توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : BENELLI TNT 25 بنلی 250 تک سیلندر
sajjadme
02-01-1395, 02:13 قبل از ظهر
سلام به عزیزان و موتور سواران و موتور دوستان عزیز
تاپیکی برای عضو 250 سی سی وتک سیلندر خانواده ی بزرگ BENELLI پیدا نکردم و احساس کردم نیاز هست که این تاپیک زده بشه تا بیشتر با این موتور اشنا بشیم
این شما و این هم BENELLI TNT 25
نمای کلی :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
انجین زیبای BENELLI TNT 25 :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
و کنسول ترکیبی و زیبای این موتور سیکلت اسپورت:
وحالا مشخصات فنی BENELLI TNT 25 :
Fact File
Engine
p
Gearbox
6-speed - one down, five u
Installation
249.2cc, single-cylinder, liquid-cooled, four-stroke
Power
28.16bhp at 9,000rpm
Torque
2.1kgm at 7,000rpm
Power to weight
160.7bhp per tonne
Transmission
Dimensions
Length
2080mm
Width
805mm
Height
1090mm
Wheel base
1385mm
Chassis & Body
Weight
150kg
Wheels
12-spoke alloys
Tyres
110/70 x 17-inch, 140/60 x 17-inch
0-20
0.69 sec
0-40
1.90 sec
0-60
3.56 sec
0-80
5.99 sec
0-100
9.95 sec
Economy
Tank size
16.5 litres
و در آخر از کسانی که به مسایل فنی موتور اشنایی دارن و یا این موتور رو خریدن و همه ی دوستان سایت خواهشمندم که با حضور همیشه فعال و گرمشون این تاپیک رو به یک تاپیک کاربردی و مفید مبدل کنند
mohamad.gh
02-01-1395, 09:49 قبل از ظهر
تایپیک موجوده رفیق فک کنم آقا فرنام زده بود
sajjadme
02-01-1395, 06:15 بعد از ظهر
...
TNT 25 تنها موتورسیکلت DSK BENELLI در بازار هند است که به یک موتور تک سیلندر مجهز میباشد
در اینجا به پنج ویژگی BENELLI TNT 25 میپردازیم
1-مدل های ارائه شده در بازار هند
این موتور در بازار هند در دونوع STANDARD یا همان متعارف و معمولی و نوع دوم PREMIUM یا همان طلایی و اعلا به زبان خودمان فول ارائه شده است
که در نسخه ی استاندارد از تایر های شرکت MRF در سایز های - 110/70 17 در چرخ جلو و 150/60 17 در چرخ عقب استفاده شده است.
و در نسخه ی PREMIUM یا طلایی از تایر های فوق العاده چسبنده ی Metzeler استفاده شده است ( super sticky Metzeler tyres) که 7000 روپیه گران تر از لاستیک های استاده شده در مدل استاندارد است
و هم چنین محافظ فلاپ حرفه ای به صورت فابریکی بر روی این مدل نصب شده است
2-پیشرانه
قلب TNT 25 یک موتور تک سیلندر با قدرت حد اکثر 28.16BHP در 9800rpm می باشد (در بعضی جاها 25.2 و 24.2 و عدد های مختلف دیگه هم ذکر شده)
موتور 249CC این موتور با سیستم خنک کننده ی مایع ،با حد اکثر گشتاور 21.61NM در کمی پایین تر از 8000rpm میباشد
این اولین موتور سیکلت استوار BENELLI میباشد که دارای انجین تک سیلندر میباشد وکه همین تک سیلندر بودن کمک کرده است که قیمت TNT 25را بسیار رقابتی نگه دارد...
کار انتقال قدرت به چرخ های عقب توسط یک جعبه دنده ی شش سرعته انجام میشود. با وجود اینکه 50CCکوچکتر از رقیب خود یعنی MAHINDRA MOJO میباشد
انجین BENELLI TNT 25 قدرت بیشتری نسبت به رقیب خود تولید میکند
3-قیمت گذاری
شرکت DSK BENELLI موتور سیکلت TNT 25 مدل STANDARD را 1.68.000 روپیه قیمت گذاری کرده است که برای رقبا بسیار تهاجمی است و نوع PREMIUM یا طلایی ان 1,75,000 روپیه قیمت گذاری شد و
این موتور سیکلت BENELLI مقرون به صرفه ترین در بازار هند است.
4- گزینه ها و امکانات سفارشی سازی
175 راه مختلف برای سفارشی کردن TNT 25 وجود دارد و با این تنوع بالا شر شخصی میتواند با توجه به شخصیت و سلایق خود موتور منحصر به فرد خود را داشته باشد و
هزینه ی این کار ها بین 15000 تا 50000 روپیه میباشد
5-رقابت و موقعیت بازار
قیمت گذاری تهاجمی BENELLI TNT 25 باعث ناراحت شدن امثال ماهیندرا موجو با قیمت 1.63.000 روپیه میشود که قیمتی بیش از حد و شبیه به غفلت دارد
و KTM DUKE 200 وHONDA CBR 250 و در اینده BMW G310R تحت تاثیر قیمت گذاری تهاجمی BENELLI TNT 25 قرار میگیرند
و به طور کلی این یک محصول باکیفیت و قیمتی مناسب میباشد که قدرت رقابت فوق العاده ای در بازار خواهد داشت
منابع:[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
.................................................. .................................................. .................................................. .............
این مقاله رو خودم ترجمه کردم تقریبا دوساعت طول کشید[Only registered and activated users can see links] امیدوارم لذت ببرید
دوستان بحث کنید راجع به این موتور و لطفا توی نظر سنجی هم شرکت کنید
ممنون
peyman_1363
03-01-1395, 02:16 بعد از ظهر
کسی از قیمتو تاریخ ورودش به بازار خبر نداره؟
sajjadme
03-01-1395, 02:21 بعد از ظهر
قیمت 9.500 برای تاریخ ورودش و عرضه پست اول رو بخون ....:4chsmu1:
از چهارشنبه ی اخر سال عرضه شد توی بازار
فرنام
03-01-1395, 03:20 بعد از ظهر
کسی از قیمتو تاریخ ورودش به بازار خبر نداره؟
این موتور هنوز تولید نشده از اواخر فروردین تولید میشه .
فعلا tnt 15 و tnt 250 جفت سیلندر وارد بازار شده.
said khansar
10-01-1395, 09:45 قبل از ظهر
یک نگاهی به قیمتهابندازید![Only registered and activated users can see links]
said khansar
10-01-1395, 12:40 بعد از ظهر
بله جالبه قیمت بنلی ازدوک200وسی بی ار250هم گرونتره
ولی توایران!!!!
Exel
10-01-1395, 12:58 بعد از ظهر
بله جالبه قیمت بنلی ازدوک200وسی بی ار250هم گرونتره
ولی توایران!!!!
ی داستانی داره ها ...:waiting:
M@hdi
10-01-1395, 01:18 بعد از ظهر
داستانش اینه که کلا تولید چینه صبر کنید به زودی گندش درمیاد
momo666
10-01-1395, 01:22 بعد از ظهر
شایدم کهیر موتور داره خیلی گرون به ملت میندازه
B-MAX
10-01-1395, 01:53 بعد از ظهر
شایدم کهیر موتور داره خیلی گرون به ملت میندازه
کاملا موافقم
واقعا خنده داره که بعضیها این موتور رو با مگلی مقایسه کردن
برادر من شما برو یه بار فقط از نزدیک این موتورهارو زیارت بکن
بعد نظر بده
یکی هم که به قیمت داره میفروشه ما مصرف کننده ها ازش بد میگیم
آخه عادت کردیم همه چیو سوبله بکنن تو پاچ*** و بعدش بیایم پز بدین آره داداش من 30 میلیون دادم نینجا خریدم
یا 21 تومن دادم خراید خریدم
:icon_pf _99_:
erfi.747
10-01-1395, 05:20 بعد از ظهر
داستانش اینه که کلا تولید چینه صبر کنید به زودی گندش درمیاد
نه داستان اینه که یارو به خاطر اسم هوندا و ktm ده میلیون میکشه روش و بعد با عشق تقدیم مردم میکنه
M@hdi
10-01-1395, 06:19 بعد از ظهر
نه داستان اینه که یارو به خاطر اسم هوندا و ktm ده میلیون میکشه روش و بعد با عشق تقدیم مردم میکنه
هوندا رو که ولش کن کلا تعطیله من موندم کیا میرن 24 تومن پول میدن بالای CB300F من خودم از نزدیک که بررسی کردم کلی خورد تو ذوقم ولی ktm از حق نگذریم کیفیت ساختش یه چیز دیگس
این بنللی رو هم از نزدیک دیدیم من هر روز یه پام گمرکه برادر خود فروشنده چون منو می شناسه گفت کلا تو چین تولید میشه یعنی موتور عملا چینیه فعلا صبر کن تا ببینیم چی از آب درمیاد نمی گیم کیفیتش بده ولی هیچ وقت به پای کاواساکی و ktm نمی رسه و نخواهد رسید هر چقدر پول بدی همونقدر آش می خوری شرکت نیکران هم در راه رضای خدا کار نمی کنه خیالت راحت .... ما از خدامونه کیفیت ساختش خوب باشه و بدون مشکل و واقعا 15500 ارزش داشته باشه بریم بخریم دیگه این هندی لگن خز و خیل رو سوار نشیم
sajjadme
11-01-1395, 04:33 بعد از ظهر
توی ایران متاسفانه قیمت های عرضه ی داخل با قیمت های جهانی موتور ها یا هر چیز دیگه ای زمین تا اسمون باهم فرق دارن کی تی ام 200 و هوندا سی بی ار 250 و خیلی موتور های دیگه از این ارزون تر هستن دیگه نهایتا هم قیمت اما وقتی اینجا میان قیمتشون سه چهار برابر این میشه و تنها موتوربرندی که قیمتش توی ایران به قیمت جهانیش نزدیکه همینه و من احتمال زیادی میدم که تا چند وقت دیگه اینم قیمتش یهو چند برابر میشه ....
خدا کنه زودتر کیفیتش مشخص بشه که اگه خوب باشه به امید خدا زودتر بخریم
mogrem
18-01-1395, 05:45 بعد از ظهر
چی شد خبر از ورود یه بازار این موتور نشد هوس عوض کردن موتور زده به سرم فقط یه مشکل دارم اونم اینکه هر روز سوار موتور میشم باید بیاد چند نفر بکیرن ببینم چقدر دوام داره یا باید یه موتور معمولی در کنارش داشته باشم
imoon
20-01-1395, 04:15 بعد از ظهر
این موتور ارزش خرید داره یا پالس 220 ؟ چون من موتور لازمم نمیدونم کدومو بگیرم که اذیت نشم
sajjadme
21-01-1395, 01:48 قبل از ظهر
ببین ایمان جان ....سوال تو سوال منم هست
1-اما پالس واقعا نمیشه بخاطر قانون عدم تولید و نمره گذاری موتور های کاربراتوری که از مهر ۹۵اجرا میشه خیلی سفت و سخت ....وگرنه هیچ مشکلی نداره و گزینه بسیار مناسبی هست و
منم تا دم خریدش رفتم که این قانون رو دوستان اطلاع رسانی کردن ...افرادی مثه اقا فرنام عزیز و اقا فرشاد عزیز و بقیه دوستان ..
2-اما واقعا نمی دونم اگر بنللی بخریم میتونیم از کیفیتش راضی باشیم .....
3-گیریم که راضی باشیم ...قطعه رو چه کار کنیم ....
4-نیکران موتور گفته سرویس هارو ببرین نمایندگی خدمات پس از فروش انجام بدین ....خوب توی شهر ما و خیلی از شهر ها و استان ها نیست ...فک کنم توی تهران و خراسان و خوزستان و کرمان و فارس باشه ....
خوب بقیه چه کنند ...تا کی طول می کشه تا نمایندگی به جاهای دیگه برسه .....
5-الان اگه من بگیرم چون جایی نیست ببرم سرویس باید توی خونه خاک بخوره تا نمایندگیش بیاد بعد تازه سوارش شم و اب بندیش کنم ....خوب دق میکنم ...
6-از اینور هم اگه نگیرم یهو اگه قیمتش دوبرابر شد چه کنم ......اینجوری هم دق میکنم ...بازار ایران که معلوم نمی کنه چه پیش میاد
7-حالا اگه بگیرم بعد شرکت کلاهبردار در بیاد و یهو جمع کنه بره چی ....البته احتمالش کمه ولی خوب اینم یه احتماله...
خلاصه سوال زیاده....جوابشم نیست...:)
imoon
23-01-1395, 03:46 بعد از ظهر
چنتا عکس میزارم از این خوشگل تازه رسیده..عین هلوووو
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
عکس ها لود نمیشه ...
imoon
24-01-1395, 06:17 بعد از ظهر
این هم تبلیغ جدید و رسمی این موتور
sajjadme
24-01-1395, 08:45 بعد از ظهر
دوستان اینم کلیپ تاپ اسپید مدل تک سیلندرش
روی دور موتور 9000 154 تا سرعت میره ....بنظرم که خیلی خوبه و موتور هم توی فشار نیست ....بنظرم گزینه ی بسیار مناسبی برای مسافرت هست ....چون فرمونش ریسی نیست خیلی راحتتر میشه امکاناتی مثل جی پی اس و گوشی و غیره روش نصب کرد ....سرعتشم که بنظرم عالیه 154 تا رو دور موتور 9 فک کنم تا 162-3 هم جا داره ...البته بعید میدونم کلا نیاز بشه به این سرعت ها ..... ولی خوبه که براحتی میره ...امکانات کنسولش هم تقریبا از همرده هاش بیشتره...
فقط میمونه بحث خدمات پس از فروش ...البته قطعات که بقول دوستان تا موتور همه گیر نشه قطعه هم فراووون نمیشه اما من روی انجام سرویس ها و وجود تعمیرکار بیشتر حساسم تا قطعه ...قطعه رو از نمایندگی هم میشه سفارش داد ولی تعمیرکار کاربلد رو چی؟؟؟؟؟؟؟
فرنام
25-01-1395, 04:47 بعد از ظهر
تولید امروز شرکت نیکران موتور
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۶-۰۴-۱۳_۱۷.۳۸.۵۷.png
رنگها : قرمز_ مشکی_ سبز_طلایی
قیمت : 9.500.000
عرضه از نیمه اردیبهشت
sajjadme
25-01-1395, 04:56 بعد از ظهر
داداش 9 تومن راه نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:297::4chsmu1:
mogrem
25-01-1395, 06:13 بعد از ظهر
من اینم موتور رو بگیرم اولین کاری که میکنم اگزوز رو عوض میکنم حیف موتور به این خوشگلی نیست با این اگزوز ضایع ایا برند های اگزوز سازی مدل مخوص این موتور دارن
sajjadme
25-01-1395, 09:37 بعد از ظهر
نمیدونم چرا ولی عاشق اگزوز LEOVINCE COBRA شدم خیلی چیز باحالی هست صداش هم باحاله...بنظرم خیلی هم خوشگل هست:happy4:
موتور باز
27-01-1395, 06:20 قبل از ظهر
دیروز رفتم موتور رو از نزدیک دیدم توی گمرک دیدم
موتور 250 تک سیلندر توی نمایندگی :
- کیفیت رنگ بدنه و رینگ به شدت ضعیف ( راحت رنگ پریده بود !!! حتی روی رینگ )
- روی گلویی فلزی فرمون پلیسه تراشکاری هنوز مونده بود !
- روی کمک های جلو هم که فاقد رنگ هست راحت خراش افتاده بود ( یعنی حتی فورج شده هم نیست )
علت این کیفیت متوسط در بدنه فلزی رو بعد که اومدم خونه متوجه شدم ( پایین تر خود مدیرعامل جدیدش گفته )
و اینکه امروز رفتم توی سایت تولید کننده اصلی qianjiang ([Only registered and activated users can see links])
دقت کنید : این موتور جز اسم و برند هیچ ربطی به بنلی قدیم ایتالیا نداره
مثل اینکه ایرانخودرو پژوی فرانسه رو بخره بیاره ایران و به اسم پژو یه ماشین کاملا جدید با طراحی داخلی و آلیاژ و ... داخلی تولید کنه
شرکت qianjiang ([Only registered and activated users can see links]) سال 2005 شرکت بنلی رو خریده و داره از سابقه و نام و برند بنلی استفاده می کنه
( Qianjiang bought the Italian bike company in 2005 )
شرکت الان با 3 برند موتورسیکلت تولید می کنه Keeway و benelli و Qianjiang و تحت برند goccia هم دوچرخه و کارخانه تولید آن در شهر Wenling چین است .
که شرکت شرکت نیکران موتور تو مدل Keeway و benelli ( درواقع Benelli Q.J ) رو از شرکت چینی qianjiang ([Only registered and activated users can see links]) وارد کرده است .
خود شرکت چینی به بنلی جدید در اروپا میگه : Benelli Q.J.
مدیر عامل جدید ( بعد از تصاحب برند بنلی )
این شرکت بعد از خرید توسط شرکت چینی خانم Yan Haimei ([Only registered and activated users can see links]) رو به عنوان نماینده اروپا ( Benelli Q.J. ) منصوب کرد
ایـــــنجــــــــا ([Only registered and activated users can see links])مصاحبه با خانم هان های می رو حتما بخونید ،
نکته اول در مصاحبه :
In China, we do not have easy access to high-strength steel alloys, so we over-engineer to make a very solid, high-quality bike here as in our China factory. This makes for a slightly heavier bike, but it's super durable and at a very competitive price. And low price makes the BN302 very attractive also in Europe.”
خلاصه میگه :
در چین دسترسی به آلیاژ فولاد سخت شده مشکل است ، پس ما بازطراحی کردیم تا موتور با کیفیت بالا در کارخانه چین بسازیم ، که این موجب شد کمی سنگین تر بشه اما قیمت رو خیلی رقابتی کرد . ( یعنی فولاد معمولی سنگین تر ارزان تر ):mad_majidonline:
حالا متوجه خواهید شد چرا کمک های جلو و بدنه فلزی این موتور زود خش افتاده بود ( بالا گفتم ، میرم نمایندگی عکسش رو بعدا دوباره آپ می کنم )
نکته دوم در مصاحبه :
در مصاحبه از اسم Benelli Q.J استفاده میشه .
نکته سوم در مصاحبه :
Then a new CEO came on the scene with great determination, renewing the technical staff...
یعنی برای بهبود وضعیت کارکنان فنی رو هم جدید کردند ( پس دیگه بنلی قدیم نیست و فقط اسم بنلی موند )
بقیه مطالب رو خودتو از لینک های زیر مطالعه کنید :
- مصاحبه با خانم هان های می :
- سایت انگلیسی زبان شرکت
- توضیحات بیشتر
لوازم این موتور با برند اصلی :
8446215713
27-01-1395, 09:04 قبل از ظهر
داداش کارت درسته آدم از بررسی دقیق ضرر نمیکنه
من روی klx 250 هم همین جوری بررسی کردم یارو تو کویر میگفت اینا ژاپنی هستن خودم ایمیل زدم شرکت مادر تو ژاپن اونا گفتن تایلندیه به اروپا و آمریکا هم زدم همشون گفتن تایلندیه حتی آمریکاییه میگفت 450 هم تایلندیه
تو ی مصاحبه با ژاپن طرف گفت هر چی کاوازاکی زیر 650 سی سی تولید تایلنده z800 هم تولید تایلنده موتورسوارای خارجی هم همینو میگن
حالا نتیجه میگیریم بررسی واقعی نتیجه اش زمین تا آسمون با پرس و جو از این و اون فرق داره
ی بررسی دیگه روی تریل ktm 250 های چراغدار موجود در کویر کردم که چرا اینقدر اینا نسبت به ژاپنی ها مشکل دار میشه فهمیدم اینا سفارش اتریشه اون سفارش اروپا و آمریکا هس که مدام قهرمان مسابقات میشه و توی ایران نیست
له کنید این بنلی آشغال چینی رو فریب صداشو نخورید اون صدا فقط بخاطر اگزوزه.
تحقیق درست حسابی کنید مثل این دوستمون ضرر نمیکنید
ahmadra.2520
02-02-1395, 01:28 قبل از ظهر
داداش کارت درسته آدم از بررسی دقیق ضرر نمیکنه
من روی klx 250 هم همین جوری بررسی کردم یارو تو کویر میگفت اینا ژاپنی هستن خودم ایمیل زدم شرکت مادر تو ژاپن اونا گفتن تایلندیه به اروپا و آمریکا هم زدم همشون گفتن تایلندیه حتی آمریکاییه میگفت 450 هم تایلندیه
تو ی مصاحبه با ژاپن طرف گفت هر چی کاوازاکی زیر 650 سی سی تولید تایلنده z800 هم تولید تایلنده موتورسوارای خارجی هم همینو میگن
حالا نتیجه میگیریم بررسی واقعی نتیجه اش زمین تا آسمون با پرس و جو از این و اون فرق داره
ی بررسی دیگه روی تریل ktm 250 های چراغدار موجود در کویر کردم که چرا اینقدر اینا نسبت به ژاپنی ها مشکل دار میشه فهمیدم اینا سفارش اتریشه اون سفارش اروپا و آمریکا هس که مدام قهرمان مسابقات میشه و توی ایران نیست
له کنید این بنلی آشغال چینی رو فریب صداشو نخورید اون صدا فقط بخاطر اگزوزه.
تحقیق درست حسابی کنید مثل این دوستمون ضرر نمیکنید
--
دوست عزیز شما چرا قصاص قبل از جنایت میکنید؟؟
اجازه بدید موتور بیاد تو بازار مردم سوار بشن تست بشه بعد انقدر این موتور رو مورد حمله قرار بدید.
همین تفکرات هستش که دو سه تا شرکت از بازار ایران وحشتناک سود به جیب میزنن با موتورای اشغالشون
خدایی خسته نشدین از پالس و اپاچی؟؟؟ بعد ۱۰ سال پالس و اپاچی چقدر فرق کردن تو طراحی و کیفیتشون؟؟ تازه اولاش خیلی بهتر بودن روز به روز با تولیدای جدیدشون دارن بی کیفیت تر میشن!
بنلی ارث پدر من نیست که بخوام طرفداری کنم ولی فقط به خاطر اینکه تولید چینه دلیل نمیشه بد باشه
الان کلی از لوازم پالس و اپاچی تو چین تولید میشن
بنلی ۱۵۰ خدایی هم ارزون هم نسبت به بقیه ۱۵۰ های دیگه خیلی خوشگل تر و نرم تره نسبت به قیمت مقایسه کردم.
۲۵۰ تک هنوز نیومده ولی تو نمایشگاه من سوارش شدم خیلی خوش دست و زیباست ولی نشد که باهاش رانندگی کنم
۲۵۰ های دو سیلندرشم واقعا عالیه و نسبت به قیمتش بسیار بسیار معرکه هستش.
هیو سانگ اونقدر الکی پت و پهن و گنده هست ۲۰ میلیون هم پولشه و تازه اب خنک هم نیست
نکته خیلی مهم اینه که شرکت نیکران یه مدیر عامل بسیار ثروتمند داره که اومده بازار ایران رو تسخیر کنه و قیمتاش فوق العاده عالی و رقابتی هست
۲۵۰ تک سیلندر بنلی رو ۹۵۰۰ قیمت گذاشتن با اون خوشگلی و قدرت اون وقت پالس rs200 که فقط فلاپ هست و همون موتور پر از عیب ns200 روشه ۱۰/۵ الی ۱۱ میلیون قیمت گذاری کردن.
حالا خودتون قضاوت کنید
==
در ضمن اون دوستمون که فرمودن این موتور فقط صدا داره و هیچی دیگه نداره خدمتشون عرض میکنم یک بار پشت موتور بنلی ۲۵۰ دو سیلندر بشینن و رانندگی کنن اون موقع مجددا نظرتون رو بفرمایید.
شرکت هم گفته اگر کسی اگزوز رو عوض کنه از گارانتی ساقط میشه
موتور باز
04-02-1395, 11:21 قبل از ظهر
benelli-tnt-25-ownership-experience
دوستانی که به زبان انگلیسی آشنایی دارند
لینک ایـــــــــــــــــــــــ ن انجــــــــــــــــــــــ ـــــمن ([Only registered and activated users can see links]) برای افرادی که تجربه های خودشون رو در مورد این موتور به اشتراک می گذارند
مباحث خیلی خوبی اونجا مطرح شده
من یه نگاه بهش انداختم
- در مورد کیفیت رنگ
- لرزش موتور
- میزان باد جلو و عقب
- گرمای موتور
- نشت روغن
و ...
sajjadme
04-02-1395, 11:45 قبل از ظهر
این تک سیلندرش هنوز عرضه نشده به بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نخریده؟؟؟؟
کیفیتش چطوره ؟؟؟اگه خریدین بگین
فرنام
11-02-1395, 05:12 بعد از ظهر
تی ان تی 25 هم وارد بازار شد
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۶-۰۴-۳۰_۱۸.۰۶.۴۳.png
[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۶-۰۴-۳۰_۱۸.۰۷.۱۹.png
sajjadme
11-02-1395, 05:47 بعد از ظهر
یه نفر بره کشیک وایسه ...اونایی که این موتور رو میخرن همونجا عضو پرشین موتور کنه بیان اینجا اطلاعات بدن:121fs725372:
roma
11-02-1395, 05:52 بعد از ظهر
یه نفر بره کشیک وایسه ...اونایی که این موتور رو میخرن همونجا عضو پرشین موتور کنه بیان اینجا اطلاعات بدن:121fs725372:
اینم که داستان دار در امده:bargh:
شرکت نیکران موتور زده که شرکت بنلی دور موتورش رو 9500 محدود کرده طبیعی هست کلا همه چی طبیعی تو این موتور
گفته خوب بیشتر گاز ندید فعلا تا توی نسخه بعدی این محدویت شرکت بنلی به سفارش ایران برداره :gigglesmile:
روی 9.5 کات اف میزنه
imoon
11-02-1395, 08:52 بعد از ظهر
خوش رخه اما به دوک 200 نمی رسه ...
محمد جانی
11-02-1395, 11:42 بعد از ظهر
یعنی اینم مثل دوسیلندره داستانداره؟یکی که خریده بیاد اطلاعات بده خواهشا.:29:
Babak
12-02-1395, 12:19 قبل از ظهر
2 سیلندر مگه چه داستانی داره؟
انجین 250 سی سی مگه چه سرعتی میتونه برع که براش محدودیت هم بزارن ؟
sajjadme
12-02-1395, 12:58 قبل از ظهر
منظورشون داغ کردنه بیخود هست ... حیف شد که چینی از اب درومد :297::i'm ok:
اخه ما چه گناهی کردیم که چین دهن مارو داره سرویس میکنه ......
ایکاش یکم ژاپنی ها دهن مارو سرویس میکردن :4chsmu1::thanks:
Babak
12-02-1395, 09:20 قبل از ظهر
آب خنگه.
البته از نظره کیفیت زیاد جالب نیست کلا
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
roma
12-02-1395, 10:02 قبل از ظهر
2 سیلندر مگه چه داستانی داره؟
انجین 250 سی سی مگه چه سرعتی میتونه برع که براش محدودیت هم بزارن ؟
گفتم که رو دور موتورش محدود شده به 9/5 در صورتی که باید مثل همه موتورها تا 11/5 باشه و گاز بخوره
که باید خیلی ترسید شاید انجینش تحمل دور بالا نداشته امدن یه همچین کاری کردن شاید
کار جالبی نکردن رد لاین دور موتورش از یازده هزاره روی کیلومتر یعنی شما قبل از این وارد رد لاین بشی کات اف میزنه :gigglesmile:
بعد گفتن این طبیعی چی چی طبیعی الان روی پیشونی ملت چیزی نوشته یا خودشون
Babak
12-02-1395, 10:22 قبل از ظهر
به قوله شما اون 10.000 به بعد شاید دکوره انجین توان تحمل نداره
keyvanj
12-02-1395, 12:06 بعد از ظهر
کلا" چین یه آنالیز روانشناسی درستی از مردم آسیا کرده و طبق اون عمل میکنه
میدونه که باید بیشتر روی ظاهر محصول مانور بده و ماها کیفیت برامون در مرحله دوم هست! اینو به خوبی فهمیده
مثالش هم هست ماشین های چینی که تو خیابون ها پره! شاسی بلند میزنه اتاق اندازه لندکروز غول اونوقت موتور 1500 میزاره روش مردم هم شاد و شنگول میرن میخرن
این بنلی هم اتاق زیبا و گول زننده. طراحی ایتالیاست هرچی باشه طراحی مسلما" زیبایی داره . اما 9500 به بالا مشخصه که امکان انفجار موتور و به تبع انفجار سرنشین و خراب شدن تمام ظاهر سازی ها وجود داره!!!! :retarded:
sajjadme
12-02-1395, 11:31 بعد از ظهر
توی دیوار اگهیش رو یه فروشنده ی موتور سیکلت گذاشته بود قیمت 12.5 م...
اگر این قیمت فروش از خود شرکت نیکران موتور اب بخوره ...این شرکت یه شرکت کذاب و دزد هست که مطمئنن کیفیت کالاش اشغاله و باید توسط ما ها تحریم شه که متاسفانه مردم توی این کار در برابر ایران خودرو و سایپا نشون دادن که توانایی خودداری از خرید جنس اشغال رو ندارن ...چه بکنیم خلایق هرچه لایق:27:
موتور باز
13-02-1395, 01:02 بعد از ظهر
([Only registered and activated users can see links])
sajjadme
13-02-1395, 04:39 بعد از ظهر
من چند بار خواهش کردم که اسم صنعت موتور چین رو درکنار هند نیارید ...
اخه کجای چین قابل مقایسه باهند هست ...میدونید باجاج چند سال قدمت داره...از سال 1926 یعنی 90 سال که تقریبا یک قرن قدمت و تجربه داره ... و برای یک میلیارد و خورده ای نفر موتور ساخته و الان هم با شرکت های بزرگی مثل کاوازاکی همکاری میکنه و صنعت موتور سیکلت هند میزبان تمام شرکت های بزرگ ژاپنی و هارلی دیویدسون امریکا و شرکت های بزرگ اروپایی و.. هست
واقعا بی انصافی هست که هند رو درکنار چین قرار بدیم کجای کیفیت هند ضعیفه ....همین پالس رو ببین عین چی کار میکنه ...کیفیت هم که خیلی خوبه این کجاش قابل مقایسه از نظر کیفی با محصولات چینی هست؟
خواهشا بی انصافی نکنیم و با منطق قیاس کنیم
درضمن برداشته شدن تحریم یه شوخی هست ... تا الان که امریکا فقط ارز هامون رو از توی حسابامون برداشته و نوش جان کرده و یه ابم روش ... اجازه معامله ی بانک ها با ایران و اجازه ی استفاده از دلار رو در تجارت به ایران نداده و خودشون هم گفتن ساختار تحریم ها حفظ شده ....اما یه عده اینجا هم مردم و هم خودشون رو گول زدن که تحریم ها برداشته شده
hyrad
13-02-1395, 05:16 بعد از ظهر
سلام
دوستان دیروز نمایندگی بودم هیچ موتوری نمیفروختند حتی مدل 250 تک سیلندر نداشتن،فقط 150 cc بود،حالا موندم به قول خودشون شرکت ایتالیایی هست و اخرین تکنولوژی روز دنیا یدک میکشه این 150سی سی هاش چرا کاربراتوره؟
قیمتا هم فضایی بود از 10 تومن تا 12 تومن،tnt 25 میفروختند
دوستان یه سوال داشتم شاید ربطی به تایپیک نداشته باشه من گواهینامه یک ساله گرفتم و نوشته تا200 می تونم سوارشم یعنی 250 بگیرم مشکل بر می خورم؟خب یه فکری هم به حال ما می کردند 150 و 250 زدند یه200 هم میزدند همه برندا دیگه 200 cc دارند ما که سر از کار این شرکت ایتالیایی در نیاوردیم،فعلا که شرکتش خیلی ضعیف خودشو نشون داده همه موتورو دادن دست دلالا بهشون میگم چرا 250 12 تومنه می خنده میگه همینه دیگه،خود شرکتم زنگ زدم گفتم چرا قیمتااینجوریه گفت با نمایشگاه تماس بگیرین،تو سایتشونم زده نمایشگاه تا 9 شب بازه دیشب ساعت 8 نمایشگاه بستند،کلا کسی هم پاسخگو نبود الکی یه نفر اونجانشسته بود.
Babak
14-02-1395, 02:04 قبل از ظهر
آقا طبق تجربه شخصی بنده پولتون رو پای موتور چینی هدر ندین (عرض شد طبق تجربه شخصی). درسته زیباست صدای قشنگی داره از نزدیک دیدم ولی وقتی خیلی روی موتور ریز میشی متوجه میشی توی تولیدش بی دقتی زیاد شده و این در طول مدت 100% مسئله ساز خواهد شد. با این هزینه گذینه های خیلی بهتری هست. بزارید ما به عنوان مصرف کننده به تولید کننده ها یاد آوری کنیم از همون اول جنسهای کپی شده چینی را نخواهیم خرید و برای خودمون ارزش قایل بشیم.
MANHUNT
15-02-1395, 09:48 بعد از ظهر
erfi.747
15-02-1395, 09:57 بعد از ظهر
از دوستان وارد و اساتید محترم خواهش میکنم با توجه به عکس هایی که جناب manhunt گذاشتن بگن که کیفیت بدنه و قطعات رو چجوری ارزیابی میکنید ؟ ارزش داره به جای 220 اینو بگیریم ؟
MANHUNT
15-02-1395, 10:19 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]بنلی تک سیلندر دوستان شرمنده بخاطر پایین بودن سرعت اینترنت عکسا با هم نمیاد عکس گذاشتن هم به سختی صورت میگره[Only registered and activated users can see links]
sajjadme
16-02-1395, 01:17 قبل از ظهر
لامصصصصصب خوبیش میدونی چیه ؟؟؟
روی شاسی اش یه جایی قرار دادن برای پروتکشن (ضربه گیر)خیلییییی عالیه این مزیتش حیف که چینیه
عید بعثت رسول اکرم صلی الله علیه و آله بر همه ی شما دوستان و عزیزان گرامی باد
imoon
16-02-1395, 12:35 بعد از ظهر
سلام بر همه عشق موتورها و عید هم تبریک
دیروز گمرک بودم نمایندگی نداشت این مدل رو یه سری از مغازه ها داشتن قیمت هم از 9.200 بود تا 11.500 و هر کی یه قیمت میداد..
بعضی ها هم الکی میگفتن فروش رفته هفته بعد بیا در حالی که داشتن
من خودم از نزدیک دیدم کیفیت مونتاژ را معمولی رو به پایین دیدم ( البته من قبلش رفته بودم نمایندگی کویر داشتم دوک 200 و 250 را میدیدم لامصب چه کیفیتی ) شاید ناخودآگاه داشتم با اون مقایسه میکردم که میگم معمولی رو به پایین
رنگ ها هم سبز - سفید - مشکی دیدم
M@hdi
17-02-1395, 12:20 بعد از ظهر
سلام
منم الان گمرک بودم قیمت از 10 تا 11500 بود
تو یه مغازه رفتم گفتم tnt25 چنده یارو گفت 5500 :4chsmu1: گفتم اشتباه می کنی بالای 9 تومنه ها .. خلاصه بعد چند دقیقه مشخصات دادن گفت اون tnt نیست اسمش تورنادو :gigglesmile:
یارو هنوز اسم موتور رو نمی دونه نشسته موتور فروش شده گفتم داداش اسمش tnt ه تو سایت اصلی و سایت نیکران موتور بری نوشته tnt
بعد دیدم AS150 هم داره گفتم AS چنده گفت NS ه دیگه می خواستم بزنم چک و چونشو خورد کنم یهو دیدم بغلش نوشته NS 150 ببینید تو چه مملکتی داریم زندگی می کنیم خود فارس موتور هم مدل موتورهایی که مونتاژ می کنه بلد نیست بغل AS برچسب NS چسبوندن:icon_pf _99_:
farshad 54
17-02-1395, 06:41 بعد از ظهر
نیکران شتر با این سیاست مسخرش که موتور رو برای فروش میده دست گمرکیا بزرگترین حماقت رو میکنه و واقعا واحد R&D این شرکت باید بره جلو بوق بزنه این قیمت ها هم نتیجه تخیلات گمرکیاس چند وقت دیگه میاد رو همون ۹/۵ و ۱۰ تومن فقط دوستان میخوان اول کاری یه چند تا هول بدن به ملت همیشه در صحنه بعدش قیمتا درست میشه
M@hdi
17-02-1395, 06:57 بعد از ظهر
موتور رو دادن دست یه مشت گوسفند چرون که حتی اسم موتور رو بلد نیستن من چند جای دیگه هم شنیدم یارو می گفت تورنادو حتی اسم برندش رو هم نمی دونست می گفت بنتلی .... گفتم بیخیال بابا بنتلی که ماشینه
سبزش رو 11500 مشکیش رو 10 یه جای دیگه هم 10500 قیمت کردم ...... متاسفانه بعضی از دوستان انقدر هول هستن انگار چی می خوان بخرن یه مدت دست نگه دارین و نخرین خود به خود قیمتش می کشه پایین .... موتور چینی دیگه چیه که بازار سیاه درست کنن براش
said khansar
17-02-1395, 07:21 بعد از ظهر
جالبش اینجاست که طرف میره سوالات فنیروازهمین مغازه دارامیپرسه که به قول دوستمون اسم موتورم بلدنیستن.اونوقت حرفای مغازه دارمیشه براشون سندفکرمیکنندمغازه داراازشرکت بنلی استخدام شدند!مگلی هم به قول فروشندهاانگلیسی بودولی الان چی...موتوری که تا1سال سواری نگیری نمیشه گفت چیکارست.من خودم امیدوارم تااین موتورموتورخوبی باشه وقیمت مناسبی داشته باشه ودوستان بتونن ازش استفاده کنند.
sabin
18-02-1395, 06:38 بعد از ظهر
این موتور اگر واقعا در کارخانه بنلی ایتالیا ساخته شده باشه و برگه ی تست بازدید اوکی نهایی رو توی اون کمپانی خورده باشه !! 9500 مفته
موتور باز
18-02-1395, 07:47 بعد از ظهر
این موتور اگر واقعا در کارخانه بنلی ایتالیا ساخته شده باشه و برگه ی تست بازدید اوکی نهایی رو توی اون کمپانی خورده باشه !! 9500 مفته
کلا عبارت " بنلی ایتالیا " اشتباهه
دیگه انقدر گفتیم که خسته شدیم ( برید بخونید : بنلی سال 2005 واحد موتورسیکلتش رو به شرکت QIANJIANG چین فروخت و تمــــام )
واحد ایتالیا ی شرکت بنلی چین دو نسخه 1130 و 899 سی.سی رو در نمایندگی ایتالیا ی این شرکت طراحی می کنه و میسازه . ( توسط 180 نفر پرسنل باقیمانده )
نسخه 600 سی.سی در واحد ایتالیا ی این شرکت چینی طراحی و در چین توسط متریال چینی ساخته میشه .
( چرا میگم متریال چینی ، چون این موتور در همه نسخه ها اضافه وزن داره و مدیرعاملش مصاحبه کردو گفت ما در چین آلیاز نداریم از فولاد معمولی استفاده کردیم ، سنگین شد ، اما ارزون در اومد و قابل رقابت
( این فرق سیاست یه شرکت چینی و با یه شرکت ژاپنی ، آمریکایی یا اروپاییه )
- بعد میان میگن اپل هم در چین تولید میشه ،
باباجون ، اپل در چین طبق سیاست های شرکت مادر ( سیاست کیفیت بالا ) تولید میشه )
و ما هم دیگه سیاست شرکت های چینی رو خوب می دونیم : ارزونتر ، فروش بیشتر ( در مورد کیفیت حرفی نزدم )
نسخه های پایین تر هم که کلا چین ( طراحی میگن زیر نظر دفتر ایتالیا انجام شده - اطلاعاتم ناقصه )
بهر حال :
- موتور قشنگیه ، به نظر من از 2 سیلندرش قشنگتره ( 2 سیلندرش خیلی سنگینه ، ولی صدای خوبی داره - خیلی ها به خاطر صداش می خرند - اگزوز )
- شتابش از 2 سیلندر بیشتر و گشتاورش و سرعت نهایی اش کمتر
- در کشور های زیادی توزیع شده
- در ایران هم شرکت تعدادی رو برای تعمیر این موتور آموزش داده ( که به شخصه تحسین شون می کنم )
- این هم که هی می گند ایتالیا ، ایتالیا ، به شرکت وارد کننده ربط زیادی نداره - سیاست چین همینه ، بالاخره یه برند ایتالیایی رو خریده دیگه ( مثل تیم فوتبال یه شهر که یه شهر دیگه میخردش )
- کیفیت رنگ بدنه اصلا چنگی به دل نمیزه
- کیفیت قطعات انجین و ... هم 3 سال دیگه مشخص میشه ( قطعه مکانیکی و اصطکاک - جنس آلیاژ و استحکام )
- توی همه سایت ها به وزن زیاد این برند و نبود ABS انتقاد کردند ( که از آخر امسال نسخه های ABS جایگزین نسخه های قبلی میشه )
صحبتی با شرکت نیکران :
- دمتون گرم که اینجا مونتاژ می کنید ( ارزون تر در میاد - البته اگه گرون تر بود که می رفتیم KTM می خریدیم )
- دمتون گرم که برای تعمیرش دوره برای تعمیرکارایی از چند شهر مختلف گذاشتید ( جهانرو یاد بگیر )
- به کیفیت مونتاژ انتقاد هایی وارد بود که شنیدم رو به بهبوده
- سیاست فروش تون سیاست کثیفیه ( از جهانرو یاد بگیرید ) البته اگه جهانرو هم این کار و میکرد همه الان توی مغازه هاشون CF150NK داشتند .
جمله آخر :
امسال موتورهای خوبی وارد میشه
از برج 6 همه باید انژکتوری باشند
شندیم 250 سوزوکی هم در راه ( به صورت شرکتی )
amiroww
18-02-1395, 10:09 بعد از ظهر
اتفاقا دوستان این نیکران شتر عزیز ، قوی ترین کار تبلیغاتی داره انجام میده اونم بازی با احساسات و عوام فریبی مردم هستش !
نگاه کنید موتور هایی مثل این شبلی چینی :25r30wi:فقط یک صدا هستند ، اصلی ترین مسئله ای که من و شما میریم 250 میخریم بخاطر صدای بم تر و رسا ترش نسبت به بقیه موتور هاست وگر نه از لحاظ سرعت 10 20 تا با موتور های دیگه فرق دارن !
این شرکت اومده دست گذاشته رو این قضیه اولش میاد یک کلیپ از بنلی 300 میزاره زیرش می نویسه صدا تفاوتی با نسخه عرضه شده تو ایران نداره ! بعد آخه یکی نیست بهشون بگه اگه تفاوتی نداره پس چرا 300 سی سی از هدرز استفاده شده ؟؟؟؟
بعد میان یک موتور مجانی میدن به مهدی جابری که براشون تو پیست مقام بیاره ، یه بنده خدایی با z300 تو اون مسابقه بوده که حالا نیکران شتر عزیز مرهمت کردن با هدایایی خواستن تو مسابقه کمتر گاز بدن * اگر هم این شرکت خیلی ادعا داره اسم میارم براشون *
بعد اومدن یک سری مارکتینگ ها کردن که کلا تولید این موتور محدوده فلان بیساره ! بعد اومدن تو ذهن مردم انداختن که مدیران برتر نیکران شتر همگی بی نیاز نسبت به پول هستند و بهمین دلیل قیمت عرضه شده با هند و تازه با احتساب گمرکی شدید ما یک قیمت هستش !
آخه مدیران عزیز مگه ماها دور از جون خر هستیم ؟ موتور مگه پالت وارد کشور می کنی که گمرکی شدید ازت بگیرن؟ آره کویر موتور gold wing 2016 اورده گذاشته 130 میلیون داداش نوش جونش ، موتور از ژاپن مستقیم وارد کشور کرده 2 سال خدمات میده سند میده گمرکیشم داده، پولشو داری سوار شو لذتشو ببر !
ولی نیکران موتور سری اول 2 سیلندر ها رو نزدیک 40 تا تولید کرده این آقایون مدیر اگه نیازی به پول نداشتن تیراژ بالا میریختن تو بازار که به هر نمایندگی 10 تا بدن ! ولی دوستای عزیز من الان یک لیست 100 نفری تمام نماندگی هاشون دارن که موتور می خوان برای مردم و حتی پول پیش هم گرفتن از بعضیا !
حالا شما خودتون فکر کنید این موتور هایی که 21 تومن 24 تومن آگهی میشه یا حتی من رفتم نمایندگی غلامی میگه داریم ولی قیمت بیشتره میگم چقدر میگه ناقابل سری جدید بهت میدم 21 تومن !!!!!!!!!!!!!
پس این شرکت تولید کرده که موتور داره میاد دونه دونه تو بازار ! این سیاست از ایرانخودرو که چه عرض کنم از بدترین شرکت دنیا هم بر نمیاد !
شرکتی که با احساسات مردم بازی کنه حتی اگه بهترین موتور دنیا حتی اگه بهترین موتور ساخته شده ژاپن هم بیاره من ازش خرید نمی کنم ! هیچ کسی نباید بکنه ! همینا هستند که باعث شدن بشیم جهان سومی و با یک موتور چینی اینجوری جنگ و دعوا بشه بین مردم !
شما برید زیر کامنت های عکس های اینستاگرام بخونید !
همش مردم دارن با هم کل کل می کنن یکی میاد میگه سر RS کل میندازم ! ال می کنیم ! بل می کنیم ! این موتور با NS مقایسه می کنن !
من خودم یک نقد کردم زیر عکس ها ! پاک شد کامنتم !!!!
یک بنده خدایی نوشته بود انژکتورش آمریکاییه ! کمک وسطش ژاپنیه ! ECU کره ای !
خوب با اینکه همه جاش چینیه تازه درجه چند باز اگه مال این کشور ها هم باشه نشان از خوب بودنش نیست !!!!! نشان از قدرت کم این کمپانی داره !
والسلام
roma
19-02-1395, 02:59 بعد از ظهر
اگه میشه باور کرد پراید سایپا کره ای هست یا پژو ایران خودرو فرانسوی هست این بنلی هم ایتالیایی هست
فقط اسم یه کشور یدک کشیدن که مهم نیست Rd برندش پژو مال فرانسه هست ولی ایران خودرو ارزان سازیش کرده مثل اون خانوم چینی الانم وانتش کرده وقتی برند خریدی دیگه تمومه هیچ نظارتی چه مستقیم چه غیر مستقیم نداره
روی درب صفحه کلاج لگوی بنلی حک نشد یه برچسب بنلی فقط خورده !!!!
مثل همین برچسبها سوزوکی ها که رو درب صفحه کلاج و برق ملت میچسبونن رو این امیکو ها این اون عوام فریبی که میگن همینه
ali110122
20-02-1395, 11:59 قبل از ظهر
دوستانی که این موتورو از نزدیک دیدن یا خریدن ممکنه بگین لاستیکهای موتور از چه برندیه؟
ممنون
M@hdi
20-02-1395, 07:07 بعد از ظهر
Pirelli
dreamworld
23-02-1395, 09:09 قبل از ظهر
دوستان عزیز که از این موتور سواری گرفتن راجع به لرزش موتور تو دور پایین و دور بالا توضیح میدن؟
چون من به یه مقاله برخوردم که میگه از شروع حرکت تا آخر یه لرزشی در این موتور وجود داره و به طور کلی انجین ناپایدار هستش. به نحوی که حتی پس از پیاده شدن هم پاهات هنوز کزکز میکنه.
صاحبان این موتور بدون تعصب جواب بدن. ممنون میشم.
من خودم از این موتور خوشم اومده ولی تا جوابشو پس نده اقدامی نمیکنم.
موتور باز
23-02-1395, 08:00 بعد از ظهر
دوستان عزیز که از این موتور سواری گرفتن راجع به لرزش موتور تو دور پایین و دور بالا توضیح میدن؟
چون من به یه مقاله برخوردم که میگه از شروع حرکت تا آخر یه لرزشی در این موتور وجود داره و به طور کلی انجین ناپایدار هستش. به نحوی که حتی پس از پیاده شدن هم پاهات هنوز کزکز میکنه.
صاحبان این موتور بدون تعصب جواب بدن. ممنون میشم.
من خودم از این موتور خوشم اومده ولی تا جوابشو پس نده اقدامی نمیکنم.
سلام
یه انجمن هست توی سایت xbhp اونجا کاربران تجربه شون رو از موتور ها شون میگن
2 تا تاپیک داره یکی برای 250 تک سیلندر و 300 دسیلندر
این تاپیک 250 تک سیلندر
([Only registered and activated users can see links])
دوستانی که علاقه دارند بروند و 60 صفحه تجربه کسانی که این موتور رو دارند مطالعه کنند
در مورد دو سیلندر همه در مورد گرما در شهر - وزن زیاد نظر مشترک دارند
در مورد تک سیلندر هم لرزش رو اغلب تجربه کردند
MANHUNT
24-02-1395, 10:28 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]یکی از فروشنده ها قیمت گذاشته یازده تومن:khak:
said khansar
25-02-1395, 07:55 بعد از ظهر
اکثرن تک سیلندرتوبازارموجوده دوسیلندرکمتره تا1ماه دیگه دوسیلندرهم زیادمیشه.
Raul645
26-02-1395, 03:51 قبل از ظهر
سلام.ممنون از نظرات خوب دوستان.واقعا لذت بردم
فقط اینو هم یادآوری کنم که همین کویر موتور هم دست کمی از نیکران موتور نداره!! تو کشور های دیگه دایلیم با اقساط 72 ماهه و 36 ماه گارانتی توضیع میشه اما تو کشور ما...
من بعد کلی تحقیق دایلیم رو انتخاب کردم درسته روی کاغذ ضعیفه اما در عمل متفاوته..بنلی هم با قیمت 9 الی 9/5 میتونه رقیب پالس ان اس باشه ...(اگه پولم به دایلیم نرسید بنلی میخرم)..پالس هم به این علت نمیخرم که هید لایتش کپی 95% از هید لایت هوندا ست(نمیدونم چه مدلی بود فک کنم 1000rr بود) و از طراحی کپی ب شدت بدم میاد..برا همین نمیرم سراغش
در جواب اون دوستمون که به اون فروشنده میخندید باید عرض کنم که TNT25 یا TN 250 هم میگن(tornado naked)
تازه قیمت این تک سیلندر رو تا 12/200 هم دیدم که همون لحظه رو به آسمون کردم با خودم گفتم خدایا چه گناهی کردم که باید تو ایران پیش این سگخور کنندگان لاشخور آفتابه دزد به دنیا بیام:22:
پالس 6 تومنی مونتاژ ایران رو میفروشن 11 تومن ای خداااااا
سی بی و نینجا میدن 36 تومن..این چه کاریه آخه...نه شرکت سود میکنه نه مردم فقط فروشنده سود میکنه..مردم هم مثل همیشه ضرر...ما الکی به گایپا و ایران پررو گیر دادیم..موتور فروشا که از اینا هم بدترن:gigglesmile:
- - - Updated - - -
در ضمن بنلی قدرتش 25 اسبه(24/5)
توی تبلیغ رسمی خودش داخل سایت نیکران شتر پاسارگاد(حیف اسم پاسارگاد)
Raul645
30-02-1395, 08:53 قبل از ظهر
راستی اون عکس دسته ترمز مربوط به مدل پریمیوم هست نه استاندارد
Raul645
02-03-1395, 12:05 قبل از ظهر
سلام
بعضی از دوستان گفتن که روی 9500 کات آف میزنه و فقط توی ایران اینطوریه و شرکت نیکران موتور گفته که این مشکل رو توی سری بعدی رفع میکنه که این اصلا مشکل نیست و خودش توی کل جهان همینطوری و روی 9500 محدوده
این هم لینکش ([Only registered and activated users can see links])
- - - Updated - - -
این هم بررسیش از سایت اتوکار ایندیا..بیشتر هم ازش تعریف میکنه
میتونید چنتا خط و خش رو فنر عقب و ترمز و پدالش و دسته اش ببینید
ولی قدرت موتور قابل قبوله
اینم لینکش ([Only registered and activated users can see links])
محمد جانی
03-03-1395, 11:37 بعد از ظهر
امروز گمرک بودم مغازه بغلیه اشرافیان گذاشته بود ۱۰۵۰۰ سفیدشو پارک کرده بود دم در یه کاغذ کوچیکم روش زده بود با ماژیک نوشته بود بنلی ۲۵۰ ساخت ایتالیا خندم گرفت بعد گفت قیمتو ۱۰۵۰۰گفتم مگه ۹۵۰۰ نیس گفت ثبت نامیاش ۹۵۰۰ هست اینا حاضر امادس گرونتره!رفتم پایینتر یجا یه سبزشو دیدم قیمت پرسیدم طرف گفت ۱۱ بعد گفت نه نه ببخشید ۱۱۵۰۰ گفتم حالا هول نزن همون ۱۱ هم بالاس فازت چیه.تو همین حین بودم یکی با یه سفیدش اومد همونجا دم همون مغاره گفت رفتم باهاش صحبت کردم گفت یه هفته ای هست خریدم موتورو به قیمته۱۰۵۰۰ ،۲۷۰ تومنم بیمش کردم پرسیدم ایراد نداشته چجوری گفت روز اول بردم خونه شب تو پارکینگ گذاشتم صب دیدم زیرش روغن داده روشن کردم ببرم نمایندگی دیدم ترمز خالی میکنه یهو بعضی جاها.خلاصه برده اونجا و ایراداشو برطرف کردن روغنش بخاطر این بوده که زیادتر از حد روغن توش ریخته بودنو واشرو ترکونده بوده و از درب برقش زده بیرون روغن ترمزشم کم بوده و نشتی داشته خلاصه حرفش این بود موتور بد نیس مونتاژ افتضاحه.ولی ازین گمرکیا حرصم گرفته بودا دوس داشتم خفشون کنم.والا فک میکنن ملت احمقن با اون دلایل قشنگشون برای قیمتو چرب زبونی.:icon_pf _99_::khak:
roma
04-03-1395, 10:34 قبل از ظهر
سلام
بعضی از دوستان گفتن که روی 9500 کات آف میزنه و فقط توی ایران اینطوریه و شرکت نیکران موتور گفته که این مشکل رو توی سری بعدی رفع میکنه که این اصلا مشکل نیست و خودش توی کل جهان همینطوری و روی 9500 محدوده
این هم لینکش ([Only registered and activated users can see links])
- - - Updated - - -
این هم بررسیش از سایت اتوکار ایندیا..بیشتر هم ازش تعریف میکنه
میتونید چنتا خط و خش رو فنر عقب و ترمز و پدالش و دسته اش ببینید
ولی قدرت موتور قابل قبوله
اینم لینکش ([Only registered and activated users can see links])
توی پیج بنلی در اینستاگرام گفته ما با شرکت صحبت کردیم کات آف بیشتر کنن اما شرکت بنلی قبول نکرده
یک نکته دیگه وقتی توی فیلم کات آف میزنه دور موتور بدجوری نوسان پیدا میکنه کل موتور داره بد جوری تکون میده که این خیلی غیر منطقی هست و میگه این چینی ها یه کرمی توش ریختن
Raul645
05-03-1395, 05:23 قبل از ظهر
خخخخ آره والا این فروشنده ها یه کارایی میکنن که آدم نمیدونه بخنده یا حرصش بگیره یا سرشو بکوبه رو کلاچ خلاص شه..
میگم دوستان تو کشور عزیزمون که تو کل جهان تکه به غیر از این موتور هیچ موتوری به قیمتی جهانیش نزدیک هست؟ماشالله هوندا و کاوازاکی که باید از فاصله یه کیلومتریشون رد شی...(انقد گرونن)
چون اولین موتورمه که میخوام بخرم و نمیدونم که این قانون که اگه 250 سوار شم( مثلا بزنن لواشکم کنن بعد با قاشق بیاین رو آسفالت جمعم کنید هم مقصر خودمم:gigglesmile:) برام دردسر ساز میشه یا نه ..
برا همین دنبال یه موتور 200 میگردم اما به غیر از ns و as و rs چیز دیگه ای ندیدم..اینا هم قیمتشون دو برابر قیمت جهانیشونه با اون مونتاژ قشنگشون.با قیافه کپیشون هم خیلی حال نمیکنم هرچند زیبا هستن.از انجینشون که بچه ها گفتن شاتون میزنه هم میترسم..حالا من موندم گفتم مرگ یه بار شیون هم یه بار..برم این بنلی رو بخرم که حداقل کمتر حرص بخورم..دایلیم هم خوبه (یعنی بهترینه)ولی یه خورده گرونه:297:..بعد مشکل گواهی نامه دارم .. :icon_pf _98_:
و یه موتور هم بیشتر نمیخوام بخرم(یعنی میخوام حداقل ۶ سال داشته باشمش)
حالا همگی یه راهنمایی ..پیشنهاد ...یه کمکی ..من نوکرتونم
shayant
05-03-1395, 04:49 بعد از ظهر
اگه میخوای ۶ سال موتور نگه داری بنلی نخر چون موتور ژاپنی هم تو این حجم بعد ۶ سال کار خودشو کرده مگر اینکه بخوای بزاری موتور گوشه خونه بمونه ازش کار نکشی ولی. اول باید ببینی موتورو برا چه کاری میخوای
MANHUNT
06-03-1395, 08:00 قبل از ظهر
سلام ممنون از راهنماییتون
ولی با حرفتون تا حدودی مخالفم.چون عمر وسیله به راکب .اهل تک چرغ و تک آف و حرکات نمایشی باشه یا نه.مثلا آدم میشناسم برا اینکه یه خورده صدای بهتری بشنوه روی 10/000 دور حرکت میکنه.اونم طولانی مدت که میتونه به راحتی به یه دنده دور رو بیاره حدود 7/5 الی 8..نوع روندنش.معمولا دو ترک بودن.تعویض روغن.جنس روغن.آب و هوای اون شهر.و و و .... کلی چیزای دیگه هم بستگی داره..اما همون طور که خودتون گفتین
حرف اول رو جنس میزنه..
راستش استفاده معمولا درون شهری میخوام باشه..ولی هر روز تا حومه هم باهاش برم..چون اینجا همینطور نگاه کنی کوه و جنگل میبینی یه پنج دقیقه از شهر بری بیرون توی حومه ای..مثلا هر یکی دو روز ویولن بردارم برم لب رود و بنوازم..جوری که حساب کردم حدودا سالی 30/000 قراره راه بره(شایدم هر روز صبح استارت بخوره و روزی 4 بار روشن و خاموش داشته باشم) اینا شرایطی هست که تو شهر خودمون باشم..اما اگه برم جای دیگه ای مثلا دانشگاه شیراز اصفهان یا ... این مقادیر نصف یا کمتر هم میشه
حالا با این شرایط چ موتوری هست که به دردم بخوره؟(تو شهر ما به این بزرگی به علت سردی هوا..فقط یه دونه نمایندگی کویر هست که اونم سی جی میفروشه..تعمیر گاه هم نهایتا 2تا..اونم بتونن با کاربراتوری سر و کار داشته باشن..از طرف دیگه با شیراز 1/5 ساعت فاصله دارم مثلا برای قطعات و سرویس و .. ):42kmoig:
بعضی ها گفتن دو سیلندر بگیر که اونم خدا تومنه
راهنماییم کنید وگرنه قهر میکنم میرم:vahidrk:
داداش من اگه ميخواي چند سال نگه داري بايد موتوري بخري كه جواب خودشو پس داده باشه بنلي هم كه تازه امده شما موتور خوب ميخواي كه سگ جون باشه و مصرف خوب و استهلاك خوبي داشته باشه پالس ٢٢٠ بگير با ٦٨٠٠ راستي تاپيك مشاوره ميزدي بهتر بود دوست من ما تو ايران چنتا انتخاب بيشتر نداريم و گزينه هامون برا خريد كمه يا اگه باشه يا مشكلاتي دارن يا با سليقه ما جور نيستن بهتره كه قبل از اينكه سردرگم بشيم يه انتخاب بكنيم و تمام حالا ميتونه بنلي باشه يا محصولات ديگه
MANHUNT
22-03-1395, 04:17 بعد از ظهر
دوستان الان تهران چه قیمت میدن؟؟
من اصفهان قیمت کردم،یجا۹/۵۰۰یجا دیگه۹/۶۰۰ سفید
تهران من قيمت كردم يجا ١٠٥٠٠ فقطم رنگ سفيد داشت يه جاي ديگه قيمت كردم يازده و پونصد تا حالا جايي من پيدا نكردم كه پايين ده تومن بده اگه اصفهان اين قيمت ميده خيلي خوبه
ali_r
22-03-1395, 08:23 بعد از ظهر
تهران میدان راضی چند روز پیش برادرم قیمت کرد 9.5 اسم مغازه رو یادم رفت از اون پل هوایی که میایی پایین همون اوایل هس
ali_r
22-03-1395, 11:39 بعد از ظهر
علي داداش حتما اسم مغازرو از داداشت بپرس ماله يه بنده خدايي ميخوام دمت گرم
پرسیدم گفت یادم نیست بهش گفتم برای خرید موتور بره نگاه کنه بگه
dreamworld
02-04-1395, 09:58 قبل از ظهر
اونجوری که اوایل صحبت می شد سرعت تی ان تی 25 به براحتی به 140 میرسه ولی در کامنتهای برخی صاحبان این موتور در اینستاگرام، نهایت سرعت اون 130 تاس. لطفا دوستانی که دارن بیشتر توضیح بدن.
sajjadme
08-04-1395, 10:16 قبل از ظهر
من کلیپش رو توی یوتیوب دیده بودم روی دور موتور 9.5 سرعتش 154 یا 145 نمیدونم ولی یکی از اینا بود ....
لینکش رو گذاشته بودم اینجا...
دوستان کسی این موتور رو داره کمی از مشکلاتش بگید از مزایاش بگید بعد از این مدت باز هم به همون صورته یا مشکلاتش برطرف شده ...دور موتور روی یازده میره یا همچنان محدود هست روی 9.5 ...
تاپیک خاک داره میخوره:fingersmiley:
MANHUNT
08-04-1395, 10:27 بعد از ظهر
تو سبلان يه بنده خدايي داره اين موتور گذاشته برا فروش به قيمت ١١ تومن الان نزديك سه ماهه داره خاك ميخوره
dreamworld
08-04-1395, 11:06 بعد از ظهر
من کلیپش رو توی یوتیوب دیده بودم روی دور موتور 9.5 سرعتش 154 یا 145 نمیدونم ولی یکی از اینا بود ....
لینکش رو گذاشته بودم اینجا...
دوستان کسی این موتور رو داره کمی از مشکلاتش بگید از مزایاش بگید بعد از این مدت باز هم به همون صورته یا مشکلاتش برطرف شده ...دور موتور روی یازده میره یا همچنان محدود هست روی 9.5 ...
تاپیک خاک داره میخوره:fingersmiley:
اونو دیدم. تو یوتوپ رو نمیشه حساب کرد طرف ممکنه تقویت کرده باشه یا خورشیدیو عوض کرده باشه.
باید ببینیم فابریکی کارخونه چند تا میره. و تا چه سرعتی بدون فشار میشه باهاش رانندگی طولانی داشت. ۱۰۰. ۱۱۰. ۱۲۰ ؟!!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ACTION_GAMER
31-05-1395, 12:52 بعد از ظهر
من چند روزه این موتور رو خریدم
تک سیلندر
راضی ام ازش
sajjadme
02-06-1395, 01:56 بعد از ظهر
مبارکت باشه داداش انشاالله چرخش برات بچرخه ....
یه خواهشی ازت دارم برادرانه
توی این تاپیک سر بزن ریز اتفاقات موتور رو بیا اینجا به اشتراک بذار تا همه این موتور رو بهتر بشناسن از ضعف هاش و قوت هاش بگو
دمت گرم
واقعا نیازه که این موتور رو از زبان دارنده هاش بشناسیم و شما خیلی میتونی کمک کنی ممنون میشم اگه این کار رو انجام بدی
عکس هم از موتور خوشگلت بذار
ACTION_GAMER
03-06-1395, 12:48 قبل از ظهر
چشم حتما
چون موتور صفر هست هنوز مشکل خاصی مشاهده نشده
در صورت مشاهده مشکلات احتمالی حتما اینجا مطرح میکنم
حرف و حدیث هایی هم که برای مشکلات منتاژ مطرح شده ظاهرا حل شده چون من همه جای موتور رو برسی کردم و مشکل و نقص خاصی ندیدم
بعد از یکی دو هفته سواری با این موتور،از محاسن این موتور میتونم به این موارد اشاره کنم
شتاب فوق العاده خوب و قابل قبول
هندلینگ عالی
قدرت مانور خیلی خوب و قابل قبولی داره
کسایی که توی ترافیک بین ماشین ها حرکت میکنن باهاش به مشکل خاصی نمیخورن
لاستیک هاش پیرلی برزیل هست و پهنای خیلی خوبی داره(مخصوصا لاستیک عقب) به راحتی میتونید تو پیچ ها موتور رو بخوابونید و سریع هم جمعش کنید.
چون موتور هنوز اب بندی نشده برای همین زیاد دور موتور رو بالا نمیبرم(روی 7 یا 8 نهایت)
از لحاظ ظاهری به نظرم خیلی خوشگل و خوش تراش هست.
من رنگ سفیدش رو خریدم . با رنگ قرمز شاسی ، ترکیب رنگ زیبایی به موتور داده
باکش 17 لیتر جا میگیره و بنزین سوپر براش پیشنهاد میشه.
مشکل حرارتی آنچنانی مشاهده نکردم. فن رادیاتش به موقع روشن میشه و موتور رو خنک میکنه
و البته به نظر من نکته خیلی مهم تو این موتور که اونو محبوب تر کرده صدای بم و زیبایی هست که داره.
فکر میکنم خیلی از کسایی که این موتور رو خریدن توی برخورد اول از صدای موتور خوششون امده و پیگیر شدن.
به جرات میتونم بگم با این رنج قیمت هیچ موتور پلاکی تو ایران همچین صدایی نمیده (البته دو سیلندرش که جای خود داره)
فعلا همین موارد به نظم امد
اگه مشکل خاصی مشاهده بشه بدون تعصب اینجا منتشر میکنم.
در ضمن موتور قبلی منم پالس 180 بوده.
سوالی بود در خدمتیم
dreamworld
03-06-1395, 10:40 قبل از ظهر
دوستان پس از مدتها بالاخره دلو زدم به دریا و این موتورو خریدم. قیمت منطقی اون در ایران و همتراز کشورهای دیگه برخلاف موتورهای دیگه که تو ایران باید خیلی بیشتر پول بدی - طراحی خیلی زیبا و شیک و استریت بودنش باعث خرید من شد. گزینه اول من اگر نیکد داشت دایلیم بود. ولی با توجه به گزینه های موجود این موتور رو انتخاب کردم اونم به رنگ مشکی که عشقه:24:
سوزوکی اینازوما که تو هند تولید میشه حدوده 24 تو ایران میدن؟!! در حالی که در هند حدوده 13 م و ......
حدود 110 کیلومتر باهاش رفتم. پایداری هندلینگ و قدرت خوبی داره. لاستیکا پیرلی.
چیزی که فقط به نظرم اومده کیفیت قطعات پلاستیکی و پیچها نسبتا ضعیفن.
مجموعا در برداشت اول از این موتور به نسبت قیمتش راضیم و با طراحیش خیلی حال می کنم.
چون اینجا مرجع خوبی میتونه باشه واسه همه- سعی میکنم حتما مطالب بیشتر به مرور اضافه کنم.
dreamworld
03-06-1395, 12:11 بعد از ظهر
sajjadme
07-06-1395, 12:33 قبل از ظهر
سلام بر دوستان عزیزی که این موتور رو دارید ...
سوال زیاد دارم
1-دورموتورتون تا اخر میره یا روی 9.5 قفل میکنه و بیشتر نمیره ؟چون دو سیلندر ها که اینطوری بود
2-طبیعتا تاپ اسپید نگرفتین ولی بیشترین سرعتی که باهاش رفتید چقدر بوده ؟و ایا صدای اضافی هم داشت (خود انجین یا فلاپ ها و بدنه و ..)؟
3- کارتون به جایی رسیده که لوازم مصرفی تعویض کنید؟ مثل فیلتر هوا و روغن و چه میدونم از این چیزا؟راحت گیرآوردید ؟قیمت رو هم حتما بگید ..
4-دستمزد تعمیرکار چقدره و چند تا مثال بزنید با قیمت<< مثل تعویض قطعات مصرفی و اچراکشی و سرویس و.... ؟
5-لوازم غیر مصرفی هم موجود هست؟مثل کلگی یا دمبی عقب یا فلاپ ها و چراغ عقب و راهنما و ....؟
6-دوست عزیزی که پالس داشتی میتونم خواهش کنم تا اینجایی که داشتی از نظر کیفیت با پالس یه مقایسه بزنی و همچنین قیمت قطعاتش؟در ضمن عکس موتور زیباتون هم باز نشد اگه ممکنه دوباره اپ کنید ....از زوایای مختلف بذارید که یکم اب روغن غاطی کنیم:4chsmu1:
7-یه کلیپ هم از صدای موتور خودتون و راه رفتنتوی دور بالا و سرعت بالا هم بیزحمت بعدا اپ کنید که خیلی منتظرم ...
8-بنظرتون میشه بهش اطمینان کرد ؟همه جا باهاش رفت مثله پالس 220 یا فعلا زوده در این مورد صحبت شه؟
9-سواریش چطوره توی چاله چوله و سرعت گیر و ...و البته درباره زینش هم یه توضیحی بدید و با موتور هایی که تاالان روش نشستید مقایسه کنید؟فرمان پذیرشم خوب هست ؟منظورم از خوب یعنی اینکه خیلی چشمگیر و بلاخره غیر قابل مقایسه با هم قیمت های خودش باشه...
10-دیگه چه خبر ...:4chsmu1:
ممنون از این که اومدین توی این تاپیک و زنده کردین تاپیک رو
dreamworld
07-06-1395, 10:00 قبل از ظهر
سوال زیاد دارم
1-دورموتورتون تا اخر میره یا روی 9.5 قفل میکنه و بیشتر نمیره ؟چون دو سیلندر ها که اینطوری بود
2-طبیعتا تاپ اسپید نگرفتین ولی بیشترین سرعتی که باهاش رفتید چقدر بوده ؟و ایا صدای اضافی هم داشت (خود انجین یا فلاپ ها و بدنه و ..)؟
3- کارتون به جایی رسیده که لوازم مصرفی تعویض کنید؟ مثل فیلتر هوا و روغن و چه میدونم از این چیزا؟راحت گیرآوردید ؟قیمت رو هم حتما بگید ..
4-دستمزد تعمیرکار چقدره و چند تا مثال بزنید با قیمت<< مثل تعویض قطعات مصرفی و اچراکشی و سرویس و.... ؟
5-لوازم غیر مصرفی هم موجود هست؟مثل کلگی یا دمبی عقب یا فلاپ ها و چراغ عقب و راهنما و ....؟
6-دوست عزیزی که پالس داشتی میتونم خواهش کنم تا اینجایی که داشتی از نظر کیفیت با پالس یه مقایسه بزنی و همچنین قیمت قطعاتش؟در ضمن عکس موتور زیباتون هم باز نشد اگه ممکنه دوباره اپ کنید ....از زوایای مختلف بذارید که یکم اب روغن غاطی کنیم:4chsmu1:
7-یه کلیپ هم از صدای موتور خودتون و راه رفتنتوی دور بالا و سرعت بالا هم بیزحمت بعدا اپ کنید که خیلی منتظرم ...
8-بنظرتون میشه بهش اطمینان کرد ؟همه جا باهاش رفت مثله پالس 220 یا فعلا زوده در این مورد صحبت شه؟
9-سواریش چطوره توی چاله چوله و سرعت گیر و ...و البته درباره زینش هم یه توضیحی بدید و با موتور هایی که تاالان روش نشستید مقایسه کنید؟فرمان پذیرشم خوب هست ؟منظورم از خوب یعنی اینکه خیلی چشمگیر و بلاخره غیر قابل مقایسه با هم قیمت های خودش باشه...
سلام سجاد جان.
1- واسه من فعلا تو آب بندیه و تا دور 8 بالاتر نرفتم. کات اف هم درسته بیشتر از 9.5 واسه کسی نمی ره.
2- دو روز پیش جمعه تو آزادگان واسه اولین بار دو ترک تا دور 8 - 8.5 کامل پر کردم دو نفر 190 کیلو بودیم با دنده 5 سرعت 120 رفتم. البته زدم دنده 6 بیشتر نرفت بنده خدا نکشید منم دیگه بهش فشار نیاوردم.
3- فعلا که نه. ولی فیلترش رو نمایندگی داره
4- سرویس اولیه روغن و فیلتر رایگان بود ولی ظاهرا شرکت دیگه پشتیبانی نمی کنه البته این برخلاف قولهایی که اوایل داده بودن. و باید خودت بگیری. فقط آچار کشی رایگان شده.
5- احتمالا- باید زنگ زد
سواریش به نظر من خیلی عالیه. تو سرعت بالا خیلی احساس امنیت می کردم و لرزشی احساس نمی کردم. برخلاف چیزهایی که قبلا شنیده بودم. زین و فلاپاش کیفیت خوبی ندارن.
از نظر فرمان پذیری هم خوبه البته یکم نسبت به پالش و آپاچی کمتره و خیلی راحت نمی تونی مثل اونا مانور بدی. ولی در کل راضی کنندس.
keyvanj
07-06-1395, 10:08 قبل از ظهر
سوال زیاد دارم
وای!!! سجاد تو هنوز موتور نخریدی؟ تمام موتورارو زیر تا بالاشون رو آنالیز کردی.... په یه کاری بکن دیگه!!!
sajjadme
07-06-1395, 12:40 بعد از ظهر
کیوان جون من این سوالارو میپرسم دوستان دیگه اطلاعاتشون بره بالا وگرنه من که پالس رو انتخاب کردم ....الکی مثلا دودل نشدم:4chsmu1:
dreamworld ([Only registered and activated users can see links]) عزیز چرا بیشتر نرفت ؟ اخه توی یوتیوب کلیپ هست طرف توی جاده روی دور 9-9.5 154 تا میره ....
بعد چرا بیشتر نمیره دور موتور واقعا سواله برام...
در بارهی نمایندگی من نگرانی ندارم هر غلطی بکنن برا من فایده ای نداره چون توی رشت اصلا نمایندگی نداره ... میخوام بدونم قطعاتش توی بازار هست ...نکنه از اون موتورایی بشه که یه مدت تولید کنن بعد دیگه عدم تولید بشه فاتحه موتور دارا رو بخونن ؟
dreamworld
07-06-1395, 12:53 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
dreamworld
25-06-1395, 10:06 قبل از ظهر
یه سری سوالات خوبه و ممکنه برای هر کسی پیش بیاد و می تونه برای همه مفید باشه.
اگه این سایت اذیت نکنه جای خوبیه برای دوستداران موتور که تبادل اطلاعات داشته باشن و آرشیو خوبی هستش.
سجاد جون قطعات این موتور تا اونجا که می دونم تو شهرستانا فعلا موجود نیست و همه از تهران میگیرن.
موتورمم تو آب بندیه نمی خواهی بهش فشار بیارم. و بیشتر اوقات دور 5-6 میرم. و فعلا قصد تاپ اسپید زدن ندارم
dreamworld
27-06-1395, 12:54 بعد از ظهر
تا الان بیشتر مشکلاتی که برای برخی از دارندگان این موتور پیش اومده متاسفانه مشکلات مونتاژی بوده .
واسه برخی از دوستان روغن بیش از حد ریخته بودن و موتور به روغن ریزی افتاده بوده. بعضی هم به گفته خودشون شرکت به جای ضد یخ بیشتر آب یخ ریخته بوده :gigglesmile:
و یا شل بودن بعضی از پیچها و بستها
خداروشکر من چک کردم واسه من این ایرادارو نداشته. احتمالا تیم مونتاژ وارد تر شدن.
ACTION_GAMER
28-06-1395, 05:59 بعد از ظهر
با پیگیری هایی که دوستان لطف کردن و انجام دادن سرویس اولیه و روغن ، بدون هزینه انجام میشه مثل قبل
البته برای موتور های 250 تک و دو سیلند.
sajjadme
30-06-1395, 03:23 بعد از ظهر
دوستان من رفتم توی سایت نیکران و این سوال رو دوبار ثبت کردم نزدیک به یک ماه پیش و هنوز نمایش داده نشده لعنت به افرادی که صداقت درکارشون ندارن
سلام بر شرکت محترم نیکران موتور …
میخواستم بدونم به چه علت موتوری که تا 12000rpm گنجایش داره دور موتورش …..این دور موتور روی 9500rpm قفل میکنه به چه علت ؟ من تا الان ندیده بودم هیچ موتوری به این شکل باشه …چه موتور هایی که شرکت های دیگه وارد میکنن چه موتور های با حجم های بالا ….میشه علت این رو بگید و ایا قابل حل هست که دور موتورش ازاد بشه؟
دوم این که من ساکن استان گیلان در شهرستان رشت هستم …ایا برای ارائه ی خدمات پس از فروش و توزیع قطعات مصرفی مثل فیلتر هوا و روغن و …. و قطعات غیر مصرفی مثل کلگی جلو و دمبی عقب ،باک و پروتکش و ضربه گیر و…هیچ حرکتی صورت گرفته ….یا فقط برای چند استان محدود و خاص ارائه ی خدمات دارید
تا کی باید صبر کنیم تا به بازار رشت هم برسد …چه خود موتور چه قطعات و چه تعمیرکار و نمایندگی این شرکت …
لطفا سوالم رو نمایش بدید و به تفکیک و تفصیل جواب بدهید
ممنون از تلاش شما
البته تلاشتون در گول زدن و چاپیدن مردم مخصوصا جوونا
dreamworld
31-06-1395, 10:07 قبل از ظهر
بآقا سجاد -به نظر من این موتور موتوری نیست که بخوای زیاد به رد لاین ببریش. با پذیرش این موضوع من این موتورو خریدم والا بعد از مدت کوتاهی واست هزینه میتراشه. واسه من همین که 120 راحت میره کافیه. و استیل خیلی زیبایی که داره راضیم میکنه.
پول این موتور 10 تومنه و نباید ازش توقع موتور 20 تومنی داشته باشی.
راجع به خدماتشون به شهرهای دیگه هم- این شرکت خیلی کوچیکه. هنوز گنده هایی مثل کویر که چندین ساله واردات میکنن توش موندن چه برسه به این.
اینجا ایرانه و خیلی باید زحمت بکشیم و صبور باشیم تا به استانداردهای بلاد کفر نزدیک شیم.
ACTION_GAMER
05-07-1395, 10:50 بعد از ظهر
کات اف موتور های تک سیلندر ربطی به شرکت نیکران نداره عزیز
کلا شرکت سازنده روی این موتور ها کات اف گذاشته
(اینکه چرا 12 هزار تا جا داره ولی روی 9.5 محدود شده از شرکت سازنده باید بپرسید)
چه تو ایران چه تو هند و هر جای دیگه ایی که شما این موتور رو تهیه کنید همینه
دو سیلندر هم کات اف داره! (فکر میکنم روی 12 باشه)
با اینکه کات اف دور موتور روی 9.5 ازار دهنده هست و خودم هم موافق نیستم ولی خوب شرکت سازنده اومده و این محدودیت رو اعمال کرده
و 100% هم این محدودیت برای حفظ سلامت خوده موتور هست.
من که راضی ام
همین که این موتور بدون فشار 120 تا رو نرم و راحت بره برای من کافیه!
حالا یکی میخواد کات اف نداشته باشه و موتور رو منفجر کنه و 170 تا بره
به نظر شما با این فشار موتور چه مقدار دوام میاره؟
- - - Updated - - -
ACTION_GAMER
07-07-1395, 02:55 قبل از ظهر
دو تا عکس از موتورم
فعلا 370 تا باهاش رفتم و نسبت یه پولی که دادم راضی ام ازش
sajjadme
07-07-1395, 01:09 بعد از ظهر
موتور زیبایی داری انشاالله چرخش برات بچرخه و همیشه ایمن رانندگی کنی و سلامت باشی
متاسفانه این شرکتی که من میبینم تا مدت ها فقط ساکنین تهران میتونن با خیال نسبتا راحتی از این موتور استفاده کنن ...
شهرهای دیگه نه نمایندگی قطعه داره نه تعمیرکار نه هیچی
dreamworld
07-07-1395, 01:55 بعد از ظهر
منم 400 تا رفتم و خوبه. فقط یه مساله- تو دور موتور بالا فرمونم لرزش ریزی داره که پس از 1 ساعت رانندگی یکم دستام سر میشه. واسه شما هم اینطوریه؟
البته امیدوارم تو آچارکشی درست بشه.
از یکی دیگه از دوستان پرسیدم واسه اون اینجوری نبود.
ACTION_GAMER
10-07-1395, 01:49 قبل از ظهر
منم 400 تا رفتم و خوبه. فقط یه مساله- تو دور موتور بالا فرمونم لرزش ریزی داره که پس از 1 ساعت رانندگی یکم دستام سر میشه. واسه شما هم اینطوریه؟
البته امیدوارم تو آچارکشی درست بشه.
از یکی دیگه از دوستان پرسیدم واسه اون اینجوری نبود.
والا من چیز خاصی حس نکردم
رفتم بیرون دقت میکنم ببینم مورد خاصی هست یا نه
dreamworld
12-07-1395, 01:18 بعد از ظهر
دیروز تو اتوبان رفتم با اینکه سرد بود. خیلی حال داد. یه چیز جالبی که حس کردم لرزش کمتر شده بود . شنیده بودم که با کارکرد بیشتر موتور و رسیدن به 1000 تا قطعات انجین با هم بیشتر مچ میشن و اصطکاک و لرزش کمتری ایجاد میشه. البت هنوز 500 تا شده واسه من.
- - - Updated - - -
امیدوارم بچه های بیشتری بیان اینجا و تبادل نظر داشته باشیم. البته من با قند شکن راحت این سایتو باز میکنم و گرنه مشکل دارم.
CHELSEA
21-08-1395, 03:46 قبل از ظهر
دوستان به نظر شما میرزه دایلممو بفروشم بجاش یه دونه بنلی 250 تک سیلندر بردارم؟؟؟:297:
اون دوستانی که الان این موتور رو دارن بیان بگن وضعیت قطعات و اصطحلاک این موتور چه طوریه؟
معمار
21-08-1395, 07:19 قبل از ظهر
دایلیم خودت داره بی درد سر کار میکنه
دنبال درد سر چی میگردی
من تو تلگرام خیلی پیگیرش بودم اکثرا میگن دنبال بنلی نباشید
تو همین سایت دوستان از بنلی تعریف کردن و ببینید
اگه یه زمانی دایلیم هم خستت کرده و پول در حد 15 16 داری موتور هست
EHSAN-ANDIMESHK
26-08-1395, 07:51 بعد از ظهر
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان...
با کلی حساب کتاب قصد خرید جدی این متورو داشتم وقتی قیمت گرفتم مدل تک سیاند 9.5 ملیون و دو سیلند 19.5 ملیون!!! این اختلاف قیمت زیاد مشکوکم کرد که مدل تکسیلند(TNT 25) یه مشکلاتی داره!!! یکی از نمایندگی های خدمات پس از فروش فامیل دور من میشه که همه این اطلاعات دقیق رو از ایشون گرفتم...
1. مدل تکسیلند(TNT 25) طراحی انجنش مال چینه و مشکل واتر پمپ داره( البته این مشکلیه که خیلی هارو به سمت خدمات پس از فوش میکشونه و تعمیراتش زیاده به گفته ی خودشون) مشکل دیگه ای که داره واشر سرسیلندش خیلی اسیب پذیره که عاملش طراحی بد چینی هاست.... با گفته هایی که با خدمات پس از فردش داشتم این متور از موتورهای هندی قوی تره ولی کیفیتش پایین تره.. بیشتر به درد سواری های کم مسیر میخوره و موتوری نیست که تمام هفته باهاش سواری کنین...
البته ایشون بهم گفت که مدل دو سیلندر تمام این مشکلات براش حل شده و متور خیلی خوبیه و تعمیراتش کمه چون طرح اصلی انجنش ایتالیاییه که چینی ها میسازنش....
با این حساب با 9.5 ملیون یه متور سواری داریین که مشکلاتش مترح شد یا باید 20 ملیون پول بدی مدل دو سیلندر رو بخری.
سپاس از پاسخ خوی خدمات پس از فروش که این مطالب رو در اخطیار من گذاشت.
M@hdi
27-08-1395, 06:47 قبل از ظهر
دو سیلندرشم 20 تومن نمیارزه نهایت 3-4 تومن گرونتر از تک سیلندرش
CHELSEA
01-09-1395, 05:58 بعد از ظهر
کسی این موتورو نداره بیاد در مورد مزیت ها و معایبش و خدمات پس از فروشش بیشتر توضیح بده:297:
sajjadme
01-09-1395, 08:20 بعد از ظهر
من نمیفهمم چرا میخوای دایلیم رو بدی برای خودت درد سر بخری ...
من اون اول عاشق بنلی شدم ...اما صبر کردم وقتی یکم گندش درومد سریع قیدش رو زدم ...
خدایی دایلیم نازو میخوای بدی برای چی اخه پسر خوب؟
دایلیم از خیلی از موتور های گرون تر از خودش مقرون بصرفه تره ...
بنظرم دایلیم از سوزوکی جی اس ایکس ار 250 هم بهتره ..شک نکن ....
یکم توضیح بده که چرا واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wall3::icon_pf _99_:
CHELSEA
01-09-1395, 11:26 بعد از ظهر
من نمیفهمم چرا میخوای دایلیم رو بدی برای خودت درد سر بخری ...
من اون اول عاشق بنلی شدم ...اما صبر کردم وقتی یکم گندش درومد سریع قیدش رو زدم ...
خدایی دایلیم نازو میخوای بدی برای چی اخه پسر خوب؟
دایلیم از خیلی از موتور های گرون تر از خودش مقرون بصرفه تره ...
بنظرم دایلیم از سوزوکی جی اس ایکس ار 250 هم بهتره ..شک نکن ....
یکم توضیح بده که چرا واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wall3::icon_pf _99_:
والا انصافا با دایلیمم اصلا مشکلی ندارم فقط من تو روز زیاد به موتور استارت میزنم و بیشتر مصرفو تو شهره
گفتم شاید این موتور چون فلاپ نداره و تو کاغذ قدرتش یکم از دایلیم بیشتره ,,و واسه مانور تو شهر بهتر باشه اونو بخرم
البته اگه مثل دایلیم خوب کار کنه و خرجش کم باشه
اگه میخواد شبیه NS یا rs باشه که کلا بیخیالش میشم:297:
M@hdi
04-09-1395, 02:44 بعد از ظهر
داداش ان اس و آر اس چشونه مگه؟ والا ما دوسال و نیمه ان اس داریم بدی ندیدیم از این موتور من نمی دونم یه عده چرا دوست دارن هی بزنن تو سر این موتور
shayant
06-09-1395, 03:10 بعد از ظهر
اعتماد به نفس ان اس سواراو هیشکی نداره ینی فک میکنن موتورشون با نینجا هم میتونه کل کل کنه ولی انصافا خوب راه میره
M@hdi
06-09-1395, 07:48 بعد از ظهر
داداش شما تو پست بنده بحث کل کل یا سرعت دیدی؟ به شخصه بیشتر از 100 تا با موتور نمیرم چون اولا همش تو شهر هستم ثانیا مغز خر نخوردم تو شهری که پر از خرچرونه با موتور تند برم چون هر چقدر هم راننده باشی بالاخره یه گاو از یه سوراخی درمیاد می زنه بهت
کمپانی باجاج هم مال بابام نیست که ازش دفاع کنم گور بابای باجاج و کاواساکی و هوندا و غیره و غیره ..... دیگه همه می دونن چند برابر قیمت واقعی موتورها داریم پول بالاشون میدیم .... ان اس اگه مثه بچه آدم سواری بگیری ازش و سرویس هاش رو سر موقع انجام بدی هیچ خرجی نداره هیچ مشکلی هم نداره هر مشکلی هم براش پیش اومده برمی گرده به راکبش.
اعتماد به نفس شما سی جی سوارا دیگه به همه ثابت شدست شما دیگه حرف از اعتماد به نفس نزن خواهشا:gigglesmile:
ابوالفضل88
11-09-1395, 08:51 قبل از ظهر
باسلام
به نظر من 20 میلیون زیاده بدی به یه موتور تازه وارد که هنوز امتحانشو پس نداده ( شتاب و سرعتشم از هیو کم تره )
ان اس و آر اس هم مشکل خاصی ندارن حتی شتاب ار اس فک کنم بهتر از بنلی باشه
مشکل که همه ی موتورا و ماشینا پیدا میکنن موضوع اینه که چجوری باهاش برخورد کنی
dreamworld
18-09-1395, 01:23 بعد از ظهر
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان...
با کلی حساب کتاب قصد خرید جدی این متورو داشتم وقتی قیمت گرفتم مدل تک سیاند 9.5 ملیون و دو سیلند 19.5 ملیون!!! این اختلاف قیمت زیاد مشکوکم کرد که مدل تکسیلند(TNT 25) یه مشکلاتی داره!!! یکی از نمایندگی های خدمات پس از فروش فامیل دور من میشه که همه این اطلاعات دقیق رو از ایشون گرفتم...
1. مدل تکسیلند(TNT 25) طراحی انجنش مال چینه و مشکل واتر پمپ داره( البته این مشکلیه که خیلی هارو به سمت خدمات پس از فوش میکشونه و تعمیراتش زیاده به گفته ی خودشون) مشکل دیگه ای که داره واشر سرسیلندش خیلی اسیب پذیره که عاملش طراحی بد چینی هاست.... با گفته هایی که با خدمات پس از فردش داشتم این متور از موتورهای هندی قوی تره ولی کیفیتش پایین تره.. بیشتر به درد سواری های کم مسیر میخوره و موتوری نیست که تمام هفته باهاش سواری کنین...
البته ایشون بهم گفت که مدل دو سیلندر تمام این مشکلات براش حل شده و متور خیلی خوبیه و تعمیراتش کمه چون طرح اصلی انجنش ایتالیاییه که چینی ها میسازنش....
با این حساب با 9.5 ملیون یه متور سواری داریین که مشکلاتش مترح شد یا باید 20 ملیون پول بدی مدل دو سیلندر رو بخری.
سپاس از پاسخ خوی خدمات پس از فروش که این مطالب رو در اخطیار من گذاشت.
راستش دوست عزیز من قبل از خرید عادتمه که تحقیق کنم. و در تمام سایتهای خارجی این رو اوردن که طراحی اون توسط تیم ایتالیایی و تولید توسط چین هست. اگه منبعی دارین که غیر این رو میگه بگین همه خوشحال میشن.
اما ایرادات:
تا الان حدود 1700 تا باهاش رفتم و این مشکلاتی که گفتین رو نداشتم. ولی این دو مشکل موردی برای چند نفر اتفاق افتاده . و البته واتر پمپ بیشتر مشکل بنلی جفت هستش و نه تک.
در کل باید قبول کرد که این موتور کیفیت خیلی عالی نداره و در حد متوسطه. پیچها و فلاپها هستن که کیفیتشون خیلی پایینه و به نظرم همه باید عوض شن.
خیلی راحت میشه قیمت تک و جفت رو تو کشورهای دیگه دید. مثلا تو هند تک 180000 روپیه و جفت 303000 روپیه هستش. که حدودا جفت 60% از تک گرونتره.
اینجا هم باید جفت رو همون 16 میدادن که قیمش معقول بود. ولی بدلیل زیاده خواهی ایرانی ها نتونستن دوام بیارن و تا دیدن ازش استقبال شده گرونش کرد.
- - - Updated - - -
سایت ترکیش هم اینه. که قیمتاش هم زده.
- - - Updated - - -
یکی از مشکلاتی که داره کیفیت صفحه کلاچ هست که دنده دادن 1 - 2 و خلاصی رو کمی سخت میکنه.
متاسفانه تو این رده قیمتی و حجم تنها گزینه موجود برای استریت بنلی تک هستش که به نظرم طراحی فوق العاده ای داره.
و اون دو مشکل بالا براحتی قابل رفع کردن هست.و اگر کسی داشته از روی گارانتی رایگان تعویض میکردن.
CHELSEA
30-09-1395, 11:54 بعد از ظهر
یک نفر تو این پیج نیومده کامل از مزیت ها و معایب این موتور بگه ببینیم بخریم یا نه
یعنی هیچکس این موتورو نداره؟:297:
8446215713
01-10-1395, 12:59 قبل از ظهر
من کاری با خوب یا بد بودن این موتور ندارم ولی اگه خدمات پس از فروش و لوازم یدکی نداشته باشه توصیه میکنم سراغش نرید. اول به فروشش فکر کنید ببینید موقع فروش مشتری داره یا نه بعد تصمیم به خریدش بگیرید.
Seyed.mahdi
01-10-1395, 11:11 بعد از ظهر
چند روز پیش تو گمرک نگاش میکردم انصافا نقص و کم کیفیتی ای که بعضی دوستان اشاره فرمودند رو ندیدم. اون نمایندگیه نزدیک ولیعصر (عج) تو خیابون مولوی میگفت کیفیت مونتاژش بهبود پیدا کرده.
زین هاش رو فشار میدادم واقعا فوق العاده نرم بود. تا حالا در بین زین های موتور زینی به نرمی این لمس نکرده بودم!
این موتور یک ABS کم داشت. ای کاش روش میزاشتن.
قیمت لنتش رو هم پرسیدم که میگفت حدود 30-40 تومنه و اگر درست گفته باشه که خیلی قیمت خوبی داره نسبت به موتور های ژاپنی (مثل سی بی آر).
موفق باشید
Ali
09-10-1395, 11:56 بعد از ظهر
ماهیندرا موجو بنظرم خیلی خیلی بهتره ازین موتور و باکیفیت تره
زونتس رو نمیدونم ولی اونم بنظر موتور خوبی میاد
dodange61
27-10-1395, 10:25 بعد از ظهر
آقایون بنده امروز یک بنلی 250 تک سیلندر سبز گرقتم .
دنده ها عالی عوض میشد ، قدرت موتور محسوس بوذ ولی فعلا تو آب بندی فشار نمیارم بهش .
در آینده بیشتر مینویسم در ایت باره
sajjadme
28-10-1395, 12:36 بعد از ظهر
مبارک باشه ...چرخش برات بچرخه و از سواریش لذت ببری ...
ولی خیلی ها خریده بودن گفتن میایم بازم مینویسیم یه بار دو بار پیام دادن دیگه رفتن که رفتن
امید وارم شما بیای بنویسی
مخصوصا درباره خدمات پس از فروش و مشکلاتی که پیش نیاد از نظر فنی
مزایاش رو همه میدونن ...شتاب خوب سرعت خوب سواری لذت بخش ترمز خوب شش دنده بودن انژکتوری بودن قیمت خوب و...
اما اون چیزی که نمیدونم دقیقا ...معایبش هست و خدمات پس از فروش ...قیمت قطعات مصرفی ...فیلتر هوا و روغن و لنت ترمز و مثلا سیم کلاچ و غیره ...
dreamworld
28-10-1395, 01:18 بعد از ظهر
خدمات پس از فروشش بهتر شده. تو نمایندگی خ مولوی تهران لوازم رو داره. یه فیلتر روغن گرفتم 10 تومن. به نسبت دایلیم دوک ... در کل قیمت لوازمش بهتره.
ولی جالبه برچسب مصرف انرژی که روش زدن نوشته زیر 3 لیتر میسوزونه ولی کاملا و صد در صد اشتباهه. چون چند بار حساب کردم در حد 4 لیتر می سوزونه.
یعنی واقعا واسه اداره استاندارد متاسفم.
دوستان شاید اینجا بیربط باشه ، ولی موتورهای 250 دیگه در واقعیت چقدر می سوزونه؟
farshad 54
28-10-1395, 02:31 بعد از ظهر
فقط دایلیم صدی 3 تا میسوزونه درحالت عادی
نینجا هم فکر کنم همون 3 یا 3 و نیم باشه
مگلی صدی 7 تا
هیوسانگ صدی 5 6 تا
بقیشونم همینه
کلا 3 به بالا هست مصرفشون 250 های موجود بازار
dodange61
30-10-1395, 07:35 بعد از ظهر
بنلی صدی 5 میسوزونه
- - - Updated - - -
بعد 3 روز سواری 165 کیلومتر راه رفتن نتایج زیر حاصل شد :
- سیستم تعلیق عملکرد مناسب داره و ناهمواریهای جاره را خوب دفع میکند
- اگزوز صدای جذاب وخوبی داره که حس خوبی رو به راننده میده
- زین نرمه و با کیفیت به نطر میرسه
- عملکرد چراغها در پخش نور و دید در شب عالی
-انجین بی صدا
-عملکرد رادیات و فن خوب
- عملکرد گیربکس نرم و تعویض دنده ها عالی
- انجین در دور کم لرزش داره دلیلش و نمیدونم
-صبح روز سرد با نیش استارت روشن میشه
-سنسور جک بغل داره که ایمنی رو بالا میبره
-مصرف صدی 4/5 که بالاست
-لاستیک بینظیر
- لاستیک زنجیر شمع انژکنور باطری همه از برندهای مطمین استفاده شدن
-قدرت مانور و هندلینگ عالی
- اتنقال حس اطمینان از وسیله نقلیه به راننده عالی
بازم مینویسم
- - - Updated - - -
بعد 3 روز سواری 165 کیلومتر راه رفتن نتایج زیر حاصل شد :
- سیستم تعلیق عملکرد مناسب داره و ناهمواریهای جاره را خوب دفع میکند
- اگزوز صدای جذاب وخوبی داره که حس خوبی رو به راننده میده
- زین نرمه و با کیفیت به نطر میرسه
- عملکرد چراغها در پخش نور و دید در شب عالی
-انجین بی صدا
-عملکرد رادیات و فن خوب
- عملکرد گیربکس نرم و تعویض دنده ها عالی
- انجین در دور کم لرزش داره دلیلش و نمیدونم
-صبح روز سرد با نیش استارت روشن میشه
-سنسور جک بغل داره که ایمنی رو بالا میبره
-مصرف صدی 4/5 که بالاست
-لاستیک بینظیر
- لاستیک زنجیر شمع انژکنور باطری همه از برندهای مطمین استفاده شدن
-قدرت مانور و هندلینگ عالی
- اتنقال حس اطمینان از وسیله نقلیه به راننده عالی
بازم مینویسم
8446215713
30-10-1395, 09:18 بعد از ظهر
آقا لوازم یدکیش هست؟ قیمت الان چنده؟ قدرتش در برابر ان اس و دوک و هیوسانگ چطوره؟ از لحاظ هیکل چطور؟ سنگین نیست؟
dodange61
30-10-1395, 10:22 بعد از ظهر
قطعاتش در نمايندگي خيابان مولوي نرسيده به وليعصر هست وقيمت مناسب ، وزن ١٥٩ كيلو مثل پالس و امثالهم ولي خيلي خوش هيكل و تودست ، متاسفانه من هيوسانگ كي تي ام دوك و ... سوار نشدم ولي نسبت به موتوراي قبليم پالس ٢٠٠ قديمي هيرو هانك و تيوي اس ويگو خيلي خيلي بهتره
farshad 54
01-11-1395, 11:58 قبل از ظهر
دیروز یه سری به نمایندگیش زدم لوازم افتر مارکتش هم اومده بود
آینه درب روغن ترمز کتی کلاچ و ترمز جا پایی عقب پروتکشن وسط و چرخ جلو و چرخ عقب یه سری پیچ برای
بغل های گلگیر جلو و درب برق به صورت اسپرت و خیلی خوشگل
که قیمت ست کاملش 2100 میشد قیمت آینه فقط 370 تومن بود
میگفتن تو سری جدید یه سری ایراداش رفع شده فقط دوستانی که این موتور رو دارن مواظب بشن به هیچ
وجه نذارید باک بنزین خالی بمونه چون پمپ بنزینش شدیدا مستعد سوختن هست
dreamworld
21-11-1395, 01:30 بعد از ظهر
در خصوص پمپ بنزین بیشتر از حد نرمال دوستانی که بنلی تک داشتن به مشکل خوردن یا به صدا افتاده یا سوخته.
واسه من خدا رو شکر مشکلی نداشته و سعی میکنم نزارم باک تو زاپاس بره. البته یه بار مجبور شدم با زاپاس نزدیک 40 تا برم و چیزی هم نشد.
البته به طور کل واسه همه انژکتوری ها بهتره که نزاری باک به تهش برسه.
amintajer
19-12-1395, 08:42 قبل از ظهر
سلام دوستان
موتور خوبي هست ادم بخواد بخره اخه تو اين رنج قيمت ميشه ان اس انژكتور خريد يا ار اس كه من خودم شخصا خوشم نمياد بنلي هم از رو دو سيلندرش شناختم
كسي اطلاعاتي داره در رابطه با خريدش و ضعفاش لطف كنه بگه ممنون ميشم :20:
M.amin
27-01-1396, 09:34 بعد از ظهر
بین پالس ۲۰۰ ان اس انژکتور و بنلی تک سیلندر کدوم برا خرید با توجه به قیمت و نگهداری بصرفه تره ؟
بسم الله الرحمن الرحیم
27-01-1396, 10:06 بعد از ظهر
سلام
آقا کسایی که هر دو موتور رو داشتن خواهشا BENELLI TNT25 رو با PULSE 200nS مقایسه کنن، از این حرفا هم نزنید که کلاسشون با هم فرق می کنه و سی سی شون با هم فرق می کنه و ... و نمی شه با هم مقایسشون کرد!
farshad 54
28-01-1396, 01:55 بعد از ظهر
میخوای خیالت راحت باشه
حوصله ریسک کردن و اینکه ممکنه موتور اذیتت کنه رو نداری
دنبال موتور مطمئنی
ان اس انژکتور
دنبال یه تجربه جدیدی
دنبال سواری و شتاب یه خورده بهتری
میتونی با اذیتایه احتمالی و مشکلاتی که ممکنه تو کارکرد بالاتر برات پیش بیاد بسازی
بنلی
dreamworld
30-01-1396, 09:58 قبل از ظهر
با آقا فرشاد موافقم. چون باجاج خیلی وقته ایرانه و خدمات پس از فروش گسترده ای داره و ریسک کمتری داره. ولی موتور عشقه. من از قیافه بنلی خیلی خوشم اومد و این ریسکو انجام دادم. از حق نگذریم خدمات بنلی هم با اینکه تازه کارن بد نبوده. و اکثر لوازمشو اوردن و موجود هستش.(بوبین- شارژر- لوازم مصرفی-و....)
و البته از موتور 250 سی سی با قیمت 10 تومن نمیشه توقع داشت که جنس لوازمش خیلی خوب باشه. چون اکثر رقبای 250 سی سی دیگه دارن با قیمتهای گزاف فروخته می شن. ولی بنلی تک با قیمت جهانیش اینجا در دسترسه.
Jack z1000
02-02-1396, 10:11 قبل از ظهر
دوستان سلام .
اقا ما امروز تعمیرگاه بودیم دوتا بنلی دوسیلندر اونجا بود یکیش سبز بود یکیش طلایی بعد مکانیکیه میگفت سبزه 250 هستش طلاییه 300 . بعد من دقت کردم طلاییه یخرده بزرگتر بود لاستیک عقبشم 160 بود اصلا یه هیبته عجیبی داشت . حالا دوستان بغیر از لاستیک با 50 سی سی بیشتر دیگه چه تفاوتی داره ؟
BKING
02-02-1396, 10:58 قبل از ظهر
دوستان سلام .
اقا ما امروز تعمیرگاه بودیم دوتا بنلی دوسیلندر اونجا بود یکیش سبز بود یکیش طلایی بعد مکانیکیه میگفت سبزه 250 هستش طلاییه 300 . بعد من دقت کردم طلاییه یخرده بزرگتر بود لاستیک عقبشم 160 بود اصلا یه هیبته عجیبی داشت . حالا دوستان بغیر از لاستیک با 50 سی سی بیشتر دیگه چه تفاوتی داره ؟
سرعت و شتاب بیشتر
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Jack z1000
02-02-1396, 11:08 قبل از ظهر
سرعت و شتاب بیشتر
دوست عزیز اونوقت صداشون فرق داره ؟ بعد قیمتشون چقدر تفاوت داره ؟
- - - Updated - - -
سرعت و شتاب بیشتر
BKING
02-02-1396, 11:17 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
صدای 300 قشنگ تره
قیمت رو اطلاع ندارم
Alireza.BMW
02-02-1396, 01:44 بعد از ظهر
دوستان سلام .
.
حاجی بنلی یک مدله که شرکت میاره همشونم 250 هستن گول نخورید پول اضافی هم ندید پاش همش الکیه نینجا که نیست 250 و 300 توی ایران موجود باشه داشته باشه همون نینجا هم شرکت حق نداره 250 بالاتر بیاره اونم کویر که تازه بزرگترینشونه 300 ها رو شخصی ها میاوردن و میارن ولی بنلی از اول یه شرکت آورد هیچکسم اجازه واردات نداره... اون 300 که شما میگی خوشحال میشم یه عکس از جایی که حجم رو زده بگیری ببینیم ما هم... لاستیک که کاری نداره عوض میشه کرد اما اینو بگم که اون 50 سی سی بیشتر هیچ اختلافی توی اندازه سیلندر ایجاد نمیکنه اصلا هیچ فرقی ندارن مگه چقدر حجم اضافه شده که سیلندر بزگتر بگیرن عکس جفتشو بتونید بگیرد چه بهتر
Jack z1000
02-02-1396, 05:23 بعد از ظهر
.
حاجی بنلی یک مدله که شرکت میاره همشونم 250 هستن گول نخورید پول اضافی هم ندید پاش همش الکیه نینجا که نیست 250 و 300 توی ایران موجود باشه داشته باشه همون نینجا هم شرکت حق نداره 250 بالاتر بیاره اونم کویر که تازه بزرگترینشونه 300 ها رو شخصی ها میاوردن و میارن ولی بنلی از اول یه شرکت آورد هیچکسم اجازه واردات نداره... اون 300 که شما میگی خوشحال میشم یه عکس از جایی که حجم رو زده بگیری ببینیم ما هم... لاستیک که کاری نداره عوض میشه کرد اما اینو بگم که اون 50 سی سی بیشتر هیچ اختلافی توی اندازه سیلندر ایجاد نمیکنه اصلا هیچ فرقی ندارن مگه چقدر حجم اضافه شده که سیلندر بزگتر بگیرن عکس جفتشو بتونید بگیرد چه بهتر
راستش من که سر در نمی اوردم که 300 سی سی هست یانه رو حساب حرف تعمیرکار گفتم . ولی اخه یه بنلی سبز دوسیلندر کنارش بود اندازش یه خرده کوچکتر بود . حالا نمیدونم شاید به قول شما همشون 250 هستن . ولی خیلی موتور با هیبتیه . برعکس z250 که اصلا به قیمتش نمی ارزه
Jack z1000
02-02-1396, 09:07 بعد از ظهر
دوستانی که تجربه دوسیلندرو دارن بنظرتون چقدر تفاوت داره با ns ?
farshad 54
03-02-1396, 07:30 قبل از ظهر
دوستانی که تجربه دوسیلندرو دارن بنظرتون چقدر تفاوت داره با ns ?
مباحث مربوط به بنلی دو سیلندر تو تاپیک خودش لطفا انجام بشه
mohammadazari
04-02-1396, 02:15 قبل از ظهر
راستش من که سر در نمی اوردم که 300 سی سی هست یانه رو حساب حرف تعمیرکار گفتم . ولی اخه یه بنلی سبز دوسیلندر کنارش بود اندازش یه خرده کوچکتر بود . حالا نمیدونم شاید به قول شما همشون 250 هستن . ولی خیلی موتور با هیبتیه . برعکس z250 که اصلا به قیمتش نمی ارزه
سلام
من سال قبل از سری اول بنلی جفت سیلندر یک دستگاه خریده بودم که بعد از مدتی فروختم الان هم مدتی هست مجدد یک بنلی جفت سیلندر خریدم .کلا حجم همشون یکی هست فقط تو رنگ طلایی مثلا اپشن بیشتری داره به عنوان مثال لاستیک عقب 160 هست که تو بزرگ نشون دادن موتور نقش داره از طرفی زنجیر چرخ هم از نوع طلایی ومرغوبتر استفاده شده .
اون دوستمون که خواستن با ان اس مقایسه بشه چون من ان اس هم داشتم وتاپیک بنلی جفت هم زیر خاکی شده .اینجا عرض کنم هردوشون موتورهای نسبتا خوبی هستن .از نظر انجین بنلی قویتر وبهتره وتواین یکساله کمتر پیش امده از نظر انجین ایراد پیدا کنه .از نظر رادیات اب وسیستم خنک سازی ان اس خیلی بهتر عمل میکنه .فن بنلی تو ترافیک دائم روشن هست ودمای اب رو دیر پایین میاره وبه راکب گرمای زیادی منتقل میکنه هردومدلی که داشتم همین ایراد رو دارن منتها تو مدل های جدید این گرما کمتر شده نسبت به سری اول.سواری وهندلینگ بنلی خیلی سرتره هر چند ان اس هم سواری خوبی داره .برای شهر ان اس تو دست تر وراحت تره .ولی برای تفریح و جاده بنلی هم خوش صدا هست وهم بیشتر راه میره البته تو هوای گرم راکب اذیت میشه .از نظر وزن وچرخش فرمون به نظر من ان اس بهتره .
Jack z1000
04-02-1396, 09:56 قبل از ظهر
سلام
من سال قبل از سری اول بنلی جفت سیلندر یک دستگاه خریده بودم که بعد از مدتی فروختم الان هم مدتی هست مجدد یک بنلی جفت سیلندر خریدم .کلا حجم همشون یکی هست فقط تو رنگ طلایی مثلا اپشن بیشتری داره به عنوان مثال لاستیک عقب 160 هست که تو بزرگ نشون دادن موتور نقش داره از طرفی زنجیر چرخ هم از نوع طلایی ومرغوبتر استفاده شده .
اون دوستمون که خواستن با ان اس مقایسه بشه چون من ان اس هم داشتم وتاپیک بنلی جفت هم زیر خاکی شده .اینجا عرض کنم هردوشون موتورهای نسبتا خوبی هستن .از نظر انجین بنلی قویتر وبهتره وتواین یکساله کمتر پیش امده از نظر انجین ایراد پیدا کنه .از نظر رادیات اب وسیستم خنک سازی ان اس خیلی بهتر عمل میکنه .فن بنلی تو ترافیک دائم روشن هست ودمای اب رو دیر پایین میاره وبه راکب گرمای زیادی منتقل میکنه هردومدلی که داشتم همین ایراد رو دارن منتها تو مدل های جدید این گرما کمتر شده نسبت به سری اول.سواری وهندلینگ بنلی خیلی سرتره هر چند ان اس هم سواری خوبی داره .برای شهر ان اس تو دست تر وراحت تره .ولی برای تفریح و جاده بنلی هم خوش صدا هست وهم بیشتر راه میره البته تو هوای گرم راکب اذیت میشه .از نظر وزن وچرخش فرمون به نظر من ان اس بهتره .
مرسی از توضیحاتتون . راستش منم دنبال تاپیک جفت سیلندر بودم که به قول شما دیدم زیر خاکی شده .
و اما در مورد موتور . راستش من الان خودم ان اس دارم خیلی موتور تیز وخوشدستیه اما بنلی دوسیلندر طلایی بدجور دیوونم کرده . چون هم تکه هم حس و حاله موتورسنگینو میده . پس با حساب فرمایشات شما تمام بنلی دوسیلندرا تو ایران 250 هستن فقط رنگ طلایی اپشنایه بهتری داره .
درکل طلاییش واقعا چیز توپیه هم رخ قشنگی داره هم صداش برایه دوسیلندر عالیه . ولی به احتمال زیاد تا قبل از پاییز بگیرم فقط دوست عزیز سری هایه جدید که مشکل خاصی ندارن ؟
Alireza.BMW
04-02-1396, 01:19 بعد از ظهر
سلام
.
سلام آقا شما جفت رو چند خریدی تو مشهد؟؟؟ این جدیده رو یادمه اول یه طلایی گرفته بودی همون 16500 از نمایندگی تی وی اس بود فکر کنم گفتین این دومیه چطور مدل 96 هست دیگه؟؟؟
mohammadazari
04-02-1396, 03:16 بعد از ظهر
مرسی از توضیحاتتون . راستش منم دنبال تاپیک جفت سیلندر بودم که به قول شما دیدم زیر خاکی شده .
و اما در مورد موتور . راستش من الان خودم ان اس دارم خیلی موتور تیز وخوشدستیه اما بنلی دوسیلندر طلایی بدجور دیوونم کرده . چون هم تکه هم حس و حاله موتورسنگینو میده . پس با حساب فرمایشات شما تمام بنلی دوسیلندرا تو ایران 250 هستن فقط رنگ طلایی اپشنایه بهتری داره .
درکل طلاییش واقعا چیز توپیه هم رخ قشنگی داره هم صداش برایه دوسیلندر عالیه . ولی به احتمال زیاد تا قبل از پاییز بگیرم فقط دوست عزیز سری هایه جدید که مشکل خاصی ندارن ؟
مشکل همون وزن زیاد وگرم کردن موتور هست که اشاره کردم البته توسری های جدید مشکل گرم کردن کمتر شده ولی زیاد محسوس نیست خوشبختانه قطعات وتعمیرکارش هم هست
- - - Updated - - -
.
سلام آقا شما جفت رو چند خریدی تو مشهد؟؟؟ این جدیده رو یادمه اول یه طلایی گرفته بودی همون 16500 از نمایندگی تی وی اس بود فکر کنم گفتین این دومیه چطور مدل 96 هست دیگه؟؟؟
سلام همشهری اولی رو برج 2 پارسال گرفتم سفید .این دومی رو هم صفرسفید گرفتم مدلش 95هست ولی تولیدی برج شش 95 به بعد هست .من دنبال ان اس بودم یکسری به سید هاشم فرخنده نماینده شرکت نیکران زدم خیلی تعریف از سریهای جدیدش کرد منم خام شدم خریدم قیمتش رو هم منصفانه حساب کرد
Jack z1000
04-02-1396, 06:21 بعد از ظهر
مشکل همون وزن زیاد وگرم کردن موتور هست که اشاره کردم البته توسری های جدید مشکل گرم کردن کمتر شده ولی زیاد محسوس نیست خوشبختانه قطعات وتعمیرکارش هم هست
- - - Updated - - -
سلام همشهری اولی رو برج 2 پارسال گرفتم سفید .این دومی رو هم صفرسفید گرفتم مدلش 95هست ولی تولیدی برج شش 95 به بعد هست .من دنبال ان اس بودم یکسری به سید هاشم فرخنده نماینده شرکت نیکران زدم خیلی تعریف از سریهای جدیدش کرد منم خام شدم خریدم قیمتش رو هم منصفانه حساب کرد
دوست عزیز الان شما رازی هستید از موتور ؟اونوقت هزینه هایه نگهداریش چقدره ، مثل فیلتر روغن با خود روغن یا لنتش ؟
mohammadazari
04-02-1396, 07:38 بعد از ظهر
موتور نسبتا خوبی هست ایرادات جزعی داره که اونم مربوط به چینی بودنش هست اگه با گرماش کنار بیای خوبه هزینه نگه داری و قطعات جانبیش برای شما که تجربه ان اس داشتی تقریبا دوبرابر هزینه نگه داری ان اس هست
Jack z1000
04-02-1396, 10:35 بعد از ظهر
موتور نسبتا خوبی هست ایرادات جزعی داره که اونم مربوط به چینی بودنش هست اگه با گرماش کنار بیای خوبه هزینه نگه داری و قطعات جانبیش برای شما که تجربه ان اس داشتی تقریبا دوبرابر هزینه نگه داری ان اس هست
اگه دوبرابر ان اس باشه که خوبه اما من تعمیرگاه بودم یه بنلی دوسیلندرم بود خلاصه روغنو فیلترشو عوض کرد حدود 130 تومن شد . ولی خوب بهرحال بدجور از طلاییش خوشم اومده مخصوصا صداش که حس عجیبی به ادم میده . البته اگه وسعم برسه ان اس مو رد نمیکنم چون دوس ندارم با بنلی دو سیلندر دم به دیقه تو خیابونا باشم مخصوصا محل ما که اگه بگیرم تا شعاع 4 کیلومتریم هیچکس نداره .
فقط دوست عزیز یه سوال دیگه این موتور 300 تطلاییش تو ایران پیدا میشه ؟
mohammadazari
05-02-1396, 10:54 قبل از ظهر
اگه دوبرابر ان اس باشه که خوبه اما من تعمیرگاه بودم یه بنلی دوسیلندرم بود خلاصه روغنو فیلترشو عوض کرد حدود 130 تومن شد . ولی خوب بهرحال بدجور از طلاییش خوشم اومده مخصوصا صداش که حس عجیبی به ادم میده . البته اگه وسعم برسه ان اس مو رد نمیکنم چون دوس ندارم با بنلی دو سیلندر دم به دیقه تو خیابونا باشم مخصوصا محل ما که اگه بگیرم تا شعاع 4 کیلومتریم هیچکس نداره .
فقط دوست عزیز یه سوال دیگه این موتور 300 تطلاییش تو ایران پیدا میشه ؟
دوست عزیز خیالت رو راحت کنم به هیچ عنوان توایران بنلی 300 سی سی نداریم مگه خودت بری از چین یا هند مدل 300 سی سی رو وارد کنی .فیلتر پراید به بنلی میخوره قیمتش هم 6000 یا 7000 هزار تومان بیشتر نیست با روغن کمتر از 70 یا 80 هزار تومان میشه خودت هم میتونی عوض کنی .من بابنلی قبلی حدود 5هزار تا راه رفتم فقط هزینه روغن وبنزین وضد یخ ویک بار اچارکشی ر ودادم
Jack z1000
05-02-1396, 03:11 بعد از ظهر
دوست عزیز خیالت رو راحت کنم به هیچ عنوان توایران بنلی 300 سی سی نداریم مگه خودت بری از چین یا هند مدل 300 سی سی رو وارد کنی .فیلتر پراید به بنلی میخوره قیمتش هم 6000 یا 7000 هزار تومان بیشتر نیست با روغن کمتر از 70 یا 80 هزار تومان میشه خودت هم میتونی عوض کنی .من بابنلی قبلی حدود 5هزار تا راه رفتم فقط هزینه روغن وبنزین وضد یخ ویک بار اچارکشی ر ودادم
مرسی دوس عزیز پس خیلام راحت شد . به هرحال شما این فروشنده هارو میشناسید دیگه یه کلمه راست از دهنشون بیرون نمیاد . ایشالله بخوام بگیرم هم از نمایندگیش میگیرم که خیالم راحت باشه رنگشم طلایی میگیرم چون طلاییش واقعا قشنگه .
کلا من فکر میکنم علت اصلی اینکه بنلی دو سیلندر انقدر تو ایران جا افتاده اینکه به راکب احساس موتور سنگین میده .
VAHID
06-02-1396, 10:52 قبل از ظهر
سلام
اون دوستمون که خواستن با ان اس مقایسه بشه چون من ان اس هم داشتم وتاپیک بنلی جفت هم زیر خاکی شده .اینجا عرض کنم هردوشون موتورهای نسبتا خوبی هستن .از نظر انجین بنلی قویتر وبهتره وتواین یکساله کمتر پیش امده از نظر انجین ایراد پیدا کنه .از نظر رادیات اب وسیستم خنک سازی ان اس خیلی بهتر عمل میکنه .فن بنلی تو ترافیک دائم روشن هست ودمای اب رو دیر پایین میاره وبه راکب گرمای زیادی منتقل میکنه هردومدلی که داشتم همین ایراد رو دارن منتها تو مدل های جدید این گرما کمتر شده نسبت به سری اول.سواری وهندلینگ بنلی خیلی سرتره هر چند ان اس هم سواری خوبی داره .برای شهر ان اس تو دست تر وراحت تره .ولی برای تفریح و جاده بنلی هم خوش صدا هست وهم بیشتر راه میره البته تو هوای گرم راکب اذیت میشه .از نظر وزن وچرخش فرمون به نظر من ان اس بهتره .لطفا مباحث بنلی دو سیلندر رو در تاپیک خودش ادامه بدید
Jack z1000
06-02-1396, 11:17 قبل از ظهر
لطفا مباحث بنلی دو سیلندر رو در تاپیک خودش ادامه بدید
سلام . دوست عزیز تاپیکه بنلی دو سیلندر قفل شده بخاطر همین من سوالاتمو اینجا مطرح کردم وگرنه تو همونجا سوالاتمو میگفتم . بازم معظرت میخوام سوالاتمو اینجا مطرح کردم .
mohammadazari
06-02-1396, 03:05 بعد از ظهر
لطفا مباحث بنلی دو سیلندر رو در تاپیک خودش ادامه بدید
دوستان
سلام تاپیک بنلی دوسیلندر قفل شده
farshad 54
06-02-1396, 09:25 بعد از ظهر
تاپیک بنلی دو سیلندر
vahid_invisible
09-02-1396, 10:14 قبل از ظهر
سلام دوستان.. من 6 ماه که این موتور رو خریدم.. تا الان دروغ نباشه 10 بار بردمش نمایندگیش... مشکل پمپ بنزین و ریپ زدن خاموش کردن و این آخری هم که شارژرش سوخت منو گذاشت تو خیابون.. موتور از این بدتر ندیدم.. هم خودش هم قطعاتش هم بد تر از همه خدمات نمایندگیش.. که هر چیزی میخوای یا نداره یا همیشه آخریشه.. واسه یه تعویض روغن یا سرویس های تو نمایندگیش باید یک هفته قبل وقت بگیری.. بعدش که میبری باید 2 روز کمه کم بمونه اونجا.. کلی منت و اخم و تخم باید ببینی از مسولین از خود راضی.. آخرش هم هیچ کاری نمیکنن و میدن ... پیشنهاد من به دوستان اینه که اصلا سراغش نرید.. من 10500 خرید که با بیمه و هزینه های سندو پلاک شد 11 تومن الان 3000 تا راه رفتم.. هم یه عالم هزینه کردم حرص خوردم هم الان بیشتر از 8500 نمیخرن..
mentiroso
09-02-1396, 12:29 بعد از ظهر
سلام دوستان.. من 6 ماه که این موتور رو خریدم.. تا الان دروغ نباشه 10 بار بردمش نمایندگیش... مشکل پمپ بنزین و ریپ زدن خاموش کردن و این آخری هم که شارژرش سوخت منو گذاشت تو خیابون.. موتور از این بدتر ندیدم.. هم خودش هم قطعاتش هم بد تر از همه خدمات نمایندگیش.. که هر چیزی میخوای یا نداره یا همیشه آخریشه.. واسه یه تعویض روغن یا سرویس های تو نمایندگیش باید یک هفته قبل وقت بگیری.. بعدش که میبری باید 2 روز کمه کم بمونه اونجا.. کلی منت و اخم و تخم باید ببینی از مسولین از خود راضی.. آخرش هم هیچ کاری نمیکنن و میدن ... پیشنهاد من به دوستان اینه که اصلا سراغش نرید.. من 10500 خرید که با بیمه و هزینه های سندو پلاک شد 11 تومن الان 3000 تا راه رفتم.. هم یه عالم هزینه کردم حرص خوردم هم الان بیشتر از 8500 نمیخرن..
ممنون از اینکه واقعیت رو گفتی...سپاس فراوان چون جواب سوال خیلی از دوستان رو گفتین.
Jack z1000
09-02-1396, 12:34 بعد از ظهر
منم یه چند وقتی به سرم زده بود که تک سیلندر بگیرم اما هرکی رو تو خیابون میدیدم میگفت ان اس خیلی بهنره . درکل بنظرم بنلی فقط دوسیلندرش خوبه .
بهرحال خیلی ها بنلی تکسیلندر میخوان بخرن گوله قیمت با 250 بودن و صداشو میخورن .
vahid_invisible
09-02-1396, 08:43 بعد از ظهر
ممنون از اینکه واقعیت رو گفتی...سپاس فراوان چون جواب سوال خیلی از دوستان رو گفتین.
اصلا اصلا اصلا سمتش نريد، مثل من گول ٢٥٠ بودنش رو نخوريد ، ارزشش رو نداره، هر كي خواست من فروشندم اگه ميخواد پولش رو بريزه دور بياد بخره،
- - - Updated - - -
راستي امروز دوباره شارژرش سوخت ، دوباره بايد ١٩٠ بدم بخرم، تازه اگه داشته باشه!!!! يه نمه بارون زد همه چيش ريخت بهم !!! واقعا آشغاله دوستان تعصبي نباشن حقيقت رو بگن، آدم اشتباه ميكنه بعضي وقتا، خوبه كه اشتباشو بپذيره
Jack z1000
09-02-1396, 10:24 بعد از ظهر
اصلا اصلا اصلا سمتش نريد، مثل من گول ٢٥٠ بودنش رو نخوريد ، ارزشش رو نداره، هر كي خواست من فروشندم اگه ميخواد پولش رو بريزه دور بياد بخره،
- - - Updated - - -
راستي امروز دوباره شارژرش سوخت ، دوباره بايد ١٩٠ بدم بخرم، تازه اگه داشته باشه!!!! يه نمه بارون زد همه چيش ريخت بهم !!! واقعا آشغاله دوستان تعصبي نباشن حقيقت رو بگن، آدم اشتباه ميكنه بعضي وقتا، خوبه كه اشتباشو بپذيره
متاسفانه کیفت قطعاتی که تو این موتورا میبرن خیلی پایینه بعلاوه کیفیت پایین مونتاژ .
متاسفانه تو کشوری زندگی میکنیم که موتورای اشغال میشن واسمون ارزو . خداوکیلی دیروز پیست بودم یه موتورایی میومدن که وقتی میدیدیشون حالت از هرچی موتور پلاکه بهم میخورد
Riderman
09-02-1396, 11:11 بعد از ظهر
دمت گرم که واقعیت این موتور و نوشتی ماهیت جنس چینی معلوم بشه خاک بر سر بنلی چین که اعتبار و تکنولوژی ایتالیا رو زیر سوال برده
mohammadazari
10-02-1396, 10:24 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
سلام میشه چندتا عکس از موتوروشارژری که میگید سوخته بزارید درضمن موتورور برای تعمیر پیش کی بردید
vahid_invisible
10-02-1396, 02:26 بعد از ظهر
سلام میشه چندتا عکس از موتوروشارژری که میگید سوخته بزارید درضمن موتورور برای تعمیر پیش کی بردید
هنوز بازش نکردم.. منظورتون از موتورشارژری همون شارژر باطری هست؟ فردا بازش میکنم وقت نکردم هنوز.. موتور همینجوری افتاده گوشه پارکینگ...تعمیر کار هم بردم نمایندگی گفت باید یه هفته بمونه تا نوبتت بشه واسه درست شدنش هم شاید یه هفته طول بکشه.. بردم کوچه جوادی گاراژ جوادی پیش تعمیرگاه قادر
Jack z1000
10-02-1396, 07:12 بعد از ظهر
هنوز بازش نکردم.. منظورتون از موتورشارژری همون شارژر باطری هست؟ فردا بازش میکنم وقت نکردم هنوز.. موتور همینجوری افتاده گوشه پارکینگ...تعمیر کار هم بردم نمایندگی گفت باید یه هفته بمونه تا نوبتت بشه واسه درست شدنش هم شاید یه هفته طول بکشه.. بردم کوچه جوادی گاراژ جوادی پیش تعمیرگاه قادر
دوست عزیز موتورتو ببر پیش احمد بیگی تو سبلان کارش خیلی درسته بعدم پیشش کلی بنلی میبرن .
s.mm
11-02-1396, 02:00 بعد از ظهر
گمون کنم مشکل سوختن شارژر و بوبین یه چیز شایع باشه در بنلی تک سیلندر درسته؟
vahid_invisible
11-02-1396, 09:11 بعد از ظهر
گمون کنم مشکل سوختن شارژر و بوبین یه چیز شایع باشه در بنلی تک سیلندر درسته؟
درسته، يه روز بري دم نمايندگيش كه همون نمايشگاه مركزي هم هست ميبينين چقدر از اين جور مشكلا اومدن اونجا، من كه ديگه امروز همون جوري فروختمش
Jack z1000
11-02-1396, 09:30 بعد از ظهر
درسته، يه روز بري دم نمايندگيش كه همون نمايشگاه مركزي هم هست ميبينين چقدر از اين جور مشكلا اومدن اونجا، من كه ديگه امروز همون جوري فروختمش
یعنی انقدر اوعضاش داغون بود ؟ اخه من موندم ما ایرانی ها چرا باید انقدر جنس بی کیفیت وارد کنیم . خداوکیلی اصلا این ملت ببین یذره حلال حروم حالیشونه . تو این کشور از بغال محله تا فلان مسئول فقط به فکر چاپیدنه . اونوقت توهمم میزنیم میگیم نژاده ایرانی بهترین نژاده یا مهد تمدن ایرانه ، کلا مردم ما فکر میکنن خونشون از نژادایه دیگه رنگینتره
dreamworld
12-02-1396, 02:09 بعد از ظهر
متاسفانه تو ایران گزینه های زیادی نداریم. و مجبوریم بین بد و بدتر انتخاب کنیم. یکی وارد می کنه دو برابر قیمت میفروشه کسی نیست بهش بگه خرت به چن من.
بنلی 250 هم با توجه به قیمتش توقع خیلی زیادی نباید ازش داشت.
خدارو شکر من تک دارم و به مشکلی هم برخورد نکردم. حدود 3000 تایی کار کرده. و حتی یه مسافت 450 کیلومتری (رفت و برگشت به سمنان) رو باهاش انجام دادم البته قبلش کمی استرس داشتم ولی همه چی خوب بود.
باید خواست به بنزین و ریزه کاریهای دیگه باشه.
Jack z1000
12-02-1396, 03:04 بعد از ظهر
کلا یکی از مشکلات این موتورا اینه که 2تا موتور کنارهم کیفیت مونتاژشون فرق داره یعنی باید پناه بر خدا بخری .
اگه این بنلی هم کیفیت ساختش بالا بره واقعا موتور خوبیه .
s.mm
13-02-1396, 08:40 قبل از ظهر
نگاه نکنید 10 تومن میدید موتور 250 خوشگل سوار میشید! باید روش خرج زانتیا بکنید.
بوبین برقش فکر کنم 500 هزینه برداره
قیمت یک لنت و فیلتر روغن این موتور تشتک آدم رو می پرونه
dreamworld
18-02-1396, 10:09 قبل از ظهر
همه دوستان 250 سوار می دونن که لوازم موتورهای 250 نسبت به موتورهای سبک تر گرون هستش.
در خصوص فیلتر - من یکماه پیش فیلتر روغن گرفتم 10 هزار تومن از نمایندگی خ مولوی.
بدلیل تازه کار بودن ، موافقم که این موتورا شانسی از آب در میان. ولی در کل موتور راضی کنندس و قدرت خوبی داره.
ابوالفضل88
12-03-1396, 06:46 بعد از ظهر
سلام دوستان
بنلی چه جور موتوریه ؟؟ نرمه ؟ صدای اضافه داره؟ شتاب و سرعتش چجوریه ؟ از نظر سواری با ان اس و ار اس کدومش بهتره ( نرمی هندلینگ شتاب سرعت و .... ) آمپر رادیات داره ؟
عکس موتورتون رو هم بزارین
- - - Updated - - -
و مهم تر از همه کیفیت قطعاتش و خرجش چجوریه
hamidreza_pahlavan
12-03-1396, 06:57 بعد از ظهر
سلام دوستان
بنلی چه جور موتوریه ؟؟ نرمه ؟ صدای اضافه داره؟ شتاب و سرعتش چجوریه ؟ از نظر سواری با ان اس و ار اس کدومش بهتره ( نرمی هندلینگ شتاب سرعت و .... ) آمپر رادیات داره ؟
عکس موتورتون رو هم بزارین
- - - Updated - - -
و مهم تر از همه کیفیت قطعاتش و خرجش چجوریه
والله توصیه نمی کنم هرچی باشه موتور چینی نه می شه گفت موتور خوبی نه می شه گفت موتور بدی
کلا موتور نرمی - هندلینگشم خوبه - شتاب و سرعتشم خوبه اما نباید با موتور 1000 اشتباهش بگیری از نظر سواری هم تقریبا می شه گفت مثل ان اس هستش اما دقت کن که موتور خیلی سنگین تره به دلیل جنس الیاژش
امپر رادیات داره اما درجه نداره که فقط دو سیلندرش داره گرماش نسبت به ان اس و ار اس بیشتره ، خرجش نسب به ان اس بیشتره و متاسفانه کیفیت قطعاتش جالب نیست اگه انتخاب دیگه ای داری برو سمت اون ولی اگه نمی تونی مقاوت کنی 250 تک سیلندرش نسبت به 2 سیلندرش خیلی بهتره سراغ 2 سیلندرش نرو
در کل اش دهن سوزی نیست می تونم بگم فوق العاده موتور متوسطی
arash fallah
10-04-1396, 10:40 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان
من ۳ سال پیش خواستم موتور بخرم که اساتید با ۶ تومن پولی که داشتم با اینکه نظرم مگلی بود گفتن اپاچی بهتره برات مام خریدیمو خداییش راضی بودیم تا اینکه ۵ هفته پیش جلو در خونمون دزدیدن الان یه هندا خریدم خیلی اشغاله میخوام اگر بشه یه وامی چیزی یا اقساطی یدونه موتور خوب بردارم با همین ۱۰ ۱۱ تومن حداکثر بنظر دوستان بنلی بگیرم یا هیوسانگ کم کارکرد این دوتا چشمو گرفته ممنون میشم راهنمایی کنین
Jack z1000
19-04-1396, 10:13 قبل از ظهر
دوستان بنلی تکسیلندر چند اسب بخاره بعد تفاوتش با ان اس چقدره ؟
farshad 54
19-04-1396, 07:49 بعد از ظهر
۲۵ اسب گشتاور ۲۲ نیوتون متر بنلی تک ۲۵۰
ان اس کاربرات ۲۳ اسب گشتاور ۱۸ نیوتون متر
ان اس انژکتور ۲۴ اسب گشتاور ۱۸ و خورده ای نیوتون متر
soleymani
04-06-1396, 01:06 بعد از ظهر
دوستانی که این موتور رو دارن به نظرتون گزینه مناسبی هست برای اینکه آپاچی رو با این موتور جایگزین کنم؟
چون این رده قیمت میشه ان اس هم خرید
از لحاظ قطعات.انجین و کیفیت و نرمی چه طور موتوری هست؟
s.mm
04-06-1396, 05:22 بعد از ظهر
دوستانی که این موتور رو دارن به نظرتون گزینه مناسبی هست برای اینکه آپاچی رو با این موتور جایگزین کنم؟
سواریش عالیه توی اتوبان و جاده
پایداریش به لطف کمک فنر های بسیار قدرتمند عالیه. ولی آلیاژ خوبی کلا استفاده نکردند
مشکل سوخهتن بوبین هم داشته قبلا
زاویه گردش فرمونش خیلی کمه به خاطر همین توی شهر استفاده اش سخته
قطعات بسیار گرون قیمت
زنجیر فابریک 350
رینگ 500
بوبین برق حدود 500
موتور می خرید 11 ولی باید خرج زانتیا بکنید اگه لوازم بخواد
معمار
04-06-1396, 05:36 بعد از ظهر
نه جالب نیست
کسایی که اپاچی نسل قدیم دارن و نیت خرید بهترین موتور استیریت دارن که جایگزین اپاچی قدیم شون بکنن
اپاچی 200 سی سی شک نکن
Jack z1000
04-06-1396, 07:16 بعد از ظهر
من از خیلی تعمیرکارا شنیدم موتوره خوبی نیست بنظرم شما ns بخر هم از بنلی تکسیلندر هم از اپاچی 200 سرتره
arash fallah
10-06-1396, 10:19 قبل از ظهر
سلام دوستان
من یدونه مشکیشو خریدم 160 170 کیلومتر باهاش رفتم هیچ مشکلی نداشت دیشب یکی از دوستان دوستمون گفت سوییچو بده یه چیزی بهت نشون بدم منم سوویچو دادم روشن کرد وای نستاد موتور شمارش معکوسش تموم شه استارتو زد بدون اینکه کار کنه یهو گازو تا اخر فشار داد گفتم نکن بابا موتور خشک(میخئاست کات اف رو نشونم بده که ایناتفاق هم نیفتاد خودمم تو انجمن خونده بودم) الان یکبار دیشب چند بارم امروز اومدم سرکار تو راه تا دور موتور بالا میره یهو خاموش میکنه یعنی با دنده 4 بالاتر از 80 برم یا دور موتور به 8 برسه خاموش میکنه ولی خب برق داره استارت میخوره روشن نمیشه باید سوییچ موتورو با دکمه استارتو ببندم دوباره ....
به نظرتون مشکل از چیه امروزم جمعس منم سرکار شیفتم
ممکنه مثلا ارور داشته باشه با دیاگی چیزی حل شه یا مشکل جدی تره
مشکلی نداره تا خونه باهاش برگردم
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن
mostafa71
05-07-1396, 12:02 بعد از ظهر
سلام دوستان
من یدونه مشکیشو خریدم 160 170 کیلومتر باهاش رفتم هیچ مشکلی نداشت دیشب یکی از دوستان دوستمون گفت سوییچو بده یه چیزی بهت نشون بدم منم سوویچو دادم روشن کرد وای نستاد موتور شمارش معکوسش تموم شه استارتو زد بدون اینکه کار کنه یهو گازو تا اخر فشار داد گفتم نکن بابا موتور خشک(میخئاست کات اف رو نشونم بده که ایناتفاق هم نیفتاد خودمم تو انجمن خونده بودم) الان یکبار دیشب چند بارم امروز اومدم سرکار تو راه تا دور موتور بالا میره یهو خاموش میکنه یعنی با دنده 4 بالاتر از 80 برم یا دور موتور به 8 برسه خاموش میکنه ولی خب برق داره استارت میخوره روشن نمیشه باید سوییچ موتورو با دکمه استارتو ببندم دوباره ....
به نظرتون مشکل از چیه امروزم جمعس منم سرکار شیفتم
ممکنه مثلا ارور داشته باشه با دیاگی چیزی حل شه یا مشکل جدی تره
مشکلی نداره تا خونه باهاش برگردم
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن
اولا بنلی تک سیلندر 160 170 نمیره!!!!
اگر هم رفته بخاطر همین بوده که کاتاف نمیکرده!!!!
تا 155 میره بعدش کاتاف میکنه و نمیذاره بیشتر بری!!!
دوما حتما برو نمایندگیش دیاگ بزنه موتورو شاید ارور داشته باشه که کاتاف نمیزنه
تا نبردی واسه تعمیر دنده هارو پر نکن که مشکلش جدیتر نشه!!!
بعدا نتیجه رو اینجا بگو که بقیه همه مطلع بشن
ابوالفضل88
06-07-1396, 08:25 قبل از ظهر
اولا بنلی تک سیلندر 160 170 نمیره!!!!
اگر هم رفته بخاطر همین بوده که کاتاف نمیکرده!!!!
تا 155 میره بعدش کاتاف میکنه و نمیذاره بیشتر بری!!!
دوما حتما برو نمایندگیش دیاگ بزنه موتورو شاید ارور داشته باشه که کاتاف نمیزنه
تا نبردی واسه تعمیر دنده هارو پر نکن که مشکلش جدیتر نشه!!!
بعدا نتیجه رو اینجا بگو که بقیه همه مطلع بشن
داداش منظورشون از 160 170 مسافتی هسش کی طی کردن
منم میگم یه دیاگ بزن نهایتا شمعت نیم سوز شده
mostafa71
06-07-1396, 10:15 قبل از ظهر
داداش منظورشون از 160 170 مسافتی هسش کی طی کردن
منم میگم یه دیاگ بزن نهایتا شمعت نیم سوز شده
با توجه به توضیحاتی که داده بودش؛ اگر شمع مشکل داشته باشه نباید دور بیاد بالا یا خام سوزی داره یا ریپ میزنه و......
در صورتی که میگن به کات آف میرسه خاموش میکنه
مشکل چیز دیگس!
ehsan360
19-07-1396, 10:22 بعد از ظهر
بالاخره ما نفهمیدیم صفحات اولیه از موتور تعریف کردن اما این صفحات اخر بدی ازش گفتن به نظر شما مشکلاتش تو مدل های جدید تر رفع نشده ؟
dreamworld
25-07-1396, 09:41 قبل از ظهر
بالاخره ما نفهمیدیم صفحات اولیه از موتور تعریف کردن اما این صفحات اخر بدی ازش گفتن به نظر شما مشکلاتش تو مدل های جدید تر رفع نشده ؟
نه داداش من. درسته جنس قطعات خیلی عالی نیست که اگه عالی بود 10 تومن نمیدادن و میرفت بالای 15-20. ولی اونقدرا هم بد نیست مزیتهای خودش هم داره.
من از رخش و سواریش راضیم و صد البته توقع یه موتور ژاپنی ازش ندارم :32:
من بیشتر از یکسال هست که دارمش. و خداروشکر مشکل خاصی نداشتم. فقط 1 ماه پیش یه کاسه نمد کمک جلو یکم خراب شده بود که دادم با 50 ردیف کردن. همین
باید حواست به موتور و آب روغنش باشه و موتورسوار باشی.
ehsan360
28-07-1396, 01:55 بعد از ظهر
نه داداش من. درسته جنس قطعات خیلی عالی نیست که اگه عالی بود 10 تومن نمیدادن و میرفت بالای 15-20. ولی اونقدرا هم بد نیست مزیتهای خودش هم داره.
من از رخش و سواریش راضیم و صد البته توقع یه موتور ژاپنی ازش ندارم :32:
من بیشتر از یکسال هست که دارمش. و خداروشکر مشکل خاصی نداشتم. فقط 1 ماه پیش یه کاسه نمد کمک جلو یکم خراب شده بود که دادم با 50 ردیف کردن. همین
باید حواست به موتور و آب روغنش باشه و موتورسوار باشی.
تشکر بابت این که پاسخ دادید
فقط یک نکته ای که کیفیتش نسب به ns چگونه هست
dreamworld
29-07-1396, 12:52 بعد از ظهر
راستش من ان اس نداشتم. و نمی تونم بیام الکی ازش تعریف کنم یا تخریب. بچه هابی که هر دو رو داشتن بهتر می تونن راجع به کیفیت قضاوت کنن. واسه خود من هم جالبه بدونم. البته کلاسشون فرق میکنه 200-250
ولی چیزی که من بررسی کردم, و مطمین هستم قیمت ان اس 200 تو هند 3-4 میلیونی کمتر از تک هستش.
arash fallah
30-07-1396, 11:45 قبل از ظهر
سلام دوستان من این موتورو ۲ ماه دارم حدود ۲۰۰۰ رفتم
مورد اول یه دوستی تو صفحه قبلی گفت اولا ۱۶۰ ۱۷۰ کیلومتر نمیره من منظورم دوست عزیز مسافت طی شده بود
این موتور ۳ بار منو تو اوتوبان جا گذاشت یهو خاموش شد و دیگه روشن نشد بعد نیم ساعت و هزار بار استارت زدن و فحش خوردن یهو روشن میشد و بیشتر از ۳۰ ۴۰ کیلومتر در ساعت منظورم اینجا سرعته میرفتم ریپ میزد و خاموش میشد بردم نمایندگیش میگفت نمیدونم موتورو بزار ببینم فعلا درست کرده بهش گفتم چیه گفت درست کردم برو ببین مشکل نداره تا بیا و... اطلاعات نمیدن انگار.... مورد بعدی نمایندگی میگه بنزین شوپر نزن اوکتان المانی گرفتم ازش هر باک ۱۰ سی سی میریزم توش
من از چند نفر پرسیدم یه سریا اصلا مشکل نداشتن این موتور فکر میکنم بیشتر از اینکه قطعاتش ضعیف باشه مونتاژش مشکل داره چون یه سریا راضین یه سریا هم مثل ما.....
در مورد روغن و فیلتر نمایندگی گفت سعی کن هر هزار تا روغن که مبلغش ۶۰ تومن هر دو هزارتا روغن همراه فیلتر که میشه ۸۰تومن
میگن مدل ۹۵ خیلی اشغال ۹۶ یکم اصلاحش کردن
در مورد هندلینگ خیلی ضعیفه دوستان تو سرعت ترمز میزنی موتور قیچی میکنه بعضی وقتا عقبش یه نمه حس میکنم بلند میشه
نرمی و راحتیش خوبه رخش خوبه
سرعتی هم که باهاش رفتم اخرش ۱۴۵ بوده اونم به کمک یه نمه شیب اول که شروع کردم به حرکت
یه چیزی که برام تعجب اینه که این موتور یه یه ترک چه دو ترک یه سرعت میره نمیدونم از محدود کننده ها استفاده کردن نکردن چطوریه کسی میدونه چون یکی میگفت من با ان اس ۱۶۰ کیلومتر رفتم بعد این ۲۵۰ سی سی ۱۴۵ اونم به کمک یه مقدار شیب عجیبه
میخوام هدرزشو بردارم کسی همچین کاری کرده چون یکی دو مورد دیدم تک سیلندر اگزوز عوض کردن صداشون جالب نبود
dreamworld
01-08-1396, 11:43 قبل از ظهر
سلام دوستان من این موتورو ۲ ماه دارم حدود ۲۰۰۰ رفتم
مورد اول یه دوستی تو صفحه قبلی گفت اولا ۱۶۰ ۱۷۰ کیلومتر نمیره من منظورم دوست عزیز مسافت طی شده بود
این موتور ۳ بار منو تو اوتوبان جا گذاشت یهو خاموش شد و دیگه روشن نشد بعد نیم ساعت و هزار بار استارت زدن و فحش خوردن یهو روشن میشد و بیشتر از ۳۰ ۴۰ کیلومتر در ساعت منظورم اینجا سرعته میرفتم ریپ میزد و خاموش میشد بردم نمایندگیش میگفت نمیدونم موتورو بزار ببینم فعلا درست کرده بهش گفتم چیه گفت درست کردم برو ببین مشکل نداره تا بیا و... اطلاعات نمیدن انگار.... مورد بعدی نمایندگی میگه بنزین شوپر نزن اوکتان المانی گرفتم ازش هر باک ۱۰ سی سی میریزم توش
من از چند نفر پرسیدم یه سریا اصلا مشکل نداشتن این موتور فکر میکنم بیشتر از اینکه قطعاتش ضعیف باشه مونتاژش مشکل داره چون یه سریا راضین یه سریا هم مثل ما.....
در مورد روغن و فیلتر نمایندگی گفت سعی کن هر هزار تا روغن که مبلغش ۶۰ تومن هر دو هزارتا روغن همراه فیلتر که میشه ۸۰تومن
میگن مدل ۹۵ خیلی اشغال ۹۶ یکم اصلاحش کردن
در مورد هندلینگ خیلی ضعیفه دوستان تو سرعت ترمز میزنی موتور قیچی میکنه بعضی وقتا عقبش یه نمه حس میکنم بلند میشه
نرمی و راحتیش خوبه رخش خوبه
سرعتی هم که باهاش رفتم اخرش ۱۴۵ بوده اونم به کمک یه نمه شیب اول که شروع کردم به حرکت
یه چیزی که برام تعجب اینه که این موتور یه یه ترک چه دو ترک یه سرعت میره نمیدونم از محدود کننده ها استفاده کردن نکردن چطوریه کسی میدونه چون یکی میگفت من با ان اس ۱۶۰ کیلومتر رفتم بعد این ۲۵۰ سی سی ۱۴۵ اونم به کمک یه مقدار شیب عجیبه
میخوام هدرزشو بردارم کسی همچین کاری کرده چون یکی دو مورد دیدم تک سیلندر اگزوز عوض کردن صداشون جالب نبود
خیلی بدشانس بودی و خیلی حس بدیه که موتور صفر بخری اینطوری بشه. مدل تک من 95 هستش ولی بدون مشکل. موافقم مونتاژ اوایلش واقعا شانسی بوده. بخاطر همین من همون اولش باک رو باز کردم و یه بررسی کلی کردم که همه چیز سر جاش باشه.
بنزین اکثر اوقات سوپر میزنم بدون اکتان.
و در مورد این موتور من اصلا 1-2 نمایندگیشو که از نزدیک دیدم قبول ندارم. البته 1-2 نمایندگی هم هست که ازشون تعریف میکنن.
چه خبره تعویض روغن 60 تومن؟! چند ماه پیش 1 بار ازشون روغن انی گرفتم لیتری 25 تومن که دیگه ازون نخواهم ریخت. میگن سفارش کارخونس ولی خالی بندیه. من تو کشور های دیگه چک کردم مثل هند که اصلا اجباری در استفاده از روغن مارک انی نیست. در هر صورت به سفارش فروشگاه مرکزی خودشون که بهم گفتن تعویض هر 2000 تا. و فیلتر روغن یک بار در میان انجام بشه.
ترمز عقب- تعجب میکنم میگی حس میکنی عقب موتور بلند میشه چون موتور خیلی سنگینه و به اضافه وزن راکب
سرعت اصلا 160-170 داستانه . منم 140 تا رفتم تو کفی که البته کمی دیگه جا داشت ولی نتونستم شلوغ شد. به نظرم همون 145 آخرشه. که همینم خیلی زیاده با این اوضاع جاده ها و خیلی خطرناک. همین که 110-120 تا راحت میره خیلی خوبه.
aidin m
01-08-1396, 05:59 بعد از ظهر
سلام دوستان من یه ns 94 دارم کاربرات خیلی موتور خوبیه وسایلشم که همه جا هست سرعتو شتابشم از سر من زیاده چون اهل سرعت نیستم تنها چیزی که باهاش حال نمیکنم صدای اگزوزه صداش مثل وسپاس بیشتر یا انگار جلوی اگزوز هندا ایرانیو با دست گرفتی که صداش کم شه و یه موتور اسپرت نمیخوره اینو بگم از صدای زیاد مثل مگلی ام اصلا خوشم نمیادا ولی صدای بنلی واقعا عالیه ولی بقیه چیزهای ان اس مثل وسایلش که همه جا پره اورجینالو شرکتیش مکانیکاش زیاده موتور خرکاریه کلا باجاج خودشو ثابت کرده تو دوام برادر خود من یه پولسار 83 تک شمع داره سوار شی میگی صفره ولی بنلی میگن خرابیاش و اذیتاش بیشتره اونایی ام که هی هندی هندی و چینی چینی میکنن خوب فعلا کشور ما وضعیتش اینه باید کنار بیایم بنلی تحط لیسانس بنلی ایتالیاست برا اینکه قیمتش پایین بیاد تو چین تولید شده کاری که الان با جهانی شدن اقتصاد خیلی عادیه باجاجم که خودش یه شرکت قدیمیو معتبره اینو بدونید کلا موتورها و ماشینهایی که اسپرتن و سرعتو شتاب بالایی دارن هزینه نگهداریشون بیشتره و بیشترم خراب میشن میخواد حالا نینجا زد ایکس کاوازاکی باشه یا axm یا cbrهندا البته من این موتورارو نداشتم ولی بلاخره دست اینو اون دیدیم خودمم که هم جی تی او ژاپن داشتم که اون زمان در مقابل cdi چون سرعتش بالا بود خرابیاش چند برابر بود kmx کاوازاکی ام داشتم اونم که نگو یه گاز بهش میدادی بوش سیلندرش مرخص بود و قابل تراشم نبود استانداردش باید یا سیلندر و پیستون کروم با هم میخریدی به پول اون زمان کلی بود یا یه پیستون میخریدی سیلندرو بوش میزدی که دیگه نه شتاب نه سرعت نه صداش مثل قبل نمیشد و داغم میکرد ترانزیستورشم که زیاد میسوخت اونم خدا تومن خفه کن اگزوزشم به علت دود و روغنسوز بودنش زود پر میشد استاندارد باید عوض میشد ولی اونم به دلیل گرونی میشکافتن خالیش میکردنو پشم شیشه مخصوصی داشت اونو یا میشستن یا تمیز میکردن اونم کلی هزینش بود
کلا اینارو گفتم بدونید موتورهای ژاپنی ام ضد ضربه و ضد خرابی و کم خرج نیستن تازه این دو مدلش بود که کامکس 125 و جی تی او 125 وارد شده توسط جهانرو و خدمات نسبتا خوبی داشت اینجوری بود حالا های کیپسو زد ایکسو کادیکسو ax1 هوندا جای خودشو داشت تازه همون سالی که برادرم پولسار تک شمع خرید چند سال بعد از کامکسو جی تی او که خیلی اذیتم کردن و همیشه دنبال قطعاتو تعمیرکار بودم بعد از فروش اونها چون اعلام کردن دو زمانه رو بگیرن دیگه نمیدن منم کامکسو فروختم یه سوزوکی gs125 خریدم که تکتاز وارد کرده بود چهار زمانه بود هر جاشم وا میکردی از کمک تا کاربرات یا راهنما زده بود ژاپن اولش خیلی نرمو خوب بود ولی خدا شاهده بعد از دو سال این موتور به چنان لرزشی افتاد که واقعا نمیشد سوار شد زورش انقدر کم شد زنجیر تایم به صدا افتاد نمایندگی ام حتی بردم ولی درست نشد 250 هزار تومن تو شهباز سال 89 فروختمش البته 4- 5 سال سوارش شدم خیلی موتور بی استخونی بود من گول مارک سوزوکی و ژاپنی بودنشو خوردم توی خیابونها ام خیلی کمه مطمعنم اصلا خیلیاتون نمیدونید چه موتوریه ولی تو نت سرچ کنید سوزوکی gs125 میاد مثل سی جی ال هندا بود تقریبا یه 125 ساده خلاصه داداشا این مقدمه رو گفتم کسی که بنلی یا ار اس میخره خوب نباید خرجشو با 125 حتی مثلا با اپاچی یا باکسر بکنه در صورتی که همون اپاچی ام لوازم اورجینالش گرونه
حالا یه مشورت از شما داداشای گل موتور سوار داشتم میخوام چند ماه بعد نزدیک عید ان اسمو بفروشم میخوام یا ار اس وردارم یا بنلی تک سیلندر لطفا نظرتونو بگید زیاد اهل سرعت نیستم موتورم بیشتر شبها سوارم که خلوته از سرکار تا خونه ولی بلاخره به خاطر ترافیک روزم مجبورم بیرون برم میخواستم ببینم بین ار اس و بنلی تک کدوم بهتره به نظرتون خودم امکانات ار اس مثل ای بی اس و قیافشو و باجاج بودنش که وسایلش زیاده رو بیشتر میپسندم ولی صدای بنلی و اینکه چون کمتره تو خیابونها خیلی چشمگیرتره یکی از دلایلی ام که ان اسو میخوام رد کنم خیلی زیاد شده ممنون از همه دوستان
arash fallah
01-08-1396, 11:16 بعد از ظهر
اره داداش خیلی تو ذوقم خورد من اپاچی داشتم دزدیدن اینو اقساط برداشتم ۴ سال اپاچیوسوار شدم خدایی این موتور به ما یه بار نه نگفت فقط روغن فیلتر عوض کردم همین
این موتور ۳ بار منو جا گذاشت که اصلا خیلی بد تو ذوقم خورده
در مورد روغن چون تا ۵۰۰۰ گارانتی داره نمیخوام خودم روغنشو دست بزنم چون نیکران هوای نمایندگیشو داره خیلی پشت گارانتی خونده باشی فقط انگار موتورو نگاه کنی از گارانتی خارج نمیشه هر کاری میکنی میگه....
روغن خوب چی واسه این موتور موجوده؟؟؟
بنزین سوپر بزنم یا همون معمولی با اوکتان؟؟ مشکلی نداری سوپر میزنی؟؟؟
پروتکشن نمایندگی میگه ۲۵۰ اونم برای جفت سیلندر میگه ب ضمانت وصل میکنم رو موتورم که تک سیلندره میگه موجود نیست اکر بیاد بعد عید یعنی ادم دلش میخواد اینارو یه بلایی سرشون بیاره نمیدونم چرا اینطورین باید یه سر به نمایندگی مرکزی بزنم ببینم داره یا نه
- - - Updated - - -
کسی اطلاعی در مورد اینکه چه اگزوزی رو بنلی تکم بندازم داره نمیخوام صداش خیلی بلند و گوش خراش باشه یکی دو مورد دیدم خوشم نیومد یه نمه صداش بم ترو قرص تر بشه همین اکروپویچ دیدم انداختن خوب نبود
هدرزشو بردارم چی خوب میشه کسی اطلاعی داره؟؟
- - - Updated - - -
خیلی بدشانس بودی و خیلی حس بدیه که موتور صفر بخری اینطوری بشه. مدل تک من 95 هستش ولی بدون مشکل. موافقم مونتاژ اوایلش واقعا شانسی بوده. بخاطر همین من همون اولش باک رو باز کردم و یه بررسی کلی کردم که همه چیز سر جاش باشه.
بنزین اکثر اوقات سوپر میزنم بدون اکتان.
و در مورد این موتور من اصلا 1-2 نمایندگیشو که از نزدیک دیدم قبول ندارم. البته 1-2 نمایندگی هم هست که ازشون تعریف میکنن.
چه خبره تعویض روغن 60 تومن؟! چند ماه پیش 1 بار ازشون روغن انی گرفتم لیتری 25 تومن که دیگه ازون نخواهم ریخت. میگن سفارش کارخونس ولی خالی بندیه. من تو کشور های دیگه چک کردم مثل هند که اصلا اجباری در استفاده از روغن مارک انی نیست. در هر صورت به سفارش فروشگاه مرکزی خودشون که بهم گفتن تعویض هر 2000 تا. و فیلتر روغن یک بار در میان انجام بشه.
ترمز عقب- تعجب میکنم میگی حس میکنی عقب موتور بلند میشه چون موتور خیلی سنگینه و به اضافه وزن راکب
سرعت اصلا 160-170 داستانه . منم 140 تا رفتم تو کفی که البته کمی دیگه جا داشت ولی نتونستم شلوغ شد. به نظرم همون 145 آخرشه. که همینم خیلی زیاده با این اوضاع جاده ها و خیلی خطرناک. همین که 110-120 تا راحت میره خیلی خوبه.
داداش متوجه نشدم یعنی روغنو هر ۲۰۰۰ عوض کنم فیلترو هر ۴۰۰۰؟؟؟؟؟
dreamworld
07-08-1396, 12:33 بعد از ظهر
درسته تو مدت گارانتی میگن از روغن توصیه خودشون استفاده کنی که گارانتی نپره.
درست متوجه شدی داداش من . روغن هر 2000 تا و فیلتر هر 4000 تا. به توصیه خود شرکت در صورت استفاده از روغن انی.
بنزینم فقط سوپر میزنم و مشکلی هم نداشتم.
و جای همه دوستان خالی. هفته پیش رقتم محمود آباد لب ساحل و 2-3 ساعت بعدش برگشتم. بدون هیچ مشکلی و پر قدرت.
vivabayern
09-08-1396, 11:49 بعد از ظهر
امروز مدل 96 تک سیلندر با فقط 400 کیلومتر کارکرد 8 میلیون فروخته شد تو شهر ما . درمورد سرعت بنلی 145 تا واقعی راه میره و کیلومترش دقیقه اما ان اس وقتی 160 تا داره میره یعنی 140 تا واقعی و بقیش خطای کیومتر هست و حتی از نظر سرعت از 220 هم کمتر راه میره . خودم ان اس داشتم الانم 220 دارم و با ان اس هم کورس انداختم و 220 برنده بود با 150 تا سرعت و ان اس با اینکه 161 تا کیلومترش نشون میداد نمیتونست از 220 سبقت بگیره . درضمن خود 220 هم چند تا خطا داره پس به اعداد کیلومترهای پالسها هیچ اعتباری نیست البته بعضی پالسها خطاشون کمتره و همه مثل هم نیستن اما همه بالای 8 تا خطا دارن . اما از نظر کیفیت ان اس از 220 کلا بهتره و بنلی از ان اس بهتره از نظر من و اونایی که دیدم هر دو رو سوار شدن
aidin m
14-08-1396, 02:51 قبل از ظهر
دوستان سلام من يه آن اس 94 سالم خریدم يه ماهی ميشه خیلی ازش راضيم وسایلشم که همه جا با قیمت مناسب هست قبل اینکه بخرم داداشم هي ميگفت بنلی بخر ولی من اصلا نمیدونستم بنلی چيه فکر میکردم تو مايه های مگلیه ولی الان که دیدم تک سیلندر داره و 95 ميشه با هشتو نیم خرید خیلی رفته تو مخم یعنی جوري که بعد اينهمه مکافات سند و پلاک بنام زدن ميخوام بفروشم يه بنلی تک بخرم لطفا دوستانی که بنلی دارن نظرشون رو بگن چون تو تایپیک خیلی ضدو نقيض حرفها خيليا بد گفتن خيليا ام راضين ولی این حرفها پشت آن اسم ميزدن که شاطون ميزنه و صدا ميده ولی موتور من الان دو سالشه حتی برچسب در کلاجشم روشه و پلمبه منم تو این يه ماه واقعا راضيم فقط چیزی که باعث شده بنلی بره تو مخم یکی صدای آن اس هست که خیلی کمه انگار وسپا باجاجه یا دستتو گذاشتی جلو اگزوز هندا و اینکه آن اس خیلی زیاد شده ولی بنلی کمه و خوشگلترم هست ولی وسایل آن اس بيشتره و به نظرم کمخرجتره
hossein57amani
18-08-1396, 02:46 بعد از ظهر
دوستان من الان یه باجاج 150 دارم / این هفته میخام یه موتور تاسقف 11 میلیون بگیرم /
انصافا بنلی تک 250 بگیرم یا ns200 ؟
خواهشن بگین این بنلی دردسر داره یا نداره/
یعنی همش باید ترسید که اذیت میکنه یا نه بی دردسره ؟
من 5 سال از محصولات باجاج استفاده کردم و انصافا اصلا اذیت نکردن/ اذیت یعنی خرجی جز بنزین و لاستیک و روغن برام نتراشیدن
الان این بنلی چون انحصاریه قطعاتش و فقط شرکت داره مطمئنن قیمتاش خیلی از بازار بالاتره و تو ایران هم شرکتا قشنگ میتیغن مردومو/
dreamworld
22-08-1396, 01:08 بعد از ظهر
دوستان من الان یه باجاج 150 دارم / این هفته میخام یه موتور تاسقف 11 میلیون بگیرم /
انصافا بنلی تک 250 بگیرم یا ns200 ؟
خواهشن بگین این بنلی دردسر داره یا نداره/
یعنی همش باید ترسید که اذیت میکنه یا نه بی دردسره ؟
من 5 سال از محصولات باجاج استفاده کردم و انصافا اصلا اذیت نکردن/ اذیت یعنی خرجی جز بنزین و لاستیک و روغن برام نتراشیدن
الان این بنلی چون انحصاریه قطعاتش و فقط شرکت داره مطمئنن قیمتاش خیلی از بازار بالاتره و تو ایران هم شرکتا قشنگ میتیغن مردومو/
داداش من صفحات قبلی بچه هایی که داشتن تجربشونو گفتن از جمله خود من.
من بیشتر از یکساله دارمش و جزو سری اولیاس. و خوشبختانه اذیتم نکرده.
در کل اینو باید در نظر گرفت که یه موتور 250 هزینه هاش بیشتر از موتورهای 200 به پایینه. و قطعاتش هم گرونتر.
ولی به نسبت 250 های دیگه قیمت قطعاتش گرون نیس و حداقل پیدا میشه نه اینکه 2-3 ماه منتظر باشی که شرکتش واست بیاره.
تو این مدت کوتاه هم خوب بازاری به دست آورده و تعدادش تو شهر خیلی زیاد شده. تو تهران که اینطوریه.
aidin m
22-08-1396, 02:47 بعد از ظهر
داداش من صفحات قبلی بچه هایی که داشتن تجربشونو گفتن از جمله خود من.
من بیشتر از یکساله دارمش و جزو سری اولیاس. و خوشبختانه اذیتم نکرده.
در کل اینو باید در نظر گرفت که یه موتور 250 هزینه هاش بیشتر از موتورهای 200 به پایینه. و قطعاتش هم گرونتر.
ولی به نسبت 250 های دیگه قیمت قطعاتش گرون نیس و حداقل پیدا میشه نه اینکه 2-3 ماه منتظر باشی که شرکتش واست بیاره.
تو این مدت کوتاه هم خوب بازاری به دست آورده و تعدادش تو شهر خیلی زیاد شده. تو تهران که اینطوریه.
سلام بله کاملا درسته منم ns 200 ذارم ولی این بنلی بدجور رفته تو مخم به نظرم قیمت تک سیلندرشم نسبت به موتورا دیگه خیلی بهتره و اینکه کلا هر موتوری که شتاب بالا داشته باشه حتی زیر 200 باشه و حتی ژاپنی ام باشه باید هم قطعات اصلیش خیلی گرونتره هم خرابیهاش بیشتر نمونش همین های کیپسو زد ایکس که تو ایران خیلی طرفدار داشت حتی کاوازاکی gto125 نسبت به هوندا خرابیهاش و خرجش خیلی بیشتر بود ولی سواری که به راکب میدادن باعث میشد همیشه کلی مشتری و طالب داشته باشن بنلی ام به نظرم اگه باهاش درست رانندگی شه و به موقع سرویساش انجام شه نباید از خرابیها و خرجش ترسید در مورد قطعه هم مطمعنا چون توی بازار زیاد شده بنلی به زودی وارد کننده های قطعه هم قطعاتشو وارد میکنن و از انحصار نمایندگیش در میاد هم قطعات بیشتر میشه هم قیمتهاش رقابتی
البته باید این موضوع هم در نظر گرفت که فعلا ns قطعاتش خیلی بیشتر تو بازار حتی لوازم یدکیهای سطح شهرم بیشتر لوازمشو دارن دیگه گمرکو خ ری هم لازم نیست رفت و قیمت قطعاتش واقعا قابل مقایسه نیست با موتورهای هم ردش حتی اپاچی , tvs لوازمش از ns کمتره و گرونتر سرعتو شتاب ns هم با اینکه 50 سی سی کمتره ولی از بنلی بیشتر نباشه کمترم نیست و با اینکه بین مردم پیچیده که شاطون میزنه ولی اگه زیاد چراغ رد لاینو روشن نکنی و حواست به روغنو فیلترش باشه حالا حالاها موتورش اخ نمیگه موتور خود من 94 هست هنوز در کلاجشم باز نشده
در اخر خود من من خیلی دنبال این سوال بودم بنلی تک بهتره با ان اس ولی هر کدوم ویژگیهایی دارن و در اخر بر میگرده به سلیقه و توقعات خود ادم از موتور خیلیا طرفدار ان اس هستن و از بنلی خیلی بهتر میدوننش خیلیا ام بنلیو به ان اس ترجیح میدن ولی هر دوشون نسبت به موتورهای دیگه هم قیمتشون تو بازار بهترن و منی که میخوام بنلی بخرم نه اینکه لزوما بنلیو از ان اس بهتر بدونم بلکه میخوام تجربه داشتن هر دوشونو داشته باشم ولی فعلا تصمیم گرفتم چون تازه ان اسو خریدم تا بعد عید نگهش دارم و اون موقع برا خرید بنلی اقدام کنم
vivabayern
22-08-1396, 08:26 بعد از ظهر
سلام بله کاملا درسته منم ns 200 ذارم ولی این بنلی بدجور رفته تو مخم به نظرم قیمت تک سیلندرشم نسبت به موتورا دیگه خیلی بهتره و اینکه کلا هر موتوری که شتاب بالا داشته باشه حتی زیر 200 باشه و حتی ژاپنی ام باشه باید هم قطعات اصلیش خیلی گرونتره هم خرابیهاش بیشتر نمونش همین های کیپسو زد ایکس که تو ایران خیلی طرفدار داشت حتی کاوازاکی gto125 نسبت به هوندا خرابیهاش و خرجش خیلی بیشتر بود ولی سواری که به راکب میدادن باعث میشد همیشه کلی مشتری و طالب داشته باشن بنلی ام به نظرم اگه باهاش درست رانندگی شه و به موقع سرویساش انجام شه نباید از خرابیها و خرجش ترسید در مورد قطعه هم مطمعنا چون توی بازار زیاد شده بنلی به زودی وارد کننده های قطعه هم قطعاتشو وارد میکنن و از انحصار نمایندگیش در میاد هم قطعات بیشتر میشه هم قیمتهاش رقابتی
البته باید این موضوع هم در نظر گرفت که فعلا ns قطعاتش خیلی بیشتر تو بازار حتی لوازم یدکیهای سطح شهرم بیشتر لوازمشو دارن دیگه گمرکو خ ری هم لازم نیست رفت و قیمت قطعاتش واقعا قابل مقایسه نیست با موتورهای هم ردش حتی اپاچی , tvs لوازمش از ns کمتره و گرونتر سرعتو شتاب ns هم با اینکه 50 سی سی کمتره ولی از بنلی بیشتر نباشه کمترم نیست و با اینکه بین مردم پیچیده که شاطون میزنه ولی اگه زیاد چراغ رد لاینو روشن نکنی و حواست به روغنو فیلترش باشه حالا حالاها موتورش اخ نمیگه موتور خود من 94 هست هنوز در کلاجشم باز نشده
در اخر خود من من خیلی دنبال این سوال بودم بنلی تک بهتره با ان اس ولی هر کدوم ویژگیهایی دارن و در اخر بر میگرده به سلیقه و توقعات خود ادم از موتور خیلیا طرفدار ان اس هستن و از بنلی خیلی بهتر میدوننش خیلیا ام بنلیو به ان اس ترجیح میدن ولی هر دوشون نسبت به موتورهای دیگه هم قیمتشون تو بازار بهترن و منی که میخوام بنلی بخرم نه اینکه لزوما بنلیو از ان اس بهتر بدونم بلکه میخوام تجربه داشتن هر دوشونو داشته باشم ولی فعلا تصمیم گرفتم چون تازه ان اسو خریدم تا بعد عید نگهش دارم و اون موقع برا خرید بنلی اقدام کنم
من ان اس داشتم و کاملا راضی بودم و بنلی هم اطرافیان دارن و میدونم چطوره و بقول خودتون بستگی داره با کدومش بیشتر حال کنی . از نظر قطعات ان اس مثل سی جی همه چیزش تو بازار هست و مشکل خاصی هم نداره و با اینکه ۲۰۰ سی سی هست تقریبا همون قدرت و سرعت و شتاب رو داره شاید با اختلاف خیلی کمی بنلی بهتر باشه که بازم ارزونی و فراوانیه لوازم ان اس باعث میشه آدم ازش خیلی راحت دل نکنه . اگه شتاب برات مهمه یک نگاهی به زونتس۲۵۰ هم بنداز چون به طور چشمگیری از بنلی و ان اس شتاب بیشتری داره
hossein57amani
24-08-1396, 12:54 قبل از ظهر
من ان اس داشتم و کاملا راضی بودم و بنلی هم اطرافیان دارن و میدونم چطوره و بقول خودتون بستگی داره با کدومش بیشتر حال کنی . از نظر قطعات ان اس مثل سی جی همه چیزش تو بازار هست و مشکل خاصی هم نداره و با اینکه ۲۰۰ سی سی هست تقریبا همون قدرت و سرعت و شتاب رو داره شاید با اختلاف خیلی کمی بنلی بهتر باشه که بازم ارزونی و فراوانیه لوازم ان اس باعث میشه آدم ازش خیلی راحت دل نکنه . اگه شتاب برات مهمه یک نگاهی به زونتس۲۵۰ هم بنداز چون به طور چشمگیری از بنلی و ان اس شتاب بیشتری داره
تو همین تایپیک اینقدر حرفای ضد و نقیض زده شده آدم گیج میشه/ چندروز پیش رفتم پیش تعمیرکاری که همیشه موتور میبرم پیشش برای تعویض روغن / ازش پرسید م در مورد بنلی و گفت باجاج همه جوره رادستره/ یعنی بی دردسرتره/ گفت بنلی هرکی اورده پیشش خیلی راضی نبوده / گفت همون باجاج بگیری بهتره/ فکر کنم از تعمیرکارا بپرسیم بهتر بشه نتیجه گرفت/در کل بازم تواین مملکت همه چی به شانس بستگی داره/ !!!
dreamworld
24-08-1396, 09:56 قبل از ظهر
تو همین تایپیک اینقدر حرفای ضد و نقیض زده شده آدم گیج میشه/ چندروز پیش رفتم پیش تعمیرکاری که همیشه موتور میبرم پیشش برای تعویض روغن / ازش پرسید م در مورد بنلی و گفت باجاج همه جوره رادستره/ یعنی بی دردسرتره/ گفت بنلی هرکی اورده پیشش خیلی راضی نبوده / گفت همون باجاج بگیری بهتره/ فکر کنم از تعمیرکارا بپرسیم بهتر بشه نتیجه گرفت/در کل بازم تواین مملکت همه چی به شانس بستگی داره/ !!!
شاید به نوعی حرف همه دوستان درست باشه. چون واسه بعضی های خیلی اذیت کرده و مهمترینش علتش مونتاژ بد شرکتش در سال اول بوده.
و من علت دیگرش رو خود موتورسوارو میدونم که بدونه چطور با این موتور رفتار کنه. رسیدگی به موقع دوره ای - فشار زیاد نیاوردن (رد لاین)
کلا تو خرید موتور باید ببینی هدفت چیه. اگه فکر موتور بی دردسر هستی ، خوب صد در صد باجاج به نسبت بنلی بهتره به دلیل خدمات گسترده تر و فراوانی قطعات. و بنلی خیلی نوپاست.
ولی اگه دنبال موتور با طراحی زیبا هستی به نظر من این موتور عالیه. قدرت و پایداری خوبی درسرعت داره. و مهمتر از همه این که با قیمت جهانی تو ایران به فروش میرسه. ولی باجاج متاسفانه خیلی داره تو پاچه ملت میکنه. خیلی راحت میتونید قیمتش رو تو هند ببینید.
aidin m
24-08-1396, 03:42 بعد از ظهر
شاید به نوعی حرف همه دوستان درست باشه. چون واسه بعضی های خیلی اذیت کرده و مهمترینش علتش مونتاژ بد شرکتش در سال اول بوده.
و من علت دیگرش رو خود موتورسوارو میدونم که بدونه چطور با این موتور رفتار کنه. رسیدگی به موقع دوره ای - فشار زیاد نیاوردن (رد لاین)
کلا تو خرید موتور باید ببینی هدفت چیه. اگه فکر موتور بی دردسر هستی ، خوب صد در صد باجاج به نسبت بنلی بهتره به دلیل خدمات گسترده تر و فراوانی قطعات. و بنلی خیلی نوپاست.
ولی اگه دنبال موتور با طراحی زیبا هستی به نظر من این موتور عالیه. قدرت و پایداری خوبی درسرعت داره. و مهمتر از همه این که با قیمت جهانی تو ایران به فروش میرسه. ولی باجاج متاسفانه خیلی داره تو پاچه ملت میکنه. خیلی راحت میتونید قیمتش رو تو هند ببینید.
سلام کلا همیشه تو همه مسایل همینه قطعیتی وجود نداره اگه ان اس بی دردسرتره و قطعاتشو مکانیکاش فراوونن بنلی ام تو خیابونها کمتره و ادم موتور خاصتری سوار شده پنجاه سی سی بیشتره و اخرین حدیه که پلاک میشه که این خودش حسنه نشانگر دنده و درجه امپر اب داره روی کیلومتر و لاستیک پیرلی شرکتی که لاستیک پیرلی بندازه زیر موتورش واقعا باید بهش احترام گذاشت همچنین تو سایت بنلی دیدم تو سفارت ایتالیا با حضور سفیر ایتالیا همکاری بین ایتالیا و ایران رو جشن گرفته بودن و از یه مدل بنلی ریس هم پرده برداری کردن که قراره بیاد ایران پس نشون میده ایتالیا هنوز پشت این برنده که حاضر شده نیکران موتورو تو سفارتش راه بده و سفیرشم در جشنشون حضور پیدا کنه وگرنه باید میرفتن همون سفارت چین درسته ساخت چینه ولی تحط لیسانس و طراحی بنلی ایتالیاست و هنوزم موتورهای سنگین توسط همین شرکت داره تولید میشه
اخرین موضوع من تو یه سایت هندی دیدم قیمت دوک 200 و بنلی فدف 25 یه قیمت بود و ns پایینتر از این دو بود گفتم شاید من اشتباه دیدم ولی الان شما ام به این موضوع اشاره کردید میشه قیمت این سه موتور رو توی هند به پول ایرانی حساب کنید و اینجا قرار بدید ؟ چون من زبان و حساب کتابم خوب نیست و ممنون میشم اگه واقعا بنلی هم قیمت دوک باشه و یا گرونتر از ان اس احتمال داره به زودی با زیاد شدن مشتریش توی ایرانم قیمتش بره بالا
hossein57amani
24-08-1396, 10:43 بعد از ظهر
من خودم خیلی از این موتور خوشم میاد/ امروز رفتم میدان گمرک نمایندگیش/ اقساط هم میداد/ یه کلاه هم روش هدیه میدادن/ خواستم معامله کنم و لی راستش باز گفتم بیشتر تحقیق کنم
ولی احتمالا همین بنلی بگیرم
از شما دوستانم ممنون بابت راهنمایی هاتون
dreamworld
25-08-1396, 01:16 بعد از ظهر
واقعا با دیدن قیمتها تو کشورهای دیگه خیلی متاسفم میشم. که ما مجبوریم کلی پول زور به یه سری شرکتهای وارد کننده بویژه کهیر بدیم. و تا کجای پاچه ملت ......
من چیزی نمیگم. فقط خودتون قضاوت کنید. و ببینید چه خبره.
گر چه خیلی روشنه ولی باز منابع رو مینوبسم که سوالی نمونه. و هر روپیه حدود 62 تومن ایرانه.:laie_14:
- Benelli TNT 25 - price 184000 Rupie. معادل 11/400
KTM DUKE 200- price 146000 rupee- معادل 9 میلیون
KTM DUKE 250 - - price 175700 rupee معادل 10/900
PULSAR NS 200- price - 97216 rupee معادل 6 میلیون
این قضیه برای هندا و کاوا هم همینه.
انوقت اینجا کی تی ام رو به اسم اتریش چند میدن به ملت. :297:
من یکی از مهمترین دلیلهام برای خرید بنلی تک هم همین بود.
فقط یه موتور دیگه هم که به قیمت جهانی نزدیک بود دایلیم بودش که اونهم استقبال چندانی ازش نشده بود وگرنه تا میشد میبردن بالا.
سلام کلا همیشه تو همه مسایل همینه قطعیتی وجود نداره اگه ان اس بی دردسرتره و قطعاتشو مکانیکاش فراوونن بنلی ام تو خیابونها کمتره و ادم موتور خاصتری سوار شده پنجاه سی سی بیشتره و اخرین حدیه که پلاک میشه که این خودش حسنه نشانگر دنده و درجه امپر اب داره روی کیلومتر و لاستیک پیرلی شرکتی که لاستیک پیرلی بندازه زیر موتورش واقعا باید بهش احترام گذاشت همچنین تو سایت بنلی دیدم تو سفارت ایتالیا با حضور سفیر ایتالیا همکاری بین ایتالیا و ایران رو جشن گرفته بودن و از یه مدل بنلی ریس هم پرده برداری کردن که قراره بیاد ایران پس نشون میده ایتالیا هنوز پشت این برنده که حاضر شده نیکران موتورو تو سفارتش راه بده و سفیرشم در جشنشون حضور پیدا کنه وگرنه باید میرفتن همون سفارت چین درسته ساخت چینه ولی تحط لیسانس و طراحی بنلی ایتالیاست و هنوزم موتورهای سنگین توسط همین شرکت داره تولید میشه
اخرین موضوع من تو یه سایت هندی دیدم قیمت دوک 200 و بنلی فدف 25 یه قیمت بود و ns پایینتر از این دو بود گفتم شاید من اشتباه دیدم ولی الان شما ام به این موضوع اشاره کردید میشه قیمت این سه موتور رو توی هند به پول ایرانی حساب کنید و اینجا قرار بدید ؟ چون من زبان و حساب کتابم خوب نیست و ممنون میشم اگه واقعا بنلی هم قیمت دوک باشه و یا گرونتر از ان اس احتمال داره به زودی با زیاد شدن مشتریش توی ایرانم قیمتش بره بالا
aidin m
15-09-1396, 11:33 قبل از ظهر
دوستان سلام اين بنلی تک بدجور رفته تو مخم ایشالاه زودتر ان اس رو میفروشمو يه بنلی 96 در حد میخرم فقط چقدر تایپیکش خلوته ان اس صفحه چهارصدو خورده ایه لطفا دوستان بنلی سوار بیشتر از موتورهاشون بگن مرسی
aidin m
18-09-1396, 03:44 بعد از ظهر
واقعا با دیدن قیمتها تو کشورهای دیگه خیلی متاسفم میشم. که ما مجبوریم کلی پول زور به یه سری شرکتهای وارد کننده بویژه کهیر بدیم. و تا کجای پاچه ملت ......
من چیزی نمیگم. فقط خودتون قضاوت کنید. و ببینید چه خبره.
گر چه خیلی روشنه ولی باز منابع رو مینوبسم که سوالی نمونه. و هر روپیه حدود 62 تومن ایرانه.:laie_14:
- Benelli TNT 25 - price 184000 Rupie. معادل 11/400
KTM DUKE 200- price 146000 rupee- معادل 9 میلیون
KTM DUKE 250 - - price 175700 rupee معادل 10/900
PULSAR NS 200- price - 97216 rupee معادل 6 میلیون
این قضیه برای هندا و کاوا هم همینه.
انوقت اینجا کی تی ام رو به اسم اتریش چند میدن به ملت. :297:
من یکی از مهمترین دلیلهام برای خرید بنلی تک هم همین بود.
فقط یه موتور دیگه هم که به قیمت جهانی نزدیک بود دایلیم بودش که اونهم استقبال چندانی ازش نشده بود وگرنه تا میشد میبردن بالا.
داداش سلام واقعا ممنون از اطلاعاتت واقعا آدم میمونه به نظرم بنلی تک داره با قیمت درست تو ایران فروخته میشه برای اینکه بتونن براش مشتری جذب کنن این آن اس هستش چون تو ایران طرفدار زیاد داره و قطعاتش فراوونه و مردم شناخت بیشتری روش دارن به این صورت گرانتر از قیمت جهانیش تو ایران فروخته میشه
يه مورد ديگه ام که باعث تفاوت قیمتها تو ایران ميشه مثلا تو همین سایت بنلی تک از دوک 250 کمی گرانتر بود یا هندا سی بی ار 250 فکری که من میکنم چون وارد کننده ها براشون خرید یوان چین و روپیه هند به دلیل اینکه ایران به این دو کشور نفت صادر میکنه توی رقم های کلان خیلی راحتر و حتی ارزانتر میتونن ال سی تهیه کنن ولی برای خرید از باقی کشورها مثلا ژاپن یا اروپا باید ال سی به دلار تهیه شه که هم گرانتر در مياد هم خیلی سخته و باعث میشه نتونن به تعداد بالا موتور هم خرید کنن و این ها دست به دست هم ميدن که موتورهای اروپایی و ژاپنی مثلا نینجا یا کی تی ام قیمتهای خیلی بالایی داشته باشن البته اينهارو من حدس میزنم کسی اگه دلیایلشو ميدونه لطفا بگه که چرا بنلی تک با کی تی ام و هندا و یاماها يه قیمته تو هند ولی تو ايران ارزونتره اونم با این اختلاف زیاد همش از این میترسم تا بنلی نخريدم یهو گرون شه چون چند باری این بلا سرم اومده
Seyed.mahdi
19-09-1396, 10:39 بعد از ظهر
سلام
یک عزیزی رو خوندم چند صفحه قبل که گفته بودن ان اس ۱۶۰ تا بره انگار نمیدونم چقدر میره ولی این بنلی ۱۴۵ تاش واقعیه!
بنده یه ویدئو دیدم که جی پی اس در کنار تصویر سرعت رو نشون میداد که در سرعت ۱۴۵ حدود ۱۵ کیلومتر در ساعت خطا داشت بنللی.
محصولات باجاج و آپاچی و احتمالا سایر موتور های هم رده مثل همین بنلی بنظرم کیلومتر شمارشون یکی هست و یک خطای ۱۰-۱۵ کیلومتری در سرعت های بالا و حدودا ۵ کیلومتری در سرعت های پایین تر دارن. البته ساید در بعضی موتور ها کمی بالا و پایین باشه.
بنده پالس ۱۳۵ رو با تویوتا پریوس مقایسه کردم دقیقا یکی بود.
HaMiD.TcI
20-09-1396, 04:29 قبل از ظهر
سلام
یک عزیزی رو خوندم چند صفحه قبل که گفته بودن ان اس ۱۶۰ تا بره انگار نمیدونم چقدر میره ولی این بنلی ۱۴۵ تاش واقعیه!
بنده یه ویدئو دیدم که جی پی اس در کنار تصویر سرعت رو نشون میداد که در سرعت ۱۴۵ حدود ۱۵ کیلومتر در ساعت خطا داشت بنللی.
محصولات باجاج و آپاچی و احتمالا سایر موتور های هم رده مثل همین بنلی بنظرم کیلومتر شمارشون یکی هست و یک خطای ۱۰-۱۵ کیلومتری در سرعت های بالا و حدودا ۵ کیلومتری در سرعت های پایین تر دارن. البته ساید در بعضی موتور ها کمی بالا و پایین باشه.
بنده پالس ۱۳۵ رو با تویوتا پریوس مقایسه کردم دقیقا یکی بود.
این مباحثی که مطرح میکنند صرفا برداشت های غیر حرفه ای و مضحکی هست که خود فرد داره،تمامی کیلومتر ها برای امنیت سرنشین خطا دارند و یک امر طبیعیه و ایراد محسوب نمیشه، خطار کیلومتر هم در بیشترین حالت بیش از 5 تا 7 کیلومتر نخواهد بود (غیر ممکنه) .
شما خودتونو درگیر این موارد نکنید و حتی به این برداشت های غیر حرفه ای پاسخ هم ندین، اینطوری راحت تر خواهید بود،بگذارید عده ای با همین تفکر به جلو حرکت کنند
mogrem
21-09-1396, 10:38 قبل از ظهر
من هولدر موبایل رو فرمان دارم موبایل رو وصل کردم پالس 220 تو سرعت 80 تا 1الی 2کیلومتر بیشتر نشون مید و بالای 120 تا اختلاف شد 3کیلومتر و روی پیشرو گلد که کیلومتر آنالوگ دار تست کردم همیشه حدود 10 الی 15 کیلومتر خطا داشت سی جی هم مهمین طور راحت 15 تا خطا داشت حالااینکه چقدر جی پی اس گوشی دقیق هستش نمیدونم
HaMiD.TcI
22-09-1396, 01:00 قبل از ظهر
بهتره مباحث کیلومتر رو در تاپیک خودش دنبال کنید و یا یه تاپیک جداگونه براش بزنید و از بحث دور نشید
aidin m
11-10-1396, 03:07 قبل از ظهر
سلام دوستان عزیز من پالس 200 دارم تصمیم دارم بنلی تک بخرم امروز فرداس جز شما بنلی سوارهای عزيز بشم فقط امروز يه بنلی سبز مدل 96 دیدم سند سفید پنج هزار کارکرد یک سال بیمه قیمت 8.900 فقط سوار شدم دور بزنم صدای موتور خیلی زیاد بود نسبت به ان اس هم وقتی درجا کار میکرد تر تر صدا ميداد هم توی حرکت انگار مثلا اگزوز رو سوراخ کردن از صاحبش پرسیدم که اگزوز رو دستکاری کردی که گفت نه و همه بنلی های تک همينه دوستان عزيز لطفا راهنمایی کنید واقعا صدای اگزوز بنلی تک همینجوریه و بلنده؟ یا طرف دستکاری کرده؟ چون قیمت موتور مناسب بود فقط همین صدای اگزوز مرددم کرد حس میکردم با اینکه ان اس خودم 94 هست سواریش نرمتره لطفا راهنمایی کنید مرسی
aidin m
11-10-1396, 07:25 قبل از ظهر
داداشا راستی روغن مناسب بنلی tnt25 تک سیلندر چیه؟ خم گرانرویش و هم سطح کیفیش و انکه شنیدم دو لیتر جا میگیره درسته؟ فیلتر روغن دو سیلندر میگن با پراید یکیه تک سیلندر چی؟
s.mm
11-10-1396, 12:48 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز من پالس 200 دارم تصمیم دارم بنلی تک بخرم امروز فرداس جز شما بنلی سوارهای عزيز بشم فقط امروز يه بنلی سبز مدل 96 دیدم سند سفید پنج هزار کارکرد یک سال بیمه قیمت 8.900 فقط سوار شدم دور بزنم صدای موتور خیلی زیاد بود نسبت به ان اس هم وقتی درجا کار میکرد تر تر صدا ميداد هم توی حرکت انگار مثلا اگزوز رو سوراخ کردن از صاحبش پرسیدم که اگزوز رو دستکاری کردی که گفت نه و همه بنلی های تک همينه دوستان عزيز لطفا راهنمایی کنید واقعا صدای اگزوز بنلی تک همینجوریه و بلنده؟ یا طرف دستکاری کرده؟ چون قیمت موتور مناسب بود فقط همین صدای اگزوز مرددم کرد حس میکردم با اینکه ان اس خودم 94 هست سواریش نرمتره لطفا راهنمایی کنید مرسی
فیلتر روغن بنلی تک شبیه پالس ان اس هست
dreamworld
11-10-1396, 01:39 بعد از ظهر
پیشنهاد شرکت اصلی روغن فول سنسیتک گرید 10-40 یا 10-50 هست و بهتره که جاسوما داشته باشه.
روغنی انی رو الکی گرون کرده بودن من اینسری نگرفتم. بچاش روغن هیوندای اکستیر 10-40 با جاسوما ریختم. خوب بودش
aidin m
11-10-1396, 03:33 بعد از ظهر
مرسی داداش بابت پاسخت فقط اینکه دو لیتر جا ميگيره ديگه؟؟ فیلترم که با آن اس یکیه؟ که من برا آن اسم تو پک باجاج میخریدم هشت تومن
روغن تمام سنتیک 10 _40 هم بهران سوپر پیشتاز طلایی هست که سطح کیفیش هم sl هست فقط استاندارد جيسو ma که اگه اشتباه نکنم برای صفحه کلاج که تو روغن هست و نباید روغن روش اثر لغزنده به وجود بياره فعلا هیچ کدوم از روغنهای ایران دنبال این استاندارد نرفتن و مجبوریم روغن خارجی بگیریم که برای هر لیتر باید کلی پیاده شيم اونم موتور سیکلت که روغنش باید زود به زود عوض شه به نظر خود من بیشتر از برند روغن سطح کیفیش مهمتره مثلا يه روغن بهران که سطح کیفیش sl هست خیلی بهتر از کاسترل با سطح کیفی sg هست روغنهای ایرانی ام واقعا کیفتشون خیلی خوب شده الان توی عمارات توی موتورهای بنز و بینوه از روغن ایرانی استفاده میکنن به خاطر داشتن استانداردهای روز و قیمت پایین فقط خدا کنه زودتر سمت استانداردهای موتور سیکلت و جيسو ام برن که با خیال راحت استفاده کنیم که به نظرم اگه با روابط عمومی شرکتهای ایرانول و بهران و پارس تماس بگیریم زودتر به نتیجه میرسیم ديگه کلی پول روغن موتول ندیم
HaMiD.TcI
12-10-1396, 06:45 قبل از ظهر
توضیحات کاملی در مورد روغن دادم، این رو هم ذکر کردیم که یکی از مهمترین فاکتور های روغن انجین موتور سیکلت داشتن تمامی استاندارد های لازم ذکر شده توی دفترچه هستش،
در نظر داشته باشید که اعداد ذکر شده روی روغن دارای اهمیت هستند (20W50)
در بین این دو عدد، عدد قبل از W میزان گرانروی روغن در هوای سرد و عدد بعد از W میزان گرانروی در زمان کارکرد موتور رو نشون میده، کاملا طبیعیه ک هر دو مهم هستند و صد البته صد البته عدد بعد از W بسیار مهمتر،
روغن انتخابی نباید بیش از عدد و یا کمتر از عدد بعد از W باشه ،ولی شما میتونید عدد قبل از W رو کمتر کنید و این مورد هیچ مشکلی به وجود نمیاره ، صرفا قیمت روغن بالاتر میره،کیفیت بالاتر میره،و نه تنها باعث ضرر برای موتور نیست بلکه موتور در هوای سرد بهتر روشن میشه،
شاید بگید چرا کارخونه این مورد رو ذکر نکرده؟ جوابش کاملا واضحه، کارخونه بهترین و اقتصادی ترین روغن رو پیشنهاد میده و امری کاملا طبیعیه.
پس با این تفاصیر شما میتونید برای موتوری که روغن موتور 20W50 براش توصیه شده از روغن های زیر استفاده کنید
20W50
15W50
10W50
5W50
0W50
در نظر داشته باشید که هرچقدر بازه ی بین اعداد بیشتر بشه، کیفیت روغن بالاتر،و قیمت اون فوق العاده بیشتر میشه.روغن های زیر نمونه هایی هستند که نمیتونید به جای روغن 20W50 ازشون استفاده کنید
25W50
20W40
10W40
15W40
10W30
30W60
25W60
0W40
این به این منظوره که بالا بردن عدد قبل از W و یا پایین و بالا بردن عدد بعد از W به هیچ وجه توصیه نمیشه.
تفاوت یک روغن موتور 10W40 با روغن موتور 20W50 حتی از نظر فیزیکی هم شدیدا زیاده، پس فکر نکنید با کم کردن دو عدد اتفاق خاصی نمیوفته،اتفاقا شدیدا اتفاقی که نباید میوفته، روغن در دمای کارکرد بالای موتور نمیتونه قطعات رو روغنکاری کنه و شدیدا مستهلک میشه.
روغن پیشنهادی برای هر دو مدل بنلی، روغن زیر توصیه شده
گرانروی 10W50
درجه کیفی SJ یا بالاتر
حتما با استاندارد JasoMA
به راحتی میتونید استنباط کنید که برای بنلی تمومی روغن های زیر غیر قابل استفاده هستن
20w50
10w40
20w40
ولی میتونید به جای 10W50 از روغن های زیر هم استفاده کنید
5w50
0w50
که بعید میدونم این روغن ها در ایران پیدا بشن.
حالا بهتره بدونید که شما توی ایران نمیتونید چنین روغن موتوری با گرانروی 10w50 هم پیدا کنید،اگر تونستید پیدا کنید که خیلی عالی،(فقط گرانروی مهم نیست،سطح کیفی SJ و JASOMA هم مهمه)
(یک روغن با گرانروی 15W50 و دارا بودن سطح کیفی های ذکر شده به مراتب خیلی خیلی بهتر از یک روغن موتور 10W50 با سطح کیفی پایینتر و بدون jasoma هست)
ناچارا،تنها روغن موتوری که میتونید ازش داخل این موتور استفاده کنید،روغن موتور 15w50 با مارک تاپ وان هست (یا هر مارک دیگه ای) که نزدیک ترین اعداد رو به روغن پیشنهادی داره و علاوه بر اون درجه ی کیفی بالاتر از سطح توصیه شده و استاندارد کامل JASOMA2 هست.قیمتش طبیعتا بالا و کیفیتش هم طبیعتا بالاتر هست.
فقط توجه کنید که حتی اگه این روغن هم گیرتون نیومد، به هیچ وجه از روغن های کمتر از 50 (عدد بعد از W) مثل 10w40 یا 15w40 استفاده نکنید.
به جز این روغن، روغن دیگه ای رو بهتون پیشنهاد نمیکنم، میتونید از این روغن برای پالس ns و RS هم استفاده کنید
لینک دیجی کالا:
[Only registered and activated users can see links]!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/
farshad 54
12-10-1396, 02:28 بعد از ظهر
بنلی 250 تک سیلندر فیلتر روغن ان اس بهش نمیخوره
فیلتر فابریک خودشو بگیرید یا فیلتر روغن تی وی اس راکز هم بهش میخوره
aidin m
13-10-1396, 01:37 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
سلام ممنون قیمت فیلتر فابریکش چنده؟
برای تی وی اس راکز دقیقا با خود بنلی یکیه منظورم فقط سایز نیست بلاخره ذخامت کاغذ و نوعش چون بنلی میزان روغنش بیشتره و فشار احتمالا فرق داره فابریک استفاده شه بهتره یا مشکلی نداره؟
dreamworld
13-10-1396, 10:13 قبل از ظهر
بنلی تک روغن یه لیتر و 250 سی سی جا میگیره.
فیلتر روغن چن تا گرفته بودم دونه ای 10 تومن. فابریک خودش
در خصوص اون دوستی که گفت حتما روغن 10 - 50 استفاده بشه و 10-40 نمیشه لطفا منبع خارجیش رو معرفی کنه چون من چیزی پیدا نکردم.
s.mm
13-10-1396, 01:55 بعد از ظهر
البته من فقط سبک و سیاقش منظورم بود مانند ان اس هستا وگرنه از نظر اندازه فرق می کنه
HaMiD.TcI
14-10-1396, 01:25 قبل از ظهر
بنلی تک روغن یه لیتر و 250 سی سی جا میگیره.
فیلتر روغن چن تا گرفته بودم دونه ای 10 تومن. فابریک خودش
در خصوص اون دوستی که گفت حتما روغن 10 - 50 استفاده بشه و 10-40 نمیشه لطفا منبع خارجیش رو معرفی کنه چون من چیزی پیدا نکردم.
aidin m
14-10-1396, 07:20 قبل از ظهر
داداش مرسی از زحمتت که اینقدر کامل توضیح دادی و لینک و منبع هم قرار دادی فقط تا اونجايي که من سر در آوردم البته انگلیسی نمیدونم و اون عکسم گوشه هاش نیست و اعداد اولش معلوم نیست ولی همونطور که شما گفتی 10_50 و مدل موتور tnt 25 زیر پیام open wait مونده که من نتونستم دقیق تشخیص بدم tnt 25 هست یا 250 اگه 25 باشه که حرفی باقی نميمونه ولی اگه 250 باشه که ميشه دو سیلندر و در اون صورت احتمالش نمیره که برای تک سیلندر نوع ساده تری از روغن باشه که انقدر دستو بالمان تو انتخاب روغن بسته نباشه؟
HaMiD.TcI
14-10-1396, 07:30 قبل از ظهر
داداش مرسی از زحمتت که اینقدر کامل توضیح دادی و لینک و منبع هم قرار دادی فقط تا اونجايي که من سر در آوردم البته انگلیسی نمیدونم و اون عکسم گوشه هاش نیست و اعداد اولش معلوم نیست ولی همونطور که شما گفتی 10_50 و مدل موتور tnt 25 زیر پیام open wait مونده که من نتونستم دقیق تشخیص بدم tnt 25 هست یا 250 اگه 25 باشه که حرفی باقی نميمونه ولی اگه 250 باشه که ميشه دو سیلندر و در اون صورت احتمالش نمیره که برای تک سیلندر نوع ساده تری از روغن باشه که انقدر دستو بالمان تو انتخاب روغن بسته نباشه؟
اصولا نوع روغن موتور بسته به تکنولوژی موتور متغیر هست نه حجم و تعداد سیلندر
همونطور که پالس ان اس 150 و ان اس 200 و آر اس،دقیقا یک نوع روغن موتور رو استفاده میکنند
صرفا تفاوت ها در مقدار و حجم روغن موتور متفاوت است
farshad 54
14-10-1396, 09:27 قبل از ظهر
دوستان گرامی
لطفا بحث روغن تو تاپیک خودش انجام بشه
در آخر اینکه
برای موتورهای بنلی روغن پیشنهادیه کارخانه سازنده 10-40 و یا 10-50 API-SN هست حالا هر برندی میخواد باشه
فکر کنم همین مورد رو رعایت کنید دیگه جای نگرانی بابت اینکه روغن چی بریزم تو بنلی باقی نمونه
موفق باشید
aidin m
14-10-1396, 06:08 بعد از ظهر
بلاخره خریدم سالار رو مدل 96 980 تا کار کرده فقط از رو جک افتاده کتی کلاج شکسته مقداری ام روی جا پایی خط و خراش افتاده موتور خیلی نرم و بيصدا است خیلی به دلم نشست قيمتشم بدون بیمه خریدم 8.5 336 هزارم بیمه کردم فقط موتور تا حالا نمایندگی و اچارکشی نرفته کیلومترشم رو نهصد تا دونه است ميخواستم و گارانتی نرفته فقط دفترچه و ضمانت هم دست موتور فروشه شنبه میرم دفترچشو میگیرم
دوستان گارانتی چند بار باید برم کلا برای اچارکشی؟؟ همش رایگان هست شنیدم دفعه اول روغن مجانيه دفعه های بعد پول روغنو ميگيرن خوب آچار کشی میکنن چه چیزهایی رو توجه کنم پنج هزارتا ام تموم ميشه گارانتی درسته؟
کلاه کاسکت هم گرفتم از طرف لوازم ماشین فروش بوده دو سه ماه پیش خریده بوده از مغازه بقلش کلاه کاسکو دفترچه گارانتی ام نگرفته بود که به من گفت خودت بگیر راستی کیف آچار هم داره اينها من که نتونستم پیدا کنم فقط آوردم خونه و شستسمش و زنجیرشو تمیز کردم و اسپری زدم
aidin m
15-10-1396, 05:38 بعد از ظهر
دوستان سلام دو تا سوال دارم اول اینکه بنلی تک روی سیلندر ترمز عقبش يه حسگر داره که دو تا سیم بهش نصبه رفته جایی بعد دوباره روی پمپ ترمز هم يه حسگر داره و دو سیم شیلنگ ترمز عقبم مثل اي بی اس دارها باریک است و یه سیم کنارش داره بودنمون حسگر خورده
آیا ترمز عقب بنلی تک ای بی اس هست که من هندا دیدم نوشته فاقد ای بی اس پس اون حسگرها چيه و داستان نازک بودن شیلنگ ترمز چيه
سوال دومم هم توی دفترچه نوشته بود دکمه سمت راستی کیلومتر را طولانی نگه داری ساعت چشمک زن میشه و میشه تنظیم کرد ولی من هر چقدر نگه داشتم نشد دکمه سمت چپ هم که نگه میداری طولانی کیلومتر شمارو صفر میکنه کلا ميخواستم ببینم چجوری میشه ساعت بنلی رو تنظیم کرد؟ مرسی از همه
aidin m
16-10-1396, 07:38 قبل از ظهر
دوستان سلام دو تا سوال دارم اول اینکه بنلی تک روی سیلندر ترمز عقبش يه حسگر داره که دو تا سیم بهش نصبه رفته جایی بعد دوباره روی پمپ ترمز هم يه حسگر داره و دو سیم شیلنگ ترمز عقبم مثل اي بی اس دارها باریک است و یه سیم کنارش داره بودنمون حسگر خورده
آیا ترمز عقب بنلی تک ای بی اس هست که من هندا دیدم نوشته فاقد ای بی اس پس اون حسگرها چيه و داستان نازک بودن شیلنگ ترمز چيه
سوال دومم هم توی دفترچه نوشته بود دکمه سمت راستی کیلومتر را طولانی نگه داری ساعت چشمک زن میشه و میشه تنظیم کرد ولی من هر چقدر نگه داشتم نشد دکمه سمت چپ هم که نگه میداری طولانی کیلومتر شمارو صفر میکنه کلا ميخواستم ببینم چجوری میشه ساعت بنلی رو تنظیم کرد؟ مرسی از همه
دوستان علاوه بر دو سوال بالا يه سوال ديگه ام دارم من موتور رو خریدم قمقمه آب که از زیر فرمون پر میشه خاليه میتونم درب رادیات را باز کنم و آب رو از اونجا فول کنم توی قمقمه ام فول شه یا اگه درب رادیات باز شه هواگیری ميخواد
کلا رادیات بنلی به هواگیری احتیاج داره یا نه و اگه هواگیری ميخواد در صورت تعویض ضد یخ یا خالی شدن آب رادیات به هر دلیلی هواگیری به چه شکلیه؟؟؟
aidin m
16-10-1396, 08:31 بعد از ظهر
سلام امروز رفتم نمایندگی خ صفا کیلومتر موتورم 980 تا شده بود گفت اچارکشی برات رایگان ولی روغن نه روغنو باید سیصد تا میوردی منم هر چی اسرار کردم گفت نميش خلاصه موتور رو گذاشتم الان رفتم گرفتم گفت با شرکت صحبت کرده روغنم برام رایگان عوض کنه فقط گفت روغنشون تموم شده پس فردا برم برای تعویض رایگان فیلتر و روغن خدایی راضيم ازشون
فقط حالا که انقدر بنلی زیاد شده خدا کنه وارد کننده های قطعه قطعاتش رو وارد کنن اونجوري به نظرم خیلی قیمت قطعاتش مياد پایین و اینکه همه چیش همه جا پر میشه
dreamworld
17-10-1396, 10:43 قبل از ظهر
مبارکت باشه. انشالله چرخش بچرخه.
برای استفاده از گارانتی باید وقتی 300 تا رفته بوده مراجعه میشده تا روغن رایگان تعویض بشه. بعدش اصلا قبول نمی کنن. مگر اینکه استثنا باشه. و در 1000 تا آچار کشی رایگان انجام میدن.
از طرف بپرس اگه روغن عوض نکرده حتما در اولین فرصت انجام بدی.
نه عزیز جان. ای بی اس نداره. جفتش هم نداره.
راجع به تنظیم ساعت هم دفترچه دکمه چپ و راستو اشتباه نوشته.
وقتی کیلومتر حالت کلی رو نشون میده یعنی روی سفر ای یا بی نیست 5 ثانیه نگه دار ساعت چشمک میزنه و میتونی با دکمه کناریش تنظیم کنی.
aidin m
17-10-1396, 05:01 بعد از ظهر
مبارکت باشه. انشالله چرخش بچرخه.
برای استفاده از گارانتی باید وقتی 300 تا رفته بوده مراجعه میشده تا روغن رایگان تعویض بشه. بعدش اصلا قبول نمی کنن. مگر اینکه استثنا باشه. و در 1000 تا آچار کشی رایگان انجام میدن.
از طرف بپرس اگه روغن عوض نکرده حتما در اولین فرصت انجام بدی.
نه عزیز جان. ای بی اس نداره. جفتش هم نداره.
راجع به تنظیم ساعت هم دفترچه دکمه چپ و راستو اشتباه نوشته.
وقتی کیلومتر حالت کلی رو نشون میده یعنی روی سفر ای یا بی نیست 5 ثانیه نگه دار ساعت چشمک میزنه و میتونی با دکمه کناریش تنظیم کنی.
مرسی داداش خدا خيرت بده با توضیحاتت تونستم بلاخره ساعت رو تنظیم کنم آخه دکمه سمت چپي رو گرفتم کیلومتر شمارو صفر میکرد و به اشتباه مطمئن شدم سمت چپي نیست که از نوشته شما فهمیدم کیلومتر باید در حالت اصلی کیلومتر باشه که صفر نميشه
من موتور رو دست دوم خریدم نهصد تا کار کرده ولی نمایندگی خ صفا آقای دادخواه بردم اچارکشی هزارتا رو انجام داد
توی نمایندگی ام چه چیزهایی داشت دسته کلاج و ترمز اکسسوری در رنگهای مختلف فکر میکنم سيصدو هشتاد هزار پولش بود به علاوه ست کلی پیچ و رو فرمونی و قلوه و پروداکشن وسط و چرخ جلو و عقب اصلا آدم میدید هوش از عقل آدم میرفت و ميگفت بزار یکی دو تومن فقط لوازم و آپشن بخرم
در مورد چرخ عقب و ای بی اس که گفته شما درسته ای بی اس حتی جفت ها هم نداره ولی همونطور که میدونید توی خارج یک سری قابلیت ها و آپشن ها هست که سفارشی هست و در صورت خواستن مشتری کارخونه نصب میکنه و هزینه اش رو دریافت میکنه من فکر میکنم ای بی اس از اون قابلیتهای قابل سفارش دادن بوده که سیمکشی و حسگرهاش روی تمام مدلها نصب شده و در صورت سفارش مشتری یونیت هم نصب ميشده و هزینش دریافت ميشده که توی ایران یونیتها اصلا وارد نشده البته حدس میزنم این موضوع رو دوستانی که زبانشون خوبه توی سایتهای خارجی بهتر میتونن این موضوع رو کشف کنن و اگه واقعا همچین داستانی بود میشه امید داشت سالهای بعد یونیت یا کیت ای بی اس رو نمایندگی وارد کنه یا کسایی که دسترسی به بازارهای خارجی دارن خرید کنن و نصب کنن و از قابلیت استفاده کنن
درست مثل روی خودروهای قبل 90 206 که تماما سیمکشی و قابلیت یکسری اپشنها مثل کروز رو دارن و فقط با نصب يه دسته کروز و فعال کردن با دیاگ ميشه کروز رو فعال کرد
aidin m
17-10-1396, 07:14 بعد از ظهر
راستی دوستان اون آمپری که روی صفحه کیلومتر هست آمپر آب هست یا آمپر روغن هستش؟
اگه آمپر آب هست که هیچ ولی اگه آمپر روغن هست تا کجا باشه نرماله و در چه صورتی خطرناکه و باید سریع موتور رو خاموش کرد و اینکه اگه آمپر روغن هست برای هشدار آب چراغ یا آلارم هست که اگه دمای آب بالا بره آدم متوجه بشه؟
aidin m
18-10-1396, 07:08 بعد از ظهر
سلام دوستان امروز رفتم نمایندگی روغن برام عوض کرد eni 10_50 ریخت قبلا تا جایی که من ميدونم 10_40 میریخت که اشتباه بود خوبه که روغن استاندارد خود موتور رو آوردن بلاخره
dreamworld
19-10-1396, 02:23 بعد از ظهر
داداشم روغنو لیتری چند داد؟
اولش هم روغن انی 10-50 آورده بودن و لیتری 25 میفروختن. ولی قیمتشو برده بودن بالا.
- - - Updated - - -
راستی دوستان اون آمپری که روی صفحه کیلومتر هست آمپر آب هست یا آمپر روغن هستش؟
اگه آمپر آب هست که هیچ ولی اگه آمپر روغن هست تا کجا باشه نرماله و در چه صورتی خطرناکه و باید سریع موتور رو خاموش کرد و اینکه اگه آمپر روغن هست برای هشدار آب چراغ یا آلارم هست که اگه دمای آب بالا بره آدم متوجه بشه؟
اون آمپر آب هستش. که وقتی موتور روشن میشه 1 خونه همیشه روشنه. و وقتی 3 خط میشه فن روشن میشه و 2 خط میشه. البته واسه من جدیدا قاطی کرده و گاهی وقتا 4 خط میشه روشن میشه و به 2 خط میرسه.
وق
aidin m
21-10-1396, 01:03 قبل از ظهر
سلام دوستان من قبل اینکه این موتور رو بخرم ns 200 کاربرات داشتم که این موتور به دلیل نزدیک بودن قيمتش توی ایران به قیمت جهانی دارا بودن لاستیک پیرلی و انژکتور بودن و 250 سی سی بودنش باعث شد که بدجور طلبه بشم بعد اینکه تونستم nsرو به قیمت بفروشم توی این زمستون و یه مدل 96 نهصد تا کار کرده پیدا کنم به قیمت 8.5 و سیصد هم پول بیمه و تا سوار شدم و تا خونه اومدم وبا دیدن کیفیت ساخت واقعا در همون لحظه و شنیدن صدای اسپرت اگزوز که نه زیاد هست و آزار دهنده مثل مگلی و نه مثل آن اس خیلی خفه است که آدم رو یاد موتورهای کاپ ميندازه واقعا این حس رو میکردم که سوار يه موتور يه لول بالاتر شدم ولی گذاشتم يه هفته ای سوار شم بعد نظرمو بگم که الان دارم اینکارو میکنم
با قیمت برابر از برتربهای این موتور نسبت به آن اس همونطور که گفتم قیمت جهانی بالاتر لاستیک پیرلی تمام مدلهاش انژکتوره که آن اس فقط جدیدش انژکتوره کمک جلو معکوس و خیلی جذاب کمک عقب منو شوک که واقعا سواری خیلی نرم و راحتی به راکب ميده پنجاه سیسی بالاتر بودن صدای اگزوز خیلی بهتر سوییچ تاشو طراحی زیباتر با شاسی نردبانی که مختص موتورهای اروپایی هست که البته طراحی سلیقه ایه شاید از نگاه کسی آن اس زیباتر باشه و اینکه نسبت به آن اس خیلی کمتره توی بازار مثلا من خیلی آن اس دیدم طلق انداختن یا صندوق پخش غذا که البته اصلا هم بد نیست و نشون ميده موتور استخون داريه که ميشه حتی باهاش کار کرد ولی بنلی چون کمتره خیلی توی خيابون جذابتره و خيليا میان نگاه میکنن و میپرسن در مورد موتور و در آخر کیلومتر پیشرفته تر که نمایش دنده و آمپر آب داره و البته باک هفده لیتریش که باعث ميشه آدم کمتر توی صف پمپ بنزین باشه و در آخر نام و برند معروف بنلی که خیلی دهن پر کنه و آدمو یاد برندهای اسپرت ایتالیایی مثل فراری توی ماشینها ميندازه ولی از حق نگذريم آن اس هم موتور خوبيه و لوازم یدکی فراونش وقیمت لوازم مناسبش و تعمیرکارهای واردترش که خودش حسن بزرگيه و برای کسی که ميخواد بیشتر از موتور کار بکشه یا توی شهرستان هستو به نمایندگی دسترسی نداره باعث میشه تو اولویت قرار بگيره همچنین به دلیل جا افتادنش بازار بهتر و افت قیمت کمتری داره برای فروش ولی قطعات بنلی مثلا دسته کلاج من پرسیدم 85 هزار که برای آن اس خیلی ارزونتر باید باشه ولی من چون خیلی کم سوار موتور میشم برام زیاد فرق نمیکرد همچنین آدم خیلی باید حواسش جمع باشه که تصادف نکنه که خیلی تو خرج ميفته البته تمام موتورهای حرفه ای همينطوره مثلا نینجا یا سی بی ار هم بخری باید پی لوازم نایاب و گرونشم به تنت بمالي
در مورد انتقادی ام که به چینی بودن این موتور میشه ما توی تمام لوازم دو مدل چینی داریم مثلا يه مدل گوشی تقلبی و فیک چینی یا مثلا گوشی سونی که اصالت برند سونی برای ژاپن هست ولی الان توسط چین خریداری شده و از بهترین برندهای گوشی در دنیاست و حتی خیلی برندهای ديگه ام حتی مثل اپل در چین تولید میشه ولی با کیفیت ولی از اونجايي که همیشه اجناس تقلبی و کیفیت پایین از چین توسط بازرگانان سود جو وارد کشورمان شده ما روی کالاهای ساخت چین خیلی حساس شدیم و این باور وجود داره که همه اجناس چین بی کیفیته ولی در برندهای اسپرت مثل آدیداس نایک و غیره الان چین حرف اول رو ميزنه خلاصه از بحث دور نشيم شما توی سایت بنلی برید میبینید همین دو مدل 250 تک و جفت به چه کشورهایی صادر شده مثل آمریکا و اکثر کشورهای اروپایی که نشاندهنده کیفیت خوبشه الانم که دو سالی هست توی ایرانه من که ندیدم کسی موتور باز کرده باشه مثلا برای شاطون یا روغنسوزی یا گریمپاز البته چون من ندیدم دلیل نیست که نباشه ولی منظورم اينه خیلی کم به مشکل خورده اونم با موتورسواری ما که در حد يه هزار میخوایم به 250 فشار بياريم
قیمت جهانیش هم که حتی از دوک 250 بیشتره که ما میبینیم دوک الان چنده و این چنده پس به نظرم يه بارم که يه جنس به روز جهانی و با قیمت جهانیش وارد کشورمان شده بیاید الکی ایراد نگیریم و تعجب نکنیم و امیدوار باشیم از این اتفاقها توی صنعت موتور بیشتر بيفته با تشکر از همه البته مقایسه ای که من بین این دو موتور کردم سه دلیل داشت یک قیمت تقریبا یکسانشون توی ایران که البته جهانیش بنلی دو برابر آن اسه تقریبا و دو اینکه موتور قبليم آن اس بود و سه الحق ns200 موتور خوبيه و خیلی تو ایران جا افتاده و طالب زیاد داره
با تشکر از همه بچه های سایت و آرزوی موفقیت برای همه ایشالاه روزی بیاد همه جوانها مخصوصا کاربران عزیز این سایت سوار بهترین و به روزترین موتورها و ماشينهاي دنیا بشن
Sajadkrass
21-10-1396, 03:44 بعد از ظهر
اره حالا باید صبر کرد ببینیم چی از اب در میاد
aidin m
22-10-1396, 09:29 بعد از ظهر
اولش هم روغن انی 10-50 آورده بودن و لیتری 25 میفروختن. ولی قیمتشو برده بودن بالا.
- - - Updated - - -
اون آمپر آب هستش. که وقتی موتور روشن میشه 1 خونه همیشه روشنه. و وقتی 3 خط میشه فن روشن میشه و 2 خط میشه. البته واسه من جدیدا قاطی کرده و گاهی وقتا 4 خط میشه روشن میشه و به 2 خط میرسه.
وق
داداش سلام روغن رو گفت 45 با تعویض با فیلتر 60 تومن البته قیمت تعویض و 1.250 سی سی رو داده ولی خدارو شکر روغن منو با گارانتی حساب کرد فقط پول فیلتر رو خودم دادم گفتم فیلترم عوض کنه پونزده تومن
داداش روغن پیشنهادی بنلی tnt 25 هم 10_50 هست. من تو چندین سایت خارجی دیدم و تو سایت خود بنلی انگلیسی روی برگه گارانتیهای جدید هم ديگه زدن 10_50 عکسشو میزارم حالا چرا يه مدت ده چهل میریختن و توصیه میکردن به نظر من دلیلی جز دسترسی نداشتن یا مم بودن روغن 10_50 نبوده مخصوصا تو تابستون ده چهل ميتونه خیلی ضررش بیشتر باشه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
وق
داداش سلام روغن رو گفت 45 با تعویض با فیلتر 60 تومن البته قیمت تعویض و 1.250 سی سی رو داده ولی خدارو شکر روغن منو با گارانتی حساب کرد فقط پول فیلتر رو خودم دادم گفتم فیلترم عوض کنه پونزده تومن
داداش روغن پیشنهادی بنلی tnt 25 هم 10_50 هست. من تو چندین سایت خارجی دیدم و تو سایت خود بنلی انگلیسی روی برگه گارانتیهای جدید هم ديگه زدن 10_50 عکسشو میزارم حالا چرا يه مدت ده چهل میریختن و توصیه میکردن به نظر من دلیلی جز دسترسی نداشتن یا مم بودن روغن 10_50 نبوده مخصوصا تو تابستون ده چهل ميتونه خیلی ضررش بیشتر باشه
vivabayern
22-10-1396, 10:02 بعد از ظهر
سلام دوستان من قبل اینکه این موتور رو بخرم ns 200 کاربرات داشتم که این موتور به دلیل نزدیک بودن قيمتش توی ایران به قیمت جهانی دارا بودن لاستیک پیرلی و انژکتور بودن و 250 سی سی بودنش باعث شد که بدجور طلبه بشم بعد اینکه تونستم nsرو به قیمت بفروشم توی این زمستون و یه مدل 96 نهصد تا کار کرده پیدا کنم به قیمت 8.5 و سیصد هم پول بیمه و تا سوار شدم و تا خونه اومدم وبا دیدن کیفیت ساخت واقعا در همون لحظه و شنیدن صدای اسپرت اگزوز که نه زیاد هست و آزار دهنده مثل مگلی و نه مثل آن اس خیلی خفه است که آدم رو یاد موتورهای کاپ ميندازه واقعا این حس رو میکردم که سوار يه موتور يه لول بالاتر شدم ولی گذاشتم يه هفته ای سوار شم بعد نظرمو بگم که الان دارم اینکارو میکنم
با قیمت برابر از برتربهای این موتور نسبت به آن اس همونطور که گفتم قیمت جهانی بالاتر لاستیک پیرلی تمام مدلهاش انژکتوره که آن اس فقط جدیدش انژکتوره کمک جلو معکوس و خیلی جذاب کمک عقب منو شوک که واقعا سواری خیلی نرم و راحتی به راکب ميده پنجاه سیسی بالاتر بودن صدای اگزوز خیلی بهتر سوییچ تاشو طراحی زیباتر با شاسی نردبانی که مختص موتورهای اروپایی هست که البته طراحی سلیقه ایه شاید از نگاه کسی آن اس زیباتر باشه و اینکه نسبت به آن اس خیلی کمتره توی بازار مثلا من خیلی آن اس دیدم طلق انداختن یا صندوق پخش غذا که البته اصلا هم بد نیست و نشون ميده موتور استخون داريه که ميشه حتی باهاش کار کرد ولی بنلی چون کمتره خیلی توی خيابون جذابتره و خيليا میان نگاه میکنن و میپرسن در مورد موتور و در آخر کیلومتر پیشرفته تر که نمایش دنده و آمپر آب داره و البته باک هفده لیتریش که باعث ميشه آدم کمتر توی صف پمپ بنزین باشه و در آخر نام و برند معروف بنلی که خیلی دهن پر کنه و آدمو یاد برندهای اسپرت ایتالیایی مثل فراری توی ماشینها ميندازه ولی از حق نگذريم آن اس هم موتور خوبيه و لوازم یدکی فراونش وقیمت لوازم مناسبش و تعمیرکارهای واردترش که خودش حسن بزرگيه و برای کسی که ميخواد بیشتر از موتور کار بکشه یا توی شهرستان هستو به نمایندگی دسترسی نداره باعث میشه تو اولویت قرار بگيره همچنین به دلیل جا افتادنش بازار بهتر و افت قیمت کمتری داره برای فروش ولی قطعات بنلی مثلا دسته کلاج من پرسیدم 85 هزار که برای آن اس خیلی ارزونتر باید باشه ولی من چون خیلی کم سوار موتور میشم برام زیاد فرق نمیکرد همچنین آدم خیلی باید حواسش جمع باشه که تصادف نکنه که خیلی تو خرج ميفته البته تمام موتورهای حرفه ای همينطوره مثلا نینجا یا سی بی ار هم بخری باید پی لوازم نایاب و گرونشم به تنت بمالي
در مورد انتقادی ام که به چینی بودن این موتور میشه ما توی تمام لوازم دو مدل چینی داریم مثلا يه مدل گوشی تقلبی و فیک چینی یا مثلا گوشی سونی که اصالت برند سونی برای ژاپن هست ولی الان توسط چین خریداری شده و از بهترین برندهای گوشی در دنیاست و حتی خیلی برندهای ديگه ام حتی مثل اپل در چین تولید میشه ولی با کیفیت ولی از اونجايي که همیشه اجناس تقلبی و کیفیت پایین از چین توسط بازرگانان سود جو وارد کشورمان شده ما روی کالاهای ساخت چین خیلی حساس شدیم و این باور وجود داره که همه اجناس چین بی کیفیته ولی در برندهای اسپرت مثل آدیداس نایک و غیره الان چین حرف اول رو ميزنه خلاصه از بحث دور نشيم شما توی سایت بنلی برید میبینید همین دو مدل 250 تک و جفت به چه کشورهایی صادر شده مثل آمریکا و اکثر کشورهای اروپایی که نشاندهنده کیفیت خوبشه الانم که دو سالی هست توی ایرانه من که ندیدم کسی موتور باز کرده باشه مثلا برای شاطون یا روغنسوزی یا گریمپاز البته چون من ندیدم دلیل نیست که نباشه ولی منظورم اينه خیلی کم به مشکل خورده اونم با موتورسواری ما که در حد يه هزار میخوایم به 250 فشار بياريم
قیمت جهانیش هم که حتی از دوک 250 بیشتره که ما میبینیم دوک الان چنده و این چنده پس به نظرم يه بارم که يه جنس به روز جهانی و با قیمت جهانیش وارد کشورمان شده بیاید الکی ایراد نگیریم و تعجب نکنیم و امیدوار باشیم از این اتفاقها توی صنعت موتور بیشتر بيفته با تشکر از همه البته مقایسه ای که من بین این دو موتور کردم سه دلیل داشت یک قیمت تقریبا یکسانشون توی ایران که البته جهانیش بنلی دو برابر آن اسه تقریبا و دو اینکه موتور قبليم آن اس بود و سه الحق ns200 موتور خوبيه و خیلی تو ایران جا افتاده و طالب زیاد داره
با تشکر از همه بچه های سایت و آرزوی موفقیت برای همه ایشالاه روزی بیاد همه جوانها مخصوصا کاربران عزیز این سایت سوار بهترین و به روزترین موتورها و ماشينهاي دنیا بشن
توی ایران گمرک همیشه قیمت رو افزایش میده و با توجه به قیمت جهانی ان اس کاربراتور چهار و نیم میلیونی رو به قیمت ده میلیون و هشتصد به ملت میدن پس چطور میشه بنلی 250 که قیمت جهانیش بیش از دو برابر ان اس هست رو در کشورمون ده میلیون و پانصد میدن ؟!! 300 تومن ارزونتر از ان اس !!! والا برای من که قضیه مشکوکه و سخت میتونم باور کنم کلکی تو کار نباشه . لطفا یکی بیاد دقیقا توضیح بده آیا این بنلی 250 توی ایران دقیقا همون بنلی هست که قیمت جهانیش دو برابر ان اس هست؟!!! اگه جواب بله باشه پس یعنی گمرک هیچگونه هزینه ای روی این موتور نداشته :22:
aidin m
23-10-1396, 02:59 قبل از ظهر
توی ایران گمرک همیشه قیمت رو افزایش میده و با توجه به قیمت جهانی ان اس کاربراتور چهار و نیم میلیونی رو به قیمت ده میلیون و هشتصد به ملت میدن پس چطور میشه بنلی 250 که قیمت جهانیش بیش از دو برابر ان اس هست رو در کشورمون ده میلیون و پانصد میدن ؟!! 300 تومن ارزونتر از ان اس !!! والا برای من که قضیه مشکوکه و سخت میتونم باور کنم کلکی تو کار نباشه . لطفا یکی بیاد دقیقا توضیح بده آیا این بنلی 250 توی ایران دقیقا همون بنلی هست که قیمت جهانیش دو برابر ان اس هست؟!!! اگه جواب بله باشه پس یعنی گمرک هیچگونه هزینه ای روی این موتور نداشته :22:
سلام برای منم خیلی سواله ایکاش دوستانی که اطلاعات بیشتر یا کاملتری داشتن ميومدن نظرشون رو ميدادن من توی همین نت نظرات ضدو نقيض زیاد شنیدم یکی ميگه نیکران موتور برای یه سرمایه داره بزرگه و برای اینکه بازارو به کل تسخیر کنه با این قیمت داده ولی با توجه به اقبال بیشتر ns و اینکه میبینیم چقدر زیاده و مردم بیشتر اونو ميخرن مهمترین دلیلش هم لوازم و قطعات یدکی بیشتر و ارزونترشه اگر واقعا سرمایه نیکران موتور انقدر زياد بود که بتونه بدون سود یا با ضرر موتور بفروشه کمی ام رو لوازم یدکی سرمایه گذاری میکرد و بیشتر وارد میکرد که هم زیاد باشه تو بازار هم قيمتش بیاد پایین
در مورد اینکه این موتور هم اون موتور نیست منتفیه با دقت روی عکسها و ریز بین تر شدن اتفاقا میبینیم جزو تنها موتورهاییه که نمونه ايرانيش حتی از روی رنگبندی و برچسب و قطعات اتفاقا خیلی شبیه همون مدلهاست که تو کشورهای مختلف فروش میره جداي از اون امکانپذیر نیست این موضوع با توجه به ثبت برندها و مدل موتور سیکلت تو بازار جهانی مثلا يه شرکت چینی بیاد يه کاوازاکی نینجا رو کپی کنه و درست با همون مارک و برند به کشوری صادر کنه و هیچ کس هم متوجه نشه فقط ميتونه طرح ظاهر محصولش رو اونم به طوری که هر کسی راحت میفهمه شبیه نینجا درست کنه نام شرکت خودشم روش بزنه که ميتونه فقط کمی شبیه به نام اصلی باشه که دچار شکایات کپی رایت شرکت اصلی قرار نگيره مثل مثلا هندا ویو و ویوهای چینی
از این دلیلهای غیر منطقی که تو نت زیاده بگذریم به نظر من یک دلیل نداره و دلیلهای زیادی دست به دست هم داده که چنتاییش که خودم به ذهنم رسیده و فقط نظر منه شايدم اشتباه باشه رو ميگم در مورد گمرکی شما اگه بخوای يه موتور وارد کنی مستقیم یا يه موتوریو قطعاتش رو وارد کنی و اینجا مونتاژ کنی گمرکی خیلی کمتر میشه البته کارخونه مادر باید اجازه مونتاژ محصولش رو بده که به نظرم گرون بودن موتورهایی مثل نینجا یا کی تی ام ميتونه همین باشه که کارخونه کی تی ام و کاوازاکی به کویر اجازه مونتاژ در داخل ایران رو نداده و کویر اينهارو وارد کرده و گمرکی زیادی به محصولاتش خورده
ولی در مورد آن اس در ایران مونتاژ میشه ولی چون بازار خیلی خوبی داره و تقاضای زیادی براش هست شرکتش قیمتشو بالا برده همین موضوع رو روی بنلی دو سیلندر هم دیدیم که اولش قيمتش پايينتر بود که یهو وقتی دیدن مردم زیاد طلبشن و صف میبندن برای خرید و توی گمرک مغازه دارها چنتا چنتا ميخرن و وقتی کارخونه محصولش تموم شد به چند مليون گرونتر میفروشند توی بازار سیاه به قولی تقاضا بیشتر از عرضه است خود کارخونه قیمت رو بالا برد ولی خوشبختانه برای تک سیلندر تقاضا اونقدر نبود و تولید کارخونه ام بیشتر از جفت بود
مورد ديگه که به نظر من ميتونه نقش داشته باشه واردات از کشور چین خیلی راحتره برای تاجرهای ایران مثلا اگه بخوای محصولی رو از کره تایلند وارد کنی یا سختر از اون از ژاپن یا اروپا احتمالا کمپانی که در ژاپن یا اروپا هست از شما دلار یا یورو ميخواد و به دلیل مشکلات سیستم بانکی ایران باز کردن ال سی با دلار و یورو خیلی ميتونه توی ایران سختر باشه و قیمت نهایی محصول رو بالا میبره ولی مثلا چین چون دادو ستدش خیلی با ایران زیاده و از ایران حجم زیادی نفت ميخره دولت برای اینکه بتونه پول نفت رو دریافت کنه یا چین پرداخت کنه باز کردن ال سی با یوان خیلی راحتره و به خاطر همينه که کشور ما پر شده از محصولات چینی برای تجار خیلی راحتره و قیمت نهایی محصولشان پايينتر در میاد
البته باز هم ميگم مطالبی که گفتم نظرمه شايدم اشتباه باشه یا دلایل اصلی و مهمتریم باشه خودم به شخصه خیلی دوست دارم نظر بقیه دوستان رو بشنوم چون متعصفانه کارخونه های موتور و بدتر از اون خودرو در ایران اصلا شفافیت نداره کارهاشون و جوابی ام به مردم نمیدن وگرنه این جوابهارو باید کارخونه نیکران موتور نماینده (بنلی) یا گروه صنعتی فارس نماینده باجاج به مردم ميداد
- - - Updated - - -
یه دلیل ديگه ايم که همین الان به ذهنم رسید اون سایتی که دوستان قیمتهاشو به عنوان مرجع گذاشتن يه سایت هنديه و به روپیه هست قیمتها که اولا قیمتها کمی توی سايتها بالاتره نسبت به بازار و دوم اینکه قیمت تکی محصوله و برای نیکران موتور که عمده خرید میکنه از شرکت مادر و قرارداد بزرگ میبنده قطعا قیمت پايينتره و سوم اون سایت چون هنديه و ns براش يه محصول داخليه که گمرکی نداره ولی بنلی يه محصولیه که از چین وارد شده و البته من نميدونم گمرکی واردات موتور سیکلت در هند به چه شکلیه ولی همین ميتونه خودش دلیلی باشه ولی برای محصولات باجاج حتی کی تی ام که در هند توسط باجاج مونتاژ میشه قیمت نهایی کمتر باشه
aidin m
28-10-1396, 09:15 بعد از ظهر
دوستان سلام بنلی تک برند انزکتورش دلفی هست؟
بعد منظور از اینکه ميگن انژکتور فلان موتور بوش یا دلفی یا غیره هست یعنی ای سی یو دریچه گاز و سوزن انژکتور و سنسور اکسیژن همگی دلفی یا غیره هست یا فقط قطعه خاصی مثل اي سی یو؟
aidin m
30-10-1396, 08:13 بعد از ظهر
سلام مجدد امروز توی بارون حدود چهار پنج ساعتی مجبور بودم توی شهر موتور سواری کنم البته نه ممتد چیزی که خیلی توجه هم رو جلب کرد لاستیکها که فابریک پیرلی 150 هست خیلی عملکرد عالی داشت من تجربه سواری طولانی توی شهر با پولسار پالس ویو و تی وسواس راکز و ان اس داشتم که همشون واقعا لاستیکهای سری داشتن کلا میتونم بگن موتورهای هندی جداي کیفیتشون که به نظر من خوب و قابل قبوله لاستیکهاشون به سر خوردن معروفه يادمه يه بار با تی وی اس تو بارون هنگام راه انداختن کمی گاز زیاد دادم که لاستیک بدجور بکسبات کردو موتور به جا اینکه جلو بره به بقل سر خورد که چون سبک بود با پاهام نگه داشتم نزاشتم بخوره زمین البته گرونی فلاپهاشم مزيد بر علت بود برای عکس العمل سریع با پالس هم يه بار ترمز جلو خیلی آروم زدم سر خورد که اونو واقعا خدا کمک کرد نخوردم زمین کلا وقتی موتور هندی میخری باید به فکر دو لاستیک خوب خارجی بود برای امنیت بیشتر که من یکی هیچ وقت دلم نيومد هزینه کنم چون لاستیک خوب گرونم هست ولی يه جورايي واجبه ولی خدارو شکر آندفعه موتوری که خریدم خودش لاستیک خوبی داره
aidin m
02-11-1396, 09:47 بعد از ظهر
سلام مجدد امروز رفتم تو سایتهای خارجی يه سرچی درباره لاستیکهای بنلی که pirelli rosso2 Diablo 150 ساخت چین کردم تو سایت خود پیرلی نوشته بود که مخصوص بارندگی است و چسبندگی خوبی در رطوبت دارد همچنین عمر خیلی زیادی داره بعد به سایت آمازون رفتم که اونجا هم همین شرایط رو نوشته بودن و نظرات کاربران هم بود که 4.5 ستاره از پنج ستاره از کاربران گرفته بود و تقریبا همه ازش تعریف میکردن اکثرا هم میخردین برای دوک 250 و z250 يه بنده خدایی هم پرسیده بود توی خاکی ام ميشه استفاده کرد که مسئول فروشش جواب داده بود اگه ساعاتی در روز باشه ميشه ولی نه استفاده همیشگی که يه کاربر ديگه نوشته بود يه ساله کلا داره تو خاکی باهاش رانندگی میکنه قیمت لاستیک عقب 126 دلار و جلو عقب با هم که جلوش 110 /70 بود 220 دلار که با وضعیت فعلی دلار جفتش هشتصد نهصد هزار تومن میشه البته دلار آزاد اگه از دلار مبادله ای که تجار استفاده میکنن کمتر میشه کلا دم نیکران موتور گرم این لاستیک رو با مشابه ایرانی جایگزین نکرده و یه بارم ما يه لاستیک روز دنیا زیر موتورمون باشه نه فقط ببینیم و حسرت بخوریم خدایی فقط خدا کنه حالا که دلار داره گرون میشه بعد عید هم هوا خوب ميشه و بازار موتور گرم و اینکه حالا بنلی جای خودشو تو بازار پیدا کرده قیمتها بالا نره يه بارم يه موتور به روز و قیمت نسبتا معقول و نزدیک به جهانی وارد کشور شده تداوم داشته باشه و شاهد محصولات بهتر و قیمتهای بهتر باشیم
البته زبان بلد نيستما از ترجمه گوگل استفاده میکردم که درسته جمله بندیاش درست نیست ولی منظور نوشته رو میشه فهمید
aidin m
10-11-1396, 04:22 قبل از ظهر
سلام دوستان وقتی سوییچ رو باز میکنم یه صدای ووشو به مدت چهار پنج ثانیه مياد آیا طبیعیه؟ وقتی ام فن روشن میشه صدای اونم شنیده میشه آیا طبیعیه؟
dreamworld
10-11-1396, 09:07 قبل از ظهر
سلام دوستان وقتی سوییچ رو باز میکنم یه صدای ووشو به مدت چهار پنج ثانیه مياد آیا طبیعیه؟ وقتی ام فن روشن میشه صدای اونم شنیده میشه آیا طبیعیه؟
سلام. اون صدای پمپ بنزینه و طبیعیه. حتما باید صبر کنی و وقتی صداش قطع شد استارت بزنی.
فن صداش اونقدی نیست. و وقتی درجا هستی صداش شنیده میشه و کاملا طبیعیه. البته صداش هم باید صدای معمول کارکردن فن باشه و صدای غیر عادی دیگه نده.
- - - Updated - - -
لاستیکای این موتور هم خوبه. ولی تو بارندگی خیلی احتیاط کن. مخصوصا خطوط سفید عابر که ترمز مساوی با سرسره بازی
aidin m
28-11-1396, 07:06 بعد از ظهر
سلام به همه این موتور رو که من خریدم چون دست دوم بود و خوابیده بود يه مدت باطریش ضعیف شده بود با زور استارت میزد جوري که حتی ساعتش ريست ميشد وقتی چند روز موتور خواب بود ميومدی استارت بزنی يه مقدار هم اسیدش ریخته بود رو زیر تنه يه بارم بازش کردم خودم يه شب تا صبح گذاشتم زیر شارژ يه پارچه ام دورش بستم که اسیدش بیرون نريزه تا دو سه هفته خوب بود ولی بازم امروز صبح خالی کرد
رفتم نمایندگی گفت فقط باتری راپیدو اسیدی شش امپر داره 85 تومن دیاگ هم رد گفت ببین و شارژر سالمه فقط شارژر اینها خیلی حساسه باطری نندازی ممکنه شارژر هم مرخص کنه ولی از اون نگرفتم چون اسیدی بود و دیگه نميخواستم اسید پس بده و هم اینکه شش امپر بود رفتم یه باطری هفت آمپر مارک سیکل که نارنجی رنگ بود و اتمی خریدم 70 تومن باطری بنلی تک هم بلنده و سایزش با باکسر یکیه فقط باکسر پنج آمپره ولی برای اونم بعضيا هفت بلند میندازن فقط بین اينهمه مارک باتری چینی ميخواستم ببینم سیکل مارک خوب و معروفی هست در حد تیک اف و انرژی هست؟؟؟
me.sarabi
01-12-1396, 12:36 بعد از ظهر
من خودم میخوام این موتور رو بخرم و شخصا با مدیریت شرکت نیکران موتور هم صحبت کردم از طریق یکی که تو دفتر ایشون کار میکرد باید بگم خیالتون راحت.ایشون تاکید کردن که این موتور دقیقا همونی هست که در سطح جهان عرضه میشه و اینکه تمام قطعات حتی انجین به صورت ckd وارد میشه و اینجا فقط مونتاژ روی بدنه انجام میشه.من الان باکسر 150 دارم منتظر بودم مدل های 97 این موتور بیاد که بخرم که با توجه به پیگیری هایی که کردم دوشنبه مدل های 97 وارد شده و از چهارشنبه اماده عرضه هست.البته از طرف شما و سایر دوستان کلی هم انتقاد کردم به ایشون در مورد نحوه ارائه خدمات پس از فروش و قیمت گذاری و تبلیغات و سایر موارد که در کمال تعجب همه رو تا اخر گوش کردن و برخورد بسیار بسیار مناسبی به عنوان مدیر عامل یه شرکت به این بزرگی با مشتری داشتن.خدا بخاد شنبه میرم بخرم
aidin m
01-12-1396, 02:12 بعد از ظهر
من خودم میخوام این موتور رو بخرم و شخصا با مدیریت شرکت نیکران موتور هم صحبت کردم از طریق یکی که تو دفتر ایشون کار میکرد باید بگم خیالتون راحت.ایشون تاکید کردن که این موتور دقیقا همونی هست که در سطح جهان عرضه میشه و اینکه تمام قطعات حتی انجین به صورت ckd وارد میشه و اینجا فقط مونتاژ روی بدنه انجام میشه.من الان باکسر 150 دارم منتظر بودم مدل های 97 این موتور بیاد که بخرم که با توجه به پیگیری هایی که کردم دوشنبه مدل های 97 وارد شده و از چهارشنبه اماده عرضه هست.البته از طرف شما و سایر دوستان کلی هم انتقاد کردم به ایشون در مورد نحوه ارائه خدمات پس از فروش و قیمت گذاری و تبلیغات و سایر موارد که در کمال تعجب همه رو تا اخر گوش کردن و برخورد بسیار بسیار مناسبی به عنوان مدیر عامل یه شرکت به این بزرگی با مشتری داشتن.خدا بخاد شنبه میرم بخرم
سلام ایشالاه به سلامتی توی خرید اصلا شک نکنید با توجه به قیمت جهانیش و قیمت فعليش توی ایران و کیفیتش واقعا ارزش خرید بالایی داره فقط تنها ضعفی که من توش میبینم داستان لوازم یدکی هستش که به نظر من تا توسط تجار و وارد کننده های لوازم یدکی موتور قطعات بنلی وارد نشه همین اشو همین کاسه است باید با قیمت بالا از نمایندگی بخریم تازه اگه موجود باشه چون شرکت به بازار یدکی و خدمات پس از فروش به شکل يه کار درآمدزا که حتی گاها سودش از فروش موتور هم براشون بالاتره
ولی از اونجايي که دو سه ساله این موتور وارد بازار شده و فروش زیادی هم داشته و رفته رفته داره زیاد ميشه تو خيابونها امروز فرداس قطعاتش تو بازار آزاد پیدا شه و از انحصار نمایندگی در بیاد اونوقته که نمایندگی ام مجبوره قیمتهاشو رقابتی تعیین کنه
دوستان همین tvs هم و حتی پولسار در ابتدای ورودشان وقتی توسط جهانرو وارد ميشد يادشون هست قديمترها که چقدر قیمت یدکیهاشون بالا بود و همیشه باید دست به دامن نمایندگی و گاها نبود قطعات و نوبت میشدن ولی الان با ورود لوازم باجاج حتی ns, rs لوازمشون با قیمت معقول و.مناسب همه جا هست آپاچی و tvs هم همینطور ولی هنوز به حد باجاج نرسیده چون بلاخره چند سال بعد باجاج اومد بنلی ام من امیدوارم قطعاتش وارد شه و قیمتهای انحصاری بشکنه
aminamam
04-12-1396, 05:48 بعد از ظهر
سلام.دوستان الان بنلی تک سیلندر 250 تو شهر ما صفرش 12 میلیونه.شهرهای شما هم قیمتش همینه??
alam
04-12-1396, 11:05 بعد از ظهر
سلام.دوستان الان بنلی تک سیلندر 250 تو شهر ما صفرش 12 میلیونه.شهرهای شما هم قیمتش همینه??
تا این لحظه تو تهران 10800000 تومان
dreamworld
05-12-1396, 11:58 قبل از ظهر
سلام. دوستان یه سوال فنی
چند وقتی بود فن موتورم یکم دیرتر روشن میشد. یعنی وقتی 3 خونه میشد. و هفته پیش بدتر شد و وقتی 4 خونه بود روشن میشد. ولی دیروز دیدم روشن نمیشه موتور داره داغ میکنه خاموشش کردم.
به نظرتون مشکل از کجاس؟ سنسور دماشو در اوردم اهم متر زدم در حالت سرد 3 بود و در آب نزدیک به جوش 0.6. آیا بازهم احتمال خرابی سنسور هست یا چیز دیگه داره؟
farshad 54
05-12-1396, 01:50 بعد از ظهر
رله فن سالمه ؟
dreamworld
05-12-1396, 02:50 بعد از ظهر
رله فن سالمه ؟
راستش فکر میکردم سنسور خرابه و فقط اونو چک کردم. اطلاعاتی راجع به رله ندارم . میدونین کجاشه؟
- - - Updated - - -
یه فایل پی دی اف پیدا کردم که تمام قطعات این موتورسیکلت رو با تصویر نشون میده. رله استارتر و چراغ رو نوشته ولی حرفی از رله فن نیست یعنی آیا امکان داره که رله فن نداشته باشه؟
aidin m
05-12-1396, 04:12 بعد از ظهر
سلام. دوستان یه سوال فنی
چند وقتی بود فن موتورم یکم دیرتر روشن میشد. یعنی وقتی 3 خونه میشد. و هفته پیش بدتر شد و وقتی 4 خونه بود روشن میشد. ولی دیروز دیدم روشن نمیشه موتور داره داغ میکنه خاموشش کردم.
به نظرتون مشکل از کجاس؟ سنسور دماشو در اوردم اهم متر زدم در حالت سرد 3 بود و در آب نزدیک به جوش 0.6. آیا بازهم احتمال خرابی سنسور هست یا چیز دیگه داره؟
سلام به نظر من بهترین کار اينه ببری نمایندگی دیاگ بزنه
میشه اون فایل پی دی اف رو اینجا بزارید.لطفا؟
من باطری موتورم ضعیف بود بردم نمایندگی برام دیاگ زد گفت شارژر و ببین سالمه من همیشه يه جوري روشن میکردم بعد اینکه چند ساعت کار میکرد باطری شارژ ميشد و تصمیم نداشتم عوض کنم ولی نمایندگی گفت سیستم برقی اینها خیلی حساسه وقتی باطری خراب باشه ببین و شارژر زیاد بهش فشار مياد و احتمال خرابی میره دیدم حرفش منطقيه و زود يه باطری انداختم هفت آمپر اتمی هفتاد تومن باطری فابریک شش امپر اسیدی بود که چون يه مدت از موتور استفاده نکرده بودن خراب شده بود
خلاصه گفت اکثر ایرادهای برقی مربوط ميشه به باطری خراب یا انداختن زنون و لامپ وات بالا که به سیستم برقی فشار مياد هزینه ايم برای دیاگ زدن نگرفت ازم
dreamworld
06-12-1396, 09:55 قبل از ظهر
سلام به نظر من بهترین کار اينه ببری نمایندگی دیاگ بزنه
میشه اون فایل پی دی اف رو اینجا بزارید.لطفا؟
من باطری موتورم ضعیف بود بردم نمایندگی برام دیاگ زد گفت شارژر و ببین سالمه من همیشه يه جوري روشن میکردم بعد اینکه چند ساعت کار میکرد باطری شارژ ميشد و تصمیم نداشتم عوض کنم ولی نمایندگی گفت سیستم برقی اینها خیلی حساسه وقتی باطری خراب باشه ببین و شارژر زیاد بهش فشار مياد و احتمال خرابی میره دیدم حرفش منطقيه و زود يه باطری انداختم هفت آمپر اتمی هفتاد تومن باطری فابریک شش امپر اسیدی بود که چون يه مدت از موتور استفاده نکرده بودن خراب شده بود
خلاصه گفت اکثر ایرادهای برقی مربوط ميشه به باطری خراب یا انداختن زنون و لامپ وات بالا که به سیستم برقی فشار مياد هزینه ايم برای دیاگ زدن نگرفت ازم
مرسی از جوابت دوست عزیز. ولی این مشکل ارتباطی به باطری و لامپ نداره.
این راحتترین کاره ولی فعلا وقتشو ندارم ببرم نمایندگی. و هدف کسب تجربه و افزایش مهارته. به طور کل حتی اگر هزینش هم فرقی نکنه دوست دارم وسیلم رو تا جای ممکن خودم تعمیر کنم و دست کسی ندم.
- - - Updated - - -
این فایل که لینکشو میزارم خیلی به کار میاد و شامل تمامی اجزای تشکیل دهنده این موتور هست.