ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Bajaj Pulsar 220 & پالس 220

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

matrixaidin
07-03-1391, 09:10 بعد از ظهر
4500 تا کار کرده

همون
برو دریچه دیفراگم و باز کن ببین لاستیکش چه جوریاس
اگه خیلی نرم بود یا پاره بود عوضش کن تو شتابت و سرعتت تاثیر داره

milad.hakha
07-03-1391, 10:13 بعد از ظهر
سلام من یه اخطار رو کیلومترم جدیدا نشون میده تو ماشین برای حرارت تو این موتور برا چیه حتی وقتی وایستاده هم چشمک میزنه

matrixaidin
08-03-1391, 12:04 قبل از ظهر
فکر کنم سوکتی که به رادیات روغن وصله مورد پیدا کرده

mohammad-h
08-03-1391, 11:55 قبل از ظهر
اگه یه ذره دست به آچار باشی خیلی راحته
کاربراتت رو باز کن بعد در بالاییش رو باز کن . زیرش دیافراگم قرار داره
موقع بستن دقت کن در کاملا سرجاش قرار بگیره

mra680
08-03-1391, 06:48 بعد از ظهر
کلا من نمی دونم اینایی که گفتی کجای موتوره :d من فقط یبار فیلتره هواشو تمیز کردم , کار دیگه ای بلد نیسم :d
اگه میشه بیشتر توضیح بره
سلام دوست من
همیشه برای بار اول شما باید یه بیننده باشی تا با شروع کار وابزار های مورد لازم اشنا باشی
یک بار موتور رو ببر یه تعمیرگاه مجرب اونم زمانی که وقت خالی داره بتونی بالاسرش باشی یه نگاه بندازی ببینی چه میکنه
در این حالت میتونی خوب یاد بگیری
توی سایت فک کنم اموزش تصویریش باشه . . .دقیق نمیدونم
موفق باشی

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------

سلام خدمت برادران . این موتور ما چند وقتیه که صدای چاقو تیزکونی میده تو حرکت . انگار دوتا فلز دارن به هم سایش میکنن. آچارکشی نرفتم تاحالا. به نظرتون واشه چی می تونه باشه. من فکر کنم از چرخ جلو هست. اگه کسی این مشکل رو داشته لطفا کمک کنه. می ترسم لنت باشه بعد یه مدت تعطیل شه!!!!
سلام عزیز
جدیدن زمین خوردگی یا افتادن نداشته موتورتون؟؟؟
شاید توی یه دست انداز انداختین و رینگ یا دیسک ترمز تاب برداشته
شاید لنت جلوی موتور تموم شده . . .(اگه ترمز میگیرن و صداش میوفته بدونید یا لنت تمام شده یا دیسک تاب برداشته یا کالیپر ترمزها بهم ریخته)
درهر صورت سریعا برای رفع عیب اقدام کنید پیش یه تعمیر کار مجرب . . .
موفق و پیروز باشین

kourosh_bandit2
09-03-1391, 07:17 بعد از ظهر
دوست عزیز جلو موتور خیلی مورد ها میتونه باشه اما اگه از طرف های وسط باشه ماله لاستیکزنجیر که خورده شده خیلی وقت ها به این مورد توجه نمیکنن که لاستیک زنجیر خراب میشه و باعث میشه زنجیر روی اهن حرکت کنه و خر و ززییر و زیرو صدای های مسخره بده. اما اگه از جلو یا همون لنت یا کج شدن دیسک. دقیق چه صدایی میده. بعد ببین وقتی موتور خاموش و حرکتش میدی حالت گیر داره و بازم صدا میده یا نه. اگه صدا داد و دیدی موتور حالت گیر داره انگار یکم ترمز چسبیده اون ماله لنت و دستگاه ترمز. خیلی وقت ها هم لنت نو ولی یک نا خالصصی توی لنت وجود داره که اون باعث میشه از دیسک صدا بیاد معمولا بعد از یکم کا رکردن بر طرف میشه یا میبرن سنگ میززنن که بر طرف بشه. موفق باشی.

حاج محسن خط خطی
09-03-1391, 07:58 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز
من به تازگی عضو شدم
یه راهنمایی میخواستم

موتورمو هر 2روز باید زنجیرشو سفت کنم و پیچ های چرخ رو چک کنم

کلافه شدم

چر اینجوریه؟؟

kourosh_bandit2
09-03-1391, 08:50 بعد از ظهر
اول اینکه هر 500 کیلومتر بنا به سفارششات کارخانه زنجیر باید بازدید و روغن کاری بشه

ميلاد هركول
10-03-1391, 12:10 بعد از ظهر
به به حاج محسن خوش اومدي.
من كه تو تي تي گفتم مهره هاي ريگلاژ رو بايد مساوي و اندازه هم سفت كني سعي كن يك چهارم دور يك چهارم دور سفت كني كه تاير عقب جلو نباشه.
از من كه زنجير سفت بود و يه كم شلش كردم هنوزم همون طوره.
شمع ها رو هم دونه اي 11 تومن خريدم بوش هست كدش هم ur5ddc ساخت هند.

حاج محسن خط خطی
14-03-1391, 02:02 بعد از ظهر
سلام میلاد جان اون کارهارو انجام دادم
اما پیچ های چرخ عقب هی شل میشه علتشو نمیدونم واقعا
موتورو دادم آچار کشی خیلی بهتر شده نرم تر شده
الان تنها مشکلش یه صدای ویز ویز هست که از بغل آیینه میاد اما وقتی میبندی آیینه رو دیگه صدا قط میشه
میخوام یه اگزوز هم بندازم روش اما تو در و همسایه میترسم فشمون بدن
یه سوال دیگه سیم گاز اینا با مدل های دیگه ی پالس فرقی داره ؟؟؟
یعنی مثلا سیم گاز 180با 220متفاوته؟؟؟

.:ALIREZA NADERI:.
14-03-1391, 07:43 بعد از ظهر
دوستان یه طرحی تو ذهنم دارم به احتمال کم و زیاد یعنی همون معلوم نیست شاید پالس 220 گرفتم
راهنمایی کنید که این موتور تاپ اسپیدیش چنده؟
مصرفش؟
کیفتش ؟
مشکل خاصی مثل تزمر اپاچی و لاستیکش نداره ؟
به صدا نمیوفته ؟
دست دو کم کارکرد تمیزش رو چند میشه گیر اورد ؟
به نظر شما بهترین و جذاب ترین در عین حال سنگین ترین رنگ این موتور چه رنگی هست؟!

Milad_2Rbo
14-03-1391, 07:59 بعد از ظهر
سلام علیرضا . انتخاب خوبیه .1 اسپیدش 145 150 تایی هست 2 مصرفشو نمی دونم 3 کیفتش خوبه رفیقم داره می خواد بفروشه 250 بگیره رفیقم اگزوزشو زیره زینش گذاشته مدلشم اخره 89 مشکیم هست صداشم خیلی خوفه حرف نداره 3 ترمزاش در حد خودش .خوبه 4 اگه ازش اعتراف نگیری صداش در نمیاد 5 بستگی به مدلشم داره .گمونم 2500 تا 3100 بتونی پیدا کنی 6 موتور سنگین سفید مشکی _ زد ایکسم فقط ابی کاربنی

ميلاد هركول
14-03-1391, 08:52 بعد از ظهر
سلام میلاد جان اون کارهارو انجام دادم
اما پیچ های چرخ عقب هی شل میشه علتشو نمیدونم واقعا
موتورو دادم آچار کشی خیلی بهتر شده نرم تر شده
الان تنها مشکلش یه صدای ویز ویز هست که از بغل آیینه میاد اما وقتی میبندی آیینه رو دیگه صدا قط میشه
میخوام یه اگزوز هم بندازم روش اما تو در و همسایه میترسم فشمون بدن
یه سوال دیگه سیم گاز اینا با مدل های دیگه ی پالس فرقی داره ؟؟؟
یعنی مثلا سیم گاز 180با 220متفاوته؟؟؟

سلام
داش محسن زنجير بايد 2 سانت جاي بازي داشته باشه بعضي موتورا بيشتر.
اين اندازه رو هم بايد بزاري به عهده خود موتور كه هر چقدر لازم داشته باشه زنجيرو شل ميكنه من روزه اول ديدم زنجيرش خيلي سفته يك چهارم دور بازش كردم و الان هم تقريبا همون 2 سانت رو خود موتور تنظيم كرد .
اگر موقعي كه گازو ول ميكني صداي برخورد زنجير به دوشاخ رو ميشنوي زنجيرت شل هست اگر نه زياد روش حساس نشو اذيت ميشي موتورم داغون ميكني.
در مورد ايينه هم مهره اش رو كه زير لاستيكه با اچار سفت كن حل ميشه.
اتفاقا منم دنباله يه اگزوز خوبم موندم اگزوز ماشين بندازم يا اين اگزوز قهرمانيا رو!!!البته اول از همه بايد از شر اين كاتاليزور زير انجين خلاص شم بد جوري رو اعصابه دنباله يه اگزوز ساز خوبم كه ....تو اگزوز!در مورد سيم گاز فكر كنم يكي باشه.
اقا عليرضا مطمعن باش از هر نظر موتور خوبيه و راضيت ميكنه خداييش همه چيش كامله.150 تا رو هم ميره كه برا 220 خوبه .

حاج محسن خط خطی
15-03-1391, 11:19 قبل از ظهر
کاتالیزور رو در بیاری خوب میشه
کاری هم نداره خودتم میتونی درش بیاری
من میخواستم بدم تو اگزوز رو خالی کنن برام که دیدم صداش خیلی ناجور میشه
اگزوز خوب هم بالای 200تومن باید هزینه کرد
میخوام ماله ماشین بندازم ولی میترسم انجینو داغون کنه
راستی موتورم مشکیه به نظرتون رینگاشو رنگ کنم جالب میشه؟؟؟؟

زنده بگور
15-03-1391, 11:24 قبل از ظهر
منم کاتالیزور برداشتم. راضی هستم. موتور من قرمز رنگ هستش. می خوام دور رینگ ها قرمز کنم. البته الان سه ماهه بخاطر عمل دستم سوار موتور نشدم. دارم دیونه میشم. داش محسن حالا که اهل دلی یه پیشنهاد بدم. برو گلگیر عقب پالس یه 15 سانتی کوتاه کن و پلاک ببر بالا. من این کارو کردم موتور خوف شده. لاستیک عقب کامل معلومه.
اما داش محسن برای اینکه پیچ شل نشه بگیر زیر پیچ یه واشر فنری بزار. از همین واشرها که که شبیه واشر معمولی هست ولی وسطش بازه و حالت نیم تاب داره. بزار دیگه نباید شل بشه.

ميلاد هركول
15-03-1391, 12:52 بعد از ظهر
آقا محسن واشر فنری بزار باید حتما مشکل چرخ عقب حل شه.

واشر فنري ممكنه سفت شه اما تو ضربه كه به زنجير وارد ميشه ممكنه زنجير پاره شه اگه خيلي سفت شه.
اقا اگه ممكنه يه عكس از گلگير بزاريد ممنون.
داش محسن چطوري كتاليزورو خودم درارم؟؟؟!!!!مگه نبايد اون قسمت از اگزوز كه لوله كاتاليزور بهش وصله رو بريد و يه تيكه لوله ديگه جاش گذاشت؟اين كه كار اگزوز سازه!!!!
راستي اگه رينگا رو قرمز كني يا سبز فسفري خيلي خفن ميشه.

زنده بگور
15-03-1391, 05:00 بعد از ظهر
واشر فنري ممكنه سفت شه اما تو ضربه كه به زنجير وارد ميشه ممكنه زنجير پاره شه اگه خيلي سفت شه.
اقا اگه ممكنه يه عكس از گلگير بزاريد ممنون.
داش محسن چطوري كتاليزورو خودم درارم؟؟؟!!!!مگه نبايد اون قسمت از اگزوز كه لوله كاتاليزور بهش وصله رو بريد و يه تيكه لوله ديگه جاش گذاشت؟اين كه كار اگزوز سازه!!!!
راستي اگه رينگا رو قرمز كني يا سبز فسفري خيلي خفن ميشه.
اگه زنجیر میزون کنید بعد واشر فنری بزارید و محکم پیچ ببندید دیگه تکون نمی خوره تا سفت شه یا شل.
چشم عکس هم می زارم.
اما در مورد کاتالیزور : روشی که من انجام دادم این بود که کلا بیست سانت لوله اگزوز کلا بریدم و جاش یه لوله دیگه جوش دادم. که کار اگزوز سازه که با جوش کاربیت انجام میده. ما اول جوش کاربیت زدیم ولی اگزوز کار قانع نشد و اگزوز از موتور کلا کند و رفت جوش آهن یا همون الکترود زد و حسابی محکم شد.

زنده بگور
15-03-1391, 05:03 بعد از ظهر
سلام.
ديروز رفتم توي يك مغازه يه پالس 220 ديدم به نظرم اومد خيلي قشنگ تر از اون مدل قبلي هست؟ مگه چند نمونه پالس 220 موجود هست؟ يا شايد من اشتباه ميكنم؟!
اگه تو سایت باجاج برید مشاهده می کنید که پالس 2012 رنگبندی فلاپ هاش قاطی شده. مثلا موتور های قرمز رنگ فلاپ مشکی قرمز کار شده و خیلی زیبا شده.

ميلاد هركول
15-03-1391, 07:04 بعد از ظهر
سلام.
ديروز رفتم توي يك مغازه يه پالس 220 ديدم به نظرم اومد خيلي قشنگ تر از اون مدل قبلي هست؟ مگه چند نمونه پالس 220 موجود هست؟ يا شايد من اشتباه ميكنم؟!
همين يه مدله.2012 هم همينطور كه دوستمون گفت رنگ فلاپاش عوض شده مثلا نارنجي مشكي.اما فلاپها!!!!!
حتما اشتباه ميكنيد.
به نظر من واشر فنري نزاري بهتره تو اين مورد چون تو عمل اين خود موتوره كه اندازه بازي زنجيرو تعيين ميكنه و اگه شما مثلا 1 سانت خلاصي بزاري و سفت كني ممكنه موتور 2 سانت احتياج داشته باشه و وقتي خيلي سفت باشه زنجير ميپكه.

زنده بگور
15-03-1391, 09:41 بعد از ظهر
دوستان عزیز تو گمرک میشه فلاپی پیدا کرد که جای زین عقبی پالس ( زین سرنشین پشت راکب) گذاشت. یه عکس دیده بودم چنین حالتی بود. هم موتور خوشگل میشه و هم تک نفره.

carradine
15-03-1391, 09:48 بعد از ظهر
شكل اين بود :

16064

K.I.A
15-03-1391, 10:05 بعد از ظهر
اسم اون تیکه فلاپ سلوسیت هست و میتونید در صورت عدم وجود قالب بزنید و فلاپ براش درست کنید./

زنده بگور
16-03-1391, 06:56 بعد از ظهر
دوستان یه سوال :
کنار کیلومتر شمار پالس دکمه reset هست که وقتی می زنیم میشه temp 1 , temp 2 ، که هر 1000 کیلومتر میشه صفر. چجوری میشه اختیاری عدد صفر کرد. مثلا رو عدد 500 صفرش کرد. من هر جور ور رفتم نشد. اصلا چنین قابلیتی داره.

mosim2m
17-03-1391, 12:22 قبل از ظهر
کافیه 5 ثانیه یا بیشتر رو هر کدوم که میخوای دکمه ریست رو نگه داری

حاج محسن خط خطی
17-03-1391, 08:56 بعد از ظهر
سلام
آقا دور موتورم هنگ کرده
یه روز کار نمیکنه
یه روز بر میگرده اصلا رو عددا بالا پایین نمیشه
راستی به نظرتون زنون بندازم نور بالامو؟؟؟یا نمیخواد؟

matrixaidin
17-03-1391, 09:31 بعد از ظهر
زنون نندازی بهتره
سیم کشی پالس ضعیفه
یهو دیدی خرج گداشت دستت:11:

K.I.A
17-03-1391, 09:55 بعد از ظهر
ربطی به سیم کشی نداره /خوده زنون سیم و ترانس خودشو داره/ببند هیچی نمیشه فقط به نوع ترانس و زنونت دقت کن موقع خرید/
برقشم از سره سیم برق نور چراغ یا مستقیم از باطری کلا هر کدوم دوست داشتی.

kourosh_bandit2
19-03-1391, 10:02 قبل از ظهر
ربطی به سیم کشی نداره /خوده زنون سیم و ترانس خودشو داره/ببند هیچی نمیشه فقط به نوع ترانس و زنونت دقت کن موقع خرید/
برقشم از سره سیم برق نور چراغ یا مستقیم از باطری کلا هر کدوم دوست داشتی.

پارسال ی اپاچی 180 زنون بسته بوود تو سرعت 120 داشته میرفته کله موتور اتیش گرفته بوده پسره خورده زمین موتور هم ذغال شده بووده تعمییر کار میگفت. میگفت از سیم کشی بوده چون پالس و ااپاچی سیم کشیشون ضعیف. ولی خوب منم داشتم فکر میکردم که ااخه زنون سیم کشی خودشو داره تازه رله داره. نمیدونم هرکسی ی چیزی میگه.

Masoud
21-03-1391, 11:36 قبل از ظهر
دوستان لطفا دقیق جواب بدید (ممنون)
اگزوز حرفه ای روی پالس 220 بزاریم صداش طرح موتور سنگین میشه؟؟؟ اگه آره ، چه مدلی پیشنهاد می کنید با قیمت؟

نمی تونی صدای بندیت ازش بگیری ولی صداش از اینی که هست بهتر میشه .....
در کل اگزوز رو بیشتر بخاطر تقویت اش ببند و از صداش هم لذت ببر تازه می تونی یه اگزوز با سایلنسر بندازی که اگه مصارف شهری زیادی داشتی و نمی خواستی صدای اگزوز زیاد در بیاد اون و با پیچ می بندی صدا مثل فابریک پالس می شه ... و اکه خواستی با صدا حال کنی اون و درش میاری ...

milad.hakha
22-03-1391, 10:09 بعد از ظهر
آقا موتور من 8000تا کار کرده الان هر کارش می کنکم تو کفی 130 بیشتر نمیره و سریع داغ میکنه

zapata11
24-03-1391, 05:12 بعد از ظهر
کاهش شتاب و سرعت می تونه واسه دیافراگم یا فیلتر هوا باشه . فیلتر هواتو چک کن ببین تمیزه یا نه . باز دوستان از من واردترن دوستمونو کمک کنن

Garbaz
25-03-1391, 06:04 قبل از ظهر
سوپر ایران به ماشینای وارداتی که اصلا سازگار نیست و حتی اسیب به خودرو میزنه اما برای کاربرات فکر نکنم انقدر تاثیر داشته باشه.
بهترین روش ریختن بنزینه معمولی به همراهه اکتان هست اکتان 6 تومنی و 12 تومنی هست.

سلام دوست عزیز. میشه طریقه استفاده از اکتان بگید و از کجا میشه تهیه کرد؟؟ هر چند لیتر چقدر اکتان؟؟؟

K.I.A
26-03-1391, 06:34 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز. میشه طریقه استفاده از اکتان بگید و از کجا میشه تهیه کرد؟؟ هر چند لیتر چقدر اکتان؟؟؟
از نمایندگیای خودرو/پمپ بنزین/فروشگاها/لوازم یدکی/....../میتونید تهیه کنید و دستور العملشو پشت قوطی نوشته و معمولا برای 40 تا 60 لیتر بنزینه که باید تقسیم کنید.
المانی و یا امریکاییشو تهیه کنید.

K.I.A
26-03-1391, 06:36 بعد از ظهر
سلام امروز اومدم فیلتر هوا موتور با بنزین شستم. تا فیلتر خشک شه موتور روشن کردم دیدم موتور خیلی نرم تر کار می کنه. خلاصه توری فلزی گذاشتم و بی خیال فیلتر هوا شدم. البته ارور رو صفحه دیجیتال میده ولی مهم نیست . یه مدت امتحان کنم. نظر دوستان؟؟؟
بعد ها به انجین اسیب میزنه /یه چیزعه واضحی هست.

ميلاد هركول
26-03-1391, 07:29 بعد از ظهر
صد در صد به انجين اسيب ميرسه.گرد و خاك وارد سيلندر ميشه و......
كارخونه كه مرض نداشته فيلتر گذاشته رو موتور!!!!

humy
27-03-1391, 11:11 قبل از ظهر
فیلتر ریس ببند.:16:من بستم عالیه

dr.fonghazmic
27-03-1391, 11:08 بعد از ظهر
سلام بچه ها
موتور من۵۰۰ تا کار کرده و دارم آب بندیش می‌کنم، سر۳۰۰تا هم روغن ترن ریختم که استاندارد اس‌ ال‌ داره
امروز دیدم نشانگر دمای بالای موتور روشن خاموش می‌شه،مثل این که اتصالی داره یا فشنگیش خراب باشه چون دمای موتور پائین بود
کی‌ میدون مشکلش چیه و چطوری باید حلّش کنم؟
ممنون به خاطر جوابتون

حاج محسن خط خطی
28-03-1391, 10:50 قبل از ظهر
سلام
کمک های جلو خیلی میکوبه
اصلا نرم نیست

راستش چند وقت پیش توی چاله افتاد از اون موقع میک.به هی

لطفا راهنمایی کنید
ممنون

حاج محسن خط خطی
28-03-1391, 11:49 قبل از ظهر
پالس 220 کلا مشکل بد خلاص شدن رو داره . این موتور فقط موقع خاموش کردن راحت خلاص میشه . من چند روز پیش یکیشو کارکرده گذاشته بودن واسه فروش سوار شدم و موقع برگشتن در مغازه 2دقیقه ط.ل کشید تا موفق به خلاص شدنش شدم.بعد که پرسیدم گفت کلا اینطوره وباید اول خاموش کنی بعد خلاص. گفتم پس پشت چراغ قرمز خاموش کنین که خیلی بی کلاسیه .شتاب عالی وحشتناک بود. قیافشم معرکه هست البته مشکیش.صداش توپ.ترمزها ضعیف که البته میگن مدلشه .در کل خوشم اومد اما به از خلاص کردن و قدرت مانور 0 اصلا حال نکردم.

دوست عزیز مشکل نداره
قلقی هست بعد مدتی عادت میکنید
کی گفته حتما باید موتورو خاموش کنی تا خلاص بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ميلاد هركول
28-03-1391, 08:06 بعد از ظهر
كي گفته موتور بايد خاموش شه تا خلاص شه!!!!!!!
واي اين موتور فروشها چه ياوه گويي ميكنن بعضياشون.
من راحت عين دنبه موقعي كه وايسادم خلاص ميكنم خيلي راحت هيچ مشكلي ندارم.اون موتور كه شما سوار شدي يا كلاچ تنظيم نبوده يا روغن خوب نبوده فقط!

Garbaz
28-03-1391, 08:10 بعد از ظهر
واقعا دنده های پالس نرم هستش. خلاص شدنش هم قلق داره. قلق خاصی هم نیست. فقط خیلی کم فشار میدید نسبت به دنده وارد کردن.

farzad_sh_2020
28-03-1391, 10:07 بعد از ظهر
گافیه یکبار پشت هیوسانگ یا مگلی بشینی . بعد میفهمی پالس دنده بد هست یا نه
پالس انقدر دندش نرم هست که شما برای خلاص کردن باید خیلی کم فشار بیاری بهش
البته بستگی به روغن هم داره
وقتی به موقع تعویض نزدیک میشه یکم دنده سفت میشه ولی برای خود من چون هیو داشتم واقعاً میفهمم پالس چقدر دنده نرم هست

dr.fonghazmic
29-03-1391, 08:53 قبل از ظهر
سلام بچه ها
موتور من۵۰۰ تا کار کرده و دارم آب بندیش می‌کنم، سر۳۰۰تا هم روغن ترن ریختم که استاندارد اس‌ ال‌ داره
امروز دیدم نشانگر دمای بالای موتور روشن خاموش می‌شه،مثل این که اتصالی داره یا فشنگیش خراب باشه چون دمای موتور پائین بود
کی‌ میدون مشکلش چیه و چطوری باید حلّش کنم؟
ممنون به خاطر جوابتون
کسی‌ نمی‌دونه ؟؟
دیروز بردمش مجک و مشکلو گفتم
گفت برای اینکه بتونه استاندارد یورو ۳ رو بگیرو ۱ جوری تنظیمش می‌کنن که مصرفش بیاد پأیینو هررتشم میره بالا
بده ۱۰۰۰تا بیار درستش کنم
قراره تلفنی بهم وقت بده که برم چون اصلا وقت این که موتور بذارمو برم برگردمو ندارم

Garbaz
29-03-1391, 09:34 قبل از ظهر
پالس خیلی خیلی کم پیش می یاد داغ کنه. اصلا فکر نکنم داغ کنه. چون با توجه به شرایط کاری من پیش می یاد موتور از 7 صبح بکوب روشنه تا 11 ظهر. به نظرم هنگ کرده سیستمش.

kourosh_bandit2
29-03-1391, 10:44 قبل از ظهر
الان منظور از هنگ کردن چیه؟ مگه ecu داره که سیستمش هنگ کرده باشه؟:26::wow::26::28: نه عزیز فکر نمیکنم اینطور باشه چون هنگ کردن مربوط به دستگاه هایی که توسط کامپیوتر کنترل میشن و اون کامپیوتر وقتی به مشکلی برخورد میکنه که مثلا فقل بشه میگن هنگ کرده و پالس هم کامپیوتر مرکزی یا همون ecu نداره و خوب انزکتور هم که نیست.. اینجور عیب ها مربوط به قطعات معمولی چون قطعات توسط سنسور ها و کامپیوتر کنترل نمیشن. مثلا دریچه گاز باید توسط ecu کنترل بشه و باز و بسته بشه یعنی دریچه گاز برقی نه مکانیکی یا سیمی و داغ کردن و غیره ..... بله درسته داغ کردن توی 220 کمی شک بر انگیز چون رادیات روغن داره . دوست عزیز این گرما در چه حد؟ شاید شما کمی حساس شدی. مثلا گرما در حدی که حرارت داغ میزنه باه پات و گرم میشه پات یا نه دستو که میگیری فاصله2 سانتی انجین حرارت احساس میکنی؟ یا باک و فلاپ داغ میشه؟

ميلاد هركول
29-03-1391, 07:47 بعد از ظهر
نگفت چيشو تنظيم ميكنن كه مصرف بياد پايين و حرارت ميره بالا!!!!!!؟؟؟؟؟؟
كاربرات؟سوپاپ؟چي؟
فكر نكنم با پايين اومدن مصرف حرارت بره بالا!!!!بايد كمترم بشه حرارتش!
شما اون فشنگي كه سمت چپه رادات هستو باز كن تميز كن و ببند شايد از اون باشه.

dr.fonghazmic
30-03-1391, 11:27 قبل از ظهر
نگفت چيشو تنظيم ميكنن كه مصرف بياد پايين و حرارت ميره بالا!!!!!!؟؟؟؟؟؟
كاربرات؟سوپاپ؟چي؟
فكر نكنم با پايين اومدن مصرف حرارت بره بالا!!!!بايد كمترم بشه حرارتش!
شما اون فشنگي كه سمت چپه رادات هستو باز كن تميز كن و ببند شايد از اون باشه.
اول باید فیلر بشه چون ظاهرا اگه سوپاپ ها سفت باشن حرارت موتور میره بالا
اون فشنگی رو اگه باز کنم روغن میریزه ازش؟؟؟

فرزاد شاه گل
30-03-1391, 12:04 بعد از ظهر

اگه روغن هم کم باشه حرارت موتور هم میره بالا

ميلاد هركول
30-03-1391, 12:22 بعد از ظهر
نه وقتي موتور روشنه روغن تو راديات در گردشه البته ممكنه يه كم روغن تو راديات باشه وقتي خاموشه.
وقتي موتور كاملا سرده بازش كن.
روغن رو هم عوض كن احتمالا از روغنه.

kourosh_bandit2
30-03-1391, 01:55 بعد از ظهر

میدونم دوست گلم منظورت چیه. ببینید مثلا توی دستگاه ترمز روغن به حد کافی هست ولی اگه لنت تنظیم نباشه و درگیر باشه بعد از 100 متر دیسک داغ میشه ولی ی موقع هست دیسک داغ ولی مشکل لنت ها نیست مثلا روغن که کم باشه و هوا بکشه دیسک داغ میشه چیزی که من برای دوستم رو اپاچی رفع کردم. حالا شما فیلر رو تنظیم کن همیشه سر فصل باید تنظیم بشه فیلر ها. دوم : مشکل داغ کردن از کاربرات هم میشه یعنی زمانی که هوای بیش از حد وارد محفظه احتراق سیلندر بشه و احتراق رو ببره بالا که اون مورد باعث افزایش مصرف سوخت میشه.. ویا حتی مثلا شما همیشه بنزین معمولی میزدی اما حالا سوپر زدی خوب حکما حرارت بیشتر میشه. منم میگم اول فشنگی و بعدش روغن رو حتما عوض کنیدو البته این خطا هایی که شما میگی نشون میده رو بهتره فلاپ رو باز کنید حتما تک تک فیش های اتصال رو در بیارید با اسپری ناهید خشک نه روغنی همروو اسپری کنید و یک کهنه بکشید. اگر سیمی دورش لنت بررق هست باز کنید و بررسی کنید و سریعا اونو با فیش فابریکش عوض کنید. هیچ موقع نذارید تعمییر کار فیش های اصلی رو بچینه و به جاش سر سیم هارو با چسب به هم متصل کنه چون قطرات اب به درون اونا نفوذ میکنه دیر تبخیر میشه و از بین میره باعث اتصالی و خطاها ی بی مورد مسخره میشه طول عمر سیم کشی رو پایین میاره زود تر سیم ها فرسوده میشن و قطع میشن. ولی اون بحث داغ کردن رو اگه واقعا حرارت زیاد شد شما بهش توجه کن اما اگر فقط از روی کیلومتر میگید ممکنه کیلومتر خطا داشته باشه به همون دلایل که دوستان گفتن و من گفتم. فشنگی رو حتما بررسی کنید اولیین دستور دهنده در مورد حرارت فشنگی رادیات پس اول از اون شروع کن دوست گلم. موفق باشی.

kourosh_bandit2
30-03-1391, 02:10 بعد از ظهر
کسی‌ نمی‌دونه ؟؟
دیروز بردمش مجک و مشکلو گفتم
گفت برای اینکه بتونه استاندارد یورو ۳ رو بگیرو ۱ جوری تنظیمش می‌کنن که مصرفش بیاد پأیینو هررتشم میره بالا
بده ۱۰۰۰تا بیار درستش کنم
قراره تلفنی بهم وقت بده که برم چون اصلا وقت این که موتور بذارمو برم برگردمو ندارم

حرفش مثل این میمونه که بگی یکی کم بهش غذا میدن که خوب تپل و چاق بشه :icon_pf _99_::gigglesmile::gigglesmile::gigglesmile::28::2 8:
دوست عزیز در ضمن: موتور نو هستش و داغی توی اون خیلی چیز عادی قطعات کامل روون نشدن که شما میگی حرارتی هم نیست اونقدرا. الان هم نیاز به فیلر نیست من فکر کردم موتور شما بالای 2000 تا کار کرده. الان اصلا پیش موتوری ها نبر. تا 1500 کیلومتر این موتور باید کار کنه هنوز پیستون توی سیلندر خوب جا باز نکرده هنوز قطعات خودشنو ول نکردن. د.وست عزیز شما تا 1500 صبر کن به این چیز ها هم توجه چندانی نکن. فعلا روغن رو تعویض کن فشنگیت رو بررسی کن. بقیه مشکلات رو برای 1500 که خواستی ببری اچار کشی حل میشه. فعلا سر و صدای اضافی هم مجازه. نا سلامتی موتور بیچاره نو. راستی الان تا 1500 تای اول اصلا شتاب گیری نکن یهو گاز نده تخته هم نرو چون فعلا قطعات بازدهی کامل رو ندارن و اماده نشدن فقط عمرشون کم میشه ومخصوصا شاتون و سوپاپ ها. به 1500 که رسید ی پیام بهم بده. رو همون روغن را هم تا 1500 کیلومتر هر 500 تا عوض کن بعدا هر 1000 تا تعویض کن.

dr.fonghazmic
30-03-1391, 02:17 بعد از ظهر
راستی تا حالا کسی روغن موتورشو با ساکشن عوض کرده که کثیف کاری نشه؟؟؟؟

kourosh_bandit2
30-03-1391, 02:27 بعد از ظهر
دمت گرم کورش جان
تا حالا که اصلا بهش فشار نیاوردم و دارم آب بندی میکنم روغن هم trane ریختم که استاندارد sl داره مصرفشم که باک اول که پرش کردم 560 تا باهاش رفتم و بعد 16.3 لیتر زدم پر شد

خوبه ولی با ساکشن روغنو خارج نکن. ساکشن تمام روغن رو خارج نمیکنه. مثلا شما ساکشن میکنی مثلااااا 50 سی سی میمونه اون ته شما هم 1 لیتر اضافه میکنی بعد ی روز میبینی ااااا واشر سر سیلندر روغن میده. چرا؟؟؟؟
خوب معلومه چون روغن زیاد تر از حد مجاز داخل موتور در گردش بوده و فشار به واشر ها و کاسه نمد ها اورده بعدم روغن زده سر سیلندر. همیشه از همون پیچ تخلیه تعویض کن روغنو خیلی بهتره

kourosh_bandit2
30-03-1391, 02:31 بعد از ظهر
مثلا خیلی ها میان موتوروشون از زیر پیچ کارتل روغن کم میکنه میاد در یک عمل خود جوش خودش ی میزان روغنی اضافه میکنه. خب اخه از کجا میدونی عزیز این موتور چقدر روغن کم کرده چه حجمی کم شده. میاد میریزه بعد oil pomp هم روغن رو بافشار به گردش در میاره میزنه و اشرو همرو نابود میکنه بعدم صاحب موتور میاد سازنده موتور فحش میده که موتور فلانه و بیساره. نه عزیز خودت کارت اشتباه بوده یک انجین ممکنه 3 لیتر توش روغن جا بشه ولی نباید تا خر خرشو پر کرد. این میشه که اسم ی موتور و شرکتش بی خود خراب میشه. بله شمام هم دوست عزیز اصلا ساکشن نکن دوست من تعویض روغنی داره خودش میگه عجب چیز مزخرفیه. البته ماشین های جدید برای این شکل طراحی شدن اما بازم خودش هم قبول نداره با ساکشن ولی میگه یک سری ها عشق تمیز بوودن دارن باید براشون انجام داد تا پول بدن.

Sination
04-04-1391, 12:41 قبل از ظهر
یک سوال
روی صفحه ی کیلومتر 220 چه نشانگر هایی هست ؟ مثلا چیا رو نشون میده؟
مثله یک نمونش فکر کنم داغ کردن هست بقیش ؟

hosein_dig
10-04-1391, 10:26 بعد از ظهر
سلام
آقا نمیشه اگزوز مسخره رو برداشت یا تهش رو کوچیک کرد؟
وقتی از کنار میری یا لای ماشین ها به کنار ها گیر میکنه

راستی موتور رو برم صدا گیری فلاپ رو رخت پاین کلی چسب دورو زد 35000 هم پیاده شدیم ولی اصلا و ابدا دیگه صدا اضافه نمیده

mortezaa
11-04-1391, 06:49 بعد از ظهر
بچه ها من یه وتور را برو میخوام با قیمت زیر3500 نظرم پالس 220هست.البته میخوام برام زیاد خرج تعمیر و....رو نداشته باشه.یعنی دیر به خرج بی افته
به نظر شما ارزش خریدن رو داره پالس220؟؟
داش با اگزوز تایگر چجوری میشه؟؟بلندتر سداش هم که میشه ؟؟؟

hosein_dig
12-04-1391, 11:28 بعد از ظهر
ببین من این موتور از شهریور 89 دارم من تا حالا فقط روغن عوض کردم یه چند باری هم پیچ هاش افتاد که خریدم بستم
البته به دوباری هم تصادف کردم که قطهاتش رو خریدم بستم
مشکلی نداره صداش هم زیاد کنی سردرد میشه
من شدیدا با محل اگزوز مشکل دارم نباید کنار باشه باید زیر میر باشه چیه بابا عین یه چی کنار موتوره
کاش مثل مگلی زیر بود
ولی خدای عاشق سواریشم .شتابش و هندلینگش تو رنج خودش عالیه

farzad_sh_2020
13-04-1391, 08:06 قبل از ظهر
آقا حسین فقط مونده چپش کنیا :دی سقفش فکر کنم هنوز رنگ نداره :دی

دوست عزیز موتور خیلی خوبی هست
برای من جز تعویض روغن و آچار کشی هیچ خرج دیگه ای نداشته

فقط هر از چند گاهی باید موتور توسط خودت یا ببری بیرون فلاپ هاش رو صدا گیری کنی

من خودم کامل باز کردم فلاپ جلو و زیر همه قسمت ها چسب دو طرفه زدم و خیلی بهتر شد ولی جدیداً باز یکم صدا میده و باید دست بکار بشم همین روزا

Kami
14-04-1391, 10:16 قبل از ظهر
دو هفتس موتورم استارتش خراب شده . بردم تعمیرگاه نمایندگی 30 تومنم دادم ساچمههاشو عوض کرد ، فنراشو دوتایی کرد و کشید ولی بعد از دو روز دوباره رد میکنه . بعضی وقتام که استارت می زنم یه صدای خیلی بدی میده انگار دو تا آهن بهم می خورن محکم . به نظرتون مشکل از کجاشه ؟ چون هندل هم نداره خیلی اذیت میشم . با هل روشن کنم
ایراد از همون فنر هاشه
پالس تنها بدیش همیشه ، بعد مدتی استارتش خراب میشه
پالس 200 منم همینجوری میشد ، تو دنده 2 روشنش میکردم

farzad_sh_2020
14-04-1391, 10:22 قبل از ظهر
من که 12000 تا رفته و سالم هست
دوستم هم 17000 تا و مشکلی نداشته

mosim2m
14-04-1391, 05:09 بعد از ظهر
استارت میزنه در گیر نمیشه . بعضی وقتام یه صدای بدی میده وقتی استارت میزنم . موتورو که میذارم تو دنده عقب جلو میکنم درست میشه اونم بعضی وقتا

Ali
15-04-1391, 10:25 قبل از ظهر
فیتر هوای k&n برای پالس 220:

[Only registered and activated users can see links]&&/wEXBgUIQVBQX1RZUEUFAnBzBQ5SRUZFUkVOQ0VfTkFNRQUKQVB QX1NFQVJDSAUJQVBQX01PREVMBQpQdWxzYXIgMjIwBQhBUFBfT UFLRQUFQkFKQUoFCkFQUF9FTkdJTkUFAzIyMAUIQVBQX1lFQVI FE0FMTCBvciBVbmtub3duIFllYXJD0n5DhszHNQL36m4DavYLI TlAv/8ea8gO+VNIVwjd8g==

FAARID
15-04-1391, 01:55 بعد از ظهر
من که 12000 تا رفته و سالم هست
دوستم هم 17000 تا و مشکلی نداشته

من 38000 تا کار کرده خوشبختانه مشکلی نداره

FAARID
15-04-1391, 02:00 بعد از ظهر
فیتر هوای k&n برای پالس 220:

[Only registered and activated users can see links]&&/wEXBgUIQVBQX1RZUEUFAnBzBQ5SRUZFUkVOQ0VfTkFNRQUKQVB QX1NFQVJDSAUJQVBQX01PREVMBQpQdWxzYXIgMjIwBQhBUFBfT UFLRQUFQkFKQUoFCkFQUF9FTkdJTkUFAzIyMAUIQVBQX1lFQVI FE0FMTCBvciBVbmtub3duIFllYXJD0n5DhszHNQL36m4DavYLI TlAv/8ea8gO+VNIVwjd8g==برای موتور من که یک تیکه ابره که هر چند وقت یک بار میشورمش

Garbaz
16-04-1391, 11:00 قبل از ظهر
دوستان من می خوام روی موتورم (220) دزدگیر ببندم. یه دزدگیر دیدم حدود 30 هزار تومان از همون مدلهایی که با ریموت موتور روشن میشه، ولی مشکلی که هست اینه که نصاب وارد به پالس برای نصب دزدگیر پیدا نکردم و از طرفی خودم هم دوست ندارم که با ریموت روشن بشه. حالا سوال بنده این هستش که روشی هست که خودم بتونم وصل کنم دزدگیرو و فقط جهت استفاده از صدای دزدگیر و نه امکانات دیگه. مثلا مستقیم به باطری وصل کنم؟؟؟

koorosh_kh
17-04-1391, 01:15 قبل از ظهر
سلام
دوستان من تازه یه پالس 220 خریدم
قبلش 180 سوار شده بودم اما وقتی برای اولین بار سوار 220 شدم به محض اینکه راه افتادم احساس کردم نسبت به 180 چند برابر قوی تره
از همه چیز موتور راضیم اما برام جای تعجبه که چرا انقدر گریبکس این موتور رو قدرتی ساختن:297: مگه تو هند هم با موتور های پر سرعت مشگل دارن مثل اینجا.
مورد دومی که شدیدآ به چشم میاد نیم فلاپ بودنشه که اینجوری که من تو همین سایت دیدم فلاپ هست که ببندی روش اما اکثرا توی عکسها معلومه که هواخور موتور رو خیلی کم میکنه
حالا من سوالم اینه که اگه من خودم فلاپ طراحی کنم جایی هست که بسازتش
الان من دارم کل موتور رو سه بعدی میسازم تا بتونم فلاپ براش بسازم . کار وقت گیریه اما به زیبایی موتور می ارزه.
ضمنن اگه کسی طرح خاصی داشت خوشحال میشم که تو لینک زیر بده
[Only registered and activated users can see links]
17532

ایلیا
17-04-1391, 09:40 قبل از ظهر
دوستان من می خوام روی موتورم (220) دزدگیر ببندم. یه دزدگیر دیدم حدود 30 هزار تومان از همون مدلهایی که با ریموت موتور روشن میشه، ولی مشکلی که هست اینه که نصاب وارد به پالس برای نصب دزدگیر پیدا نکردم و از طرفی خودم هم دوست ندارم که با ریموت روشن بشه. حالا سوال بنده این هستش که روشی هست که خودم بتونم وصل کنم دزدگیرو و فقط جهت استفاده از صدای دزدگیر و نه امکانات دیگه. مثلا مستقیم به باطری وصل کنم؟؟؟

دزدگیر رو که وصل میکنی، کنار کلگی یه فیش داره مال استارتر هست. اون رو که بکشی دیگه استارت نمیزنه،‌فقط سوییچ رو وصل میکنه

mra680
22-04-1391, 12:45 قبل از ظهر
سلام
یه سوال من روغن رو زیاد ریختم چیزی میشه؟
خالی کنم؟
سلام
بله دوست من خالي كنيد
١_ موتور بي جون و به اصطلاح لش ميشه
٢_فشار مياد به تمام قطعات دوراني و اين فشار توام به ادوات و اجزاي داخلي و نشتي روغن از هرجا كه فكرشو كنيد
٣_داغ شدن موتور به دليل فشار بيشتر
٤_ استهلاك صفحه كلاچ
٥_ چرب شدن شمع ها
٦_ بد استارت خودن موتور
و . . .
موفق باشيد

kourosh_bandit2
22-04-1391, 05:27 بعد از ظهر
سلام
یه سوال من روغن رو زیاد ریختم چیزی میشه؟
خالی کنم؟

سریعاااا هممونطور که mra680 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز گفتن
وگرنه شمع باید بخری اونم دوتاااااااااا سر سیلندرتم باید باز کنی واشر ها و کاسه نمد هاتم خدافظی میکنن. خلاصه یک خرج کم امااااا با درد سر زیاد میذاره رو دستت:vahidrk::vahidrk:

Garbaz
23-04-1391, 11:44 قبل از ظهر
دوستان ، چند روزه پیش یکی از دوستام که پالس 180 چراغ گرد داره داد به من گفت سوار شو ببین چطوره؟؟ سوار شدم. ولی اصلا قابل مقایسه با پالس 220 نیست. 220 خیلی سریعتر و پرشتابتر و به نظر بنده خیلی نرم تر هستش. کلا اصلا حال نکردم با 180. البته در جایگاه خودش عالیه ولی نسبت به 220...(نظر شخصی بنده بود)

Alireza Eteraz‏
23-04-1391, 09:48 بعد از ظهر
دوستان 220مگه رنگ نقره ای هم داره؟؟؟؟
منظورتون همون خاکستری بود؟؟
نظر سنجی رو میگم
نه من نقره ایشو دیدم ولی به نسبت بقیه رنگا کمه یه جورایی تک رنگه

حاج محسن خط خطی
23-04-1391, 09:55 بعد از ظهر
نه من نقره ایشو دیدم ولی به نسبت بقیه رنگا کمه یه جورایی تک رنگه
دوستان هر کی عکسی داشت بذاره واسمون
من نوکمدادیشو دیدم رفیقم داشت قبلا
این عکس خیلی قشنگه
نارنجی و شکلاتیش مخصوصا
18194

hosein_dig
23-04-1391, 10:13 بعد از ظهر
نقره ای نداره مگه اینکه خودت بدی رنگ
کلا
مشکی
قرمز
آبی
خاکستری
داره تو سایت رو میتونید چک کنید

mohsen46
26-04-1391, 02:25 بعد از ظهر
کسی اطلاعات دقیقی از تاپ اسپید و شتاب صفر تاصد این موتورو نداره؟

hosein_dig
26-04-1391, 06:01 بعد از ظهر
آقا توهوم ندید بابا
من 134 تا رفتم ولی داشتم سکته میزدم چی میگید شما !!
من با اون سرعت اصلا احساس امنیت نکردم بهترین سرعت 120-125 هستش نه بیشتر . بیشترش انگار رو هوایی

راستی من در حال حرکت فرمن رو ول میکنم موتور میره به سمت راست چی کارش کنم؟

ميلاد هركول
27-04-1391, 11:43 قبل از ظهر
من چند بار تا حالا 145 رفتم خيلي هم خوب و بدون لرزش و پايدار بوده.
همونطور كه خودتون گفتيد فرمونتون مشكل داره كه رو هواييد!!
احتمالا اچار كشي هم ميخاد.
پيچ روي كرپي رو باز كنيد بعد مهره زيرش رو شل كنيد و فرمون رو تنظيم كنيد وسفتش كنيد.

amir.cdi
27-04-1391, 11:50 قبل از ظهر
حسین جان اگه فرمونت میکشه به سمت راست :
1:اول کمک سمت راست موتورتو بده چک کنن شاید روغن کم داره.
2:شاید رینگ عقبت لنگی داره یا میزون نیست.
3:لاستیک جلوت پله کرده.

کاوه
28-04-1391, 10:45 بعد از ظهر
وستان من میخوام پالس 220 بخرم
ولی از تنها موردی که نگرانم میکنه ترمز جلوشه !
ترمز جلوش انصافا خیلی خطریه
برا ترمز جلوش چیکار میشه کرد ؟
راستی میشه لاستیک جلو و عقب رو پهن تر انداخت که با ترمز کردن احتمال سر خردن پایین بیاد ؟
برا موتور ضرری نداره ؟
اتفاقا ترمز جلوش خوبه عقبش خوب نیست
لاستیک هاشم بعله میشه پهن کرد

jack
28-04-1391, 11:08 بعد از ظهر
آخه ترمز جلوش خیلی میخه
سریع قفل میکنه
اگر یکم شن یا آب باشه حتما سرمیخوره

Garbaz
29-04-1391, 06:46 بعد از ظهر
ترمزهای 220 هیچ مشکلی نداره فقط باید قلق جفت ترمز گرفتن بلد باشی. ترمز عقب 220 جوری درست شد که هیچ وقت لاستیک عقب قفل نمی کنه تا کشیده شه رو اسفالت. تو مایه های ای بی اس هستش. ترمز جلوش هم قلق خاصی داره. اگه قلقش دستتون باشه خیلی کمک می کنه.

amir.cdi
29-04-1391, 06:59 بعد از ظهر
ترمز جلوی تمام موتور های دیسگی میخه ولی این جوریم نیست تا بزنی قفل کنه.
شما روزای عادی استفاده کنید هیچ خطری نداره ولی روزای بارانی روی خط کشی خیابون استفاده نکنید همین.
بعد قدرت ایست ترمز جلو موتور باید زیاد باشه چون {خدایی نکرده} در هنگام تصادف شما مهکم روی ترمز عقب بزنین روی اسفالت میکشه . دوستمون میگن حالت abs داره من خبر :
{ ترمز عقب 220 جوری درست شد که هیچ وقت لاستیک عقب قفل نمی کنه تا کشیده شه رو اسفالت. تو مایه های ای بی اس هستش. }
ولی در کل ترمز جلو قوی نیازه برای موتور.

hosein_dig
29-04-1391, 10:23 بعد از ظهر
آقا موتور من 89 هستش میخام بفروشم بهم 2500 قیمت دادن کارکردشم 10هزاره
قیمتی که بهت داده خوبه
فلاپ هم اگه زیاد ستم نیست استفاده کن بغدا عوض کن زیاد حساس نباش

والا فلاپ غقبو فک کنم 60 شده جلو هم 120 به بالا بایذ باشه (بدون تلق دودی و توری ها)
ببین چک کن موتور صدا فلاپ نداشته باشه من بردم دادم برام صدا گیری کردن خیلی دنگو فنگ داره از حوصله هر کسی بر نمیاد

درضمن ترمز های این موتور عالیه بیخورد توهم ندید هیچ وقت منو ناامید نکرده فقط باید جلو و عقبو باهم بگیری من توصیه میکنم چند ماه ملاحظه کتی تا قلقش دستت بیاد چون ممکن با گرفتن ترمز حلو برید تو باقالی ها
ببین من عاشق این موتورم و تنها دلیلی که میخام بفروشم اینه که میخام دیالیم بگیرم شما با پالس میتونی لای بکشی و از لای ماشین ها به راحتی رد شی ولی با دیالیم نه ولی کلاس هاشون فرق میکنه

blackpuma
30-04-1391, 10:32 بعد از ظهر
اولا کنسول جلوی پالس کامل 300 تومنه به هیچ وجه ارزش نداره عوض بشه. 25000 واسه پالس زیاده ینی نمیتونی باهاش مثه یه موتور 7000 تا رفته گاز بدی به زبون خودمون پیر شده. ترمز 220 هم جلو هم عقب بلاخره هر کس پالس سوار باشه میدونه نباید مثله هوندا دسته های ترمزو تا ته فشار بده چون لنت دیسک با لنت خیلی فرق داره باید آروم جفتشو بگیرید ترمزشم به هیچ عنوان abs نیست.

hosein_dig
31-04-1391, 08:18 بعد از ظهر
بابا شما که نداشتید و سوار نشده اید نظر الکی ندید 220 تو ایران تکه:2i8d4ao::2i8d4ao:

داداش 220 موتور خوبیه ولی تو کلاس خودش ولی تک بودنش جای بحث داره
از لحاظ شتاب ،چراغش ، ترمز ، قطعات خوبه
ولی نهایت سرعتش ، استیلش ،سنگینی بیخودیش ، خز شدنش خوب نیست

blackpuma
31-04-1391, 09:38 بعد از ظهر
من یه سال 220 سوار بودم همه کارم باهاش کردم چه حرکت زدن چه زمین خوردن موتور سگ جون و خوبیه ولی اون فلاپ جلوش اضافس تاپ اسپیدمم با 220ام 147 تا بود البته بدون دستکاری موتور اگزوز و انجین و شمع فابریک

pulse gsx
05-05-1391, 02:33 بعد از ظهر
شما که می گید سرعتش خوب نیست لطفا یک سر به youtube بزنید و TOP SPEED پالس 220 را پیدا کنید {160 کیلومتر}:4chsmu1:

حاج محسن خط خطی
06-05-1391, 03:43 بعد از ظهر
امروز فیلتر هوارو باز کردم تمیز کنم یه مقداری روغنی بود
دلیلش چی هست؟

Garbaz
06-05-1391, 04:37 بعد از ظهر
سلام داداشی. برای منم هست. من هر وقت دارم روغن موتور عوض می کنم یه بار با بنزین می شورمش و بعد از اینکه کامل خشک شد می زارم سر جاش. حتما کامل خشک شه.
اما علت :
اگه توجه کرده باشید از کارتر یک لوله می یاد میری داخل هواکش. مقداری بخار روغن همراه خودش به هواکش می بره که جهت نرم تر کار کردن انجین هستش و یا دلیل دیگه نمی دونم. البته میزان روغن موتور هم یادتون باشه در حد استاندارد بریزید.
موفق باشید.

ميلاد هركول
06-05-1391, 08:15 بعد از ظهر
ماله اينه كه ذرات گرد و غبار رو بگيره و از ابر فيلتر رد نشه و بچسبه به روغني كه تو فيلتره.

علی یزدانی
06-05-1391, 08:40 بعد از ظهر
دوستان یه چند وقتیه تا یه گاز سنگین به موتور میدم یه چراغی هست که روشن میشه و به صورت چشمک زن میزنه!
این علامته که تو عکس مشخص کردم یعنی چی؟چرا روشن میشه؟

کاوه
06-05-1391, 09:20 بعد از ظهر
یعنی کیفیتش اینقدر پایینه که ۲۵۰۰۰ تا بره دیگه پیر شده؟
پالس کیفیت خوبی داره
بستگی به نگهداری داره

kourosh_bandit2
07-05-1391, 09:15 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] دوستان کسی احتیاج داشت خبر بده ممنونم

FAARID
08-05-1391, 03:05 بعد از ظهر
مال سنسور هواه

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
فیلتر هوا کثیف شده قاب سمت راستو باز کن محفضه پلاستیک که 3 تا پیچ دارهباز کن ابرشو با بنزین بشور حل میشه

علی یزدانی
08-05-1391, 11:57 بعد از ظهر
دست همگی درد نکنه
با باز کردن فیلترهوا و شست و شوی آن مشکل برطرف شد!

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Garbaz
12-05-1391, 06:38 بعد از ظهر
دوستان اگه دنده چهار پالس 220 یکم ریزتر بود به نظرم خیلی بهتر بود.

hosein_dig
12-05-1391, 07:05 بعد از ظهر
دوستان اگه دنده چهار پالس 220 یکم ریزتر بود به نظرم خیلی بهتر بود.
دنده 6داشت بهتر بود

kourosh_bandit2
12-05-1391, 08:07 بعد از ظهر
اقا کرم 220 سواری مارو گرفت امروز نمیدونم چرا . کسی 220 سراغ نداره اپاچ و بدم اونو بگیرم؟ :20::gigglesmile:

hosein_dig
12-05-1391, 08:59 بعد از ظهر
من حاضر دیالیم تاق بزنم وای آپاچی عمرا !!:hanghead:
:20:

Garbaz
13-05-1391, 08:07 قبل از ظهر
دوستان پهنترین لاستیکی که میشه به 220 زد برای عقب چه سایزی هستش؟
یک نوع خوب معرفی می کنید.

کاوه
13-05-1391, 11:47 قبل از ظهر
147 واقعا جالبه با 800 تا کار
کجاش جالبه؟؟؟
خب همه 220ها به این سرعت میرسن چیز عجیبی نیست که

hosein_dig
13-05-1391, 01:30 بعد از ظهر
دیوانگیه!!!1
آقا نکنید از این کار ها تو این سرعت رو هواید این موتور سپور اسپرت که نیست آیرو دینامیکش جوری نیست که شما رو زمین نگه داره
خدای ناکرده برید رو یه دست اندازه ممکنه تعادل بهم بخوره و کار دستتمون بده

koorosh_kh
13-05-1391, 02:03 بعد از ظهر
دوستان چون 220 با دور موتور بالا کار میکنه روغن موتور ها جواب نمیده برای مدت زیاد با 8 یا 9 هزار دور موتور بچرخه
اگر به این دور موتور میرسید نزارید بیشتر از یک دقیقه تو این وضعیت بمونه .
در ضمن پیشنهاد میکنم روغن موتور کاسترول استفاده کنید چون واقعا بهترین روغن موتور موجود هستش.
این مسئله که میگن روغن ایرانی بهتره به خاطر اینکه با آب و هوای ایران سازگاره علکیه. چون همون روغنی که به تبریز میفروشن با اونی که به زابل میدن مثل همه.
فقط باید مواظب باشید تقلبیش رو نگیرید . روش تست اورجینال بودنش هم اینه که در پلاستیکیش رو باز کنید و همون طوری که زر ورقش بستس برید روش وایسید باید اون زرورقش وزن تا 100 کیلو رو تحمل کنه.
حتما با همین شرط از فروشنده بگیرید.
توجه داشته باشید که اگر تو رده سنگین وزن هستید نرید روش مغازه یارو رو به داستان بدید!:out:

Garbaz
13-05-1391, 02:43 بعد از ظهر
منم همیشه از کاسترول استفاده می کنم. دوستان عزیز میشه فرق sae , api بگید در چیه؟؟

kourosh_bandit2
13-05-1391, 06:53 بعد از ظهر
من حاضر دیالیم تاق بزنم وای آپاچی عمرا !!:hanghead:
:20:
هه هه شما بشین تا دایلیم بیاد موتور کره ای بده هندی بگیره اونم 220 که خدای سر و صدای اضافی مخصوصا از انجینشه. هه هه:20::20::20::20::20::flower4::flower4:

hosein_dig
13-05-1391, 08:11 بعد از ظهر
داداش من میخام سر بزار نه این که مفتی بگیرم
در مورد سرصدا هم نمیتونم نظر بدم نمیدوم با چی مقایسه میکنی ولی من صداشو دوس دارم
در ضمن من صدای آپاچی رو بیشتر دوس دارم
ولی هیبت 220 اون موقع بد منو گرفت خریدم

Garbaz
13-05-1391, 08:58 بعد از ظهر
هه هه شما بشین تا دایلیم بیاد موتور کره ای بده هندی بگیره اونم 220 که خدای سر و صدای اضافی مخصوصا از انجینشه. هه هه:20::20::20::20::20::flower4::flower4:
داداش من نمی دونم رو چه حسابی می یای میگی که خدای سر و صدای اضافی مخصوصا از انجینشه ، بحث تعصب رو موتور خاصی نیست ولی اگه به شما موتور تصادفی قالب کردند و یا موتور 220 که دیدی مشکل داشته دلیل بر این نیست که این موتور چنین مشکلی داره.

kourosh_bandit2
13-05-1391, 09:10 بعد از ظهر
داداش من نمی دونم رو چه حسابی می یای میگی که خدای سر و صدای اضافی مخصوصا از انجینشه ، بحث تعصب رو موتور خاصی نیست ولی اگه به شما موتور تصادفی قالب کردند و یا موتور 220 که دیدی مشکل داشته دلیل بر این نیست که این موتور چنین مشکلی داره.

تصادفی؟؟؟ دوست گلم 220 من مال سری اول بود مال0 برج 2 89 تازه اومده بو من خریدمش فقط هم اون موقع قرمز داشت. رو بحث سر وصدا کنسول که حرفی توش نیست انجینشم نسبت به هم 200 هم اپاچی خیلی صدا میده همه هم میدونن که البته اون تو ذات 220 نه اینکه عیبی باششه کلی گفتم. بعد من داشتم با اون دوستمون hosein_dig ([Only registered and activated users can see links]) :25::bunnyearsmiley:شوخی میکردم چرا جبهه میگیری داش.:4chsmu1::11:

carradine
14-05-1391, 03:04 بعد از ظهر
سلام.مدل ۹۰ و ۹۱ این موتور فرقی هم میکنه؟

hosein_dig
14-05-1391, 03:27 بعد از ظهر
سلام.مدل ۹۰ و ۹۱ این موتور فرقی هم میکنه؟

نه داداش فرقی نداره

farzad_sh_2020
14-05-1391, 05:59 بعد از ظهر
تصادفی؟؟؟ دوست گلم 220 من مال سری اول بود مال0 برج 2 89 تازه اومده بو من خریدمش فقط هم اون موقع قرمز داشت. رو بحث سر وصدا کنسول که حرفی توش نیست انجینشم نسبت به هم 200 هم اپاچی خیلی صدا میده همه هم میدونن که البته اون تو ذات 220 نه اینکه عیبی باششه کلی گفتم. بعد من داشتم با اون دوستمون hosein_dig ([Only registered and activated users can see links]) :25::bunnyearsmiley:شوخی میکردم چرا جبهه میگیری داش.:4chsmu1::11:

کلاً افرادی که آپاچی دارن زیاد در مقابل پالس جبهه میگیرن
زیاد هم مهم نیست چون توی همین شیراز با چندتا کل کل کوچک هرکس بود قانع شد که باهم فرق دارن و هرچی پول بدی آش میخوری

صدای کنسول با صداگیری کردن حل میشه
انجین هم صدایی نداره تا جایی که من از موتورم استفاده کردم و نمیدونم شما به چی میگی صدا

hosein_dig
14-05-1391, 07:52 بعد از ظهر
زیاد هم مهم نیست چون توی همین شیراز با چندتا کل کل کوچک هرکس بود قانع شد که باهم فرق دارن و هرچی پول بدی آش میخوری

انجین هم صدایی نداره تا جایی که من از موتورم استفاده کردم و نمیدونم شما به چی میگی صدا

آخه کل کل برا چی؟
هم پالس خوبه هم آپاچ هرکدوم مزیت خودشون رو دارن
بعد کل کل هم باید برای موتور های تو کلاس های خودشون باشن مثلا 180تو کلاس خودش

درضمن هنوز من صدای آپاچ رو دوس دارم ولی نمیتونم هردوشو داشته باشم
راستی من بنزین سوپر زدم زیاد فرق با معمولی ندیدم شما چطور؟

FAARID
14-05-1391, 09:59 بعد از ظهر
من با نظر دوستمون در مورد صدای انجین 220 مخالفم موتوری که بنده دارم و مقایسه کردم با 180 برادرم صدای دو موتر یک اندازه بود و البته نرمی در حرکت 220 محصوص بود

Garbaz
14-05-1391, 11:29 بعد از ظهر
آخه کل کل برا چی؟
هم پالس خوبه هم آپاچ هرکدوم مزیت خودشون رو دارن
بعد کل کل هم باید برای موتور های تو کلاس های خودشون باشن مثلا 180تو کلاس خودش

درضمن هنوز من صدای آپاچ رو دوس دارم ولی نمیتونم هردوشو داشته باشم
راستی من بنزین سوپر زدم زیاد فرق با معمولی ندیدم شما چطور؟
سلام. یه چند بار سوپر بزنی و شتاب موتور دستت بیاد وقتی دفعه بعد معمولی زدید متوجه تفاوت میشید.
موفق باشید.

kourosh_bandit2
15-05-1391, 10:37 قبل از ظهر

میگما دوست عزیز پست منو خوب خوندید؟ نوشتم یک شوخی کوچیکی بود بین منو اقا حسین. :4chsmu1: میگید تعصبی؟
220 کنسول داره طبیعی هم هست یکم صدا درش . حالا بازم بیخود کشش بدید. یک کلام من و حسین جان باهم حرف زدیم حالا هرکی 220 داره تو ایران میاد میکه نهههههههههه 220 فلان. من میگم اولین 220 اصفهان زیر پا خودم بود پس خواهشا هی جوری نگید انگار ادم 220 ندیدس. هرچی در حد خودش خوبه.
در ضمن در مورد اون حرفتونه هم که کلاً افرادی که آپاچی دارن زیاد در مقابل پالس جبهه میگیرن خیر اینطور نیست درست نیست شما اینطوری بگید. خوب 220 حجمش بیشتره چه انتظاری از اپاچی دارید با 180 سی سی بودنش که با همون 180 بودنش هم خوب توانی داره. لطفا این بحث و تمومش کنید ممنونم

Alireza Eteraz‏
15-05-1391, 08:56 بعد از ظهر
دوستان حالا بحث آپاچی و پالس قابل تحمله. امروز یکی از بچه های شرکت می گفت کاش به جای این می رفتی پیشرو می گرفتی. خیلی از این بهتره. اومدم بهش حالی کنم که این فلانه و اون فلان ، دیدم نه فایده نداره بی خیال شدم ، گفتم اره اون بهتره، اینقدر بدم می یاد طرف هیچی از موتور نمی دونه می یاید نظر میده....
هروقت باچنین آدمایی برخوردکردی بگویسرپاشوبیاپرشین موتورببین چی به چیه بعد ادعای موتوربازی کن:waiting:

Garbaz
16-05-1391, 11:06 بعد از ظهر
دوستان نور بالای موتورم یکم کج میزنه ، سمت چپ می زنه ، چجوری باید تنظیم کرد. ممنون.

mosim2m
17-05-1391, 12:25 قبل از ظهر
کی مثل من با مشکل استارت 220 دست و پنجه نرم میکنه ؟ رسما دهنم سرویس شده . 3 بار بازش کردم بستمش فولیشو عوض کردم فنراشو دوتایی کردم نشد که نشد . بعده یه ماه دوباره خراب شد . چیکار کنم ؟

farzad_sh_2020
17-05-1391, 11:11 قبل از ظهر
کی مثل من با مشکل استارت 220 دست و پنجه نرم میکنه ؟ رسما دهنم سرویس شده . 3 بار بازش کردم بستمش فولیشو عوض کردم فنراشو دوتایی کردم نشد که نشد . بعده یه ماه دوباره خراب شد . چیکار کنم ؟

من که موتورم 89 هست و هیچ مشکلی با استارتش نداشتم
فقط یکبار رله سوخت که اینم خودم مقصر بودم و روز قبلش نمیدونستم این رله نباید آب بخوره شستمش :دی

hosein_dig
17-05-1391, 01:08 بعد از ظهر
من که موتورم 89 هست و هیچ مشکلی با استارتش نداشتم
فقط یکبار رله سوخت که اینم خودم مقصر بودم و روز قبلش نمیدونستم این رله نباید آب بخوره شستمش :دی

من صبح ها میخام روشن کنم روشن نمیشه باید بزنم دنده یه کوچولو چرخ عقب باید تکون بخوره بعدش بقیه روز ردیفه نمیدونم از چیه

mosim2m
17-05-1391, 01:19 بعد از ظهر
اره دقیقا همینطوره مال من اولین علامتش همین بود ولی بعد شدید شد تا جاییکه باید 150 کیلو موتورو هول میدادم بردم نمایندگی 1 ماه پیش درست شذد ولی دوباره داره اذیتاش شروع میشه . باید بزنی دنده تا استارت درگیر شه

hosein_dig
17-05-1391, 05:12 بعد از ظهر
برا منم یه مدت پیش خود به خود درست شد
حالا چه کنیم ییهو نمونیم تو خمار ی
قطعه چی میخاد بگیریم عوضکنیم
از باتری نیست؟

mosim2m
17-05-1391, 11:47 بعد از ظهر
مال من کگه از باطری نبود . استارت میزد ولی درگیر نمیشد . الانم بعضی وقتا اینطور شد . تا الان 80 تومن هزینه کردم . ولی بازم اذیت میکنه . اون قطعه ای که ساچمه ها و فنرا توش قرار میگیره و گرد هست ( اسمشو هر کی میدونه بگه ) رو عوض کرد آخرین بار تا 1 ماه درست شد . ولی دوباره .... . دو سه بار که بازش کرد دیدم فنرا حالت فنریشونو از دست داده بودن . و له شده بودن . فکنم الانم از فنراشه . حالا فنر خوب از کجا پیدا کنم ؟ پیش کی ببرم ؟

ایلیا
18-05-1391, 12:18 قبل از ظهر
دوستان من 200 دارم. مال من هم یادمه همین مشکل رو داشت علی الخصوص تو زمستون. وقتی استارت میزدی یا تق تق میکرد، یا قرقر! بعد که پیچگوشتی رو میذاشتم رو قطبین رله استارت. برق رو رد میکرد و روشن میشد.
یعنی معلوم میشد که مشکل از رله هست. رله‌ش رو عوض میکردم.
مال شماها هم فکر کنم یا مشکل از رله باشه یا اون کلید ایمنی استارت
امتحان کنید ضرر نداره

ميلاد هركول
18-05-1391, 10:31 قبل از ظهر
اگه استارت درگير نميشه ماله چرخ دنده استارته كه با چرخ دنده ميل لنگ در گير نميشه تا اونو بتابونه!
اگه تق تق ميكنه ماله رله استارته.

Garbaz
18-05-1391, 10:37 قبل از ظهر
دوستان رله استارت کجاست؟؟ اصلا کسی می تونه تصویری کلیه قطعات بخش استارت توضیح بده.
ممنون.

hosein_dig
18-05-1391, 11:19 قبل از ظهر
آره دقیقا
وقت های که رو دنده نیست و موتور یه روز روشن نشده فقط ته تق تق خفیف میکنه ولی وقتی نیره رو دنده و یه کوچول تکون روشن میشه

farzad_sh_2020
19-05-1391, 01:01 بعد از ظهر
سلام
دوستان عزیز لطفاً یکی من رو راهنمایی کنه که چجوری به لامپ جلو دسترسی پیدا کنم ؟
میخوام خودم باز کنم و زنون نصب کنم

ایلیا
19-05-1391, 05:00 بعد از ظهر
صادق گلکسی : تفاوت این دو موتور در کلگی‌هاشون هست که یکیشون همونی هست که تو ایرانه و اون یکی شبیه پالس 200 هست.
فرزاد.ش.2020 : اگر دست به آچار نیستید و حوصله ندارید، بهتره بدین بیرون براتون نصب کنند.
حسین-دیگ : رله رو با رله‌ی یه پالس دیگه که سالمه عوض کن ببین چطور میشه،‌استارت میگیره یا نه ؟

Garbaz
19-05-1391, 08:30 بعد از ظهر
دوستان این نور پالس 220 هم برا من مشکل ساز شده ها : نور پایین می زنم ، ماشینهای مقابل اشاره میدم برای تعویض نور - نور بالا هم می زنم همین جریان هست. یجورایی انگار بیش تر از حد قوی هستش. دوستان نو ر بالا چجوری میشه تنظیمش کرد ، کج می زنه یه نموره.

farzad_sh_2020
20-05-1391, 10:59 بعد از ظهر
سلام
امروز زنون نصب کردم نور بالا
حدود 3 ساعت وقتم رو گرفت باز و بسته کردن

خیلی نورش زیادتر از معمولی شده .

تنها مشکلی که هست این هست که اگر موتور تازه روشن کرده باشم و بزنم روی زنون صفحه کیلموتر ریست میشه

ولی مثلاً اگر در حرکت باشم یا مدتی از روشن شدن موتور گذشته باشه این مشکل نیست

به نظر شما از باتری هست ؟

farzad_sh_2020
20-05-1391, 11:43 بعد از ظهر
نه اینجوری هم نیست
من روی روان هم نصب کردم
گرماش از لامپ خود موتور کمتر هست
این رو خیلی راحت لمس کردم چون لامپ یخی 55 بستم روی روان طلق چراغ به راحتی در چند دقیقه نرم شد . ولی زنون اصلاً این حرارت رو نداره .

درضمن من فقط نور بالا رو زدم زنون که نهایت تایم روشن بودنش 1 دقیقه شاید باشه توی جاده چون ماشین از روبرو میاد میدم پایین چون واقعاً کور میکنه :دی

بیشتر گذاشتم برای کسایی که نور بالا میان و میزنم تو چشمشون تا بفهمن نباید نور بالا بیان یا توی سبقت ها میزنم که طرف بفهمه دارم سبقت میگیرم

FAARID
21-05-1391, 12:39 قبل از ظهر
دوستان این نور پالس 220 هم برا من مشکل ساز شده ها : نور پایین می زنم ، ماشینهای مقابل اشاره میدم برای تعویض نور - نور بالا هم می زنم همین جریان هست. یجورایی انگار بیش تر از حد قوی هستش. دوستان نو ر بالا چجوری میشه تنظیمش کرد ، کج می زنه یه نموره.سمت راست موتور واستا دست چپتو داخل کلگی ببر زیر کیلومترسمت راست دوتا پیچ بزرگ پلاستیکی هست شبیح فلکه پیچ بالا برای نور بالا و پیچ پایین برای نور پایین سمت راست بپیچی بالامیزنه سمت چپ پایین البته نور پایین راحت تنظیم میشه ولی نور بالا خیلی بد دسته اگه نتونستی باید کلگی رو بازکنی ولی در مورد انحراف ممکنه از خود کلگی باشه

imported_Alireza
22-05-1391, 01:33 بعد از ظهر
امکانات جالبی داره
مثلا میتونم به نور و چراغ تمامی کلید های روی کنسول توی شب اشاره کنم!
یا اینکه وقتی روشنش میکنی خودش دور رو میبره و بالا گرم میشه !!
فرمونش رو وقتی میچرخونی چراغش نمیچرخه !
یعنی کنسولش جداست !
موتور خوبی هست

Ali
22-05-1391, 10:03 بعد از ظهر
بله علیرضا جان کاملا درسته من هم دنبال تعویض 180 با 220 هستم البته فقط صفر

اگر اشتباه نکنم کاربرات برقی هست و این بسیار خوبه من الان با 180 دور موتور رو پایین تنظیم کردم که وقتی درجا کار میکنه هم داغ نشه هم صداش کم باشه هم مصرفش اما حتی الان تو این گرما باید چند دقیقه کار کنه تا روشن بمونه هی خاموش میکنه اما این خودش موتورو گرم و اماده ی حرکت میکنه

قدرت و گشتاورشون و سرعت و شتابشون هم که کلا فرق داره

amir.cdi
22-05-1391, 10:13 بعد از ظهر
این موتور امکانات فرعی دیگهی هم داره مثل این که کمک فنر عقب قابل تنظیمه {میزان نرمی و ارتفاع}

برق این موتور 12 ولت 6.6امپری
موتور استارت کامل روشن میشه و هندل نداره و به هیچ عنوان نباید با هل دادن روشن بشه

BKING
22-05-1391, 10:38 بعد از ظهر
بله علیرضا جان کاملا درسته من هم دنبال تعویض 180 با 220 هستم البته فقط صفر

اگر اشتباه نکنم کاربرات برقی هست و این بسیار خوبه من الان با 180 دور موتور رو پایین تنظیم کردم که وقتی درجا کار میکنه هم داغ نشه هم صداش کم باشه هم مصرفش اما حتی الان تو این گرما باید چند دقیقه کار کنه تا روشن بمونه هی خاموش میکنه اما این خودش موتورو گرم و اماده ی حرکت میکنه

قدرت و گشتاورشون و سرعت و شتابشون هم که کلا فرق داره

درود

این موتور انژکتوری هم داره

Ali
22-05-1391, 10:42 بعد از ظهر
درود

این موتور انژکتوری هم دارهبله سعید جان اینطور که در بعضی سایت های خارجی دیدم انگار همینطوره اما توی ایران نیست

hosein_dig
23-05-1391, 02:40 قبل از ظهر
چپو راستشو نمیشه تغیر داد
فقط بالا پایین رو میشه

فک نکنم چپو راست باشه
رو دیوار تست کن شاید اشتباه میکنی

farzad_sh_2020
23-05-1391, 08:02 قبل از ظهر
بچه ها، دوستانه بگم
این لامپ زنون واقعا نورش خیره کننده‌ست. خواهشا هرگز برای حال گیری یا تفهیم اتهام یا سرویس کردن دهن کسی استفاده نکنید. حادثه ایجاد میکنه .... جنبه داشته باشین.
برای نور پایین هم استفاده نکنید چون پلیس راهنمایی اگه ببینه مثل آب خوردن جریمه میکنه ( نصفه شب کفی پیدا نمیشه و الا میخوابوندن ;-) )

سلام
اتفاقاً دوست عزیز فقط برای همین مورد خوب جواب میده

اوون کسی که نمیدونه کی باید از نور بالا استفاده کنه فقط و فقط همین زنون میتونه بهش بفهمونه که نور بالاش داره ما رو اذیت میکنه .
واقعاً قبلاً توی جاده مشکل داشتم شب با کسانی که نور بالا میومدن ولی الان یک تکی میزنم نور بالا اگر نداد پایین چندتا پشت سر هم میزنم فوری میدن پایین . فکر کنم تا چند لحظه بعدش چشماش چشمک زن میبینه .

دیگه تقصیر خودشون هست عزیز . ما که گناه نکردیم کورمون کنه و جوابش رو ندیم

imported_REZA
23-05-1391, 08:23 قبل از ظهر
amir_cdi به چه دلیلی میگی نباید با هل دادن روشن شه!؟!؟!

اگه روشن کنی چی میشه مگه؟!

ممنون

imported_علی یزدانی
23-05-1391, 05:31 بعد از ظهر
یکی از معایب این موتور اینه که اگزوزش خیلی بیرونه و خیلی وقتا به جاهای مختلف گیر میکنه!

imported_Alireza
23-05-1391, 06:38 بعد از ظهر
یکی از معایب این موتور اینه که اگزوزش خیلی بیرونه و خیلی وقتا به جاهای مختلف گیر میکنه!

قطعا اگر اگزوزش عوض بشه صدای بهتری داره
این اگزوزی که سر خودشه صداش رو شنیدم به دلم نچسبید !

imported_علی یزدانی
23-05-1391, 06:56 بعد از ظهر
آره اگزوز فابریکش حالت خفه کن به موتور میده و صدای موتورو گرفته.
به غیر از تعویض اگزوز میشه با تعویض انباری اگزوز،صدای موتورو عوض کرد!

Garbaz
23-05-1391, 07:27 بعد از ظهر
دوستان نور بالای من امروز نگاه کردم تا تنظیم کنم دیدم کلا کاسه یه یک سانتی یور شده. چجوری جا بزنم خب. این روش دوستمون که گفت از سمت راست وایسا فردا امتحان کنم ببینم جواب میده.

Garbaz
23-05-1391, 08:25 بعد از ظهر
خب داداش مراحل نصب زنون یاد بده ببینیم چه کردید ؟؟

farzad_sh_2020
23-05-1391, 09:19 بعد از ظهر
هیچی اول باید 2-3 ساعت بیکار باشی

باید دور کیلومتر باز کنی با پیچ های زیر فلاپ و باک باز کنی تا پیچ های کنار فلاپ از داخل باز بشه

بعد کامل کیلومتر در میاری با اوون نوار پلاستیکی مشکی تا به کاسه دسترسی پیدا کنی
بعد خیلی راحت فیش ها رو جا میزنی
ترانس هم من نصب کردم سمت چپ داخل فلاپ با چسب دو طرفه که از نصاب پرسیدم گفت چون کابل های کیلومتر از همون سمت میاد بهتر بود سمت راست نصب میشد و علت اینکه بعضی وقت ها ریست میکنه گفت از همین میتونه باشه

hosein_dig
23-05-1391, 09:59 بعد از ظهر
وای من امروز یه مسی رنگشو دیدم دلم رفت
داشت یه طرف میرف نمیسد خفتش کرد
عین عکسا بود
خیلیخوش رنگ بود

farzad_sh_2020
23-05-1391, 10:07 بعد از ظهر
راستی چجوری بدون باز کردن فلاپ میشه پیچ نور بالا رو تنظیم کرد ؟
هرکار کردم دست به پیچ نور پایین راحت مرسه ولی نور بالا نچ :دی

hosein_dig
24-05-1391, 05:12 قبل از ظهر
یه دست ظریف میخاد
فلاپ باز کردنم کاری نداره
کنسول رو باز میکنی با 4تا پیچ زیر فلاپ جای که جا پلاکیه

FAARID
24-05-1391, 01:16 بعد از ظهر
حسین جان فقط اوون طلق بالای فلاپ 6 تا پیچ داره . خود بالای فلاپ 8 تا پیچ داره
چیجوری میگی 4 تا ؟ :دی
کلا دوراه بیشتر نداره یا یک دست لاغر گیر بیار برسه به ژیچ بالا یا کلگی را باز کنی که واقا مکافاته و به نظر من ارزششو نداره

hosein_dig
27-05-1391, 05:45 بعد از ظهر
مرسی کوروش جان
خود موتورا توی فروشگاه میلاد دیدم اول سروش از طرف میدون قدس.اگه رفتی اونورا ببینش و بگو چطوره
راستش من از 180 و 200 خوشم نمیاد از قیافه ی 135 و 220 فقط خوشم میاد
از اونجایی که دو ترک زیاد سوار میکنم و روزی 70 کیلو متر با موتور راه میرم میترسم 135 کم بیاره
ولی بازم ممنون میشم اگه بقیه دوستان هم کمکم کنند

220 بگیری پشیمون نمیشی چون خودم داشتم بهت پیشنهاد میکنم رادیات روغنش و جفت دیسکی بودنش خیلی مزیته
220 واقعا موتور قویه 2 ترک سربالای رو مثل چی میره بالا

شایسته فر
28-05-1391, 01:58 بعد از ظهر
امروز تو گمرک به غیر از سه تا مغازه هیچکدوم خشکشو نداشتن
قیمت هم حدود 4 بود
کمترین 3750

nazamm
28-05-1391, 11:24 بعد از ظهر
کمک های پالس 220 چجوریه؟

قیمت اگه به روز دارین بزارین ( بعد تحریم!!!)

:4chsmu1:

hosein_dig
28-05-1391, 11:56 بعد از ظهر
کمک هاش عالین محشرن ماه !!
بهترین انتخابه

ایلیا
31-05-1391, 06:55 بعد از ظهر
دوستان اگه توجه کرده باشید یک لوله از کاتر موتور خارج میشه و به قسمت هواکش می یاد ، فایده این کار چیه و نظرتون چیه که کلا این لوله از فیلتر هوا جدا کرد ؟؟؟ آیا مشکلی پیش می یاد؟؟

همونطور که میدونید بخار روغن باید از محفظه‌ی کارتل تخیله شه. چون اگر تخلیه نشه ( درست مثل زودپزی که سوپاپ نداشته باشه ) باعث بالا رفتن دمای روغن و ایجاد حباب، یا فشار به انجین و ترکیدن و کلا آسیب خوردن به انجین میشه. به همین دلیل باید از محفظه‌ی کارتل خارج بشه.
در خودروهای قدیمی لوله‌ای از کارتل به سمت اگزوز میرفت تا بخار به همراه دود تخلیه بشه یا مستقیما این بخار از کارتل خارج میشد. اما به دلیل خطرات زیست محیطی و آلودگی هوا، چند دهه است که این بخار رو مجددا به همراه مخلوط سوخت - هوا میسوزونن تا دیگه خطری برای محیط زیست نداشته باشه.
داستان به این صورته که لوله‌ای، بخار روغن رو از محفظه‌ی کارتل به پشت فیلتر هوا میرسونه و بخار پس از تصفیه شدن، به همراه هوا وارد محفظه‌ی احتراق میشه و کاملا میسوزه. به خاطر همینه که فیلترتون همیشه چربه.
اون شلنگی که شما میبینی دقیقا همین کار رو انجام میده.
حالا اگه اون لوله رو جدا کنین، اولا راه ورود آشغال و گرد و غبار رو به داخل کارتل باز میکنین، ثانیا وقتی موتور روشن باشه، همیشه از اون لوله دود آبی میزنه بیرون. مثل پیکانایی که شلنگ کارتلشون ول بود و همیشه از زیر انجینشون دود میزد بیرون، انگار اگزوز موتور گازی بستن زیر انجین. و این برای موتوری مثل پالس صورت خوشی نداره. مهم‌تر از همه اینکه هوا رو به شدت آلوده میکنه و پلیس میتونه جریمتون کنه.

Garbaz
31-05-1391, 07:58 بعد از ظهر
ممنون دوست عزیز خیلی خوب توضیح دادید ، ولی من تصمیم به کندن این لوله دارم و سوراخ پشت فیلتر هوا هم پر می کنم و شلنگ کاتر هدایت می کنم به زیر موتور نزدیک جک. ممنون.

ایلیا
01-06-1391, 12:22 قبل از ظهر
دوست گلم، نیازی به گفتن نبود، شما حالا همه چیز رو درباره‌ش میدونید و تصمیم با خودتونه.
اما اینو واسه بقیه‌ی دوستان میگم. الان یادم اومد که چرب بودن فیلتر کمک میکنه تا غبار بیشتری از هوا توسط فیلتر گرفته بشه و در نتیجه هوای تمیزتری به سیلندر برسه.

ایلیا
01-06-1391, 12:11 بعد از ظهر
دوست عزیز ایا این سیستم تو تموم موتورا هست؟؟؟:26:ا
اطلاعی ندارم. شاید موتوری هم پیدا بشه که این سیستمو نداشته باشه !:4chsmu1:

amir.cdi
01-06-1391, 11:53 بعد از ظهر
امیر عزیز انقدر پست میزنی به سری هم به اینجا بزن چه دلیلی داره که میگی نباید با هل دادن روشنش کرد؟!
رضا جان ندیدم ببخشید .
دلیلی که نباید این موتور ها رو با هل روشن کرد حتی در180 بدونه هندل اینه که
سوپاپ این موتور ها ضعیف هست و وقتی موتور با هل روشن میشه چون دور گیر بکس میره بالا و نیرو برعکس وارد میشه به جای که از موتور به گیربکس باشه از گیربکس به موتور میشه
در تکرار این عمل رینگ پیستون و سوپاپ ها به شدت صدمه میبینند

شایسته فر
02-06-1391, 01:05 بعد از ظهر
اینا همش نهایتا رو هم بشه 4 تومن با چهار تومن لش دایلیمم بهم نمی دن اخه :4chsmu1:
دادا پالس 220 هم که کامینگ سوونه!!!!!
گر صبر کنی زه قوره حلوا سازی!!!!
داداش به موتورت دست بزنی دیگه به این راحتیا فروش نمی ره، طالب خودشو داره، تازه کلی هم ضرر می دی روش
فلاپم که استاندارد نمی شه ، با عث می شه همش داغ کنه
بعد 3-4 ماه هم فلاپا لش میشن
یکم خودشو ول می کنه، اذیت می شی
من رفیق دانشگاهم همچین کاری کرد(فلاپ بست + اگزوزو فقط عوض کرد، نیاورد زیر زین) به گ.... خوردن افتاده بود

شایسته فر
02-06-1391, 02:51 بعد از ظهر
اخه دایلیمو اینا خرجشونم بالا درست دیر به خرج میفته ولی وقتی بیفته دیگه فاتحه ....:waiting:
داداش شما فکر می کنی خرج 220 خیلی کمه؟
یه روغن ترمز + هوا گیری (با آدرس تعمیرگاه میگم ، کارش درسته: خیابان کمیل ، خیابان خرمشهر صد متر پایین تر سمت چپ داخل گاراژ آ قای مرادی) 30 تومن!!!!
تقریبا مثل ماشین خرج داره
از نظر کیفیتم که خیلی بهتر از 220 هست دایلیم
تازه 220 فلاپ ببندی چون هوا خنکه خیلی داغ میکنه و خود فلاپم بر اثر گرما و اصولی نبودنش حالتشو از دست میده
اون موقع یه سر میمونه و دوتا دست!!!!+یکمی خاک:khak:

شایسته فر
02-06-1391, 05:54 بعد از ظهر
حالا از تیون ظاهرش گذشته بنظرت ارزش داره موتورشو تیون کنم مثلا پیستون گشاد کنم سیلندر 250 بندازم و فیلتر هوا k&nبندازو کاتالیزورو ور دارمو شمع ایرودینیوم بندازمم یا نهاخه من به شخصه عشق220 ام:11:
دادا اینارو انجام بدی مشکلی نداره ولی با پیستون گشاد کردن و...... موافق نیستم به شخصه
بهترین تیونینگ ، تیونینگیه که قابل برگشت باشه
شما کاتالیزو ور داری بعد دوباره می تونی بزاری سرجاش، فیلتر و شمع هم که کلا خوبه ولی بقیه موارد یکم........
نظر من این بود که کلا خرج این موتور نکنی و بری موتوری بگیری که فابریک همونیه که میخوای
حالا شما صاحب اختیاری

hosein_dig
02-06-1391, 09:34 بعد از ظهر
شما چیزی سراغ داری که 4 تومن در بیاد اینی که من میخوام باشه ینی که من می خوام تقریبا هیوسانگ ریسه که حتی لشش نمیدن با 4 تومن من ببرم قبرستون موتورا:waiting::4chsmu1:

220 بهترین موتوری که میتونی بخری به تیون هم نیاز نداره عین اسب میره شتابش فوق العادس من 2 سال داشتم البته از فروختنش پشیمون نیستم اگه دایلیم نمیخریدم دوباره یکی دیگشه صفر میخردیم
هیچ خرجی هم نداره مگه خودت بزنی بترکونی (بجز بنزین و روغن)

من با این موتور بهترین بهترین بهترین بهترین خاطرات زندگیم رو داشتم :4chsmu1:
آسفالت رو عین کره میره ولی باید رو خط کشی ها مراقب باشی
من باهاش خاکی سربالای سرپاینی برف شدید بارون شدید خاک طوفان ترافیک
یعنی هر شرایطی که فکرش رو بکنی بودم من چند روز اول باتریش رو عوض کردم چون خابید (مرخض شد)

شتابش خیلی لذت بخش بود تا حدی که هنوز دلم میخادش
همه چیش خوب بود بهترین وسیله برای شهر و حتی خاکی
هنوز عاشقشم:hanghead:

amirkelan
02-06-1391, 09:51 بعد از ظهر
منم مثل دوستمون تو کف این تیونینگ هستم.
21225

hosein_dig
03-06-1391, 10:25 قبل از ظهر
منم مثل دوستمون تو کف این تیونینگ هستم.
21225

عکسش قشنگه ولی اجزاش بهم نمیخوره مثلا لاستیک هاش نازکه به بدنشو یا این کمک وصطش نیست

shahin.r1 ([Only registered and activated users can see links])
داداش خاستی دست دو بگیری با یکی برو که از موتور سرش بشه
به نظرم من درحد بگیری به نفعته
من دایالیم گرفتم 1 تومن زیر قیمت گرفتم ولی موتور انگار صفر هرکی میبینه هنگ میکنه فک میکنه صفره
البته خیلی گشتم . شما هم بگرد یه 220 در حد بگیر من دیدیم پیدا میشه
البته من 220 رو صفر گرفتم

آقا زیاد به این قضیه گیر نده چون بخای فلاپ بندازی اینو اینجا پیدا نمی کتی دست ساز های هم که هست مناز نزدیک دیدم خوشم نیومد

Garbaz
09-06-1391, 09:05 بعد از ظهر
دوستان ترمز عقب یکم صدا میده بعضی مواقع ، یعنی باطل شد لنت ها؟؟؟ قیمت لنت چند هست ؟؟ سوال بعدی اینکه حتما لنت مخصوص پالس 220 باید بگیریم یا فرقی نداره؟

hosein_dig
09-06-1391, 09:12 بعد از ظهر
عقبو جلو 23 تومن اگه اشتب نکنم
چند تا را رفتی؟
خمشو ببین چقد گوشت داره

amir.cdi
09-06-1391, 09:12 بعد از ظهر
دوستان ترمز عقب یکم صدا میده بعضی مواقع ، یعنی باطل شد لنت ها؟؟؟ قیمت لنت چند هست ؟؟ سوال بعدی اینکه حتما لنت مخصوص پالس 220 باید بگیریم یا فرقی نداره؟
منظورت مارک مختلفه .
بهتره که مارک فابریک بندازی تا جیر جیر نکنه
شایدم دیستک تاب برداشته که صدا میده

mra680
10-06-1391, 12:51 بعد از ظهر
منظورت مارک مختلفه .
بهتره که مارک فابریک بندازی تا جیر جیر نکنه
شایدم دیستک تاب برداشته که صدا میده

عقبو جلو 23 تومن اگه اشتب نکنم
چند تا را رفتی؟
خمشو ببین چقد گوشت داره

سلام و درود . . .
لنت شما به اصطلاح شیشه کرده در پی ترمز های شدید و ناگهانی یا قرار گرفتن پای شما روی پدال ترمز به طور ناخواسته و درگیر شدن لنت با دیسک
سریعا اقدام به تعویض کنید تا دیسک شما هم اسیب نبینه . . .
موفق باشید

mra680
11-06-1391, 07:10 بعد از ظهر
سلام
رنگ قرمز این موتور همش یه جور هست یا کمرنگ و پررنگ داره؟
سلام و درود دوست من
این موتور داخل ایران به 4 رنگ دیده شده
مشکی . . .قرمز . . .آبی(کاربنی) . . .طوسی(دلفینی)
رنگ های سفید و نارنجی هنوز داخل دیده نشده . . .مگه کسی رفته باشه مجوز تعویض رنگشو گرفته باشه . . .
قرمز هم تک رنگ هست توی سری های جدید . . .مگه کسی پولیش بیش از حد زده باشه یا به دلخواه رنگشو عوض کرده باشه . . .
موفق باشین

hosein_dig
14-06-1391, 09:17 بعد از ظهر
آقا کسی از قیمت صفرش خبر داره ؟
من احتمالا دوباره 220 بگیرم این دایلم حال نمیده اصلا بدرد ترافیک نمیخوره میپزی از گرما
قدرت پالس یه چیز دیگس مثل مرد سربالای رو تو ترافیک میره محشره

MohammaD.h
14-06-1391, 11:01 بعد از ظهر
تاجایی که من پرسیدم رو4تومن بود حالا را دیگه نمیدمنم.ولی دایلیما که خیلی تعریفشا میکنن:interview:

Garbaz
15-06-1391, 12:10 بعد از ظهر
دوستان 8 تا پرچ انتهای اگزوز کندم ولی هر کاری کردم انباره در نیومد ، اعصابم خورد شد. کسی تجربه در اوردنشو داره.

MohammaD.h
15-06-1391, 11:02 بعد از ظهر
دوستان 8 تا پرچ انتهای اگزوز کندم ولی هر کاری کردم انباره در نیومد ، اعصابم خورد شد. کسی تجربه در اوردنشو داره.
سلام داداش چیکار به انبارش داشتی مگه چش بود:sad:

- - - Updated - - -

سلام. در حالی که همه شواهد و قرائن نشون میداد من دایلیم میخرم ناگهان به دلایلی تصمیم عوض شد و قرار شد پالس 220 بگیرم فقط دوتا سوال دارم: 1- موقع خرید چه چیزهایی باید با موتور بدند؟ 2- با مبلغ 4 میلیون تومن ایا موتور کراس یا تریلی هست که از لحاظ قدرت ، شتاب، کیفیت و خرج کمتر از پالس 220 بهتر باشه؟ با تشکر
سلام داداش باید دفترچه راهنما و اون جعبه اچار که زیر زین عقب تحویل بگیری خود موتر یادت نره هااااا:4chsmu1::happy4::25r30wi:

Garbaz
16-06-1391, 08:03 قبل از ظهر
این اگزوز پالس خیلی موتور خفه کرده ، دوستان کسی هست راهنمایی کنه که چجوری میشه حداقل این ته اگزوز باز کرد ، کلا کلگی آخر اگزوز میگم.

hosein_dig
16-06-1391, 10:14 قبل از ظهر
آقا کجا خفه کرده؟
صداشو دوس نداری یا مشکل فنی داری باهاش ؟؟
همه که صداشو دوس دارن
فنی هم انقدی محسوس نیس اون منبع رو بردازی صداش زیاد باش بهت گیر میدن

- - - Updated - - -

فک کنم کنجکاوی زده بالا :crazy:

سایه
16-06-1391, 10:25 قبل از ظهر
سلام یه چیزی بگم به هیچ کس بر نخوره .ما یه مشکلی داریم حتی خود من اینه که از موتور بیش از اونی که هس انتظار داریم. همین.من هر کاری کردم که موتورم صدا سنگین بده نشد اخرشم غار غارت شد.حالا شما هر کارم که رو این اگزوز پالس کنی ته تهش صدا تراکتور میده صدا خودش به این خوبی نرم بی صدا در عین حال باس دار .استاندارد خود کار خونه.

mra680
16-06-1391, 10:46 قبل از ظهر
این اگزوز پالس خیلی موتور خفه کرده ، دوستان کسی هست راهنمایی کنه که چجوری میشه حداقل این ته اگزوز باز کرد ، کلا کلگی آخر اگزوز میگم.

سلام و درود به شما دوست من
اگه دنبال صدا هستين دوست من بايد داخل منبع اگزوز رو خالي كنيد
اون انتهاي اگزوز رو هم بايو برش بدن حالا با دستگاه پيك يا با سنگ فرز
اگه تهرلان تشريف دارين پ خ به من بدين آدرس بدم منبع اگزوز من رو روي موتورتون تست كنيد
موفق باشين

Garbaz
16-06-1391, 11:21 قبل از ظهر
ممنون از راهنمایی دوستان ، من هدفم از تغییر اگزوز صدا نیست ، بلکه می خوام نفس موتور باز شه ، چون یکی از دوستام پالس 220 داشت و انباره دستکاری کرده بود و موتور خیلی راحتر گاز می خورد ، اگزوزها عوض کردیم همین شرایط برای من پیش اومده بود و موتور من هم راحتر گاز می خورد و شتابش تا حدی بیشتر شده بود.
خدمت mra680 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز هم عرض کنم نه دادا من تهران نیستم وگرنه حتما مزاحمت می شدم دوست من. ممنون.

Alireza Eteraz‏
16-06-1391, 09:19 بعد از ظهر
سلام. پالس 220 مال کدوم کشوره ؟!؟! ممکنه تقلبی باشه؟!؟

برای شرکت باجاج هندوستانه
تقلبی!!!مگه موبایله یا تراول!!!
موتوره خوبیه اگه منظورت بی کیفیتیه موتوره

Garbaz
17-06-1391, 01:32 بعد از ظهر
دوستان تا حالا کسی اگزوز پالس باز کرده و سوالم اینه اگه از انتهای اگزوز داخلشو نگاه کنیم یه لوله به طول 20 سانتی متر می بینیم که مشبک هست و این لوله آیا به انباره وصله یا به همین کلاهک بیرونی وصله. می خوام این لوله در بیارم.

ایلیا
17-06-1391, 11:01 بعد از ظهر
تا حالا ندیدم کسی اگزوز پالسو خالی کنه. ولی داداشم مواظب باش و با دستکش این کار رو بکن. چون یه لایه آستر پشم شیشه توشه ... بعدا به خارش میفتی ...:11:
ببینیم نظر دوستان چیه.

hosein_dig
30-06-1391, 12:43 قبل از ظهر
خیلی چیزا هست . اگه اطلاع نداری یکی رو با خودت ببر

1- فرومن رو بچرخون ببین به فلاپ میخوره یا نه
2- در حال حرکت فرمون رو ول کن ببین میکشه یا نه
3- چرخ ها رو بچرخون ببین تاب نداشته باشه
4- همینطور دیسک ها
5-مونور صدای اضافه نداشته باشه
6-موتور باز نشده باشه
7-ترجیحا دزد گیررو نصب نشده باشه . چون سیم کشی رو خراب میکنن
8- زنون و لامپ ها عوض نشده باشه و ال ای دی نصب نشده باشه که تو کامپیوترش اختلال میندازه
9- فلاپ ها یه رنگ باشن

اینا چیزای بود که من یادم میومد ولی با این حال با کسی بری بهتره ماشالا انقدم گرون شده آدم زورش میاد صفر بخره

carradine
30-06-1391, 04:14 قبل از ظهر
سلام.پالس۲۲۰ صفر احتیاج به اب بندی خاصی داره؟ من الان چطر میتونم بفهمم که دست دوم که ۱۰۰۰ کیلومتر راه رفته خوب اببندی شده یا نه؟

hosein_dig
30-06-1391, 04:49 قبل از ظهر
طور خاصی نمیتونی بفهمی
ممکنه صداش تو فشار زیاد برگرده
یا ممکنه تو دور موتور بالا اگزوز نزدیک موتور طلای بشه که اونم ممکنه اگزوز عوض بشه
به این راحتی هم به سرویس نمیره .

صفر بگیری دفترچه داره که تا جای که من یادمه تا هزار تا کارکرد دور موتور از 5 نباید بالاتر بره

kourosh_bandit2
28-07-1391, 11:03 بعد از ظهر
سلام
میخواستم بدونم چطور میشه کیلومتر 220 رو بیرون اورد؟

کنسول بزرگه یعنی فلاپ را باز میکنید میارید پایین بعدش از داخل چندتا پیچ هست که اون صفحه مشکی که کیلومتر روش بسته شده وصل کرده به فلاپ اونارو را باز میکنید وقتی اون صفحه باز شد از تو فلاپ درش میارید حالا کیلومتر ازپشت پیچ شده به اون صفحه مشکی پیچ هار باز کنید کیلومتر در میاد.

mra680
10-08-1391, 02:40 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان خوبم
من موتورسنگین داشتم
بعدشم 180 ug4 دستم بود ازش راضی بودم
اما حالا میخوام 220 بگیرم
اما میگن فلاپاش زود به صدا میافته
بخاطر همین یکم دودل شدم بگیرم یا نه
لطفاً راهنماییم کنید :17:
سلام و درود به شما
خوب بسلامتی . . .
ببین دوست من این فلاپ ها به صدا افتادنشون چند حالت داره
یا ضربه خورده باشه . . .یا تصادفی و تعویض باشه . . .یا اینکه انقدر با موتور بد رانندگی کرده باشه که هرچی دست انداز توی شهر باشه رو جارو کرده باشن
اگه موتور از صفر دست خودت باشه یا دست کسی که مراعات کرده و بهش رسیده فقط در یک حالت به صدا میوفته اونم توی دورهای بالاس . . .
پیروز باشید

کاوه
11-08-1391, 05:59 قبل از ظهر
یادمه مال منم صدا میداد فلاپاش اما انقد پالس220خوش دست بود که سواریش لذت بخشه
ویز ویز فلاپاش اونقدری نیست که اذییت کنه

ایلیا
11-08-1391, 12:50 بعد از ظهر
دویستم که باهاش نرم بری بازم به صدا میفته، 220 که جای خود داره. منم فلاپاش و کلگی رو باز کردم ( 200 رو میگم ) و زیر هر پیچ یه تیکه لاستیک تیوب انداختم و صدا افتاد. فقط تو دور بالا بادشکن جلو گیز گیز میکنه که بعدا فهمیدم یکی از پیچاش هرزه. فقط یه سوال برام پیش اومده، گیتاری عقب هم به صدا میفته یا نه؟

hosein_dig
25-08-1391, 01:16 قبل از ظهر
دوستان دو تا سوال :

1) نور بالای پالس کج می زنه از نوع شدید. دستم هم نمیرسه به کلگی پشتش. کجای کنسول باز کنم. بعد راهی نداره مثل موتور سی جی 125 از جلو شیشه در بیاد لامپ کج و راست کنم.

2) بخوام نور بالا زنون بندازم ، فقط برای سلام و نه روشن کردم مداوم چه کارایی باید بکنم.

سلام فقط برا بالا پاین تنظیم داره

زنون توصیه نمیشه
چون دوستان انداخته بودن تو سیستم برقی ایراد افتاده بود

koorosh_kh
28-08-1391, 05:47 بعد از ظهر
سلام دوستان میشه زمان ساسات 220 رو کم و زیاد کرد
مثلا تو این هوا صبح که روشن میکنم چهل یا پنجاه ثانیه ساساتش فعاله
کوچمون هم باریکه ملت فک میکنن خودم دارم گاز میدم . داستان شده برامون

Afshin007
15-09-1391, 07:43 قبل از ظهر
ساساتش که برقیه بعید میدونم بشه تایمشو دستکاری کرد ولی بهترین کار واسه شما اینه که موتورو تا سر محل ببری بعد استارت بزنی //

hosein_dig
16-09-1391, 01:07 قبل از ظهر
نمبشه کاریش کرد
خیلی هم خوبه گیرندید
اون سنسور دماس فک کنم تا، موتور به. یه دمای نرسه ول نمیکنه البته مال من یکم گازش میدادم بعد ساسات فرت خاموش میشد باید یک بازم وایمیستادی
خدای قدر موتور رو بدونین خیلی خوبه
گیر الکی ندید محکمم ترمز نگیرید
موفق باشید

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

Afshin007
19-09-1391, 11:20 قبل از ظهر
سلام به دوستای220سوار // میخاستم بدونم کسی در ابتدای خرید این موتور با عدم گردش کنسول و کلگی با فرمون موتور مشکلی داشته؟؟لطف کنید جوابمو بدین چون میترسم در صورت خرید این موتور این مشکل برام پیش بیاد ////

K.I.A
20-09-1391, 05:43 قبل از ظهر
نه به هیچ وجه مشکل پیدا نمیکنی /بعد از چند ساعت رانندگی به همجاش عادت میکنید انگار قبلا داشتید.

hosein_dig
20-09-1391, 05:55 قبل از ظهر
سلام به دوستای220سوار // میخاستم بدونم کسی در ابتدای خرید این موتور با عدم گردش کنسول و کلگی با فرمون موتور مشکلی داشته؟؟لطف کنید جوابمو بدین چون میترسم در صورت خرید این موتور این مشکل برام پیش بیاد ////
نهایت 5 دیقه گیج بزنی
من خریدم 10 متر تکی رفتک بعد 2 ترک نشستم تا خونه اومدم فقط نباید کنسول رو نگاه کنی البته احتیاط هم فراموش نشه

farzadwar
20-09-1391, 06:20 قبل از ظهر
سلام دوستان
یه چندتا سوال داشتم ممنون میشم کامل برام توضیح بدید چون در شرف خرید پالس 220 هستم: یه پالس 220 یکی از دوستان داره به رنگ مشکی 2000 تا بیشتر راه نرفته از لحاظ بدنه و ظاهر مشکل و شکستگی نداره میخواستم از اساتید بپرسم چند میارزه؟ سوال بعدیم اینه که من تقریبا از کنسول جلوی موتور یکم ببخشید خوشم نمیاد دلم میخاد جلوی موتور شبیه به پالس 200 یا 180 ساده تر باشه اینطوری هیبتش بیشتره البته معذرت میخام نظر شخصی منه میخاستم بدونم میشه کنسول جلوی 220 را باز کرد که شبیه به 200 بشه ؟و اگه میشه باز کرد چراغ جلوی موتور مثل 180 قدیمیا گرد میشه یا مثل جدیدا دور چراغ باز کاوری چیزی داره؟ و در آخر اینکه به نظر اساتید محترم 220 خوبه بخرم یا 200 یا 180 ؟ و اصلا گزینه مناسبی برام هست حالا بخرم یا اینکه صبر کنم؟
از همه دوستان بینهایت سپاسگزارم موفق و پیروز باشید

K.I.A
20-09-1391, 06:46 قبل از ظهر
کاملا سلیقه خودتون هست و شما تصمیم گیرنده هستید کارایی که گفتید شدنی هست اما 220 موتور خوبی هست عادت میکنی و تو خریدش شک نکن/

farzadwar
22-09-1391, 01:23 قبل از ظهر
سلام دوستان
یه سوال:
میشه کیلومتر پالس 220 را ریستش کرد؟
این دوستمون میگه موتور 2000 تا کارکرده حالا من میخام موتور را بخرم ازش باید از کجا بفهمم که ادعای ایشون مبنی بر کارکرد 2000 تای موتور صحت داره؟مدل موتور 90 هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

K.I.A
22-09-1391, 03:50 قبل از ظهر
دقت کن به پیچای کیلومتر اگه باز شده باشه کیلومترو با دستگاه کم کرده

farzadwar
22-09-1391, 04:46 قبل از ظهر
سلام
یعنی با دکمه های کنار کیلومتر نمیشه کیلومتر را صفر کرد؟ حتما باید پیچهای کیلومتر باز بشه تا بشه صفرش کرد؟راه دیگه ای نیست که بشه از کارکرد دقیق موتور اطلاع پیدا کرد؟
ممنون

K.I.A
22-09-1391, 05:05 قبل از ظهر
سلام
یعنی با دکمه های کنار کیلومتر نمیشه کیلومتر را صفر کرد؟ حتما باید پیچهای کیلومتر باز بشه تا بشه صفرش کرد؟
ممنون

اون دکمه ها برای تیریپ و کارای دیگست/اگه با اون 2تا میشد که مطمئن باش همه موتورا در حد صفر بودن!!!

mra680
22-09-1391, 08:38 قبل از ظهر
سلام و درود به شما

سلام دوستان
یه سوال:
میشه کیلومتر پالس 220 را ریستش کرد؟
این دوستمون میگه موتور 2000 تا کارکرده حالا من میخام موتور را بخرم ازش باید از کجا بفهمم که ادعای ایشون مبنی بر کارکرد 2000 تای موتور صحت داره؟مدل موتور 90 هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
نمیشه ریست کرد . . .من از تعمیر کار 10 ساله این موتور ها پرسیدم . . .گفته مگه تعمیر کار های کیلومتر دیجیتال ماشین بتونن . . .اونم کپی کردن حافظه یه موتور روی موتور دیگه . . .یا جابه جا کردن کنسول و صفحه دیجیت موتوری تصادفی روی موتور

درود . . .دقیقا درست میفرمایند . . .یعنی با همین نکته میتونی تمام نقاط موتور رو بازرسی کنی . . .یعنی هر جا آچار خورده و گوشت پیچ ها یا مهره ها زخمی شده حتما باز یا بسته شدن . . .
(شاید هم آچار کشی نادرست)
موفق و پیروز باشید

mra680
27-09-1391, 08:45 قبل از ظهر
26432
پالس 250

آقا من فکر نمی کنم این 250 باشه!!!!از منبع موثقی عکسو گزاشتین؟خیلی شبیه z1000 هست!!یه جورایی هم میخوره فوتوشاف باشه
سلام و درود . . .
خواهشا به آرم نصب شده روی دمبی عقب دقت کند ببینید چه شماره ای نوشته
حجم موتور نشون نمیده بیش از 250 باشه . . .ولی . . .
یقینا باجاج 250 نمیزنه چون نینجا 250 داره تولید میکنه تحت لیسانس کاوازاکی
این موتور قرار بود 350 باشه تا اونجاییکه من اطلاع دارم
پیروز باشید

mra680
23-10-1391, 01:44 قبل از ظهر
سلام و درود به دوستان
یه مدتی داشتم تفاوت های پولسار تولید داخل هند رو با تولید صادراتی مقایسه ظاهری میکردم . . .
امروز با دیدن عکسای زیادی توی اینترنت و مقایسه ظاهری این دومدل موتور یعنی انجین سفید مصرف داخل هند و سری اول و انجین مشکی 2009 به بعد و صادراتی متوجه تفاوت سیستم سوخت رسانی شدم
مدل های سری اول و انجین نقره ای به احتمال 99 درصد انژکتور بودن . . .طبق این عکس ها(البته توی یک عکس انجین مشکی هست)

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

توی عکس مشخصات موتور، اصطلاح EFI مشخص شده که تا اونجایی که من اطلاع دارم تزریق سوخت الکترونیکی نامیده میشه(انژکتور) . . .
اگه دقت کنید اصلا چیزی شبیه به کاربراتور نمیبینید. . .
اگه دوستان ویدئوی پخش شده از شرکت هم ملاحظه کنن متوجه میشن که این موتور با موتور های تولیدی ما متفاوت هست و نمایشهای انجام شده با موتوری کاربراتوری نیست
تا بعد که چنتا بررسی فنیو تخصصی از سایت های همسایه پیدا کنم و ترجمه کنم . . .
البته توجه داشته باشید اسراری برای اثبات این ادعا ندارم و هرگونه نقل و انتقاد و خلاف حرف خود را پذیرا هستم
موفق و پیروز باشید

K.I.A
23-10-1391, 01:50 قبل از ظهر
کمپرس زده 12:8 مگه میشه پالس؟ کی تی ام مگه.

shabkhand
23-10-1391, 09:24 قبل از ظهر
سلام به دوستان عزیز. امیدوارم این سایت هم بتونه جایگاه شایسته خودشو بین بچه های موتور سوار پیدا کنه. در مورد پالس 220 سعی کنید در سرازیری و برای کم کردن سرعت بهش فشار نیارید. ضمنا سعی کنید از بنزین سوپر استفاده کنید. من تقریبا دو ساله این موتور رو دارم و خیلی ازش راضی هستم. تنها مشکلش لیز خوردن روی برف و شن با سرعت کم هست . یعنی با سرعت کم در حد پیاده روی روی برف یا شن احتمال زمین خوردن شما بیشتر از وقتی هست که با سرعت معمولی حرکت می کنید.

Ali
24-10-1391, 12:25 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدید به سایت و مارو خوشحال کردید

این قضیه که میفرمایید نسبت به 180 و اپاچی چطور هستش اونا بهتر هستن یا در همین حد لیز میخورن

مورد بعدی این که با دور موتور پایین وقتی با 180 داری میری احساس میکنی جون میکنه 220 تو این مورد چطوره؟

بیشترین سرعتی که توی کفی میره چقدره؟

Ali
24-10-1391, 07:43 بعد از ظهر
دوستا ایا ازین نمونه ی انجین سفید هم در ایران موجود هست؟

بنظرتون فرقی داره یا خیر

shabkhand
25-10-1391, 09:24 بعد از ظهر
سلام به دوستان عزیز. من تا حالا آپاچی سوار نشدم اما این موتور تو حرکت مشکل خاصی نداره . یکی از عجایب موتور سواری من برای دوستان اینه که مسیر های نسبتا طولانی رو به طور رفت و برگشت باهاش میرم و اصلا هم اذیتم نمیکنه . مثلا بارها از قیدار( خدابنده) تا رشت یا زنجان به رشت و یا آب بر( طارم ) به رشت رو رفتم و برگشتم بدون اینکه اذیتم کنه . یه جورایی هر وقت ترسیدم که لیز بخورم نزدیک بوده که بخورم زمین . یه بار با سرعت تقریبا پیاده روی که روی شن خوردم زمین یه بار هم موتور دستم بود و خودم پیاده بودم که روی برف خوردم زمین . یادتون باشه که فرم هشت روی چرخ جلو به نظر برعکس بقیه لاستیکاست که دقیقا عمدا طراحی شده و توی بارون باعث میشه که آب به دو طرف پخش بشه ( این موضوع رو با برسی بارها و بارهای کلیپهای موجود متوجه شدم.

Ali
25-10-1391, 09:33 بعد از ظهر
عالیه توی کفی حداکثر چقدر میره؟ توی سرپایینی چقدر؟

shabkhand
25-10-1391, 09:36 بعد از ظهر
چند نکته مهم ، مواظب زنچیرتون باشید. هر چند وقت یکبار با آب گرم و ریکا بشوریدش و روغن کاریش کنید یا اگه تونستید از اسپری گیریس استفاده کنید . نوع مخصوص سرماش هم تو گمرک پیدا میشه . یه نوع افشانه شبیه شیشه شور که مال یه شرکت ایرانیه ( اسمشو نمیگم که تبلیغ نشه) تو سوپر مارکتها هست که روش نوشته مخصوص شستن موتور ( منظور انجین هست) که عالیه براش شستن انجین و زنجیر . فینهای روی موتور رو حتما بشورید چون کمک میکنه به خنک شدن موتور . اول اسپری کنید ( در حالت سرد بودن) بعد از چند دقیقه با فشار آب بشورید . چون چراغهای جلو خیلی قوی هستن سعی کنید که تنظیمشون کنید تا راننده جلویی مجبور نشه سو بالا بزنه. تو سرازیری شدید سعی نکنید تا دنده سرعتو کم نگه دارید و ترمز بگیرید . گرچه ترمز داغ میکنه اما از باطل شدن سوپاپها بهتره. ساق سوپاپها توانایی حرکت برعکس رو نداره. از خوابوندن موتور نترسید . خیلی کنترلش راحته فقط مواظب جک وسط باشید. اگه اهل مسافرت هستید حتما کیف روی باک رو که دو تا بال با مگنت توش داره و با یه بند بسته میشه به زیر باک تهیه کنید چون شکل نشستن روی موتور اجازه استفاده از اکثر کوله ها رو نمیده و ضمنا هیچ جایی برای بستن و آویزون کردن کلاه رو نداره . اخطار: هیچ وقت ، تاکید میکنم هیچ وقت کله رو از فرمون آویزون نکیند ( تو حرکت) سه بار نزدیک بود به لقا الله برم . تو چرخش میره به فلاپ گیر میکنه و فرمون یه جور میمونه. من 144 تا زمان دختریش باهاش رفتم تو جاده بیجار به زنجان اما الان اکثرا بین 130 تا 135 میرم( تو جاده باز ) دوست دارم یه تاپیک باز بشه و با کار کارشناسی و استفاده از وکیل و شکایت به دیوان عدالت حق رانندگی در اتوبان رو برگردونیم . تا حالا ، جاهای مختلف پیشنهاد دادم که استقبال نشد . - - - Updated - - -

Ali
25-10-1391, 09:53 بعد از ظهر
چند نکته مهم ، مواظب زنچیرتون باشید. هر چند وقت یکبار با آب گرم و ریکا بشوریدش و روغن کاریش کنید یا اگه تونستید از اسپری گیریس استفاده کنید . نوع مخصوص سرماش هم تو گمرک پیدا میشه . یه نوع افشانه شبیه شیشه شور که مال یه شرکت ایرانیه ( اسمشو نمیگم که تبلیغ نشه) تو سوپر مارکتها هست که روش نوشته مخصوص شستن موتور ( منظور انجین هست) که عالیه براش شستن انجین و زنجیر . فینهای روی موتور رو حتما بشورید چون کمک میکنه به خنک شدن موتور . اول اسپری کنید ( در حالت سرد بودن) بعد از چند دقیقه با فشار آب بشورید . چون چراغهای جلو خیلی قوی هستن سعی کنید که تنظیمشون کنید تا راننده جلویی مجبور نشه سو بالا بزنه. تو سرازیری شدید سعی نکنید تا دنده سرعتو کم نگه دارید و ترمز بگیرید . گرچه ترمز داغ میکنه اما از باطل شدن سوپاپها بهتره. ساق سوپاپها توانایی حرکت برعکس رو نداره. از خوابوندن موتور نترسید . خیلی کنترلش راحته فقط مواظب جک وسط باشید. اگه اهل مسافرت هستید حتما کیف روی باک رو که دو تا بال با مگنت توش داره و با یه بند بسته میشه به زیر باک تهیه کنید چون شکل نشستن روی موتور اجازه استفاده از اکثر کوله ها رو نمیده و ضمنا هیچ جایی برای بستن و آویزون کردن کلاه رو نداره . اخطار: هیچ وقت ، تاکید میکنم هیچ وقت کله رو از فرمون آویزون نکیند ( تو حرکت) سه بار نزدیک بود به لقا الله برم . تو چرخش میره به فلاپ گیر میکنه و فرمون یه جور میمونه. من 144 تا زمان دختریش باهاش رفتم تو جاده بیجار به زنجان اما الان اکثرا بین 130 تا 135 میرم( تو جاده باز ) دوست دارم یه تاپیک باز بشه و با کار کارشناسی و استفاده از وکیل و شکایت به دیوان عدالت حق رانندگی در اتوبان رو برگردونیم . تا حالا ، جاهای مختلف پیشنهاد دادم که استقبال نشد . - - - Updated - - -

خیلی توضیحات مفید خوبی بود

راستی از چه روغنی برای این موتور استفاده میکنید؟

شمع چی؟ تا بحال شمعتون رو عوض کردید؟ اگر کردید با نمونه ی اصلی یا نوع دیگه انداختین؟

فکر خوبیه

imported_Ali.k
26-10-1391, 09:22 قبل از ظهر
داداش مطلبت مفید بود خیلی ولی اگه میشه اسم اسپری رو بگید بالاخره فکر نکنم شرکت زیادی این اسپری هارو بزنن و اینکه اگه میشه مارک اسپری زنجیر رو هم بگید ممنون میشم

shabkhand
29-10-1391, 06:59 بعد از ظهر
روغن ترن.trane1600.20-50 می*ریزم که l هست.اون پاک کننده هم مارک اتک ایرانی هست.

shabkhand
29-10-1391, 07:02 بعد از ظهر
دقت کنید فقط 1600 این مارک اس ال هست و مناسب هست. شمع اصلی هنوز گیرم نیومده و سوزنی هم میگن مناسب سرما نیست

kia51
30-10-1391, 04:41 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال راجب 220 داشتم، سمت راست موتور یه شیشه گرد هست که نشانگر میزان روغن موتور هستش بجز اون
سمت چپ موتور هم بغل انجین یه شیشه کار شده که ظاهرا توی گیربکس رو نشون میده ولی خالیه ، اینو برا چی گذاشتن.

موتور قبلی من آپاچ بود که اینو نداشت یه ذره نگرانم تو دفترچه مسخره ای که دادن اشاره بهش نشده ، ممنون میشم سریع
راهنمایی کنید.
با تشکر

ایلیا
30-10-1391, 08:54 بعد از ظهر
اون شیشه برای چک و تنظیم تایم انجین توسط تعمیرکار هست. برای خود موتورسوار هیچ کاربردی نداره، مگر اینکه خودش تعمیرکار باشه.
وقتیم که موتور روشنه، اون چیزی که زیرش میچرخه ظاهرا گیربکس نیست، مجموعه فلکه برقه.
حالا چی شده که اینقدر سریع احتیاج به راهنمایی داشتی؟

Ali
01-11-1391, 10:50 قبل از ظهر

Ali
01-11-1391, 03:13 بعد از ظهر
دوستان کسی قیمت فلاپ جنس خوب برای 220 داره؟ بعد چون این موتور اب خنک نیست از نظر داغ کردن تو تابستون مشکلی براش پیش نمیاد؟

kia51
03-11-1391, 12:43 بعد از ظهر
مرسی ایلیا جان به خاطر راهنمایی
فقط نگران بودم چون تجربه ام کمه گفتم
شاید برای کار خاصی باشه. راستی موتور من 300کیلومتر
کار کرده تا حالا 2بار روغن عوض کردم چه کارای دیگه ای باید بکنم .
راستی از دوستان اگه کسی آدرس تعمیر کار حرفه ای سمت غرب تهران
داشته باشه برام بفرستن ممنون میشم.

ایلیا
03-11-1391, 12:55 بعد از ظهر
در مورد روغن برای جلوگیری از ایجاد اسپم، این لینکو برات معرفی میکنم :
تایپک جامع روغن موتور ([Only registered and activated users can see links])
البته روغنشو خیلی زود عوض کردی. پیشنهاد من ریختن روغن مرغوب و دیرتر عوض کردنه.
برای تعمیر و نگهداریم میتونی به این فروم سر بزنی :

نگهداری پالس ([Only registered and activated users can see links])

meisam
06-11-1391, 01:11 بعد از ظهر
خیلی بالاس 3600
دست نگه دار میاد پایین
موتور عالی هست اما این قیمت ارزش نداره
دیدی چی شده؟؟؟؟؟5400:wall3:

kia51
08-11-1391, 03:32 بعد از ظهر
سلام ،
این فیلتر روغن رو نمیتونم پیدا کنم ، 220 فیلتر روغن داره یا نه ؟
فیلتر بنزین همونی که زیر شیر بنزین هست یا فیلتر دیگه ای هم داره ؟

Gladiator
09-11-1391, 12:45 قبل از ظهر
سلام ،
این فیلتر روغن رو نمیتونم پیدا کنم ، 220 فیلتر روغن داره یا نه ؟
فیلتر بنزین همونی که زیر شیر بنزین هست یا فیلتر دیگه ای هم داره ؟

داداش فیلتر روغنش تو انجینه ، زیر پمپ روغن ، اگه بخوای عوضش کنی باید پوسته سمت راست موتور (اون سمتی که صفحه کلاچ قرار داره) رو باز کنی، من که تاحالا عوضش نکردم ، چون نمیخواستم پوسته موتور باز بشه ، ضرورتی نداره تعویضش

Ali
16-11-1391, 08:50 بعد از ظهر
دوستان قیمت جدیدش 6450 تا 6800

imported_علی یزدانی
17-11-1391, 10:17 قبل از ظهر
منظورت از 6450 تا 6800 چی بود؟
من درست متوجه نشدم!
یعنی موتورا باهم فرق دارن که قیمتش هم فرق داره؟

BKING
17-11-1391, 10:28 قبل از ظهر
منظورت از 6450 تا 6800 چی بود؟
من درست متوجه نشدم!
یعنی موتورا باهم فرق دارن که قیمتش هم فرق داره؟

نه این رنج قیمتیه که برا فروش می دن

Ali
17-11-1391, 10:45 قبل از ظهر
بله بعضی جاها اون قیمتو میدن و بعضی جاها بالاتر بدون هیچ فرقی

meisam
18-11-1391, 10:58 بعد از ظهر
سلام به همه 220 سوارای خوشبخت
واقعا موتور عالی ایه
من پریشب گرفتم هنوز سورپرایزم....
فکر نمیکردم انقدر با 180 فرق کنه!!!!
بهترین گذینه زیر 7ملیون الان همینه

- - - Updated - - -

اینم عکسش
28011

- - - Updated - - -

قیمت جدیدش 6200 اگه پیدا کنید
چون فعلا نیست!!!

linux_linda
25-11-1391, 01:33 بعد از ظهر
نظرتون در مورد ریختن تینر 20000 مخلوط شده با بنزین عادی توی باک چیه؟

ایلیا
25-11-1391, 11:18 بعد از ظهر
نظر منفیم اینه که ازین کارا نکنین خواهشا. شاید پشیمونی به بار بیاد که دیگه نشه جمعش کرد. یکی دوتا از بچه‌ها ازین کارا کردن پشیمون شدن. اگه ملتفط نشدین بگین تا دلیل علمیشو براتون توضیح بدم.

farshad 54
26-11-1391, 12:04 قبل از ظهر
سلام به همه 220 سوارای خوشبخت
واقعا موتور عالی ایه
من پریشب گرفتم هنوز سورپرایزم....
فکر نمیکردم انقدر با 180 فرق کنه!!!!
بهترین گذینه زیر 7ملیون الان همینه

- - - Updated - - -

اینم عکسش
28011

- - - Updated - - -

قیمت جدیدش 6200 اگه پیدا کنید
چون فعلا نیست!!!

دوست عزیز مبارکت باشه قیمت 6400 دیروز از نمایندگیش پرسیدم

تو موتورای زیر 250 فعلا با این شرایط بهترین موتور همینه گرچه از بعضی از 250 ها هم بهتره :29:

فقط حواست باشه بعد شستن موتور فرتی روشنش نکنی ، بذار یه 3 ساعتی بمونه خشک بشه ، کارواش هم نده بشورن ریسکش بالاست ، :bargh:

من یه سالی هست این موتورو دارم خیلیم راضیم ازش ، خدام ازش راضی باشه :32:

roma
26-11-1391, 05:21 بعد از ظهر
دلیل فنی بیارید
درجه اکتان فرق میکنه موجب اسیب به موتور میشه بعد تینر خاصیت خورندگی زیادی داره حدعقل میتونه موجب خرابی کاربرات و شینگ های پلاستیکی بشه
باز میتونی از الکل استفاده کنی که ضررش کمتر باشه

kia51
26-11-1391, 10:40 بعد از ظهر
سلام ،
لطفا منو راهنمایی کنید زدم سنسور سرعت
رو ترکوندم یه آدرس برای تعمیرش وتعویضش
وآچارکشی ترجیحا غرب تهران باشه ،
با تشکر از اساتید محترم ازاین که راهنمایی ام میکنید سپاسگذارم.

keyvanjj
27-11-1391, 02:27 قبل از ظهر
یه عکس از ۲۲۰ تو هند

آقا مگه ممکنه موتور تو این شرایط کار کنه؟!!!!!!

شایسته فر
27-11-1391, 07:00 قبل از ظهر
سلام ،
لطفا منو راهنمایی کنید زدم سنسور سرعت
رو ترکوندم یه آدرس برای تعمیرش وتعویضش
وآچارکشی ترجیحا غرب تهران باشه ،
با تشکر از اساتید محترم ازاین که راهنمایی ام میکنید سپاسگذارم.
خیابان کیمل نرسیده به کمالی خیابان خرمشهر ؛ 100 متر پایین تر از کمیل سمت چپ داخل گاراژ ؛ تعمیر گاه آقای مرادی
کارش حرف نداره
برو پیش حمید مرادی

farshad 54
27-11-1391, 10:45 قبل از ظهر
من نمیدونم بعضیا موتورشونو کارواش بردن موتور به فنا رفته ، حالا این موتوره چه جوری داره زیره آب کار میکنه از عجایب روزگاره شاید موتوره زیر دریائی روش باشه :13:

ایلیا
27-11-1391, 10:54 قبل از ظهر
این پالس اصل هنده. صادراتی به ایران نیست. جنسش خوبه :4chsmu1:

wingman
27-11-1391, 05:09 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
یه سئوال فنی. وقتی موتور رو واسه سرویس 1500 تا بردم گارانتی گفت سر 4000 تا بیار واسه صدا گیری. کارشون به نظرم بد نبود فقط مشکل اینجاس که سمت تهرانپارس گارانتیش. طرفای توپخونه کسی تعمیرکار حرفه ای پالس سراغ داره؟

h0ssein
29-11-1391, 11:31 قبل از ظهر
سلام دوستان.خسته نباشید واقعا عالی بود دستتون درد نکونه.
فقط من چندتا سوال دارم اگه ممکنه جواب بدید یعنی خاهش میکنم جواب بدید...
میخام یه 220 بخرم فعلا در حال جور کردنه پولشم.تازه با این قیمت 6300!!!!!!!! :(
1-چند روز پیش یکی از دوستان رو دیدم یه 220 داره رفتم پیشش و ازش چندتا سوال کردم.میگف موتور عالیه و کم خرج ولی یه چیزی گفت خورد تو ذوقم.
ازش پرسیدم تاپ اسپیدت چند بوده؟گفت بکشیش 125 بیشتر نمیره میگفت کاهنده داره.میگفت ایران یه کاهنده گذاشته تو موتور پیستون درست بازی نمیکنه!!!!
این حرفو که زد بدجوری خورد تو ذوقم الان چندروزه شکه شدم.
میخاستم ببینم درس میگه؟اگه میگه میشه درستش کرد.گفت تاحالا پیش چندنفر بردم گفتن نمیشه.همینطوره؟موتورشم مدل 90 بود.
2-من ساکن شهرستانم یکی از شهرستان های اصفهان.قطعاتش اصلا گیرنمیاد تو این خراب شده.از بچه های اصفهان کسی هست منو راهنمایی کنه.
3-یه چیزه دیگه یکی بهم گفت 220 مدل 90 نخر.91 که دیگه بزارو برو میگف بدجور توش ریدن.گفت فقط 89دست دوم تمیز بگیر.میخاستم ببینم حقیقت داره؟خاهشا راهنماییم کنید من تازه کارم.
منتظر جوابتون هستم مرسی از همه.

mra680
29-11-1391, 01:55 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
یه سئوال فنی. وقتی موتور رو واسه سرویس 1500 تا بردم گارانتی گفت سر 4000 تا بیار واسه صدا گیری. کارشون به نظرم بد نبود فقط مشکل اینجاس که سمت تهرانپارس گارانتیش. طرفای توپخونه کسی تعمیرکار حرفه ای پالس سراغ داره؟
سلام و درود دوست من
اگه به موتور فشار نیاری و دست انداز های بد نندازی و وزن زیاد روش نشینه اصلا نیاز به صداگیری نداره
سمت تهران پارس چهار راه سید الشهدا نمایندگیش هست
پسری جوونی به نام مهدی هستش کارش خوبه
هزینه ی صداگیری بسن 10 تا 30 تومن میشه
اگه موتورت صدا داره ببر پیشش ولی اگه صدای خاصی نمیده واجب نیست
من قرار باهاش هماهنگ کنم فلاپامو باهم باز کنیم یه تحولی بهش بزنیم فعلا سرش شلوغ شده چون رفیقش تصادف کرده
طرفای توپخونه رو داداش شایسته فر میدونه . . .سمت خیابان خرمشهر و کمیل
موفق باشی

- - - Updated - - -

سلام دوستان.خسته نباشید واقعا عالی بود دستتون درد نکونه.
فقط من چندتا سوال دارم اگه ممکنه جواب بدید یعنی خاهش میکنم جواب بدید...
میخام یه 220 بخرم فعلا در حال جور کردنه پولشم.تازه با این قیمت 6300!!!!!!!! :(
1-چند روز پیش یکی از دوستان رو دیدم یه 220 داره رفتم پیشش و ازش چندتا سوال کردم.میگف موتور عالیه و کم خرج ولی یه چیزی گفت خورد تو ذوقم.
ازش پرسیدم تاپ اسپیدت چند بوده؟گفت بکشیش 125 بیشتر نمیره میگفت کاهنده داره.میگفت ایران یه کاهنده گذاشته تو موتور پیستون درست بازی نمیکنه!!!!
این حرفو که زد بدجوری خورد تو ذوقم الان چندروزه شکه شدم.
میخاستم ببینم درس میگه؟اگه میگه میشه درستش کرد.گفت تاحالا پیش چندنفر بردم گفتن نمیشه.همینطوره؟موتورشم مدل 90 بود.
2-من ساکن شهرستانم یکی از شهرستان های اصفهان.قطعاتش اصلا گیرنمیاد تو این خراب شده.از بچه های اصفهان کسی هست منو راهنمایی کنه.
3-یه چیزه دیگه یکی بهم گفت 220 مدل 90 نخر.91 که دیگه بزارو برو میگف بدجور توش ریدن.گفت فقط 89دست دوم تمیز بگیر.میخاستم ببینم حقیقت داره؟خاهشا راهنماییم کنید من تازه کارم.
منتظر جوابتون هستم مرسی از همه.
سلام و درود دوست من
در جواب سوال های شما
سرعت موتور های پالس 220 به صورت عادیو کفی نهایت به 130 میرسه(روی باک موتور نخوابین)
ولی چنتا عامل باعث سرعت و شتاب موتور میشه
یکی سرحال بودن موتور که شامل تمیز بودن فیلتر هوا . . .سالم بودن و تنظیم بودن کاربراتور . . .تنظیم زنجیر چرخ و سالم بودن صفحه موتور و باد لاستیک هاس
حالا چنتا عامل باعث تفاوت بین موتور ها میشه
عدم رسیدگی به موقع به موتور و وزن راکب موتور
هیچ تفاوتی بین مدل های 89 و 90 و 91 وجود نداره . . .هیچی دوست من(الی ظاهر چنتا قطعه)
این موتور ها محدود کننده ندارن به هیچ وجه
فقط ترازیستور و کاربراتور این موتور ها تا یه میزان جواب گو هست که تا حد خودش قابل قبول هستش و منو راضی میکنه
برای شهرستان شما به نظر من خریدنش مانعی نداره فقط نباید به دشت و بیابان بزنید با این موتور به خاطر فلاپهاش
صزفا برای روی آسفالت و خاک کوبیده شده طراحی شده این موتور
موفق باشید

h0ssein
29-11-1391, 04:53 بعد از ظهر
با عرض سلام و خسته نباشید.
آقا تشکر که جوابمو دادی خیالم راحت شد اصلا یه وضعی داشتم دیدنی.:thanks:
یه سوال دیگه:
220 چند سوپاپه و سیستم جرقه زنیش چند تاییه؟
و نمایانگر دنده داره؟:hanghead:
هرکی یه چیز میگه ما که نفهمیدیم چی به چیه!!!!!
با تشکر منتظر جوابتون هستم اگه بازم سوالی بود مزاحم میشم.

Gladiator
29-11-1391, 07:29 بعد از ظهر
یه سوال دیگه:

220 دو سوپاپ و جفت شمعه و سیستم جرقه زنیش cdi هست ، نمایانگر دنده هم نداره ، تنها زمانی که خلاصه چراغ سبز رنگ n روشن میشه

farshad 54
30-11-1391, 10:53 بعد از ظهر
یه سوال دیگه:

سلام

دوست عزیز 220 - 2 سوپاپ هست سیستم جرقه زنی اش هم مگنتی هست - نشون دهنده دنده نداره - ولی نشان دهنده دمای روغن و وضعیت روغن - فیلتر هوا - وضعیت باطری و آمپر بنزین داره

من یک ساله زیره پامه مدلشم 90 - دو ترک باهاش 130 تا هم رفتم تازه بازم جا یه گاز داشت که دیگه نشد برم - بسیار موتور خوبیه فعلا تو این وضع

موفق باشی

h0ssein
30-11-1391, 11:14 بعد از ظهر
با سلام و عرض خسته نباشید.
من که سررشته ندارم و نمیدونم ولی فکر نکنم 2سوپاپ باشه ها!!!
من ازهرکی میپرسم میگه 4سوپاپه.یه نگاهی به این لینک بندازید.
میگن اگه دوسوپاپ بود اینقد شتابش خوب نبود...:297:
راستی شنیدم پالس 220 مدل جدید زده (91)-چیه؟میگن خیلی فرق کرده و انژکتوری شده-راسته،دروغه؟
اگه راسته چه تفاوتی کرده؟
مــــــــــــــــــــــــ ــرسی.

شایسته فر
30-11-1391, 11:16 بعد از ظهر
دادا 2 سوپاپ هست
بالا هم آقا فرشاد همینو گفتن!!!

farshad 54
30-11-1391, 11:23 بعد از ظهر
با سلام و عرض خسته نباشید.
من که سررشته ندارم و نمیدونم ولی فکر نکنم 2سوپاپ باشه ها!!!
من ازهرکی میپرسم میگه 4سوپاپه.یه نگاهی به این لینک بندازید.
میگن اگه دوسوپاپ بود اینقد شتابش خوب نبود...:297:
راستی شنیدم پالس 220 مدل جدید زده (91)-چیه؟میگن خیلی فرق کرده و انژکتوری شده-راسته،دروغه؟
اگه راسته چه تفاوتی کرده؟
مــــــــــــــــــــــــ ــرسی.

دوست عزیز من که عرض کردم یه ساله 220 دارم تا فی خالدونشم در آوردم میدونم دارم چی میگم ، 220 جدیدم نیومده یه پالس 200 جدید اومده فروششم از فروردین 92 شروع میشه ، قیمتم فعلا داره میگه 8 تومن
220 هم یه سری تو خود هند انژکتوری زدن

شما یا حرف بچه هایی که این موتورو دارن رو باید ملاک قرار بدی واسه تصمیم گیری یا رو همین اطلاعات اشتباهی که بهت میدن فکر کنی و تصمیم بگیری :au:دیگه خود دانی

h0ssein
01-12-1391, 12:26 قبل از ظهر
من قصد بدی نداشتم فقط میخاستم مطمئن بشم که شدم من حرفای شمارو قبول دارم وگرنه نمییومدم اینجا مشورت و راهنمایی بگیرم بازم تشکر خیلی خیلی ممنون.
اینو جدی گفتی که 200 مدل جدید زده اونم با این قیمت یا خداااااااااااااااااااا 8میلیون کی میده اینو بخره؟!!!!!!!!!!!!!عجب وضعی شده به خدا...:vardane::icon_pf _99_:

راستی 220 الان چنده قیمت روز میخام؟

و اینکه بعداز عید میاد پایین یا نه؟

اگه شما جای من بودید با این قیمت میخریدید؟:297:

من اصلا وعضم خوب نیس باجون کندن پول درمیارم. :wall3:

مــــــــــــــــــــــــ ـرسی ازهمه تشکر جواب سوالامو دادید.:thanks::flower4: