توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پالس 180 | Pulse 180
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
MANHUNT
18-04-1393, 03:55 بعد از ظهر
خیلی قشنگ شده اما فرض کن با همچین قیافه ای بری تو خیابون طرف میگه این الان 300 تا پر میکنه اینطوری همش میشه باد هوا/////اشکال من این که موتور هیچ مشکلی نداره و منم همش دارم با پالس پره ای که داشتم مقایسه میکنم
h0ssein
18-04-1393, 05:28 بعد از ظهر
این هندیام حالا یعنی اومدن موتور بزنن ر*یده بودن بهتر بود واللللا...
این کاتالیزور هیچ خاصیتی واسه این موتور نداره الا اینکه از قدرت و نفس موتور کم میکنه/ اگه یه اگزوز مثل این سی جیا میزاشتن روش موتور از این رو به اون رو میشد/
الان به اندازه ای که موتور گاز میخوره بازدهی نداره/ آپاچی دیدم اگزوز کامل عوض کرده بود لاکردار عجیب راه میرفت ، تعویض اگزوز خودش علاوه بر کم کردن اصطحلاک و داغی انجین تو عمر مفید موتور هم تاثیر میزاره البته اگه زیاده روی نشه/
کاتالیزر هم که خارج بشه باز بنظر من این اگزوز برا این موتور مناسب نیست سولاخش زیادی تنگه و راه تنفس موتور رو عجیب بسته:4chsmu1:
الان همین داش روما خودمونو ببینید باور بفرمایید اگه اگزوز رو عوض نمیکرد نمیتونست یکی این بلاها رو سر موتور بیاره یا اگه میاوورد موتور انقد عمر نمیکرد البت آبندی هم بی تاثیر نیست ولی گازوگوز کردن رو موتور باید اول نفسش باز باشه که فشار اضافه از رو انجین رو به
حداقل برسونه/ من پالس با اگزوز فابریک سوار شدم همشون از دور 7 هزار به بالا یه نمور فشار رو احساس میکنم پالس با اگزوز مشدی هم سوار شدم تا دور 10 هزار خیلی موتور راحت گاز میخورد و فشار به حداقل رسیده بود/
در کل با خارج شدن همین کاتالیزر خیلی میتونید به عمر کردن بیشتر موتور و لش نشدنش کمک کنید...
ami
18-04-1393, 06:52 بعد از ظهر
سلام
امروز عصر موتورو روشن کردم و بعد از پنج دقیقه رانندگی کم سرعت از قسمت برق انجین صدایی منظم جیک جیک شبیه صدای سوپاپها میومد ولی صداش یکم بلندتر از صدای سوپاپه
اساتید لطفا بگن مشکلش چیه؟ بعد از سرد شدن همچنان این صدا رو میده.
farzin
18-04-1393, 09:37 بعد از ظهر
ریتم صداش با سرعت در ارتباطه و بالا و پایین میکنه یا .... ؟؟
ami
18-04-1393, 10:40 بعد از ظهر
بله کاملا با سرعت و مخصوصا گاز در ارتباطه و ترسیدم گازش بدم و باهاش سرگاز تا خونه رفتم و بیشتر که دقت کردم کلا از تو موتور صدا میاد بین دستگاه برق و سوپاپها
مطمئنم از سوپاپ نیست صداش بیشتر از این حرفاس بعدشم سوپاپ یهویی اینطور صداش زیاد نمیشه
حالا شما میگید چش شده ؟
Gladiator
19-04-1393, 02:33 بعد از ظهر
کمک:26:
داداش احتمال زیاد صدای انگشتی بادامکته ، ببر موتور سازی
roma
19-04-1393, 03:12 بعد از ظهر
Vh5pS
پالس است ایا یا نیست عایا ؟
farzin
19-04-1393, 03:15 بعد از ظهر
صدای سرشمع نیست ؟؟ وقتی سرشمع روو شمع خوب فیکس نباشه صدایی شبیه سوپاپ میده ، سرشمع سمت چپی رو در بیار موتور رو روشن کن ببین چطوریاس البته با توجه با اینکه میگی صدا از سمت درب برق میاد
اه این نبود حتما ببر تعمیرکار
- - - Updated - - -
پالس نیست ، از روو ترک و درب باکش همی گفتمی ... ازگوزشم یه جوری میگه پالس نیست
اما دمش گرم ، خیلیم گرم
MANHUNT
20-04-1393, 12:58 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]
farzin
20-04-1393, 02:05 قبل از ظهر
داش مصطفی دمت گرم پالس بارونمون کردی ، قشنگن و جالبن من اونی که باکش نارنجی و خاکستریه رو دوس دارم عین هندا 110 میمونه کلاسیکه کلاسیک جون میده واسه جنگولک بازی
اما یه نکته خدمت داداش خودم عرض کنم وقتی تعداد زیاد عکس میزاری صفحه براحتی لود نمیشه هر صفحه 3-4 تا بزار که برای کاربران با سرعت اینترنت پایین تر مشکلی پیش نیاد ( خودم همین کارو میکنم )
حسین الان میاد میگه این همه نوشتی که بگی سرعت اینترنتت بالاس ... (بعضی وقتا دیگه فک میکنم باید یه جایی همدیگرو بچه ها ببینن ؛ ستمه بعد این همه مدت که بهم عادت کردیم از نزدیک همدیگرو ندیدم ... نه ؟
MANHUNT
20-04-1393, 11:45 قبل از ظهر
چاکرتو داداش اتفاقا مونوم از اون خیلی خوشم میاد خیلی قشنگه داداش حجم عکسا زیاد نیست شاید من عکسارو بزرگ میزارم اینجوری میشه اما کل عکسا به مگابایتم نمیرسه///اره داداش من تهرانم تو اهواز حسینم اصفهان شانس نداریم اگه ماشین داشتم میمومدم اصفهان حسین بر میداشتم میومیدم اهواز از اونجا بر میگشتیم شمال
ami
20-04-1393, 12:03 بعد از ظهر
داداش احتمال زیاد صدای انگشتی بادامکته ، ببر موتور سازی
بردم پیش تعمیرکار گفت از همینه .
ممنونم
farzin
20-04-1393, 07:43 بعد از ظهر
بردم پیش تعمیرکار گفت از همینه .
ممنونم
اگه دقیق میدونی صداش چطوره و علتشم دقیقا برات توضیح داد توی تاپیک صداای اضافی انجین از قسمت مباحث انجین اضافش کن ، gladiator جان اگه دقیقا میدونی چجوریه داداش خودت زحمتشو بکش
- - - Updated - - -
راستی MASTERFIRE777 بچه شمالی یا نه ؟
نقشه مصطفی خیلی توپه از اونورم میریم پیش استادآتش 777
انگلیش رو حال کنین ترجمه میکنم ... :gigglesmile:
farshad 54
20-04-1393, 08:29 بعد از ظهر
فرزین جون استاد آنش 777 بچه شهر خوی هست
بیاید تهران من نبینمتون براتون گرون تموم میشه ها :27:
توی عکسایی که مصطفی گذاشته بود دیدم زین پالس رو کوتاه کرده بودن و باک موتور خیلی خوش رخ تر شده بود
چطوری میشه این کارو کرد ؟ اذیت نمیشه آدم رو موتور
43566
farzin
22-04-1393, 08:46 بعد از ظهر
سفارشی
43640
- - - Updated - - -
خداوکیلی تاپیکی غیر از 180 تونسته تک چرخ بزنه ؟ نه زده ؟ کو ؟ ( مدرسان شریف ) کجا ؟ ( مدرسان شریف ) چی ؟ ( مدرسان شریف ) ... :waiting:
MANHUNT
23-04-1393, 12:35 بعد از ظهر
داداشای گل موتور به کارکرد 4 هزار رسید هنوزم که هنوزم احساس میکنم موتور نیازی به اچارکشی نداره فق العاده نرم و بی صداس صدای اضافی هم به هیچ عنوان نداره فقط سر 2500 تا دادم فیلرگیری کردن حالا نظرم اینه که اچار کشی نکنم نظر شما چیه ببرم یا نه؟چون یه پیچ هم فکر نکنم تو موتور شل شده باشه همه چیز تو موتور عالیه
farzin
23-04-1393, 01:11 بعد از ظهر
خودت یه وارسی کن ، من هنوز پیچی از این موتور بعنوان اینکه خودش خودش شل بشه سفت نکردم بجز اون پیچ زیر کیلومتر ... تنها کاری که واسه این موتور میکنم اینه که میبرمش بیرون دلش نگیره ...
مسافت طولانی هم با این موتور کوه و ... رفتم یعنی بهتره بگم آفرود و جاهایی که تریل باید بره بردمش 2ترک توو دره توو سربالایی ها و هر جایی رفتم براحتی وسیله ها رو هر وقت پاش افتاده پشت سر گذاشته ،
و یه نکته که واقعا برای این موتور تحسین برانگیز هست پایداریش رو پیچ ها با سرعت بالا هست ، دمب موتور با جلوی موتور در یک راستا حرکت میکنه و اصلن ساز خودش رو نمیزنه ، نه لغزشی و نه لیز خوردنی ...
و بعد از 4 ساعت رانندگی انجین همون صدایی رو میده که وقتی بعد از استارت گرم میشه میداد
h0ssein
25-04-1393, 08:59 قبل از ظهر
بین عکسام تاب میخوردم این لامســــــــــبو دیدم آتیش گرفتم ، یادش بخیر چه کارا که من با این نکردم ولی زیاد دووم نیاوورد...:jealous:
MANHUNT
25-04-1393, 09:32 قبل از ظهر
داداشاي گل كيلومتر و لامپ جلو با كاسه چرا غش گارد بغل و ايينه شفت دنده چند ميشه بهترين جا كه بدم طرف ببره باسم درست كنه كجاي گمرك؟اون جاي چهارتا انگشت يا شايدم كوچيكتر رو چجوري ميشه درستش كرد؟
معمار
25-04-1393, 12:00 بعد از ظهر
سفارشی
43640
- - - Updated - - -
خداوکیلی تاپیکی غیر از 180 تونسته تک چرخ بزنه ؟ نه زده ؟ کو ؟ ( مدرسان شریف ) کجا ؟ ( مدرسان شریف ) چی ؟ ( مدرسان شریف ) ... :waiting:
ادامه عکس ها رو من اپ میکنم
- - - Updated - - -
43736
43737
43739
43740
43741
43742
43743
43738
43744
43745
43746
43747
43748
farahani455
25-04-1393, 09:37 بعد از ظهر
با سلام
دوستان چندا سوال در مورد پالس 180 داشتم فک میکنم فقط کسایی که این موتور داشتن بتونن جواب بدن.
اول اینکه من چند وقتی هست که این موتور رو دارم ولی تقریبن نمیتونم خلاصش کنم موقعی که موتور روشن هستش. فقط وقتی خاموشش میکنم راحت میره رو خلاص. این مشکل داره یا همه اینجوری هستن؟
دوم اینکه زیر پا یه لرزش کوچیک داره. این لرزش عادیه؟
سوم اینکه تو سرعتهای بالا یه صدای خشکی داره.
متاسفانه کسی از اطرفیانم پالس نداره بتونم بپرسم ازش.
به هر تعمیرکاری هم نمیشه اعتماد کرد.
با تشکر
h0ssein
25-04-1393, 09:47 بعد از ظهر
با سلام
دوستان چندا سوال در مورد پالس 180 داشتم فک میکنم فقط کسایی که این موتور داشتن بتونن جواب بدن.
اول اینکه من چند وقتی هست که این موتور رو دارم ولی تقریبن نمیتونم خلاصش کنم موقعی که موتور روشن هستش. فقط وقتی خاموشش میکنم راحت میره رو خلاص. این مشکل داره یا همه اینجوری هستن؟
با تشکر
در مورد خلاص کردن خیلیا مشکل دارن ولی هیچ کاری نداره/ موقعی که شما میخاید بیاستید از دنده 2 یه تقه خیلی کوچیک که بزنی به پایین راحت خلاص میشه/ از دنده 1 هم همینطور یه تقه کوچیک که بزنی بالا باز راحت خلاص میشه/ سعی کنید تو حین حرکت خلاص کنید
(یعنی وقتی که میخاید باستید) ، وقتی موتور واساده دیگه نمیشه به راحتی خلاص کرد و یه چیز عادی هست/
در مورد لرزش هم بالاخره نمیشه 100درصد لرزش موتور رو گرفت ولی اگه زیادی میلرزونه نیاز به آچار کشی داره البته اگه مشکل دیگه ای نداشته باشه مثل فیلر نبودن سوپاپ ها که اگه فیلر نباشن تو لرزش بی تاثیر نیست و همینطور سرحال نبودن شمع ها باز تاثیر داره.
farzin
26-04-1393, 11:32 قبل از ظهر
با سلام
با تشکر
روغن موتورت چیه ؟ ( هم برندشو بگو هم گرانرویش )
اگه شما مهارت خلاص کردنشو بلد باشی این موتور بسیار راحت خلاص میشه
لرزش روی رکاب یه کم وجود داره ، و توی دورهای بالاتر بیشترم میشه و میشه با استفاده از واشرهایی با جنس بهتر که تیونینگ کارا استفاده میکنن اونو به حداقل رسوند که کمتر این چیزا گیر میاد ، اگر در دورهای بالا این لرزش رو در مچی ها و دستتون حس میکنید باید گفت لرزشش زیاد هست ( آچار کشی و صحبتهای داش حسین رو باید دنبال کنی )
صدای خشک منظور مفهوم نیست ...
farahani455
26-04-1393, 11:54 قبل از ظهر
در مورد خلاص کردن خیلیا مشکل دارن ولی هیچ کاری نداره/ موقعی که شما میخاید بیاستید از دنده 2 یه تقه خیلی کوچیک که بزنی به پایین راحت خلاص میشه/ از دنده 1 هم همینطور یه تقه کوچیک که بزنی بالا باز راحت خلاص میشه/ سعی کنید تو حین حرکت خلاص کنید
(یعنی وقتی که میخاید باستید) ، وقتی موتور واساده دیگه نمیشه به راحتی خلاص کرد و یه چیز عادی هست/
در مورد لرزش هم بالاخره نمیشه 100درصد لرزش موتور رو گرفت ولی اگه زیادی میلرزونه نیاز به آچار کشی داره البته اگه مشکل دیگه ای نداشته باشه مثل فیلر نبودن سوپاپ ها که اگه فیلر نباشن تو لرزش بی تاثیر نیست و همینطور سرحال نبودن شمع ها باز تاثیر داره.
خلاص کردنش که وقتی موتور ایستاده و خاموشه راحت خلاص میشه. تو حرکت هم نتونستم خلاصش کنم متاسفانه
شمع ها رو چه جوری میشه تست کرد که از شمع هست یا فیلر؟
با تشکر ویژه
لرزش روی رکاب یه کم وجود داره ، و توی دورهای بالاتر بیشترم میشه و میشه با استفاده از واشرهایی با جنس بهتر که تیونینگ کارا استفاده میکنن اونو به حداقل رسوند که کمتر این چیزا گیر میاد ، اگر در دورهای بالا این لرزش رو در مچی ها و دستتون حس میکنید باید گفت لرزشش زیاد هست ( آچار کشی و صحبتهای داش حسین رو باید دنبال کنی )
برند و گرانرویش رو نمیدونم. چون اولین برای بود که روغنش رو عوض میکردم. به مکانیکی که دادم برام تایم گیری کنه گفتم روغن خوب بریز (هزینه ی روغنش شد 12000)
لرزش روی رکاب هست و روی مچ دست حس نکردم زیاد. البته الان که گفتی باید موقع دور شدید این رو چک کنم.
باز کردن کل موتور و استفاده از واشرای خوب باعث نمیشه انجین از پلمپ بودن در بیاد؟ قم یا تهران یه همچین کسی پیدا میشه؟ وقتی میخوای موتور رو بفروشی این کار باعث میشه روی قیمت تاثیر بزاره؟ (بالا یا پایینتر باشه)
وقتی روی cdi یا cg هستی با سرعت بالا که میری حس نمیکنی موتور داره ساییده میشه. ولی روی این پالس تو دور موتور بالای 5 حس میکنم انگاری موتور داره ساییده میشه.
سپاس فراوان
MANHUNT
26-04-1393, 12:05 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
عکس از روی دستم گذاشتم ببینید فقط بزرگ نزاشتم هر کی خواست روشون کلیک کنه بزرگ میشه این عکساماله روی دستمه اون جاهایی که بد ترکیده رو نزاشتم که حالتون بد نشه
- - - Updated - - -
به عکسی که از پشت موتورگذاشتم نگا کنید میبینید که چرخ عقب وحشناک تاب ورداشته
farahani455
26-04-1393, 12:37 بعد از ظهر
خلاص کردنش که وقتی موتور ایستاده و خاموشه راحت خلاص میشه. تو حرکت هم نتونستم خلاصش کنم متاسفانه
شمع ها رو چه جوری میشه تست کرد که از شمع هست یا فیلر؟
با تشکر ویژه
برند و گرانرویش رو نمیدونم. چون اولین برای بود که روغنش رو عوض میکردم. به مکانیکی که دادم برام تایم گیری کنه گفتم روغن خوب بریز (هزینه ی روغنش شد 12000)
لرزش روی رکاب هست و روی مچ دست حس نکردم زیاد. البته الان که گفتی باید موقع دور شدید این رو چک کنم.
باز کردن کل موتور و استفاده از واشرای خوب باعث نمیشه انجین از پلمپ بودن در بیاد؟ قم یا تهران یه همچین کسی پیدا میشه؟ وقتی میخوای موتور رو بفروشی این کار باعث میشه روی قیمت تاثیر بزاره؟ (بالا یا پایینتر باشه)
وقتی روی cdi یا cg هستی با سرعت بالا که میری حس نمیکنی موتور داره ساییده میشه. ولی روی این پالس تو دور موتور بالای 5 حس میکنم انگاری موتور داره ساییده میشه.
سپاس فراوان
hamed510
26-04-1393, 02:49 بعد از ظهر
چیزایی که عوض شه کاسه چراغ و 2 تا راهنمای جلو و کیلومتر دیگه!!؟
چرخ عقبم تاب برداشته درس میشه!!؟ بهتره تعویض کنی
roma
26-04-1393, 04:12 بعد از ظهر
چه جوری تصادف کردی مقصر کی بود خودت الان چه طوری دادش
بیا این قدر این موتور شستی چشمت زدن دیگه
MANHUNT
26-04-1393, 04:40 بعد از ظهر
نوکرتم داش تونی اتفاقا چشم زدن هیچی داداش تو اتوبان نیایش بودم پشت یه وانت مزدا که بار داشت لاستیک عقبش در رفت خورد بما ما هم شوت شدیم کف اتوبان بنظرت داداش خرج موتور زیاد میشه؟
Mohammad.r
26-04-1393, 04:49 بعد از ظهر
ای بابا مصطفی چیکار کردی باخودت و نیسان؟ داداش خیلی ناراحت شدم. خداخیلی رحم کرده بهت
ایشالا تصادف و این چیزا واسه هیچکس اتفاق نیفته. نگران موتورم نباش میتونست بدتر اتفاق بیفته، موتور فدای سرت مال دنیاس فکرشو نکن.
h0ssein
26-04-1393, 05:14 بعد از ظهر
مصطفی فکر کنم 1 تومن رفتی سر کار ..........................:hanghead:
- - - Updated - - -
جناب فراهانی موتور صفره؟
روغن خیلی تو موتور مهمه نمیشه الکی همطور یچیز ریخت! اون مکانیکم یه روغن از این ارزونا یا روغن سوخته میریزه تو موتور میگه شد انقد ، دیدم که میگما/
روغنت خوب نیست ، مقدارش هم احتمالا یا کمه یا خیلی زیاد ، شمع هات رو باز کن ببین تا چ حد سالمن و آیا قبلا عوض شده یا نه؟
MANHUNT
26-04-1393, 05:19 بعد از ظهر
نوکرتم داداش دیگه قسمت ما بود دیگه داش ممد نیسانم ترکید به قول داش توتی چشم زخم خیلی بده////تازه فکر کنم داش حسین بیشتر تو حلقومش گیر کرده باکش 600 هزار تومن فقط باک رو به نظرتون جوری دیگه میشه ردیفش کرد با باد در بیارن یا بدم باسم در بیارن چون اون بنده خدایی که به ما زده وضع مالیش جالب نیست زیاد حالا موندم چیکار کنم
hamed510
26-04-1393, 05:26 بعد از ظهر
مصطفی موتور مگه بیمه نبود!!؟ نمیتونی از بیمه بگیری!!؟
MANHUNT
26-04-1393, 05:52 بعد از ظهر
لازمش گواهینامه هستش داداش کسی که نداره بیمه بهش تعلق نمیگیره باسه همین تو خوده همین تهران نصفه بیشتر موتورا بیمه ندارن چون اصلا طرف گواهینامه نداره به خودش میگه باسه چی حالا بیمه کنم زمانی که چون گواهینامه ندارم و بهم تعلق نمیگیره و گرنه اگه گواهینامه داشتم داداش همون جا زنگ میزدم مامور بیاد پدر یارو دربیاره اون موقع بیمه فقط ماله بدنم 5 میلیون میداد ماله موتور هم که بیمه طرف پرداخت میکرد
h0ssein
26-04-1393, 05:59 بعد از ظهر
باکو بده صافکاری رنگ ، هزینه یه باک نو کمر شکنه.......
farzin
26-04-1393, 11:46 بعد از ظهر
یعنی مصطفی حااالم گرفت یعنی انگار موتور خودمه اینجور شده انقد ناراحت شدم ،
نمیدونم چی بگم ، خودت خوبی داشش؟ ( مال از جون بریدس ولی غصه نخور این چیزا بر میگردن ، تنت سالم ، ایشالا خوبو سرحال بشی )
عکس روو باکت واضح نیست که ...
اگه فرو رفتگی داره از فرشاد یا کیا بپرس حتما میدونن کجا باک رو درست میکنن ، اگه فرو رفتگی داره چون ورقش محکم هست با کمپرس باد بالا نمیاد و یه روش اینه که زیر باک رو سوراخ میکنن و بوسیله ابزارشون درستش میکنن
برا خط و خشاش با پولیش برطرفشون میکنن و بعضی جاها رو هم قلم میگیرن و عین روز اول
واسه تایر فک میکردم چشام اشتباهی میبینن ولی تاب ورداشته ، رینگ ، چون اسپرت هست قاعدتا بایستی میشکست ولی دمش گرم که تاب ورداشته ببر پنچر گیریای حرفه ای یه دستگاه دارن میندازن روش با فشار تراز میکنن فیکس میشه مثل روز اول اما اگه نشکنه خوبه ...
واسه کاسه چراغ و کیلومتر قیمت دستم نیست ولی شاید کیلومتر گرونترین قطعه باشه بین اینا اگه باک رو تعویض نکنی
اگه اینجا بود خیلی کمتر میتونستم تعمیرش کنم برات اما اونجا فرق میکنه و معلومم نیست نیاز به تعویض دارن یا نه چون زیاد توو عکسا چیزی ندیدم
عکس دستتم بزرگ نکردم چون دیگه جاشو نداشتم خودتم داغون ببینم
خداروشکر اتفاق بدتری نیوفتاده وقتی حرف تصادف میشه یاد تصادفات خودم میوفتم ... خداروشکر خداروشکر بخیر گذروندیش
یارو رو هم میبینی آدم دست تنگیه ردش کن بره نظرت رو خدا باشه
- - - Updated - - -
یه نکته
میگم نمیشه یه برگ کوپن از بیمه شخص ثالثش بهت این یارو بده ببری خرجشو بدن ؟ گواهینامه اگه احتیاج داره یکی از دوستات رو که گواهینامه داره بگو موتور مال این راننده هم این
MANHUNT
26-04-1393, 11:53 بعد از ظهر
کوچیکتم فرزین داداش سروری به مولا فدایی داری بزرگترین اشتباه من این بود که خون نریختم همون شب یه بنده خدایی که تازه همسایه بغلی ما شده امد گفت چند گرفتی عجب موتوریه بهت میاد از این حرفا تا موقعی هم که میخواستم برم چپ چپ به موتور نیگا میکرد رفتم تو اتوبان چرخ عقب وانت مزدا فرزین داداش در رفت خورد به چرخ جلوی من///من تو حس و فکر بودم 70تا رعت داشتم پشت این بنده خدا این بنده خدا هم فکر 60 تا سرعت داشت منم داشتم کم کم به پشتش نزدیک میشدم که از بغلش رد شم یه فقط دیدم سمت چپ ماشین سمت راننده چرخ عقب در رفت ماشین کج شد انقدر سریع اتفاق افتاد که فرصت عکس العمل نداشتم لاستیک که در رفت سریه به شکل عمودی شد خورد به لاستیک جلو من و موتور هم یه مقداری لیز و ملق خوردیم فقط دستم نگه میداشتم رو زمین که سریع ملق تموم بشه پا شم از کف اتوبان تا کسی لهم نکرده سریع با دردی که داش دویدم بقل جدول تو رو خدا شانس میبینی اون شب یه لاستیک ماشین در رفت خورد بما
farshad 54
27-04-1393, 10:36 قبل از ظهر
چی شده بابا من چند روزه درست حسابی به تاپیکا سر نمیزنم چی کار کردی حاجی
ای بابا الان دیدم موتور به اون خوشگلی چی شده - خودتم به اون خوشگلی چی شدی :bunnyearsmiley:
اشکال نداره داداش همین که خودت هنوز رو پایی و خدایی نکرده ناقص ماقص نشدی خدارو شکر کن
باک موتور رو میشه ردیف کرد تو گمرک چند تا صافکار نقاش باک هست کارشون خوبه
کیلومترت هم اگر فقط قابش شکسته میشه قابشو فقط عوض کرد ولی اگر داخلش هم داستان شده قضیه فرق میکنه
چرخ عقبم که فرزین گفت چیکارش کنی
شما که چند تا موتور تو خونه دارین اینو یه مدت بخایون خورد خورد ردیفش کن که زیاد بهت فشار نیاد
MANHUNT
27-04-1393, 11:56 قبل از ظهر
سلام داش فرشاد گل میخوامت داداش خیلی اقایی قسمت بود دیگه داداش داش فرشاد یکشنبه قرار با اون راننده مزدا بریم گمرک تا موتورمو درست کنه فقط داداش لوازماش رو از کدوم مغازه بگیریم برای تعمیر و نصب لوازم موتور به کی بدیم داداش؟باکشم داداش کسی کار بلد میشناسی بدیم بهش درست کنه الان یه عکس از باک واضح میزارم داداش
- - - Updated - - -
اینم چنتا عکس دیگه الان نگا کردم گلگیر جلو هم شکسته داداشای گل کسی نمیدونه خرج کلیش چقدر میشه؟بغل ارم 180 هم سابیده شده اون چیکار کنم؟
farshad 54
27-04-1393, 12:01 بعد از ظهر
واسه لوازم برو فروشگاه 2000 سر کوچه جوادی
نمایندگیش هم هست میدون گمرک خ قلمستون رو یه 20 متر بری بالا سمت راست ولی قیمتاش خیلی تخیلیه
واسه باک هم میتونی ببری گاراژ اصفهانیا تو خ رباط کریم بعد از انبار نفت
واسه نصب و تعمیر هم ببر پیش حاج محمود خ مولوی خ ولیعصر همون اول ولیعصر سمت چپ پشت ایستگاه اتوبوس
اصلا همون اول برو پیش حاج محمود هم خرجشو بهت میگه هم بهترین جا ها رو واسه باک و چرخ و بقیه چیزاش و لوازم بهت معرفی میکنه
فقط ساعت 9/30 اینا برو که خودش باشه به نظرم حتما یه سری بش بزن ضرر نمیکنی
MANHUNT
27-04-1393, 12:09 بعد از ظهر
باشه داداش دمت گرم همین کارو میکنم اول میبرم پیش حاج محمود اگه این طرفا خودمون یه جا بود که میرفتم تاب چرخ درست میکردم دیگه مجبور نبودم با وانت یارو بریم
farzin
27-04-1393, 01:44 بعد از ظهر
آخرین قیمتی که دارم باکش اینجا با 30-40 تومن درست میشه ، اتفاقا موتور خودمم یه فرو رفتگی کوچولو روو باکش داره که قبل از اینکه بخرمش روش بود و صرفم نمیکنه ببرم بدم درست کنن
اول از همه همون رینگو درست کن که زدی رووش بتونی ریزه کاریاشو اینور اونور ببری درست کنی
واسه دمبیشم که ساییده شده گفتم که قلمو پولیش میزنن ردیف ، اون ترکی هم که داره از داخل چسب یا جوش پلاستیکی میزنن بعد از بیرون باز قلم گیری میکنن اصن خرجی ندارن اینا
فقط کیلومترو دریاب ، اگه نیاز به تعویض پیدا کرد ببین دیجیتالش چطوریاس
خوووبه موتور محکمیه وگرنه با این شکلی که خوردی زمین هر موتور دیگه ای بوود بایستی یادبود براش میگرفتی
فرمون مشکلی پیدا نکرده ؟؟
در کل تصادف ناجوری بووده و خوب روو زمین جمع کردی خودتو ، از این اتفاقا زیاد افتاده برام میتونم متصور بشم چقد حادثه انگیز بوده برات چیزی که میمونه جدای اینا یه ذهنی هست که تجاربی بدست آورده که توی ضمیر ناخودآگاهش تحلیل میکنه وقتی چیزی مشابهش پیش بیاد در آینده خدایی نکرده خیلی سریع و ناخدا آگاه تصمیم درست گرفته میشه و غریزی میشن اینا ، ( حسین الان میگه هااان میخواستی بگی دکتری هم بلدی ؟؟! ( دل حسین = فرزین گرفتی مارو ... در مورد همه چی حرف میزنه !!!! ) عجب !!! حسین دمت گرم از تو انتظار نداشتم لوتی ...
خلاصه سلامتی تموم موتور سوارا ... هم خودشون هم موتوراشون هم عزیزاشون
farahani455
27-04-1393, 01:49 بعد از ظهر
لازمش گواهینامه هستش داداش کسی که نداره بیمه بهش تعلق نمیگیره باسه همین تو خوده همین تهران نصفه بیشتر موتورا بیمه ندارن چون اصلا طرف گواهینامه نداره به خودش میگه باسه چی حالا بیمه کنم زمانی که چون گواهینامه ندارم و بهم تعلق نمیگیره و گرنه اگه گواهینامه داشتم داداش همون جا زنگ میزدم مامور بیاد پدر یارو دربیاره اون موقع بیمه فقط ماله بدنم 5 میلیون میداد ماله موتور هم که بیمه طرف پرداخت میکرد
داداش نداشتن گواهینامه به بیمه ربطی نداره. گواهینامه جز تخلف های رانندگی محسوب میشه. جریمه اش رو میدی از بیمه استفاده میکنی. این رو افسر اموزش کلاس گواهینامه میگفت.
h0ssein
27-04-1393, 04:13 بعد از ظهر
فریین جون داداش یه چند روزه با ما نمیسازیا ، بیا بیگی که اومد !!! :icon_pf (3):
داش مصطفی اونطور که من میبینم تو خود کیلومتر آسیب ندیده قاب دورش عوض کن حله/
گلگیر جلوت هم نیاز به عوض کردن نداره با چسب جوش اونم حله/
در خرجو بگیر نمیخاد همه چیشو نو کنی اینطوری اندازه یه صفرش میری سر کار/
- - - Updated - - -
داداش نداشتن گواهینامه به بیمه ربطی نداره. گواهینامه جز تخلف های رانندگی محسوب میشه. جریمه اش رو میدی از بیمه استفاده میکنی. این رو افسر اموزش کلاس گواهینامه میگفت.
داداش افسرا زر زیاد میزنن منو شما باس احتیاط کنیم / این افسرا خیلی چیزا میگن ولی موقع عمل که میرسه بازداشتگاه زندان و در نهایت اعدام...
farahani455
27-04-1393, 10:21 بعد از ظهر
داداش افسرا زر زیاد میزنن منو شما باس احتیاط کنیم / این افسرا خیلی چیزا میگن ولی موقع عمل که میرسه بازداشتگاه زندان و در نهایت اعدام...
داداش به حرف افسر نیس =))
قانون اینو میگه حالا اگه بیمه نمیخواد بده ربطی به کسی نداره که کاکو جان :d
Reza-M
27-04-1393, 11:11 بعد از ظهر
خدا بهت رحم کرد داداش. خدارو شکر کن که خودت سالمی وسیله رو میشه با پول مثل اولش کرد اما جونو نمیشه.!! خدا رو شکر که سالمی.
MANHUNT
27-04-1393, 11:54 بعد از ظهر
من کوچیکتم رضا جان خیلی ممنون داداش درست میگی هیچ چیز به قران قسم مثل سلامتی نمیشه
میثم شوب چاری
28-04-1393, 01:19 قبل از ظهر
دوستان من موتورمو تازه تعمیر کردم (تعمیر کامل) مشکل روغن سوزی داشت .الان 10روزه تعمیر شده به موتور اصلا فشار نمیارم ولی یه مشکلی برام پیش اومد اونم اینه که شیلنگ هواکش(شیلنگی که وصل موتور قرارداره) یه خورده چرب میشه مشکلش چیه کسی می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
masterfire777
28-04-1393, 09:18 قبل از ظهر
وای مصطفی جان چیکار کردی با خودت ... دادا ... امیدوارم که همیشه سلامت و خوب باشی ... اینشاله که اول سلامتی خودت و بعد موتور گلت .. همچی درست میشه
- - - Updated - - -
دوستان من موتورمو تازه تعمیر کردم (تعمیر کامل) مشکل روغن سوزی داشت .الان 10روزه تعمیر شده به موتور اصلا فشار نمیارم ولی یه مشکلی برام پیش اومد اونم اینه که شیلنگ هواکش(شیلنگی که وصل موتور قرارداره) یه خورده چرب میشه مشکلش چیه کسی می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل خواصی نیست .. اون شیلنگ بخارات روغن رو به سمت فیلتر هوا هدایت میکنه .. یه بست داره که اگه خراب یا معیوب باشه از اونجا کمی روغن البته به صورت بخار بیرون میاد که با اتاشغالای هوای بیرون ترکیب و به صورت کثیفی اونجا میمونه
MANHUNT
28-04-1393, 04:00 بعد از ظهر
دمت گرم داداش اقايي لطف كردي اين قسمت بود ديگه شانس ما بود داداش فردا قرار صبح بريم با اون بنده خدا وانتيه بريم موتور گمرگ تعمير كنيم به اميد خدا فقط يه جيز بگم داداشاي گل اويزه گوش كنيد از هر چي وانت دوري كنيد از پيكان وانت گرفته تا نيسان و مزدا حتي هايلوكس به عليرضا بي ام دبيلو هم وانت هايلوكس زد
CHELSEA
28-04-1393, 05:32 بعد از ظهر
پالس 180 تیونیک شده..
[Only registered and activated users can see links] _n.jpg
تشکر یادت نره...:thanks::pm1:
masterfire777
28-04-1393, 06:00 بعد از ظهر
مصطفی جان قیمت بعضی اقلام دستمه مثلا قاب و شیشه جلو با هم تقریبا 12 تومنه 6 قاب 6 شیشه ... کلیومترم کامل 135 تومنه ( البته از این بدل هام هست که 45 تومنه که سمتش نری بهتره ) صافکاری باک و رنگ مونده به عهده خودت که چه رنگی بزنن .. رنگ کامپیوتری یا معمولی در سطح بالا یا متوسط ... تاب گیری رینگ هم که فکر نکم از 15 تومن بالا بزنه ...
موفق باشی
MANHUNT
29-04-1393, 09:06 قبل از ظهر
:bunnyearsmiley:سلام بروبچ اقا این پالس اونم از 180 مرده مرد امروز صبح بردیمش با اون بنده خدا برای تعمیرات تمام خرجش با درست کردن باک شد 300 هزار تومن موتوری که با خوده بنده مثل یه مرد ده بیستا ملق خورد اینقدر هزینه تعمیرش شد بخدا یه موتور دیگه بود 1 میلیون رو شاخش بود اهای کجایید بروبچ بیاید بحث کنیم:23:
h0ssein
29-04-1393, 10:19 قبل از ظهر
خیلی خوشحال شدم فکر نمیکردم با 300تومن حل بشه گفتم کمه کم 500 تومن رفتی سر کار ولی خیلی خوب شد ، خدا رو شکر :icon_pf _37_:
پالس مرده اونم از نوع قدیم ، البته سی جی منم مرده امروز صبح باهاش خوردم زمین یه دومترم کشیده شدیم باهم رو زمین فقط راهنما جلوش کج شد خیلی ذوقشو کردم...:4chsmu1:
اومدم از چهارراه رد شم پیچیدم سمت چپ فکر کردم اینی که وسط خیابونه خط کشیه اومدم از روش رد شم برم اونطرف نگو از این جدا کننده ها بود که شیب دار و لیز بود رفتم روش یکمم سرعت داشتم مثل خر خوردم زمین تا یه دو متر با زانو کشیده شدم رو زمین سر زانو هام اندازه یه وجب پاره شد پاهامم اندازه دو وجب سایید و گود شد:jealous:/ مام پخش بودیم کف خیابون ملتم رد میشدن نگا میکردن عوض که بیان کمک ما ، بگذریم...
خاستم بگم که این تاپیک تصادفات رو قفلش کنید این لامسبو ببندید تا بیشتر از این تلفات نداده/:4chsmu1:
بچه ها قیمت صفرش اینجا دیجیتال رو میدن 6300 و آنالوگ رو میدن 6500 که میگن آنالوگ ها دیگه تولید نمیشه برا همین قیمتش 200 گرون تره/ تازه 200 تومنم بیمه میخاد.....
میبینی تورو قرآن حالا هم ماخاستیم بخریم قیمتا هی رفت بالا هی رفت بالا...
هان یچیز دیگه ، شنیدم مدل جدیداش یعنی همین دو رنگیش هم میخاد بیاد به بازار شماها چیزی در این مورد شنیدید؟
ali.motahari
29-04-1393, 02:02 بعد از ظهر
آقا مصطفی بهتر بود باکو تعویض میکردی؟مگه بیمه نبود یارو؟
رنگ شد؟برش خورد؟
farzin
29-04-1393, 02:12 بعد از ظهر
اول مصطفی بعد علیرضا بعد حسین ... نفر بعدی رو خدا خودت در سلامت نگه دار ...
حسین پسر مواظب باش
خوشحال شدم مصطفی خرجش کم شد ، خودمم توو همین مایه فک میکردم بشه ولی چون تهران بود نمیتونستم قیمت بدم ، اگه از اسپرتا بود اون کنسول جلوشو کیلومتر دیجیتالش حسابی خرج داشت ، حالا فرق نیسان رو دیدین ؟ نیسانم تنها خودروی مرده ایرانه
ایشالا در سلامتی کامل همتون باشید
hamed510
29-04-1393, 02:12 بعد از ظهر
خوب بسلامتی دیدی گفتم غصه موتور و نخور!! خودت بهتری!!؟
MANHUNT
29-04-1393, 02:44 بعد از ظهر
سلام خدمت داداشاي خودم حسين تو ديگه چرا اعصابمون رو خورد كردي چرا مواظب خودت نيستي داداش اره بخدا بايد اين تاپيك تصادف ببندن شوم هستش به مولا منم تو اتوبان همين بلا سرم امد هيشكي باسش اصلا مهم نبود اما فداي سرت همون بهتر منت كسي بالاي سرت نباشه حالا پاهات خوبن بدجور كه زخمي نشدي كه داداش؟قيمتا خدايي بدجور بالا رفته من مخصوصا انالوكش اگه من موتور ديجيتال بود فقط ٤٠٠ ٥٠٠ تومن خرج كيلومترم ميشد خوبي انالوگ همين هستش كه اگه خدايي تصادف كرده هزينه كمتري بايد بخاطر تعميرش بپردازي درباره اين دو رنگارو هم بگم كه منم شنيدم ديگه تيپ ١٨٠ ديجيتالي هستش دو رنگش هم مياد////////ديگه نميشد علي جان چون كروكي كشيده نشد كه بيمه تعلق بگيره چون منم گواهينامه نداشتم نميتونستيم از بيمه استفاده كنيم چون تو اتوبان خوده اون بنده خدا دچار تخلف شده بود بار بيش از حد زده بود و وسط اتوبان چرخش در رفته بود اگه راهنمايي رانندگي ميومد پدرشو در ميوورد باسه همين جفتمون پيچيدم سريع بخاطر اينكه اعمال قانون نشيم تصميم گرفتيم بين خودمون حلش كنيم جالبه بدونيد اين بنده خدا ماله تهران نبود ماله يكي از روستاهاي همدان بود كه بخاطر كاري امده بود تهران اون موقعي هم كه من باهاش تصادف كردم يه كله با ماشينش از همدان امده بود بنده خدا هم وزن ماليش جالب نبود منم گفتم ادم خدارو در نظر بگيره بهتره بازم خدارو شكر باك رو طرف گفت زير باك جاي مخصوص دارن باز ميكنم با لوازم مخصوص درست ميكنن چون رنگش نريخته ديگه نيازي به رنگم نداره
- - - Updated - - -
دمت گرم حامد داداش فدايي داري اره شكر خدا بهترم موتور گرفتم برم پيش داش توتي موتور ببينه به نيسان ايمان بياره
farzin
29-04-1393, 08:25 بعد از ظهر
داش مصطفی باک رو درست کردی یا بعدا ؟؟ این تعمیرکاره که گفته زیرش یه چیزی هست باز میکنم منظور با کجاشه ( قسمت مغناطیسی آمپر بنزین رو میگه باز میکنه؟)
MANHUNT
29-04-1393, 09:49 بعد از ظهر
برا باكش فردا ميرم هزينشم ٥٠ ٦٠ تومن ميشه والا به من همين گفت داش فرزين ديگه دقيقشو نميدونم گفت از زير باك جا داره درست ميكنم
میثم شوب چاری
29-04-1393, 10:48 بعد از ظهر
دوستان این شیلنگ وسط انجین کارش چیه؟؟؟؟؟؟؟/
اگه خیس کنه (روغن بده)مشکلی داره ؟
Gladiator
30-04-1393, 12:14 قبل از ظهر
دوستان این شیلنگ وسط انجین کارش چیه؟؟؟؟؟؟؟/
اگه خیس کنه (روغن بده)مشکلی داره ؟
کارش خروج بخارات روغنه ، تو بعضی موتورا بخاراتو میده به کاربراتور و تو بعضیا رو هوا وله ، نه مشکلی ایجاد نمیکنه
ali.motahari
30-04-1393, 12:29 قبل از ظهر
آقا مصطفی من یبار جایی شنیده بودم باک ug4دو جداره هست
راسته؟
میثم شوب چاری
30-04-1393, 12:34 قبل از ظهر
کارش خروج بخارات روغنه ، تو بعضی موتورا بخاراتو میده به کاربراتور و تو بعضیا رو هوا وله ، نه مشکلی ایجاد نمیکنه
داداش بعضی ها میگن وقتی کمپرس ضعیف میشه (رینگ ضعیف میشه) این شیلنگ روغن میده صحت داره ؟؟؟؟
منتازه رینگ وپیستون کردم
MANHUNT
30-04-1393, 12:34 قبل از ظهر
فكر كنم همينطور باشه فردا پس فردا كه بردم برا تعمير امارشو درميارم داداش بهت خبر ميدم
farzin
30-04-1393, 03:03 بعد از ظهر
داداش بعضی ها میگن وقتی کمپرس ضعیف میشه (رینگ ضعیف میشه) این شیلنگ روغن میده صحت داره ؟؟؟؟
منتازه رینگ وپیستون کردم
داش نفر سوم هستم که میگم مشکلی نداره ، امیدوارم دیگه قانع بشی
اون شیلنگ بخارات روغن رو میبره توی جعبه هوا که بعد با هوای مکیده شده توسط کاربرات مخلوط بشه و هوای چرب روی سیلندر بره تا موتور خشک کار نکنه ... اگر روی انجین چربی های زیادی دور واطراف اون شیلنگ هست ، از محکم بودن بست ها مطمن شو بعد اگه روی جاهای دیگه از انجین هم چربی های زیادی مشاهده میکنی ، کیفیت روغنت احتمال داره ، پایین باشه
- - - Updated - - -
رینگ پیستون ضعیف شه کمپرس ضعیف میشه و از اگزوز دود آبی میزنه بیرون
میثم شوب چاری
30-04-1393, 05:14 بعد از ظهر
داش نفر سوم هستم که میگم مشکلی نداره ، امیدوارم دیگه قانع بشی
اون شیلنگ بخارات روغن رو میبره توی جعبه هوا که بعد با هوای مکیده شده توسط کاربرات مخلوط بشه و هوای چرب روی سیلندر بره تا موتور خشک کار نکنه ... اگر روی انجین چربی های زیادی دور واطراف اون شیلنگ هست ، از محکم بودن بست ها مطمن شو بعد اگه روی جاهای دیگه از انجین هم چربی های زیادی مشاهده میکنی ، کیفیت روغنت احتمال داره ، پایین باشه
- - - Updated - - -
رینگ پیستون ضعیف شه کمپرس ضعیف میشه و از اگزوز دود آبی میزنه بیرون
داداش دمت گرم نگران بودم آخه تاحالا 200تومن خرج کردم.
MANHUNT
30-04-1393, 10:56 بعد از ظهر
امشب رفتم موتور امتحان كردم خدارو شكر مثل روز اول كار ميكنه فقط مكانيك كه رفيقم بود اون كاتاليزرو زير موتور در اورد بود ديگه اون صداي بتركون نميده اوزش نفس موتور باز شده من بهش نگفتم بودم در بياره رفاقتي خودش اين كارو كرد فردا صبح هم به اميد خدا ميرم براي تعمير باك بيش اون بنده خدايي كه قرار گذاشته بودم باهاش موتور هم هيچ صداي اضافه اي نداره
soleymani
30-04-1393, 11:12 بعد از ظهر
خدا رو شكر خودت سالمي و سر حال مال دنيا درست مي شه با پول
MANHUNT
30-04-1393, 11:49 بعد از ظهر
ممنون داداش گل قربون محبتت حرفت درسته واقعا پالس عاليه اگه خدايي نكرده يه موتور ديگه بود يا رقيب پالس ١٨٠ بود كتلت شده بود باورتون ميشه موتور فوق العاده نرم بي صدا و بدون لرزش كار ميكنه بگو ماشاالله:icon_pf _37_:فقط مونده اين باكش باكشو اندازه گرفتم ٥ در ٤ سانتيمتر اندازه گودي رو باك هست حتي اگه تعمير نشه اصلا تابلو نيست
ali.motahari
30-04-1393, 11:52 بعد از ظهر
ممنون داداش گل قربون محبتت حرفت درسته واقعا پالس عاليه اگه خدايي نكرده يه موتور ديگه بود يا رقيب پالس ١٨٠ بود كتلت شده بود باورتون ميشه موتور فوق العاده نرم بي صدا و بدون لرزش كار ميكنه بگو ماشاالله:icon_pf _37_:فقط مونده اين باكش باكشو اندازه گرفتم ٥ در ٤ سانتيمتر اندازه گودي رو باك هست حتي اگه تعمير نشه اصلا تابلو نيست
مصطفی جان پس ارزش برش دادن باکو نداره اون گودی
بزار همونجوری باشه اگه برش بخوره تو قیمت موتور خیلی تاثیر گذاره و حالا کاریه ک شده بیخیالش بشی بهتره
MANHUNT
31-04-1393, 12:02 قبل از ظهر
اون گودي رو علي جان طرف گفت از زير باك باست درست ميكنم باك رو در مياره گفت جا داره با يه وسيله مخصوص از تو در مياره دقيقشو نميدونم داداش حتما اخبارشو بهت ميدم مخصوصا جواب سوالت قبليت رو داداش
ali balakhani
31-04-1393, 01:57 قبل از ظهر
با عرض سلام خدمت دوستان
با سعی فراوان وکوشش بسیار توانستیم موتوری زیبا ودوست داشتنی طراحی کنیم که دوستانی که علاقه به موتورهای ریس دارن بتوانند با هزینه معقول صاحب یک موتور زیبا شوند .شاسی وانجین پالسه که توسط اینجانب علی بالاخانی طراحی وفلاپ کشی ورنگ شده .
علت انتخاب این موتور برای این کار نرمی ,انجین خوب ,لوازم با کیفیت ,طول عمر بالای قطعات ,راحتی تهیه قطعات ,ارزان بودن قطعه ولوازم میباشد
- - - Updated - - -
44112
- - - Updated - - -
44114
- - - Updated - - -
44115
MANHUNT
31-04-1393, 02:18 قبل از ظهر
قشنگ شده اقاي بالاخاني فقط اين موتور ٢٢٠ هستش يا ٢٠٠؟
ali balakhani
31-04-1393, 03:39 قبل از ظهر
سلام
موتور ٢٠٠ولی فرقی نمیکنه فلاپها برای مدل پالس طراحی شده وبروی مدلهای١٣۵_١٨٠_٢٠٠_٢٢٠سوار میشود[
- - - Updated - - -
44120[/ATTAC
[ATTACH=CONFIG]4412144121
farzin
31-04-1393, 01:44 بعد از ظهر
هر چند عکس ها گویای ظرافت کاریها نیستن بخاطر کیفیت عکس ولی طراحی زیبایی هست و جای خسته نباشید داره
فلاپ زیر انجین تنها مثل آپاچی برای پالس 180 چقد هزیته میخوره ؟
کمک فنر وسط اگه بخایم کنیم چقد هزینه داره ؟ ( اگه امکانش نیست اینجا بگید برام خصوصی بفرستید )
31-04-1393, 10:09 بعد از ظهر
باعرض سلام
برای زیر هم یه طرحی دارم که نیمه کارس هنوز به پایان نرسیده انشاا... اگه به پایان رسید حتما اطلاع میدم
در مورد تک کمک کردن هم هنوز به علت هزینه زیادی که در بر خواهد داشت کاری صورت ندادم ولی دیدم کسانی به صورت غیر استاندارد این کارو انجام دادن به این صورت که یه فنر از شاسی جوش دادن وسر دیگر فنر را به دوشاخ عقب که چرخ وصل میشه نصب شده وتک فنر شده ولی حساب این نشده که شاسی عقب قدرت تک فنر شدن را ندارد به علت این که خود جفت کمکها مقداری از فشار وزن را از دو شاخ عقب گرفته که زمانی کمکها برداشته شوند باید از دوشاخ قویتر استفاده کرد مثل دوشاخ عقب موتورهای بسیار قوی را اگر ملاحضه کنید بسیار قوی وتنومند ساخته میشود اگر ضعیف باشد با اولین گاز به سمتی که زنجیر از موتور به چرخ عقب وصل شده منحرف شده وچرخها دیگر در یک خط قرار نمیگیرد اینجانب تا هالا روی موتورهای سوزوکی ٢۵٠پلیس که واردات امیکو هستش کارو فعالیت داشته ام ولی پالس واپاچی رو در برنامه کاری قرار دادم که از این پس برای زیبایی این موتورها با کمک خداون ویاری دوستان کارهای زیبایی انجام خواهم داد..علی بالاخانی
MANHUNT
01-05-1393, 03:22 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
امروز رفتم باک رو دادم درست کردن تو گاراژ اصفهانیا تو خیابون رباط کریم خرج باک هم شد 20 هزار تومن نه باک بریدن نه هیچی
- - - Updated - - -
امروز رفتم باک رو دادم درست کردن تو گاراژ اصفهانیا تو خیابون رباط کریم خرج باک هم شد 20 هزار تومن نه باک بریدن نه هیچی
hamed510
01-05-1393, 03:23 بعد از ظهر
مصطفی فقط اون گارد محافظ مونده فک کنم!!
soleymani
01-05-1393, 03:31 بعد از ظهر
با فشار باد باك رو برگردوند؟
ali.motahari
01-05-1393, 03:32 بعد از ظهر
مصطفی جان بسلامتی داداش ازش استفاده کنی
باکو چجوری درست کردن؟:wow:
MANHUNT
01-05-1393, 03:55 بعد از ظهر
اره داداش اونم روش یه عالمه چسب برق زده بودم که اونا بیشتر داغون شدن خوده گارد اصلا نه کج شده نه قر شده اتفاقا از گمرک نوار چسب دوچرخه گرفتم تا ببندم دورش میشه مثل روز اولش داداش
- - - Updated - - -
اول که رفتم گفت ببر تعمیرکار باز کنه بک تمام بنزین خالی بشه فیش ها باز بشه فقط خود باک بیار خود باک بردم برد تو کارگاه گفت برو نیم ساعت دیگه باک رو از زیر مثل اینک جا داره از اونجا درستش کرد فقط فقط هم شد 20 هزار تومن مثل روز اولش شد انگار نه انگار موتور تصادف داشته
- - - Updated - - -
نه سلیمانی جان
hamed510
01-05-1393, 04:02 بعد از ظهر
مصطفی کلا چقدر خرج کردی!!؟
MANHUNT
01-05-1393, 05:46 بعد از ظهر
راهنما و كيلومتر و ايينه با كاسه چراغ جلو كامل با يه كلگير جلو با يه دسته دنده با يه دونه وزنه فرمون با پوشش لاستيكي روي كلاچ فكر كنم همينا بود شد ٢٠٨ هزار تومن اجرت تعميركار كلا ٨٠ تومن ٥٠ تومن هم تراشكار گرفت ٢٠ تومن هم برا تعمير باك دادم داداش
- - - Updated - - -
تمام اين خرج ها هم من شكر خدا ندادم اون بنده خدا داد
farzin
01-05-1393, 09:02 بعد از ظهر
خیلی خوشحالم برات ایشالا بسلامتی چرخش برات بچرخه داشش، چشم زخم رو هم الکی نگیرین ، نمیدونم روو چه اصول و قانون فیزیکی هست ولی در کل به من ثابت شده و خودمم زخم خوردشم ، موتور رو زیاد نشور مث این عکسا نزار بشه انقد برق میزنه انگار فاب کارخونس...
MANHUNT
02-05-1393, 12:25 قبل از ظهر
نوكرتم فرزين داداش من از همون اول اشتباه كردم كه خون نريختم داداشاي كل هر وقت هر چيزي كه ميخرديد يه خون بريزيد من امروز رفتم يه مرغ كشتم خونشم زدم به پلاك تا خيالم از چشم زخم راحت باشه
masterfire777
05-05-1393, 07:04 قبل از ظهر
داش مصطفی مبارک باشه .... چرخش همیشه واست بچرخه .. راستی او 50 تومن هزینه ترشکاری واسه چی بود ؟!
MANHUNT
05-05-1393, 11:06 قبل از ظهر
چاكرتم داداش سروري ماله چرخ عقب كه تاب برداشته بود برا دوشاخ عقب فكر كنم
prince0fpersia
11-05-1393, 12:06 بعد از ظهر
ببخشید به تاپیک ربط نداره ولی منم یه موتور داشتم بعد از 2 سال خیلی کم سوار شده بودم و عین صفر بود. نمیدونم کدوم نامردی اینو چشم کرد که دقیقا از یه تاریخ به بعد هربار سوار میشدم یه بلایی سرش میومد! تا اینجا که دیگه جرات نمیکردم سوار شم و آخرشم وقتی فروختم که 7-8 ماه بود خوابیده بود.
آره خلاصه جدی بگیرید:3:
alirezakhaki
12-05-1393, 01:27 بعد از ظهر
به نظرتون با یه بودجه محدود و خواستن یه موتور کم خرج واقعا و بی دردسر و قیافه خوب و استایل خوب به همین پالس 180 فکر کنم ؟ یه 91 یا 92 در حدشو میتونم زیر4 تومن یا همین حدود پیدا کنم راحت (نظرتون درباره اپاچی 180 چیه؟)؟ چون اگه بشه 5 تومن که میشه یه پالس 220 خرید ...
MANHUNT
12-05-1393, 01:45 بعد از ظهر
مدل 89 میتونی بگیری اگه تا 5 تومن میخوای هزینه کنی بازم 180 بردار اما بیشترم میخوای هزینه کنی اون موقع 220 بردار اپاچی هم فراموشش کن
prince0fpersia
12-05-1393, 05:25 بعد از ظهر
سلام
بالاخره منم یه پالس گرفتم. به قیمت 5850. البته خیلی بالا پایین کردم و دو سری از استخر تا بالای مهدیه رو رفتم و برگشتم و قیمت گرفتم. اکثرا قیمت رو بالای 6200 میگفتن و نهایت 50 بیشتر پایین نمیومدن. فقط یکی دو مورد 6 تومن پیدا کردم. البته همینجایی هم که خریدم اولش پرسیدم پالس 180 چند گفت 5900 و سری بعد که برگشتم ازش بخرم گفت منظورم دیجیتال بود و چراغ گرد 6200 هست!! واقعا جماعت ....... هستن اینا
آپاچی رو هم از 6300 تا 6600!!!! قیمت میدادن.
البته من این موتورو شانسی دیدم و فقطم همین یکدونه رو داشت. هیچجای دیگه هم ندیدم شبیهشو. خودمم خوشم اومد ازش و خریدم. انصافا قشنگه به نظرم. حداقل متفاوته (خیلی توی دلم دنبال یه چیز متفاوت بودم و هیچکدوم از مدلای دیگه پالس و آپاچی راضیم نمیکرد که یهو اینو دیدم).
البته یارو 20 تومن هزینه سرویس موتور!!(همون انعام !) گرفت. 15 هم خرج سند. 210 هم هزینه بیمه.(به نظرم همه تلاششو کرد که اون 50 تومن که تخفیف داده رو جبران کنه!). تازه کلاهم نداد و گفت جدیدا دیگه کلاه ندارن! میخوای زنگ بزن به شرکت! منم بیخیال شدم.
راستش لاستیکال موتور وسطش خیلی سفید(خاکی) شده و منو دو به شک کرد که قبلا سوارش شدن! چون موقعی که داشت بنزین میریخت توی باک بهش گفتم زیاد بریز گفت خودش بنزین داره! (البته تو پمپ بنزین میدون ولیعصر 15 تا زدم و به نظرم 1-2 تای دیگه هم جا داشت...شایدم بیشتر؟ ولی نمایشگر فول شد)
یادم رفت کیلومترو همون جا چک کنم و وقتی چک کردم 6 کیلومتر بود ، فکر کنم نزدیکای میدون منیریه بودم(موتورو از استخر خریدم). شاید 2-3 کیلومتری راه رفته بود قبلش؟:waiting:
به هرحال خریدیم و از فکر موتور خریدن اومدیم بیرون خدارو شکر. ان شاء الله که سبب خیر باشه.
ولی اگر دوستان پالس سوار ناراحت نمیشن خیلی خورد توی ذوقم. البته شاید من خیلی انتظارات بالایی داشتم.
1
- از نظر نرمی هیچ فرقی با بوکسر 125 که قبلا داشتم نمیکنه. حتی شاید بوکسر یکمی نرمتر بود! مخصوصا دسته ی فرمونش کف دست رو اذیت نمیکرد و به درد نمینداخت!!
2- از نظر دنده ها هم فرقی با اون نداره و نه خیلی نرم و خوشدسته و نه خیلی خشک و بد. کلا مثل همون بوکسر هست. تازه بوکسر چون 5 تا پایین میخورد کار کردن باهاش خیلی خیلی راحتتر بود . نمیدونم چرا موتور های جدید اینطوری شدن؟
3- تنها فرقی که حس کردم اینه که دنده 1 دیرتر پر میشه(یعنی میشه سرعت بیشتری باهاش رفت) و دنده 5 راختتر پر میشه و تاپ اسپیدشش بیشتره (یکبار تو نیایش دنده 5 رو تخته کردم و از 60 کیلومتر تا 100 رو پر کردم که انصافا راضیم کرد). همچنین شتاب توی دنده های مختلفش خیلی خوبه که به خاطر قدرت بالاتر موتور هست. از اینشم خوشم اومد.
البته من همش دنده مرده میرفتم و نذاشتم دور موتور از 4 بالاتر بره! اینایی هم که میگم در حد همون 2-3 بار برای تست انجام دادم.
->>>>>> امممممااااااا ... امااااااااااااان از وزن بالای این موتور. چیزی که منو شکه کرد وزن بالای این موتور بود و خدا نکنه وقتی پیاده موتور رو نگه داشتید یکم رو به جلو موتورو خم کنید. عمرا دیگه نمیشه موتور رو گرفت و 100% میخوره زمین!! امروز نزدیک بود موتور صفر از دستم بیفته زمین و شانس آوردم همکارم از غیب رسید و موتور رو گرفت! من اصلا فکر نمیکردم اینقدر سنگین باشه! (اینو یکی داره میگه با قد 188 و وزن 110 کیلو با سابقه 10 سال بدنسازی!!).
داشتم دنبال جک بغل موتور میگشتم و یک دستی فرمون رو گرفته بودم و کمی موتورو رو به جلو شل کرده بودم که یهو دیدم یا حسین موتور رفت .......... و خلاصه هرچی زور زدم نتونستم نگهش دارم و خدارو شکر یکی اومد و نخورد زمین!
ان شاء الله بعدا بیشتر از تجربیات دوستان استفاده میکنم:thanks:
44681446824468344684
- - - Updated - - -
راستی از تفاوت های این جدیدها میشه به انجین 2 رنگ . فکر کنم دور سنج موتور با طرح جدید و کلید های قلوه ای طرح جدید اشاره کرد.
h0ssein
12-05-1393, 07:34 بعد از ظهر
مبارک باشه/
جناب موتور صفرو انقد گاز تو کونش نده نیازی هم نیست دنده مرده بری/
نیازی نیست حتما هرچی دنده داره استفاده کنی تا دنده 4 بیشتر نزن ، تو یه مسافت بلند همش با یه دنده نرو بزار موتور تو همه دنده ها کار کنه دنده 5 هم نزن/
موتور صفر یکم خشکه بالای کارکرد 3هزار خودشو ول میکنه تازه مشدی میشه/
روغن عوض کن و سوپر پیشتاز بریز 1050 سی سی خیلی دقت کن تو آبندی هم رعایت کن/
دیگه هم گاز نده دوروز دیگه میترکه دوستان میان میگن بیا دیدی پالس آشغاله گرچه پالس سگ جونیشو ثابت کرده/
خیرشو ببینی...
prince0fpersia
12-05-1393, 08:33 بعد از ظهر
ممنون دوست عزیز و ترکوندی واقعا با این اصطلاحی که به کار بردی !
نه من گاز الکی به موتور نمیدم مخصوصا تو آب بندی. این گازوندن تو اتوبان هم فقط از سرعت 50 تا رسیدن به سرعت 100 بود و شاید 30 ثانیه هم نشد. دنده مرده منظورم اینه نمیذارم دور موتورش از 4 بره بالاتر(نمیدونم 4 خوبه؟ زیاده؟ کمه؟).
تهران ماشالا اینقدر انواع مختلف مسیر و ترافیک داره که شما از همه دنده هات باید استفاده کنی.
تا جایی که یادمه قدیما یه پراید داشتیم یه نوار کاست توش بود در مورد آببندی توضیح میداد. میگفت نه دنده مرده رفتن درسته و نه تخت گاز رفتن. باید به صورت متناوب از همه اینها استفاده کرد تا وسیله به بهترین شکل آببندی بشه. حالا بیشتر در مورد آب بندی مطالعه میکنم. ولی در کل من خیلی سعی میکنم آروم برم اما کیلومترم سریع میره تا 40-50 .
من دفترچه رو نگاه کردم زده روغن حداقل api sl باید داشته باشه و یا jaso ma. نوع دوم استاندارد رو که تو ایران نداریم(یه مدل روغن موتول بود که اونم خوب نیست) میمونه sl که فکر نکنم سوپرپیشتاز sl باشه(حالا چک میکنم).
در کل ممنون که نظر دادی:20:
h0ssein
12-05-1393, 11:10 بعد از ظهر
سوپر پشتاز sl هست بسیار هم عالی/
دور موتور رو از 5 بالاتر نیار تا 1000 تا بعد 1000 تا هم نم نم دور موتور رو زیاد کن یهو نگازون تا بیاد رو رد لاین/
اگه حال و حوصله داری رو 2000 تا آبندی کن ضرر نمیکنی/
سرویس هاشو به موقع انجام بده/
روغن رو به موقع عوض کن/
موفق باشید انتخاب خوبی کردید جای تحسین داره:5:
MANHUNT
12-05-1393, 11:15 بعد از ظهر
سلام داداش بهترين انتخاب كردي پالس گرفتي وزنش دستت مياد سنگين نيست نرميش و راحتي عاليه از بوكسر صد در صد بهتره فقط خشك يه مدت كار كني عالي ميشه دقيقا خودت حرف درستي زدي نه يواشكي برو نه سرعتي متوسط برو براي دنده دادن دنده هارو روي 5هزار تعويض كن اما اين بدون از همين اول كاري تا دور 5هزار كه دنده تعويض ميكني بايد با شتاب باشه نه كند و تدريجي دنده ارو با شتاب پر خون موتورت خدا ميشه اما تا دور موتور ٥ هزار اينجوري موتور شتابي بار مياد روغنم همين طور كه عشق من حسين گفت بهران سوپر پيشتاز بريز اما ١٢٠٠ سي سي بريز دور گارداتم از همين الان نوار دوچرخه بگير بزن روغن كارخونه هم سر ١٠٠ تا تعويض كن بعد باز سر ٥٠٠ تا عوض كن بعدش باز دوباره سر ١٠٠٠ هم بايد تعويض كني دوتا راه حل براي اب بندي روغن موتور بازم هست كه حرفه اي ها انجام ميدن يكي تعويض نكردن روغن كارخانه تا 500 كيلومتر هستش بعضي ها هم تا ١٠٠٠ تعويض نميكنن چون بهترين نوع اب بندي موتور با روغن خوده كارخانه هست خيلي ها به اين قضيه اعتقاد دارن روش بعدي تعويض ٥ بار روغن در ١٠٠٠ كيلومتر كه در اين روش با شتاب خيلي زياد دنده ها پر ميشه اما از حد مجاز اب بندي رد نميشه در اين روش موتور روشن ميشه زير صد كيلومتر خاموش نميشه شما هم تمام دنده ارو استفاده حتي ٥ رو هم استفاده كن يه چيز هواست باشه با دستمال زبر اصلا به موتور نكش از إبر جادويي استفاده كن همين اولين كار باد چرخ هارو تنظيم كن همين الان از سلامت راهنما هر دو سمت نور بالا و پايين نور ترمز عقب و ،،، مطمئن شو
h0ssein
12-05-1393, 11:28 بعد از ظهر
مصطفی 1200 یکم زیاد نیست؟ شما ریختی نتیجه مطلوب بهت داد؟
روغن زیادش هم خوب نیستا:16:
MANHUNT
12-05-1393, 11:38 بعد از ظهر
اره داداش ١٠٥٠ ميريختيم موتور اصلا جالب نبود حتي خوب خلاص نميشد تازه فرشاد ١٣٠٠ ميريزه خوده تعميرگاه پالس ١٢٠٠ ميريزه ١٢٠٠ ميريزي موتور هم خيلي نرم كار ميكنه هم دندها خيلي نرم جا ميره تازه راحت خلاص ميشه موتور
Reza-M
13-05-1393, 02:12 قبل از ظهر
prince0fpersia ([Only registered and activated users can see links]) سلام داداش؛ مبارکتون باشه ایشالا چرخش واستون بچرخه -- بهترینو انتخاب کردین پالس عالیه، درمورد نرمیشم نمیدونم شما چرا اینطور میگین!! اتفاقآ پالس به نرمی معروفه . مثل هواپیما میمونه اونم مال شما که صفره دیگه خیلی نرمه..
در ضمن داداش دوستان عزیز؛ در مورد اب بندی موتور راهنمایی خوبی کردن به شماــ اما اگه میخواین خوب اب بندی کنید تا 500 کیلومتر نرسیده کارکرد موتورتون؛ 2 یا 3 بار از دنده 1 تا 5 حسابی گاز بدین بهش یعنی یه تاپ اسپید حسابی ازش بگیرید تا موتور گاز خور و شتابش عالی و رضایت بخش باشه براتون..
موفق باشی داداش
prince0fpersia
13-05-1393, 03:07 بعد از ظهر
سلام و تشکر از راهنمایی همه ی دوستان/ ایشالا موتورهای شما هم مثل ساعت براتون کار کنه و هربار بفروشید و بهترشو بخرید
انصافا چیزی که منو راضی کرد کیفیت خوب مونتاژ بود. من چه توی مغازه و چه بعد از اون خیلی روی بدنه موتور رو گشتم تا مثلا یک خوردیگی یا زدگی یا خط و خش پیدا کنم ولی انصافا حتی یه مورد ریز هم نداشت. چراغ ها هم همه سالمند خدارو شکر. از نظر ظاهری که خوب مونتاژ شده خدارو شکر. اگر باطنیش هم خوب باشه که دیگه خیلی عالی میشه.
سعی میکنم مشاوره دوستان رو به کار ببندم و نتایجش رو بنویسم(البته برای شما حتما خسته کننده و تکراری خواهد بود اما وقتی یاد خودم میفتم قبل اینکه پالس بخرم(یا حتی سوار شم) خیلی دوست داشتم از تجربیات خیلی ساده و حتی پیش پا افتاده که در مورد جزییات هم توضیح میده بخونم. فکر کنم بازم کسایی باشن که این چیزا جالب باشه براشون و کمک کنه به انتخابشون)
یا حق
prince0fpersia
13-05-1393, 04:35 بعد از ظهر
دوستان یک سوال
من مسیر برگشتم همش سربالایی هست. بعضی تیکه هاشم با شیب زیاد (مخصوصا ورودی نیایش به چهار راه سرو که دوستان تهرانی حتما طول و شیبش رو دیدن).
مشکلی که دارم اینه که روی دنده های 1و2 (و توی مسیرهای کم شیب تر دنده 3) خیلی سریع پر میشن و دور موتور 5 رو رد میکنن(توی سرعت زیر 40 کیلومتر) ولی وقتی یه دنده میزم بالا یهو دور موتور تا 2 میاد پایین!! و یکمی که بهش گاز میدم موتور صدای قرقر میده(فکر کنم مثل همون ناک زدن سوپاپ های ماشین باشه).
کلا تو مسیرهای سربالایی همش باید سرگاز برم و یکمی که بیشتر گاز میدم صدای قرقر درمیاد! نمیدونم ایراد از رانندگی من هست یا چیز دیگه؟
یه سوالم امروز صبح برام پیش اومد. مسیر رفتم برعکس مسیر برگشت سرپایینی هست. مخصوصا کوچه مون که هم طولش و هم شیبش زیاد هست. صبح که میومدم پایین موتور رو ندنه 2 یا 3 گذشته بودم دیدم عطسه میکنه. آیا با توجه به سرد بودن موتور این عطسه طبیعی هست یا کاربرات تنظیم نیست؟
(تو پرانتز اینم بگم ندید بگیرید!
امروز باز تو اتوبان نیایش یاد توصیه حکیمانه یکی از دوستان افتادم(شما بخونید بازم جوگیر شدم!) و این اهرم گاز رو چرخوندم. اینبار تا 110 کیلومتر گاز دادم ولی در کمال شگفتی دور موتور بیشتر از 7.5 بالا نیومد و هنوز 1.5 تای دیگه تا ردلاین جا داشت. همینطور دسته گاز هنوز به آخر نرسیده بود. وزن زیاد خودم و عرض شونه های خودم که همچون بادبان های تایتانیک جلوی باد رو میگرفتن رو هم درنظر گرفتم و خلاصه به سرعت پالس نمره قبولی دادم. شک ندارم تا 110 تا که من تست کردم حتی 1 کیلومتر هم خطا نداره کیلومترشمار).
راستی یک چیز دیگه هم الان یادم اومد. اول ورودی کردستان به نیایش-غرب، یک پیچ غیر استانداردی داره که 2-3 بار وسطاش یهو خیلی تند میشه. نمیدونم واقعا اینطوری هست یا من اینقدر توی نت خوندم که لاستیکای پالس لیز میخوره اینطور حس کردم ، به نظرم لاستیکها چسبندگی لازم رو نداره و نمیشه موتور زیادی خوابوند. البته میدیدم سی جی ها میان و راحت میپیچن اما من هرکاری کردم ترسیدم و مدام سرعت رو کم میکردم. حس میکردم یکمی که موتورو میخوابونم شروع میکنه به لیز خوردن! نمیدونم تلقینه یا واقعیت؟
خلاصه اینکه تا چه حد میشه پالس رو خوابوند؟ )
prince0fpersia
14-05-1393, 11:02 قبل از ظهر
امروز به نظرم موتور یکمی نفس باز کرده و دنده ها سریعتر و راحتتر پر میشه(حتی توی سربالایی). منم اندازه و وزن موتور اومده دستم و بهش عادت کردم و نسبت به دیروز و پریروز خیلی راحتترم.
در مورد خوابوندن هم امروز دل رو به دریا زدم و سر خروجی اتوبان ها موتورو قشنگ خوابوندم و مشکلی نداره به نظرم.
فقط یه چیزی. امروز اومدم سوار موتور شم نمیدونم من به باک ضربه زدم و یا چیزی خورد بهش صدا داد. یه تق صدا داد. میگم نکنه زدم باک رو در آوردم از جاش؟ باک اینها دقیقا چطوری در میاد؟ خاری چیزی داره؟
MANHUNT
14-05-1393, 11:31 قبل از ظهر
تمام جاهایی که گفتی خودم امدم رد شدم اونجایی که دور موتور گفتی روی پنچ هستش و میای دنده زیاد میکنی دور موتور تا 2 میاد عجیبه اما تو سربالایی برای تعویض دنده مخصوصا شیب زیاد حد و نصابی هستش باید دنده در حد پر بشه که دنده بدی جون داشته باشه نمیدونم سر بالایی مسیر رفت ارژانتین به گاندی رو رفتی من دنده یک رو کامل پر میکنم میزنم دو دو رو کامل پر میکنم بعد احساس کردم موتور برای دنده 3 اماده هستش دنده رو زیاد میکنم همش بستگی به خودت داره یه سر جاها هم نباید حساسیت رو تعویض دنده باشه مثلا اگه با دنده دو موتور راحت داره مسیر رو میره ونیازی به تعویض دنده یا سرعت بیشتر نیست بنظرم دنده بعدی اضاف بشه درست نیست تو شیب دندها بزاز قشنگ پر بشه///اون صدایی که میگی باعث شد باک لق بشه؟البته باک بر اثر تغییر دما صدا میده مثلا اگه تو افتاب موتور پارک باشه بعد شما روشن کنی باد خنک بخوره تقی صدا میده اما باکش به این راحتیا در نمیاد ما میخواستیم باک رو از موتور جدا کنیم پیچای زیادی داشت///اولش بزار موتور یه مقدار گرم بشه د.ما اصلا نباید کاربرات پالس انگولک بشه نه خودت دست بهش بزن نه تعمیرکار چون خیلی حساس اگه واقعا موتور سرد بوده حرکت کردی طبیعیه////اون پیچ اول ورودی کردستان به نیایش رو هم امدم چون لاستیکات نو هستش نخوابون هر کاری که این سی جی ها انجام میدن نباید شما هم انجام بدی تا یه حد موتور بخوابونی اشکال نداره اما زیاد نخوابون چون لاستیکای پالس 180 اسپورت هستش پیچ رو بای هسرعت مناسب رد کن وزیاد نخوابون اینم بگم لاستیکاش براحتی لیز نمیخوره اما میتونی برای زمستون عوض کنی و لاستیک بهتری بندازی اما لاستیکش خودش هم خوبه انقدر که میگن پالس لیز میخوره درست نیست فقط باید قلقش دستت بیاد هر چقدر کارکرد موتور بالا بره چسبندگی لاستیکها هم بیشتر میشه
prince0fpersia
14-05-1393, 02:08 بعد از ظهر
نه صدای تق که داد شبیه صدای یه چیز فلزی که بخوره به باک وقتی نشستم رو موتور. شاید قفلی که به میله پشت موتور بستم جا به جا شده. من گفتم شاید نکنه بد نشستم و به باک ضربه زدم موقع نشستن و مثلا خارش در اومده باشه که شما میگی پیچی هست. ولی در کل باک رو با دست که تکون میدم یه کوچولو تکون میخوره و کاملا ثابت نیست! (نمیدونم طبیعیه یا نه؟).
البته فکر نکنم اینا زیاد مهم باشه و نهایتا موقع آچارکشی میگم چک کنن. راستی ببرم همین نمایندگی اصلیش برای آچارکشی؟ گمرک ببرم یا تهرانپارس؟
چه کیلومتری ببرم؟ کلا چند بار میشه برد؟
در مورد اون عطسه هم گفتم صبح ها وقتی از خونه میام بیرون (موتور سرد هست) سرپایینی هست کوچه و خیابونمون و دنده رو میذارم رو ۲یا ۳ اما گاز نمیدم. موتور هر چند ثانیه یه بار یه عطسه میزنه! نمیدونم طبیعی هست یا کاربرات تنظیم نیست؟
- - - Updated - - -
اما در مورد صدای قرقر که گفتم ، منظورم زمانی بود که دنده ای که الان روش هستید سبک هست و زور موتور نمیرسه و شما گاز میدی و موتور یه صدای خاصی میده . من دیروز تو سربالایی نیایش به سرو تقریبا تو همه ی دنده ها (حتی فکر کنم دنده ۲) این صدار داشتم و هرچقدر دنده کم میکردم بازم انگاری زور موتور نمیرسید که بره بالا.
البته امروز به نظرم موتور یکمی بهتر شده و راحتتر دنده پر میکنه. حالا تا یکی دو ساعت دیگه میرم خونه و اگر از همون مسیر رفتم دوباره چک میکنم دقیقا میگم روی کدوم دنده ها و با چه سرعت و دور موتوری صدا میده.
farzin
14-05-1393, 03:54 بعد از ظهر
صدای قر قر لحظه ای هست که توی همه انجین ها بجز مواردی ... در صورت رعایت نشدن وزن نسبت به توان موتور شنیده میشه ، به اصطلاح میگن والف میزنه و شما توی شیب باید سرعت متناسب رو با دنده انتخاب کنید تا این صدا شنیده نشه و معنی صدا هم اینه که داره میگه غلط کردم و اگه قسم ها و حرفاش رو باور نکنی با خرجی که بعدا توی پاچتون میزاره بعدا باور خواهید کرد
برای شیب ها هر موتوری توانی داره نسبت به وزن خود موتور + وزن راکب و ... یا باید قبل از ورود به شیب موتورو سرعت بدی و یا توی خود شیب اگه خیلی نافرمه برای دادن دنده 4 بهش فشار نیاری
و توی هر شیبی هم باشی حتی 2 ترک تمامی موتورهای حجم پایین تر از خودش رو براحتی جا میزاره
نکته الان اینجاس که شما توی آب بندی هستید ، بدترین زمان آب بندی تابستون هست ، بدترین روش رفتن توی سربالایی هست ، بدترین حالت فشار آوردن بیش از حد هست که ماشالا همه این فاکتورارو شما دارین !!
لاستیکاش نو هستن برای همین یکم لیز میخوره ، و قلقشم دستتون نیومده هنوز ، شما سر یک پیچ با سرعت 5 تا در حالت مثلا یک دور برگردون اگه یکم موتور رو بپیچونید و یهو گاز موتور رو توی دنده 1 و 2 بگیرید دمب موتور بکسواد میکنه و لیز میخوره که بنده برای لذتش هنوز موتور نو بود ازش بهره میبردم ، بعدا یکم لاستیکاش که ساییده شدن بعد از 4-5 هزار تا دیگه شاهد هیچگونه لغزشی نمیشی هر چند فابریکشم زیاد لیز نمیخوره قلقشو بلد باشی نمیخوره ولی احتیاط کن ... باکشم با یه پیچ زیر زین راکب سفت میشه که از سمت جلوی باک توی دو تا لاستیکی بصورت کشویی جا میگیره و یکم با قشار دادن جای خودش بازی در حد 2 میلی میکنه
کشتی تایتانیک هم بادبان نداشته
بعدشم مبارکت باشه
بعدشم مواظب خودت باش چون پالس نو یه هیجانی به آدم میده که آدم انگار دنبال ازراییل میگرده
.
این موتور نسبت به موتورای دیگه در هنگام خوابوندن بعلت بلند بودن شاسیش و قرار گرفتن راکب در محل بالاتری نسبت به cg و موتورای دیگه حس میکنید خوابوندن خطرناک هست ( ارتفاعش یکم پایین تر از تریل هست و کسیم تریل رو نمیخوابونه ) اما اینو با اطمینان بهتون میگم اگه شهامت و مهارتش رو داشته باشید بیشتراز اون چیزی که فکرشو بکنید موتورو میشه خوابوند بدون هیچ لغزشی ، چرا که توی گردنه های کوه همینکارو کردم باهاش و واقعا دیگه بیش از خد خوابوندمش و گفتم الانس که دیگه بره ولی هیچ گونه لغزشی نداشت
یه نکته هنگام پیچوندن موتور روی پیچ های ناجور با سرعت بالا با نوک پنجه پا به رکابی که از اون سمت در حال پیچ زدنین فشار وارد کنید ( یعنی اگه به سمت راست میپیچی به رکاب سمت راستت فشار وارد کن )
این آموزش مال موتو جی پی ها هست و علتشم اینه که نقطه ثقل چون با بدن تغییر میکنه و هر چی این نقطه نزدیک به زمین باشه چسبندگی موتور بیشتره که فشار وارد کردن به رکاب این نفطه رو در مرکز نقطه ثقل بیشتر میکنه
(دکمه تشکر هم برای من از کار افتاده و میزنم عمل نمیکنه احتمالا فیوزش سوخته - حامد خان فیوز چند دادا ؟؟))
prince0fpersia
14-05-1393, 05:35 بعد از ظهر
امروز متوجه شدم دسته سمت راست موتور پلاستیک نداره
آیا مال شما هم همینطوره؟
4485444855
prince0fpersia
14-05-1393, 09:21 بعد از ظهر
ترمز عقب پالس رو اگر کامل بگیری مگه نباید خط بندازه؟ مال من هرچقدرم فشار میدم انگار نصفه ترمز میگره، به هیچ وجه چرخ قفل نمیشه!
Gladiator
15-05-1393, 02:49 قبل از ظهر
امروز متوجه شدم دسته سمت راست موتور پلاستیک نداره
آیا مال شما هم همینطوره؟
4485444855
بله همشون همینن
prince0fpersia
15-05-1393, 07:40 بعد از ظهر
دوستان دزدگیر میتونه مانع نشستن و ور رفتن افراد با موتورسیکلت بشه؟ بعضی ها نمیدونم چه کرمی در وجود بی وجودشونه دست میزنن به مال مردم!
امروز بعد از ظهر سوییچ رو انداختم که بیام دیدم صفحه روشن نشد! گفتم حتما باتری رو بردن. اومدم قاب بغل رو چک کردم دیدم چقدر شل و ول هست و با دست که میکشی قشنگ لاش باز میشه!(مال شمام اینطوریه؟!) . خلاصه با سوییج بازش کردم دیدم باتری سرجاشه. یکمی فکر کردم بعد به ذهنم رسید یه شاستی قرمز رو دسته فرمون هست که باعث قطع کردن برق موتور میشه (فکر کنم برای مواردی هست که در بلند مدت موتور رو نمیخوایم استفاده کنیم؟ یا میخوایم بشوریم؟).
آره خلاصه شاسی رو زدم دیدم خدارو شکر صفحه کیلومتر شمار روشن شد.
از رو جک آوردم پایین که بیارم جلوتر سوار شم دیدم موتور راه نمیره و گیر میکنه. نگاه کردم ببینم چیزی به چرخ گیر میکنه دیدم نه! باز به ذهنم رسید که موتور تو دنده باشه و همینطور هم بود!
خلاصه خیلی اعصابمو خورد کرد و اگه میدیدم کدوم .............. اینکارو کرده آتیشش میزدم. اما خدارو شکر مشکل خاصی نبود و اومدم.
همینطور بعضی افراد اینقدر عوضی هستن که میان میشینن رو موتور مردم! نمیدونم اینا چجور آدمایی هستن.
خلاصه آیا دزدگیر میتونه باعث شه کسی به موتور دست نزنه (منظورم افراد عادیه وگرنه برادران سارق که فکر نکنم دزدگیر براشون مسئله ای باشه؟)
یا مثلا چادر موتور چطوره؟
همچنین چه مارک و قیمتی خوبه؟
h0ssein
15-05-1393, 07:49 بعد از ظهر
دوستان دزدگیر میتونه مانع نشستن و ور رفتن افراد با موتورسیکلت بشه؟ بعضی ها نمیدونم چه کرمی در وجود بی وجودشونه دست میزنن به مال مردم!
امروز بعد از ظهر سوییچ رو انداختم که بیام دیدم صفحه روشن نشد! گفتم حتما باتری رو بردن. اومدم قاب بغل رو چک کردم دیدم چقدر شل و ول هست و با دست که میکشی قشنگ لاش باز میشه!(مال شمام اینطوریه؟!) . خلاصه با سوییج بازش کردم دیدم باتری سرجاشه. یکمی فکر کردم بعد به ذهنم رسید یه شاستی قرمز رو دسته فرمون هست که باعث قطع کردن برق موتور میشه (فکر کنم برای مواردی هست که در بلند مدت موتور رو نمیخوایم استفاده کنیم؟ یا میخوایم بشوریم؟).
آره خلاصه شاسی رو زدم دیدم خدارو شکر صفحه کیلومتر شمار روشن شد.
از رو جک آوردم پایین که بیارم جلوتر سوار شم دیدم موتور راه نمیره و گیر میکنه. نگاه کردم ببینم چیزی به چرخ گیر میکنه دیدم نه! باز به ذهنم رسید که موتور تو دنده باشه و همینطور هم بود!
خلاصه خیلی اعصابمو خورد کرد و اگه میدیدم کدوم .............. اینکارو کرده آتیشش میزدم. اما خدارو شکر مشکل خاصی نبود و اومدم.
همینطور بعضی افراد اینقدر عوضی هستن که میان میشینن رو موتور مردم! نمیدونم اینا چجور آدمایی هستن.
خلاصه آیا دزدگیر میتونه باعث شه کسی به موتور دست نزنه (منظورم افراد عادیه وگرنه برادران سارق که فکر نکنم دزدگیر براشون مسئله ای باشه؟)
یا مثلا چادر موتور چطوره؟
همچنین چه مارک و قیمتی خوبه؟
حتما دزدگیر ببندید/
وقتی موتور دزدگیر داشته باشه تو یه مکان عمومی کسی بهش دست زد صداش در اومد دیگه واینمیسه که ، میره/ حتما ببندید و پشت گوش نندازید خیلی تاثیر داره/
تا خدایی نکرده کار دستتون نداده به فکر باشید/
farzin
15-05-1393, 08:39 بعد از ظهر
ترمز عقب رو از رگلاژ روی توپی تایر تنظیم کن ، عملکردش بهتر میشه
.
دیروز روی یه فلکه یه پرشیا داشت میپیچید سمت راست که به یکی از خیابونای منتهی به فلکه بپیچه که منم از سمت چپش همین مسیر رو کنار هم میرفتیم یهو روی پیچ فلکه نظرش عوض شدو پیچید سمت چپ و گرفت رو دستم که با همین ترمز عقب که همه شاکین ازش با کارکرد بالای 15هزار و لنت فابریک تایر رو قفل کردم و کشید و دقیق کنار ماشین یارو به موازاتش ایستادم :[Only registered and activated users can see links]یارو با زنش هم حاج و واج مونده بودن و یه لبخند زدمو رفتم
من رو این چیزا زیاد عصبانی نمیشم حالا گیرم دااد و هوارم کنیم آخرش چی یارو راننده میشه ؟ با دادو فریاد پایه 1 رو بهش میدن ؟ کلا این چیزا اعصبانیم نمیکنه ، چیزی که منو عصبانی میکنه اینه که در منتها الیه خود از سمت راست لاین خودم توو حرکنم بعد یکی که از لاین مخالف میاد بیاد توی لاین من بعد بهم نور بالا هم بزنه ... خو لامصب کجا برم دیگه ...؟!!!:waiting:
prince0fpersia
15-05-1393, 09:10 بعد از ظهر
آیا مدلی داریم که مثل دزدگیر تصویری ماشین باشه و موتور سوار هم متوجه بشه که الان موتور داره آژیر میزنه؟
دوست عزیز بهتره مطالب رو با دقت بیشتری بخونید!
من گفتم دزدگیری "شبیهدزدگیر تصویری ماشین" وجود داره که "وقتی موتور داره آژیر میکشه" نشانگر دزدگیر هم این موضوع رو اطلاع بده!
حالا شما یه مدل دزگیر دیدی که فقط باز بودن در ها و ضربه به شیشه رو نشون میده دلیل نمیشه همه دزدگیرها همینطوری کار کنه! تا جایی که ما استفاده کردیم یا رو ماشین دیگرون دیدیم وقتی ضربه به هرجای بدنه بخوره و باعث آژیر زدن ماشین بشه دزدگیر هم میلرزه و بوق میزنه!
منم دنبال یه همچین قابلیتی "رو دزدگیر موتور" هستم! و قرار نیست دزدگیر تصویری ماشین روی موتور ببندم!!
حتی اگر همچین قابلیتی روی دزدگیری وجود نداشته باشه میشه با یه ماژول ساده Accelerometer or compass or gyro or all of them in one + wi-fi module do these things very easily!
از پشت کوه نیومدیم که دیگه!
بسم الله الرحمن الرحیم
15-05-1393, 09:32 بعد از ظهر
ترمز عقب پالس رو اگر کامل بگیری مگه نباید خط بندازه؟ مال من هرچقدرم فشار میدم انگار نصفه ترمز میگره، به هیچ وجه چرخ قفل نمیشه!
بسم الله الرحمن الرحیم و سلام
متاسفانه ترمز عقب بیشتر پالس های ug4 که بنده دیدم بد بود شما می توانید پیچ تنظیم سمت توپی را سفت کنید و مهمتر اینکه فنر سمت پایی ترمز را بردارید (یا با نرمترش عوض کنید)داخل توپی چرخ عقب و بین لنت ها دو تا فنر قوی هست و از این بابت نیز جای نگرانی نیست که ترمز ها بعد از ترمز گیری گیرکنه یا جدا نشود با این کار ها ترمز قوی تر می شود چون در حالت عادی بیشتر نیرو صرف باز کردن فنر های قوی می شود مخصوصا اگه ترمز پایین بگیرد اگه این کار ها رو کردی وزن پایت رو روی ترمز ننداز چون فنر بین لنت ها خیلی قوی نیست و جیر جیر می کند. البته اگر دیدی داخل توپی صیقلی شده حتما باید با سمباده زبر حالت لیزی اش را از بین ببری سمباده را عمود بر جهت حرکت چرخ ها بکش تا برطرف شود.
h0ssein
15-05-1393, 11:32 بعد از ظهر
دزدگیر مارک لیزر شنیدم خوبه ، اما من خودم دلتا انداختم و کاملا راضیم/ با اجرت نصبش اینجا 60تومن شد/
کسی دست به موتور بزنه صداش در میاد/ پارک کرده بودم کنار خیابون یه سی جی از کنارش رد شد صداش در اومد کلی ذوق کردم ^_^
دزدگیر تصویری مصویریم بریز دور پول اضافس از نظر من البته/
ترمز عقبم یکم ریگلاژ کن حله/ اما انتظار نداشته باش ریگلاژ کردی بشه خدا/ در حد خودش خوب عمل میکنه/
در کل وقتی میخای ترمز بگیری جفت ترمز رو باهم بگیر که 80درصد جلو عمل میکنه و 20 در صد عقب ، تقریبا/
و فکر میکنم ترمزهاش خوبه و من باهاش مشکلی نداشتم/
farzin
16-05-1393, 02:38 بعد از ظهر
دزدگیر تصویری مال خودرو هست نه موتورسیکلت
وقتی میگن تصویری آدم فک میکنه یه دوربین مداربسته روی وسیله انداختن
دزدگیر تصویری یه ریموته که روش یه عکس خودرو سواری روش منقش شده هست که وقتی دربهاش باز باشن درب مذکور رو نشون میده باز هست صندوق باز باشه ، صندوق رو نشون میده و یه قسمتم روی شیشه جلو میزارن اگه کسی باهات کار داشت روی شیشه دو تا ضربه میزنی یه آلارم واسه ریموت با بوق میزنه صفحه دیجیتال و چیزیم نیست همه نشانگرها با لامپ ال ای دی زیر عکس خودرو هست حالا همه اینایی که گفتم بنظرتون روی موتور چطور میخواد مثلا صندوق عقب یا درب های باز رو نشون بده ؟؟!!!!!!!!!!!!!! توی تاپیکهای دیگه هم دیدم میگن دزدگیر تصویری که نمیدونم چطور همچین چیزیو میخوان برای موتورشون فراهم کنن ( یحتمل با دزدگیر درو صندوق و ... اینارو هم میدن :24: )
prince0fpersia
16-05-1393, 03:58 بعد از ظهر
آیا مدلی داریم که مثل دزدگیر تصویری ماشین باشه و موتور سوار هم متوجه بشه که الان موتور داره آژیر میزنه؟
دوست عزیز بهتره مطالب رو با دقت بیشتری بخونید!
من گفتم دزدگیری "شبیهدزدگیر تصویری ماشین" وجود داره که "وقتی موتور داره آژیر میکشه" نشانگر دزدگیر هم این موضوع رو اطلاع بده!
حالا شما یه مدل دزگیر دیدی که فقط باز بودن در ها و ضربه به شیشه رو نشون میده دلیل نمیشه همه دزدگیرها همینطوری کار کنه! تا جایی که ما استفاده کردیم یا رو ماشین دیگرون دیدیم وقتی ضربه به هرجای بدنه بخوره و باعث آژیر زدن ماشین بشه دزدگیر هم میلرزه و بوق میزنه!
منم دنبال یه همچین قابلیتی "رو دزدگیر موتور" هستم! و قرار نیست دزدگیر تصویری ماشین روی موتور ببندم!!
حتی اگر همچین قابلیتی روی دزدگیری وجود نداشته باشه میشه با یه ماژول ساده Accelerometer or compass or gyro or all of them in one + wi-fi module do these things very easily!
از پشت کوه نیومدیم که دیگه!
Let's be humble and respectful to others.
h0ssein
16-05-1393, 05:40 بعد از ظهر
فرزین خان یه مدل دزدگیر هست که رنجش خیلی بالاست و وقتی صدا دزدگیر دربیاد روی ریموت آلارم میده همین/ حالا به اشتباه بین مردم جا افتاده تصویری/
اینجا هست میبندن ولی اطلاع دقیق ازش ندارم/
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
alikk
16-05-1393, 07:17 بعد از ظهر
سلام
کسی قیمت این وسایلو داره میلنگ پیستون رینگ پیستون سیلندر سرسیلندر ؟180 دیجیتال dtsi
شماره نماینگی یا فروشگاهی که این قطعاتو بفروشه
انجین به علت ریختن روغن زیاد داغون شده
ارزش داره تعمیر بشه یا اینکه انجینو کلا عوض کنم(اگه از نظر قانونی بیخیالش بشی)
میشه حجمو افزایش داد؟200یا220 تبدیل کرد؟
roma
16-05-1393, 07:53 بعد از ظهر
نیسان 350Z
یا ابوالفضل
موتور شخصی راج کاپور
farzin
16-05-1393, 09:33 بعد از ظهر
شاهزاده پارسی عزیز
بنده نگفتم چیزی سرت نمیشه خدایی ناکرده ، عزیز دل ریموت تصویری یه دونس همینی که گفتم و ریموتهای دیگه که تصویر ندارن میشن ریموت غیر تصویری پس دلیلی نداره بگیمشون ریموت تصویری که منم اشتباه برداشت کنم ... اون چیزیم که میخوای ال ای دی هست روی ریموت و در صورت تجاوز به موتور چشمک میزند و حالا ویبره دار و اینا از نوعای مختلف هستندی و چون با قاطعیت صحبتش رو کردم برای این بودندی که اخوی بنده یه مدت دزدگیر کار میکرد ما هم نظاره میکردیم ... آقا شما جسارت نفرمایید بنده پشت کوهی هستم و پشت کوه های زاگرس هم میشینیم توی خوزی که نامرد زد پرسپولیسو 2 تا کوبوند ... ( خدا دلم با کدوم باشه فولاد یا پرسپولیس ... گرفتاری شدیما :98: )
خلاصه بنده دارم از همتون با فشار دادن کلیک تشکر ، ابراز علاقه میکنم ولی ثبت نمیشود همچنان ...
.
داش حسین ارادت که روشنمان فرمودی
.
الله صمد واسه این موتور ، روما اینو از کجا گیر آوردی ؟!!!!!!! به اگزوزش دقت کنید چقد سروصل جوش زده و خم و قوسش داده تا اون شکلیش کرده
roma
26-05-1393, 12:22 بعد از ظهر
اقا میخوام یه اعتراف کنم گناهام یکم کم بشه
اقا دیشب با ug4 بابای دوستم انداختیم بعد قیافم این جوری شد:13: تا 121 کیلومتر میل به میل پالس 220 من بود جالب اینجا بود موتور مال باباش بود و بیشتر از 50 تا 60 باهاش نمیره
مدل 91 با 6 هزارتا کارکرد خیلی هار بود و استثنایی بود دقیقان شبیه 135 خدا بیامرزم
جفتمونم هم وزن بودیم و درگ تو کفی بود
Alireza.BMW
27-05-1393, 02:35 بعد از ظهر
farzin
28-05-1393, 08:55 بعد از ظهر
خدمت مسول بخش موتورهای 4 چرخ علیرضا بی ام و ...عرض کنم که این موتوری که گذاشتی عکسشو ، این پالس 200 هست لطفا از ناظم بخواید جابه جا کنه عکسو :25:
فک کنم پالس شهرداری هند باشه :297:
Gladiator
28-05-1393, 08:59 بعد از ظهر
پایینیه 200 هست و بالایی 180
Alireza.BMW
28-05-1393, 09:40 بعد از ظهر
غصه خوردی فرزین جون بیا اینم 180ش اون آخری از دستم در رفتدر ضمن تا جایی که فهدمیدم رنگ جدیدشه
اینم سورپرایز
mohsenhavakhah
01-06-1393, 03:42 بعد از ظهر
زیر زینug4 دو قسمت برای قفل شدن زین مثل صندوق عقب ماشین داره که زین داخلش قفل می شه / یکی برای تیکه جلویی و یکی برای تیکه عقبی و از هر کدوم از این قفل ها دو تا سیم برای بازکردن میاد داخل درب باطری/ اگه بتونی اینهارو تعبیه کنی میشه
- - - Updated - - -
1300 سی سی برای پالس 180
prince0fpersia
06-06-1393, 09:29 بعد از ظهر
سلام به دوستان پالس سوار
امروز برای اولین بار روغن موتور رو روی کیلومتر حدود ۲۵۰ عوض کردم. ولی چه توی دفترچه و چه روی موتور چیزی شبیه فیلتر روغن ندیدم که تمیزش کنم (یادمه بوکسر که داشتم وقتی پیچ خروج روغن رو باز میکردم یک استوانه ی طوری داشت که پشت پیچ بود و راحت میومد بیرون اما این هیچی نداشت و سوراخشم تنگ تر بود :biggrin: )
فقط این دفترچه ی فارسیش یه ساعت مارو گذاشت سرکار. برداشتن دفترچه ug3 رو روش نوشتن ug4 و میدن دست مشتری! مردم رو الاف میکنن الکی! صدبار اون قسمت باز کردن زین رو خوندم و عکساشو از ۱۸۰ درجه مختلف نگاه کردم ولی دیدم اصلا چیزایی که اینجا کشیده رو نداریم! خلاصه از نبوغ خودم استفاده کردم و زینهاشو درآوردم!:25r30wi:
حالا که زین جلو رو درآوردم هرچی نگاه کردم یه چیزی شبیه کیف یا جعبه ابزار! پیدا کنم نشد که نشد. لاجرم زین عقبم درآوردم ولی بازم موفق به یافتن نشدم! و بالاخره رفتم و کلی کمد رو زیر و رو کردم و دفترچه خارجکیش رو پیدا کردم که خداروشکر واقعا دفترچه ug4 هست! و دیدم بله یه کیف زیر زین عقله که ابزار آلات توشه! اما ماشالا ابزار توش داخل یه مشما بود که فکر کنم از تو جوب پیدا کرده بودن و اونجا گذاشته بودن (البته پلمپ بود! )
خلاصه روغن رو عوض کردم و یه دوری باهاش زدم. صدای انجین به شکل کاملا محسوسی تغییر کرد و نرم و بم تر شد(تقریبا داره میشه همونی که از پالس انتظار داشتم). فلان فلان شده ها احتمالا روغن آشغال ترن رو توش ریخته بودن. من قبلا هم یه بار ترن رو توی باکسر ریختم و فرداش عوضش کردم بس که آشغال بود این روغن! با کمال پررویی توی دفترچه فارسی این روغن آشغال رو توصیه کردن. اگر بریزید میبینید صدای انجین شبیه تراکتور میشه و لرزش و خشکیش فوق العاده میره بالا و همش میگید الانه که بترکه!
واسه همین منم اولش که خریدم واقعا خورد توی ذوقم و میگفتم پالس که نباید ایقدر خشک کار کنه! اگر میدونستم قضیه مال روغنه همون روز اول عوضش میکردم! و به خریداران آینده اکیدا این توصیه رو دارم که همون روز این آشغالو عوض کنن. من سوپر پیشتاز ریختم برای آب بندی اما بعد هزارتا میخوام یه گرید بالاتر بریزم (API SM).
این قضیه تراشه های توی انجینم واقعا راسته(من فکر میکردم بیشتر شایعه است). موقع عوض کردن روغن تست کردم و قشنگ قطعات خیلی ریز توش مشخص بود.
برای تعویض روغنم تو دفترچه نوشته اگر از روغن مخصوص باجاج بریزی(که ما نداریم تو ایران) هر ۱۰ هزارتا و اگر هر روغن دیگه با درجه SL به بالا بریزی ۵ هزارتا به بار عوض کنید.
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه بگم فقط به نظرم هنوز کاربراتش تنظیم نیست و دوستان اگر راهنمای تنظیم دقیقش رو دارند لینک بذارند ممنون میشم (خودمم حوصله ام گرفت یه سرچ میزنم ببینم تو تاپیکای هندی چیزی در اینباره بود و به درد بخور بود ترجمه میکنم و قرار میدم).
راستی من چند هفته پیش یه ایمیل با کلی أب و تاب واسه خدمات سرویسینگ باجاج زدم و چنتا سوال پرسیدم و گفتم الان حتما جواب میدن. فرداش اونم کلی تشکر کرد و گفت لطفا به نمایندگی های ما تو کشورت مراجعه کن و از اونا بپرس.:waiting: خواستم به جواب دندان شکن بهش بدم :23: ولی خب ترسیدم اصلا میلر ربات باشه خودمونو ضایع کنیم فقط!
همین دیگه ... موفق باشید
- - - Updated - - -
راستی من موتورم نمیدونم چرا اینقدر کم مصرفه! (شایدم نشانگر بنزینش خرابه!) . ولی از روز اول که خریدم و حدودای کیلومتر ۲۵ ۱۵ لیتر بنزین سوپر زدم تا امروز که نزدیک ۲۵۰ شده فقط فکر کنم ۲ خط از بنزین کم شده و شاید هنوز بیش از ۳/۴ بنزین داره! با اینکه مسیر منم همش سرپایین سربالاست و باید بیشتر مصرف کنه! تازه دور موتورشم وایمیسه رو حدودای ۱.۸
میترسم نشانگر خراب باشه یهو بذارتمون تو راه!
راستی نور چراغ های روی قلوه ها توی شب خیلی قشنگه. کلا همه چراغهاش تو شب قشنگه و کسی توی تاریکی موتور رو با چراغ های روشن ببینه کفش میبره فکر میکنه RR هه :retarded:
alikk
06-06-1393, 11:40 بعد از ظهر
سلام
کسی قیمت این وسایلو داره میلنگ پیستون رینگ پیستون سیلندر سرسیلندر ؟180 دیجیتال dtsi
شماره نماینگی یا فروشگاهی که این قطعاتو بفروشه
انجین به علت ریختن روغن زیاد داغون شده
ارزش داره تعمیر بشه یا اینکه انجینو کلا عوض کنم(اگه از نظر قانونی بیخیالش بشی)
میشه حجمو افزایش داد؟200یا220 تبدیل کرد؟
شماره نماینگی اگه کسی داره بنویسه ممنون میشم ازتون
hamed510
06-06-1393, 11:59 بعد از ظهر
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه بگم فقط به نظرم هنوز کاربراتش تنظیم نیست و دوستان اگر راهنمای تنظیم دقیقش رو دارند لینک بذارند ممنون میشم (خودمم حوصله ام گرفت یه سرچ میزنم ببینم تو تاپیکای هندی چیزی در اینباره بود و به درد بخور بود ترجمه میکنم و قرار میدم).
اینم لینک تنظیم کاربراتور>> [Only registered and activated users can see links]
بسم الله الرحمن الرحیم
07-06-1393, 12:20 قبل از ظهر
من سوپر پیشتاز ریختم برای آب بندی اما بعد هزارتا میخوام یه گرید بالاتر بریزم (API SM).
بسم الله الرحمن الرحیم و سلام
توی روغن های معدنی سوپر پیشتاز یکی از بهترین هاست بارها و بارها شنیدم می گویند توی موتورهایی که روغن معدنی توصیه شده روغن سنتتیک نریزید چون لاستیک های داخل موتور و ... با اون سازگاری ندارد و به مرور زمان خرابی به وجود می آورد.
prince0fpersia
08-06-1393, 09:33 قبل از ظهر
به نظرتون کاربرات رو روی جک وسط میشه تنظیم کرد؟ یعنی وقتی موتور جک وسطه و چرخ عقب رو هواست موتور رو روشن کنم و دنده بدم؟ مشکلی ایجاد نمیکنه که؟
Gladiator
08-06-1393, 10:19 قبل از ظهر
به نظرتون کاربرات رو روی جک وسط میشه تنظیم کرد؟ یعنی وقتی موتور جک وسطه و چرخ عقب رو هواست موتور رو روشن کنم و دنده بدم؟ مشکلی ایجاد نمیکنه که؟
نه مشکلی نداره ، کاربراتو درش بیار بازش کن ، خوب تمیزش کن بعدش ببند رو موتورو تنظیم کن
farzin
09-06-1393, 09:25 بعد از ظهر
سلام به دوستان پالس سوار
امروز برای اولین بار روغن موتور رو روی کیلومتر حدود ۲۵۰ عوض کردم. ولی چه توی دفترچه و چه روی موتور چیزی شبیه فیلتر روغن ندیدم که تمیزش کنم (یادمه بوکسر که داشتم وقتی پیچ خروج روغن رو باز میکردم یک استوانه ی طوری داشت که پشت پیچ بود و راحت میومد بیرون اما این هیچی نداشت و سوراخشم تنگ تر بود :biggrin: )
فقط این دفترچه ی فارسیش یه ساعت مارو گذاشت سرکار. برداشتن دفترچه ug3 رو روش نوشتن ug4 و میدن دست مشتری! مردم رو الاف میکنن الکی! صدبار اون قسمت باز کردن زین رو خوندم و عکساشو از ۱۸۰ درجه مختلف نگاه کردم ولی دیدم اصلا چیزایی که اینجا کشیده رو نداریم! خلاصه از نبوغ خودم استفاده کردم و زینهاشو درآوردم!:25r30wi:
حالا که زین جلو رو درآوردم هرچی نگاه کردم یه چیزی شبیه کیف یا جعبه ابزار! پیدا کنم نشد که نشد. لاجرم زین عقبم درآوردم ولی بازم موفق به یافتن نشدم! و بالاخره رفتم و کلی کمد رو زیر و رو کردم و دفترچه خارجکیش رو پیدا کردم که خداروشکر واقعا دفترچه ug4 هست! و دیدم بله یه کیف زیر زین عقله که ابزار آلات توشه! اما ماشالا ابزار توش داخل یه مشما بود که فکر کنم از تو جوب پیدا کرده بودن و اونجا گذاشته بودن (البته پلمپ بود! )
خلاصه روغن رو عوض کردم و یه دوری باهاش زدم. صدای انجین به شکل کاملا محسوسی تغییر کرد و نرم و بم تر شد(تقریبا داره میشه همونی که از پالس انتظار داشتم). فلان فلان شده ها احتمالا روغن آشغال ترن رو توش ریخته بودن. من قبلا هم یه بار ترن رو توی باکسر ریختم و فرداش عوضش کردم بس که آشغال بود این روغن! با کمال پررویی توی دفترچه فارسی این روغن آشغال رو توصیه کردن. اگر بریزید میبینید صدای انجین شبیه تراکتور میشه و لرزش و خشکیش فوق العاده میره بالا و همش میگید الانه که بترکه!
واسه همین منم اولش که خریدم واقعا خورد توی ذوقم و میگفتم پالس که نباید ایقدر خشک کار کنه! اگر میدونستم قضیه مال روغنه همون روز اول عوضش میکردم! و به خریداران آینده اکیدا این توصیه رو دارم که همون روز این آشغالو عوض کنن. من سوپر پیشتاز ریختم برای آب بندی اما بعد هزارتا میخوام یه گرید بالاتر بریزم (API SM).
این قضیه تراشه های توی انجینم واقعا راسته(من فکر میکردم بیشتر شایعه است). موقع عوض کردن روغن تست کردم و قشنگ قطعات خیلی ریز توش مشخص بود.
برای تعویض روغنم تو دفترچه نوشته اگر از روغن مخصوص باجاج بریزی(که ما نداریم تو ایران) هر ۱۰ هزارتا و اگر هر روغن دیگه با درجه SL به بالا بریزی ۵ هزارتا به بار عوض کنید.
راستی من چند هفته پیش یه ایمیل با کلی أب و تاب واسه خدمات سرویسینگ باجاج زدم و چنتا سوال پرسیدم و گفتم الان حتما جواب میدن. فرداش اونم کلی تشکر کرد و گفت لطفا به نمایندگی های ما تو کشورت مراجعه کن و از اونا بپرس.:waiting: خواستم به جواب دندان شکن بهش بدم :23: ولی خب ترسیدم اصلا میلر ربات باشه خودمونو ضایع کنیم فقط!
همین دیگه ... موفق باشید
- - - Updated - - -
راستی من موتورم نمیدونم چرا اینقدر کم مصرفه! (شایدم نشانگر بنزینش خرابه!) . ولی از روز اول که خریدم و حدودای کیلومتر ۲۵ ۱۵ لیتر بنزین سوپر زدم تا امروز که نزدیک ۲۵۰ شده فقط فکر کنم ۲ خط از بنزین کم شده و شاید هنوز بیش از ۳/۴ بنزین داره! با اینکه مسیر منم همش سرپایین سربالاست و باید بیشتر مصرف کنه! تازه دور موتورشم وایمیسه رو حدودای ۱.۸
میترسم نشانگر خراب باشه یهو بذارتمون تو راه!
راستی نور چراغ های روی قلوه ها توی شب خیلی قشنگه. کلا همه چراغهاش تو شب قشنگه و کسی توی تاریکی موتور رو با چراغ های روشن ببینه کفش میبره فکر میکنه RR هه :retarded:
اگه تاپیک 180 رو بخونی متوجه میشی همه مواردی که به اون اشاره کردی چه بلد بودی و چه سوال بوده برات همشون توی تاپیک نوشته شدن
و شما یه سری موارد رو هم رعایت نکردین از جمله استفاده کردن موتورسیکلت با روغن خود کارخونه و ... که توی تقریبا همه تاپیکهای موتورا این نکته تذکر داده شده که به محض خریداری موتور روغن رو در اولین فرصت با برند امتحان شده و قابل تایید موتورسواران تعوثض نمایییییییید...
این تاپیک هم واسه سوال و جواب دادنه لازم نبود انقدر خودتون رو درگیر دفترچه ها کنید تا به یه نتیجه ای برسید
بر خلاف نظر mr.g;ladiator باید بگم دست به کاربراتورت نزن و حتی تعمیرکار هم اجازه نده بهش دست بزنه ... مشکلات برات درست میشه بعدا
.
به دوستان خیلی با معرفتم که اصن حالیم نمیپرسن هم درود میفرستیم ... :hanghead:
prince0fpersia
09-06-1393, 11:03 بعد از ظهر
دوستان من اگر بخوام موتور رو بفروشم با ۲۵۰ کیلومتر کارکرد چند بفروشم خوبه؟ اگر بخوام یه ارشیا ۱۲۵ مدل ۸۸ بدون بیمه ولی سالم بردارم چقدر روش بگیرم؟
prince0fpersia
10-06-1393, 03:32 بعد از ظهر
امروز بالاخره حوصلم سر رفت از این بی نفسی و بی حالی موتور و قشنگ تا ۷ و حتی بعضا تا ۸ دور موتورو بالا بردم! نفس موتور باز شد انصافا. انگار یه چیزی تموم این مدت گیر کرده بود تو گلوش و بالاخره از حلقش رفت پایین و نفسش باز شد.
یه ۱۸۰ چراغ گرد هم امروز یه مسر طولانی با من هم مسیر بود و پشتم میومد. تو میدون صنعت من شل کردم ازم سبقت گرفت ولی رفتم سر چراغ قرمز پاکنژاد دیدم بازم اونجاست و ایستاده. خلاصه منم اومدم وایسادم و بعد چراغ قرمز بازم یکمی گازوندم دیدم اونم داره میگازونه. منم کم نیاوردم و خلاصه از دریا تا سرو رو با هم گازوندیم ولی جا موند و نرسید! صدای انجین اون رو من بیشتر از صدای انجین خودم میشنیدم ولی هرچی گاز داد نرسید و جا موند:11: (تازه من بازم تا آخر گازو نمیپیچوندم و حواسم به آب بندی هم بود!!!). تازه وزن بالای من و عدم آیرودینامیک بودنم! و کیف لپ تاپ و خرت و پرتای رو دوشم و اینارم حساب کنیم که ............
آره داداش ، به این میگن پالس جدید انجین نقره ای :icon_pf _100_:
prince0fpersia
10-06-1393, 04:10 بعد از ظهر
اینم الان یادم اومد که اومدنی داشتم ۶۰-۷۰ تا پر گاز تو سربالایی میرفتم که یه تیکه از خیابون روی این خط کشی های روی زمین که روش ایست و اینا نوشته بودن خیس بود و همین که موتور رفت روش یهو لاستیک عقب حداقل ۱۰ سانت چپ و راست شد و فکر میکنم تیکاف کرد! معلومه بارندگی شروع شه سرسره بازی داریم حسابی!!
ami
11-06-1393, 05:45 بعد از ظهر
اینم موتور من تقدیم به شما
mahdi 180
13-06-1393, 09:54 قبل از ظهر
دوستان سلام قیمت صفحه کلاچ و لنت ترمز عقب رو کی داره ؟
SASAN-BSE
14-06-1393, 11:13 بعد از ظهر
سلام
این ug4 ها فقط چراغ گرد داره؟ چرا دیجیتالش کمه یا اگر هم باشه قدیمیه؟
h0ssein
15-06-1393, 09:51 قبل از ظهر
سلام
این ug4 ها فقط چراغ گرد داره؟ چرا دیجیتالش کمه یا اگر هم باشه قدیمیه؟
نخیر یوجی4 دیجیتال هم داره الان مدل جدیداش هم داره میاد به بازار ، چراغ گرد هم دیگه تولید نمیشه/
ظاهرا چراغ گرد طالب بیشتری داره برا همین بیشتر از دیجیتال به چشم میاد/
hosinmaster
15-06-1393, 11:26 قبل از ظهر
حسین یه جا دیگه هم فکر کنم گفتی که پالس 180 جدید اومده تو بازار..قیافش تغییر کرده... یه عکسی چیزی ازش بزار ببینیم چیه؟؟
تو خودتم دیدیش؟؟ عکس بزار حتما" ببینیم چیه
MANHUNT
15-06-1393, 11:48 قبل از ظهر
حسين مستر داداش پالس ١٨٠ ديگه ديجيتالي شده صفراش با رنگ بندي دو رنگ مثل ان اس توليد چراغ گرد تموم شد ديگه باسه همين چراغ گرد قيمتش رفته بالا تو دو سه تا صفه هاي قبلي كاربر شاهزاده ايراني گرفته از اين ديجيتالي جديدا عكسشم گذاشته
h0ssein
15-06-1393, 12:07 بعد از ظهر
قسمت پایین انجین به روز شده / دورنگی هم هست / کیلومترش هم تغییر کرده / و یه سری تغییرات ظاهری ریز ، از نزدیک ندیدم در یه مغازه 2تاشو بود دیگه هم جایی ندیدم/
از نزدیک نشد ببینی و لمس کنی / شنیدم هم شتابش یکم بهبود پیدا کرد حالا چقد راسته نمیدونم/
اگه دیدم حتمی عکس میگیرم میزارم...
Alireza.BMW
15-06-1393, 01:39 بعد از ظهر
اینم عکساش+ رنگ بندی:afro:
و اینم سورپرایز:4chsmu1:
برای نحوه عوض کردن چراغای پشت صفحه کار بلداش میتونن برن تو این سایت کامل و جامع و واضح نوشته مراحل کار به چه صورت هست:
ابوالفضل88
15-06-1393, 01:58 بعد از ظهر
چقدر قشنگه
roma
15-06-1393, 04:09 بعد از ظهر
ترمز جلوشم تغییر کرده و به روز شد احتمالا لنتش عوض شده باشه معلوم نیست
Mersad_Gothic
16-06-1393, 02:01 قبل از ظهر
این انجین روی UG4 چراغ گردای 92 - 93 هم هست. به رنگ مشکی
نمی فهمم چرا هیچ علاقه ای به دیسک کردن ترمز عقب ندارن :297:
ابوالفضل88
16-06-1393, 09:38 بعد از ظهر
بچه ا یه سوال پالس 180 چراغ کرد دیگه ساخته نمیشه این جدیدا قیمتش چقده؟
SASAN-BSE
16-06-1393, 11:44 بعد از ظهر
میشه پالس چراغ گرد رو گرفت کلگی جلوشو عوض کرد دیجیتالش کرد؟
میخوره بهش؟
h0ssein
17-06-1393, 10:07 قبل از ظهر
میشه پالس چراغ گرد رو گرفت کلگی جلوشو عوض کرد دیجیتالش کرد؟
میخوره بهش؟
خب این چ کاریه ، یه دیجیتال بخر
گرفتی مارو؟
SASAN-BSE
17-06-1393, 11:41 قبل از ظهر
خب این چ کاریه ، یه دیجیتال بخر
گرفتی مارو؟
منم مجبور شدم این فکرو بکنم! چون دیجیتالش خیلی کمه
گفتم چراغ گرد راحت گیر میاد اونو میگیرم
Mersad_Gothic
17-06-1393, 05:19 بعد از ظهر
فقط کله چراغ نیس که
آمپر بنزین، سیم کیلومتر، چراغ خلاصی و ........... همه باید بررسی شه که بهم میخوره یا نه
در کل عقلانی نیست اینکار
prince0fpersia
17-06-1393, 06:27 بعد از ظهر
سلام دوستان
توی دفترچه گارانتی موتورم طرف مهر و امضا کرده اما تاریخ نزده. توی دفترچه نوشته سرویس اولیه ۱۵۰۰ کیلومتر یا ۳ ماه. با توجه به اینکه موتور من یکماه از خریدش گذشته و خیلی کم سوار شدم و خیلی تا ۱۵۰۰ تا مونده بنظرتون چکار کنم؟ اصلا اینکه طرف تاریخ نزده تو دفترچه گارنتی مشکلی ایجاد میکنه؟
اصلا این سرویس اولیه شامل چه چیزهایی میشه و ارزش بردن داره؟
اگر سرویس اول رو نبرم اون گارانتی ۱۰ هزارتایی باطل میشه؟
prince0fpersia
17-06-1393, 07:21 بعد از ظهر
قسمت پایین انجین به روز شده / دورنگی هم هست / کیلومترش هم تغییر کرده / و یه سری تغییرات ظاهری ریز ، از نزدیک ندیدم در یه مغازه 2تاشو بود دیگه هم جایی ندیدم/
از نزدیک نشد ببینی و لمس کنی / شنیدم هم شتابش یکم بهبود پیدا کرد حالا چقد راسته نمیدونم/
اگه دیدم حتمی عکس میگیرم میزارم...
این نوشته روی سایت باجاج این حرف شمارو تایید میکنه
This 4 stroke, 180 cc, Digital Twin Spark ignition (DTS-i) engine has been designed to generate that extra surge of power. At 17Ps, the Pulsar 180 gives the rider a feeling of what its like to be ahead…always! The revolutionary electronics on the Pulsar 180 like TRICS III and intelligent CDI improve ignition timing thus ensuring smoother power delivery and better throttle response. All this while not compromising on the efficiency and mileage.
همچنین قسمتی که سبز کردم یه جورایی شاید تایید پست قبل خودم در مورد مصرف سوخت موتور هم بشه! موتور من مصرفش نهایتا ۱.۷٪ هستش! با اینکه موتور نو معمولا باید مصرفش بیشتر باشه!
به نظرم باجاج تا جایی که تونسته انجین قبلی رو بهینه سازی کرده در سری جدید.
Alireza.BMW
19-06-1393, 09:45 بعد از ظهر
prince0fpersia
20-06-1393, 09:45 قبل از ظهر
سلام دوستان
توی دفترچه گارانتی موتورم طرف مهر و امضا کرده اما تاریخ نزده. توی دفترچه نوشته سرویس اولیه ۱۵۰۰ کیلومتر یا ۳ ماه. با توجه به اینکه موتور من یکماه از خریدش گذشته و خیلی کم سوار شدم و خیلی تا ۱۵۰۰ تا مونده بنظرتون چکار کنم؟ اصلا اینکه طرف تاریخ نزده تو دفترچه گارنتی مشکلی ایجاد میکنه؟
اصلا این سرویس اولیه شامل چه چیزهایی میشه و ارزش بردن داره؟
اگر سرویس اول رو نبرم اون گارانتی ۱۰ هزارتایی باطل میشه؟
یعنی کسی اینجا نبوده که شرایط مشابه رو تجربه کرده باشه؟
فروشنده اون برگ آخر مربوط به گارانتی موتور رو مهر و امضا کرده اما قسمت تاریخ رو پر نکرده! اگر مشکلی ایجاد نمیکنه بذارم هروقت موتور ۱۵۰۰ تا راه رفت ببرم چون الان کارکردش خیلی کمتر از اون عدد هست و شاید تا آخر سال هم به ۱۵۰۰ نرسه!!!
h0ssein
20-06-1393, 10:59 قبل از ظهر
آقا نوشته 1500 یا سه ماه/
یعنی هرکدوم زودتر رسید ،
یعنی اگه قبل از 3ماه 1500 تا باهاش رفتی ببر سرویس ولی اگه تا 3ماه به کیلومتر 1500 نرسید سر 3ماه ببر...
prince0fpersia
20-06-1393, 11:03 قبل از ظهر
میدونم دوست عزیز
سوال من اینه مسئول گارانتی آمار اینو داره که موتور من چه زمان فروخته شده (یعنی فروشگاه برای شرکت آمار فروش رو میفرسته؟) یا نه؟
میخوام بدونم شرکت از کجا میفهمه موتور من ۳ ماه پیس خریداری شده یا ۶ ماه یا بیشتر؟
اگر آمار رو ندارن خب بذارم بعد ۱۵۰۰ کیلومتر(حالا هر زمان که طول کشید) ببرم دیگه؟!!
h0ssein
20-06-1393, 11:06 قبل از ظهر
میدونم دوست عزیز
سوال من اینه مسئول گارانتی آمار اینو داره که موتور من چه زمان فروخته شده (یعنی فروشگاه برای شرکت آمار فروش رو میفرسته؟) یا نه؟
میخوام بدونم شرکت از کجا میفهمه موتور من ۳ ماه پیس خریداری شده یا ۶ ماه یا بیشتر؟
اگر آمار رو ندارن خب بذارم بعد ۱۵۰۰ کیلومتر(حالا هر زمان که طول کشید) ببرم دیگه؟!!
آمار فروش دست خودشون هست مشکلی نداره/
شما سر 3ماه ببرید چون دفترچه مهر و امضا شده مشکلی ایجاد نمیکنه/
prince0fpersia
20-06-1393, 12:21 بعد از ظهر
آمار فروش دست کی هست؟
ببینید دوست عزیز. آخرین صفحه دفترچه راهنمای فارسی یک صفجه داره که نوشته گارنتی. ۲تا قسمت داره . بالایی مربوط به گارنتی ۳ماه یا ۱۵۰۰ کیلومتر و پایینی مربوط به یکسال یا ۱۰۰۰۰ کیلومتر هست (که حتما دیدید اینو).
حالا این ۳ ماه چطور تعیین میشه؟ از یک جمله ای که توی این صفحه نوشته شده. جمله نوشته " این موتور از تاریخ ---/---/--- به مدت ۳ ماه یا ۱۵۰۰ کیلومتر گارانتی سرویس اولیه است". پایینشم مهر و امضای فروشگاه هستش.
خب؟
حالا فروشنده ای که من ازش موتور رو خریدم ، اون قسمت تاریخ رو خالی گذاشته و پر نکرده!!
حالا برای من سوال ایجاد شده
۱- آیا اینها شیوه ی ارتباطی دیگه ای دارند که خودشون میدونن موتور چه زمان فروخته شده و چه زمان گارانتیش میرسه؟
۲- شرکت (یا شایدم فروشنده) خواسته حال بده و شرط ۳ ماهه رو عملا با این کار برداشتن و مهم کیلومتر موتور هست و من اگر سال دیگه هم ببرم (اگر زیر ۱۵۰۰ باشه) قبول میکنن و مشکلی نداره؟
farshad 54
20-06-1393, 01:09 بعد از ظهر
دوست عزیز
از خود فروشنده بپرسی فکر کنم بهتر باشه
یه تماس باشون بگیر بگو چرا تاریخ نزدی و تکلیف گارانتی ما چی میشه
h0ssein
20-06-1393, 01:15 بعد از ظهر
داداش میدونم چی میگی خودم دیدم دارم میگم مشکلی نداره
پارسال آپاچی رفیقمو بردیم گارانتی یارودفترچه رو گرفت در حالیکه فقط امضا شده بود مهرم نزده بودن
رفتیم اونجا نگا دفترچه کرد کارت شناسایی رفیقمو گرفت تو ی دفتر نمیدونم چی بود یچیزی دید بعد گفت موتور بزار برو بعدازظهر بیا.
بعدم فرشاد خان راست میگه
باید همون موقع که تاریخ نزد ازش میپرسیدید حالا هم دیر نشده برید سوال کنید یا تماس بگیرید تا از نگرانی در بیاید
SASAN-BSE
22-06-1393, 03:58 بعد از ظهر
کی اینجا میگفت پالس 180 چهارسوپاپ هست؟
من هرچی مقاله و عکسو توضیحات خودنم هیچ کدوم از 180 ها چهارسوپاپ نبود!!!
Gladiator
22-06-1393, 04:00 بعد از ظهر
کی اینجا میگفت پالس 180 چهارسوپاپ هست؟
من هرچی مقاله و عکسو توضیحات خودنم هیچ کدوم از 180 ها چهارسوپاپ نبود!!!
معلومه که نیست تمام پالسها 2 سوپاپن بجز ns و 135
SASAN-BSE
23-06-1393, 07:57 بعد از ظهر
امروز رفتم کلی دنبال 180
این پالس های 180 طرح جدید ، به قول معروف انجین نقره ای (البته طلاییه!) هنوز زیاد وارد بازار نشده
تو سایت باجاج 4 تا رنگ زیر رو داره:
مشکی کامل
مشکی سفید
مشکی آبی
مشکی قرمز
که من کل تهرانو گمرکو گشتم اصلا مشکی آبیش هنوز وارد ایران نشده
مشکی قرمزش هم بد نبود
قیمت نمایندگی 6250
قیمت بازار بین 6100 تا 6200
دوتا مدل 180 رو باهم دیگه روشن کردیم (جفتشون صفر بودن یکی طرح قدیم و یکی طرح جدید)
طرح جدید صدای گیربکسش خیلی نرم تر و بی صدا تر بود
از نظر کیفیت ساخت به ظاهر فلاپ ها معلومه که طرح جدید بهتره البته شاید به خاطر نوع رنگش هست
دسته فرمونش هم کامل سیاه شده
مثله اینکه مشکل لیز خوردن هم تا حدی رفع شده چون شیار های لاستیک عقبش عوض شده
ترمز جلوش هم عوض شده
و چندتا تغییرات کوچیک دیگه
Alireza.BMW
23-06-1393, 08:00 بعد از ظهر
بسیار عالی البته تو سایت باجاج نوشته این پالس های جدید رو یه تغیراتی توش داده و یهتر شدن تو عملکرد... یه سوال چه جوری براتون موتور صفر رو روشن کردن؟؟؟ یا موتورها کارکرده در حد بودن؟
SASAN-BSE
23-06-1393, 08:25 بعد از ظهر
بسیار عالی البته تو سایت باجاج نوشته این پالس های جدید رو یه تغیراتی توش داده و یهتر شدن تو عملکرد... یه سوال چه جوری براتون موتور صفر رو روشن کردن؟؟؟ یا موتورها کارکرده در حد بودن؟
نه کارکرده نبود ولی آماده بود منم تعجب کردم روشن کرد چون کیلومترش هم دقت کردم 4 کیلومتر بیشتر نرفته بود
یه نکته دیگه صفحه دیجیتالش هم حدود 10% بزرگتر بود
از نظر فنی هم یه سری تغییرات کوچیک داشته حالا نمیدونم باید بیشتر تحقیق کرد
محمد دولابی
23-06-1393, 10:21 بعد از ظهر
من دیروز با آپاچیم با یکی از این جدیداش کورس گذاشتم شتابش همون 180 قدیم شایدم کمتر بود ولی به نظرم قدرتی تر شده تو 4اینطورا رسید بهم تو 5 هم ازم زد جلو و ثابت موندیم شایدم واسه این بود که صفر بود .
doost
29-06-1393, 06:17 بعد از ظهر
سلام
به نظرتون پالس180 ug4 بهتره یا اپاچی 180 ؟
کدوم بهتر کار میکنه؟
کدوم کم خرج تره؟
اینا جفتشونم هندی هستن؟
VAHID
29-06-1393, 06:41 بعد از ظهر
سلام
به نظرتون پالس180 ug4 بهتره یا اپاچی 180 ؟
کدوم بهتر کار میکنه؟
کدوم کم خرج تره؟
اینا جفتشونم هندی هستن؟
سلام
به نظر من 180 پالس چون کم خرج تر و سگ جونتره و با دوامتره نسبت به اپاچی چون اپاچی بعد یکی دوسال لش میشه
بله جفتشون هندی هستند
prince0fpersia
29-06-1393, 09:02 بعد از ظهر
من هفته قبل تو نیایش تست کردم تاپ اسپید رو. ۱۲۵ تا سر ردلاین میره و هنوز اهرم گاز جا داره. فکر میکنم تا ۱۳۰-۱۳۵ و شاید بیشترم بره (اگر وارد ردلاین بشی)
ضمنا وزن من حدود ۱۰۰ تا هست و روی موتور هم نخوابیده بودم.
یه چیز جالب برام این بود که هم فرمون و هم ترمز جلو سفت شده بود توی سرعت بالا... در مورد فرمون مطمئن نیستم که این واقعا یه مکانیزم باشه که فرمون رو سفت کنه یا نه ولی در مورد ترمز قشنگ مشخص بود که ترمز جلو مثل چوب سفت شده بود و نمیشد از نصف بیشتر بگیری! البته همین که سرعت از یه حدی میاد پایینتر دوباره نرم میشه... جالب بود واسم!
در مورد شتاب نظرم برعکسه. بنظرم شتاب از حالت سکونش از پالس های قبلی بهتره. شتاب توی حرکتش هم که از همه موتور های هم رده بهتره. توی هر دنده ای گازو تحته میکنم خیلی زود پر میکنه و انصافا کم نیاورده تا به حال!
فقط تنها مشکلش از نظر من وزن زیادش توی سربالایی با شیب های زیاد هست که قشنگ مشخصه فشار زیادی روی موتور هست برای بالا رفتن!
- - - Updated - - -
یه نکته دیگه در مورد سری جدید اینه که کیلومتر شمارش میشه گفت خطا نداره و اگر ۱۲۵ مینویسه واقعا ۱۲۵ هست!
من اتوبان نیایش رو صدها بار با انواع مختلف ماشین ها (پراید-۲۰۶-۴۰۵-رونیز-لندکروز و ...) رانندگی کردم و برخی ماشین ها مثل پراید کیلومترشمارشون خطای زیادی داره (حداقل پراید ۸۷ که اینطوره) و مثلا ۱۲۰ تا داره نشون میده ولی شاید ۱۰۵-۱۱۰ داری میری اما چون با ماشین های دیگه هم بارها این مسیر رو تجربه کردی میتونی این خطا رو تشخیص بدی.
در مورد این موتور هم واقعا وقتی ۱۲۵ تا نشون میده ، سرعت گذشتن از تیرهای چراغ برق کنار اتوبان و یا خط کشی های روی زمین و یا سبقت گرفتن از ماشین های دیگه کاملا مشخصه که کیلومتر شمار خطا نداره و واقعا داری ۱۲۵ تا میری. (حتی تا جایی که من به کیلومتر شمار ۲۰۶ هم شک کردم جدیدا!! )
البته باید با GPS تست کرد ولی فعلا همچین امکانی رو ندارم! شاید یه روز تست کردم (هرچند یقین دارم اگر کمتر نشون نده بیشتر نشون نمیده!!)
SASAN-BSE
03-07-1393, 03:21 بعد از ظهر
من هم حدود 1 هفته میشه پالس سری جدید گرفتم
قبلا UG4 چراغ گرد داشتم
احساس میکنم شتاب و قدرتش کمی بیشتر شده ، شاید برا گیبرکسش باشه
فعلا که باهاش تاپ اسپید نگرفتم و دور مورتورو از 5 بالاتر نیاوردم ، میانگین هم روزی 150 کیلومتر باهاش رفتم الان شده 800 کیلومتر روی 1500 آبندیشو تموم میکنم
فردا هم میخوام ببرم نمایندگی وحدت اسلامی برای آچارکشی
کلا موتور خوبیه هم از نظر ظاهر که من تاحالا این سری جدیدشو تو خیابون ندیدم ، هم از نظر فنی
در جواب prince0fpersia ([Only registered and activated users can see links])
باید بگم بله ترمز تو سرعت بالا خیلی سفت میشه برای من هم همینطور شده ، البته من تو سرعت 95 تا امتحان کردم
فکر کنم برا سیستم جدید ترمزشه که نسبت به مدل های قبلی عوض شده ، امنیتش بیشتر شده
وزنش هم که همون مثله قبلیه ، من که عادت دارم به وزنش
یه سوال هم داشتم ، این روغنش فیلتر آهنربایی نداره؟ کجاشه؟
معمار
04-07-1393, 05:26 بعد از ظهر
من هم حدود 1 هفته میشه پالس سری جدید گرفتم
قبلا UG4 چراغ گرد داشتم
منظورت از سری جدیدا کدوم جدیدا ؟ از 90 به این ور چراغ گرد داشتیم و دیجیتال
مگه چیزی جدیدی زدن ؟
بی زحمت عکسی هم از موتورتون بزارید
Alireza.BMW
04-07-1393, 05:30 بعد از ظهر
سلام داداش نیستی کم پیدایی؟؟؟
.
جدیداش قسمت پایین پوستش تغییر کرده به این صفحه رجوع کن همه عکساشو گذاشتم:24:
معمار
04-07-1393, 05:35 بعد از ظهر
سلام داداش نیستی کم پیدایی؟؟؟
.
جدیداش قسمت پایین پوستش تغییر کرده به این صفحه رجوع کن همه عکساشو گذاشتم:24:
داش شما بهتر میدونی در گیر کارم و ای شا الله همین روز ها مثله روز های قدیم برمیگردم
حالا صفحه شو بگو حس گشت ندارم
Alireza.BMW
04-07-1393, 05:43 بعد از ظهر
داداش صفحشو آماده برات گذاشتم که:au: روش کلید کن میره به همون صفحه... صفحه 156 هه:98:
SASAN-BSE
06-07-1393, 12:10 قبل از ظهر
موتورمو 2 هفته پیش گرفتم و الان شده 1200 کیلومتر
ببرم نمایندگی برا آچارکشی با اون کارت گارانتی رایگان انجام میدن؟ یا بازم یه هزینه اونجا میگیرن؟
FRIGHT
08-07-1393, 08:57 قبل از ظهر
سلام خسته نباشيد دوستان من همين الان عضو شدم و مشكل جدي دارم نياز به كمك دارم .
حدود يه ماهي بود موتورم خوابيده بود پالس 180 ug4 بعد يك ماه باطري كاملا خالي كرده بود آب اسيد به اندازه كافي ريختمو شارژم كردم باطريو تو باطري سازي بعد كه دوباره رو موتور نصب كردم خواستم استارت بزنم استارت نميخوره هر بار كه استارت ميزنم يه صداي تق كوچيك مياد . از ماشين كمكي گرفتم باز نشد باطري بيشتر از 24 ساعت شارژ نگه داشت كاملم شارژ داره بوق كاملا واضح ميزنه سيستم سخن گوش كار ميكنه دزدگير چراغها امكان جابه جايي موتورم كه نيست :( لطفا كمك كنيد به بنده ممنون
02109002
08-07-1393, 09:20 قبل از ظهر
درود ...
اگر از سلامت باطری مطمئن هستین ، آفتامات استارت رو چک و در صورت نیاز تعویض کنید
FRIGHT
08-07-1393, 09:34 قبل از ظهر
ممنون كه جواب دادي داداش من زياد وارد نيستم همون قطعه فلزي رو ميگي كه زير زينه سيم ازش مياد به سر شمع ؟ سر شمع ها اصلا برق نداره
02109002
08-07-1393, 10:15 قبل از ظهر
خیر داداش ، اون کویل است
شما مسیر استارت تا باطری رو چک کنی یه قطعه ای رو میبینی که دو تا پیچ داره
یه سیم مثبت از باطری بهش وصل میشه و یه سیم ازش میره به استارت
اگر اطلاعاتی در این زمینه ندارید چه بسا بهتر است کار را به تعمیرکار بسپارید و هنگام تعمیر دقت کنید تا در دفعات آتی نیازمند تعمیرکار نباشید
FRIGHT
08-07-1393, 10:27 قبل از ظهر
خیر داداش ، اون کویل است
شما مسیر استارت تا باطری رو چک کنی یه قطعه ای رو میبینی که دو تا پیچ داره
یه سیم مثبت از باطری بهش وصل میشه و یه سیم ازش میره به استارت
اگر اطلاعاتی در این زمینه ندارید چه بسا بهتر است کار را به تعمیرکار بسپارید و هنگام تعمیر دقت کنید تا در دفعات آتی نیازمند تعمیرکار نباشید
آخه دو سر آفتاماتو به گفته تعمير كار به هم زدم باز استارت نخورد جرقه ميزنه ولي صدا تق ميده باز امكان جابه جايي تا تعميرگاهو ندارم متاسفانه
02109002
08-07-1393, 10:39 قبل از ظهر
با مواردی که مطرح کردین :
تست با یک باطری دیگر ( باطری موتور ) - یک باطری دیگر جایگزین باطری فعلی نمائید و دو سر آفتامات رو به هم بزنید اگر مشکل حل شد که مربوط به باطری است
در صورت استارت خوردن موتور با این روش با شاسی استارت نیز تست کنید اگر باز هم استارت خورد آفتامات هم سالم است
در غیر این صورت مشکل به خود استارت مربوط میشه ، استارت و دنده استارت و ...
FRIGHT
08-07-1393, 10:48 قبل از ظهر
ببخشيد زياد سوال ميپرسم شرمنده !
آخه از ماشين كمكي گرفتم در حال كمكي گرفتنم روشن نشد باز تق صدا داد فكر ميكني از باطري باشه ؟ اگه از باطري بود باطري ماشينم وصل بود فكر ميكنم بايد روشن ميشد
02109002
08-07-1393, 10:55 قبل از ظهر
خواهش داداش ، مشکلی نیست
باطری ماشین آمپر بالاست داداش
حالا شما با باطری موتور تست کن اگه جواب نداد احتمالا" استارت مشکل دار شده ( شاید علتش استارت زدن با باطری ماشین نیز باشد )
FRIGHT
08-07-1393, 10:59 قبل از ظهر
باشه داداش ممنون ببينم چجوري يه باطري موتور جور كنم ببخشيد وقتتو گرفتم دمت گرم
mahmoodkhan
10-07-1393, 11:30 قبل از ظهر
حدود يه ماهي بود موتورم خوابيده بود پالس 180 ug4 بعد يك ماه باطري كاملا خالي كرده بود آب اسيد به اندازه كافي ريختمو شارژم كردم باطريو تو باطري سازي بعد كه دوباره رو موتور نصب كردم خواستم استارت بزنم استارت نميخوره هر بار كه استارت ميزنم يه صداي تق كوچيك مياد . از ماشين كمكي گرفتم باز نشد باطري بيشتر از 24 ساعت شارژ نگه داشت كاملم شارژ داره بوق كاملا واضح ميزنه سيستم سخن گوش كار ميكنه دزدگير چراغها امكان جابه جايي موتورم كه نيست :( لطفا كمك كنيد به بنده ممنون
سلام'از اطلاعاتی که نوشته بودید بنده احتمال میدم مشکل سیمکشی پیدا کرده'شایدم چرخدنده استارت پایین گیر کرده که اگه عیب دوم باشه'اگه شما از طریق هل دادن روشنش کنید'چرخ دنده آزاد میشه....
erfi_747
11-07-1393, 01:25 قبل از ظهر
مدل 93 هاش چقدر خوشگله .. من فقط با ظاهر پالس مشکل داشتم که اونم خداروشکر حل شد .. حتما موتور بعدیم پالس خواهد بود :d:
ali.motahari
11-07-1393, 01:53 قبل از ظهر
مدل 93 هاش چقدر خوشگله .. من فقط با ظاهر پالس مشکل داشتم که اونم خداروشکر حل شد .. حتما موتور بعدیم پالس خواهد بود :d:
منظورت همین دورنگ کیلومتر دیجیتالیاس؟
Pouya Radepa
11-07-1393, 02:01 قبل از ظهر
Ug4 خوبه بنظرم قشنگه
البته اپاچی جدیدم قشنگه ها اما فکر میکنم استقامت و مستحکمی پالس بیشتر باشه
SASAN-BSE
11-07-1393, 04:09 بعد از ظهر
این خیلی واضع هست وقتی استارت نمیخوره و چراغ ها کامل روشن میشه
یا مشکل از استارته یا اینکه پیستون خشک شده (با توجه به اینکه 1 ماهه خاموش بوده)
شمع هارو باز کن 2 قطره روغن بریز توش ، بزن دنده 2 یا 3 کلاچو بگیر موتورو تکن بده یخورده بعد کلاچو ول کن تو حرکت
یخورده این کارو بکن بعد دوباره امتحان کن
erfi_747
11-07-1393, 08:00 بعد از ظهر
منظورت همین دورنگ کیلومتر دیجیتالیاس؟
آره دادا از آپاچی جدیدا هم سر تره قیافش .. دیجیتالش کم یاب بود اما الآن دیگه نه اما امید وارم قیمت قابل قبولی داشته .. نشه مثل pulse ns که قیمتش فکر کنم 8.500 تا 9.000 باشه ..
ali.motahari
11-07-1393, 11:04 بعد از ظهر
قیمت 6350 هستش این جدیدا
soleymani
12-07-1393, 01:27 بعد از ظهر
مگه آپاچي جديد تر و قيافه متفاوت تر اومده يا همون تيپ 2 منظورتونه؟
erfi_747
12-07-1393, 05:09 بعد از ظهر
قیمت 6350 هستش این جدیدا
یه سوال .. میشه به صورت اقساط یا چک خرید ؟؟؟
erfi_747
12-07-1393, 05:10 بعد از ظهر
مگه آپاچي جديد تر و قيافه متفاوت تر اومده يا همون تيپ 2 منظورتونه؟
همون تیپ 2
ali.motahari
13-07-1393, 12:12 قبل از ظهر
یه سوال .. میشه به صورت اقساط یا چک خرید ؟؟؟
اونجا رو نمیدونم
ولی اینجا 5800 کله گرد 180 رو میدن که 3 تومن اول بدی بقیشو برج 350 هیچی هم روش نمیکشن
شما باید ببینی بنگاه دارای شما چجوری باهات حساب میکنن
prince0fpersia
16-07-1393, 07:55 بعد از ظهر
سلام
یکسوال هم من دارم. آیا اون شاسی قرمز روی فرمون که برق موتور رو قطع میکنه ، برای حفاظت از باتری کافیه یا باید هر چند وقت یکبار موتور رو روشن کنم تا شارژ بشه؟
یکسوال دیگه هم دارم. اگر خدایی ناکرده باتری موتور مشکلی پیدا کرد و استارت نزد با توجه به اینکه موتور من هندل نداره ، با هول دادن روشن میشه؟ مشکلی واسش ایجاد نمیکنه؟
soleymani
16-07-1393, 08:20 بعد از ظهر
عزيز براي سوال اولت
كليد قطع كن براي قطع موقت جريان برق هست و براي خواب موتور بايد موتور رو روشن كني تا جريان پيدا كنه.
سوال دوم
تا اونجا كه شنيدم با هل دادن تنظيم زنجير تايم بهم مي خوره و از تنظيم به هم مي خوره
بدي موتور هاي يو جي 4 همين نداشتن هندل هست
prince0fpersia
16-07-1393, 10:50 بعد از ظهر
قربونت فقط برام سواله پس چطور سرباتری ماشینو برمیداری چندماه هم دست نزنی باتریش طوریش نمیشه(انجام دادم که مبگم). قطع کن موتور همون کارو نمیکنه مگه؟
soleymani
16-07-1393, 11:38 بعد از ظهر
قطع كن موقته و برق رو براي روشن شدن قطع مي كنه
Reza-M
17-07-1393, 05:33 قبل از ظهر
سلام داداش؛
پالس شما مگه UG4 نیست! این نوع پالس ها چون هندل ندارن کاری به باطری نداره استارت میخوره خیلی خوب ـ باطری چه پر باشه چه خالیه خالی هم باشه استارت میخوره
باطری نداشته باشه موتور توخاموشی چراغ نمیزنه و گرنه همه کارو میکنه هم ( راهنما میزنه هم بوق میزنه هم استارت میزنه.
اما شما میفرمایید که موقع استارت تق میزنه روشن نمیشه ببرید تعمیرگاه نشونش بدید داداش براتون درستش میکنن ـ به نظر من احتمال زیاد میدم که از استارترش باشه یه دستگاه کوچیکیه که زیر زین قرار داره.
از باطری نیست چون بدون باطری هم روشن میشه. موفق باشید
SASAN-BSE
17-07-1393, 06:48 بعد از ظهر
هول دادن ربطی به تنظیم زنجیر تایم نداره ، اگه اینجوری باشه اگه موتورو تو حرکت خاموش کنی همه چیزش بهم میخوره!!!
یا مثله این میمونه تو UG3 موتور خاموش باشه هندل بزنی ، که هیچی نمیشه!
prince0fpersia
18-07-1393, 11:32 بعد از ظهر
من نفهمیدم ug4 بدون باتری هم استارت میخوره؟ یعنی بدون باتری هم روشن میشه؟
Reza-M
19-07-1393, 02:31 قبل از ظهر
من نفهمیدم ug4 بدون باتری هم استارت میخوره؟ یعنی بدون باتری هم روشن میشه؟
اره داداش موتور خودمنم باطریش ضعیفه چراغ قرمزش روشن میشه اما استارت میزنه.
ami
20-07-1393, 10:50 بعد از ظهر
اره داداش موتور خودمنم باطریش ضعیفه چراغ قرمزش روشن میشه اما استارت میزنه.
اگه ماشین بنزینی بدون بنزین روشن میشه خوب لابد اینم میشه !!!
hadixxx0
28-07-1393, 12:10 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان گلم
راستش بچه ها زیاد تعریف این پالس 180 میکنن میگن کم خرجه وکم مصرف وخرکار وقیافشم که خودم خیلی حال میکنم باهاش مردونست :) مام هوایی شدیم یخریم !!!!آشنایی من نسبت به پالس در این حده که یه بار سوارش نشدم حتی ترک :( خودتون حسابشو بکنید دیگه حالام میخوام دست دوم بخرم 90-91بدجور میترسم بکنن تو پاچم (تجربشم دارم آخه :( ) دوستان با تجربه که باپالس آشنا هستن کسی وقت آزاد داره بیاد باهم بریم قبل خرید موتور ببینش یه دوری باهاش بزنه ببینه قضیش چجوریاست؟؟؟!!
roma
28-07-1393, 12:38 بعد از ظهر
پالس شما مگه UG4 نیست! این نوع پالس ها چون هندل ندارن کاری به باطری نداره استارت میخوره خیلی خوب ـ باطری چه پر باشه چه خالیه خالی هم باشه استارت میخوره
حتما مال شما استارت اتمی هست !!!!
MANHUNT
28-07-1393, 12:45 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان گلم
راستش بچه ها زیاد تعریف این پالس 180 میکنن میگن کم خرجه وکم مصرف وخرکار وقیافشم که خودم خیلی حال میکنم باهاش مردونست :) مام هوایی شدیم یخریم !!!!آشنایی من نسبت به پالس در این حده که یه بار سوارش نشدم حتی ترک :( خودتون حسابشو بکنید دیگه حالام میخوام دست دوم بخرم 90-91بدجور میترسم بکنن تو پاچم (تجربشم دارم آخه :( ) دوستان با تجربه که باپالس آشنا هستن کسی وقت آزاد داره بیاد باهم بریم قبل خرید موتور ببینش یه دوری باهاش بزنه ببینه قضیش چجوریاست؟؟؟!!
شما هر موتوري رو خواستي بگيري ببر پيش يه مكانيك خوب يه پولم بهش بده كه تمام موتور از خرابي و تصادف و غيره باست چك كنه تا خيالت راحت باشه
SASAN-BSE
01-08-1393, 12:59 بعد از ظهر
اینم موتور من طرح جدید پالس 180 ug4
فعلا باهاش 1000 کیلومتری رفتم
mohsen2001
03-08-1393, 07:29 بعد از ظهر
سلام
موتور من پالس ug4 و 7000 تا کارکرده ولی جفت کمک های جلوش روغن زده و بقل دنده هاروغن میریزه.بردم نمایندگی میگه از گارانتی خارجه
مگه تا 10 هزار تا گارانتی نمیدن؟ هزینه ی تعمیرش چه قدر میشه؟
تازه وقتی گاز رو ول میکنم یه صدایی میاد مث اینکه 2 تا آهن رو هم کشیده میشه(برای یه ثانیه)
خیلی هم آروم میرم و میام نمیدونم مال من اینجوری آشغال دراومد یا همشون اینجوریه.
farshad 54
03-08-1393, 07:32 بعد از ظهر
کمک های جلو باید باز بشه و کاسه نمد هاش عوض بشه
در مورد مسئله دوم هم نمیدونم چه شه
mohsen2001
03-08-1393, 10:25 بعد از ظهر
کمک های جلو باید باز بشه و کاسه نمد هاش عوض بشه
در مورد مسئله دوم هم نمیدونم چه شه
شامل گارانتی نمشه یعنی...؟
mahmoodkhan
03-08-1393, 10:46 بعد از ظهر
سلام
موتور من پالس ug4 و 7000 تا کارکرده ولی جفت کمک های جلوش روغن زده و بقل دنده هاروغن میریزه.بردم نمایندگی میگه از گارانتی خارجه
مگه تا 10 هزار تا گارانتی نمیدن؟ هزینه ی تعمیرش چه قدر میشه؟
تازه وقتی گاز رو ول میکنم یه صدایی میاد مث اینکه 2 تا آهن رو هم کشیده میشه(برای یه ثانیه)
خیلی هم آروم میرم و میام نمیدونم مال من اینجوری آشغال دراومد یا همشون اینجوریه.
این صدایی که میگن گازو ول میکنم'صدا میده'این ماله زنجیره'خیلی شل شده'باید زنجیر کشها را سفت کنید
همه این مشکلات بیشتر بخاطر اینه که آچارکشی ندادید متأسفانه!!!
mohsen2001
04-08-1393, 11:19 قبل از ظهر
این صدایی که میگن گازو ول میکنم'صدا میده'این ماله زنجیره'خیلی شل شده'باید زنجیر کشها را سفت کنید
همه این مشکلات بیشتر بخاطر اینه که آچارکشی ندادید متأسفانه!!!
نه بابا 2000 تا شد بردم اچارکشی همه چیزشو چک کرد مثلا...
بدم بیرون درست کنن پیش رفیق خودم یا ببرم پیش خود طرف که مثلا نمایندگیشه؟
mahmoodkhan
04-08-1393, 07:43 بعد از ظهر
نه بابا 2000 تا شد بردم اچارکشی همه چیزشو چک کرد مثلا...
بدم بیرون درست کنن پیش رفیق خودم یا ببرم پیش خود طرف که مثلا نمایندگیشه؟
اگه واقعا رفیقته و رفیق پولات فقط نیس و کارش خوبه ببر پیش رفیقت
این گارانتی اولیه و چک کردنا بدرد خودشون میخوره'یکم روغن به زنجیرش میزنن'یکم پیچ هوا کاربراتور باز میکنن و یه آچار به چرخ میندازن'میگن چک کردیم همه جاشو!!!
momo666
17-08-1393, 10:30 قبل از ظهر
قیمت صفر این موتور الان چنده ؟
MANHUNT
17-08-1393, 01:39 بعد از ظهر
قیمت صفر این موتور الان چنده ؟
چراغ گرد ٦٢٥٠ اسپورت ديجيتال ٦٠٥٠
Felez_zangzade
17-08-1393, 09:56 بعد از ظهر
صدای تقق تق تو دنده دو به خاطر چی می تونه باشه، وقتی که دور موتور می ره بالا این صدا شنیده می شه
. فکر کنم از زیر موتور اونجایی که ورودی اگزوز هست صدا میاد. یکی از دوستان گفت صدای شاتون هست.
موتور دو ماه خوابیده بود، بردم تعمیرکاه اسید ریخت تو کرابرات. ممکنه تعمیرکار به ف داده باشه؟ آخرین بار تابستون روشن کرده بودم این صدا رو نمی داد.
sajad_ALiyan
01-09-1393, 03:35 قبل از ظهر
سلام دوستان به نظرتون کدوم رنگش قشنگ تره ۱۸۰چراغ گرد خودم جفت رنگ هارو دوست دارم ولی موندم بین قرمز ومشکی کدوم روبردارم به نظرخودم قرمزش قشنگ تره ولی حالادوستان هم یه نظری بدن باتشکراصفهان قیمت گرفتم ۶۳۰۰بود باتشکریاعلی
MANHUNT
01-09-1393, 11:23 قبل از ظهر
سلام دوستان به نظرتون کدوم رنگش قشنگ تره ۱۸۰چراغ گرد خودم جفت رنگ هارو دوست دارم ولی موندم بین قرمز ومشکی کدوم روبردارم به نظرخودم قرمزش قشنگ تره ولی حالادوستان هم یه نظری بدن باتشکراصفهان قیمت گرفتم ۶۳۰۰بود باتشکریاعلی
صد در صد مشكي قشنگتره البته نظر شخصي هستش اما ابهت و سنگيني مشكي يه چيز ديگس همه هم ميدونن كه پالس هر مدلش تو رنگ مشكي قشنگتره شك نكن اونم اگه چراغ گرد باشه كه ديگه صد در صد رنگ مشكيش
mahmoodkhan
01-09-1393, 05:39 بعد از ظهر
بنظرمن رنگ مشکی' برای فروششم بعدا بهتر میخرن رنگ مشکیشو'نسبت به بقیه رنگاش
mohamad75
04-09-1393, 01:32 بعد از ظهر
سلام وقتتون بخیر
من دیروز پالس 180 خریدم
فقط از موتور خیلی نمیدونم،لطفا زاهنماییم کنید
ممنون
BKING
04-09-1393, 02:30 بعد از ظهر
سلام وقتتون بخیر
من دیروز پالس 180 خریدم
فقط از موتور خیلی نمیدونم،لطفا زاهنماییم کنید
ممنون
سلام
موتور خوب و بی دردسریه
اگر صفر خریدی به روغن و سفتی زنجیر و تنظیم بودن کلاج توجه کن به موقع روغنشو عوض کن و زنجیر هم اسپری زنجیر بزن
دندشم اولش ممکنه بد خلاص شه بهتر می شه
یه آچار کشی هم بعد از یه مقدار کارکرد انجام بده
مسیح
10-09-1393, 09:36 بعد از ظهر
دوستان سلام
طبق اشنایی نسبی ک بااین موتور دارم تصمیم به خرید یدونه یوجی 4چراغ کرد مشکی کردم خودم این موتورو نداشتم
یه سوالاتی داشتم ازدوستان ک درمورد این موتور اطلاعات کافی دارن
جاهایی زده این موتور جفت سوپاپه جایی زده 4سوپاپ کدومش درسته؟
تاجایی ک بنده دیدم ومیدونم 2شمعه ولی یکیشو از نزدیک بررسی کردم تک شمع بود درست دیدم یاچشمام البالو گیلاس میچیده؟
بهترین روش اب بندی این موتور چیه وتاچندکیلومتر باید اینکارو ادامه داد؟
کی احتیاج به اچارکشی داره؟اصولا من روی 1000تااینکارو میکنم
ممنون
VAHID
10-09-1393, 09:41 بعد از ظهر
دوستان سلام
طبق اشنایی نسبی ک بااین موتور دارم تصمیم به خرید یدونه یوجی 4چراغ کرد مشکی کردم خودم این موتورو نداشتم
یه سوالاتی داشتم ازدوستان ک درمورد این موتور اطلاعات کافی دارن
جاهایی زده این موتور جفت سوپاپه جایی زده 4سوپاپ کدومش درسته؟
تاجایی ک بنده دیدم ومیدونم 2شمعه ولی یکیشو از نزدیک بررسی کردم تک شمع بود درست دیدم یاچشمام البالو گیلاس میچیده؟
بهترین روش اب بندی این موتور چیه وتاچندکیلومتر باید اینکارو ادامه داد؟
کی احتیاج به اچارکشی داره؟اصولا من روی 1000تااینکارو میکنم
ممنون
سلام
مبارکه
دو سوپاپه هست و دو شمع
برای اب بندی تا 1000 کیلومتر اول به موتور فشار نمیارید و دور موتور رو از 6 بالاتر نیاریدو ترک هم سوار نکنید و هر 300 کیلومتر تا 1000 کیلومتر اول بهتره روغن رو عوض کنید چون قطعات در حال اببندی هستند و مقداری براده بر جای میگذارن
سر 1000 تا هم موتور رو ببرید اچار کشی
husseinbaharlooi
26-09-1393, 07:50 بعد از ظهر
سلام به همه
تازه اومدم اصفهان میخوام یه 180 بگیرم کسی میدونه دست دوم این موتورو کجای اصفهان میتونم پیدا کنم؟قیمتشم اگه بگین که دیگه فبها؟؟؟:grouphug:
VAHID
28-09-1393, 03:23 بعد از ظهر
دیروز موتورو باز کردم و متاسفانه دیدم که درپوش فنر دیسک شکسته و تو این مدت هم من نفهمیده بودم و کار میکرده
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
مسیح
02-10-1393, 09:01 قبل از ظهر
سلام به همه
اقا بالاخره رفتم یه یوجی4چراغ گرد خریدم همونی ک میخواستم
مشکی
واقعا موتور خوبیه انشاا...بزودی عکساشو هم میذارم
ami
04-10-1393, 12:26 بعد از ظهر
saeed.moto
15-10-1393, 05:31 بعد از ظهر
سلام دوستان
من تازه وارد شدم،چندتا راهنمایی میخواستم اگه لطف کنید ممنون میشم.
1_میخواستم ببینم با 4200 تا 4500 میتونم یه چراغ گرد مشکی تمیز بخرم?
2_ من هرجا رو خوندم دقیقا کسی نگفته بود بهترین روغن برای این موتور چیه?!
3_ معمولا از لحاظ موتوری کدوم قسمتش حساسه?!
ممنون میشم زودتر جواب بدین
farshad 54
15-10-1393, 06:29 بعد از ظهر
سلام دوستان
من تازه وارد شدم،چندتا راهنمایی میخواستم اگه لطف کنید ممنون میشم.
1_میخواستم ببینم با 4200 تا 4500 میتونم یه چراغ گرد مشکی تمیز بخرم?مدل 90 تمیز مدل 91 نسبتا تمیز
2_ من هرجا رو خوندم دقیقا کسی نگفته بود بهترین روغن برای این موتور چیه?! بهران سوپر پیشتاز 20-50 SL
3_ معمولا از لحاظ موتوری کدوم قسمتش حساسه?!هیچ قسمتیش حساس نیست (اگر منظورت اینه که کدوم قسمتش زودتر خراب میشه )
ممنون میشم زودتر جواب بدین
موفق باشی
saeed.moto
15-10-1393, 06:35 بعد از ظهر
ممنون،بله منظورم این بود که کدوم قطعه اش زودتر خراب میشه و در کل چجور خرابی بیشتر درش شایعه!?
در ضمن دقیقا چند لیتر روغن میخوره?!
saeed.moto
15-10-1393, 09:53 بعد از ظهر
ببخشید دوستان نظرتون درمورد روغن موتور سوپر تورینگliqui-moly چیه?!
تا حالا کسی استفاده کرده?!
احمد اقا
16-10-1393, 03:48 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان در جوابه دوستمون باید بگم موتوره پالس گیربکسه ضعیفی داره و اگه بد دنده بدی یا بدونه کلاج دنده بدی و روغن دیر به دیر عوض کنی گیربکس به صدا درمیاد وحتی کار به تعویض دنده هم میرسه در خصوص روغن معمولا باید 1لیترو 1استکان بریزی همون 1200ccتا تو گیج روغن رو maxقرار بگیره البته باید موتور سرد باشه.
خودم پالسه پره ای دارم خیلی هم ازش راضیام فقط روغنو بنزین میخواد دیگه هیچی
saeed.moto
19-10-1393, 01:08 بعد از ظهر
سلام دوستان
من یه پالس 180 ug4 خریدم مدل 91 ،میخواستم دوستان کمک کنن ببینم بهتره چه چیزایی رو بررسی کنم و ممکنه نیاز به تعویض داشته باشه?
کاوه
19-10-1393, 04:10 بعد از ظهر
سلام دوستان
من یه پالس 180 ug4 خریدم مدل 91 ،میخواستم دوستان کمک کنن ببینم بهتره چه چیزایی رو بررسی کنم و ممکنه نیاز به تعویض داشته باشه?
سلام
روغن رو حتما تعویض کنید
شمع موتور رو بررسی کنید
لنت هاتون رو حتما چک کنید
در ضمن مبارک باشه و به سلامتی
r.hasani7023
19-10-1393, 04:42 بعد از ظهر
91داداش چند گرفتی؟ بسلامتی دقیقا چیزایی که دوستمون آقا کاوه گفتن رعایت کن حواست به روغن باشه.کارکرد چقدری هست؟
saeed.moto
20-10-1393, 02:22 بعد از ظهر
گرفتم 4/500
ولی خیلی تمیزه ،کارکردشم روی کیلومتر زده 20000 تمام چیزاشم فابریکه
فقط یه مشکلی هست اگه دوستان کمک کنن،جلوی باکش که البته زیادم مشخص نیست یه قطره روغن ترمز چکه کرده و رد گذاشته با چی میتونم درستش کنم!?
- - - Updated - - -
راستی نمایندگی لواز یدکی اصلی اگه بخوام داخل اصفهان هست?!
mahmoodkhan
20-10-1393, 02:51 بعد از ظهر
گرفتم 4/500
ولی خیلی تمیزه ،کارکردشم روی کیلومتر زده 20000 تمام چیزاشم فابریکه
فقط یه مشکلی هست اگه دوستان کمک کنن،جلوی باکش که البته زیادم مشخص نیست یه قطره روغن ترمز چکه کرده و رد گذاشته با چی میتونم درستش کنم!?
- - - Updated - - -
راستی نمایندگی لواز یدکی اصلی اگه بخوام داخل اصفهان هست?!
اگه زیاد حساس هستی'میتونی به یه نقاش اتومبیل بدی با نوک قلم لکه گیری برات بکنه
بله نمایندگی لوازم یدکی پالس و آپاچی'آقای سلطانی'خیابان سروش هست'اگه هرکی بپرسی بهت میگه مغازش کجاست
زیرگذر فلکه قدس که رد کردی سمت راست روبروی نمایندگی آپاچی و تی وی اس آقای سلطانی
saeed.moto
20-10-1393, 11:14 بعد از ظهر
دوستان ببخشید زیاد سوال میکنم،خواستم شمعهای موتور رو عوض کنم،به نظر شما شمعهای فابریکش رو بگیرم یا برند بهتری مد نظرتون هست?
اخه خیلی برام مهمه که موتور نرم کار کنه!
Reza-M
20-10-1393, 11:42 بعد از ظهر
دوستان ببخشید زیاد سوال میکنم،خواستم شمعهای موتور رو عوض کنم،به نظر شما شمعهای فابریکش رو بگیرم یا برند بهتری مد نظرتون هست?
سلام دوست عزیز؛ مبارکتون باشه ایشالا به سلامتی سوارش بشین.
در مورد شمع پالس باید بگم که شمع از چند نوع هستش که بنده خودم چند ماه پیش عوض کردم شمع NGK خریدم جفت 15 هزار تومن اما یه نوع دیگه شمع هم بودش که قیمتش بالا بود شمع سوزنی بود که قیمتش جفت 60 هزار تومن بود.
به نظر من همین شمع NGK بنده خریدم همین عالیه همینو بخرید بزنید رو موتورتون الکی هزینه زیاد بخاطر شمع نکنید.
mahmoodkhan
21-10-1393, 12:30 قبل از ظهر
اگه شمع سوزنی بندازی واقعا توی نرمی و لرزش'مصرف و شتاب تاثیر داره ولی باید یه ۵۰هزاری هزینه کنی'ولی درغیراینصورت شمع های معمولی مارک denso یا NGK بگیر
shahriarr
21-10-1393, 12:52 بعد از ظهر
دوستان کسی مدل پایین داره پالس 180 واسه فروش-84/85/86/87/88 یا 83 اینا
r.hasani7023
21-10-1393, 01:09 بعد از ظهر
من لوازم اصلی دارم پالس اپاچی عمده خرده . البته برسم ی سر میخام اصفهان بیام
saeed.moto
23-10-1393, 06:00 بعد از ظهر
دوستان ببخشید کسی میدونه ست کامل درب باک و سویچ موتور اصلی چه قیمته،اخه نفر قبلی مغزی درب باک رو عوض کرده و اونم خرابه!
مورد دیگه هم اینکه چطور درب باک رو فیکس کنم که اب داخلش نره چون انگار خوب جفت نمیشه!?
phantom
23-10-1393, 11:57 بعد از ظهر
سلام سعید:
من چند روز پیش برای موتورم خریدم البته فقط سوئیچشو 25 ت اصلی نیست اصلی گرونتره در باک هم فکر کنم اصلیش 35 تا45 باشه.
saeed.moto
24-10-1393, 11:16 قبل از ظهر
اقا من ترمز عقب که میگیرم چراغ استپ روشن میمونه تا زمانی که موتور رو خاموش کنم و دوباره روشن کنم،بعدشم همینطور چراغش چشمک یا قطع و وصل میکنه تا زمانی که سوکتش رو قطع کنم،به نظرتون مشکلش چیه و چطور باید ،رفعش کنم?!:10::10:
IRgragh
24-10-1393, 12:10 بعد از ظهر
به احتمال زیاد استپ که نزدیک پدال ترمز عقب هست مشکل پیدا کرده
saeed.moto
24-10-1393, 12:36 بعد از ظهر
اگه بخوام عوضش کنم چه قیمته?!