نقل قول نوشته اصلی توسط aka نمایش پست ها
موتور ریس که اسمش روشه ، اصلا ماله خیابون نیست با اون وزن و لاستیک اسلیک و صدا و .....

در ضمن ، من خار 250 هارو یکی کردم ، دلتو خوش نکن دیسکه ، با 100 تا یه ترمز میخ بزن ببین چه اتفاقی میوفته برات
موتور هایی مثل هیوسانگ و CBr1000rr به هیچ وجه موتور ریس نیستن. این اصطلاح به غلط بین ما جا افتاده. این ها موتور های اسپرت شهری هستن و برای مصارف شهری و البته پیست ساخته شدن. خصوصیتشون اینه.

بعدشم شما به هیچ وجه جنس لاستیک و ترمز هیوسانگ و نینجا و مگلی و ... رو با موتور های 600 و 1000 سی سی مقایسه نکنید. همون طور که دوستمون گفتن در کمتر از 3 ثانیه سرعت موتوری مثل R6 از 260 به 120 130 میرسه.

در مورد آزاد نشدنش با شما موافقم.جدا از فرهنگ، به هیچ وجه جاده های ایران ظرفیت آزاد سازی موتور سنگین رو نداره. شما فکر کن موتوری که 0 تا 100 رو در کمتر از 3 ثانیه و 0 تا 200 رو در عرض 7 ثانیه دقیقا مثل بوگاتی ویرون میره بیاد تو این جاده ها آزاد شه.حالا فکرشو بکنین که با بالا رفتن تکنولوژی یه موتوری مثل S1000rr صفر تا 200 رو عرض 5.5 ثانیه طی میکنه. خب یه چیز غیر ممکنه.

حتی در مورد اتومبیل هم همین طوره. شما اتومبیلی نمیبینی که 0 تا 100 رو زیر 5 ثانیه بره و پلاک شده باشه(به جز مواردی که با راند خواری و برچسب ها و کیت های قلابی دیده میشه).