توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : BENELLI TNT 25 بنلی 250 تک سیلندر
fereidooniomid
25-06-1397, 01:38 بعد از ظهر
28 تومن بدون اورینگ
شما رفتی برا ریمپ داستان دور موتور؟
dreamworld
26-06-1397, 10:37 قبل از ظهر
سلام دوستان- 2 سال هست که با این موتور هستم و کل هزینه هایی که تا حالا داشته : 1- کاسه نمدهای کمک جلو 2- فشنگی آب .
و اما چند روزی هست که در حرکت کیلومتر موتورم کار نمیکنه و سرعت رو صفر نشون میده. و بعد از 1-2 دقیق خودش درست میشه.
کسی به همچین مشکلی خورده.
اصلا وقت نکردم بازش کنم. کسی میدونه سیستمش چجوریه و به کجا وصله؟ فکر نمی کنم مثل موتورهای قدیمی باشه که به چرخ جلو وصلن.
نیما نادری
26-06-1397, 12:29 بعد از ظهر
سلام دوستان- 2 سال هست که با این موتور هستم و کل هزینه هایی که تا حالا داشته : 1- کاسه نمدهای کمک جلو 2- فشنگی آب .
و اما چند روزی هست که در حرکت کیلومتر موتورم کار نمیکنه و سرعت رو صفر نشون میده. و بعد از 1-2 دقیق خودش درست میشه.
کسی به همچین مشکلی خورده.
اصلا وقت نکردم بازش کنم. کسی میدونه سیستمش چجوریه و به کجا وصله؟ فکر نمی کنم مثل موتورهای قدیمی باشه که به چرخ جلو وصلن.
فکر کنم ماله شستن موتوره ..ماله رفقای ما بعد از کارواش رفتن زیاد ایراد برقی میکرد
یک سنسور رو جرخ عقب داره که با سیم اومده زیره باک احتمالا تو اتصالاتش رسوب آب رفته
شما رفتی برا ریمپ داستان دور موتور؟
نه فعلا تو آب بندیم ...
aidin m
27-06-1397, 12:16 قبل از ظهر
سلام به دوستان گرامی
بنظر من تمام مشکلات موتورهای بنلی از بیسوادی و سودجوِیه نمایندگی هاست
دو مورد واسه خودم پیش امده رو براتون میگم شاید بدردتون بخوره
مورد اول سه ماه پیش که موتور را گرفتم صد کیلومتر که رفتم بردم روغن وفیلتر را عوض کردم بعد از اون موتور صدا و لرزشش زیاد شد خصوصا در دورموتور بالا. توی جاده بعد از یکی دو دقیقه تخته گاز جون موتور کم میشد هرچی هم میبردم نمایندگی میگفت اینا همشون اینجورین روغن موتور خوب خریدم با فیلتر اصلی درست نشد که نشد دیروز با خودم گفتم این دفعه خودم روغنو عوض میکنم از هرنمایندگی پرسیدم حتی توی همین فروم همه گفتن قسمتی که سوراخ فیلتر بازه باید بطرف درب فیلتر باشه وگرنه جانمیره وقتی فیلتر را باز کردم دیدم نمایندگی هم قسمت سوپاپ بطرف داخل موتوره و قسمت سوراخ بطرف درب فیلتره دیدم باعقل جور در نمیاد پس این سوپاپ چجوری باز میشه؟ ینی فشار روغن بازش میکنه ؟ داخل یوتیوپ سرچ زدم یه فیلم دیدم (مال بنلی 125 بود)که فیلتر رو طوری جا زد که سوپاپش بطرف درب موتور بود وقتی که امدم سروقت موتور دیدم بله روی درب فیلتر یک زائده هست که وقتی درب رو میبندی میره داخل سوپاپ فیلتر و فیلتر باز میشه و روغن راحت گردش میکنه سرتونو درد نمیارم بعد از تعویض روغن وجا زدن فیلتر روغن به روش صحیح موتور بیصدا و نرم شد بردم جاده
پنج دقیقه تخته گاز رفتم لذت بردم بخدا موتور خوبیه که با پنج هزار کیلومتر که وحشتناک گازوندمش موتورجامپ نکرده
مورد دوم چون طولانی شد بعدا توضیح میدم
در پناه حق باشید
سلام مطمعن باشید اشتباه وصل کردید اون سوراخ باید رو به بیرون باشه و سوپاپ به سمت داخل اسم سوپاپ روشه همیشه باید بسته باشه و فقط مواقع اضطراری باز میشه اگه قرار بود همیشه باز باشه خوب چرا فنری ساختن و اسمشو گذاشتن سوپاپ همونجوری یه سوراخ میزاشتن شما با اینکار به طور موقت وقتی روغن نو کمی بهتر روغنراسنی میشه و شاید موتور کمی نرم شه ولی به مرور زمان با رسوب زدایی روغن از سطح سیلندر و پیستون تمام اون رسوبات و زرات معلق به جاهای حساس میره کانالهای روغنت کیپ میشه و ... همچنین عمل فیلترینگ روغن توسط اون کاغز فیلتر انجام نمیشه و روغن زود خاصیتشو از دست میده حتی ذرات معلق داخل روخن که فیلتر نشده باعث میشه وقتی رو سیلندر پاشیده میشه با حرکت پیستون روی سیلندر خط بیفته هر چه زودتر تا به موتور اسیب وارد نشده فیلترو درست کنید اون سوپاپ برای اینه که اگر احیانا به هر دلیلی اون کاغذ فیلتر کیپ شه و روغنو از خودش عبود نده اون روغنی که پشت فیلتر قرار میگیره و فشار رو بالا میبره و باعث میشه سوپاپ با فشار خود روغن باز شه و روغن عبور کنه تا به دلیل نبودن روغن موتور قفل نکنه شما الان روی ابگرمکن زمینی پمپ هوا کپسولهای گاز و... سوپاپ دارید این سوپاپها که نباید همیشه باز باشه اگه همیشه باز باشه کارکرد اون وسیله مختل میشه فقط برا زمان اضطراره که با باز شدنش از حادثه جلوگیری کنه شاید تو طول عمر اون دستگاه هیچ وقتم عمل نکنه ولی برای اطمینان رو دستگاهها تعبیه میشه
omidco2003
27-06-1397, 03:00 بعد از ظهر
یه سفید رنگ مدل 96 پیدا کردم که 4700 تا کارکرد داره
یه دونه اگزوز قهرمانی که روی خود اگزوز هم نوشته بنلی روشه
صاحبش میگه 17 میلیون
توی اصفهان صفرش نزدیک 22 هست
به نظر دوستان چطوره؟ و اینکه کجا هاش رو باید چک کنم؟
s.mm
27-06-1397, 04:25 بعد از ظهر
صاحبش میگه 17 میلیون
گرونه
بیا از تهران بخر
میلاد محمودی
28-06-1397, 08:07 قبل از ظهر
صاحبش میگه 17 میلیون
همون که تو مغازه امیر علی صادقی گذاشته؟؟؟
کی میگه 22 خود نمایندگی امید شریفی؟؟
هفته پیش همین صادقی که میگم فروشگاه امیر یه صفرشو داد 18.5
بعدم اگه میتونی دو تومن دیگه بزار روش یه زونتس صفر بخر.
اگه اونی باشه که من میگم به درد نمیخوره از راست زمین خورده بود.
aidin m
29-06-1397, 11:43 بعد از ظهر
صاحبش میگه 17 میلیون
سلام چرا نمیاید تهران صفر بخرید؟ بعدم با اتوبوسی قطاری باربری بفرستید شهرتون اقای نادری میگفت صفرش 18.5 که نسبت به ns عالیه
بنلی موتور عالیه فقط باید با سلیقه نگهداریش کنید من یه جورایی دارم باهاش کار میکنم خیلی با دوومه و اصلا به این راحتیا خراب نمیشه فقط اوایل میگفتن بعضیها دچار مشکلات برقی شدن اونم تمام انژکتورها حتی ماشینها انژکتوریب برق حساسی دارن نباید زنون و هدلایتو اینجور چیزها انداخت
باطریشم به موقع عوض کرد کمی لوازمش گرونه که نسبت به 250 های دیگه مثل هیوسانگو مگلیو دایالیم و نینجا و سی بی ارزونه ولی نسبت به ان اس کمی گرونه و کمتر گیر میاد در کل موتوریه هم بدرد ماجراجویی و سفر میخوره هم کارهای روزمره
- - - Updated - - -
زونتس اصلا موتوری نیست که در حد بنلی و یا موتورهای روی بورس دیگه مثل ان اسو اپاچ باشه وگرنه الان پر شده بود تو خیابونها یه موتوریه مثل موتورهای قبلی چینی پیشرو و هیرو ... حالا شاید سلیقه یه نفر یا شرایطش جوری باشه زونتس براش گزینه مناسبتری باشه ولی در کل زونتس خریدش دو حالت داره یا بخریو صاحب اول و اخرش بشی یا اگه بخوای بفروشی با ضرر نصف قیمت اونم اگه تمیز نگه داشته باشی بتونی بفروشی
ولی موتورهای روی بورس مثل ان اس اپاچی بنلی هر وقت خوشت نیومد با ضرر کم میفروشی و راحت عوض میکنی بچه محل ما یه زونتس اوایل 96 خرید 13و خورده ای از اول امسال تا الان تو دیوار اگهی میکرد اوایل 7.5 -8 میزاشت بعد که همه چی دو برابر شد 12 گداشت اخرم 11.5 فروخت وقتی فروخت انقدر خوشحال بود که نگو
واقعا موتور خوبی نیست و بدرد همه نمیخوره وگرنه قطعا الان مثل بنلی اپاچی و ان اس جاشو تو بازار باز کرده بود اگه طرف پولدار باشه که واقعا با پولش خیلی گزینه های بهتر هست اگرم مثل خودمون قشر متوسط هست واقعا پول به این راحتی به دست نمیاد که ادم برای این موتورهای چینی بی نامو نشون بده
نیما نادری
31-06-1397, 09:20 قبل از ظهر
بنلی تک 19.5 شده متاسفانه
یکم در مدح بنلی روزه بخونم
شعاع چرخش موتور و قدرت مانور در چرخش های سریع (داخل شهر نه جاده ) از NS بهتره
کمک ها و نحوه عملکردشون در دست اندازها قابل تحسین هست ،کمک عقب تنظیمات دقیق تری نسبت ب NS داره
سیستم کلاچ قدرتمند تر و اهرم کلاچ سفت تر نسبت به NS
ترمز هاش بدنیست ولی ترمز BYBRE که زیر مجموعه BREMBO ایتالیاست رویNS عملکرد دقیق تری داره
تعویض دنده ها نرم و دقیق هست
صفحه کیلومتر اطلاعات دقیق تری نسبت به رقیب ارائه میده
سیستم چهار سوپاپ با دومیل سوپاپ در بالای سرسیلندر و مجهز به بلبرینگ در هر میل سوپاپ عملکرد بی نقصی داره
و گشتاور بالای انجین در دورهای پایین برای سواری شهری واقعا لذت بخشه
طراحی خاص دوشاخ عقب و شاسی و اتصال مستقیم کمک عقب به دوشاخ عقب (بدون لینکیج ) نسبت به مجموعه شاسی و دوشاخ NS جذاب تره
گرچه NS هم اتصال کمک عقب بدون لینکیج داره و به نظرم در این کلاس مزیت هست
بر خلاف NS کل انجین از بیرون قابل مشاهده هست و تا الان نشتی روغن نداشته (NS اکثرا از درب سوپاپ نشتی روغن داره )
تنها مشکل این موتور (بنلی )نشتی آب رادیاتور از سوراخ تخلیه اضطراری واترپمپ هست که بعد از داغ شدن موتور متوقف میشه
aidin m
01-07-1397, 10:32 بعد از ظهر
بنلی تک 19.5 شده متاسفانه
یکم در مدح بنلی روزه بخونم
شعاع چرخش موتور و قدرت مانور در چرخش های سریع (داخل شهر نه جاده ) از NS بهتره
کمک ها و نحوه عملکردشون در دست اندازها قابل تحسین هست ،کمک عقب تنظیمات دقیق تری نسبت ب NS داره
سیستم کلاچ قدرتمند تر و اهرم کلاچ سفت تر نسبت به NS
ترمز هاش بدنیست ولی ترمز BYBRE که زیر مجموعه BREMBO ایتالیاست رویNS عملکرد دقیق تری داره
تعویض دنده ها نرم و دقیق هست
صفحه کیلومتر اطلاعات دقیق تری نسبت به رقیب ارائه میده
سیستم چهار سوپاپ با دومیل سوپاپ در بالای سرسیلندر و مجهز به بلبرینگ در هر میل سوپاپ عملکرد بی نقصی داره
و گشتاور بالای انجین در دورهای پایین برای سواری شهری واقعا لذت بخشه
طراحی خاص دوشاخ عقب و شاسی و اتصال مستقیم کمک عقب به دوشاخ عقب (بدون لینکیج ) نسبت به مجموعه شاسی و دوشاخ NS جذاب تره
گرچه NS هم اتصال کمک عقب بدون لینکیج داره و به نظرم در این کلاس مزیت هست
بر خلاف NS کل انجین از بیرون قابل مشاهده هست و تا الان نشتی روغن نداشته (NS اکثرا از درب سوپاپ نشتی روغن داره )
تنها مشکل این موتور (بنلی )نشتی آب رادیاتور از سوراخ تخلیه اضطراری واترپمپ هست که بعد از داغ شدن موتور متوقف میشه
ای بابا پس کی این قیمتها میخواد متوقف شه؟ شما یه هفته پیش خریدی 17.5 خداییش خوشحال شدم گفتم باز خوبه مثل ns نرفته بالا 20 تومن الان میگید 19.5 دوباره مثلا یه بنده خدایی پولشو راستو ریست میکنه بازم میگن رفت بالا اخه این چه وضعیه چرا همش باید حسرت بخوریم به خدا همون 10.700 قبل عیدم گرون بود میگفتیم ایکاش همون 9 ملیون که اول اومده بود دو سیلندر 15 تومن بود حقوقامونم و درامدامونم کم نشده باشه زیاد نشده
اقای نادری شما در بهترین زمان ممکن خریدی چون هر چیو نگاه میکردی یا 3-4 برابر شده بود قیمتش مثل دلار و طلا یا دو برابر شده بود مثل خودرو ابزارو لوازمو گوشی موبایل و... ولی بنلی تک از 11 اومده بود رو 17.5 که یعنی 50 درصد گرون شده بود و موتوری مثل بنلی که تقریبا تازه وارده و تازه داره جاشو تو بازار باز میکنه خواه ناخواه با بیشتر شدن طلبه هاش و پیدا کردن مشتری قیمت سعودیشو طی میکنه به هر حال مبارک باشه اقای نادری
فقط میتونم بگم خدا خودش یه رحمی کنه به حال این مردم قیمتها یه ثباتی بگیره
در مورد مساعل فنی ام و مقایسه ای که خواه ناخواه با ns به وجود میاد به خاطر رنج قیمتی تقریبا مشابهشون و کاراییشون که بیشتر کسایی که این دو موتورو میخرن هم میخوان وسیله ای داشته باشن که کارهای روزمرشون رو انجام بدن هم موتوری اسپرتو هیجانی و پر سرعت و قوی (البته تا جایی که قوانین ایران اجازه میده)داشته باشن بنده ام قبل بنلی ns کاربرات داشتم بنده ام با تمام گفته ها شما موافقم بنلی یه سرو گردن از ns بهتره ولی ns هم موتور خوب و با کیفیتی در یک کلام همونطور که گفتم مشتریا ns و بنلی کسایی ان که هم وسیله رو برای کارهای روزمره میخوان که به دلیل لوازم یدکی ارزان و فراوون و تعمیرگاه بیشتر ns گزینه مناسبتریه هم برای سرعتو تسپرت بودنو زیبایی که به نظر من بنلی گزینه بهتریه که بنا به شرایط و ایده ال های هر شخص باید یکی از این دو رو انتخاب کنه
نیما نادری
11-07-1397, 12:01 بعد از ظهر
این موتور تو دورهای پایین لرزش داره و توقع اینه که تو دورهای بالا اوضاع بدتر بشه
اما..... هر چه دور بالاتر میره ووتور نرمتر میشه
من دیروز رو پل حافظ میزون ۱۰۰ تا با سره گاز میرفتم و برعکس گفته بعضی ها موتور ریلکس بود
لازمه بگم کارکرد موتور ۶۰۰ تا دونه و در حال آب بندی هست و تا حالا هیچ ژانگولری باهاش زده نشده
روغن مینرال برای آب بندی توشه و قطعا خوب آب بندی خواهد شد
مشکل نشتی واتر پمپ هم ,ظاهرا شرکت به نماینده ها قطعه داده تو گارانتی عوض می کنن
اگر واترپمپ درست بشه دیگه موردی نداره
- - - Updated - - -
نکته بعدی اینکه ترمز عقب این موتور در کارخانه طوری تنظیم میشه
که خلاصی نداره و وقتی داغ میشه منبسط میشه و دیسک رو سرخ میکنه
تمام بنلی های ایران رو ببینید همینه
من قبل از سوار شدن همون تو نمایندگی ترمز عقب رو رگلاژ کردم و حدود نیم سانت جای بازی
براش گزاشتم ,هم لنت بهتر اب بندی شد هم دیسک سرخ نشد ,هم خدا و بنده خدا راضی شدن
aidin m
15-07-1397, 02:58 قبل از ظهر
این موتور تو دورهای پایین لرزش داره و توقع اینه که تو دورهای بالا اوضاع بدتر بشه
اما..... هر چه دور بالاتر میره ووتور نرمتر میشه
من دیروز رو پل حافظ میزون ۱۰۰ تا با سره گاز میرفتم و برعکس گفته بعضی ها موتور ریلکس بود
لازمه بگم کارکرد موتور ۶۰۰ تا دونه و در حال آب بندی هست و تا حالا هیچ ژانگولری باهاش زده نشده
روغن مینرال برای آب بندی توشه و قطعا خوب آب بندی خواهد شد
مشکل نشتی واتر پمپ هم ,ظاهرا شرکت به نماینده ها قطعه داده تو گارانتی عوض می کنن
اگر واترپمپ درست بشه دیگه موردی نداره
- - - Updated - - -
نکته بعدی اینکه ترمز عقب این موتور در کارخانه طوری تنظیم میشه
که خلاصی نداره و وقتی داغ میشه منبسط میشه و دیسک رو سرخ میکنه
تمام بنلی های ایران رو ببینید همینه
من قبل از سوار شدن همون تو نمایندگی ترمز عقب رو رگلاژ کردم و حدود نیم سانت جای بازی
براش گزاشتم ,هم لنت بهتر اب بندی شد هم دیسک سرخ نشد ,هم خدا و بنده خدا راضی شدن
سلام دقیقا باهاتون موافقم هر چی سرعت بالاتر بره نرمتر میشه گاها تو سرعتهای بالا من فقط صدای باد رو میشنوم موضوع دیگه ام که نمیدونم شما ام توجه کردی یا نه زور زیاد موتوره به شکلی که گاها تو دنده های سبک مثل 5-6 حتی سربالایی و دو ترک وقتی میخوای سرعتو زیاد کنی همین که گاز بدی کفایت میکنه و موتور سریع دور میگیره و مثل موتورهای دیگه لازم به معکوس دادن نیست راستی من رو همون پل حافظ البته اولیش که بین کریمخان و انقلابه به راحتی 130 تا رفتم ولی نصف شب بود من خیلی زود گاز رو ول کردم وگرنه اگه یه موتور سوار نترس بود تو همین یه تیکه راه قبل انقلاب بیشترم میتونس بره
یه سوالم دارم در رابطه با کاسه نمد کمک من موتور هنوز 6 ماه نشده بود کمی کاسه نمد کمک جلو سمت چپ روغن میداد برا اینکه اخر گارانتی بود کمی روغنی کردم کمکو بردم نمایندگی صفا دادخواه برام با گارانتی عوض کرد تا چند هفته خوب بود ولی الان چند هفتس زیاد سوار موتور میشم دوباره روغن زد البته با شدت زیاد و حتی دیسکمم روغنی شده یه جا نشون دادم گفت ونو عوض کنه روغن کمکم فول کنه 170 هزینشه میخواستم ببینم در مورد هزینه درست گفته البته هم جنس هم اجرت و چه تضمینی هست مجدد اونجوری نشه ایا ریزه کاری و قلقی داره؟ کمک اونورم خیلی کم نم زده ولی اونو عوض نمیکنم همون نمو با دستمال پاک کنم سنگینترم
میلاد محمودی
15-07-1397, 09:43 قبل از ظهر
جنس کاسه نمدها خوب نیست و بله قلق داره خیلی هم حساس و مهمه قلقش هم هواگیریه درست و جا زدن درسته کاسه نمد هست و اینکه خوب گیریس کاریش کنه که زود خشک نشه و برگرده یا ترک بخوره.
اما شما اگه کاسه نمد رو عوض کردی هر چند وقت یه بار زیر گرد گیر کاسه نمد یعنی پیستون کمک اون قسمتی که براقه رو روغن بزن با دستت همه جاشو چرب کن که کاسه نمد خشک نشه.
170 رو هم درست گفته قیمت همینه.
کمک خیلی مهمه اگه روغن بزنه و درستش نکنی به مرور کمک خراب میشه و خوب عمل نمیکنه و ضربه میزنه که ازار دهنده است حتی کرپی و گلویی فرمون رو هم خراب میکنه.
میلاد محمودی
19-07-1397, 10:40 قبل از ظهر
اقای نادری موتور شما دای لایت داره؟؟
دیرو یه مدل 97 دیدم دوتا لامپ کوچیکا بالای چراغ با سوییچ روشن شد و لامپ اصلی هم با انجین روشن شد اون دکمه که ماله چراغ بود هم رنگش قرمز شده و ماله چار کنتاکه.
97 ها رو دای لایت گذاشتن؟؟؟
saeed_sht
20-07-1397, 11:11 قبل از ظهر
اقای نادری موتور شما دای لایت داره؟؟
دیرو یه مدل 97 دیدم دوتا لامپ کوچیکا بالای چراغ با سوییچ روشن شد و لامپ اصلی هم با انجین روشن شد اون دکمه که ماله چراغ بود هم رنگش قرمز شده و ماله چار کنتاکه.
97 ها رو دای لایت گذاشتن؟؟؟
سلام به همه
بنده هم به جمع بنلی سوار ها پیوستم و یدونه سبزشو خریدم
موتور من همینطوره،با باز کردن سوییچ لامپهای کوچیک و روشن کردن باعث روشن شدن چراغهای بزرگ میشن که من استدلال اینکارو نمیفهمم، چرا باید در طول روز چراغش روشن بمونه؟؟
نیما نادری
20-07-1397, 12:31 بعد از ظهر
دو تا پیچ در انتهای کمک جلو سمت راست هست اگر قبل از سفت کردن
میل چرخ جلو که سرش آلن بزرگی میخوره این پیچ کوچیکا سفت بشن
انتهای دو کمک به سمت هم کشیده میشن و موجب سایش کاسه نمدها میشه
میتونید اون پیچها رو شل کنید , بعد از سفت بودن میل چرخ اطمینان حاصل کنید
بعد ته کمک رو با دست به طرف بیرون بکشید , باید حدود ۳ یا ۴ میل حرکت عرضی روی
میل چرخ بوجود بیاد , ترمز بگیرید ,چند بار کمک رو با فشار وزن خودتون بالا پایین کنید
تا سره جاش قرار بگیره ,بعد اون دوتا پیچ کوچک ته کمک رو سفت کنید
نه انقدر که هرز بشه فقط سفت کنید
بنلی تک سیلندر نسل سوم مجهز به سیستم چراغ روشن هست
و دکمه ای برای خاموش کردن نداره , باعث بهتر دیده شدن در روز میشه و چیزه خوبیه
فقط برای سارقین که چراغ خاموش میرن دردسر سازه :-)
alam
20-07-1397, 03:32 بعد از ظهر
طبق استاندارد های اروپا تمام موتور های تولید شده باید دارای day light باشند و همچنین ماشینها
s.mm
20-07-1397, 04:28 بعد از ظهر
سلام دقیقا باهاتون موافقم هر چی سرعت بالاتر بره نرمتر میشه گاها تو سرعتهای بالا من فقط صدای باد رو میشنوم موضوع دیگه ام که نمیدونم شما ام توجه کردی یا نه زور زیاد موتوره به شکلی که گاها تو دنده های سبک مثل 5-6 حتی سربالایی و دو ترک وقتی میخوای سرعتو زیاد کنی همین که گاز بدی کفایت میکنه و موتور سریع دور میگیره و مثل موتورهای دیگه لازم به معکوس دادن نیست راستی من رو همون پل حافظ البته اولیش که بین کریمخان و انقلابه به راحتی 130 تا رفتم ولی نصف شب بود من خیلی زود گاز رو ول کردم وگرنه اگه یه موتور سوار نترس بود تو همین یه تیکه راه قبل انقلاب بیشترم میتونس بره
یه سوالم دارم در رابطه با کاسه نمد کمک من موتور هنوز 6 ماه نشده بود کمی کاسه نمد کمک جلو سمت چپ روغن میداد برا اینکه اخر گارانتی بود کمی روغنی کردم کمکو بردم نمایندگی صفا دادخواه برام با گارانتی عوض کرد تا چند هفته خوب بود ولی الان چند هفتس زیاد سوار موتور میشم دوباره روغن زد البته با شدت زیاد و حتی دیسکمم روغنی شده یه جا نشون دادم گفت ونو عوض کنه روغن کمکم فول کنه 170 هزینشه میخواستم ببینم در مورد هزینه درست گفته البته هم جنس هم اجرت و چه تضمینی هست مجدد اونجوری نشه ایا ریزه کاری و قلقی داره؟ کمک اونورم خیلی کم نم زده ولی اونو عوض نمیکنم همون نمو با دستمال پاک کنم سنگینترم
قیمت رو بالا گفته
جای حرفه ای سرغ دارم کمتر میگیره
- - - Updated - - -
قیمت رو بالا گفته
جای حرفه ای سرغ دارم کمتر میگیره
نیما نادری
20-07-1397, 09:36 بعد از ظهر
اگر راننده سبک وزن باشه خیلی خوب شتاب میگیره
من با ۱۱۰ کیلو واقعا راضیم ، راستی منم رو همون پل حافظ بودم
که فکر کنم دوربینم داره هر دفعه ۸۰ تومن حال میده بهمون
aidin m
21-07-1397, 01:01 قبل از ظهر
سلام به همه
بنده هم به جمع بنلی سوار ها پیوستم و یدونه سبزشو خریدم
موتور من همینطوره،با باز کردن سوییچ لامپهای کوچیک و روشن کردن باعث روشن شدن چراغهای بزرگ میشن که من استدلال اینکارو نمیفهمم، چرا باید در طول روز چراغش روشن بمونه؟؟
سلام داداش خوش اومدی ایشالاه مبارک باشه به خوشی سوار شی واقعا موتور عالیه مطمعن باش پشیمون نمیشی من دارم یه جورایی باهاش کار میکنم و بهم عالی جواب داده هر روز باهاش دنبال امضا جمع کردنم تو شهرداریو اینور اونور فقط اینکه شما چند خریدید این رخش سبز رنگو؟
من غیر از بنلی دو سیلندر واقعا دیگه هیچ موتوری دلم نمیخواد یعنی یعنی انتخاب اولم دو سیلندره ولی چون فعلا پولشو ندارم همین راضیم میکنه موتور مردیه با افزایش قیمتشم خداییش حالیو که میتونس بهم داد 8.5 خریدم زمستون یکی از همکارام 16.5 میخواد ولی نمیفروشم تایه 10 تومنی بزارم روش یه جفت دست دوم بگیرم
M25
21-07-1397, 11:01 بعد از ظهر
داداش من هم تکشو دارم هم جفتشو خیلی هم موتور۶ خوبیه.
saeed_sht
24-07-1397, 11:07 قبل از ظهر
سلام داداش خوش اومدی ایشالاه مبارک باشه به خوشی سوار شی واقعا موتور عالیه مطمعن باش پشیمون نمیشی من دارم یه جورایی باهاش کار میکنم و بهم عالی جواب داده هر روز باهاش دنبال امضا جمع کردنم تو شهرداریو اینور اونور فقط اینکه شما چند خریدید این رخش سبز رنگو؟
من غیر از بنلی دو سیلندر واقعا دیگه هیچ موتوری دلم نمیخواد یعنی یعنی انتخاب اولم دو سیلندره ولی چون فعلا پولشو ندارم همین راضیم میکنه موتور مردیه با افزایش قیمتشم خداییش حالیو که میتونس بهم داد 8.5 خریدم زمستون یکی از همکارام 16.5 میخواد ولی نمیفروشم تایه 10 تومنی بزارم روش یه جفت دست دوم بگیرم
سلام دوست عزیز
ممنونم
والا قیمتش که خیلی بالا رفته بود ولی خب بازم به ان اس می ارزید
من ۱۹.۵ گرفتم
دوستان برای روغن چی پیشنهاد میدن؟
اسپری زنجیر چه مارکی بگیرم و حدودا چه قیمتایی داره؟
برای قفل شما ها چیکار میکنید؟از قفل دیسک استفاده میکنید یا ازین کابلی ها؟؟برند یا فروشگاه پیشنهاد بدین که بخرم(حدود قیمت هم بگین که بدونم)
قفل خیلی ضروریه اصلن دلم نمیاد با قفل فرمون بیرون بزارمش، بخاطر همین هنوز خشک مونده تو خونه
نیما نادری
24-07-1397, 12:24 بعد از ظهر
روغن موتول - eni(agip سابق) -موتورکس-ادینول و...حدودا لیتری 70 تومنه موتورکس ولی گرونتره
اسپری eniخوبه
قفل خفن بخوای هم viro هست هم ABUS قیمت از حدود 300 شروع میشه
بعد از میدان حسن آباد اولین خیابان رو به شمال یکطرفه برو بالا وسطاش سمته راستت همرو داره
dreamworld
30-07-1397, 10:04 قبل از ظهر
باطری فابریک موتورم بعد از حدود دو سال ضعیف شد و دیگه استارت نمی زد. البته مجبور شدم یکی دو روزی با هل روشنش کنم چون وقتشو نداشتم برم گمرک. البته روز آخر هم وقتی تو ترافیک میموندم موتور هی خاموش میکرد مثل اینکه پمپ بنزین نمی تونست خوب کار کنه.
رفتم گمرک ولی متاسفانه مارک خوب پیدا نکردم و همه بدون گارانتی. یکی گرفتم 7 آمپر 170 هزار تومن. واسه خودش 6 آمپر بود
- مشکلی که اخیرا داشتم این بود که گاهی کیلومتر در حرکت صفر می شد و دوباره کار میکرد. البته من اصلا نه کارواش برده بودم و نه شسته بودم. فقط همیشه با دستمال تمیز می کنم. جالب اینجاست که 2 روزه درسته شده و بجاش نشانگر دنده هی پاک میشه درست میشه:297:
- - - Updated - - -
مدیر عزیز سایت
امکانش هست که پست اول رو یا کوتاه کنید و یا اینکه در تمام صفحات تکرار نشه چون طولانی هست.
نیما نادری
01-08-1397, 03:43 بعد از ظهر
بعد از تعویض باتری بازم این مشکلات هست ؟
dreamworld
02-08-1397, 12:07 بعد از ظهر
بعد از تعویض باتری بازم این مشکلات هست ؟
کیلومترش خیلی بهتر شده. طی مسافت 50 کیلومتر فقط 1 بار اینطوری شد. ولی شمارشگر دندش بیشتر قاط میزنه ولی بهتر از قبله و گاهی پاک میشه. فکر میکنم بدلیل ضعیف بودن باطری کامپیوترش یکم قاطی کرده .
نیما نادری
04-08-1397, 01:55 قبل از ظهر
باید راه ریست ای سی یو رو بپرسم یکسری چت زدن ها برطرف میشه
saeed_sht
08-08-1397, 03:19 بعد از ظهر
سلام به دوستان عزیز
اقا چند تا سوال داشتم
یکی اینکه موتوره من برای اغاز حرکت وقتی دنده یک رو جا میزنم یه تکون میخوره، موتور خشکه البته تا حالا ۱۱۷ تا راه رفته، به مرور زمان اون ضربش داره کمتر میشه، ولی گفتم شاید به چرخنده های گیربکس ضربه بزنه، کسی راهی چیزی میدونه که انجام بدم؟؟
دومین سوالم هم در مورد نا هماهنگ کار کردن در دور موتوره ۳ تا ۴ هه- همچی کمی تا اندکی انگار ریپ میزنه تو اون بازه- مخصوصا اول حرکت که موتور سرده خیلی مشخصه این ناهماهنگی
برای این دو مورد کسی راهنمایی داره؟؟
یه مطلب دیگم هست،رو در رادیاتور نوشته on و off اینا ینی چی؟؟ چیرو روشن و خاموش میکنه؟
متشکرم از همه بچه های خوبو عزیزه اینجا مخصوصا اقای نادری عزیز که همیشه با جوابهای فنی و تجربی خوبشون همرو راهنمایی کردن
واقعا همه مثه خانواده میمونیم
نیما نادری
09-08-1397, 09:24 قبل از ظهر
سلام به دوستان عزیز
اقا چند تا سوال داشتم
یکی اینکه موتوره من برای اغاز حرکت وقتی دنده یک رو جا میزنم یه تکون میخوره، موتور خشکه البته تا حالا ۱۱۷ تا راه رفته، به مرور زمان اون ضربش داره کمتر میشه، ولی گفتم شاید به چرخنده های گیربکس ضربه بزنه، کسی راهی چیزی میدونه که انجام بدم؟؟
دومین سوالم هم در مورد نا هماهنگ کار کردن در دور موتوره ۳ تا ۴ هه- همچی کمی تا اندکی انگار ریپ میزنه تو اون بازه- مخصوصا اول حرکت که موتور سرده خیلی مشخصه این ناهماهنگی
یه مطلب دیگم هست،رو در رادیاتور نوشته on و off اینا ینی چی؟؟ چیرو روشن و خاموش میکنه؟
متشکرم از همه بچه های خوبو عزیزه اینجا مخصوصا اقای نادری عزیز که همیشه با جوابهای فنی و تجربی خوبشون همرو راهنمایی کردن
سلام
اول اینکه زنجیر به شدت سفته و باید شل بشه که اون تقه اول به کل موتور منتقل نشه
کلاچ هم باید تنظیم بشه که قبلا عرض کردم و توصیه میکنم مخصوصا الان که سرده قبل دنده زدن حتما چند بار کلاچ بگیرید ول کنید تا روغن بین صفحات بره
و یکم اجازه بدید موتور درجا گرم بشه
همشون تو همین رنج موتور ریپ میزنن من هنوز اقدامی نکردم میتونی با شرکت تماس بگیری خبرشو به ما هم بدی
اون on-off اشاره به جهت باز و بسته کردن درب رادیات داره چیزه مهمی نیست
ما حریف نشتی واتر پمپ نشدیم آخر واتر پمپ (فیبر و فنر ) رو تعویض کردن تو گارانتی
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
dreamworld
09-08-1397, 10:02 قبل از ظهر
سلام به دوستان عزیز
اقا چند تا سوال داشتم
سلام دوست عزیز. مبارکت باشه.
سوال اول که گفتی در حقیقت میگن برای این موتور مشکل نیست. دنده یک رو که میزنی یکم تقه داره. واسه من بالای ده هزار تا کار کرده و همینطوریه.
ناهمانگی در دور موتور 3-4 هم گاهی پیش میاد ولی مورد خاصی نیست یکم گازو پر میکنی درست میشه. البته اگه میشد این باگ رو رفع کرد خیلی خوب میشد.
در رادیات هم برای باز و بسته کردنش آن و آف نوشته که به کدوم سمت بچرخونی.
آقای نادری استادن و بدون غرض راهنمایی میدن. واقعا دستشون درد نکنه.
اگه من موردی رو اشتباه نوشتم ممنون که بگین.
میلاد محمودی
09-08-1397, 10:15 قبل از ظهر
اقای نادری چه ضد یخی استفاده کردی که قرمزه.
من خیلی دنبال این ضد یخ بودم پیدا نکردم
نیما نادری
09-08-1397, 05:08 بعد از ظهر
پرستون آمریکا
میلاد محمودی
10-08-1397, 08:51 قبل از ظهر
میشه لطف کنید یه عکس از قوطیش بزارید
قیمت رو هم بفرمایید
Seyed.mahdi
13-08-1397, 04:04 بعد از ظهر
سلام
دوستان بنده بازم هوای بنلی به سرم زده:i'm ok:
آقا این خرجش گفتید زیاد بود؟
ان اس هم میخواستم بگیرم میگفتن زیاده خرجش که دیدم خرجی نداره از هوندام کم دردسر تره (البته به شرط رسیدگی)
این لنتش چنده؟
چقدر روغن میگیره؟
چیاش میسوزه (چون بعضی دوستان مثل اینکه مشکل دارن باهاش) و خلاصه چیاش ممکنه اذیت کنه و قیمت اون قطعاتش چنده؟
از نظر داغی و لرزش چطوره دوستان؟ من دو روز دستم بود اکثرا فنش روشن بود و میزد به پاها و داغ میکرد لرزش هم داشت تو دور پایین و تو دور بالارهم گاز خور جالبی نداشت.
برا همه رفقا اینطوریه؟ و اینکه آیا راه حلی هم هست؟
نیما نادری
14-08-1397, 06:52 بعد از ظهر
میشه لطف کنید یه عکس از قوطیش بزارید
قیمت رو هم بفرمایید
این گالن تقریبا 4 لیتره 120 تومن
- - - Updated - - -
سلام
دوستان بنده بازم هوای بنلی به سرم زده:i'm ok:
آقا این خرجش گفتید زیاد بود؟
ان اس هم میخواستم بگیرم میگفتن زیاده خرجش که دیدم خرجی نداره از هوندام کم دردسر تره (البته به شرط رسیدگی)
این لنتش چنده؟0 18تومنه !!!
چقدر روغن میگیره؟ یک لیتر کم و بیش
چیاش میسوزه (چون بعضی دوستان مثل اینکه مشکل دارن باهاش) و خلاصه چیاش ممکنه اذیت کنه و قیمت اون قطعاتش چنده؟ ماله من نسوخته چیزی نسل سه هست
از نظر داغی و لرزش چطوره دوستان؟ من دو روز دستم بود اکثرا فنش روشن بود و میزد به پاها و داغ میکرد لرزش هم داشت تو دور پایین و تو دور بالارهم گاز خور جالبی نداشت.
برا همه رفقا اینطوریه؟ و اینکه آیا راه حلی هم هست؟
فنش زیاد روشن میشه ولی جوش نمیاره هیچ وقت
دور پایین لرزش داره دور بالا خیلی نرمه
9500 کات آف میکنه ،گشتاور خوبی داره شاید به نظر ns فرز بیاد ولی من از این هم راضیم
ns کلاچش ضعیفه این خیلی خوبه
ns بعضی وقتا دنده هاش چت میزنه این اصلا و دقیقه
ns یک زوزه شخمی همیشه داره این ساکته
masoud69
14-08-1397, 10:57 بعد از ظهر
سلام
روغن بنلی شده 70 تومن 20w50
10w40 میده 50 تومن
روغن جایگزین سراغ دارید؟
Seyed.mahdi
15-08-1397, 12:34 قبل از ظهر
آقا نیما جدی میگی؟؟!! ۱۸۰ هزار تومن لنته؟؟؟
بنلی جفت نمیگما بنلی تک!!
بعد عقب جلو رو با هم گفتید؟!
حالا چند هزار کارمیکنه لنت با فشار متوسط
چون من چند روز پیش ماله ۲۲۰ رو عقب و جلو با هم عوض کردم ۹۰ لنت فقط شد.
سوال بعد اینکه مدل های ۹۶ اصلاح شده محسوب میشن؟
مدل ۹۵ خوب نیست؟!
میلاد محمودی
15-08-1397, 08:50 قبل از ظهر
یعنی اون پرچم رو که ادم رو محصول میبینه لذت میبره و خیالش تخت میشه که اخر کیفیته لامصب.
بله سید جان لنت عقب 180 تومنه جلو رو نمیدونم فکر کنم اونم همینقدر باشه ترمزهای تک و جفت یکی هستن کالیپرهاشون.
فکر میکنم تو بهترین حالت 5000 تا کار میده این لنتها البته یه سری فیک هم داره 80 تومنه که هزارتا کار میده!!!
- - - Updated - - -
والا میگن 96 بهتره و عیبهاش برطرف شده جمعه با یه نفر که 96 داشت و قبلش هم 95 داشت صحبت کردم گفت 96 بهتره و عیبی نداشته میگفت 95 که داشتم مرتب فیوز میسوزوند که راست میگفت 95 خودمم همینطور بود یهو تو حرکت فیوز میسوزوند
dreamworld
15-08-1397, 09:33 قبل از ظهر
یعنی اون پرچم رو که ادم رو محصول میبینه لذت میبره و خیالش تخت میشه که اخر کیفیته لامصب.
بله سید جان لنت عقب 180 تومنه جلو رو نمیدونم فکر کنم اونم همینقدر باشه ترمزهای تک و جفت یکی هستن کالیپرهاشون.
فکر میکنم تو بهترین حالت 5000 تا کار میده این لنتها البته یه سری فیک هم داره 80 تومنه که هزارتا کار میده!!!
- - - Updated - - -
والا میگن 96 بهتره و عیبهاش برطرف شده جمعه با یه نفر که 96 داشت و قبلش هم 95 داشت صحبت کردم گفت 96 بهتره و عیبی نداشته میگفت 95 که داشتم مرتب فیوز میسوزوند که راست میگفت 95 خودمم همینطور بود یهو تو حرکت فیوز میسوزوند
لامصب بدجوری همه چیز گرون شده. موتور منم باطریش خراب شد بلافاصله براش باطری نو خریدم ولی دیدم بعد 2 روز مجدد موتور استارت نمی خوره. فکر کردم باطری خراب بهم دادن چکش کردیم دیدم شارژ میشه. به نظرم احتمال بعدی خراب بودن شارژر و بوبین هستش. قیمت شارژر رو از نمایندگی پرسیدم گفتن 450 هزار؟!
جالبه تو سایت علی اکسپرس چک کردم قیمت بسته های 20 تاییش هر کدوم فقط 12 دلار بود. که اگه دو برابرش کنی و با دلار 15000 هم حساب کنی این قیمتی که گفتن نمیشه؟!!
دوستان فنی. برای شارژر-رکتیفایر کسی گزینه ای داره . گر چه همیشه عوضش میکنن آیا راهی برای تعمیر و یا شارژر مشابه هستش؟
نیما نادری
15-08-1397, 10:58 قبل از ظهر
مدل ۹۷ فلاشر دار میشه نسل سوم مثلا اصلاح شده ,این بهتره
رکتیفایر تعمیر ندیدم بشه ولی مشابه باشه سیمهاش بخوره چیزه دیگه هم جواب میده
همشون یک کار میکنن
میلاد محمودی
15-08-1397, 11:05 قبل از ظهر
یا علی یه شارژر 450؟؟!!
این پولمونه که عینه پشگل شده و اصلا هزار ارزشی نداره حالا این وسطم یه عده تیز کردن دهن همدیگه رو سرویس کنن والا من که تا اونجایی که یادم میاد خودم انتخاب نکردم اینجوری(جور دیگه ای) زندگی کنم.
شارژر به قول اقای نادری فقط سیمهاش مهمه که چندتایی باشه یادم نیست اما به احتمال زیاد باید 5 تایی باشه که تو بازار مشابهش هست.
saeed_sht
16-08-1397, 02:24 قبل از ظهر
سلام
کلاچ هم باید تنظیم بشه که قبلا عرض کردم و توصیه میکنم مخصوصا الان که سرده قبل دنده زدن حتما چند بار کلاچ بگیرید ول کنید تا روغن بین صفحات بره
همشون تو همین رنج موتور ریپ میزنن من هنوز اقدامی نکردم میتونی با شرکت تماس بگیری خبرشو به ما هم بدی
ممنون جناب نادری
توصیه شما شمارو به کار بستم
قبل حرکت وقتی چند بار کلاج میگیرم تاثیر خیلی مثبتی داره رو جا خوردن دنده ها
saeed_sht
16-08-1397, 10:51 قبل از ظهر
از دوستانی که تو این فروم بنلی دارن کسی هست که از هدلایت استفاده کرده باشه؟
بنظرم مخصوصا برای بنلی های نسل سوم هدلایت خیلی لازمو ضروری هست چون کل مدت روز روشنه
هذلایت ها غلاوه بر اینکه مصرف کمتری دارن،حرارت کمتری هم داخل کاسه چراغ تولید میکنن که باعث میشه عمر کاسه چراغ هم افزایش پیدا کنه و دیرتر دچار افت کیفیت بشه و البته زیباییه نرو هدلایت ک دیگه گفتن
خلاصه اگر کسی تچربه ای در این زمینه داره، بیان کنه
رو ecuتاثیر میزاره؟؟روی شارژر چی؟ کلن اثرات خرابکارانه داره روی سیستم برقی موتور؟
نیما نادری
16-08-1397, 11:36 بعد از ظهر
من هدلایت نبستم دو تا لامپ اوسرام اصل انداختم
پشت کاسه چراغ بنلی یک در داره یک تیکه و سیمهای چراغ
از وسط این درب میره به سمت بلوریها
با نصب هدلایت همه سیمها باید از این سوراخ خارج بشه
یعنی چیده و وصله بشه مجدد و درب هم دیگه جا نمیره
برای اونا که حساسن گفتم ولی همه انجام میدن
ali.n
23-08-1397, 02:58 بعد از ظهر
مشکل در راهنمای سمت چپ
سلام دوستان موتور من بنلی ۲۵۰ تک هستش
در حالت اماده به استارت راهنمای سمت چپ صحیح کار میکنه اما هنگامی که موتور استارت میخوره راهننا دیگه نمیزنه !سریع چشمک میطنه و خاموش میشه بعد از چندین ثانیه چشمک میزنه و خامشو میشه ...
این مشکل فقط زمانی هستش که موتور استارت خورده و اماده یحرکته
از طرفی تنها راهنمی سمت چپ این مشکلو داره
ممنون از راهنمایی هاتون
saeed_sht
27-08-1397, 04:34 بعد از ظهر
سلام
حجم مایع خنک کننده رو چطور باید کنترل کرد؟؟
و یک سوال دیگه، جناب نادری شما نشت واتر پمپ رو چطور تشخیص دادین؟؟
کامل به بیرون نشت میکرد؟؟
میلاد محمودی
28-08-1397, 08:57 قبل از ظهر
مخزن انبساط سمت چپ موتور جلوی باک حجم مایع توش پیداس.
dreamworld
28-08-1397, 10:59 قبل از ظهر
دوستان اگه کسی مولتی متر داره یه زحمت بکشه ببینه ولت باطری این موتور در حالت خاموش چنده؟
واسه من یه چند روز باطری شارژ نمیکرد ولی با اتصالات سیم ها ور رفتم درست شد.
- - - Updated - - -
saeed_sht
28-08-1397, 03:41 بعد از ظهر
دوستان اگه کسی مولتی متر داره یه زحمت بکشه ببینه ولت باطری این موتور در حالت خاموش چنده؟
واسه من یه چند روز باطری شارژ نمیکرد ولی با اتصالات سیم ها ور رفتم درست شد.
- - - Updated - - -
من همون اول باتری فابریکش رو بهش انداختم و روشن کردم
تست کردم ۱۳.۶ ولت اینا بود
dreamworld
29-08-1397, 09:46 قبل از ظهر
من همون اول باتری فابریکش رو بهش انداختم و روشن کردم
تست کردم ۱۳.۶ ولت اینا بود
مرسی. فکر میکنم باتری نو که تازه شارژ شده باشه بالای 13 نشون میده. و بعد از مدتی روی موتور حدود 12.5 باشه.
من باطری رو خودم شارژ کردم و به 13.5 رسید. ولی وقتی رو موتور انداختم بعد از چند روز 12.3 نشون میده. اگه تونستی باز هم مجدد ولت رو چک کنی و خبرشو اینجا بدی ممنون میشم.
البته من واسه ماشین رو چک کردم و 12.4 نشون میداد.
در ضمن در حالت موتور روشن و با گاز دادن ولت باطری رو چک میکردم در حال افزایش به صورت یک دهم یک دهم بود. به همین خاطر امید دارم که شارژرم سالم باشه. آیا این استنباط درسته؟
gezhen
05-09-1397, 01:38 بعد از ظهر
سلام من این موتور رو دارم و خیلی ازش راضیم فقط این دور موتور پایین رو مخمه راهی کسی پیدا نکرده درستش کنیم؟ یا تقویتی چیزی بشه؟
saeed_sht
05-09-1397, 11:25 بعد از ظهر
مرسی. فکر میکنم باتری نو که تازه شارژ شده باشه بالای 13 نشون میده. و بعد از مدتی روی موتور حدود 12.5 باشه.
من باطری رو خودم شارژ کردم و به 13.5 رسید. ولی وقتی رو موتور انداختم بعد از چند روز 12.3 نشون میده. اگه تونستی باز هم مجدد ولت رو چک کنی و خبرشو اینجا بدی ممنون میشم.
البته من واسه ماشین رو چک کردم و 12.4 نشون میداد.
در ضمن در حالت موتور روشن و با گاز دادن ولت باطری رو چک میکردم در حال افزایش به صورت یک دهم یک دهم بود. به همین خاطر امید دارم که شارژرم سالم باشه. آیا این استنباط درسته؟
ایشالا که سالمه
نگران نباشید
اقا یه سوالی
برای تعویض روغن اولین بار نمایندگی بصورت رایگان انحام میده؟؟
بعد کله روغن مورد نیازو میده یا یه مقداریش رو باید خرید
فیلتر را هم میدن؟؟
fereidooniomid
06-09-1397, 12:00 قبل از ظهر
ایشالا که سالمه
نگران نباشید
اقا یه سوالی
برای تعویض روغن اولین بار نمایندگی بصورت رایگان انحام میده؟؟
بعد کله روغن مورد نیازو میده یا یه مقداریش رو باید خرید
فیلتر را هم میدن؟؟
بار اول ی لیتر روغن رایگان باقیش با خودته پول فیلتر روغن هم با خودته
بار دوم سر ۱۰۰۰ تا فقط آچارکشی رایگان و همه پول روغن و فیلتر با خودته
نیما نادری
07-09-1397, 08:57 قبل از ظهر
باتری در حالت استراحت یعنی مثلا شب تا صبح حدود ۱۲.۷ هست
رو موتور روشن ۱۴.۵
dreamworld
08-09-1397, 12:50 بعد از ظهر
باتری در حالت استراحت یعنی مثلا شب تا صبح حدود ۱۲.۷ هست
رو موتور روشن ۱۴.۵
ممنون. آقا نیما به نظرت اگه رو موتور روشن 12.5 بالاتر نره مشکل فقط شارژر هستش یا بوبین هم میتونه باشه؟
متاسفانه من مجبورم دستی باطری رو شارژ کنم تا چند باری بتونم از موتور استفاده کنم و اگه شارژ نکنم رو دور موتور زیر 6 خاموش میکنه
yahya.akbarzade
10-09-1397, 04:54 بعد از ظهر
سلام دوستان پهن ترین سایزی که میشه رو ۲۵۰ تک لاستیک انداخت چه سایزیه برا عقب و جلو
Seyed.mahdi
11-09-1397, 12:39 قبل از ظهر
داداش باور کن 150 هم براش زیاده. من که داشتم قطعا 140 مینداختم موتور بهتر راه بره.
به قیافش هم نمیخوره لاستیک مثلا 170 بندازی ضایع میشه. مثل جفت سیلندرش رخ سنگین نداره.
fereidooniomid
11-09-1397, 10:42 قبل از ظهر
سلام دوستان پهن ترین سایزی که میشه رو ۲۵۰ تک لاستیک انداخت چه سایزیه برا عقب و جلو
عقب 170. پهن ترش رو شنیدم ب گلگیر گیر میکنه
جلو هم ندیدم کسی پهن تر از 120 بندازه حالا چ بشه چ نشه
gezhen
11-09-1397, 11:46 قبل از ظهر
اقا عکس از بنلی تک مشکی طراحی شده کسی داره بذاره میخوام یکم تغییرات بدم نمیدونم چکارش کنم ممنون
fereidooniomid
11-09-1397, 10:35 بعد از ظهر
اقا عکس از بنلی تک مشکی طراحی شده کسی داره بذاره میخوام یکم تغییرات بدم نمیدونم چکارش کنم ممنون
فک کنم برا شما یبار فرستادمش
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
میلاد محمودی
12-09-1397, 08:58 قبل از ظهر
قشنگ شده.
نیما نادری
13-09-1397, 01:45 بعد از ظهر
ممنون. آقا نیما به نظرت اگه رو موتور روشن 12.5 بالاتر نره مشکل فقط شارژر هستش یا بوبین هم میتونه باشه؟
متاسفانه من مجبورم دستی باطری رو شارژ کنم تا چند باری بتونم از موتور استفاده کنم و اگه شارژ نکنم رو دور موتور زیر 6 خاموش میکنه
بوبین خرابه به احتمال قوی تعویض میکنن , شارژر نیست
لاستیک جلو رو پهن نکنید ,عقب تا ۱۷۰ هم دیدم ,ضمنا رخشم از دو سیلندر خیلی قلدر تر میشه با لاستیک پهن
دو سیلندره شبیه موتورهای کروزر میشه
gezhen
13-09-1397, 04:45 بعد از ظهر
اقای نادری یه کمک تو تخلیه کاتالیزور بنلی به ما بده دقیقا کجاش رو باید ببریم؟
نیما نادری
15-09-1397, 08:14 قبل از ظهر
نیازی نداره ,تقریبا هیچ فرقی نمیکنه
ضمنا گاز خروجی از اگزوزت برای طبیعت ضرر داره
دیشب شمع موتور تعویض کردم ایریدیوم دنزو انداختم
خیلی فرق کرد شدیدا توصیه میکنم
لاستیک ۱۷۰ با تعویض خورشیدی به راحتی میشه کاراکتر موتورو تغییر داد
پروژه بعدی
میلاد محمودی
15-09-1397, 09:13 قبل از ظهر
اقا نیما سعی نکردی کات اف رو برداری؟؟
یکی از بچه ها اینجا مطرح کرد که میخواد کات اف رو برداره اما خبری ازش نشد
نیما نادری
16-09-1397, 09:05 بعد از ظهر
من تا حالا به کات آف نرسوندم ولی ۹۵۰۰ قطع میکنه که من زیاد اونجاها نمیرم
برداشتنش هنوز فکر نکنم کس موفق شده باشه ولی بزرگ کردن خورشیدی جلو تغییر خوبیه براش
چون گشتاور اولیش یکم زیاده باید شیفت کنه به دورهای بالاتر
میلاد محمودی
17-09-1397, 09:01 قبل از ظهر
اقا نیما یه سوال دارم ازت
اگه خورشیدی عقب فابریک 46 تایی باشه با یه خورشیدی 44 تایی عوض کنیم اما قطر دایره خورشیدی یکی باشه فقط تعداد دندونه هاش دوتا کمتر باشه بازم قدرت و شتاب کم میشه؟؟؟
yahya.akbarzade
17-09-1397, 11:20 قبل از ظهر
پروژه بعدی
سلام يعني بدون تعويض خورشيدي نميشه لاستيك رو عوض كرد
و كلا دليل تعويض خورشيدي چيه
- - - Updated - - -
پروژه بعدی
سلام يعني بدون تعويض خورشيدي نميشه لاستيك رو عوض كرد
و كلا دليل تعويض خورشيدي چيه
نیما نادری
21-09-1397, 08:36 بعد از ظهر
ربطی ندارن مسایل قاطی شد
یک ویرگول نذاشتم بعد از ۱۷۰
منظورم فقط تعویض خوشیدی بود
aidin m
23-09-1397, 01:15 قبل از ظهر
اقا نیما یه سوال دارم ازت
اگه خورشیدی عقب فابریک 46 تایی باشه با یه خورشیدی 44 تایی عوض کنیم اما قطر دایره خورشیدی یکی باشه فقط تعداد دندونه هاش دوتا کمتر باشه بازم قدرت و شتاب کم میشه؟؟؟
سلام وقتی هر چی دندونه ها کمتر شه قطعا خورشیدی کوچیکتر میشه ولی چون دو تا دونه زیاد تاثیر نداره این کوچیک شدن به چشم نمیاد
چون مثلا یه خورشیدی با اندازه 3/4 خورشیدی بخواد همون تعداد خورشیدی دندونه داشته باشه یعنی باید دندونه ها ریزتر شه تا جا شه و دیگه تو زنجیر نمیشینه تعداد اندازه این دندونه ها با اندازه زنجیر استاندارد و یکین هر چی خورشیدی کوچیکتر شه دندونه ها کمتر میشه هر چی بزرگتر دندونه ها بیشتر میشه دو تا دونه ام زیاد تاثیرش تو سرعت و قدرت محسوس نیست
ولی کلا هر چی خورشیدی عقب کوچیکتر شه شتاب و قدرت کم میشه و سرعت بیشتر میشه مثلا با خورشیدی غقب کوچیکتر تو یه دور موتور مساوی سرعت موتور بیشتره ولی قدرت و شتاب کمتره و موتور بیشتر باید زور بزنه تا دور موتور بالا بره
خورشیدی عقبم که بزرگ شه قاعدتا برعکس میشه
حالا برای خورشیدی جلو برعکسه هر چی بزرگتر باشه تعداد دندونه ها بیشتر باشه شتاب و قدرت موتور کم میشه ولی سرعت بیشتر میشه
ولی به نظر من هیچ وقت خورشیدیهارو دست نزنید مخصوصا خورشیدی جلورو چون غیر استانداردن ممکنه شفت موتور رو خراب کنن و کلی هزینه باید بدید موتور کلا خورد شه شفت عوض شع هیچ وقتم مثل اول نمیشه
به خاطر کمی تاپ اسپید بیشتر موتور رو از استاندارد خودش با قطعات بی کیفیت و غیر استاندادر خارج نکنید
البته کلا به نظر من شتاب و قدرت بنلی تک خیلی بالاست و اینو دو ترک تو سربالاییها وقتی دنده روی 3-4 هست بدون معکوس گاز میدی موتور خیلی راحت دور میگیره و این خودش خیلی خوشایندتره از کمی تاپ اسپید بیشتر شدن که شاید در ماه یکی دو بار بخوای تاپ اسپید بزنی ولی شتاب بالا و قدرت زیاد تو رانندگی شهری هر لحظه بدرد میخوره و به کار میاد
aidin m
24-09-1397, 08:12 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]
دوستان امروز رفتم 1 روغن انی دوتا فیلتر اپاچی .و یه سنسور کلاج خریدم فیلتر روغن اصلی اپاچی دونه ای 15 روغن انی 10-50 هفتاد تومن و سنسور کلاج که جنسشم اشغاله 35 تومن از بنلی بعیده
خلاصه همونطور که حدس میزدم و اقای نادری زحمت اندازه فیلتر اپاچی رو برام با کولیس فرستادن فیلتر اپاچی دقیقا با بنلی یکیه کیفیتشم عالیه روش هک شده ساخت هند فقط باید واشرهای فیلتر قبلیو بردارید بچسبونید رو این حتی نچسبونیدم محم نیست چون دربو که میبندین این واشرها سفت وایمیسه و تکون نمیخوره نمایندگیا یه مدل فیلتر بی کیفیت دارن که به قیمت 30 تومن به خلق الاه میندازن ولی فیلتر اصلی اپاچی خیلی با کیفیته همینطور که تو عکسها میبینید برند فیلتر mahle هست که یه برند بزرگ صنایع فیلتر سازی هست و فکر کنم اصلش المان باشه ولی تو خیلی از کشورها خط تولید و نمایندگی داره به همه بنلی سوارها پیشنهاد میکنم فیلتر اصلی tvs بندازن
نیما نادری
24-09-1397, 08:55 بعد از ظهر
قیمت بنلی تک بیشتر از دوک جدیده
بعد الان ما دوک قدیم رو سه برابر بنلی میخریم
vivabayern
24-09-1397, 10:28 بعد از ظهر
قیمت بنلی تک بیشتر از دوک جدیده
بعد الان ما دوک قدیم رو سه برابر بنلی میخریم
حالا ما خودمونو جر دادیم گفتیم کی تی ام تو ایران قیمتش الکی بالاست باز بعضیا میخواستن مارو خفه کنن و مقایسه محصولات چینی ( بنلی ، سی اف ) با دوک رو توهین میدونستند . البته همه چیز این روزها الکی بالاست ولی بعضی چیزا دیکه شورشو در آوردن
aidin m
24-09-1397, 11:34 بعد از ظهر
[QUOTE=vivabayern;329413]حالا ما خودمونو جر دادیم گفتیم کی تی ام تو ایران قیمتش الکی بالاست باز بعضیا میخواستن مارو خفه کنن و مقایسه محصولات چینی ( بنلی ، سی اف ) با دوک رو توهین میدونستند . البته همه چیز این روزها الکی بالاست ولی بعضی چیزا دیکه شورشو در آوردن[/QUOTE
متعصفانه بعضیا از اولش الکی بر ضد بنلی جبهه گرفتن حالا cf یه برند چینیه ولی بنلی یک برند جهانیه که به اکثر دنیا صادرات داره حالا چون توسط چین خریداری شده دلیل این نمیشه که مثل موتورهای باسل و اشی مشی چینی باشه
درست مثل گوشیهای فیک چینی بی کیفیت با گوشی سونی که در اصل برای ژاپن بوده برند ولی توسط چین خریداری شده
یا حتی برندهایی که در خود چین ولی با کیفیت به جهان معرفی شدن مثل هواوی
اون موقع که قیمت این موتور معقول بود تک 10.5 و جفت 19 تومن تازه کمترم بود قبلش و تک 9 و جفت 15 همه همین قیمت پایین رو دلیل کیفیت پایین میدونستن تنها ایرادی ام که میگرفتن میگفتن داغ میکنه والا من الان 1 ساله تک دارم نمیدونم منظورشون از داغ کردن چیه و امپرم تا حالا از وسط بالا نیومده
حتی هنوزم که قیمت تک 21 -22 تومن و قیمت جفت 37-38 ملیونه از همه موتورهای هم ردشون کمتره قیمت جهانی ns از نصف بنلی ام کمتره اونوقت تو ایران 2-2.5 از بنلی تک گرونتره تازه این یا اپاچی 200 تازه اینها موتورهای روی بورسن دوکو نینجا و هندا و یاماها که بماند
راستی دوستان روغن رو سر 4 هزارتا عوض کردما روغن درجه یک انی میریزم لیتری 70 فیلترم هر دفعه عوض میکنم فکر کنم 4 هزارتا خوب باشه تصمیم داشتم روغن 20-50 توتال بریزم و هر 2 هزارتا عوض کنم ولی فعلا نیم لیتر دیگه انی دارم 2 بار دیگه عوض میکنم بعد دیگه توتال میریزم حیفه 70 برا یه لیتر روغن
در ضمن اصلا روغن کم نکرده بود شکلو شمایل روغنم خوب بود سیاه شده بود ولی نه خیلی چسبندگی ام داشت
- - - Updated - - -
راستی دوستان یه سوزوکی دو سیلندر دیجیکالا گذاشته اینزوما 250 62 ملیون اون چیه تایپیک داره چیه مشخصاتش؟
saeed_sht
25-09-1397, 12:52 قبل از ظهر
سلام
بنلی که خیلی خوبه
ولی الان رو کاغذ کی تی ام سر تر ازین هست
علت چیه که ارزونتره؟
و یسوال دیگم داشتم از خدمتتون جناب نادری
این شمع اصلی رو چند گرفتین؟
اینکه میفرمایین تاثیر خیلی چشمگیر بود یعنی چی؟
یکمم از تجاربم بگم براتون
روغن موتورو عوض کردم
صداش عوض شد، حسابی سر حالاو قبراق شد
راستی یک سوال دیگه ،این بار اول که روغن یک لیترش با شرکت بود
ولی برای دفعه های بعدی بنظرتون از روغ 5W50 بهران که فول سینتتیک هم هست استفاده کنیم چطوره؟؟خوبه؟ قیمتش هم کم نیست اما هم رده کیفیش از روغن پیشنهادی شرکت دو یا سه گرید بهتره ، هم که ۵W50 هست. فقط استاندارد JASO رو نداره دیگه
نمیدونم چرا بهران روغن مخصوص موتور سیکلت تولید نمیکنه
یعنی انقدر تولیدش سخته- واقعا بازار خوب و پر رونقی خواهد بود براشون
نیما نادری
25-09-1397, 08:59 قبل از ظهر
سلام
کارکرد درجا نرم شد
دور بالا راحت تر گاز میخوره
تو دورمیانی که لگ داشت خیلی نامحسوس شده
شما که داری پول میدی روغن مخصوص موتور بریز
aidin m
25-09-1397, 05:29 بعد از ظهر
سلام
بنلی که خیلی خوبه
ولی الان رو کاغذ کی تی ام سر تر ازین هست
علت چیه که ارزونتره؟
و یسوال دیگم داشتم از خدمتتون جناب نادری
این شمع اصلی رو چند گرفتین؟
اینکه میفرمایین تاثیر خیلی چشمگیر بود یعنی چی؟
یکمم از تجاربم بگم براتون
روغن موتورو عوض کردم
صداش عوض شد، حسابی سر حالاو قبراق شد
راستی یک سوال دیگه ،این بار اول که روغن یک لیترش با شرکت بود
ولی برای دفعه های بعدی بنظرتون از روغ 5W50 بهران که فول سینتتیک هم هست استفاده کنیم چطوره؟؟خوبه؟ قیمتش هم کم نیست اما هم رده کیفیش از روغن پیشنهادی شرکت دو یا سه گرید بهتره ، هم که ۵W50 هست. فقط استاندارد JASO رو نداره دیگه
نمیدونم چرا بهران روغن مخصوص موتور سیکلت تولید نمیکنه
یعنی انقدر تولیدش سخته- واقعا بازار خوب و پر رونقی خواهد بود براشون
سلام اتفاقا یا باید فقط از روغن جیسو ma استفاده کنی که مخصوص موتورسیکلته یا یه روغن گرید پایین مثل توتال 5000 ;iکه 20-50 هستو sl و نیمه سنتیک یا مثلا بهران سوپر پیشتاز
حالا چرا؟ چون روغنها هر چه جدیدتر میشن و گریدشون بالا میره و تمام سنتیک میشن مواد افزودنی کع استکاک بین قطعات رو پایین میاره بیشتر میشه و همین باعث میشه برای موتور سیکلت که صفحه کلاجش قوطه ور در روغنه استکاک بین صفحات پایین بیاد و باعث عمر کمتر و یا سوختنش بشه روغنهای قدیمی که معدنی بودن اصلا مخصوص موتور و ماشین نبود و استاندارد جیسو ام ای از وقتی اومد که رفته رفته مواد ازمایشگاهی برای پایین اوردن استکاک و لغزندگی بیشتر استفاده شد و همین باعث شد برای موتور سیکلتها که گیربکس و صفحه درون روغن موتوره مضر باشه
پس به قول اقای نادری یا وقتی میخوای هزینه کنی برای روغنی هزینه کن که پیشنهاد کارخونس یعنی 10-50 slبه بالا با jasoma2 و اگه دلت نمیاد هر دفعه 100 تومن هزینه کنه چون خودم دیروز انی خریدم لیتری 70 به اضافه 300 سیسی میشه نزدیک 100 میتونی از توتال 5000 ایرانی که 20-50 هست و sl و نیمه سنتیک هستو مواد افزودنی ضد استکاکش کمتره البته اگه من بخوام توتال یا بهران بریزم نهایت رو 2000 تا عوض میکنم ولی روغن انی مبریزم و هر دفعه ام فیلترو عوض میکنم و 4000 تا باهاش میرم و هر دفعه ام که عوض میکنم به وضوح میبینم روغن هنوز سالمه و غلظت و چسبندگیش رو از دست نداده
mohammad.p
25-09-1397, 10:30 بعد از ظهر
سلام اتفاقا یا باید فقط از روغن جیسو ma استفاده کنی که مخصوص موتورسیکلته یا یه روغن گرید پایین مثل توتال 5000 ;iکه 20-50 هستو sl و نیمه سنتیک یا مثلا بهران سوپر پیشتاز
حالا چرا؟ چون روغنها هر چه جدیدتر میشن و گریدشون بالا میره و تمام سنتیک میشن مواد افزودنی کع استکاک بین قطعات رو پایین میاره بیشتر میشه و همین باعث میشه برای موتور سیکلت که صفحه کلاجش قوطه ور در روغنه استکاک بین صفحات پایین بیاد و باعث عمر کمتر و یا سوختنش بشه روغنهای قدیمی که معدنی بودن اصلا مخصوص موتور و ماشین نبود و استاندارد جیسو ام ای از وقتی اومد که رفته رفته مواد ازمایشگاهی برای پایین اوردن استکاک و لغزندگی بیشتر استفاده شد و همین باعث شد برای موتور سیکلتها که گیربکس و صفحه درون روغن موتوره مضر باشه
پس به قول اقای نادری یا وقتی میخوای هزینه کنی برای روغنی هزینه کن که پیشنهاد کارخونس یعنی 10-50 slبه بالا با jasoma2 و اگه دلت نمیاد هر دفعه 100 تومن هزینه کنه چون خودم دیروز انی خریدم لیتری 70 به اضافه 300 سیسی میشه نزدیک 100 میتونی از توتال 5000 ایرانی که 20-50 هست و sl و نیمه سنتیک هستو مواد افزودنی ضد استکاکش کمتره البته اگه من بخوام توتال یا بهران بریزم نهایت رو 2000 تا عوض میکنم ولی روغن انی مبریزم و هر دفعه ام فیلترو عوض میکنم و 4000 تا باهاش میرم و هر دفعه ام که عوض میکنم به وضوح میبینم روغن هنوز سالمه و غلظت و چسبندگیش رو از دست نداده
ممنون از نظر شما دوست گرامی . سوالمو راجع به جنس و مارک روغن قبلا تو تایپیک آر اس مطرح کردم . به نظر شما روغن توتال یا بهران سوپر پیشتاز که دیجی کالا میفروشه اصله و میشه بهش اطمینان کرد ؟ چون خیلی روغن تقلبی زیاده و ادم نمیتونه ریسک کنه و به انجین اسیب بزنه
نیما نادری
26-09-1397, 06:26 قبل از ظهر
برادر ما میگیم نریز شما دنبال اصلیش هستی
روغن ماشین مواد ضد اصطحکاک داره یا به عبارتی باعث میشه بین قطعات
اصطکاک نباشه ,غافل از اینکه ما در کلاچ موتور اصطحکاک کامل میخواییم
که صفحات سر نخورن ,این دو در کنار هم یعنی اصطحکاک بین صفحات و
عدم اصطحکاک در قطعات فلزی فقط در روغن های JASO-MAهست
برای کار ما هم JASO_MAهم JASO-MA2 مناسبه
mohammad.p
26-09-1397, 11:01 بعد از ظهر
سلام اقای نادری شما یکی از اساتید هستین و حرف شما سند . ولی شما مشکلات ما شهرستانی هارو هم در نظر بگیرین . ما که از خدامونه روغن با گرید jasoma گیرمون بیاد و برای موتورمون استفاده کنیم ولی وقتی موجود نیست چاره چیه ؟ مجبوریم از همین روغن های مخصوص ماشین و با اون درجه ای که داخل دفترچه نوشته استفاده کنیم و زود به زود روغن رو عوض کنیم ولی الان قوز بالا قوز شده حتی همون روغن ها هم نمیشه بهش اطمینان کرد. برای نمونه خدمتتون عرض کنم از اینترنت روغن لیکومولی ( که نماینگی داره از المان و تولید ایران هست ) با گرید jasoma مخصوص موتور پیدا کردم . با شرکت تهران تماس گرفتم نه قیمت رو میگه و نه برامون ارسال میکنه و میگه شما هر چی میخواین برید با نماینده شهرستان تماس مبگیرین .
نمایندگی شهرستان زنگ زدم میگه این شرکت چند ماهه هیچ روغن موتوری برای من نفرستاده و هیج تولیدی نداشته اونوقت شما داری دنبال روغن مخصوص موتورسیکلت میگردی و اینا هر چی تو سایت میزنن الکیه و تولید ندارن .
همچنین شرکت کویر موتور هم تماس گرفتم برای روغن motorex و motul اونا هم قیمت ندادن و گفتن ارسال به شهرستان نداریم . گفتم خانوم محترم من چجوری1100 کیلومتر بیام . میگه فروش فقط حضوریه .
حتی نمایندگی فروش motul تو شهرمون که ادرسش رو از سایت اصلی کمپانی گرفتم میگه من بساطم رو چند ماهه بخاطر گرونی جمع کردم.
حتی مارو از بهران سوپر پیشتاز و توتال و ..... ترسوندن از بس میگن تقلبیه و منم رو موتورم خیلی حساسم و چون خدای نخواسته اگه مشکلی پیش بیاد نه قطعاتش هست و نه تعمیرکار کار بلد.
ببخشید اگه پر حرفی شد . ما هم عشق موتور داریم ولی برای خرید روغن که اصلیترین بخش کار دچار محدودیت هستیم و سوالاتمون رو اینجا مطرح میکنیم هر چند مبتدیانه باشه
- - - Updated -
میلاد محمودی
27-09-1397, 08:39 قبل از ظهر
با این شماره 09135553545 تماس بگیر اقای علی احمدی فروشگاه اسب اهنین تو اصفهان هر روغنی بخوای حتی موتورکس 4 لیتری هر جا بخوای برات ارسال میکنه.
اگه اون نشد تا چندتا شماره دیگه بهت بدم تو تهران البته اقا نیما و بقیه دوستان که تهران هستن بهت میتونن راهنماییت کنن.
- - - Updated
نیما نادری
27-09-1397, 08:27 بعد از ظهر
واتساپ بزن هر چی خواستی بفرستم برات
aidin m
27-09-1397, 09:53 بعد از ظهر
[QUOTE=mohammad.p;329428]ممنون از نظر شما دوست گرامی . سوالمو راجع به جنس و مارک روغن قبلا تو تایپیک آر اس مطرح کردم . به نظر شما روغن توتال یا بهران سوپر پیشتاز که دیجی کالا میفروشه اصله و میشه بهش اطمینان کرد ؟ چون خیلی روغن تقلبی زیاده و ادم نمیتونه ریسک کنه و به انجین اسیب بزنه[/QUOTE
سلام بله از دیجیکالا یا نمایندگیهای بهران یا به توتال بخرید مطمئنه برای فیلتر روغن که میتونید فیلتر اصلی اپاچی استفاده کنید فقط دو تا واشر سرو تهش باید بچسبونید که یا باید از واشرهای فیلتر قبلی استفاده کنید یا خودتون براش واشر ببرید فیلتر اصلی اپاچی خیلی با کیفیته
در مورد روغنم به نظر من خیلی بهتره روغن jaso ma2 داشته باشه ولی اگه در دسترس نیست توتال 20-50 یعنی توتال5000 و بهران سوپر پیشتاز 20-50 برای موتور مناسبترن چون تمام سنتیک نیستن و مواد ضد اصطکاک کمتری دارن فقط باید از جاهای مطمعن مثلا نمایندگیها و سایتهای معتبر خرید کنید من دوستم 3 ساله بهران سوپر پیشتاز تو ns میریزه و هنوز صفحه کلاج و موتور سالمه تو یه تایپیک خارجی ام خودم خوندم طرف 60 هزارتا با روغن ماشین برای موتور سیکلتش استفاده کرده بود و مشکلی نداشت روغن موتور سیکلتم دیگه واقعا خیلی غیر منطقی گرون شده من موندم چرا بهران و ایرانول و به توتال به فکر رعایت استاندارد jaso ma و تولید روغن موتور سیکلت نیستن و همین باعث میشه سالانه کلی ارز از کشور خارج بشه تازه همین روغنهای انی و موتول و ... معلوم نیست واقعا اصل باشن چون متقلبین خیلی راحت میتونن قوطی خالی روغنهارو بردارن با روغن ارزون پر کنن و درشو پلمب کنن ولی باز خرید روغن ایرانی اصل اسونتره چون نمایندگی بیشتری دارن
نیما نادری
29-09-1397, 05:57 بعد از ظهر
بنلی تک جدیدا به لاستیک ایران یاسا مزین شد
aidin m
30-09-1397, 12:23 قبل از ظهر
بنلی تک جدیدا به لاستیک ایران یاسا مزین شد
نه بابا؟؟؟ بنلی بودو لاستیک پیرلیش وای وای وای احتمالا امروز فردا برا جفت سیلندرشم لاستیک ایرانی بندازن ولی پیرلبی ام بی رحمانه گروز بود همون موقع که بنلی تک 10.5 بود من یادمه لاستیک پیرلی یه دونه برا عقب 500 بود به هر کی میگفتم باورش نمیشد و میگفت نه بابا لاستیک ماشین یه جفت خارجیش مثلا 350 تومنه این چجوری 500 تومنه تازه پیرلی ها ساخت چین و برزیل بود ولی لاستیکهای ماشین مثلا میشلن ساخت انگلیس جفتی 500 بود قدو قوارشم هر یه دونش دو برابر لاستیک پیرلی بود الان که همون میشلن شده 1.300 دیگه نمیدونم پیرلی چنده تو گمرک و کی زورش میرسه بخره
aidin m
30-09-1397, 12:56 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links][1].jpg
دوستان سلام همونطور که میبینید تو فرم بالا که برگه گارانتی tnt25 بنلی تک هست البته از همین برگه به جفت سیلندر و 125 هم میدادن زمان تعویض روغن رو بعد از 300 و 1000 هر 2 هزار کیلومتر گفتن که به نظر من خیلی پایینه اونم با روغن انی که نمایندگی میگه ایتالیایی اصله و فول سنتیکه و سطح کیفی sl روش نوشته که روغنهای سطح کیفی اس ال و تمام سنتیک به خاطر استانداردهای زیست محیطی عمر بسیار بالایی دارن و در خودرو تا 15 هزار کیلومتر نیاز به تعویض ندارن و در موتور سیکلتهایی که رادیاتور اب دارن به دلیل اینکه دمای انجین بالا نمیره تا 8 تا 10 هزار کیلومتر کار میکنن چون دور موتور موتورسیکلت بالاتر از ماشین میره عمر روغن اصولا کمتره اگه رادیات اب نداشته باشه باز هم کمتر میشه و تا 5 هزار کیلومتر میشه البته یه روغن اصل و گرید و سطح کیفی بالا.وگرنه بعضی روغن ارزونقیمت میریزن سطح کیفی پایین و خوب رو موتور هر هزار تا ام عوض کنی بازم دیره.
تو توضیحاتم میبینید به جا اینکه سطح کیفی برای روغن معرفی کنه فقط ویسکوزیته روغنو گفته که 10-50 هست و استاندارد jaso ma2 رو گفته و برند انی حالا برند چه ربطی داره؟
چون وارد کننده روغن انی ام خود نیکران موتور هست و خواسته روغنهای خودش فقط تو محصولش استفاده شه به قولی از توبره و اخور بخوره و تو خدمات پس از فروش هم سود داشته باشه
حالا تو عکس بالا که عکس دفترچه بنلی tnt25 تک سیلندر هست که تو سایت نیکران قابل دانلوده تعویض روغن رو هر 6 هزارتا گفته
حالا سوال پیش میاد که چرا اینجا تو دفترچه خودشون زدن 6 هزارتا ولی تو برگه گارانتی و تبلیغاتشون میگن هر 2 هزارتا
به نظر من این سوال دو پاسخ داره احتمالا اینها وقتی دفترچه رو تالیف و تدوین میکردن از دفترچه هایی با زبان اینگلیسی ترجمه و تالیف کردن و 6 هزارتارو طبق ترجمه گذاشتن ولی روی برگه های گارانتیشون و پیشنهادشون به نمایندگیها و مشتریا میگن 2 هزارتا که اون دو پاسخی که گفتم اینجا باید بگم یک یا اینها به روغن که خودشون وارد کردن و لیتری خدا تومن به مشتری میدن و موتور سیکلتی که تو ایران منتاژ کردن اعتماد ندارن و چون فکر میکنن روغن تقلبیه یا موتور کشش نداره تعویض روغن رو به هر 2 هزار کیلومتر کاهش دادن که فشارش فقط به مشتری میاد و هزینه رو مشتری باید بده مخصوصا 2 سیلندر که 3 لیتر روغن لیتری 70 هزار و فیلتر 50 هزاری باید بخره.
دو خواستن با این پیشنهاد روغن بیشتری و فیلتر بیشتری بفروشن و سود بیشتری به جیب بزنن
من خیلی تو سایتها و تایپیکهای خارجی با ترجمه گوگل گشتم وهمه 6 هزار و 8 هزار و 5 هزار نوشته بودن تعویض روغن میکنن و از روغنهای موتول و موتورکس و گاهی ام انی استفاده میکردن ولی هیج جا نتونستم پیدا کنم که ویسکوزیته و سطح کیفی روغن رو برای بنلی تک tnt25 معرفی کرده باشن
از اونجایی که من به گفته های نیکران موتور اعتماد ندارم و فقط هم یه 10-50 گفته از مشخصات روغن اونم برای هر سه محصول 125-250 تک و جفت
جیسو ام ای که معلومه و روغن موتور سیکلت باید حتما استفاده شه برای موتور و برندم که به هیچ عنوان موضوعیت نداره و وقتی وسکوزیته و سطح کیفی و استاندارد موتور سیکلت رو روغنی داشته باشه از هر برند معروفی به شرط اصل بودن میشه استفاده کرد
از دوستان خواهش داشتم تو سایتهای خارجی مخصوصا یوتیوب چون من فیلتر شکن ندارم ببینم در خارج برای tnt25 چه روغنی ویسکوزیته و سطح کیفی استفاده میشه؟ من شنیدم 10-50 برای جفت سیلندر هست و تک سیلندر باید 20-50 باشه با سطح کیفی sj ولی چون نیکران فقط روغن 10-50 وارد کرده برای هر سه محصول روغن 10-50 معرفی کرده در ضمن این روغنهای انی سطح کیفیشون sl هست اگه سطح کیفی استاندارد کارخونه برای بنلی تک پایینتر یا بالاتر باشه این روغن براش مضره و باعث کاهش عمر موتور میشه من در ابتدا فکر میکردم اگه کارخونه مثلا سطح کیفی sgیا sjپیشنهاد کرده برای خودرو یا موتور سیکلت ما میتونین سطح کیفی بالاتر مثلا sm یا sl استفاده کنیم وفقط سطح کیفی پایینتر مثلا se نباید استفاده شه ولی امرزوز تو یه مقاله خوندم سطح کیفی بالاتر هم مضره و فقط باید سطح کیفی پیشنهاد کارخونه استفاده بشه سطح کیفی بنلی رو که بنده نمیدونم و امیدوارم دوستان پیدا کنن ولی سطح کیفی روغن انی sl هست
aidin m
30-09-1397, 02:52 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links][1].jpg[Only registered and activated users can see links][1].jpgn
دوستان بلاخره در ساعت 2.5 نصف شب یافتم منوال اینگلیسی بنلی tnt 25 رو پیدا کردم همونطور که میبینید سطح کیفی sj هست گرانروی ام 15-50 ولی داخل پرانتز نوشته سنتیک بعد نوشته jaso ma و بقیه استانداردا
حالا جواب سوالمو تا حدودی گرفتم درسته این روغن انی 10-50 هست ولی خوب فقط 5 گرید با نوع پیشنهاد کارخونه تفاوت داره که قابل چشمپوشی البته 15-50 بهتره ولی بازم 10-50 قابل پشمپوشی چون گرید 15-50 داخلش گنجونده میشه سطح کیفی پیشنهادی کارخونه sj هست ولی انی sl هست یه سطح کیفی بالاتر از پیشنهاد کارخونس درسته سطح کیفی ام باید دقیقا مطابق کارخونه باشه ولی انی یه سطح کیف بالاتره و در اصل بهتره و روغن مرغوبتری هست
از همه مهمتر اونیه که تو پرانتز نوشته یعنی سنتیک یا تولید مصنوعی و ازمایشگاهی که روغن انی ام فول سنتیک هست من همش میترسیدم پیشنهاد کارخونه سنتیک نباشه و مینرال یا معدنی باشه و در اون صورت روغن انی براش مضر بود ولی الان برعکسه روغن مینرال یا معدنی برای بنلی مضره مثل توتال 5000 که قبلا خودم پیشنهاد داده بودم یا بههران سوپر پیشتاز که این دو رو غن علاوه بر اینکه jaso ma ندارن معدنی یا مینرال هستن
پس نتیجه گیری درسته روغن انی 10-50 دقیقا مشخصات پیشنهاد کارخونه رو نداره ولی نزدیکترین پیشنهاد به کارخونس و قابل قبوله
دوستان اگه از روغن موتول یا موتورکس یا هر روغن دیگه ای استفاده میکنن مدلشو بگن تا ببینیم کدوم نزدیکتره به پیشنهاد کارخونه
- - - Updated - - -
دفترچه اینگلیسی بنلی tnt 25 ;i که برای فروشگاهای انگلیس بود و ادرس و شماره تلفن نمایندگی انگلیس روش بود همون که اطلاعات بالا رو ازش دادم بیش از 100 صفحه هست اون وقت دفترچه نیکران موتور 10 صفحه ام نیست جدول بسیار کاملی ام توش داشت حتی زمان و کیلومتر تعویض برلبرینگها ام توش بود در ضمن عوض کردن روغن رو برای ابندی رو هزار فقط گفته بود بعد از اون هر 3 هزار کیلومتر که نیکران فقط هزار کیلومتر کمتر گفته و هر 2 هزارتا گفته بازم جای شکرش باقیه من فکر میکردم احتمالا پیشنهاد کارخونه 5 هزارتا باشه
نیما نادری
30-09-1397, 02:56 بعد از ظهر
مینرال 20w50 موتول فعلادر آب بندی
Mehran KJ
01-10-1397, 11:32 قبل از ظهر
رفقا سلام
یه سوال دارم ازتون
آیا عادیه یه بنلی 250 تک با 2800 تا کارکرد که برج 3 صفر خریداری شده،از زیر واتر پمپش آب بریزه و احتیاج به لوازم واترپمپ داشته باشه؟
gezhen
01-10-1397, 03:38 بعد از ظهر
من موندم این مشکلات از کجا نشئت میگیره.من و سه تا دیکه از دوستان الان بنلی تک داریم همشون هم دنبال تبدیل به احسن یعنی جفت هستن یعنی راضی راضی و بی مشکل ولی این موارد که دوستان میگن برام عجیبه چجوری خراب میشه
یکی از دوستام موتور رو میبره جاده های روستایی و خاکی (پول داره) این موتور آخ نگفته بخدا حتی آن اس داشت کمک ها جلو خراب شد ولی این نه یا موتور های ما شانسی خوبه یا مال بقیه از بد شانسی بد در آمده
aidin m
01-10-1397, 11:21 بعد از ظهر
مینرال 20w50 موتول فعلادر آب بندی
سلام جناب نادری پیشنهاد کارخونه سنتیک هست مینرال میریزید مشکلی نداره؟
- - - Updated - - -
رفقا سلام
یه سوال دارم ازتون
آیا عادیه یه بنلی 250 تک با 2800 تا کارکرد که برج 3 صفر خریداری شده،از زیر واتر پمپش آب بریزه و احتیاج به لوازم واترپمپ داشته باشه؟
سلام اصلا طبیعی نیست یه سری مشکلها مثل روغن زدن کمک جلوها یا مشکلات بوبین و برقی برای استفاده از چراغ زنون طبیعیه ولی مشکل برای واتر پمپ به هیچ عنوان شما ببرید نمایندگی موظفن براتون رایگان تعمیر کنن
در کل موتور خوب و با کیفیتیه من تو این یکسال واقعا به این باور رسیدم و بهش ایمان اوردم دو سیلندرش خداست ولی تک سیلندرشم خوبه برای اونهایی که زیاد سوار موتور میشن و اینور اونور میرن تک مناسبترم هست حتی
- - - Updated - - -
من موندم این مشکلات از کجا نشئت میگیره.من و سه تا دیکه از دوستان الان بنلی تک داریم همشون هم دنبال تبدیل به احسن یعنی جفت هستن یعنی راضی راضی و بی مشکل ولی این موارد که دوستان میگن برام عجیبه چجوری خراب میشه
یکی از دوستام موتور رو میبره جاده های روستایی و خاکی (پول داره) این موتور آخ نگفته بخدا حتی آن اس داشت کمک ها جلو خراب شد ولی این نه یا موتور های ما شانسی خوبه یا مال بقیه از بد شانسی بد در آمده
درسته منم تصدیق میکنم واقعا موتور با کیفیت و مردیه فقط از این افسوس میخورم چرا انقدر یهو تو کشورمون گرونی شذ قیمت تک 10.5 و جفت 18 ملیون بود واقعا خریدش برای مردم راحت بود ولی الان که 22 و 38 هست واقعا خریدش سخت شده چون حوقها و درامدها همونه البته همه چی گرون شده و تقصیر بنلی نیست ولی کلا شانس جونهای ایران بده
Mehran KJ
02-10-1397, 09:21 قبل از ظهر
والا نمیدونم،من 6 ماهه این موتورو صفر گرفتم.2800 تا رفته مشکلاتی ک تا الان داشتمو میگم
از روز اول قلوگی چراغو و راهنمای چپ مشکل داشت،دو ماه بعد طوری اگزوز ریختو گارانتی قبول نکرد،الان واتر پمپم آب میده
این موتور کاملا شانسیه،من 1500 تای اولو دورموتورو بالای 6 نبردم.تاحالا 2بار بیشتر کات آف نزدم
از سال 95 دنبالش بودم ولی الان حالم بهم میخوره ازش
- - - Updated - - -
برج 3 خریدم میگم گارانتی نداره
امروز میرم دفترشون ببینم کاری میتونم بکنم
alam
02-10-1397, 11:02 قبل از ظهر
با سلام
رفیق ما هم مدل دئ سیلندر ریس داره.همون اوایل خرید.
اونم چندتا مشکل شمارو داشت،اگزوزش ریخته ،انژکتور چراغش غالبا روشنه و.......
Mehran KJ
02-10-1397, 12:37 بعد از ظهر
با سلام
رفیق ما هم مدل دئ سیلندر ریس داره.همون اوایل خرید.
اونم چندتا مشکل شمارو داشت،اگزوزش ریخته ،انژکتور چراغش غالبا روشنه و.......
نمیدونم به قرآن چ بدبختی ما داریم
این 3ماه بگذره بفروشمش بره
الان رفتم دفترشون بالاخره راضی شدن لوازمو بزنن توگارنتی،اجرتو خودم حساب کنم
میلاد محمودی
02-10-1397, 04:10 بعد از ظهر
من گفتم این موتور مشکلات زیادی داره هم 150 ش هم 250 تکش هم 250 جفتش همه مشکلاتشم گفتم خودم هم تکش رو داشتم موتورش سوخت همه فکر کردن من قصد و غرض دارم .یکی گفت از بنلی بدت میاد یکی گفت این موتور خداست یکی گفت پیغمبره یکی گفت امامه!!!
تو گروه که میریم بیرون سه تا بنلی هستن یکی هم ریس هر دفعه یه داستانی براشون پیش میاد.
میخواستم اینو نگم چون گفتم یه عده جبهه میگیرن اما حالا میگم برا اگاهی افراد هفته پیش رفتم تعمیرگاه بنلی رییسش رفیقمه ازش سوال داشتم دیدم انجین دوسیلندر و باز کرده گفتم چش شده گفت با روغن هفت هزار تا رفته موتورش سوخته!!!!
این موتور فقط صدا و تبلیغات داره همین.
Mehran KJ
03-10-1397, 12:57 بعد از ظهر
این موتور به نظر من کاملا شانسیه
چون رفیقمم با من گرفت ، خداروشکر تاحالا مشکلای منو نداشته
دیروز رفتم دفترشون بعد از کلی صحبت به من گفتن ک چون موتورت کم کارده و هفته ای 1بار استفاده شده،لوازم واترپمپت خراب شده:297:
گفتم ازین ب بعد تودفترچتون بزنید ک روزی یکبار استفاده شود وگرنه ی سری لوازمش خراب میشه
dreamworld
03-10-1397, 02:46 بعد از ظهر
واقعا شانسه. که بیشترش هم برمیگرده به مشکلات مونتاژ. البته این موتور کیفیت آنچنانی هم نداره که توقع آنچنانی هم ازش داشته باشی. ولی به نسبت قیمتی که داشته راضی کننده بوده. من که پس از دوسال سواری ازش راضیم و هنوزم ازش خوشم میاد.
در مورد شانس: چند تا مورد بود که چون سیم های اطراف سیلندر رو خوب نبسته بودن و راکب هم دقت نکرده بوده اون سیم ها اب شده بود و باعث اتصالی و داستان شده بود. احتمالا مشکل راهنما ناشی از همین سهل انگاری هاست.
ولی مشکلات برجسته که برای خیلیا پیش اومده - بوبین و شارژر - کاسه نمد های جلو که زود خراب میشن و فشنگی آب.
gezhen
06-10-1397, 09:37 قبل از ظهر
چی بگم والله پس شکر خدا موتور خوبی گیرمون امده ما.
کلا خیلی راضی کنندس از ان اس خوش دست تر و رانندگی باهاش حرف نداره
شتاب و سرعت عالی
ظاهری هم سلیقس (دخترا که فقط اپاچی دوست دارن)
نسبت به هزینه و خیلی چیزهای دیکه واقعا عالی .دقت به دوک و ان اس کنید باز ان اس بهتره ولی دوک واقعا قیمت بیخودی داره و چیز خاصی نداره میگن کیفیت ولی به نظرم کیفیت دوک فقط تو تنه موتور اجرا شده اونم بقیه موتورها موردی ندارن تو تنه
بازم توصیه میکنم این موتور رو موتور خوبیه و مشکلی نداره باور کنید نصف دوستان که از ایرادات میگن حتی موتور رو از نزدیک ندیدن چه برسه به ایراداتش
vivabayern
06-10-1397, 09:58 قبل از ظهر
شتاب و سرعت عالی
نسبت به هزینه و خیلی چیزهای دیکه واقعا عالی .دقت به دوک و ان اس کنید باز ان اس بهتره ولی دوک واقعا قیمت بیخودی داره و چیز خاصی نداره میگن کیفیت ولی به نظرم کیفیت دوک فقط تو تنه موتور اجرا شده اونم بقیه موتورها موردی ندارن تو تنه
بازم توصیه میکنم این موتور رو موتور خوبیه و مشکلی نداره باور کنید نصف دوستان که از ایرادات میگن حتی موتور رو از نزدیک ندیدن چه برسه به ایراداتش
کاملا حق با شماست . بنلی نسبت به هم رده هاش گزینه ی بهتری هست و از کیفیت خوبی هم برخورداره و شخصا دو سیلندرش رو گزینه ی خیلی جذابی میدونم
نیما نادری
06-10-1397, 02:55 بعد از ظهر
تو آب بندی روغن فول سنتتیک نمیریزن
نسل سومش ایراداتش کمتره
موتور میسوزونه چون آب رادیات نمه نمه از واترپمپ نشتی داره , همشون باید فیبر و فنر تعویض کنن
موتورهای آب خنک رو باید چک کرد مخصوصا این که از اول مشکل داره و مخزنش هم نمایشگر نداره
به روزی یکبار سواری ربطی نداره اون که گفته مثل بقیشون هست
نیما نادری
06-10-1397, 06:45 بعد از ظهر
سلام
قبلا عرض کردم واترپمپا خرابن ,از روز اول خرابن ,دیده نمیشه چون باید بادگیر زیر انجین باز باشه
ببینید دقیقا چک چک از زیر واترپمپ میره ,چیزه طبیعی نیست ایراد طراحی داره
من کلا یک لیتر روغن تو انجینمه , نمه نمه از درب روغن موتور داره نشتی میده بیرون
ممیدونم برای چی میزنه ۱۲۵۰ سی سی وقتی چشمی روغن تا خر خره پره
پیشتر راجع به روغن زیاد تو موتور گپ زدیم فایده نداره ضررداره
gezhen
07-10-1397, 10:27 قبل از ظهر
اینا که شما میگین عجیبه بخدا من از روز اول این موتورو رو صفر گرفتم الان 4800کار کرده چهار بار روغن عوض کردم هربار هم همون قدر 1200عوض کردم خالی هم کردم همون قدر بود
واتر پمپ هم خراب باشه بعد این همه نباید بفهمم من؟ یعنی اب بده اصلا خییس نشده زیرش و بعد دو سال سیستم خنک کنندگیش خوب عمل میکنه
فقط گرماش زیاده همین
باور کنید تو این چهار تا موتور بنلی چیزی ندیدم انگار جدی جدی شانسی این موتور چون آقای نادری حرفشون حسابه
Mehran KJ
08-10-1397, 09:51 قبل از ظهر
قبلا عرض کردم واترپمپا خرابن ,از روز اول خرابن ,دیده نمیشه چون باید بادگیر زیر انجین باز باشه
ببینید دقیقا چک چک از زیر واترپمپ میره ,چیزه طبیعی نیست ایراد طراحی داره
من کلا یک لیتر روغن تو انجینمه , نمه نمه از درب روغن موتور داره نشتی میده بیرون
ممیدونم برای چی میزنه ۱۲۵۰ سی سی وقتی چشمی روغن تا خر خره پره
پیشتر راجع به روغن زیاد تو موتور گپ زدیم فایده نداره ضررداره
باز خداروشکر حرف شمارو قبول دارن
دقیقا منم از روز اول رو گیج روغنم لکه های سفید رنگ آب بود،ولی فک نمیکردم که به این زودی لوازمش خراب شه
خلاصه که این موتور سوارشم نشی خرج میاره واست
- - - Updated - - -
شتاب و سرعت عالی
ktm اصلا قابل مقایسه نیس با این موتور
اگه الان قیمتش فضایی شده بخاطر بی صاحاب بودن مملکته
بعدشم بنلی من تو پارکینگه،بیا ببین ک باور کنی این ایرادارو داره و از خودم حرف نمیزنم
gezhen
10-10-1397, 06:36 قبل از ظهر
باز خداروشکر حرف شمارو قبول دارن
دقیقا منم از روز اول رو گیج روغنم لکه های سفید رنگ آب بود،ولی فک نمیکردم که به این زودی لوازمش خراب شه
خلاصه که این موتور سوارشم نشی خرج میاره واست
مطمئنی آب بوده؟ سفید رنگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر کنم کسی باهات شوخی کرده آب معمولی نیستش ها
- - - Updated - - -
ktm اصلا قابل مقایسه نیس با این موتور
اگه الان قیمتش فضایی شده بخاطر بی صاحاب بودن مملکته
بعدشم بنلی من تو پارکینگه،بیا ببین ک باور کنی این ایرادارو داره و از خودم حرف نمیزنم
لازم نیست بیام ازش دوتا عکس بگیر شاید کسی کمکت کرد بعدش من از خدامه این موتور هر کسی نخره که خز نشه شما هم چکاریه عوض کن خودت رو اذیت نکن گزینه های دیگه ای هم هست میتونی بخری خودتون هم بیشتر اطلاعات دارین
میلاد محمودی
10-10-1397, 08:11 قبل از ظهر
لازم نیست بیام ازش دوتا عکس بگیر شاید کسی کمکت کرد بعدش من از خدامه این موتور هر کسی نخره که خز نشه شما هم چکاریه عوض کن خودت رو اذیت نکن گزینه های دیگه ای هم هست میتونی بخری خودتون هم بیشتر اطلاعات دارین
افرین منم از خدامه که دوک رو هر کسی نمیتونه بخره و خز نشده!!!!
Mehran KJ
10-10-1397, 11:00 قبل از ظهر
هرموقع بالای گیج روغنت لکه سفید دیدی،فک نکن کسی باهات شوخی کرده،مطمن باش فیبروفنر لازم شدی
لازم به گفتن شما نیس،منتظرم هواگرم شه بفروشمش
موتور خز نشه؟؟؟هنوز هستن کسایی که به این چیزا فکر میکنن!!
میلاد محمودی
10-10-1397, 01:16 بعد از ظهر
هرموقع بالای گیج روغنت لکه سفید دیدی،فک نکن کسی باهات شوخی کرده،مطمن باش فیبروفنر لازم شدی
لازم به گفتن شما نیس،منتظرم هواگرم شه بفروشمش
موتور خز نشه؟؟؟هنوز هستن کسایی که به این چیزا فکر میکنن!!
در فروشش لحظه ای درنگ نکن.
بله متاسفانه هستن...
gezhen
10-10-1397, 02:04 بعد از ظهر
اقا یه عکس بگیر خوب چه اشکال داره ببینیم مشکل چیه خوب حتما موتور نداری
Mehran KJ
10-10-1397, 04:36 بعد از ظهر
در فروشش لحظه ای درنگ نکن.
بله متاسفانه هستن...
آخرای مهر گذاشتمش واس فروش ولی بز میخرن تو این فصل،منتظرم هوا گرم شه
اگه تو این تایم بلایی سرم نیاره
تازه به اون حرفت رسیدم که میگفتی از ضعفای این موتور تو گروه گفتی ولی بقیه.....
- - - Updated - - -
میلاد محمودی
11-10-1397, 08:18 قبل از ظهر
چیکار کرده دری کلاچ رو نابود کرده که...
نیما نادری
11-10-1397, 09:17 قبل از ظهر
در طوریش نمیشه رسوبه بشوری میره
تا حالا سه بار سیستم واتر پمپ این موتور تغییر کرده
قطعا مشکلی بوده دیگه نکته مثبتش اینه که اب میریزه بیرون از انجین
ولی تو ns و فکر کنم دوک اگر فیبر و فنر خراب بشه آب میریزه تو کارتل با روغن مخلوط میشه
این موتوره خوبیه سبک بودن خیلی مهمه تو هندلینگ
تنها مشکلی که هنوز نتونستم حل کنم اینه که ترمز جلوش میخ نیست
تو ریس و نیکدش دو دیسکن بهتره و بازم به اندازه دو دیسک قوی نیست
بهترین ترمز رو دوک داره تو اینا
Mehran KJ
11-10-1397, 10:18 قبل از ظهر
در طوریش نمیشه رسوبه بشوری میره
تا حالا سه بار سیستم واتر پمپ این موتور تغییر کرده
قطعا مشکلی بوده دیگه نکته مثبتش اینه که اب میریزه بیرون از انجین
ولی تو ns و فکر کنم دوک اگر فیبر و فنر خراب بشه آب میریزه تو کارتل با روغن مخلوط میشه
این موتوره خوبیه سبک بودن خیلی مهمه تو هندلینگ
تنها مشکلی که هنوز نتونستم حل کنم اینه که ترمز جلوش میخ نیست
تو ریس و نیکدش دو دیسکن بهتره و بازم به اندازه دو دیسک قوی نیست
بهترین ترمز رو دوک داره تو اینا
به جای فیبرو و فنر کاسه نمدش میکردن خیلی بهتره
تعمیرکاری که واس منو تعویض کرد ،میگفت اولین باره که میبینم چسب فیبره باز شده!!!!
یعنی تا تهشو بخون که چه جنسیه
aidin m
12-10-1397, 12:56 قبل از ظهر
من گفتم این موتور مشکلات زیادی داره هم 150 ش هم 250 تکش هم 250 جفتش همه مشکلاتشم گفتم خودم هم تکش رو داشتم موتورش سوخت همه فکر کردن من قصد و غرض دارم .یکی گفت از بنلی بدت میاد یکی گفت این موتور خداست یکی گفت پیغمبره یکی گفت امامه!!!
تو گروه که میریم بیرون سه تا بنلی هستن یکی هم ریس هر دفعه یه داستانی براشون پیش میاد.
میخواستم اینو نگم چون گفتم یه عده جبهه میگیرن اما حالا میگم برا اگاهی افراد هفته پیش رفتم تعمیرگاه بنلی رییسش رفیقمه ازش سوال داشتم دیدم انجین دوسیلندر و باز کرده گفتم چش شده گفت با روغن هفت هزار تا رفته موتورش سوخته!!!!
سلام داداش شما که موتور بنلیت سوخت از باز کردنش عکسی داری؟ دقیقا مشکلش چی بود که میگی سوخت؟ واشر زد؟ روغنسوزی افتاد؟ یاتاقان یا شاتون زد؟ قفل کرد؟ بعد چرا اینجوری شد؟
من که تا به امروز ندیدم موتور باز کرده باشن تو نمایندگیا دوستی ام گفت تو یه نمایندگی یه دونه موتور جفت دیده باز کردن و ایشون فهمیده دو سیلندرشم بدرد نمیخوره والا اینهمه بنلی تو خیابود دست جوونهایی که خیلیاشون فقط میگازن و فکر سرویس هم نیستن و از این موتور نسبت به هم رده های خودشون خیلی بیشتر کار میکشن و خیلیا در روز چند ساعت سوارشن اینکه ادم تکو توک ببینه موتوری باز شده نه تنها دلیل به کیفیت پایین نیست بلکه کیفیت بالاشو نشون میده
وگرنه ns به این خرکاری که موتورهای باجاج بهش معروفن تو هر نمایندگیو تعمیرگاهی بری میبینی یکی دوتا باز شده
البته من خودم تا حالا ندیدم موتور تک یا جفت باز کرده باشن و به کیفیت موتورش ایمان دارم
در مورد خرابیهای جزئی و کوچیکم همه موتورها دارن هم دوک هم ns هم نینجا بلاخره خرابیهایی رو دارن
- - - Updated - - -
سلام داداش شما که موتور بنلیت سوخت از باز کردنش عکسی داری؟ دقیقا مشکلش چی بود که میگی سوخت؟ واشر زد؟ روغنسوزی افتاد؟ یاتاقان یا شاتون زد؟ قفل کرد؟ بعد چرا اینجوری شد؟
من که تا به امروز ندیدم موتور باز کرده باشن تو نمایندگیا دوستی ام گفت تو یه نمایندگی یه دونه موتور جفت دیده باز کردن و ایشون فهمیده دو سیلندرشم بدرد نمیخوره والا اینهمه بنلی تو خیابود دست جوونهایی که خیلیاشون فقط میگازن و فکر سرویس هم نیستن و از این موتور نسبت به هم رده های خودشون خیلی بیشتر کار میکشن و خیلیا در روز چند ساعت سوارشن اینکه ادم تکو توک ببینه موتوری باز شده نه تنها دلیل به کیفیت پایین نیست بلکه کیفیت بالاشو نشون میده
وگرنه ns به این خرکاری که موتورهای باجاج بهش معروفن تو هر نمایندگیو تعمیرگاهی بری میبینی یکی دوتا باز شده
البته من خودم تا حالا ندیدم موتور تک یا جفت باز کرده باشن و به کیفیت موتورش ایمان دارم
در مورد خرابیهای جزئی و کوچیکم همه موتورها دارن هم دوک هم ns هم نینجا بلاخره خرابیهایی رو دارن
aidin m
12-10-1397, 01:34 قبل از ظهر
سلام داداش بیخیال حوصله داری از اول این تایپیک نگاه کنی این موتور طرفدارهای دو اتیشه ای داره که میگن بهترین موتوره و عده ای هم هستن که میگن چینیه و داق میکنه نخرید(بماند که دیگه نمیگن نخریم چی بخریم یا گاهی اسم زونتس رو میارن گاهی cf گاهی ns)
ولی اکثر کسایی که طرفدار دو اتیشه این موتورن این موتورو دارن دوست داشتن رفتن خریدن ولی اونها که بر ضدشن خوب طبیعتا ندارن دوست نداشتن نخریدن ولی چیزی که هست اونهایی که موتورو دارن بهتر میتونن نظر بدن
این موتور هم تکش هم جفتش پدیده و نقطه عطفی بود در بازار موتور سیکلت ایران اونم با قیمت باور نکردنی در وقتی که تازه اومده بود قیمت جهانیشم همه دیدن که چقدره و با چه موتورهایی تو جهان برابری میکنه فروش بی سابقه این موتور هم در بازار ایران نشوندهنده کیفیتشه و میشه گفت واقعا بی رقیبه اولین موتوری که همزمان با فروشش در اروپا و امریکا و اسیا در ایرانم فروش کرد با نام و برند 50 ساله ایتالیایی وقتی نیکران موتور تو سفارت ایتالیا میره و جشن همکاری میگیره یعنی ایتالیا هنوز پشت این برنده و همین بس خیلیا میرن رو باجاج مارک سوزوکی یا بینوه میچسبونن ولی بنلی ایتالیا انقدر نامداره که بقیه موتورها باید نامشو بردارن
خلاصه بنلی فعلا در بازار ایران یکه تازه بعد اون باجاجه که کیفیت خوبی داره و لوازم یدکی ام داره فقط قیمتشه که در دنیا یک سومه بنلی تکه ولی در ایران حتی کمی گرونتر از بنلی تکه
درسته اگر در ایران دوک 250 با بنلی تک مثل تمام دنیا یه قیمت بود یا نینجا و z 300 با بنلی جفت یه قیمت بود میشد تمام این نقدهارو به بنلی وارد دونست یعنی تو بازار جهانی هم قیمت بنلی تک و جفت گزینه های بهتری هست ولی در ایران ما متعصفانه همون رقیبها چند برابر بنلی قیمت دارن و از دور خود به خود خارج میشن ولی تو ایران یا باید به این موضوع توجه کنی که گزینه بهتری نیست خدا کنه روزی با همین قیمت برندهای معروفتر با کیفیت بهتر و طراحی اروپایی و ژاپنی بیاد ما ام اون موقع میگیم بنلی بده برید دوک بخرین z300 بخرید ولی تا اون موقع همین طراحی ایتالیایی رو با برند 50 سالش نگاه میکنیمو سوار میشمو لذت میبریم واقعا ادم یه براوو داشته باشه و دوسش داشته باشه و روش تعصب داشته باشه بهتره تا عکس zzr رو بچسبونه تو اتاقش و عاشقش باشه و از براوویی که داره متنفر باشه و از ناچاری سوارش شه من که خودم به شخصه هر چی میگذره از بنلی چه تک چه جفت بیشتر خوشم میاد
- - - Updated - - -
دوستان سلام دیروز این گل پخش کنو انداختم موتور خیلی رخ گرفت
mogrem
12-10-1397, 08:37 قبل از ظهر
یکی از نزدیک ترین دوستام بنلی تک داشت مشکلات این موتور خیلی زیاد بود طوری که هر چند روز تعمیرگاه بود مشکل برقی زیاد داشت کمک عقب خراب شده و موتور اب کم میکرد موتور هم مدل 97 بود با با کارکرد 6 هزارتا فروخت الان هیوسانگ داره وفقط این موتور نبود چند تا بنلی تک دیگه هم دیدم همه تقریبا مشکل داشتن وجالب این بود که مدل 97 بیشترین مشکل رو داشت
gezhen
12-10-1397, 09:47 قبل از ظهر
سلام داداش بیخیال حوصله داری از اول این تایپیک نگاه کنی این موتور طرفدارهای دو اتیشه ای داره که میگن بهترین موتوره و عده ای هم هستن که میگن چینیه و داق میکنه نخرید(بماند که دیگه نمیگن نخریم چی بخریم یا گاهی اسم زونتس رو میارن گاهی cf گاهی ns)
ولی اکثر کسایی که طرفدار دو اتیشه این موتورن این موتورو دارن دوست داشتن رفتن خریدن ولی اونها که بر ضدشن خوب طبیعتا ندارن دوست نداشتن نخریدن ولی چیزی که هست اونهایی که موتورو دارن بهتر میتونن نظر بدن
این موتور هم تکش هم جفتش پدیده و نقطه عطفی بود در بازار موتور سیکلت ایران اونم با قیمت باور نکردنی در وقتی که تازه اومده بود قیمت جهانیشم همه دیدن که چقدره و با چه موتورهایی تو جهان برابری میکنه فروش بی سابقه این موتور هم در بازار ایران نشوندهنده کیفیتشه و میشه گفت واقعا بی رقیبه اولین موتوری که همزمان با فروشش در اروپا و امریکا و اسیا در ایرانم فروش کرد با نام و برند 50 ساله ایتالیایی وقتی نیکران موتور تو سفارت ایتالیا میره و جشن همکاری میگیره یعنی ایتالیا هنوز پشت این برنده و همین بس خیلیا میرن رو باجاج مارک سوزوکی یا بینوه میچسبونن ولی بنلی ایتالیا انقدر نامداره که بقیه موتورها باید نامشو بردارن
خلاصه بنلی فعلا در بازار ایران یکه تازه بعد اون باجاجه که کیفیت خوبی داره و لوازم یدکی ام داره فقط قیمتشه که در دنیا یک سومه بنلی تکه ولی در ایران حتی کمی گرونتر از بنلی تکه
درسته اگر در ایران دوک 250 با بنلی تک مثل تمام دنیا یه قیمت بود یا نینجا و z 300 با بنلی جفت یه قیمت بود میشد تمام این نقدهارو به بنلی وارد دونست یعنی تو بازار جهانی هم قیمت بنلی تک و جفت گزینه های بهتری هست ولی در ایران ما متعصفانه همون رقیبها چند برابر بنلی قیمت دارن و از دور خود به خود خارج میشن ولی تو ایران یا باید به این موضوع توجه کنی که گزینه بهتری نیست خدا کنه روزی با همین قیمت برندهای معروفتر با کیفیت بهتر و طراحی اروپایی و ژاپنی بیاد ما ام اون موقع میگیم بنلی بده برید دوک بخرین z300 بخرید ولی تا اون موقع همین طراحی ایتالیایی رو با برند 50 سالش نگاه میکنیمو سوار میشمو لذت میبریم واقعا ادم یه براوو داشته باشه و دوسش داشته باشه و روش تعصب داشته باشه بهتره تا عکس zzr رو بچسبونه تو اتاقش و عاشقش باشه و از براوویی که داره متنفر باشه و از ناچاری سوارش شه من که خودم به شخصه هر چی میگذره از بنلی چه تک چه جفت بیشتر خوشم میاد
- - - Updated - - -
دوستان سلام دیروز این گل پخش کنو انداختم موتور خیلی رخ گرفت
نه واقعا تعصبی رو موتور بنلی ندارم کلا از صحبت بی پایه بدم میاد ار اس داشتم الان هم میگم موردی نداشت جز صدای فلاپ و رانندگیش باهاش حال نمیکنم
از هیو خیلی خوشم میاد
ان اس موتور خوبیه ولی از استایل نشستنش بدم میاد
ولی بنلی واقعا خوبه عیبش گرما موقع فن
اپاچی عالی
کلا طرف به قول شما یا نداره یا موتور دیگه داره اصلا هدف اینه یه موتور الکی خراب بشه یا یه موتور برتری داده بشه
بیا ایراد رو بگو این ایراد تو بیشتر موتور دیده شد دنبال راه حل باشیم اگه حل نشد توصیه کنیم این مشکل رو داره و عواقب با خود طرف
مثلا ار اس من کیلومتر قطع میشد با شصت تومن درست شد تو یوتیوب هم کلی دنبالش بودم درستش کنم و دیدم خیلی این مشکل پیش امده ولی دلیل به خرابی ار اس نمیشه برای بعضی موتور ها پیش میاد
کلا هدفمون کمک نیست
خیلی ها اینجا واقعیت رو میگن و ادم استفاده میکنه بخصوص ادمین هاش
یکیشون هیو داره میگی هیو میخوام اول میگه هیو این موارد رو داره اگه کنار میای بخر وگرنه بیخیال شو
ادم باید اینجور فعالیت کنه نه الکی حرف بزنه
یه عکس نمای بغل از موتور بده بعد قیمت چنده داداش
Mehran KJ
12-10-1397, 10:15 قبل از ظهر
طرفدار 2آتیشه بودن با سرتوبرف کردن خیلی فرق داره
من از آخر95 که این موتور اومد، دنبالش بودم تا امسال که خربدمش
خودم خیلی ناراحتم که موتوری که دنبالش بودم این خرابیارو داره
ولی باید قبول کنیم چینیه،شانسیه واس 2نفر خوب درمیاد واس یه نفر بد
به هیچ عنوان نمیشه خراب شدن لوازمه این موتورو توجیه کنیم با اینکه موتور بهتری توبازار نیس
اگه ما ملت واس 2سیلندرش اینهمه عجله نمیکردیم 15 تومن نمیشد 25تومن
واس من تجربه شد که یاتوایران موتوربازی نکنم یا پول بدم واس یه موتورپدر مادر دار
ns ضعیف تر از بنلیه ولی حداقل واس یه فیلتر روغن منت کسیو نمیکشی
gezhen
12-10-1397, 11:23 قبل از ظهر
طرفدار 2آتیشه بودن با سرتوبرف کردن خیلی فرق داره
من از آخر95 که این موتور اومد، دنبالش بودم تا امسال که خربدمش
خودم خیلی ناراحتم که موتوری که دنبالش بودم این خرابیارو داره
ولی باید قبول کنیم چینیه،شانسیه واس 2نفر خوب درمیاد واس یه نفر بد
به هیچ عنوان نمیشه خراب شدن لوازمه این موتورو توجیه کنیم با اینکه موتور بهتری توبازار نیس
اگه ما ملت واس 2سیلندرش اینهمه عجله نمیکردیم 15 تومن نمیشد 25تومن
واس من تجربه شد که یاتوایران موتوربازی نکنم یا پول بدم واس یه موتورپدر مادر دار
ns ضعیف تر از بنلیه ولی حداقل واس یه فیلتر روغن منت کسیو نمیکشی
میشه از فیلتر آپاچی استفاده که واشر فیلتر خودت رو بنداز رو فیلتر اپاچی
یعنی دوک و زد مشکل قطعات ندارن؟ یعنی قیمت هاشون به صرفس؟
واقعا به نظرم من شما بهتره عوض کنی همون ان اس گزینه خوبی میشه برای شما
Mehran KJ
12-10-1397, 03:07 بعد از ظهر
میشه از فیلتر آپاچی استفاده که واشر فیلتر خودت رو بنداز رو فیلتر اپاچی
یعنی دوک و زد مشکل قطعات ندارن؟ یعنی قیمت هاشون به صرفس؟
واقعا به نظرم من شما بهتره عوض کنی همون ان اس گزینه خوبی میشه برای شما
چرا مقایسه الکی میکن؟
داریم راجع به بنلی حرف میزنیم
بریم تو فروم دوک و Z250 مطمن شی که ایرادای بنلیو ندارن؟!
اصلا بیخیال،نرود میخ آهنی برسنگ سخت
دادش این موتور خداس،ژاپنه اصلا الکی میگن ایتالیاس
gezhen
12-10-1397, 04:50 بعد از ظهر
چرا مقایسه الکی میکن؟
داریم راجع به بنلی حرف میزنیم
بریم تو فروم دوک و Z250 مطمن شی که ایرادای بنلیو ندارن؟!
اصلا بیخیال،نرود میخ آهنی برسنگ سخت
دادش این موتور خداس،ژاپنه اصلا الکی میگن ایتالیاس
چه ربطی داشت اخه؟ داری میگی منت کشیدم واسه فیلتر منم راه کار دادم بهت منت نکشی
بعد قیمت میگی منم میگم موتور این سطحی خرج داره
هیو نینجا و سی بی ار و ... هم خراب میشن و هزینه دارن بیخیال دادا برو ان اس بگیر راحت
نیما نادری
13-10-1397, 06:49 قبل از ظهر
یک چیز میگم ختم کلام
Cbr300 فراخوان داره مشکل در بلبرینگ شاتون
یاماها R3فراخوان داره مشکل در گیربکس گفتن حتی الامکان سوار نشید !!!
ایراد هست همیشه ,موتور بازی همینه
موتور باز یا موتورسوار یا باید پول زیاد داشته باشه یا همت کنه خودش بره دنبال مشکلات
- -
Armin1383
13-10-1397, 12:12 بعد از ظهر
اگه اگزوز قهرمانی فابریک باشه اشکال نداره الا حدود ۳ ملیونه
نیما نادری
13-10-1397, 01:18 بعد از ظهر
اگه اگزوز قهرمانی فابریک باشه اشکال نداره الا حدود ۳ ملیونه
جالبه دلار ۱۸ تومن بود اگزوز ۱,۶۰۰ بود
الان که دلار کمتر شده اگزوز دو برابر شده
خودمونم نمیدونیم چیکار کنیم
اگزوز خیلی خوبه ,فقط موردی که باید انجام بشه اینه که ایسیو باید
برای اگزوز جدید ریمپ بشه ,نه بنلی ,همه موتورها
ولی اینجا فقط تعویض میکنن خوشگل بشه و صدا بده :-)
zeroamin
18-10-1397, 11:31 قبل از ظهر
نه واقعا تعصبی رو موتور بنلی ندارم کلا از صحبت بی پایه بدم میاد ار اس داشتم الان هم میگم موردی نداشت جز صدای فلاپ و رانندگیش باهاش حال نمیکنم
از هیو خیلی خوشم میاد
ان اس موتور خوبیه ولی از استایل نشستنش بدم میاد
ولی بنلی واقعا خوبه عیبش گرما موقع فن
اپاچی عالی
کلا طرف به قول شما یا نداره یا موتور دیگه داره اصلا هدف اینه یه موتور الکی خراب بشه یا یه موتور برتری داده بشه
بیا ایراد رو بگو این ایراد تو بیشتر موتور دیده شد دنبال راه حل باشیم اگه حل نشد توصیه کنیم این مشکل رو داره و عواقب با خود طرف
مثلا ار اس من کیلومتر قطع میشد با شصت تومن درست شد تو یوتیوب هم کلی دنبالش بودم درستش کنم و دیدم خیلی این مشکل پیش امده ولی دلیل به خرابی ار اس نمیشه برای بعضی موتور ها پیش میاد
کلا هدفمون کمک نیست
خیلی ها اینجا واقعیت رو میگن و ادم استفاده میکنه بخصوص ادمین هاش
یکیشون هیو داره میگی هیو میخوام اول میگه هیو این موارد رو داره اگه کنار میای بخر وگرنه بیخیال شو
ادم باید اینجور فعالیت کنه نه الکی حرف بزنه
یه عکس نمای بغل از موتور بده بعد قیمت چنده داداش
منم آر اس دارم تو سرمای اول صبح استارت میزنی کیلومتر میپره و ریست میشه.شما چیکار کردی دقیقا که درست شد؟
gezhen
18-10-1397, 03:59 بعد از ظهر
منم آر اس دارم تو سرمای اول صبح استارت میزنی کیلومتر میپره و ریست میشه.شما چیکار کردی دقیقا که درست شد؟
یه دوست دارم کارش تعمیر باند و ظبط ایناس یه روز دیدش گفت بیار باید بازش کنم میدونم چجوری درستش کنم واقعیت تا باز کردن فلاپ پیشش بودم بعدش رفتم ازش پرسیدم گفت یه تیکه مدار کوچیک داره عوض کردم حالا راست و دروغ با خودش چون گفت فقط هزینه مدار گرفتم بهم بده حالا کلا ده دقیقه طول نکشید من برگشتم نمیدونم عوض کرد یا دست به چیزی زد تا اون روز فروختم دیگه مشکل پیش نیومد براش
farshad 54
19-10-1397, 09:38 قبل از ظهر
ان اس و آر اس ها همشون این مشکل و دارن و خود باجاج هم اعلام کرده تو هوای سرد کیلومتر این موتورا شنگول و منگول میزنه و طبیعیه مخصوصا تو روسیه خیلی از این موضوع شاکی بودن باجاج سوارا
نیما نادری
20-10-1397, 02:24 بعد از ظهر
برای اون دسته از دوستانی که اعصاب ندارند
یک سنسوری هست به اسم o2 سنسور که در مسیر اگزوز موتور پیچ شده
اطلاعات میزان سوخت رو پیاپی مخابره میکنه به ایسیو تا سوخت رو کم و زیاد کنه
معمولا به سمت کاهش سوخت فرمان میده لذا نبودش یکم مصرف رو بالا میبره
کما اینکه در موتورهای مسابقه یا موتورهایی که فول اگزوز ریسینگ دارن کلا حذف میشه
من حذفش کردم یعنی کلا بازش کردم به جاش کورکن بستم و مشکله ریپ زدن تو میدرنج حل شد
و خیلی نرمتر و قوی تر و لرزش کمتر کار میکنه
حواستون باشه اگر سوکتش رو قطع کنید ولی بازش نکنید دوده میزنه و بعدا قابل
استفاده نیست ,ضمنا چراغ چک روشن میمونه که اونم ... مهم نیست
gezhen
20-10-1397, 02:36 بعد از ظهر
برای اون دسته از دوستانی که اعصاب ندارند
یک سنسوری هست به اسم o2 سنسور که در مسیر اگزوز موتور پیچ شده
اطلاعات میزان سوخت رو پیاپی مخابره میکنه به ایسیو تا سوخت رو کم و زیاد کنه
معمولا به سمت کاهش سوخت فرمان میده لذا نبودش یکم مصرف رو بالا میبره
کما اینکه در موتورهای مسابقه یا موتورهایی که فول اگزوز ریسینگ دارن کلا حذف میشه
من حذفش کردم یعنی کلا بازش کردم به جاش کورکن بستم و مشکله ریپ زدن تو میدرنج حل شد
و خیلی نرمتر و قوی تر و لرزش کمتر کار میکنه
حواستون باشه اگر سوکتش رو قطع کنید ولی بازش نکنید دوده میزنه و بعدا قابل
استفاده نیست ,ضمنا چراغ چک روشن میمونه که اونم ... مهم نیست
یعنی وقتی سنسور رو در اوردین همون قسمت اگزوز رو پر کردی؟ عکس میشه ارسال کنی؟
نیما نادری
20-10-1397, 11:34 بعد از ظهر
دنده ریز میخوره شبیه پیچ کارتل
باید پیچ رو ببرید که خیلی کوتاه بشه در حد ۴ میل خوبه بلندتر میره تو مسیر دود
سنسور رو هم دستمالی نکنید با احترام بزارید یکجا ضربه نخوره
saeed_sht
21-10-1397, 02:42 قبل از ظهر
اتفاقا چند وقت تو فکر حذف این سنسور بودم
ولی فک میکردم اگز از مدار حذف بشه ای سی یو اروری چیزی بده و مشکل بهم بزنه. میشه شماره پیچ رو دقیق بگین که قبل از خارج کردن سنسور پیچ رو تهیه کنم و اینکه کجا میشه دنبال این پیچ خاص گشت؟تغییر میزان مصرف سوخت خیلی محسوسه؟؟الان بنظرم خیلی مصرفش کمه،خیلی قبلها یه طرح ویو هم داشتم. بنظرم این ازونم مصرفش کمتره
چراغ جک؟؟؟چراغ جک داره موتور شما؟؟مال من نداره
در ضمن مال من از همون مدل های اخریه که به تایر ایران یاسا مزین شده:icon_pf _99_::icon_pf _99_:ی
سنسور جک رو داره اما و عمل میکنه
من فکر میکردم که مثلا تو این ورژن اخریا مشکل نشت واتر پمپ حل شده باشه
دیشب که بردمش بیرون و برگشتم خونه
چراغ انداختم دیدیم بلهههههههههههه قطره قطره داره از اون زیر مایع خنک کننده میره
راستی قمقمه آب موتور که سمت چپش هم هست دو تا خط داره که مایع خنک کننده باید بین اون دو تا خط باشه و کم شدنش اونجا مشهوده. البته دیدنش سخته. توی روز هم باید چراقی چیزی بندازین و سرتونو نزدیک ببرین تا بسختی ببینینش، من نمیدونم چرا انقدر دسترسیش بد تعبیه شده
بعد یسوالی از دوستان داشتم
شماهایی که فیبرو فنر عوض کردین مشکل نشتی واتر پمپتون حل شد؟؟ یا دوباره اروز از نو روزی از نو؟
divar-ch.ir
21-10-1397, 10:02 قبل از ظهر
موتور زیبایی نیست
saeed_sht
21-10-1397, 11:46 قبل از ظهر
همه دقیقن منتظر بودن که شما بیای این نظر ارزشمندتو بدیو بری
نظر بی پایه و بی اساس و بی استدلالو . فازت چیه ؟؟؟
نیما نادری
22-10-1397, 08:02 قبل از ظهر
چراغ چک,check
مصرف محسوس نیست ,همینکه دور پایین راحت میری محسوس تره
از میزان دوده اگزوز میشه تشخیص داد وضعیت مصرف سوخت چطوره
اگر مثل موتور من خیلی خیلی خیلی ناچیز دوده داشت بعد از 1700 کیلومتر
یعنی سوخت اضافه نداره (سر شمع و سره سنسور O2 هم اینو تایید کرد )
داغ شدن موتور در زمان کاهش مصرف سوخت رخ میده یکم سوخت بره بالا موتور خنک تر میشه
ریست ECU بعد از اعمال تغییرات فراموش نشه
saeed_sht
22-10-1397, 11:55 قبل از ظهر
سلام مجدد
ممنون از اقای نادری بابت بحثهای فنی و راهنمایی های مفیدشون
همیشه واقعا تو گروه حضورتون محسوس و مثمره ثمره
ریست ای سی یو یعنی باتریشو یک ساعتی ازش جدا کنم دیگه، راه دیگه که نداره؟
بعد قطر پیچ رو هم نفرمودین
میلاد محمودی
23-10-1397, 08:33 قبل از ظهر
پیچ فکر کنم 10 باشه
برای ریست سر باطری رو برداری ریست میشه.
Mehran KJ
23-10-1397, 09:59 قبل از ظهر
اتفاقا چند وقت تو فکر حذف این سنسور بودم
ولی فک میکردم اگز از مدار حذف بشه ای سی یو اروری چیزی بده و مشکل بهم بزنه. میشه شماره پیچ رو دقیق بگین که قبل از خارج کردن سنسور پیچ رو تهیه کنم و اینکه کجا میشه دنبال این پیچ خاص گشت؟تغییر میزان مصرف سوخت خیلی محسوسه؟؟الان بنظرم خیلی مصرفش کمه،خیلی قبلها یه طرح ویو هم داشتم. بنظرم این ازونم مصرفش کمتره
در ضمن مال من از همون مدل های اخریه که به تایر ایران یاسا مزین شده:icon_pf _99_::icon_pf _99_:ی
راستی قمقمه آب موتور که سمت چپش هم هست دو تا خط داره که مایع خنک کننده باید بین اون دو تا خط باشه و کم شدنش اونجا مشهوده. البته دیدنش سخته. توی روز هم باید چراقی چیزی بندازین و سرتونو نزدیک ببرین تا بسختی ببینینش، من نمیدونم چرا انقدر دسترسیش بد تعبیه شده
شماهایی که فیبرو فنر عوض کردین مشکل نشتی واتر پمپتون حل شد؟؟ یا دوباره اروز از نو روزی از نو؟
خداروشکر واس من فعلا سالمه و قطره آبی نیومده بیرون
ولی تعمیرکارا هم میگن که تعویضش 5دقیقه هم گارانتی نداره
ممکنه همون لحظه دوباره خراب شه
نیما نادری
23-10-1397, 10:13 قبل از ظهر
مشخصات پیچ رو میزارم بزودی
ریست ECU : سویچ رو باز کنید ،پمپ که قطع شد ۵ بار سویچ رو باز و بسته کنید سریع و در حالت باز رهاش کنید ،چراغ چک چند بار چشمک میزنه و ریست میشه
نشانش هم اینه که ساعت روی کلاستر هم صفر میشه
gezhen
23-10-1397, 02:30 بعد از ظهر
ریست ECU : سویچ رو باز کنید ،پمپ که قطع شد ۵ بار سویچ رو باز و بسته کنید سریع و در حالت باز رهاش کنید ،چراغ چک چند بار چشمک میزنه و ریست میشه
آقا واقعا دمت گرم ممنون از کمک هات
saeed_sht
26-10-1397, 10:44 بعد از ظهر
هر چی با خودم کلنجار رفتم که پست جدید برا تشکر اضافه نکنم فایده نکرد
اقای نادری ممنوم از کمک ها و راهنمایی های فنی تون
واقعا این صفحه بخاطر شما و ادمای فنی مثل شما واقعا یه سرو گردن از بقیه تاپیک ها بالاتره از لحاظ فنی و اطلاعات
aidin m
27-10-1397, 12:00 قبل از ظهر
[QUOTE=saeed_sht;329726]اتفاقا چند وقت تو فکر حذف این سنسور بودم
شماهایی که فیبرو فنر عوض کردین مشکل نشتی واتر پمپتون حل شد؟؟ یا دوباره اروز از نو روزی از نو؟[/QUOTE
سلام منظور اقای نادری چراغ چک هست نه چراغ جک چراغ چک یه چراغ زرد رنگه و عکس انجین روشه و در صورت ارور ecu روشن میشه
سنسور جک به این روش کار میکنه که وقتی جک پایینه دنده بزنی موتور خاموش میکنه اینکارو امتحان کردید؟ اگه برا شما کار نمیکنه یا سیمش قطعه یا جای نگهدارنده سنسور کج شده و وقتی جک پایینه نمیتونه زبونه سنسور رو به اندازه کافی داخل فشار بده برای منم همین مشکل پیش اومد که با یه انبر قفلی صاف کردم جای نگهدارنده سنسور رو ردیف شد چون زیر موتوره گاها که از کنار جدولها رد میشیم بهش ضربه میخوره و چون اهنش ضعیفه کج میشه
ذر مورد لاستیک یاسا واقعا یه بنلی بودو یه لاستیک پیرلیش اینها که اینهمه دارن پول مگیرن خدا خیرشون نده یه ملیون بیشتر بگیرن ولی موتور درست بدن دست ملت
saeed_sht
27-10-1397, 10:41 بعد از ظهر
بله متوجه شدم اقای نادری هم اشاره کردن
درست کار میکنه سنسور جک موتور
لاستیکش فاقش بلند تره که باعث شده خیلی نرم باشه تو دست اندازها
در مجموع از راضیم فعلا
حالا تا ببینیم بعدا چی پیش میاد
n00brider
29-10-1397, 01:01 قبل از ظهر
سلام.
دوستان، دکمه استارت م شکست :\ کل سویچ ست باید عوض بشه؟ تعمیرکار بنلی میشناسید که احیانا قطعه تصادفی داشته باشه؟ از نمایندگی بد شنیدم گفتم اول از اهل فن بپرسم..
gezhen
29-10-1397, 06:41 قبل از ظهر
سلام.
دوستان، دکمه استارت م شکست :\ کل سویچ ست باید عوض بشه؟ تعمیرکار بنلی میشناسید که احیانا قطعه تصادفی داشته باشه؟ از نمایندگی بد شنیدم گفتم اول از اهل فن بپرسم..
داداش دکمه استارت منظورت همون شاسی هستش؟ربطی به سویچ نداره آخه خودش رو عوض کن خلاص
اگه منظورت سویچ اصلیه اونم میتونی تنها خودش رو عوض کنی اونم شاید نباشه و میتونی از اوراقی اینا گیر بندازی هست ولی باید بگردی
نیما نادری
29-10-1397, 10:13 قبل از ظهر
سلام.
سلام
قلوه رو باز کنید تعمیر میشه
n00brider
29-10-1397, 10:38 قبل از ظهر
داداش دکمه استارت منظورت همون شاسی هستش؟ربطی به سویچ نداره آخه خودش رو عوض کن خلاص
اگه منظورت سویچ اصلیه اونم میتونی تنها خودش رو عوض کنی اونم شاید نباشه و میتونی از اوراقی اینا گیر بندازی هست ولی باید بگردی
بله. منظورم همون ست دکمه ها بود
n00brider
29-10-1397, 11:28 قبل از ظهر
سلام
قلوه رو باز کنید تعمیر میشه
رئیس، یعنی بازش کنم با چسبی چیزی بچسبونم بهش؟ فکر نکنم درست بتونم در بیارم.
به چند تا از نمایندگیها زنگ زدم گفتم قلوه باید عوض شه و نداریم. احیانا تعمیرگاهی میشناسیم بنلی زیاد بره براش؟
نیما نادری
29-10-1397, 03:43 بعد از ظهر
رئیس، یعنی بازش کنم با چسبی چیزی بچسبونم بهش؟ فکر نکنم درست بتونم در بیارم.
به چند تا از نمایندگیها زنگ زدم گفتم قلوه باید عوض شه و نداریم. احیانا تعمیرگاهی میشناسیم بنلی زیاد بره براش؟
یک قلوه مشابه باید بگیری اون قسمته استارتش رو با ماله خودت تعویض کنی
نمایندگی بری یکم زیاد پیاده میشی ولی خوب از شرش زود خلاص میشی
n00brider
29-10-1397, 07:44 بعد از ظهر
یک قلوه مشابه باید بگیری اون قسمته استارتش رو با ماله خودت تعویض کنی
نمایندگی بری یکم زیاد پیاده میشی ولی خوب از شرش زود خلاص میشی
قلوه خودش رو گرفتم ولی جنسش خیلی داغونه، همین کاری که شما گفتید رو میکنم. ممنون
aidin m
29-10-1397, 11:32 بعد از ظهر
قلوه خودش رو گرفتم ولی جنسش خیلی داغونه، همین کاری که شما گفتید رو میکنم. ممنون
سلام قلوه رو چند خریدید؟ مگه از نمایندگی و تو پک بنلی نبود؟ یعنی جنسش با برای خودتون متفاوت بود ؟
- - - Updated - - -
سلام جناب نادری ریست رو لطفا با جزعیات بیشتر توضیح میدید؟ چون من موفقنشدم سریع 5 بار بازو بسته کنم یعنی اصلا فرصت ندم کیلومتر اعدادش تو صفحه بیاد؟ یا چند لحظه صبر کنم اعداد روی صفحه کیلومتر بیاد بعد ببندم؟ یا اصلا صبر کنم عقربه دور موتور تا اخر بره برگرده بعد ببندم؟
بعد 5 بار به غیر از دفعه اول که صبر میکنیم تا صدای پمپ بنزین قطع شه ؟
نیما نادری
30-10-1397, 04:04 بعد از ظهر
اول صبر کنید صدای پمپ قطع بشه
۵ بار سریع باز و بسته کنید منتظر چیزی نشید فقط برق بیاد پشت آمپر و بره
و در حالت باز رهاش کنید
چراغ چک چند بار چشمک میزنه و خاموش میشه
معمولا بعد باز کردن و بستن باک همه بنلی ها چراغ چک روشن میمونه
طریق ریست برای 302R هم همینه
مشکل داشتین بگین فیلم بزارم
behrng
02-11-1397, 04:37 بعد از ظهر
اول صبر کنید صدای پمپ قطع بشه
۵ بار سریع باز و بسته کنید منتظر چیزی نشید فقط برق بیاد پشت آمپر و بره
و در حالت باز رهاش کنید
چراغ چک چند بار چشمک میزنه و خاموش میشه
معمولا بعد باز کردن و بستن باک همه بنلی ها چراغ چک روشن میمونه
طریق ریست برای 302R هم همینه
مشکل داشتین بگین فیلم بزارم
برای ns200 انژکتور هم همین طور ecu ریست میشه یا فرق داره؟ اگه طریقه ریست کردن اون رو هم میدونین بگین لطفا.
n00brider
03-11-1397, 08:51 بعد از ظهر
سلام قلوه رو چند خریدید؟ مگه از نمایندگی و تو پک بنلی نبود؟ یعنی جنسش با برای خودتون متفاوت بود ؟
هشتاد و پنج از نمایندگی. جلس پلاستیکش به درد نمیخوره.
saeed_sht
04-11-1397, 10:07 بعد از ظهر
فقط یدونه قلوه استارت ۸۵ تومن؟؟؟
نیما نادری
06-11-1397, 03:14 بعد از ظهر
دنده ریز هست
[Only registered and activated users can see links]طول-گام-و-عمق-دنده-پیچ-و-مهره-متریک_fine-coarsethread.jpg ([Only registered and activated users can see links])
hRs
07-11-1397, 02:28 بعد از ظهر
سلام
فیلتر روغن خودش پیدا نمیشه
ایا برای موتور های دیگه بهش میخوره
gezhen
07-11-1397, 03:09 بعد از ظهر
سلام
فیلتر آپاچی بهش میخوره فقط دو تا واشر رو بکن بزن رو فیلتر آپاچی بعد نصب کن
aidin m
07-11-1397, 04:42 بعد از ظهر
فقط یدونه قلوه استارت ۸۵ تومن؟؟؟
اتفاقا 85 خیلی خوبه بابا یه دسته کلاجشو 5-6 ماه پیش به بهونه اینکه شرکت نداره تا 110 تومن میگفتن تازه تو ارزونی الان نمیدونم شرکت پخش کرده یا گرونتر شده یه فشنگی کلاج که یه دکمس و فنر خدایی اگه برا هندا ایرانی بود هزار تومنم قیمت نداشت میدادن 30 تومن و مجبوری بخری
خداییش اپاچی و باجاج چون قطعاتشو وارد کننده ها ام اوردن فقط در انحصار نمایندگی نیستو نمایندگی نمیتونه بالا بده و رقابت هست
ولی بنلی لوازم مخصوصا اصلیاشو فقط نمایندگیها دارن مجبوری هخر چقدر بدن بخری
aidin m
07-11-1397, 05:40 بعد از ظهر
سلام
سلام همینطور که دوستمون گفت برای اپاچی دقیقا با فیلتر بنلی یه سایزه فقط سرو ته فیلتر بنلی دو تا واشر پلاستیکی چسبیده همونارو بکن و بچسبون سرو ته فیلتر اپاچی فقط فیلتر اورجینال اپاچی بخر که تو وکیومه من خریدم دونه ای 15 کیفیتش خیلی بالاتر از فیلتر بنلی که نمایندگی میداد 35 تومن معلوم نبود چیه ولی فیلتر اپاچی اورجینال برند mahleهست و ساخت هند تو گوگل سرچ کن mahle میاد یه شرکت بزرگ فیلتر سازی و لوازم یدکی خودرو هستش در دنیا چندین کارخونه بزرگ داره
فقط میمونه اون واشر سرو تهش که تو عکس پایین که گذاشتم کنارش معلومه یا باید واشرا فیلتر قبلیتو بندازی یا نمایندگی که رفتی فیلتر کهنه هارو که عوض میکنن چنتا واشراشو بگیری ازشون یا حتی مغازه هایی هستن کارشون برش واشر هست بدی با یه جنس خوب به اندازه برات ببره هر واشر سالها کار میکنه
خلاصه اگه فیلتر اورجینال tvs حتی گرونتر از بنلی باشه من ترجیح میدم از tvs استفاده کنم که ماهله هست و از برند بزرگی میاد کنار همم بزاری کیفیت بهتر فیلتر اورجینال tvs مشهوده فقط خدا کنه همیشه در دسترس باشه یهو نایاب نشه یا مدل بی کیفیتری داخل بسته اورجینال بزارن
- - - Updated - - -
سلام متن پایین قسمتی از تاریخچه شرکت ماهله هست که توسط برادران ماهله در المان راهندازی شد برای تولید لوازم یدکی خودرو و امروزه 170 کارخونه در کشورهای مختلف دنیا داره و همونطور که در پایین نوشته نیمی از خودروهای دنیا لا اقل یه قطعه دارن که توسط ماهله ساخته شده
داستان موفقیت در سال 1920 آغاز می شود، زمانی که پیستون های ساخته شده از چدن خاکستری سنگین در موتورهای احتراق داخلی برای اتومبیل استفاده می شوند. برادران Mahle با تولید پیستونهای سبک آلی در شرکت کوچک و تازه تاسیسشان با این روند مخالف این روند بودند، اما این تکنولوژی هنوز هم فریبنده و مشکالت فراوان است.
برای جلوگیری از خاك و گرد و غبار از موتور، آنها در نهایت فیلتر هوا و روغن را نیز ایجاد كردند. پشتکار آنها پرداخت می شود: پیستون های سبک آلی شروع به گرفتن بازار کردند.
امروزه نیمی از خودروهای تولید شده در سراسر جهان دارای اجزای MAHLE هستند. MAHLE از یک کارگاه آموزشی آزمایشی به یک شرکت فعال در سطح جهانی که از لحاظ تکنولوژیکی پیشرفت کرده است، توسعه یافته است.
saeed_sht
12-11-1397, 03:52 بعد از ظهر
سلام
اقای نادری ممنون بابت تضاویر و توضیحات
فقط اگر به سایز پیچ هم اشاره میکردین خیلی عالی میشد
که قبل ازینکه که سنسورشو در بیاریم پیچش رو تهیه کنم
چنیدین وقت که میخوام این سنسور لعنتی رو در بیارم
اعصاب نذاشته برام
دقیقا تو همون دور موتورهایی که اکثرا ادم توش رانندگی میکنه ،دور موتور استیبل نیست
راستی من یه مشکله دیگه هم دارم گاهی باهاش
مخصوصا وفتی هوا سرده
موتور روشن میکنم، میزارم یک دقیقه یا کمتر درجا کار کنه بعد آروم راه می افتم ،وقتی کلاجو میگیرم که از دنده یک بزنم دو ،موتور یهو خاموش میکنه همون در حال حرکت
شما هم تا حالا برخوردین به همچی چیزی؟؟
- - - Updated - - -
سلام
اقای نادری ممنون بابت تضاویر و توضیحات
فقط اگر به سایز پیچ هم اشاره میکردین خیلی عالی میشد
که قبل ازینکه که سنسورشو در بیاریم پیچش رو تهیه کنم
چنیدین وقت که میخوام این سنسور لعنتی رو در بیارم
اعصاب نذاشته برام
دقیقا تو همون دور موتورهایی که اکثرا ادم توش رانندگی میکنه ،دور موتور استیبل نیست
راستی من یه مشکله دیگه هم دارم گاهی باهاش
مخصوصا وفتی هوا سرده
موتور روشن میکنم، میزارم یک دقیقه یا کمتر درجا کار کنه بعد آروم راه می افتم ،وقتی کلاجو میگیرم که از دنده یک بزنم دو ،موتور یهو خاموش میکنه همون در حال حرکت
شما هم تا حالا برخوردین به همچی چیزی؟؟
نیما نادری
12-11-1397, 04:07 بعد از ظهر
بله در موارد خاصی وقتی یهو دور موتور و میندازی مخصوصا سره گاز ,خاموش میشه
[Only registered and activated users can see links]][Only registered and activated users can see links][/URL]
saeed_sht
15-11-1397, 09:44 قبل از ظهر
بله در موارد خاصی وقتی یهو دور موتور و میندازی مخصوصا سره گاز ,خاموش میشه
[Only registered and activated users can see links]][Only registered and activated users can see links][/URL]
متشکرم
دیگه ازین بهتر و دقیقتر نمیشد
ممنون
aidin m
21-11-1397, 12:30 قبل از ظهر
سلام من یه مدت بود تو زمستون داشتم کارهای اداری شرکتمون که پیمانکار شهرذاریه انجام میدادم زیاد اینور اونور میرفتم یه جورایی مثل یه پیک یا تحصیلدار سوار موتور میشدم خداییش خیلی عالی بود عملکرد لاستیک پیرلیش تو بارون و کیفیت تولید قطعاتش که هی خراب نشه یا موتور افت کنه و سرعتو شتاب کم شه یا با اصطلاح لش شه هنوزم مثل روز اولشه کم مصرفو نرمو پرشتابو بارزترین ویژگی بنلی تک یعنی پر قدرت بودنشو حفظ کرده
و الان که دیگه کارم برگشت به کار اجرایی و رانندگی با نیسان و اسفالت و پیاده روسازی و دیگه کم سوار موتور میشم خواستم یه جورایی نظرمو بگم برای اونهایی که میخوان موتورسیکلتی بخرن و مجبورن زیاد سوارش شن فقط چیزی که هست
گرونی قطعاتشه که به نظرم بزرگترین نقطه ضعفه و باید خیلی با احتیاط سوار شید خدا نکرده تصادف نکنیدو اینور اونور نزنیدکه قطعاتش گرونه
dreamworld
09-12-1397, 09:46 قبل از ظهر
دوستان تا حالا کسی بوبین رو خودش عوض کرده؟ آیا برای باز کردنش نیاز به آچار خاصی هست و ریزه کاری زیاد داره؟
خودم انواع آچار تخت و بوکس دارم و خیلی حال میکنم خودم درستش کنم.
نیما نادری
09-12-1397, 10:35 قبل از ظهر
مهره وسط فلکه برق رو یا باید با بکس برقی یا بادی باز کنید
dreamworld
09-12-1397, 11:32 قبل از ظهر
ممنون از جواب سریعت آقا نیما. با بکس دستی امکانش نیس؟
من کمی دست با آچار هستم به نظرت خودم میتونم انجام بدم یا ببرم بیرون.
خروجی بوبین رو با مولتی متر چک کردم برق نمیداد در صورتیکه باید 14 - 15 ولت برق داشته باشه.
saeed_sht
09-12-1397, 11:41 قبل از ظهر
من قبلا دیده بودم که یکجور اچار خاص دارن باهاش باز میکنن دستی
البته من موتور سیکلت معمولیو میگم
شاید این فرق کنه
بوبینو چند گرفتین؟
اقا نیما سیم این سنسور اکسیژن رو از کجا باید در اورد؟
باید باکو باز کرد تا بهش دسترسی پیدا کرد؟
dreamworld
13-12-1397, 09:50 قبل از ظهر
بالاخره وقت کردم و موتورو بردم پیش یه آشنا برای تعویض بوبین. واقعا دمش گرم. برای باز کردنش آچار خاصی نمی خواست و آلن های خوب ، قوی و کمی بلند می خواد.
اینم بگم خیلیا بوبین رو نداشتن و فقط بنلی نارمک داشت و به قیمت منصفانه بهم داد. خدا خیرش بده.
قبلش من بوبین رو تست کرده بودم اینجا مینویسم شاید به کارتون بیاد. به این روش:
فیش 3 سیم رو که از بوبین اومده و به شارژر وصل شده رو از شارژر جدا می کنیم. بعد موتور رو روشن میکنیم. حالا مولتی متر رو رو ولت متناوب 20 میزاریم. سیم قرمز رو به یکی از 3 خروجی وصل می کنیم و سیم منفی رو به بدنه. باید عددی بین 14- 15 ولت نشون بده. این کارو برای هر سه تا سیم خروجی انجام میدیم. هر سه باید 14-15 باشه. در غیر اینصورت مرخصه.
البته خیلی از موتورسازا این کارو انجام نمیدن و به طور سنتی با وصل کردن این سیم ها به هم و میزان جرقه میگن سالمه یا نه.
aidin m
19-12-1397, 02:20 قبل از ظهر
بالاخره وقت کردم و موتورو بردم پیش یه آشنا برای تعویض بوبین. واقعا دمش گرم. برای باز کردنش آچار خاصی نمی خواست و آلن های خوب ، قوی و کمی بلند می خواد.
اینم بگم خیلیا بوبین رو نداشتن و فقط بنلی نارمک داشت و به قیمت منصفانه بهم داد. خدا خیرش بده.
قبلش من بوبین رو تست کرده بودم اینجا مینویسم شاید به کارتون بیاد. به این روش:
فیش 3 سیم رو که از بوبین اومده و به شارژر وصل شده رو از شارژر جدا می کنیم. بعد موتور رو روشن میکنیم. حالا مولتی متر رو رو ولت متناوب 20 میزاریم. سیم قرمز رو به یکی از 3 خروجی وصل می کنیم و سیم منفی رو به بدنه. باید عددی بین 14- 15 ولت نشون بده. این کارو برای هر سه تا سیم خروجی انجام میدیم. هر سه باید 14-15 باشه. در غیر اینصورت مرخصه.
البته خیلی از موتورسازا این کارو انجام نمیدن و به طور سنتی با وصل کردن این سیم ها به هم و میزان جرقه میگن سالمه یا نه.
سلام به شما و همه بچه ها دو سه روز پیش تو ترافیک دیدم امپر بالا رفت ولی فن کار نمیکرد تست کردم و دیدم بله فن کار نمیکنه یه نمایندگی گفت احتمال زیاد سنسور ابه یادمه شما ام همین سنسور ابت خراب شده بود فن کار نمیکرد پرسیدم گفت 140 با تعویض و ضد یخ 180 ولی خودم میخوام عوض کنم از کجا مطمعن شم اون خرابه؟ یادمه شما سنسور ابو ارزونتر خریدید؟ دتو نت شکایت کرده بودید؟ اون موقع تازه ارزونتر بود
من میخوام خودم عوض کنم ضد یخم پایه الی بگیرم با اب مقطر که 2-3 سال برام کار کنه و خورندگی نداشته باشه نمایندگیا معلوم نیست چه ضد یخی میریزن و بعد یه مدت اسیدی میشه
dreamworld
20-12-1397, 09:28 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز. تعویض فشنگی یا همون سنسور آب اصلا کاری نداره و خیلی ساده هست.
یا خدا. خیلی گرونه. از نمایندگی های مختلف قیمت خود قطعه رو بپرس. من قطعه قدیمی رو نگه داشتم ببینم مشابه چیزی بهش میخوره یا نه ولی وفت نکردم. دوستان چون این قطعه مصرفی هست خیلی خوب میشه مشابهش پیدا بشه.
وقتی آمپر از 2 تا خونه بیشتر میشه و فن روشن نمیشه معمولا اشکال از فشنگی آب یا فن هست. برای من آخراش وقتی به 4 -5 خونه میرسید روشن میشد.
سمت چپ موتور و قسمت بالای رادیاتور دو تا سیم وصل شده. فیشش رو بکش بیرون و با آچار تخت بازش کن. کمی آب رادیات خارج میشه.
شکل فشنگی رو تو اینترنت بزنی راحت متوجه میشی.
اگه عکس هم میخوای بگو بفرستم.
- - - Updated - - -
یادمه منم پارسال بعد از 15 اسفند بود که این قطعه رو میخواستم. که هیج جا نداشت یا نمیدادن؟ و میگفتن چون شرکت انبارگردانی داره هیچ چیزی توزیع نمی کنه. چون موتور لازم بودم حسابی تو اینستا تو پستهای مختلف ازشون تشکر ویژه کردم :23:
و در نهایت خودشون تماس گرفتن و بهم قطعه رو دادن. اون موقع قیمت نمایندگی حدود 50 بود.
farshad 54
20-12-1397, 11:39 قبل از ظهر
سلام به شما و همه بچه ها دو سه روز پیش تو ترافیک دیدم امپر بالا رفت ولی فن کار نمیکرد تست کردم و دیدم بله فن کار نمیکنه یه نمایندگی گفت احتمال زیاد سنسور ابه یادمه شما ام همین سنسور ابت خراب شده بود فن کار نمیکرد پرسیدم گفت 140 با تعویض و ضد یخ 180 ولی خودم میخوام عوض کنم از کجا مطمعن شم اون خرابه؟ یادمه شما سنسور ابو ارزونتر خریدید؟ دتو نت شکایت کرده بودید؟ اون موقع تازه ارزونتر بود
من میخوام خودم عوض کنم ضد یخم پایه الی بگیرم با اب مقطر که 2-3 سال برام کار کنه و خورندگی نداشته باشه نمایندگیا معلوم نیست چه ضد یخی میریزن و بعد یه مدت اسیدی میشه
ما تازه عوض کردیم فشنگی آبو از گمرک خریدیم 75 تومن چون داداشم رفت خرید نمیدونم از کی خریده ولی یادمه گمرک مابین خ ولیعصر و میدون گمرک سمت چپ بعد از بانک مسکن تو راسته بوده مغازه
اول باید فن و تست کنی ببینی سالمه یا نه اگر فن سالم بود ایراد از فشنگیه
بعد تعویض هم باید هوا گیری کنی رادیات آبو
aidin m
24-12-1397, 03:50 قبل از ظهر
ما تازه عوض کردیم فشنگی آبو از گمرک خریدیم 75 تومن چون داداشم رفت خرید نمیدونم از کی خریده ولی یادمه گمرک مابین خ ولیعصر و میدون گمرک سمت چپ بعد از بانک مسکن تو راسته بوده مغازه
اول باید فن و تست کنی ببینی سالمه یا نه اگر فن سالم بود ایراد از فشنگیه
بعد تعویض هم باید هوا گیری کنی رادیات آبو
ای داد بیداد از چنتا از نمایندگیا پرسیدم همه 140 گفتن فشنگی ابو من اصلا نمیدونستم فشنگی اب کدومه فکر میکردم اون سنسور اب که زیر رادیات میخوره اونه که سه سیمه خلاصه امروز به یکی گفتم بیاره همون 140 اورد تو یه نایلن هم بود که روش زده به فارسی سنسور فن رادیاتور بنلی
زیرشم زده موتور گمرک - صفحه اصلی ([Only registered and activated users can see links]) یعنی لا اقل اورجینالم نبود فکر کنم همونیه که شما 75 خریدید به من 2 برابر انداختن بهم اعصابم خورد شد ایکاش میرفتم گمرک اون مغازه ایکه میگی دقیقا بلدم ولی دیگه شد انداختن بهمون
میشه هواگیری هم توضیح بدید ؟
یه لیتر ضد یخ ایساکویی پایه الی و اب مقطر هم گرفتم اب رادیاتورم عوض کنم
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز. تعویض فشنگی یا همون سنسور آب اصلا کاری نداره و خیلی ساده هست.
یا خدا. خیلی گرونه. از نمایندگی های مختلف قیمت خود قطعه رو بپرس. من قطعه قدیمی رو نگه داشتم ببینم مشابه چیزی بهش میخوره یا نه ولی وفت نکردم. دوستان چون این قطعه مصرفی هست خیلی خوب میشه مشابهش پیدا بشه.
وقتی آمپر از 2 تا خونه بیشتر میشه و فن روشن نمیشه معمولا اشکال از فشنگی آب یا فن هست. برای من آخراش وقتی به 4 -5 خونه میرسید روشن میشد.
سمت چپ موتور و قسمت بالای رادیاتور دو تا سیم وصل شده. فیشش رو بکش بیرون و با آچار تخت بازش کن. کمی آب رادیات خارج میشه.
شکل فشنگی رو تو اینترنت بزنی راحت متوجه میشی.
اگه عکس هم میخوای بگو بفرستم.
- - - Updated - - -
یادمه منم پارسال بعد از 15 اسفند بود که این قطعه رو میخواستم. که هیج جا نداشت یا نمیدادن؟ و میگفتن چون شرکت انبارگردانی داره هیچ چیزی توزیع نمی کنه. چون موتور لازم بودم حسابی تو اینستا تو پستهای مختلف ازشون تشکر ویژه کردم :23:
و در نهایت خودشون تماس گرفتن و بهم قطعه رو دادن. اون موقع قیمت نمایندگی حدود 50 بود.
از سه تا نمایندگی پرسیدم همشون گفتن 140 دیروز تو ترافیک بازار رفتم یهو دیدم موتور جوش اورد دردسرت ندم ترسیدم گفتم خسیسی نکن برو بخر
زیر پل چوبی یه تعمیرگاه هست که داداشش تو صفا نمایندگی داره من فکر میکردم منصفه بهش گفتم اونم گفت 140 گفتم خوب بیار برام 50 ام بهش بیانه دادم امروز رفتم گرفتم بعد گفت نگاه کن یکی باشه من اومدم با سنسوز اب زیر رادیات چک کردم گفت اون نیست بقل رادیاتو نشونم داد تازه فهمیدم این فشنگی ابه که فقط برای روشن خاموش فن هست و دوسیمه بعد همونجا تا خونه فیشارم در اوردم به هم زدم فن روشن شد اگه میدونستم اونجاس و انقدر راحت یه سره میشه چند روز دیگه صبر میکردم تا قیمت مناسبتر پیدا کنم دیدم قطعه ام اورجینال نیست حالا اقا فرشاد میگه تو گمرک 75 تومنه
البته هنوز ننداختمش شیطونه میگه فردا برم سر بختش الکی بگم بردم فلان موتور ساز میگه اصلی نیست بندازی امپرت بالا میره یا اورجینالشو بده یا پولمو بده؟ نظر شما چیه؟ یا همینو بندازم بره دیگه حواسمو جمع کنم؟
- - - Updated - - -
داداش راستی چند لیتر اب میخوره بنلی تک و هواگیریش چطوریه باید پیچ تخلیه اب زیر موتورو باز کنم و از قمقمه اب اضافه کنم؟
dreamworld
25-12-1397, 10:57 قبل از ظهر
واقعا 140 واسه همچین قطعه ای زور داره. مشابه براش بشه پیدا کرد خیلی عالی میشه. به نظرم من سعی کن حواستو بیشتر جمع کنی و قبل از خرید به اندازه کافی بررسی کنی. الان متاسفانه در کشور عزیزمون به دلایل مختلف اکثر صنفها سعی میکنن بیشتر به آدم بندازن. و پیدا کردن آدم منصف خیلی سخته- ولی هست
حدودا 1 لیتر جا میگیره. من یه بار تخلیه رو به این صورت انجام دادم : شلنگی که با بست به واتر پمپ وصل بود رو دراوردم و تخلیه کردم. بعدش محکم بستش رو باید بست تا نشتی نکنه.
از درب اصلی رادیات اب رادیات رو میریزیم تا پر شه. بعد درشو میبندیم و موتور رو روشن میکنیم.
یه دوری میزنیم یا درجا موتور کار کنه تا زمانی که فن شروع به کار کنه و آب به گردش دربیاد. حالا موتور رو خاموش و بعد از مدتی که کمی سرد شد درب رادیات رو باز و مجدد پرش میکنیم. قمقمه هم تا محل تعیین شده پر میکنیم.
نیما نادری
26-12-1397, 08:48 قبل از ظهر
پایین ترین پیچ واتر پمپ که واشر مسی داره باز کنی کلا تخلیه میشه
با آب معمولی یکی دو بار بشور ,از بالا درب رادیات بریز از همون پیچه میاد بیرون
تمیز و زلال که شد ,مایع جدید رو بریز
dreamworld
26-12-1397, 11:03 قبل از ظهر
پایین ترین پیچ واتر پمپ که واشر مسی داره باز کنی کلا تخلیه میشه
با آب معمولی یکی دو بار بشور ,از بالا درب رادیات بریز از همون پیچه میاد بیرون
تمیز و زلال که شد ,مایع جدید رو بریز
اینکه با باز کردن فقط یه پیچ تخلیه میشه خوبه. فکر میکردم باید همه پیچاش باز شه تا تخلیه کامل بشه. من همون اوایل تو یه نمایندگی دیدم از طریق بازکردن بست اب رو تخلیه کرد دیدم راحته منم همونو انجام دادم . گفتم باز کردن واتر پمپ یه وقت واسم دردسر میشه.
aidin m
28-12-1397, 03:27 قبل از ظهر
ممنون از دوستان منم از همون پیچ تخلیه رو واتر پمپ تخلیه کردم
رفتم از لوازم پزشکیا 4 لیتر اب مقطر خریدم و 1 لیتر ضد یخ پایه الی ایساکو خوبی ضد یخ پایه الی نسبت به معدنی اینه خیلی دیرتر اسیدی میشه و حالت خورندگی پیدا میکنه ای مقطر هم رسوبات کمتری میزاره
خلاصه اول کامل با اب مقطر شستم یکی دو بار پر کردم موتورو روشن کردم مجدد پیچو باز کردم تخلیه شد
بعد نصف ضد یخ نصف اب مقطرو قاطی کردم ریختم تو رادیات (البته قبلش فشنگی ابو بستم و با اب مقطر امتحان کردم درست بود همه چی )
بعد مایع جدیدو ریختم چند بار گاز دادم تا سطحش رفت پایین و مجدد فول کردم بعد دربو بستمو قمقمه رم فول کردم
فکر نمیکردم انقدر کم اب بخوره فکر میکردم دو لیتری اب جا بشه توش
دنده هامم خیلی سفت شده بود فکر میکردم گیربکسه اخه با تنظیم کلاجم ردیف نشد اونم اول با اسپری شستشو چرب اهرمها و اتصالات دنده رو شستم بعد اسپری گریس زدم دنده ها مجدد نرم مثل روز اول جا میره
حالا نمیدونم این شمع اب فابریک بود یبا نه ولی عملکردش کاملا طبیعی و مثل فابریک خودش بود
اتفاقا رفتم دو سه تا قطعه ماشین فروش پرسیدم که این فشنگی فن شبیه فشنگی کدوم ماشینه نمیدونستن ولی یکیشون فهمید گفت این برا ماشین نیست برا موتور بنلیه قبلا هم چند نفر ازش پرسیده بودن :gigglesmile:
من فیلتر روغن مشابه رو کشف کردم که با tvs اپاچی یکیه و اتفاقا فیلتر روغن اصلی اپاچی هندی خیلی ام با کیفیتره ولی این فشنگی رو نتونستم پیدا کنم مورد مشابه
Amir_Ali
29-12-1397, 02:17 بعد از ظهر
سلام دوستان
سوال تکراریه اما شرایط من فرق میکنه
همه پرسیدن بنلی تک بهتره یا ان اس 200!
راستش کار من 70 80 درصد تو اتوبانه و محل کارم آخراش جاده خاکیه و پر از چاله چوله و شیب زیاد. همچنین تو زمستون هواش بشدت سرده
با این شرایط کدوم گزینه برای من بهتره؟
aidin m
01-01-1398, 07:02 بعد از ظهر
سلام دوستان
سوال تکراریه اما شرایط من فرق میکنه
همه پرسیدن بنلی تک بهتره یا ان اس 200!
راستش کار من 70 80 درصد تو اتوبانه و محل کارم آخراش جاده خاکیه و پر از چاله چوله و شیب زیاد. همچنین تو زمستون هواش بشدت سرده
با این شرایط کدوم گزینه برای من بهتره؟
به نظر من بنلی بهتره از مزیتاش میشه به 250 بودن و 50 سیسی بیشترو قدرتو شتاب بیشتر کمکهای نرمتر هندلینگ خیلی بهتر که تو پبچهاواقعا عالی عمل میکنه کیلومتر پیشرفته تر نشانگر دنده امپر اب مایل و کیلومتر موتوری ام به نظرم بنلی سخت جونتره و تا حالا ندیدم موتور به مشکل جدی بخوره مثل شاتون یاتاقان روغنسوزی و ... البته نه اینکه نباشه ولی کمه لاستیکهای پیرلی او که خودش بهترین حسن بنلی بود که متعصفانه از امسال شنیدم حذو شده و لاستیک ایرانی میندازن
همچنین انژکتور بنلی خیلی پیشرفته تر و برای کمپانی معروف دلفیه و تمام بنلیها انژکتوره ولی ان اس فقط جدیدهاش انژکتوره همچنین قیمت جهانی بنلی تک و همینطور در هند بیشتر از دو برابر ان اس هست
ولی خوب ns یه حسنی داره که تمام این مزیتهای بالارو تحط تاثیر قرار میده و اون لوازم یدکی ارزون و در دسترسشه که واقعا بهترین مزیته برای یه وسیله نقلیه ns و کلا باجاج بهخ دلیل سابقه زیادش در صنعت موتور سیکلت سوای از نمایندگی مغازه های زیادی هست که تمام لوازمشو از نوع اصلی با قیمت مناسب و چینیو فیک با قیمت پایین در دسترسه همچنین موتورسازها باهاش کاملا اشنان
ولی برای سرویس بنلی باید دست به دامن نمایندگی و قیمتهای فضاییشون بشی همین حسن بالای ان اس باعث شده طرفدارهای زیادی داشته باشه و خیلیا اونو ترجیح بدن حتی با قیمتی بالاتر از بنلی تک بخرن البته واقعا لن اس هم موتور خوبیه با توجه به 50 سیسی کمتر سرعتو شتاب عالی داره ترمزهاشم ساخته برمبو هند هست که عالیه ولی لاستیکهای لیزش و هندلینگ ضعیفش در سر پیچها از ضعفاشه
در یک کلام اگه میخواید باهاش کار کنید و زیاد سوار شید ان اس مناسبتره ولی اگه با سلیقه اید و کمتر هم سوار موتور میشید بنلی بهتره
gezhen
21-01-1398, 05:21 بعد از ظهر
آقای نادری مشخصات شمع که گرفتین رو میشه بدین؟ یا عکسی چیزی من گشتم دنزو ایردیوم چند مدل بود بدتر گیج شدم
saeed_sht
21-02-1398, 02:15 بعد از ظهر
سلام
تاپیک چند وقتیه که حسابی خاک میخوره متاسفانه
دیروز در رادیاتور رو یکبار باز و بسته کردم و رفتم بیرون یک دوری زدم باهاش
وقتی برگشتم خونه دیدم آب و زد یخ داره رو زمین میریزه ...
اول کلی هول کردم
بعد که نگاه کردم دیدیم یه شلنگ باریک هست که از مخزن انبساط به در رادیاتور وصل میشه، اون یه چاک کوچیک تو محل اتصالش با در رادیاتور خورده و از اون آب بیرون میزنه
اون شلنگو بخوام عوض کنم باید باکو باز کنم؟
يا اینکه باز کردن باک خیلی دردسر داره؟
اچار خاصی میخواد؟؟چند تا پیچ و کجا هارو باید باز کرد تا بشه باکو از جاش در اورد؟
- - - Updated - - -
سلام
اول کلی هول کردم
بعد که نگاه کردم دیدیم یه شلنگ باریک هست که از مخزن انبساط به در رادیاتور وصل میشه، اون یه چاک کوچیک تو محل اتصالش با در رادیاتور خورده و از اون آب بیرون میزنه
اچار خاصی میخواد؟؟چند تا پیچ و کجا هارو باید باز کرد تا بشه باکو از جاش در اورد؟
gezhen
21-02-1398, 05:32 بعد از ظهر
سلام
اول کلی هول کردم
- - - Updated - - -
سلام
اول کلی هول کردم
نگران نباش فلاپ باک راحت باز میشه ولی پیچ زیاد میخوره فقط اولش بغل ها رو باز کن یادم نمیاد ترتیبش چجور بود ولی میدونم راحت بود کاری نداره
نیما نادری
22-02-1398, 09:27 قبل از ظهر
آقای نادری مشخصات شمع که گرفتین رو میشه بدین؟ یا عکسی چیزی من گشتم دنزو ایردیوم چند مدل بود بدتر گیج شدم
شمع ایریدیوم برند ان جی کا میشه CR7 OR CR8 OR CR9
شمع ایریدیوم برند دنزو میشه iu22 or iu24 or iu27
نیما نادری
24-02-1398, 08:46 قبل از ظهر
قیمت بنلی کاهش یافت
هر دو مدل 302 Rو مدل TNT 300
موفق به کاهش قیمت محصول به لطف
کاهش هزینه تولید شدند.
Benelli TNT 300 and 302R price cut by up to Rs 60k – New price Rs 2.99 L, Rs 3.1 L ([Only registered and activated users can see links])
gezhen
25-02-1398, 08:59 قبل از ظهر
شمع ایریدیوم برند ان جی کا میشه CR7 OR CR8 OR CR9
شمع ایریدیوم برند دنزو میشه iu22 or iu24 or iu27
یعنی CR7 , CR8 , CR9 هر سه تاش به بنلی تک میخوره؟منظورم اینه تفاوتش در چیه ؟سایزی چیزی؟
میلاد محمودی
25-02-1398, 10:41 قبل از ظهر
و به لطف گل و بلبل بودن کشور عزیزمون مدل ار که تولید نمیشه دیگه و مدل تی ان تی هم تولیدش در هاله ای از ابهام و قیمتش فضایی شده.
و من الله توفیق.
dreamworld
07-03-1398, 01:11 بعد از ظهر
یه مدت از کلگی موتورم صدای وز وز میومد رو مخ بود تا اینکه دیروز چراغ کوچیکاشو خواستم عوض کنم دیدم پیچی که زیر کلگی هست مهرش افتاده. نتیجه اخلاقی اینکه هر از گاهی همه پیچ هارو یه چک بکنیم و این پیچ از قلم نیوفته.
- - - Updated - - -
نیما نادری
07-03-1398, 06:19 بعد از ظهر
یعنی CR7 , CR8 , CR9 هر سه تاش به بنلی تک میخوره؟منظورم اینه تفاوتش در چیه ؟سایزی چیزی؟
سایز یکیه از لحاظ حرارت فرق میکنن هر چی عدد بزرگتر میشه دفع حرارت شمع بهتره
آچار کشی حتما نباید هر n کیلومتر انجام بشه
با ریدنی که نیکران تو منتاژ میکنه این اتفاقات تا الان افتاده
مدل ریس یک پیچ دست موتور اصلی رو نداشت
پیچ هزار خاری اهرم کلاچ بریده بود
دو تا پیچ نگهدارنده پمپ ترمز عقب یکیش افتاده بود چون هرز شده بود
خوشبختانه امکان پیچ و مهره کردن بود
مدل تک سیلندر هم یکی از دو پیچ رکاب ترک نشین که طرف اگزوز هم بود
شل شده بود داشتم سفت میکردم دیدم پیچ دیگر بریده و باعث شلی این پیچ شده
که تعویضش کردم ،کاور اگزوز هم بعد از حسادت کرد و یک پیچش افتاد
که پیچ تخمی ۴سو بود جفتشون رو از پیچهایktm دامت برکاتو بستم
همیشه حواستون به سروصدای موتور باشه
مجید ف
09-03-1398, 03:02 بعد از ظهر
سلام،دوستان میشه عکس بدین که فیلتر روغن ازکجا تعویض میشه تو تک سیلندر.بعضی وقتا از سمت مخزن اب سمت چپ اب بیرون میریزه دلیلش چیه...
arsshayan
10-03-1398, 01:49 بعد از ظهر
سلام - وقت بخیر
سه تا سوال داشتم
یکی اینکه در موتور 250 تک سیلندر چه مفدار روغن باید بریزیم که فیلتر روغنم رو هم عوض کرده باشیم؟
کجا متوجه بشیم آب رادیاتور کم شده؟
میشه همراه با آب معمولی , آب رادیاتور بریزم که فن دیرتر روشن بشه؟
10-03-1398, 05:10 بعد از ظهر
سلام،دوستان میشه عکس بدین که فیلتر روغن ازکجا تعویض میشه تو تک سیلندر.بعضی وقتا از سمت مخزن اب سمت چپ اب بیرون میریزه دلیلش چیه...
زحمت بکشی چند صفحه برگردی با عکس مشخصه فیلتر کجاست
مایع رادیاتور زیاد پره وقتی داغ میکنه سر ریز میکنه
انقدر میریزه تا level بشه
- - - Updated - - -
سلام - وقت بخیر
سه تا سوال داشتم
یکی اینکه در موتور 250 تک سیلندر چه مفدار روغن باید بریزیم که فیلتر روغنم رو هم عوض کرده باشیم؟
کجا متوجه بشیم آب رادیاتور کم شده؟
میشه همراه با آب معمولی , آب رادیاتور بریزم که فن دیرتر روشن بشه؟
آب معمولی کسی نمیریزه الان
انواع مایع رادیاتور با بهترین کیفیت هست چرا آب که زود جوش میاد و رسوبم داره
داغ کردن موتور همش مربوط به رادیات و آب نیست
من از وقتی سنسور اکسیژن رو حذف کردم و سوخت بیشتری
میاد تو موتور ،کمتر داغ میکنه چون کم شدن سوخت خودش باعث داغ کردن
موتور میشه ،بنزین کاهنده حرارت محفظه احتراق یا همون موتور هست ...
arsshayan
11-03-1398, 12:12 قبل از ظهر
تو روغن های ایرانی شرکتی مثل بهران و ایرانول 10w50 چی دارن؟
هر تو سایت هاشون میگردم 10w50 ندارن!
چیزی مدنظر دارین؟
مجید ف
11-03-1398, 04:33 قبل از ظهر
سلام،دوستان امپر بنزین که دقیق نشون نمیده،باید عوض شه یا قابل تعمیره؟
fereidooniomid
14-03-1398, 01:19 بعد از ظهر
سلام،دوستان امپر بنزین که دقیق نشون نمیده،باید عوض شه یا قابل تعمیره؟
بستگی داره
اگر در حد یدونه خط هس طبیعیه باید روی سطح بدون شیب باشی تا دقیق نشون بده
اگر در حد 3-4 خط اشتباه نشون میده باید عوض شه
dreamworld
19-03-1398, 10:17 قبل از ظهر
زحمت بکشی چند صفحه برگردی با عکس مشخصه فیلتر کجاست
یک لیتر با فیلتر روغن
آقا نیما خود شرکت میگفت که 1 لیتر و 200 سی سی بریزین. و با تعویض فیلتر 1250. آیا مطمین هستین که 1 لیتر کافیه و مشکلی پیش نمیاد. خود شرکت هم اولین بار که رایگان بود 1200 سی سی ریخت.
البته وقتی 1200-1250 میریزی نشانگر روغن کاملا پر میشه.
میلاد محمودی
19-03-1398, 06:28 بعد از ظهر
رو خود گیج روغن هم زده 1250
با فیلتر 1250 و بدون فیلتر 1150 تا 1200
یک لیتر برای این موتور کمه احتمال نرسیدن روغن به سوپاپ و گریپاژ کردن وجود داره بخصوص تو دور بالا.
gezhen
20-03-1398, 06:10 قبل از ظهر
رو خود گیج روغن هم زده 1250
با فیلتر 1250 و بدون فیلتر 1150 تا 1200
یک لیتر برای این موتور کمه احتمال نرسیدن روغن به سوپاپ و گریپاژ کردن وجود داره بخصوص تو دور بالا.
منم همیشه همین مقدار میریختم تا این بار بدون فیلتر روغن عوض کردم کامل نشانگر پر شد استارت هم زدم روغن رفت بالا بعد خاموش کردن باز پر بود
مجید ف
25-03-1398, 08:35 بعد از ظهر
سلام،دوستان کسی بلده چراغ پلاک رو لامپشو عوض کنه،عکس بفرسته،من نتونستم از محا باز میسه....
farshad 54
27-03-1398, 09:13 قبل از ظهر
یک لیتر با فیلتر روغن
موتور میشه ،بنزین کاهنده حرارت محفظه احتراق یا همون موتور هست ...[/QUOTE]
میشه توضیح بدین سنسور اکسیزن رو چطوری حذف کردین ؟
بعد از حذف تو کارکرد موتور مشکلی پیش نمیاد ؟
در کل مگه میشه اصلا ؟
gezhen
30-03-1398, 04:08 بعد از ظهر
یک لیتر با فیلتر روغن
میشه توضیح بدین سنسور اکسیزن رو چطوری حذف کردین ؟
بعد از حذف تو کارکرد موتور مشکلی پیش نمیاد ؟
در کل مگه میشه اصلا ؟[/QUOTE]
من طبق حرف این بنده خدا عمل کردم سنسور در اوردم جاش رو کور کردم بعد خطا انداخت رو کیلومتر طبق روش هم عمل کردم خطا پاک نشد
یه ده دقیقه با این وضع دور زدم اون دل دل زدن موتور تو نزدیک دور 3هزار رفع نشده تغیری حس نکردم باز بستمش روش انگار الکیه نمیدونم
saeed_sht
30-03-1398, 10:17 بعد از ظهر
ایرانی مناسب موتور سیکلت موجود نیست
فقط یک شرکت هست بنام سیلونکس
که ادعا میکنه روغن مخصوص موتور سیکلت تولید میکنه
نیما نادری
02-04-1398, 07:25 قبل از ظهر
سنسور رو باز کردم از اگزوز ,سوکت رو هم جدا کردم ,جاشم کورکن بستم
چراغ چک روشن میشه قرار نیست با ریست خاموش بشه منم نگفتم میشه
گفتم روشن میمونه مهم نیست برام
مگه میشه ؟بله میشه برای آلایندگی اینو میزارن ,تو خارج حذف میکنن یک دانگل جای سوکتش
میزارن که ارور نده فکر کنه سنسور وصله
تفاوتش خیلی تابلو هست از استارت و وارم آپ تا پیک آپ و ایدل و سره گاز روندن
- - - Updated - - -
برای کسانی که میخوان ببینن چجوری میشه
Me66
02-04-1398, 09:01 قبل از ظهر
سلام دوستان
بنلی من ۱۵۰۰ تا راه رفته،بیچارم کرده منو
تو حرکت یهو خفه میکنه و خاموش میشه
باید ده دقیقه منتظر شم تا روشن شه،باز یه مسافت کم میره و خاموش میشه
چراغ چکم روشن میمونه
راهنمایی کنید که ثواب داره
نیما نادری
02-04-1398, 02:28 بعد از ظهر
استپر موتور باید چک بشه
تست و شستن انژکتور
تست سنسور اکسیژن اگر خراب بود تعویض یا حذف
تعویض شمع فابریک
موتور دستخورده؟
کارکرد؟
فیلتر هوا رو شستید تا الان؟
Me66
02-04-1398, 02:41 بعد از ظهر
موتور صفر بوده و کلا سه ماهه که دارم استفاده میکنم
کارکردش حدودا ۱۵۰۰ کیلومتره
سنسور اکسیژنش کجاس؟عکسی دارین ازش؟حذف شه مشکلی ایجاد نمیکنه؟
کلا داغ که میکنه اینجوری میشه و تا سرد نشه راه نمیافته
فن هم به موقع روشن میشه ودما زیاد بالا نمیره(سه خط پر میشه)
شمعش چرا؟یعنی شمع داغ که میکنه دیگه درست کار نمیکنه؟
فیلتر هواشم نمیدونم کجاس
اگر کانال تلگرامی مربوط به بنلی دارید ممنون میشم لینکشو بذارید
مجید ف
03-04-1398, 05:54 بعد از ظهر
سلام،همین پیج رو صفحه هاشو برگرد عقب اطلاعات زیادی گیرت میاد،عضو شو که عکساشم ببینی...
- - - Updated - - -
بهتره ببری نمایندگی
نیما نادری
03-04-1398, 06:07 بعد از ظهر
موتور صفر بوده و کلا سه ماهه که دارم استفاده میکنم
کارکردش حدودا ۱۵۰۰ کیلومتره
سنسور اکسیژنش کجاس؟عکسی دارین ازش؟حذف شه مشکلی ایجاد نمیکنه؟
کلا داغ که میکنه اینجوری میشه و تا سرد نشه راه نمیافته
فن هم به موقع روشن میشه ودما زیاد بالا نمیره(سه خط پر میشه)
شمعش چرا؟یعنی شمع داغ که میکنه دیگه درست کار نمیکنه؟
فیلتر هواشم نمیدونم کجاس
اگر کانال تلگرامی مربوط به بنلی دارید ممنون میشم لینکشو بذارید
چند صفحه قبل کامل توضیح دادم ببینی بد نیست اگر دست به آچاری
شمع اینا زیاد داستان داره حتما عوض کن البته باید باک باز بشه همون موقع سنسورم بردار
فیلتر هوا ابری هست قابل شستشو زیره زین ,ولی چون نو هست نیازی نیست
پرشین موتور دایرالمعارف موتور میشه شایدم شده:-)
- - - Updated - - -
گارانتی داره تهران ببر بابک ارومی
yahya.akbarzade
07-04-1398, 09:22 قبل از ظهر
سلام به دوستان و اساتيد محترم .
يه سوال دارم آيا امكان اين هست كه اگزوز 300 رو رو اين 250 ببنديم ؟
نیما نادری
07-04-1398, 10:16 قبل از ظهر
سلام به دوستان و اساتيد محترم .
يه سوال دارم آيا امكان اين هست كه اگزوز 300 رو رو اين 250 ببنديم ؟
امکان داره ,فایده نداره
yahya.akbarzade
07-04-1398, 10:52 قبل از ظهر
امکان داره ,فایده نداره
از چه لحاظ فايده اي نداره ؟ مشكلي پيش مياد ؟ همون صداي 300 رو ميده ؟ يعني جاشون به هم ميخوره ؟
و اينكه كسي رو سراغ دارين اين كارو انجام بده
farshad 54
09-04-1398, 08:15 قبل از ظهر
از چه لحاظ فايده اي نداره ؟ مشكلي پيش مياد ؟ همون صداي 300 رو ميده ؟ يعني جاشون به هم ميخوره ؟
و اينكه كسي رو سراغ دارين اين كارو انجام بده
صدای 250 جفت سیلندر و که نمیده
تغییری تو پرفورمنس موتور به وجود نمیاد
پس چه دلیلی داره کسی بخواد این کارو بکنه؟
s.mm
09-04-1398, 01:30 بعد از ظهر
اصلا بعید می دونم منبع اگزوزش زیر موتور جا بشه
yahya.akbarzade
09-04-1398, 06:06 بعد از ظهر
صدای 250 جفت سیلندر و که نمیده
تغییری تو پرفورمنس موتور به وجود نمیاد
پس چه دلیلی داره کسی بخواد این کارو بکنه؟
به خاطره جمع و جوریش میگم حالا به قول این دوستمون اصلا زیره موتور جا میشه ؟
میلاد محمودی
10-04-1398, 07:27 قبل از ظهر
تو اگهی های دیوار یه مشکیش بود این کارو کرده بود تقریبا یه ماه پیش من دیدم اگهیشو ولی جالب نشده بود.
mohammad-h
22-04-1398, 09:53 بعد از ظهر
سلام دوستان
من هم به جنع بنلی سوارا پیوستم
اولین مشکل کیلومتر قاطی میکنه اکثر مواقع.سرعت رو صفر نشون میده.
با خاموش روشن کردن هم درست نمیشه
چکارش کنم؟؟
نیما نادری
23-04-1398, 07:25 بعد از ظهر
سنسور کیلومترش روی پایه نگهدارنده سیلندر ترمز عقب هست
ممکنه سیمش زیاد کش اومده یا مشکل ارتباطی داشته باشه
موتور بزار رو استند سویچ باز کن سیمشو آزاد کن چون خیلی تحته فشاره
چرخ عقبو بچرخون ببین در چه حالتی ارتباط قطع میشه و کیلومتر صفر نشون میده
در نهایت یجوری درستش کن
yahya.akbarzade
24-04-1398, 12:03 بعد از ظهر
سلام دوستان زنجیر موتورم به صدا افتاده به صورتی که قشنگ یه ضربه هایی رو به صورت منظم و مداوم همراه با صداش احساس میکنم دو جا نشون دادم زنجیر رو شل و سفت کردن و اخر گفتن باید زنجیر عوض بشه حالا چه مارکی و از کجا بخرم .
در کل قطعات این موتور رو از کجا بخرم که هم منصف باشن هم فیک نباشه خیلی اگه جایی رو میشناسین معرفی کنین چون نمایندگی قیمت فصایی میده
میلاد محمودی
24-04-1398, 04:21 بعد از ظهر
زنجیر اورینگ دار خودش ار کی هست خوبه و گرون
دی ای دی اصلی یک و خورده ای فیک 600 تومن
کوکما 500
اس اف ار زنجیر خیلی خوبیه حدود 400 باید باشه
نیما نادری
25-04-1398, 04:50 بعد از ظهر
شلران موتور تقدیم میکند بنلی تی ان تی ۲۵ مدل ۲۰۱۹
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])URL=[Only registered and activated users can see links]][Only registered and activated users can see links][/URL]
ehsan.CGL
29-04-1398, 10:12 بعد از ظهر
سلام دوستان من تازه به جمع بنلی سواران پیوستم.بنلی تک خریدم و ازش راضیم فقط مشکلی که باهاش دارم خیلی زود داغ میکنه.ایا این طبیعیه؟ یا مشکلی هست قبلا موتورهای هندی داشتم و اینجوری نبود
gezhen
30-04-1398, 12:33 بعد از ظهر
سلام دوستان من تازه به جمع بنلی سواران پیوستم.بنلی تک خریدم و ازش راضیم فقط مشکلی که باهاش دارم خیلی زود داغ میکنه.ایا این طبیعیه؟ یا مشکلی هست قبلا موتورهای هندی داشتم و اینجوری نبود
دما بالای سه خونه نشه نگرانی نداره البته بعضی اوقات تا 4تا خونه هم پر میشه نگران این موضوع نباش موتور خیلی خوبیه من دو سری خریدم عالی بود من جفت سیلندر یه مدت دستم بود به نظرم تک خیلی تیز تر و بی خرج تره جفت صدا داره ولی واقعا این همه تفاوت قیمت براش زیاده فقط باطری خوب بنداز روش
میلاد محمودی
31-04-1398, 04:05 بعد از ظهر
نرمالش سه تا که روشن میشه فن باید بزنه و بیاد رو دوتا خونه از 4 تا که بالاتر بره خطریه.
منم با تکش بیشتر حال میکنم استایل بهتری هم داره.
yahya.akbarzade
11-05-1398, 06:33 قبل از ظهر
سلام ممنون از دوستان بابت راهنمایی های همیشگیشون
دوتا مشکل دارم یکی اینکه عقربه دور موتور به عبارتی شلاق میزنه باید چیکارش کنم
دوم اینکه دو روزه موتورم وقتی قشنگ داغ میکنه و یه مسیری رو باهاش میرم شروع میکنه به ریپ زدن این ریپ زدن ها هم زمانی هست که سر گاز میخوام برم یا شروع به گاز دادن میکنم آیا مشکل از شمعه ؟ دوستان خواهشا تعمیر کار واردش رو معرفی کنین و منصف هم باشه ممنونن
saeed_sht
11-05-1398, 12:31 بعد از ظهر
[QUOTE=نیما نادری;331363]شلران موتور تقدیم میکند بنلی تی ان تی ۲۵ مدل ۲۰۱۹
- - - Updated - - -
میشه اسمشو گذاشت duke killer
میلاد محمودی
11-05-1398, 12:40 بعد از ظهر
ریپ زدن زمانی که موتور داغ میشه اشکال از برق هست یا بوبین مشکل داره یا کویل مشکل داره یا خود شمع مشکل داره در موتورهای کاربرات.
اما در موتورهای انژکتور علاوه بر موارد بالا سنسور اکسیژن و دریچه گاز هم اضافه میشه به عیوب که اونم برقیه.
yahya.akbarzade
13-05-1398, 01:01 بعد از ظهر
ریپ زدن زمانی که موتور داغ میشه اشکال از برق هست یا بوبین مشکل داره یا کویل مشکل داره یا خود شمع مشکل داره در موتورهای کاربرات.
اما در موتورهای انژکتور علاوه بر موارد بالا سنسور اکسیژن و دریچه گاز هم اضافه میشه به عیوب که اونم برقیه.
امروز ديگه با روشن شدن و حركت اوليه هم متورم ريپ زد دقيقا مثل زماني كه هندا 125 بنزين تموم ميكر د و هي شل و سفت ميكرد اونجوريه ولي وقتي گازش رو ميگيري مشكل نداره سر شمع هم ميزنه انگار چهار شنبه سوريه
arsshayan
14-05-1398, 09:20 قبل از ظهر
سلام - دوستانی که زحمت کشیدن و متوجه شدن که فیلتر روغن آپاچی به بنلی میخوره همراه با اون واشرهای پلاستیکی دوطرف فیلتر, فقط من متوجه نشدم فیلتر کدوم مدل موتور آپاچی به بنلی میخوره.
میلاد محمودی
14-05-1398, 12:44 بعد از ظهر
اپاچی 180
اگه شمع جرقه میزنه پس اشکال از انژکتوره
سلو مشکل نداره؟
اگه سر گاز اینطوری میشه سنسور اکسیژنه اگه اون سالم بود سنسور دریچه گازه اگه اونم سالم بود باید بری سراغ سوزن انژکتور.
arsshayan
18-05-1398, 07:39 بعد از ظهر
سلام
من چندبار خارج شهر به راحتی لیز خوردم و خدا خواست و زمین نخوردم
به شدت لاستیک ها روی سطحی که مقداری آب باشه و ترمز ریزم بزنیم لیز میخوره (شاید من )
لاستیک آج دار چی مد نظر دارین من استفاده کنم
چون کلا خارج شهر هستم یه لاستیک آج دار مناسب و با کیفیت پیشنهاد بدین
20-05-1398, 07:51 بعد از ظهر
سلام
من چندبار خارج شهر به راحتی لیز خوردم و خدا خواست و زمین نخوردم
به شدت لاستیک ها روی سطحی که مقداری آب باشه و ترمز ریزم بزنیم لیز میخوره (شاید من )
لاستیک آج دار چی مد نظر دارین من استفاده کنم
چون کلا خارج شهر هستم یه لاستیک آج دار مناسب و با کیفیت پیشنهاد بدین
لاستیکای فابریکش عالیه عزیز در مورد ترمز هم چون abs نداره کاری نمیتونی بکنی
با ns و rs برو تو جاده تا بفهمی سر خوردن و منحرف شدن یعنی چی
arsshayan
22-05-1398, 07:44 قبل از ظهر
سلام
فقط روز اول و دوم کمی ریپ زد و دیگه نزد - نمایندگی گفت احتمالا کامپبوترش هنگ کرده بوده
لاستیک فابریکش یاسا هستش - دوستان گفتن لاستیک پیرلی چسبندگی بهتری داره
علت اصلی لیز خوردنشم نداشتن ABS هستش - حیف نمیشه رو این موتور لاستیک آج دار انداخت, البته مثل اینکه با عرض این موتور لاستیک آج دار پیدا نمیشه
gezhen
22-05-1398, 12:29 بعد از ظهر
سلام
فقط روز اول و دوم کمی ریپ زد و دیگه نزد - نمایندگی گفت احتمالا کامپبوترش هنگ کرده بوده
لاستیک فابریکش یاسا هستش - دوستان گفتن لاستیک پیرلی چسبندگی بهتری داره
علت اصلی لیز خوردنشم نداشتن ABS هستش - حیف نمیشه رو این موتور لاستیک آج دار انداخت, البته مثل اینکه با عرض این موتور لاستیک آج دار پیدا نمیشه
درسته من دوبار بنلی تک گرفتم هر بار هم از شهرهای همجوار برگشت هم سوار موتور برگشتم تو جاده عالی بود البته لاستیک های موتور هایی که من گرفتم پیرلی فابریک بود عوض کن یاسا همینه در حد همون mrf هستش
Saeedtizro
27-05-1398, 06:26 بعد از ظهر
سلام دوستان
من با موتورم چند تا مشکل دارم شایدم آون با من!
۱. تنظیم نبودن دور آرام :
دور بین ۲ تا ۳ نوسان داره بعد تقریبا میاد رو۲
خواستم بدونم نرمالش باید رو چند باشه؟
۲. ریپ زدن موتور تو دور زیر ۴۵۰۰
وقتی تو دنده ۲ و۳ هستم یواش میرم دور موتور ثابت نیست و ریپ میزنه و یا دل دل میزنه خلاصه دور موتور ثابت نمیشه وقتی یواش میرم
خواستم بدونم کسی این مشکلو داشته و تونسته باشه حلش کنه؟
۳.حداکثر سرعت موتور ۱۴۳ هست. آیا این مقدار درسته؟کم نیست؟
کسی کاتاف برداشته؟ یکی بچه های دو سیلندر نوشته بود سرعت موتور تو دنده ۶ با دور ۶۰۰ برابر ۹۰ و ۷۰۰۰ برابر ۱۰۵ هست که در تکها ۶۰۰۰ برابر ۹۵ و ۷۰۰۰ برابر ۱۱۰ میباشد
یعنی اونا چون کات افشون ۱۲۰۰۰ هزاره تندتر میرن
حالا نمیدونم کسی کات اف تک سیلندر برداشته یا نه؟
۴.کسی خورشیدی عقب تغییر داده؟تک خورشیدیش ۴۳ دندانه هست کسی ریز تر انداخته؟
ممنون دوستان
KTM Lover
28-05-1398, 06:46 قبل از ظهر
سلام دوستان
من با موتورم چند تا مشکل دارم شایدم آون با من!
۱. تنظیم نبودن دور آرام :
دور بین ۲ تا ۳ نوسان داره بعد تقریبا میاد رو۲
خواستم بدونم نرمالش باید رو چند باشه؟
۲. ریپ زدن موتور تو دور زیر ۴۵۰۰
وقتی تو دنده ۲ و۳ هستم یواش میرم دور موتور ثابت نیست و ریپ میزنه و یا دل دل میزنه خلاصه دور موتور ثابت نمیشه وقتی یواش میرم
خواستم بدونم کسی این مشکلو داشته و تونسته باشه حلش کنه؟
۳.حداکثر سرعت موتور ۱۴۳ هست. آیا این مقدار درسته؟کم نیست؟
کسی کاتاف برداشته؟ یکی بچه های دو سیلندر نوشته بود سرعت موتور تو دنده ۶ با دور ۶۰۰ برابر ۹۰ و ۷۰۰۰ برابر ۱۰۵ هست که در تکها ۶۰۰۰ برابر ۹۵ و ۷۰۰۰ برابر ۱۱۰ میباشد
یعنی اونا چون کات افشون ۱۲۰۰۰ هزاره تندتر میرن
حالا نمیدونم کسی کات اف تک سیلندر برداشته یا نه؟
۴.کسی خورشیدی عقب تغییر داده؟تک خورشیدیش ۴۳ دندانه هست کسی ریز تر انداخته؟
ممنون دوستان
اول از همه بگم من مطالبی رو که نوشتم واسه اینه که خودم چیزی یاد بگیرم پس دوستان غلطهاش رو اصلاح کنن. چون موضوع جذابه، امیدوارم بقیه هم مشارکت کنن برای این سوالات شما.
1 و 2- با اینکه خیلی روی موتور تجربه ندارم. من این مورد ریپ و نوسان رو ندارم ولی ریپ نمیزنه. دور موتور هم نوسانی نیست. حتی دور موتور در حالت درجا هم نوسانی نیست.
3 و 4- تاپ اسپید 140 خیلی راحته برای دو سیلندر؛ به نظر من این سرعت برای عموم کاربردهای شهری و بین شهری کفایت می کنه. مگر کسی اهل پیست باشه.
ولی تعویض خورشیدی رو میدوم که به شدت استایل موتور و رانندگی شما رو عوض می کنه. برای برآورد اولیه کافیه تناسب ببندی تعداد دنده خورشیدی فعلی و تعداد دنده خورشیدی ای که پیشنهاد می کنن بهت. من که تجربه نکردم ولی به نظرم باید خیلی مطالعه کرد در موردش. همیشه فک می کنم به موتور فشار میاد و به جای اینکه تو کاربری های معمولی شهری، بتونی سریع تر بری، همیشه مجبوری دیرتر دنده عوض کنی و یا به عبارت دیگه با دنده پایین تری حرکت کنی.
Saeedtizro
28-05-1398, 09:55 قبل از ظهر
اول از همه بگم من مطالبی رو که نوشتم واسه اینه که خودم چیزی یاد بگیرم پس دوستان غلطهاش رو اصلاح کنن. چون موضوع جذابه، امیدوارم بقیه هم مشارکت کنن برای این سوالات شما.
1 و 2- با اینکه خیلی روی موتور تجربه ندارم. من این مورد ریپ و نوسان رو ندارم ولی ریپ نمیزنه. دور موتور هم نوسانی نیست. حتی دور موتور در حالت درجا هم نوسانی نیست.
.
ممنون دور آرام شما چقدر است؟۱۵۰۰ یا بیشتره یا کمتره؟
مرسی
- - - Updated - - -
سلام دوستان من پارت لیست بنلی تک داشتم نگاه میکردم
تعداد خورشیدی عقب زده بود ۴۱!
KTM Lover
31-05-1398, 09:32 قبل از ظهر
ممنون دور آرام شما چقدر است؟۱۵۰۰ یا بیشتره یا کمتره؟
مرسی
- - - Updated - - -
سلام دوستان من پارت لیست بنلی تک داشتم نگاه میکردم
تعداد خورشیدی عقب زده بود ۴۱!
من برای اولین دفعه به دقت نگاه کردم. البته لازمه برم فیلم هم بگیرم همزمان
دور موتور من خیلی نزدیک 1500 وامیسه
- - - Updated - - -
gezhen
31-05-1398, 10:10 قبل از ظهر
من برای اولین دفعه به دقت نگاه کردم. البته لازمه برم فیلم هم بگیرم همزمان
دور موتور من خیلی نزدیک 1500 وامیسه
- - - Updated - - -
نزدیک دو هزار هستش یکم کمتر از 2000
KTM Lover
31-05-1398, 10:38 قبل از ظهر
جالا کسی میدونه که عدد استاندارد یا مناسب برای دور موتور برای دور آرام چقدر هست؟ مثلا برای همین بنللی دو سیلندر و بنللی تک سیلندر؟
من فک می کنم حداقل دور موتور باید در حدی باشه که بدون نیاز به اضافه کردن گاز (rolling on) بشه شروع به حرکت آرامی داشت.
میلاد محمودی
01-06-1398, 07:43 قبل از ظهر
1500 بهترین دور هست اما بنلیها رو 1800 تقریبا وایمیسه که موردی نداره.
Alireza.BMW
02-06-1398, 11:50 قبل از ظهر
دور موتور استاندارد رو مطمعنن توی دفترچه موتور نوشته... اگه ننوشته بود شما اگه موتور صفر تحویل گرفته باشید روی دور استاندارد قرار داره و اون درسته...یادمه مال آپاچی 1100 بود مال هیو 1200 تا 1300 مال کاوا رو یادم نیس فکر کنم اونم بین 1200 تا 1300 بود ولی من تنظیم کردم روی 1100 چون صداش قشنگ عین درجای سنگین میشه قبل این کارم زیر 1500 بود یه چی تو مایه های 1300 الی 1400
KTM Lover
03-06-1398, 06:46 قبل از ظهر
دور موتور استاندارد رو مطمعنن توی دفترچه موتور نوشته... اگه ننوشته بود شما اگه موتور صفر تحویل گرفته باشید روی دور استاندارد قرار داره و اون درسته...یادمه مال آپاچی 1100 بود مال هیو 1200 تا 1300 مال کاوا رو یادم نیس فکر کنم اونم بین 1200 تا 1300 بود ولی من تنظیم کردم روی 1100 چون صداش قشنگ عین درجای سنگین میشه قبل این کارم زیر 1500 بود یه چی تو مایه های 1300 الی 1400
من تو دفترچه مربوط به 302R نگاه کردم. (سیصد سی سی دو سیلندر اسپورت)، نوشته بود بین 1500 تا 1600 هست.
farshad 54
03-06-1398, 10:46 قبل از ظهر
دوستان
لطف کنید تو تاپیک هر موتوری راجب همون موتور تبادل نظر بفرمایید
این تاپیک مربوط به بنلی 250 تک سیلندر هست
alioo
07-06-1398, 10:50 بعد از ظهر
سلام اساتید.دوستان من یه سوال دادم.میخوام اگر وقت داشتین محبت کنید بهم پاسخ بدید.شاید بی ربط باشه سوالم به کلیت موضوع ولی هیچ جا دیگه بنلی سوار مثل شما پیدا نمیکردم :grouphug:
با عرض معذرت از ناظم سایت و باز کننده تاپیک
البته من تازه وارد نمیدونستم کجا هم باید این سوال رو مطرح کنم.ولی نظر بنلی سوارا برام مهمه چون خیلی چشم گرفته این موتور رو.
آقا من الان توی این بازار میخوام موتور بخرم.بین سه تا موتور موندم.بنلی تک،آپاچی ۲۰۰، ns. صفر
حالا سوالم اینا مشگل گرمای زیاد بنلی در تابستون به خاطر فن قابل حله چون بعضی ها گفتن با یکم هزینه حل میشه.میشه؟
الان گارانتی بنلی با توجه به حجم فروش بالایی که داشته پاسخگو هست؟قطعات همچنان نسبت به اون دو مدل که گفتم گرونتره؟کلا خدمات پس از فروش بنلی چطوره؟
gezhen
08-06-1398, 11:32 قبل از ظهر
سلام اساتید.دوستان من یه سوال دادم.میخوام اگر وقت داشتین محبت کنید بهم پاسخ بدید.شاید بی ربط باشه سوالم به کلیت موضوع ولی هیچ جا دیگه بنلی سوار مثل شما پیدا نمیکردم :grouphug:
البته من تازه وارد نمیدونستم کجا هم باید این سوال رو مطرح کنم.ولی نظر بنلی سوارا برام مهمه چون خیلی چشم گرفته این موتور رو.
آقا من الان توی این بازار میخوام موتور بخرم.بین سه تا موتور موندم.بنلی تک،آپاچی ۲۰۰، ns. صفر
حالا سوالم اینا مشگل گرمای زیاد بنلی در تابستون به خاطر فن قابل حله چون بعضی ها گفتن با یکم هزینه حل میشه.میشه؟
الان گارانتی بنلی با توجه به حجم فروش بالایی که داشته پاسخگو هست؟قطعات همچنان نسبت به اون دو مدل که گفتم گرونتره؟کلا خدمات پس از فروش بنلی چطوره؟
گرمای موتور رو دچار مشکل نمیکنه فقط خودت اذیت میشی
قطعات من چیزی نه برای ان اس گرفتم نه بنلی ولی صد در صد بنلی باید گرون تر باشه شک نکن
خدمات پس از فرو هم تو ایران معنی نداره دنبال این چیزا نباش عزیز
KTM Lover
09-06-1398, 11:27 قبل از ظهر
گرمای موتور رو دچار مشکل نمیکنه فقط خودت اذیت میشی
قطعات من چیزی نه برای ان اس گرفتم نه بنلی ولی صد در صد بنلی باید گرون تر باشه شک نکن
خدمات پس از فرو هم تو ایران معنی نداره دنبال این چیزا نباش عزیز
سلام. من که به تازگی به جمع بنللی سواران اضافه شد، شاید خیلی محلی از اعراب نداشته باشه نظرم.
من موقعی که این موتور رو میخواستم بخرم تو همین تالار احتمالا خوندم که میگن موتوری رو بخرین که تو شهرتون فراوان تره.
خوشبختانه بنللی از این حیث خوبه، تو اکثر شهرها بازار داره، البته به جز اصفهان احتمالا
بنللی چند تا مزیت دیگه هم داره. یکی این که تنوع محصولات و رنگش زیاد شده، به این معنی که خیلی راحت بر حسب نوع مصرفتون می تونین موتور مناسب از لحاظ حجم و استایل رو انتخاب کنین.
از طرف دیگه، قیمت مشخصی داره، مثل پراید میمونه، همه قیمتش رو داره، دست کم اینترنتی هم می تونین قیمت رو پیدا کنین.
بازار دست دومش هم به نظر من داغه، نه به داغی آپاچی ولی بد نیست.
در مورد گرمای انجین هم باید بگم، دیشب که برای موتور سواری رفتم بسیار هم ازش لذت بردم!
میلاد محمودی
10-06-1398, 01:32 بعد از ظهر
سلام. من که به تازگی به جمع بنللی سواران اضافه شد، شاید خیلی محلی از اعراب نداشته باشه نظرم.
من موقعی که این موتور رو میخواستم بخرم تو همین تالار احتمالا خوندم که میگن موتوری رو بخرین که تو شهرتون فراوان تره.
خوشبختانه بنللی از این حیث خوبه، تو اکثر شهرها بازار داره، البته به جز اصفهان احتمالا
بنللی چند تا مزیت دیگه هم داره. یکی این که تنوع محصولات و رنگش زیاد شده، به این معنی که خیلی راحت بر حسب نوع مصرفتون می تونین موتور مناسب از لحاظ حجم و استایل رو انتخاب کنین.
از طرف دیگه، قیمت مشخصی داره، مثل پراید میمونه، همه قیمتش رو داره، دست کم اینترنتی هم می تونین قیمت رو پیدا کنین.
بازار دست دومش هم به نظر من داغه، نه به داغی آپاچی ولی بد نیست.
در مورد گرمای انجین هم باید بگم، دیشب که برای موتور سواری رفتم بسیار هم ازش لذت بردم!
به چه دلیل میگید تو اصفهان بازار نداره؟؟
KTM Lover
11-06-1398, 07:07 قبل از ظهر
به چه دلیل میگید تو اصفهان بازار نداره؟؟
آمار و عدد ندارم. حدس زدم در اصفهان به خاطر حضور دو تا کارخونه کویر و جترو باید شرایط متفاوت از بقیه جاها باشه.
من خودم تا حالا دو بار برای خرید/دیدن موتور نمایندگی کویر اصفهان رفتم. میخوام بگم چون تنوعشون از نمایندگی های جاهای دیگه بیشتره ممکنه تو انتخاب مردم اون شهر موثر باشه.
تهران، خراسان، اصفهان سه استان پر موتور کشور هستند و چون بنللی در محدوده موتورهای زیر ده تومن فعلی (مثلا خانواده CDI) محصولات هم قیمت نداره، اینم به ذهنم رسید که می تونه موثر باشه.
Alireza.BMW
14-06-1398, 10:21 بعد از ظهر
.
بنلی های تک متاسفانه مشکلات برقی زیاد داره هندلینگ جالبیم نداره قدرت مانور پذیریش خوب نی برای همینم هست که صفرش از یه آپاچی 200م پایینتره قیمت لوازمش عجیب گرونه بنلی میخای فقط جفت ولا غیر
بین گزینه هاتم ان اس بهترینه و آپاچی کم دردسرترین
نیما نادری
17-06-1398, 10:56 بعد از ظهر
هندلینگ عالی
شاسی و فنر بندی عالی
جنسه فلاپاش خشکه البته تا تصادف نکنی مشکل ساز نیست
گیربکس عالی بهتر از ان اس
ترمز ها از ان اس ضعیف تره
کلا با ghezen موافقم
یک دوسیلندر اومد سبقت بگیره تو سرعت حدود ۶۰ اتوبان حکیم خروجی قنبر زاده
من با روان بودم ، شتاب ثانویش آنقدر زیاد نبود که فکر میکرد
جفتمون تو همون دنده تخته کردیم نتونست برسه
۴۰۰ متر جلوتر تو خروجی قنبر زاده که من ترمز کردم خارج
بشم زوزه کشان اومد رد شد ،گشتاور تک و جفت دقیقا یکیه
چون تک سبکتره عملا فرزتره از حیث تاپ اسپید هم ۱۴۰ تا میره
این ترکیب برای شهر بهترینه
dreamworld
20-06-1398, 12:32 بعد از ظهر
منم به عنوان کسی که 2-3 ساله این موتورو دارم با حرفهای آقا نیما و قزن کاملا موافقم. بهتره اطلاعات درست به دوستان بدیم
برخی از مدلهای 95 ایراد برقی داشت. ایرادش هم بوبینش بود. من بعد از یکسال و نیم عوض کردم دیگه مشکل برقی نداشتم. خداروشکر موجود بود و راحت عوض کردم.
هندلینگ این موتور عالیه. تو سرعت واقعا خیالت راحته و زیر پات محکم و قرصه.
با این موتور مسافرت هم رفتم خیلی عالی بود.
بازار فروشش نسبت به آپاچی و ان اس ضعیف تره چون این دو تا موتور خیلی فراگیرترن.
بالاخره هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن. و تک طرفدار خودشو میخواد. مثل دایلیم که خیلی عالیه ولی موقع فروش زیر قیمت میخرن
KTM Lover
24-06-1398, 02:43 بعد از ظهر
من به شدت با این حرفای دریم ورلد عزیز موافقم.
وقتی نگاه بکنی می بینی اون چیزی که در موتورسیکلت شما رو جذب کرده بی نقص بودن سیستم برقی یا تک و جفت سیلندرش نیست.
می بینی یه موتور مثل داییلیم خریدی بیشتر به خاطر ظاهر و یا مجموعه ای ویژگی ها مثل ظاهر، کاربری، فنی و اصلا مهمتر از همه، مبلغی که میخوای هزینه کنی.
به نظر من اگر موتور رو برای کارکردن (پیک موتوری مثلا) یا رفتن و آمد به محل کار به صورت روزانه نخواین، باید بر اساس ظاهر و علاقه مندی (اون چیزی که باهاش حال کنی) بگیرین و دیگه مهم نیست که موتور خوش بازار هست یا نه چون پول عشق دادی؛ همچنین هزینه های نگهداری موتوری که تفننی استفاده میشه هم خیلی مهم نیس.
تو خودرو هم همینه، بعضی ها سمت ماشین های چینی میرن، بعضی ها سبک خودروهای ژاپنی یا اروپایی رو می پسندن
همه جور خودرو هم سخت یا آسون، هم تعمیر میشه، هم بالاخره فروش میره.
ehsan.CGL
01-07-1398, 09:15 بعد از ظهر
سلام دوستان موتورم استارت نمیخوره اصلا صدای پمپ بنزینش نمیاد سوییچ باز میشه چراعها هم روشن میشه اما صدای پمپ نمیاد و استارت هم نمیخوره کسی میتونه کمک کنه مشکل چیه؟؟