایط سخت کار میکنه که عنوان کردن سر کیلومتر 15000 بهتره عوض بشه روغن هم همینطور ، من به سایت باجاج مراجعه کردم و دفترچه راهنمای Pulsar 200ns رو دانلود کردم ، توش ذکر شده روغن هر 5000 تا اگه نیاز داشته باشه سرریز بشه و هر 10000 کیلومتر تعویض بشه در صورتی که از روغن bajaj DTSI 10000 استفاده کنید که API SL هستش ، پس قطعا لزومی نداره که حتما هر 1000 تا روغن عوض کنین ، بطور خلاصه شرایط نگهداری وسیله با وسیله فرق میکنه و بستگی به طرز رانندگی ، شرایط آبو هوایی و جنس لوازم مصرفی مورد استفاده هم داره

h0ssein
21-09-1392, 02:47 بعد از ظهر
سلام و درود...

34421

از این ناحیه ای که دورش خط کشیدم نم نم روغن میده و چرب میشه مشکل چیه؟

farshad 54
21-09-1392, 03:38 بعد از ظهر
در سوپاپ باید باز بشه و اون پولکی بغل در سوپاپ باید از داخل با چسب مخصوص آببندی بشه تا روغن از اون محل نشتی نکنه

soleymani
21-09-1392, 09:16 بعد از ظهر
پالس های 180 این هندل دارای انجین مشکی
فیلتر روغن دارن؟
کلان پالس های 180 فیلتر روغن دارن یا فقط آپاچی داره

farshad 54
21-09-1392, 09:44 بعد از ظهر
پالس های 180 چه هندلی چه پره ای چه مرغ زرد کاکلی چه یو جی فور فیلتر روغن ندارند

200 و 220 هم نداره

فکر کنم فقط 135 فیلتر روغن داشته باشه

ami
22-09-1392, 10:08 قبل از ظهر
سلام به همه
من یه پالس یوجی4 مدل 89 دارم و او نو صفر خریدم و الان نزدیک 4 ساله که دارم ازش استفاده می کنم و 21000 کیلومتر هم کارکرده و هیچ دستکاری فنی به غیر از در آوردن الیاف داخل اگزوزش انجام ندادم . من در این پست قصد دارم صادقانه تجربیاتم در این مدت رو خدمتتون عرض کنم .
خب اول راجع به نگهداریش و استفاده روزمرش میگم :
1- کمی سنگینه مخصوصا با باک پر که برای مسافرت عالی ولی شهر در ترافیک و مانوردادن یکم اذیت میکنه
2- شتاب مناسب ولی سرعت کمه(حداکثر120 در شرایط عادی) که به نظرم 140 براش کافی
3- فنربندی عالی و طراحی مناسب شاسی و ارتفاع از سطح زمین کافی که در پیچها خوب کار میکنه
4- مصرف سوخت صدی بین 3تا4
5- کیفیت قطعات بسیار عالی به غیر از ترمز عقب(کیفیت متوسط) البته اگه مهارت کافی در ترمزگیری داشته باشید ترمز جلوی فوق العاده ای داره که کمبود ترمز عقب رو جبران میکنه و کلا در ترمز گیری عالی عمل میکنه.من هنوز لنت ترمزعقب رو عوض نکردم چون بیشتر از جلو استفاده میکنم
6- صدای کم و لرزش ناچیزش درمسافت طولانی باعث میشه خوراک مسافرت بشه فقط یکم زانوهارو اذیت میکنه که باید پاتونو روی گاردش بزارین ولی مشکل کمردرد نداره و خستتون نمیکنه
7- دوستان دقت کنید تنظیم عملکرد این موتور فوق العاده حساسه و حداقل در اصفهان کار هرکسی نیست و من خواهش میکنم اگه موتورتون نتظیمش خوبه به هیچ وجه دستکاریش نکنید مخصوصا بعضیا که میخوان تیون کنن میگم. برای نگهداریش تا به حال 6 یا 7 بار دست تعمیرکارهای مختلف دادم اما متاسفانه فقط بار آخر از نتیجش راضی بودم چون طوری تنظیم کرده بود که با اشاره دست گاز میخورد و راحت به 120 میرسید که تعمیرکار گفت روی سوپاپ هاش کارکردم اما دفعات قبلی مشکلش این بود که تو دنده5 100 تا بیشتر نمیرفت و دور موتورش تو دنده های 345 رو 8000 می موند حالا نمیدونم توی اصفهان تخصصش کمه یا کلا موتور حساسه یا اینکه تنظیمش دستگاه خاصی می خواد ؟
قابل توجه اینکه من روغن موتوسل 20w50 و بنزین معمولی و شمع سوزنی ngk استفاده می کنم و فیلتر هواشم مرتب رسیدگی میکنم.
تجربه مسافرت:
حدودا 3000 کیلومتر مسافت بیرون شهری باهاش رفتم که 1000تاش مربوط به سفرم به استان لرستان میشه و بقیش سفرهای شهرستانی بوده.صادقانه میگم در این 3000 تا فقط 10سی سی روغن و دوسه بار باد تایر جلوش کم شد والا هیچ مشکلی از نظر فنی و داغ شدن نداشت . قابل توجه ترین مشکل این موتورسیکلت عملکردش توی سربالایی هست که برخلاف قدرت بالای این موتور در جاده صاف حتی در سربالایی های معمولی اما طولانی هم بعد از یک دقیقه موتور شل میشه و قدرتش کم میشه دوپشته که دیگه افتضاح می شه و اگه بهش فشار بیارید حالت ریپ زدن پیدا میکنه و صدای انجین هم تغییر میکنه. فکر کنم اگه جاده تهران چالوس رو باهاش برید هر 10 دقیقه باید توقف کنید تازه به زور بالا میره !؟
دوستان لطفا نظربدن...

farshad 54
22-09-1392, 11:28 قبل از ظهر
دوست عزیز نظراتتون کاملا درست هست و همه چیو راجب پالس 180 به درستی بیان فرمودید

در مورد عملکرد موتور تو سربالایی هم چه تک نفره و چه دو ترک تاحدودی درست میفرمائید ولی دیگه نه به این شدت که شما فرمودین کلا همه موتور ها تو این رنج تو سربالایی این مشکلاتو دارن

در کل رانندگی تو سر بالایی نیاز به حفظ گشتاور مناسب برای موتور رو داره که بتونه به بهترین شکل مسیر های سربالایی رو طی کنه

h0ssein
22-09-1392, 11:35 قبل از ظهر
سلام به همه
من یه پالس یوجی4 مدل 89 دارم و او نو صفر خریدم و الان نزدیک 4 ساله که دارم ازش استفاده می کنم و 21000 کیلومتر هم کارکرده و هیچ دستکاری فنی به غیر از در آوردن الیاف داخل اگزوزش انجام ندادم . من در این پست قصد دارم صادقانه تجربیاتم در این مدت رو خدمتتون عرض کنم .
خب اول راجع به نگهداریش و استفاده روزمرش میگم :
1- کمی سنگینه مخصوصا با باک پر که برای مسافرت عالی ولی شهر در ترافیک و مانوردادن یکم اذیت میکنه همین سنگینی تو سرعت باعث شده راکب احساس امنیت داشته باشه
2- شتاب مناسب ولی سرعت کمه(حداکثر120 در شرایط عادی) که به نظرم 140 براش کافی به نظرمنم این سرعت براش کمه چون تو سرعت 110 میره رو رد لاین
3- فنربندی عالی و طراحی مناسب شاسی و ارتفاع از سطح زمین کافی که در پیچها خوب کار میکنه
4- مصرف سوخت صدی بین 3تا4 مصرفش کمترهم هست اگه پرگاز بری 3-4 میسوزونه
5- کیفیت قطعات بسیار عالی به غیر از ترمز عقب(کیفیت متوسط) البته اگه مهارت کافی در ترمزگیری داشته باشید ترمز جلوی فوق العاده ای داره که کمبود ترمز عقب رو جبران میکنه و کلا در ترمز گیری عالی عمل میکنه.من هنوز لنت ترمزعقب رو عوض نکردم چون بیشتر از جلو استفاده میکنم ترمزجلو عالی ولی عقب افتضاح اینو وقتی سوار آپاچ شدم فهمیدم حتی 220هم ترمز عقبش افتضاحه
6- صدای کم و لرزش ناچیزش درمسافت طولانی باعث میشه خوراک مسافرت بشه فقط یکم زانوهارو اذیت میکنه که باید پاتونو روی گاردش بزارین ولی مشکل کمردرد نداره و خستتون نمیکنه منم همش در حال مسافرت های بین شهری هستم و کاملا ازش راضیم خستمم نمیکنه
7- دوستان دقت کنید تنظیم عملکرد این موتور فوق العاده حساسه و حداقل در اصفهان کار هرکسی نیست و من خواهش میکنم اگه موتورتون نتظیمش خوبه به هیچ وجه دستکاریش نکنید مخصوصا بعضیا که میخوان تیون کنن میگم. برای نگهداریش تا به حال 6 یا 7 بار دست تعمیرکارهای مختلف دادم اما متاسفانه فقط بار آخر از نتیجش راضی بودم چون طوری تنظیم کرده بود که با اشاره دست گاز میخورد و راحت به 120 میرسید که تعمیرکار گفت روی سوپاپ هاش کارکردم اما دفعات قبلی مشکلش این بود که تو دنده5 100 تا بیشتر نمیرفت و دور موتورش تو دنده های 345 رو 8000 می موند حالا نمیدونم توی اصفهان تخصصش کمه یا کلا موتور حساسه یا اینکه تنظیمش دستگاه خاصی می خواد ؟ تنظیمش کار هرکسی نیست شعور میخاد منم خودم چندجا بردم تا یه تعمیرکار از این موتور سر در آوورد و قشنگ تنظیمش کرد
قابل توجه اینکه من روغن موتوسل 20w50 و بنزین معمولی و شمع سوزنی ngk استفاده می کنم و فیلتر هواشم مرتب رسیدگی میکنم.
تجربه مسافرت:
حدودا 3000 کیلومتر مسافت بیرون شهری باهاش رفتم که 1000تاش مربوط به سفرم به استان لرستان میشه و بقیش سفرهای شهرستانی بوده.صادقانه میگم در این 3000 تا فقط 10سی سی روغن و دوسه بار باد تایر جلوش کم شد والا هیچ مشکلی از نظر فنی و داغ شدن نداشت . قابل توجه ترین مشکل این موتورسیکلت عملکردش توی سربالایی هست که برخلاف قدرت بالای این موتور در جاده صاف حتی در سربالایی های معمولی اما طولانی هم بعد از یک دقیقه موتور شل میشه و قدرتش کم میشه دوپشته که دیگه افتضاح می شه و اگه بهش فشار بیارید حالت ریپ زدن پیدا میکنه و صدای انجین هم تغییر میکنه. فکر کنم اگه جاده تهران چالوس رو باهاش برید هر 10 دقیقه باید توقف کنید تازه به زور بالا میره !؟ اینو قبول دارم که دوترکه خیلی لش میشه ولی تا الان تو سربالایی ها مشکلی باهاش نداشتم و کم نیاورده
دوستان لطفا نظربدن...

در کل موتور خوبیه و من کاملا ازش راضییم حتی چندبار سوار آپاچ شدم باز برگشتم سمت موتور خودم...:32:

ami
22-09-1392, 01:30 بعد از ظهر
دوست عزیز نظراتتون کاملا درست هست و همه چیو راجب پالس 180 به درستی بیان فرمودید

در مورد عملکرد موتور تو سربالایی هم چه تک نفره و چه دو ترک تاحدودی درست میفرمائید ولی دیگه نه به این شدت که شما فرمودین کلا همه موتور ها تو این رنج تو سربالایی این مشکلاتو دارن

در کل رانندگی تو سر بالایی نیاز به حفظ گشتاور مناسب برای موتور رو داره که بتونه به بهترین شکل مسیر های سربالایی رو طی کنه

شما درست می گید آقای فرشاد 54
فکرکنم غیر از اینکه یکم توی سربالایی کمجونه مهارت منم توی سربالایی رفتن کمه
لطفا کمی بیشتر راهنماییم کنید میخوام قلقش توی سربالایی دستم بیاد(تک سرنشین)

farshad 54
22-09-1392, 01:38 بعد از ظهر
ببینید حداکثر گشتاور پالس 180 فکر کنم 15 نیوتن متر باشه که رو دور موتور 7000 به حداکثر گشتاور یعنی همون 15 نیوتن متر میرسه حالا شما تو مسیر سربالائی باید طوری به موتور دنده بدی که درو موتورت از 7000

پایینتر نیفته یعنی بتونی حداکثر گشتاور موتور رو تو هر دنده حفظ کنی تا موتور دچار افت قدرت و گشتاور نشه

البته دوستان به این نکته توجه کنن که تو سربالایی به کشش موتور توجه داشته باشن نه به سرعتش یعنی ببینید موتور تو سربالایی راحت حرکت کنه نه اینکه چرا 100 تا نمیره

موفق باشید

ami
22-09-1392, 04:47 بعد از ظهر
تشکر فراوان:flower4:

- - - Updated - - -

یه سوال فنی :

یه ایده خوب برای افزایش شتاب به ذهنم رسید که می خوام نظر کارشناسی بدین
اگر یک عدد فن کامپیوتر 12ولت به پشت فیلتر هوا بچسبونیم و بعد پیچ ورود بنزین کاربراتور رو
شل کنیم تا ورود بنزین زیادتر بشه عملا یک توربو شارژ مصنوعی و ساده و کم هزینه درست کردیم
به نظرتور کار درستیه ؟ جواب میده یا خطرناکه ؟:297:

farshad 54
22-09-1392, 05:24 بعد از ظهر
هیچ تاثیری نداره فقط مصرف بنزینت میره بالا + یه هزینه بیخودی

اساس کار توربو شارژر بر اینه که فنش با گاز های خروجیه اگزوز میچرخه و هوارو با یه فشار معین به سیلندر وارد میکنه واسه احتراق بهتر که فن کامپیوتر اولا نمیتونه اون فشار هوارو تامین کنه و دوما هم اینکه هوارو نمیتونه

به سیلندر برسونه

سوما هم اینکه نصب توربو روی موتور سیکلت به این راحتیا نیست و چیز دیگه ای هم نمیتونه کار توربو رو انجام بده حتی یک درصد

شما میتونید با در آوردن کاتالیزور و همچنین نصب یه فیلتر هوای اسپرت و در آخر بستن یه منبع اگزوز اسپرت یه مقدار شتاب و قدرت موتور رو بیشتر کنید + صداش

hannan
22-09-1392, 08:16 بعد از ظهر
پیشنهادجالبی ولی خوب نیازبه امتحان داره احتمالا موجب خفگی خواهدشد

farzin
23-09-1392, 12:22 قبل از ظهر
فن گداشتن ....موجب هیچ نخواهد شد چون تصورشو کن دور موتور روی 5 باشه که خیلیم نیست سیلندر در یک دقیقه 5هزار بار بالا پایین میکنه حالا این فن کامپیوتر رو اون پشت تصور کنین در یک کورس پیستون در حالت مکش ، اونجا در دور 5هزار در دقیقه فن کامپیوتر چیو میخواد برای محفظه سیلندر با اون سرعت بفرسته و چیو میخواد بفرسته که متراکم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این عمل فقط با توربو امکان پذیر هست چون با دور موتور در یک کورس پیستون خودش خودکار در حالت تخلیه سیلندر کارشو انجام میده . هر چی دور موتور بالاتر بره اونم به همون اندازه سرعتش بالاتر میره .... در نتیجه به هیچ وجه حتی در حالت تئوری هم با فن قابل انجام نیست

- - - Updated - - -

میخواین کاری کنین به نصایح داش فرشاد رجوع کنین

ami
23-09-1392, 07:57 قبل از ظهر
آقا فرزین شما کاملا درست میگید توربو دقیقا همینطور عمل میکنه ولی توجه داشته باشید که دریچه هوای کاربراتور هم متناسب با همون 5000 دور یا گازی که میدید باز میشه پس نتیجه میگیریم اضافه کردن فن نسبت ورود هوارو بهم نمیزنه بلکه سرعت ورود رو افزایش میده و اگه مصرف سوخت رو هم زیاد کنیم خوب مسلما اینکار جواب میده
اما نظر شما متین و من یکروز اینو امتحان میکنم و نتیجه رو اعلام. توربو با دورموتور کارمیکنه ایده من با دریچه گاز-تازه میشه یک فشارگیر سر راه فن گذاشت که مثلا با 6 یا8 ولت کارکنه که کمتر باد بزنه چون با 12 ولت خیلی باد میزنه

farzin
23-09-1392, 08:16 بعد از ظهر
mr.ami داداش گلم با عنایت به اینکه میدونیم کاربرد توربو این هست که در کسری از صدوم / هزاروم / ... ثانیه هوا رو در محفظه سیلندر متراکم میکنه حالا چطور با فن اینکار انجام بشه از طریق دریچه کاربراتور ؟
در کورس یک پیستون 4 حالت تعریف میشه : 1 - مکش 2 - تراکم 3 - انفجار 4 - تخلیه که در حالت 4 با خروج گازها که به سرعت بیرون میرن توربو میچرخه و در حالت 1 مکش هوا در محفظه سیلندر بیشتر ورود میکنه
من فکر میکنم بوسیله کاربراتور اینکارو کردن باعث بالا پایین شدن غیر متعارف دور موتور بشه یعنی ثبات نداشتن و موتور خودبه خود گاز میخوره...
خودم در سالهای دور بهش فکر کردم حتی اضاف به فن یک خنک کننده مثل رادیاتور هم توی ایرباکس در ایده ام بوده که هوای خنک بفرسته به سیلندر چون حجم هوای سرد (چگالی) بیشتر هست
و همینطور اینکه وقتی گاز میدی ولتاژ بیشتری به فن برسه تا با دور بیشتر و بهینه این عمل صورت بگیره ولی در ادامه با مشکل سرعت سیلندر مواجه بودم که منم به ایده مخترع توربو شارژر رسیدم که با فن در پشت ایرباکس امکان پدیر نبست چون باید هوا به محفظه سیلندر مکیده بشه و این با فن در پشت دریچه کاربراتور امکان پذیر نیست... در هر حال موفق باشی.....نتایج رو بهمون حتما بگو .

- - - Updated - - -

همین ایده ها هستن که باعث ایده های بزرگتر میشن ...

ami
23-09-1392, 08:43 بعد از ظهر
سوال

1-محفظه هوا سه تا ورودی خروجی داره اولی کاربراتور دومی بخارات روغن سومی که ازهمه پایینتره و به زیر موتور هدایت شده و تهش هم بسته(مسدود) شده چیه؟
2-قطعه استوانه ای فلزی که سمت چپ باتریه چیه؟
3-قطعه استوانه ای فلزی که سمت راست باتریه چیه؟(شبیه خازن)
4-سوکت متصل شده به کاربراتور چیه؟
5-کویل ها چه موقع باید عوض بشن و آیا امکان تست سلامت براشون هست؟

h0ssein
29-09-1392, 07:54 بعد از ظهر
سلام ودرود, دوستان موتور بنده مجددا مرض قبلیشو گرفته, صبح که روشنش میکنم تا گرم گرم گرم نشه نمیشه بهش گاز داد پرپر میکنه و خاموش میشه ولی وقتی گرم میشه این مشکل رو نداره, دفه قبل لاستیک دیافراگمش رو عوض کردم خوب شد امکانش هست مجددا لاستیکش خراب شده باشه? ولی آخه چرا انقد زود? کلا 15-20 دقیقه که میمونه وقتی روشنش میکنم همونطوره و حرص میده اعصابمو ریخده بهم میخام بزنم لهش کنم یکی بگه این لامسب چ مرگشه? شمع هاشم که نگا کردم خیلی سیا شده بود و دوده گرفته بود!

farshad 54
29-09-1392, 08:46 بعد از ظهر
موتور رو با ساسات روشن کن و بذار یه دو سه دقیقه با ساسات کار کنه بعد موقع حرکت یه چند دقیقه نم نم باش برو حله (این قضیه مال صبح هاست که موتور 6 یا 7 ساعت یا بیشتر خواب بوده )

220 هم با اینکه ساسات اتومات هست بعد اینکه ساساتش قطع میشه بازم یه چند دقیقه ای موقع حرکت خوب گاز نمیخوره ( صبح ها البته )

یه مورد دیگه هم احتمالا چون هوا خیلی سرد شده اینجوریه

اگه لاستیک دیاف رو تازه عوض کردی از اون نیست - شمع هارو هم که مثل اینکه تازه عوض کرده بودی چرا سیاه شده ؟

h0ssein
29-09-1392, 08:53 بعد از ظهر
موتور رو با ساسات روشن کن و بذار یه دو سه دقیقه با ساسات کار کنه بعد موقع حرکت یه چند دقیقه نم نم باش برو حله (این قضیه مال صبح هاست که موتور 6 یا 7 ساعت یا بیشتر خواب بوده )

220 هم با اینکه ساسات اتومات هست بعد اینکه ساساتش قطع میشه بازم یه چند دقیقه ای موقع حرکت خوب گاز نمیخوره ( صبح ها البته )

یه مورد دیگه هم احتمالا چون هوا خیلی سرد شده اینجوریه

اگه لاستیک دیاف رو تازه عوض کردی از اون نیست - شمع هارو هم که مثل اینکه تازه عوض کرده بودی چرا سیاه شده ؟

نمیدونم والا شمعها رو باز کردم نگا کنم دیدم دوده گرفته خیلی بد سیاه شده بود حالا نمیدونم تنظیم کاربرات بهم ریخته یا مشکل دیگه ای داره؟!!!

از وقتی بنزین سوپر ریختم توش اینطوری شد امکانش هست بنزینه مشکل داشته باشه؟

- - - Updated - - -

یه چیز دیگه کلا موتور حدود یه رب بیست دقیقه که خاب باشه وقتی روشن میکنم باز همین مشکل رو دارم به سیلندر که دست میزنی هنوز سرد سرد نشده فکر نمیکنم از سردی هوا باشه چون چند دقیقه هم که خاموش باشه باز همینطور میشه !

farshad 54
29-09-1392, 09:01 بعد از ظهر
حالا بنزینت که تموم شد معمولی بزن ببین چی میشه ( البته احتمالش ضعیفه )اگه بازم همین طوری بود باید ببری یه تنظیم کلی واسش بزنن

farzin
30-09-1392, 04:19 قبل از ظهر
بنزین سوپر احتراق بهتری داره پس گزینه اول نمیتونه باشه البت اگه آب قاطیش نباشه
شمع ها رو جاشونو با هم تعویض کن
دست بکش به شمع ببیین دودش چرب هست ؟ (ضعیف بودن رینگ پیستون اگه اشتباه نکنم رینگ پایینی )
دور موتورت رو چنده ؟ تو زمستون کمتر از 1 نباشه ....
ولی کلا حدسم رو شمعاس ظاهرا دور موتورو زیاد بالا میبری...

h0ssein
30-09-1392, 09:43 قبل از ظهر
بنزین سوپر احتراق بهتری داره پس گزینه اول نمیتونه باشه البت اگه آب قاطیش نباشه
شمع ها رو جاشونو با هم تعویض کن
دست بکش به شمع ببیین دودش چرب هست ؟ (ضعیف بودن رینگ پیستون اگه اشتباه نکنم رینگ پایینی )
دور موتورت رو چنده ؟ تو زمستون کمتر از 1 نباشه ....
ولی کلا حدسم رو شمعاس ظاهرا دور موتورو زیاد بالا میبری...

شمع ها نو هست جاشونم عوض کردم باز فایده نکرد چرب هم نبود ، دور موتور هم وقتی موتور گرم میشه تقریبا رو 1.7 هست !
البته شمع سمت راست بیشتر از شمع چپیه دوده گرفته ! دور موتور رو هم اون اولا که گرفته بودم یکی دوبار تاپ زدم رفت رو رد لاین و الا بعدش نه یا خیلی کم ، اهل سرعت هستم ولی اهل فشار آووردن نه ! کلا دنده 1 2 3 رو رو 8 دنده میدم و 4رو رو 9 که رد لاین هست ! امکانش هست از همین باشه؟ یعنی موتور به فنا رفته؟!!!!

- - - Updated - - -

از این به بعد بیشتر احتیاط میکنم،:sad: محسن چاووشی گل بود میگفت غلط کردم غلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــط الان منم همون حسو دارم...:10::au::sad:

farzin
30-09-1392, 08:40 بعد از ظهر
اگه شمع نیست ... پس ... یه نگاه دوباره به دیافراگمت کن چون یادمه گفتی مال خود پالس 180 نبوده ...
اگه خواستی تعویض کنی 2نوع هست برا پالس که دنبال اونی باش که جعبش آبی هست و مارک خود باجاج روشه...
نترس موتور اینجوری به فنا نمیره ... وقتی توی دور موتور پایین اینجوریه یا ژیگلور دور آرام هست یا شمع سمت راست هست یا دیافراگمه دیگه چیزی نیست که تنظیم دور پایین رو بهم بزنه...
ایشالا درست میشه ... موتور چیزیش نیست فقط یه قطعه از تنظیم افتاده ...

farzin
01-10-1392, 10:18 بعد از ظهر
روش تعویض دیافراگم با عکس

2نوع دیافراگم 180 توی لوازم یدکی ها هست ( شاید در آینده شرکتهای جدید دیگه هم ورود کنند ) - کیفیت اونی که جعبش آبی هست بالاتره قیمت ها هم یکی هستن

34802
34806

وسایل مورد نیاز : 1-پیچ گوشتی 4سو دهنه باریک و دسته بلند 2- فازمتر در صورت اینکه 4سو مورد نظر در دسترس نبود 3- انبر ( که خیلیم بکار نمیاد ) در اصل اگه یک 4سو مورد نظر در دسترس باشه به چیز دیگه ای احتیاج ندارید

شیر بنزین رو در حالت وسط یعنی موقعیت مسدود که بنزین نیاد و شیلنگشو از کاربراتور جدا کنید - سیم گاز رو هم از کاربراتور جدا کنید - یک کاسه در زیر شیلنگ تخلیه کاربراتور بزارید و پیچ تخلیه رو که در قسمت پایین پایین کاربراتور هست بپیچونید تا بنزین درون کاسه کاربراتور تخلیه بشه

کاربراتور با 3 عدد قفیس ( بست ) به جعبه هوا و انجین متصل شده - 2 تاش که نگهدارنده کاربراتور به انجین هست که در عکس زیر مشخصه و یکی دیگش که در پشت که نگهدارنده کاربراتور یه جعبه هوا هست که توی عکس مشخص نیست

34807

پیچ 3تا قفیس ها ( بست ها ) رو شل میکنیم تا کاربراتور رو در بیاریم

34808

وقتی کاربراتور شل شد اونو با یکم فشار به اطرافین از جاش در میاریم

34809
34810
34811
34812

متوچه باشید که خرطومی درون جعبه هوا چسب شده به جعبه هوا و اگه مثل من درش آوردین نگران نباشید که به آسونی دوباره و بدون نیاز به چسب دوباره سر جاش قرار میگیره

34813

- - - Updated - - -

سرور مشغوله امیدوارم بتونم همشو آپلود کنم

- - - Updated - - -

دو پیچ بالا رو باز کنید و قسمت فوقانی کاربراتور رو که یک فنر بهش متصل هست رو در بیارید

34818

- - - Updated - - -

الان دیافراگم در پیش روتون هست - که به یک پیستون که انتهاش یک سوزن هست متصله - در هنگام بیرون کشیدن دیافراگم از محل قرار گرفتنش به انحنای پیستون در عکس زیر توجه کنید که در هنگام بستن به همین شکل یاشه اگر چه خود دیافراگم دارای زائده ای هست که محل درست قرار گرفتن رو نشون میده ولی نهایت دقت رو در درآوردن کنید و خوب نگاه کنید که به چه شکل هست که برای بستن دچار سردرگمی نشید

34819
34820

- - - Updated - - -

طبق عکسهای زیر دیافراگم رو از پیستون جدا کنید (((( به سوزن ظربه ای وارد نشه ))))

34821
34822
دور دیافراگم یک حلقه نگهدارنده پلاستیکی هست که اونو جدا کنید بعد دیافراگم نویی رو که گرفتین باهاش تعویض کنید فقط به زائده حلقوی شکل کنار دیافراگم توجه کنید که به کدوم سمت هست که برای جا زدنش باید در محل خودش قرار بگیره

34823

- - - Updated - - -

دیافراگم سوراخ شده

34824 34825

برای بستن مراحل رو برگردین - جا زدن کاربراتور بر روی انجین سخت ترین مرحله هست که یکم با کش و قوص به طرفین به سختی جا میره - به زائده های کاربراتور که به خرطومی جعبه هوا و لاستیکی مابین کاربراتور و انجین که قفیس ها روشون بسته میشه توجه کنید توجه کنید که لاستیک ها درست روی کاربراتور سوار بشن - پیچ تخلیه کاربراتور رو در نهایت ببندید

موفق باشین - مخصوصا داش حسین که میخواد بره توو کارش

- - - Updated - - -

داش حسین اگه هر کجاش برات مشخص نبود بپرس

soleymani
01-10-1392, 10:29 بعد از ظهر
ممنون بابت تصویر کشیدن مراحل
---------
کاربراتون آپاچی هم همین مدلی تعویض می شه دیافراگم؟
قیمت دیرافراگم جعبه آپی؟

h0ssein
01-10-1392, 10:31 بعد از ظهر
داش فرزین دمت گرم آقایی به مولا... من جعبه آبی یا همون فابریکش رو گرفتم 9 تومن با توضیحات عالی که داش فرزین داد ایشالا فردا صبح میرم تو کارش تا ببینم خدا چی میخاد...

farzin
01-10-1392, 10:40 بعد از ظهر
دوستون دارم برو بچ موتور سوار
فقط هر مرحله رو که میری خوب نگاه کن و به خاطرت بسپر و عجله نکن - ایشالا که موتور رو فرم بیاد
.
دوست گلم کاربراتور آپاج وا شدشو از نزدیک ندیدم تا اونجایی هم که شنیدم با هم فرق چندانی نمیکنن تنها فرقی که متوجه شدم اینه که فک کنم قسمت فوقانی کاربراتور آپاچ 4 پیچ میخوره...

h0ssein
01-10-1392, 10:47 بعد از ظهر
راستی یچیز دیگه ، این مصرف سوخت رو از کجا باید تنظیم کرد؟ من احساس میکنم مصرف سوختم ینمور رفته بالا چون 15 لیتر تقریبا 350 کیلومتر منو میبره که فکر میکنم خیلی ضایس...

soleymani
01-10-1392, 10:53 بعد از ظهر
پس من برای دیافراگم از همین جعبه آبی بگیرم؟
-------------
و اینکه تنظیم سوزن هم مثل هندا هست؟
راحته؟

farzin
01-10-1392, 11:07 بعد از ظهر
مصرف سوخت : اگه لاستیکات کم باد باشن هم مصرف سوختت بالا میره - پس اون یه بحث دیگس که باید جداگانه بهش بپردازیم و تنها به کاربراتور منتهی نمیشه که در موردش نظر قطعی داد...
.
در مورد آپاچ از بچه های آپاچی سوار سوال کنی بد نیست ، و اگه به لوازم یدکی خود آپاچی بری بازم چیزای زیادتری دستگیرت میشه...در مورد آپاچ نمیتونم کمکتون کنم داداشم

farzin
02-10-1392, 12:26 قبل از ظهر
اینم عکس کامل رو فرمون برا داش فرشاد

34826

farshad 54
02-10-1392, 12:35 قبل از ظهر
فرزین جان اون بغلاشم میزدی که یه تیکه مشکی بشه دیگه بهتر نبود ؟

h0ssein
02-10-1392, 11:16 قبل از ظهر
سلام و درود...

داش فرزین دستت درد نکنه دمت گرم ، با توضیحات عالی که دادی امروز صبح موفق شدم لاستیک دیافراگم رو عوض کنم فقط یکم تو باز کردن کاربرات مشکل داشتم که اونم خدارو شکر زود حل شد !

کلا 30-40 دقیقه وقت برد و همونطور که داش فرزین گفت آسونتر از اون چیزی هست که فکرشو میکنید خیلی راحته و لذت میبرید !

اینم عکس از لاستیکی که طی دوهفته نفله شد

34877

اما یچیزی ، وقتی درب فوقانی کاربرات رو باز کردم و لاستیک رو دیدم بنزینی بود در حالیکه شنیدم اصلا با بنزین در ارتباط نیست ، این دفعه دومه که من بنزین سوپر میزنم اینطوری میشه به شخصه دوبار تجربه کردم

و دیگه حتی یه قطره بنزین سوپر نمیزنم ، هردو لاستیک که دفعات قبلی عوض شد اینطوری بود جمع شده بود و قوص پیدا کرده بود ، حالا با بنزین در ارتباط هست یا نه من به شخصه دیگه سوپر نمیزنم !

راستی این شلنگ داخل عکس به جایی باید وصل باشه؟ موقع در آووردن کاربرات من احساس کردم از جایی کنده نشده که بخام بزنم جاش کاربرات رو که در آووردم اینم همراش اومد بیرون !

34879

ماکیاولی
02-10-1392, 01:37 بعد از ظهر
اون برای بنزین اضافه است که تو کاربرات میمونه

البته فکر کنم:2i8d4ao:

farzin
02-10-1392, 02:50 بعد از ظهر
چرا فرشاد جان خیلیم خوشکلتر میشد ... اما چون من بودمو یک تیغ تو دستم بریدن اون کناره هایی که فرمون روی همون قسمت که برچسب زدم میشینه یکم بیش از حد برام سخت بود... از بغلا که میخواستم ببرمش همینکه تیغ یکم مایل به بالا یا پایین میشد خط برش خورده مستقیم نبود و منحنی توش ایجاد میشد ، واسه همین به همین یه تیکه که زدم بسنده کردم ...

- - - Updated - - -

حسین میگم حالا موتور میزون شده ؟؟

h0ssein
02-10-1392, 04:44 بعد از ظهر
با ترس و لرز بهش استارت زدم ولی وقتی گاز دادم پرپر نکرد واااای نمیدونی که چقد خوشحال شدم:32: بازم ممنون خیلی زحمت کشیدی:flower4:

farzin
02-10-1392, 09:42 بعد از ظهر
خیلی خوشحال شدم همیشه خودتونو موتوراتون روبراه باشین --- ایشالا میزوناتون تنظیم پیستوناتون روتین ---

Mr.Reza
03-10-1392, 11:21 قبل از ظهر
سلام اقایون این سیم برقی که به کاربرات وصله کاربردش چیه؟:mypersianforum (531

erfan123ssx
03-10-1392, 10:54 بعد از ظهر
سلام دوستان .
2 روز قبل من اون بیچ زیر صافی بنزین وا کردم صافیش تمیز کردم..
بعد اینکه بستم بنزین یکی دو قطره دورش میمونه و میچکه..چیکارش کنم؟

farzin
04-10-1392, 12:11 قبل از ظهر
سیم وصل شده به کاربراتور با کاربراتور کاری نداره نمیدونم ظاهر دکوراتیوش چه معنی میده که بایستی اونجا باشه و کاربردش کلا چی چی هست حالا من که نمیدونم اگه کسی میدونه بگه لطفا
.
mr erfan دوست عزیز بازش کن و نوار تفلون بپیچون دورش دوباره ببند . درست میشه

ami
04-10-1392, 08:57 قبل از ظهر
این سوالا رو خیلیا می پرسن و کسی هم جواب نمیده :

1-محفظه هوا سه تا ورودی خروجی داره اولی کاربراتور دومی بخارات روغن سومی که ازهمه پایینتره و به زیر موتور هدایت شده و تهش هم بسته(مسدود) شده چیه؟
2-قطعه استوانه ای فلزی که سمت چپ باتریه چیه؟
3-قطعه استوانه ای فلزی که سمت راست باتریه چیه؟(شبیه خازن)
4-سوکت متصل شده به کاربراتور چیه؟
5-کویل ها چه موقع باید عوض بشن و آیا امکان تست سلامت براشون هست؟

کارشناسای عزیز لطفا جواب بدید

farzin
04-10-1392, 03:42 بعد از ظهر
دوست عزیز mr.ami اگه عکس بزارید سریع بچه ها جوابتونو مبدن ، یکم سوال ها گنگ هستن...

ami
06-10-1392, 06:50 بعد از ظهر
بچه ها ببینید کاربراتور موتور من مال خودشه یا عوض شده ؟ روش نوشته dju4 ولی پایینش با بقیه یوجی فورها فرق میکنه (از من رو به پایینه ولی بقیه رو به عقبه) نکنه مال ug3 هست ؟
و این قطعه استوانه ای کارش چیه ؟

35036
در عکس زیر (از اینترنت گرفتم) فلش آبی رنگ جای سوکتی که به کاربرات وصل میشه نشون میده که مال چیه بالاخره؟ و دایره قرمز رنگ رو ببینید کاربرات من اینجاش دایره ای ولی تو این عکس نیم دایره چرا؟ یعنی مال من عوض شده ؟

35037

ممنون میشم کامل توضیح بدید

Gladiator
06-10-1392, 08:08 بعد از ظهر
بچه ها ببینید کاربراتور موتور من مال خودشه یا عوض شده ؟ روش نوشته dju4 ولی پایینش با بقیه یوجی فورها فرق میکنه (از من رو به پایینه ولی بقیه رو به عقبه) نکنه مال ug3 هست ؟
و این قطعه استوانه ای کارش چیه ؟

35036
در عکس زیر (از اینترنت گرفتم) فلش آبی رنگ جای سوکتی که به کاربرات وصل میشه نشون میده که مال چیه بالاخره؟ و دایره قرمز رنگ رو ببینید کاربرات من اینجاش دایره ای ولی تو این عکس نیم دایره چرا؟ یعنی مال من عوض شده ؟

35037

ممنون میشم کامل توضیح بدید

اون قطعه استوانه ای کوئل هست و کارش اینه که برق 12 رو میگیره و به ولتاژ لازم برای جرقه زدن شمع تبدیل میکنه

ami
06-10-1392, 08:57 بعد از ظهر
لطفا همه سوالاتو جواب بدین

farzin
06-10-1392, 10:11 بعد از ظهر
مدل موتورت مال چه سالی هست ؟
کاربراتور شما شبیه کاربراتور من نیست در جزییات و با عکس اینترنت هم خونی داره ... اینکه عوض شده یا نه باید کسایی جواب بدن که پالس زیاد خربدو فروش کردن - شاید در یک سال از تولید از این نوع استفاده شده که بعید میدونم ...اما اگه شما این سوال رو توی بحث های متفرقه مطلبشو عنوان کنید سریع به جواب سوالتون میرسین و اون سوال رو هم که دوست خوبمون جوابشو رو دادن
لینک بحث های متفرقه : [Only registered and activated users can see links]

Gladiator
07-10-1392, 10:15 قبل از ظهر
لطفا همه سوالاتو جواب بدین

دیشب عکساتو نتونستم باز کنم که ببینم ، کاربراتورت عوض نشده دوست عزیز ، بعضی هاشون شیر تخلیه شون رو به پایینه و من هرچی دیدم رو به پایین بوده ، اون سوکته رو من خودمم نفهمیدم که چیه ، کاربراتورمو باز کردم و سوکته رو هم در آوردم ، کار خاصی انجام نمیده ، مثل اتصال بدنه میمونه ولی دوتا سیم داره ، ولی آخه کاربراتور اتصال بدنه میخواد چیکار؟:297: فکر نمیکنم کاربردی داشته باشه

ami
07-10-1392, 11:50 قبل از ظهر
مدل موتورت مال چه سالی هست ؟
لینک بحث های متفرقه : [Only registered and activated users can see links]

مدل 89
اون خازنی که سمت راست باتری کارش چیه؟

Gladiator
07-10-1392, 11:56 قبل از ظهر
مدل 89
اون خازنی که سمت راست باتری کارش چیه؟

خازن ؟ من خازنی ندیدم ، شاید منظور شما فیوزه

MOHAM2AD
07-10-1392, 01:07 بعد از ظهر
سلام دوستان .یه توضیح راجع به تاپ اسپید و سرعتی که راحت میره؟قدرت تو شیب شدید؟قیمت؟واین که موتور خوبی هست یا آپاچی بهتره؟و این که UG4 w صفرش هست؟آخه تو شهر ما هر چی هست چراغ جلو اسپرته ؟صفر چراغ گرد ندیدم.

ami
07-10-1392, 01:58 بعد از ظهر
خازن ؟ من خازنی ندیدم ، شاید منظور شما فیوزه
اینو میگم گلادیاتور :
دوستان جواب بدن لطفا35058

MOHAM2AD
07-10-1392, 02:02 بعد از ظهر
سلام دوستان .یه توضیح راجع به تاپ اسپید و سرعتی که راحت میره؟قدرت تو شیب شدید؟قیمت؟واین که موتور خوبی هست یا آپاچی بهتره؟و این که UG4 w صفرش هست؟آخه تو شهر ما هر چی هست چراغ جلو اسپرته ؟صفر چراغ گرد ندیدم.

ami
07-10-1392, 02:04 بعد از ظهر
تاپ اسپید در شرایط استاندارد=120
قدرت تو سربالایی شدید=عالی ولی با سرعت 40-50 تا
قیمت ug4 اصفهان=5850 حداکثر (صفرش زیاده و تو بورس)چراغ گرده
کیفیت و دوام قطعات بالاتر از آپاچی ولی بقیه موارد تقریبا برابر

MOHAM2AD
07-10-1392, 02:11 بعد از ظهر
تاپ اسپید در شرایط استاندارد=120
قدرت تو سربالایی شدید=عالی ولی با سرعت 40-50 تا
قیمت ug4 اصفهان=5850 حداکثر (صفرش زیاده و تو بورس)چراغ گرده
کیفیت و دوام قطعات بالاتر از آپاچی ولی بقیه موارد تقریبا برابر
می تونه 100 تا را راحت حدود نیم ساعت بره؟

- - - Updated - - -

دوستان من شنیدم پالس 135 هم 120 تا را میره.درسته؟

- - - Updated - - -

amirآقا عاشق امضاتم شدیدا!!!1

ami
07-10-1392, 02:53 بعد از ظهر
می تونه 100 تا را راحت حدود نیم ساعت بره؟

نه من مسافرت زیاد باش رفتم ولی سرعت ایده آلش 85 تاس که من یک ساعت و نیم یه کله باهاش رفتم آخ نگفته ولی خودم خسته شدم(با 100 تا بعد از 5 دقیقه ریپ میزنه)

دوستان من شنیدم پالس 135 هم 120 تا را میره.درسته؟

نمیدونم

amirآقا عاشق امضاتم شدیدا!!!1

آنچه از دل برآید بر دل نشیند

MOHAM2AD
07-10-1392, 03:00 بعد از ظهر
با 100 تا جدی بعد از 5 دقیقه ریپ میزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فک نمیکرذدم اینجوری باشه.آخه با جترو 200(استیریت>چراغ گرد)20 یا25 دقیقه 100 رفتم آخ نگفت.اینجوری که خیلی نابوده....

ami
07-10-1392, 03:22 بعد از ظهر
این تجربه شخصیمه از بقیه هم بپرس
ولی آیا جترو میتونه 85 تارو 90 دقیقه بره و بعد چند بار داغون نشه؟

h0ssein
07-10-1392, 04:44 بعد از ظهر
با 100 تا جدی بعد از 5 دقیقه ریپ میزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فک نمیکرذدم اینجوری باشه.آخه با جترو 200(استیریت>چراغ گرد)20 یا25 دقیقه 100 رفتم آخ نگفت.اینجوری که خیلی نابوده....

کی گفته با 100 تا 5 دقیقه ریپ میزنه؟!!!! :waiting:من با 110-115 حدود نیم ساعت بیشتر رفتم مشکلی براش پیش نیومد
ریپ هم نزد افت توان هم پیدا نکرد !:121fs725372:
تو سربالایی ها قدرت خیلی خوبی داره و منو راضی میکنه ! آخرین سرعت در شرایط ایده آل 125-127 تو سراشیبی تا 135 میاد

ولی در حد انفجار که توصیه میکنم هیچوقت امتحان نکنید ! در ضمن 120 تایی که 180 میره و 120 تایی که 135 میره خیلی فرق میکنه
و مطمئن باشید 135 تحمل این سرعت رو نداره ! :fingersmiley:جترو مترو رو بریز دور داریم از موتور حرف میزنیم اینا که موتور نیستن

پالسو عشقه اونم فقط دیجیتال...:32:

Gladiator
07-10-1392, 05:26 بعد از ظهر
آقا کلاس پالسو پایین نیارین ، آخه جترو چیه که با پالس مقایسش میکنین ، من با پالس 200 مسافت 400 کیلومتری رو تو 5 ساعت رفتم ، هر 100 کیلومتر 15 دقیقه توقف داشتم برای استراحت ، سرعتمم 100 تا 110 کیلومتر بود تو مسیر ، اینم راحت یه ساعت یه کله با 100 کیلومتر سرعت میره هیچیشم نمیشه ، بخش پایینی انجین 180 و 200 و 220 یکیه ، تنها تفاوتشون حجم سیلندر و رادیات روغنشونه

منوچهر
07-10-1392, 10:15 بعد از ظهر
دوستانی که پالس یوجی 4 چراغ گرد دارن توجه کنند
موتور منم چراغ گرده و مدل 90، اوائل که گرفته بودم خیال میکردم این موتور سرعت خوبی نداره چون ترکوندمش 115 تا بیشتر نرفت. ولی از چند نفر دیگه که یوجی کیلو متر دیجیتال داشتن شنیدم اینا کیلومترشون سرعتو کم نشون میده. این شد که تصمیم گرفتم سرعتی که کیلومترم نشون میده رو با کیلومتر موتورها و ماشینای دیگه مقایسه کنم و به این نتیجه رسیدم که کیلومتر موتورم سرعتو نسبت به کیلومتر بقیه ماشینا کمتر نشون میده و هر چی سرعت بالاتر میره این خطا بیشتر میشه مثلا تو سرعت 50 ، 60 تا 5 تا کم نشون میده ولی تو سرعت 100 به بالا 15 تا کم نشون میده. بنابراین وقتی کیلومتر یوجی 115 تا نشون میده یعنی در حدود 130
به این نکته هم توجه کنید که پالس یوجی4 با کیلومتر دیجیتال فقط در ایران تولید میشه و احتمال وجود خطا در این کیلومترسنج ها که معلوم نیست کجا ساخته میشه وجود داره
ظاهرا این خطای کیلومتر در مدل های قدیمی تر مثل اون موتور سفیدا و اون مدل هندل دارها وجود نداره که باعث شده خیلی ها خیال میکنن مدل های قدیمی تر پالس بهتره و سرعتش بیشتره
البته پهن شدن لاستیک عقب یوجی4 نسبت به مدلهای قدیمی کمی از شتاب موتور کم میکنه و در سرعت های بالا پایداری بیشتری به موتور میده که باعث میشه راکب سرعت بالای موتورو احساس نکنه:25:

- - - Updated - - -

ببخشید هر جا نوشتم کیلومتر دیجیتال منظورم کیلو متر آنالوگ بوده

- - - Updated - - -

دوستانی که پالس یوجی 4 چراغ گرد دارن توجه کنند
موتور منم چراغ گرده و مدل 90، اوائل که گرفته بودم خیال میکردم این موتور سرعت خوبی نداره چون ترکوندمش 115 تا بیشتر نرفت. ولی از چند نفر دیگه که یوجی کیلو متر آنالوگ داشتن شنیدم اینا کیلومترشون سرعتو کم نشون میده. این شد که تصمیم گرفتم سرعتی که کیلومترم نشون میده رو با کیلومتر موتورها و ماشینای دیگه مقایسه کنم و به این نتیجه رسیدم که کیلومتر موتورم سرعتو نسبت به کیلومتر بقیه ماشینا کمتر نشون میده و هر چی سرعت بالاتر میره این خطا بیشتر میشه مثلا تو سرعت 50 ، 60 تا 5 تا کم نشون میده ولی تو سرعت 100 به بالا 15 تا کم نشون میده. بنابراین وقتی کیلومتر یوجی 115 تا نشون میده یعنی در حدود 130
به این نکته هم توجه کنید که پالس یوجی4 با کیلومتر آنالوگ فقط در ایران تولید میشه و احتمال وجود خطا در این کیلومترسنج ها که معلوم نیست کجا ساخته میشه وجود داره
ظاهرا این خطای کیلومتر در مدل های قدیمی تر مثل اون موتور سفیدا و اون مدل هندل دارها وجود نداره که باعث شده خیلی ها خیال میکنن مدل های قدیمی تر پالس بهتره و سرعتش بیشتره
البته پهن شدن لاستیک عقب یوجی4 نسبت به مدلهای قدیمی کمی از شتاب موتور کم میکنه و در سرعت های بالا پایداری بیشتری به موتور میده که باعث میشه راکب سرعت بالای موتورو احساس نکنه:25:

- - - Updated - - -

MOHAM2AD
08-10-1392, 12:37 بعد از ظهر
آقا کلاس پالسو پایین نیارین ، آخه جترو چیه که با پالس مقایسش میکنین ، من با پالس 200 مسافت 400 کیلومتری رو تو 5 ساعت رفتم ، هر 100 کیلومتر 15 دقیقه توقف داشتم برای استراحت ، سرعتمم 100 تا 110 کیلومتر بود تو مسیر ، اینم راحت یه ساعت یه کله با 100 کیلومتر سرعت میره هیچیشم نمیشه ، بخش پایینی انجین 180 و 200 و 220 یکیه ، تنها تفاوتشون حجم سیلندر و رادیات روغنشونه
سلام منم منکر پالس نیستم.دوستمون گفت بعد 5دقیقه ریپ میزنه خیلی تعجب کردم....آخه جترو چینی هم که خیلی نابوده اینجوری نی...
ولی 100در100 موتور دوستمون مشکل داره..

ami
09-10-1392, 06:08 بعد از ظهر
اینو میگم چیه؟
35058
کسی جوا مارو نداد

kermeje_13
09-10-1392, 08:18 بعد از ظهر
سلام دوستان
من هم تو این سایت هم تو موتور تازه کارم و جدیدا یه پالس 180 گرفتم که خیلی باهاش حال میکنم فقط یه سوالی ازتون داشتم اونم اینکه پالس من تو حالت تخته 110 الی 115 تا میره...این نرماله؟
اگه هست راهی هست که سریع تر بره؟
مرسی

منوچهر
09-10-1392, 11:25 بعد از ظهر
خوش اومدی دادا، طبق گفته های صفحه قبل وتحقیقاتم اگه کیلومترت آنالوگه(عقربه ای) تو سرعت بالا یه 15 تا تقریبا خطا داره

h0ssein
10-10-1392, 12:21 قبل از ظهر
سلام دوستان
من هم تو این سایت هم تو موتور تازه کارم و جدیدا یه پالس 180 گرفتم که خیلی باهاش حال میکنم فقط یه سوالی ازتون داشتم اونم اینکه پالس من تو حالت تخته 110 الی 115 تا میره...این نرماله؟
اگه هست راهی هست که سریع تر بره؟
مرسی

سرعت تو این موتور 120-125 نهایتش بیشتر نمیره اگه هم بره برا موتور فقط ضرره ! حالت دراز کش به سرعت های بالاتری میرسی ولی سعی کن همون 110-115 تا بیشتر نری تا عمر انجین کم نشه و موتورت همیشه قدرت و شتاب اولیه شو داشته باشه !

masterfire777
10-10-1392, 01:34 قبل از ظهر
سلامی به گرمی گرمای تابستان .. امیدوارم که حال پچه های گل پرشین موتور خوب باشه ..

مثل اینکه باز این بحث سرعت رفتن این موتور گرم گرفته ... البته نظر شخصیه منه ... بابا ول کنین که این موتور چند تا میره . اگه دوست داری سرعت بری که باید سنگین بگیری تا اونوقت بتونی اونجوری که دوست داری سرعت بریو باهاش حال کنی .. داشایه گلم این موتور زیاد سرعت نمیره عوض کیفت ساخت بهتری به هم نوعاش داره .. قدرت مناسب و ....................... .. بیایید کمی هم دنبال زیبا کرن این موتور باشیم از طرح تا استیکر و غیره باسه این موتور تا بتونین از این موتور بیشتر از اندازه خودش لذت ببرین ..

سرعت = :icon_pf _52_:

kermeje_13
10-10-1392, 09:10 قبل از ظهر
مرسی از دوستان
اره دادا عقربه ایه...پس حسین جان همون 110 الی 115 رو میرم که انجین سالم بمونه...مرسی از راهنماییت
مستر فایر عزیز من پول سنگینو نداشتم خیلیم واسم سرعت بالا مهم نیست فقط چون تازه کارم خواستم بدونم راهی واسه سریع تر رفتنش هست یا نه که دوستان راهنمایی کردن...به نظر من که موتور همینجوریشم خیلی زیباس...بازم مرسی از نظرت

h0ssein
10-10-1392, 12:08 بعد از ظهر
سلامی به گرمی گرمای تابستان .. امیدوارم که حال پچه های گل پرشین موتور خوب باشه ..

مثل اینکه باز این بحث سرعت رفتن این موتور گرم گرفته ... البته نظر شخصیه منه ... بابا ول کنین که این موتور چند تا میره . اگه دوست داری سرعت بری که باید سنگین بگیری تا اونوقت بتونی اونجوری که دوست داری سرعت بریو باهاش حال کنی .. داشایه گلم این موتور زیاد سرعت نمیره عوض کیفت ساخت بهتری به هم نوعاش داره .. قدرت مناسب و ....................... .. بیایید کمی هم دنبال زیبا کرن این موتور باشیم از طرح تا استیکر و غیره باسه این موتور تا بتونین از این موتور بیشتر از اندازه خودش لذت ببرین ..

سرعت = :icon_pf _52_:

ایرانی جماعت موتور گازی هم که بیاد دستش اولین کاری که میکنه باهاش تاپ میزنه ! :18: درسته خیلی راجع به سرعت تو این تاپیک بحث شده ولی باید دوستان رو راهنمایی کرد که براشون جا بیفته
خدایی نکرده نزنن خودشون و موتوراشونو دربه داغون کنن !:mad_majidonline:

پالس 180 فقط و فقط برا مصارف شهری هستش و تو سرعت اصلا نباید مثل یه سی بی آر ازش انتظار داشت ! همون 110 تایی که پالس میره این موتور چینیا عمرا برن اگه هم برن یا کیلومترش میره یا بعد از 1 دقیقه بوووووم...

farzin
10-10-1392, 09:46 بعد از ظهر
مبحث سرعت و پایداری آن نشان دهنده تکنولوژی اون موتور هست ، و همه کارخونه ها با این هدف پیشرفت کردن ، و اگه الان rr چیزی حدود 300 کیلومتر میره مطمنیم که اولین موتورای برند honda همچین سرعتی رو در رویاهاشون داشتن پس سرعت بسیار مهم هست چرا که نباشه خودرو سازی بغیر از موارد تجاری دیگه چیزی در پیش رو نخواهد داشت که به آن دست پیدا کنه
یکبار برای همیشه به استناد صحبت های دوستان در همین تاپیک و تجربه شخصی بنده سرعت پالس 180 رو اعلام میکنم : نهایتا در ایده آل ترین شرایط 125 (+ و _ 5) کیلومتر هست که به مرور زمان در اثر فرسایش این عدد با افت روبرو میشه (خواهشا هرکی سوال بود براش به این صفحه 82 ارجاعش بدین خسته شدیم از تکرار )
اما نکته ای که باید اون رو لحاظ کرد در قیاس با هر موتوری که در محدوده همین سرعت هست اینه که چگونه رسیدن به این سرعت و پایداری و امنیت و ...هست که تفاوت رو ایجاد میکنه
.
شتاب ، نرمی کلاچ و گیربکس ، لرزش ، پایداری بر روی جاده ، پایداری سرعت ، کیفیت قطعات ( که تعداد خرابی رو مشخص میکنه ) ، راحتی سرنشینان و جزییات دیگه همه و همه مواردی هستن که باعث لذت بردن از یک رانندگی میشن که وقتی سوار پالس 180 هستین و سرعت 100 کیلومتر رو تجربه میکنید بسیار خوشایند برای راکب هست تا وقتی که سوار یک جترو هستین و سرعت 100 کیلومتر رو تجربه میکنین
اونوقت تفاوت رو احساس میکنیم که چرا این موتور قیمتی حدود 6 میلیون رو در بازار داره ...

- - - Updated - - -

صحبت دوستمون آقای منوچهر در مورد کیلومتر عقربه ای که حدود 15 تا خطا داره رو نیز بنده تایید میکنم

masterfire777
10-10-1392, 10:38 بعد از ظهر
سلام

با تشکر از دوستانی که اینجا زحمت می کشن و اطلاع رسانی مناسب در اختیار دیگر دوستان قرار می دن ... موتور من که الان دو ماهی هست که خواب تشریف دارن :sleep:و انشاله تا عید بیدار نخواهند شد ( سرمای 22 درجه زیره صفر رو داره تجربه می کنیم ) ولی وقتی از خواب بیدارش کنم مورد تحول قرارش میدم :afro:

موفق باشین

Rasool_1377
11-10-1392, 04:16 بعد از ظهر
سلام میدونید قیمت چراغ زنون قوی برای پالس 180 چنده ؟؟؟:crazy:

r.hasani7023
13-10-1392, 01:51 بعد از ظهر
سلام دوستان یه مشورت میخام برای خرید این تلفنمه 09351759485اگه کسی حرفه ای یه اس بده خودم بزنگم مشورت بگیرم مرسی

r.hasani7023
13-10-1392, 02:03 بعد از ظهر
سلام من به خاطر اینکه بیشتر تو اتوبان میرم میخاستم طرح ویو خودمو بفروشم یه پالس 180 بگیرم حالا نمیدنم این کارو بکنم یا نه ؟ بعد نو بگیرم یا دست دوم؟
:15::17:

farshad 54
13-10-1392, 07:40 بعد از ظهر
اگه پولت میرسه صفرشو بخر

واسه اتوبان هم مناسبه پالس 180 فقط توقعات فضائی از موتور نداشته باشی راضیت میکنه

r.hasani7023
13-10-1392, 09:06 بعد از ظهر
چه جور موتوریه از لحاظ خرجی من خودم اهل سرعت نیستم . الانم موتور خودمو 2000کار کرده 6بار روغن عوض کردم

farshad 54
13-10-1392, 10:15 بعد از ظهر
هیچ خرج خاصی نداره بسیار کم خرج و کم استهلاک هست پالس 180

برای اطلاع بیشتر میتونید تاپیک رو از اول مطالعه بفرمائید

روغنم هر 2000 تا میتونید عوض کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه پول اضافه داشته باشید

farzin
14-10-1392, 12:11 قبل از ظهر
r.hasani7023 ([Only registered and activated users can see links])
شما که رادیسون داشتین مطمن باشید پالس سوار شین حکم موتور سنگین رو براتون داره ، به قد خودتون و .... توجه داشته باشید و همینطور بدونید این موتور نسبت به رادیسون بسیار سنگین تر هست
سعی کنید قبل از خرید حتما سوار یه دونه بشید ، لازم نیست برونید فقط درجا سوار شید یه سری مسایل براتون روشن میشه که این موتور براتون مناسب هست یا نه

r.hasani7023
14-10-1392, 01:08 بعد از ظهر
پشت 135 نشستم خوب بود ولی 180تا حالا نشستم قدم 180 هیکلم ورزشی از نوع رزمی دست دوم تمیز چند میشه چیدا کرد کم کاکرد؟

farzin
14-10-1392, 01:21 بعد از ظهر
یرای موتورسواری همینطور که قد کوتاه میتونه مشکل ساز باشه قد بلند هم مشکل ساز هست یکی از بچه ها قدش 185 بود و مگلی گرفته بود که خوش رکاب نبود براش پس باید وسیله مناسب خود رو انتخاب کرد ، ، ولی اگه از 135 راضی بودین 180 بمراتب رضایت بیشتری از شما رو جلب میکنه ، اگه شما محدوده پولی که میخواین هزینه کنی بگین کار آسونتر میشه ، اما خریدن پالس کارکرده ، یک سری المانهایی داره که باید در نظر گرفت که اگه خواستی بگو بچه ها تجربیاتشونو در اختیارتون قرار میدن ، و اضاف بر اینها باید یکی که اهل فن در مورد پالس هست همراهتون باشه ...

r.hasani7023
14-10-1392, 01:40 بعد از ظهر
دمت گرم داداش من نهایتن 5000تومن دارم . 135خیلی خوش دست خوب بود موتور سنگین میشه اطمینان داره.

- - - Updated - - -

منم دانشچوم میخام دست دوم تمیز باشه که خرج برام نتارشه

h0ssein
14-10-1392, 06:30 بعد از ظهر
دمت گرم داداش من نهایتن 5000تومن دارم . 135خیلی خوش دست خوب بود موتور سنگین میشه اطمینان داره.

- - - Updated - - -

منم دانشچوم میخام دست دوم تمیز باشه که خرج برام نتارشه

با 5تومن مدل 92 کم کارکرد بگردی گیرمیاری مدل 91 ترتمیز هم میتونی بگیری فقط اگه مدل 91 پیدا کردی سعی کن زیر کارکرد 8-9 بگیری که موتور زیاد جر نخورده باشه ! پالس رو اگه حرصش ندی فقط خرج بنزین و روغن داره سالی یکی دوبار هم آچارکشی و فیلر گیریو اینا !

r.hasani7023
14-10-1392, 06:46 بعد از ظهر
مرسی واقعا آره خودمم دنبالشم یدونه 92 1000کارکرد پیدا کردم اشتباه کردم نگرفتم . من خودم تا جایی بتونم خوب نگه میدارم.این موتورا ابندی خواستی میخاد؟ خلاصه دنبالشم اگه دوستان تمیزش سراغ داشتن میخام الان چند تتا پیدا کردم ولی زیاد راه رفته بود .نگه داری پالس اینا مثل همه ی موتوراس؟:19::19::19:

h0ssein
14-10-1392, 08:06 بعد از ظهر
مرسی واقعا آره خودمم دنبالشم یدونه 92 1000کارکرد پیدا کردم اشتباه کردم نگرفتم . من خودم تا جایی بتونم خوب نگه میدارم.این موتورا ابندی خواستی میخاد؟ خلاصه دنبالشم اگه دوستان تمیزش سراغ داشتن میخام الان چند تتا پیدا کردم ولی زیاد راه رفته بود .نگه داری پالس اینا مثل همه ی موتوراس؟:19::19::19:

مگه نمیگی میخام کارکرده بگیرم دیگه آبندی این وسط چی میگه؟!!!:121fs725372:

farzin
14-10-1392, 09:51 بعد از ظهر
بعد از هزار کیلومتر چه کسی رعایت بکنه چه نکنه آب بندی شده رفته کاریشم نمیشه کرد
با 5 تومن یه پالس 180 کارکرد حدود 5هزار گیر آوردی خوبه ، انجین سلامت باشه و همینطور ضرب خوردگی و رنگ و ... نداشته باشه یک کلام تمیز باشه ، توی سایت های فروش خودرو هم بگردی بد نیست
از دست بخری هم بهتره ، شما گزینه مورد نظرتونو گیر بیار بعد برا ما توضیح بده از رنگ و رووش ، ما هم چند سوال میپرسیم و ... در آخر راهنمایی اینکه گزینه پیدا شده مناسب هست یا نه ...
برای ظاهر به بغلهای موتور از جمله رکاب ها و اگزوز و پیچ شفت ها و گوشه های فرمون نگاه کن هر جا چند خط مورب دیدی بدون از اون سمت به جایی مثل آسفالتو درب و دیواری کشیده شده ....
موقق باشید

h0ssein
15-10-1392, 06:39 بعد از ظهر
35279

35280

35281

r.hasani7023
15-10-1392, 07:23 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز میخام موتورمو بفروشم طرح ویو ؟ بعدم اینکه پالس 180 مدل 91 خشک صفر پیدا کردم 5300خوبه؟

farzin
15-10-1392, 08:07 بعد از ظهر
اگه واقعا خشک هست خرید خوبی میتونه باشه

r.hasani7023
15-10-1392, 08:33 بعد از ظهر
موتور خودمو چند میخرن؟

r.hasani7023
15-10-1392, 10:53 بعد از ظهر
دوستان عزیز تو گوگل بزنید pulsar180pdfبراتون دفترچه مخصوص میاره.

farzin
16-10-1392, 12:27 قبل از ظهر
اگه همین تاپیک رو مطالعه کنید کامل فایل pdf , لینک هم هست
اما اگه چیز جدیدی پیدا کردین ، لطفا آپلود کنید

- - - Updated - - -

رادیسون صفر چیزی حدود 2.200 هست اگه بالا و پایین نشده باشه شما نسبت به تمیزی و مدل و کارکردش براش قیمت بزارین ، آخه ندید و بدون توضیح چطور قیمت گذاشت ، لطفا براش تاپیک مشاوره یا پیغام خصوصی به دوستانی که توی کار خرید و فروش هستن بزارید ، این تاپیک مخصوص پالس 180 هست
با تشکر دوست عزیز

farzin
16-10-1392, 07:31 بعد از ظهر
نقشه برق پالس 180dtsi

35321

h0ssein
23-10-1392, 10:48 قبل از ظهر
قیمت کاربرات 180؟؟ مارک بهتر و قوی تر از فابریکش چیزی هست تو بازار؟

r.hasani7023
23-10-1392, 11:41 بعد از ظهر
دوستان سلام شرمنده یه 125اپاچی فلیم دیدم 18000 تا راه رفته میگه 3000 بخرم؟ موتور های خوبی هست؟

soleymani
24-10-1392, 08:12 قبل از ظهر
دوست خوبم لطفا توی قسمت مشاوره مطرح بشه
اینجا برای موتور 180 پالس هست و ربطی به آپاچی نداره

h0ssein
24-10-1392, 03:51 بعد از ظهر
قیمت کاربرات 180؟؟ مارک بهتر و قوی تر از فابریکش چیزی هست تو بازار؟

95 فابریک خودش 85 یه مارک دیگه که نپرسیدم ولی فروشنده جون خودش میگفت آشغاله...:4chsmu1:

h0ssein
24-10-1392, 04:34 بعد از ظهر
نظرتون در مورد این نوع شمع برا پالس چیه؟ کاربرات چی ، کاربرات خوبه؟ رنگش میگه مریضه !
35448
35449

soleymani
24-10-1392, 04:46 بعد از ظهر
مشخصات شمع و قیمت خریدش رو می گی؟
مدلش جی پاور هست؟

amiro021
24-10-1392, 05:28 بعد از ظهر
Man az in sham baraye ns endakhtam kheyli javab mide

فرستاده شده از LT29iِ من با Tapatalk

h0ssein
24-10-1392, 05:49 بعد از ظهر
مشخصات شمع و قیمت خریدش رو می گی؟
مدلش جی پاور هست؟

ngk دوپلاتینه روش نوشته ژاپنی حالا نمیدونم راسته یا نه قیمتم دونه ای 20 تومن از شمع 405 گرونتر :4chsmu1:
وقت نکردم بندازم روش فردا میندازم تست شتاب و سرعت میگیرم.

farzin
24-10-1392, 09:23 بعد از ظهر
داش حسین به کد cr8 توجه کن واس شمعا
کاربراتور اینو ننداز نمیدونم چرا از قیافش حس میکنم سرطان کبد داره !!! :297:
برای کاربراتور دنبال مارک (( میکونی )) بگرد ... شاید پیدا شد که بهش بخوره

- - - Updated - - -

این هندیا توی فرومشون عکس زده بودن که میکونی انداخته بودن رو پولساراشون

h0ssein
25-10-1392, 08:38 قبل از ظهر
کاربرات موتور به فنا رفته مجبورم عوض کنم کاربرات خیلی گشتم همه همینو دارن منم باس 50-60 کیلومتر را برم تا برسم به مغازه لوازم یدکی پالس رام خیلی دوره اعصابو وقتشم ندارم میندازم بره ایشالا که جواب بده ! اگه جواب داد زودی ردش میکنم بره.
کد شمعا cr9ek هست ظهر میندازم نتیجه رو گزارش میدم...

h0ssein
25-10-1392, 11:09 قبل از ظهر
آقا کاربرات و شمع هارو عوض کردم موتور شده خر :icon_pf (95):، استارت رو لمس میکنی موتور میغوره خیلی عالی شده اگه همینطور بمونه خوبه !:clap:

شمع ها تو شتاب گیری بی تاثیر نبوده بهتر از اول شده ولی فکر نکنید بندازید رو موتور موتور میشه خدا اما تو روشن شدنش خیلی تاثیر داره !
الان مثل آپاچ شده ترقه میزنه خیلی دوثثثثثثثث دارم که بخاطر دوپلاتینه بودن شمع هاست...:4chsmu1:

farzin
25-10-1392, 01:07 بعد از ظهر
ترقه میزنه ؟؟؟!!! مثل آپاچی ؟؟؟!!!:wow: یعنی گاز که میدی صدا ترقه میده ؟
وفتی ترقه بزنه یا شمع کارکردش تموم شده که چون نو انداختی نمیتونه این باشه و یا دهنه پلاتین تنظیم نیست که بازم نمیتونه باشه چون بازم نو هست ، علیهذا " من فک میکنم بخاطر کدش هست ، چون کد شمع پالس 180 cr8 هست ، کد شمع 220 cr9 هستش
من فک نمیکنم درست کارنکردن موتور حال بده ... !
آپاچیا مگه همیشه در حال ترقه زدنن ؟؟؟:wow:

h0ssein
25-10-1392, 06:43 بعد از ظهر
ترقه میزنه ؟؟؟!!! مثل آپاچی ؟؟؟!!!:wow: یعنی گاز که میدی صدا ترقه میده ؟
وفتی ترقه بزنه یا شمع کارکردش تموم شده که چون نو انداختی نمیتونه این باشه و یا دهنه پلاتین تنظیم نیست که بازم نمیتونه باشه چون بازم نو هست ، علیهذا " من فک میکنم بخاطر کدش هست ، چون کد شمع پالس 180 cr8 هست ، کد شمع 220 cr9 هستش
من فک نمیکنم درست کارنکردن موتور حال بده ... !
آپاچیا مگه همیشه در حال ترقه زدنن ؟؟؟:wow:

گاز که میدی ترقه نمیزنه وقتی ول میکنی ترقه میزنه ینمور خیلی نه ،
عاره عاپاچی ترقه میزنه شمعشو عوض کردیم خوب شد (با نوع تک پلاتین) دهانه شم تنظیم کردیم باز ترقه میزد !
ولی در کل بنظر من دوپلاتینه چیز مزخرفیه همون شمع فابریک خودش بهترین هست !

farzin
25-10-1392, 09:03 بعد از ظهر
این تک پلاتین و دو پلاتینه هیچ تفاوتی خاصی ندارن ، تنها مزیت 2پلاتینه اینه که اگه یکی از پلاتینا کثیف شد و عمل خودشو انجام نداد اون یکی کار جرقه زدن رو انجام بده اگر چه در دو پلاتینه شاهد 2 جرقه میشیم ولی هیچ تاثیری در حرکت موتور بشخصه من ندیدم

h0ssein
25-10-1392, 11:23 بعد از ظهر
دو پلاتین فقط و فقط تو عمل جرقه زنی تاثیر داره که خیلی راحت تر موتور استارت میخوره و روشن میشه وگرنه تو شتاب گیری و این چیزوشعرا که میگن من به شخصه هیچ تاثیری ندیدم !:au:
اول بار که سوار شدم احساس کردم شتاب گیری خیلی کم بهتر شده مثلا اگه اونروزا صفر تا 60 رو تو 6 ثانیه میرفتم با دوپلاتین تو 5.9 ثانیه میرم :4chsmu1:ولی یکم که توش حساس شدم دقت کردم نه همچین مالیم نیس همون شمع های خودش بهترتره !:s (9):
در مورد سوزنی نمیدونم که عایا اونم تاثیر داره یا نه؟ چون خیلیا میگن خوب جواب میده خیلیا دیگه میگن نه! در کل همه چیا این پالسا اکی هست اگه کسی بخاد دستکاری کنه و نمیدونم سک تو کونش کنه بداز بدتر میشه !:16:
همه چیه موتور عالی و استاندارد هست و دست بردن تو هرجای موتور به جز اگزوز نتیجه خوشایندی نداره !:18:

erfan123ssx
25-10-1392, 11:41 بعد از ظهر
دوستان امروز اون قطعه زیر اگزوز دراوردم و کامل کیپش کردم..پرچ های ته اگزوز هم وا کردم و ته اگزوز دراوردم که یه چیزهای مثل جنس مو سر انسان :4chsmu1:تمام شیارهای که دود ازش خارج میشه و از ته اگزوز میاد بیرون را باهاش به قطر 4 سانت پوشنده بودند..صدای موتور تغییر زیادی نداشت ولی نفسش کامل وا شد..حالا کاتالیزور میخوام با سنگ برش بدم و لوله جدید جوش بدم..کاتالیزور دقیق اگر اشتباه نکنم زیر قاب محافظ زیر پای راننده هست درسته؟

farshad 54
26-10-1392, 11:05 قبل از ظهر
بعله :sad:

erfan.557
28-10-1392, 11:22 بعد از ظهر
35564
35563

پشماتون ریخت ایا؟؟

farshad 54
28-10-1392, 11:25 بعد از ظهر
دومیه خیلی خوب شده

واقعا روش کار کردن

erfan.557
28-10-1392, 11:30 بعد از ظهر
البته اولی 220 ته فک کنم.

farzin
28-10-1392, 11:55 بعد از ظهر
آیینه های دومی رو کسی جایی ندیده بخریم ؟

farshad 54
29-10-1392, 10:51 قبل از ظهر
35564
35563

پشماتون ریخت ایا؟؟

220 هندل داره عرفان ؟ ترمز عقبش هم کاسه ایه ؟

همون 180 هست

Rasool_1377
29-10-1392, 02:44 بعد از ظهر
سلام به دوستان گل . الان صفرش چنده ؟ کارکرده مدل 90 چنده ؟ می ارزه 3/5 خرج کنم یا نه برم سراغ یه موتور دیگه ؟ برای رفت آمد شهری میخوام .:3:

h0ssein
29-10-1392, 05:49 بعد از ظهر
سلام به دوستان گل . الان صفرش چنده ؟ کارکرده مدل 90 چنده ؟ می ارزه 3/5 خرج کنم یا نه برم سراغ یه موتور دیگه ؟ برای رفت آمد شهری میخوام .:3:

5800 - البته تا 6100 دوستان قیمت دادن !!! اینجا که قیمتا یه هزاری نیومده پایین !! کارکرده مدل 90 از 4 تا 4.5 تفاوت قیمت داره ! من بنا به تجربه شخصی بهت میگم به نفعته گوش کنی...
این موتورارو کارکرده نگیر مگرمگر از دست یا کسی که بشناسی و مطمئن باشی اونم با کارکرد زیر 5-6هزار...

farzin
02-11-1392, 01:52 قبل از ظهر
برنده جایزه " بی ریخت ترین ، ضایع ترین و بد ترکیب ترین پولسار هند ( میگن وقتی معاملش کردن قیمتش 1روپیه و 2 پس گردنی حواله فروشنده بوده !!!! ):297: اسپانسرت تو حلقت
35654

MOHAM2AD
02-11-1392, 12:21 بعد از ظهر
دوستان شتابش از gto بیشتره یا کمتر یا در مقایسه با روان؟؟؟/

farzin
02-11-1392, 01:01 بعد از ظهر
اگه منظورت کاواساکی 125 gto هست باید بگم که اگه gto مدل ژاپنی موتور در حد صفر باشه که مگلی 250 هم شتاب این موتور رو نداره
اما پالس 180 شتاب بسیار خوبی در حد حجم خودش داره و موتورهای حجم پایین تر از خودشو بلا استثنا چه شتاب چه سرعت نهایی براحتی پشت سر میزاره ، میمونه هم حجم خودش آپاچی 180 که پا به پای همن

- - - Updated - - -

اگزوز کوچیک چیزی شبیه آکوروپویک کربنی ارزون هست واسه موتورم ؟ مدتی هست دیگه اون صدای زووزه صابق رو نمیده !!! :sad:

farshad 54
02-11-1392, 06:55 بعد از ظهر
داداش فرزین پول اضافی نده به اگزوز واسه این موتور - بهترین گزینه واسش تایگر با هدرز فابریکی پالس هست

اون مدلی که مد نظرت هست زیر 400 هزار پیدا نمیکنی

farzin
02-11-1392, 09:18 بعد از ظهر
فرشاد خان ، خود آکروپویک رو نمیخوام ، یکی شبیهش دیدم از این چینی تایلندیا برندشم نمیدونم چی بود قیمت نشد بگیرم ، از ظاهرش خوشم اومد چون شبیه آکروپویک بود ، حالا صداش چطوره دیگه نمیدونم ، میخواستم ببینم طرح کربن چیزی به چشمتون این شکلی که میخوام خورده ؟

farshad 54
02-11-1392, 09:22 بعد از ظهر
عزیز من آکرا که زیر 2 تومن نیست منم همون طرح آکرا رو گفتم زیر 400 تومن پیدا نمیکنی مثل همین که یکی از کاربرا تو تاپیک آپاچی انداخته رو موتورش که میگفت با چک و چونه و آشنا بازی 430 خریده

farzin
02-11-1392, 09:31 بعد از ظهر
صداش رو هم لینک گذاشته ؟

farshad 54
02-11-1392, 09:33 بعد از ظهر
نچ :s (9):

h0ssein
02-11-1392, 10:52 بعد از ظهر
آقا از این موتور صدا درس درمونی نمیشه گرفت ما چندتا دیدیم اصلا صداش خوب نبود قارقار میکرد تازه اگزوز میندازی موتور هااار میشه
آدم هی وسوسه میشه گازش میده هیچی دیگه بوووووم میپکه.
یکی بود دیدم روش برچسب تایگر داشت البته یارو میگفت تایگره که ما تو دلمون گفتیم گو نخور.
هیچی بسکه این طفلکو گازش داده بود رینگ و پیستون و گیربکس موتور به صدا افتاده بود
اصن یه وضی.
در کل کاری ب این کارا ندارم میخام بگم بنظر من پول حروم کردنه چون صداش خیلی افتضاح میشه.
ب قول یکی از دوستان میگفت از این موتور باید بخاطر بی صدا بودنش لذت برد...

farzin
03-11-1392, 01:37 بعد از ظهر
زیر 10هزار که بود وقتی گاز میدادم صداش عین موتور سنگین بود ، خودمونم ( منظور دوستام ) همه تعجب میکردیم این چرا صداش اینجوره !!! اما رفته رفته از هیبتش کم شد ، هنوزم یکم ته صدارو داره ، اما اون صدای بم گرفته رو نمیده ، داخل اگزوزش نمیدونم چطوری طراحی شده اما هر چی هست دیگه از اون حالت اولش دراومده ...
در کل به قول شما پالس همینجوری بدون هیچ چیزی دیگه قشنگه

r.hasani7023
04-11-1392, 05:54 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز پالس مدل 92 کارکرد 3000 قیمت 5000تومان خوبه ؟ رنگ ابی

farzin
04-11-1392, 08:00 بعد از ظهر
اگه رنگ نداره و انجین تو این 3هزار بلایی سرش نیومده 5میلیون معامله بسیار خوبی هست

- - - Updated - - -

من که میخریدمش :[Only registered and activated users can see links]

farzin
05-11-1392, 12:15 قبل از ظهر
کاربراتور میکونی tmr33 به اضافه فیلتر هوای k & n بروی پالس

35729

r.hasani7023
05-11-1392, 01:44 قبل از ظهر
برای من که تا دانشگاه میرم کارای روزمره عادی دارم و اینکه هم شهر میرم هم اتوبان اپاچی بهتره یا پالس؟

r.hasani7023
05-11-1392, 09:36 قبل از ظهر
182قد وزنم 82

معمار
05-11-1392, 11:56 قبل از ظهر
برای من که تا دانشگاه میرم کارای روزمره عادی دارم و اینکه هم شهر میرم هم اتوبان اپاچی بهتره یا پالس؟

182قد وزنم 82

هر دو مورد خوبه

خودت و زیاد درگیر این دو موتور نکن تقریبا برا استفاده شهری تو یه سطحن
به نظر من کسانی که میان سراغ پالس 180 مثله خودم بیشتر دنبال طرح های قدیمی هستن و قیافه ساده

بعد مسافرت طولانی که نمیخای بری نهایت روزی میخای یه ساعت کارات و انجام بدی

r.hasani7023
05-11-1392, 12:09 بعد از ظهر
اره دادا برای کارای روزمره میخام الانم 1ماه دنبال یه تمیزش میگردم البته یه اپاچی مدل 90کارکرد 5000 میگه 4500 و یدونه 180پالس 92 کارکرد میگه 5000 ؟ موتور خودمم باید بفروشم

farzin
05-11-1392, 09:38 بعد از ظهر
صدای ug4 رو رکورد کردم فقط باید با BeatsAudio گوش بدین !!! :[Only registered and activated users can see links] کیفیت در حد :wall3: نصفش هواس !!! ولی خوب وقتی با دقت گوش داده میشه و هندزفری مشخصه یه موتور با صدای خیلی بم هست ، :hippie7:

بعد میشه توو سایت فایل صوتی آپلود کرد ؟

h0ssein
05-11-1392, 11:54 بعد از ظهر
بیا اینجا آپ کن لینک بزار دانلود کنیم...

[Only registered and activated users can see links]

farzin
06-11-1392, 01:16 قبل از ظهر
فرداشب دوباره یه رکورد میکنم ببینم چیز خوبی میوفته یا نه ...

r.hasani7023
06-11-1392, 07:25 بعد از ظهر
سلام دوستان شرمنده اون 92 جور نشد یه 90 تمیز بیمه یکسال مشکی چراغ گرد 4300میگه خوبه؟

h0ssein
06-11-1392, 08:03 بعد از ظهر
سلام دوستان شرمنده اون 92 جور نشد یه 90 تمیز بیمه یکسال مشکی چراغ گرد 4300میگه خوبه؟

قیمت یکم پُره ، اگه بتونی تخفیف بگیری بهتره اگه نه که بگیر سوار شو حالشو ببر...

کارکردش چنده؟ کارکردش اگه بالاست نگییییییییییر...

r.hasani7023
06-11-1392, 08:49 بعد از ظهر
کارکرد چقد بود بگیرم دوستان عزیز اگه پالس135 تمیز سراغ داشتین یه خبر به بنده بدین یا پالس 180 ؟مرسی

h0ssein
06-11-1392, 09:44 بعد از ظهر
کارکرد چقد بود بگیرم دوستان عزیز اگه پالس135 تمیز سراغ داشتین یه خبر به بنده بدین یا پالس 180 ؟مرسی

ببین داداش این پالس و آپاچ چون موتورای پر شتابی هستن ملت گازش میدن خیلی کم پیدا میکنی آروم برونن پس سعی کن کارکرد پایین بگیری مثلا زیر 7-8 هزار/

ولی اگه مطمئن شدی که موتور سالم و مشکلی نداره بگیر چون اگه گرفتی و به خرج افتاده باشه باس اندازه موتور نو خرجش کنی آخرشم هیچی به هیچی.

اگه کارکرد بالا میگیری خیلی حواستو جمع کن گول ظاهرشم نخور این که بگی ظاهرش تمیزه یا نه نیس ، ظاهر مهمه ولی باطنش مهمتره !

r.hasani7023
06-11-1392, 09:55 بعد از ظهر
خیلی مبخشید داداش به گ ا ... رفتم یه موتور میخام بخرم خسته شدم یه وقتایی با خودم میگم همین طرح ویو نگه دارم .یه اپاچی 90 5000کارکرد پیدا کردم میگه 4500

K.I.A
06-11-1392, 10:00 بعد از ظهر
اینجا تاپیک پالس هست از پستهای اسپم و مشاوره پرهیز بکنید.
کاربر جدید میخواد راجعبه پالس مطلب بخونه باید حرفای بی ثمر بعضی هارو هم بخونه که هیچ بار علمی نداره.
تاپیکو مطالعه کنید اگه مطلب موجود نبود که هست ...سوال بفرمایید
قیمت ها هم تاپیک جداگانه داره....
لطف کنید برید بازار قیمتها هم دستتون میاد اگه باور ندارید.
پست اسپم دیگه لطف کنید ندید چون پاک هم اخطار میگیرید هم حوصله بقیه رو سر میبرید.

farzin
07-11-1392, 01:36 قبل از ظهر
و این هم لینک دانلود صدای UG4 من ...
توضیحات : رکورد شده توسط گوشی موبایل که در جیب کاپشنم قرار گرفته ، بعد 4 تا کلیپ صوتی رکورد شد که از میان 2تا ، 2 قسمت انتخاب شده و پشت سرهم قرار گرفتن و با اکولایزر حذف نویز مانند فر فر هوا تنظیم گردیده ...:[Only registered and activated users can see links] نهایت سعی بر آن شده که صدایی نزدیک به صدای واقعیش به شما همراهان گرامی تقدیم گردد ، امیدوارم مورد دلخواه و پسند حضار گردد ( آنونس فیلم هالیودم اینجور نیست ...)
لازم به ذکر است که صدای موتور بصورت لایو و زنده بسیار زیباتر هست و بم بودن صدای موتور خوشایند تر میباشد ...
به صدای TEP , TEP موتور در آخر کلیپ صوتی نوجه فرمایید ، لامصب شبیه موتو جی پی هاست !!! (( چقد خودشیفته موتورمم انگار صدا GSX میخواد بده ... )):[Only registered and activated users can see links]
توی سینما 7 چند شب دیگه مورد نقد میخوان بزارنش !!!!!!!!!!!!

- - - Updated - - -

لطفا با هندزفری گوش بدهید ، چون با اسپیکر لپ تاپ صدای Bass شنید نمیشه

shahin.r1
07-11-1392, 10:20 قبل از ظهر
داداش دقیقا چه کردی باهاش صداش قشنگه حداقل اینجوری از پشت اسپیکر

h0ssein
07-11-1392, 10:46 قبل از ظهر
چطوری از این اگزوز با این سوراخش این صدا میاد بیرون؟:297:

farzin
07-11-1392, 11:39 قبل از ظهر
خودمونم موندیم این چرا اینجوریه ، نشستم دقیق نگاه اگزوز میکنم میبینم پرچهاش فابریکه و باز نشده ، کاتالیزورو این حرفا هم همشون سرجاشن ، تازه صدای قشنگش وقتی شنیده میشه که توی دنده 1 و 2 و 3 باهاش توو دور موتور بالا حرکت کنی ، وقتی گاز رو میخابونی هر کی ندونه فک میکنه موتور سنگین داره رد میشه ، امکان نداره گاز بدم بشو صداش در بیاد ملت یا نکشن کنار یا نگا نکنن که این چیه ...
صداش وحشتناک تر هست ولی میکروفن گوشی اونم توو کاپشنم انتظار نمیشه داشت بیشتر از این چیزی رکورد کنه ، البته وقتی تووی حرکت هستی همچین صدایی میده ، یعنی اگه دنده خلاص باشه و شما هی تک گاز بهش بدی صدای خیلی خاصی ازش نمیشنوی ، بیشتر فک کنم خود انجین هست که زوزه میکشه
ولی حیفه ، دیگه صداش مث سابق نیست ، رفته رفته داره از هیبتش کم میشه ...:hanghead: نکته دیگه ای هم که هست اینه توو آب و هوای خنک همچین صدایی میده ، وقتی گرم شد یا رطوبت زیاد شد اصن نفس موتور در نمیاد !!

- - - Updated - - -

داش حسین نگفتم میبرتت توی کف !!!!

- - - Updated - - -

داش شاهین ، بخدا هیچ کار نکردیم ... خریدیم سوار شدیم:25:

farshad 54
07-11-1392, 07:01 بعد از ظهر
من که نتونستم دانلود کنم

ماکیاولی
07-11-1392, 07:37 بعد از ظهر
واااااااو
این صدای اگزوز فابریک 180 ِ ؟:17:

h0ssein
07-11-1392, 09:47 بعد از ظهر
دوستانی که IDM ندارن و موفق به دانلود نمیشن از اینجا دانلود کنن صداش واقعا شنیدنیه / داش فرزین موتورتو 1تومن بالای قیمت خریدارم...:121fs725372:

shahin.r1
07-11-1392, 10:18 بعد از ظهر
داداش مبارکت باشه صداش خیلی ردیفه

farzin
07-11-1392, 10:19 بعد از ظهر
داش حسین مال خودته
،
ug4 بر علیه ug3
و یازم این ug4 بود که با شتاب و فاصله فاحشی فاتح این کل کل بود
تو خیابون میرفتم دربدر خردین گوشی htc 8x سورمه ای ( که گیرم نیومد -کسی سراغ داره پخ کنه- از خجالتش در میام) که یک جوون با ذوق با ug3 اومد پیشمو با اطمینان گفت من از این فرمون 3تیکه ها خوشم میادو با لحنی که انگار موتورت از این جدیداسو بدرد نمیخوره گفت میای سویچ به سویچ ، لبخندی زدمو گفتم داری با این ( ug3 ) مقایسش میکنی ؟ بازم با اطمینان یه هو دو بار گاز دادو کله موتورو نشونم داد که میاد بالا ، منم کله موتورو آوردم بالا گفتمش اینا که ملاک نمیشه بیا بریم بندازیم ( منظور درگ ) با تعجب گفت یعنی بریم کورس ببندیم ؟!! ( منظورش این بود که فرزین چقد اعتماد بنفس کاذب داره که فک میکنه برنده میشه )
درجا معکوسو کشید 4 سانت افتاد جلو - پشت سرش معکوسو کشیدم 3 رو دادم که خیلی بدتور افتاد عقب انگار با یه موتور کاب درگ انداختم !! اومد پیشم و با یه لبخند گفت شوخی کردم ... شوخی کردم ، جوون خوبی بود ، ولی واقعا شایعات جوری هست توو بازار که کسی باور نمیکنه پالسای جدید بتونن حتی در حد پالسای قدیمی باشن
ابنم داستان امشب

r.hasani7023
07-11-1392, 10:54 بعد از ظهر
دوستان میبخشید این ug4کیفیتش خوبه میگن ایران میزنه اره؟

h0ssein
07-11-1392, 11:00 بعد از ظهر
ایران مونتاژ میکنه...:fingersmiley:

این همه بچه ها از پالس و آپاچ تعریف میکنن بعد شما تازه میپرسی چطوره خوبه سلام میرسونه؟:98:

r.hasani7023
07-11-1392, 11:16 بعد از ظهر
سلامت باشین خب پ ن پ از هند میاد مگه خودشون میگن قدیمیا انجین نقره ای هند جدیدا ایرانم توش دخالت داره مونتاژه

- - - Updated - - -

صفر 91 ug4قیمت 5100خوبه؟

farzin
08-11-1392, 01:24 قبل از ظهر
اول اینکه ug3 پیش کسوته و احترامش واجب ، دوم اینکه داش حسین دور دوره جووناس زیاد پاپیچشون نشو بدجور اذیت میکنن ، سوم عکس آواتار رو الکی عوض نکردم نگاش کن حساب کار دستت میاد .... :happy4:

- - - Updated - - -

سلامت باشین خب پ ن پ از هند میاد مگه خودشون میگن قدیمیا انجین نقره ای هند جدیدا ایرانم توش دخالت داره مونتاژه

- - - Updated - - -

صفر 91 ug4قیمت 5100خوبه؟

داداش تاپیک مشاوره بزن تا تمامی دوستان که تجربه دارن نظر بدن ، اینجا نمیشه در مورد قیمت حرف زد چون تاپیکهای بازارچه داره و بسیار هم کامل هست

معمار
09-11-1392, 09:19 قبل از ظهر
این 180 های اسپرت چرا انقدر کم طرف دارن ؟
مگه انجینی فرقی میکنن که همه کسی طالبشون نیست

اکثرا ug4 میخرن ولی اسپرت نمی خرن

farzin
09-11-1392, 02:23 بعد از ظهر

از اسپرت بودن ، پالس و آپاچی ، فقط کلگی ( کنسول جلو ) رو بردن و سلیقه من نمیپسنده ، چراغ گرد که بر میداریم در انظار هیبت دیگه ای داره و همینطور از اونجایی که که طرحش شبیه بندیت و سی بی هست شباهتش در چراغ گرد بیشتر به چشم میاد وگرنه هیچ فرقی نمیکنن ، و اسپرتاشون کیلومتر دیجیتال هستن که بروز ترن

Gladiator
09-11-1392, 03:00 بعد از ظهر

چراغ گرد سرو صدای کنسول نداره ، ملت ما هم که میدونی همیشه طرح قدیم یه محصولو فکر میکنن بهتره ، در ضمن چراغ گرد لاتتتتتتی تره!!!!!:14:

VAHID
09-11-1392, 09:55 بعد از ظهر
موتور خوبیه
لاستیک های لیزی داره
ترمز عقب به نسبت جلو خوب نیست
نو چراق ها با زنون عالیه
دو ترک شتاب موتور محسوس افت میکنه

koosha
10-11-1392, 09:15 قبل از ظهر
اصلا رو ترمز عقب تنها حساب نكن كه كار دستت ميده لاستيكم در اولين فرصت عوض كن

VAHID
10-11-1392, 09:15 قبل از ظهر
اصلا رو ترمز عقب تنها حساب نكن كه كار دستت ميده لاستيكم در اولين فرصت عوض كن
فعلا پولی در جیب نیست:gigglesmile:

راستی ترمز جلوشم خیلی زود قفل میکنه

koosha
10-11-1392, 09:35 قبل از ظهر
قلقش مياد دستت جلوش خوبه ميشه راحت موتورو باهاش جم كرد

Ali
10-11-1392, 09:16 بعد از ظهر
موتور خوبیه
لاستیک های لیزی داره
ترمز عقب به نسبت جلو خوب نیست
نو چراق ها با زنون عالیه
دو ترک شتاب موتور محسوس افت میکنه

ترمز عقبش چون کاسه ایه

Ali
10-11-1392, 09:19 بعد از ظهر
فعلا پولی در جیب نیست:gigglesmile:

راستی ترمز جلوشم خیلی زود قفل میکنه

چون ترمز جلوش دیسکیه به ترمز کاسه ای عادت داری هنوز چندوقت دیگه ردیف میشه

VAHID
11-11-1392, 08:20 قبل از ظهر
برای من مصرفش در هر صد کیلومتر 3.5 هست تقریبا

Ali
11-11-1392, 08:23 قبل از ظهر

پس یکم زیاد البته به رفتارت با موتور هم بستگی داره

Ali
11-11-1392, 08:23 قبل از ظهر

VAHID
11-11-1392, 08:27 قبل از ظهر
من باکو پر کردم 250 کیلومتر راه رفتم از نصف یه مقدار بیشتره
موتورم فیلر گیری و تنظیم کاربرات هم میخواد
البته من هنوز به دنده ها درست عادت نکردم و گاهی به جای دنده دادن معکوس میدم:kh:

Ali
11-11-1392, 08:29 قبل از ظهر
من باکو پر کردم 250 کیلومتر راه رفتم از نصف یه مقدار بیشتره
موتورم فیلر گیری و تنظیم کاربرات هم میخواد
البته من هنوز به دنده ها درست عادت نکردم و گاهی به جای دنده دادن معکوس میدم:kh:

اینجوری که موتور داغون میشه :-s

VAHID
11-11-1392, 08:38 قبل از ظهر
اینجوری که موتور داغون میشه :-s
یاد میگیرم.اونم خیلی کم پیش میاد اینجوری بشه

koosha
11-11-1392, 09:29 قبل از ظهر
به هر حال مراقبت كن خيليم حواست باشه رو لاستيك عقب اعتباري نيس

BKING
11-11-1392, 09:40 قبل از ظهر

چرا ؟

VAHID
11-11-1392, 09:40 قبل از ظهر
الان لاستیک عقب خوب چنده؟

VAHID
11-11-1392, 10:03 قبل از ظهر

VAHID
11-11-1392, 10:04 قبل از ظهر

koosha
11-11-1392, 10:04 قبل از ظهر
اوووف چه خوشگله ماشالله ،خدمتت عرض كنم بايد حداقل ٢٦٠اينا هزينه كني

VAHID
11-11-1392, 10:08 قبل از ظهر

[Only registered and activated users can see links] 2dOpoWAGe6168jyJd-K

[Only registered and activated users can see links] .jpg

VAHID
11-11-1392, 12:40 بعد از ظهر
راستی صافی بنزین میخواد قبل از کاربرات؟؟؟؟

koosha
11-11-1392, 05:09 بعد از ظهر
بعضيا ميزارن ولي نفسشو كيپ ميكنه نمي خواد بزاري

abasonline
19-11-1392, 09:29 بعد از ظهر
سلام دوستان
از وقتی که هوا سررد شده موتور من دیگه با استارت روشن نمیشه و مجبورم هر روز صبح یه 100 متری حول بدم تا روشنشه!!! کلا نرمش صبحگاهی اجباری داریم:297: اول خودم گرم میشم بعدا موتورم :gigglesmile:
استارت میخوره و مشکلی از این لحاظ نیست ولی نمیدونم چرا روشن نمیشه واقعا رو اعصابه دوستان کسی راه حلی میدونه که انقدر اذیت نشیم اول صبحی ؟

amiro021
19-11-1392, 10:04 بعد از ظهر
سلام دوستان
از وقتی که هوا سررد شده موتور من دیگه با استارت روشن نمیشه و مجبورم هر روز صبح یه 100 متری حول بدم تا روشنشه!!! کلا نرمش صبحگاهی اجباری داریم:297: اول خودم گرم میشم بعدا موتورم :gigglesmile:
استارت میخوره و مشکلی از این لحاظ نیست ولی نمیدونم چرا روشن نمیشه واقعا رو اعصابه دوستان کسی راه حلی میدونه که انقدر اذیت نشیم اول صبحی ؟

سلام دوسته عزیز منم همین مشکل رو داشتم و همه می‌گفتند از باتریه من گوش نکردم همه کاری کردم ولی نشد که یه بار برایه امتحان باتری و عوض کردم که صبح روز بعد با یک تک استارت روشن شد

h0ssein
19-11-1392, 10:59 بعد از ظهر
سلام دوستان

اول باتری رو چک کن اگه خراب شده تعویض کن اگه هنوز سالمه بده شارژ کنن ب احتمال خیلی زیاد درست میشه/ اگه قبلا خوب بوده و الان مشکل پیدا کرده از باتری و شمع ها میشه/
محض احتیاط شمع هاشم چک کن/

abasonline
19-11-1392, 11:24 بعد از ظهر
ممنون از دوستان
از قیمت باتری خبر دارید؟
چه باتری بگیرم؟

farzin
20-11-1392, 01:27 قبل از ظهر
یه روش میگم امتحان کن اگه موتورت روشن شد بیا تا بگم مشکل از کجاشه
یه پارچ آب گرم از روو ظرفشویی پر میکنی میبری میریزی رو سیلندر و انجین بلافاصله استارت بزن ، اگه روشن شد بیا تا بگم چشه
( دقیق رو انجین بریزی ، حواست باشه رو قسمتهای برقی نریزی )
باتریم الکی بدون مشورت دوستان نری یه جنس بونجول بندازن بت

- - - Updated - - -

هر چند من از نحوه روشن شدن موتورتون حدسم اینه که در کل هیچیش نیست فقط یه تنظیم کوچولو میخواد...
فقط وقتی گرم میشه دور موتورت روو چنده ؟
بعد اینکه وقتی گرمه خاموش میکنی و دوباره استارت میزنی با تک استارت روشن میشه یا چند تا دور میخوره ؟ و یا گاز میدیو روشن میکنی و ... ؟

Gladiator
21-11-1392, 04:03 بعد از ظهر
180جدید با رنگ و طراحی بسیار زیبا

36217
فلاپ زیر انجین اضافه شده ، برچسب دور رینگ و روی باک ، روکش زین با دوخت زیبا و ته انجین هم به روز شده

h0ssein
21-11-1392, 05:35 بعد از ظهر
یعنی 93 این مدلی میاد به بازار یا فتوشاپه محض مزش گفتی؟

senior.alireza
21-11-1392, 05:36 بعد از ظهر
180 جدید که خیلی خوشگل شده مخصوصا اگه با این رنگ سفید بیاد تو بازار خیلی طرفدار داره ولی چرا ترمزش کاسه ایه ؟ :297:

Gladiator
21-11-1392, 05:37 بعد از ظهر
نه فتوشاپ نیست ، پالس 180 دیجیتال به روز شدست ، نمیدونم کی ایران میاد
تازه محافظ کتی هم داره

h0ssein
21-11-1392, 05:41 بعد از ظهر
پس اگه 93 با این مدل بیاد تو بازار زندگیمو میفروشم میخرم خیلی خوشمله:999:

- - - Updated - - -

180 جدید که خیلی خوشگل شده مخصوصا اگه با این رنگ سفید بیاد تو بازار خیلی طرفدار داره ولی چرا ترمزش کاسه ایه ؟ :297:

این باجاج با ترمز دیسکی مشکل داره ، همین 220 رو هم که عقبشو دیسکی زدن ریده بودن بهتر بود !

ami
21-11-1392, 08:22 بعد از ظهر
همون پالس چراغ گرد مدل 89 رو عشقه
آخه چیه این قشنگه چندتا برچسب مسخره چسبوندن انجینشم که دورنگیه تازه رنگ سفیدم که مال آپاچیه به نظر من واسه ما پالسیا افت داره از اونا تقلید کنیم !!!

abasonline
21-11-1392, 09:17 بعد از ظهر
یه روش میگم امتحان کن اگه موتورت روشن شد بیا تا بگم مشکل از کجاشه
یه پارچ آب گرم از روو ظرفشویی پر میکنی میبری میریزی رو سیلندر و انجین بلافاصله استارت بزن ، اگه روشن شد بیا تا بگم چشه
( دقیق رو انجین بریزی ، حواست باشه رو قسمتهای برقی نریزی )
باتریم الکی بدون مشورت دوستان نری یه جنس بونجول بندازن بت
با تشکر از اقا فرزین عزیز و دوستان گرامی
با تعویض واشر دیافراگم مشکل برطرف شد.واشر قبلی خیلی زود خراب شد بخاطر همین خیلی فکرم به اون نمیرفت.
باطری موتور فابریکی هست و الان نزدیک دو ساله داره کار میکنه معمولا چقدر عمر میکنند؟
- - - Updated - - -

هر چند من از نحوه روشن شدن موتورتون حدسم اینه که در کل هیچیش نیست فقط یه تنظیم کوچولو میخواد...
فقط وقتی گرم میشه دور موتورت روو چنده ؟
بعد اینکه وقتی گرمه خاموش میکنی و دوباره استارت میزنی با تک استارت روشن میشه یا چند تا دور میخوره ؟ و یا گاز میدیو روشن میکنی و ... ؟
با تشکر از آقا فرزین و دوستان
با تعویض واشر دیافراگم مشکل برطرف شد.چون تازه تعویض کرده بودم فکر نمیکردم به این زودی خرابشه!!
باتری که رو موتور هست فابریک خودشه و الان نزدیک دو ساله داره کار میکنه معمولا طول عمرشون چقدره؟

h0ssein
21-11-1392, 10:06 بعد از ظهر
طول عمر باتری بسته به نگهداریش از یک سال تا 10سال.
باتری موتور قبلیم 6سال بود کارمیکرد هنوز هم سالم بود که موتور رو فروختم.
اگه ازش درست نگه داری کنی خوب عمر میکنه.
طرز نگه داریش هم اینه که دوهفته یکبار چک کنی خالی نشده باشه.

Gladiator
22-11-1392, 12:07 قبل از ظهر
3622836229362303623136232

- - - Updated - - -

طول عمر باتری به عوامل زیادی بستگی داره ، باتری های خشک نیاز به نگهداری خاصی ندارن و معمولا عمرشون دو تا 3 سال بیشتر نیست ، فقط باتری نباید زیاد بخوابه یعنی حداقل هفته ای یه بار باید شارژ بشه ، هوای سرد قاتل باطریه و تو هوای سرد باتری زودتر دشارژ و خراب میشه ، باتری های الکترولیتی باید مرتب سطح اسیدشون چک بشه و نسبت به سرما خیلی حساس هستن ، همینطور اگه مدتی بخوابن و شارژ نشن زود خراب میشن ، معمولا عمرشون از باتری های خشک بیشتره ، در کل نزارین زیاد باتری بخوابه مخصوصا تو زمستون ، استارت زدنهای زیاد که شدت جریان بالایی از باتری میکشه هم عمر باتری رو کاهش میده

h0ssein
22-11-1392, 09:41 بعد از ظهر
سلام و درورد .

دوستان موقع حرکت وقتی کلاچ رو ول میکنم که راه بیفتم موتور صدا ناهنجار میده باید خیلی خیلی آروم راه بیفتم تا صدا نده موتور گرمم که بشه فرق نمیکنه بردم تعمیرکار گفت صدا از دیسک و صفحه شه

روغنتو عوض کن یه استکانم بیشتر بریز خوب میشه ، همینکارو کردم فایده نکرد شماها نظری ندارید؟ چه کنم؟ موتور صفره 200 تا کارکرده !

farshad 54
22-11-1392, 10:56 بعد از ظهر
گارانتی نداره مگه ؟
فکر کنم از چار شاخ کلاچت باشه ولی خیلی بعیده موتور صفر همچین ایرادی داشته باشه

h0ssein
22-11-1392, 11:06 بعد از ظهر
گارانتی نداره مگه ؟
فکر کنم از چار شاخ کلاچت باشه ولی خیلی بعیده موتور صفر همچین ایرادی داشته باشه

200 تا کارکرده 7-8 ماهه گوشه خونه خاب بوده گارانتیشو نمیدونم در چه وضعیه منم هنوز نگرفتم مال یکی از آشناهاست 1روز دستم بود که متوجه شدم اینطوریه !

هنوز پولشو ندادم ، نمیدونم چیکار کنم !!:297: اگه مشکلش جدیه بگم نمیخام مال بد بیخ ریش صاحابش !:s (9):

farshad 54
22-11-1392, 11:15 بعد از ظهر
والا اگه زمانی که موتور سرده روشن میکنی وقتی کلاچ میگیری موقع حرکت یه جیغی میزنه زیاد مشکلی نداره ولی اگر بعد از گرم شدن موتور و به دفعات این صدارو بده سیستم کلاچ حتما ایراد داره

farzin
22-11-1392, 11:28 بعد از ظهر
داش حسین چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ، میخوای موتور نو بگیری خواهشا صبر رو پیشه کارت کن و همینطور یه چند تا بیشتر رو نگا کن ، خودم پالس رو از بین 6 تا انتخاب کردم ...

- - - Updated - - -

بعدشم اگه موتورو توی روزای اول خوب بار نیاریش تا آخر کار میلنگه ،

- - - Updated - - -

که این موتور هنوز راه نرفته باید درب کلاچ باز بشه جایی که بعد 30-40 هزار تا میرن سراقش

h0ssein
22-11-1392, 11:33 بعد از ظهر
داش حسین چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ، میخوای موتور نو بگیری خواهشا صبر رو پیشه کارت کن و همینطور یه چند تا بیشتر رو نگا کن ، خودم پالس رو از بین 6 تا انتخاب کردم ...

- - - Updated - - -

بعدشم اگه موتورو توی روزای اول خوب بار نیاریش تا آخر کار میلنگه ،

- - - Updated - - -

که این موتور هنوز راه نرفته باید درب کلاچ باز بشه جایی که بعد 30-40 هزار تا میرن سراقش

عاره خودمم بی خیال شدم ولش !

mohsen2001
26-11-1392, 11:42 قبل از ظهر
زنگ زدم به شهریاری گفت مدل 92 ولی واست سندشو 93 میزنم... (بدون بیمه 5700)

امکان داره چنین چیزی؟؟؟

بعدا مشکل دار نمیشه؟؟؟

farshad 54
26-11-1392, 07:11 بعد از ظهر
چرت گفته رو شاسی موتور مدل موتور خورده حالا تو سند بزنن 98

به حرفای این گمرکیا زیاد توجه نکنید فقط میخوان بندازن

imported_mohsen2001
29-11-1392, 12:07 قبل از ظهر
ظاهری >>> اول خوشم نمیومد ولی از نزدیک دیدم و سوارش شدم دیدم که خیلی با ابهت تر از اپاچیه...

فنی >>> بی صدا و با کیفیت ولی خداییش نصفه شتاب cpi خدا بیامرز رو نداره ...

در کل یه موتور کم مصرف و با ابهت برای مصارف شهری...

(1.چقدر جک وسط گذاشتنش سخته...2.زینش چطوری در میاد؟؟)

VAHID
29-11-1392, 10:01 قبل از ظهر
ظاهری >>> اول خوشم نمیومد ولی از نزدیک دیدم و سوارش شدم دیدم که خیلی با ابهت تر از اپاچیه...

فنی >>> بی صدا و با کیفیت ولی خداییش نصفه شتاب cpi خدا بیامرز رو نداره ...

در کل یه موتور کم مصرف و با ابهت برای مصارف شهری...

(1.چقدر جک وسط گذاشتنش سخته...2.زینش چطوری در میاد؟؟)

مبارکت باشه

من خیلی راحت میاندازم رو جک وسط اونم فقط با پا

برای باز کردن زین اول قاب بغل رو باز میکنی گوشه دو تا گیره هست بالایی رو اول میکشی تا زین عقب باز بشه و بعد پایینی رو برای ازاد کردن زین جلو میکشی تا ازاد بشه

masterfire777
30-11-1392, 01:41 بعد از ظهر
سلام به همه پالس سوارا
امروز همینطوری عشقی زد به سرم فیلتر هوا رو ابرشو برداشتم ... نفس موتور حال امده ... البته شاید بگین کمی اشتباه باشه .. ولی تو این هوای سرد که تراکم و نسبت رطوبت هوا بالاست .. کاره خوبیه .... حال داد اساسی .. احساس می کنم موتور تازست ..

راستی یک بهونه جور شد بیام تهران .... کلی باید وسائل بگیرم واسه این عزیز دوردونه .... از صفحه کلاچ تا شمع و سوپاپ و شایدم پیستون نو ( نمیدونم میخوام یک حال اساسی بدم بهش )

این موتور ما قبل از اینکه بیاد دست ما برسه دست یک ادو لا.... بوده که از موتور سر در نمیورده .. کیلومتر کار نمیکنه ... از سر سیلندرش احساس می کنم صدای چک چک میاد .. ( راستی پیچ سر سیلندر که سیلندرو به سر سیلندر محکم میکنه بیرون میفروشن )

کلا شاید موتور رو اوردم پایین از اول سر همش کردم ... اگه دوستان نظری در این مورد دارن ممنون میشم کمکی کرده باشن ..

اروزی موفقیت و چریخیدن چرخ همه موتور دوستان و سواران ............. یاشاسین

h0ssein
30-11-1392, 05:17 بعد از ظهر
داداش این چه کاریه خوب؟ اندازه یه موتور نو هزینه میکنی آخرشم هیچی...

پشیمان
30-11-1392, 05:47 بعد از ظهر
سلام ببخشید نمیدونید تریل 200 چقدر روغن میخوره

h0ssein
30-11-1392, 06:08 بعد از ظهر
سلام ببخشید نمیدونید تریل 200 چقدر روغن میخوره

مگه اینجا تاپیک تریله؟؟؟؟؟؟:98:

پشیمان
30-11-1392, 06:12 بعد از ظهر
میدونم ولی اخه من از کی بپرسم