ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشرو پارس اسپورت 250

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6

kourosh_bandit2
05-01-1391, 07:19 بعد از ظهر
عزییزان cbr 250 نیست به خدا. پیشرو 250 دوستان عزیز. من مدل قبلی اینارو که زین دو تکه بود و 200 بود داشتم با اون کنار ماشیین تاپ زدم 130 بود

MGEngineer
05-01-1391, 11:43 بعد از ظهر
از دوستان 250سوار که خبری نیست ولی برادران 200 سوار به تاپیک یه مقدار رونق دادن وگرنه الان یه وجب خاک روش بود
دمتون گرم...
:999:

علی یزدانی
06-01-1391, 12:09 قبل از ظهر
از دوستان کسی پیشرو 250 واسه فروش سراغ داره؟
اگه هست خریدارم یا با پیشرو 200 معاوضه میکنم!

شرمنده اینجا نوشتم ، آخه نمیخوام یه تایپیک جداگونه باز کنم

ميلاد هركول
07-01-1391, 10:39 قبل از ظهر
سلام سال نو همه مبارك.
من موتورمو گذاشتم براي فروش تو مغازه بورسيه اگه خواستي ادرس بدم بري ببيني.

MGEngineer
07-01-1391, 12:30 بعد از ظهر
سلام سال نو همه مبارك.

سلام داداش میلاد
سال نو شما+موتور جدید مبارک باشه
اگر مایل بودی دلیل فروش رو هم بگو میتونه برای دوستان دیگه مفید باشه
:25:

علی یزدانی
07-01-1391, 05:42 بعد از ظهر
سلام سال نو همه مبارك.

اگه که آدرس بدی که ممنون میشیم

علی یزدانی
08-01-1391, 02:05 قبل از ظهر
همجنان منتظر آدرس ...

haMMid
08-01-1391, 04:29 بعد از ظهر
سلام. امروز یه کاری کردم، همچین بدم نیومد!
صبح بیکار بودم، فیلتر هوا رو در آوردم!!!
موتور موقع گاز دادن یه صدای خفنی میداد! صدای اگزوز گم شده بود! فقط صدای اون حفره ی هوا میومد!
خلاصه بردمش بیرون، خداییش 1 رو پر میکردم چنان شتابی میگرفت این موتور!:297: تعجب کردم! درحین حرکت یهو گاز میدادم، تفاوتش با قبل کاملأ محسوس بود!
اما خب یه مشکلی داشت. وقتی میخواستم سرعتو یکم ببرم بالا موتور پت پت میکرد
حدس میزنم بخاطر اینه که میزان هوای ورودی و سوخت ورودی مناسب نبوده. هوا خیلی بیشتر بوده و .....
ولی تجربه ی جالبی بود!
راستی دوستان یه سر به این تاپیک بزنین:
[Only registered and activated users can see links]

kourosh_bandit2
08-01-1391, 05:57 بعد از ظهر
به به داش میلاد پس موتور چرا فروختی؟ ادرسش کجاس حاجی؟

Masoud
08-01-1391, 06:14 بعد از ظهر
بچه ها هر کی 2شاخ عقب و فنر جلو پیشرو رو داشت یه ندا بده دمتون گرم ...

ميلاد هركول
09-01-1391, 10:43 قبل از ظهر
چاكريم كورش جان.
والا موتور بازي مارو بيچاره كرده و جيبمونو خالي.
خداييش پيشرو خوب بود اما انتظارات من از موتور بالاتر بود.
ادرسم خيابون صارميه جنب كوچه نجارباشي فروشگاه ايران موتور اقاي سليماني.

kourosh_bandit2
09-01-1391, 04:21 بعد از ظهر
فروختی بهش یا گذاشتی برات بفروشه؟ اگه فروختی قیمت بگو که بریم با 100 بالاتر بخریم که خیلی حوشش نشه. اگرم گذاشتی بفروشه برات قیمت خودتو بگو داداش میلاد

ميلاد هركول
11-01-1391, 11:24 قبل از ظهر
چاكريم دادا كورش دمت گرم كارت درسته.
گذاشتم برام بفروشه خودش گفت 2100 برات ميفروشم ديگه اميد به خدا.

علی یزدانی
11-01-1391, 11:31 بعد از ظهر
چاكريم دادا كورش دمت گرم كارت درسته.
گذاشتم برام بفروشه خودش گفت 2100 برات ميفروشم ديگه اميد به خدا.

میلاد جان
میشه چندتا عکس از موتورت بزاری؟
اونرور نشد برم موتور رو ببینم ، آخه بارون گرفت:297:

ميلاد هركول
12-01-1391, 05:50 بعد از ظهر
اره متاسفانه بارون شديدي گرفت اتفاقا ميخواستم زنگ بزنم ببينم رفتي يا نه!!!
عكس گذاشتم تو صفحات قبل رو يه سري بزن .

MGEngineer
12-01-1391, 10:05 بعد از ظهر
این هم دوتا عکس از qm 250 در اولین سفر برون شهری:

10362 10364

Ali
12-01-1391, 10:27 بعد از ظهر
این هم دوتا عکس از qm 250 در اولین سفر برون شهری:

10362 10364چقدر قیافه ی جذاب و سنگین مانندی داره:happy4:

MGEngineer
12-01-1391, 11:02 بعد از ظهر
چقدر قیافه ی جذاب و سنگین مانندی داره:happy4:

من هم ابتدا جذب همین قیافش شدم سپس به پشتوانه QingQi و راهنمایی های داداش میلاد با توکل به خدا رفتم تو کارش
راجب سرعت باید بگم که تو کفی سر گاز 110 تا راحت میره و بعد 120
من هم امروز سرعتم بین 80 تا 100 بود و گاهی هم 110 ضمن این که باد به حدی شدید بود که 405 رو با مسافراش تکون میداد و فکر نمیکنم با پالس میشد 100 تا توی اون شرایط رفت(به دلیل وزن کمتر)
برگشتنه هم دو جا 130 اومدم
خلاصه اینکه روی تاپ اسپیدش بیشتر ازینا حساب نکنید
تنها نکنه ای که باید ذکر کرد اینه که 110 تا با دنده 5 دور موتور 6.5 خیلی نرم و بدون فشار میره
توی شیب نسبتا تند هم دنده 4 راحت میره بالا و 90-100 رو میره و نیاز به معکوس نداره
در نهایت کار من رو راه میندازه اگر افت کیفیت نداشته باشه

علی یزدانی
13-01-1391, 02:06 قبل از ظهر
سلام اينم چند تا عكس

اينم دوتا ديگه

میلاد جان تمام لینک هایی که گذاشتی اشتباهه!!!:297:

ميلاد هركول
13-01-1391, 12:47 بعد از ظهر
ما مخلصيم محمد جان كاري نكردم.
بديش هم اينه كه دور موتورش پايينه اگه تا 11 يا 12 مرسيد 160 تا رو راحت ميرفت اما من كه دري فيلتر هوارو برداشته بودمو سوزنو برده بودم بالا تا 8 بيشتر نميرسيد!!!هر چند كه اين موتور به همين دليل وارد ايران شده كه بيشتر از 130 تا نره!!!!
والا فكر كنم تاريخ عكسا تموم شده چون همون موقع باز ميشد اگه شد چندتا عكس ميزارم.

نیما نادری
13-01-1391, 12:51 بعد از ظهر
کاربرات میخواد این موتور

haMMid
14-01-1391, 09:02 قبل از ظهر
کاربرات میخواد این موتور

میشه چند مدل معرفی کنید؟

bajaj
14-01-1391, 12:20 بعد از ظهر
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

منم موتورمو فروختم .

به جاش یه xl اوردم

نیما نادری
14-01-1391, 08:55 بعد از ظهر
باید تست کنی این کاربرات با انجین مچ نیست

اگر نخوای خیلی هزینه کنی اول کاربرات روان 200 که یکم تیون شده بنداز روش اگر نشد پالس 180 البته تیون شده

یک گزینه دیگه هم دارم که نمیگم الان

haMMid
14-01-1391, 11:53 بعد از ظهر
باید تست کنی این کاربرات با انجین مچ نیست

اگر نخوای خیلی هزینه کنی اول کاربرات روان 200 که یکم تیون شده بنداز روش اگر نشد پالس 180 البته تیون شده

یک گزینه دیگه هم دارم که نمیگم الان

قیمتاشون چقده؟ خودمون تیون کنیم؟ چطوری؟

میشه اون گزینه رو هم بفرمایید؟!

علی یزدانی
15-01-1391, 03:29 بعد از ظهر
والا فكر كنم تاريخ عكسا تموم شده چون همون موقع باز ميشد اگه شد چندتا عكس ميزارم.

پس این عکس ها چی شد؟:vardane:

نیما نادری
15-01-1391, 09:42 بعد از ظهر
من کاربرات روان دارم بخوای تست کنی تهرانی ؟

nimap
17-01-1391, 04:04 بعد از ظهر
اسلام و علیکم و پر کاهوو.دوستای عزیز من چیکار کنم که شتاب موتورم زیاد شه؟؟نمیتونم باش بالاتر از پرایدو 206 تیپ2 رو بگیرم.از دایچی هم 2متر عقب میافته:98:

haMMid
22-01-1391, 01:05 بعد از ظهر
من کاربرات روان دارم بخوای تست کنی تهرانی ؟

نه نیما جان. خیلی دورم از تهران!
شما بگو من اینجا سعی میکنم ردیف کنم

sezar
26-01-1391, 10:58 بعد از ظهر
آقا من از یه مغازه دار سوال کردم چطوری هستن این موتورا گفت هر موتوری که با قیافه شبیه موتور درست و حسابی بخواد گولت بزنه یعنی خودش داغونه و چیز به درد بخور نیست، حالا دوستانی که دارن یا آشنا هستن با این موتور آیا می دونن موتور خرکاری هست یا نه؟ آخه اکثر بچه ها دیدم موتور رو زیر یک سال میفروشن و تا وقتی دارن میگن خوبه ولی هر موتور هرچقدر آشغال تا سال اول خوبه، حالا این موتور چی ؟ بعد از یک سال بازم خوبه؟
.
.
در ضمن توجه کنید منظور من اینه که اگه با موتور معمولی رفتار کنی و فشار نیاری و به میزان نرمال و عادی ( نه بیش از حد) به موتور رسیدگی کنی و از روغن معمولی خوب و ... استفاده کنی هست نه اینکه موتور رو بترکونی و یا توقع موتور برند داشته باشی، فقط یه موتور متوسط رو به خوب در بین هم حدودای خودش

mocmousavi
27-01-1391, 09:12 قبل از ظهر
سلام به همه ی دوستان ...

من یه عضو تازه واردم ... البته تقریباً 6 سالی می شه موتور سیکلت سوار شدم ... تقریباً توی گوگل هرچی راجع به پیشرو بود رو مطالعه کردم من قبلاً یه موتور پالس 135 داشتم فروختم 1400 تقریباً 10000 رفته بود یه پیشرو 250 خریدم با یک میلیون تومان سر پیشرو تقریباً صفر بود ... با تموم موتور های بازار از پالس 200 و 220 و آپاچی و سی جی 125 و طرح ویو سواری گرفتم ... البته از دایچی خبر ندارم ...
توی موتور های بدرد بخور هم هم هارلی سوار شدم هم هوندا PCX هوندا هورنت 600 ...
بد ندیدم موضوعاتی رو به دوستان عرض کنم .
اولاً برخی دوستان چنان از صنعت باجاج و TVS حمایت می کنن که انگار مثلاً هندوستان صاحب علم مکانیکه و چین همش داره هویج می کاره !!!
در تمام صنایعی که با مکانیک سر و کار دارن کارخونه های با اسم و رسم چینی به مراتب از رقبای هندی قویتر هستن ! نیروی کار در هند و چین مفته و کارگر گشنه است ... چین به دلیل اینکه بازار آمریکا و اروپا رو هدف گرفته با بهره گیری از کارشناسان کنترل کیفیت آمریکایی برای بهبود کیفیت و رقابت به سرعت داره بازار دنیا رو قبضه می کنه ! حالا شما جوراب چینی خریدی زود پاره شده هیچ ربطی به کارخانه هایی که بازار هدفشون جهانیه نداره عزیز برادر .
در هیچ کشور مدرنی شما باجاج و TVS سوار نمی شی !!! نمی خوام پر حرفی کنم و دل دوستان رو خالی کنم ولی تموم موتور سیکلت های داخلی با این قیمتی که شما انتظار دارید بی کیفیت و خطرناک هستن ...
اما در این یک ماهی که خودم پیشرو 250 سوار می شم نظرات شخصی خودم رو با دوستان مطرح می کنم و امتیاز از هر عنوان از 20 به این موتور می دم شاید کمک کنه به انتخاب درست و بهتر دوستان .

اول معایب :
1- موتور خیلی سنگینه
2- گارد محافظ نداره در صورتیکه زمین بخورین تمام موتور سابیده می شه رو آسفالت
3- مصرف متوسط رو به بالا
4- آمپر بنزین به دلیل باک بزرگ حتی در صورت سالم بودن لرزش داره چون شناور مدام بالا پایین می ره لرزشش مثل اکولایزر موزیک پلایر می مونه
5- لوازمش سخت پیدا می شه
6- مکانیک ها زیاد تجربه ندارن
7- لوله ی اگزوز دقیقاً زیر پیچ کارتل روغنه یعنی اگر بخواین روغن عوض کنین مقداری روغن روی اگزوز می ریزه !!!
8- محور پایی ترمز عقب دقیقاً با جای پاشنه ی پای راست یکی هستش یعنی با توجه به فشار پای راست خیلی راحت شل می شه
9- صدای زنجیر تایم کمی آزار دهنده است
10- واقعاً احتیاج به فیلر گیری و آچار کشی اساسی داره انگار از کاخونه پیچ و مهره هاش شل میاد بیرون .
11- روغن 1.5 لیتر می خوره یعنی همیشه باید نصف روغن برای بار بعدی با خودتون ببرین خونه !!!
12- دنده ها بک لش (لقی بین دنده های گیر بکس ) مناسبی ندارن یعنی از خلاص به دنده یک نیروی بیشتری می طلبه !!!
13- زاویه چرخش فرمون کمه یعنی قدرت مانور شما پایینه .. یعنی توی ترافیک زیاد با توجه به سنگینی خسته می شین !!!
14-نوع نشستن روی موتور در اوایل که عادت ندارین خسته تون می کنه ...

مزایا
1- موتور خیلی نرمه و سر و صدا نداره
2- در حرکت هندلینگ فوق العاده ای داره
3- قدرتش رو در هیچ موتوری که در داخل عرف بازار باشه ندیدم چه پالس 220 چه آپاچی 180 چه باقی ...
4- سرعتش میزانی که خودم تجربه کردم 3 روز پیش در اتوبان نیایش (دنده 3 - 100 km دنده 4 120 km دنده 5 135 km و البته خودم بیشتر نرفتم چون ترسیدم )
5- باک بنزین بزرگ اندازه ی تانکر بنزین می گیره و با یه بار بنزین زدن مدت طولانی با پمپ بنزین خداحافظی می کنین !
6- موتور بسیار ساده ای هستش ... من اعتقاد دارم سادگی همه چیز هستش یعنی نه فلپ داره نه مخلفات اضافی گول زنکی !!!
7- هیبت موتور بالاست موتور بزرگه و توی چشمه در ضمن هنوز خز نشده !
8- چراغ ها بسیار پر نور چه استپ بالا چه پایین عاااالیه ... هیچ مشکلی برای رانندگی در شب دارین
9- با توجه به سرعت و شتاب توی اتوبان اصلاً کم نمیاره .
10- قیمتش با مقایسه با بازار مناسبه .
11- نمایشگر شماره دنده که این هم به نوبه ی خودش مزیته
12- کمک ها نرم هستن و توی سرعت گیر بسیار خوب عمل می کنن

در آخر وقتی در فروم های مختلف از موتورهای هندی انقدر تعریف می کنن به خودمون افسوس می خورم و می تونم این ادعا رو بکنم که کارگر ایرانی مطمئناً از کارگر هندی بهتر و حرفه ای تره حیف کشور ما که به تکنولوژی های هند و چین و ... قانع شدیم .

کوروش
27-01-1391, 09:26 قبل از ظهر
درباره این توضیحاتی که دادید اینو بگم که پاچی و پالس هم تو خود ایران زیر دست کارگر ایرانی تولید میشه و اگه کیفیتی داره بخشیش به منتاژ اون بر میگرده که اونم دست کارگر ایرانیه !!!
گفتن حقیقت که مشکلی نداره هر دو موتور هندی و چینی یعنی پیشرو پارس و پالس رو شرکت شیراز موتور میزنه !!!
پس هر 2 یه جور منتاژ و در یک جا منتاز میشن !!!
پالس از روز اول که اومد با کیفیت اومد جلو و هرچی میزنه مردم میخرن چون اطمینان پیدا کردن
ولی چین اینجور نیست
البته من تمام محصولات پیشرو رو واسه مدتی داشتم
و اینو فهمیدم که محصول به محصول داره بهتر میشه
از اون وینر های اشغال دهه 80 بگیر تا ابن پیشرو پارس 200 ها و جدیدا هم این 250 ها که داره بهتر میشه

حمید60
27-01-1391, 03:02 بعد از ظهر
یکعدد انجین 250 از همینایی که روی یشرو سوار هست رو دارم برای فروش قیمتش هم 280 هزار تومان

kourosh_bandit2
27-01-1391, 03:47 بعد از ظهر
سلام به همه ی دوستان ...

من یه عضو تازه واردم ... البته تقریباً 6 سالی می شه موتور سیکلت سوار شدم ... تقریباً توی گوگل هرچی راجع به پیشرو بود رو مطالعه کردم من قبلاً یه موتور پالس 135 داشتم فروختم 1400 تقریباً 10000 رفته بود یه پیشرو 250 خریدم با یک میلیون تومان سر پیشرو تقریباً صفر بود ... با تموم موتور های بازار از پالس 200 و 220 و آپاچی و سی جی 125 و طرح ویو سواری گرفتم ... البته از دایچی خبر ندارم ...
توی موتور های بدرد بخور هم هم هارلی سوار شدم هم هوندا PCX هوندا هورنت 600 ...
بد ندیدم موضوعاتی رو به دوستان عرض کنم .
اولاً برخی دوستان چنان از صنعت باجاج و TVS حمایت می کنن که انگار مثلاً هندوستان صاحب علم مکانیکه و چین همش داره هویج می کاره !!!
در تمام صنایعی که با مکانیک سر و کار دارن کارخونه های با اسم و رسم چینی به مراتب از رقبای هندی قویتر هستن ! نیروی کار در هند و چین مفته و کارگر گشنه است ... چین به دلیل اینکه بازار آمریکا و اروپا رو هدف گرفته با بهره گیری از کارشناسان کنترل کیفیت آمریکایی برای بهبود کیفیت و رقابت به سرعت داره بازار دنیا رو قبضه می کنه ! حالا شما جوراب چینی خریدی زود پاره شده هیچ ربطی به کارخانه هایی که بازار هدفشون جهانیه نداره عزیز برادر .
در هیچ کشور مدرنی شما باجاج و TVS سوار نمی شی !!! نمی خوام پر حرفی کنم و دل دوستان رو خالی کنم ولی تموم موتور سیکلت های داخلی با این قیمتی که شما انتظار دارید بی کیفیت و خطرناک هستن ...
اما در این یک ماهی که خودم پیشرو 250 سوار می شم نظرات شخصی خودم رو با دوستان مطرح می کنم و امتیاز از هر عنوان از 20 به این موتور می دم شاید کمک کنه به انتخاب درست و بهتر دوستان .

اول معایب :
1- موتور خیلی سنگینه
2- گارد محافظ نداره در صورتیکه زمین بخورین تمام موتور سابیده می شه رو آسفالت
3- مصرف متوسط رو به بالا
4- آمپر بنزین به دلیل باک بزرگ حتی در صورت سالم بودن لرزش داره چون شناور مدام بالا پایین می ره لرزشش مثل اکولایزر موزیک پلایر می مونه
5- لوازمش سخت پیدا می شه
6- مکانیک ها زیاد تجربه ندارن
7- لوله ی اگزوز دقیقاً زیر پیچ کارتل روغنه یعنی اگر بخواین روغن عوض کنین مقداری روغن روی اگزوز می ریزه !!!
8- محور پایی ترمز عقب دقیقاً با جای پاشنه ی پای راست یکی هستش یعنی با توجه به فشار پای راست خیلی راحت شل می شه
9- صدای زنجیر تایم کمی آزار دهنده است
10- واقعاً احتیاج به فیلر گیری و آچار کشی اساسی داره انگار از کاخونه پیچ و مهره هاش شل میاد بیرون .
11- روغن 1.5 لیتر می خوره یعنی همیشه باید نصف روغن برای بار بعدی با خودتون ببرین خونه !!!
12- دنده ها بک لش (لقی بین دنده های گیر بکس ) مناسبی ندارن یعنی از خلاص به دنده یک نیروی بیشتری می طلبه !!!
13- زاویه چرخش فرمون کمه یعنی قدرت مانور شما پایینه .. یعنی توی ترافیک زیاد با توجه به سنگینی خسته می شین !!!
14-نوع نشستن روی موتور در اوایل که عادت ندارین خسته تون می کنه ...

مزایا
1- موتور خیلی نرمه و سر و صدا نداره
2- در حرکت هندلینگ فوق العاده ای داره
3- قدرتش رو در هیچ موتوری که در داخل عرف بازار باشه ندیدم چه پالس 220 چه آپاچی 180 چه باقی ...
4- سرعتش میزانی که خودم تجربه کردم 3 روز پیش در اتوبان نیایش (دنده 3 - 100 km دنده 4 120 km دنده 5 135 km و البته خودم بیشتر نرفتم چون ترسیدم )
5- باک بنزین بزرگ اندازه ی تانکر بنزین می گیره و با یه بار بنزین زدن مدت طولانی با پمپ بنزین خداحافظی می کنین !
6- موتور بسیار ساده ای هستش ... من اعتقاد دارم سادگی همه چیز هستش یعنی نه فلپ داره نه مخلفات اضافی گول زنکی !!!
7- هیبت موتور بالاست موتور بزرگه و توی چشمه در ضمن هنوز خز نشده !
8- چراغ ها بسیار پر نور چه استپ بالا چه پایین عاااالیه ... هیچ مشکلی برای رانندگی در شب دارین
9- با توجه به سرعت و شتاب توی اتوبان اصلاً کم نمیاره .
10- قیمتش با مقایسه با بازار مناسبه .
11- نمایشگر شماره دنده که این هم به نوبه ی خودش مزیته
12- کمک ها نرم هستن و توی سرعت گیر بسیار خوب عمل می کنن

در آخر وقتی در فروم های مختلف از موتورهای هندی انقدر تعریف می کنن به خودمون افسوس می خورم و می تونم این ادعا رو بکنم که کارگر ایرانی مطمئناً از کارگر هندی بهتر و حرفه ای تره حیف کشور ما که به تکنولوژی های هند و چین و ... قانع شدیم .
خوش اومدی به جمع ما دوسسست عزیییز امیدوارم مطالب سایت واست مفیید باشه:icon_pf _101_::flower4:
دوست عزیز koroosh درست میگه من هم با تمامی موتور های پیشرو اشنایی دارم وینر داشتم پیشرو پارس هارو هم داشتم. پالس 220 داشتم الانم اپاچی 180.
1: هندلینگ که اصلا نمیتونی با اپاچ مقایسش کنی.
2: مصرف سوختش زیاده
3: قبول دارم زور دنده 1 و 2 خیلی خوبه کلا پیشرو موتور هاش قدرتی اینو تو همشون میشه دید
4: شما خودت اول میگی هندلینگش خوب نیست بعد میگی هندلینگ خوب ت حرکت
5: میگی صدای زنجییر تایم اذیت میکنه بعد میگی موتور نرم و بی سرو صدا
6: باید قبول کرد که پیشرو ظاهر موتور هاش خوبن اما کیفیت اصلا ندارن اینو اصلا نمیشه منکر شد شما خودت داری میگی یک اچار کشی اساسی میخواد که البته با همون اچار کشی هم زود به زود موتور نیاز به اچار کشی مجدد داره چون کیفیت قطعات کمه. توی ایمنی اصلا نمیشه از پالس و مخصوصا از اپاچی سر ترمز گیری ایرادی گرفت و گفت پیشرو بهتره. شما به هیچ وجه نمیتونی تو سرعت مثلا 100 تا محکم بزنی رو ترمز که میخ بکشه لاستیکت جیغ بزنه ولی منحرف نشه. یا اصلا اینم نه ترمزو هی بگبری ول کنی که موتور کامل کپ کنه دوباره ولش کنی ولی تو این حین اصلا موتور تغییر وضعیت نده با پیشرو این کارو بکنی حکما کفه خیابونی داری جرقه میپروونی:out::i'm ok::25r30wi: ببخشید قصد تمسخر نداشتم خواستم یکم بخندیم باهم:flower4::20:. و اون مسئله زیاد بودن موتور های هندی و کم بودن پیشرو: معلومه وقتی یک محصولی خوب باشه و همه راضی باشن همه ازش استفاده میکنن. و اما نقاط قوت این موتور بدون طرف گیری خودمو میگم نه شما دوست عزیز: تیپ و هیکل فوق العاده خوب در حد عالی
2: در صورت تصادف کمتر خرج داره تا پالسو اپاچ
3:لاستیک های پهن که هم هیبت بهش داده هم باعث میشه توی پیچ و سرعت بالا ثبات بیشتری نسبت به پالسئ اپاچ داشته باشه.
4: وزن بیشتر که توی سرعت حس امنیت بیشتری به ادم میده.
5:قدرت عالیه موتور
امیدوارم دوستان دلگیر نشده باشن فقط خواستیم غیب ها کفته بشه اما در حد خودش موتور خوبی koroosh میفهمه من چی میگم

sezar
28-01-1391, 11:28 بعد از ظهر
آقا من از یه مغازه دار سوال کردم چطوری هستن این موتورا گفت هر موتوری که با قیافه شبیه موتور درست و حسابی بخواد گولت بزنه یعنی خودش داغونه و چیز به درد بخور نیست، حالا دوستانی که دارن یا آشنا هستن با این موتور آیا می دونن موتور خرکاری هست یا نه؟ آخه اکثر بچه ها دیدم موتور رو زیر یک سال میفروشن و تا وقتی دارن میگن خوبه ولی هر موتور هرچقدر آشغال تا سال اول خوبه، حالا این موتور چی ؟ بعد از یک سال بازم خوبه؟
.
.
در ضمن توجه کنید منظور من اینه که اگه با موتور معمولی رفتار کنی و فشار نیاری و به میزان نرمال و عادی ( نه بیش از حد) به موتور رسیدگی کنی و از روغن معمولی خوب و ... استفاده کنی هست نه اینکه موتور رو بترکونی و یا توقع موتور برند داشته باشی، فقط یه موتور متوسط رو به خوب در بین هم حدودای خودش
آقا کسی نگفت آیا این موتور خرکار در حد 2 سال و 3 سال سالم موندن با توجه به شرایط بالا گفتم هست یا نه؟؟

سالم که میگم یعنی کاملا سالم نه پوکیده شدن و ...

کوروش
28-01-1391, 11:32 بعد از ظهر
آقا کسی نگفت آیا این موتور خرکار در حد 2 سال و 3 سال سالم موندن با توجه به شرایط بالا گفتم هست یا نه؟؟

سالم که میگم یعنی کاملا سالم نه پوکیده شدن و ...
این جور موتور های از روز اولشون تا حداقل 6 ماه تا یک سال خوب کار میکنه مشکلی هم نداره ولی بعدش بستگی به رانندش شروع میکنه به صدا دادنو
خرج افتادنو این چیزا
کلا موتوریش ضعیفه واسه همین بعد مدتی افول میکنه

kourosh_bandit2
29-01-1391, 10:34 قبل از ظهر
این جور موتور های از روز اولشون تا حداقل 6 ماه تا یک سال خوب کار میکنه مشکلی هم نداره ولی بعدش بستگی به رانندش شروع میکنه به صدا دادنو
خرج افتادنو این چیزا
کلا موتوریش ضعیفه واسه همین بعد مدتی افول میکنه

دقیییییقااااا با koroosh موافقم. پیشرو موتور هاش 1 سالس بعد باید پول همون موتور بدی همه چیزشو نو کنی بعد دوباره یک سال دیگه راحت ازش سواری بگیری بعد همین اشو همین کاسه. از من میشنوی بیخیال مزیت هاش بشو چون عیب هاش بیشتره. ببین ی سی جی زاپن هنوز مثل چی کار میده و گاز میخوره چون کیفیت و اصالت داره. اما موتور های پیشرو کپی در کپی در کپی. میاد شاسی ی موتورو ی انجین موتور دیگه میذاره روش تازه کلی هم زورشو کم میکنن که توان اصلیشو نداشه باشه بعدم تو منتاز که ........... بله خودتون میدونید. کیفیت موتور نباشه یعنی موتور بعد از یک سال خدافظی.

mocmousavi
29-01-1391, 03:10 بعد از ظهر
دقیییییقااااا با koroosh موافقم. پیشرو موتور هاش 1 سالس بعد باید پول همون موتور بدی همه چیزشو نو کنی بعد دوباره یک سال دیگه راحت ازش سواری بگیری بعد همین اشو همین کاسه. از من میشنوی بیخیال مزیت هاش بشو چون عیب هاش بیشتره. ببین ی سی جی زاپن هنوز مثل چی کار میده و گاز میخوره چون کیفیت و اصالت داره. اما موتور های پیشرو کپی در کپی در کپی. میاد شاسی ی موتورو ی انجین موتور دیگه میذاره روش تازه کلی هم زورشو کم میکنن که توان اصلیشو نداشه باشه بعدم تو منتاز که ........... بله خودتون میدونید. کیفیت موتور نباشه یعنی موتور بعد از یک سال خدافظی.

اولش دم همگی گرم
:grouphug:

دومش اینکه برادر من اگر قرار بود کمپانی های خودرو و موتور سیکلت الان هم با همون کیفیت قطعاات رو عمری و بی نقص طراحی کنن که الان باید همشون ورشکست می شدند!!! اون سی جی ژاپنی طراحیش مال دهه 90 هستش عزیز برادر همین الان کمپانی هوندا موتورهای جدیدش کیفیت و موندگاری سی جی رو نداره . این سیاست کلی خودرو سازای دنیاست یعنی خودرو و موتورسیکلت هم شدن مصرفی ... عین مواد غذایی می خری یه مدت استفاده می کنی بعد می اندازی دور ... یه نگاهی به این سایت بنداز :[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])/ ([Only registered and activated users can see links]) سایت خرید و فروش موتور سیکلت توی آلمانه تقریباً موتور بالای 25000 km راه رفته خرید و فروش نمی شه !!! متوسط عمر شده 4-5 سال برای تمام برندهای دنیا اگر هم موتور قدیمی باشه حتماً راه نرفته ... تقریباً همینه به جز مارک هایی که ارزش کلکسیونری دارند ... اینکه هنوز پولسار 84 داره راه می ره دلیل بر کیفیت بالاش نیست دلیلش اینه که صاحبش پول نمی ده بره نو بخره وگرنه شما می تونی لباس کهنه ی 10 سال پیش رو بپوشی این که دلیل بر کیفیت نیست ... در ضمن دنبال خرکار نگردید الان سی جی شده عین پیکان و پراید ... همه مکانیک ها بلدن ... کارخونه ی اشی مشی هم قطعاتش رو می زنه ... ولی وقتی روش می شینی انگار روی تخته نشستی ... لرزش و ارگونومی هم افتضاحه ... فقط اقتصادیه ... به هر حال باید این فکر رو دور انداخت "هر چیزی که خوار آید روزی به کار آید " امروز همه جنس رو می خرن همین که دیدن داره سرطان می شه می ترکونن بازیافت می کنن دوباره نو شو می سازن ... این هم اشنغال ایجاد می کنه هم باعث هماهنگی با محیط زیسته ... هم هزینه ی تعمیرات و نگهداری کمتره هم اینکه شما همیشه جنس نو سوار می شی و حالشو می بری ... خلاصه برادر من همه چی یه بار مصرفه ... چه بخوای چه نخوای .... من رو پیشرو بیشتر از 2 سال شخصاً هیچ حسابی نمی کنم اگر چه می دونم ممکنه 10 سال هم راه بره ولی هر چیزی که فقط راه می ره که دلیل نمی شه سوارش بشی !!!:2gwb921:

---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------

و یه موضوع دیگه اینکه حتماً باید به موتورش احترام بزاری یعنی روغن سر موقع عوض کنی ... دنده نا به جا ندی ... ضربه نزنی ... موتور زمین نخوره ... به موقع فیلر بگیری و تنظیم کنی ... فکر کنم افت زیادی نکنه ... چون الان که خودم 2000 تا باهاش رفتم احساس می کنم موتور بهتر شده و بیشتر بهش عادت کردم و الان باهاش خیلی راحت تر از روزای اول هستم یعنی قلقش اومده دستم ... :15:

alirezamrl
29-01-1391, 06:03 بعد از ظهر
دقیقا درسته! با حرفای دوستمون موافقم کلا هر چیزی یه چرخه داره..... تشکر از شما دوست عزیز:flower4:

kourosh_bandit2
29-01-1391, 06:08 بعد از ظهر
اولش دم همگی گرم

دومش اینکه برادر من اگر قرار بود کمپانی های خودرو و موتور سیکلت الان هم با همون کیفیت قطعاات رو عمری و بی نقص طراحی کنن که الان باید همشون ورشکست می شدند!!! اون سی جی ژاپنی طراحیش مال دهه 90 هستش عزیز برادر همین الان کمپانی هوندا موتورهای جدیدش کیفیت و موندگاری سی جی رو نداره . این سیاست کلی خودرو سازای دنیاست یعنی خودرو و موتورسیکلت هم شدن مصرفی ... عین مواد غذایی می خری یه مدت استفاده می کنی بعد می اندازی دور ... یه نگاهی به این سایت بنداز :[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])/ ([Only registered and activated users can see links]) سایت خرید و فروش موتور سیکلت توی آلمانه تقریباً موتور بالای 25000 km راه رفته خرید و فروش نمی شه !!! متوسط عمر شده 4-5 سال برای تمام برندهای دنیا اگر هم موتور قدیمی باشه حتماً راه نرفته ... تقریباً همینه به جز مارک هایی که ارزش کلکسیونری دارند ... اینکه هنوز پولسار 84 داره راه می ره دلیل بر کیفیت بالاش نیست دلیلش اینه که صاحبش پول نمی ده بره نو بخره وگرنه شما می تونی لباس کهنه ی 10 سال پیش رو بپوشی این که دلیل بر کیفیت نیست ... در ضمن دنبال خرکار نگردید الان سی جی شده عین پیکان و پراید ... همه مکانیک ها بلدن ... کارخونه ی اشی مشی هم قطعاتش رو می زنه ... ولی وقتی روش می شینی انگار روی تخته نشستی ... لرزش و ارگونومی هم افتضاحه ... فقط اقتصادیه ... به هر حال باید این فکر رو دور انداخت "هر چیزی که خوار آید روزی به کار آید " امروز همه جنس رو می خرن همین که دیدن داره سرطان می شه می ترکونن بازیافت می کنن دوباره نو شو می سازن ... این هم اشنغال ایجاد می کنه هم باعث هماهنگی با محیط زیسته ... هم هزینه ی تعمیرات و نگهداری کمتره هم اینکه شما همیشه جنس نو سوار می شی و حالشو می بری ... خلاصه برادر من همه چی یه بار مصرفه ... چه بخوای چه نخوای .... من رو پیشرو بیشتر از 2 سال شخصاً هیچ حسابی نمی کنم اگر چه می دونم ممکنه 10 سال هم راه بره ولی هر چیزی که فقط راه می ره که دلیل نمی شه سوارش بشی !!!:2gwb921:

---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------

و یه موضوع دیگه اینکه حتماً باید به موتورش احترام بزاری یعنی روغن سر موقع عوض کنی ... دنده نا به جا ندی ... ضربه نزنی ... موتور زمین نخوره ... به موقع فیلر بگیری و تنظیم کنی ... فکر کنم افت زیادی نکنه ... چون الان که خودم 2000 تا باهاش رفتم احساس می کنم موتور بهتر شده و بیشتر بهش عادت کردم و الان باهاش خیلی راحت تر از روزای اول هستم یعنی قلقش اومده دستم ... :15:
بله دوست عزیز منم مید00ونم اینارو منم نگفتم باید سی جی سوار شد اتفاقا میگم یا موتور سوار نشید یا سوار میشید هرچی غیر از هندا 125 باشه. من اینارو کفتم در پاسخ دوستمون که از طول عمر این موتور پرسیده بود. اون بحث روغن هم درسته بنده خودم روغن لیتری 8000 ت میریزم ولی سر 800 کیلومتر به 800 کیلومتر عوضش میکنم چون موتورای ما رادیات نداره برای خنک کردن موتور و خیلی به روغن فشار میاد اون 200 تای دیگر روهم میذارم واسه این که به حر حال موتور تو ترافیک میمونه ولی داره کار میکنه و روغن در گردشه پس داره ازش استفاده میشه. باز هم قبول دارم که موتورها عمرشون کم شده اما حداقل کثلا پالس توی همون طول عمر مثلا 25000 ا که کار میکنه بعد باید اوراقش کرد بازم بی دردسر و میشه راحت ازش استفاده کرد. اما موتور های پیشرو و دیگر محصولات که از کیفیت کمتری برخور دار هستند تا 6000 هزار تای اول خوب کار میدن اما بعدش کم کم جیبتو خشک میکنن چون هرمش یک چیزیش خراب میشه. مثلا وینر داشتم خوراکش اوتومات بود پیشرو پارس 200 زین دو تکه داشتم همیشه خدا سر سیلندرش روغن میداد یا یککی دیگه بود دستگاه برقش سوخت نزدیک 2 ماه خوابید تا قطعش گیر اوومد. اما مثلا پالس یا اپاچ رو بزن زمین برو دمه مغازه همه چیزش هست چرا چون موتور خوبی بوده و استقبال شده پس لوازمش هم هست. من فقط جهت اطلاع گفتم که مثل من کلی بیخود خرج نکنید اگه این پ.لایی مکه من واسه موتور های پیشرو دادم و بعد با کلی ضرر فروختم الن هیو یا دایلیم سوار بودم. من قصد توهین به موتور شما نداشتم دوست گلم ایشالا ماله شما همیشه سر حال باشه و چرخش تو شادی واست بچرخه حالشم ببری دوست عزیز

کوروش
29-01-1391, 06:12 بعد از ظهر
اولش دم همگی گرم

کی گقته سیاست شرکت ها اینه که موتور رو جوری بسازن که خراب بشه که دوبارم مشتری بره بخره ؟؟؟
شرکت های بزرگ موتورسازی اصلا اینجوری فکر نمیکنن /// سود بیشتر تو فروش بیشتر !!!
شما میگی ده 90 موتور کیفیت داشته الان نداره ؟؟؟؟ من میگم برعکس الان کیفیت بیشتر شده
شرکتی بزرگ مثل هوندا یه کم کیفیت رو بیاره پایین کلی سایت نظر سنجی و تحقیقی موتور روسواش میکنن
بعدشم الان عصره کیفیتو تکنولوژیه و همه رقابت میکنن سر کیفیت نه سر سود اوری !!!
فرهنگ کل دنیا اینه موتور یا ماشین بعد 5 سال باید بر قبرستون ماشین / پس خود مشتری بعد 5 سال خودبه خود میرسه سراغ موتور چدید !!!
یجث موتور های پیشرو هم اینجوری که شما هم میگید نیستش روز به روز داره بهتر میشه ولی هنوز مشکلاتی مثل صدای موتور و لرزش رو داره
ولی اگه از وینرهای قدیمی تا الان رو ببینی میفهمید که کلی کیفیت رو بالا برده

mocmousavi
29-01-1391, 11:28 بعد از ظهر
کی گقته سیاست شرکت ها اینه که موتور رو جوری بسازن که خراب بشه که دوبارم مشتری بره بخره ؟؟؟
شرکت های بزرگ موتورسازی اصلا اینجوری فکر نمیکنن /// سود بیشتر تو فروش بیشتر !!!
شما میگی ده 90 موتور کیفیت داشته الان نداره ؟؟؟؟ من میگم برعکس الان کیفیت بیشتر شده
شرکتی بزرگ مثل هوندا یه کم کیفیت رو بیاره پایین کلی سایت نظر سنجی و تحقیقی موتور روسواش میکنن
بعدشم الان عصره کیفیتو تکنولوژیه و همه رقابت میکنن سر کیفیت نه سر سود اوری !!!
فرهنگ کل دنیا اینه موتور یا ماشین بعد 5 سال باید بر قبرستون ماشین / پس خود مشتری بعد 5 سال خودبه خود میرسه سراغ موتور چدید !!!
یجث موتور های پیشرو هم اینجوری که شما هم میگید نیستش روز به روز داره بهتر میشه ولی هنوز مشکلاتی مثل صدای موتور و لرزش رو داره
ولی اگه از وینرهای قدیمی تا الان رو ببینی میفهمید که کلی کیفیت رو بالا برده

رفیق استدلال من اینه که الان اگر شرکتی بخواد کیفیتش رو بالا ببره باید قیمتش هم بالا بره !!! تمام کمپانی های بزرگ خودرو سازی و معظم دنیا اول بازار هدفشون رو تعیین می کنن بعد محصول رو تولید می کنن ... همین شرکت هوندا امروز لیسانس خودش رو به تایلند فروخته یعنی هوندای کاپ و اسکوتر و یه سری موتور های سبکش دیگه توی ژاپن تولید نمی شه چون در غیر اینصورت نمی تونه رقابت کنه خوب البته کیفیت محصول تولیدی خود ژآپن رو هم نداره ... مطمئناً بحث اقتصادی اونم توی دنیای امروز اگر درجه ی اول نباشه ولی قطعاً دوم هستش ... کشوری مثل کشور ما که ایران باشه بازار هدف درجه 3 هستش یعنی همین موتورهای درب و داغون رو هم باید بزاریم رو چشممون چون درآمد سرانه پایینه بنابراین قدرت خریدمون پایینه پس باجاج هند می ره سراغ کاوازاکی و از اونور فارس موتور تکنولوژی 3 دست گشته ی کاوازاکی رو به خورد ما میدن و ما هم با هاش پز می دیم !!! ... بازار موتور سیکلت در بیشتر جاهای دنیا بیشتر دنبال ارزانی و راحتی تعمیرات و تکنولوژیه ... مثل مملکت خودمون که هنوز که هنوزه صحبت سی جی هستش چون ساده ست و همه وارد شدن به تعمیراتش ... با اون دوستی که وینر داشت هم موافقم ... وینر رو سوار نشدم ولی وقتی رفتم برای سرویس موتور خودم دیدمش ... موتورش و فلاپ هایی با کیفیت پایین که با چشم غیر مسلح می شد حدس زد چه آشغالی می تونه باشه ... عزیزم موتور که شخصیت نداره ... اتفاقاً باید ایراداتش رو گفت و بلند هم گفت تا کمپانی ها به فکر باشن هر آشغالی رو به خورد ملت ما ندن ... به هر حال من امیدوارم روزی موتور سیکلت مطمئن سوار شیم اینکه مارکش چیه اصلاً مهم نیست ... من اعتقاد دارم به اینکه هر محصولی در همان زمان باید کیفیتش رو سنجید چه بسا به مرور زمان یه محصول بهتر شه و یه محصول به دلیل جا افتادن افت کنه ... در کل پیشرو 250 به نسبت قیمتش و این مدت کوتاه نسبتاً 2 ماهه من رو راضی کرده البته مشکلاتی از قبیل کمبود قطعات یا بی تجربگی و ضعف مکانیک ها یا عدم پشتیبانی درست همیشه در این مورد وسایل وجود داشته ... چه می شه کرد دیگه باید باهاش ساخت

MGEngineer
31-01-1391, 11:22 بعد از ظهر
به به میبینم که مهندس تعمیر و نگهداری هواپیما پیشرو 250 سوار میشه و پرچم بالاست
ورودتون به سایت رو تبریک میگم توضیحات خوب و کاملی دادین
وینر واقعا لکه ی سیاهی شده برای سابقه ی پیشرو ولی امیدوارم پیشرو اسپورت های QingQi این لکه سیاه رو پاک کنه
من هم تا الان که کارکرد موتور 1000 تا شده راضی هستم و موتور ماشالله روز به روز بهتر شده و امیدوارم این روند ادامه داشته باشه
من نسبت به هیچ برندی تعصب ندارم و اگر خدای نکرده روزی مشکل خاصی برای موتور پیش بیاد سعی میکنم بیام و بگم

mocmousavi
01-02-1391, 03:07 بعد از ظهر
در ضمن دوستان یه سری به این سایت بزنید ... در این سایت عنوان می کنه که شرکت QingQi به عنوان تولید کننده ی اصلی قطعات یدکی موتورهای Cycle Union ([Only registered and activated users can see links]) [1] ([Only registered and activated users can see links]_note-mo-0), Suzuki ([Only registered and activated users can see links]) and Peugeot ([Only registered and activated users can see links])[ ([Only registered and activated users can see links]_note-hist-1)2 ([Only registered and activated users can see links]_note-hist-1)] ([Only registered and activated users can see links]_note-hist-1) با این شرکت ها قرار داد داره ... [Only registered and activated users can see links]

---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

این هم سایت اروپایی شرکت چینی که با نام sinnis پیشرو 250 رو می فروشه ... یه عکس مشتی 250 هم صفحه ی اصلی ش هستش ... این شرکت الان توی انگلستان همین پیشرو رو داره می فروشه ... [Only registered and activated users can see links]

MGEngineer
01-02-1391, 03:16 بعد از ظهر
در ضمن دوستان یه سری به این سایت بزنید ... در این سایت عنوان می کنه که شرکت QingQi به عنوان تولید کننده ی اصلی قطعات یدکی موتورهای Cycle Union ([Only registered and activated users can see links]) [1] ([Only registered and activated users can see links]_note-mo-0), Suzuki ([Only registered and activated users can see links]) and Peugeot ([Only registered and activated users can see links])[ ([Only registered and activated users can see links]_note-hist-1)2 ([Only registered and activated users can see links]_note-hist-1)] ([Only registered and activated users can see links]_note-hist-1) با این شرکت ها قرار داد داره ... [Only registered and activated users can see links]

---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

این هم سایت اروپایی شرکت چینی که با نام sinnis پیشرو 250 رو می فروشه ... یه عکس مشتی 250 هم صفحه ی اصلی ش هستش ... این شرکت الان توی انگلستان همین پیشرو رو داره می فروشه ... [Only registered and activated users can see links]

آقا عملا با این حرکت پرچم رو به سقف آسمون رسوندی البته اونی که این شرکت میفروشه مدل 125CC QingQi Sport هستش که اینجا تولید نمیشه
:20:
امروز شمع سوزنی رو با شمع فابریک عوض کردم به جهت احتیاط
تابستون شمع معمولی راحت جواب میده ولی تو زمستون شمع سوزنی یه چیز دیگس

دوستان کسی ازصحت و سقم این اطلاعی داره: 11980

kourosh_bandit2
05-02-1391, 01:12 بعد از ظهر

حرفتون کاملا درسته اما این کیفیت کجا و ان کیفیت کجا. مطمئن باش نمیاد موتور همین پیشرو رو روش بذارن بفروشن که. بذار یک توضیحی بدم که منظورمو بهتر برسونم. پیشرو پارس اسپرت 200 زین دو تکه رو یادتون هست؟ نیست؟ اینو میگم1246512466. میدونید کپی چه موتوریه؟ دایلیم roadwin 200 که قبل از دایلیم 250 تولید شده بود. خوب حالا فکر میکنی علت لرزش این موتور چی بوده؟ چون این شاسی با شاسی 2دایلیم 250 هیچ فرقی ندارن حتی چراغ عقب و اهن کشی هم مثل هم هستن. اما پیشرو میلرزه چون انجینش دیگه دایلیم کره جنوبی نیست و اون کیفیت رو نداره و از چین یک انجین اقتصادی تر با درجه کیفی خیلی پایین تر از روی همون انجین کپی شده و روی همین شاسی نصب شده. اما منظور این نیست که چین جنس بد فقط تولید میکنه. نه اتفاقا همه اجناسش درجه بندی داره حتی ممکنه موتوری بزنه که کیفیت ساختش از هندا زاپن هم بهتر باشه اما این شرکت های داخلی خودمون هستن که خواستار قطعات با کیفیت پایین تر هستن برای فقط و فقط سود بیشتر. همین. من که به شخصه امید وارم پیشرو هر روز کیفیتش بهتر بشه چون من خودم عاشق تیپ موتور هایی هستم که پیشرو میزنه همه خفن و با اببهت و استرییت. اقایون انشا الله موتور هاتون هر رزو بهتر از دیروز کار کنن و شاداب و سر حال باشن.

kourosh_bandit2
05-02-1391, 01:13 بعد از ظهر
در ضمن پیچ های دسته موتور هارو خشکه بندازید پشت تمام پیشه که به شاسی میرسن واشر فنری بذارید پشت پیچ هارم دو مهره کنید البته مهره کاسه نمد دار. خیلی دیر تر شل میشن واسه راحتی خودتون بهتره:i'm ok::31:. موفق و پیروز باشید:happy4:

gama
05-02-1391, 08:19 بعد از ظهر
سلام
کسی قیمت روز پیشرو 250 رو میدونه به ما هم بگه لطفا!
تو یه سایت دیدم کم مونده بود شاخ دربیارم. ممنون!

bajaj
06-02-1391, 09:53 قبل از ظهر
سلام
کسی قیمت روز پیشرو 250 رو میدونه به ما هم بگه لطفا!
تو یه سایت دیدم کم مونده بود شاخ دربیارم. ممنون!

دوست گرامی تو اون سایت که اگه درست بگم بازار موتوره اشتباه نوشته یعنی یه تومن زیاد زده

واسه شهر ما تازه چندتا اوردن به قیمت 2800 رنگ مشکی

200 هم هست 2400

moheb
08-02-1391, 10:17 قبل از ظهر
سلام به همگی.لطفا راهنمایی کنید.من یه دزدگیر روی موتورم بستم ولی دوتا سیمشو به رنگهای خاکستری و صورتی را هنوز نبستم.اگه میدونید به کجا باید ببندم کمکم کنید:riz481:

gama
09-02-1391, 10:41 بعد از ظهر
:icon_pf _99_: یعنی اینم 300 دیگه رفت روش! بهمن ماه میخواستم بگیرم 2150 بودش! نه فقط این همه موتورها گرون شدن یعنی همه چیز! بهرحال چاکریم

moheb
13-02-1391, 09:43 قبل از ظهر
پیشرو 250 شد 2800:khak:

RIDER
13-02-1391, 11:14 قبل از ظهر
آخه یکی نیست بگه این مزخرفای چینی که دارین میکنین تو پاچه ملت چیداره که دارین قیمتشو میبرین بالا

haMMid
16-02-1391, 06:01 بعد از ظهر
دوستان، کیلومتر موتور من خراب شده!
توی دورِ بالا، عقربه ی دورگاز همیجور میاد و میره!
شکر خدا عقربه ی کیلومتر یکم کار میکنه!
نشانگر دنده و راهنما و نوربالا و اینا سالمن
اما نشانگر بنزین خراب شده و همیشه همه ی چراغای سبزش روشنه!

میشه درستش کنم؟ قیمت نوش چنده؟

بنظرتون، کدوم موتوره که کیلومترش به این بُخُره؟

moheb
17-02-1391, 08:27 قبل از ظهر
چند وقت پیش 70.000 تومن بود

moheb
18-02-1391, 10:25 قبل از ظهر
با سلام.یه خبری دارم که فکر میکنم دست اوله ولی خیلی قیمتش بالاست.:icon_pf _99_:
پالس تا دو ماه دیگه موتوری وارد میکنه 200cc با قیمته بین 4.5 تا 5 میلیون تومان:khak:
اینم عکس این موتور زیبا:32:

Ali
18-02-1391, 10:43 قبل از ظهر
با سلام.یه خبری دارم که فکر میکنم دست اوله ولی خیلی قیمتش بالاست.:icon_pf _99_:
پالس تا دو ماه دیگه موتوری وارد میکنه 200cc با قیمته بین 4.5 تا 5 میلیون تومان:khak:
اینم عکس این موتور زیبا:32:این هم تاپیک برای این موتور:

mocmousavi
20-02-1391, 01:30 بعد از ظهر
پیشرو پارس 250
مدل 90
تاریخ تولید 9/90
کارکرد 3800 km
هزینه ها تا به حال : آچارکشی - فیلرگیری - سفت کردن زنجیر - روغن - بنزین
مشکلات عمده - سنگینی زیاد - دور فرمان کم - سرعت بالای 130 تا فکر نکنم بره
مزایا : تعادل عالللیی در سرعت های بالای 100 km - نور چراغ بی نهایت روشن - قدرت خوب - نرمی کمک فنر ها و کم بودن لرزش موتور
ایراداتی که تا به حال داشتم صدای تق بلند هنگام عوض کردن دنده بخصوص از 1 - به 2 و از 2 به 3
احساس می کنم زنجیرش به اندازه ی کافی سفت نیست
نمایشگر بنزین با حرکت موتور تکون تکون می خوره !!!
نسبت هزینه به رضایت 90% یعنی با این هزینه تقریباً بهترین موتوره !!!

MGEngineer
21-02-1391, 08:21 بعد از ظهر
من همه رو تایید میکنم ولی صدای دنده فقط توی 1 بلند هست
1 به 2 و 2به 3 خوبه

STROKE
26-02-1391, 07:15 بعد از ظهر
سلام
بنده نظرم اینه که دوستایی که موتورشون حدودا 3500تا کار کرده دقت کنن
1-بعد آب بندی و آچار کشی یه جورایی موتور وقت میخواد تا جا بیفته
2 - اگه از نظر فنی بخواهیم به این موتور بگیم خوبه باس تا حدود 7 یا 8000تا کارکنه اونوقت شتاب و تاپ اسپید رو در نظر گرفت
3 - موتوری که 600 تا کار کنه 120 تا باهاش بری قطعا تو آب بندیش دچار مشکل میشه
4 - در آچار کشی نباس عجله کرد حدود 1200 تا 2000 خوبه
5- بنده ترجیح میدم تو آب بندی موتورم رو بیش از 4000دور نکشم
اگه جسارتی شد عذر میخوام:icon_pf _99_::icon_pf _99_::icon_pf _99_:

MGEngineer
29-02-1391, 11:45 بعد از ظهر
این عکس ها یه مکان در دو زمان رو نشون میده:
15093 15094

STROKE
01-03-1391, 03:52 بعد از ظهر
سلام مجدد دوستان
یه اشکال جزعی !! شاید هم بزرگ
وقتی خیابون سکوت میکنه تا یه پیشرو پارس بیاد رد شه با کمال تعجب موقع رد شدن
شما فقط تنها صدای زنجیر میشنوی مگه اینکه موتور در حال جر خوردن باشه تا یکم صدا انجینش از اگزوز بیاد
نمیدونوم چرا اما که میدونوم دایی جون چی (دایچی) هم اینطوریه البته نه به این شدت !!:biggrin:

mocmousavi
03-03-1391, 10:23 قبل از ظهر
البته اگر زنجیرش سفت و محکم باشه دیگه صدای زنجیر رو هم نمی شنوی !!! :au:

amin lj
31-03-1391, 02:17 بعد از ظهر
با سلام خدمت بچه ها دو تا سوال داشتم:

1.میشه انجین موتور رو با اسپری رنگ مشکی کرد مشکلی براش پیش نمیاد (میشه مثل هیوسانگ نیکد)؟؟:clap:

2.این موتور گارد محافظ نداره بخوری زمین کل بدنه داغون میشه میشه براش گارد محافظ گذاشت طوریی که در صورت زمین خوردن از باک محافظت کنه؟
یا علی

amin lj
01-04-1391, 11:33 بعد از ظهر
با سلام خدمت بچه ها دو تا سوال داشتم:

1.میشه انجین موتور رو با اسپری رنگ مشکی کرد مشکلی براش پیش نمیاد (میشه مثل هیوسانگ نیکد)؟؟

2.این موتور گارد محافظ نداره بخوری زمین کل بدنه داغون میشه میشه براش گارد محافظ گذاشت طوریی که در صورت زمین خوردن از باک محافظت کنه؟
یا علی

بابا تو روخدا جواب مارو هم بدید ثواب داره:hanghead:

ali1100
01-04-1391, 11:49 بعد از ظهر
بابا تو روخدا جواب مارو هم بدید ثواب داره:hanghead:

1- ميشه ولي بايد رنگ نسوزه به اون اسپري كني . ولي رنگش نكني بهتره چون كه جلوي تبادل حرارتي رو ميگيره

2 - خير

سید حمید
02-04-1391, 12:53 بعد از ظهر
سلام دوستان قیمت این موتور چنده تو بازار ؟معایب و محاسنش چیه؟ یه جمع بندی میشه بکنید ممنون.برا داداشم میخام

MahkooM-m2m
02-04-1391, 04:14 بعد از ظهر
2800000

moheb
03-04-1391, 09:06 قبل از ظهر
اگه آموزش فیلرگیری پیشرو 250 رو بلدید به ماهم بگید (لطفا)
یا به ایمیلم بفرستید (لطفا)

amin lj
03-04-1391, 09:18 قبل از ظهر
بچه ها کسی میدونه سری اول پیشرو 250 مال چه سالیه 88 یا 89 یا 90؟ سر اول نو گیر میاد؟

MGEngineer
05-04-1391, 05:37 بعد از ظهر
این سوال و جواب ها بین من و کاربر amin lj انجام شد که من اینجا میذارم بقیه هم استفاده کنن
تا جایی که اطلاع دارم یکی یکی جواب میدم امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم
قبل از جواب بگم که تا الان حدود 2000 تا با موتور راه رفتم
[Only registered and activated users can see links] نوشته اصلی توسط amin lj

1.دادا موتور پیشرو پارس در کل ازنظر کیفیت بدنه و انجین چطوره نسبت به محصولات پالس و آپاچی بهتره یا نه؟

از نظر کیفیت من تا الان راضی بودم و مشکل خاصی نداشتم گرچه باید کیفیت رو با قیمت در نظر گرفت ولی نمیدونم با پالس یا آپاچی مقایسه کنم چون اونا رو نداشنم!

2.از لحاظ شتاب و تاپ اسپید چطوره شما تا حالا تاپ اسپید چند زدی باهاش؟

شتابش فکر میکنم خوبه البته تا حالا عملا مقایسه نکردم ولی توی شتاب 405 رو میگیره
تاپ اسپید هم به صورت تخصصی نزدم فقط یه بار که توی جاده بودم و مقداری هم شیب داشت 130 رفتم
شما در شرایط استاندارد زیر 130 حساب کن البته با دور موتور 8هزار که یعنی اصلا به موتور فشار نمیاد(ردلاین از 12هزار شروع میشه)

4.در کل موتور کم آزاری هستش یا نه خودت خوب میدونی چی میگم دادا (اعصاب خورد کن نیست؟) البته با رسیدگی خوب میگم یعنی اینطور نیست که هر روز یه جاش خراب بشه مثل این موتورای دیگه چینی مثل همین دایچی 200 که امروز یه چیزش خراب میشه درست میکنی فردا دوباره یه چیز دیگش خراب میشه و دوباره همون آشو و همون کاسه چطوره از این لحاظ؟

تا الان شکر خدا اینجوری نبوده
فقط کیلومترش کیفیت خوبی نداره و اوایل دور موتور وقتی موتور خاموش بود روی یک میموند که بردم درست کنه یه کاری کرد 2تا کمتر نشون میده یعنی وقتی 4 رو نشون میده یعنی 6هزار(این رو با سرعت مقایسه کردم میگم چون قبل از خراب شدن دورموتور سرعت و دور موتور رو دیده بودم)
اخیرا هم سیم کیلومتر از توی چرخ جلو باز شده بود و سیم داخلش افتاده که من متوجه نشده بودم ودر حال حاضر سرعت نشون نمیده

5.آقا لوازم یدکی انجین موتور در کل گیر میاد یا نه و یا طوری هست که لوازم موتورای دیگه که لوازمشون زیاده مثل پالس و آپاچی بهش بخوره اگه میشه یه چند تا مثال بزن و اگه میشه بگو چه موتوری؟؟

توی شهرستان که بعید میدونم گیر بیاد ولی تهران نمایندگی قطعات داره گمرک اسمش محسنی هست اینم شمارشه:55481266
لوازم موتورای دیگه اطلاع ندارم ولی بعید میدونم البته انجینش با تریل پیشرو 250 گلد یکی هست و قطعات اون باید بهش بخوره
من خودم یه بار رفتم گمرک فیلتر روغن میخواستم اون موقع نمایندگیش نداشت ولی از چندتا مغازه پایین تر پیدا کردم که 15تومن شد

6.لوازم موتور که زیاد عوض میشه مثل فیلتر ها و سیم گاز و کلاچ و لنت ترمز و دیسک و صفحه و...اینا مال چه موتورایی بهش میخوره(اگه میشه اسم موتور رو بگو)؟؟

راستش هنوز به اینا احتیاج پیدا نکردم فقط فیلتر روغنش بوده که اون رو توسوال قبل گفتم
فکر نمیکنم از پالس و آپاچی چیزی به این بخوره
لوازم مصرفیش رو نمایندگی فکر کنم داره (مثل سیم کیلومتر زنگ زدم گفت داریم 5 تومنه)
لنت هم انواع و اقسامش توی گمرک هست
فیلتر هواش هم که ابری هست و به این زودی نیاز به تعویض نداره

7.لوازم بدنه موتور تو تهران و شهرای بزرگ گیر میاد؟

لوازم بدنه هم آبان 90 که زنگ زدم نمایندگی اکثرش رو داشت

amin lj
06-04-1391, 10:56 قبل از ظهر
دمت گرم آقای MGEngineer بخاطر پست بالا نقد کامل کردیم موتورو با هم:clap::18:

اینا دیگه ریز ترین چیزایی بود که به ذهنم میرسید از دوستمون پرسیدم و لازمه هر کسی قبل از خرید این موتور بدونه
با تشکر مجدد از آقای MGEngineer.:flower4:

amin lj
10-04-1391, 01:12 قبل از ظهر
تاپ اسپید هم به صورت تخصصی نزدم فقط یه بار که توی جاده بودم و مقداری هم شیب داشت 130 رفتم

با سلام خدمت داداش گل

شما گفتی تاپ اسپید 130 زدی ولی به موتور فشار نیومده یعنی به نظر شما با احساسی که تو سرعت 130 داشتی از لحاظ فشار به موتور نهایتا تاپ اسپید چند تا میتونه بره؟؟
راستی دادا شیب سر بالایی میرفتی یا سرپایینی؟؟

mocmousavi
10-04-1391, 11:15 قبل از ظهر
اتفاقاً آقای amin lj از من هم همین سئوالات رو پرسیدن که جوابش رو در زیر می ذارم ... فکر کنم بدرد بخوره ...

سلام رفیق

موتور من الان دقیقاً 6000 تا کار کرده و از 1800 تا دست خودم بوده ...
موتور در اولین حرکت سنگینه ... یعنی اصلاً قابل مقایسه با پالس و آپاچی و این برنامه ها نیست !!!
خسته ات می کنه بخصوص اگر کارت توی ترافیکه ... اما توی اتوبان از خجالتت در میاد ... کاملاً مسلط و قوی و اصلاً با ابهت .
راستش هفته پیش موتور رو شستم ... شب روشن نکردم صبح دیدم باطری خالی کردم ... موتور روشن نمی شد چون هندل پایی نداره مثل ماشین باید هلش بدی تا راه بیفته در ضمن باید روی دنده 3 بزاری !!! اصلاً با 2 روشن نشد که نشد .
رفتم دم مکانیکی رفیقم گفت شارژر سوزوندی !!! با پرداخت 30000 تومان یه شارژر روش انداختم در ضمن سیستم برق این موتور عین موتور های پلیس می مونه اگر اشتباه نکنم HARTFORD
یعنی شارژر هارتفورد پلیس بهش خورد:bargh: و خدارو شکر الان 2 هفته است هیچ مشکلی ندارم باطری هم 12-9 ژله ای خریدم شد 43 تومان ...
اما جواب سئوالات شما

1- من قبل از این موتور پالس 135 ال اس داشتم راستش به خاطر اینکه این موتور توی بورس نبود تصمیم گرفتم برم پالس 180 بخرم ... یه آپاچی 180 هم جلوی مغازه ی اون بابا بود باهاش یه دوری زدم پالس هم همینطور ... پالس و آپاچی اسباب بازی هستن جلوی این موتور ... آشغالی بیش نیست از دیار هند !!! اصلاً کمپانی qingqi قابل مقایسه با باجاج و تی وی اس نیست فقط چون پالس مثل پیکان و پراید همیشه پوله مد شده همه خریدن قطعاتش از فرقون ارزونتره در ضمن بقالی و جیگرکی هم الان قطعات پالس رو دارن ...

2- شتاب و اسپید و قدرت و این برنامه ها فقط الان در موتورهایی که می شه پلاک کرد هیوسانگ از این موتور قوی تره !!! والسلام نه حتی پالس 200 نه 220 ... تاپ اسپید رو هم صاحب قبلیش 150 زده !!!
3- موتور سنگین هیچ وقت کم آزار نیست ... من تا به حال 200 تومان خرجش کردم ... زنجیر آساهی درجه 1 انداختم و باطری انرژایزر ژله ای و روغن و بنزین و البته شارژر ... موتور بی آزاره به شرط اینکه رعایت کنی به موقع فیلر گیری کنی و البته آچار کشی درست انجام بدی .
4- لوازم مثل پلاستیک های بغل و تزیینی نه راحت گیر نمیاد فقط گمرک داره فقط هم 2 جا داره ولی تقریباً همه چی داره ... ولی باقی لوازم مثل لنت ترمز عقب که مال این تریل ها بهش می خوره با 17 تومن جوره ... باقی هم باید بهش خورونده بشه ... در کل !!! مثل چراغ جلو و کیلومتر که فکر کنم پالس رو بشه بهش خوروند !!! سیستم برق رو که کلاً عین هارتفورد پلیسی ها هستش و من کلاً به جز باطری و خرابی زنجیر گوش شیطون کرد هیچ مشکلی نداشتم .:31:
5- ب نظر من این موتور امن ترین در کل موتورهای داخلی هستش 3 دیسک ترمز عااااالی داره که اصلاً در شدید ترین ترمز ها سرموتور خم نمیشه یعنی ترمز دو دیسک جلو به هیچ طرفی گشتاور نمیده . موتور به راحتی می خوابه برخلاف پالس و آپاچی که چرخ عقبش دست آقا امام زمانه ... 3 تا از دوستام به دلیل این ضعف طراحی کمپانی مزرخرف باجاج دست و پاشون شکست !!!

خلاصه داداش پیشنهاد می کنم اگر واقعاً می خوای سوار شی بخر وگرنه می خوای امروز حال کنی و فردا بفروشی نه ! ضررش زیاده ...

MGEngineer
10-04-1391, 08:08 بعد از ظهر
با همه ی گفته هایmocmousavi ([Only registered and activated users can see links]) کاملا موافقم
استحکام و ثباتش روی زمین واقعا محشره
البته هر کسی سلیقه و طرز فکر خودش رو داره و نظر هر کس برای خودش محترمه و حق انتخاب آزاده

amin lj
11-04-1391, 12:09 قبل از ظهر
با تشکر از آقایان MGEngineer و mocmousavi که اطلاعات کاملی راجب این موتور در اختیار بنده گذاشتید امیدوارم این اطلاعات برای کسان دیگر هم که میخوان این موتور رو بخرن راه گشا باشه
من نتیجه گیری خودم رو از هر لحاظ راجب این موتور کردم

فقط یه مقدار روی مساله تاپ اسپید نتونستم به نتیجه برسم چون طبق تحقیقاتی که من درباره سرعت نهایی این موتور کردم متوجه شدم تاپ اسپید های ذکر شده از این موتور توسط افراد دارنده این موتور بین 120 تا 160 کیلومتر متغیره وشده نقطه ابهام برای من

نوشته اصلی توسط MGEngineer

با سلام خدمت داداش گل
شما گفتی تاپ اسپید 130 زدی ولی به موتور فشار نیومده یعنی به نظر شما با احساسی که تو سرعت 130 داشتی از لحاظ فشار به موتور نهایتا تاپ اسپید چند تا میتونه بره؟؟
راستی دادا شیب سر بالایی میرفتی یا سرپایینی؟؟

تو پست قبلیم هم راجب این مساله پرسیدم .......
دوستان لطف کنن بیشتر درباره سرعت نهایی این موتور که خودشون باهاش رفتن توضیح بدن توضیح بدن تا این ابهام رفع بشه
باتشکر مجدد از آقایان MGEngineer و mocmousavi:flower4::flower4:

MGEngineer
12-04-1391, 01:57 بعد از ظهر
من تا 3هزار کیلومتر تاپ اسپید نمیزنم ولی شما 130 رو حساب کن که خیالت راحت باشه

sina st
18-04-1391, 05:56 بعد از ظهر
داداشای گلم میشه یکی کمک کنه ببینید میشه زین 2 تیکه بندازم رو 250 یا نه خیلی واسم مهمه

assassins09151200
21-04-1391, 12:46 قبل از ظهر
حدودا 91/4/14 در مشهد 2600

sezar
21-04-1391, 10:35 قبل از ظهر
آقا با این پیشرو پارس ها کدوم کار زیر رو میشه انجام داد ؟

1- burn out
2- Drift
3- تک چرخ

و آیا همه کسانی که این موتور رو دارن تایید میکنن حتی اگه آروم و مثل آدم از موتور کار بکشی بعد یکسال تمام قطعات بدنه لق میشه و خود موتور هم بیش از یکی دو سال بیشتر عمر نداره ؟؟

برای فروش چی ؟ قیمتش خیلی کم میشه ؟؟ طالب داره ؟؟؟

kourosh_bandit2
21-04-1391, 11:56 قبل از ظهر
Burn out میشه بقیه رو نه چون drift که باید طول محور عقب تغییر کنه و تنظیمات خاص و اصولی برای خودش داره در ضمن انجین خیلی قوی باید باشه تا بتونه توی همون دور بالا قدرت بیشتری تولید کنه تا لاستیک دور در جا بزنه و بشه drift زد. در ضمن تجربه و جرات هم لازمه کاره. تک چرخ هم بازم یک انجین پر شتاب و تیز با قدرت خوب میخواد تا بتونه این هیکل گنده را بیاره روی یک چرخ. بقیه را هم دوستان برات جواب میدن

pouya
21-04-1391, 02:13 بعد از ظهر
سلام.تا حدود ۲ماه پیش قیمتش تو شیراز ۲.۷۵۰ بوده.الان رو دیگه نمیدونم.حرفای آقا کورش هم درسته.اما اگه تو بلند کردن سر موتور حرفه‌ای باشی‌ حتما میتونی‌ تک چرخ بزنی‌ با این موتور.هر چند ک سر جلو پیشرو پارس خیلی‌ سنگین هستشا

dariush
21-04-1391, 02:20 بعد از ظهر
دوستان این موتور مدل 91 هم ریپ میزنه ؟و کیلومترش موقع حرکت تکون میخوره؟

pouya
21-04-1391, 02:24 بعد از ظهر
در مورد ۹۱ نمیدونم.کیلومترش کلا کیفیت پایینی داره،فکر نمیکنم اقدامی واسه بهتر کردنش شده باشه

dariush
21-04-1391, 02:32 بعد از ظهر
در مورد ۹۱ نمیدونم.کیلومترش کلا کیفیت پایینی داره،فکر نمیکنم اقدامی واسه بهتر کردنش شده باشه
منظورم امپره بنزینش بود که از همون اول مشکل داره یا نه ؟

pouya
21-04-1391, 02:37 بعد از ظهر
آمپر بنزینش هیچ مشکلی‌ نداره.از اول تا آخر سالمه سالمه

assassins09151200
21-04-1391, 02:43 بعد از ظهر
اینکه همش مشکل شد !!
بییتر اینا با یک اچارگشی حل میشه موتور نو این مشکلاتو داره

dariush
21-04-1391, 02:44 بعد از ظهر
آمپر بنزینش هیچ مشکلی‌ نداره.از اول تا آخر سالمه سالمه
من از چند نفر که این موتور رو داشتن پرسیدم میگفتن
که موقع حرکت امپر بنزین تکون میخوره و ثابت نیستشو موقعی که وایمیستی درست نشون میده ایا این درسته؟؟؟؟؟؟؟/

mocmousavi
21-04-1391, 02:57 بعد از ظهر
بعله ... بالاخره رفتم آمپر بنزین نو انداختم 85 هزار تومن !!! کیفیت آمپر موتور از یدکیش پایین تره !!! این برای اولین بار بود که می دیدم جنس یدکی از اصلی کیفیت بهتری داره شاید هم سیاست شرکتشه !!! ... خلاصه رنگ بنزین اصلیش سبز بود این یکی آبیه ! کلاً جنس و دقیت آمپر جدیدش خیلی خیلی بهتره قیمت هم 85 هزار تومنه ... همه ی لرزش هاش درس شد حتی بازی درجه بنزین که همش با حرکت موتور کم و زیاد می شد هم درست شد .
در مورد کیفیت موتور بعد از 5 ماه سوار شدن باید بگم هنوز خیلی خیلی راضی هستم با توجه به هزینه هایی که حتی براش کردم به عنوان یه موتور شهری پر قدرت و شکیل در این دره ی قیمت هیچ موتوری رو به این موتور ترجیح نمی دم . با توجه به گذشته ای که از دوستان پالس و آپاچی سوارم دیده ام ! در مورد قطعات یدکی هم فروشگاه محسنی گمرک همه چی رو تقریباً داره ... موتور ریپ نمی زنه باید حتماً تنظیم موتور و فیلر گیری بشه /:98:

sezar
21-04-1391, 03:22 بعد از ظهر
داداش خب اگه موتوری بعد از 5 ماه سوار شدن بخواد کیفیتش بیاد پایین که بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره ، آخه کسیر که خیلی ازش بد میگن هم اینجور نیست.

میخواستم ببینم موتور چیزی از قطعاتش شل نشده ؟؟ یعنی بعد از یکی دو سال به قول معروف لش نمیشه ؟؟

افت قیمت برا فروش چجوریه ؟؟ مثل پالس افت قیمتش کمه ؟؟؟

sezar
21-04-1391, 03:29 بعد از ظهر
در مورد DRIFT هم ازونجا که من ماشین زیاد روندم و در مورد موتور کاملا بی تجربه یه مثال میزنم ببینین راه داره با این پیشرو پارس ازینا زد یا نه ؟

مثلا با ماشین حتی پیکان سر پیچ ها میشه ته ماشین رو لیز داد ، اگه ماشین قوی تری مثل فورد موستانگ باشه خفن لیز میخوره ولی دلیل نمیشه پیکان مادر مرده نتونه سر بخوره ،

حالا درسته با هوندا 1000 مثل هلو میشه drift زد ، آیا با این موتور هم میشه یه کوچولو ( در حد حداکثر 5 الی 10 متر ) drift زد ؟ با نگه داشتن نیمه ترمز جلو و نیمه کلاچ و گاز تا ته و .......

در مورد کشیدگی قسمت عقب برا دریفت زدن هم بگم دلیل نمیشه موتوری که تهش کشیده نیست نشه لیز بازی در آورد. کلیپ زیاد دیدم طرف اول 50 متر drift میزنه بعدش سر موتور رو میاره بالا 600 متر تکچرخ ، درسته تهش رو کشیده میکنن تا خفن دریفت بزنه ولی راحت میشه با معمولیش هم drift زد

مثلا همین سی جی یابو که دیشب رفیقم یه کلیپ موبایل نشونم داد باهاش استاپی و تک چرخ بدون دست و ..... میزدن.

kourosh_bandit2
21-04-1391, 03:52 بعد از ظهر
در مورد DRIFT هم ازونجا که من ماشین زیاد روندم و در مورد موتور کاملا بی تجربه یه مثال میزنم ببینین راه داره با این پیشرو پارس ازینا زد یا نه ؟

مثلا با ماشین حتی پیکان سر پیچ ها میشه ته ماشین رو لیز داد ، اگه ماشین قوی تری مثل فورد موستانگ باشه خفن لیز میخوره ولی دلیل نمیشه پیکان مادر مرده نتونه سر بخوره ،

حالا درسته با هوندا 1000 مثل هلو میشه drift زد ، آیا با این موتور هم میشه یه کوچولو ( در حد حداکثر 5 الی 10 متر ) drift زد ؟ با نگه داشتن نیمه ترمز جلو و نیمه کلاچ و گاز تا ته و .......

در مورد کشیدگی قسمت عقب برا دریفت زدن هم بگم دلیل نمیشه موتوری که تهش کشیده نیست نشه لیز بازی در آورد. کلیپ زیاد دیدم طرف اول 50 متر drift میزنه بعدش سر موتور رو میاره بالا 600 متر تکچرخ ، درسته تهش رو کشیده میکنن تا خفن دریفت بزنه ولی راحت میشه با معمولیش هم drift زد

مثلا همین سی جی یابو که دیشب رفیقم یه کلیپ موبایل نشونم داد باهاش استاپی و تک چرخ بدون دست و ..... میزدن.

بله عزیزم همه کاری میشه کرد یارو وسط چهار باغ با 220 استاپی میزد که من گفتم الان کله میشه تمومم. بعدم تهو میذاشت پایین بعد سرو میکشید بالا چند متررر باهاش تک میزد ی پالس ابی کاربنی بود. یا مثلا با سی جی افرود هم میشه رفت در حد تیم ملی . من از نظر استاندارد و ایمنی بیشتر گفتم. وگرنه چرا سر پیچ ی تکون به ته مموتور بده یکم ترمز جلو بعد گاز تا ته. البته ممکنمم هسست به جا دریفت 10 متری ی خراش 10 متری بندازی رو اسفالتو جرقه بپرونی:riz481::riz481::riz481::riz481::riz48 1::riz481::riz481::riz481::25r30wi::25r30wi::25r30 wi: البته خدا نکنه ولی کلا باید موتور توان داشته باشه که فقط با چرخش سریع گاز موتور تهش شورع کنه به بازی و بعد بقیه جریانات

dariush
21-04-1391, 11:14 بعد از ظهر
.
با توجه به هزینه هایی که حتی براش کردم به عنوان یه موتور شهری پر قدرت و شکیل در این دره ی قیمت هیچ موتوری رو به این موتور ترجیح نمی دم . با توجه به گذشته ای که از دوستان پالس و آپاچی سوارم دیده ام !
شما توی این 5 ماه یه غیر از این تعویض کیلومتر چه هزینه ای براش کردین؟
چنتا عکس از کیلومتر جدید هم بزارید

sezar
22-04-1391, 06:55 بعد از ظهر
کوروش جون اونا که آره ، کسی که حرفه ای باشه با پالس 180 هم اینارو میزنه ، ولی من آدم حرفه ای رو نمیگم ، یکی معمولی مثل خودم رو میگم

پس با این موتور نمیشه دریفت درست و حسابی زد ، موتور سوار فوق حرفه ای می خواد

sezar021
28-04-1391, 03:04 بعد از ظهر
رفقا منم احتمالا یکیشو همین روزا میخرم فقط یه سوال که شاید به نظر حرفه ای ها مسخره بیاد اینکه میشه روش فلاپ بست؟؟؟؟؟؟؟؟

Sadegh.galaxy
28-04-1391, 03:47 بعد از ظهر
من که حرفه ای نیستم امااصلاهم مسخره نیست.اگربتونی یه موتورگیر بیاری که فلاپاش به این بخوره یاباکمی تغییربتونی بندازی روش خیلی خوبه.میتونی طرح روسفارش بدی به یه فایبرکلاس کارحرفه ای تابرات دربیاره.(البته این خرج هابرای این موتورافایده نداره.چون بعداز یه مدت وقتی دیدی تواتوبان یه هندا125اصل ژاپنی ازت سبقت میگیره ونمی تونی بهش برسی ازخریدن خودموتورهم پشیمون می شی چه برسه به ازفلاپاش!!)البته اگه پول برات مهم نیست و میخوای نهایتابعداز یکی دو سال موتور روبفروشی و یکی دیگه بخری برات خوبه.(درضمن اون هندارو هم که بهت گفتم الکی نیست باکمی تغییرات به سرعت 150میرسه.راستی قیمت پیشرو پارس الان چنده؟)

02109002
28-04-1391, 03:56 بعد از ظهر
راستی قیمت پیشرو پارس الان چنده؟
قیمت :

پیشرو پارس 250 وینر = 2700

قیمت امروز :2800

assassins09151200
29-04-1391, 12:11 قبل از ظهر
قیمت :

2650 حدودا

sezar021
29-04-1391, 09:51 قبل از ظهر
میگم انجینشو میشه تقویت کرد؟؟؟؟

sajad20
29-04-1391, 10:30 قبل از ظهر
اینم چندتا عکس . .

آقا دم شما گرم اما هیچکدوم از عکسا بالا نمیان!

pouya
29-04-1391, 02:49 بعد از ظهر
آقای سزار راستش من ی دریفت ۲ متری تقریبا باهاش زدم

assassins09151200
01-05-1391, 11:45 بعد از ظهر
تایپیک پیشرو پارس هم خوابیده یکی بیاد راه بندازه خودم هستم قیمت امروز 91/5/1 شده 2600 تا 2700 250qm:clap: راستی تشکر یادتون نره !!!

assassins09151200
03-05-1391, 09:14 بعد از ظهر
مشخصات کامل از سایت فارس موتور [Only registered and activated users can see links] تشکر یادتون نره :11:

assassins09151200
03-05-1391, 09:19 بعد از ظهر
دوستانی که این موتورو دارند چه نوع روغنی پیشنهاد میکنند ؟؟؟

assassins09151200
03-05-1391, 09:24 بعد از ظهر
اینم چند تا عکس

assassins09151200
03-05-1391, 09:55 بعد از ظهر
خیلی ها وقتی روغن اول رو خالی میکنن به کار خانه بد و بی راه میگن که اه این چه روغنیه چقدر شل و از این حرفا ولی دلیلش رو نمیدوونن. دلیلش اینه که روغن اول رو شل میریزن که قطعات مخصوصا پیستون توی سیلندر راحت حرکت کنه این روغن تا 100 کیلومتر توی موتور باید باشه بعد روغن عوض میشه و 10w40 باید ریخت بدون فشار به موتور 100 کیلومتر دیگه باهاش باید رفت این 200 کیلومتر. حالا تا 1000 تا 800 کیلومتر دیگه داریم. سر هر 200 کیلومتر میشه 4 تا روغن. روغن 10w40 رو خلی میکنیم از اون به بعدش رو روغن ایرانی 20w50 میریزیم حالا نوبت نرم تر درگیر شدن قطعات با هم چون میخوایم کمی دور موتو رو ببریم بالاتر. سعی کن تا 1000 کیلومتر اول دور موتورت از 6 یا 7 بیشتر نشه که البته تا 500 تای اول دور تا زیر 6 باید باشه. از 500 کیلومتر دور موتور و میبریم روی 6 و کم کم روی 7. این تا 1000 تای اول. حالا سر 1000 تا ی اچارکشی و بعد روغن تعویض میشه. فیلتر هوارو میشوریم بعد روغن خوب و تا 1200 تا دور رو مجازی تا 8 هم ببری. حالا موتورت امادس برای بیشتر گاز خوردن. الان دیگه موقع شتاب گیری. اما سعی کن روی دنده1 موتور خیلی فشار نباری 135 گیر بکسش کمی ضعیف. کم کم ببین چقدر موتورت بهت جواب میده به همون نسبت دنده هاتو پر کن یا حتی 3 و 4 رو هم رد لاین shift کن. به فکر سرعت نهایی خیلی نباش بهتره رو شتاب کار کنی. شمع خوب یا سوزنی فیلتر هوا اسپرت اگزوز بنزین سوپر. راستی اصلا تا 1000 تای اول بنزین سوپر نزن. قطعات گرما نخورده بهتره اول قطعات اب بندی بشن بعد از 1000 تا بنزین سوپر بزن. موفق باشی. با اجازه علیرضا جان ما یک دخالتی کردیم[Only registered and activated users can see links] اینو کوروش نوشته بود موفید بود گذاشتم

assassins09151200
03-05-1391, 10:06 بعد از ظهر
برای آب بندی موتورسیکلت برای اولین بار می توان به روش زیر عمل کرد:

توجه داشته باشید موتورسیکلتی که برای اولین بار روشن می شود تمام قطعات آن تحت فشار بوده واز آنجایی که تمامی قطعات نو است طبیعی است که مقدار زیادی براده قطعات در داخل محفظه گیربکس ایجاد شده که خیلی زود این ضایعات فیلتر روغن را پر کرده وکارایی موتور راکم می کند

متخصصین توصیه می کنند موتور سیکلت خود را اینگونه آب بندی نمایید :

موتور سیکلت را روشن کرده اجازه دهید دو دقیقه در جا وبا دور کم کار کند تا روغن درتمام قسمتهای موتور پخش شود

بعد موتور را 8 کیلو متر در جای خلوت برانید در این مدت دور موتور را بالا نبریید وبه موتور فشار نیاورید

چند بار بدون وارد کردن فشار زیاد شتاب گیری کنید وسپس سرعت را کم کنید. از موتور برای کم کردن سرعت(دنده معکوس) استفاده نمایید مراقب باشید دور موتور زیاد بالا نرود.

حالا بایستید و موتور را خاموش کنید واجازه دهید موتور برای حدود 5 دقیقه خاموش بماند وخنک شود

موتور را روشن کنید و10دقیقه برانید این بار در مسیر پر ترافیک بروید وشتابگیری وترمز بیشتری کنید

سپس دوباره بایستید و موتور را خاموش کنید تا به مدت 5 دقیقه سرد شود.

اکنون موتور را روشن نموده وبا فشار نسبتا زیاد 40-80 کیلومتر برانید یک مسیر کوهستانی یا سر بالایی برای این قسمت مناسب است می توانید دور موتور را تا حد مجاز بالا بیاورید و اندکی هم داخل قسمت رد لاین (قسمت قرمز دور موتور)بروید.

حتما زیاد شتابگیری وترمز کنیدگاز را هنگام شتابگیری تا ته فشار دهید و دنده معکوس هم زیاد بدهید.

پس از طی 80 کیلو متر روغن وفیلتر را عوض کنید ( یا فیلتر را تمیز کنید) وبسیار بهتر خواهد بود که از روغنهای سینتتیک با کیفیت بالا استفاده نمایید روغنهایی مانند Mobil-1 Bosch Super Ttech
) اتوموبیلهایی مثل کوروت وپورشه وقتی از کارخانه بیرون می آیند روغن Mobile-1 در موتور آنها ریخته شده ! بخاطر داشته باشید که موتوراین اتوموبیلها برای مسابقات سخت آماده شده اند)

پس از تعویض روغن موتور اگر روغن قبلی را در یک ظرف شیشه ای بریزید وآن را جلوی نور بگیرید در نگاه اول خیلی تمیز ممکن است به نظر برسد ولی اگر بیشتر دقت کنید ذره هایی در آن وجود دارد که نور را منعکس می کند اینها همان براده هایی هستند که برای موتور شما بسیار مضر است وطول عمر مفید آن را کم می کند.

این قطعات کوچک می تواند فیلتر روغن را مسدود کرده وعملا آن را از کار بیندازد بنا براین تعویض روغن وفیلتر در این مرحله ضروری است.

پس از تعویض روغن می توان گفت موتوردر حالت خوبی قرار دارد رینگ ها در جای خود نشسته اند ودیواره سیلندر وپیستون فیت شده اند و پرخ دنده های گیربکس کاملا با هم فیت شده اند اکنون شما می توانید موتورسیکلت خود را با خیال راحت برانید ولی توصیه می شود از تند رفتن طولانی در اتوبانها قبل از تعویض روغن دوم خودداری کنید .

از انجایی که اکثر روغن های موجود در بازار، ایرانی وکیفیت قابل قبولی به نسبت نمونه های خارجی ندارند پس توصیه می شود هر 800-500 کیلومتر یک بار روعن موتور خود را عوض کنید .اینارو از تو تایپیک های مختلف میخونم به نظرم مفیدن

assassins09151200
03-05-1391, 11:47 بعد از ظهر
البته دوستان این روغن هایی که به اسم خارجی میدن تو بازار حالا با مارک های متفاوت همه الکی هستند هیچ وقت پولتونو رو برای این چیزا حروم نکنید چون هم کیفیت ندارند و یک قطره روغن خارجی هم اجازه ورود به ایران نداره از فروشنده هم بپرسین میگه چون گرون تر خریدم گرون تر هم میفروشم روی روغن های ایرانی نظارت بالایی از نظر کیفیت میشه و بهترینشون برای موتور اینا هستن { موتورکس:یکم گرونه.بهران رانا .پارس.ایرانول }

haMMid
04-05-1391, 01:52 بعد از ظهر
یکم موتورتو از حالت فابریکی درار! بهتر میشه!;-)

assassins09151200
04-05-1391, 02:12 بعد از ظهر
یکم موتورتو از حالت فابریکی درار! بهتر میشه!;-)

یعنی چی ؟؟؟

MGEngineer
04-05-1391, 02:25 بعد از ظهر
اینم چند تا عکس

آقا ممنون که عکسای موتور من رو مجددا توی تاپیک گذاشتی

assassins09151200
04-05-1391, 06:55 بعد از ظهر
آقا ممنون که عکسای موتور من رو مجددا توی تاپیک گذاشتی

خواهش میکنم.خوب موتور خودم نرسیده از تهران هنوز عکس بگیرم ازش !!!

dariush
04-05-1391, 06:58 بعد از ظهر

مگه تو مشهد نمایندگی نداره ؟ که ازهمونجا بخری

assassins09151200
04-05-1391, 10:34 بعد از ظهر
مگه تو مشهد نمایندگی نداره ؟ که ازهمونجا بخری

نمایندگی 5 تا داره تو مشهد هیچ کودومشون نداشتن فقط یکیشون گفت بیعانه بده بیارم برات

dariush
05-05-1391, 12:52 قبل از ظهر
نمایندگی 5 تا داره تو مشهد هیچ کودومشون نداشتن فقط یکیشون گفت بیعانه بده بیارم برات
تفاوت رو اینجا میبینیا توی شیراز توی هر مغازه حداقل یدونه داره ولی ....
قیمت امروز :2800

haMMid
05-05-1391, 11:39 قبل از ظهر
یعنی چی ؟؟؟

مثلأ آینه هارو در بیار
نوشته های روی باک رو بکن، بجاش مثلأ SUZUKI بزن...
توصیه میکنم نصفِ اون گلگیر عقب رو ببری
یا درش بیاری و بجاش پایه پلاکِ پالس 135 بندازی...

MGEngineer
05-05-1391, 01:50 بعد از ظهر

انشالله میرسه و هجران تموم میشه
:thanks:

assassins09151200
05-05-1391, 03:20 بعد از ظهر
انشالله میرسه و هجران تموم میشه
:thanks:

امروز دیگه جوش اوردم میخوام برم مغازه تکلیفو روشن کنم جت هم میخواست بیاره برام تا حالا رسیده بود !!!

assassins09151200
05-05-1391, 03:57 بعد از ظهر
الان خودش با زبون خوش زنگ زد گفت رسیده :thanks:

assassins09151200
05-05-1391, 09:02 بعد از ظهر
ترمز عقب خیلی شل باید خیلی فشار بدی تا بگیره جلو هم همینطور چجوری تنظیمش کنم با یک نیش ترمز بگیره یاد ندارم ترمز دیسکی رو تنظیم کنم یکنفر راهنمایی کنه ؟؟؟

assassins09151200
08-05-1391, 03:39 بعد از ظهر
یک مشکل خوردم هرکی تونست راهنمایی کنه بار اول روغن عوض کردم زیر موتور 2 تا پیچ داره واسه روغن عوض کردن یکی کنار اگزوز یکی هم یکم اونورتو کنار اگزوزیرو که نتونستم باز کنم اون یکی رو باز کردم یک فنر و یک پین اهنی افتاد بیرون حالا ترتیبشو یاد ندارم سر جاش بزارم اگه یاد دارن بگین که گیرم

behrooz
08-05-1391, 11:08 بعد از ظهر
حاجی تا جایی که من یاد دارم اول فنرو ببند بد یه واشر پلاستیکی باید داشته باشه که همراه به پیچ رو فنر قفل میشه

assassins09151200
09-05-1391, 06:23 بعد از ظهر
یک مشکل خوردم اگه بتونی راهنماییم کنی ممنون میشم بار اول روغن عوض کردم زیر موتور 2 تا پیچ داره واسه روغن عوض کردن یکی کنار اگزوز یکی هم یکم اونورتو کنار اگزوزیرو که نتونستم باز کنم اون یکی رو باز کردم یک فنر و یک پین اهنی افتاد بیرون حالا ترتیبشو یاد ندارم سر جاش بزارم اگه یاد داری بگو که گیرم اینم عکسش [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

monazzah
09-05-1391, 06:25 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان

من هفته پمی خواستم موتور بخرم

افتخار آشنایی با این موتور نصیبم شد

صفرش تو مشهد مدل 90 2/600/000 خیلی ازش خوشم اومده واقعا عالیه

فعلا که متور خریدنم منتفیه اما بخوام بخرم قطعا انتخابم همین پیشرو پارس 250 ه خیلی عالیه

assassins09151200
09-05-1391, 06:30 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان

من هفته پمی خواستم موتور بخرم

افتخار آشنایی با این موتور نصیبم شد

صفرش تو مشهد مدل 90 2/600/000 خیلی ازش خوشم اومده واقعا عالیه

فعلا که متور خریدنم منتفیه اما بخوام بخرم قطعا انتخابم همین پیشرو پارس 250 ه خیلی عالیه
تو خریدش شک نکن منم 5 شنبه هفته پیش تحویل گرفتم موتورمو نسبت به قیمتش عالی موتوریش هم خیلی قوی با 90 تا سرعت دور موتور رو 4 بود خواستی بخری یک خبر بده راهنمایید کنم قیمتشم 2630 مدل 91

monazzah
09-05-1391, 06:33 بعد از ظهر
تو خریدش شک نکن منم 5 شنبه هفته پیش تحویل گرفتم موتورمو نسبت به قیمتش عالی موتوریش هم خیلی قوی با 90 تا سرعت دور موتور رو 4 بود خواستی بخری یک خبر بده راهنمایید کنم قیمتشم 2630 مدل 91

مبارکه دادا خیلی ازش خوشم اومده

assassins09151200
09-05-1391, 06:35 بعد از ظهر
زنگ بزنی بهم بیشتر راهنمایت میکنم 09151200643

monazzah
09-05-1391, 06:38 بعد از ظهر
زنگ بزنی بهم بیشتر راهنمایت میکنم 09151200643

الان چشم دادا

assassins09151200
11-05-1391, 06:26 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

evilsson
12-05-1391, 05:14 بعد از ظهر
سلام برهمه دوستان.دوستان من میخواسم تاهفته پیش دایلیم 250 دست دوم بخرم اما بدلیل فشار خانواده بدلیل قیمت بالا و همچین هزینه ایی برای یک موتور مجبور شدم صرف نظر کنم از خریدش...
اما دیگه مخ زدم تا 3الی3500 میتونم خرید کنم...بااین مبلغ هم موتور توی اون سبک نمیشه خرید.میخواسم بپرسم موتور خوبیه این پیشرو پارس250؟راسیاتش من تو فروشگاه های اصفهان ندیدم و میگن نیست!!!!
بعد میخواسم ببینم میشه اگزوزش رو عوض کرد؟چه نوع اگزوزی میشه روش نصب کرد؟هزینش؟
خیلی ممنون میشم که منو یه راهنمایی جامع بکنید.

dariush
13-05-1391, 01:58 قبل از ظهر
سلام برهمه دوستان.دوستان من میخواسم تاهفته پیش دایلیم 250 دست دوم بخرم اما بدلیل فشار خانواده بدلیل قیمت بالا و همچین هزینه ایی برای یک موتور مجبور شدم صرف نظر کنم از خریدش...
اما دیگه مخ زدم تا 3الی3500 میتونم خرید کنم...بااین مبلغ هم موتور توی اون سبک نمیشه خرید.میخواسم بپرسم موتور خوبیه این پیشرو پارس250؟راسیاتش من تو فروشگاه های اصفهان ندیدم و میگن نیست!!!!
سلام
خیلی جالبه اینجا تو مغازه ها تا دلت بخاد نو و دست دو تو ی موتور فروشی ها ریخته
تا 3 ملیون موتور خوبی هستش و دایچی 250 و ار کا وی هم هستش که تقریبا این و دایچی بهترن ولی در مورده اگزوز هم اگه میخوای که صدمه به موتور نزنه یه 300 باید خرج کنی

dariush
13-05-1391, 02:02 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
کیلومتر و امپر بنزین موتور شما سالم هستش؟ و توی حرکت کم و زیاد نمیشه ؟

dariush
13-05-1391, 02:49 قبل از ظهر
یک مشکل خوردم اگه بتونی راهنماییم کنی ممنون میشم بار اول روغن عوض کردم زیر موتور 2 تا پیچ داره واسه روغن عوض کردن یکی کنار اگزوز یکی هم یکم اونورتو کنار اگزوزیرو که نتونستم باز کنم اون یکی رو باز کردم یک فنر و یک پین اهنی افتاد بیرون حالا ترتیبشو یاد ندارم سر جاش بزارم اگه یاد داری بگو که گیرم اینم عکسش [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
شما یه نگا به اینجا
پست 115 بنداز توضیح دادن

assassins09151200
13-05-1391, 06:50 بعد از ظهر
کیلومتر که تا حالا مشکلی نداشته درست هم کار کرده امپر بنزین فقط 2 تا از led هاش سوخته یعنی از اول سوخته بود دیگه هم مشکلی با این موتور نداشتم البته 1 هفته خریدمش به نظر من نسبت به قیمتش موتور خوبیه

assassins09151200
13-05-1391, 06:56 بعد از ظهر
دوست عزیز به نسبت قیمتش موتور خوبیه ولی اگه خریدی اثلا به فکر عوض کردن اگزوزش نباش یا بخوای پرده های توشو برداری که صداش بیشتر شه چون به موتور فشار میاد و به روغن سوزی میوفته اگزوز های بالای 1 ملیون شاید خوب باشن ولی ارزش اقتصادی ندارن { یعنی پولتو ریختی تو چاه } موتور های یک سیلندر هرچی هم که اگزوزشونو دس کاری کنی بازم صداش همینه

ميلاد هركول
13-05-1391, 08:19 بعد از ظهر
فروشگاه دنياي موتور اول سروش بهد از چهار راه عسگريه 3 تا داره!!!

dariush
13-05-1391, 11:32 بعد از ظهر
دوست عزیز به نسبت قیمتش موتور خوبیه ولی اگه خریدی اثلا به فکر عوض کردن اگزوزش نباش یا بخوای پرده های توشو برداری که صداش بیشتر شه چون به موتور فشار میاد و به روغن سوزی میوفته اگزوز های بالای 1 ملیون شاید خوب باشن ولی ارزش اقتصادی ندارن { یعنی پولتو ریختی تو چاه } موتور های یک سیلندر هرچی هم که اگزوزشونو دس کاری کنی بازم صداش همینه

با 300 تا هم میشه یه اگزوزه مارک انداخت به گفته اقا مسعود که به روغن سوزی نیوفته ولی قبول دارم که یک سیلندر نباید انتظار سنگین داشت

monazzah
14-05-1391, 10:42 قبل از ظهر

دادا به پای هم پیر بشین من که فعلا واسم مشکلی پیش اومده یکم خریدش به تاخیر افتاد

DrFarahnak
14-05-1391, 02:03 بعد از ظهر
سلام. دوستان کسی اطلاع داره قیمت روز مدل 200سی سی این موتور حدود چنده؟

evilsson
14-05-1391, 04:45 بعد از ظهر
سلام.دوستان یعنی با400-500تومن یه اگزوز مارکدار خوب و درجه1که صدای زیبا و خفنی داشته باشه نمیشه خرید برای پیشرو پارس 250 که باعث مشکل نشه تو موتور؟؟؟
زنون میشه براش خرید؟؟؟هزینه برای زنونش چقدری میشه؟

شایسته فر
14-05-1391, 04:54 بعد از ظهر
تو تاپیک قیمت روز موتور سوالتو مطرح کن

assassins09151200
14-05-1391, 06:34 بعد از ظهر
سلام.دوستان یعنی با400-500تومن یه اگزوز مارکدار خوب و درجه1که صدای زیبا و خفنی داشته باشه نمیشه خرید برای پیشرو پارس 250 که باعث مشکل نشه تو موتور؟؟؟

تو اول به فکر خرید موتورش باش اوناش درست میشه و اگه میخوای 500 هزینه کنی که میشه ولی به نظر من ارزش نداره 500 بدی فقط به خواطر اینکه صدا موتورت فرق کنه البته نظر من اینطور هرجور خودت دوست داری زنون هم از 25 شروع میشه تا 55

assassins09151200
14-05-1391, 06:36 بعد از ظهر

دوست عزیز تو قیمت روز موتور فقط قیمت 250 رو میزنه که الان حدود 2700 قیمت 200 رو 400 کمتر حساب کن ولی به نظر من 250 خیلی بهتره

assassins09151200
14-05-1391, 06:43 بعد از ظهر
با سلام خدمت تمامي بروبچه هاي persianmotor قصدم از ايجاد اين مبحث براي خيلي از دوستانيه كه به دنبال اگزوز حرفه اي موتور و افزايش شتاب (يه مقداري ) و مهمتر از همه صداي اگزوز موتورشون هستند ....
مي ريم سر اصل مطلب ::::...::::
شما 3راه پيش رو داريد كه به ترتيب اونها رو با مشخصاتشون بهتون مي گم:
1- دستكاري حرفه اي = صداي متوسط ، قيمت مناسب تر، لرزش متوسط به خاطر Bass اگزوز ، فابرك موندن اگزوز(يكم برش فقط) حدودا 70تومان
2- دستكاري فوق حرفه اي = صداي كمتر و زيباتر لرزش كمتر ،كار كردن بيشتر روي اگزوز حدود 6 ساعت ، برش كامل اگزوز (در بعضي موارد اضافه كردن قطعاتي در مسير اگزوز مثل منبع) حدودا 120
3- نصب اگزوز هاي حرفه اي= صداي خيلي بم تر(مثل هيوسانگ) و خارج شدن اگزوز از فابريكي(در صورت استفاده از اگزوز قبلي يك برش ايجاد و اگزوز قبلي در مي ياد اگر هم خواستيد مي تونيد يه گلويي ديگه بخريد كه فابريك بمونه مال خودتون) و البته هزينه ي بيشتر كه از 150 تومان شروع مي شه.
اينم بهتون بگم كه تو هر 3 موارد در موتور افزايش شتاب و رندر به همراه داريد چون موتور نفسش باز تر ميشه اصلا همون روز اول رو دور موتورتون هم تغيير و مي فهميد ، بالاتر رفتن رندر موتور هم به خاطر خروج آسان تر حرارت از اگزوز است .
(لازم به ذكر است من خودمم اعتقاد دارم صداي موتور نبايد خيلي هم زياد باشه و مردم آزار )
8 - 12 به سرعتتون اضافه مي شه به غير از شتاب بيشتر كه به همين ترتيب فرق مي كنه (دقيقا اندازه گيري نكردم) ولي اگزوز هاي حرفه اي به مرتبه بيشتر هم هستند....
دوستاني كه مي خواهند يه همچين كاري كنند به نظرم بهتره يه اگزوز بگيرند و خيال خودشون رو راحت كنند من براي موتور خودم يه اگزوز KG خريدم و دستكاري حرفهاي روش انجام دادم و اين هم لينك دانلود صداش380kb :

اگر هم خواستيد بديد جايي اينكار هار و براتون بكنه مطمئن باشيد اينكارست چون خيلي جنس هاي قلابي زياده كه منبع هاش تو سرعت زياد پرده هاش آب ميشه اگر هم خواستيد ما براتون انجام بديم به ID من يا همين سايت pm بديد كار اصلي من هم اگزوز است (بيشتر ماشين) يه ماه رو موتور كار مي كنم ولي چون قبلا كارم اين بوده (تعريف از خود نباشه)از موتور ساز هاش هم (كه ما يه دونشون رو هم نديديم) بهتر كار مي كنم فقط هم به شرط صداي تــــــوپ
كساني هم كه در شهرستان(خارج از تهران) هستند pm بدن ارسال مي كنيم پول رو (كه قابلتون رو نداره) به حسابم مي ريزيد.
الان فعلا يه سري اگزوز خريدم كه مخصوص موتور هاي 180-1000 سي سي است .
به هر حال در خدمتيم...... مسعود

kourosh_bandit2
14-05-1391, 07:13 بعد از ظهر

سلام به به همشهری. بله میشه/ توی پروین معازه اسب اهنین یک سری بزنید

assassins09151200
14-05-1391, 07:46 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

assassins09151200
14-05-1391, 07:52 بعد از ظهر
عکسهای اولین سفر بیرون شهری فقط شرمنده کیفیت پایین فردا یک دوربین 8 مگاپیکسل حرفه ای canon میرسه دستم عکسهای بهتری میزارم

dariush
15-05-1391, 12:01 قبل از ظهر
دوستاني كه مي خواهند يه همچين كاري كنند به نظرم بهتره يه اگزوز بگيرند و خيال خودشون رو راحت كنند من براي موتور خودم يه اگزوز KG خريدم و دستكاري حرفهاي روش انجام دادم

شما اگزوز رو تغییر دادین یا عوض کردین چون توی عکس که فرقی با فابریکش نکرده!!؟چقدر هزینه کردین؟

MGEngineer
15-05-1391, 01:11 قبل از ظهر
عکسهای اولین سفر بیرون شهری فقط شرمنده کیفیت پایین فردا یک دوربین 8 مگاپیکسل حرفه ای canon میرسه دستم عکسهای بهتری میزارم

آقا مگه با موتور چندکیلومتر رفتی که بردیش بیرون شهر؟؟زبون بسته گناه داره اول کار بهش فشار نیاری!

assassins09151200
15-05-1391, 02:50 بعد از ظهر
شما اگزوز رو تغییر دادین یا عوض کردین چون توی عکس که فرقی با فابریکش نکرده!!؟چقدر هزینه کردین؟

دوستاني كه مي خواهند يه همچين كاري كنند به نظرم بهتره يه اگزوز بگيرند و خيال خودشون رو راحت كنند من براي موتور خودم يه اگزوز kg خريدم و دستكاري حرفهاي روش انجام دادم !!!!! اینو که من ننوشتم از کجا اوردی اگزوزمو دست نزدم من فابریک موتور

assassins09151200
15-05-1391, 02:53 بعد از ظهر
آقا مگه با موتور چندکیلومتر رفتی که بردیش بیرون شهر؟؟زبون بسته گناه داره اول کار بهش فشار نیاری!

امروز شده 510 کیلومتر بعد از 1 هفته دور موتور هم معمولا رو 4 نگه میدارم با سرعت 85 اینجوری که فشار نمیاد به موتور ؟؟؟؟؟ تا طرقبه بیشتر نرفتم باحاش راستی روغنشو 100 کیلومتر عوض کردم حالا هم که شده 500 کیلومتر روغن گرفتم عوض کنم فیلتر روغن کی به کی باید عوض کنم دوستان توضیح ندادن ؟

MGEngineer
16-05-1391, 01:58 قبل از ظهر
توی آب بندی میگن با سرعت یکنواخت حرکت نکنید واسه همین گفتم باهاش سفر نرو حداقل تا 800 تا بعدش هم تا 1600 تا بهش فشار نیار دور موتور تا 7هزار راه داره
فیلتر رو من بعد از 1200 تا عوض کردم ولی ازین به بعد هر 4-5 هزارتا عوض میکنم

ميلاد هركول
16-05-1391, 10:36 قبل از ظهر
كوروش جان كجاي پروينه؟؟؟؟
همه جور اگزوزي داره؟؟؟؟

lucifer
16-05-1391, 07:31 بعد از ظهر
سلام دوستان. من راجع به 250 اطلاعاتی ندارم اما اگه کسی بتونه راهنمایی بکنه در مورد خرید اگزوز اسپورت برای پارس 200 با قیمت تقریبی صد هزار تومان ممنون میشم.

assassins09151200
16-05-1391, 11:36 بعد از ظهر
سلام دوستان. من راجع به 250 اطلاعاتی ندارم اما اگه کسی بتونه راهنمایی بکنه در مورد خرید اگزوز اسپورت برای پارس 200 با قیمت تقریبی صد هزار تومان ممنون میشم.

دوست عزیز با 50 تومن هم میتونی اگزوز بگیری ولی موتورت به روغن سوزی میوفته اگه واقعا قصد خرید داری باید 300 به بالا خرج کنی در مورد اینکه صداش خوب بشه یا به روغن سوزی هم نیوفته تضمینی وجود نداره

kourosh_bandit2
17-05-1391, 12:24 بعد از ظهر
كوروش جان كجاي پروينه؟؟؟؟
همه جور اگزوزي داره؟؟؟؟
سلام میلاد جان بله اگزوز چند مدل داره. احتمالا عصری خودم برم سرش ببینم چیا داره خبرشو میدم
ادرسشو دقیق بلد نیستم

dariush
17-05-1391, 02:52 بعد از ظهر
دوستان ضرر(افت قیمت ) اینا بعد یک سال یا دو سال چه قدر هستش اگه موتور تمیز ببمونه ؟ نسبت به این موتور های هندی ( پالس و اپاچی )

assassins09151200
17-05-1391, 03:05 بعد از ظهر
دوستان ضرر(افت قیمت ) اینا بعد یک سال یا دو سال چه قدر هستش اگه موتور تمیز ببمونه ؟ نسبت به این موتور های هندی ( پالس و اپاچی )

این موتورو اگه تمیز هم نگه داری بعد 2 سال خیلی ازش میوفته مثل پالس اپاچی هم خوش بخر نیست مشتری خاص خودشو داره این موتور

dariush
17-05-1391, 03:15 بعد از ظهر
این موتورو اگه تمیز هم نگه داری بعد 2 سال خیلی ازش میوفته مثل پالس اپاچی هم خوش بخر نیست مشتری خاص خودشو داره این موتور

همونطور که قبلا گفتم تو شیراز توی همه ی مغازه ها حداقل یدونه هستش و مغازه دوست بنده هم زیاد داره و همینطور دست دوم هم توی مغازه زیاد برای فروش گذاشته به خاطره همین یکم برای خریدش میترسم که بعدها که خواستم بفروشم مشتری نداشته باشه و نخرنش

MPCO
20-05-1391, 06:47 بعد از ظهر
قطعات یدکی این موتور رو از کجا میشه گرفت مثل باک بنزین و غیره در تهران شماره یا آدرس دقیق لطفا

MGEngineer
20-05-1391, 11:19 بعد از ظهر
قطعات یدکی این موتور رو از کجا میشه گرفت مثل باک بنزین و غیره در تهران شماره یا آدرس دقیق لطفا

میدان گمرک-ابتدای مولوی-نبش کوچه مظلومی-پلاک 1214
شماره: 02155481266

evilsson
23-05-1391, 02:22 قبل از ظهر
سلام میلاد جان بله اگزوز چند مدل داره. احتمالا عصری خودم برم سرش ببینم چیا داره خبرشو میدم
ادرسشو دقیق بلد نیستم

کورش جان رفتی ببینی؟؟؟ما هنوز منتظریم خبر بدی ببینیم چیزی داشت؟؟؟؟؟
رنج قیمت؟؟؟؟؟؟؟؟

kourosh_bandit2
24-05-1391, 08:36 بعد از ظهر
والا نه هنوز دستم بنده ی cb 600 بوده نرسیدم برم دنبالش میرم حتما

mohsenn33
28-05-1391, 05:26 بعد از ظهر
سلام
آقا تورو خدا یکی کمک کنه.بار اول خواستم روغن موتورو عوضکنم (پیشرو پارس 250) پیچ کناری تخلیه روغنو باز کردم ،بعد یه فنر با یه انگشتی اومد بیرون که نحوه قرار گرفتنشو بلد نیستم عکسشم میزارم فقط لطفا کمک کنید.
اینم عکس:سرور1:
سرور 2:

dariush
28-05-1391, 06:11 بعد از ظهر
سلام
آقا تورو خدا یکی کمک کنه.بار اول خواستم روغن موتورو عوضکنم (پیشرو پارس 250) پیچ کناری تخلیه روغنو باز کردم ،بعد یه فنر با یه انگشتی اومد بیرون که نحوه قرار گرفتنشو بلد نیستم عکسشم میزارم فقط لطفا کمک کنید.
سرور 2:
سلام اقا محسن
شما یه نگا به اینجا
پیشرو پارس اسپورت 250 ([Only registered and activated users can see links])
پست 115 بنداز توضیح دادن

mohsenn33
29-05-1391, 02:46 قبل از ظهر
سلام اقا محسن
شما یه نگا به اینجا
پیشرو پارس اسپورت 250 ([Only registered and activated users can see links])
پست 115 بنداز توضیح دادن

داریوش جان خیلی ممنون که توجه کردی.الان بستمش و هیچ مشکلی هم تداره:thanks:

dariush
29-05-1391, 03:22 قبل از ظهر
داریوش جان خیلی ممنون که توجه کردی.الان بستمش و هیچ مشکلی هم تداره:thanks:
خواهش میکنم
شما چند وقته موتورتون رو گرفتین؟
کیلومترش سالمه ؟امپر بنزین چطور؟
تا حالا با هاش مشکلی پیدا نکردی؟

assassins09151200
29-05-1391, 09:33 بعد از ظهر
سلام
سرور 2:

داداش منم همین یک هفته پیش این مشکلو خوردم اول پینو از سرش بده بره تو یعنی نوک تیزش سمت بالا بعد فنر بعدشم که پیچو ببند سر جاش اگه به این ترتیب نبستی باز کن دوباره ببند که به مشکل میخوری

mohsenn33
30-05-1391, 03:11 بعد از ظهر
خواهش میکنم
شما چند وقته موتورتون رو گرفتین؟
کیلومترش سالمه ؟امپر بنزین چطور؟
تا حالا با هاش مشکلی پیدا نکردی؟

الان دو ماهی میشه که خریدمش،راجب کیلومتر،دور موتورش کلا از 6 بالا تر نمیومد که بازش کردم یه مقاومت متغیر داشت یه کم دستکاریش کردم که تقریبا درست نشون میده،کیلومترش وقتی که هر دنده رو خیلی پر میکنم به خاطر لرزش زیاد موتور 10 تای جا به جا می شه واسه دور موتورشم همین جوریه،آمپر بنزینشم سالمه و درست کار میکنه،خوشبختانه تا الان که مشکل خاصیم نداشته
یه بارم با جی پی اس سرعتو تست کردم که کیلومتر 120 نشون میداد ولی جی پی اس 105 رو نشون میداد

mohsenn33
30-05-1391, 03:13 بعد از ظهر
داداش منم همین یک هفته پیش این مشکلو خوردم اول پینو از سرش بده بره تو یعنی نوک تیزش سمت بالا بعد فنر بعدشم که پیچو ببند سر جاش اگه به این ترتیب نبستی باز کن دوباره ببند که به مشکل میخوری
خیلی ممنون assassins09151200 ([Only registered and activated users can see links]) جان

mohsenn33
30-05-1391, 03:16 بعد از ظهر
دوستان می خواستم بدونم لقی زنجیر پیشرو پارس 250 چقدر باید باشه؟

02109002
30-05-1391, 09:55 بعد از ظهر

معمولا"حدود 2 سانت باید باشه

assassins09151200
31-05-1391, 02:22 بعد از ظهر

منکه موتورو گرفتم خیلی زنجیر صفت بود لاستیک به سختی میچرخید یکم شلش کردم درست شد ولی 2 سانت خیلی زیاد {{ برا این موتور زنجیر باید صفت باشه تا حدی که لاستیک به راحتی بچرخه }} ملاک به سانت نیست شل که باشه لرزش موتور زیاد میشه و حتما به زنجیرت گیریس بزن خشک نباشه روغن نزنی که فایده نداره

02109002
31-05-1391, 03:50 بعد از ظهر
حتما به زنجیرت گیریس بزن خشک نباشه روغن نزنی که فایده نداره

مگه گریس باعث نمیشه گرد و خاک زیادی جذب زنجیر بشه ؟

assassins09151200
31-05-1391, 10:27 بعد از ظهر
مگه گریس باعث نمیشه گرد و خاک زیادی جذب زنجیر بشه ؟
نه اینطور نیست اثلا گرد خاک جذب زنجیر نمیشه روغن خیلی کثیف کاری داره و اونجور که باید زنجیرو چرب نمیکنه با موتور هم که راه میری روغنی به زنجیرت نمیمونه همه میپاشه رو موتور ولی گیریس هم کثیف کاری نداری هم موندگاریش بیشتره هم صدای زنجیرو کم میکنه خودم امتحان کردم

aminrx
05-06-1391, 01:52 قبل از ظهر
دوستان سلام
من حدود یک هفته است که یکیشو گرفتم
2800 با بیمه
در مقایسه با کویر آر-کا-وی داداشم به نظر میاد قطعاتش خیلی بهتره
صدای موتورش حجم داره، قشنگ معلومه قدرت موتور خیلی بیشتره
قبلشم پالس 220 داشتم
نسبت به اونم قطعاتش بدتر نیست، نسبت به قیمتش از 220 بهتره
فقط یه عیب داره که تقریبا سلیقه ای و شخصیه
نسبت به نیاز من خیلی سنگین و بزرگه
22 لیتر حجم باکشه!
170 کیلو وزنشه!
تازه تو عکسا خوب معلوم نیست، وگرنه از آر-کا-وی یه سر و گردن قوی تر و بزرگتره
خداییش از حد نیازم بیشتره
میخوام تا هنوز نو هست بفروشمش، البته میدونم چون بنزین توش رفته یه ضرری باید بدم بالاخره
حاضرم با یه ضرر معقول بفروشم
دوستان اگر کسی خواست از طریق پیام خصوصی اطلاع بده

اروین
05-06-1391, 02:31 قبل از ظهر
170 کیلو ؟؟!! اندازه موتور سنگینه تقریبا

aminrx
05-06-1391, 01:52 بعد از ظهر
170 کیلو ؟؟!! اندازه موتور سنگینه تقریبا
بله دوست عزیز
تازه 170 کیلو و 22 لیتر رو از دفترچه راهنمای خودش میگم
22 لیتر ظرفیت رو امتحان کردم، بیشتر نبود، انصافا 21.5 ک زدم داشت لبریز میشد
اما از 170 فکر کنم چند کیلویی بیشتر باشه
آخه با ترازوی دیجیتال تو خونه وزنش کردم!!
یه بار گذاشتم زیر چرخ جلو
یه بارم زیر چرخ عقب
جمعش شد 176!
یه دوستی بهم پیام دادن که وقتی موتورت خوب نیست، نگو سنگین و بزرگه، صادق باش!!
بگو پشیمونم 220 رو فروختم و اینو خریدم!
در جواب اون دوستمون، عکس صفحه آخر کاتالوگ رومیذارم که مشخصات رو شخصا مطالعه بفرمایند، تشخیص بدن سنگین و بزرگ هست یا نه!
عذرخواهی میکنم اگر اسکن نیست.
با موبایل عکس گرفتم اما کاملا قابل خوندنه.
دوستان باید بدونن از نظر قطعات و کیفیتشون، از 220 کمتر نیست به شرط اینکه ساخت کارخانه کینکی (Qingqi) چین باشه!
ظاهرا تنها راه حل فهمیدنش دیسک ترمزاشه، اما مطمئن نیستم.

شایسته فر
05-06-1391, 02:14 بعد از ظهر
بله دوست عزیز
یه بارم زیر چرخ عقب
جمعش شد 176!
در جواب اون دوستمون، عکس صفحه آخر کاتالوگ رومیذارم که مشخصات رو شخصا مطالعه بفرمایند، تشخیص بدن سنگین و بزرگ هست یا نه!
دوستان باید بدونن از نظر قطعات و کیفیتشون، از 220 کمتر نیست به شرط اینکه ساخت کارخانه کینکی (Qingqi) چین باشه!
دادا این که درت نشون نمی ده
باید زاویه بار رو محاسبه کنی، بعد کلی محاسبات داره که اصلا عقلانی نیست این کار
شما تو حالت پلاکی بزار رو ترازو!!!!!که اینم عقلانی نیست!!:4chsmu1:

aminrx
05-06-1391, 09:59 بعد از ظهر
دادا این که درت نشون نمی ده
باید زاویه بار رو محاسبه کنی، بعد کلی محاسبات داره که اصلا عقلانی نیست این کار
شما تو حالت پلاکی بزار رو ترازو!!!!!که اینم عقلانی نیست!!:4chsmu1:

بخاطر شما رفتم با باسکول 200 کیلویی میوه فروشی وزنش کردم شد 173 کیلو!
حالا این 3 کیلو ارزش داشت مارو بدونی؟!
دوست عزیز، وقتی باکش 22 لیتریه یعنی پر یا خالیش چیزی حدود 20 کیلو وزن موتور تغییر میکنه (الان دوباره گیر میدین که چگالی بنزین از یک کمتره و از این صحبتا!)
اون روش هم کاملا درسته، محاسباتشم خیلی ساده است!
بعد از 2*2=4، بچه های دبستان الان سینوس و سینوس اینورس رو میخونن!:4:
البته حرف شما درسته، باید زاویه محاسبه بشه اما فاصله چرخها حدود 2 متره (دفترچه) و ارتفاع ترازوی دیجیتال خونگی 50 میلیمتره، آرک سینوس 50/2000 میشه 1.43
1.43 نه، 1.5، 1.5 هم نه 2!!
باور کن تو این مسئله 2 درجه قابل صرف نظره!!!
تازه این روش وزن کردن بر روش وزن کردن کلی این ارجحیت رو داره که میتونی بالانس طولی موتور رو محاسبه کنی، میتونی بفهمی در حالت نرمال چند درصد وزن رو چرخ جلو و چند درصد رو چرخ عقب تحمل میکنه
حمل بر خود ستایی نباشه، تعریف از خود کردن غلط کردنه، ولی بنده دانشجوی دکتری متالورژی ام، اگر اینطور نبود بابت کیفیت قطعات موتور حتی نظر نمیدادم.
حالا باز کاری کنین ک آنالیز آلیاژهای آلومینیومی موتور و نتایج سختی سنجی بدنه و ... رو مجبور شم اسکن کنم بیارم!

dariush
06-06-1391, 02:40 قبل از ظهر
بله دوست عزیز
یه بارم زیر چرخ عقب
جمعش شد 176!
اون دفترچه رو خودتون دانلود کردین یا فروشنده داده ؟ و روی همه ی پیشرو پارس ها هستش ؟

کیلومتره موتوره شما سالم هستش ؟ و به غیر از سنگینی مشکل خاصی باهاش نداشتین یا نداره ؟

اروین
06-06-1391, 02:48 قبل از ظهر
پس با این وزن هم مصرف بالا؟؟هم شتاب کمتر!!

aminrx
06-06-1391, 12:41 بعد از ظهر
اون دفترچه رو خودتون دانلود کردین یا فروشنده داده ؟ و روی همه ی پیشرو پارس ها هستش ؟

کیلومتره موتوره شما سالم هستش ؟ و به غیر از سنگینی مشکل خاصی باهاش نداشتین یا نداره ؟

دفترچه اصلی کینکی روموتوره
گفتم که، با موبایل ازش عکس گرفتم
اگر از جای دیگه ای از دفترچه هم بخواین عکس میگیرم براتون
کیلومتر سالمه اما نسبت به پالس 220 خیلی ضعیفتره بنظرم
اون دیجیتال بود و خوشگلتر
البته تیپ این موتور نمیخوره ب اینکه کیلومتر دیجیتال روش بذارن (سلیقه ایه البته)

aminrx
06-06-1391, 12:53 بعد از ظهر
پس با این وزن هم مصرف بالا؟؟هم شتاب کمتر!!
مصرفش خیلی بالا نیست، چون کاربراتورش وکیومیه
ادعای شرکت کینکی 2.3 لیتر در 100 کیلومتره که بنظرم ادعای بزرگیه
صحیح نیست این عدد
استاندارد ملی ایران (2-6626) مصرفشو 2.92 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر براورد کرده (میتونین از عکسی که گذاشتم مشاهده کنید)
ببینید، این مصرف برای موتور زیاده اما یه سی جی ساده 2.1 میسوزونه!
نسبت به وزن و سی سی موتور مصرفی به حساب نمیاد.
شتابش رو هنوز امتحان نکردم، و نخواهم کرد تا آب بندی نشه
تو دفترچش نوشته تا 1600 کیلومتر نباید از ماکزیمم قدرت موتور استفاده بشه
این خسته کنندست، حوصلتون سر میره، معمولا موتورسوارا میخوان هر از گاهی با سرعت وشتاب بالا حرکت کنن، اما دلیل داره، آلیاژهای موتور، مخصوصا آلیاژهای آلومینیوم-سیلیسیوم سیلندر و پیستون سختی بالایی دارن
هرچی این سختی بیشتر باشه، مقدار کارکرد مورد نیاز برای آب بندی موتور بیشتره در عوض بعدا مقاومت به سایش و در نتیجه عمر موتور بیشتره
ببخشید اگر پرحرفی شد

kourosh_bandit2
08-06-1391, 03:58 بعد از ظهر
سلام دوستان 220 سوار. اقا یک اگزوز تایگر هست مخصوص پالس 220 و پیشرو 250 البته به 250 ها یدیگم میخوره.با هدرز و سایلنیرش 400 تومن. گفتم شاید کسی بخواد منم اطلاع رسانی کردم اینم عکسش کسی خواست پیام بده 2178821789

monazzah
26-06-1391, 12:11 قبل از ظهر
گرون شد 4 شنبه زنگ زدم نمایندگی گفت 2/900/000:vardane:

aminrx
26-06-1391, 02:52 قبل از ظهر

تایید میکنم
قیمت 25 شهریور نمایندگی یزد 30500000 ریال+820000 ریال بیمه

Ali.K
27-06-1391, 02:55 قبل از ظهر

داداش گرون تر شده چون قرار بود شنبه ( دیروز ) کارخونه ها قیمت جدیدو بگن . برا اساس دلار احتمالا 100 اومده روش،یه 3 تومنی روش حساب کن

aminrx
28-06-1391, 09:25 بعد از ظهر
اينجا آپ كن بهتره [Only registered and activated users can see links]

اگر نشد يا سرعتت پايينه يا فايلت مشكل داره

دوست گرامی، ممنون از راهنماییت
اینم آدرس فایلا:

و اینهم یکسری تصاویر دیگر برای لذت بردن حداکثری علاقمندان!!!
لینک مستقیم:

ویرایش شد : 02109002

* مرتب کردن تصاویر موجود

dariush
28-06-1391, 10:38 بعد از ظهر
دوست گرامی، ممنون از راهنماییت
اینم آدرس فایلا:
و اینهم یکسری تصاویر دیگر برای لذت بردن حداکثری علاقمندان!!!
لینک مستقیم:

داداش چقدر وقته موتورتو خریدی؟ راضی هستی؟
منم تا لب مرز رفتم که بخرم ولی یک تعمیرکار که پرسیدم میگفت موتور خیلی جالبی نیست و کلا زیر پاش خوب نیست

saeid1346
29-06-1391, 12:50 قبل از ظهر
بجه ها من الان یه طرح ویو دارم میخوام یه موتور دیگه بخرم به نظرتون پیشرو پارس 250 سی سی میتونه یه انتخاب خوب برای من باشه ؟

Ali.K
29-06-1391, 02:21 قبل از ظهر
بجه ها من الان یه طرح ویو دارم میخوام یه موتور دیگه بخرم به نظرتون پیشرو پارس 250 سی سی میتونه یه انتخاب خوب برای من باشه ؟

نظر منو بخوای از بین پیشرو پارس 250 و rkv 200 یکیو انتخاب کن

saeid1346
29-06-1391, 04:10 قبل از ظهر
تشکر فقط

دنده های این نوع موتورا انگار خیلی تفاوت داره با موتورای طرح ویو ! طرح ویو برای اضافه کردن دنده یه پایه داره برای کم کردنشم یه پایه این نوع موتورم همینطوره ؟

شرمنده انقدر مبتدی میپرسم چون این نوع موتور رو به ندرت دیدم تو شهر و قبلا هم نداشتم !

monazzah
29-06-1391, 05:12 بعد از ظهر
ببیم منم با دوستمون موافقی یا پارس 250 بگیر با Rkv

یک پدال تعویض دنده داره که دنده هاش یک پایین می خوره و 4 تا بالا

aminrx
29-06-1391, 05:39 بعد از ظهر
داداش چقدر وقته موتورتو خریدی؟ راضی هستی؟
منم تا لب مرز رفتم که بخرم ولی یک تعمیرکار که پرسیدم میگفت موتور خیلی جالبی نیست و کلا زیر پاش خوب نیست

اینو مدت زیادی نیست گرفتم
تو پستای قبلی نوشته بودم، قبلش آر-کا-وی 200 و پالس 220 داشتم، پالس 220 یه چیزایی برای گفتن داره در برابر این موتور مثلا کیلومتر دیجیتالش با کیلومتر این موتور قابل مقایسه نیست اما.....
در کل نه، قدرت و حجم موتور، رینگ و لاستیک و ترمزا مخصوصا و کمک یونی عقب و ... از 220 بهتره
زیرپاش سلیقه ایه، باید بخوابی رو موتور و فرمونش تو سرعت پایین سخته کار باهاش اما سرعت که از 30 بالاتر رفت دیگه مانور محشری داره
مثلا آر-کا-وی 200 رو وقتی سوار میشی، اگر چشماتو ببندی حس میکنی رو سی جی نشستی، پدالاش و فرمونش به این شکل هستن، خب خیلیا اینطوری میپسندن، راحت تر به نظر میاد، پارس 250 اسپورت تره در کل

- - - Updated - - -

aminrx جان مبارک باشه کشتی منو با این عکسات

خدا بهت ببخشش چرخش واست همیشه بچرخه

ممنونم دوست عزیز
اگر خواستی بگیری مواظب سنگینی و بزرگی بیش از حدش باش
تو محیطای ترافیکی هم انتخاب مناسبی نیست
من رو شما شناخت ندارم ولی با توجه به شناخت و علاقه ای که از موتور سوارای مشهدی دارم، اینو میگم:
امیدوارم به فکر تک چرخ با یه موتور اسپرت-استریت 170 کیلویی نباشی!!!!!:4chsmu1:
کلاه ایمنی هم یادت نره بگیری باهاش

Ali.K
30-06-1391, 02:31 قبل از ظهر
تشکر فقط

دنده های این نوع موتورا انگار خیلی تفاوت داره با موتورای طرح ویو ! طرح ویو برای اضافه کردن دنده یه پایه داره برای کم کردنشم یه پایه این نوع موتورم همینطوره ؟

شرمنده انقدر مبتدی میپرسم چون این نوع موتور رو به ندرت دیدم تو شهر و قبلا هم نداشتم !

دشمنت شرمنده داداش سوال پرسیدن که عیب نیست
آره کاملا فرق داره با طرح ویو،این نوع موتورا دنده 1 رو پایین میزنن و 2،3،4،5 رو باید بالا بزنی یعنی با روی پات بزنی زیر پدال، برای خلاص کردنم باید یه نیم دنده بزنی بین دنده های 1 و 2
کار مشکلی نیست اگه بگیری همون ساعت اول میاد دستت

monazzah
30-06-1391, 05:22 بعد از ظهر
ممنونم دوست عزیز
اگر خواستی بگیری مواظب سنگینی و بزرگی بیش از حدش باش
تو محیطای ترافیکی هم انتخاب مناسبی نیست
من رو شما شناخت ندارم ولی با توجه به شناخت و علاقه ای که از موتور سوارای مشهدی دارم، اینو میگم:
امیدوارم به فکر تک چرخ با یه موتور اسپرت-استریت 170 کیلویی نباشی!!!!!:4chsmu1:
کلاه ایمنی هم یادت نره بگیری باهاش
سلام دادا آره دوستام دارند خیلی سنگینه

تک چرخ؟؟؟؟؟؟؟ حیف این ناناز نیست به روی چشم حتما

aminrx
30-06-1391, 08:08 بعد از ظهر
وقتی تو دنده 5، دور موتور رو بیاری حدود 5000، هنوز به این دور نرسیده کیلومترت 100 رو رد میکنه
جالب اینه که صدای موتور رو به سختی باید فهمید، مخصوصا وقتی یه کلاه ایمنی خوب سرت باشه
لرزشم که در حد موتور خاموشه ! (واقعا نسبت به موتورای دیگه حتی 220 خیلی کمتره )

کاوه
30-06-1391, 08:20 بعد از ظهر
وقتی تو دنده 5، دور موتور رو بیاری حدود 5000، هنوز به این دور نرسیده کیلومترت 100 رو رد میکنه
جالب اینه که صدای موتور رو به سختی باید فهمید، مخصوصا وقتی یه کلاه ایمنی خوب سرت باشه

سلام
واقعا لرزش نداره؟؟؟؟؟
من که سوار شدم موتوره لشی بود
اصلا با پالس قابل مقایسه نیست

saeid1346
31-06-1391, 12:10 قبل از ظهر
عجب اظهارات ضدو نقیضی !!!! موندم کدومشو باور کنم ! :98:

Ali.K
31-06-1391, 01:16 قبل از ظهر

داداش اینجا همه از موتور خودشون تعریف میکنن :4chsmu1:
اما شما به دلت و جیبت نگاه کن. هر کدومو شرایطشو داشت بخر :clap:

dariush
31-06-1391, 10:58 قبل از ظهر

داداش شما میتونی از این 2 کاربر که از تقریبا خیلی وقت هست پیشرو پارس دارن بپرسی pouya ([Only registered and activated users can see links])
MGEngineer ([Only registered and activated users can see links])

monazzah
31-06-1391, 04:54 بعد از ظهر
سلام به همه من دیشب خریدمششششششششششششش

البته 200 cc مشکی عکساشو شب واستون می ذارم

- - - Updated - - -

سلام دادا من تو دنده 5 دور موتر 4 سرعتم 60 شما چه جوری به 100 می رسی؟؟

یعنی 50 cc بالاتر این قدر فرق داره؟؟

- - - Updated - - -

dariush
31-06-1391, 05:56 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

مبارکه
ایشالا همیشه چرخش برات بچرخه
چند گرفتی ؟ تفاوتش با 250 چقدر بودش ؟

شایسته فر
31-06-1391, 08:15 بعد از ظهر
آقا واقعا مبارکه
من 200 رو بیشتر از 250 سی سیش دوس دارم
خیلی شبیه دالیمه
یه سوال 200 هنوز تولید میشه؟

aminrx
01-07-1391, 01:14 قبل از ظهر
سلام
واقعا لرزش نداره؟؟؟؟؟
من که سوار شدم موتوره لشی بود
اصلا با پالس قابل مقایسه نیست

دوست گرامی، من پالس 220 رو داشتم، 4500 کیلومتر هم تجربه سواری دارم ازش، صدایی که فقط از لرزش کنس و فلاپای پلاستیکی جلوی این موتور بیرون میاد از صدای لرزش همه قطعات پارس 250 بیشتره
من نمیدونم لش معنیش چیه تو دیار شما ولی موتورسوارا معمولا به موتوری میگن لش ک گاز بخوره و راه نره، موتوری که فقط سر وصدا داشته باشه که درست عکس مشخصات پارس 250 هستش، این موتور از چیزی که راه میره کمتر صدا میکنه، مخصوصا با خروجی نازکی که برای اگزوزش گذاشتن که کلی هم به نظر من نیروی موتور رو گرفته
ولی باز نیرویی که باقی مونده از 220 بیشتره

monazzah
01-07-1391, 01:28 قبل از ظهر
مبارکه
ایشالا همیشه چرخش برات بچرخه
چند گرفتی ؟ تفاوتش با 250 چقدر بودش ؟

سلام لطف داری عزیز

من 2300 250 2700 بود

250 رنگش نارنجی بود و 200 مشکی منم 200 برداشتم

- - - Updated - - -

آقا واقعا مبارکه
من 200 رو بیشتر از 250 سی سیش دوس دارم
خیلی شبیه دالیمه
یه سوال 200 هنوز تولید میشه؟

آره تولید میشه

dariush
01-07-1391, 01:29 قبل از ظهر
سلام لطف داری عزیز

من 2300 250 2700 بود

250 رنگش نارنجی بود و 200 مشکی منم 200 برداشتم

یعنی مشهد 250رو از شیراز هم ارزون تر میدن چون اینجا 3000 هستش!!!!

aminrx
01-07-1391, 01:33 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

ای داد بیداد!!
مبارکت باشه اما دوست عزیز بزرگترین اشتباه رو کردی!
تفاوتش از اینم بیشتره!!
200 سی سیشو داداشم داشت
از بس انجین افتضاحی داشت مجبور شدیم انجینشو عوض کنیم انجین AX1 بذاریم
عکس قبل و بعدشم میذارم!!!
همونطوری که میبینین کناریشم شوکا 250 هست که بذارین هیچی از بدیاش نگم در برابر پارس 250!
خیالتون راحت، من و داداشم دم همه 250 ها و 200 های تو بازار ایران رو وجب کردیم.
از همین شوکا گرفته تا دیشب که دایچی 250 رو سوار شدم که ترجیح میدم بابت اونم فقط سکوت کنم!
البته 200 های جدید از نظر تنه و بدنه بهترنو مثل 250 هستن اما انجین همونه
واقعا ناراحت شدم، کلا متفاوتن این دوتا، از کاربراتور گرفته تا انجین و اویل پمپ و ...
بابا جان عکس گذاشته بودم که اینهمه!!
بازم انشا... مبارکت باشه ولی اصلا با 250 مقایسش نکن، فرقشون 50 سی سی نیست، خیلی بیشتر از این حرفاست
حتی با 200 پالس هم مقایسه نکن چون با اینکه سی سیشون یکیه اما تفاوتشون یه دنیاست!

monazzah
01-07-1391, 01:45 قبل از ظهر
دادا انجین من مثل 250 هست ببین:

- - - Updated - - -

دادا مشهدیا مدلش 90

aminrx
01-07-1391, 04:39 قبل از ظهر
دادا انجین من مثل 250 هست ببین:

- - - Updated - - -

دادا مشهدیا مدلش 90

نه دوست عزیز
انجین 250 با سی جی یه تفاوتهایی توطراحی داره
مثلا شمعش سمت چپ موتوره
اهرم کلاچ روموتور هم همینطور
1400 سی سی هم روغن کارتر میخواد
شما ظرفیت کارترت چقدره؟

- - - Updated - - -

یزدم همینطوره
بالای 3000 میفروشن

کاوه
01-07-1391, 07:13 قبل از ظهر
مبارکه
چند گرفتی؟

monazzah
01-07-1391, 05:01 بعد از ظهر
نه دوست عزیز
انجین 250 با سی جی یه تفاوتهایی توطراحی داره
مثلا شمعش سمت چپ موتوره
اهرم کلاچ روموتور هم همینطور
1400 سی سی هم روغن کارتر میخواد
شما ظرفیت کارترت چقدره؟

- - - Updated - - -

دیروز روغنشو عوض کردم 1 لیتره

- - - Updated - - -

مبارکه
چند گرفتی؟

ممنون دادا 2/400/000 خودش 110 هم بیمش

- - - Updated - - -

بچه ها کمکککککککککککک

صبح دو تا موتور اومدن بهم گیر دادند می خواستن موتور و بدزدند دو تا آپاچی بود

من مجبور شدم در برم تو اتوبان بود 120 تا رو باهش پر کردم ول کن نبود مجبور شدم دیگه البته موتور 240 کیلومتر راه رفته چیزیش نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:s (9):

---------- Post added at ۰۵:۰۱ بعد از ظهر ---------- Previous post was at ۰۴:۲۲ بعد از ظهر ----------

راستی من موتورم دو تا مشکل داره:

1- دور موتورش گاهی میاد روی 0

2- ترمز عقبش خوب نمی گیره:s (9):

محمد موتور
01-07-1391, 06:48 بعد از ظهر
آقا مبارك باشه انشا.. چرخش واست بچرخه

عجب شده تگزاس هوا خودتو داشته باش

من مجبور شدم در برم تو اتوبان بود 120 تا رو باهش پر کردم ول کن نبود مجبور شدم دیگه البته موتور 240 کیلومتر راه رفته چیزیش نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اولا نبايد ميرفتي حالا كه رفتي بيخيال شو چون مشكلي واسش ايجاد نميكنه

- دور موتورش گاهی میاد روی 0

2- ترمز عقبش خوب نمی گیره[Only registered and activated users can see links]

1 نميونم

2 بايد هوا گيري بشه وقتي هوا گيري بشه عاليه عاليه

موفق باشيد

monazzah
01-07-1391, 08:03 بعد از ظهر
آقا مبارك باشه انشا.. چرخش واست بچرخه

ممنون دادا

عجب شده تگزاس هوا خودتو داشته باش

چشم

اولا نبايد ميرفتي حالا كه رفتي بيخيال شو چون مشكلي واسش ايجاد نميكنه

ممنون

1 نميونم

2 بايد هوا گيري بشه وقتي هوا گيري بشه عاليه عاليه

موفق باشيد

الان 240 تا راه رفته 400 تا میبرمش آچار کشی

همچنین یا حق

Ali.K
02-07-1391, 03:20 قبل از ظهر
بچه ها کمکککککککککککک

من مجبور شدم در برم تو اتوبان بود 120 تا رو باهش پر کردم ول کن نبود مجبور شدم دیگه البته موتور 240 کیلومتر راه رفته چیزیش نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:s (9):

---------- Post added at ۰۵:۰۱ بعد از ظهر ---------- Previous post was at ۰۴:۲۲ بعد از ظهر ----------

راستی من موتورم دو تا مشکل داره:

1- دور موتورش گاهی میاد روی 0

2- ترمز عقبش خوب نمی گیره:s (9):

سلام داداش اولا بهت تبریک میگم ایشالله که چرخش برات بچرخه و حالشو ببری.
حواستو خیلی جمع کن چون موتورتم نو هست بیشتر توی دیده. سعی کن اگه بیرونی جایی میری زیاد تنهاش نذاری چون اگه به پست دزد بخوره چون موتورت نو هستش حداقلش باتریتو باز میکنه میبره. پس حواست خیلی جمع باشه.

در مورد دور موتورت چیز مهمی نیست، چون موتورت نو هستش فعلا قطعاتش فیکس نیستن و باید باهاش نرم راه بری تا خوب آب بندی بشه. در ضمن این مشکلت احتمالا من فکر کنم علاوه بر نو بودن، از پیچ هوا و پیچ گاز موتورته. اگه خودت میتونی پیچ هواشو با پیچ گازو تنظیم کن تا دور موتورت در حالت سلو ( درجا ) رو 0.5 یا 1 هزار کار کنه. اگرم نمیتونی ببر از جایی که گرفتی تا یه مکانیکی بهت معرفی کنه بری اونجا.
چون موتور منم همین مشکلو داشت با این تفاوت که دور موتورش تا 3-4 هزار تا میرفت! بعد با تنظیم پیچ هوا و گاز درست شد

ترمز عقب های موتورهای دیسکی معمولا روزای اول همینطوره. چون لنت ها روی دیسک به قول معروف سوار نیست. یکمی که بگذره و ترمز بگیری خوب میشه البته همونطور که دوستمونم گفت به هوا گیری هم احتیاج داره

monazzah
02-07-1391, 03:51 قبل از ظهر
سلام داداش اولا بهت تبریک میگم ایشالله که چرخش برات بچرخه و حالشو ببری.
حواستو خیلی جمع کن چون موتورتم نو هست بیشتر توی دیده. سعی کن اگه بیرونی جایی میری زیاد تنهاش نذاری چون اگه به پست دزد بخوره چون موتورت نو هستش حداقلش باتریتو باز میکنه میبره. پس حواست خیلی جمع باشه.

در مورد دور موتورت چیز مهمی نیست، چون موتورت نو هستش فعلا قطعاتش فیکس نیستن و باید باهاش نرم راه بری تا خوب آب بندی بشه. در ضمن این مشکلت احتمالا من فکر کنم علاوه بر نو بودن، از پیچ هوا و پیچ گاز موتورته. اگه خودت میتونی پیچ هواشو با پیچ گازو تنظیم کن تا دور موتورت در حالت سلو ( درجا ) رو 0.5 یا 1 هزار کار کنه. اگرم نمیتونی ببر از جایی که گرفتی تا یه مکانیکی بهت معرفی کنه بری اونجا.
چون موتور منم همین مشکلو داشت با این تفاوت که دور موتورش تا 3-4 هزار تا میرفت! بعد با تنظیم پیچ هوا و گاز درست شد

ترمز عقب های موتورهای دیسکی معمولا روزای اول همینطوره. چون لنت ها روی دیسک به قول معروف سوار نیست. یکمی که بگذره و ترمز بگیری خوب میشه البته همونطور که دوستمونم گفت به هوا گیری هم احتیاج داره

سلام به روی چشم دادا

عصری بردمش تعمیرگاه پدالشو روغن زد عالی شد ترمز عقبم درگیر بود حسابی

انشاالله فردا پس فردا میبرم واسه دور موتورش

Ali.K
03-07-1391, 02:38 قبل از ظهر
سلام به روی چشم دادا

عصری بردمش تعمیرگاه پدالشو روغن زد عالی شد ترمز عقبم درگیر بود حسابی

انشاالله فردا پس فردا میبرم واسه دور موتورش

ایشالله که چیز خاصی نیست و زود درست میشه

monazzah
03-07-1391, 04:32 قبل از ظهر
ایشالله که چیز خاصی نیست و زود درست میشه

آره فقط ایرادش دور موتورشه

راستی به سرم زده شمعشو عوض کنم چی پیشنهاد می دید؟

Nima12
03-07-1391, 05:07 قبل از ظهر
دمش گرم اگه 150 تا بره

بله 150 میره ولی از صداش باید گوشاتو بگیری. لرزش هم خیلی بده. به 3ثانیه داغ میکنه خفن. 2روز موتور رفیقم دستم بود ازهرچی موتور ایرانیه بدم اومد.:25:

- - - Updated - - -

البته نظرما انشاالله به دوستان ایرانی سوار بر نخوره با عرض پوزش از دوستان تجربمو گفتم. کلا موتور250 اگر رادیات نداشته باشه خیلی بده.

hamiltoon
03-07-1391, 05:15 قبل از ظهر
سلام به دوستان.اقا خوشحال ميشم ببينمتون و از اينكه بچه محل هم هستيم يه قرار بزاريم همه جمع شيم و موترامون رو به هم نشون بديم و از معايب و مشكلات موتورها مون بگيم و .......... اقا اين شماره منه 91511190956 اگه حال داشتين قرار گذاشتين اس بدن من هم بيام .فقط قبلش يه هما هنگي كوچولو بشه بهتره كه كسي سر كار نباشه كه بخواد مرخصي بگيره .

monazzah
03-07-1391, 05:37 قبل از ظهر
ممنون از صداقتت

- - - Updated - - -

سلام به دوستان.اقا خوشحال ميشم ببينمتون و از اينكه بچه محل هم هستيم يه قرار بزاريم همه جمع شيم و موترامون رو به هم نشون بديم و از معايب و مشكلات موتورها مون بگيم و .......... اقا اين شماره منه 91511190956 اگه حال داشتين قرار گذاشتين اس بدن من هم بيام .فقط قبلش يه هما هنگي كوچولو بشه بهتره كه كسي سر كار نباشه كه بخواد مرخصي بگيره .

چشم دادا هماهنگ می کنم

- - - Updated - - -

چشم دادا هماهنگ می کنم

monazzah
03-07-1391, 05:19 بعد از ظهر
سلام بروبچ ما 500 تا رو رد کردیم

دیروز یکی از دوستان گفت بسه دیگه اینقدر یواش نرو موتور انداخت تو اتوبان گاز داد اساس من پشت سرش دلم داشت می ترکید

دور موتورم از 8 بالاتر نمی رفت:297:

اما بازم تو همون 8 دنده 5 120 رو پر کرد مشکلش کجاست به نظرتون؟؟؟

shahriar
03-07-1391, 05:27 بعد از ظهر
چندتا از بچه ها هم داشتن اينطوريي بود

monazzah
03-07-1391, 05:31 بعد از ظهر
چندتا از بچه ها هم داشتن اينطوريي بود

خودم فکر کنم کاربراتش نامیزونه

hamiltoon
03-07-1391, 08:59 بعد از ظهر
دوست عزیز موتور ت درسته اینها دور که بیفتن شاید 130 تا برن من داشتم از اون که گفتی بیشتر نمیره

dariush
03-07-1391, 10:48 بعد از ظهر
سلام بروبچ ما 500 تا رو رد کردیم

دیروز یکی از دوستان گفت بسه دیگه اینقدر یواش نرو موتور انداخت تو اتوبان گاز داد اساس من پشت سرش دلم داشت می ترکید

دور موتورم از 8 بالاتر نمی رفت:297:

اما بازم تو همون 8 دنده 5 120 رو پر کرد مشکلش کجاست به نظرتون؟؟؟

شما اچار کشی موتورتون کردین ؟
و شایدم همون کاربرات تنظیم نباشه

monazzah
04-07-1391, 05:02 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان

امروز قسمت شد با اقا مصطفی آشنا بشیم و بریم دور دور

ماشالله 250 ایشون عالی بود

موتورم دادیم آچار کشی عالی شد

اینم عکسای دوتا موتور ها:

23061

23062

تو اتوبان که بودیم همه نگاهمون می کردند

خدایشش امروز آقا مصطفی حسابی شرمندم کرد خیلی آقاست

- - - Updated - - -

دوست عزیز موتور ت درسته اینها دور که بیفتن شاید 130 تا برن من داشتم از اون که گفتی بیشتر نمیره

آره منم بهمین نتیجه رسیدم

* کاهش حجم تصاویر

hamiltoon
04-07-1391, 05:45 قبل از ظهر
سلام بچه محل خسته نباشي ادرس بده بيم ببينمت.ادرس ما هم رسالت 41 انتهاي ميلان كنار قنادي تك من فردا تا 12 خونه ام بعد ميرم سر كار تا 10 شب
شمارت رو هم اس كن با هم بيشتر اشنا بشيم

aminrx
04-07-1391, 06:38 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان

23039

23040

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز
الان شما 200 و 250 رو کنار هم دیدین و میتونین مقایسه کنین، انصافا حرفای من درست نبود؟

نیما نادری
04-07-1391, 07:09 قبل از ظهر
این موتور کاربراتش برای بالای 8000 نمیکشه فکر کنم ... درجا گاز بده ببین 8000 بیشتر میزنه

انجین مشابه رو روان 10.000 تا میزنه

Nima12
04-07-1391, 08:14 قبل از ظهر

سالاری همشهری. دمت گرم. اتفاقا نظر منم همینه که بچه های مشهدی باشگاه همدیگه رو ببینن خیلی خوبه. دیدار رفاقت میاره.:grouphugg: اتفاقا امروز دوستمون محمد منزه رو دیدم. موتورش پیشرو200. موتور باحالیه از سیستمش خوشم اومد. جاتون خالی بود.:29: فردا میخوام برم تعمیر امروز وقت نکردم. امیدوارم ببینمت آقا همیلتون.:smilies(113): داداش فکر کنم شمارتو اشتباه دادی چجوریه آخرش 5 یا 6؟؟؟؟؟

saeid1346
04-07-1391, 09:54 قبل از ظهر
دوستانی که این موتور رو دارن ازش راضی هستن ؟

راستش میخوام یکی از همین پیشرو 250 سی سی ها رو بخرم میخواستم ببینم خریدش عاقلانه هست یا نه

مثل این موتورای شرکت اصفهان سیکلت یا همون جترو میمونه ؟
( اگر از محصولات این شرکت شناختی داشته باشید میدونید که فقط ظاهر داره نمونه اش جترو هارلی 200 سی سی این شرکته!!!! )

ممنون میشم پاسخ بدید

assassins09151200
04-07-1391, 10:34 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان

23039

23040

- - - Updated - - -

نه بابا این حرفا چیه وظیفه بود

سالاری همشهری. دمت گرم. اتفاقا نظر منم همینه که بچه های مشهدی باشگاه همدیگه رو ببینن خیلی خوبه. دیدار رفاقت میاره.:grouphugg: اتفاقا امروز دوستمون محمد منزه رو دیدم. موتورش پیشرو200. موتور باحالیه از سیستمش خوشم اومد. جاتون خالی بود.:29: فردا میخوام برم تعمیر امروز وقت نکردم. امیدوارم ببینمت آقا همیلتون.:smilies(113): داداش فکر کنم شمارتو اشتباه دادی چجوریه آخرش 5 یا 6؟؟؟؟؟

اقا نظرتون چیه جمعه دسته جمعی یه طرقبه بریم باهم اگه پایه این برنامشو بچینم

- - - Updated - - -

سعید بچه کجایی

monazzah
04-07-1391, 05:47 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
الان شما 200 و 250 رو کنار هم دیدین و میتونین مقایسه کنین، انصافا حرفای من درست نبود؟

خداییش موتور ایشون خیلی قدرتش و شتابش بیشتره اما نه در اون حد که شما 200 رو له کردی:gigglesmile:

- - - Updated - - -

دوستانی که این موتور رو دارن ازش راضی هستن ؟

راستش میخوام یکی از همین پیشرو 250 سی سی ها رو بخرم میخواستم ببینم خریدش عاقلانه هست یا نه

مثل این موتورای شرکت اصفهان سیکلت یا همون جترو میمونه ؟
( اگر از محصولات این شرکت شناختی داشته باشید میدونید که فقط ظاهر داره نمونه اش جترو هارلی 200 سی سی این شرکته!!!! )

ممنون میشم پاسخ بدید

سلام دادا من با اینکه 200 رو دارم راضیم ازش اما پیشنهاد می کنم 250 رو بگیر

bajaj
04-07-1391, 06:40 بعد از ظهر
آقا يكي كاربرات رو عوض كنه ببينيم مشكل گاز نخوردن موتور در دور بالا حل ميشه يانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Nima12
04-07-1391, 09:21 بعد از ظهر
سلام همشهری گلم آقا مصطفی عزیز. من موافقم واسه طرقبه. فقط مسئله اینجاست که کار بعضی دوستان جمعه و شنبه نداره مثل بنده. ولی درکل انشالله با تک تک دوستان آشنا خواهم شد. فدای معرفت همگی.

monazzah
04-07-1391, 09:35 بعد از ظهر
آقا يكي كاربرات رو عوض كنه ببينيم مشكل گاز نخوردن موتور در دور بالا حل ميشه يانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بیخیال دادا ارزش نداره

سلام همشهری گلم آقا مصطفی عزیز. من موافقم واسه طرقبه. فقط مسئله اینجاست که کار بعضی دوستان جمعه و شنبه نداره مثل بنده. ولی درکل انشالله با تک تک دوستان آشنا خواهم شد. فدای معرفت همگی.

حالا یک روز و می ریم دیگه سخت نگیرین

aminrx
04-07-1391, 10:21 بعد از ظهر
خداییش موتور ایشون خیلی قدرتش و شتابش بیشتره اما نه در اون حد که شما 200 رو له کردی:gigglesmile:

- - - Updated - - -

سلام دادا من با اینکه 200 رو دارم راضیم ازش اما پیشنهاد می کنم 250 رو بگیر

دمت گرم، معلومه منطقی داری برخورد میکنی
آخه بعضیا یادشون میره که هرموتوری هم باشه، مجوعه ای از فولاد و آلومینیوم و پلاستیکه!
تعصبی راجع بهش برخورد میکنن
اما شما اینجوری برخورد نکردی
200 و 250 قیافه هاشون که یکیه اما انجین اساسی متفاوته
در هرصورت مبارکت باشه
حاشو ببر

monazzah
04-07-1391, 10:38 بعد از ظهر
دمت گرم، معلومه منطقی داری برخورد میکنی
آخه بعضیا یادشون میره که هرموتوری هم باشه، مجوعه ای از فولاد و آلومینیوم و پلاستیکه!
تعصبی راجع بهش برخورد میکنن
اما شما اینجوری برخورد نکردی
200 و 250 قیافه هاشون که یکیه اما انجین اساسی متفاوته
در هرصورت مبارکت باشه
حاشو ببر

خواهش می کنم دادا انسان باید با واقعیت کنار بیاد

monazzah
04-07-1391, 11:45 بعد از ظهر

موتور من الان تا 9 تا میره یکبار امتحانش کردم تو دنده 3

راستی دوستان امری فرمایشی جهت نگه داری بهتر موتور ندارید که عمرش بیشتر شه؟؟؟؟؟؟؟

aminrx
05-07-1391, 12:24 قبل از ظهر
دوستان میخوام یه موتور 200 روبهتون معرفی کنم که در برابر 200 پیشرو صفره!
(قابل توجه اون دوستم که تازگیا 200 خریده)
کثیر 200 سی سی!!!!
از آشغالیش هرچی بگم کم گفتم
monazzah عزیز، خوشحال باش که پیشرو 200 خریدی چون اگر قیمت این موتور 2100 باشه، موتور تو 4000 میارزه!!!
اینم عکساش

bajaj
05-07-1391, 12:31 قبل از ظهر
حيف كه خودم خيلي زود فروختمش

اگه داشتمش حتما با كاربراتهاي مختلف امتحانش ميكردم

به امتحانش مي ارزه

hamiltoon
05-07-1391, 12:39 قبل از ظهر
سلام به همه اقا يون اين كيلومتر ها هستند كه احتمالا خطا نشون ميدن اخه من همين مشكل رو داشتم كه بعد براتون توضيح ميدم.من هم واسه جمعه پايه ام.مي يام اس بدين پا همين جا پست بزنين

monazzah
05-07-1391, 01:21 قبل از ظهر
دوستان میخوام یه موتور 200 روبهتون معرفی کنم که در برابر 200 پیشرو صفره!
(قابل توجه اون دوستم که تازگیا 200 خریده)
کثیر 200 سی سی!!!!
از آشغالیش هرچی بگم کم گفتم
monazzah عزیز، خوشحال باش که پیشرو 200 خریدی چون اگر قیمت این موتور 2100 باشه، موتور تو 4000 میارزه!!!
اینم عکساش

دادا به موتورم امیدوار شدم خدایییش

حيف كه خودم خيلي زود فروختمش

اگه داشتمش حتما با كاربراتهاي مختلف امتحانش ميكردم

به امتحانش مي ارزه

من می گم فابریک خودش بهتره

سلام به همه اقا يون اين كيلومتر ها هستند كه احتمالا خطا نشون ميدن اخه من همين مشكل رو داشتم كه بعد براتون توضيح ميدم.من هم واسه جمعه پايه ام.مي يام اس بدين پا همين جا پست بزنين

دادا این جمعه من نیستم بذاریم واسه جمعه هفته بعد خوبه؟؟؟

من شماره بچه ها رو دارم هماهنگ می کنم

فرزاد شاه گل
05-07-1391, 04:52 قبل از ظهر
من میخام این موتور را بخرم . خوب هست ؟

بعد یه مدت به خرج نمیفته؟
فطعاتش هست؟
کیفیتش چطوره؟

shahriar
05-07-1391, 04:57 قبل از ظهر

فطعاتش هست؟
کیفیتش چطوره؟
بد نيس يه مدل ديگش هم هس كه زين دو تيكه هس اونم قشنگه.
كيفيتش هم مثل موتوراي ديگه

monazzah
05-07-1391, 05:20 قبل از ظهر

فطعاتش هست؟
کیفیتش چطوره؟

دادا فقط 250 رو بخر عالیه 200 یکم شتابش پایین تره اما 250 عالیه لامصب

saeid1346
05-07-1391, 07:21 قبل از ظهر
سلام بچه ها

250 سی سیشو خریدم حالا فکر میکنید به قیمت چند ؟

2850 !!!!! دومیلیون و هشت و پنجاه هزار تومان

حالا انشاالله فردا میرم واسه تعویض روغن

و دوستمون monazzah درست میگه واقعا شتابش عالیه خیلی هم تو چشه موتور !!!

دوست عزیز در ارسال مطالب خود دقت بیشتری داشته باشید

شایسته فر
05-07-1391, 07:32 قبل از ظهر
23099
نکنه این تابلو رو هم تو خونه درستش کردیم
شما تخفیف گرفتی یا فروشندت از هیچی خبر نداشته،
این رو به حساب زرنگیه خودت بزار
نه اینکه بگی قیمتها برای بازار گرمیه

- - - Updated - - -

ضمنا همیشه قیمت اعلامی با قیمت پای میز معامله متفاوته!!!
همچینم ارزون نگرفتی شما