PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشرو پارس اسپورت 250

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

monazzah
14-05-1393, 08:09 قبل از ظهر
دوست عزيز چيزي كه مشخصه اينه كه پيشرو در هر سري جديدتر كيفيت موتور خودش رو افزايش داده و بهتر از قبل ميشه يكي پس از ديگري .... پس نميشه اينجور برداشت كرد كه چون 200 cc اين موتور خوب امتحانشو پس نداده ، در نتيجه 250 هم همينجوره ...
نه داداش من اين مقايسه درست نيست.لطفاً با دليل و ذكر نقاط ضعف و قوت بگيد كه چرا پيشنهاد ميديد نخريد؟:24:

شما برو بخر بعدا سلامت می کنم

vadood
14-05-1393, 08:57 قبل از ظهر
سلام دوستان. آقا monazzah راست میگه 200 آشغاله. ولی 250 یکمی بهتره چون انجینش نرم تر کار میکنه و قدرتش خوبه. در کل نسبت به قیمتش بهتره. و با این قیمت توقع زیادی نباید داشته باشی که امکانات خوبی داشته باشه. چون یه سی جی 125 آشغال بالای 2 میلیون قیمتشه.

hosinmaster
14-05-1393, 09:15 قبل از ظهر
دوستان شما فقط نظراتونو بگید..حالا کاربرای جدیدتر یا از تجربیاتتون استفاده میکنن...یا نه و دوست دارن خودشون تجیربه کنن...
از نظر من هم پیشرو پارس یه موتور معمولیه رو به پایینه/..250 هاش با اون وزنش اندازه یه r1 وزن داره ...شتاب اصلا" توش معنی نداره..صداشم که اصلا" نگو..فقط بلندهه..
2ترک بشینی روش تازه اون موقع میفهمی که پولتو خرج چی کردی...

Gladiator
14-05-1393, 09:21 قبل از ظهر
دوست گرامی ، این موتور فقط قیافه درشتو تنومندی داره ، وگرنه نه زور داره نه شتاب نه سرعت ، اینو بخری دیگه صاحب اولو آخرش خودتی ، بجای اینکه بری پول به این بدی برو یه پالس 180 بخر کیف کن ، هروقتم بخوای بفروشی پول نقده شک نکن ، منزه کاملا درست میگه و بخاطر خودت میگه ، وگرنه شما بخری ضرری برای هیچ کس جز خودت نداره

saeid1346
29-05-1393, 01:22 قبل از ظهر
monazzah
سلام دادا چطوری منو که یادته ؟ یادی نکردی دیگه از ما

پیرو صحبت این دوست خوبمون بنده هم یه 250 سی سیش رو 6 ماه داشتم که دیونم کرد از مشکلاتی که داشت ، فکرشو بکن دیسک عقبش داغ کرد نمیدونم حالا چرا ترمز ها درگیر شد تایر دیگه نمیچرخید جلوی کیوسک نیروی انتظامی موتور ایستاد راهم نمیرفت دیگه :icon_pf _99_:

بیچاره شدم اون روز !!!! در کل بگم قیافه میخوای این موتور بدجور داره ، شتابشم بد نیست ولی از نظر قطعات و کارایی و ... افتضاح توصیه نمیکنم بخری چون پولتو ریختی تو چاه ! یه بار یه پراید از سمت چپ زد بهم براکت سمت چپ دو نصف شد !!!! جنسش انگار پلاستیک بود !

میل خودته ! امیدوارم نخریده باشی ! فقط درمورد rkv 200 و دایچی هم یه تحقیقی بکن شنیدم اونا بهتره مخصوصا دایچی 250 شنیدم خوب از اب در اومده رخشم بد نیست !

به هر حال موتور چینی بهتر از این حرفا نیست ! چه طرح ویو چه این پیشرو پارس ها !

monazzah
29-05-1393, 08:43 قبل از ظهر
monazzah
سلام دادا چطوری منو که یادته ؟ یادی نکردی دیگه از ما

پیرو صحبت این دوست خوبمون بنده هم یه 250 سی سیش رو 6 ماه داشتم که دیونم کرد از مشکلاتی که داشت ، فکرشو بکن دیسک عقبش داغ کرد نمیدونم حالا چرا ترمز ها درگیر شد تایر دیگه نمیچرخید جلوی کیوسک نیروی انتظامی موتور ایستاد راهم نمیرفت دیگه :icon_pf _99_:

بیچاره شدم اون روز !!!! در کل بگم قیافه میخوای این موتور بدجور داره ، شتابشم بد نیست ولی از نظر قطعات و کارایی و ... افتضاح توصیه نمیکنم بخری چون پولتو ریختی تو چاه ! یه بار یه پراید از سمت چپ زد بهم براکت سمت چپ دو نصف شد !!!! جنسش انگار پلاستیک بود !

میل خودته ! امیدوارم نخریده باشی ! فقط درمورد rkv 200 و دایچی هم یه تحقیقی بکن شنیدم اونا بهتره مخصوصا دایچی 250 شنیدم خوب از اب در اومده رخشم بد نیست !

به هر حال موتور چینی بهتر از این حرفا نیست ! چه طرح ویو چه این پیشرو پارس ها !

سلام سعید جان آره خوب یادمه مگه میشه فراموشت کرد

جواب کامل و منطقی دادهد شد

saeid1346
02-06-1393, 11:41 بعد از ظهر
دادا هوس کردم دوباره موتور بخرم ولی نمیدونم چی ! چی بخرم به نظرت خوبه تجربه پیشرو پارسم دارم لذت بخش بود برام !

monazzah
03-06-1393, 07:40 قبل از ظهر
دادا هوس کردم دوباره موتور بخرم ولی نمیدونم چی ! چی بخرم به نظرت خوبه تجربه پیشرو پارسم دارم لذت بخش بود برام !

حاجی طرف پیشرو پارس نرو برو یک 250 درست و حسابی بخر

tomy34111
04-06-1393, 10:40 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان من یک هفته پیش یک 250 مدل 90 گرفتم 3 تومن از نظر ظاهری خوب بود اما در انجین صدا افتاده بود و در اگزوز کمی دوده چرب بود .بعد از خواندن نظرات با اینکه موتور رخ خوبی داشت ولی من دنبال دردسر نبودم موتورو پس دادم حالا هرچی میگردم نمیدونم چی بگیرم که به نسبت قیمت ظاهر و کیفیت خوب داشته باشه اگر کسی نظری داره ممنون میشم راهنمایی کنید .راستی کسی راجب ناتالی 200 اطلاعاتی نداره اگر خوب باشه این موتور جهت خرید اتخاب کردم(قیمت صفر 3600)
و یک مورد دیگر .کسی دایچی 250 رو با پیشرو پارس 250 مقایسه نکرده ؟

مسلخ
07-06-1393, 04:06 بعد از ظهر
سلام دوستان ، كسي از قيمت نو Pishro Pars 250 خبر داره؟
يه دست دوم ديدم خيلي تميزه ميخوام بخرم ، بدجوري تو كفشم ... خلاصه هر كي اطلاعات ديگه اي در مورد اين موتور داره ما رو بي نصيب نذاره.

سلام
من یدونه نارنجی مدل 91 پا به صفر دارم . البته قابل نداره ولی من 5 میلیون میفروشمش . قیمت جای دیگه را هم ندارم . کارت سوخنش هم 200 لیتر 400 تومانی داره

tomy34111
07-06-1393, 11:30 بعد از ظهر
خرابی پارس 250 بیشتر در چه قطعاتی است
عیب این موتور در چه قسمتهایی بیشتر است

vadood
08-06-1393, 08:09 قبل از ظهر
سلام آقای tomy. پیشرو 250 اصلا قابل مقایسه با دایچی 250 نیست. دایچی کیفیتش خیلی بهتر است. پیشرو کیفیت لاستیکش بد جنس پلاستیکاش بد. موتور وزن بسیار بالاتر از استاندارد. موتور خشک و اصلا نرم نیست. خوبیهاش: پایداری بالا در سرعت داره و قیافش خوبه و ترمز خوبی داره. برو دایچی بگیر پشیمون نمیشی. فقط اگه با دایچی تصادف کنی لوازمش سخته گیر بیاد.

saeid1346
13-06-1393, 03:15 قبل از ظهر
سلام
من یدونه نارنجی مدل 91 پا به صفر دارم . البته قابل نداره ولی من 5 میلیون میفروشمش . قیمت جای دیگه را هم ندارم . کارت سوخنش هم 200 لیتر 400 تومانی داره

دادا اینجا جای تبلیغ و خرید و فروش نیست
ولی قیمتت خیلی بالا تشریف داره ! یکم کوتاه بیا میتونی ردش کنی بره !

monazzah ([Only registered and activated users can see links])

چی بخرم دادا ؟

هنوز که عشق هارلی ام :au:

saeid1346
13-06-1393, 03:48 بعد از ظهر
tomy34111 ([Only registered and activated users can see links])
فک کنم تنها چیز خوبی که داره بدنه موتوره اونم شک دارم:4chsmu1: بقیه چیزاش از دم مزخرف !
حالا بدون شوخی متن زیر تجربه 6 ماه منه درمورد این موتور :

به نظر من اولین چیزایی که بعد 6 ماه سوار شدن حس کردم اون شتاب اول کارو دیگه نداشت سرعتشم بالا نمیرفت دیگه ، کیلومترش که از همون اول تعطیل بود ، ترمزاشم که سه چهار باری داشت مارو به لقا الله پیوند میداد :icon_pf _52_: دیگه برات بگم دکمه های بوق و نور بالا و ... پلاستیکی بود وبسیار ظریف و نازک ممکن بود بشکنه و دیگه گیر نیاد ، زنجیرشم خوب نبود ، لاستیکش که روی اب سر سره بازی راه مینداخت ، رینگشم تعریفی نداشت از نظر ظاهری ، کلاجشم از اول تنظیم نبود پدر ما رو در اورد توی ترافیک ! تو سرما ما رو .....د تا روشن بشه بهترین روغنم ریخته بودم داخلش ولی خب چون فقط استاری بود و کاربرات یه صد بار باید ساساتو میکشیدیم از اون پایین استارت میزدیم تا خاموش نشه ! راستی اون ضامن زین موتورم خراب بود ولش میکرد مدام زین موتورو باز میشد !

راستی گرمای انجینش فوق العاده زیاد بود تو زمستون سردم میشد دستمو میبردم طرف انجین گرم میشدم حالا تابستون دستم نبود ببینم چه وضعی داره !

کلا فک کنم عیب های این موتور از ترمز و انجین شروع میشه البته اگر تصادف نکنی اگر باهاش تصادف کنی اولین عیبش از بدنه و فلاپ هاشه ، فلاپ هاش فوق العاده شکننده و ظریف بودن خودم کامل بازشون کرده بودم بیچاره شدم تا بستم همشو :4chsmu1:

با این تعریفای من خدایش کسی بازم میره این موتورو بخره ؟ :4chsmu1:

Gladiator
07-09-1393, 03:34 بعد از ظهر
پیشرو پارس 250 رنگ سفید هم داره؟

[Only registered and activated users can see links] 8%B1%D8%B3%20%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%B1%D8%AA.html

[Only registered and activated users can see links] 8%B1%D8%B3%20%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%B1%D8%AA%20%DA% A9%DB%8C%D9%88%20%D8%A7%D9%85.html

این دو لینکو ببینید :wow:

یعنی میخوام سرمو بکوبم تو دیوار :wall3:
مشخصلت فنی منو کشته ، عکس هر دو که مال مدل 250 این موتوره
کی این تولید کننده های ما میخوان یاد بگیرن :mad_majidonline:

payday13
29-11-1393, 11:28 بعد از ظهر
سلام میگم این متورا را هنوز تولید میشن ی 200 میخام بخرم صفر
قیمت صفرش چنده 200؟؟؟

- - - Updated - - -

قیمت صفرش چنده 200؟؟؟

farshad 54
30-11-1393, 09:31 قبل از ظهر
نه تولید نمیشه دیگه

Gladiator
30-11-1393, 10:30 قبل از ظهر
قیمت صفرش چنده 200؟؟؟

بله داداش 200 هست صفر 93 همه رنگش موجود بود تو گمرک همین 10 روز پیش دیدم
قیمتشم گفت 4800 ولی قطعا کمتر هم میده چون موتورای بد بخری هستن
کیفیتشونم پایینه ، کمک هاش خیلو زود خراب میشن مخصوصا کمک وسطش سه سوت یویو میشه
ولی استایلشون قشنگه

mr.foad
08-01-1394, 10:26 بعد از ظهر
من دایچی رو از نزدیک ندیدم ولی از کیفیت پیشرو اصلا خوشم نیومد. یه ماه پیش یه صفرش تو مغازه بود قیافش جذاب بود ولی رفتم نزدیک تر خداییش فکر کردم ماکته واسه قشنگی گذاشته، بعدا پرسیدم چیه گفت پیشروپارس 250 هست و صفره ! کیلومترش که رو 50 و 100 و اینا بود مثل اینکه ولی پلاستیک پیچ بود. من که خوشم نیومد.

Gladiator
26-01-1394, 10:45 قبل از ظهر
کاربراتور سوزوکی آمیکو به این موتور میخوره؟

mehdi608
27-02-1394, 05:17 بعد از ظهر
سلام خدمت دوستان عزیز...
کسی هست کمکم کنه...
یه عکس بدون فلاپ از دمبی عقب پیشرو 250 می خواستم اگه کسی بزاره ممنون میشم...

psh
01-03-1394, 01:03 بعد از ظهر
سلام وخسته نباشیدبه اساتید محترم
من یکی ازاین پیشرو پار طرح قدیمم طرح دایلم کسی سراغ نداره بوجه منم 3 منه

BKING
01-03-1394, 01:15 بعد از ظهر
سلام وخسته نباشیدبه اساتید محترم
من یکی ازاین پیشرو پار طرح قدیمم طرح دایلم کسی سراغ نداره بوجه منم 3 منه

متوجه نشدم شما دنبال موتور مشابه دایلیم هستی ؟

psh
01-03-1394, 03:25 بعد از ظهر
از این مدل میخوام
[Only registered and activated users can see links]

psh
02-03-1394, 04:52 بعد از ظهر
اغا کسی سراغ نداره

BKING
02-03-1394, 05:02 بعد از ظهر
از این مدل میخوام
این مدل می خوای می تونی دایچی 250 یا پالس 200 بخری

psh
02-03-1394, 10:53 بعد از ظهر
قیمتشون چقدره کیفیتشون چجوریه بدرد میخوره چندتا میره

فرامرزپاوری
04-03-1394, 07:30 بعد از ظهر
امروزپیشروپارس 250روقیمت کردم شش میلیون وسیسدهزارتومان
200سی سی 4400
به خاطر50سی سی 2میلیون گرونترمیدند

فلات دوست
05-03-1394, 08:21 قبل از ظهر
امروزپیشروپارس 250روقیمت کردم شش میلیون وسیسدهزارتومان
200سی سی 4400
به خاطر50سی سی 2میلیون گرونترمیدند

سلام
رفیق ما پیشرو 250 رو هفته پیش 4800 خرید
اینم عکسش
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

-

MANHUNT
05-03-1394, 11:32 قبل از ظهر
پیشرو 200 اسپرت از 250 بهترو با استاندارتره اگه میخوای بگسری همون 200 رو بگیر

فرامرزپاوری
05-03-1394, 03:39 بعد از ظهر
ممنون ولی من منورم پیشروپارس اسپورت بود
انتظاری که ازموتوردارم قدرتش وسرعتش خوب باشه اخرش کدوم بهتره 200یا250

Gladiator
06-03-1394, 12:25 بعد از ظهر
سلام
رفیق ما پیشرو 250 رو هفته پیش 4800 خرید
اینم عکسش
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

-

موتور مورد نظر در این تاپیک پیشرو اسپرت هست ، این موتوری که شما عکسشو گذاشتی پیشرو تریل هست

arsalan1373
23-03-1394, 11:30 قبل از ظهر
سلام دوستان.من دارم پیشرو پارس 200 سفید میگیرم،میخوام اگزوزشو مدل قهرمانی بزارم،میشه عوضش کرد؟میخوام برچسب سوزوکی با مانسترم بزارم براش،اگه میشه راهنماییم کنید

- - - Updated - - -

سلام دوستان.من دارم پیشرو پارس 200 سفید میگیرم،میخوام اگزوزشو مدل قهرمانی بزارم،میشه عوضش کرد؟میخوام برچسب سوزوکی با مانسترم بزارم براش،اگه میشه راهنماییم کنید

MANHUNT
23-03-1394, 12:15 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

اره چرا نشه عوض كرد برچسب هم بايد بري شابلون كار ها سفارش بدي باست هر طرحي ميخواي بزنن راحته سخت نگير

NF150
18-07-1394, 12:04 قبل از ظهر
واقعا ظاهره این موتور دلنشینه .حالا اگه از لحاظ موتوری ضعیفتر از هندیا باشه هیچ ایرادی نداره عوضش ظاهره جذابی داره و تو دست هر کسی نمیبینیش

skinfa
15-09-1394, 12:48 قبل از ظهر
سلام
موتور پیشرو پارس 250.......
برای تعویض کلاچ اقدام کردم کلا 5 تا صفحه و 4 چهار دیسک داشت
بعد از برداشتن صفحه های معیوب ،در انتها دوتا واشر بزرگ که سطح مقطعشون برابر با دیسک ها بود گذاشته بودند
تصور خودم اینه که صاحب قبلی موتور برای اینکه تعداد صفحه کمتری بزاره برای کلاچ اون واشرهای فلزی رو گذاشته که فضایی خالی رو پر کنه تا بتونه 5 تا صفحه بخورونه روش بجای 6 صفحه...
سوال : شنیدم تعداد فابریک 6 صفحه و 5 دیسکه دسته ؟
اگه اینطور باشه اون واشرها "حلقه های فلزی " بصورت فابریک درقسمت کلاچ وجود نداشتن ؟
همزمان با تعویض صفحه ها ، دیسکها رو هم تعویض کنم ؟
کل اصفهان رو گشتم پیستون پیشرو پارس 250 سایز 50پیدا نکردم ایا کلا وجود نداره ؟
دوستان تهرانی پیستون 0.50 سراغ دارند؟قیمتش چقدر هست؟ کسی هست بتونه برام بفرسته تا هزینشو تقدیم کنم چون انجین یک ماهه بازه و لنگ موندم به مولا...
ایا از موتور دیگه ایی هست که بهش بخوره ؟

Gladiator
15-09-1394, 05:14 بعد از ظهر
پیستونتو ببر جایی که لوازم سوزوکی آمیکو دارن ، ممکنه پیستون آمیکو 250 بهش بخوره

skinfa
16-09-1394, 11:29 بعد از ظهر
پیستونتو ببر جایی که لوازم سوزوکی آمیکو دارن ، ممکنه پیستون آمیکو 250 بهش بخوره

از سوزوکی gn250 بهش میخوره،ولی مشکل اینجاس که : وقتی میل گژنپین رو میزنم تو سوراخ،ارتفاع پیستون gn250 بیشتره ویعنی حدود 2 میلی متر بلند تر هست که گیر میکنه به سوپاپ ها
فقط یک راه هست اونم بدم بتراشن که در این صورت
*ممکنه جا نداشته باشه پیستون
*نسبت به گرما احتراق ضعیف عمل میکنه
*احتمال این که کمپرس کم شه هم هست
حالا چ خاکی تو سرم بریزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Gladiator
17-09-1394, 07:02 بعد از ظهر
از سوزوکی gn250 بهش میخوره،ولی مشکل اینجاس که : وقتی میل گژنپین رو میزنم تو سوراخ،ارتفاع پیستون gn250 بیشتره ویعنی حدود 2 میلی متر بلند تر هست که گیر میکنه به سوپاپ ها
فقط یک راه هست اونم بدم بتراشن که در این صورت
*ممکنه جا نداشته باشه پیستون
*نسبت به گرما احتراق ضعیف عمل میکنه
*احتمال این که کمپرس کم شه هم هست
حالا چ خاکی تو سرم بریزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو واشر بری یه واشر فلزی کلفت برای کف سیلندر بده بببره یدونه هم برای سر سیلندر ، واشر فلزی رو اضافه کن تا سیلندر یکم بیاد بالاتر ، شاید جواب بگیری

ali_r
22-10-1394, 05:39 بعد از ظهر
اگزوز رو...
یا اکثر امامزاده ها:icon_pf (3):

حامد گل
22-12-1394, 02:25 قبل از ظهر
سلام دوستان تریل پیشرو 250 گلد میشه بگید واسه تعویض روغن کدوم پیچ زیر موتور باید باز کرد؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان تریل پیشرو 250 گلد میشه بگید واسه تعویض روغن کدوم پیچ زیر موتور باید باز کرد؟

- - - Updated - - -

mogrem
22-12-1394, 04:36 بعد از ظهر
همون پیچ که اچار 22 میخوره روغن هم 1300 میخواد

MGEngineer
03-12-1396, 05:48 بعد از ظهر
چه خاکی میخوره اینجا
:11:

monazzah
29-02-1400, 10:43 قبل از ظهر
یادش بخیر چه روز هایی داشتیم اینجا

Gladiator
19-05-1400, 10:38 بعد از ظهر
چند سال پیش یه پیشروپارس 250 مشکی خریدم فیس لیفت کنم و سوار شم
همین کارم کردم
موتوری که خریده بودم کم کار و تمیز بود انجین پلمپ و گازخور خیلی خوبی داشت
موتور خیلی خوش استایل و درشتیه
منتها سیستم تعلیق عقبش خیلی بیخود بود
سیستم فرمونشم خیلی مزخرف بود که من تغییرش دادم و فرمونشو آوردم بالا که خیلی تو سواریش موثر واقع شد
یکی دیگه از ضعفهاش محور پدال ترمز و پدال دندست که از محور جاپایی راننده استفاده کردن
کمکها و ترمزهای جلو عالی و نرم خلاصه دوران خوبی بود سوار شدنش
دوسال پیش فروختمش
اگه فرصت کنم عکساشو میذارم

Gladiator
23-05-1400, 09:19 بعد از ظهر
49268

تبدیل شد به این

49269

Alireza Farzin
24-05-1400, 12:35 قبل از ظهر
چند سال پیش یه پیشروپارس 250 مشکی خریدم فیس لیفت کنم و سوار شم
همین کارم کردم
موتوری که خریده بودم کم کار و تمیز بود انجین پلمپ و گازخور خیلی خوبی داشت
موتور خیلی خوش استایل و درشتیه
منتها سیستم تعلیق عقبش خیلی بیخود بود
سیستم فرمونشم خیلی مزخرف بود که من تغییرش دادم و فرمونشو آوردم بالا که خیلی تو سواریش موثر واقع شد
یکی دیگه از ضعفهاش محور پدال ترمز و پدال دندست که از محور جاپایی راننده استفاده کردن
کمکها و ترمزهای جلو عالی و نرم خلاصه دوران خوبی بود سوار شدنش
دوسال پیش فروختمش
اگه فرصت کنم عکساشو میذارم

سلام,

این رنگ سفید, سیاه خیلی خوشگلش کرده,

اینطور که در عکس دیده میشه, محور پدال ترمز روی پدال پا نیست, اگر عکس بهتری از اون قسمت دارید, ببینید من درست میگم یا نه,

Gladiator
24-05-1400, 02:26 قبل از ظهر
سلام,

این رنگ سفید, سیاه خیلی خوشگلش کرده,

اینطور که در عکس دیده میشه, محور پدال ترمز روی پدال پا نیست, اگر عکس بهتری از اون قسمت دارید, ببینید من درست میگم یا نه,

سلام
محور پدال دنده که مستقیم رو پداله مال ترمزو خاطرم نیست ، موتورو 5 سال پیش این شکلیش کردم و دوسه سال پیش فروختم متاسفانه دسترسی ندارم عکس بگیرم ، مهمترین ایرادشو گرفتم ، فرمونشو عوض کردم ، واقعا چیز بیخودی بود ، باید عین موتورای ریس روش مینشستی مچو کمرت به فنا میرفت ، کرپی رو دوتا سوراخ کردم بست کرپی موتور سه چرخ با فرمون پالس 180 بهش خوروندم اومد بالا هم ظاهرش خوب شد هم سواریش عالی شد
موتورو قانونی تغییر رنگ دادم ، از راهنمای رانندگی نامه گرفتم بعد بازدید تغییر رنگ دادم دوباره تو تعویض پلاک بازدید شد و کارت و برگ سبز جدید براش صادر شد

Alireza Farzin
24-05-1400, 01:46 بعد از ظهر
سلام
محور پدال دنده که مستقیم رو پداله مال ترمزو خاطرم نیست ، موتورو 5 سال پیش این شکلیش کردم و دوسه سال پیش فروختم متاسفانه دسترسی ندارم عکس بگیرم ، مهمترین ایرادشو گرفتم ، فرمونشو عوض کردم ، واقعا چیز بیخودی بود ، باید عین موتورای ریس روش مینشستی مچو کمرت به فنا میرفت ، کرپی رو دوتا سوراخ کردم بست کرپی موتور سه چرخ با فرمون پالس 180 بهش خوروندم اومد بالا هم ظاهرش خوب شد هم سواریش عالی شد
موتورو قانونی تغییر رنگ دادم ، از راهنمای رانندگی نامه گرفتم بعد بازدید تغییر رنگ دادم دوباره تو تعویض پلاک بازدید شد و کارت و برگ سبز جدید براش صادر شد

دوباره سلام,

اگر عکس دیگه ای ازش نداری, اشکالی نداره, من از روی کنجکاوی گفتم,

موتورت تقریباً رنگ سفید و مشکی رو ۵۰, ۵۰ داره,

Gladiator
24-05-1400, 09:46 بعد از ظهر
دوباره سلام,

اگر عکس دیگه ای ازش نداری, اشکالی نداره, من از روی کنجکاوی گفتم,

موتورت تقریباً رنگ سفید و مشکی رو ۵۰, ۵۰ داره,

سلام
اون قسمتها که شما فک میکنی مشکیه در حقیقت مشکی نیست ، سرمه ای متالیکه ، تو آفتاب یا شرایط نوری مختلف رنگش یه مقدار متفاوت بنظر میاد
تو کارت موتورم رنگ موتور سفید - سرمه ای درج شد