توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پالس 180 | Pulse 180
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
سایه
29-01-1392, 01:13 بعد از ظهر
ممنون از دوستان دمت همتون گرم .
farzin
29-01-1392, 01:24 بعد از ظهر
عمو حواسم به مدلی که گفت نبود !!ولی اگرم بود بازم اطلاعی نداشتم !!!- - - Updated - - -عمو این انجین نقره ای ها همش لافنباور کن هنوز یکیشونو بعد از دنده 2 که میدم ندیدم !!!! نمیدونم کجا میرن !!!- - - Updated - - -ولی داداش سایه علمی برات بگم اونا در صورت رو فرم بودن موتورشون میتونن ug4 رو عقب بندازن چرا که سبکتر هستن اما از لحاظ کیفی ، کیفیت همونه شایدم جزیی بگم انجین بهترم شده ...
Nobahar
29-01-1392, 01:46 بعد از ظهر
دوستان کسی این لنت جلو رو نخواست؟ فابریکی باجاج به قیمت 19 خریدم ارزون تر هم میدم کسی خواست پیام بده مونده رو دستم
farzin
29-01-1392, 05:27 بعد از ظهر
دادا نوبهار
یه پیشنهاد !
میگم یه مغازه تو گمرک کرایه کن واسه 1ماه یا اگه بخری هم خوبه ، مطمئنم اونجا میتونی بفروشیش !! :4chsmu1::4chsmu1:
shahin.r1
29-01-1392, 08:33 بعد از ظهر
اقا یکی فرق بین 180 معمولی با 180 پره ای رو میگه
farzin
03-02-1392, 02:24 بعد از ظهر
mr.shahin r1
کلا در کلاس 180cc پالس (نام واقعی pulsar) پنج نوع موتورسیکلت کارخونه bajaj تولید کرده :
p180 classic
p180 UG1
P180 UG2
P180 UG3
P180 UG4
بجز مدل اول کلاسیک که از سیستم DTS.I بهره نمیبره و گشتاور کمتری نسبت یه بقیه داره همه از یک نوع هستن و تفاوت فقط در ظاهر هست وگرنه همه از یک انجین با رنگهای متفاوت استفاده میکنن
ظاهر منظور از نوع شاسی گرفته تا تغییراتی برای زیبایی و لاستیک و .... این قبیل موارد هست
- - - Updated - - -
لازم به ذکر هست در نوع UG4 هندل برداشته شده و فقط با استارت روشن میشه
- - - Updated - - -
اگه جزییاتی در مورد تغییرات ظاهریش هم میخوای بگو برات بنویسم
roma
03-02-1392, 04:02 بعد از ظهر
mr.shahin r1
کلا در کلاس 180cc پالس (نام واقعی pulsar) پنج نوع موتورسیکلت کارخونه bajaj تولید کرده :
p180 classic
p180 UG1
P180 UG2
P180 UG3
P180 UG4
بجز مدل اول کلاسیک که از سیستم DTS.I بهره نمیبره و گشتاور کمتری نسبت یه بقیه داره همه از یک نوع هستن و تفاوت فقط در ظاهر هست وگرنه همه از یک انجین با رنگهای متفاوت استفاده میکنن
ظاهر منظور از نوع شاسی گرفته تا تغییراتی برای زیبایی و لاستیک و .... این قبیل موارد هست
- - - Updated - - -
لازم به ذکر هست در نوع UG4 هندل برداشته شده و فقط با استارت روشن میشه
- - - Updated - - -
اگه جزییاتی در مورد تغییرات ظاهریش هم میخوای بگو برات بنویسم
در مدل ug4 شاستی موتور دقیقا با پالس 220 یکی هست و وزنی 145 کیلو با 17 اسب
در مدل قبلی شاستی کمی سبکتر کتالیزوز و اون منبع زیر اگزوزم هم وجود نداره دقت کنی صدای اگزوز خیلی فرق داره موتور سر حال تر هست بهتر گاز میخوره وبیشتر هم میره تجربه شخصی
منم اول میگفتم چرته ولی باید تجربه کنی تا بدونی
farzin
03-02-1392, 10:59 بعد از ظهر
mr.roma
اینکه کاتالیزور رو درآریم نفس موتور باز میشه شکی توش نیست
ولی بعد از 1ساعت رانندگی با ug4 ، صدا موتور سنگین میده ( تجریه شخصی ) چندین بار خواستم صداشو ضبظ کنم موفق به ضبط با صدای کیفیت داری نشدم:3:
اینکه بهتر راه میره هم علت همون کم وزنی شاسی هست که میگی ، اما همین ug3 رو یه هفته پیش دومب به دومبش میرفتم اما من تو دنده 4 بودم !! گذاشتم پیشش 5 رو بدم که کوپ کنه اما اتوبان تموم شد و همینطور خیس بود ...
اینو باید در نظر بگیریم موتوری که سوار میشیم باید سرحال باشه و همه چیش میزون
مثلا الان موتورم لاستیک دیافراگم سوراخ کرده وقت نمیکنم تعویض کنم ، حالا اگه کسی بیاد سوارش بشه ببینه شتاب نداره اونو قت میگه ug4 ها همه شتابشون کمه و ...
برای آمار دقیق باید تعداد بیشتری رو مورد بررسی قرار بدیم تا با احتمال قویتری بتونیم بگیم چی و چرا و به چه علت
قاعدتا روی مشخصات باید ug3 برنده درگ با ug4 باشه بخاطر وزن سبکترش و همون کاتالیزور و لاستیک باریکتر
اما چرا توی درگ موتور ug4 اینجانب برنده میشه : 1 - آب بندی خوبی شده 2- موتور نسبت به ug3 ها نوتر هست :121fs725372:
Mkm
21-02-1392, 01:59 قبل از ظهر
درود به همگى دوستان عزيز
من ديروز يه پالس ١٨٠ ug4 چراغ گرد خريدم ، هرچى اينجاها گشتم راهنمايى خوبى درباره آب بندى درست نديدم :|
ممنون ميشم اگه ميشه راهنماييم كنيد :)
h0ssein
21-02-1392, 08:52 بعد از ظهر
دوستان پالس 180 کیلومتر دیجیتال زین دو تکه پیدا نکردم هرچی بود یه تیکه بود اصلا 180 ug3 زین دوتکه داره یا نه؟
- - - Updated - - -
درود به همگى دوستان عزيز
من ديروز يه پالس ١٨٠ ug4 چراغ گرد خريدم ، هرچى اينجاها گشتم راهنمايى خوبى درباره آب بندى درست نديدم :|
ممنون ميشم اگه ميشه راهنماييم كنيد :)
سلام دوست عزیز مبارک باشه.
شما خیلی تو آبندی کردن نمیخاد وسواس نشون بدی ن از همون اول گازشو بگیر ن زیادی آروم برو.
شما اول روغنشو عوض کن بعد تا 500 یا 700 تا باهاش سرعت بیشتر از 60 تا 70 نرو بعد از 700تا حتما یه تاپ اسپید بزن روغنشو عوض کن سوارشو حالشو ببر.
البته نظر دیگر دوستان محترمه.
farzin
21-02-1392, 11:47 بعد از ظهر
Mr.mkmاول مبارکت باشه چرخش برات بچرخهدوست عزیز تابستون و هوای گرم بدترین موقع برای آب بندی هستاگه طبق دفترچه مانوال کارخونه آب بندی کنی بعد از 1000 کیلومتر باید بهش گاز بدی اونوقت موتور عمری میشه اما خفه کار میکنه و سرعت و شتاب لازم رو نداره...اما عموم خیلی متفاوت آب بندی میکنن و تجربی هستتا 1000 کیلومتر باید 3بار روغن رو عوض کنی و این بعلت ذرات فلزهایی هست که درون انجین ساییده شدن و درون روغن انجین بالا پایین میکنن و بخاطر همین باید زود به زود عوض شه روغن تا تا قطعات خوب جا بیفتن ( به اصطلاح آب بندی شن )توی 500 کیلومتر اول دور موتور رو از 5-6 بالا تر نبر و مدام باید سرعت رو بالا و پایین کنی و دنده عوض کنی - دنده مرده ندی و دور موتور رو لازم به هر دنده پر کنیبعد از 500 کیلومتر دور موتور رو کم کم اضافه کن و دنده ها رو با دور موتور بالاتر دنده بده 7-8و همینطور برای سنگین کردن موتور یکم دور موتور رو بزار بالا بعد سنگین کن - یعنی نذار موقعی که سنگین میکنی دور موتور پایین باشه - بعد از 700 کیلومتر تاپ اسپید بزن ( سنگین کردن منظورم معکوس کشیدن نیست )روغن اول 000-500 روغن دوم 500-700 روغن سوم 700-1500 روغن خوبی انتخاب کن حتما 20w50 باشه با کیفیت بالا مثلا sm یا ... Mr.hosseinدوست عزیز180 ug3 زین دوتیکه نداره فقط مدل180 ug4 هست که زینش دوتیکه هست
- - - Updated - - -
Mr.hosseinدوست عزیز180 ug3 زین دوتیکه نداره فقط مدل180 ug4 هست که زینش دوتیکه هست
sajjad2002
27-02-1392, 07:19 بعد از ظهر
سلام
من قراره فردا یه پالس 180 پره ای 87 بگیرم کارکرده حدود 3 تومن،سوالم اینه چطور متوجه بشم انجینش مشکلی نداره ؟ چه چیزایی رو باید چک کنم همونجا موقع خرید؟
ممنون
farzin
28-02-1392, 12:16 قبل از ظهر
برای ظاهری میتونم بهت بگم که به گوشه مچی های فرمون و پدال ترمز و گوشه رکاب ها و آخر اگزوز توجه کن اگه چند خراشیدگی بصورت مورب دیدی در هر سمت بدون از اون سمت زمین خورده - این از لحاظ تصادف که توو قیمت تاثیر زیاد داره - همینطور وقتی سوار شدی توی سرعت فرمون رو ول کن ببین فرمون گیج نمیزنه یا تعادل موتور حفظ میشه یا به سمتی کشیده میشه که در صورت سالم نبودن این قسمت بدون هرکسی نمیتونه مثل فابریکش کنه و از لحاظ انجین کف موتورو ببین روغن پس نداده باشه و بقیه موارد انجین باید صداشو شنید و همینطور باید سواری گرفت و انجین 100% آچار خورده پس باید بگم توی خریدن موتور حتما به تعمیرکار آشنایی در حد اینکه بدونی چیزی سرش میشه از این مدل موتورسیکلت ببر تا نظر مطمئن تری پیدا کنی و همینطور حداقل یک نفر هم با خودت ببر که 2چشم بهتر از 1چشم (منظور دقت هست) میبینهولی من این مدل رو اینقدر نمیخرم - حداکثر 2500 میدادمموفق باشی
h0ssein
07-05-1392, 07:03 بعد از ظهر
سلام خدمت همه دوستان خوشحالم که بالاخره سایت بالا اومد و درست شد.
از دوستانی که کمک کردن وقت گذاشتن هزینه کردن بایت سایت واقعا تشکر میکنم.
دوستان ما هم به جمع 180 سواران اضافه شدیم.
پالس 180 نقره ای دیجیتال مدل 89 بیمه یک سال مدارک کامل 4تومن.
شنبه بعد از ظهر موتورو گرفتم و یه دوری باهاش زدم خداییش خوب موتوری بود همه چیش از اون 220 قبلیم خیلی بهتر بود.
اون 220 رو یارو داغون کرده بود.
موتور خوبیه ازش راضیم ولی خوب به زور 110 تارو پر میکنه یعنی تا 100تا رو راحت میره ولی تا میاد به 110 برسه جون میکنه!
ولی حالت دراز کش 123تا تاپ اسپید زدم هنوز جاداشت ولی بهش فشار نیاوردم.
متاسفانه دیروز بعداز ظهر موتورو گرفتن.آقایون پلیس، یعنی همونایی که امنیت کشور رو تضمین میکنن میگردن دنبال موتورسوارایی که خلاف نکردن و تنها خلافشون اینه که موتورایی با شکل و شمایل متفاوت سوار میشن.
تو این خراب شده به زور میتونی 10 تا پالس پیدا کنی اینه که یکم ندیدپدیدن بیخودوبی جهت گیرمیدن وهمچین نگات میکنن انگار 1000 سواری !
امروز رفم دنبال کاراش تا اگه خدابخاد چهارشنبه ترخیصش کنم دعا کنید...
موتورو گرفتم عکس میذارم.
باتشکر از همه...
h0ssein
07-05-1392, 09:17 بعد از ظهر
up...
soleymani
08-05-1392, 02:03 بعد از ظهر
یه پالس 180 انجین مشکی هست.آبی رنگ البته از این اسپرت ها که زین 2تیکه ها نیست. مدل 90 که دیگه تولید نشد و بجاش اسپرت ها اومد.موتور تمیز و بدون تصادف و موتور تعمیر نشده حدود 25هزار تا کار کرده.طرف اهل سرعت اینا نیست به نظر شما چند می ارزه.و من چند پیشنهاد بدم
بعدشم اولش خودم عاشق پالس بودم ولی آپاچی هم سوار شدم یه 2 ماهی
حالا بین این موتور و پالس شک دارم
هم سرعت مهمه هم شتاب هم کیفیت
کمکم کنید
Gemini
08-05-1392, 02:15 بعد از ظهر
یه پالس 180 انجین مشکی هست.آبی رنگ البته از این اسپرت ها که زین 2تیکه ها نیست. مدل 90 که دیگه تولید نشد و بجاش اسپرت ها اومد.موتور تمیز و بدون تصادف و موتور تعمیر نشده حدود 25هزار تا کار کرده.طرف اهل سرعت اینا نیست به نظر شما چند می ارزه.و من چند پیشنهاد بدم
کمکم کنید
به نظر من پالس بهتره ... خودم مدل 90 دارم 180 ....
h0ssein
08-05-1392, 02:42 بعد از ظهر
کمکم کنید
سلام.
دوست عزیز این موتور با این شرایط 3700 نهایتا 3800 بیشتر نمیارزه چون کارکردش خیلی بالاست !
به نظرمن پالس بهتره از آپاچیه چون کسایی که داشتن من جمله خودم بیشتر ازش راضی بودن !
آپاچی من سوار نشدم ولی میگن شتاب بیشتری نسبت به پالس داره یکمم نرم تره اونم فوقش یه خورده
و الا تو سرعت باهم فرقی ندارن ولی شنیدم آپاچی زود شاتون میزنه !
الان دوروزه پالس 180 گرفتم خیلی ازش راضیم همه چیش خوبه شتابش عالییه 0 تا 100 رو مث چی پر میکنه حتی اگه دوترکه باشی !
ولی از نظر کیفیت پالس سرتره و همینم باعث شده تا بیشتر برن طرف پالس تا آپاچی !
از من میشنوی پالس بگیر مطمئن باش پشیمون نمیشی (به شرط اینکه ترتمیز و تازه نفس باشه) ولی آپاچیو تضمین نمیکنم !
به دوستان آپاچی سوار توهین نباشه ها این نظر شخصی بود !
اینم بگم که یه موتور 180 سی سی با اون وزن بالاش نمیتونه شمارو به آرزوهاتون برسونه مثلا انتظار سرعت بالارو ازش نداشته باشید !
ولی با این حال خوبه ، تو پست بالاگفتم حالت عادی و جاده کفی میتونی به سرعت 110 الی 115 شایدم بیشتر برسه (بستگی به شرایط جاده،میزان باد،وزن راکب هم داره) حتی اگه
دوترکه باشی ولی حالت خوابیده میتونی به سرعت 130 هم برسی اما اصلا پیشنهاد نمیشه چون فشار زیادی به انجین میاد !
گفتنی هارو گفتم دیگه میل خودت !
موفق باشی.
h0ssein
09-05-1392, 11:06 بعد از ظهر
بچه ها موتور رو ببرم کارواش مشکلی پیش میاد ؟
220 رو میگن نبرید داغون میشه !
عایا 180 هم همینطوره نمیشه بردش کارواش؟
Gemini
09-05-1392, 11:12 بعد از ظهر
سلام- موتور من باکش غر شده ... به نظرتون درست میشه ... رنگش میره اگه درست بشه...؟:icon_pf _99_:
گلگیر جلو هم یکم رنگش رفته مثل فابریکش پیدا میشه ...؟
ممنون...
masterfire777
10-05-1392, 12:24 قبل از ظهر
بچه ها موتور رو ببرم کارواش مشکلی پیش میاد ؟
220 رو میگن نبرید داغون میشه !
عایا 180 هم همینطوره نمیشه بردش کارواش؟
سلام شما ببر خیالت راحت من خودم همیشه میبرم کارواش ... فقط وقتی کامل شستنش برات زود روشن نکن موتور رو با باد پمپ که اونجا هست .. باطری و ترانزیستور و جاهایی که سیم هست رو خشک کن .. موفق باشی
h0ssein
11-05-1392, 04:21 بعد از ظهر
سلام- موتور من باکش غر شده ... به نظرتون درست میشه ... رنگش میره اگه درست بشه...؟:icon_pf _99_:
گلگیر جلو هم یکم رنگش رفته مثل فابریکش پیدا میشه ...؟
ممنون...
چی شده که غر شده ؟ میشه یکم دقیق تر توضیح بدی شاید بتونم راهنمایی کنم ...
من خودم وقتی خاستم موتور رو بگیرم فروشنده گفت بغل باک ضربه خورده یکم رفته تو طرف دادتش صافکاری رنگ اصلا چیزی معلوم نبود !
اگه خیلی دقت میکردی یه چیزایی میدیدی ! شمام اگه همین مشکلو داری بده صافکاری رنگ مثل روز اولش میشه !
گلگیر جلوش هم آره گیر میاد مخصوصا برا شما که تهران میشینی...
h0ssein
19-05-1392, 08:23 بعد از ظهر
سلام به همه.
دوستان این 180 فقط نمایانگر بنزین داره ؟
مثل 220 دمای روغن-فیلترهوا و ... نداره؟
یه چیز دیگه:
وقتی تو شب چراغ ها رو روشن میکنم چراغ های رو دسته فرمون سریع روشن میشه ولی چراغ عقب و جلو چند ثانیه طول میکشه روشن بشه،
کلا اینطوریه یا مشکل خاصی داره ؟
farshad 54
19-05-1392, 10:42 بعد از ظهر
درود
من 180 دیجیتال ug4 داشتم فقط باطری و بنزین رو نشون میداد ug3 هارو نمیدونم چه جوری هست ولی مطمئنا چراغ فیلتر و دمای روغن و روغن رو نداره
چراغ رو هم که روشن میکنی باید همشون با هم روشن بشن
h0ssein
19-05-1392, 10:47 بعد از ظهر
پش مشکل دیر روشن شدن چراغا از چی میتونه باشه ؟
farshad 54
19-05-1392, 10:56 بعد از ظهر
پش مشکل دیر روشن شدن چراغا از چی میتونه باشه ؟
ببر پیشه یه موتور ساز که به برق موتور وارد باشه یه نشون بده شایدم چیز مهمی نباشه
h0ssein
22-05-1392, 08:26 قبل از ظهر
سلام به همه.
باتری برا 180 یه مارک خوب بگید + قیمت ! اسیدی باشه بهتره !
راستی نوار دور رینگ از کی باید گرفت؟
لوازم یدکیا که ندارن به هرکدوم گفتن دهنشون دومتر باز بود مثل اسب آبی نگام میکردن ،
اصن تاحالا به گوششون نخرده بود !
masterfire777
22-05-1392, 10:08 قبل از ظهر
سلام دوست گرامی باطری خوب انرژی بگیر از این ژله ای ها هم اسید می خورن هم ژله اییه .... من دارم الان یک ساله عالی کار می کنه حتی برای چهار ماه موتور رو روشن نکردم بعداز اون با یک استارت موتور شرو به کار کردن کرد .
نواره دور رینگ هم اگه تهران هستین از گمرگ که خیلی راحت پیدا می شه
موفق باشی
h0ssein
23-05-1392, 08:48 قبل از ظهر
واااااای دیگه خسته شدم هرچی موتوری بود رفتم هیچکدوم نمیدونستن کاتالیزور چیه !!!!!!:waiting:
دهنشون 10متر باز نگام میکردن ! میگفتم خوبی میگفت آره تو چطوری ؟:vahidrk:
گفتم من خوبم ظاهرا تو حالت خوش نیست !
فقط بلدن سی جی تعمیر کنن فراتر از اون تالا ندیدن !!! (البته شک دارم بتونن سی جی هم تعمیر کنن)
این کاتالیزور هم داره داستان میشه کسی نیست یه راه جلو پامون بزاره ؟؟؟؟؟:s (9):
یه چیز دیگه موتور 16000 تا دویده شمع هاش هنوز عوض نشده !
شمع فابریک خودش چقد درمیاد حدودا ؟؟؟؟؟؟
Garbaz
23-05-1392, 12:44 بعد از ظهر
برادر جان نوار دور رینگ می خوای تاشیف ببرید این تابلو سازی های اطراف محلتون ، همین هایی که بنرهای تبلیغاتی و تابلوهای مغازه ها و پارچه نویسی انجام می دهند همشون دارند.
کاتالیزور هم تاشیف ببرید پیش یک اگزوز ساز و بگید براتون برداره. بنده کلا 20 سانت لوله کاتالیزور بریدم و یک لوله دیگه جاش جوش دادم ، یکم نیاز به دقت و تمیز کاری داره.
h0ssein
26-05-1392, 09:41 بعد از ظهر
سلام دوستان.
کسی هست منو برا تعویض لاستیک دیافراگم یا همون چتری کاربرات راهنمایی کنه ؟!!
h0ssein
29-05-1392, 09:49 قبل از ظهر
سلام دوستان.
کسی هست منو برا تعویض لاستیک دیافراگم یا همون چتری کاربرات راهنمایی کنه ؟!!
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
دوستان چندروزه دنده ها بد جا میره از 2 به 1 که افتضاحه خلاص شدنشم خیلی بد شده !!!!!
از چی میتونه باشه ؟ روغنشو چندروز پیش عوض کردم ، کاسه نمدشم خراب شده بود از زیرش روغن میداد اونم عوض کردم ،
ولی هنوز یه کوچولو خیلی کم از زیر دنده روغن میده ، کلاچشم تظیم کردم ، میشه راهنمایی کنید بگید مشکل از چی میتونه باشه ؟
ممنون.
farshad 54
29-05-1392, 05:39 بعد از ظهر
درود
چتری کاربرات رو ببر بده موتور ساز واست عوض کنه کار خودت نیست
کاسه نمد رو عوض کردی نباید روغن بده ببر بده واست ردیف کنه یارو بد جا زده احتمالا
اگه سیم کلاچت تنظیم باشه نباید بد جا بره دندت وضعیت صفحه کلاچت چه جوریه ؟
شاید ایراد از سیم کلاچت هم باشه اگه خیلی سفت شده عوضش کن
Sadegh.galaxy
30-05-1392, 04:53 بعد از ظهر
دیروز باسی جی بودم یه پالس دیدم که دوترک بود.رفتم بغلش به سرم روشوکم کنم.زودترازمن شروع کردبه گازدادن،دنده رو تاآخرپرکرد ومن هم همینطور(به طوری که صدای پالسوبیشترازموتورمیشنیدم). ولی خیلی قشنگ ازش جلوزدم.درسته که دوترک بود،ولی واقعاارزش داره واسه موتوری که بایه سی جی چینی1381میشه گرفتش،5600یاحتی بیشترپول داد.درضمنug4انجین مشکی بود.
masterfire777
30-05-1392, 06:00 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان گرامی .. مخصوصا دوستان تهرانی یک زحمتی داشتم براتون ... ممنون می شم یک چند تا قلم جنس اگه زحمتی نباشه برام امارشو بگیرین
1. صفحه کلاچ 2. چتریه کاربراتور 3. سیم کشی کامل پالس 180 4. قاب چراغ جلو با شیشه 5. لنت ترمز عقب و جلو
ممنون از شما دوستان:bunnyearsmiley:
- - - Updated - - -
دیروز باسی جی بودم یه پالس دیدم که دوترک بود.رفتم بغلش به سرم روشوکم کنم.زودترازمن شروع کردبه گازدادن،دنده رو تاآخرپرکرد ومن هم همینطور(به طوری که صدای پالسوبیشترازموتورمیشنیدم). ولی خیلی قشنگ ازش جلوزدم.درسته که دوترک بود،ولی واقعاارزش داره واسه موتوری که بایه سی جی چینی1381میشه گرفتش،5600یاحتی بیشترپول داد.درضمنug4انجین مشکی بود.
خسته نباشی عزیز :au: منتظریم که با این سی جی در مراحل بعدی به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنید :pm1:به امید جلو زدن از CB400:clap:
Sadegh.galaxy
30-05-1392, 06:37 بعد از ظهر
خب این یعنی چی؟؟یکی ازبچه هاکه دایچی200طرح پالس داشت هم پالس روگرفته بود.البته انجین نقره ای های قدیم حسابشون جداست.
h0ssein
30-05-1392, 06:39 بعد از ظهر
دوست عزیز اول اینکه هدف از خرید یه موتور فقط سرعت نیست این دلیل نمیشه هرچی پول بدی موتور بیشتر بره !!!!
ولی اینو بگم من خودم با موتور دوترکه (وزن راکب فکر کنم یه 180 تایی میشد) با سی جی یه ترک درگ زدم دنده 1 و 2 رو
خیلی پر نکردم تو همین حین سی جی ازم حدود نیم متر جلو زد ولی وقتی دنده 3 زدم به راحتی از کنارش رد شدم
و وقتی دنده 4 و 5 رو دادم سی جی تو آینه فقط نور چراغ جلوش از دور پیدا بود 120 تا بدون خوابیدن پر کردم ولی
وقتی سرعت رو کم کردم سی جی بهم رسید سرعتش رو کیلومترم 95 بود جالبه وقتی رو موتور خوابید سرعت
به 100 رسید ولی من با سرعت 100 تو دنده 4 بودم بدون خوابیدن!!
اینم بگم که باید همیشه شرایط رو در نظر گرفت من جمله:
وزن موتور و راکب ، رو فرم بودن موتور ، شرایط آب و هوایی و کسی که به موتور گاز میده باید اینکاره باشه
چون دیدم که میگم یارو چنان به پالس گاز میداد که میتونم بگم 70 سی سی ازش جلو میزد چه برسه به سی جی!!
اگه تو اون موقع خدایی نکرده یه حیوون بپره وسط خیابون دوست دارم بدونم کدوم موتور ایمنی داره و سریع
میتونه خودشو جمع و جور کنه، میخام بدونم تو سرعت 100تا کدوم موتور در حال انفجاره و... ،
پس الکی شلوغش نکنید ، این سی جی آشغال هیچ آش دهن سوزی نیست !!
در ثانی وقتی یه ترکه با همین پالس کورس بزاری خودت میدونی چه اتفاقی میفده ،
گر چه من دوترکه با هر سی جی که تا الان درگ زدم عقب افتاده !
Sadegh.galaxy
30-05-1392, 07:48 بعد از ظهر
حرف شمادرست.من ازسی جی دفاع نمیکنم.چون واقعا امنیت کمی داره وتوسرعت بالااصلاروزمین نیست.وکاملاهم قبول دارم که چسبندگی وامنیت پالس عالیه.ولی بازدهی چطور؟؟دایچی روچی میگیدکه اونهم امنیت وچسبندگی خوبی داره.درهر صورت پالسای جدید خیلی ازنظرقدرت وکیفیت بانمونه های مشابه چینی تفاوت زیادی ندارند.درضمن سی جی داریم تاسی جی.
h0ssein
31-05-1392, 12:00 قبل از ظهر
حرف شمادرست.من ازسی جی دفاع نمیکنم.چون واقعا امنیت کمی داره وتوسرعت بالااصلاروزمین نیست.وکاملاهم قبول دارم که چسبندگی وامنیت پالس عالیه.ولی بازدهی چطور؟؟دایچی روچی میگیدکه اونهم امنیت وچسبندگی خوبی داره.درهر صورت پالسای جدید خیلی ازنظرقدرت وکیفیت بانمونه های مشابه چینی تفاوت زیادی ندارند.درضمن سی جی داریم تاسی جی.
من خودم الان مدل 89 دارم 17000 تا دویده فقط روغنش عوض شده و شمع هاش همین ، ولی موتور هنوز وحشیه !
اینم که میگید سی جی داریم تا سی جی بله این حرف شمام درست ولی سی جی هرچیم که هار باشه نمیتونه
به پالس برسه ، حالا اگه فرضو بر این بزاریم که سی جی ژاپنی باشه شاید تا 60 تا پا به پا پالس بیاد
ولی بعدش تو آینه نقطه میشه ، مگر اینکه پالس داغون ماغون باشه ! من به شخصه با کسایی کورس
گذاشتم که ادعاشون اونجای خرو پاره میکرد و هردفه کم آووردن ! نمیخام بگم موتور من موتور 1000 یا با
موتورم پز بدم نه ، میخام به شما ثابت کنم که پالس اگه وحشی باشه واقعا موتور خوبیه از همه نظر !
این حرفتم تایید میکنم که مدلای جدید یکم بد کیفیتن به خصوص مدل 92 !!! بعدشم این موتورا ساخته شده
برا مصارف شهری زیاد منطقی نیست که برا سرعت و گازوندن استفاده بشه !
Sadegh.galaxy
31-05-1392, 01:32 قبل از ظهر
مشکل من هم باهمین جدیداس.وگرنه یکی ازرفیقام یه پره ای 87داشت،عین هلوشتاب میگرفت.هیچ ایرادی هم نداشت.تاپ اسپیدهم 145زده بود.
masterfire777
31-05-1392, 09:22 قبل از ظهر
سلام من خودم پالسم 87 UG3 هستش ... ولی خوب موتورو وقتی من خریدم .. یک بابای بوده که .... موتورو نموده . با اینکه موتور هنوز لشه ولی با این همه تا حالا کم نیاورده ... دنده 1 و 2 این موتور قدرتیه اما 3 و 4 خدا نکنه تو این دنده ها گاز بدی به موتور .. من خودم وزنم 115 و فدمم 187 .. اصلا چیزی به نام کم اوردن موتور ندارم ... خلاصه از این بحث ها بیایم بیرون .. دوست گرامی منم قبول دارم که این قیمتها واسه این موتور در حال حاضر معقول نیست و هیچ وقتم با موتور های زاپنی و اروپایی قابل مقایسه نیستند ...
( ولی باید ساخت و سوخت کلام اخر ) ( امیدوارم که چرخ موتوراتون همیشه واستون بچرخه ):icon_pf _37_:
- - - Updated - - -
راستی دوستان این اقلام مارو هم امارشو بگیرین می خوام یک حال مشتی به این موتور بیچاره ما بدم ... فکر کنم تا حالا نه شمع عوض شده نه صفحه کلاچ .. دیافراگم موتورم که دیگه لش شده
ممنون از همه دوستان ........ فقط پرشین موتور :42kmoig: ......... :icon_pf _15_:
h0ssein
31-05-1392, 09:53 قبل از ظهر
دوستمون درست میگه و من تمام حرف هاشو تایید میکنم،
در ضمن اینم در نظر بگیرید که اگه پالس با این قیمت ارزش خرید نداره میخام بدونم سی جی با این قیمت ارزش داره؟!!!
الان سی جی 125 کویر 5 دنده استارتی تو اصفهان 2700 قیمت دادن ، شما بگو واقعا با این قیمت میارزه ؟؟!!!
با این وضع بد اقتصادی هیچ موتوری با این قیمت نمیارزه !!!
لاستیک دیافراگم 6تومن و لنت جلو 21 تومن (اصفهان) از قیمت مابقیش اطلاعی ندارم !
Sadegh.galaxy
31-05-1392, 12:30 بعد از ظهر
انجین نقره ای86گذاشته6ملیون.ولی انصافاخییییلی تمیزه قرمز.به نظردوستان صفربهتره یاانجین نقره ای بااین قیمت؟؟
h0ssein
31-05-1392, 12:41 بعد از ظهر
انجین نقره ای86گذاشته6ملیون.ولی انصافاخییییلی تمیزه قرمز.به نظردوستان صفربهتره یاانجین نقره ای بااین قیمت؟؟
انجین نقره ای یه جورایی عتیقه شده مثل کاواساکی gto برا همینم قیمتش یخورده بالاست وگرنه خیلی خبریش نیس من باشم صفر برمیدارم ،
هرچی باشه صفره آدم خودش آبندی میکنه بهش میرسه میشه عروسک بعدشم مدل جدید هروقت خاست بفروشه خریدار داره ، به نظر من انجین نقره ای ها هرچقدم که خوب باشه
بالاخره پالسه هیچ تفاوتی با پالسای دیگه نداره ، ولی شنیدم میگن سرعتش یکم بیشتره که اونم با این قیمت نمیارزه ! اگه 6میلون برا پالس صفر ارزش نداره بنظر شما برا پالس
مدل 86 ارزش داره حالا هرچقدم که را بره ؟!! به نظر من اصلا معقول نیست !!
masterfire777
31-05-1392, 04:09 بعد از ظهر
شما اگه نرمی و کمی هم کیفت نسبت به این موتورهای ایرانی چینی می خوای و اگه بودجه کافی دارین در خرید پالس یا اپاچی شک نکن .. راضی میشی
h0ssein
01-06-1392, 10:53 بعد از ظهر
سلام.
دوستان دور موتور از 5 که به بالا میوفته زین و جاپایی موتور خیلی میلرزونه رو اعصابه چه کنم ؟
کمکاشم خیلی نرم نیست تو دست انداز و چاله چوله موتور بدجور میکوبه !!
راهنمایی کنید ، ممنون...
masterfire777
02-06-1392, 09:54 قبل از ظهر
سلام در مورد کمک هات .. جلو رو باز کن روغنش خالی کن با گازوئیل بشور و جاش رو غن هیدرولیک بریز ( یک استکان پر ) .. عقبم باز کن یک کسول هست بده واست نیترژن بزنن .. Ok
ولی در مورد لرزش موتور 1 . باید اچار کشی بشه 2. میلنگ موتورت مورد داره 3. شایدم از شمع موتور یا ترانزیستور باشه که سوختو کامل ....... ( اگه موتور ریپ نداشته باشه ) در واقع این گفتم چون موتور تو اون دورهای بالا جون نداره که موتورو بالا بکشه نمیدونم متوجه حرفم شدی یا نه ....
موفق باشی
h0ssein
02-06-1392, 10:13 قبل از ظهر
سلام در مورد کمک هات .. جلو رو باز کن روغنش خالی کن با گازوئیل بشور و جاش رو غن هیدرولیک بریز ( یک استکان پر ) .. عقبم باز کن یک کسول هست بده واست نیترژن بزنن .. Ok
ولی در مورد لرزش موتور 1 . باید اچار کشی بشه 2. میلنگ موتورت مورد داره 3. شایدم از شمع موتور یا ترانزیستور باشه که سوختو کامل ....... ( اگه موتور ریپ نداشته باشه ) در واقع این گفتم چون موتور تو اون دورهای بالا جون نداره که موتورو بالا بکشه نمیدونم متوجه حرفم شدی یا نه ....
موفق باشی
آره داداش گرفتم ، شمع هاشو تازه عوض کردم حالا برم یه بررسی کنم ببینم چی میشه ،
دمت گرم...[Only registered and activated users can see links]
h0ssein
06-06-1392, 06:34 بعد از ظهر
میزان باد لاستیک جلو و عقب چقد باید باشه ؟ زدن باد نیتروژن تو نرمی و سرعت موتور تاثیر داره ؟
بی زحمت قیمت گارد هم بدید ، گاردی که رو 200 و 220 نصب هستش از اونا میخام !
roma
06-06-1392, 07:07 بعد از ظهر
میزان باد لاستیک جلو و عقب چقد باید باشه ؟ زدن باد نیتروژن تو نرمی و سرعت موتور تاثیر داره ؟
بی زحمت قیمت گارد هم بدید ، گاردی که رو 200 و 220 نصب هستش از اونا میخام !
جلو 28 عقب 32 تو سرعت که تاثیر نداره ولی تونرمی چرا خوب کمتر هم احتیاج به تنظیم باد پیدا میکنی باد لاستیک تو گرما کم نمیشه
h0ssein
06-06-1392, 07:24 بعد از ظهر
جلو 28 عقب 32 تو سرعت که تاثیر نداره ولی تونرمی چرا خوب کمتر هم احتیاج به تنظیم باد پیدا میکنی باد لاستیک تو گرما کم نمیشه
ممنون.
شنیدم نیتروژن از داخل تایر رو میپوسونه ، حقیقت داره؟
farshad 54
07-06-1392, 02:53 بعد از ظهر
درود
باد نیتروژن هیچ مشکلی به وجود نمیاره من لاستیکای ماشینمو 2 سال پیش نیترو زدم رینگ و لاستیکمم اسپرت سالی یه بار میدم تنظیم باد که دوباره باید نیترو زده بشه
برای موتور تاثیر چندانی نداره ضمن اینکه باید برای لاستیک تیوبلس نیترو زده بشه
برای موتور تنها تاثیرش کم نشدن باد هست و فرف آنچنانی ایجاد نمیکنه
موفق باشید
hamed510
07-06-1392, 03:04 بعد از ظهر
در مورد نیتروژن چند تا نکته از زبان یه لاستیک فروش وارد میگم:
این گاز اگر واقعا گاز نیتروژن اصلی باشه تاثیرات مطلوب خودش رو نشون میده متاسفانه این گاز هایی که به اسم نیتروژن تو اتو سرویس ها به نام نیتروژن میزنن در اصل گاز شهریه که تو لاستیک پر میکنن و نمیگم تمام بلکه نزدیک به 80 درصد اتو سرویس ها و آپاراتی های اینگونه هستن و تنها سود جویی و گرفتن پول بیشتر عایدشون میشه و و چه بصا مشتری از همه جا بی خبر فک میکنه که گاز نیتروژن زده!!!!!:9:
farshad 54
07-06-1392, 03:08 بعد از ظهر
درود
باید بگم روی ماشین من که بسیار خوب جواب داده و من از زدن نیترو تو لاستیک ماشینم راضیم و کاملا فرقش محسوس هست
farzin
08-06-1392, 01:25 بعد از ظهر
با سلام بر تمامی دوستان بعد از مدت ها دوباره تونستم بیام ،، امیدوارم حال موتوراتون خوب خوب باشه و مخصوصا خودتون
.
در مورد نبتروژن حرف میزدین گفتم ما هم یه چیزی از دانسته هام اضافه کنم
نیتروژن به علت نداشتن مولوکول اکسیژن فاقد رطوبت هست پس از خوردگی و پوسیدگی حلقه های فلزی اینجوری جلوگیری میشه و عمر تایر هم بیشتر میشه . همینطور بعلت وزن کمتری که نسبت به هوا داره در اصطحلاک تایر هم تاثیر داره و هنگام گرم شدن تایر نیتروژن این خاصیت رو داره که چسبندگی بیشتری با آسفالت برقرار میکنه و بعلت بزرگتر بودن مولوکول هاش نسبت به اکسیژن در هوا دیرتر از تایر خالی میشه که با فاصله زمانی بسیار طولانی نیاز به تنظیم پیدا میکنه.
.
در مورد نعویض دیافراگم یا چتری کاربراتور اگه کسی کمک میخواست بگه که کمکش کنم ، کار بسیار آسونی هست ساده ساده ساده ، چقد بگم که دیگه موتوراتونو پیش تعمیرکار نبرین پول ندین
M.amin
09-06-1392, 07:16 بعد از ظهر
اصولا فکر میکنم همه با این لاستیکای پالس و سبک بودن عقب موتور یه بار رو لیز خورده باشن !!!!
اصولا هم موتور روسمت چپ میخوابه .
حالا یه سوال داشتم ... وقتی موتور لیز میخوره و میفته زمین به باک و دمبی عقب آسیبی میرسه ؟؟؟؟؟؟
(من پالس135 دارم ... یکی دوباری هم رو این خطای عابر و به علت خیسی لیز خوردم !!! ولی موتور که افتاده به خاطر گارد جلوی موتور و فرمون به باک هیچ آسیبی نرسیده ... و چون این پالسهای 135 عقبشون یه جاپایی اضافه دارن دمبی عقب هم هیچ خطی نیفتاده )
یعنی رو این سه نقطه که تو عکس زیر علامت زدم موتور میشینه و بدنه هیچ گونه خط کوچیک هم نمیفته ... یعنی موتور 2متر هم رو زمین سر بوخوره رو این سه نقطه میمونه و آسیبی باک و بدنه نمیبینه
[Only registered and activated users can see links]
حالا میخوام ببینم 180 و . . . که این جاپایی عقب رو ندارن در صورت افتادن دمبیشون آسیب میبینه ؟
farzin
10-06-1392, 01:02 بعد از ظهر
لاستیکهای استفاده شده هیچ سنخیتی با این آسفالت بی کیفیت ایران نداره واس همین شاهد لیز خوردن عقب موتور هستیم اما نه اونجور که زمین خوردگی پیش بیاد ، اما بعد از مدتی دست آدم میاد چجوری برونه که لیز نخوره
نمیدونم منظورت از خوابیدن به سمت چپ آیا موتور پالس 180 هست یا 135 ولی من که 180 دارم همچین چیزی نیست
پالس یه نقطه ضعفی که داره اینه که جسه موتور سنگین رو داره اما انجینش وزن موتور سنگین رو نداره واس همین نقطه ثقل خوبی براش در عرض ایجاد نمیشه و بخاطر بزرگ بودن باک اگه به یه سمت بدون دست ( از فرمان ) کج بشه بنزین به همون قسمت میره و بخاطر نداشتن وزن در انجین موتور براحتی به یه سمت منحرف میشه که با بدن به آسونی موتورهایی مثل هوندا 125 بر نمیگرده
در مورد 3 قسمتی که گفتی باید برم بندازمش ببینم از دمبی چه قسمتی محافظت میکنه !!!!!!
M.amin
10-06-1392, 09:31 بعد از ظهر
حالا در هر صورت منظورم اینه در صورت افتادن موتور (که ممکنه اتفاق بیفته) موتور دمبی و بالکش آسیب میبینه ؟؟ (به عکسی که گذاشته دقت کنید ... این 135 ها از سمت چپ موتور اگر رو زمین بیفته و یا حتی رو زمین کشیده بشه دمبی و باک هیچ آسیبی نمیبینه... اون محافظ انتهای دسته فرمون + گارد از باک محافظت میکنه و اون جاپای اضافه عقب از دمبی عقب و عین یه سه پایه موتور رو نگه میداره .)
من سوالم این بود تو 180 کسی این تجربه رو نداشته ؟ (البته شما هم لازم نیست موتورتون رو بندازید ببینید آسیب میبینه یا نه ... همین جوری هم آروم موتور رو بخوابونید مشخص میشه که در صورت در رفتن موتور در حرکت آسیب پذیره یا نه.)
farshad 54
10-06-1392, 10:19 بعد از ظهر
درود
دوست عزیز اون قسمت عقب که شما میفرمایید رو بهش میگن ساری بند چون تو هند خانوما بیشر یه وری ترک موتور میشینن اونو گذاشتن که لباسشون (ساری) به زنجیر و چرخ عقب گیر نکنه
و همه موتور های هندی اونو دارن پالس 180 - 200 - 220 - آونجر 200 - 220 - و آپاچی در کل کار این قطعه همینیه که عرض کردم
ولی در کل موتور های پالس موقع زمین خوردن باک و انجینشون و دمبی عقب کمتر آسیب میبینه البته بستگی به نوع زمین خوردنش هم داره در کل گارد و ضربه گیر های روی فرمونش برای جلو گیری از آسیب
زیاد به موتور خوبه و کافی به نظر میرسه
حالا اگه کسی بخواد دور تا دور موتور رو آهن کشی کنه چه بهتر :25:موتور کمتر آسیب میبینه
موفق باشید
farzin
10-06-1392, 10:26 بعد از ظهر
mr.farshad 54
واقعا واسم همیشه سوال بود که اون قسمت برای چی طراحی شده ، دادا دمت گرم بخاطر اطلاعات مفیدت ، نمیگفتی فک کنم تا آخر عمر درگیرش بودم
ARSH
11-06-1392, 05:43 بعد از ظهر
دیروز یکی از این 180 ها خریدم رنگش نوک مدادی مدل 90 موتور تمیزیه کارنکرده زیاد
زنون داره لامپ جلوش زنونه تر تمیزه خلاصه حالا بگذریم من زیاد حال نمیکنم باهاش همینطوری پولم داشت هدر میرفت خریدم پوله هدر نره
شبا هرزگاهی یه دوری بزنم دیروز که داشتم میوردم خونه دنده ها با تقه جا میره روغن عوض کنم حله یا مشکلی داره ؟
farshad 54
11-06-1392, 07:24 بعد از ظهر
درود
دوست عزیز arsh شما اومدی تو تاپیک پالس 180 اول میگی یه دونه خریدم باهاش حال نمیکنم بعد سوال میپرسی ؟
تو تاپیک پالس 220 هم وقتی 220 قرمزرو خریدی اومدی همین جمله حال نمیکنمو گفتی
دوست عزیز شما مختار هستی با هر چی حال میکنی حال کنی با هر چی هم حال نمیکنی حال نکنی ولی گفتنش تو یه جمعی که با اون قضیه حال میکنن درست نیست
راجب موتورت هم اول روغنشو عوض کن اگه درست نشد سیم کلاچتو از کتی بالا تنظیم کن اگه نشد از پائین هم یه تنظیم بزن اگه نشد شیفتر دندتو یه تنظیم بزن اگه نشد ببر پیشه موتور ساز
موفق باشید
h0ssein
11-06-1392, 08:38 بعد از ظهر
خداییش راست میگه اونروزم که 220 رو خریدی دقیقا همینو گفتی که باهاش حال نمیکنم الان رفتی 180 خریدی اون که بدتر از 220 که پس قاعدتا با 180 بیشتر از 220 حال نمیکنی ،
این مشکلو منم داشتم آقا فرشاد گفت سیم کلاچ عوض کن در حالی که سیم کلاچ سالم سالم بود خودم باز کردم یه نو انداختم از پایین هم تنظیم کردم بد جا رفتن دنده ها
و خلاص شدنش خوب شد...
راستی یه چیز دیگه این فقط یه پیشنهاده ، خوب شما که میگی پولم داشت حروم میشد رفتم اینو گرفتم ، خوب عزیز من با همون پول یه چیز بگیر که باهاش حال کنی والا !
ARSH
12-06-1392, 03:24 بعد از ظهر
شما درست میگید من اشتباه کردم
عذر میخوام
تشکر بابت راهنمایی
n!nja
14-06-1392, 04:32 بعد از ظهر
سلام به همه/ آقایون یه باک پر تقریبا چند کیلومتر میره؟ من چندروز پیش 12تا زدم تقریبا پر شد حدود 400تا بیشتر نرفت/
مصرفش زیاده یا عادیه؟؟؟ ولی قبلا کمتر میسوزوند/[Only registered and activated users can see links]
farshad 54
14-06-1392, 09:50 بعد از ظهر
سلام به همه/ آقایون یه باک پر تقریبا چند کیلومتر میره؟ من چندروز پیش 12تا زدم تقریبا پر شد حدود 400تا بیشتر نرفت/
مصرفش زیاده یا عادیه؟؟؟ ولی قبلا کمتر میسوزوند/:297:
درود
مصرف پالس 180 در بهترین حالت 2/5 لیتر و در شرایط دیگه 2/8 لیتر در 100 کیلومتر هست که این اعداد به نسبت طرز رانندگی شما و اینکه بیشتر تو شهرید یا بزرگراه بیشتر دو ترک میرید یا یه ترک قابل تغییر هست
موفق باشید
n!nja
15-06-1392, 11:52 قبل از ظهر
سلام و درود/
چندتا سوال:
یکی اینکه میشه قاب زنجیر 180 رو عوض کرد مثل 135-200-220 انداخت گیر میکنه به زنجیر صدا میده رو اعصابه/
بعد این کد شمع که میگن چیه؟ چیکارمیکنه؟ اگه مثلا یه کد دیگه بندازیم چه اتفاقی میفده؟
اگه یکی از شمع هاش از کاربیفده موتور روشن میشه؟ یعنی چجوریه طوری هست که آدم متوجه بشه یا با یه شمع کارمیکنه؟
ARSH
15-06-1392, 12:46 بعد از ظهر
سلام
رو کارت موتور من نوشته DTS180i این تیپشه دیگه
به جز این چه تیپی هست ؟ من یه جور پالس دیدم فلاپ های کوچیک بغل باک رو نداشت کمکاش گردگیر داشت فرمونش یه تیکه بود و اینا
اونا چیه ؟ کلا تیپ های اینا چیه ؟
موتور من اینه
زنون داره :دی
farzin
15-06-1392, 04:18 بعد از ظهر
MR.NINJA
دوست عزیز موتور شما ظاهرا ug3 هست که میخواین قاب زنجیرو دربیارین ، از درآوردن میشه در آورد اما اینکه اون قاب پلاستیکی بالای زنجیر رو بشه گیر کرد باید ببینی جای پیچ کردن رو داره ، یه سر برو لوازم یدکی قاب زنجیر 180 UG4 بگیر امتحان کن ببین میشه بست روش
اما در مورد شمغ : هر موتوری شمع مخصوص خودش رو میخواد که کد روی شمع بیان کننده طول و زمان جرقه زدن و همینطور تکنولوژی بکار رفته توش هست کد شمع پالس 180 هست : CR8E-NS که اون دو حرف آخر بسته به تکنولوژی متغیر هست
در مورد تک شمع کار کردن تا اونجا که دوستان امتحان کردن و من شنیدم ازشون شمع سمت چپی کار اصلیو انجام میده و شمع سمت راستی برای دور موتورهای بالاست
.
.
MR.ARSH
همه پالس ها 180 بجز اون اولیها که با اسم پولسار بودن که کلا کوچیکترم بودن از سیستم DTSI که مخفف کلمات
Digital Twin Spark ignition هست که مربوط به دو شمع بودن و نوع برق رسانیشون هست بهره میبرن گشتاور در این نوع سیستم بیشتر از اون سری پولسار ها هست
انچین همشون یکی هست و اونایی که دیدی UG3 بهشون میگن موتور شما UG4 هست مثل مال خودم که از لجاظ شاسی و تغییرات ظاهری و .... با اونا متفاوت هست
K.I.A
15-06-1392, 06:11 بعد از ظهر
اما در مورد شمغ : هر موتوری شمع مخصوص خودش رو میخواد که کد روی شمع بیان کننده طول و زمان جرقه زدن و همینطور تکنولوژی بکار رفته توش هست کد شمع پالس 180 هست : CR8E-NS که اون دو حرف آخر بسته به تکنولوژی متغیر هست
در مورد تک شمع کار کردن تا اونجا که دوستان امتحان کردن و من شنیدم ازشون شمع سمت چپی کار اصلیو انجام میده و شمع سمت راستی برای دور موتورهای بالاست //پالس به طور میانگین و کم گاز با یه باک پر و وزن حدود 70 تا 80 میتونه حدود 700 کیلومتر بره و این شرایط ایده ال و تنظیم موتورو نشون میده اما پر گاز این عدد حدود 200 کیلومتر کاهش داره. در مورد شمع هم برعکس فرمایش شما هست و شمع سمت راست شمع اصلی هست و اون کد تکنولوزی نیست فقط گرم و سرد بودن نوع شمع و کارکرد انجینو نشون میده که نسبت به کارکرد موتور و شرایط اب و هوایی اون کد تغییر میکنه که معمولا باید شمع 8 استفاده بشه برای پالس.
n!nja
15-06-1392, 07:19 بعد از ظهر
من وقتی موتور رو گرفتم صاحب قبلیش گفت تاحالا نه تعمیرگا بردمش نه چیزی ازش عوض کردم:
منم وقتی رفتم مغازه شمع بگیرم خود فروشنده دوتا شمع داد گفت اینا شمع فابریکاشه وقتی رفتم خونه باز کردم شمع هایی که داده بود دقیقا همونایی بود که رو موتور انداخته بودند
اینم لینک عکساش شما ببینید خوبه یا نه ؟ (این عکس شمع های قبلیشه شمع جدیدا مثل همیناس)
K.I.A
15-06-1392, 07:58 بعد از ظهر
این چامپیون چینی هست /فابریک پالس این شمع نیست احنمالا قبلا عوض شده/
farzin
15-06-1392, 08:36 بعد از ظهر
Mr.kia
شما صاحب نظرید
در مورد اصلی و فرعیشون شنیده هام بود که عرض کردم
اما در مورد کد شمغ من از یکی از اساتید همین سایت پرسیدم و برام توضیح دادن که اگه ایریدیوم باشه و منظور از تکنولوژی همین هست اون 2حرف آحر تغییر میکنن !
بلاخره چی درسته ؟
- - - Updated - - -
این شمغ چامپیون هم با این کد RG4HC هم استفاده میشه که من هم رو موتورم زدم و جوابگو هست و برعکس صحبت استاد کیا شمع هندی هست(رو جعبش MADE IN نزده اما آدرس هند رو نوشته)!! و لوازم یدکی ها برای پالس 180 همینو هم میفروشن "
- - - Updated - - -
اما جفت شمع فابریک رو موتورم کدشون CR8E-NS بود
n!nja
16-06-1392, 09:53 بعد از ظهر
روغن دیسک جلو (ترمز) کم شده چی بریزم توش؟ بد هواگیری چیزی میخاد یا همینطور بریزم بره؟
ARSH
17-06-1392, 10:49 قبل از ظهر
میگن این ترمز عقبش کلا این مدلی ضعیفه یا نه واسه من لنتش تموم شده یا مشکل داره ؟
h0ssein
17-06-1392, 10:53 قبل از ظهر
میگن این ترمز عقبش کلا این مدلی ضعیفه یا نه واسه من لنتش تموم شده یا مشکل داره ؟
نه کلا اینطوریه ترمز دیسکی که نیست ترمز کاسه ایه ، منم لنت عوض کردم زیاد فرقی نکرد خیلی روش حساب نکن !
farzin
17-06-1392, 03:16 بعد از ظهر
در مورد لنت ترمز بعد از هر چند ماهی توپی عقبو باز کنین داخلش یه ذراتی هست که از اصطکاک توپی و لنت هست با کهنه خشک داخل توپیو تمیز کنید هم صدا نمیده تا مدتی هم عملکردش بهتر از قبل میشه
n!nja
17-06-1392, 10:43 بعد از ظهر
180 موتور خوبیه بنظر من ضعفش فقط ترمز عقبشه اگه دیسکی بود خیلی بهتر بود/ برا یه موتور 5-6 میلیونی ترمز عقب معمولی
یکم دور از منطقه تو سرعت بالا خیلی کارایی نداره/
soleymani
17-06-1392, 11:33 بعد از ظهر
اره دوست خوبم نکته خوبی رو گفت
بنده هم یکی از ایراد های طراحان موتور سیستم ترمز عقب رو می دونم
----------------
راستی یه پالس 180 انجین مشکی مدل 90 هست
26 تا کارکرد موتور سالم به نظر دوستان چقدر می ارزه
----------------
این موتور تا 100 خوب می ره و از اون بالا تر درست و بیشتر نمی ره
به نظر شما کاربرات تمیز شه و شمع و روغن خوب
جواب می ده درست شه
h0ssein
18-06-1392, 09:20 قبل از ظهر
تو مدل 200 هم از ترمز معمولی استفاده شده حتی تو مدل جدید 180 یعنی ug4 سعی نشد این نقص رفع بشه !
اما در مورد شما دوست عزیز:
موتور بنظرم با این کاکرد، 4400 نهایتا 4500 قیمتش هست در مورد سرعت هم منم همون اول که گرفته بودم
این مشکل رو داشتم با تعویض شمع-فیلرگیری-تنظیم زنجیر چرخ-تمیزکردن فیلتر هوا خدارو شکر مشکلم برطرف شد
البته به صفحه کلاچ هم میره که از من هنوز سالم و نیاز به تعویض نداره ! الان تو کفی به سرعت 110-115 میرسه
به شرط اینکه باد مزاحمت ایجاد نکنه، در جهت مخالف باد به سرعت 105 هم میرسه،حالت درازکش هم به نهایت 123-125 میرسه
ولی خوب فشار رو موتور زیاده ! راستی یه چیز دیگه ، تو سرعت بالا هم موتور یه نمور کم میاوورد که صافی بنزین رو عوض کردم
فایده نکرد بعد کلا صافی رو حذف کردم و یه شلنگ مستقیم از باک کشیدم به کاربرات که اون مشکلم خدارو شکر برطرف شد !
Gladiator
18-06-1392, 09:39 قبل از ظهر
180 موتور خوبیه بنظر من ضعفش فقط ترمز عقبشه اگه دیسکی بود خیلی بهتر بود/ برا یه موتور 5-6 میلیونی ترمز عقب معمولی
یکم دور از منطقه تو سرعت بالا خیلی کارایی نداره/
ترمز جلو بیش از 70% عمل توقف موتور سیکلت رو بر عهده داره و ترمز عقب بیشتر نقش کم کردن سرعت ، کمک به ترمز جلو در توقف و تعادل رو بازی میکنه ، شما تو سرعت بالا اگه ترمز عقب بزنی اگه موتورت صاف باشه و نخوابونده باشیش چرخ عقبت میکشه و تنها سرعتت کم میشه (چه دیسک باشه چه کاسه فرقی نمیکنه) ، اگه موتورت خوابیده باشه یا فرمونت صاف نباشه قطعا انتهای موتور میچرخه و میخوری زمین ، ولی ترمز جلو حتی تو سرعتای بالا خیلی تو توقف کمک میکنه ، طوری که بدون ترمز عقب هم میتونید وسیله رو خیلی راحت کنترل کنید ، پس ترمز عقب کاسه ای با دیسک تو کارایی تفاوت چندانی ندارن ، اینو تجربه کردم که میگم ، حتی موتورای ژاپنی دیسک عقبشون طوری طراحی شده که شما حتی اگه ترمز میخ هم بزنی چرخ قفل نمیشه و فقط سرعت رو کم میکنه که این سیستم بخاطر عدم سر نخوردن و از تحت کنترل خارج شدن موتور طراحی شده
n!nja
18-06-1392, 10:31 قبل از ظهر
ترمز جلو بیش از 70% عمل توقف موتور سیکلت رو بر عهده داره و ترمز عقب بیشتر نقش کم کردن سرعت ، کمک به ترمز جلو در توقف و تعادل رو بازی میکنه ، شما تو سرعت بالا اگه ترمز عقب بزنی اگه موتورت صاف باشه و نخوابونده باشیش چرخ عقبت میکشه و تنها سرعتت کم میشه (چه دیسک باشه چه کاسه فرقی نمیکنه) ، اگه موتورت خوابیده باشه یا فرمونت صاف نباشه قطعا انتهای موتور میچرخه و میخوری زمین ، ولی ترمز جلو حتی تو سرعتای بالا خیلی تو توقف کمک میکنه ، طوری که بدون ترمز عقب هم میتونید وسیله رو خیلی راحت کنترل کنید ، پس ترمز عقب کاسه ای با دیسک تو کارایی تفاوت چندانی ندارن ، اینو تجربه کردم که میگم ، حتی موتورای ژاپنی دیسک عقبشون طوری طراحی شده که شما حتی اگه ترمز میخ هم بزنی چرخ قفل نمیشه و فقط سرعت رو کم میکنه که این سیستم بخاطر عدم سر نخوردن و از تحت کنترل خارج شدن موتور طراحی شده
دوست عزیز حرف شما درست اینم قبول دارم که ترمز عقب یا جلو اگه به تنهایی گرفته بشه حادثه ساز میشه و باید باهم گرفته
بشه ولی وقتی آپاچ روندم با اینکه خیلی سریع ترمز عقبش قفل میکنه تو سرعت بالا بهتر از پالس عمل کرد منم نمیگم ترمز عقب
طوری طراحی بشه که حادثه ساز بشه ولی مطمئننا دیسک بهتر از ترمزای معمولی عمل میکنه/
یا مثلا برعکس پالس 220 همینطور که شما فرمودید ترمز عقبش خیلی قوی نیست ولی وقتی پشتش نشستم
بهتر از معمولیا بود/ چندروز پیش تو سرعت 110 تا داشتم میرفتم پشت یه کامیون وقتی اومدم تو لاین سبقت کامیون احمق هم تصمیم به سبقت گرفتمثل گاو اومد جلوم سریع ترمز گرفتم تا به زور موتور سرعتش تو اون لحظه کم شد/ بنظر من میتونستن طوری طراحی کنن که بهتر عمل کنه/
Gladiator
18-06-1392, 10:40 قبل از ظهر
ترمز عقب کاسه ای در صورتی که تنظیم باشه عملکردش با دیسک فرقی نمیکنه ، برای من که تاحالا پیش نیومده ترمز عقب خیلی بهم کمک کنه ، نمیدونم شاید واقعا دیسک بهتر باشه ، ولی بنظر من ترمز عقب پالسی که شما سوار شدی تنظیم نبوده یا لنتش خوب نبوده ، چون خودم تست کردم برای عقب کاسه با دیسک تو ترمزگیری فرق نداره
h0ssein
18-06-1392, 11:58 قبل از ظهر
روغن دیسک جلو (ترمز) کم شده چی بریزم توش؟ بد هواگیری چیزی میخاد یا همینطور بریزم بره؟
چرا گوشیت خاموشه بهت پ خ دادم !
روغنم زده 3/4 زرد یا آبی بریزی فرقی نداره ولی زرد بریز هواگیری هم نمیخاد تا سرشم پر نکن یکم خالی بزار چون وقتی میخای
درشو ببندی میریزه همه جارو خراب میکنه حواستم باشه رو جایی نریزه والا رنگ و همه رو داغون میکن !
farzin
19-06-1392, 11:59 قبل از ظهر
ترمزهای استاندارد امروزی abs هستن که باعث میشه چرخ ها قفل نکنن و لاستیک لیز نخوره ، abs هم مدل های ارتقا یافته و پیشرفته تری داره که ما متاسفانه هنوز از abs اولیه هم بهره ای نمیبریم !!!
n!nja
19-06-1392, 09:41 بعد از ظهر
دوستان شتاب 0-60 این موتور تو چند ثانیه باید باشه؟
من از اون موقعی که بردمش سرویس کامل احساس میکنم مثل قبل هار نیس یه مرضیش شده،امشب حوصله م سر رفت،رفتم دودور تو خیابون یه سی جی پکیده اومد مثل جت از بغلم رد
شد منم نامردی نکردم گازو بستم پشت چراغ رسیدم بهش سبز شد باهم راه افتادیم من جلوزدم ولی صداشو میشنیدم معلوم بود خیلی باهام فاصله نداره،ظاهرا شتابش با سی جی یکی شده!!!!
n!nja
20-06-1392, 10:07 قبل از ظهر
n!nja
21-06-1392, 10:13 بعد از ظهر
دوستان گل ما بالاخره نفهمیدیم اگه یکی از شمع های این موتور رو در بیاریم چه اتفاقی میفده؟ مثلا اگه شمع سمت راست که میگید شمع شماره 2 هست اگه من بازش کنم
موتور روشن میشه؟ اگه روشن میشه تو شتاب و سرعت تغییری ایجاد میشه؟ اگه شمع سمت چپ رو باز کنم چطور؟
خاهشا یه جواب درست و درمون بدید/ یکی ازم سوال کرد منم الان توش موندم که چی بگم/:297:
ممنون میشم جواب بدید...:thanks::flower4:
hamed510
21-06-1392, 10:48 بعد از ظهر
داداش کاری نداره که این کارا رو خودت بکن
ببین چه نتیجه ای میگیری.
n!nja
22-06-1392, 12:33 بعد از ظهر
سلام به داداشای گلم/
آقا ما بلاخره دلوزدیم ب دریا ی تست کوچولو زدیم بینیم چی میشه/گرچه ازنظربعضی دوستان کار احمقانه ای هستش/
اول شمع سمت راست رو بازکردم استارت زدم موتور براحتی روشن شد وقتی حرکت کردم دنده ها به راحتی پر شد و افت شتاب و سرعت احساس نکردم/
شمع سمت راست رو بستم ایندفه اون یکی روباز کردم استارت زدم موتور یکم سخت روشن شد خیلی بدگازمیخورد زدم دنده حرکت کردم موتور بشدت ریپ میزد نمیشد حرکت کنی
که دوباره شمع رو بستم جاش/ ولی زمان که گرفتم با دوشمع شتاب 0-60 تو 7 ثانیه شد با یک شمع هم همینطور حالا نمیدونم نقش شمع سمت راست چیه؟
اینکه میگید تو دورهای بالا وارد مدار میشه چطوریه? ممکنه شمع سمت راست موتور من ایراد داشته باشه؟
n!nja
22-06-1392, 07:08 بعد از ظهر
سلام به داداشای گلم/
آقا ما بلاخره دلوزدیم ب دریا ی تست کوچولو زدیم بینیم چی میشه/گرچه ازنظربعضی دوستان کار احمقانه ای هستش/
اول شمع سمت راست رو بازکردم استارت زدم موتور براحتی روشن شد وقتی حرکت کردم دنده ها به راحتی پر شد و افت شتاب و سرعت احساس نکردم/
شمع سمت راست رو بستم ایندفه اون یکی روباز کردم استارت زدم موتور یکم سخت روشن شد خیلی بدگازمیخورد زدم دنده حرکت کردم موتور بشدت ریپ میزد نمیشد حرکت کنی
که دوباره شمع رو بستم جاش/ ولی زمان که گرفتم با دوشمع شتاب 0-60 تو 7 ثانیه شد با یک شمع هم همینطور حالا نمیدونم نقش شمع سمت راست چیه؟
اینکه میگید تو دورهای بالا وارد مدار میشه چطوریه? ممکنه شمع سمت راست موتور من ایراد داشته باشه؟
:s (9)::s (9):
farzin
22-06-1392, 09:24 بعد از ظهر
اینکه میگی شمع هارو باز کردی بعد اون یکی رو زدی من شوکه شدم !! سر شمع رو در آوردی یا خود شمع رو باز کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
شرکت باجاج نمیدونم چرا همچین کاری میکنه و تعداد شمع هارو داره روی یک سیلندر بالا میبره الان این موتور 200 که زده جدیده داره با 3شمع کار میکنه "
من میگم اگه این سیستم خاصیت خاصی داشت بایستی تفاوتی رو با موتور آپاچی 180 هم حس میکردیم که اون داره با 1شمع کار میکنه
اما از اونجایی که حجم سیلندر بالا هست فک کنم برای احتراق بهتر اینکارو کردن که شاید بشه توی قیاس با آپاچی میگیم موتور پالس عمری تره شاید یه دلیلش همین باشه
اینم تئوری بنده بود ...!
- - - Updated - - -
موتورهای برند معروف جهان وقتی حجم سیلندر بره بالا 125-150 به بالاتر تعداد سیلندر رو بالا میبرن بخاطر اینکه 180 هست و یک سیلندر شاید از این دیدگاه هم نیگاه کرد که چرا 2شمع داره ...
n!nja
22-06-1392, 10:15 بعد از ظهر
اینکه میگی شمع هارو باز کردی بعد اون یکی رو زدی من شوکه شدم !! سر شمع رو در آوردی یا خود شمع رو باز کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
شرکت باجاج نمیدونم چرا همچین کاری میکنه و تعداد شمع هارو داره روی یک سیلندر بالا میبره الان این موتور 200 که زده جدیده داره با 3شمع کار میکنه "
من میگم اگه این سیستم خاصیت خاصی داشت بایستی تفاوتی رو با موتور آپاچی 180 هم حس میکردیم که اون داره با 1شمع کار میکنه
اما از اونجایی که حجم سیلندر بالا هست فک کنم برای احتراق بهتر اینکارو کردن که شاید بشه توی قیاس با آپاچی میگیم موتور پالس عمری تره شاید یه دلیلش همین باشه
اینم تئوری بنده بود ...!
- - - Updated - - -
موتورهای برند معروف جهان وقتی حجم سیلندر بره بالا 125-150 به بالاتر تعداد سیلندر رو بالا میبرن بخاطر اینکه 180 هست و یک سیلندر شاید از این دیدگاه هم نیگاه کرد که چرا 2شمع داره ...
نه بابا منظور این نبود که شمع رو از تو سیلندر باز کردم پرتش کردم اونجا منظور همون بازکردن چاپوقی یا سرشمع بود/ والا ترسیدم از تو سیلندر باز کنم نمیدونستم چه اتفاقی میفته/:4chsmu1:
ولی در کل کار خیلی مسخره ایه بانظر شما موافقم این زیادکردن شمع فقط بخاطر احتراق بهتره/ در آینده ای نه چندان دور میشنوید باجاج 250 زده تک سیلندر با 6 تا شمع/:gigglesmile:
یکی از دوستان گفت شمع دوم بخاطر بهبود شتاب ولی بنظر منطقی نیست والا چرا آپاچی با یک شمع شتاب بیشتری داره؟ حالا بماند اینکه میگن پالس شتاب ثانویه بالاتری داره/
ولی فکر نکنم این شتاب ثانویه بیشتر پالس نسبت به آپاچی بخاطر شمع دوم باشه/ چون من با یک شمع و دوشمع زمان گرفتم نه شتاب افت کرد نه تاپ اسپید کم شد/
حالا دیگه نمیدونم چی به چیه/
farzin
23-06-1392, 01:32 بعد از ظهر
دانلود فایل pdf تمام قطعات UG4 از لینک زیر :
[Only registered and activated users can see links] %2Fjonway%2Fspares%2Fbajaj%2FBajaj_180_Pulsar_UG4. pdf&ei=eTA0Ure9Ls2M4gSMuoCoBw&usg=AFQjCNGmGv2GesJoygpDKCgNlaC2f04eHg&bvm=bv.52164340,d.bGE
n!nja
27-06-1392, 06:02 بعد از ظهر
آقا یه چندروزه شتاب موتور افت کرده گازم که میدم زیرم خیلی میلرزونه سرعتش خوبه ها شتابش افت کرده/
شمع هاش که نوس/ لاستیک دیافراگمم که رفیقم گفت عوض کردم/ فیلرگیری هم که شده/ باد لاستیکا هم که تنظیمه/
از چی میتونه باشه؟ کسی هست یه راهنمایی بکنه؟ تعمیرکارم میترسم برم تازه بدترش کنه هرچی آدم موتورشو زیر لنگ و پاچه این احمقا
نندازه هم جیبش در امانه هم موتورش/ با دوستم که کورس میزاریم از من جلو میزنه اونم 180 داره/ کارکرد موتور 20000/
وقتی از همه جا نامید شدم رفیقم گفت بیام سایت کمک بگیرم/
senior.alireza
27-06-1392, 06:08 بعد از ظهر
دوست عزیز روغن رو کی عوض کردی ؟ روغن کم نکرده ؟
n!nja
27-06-1392, 06:37 بعد از ظهر
روغن تازه عوض کردم 1100 سی سی هم ریختم کم هم نکرده از درب شیشه ای بغل نگا کردم خوب بود کم نشده بود/
farshad 54
27-06-1392, 09:10 بعد از ظهر
شاید صفحه کلاچت تموم شده یه تست بزن
ترمز جلو رو بگیر بزار دنده یک ***زونش ببین لاستیک عقبت بکسباد میکنه البته روی آسفالت اینکارو بکن (تقریبا میشه گفت ببین موتور بورن اوت میزنه یا نه )
اگه نشد مطمئن باش صفحه کلاچت مرخص است
Sadegh.galaxy
28-06-1392, 12:23 قبل از ظهر
سری اول پولسارهاهم تک شمع بود،ولی شتاب خیکی بهترازug4.البته اوناسبکترهم بود.
farzin
28-06-1392, 01:15 قبل از ظهر
mr.sadegh.galaxy
متاسفانه با شما هم عقیده نیستم ، چرا که از لحاظ گشتاور طبق کاتالوگ کارخونه باجاج گشتاور پولسار بخاطره بهره نبردن از سیستم dtsi پایین تر هست و رو کاغذ عملا حرف شما نادرست میباشد و وزن هم آنچتان متفاوت نیست
اون موقع که سری اول پولسار اومد هوندا ویو 110 داشتم باهم کورس بستیم هیچ پسو پیشی نشدیم
و الان اگه شما هنوز موکد هستید که پولسار میتونه ug4 رو بگیره تو شتاب بنده حاضرم اگه باختم سویچ رو همونجا تقدیم میکنم و همینطور بلعکس
- - - Updated - - -
راستی بچه ها چند شب پیش یه R1 دیدم لامصب آروم بی خیال از هر احساسی به روزگار حرکت میکرد
رفتم از یه فاصله ای نه چندان دور دنده کشیدم کاری نکرد یکی دیگه کشیدم دور موتور تو رد لاین و اما R1 :sarma:آروم یکم گاز داد صدا اگزوزش بلندتر که میشد بی تفاوت از منو ug4 گذشت ، انگار هیچ غصه ای نداشت و من همچنان توی رد لاین داشتم به دردو دل های موتورم گوش میدادم :wall3:
جدای حس شاعرانه رفتم کاری کنم صدا اگزوزشو در بیاره آرامش پیدا کنم
- - - Updated - - -
راستی بچه ها چند شب پیش یه R1 دیدم لامصب آروم بی خیال از هر احساسی به روزگار حرکت میکرد
رفتم از یه فاصله ای نه چندان دور دنده کشیدم کاری نکرد یکی دیگه کشیدم دور موتور تو رد لاین و اما R1 :sarma:آروم یکم گاز داد صدا اگزوزش بلندتر که میشد بی تفاوت از منو ug4 گذشت ، انگار هیچ غصه ای نداشت و من همچنان توی رد لاین داشتم به دردو دل های موتورم گوش میدادم :wall3:
جدای حس شاعرانه رفتم کاری کنم صدا اگزوزشو در بیاره آرامش پیدا کنم
- - - Updated - - -
نامرد
Sadegh.galaxy
28-06-1392, 09:57 قبل از ظهر
خیلی ازاطلااعات روی کاغذبا اونچه درعمل میبینیم متفاوته.......ازکسانی که تجربه ی سواری هردورودارن بپرسید>>>>>>>>
farzin
28-06-1392, 11:50 قبل از ظهر
خیلیا متعصابنه در مورد موتورا قیاس میکنن که نمیشه آمار دقیقی بدست آورد ، من سوار پولسار نشدم ولی ویو رو نتونست جا بزاره الان که سوار ug4 شدم استنباطم اینه که ug4 توو شتاب سرتره چرا که ویو همچین شتابی نداره
کما اینکه یه کارخونه رو به پبشرفت هست و مطمنا انجین رو ارتقا میده و همیشه سعی در برطرف کردن عیوب هست
farshad 54
28-06-1392, 03:14 بعد از ظهر
درود
من خودم پولسار دو شمع مدل 83 داشتم بسیار موتور خوبی بود در رابطه با نظر فرزین جان ویو که اصلا نمیتونه پا به پای پولسار بیاد و از لحاظ قدرت و شتاب مسلما پالس و پولسار سر تر از ویو هست حتی ویو ژاپنی
در مورد پولسار و پالس هم چون من هر دو شون رو داشتم هیچ فرقی تو قدرت و شتاب ندارن همون راهی رو که پولسار یا پالس پره ای و چه میدونم این داستانا که واسش در آوردن رو پالس ug4 هم میره و هر کی
میگه غیر از اینه فقط داره داستان تعریف میکنه
موفق باشید
farzin
28-06-1392, 08:22 بعد از ظهر
mr.farshad
ایشون منظورش اون پولسارهای تک شمغ هست 150 بودن ، کپل هم بودن و چراغ عقبشون اصن این شکلی نبود
من منظورم این نوع از پولسارها است ، شاید من اشتباه متوجه شدم در مورد پولسار
اما ویو ، غیر ژاپنی نداره و بقیه ویو نیستن طرح ویو هستن ، داداش فرشاد اگه پشت ویو ژاپنی سالم بشینی مطمنم نظرت در مورد این نوع موتور کاب عوض میشه
و اونوقت تفاوت یک موتور اصیل اونجا خودشو نشون میده
farshad 54
29-06-1392, 07:19 بعد از ظهر
درود
داداش فرزین گل بذار یه توضیحی راجب پولسار بدم
پولسار سری اول سال 81 اومد تک شمع بود و حجمش هم 180 بود دو شاخ عقبش هم خیلی نازک بود تقریبا شبیه سی جی - کمک جلوش هم گردگیر لاستیکی داشت
سال 82 و 83 هم تک شمع تولید شد که دو شاخ عقبش عوض شد و تقویتش کردن (دو شاخ عقب رو )
سال 83 همزمان مدل دو شمع اومد که هم چراغ گرد داشت هم یه مدل داشت که کله چراغش مثل این پالس دیجیتالیا بود ولی دور موتور و کیلومترش همون چراغ گردی بود
تا سال 84 پولسار تولید میشد که آخرین مدلاش 84 هست - آخرای 84 و اوایل 85 یه سری پولسار 150 زدن که همه چیش عین پولسار دو شمع بود فقط حجم موتورش 150 بود دنده هاشم همش پائین میخورد
بعد تا سال 86 هیچ پولساری تولید نشد تا اینکه اواسط 86 مدل پالس 180 پره ای اومد - این بود داستان پولسار و پالس :16:
راجب ویو هم موافقم که جنس اورجینال خیلی خوبه ولی دلیل نمیشه که بتونه از پس یه موتور با حجم بالاتر بر بیاد که خوب بودن ویو شکی توش نیست ولی من از لحاظ قدرت و شتاب عرض کردم با پالس و پولسار 180
قابل قیاس نیست
موفق باشید
farzin
29-06-1392, 11:32 بعد از ظهر
خودمونیم داش فرشاد کف کردم واسه این اطلاعاتت فک نکنم خود باجاج هم اینطور آمار دستش باشه ، ای ول
کورس من با موتور پالس 150 بود ، که تک شمع بودن و هیچ پس و پیشی هم نشدیم و گرنه پالس 180 رو اصن این حرفا نیس
خود رفیقمون که میگفت تک شمع بود حالا شاید حافظه من یاری نمیکنه
n!nja
01-07-1392, 06:15 بعد از ظهر
بچه ها من چند روز دیگه به مدت 8-9 روز میخام برم مسافرت میخام ببینم نیاز که باک موتور و کاربراتشو خالی کنم؟
یا هرکاری که نیاز باشه.......
farshad 54
01-07-1392, 06:39 بعد از ظهر
بچه ها من چند روز دیگه به مدت 8-9 روز میخام برم مسافرت میخام ببینم نیاز که باک موتور و کاربراتشو خالی کنم؟
یا هرکاری که نیاز باشه.......
نه هیچ کار نمیخواد بکنی - فقط بش بگو زود برمیگردی دلش واست تنگ نشه :121fs725372:
farshad 54
01-07-1392, 09:29 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
یاران قدیم
منوچهر
02-07-1392, 10:02 بعد از ظهر
سلام به همگی دوستان پالس سوار
من اخیرا یه یوجی 4 خریدم ، امروز قاب بغلشو باز کردم کنار باتری هیچ اثری از فیوز نبود. اینا همشون اینجوریه یا برا من فیوز نداره؟
راستی موتور قبلی من آپاچی 180 بود که در مقایسه با این ترمز عقب بهتری داشت ، بهتره بگم این پالسا ترمز عقب تطیله، ترمز عقبش از سی جی هم بدتره.
با تعویض لنت این مشکل رفع میشه یا باید به استفاده از ترمز جلو عادت کنم؟
معمار
02-07-1392, 10:13 بعد از ظهر
موتور قبلی من آپاچی 180 بود که در مقایسه با این ترمز عقب بهتری داشت ، بهتره بگم این پالسا ترمز عقب تطیله، ترمز عقبش از سی جی هم بدتره.
با تعویض لنت این مشکل رفع میشه یا باید به استفاده از ترمز جلو عادت کنم؟
مشکل داره ترمز عقبت که از سی جی بدتر شده
چون اپاچی ترمز عقبش دیسکیه عمل کردش بهتره ولی اگه ترمزش سالم باشه
تو عمل کرد یکیه
در مورد مشکلش دوستان دقیق تر شما رو راهنمایی میکنن
منوچهر
02-07-1392, 10:29 بعد از ظهر
آخه موتوری که من خریدم 2500 تا بیشتر کار نکرده و لنتاش فابریک کارخونست ، ترمز جلوش عالیه باهاش میشه استاپ زد :2gwb921:ولی عقبش ... اصلا نمیشه خط ترمز انداخت
میخواستم ببینم لنتی هست که از فابریکش بهتر باشه؟
فیوز؟:27:
h0ssein
03-07-1392, 03:28 بعد از ظهر
احتمالا نیاز به ریگلاژ داره ! لنتارو باز کن یه دستمال تو توپی بکش بزن جا اگه خوب نشد عوض کن ! ترمزاش خوبه من باهاش مشکلی ندارم !
دوستم هم همین مشکل رو داشت کارکرد هم 5000 تا بود با تعویض لنت برطرف شد !
منوچهر
03-07-1392, 07:57 بعد از ظهر
فیوزش کجاست؟:bargh:
farshad 54
03-07-1392, 08:58 بعد از ظهر
همون بغل باطری موتور باید باشه یه قطعه پلاستیکیه استوانه ای هست که از وسط باز میشه و فیوز توی اون هست
- - - Updated - - -
راجب ترمز عقب 180 هم شما داری ترمز این موتور رو با آپاچی دیسکی مقایسه میکنی معلومه که ترمز دیسک نسبت به کاسه ای بهتره مخصوصا ترمز عقب اپاچی که واقعا عالیه
ولی ترمز عقب 180 هم بد نیست و تو سرعت های 40 تا 50 به خوبی جواب میده ولی تو سرعت های بالاتر باید ترمز عقب و جلو رو با هم بگیرید تا موتور رو راحت تر نگه دارید
یه نکته دیگه راجب ترمز عقب 180 اینه که اگه دو ترک از موتور استفاده میکنید باید یه خورده رگلاز ترمز عقب رو شل تر کنید چون وقتی پشت موتور سنگین میشه احتمال درگیر شدن لنت عقب هست
موفق باشید
n!nja
03-07-1392, 11:44 بعد از ظهر
ریگلاژ کن اگه نشد و جواب نداد عوضش کن خوب میشه ولی ازش در حد لنت دیسکی انتظار نداشته باش چون تو سرعتای بالا خیلی نقشی نداره و فقط کمک ترمز جلو سرعت رو کم میکنه/
حدودا 80% ترمز جلو و 20% ترمز عقب نقش داره (تو سرعت بالا)/ منم وقتی موتور رو خریدم ترمز عقبش افتضاح بود باز کردیدم دیدیم بله آشغال بود نه لنت عوض کردم مشکل حل شد/
farzin
04-07-1392, 02:58 بعد از ظهر
12هزار کارکرد - لنت ترمز فابریک ، ترمز میگیرم قشنگ ... داداشای گلم ترمز عقبو از رگلاژ تنظیم کنید هر از مدتی توپیو باز کنید و تمیز کنید
برای ترمز کردن همیشه باید هردو جلو و عقب باهم گرفته بشه این استاندارد نگهداری از موتور سیکلت هست - رو پیچها کمتر از دیسک استفاده کنید مواظب باشید روی آسفالت شنی یا خیس موتور بدتور لیز میخوره
میدونم بلدین همه اینارو ولی نکات ایمنی هراز چند گاهی یادآوری یشه خوبه
راستی دیروز یه 206 خانومی از پشت زد بهم هولم داد ناجور به جلو ولی موتورو کنترل کردم ، دقیقا زد به رکاب سمت چپ ترک نشین که باز بود ، هیچی نشد
فقط یه نکته میگم اگه رکاب ترک نشین بسته بود نمیومد جلوتر تا بخوره به رکاب زیر پام ؟؟؟ پس باید باز بزاریم یا بسته ؟؟؟ نظر شما چیه ؟؟؟
farshad 54
04-07-1392, 03:08 بعد از ظهر
درود
داش فرزین مواظب خودت باش - باز و بسته بودن جاپایی هم هر جور عشقته میخوای باز بذار میخوای ببندش چون جاپایی جزو لوازم ایمنی موتور نیست و فقط جا پایی هست
حالا شانست اون ماشین زده به جا پایی جلو ضربه رو گرفته
h0ssein
05-07-1392, 08:16 بعد از ظهر
دوستان از اون روزی که موتور رو خریدم وقتی بنزین تموم میشه میزارم رو زاپاس اصن انگار نه انگار موتور خاموش میشه به هیچ عنوان هم روشن نمیشه انگار که باک خالیه !
دوباره امشب تورا جام گذاشت زدم رو زاپاس هیچی دیگه مثه همیشه روشن نشد یکی از بچه ها تا خونه پاکش کرد !
میشه بگید مشکل چیه؟
farzin
06-07-1392, 01:51 بعد از ظهر
با درود بر داش فرشاد ما که حاج و واج مونده بودیم از این شوکی که از عقب به ما وارد شده بود ...
:29:
mr.hossein
اگه خروجی درون باک که مربوط به زاپاس هست گرفته باشه این اتفاق میوفته ، اما علت هایی دیگه هم میتونه داشته باشه
وقتی باک پر هست شیلنگ بنزین رو از قسمت کاربراتور جدا کن بعد در حالات مختلف شیر بنزین رو امتحان کن ببین در حالت زاپاس بنزین میده یا نه ... اینکارو بکن تا ببینیم بعد چی کار باید کرد...
Gladiator
06-07-1392, 02:59 بعد از ظهر
دوستان از اون روزی که موتور رو خریدم وقتی بنزین تموم میشه میزارم رو زاپاس اصن انگار نه انگار موتور خاموش میشه به هیچ عنوان هم روشن نمیشه انگار که باک خالیه !
دوباره امشب تورا جام گذاشت زدم رو زاپاس هیچی دیگه مثه همیشه روشن نشد یکی از بچه ها تا خونه پاکش کرد !
میشه بگید مشکل چیه؟
باکتو کامل خالی کن ، شیر بنزین باکتو از باک جدا کن ، وقتی درش آوردی باید دو تا لوله بهش وصل باشه که تو باک قرار میگیره ، یکیش کوتاست که مال زاپاسه ، یکیش هم بلنده که مال حالت معمولیه ، احتمالا مال شما اون لوله بلندو نداره ، یا کنده شده ، شایدم یادشون رفته بذارن ، شیر بنزینتو با لوله هاش عوض کن
h0ssein
06-07-1392, 05:21 بعد از ظهر
ممنون از داداشای گل farzin و Gladiator فردا یه بررسی میکنم ببینم چی میشه........
منوچهر
06-07-1392, 09:43 بعد از ظهر
احتمالا اون لوله بزرگه افتاده این اتفاق یه بار برای منم قبلا افتاده
soleymani
07-07-1392, 12:12 قبل از ظهر
لوله زاپاس یا گرفته و کیپ شده
یا کلا از جاش در اومده
farzin
07-07-1392, 08:28 بعد از ظهر
سوزن کاربراتور رو خریدم 8 هزار تومن :icon_pf _37_:
روکش زین 2تیکه تمام مشکی 17تومن و چفت و فیکس کردنش به زین 3تومن
شمع دونه ای 8تا 9 تومن (معمولی تک پلاتینه و 2پلاتینه)
دیافراگم 9 تومن
روغن استفاده شده ایرانول 20w50 6000 لیتری 7.500 تومن 4لیتریش 25تومن
قیمت ها با در نظر گرفتن اینکه هیچ چونه ای زده نشده درج شده است
ببینیم تورم چقد میخورن بعدا !!
Mehran KJ
19-07-1392, 09:13 بعد از ظهر
آقا سلام
این پالس ما جدیدا استارت ک میزنم 1 جورایی رد میکنه و صدای قرقر میده و موتور روشن نمیشه
بعد از چند بار زدن،درس میشه
بعضی وقتام تقه میزنه!
باطریم اتمیه
کسی میتونه کمکم کنه!!؟؟
Gladiator
19-07-1392, 09:40 بعد از ظهر
آقا سلام
این پالس ما جدیدا استارت ک میزنم 1 جورایی رد میکنه و صدای قرقر میده و موتور روشن نمیشه
بعد از چند بار زدن،درس میشه
بعضی وقتام تقه میزنه!
باطریم اتمیه
کسی میتونه کمکم کنه!!؟؟
طبیعیه هوا که سرد میشه اینجوری میشه ، وقتی موتور گرمه خاموشش کن ، استارت بزن ببین بازم همونجوریه یا نه
Mehran KJ
20-07-1392, 12:03 بعد از ظهر
داداش امتحان کردم
بگیر نگیر داره
بعضی وقتا میزنه،بعضی وقتا رد میکنه،چند بار باید بزنم تا روشن شه
جعبه استارتم تعطیل شده؟؟
Unregistered1
20-07-1392, 12:16 بعد از ظهر
استارتت کم جونه؟؟؟ یا اینکه استارت خوب میزنه ولی موتور روشن نمیشه؟؟؟؟ یا اینکه رد میکنه؟؟؟
Mehran KJ
20-07-1392, 12:23 بعد از ظهر
داداش رد میکنه
فقط 1 صدای قر قر ریز میده
- - - Updated - - -
بعضی وقتام ک درست
استارت میخوره،1 صدای تقه مانند میده
Unregistered1
20-07-1392, 12:29 بعد از ظهر
اگه صدای تقه مانندش مکانیکیه و از سمت انجین میاد...دنده استارتت که سرش بالای انجین قرار داره خرابه.....ممکنه خورد کنه....خودت بازش نکن و بسپار به یه تعمیر کار ماهر...
ممکنه زغال استارتت تموم شده باشه....منتها این صدای تقی که میگی آدمو به شک میندازه...ولی خوب احتمال تمام شدن زغال هم هستش....
اگه رله استارتت هم جیر جیر میکنه ممکنه مشکل برقی باشه......ولی از نظر من دنده استارتت خراب شده...
farshad 54
20-07-1392, 12:32 بعد از ظهر
حسین درست میگه ایراد فقط میتونه از استارت باشه ( ذغال - دنده - ساچمه )
Mehran KJ
20-07-1392, 12:34 بعد از ظهر
داداش دستت درد نکنه
نمیشه خودم بازش کنم ببینم چ مرگیشه؟چون خودت ک میدونی دست تعمیرکار ندم بهتره
اینم بگم اصلا نمیدونم جعبه استارتم کجاس.ولیاگه راهنمایی کنی ممنونت میشم
farshad 54
20-07-1392, 12:36 بعد از ظهر
داداش دستت درد نکنه
نمیشه خودم بازش کنم ببینم چ مرگیشه؟چون خودت ک میدونی دست تعمیرکار ندم بهتره
اینم بگم اصلا نمیدونم جعبه استارتم کجاس.ولیاگه راهنمایی کنی ممنونت میشم
دوست عزیز کار شما نیست بده موتور ساز درستش کنه
Unregistered1
20-07-1392, 12:41 بعد از ظهر
بده موتور ساز....چون انتهای اون شفتی که وارد انجین شده یه دنده و واشر و مهره هستش...اگه بیوفته تو انجینتو متوجه نشی موتورتو میترکونه...قبلا" واسه یکی پیش اومد که انجینش بر اثر
همین قضیه ترکید...واسه همین گفتم بده تعمیر کار.....جعبه استارت روی انجینه...
farzin
21-07-1392, 11:30 بعد از ظهر
کاربراتور
32981
- - - Updated - - -
برای بزرگ شدن عکس ( نقشه شماتیک کاربراتور ) کلیک کنید
h0ssein
23-07-1392, 11:52 بعد از ظهر
با سلام. :flower4:
آقا ما دیشب تصادف کردیم خدا قسمتتون نکنه خیلی بد بود ! حدود 60-70 تا سرعت داشتم درحالی که کسی جلوم نبود
یهو یه پراید احمق نمیدونم از کجا پیداش شد میخاست بپیچه راهنما نزد چراغاشم بسکه پرنور بود میشد باهاش آسمونو تاریکو روشن کرد/
هیچی دیگه پراید اومد جلو ما ، ما هم تو اون لحظه با اون سرعت نتونستیم موتور رو کنترل کنیم رفتیم درقی خوردیم به پراید عوضی پلاک ماشین پکید موتور منم تقریبا رفته بود زیر ماشین/
ولی خوشم اومد لامسب با اون سرعت هرچی بود میپکید ، آخه موتور گارد نداره وقتی کشید رو زمین گفتم یا حسین موتور داغون شد بلند شدم به هیچی فکر نمیکردم
سریع موتور رو کشیدم بیرون زدم رو دوپا نور انداختم ببینم چیزیش شده هرچی نگا کردم خدارو شکر چیزیش نشده بود به جز یه چندتا خط و خش !
بد که خیالم راحت شد دیدم پام داره میسوزه نگا کردم دیدم داره خون میره حالا به کجا گرفته بود نمیدونم...
مردمم که انگار دارن فیلم سینمایی میبینن عوض اینکه بیان کمک مثل اسب آبی واسادن منو نگا میکنن یه چندتا فوش آبدار و رکیک به پرایدی دادم حالم که جا اومد روشن کردم رفتم !:mad_majidonline:
ولی خدارو شکر نه خودم نه موتور آسیب جدی ندیدیم:icon_pf _37_: اما یکم بغل چراغ جلوش حالا نمیدونم شما بهش چی میگین فلاپ یا کلگی جلو حالا هرچی این یکم خش افتاد داغون شد
به اضافه اینکه باک یه کوچولو رفت تو رنگش پرید/ حالا سوال اینجاس که کلگی رو بدم رنگ کنن یا با یه نو عوض کنم؟ بدجور خط افتاده تو چشمه...:s (9):
ترمز جلو هم قبل تصادف خوب میگرفت ولی الان باید خیلی فشار بدم تا بگیره مشکلش چیه بنظرتون؟:s (9):
ممنون...:thanks:
farzin
24-07-1392, 01:31 قبل از ظهر
بلا به دور داش حسین
با ترس میخوندم ببینم آخرش چی میشه که خداروشکر بخیر گذشت ، برا سلامتی برو بچ سایت یه صلوات عنایت بفزمایین مخصوصل داش حسینمون
farzin
24-07-1392, 11:45 بعد از ظهر
چند شب پیش کنار خیابون ایستادم با گوشی حرف بزنم (فرهنگو حال کن) خاموش کردم همینکه دوباره روشن کردم دیدم چراغ های سر صفحه کیلومتر و بقیه چراغ ها روشن نشدن کلا هیچکدوم از چراغ ها روشن نمیشد(حالگیریو حال کن)
شکر خدا استارت خوردو اومدم خونه ... نگران نبااشین اگه همچین اتفاقی واستون افتاد مشکل از فیوز هست که سوخته ، یه نو خریدم 15آمپر مثل خودش به ارزش صد تومان !!!!! ( چه عجب یه چیز ارزونم پیدا شد) زدم روش و همه چی دوباره راه اقتاد
فیوز که همون استوانه شیشه ای با دو سر فلزی هست دقیقا زیر زین راننده درون یک استوانه پلاستیکی هست اگه با مشکل برخوردین مثل من فیوز اونجاست ، البته ug4 بقیه رو نمیدونم
در ضمن یه فیوز دیگه هم هست پیش باتری درون محفظه مکعبی پلاستیکی ولی اون شکلش فرق میکنه مربع با دو تا خار هست ! ولی نمیدونم چرا دو فیوز داره و تفاوت کاربردشون در چی هست ، اگه دوستان میدونن یه توضیحی بدن
بعد یه چیز دیگه ، چون میخواستم برم لوازم یدکی و موتور استارت نمیخورد یک سیم یکسره در محل فیوز زدم و موتورو روشن کردم ، توصیه میکنم هیچوقت اینکارو نکنین چون وظیفه فیوز اینه که برقی با آمپر بیشتری از آمپر تعیین شده بر روی فیوز رو عبور نمیده و از سیمکشی محافظت میکنه ، اگه یرق بیشتری عبور کنه باعث آتش گرفتن سیمکشی و سوختن میشه پس اینکارو نکنین ...
حالا چرا من اینکارو کردم؟! واسه اینکه درس عبرت بگیرم ... که نگرفتم :24:
منوچهر
25-07-1392, 10:51 بعد از ظهر
آقا من میخوام جفت کاتالیزر های اگزوزو در بیارم ، حالا سه تا سوال :
1-خودم میونم؟چجوری؟:29:
2-اگه این کارو بکنم صداش بدرد بخور میشه؟
3-تو نفس و کارکرد موتور چقد تاثیر داره؟
farshad 54
25-07-1392, 11:41 بعد از ظهر
درود
موتور یه کاتالیزور بیشتر نداره که داخل لوله اگزوزه همون جا که اون منبع زیریه به لوله وصل میشه شما اول میدی اون منبع رو ببرن بعد لوله اگزوزتو میبرن کاتالیزورو در میارن دوباره یه لوله جوش میدن جاش
کاره خودتم نیست
صداش فرق محسوسی نمیکنه
یه کم نفس موتور باز مشه و گاز خورش بهتر میشه
فکر نکنی کاتالیزور رو در بیاری موتور صدای cbr 1000 میده ها - شتابشم یه کم فرق میکنه زیاد اونجوری که انتظار داری نمیشه که با یه گاز جلو موتور بیاد بالا
اینارو گفتم که همه جوانب رو در نظر بگیری بعد اقدام کنی
خرجشم 30 - 40 تومن میشه
موفق باشی
masterfire777
26-07-1392, 01:11 قبل از ظهر
سلام به همه ب ر و ب چ سایت
راستی واسم یک مشکل پیش امده خواستم ببینم از اساتید کسی هست کمک حال ما باشه . موتور استارت نمیخوره ( البته از امروز اینطوری شده ) باطری سالمه چون هم چراغا و بوق میزنه . نمیدونم از استارته یا از فیوز یا ..... ؟!
راستی ک سئوال که شایدم ربط یا بی ربط باشه روغن که عوض کردم یادم رفته بود که پیچ روغنو سفت کنم و قتی که موتور پارک بود دیم که کمی روغن ریخته زیر موتور از شیشه کارتل نگاه که کردم اندازه روغن خیلی پایین بود احساس می کنم که روغن زیادی رفته باشه . چون موتور تو این هوای خنک زود داغ می کنه ... حالا نمی دونم این استارت نخوردن یه این موضوع ریط داره یا .....؟! البته چون می خوام موتورو ببرم خواب زمستونی به خاطر همین کاری به روغن نداشتم ... حالا اگه دوستان کمی اطلاعات دقیق بزارن ممنون میشم .
farshad 54
26-07-1392, 01:47 بعد از ظهر
درود
مشکل استارت شما احتمال زیاد از ذغال استارتت هست که باید استارت باز بشه و ذغالش عوض بشه
اگه میخوای موتوررو بخوابونی بذار هم استارت و هم روغنشو بعد از اینکه موتور بیدار شد ردیف کن
موفق باشی
masterfire777
26-07-1392, 07:05 بعد از ظهر
سلام و مرسی فرشاد جان ... همیشه همین کارو کردم .. چون ایران نیستم ( در اربیل عراق ) کار می کنم ... راستی پسر اونجا با اینکه زیاد امکانات ندارن ولی هر چی بخوای ازاده .. موتور اونجا کم پیدا می شه ولی خوب بازم وقتی که پیدا میشه مفته .. CBR 250 RR مدل 2003 رو میدن 1800 دلار تمیز تمیز:13: ... CB 400 یا CB1 رو 1000 دلار بندیت 250 در حد 850 دلار .. می خوام برم تو نخ اوردنشون ..:icon_pf (94):
حالا اینارو ولش امروز صبح خیلی راحت استارت خورد :297: موندم تو این که دارم فکر می کنم که وقتی موتور داغ می کنه استارت نمگیره البته دو سه باری واسم این اتفاق افتاده .. به متور بد جوری فشار اوردم که در حد متور سنگین داشت داد میزد .. :icon_pf _52_:
نمیدونم شاید به روغن کم کردن و زود داغ کردن ربط داشته باشه این استارت خوردن ... تا حالا کسی از دوستان مورد داشته که موتور داغ کنه استارت اعدا در اره ..؟!
farshad 54
26-07-1392, 07:59 بعد از ظهر
نه دوست عزیز روغن کم کردن و داغ کردن ربطی به استارت نزدن نداره اگه مطمئنی باطریت سالمه و استارتت نمیزنه یا رد میکنه مال همون ذغالشه
اونجا تو خوی اگه گیر بازار نیست یه موتور مشتی از اون ور رد کن بیاد سوار شو حالشو ببر خوب
masterfire777
26-07-1392, 11:28 بعد از ظهر
مرسی فرشاد جان یک نگاه می کنم به زغالش ...
اره تو همین فکر هستم ... اشنا انور پیدا کردم . گفت هر چی دوست داشته باشی واست میارم اینور .. حتی ماشین البته ماشینو حتی میتونه با مدارک رد کنه اینور .. اونجا ford امریکایی مدل 2013 رو میدن 25000 دلار .. ماشین ارزونه .. ولی موتور کمی قیمتاشون بالاست
موتور ایرانی ( نامی 125 ) که با موتورای ما خیلی از لحاظ کیفیت فرق می کنه میدن 900 دلار یعنی پول یک بندیت سالم و تمیز .. رفیقم اونجا یک cb 400 تمیز عروسک گرفته 1200 دلار .. شبا جای دوستان خالی مست می کنیم میریم با حاش حال می کنیم لامسب یک گازی
می خوره که نگو پشمای ادم فر می خوره :27: خیابونارو میزاریم رو سرمون .. اونجا موتور سواراشون زیاد بلد نیستن گاز بدن ...
اه اه ای دل غافل گمرک ندارن دارن حال می کنن .. پوله که واسشون سرازیره .. یکی از کردهای اونجا با هاش ردیف کردیم قسمت می خواد بره از دبی واس خودش و خودمون موتور بیاره بزار ببینیم چیکار می تونه بکنه .. اگه خدا بخواد بعد از عید هوا که خوب بشه ما هم سنگین سوار میشیم ..
دست بوس همه رفقا و دوستان گرامی از جمله سایت پرشین موتور .. به سلامتی همه دوستان
apmotor
27-07-1392, 09:17 قبل از ظهر
سلام بر همه
سوالی پیش آمده
لاستیک خوب برای پالس ug4 چیه?
masterfire777
27-07-1392, 09:50 قبل از ظهر
سلام بر همه
سوالی پیش آمده
لاستیک خوب برای پالس ug4 چیه?
سلام به شما دوست گرامی ه انجمن پرشین موتور خوش امدی
دوست گرامی از قدیم گفتن هر چی بیشتر پول بدی بیشتر اش می خوری ... البته به نظر من لاستیک ایران یاسا واسه پالس هست تو بازار هم با قیمت مناسب و اینکه تو اب سر نمیخوره ..
موفق باشی باز اگه سئوالی داشتی دوستان دیگه در خدمتن
- - - Updated - - -
راستی فرشاد جان این موتور رو البته تو هوای سرد هر وقت روشن می کنم تا موتور کمی گرم بشه ازش دود سفید میزنه بیرون از تو اگزوز :297: این قضیش چیه اونوقت :fingersmiley:
mamalmiri
27-07-1392, 09:56 قبل از ظهر
اقا 4 ت دنده داره یو جی4 من دقت نکرده بودم فکر میکردم همه پالسها 5 تا 6 دنده هستند
farshad 54
27-07-1392, 10:28 قبل از ظهر
اقا 4 ت دنده داره یو جی4 من دقت نکرده بودم فکر میکردم همه پالسها 5 تا 6 دنده هستند
پالس 5 دنده هست دوست عزیز
- - - Updated - - -
سلام به شما دوست گرامی ه انجمن پرشین موتور خوش امدی
دوست گرامی از قدیم گفتن هر چی بیشتر پول بدی بیشتر اش می خوری ... البته به نظر من لاستیک ایران یاسا واسه پالس هست تو بازار هم با قیمت مناسب و اینکه تو اب سر نمیخوره ..
موفق باشی باز اگه سئوالی داشتی دوستان دیگه در خدمتن
- - - Updated - - -
راستی فرشاد جان این موتور رو البته تو هوای سرد هر وقت روشن می کنم تا موتور کمی گرم بشه ازش دود سفید میزنه بیرون از تو اگزوز :297: این قضیش چیه اونوقت :fingersmiley:
اگه تو هوای خیلی سرد روشن میکنی فکر کنم اون بخار هست که فکر میکنی دود سفیده چون وقتی هوای گرم از یه جا وارد هوای سرد میشه تبدیل به بخار میشه
mohammadhossein
30-07-1392, 11:54 قبل از ظهر
سلام ماحدود یه ماه پیش یه یو جی خریدیم که حدود 2000تا کارکردش بود،یه چند باری بهش یکم گاز دادم به تاپ اسپید مورد نظرم نرسید(انتظارم فضایی نبود چون قبلش آپاچی داشتم)راستیتش باید بگم همچین جیغ موتور رو هم در نیاوردم،ازدوستان یوجی سوار میخوام اون سرعتیو که وقتی گاز و تخته میکنی، موتور راحت بهش میرسه (بعد برای اینکه 2کیلومتر بیشتر بره باید 10دقیقه گازو نگه داری ) تو یه سربالایی نرم مثل سربالایی صیاد رو لطف کنن بگن ببینیم چند چندیم
(مثلا برا آپاچی که داشتم حدود110وسی جی که دارم حدود100)
دمتون جیز:grouphugg:
- - - Updated - - -
راستی وزنم هم زیاد نیست حدود 69
farshad 54
30-07-1392, 01:13 بعد از ظهر
درود
تو سربالایی صیاد در بهترین حالت همون 110 تا رو میره تا 70 تا رو راحت میاد بعد از اون نم نم سرعت اضافه میشه
تاپ اسپید پالس 180 تو کفی در بهترین حالت 125 تا 127 کیلومتر و از لحاظ تاپ اسپید هیچ فرقی با آپاچ 180 نداره
موفق باشید
h0ssein
30-07-1392, 04:47 بعد از ظهر
من وزنم 90تاس تو کفی تا سرعت 90 رو خوب میره و نم نم به 105 میرسه اگه خیلی خاطرتو بخاد به 110 میرسه
البته ناگفته نمونه که همه شرایط مساعد باشه و باد خیلی مزاحمت ایجاد نکنه ! تو سرازیری به سرعت 125-130 هم میرسه ولی خوب موتور
در حال انفجاره ! چند وقت پیش یکی از اقوام یه آپاچ 180 کارکرده گرفت تو همون کفی که موتور من 107 تا رفت جناب آپاچ 120 تارو رفت از منم
خیلی جلو بود بنظر هم نمیومد که کیلومترش خطا داشته باشه چون خیلی جلوتر از من میرفت نمیدونم چرا پالس از آپاچ کم میاره
تا الان با چندتا آپاچ کل کل کردم عقب افتادم اینم بگم که شمع-دیافراگم-صفحه کلاچ تازه تعویض و نو هستش باد لاستیک و زنجیر هم تنظیمه
من رو موتورم خیلی حساسم و حتی بیشتر از خودم بهش رسیدگی میکنم اما نمیدونم چرا کم میاره حالا شاید اینایی که گفتم مختص موتور من باشه...
منوچهر
30-07-1392, 08:24 بعد از ظهر
منم آپاچ داشتم یه ذره (خیلی کوچول ) از یوجی که الان دارم سریعتر بود ولی تو تاپ اسپید یکی بود:15:
farzin
30-07-1392, 10:08 بعد از ظهر
125 تا بدون معطلی
- - - Updated - - -
دور موتور 9هزار
- - - Updated - - -
وزن 75 کیلو
- - - Updated - - -
اما وقتی 2 ترک میشم روش دیگه هیچ حسابی نمیکشم
farzin
30-07-1392, 10:52 بعد از ظهر
2ترک واقعا لش میشه
اما عوضش صدا موتور سنگین میده توو دنده 1-2-3
همیشه موتور هایی که جلوم هستن یهو میکشن کنار نگاه پشت سرشون میکنن فک میکنن موتور سنگین داره میاد...
من با 4000 کارکرد از یه موتور سوار که موتور سنگین داشت خریدمش ، هنوز بوی اگزوزش بوی نویی میداد و چون 8 ماهی خوابیده بود موتور خفه کار میکرد که سرعتش 100 بیشتر نمیرفت که اگه توی صفحه های اول تاپیکو
خونده باشین واسم سوال بود و کمک خواستم که یکی از بچه ها ( kourosh-banit)گفت منم موتور داشتم اینجور بوده بهش گازوندم بعد از مدتی خوب شده و پیشنهادشو رفتم عملی کردم و شمع هارو عوض کردم و یک پروژه 2 هفته طول کشید تا
نفسش باز شد و سرعتش بیشتر شد فقط دور موتور توی دنده 5 روی 9هزار بالاتر نمیره اگه بشه کاری کرد که به رد لاین رسوندش فک کنم سرعت بیشتری هم بشه ازش یگیرم
و ته گازی که باهاش رفتم 130 تا جی پی اس بوده توی شرایط عالی - شیب خیلی خیلی کم - نبودن باد و موتور از لحاظ فنی ok ok ok
اما توی این سرعت هیچ حس امنیتی نداشتم و موتور توی اصطکاک با هوا بد جور روی جاده بازی میکرد
در ضمن موتورم که تا حالا 13 هزار کارکردش بوده هیچ گونه آچار کشی تا حالا نرفته - و صاحب اولیش هم فقط آب بندی خوبی کرده که اونم بخاطر سنگین کار بودنشونه
و تا حالا فقط یه سوزن کاربراتور براش عوض کردم
برای رسیدن به سرعت بیشتر اگه موتور سلامت هست تعویض شمع با شمع های نو و خوب ، تنظیم کاربراتور ، تمیز بودن فیلتر هوا تاثیر زیادی در بدست آوردن سرعت های بالا داره
- - - Updated - - -
در ضمن بنزین سوپر توی شتاب اولیه تاثیر بسزایی داره اما زیاد ازش استفاده نکنین
h0ssein
30-07-1392, 11:45 بعد از ظهر
125 تا بدون معطلی
- - - Updated - - -
دور موتور 9هزار
- - - Updated - - -
وزن 75 کیلو
- - - Updated - - -
اما وقتی 2 ترک میشم روش دیگه هیچ حسابی نمیکشم
داش فرزین موتور بنده تو سرعت 120 میره رو 10هزار یعنی رد لاین ، از 9 رد لاین هست به 9 که میرسه سرعت 110 و چراغ داخل کیلومتر روشن میشه !
اصن یجورایی تو سرعت لشه زورش نمیرسه من تا رو موتور نخابم به سرعت بالای 105 نمیرسم همه چیه موتور ok هست شمع/لاستیک دیافراگم/صفحه کلاچ/باد لاستیک/
زنجیر/فیلتر هواهم که 2هفته یکبار میشورم تمیز میکنم نمیدونم چرا نمیره !!!!
- - - Updated - - -
2ترک واقعا لش میشه
اما عوضش صدا موتور سنگین میده توو دنده 1-2-3
همیشه موتور هایی که جلوم هستن یهو میکشن کنار نگاه پشت سرشون میکنن فک میکنن موتور سنگین داره میاد...
من با 4000 کارکرد از یه موتور سوار که موتور سنگین داشت خریدمش ، هنوز بوی اگزوزش بوی نویی میداد و چون 8 ماهی خوابیده بود موتور خفه کار میکرد که سرعتش 100 بیشتر نمیرفت که اگه توی صفحه های اول تاپیکو
خونده باشین واسم سوال بود و کمک خواستم که یکی از بچه ها ( kourosh-banit)گفت منم موتور داشتم اینجور بوده بهش گازوندم بعد از مدتی خوب شده و پیشنهادشو رفتم عملی کردم و شمع هارو عوض کردم و یک پروژه 2 هفته طول کشید تا
نفسش باز شد و سرعتش بیشتر شد فقط دور موتور توی دنده 5 روی 9هزار بالاتر نمیره اگه بشه کاری کرد که به رد لاین رسوندش فک کنم سرعت بیشتری هم بشه ازش یگیرم
و ته گازی که باهاش رفتم 130 تا جی پی اس بوده توی شرایط عالی - شیب خیلی خیلی کم - نبودن باد و موتور از لحاظ فنی ok ok ok
اما توی این سرعت هیچ حس امنیتی نداشتم و موتور توی اصطکاک با هوا بد جور روی جاده بازی میکرد
در ضمن موتورم که تا حالا 13 هزار کارکردش بوده هیچ گونه آچار کشی تا حالا نرفته - و صاحب اولیش هم فقط آب بندی خوبی کرده که اونم بخاطر سنگین کار بودنشونه
و تا حالا فقط یه سوزن کاربراتور براش عوض کردم
برای رسیدن به سرعت بیشتر اگه موتور سلامت هست تعویض شمع با شمع های نو و خوب ، تنظیم کاربراتور ، تمیز بودن فیلتر هوا تاثیر زیادی در بدست آوردن سرعت های بالا داره
- - - Updated - - -
در ضمن بنزین سوپر توی شتاب اولیه تاثیر بسزایی داره اما زیاد ازش استفاده نکنین
من دور موتور رو تا11هزار هم آووردم سرعت 125 بود و موتور هی شل و سفت میکرد (حالا دوباره یچیز میگم دوستان گیر میدن) حالا نمیدونم کات آف بود چی بود و احساس کردم که الان منفجر شه دیگه گازو ول کردم !
آیا بین ug4 و ug3 تفاوت محسوسی وجود داره؟ مگه بجز تغییرات شاسی و ظاهری تو قدرت و شتاب هم تغییر کردن؟
- - - Updated - - -
داش فرزین موتور بنده تو سرعت 120 میره رو 10هزار یعنی رد لاین ، از 9 رد لاین هست به 9 که میرسه سرعت 110 و چراغ داخل کیلومتر روشن میشه !
اصن یجورایی تو سرعت لشه زورش نمیرسه من تا رو موتور نخابم به سرعت بالای 105 نمیرسم همه چیه موتور ok هست شمع/لاستیک دیافراگم/صفحه کلاچ/باد لاستیک/
زنجیر/فیلتر هواهم که 2هفته یکبار میشورم تمیز میکنم نمیدونم چرا نمیره !!!!
- - - Updated - - -
من دور موتور رو تا11هزار هم آووردم سرعت 125 بود و موتور هی شل و سفت میکرد (حالا دوباره یچیز میگم دوستان گیر میدن) حالا نمیدونم کات آف بود چی بود و احساس کردم که الان منفجر شه دیگه گازو ول کردم !
آیا بین ug4 و ug3 تفاوت محسوسی وجود داره؟ مگه بجز تغییرات شاسی و ظاهری تو قدرت و شتاب هم تغییر کردن؟
چیکار کنم که موتور از این حالت لش یخورده در بیاد؟ شتاب صفر تا 60 رو تو 6.90 ثانیه رفت که بنظرم خیلی افتضاحه !!!!!!!
farzin
01-08-1392, 02:20 بعد از ظهر
داش حسین گلم
موتور وقتی کارکردش میره بالا مخصوصا موتورهای ما که کیفیتشون در حد برندشون و پولی که میدیم هست اصطحلاک بیشتری از خودشون نشون میدن و قطعات زودتر از حد استاندارد خارج میشن ( مثل سوزن کاربراتور موتورم)
دیگه اون شتاب و سرعت روزای اول رو ندارن که خودم در موتور خودم از کارکرد 4000 تا الانی که 13000 هست تفاوت توی شتاب و سرعت رو احساس میکنم که دچار افت شده
و موتور شما هم مطمنن بخاطر کارکرد بیشتری که داره دیگه انتظار نباید بالاتر بره
کاواساکی داشتم که تو دهمین سال کارکردش بردم تنظیم اساسی از رینگ پیستون تا صفحه کلاج و ... این حرفا تعویض و تنظیم کردم سرعت و قدرت خیلی خوبی پیدا کرد اما دوباره بعد از مدتی نه چندان طولانی موتور لش شد ، چرا ؟ چون دیگه کارکردش بالا رفته بود ، چون قطعات نویی که روش بکار رفت مثل قطعات فابریک نبودن
در ضمن آب بندی موتور توی اینکه موتور چقد سرعت بره ، خیلی خیلی خیلی تاثیر داره
دور موتور روی 8هزار منظورم بود که بعد از ارسال متوجه اشتباهم شدم که چون اخیرا سایت گزینه ویرایش رو برداشته نتونستم تصحیح کنم ، عذر میخوام و تشکر بابت اشاره کردن به این نکته از داش حسین
- - - Updated - - -
اون شل و سفتی که میگی توی سرعت 125 تا ، در اصطکاک با باد موتور یهو جلو عقب میکنه که تراکم هوا در مکان متفاوت هست و سرعت 5 تا بالا پایین میکنه
در مورد چراغ قرمز توی موتورم توی هیچ دور موتوری روشن نمیشه !! فقط یه بار ته گازو توی یک گرفتم دور موتور رفت تا آخر یهو برق موتور توی اون دور موتور قطع شد ، شایدم منظورت همین باشه ولی توی دور موتور 12 که چند ثانیه نگهش داشتم این اتفاق افتاد که شاید همون کات آف باشه ، نمیدونم
در مورد قیاس ug3 با ug4 بعلت سبکتر بودن ug3 باید سرعت بیشتری داشته باشه وگرنه هیچ فرق موتوری نمیکنن
- - - Updated - - -
اون شل و سفتی که میگی توی سرعت 125 تا ، در اصطکاک با باد موتور یهو جلو عقب میکنه که تراکم هوا در مکان متفاوت هست و سرعت 5 تا بالا پایین میکنه
در مورد چراغ قرمز توی موتورم توی هیچ دور موتوری روشن نمیشه !! فقط یه بار ته گازو توی یک گرفتم دور موتور رفت تا آخر یهو برق موتور توی اون دور موتور قطع شد ، شایدم منظورت همین باشه ولی توی دور موتور 12 که چند ثانیه نگهش داشتم این اتفاق افتاد که شاید همون کات آف باشه ، نمیدونم
در مورد قیاس ug3 با ug4 بعلت سبکتر بودن ug3 باید سرعت بیشتری داشته باشه وگرنه هیچ فرق موتوری نمیکنن
- - - Updated - - -
سرعت بیشتر مساوی است با زودتر از بین رفتن موتور
- - - Updated - - -
سرعت بیشتر مساوی است با زودتر از بین رفتن موتور
n!nja
02-08-1392, 05:24 بعد از ظهر
دوستان اگه بخام موتور رو نئون کشی کنم شتابش افت میکنه؟ یکی گفت نکن برق اضافه از
موتور میکشه لش میشه/
!NAVID!
02-08-1392, 06:16 بعد از ظهر
دوستان اگه بخام موتور رو نئون کشی کنم شتابش افت میکنه؟ یکی گفت نکن برق اضافه از
موتور میکشه لش میشه/
:wow::wow::wow:
به حق چیزای ندیده و نشنیده
نه همچین چیزی امکان نداره
من موتور خودمو نئون کشی کرده بودم اصلا فرقی تو شتابش نکرده بود
کسی که این حرف رو زده چیزی از موتور میدونه؟
mohammadhossein
04-08-1392, 11:18 قبل از ظهر
دوستان کجا میتونم برم اگزوز موتورو یه تغییراتی بدم پنجشنبه رفتم چون یه سری از مغازه ها بسته بودن چیزی پیدا نکردم
farzin
09-08-1392, 10:04 بعد از ظهر
33436
فلاپ cbr-600 بر روی ug4 180
33437
hamed510
10-08-1392, 12:30 قبل از ظهر
مسخره شده!!!:retarded:
منوچهر
10-08-1392, 08:28 بعد از ظهر
من پنجشنبه رفتم گمرک دادم کاتالیزور اگزوزو و منبع زیر رو در آورد برام
نتیجه: نفس موتور باز شده و دور موتور سریعتر میاد بالا (شتاب بهتر)، سرعتش حدود 5تا 10 کیلومتر بر ساعت اومده بالاتر، صداشم کمی بم تر و شبیه آپاچی شده (در کل صداش خیلی تغییر نکرده)
در کل با توجه به 25 تومنی که خرجش شده از نتیجه راضی ام، البته اگزوز سازه میگفت مصرف سوخت رو هم کم می کنه.
البته این کار باعث افزایش آلاینده های تولید شده توسط موتور هم میشه :crazy:
آقا نکن این کارارو نکن!!!!!
MANHUNT
13-08-1392, 04:57 بعد از ظهر
سلام داداشای گل میخواستم بدونم پالس 180ug4 به سگ جونی پالس پره ای 180 هست یا کیفیتش کمتر شده من شنیدم کیفیتش کم شده رسیده در حد اپاچی 180 من سه چهار سال پیش پالس پره ای داشتم خیلی رازی بودم
farshad 54
13-08-1392, 05:28 بعد از ظهر
بعله دوست عزیز ug4 هم موتور با دوامی هست
gtr250
14-08-1392, 05:18 بعد از ظهر
حرف نداره مخصوصا اون هندلی هاش انگار سوار بنز شدی
farzin
14-08-1392, 09:19 بعد از ظهر
mr.gtr250 دوست عزیز فک نکنم پالس انقدر چیز خاصی باشه که اصطلاح بنز رو براش بکار ببریم ،
معایب و مزیت های پالس ug4 : تیوبلس بودن لاستیک ها ( هیچ وقت تو جاده بخاطر پنچری نمیمونه ، پنچریشو بدون اینکه تایر در بیاد در سرجاش میگیرن ) ( تیوبلس بودنش باعث میشه موتور یکم خشک باشه و کوبش ایجاد میکنه )
رینگ اسپرت : ( تاب بر نمیداره و زنگ زدگی و اسواک شکستگی نداره و زود هم تمیز میشه )
شاسی 200 : ( پایداری بیشتر بر روی جاده ) ( سنگین شدن وزن موتور نسبت به پره ای ها)
صدای انجین در ug4 بیشتر به گوش میرسه تا پره ای ها
زین 2تیکه ( که در زیبایی رو 2 چتدان کرده و به آسونی با کشیدن ضامن هر 2 تیکه در میان ) ( زین 2تیکه برای 3ترکه زدن یکم مشکل ساز هست)
هندل : ( نداشتن هندل در ug4 یک فقدان هست ولی یک نقص محسوب نمیشه )
از لحاظ سرعت و شتاب : ( تجربه شخصی ، هر 8-9 باری که کورس " درگ " بستم همیشه با فاصله زیادی برنده مسابقه بودم ) که دلیلش میتونه نو بودن موتور نسبت به پره ای ها و آب بندی خوبی که داشته قلمداد کرد )
n!nja
15-08-1392, 10:18 قبل از ظهر
سلام به همه عزیزان...
دوستان موتور رو وقتی صبح روشن میکنم یکم صبر میکنم گرم بشه بعد حرکت میکنم ولی بازم وقتی گازمیدم میخام شتاب بگیرم و دنده بدم
موتور شل و سفت میکنه انگار که تو فریزر بوده تقریبا تا 20 دقیقه سواری این مشکل رو دارم و تا میاد گرم گرم بشه خیلی اذیت میکنه میخاستم
ببینم این مشکل عادیه یا نه؟ اگه نه عیب از کجاش میتونه باشه...
راسی یه مشکل دیگه که چند وقته داره رو اعصابم میره اینه که مثلا میزنم دنده 1 میخام گازبدم برم 2 وقتی یکم گاز رو میچرخونم موتور پرپر میکنه
(اینم بگم ک تو همه دنده ها این مشکل هست) ولی اگه گازو تا ته بگیرم همچین مشکلی نیست بردم تعمیرکار گفت از کاربراته باز کرد تنظیم کرد خیلی فرقی نکرد ولی بهتر از اول شد اما هنوز رو اعصابه اگه ممکنه کمک کنید...:10:
- - - Updated - - -
هان یچزه دیگه آمپر بنزین رو سه خط آخر که میاد دیگه پایین تر نمیره باک خالیه خالیه ولی رو سه خط میمونه منم تا الان چند بار برام
پیش اومده حواسم نبوده به امید اینکه سه خط دیگه داره باهاش رفتم تو خیابون جام گذاشته حالا اینو کجای دلم جا بدم؟
منوچهر
15-08-1392, 07:37 بعد از ظهر
موتورت صبحا راحت روشن میشه یا نه؟
اگه برا روشن شدن هم مشکل داره احتمالا با یه فیلر گیری همه مشکلاتش حل میشه الا آمپر بنزین
n!nja
15-08-1392, 09:57 بعد از ظهر
موتورت صبحا راحت روشن میشه یا نه؟
اگه برا روشن شدن هم مشکل داره احتمالا با یه فیلر گیری همه مشکلاتش حل میشه الا آمپر بنزین
راحت آتیش میشه با تک استارت ولی خیلی اذیت میکنه و پرپر میکنه بدجور رو اعصابه ، بردم یه تعمیرکار حرفه ای گفت مشکل برقیه ولی فکر نکنم برقی باشه چون کاریش نکردم که اینطوری شده/
شیر بنزینشو دادم عوض کردن و یه دزدگیر که بستم روش اینطوری شد نمیدونم از کاربراته یا برقی/ شمع سمت چپش رو نو کردم ولی سمت راست رو نه سمت راست حدود 1000تا باهاش رفتم احساس کردم نیاز به تعویض نداره
دستش نزدم بازم فرقی نکرد... قبلا گاز که میدادم هیچ عیبی نداشت و راحت کار میکرد الان یهو که گاز میدم موتور میخاد خاموش کنه/ امروز صبح از خونه حرکت کردم آروم آروم با دنده 2 میرفتم رسیدم به چراغ قرمز ایستادم سبز شد
اومدم حرکت کنم که دیدم یه ماشین آتش نشانی داره از اون طرف میاد به چراغ قرمز هم توجهی نکرد ماهم چون برامون سبز بود اومدیم حرکت کنیم موتور پری کرد هیچی دیگه وسط خیابون جا موند نزدیک بود برم به دیار باقی خدارو شکر بخیر گذشت...
تورو خدا کمک کنید...:sad::sad: این تعمیرکارا هیچ کدوم هیچی حالیشون نیس میترسم موتور رو بندازم زیر لنگ و پاچشون کلی خرج کنم آخرش هم هیچی.
K.I.A
15-08-1392, 10:07 بعد از ظهر
شمع سمت چپش رو نو کردم ولی سمت راست رو نه شمع راست شمع اصلی و تا دور 8000 هست و شما برعکس تعویض کردید/
ایراد میتونه از هوای کاربرات و ترکیب با نسبت نامعیین سوخت باشه /برای دیر گرم شدن هم شمع گرم استفاده کنید و روغن 40 10 بریزید
h0ssein
15-08-1392, 11:49 بعد از ظهر
شمع راست شمع اصلی و تا دور 8000 هست و شما برعکس تعویض کردید/
ایراد میتونه از هوای کاربرات و ترکیب با نسبت نامعیین سوخت باشه /برای دیر گرم شدن هم شمع گرم استفاده کنید و روغن 40 10 بریزید
داش کیا فدات شم میتونی راهنماییم کنی چطور تنظیم کنم؟:s (9): اصن کار خودمه یا نه؟:s (9): والا خدا شاهده از این تعمیرکارا میترسم...:10:
- - - Updated - - -
داش کیا فدات شم میتونی راهنماییم کنی چطور تنظیم کنم؟:s (9): اصن کار خودمه یا نه؟:s (9): والا خدا شاهده از این تعمیرکارا میترسم...:10:
شمع سمت راست رو هم نو میکنم ممنون که متذکر شدی...
farzin
16-08-1392, 02:51 بعد از ظهر
با در نظر گرفتن اینکه موتور در دورهای بالا مشکلی نداشته باشه وقتی ایستادین و موتور در دور slow هست و اگه خوب کار نکته میتونه دیافراگم سوراخ باشه و یا ژیگلور دور آرام تنظیم نباشه ( حالا ممکنه با یه باد گرفتن توی ژیگلور تمیز بشه و یا باید تعویض بشه ) حسین جان داشتی موارد رو چک میکردی اینهارو هم در نظر داشته باش و یه نگاهی بنداز
- - - Updated - - -
بقیه موارد رو هم داش کیا که گفتن
h0ssein
16-08-1392, 04:05 بعد از ظهر
ممنون از داداشای گل farzin & K.I.A:flower4: بررسی میکنم نتیجه رو گزارش میدم... :smilies(113):
h0ssein
16-08-1392, 05:36 بعد از ظهر
شمع رو نو کردم ، لاستیک دیافراگم بنظر سالم میومد ، باد هم گرفتم باد که نه فوت کردم ولی فرقی نکرد یکی از بچه ها یه تعمیرکار خوب معرفی کرد گفت برو پیشش از این موتورا
سر در میاره نوبت زد برا صبح یکشنبه میرم پیشش ببینم چی میشه ! احتمالا کاربرات ریخده بهم نیاز به تنظیمات داره !
farzin
17-08-1392, 09:26 بعد از ظهر
33578
33579
33580
33581
erfan123ssx
18-08-1392, 12:54 قبل از ظهر
دوستان سلام..یه دونه UG4 دارم که دوتا کار میخوام روش انجام بدم..
یکی اینکه چه شمع های به این موتور میخوره؟پایه بلند میخوره یا کوتاه؟شمع 206 به این موتور نمیخوره؟:wow:
کاتالیزورش دقیقان کجاش قرار داره؟خودم میتونم خالیش کنم؟
gtr250
18-08-1392, 10:34 قبل از ظهر
دستان حداکثر سرعتی که رفتید چه قدر بوده
h0ssein
18-08-1392, 10:54 قبل از ظهر
دوستان سلام..یه دونه UG4 دارم که دوتا کار میخوام روش انجام بدم..
یکی اینکه چه شمع های به این موتور میخوره؟پایه بلند میخوره یا کوتاه؟شمع 206 به این موتور نمیخوره؟:wow:
کاتالیزورش دقیقان کجاش قرار داره؟خودم میتونم خالیش کنم؟
شمع فابریک خودش champion هست که دونه ای 10تومنه و شمع سوزنیه هم خیلی خوبه که تو روشن شدن و شتاب گیری خیلی تاثیر داره
و دونه ای 35 تا 50 تومن هست ، شمع پایه بلند بهش میخوره ! کاتالیزور هم توی لوله همون جایی که یه منبع کوچیک زیر انجین هست.
اگزوزو باز میکنی اون قسمت برش داده میشه ، کاتالیزور خارج میشه بعد یه لوله جاش جوش میدن اون منبع زیر اگزوز هم باید کور بشه
صدای موتور زیاد فرقی نمیکنه ، ولی شتاب و گاز خورش بهتر میشه ! بده اگزوزساز برات دربیاره کار خودت نیست خرجش هم 25-30 تومن هست !
- - - Updated - - -
دستان حداکثر سرعتی که رفتید چه قدر بوده
125 تو کفی تو سراشیبی تا 135 هم احتمالا بره ولی بیش از 120 تا فشار بیخود به انجین میاد که فک میکنم همون 120تا برا این موتور کافی باشه !
منوچهر
19-08-1392, 12:10 قبل از ظهر
من پنجشنبه با یوجی که 3800 تا کار کرده رفته بودم بیرون تو اتوبان شهید بابایی که مسیر کاملا همواری داره دنده سه به بعدو به این سرعتا رسیدم: دنده سه تو دور موتور یازده هزار 95تا ، دنده 4 با دور موتور ده هزار 105 و در دنده 5 با دور موتور نه هزار 115 تا. یعنی تا جایی که تونستم بهش گازیدم بیشتر از این نرفت و ناامیدم کرد. :wall3: تازه این موتور من کاتالیز اگزوزشو برداشتم و نسبت به قبل وضعیت شتابو سرعتش بهتر شده
آخه چرا پالس اینجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آپاچی باز 120 تا رو میره
abasonline
19-08-1392, 01:14 قبل از ظهر
من پنجشنبه با یوجی که 3800 تا کار کرده رفته بودم بیرون تو اتوبان شهید بابایی که مسیر کاملا همواری داره دنده سه به بعدو به این سرعتا رسیدم: دنده سه تو دور موتور یازده هزار 95تا ، دنده 4 با دور موتور ده هزار 105 و در دنده 5 با دور موتور نه هزار 115 تا. یعنی تا جایی که تونستم بهش گازیدم بیشتر از این نرفت و ناامیدم کرد. :wall3: تازه این موتور من کاتالیز اگزوزشو برداشتم و نسبت به قبل وضعیت شتابو سرعتش بهتر شده
آپاچی باز 120 تا رو میره
داداش از جونت سیر شدی ؟!
خوبه دیگه واسه این موتور این سرعت فوق نهایتش برسه به 120
farzin
19-08-1392, 01:42 بعد از ظهر
آقای منوچهر ، موتور تنظیم باشه بیشتر هم میره ،
h0ssein
19-08-1392, 07:42 بعد از ظهر
آپاچی باز 120 تا رو میره
داداش موتور منم 115تارو میره اگه روش نخابم ، برا رسیدن به سرعتای بالا باید رو موتور دراز بکشی اگه درازم کشیدی بازم نرفت موتورت تنظیم نیست !
آپاچی تو سرعت 80به بالا خیلی میلرزونه ولی پالس خیلی بهتر و تو سرعت 120تاهم من خیلی لرزشی احساس نکردم !
از سلامت موتورت مطمئن شو (صفحه کلاچ - شمع - دیافراگم - بادلاستیک - زنجیر - تنظیم بودن کاربرات) و همینطور وزن راکب هم خیلی تاثیر داره !
- - - Updated - - -
با در نظر گرفتن اینکه موتور در دورهای بالا مشکلی نداشته باشه وقتی ایستادین و موتور در دور slow هست و اگه خوب کار نکته میتونه دیافراگم سوراخ باشه و یا ژیگلور دور آرام تنظیم نباشه ( حالا ممکنه با یه باد گرفتن توی ژیگلور تمیز بشه و یا باید تعویض بشه ) حسین جان داشتی موارد رو چک میکردی اینهارو هم در نظر داشته باش و یه نگاهی بنداز
داش فرزین دمت گرم با تعویض لاستیک دیافراگم مشکلم حل شد...:flower4::flower4:
منوچهر
19-08-1392, 11:01 بعد از ظهر
در تایید h0ssin این که آپاچ تو سرعت بالای 80 میلرزه ولی پالس تو رد لاین هم لرزش خاصی ازش ندیدم و علاوه بر اون امروز من به کیلومتر همه موتورا مشکوک شدم چون با یه بنده خدایی که می گفت با سی جی 115 تا میره رفتیم تا عددی که کیلومتر سی جی نشون میده رو با پالس مقایسه کنیم و دیدیم
سرعت 60 پالس = 65 سی جی
80 پالس = 90 سی جی
100 پالس = 115 سی جی
خوب سی جی از اینجا به بعد نتونست در مقایسه شرکت کنه :gigglesmile:
یعنی در کل سی جیه سرعتو بیشتر نشون میده و هر چی سرعت بالاتر میره هم خطا بیشتر میشه البته شایستی پالس سرعتو کم نشون بده که برای مشخص شدن مشکل باید از نماینده بین المللی سیستم اندازه گیری SI دعوت کنیم تا بیاد و به این قائله خاتمه بده
حالا سوالی که پیش میاد اینه که آیا آپاجی کیلومترش دقیقه یا پالس یا هردو یا هیچ کدام:crazy:
حتی آقا فرزین که می گن بیشتر از اینا میره بد نیست مقایسه سرعتو با یه موتور دیگه انجام بدن
h0ssein
20-08-1392, 12:03 قبل از ظهر
آخه سی جی چی داره که حالا کیلومترشم بخاد درست نشون بده؟ سی جی سرعت نهایی 95-100 داره هیچوقتم نمیتونی تشخیص بدی چندتا داری میری یعنی که کیلومترش کاملا تعطیله سرعت 40هم درست
نشون نمیده اینکه پالس کمترنشون بده یا بیشتر من تا الان ندیدم و فکرم میکنم بهترین و دقیق ترین کیلومتر رو پالس و آپاچ دارن ! من با چندتا موتور دیگه با آپاچ و حتی با ماشین مقایسه کردم دقیق دقیق بود !
طرف میگفت با سی جی 120تا رفتم ، اون کیلومتر بوده رفته نه موتور سی جی کیلومترش بشدت خطا داره و نباید حتی 1درصد روش حساب کرد...
من خودم مثلا دارم 120تا با پالس میرم احساس میکنم رو هوام و حتی رو 110 هم همچین حسیو دارم اینجاس که میتونی تشخیص بدی سرعتت بالای 110 هست در حالیکه وقتی سی جی کیلومترش رو 120هست درواقع داره 80-90تا میره !
کیلومتر دیجیتال پالس حرف نداره ، کیلومتر آنالوگشو نمیدونم ولی دیجیتالش تا الان با هرچی که مقایسه کردیم دقیق بوده...
MANHUNT
20-08-1392, 02:21 بعد از ظهر
حرف شما دوستان کاملا صحیح است وقتی من ۱۲۵ صد و بیستا میرم انگار صدتای دایچی ۲۵۰ هستش تفاوت کیلومتر خیلی داره اما کیلومتر پالس دقیق هستش من اون موقعه ای که 180 پره ای داشتم کیلومترش مثله دایچی ۲۵۰ بدون غلط نشون میداد اگه اشتباه داشته باشه خیلی کم هستش
farzin
20-08-1392, 02:43 بعد از ظهر
دوستانی که در مورد کیلومترشون شک و شبه دارن جی پی اس بزنن ، کیلومتر موتور خودم آنالوگ هست و خطا 15 تا میزنه ، همونجور که قبلا گفتم جی پی اس زدم 130 ثبت کردم دور موتور 9 - 8 هزار یعنی بیشترم میره ..... ، قابل توجه دوست گلم منوچهر جان ، وقتی آپاجی با شاتون کوتاه میگن 130 تاپ زده چرا پالس 130 تا نتونه ؟ در شرایط ایده آل و همونجوری که داش حسین توضیح مفصلتری دادن مطمن باش این موتور به سرعتهای بالا هم دست پبدا میکنه
- - - Updated - - -
داش حسین میگم چندتا سوراخ داشت دیافراگمه ؟ از کدوم نوع دیافراگم انداختی روش ؟ یه چیزی دیگه ، دوست دارم صدا موتورمو وقتی صدا موتور سنگین میده بشنوی ، فک کنم انجین با اگزوز رو برداری ببری ، خدا وکیلی همه دوستام موندن این چرا این صدا رو میده !!! هیچ دستکاریم نشده ، چندین بار رفتم برای ضبط صداش که موفق نشدم ... سعی میکنم یه رکورد کنم هر جور شده ،
h0ssein
20-08-1392, 05:49 بعد از ظهر
داش حسین میگم چندتا سوراخ داشت دیافراگمه ؟ از کدوم نوع دیافراگم انداختی روش ؟
سلام و درود...
دیافراگم اصلا سوراخ نداشت ولی خیلی له شده بود قوس پیدا کرده بود خودمونی تر بگم مچاله شده بود یجورایی خودشو ول کرده بود تعمیرکار میگفت یه دیافراگم برا یه بنده خدایی گرفتم موتورش هم تریل 250گفت و نیومده که ببندم رو موتورش این دیافراگم اینجا مونده منم بستمش رو موتورت ، وقتی با موتور دور زدم مثل قبل نبود خیلی شتاب گیریش عالی شد گازخورش حرف نداشت میگفت اینی که من انداختم رو موتور روش نوشته بود nok ولی از خودت نوشته kok میگفت nok یه مارک ژاپنی خیلی عالیه و من تضمین میکنم این لاستیک به این راحتیا دیگه خراب بشو نیست حالا نمیدونم راست بگه یا نه !
- - - Updated - - -
یه چیزی دیگه ، دوست دارم صدا موتورمو وقتی صدا موتور سنگین میده بشنوی ، فک کنم انجین با اگزوز رو برداری ببری ، خدا وکیلی همه دوستام موندن این چرا این صدا رو میده !!! هیچ دستکاریم نشده ، چندین بار رفتم برای ضبط صداش که موفق نشدم ... سعی میکنم یه رکورد کنم هر جور شده ،
منتظر شنیدن صداش هستیم کنجکاو شدم بدونم چطوری بدون دستکاری این صدارو میده؟!
meysam
21-08-1392, 09:37 قبل از ظهر
سلام خدمت دوستان
وقتی دیاف این حالت پیش میاد به تجربه میگن مال بنزین سوپر یا افزودنیهای دیگه مثل مکمل و .. می باشد
farshad 54
21-08-1392, 11:04 قبل از ظهر
درود
هیچ ربطی به بنزین نداره خرابی لاستیک دیافراگم چون اصلا با بنزین در تماس نیست دیافراگم یه عمر مفیدی داره که بعد از اون باید تعویض بشه حالا بستگی به کیفیتش بعضیاش 6 ماه کار میکنه بعضیاش 1 سال
farzin
21-08-1392, 01:04 بعد از ظهر
2 تا دیافراگم موجود برای پالس در لوازم یدکی ها
3363833639
اون که جعبش آبیه مال خود شرکت باجاج هست که کیفیت بهتری نسبت به اون یکی داره
.
اینم دیافراگم موتور خودم که سوراخ شده بود
33636
33637
9000 هزار تومن هر کدوم رو خریدم
erfan123ssx
21-08-1392, 02:36 بعد از ظهر
دوستان از کجا متوجه بشم که لاستیک دیافراگم سوراخ شده یا ایراد داره؟
اینم عکس موتور من مدل 90
دوستان امروز رفتم شمع اکیوم پایه بلند 206 تیپ 5 بخرم که مغازه دار گفت شمع 206 با این یکی نیست.بهش نمیخوره..
یه سوال دیگه"این همون قطعه کاتالیزور که باید برش بخوره و کیپ بشه؟دقیقان زیر انجین هست..
farshad 54
21-08-1392, 05:04 بعد از ظهر
لاستیک دیافراگم اگه خراب شده باشه موتور گاز خورش کم میشه و شتابش به طور محسوسی میاد پائین
کاتالیزور اون منبع نیست توی لوله هدرز هست همون جایی که این منبع به لوله هدرز وصل شده
erfan123ssx
22-08-1392, 12:01 قبل از ظهر
میشه عکسی چیزی ازش نشونم بدین..اخه اینجا کسی نمیدونه که کاتالیزور کجاست..میخوام بدم یه اگزوز ساز ماشین این کارو انجام بده..
بعد به چه وسیله ی کاتالیزورش خالی میکنن
mohammadhossein
22-08-1392, 11:53 بعد از ظهر
میشه عکسی چیزی ازش نشونم بدین..اخه اینجا کسی نمیدونه که کاتالیزور کجاست..میخوام بدم یه اگزوز ساز ماشین این کارو انجام بده..
بعد به چه وسیله ی کاتالیزورش خالی میکنن
کاتالیزور توی اگزوز، زیر همون قسمت جلوی اگزوزه که روش یه محافظ استیله(روی اگزوز دو تا محافظ استیله یکی عقب اگزوز ،یکی جلوی اگزوز کاتالیزور زیر اون جلوییه ست) ولی برای اینکه نفس موتور باز بشه اون منبع اگزوز هم که عکسش رو گذاشتید باید برداشته شه ،اگر میخوای خیلی نفس موتور زیاد شه یه نمدم توی اون عقب اگزوز هست . که اگه اونو برداری چون صدای موتور زیاد میشه احتمالا برا فروشش به مشکل میخوری ،در ضمن ترجیحا اگر اگزوز ساز موتور پیدا کردی بده به اون چون شاید اگر دقیق ندونه بزنه اگزوزو داغون کنه یه خرج اضافی بزاره دستت،اگر تهرانی برو گمرک یه پرس و جو بکن،گاراژ اصفهانیها رو پیدا کن اون جا واست انجام میدن
البته خود اگزوز سازه خودش ترکی حرف میزد:gigglesmile:
erfan123ssx
23-08-1392, 12:25 قبل از ظهر
ممنون دوست عزیز..اون نمدی که عرض کردین قسمت عقب اگزوز و زیر اون محافظ استیله عقب هستش که اگزوز باید با برش وا بشه درسته؟بعد اونجایی که محافظ استیل جلو هست باید اگزوز برش بدن که کاتالیزور درش بیارن؟
دوستان امشب که داشتم میچرخیدم یه دفعه کلاچ موتور سفت شد..موتور کلاچ نمیگرفت..بعد اون شفتی که توی درکلاچ هست..همون جایی که سیم کلاچ بهش وصل میشه..اون از جاش خارج میشد....موتور بی کلاچ اوردم تا خونه..
نمیدونم اون استا زیاد وارد نبود که صفحه عوض کرد واسم..اخه بار اول که صفحه بست موتور فقط گاز میخورد..بعد چند دیقه دوباره در کلاچ باز کرد صفحه خارج کرد و دوباره بست که موتور خوب شد..الان بعد 5 شب این مشکل به وجود اومد که شفت کلاچ از توی در کلاچ کامل بیرون میومد و موتور کلاچ نمیگرفت
farzin
23-08-1392, 02:26 بعد از ظهر
موتور چند هزار کارکرده که صفحه عوض کردی براش ؟!!!!!!!!!!!!!!!! 50 هزار سراغ دارم هنوز صفحه کلاج فابریکه " اگزوز رو دستکاری نکن از حالت فابریکی درش میاری حالا واسه یه نفس بیشتر و .... بزنن داغونش کنن ارزش نداره ... میخوای کاری کنی ، یه اگزوز اسپرت بخر بنداز روش مال خودشم بزار تو انباری تمیز و فابریک بمونه .... ( البته پیشنهاد من بود )
منوچهر
23-08-1392, 03:29 بعد از ظهر
برا در آوردن اون نمد پرچ های ته اگزوزو باز میکنه بعد از درآوردن نمد دوباره میبندتش که صدای موتور خیلی باحال میشه فقط مشکلش اینه که صداش به قیافه اگزوز نمیخوره و موقع خرید و فروشش هم برا پلاک کردن گیر میدن.
برا در آوردن کاتالیزور هم آره اون قسمتی که اشاره کردی رو میبرن بعد از درآوردن کاتالیزور و بریدن اون منبع زیر اگزوز دوباره جوش میدن
من خودم دادم کاتالیزورشو در اوردن بدون اینکه صداش تغییر خاصی بکنه نفسش باز شده و بهتر شتاب میگیره و از نتیجه این کار هم راضی بودم:29dz8zk:
h0ssein
23-08-1392, 05:00 بعد از ظهر
حق با داش فرزین بیخود به استیل موتور دست نزنید موتور من 20000هزارتا پرگاز رفته هنوز صفحه کلاچ فابریکه و نیاز به تعویض نداره ! اگزوز رو هم یه موقعی رفتم تو فکرش که کاتالیزر در بیارم ولی پشیمون شدم
گفتم اگزوز فابریکه موتور فابریک بمونه بهتره این ینمور شتاب به جایی نمیخوره وااااللللللا... اگه واقعا شتاب بیشتر و قشنگی میخای هزینه کن یه اگزوز اسپورت خوشگل مامانی بخر خیلی بهتره تا اینکه اگزوز فابریک
به فنا بره هم رخ موتور خوب میشه هم شتاب گیریش بهتر میشه هم صداش خشگلتر...
erfan.557
23-08-1392, 05:18 بعد از ظهر
در ادامه ی صحبت دوستان من بگم که دست زدن به اگزوز فابریک اشتباهه با توجه به تجربه ی شخصی خودم .
در ضمن اگزوز حرفه ای میشه درس کرد و انداخ رو موتور با هزینه ی کم.
در اوردن کاتالیز و تغییر در منبع در دراز مدت باعث روغن سوزی میشه.
erfan123ssx
23-08-1392, 05:20 بعد از ظهر
موتور من 12 هزارتا کارکرده..ولی صاحب قبلیش انقدر روغن دیر به دیر عوض کرده بود که صفحه سوخته بود..وقتی تخته میکردی تو هر دنده ی بجز دنده یک موتور گاز میخورد و دیر شتاب میگرفت
منوچهر
23-08-1392, 09:22 بعد از ظهر
در ادامه ی صحبت دوستان من بگم که دست زدن به اگزوز فابریک اشتباهه با توجه به تجربه ی شخصی خودم .
در ضمن اگزوز حرفه ای میشه درس کرد و انداخ رو موتور با هزینه ی کم.
در اوردن کاتالیز و تغییر در منبع در دراز مدت باعث روغن سوزی میشه.
من از موتور ساز پرسیدم گفتن منبع و کاتالیز و برداری فشار روموتور کمتر میشه مصرف سوختشم میاد پایین . شما نمونه ای دیدی به روغن سوزی بیوفته؟
erfan.557
24-08-1392, 02:25 قبل از ظهر
کاملا حرفه چرتی زده کلیه کار هایی که موتورو از فابریکی در بیاره مثله همین اگزوز باعث بالا بردن مصرف میشه.
در مورد روغن سوزی هم بگم که زیاد دیدم این پدیده رو موتور هایی مثله نینجا هم اتفاق می افته و من دیدم دوستانی که میرن از هدرز اگزوز مارک میبندن بعد از مدتی به دلیل نبود کاتالیزور به روغن سوزی می افته.
اگر درست شنیده باشم دلیلش برگشت هوا از خروجی انجین به داخل انجینه اگر کسی خواس بیشتر توضیح میدم.
- - - Updated - - -
کاملا حرفه چرتی زده کلیه کار هایی که موتورو از فابریکی در بیاره مثله همین اگزوز باعث بالا بردن مصرف میشه.
در مورد روغن سوزی هم بگم که زیاد دیدم این پدیده رو موتور هایی مثله نینجا هم اتفاق می افته و من دیدم دوستانی که میرن از هدرز اگزوز مارک میبندن بعد از مدتی به دلیل نبود کاتالیزور به روغن سوزی می افته.
اگر درست شنیده باشم دلیلش برگشت هوا از خروجی انجین به داخل انجینه اگر کسی خواس بیشتر توضیح میدم.
farzin
24-08-1392, 05:27 قبل از ظهر
مسلما اونی که این اگزوز رو طراحی کرده واسه این موتور بسی علم داشته و توی یک کارخونه بوده که انواع دستگاه ها اطرافش هستن برای تست و ایجاد صدایی در خور موتور و پاس کردن استاندارد های آلایندگی و همینطور رعایت مواردی که باعث صدمه دیدن به انجین نشه ... ولی ما چیکار میکنیم ؟ اگزوز رو میبریم میدیم دست جوشکار نه دستگاهی نه علم تیونینگی نه چیز عجیبی نه استدلال باحالی بعد طرف با هوا برش میوفته به بخت اگزوز ... و نتیجهرو من نمیدونم چی میشه ... شاید به تجارب داش عرفان برسیم و شایدم گاز خور معرکه ای پیدا کنه ولی اینو مطمنیم اینکار توی یک گاراژ توسط جوشکار انجام میشه نه یک کارخونه و توسط یک مهندس .... (( تیون کردن موتور یک علم هست ))
erfan123ssx
24-08-1392, 01:39 بعد از ظهر
اخه دوستان کاتالیزور شبیه یه لونه زنبوری هست که بعد یه مدت باید عوضش بشه..مثل مال ماشین هست لگه اشتباه نکنم..
من یه دونه 206 دارم که کاتالیزورش خیلی وقته خالی کردم و حالا یا تلقین یا واقعیت شتاب و کشش بهتر شده..البته 3 سال قبل خالیش کردم..چون بر اثر حرارت موتور بعد از حدود 100 هزارتا واسه ماشین 206 کامل کیپ میشه و یا باید تعویض بشه یا خالی بشه...
کارش هم حفظ الودگی ها مضر انجین هست که به محیط زیست لطمه وارد نکنه..
ولی اونی هم که طراحیش کرده حتمان یه علمی داشته که طراحیش کرده..خود نمایندگی هم گفت اصلن اینو خالی نکن و گفت حضوری بیا که واست توضیح کامل بدم..
دوستان هرچند هزارتا شمع واسه موتور عوض میکنین؟
farshad 54
24-08-1392, 05:14 بعد از ظهر
کاتالیزور برداشته بشه هیچ اتفاقی واسه موتور نمیفته که بهش صدمه بزنه کاتالیزور فقط یه قطعه هست که مواد سمی گازهای خروجی رو به خودش جذب میکنه و به همین دلیل جلوی خروج راحت گازهای انجین رو
میگیره
تمام تیونینگ کارای دنیا هم چه ماشین چه موتور اولین کاری که میکنن حذف کاتالیزور هست
farzin
24-08-1392, 06:07 بعد از ظهر
من فکر میکنم اونا اگزوز حرفه ای با جنس آلیاژ بهتر و سیقلی تر و هدرزو ... بکار میگیرن که کاتالیزور ندارن و در طراحیشون نبودش رعایت شده ، اما بریدن اگزوز و در آوردنش رو نمیدونم چه تاثیری داره ...
roma
24-08-1392, 07:42 بعد از ظهر
دوستان در اوردن کاتالیز واسه اگزوز فابریکی هیچ تاثیر محسوسی نداره که نفسشو باز کنه یا ببنده موتور خنک کنه چون اگزوز فابریکی و خروجی اگزوز
خودش اندازه چند تا کاتالیزوز جلوی خروج گاز های احتراق میگیره من اگزوز انداختم کاتالیزوز در نیاوردم بعد یک سال گفتم در بیارم شتابش بیشتر بشه
ولی هیچ فرق نکرد فقط یه چیز اضافه شد که خیلی حال میده بک فایر گاز میدی تو ردالین سویچ باز بسته میکنی بک فایر میزنه خیلی حال میده
farzin
24-08-1392, 08:04 بعد از ظهر
من با داشتن کاتالیزور هم بک فایر زدم ....
منوچهر
25-08-1392, 10:07 بعد از ظهر
دوستان بک فایر زدن برا موتور ضرر هم داره؟
چندی پیش بک فایر زدم خیلی صدای باحالی داد :icon_pf (94):البته آتیش کوچکی هم از ته اگزوز بیرون زد. ولی چون احساس کردم به موتور صدمه میزنه دیگه تکرار نکردم.
شایسته فر
26-08-1392, 12:13 قبل از ظهر
اگه با قطع کن برق باشه بله ضرر داره!!
soleymani
26-08-1392, 12:35 قبل از ظهر
برای آپاچی هم می شه زد؟
چه جوری باید بزنیم؟
راستی مثل هندا هست که در حال حرکت سوییچ رو ببندی و باز کنی؟
موتور یه دفعه قفل نکنه؟
شایسته فر
26-08-1392, 12:38 قبل از ظهر
سویچو نبند؛ قطع کنو بزن بعد وصل کن ولی شاتونت اومد تو حلقت به من ربطی نداره ها!!!
موتور هم قفل نمی کنه اما خوارش.....
soleymani
26-08-1392, 12:49 قبل از ظهر
این کارا رو توی جمع یاد نده میره تو فکرمون بعد عادت می شه
farzin
26-08-1392, 02:20 قبل از ظهر
بک فایر : ( back fire ) آتش معکوس ، یعنی بجای اینکه احتراق تنها در سیلندر صورت بگیره مقداری از مواد قابل اشتعال درون اگزوز رفته و از اونجا به جای دود از اگزوز شعله آتش میزنه بیرون ، که ما با قطع کن اینکارو میکنیم ، که بسیار مضر هست ، چون بجای یک انفجار در کورس یک گردش پیستون 2 انفجار رخ میده که یکیشون درون سیلندر و دومی درون اگزوز هست و تصورشو کنین گازهای حاصل از انفجار درون اگزوز به سیلندر بر هم گردن و نزاره فشار احتراق سیلندر که میخواد خارج بشه کامل اتفاق بیفته... که اصطلاحا میگن ( back pressure ) کمپرس یا فشار معکوس --- اما خودروهای تیون شده و اونایی که همینطور موتورهای پرقدرت آتش عقبه دارن که مضر نیست و هنگامی تعویض دنده رخ میده چون گاز رو میخابونن واسه دنده دادن که این اتفاق میوفته ، و در خودروهای تیون با تک گاز دادن اینکارو میکنن...... این چیزی بود که میدونستم ، دوستان کامل کنن
erfan123ssx
27-08-1392, 03:41 بعد از ظهر
بک فایر به چند صورت ایجاد میشه و باید بدونیم هدف از ایجاد بک فایر چیست؟
اکثرا تو ماشینهایی که برای دراگ تقوییت میکنند منبع و فیلتر اگزوز وجود نداره و وقتی که آرپی ام بره بالا و گازرو ول کنید ممکنه شعله های آتش مستقیما از سیلندر بزنه بیرون و وارد لوله مستقیم اگزوز بشه این شعله های آتش برای موتور ضرر داره چون تو خود موتور هم بر میگرده و نظم کارکرد موتور رو به هم میزنه به این back pessure میگن برای جلوگیری از این عامل میان سیستم بک فایر نصب می کنند البته تو بعضی از سیستمهای جرقه زنی بک فایر هم هست مثل MSD 6AL ولی به صورت جداگانه هم میشه تهیه کرد کارکرد این سیستم به این صورت است که موقع شیفت کردن پاتون رو از روی گاز برمی دارین و دنده رو عوض میکنید در این فاصله که شما پاتون رو از روی گاز بر میدارید برق موتور قطع میشه و موتور خاموشه و وقتی دوباره پاتون رو روی گاز میزارید برق موتور وصل میشه موتور روشن و آتیش از اگزوز میزنه بیرون این سیستم برای شتاب گیری و کارکرد موتور خوبه
نوع دوم برای قشنگیه این صورت که یک دستگاه تولید جرقه قبل از منبع آخر نصب میشه و بعد از گاز دادن در موقع خوابیدن آپی ام با فشار دادن دکمه جرقه زده میشه و سوخت خامی که درون اگزوز وجود داره سوخت میشه و آتیش آبی رنگی به وجود میاره که باخوابیدن کامل آرپی ام آتیش خاموش میشه
اون بک فایری هم که شما میگی پدر شاتون و سیلندر موتور درمیاره..ببینید توی CG قبل اینکه صدای بلندی از خودش تولید کنه زمانی که سویچ باز بسته میکنن موتور چه صدای بدی به خودشم میگیره..انگار که میخواد از هم وا بره
Mr.Line
27-08-1392, 03:50 بعد از ظهر
الان بستن بک فایر روی آپاچی رو اگزوز حرفه ـی ممکنه ؟ خرجش چقدره ؟
حالا پالس میدونید بگید ...
EMANM
27-08-1392, 05:07 بعد از ظهر
پالس فقط ug4 180
مشکی
33783
farzin
27-08-1392, 10:26 بعد از ظهر
تا اونجایی که میدونم سیستم بک فایر بصورت تیونینگ روی اتومبیل میبندن و روی موتور ندیدم اینکارو بکنن ، اما همون کاری که روی خودرو انجام میدن فک نکنم مانعی برای نصبش روی موتور باشه ، بک فایری که فقط جنبه زیبایی داشته باشه به اینصورت که اگزوز رو اسپرت کنی ( که کاتالیزور و محتویات کمتری داشته باشه تا مواد راحت تر درونش حرکت کنن بعد یه شمع تعبیه میکنی در انتهای اگزوز که منبع تغذیش رو از برق موتور بگیره و یک سیستمی درست میکنی که با یک کلید برق شمع های انجین قطع و برق روی شمع روی اگزوز وصل بشه بعد مواد خام قابل اشتعال بصورت گاز هنگام خروج از اگزوز با جرقه شمع روی اگزوز آتش گرفته که این یک روش تیونینگ کارای داخلی خودمون هست ، اما یک روش دیگش اینه که یک منبع گاز نیتروژن باید تهیه بشه و با شیلنگ یا سیم مسی یا ... دقیق نمیدونم به یک نقطه خاص از اگزوز برسه و از اونجا به محض رها کردن نیتروژن در اگزوز مشاهده شعله آتش در خروجی اگزوز خواهیم بود ، کپسول نیتروژن اندازش در حد یک انگشت و بزرگتر هم هست که برای تفتگهای pcp یا کلت های گازی کاربرد داره قیمت کپسول برای کلت در حدود 5هزار تا 7هزار تومن هست که میتونی به آسونی از فروشگاه های شکار ، تفنگ بادی خریداری کنید ، اگه یکم پی این موضوع رو بگیری و پیش تیونینگ کارا در سطح شهر بری با چند تا راهنمایی ازشون خودت به آسونی میتونی این پروژه رو به حقیقت برسونی
- - - Updated - - -
emanm باهات موافقم
erfan123ssx
28-08-1392, 10:12 بعد از ظهر
موتور دادم دست یه استادکاری که فقط کارش CG بود..بهش گفتم میتونی صفحه این مورتور ببندی..گفت من موتور سنگین و کراس تعمیر میکنم این که چیزی نیست..
صفحه اولین بار که بست موتور گاز میخورد.بار بعد در کلاچ وا کرد صفحه بست موتور خوب شد..4 روز موتور با صفحه نو که گرفته بودم خوب بود تا اینکه یعدفعه کلاچ سفت شد و موتور به هیچ وجه کلاچ نمیگرفت..(یه نکته اگه صفحه عوض کردین و دیدین بعدش لرزش موتور زیاد شده نسبیت به قبل تعویض صفحه/اینو بدونین صفحه خوب نصب نکرده و بقول خودشون تایم نکرده)همین مشکل لرزشی که واسه من به وجود اومد
موتور شنبه همین هفته بردم نمایندگی و ادم با انصافی هم بود..کامل میشناختمش..ولی چون 40 کیلومتر با جایی که زندگی میکنم فاصله داشت واسه بار اول موتور نبردم..
خلاصه بهش گفتم صفحه موتور ببند و سرویس کاملی از موتور انجام بده..در کلاچ موتور باز کرد صفحه موتور با دیسک کامل میشد با دست بیرون اوردش و قیفی اجازه نمیداد که بیرون بریزن..گفت اگه چند روز دیگه کار باهاش میکردی مجبور میشدی موتور چهار تیکه کنی و زنجیر تیم نابود میشد..
خلاصه موتور2 روز موند..صفحه موتور درست کرد..دو تا شمع فابریک هندی Champion عوض کرد که هر کدومش 17 تومن بود..اچارکشی کامل انجام داد..راهنما موتور که یکیش کار نمیکرد برقش درست کرد..کلن 94 تومن شد..
نکته موتور غیر تعمیرکار نمایندگی که وارد هم باشه به هیچکس ندید..چون واقعن موتور ارزونی نیست..
یه گارد دو تیکه هم واسش به قیمت 45 تومن گرفتم..زین موتور هم روکش چرم زدم که 30 تومن هزینه اش شد..
واقعن موتور خیلی عوض شده و رانندگی باهاش لذت بخش شده..
farshad 54
28-08-1392, 10:49 بعد از ظهر
یه نکته ای که تو تعویض صفحه کلاچ باید بهش توجه بشه اینه که صفحه هارو دونه دونه روی یه سطح صاف مثل شیشه بذارید و ببینید که صفخه تاب نداشته باشه و کاملا صاف باشه
که تعمیر کارا اکثرا اینو میدونن چون اگه صفحه حتی یه دونش کج و کوله باشه باعث لرزش تو موتور میشه و به علت فشاری که به سیستم کلاچ میاره بقیه صفحه هارو هم خراب میکنه
h0ssein
28-08-1392, 11:33 بعد از ظهر
همه چیش خوب ولی قیمت قطعاتش خیلی بالاست ، مثلا قیمت شمع هاش از 405 گرونتره یا گاردش واسه 2تا تیکه پاره آهن آدم باس 50پول بده زور میگه ! میبری آچارکشی فیلرگیری تعمیرکار فکر میکنه سنگین سواری حسابی تیغت
میزنه بد میگه اینا همه چیش فرق میکنه و خیلی حساسه بد کلی پول میگیره آخره کارهم میرینه توش ! به این نتیجه رسیدم آدم خودش دست به آچار باشه خیلی بهتره مگر مواقعی که دیگه کاری از دستت بر نیاد !
اصن وقتی خودت کارایه موتورت رو بکنی یه حال دیگه ای داره تا بدی تعمیرکار تر بزنه توش !
farzin
29-08-1392, 12:06 قبل از ظهر
شمع champion چند ماه پیش 8-9 هزار تومن بود حالا شده 17 هزار تومن ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! روکش زین زدم روش با فیکس کردنو چفتو بست شد 18 تومن اگه حالا هزار تومن بخاطر حافظه اینور اونور نکرده باشم شما 30 تومن بستی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟ مطمنم گرون دادن بهت چون قیمت پالس سرجاشه ، چطور لوازم یدکیش گرون بشه اما قیمت موتور سر جاش بمونه ؟؟!
h0ssein
29-08-1392, 12:53 قبل از ظهر
شمع champion چند ماه پیش 8-9 هزار تومن بود حالا شده 17 هزار تومن ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! روکش زین زدم روش با فیکس کردنو چفتو بست شد 18 تومن اگه حالا هزار تومن بخاطر حافظه اینور اونور نکرده باشم شما 30 تومن بستی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟ مطمنم گرون دادن بهت چون قیمت پالس سرجاشه ، چطور لوازم یدکیش گرون بشه اما قیمت موتور سر جاش بمونه ؟؟!
داش فرزین champion هندی 10 تومنه به دوستمون یکم گرون دادند من چند روز پیش خریدم 10 تومن ! صفحه هم 45 تا 50 تومن !
erfan123ssx
29-08-1392, 07:49 بعد از ظهر
والا دو تا نمایندگی رفتم و چند تا یدکی و لوازم فروش پالس همه همین قیمت میدادن..مجبور بودم دیگه..شمع های موتور بعد دوسال نابود شده بود..دنسو هم گیرم نیومد..
روکش زین هم من اماده نخریدم..چرم خریدم و دادم تودوزی تمیز اونو واسم دراورد..خواستین عکس میزارم..پ
farzin
30-08-1392, 12:47 قبل از ظهر
عکسارو بزار
farshad 54
30-08-1392, 03:26 بعد از ظهر
صفحه کلاچ اصلی 180 قیمت نمایندگی 90 تومن
h0ssein
30-08-1392, 04:38 بعد از ظهر
چند روز پیش گرفتیم 50تومن مث چی داره کار میکنه مگر تو همین یکی دوروزه گرون شده باشه
farshad 54
30-08-1392, 05:34 بعد از ظهر
اگه تو این بسته بندی آبی ها باشه و مارک enduranc اصل باجاج هست مفت خریدی در غیر این صورت متفرقس
farshad 54
30-08-1392, 06:26 بعد از ظهر
فکر کنم 350 تک سیلندر باشه
- - - Updated - - -
درود
این چه پولساریــــــــه؟ 300 سی سی عایا؟
آقا اشتب شد این پولسار 200 ss هست مشخصات فنیش هم با 200 ns یکیه
- - - Updated - - -
پولسار 350 اینه
قدرت 40 اسب
گشتاور 36 نیوتن متر
تک سیلندر
عجب خریه :icon_pf _52_:
ماکیاولی
30-08-1392, 06:56 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
پولسار 350 اینه
قدرت 40 اسب
گشتاور 36 نیوتن متر
تک سیلندر
عجب چیزیه خدایی
عروسکه
فلاپش کامل نیست مثه 220
ولی خیلی از 220 خوشگل تره 220 خیلی بیریخته
اگه فلاپ 220 رو مثه این بذارن
اون تیکه پایین رو هم روش بذارن خیلی خوشگل میشه
عجب رنگیه:icon_pf _99_:
مشخصات فنیش هم به کنار:rolleyes:
ZirCgari
30-08-1392, 07:19 بعد از ظهر
Bajaj Pulsar 200 Ss Specifications Fuel Efficiency
Fuel Reserve
2 ltrs
Fuel Type
Petrol
Fuel Economy
50 kmpl
Fuel Capacity
12 ltrs
Engine
Maximum Torque
Bore
72 mm
Engine Type
Type SOHC - 4V - Liquid Cooled
Stroke
49 mm
Displacement
199.5 cc
Ignition
Independent spark control through ECU
Maximum Power
Drive Train
Gear Box
6 Speed
Additional Features
Chassis
Pressed steel Perimeter Frame
Model Name
bajaj pulsar
starting
Self Start
bike type
bike
توضیحات دیگه در اینجا
h0ssein
30-08-1392, 07:21 بعد از ظهر
باباج عاشق این اگزوزه هرجا میره با خودش میبره رو هر موتوری که طریحی میکنه اول اگزوزشو نصب میکنه بد مابقیشو...
مگه این اگزوز 220 نیست که رو 200 هم نصبه؟ خودشه دیگه فقط یکم کشیده شده یکمم چوله همین...
farzin
30-08-1392, 07:37 بعد از ظهر
خداوکیلی هند 15-16 سال پیش از رو کاواساکی 125gto کپی میکرد 110 و 125 میزد حالا لامصب ببین چه طراحی میکنه واسه خودش .... خداااا پس کی نوبت ما میشهههههه ؟؟؟!!
- - - Updated - - -
MR. BARIS MANCO با عکس آواتارت واقعا حال میکنم ... حقیقته ...
ماکیاولی
30-08-1392, 09:02 بعد از ظهر
اینم پالس 375
جالبه قیمت این موتور در هند رو تو یه سایتی نوشته بو 170هزار روپیه
قیمت اون 350 که فرشاد گذاشته بود هم 180 هزار روپیه
یه چیزی کمتر از 9 میلیون :icon_pf _99_:
ولی 350 یه چیزه دیگس:flower4:
erfan.557
30-08-1392, 09:19 بعد از ظهر
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
پولسار 350 اینه
قدرت 40 اسب
گشتاور 36 نیوتن متر
تک سیلندر
ولی انگار دوتا هدرز داره.
ینی دو سیلندره:wow:
ZirCgari
30-08-1392, 09:31 بعد از ظهر
جالبه قیمت این موتور در هند رو تو یه سایتی نوشته بو 170هزار روپیه
قیمت اون 350 که فرشاد گذاشته بود هم 180 هزار روپیه
یه چیزی کمتر از 9 میلیون [Only registered and activated users can see links]
ولی 350 یه چیزه دیگش:flower4:
داوووش مافیایی که وارد میکنه با ارز همون مبدا که هند باشه یعنی روپیه وارد میکنه و اینجا ب دلار روز میفروشه ببین دیگه چقدر سود میکنه..
همین نینجا ها همه از تایلند و اینا مییان ولی اینجا با ارز دلار میفروشن دلار 100تومن گرون میشه 500تومن میره رو قیمت اینا...
مافیایی که خودرو و موتورسیکلت ایران داره هیچ جای دنیا نداره
مجله ماشین نوشته بود اگر فقط 1سال فقط 1سال افغانستان یا پاکستان اندازه ما گمرکی داشت با درآمد این گمرکی سالی 2-3تا استادیوم 100هزار نفره میساخت ولی ما.....................
ولی 350 یه چیزه دیگش:flower4: 2
شایسته فر
30-08-1392, 09:40 بعد از ظهر
همچینم طراحی شاخی نکردن!!!!!
بالاخانی خودمونم رو امیکو فلاپ می کشه!!!
اینا هم یه فلاپ انداختن رو 200 ان اس شده اس اس
350 رو که اصلا خوشم نیومد!!!
دوستان فکر می کنم تاپیک 180 هست!!!
راستی تو سایت رسمی باجاج اسمی از این دو مدل برده نشده
اس اس رو فکر می کنم افتر مارکت شده باشه؛ تیونینگه!!
350 هم فتو شاپه!!! فکر می کنم
انجینش که نینجاییه باک و اگزوز که 220 ایه
هرچیزی مال یه موتور دیگس....!!!!
mohammadhossein
30-08-1392, 11:16 بعد از ظهر
نمی دونم دقت کردید باک 350 اون قلاپ کنار یوجی روداره:13: انگار رییس کارخونه میخواسته بیاد بازدید هنوز اگزوزو باکش کامل نشده بوده هرچی دم دست بوده انداختن روش:25r30wi:
شایسته فر
30-08-1392, 11:22 بعد از ظهر
ممنون میشم اینجا پیگیری کنید
erfan123ssx
01-09-1392, 12:22 قبل از ظهر
عکسارو بزارببخشید دوستان عکس بهتری نبود..اینا رو امروز گرفتم..روکش زین که چرم گرفتم و تودوز درستش کرد..اصلن انگار فابریک هست و در نگاه اول انگار زین خود موتور هست..[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
farzin
01-09-1392, 12:44 قبل از ظهر
داداش گلم عرفان مال منم عین همینه که 15-16 تومن روکش هارو خریدم و 3 تومن فیکس و چفت کردن برام .... !!! این چیزا به انصاف طرف بر میگرده
- - - Updated - - -
چند تا نکته واسه موتورت بگم که مربوط به زیبایی میشن : اول اینکه کرپی فرمون همون جایی که مغزی سویچ هست اطرافش که به رنگ نقره ای هست اونجا رو یه تیکه برچسب بزن چون در اثز سایش با جاکلیدی یا هر چیز دیگه سیاه میشه و پوسته میشه و همینطور محل اتصال رکاب ها به بدنه که بازم نقره ای هست در اثر سایش کفش های ترک نشین دچار خطو خش میشن که معمولا پلاستیک چیزی میکشن روشون
erfan123ssx
01-09-1392, 03:47 بعد از ظهر
دوست من یه عکسی چیزی میزاری من ببنم چیکار کردی..
منظورت این پارکابی و اون قسمتی که دوتیکه هست که فرمون بهش وصل میشه با برچسب سیاه کنم..
اخه اینکار تمیز در نمیاد...کسی هم این کارو انجام نمیده اینجا..برچسب فیبر کربن هم بخوام بزنم خیلی دردسر داره و خوب درنمیاد..منم خیلی با پیشنهادت موافقم
Mr.Line
03-09-1392, 12:46 قبل از ظهر
سلام .. الان ug4 صفرش چنده ؟ مدل های جدید و قدیمش فرق می کنه ؟
برای زیباییش چی کارا میشه کرد ( ظاهری کاری به اگزوز و .... ندارم ... جوات بازی هم نشه شیک و مجلسی )
farzin
03-09-1392, 12:51 قبل از ظهر
33919
33920
برچسبو خودم خریدم و بریدم زدم روش .... صبر و حوصله کنی یکمم ببری و خراب کنی و دوباره بزنی از پسش بر میای
جا رکابیو من نزدم که واقعا پر از خش شده ....:sad:
Mr.Line
03-09-1392, 12:55 قبل از ظهر
شوما تهرانی ؟
حالا اگر موتورمون مشکی نبود چه کنیم ؟
سلام .. الان ug4 صفرش چنده ؟ مدل های جدید و قدیمش فرق می کنه ؟
farzin
03-09-1392, 12:56 قبل از ظهر
UG4 قیمتش 5.800.000 یا 6.000.000
هست
مدل های ug4 180 حدید و قدیمش فرق نمیکنه اما پالس 180 مدل های متفاوتی داره
خودش که شیک و مجلسی هست منتها اگه میخوا کاری کنی توی همین تاپیک عکسهای زیادی به اشتراک گذاشتن که میشه از اونا ایده گرفت
Mr.Line
03-09-1392, 12:57 قبل از ظهر
کلا این تیکه سفیدارو ... زدی با برچسب مات مشکی کردی درست عرض می کنم ؟
مشکی رخ خوبی دارها ولی ... چشمو گرفته .... ولی باید بهش برسی لک زود روش می افته
farzin
03-09-1392, 01:01 قبل از ظهر
میفروشی مشکیشو میخری:happy4:
فعلا تهران نیستم
- - - Updated - - -
عزیزم من هیچ دخل و تصرفی در موتور نکردم همش فابریکه کارخونس فقط رو فرمون رو برچسب مشکی کشیدم چون نکشی سیاه میشه و واسه راهنمایی دوستمون که پرسیده بودن این عکسارو گذاشتم