PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : BENELLI TNT 25 بنلی 250 تک سیلندر

صفحه ها : 1 2 3 [4]

میلاد محمودی
02-07-1398, 09:00 قبل از ظهر
فیوزش سوخته
دری بغل سمت باطری رو باز کن کنار باطری دوتا فیوز هست فکر کنم 10 باشه اونم عوض کن خوب میشه.

KTM Lover
02-07-1398, 09:59 قبل از ظهر
سلام دوستان موتورم استارت نمیخوره اصلا صدای پمپ بنزینش نمیاد سوییچ باز میشه چراعها هم روشن میشه اما صدای پمپ نمیاد و استارت هم نمیخوره کسی میتونه کمک کنه مشکل چیه؟؟

Injection fuse: 10.00AEcu fuse: 15.00 AFan fuse: 15.00 AFuel Pump fuse: 15.00 A
برای دو سیلندر اینجوری هست

اگر دفترچه دارین، فک کنم از روی دفترچه به راحتی می تونین چک کنین و خودتون اقدام به تعویض فیوز کنین.
من دفترچه جفت سیلندر رو نگاه کردم اصطلاحا عیب یابی مختص روشن نشدن نداشت. ولی به نظر راهنمایی دوستمون آقا میلاد محمودی کاملا درسته، چون میگی بقیه چراغ ها و پنل روشن میشه.

اگر نخنده کسی، من گاهی یادم میره که جک رو بالا بدم و موتورم استارت نمی خوره یا تو دنده هم فک کنم استارت نمی خوره! (مزیت های عالی موتور جفت سیلندر ریس)
قطع کن (دکمه قرمزه) هم ممکنه قط باشه. اینا رو قبلش چک کن.

dreamworld
23-07-1398, 01:38 بعد از ظهر
یکی دو هفته پیش قسمت شد برم شمال . اول فیلبند بعد محمود آباد. جاتون خالی هوا عالی بود. با موتور نه سرد نه گرم. فکر میکردم بعد آبعلی سرد بشه بخاطر همین کاپشن برده بودم ولی نیاز نشد. البته دم غروب فیلبند سرد شد.

واقعا تو جاده با این موتور به نسبت همرده هاش خیلی خوبه. ثبات و پایداری خوبی داشت. یه مسیری باد تقریبا شدیدی میومد ولی راحت رانندگی میکردم.

فقط تو مسافت طولانی ، نشیمنگاه آدم یکم سر میشه که من یه بالشت کوچیک تعبیه کرده بودم که تاثیر داشت ولی عالی نبود. تو این زمینه دوستان چه پیشنهادی دارن.

linux_linda
25-07-1398, 11:23 قبل از ظهر
مدل 97 و 98 مشخصاتش نوشته یکی با آب انجین خنک میشه و دیگری با روغن
کدومش بهتره ؟

mohammad-h
26-07-1398, 01:00 بعد از ظهر
هردو مدل آب خنک هستن.هیچ تفاوتی از این نظر ندارن

s.mm
26-07-1398, 04:20 بعد از ظهر
یکی دو هفته پیش قسمت شد برم شمال . اول فیلبند بعد محمود آباد. جاتون خالی هوا عالی بود. با موتور نه سرد نه گرم. فکر میکردم بعد آبعلی سرد بشه بخاطر همین کاپشن برده بودم ولی نیاز نشد. البته دم غروب فیلبند سرد شد.

واقعا تو جاده با این موتور به نسبت همرده هاش خیلی خوبه. ثبات و پایداری خوبی داشت. یه مسیری باد تقریبا شدیدی میومد ولی راحت رانندگی میکردم.

فقط تو مسافت طولانی ، نشیمنگاه آدم یکم سر میشه که من یه بالشت کوچیک تعبیه کرده بودم که تاثیر داشت ولی عالی نبود. تو این زمینه دوستان چه پیشنهادی دارن.

زیر رو بدید زین دوزی های گمرک براتون ابر و اسفنج با دانسیته دلخواه بکوبن
ضلع جنوب شرقی چهار راه سیروس یه اسفنج فروشی هست همه جور اسفنجی داره

Afshin007
27-07-1398, 10:53 بعد از ظهر
چند ذور پیشا با یکی که بنلی داشت هم کلام شدم گفتم راضی هستی از این موتور ؟گفتش به هیچ وجه پرسیدم چرا گفتش رادیاتورش اب کم میکرده و من متوجه نشدم باهاش همونجوری رفتم خلاصه همین قضیه باغث شد انجین اسیب ببینه و 7میلیون خرج بزاره رو دستم !گفتم وضعیت لوازمش چطوره گفتش خیلی گرونه/خلاصه مطلب اینکه کسایی که قصد خرید این موتورو دارن به این مسایل توجه داشته باشن///

s.mm
28-07-1398, 07:30 قبل از ظهر
چند ذور پیشا با یکی که بنلی داشت هم کلام شدم گفتم راضی هستی از این موتور ؟گفتش به هیچ وجه پرسیدم چرا گفتش رادیاتورش اب کم میکرده و من متوجه نشدم باهاش همونجوری رفتم خلاصه همین قضیه باغث شد انجین اسیب ببینه و 7میلیون خرج بزاره رو دستم !گفتم وضعیت لوازمش چطوره گفتش خیلی گرونه/خلاصه مطلب اینکه کسایی که قصد خرید این موتورو دارن به این مسایل توجه داشته باشن///

نیاز نیست اینقدر راه دور رفت
تو همین گروه و تاپیک ده ها نفر موتور سوار کار بلد هستند که این موتور رو دارند
کسی اگر سوالی یا نیازی به تجربه خاصی داشته باشه می تونه ازشون بپرسه!
موتور باید مونتاژش درست باشه تا مثلا رادیاتش نشتی نداشته باشه این انتظار به جایی هست
اما بررسی آب و روغن و زنجیر و این چیزا جزو بدیهیات موتور سواری و ماشین سواریه
الان اون بنده خدا هم که تو خیابون دیدید اینجا نیستش تا ازش بپرسیم موتور اولشه یا نه و اینکه دست دوم خریده یا نو!
از قیمت ها هم همه خبر دارند

پس با وسواس بی خود لذت موتور سواری رو از خودمون نگیریم

KTM Lover
28-07-1398, 08:04 قبل از ظهر

من از افشین ممنونم، چون مطلب خیلی مهمی رو به من یادآوردی کرد. من از همونام که این چیزای کوچیک رو یادم میره کنترل کنم. فک کنم جز کنترل های اصلی قبل از هر بار سوار شدن باشه
البته با S.mm هم خیلی موافقم. این ربطی به کمپانی و برند نداره. فک نکنم ماشین یا موتوری وجود داشته باشه که آب خنک باشن، ولی بدون آب بهشون آسیب نرسه.

dreamworld
28-07-1398, 02:34 بعد از ظهر
تو محلمون رفته بودم کاسه نمد موتورو عوض کنم دیدم یه بنلی تک دل و رودش ریخته بیرون. پرسیدم ماجرا چیه.

طرف موتورو دست دوم تازه خریده بوده بعد توش روغن خیلی کمی داشته. همونطوری گازونده بود تا پدر موتور بیچاره دربیاد. بنده خدا بی تجربه بود.
اونوقت بره بشینه بگه این موتور بدرد نمیخوره؟!

بقول دوستمون دیگه آب و روغن از بدیهیاته.

linux_linda
28-07-1398, 08:24 بعد از ظهر
این موتور باش خوب تا کنی آب و دونش رو به موقع بدی برات 10 سال کار میکنه بدون خرج

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links]موتورسیکلت-بنلی-مدل-tnt-25-سال-1398
[Only registered and activated users can see links]موتورسیکلت-بنلی-مدل-tnt-25-سال-1397

چرا مدل 97 از 98 گرونتره؟

Afshin007
28-07-1398, 10:32 بعد از ظهر

در ادامه پست قبلیم ابنو اضافه کنم که این بابا موتور اولش نبوده و قبلا اپاچی داشته و تا حدودی با نگهداری موتور اشنا بوده ولی علیرغم این قضیه موتورش رو دستش همچین هزینه سنگینی گداشته و تازه موتورش مثل روز اولم نمیشه/به هر حال چه کسایی که قصد خرید این موتورو دارن و چه کسایی که دارن هواسشون در نکهداری از این موتور چینیییینی جمع کنن ///

dreamworld
29-07-1398, 02:42 بعد از ظهر
سنسور کیلومتر رو مخمه. هی قطع و وصل میشه. هر کاری کردم ثابت نشد. . بردم 1 جا نشون دادم که خیلی هم تبلیغات دارن اولش اسپری انژکتور زد (گر چه خودم قبلا تمیزش کرده بودم) دید درست نمیشه گفت سنسورت خرابه باید تعویض بشه.

آقا نیما درست اشاره کرده بودن که بعضی جاهارو محکم بست زدن و بخاطر همین تو طول زمان قطعی ایجاد میشه. حدود 30 سانت از سیم رو اون وسطا که مشکوک بود قطع کردم . سیم سه رشته ای شیلدار هستش. (مثل سیم آنتن روکش مسی داره). نمیدونم این نوع سیم ضروریه. چون چیزی نیست که روش نویز بندازه.

با مولتی متر چک کردم دیدم 2 تا از سیم ها قطعه. میخواستم بدونم دقیقا چطوری قطع شده . گرفتم رو آتیش دیدم از 3 جا قطع بوده ؟!!
جالبه سیم هارو وصل کردم و محکم کردم گفتم دیگه حله. ولی با کمال تعجب دیدم باز هر از گاهی کیلومتر قطع میشه. ولی خیلی بهتر شده.

باز فرصت کنم باید تا جایی که میشه سیمشو کلی تعویض کنم. فقط سیم 3 رشته ای شیلدار مساله هستش. که وقت ندارم بخاطرش برم لاله زار. و نمی دونم آیا 3 رشته ساده ببندم درست کار میکنه یا نه.

جهت اطلاع دوستان سنسور کیلومتر حدود 350 هزار تومنه.

Alireza Farzin
30-07-1398, 07:27 قبل از ظهر
سنسور کیلومتر رو مخمه. هی قطع و وصل میشه. هر کاری کردم ثابت نشد. . بردم 1 جا نشون دادم که خیلی هم تبلیغات دارن اولش اسپری انژکتور زد (گر چه خودم قبلا تمیزش کرده بودم) دید درست نمیشه گفت سنسورت خرابه باید تعویض بشه.

آقا نیما درست اشاره کرده بودن که بعضی جاهارو محکم بست زدن و بخاطر همین تو طول زمان قطعی ایجاد میشه. حدود 30 سانت از سیم رو اون وسطا که مشکوک بود قطع کردم . سیم سه رشته ای شیلدار هستش. (مثل سیم آنتن روکش مسی داره). نمیدونم این نوع سیم ضروریه. چون چیزی نیست که روش نویز بندازه.

با مولتی متر چک کردم دیدم 2 تا از سیم ها قطعه. میخواستم بدونم دقیقا چطوری قطع شده . گرفتم رو آتیش دیدم از 3 جا قطع بوده ؟!!
جالبه سیم هارو وصل کردم و محکم کردم گفتم دیگه حله. ولی با کمال تعجب دیدم باز هر از گاهی کیلومتر قطع میشه. ولی خیلی بهتر شده.

باز فرصت کنم باید تا جایی که میشه سیمشو کلی تعویض کنم. فقط سیم 3 رشته ای شیلدار مساله هستش. که وقت ندارم بخاطرش برم لاله زار. و نمی دونم آیا 3 رشته ساده ببندم درست کار میکنه یا نه.

سلام,
از لحاظ علم الکترونیک و برق,.....یکی از این سه سیم کافیه فقط یک قطعی داشته باشه و سنسور دیگه کار نخواهد کرد,.....نمیشه سیم از سه جا قطع شده باشه و هنوز کیلومتر قطع و وصل بشه,.....
سیمی که سیگنال مغناطیسی رو از سنسور میگیره و به سیستم کیلومتر شمار میرسونه احتیاج به "شیلد" داره,.....مثل سیم آنتن,
وقتی سیم ها رو مرمت کردی, هر سه تا سیم رو بطور مارپیچ به هم بپیچون و ورقه فویل الومینیومی رو باریک با قیچی ببر و مثل نوارچسب برق بپیچونش دور سیم ها تا کار شیلد رو برات انجام بده و وصلش کن به شیلد اصلی باقی مونده,......

اگر سیم "تلفن و اینترنت CAT6 و یا CAT7" پیدا بکنی(CAT7خیلی بهتره),.... دارای چهار جفت سیم هست که هر جفت جداگانه شیلد شده و میشه برای این منظور استفاده کرد,.....

این نوع سیستم سنسور از سیستم سنسور های دو سیمه گرونتر در میاد,....و خوب درست کردنش بسیار مهمه,......

KTM Lover
30-07-1398, 08:16 قبل از ظهر

با سلام. نمی دونم دوستان محترم در نمایندگی نیکران چقد باهات حساب بکنن ولی شاید یکی از گزینه های کم دردسر همین سیم یک تیکه سنسور سرعت باشه. مطمئن نیستم ولی فکر کنم که این سیم نصف قیمت سنسور هم نباشه و در ضمن لازم نیست که دو تا قطعه رو (یعنی سیم و سنسور) با هم بخرین.

ممنون میشم اگر دقیق تر بگین که پارگی سیم از کدوم یکی از بست ها بوده؟

- - - Updated - - -

با سلام. نمی دونم دوستان محترم در نمایندگی نیکران چقد باهات حساب بکنن ولی شاید یکی از گزینه های کم دردسر همین سیم یک تیکه سنسور سرعت باشه. مطمئن نیستم ولی فکر کنم که این سیم نصف قیمت سنسور هم نباشه و در ضمن لازم نیست که دو تا قطعه رو (یعنی سیم و سنسور) با هم بخرین.

- - - Updated - - -

dreamworld
30-07-1398, 11:11 قبل از ظهر
سلام,
از لحاظ علم الکترونیک و برق,.....یکی از این سه سیم کافیه فقط یک قطعی داشته باشه و سنسور دیگه کار نخواهد کرد,.....نمیشه سیم از سه جا قطع شده باشه و هنوز کیلومتر قطع و وصل بشه,.....
سیمی که سیگنال مغناطیسی رو از سنسور میگیره و به سیستم کیلومتر شمار میرسونه احتیاج به "شیلد" داره,.....مثل سیم آنتن,
وقتی سیم ها رو مرمت کردی, هر سه تا سیم رو بطور مارپیچ به هم بپیچون و ورقه فویل الومینیومی رو باریک با قیچی ببر و مثل نوارچسب برق بپیچونش دور سیم ها تا کار شیلد رو برات انجام بده و وصلش کن به شیلد اصلی باقی مونده,......

اگر سیم "تلفن و اینترنت CAT6 و یا CAT7" پیدا بکنی(CAT7خیلی بهتره),.... دارای چهار جفت سیم هست که هر جفت جداگانه شیلد شده و میشه برای این منظور استفاده کرد,.....

این نوع سیستم سنسور از سیستم سنسور های دو سیمه گرونتر در میاد,....و خوب درست کردنش بسیار مهمه,......

مرسی از راهنماییت. راستش چیزی که تو واقعیت من دیدم خیلی تعجب کردم. فکر میکنم تو دست اندازا اتصال برقرار میشه یا ...
شاید هم واقعا سنسور خراب شده باشه. به هر حال کل سیمشو عوض میکنم ببینم چی میشه نتیجه رو میگم.

- - - Updated - - -

سیم پارگی نداشت که با چشم قابل دیدن باشه. همه چی در ظاهر خوب بود. حدودا 30 سانت بعد از خود سنسور رو قطع کردم. اونجایی که با شیلنگ روغن ترمز باهم بسته شدن.

Alireza Farzin
30-07-1398, 06:34 بعد از ظهر
مرسی از راهنماییت. راستش چیزی که تو واقعیت من دیدم خیلی تعجب کردم. فکر میکنم تو دست اندازا اتصال برقرار میشه یا ...
شاید هم واقعا سنسور خراب شده باشه. به هر حال کل سیمشو عوض میکنم ببینم چی میشه نتیجه رو میگم.

- - - Updated - - -

سیم پارگی نداشت که با چشم قابل دیدن باشه. همه چی در ظاهر خوب بود. حدودا 30 سانت بعد از خود سنسور رو قطع کردم. اونجایی که با شیلنگ روغن ترمز باهم بسته شدن.

سلام,
95 درصد سنسورهای ٣ سیمه احتیاج به ولتاژ ۱٢ولت دارن تا بتونن کار بکنن,.....سیم ها رو چک کن ببین ۱٢ ولت به سنسور میرسه یا نه,.....شاید قطع و وصلی از قسمت فیش ها باشه,.....

در ضمن سنسورهائی که جنسشون بهتر هست,.....بیشتر مواقع, وقتی خراب میشن کاملا قطع نمیشن و با دست انداز, قطع و وصل میشن,...........مثلا اگر تو قسمت تایمینگ موتور استفاده قرار بگیرن,.....وقتی موتور داغ میشه از کار میوفتن و با دوباره خنک شدن موتور کارشون رو بخوبی انجام میدن,.....

اگر اشتباه نکنم,.....این سنسور کارائیش, درگیر شدن با ۶ تا پیچ دیسک ترمز هست,....یه نگاهی بنداز ببین پیچ ها محکم سره جاشونن,.....
((امیدوارم که این دیسک قبلا باز نشده باشه و پیچ هاش اشتباها با پیچ های دیگه ای عوض نشده باشه,....چون در کار سنسور اختلال ایجاد میکنه)).

اگر موتورت بیشتر از ٢۵ هزار کیلومتر راه رفته وهمه اش هم تو شهر بوده,.....احتمال اینکه سنسور خراب شده باشه زیاده,

KTM Lover
01-08-1398, 08:07 قبل از ظهر
سلام و درود، برای تست سنسور سرعت به ترتیب زیر عمل کنین:
1- سنسور رو جدا کنید
2- سنسور رو به باتری و یک مقاومت 10 اهمی و یک مولتی متر وصل کنین
3-مولتی متر رو روی 20 ولت DC قرار بدین.

شکل مدار رو اگر کسی خواست بگین تا تلگرام یا واتس اپ کنم.

مدل و مارک سنسور سرعت بنللی دو سیلندر:
CHONGQING SANMU

نوع:
Induction type

Alireza Farzin
01-08-1398, 07:05 بعد از ظهر
سلام و درود، برای تست سنسور سرعت به ترتیب زیر عمل کنین:
1- سنسور رو جدا کنید
2- سنسور رو به باتری و یک مقاومت 10 اهمی و یک مولتی متر وصل کنین
3-مولتی متر رو روی 20 ولت DC قرار بدین.

شکل مدار رو اگر کسی خواست بگین تا تلگرام یا واتس اپ کنم.

مدل و مارک سنسور سرعت بنللی دو سیلندر:
CHONGQING SANMU

نوع:
Induction type

سلام,
ممنون از پستت,......
مقاومت ۱۰ اهمی نمیتونه باشه(مقاومت ۱۰ اهمی باعث سوختن سنسور میشه), باید حداقل ٨ کیلو اهم باشه, به عبارتی ٨,۰۰۰ اهم,

KTM Lover
02-08-1398, 08:20 قبل از ظهر
سلام,
ممنون از پستت,......
مقاومت ۱۰ اهمی نمیتونه باشه(مقاومت ۱۰ اهمی باعث سوختن سنسور میشه), باید حداقل ٨ کیلو اهم باشه, به عبارتی ٨,۰۰۰ اهم,

بعله فرزین جان، ده کیلو اهم درسته. ممنونم که اشتباه بنده رو اصلاح کردین

- - - Updated - - -

سلام,
ممنون از پستت,......

بعله فرزین جان، ده کیلو اهم درسته. ممنونم که اشتباه بنده رو اصلاح کردین

gezhen
03-08-1398, 11:55 قبل از ظهر
دیشب یه بنلی تک که ریمپ انجام داده بود رو سوار شدم خیلی تغییر کرده بود تقریبا میشه گفت ضریب دنده ها هم باید تغییر کنه به نظرم کاره بیهوده و عقلانی نیست درسته شتاب خیلی خیلی بهتر شده بود ولی تو سرعت دنده شش تغییر احساس نمیکنید چون با دنده پنج به جای 133تا با ریمپ تا 145 تا رفتم جا داشت ولی میزنه 6 دیگه به اون صورت تغییرنمیکنه همونی که قبلا بود تازه اسیب و فشار به موتور ایجاد لرزش نیاز به اچارکشی بیشتر و... اضافه کنید
به نظر من بنلی تک تو حالت عادی خیلی بهتره و بی درد سر هستش
یا اینکه به جای اینکه دور موتور تا ته بچسبه کافی 500 دور بهش اضافه کنن خیلی بهتر جواب میگیریم

- - - Updated - - -

دیشب یه بنلی تک که ریمپ انجام داده بود رو سوار شدم خیلی تغییر کرده بود تقریبا میشه گفت ضریب دنده ها هم باید تغییر کنه به نظرم کاره بیهوده و عقلانی نیست درسته شتاب خیلی خیلی بهتر شده بود ولی تو سرعت دنده شش تغییر احساس نمیکنید چون با دنده پنج به جای 133تا با ریمپ تا 145 تا رفتم جا داشت ولی میزنه 6 دیگه به اون صورت تغییرنمیکنه همونی که قبلا بود تازه اسیب و فشار به موتور ایجاد لرزش نیاز به اچارکشی بیشتر و... اضافه کنید
به نظر من بنلی تک تو حالت عادی خیلی بهتره و بی درد سر هستش
یا اینکه به جای اینکه دور موتور تا ته بچسبه کافی 500 دور بهش اضافه کنن خیلی بهتر جواب میگیریم

linux_linda
03-08-1398, 12:02 بعد از ظهر
شاید اگر این موتور در ایتالیا مونتاژ میشد این مشکلات رو نداشت

وقتی اسم چین میاد دیگه دستکاری تو کیفیت دیده میشه

Alireza Farzin
04-08-1398, 02:07 قبل از ظهر
شاید اگر این موتور در ایتالیا مونتاژ میشد این مشکلات رو نداشت

وقتی اسم چین میاد دیگه دستکاری تو کیفیت دیده میشه

سلام,

مسئله ای رو که آقای "gezhan" پیش کشید ربطی به چینی بودن بنلی ٢۵۰ نداره,

لطفا به لیست زیر یه نگاهی بنداز;

کارخونه هندا;
CB650R, CBR650R, CB650F, CBR650F, CB500X, CBR500R, CB500F, CMX500,

کارخونه کاوازاکی;
KR650, VULCAN "S", VULCAN "SE", VULCAN "S Cafe", VERSYS650L, Z650L, Z400, NINJA650L KRT, NINJA400,

کارخونه سوزوکی;
BOULEVARD S40 650cc, DR650SE, SV650X, V STORM 650XT,

این لیست تمومی نداره,......تمام کارخونه ها هم, کم یا زیاد تو این گروه موتورسیکلت دارن,......این ها همه تو استاندارد LAMS هستند,......بطور خلاصه.....برای موتورسواران مبتدی,......طبیعتا منطق حکم میکنه که این موتورها با این قدرت زیادشون نتونن بیشتر از ۱۴۰ کیلومتر در ساعت برن,......این کار کنترل رو بطور خلاصه بگم,... ECU انجام میده,.....البته یه سریشون با ECU قابل برگشت میاد که موتور سوار مبتدی بعد از دو سال و گرفتن گواهینامه کامل میتونه توسط نمایندگی ECU رو به حالت استاندارد برگردونه,......اما بیشتر کشورها علاقه ای به واردات این مدل موتور نشون نمیدن,.....و دلیل مهمتری وجود داره که موتور سوار بعد از گرفتن گواهینامه کامل موتورسیکلت,......... موتور رو از حالت LAMS بیرون نمیاره,

موقع ریمپ کردن ECU استاندارد LAMS,...اعداد و ارقام نشون میدن که پارامترها عوض شدن و موتور باید راحت به ۱٧۰ کیلومتر برسه ولی در عمل وقتی به سرعت ۱۴۰ نزدیک میشه, موتور به زور زدن میفته, انگار موتور ترتیب دنده هاش درست نیست و یا یه دنده کم داره,........شتاب موتور رو تا این سرعت میشه بهتر کرد,....اما سرعت؟؟؟,

یه سری بنلی250 دوسیلندر و یه سری از موتورهای دیگه مجهز به ECU و پارامترهای استاندارد هستن که موتور میتونه براحتی بیشتر از ۱۴۰ بره,......یه سری از موتورها بیشتر میرن ولی به زور زدن میوفتن, که اگر ادامه پیدا کنه انجین صدمه جدی میبینه,((البته طرف صحبت من در مورد تمام موتورهای پلاک ملی هست)),

قبلا هم گفتم,......هر موتور جدیدی هم که بیاد, به ECU استاندارد LAMS مجهزه,......که به طریقی در کم آلوده کردن هوا هم موثره,

ممکنه نمایندگی ها این رو مستقیما نگن ولی در عمل همین خواهد شد,......

در خاتمه;......
من هر موتور سنگینی که دلم خواسته سوار شدم,.......اصلا نمیفهمم ما سرعت بیشتر از ۱۴۰ رو میخوایم چیکار؟؟؟,.....۱۴۰ هم از سرمون زیادیه,......

linux_linda
04-08-1398, 08:11 قبل از ظهر
سلام,

مسئله ای رو که آقای "gezhan" پیش کشید ربطی به چینی بودن بنلی ٢۵۰ نداره,

لطفا به لیست زیر یه نگاهی بنداز;

کارخونه هندا;
CB650R, CBR650R, CB650F, CBR650F, CB500X, CBR500R, CB500F, CMX500,

کارخونه کاوازاکی;
KR650, VULCAN "S", VULCAN "SE", VULCAN "S Cafe", VERSYS650L, Z650L, Z400, NINJA650L KRT, NINJA400,

کارخونه سوزوکی;
BOULEVARD S40 650cc, DR650SE, SV650X, V STORM 650XT,

این لیست تمومی نداره,......تمام کارخونه ها هم, کم یا زیاد تو این گروه موتورسیکلت دارن,......این ها همه تو استاندارد LAMS هستند,......بطور خلاصه.....برای موتورسواران مبتدی,......طبیعتا منطق حکم میکنه که این موتورها با این قدرت زیادشون نتونن بیشتر از ۱۴۰ کیلومتر در ساعت برن,......این کار کنترل رو بطور خلاصه بگم,... ECU انجام میده,.....البته یه سریشون با ECU قابل برگشت میاد که موتور سوار مبتدی بعد از دو سال و گرفتن گواهینامه کامل میتونه توسط نمایندگی ECU رو به حالت استاندارد برگردونه,......اما بیشتر کشورها علاقه ای به واردات این مدل موتور نشون نمیدن,.....و دلیل مهمتری وجود داره که موتور سوار بعد از گرفتن گواهینامه کامل موتورسیکلت,......... موتور رو از حالت LAMS بیرون نمیاره,

موقع ریمپ کردن ECU استاندارد LAMS,...اعداد و ارقام نشون میدن که پارامترها عوض شدن و موتور باید راحت به ۱٧۰ کیلومتر برسه ولی در عمل وقتی به سرعت ۱۴۰ نزدیک میشه, موتور به زور زدن میفته, انگار موتور ترتیب دنده هاش درست نیست و یا یه دنده کم داره,........شتاب موتور رو تا این سرعت میشه بهتر کرد,....اما سرعت؟؟؟,

یه سری بنلی250 دوسیلندر و یه سری از موتورهای دیگه مجهز به ECU و پارامترهای استاندارد هستن که موتور میتونه براحتی بیشتر از ۱۴۰ بره,......یه سری از موتورها بیشتر میرن ولی به زور زدن میوفتن, که اگر ادامه پیدا کنه انجین صدمه جدی میبینه,((البته طرف صحبت من در مورد تمام موتورهای پلاک ملی هست)),

قبلا هم گفتم,......هر موتور جدیدی هم که بیاد, به ECU استاندارد LAMS مجهزه,......که به طریقی در کم آلوده کردن هوا هم موثره,

ممکنه نمایندگی ها این رو مستقیما نگن ولی در عمل همین خواهد شد,......

در خاتمه;......
من هر موتور سنگینی که دلم خواسته سوار شدم,.......اصلا نمیفهمم ما سرعت بیشتر از ۱۴۰ رو میخوایم چیکار؟؟؟,.....۱۴۰ هم از سرمون زیادیه,......

منظورم کیفیت قطعات جنس کابل نحوه کیفیت سیم کشی و آچار کشی وغیرو بود

Alireza Farzin
04-08-1398, 05:52 بعد از ظهر
منظورم کیفیت قطعات جنس کابل نحوه کیفیت سیم کشی و آچار کشی وغیرو بود

سلام,
این دقیقا گفته های شما تو پست شماره 761# تو همین تاپیک هست;
"""این موتور باش خوب تا کنی آب و دونش رو به موقع بدی برات 10 سال کار میکنه بدون خرج"""

شما تناقضی تو حرف هات نمیبینی؟؟,......

linux_linda
04-08-1398, 09:11 بعد از ظهر
سلام,
این دقیقا گفته های شما تو پست شماره 761# تو همین تاپیک هست;
"""این موتور باش خوب تا کنی آب و دونش رو به موقع بدی برات 10 سال کار میکنه بدون خرج"""

شما تناقضی تو حرف هات نمیبینی؟؟,......

بازم متوجه منظورم نشدین
این موتور اگر تو قطعات رابط از جنس چینی استفاده شده باشه بمنظور ارزان سازی بیشتر ازین باید مراقبش بود

Alireza Farzin
05-08-1398, 03:58 بعد از ظهر
بازم متوجه منظورم نشدین
این موتور اگر تو قطعات رابط از جنس چینی استفاده شده باشه بمنظور ارزان سازی بیشتر ازین باید مراقبش بود

...........:icon_pf _99_: :icon_pf _99_: :icon_pf _99_:

ARASH
05-08-1398, 11:27 بعد از ظهر
سلام دوستان من این موتور تازه گرفتم میخاستم یه سوال از خدمتتون بپرسم
موتور تو دور پایین مثلا رو ۳ ثابت ک میخای نگه داری یه حالت خاصی داره ثابت واینمیسته و صدای بدی میده این طبیعیه ایا؟کلا البته یه مقدار صدای موتور زیاده

- - - Updated - - -

موتور تو دور پایین مثلا رو ۳ ثابت ک میخای نگه داری یه حالت خاصی داره ثابت واینمیسته و صدای بدی میده این طبیعیه ایا؟کلا البته یه مقدار صدای موتور زیاده

KTM Lover
14-08-1398, 10:35 قبل از ظهر

آرش جان، مبارک باشه؛ ای شالله چرخش برات بچرخه.
من از علیرضا فرزین یاد گرفتم که دور موتور وقتی که تراتل یا همون گاز رو دست نزدی { در حالت ایست (Idel)} توسط استپر موتور تنظیم می شه و اگر تو اون مشکل داری بحث دیگریست.
یه اصطلاح دیگه هم هست به عنوان Sput (ریپ زدن) و یا Misfire (صدای بوم بوم یهویی انجین) که این ها هم می تونه علت های مختلفی داشته باشه
از اینکه که تو باکت آب رفته باشه یا شمع ها خیس باشه (؟!) گرفته تا مسائل مربوط به دریچه گاز و ....

من خودم در دور پایین و سرعت پایین مشکل دارم البته توصیفش سخته ولی انگار این جوریه که گاز خیلی حساسه به این معنی که تو دنده یک یا حتی دو تا یه ذره گاز بدم یهو دور موتور بالا می ره و موتور اصلا می پره! {البته این که من آماتور هستم هم تو این قضیه بی تاثیر نیس}

- - - Updated - - -

آرش جان، مبارک باشه؛ ای شالله چرخش برات بچرخه.
من از علیرضا فرزین یاد گرفتم که دور موتور وقتی که تراتل یا همون گاز رو دست نزدی { در حالت ایست (Idel)} توسط استپر موتور تنظیم می شه و اگر تو اون مشکل داری بحث دیگریست.
یه اصطلاح دیگه هم هست به عنوان Sput (ریپ زدن) و یا Misfire (صدای بوم بوم یهویی انجین) که این ها هم می تونه علت های مختلفی داشته باشه
از اینکه که تو باکت آب رفته باشه یا شمع ها خیس باشه (؟!) گرفته تا مسائل مربوط به دریچه گاز و ....

من خودم در دور پایین و سرعت پایین مشکل دارم البته توصیفش سخته ولی انگار این جوریه که گاز خیلی حساسه به این معنی که تو دنده یک یا حتی دو تا یه ذره گاز بدم یهو دور موتور بالا می ره و موتور اصلا می پره! {البته این که من آماتور هستم هم تو این قضیه بی تاثیر نیس}

n00brider
20-08-1398, 01:13 بعد از ظهر
دوستان، من دیشب داشتم خوش و خرم می‌رفتم که تا رفیقم ترکم نشست دیگه موتور استارت نزد. نه استارت برقی نه هندل. وزن خودم و دوستم مجموعا ۱۳۰ کیلو می‌شه. یه صدای ریز برق حتی وقتی موتور خاموش بود می‌داد و چون عجله داشتم و از خونه دور بودم موتور رو یه تعمیرگاه خوابوندم. برق تو موتور بود و چراغ‌ها کار می‌کردن. کسی مشکل مشابه داشته؟ تعمیرگاهه شمع رو باز کرد و مستقیم اتصال زد ولی استارت نخورد و گفت مشکل برق داره، خودم احساس کردم شاید یکی از اتصالات باز شده.

یه مشکل دیگه که چند وقته احساس می‌کنم اینه که وقتی کلاچ رو رو دنده تا ته می‌گیرم و خودم موتور رو حرکت می‌دم، به سختی حرکت می‌کنه ولی خاموش نمی‌کنه. سر در نمیارم، انگار کامل خلاص نشده باشه. وقتی رو دنده نیست راحت میشه حرکتش داد. مشکل خیلی حادی برام نیست ولی ممکنه آسیبی به موتور بزنه؟

آپدیت:
خب برگشتم چند صفحه قبل ظاهرا یکی از دوستان هم همین مشکل استارت نخوردن رو داشته و از فیوز بوده. البته من یه صدایی می‌شنوم. بریم ببینیم چه میشه.

KTM Lover
20-08-1398, 04:03 بعد از ظهر
دوستان، من دیشب داشتم خوش و خرم می‌رفتم که تا رفیقم ترکم نشست دیگه موتور استارت نزد. نه استارت برقی نه هندل. وزن خودم و دوستم مجموعا ۱۳۰ کیلو می‌شه. یه صدای ریز برق حتی وقتی موتور خاموش بود می‌داد و چون عجله داشتم و از خونه دور بودم موتور رو یه تعمیرگاه خوابوندم. برق تو موتور بود و چراغ‌ها کار می‌کردن. کسی مشکل مشابه داشته؟ تعمیرگاهه شمع رو باز کرد و مستقیم اتصال زد ولی استارت نخورد و گفت مشکل برق داره، خودم احساس کردم شاید یکی از اتصالات باز شده.

یه مشکل دیگه که چند وقته احساس می‌کنم اینه که وقتی کلاچ رو رو دنده تا ته می‌گیرم و خودم موتور رو حرکت می‌دم، به سختی حرکت می‌کنه ولی خاموش نمی‌کنه. سر در نمیارم، انگار کامل خلاص نشده باشه. وقتی رو دنده نیست راحت میشه حرکتش داد. مشکل خیلی حادی برام نیست ولی ممکنه آسیبی به موتور بزنه؟

آپدیت:
خب برگشتم چند صفحه قبل ظاهرا یکی از دوستان هم همین مشکل استارت نخوردن رو داشته و از فیوز بوده. البته من یه صدایی می‌شنوم. بریم ببینیم چه میشه.

ساده ترین موضوع که می تونه مانع روشن شدن باشه، سنسور جک هست. البته اگر از موتور خودم درست تو ذهنم مونده باشه، موتور استارت می خوره ولی روشن نمیشه. قاعدتا کلید قطع کن رو هم روی حالت وصل گذاشتین (متاسفانه من خودم همیشه این رو سوتی می دم)

اول باتری رو چک کنین (که مشخص هست این کار رو انجام دادین)
اگر باتری اوکی بود، سیستم سیم کشی و کانکتورها رو چک کنین
اگر اون ها هم درست بود شمع ها رو چک کنین
اگر شمع ها سالم بود، ولتاژ سیم پیچ رو باید چک کنین،
اگر ولتاژ درست بود، سیم پیچ رو بایستی عوض کنین
اگر ولتاژ درست نبود که ممکنه عب از جاهای دیگه باشه که تخصصی تر هست مثل مشکل در کلید استارت کلید قطع کن مشکل ولتاز سنسور میل بادامک حتی!
و اگر از این ها نبود از ECU هست!

n00brider
20-08-1398, 04:54 بعد از ظهر
ساده ترین موضوع که می تونه مانع روشن شدن باشه، سنسور جک هست. البته اگر از موتور خودم درست تو ذهنم مونده باشه، موتور استارت می خوره ولی روشن نمیشه. قاعدتا کلید قطع کن رو هم روی حالت وصل گذاشتین (متاسفانه من خودم همیشه این رو سوتی می دم)

اول باتری رو چک کنین (که مشخص هست این کار رو انجام دادین)
اگر باتری اوکی بود، سیستم سیم کشی و کانکتورها رو چک کنین
اگر اون ها هم درست بود شمع ها رو چک کنین
اگر شمع ها سالم بود، ولتاژ سیم پیچ رو باید چک کنین،
اگر ولتاژ درست بود، سیم پیچ رو بایستی عوض کنین
اگر ولتاژ درست نبود که ممکنه عب از جاهای دیگه باشه که تخصصی تر هست مثل مشکل در کلید استارت کلید قطع کن مشکل ولتاز سنسور میل بادامک حتی!
و اگر از این ها نبود از ECU هست!

ممنون. ظاهرا یکی از کانکتور خیس شده اتصالی کرده بود. الآن به ذهنم می‌رسه همه کانکتورها رو لنت بکشم ولی روش درست حسابی تر نداریم مانع خیس شدن باشه؟ من تو بارون زیاد می‌زنم بیرون.

s.mm
20-08-1398, 05:36 بعد از ظهر
ممنون. ظاهرا یکی از کانکتور خیس شده اتصالی کرده بود. الآن به ذهنم می‌رسه همه کانکتورها رو لنت بکشم ولی روش درست حسابی تر نداریم مانع خیس شدن باشه؟ من تو بارون زیاد می‌زنم بیرون.

مگه کانکتوراش واتر پروف نیست؟؟!
پالس هاککتور های اصلیش واتر پروفه

یکی از راه هاش گیریس اندود کردن کانکتور ها هست

یک راه دیگه تعویض با نوع واتر پروفش هست که لاله زار کوچه شاهچراغی می فروشند.

میلاد محمودی
21-08-1398, 09:00 قبل از ظهر
جالبه که واتر پروف نیست.
اینطوری که با هر نمی موتور روشن نمیشه.

ARSH
01-09-1398, 09:18 بعد از ظهر
وقتی این موتور سرده دور موتورش بازی داره
درسته ؟ یه ذره درجا میزاری کار میکنه 20 30 ثانیه حتی کمتر
دیگه ثابت میشه میزون میشه
مشکلی داره یا کلا همینطوریه خودش تنظیم میکنه استپرش ؟
یه دونه گرفتم 97 سفید
بد نیست باحاله

- - - Updated - - -

یاسا بندازم زیرش ؟ یا سُر میخوره ؟ زیاد اهل خوابوندن و اینا نیستم کلا اروم میرم تو شهر
اگه تخیلی سر میخوره بردارم خارجی بندازم عقبش صافه

KTM Lover
02-09-1398, 08:34 قبل از ظهر
یه دونه گرفتم 97 سفید
بد نیست باحاله

- - - Updated - - -

یاسا بندازم زیرش ؟ یا سُر میخوره ؟ زیاد اهل خوابوندن و اینا نیستم کلا اروم میرم تو شهر

بسیار بسیار مبارکه. ای شالله چرخش برات بچرخه!
من که واسه عقب پیرللی دارم (همون لاستیکی که روش بود)، تو موقعیت هایی که ترکیب درست ترمز عقب و جلو رو رعایت نکردم، دم موتور سر خورده. البته این رو هم عرض کنم که سوتی خود بنده بوده که اونقدر با ترمز عقب کار کردم.

gezhen
02-09-1398, 11:27 قبل از ظهر
یه دونه گرفتم 97 سفید
بد نیست باحاله

- - - Updated - - -

مبارک باشه نه موردی نداره کلا انژکتور همینه نحوه کارش البته نباید خیلی باشه
صد در صد پیرلی بهتره

ARSH
02-09-1398, 01:46 بعد از ظهر
مخلصم واس خودتونه ممنون ازتون
روش پیرلی یه دونه ولی خب 15 درصد فک کنم نهایتا من یاسا رو سی بی انداختم رفتم شمال اذیت نکرد ولی حس میکنم قراره سر بخوره رو این البته تو این فصل اما خب شکی نیست خارجی بهتره . حالا بینم جیب کدومو میسنجه :)))))))
گازخور ایناشم بد نیست خوبه نشیمنش هم باحاله اذیت نکرد یکم سوار شدم فک نکنم کمر اینارو اذیت کنه رو مچ هم فشار نبود
صدای دور پایینش خوب نیست جاروبرقیه . یکم گاز میدی بهتر میشه
ترمزاش خیلی خوبه
اون حالت هم که گفتم اره کمه امروز دقت کردم 7 8 ثانیه بود کلا
دستتون درد نکنه رفقا

ARSH
03-09-1398, 11:46 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]

ARSH
04-09-1398, 12:21 قبل از ظهر
اقا یه سوال من دنبال روغن و میزانش و این چیز میزا بودم
از صفحه اول خوندم تا 20 صفحه اینا بحث سر این بود که این چینیه یا هندیه یا پاکستانیه یا ایتالیایی
یکی به من بگه روغن که اینی میریزم هیچی .
چقدر باید بریزیم ؟ فیلترم میخوام عوض کنم چقدر بریزم کلا ؟

بعد اینکه یه چیزی لاستیک 140 گیر نمیکنه به جایی ؟
لامپ چرا کوچیکشم سوخته یکیش این دو تا لامپ کوچیکا که دو طرف چراغه یکیش سوخته اینم عوض کنیم چی بزنیم جاش مشتی تر شه ؟

Alireza Farzin
04-09-1398, 03:47 قبل از ظهر
از صفحه اول خوندم تا 20 صفحه اینا بحث سر این بود که این چینیه یا هندیه یا پاکستانیه یا ایتالیایی

لامپ چرا کوچیکشم سوخته یکیش این دو تا لامپ کوچیکا که دو طرف چراغه یکیش سوخته اینم عوض کنیم چی بزنیم جاش مشتی تر شه ؟

امید خان مبارکت باشه, ""ایشالله چرخش برات بچرخه""
اگر بیست صفحه دیگه هم میخوندی, همین بود,.....اون اوایل بحث اینکه این موتور کجائیه خیلی داغ بود,.....

تا اونجائی که من میدونم برای تعویض روغن و فیلتر, دقیقا 1.25 لیتر باید بریزی,
در مورد لاستیک عقب فکر میکردم فابریکشم 140 هست,.....به کجا ممکنه گیر بکنه؟؟؟,...

gezhen
04-09-1398, 09:04 قبل از ظهر

عقب فابریک 150هستش شما تا 180 هم میتونی بندازی به هیچ جا هم گیر نمیکنه
چراغ کوچیکا سلیقه ای هستش ولی یخی جالبه
روغن و فیلتر هم عوض کنی نشانگر داره حدود 1250 حله
یکمم نگاه موتور کن همه چی گیرت میاد

ARSH
07-09-1398, 01:20 قبل از ظهر
ردیفه دمتون گرم کاراشو کردم مشتی شد
خوشم میاد از سواریش
دنده هاش نرم جا میره
صدای انجینش رو مخه یکم چند تا دیگه رو هم دیدم همون صدا رو داشتن صدای اضافه عجیب نیست همون صدای کارکرد انجین هست
برای شهر جوابه موتور خوبیه برای کارای شهر یه ان اس داشتم موتور بدی نبود اما این از ان اس بهتره مخصوصا مدل نشستن روش
مصرفشم بد نیست خوبه
دو سیلندرشم همینطوری باحال باشه میگیرم
دستتون درد نکنه بابت راهنمایی و کمک

حسن موتوری
21-09-1398, 08:37 بعد از ظهر
سلام وقت همگی بخیر !
دوستان یه موتور بنتلی ۲۵۰ تک سیلندر مدل ۹۵ هست ، واسه یکی از دوستامه
این موتور یکسال خواب بوده ، الآن به محض باز کردن سوئیچ فن موتور روشن میشه و دائما کار میکنه
موتور هم هیچ مشکلی نداره و تک استارت روشن میشه حتی تو سرما
کسی میدونه مشکل دائم کارکردن فن از چی میتونه باشه ؟
ممنون

gezhen
22-09-1398, 09:53 قبل از ظهر
سلام وقت همگی بخیر !
این موتور یکسال خواب بوده ، الآن به محض باز کردن سوئیچ فن موتور روشن میشه و دائما کار میکنه
ممنون

بنلی تک مدل 95 یکم مشکل برقی داشت مثل همین چیز خاسی نیست احتمال زیاد دوستتون این کارو کرده یا اتصالی ایجاد شده که در هر دو صورت میتونی ببری تعمیرکار برات درست کنه میدونم میخوای خودت دستکاری کنی توصیه میکنم همچین کاری نکنی چون میزنی یه جای دیکه به گا میدی اگرم میخوای بخریش از 96 به بعد بخر هیچ مشکلی نداره

Alireza Farzin
22-09-1398, 08:59 بعد از ظهر
بنلی تک مدل 95 یکم مشکل برقی داشت مثل همین چیز خاسی نیست احتمال زیاد دوستتون این کارو کرده یا اتصالی ایجاد شده که در هر دو صورت میتونی ببری تعمیرکار برات درست کنه میدونم میخوای خودت دستکاری کنی توصیه میکنم همچین کاری نکنی چون میزنی یه جای دیکه به گا میدی اگرم میخوای بخریش از 96 به بعد بخر هیچ مشکلی نداره

با سلام,
آقای gezhan عزیز,....با تشکر از پست مفیدتون,.اما بهتر نبود از واژه دیگه ائی بجای""به گا میدی"" استفاده میکردید.....با گفتن این واژه ها درجه فرهنگی این سایت و مخاطب رو نشون میدید....اگر فکر میکنید این سایت و اعضائش لیاقت سطح فرهنگی بهتر از این رو ندارن,.....باز هم از این واژه ها استفاده بکنید,......تشکر,

- - - Updated - - -

سلام وقت همگی بخیر !
ممنون

با سلام,
تو بیشتر موتور های انژکتوری سوئیچ حرارتی رادیاتور((فشنگی)),...مستقیما فن رادیاتور رو راه نمیندازه,..... کامپیوتر این کار رو میکنه,.....
یکی از سیم های فشنگی رو در بیار ببین فن خاموش میشه یا نه,.....اگر فن خاموش شد,.....فشنگی داره اطلاعات غلط به کامپیوتر میفرسته,.......اگر نمیخوای خرجش کنی,....یه سوئیچ سر راهش قرار بده و دستی خاموش روشنش کن,.....

میلاد محمودی
23-09-1398, 09:17 قبل از ظهر
فشنگی را باید عوض کنی به قول مکانیکها داره دروغ میگه به ای سی یو

gezhen
23-09-1398, 10:52 قبل از ظهر
[QUOTE=Alireza Farzin;332674]با سلام,
آقای gezhan عزیز,....با تشکر از پست مفیدتون,.اما بهتر نبود از واژه دیگه ائی بجای""به گا میدی"" استفاده میکردید.....با گفتن این واژه ها درجه فرهنگی این سایت و مخاطب رو نشون میدید....اگر فکر میکنید این سایت و اعضائش لیاقت سطح فرهنگی بهتر از این رو ندارن,.....باز هم از این واژه ها استفاده بکنید,......تشکر,

- - - Updated - - -
بله شما درست میگین من حالت عامیانه صحبت کردم و منظوری نداشتم خیلی هم به بچه های اینجا احترام میذارم چون تمام اطلاعات درست رو از اینجا گرفتم و از تمام بچها به جز شما عذر میخوام
شما هم چیزی پیدا نمیکنی بگی من حضور دارم یه عرض اندامی میکنی بعضی وقتا
متاسفانه معنی فرهنگ رو اشتباه به عرضتون رسوندن و معنی تذکر رو قصدتون اگه تذکر بود خوشحال میشدم هرجند برداشت شما اشتباه بود شما صحبت منو رو به خودتون بگیرید
خوشحال میشم از نظرات فنی و علمی شما کاملا بی بهره باشم
بازم از بچهای که فکر میکنند اون کلمه من منظور دار بود معذرت میخوام به جز همین حاجی (شعبه دیگری هم ندارد

- - - Updated - - -

[QUOTE=Alireza Farzin;332674]با سلام,

- - - Updated - - -
بله شما درست میگین من حالت عامیانه صحبت کردم و منظوری نداشتم خیلی هم به بچه های اینجا احترام میذارم چون تمام اطلاعات درست رو از اینجا گرفتم و از تمام بچها به جز شما عذر میخوام
متاسفانه معنی فرهنگ رو اشتباه به عرضتون رسوندن و معنی تذکر رو قصدتون اگه تذکر بود خوشحال میشدم هرجند برداشت شما اشتباه بود شما صحبت منو رو به خودتون بگیرید
بازم از بچهای که فکر میکنند اون کلمه من منظور دار بود معذرت میخوام به جز همین حاجی (شعبه دیگری هم ندارد

Alireza Farzin
24-09-1398, 03:21 قبل از ظهر
- - - Updated - - -

با سلام,
آقای gezhen عزیز,....با تشکر از پست مفیدتون,.اما بهتر نبود از واژه دیگه ائی بجای""به گا میدی"" استفاده میکردید.....با گفتن این واژه ها درجه فرهنگی این سایت و مخاطب رو نشون میدید....اگر فکر میکنید این سایت و اعضائش لیاقت سطح فرهنگی بهتر از این رو ندارن,.....باز هم از این واژه ها استفاده بکنید,......تشکر,

- - - Updated - - -

سلام,
آقای gezhen,.....صحبت از منظور داشتن یا نداشتن شما در استفاده اون واژه نیست,.....نه عزیز من,.....من به خودم نگرفتم,.....من فقط گفتم شعور فرهنگی پایین میاد وقتی که ما کلمه قشنگتر داریم استفاده بکنیم ولی نمیکنیم,.....

به عنوان یاد آوری:

قانون شماره 2) کاربران سايت مي بايست در هنگام ارسال پيغام در انجمن ها از کلمات مناسب استفاده نمايند. در صورت مشاهده کلمات رکيک و نامناسب ، اكانت آن كاربر در اولين فرصت حذف خواهد شد و دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد,....

حالا شماها (منظورم اعضای دیگه که از پست شما تشکر کردن هم هست), این واژه ها رو عامیانه و بی منظور میدونید,......من نه,....میگم اینجور واژه ها دیگه عامیانه نیست و رکیک به حساب میاد,......دیگه هم این بحث رو به کل کل نکشونید,....,

KTM Lover
24-09-1398, 08:21 قبل از ظهر
من با علیرضا فرزین عزیز موافقم، همین طور با Gezhen عزیز.

درسته به قول Gezhen که این کلمات خیلی رایج شده ولی این دلیل نمیشه که قبح اون رو بشه نادیده گرفت. من هم یه ذره شوک شدم وقتی به اون کلمه رسیدم.
اگر میخوایم که سایت و گروه هامون سالم بمونه، تمیز بمونه، افراد از خوندن اون حس کنن که واقعا یه سری افراد حرفه ای دارن بهشون راهنمایی میدن، حتما باید از ادبیات حرفه ای استفاده کنیم.

علیرضا فرزین هم هیچ چیز شخصی با کسی نداره، حتی به چهره خیلی از ماها رو نمیشناسه. پس اگر چیزی می گه برای حرفه ای نگه داشتن این محیط هست.

linux_linda
24-09-1398, 09:39 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]یک-نقطه-ضعف-در-موتورسیکلت-های-بنلی

بنظرتون این تحلیل درسته؟

Alireza Farzin
25-09-1398, 12:53 قبل از ظهر
یک نقطه ضعف در موتورسیکلت های بنلی ([Only registered and activated users can see links]یک-نقطه-ضعف-در-موتورسیکلت-های-بنلی)

بنظرتون این تحلیل درسته؟

سلام,
من تقریبا 8 ماه پبش به این متن برخوردم,....به یکی دو مورد دیگه هم برخوردم,....همه راجب به 250 دو سیلندر صحبت میکردند نه تک سیلندر,....تو متن اصلی یه سری اشخاص پست هم گذاشته بودن,....,یکیشون میگفت سی, چهل هزارتا با موتورش رفته و به این مشکل بر نخورده,....میگفت تو یه گروه چهل, پنجاه بنلی 300 سوار هست که هیچکدومشون به این مورد برنخوردن,......
خودم از رو کنجکاوی زین موتورم رو باز کردم و اشکالی در محل قرارگیری ECM ندیدم,....

میلاد محمودی
25-09-1398, 08:32 قبل از ظهر
محل قرارگرفتن ای سی یو و شارژر مهمه و جاگذاریش احتیاج به فکر و طراحی داره از دو جهت یکی همونطور که این مقاله گفته تحت فشار نباشه یکی تحت حرارت انجین نباشه مثلا تو هیوسانگ این مورد بود هم شارژر هم ای سی یو تحت حرارت بودن و مشکل شارژر داشت و داغ میشد خاموش میشد که عیب ای سی یو برطرف شد اما شارژر نه.
تو بنلی هم همینطوره به نظر من تحلیلش درسته و ای سی یو نباید زیر زین باشه.

linux_linda
25-09-1398, 11:49 قبل از ظهر
احتمالا برای جلوگیری از سرقت ecu رو گذاشتن جاییکه نشه بلندش کرد اما حرارت انجین رو حساب نکردن

KTM Lover
25-09-1398, 01:46 بعد از ظهر
فک نکنم نیاز به جابجایی باشه، من تا حالا از کسایی که این موتور رو دارن این رو نشنیده بودم. (منظورم دوستان اینستاگرامی هست)
ولی اگر واقعا این موضوع اینقد مهمه نمیشه عایقش کرد؟

مثل این که پیشنهاد داده بودن که در زمستون باتری موتور رو عایق کنیم که عملکردش افت نکنه

- - - Updated - - -

فک نکنم نیاز به جابجایی باشه، من تا حالا از کسایی که این موتور رو دارن این رو نشنیده بودم. (منظورم دوستان اینستاگرامی هست)
ولی اگر واقعا این موضوع اینقد مهمه نمیشه عایقش کرد؟

مثل این که پیشنهاد داده بودن که در زمستون باتری موتور رو عایق کنیم که عملکردش افت نکنه

Alireza Farzin
25-09-1398, 09:19 بعد از ظهر
احتمالا برای جلوگیری از سرقت ecu رو گذاشتن جاییکه نشه بلندش کرد اما حرارت انجین رو حساب نکردن

سلام,
اونجا حرارتی به اون صورت وجود نداره,....اگر داشت,.....اول باطری و نشیمنگاه موتورسوار رو اذیت میکرد تا ECM,....,
در ضمن این متنی رو که گذاشتین داره راجب به سوکت ها و اتصالات ECM صحبت میکنه نه خود ECM

میلاد محمودی
26-09-1398, 09:14 قبل از ظهر
برای جلوگیری از سرقت که خیلی جاگذاری بدیه چون راحتترین جا که میشه بازش کرد زین موتورهو
در مورد حرارت قطعا ای سی یو به شاسی وصل شده و شاسی هم به شدت داغ میشه تمام قسمتهاش میتونید وقتی چند ساعت رانندگی میکنید دست بزارید به تمام قسمتهای شاسی حتی دمبی عقب و دوشاخ عقب
زین پلاستیکه و حرارت رو خیلی کم منتقل میکنه فکر کنم همه بلد باشن دیگه
در مورد مقاله هم عرض کنم فشار به سوکتها رو گفته در زمان دو ترک سوار کردن به خصوص که کاملا درست میگه چون زین بنلی یه تکه هست کمتر موتوری هست که دیگه زین یه تکه داشته باشه و شاید این عمل باعث فشار اوردن به سوکتهای ای سی یو میشه.

KTM Lover
26-09-1398, 10:14 قبل از ظهر
برای جلوگیری از سرقت که خیلی جاگذاری بدیه چون راحتترین جا که میشه بازش کرد زین موتورهو
در مورد حرارت قطعا ای سی یو به شاسی وصل شده و شاسی هم به شدت داغ میشه تمام قسمتهاش میتونید وقتی چند ساعت رانندگی میکنید دست بزارید به تمام قسمتهای شاسی حتی دمبی عقب و دوشاخ عقب
در مورد مقاله هم عرض کنم فشار به سوکتها رو گفته در زمان دو ترک سوار کردن به خصوص که کاملا درست میگه چون زین بنلی یه تکه هست کمتر موتوری هست که دیگه زین یه تکه داشته باشه و شاید این عمل باعث فشار اوردن به سوکتهای ای سی یو میشه.

پس احتمالا من که موتور ریس دارم و زین دو تیکه دارم مشکلی از لحاظ فشار به سوکت ندارم، درسته؟؟ :22:

linux_linda
26-09-1398, 11:52 قبل از ظهر
زمستون شد وموتور باید ارزونتر معامله بشه الان قیمت موتور های صفر دوباره گرون شد
بنلی 250 تک سیلندر شده 30 هفته پیش 28 بود

KTM Lover
26-09-1398, 12:10 بعد از ظهر
زمستون شد وموتور باید ارزونتر معامله بشه الان قیمت موتور های صفر دوباره گرون شد
بنلی 250 تک سیلندر شده 30 هفته پیش 28 بود

موتورکده که قیمت TNT25 رو هم از این گرون تر زده

Alireza Farzin
27-09-1398, 12:43 قبل از ظهر

آقای "Linux_Linda" سلام,

از روی عکس اواتارتون معلومه که سنی ازتون گذشته,.....منظورم اینه که سردی و گرمی روزگار رو چشیدین و به این دنیا با چشم بازتری نگاه میکنید,

قبلا تو پست تون گفته بودین که کشور چین,....قطعات با کیفیت پائین درست میکنه,...ما قبول کردیم,....اما الان میگید""حرارت انجین رو حساب نکردن"",

شما چینی ها رو چقدر بی کفایت و نخود مغز میدونین,.....بخاطر اینکه محل قرار گیریه ECU, تو اکثر موتور ها چند جا بیشتر نیست,....علم غیب هم نمیخواد, که کجا قرارش بدیم,.....ماشین نیست که بشه باطری رو از جلو ماشین برد صندوق عقب,...

نمیدونم با چند تا چینی برخورد داشتین,.....من 25 ساله باهاشون برخورد دارم.....در کل بسیار ادم های باهوشی هستن,.....اگر از ما باهوش تر نباشن,....کم هوشتر هم نیستن,.....

اگر ما از هر صد نفرمون یه نفر نابغه باشه و اونها از هر پانصد نفر,.....هنوز چهار برابر ما نابغه دارن,.....و این نابغه ها تو تمام قسمت های تکنولوژیشون دارن کار میکنن, فقط ضابطه هائی در کشورشون وجود داره که بعضی وقت ها از یه جائی جلوتر نمیرن,...

دیزاینر کارش دیزاین کردنه,.....سازنده باید تمام قسمت های دیزاین رو بدون عیب پیاده بکنه,.....یه مثال ساده;

دیزاینر, رادیاتور اب بنلی1130 رو بغل انجین دیزاین کرده نه جلوی انجین,.....حالا اگر انجین داغ بکنه,...میگن ایتالیائی ها دیزاین کردن بلد نیستن,.....

- - - Updated - - -

آقای میلاد محمودی سلام,

گفتید ECU به شاسی وصل هست و شاسی به شدت داغ میشه,.....این به شدت داغ شدن,....منظورتون چند درجه هست,....بخاطر این که دست انسان از 55 درجه به بالا شروع میکنه به سوختن,....

یکمقدار عددی براتون عنوان بکنم, اگر هر جائی غلط و یا اشکال داشت,....لطفا بگید,...من در خدمتتون هستم,

درجه حرارت آب از 105 درجه(تو همین رنج,....بعضی موتورها کمی بالاتر هستن) به هیچ عنوان نباید بالاتر بره وگرنه انجین صدمه غیر قابل جبران میبینه(بخاطر اینکه درجه حرارت روغنهای معمولی نباید از 120 درجه بالاتر بره),....
فن که تو 98 درجه شروع میکنه به کار کردن که نزاره حرارت از 100 درجه بالاتر بره,.....بیرون موتور هم همین حرارتو داره کمی کمتر,.....حالا فکر میکنید این حرارت چقدرش از طریق شاسی میرسه به ECU,.....
شاسی از اهن درست شده نه آلومینیوم,.....آلومینیوم میتونه 75 درصد حرارت رو در این شرایط انتقال بده.......شاسی اهنی کمتر,.....

بله شاسی ممکنه وقتی دست که میزنید دستتون رو بسوزونه ولی حرارت 60, 70 درجه برای ECU چیزی نیست,

ECUها درست میشن که در رنج دمای منهای 40 تا 120 درجه کارشونو به خوبی انجام بدن,.....حالا کیفیت یه ECU پایین هست ربطی به محل قرار گیریش نداره,....

درضمن,.....الان مدتی میشه که KTM جدیدتون رو گرفتین,.....کمی از تجربیاتتون با این موتور بگید,......تشکر

gezhen
30-09-1398, 11:30 قبل از ظهر
کسی از بچه ها بنلی 98 نخریده؟ میخوام باز تک بگیرم قیمت 98 خیلی بهتره
خواستم تفاوتش با مدل های پایین تر بدونم به جز لاستیک ها چیزی تغییر نکرده؟ بهتر یا بدتر نشده؟

نیما نادری
30-09-1398, 02:54 بعد از ظهر
یکم صبر کن فیس لیفت شده بیاد ،تغییراتش خیلی جالبتره

omidco2003
30-09-1398, 08:14 بعد از ظهر
یکم صبر کن فیس لیفت شده بیاد ،تغییراتش خیلی جالبتره

توی سایت چین مدل جدید رو با abs زده
توی ایران هم با abs میاد یا بدون اون؟

KTM Lover
01-10-1398, 07:01 قبل از ظهر
کسی از بچه ها بنلی 98 نخریده؟ میخوام باز تک بگیرم قیمت 98 خیلی بهتره
خواستم تفاوتش با مدل های پایین تر بدونم به جز لاستیک ها چیزی تغییر نکرده؟ بهتر یا بدتر نشده؟

مگه لاستیک ها چه تغییری کرده؟

موتورهای بنللی که توسط نیکران موتور توزیع میشه هیچ کدوم با ABS نمیان!

نیما نادری عزیز، اگر فیس لیفت 25 هست عکس ها رو بزارین
الان چند وقتی هست که فیس لیفت 250 (جفت سیلندر خیابونی) توزیع شده، رنگ ها قشنگ تر شده به نظرم.

نیما نادری
01-10-1398, 12:24 بعد از ظهر
لاستیک ایران یاسا شده ABS هم تا الان خبری نیست علتش تفاوت قیمت باید باشه
هر وقت NS 200 و آپاچی 200 نسخه ABS برسه اینام برای رقابت میارن

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links](1).jpg ([Only registered and activated users can see links])

linux_linda
01-10-1398, 12:41 بعد از ظهر
وقتی میگن لوازم مصرفی بنلی گرونه به این دلیل :

[Only registered and activated users can see links]لنت-ترمز-عقب-موتور-سیکلت-مدل-te02go-مناسب-برای-بنلی-250

[Only registered and activated users can see links]دسته-ترمز-و-کلاچ-موتورسیکلت-مدل-t25g-مناسب-برای-بنلی-مجموعه-2-عددی

[Only registered and activated users can see links]لنت-ترمز-عقب-موتور-سیکلت-مدل-249r-مناسب-برای-بنلی

KTM Lover
01-10-1398, 01:17 بعد از ظهر

[Only registered and activated users can see links]لنت-ترمز-عقب-موتور-سیکلت-مدل-te02go-مناسب-برای-بنلی-250

[Only registered and activated users can see links]دسته-ترمز-و-کلاچ-موتورسیکلت-مدل-t25g-مناسب-برای-بنلی-مجموعه-2-عددی

[Only registered and activated users can see links]لنت-ترمز-عقب-موتور-سیکلت-مدل-249r-مناسب-برای-بنلی

البته خود بنللی هم موتور تقریبا الکی گرونی هست.
کاملا با شما موافقم! حالا این کتی کلاچ و اینا که تزئینی هست ولی روی اقلام مصرفی/یدکی مثل لنت، صفحه کلاچ و اینا خیلی باید دقت داشت. معیار واقعی برای خرید موتور به نظرم ایناست.

ARSH
01-10-1398, 03:13 بعد از ظهر
کتی کلاچ و ترمز قهرمانی کلا گرونه الان معمولیش ( غیر اورجینال برا کراس و اندرو های سوپاپ دار 550 هست فروش lightech )
کلا لوازم قهرمانی گرونه ولی من خودم یه دو سیلندر رو میخوام فول قهرمانی کنم تا عید انجام میدم

- - - Updated - - -

خیلی قشنگه این فیس لیفتش که
ارتفاع عقبش انگار اومده بالاتر

نیما نادری
01-10-1398, 05:04 بعد از ظهر

تازه اینا اصلی نیست

لنت عقب اصلی ۳۸۰.۰۰۰ هزار چندماه پیش خریدیم

قطعا لوازم یدکی باید ملاک خرید باشه

اول موجود بودنش دوم قیمتش

TNT25الان هم از NS ارزونتره لنت عقبش ۴ برابر NS قیمتشه !!!!

این موضوع خیلی مهمه ، برای کسی که ۲۰۰ میلیون پول موتور میده

نه برای قشر معمولی خیلی مهم تره

linux_linda
01-10-1398, 06:46 بعد از ظهر
تازه اینا اصلی نیست

پس فقط بهترین گزینه همون هیرو تریلر است

نیما نادری
01-10-1398, 07:50 بعد از ظهر
پس فقط بهترین گزینه همون هیرو تریلر است

عالیه مبارکت باشه

Afshin007
02-10-1398, 05:03 قبل از ظهر

​با این هزینه های بنلی باید قدره ان اسمو بیشتر بدونم ///

KTM Lover
02-10-1398, 07:06 قبل از ظهر
تازه اینا اصلی نیست

نیما جان حرفت به دل نشست، واسه من که با کلی قرض و وام تونستم موتورم رو بخرم دیگه جایی برای این هزینه های بالا نمی مونه

در ضمن خیلی خوش به حال پایتخت نشینان هست، برعکسش ما تو شهرستان بابت هر چیز کوچیکی، با فرض این که گیر بیاد، باس کلی پول بدیم!
آخرش هم اگر اوریجینال باشه، می فهمیم که طرف بهمون الکی گرون انداخته! چون موتور خاص تری نسبت به همشهری هامون سوار میشیم و تعدادش کمه تو شهرمون

نیما نادری
02-10-1398, 07:49 قبل از ظهر
سره همین موارد من فروختم موتورو ،کمک خواستین جنسی نبود بگید

KTM Lover
04-10-1398, 08:18 قبل از ظهر
سره همین موارد من فروختم موتورو ،کمک خواستین جنسی نبود بگید

حتما، بیزحمت نمی زارم.

آقا من یه سوال بیسیک و ابتدایی دارم! این که میگن موتور رو آچارکشی کنیم! دقیقا کجاهای موتور رو باید سفت کرد؟؟

نیما نادری
04-10-1398, 06:11 بعد از ظهر
تو بنلی ها کارخانه پیچ هارو جوری سفت میکنه که اکثرا مثل سنگن بعضی هرز شدن و تعدادی بریدن

تو دو تا بنلی که من دست زدم در مجموع حدود ۴ پیچ بریده بودن مثال،پیچ اهرم کلاچ دو سیلندر ،پیچ نگهدارنده پمپ ترمز عقب یکیش

پیچ دست موتور کلا نبسته بودن تو تک سیلندر پیچ اتصال رکاب ترک به شاسی و .....

در آچار کشی الان مد شده تا انژکتورهارم باز میکنن میشورن ولی به نظرم نمایشه

موتور نو که داره کار میکنه مرتب نیاز به این کارا نداره

من‌لیست وار میگم این مدل منه تا الانم مشکلی نداشتم

گریس کاری بلبرینگ چرخ جلو شامل باز کردن چرخ برداشتن درپوش بلبرینگ گریس کاری و بستن
گریس کاری بلبرینگ فرمان و تنظیم کمکها و فرمان
گریس کاری کتی ترمز و کلاچ و تنظیم کلاچ
تخلیه باک بنزین اگر چیزی توش میبینید
گریس کاری کلیه سوکتها سیم کشی جهت اتصال بهتر و سولفات نشدن وضد آب ، گریس مس
بررسی اتصالات بین کاربرات یا تروتل بادی و سیلندر و محفظه فیلتر هوا ، جایی تا نخورده باشه جایی هوا نکشه و....
سفت کردن پیچهای اتصال انجین به شاسی و دوشاخ عقب به انجین یا شاسی
گریس کاری لینکیج ،محل اتصال کمک عقب به دوشاخ عقب
گریس کاری بلبرینگهای دوشاخ عقب لازمه کلا باز بشه معمولا کسی نمیکنه
تنظیم زنجیر و چرخ عقب تنظیم کمک عقب
صداگیری جانمره و چک کردن تمام اتصالات فلاپها به باک و بدنه و شاسی و ....
تعویض مایعات و .... در صورت نیاز

یک روش داریم که دفتر چه موتور قسمت سرویسها رو ببینید و سر تایم خودش دستورالعمل رو اجرا کنید

ضمنا هرجا عبارت سفت کردن گفتم میزان مشخص داره که با ترکمتر باید اعمال بشه یا تجربی !!!

linux_linda
04-10-1398, 07:04 بعد از ظهر
یادمه سال 87 که روان 110 خریدم موتور لاستیک عقب با رینگ 16 کارخونه زده بود 3 تا اسپوک بعد از مدتی شکست بوش چرخ عقب شکست
بردم پیش آپاراتی گفت موتورهایی که رینگ شون اسپوک هستن وقتی صفر میخری حتما باید ببری تعمیرکار آچارکشی کنه

اما در مورد موتورهایی که این سال ها ساخته شدن اگر انجین موتور بصورت ckd از چین و هند وارد شده و آماده رو شاسی موتور میبنند
همون آچار کشی پیچ های شاسی و پیچ های چرخ کفایت میکنه

KTM Lover
05-10-1398, 07:22 قبل از ظهر
یادمه سال 87 که روان 110 خریدم موتور لاستیک عقب با رینگ 16 کارخونه زده بود 3 تا اسپوک بعد از مدتی شکست بوش چرخ عقب شکست
بردم پیش آپاراتی گفت موتورهایی که رینگ شون اسپوک هستن وقتی صفر میخری حتما باید ببری تعمیرکار آچارکشی کنه

اما در مورد موتورهایی که این سال ها ساخته شدن اگر انجین موتور بصورت ckd از چین و هند وارد شده و آماده رو شاسی موتور میبنند
همون آچار کشی پیچ های شاسی و پیچ های چرخ کفایت میکنه

من یه دوست بی نظیر دارم به از شما نباشه، این سری آچار کشی انجام داد، فک کنم زنجیر رو تنظیم کرد، آیینه ها رو برام وصل کرد، جانمره و گلگیر عقب رو وصل کرد.
دیفیوزر عقب رو که پیچ هاش هرز شده بود و افتاده بود رو وصل کرد.

مشکل من کلا با لرزش موتور هست. البته من موتور سنگین سوار نشدم ولی احساس می کنم این موتور ویبره داره! از یه دور موتوری (تا حالا به طور دقیق تمرکز نکردم که پیدا کنم) شروع به لرزش می کنه که به نظر من کاملا ناشی از انجین هست و لاغیر. چیزی که شک دارم اینه که ناشی از شل بودن اتصالات انجین به بدنه هست یا ناشی از لنگ بودن یا آنبالانس بودن قطعه ای در انجین.

البته این دوستم میگه تو حساس شدی و این خیلی طبیعی هست مخصوص برای این سبک موتور

میلاد محمودی
05-10-1398, 08:18 قبل از ظهر
قبلا کارخونه ها پیچها رو با دست میبستن و خب اکثرا شل بود و تا هزار کیلومتر تعدادیش میریخت . الان که پیشرفت کردن مثلا با بکس بادی سفت میکنن یا هرز میشه پیچها یا میبره.
الان موتور 86 میلیونی رو یکی از پیچهای براکت جلو که به شاسی وصل میشه رو هرز کردن بازم نمیشه یا پیچ اصلیه چراغ عقب رو انقدر سفت کردن که چراغ ترک برداشته تازه پیچ الن هم هست و اینقدر سفت کردن . ادعاشونم اسمونا سوراخ کرده و فقط نمایشگاه افتتاح میکنن و دک و پوز درست میکنن
اما تو اچارکشی الان مد شده همه چیو باز میکنن و میشورن و این کارها که اصلا لازم نیست چون پیچها چسب مخصوص داره وقتی بازش میکنی این چسب از بین میره و خودش باعث شل شدن میشه.

- - - Updated - - -

من یه دوست بی نظیر دارم به از شما نباشه، این سری آچار کشی انجام داد، فک کنم زنجیر رو تنظیم کرد، آیینه ها رو برام وصل کرد، جانمره و گلگیر عقب رو وصل کرد.
دیفیوزر عقب رو که پیچ هاش هرز شده بود و افتاده بود رو وصل کرد.

مشکل من کلا با لرزش موتور هست. البته من موتور سنگین سوار نشدم ولی احساس می کنم این موتور ویبره داره! از یه دور موتوری (تا حالا به طور دقیق تمرکز نکردم که پیدا کنم) شروع به لرزش می کنه که به نظر من کاملا ناشی از انجین هست و لاغیر. چیزی که شک دارم اینه که ناشی از شل بودن اتصالات انجین به بدنه هست یا ناشی از لنگ بودن یا آنبالانس بودن قطعه ای در انجین.

البته این دوستم میگه تو حساس شدی و این خیلی طبیعی هست مخصوص برای این سبک موتور
انجین که اگر کوچکترین مشکلی داشت اصلا روشن نمیش برادر چه برسه کار کنه یه کم لرزش طبیعیه اما پیچای دسته موتور رو اچار بنداز.

نیما نادری
05-10-1398, 03:14 بعد از ظهر
آقای ktm lover

چندتا صفحه قبلتر ببینی عکس اون پیچی که ماله دسته موتور نبستن

رو گذاشتم اگر مدل ریس دارین حتما چک کنین فکر کنم چون جاش بده

همرو نمیبندن ، الان این موتوری که من آچار کشی کردم مثل دمبه گاز میخوره

موتور اگر بخواد بلرزه باید درجا تست کنید ۴ تا گاز بدی مشخص میشه

اگر وقتی راه میفتی لرزش شروع میشه دیگه ربطی به انجین نداره

حالا ببین درجا گاز میدی هم میلرزه یا تو حرکت یا سرعت یا دوره موتور خاصی

مثلا روان۲۰۰ وقتی رو جکه گاز میدی همچین میلرزه نمه نمه میره جلو :gigglesmile:

linux_linda
05-10-1398, 07:40 بعد از ظهر
فیلم های خط تولید شرکت تویوتا در یوتوب هست پیچ ها رو با آچار بکس کنتوردار سفت میکنن درجه سفتی پیچ روی آچار بصورت دیجیتالی میزنه

نیما نادری
06-10-1398, 01:22 قبل از ظهر
الان موتور 86 میلیونی رو یکی از پیچهای براکت جلو که به شاسی وصل میشه رو هرز کردن بازم نمیشه یا پیچ اصلیه چراغ عقب رو انقدر سفت کردن که چراغ ترک برداشته تازه پیچ الن هم هست و اینقدر سفت کردن . ادعاشونم اسمونا سوراخ کرده و فقط نمایشگاه افتتاح میکنن

کاره مونتاژ یکاره تو مخیه چون تکراریه پس قطعا کارگر بعد از به گ ا دادن چندتا موتور باید قلق دستش بیاد

کارگره یا آنقدر شوته که چیزی یاد نمیگیره یا زرنگه وقتی ناراضیه از وضعیتش اینجوری خسارت میزنه

و قطعا میدونه اگر بفهمن‌ حقوق اون ماه مالیده

من عاشق مسئول کنترل کیفیتم تو این موارد واقعا چکار میکنه

linux_linda
06-10-1398, 06:29 بعد از ظهر
موتورهای ژاپنی اصلا نیاز به آچارکشی ندارن
از بس استاندارد کنترل کیفیت رو سخت میگیرن

gezhen
06-10-1398, 07:18 بعد از ظهر
نه اینطور هم که فکر کنی نیست بالاخره بعد هر مدت زمان پیچی شل میشه بوشی گشاد میکنه ... لرزش ایجاد میشه ولی در کل خیلی نرم هستن همین هیوسانگ سوار شده باشی خیلی نرمه البته کره ای

Alireza Farzin
06-10-1398, 08:28 بعد از ظهر

سلام,

کنترل کیفیت تا حد نزدیک به 100% کاره بسیار بسیار مشکلیه,.....درسته که ژاپنی ها استاندارد کنترل کیفیت رو سخت میگیرن ولی تا حدی میتونن برن جلو که بودجه شون اجازه بده,.....فکر میکنید کارخونه معروفی مثل تویوتا از سال 2003 تا حالا چند تا از ماشیناشوبه علت اشکال(از دید کنترل کیفیت مخفی مونده بود) فراخوان زده,.......فکر میکنید چند تا ماشین,......حدس بزنید,......450؟؟؟؟ و یا 4,500؟؟؟,.....چطوره بگم 45,000,....یا 450,000؟؟؟؟؟؟,......هیچکدوم,.....

شرکت تویوتا از سال 2003 تا حالا 4,500,000 ماشینشو فراخوان کرده,.....

این اتفاقات همیشه میوفته,.....و درصد بسیار زیادی با محصولات چینی,.....چون کنترل کیفیت خیلی خرج برداره,.......همینقدر که مونتاژ کار بهتری رو به کار بگیرن و حقوق بهتری بدن کار اسونی نیست,.....ما تو مملکت خودمون,....همین مشکل رو تو کارخونه هامون داریم......

- - - Updated - - -

linux_linda
06-10-1398, 08:28 بعد از ظهر
نه اینطور هم که فکر کنی نیست بالاخره بعد هر مدت زمان پیچی شل میشه بوشی گشاد میکنه ... لرزش ایجاد میشه ولی در کل خیلی نرم هستن همین هیوسانگ سوار شده باشی خیلی نرمه البته کره ای
منظورم موتور صفر ژاپنی بود
که ایرانی و چینی توش دست نبرده

KTM Lover
07-10-1398, 09:08 قبل از ظهر
سلام به همه، در خصوص اون راهنمایی نیما نادری عزیز که موتور رو در جا ببینم که می لرزه یا نع، به طور خاص برای این موضوع انجام ندادم، ولی یه بار خووووب پر گاز کردم حس نکردم که لرزش داره. حالا امروز حتما دوباره این کار رو می کنم.
با نظر لینوکس لیندای عزیز هم موافقم که موتور خوب ژاپنی، دغدغه کمتری رو تحمیل می کنه مخصوصا اول خرید!

من خودم چند سال تو یه کارخونه قطعه سازی کار می کردم! اصلا نمی تونین تصور کنین که وضعیت چه جوریه. همه دوس دارن از هر جای کار بزنن و فقط ماه رو به آخر برسونن و حقوق بگیرن.

من یه مطلب میگم، ربطی به تاپیک و ربطی به سوالم نداره؛ پرشین موتور با حضور تک تک اعضاش شده پرشین موتور! کیفیت و حرفه ای بودن پرشین موتور هم با حرفه ای بودن اعضا (صرفا تخصص منظورم نیست) بالا میره. نقد منصفانه حرفه ای، پذیرش نظرات مخالف، کمک به دیگران، ارتقا فرهنگ موتورسواری و هزار تا کار دیگه هست که میشه به جای بحث های کم نتیجه یا بی نتیجه، انجام داد.

KTM Lover
08-10-1398, 07:12 قبل از ظهر
سلام به همه، در خصوص اون راهنمایی نیما نادری عزیز که موتور رو در جا ببینم که می لرزه یا نع، به طور خاص برای این موضوع انجام ندادم، ولی یه بار خووووب پر گاز کردم حس نکردم که لرزش داره. حالا امروز حتما دوباره این کار رو می کنم.
با نظر لینوکس لیندای عزیز هم موافقم که موتور خوب ژاپنی، دغدغه کمتری رو تحمیل می کنه مخصوصا اول خرید!

من خودم چند سال تو یه کارخونه قطعه سازی کار می کردم! اصلا نمی تونین تصور کنین که وضعیت چه جوریه. همه دوس دارن از هر جای کار بزنن و فقط ماه رو به آخر برسونن و حقوق بگیرن.

من یه مطلب میگم، ربطی به تاپیک و ربطی به سوالم نداره؛ پرشین موتور با حضور تک تک اعضاش شده پرشین موتور! کیفیت و حرفه ای بودن پرشین موتور هم با حرفه ای بودن اعضا (صرفا تخصص منظورم نیست) بالا میره. نقد منصفانه حرفه ای، پذیرش نظرات مخالف، کمک به دیگران، ارتقا فرهنگ موتورسواری و هزار تا کار دیگه هست که میشه به جای بحث های کم نتیجه یا بی نتیجه، انجام داد.

جای همه دوستان خالی! دیشب با پوشیدن دو تا پولیور زیر کاپشن و دو تا شلوار گرم زیر جین و البته دستکش و کلاه کاسکت رفتم موتور سواری! دقت کردم در دوری حدود 5000 لرزش شروع مشه و اینکه در سکون هم همین حالت هست، لرزش وجود داشت.
زنجیر به تازگی رگلاژ شده و بازی (تلورانس) خیلی کمی داره.

البته متاسفانه چند بار موتور شسته شده، زنجیر تمیزکاری و روغن کاری نشده.

linux_linda
08-10-1398, 07:59 بعد از ظهر
این اگر بیاد زیر 50 تومن قیمت گذاری نمیشه

لاستیک ایران یاسا شده ABS هم تا الان خبری نیست علتش تفاوت قیمت باید باشه
هر وقت NS 200 و آپاچی 200 نسخه ABS برسه اینام برای رقابت میارن

[Only registered and activated users can see links](1).jpg ([Only registered and activated users can see links])

نیما نادری
09-10-1398, 05:59 قبل از ظهر
نه عزیز دوسیلندر الان ۵۰ تومنه این همون تو رنج ۳۵ تا ۳۸ میشه

KTM Lover
09-10-1398, 10:17 قبل از ظهر
این اگر بیاد زیر 50 تومن قیمت گذاری نمیشه

با توجه به اختلاف قیمت فیس لیفت دو سیلندر جدید و دو سیلندر قدیم (استریت نیکید)، که دقیقا سه میلیون و چهارصد تومن هست، احتمالا از لحاظ قیمتی در حد همون سه میلیون تومن یا کمتر از همتای قدیمی خودش گرونتر باشه. وگرنه ارزش خریدش میاد پایین

در ضمن فک کنم RS200 یا RS220 (دقیق یادم نیست) ABS برای جلو داشت
برای من به شخصه ABS خیلی مهم بود. می دونم که وجود ABS اختلاف قیمت زیادی هم ایجاد می کنه این رو میشه از مقایسه و تفاوت قیمت دو مدل ریس کی.تی.ام. فهمید. جالب اینجاست که هر دو رو کویر موتور موجود داره (البته مدل های جدید رو با ABS اضافه کرده نه این که مدل یه سال به صورت همزمان در دو ورژن بیاد)

میلاد محمودی
10-10-1398, 07:29 قبل از ظهر
کی تی ام این چیزی که تو ایران هست و کویر میاره از ابتدا تا به حال به این شکل بوده که دوک 200 و ار سی 200 هردو بدون ای بی اس هستند و دوک 250 قدیم و جدید و ار سی 250 با ای بی اس هستند از ابتدای ورود به این شکل بوده.
البته تو عکسها و کلیپهای هند و حتی خود اتریش یا چک هم من 200 ای بی اس رو ندیدم حتی تو هند دوک نیوفیس بدون ای بی اس هم موجوده.
اگر منظور شما اختلاف قیمت دو مدل ریس ار سی 200 و 250 هست که خب طبیعیه بخش زیادش به خاطر حجم موتور هست.

KTM Lover
10-10-1398, 02:14 بعد از ظهر
کی تی ام این چیزی که تو ایران هست و کویر میاره از ابتدا تا به حال به این شکل بوده که دوک 200 و ار سی 200 هردو بدون ای بی اس هستند و دوک 250 قدیم و جدید و ار سی 250 با ای بی اس هستند از ابتدای ورود به این شکل بوده.
البته تو عکسها و کلیپهای هند و حتی خود اتریش یا چک هم من 200 ای بی اس رو ندیدم حتی تو هند دوک نیوفیس بدون ای بی اس هم موجوده.
اگر منظور شما اختلاف قیمت دو مدل ریس ار سی 200 و 250 هست که خب طبیعیه بخش زیادش به خاطر حجم موتور هست.

احتمال قوی همین هست که شما می گین، من خیلی وقت قبل نمایندگی کویر بودم و دیگه الان تو ذهنم درست نمونده. فقط می تونم این رو اضافه کنم که ABS خیلی موثر و خیلی واجب هست.

ARSH
10-10-1398, 05:38 بعد از ظهر

اگزوزشو شاید عوض کنم دست دو چیزی بیاد برام

- - - Updated - - -

کسی میشناسید یه سیلندر ترمز برای عقب اضاف کنه برام بیاره رو فرمون یه ترمز عقب ؟ منظورم یکی که کار کرده باشه قبلا اثبات شده باشه
برداریم یکم دستکاری کنیم داره خوشم میاد از این موتوره

linux_linda
10-10-1398, 06:14 بعد از ظهر
حالا نسخه جدیدش کی میاد؟

میلاد محمودی
11-10-1398, 08:53 قبل از ظهر
من احساس میکنم دیگه نمیتونم موتور بدون ای بی اس سوار بشم ترس زیادی از لیزیدن چرخ عقب پیدا کردم در موتورهای بدون ای بی اس.

alam
11-10-1398, 09:54 قبل از ظهر
به نظرم ترمز ABS تو موتور واقعا نقش کلیدی داره،رو زمین خیس راحت 80 یا 100 تا می ری بدون نگرانی ولی با ns تازه اونم با لاستیک خوب زمین خیس و از دور می دیدم جسارت سرعت بیشتر از 40 تار و نداشتم.به نظرم نقشش تو ترمز جلو خیلی خیلی پررنگتر هست،چوت واقعا ترمز جلو خطرناکه و abs راحت این قضییه رو حلش می کنه.

s.mm
11-10-1398, 10:17 بعد از ظهر
به نظرم ترمز ABS تو موتور واقعا نقش کلیدی داره،رو زمین خیس راحت 80 یا 100 تا می ری بدون نگرانی ولی با ns تازه اونم با لاستیک خوب زمین خیس و از دور می دیدم جسارت سرعت بیشتر از 40 تار و نداشتم.به نظرم نقشش تو ترمز جلو خیلی خیلی پررنگتر هست،چوت واقعا ترمز جلو خطرناکه و abs راحت این قضییه رو حلش می کنه.

حالا که بحث abs شد تجربه خودم رو میگم

اولا که جایگاه abs و ارزش بسیار زیادش برای همه مشخصه
من هم زونتس جفت ABS سوار شدم و هم CF250 جفت ABS و واقعا ترمز های عالی داشتند هر دو

اما در کنار همه ی اینها تنظیم بودن چرخ عقب هم خیلی مهمه
من پالس 220 دارم که جفت دیسک و جفت ترمز ها هم مارک bybre هست
توی بارونی ترین روز ها هم با موتور 80 تا 90 و حتی 100 تا هم میرم البته توی اتوبان و با رعایت فاصله طولی
توی شهر هم راحت شتاب گیری می کنم و گاز میدم
اما از این ترمز ها واقعا راضی ام
ترمز جلوی این موتور خیلی باید بهش فشار بیاری تا قفل کنه
برای همین با کمی مهارت زمین خوردن با ترمز جلو منتفی میشه. من تو بارون راحت با ترمز جلو کار می کنم
می مونه ترمز عقب! متور قبلی بنده هم پالس 220 بود با همین ترمز های bybre اما ترمز عقبش خیلی راحت قفل می کرد!

دلیل؟ خراب بودن زنجیر و مرکز (center) نبودن چرخ!

راهکار؟ استفاده از تراز زنجیر! با استفاده از تراز زنجیر چرخ عقب رو تنظیم کردم و توی این موتور
اگه با پاشنه هم روی پدال فشار بدید به سختی قفل می کنه! چه برسه فشار با پنجه!

اینه که هیچ ترسی از بارون و لیز خوردن ندارم!
حالا موضوع اینه که شما abs هم بخری این خیلی خوبه اما اگه به هر دلیل چرخ باز بشه باید حتما تراز بسته بشه
اونم با ابزار مخصصو که عکسشو توی تاپیک زنجیر چرخ گذاشتم.

linux_linda
13-10-1398, 12:49 بعد از ظهر

ARSH
15-10-1398, 10:45 بعد از ظهر
دوستان یه مشکلی که تو دوستمون تو بنلی 2 سیلندر تو تاپیک بغلی گفته بودن
بهم خوردن ساعت رو کیلومتر که برا منم اتفاق میوفت هست 4 روزی هم هست دیگه دو استارت میزنم دیگه استارت نمیزنه زورش نمیرسه
بعضی موقع سوییچ باز میکنم دیر روشن میشه کیلومتر ( جدیدا از وقتی که ضعیف استارت میخوره )
از طرفی دکمه قطع کن رو هم میزنم که استارت کنم انژگتور 1 2 ثانیه بعضی موقع با تاخیر صداش میاد

این مشکل از باطری هست ؟

چون من موتورم 1 هفته اینا میخوابه تو انباری که سرد هم هست میتونه باطری رو خراب کرده باشه ؟ چون راحت روشن میشد
اولاش راه میرفتم خاموش میکردم یکم میمون یه ساعت مثلا روشن میشد
الان دیگه نه راه هم میرم میگازم باز خاموش میکنم یه ساعت خاموش باشه موتور دیگه استارت نمیزنه ( ضعیف میزنه چراغ ضعیف میشه ) خلاصه روشن نمیکنه

از باطریه درسته ؟

Alireza Farzin
16-10-1398, 01:07 قبل از ظهر
دوستان یه مشکلی که تو دوستمون تو بنلی 2 سیلندر تو تاپیک بغلی گفته بودن
بهم خوردن ساعت رو کیلومتر,.......

امید جان سلام,
به احتمال زیاد باطریت داره سولفاته میشه و یا سولفاته شده,.......یکی از مواردی که این بلا سر باطری میاد,....مسافت های کوتاهه,....یعنی مدت سواری اونقدر نیست که شارژ باطری رو برگردونه به 100% و اماده بکنه برای استارت بعدی,.....و ذره ذره شارژ باطری رو میاره پائین,......باطری اگر رو شارژ پایین ازش کار کشیده بشه,...سولفاته میشه,

قبل از هر کاری باطری تو ببر یه جای مطمئن شارژ کن و ببین قابل شارژ شدن هست یا نه و بعد ببند به موتور و ببین نتیچه چی میشه,.......

maccofy
07-11-1398, 03:58 قبل از ظهر
سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان گرانقدر

بنده مدت 1 ماه هست که میخوام موتور بخرم و بدجوری درگیر شدم

تا دلتون بخواد هم تحقیق کردم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم

بین بنلی 180 و بنلی 250 تک سیلندر و سی اف 150 یکیشو میخوام بخرم...البته دسته دوم
خودم نظرم رو بنلی 250 تک هست

بودجم تا 27 میلیونه...لطفا راهنماییم کنید

ممنون از زحمات دوستان:grouphug:

KTM Lover
07-11-1398, 07:41 قبل از ظهر
...

بین بنلی 180 و بنلی 250 تک سیلندر و سی اف 150 یکیشو میخوام بخرم...البته دسته دوم

با سلام. به سلامتی ان شالله. با توجه به اینکه سه تا موتور با سه تا ظرفیت مختلف هست و در نتیجه احتمالا توان و قدرت مختلف، شاید بد نباشه نوع کاربردتون، شهر زندگیتون رو هم بگین.
من تو همین سایت خوندم که میگن موتوری رو بگیرین که تعدادش تو شهرتون زیاد باشه و به عبارت دیگه کمتر نگران تعمیر و تامین قطعه باشین.
در خصوص سی اف 150 هم فک کنم که هم ترازش همچنان موتورهای 150 سی سی و زیر 20 میلیون برای مقایسه خوب باشن. مثل TNT15

gezhen
07-11-1398, 09:47 قبل از ظهر
سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان گرانقدر

بنده مدت 1 ماه هست که میخوام موتور بخرم و بدجوری درگیر شدم

تا دلتون بخواد هم تحقیق کردم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم

با بودجه شما بنلی 180 که بهت نمیدن که
بنلی تک قدرت و شتاب و سواری بهتری داره نسبت به سی اف
همون بنلی بردار فقط کم کار کرد

maccofy
07-11-1398, 12:45 بعد از ظهر
با بودجه شما بنلی 180 که بهت نمیدن که
بنلی تک قدرت و شتاب و سواری بهتری داره نسبت به سی اف
همون بنلی بردار فقط کم کار کرد

چرا بنلی 180 کم کار 26/5 قیمت دیوار موجوده...حالا بین بنلی 250 و 180 کدوم رو انتخاب کنم؟؟

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز
تهران هستم و خیییلی کم از این موتور جدید استفاده خواهم کرد چون یدونه طرح ویو رادیسون دارم و اون کارمو راه میندازه فقط دیگه خیلی زبون بسته داغون شده از لحاظ ظاهری:i'm ok:
این موتور جدید قرارنیست زیاد ازش کار بکشم شاید هفته ای دوبار ببرمش بیرون یا نهایت 3 بار
حالا نظر شما چیه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

Alireza Farzin
07-11-1398, 02:36 بعد از ظهر
چرا بنلی 180 کم کار 26/5 قیمت دیوار موجوده...حالا بین بنلی 250 و 180 کدوم رو انتخاب کنم؟؟

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز
تهران هستم و خیییلی کم از این موتور جدید استفاده خواهم کرد چون یدونه طرح ویو رادیسون دارم و اون کارمو راه میندازه فقط دیگه خیلی زبون بسته داغون شده از لحاظ ظاهری:i'm ok:
این موتور جدید قرارنیست زیاد ازش کار بکشم شاید هفته ای دوبار ببرمش بیرون یا نهایت 3 بار
حالا نظر شما چیه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام,
من زیاد موافق خریدن موتور دست دوم نیستم,.....مگر اینکه از بابت صاحب قبلیش خیالت راحت باشه,.....توی سایت باما صفره 180 رو زده 28,400,....تو خیابون اهنگ ممکنه 27 ملیون هم پیدا بکنی,..... من باشم صفره 180 رو میگیرم,....داشتن یه موتور صفر و اب بندیش کردن لذت زیادی داره,.....البته اگر فکر میکنی که دلت بیشتر به طرفه بنلی 250 هست,.....دیگه چاره ای نیست,.....بنلی 250 بگیر,.....هر چی قراره بگیری ایشالا چرخش برات بچرخه,......

maccofy
07-11-1398, 03:28 بعد از ظهر
ممنون از راهنماییت...فقط یه موضوع...الان اینکه در کل بنلی 250 تک محصول خوبی هست؟؟از لحاظ مصرفیاش مشکلی ندارم چون کم استفاده میکنمش

Alireza Farzin
07-11-1398, 08:37 بعد از ظهر
ممنون از راهنماییت...فقط یه موضوع...الان اینکه در کل بنلی 250 تک محصول خوبی هست؟؟از لحاظ مصرفیاش مشکلی ندارم چون کم استفاده میکنمش

سلام,
هر موتوری یه سری ایرادهای خاص خودش رو داره,.....اونم که ایراداش کمتره, میبینی قیمتش خیلی بالاست,.....اونی هم که نسبتا کم ایراد داره و فیمتش هم مناسبه, اونوقت شما ممکنه ازش خوشت نیاد,.....اگر واقعا بنلی 250 چشمتو گرفته,.....بخرش,....بیشتر موتورها رو اگر به عنوان موتور دوم استفاده بکنی به اون صورت اذیتت نمیکنه,....فقط سخته که یه سالمشو به قیمت خوب پیدا بکنی,....یکی از بچه ها ""ARSH"" جدیدن یه دونه گرفته,.....میتونست اطلاعات خوبی بهت بده,....احتمالا گرفتاره,.....

نیما نادری
07-11-1398, 09:10 بعد از ظهر

پیشنهاد میکنم بنلی تک نخری ، از جهت دیگه کلا بنلی نخری

KTM Lover
08-11-1398, 07:21 قبل از ظهر
مک کافی عزیز. من با صحبت نیما نادری موافقم. شرکت نیکران موتور پاسارگاد درسته تنوعی از موتورهای بنللی به علاوه مدل یا مدل هایی با برند کی وی رو ارائه می کنه ولی تنوع کمی در برند داره پس قاعدتا خیلی از چیزی که می بینیم و می شنویم نتیجه تمرکز این شرکت و نمایندگی ها روی تبلیغات هست.
یکی از چیزایی که در مورد بنللی احتمالا هر دارنده ای رو اذیت کرده کیفیت کلی موتور هست (فارغ از توان/گشتاور/مصرف سوخت و ...) که به نظر من زیر سایه عبارت هایی مثل زنجیر RK ژاپنی، لاستیک پیرللی و ... پنهان شده! کاش نیما یک نظر سنجی در این خصوص ایجاد می کرد تا واقعا ببینین موتورهای بنللی چه امتیازی رو از دارندگانشون می گیرن.
اگر بشه تو یک یا دو جمله عبارتی گفت این موتور مثل پیکان و پراید نیست که راحت باهاش کار کنی، هر چی تو سرش بزنی بازم کار کنه برات!
البته تمام اینها تمام مطالبی که عرض کردم رو نسبی در نظر بگیر نه مطلق. به نظر نیاز هست از این منظر هم نگاه کنی و با کسای دیگه مشورت کنی.

میلاد محمودی
08-11-1398, 09:27 قبل از ظهر
پیشنهاد میکنم بنلی تک نخری ، از جهت دیگه کلا بنلی نخری
:clap::clap::clap:

نیما نادری
08-11-1398, 06:54 بعد از ظهر
صدای بنلی دوسیلندر رو ازش بگیر ،چیزی در ازا ۵۲ میلیون بهت نمیده

لوازم افتضاح ،یک گلگیر قیمت کردم برای عشق کی تی ام ۱۰۵۰۰۰۰ هزار

خودش خرید حدود ۶۰۰ این یعنی فاجعه ،منتاژم که دیگه عالی

ببین یک طیف مشتری خاص داره این موتور اگر نینجا ۲۰۲۰ سوارشه بازم دلش صدای

بنلی رو میخواد ،حاضره بفروشه بنلی بخره ،

من و خیلیهای دیگه اینجور نیستیم ،پول نینجا یا آر ۲۵ هم نداریم بدیم

پر توقع نباش ازش

ARSH
08-11-1398, 11:43 بعد از ظهر
من تجربه شخصیمو میگم کلا نظر کارشناسی در مورد موتورا هیچ وقت نمیدم چون فنی نیستم زیاد حقیقت رک بگم بلد نیستم علاقه مندم نیستم خیلی ریز شم راستش تو فنی این چیزا . هرچی حال بده سوار میشم . ولی دست به گازم اونقدر هست که موتور نفس نتونه بکشه به خصوص تو کوه ( حالا کار ندارم درسته درست نیست این رفتار ، وسیله خودمه دوس دارم یاغی بهش ***زم )
میتونم در مورد سواری نظر بدم فقط با نظرات فنی دوستان مثل اقا نیما که قبولش دارم اقا فرزین که قبولش دارم باقی رفقا که فنی هستید همتونو قبول دارم چون هر کدوم یه چیزی بهم همیشه یاد دادید همیشه ممنونتونم که بحث فنی میکنید حتی اونایی که مخالف همید رو بیشتر از موافق هاتون دوس دارم چون خیلی برام جذابه و واقعا نه حاشیه ، بیشتر سعی میکنم یاد بگیرم حداقل تئوری
نمیدونم حقیقت فنی و اینا چطوری هست
عرضم به حضور شما که موتور من مدلش 97 هست نمیدونم فک کنم سه ماهه خریدمش یه روغن عوض کردم یه فیلتر و یه لاستیک عقبش صاف بود که ایرانی انداختم سایز 140 ایران یاسا انداختم که کت و کلفتم هست مثه موتور سنگین شده از پشت
هر روز هم سوارم ( میرم مغازه هر روز )
واقعا هم بهش میگازم دور موتور میبرم بالا اصلا کار ندارم بنلیه هارلی دیویدسونه کراسه تریله هرچی تکچرخ میزنم استاپی میزنم هرچی که بشه با موتور انجام دادم نگاه نمیکنم بنلی باشه براوو باشه کراس باشه هرچی فقط جایی که برای ملت خطر نداشته باشه و خلوت باشه هم گاز میدم هم باقی عشق و حال
حقیقت فعلا منو اذیت نکرده موتورمم تمیز هست
چیزی که رو مخم هست تو این موتور اینه که دور پایین که میری ثبات نداره دور موتور صاف نیست زیاد ( این که میگم صاف نیست منظورم این نیست ریپ میزنه ها نه ! انگار صاف نیست موتور دورش )

بعد یه چیزی داداش بنلی تک فقط تک سرنشین خوبه
دو سرنشین میشی شتاب و سرعت و چه میدونم هرچی که به راه رفتن مربوطه نصف میشه
سنگین هست یکم وزنش نسبت به غیرتش
صداش بد نیست
دو سیلندرش صداش بهتره
قیافه هم سلیقه ایه من ادم میشناسم هنوز با ts 125 و قیافه اش حال میکنه ادم میشناسم براش وای زد اف مدل 2018 اوردیم میگه نه خوشم نیومد از قیافش ! کلا قیافه رو از کسی نپرس
بعد این نسبت به قیمتش نمیارزه مثلا 30 زیاده براش دور و بره 20 خوبه تو این بازار

خلاصه که من حقیقت فعلا مشکل نخوردم با موتوره که اذیتم کنه سه ماهه سوار میشم هوا سرده که بخوام در مورد داغ کردنش نظر بدم
ولی کلا چیزی که فهمیدم . نسبت به دو سیلندرش بی ازار تر هست این
ترمزاش هم خوبه فقط استاپی میزنی کمک جلو تا دسته جمع میشه نرمه
دنده هاشم یکم با صدا جا میره برا من
ولی کلا خوبه حقیقت من بدم نمیاد شاید دو سیلندر بخرم همین روزا یکی
راستی امپر بنزین موتور من گیج میزنه بهش اعتمادی نیست کلا حالا نمیدونم همشون اینطوری ان یا این اینطوریه

این عکس موتورم :

اینم الان گرفتم :

- - - Updated - - -

پر توقع نباش ازش

کاملا موافقم . من خودم به خاطر صداش میخوام بخرم رُک و راست
خیلی براش زیاده واقعا

benyamintn666
10-12-1398, 03:56 بعد از ظهر
سلام ...موتور بنلی 25 مدل 98..خواستم بدون چند لیتر روغن باید بریزم داخلش ...رفتم تعویض 1/3لیتر روغن ریخت داخلش و بقیشو داد به خودم ...خواستم بدونم بقیشو بریزم داخلش ...فیلتر روغن عوض کردم ..مدل روغن هم مال خود شرکتش بود از نمایندگی گرفته بودم ....

Alireza Farzin
10-12-1398, 07:12 بعد از ظهر
سلام ...موتور بنلی 25 مدل 98..خواستم بدون چند لیتر روغن باید بریزم داخلش ...رفتم تعویض 1/3لیتر روغن ریخت داخلش و بقیشو داد به خودم ...خواستم بدونم بقیشو بریزم داخلش ...فیلتر روغن عوض کردم ..مدل روغن هم مال خود شرکتش بود از نمایندگی گرفته بودم ....

سلام,
مقدار روغن برای این موتور حدود یک لیتر و 250 سی سی هست(به انضمام عوض کردن فیلتر),...
2/3 روغنی که تحویل گرفتی,....باقیمانده قوطی دوم هست که ازش 250~300 سی سی ریختن تو موتور,..

linux_linda
10-12-1398, 08:58 بعد از ظهر

پر توقع نباش ازش

بین خرید بنلی 250 تک سیلندر و زونتس 250 R گیر کرده بودم
بلاخره تصمیم گرفتم زونتس بخرم اما تو شهرما هرجا میرم فقط مدل S رو داره

ARSH
11-12-1398, 02:17 بعد از ظهر
رفقا فروشگاهی که صفحه اینستا داشته باشه سراغ دارید که لوازم بنلی بفروشه ؟ من برچسب دور رینگ میخوام دیدم رو یه موتوره قشنگ بود

KTM Lover
12-12-1398, 07:42 قبل از ظهر
رفقا فروشگاهی که صفحه اینستا داشته باشه سراغ دارید که لوازم بنلی بفروشه ؟ من برچسب دور رینگ میخوام دیدم رو یه موتوره قشنگ بود

خود دیجی کالا می فروشه، من یه دونه ارزونش رو گرفتم. قیمتش هم خیلی خیلی مفت بود- 6 هزار تومن- البته ازین ساده های تک رنگ قرمز بود.
از فروشگاه و تعمیرگاه های خوب و رسمی نیکران موتور (بنللی) هم نمایندگی و تعمیرگاه دادخواه هست که تو اینستا پیج داره. بهش زنگ بزنی پست هم می کنن. من یه جفت آیینه خریدم ازشون

- - - Updated - - -

به نظر من الان سریع خریدن مهمه، البته اگر متهم نشم به جو دادن، مث اینکه اوضاع موتور خرابه و به راحتی گیر نمیاد. قیمت های دو ماه پیش هم که خدا بیامرزه.
بعد فرصت برای تعویض و اینا هست (البته نظر من هستش).

بازم توصیه تکراری که تو خود همین سایت دیدم و یاد گرفتم، ببین تو شهرتون چه موتوری فراوان تره، اینجوره سر تعمیرات و قطعات کمتر به مشکل می خوری.

میلاد محمودی
12-12-1398, 09:01 قبل از ظهر

قطعا کار خوبی کردی زونتس رو انتخاب کردی
من دیروز یه سری به بازار زدم نمایندگی زونتس 8 تا اورده بود قیمت هم نمیداد
قیمتها وحشتناک جهش کرده

s.mm
12-12-1398, 12:03 بعد از ظهر
قیمتها وحشتناک جهش کرده

توی دیوار بگردید پر از زونتسه
صفر 98 قیمت 33 مدل abs دار

linux_linda
12-12-1398, 05:30 بعد از ظهر
قیمتها وحشتناک جهش کرده

مدل R بودن؟

قیمت نداد؟

میلاد محمودی
14-12-1398, 03:48 بعد از ظهر
مدل R بودن؟

قیمت نداد؟

بله R بودن همه رنگشم داشت گفت هفته دیگه قیمت میدیم.
در کل قیمتها خیلی رفته بالا مثلا نینجا و زد 146 دوک نیو فیس 107

dreamworld
26-12-1398, 11:02 قبل از ظهر
سلام دوستان
حدود یک ماه پیش لنت عقب تموم شده بود. رفتم نمایندگی قیمتهای پرت دادن. محلمون دادم اشنا تعویض کرد. خیلی جالب بود که لنت عقب تک های مدل 95 با پالس 220 یکی هست. و کلا بهش 50 دادم .

Alireza Farzin
26-12-1398, 01:08 بعد از ظهر
سلام دوستان
حدود یک ماه پیش لنت عقب تموم شده بود. رفتم نمایندگی قیمتهای پرت دادن. محلمون دادم اشنا تعویض کرد. خیلی جالب بود که لنت عقب تک های مدل 95 با پالس 220 یکی هست. و کلا بهش 50 دادم .

سلام,
نمایندگی قیمتهای پرت دادن,....چند قیمت دادن؟؟,

mohammad-h
27-12-1398, 01:04 قبل از ظهر
سلام دوستان

مدل ۹۵ با مدلهای بالاتر فرق میکنه لنتهاش؟؟

dreamworld
27-12-1398, 01:46 بعد از ظهر
نمایندگی مولوی گفت دو نوع دارم. یک مدل 140 فیک هستش. و یکی دیگه 200 که اونم شبیه اصل هستش و اورجینال نیست. بیخیال شدم.

مدلهای 95 لنت هاش کوچیک مربعی شکل هستش. ولی مدل های 96 به بعد کشیده هستن.

دو سه جا میگفتن مدل فیک صدا میده و .... ولی خداروشکر اینی که واسه من انداخت مشکلی ایجاد نکرده. گرچه اگر هم صدا میداد میساختم چون خیلی زور داره 200 بابت لنت بدی

KTM Lover
27-12-1398, 11:11 بعد از ظهر
سلام دوستان
دیجی کالا چند مدل لنت داره، من نمی دونم اصلی هست یا نه، ولی خوبه که قیمت ثابتی داشته این چند وقت. عقب و جلوی بنللی 250 رو که داره. فیلتر روغن هم داره که نهایتا 5 تومن از کف بازار گرون تر میده

dreamworld
03-02-1399, 12:13 بعد از ظهر
سلام دوستان

اسفند 96 فشنگی آب خراب شد. کم بود گیر نمیومد و یه سری داستان داشت که در نهایت خود دفتر مرکزی پادرمیونی کرد و قطعه رو با قیمت منطقی بهم داد.

الان بعد از گذشت 25 ماه مجدد خراب شد. از نمایندگی ها قیمت گرفتم خیلی بالاس 160 تومن در حالیکه واسه پراید پژو 30-40 تومنه. البته مهمترین علت اختلاف وارداتی بودن این قطعه ناچیز هستش. در سایت علی اکسپرس قیمت این 8 دلار هست. که با دلار 16000 تومن میشه 128 تومن.

فعلا کلید گذاشتم سر راش.

دوستان کسی مدل جایگزین خبر داره؟ فشنگی موتور دیگه ای یا ماشین ؟

در نهایت فکر کنم با شرکتهای سازنده فشنگی ایرانی باید وارد مذاکره بشیم. چون این قطعه مصرفی هست به نفع اونها هم هست.

Ardalan1992
04-02-1399, 12:03 قبل از ظهر
دوستان عزیز ممنون میشم راهنماییم کنین
مغزی پمپ بنزین بنلی رو میشه جایی گیر آورد؟
مغازه ای تو گمرک یا جای دیگه؟
چون خود پمپش حدود 1میلیون و سیصد هست و واقعا گرونه.
البته اینم بگم که میگن مغزی پمپ بنزین ماشین هم میشه بهش جایگزین کردمثلا میتسوبیشی گالانت مغزیش اندازه همین بنلی هست ولی آیا این نکته که فشار قوی تره داره آیا ضرری میتونه بزنه به سیستم انژکتور و... ؟
ممنون میشم دوستان عزیز راهنمایی کنند
با تشکر

میلاد محمودی
04-02-1399, 07:49 قبل از ظهر
یه موردی چند روز پیش تو پیج بنلی موتور ایران دیدم برام جالب بود و به این مشکل فشنگی اب دوستمون ربط داره که برای من خیلی تعجب اور بود اونم اینکه خود نمایندگی میگفت فشنگی اب بنلی یه قطعه مصرفیه و نهایت عمرش یک سال هست

که اصلا همچین چیزی نباید درست باشه.چطور ممکنه فشنگی مصرفی باشه؟
البته حرف نمایندگی کاملا درست بود و تعجب من از کیفیت قطعه هست.

فشنگیه ان اس رو امتحان کنید ببینید بهش میخوره یا نه در غیر اینصورت از ماشینهای مختلف رو باید امتحان کنید

مغزیه پمپ بنزین رو میشه تعمیر کرد هستن کسایی که اونو تعمیر میکنن.

dreamworld
18-02-1399, 10:34 قبل از ظهر
منم خونده بودم که قطعه مصرفیه و خیلی واسه منم جالب و عجیب بود. نباید اینقدر زود از بین بره.

من قبلا یکبار فشنگی خراب شده بود تو بازار چه ماشین چه موتور گشتم نبود و در نهایت واسه خودشو گرفتم تعویض کردم. پرسیدم ببینم کسی اکتشاف جدیدی داشته یا نه. و یه پیشنهاد مفید و عملی داشته باشه -
توصیه کلی دردی دوا نمیکنه.

چند روز پیش رفتم گمرگ . اصلیش رو نداشتن . یه مدل فیک داشتن با ضمانت 85 تومن گرفتم. البته 93 هستش. فکر نمی کردم موردی داشته باشه. اصلی خودش 98 بود.

یکم زود روشن میشه. واسه زمستون خیلی خوبه گرمت میکنه. ولی واسه تابستون بدرد نمیخوره.

adelnia
24-02-1399, 09:33 قبل از ظهر
سلام
دوستان من بنلی تک دارم،شهریور گارسال بخاطر سرما خوابوندم پارکینگ تا دیروز دوباره درآوردمش،یه دور باهاش زدم و اومدم خونه دیدم داره زدیخ میریزه ازش،نگاه کردم دیدم از یه شلنگ سمت چپ زیر رادیات داره میریزه!
ترسیدم و از محل منبع پلاستیکی سفیده آب اضافه کردم.
بعد از اضافه کردن باز یه مقدار ازش آب و زد یخ خارج شد و دیگه تموم.نور انداختم دیدم اون منبع پلاستیکی هم توش آب هست الان اما درب رادیات رو باز نکردم!
درجا گذاشتم کارکرد و داغ شد و فنش هم کار کرد و موتور رو خنک کرد!
دلیل این سر ریز شدن چیه؟ من از پارکینگ درآوردم فقط شستمش و دست به رادیات ایناش نزدم که بخواد آب اضافه بشه و سر ریز کنه و ...
تعمییرگاه راه زیاد دارم بخوام ببرمش،آیا ترموستات داره این موتور که مثلا بخواد گیر کرده باشه!؟

نیما نادری
24-02-1399, 10:29 بعد از ظهر
سلام سرریز آب اضافه از شلنگ تخلیه وقتی

مخزن رزرو زیاد پر باشه انجام میشه تا سطحش

به حالت استاندارد برسه

اگر زیر واتر پمپ رو نگاه کنی یک سوراخ ریز داره

از اونجا هم ضدیخ میریزه ، حواست به سطح مایعات باشه

همش ازش میریزه

pooriah
30-02-1399, 09:16 بعد از ظهر
سلان خدمت اساتید گرامی
خواستم بپرسم این موتور ضعفش تو شاتون هستش؟
تو دو روز حدود ۶ تا مدل ۹۷، ۹۶ دیدم همه زیر ۱۰ هزار تا کار، ۵ تا از ۶ تا سر سیلندر باز کرده بودند
اون یدونه هم که باز نکرده بود ۴ هزار تا کار بود ۳۰ ثانیه درجا کار کرد صدای شاتون در اومد

نیما نادری
01-03-1399, 09:56 بعد از ظهر
سلان خدمت اساتید گرامی
خواستم بپرسم این موتور ضعفش تو شاتون هستش؟
تو دو روز حدود ۶ تا مدل ۹۷، ۹۶ دیدم همه زیر ۱۰ هزار تا کار، ۵ تا از ۶ تا سر سیلندر باز کرده بودند
اون یدونه هم که باز نکرده بود ۴ هزار تا کار بود ۳۰ ثانیه درجا کار کرد صدای شاتون در اومد
سلام شاتون معمولا کج میشه و قطعا قبلش پیستون گیر کرده

که شاتون رو کج کرده و باز کردن سرسیلندر مشکلش رو حل نمیکنه

کل انجین باید باز بشه ، اونایی که دیدی احتمالا به دلیل نقص سیستم

خنک کننده ، شامل نشتی واترپمپ و بی آب موندن و ایراد در شمع آب

داغ کردن و واشر سوزوندن و این جور ایرادات

mohammadjavadpourham
15-03-1399, 07:54 بعد از ظهر
سلام دوستای گلم بنده بنلی ۲۵۰ تک دارم تاحالا شده داری با متور میری یه دفه خاموش بشه و بعد که وایمیستی استارت بزنی و روشن بشه و دور موتور زیر ۲ هزار که میاد و دور موتور بیش تر از ۴ هزار که بالا تر ببری خاموش بشه مشکل چیه کسی تا حالا بر نخورده؟

خستم کرده موتوره ۹ ماه هست که خریدم همون اوایل که باطری خراب کرد زد پوسته موسته موتور رو خراب کرد بعد سنسور کیلومتر خراب شد الانم که این مشکل جدیده تا هنوز ۳ هزار تا کار کرده خدا وکیلی اشغاله

نیما نادری
15-03-1399, 08:03 بعد از ظهر
سلام دوستای گلم بنده بنلی ۲۵۰ تک دارم تاحالا شده داری با متور میری یه دفه خاموش بشه و بعد که وایمیستی استارت بزنی و روشن بشه و دور موتور زیر ۲ هزار که میاد و دور موتور بیش تر از ۴ هزار که بالا تر ببری خاموش بشه مشکل چیه کسی تا حالا بر نخورده؟

خستم کرده موتوره ۹ ماه هست که خریدم همون اوایل که باطری خراب کرد زد پوسته موسته موتور رو خراب کرد بعد سنسور کیلومتر خراب شد الانم که این مشکل جدیده تا هنوز ۳ هزار تا کار کرده خدا وکیلی اشغاله

سلام

از صفری همینجور بود گاهی ترمز میزنی ایست کامل کنی

درجا خاموش میشد گفتم شاید خیلی صفره هنوز حالش جا نیومده

و همیشه حدود دور موتور ۳۰۰۰ دل دل میکرد و این دوریه که معمولا

همه سره گاز میرونن و به همین دلیل دائم یا باید دنده بدی

یا تند بری با دور بالاتر ، در نهایت سنسور اکسیژن رو برداشتم

قسمتی از مشکلات رفع شد ولی مشکل آب کم کردن و مشکلات ریز

و درشت دیگه مثل ترمز ضعیف و آب کم کردن و نشتی واترپمپ

گیجی درجه بنزین ووووو فروختم رفت به احدی هم توصیه نکردم

بخره بعد از این

mohammadjavadpourham
18-03-1399, 05:07 بعد از ظهر
اره والا منم درستش کنم میفروشم بره دیگه سمت بنلی نمیرم

نیما نادری
21-05-1399, 09:01 قبل از ظهر
نسخه ۲۰۲۰ بنلی ۲۵۱S
[Only registered and activated users can see links](2).jpg ([Only registered and activated users can see links])

Saeedtizro
22-05-1399, 02:34 بعد از ظهر
سلام آقا موتور من ازون سوراخ ریز زیر واتر پمپ نشتی داره میدونی مشکلش چیه؟ میشه چسبش بزنم نشتی قطع بشه؟

Alireza Farzin
22-05-1399, 09:10 بعد از ظهر
سلام آقا موتور من ازون سوراخ ریز زیر واتر پمپ نشتی داره میدونی مشکلش چیه؟ میشه چسبش بزنم نشتی قطع بشه؟

سلام,

این نشتی نشون میده که واشر اب بندی واترپمپ خراب شده و ضدیخ(کولانت) راه پیدا کرده به طرف دیگه پمپ که از اون سوراخ نشت میکنه و باعث میشه که بلبرینگ واترپمپ از بین بره البته این اتفاق خیلی سریع نمیوفته و باعث نگرانی نیست, ولی نکته بسیار مهم اینه که با نشت کردن کولانت به داخل واترپمپ, هوا ممکنه راه پیدا بکنه به داخل و سیستم وکیوم داخل انحین رو مختل بکنه که ممکنه بخش هائی از انجین بی آب بمونه,

گمان نمیکنم که با چسب جواب بده, اگر یه تیکه چوب رو بسابونی شکل "پین" در بیاری و با کمی چسب به ارومی با چکش جا بزنی, جلوی نشتی رو میگیره,

نیما نادری
23-05-1399, 01:31 بعد از ظهر
بنلی های تک سیلندر از صفری مشکل نشتی دارند

اگر سوارخ رو با تکه چوب کور کنی آب که قراره خارج بشه

برمیگرده و وارد کارتل موتور میشه و با روغن مخلوط میشه

اونوقت باید انجین رو باز کنید و با مشکلات زیادی

روبرو میشید بهتره یا تعمیر کنید که چند کیلومتری نشتی قطع میشه

یا بزارید آب حتما خارج بشه

Alireza Farzin
23-05-1399, 04:13 بعد از ظهر
بنلی های تک سیلندر از صفری مشکل نشتی دارند

اگر سوارخ رو با تکه چوب کور کنی آب که قراره خارج بشه

برمیگرده و وارد کارتل موتور میشه و با روغن مخلوط میشه

اونوقت باید انجین رو باز کنید و با مشکلات زیادی

روبرو میشید بهتره یا تعمیر کنید که چند کیلومتری نشتی قطع میشه

یا بزارید آب حتما خارج بشه

سلام,

درسته, ولی مدتی طول میکشه تا این اطفاق بیوفته, پیشنهاد من موقتی بود چون اگر این نشتی زیاد باشه خطر اینکه سیستم وکیوم خنک کننده گی انجین بهم بخوره و هوا بکشه زیاده که به نوبه خودش میتونه قسمت بالائی انجین رو بدون آب بزاره,
اگر هم فرض بگیریم که کولانت به هیچ عنوان وارد روغن نمیشه, باز خطر گیرپاچ کردن واتر پمپ وجود داره,.....در هر صورت به گفته شما واترپمپ باید تعمیر و یا تعویض بشه,

قبلا که این مشکل پیش کشیده شده بود من به مقاله ای بر خوردم در این مورد که میخواستم پیداش کنم,
دو تا از دارندگان بنلی 250 تک, عنوان کرده بودند که نشتی به این صورت بوده که وقتی موتور گرم میشده نشتی قطع میشده و بعد از حدود 1000~2000 کیلومتر روندن, نشتی کاملا قطع شده بوده,

Babak
24-05-1399, 10:08 قبل از ظهر

کاسه نمد واتر پمپ خراب شده نشتی آب میده.واتر پمپ باید تعویض بشه.چوب موبم بکنی توش فایده نداره واشرت غزل خدافظی میخونه

نیما نادری
24-05-1399, 11:03 قبل از ظهر
بعد از باز شدن ترموستات فشار داخل کل سیستم خنک کننده متعادل میشه

همین موضوع و داغ شدن کیس سمت راست موتور باعث میشه چکه کم بشه

ولی موضوع حل نمیشه و این چکه هم تبدیل به شرشر

نمیشه قطره قطره ادامه داره تا آب رادیات

به مقدار خطرناکی کم میشه ،گواهش هم بنلی هایی هست

که به دلیل بی توجهی و اضافه نکردن مایع رادیات واشر سوزوندن

ولی نو نو هستند

من لوازمش رو با گارانتی عوض کردم قطع شد

دوباره شروع شد و بهترین کولنت موجود و حتی

بهترین نشت گیر هم نتونست مشکل رو حل کنه که دقیقا

بعد از خرید موتور خودم تعویض کرده بودم

الان در trk و لئونچینو کلا کیس راست و هوزینگ و

درب واترپمپ و خوده واتر پمپ تغییر کرده

اگر قابل حل بود آنقدر تغییرات نمیدادن و رو

همین نسخه تک دوبار پارت نامبر جدید برای کاسه نمد

واترپمپ تغییر کرد و نشد و در نهایت کل تشکیلات

تغییر کرد کسانی که این دو مدل جدید رو دارن

اگر این پستو خوندن تو تاپیکش موتورشونو

چک کنن باید درست شده باشه و اصلا نشتی نده

همیشه از مایع مخصوص در رادیات استفاده کنید و هر ۳سال

یا کمتر کل مایع رو تعویض کنید ، آب معمولی یا جوشیده سرد شده و... استفاده نکنید

سیستم خنک کننده کلا تحت فشار هست و اگر هوایی داخلش باشه

به سمت بالا که مخزن رزرو رادیات و درب رادیات هست حرکت میکنه

که در موتورسیکلت ها معمولا بالاتر از سطح سیلندر و حتی سرسیلندر قرار داره

و جایی محبوس نمیشه ،همیشه اگر هوایی تو سیستم باشه از بالاترین

نقطه سیستم خارج میشه یا به کمک یک پیچ تخلیه مثل پژو ۴۰۵ یا به کمک

بالا بردن مخزن رزرو مثل رنو ۵ باید دستی از سیستم خارج بشه

در سیستم تحت فشار از اون سوراخ هوا نمیکشه فقط مایع خارج میشه

Alireza Farzin
25-05-1399, 09:43 قبل از ظهر
بعد از باز شدن ترموستات فشار داخل کل سیستم خنک کننده متعادل میشه

همین موضوع و داغ شدن کیس سمت راست موتور باعث میشه چکه کم بشه

ولی موضوع حل نمیشه و این چکه هم تبدیل به شرشر

نمیشه قطره قطره ادامه داره تا آب رادیات

به مقدار خطرناکی کم میشه ،گواهش هم بنلی هایی هست

که به دلیل بی توجهی و اضافه نکردن مایع رادیات واشر سوزوندن

ولی نو نو هستند

من لوازمش رو با گارانتی عوض کردم قطع شد

دوباره شروع شد و بهترین کولنت موجود و حتی

بهترین نشت گیر هم نتونست مشکل رو حل کنه که دقیقا

بعد از خرید موتور خودم تعویض کرده بودم

الان در trk و لئونچینو کلا کیس راست و هوزینگ و

درب واترپمپ و خوده واتر پمپ تغییر کرده

اگر قابل حل بود آنقدر تغییرات نمیدادن و رو

همین نسخه تک دوبار پارت نامبر جدید برای کاسه نمد

واترپمپ تغییر کرد و نشد و در نهایت کل تشکیلات

تغییر کرد کسانی که این دو مدل جدید رو دارن

اگر این پستو خوندن تو تاپیکش موتورشونو

چک کنن باید درست شده باشه و اصلا نشتی نده

همیشه از مایع مخصوص در رادیات استفاده کنید و هر ۳سال

یا کمتر کل مایع رو تعویض کنید ، آب معمولی یا جوشیده سرد شده و... استفاده نکنید

سیستم خنک کننده کلا تحت فشار هست و اگر هوایی داخلش باشه

به سمت بالا که مخزن رزرو رادیات و درب رادیات هست حرکت میکنه

که در موتورسیکلت ها معمولا بالاتر از سطح سیلندر و حتی سرسیلندر قرار داره

و جایی محبوس نمیشه ،همیشه اگر هوایی تو سیستم باشه از بالاترین

نقطه سیستم خارج میشه یا به کمک یک پیچ تخلیه مثل پژو ۴۰۵ یا به کمک

بالا بردن مخزن رزرو مثل رنو ۵ باید دستی از سیستم خارج بشه

در سیستم تحت فشار از اون سوراخ هوا نمیکشه فقط مایع خارج میشه

سلام,

ممنون از اطلاعاتتون ولی دو موردی که صحبتشو کردم, میگفتند با گرم شدن موتور نشتی کاملا قطع میشده, این دو نفر خودشون دست به آچار بودن و تمام موارد بالا رو میدونستن, و قید کردن وقتی انجین گرم میشه نه داغ میشه,....منم عنوان کردم گرم شدن,

شما گفتی;

// سیستم خنک کننده کلا تحت فشار هست و اگر هوایی داخلش باشه به سمت بالا که مخزن رزرو رادیات و درب رادیات هست حرکت میکنه, \\

اگر این حرکت هوا در انجین به درب رادیاتور به راحتی که شما میگین بود که هر بار انجین تعمیر میکنیم و یا رادیاتور عوض میکنیم, تنها کاری که باید بکنیم اینه که کولانت رو تو انجین بریزیم و مخزن ذخیره رو پر کنیم و وقتی موتور رو روشن کردیم, هواهای داخل انجین میان طرف در رادیاتور, پس ما به هوا گیری احتیاج نداریم؟؟,....مثال پیچ تخلیه پژو ۴۰۵ شما دال بر این هست که هوا در قسمت هائی از انجین گیر میکنه و به سمت درب رادیاکتور نمیاد,

انجین هائی که این پیچ تخلیه رو ندارن بدین معنا نیست که هوا در قسمتی از انجین گیر نمیکنه,....با وجود اینکه این پیچ تخلیه بسیار ارزون تموم میشه و در هوا گیری کمک میکنه, خیلی از کارخونه های اتومبیل سازی علاقه ای به استفاده کردن این پیچ ندارن و انجین باید بعد از تعمیرات, به روش درست هواگیری بشه,

به عنوان مثال فکر کنید از امروز واتر پمپ شروع کنه به نشت کردن, از شروع انجین به داغ شدن مقداری کولانت چکه میکنه و با انبساط کولانت, مقداری ریخته میشه داخل مخزن رزرو که وقتی موتور سرد بشه دوباره برگرده به انجین,
وقتی انجین خاموش میشه و سرد میشه, با انقباظ کولانت,..... اضافه کولانت که به مخزن رفته بود بدلیل وجود وکیوم در انجین به داخل مکیده میشه,
اما این اطفاق نمیوفته,....به دلیل وجود درز در واترپمپ بخاطر نشتی,....از سوراخ واترپمپ هوا کشیده میشه به داخل انجین, چون هوا ۵۰ بار غلظتش از کولات کمتره و با کمترین مکش وارد انجین میشه,( به این دلیل بود که گفتم, گرفتن سوراخ توسط چوب و چسب چون نمیزاره هوا کشیده بشه به انجین,.... در مورد ایراد جزئی این روش بعدا صحبت میکنیم),

بدین طریق هوا وارد انجین میشه و به طرف درب رادیاتور نمیره چون گردش اب وجود نداره و یک مسیر مستقیم نیست که فورا بره بطرف رادیاتور,

روز بعد که موتور روشن بشه, در ابتدا جریان کولانت وجود نداره چون ترموستات بسته هست و اجازه جریان کولانت رو نمیده, توده هوای وارد شده در ناحیه ای باقی میمونه تا در صورت باز شدن ترموستات و جریان کولانت با کمی شانس و کمک جاذبه زمین به طرف رادیاتور و از اونجا به درب رادیاتور راه پیدا کنه, اما این اطفاق موقعی میوفته که درجه حرارت کولانت به ٨۰~ درجه برسه و باعث بشه ترموستات باز بشه,

مادامی که حرارت کولانت داره به ٨۰~ درجه نزدیک میشه, همینطور هم داره منبسط میشه که اضافه کولانت در اثر این انبساط باید راه پیدا کنه به مخزن رزرو, اما با وجود توده هوا در کولانت, منبسط شدن کولانت باعث فشرده شدن هوا میشه,

هوای فشرده شده توسط کولانت در ٩۰ درصد مواقع از جای خودش حرکت نمیکنه و همونجا میمونه, چون از همه طرف توسط کولانت داره فشرده میشه و هی بیشتر فشرده میشه, و بیشتر مواقع نمیزاره که انجین کمبود کولانت خودش رو در اثر نشتی واترپمپ از مخزن رزرو بگیره,

اگر این مسئله هر روز ادامه پیدا کنه مقدار هوای وارد شده بیشتر میشه و به همون نسبت مقدار کولانت جایگزین شده کمتر,(سیستم کاملا پلمب وکیوم کولانت از بین میره), برای همین هم هست که اگر مقدار کولانت رو در مخزن رزرو چک کنین دال بر این نیست که انجین پر از کولانت هست, این اشتباه بزرگی هست که بیشتر کسانی که کمی از سیستم انجین میدونن, فقط میزان کولانت در مخزن رو چک میکنن غافل از اینکه در قسمتی از انجین هوا جمع شده که باعث سوختن واشر سر سیلندر میشه,

البته در مورد انجین های انژکتوری, سوختن واشر سرسیلندر بدین طریق به ندرت اطفاق میافته, چون با کمبود کولانت, سر سیلندر بشدت داغ میشه که باعث بالا رفتن حرارت محفظه احتراق میشه,.....به محض این اطفاق, ECM با اطلاعاتی که از اکسیژن سنسور میگیره مقدار ترکیب سوخت و جرقه زنی رو کنترل میکنه تا حرارت رو بیاره پائین, این واکنش کامپیوتر واقعا قابل حس هست و انگار انجین جون نداره,......البته کسانی که اکسیژن سنسور رو از سر راه ور میدارن و یا ریمپ میکنن, بزرگترین قربانیان واشر سرسیلندر سوخته هستند,

نیما نادری
25-05-1399, 12:13 بعد از ظهر
سطح انجین از رادیاتور بالاتر هست در خودرو ها این که دیگه واضحه

در پژو ۲۰۰۰ کاربرات چون مخزن رزرو آب که حتما در مکانی بالاتر از

رادیات و انجین نصب میشه وجود نداره

مجبور بودن اون پیچ هواگیری رو بزارن

در خودروهای جدید که همه مخزن رزرو جدا به شرایطی که گفتم دارن

نیازی به هواگیری نیست ، اگر هوایی تو سیستم باشه

وقته سرد شدن جایگیزینش از مخزن رزرو

مایع رادیات برمیگرده تو رادیات برای همین

میگن درب رادیات رو باز نکنید و حواستون به رزرو سطح مایع رزرو باشه

در موتورها قبلا گفتم سیستم خنک کن بالاتر از انجین هست همیشه

و مخزن رزرو هم اغلب دارن ، رنو ۵ هم مخزن رزرو داره با اینکه پایینه

وقته هوا گیری جداش میکنن از کاپوت جلو آویزون میکنن که بتونه مایعش

رو با هوا جابه جا کنه ، من دلیلی نمیبینم دیگه پاسخ بدم شما

تکنوازی بفرمایید

Alireza Farzin
25-05-1399, 12:59 بعد از ظهر
سطح انجین از رادیاتور بالاتر هست در خودرو ها این که دیگه واضحه

در پژو ۲۰۰۰ کاربرات چون مخزن رزرو آب که حتما در مکانی بالاتر از

رادیات و انجین نصب میشه وجود نداره

مجبور بودن اون پیچ هواگیری رو بزارن

در خودروهای جدید که همه مخزن رزرو جدا به شرایطی که گفتم دارن

نیازی به هواگیری نیست ، اگر هوایی تو سیستم باشه

وقته سرد شدن جایگیزینش از مخزن رزرو

مایع رادیات برمیگرده تو رادیات برای همین

میگن درب رادیات رو باز نکنید و حواستون به رزرو سطح مایع رزرو باشه

در موتورها قبلا گفتم سیستم خنک کن بالاتر از انجین هست همیشه

و مخزن رزرو هم اغلب دارن ، رنو ۵ هم مخزن رزرو داره با اینکه پایینه

وقته هوا گیری جداش میکنن از کاپوت جلو آویزون میکنن که بتونه مایعش

رو با هوا جابه جا کنه ، من دلیلی نمیبینم دیگه پاسخ بدم شما

تکنوازی بفرمایید

از ما گفتن بود,

خود اعضا میتونن مطلب من و شما رو بخونن, سبک سنگین کنن,

dreamworld
01-08-1399, 02:26 بعد از ظهر
خداروشکر واسه من تا حالا مشکل واتر پمپ نداشته. مدل 95

دوستان یه سوالی- صافی بنزین رو عوض کردین؟ چند هزار تا انجام دادین و چه مدلی انداختین ؟

نیما نادری
07-08-1399, 05:54 بعد از ظهر
فیلتر بنزین فلزیه درست زیر باک جلوی

اونجا که میشینید ، حدود ۲۰.۰۰۰ تا باید تعویض بشه من دیدم بعضی تعمیرگاها میشورن دوباره میبندن خیلی عمل شنیعی هست (از سرویس منوال میتونید عدد دقیقش رو ببینید )

بست های سروته فیلتر فلزی و یکبار مصرف هست

یعنی اگر باز بشه دیگه قابل استفاده نیست

بست قابل باز کردن وبستن براش هست به اسم بست

Clik- rکه خوب تعمیرگاها ندارن و آچارشم ندارن بست فلزی پیچی میبندن .... اگر در وحله اول اصلا بازش کن

بعضی هام میبندن رو گیره انقدر جفتک میندازن

تا فیلتر درمیاد و بلعکس تا فیلتر جدید رو درحالیکه بست بستس جا میزنن !!!!

خلاصه تعویضش کاره خوبیه

و حتما سوراخ زیر واترپمپ رو نگاه کنید برای نشتی، ممکنه چیزی زمین نریزه ولی قطعا نشتی

دارن خیلی خاطر جمع نباشین ، برای دیدنش

باید قاب زیر باز بشه ، چک کردنش ضرر نداره

چون معلوم نیست کی نشت میده هوشیار باش

phantom61
14-09-1399, 04:40 بعد از ظهر
دوستان سلام.
وقت بخیر.
بنده بعد 3 سال دایلیم سواری اواخر شهریور یدونه بنلی 250 تک سیلندر سبز خریدم مدل 97 با 5 هزارتا کار.
روزای اول خیلی درگیر استایل سواریش نسبت به دایلیم بودم.
حدودا نیمه اول مهر یه روز جمعه خود به خود خاموش کرد و بعد کلی استارت روشن شد.
بعدا پنج دقیقه سواری مجددا همین اتفاق افتاد.
اینبار در باک رو باز کردم گفتم شاید بنزین نداره.
در رو که بستم با تک استارت روشن شد ولی بازم خاموش میکرد.
رسیدم خونه و فرداش باک رو باز کردم.
فیلتر بنزین و متعلقات رو با کردم.
همه رو پس از شست و شو بستم شمع هم عوض کردم و درست شد.
پانزده روز بعدش متاسفانه تو یه روز بارونی زمین خوردم که اونجا تازه قدر دایلیم رو بخاطر ترمزهای عالیش و هندلینگ بهترش توی روزای بارونی دونستم.
به هرحال من طی 3 ماه حدود 7 هزار کیلومتر سوار موتورم شدم.
و هیچ ایراد فنی خاصی درش ندیدم.
در کل بنلی 250 تک سیلندر موتوریه که باید ازش توقع پولی رو که دادی داشته باشی.
نه با نینجا مقایسه اش کنی و نه با زد 250.
هیچ گرونی بی دلیل نیست و هیچ ارزونی بی حکمت.
راستی بعد زمین خوردنم کتی ترمز و کلاچ از بین رفته بود که قهرمانی انداختم و پروتکشن چرخ جلو ،شاسی و چرخ عقبم نصب کردم که به نطر خودم خیلی قشنگ شد.
در کل با چیزایی که دارید حال کنید و فکرشو نکنید اگر فلان چیز بود بهتر بود.
اما اگر قصد خرید دارید من توصیه میکنم بخرید.
چون 250 انژکتوری با این قیمت مدل پایین دایلیم و هیوسانگ باید بخرید که اونام الان تهیه لوازم و هزینه نگه داریشون کمتر از مداوای سرطان نیست.
من همه جوره این موتور رو تست کردم.
دوستان اگر سوالی داشتن بنده در خدمتم.
راستی من روغن فقط موتول 7100 ریختم داخلش و هر 4000 تا عوض میکنم.
به دوستان هم توصیه میکنم.
خیلی روی صدا و نرم کار کردن موتور تاثیر داره.
من یه 250 دیگه برای یکی از دوستان بود سوار شدم که روغن انی استفاده میکرد.
دفعه بعدی به توصیه بنده موتول ریخت اونم صدای موتورش خیلی کمتر شد.

نیما نادری
15-09-1399, 06:05 بعد از ظهر
موتور نه ترمز داره نه زین خوب داره

آلت تناسلی آدم بی حس میشه تو سواری طولانی

واتر پمپ آب میده ، درجه باک اشتباه نشون میده

راه به راه موتور خاموش میشه حتی از لحظه صفری

یکسره فن موتور روشنه، آدم خجالت میکشه

از روی موتور گازش بده ، سنسور آب انقدر کار میکنه زود به دیار باقی میره

فلاپهای خشک و شکننده و بسیاری موارد دیگه

آقا بخرید چون هیچ ۲۵۰ ای به این ارزونی و گندی نیست ، فقط توجه داشته باشید در سرعت و شتاب NS200 ازش سرتره قشنگ

آخ جدیداش یک جک شده

شاسی و دوشاخ زیباش رو که به فنا دادن

و ظاهرش مثل یک موشه ریغو شده

به عبارتی یک اتاق جدید ساختن هم ۲۵۰ تک هم ۱۵۰ جدید رو معرفی کردن ، ترمز و کمک دوشاخ زین و اگزوز ووووو هر دو مدل عینه هم

تازه دیسک ترمز عقب ۱۵۰ بزرگتر از ۲۵۰ هست

۱۵۰ و ۲۵۰ جدید کنار هم

shahab.mx
17-09-1399, 10:55 بعد از ظهر
خب خوبه یه نفر با من هم نظره
تک سیلندر قبلی درسته از نظر فنی جالب نبود
ولی از نظر ظاهری قابل قبول بود .
اما این جدیده رو من هرجا سرچ کردم نیومد . تو سایت بنلی هم نیست
تو سایت بنلی یه مدل ۱۲۵ جدید پیدا شده که ظاهرش کپی همین ۲۵۰ نیوی تو ایرانه!
حتی ۱۵۰ هم نیست .
یعنی به عبارتی دوستان شاسی ۱۲۵ جدید رو برداشتن و روش انجین ۲۵۰ و ۱۵۰ قدیمی رو گذاشتن .
موتور از نزدیک فوق العاده بی کیفیته . زار میزنه
جاپایی هارو مستقیم جوش دادن به شاسی . بعد روش یه ورق گذاشتن
جاپایی جلو
فرمون
پدال ها
کیفیت افتضاح
قاب زیر انجین نداره
همه چی یا ریخته گری شده یا جوش خورده یا پرس شده
موتور لخت و لاغره و اصلا شبیه یه ۲۵۰ نیست
و خب درسته . چون قراره یه ۱۲۵ حدودا ۲۵۰۰ دلاری باشه !

چیزی که بنلی به عنوان ۲۵۰ سی سی جدید معرفی کرده یا bn 251 این مدل هست :

و چیزی که نیکران به ما معرفی کرده یه بیلاخه
هرکی مدل جدید رو گرونتر از قدیمی بخره سرش کلاه رفته

نیما نادری
22-09-1399, 05:25 بعد از ظهر
شلران موتور تقدیم میکند بنلی تی ان تی ۲۵ مدل ۲۰۱۹

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])URL=[Only registered and activated users can see links]][Only registered and activated users can see links][/URL]

قرار بود این باشه

alili
11-10-1399, 03:17 قبل از ظهر
سلام دوستان.با توجه به چیزایی که من ازین تاپیک متوجه شدم این موتور از ۹۶ به بعد ایراداتش کمتره
الان با توجه به قیمتی که داره و اینکه تو همین رنج قیمت ام اس ۲۰۰ هم هست کدوم رو پیشنهاد میدید برای خرید. من این نیو فیسش رو از نزدیک ندیدم و نمیدونم چجوریه.تو این نیوفیس ایرادات فنیش برطرف شده و ارزش خرید داره یا خیر؟ اگر خیر بین فیس قدیم و کم کارکرد و ان اس کدومرو پیشنهاد میدید
من خیلی از موتور کار نمیخوام بکشم. بیشتر میخوام لذت ببرم ازش

ARSH
11-10-1399, 12:55 بعد از ظهر
نیوفیسش یه جوریه اون بیشتر از تو لذت میبره تا تو از اون
والا من 97 داشتم گیج زدن های خاص خودشو داشت بازم
اما گاز خورش واقعا از دو سیلندرش بهتره !!!! دو سیلندرشم داشتم اون که فاجعه اس کلا هیچی این تک سیلندر بازم خیلی بهتره
بین فیس قدیم این و ان اس من بهت ان اس پیشنهاد میدم با اینکه تاپیک ان اس هم نیست بخوایم خوب و بدشو بگیم
کلا فیس قدیم بنلی خیلی قشننگتره تا این سری S که جدید زده چه تک چه دو سیلندر

alili
11-10-1399, 03:20 بعد از ظهر
ان اس رو که میگن شاتون میزنه برای کاربراتاشه درسته؟
حالا خودم شخصا نیو جفت سیلندر بنلی رو خیلی دوست دارم ولی نمیخوام تا این حد هزینه کنم.مدل قدیمیه تک رو هم صرفا سر اینکه بازار دست دومش خرابه دو دلم برای خریدش.تو تایپک ان اس رفتم دیدم همه دارن دعوا میکنن اومدم بیرون : )))))

نیما نادری
11-10-1399, 07:46 بعد از ظهر
ان اس قطعا انتخاب بهتریه

کاربراتور ها کات آف نداره اون موقع که تازه اومده بود

ملت فکر کردن هایابوسا خریدن انقدر گاز میدادن ۱۶۰ تا بره

موتور آب و روغن خوب توش نبود عیب میکرد

من دارم سری اوله کاربراتوره ولی هیچ عیبی نکرده

انژکتور که دیگه همه چیش مرتبه بازار دست دوم

هم خوبه باز خود دانید ، مشکلاتش هم حل بشو نیست

shokrim1987
15-10-1399, 10:37 قبل از ظهر
شخصا ان اس رو به این ترجیح میدم . همونجورم که دوستان گفتن فشار بیخود نیاری و روغن مناسب بریزی و مراقبت کنی احتمال بروز مشکل کمتره . هرچند که ان اس شاتون زده هم کم نمی بینی توی تعمیرگاه که باید با مشکلاتش کنار بیای ولی بازار دست دوم مناسبی داره

gezhen
05-11-1399, 08:33 قبل از ظهر
یکسری ادما هستن که هر وسیله ای داشته باشند اون وسیله عالیه و قبول به نقاط ضعفش ندارن بعد که وسیله رو عوض کردن همین داستان برای وسیله جدید رو میگن
دو بار بنلی تک خریدم ان اس و ار اس هم داشتم الانم بنلی دوم جفت سیلندر همیشه هم گفتم موتور تقریبا بی ازار و کامل میخواین ان اس بهترین انتخابه از نظر من ولی اگه خودم قصد خرید بین بنلی تک و ان اس داشته باشم بدون شک بنلی تک میگیرم استایل بهتری داره سواری بهتری داره (نظر شخصی)
مشکلاتی هم که گفته شده هیچ کدوم جز گیج زدن امپر بنزین و بعضی وقتا شمارشگر دنده نداشتم ولی اینم در نظر بگیرین ان اس و ار اس هم کیلومتر تو سرما کلا بای بای فلاپ ار اس و صداهای زیادش و شکستگی های الکی
قصدم بالابردن ان اس یا بنلی نیست فقط میخوام اونیکه نداشته و میخواد بخره زیاد گیج نزنه جفتش در حد هم هستن لذت موتور سواری رو فدای حرفای تعصبی دیگران نکنید این موتور ها در یه حد هستن پالس بی ازار تر هستش فقط

dreamworld
23-11-1399, 10:16 قبل از ظهر
موتور من بعد از 3 سال استفاده تا پارسال امپر بنزین گیج نمی زد ولی بعدش هر از گاهی این اتفاق میوفته. کسی راه حلی داره؟

من از 95 این موتورو دارم و با استایلش خیلی حال میکنم گرچه مشکلاتی هم داشته. تو مسیر طولانی زینش اذیت میکنه و اگه حواست نباشه و استراحت نکنی دم و دستگاهت بی حس میشه. میخواستم بدونم ایا ان اس 160 یا 200 هم اینطوریه؟

و اینکه در سرعت 100 تا لرزش بنلی تک بیشتره یا ان اس؟

نیما نادری
23-11-1399, 01:09 بعد از ظهر
من اون یکسری آدمم که پول دادم موتور خریدم اسپانسر نداشتم

اول مدحشو نکردم که الان عیبشو بگم، هر چی بود گفتم خوبشو بدشو

حالا هر کی از هر چی میخره راضیه فکر میکنه باید این مدلی باشه من این جوری نیستم

کیا دوستدارن موتورشون هی ترمز میکنن خاموش بشه

دقت کنید این تنها موتوریه که من دیدم هیچ وقت خدا

زمستون و تابستون، انجین گرم، انجین سرد، نیش استارت روشن نمیشه!!!

همیشه باید چند دور استارت موتورو بچرخونه تا روشن بشه

این موتور سیستم سوختش ایراد داره، اصلا امکان نداره

انجین انقدر دور بزنه تا روشن بشه،خیلی ایرادا که من میگیرم ادم معمولی اصلا متوجه نمیشه

ما کاری با اون دسته نداریم، اینجا تخصصی میخوای بدونی چی به چیه، هر کس بلده میاد میگه

gezhen
28-11-1399, 08:33 بعد از ظهر
من اون یکسری آدمم که پول دادم موتور خریدم اسپانسر نداشتم

اول مدحشو نکردم که الان عیبشو بگم، هر چی بود گفتم خوبشو بدشو

حالا هر کی از هر چی میخره راضیه فکر میکنه باید این مدلی باشه من این جوری نیستم

کیا دوستدارن موتورشون هی ترمز میکنن خاموش بشه

دقت کنید این تنها موتوریه که من دیدم هیچ وقت خدا

زمستون و تابستون، انجین گرم، انجین سرد، نیش استارت روشن نمیشه!!!

همیشه باید چند دور استارت موتورو بچرخونه تا روشن بشه

این موتور سیستم سوختش ایراد داره، اصلا امکان نداره

انجین انقدر دور بزنه تا روشن بشه،خیلی ایرادا که من میگیرم ادم معمولی اصلا متوجه نمیشه

ما کاری با اون دسته نداریم، اینجا تخصصی میخوای بدونی چی به چیه، هر کس بلده میاد میگه

منظورم شما نبودی به خودت نگیر
وسیله چینی کلا همینه ماشین سواری و کامیون هم همینه
من میگم موتور عالی نیست ولی این چیز هایی که بچه ها هم میگن برای من پیش نیومده دوتا تک داشتم مشکلی جز گیج زدن امپر بنزین و دنده شمار نداشت الانم بنلی تک ندارم که تعریف کنم یا برام مهم باشه

dreamworld
02-02-1400, 01:25 بعد از ظهر
بعد از حدود دو سال و نیم استفاده باطری ضعیف شده بود - رفتم گمرک عوض کردم.
جالبه نشانگر بنزین دیگه خیلی کمتر گیج میزنه.

روغن موتور این بار ترین 10-40 ریختم به نظرم موتور روان کار میکنه. قبلش سوپر پیشتاز 10-40 ریخته بودم بدک نبود ولی حس میکنم با این بهتر کار میکنه.

dreamworld
20-03-1400, 11:34 قبل از ظهر
دوستان از تجربه روغن 10 40 ترین بگم که 1000 تا رو نسبتا خوب کار کرد ولی بعدش خیلی زود از بین رفت و دیگه دنده ها با جنگ و دعوا جا میرفت. سریع عوض کردم.

Aragorn
23-06-1400, 07:46 بعد از ظهر
سلام دوستان
من تازگیا یه بنلی تک نیو فیس خریدم. ممنون میشم در مورد چن تا موضوع راهنماییم کنید. اول اینکه بنزین معمولی بزنم یا سوپر؟ از بعضیا شنیدم موتور 250 سی سی رو باید سوپر زد. بعضیا هم میگن هر چهارتا باک یه باک سوپر بزن
موضوع بعدی اینکه چه روغنی استفاده کنم ‌؟ همون که رو کارت گارانتی نوشته خوبه؟ چه مارکی؟
برای آب بندیش چی کار کنم؟تو نت که گشتم نطرات مختلفه.تو دفترچه بنلی قدیمی نوشته در سیصد کیلومتر اول دور موتور از 80 درصد حداکثر دور موتور بیشتر نشه. همین کافیه؟
و اینکه اولین تجربم توسواریش خوب بود فقط تو دنده مرده شروع به لرزش میکنه. این طبیعیه؟ موتور قبلیم طرح ویو بود این اتفاق توش نمی افتاد
ممنون که وقت میذارین و جواب میدین

Alireza Farzin
24-06-1400, 01:26 قبل از ظهر
سلام دوستان
من تازگیا یه بنلی تک نیو فیس خریدم. ممنون میشم در مورد چن تا موضوع راهنماییم کنید. اول اینکه بنزین معمولی بزنم یا سوپر؟ از بعضیا شنیدم موتور 250 سی سی رو باید سوپر زد. بعضیا هم میگن هر چهارتا باک یه باک سوپر بزن
موضوع بعدی اینکه چه روغنی استفاده کنم ‌؟ همون که رو کارت گارانتی نوشته خوبه؟ چه مارکی؟
برای آب بندیش چی کار کنم؟تو نت که گشتم نطرات مختلفه.تو دفترچه بنلی قدیمی نوشته در سیصد کیلومتر اول دور موتور از 80 درصد حداکثر دور موتور بیشتر نشه. همین کافیه؟
و اینکه اولین تجربم توسواریش خوب بود فقط تو دنده مرده شروع به لرزش میکنه. این طبیعیه؟ موتور قبلیم طرح ویو بود این اتفاق توش نمی افتاد

سلام,

مبارکت باشه,
ایشالله چرخش برات بچرخه,

انجین این موتور دیزاین شده برای اکتان ٩۱(سوپر), هیچ وقت بنزین معمولی استفاده نکنید مگر اینکه مجبور باشید,

اگر من جای شما باشم تا ٢۰۰۰ کیلومتر اول دورش رو از ۵۰۰۰~۶۰۰۰ تا بالاتر نمیبردم و به کلاچ کوچکترین فشاری نمی آوردم,

حتمآ از روغن مخصوص موتورسیکلت استفاده کنید,

منظورتون از "دنده مرده" چیه؟

Aragorn
24-06-1400, 01:50 بعد از ظهر
وقتی مثلا تا دنده چهار رفتم ولی سرعتمو میارم پایین که با اون دنده همخونی نداره

gezhen
24-06-1400, 06:13 بعد از ظهر
سلام دوستان

مبارکت باشه
روغن شرکت انی هستش
بنزین سوپر گیرت میاد بزن همیشه ولی با عادی هم اتفاقی نمیافته
خودت داری میگی دنده مرده خوب یه دنده کم کن عادت کردی به ویو تنبل شدی

Alireza Farzin
25-06-1400, 02:24 قبل از ظهر
وقتی مثلا تا دنده چهار رفتم ولی سرعتمو میارم پایین که با اون دنده همخونی نداره

سلام,
برای تمام موتورها کم و بیش این حالت بوجود میاد یه سریشون تو دور موتور پائینتر از بقیه,

گمان نکنم که سؤالتون رو برای دونستن دلیل این پدیده مطرح کرده باشین, بلکه فقط میخواستین بدونین که موتور اشکالی نداشته باشه,

به هر حالت تو ٢۰۰۰ کیلومتر اول اصلا نزارید این حالت برای انجین پیش بیاد, و از دنده معکوس برای کنترل و یا پائین آوردن سرعت جداً پرهیز کنید,

بعد از آچار کشی اولیه این لرزشها ممکنه به حداقل برسه,

Aragorn
25-06-1400, 11:26 بعد از ظهر
سلام
اره فکر کردم شاید موتور مشکلی داره که این حالت پیش میاد
ممنون که راهنمایی کردین

Aragorn
02-07-1400, 04:36 بعد از ظهر
سلام
یه سوال دیگه هم داشتم. سایز لاستیک عقب tnt25n تو کشورهای دیگه 17-70-130 هستش ولی لاستیکی که تو ایران بهش انداختن 17-70-120 هستش .میشه سایز بزرگتر بندازم؟اگه اره لازمه که رینگ هم عوض بشه یا روی همون رینگ میشه سایز رو تغییر داد؟

Alireza Farzin
02-07-1400, 08:25 بعد از ظهر
سلام
یه سوال دیگه هم داشتم. سایز لاستیک عقب tnt25n تو کشورهای دیگه 17-70-130 هستش ولی لاستیکی که تو ایران بهش انداختن 17-70-120 هستش .میشه سایز بزرگتر بندازم؟اگه اره لازمه که رینگ هم عوض بشه یا روی همون رینگ میشه سایز رو تغییر داد؟

سلام,

مسئله لاستیکها فقط به سایز ختم نمیشه,

تمام صحبت هایی که تو کاتالوگها میشه با در نظر گرفتن استاندارد بودن, نوع لاستیک(رادیال و غیره), تحمل وزن و سرعت, کیفیت لاستیک(برای چهار فصل, همه آب و هوا, و غیره), عاج لاستیک(مخلوطی از جاده خشک, بارانی, برف, یخ) واستاندارد بودن سایز پهنای رینگ هست, که البته بیشتر کارخونه های لاستیک سازی از این استانداردها فراتر میرن که باعث میشه مقایسه لاستیکهای هم ردیف به مشکل بر بخوره,

تا حدی که دور و بر لاستیک بهت اجازه میده میتونی لاستیک رو پهنتر بکنی ولی اگر زیاد از حد پهن بندازی, لاستیک حالت تخم مرغی شکل بخودش میگیره که باعث فرسایش زودرس لاستیک و اثر گذاشتن روی هندلینگ موتور میشه که به نحوه ای که ما موتور سواری میکنیم این تغییر هندلینگ تقریبا نا محسوس هست, ولی پهنتر شدن لاستیک و اضافه شدن وزن برای کمک ها خوب نیست,

در مورد دو تا سایزی که عنوان کردی,
** اگر فکر میکنی لاستیک پهنتر,=> تماس بیشتر لاستیک با جاده,=> ایمنی بیشتر,.... باید مطمئن بشی لاستیک پهن تری رو که میگیری واقعا تماس بیشتری رو فراهم میکنه, چون بعضی از لاستیک های اسپرت بیشتر پهنای لاستیک رو به فاق اختصاص میدن(تماس بیشتر لاستیک در دور زدن تو سرعت بالا) و حالت عادی تماسشون با جاده به اندازه یه لاستیک معمولی باریکتر هست,

سایز 130 اگر بگیری فاقش بلندتر از لاستیک فعلیت میشه که امنیتت رو در مواقع دور زدن های شدید کم میکنه,

اگر هم برات سوال پیش اومده که چرا مدل ایرانیش کوچکتره, دلیل های حساب شده و حساب نشده مختلف داره,
اگر لاستیک پهنتر در دسترس دارن و تفاوت قیمتش زیاد نباشه و استفاده نمیکنن, بخاطر وزن بالای لاستیک بزرگتر هست,

Aragorn
02-07-1400, 10:04 بعد از ظهر
ممنونم.با توچه به اینکه عدد دوم فاقه و تغییری نمی کنه در واقع فقط پهنای لاستیک داره بیشتره میشه.درسته ؟ یا نه این هم تو مارک های مختلف متفاوته ؟اینطور که از حرفاتون متوجه شدم فاق بلندتر یعنی تماس بیشتر با جاده در هنگام دور زدن , پس در واقع امنیت باید بیشتر بشه ولی نوشتید که امنیت رو در دور زدن های شدید کم میکنه.کدومش درسته ؟

Gladiator
03-07-1400, 03:36 قبل از ظهر
ممنونم.با توچه به اینکه عدد دوم فاقه و تغییری نمی کنه در واقع فقط پهنای لاستیک داره بیشتره میشه.درسته ؟ یا نه این هم تو مارک های مختلف متفاوته ؟اینطور که از حرفاتون متوجه شدم فاق بلندتر یعنی تماس بیشتر با جاده در هنگام دور زدن , پس در واقع امنیت باید بیشتر بشه ولی نوشتید که امنیت رو در دور زدن های شدید کم میکنه.کدومش درسته ؟

فاق بلندتر هیچ ربطی به تماس بیشتر لاستیک با جاده نداره ، اتفاقا فاق بلندتر امکان کم شدن سطح تماس با جاده رو داره
اعداد روی لاستیک به این شکل سایز لاستیکو مشخص میکنه : بعنوان نمونه اعداد 140/70/17 بیانگر پهنای لاستیک 140 میلیمتر ، فاق لاستیک 70 درصد پهنای لاستیکه که میشه 98 میلیمتر و سایز داخلی لاستیک 17 اینچه که به رینگ 17 میخوره ، بهتره از سایز استاندارد برای اون رینگ با توجه به پهناش استفاده بشه
حالا شما لاستیک مثلا 150 بندازی با فاق 60 یا 70 مشکلی ایجاد نمیشه ولی موتوری که فابریک روش لاستیک 140 بوده رو بیای لاستیک 180 بندازی خب دیگه نباید انتظار عملکرد مناسب ازش داشته باشی
چون رینگت پهناش کمه لاستیکت حالت تخم مرغی پیدا میکنه و فاقش بلندتر میشه خیلی سنگین تر میشه و ...

Alireza Farzin
03-07-1400, 04:24 قبل از ظهر

سلام,

البته آقای گلادیاتور تا حدی جواب سوال شما رو دادن,

نه,......من نگفتم که اگر فاق بلندتر بشه تماس لاستیک شما با اسفالت بیشتر میشه,

من گفتم اگر لاستیک 130 رو بگیرین به این منظور که تماس لاستیک با اسفالت بیشتر از 120 بشه, اونوقت فاق لاستیک بلندتر خواهد شد که از لحاظ ایمنی موقع دور زدن میتونه مشکل ایجاد بکنه,
چون هر دو لاستیک عدد دومشون که مربوط به فاق باشه 70 هست و همونطور که آقای گلادیاتور گفتن این عدد درصدی از پهنای لاستیک هست,

پس 70% پهنای 120mm میشه 84mm, و 70% پهنای 130mm میشه 91mm, میبینی که فاق 7mm افزایش پیدا کرده,

همونطور که گفتم این مقدار تغییر انچنان قابل احساس نیست,
صحبتم در مورد سرعت بالا در پیچهای شدید این بود که مجبور میشیم موتور رو موقع پیچیدن بیشتر از حد معمول بخوابونیم که فعلا به شما توصیه میکنم که این مدل پیچ ها رو به آرومی دور بزنید,

اگر هنوز قسمتی برات مبهم هست, سوالت رو مطرح کن,

Aragorn
03-07-1400, 10:30 قبل از ظهر
الان متوجه شدم.ممنون از شما و گلادیاتور عزیز

Aragorn
14-11-1400, 05:09 بعد از ظهر
سلام دوستان
سه هزار تا استفاده کردم از موتور (۲۵۰ تک نیوفیس) یه مشکلی دارم جدیدا.تا حالا سه بار چراغ چکش روشن شده.هر سه بار روی دنده 6 بوده و سرعت بالای ۸۰ تا.چراغ چک‌روشن میشه و دیگه گاز نمی خوره یه دنده میام پایین شروع می‌کنه به گاز خوردن ولی دنده هام می‌ریزه به هم.یعنی مثلا روی دنده چهار اگه با دور موتور ۶ هزار پنجاه کیلومتر میرفتم الان شده سی تا.یعنی بیشتر نمیره دیگه.با خاموش و روشن کردن موتور این حالت درست میشه.بردم دیاگ بزنن ولی میگن باید چراغ چکش روشن باشه بیاری.کسی نظری داره؟

Alireza Farzin
14-11-1400, 07:52 بعد از ظهر
سلام دوستان
سه هزار تا استفاده کردم از موتور (۲۵۰ تک نیوفیس) یه مشکلی دارم جدیدا.تا حالا سه بار چراغ چکش روشن شده.هر سه بار روی دنده 6 بوده و سرعت بالای ۸۰ تا.چراغ چک‌روشن میشه و دیگه گاز نمی خوره یه دنده میام پایین شروع می‌کنه به گاز خوردن ولی دنده هام می‌ریزه به هم.یعنی مثلا روی دنده چهار اگه با دور موتور ۶ هزار پنجاه کیلومتر میرفتم الان شده سی تا.یعنی بیشتر نمیره دیگه.با خاموش و روشن کردن موتور این حالت درست میشه.بردم دیاگ بزنن ولی میگن باید چراغ چکش روشن باشه بیاری.کسی نظری داره؟

سلام,

بنظر میرسه یکی از سنسور ها مثل اکسیژن سنسور در شرایطی اطلاعات غلط رو به ECM میفرسته,
درست میگن, تا چراغ "چک" کاملا روشن نشه ایراد رو نمیتونن پیدا بکنن, حدس میشه زد, ولی نمایندگی با حدس جلو نمیره,

نیما نادری
25-11-1400, 07:35 قبل از ظهر
سلام دوستان

سلام

به نظرم یبار ریست ایسیو دستی انجام بدید

Saeidirib
12-05-1401, 07:14 بعد از ظهر
سلام من موتور بنلی ۲۵۰ تک دارم
اولش ک می‌خوام روشن کنم استارت میزنم اما روشن نمیشه یا پت پت می‌کنه خاموش میشه چن بار بزنم روشن میشه بعد ک راه می افتم اولش موتور جون نداره تا یکم گرم بشه
در حین حرکت هم سرعت کم میکنم از اگزوز صدای شلیک و پت پت میده
کلا موتور تنظیم کار نمیکنه شمع و صافی بنزین تعویض کردم از مایع شستشو انژکتور استفاده کردم فرقی نکرده
اگزوز قهرمانی روش نصب شده و منبع ندارن و چراغ چکش هم روشنه که دستی ریست کردم باز روشن شده دیاگ زدم نوشت سنسور پارک مشکل داره
به نظر شما سنسور اکسیژنش یا اگزوز مشکل داره ؟
شهرستانم چن جا بردم درست نشده