PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشرو پارس اسپورت 250

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6

amirkelan
28-08-1391, 02:42 قبل از ظهر
سلام دوستان چند روز نبودم آخه تصادف کردم............ راستی نگفتید این آرم باکو چطور میشه پاک کرد.........

Hulk
29-08-1391, 01:42 قبل از ظهر
نسل جدید ظاهرا به جای آمپر بنزین از یه مجموعه led استفاده می کنه . یه مدل 91 سفید رنگ دیدم این طوری بود . می خواستم ببینم چنین چیزی هست یا نه ؟ مثلا ممکنه این مدل سفارشی باشه ؟ یا خودش این کار رو کرده باشه ؟

monazzah
29-08-1391, 04:56 بعد از ظهر
بيمه نداشتم؛60 دادم

باز خدا رو شکر

نسل جدید ظاهرا به جای آمپر بنزین از یه مجموعه led استفاده می کنه . یه مدل 91 سفید رنگ دیدم این طوری بود . می خواستم ببینم چنین چیزی هست یا نه ؟ مثلا ممکنه این مدل سفارشی باشه ؟ یا خودش این کار رو کرده باشه ؟

دادا نسل جدیدش اینجوریه
200 آبیه و 250 سفید

saeid1346
30-08-1391, 02:23 قبل از ظهر
monazzah ([Only registered and activated users can see links])

داداش خوبی ؟ سفر خوبی داشتیا حسابی از موتور کار کشیدی !

دیروز واسه طرح ویو یا همون بی کلاجم یه طلق موتور بستم حالا نمیدونم تلفظش درسته یا نه یه نمه تاثیر داشت واسه جلوگیری از یخ زدن !

حالا به سرم زده روی پیشرو هم یه طلق ببندم ! نظرتون چیه ؟

راستی به نظرتون روی این پیشرو ها باکس نصب میشه ؟ فکر کنم فوق العاده زشت بشه !

و راستی monazzah ([Only registered and activated users can see links])

هنوز اون مشکل خلاص نشدن دنده 1 رو در حالت ایستادن داری ؟ من که یکم کلاج رو سفتش کردم مشکل کاملا حل شد و دنده ها خیلی راحت جا میره !

monazzah
30-08-1391, 04:17 بعد از ظهر

داداش خوبی ؟ سفر خوبی داشتیا حسابی از موتور کار کشیدی !

دیروز واسه طرح ویو یا همون بی کلاجم یه طلق موتور بستم حالا نمیدونم تلفظش درسته یا نه یه نمه تاثیر داشت واسه جلوگیری از یخ زدن !

حالا به سرم زده روی پیشرو هم یه طلق ببندم ! نظرتون چیه ؟

راستی به نظرتون روی این پیشرو ها باکس نصب میشه ؟ فکر کنم فوق العاده زشت بشه !

و راستی monazzah ([Only registered and activated users can see links])

هنوز اون مشکل خلاص نشدن دنده 1 رو در حالت ایستادن داری ؟ من که یکم کلاج رو سفتش کردم مشکل کاملا حل شد و دنده ها خیلی راحت جا میره !

سلام دادا

موتور خریدم که حال کنم باهاش دیگه آره جات خالی چسبید حسابی

طلق خوبه مبارکه

نکنیییییی این کارو ها که میام می کشمت 250 و طلق عمرااااااا

باکسم بیخیال شو

آره دادا حل شد

دیروز به موتور حال دادم اساسی:

آچار کشی تمامی پیچ ها خصوصا زیر زین و باک + فیلر زدن 4000 تومان

روغن بهران سپاهان 4 لیتری 25000 تومن:gigglesmile:

magic-boy
01-09-1391, 08:49 قبل از ظهر
رفقا من یه مشکل خیلی جدی با موتورم دارم
شتاب که دیگه رسماً نداره، تاپ اسپیدش هم دنده چهار بیشتر از 100 تا نمیره
نمیدونم چیکارش کنم!!!
یعنی بندازم دور موتورو؟ خخخخ

monazzah
01-09-1391, 04:17 بعد از ظهر
نمیدونم چیکارش کنم!!!

دادا چند تا راه رفتی؟

dariush
01-09-1391, 09:43 بعد از ظهر
نمیدونم چیکارش کنم!!!

شما موتورتون چقدر کار کرده ؟
اچار کشی چند وقته انجام نشده؟

monazzah
02-09-1391, 12:19 قبل از ظهر
نمیدونم چیکارش کنم!!!

سلام دادا صبح زیاد وقت نداشتم چند تا سوال:

1- آچار کشی کی کردی؟

2- لاستیکات درگیر نیست؟

3- موتور ریپ نمی زنه؟

mysam
03-09-1391, 12:48 قبل از ظهر
[سلام من پیشرو پارس 250 دارم تصادف کردم قاب های زیر صندلیش وخطرش شکسته از کجا باید بخرم لوازمشو کمکم کنین لطفا 09156476387

magic-boy
03-09-1391, 07:17 قبل از ظهر
سلام دادا صبح زیاد وقت نداشتم چند تا سوال:

1- آچار کشی کی کردی؟

2- لاستیکات درگیر نیست؟

3- موتور ریپ نمی زنه؟

سلام
روی هزارتا آچارکشی کردم، لاستیکا درگیر نیستن، موتور ریپ نمیزنه، اما انصافاً شتاب نداره
الان 2500 تا باهاش رفتم

saeid1346
06-09-1391, 09:21 قبل از ظهر
magic-boy ([Only registered and activated users can see links])

چه انتظاری از شتابش داری ؟ 50 تا رو تو چند ثانیه پر کنه خوبه ؟ من زیر 5 ثانیه پر میکنم 100 تا رو هم رو 12 ثانیه ! هر کی این موتور رو خریده به شتاب بالاش اعتراف کرده ! خدایش از پولی که دادم راضی ام انتظاراتمو براورده کرده !

از هیئت داشتم برمیگشتم یکم سرعتو زیاد کردم دیدم یه پراید 50 متر جلوتر من وسط خیابون زد رو ترمز10 - 15 متریش بودم دیدم بله وسط خیابون رو کندن ! بعدشم خاک ریختن روش اما مقاوتش کم بوده شده یه چاله تووووپ ! زدم رو ترمز ولی فایده نداشت با 20 تا ردش کردم ! فکر نکنم موتور بلای خاصی سرش اومده باشه تو راه که چیز خاصی نفهمیدم فردا میرم یه نگاهی بهش میندازم

حالا اینو گفتم که بدونید واسه چی تو جاده ها انقدر کشته میدیم و تو شهر انقدر تصادفات زیاده ! همش تقصیر ملت نیست یکمم مسئولین گ-ش-ا-د ما باید به فکر باشن

خدایش نمیدونم چی بگم هیچ تابلوی هشدار دهنده ای هم نبود ! به هر حال خیلی مواظب باشید دوستان

فعلا شب خوش

monazzah
06-09-1391, 07:33 بعد از ظهر
[سلام من پیشرو پارس 250 دارم تصادف کردم قاب های زیر صندلیش وخطرش شکسته از کجا باید بخرم لوازمشو کمکم کنین لطفا 09156476387

خدا بد نده دادا برو گمرک

- - - Updated - - -

سلام
روی هزارتا آچارکشی کردم، لاستیکا درگیر نیستن، موتور ریپ نمیزنه، اما انصافاً شتاب نداره
الان 2500 تا باهاش رفتم

جالبه دادا برو تعمیرگاه دیسک و صفحت نیست

به سرم زده موتورو بفروشم بک250 رادیات دار بخرم

saeid1346
07-09-1391, 02:34 قبل از ظهر

همین خوبه واس چی میخوای عوضش کنی !؟

راستی امروز یکم دست به اچار شدم و پیچای زیر موتورو که شما گفتی یه بار شل شده و زدت زمین یکم سفتش کردم اما یه چیز جدید دیدم ! شلنگی که از زیر کاربرات میاد بیرون رو دیدم وسطاش سابیده شده و پاره شده !!! حالا یه چنتا عکس میندازم ببینید مال چیه !

و داداش این پیچای موتور بیشتر جاهاش اچار مخصوص میخواد چه اچاری باید براش بگیرم !؟ و مخصوصا برای باز کردن تایر عقب که پیچش خفن بزرگه !

monazzah
07-09-1391, 03:18 بعد از ظهر

همین خوبه واس چی میخوای عوضش کنی !؟

راستی امروز یکم دست به اچار شدم و پیچای زیر موتورو که شما گفتی یه بار شل شده و زدت زمین یکم سفتش کردم اما یه چیز جدید دیدم ! شلنگی که از زیر کاربرات میاد بیرون رو دیدم وسطاش سابیده شده و پاره شده !!! حالا یه چنتا عکس میندازم ببینید مال چیه !

و داداش این پیچای موتور بیشتر جاهاش اچار مخصوص میخواد چه اچاری باید براش بگیرم !؟ و مخصوصا برای باز کردن تایر عقب که پیچش خفن بزرگه !

خیلی ازش راضیم اما چی بگم

اون 22 مکی خوره اونم شلنگم واسه تخلیه روغن کاربراته چیز مهمی نیست دادا

saeid1346
08-09-1391, 05:44 قبل از ظهر

تشکر بابت پاسخ شنیدم بعضی ها انجین پیشرو پارس طرح قدیمشو با انجین ax1 عوض کردن به نظرت تغییر خاصی در سرعتش حاصل میشه و ارزششو داره !؟

F.Shahgol
08-09-1391, 05:47 قبل از ظهر

تشکر بابت پاسخ شنیدم بعضی ها انجین پیشرو پارس طرح قدیمشو با انجین ax1 عوض کردن به نظرت تغییر خاصی در سرعتش حاصل میشه و ارزششو داره !؟
100% ارزشش را داره

monazzah
08-09-1391, 02:46 بعد از ظهر

مگه بیکارم دادا

این الان 2400 مشتری داره می فروشمش 500 می ذارم بالاش یک 250 می خرم راحت

saeid1346
08-09-1391, 06:53 بعد از ظهر

2400 !؟ یعنی 300 کمتر از صفرش ! خب پس موتور من حداقلش 2900 ارزش داره نظرت چیه !؟

monazzah
08-09-1391, 07:08 بعد از ظهر

2400 !؟ یعنی 300 کمتر از صفرش ! خب پس موتور من حداقلش 2900 ارزش داره نظرت چیه !؟

آره دادا

F.Shahgol
08-09-1391, 08:57 بعد از ظهر
2900 دلال میخره

monazzah
08-09-1391, 09:06 بعد از ظهر
فیکس 2 ماه و 7 روزه این موتورو خریدم و باهاش 5000 کیل.متر راه رفتم در زیر بدی هاش و خوبی هاش میگم:

1- بدی ها:

1-1 وزنش زیده خاموش باشه بخوای هل بدی بیچاره ای

2-1 لوازمش همه جا نیست

3-1 چون قدرت موتور زیاده پیچاش زود شل میشه باید حواست بهش باشه و دست به آچار باشی

2- خوبی ها:

1-2 همه کس ندارنش تیپ موتور 400 رو داره خیلی تو چشمه

2-2 ظرفیت باک 22 لیتره و خیلی عالیه

2-3 ترمز های فوق العاده ای داره ( جلو دو دیسک)

4-2 وزنش زیاده و تو سرعت بالا پایداره

5-2 سواری نرم و خوبی داره

من که خیلی ازش راضیم:999:

saeid1346
08-09-1391, 09:29 بعد از ظهر
فیکس 2 ماه و 7 روزه این موتورو خریدم و باهاش 5000 کیل.متر راه رفتم در زیر بدی هاش و خوبی هاش میگم:

1- بدی ها:

2-1 لوازمش همه جا نیست

3-1 چون قدرت موتور زیاده پیچاش زود شل میشه باید حواست بهش باشه و دست به آچار باشی

2- خوبی ها:

تایید میشه !

magic-boy
09-09-1391, 12:09 قبل از ظهر
یه چیز بگم بخندید، داشتم از خیابون رد میشدم، ترافیک بود، پشت یه ون پراید رو ندیدم، تا رد شدم زد بهم، اینقدر سفت زد که سپر پراید شکست، حالا خنده داریش اینجاست که موتور به اون بزرگی، صاف زد به پای من، فکر کنید با پای من سپر شکست، ده روزه پام توی گچه، امروز بازش کردم، دوباره میخوام برم سوار موتور بشم، خنده دار ترش اینجاست که موتورم هیچیش نشد، اینقدر وزنش زیاده که با اون ضربه به اون سفتی (سپر پراید با خوردن به پای من شکست) موتور نخورد زمین، فقط جابه جا شد، منم محکم نگهش داشتم نیوفته.

من آخرش به نتیجه ای نرسیدم واسه موتورم، اینجا هم (قم) تعمیرکار اینجور موتورای درست حسابی نمیشناسم، تعمیرگاهایی که میبرم ازشون راضی نیستم. نمیدونم چیکارش کنم اینقدر از شتابش کم شده، توی 1000 کیلومتر که بودم فوق العاده بود سرعت و شتابش، الان نمیدونم چرا اینجوری شده.

فیلرگیری نکردم هنوز، دلیل میشه؟

monazzah
09-09-1391, 02:04 قبل از ظهر
یه چیز بگم بخندید، داشتم از خیابون رد میشدم، ترافیک بود، پشت یه ون پراید رو ندیدم، تا رد شدم زد بهم، اینقدر سفت زد که سپر پراید شکست، حالا خنده داریش اینجاست که موتور به اون بزرگی، صاف زد به پای من، فکر کنید با پای من سپر شکست، ده روزه پام توی گچه، امروز بازش کردم، دوباره میخوام برم سوار موتور بشم، خنده دار ترش اینجاست که موتورم هیچیش نشد، اینقدر وزنش زیاده که با اون ضربه به اون سفتی (سپر پراید با خوردن به پای من شکست) موتور نخورد زمین، فقط جابه جا شد، منم محکم نگهش داشتم نیوفته.

من آخرش به نتیجه ای نرسیدم واسه موتورم، اینجا هم (قم) تعمیرکار اینجور موتورای درست حسابی نمیشناسم، تعمیرگاهایی که میبرم ازشون راضی نیستم. نمیدونم چیکارش کنم اینقدر از شتابش کم شده، توی 1000 کیلومتر که بودم فوق العاده بود سرعت و شتابش، الان نمیدونم چرا اینجوری شده.

دادا خیلی خدا بهت رحم کرده

بعله اینه پیشرو پارس دادا

شایسته فر
09-09-1391, 06:51 قبل از ظهر

1- بدی ها:

2-1 لوازمش همه جا نیست

2- خوبی ها:

آقا من این جمله رو اصلاح می کنم
چون کیفیت مونتاژه خیلی خوبی داره پیچاش زود شل میشه
اگه به قدرت ربط داشته باشه پس سوزوکی ام بولیوارد که 1800 سی سی هست و قدرتش وحشتناکه؛ اصلا نباید پیچ داشته باشه چون با استارت اول همشون میریزن پایین!!!!

K.I.A
09-09-1391, 06:57 قبل از ظهر
بودم فوق العاده بود سرعت و شتابش، الان نمیدونم چرا اینجوری شده.

دلایل زیادی داره حتی روغن
اما دلیل اصلیش دمای هوا هست که تاثییر مستقیم داره

monazzah
09-09-1391, 03:03 بعد از ظهر
آقا من این جمله رو اصلاح می کنم
چون کیفیت مونتاژه خیلی خوبی داره پیچاش زود شل میشه
اگه به قدرت ربط داشته باشه پس سوزوکی ام بولیوارد که 1800 سی سی هست و قدرتش وحشتناکه؛ اصلا نباید پیچ داشته باشه چون با استارت اول همشون میریزن پایین!!!!

اینم حرفیه دادا

magic-boy
09-09-1391, 09:51 بعد از ظهر
دلایل زیادی داره حتی روغن
اما دلیل اصلیش دمای هوا هست که تاثییر مستقیم داره

یعنی میگی به خاطر سرد شدن هواست؟ آخه موتور تابلو هستش دیگه جون نداره،
دقت کردم یه صدای تق تق از انجینش میاد، مثلاً چطور یه چیزی بزاریم لای پنکه هی تق تق میکنه، همونجوری. من توی انجمن که میگشتم یه جا دوستان در مورد فیلرگیری گفته بودن اگه همچین صدای بده نیاز به فیلرگیری داره. حالا اصلاً این تنظیم نبودن سوپاپ ها دلیل کم شدن جون موتور میشه؟

monazzah
09-09-1391, 11:46 بعد از ظهر
یعنی میگی به خاطر سرد شدن هواست؟ آخه موتور تابلو هستش دیگه جون نداره،
دقت کردم یه صدای تق تق از انجینش میاد، مثلاً چطور یه چیزی بزاریم لای پنکه هی تق تق میکنه، همونجوری. من توی انجمن که میگشتم یه جا دوستان در مورد فیلرگیری گفته بودن اگه همچین صدای بده نیاز به فیلرگیری داره. حالا اصلاً این تنظیم نبودن سوپاپ ها دلیل کم شدن جون موتور میشه؟

دادا نه در این حد که شما میگی شتابش کم نمیشه

موتورت دود نمی کنه؟؟؟

نکنه انجینت مشکل پیدا کرده؟

K.I.A
10-09-1391, 12:21 قبل از ظهر
اصلاً این تنظیم نبودن سوپاپ ها دلیل کم شدن جون موتور میشه؟

بله فیلر هم تاثییر داره نه به این شدت و میتونه صدای انجینو هم کمتر کنه /بیشتر صدای انجینه شما به خاطر تغییر دما و نامناسب بودن روغن هست
در سال 2 بار فیلر گیری لازمه یه بار با شروع فصل سرما یکی با شروع فصل گرما

monazzah
10-09-1391, 12:29 قبل از ظهر
بله فیلر هم تاثییر داره نه به این شدت و میتونه صدای انجینو هم کمتر کنه /بیشتر صدای انجینه شما به خاطر تغییر دما و نامناسب بودن روغن هست
در سال 2 بار فیلر گیری لازمه یه بار با شروع فصل سرما یکی با شروع فصل گرما

منم موافقم و می دونم چه تاثیری داره

اما نه در این حد که ایشون می گن

نیما نادری
10-09-1391, 06:09 قبل از ظهر
فیلر سفت باعث میشه انجین داغ بکنه و تو راه رفتن تاثیر داره فیلر شل هم به نظر من یکم تایمینگ رو به هم میزنه و صدای تق تق که دیگه رو شاخشه

Mohammad aghili
10-09-1391, 06:22 قبل از ظهر
عاقا جون هرکی دوس دارید هرجا هرجا ندید فیلر بزنه

فیلر سفت زد یارو واسم ، بعد یه ماه سوپاپ برید !!!

حتی المقدور پیش اساتید ببرید

والسلام

monazzah
13-09-1391, 02:57 بعد از ظهر
سلام دیشب به موتور رحم نکردم و دنده هامو تا رد لاین پر کردم:

1 : 40

2 : 80

3 : 100
به 4 هم نرسید

تا حالا اینقدر گاز نداده بودم

قراره فردا هم برم خدا بخواد یک اگزوز اسپرت واسش بخرم نظرتون چیه؟؟؟

saeid1346
13-09-1391, 07:10 بعد از ظهر

موتور قشنگتر میشه و فکر کنم به احتمال زیاد صدای اگزوز هم کمی تغییر کنه فقط داداش شنیدم بعضی از اگزوز ها ممکنه به انجین صدمه بزنن بخاطر استاندارد نبودن و ... !

monazzah
13-09-1391, 07:41 بعد از ظهر
monazzah ([Only registered and activated users can see links]) موتور قشنگتر میشه و فکر کنم به احتمال زیاد صدای اگزوز هم کمی تغییر کنه فقط داداش شنیدم بعضی از اگزوز ها ممکنه به انجین صدمه بزنن بخاطر استاندارد نبودن و ... ! آره دادا منم ز صبح دنبال اگزور خوبم

saeid1346
13-09-1391, 09:17 بعد از ظهر
سلام داداش یه 4 لیتری بهران تکتاز خریدم 18 تومن میخواستم بپرسم برای موتور پیشرو پارس 250 ، طرح ویو 125 ، و سی جی 125 مشکلی نداره استفاده کنم !؟؟ برای هر سه تاش خوبه این روغن موتور !؟

واسه پیشرو پاس شما خودت چی میریزی !؟

saeid1346
14-09-1391, 06:22 قبل از ظهر
سلام واسه هر سه تا موتور روغن بهران ریختم فقط چنتا سوال

اول این که یه یک لیتری کاسترول داشتم یک لیترشو کاسترول ریختم بقیشو بهران (400 سی سی بقیه اش رو برای پیشرو پارس 250) مشکلی پیش نمیاد !؟

2.چطور مطمئن بشم دقیق به اندازه نیاز موتور روغن ریختم ؟ علامت خاصی داره تو کارکرد موتور ؟ اگر یکم زیادتر یا کمتر ریختم باشم چه مشکلی پیش میاد ؟

3.اینو میگم فقط خدایش بهم نخندید :d بعد این که روغن رو ریختم اگزوز هر سه تا موتور یکم بوی دود میداد چون تنظیم نیست هیچ کدوم ، بعد تعویض روغن بوش عوض شد ربط داره به تعویض روغن؟

و دوستان این پیشرو پارس ما اصلا تنظیم نیست و خفن دود میکنه پیچ خاصی ، چیزی نداره تا خودم تنظیمش کنم ؟ ( به کاربراتش ربط داره درسته ؟ )

F.Shahgol
14-09-1391, 06:42 قبل از ظهر
سلام واسه هر سه تا موتور روغن بهران ریختم فقط چنتا سوال

اول این که یه یک لیتری کاسترول داشتم یک لیترشو کاسترول ریختم بقیشو بهران (400 سی سی بقیه اش رو برای پیشرو پارس 250) مشکلی پیش نمیاد !؟

2.چطور مطمئن بشم دقیق به اندازه نیاز موتور روغن ریختم ؟ علامت خاصی داره تو کارکرد موتور ؟ اگر یکم زیادتر یا کمتر ریختم باشم چه مشکلی پیش میاد ؟

3.اینو میگم فقط خدایش بهم نخندید :d بعد این که روغن رو ریختم اگزوز هر سه تا موتور یکم بوی دود میداد چون تنظیم نیست هیچ کدوم ، بعد تعویض روغن بوش عوض شد ربط داره به تعویض روغن؟

و دوستان این پیشرو پارس ما اصلا تنظیم نیست و خفن دود میکنه پیچ خاصی ، چیزی نداره تا خودم تنظیمش کنم ؟ ( به کاربراتش ربط داره درسته ؟ )
دود کردن ماله کاربراتور هست وتنظیمش کار هر کسی نیست به تعمیر گاه ببرید و نیاز به شستوشو داره کاربرات
اگه اشتباه نکنم موتورتون روغن سوزی داره

saeid1346
14-09-1391, 07:17 قبل از ظهر
عزیز موتور صفره ! مگه موتور صفرم روغن سوزی داره !؟

F.Shahgol
14-09-1391, 07:31 قبل از ظهر
عزیز موتور صفره ! مگه موتور صفرم روغن سوزی داره !؟نمیدونم . موتور من هم دود سفید میداد هم سیاه بردم تعمیرگاه درستش کردم گفت روغن سوزی داره

saeid1346
14-09-1391, 07:32 قبل از ظهر
F.Shahgol

شما موتورتون چیه !؟ چنتاکارکرد داشت !؟

F.Shahgol
14-09-1391, 07:37 قبل از ظهر
روان بود 2 هزار تا کارکرده بود.نمیدونم چرا پیشر پارس به خرج میوفته رفیق من مرداد خرید صفر بعد 3 هزارتا روغن ریزی پیدا کرد و الان 5 هزار تا صفحه تمام شده .تو دست نداز ها خیلی صدا میده

stoncold
14-09-1391, 07:57 قبل از ظهر
روان بود 2 هزار تا کارکرده بود.نمیدونم چرا پیشر پارس به خرج میوفته رفیق من مرداد خرید صفر بعد 3 هزارتا روغن ریزی پیدا کرد و الان 5 هزار تا صفحه تمام شده .تو دست نداز ها خیلی صدا میدهپیشرو پارس همینطوری هست کلایبارم به تعمیرکاه پاش وا شه ردش کنی بره بهتره از همه بدتر زنجیر تایم داره مکانیکاهم سختشونه درستش کنن رو اعصابه

saeid1346
14-09-1391, 08:08 قبل از ظهر
F.Shahgol ([Only registered and activated users can see links])

در مورد پیشرو پارس اگر درست ازش مراقبت بشه مطمئن باشید به خرج نمیوفته

در مورد اون روغن ریزی هم با یه خرج اندک میشه مشکلش رو حل کرد مشکل غیر قابل حلی نیست دوست عزیز !

و یه چیزی الان حساب کردم اگر دوست شما در مرداد موتور رو خرید کرده باشه و تا الان 5 هزار تا کارکرد داشته باشه یعنی یه چیزی حدود ماهی 1000 تا کارکرد داشته . حالا سوال من از شما این هستش که دوست شما ایا حداقل 5 بار روغن موتور رو عوض کرده ؟ رو هر 1 هزار تا باید روغن تعویض بشه ! روی 3 هزار تا برده واسه بازدید اچارکشی و سرویس ؟

اگر این کار ها انجام نشده باشه پس به خرج افتادنش یه چیز کاملا طبیعیه ! موتور رسیدگی میخواد ! این موتور طرحه مطمئن باید اصلشم دست شما باشه اگر رسیدگی نکنید سر ماه نشده لاشه میشه !

به قول یکی از بچه ها cbr 400 که سوار نیستید 250 چینیه ! یکم رعایت کنید !

- - - Updated - - -

stoncold ([Only registered and activated users can see links])

نظر شما کاملا قابل احترامه ولی این حرف شما رو قبول ندارم چون یکم غیر حرفه ایه !

monazzah
14-09-1391, 04:02 بعد از ظهر
سلام داداش یه 4 لیتری بهران تکتاز خریدم 18 تومن میخواستم بپرسم برای موتور پیشرو پارس 250 ، طرح ویو 125 ، و سی جی 125 مشکلی نداره استفاده کنم !؟؟ برای هر سه تاش خوبه این روغن موتور !؟ واسه پیشرو پاس شما خودت چی میریزی !؟ دادا خوبه عالیه من اولش یک بهران رخش خریدم ریختم 4 لیتریش 12 تومن این سری بهران سپاهان خریدم 4 لیتریش 25 تومن

- - - Updated - - -

سلام واسه هر سه تا موتور روغن بهران ریختم فقط چنتا سوال اول این که یه یک لیتری کاسترول داشتم یک لیترشو کاسترول ریختم بقیشو بهران (400 سی سی بقیه اش رو برای پیشرو پارس 250) مشکلی پیش نمیاد !؟ 2.چطور مطمئن بشم دقیق به اندازه نیاز موتور روغن ریختم ؟ علامت خاصی داره تو کارکرد موتور ؟ اگر یکم زیادتر یا کمتر ریختم باشم چه مشکلی پیش میاد ؟ 3.اینو میگم فقط خدایش بهم نخندید :d بعد این که روغن رو ریختم اگزوز هر سه تا موتور یکم بوی دود میداد چون تنظیم نیست هیچ کدوم ، بعد تعویض روغن بوش عوض شد ربط داره به تعویض روغن؟ و دوستان این پیشرو پارس ما اصلا تنظیم نیست و خفن دود میکنه پیچ خاصی ، چیزی نداره تا خودم تنظیمش کنم ؟ ( به کاربراتش ربط داره درسته ؟ ) 1- دادا این دفعه که ریختی اما دیگه این کارو نکن فقط یک نوع روغن بریز 2- روغن تو یک ظرف یک لیتری و نیم لیتری بریز فقط تو نیم لیتری 400 تا باسه ببر تعویض روغنی خودش وارده 3 - شاید روغن قبلیت خیلی کار کرده بوده واسه اونه 4- دادا دودش چه رنگیه؟؟ سیاه باشه مصرف بنزینت بالاست آبی موتورت روغن سوزی داره

- - - Updated - - -

روان بود 2 هزار تا کارکرده بود.نمیدونم چرا پیشر پارس به خرج میوفته رفیق من مرداد خرید صفر بعد 3 هزارتا روغن ریزی پیدا کرد و الان 5 هزار تا صفحه تمام شده .تو دست نداز ها خیلی صدا میده ببین دادا بستگی داره چطور ازش استفاده کنی من خودم تو دو ماه 5000 تا باهاش راه رفتم الان هیچ مشکلی خدا رو شکر باهاش ندارم

- - - Updated - - -

پیشرو پارس همینطوری هست کلایبارم به تعمیرکاه پاش وا شه ردش کنی بره بهتره از همه بدتر زنجیر تایم داره مکانیکاهم سختشونه درستش کنن رو اعصابه مخالفم تعمیرکارت باید تعمیرکار باشه

amo hosein
14-09-1391, 05:17 بعد از ظهر
الان قیمت در حد مدل 91 چنده بچه ها؟

monazzah
14-09-1391, 05:35 بعد از ظهر
الان قیمت در حد مدل 91 چنده بچه ها؟ والا مشهد که 91 نیست 90 هست میگه 3400 باید از گمرک تهران قیمت بگیری

amo hosein
14-09-1391, 05:47 بعد از ظهر
والا مشهد که 91 نیست 90 هست میگه 3400 باید از گمرک تهران قیمت بگیری
به نظرت از پالس بهتره؟

- - - Updated - - -

والا مشهد که 91 نیست 90 هست میگه 3400 باید از گمرک تهران قیمت بگیری
به نظرت از پالس بهتره؟

monazzah
14-09-1391, 06:15 بعد از ظهر
به نظرت از پالس بهتره؟ - - - Updated - - - به نظرت از پالس بهتره؟ ببین دادا من فقط دو بار سوار پالس شدم نمی تونم در موردش نظر بدم اما پیشرو رو چرا بین تو چند تا صفحه قبل بدیها و خوبیهاشو گفتم و فقط بحث سلیقست که خودت چی دوست داری من دوتا چیز پیشرو واسم خیلی مهمه و خوشم میاد ازش و باهاش حال می کنم: 1- قیافش که مثل موتور سنگینه و خیلی کم هست و هر کسی نداره 2- ترمز هاش

amo hosein
14-09-1391, 06:19 بعد از ظهر
ببین دادا من فقط دو بار سوار پالس شدم نمی تونم در موردش نظر بدم اما پیشرو رو چرا بین تو چند تا صفحه قبل بدیها و خوبیهاشو گفتم و فقط بحث سلیقست که خودت چی دوست داری من دوتا چیز پیشرو واسم خیلی مهمه و خوشم میاد ازش و باهاش حال می کنم: 1- قیافش که مثل موتور سنگینه و خیلی کم هست و هر کسی نداره 2- ترمز هاش

ممنون.یه سوال سیلندر تپل فرقش با سیلندر معمولیش چیه؟

monazzah
14-09-1391, 06:26 بعد از ظهر
ممنون.یه سوال سیلندر تپل فرقش با سیلندر معمولیش چیه؟ معمولیش 200 و تپلش 250 فقطم 250 بگیر اشتب منو نکنی

Mohammad aghili
14-09-1391, 09:23 بعد از ظهر
پیشرو پارس سواراش بیان نظر بدن

چی میگه ؟

[Only registered and activated users can see links]

بنظرم زیبا تر شده
غیر از فلاپ مثلثی زیر انجین و اگزوز مشکی چه فرق هایی کرده؟

monazzah
14-09-1391, 09:49 بعد از ظهر
پیشرو پارس سواراش بیان نظر بدن چی میگه ؟ [Only registered and activated users can see links] بنظرم زیبا تر شده غیر از فلاپ مثلثی زیر انجین و اگزوز مشکی چه فرق هایی کرده؟ دادا موتور که 200 هستش نه 250 انجین مشکی شده کلا سیستم اگزوز متفاوت شده فلاپ زیر موتور اظافه شده اینو از کجا گیر آوردی محمد جان؟

stoncold
14-09-1391, 10:05 بعد از ظهر
stoncold ([Only registered and activated users can see links])

نظر شما کاملا قابل احترامه ولی این حرف شما رو قبول ندارم چون یکم غیر حرفه ایه !

دادا خوبه عالیه من اولش یک بهران رخش خریدم ریختم 4 لیتریش 12 تومن این سری بهران سپاهان خریدم 4 لیتریش 25 تومن

- - - Updated - - -

1- دادا این دفعه که ریختی اما دیگه این کارو نکن فقط یک نوع روغن بریز 2- روغن تو یک ظرف یک لیتری و نیم لیتری بریز فقط تو نیم لیتری 400 تا باسه ببر تعویض روغنی خودش وارده 3 - شاید روغن قبلیت خیلی کار کرده بوده واسه اونه 4- دادا دودش چه رنگیه؟؟ سیاه باشه مصرف بنزینت بالاست آبی موتورت روغن سوزی داره

- - - Updated - - -

ببین دادا بستگی داره چطور ازش استفاده کنی من خودم تو دو ماه 5000 تا باهاش راه رفتم الان هیچ مشکلی خدا رو شکر باهاش ندارم

- - - Updated - - -

مخالفم تعمیرکارت باید تعمیرکار باشه

عزیز من تعمیرکار جلو شما که نمیاد بکه موتور فلانه و چنانه شما که رفتی از مغازش بیرون میکه جونمونو میکیرن هر وقت میارن این موتورو واسه تعمیر
بعدم شما هر بنکاه موتوری بری که پیشرو پارس داشته باشه یه کم باهات اشنا باشه و قصد انداختن نداشته باشه بهت میکه دوروبر این اصلا نرو
ولی در حد قیمتی و پولی که الان میدی روش مناسبه اکه بهش برسی

Mohammad aghili
14-09-1391, 10:39 بعد از ظهر
دادا موتور که 200 هستش نه 250 انجین مشکی شده کلا سیستم اگزوز متفاوت شده فلاپ زیر موتور اظافه شده اینو از کجا گیر آوردی محمد جان؟

از کتاب صورت :retarded:

monazzah
15-09-1391, 03:27 قبل از ظهر
از کتاب صورت :retarded:راستی قاب های بغلشم مدل متفاوت شده

stoncold
15-09-1391, 04:17 قبل از ظهر
اقا درمورد روغن موتور یچیز بکم سعی کنید ارزون تر بریزید زودتر عوض کنیدمثلا من بهران تکتاز میریزم هر هزارتا عوضش میکنم موتور سرحاله موتورایی سیستم خنک کنندکیشون هواست چون زود داغ میکنن روغن زودتر کیفیتشو از دست میده

saeid1346
15-09-1391, 08:02 قبل از ظهر
ببین دادا من فقط دو بار سوار پالس شدم نمی تونم در موردش نظر بدم اما پیشرو رو چرا بین تو چند تا صفحه قبل بدیها و خوبیهاشو گفتم و فقط بحث سلیقست که خودت چی دوست داری من دوتا چیز پیشرو واسم خیلی مهمه و خوشم میاد ازش و باهاش حال می کنم: 1- قیافش که مثل موتور سنگینه و خیلی کم هست و هر کسی نداره 2- ترمز هاش

دمت گرم داداش خوشم میاد مثل بعضی ها نیستی که موتور رو سوارش نشدن که هیچ ! حتی از نزدیک هم ندیدن فقط چنتا عکس ازش دیدن تو نت میان در موردش اظهار نظر میکنن و بعدشم میگن اشغاله !

monazzah
15-09-1391, 02:41 بعد از ظهر
اقا درمورد روغن موتور یچیز بکم سعی کنید ارزون تر بریزید زودتر عوض کنیدمثلا من بهران تکتاز میریزم هر هزارتا عوضش میکنم موتور سرحاله موتورایی سیستم خنک کنندکیشون هواست چون زود داغ میکنن روغن زودتر کیفیتشو از دست میده دقیقا همینه دادا

- - - Updated - - -

دمت گرم داداش خوشم میاد مثل بعضی ها نیستی که موتور رو سوارش نشدن که هیچ ! حتی از نزدیک هم ندیدن فقط چنتا عکس ازش دیدن تو نت میان در موردش اظهار نظر میکنن و بعدشم میگن اشغاله ! خواهش می کنم دادا راستی توری اگزوزم بد وری پاره شده خدا بخواد امروز ببرم بدم جوشش بدن عکساشو می ذارم طفلکی موتورم از بس گاز خورده اگزوزش بنفش شده

saeid1346
17-09-1391, 07:43 بعد از ظهر
سلام دوستان

دیشب یه نمه ترافیک بود یه 206 محترم هم پشت سر من بود یهو پاشو از کلاج برداشت ماشین پرید نزدیک بود گلکیر عقب ما رو به فاک بده ! گارد جلو که اماده شده ولی از دیشب تا الان تو فکر یه گاردم واسه عقب موتور ! :d
فکر کنم تا چند روز دیگه مجبور بشم کل موتور رو حصار کشی بکنم از دست این رانندگان محترم ! از دیشب تا الان عمه اون راننده از یادم نمیره !

راستی موتور بنده 560 تا کار کرده و نسبتا شتاب و سرعتش خوبه ولی فکر کنم هنوز اب بندی نشده دقیقا میشه دوباره بگید چه کارایی واسه اب بندی باید انجام بدم ؟

باتشکر

شایسته فر
17-09-1391, 08:01 بعد از ظهر
روغنو کی عوض کردی؟
زیاد به موتور فشار نیار و با دور موتور کم برون و پهرچی به 1000 نزدیک تر میشی کم کم دور موتورتو بیار بالاتر مثلا الان تو 5-6 هزار خوبه
کم کم هم بیارش بالاتر
روغنم زمان های عوض کردنش:
ابتدای خرید
500
1000
2000
3000
.
.
1000 تا هم ببرش آچار کشی و سرویس

saeid1346
17-09-1391, 09:56 بعد از ظهر
شایسته فر ([Only registered and activated users can see links])

سلام بله روی 100 تا روغن اول روی 500 تا هم روغن دوم رو تعویض کردم !

- - - Updated - - -

راستی داداش صفحه کیلومتر من مشکل داره اگر میشه یه توضیحی بده که مثلا تو دنده 1 چنتا پر کنم یا تو دنده 2 ! ممنونت میشم

شایسته فر
17-09-1391, 10:33 بعد از ظهر
والا من پیشرو نداشتم که بدونم حدودا دورسنج چه عددی رو نشون میده
این نحوه آب بندی کلی بود!!
موتور خودم اصلا دورسنج نداره و من با صدای موتور و نحوه کارکردش آببندیش کردم
می تونی نسبت به صدای انجین خودت حدودی تخمین بزنی چند هزار دور در دقیقه داره کار می کنه و حدودی رعایت کنی

saeid1346
17-09-1391, 11:35 بعد از ظهر
بله متوجه شدم منظورت چیه داداش !

باید بیشتر با صدای موتور تنظیمش کنم که کار خیلی سختی نیست !

monazzah
19-09-1391, 03:38 بعد از ظهر
سلام دوستان

دیشب یه نمه ترافیک بود یه 206 محترم هم پشت سر من بود یهو پاشو از کلاج برداشت ماشین پرید نزدیک بود گلکیر عقب ما رو به فاک بده ! گارد جلو که اماده شده ولی از دیشب تا الان تو فکر یه گاردم واسه عقب موتور ! :d
فکر کنم تا چند روز دیگه مجبور بشم کل موتور رو حصار کشی بکنم از دست این رانندگان محترم ! از دیشب تا الان عمه اون راننده از یادم نمیره !

راستی موتور بنده 560 تا کار کرده و نسبتا شتاب و سرعتش خوبه ولی فکر کنم هنوز اب بندی نشده دقیقا میشه دوباره بگید چه کارایی واسه اب بندی باید انجام بدم ؟

باتشکر

دادا موتورتو شبیه تانک نکنیاااااااااااااا

حواست باشه یکی از بچه ها گفت گلگیر عقبمون 150 تومن قیمتشه

در زمن فکر کنم وقتشه که گاز موتورتو بگیر و دنده ها رو پر کنی تنبل داره بار میاد هااااااااااااااا

saeid1346
20-09-1391, 03:07 قبل از ظهر
دادا موتورتو شبیه تانک نکنیاااااااااااااا

حواست باشه یکی از بچه ها گفت گلگیر عقبمون 150 تومن قیمتشه

در زمن فکر کنم وقتشه که گاز موتورتو بگیر و دنده ها رو پر کنی تنبل داره بار میاد هااااااااااااااا

سلام نه بابا زیاد شبیه تانکش نمیکنم

و اره فکر کنم باید دیگه سرعت بالای 100 تا باهاش برم ! تا الان بیشتر از شتابش کار کشیدم و پر کردن دنده 1 و 2 دنده 3 به بعد رو زیاد پر نکردم

فکر کنم بشه 1 رو روی 30 تا ، 2 رو روی 50 - 70 ، 3 رو روی 90 تا به بالا پر کرد ! نظرت چیه!؟

shekspir
20-09-1391, 04:23 قبل از ظهر
سلام دوستان قیمت صفر این موتور الان چنده؟ تاپ اسپیدش چقدره؟ ممنون

saeid1346
20-09-1391, 07:26 قبل از ظهر
shekspir ([Only registered and activated users can see links])

قیمت صفرش فکر کنم حدودای 3500 باشه ولی بازم سوال کن و این موتور به درد تاپ اسپید و ... نمیخورن !بیشتر شتابش اهمیت داره که وقتی زدی دنده 2 به 3 موتور شتابو افزایش بشه ولی حدودا باید بیین 120 الی 135 باشه !

درضمن دوستان این شایعه ای که میگن کیلومترش زیادتر نشون میده رو بنده کاملا تکذیب میکنم با یه موتور دیگه تست کردم دیدم کاملا درست نشون میداد !

amirkelan
20-09-1391, 09:38 قبل از ظهر
ولی من دور موتورو بالا میبرم کیلومترشمار دیونه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 این موتور 120 راحت میره............باید موتور فیلر گیری و روغن اندازه بریزی تا راحت کارکنه..........

monazzah
20-09-1391, 03:10 بعد از ظهر
سلام نه بابا زیاد شبیه تانکش نمیکنم و اره فکر کنم باید دیگه سرعت بالای 100 تا باهاش برم ! تا الان بیشتر از شتابش کار کشیدم و پر کردن دنده 1 و 2 دنده 3 به بعد رو زیاد پر نکردم فکر کنم بشه 1 رو روی 30 تا ، 2 رو روی 50 - 70 ، 3 رو روی 90 تا به بالا پر کرد ! نظرت چیه!؟ دقیقا درسته دادا ***ز تا حالش جا بیاد

- - - Updated - - -

ولی من دور موتورو بالا میبرم کیلومترشمار دیونه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 این موتور 120 راحت میره............باید موتور فیلر گیری و روغن اندازه بریزی تا راحت کارکنه.......... باید عوضش کنی

- - - Updated - - -

سلام دوستان قیمت صفر این موتور الان چنده؟ تاپ اسپیدش چقدره؟ ممنون

3500 بعدشم تاپ اسپید برات مهمه یا ایمنیش یا قیافه منحصر بفردش؟؟؟

تاپ اسپید می خوای برو هیو بگیر عزیز

250 : 140 تا 150

200: 130 تا 140

shekspir ([Only registered and activated users can see links])

قیمت صفرش فکر کنم حدودای 3500 باشه ولی بازم سوال کن و این موتور به درد تاپ اسپید و ... نمیخورن !بیشتر شتابش اهمیت داره که وقتی زدی دنده 2 به 3 موتور شتابو افزایش بشه ولی حدودا باید بیین 120 الی 135 باشه !

درضمن دوستان این شایعه ای که میگن کیلومترش زیادتر نشون میده رو بنده کاملا تکذیب میکنم با یه موتور دیگه تست کردم دیدم کاملا درست نشون میداد !

آره دادا کیلومتر منم درسته با ماشین چک کردم

saeid1346
20-09-1391, 08:31 بعد از ظهر
اخه هیو هم خیلی فرقی نداره تاپ اسپیدش فوقش 160 - 180 تا بچه ها رکورد زده باشن ! حالا یکم فکرشو بکنید کجا باید این رکورد زده بشه !؟ تو خیابون که پر از دست انداز و ناهمواری ایمینه !؟ برای همینه میگم شتاب تو این موتورا حرف اول رو میزنه !

monazzah
20-09-1391, 08:39 بعد از ظهر
اخه هیو هم خیلی فرقی نداره تاپ اسپیدش فوقش 160 - 180 تا بچه ها رکورد زده باشن ! حالا یکم فکرشو بکنید کجا باید این رکورد زده بشه !؟ تو خیابون که پر از دست انداز و ناهمواری ایمینه !؟ برای همینه میگم شتاب تو این موتورا حرف اول رو میزنه !

دادا هیو دو سیلندر انژکتور 8 سوپاپ هیبتش یک چیز دیگشت من سوار شدم لامصب

عالیه

pop_brop
20-09-1391, 09:23 بعد از ظهر
ظاهرش که بدک نیس
باید سوارش بشی تا بفهمی چیه!!

dariush
20-09-1391, 09:44 بعد از ظهر
دوستان کسی اینجا رادیات تریل پیشرو رو روی این موتور نبسته ؟؟
شنیدم میشه از نمایندگی بخری و جاداری ببندی روش

- - - Updated - - -

monazzah
20-09-1391, 09:51 بعد از ظهر
سلام تا جایی که من می دونم و خبر دارم نه و اگه نیاز بود خود شرکت می ذاشت واسش

saeid1346
22-09-1391, 06:15 قبل از ظهر
سلام بچه ها امروز خفن تو بارون گیر کردم و یه سری مشکلاتو متوجه شدم ! این اگزوز بیچاره هیچ محافظی نداره و اون قسمت زیریش مدام اب بهش پاشیده میشد و بخار زیادی میکرد ! مشکلی براش پیش نمیاد ؟

و ترمز ها واقعا عملکرد خوبی نداشتن !

monazzah
22-09-1391, 02:50 بعد از ظهر
سلام بچه ها امروز خفن تو بارون گیر کردم و یه سری مشکلاتو متوجه شدم ! این اگزوز بیچاره هیچ محافظی نداره و اون قسمت زیریش مدام اب بهش پاشیده میشد و بخار زیادی میکرد ! مشکلی براش پیش نمیاد ؟

و ترمز ها واقعا عملکرد خوبی نداشتن !

سلام دادا نه هیچیش نمیشه سوسول که نیست

من که تا حالا این همه تو بارون بودم مشکلی نداشتم

monazzah
22-09-1391, 04:25 بعد از ظهر

saeid1346
22-09-1391, 10:41 بعد از ظهر

داداش فکر کنم عکس خودت باشه درسته ؟

monazzah
23-09-1391, 01:30 قبل از ظهر
monazzah ([Only registered and activated users can see links])داداش فکر کنم عکس خودت باشه درسته ؟آره دادا خودمم و موتورم کاپشن موتور سواری رو داری 250 پول خورده هااااااا

saeid1346
23-09-1391, 02:28 قبل از ظهر
اره خیلی قشنگه شلوارشم جور میکردی ست میشد ! + دستکش !

monazzah
23-09-1391, 02:47 بعد از ظهر
اره خیلی قشنگه شلوارشم جور میکردی ست میشد ! + دستکش !

دادا دستکش دارم دنبال شلوارم فعلا وضع مایه خرابه پول دستم بیاد قراره این کارا رو بکنم:

1- اگزوز قهرمانی

2- شم سوزنی

3- شلوار موتور سواری

pouya
24-09-1391, 06:41 قبل از ظهر
سلام به دوستان پیشرو سوار

- - - Updated - - -

من گلگیر عقب رو بریدم پلاک رو آوردم زیر چراغ.از پشت نماش خیلی عالی شده

saeid1346
24-09-1391, 07:01 قبل از ظهر
pouya ([Only registered and activated users can see links])

سلام داداش خوبی ؟ خیلی وقته پیدات نیس ! راستی موتورت چند هزار تا کارکرده و راضی ازش ؟ چقدر خرج برات تراشیده !؟ یه چنتا عکس هم ازش بگذاری ممنون میشم

dariush
24-09-1391, 09:00 قبل از ظهر
سلام به دوستان پیشرو سوار

- - - Updated - - -

من گلگیر عقب رو بریدم پلاک رو آوردم زیر چراغ.از پشت نماش خیلی عالی شده

به به کاکو چه خبر ؟؟
پیدات نبود ؟!
چنتا عکس از موتورت بزار ببینیم رخش چقدر عوض شده

monazzah
25-09-1391, 09:10 بعد از ظهر
سلام به دوستان پیشرو سوار - - - Updated - - - من گلگیر عقب رو بریدم پلاک رو آوردم زیر چراغ.از پشت نماش خیلی عالی شده سلام دادا ایول عکسشو بذار ببینیم چی شده

mohsenn33
17-10-1391, 06:58 قبل از ظهر

monazzah
17-10-1391, 03:15 بعد از ظهر

سلام دادا نمی دونم والا چی بگم

سلام به همه بروبچ پیشرو سوار حسابی دلتنگتون شده بودم

من هفته پیش دسته موتورو 3 سانت آوردم پایین خیلی خف شدهههههههههههههههه:retarded:

کوروش
17-10-1391, 03:45 بعد از ظهر
ببینید هیچ وقت تلفنی چیزی رووو نخرید / اینکه زنگ بزنید بگید اینو واسه من بفرسید کاملا اشتباهه / واسه خرید حضوری و نقدی حتی اگه به صرفه نباشه !!!!
درباره خرید فلاب جلو توی گمرک زیاده ولی باید از 90 درصدشون ببرسی تا بتونی بیدا کنی !!!!!

dariush
17-10-1391, 11:08 بعد از ظهر
سلام دادا نمی دونم والا چی بگم

سلام به همه بروبچ پیشرو سوار حسابی دلتنگتون شده بودم

من هفته پیش دسته موتورو 3 سانت آوردم پایین خیلی خف شدهههههههههههههههه:retarded:

کمک رو بریدین یا پیچ نتظیم داره ؟؟
کمک عقب یا جلو رو تغییر دادین؟؟

saeid1346
19-10-1391, 11:57 بعد از ظهر
سلام دوستان سایت چند هفته ای دان بود و نبودم یه سری ماجراهایی رو براتون تعریف کنم

یه تصادف کردم تو این چند هفته از سمت راست داشتم میرفتم یه پرایدی لطف کرد یهو پچید به سمت من و زد بهم سرعت منم بالا بود موتور اصلا نیوفتاد رو زمین فقط براکت سمت چپ شکست و هیج اتفاق دیگه ای نیوفتاد خداروشکر ، رفتم ازش خسارت گرفتم میخواستیم براکت اصلی بندازیم روش میشد 60 تومن یه براکت دیگه انداختیم مال پرواز 200 بود شد 30 تومن ( گواهی نامه نداشتم نمیخواستم شر بشه !!! ) خلاصه براکتو عوض کردیم !

دقت کردم دیدم پایین این براکت یه جا هاست واسه بستن اگزوز اخه پرواز 200 دوتا اگزوز داره ! به نظرتون میشه یه اگزوز دیگه اضافه کنم به موتور ؟ شنیدم شتاب موتور با این کار خیلی زیادتر میشه !!!

و یه مشکل اساسی که تو این چند هفته باهاش درگیر بودم تو سرعت بالا وقتی میزنم رو ترمز موتور فقط لیز میخوره و سرعتش کم نمیشه !!! نمیدونم بخاطر لاستیک هاشه یا شرایط جویه که اینطوری شده نظر شما چیه ؟ دوبار نزدیک بود به نابودی برم سر همین قضیه

و مشکل دوم آینه سمت چپم مدام تکون میخوره و خیلی شل شده چیکارش کنم ؟ ( خود اینه که متحرکه منظورمه نه دسته اش که به موتور متصله) اینه سمت راست اینطور نیست و خیلی سفته !

و مشکل اخر من به تعمیرکارا اصلا اعتماد ندارم میگن موتور بزار و فردا بیا ببر منم عمرا موتور بزارم اونجا دوستان میخوام خودم موتور اچارکشی کنم اگر میشه در این زمینه راهنمایی های لازمو انجام بدید که دقیقا باید کجاهای موتور بازبینی بشه-

در کل 1200 تا کارکردم باش موتور خیلی خوبیه هنوز اون شتاب روزای اول رو داره و خیلی باهاش حال میکنم

راستی حالا میفهمم چرا یکی از بچه ها بوق موتورو عوض کرد ملت حتما باید کوششون کر بشه تا توجه کنن بهت خودمم حتما این کارو انجام میدم توصیه میکنم شما هم این کارو بکنید !

F.Shahgol
20-10-1391, 12:03 قبل از ظهر
دوستان مدل 91 با کارکرد 3 هزار تا میگه 2300
خوب میگه؟

monazzah
20-10-1391, 06:52 بعد از ظهر
کمک رو بریدین یا پیچ نتظیم داره ؟؟
کمک عقب یا جلو رو تغییر دادین؟؟

نه دادا نیازی به برش کمک نیست پیچ های دسته رو شل کن کمکو بیار بالا

- - - Updated - - -

سلام دوستان سایت چند هفته ای دان بود و نبودم یه سری ماجراهایی رو براتون تعریف کنم

یه تصادف کردم تو این چند هفته از سمت راست داشتم میرفتم یه پرایدی لطف کرد یهو پچید به سمت من و زد بهم سرعت منم بالا بود موتور اصلا نیوفتاد رو زمین فقط براکت سمت چپ شکست و هیج اتفاق دیگه ای نیوفتاد خداروشکر ، رفتم ازش خسارت گرفتم میخواستیم براکت اصلی بندازیم روش میشد 60 تومن یه براکت دیگه انداختیم مال پرواز 200 بود شد 30 تومن ( گواهی نامه نداشتم نمیخواستم شر بشه !!! ) خلاصه براکتو عوض کردیم !

دقت کردم دیدم پایین این براکت یه جا هاست واسه بستن اگزوز اخه پرواز 200 دوتا اگزوز داره ! به نظرتون میشه یه اگزوز دیگه اضافه کنم به موتور ؟ شنیدم شتاب موتور با این کار خیلی زیادتر میشه !!!

و یه مشکل اساسی که تو این چند هفته باهاش درگیر بودم تو سرعت بالا وقتی میزنم رو ترمز موتور فقط لیز میخوره و سرعتش کم نمیشه !!! نمیدونم بخاطر لاستیک هاشه یا شرایط جویه که اینطوری شده نظر شما چیه ؟ دوبار نزدیک بود به نابودی برم سر همین قضیه

و مشکل دوم آینه سمت چپم مدام تکون میخوره و خیلی شل شده چیکارش کنم ؟ ( خود اینه که متحرکه منظورمه نه دسته اش که به موتور متصله) اینه سمت راست اینطور نیست و خیلی سفته !

و مشکل اخر من به تعمیرکارا اصلا اعتماد ندارم میگن موتور بزار و فردا بیا ببر منم عمرا موتور بزارم اونجا دوستان میخوام خودم موتور اچارکشی کنم اگر میشه در این زمینه راهنمایی های لازمو انجام بدید که دقیقا باید کجاهای موتور بازبینی بشه-

در کل 1200 تا کارکردم باش موتور خیلی خوبیه هنوز اون شتاب روزای اول رو داره و خیلی باهاش حال میکنم

راستی حالا میفهمم چرا یکی از بچه ها بوق موتورو عوض کرد ملت حتما باید کوششون کر بشه تا توجه کنن بهت خودمم حتما این کارو انجام میدم توصیه میکنم شما هم این کارو بکنید !
خدا رو شکر بخیر گدشت

دادا ترمز جلو و عقلو با هم بگیر

شایسته فر
20-10-1391, 06:53 بعد از ظهر
نه دادا نیازی به برش کمک نیست پیچ های دسته رو شل کن کمکو بیار بالا
یه عکس از وضعیت جدید موتور بزار ببینیم پسرت چه شکلی شده!!:26:

monazzah
20-10-1391, 06:53 بعد از ظهر
دوستان مدل 91 با کارکرد 3 هزار تا میگه 2300
خوب میگه؟

اگه موتوریش سالمه عالیه بخر

شایسته فر
20-10-1391, 06:58 بعد از ظهر
داداش سعید پشت آینه یه پیچ هست؛ اون شل شده!!!دقیقا پشت قاب پلاستیکیاونو سفتش کن ؛ فقط به اندازه سفتش کن و زیاد سفتش نکن که دیگه آینه اصلا تکون نخوره!!

F.Shahgol
20-10-1391, 10:04 بعد از ظهر
دسته موتور را اوردی پاین ینی چه من متوجه نشدم
توظیح بده؟
فرمون را اوردی پایین ؟ یا کمک را ؟
چطوری کردی؟

monazzah
20-10-1391, 10:52 بعد از ظهر
دسته موتور را اوردی پاین ینی چه من متوجه نشدم
توظیح بده؟
فرمون را اوردی پایین ؟ یا کمک را ؟
چطوری کردی؟

فردا عکسشو واست می ذارم دادا

saeid1346
21-10-1391, 04:41 قبل از ظهر
داداش شایسته فر مرسی عزیز ظاهرا مشکل از همینجا بود ! دوستان در مورد ترمز که درست نمیگیره و مدام لیز میخوره نظرتون چیه ؟

داداش این بوقه چی بود عوضش کردی ؟ بگو ما هم عوض کنیم داداش !

راستی میخوام خودم اچارکشی کنم موتور به کجاهاش دقیقا ور برم ؟ :D

monazzah
21-10-1391, 05:39 بعد از ظهر
یه عکس از وضعیت جدید موتور بزار ببینیم پسرت چه شکلی شده!!:26:

دادا فعلا عکس نمی ذارم 1شنبه با موتور خوردم به دیوار تونل گلگیرش شکسته

- - - Updated - - -

داداش شایسته فر مرسی عزیز ظاهرا مشکل از همینجا بود ! دوستان در مورد ترمز که درست نمیگیره و مدام لیز میخوره نظرتون چیه ؟ monazzah ([Only registered and activated users can see links]) داداش این بوقه چی بود عوضش کردی ؟ بگو ما هم عوض کنیم داداش ! راستی میخوام خودم اچارکشی کنم موتور به کجاهاش دقیقا ور برم ؟ :D دادا من بوق 10 11 آلمانی اصل دست دوم خریدم 40 تومن دادا آچار کشی اولیه رو بده مکانیک

- - - Updated - - -

monazzah
26-10-1391, 11:56 قبل از ظهر
سلام می خوام یک حرکت رو موتور انجام بدم نظرتون چیه؟

قسمت پا رکاب عقب با یک پایه به تنه وصل شده می خوام همرنگ کمک های جلو بکنمش ( طلایی)

saeid1346
27-10-1391, 04:12 بعد از ظهر
سلام دوستان میخوام موتورو دو اگزوزه کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

K.I.A
27-10-1391, 04:15 بعد از ظهر
از 10 سانت بعد از خروجی سیلندر یه لوله اگزوز عینه خودش با زاویه خودش جوش بده /راحته

saeid1346
27-10-1391, 05:14 بعد از ظهر
مرسی بابت پاسخ عزیز فقط جوش خاصی میخواد یا نه ؟ و باید یه قسمت های از لوله اگزوز بریده بشه درسته ؟ اگر تصویر نمونه ای دارید ممنون میشم ارائه بدید

pouya
27-10-1391, 08:09 بعد از ظهر
دوستان گلگیر رو ببرید پلاک رو بیارید تقریبا بین راهنما.نماش از پشت ناز میشه.بعدا یه عکس از موتورم میزارم اگه خوشتون اومد دست به کار شید

- - - Updated - - -

26895

شایسته فر
27-10-1391, 08:58 بعد از ظهر
دادا از پشت عکس نداری؟
از بقل زیاد نمیشه روش نظر داد !!

pouya
27-10-1391, 09:34 بعد از ظهر
چشم عکس میگیرم میزارم.از همه ی دوستانی که منتظرشون گذاشتم عذر میخوام.منو ببخشید.شیراز نبودم

monazzah
28-10-1391, 07:16 قبل از ظهر
سلام دوستان میخوام موتورو دو اگزوزه کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

نکن این کاراتوووووووووووووووووووو و

دوستان گلگیر رو ببرید پلاک رو بیارید تقریبا بین راهنما.نماش از پشت ناز میشه.بعدا یه عکس از موتورم میزارم اگه خوشتون اومد دست به کار شید

- - - Updated - - -

26895

منم تو مشهد یکی از دوستام که عضو هیاته و یک کیبس 750 داره این کارو با پیشرو پارسشم کرده من زیاد حال تکردم

ت

pouya
28-10-1391, 10:33 قبل از ظهر
ولی من خوشم اومده.آخه اینطوری از پشت،موتور بلندتر جلوه میده

monazzah
28-10-1391, 10:51 قبل از ظهر
ولی من خوشم اومده.آخه اینطوری از پشت،موتور بلندتر جلوه میده

شما می تونی مثل من دسته موتورو بیاری پایین تا عقبش بیاد بالاتر
گاگیرو بریدی تو بارون نفر پشتیت لباسش داغون میشه

pouya
28-10-1391, 11:39 قبل از ظهر
آخه تو بارون کسی رو سوار نمیکنم.اگه شد کار شما رو هم انجام میدم

monazzah
28-10-1391, 11:44 قبل از ظهر
آخه تو بارون کسی رو سوار نمیکنم.اگه شد کار شما رو هم انجام میدم

هر جور صلاحه

من دیشب یک لامپ دو کنتاک led خریدم واسه چراغ ترمز عقب خیلی باحال شد

pouya
28-10-1391, 11:53 قبل از ظهر
نورش قوی شده یا تغییر خاصی کرده؟

pouya
28-10-1391, 10:02 بعد از ظهر
2696326964

pouya
28-10-1391, 10:45 بعد از ظهر
شایسته فر جان عکسا چطوره

شایسته فر
28-10-1391, 11:05 بعد از ظهر
شایسته فر جان عکسا چطوره
ممنون دادا بابت عکسا
به نظرم پشت موتور خیلی خلوت شده
البته سلیقه ها فرق می کنه و کلا موتورشماست و فقط شما باید راضی باشی

dariush
28-10-1391, 11:37 بعد از ظهر
کاکو به نظره منم خوب شده ولی اگه یکم تمیز تر درش میاوردی بهتر بود

Magma
28-10-1391, 11:41 بعد از ظهر
دوست عزیز من با قیافه ی این موتور خیلی حال میکنم. اما باید بگم خیلی زشت شده اینجوری

K.I.A
28-10-1391, 11:49 بعد از ظهر
691 برای شیرازه؟
هرکس سلیقش محترمه و زیباست.
لاستیک عقبت 150 دورو هستش؟چند گرفتی؟

pouya
29-10-1391, 12:22 قبل از ظهر
از نظرات دوستان ممنونم.691 شیراز نیست.لاستیک فابریکشه.عوض نکردم

- - - Updated - - -

تمام سعیمو کردم دیگه تمیزتر از این نمیشد درش بیارم

amir74
29-10-1391, 01:21 قبل از ظهر
یه مقدار از چراغ فاصله می گرفت قشنگتر میشد

pouya
29-10-1391, 01:29 قبل از ظهر
فکر کنم بتونم بیارمش پایینتر

شایسته فر
29-10-1391, 01:36 قبل از ظهر
به نظر منم بیاری پایینتر بهتره
بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند!!

saeid1346
29-10-1391, 11:00 بعد از ظهر
سلام دوستان

داداش قشنگ شده ولی یکم با فاصله تر میگذاشتی بهتر بود ! به نظر من لاستیک پهن ابهت ریس رو بیشتر میکنه نظر شما چیه ؟

راستی دوستان تو یه تایپیک دیگه این مشکلمو گفتم اینجا هم میگم اگر کسی نظری داره بگه

این موتور بنده ظاهرا کاربراتورش تنظیم نیس و وقتی میبرمش روی ساسات خیلی دود میکنه و وقتی هم بدون ساسات کار میکنه بوی دود غلیظ میده ولی دودش رنگی نیست ! خودم حدس میزنم بخاطر تنظیم نبودن کاربرات باشه نظر شما چیه ؟ اگر بخوام کاربراتو تنظیم کنم باید چه کاری روش انجام بدم ؟ اخه مثل کاربرات موتورای دیگه پیچ و .. روش نیس !!!

monazzah ([Only registered and activated users can see links]) جان یه چنتا از موتورت بزار ببینم چیکارا کردی ! من که از خیر دو اگزوزه کردنش گذشتم ! فکر میکردم شتابشو بیشتر میکنه تحقیق کردم فهمیدم شتاب بیشتر نمیشه که هیچ کمترم میشه !!!

در مورد گاردم هر چی گشتم هیچی پیدا نکردم یه گاردم انداختم بعد چند دقیقه متوجه شدم وقتی میخوام سر یه پیچ موتورو بخوابونم خفن دردسر میشه از خیر اونم گذشتم !:4chsmu1:تازه وزن موتورم تا حدودی افزایش میداد !

تنها کاری که دیگه به نظرم میرسه تعویض اگزوز فابریکه و لاستیک فابریک ! اگزوز فابریکو یکی از بچه ها عوض کرده بود شتابش بیشتر شده بود ! لاستیکم مدام لیز میخوره و میخوام سایزشو عوض کنم !

F.Shahgol
29-10-1391, 11:36 بعد از ظهر
در موردهمه ی پیشرو پارس ها همین طور هست وقتی موتور داغ میشه ساسات راباید بدی پایین و گرنه دودمیده
یکیش را میخاستم بخرم همینطور بود

Magma
30-10-1391, 01:07 قبل از ظهر
خوب وقتی ساساتو کشیدی و گاز میدی باید دود کنه. موتور واسه روشن شدن به یه نسبتی از سوخت و هوا نیاز داره. توی سرما وقتی موتور بد روشن میشه ساسات نسبت سوختو با بستن دریچه هوا زیاد میکنه تا موتور روشن بشه و گرم بشه. اما وقتی ساسات فعاله و زیاد گاز میدی چون مقدار سوخت نسبت به هوای لازم کمتره سوخت ناقص میسوزه و دود میده. چیز عجیب و بدی نیست

شایسته فر
30-10-1391, 01:09 قبل از ظهر
نسبت س.خت به هوا کمتره؟!!!!
یا بیشتر؟!!!

K.I.A
30-10-1391, 09:00 قبل از ظهر
ساسات نسبت سوختو به هوا 2 برابر میکنه پس سوخت بیشتره.

شایسته فر
30-10-1391, 10:11 قبل از ظهر
خوب وقتی ساساتو کشیدی و گاز میدی باید دود کنه. موتور واسه روشن شدن به یه نسبتی از سوخت و هوا نیاز داره. توی سرما وقتی موتور بد روشن میشه ساسات نسبت سوختو با بستن دریچه هوا زیاد میکنه تا موتور روشن بشه و گرم بشه. اما وقتی ساسات فعاله و زیاد گاز میدی چون مقدار سوخت نسبت به هوای لازم کمتره سوخت ناقص میسوزه و دود میده. چیز عجیب و بدی نیست
منم گفتم!!!
البته فکر کنم ایشون اشتباه تایپی داشتن چون تو متنشون که به رنگ آبی نشون دادم ؛ به این نکته کامل نسوختن بنزین اشاره کردن
سوخت وقتی کامل نمی سوزه که اکسیژن کم بهش برسه پس:...

K.I.A
30-10-1391, 10:20 قبل از ظهر
توی سرما وقتی موتور بد روشن میشه ساسات نسبت سوختو با بستن دریچه هوا زیاد میکنه تا موتور روشن بشه و گرم بشه.
هوا تغییری نمیکنه با ساسات شما بنزین بیشتر درخواست میکنید. اگه هوا نباشه شمع خیس میشه و خفه میمیره انجین.

saeid1346
30-10-1391, 10:57 قبل از ظهر
سلام دوستان پس اینطور که من متوجه شدم مصرف بنزین بیشتر میشه برای همینه که دود میکنه ! من فکر کردم روغن سوزی و غیره پیدا کرده ! به هر حال تشکر از همه دوستان

و یه سوال دیگه برای تنظیم کردن کاربرات پیشرو پارس سری جدید باید چیکار کرد ؟ و ممنون میشم در مورد تعویض لاستیک هم راهنمایی کنید !

monazzah
30-10-1391, 12:23 بعد از ظهر
سلام دوستان

داداش قشنگ شده ولی یکم با فاصله تر میگذاشتی بهتر بود ! به نظر من لاستیک پهن ابهت ریس رو بیشتر میکنه نظر شما چیه ؟

راستی دوستان تو یه تایپیک دیگه این مشکلمو گفتم اینجا هم میگم اگر کسی نظری داره بگه

این موتور بنده ظاهرا کاربراتورش تنظیم نیس و وقتی میبرمش روی ساسات خیلی دود میکنه و وقتی هم بدون ساسات کار میکنه بوی دود غلیظ میده ولی دودش رنگی نیست ! خودم حدس میزنم بخاطر تنظیم نبودن کاربرات باشه نظر شما چیه ؟ اگر بخوام کاربراتو تنظیم کنم باید چه کاری روش انجام بدم ؟ اخه مثل کاربرات موتورای دیگه پیچ و .. روش نیس !!!

monazzah ([Only registered and activated users can see links]) جان یه چنتا از موتورت بزار ببینم چیکارا کردی ! من که از خیر دو اگزوزه کردنش گذشتم ! فکر میکردم شتابشو بیشتر میکنه تحقیق کردم فهمیدم شتاب بیشتر نمیشه که هیچ کمترم میشه !!!

در مورد گاردم هر چی گشتم هیچی پیدا نکردم یه گاردم انداختم بعد چند دقیقه متوجه شدم وقتی میخوام سر یه پیچ موتورو بخوابونم خفن دردسر میشه از خیر اونم گذشتم !:4chsmu1:تازه وزن موتورم تا حدودی افزایش میداد !

تنها کاری که دیگه به نظرم میرسه تعویض اگزوز فابریکه و لاستیک فابریک ! اگزوز فابریکو یکی از بچه ها عوض کرده بود شتابش بیشتر شده بود ! لاستیکم مدام لیز میخوره و میخوام سایزشو عوض کنم !

دادا اینم عکس موتور دیروز شستمش باهاشم رفتم بیرون جاتون خالی حال داد اساسی

27070

27071

- - - Updated - - -

راستی سعید جان کاربراتت درستههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه

- - - Updated - - -

سعید لاستیکت چرا سر بخوره؟؟؟

واسه منبع هم دست نگه دار بذار من بخرم تو هم بخر

saeid1346
30-10-1391, 03:01 بعد از ظهر
نمیدونم داداش جدیدا سر سره بازی در اورده ! اگزوزم چشم صبر میکنم ولی مطمئنم باید تعویضش کرد اگزوزش نه صدای درست و حسابی داره نه قیافه ای !

در مورد کاربراتم یکم بوی دود میده و وقتی میرفت رو ساسات دود میکرد که بچه ها گفتن بخاطر زیاد شدن مصرف بنزین اینطور میشه که بیخیالش شدم

لاستیکو میخوام سایزشو بزرگتر کنم حالا نمیدونم تا چه اندازه ای میشه بزرگترش کرد ! این لاستیک فابریکش خیلی خشکه !

راستی موتورت خیلی تمیز شده تو این سرما چطوری تمیزش کردی !؟ اصفهان که خفن سرده !

monazzah
01-11-1391, 09:28 قبل از ظهر
دهنم سرویس شد شستمش

محمد 2335077
02-11-1391, 12:06 قبل از ظهر
2712527124
سلام میخواستم نظرتون رو در مورد ظاهر این موتور بدونم
27123

saeid1346
02-11-1391, 09:11 قبل از ظهر
شبیه پیشرو پارس های دیگه اس با این تفاوت که اگزوز رنگ شده ، گل گیر عقب قسمتیش بریده شده ، برچسب هوندا گذاشته شده

در کل موتور سر حاله از نظر ظاهر ! اما باطن رو باید خودم سوار بشم ببینم ! حالا چند هزار تا کارکرده !؟ میخوای بخریش ؟

monazzah
02-11-1391, 09:31 قبل از ظهر
2712527124
سلام میخواستم نظرتون رو در مورد ظاهر این موتور بدونم
27123

دادا یک دفعه انچین رو هم مشکس می کردی دیگه

فابریکش خوشگل تر بود

- - - Updated - - -

شبیه پیشرو پارس های دیگه اس با این تفاوت که اگزوز رنگ شده ، گل گیر عقب قسمتیش بریده شده ، برچسب هوندا گذاشته شده

در کل موتور سر حاله از نظر ظاهر ! اما باطن رو باید خودم سوار بشم ببینم ! حالا چند هزار تا کارکرده !؟ میخوای بخریش ؟
به به سعید جان چطوری دادا خوبی؟ خوش میگرزه؟

saeid1346
02-11-1391, 10:05 قبل از ظهر
مرسی داداش ، نه چه خوشی این امتحانا بیچارمون کرده !!!!راستی داداش تا حالا فلاپا رو باز کردی ببینی شاسی موتور چجوریاس !؟

محمد 2335077
02-11-1391, 01:49 بعد از ظهر
نزدیکه 3000تا کار کرده 2800 میگه !به نظر شما می ارزه؟مدل 12/90

saeid1346
02-11-1391, 02:56 بعد از ظهر
صفر این موتور 3500 بدون بیمه و 3000 هزار تا کارکرده خیلی خوب بخوای بفروشی 2500 تا 2700 خوبه ! بلاخره یه افت قیمتی داره با این کارکرد !البته بدون بیمه است یا نه با بیمه چون مطمئنن تو قیمت تاثیر میگذاره !

اگر قصد خرید ماشین یا موتور دیگه ای رو داری اینو لحاظ کن که بقیه چیزا هم مثل این موتور قیمتش بالا رفته سعی کن تا پایان این ماه یا ماه بعدی بفروشی چون قبل و بعد عید اجناس چند برابر میشه !

موفق باشید

saeid1346
05-11-1391, 12:32 قبل از ظهر
سلام دوستان خوبید ؟

1350 تا با این موتور کارکردم کاملا ازش راضی ام فقط نیاز به مراقبت شدید داره ! باید دست به اچار باشی تا مشکلی پیش نیاد !!! بعضی از قطعه ها هم باید تعویض بشه تا سر و صدای موتور کمتر بشه و لرزشش به حداقل برسه !

تنها مشکلی که داشتم همین صفحه کیلومتر بود که اونم مشکل خاصی نیست بیخیالش باهاش مدارا میکنیم !

راستی دوستان میخوام یه سری اچار بخرم مثل الن و ... قیمتی دارید ؟ و جعبه ای کامل به فروش میرسه یا نه جدا باید تهیه کنم ؟

monazzah
05-11-1391, 07:06 قبل از ظهر
سلام دوستان خوبید ؟

1350 تا با این موتور کارکردم کاملا ازش راضی ام فقط نیاز به مراقبت شدید داره ! باید دست به اچار باشی تا مشکلی پیش نیاد !!! بعضی از قطعه ها هم باید تعویض بشه تا سر و صدای موتور کمتر بشه و لرزشش به حداقل برسه !

تنها مشکلی که داشتم همین صفحه کیلومتر بود که اونم مشکل خاصی نیست بیخیالش باهاش مدارا میکنیم !

راستی دوستان میخوام یه سری اچار بخرم مثل الن و ... قیمتی دارید ؟ و جعبه ای کامل به فروش میرسه یا نه جدا باید تهیه کنم ؟

سلام دادا من که از همون اول گقتم باید دست به آچار باشی

برو ایزار فروشی بگیر هرچی دلت می خواد

saeed55d
05-11-1391, 08:02 قبل از ظهر
سلام دوستان خوبید ؟

دوست عزیز تاپ اسپید این موتور چقدره ؟
میشه بهش یکم فشار آورد یا نه ؟

saeid1346
05-11-1391, 01:47 بعد از ظهر
دوست عزیز تاپ اسپید این موتور چقدره ؟
میشه بهش یکم فشار آورد یا نه ؟

بنده بدون فشار 110 - 130 تا رو پر کردم و بله اگر مسیر ناهموار نبود مطمئنن میشد تا 140 و بیشتر رو پر کرد !

- - - Updated - - -

راستی اینو یادم رفت بگم هنوز موتور رو اچارکشی نکردم فکر کنم بعد از اچارکشی و فیلرگیری شتاب بیشتر بشه !

saeid1346
06-11-1391, 12:23 قبل از ظهر
سلام

دیشب اچار الن خریدم ( 10 تومن ) جنسش بدک نیست ولی هر بار بهش فشار اوردم احساس کردم میخواد بشکنه :d و اگر میشه راهنمایی کنید چه اچارهای دیگه ای لازمه !؟ اچار بوکسو کسی قیمتشو داره !؟

monazzah
07-11-1391, 09:15 قبل از ظهر
بنده بدون فشار 110 - 130 تا رو پر کردم و بله اگر مسیر ناهموار نبود مطمئنن میشد تا 140 و بیشتر رو پر کرد !

- - - Updated - - -

راستی اینو یادم رفت بگم هنوز موتور رو اچارکشی نکردم فکر کنم بعد از اچارکشی و فیلرگیری شتاب بیشتر بشه !

می کشمت هنوز آچار کشی نکردییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی:waiting:

من منبع و عوض کردم اینم عکسش:

صدای خیلی عالی شده اما جرات نمی کنم باهاش برم تو خیابون

پبشنهاد دست به منبع موتورتون نزنید که پشیمون می شین27439ابون

شایسته فر
07-11-1391, 10:30 قبل از ظهر
منبعو چند گرفتی دادا؟
منبع فابریکتو دادی رفت؟
این منبع خیلی تپله

monazzah
07-11-1391, 10:40 قبل از ظهر
منبعو چند گرفتی دادا؟
منبع فابریکتو دادی رفت؟
این منبع خیلی تپله

نه دارمش دادا آره خیلی تپله

سایر موارد پخ میشه

saeid1346
07-11-1391, 01:13 بعد از ظهر
سلام نه هنوز نبردم اچارکشی تو این هفته میبرم و راستی میتونی یه کلیپی چیزی از صداش بزاری ببینیم چطوری شده ؟

راستی نگفتید چه اچارایی لازمه تا بخرم

monazzah
07-11-1391, 01:45 بعد از ظهر
سلام نه هنوز نبردم اچارکشی تو این هفته میبرم و راستی میتونی یه کلیپی چیزی از صداش بزاری ببینیم چطوری شده ؟

راستی نگفتید چه اچارایی لازمه تا بخرم

دادا یک دست کامل از 8 تا 22

saeid1346
09-11-1391, 10:02 بعد از ظهر
سلام تموم فلاپ های موتورو باز کردم شاسی موتور خیلی ضعیفه موندم برای چی انقدر سنگینه ! حدس میزنم بخاطر انجین و کاربرات و بقیه چیزا سنگین شده وگرنه خود شاسی چیز خاصی نیست ! فردا چنتا عکس از موتور میزارم سوالای زیادی دارم فعلا

محمد سوزوکی@
09-11-1391, 10:03 بعد از ظهر
سلام تموم فلاپ های موتورو باز کردم شاسی موتور خیلی ضعیفه موندم برای چی انقدر سنگینه ! حدس میزنم بخاطر انجین و کاربرات و بقیه چیزا سنگین شده وگرنه خود شاسی چیز خاصی نیست ! فردا چنتا عکس از موتور میزارم سوالای زیادی دارم فعلا آره داداش حتما عکس بزار سوالاتوبپرس درخدمتیم

saeid1346
11-11-1391, 11:41 بعد از ظهر
ویرایش

محمد سوزوکی@
12-11-1391, 12:44 قبل از ظهر
اخه سعیدجان زیاد فلاپی نداره که بخای عوض کنی فقط دمش یه تیکه داره بنظرمن الکی پول خرجش نکن.بازم خوددانی.شاسیشو چجوری میخای تقویت کنی؟

saeid1346
12-11-1391, 12:54 قبل از ظهر

نمیدونم والا اگر میدونستم که از شما نمیپرسیدم :D :gigglesmile:

saeid1346
12-11-1391, 03:42 بعد از ظهر
ویرایش

نیما نادری
12-11-1391, 05:16 بعد از ظهر
1.شلنگ وسطی مربوط به بخار روغن هست
پایینی مربوط به تخلیه مایعات داخل ایرباکس و اضافه روغن فیلتر هوا
بالایی هم برای موارد خاص مثل نیاز به شلنگ برای وکیوم یا تامین وکیوم برای سیستم کاهش آلاینده یا هر چی

8.تنظیم کننده سیم کلاچ و خود اهرم کلاچ هست که سیم بهش متصله قطعه مهمی هست باید دقیق تنظیم بشه

کارش راحت تعویض شدن دنده ها و نرمی کلاچ و تنظیم آستانه حرکت هست

9.شلنگ ورود بنزین به کاربرات هست جداش کنی کل بنزین باک میریزه بیرون

"تو همین عکس مشخصه مهره تنظیم سیم گازت شله "

2.شلنگ بالا مربوط به تخلیه بنزینهای فلوت شده هنگام واژگونی موتور هست

پایینی مربوط به تخلیه بنزینهای داخل پیاله کاربرات هست یک پیچ داره باز کنی بنزین های داخل پیاله کاربرات تخلیه میشه

اگر شیر بنزین باز باشه کل بنزین باک هم از همین شلنگ خارج میشه

3.پیچ تنظیم ارتفاع پدال ترمز

4.سمت راست اتصالات استارت سمت چپ درب فیلتر روغن

5. پیچ درب دستگاه برق که میشه بازش کرد و با پیچی که اون داخل هست موتور چرخوند و سر تایم آورد

7. شارژر یا رگولاتور : دریافت برق از بوبین و شارژ کردن باتری

saeid1346
12-11-1391, 06:32 بعد از ظهر
تشکر فراوان دوست گرامی و دوستان موتورو میخوام یه جایی ببرم اچارکشی اگر همینجور ببرم بیرون ممکنه پلیس بهم گیر بده ؟

saeid1346
12-11-1391, 07:40 بعد از ظهر
ویرایش

شایسته فر
12-11-1391, 09:27 بعد از ظهر
آقا به نظرتون موتور فوق العاده تمیز و بدون هیچ خط و خش با 1012 کیلومتر کارکرد مدل 91 با بیمه کامل 3 می ارزه؟
اصلا ارزش خرید داره
برا یکی از دوستان می خوام
راستی قیمت صفرش امروز گمرک 3.850!!!!!!!
از 7 روز پیش 550 تومن گرونتر شده!!!

saeid1346
12-11-1391, 09:49 بعد از ظهر
آقا به نظرتون موتور فوق العاده تمیز و بدون هیچ خط و خش با 1012 کیلومتر کارکرد مدل 91 با بیمه کامل 3 می ارزه؟
اصلا ارزش خرید داره
برا یکی از دوستان می خوام
راستی قیمت صفرش امروز گمرک 3.850!!!!!!!
از 7 روز پیش 550 تومن گرونتر شده!!!

سلام برای کسی که پول نداره هیو بخره یا دایلیم یا مگلی بله ارزش داره و مراقبت ویژه ای هم میخواد !

شایسته فر
12-11-1391, 09:54 بعد از ظهر
سلام برای کسی که پول نداره هیو بخره یا دایلیم یا مگلی بله ارزش داره و مراقبت ویژه ای هم میخواد !
در مورد مراقبت ویژه یه توضیح کوچولو بده
منظورت چیه؟
از مگلی که کمتر مراقبت می خواد!!!!!!!

saeid1346
12-11-1391, 10:48 بعد از ظهر
در مورد مراقبت ویژه یه توضیح کوچولو بده
منظورت چیه؟
از مگلی که کمتر مراقبت می خواد!!!!!!!

ببین داداش روغنشو حتما باید سر 1000 یا 800 عوض کنی و گرنه میشه مثل قیر و دنده ها بد جا میره اینو خودم تجربه کردم ! سر 3000 هزار تا باید ببری اچارکشی یکی از بچه ها نبرد ، یکی از پیچ های کمک عقب نیمه باز شده بود زده بودش زمین ! حواست به رد لاین باشه چون بعد یه مدت اگر زیاد دور موتورو ببری بالا انجینش لش میشه ! اینطور موتورای چینی مراقبت میخوان ولش کنی به امان خدا سر 10 هزار تا هیچی ازش نمیمونه !

درضمن تکنولوژی به کار رفته در مگلی با این موتور قابل قیاس نیست هر چند از یه لحاظ هایی پیشرو پارس برتری داره بر مگلی ولی بازم مگلی خیلی سره !!!

- - - Updated - - -

به هر حال اگر پول دایلیم یا هیو یا مگلی رو داره اونو بخره بهتره ! از ما گفتن بود

شایسته فر
12-11-1391, 10:52 بعد از ظهر
ببین داداش روغنشو حتما باید سر 1000 یا 800 عوض کنی و گرنه میشه مثل قیر و دنده ها بد جا میره اینو خودم تجربه کردم ! سر 3000 هزار تا باید ببری اچارکشی یکی از بچه ها نبرد ، یکی از پیچ های کمک عقب نیمه باز شده بود زده بودش زمین ! حواست به رد لاین باشه چون بعد یه مدت اگر زیاد دور موتورو ببری بالا انجینش لش میشه ! اینطور موتورای چینی مراقبت میخوان ولش کنی به امان خدا سر 10 هزار تا هیچی ازش نمیمونه !

درضمن تکنولوژی به کار رفته در مگلی با این موتور قابل قیاس نیست هر چند از یه لحاظ هایی پیشرو پارس برتری داره بر مگلی ولی بازم مگلی خیلی سره !!!

- - - Updated - - -

به هر حال اگر پول دایلیم یا هیو یا مگلی رو داره اونو بخره بهتره ! از ما گفتن بود
ممنون
اگه پول داشت که..........
1.5 پول داره
نقد
رفتیم بهترین چیزی که تونستیم باهاش روبرو بشیم همین پیشرو 250 بود
3 میگه و 1.5 نقد الباقیشم ماهی 150!!!!!
یه جورایی یعنی داره مفت میگه؛ تو این بازاری که هیچ کی شرایطی نمی ده!!!
موتور 1000 تا رفته و واقعا تمیزه
روغنو که باید برا هر موتوری رو 1000 عوش کرد
آچار کشی هم که خب دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره!!!
در مورد رد لاینم که .......
ممنون از لطفت
موتورت چندتا رفته؟
راضی ازش؟
یکی یادمه می گفت شتابشون از 220 بیشتره؛ درسته؟

K.I.A
12-11-1391, 11:03 بعد از ظهر
از یه لحاظ هایی پیشرو پارس برتری داره بر مگلی ولی بازم مگلی خیلی سره !!!

دوست عزیز چه برتری داره؟

saeid1346
13-11-1391, 12:09 قبل از ظهر
ویرایش

شایسته فر
13-11-1391, 12:38 قبل از ظهر
یه نگاه به سیستم ترمز هر دو موتور بندازی متوجه میشید !

و بله داداش راضی ام موتور خوبیه نسبت به پولی که دادم !

راستی دوستان شاسی موتور من نیازی به تقویت کردن داره یا نه ؟

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
دادا مگه شاسیت چشه؟
چیزی شده؟
نگفتی موتورت چندتا دویده؟
خرجی داشته؟

saeid1346
13-11-1391, 12:45 قبل از ظهر
دادا مگه شاسیت چشه؟
چیزی شده؟
نگفتی موتورت چندتا دویده؟
خرجی داشته؟

نه بابا چیزیش نیست که میخوام ببینم نیازی به تقویت داره یا نه همینطور خوبه ! و 1400 تا رفته و خرجشم فقط سه بار تعویض روغن ، روغن ترمز ، بنزین ! همین !

شایسته فر
13-11-1391, 12:51 قبل از ظهر
در مورد شتابش چی؟
در مقایسه با 220 و این موتور هندیا چطوره؟
کلا موتور لشیه یا خوب راه میره؟

محمد سوزوکی@
13-11-1391, 12:51 قبل از ظهر
نه بابا چیزیش نیست که میخوام ببینم نیازی به تقویت داره یا نه همینطور خوبه ! و 1400 تا رفته و خرجشم فقط سه بار تعویض روغن ، روغن ترمز ، بنزین ! همین ! وا؟تعویض روغن ترمز براچی؟من کثیرم دوساله دارم هیچوقت روغن ترمزشو عوض نکردم ترمزاشم خیلی عالیه

K.I.A
13-11-1391, 12:53 قبل از ظهر
چون 2 تا دیسک جلو داره موتور خوبیه؟!

محمد سوزوکی@
13-11-1391, 01:56 قبل از ظهر
صدای فابریک این موتور تو مایه های مگلی هست درسته؟

شایسته فر
13-11-1391, 01:58 قبل از ظهر
صدای فابریک این موتور تو مایه های مگلی هست درسته؟
نه دادا
تقریبا صداش شبیه پالسه
یه کوچولو فرق می کنه
تو دور پایین صدایی نداره!!!

saeid1346
13-11-1391, 02:02 قبل از ظهر

والا من که این موتورو دارم هیچی سرم نمیشه ! میبینی که همش میام سوال میکنم ! ولی تا اونجایی که میدونم نه صدای مگلی بم تره ! تقریبا میتونم بگم هیچ ربطی به صدای مگلی نداره !

شایسته فر
13-11-1391, 02:07 قبل از ظهر

والا من که این موتورو دارم هیچی سرم نمیشه ! میبینی که همش میام سوال میکنم ! ولی تا اونجایی که میدونم نه صدای مگلی بم تره ! تقریبا میتونم بگم هیچ ربطی به صدای مگلی نداره !
دادا مگلی صدای قار قار میده؛ ولی این صداش بمه و یجورایی شبیه پالسه!!

saeid1346
13-11-1391, 02:12 قبل از ظهر
شایسته فر ([Only registered and activated users can see links])

شرمنده داداش فقط یه بار صدای مگلی رو شنیدم یکم بم بود و خفن شاید اگزوزشو دستکاری کرده باشه ! صدای اگزوز فابریک مگلی رو نشنیدم ولی درست میگی صداش خیلی شبیه پالسه !

K.I.A
13-11-1391, 09:45 بعد از ظهر
انجینش رو اتاق روان که به اسم پیشرو هست بهتر جواب داده به خاطر وزنش و دست ارگانها هست.
انجینش تحمل فشارش مثل روان 200 هست و خوبه

شایسته فر
13-11-1391, 10:16 بعد از ظهر
داداش کیا
شما تو این رنج قیمتی تاییدش می کنی پیشرو 250 رو ؟

- - - Updated - - -

کیا جان یه نظری هم بدی در مورد مشاوره ما ممنونت می شم

- - - Updated - - -

K.I.A
13-11-1391, 11:01 بعد از ظهر
بله نسبت به قیمتش خوبه اما با این گرونیا بعید میدونم خریدارش زیاد باشه...

monazzah
14-11-1391, 11:26 قبل از ظهر
سلام دو روز نبودک چه خبر بوده اینجا

اینم صدای موتور من البته شرمنده کوتاه:

محمد 2335077
15-11-1391, 02:05 بعد از ظهر
سلام کسی صفحه کلاچ تا حالا عوض کرده؟ میدونید چه نمونه بهش میخوره؟ تشکر

monazzah
15-11-1391, 03:40 بعد از ظهر
سلام کسی صفحه کلاچ تا حالا عوض کرده؟ میدونید چه نمونه بهش میخوره؟ تشکر

سلام دادا من پرسیدم گفتن باید باز بشه اما احتمالا مال پالس بهش می خوره

monazzah
17-11-1391, 07:37 قبل از ظهر
سلام بچه ها من چند وقته به سرم زده رو موتور رادیات روغن نصب کنم نظرتون چیه؟؟؟

monazzah
19-11-1391, 08:38 قبل از ظهر
دیروز رفتم پیش مکانیکم کارای زیر رو انجام دادم:

فیلر گیری

برداشتن خنک کندده یا همون چیزی که مال آلایندگی هواست

آچار کشی پیچ های زیر موتور

اجرت 7000 تومن شتاب موتور خیلی رفته بالا البته بهمراه مصرف

monazzah
21-11-1391, 11:21 قبل از ظهر
با تحقیق های من قضیه رادیات روغن منتفی شد

- - - Updated - - -

راستی کسی شمع موتورشو عوض نکرده؟

aliking
21-11-1391, 10:43 بعد از ظهر
سلام دوستان من یه پیشرو پارس 250 دارم این تایپیک رو به صورت تصادفی دیدم

قضیه اش چیه حسابی ترس برم داشته !!!:4chsmu1:

abolfazls
21-11-1391, 10:49 بعد از ظهر

عزيز ترس نداره ، اين اتفاق ميتونه براى هر موتورى پيش بياد!!!
من خودم يه براوو اينجورى كردم!!!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

aliking
21-11-1391, 10:56 بعد از ظهر
1981 ([Only registered and activated users can see links])

خب علتش چی بوده ؟ میشه یکم توضیح بدید ! ارامش رو به قلب من برگردونید :4chsmu1:

abolfazls
21-11-1391, 11:08 بعد از ظهر
1981 ([Only registered and activated users can see links])

خب علتش چی بوده ؟ میشه یکم توضیح بدید ! ارامش رو به قلب من برگردونید :4chsmu1:

دوست من اينجا جاش نيست آخه!!!!!
ولى خودشون تو پست اول همون تايپيك فروش گفتن كه فيوزشو برداشتن و يكسره كردن،سيم كشى سوخته و باعث اين اتفاق شده!!!!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

monazzah
23-11-1391, 07:21 قبل از ظهر

واسه هر ماشین و موتوری ممکنه پیش بیاد دادا

monazzah
23-11-1391, 08:29 قبل از ظهر
می خوام روی باک بجای برچسب پیشرو بزنم هندا نظرتون چیه؟

شایسته فر
23-11-1391, 09:31 قبل از ظهر
حاجی جالب نمیشه
نکنی بهتره
موتور قیافش تابلو هست اونطوری به نظر بنده جز ضایع شدن چیز دیگه ای نصیب نمیشه

monazzah
23-11-1391, 10:13 قبل از ظهر
حاجی جالب نمیشه
نکنی بهتره
موتور قیافش تابلو هست اونطوری به نظر بنده جز ضایع شدن چیز دیگه ای نصیب نمیشه

والا همین جوریش می رم تو خیابون همش بهم گیر می دن وای بحل اینکه اسمشم عوض کنم اینم پیشنهاد یکی از بچه ها بود

شایسته فر
23-11-1391, 10:26 قبل از ظهر
البته بازم نظر خودتون هرچی هست همونو انجام بدین
من اعتقاد دارم آدم یه بار بیشتر زنده نیست ؛ پس نباید به حرف مردم توجه کنه(نه حرف ها و نظرات سازنده بلکه....)
حاجی خودت هرچی عضقت میشکه؛ موتور خودته خودت باید راضی باشی و دوستش داشته باشی

monazzah
23-11-1391, 10:34 قبل از ظهر
البته بازم نظر خودتون هرچی هست همونو انجام بدین
من اعتقاد دارم آدم یه بار بیشتر زنده نیست ؛ پس نباید به حرف مردم توجه کنه(نه حرف ها و نظرات سازنده بلکه....)
حاجی خودت هرچی عضقت میشکه؛ موتور خودته خودت باید راضی باشی و دوستش داشته باشی

خوشم میاد ازت دادا طرز فکرت کپی برابر اصل خودمه :bunnyearsmiley:

خیلی ها میگن اشتباه کردی که پیشرو خریدی یا تو که ماشین داری چرا موتور

ولی من به همه جواب دادم فقط بخاطر تیپش خریدمش الانم پولشو دارم که اینو بفروشم یک هیو بخرم اما باورت نمیشه که دلم نمیاد بفروشمش:3:

monazzah
24-11-1391, 12:47 بعد از ظهر
خوب در عکس زیر موتور شماره 1 موتور دوستمه و موتور شماره 2 موتور من

موتور دوستم با موتور من دو تا فرق دارن دوستان نظر بدن خوبه منم اعمال کنم:

1- گلگیر عقبو بریده و پلاکو آورده بالا

2- اون قسمت زین که نفر دوم میشینه رو فکر کنم حدود 5 سانته به زیر چرم ابر اضافه کرده که نفر عقبی بالاتر قرار بگیره

نظرتون چیه؟؟

- - - Updated - - -

خوب در عکس زیر موتور شماره 1 موتور دوستمه و موتور شماره 2 موتور من

موتور دوستم با موتور من دو تا فرق دارن دوستان نظر بدن خوبه منم اعمال کنم:

1- گلگیر عقبو بریده و پلاکو آورده بالا

2- اون قسمت زین که نفر دوم میشینه رو فکر کنم حدود 5 سانته به زیر چرم ابر اضافه کرده که نفر عقبی بالاتر قرار بگیره

نظرتون چیه؟؟

- - - Updated - - -

استیپی با پیشرو فکم افتاد بچه ها ببینید اینووووووووووووووووو:

Magma
24-11-1391, 01:59 بعد از ظهر
دوست عزیز موتور شما 75برابر بهتره. مثل کوهان شتر شده زین دوستتون. خداییش خیلی زشته. گلگیرو هم که هیچی نگم بهتره...

dariush
24-11-1391, 03:20 بعد از ظهر
به نظره من اگه تمیز در بیاریش اون یکی قشنکتر هستش( گلگیرو رو بریده ) ولی توی بارون اذیت میشی
راستی اگزوز موتور شما ودوستت عوض شده ؟؟؟ فکر کنم اگزوزه ماشین باشه

monazzah
25-11-1391, 07:29 قبل از ظهر
به نظره من اگه تمیز در بیاریش اون یکی قشنکتر هستش( گلگیرو رو بریده ) ولی توی بارون اذیت میشی
راستی اگزوز موتور شما ودوستت عوض شده ؟؟؟ فکر کنم اگزوزه ماشین باشه

آره مشکلش فقط بارونه که طرف پست سری داغون میشه

اگزوز هامونم آره عوض شده صدا داره در حد لالیگا دادا

monazzah
25-11-1391, 08:18 قبل از ظهر
مشخصات فنی پیشرو 200:

28425

monazzah
25-11-1391, 09:23 قبل از ظهر
اینم فایل استیپی با پیشرو پارس:

monazzah
26-11-1391, 08:04 قبل از ظهر
دیشب موتورو برداشتم بعد از حدود 20 کیلومتر رانندگی که خوب انجین گرم شد دلمو تخته کردم و تا جایی که جا داشت گاز دادم موتورو اینم نهایت پر شدن دنده ها دورموتورم بیش از 11 نیومد:

1 : 40
2 : 70
3: 100
4:120
5 هم نشد بندازم موتور خیلی دلم بحال موتور سوخت

monazzah
29-11-1391, 07:39 قبل از ظهر
دیشب رفتم بنزین زدم
18 لیتر فیکس خورد تو باک و کیلومتر هم 600 تا بود یعنی 100 3 لیتر

با توجه به تعویض منبع و برداشتن اون آلایندگی هوا و رانندگی من که زیر 9000 تا دنده سبک نمی کنم عالیه:icon_pf (95):

monazzah
01-12-1391, 07:25 قبل از ظهر
سلام چه خاکی می خوره باز اینجا

خوب من دیشب یک شمع سوزنی واسه موتور خریدم شتاب 1 و 2 خیلی بهتر شد

دوم اینکه تنبلی کردم و این تنبلی روی موتور واسم 17000 تومن آب خورد

زنجیر موتورم از روز جمعه شل شده بود و من نرفتم سفتش کنم دیشب دو بار زنجیر انداخت و مجبور شدم زنجیرشو عوض کنم زنجیر 132 دانه h خریدم 15 تو من و 2 تومن اجرت

حواستون به سفتی زنجیراتون باشه نگی نگفتم:23:

amirkelan
02-12-1391, 01:23 قبل از ظهر
دادا من موتورم خیلی دیر روشن میشه............چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟اخه من با سی جی تک استارت روشن میشه ولی این با ساسات اونم به زور...............

شایسته فر
02-12-1391, 01:26 قبل از ظهر
کاربرات یا فیلرات تنظیم نیست

- - - Updated - - -

شمعم یه نگاهی بنداز

amirkelan
02-12-1391, 02:43 قبل از ظهر
موتورم 1500 بیشتر کار نکرده ها؟؟؟؟؟

monazzah
02-12-1391, 07:38 قبل از ظهر
دادا من موتورم خیلی دیر روشن میشه............چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟اخه من با سی جی تک استارت روشن میشه ولی این با ساسات اونم به زور...............

دادا همیشه همین جوریه؟

یعنی زمانی که داغه خاموشش می کنی هم بد روشن میشه یا فقط زمانی که چند روز خاموش بوده بعد می خوای روشنش کنی بد روشن میشه؟

اگه مورد اول باشه که کاربرات و شمع ولی اگه دومیه که موتور منم همینجوریه:crazy:

شایسته فر
02-12-1391, 08:25 قبل از ظهر
دادا سرویس اولیه بردیش؟

amirkelan
02-12-1391, 12:10 بعد از ظهر
اره سرویس بردمش.نه مثلا 4 تا 5 ساعت خاموش بمونه بد روشن میشه.

monazzah
02-12-1391, 12:49 بعد از ظهر

دادا باطریت چند آمپره؟؟

- - - Updated - - -

دادا باطریت چند آمپره؟؟

amirkelan
02-12-1391, 06:53 بعد از ظهر
نمیدونم دادا ولیهمه چیش فابریک و نو هستش..............استارتم خیلی خوب میخوره ولی روشن نمیشه...به نظر خودم یا باید فیلر گیری شه یا از کاربرات...........

شایسته فر
02-12-1391, 08:04 بعد از ظهر
موتور که روشنه از انجینش صدای چخ چخ میاد؟

fazm
02-12-1391, 08:18 بعد از ظهر
شمعتو باز کن تمیزش کن با سنباده بعد ببند سر جاش تست کن ببین چطور میشه.

amirkelan
02-12-1391, 10:26 بعد از ظهر
والا چخ چخ نمیدونم.ولی نه روشن میشه به زور گاز میخوره یعنی یه ذره بیشتر گاز بدم خاموش میشه.

شایسته فر
02-12-1391, 10:53 بعد از ظهر
مشکل از همون کاربراتت هست
تنظیم نیست
هوا درست بهش نمیرسه؛ گاز میدی خفه می کنه

aliking
03-12-1391, 12:58 قبل از ظهر
سلام چنتا خش جزیی افتاده روی باکم میخواستم بدونم چیکارش کنم ؟ چه رنگی بگیرم بزنم بهش ؟ یه نمه باک ضایع شده ممنون میشم راهنمایی کنید

Afshin007
03-12-1391, 02:16 قبل از ظهر
اگه خشش عمقی نیست از پولیش استفاده کن جواب میده اگه عمقیه بده بیرون کاره خودت نیست

monazzah
03-12-1391, 07:49 قبل از ظهر
نمیدونم دادا ولیهمه چیش فابریک و نو هستش..............استارتم خیلی خوب میخوره ولی روشن نمیشه...به نظر خودم یا باید فیلر گیری شه یا از کاربرات...........

دادا کاربراتته

monazzah
03-12-1391, 12:49 بعد از ظهر
سلام چنتا خش جزیی افتاده روی باکم میخواستم بدونم چیکارش کنم ؟ چه رنگی بگیرم بزنم بهش ؟ یه نمه باک ضایع شده ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دادا

بدش تعمیرگاه باک واست درستش کنن

erfan k
05-12-1391, 12:53 بعد از ظهر
سلام دوستان یه سوال دارم میدونم جاش اینجا نیس ولی...
من از pishro pars 250 sport خیلی خوشم میاد. به نظرتون اپاچیمو بفروشم از اینا بگیرم؟ البته چراغ گردشو میگم.

محمد سوزوکی@
05-12-1391, 01:02 بعد از ظهر
من از pishro pars 250 sport خیلی خوشم میاد. به نظرتون اپاچیمو بفروشم از اینا بگیرم؟ البته چراغ گردشو میگم. به نظر من آره ولی خیلی باید حواست بیشتر به مسایل فنی موتور باشه چون هرچی حجم موتور میره بالا مراقبتشم باید بیشتر بشه

شایسته فر
05-12-1391, 07:47 بعد از ظهر
من از pishro pars 250 sport خیلی خوشم میاد. به نظرتون اپاچیمو بفروشم از اینا بگیرم؟ البته چراغ گردشو میگم.
دادا نکن این کارو و یه عمر مارو دعا کن!!!!!

erfan k
05-12-1391, 11:12 بعد از ظهر
دادا نکن این کارو و یه عمر مارو دعا کن!!!!!

چرا؟؟ اخه خیلی ازش تعریف میکنن.

keyvanjj
05-12-1391, 11:29 بعد از ظهر
داداش موتور بدی نیست همچین
اما آخه آپاچی حیفه بفروشی اونو بگیری. آپاچی یارو یاورته به این راحتی رفیق نیمه راهت نمیشه اما موتور های چینی و ایرانی هر لخحظه ممکنه شروع کنه به اذیت کردنت

یه چیز دیگه هم اینکه من خودم آپاچی 180 زیاد سوار شدم. ببین تو یک کلام بهت بگم. آپاچی با اون شتاب و درنده گیش این موتورا رو جرررر میده. مطمئن باش چون آپاچی سواری اصلا" با پیشرو حال نمیکنی . مطمئن باش

- - - Updated - - -

داداش موتور بدی نیست همچین
اما آخه آپاچی حیفه بفروشی اونو بگیری. آپاچی یارو یاورته به این راحتی رفیق نیمه راهت نمیشه اما موتور های چینی و ایرانی هر لخحظه ممکنه شروع کنه به اذیت کردنت

یه چیز دیگه هم اینکه من خودم آپاچی 180 زیاد سوار شدم. ببین تو یک کلام بهت بگم. آپاچی با اون شتاب و درنده گیش این موتورا رو جرررر میده. مطمئن باش چون آپاچی سواری اصلا" با پیشرو حال نمیکنی . مطمئن باش

monazzah
06-12-1391, 07:28 قبل از ظهر
آخ شرمنده دوستان ببخشید اما دیدم خیلی دارید بی انصافی می کنید

دارید یکطرفه به قاضی می رید من با همین 200 خودم دیروز با این که دو پشته بودم دو تا آپاچی 180 رو له کردم چه برسه به پیشرو 250 خواهشا اینقدر یکطرفه به قاضی نرید و جانب داری آپاچ و نکنید :fingersmiley:

شایسته فر
06-12-1391, 08:59 قبل از ظهر
از نظر شتاب بله
موتور خوبی هست و شتاب خیلی خوبی داره
ولی ..........(تاپیک مقایسه نیست!!!!!)

monazzah
06-12-1391, 09:07 قبل از ظهر
از نظر شتاب بله
موتور خوبی هست و شتاب خیلی خوبی داره
ولی ..........(تاپیک مقایسه نیست!!!!!)

خوشم میاد ازت بعله منم می دونم تاپیک مقایسه نیست

قابل توجه دوستانی که نمی دونن

erfan k
06-12-1391, 02:40 بعد از ظهر
من امروز یه مشکیشو تو باکری دیدم. حس کردم راه نمیره صدای زنجیرشم خیلی زیاد بود. ما حرف کیو باور کنیم؟؟؟ یکی میگه اپاچیو پالس 220 رو هم میخوره یکی میگه خوب نیس.:waiting:

شایسته فر
06-12-1391, 02:49 بعد از ظهر
من امروز یه مشکیشو تو باکری دیدم. حس کردم راه نمیره صدای زنجیرشم خیلی زیاد بود. ما حرف کیو باور کنیم؟؟؟ یکی میگه اپاچیو پالس 220 رو هم میخوره یکی میگه خوب نیس.:waiting:
بهترین کار اینه که خودتون بشینی پشت یکی از این موتورا
من که نشستم احساس کردم شتابش خیلی خوبه

monazzah
07-12-1391, 07:48 قبل از ظهر

دادا یکیشو پیدا کن سوار شو

erfan k
07-12-1391, 04:21 بعد از ظهر
دادا یکیشو پیدا کن سوار شو
داداش زنجیر موتور توام زیاد صدا میده؟ چه مشکلاتی داره؟

monazzah
07-12-1391, 04:23 بعد از ظهر
داداش زنجیر موتور توام زیاد صدا میده؟ چه مشکلاتی داره؟

آره اما نه زیاد من تازه به صدا افتاده همش فکر می کنی صدای فیلر سوپاپاته

amirkelan
07-12-1391, 07:05 بعد از ظهر
اره برا منم صدا میده.یکمم شل بود سفتش کردم صداش بیشتر شد گمونم میخوره به لاستیک گوشه فلاپ یا قاب زنجیر............

erfan k
08-12-1391, 08:08 بعد از ظهر
اره برا منم صدا میده.یکمم شل بود سفتش کردم صداش بیشتر شد گمونم میخوره به لاستیک گوشه فلاپ یا قاب زنجیر............

داداش با موتورت تاپ اسپید زدی؟اگه زدی چند تا؟

amirkelan
08-12-1391, 11:27 بعد از ظهر
من 140 زدم.باهاش ولی باید دور موتورو خیلی بالا ببری چون این کیلومترش انالوگه یکم گیج میزنه........

monazzah
09-12-1391, 10:19 قبل از ظهر
من می خوام چراغ جلوی موتورو عوض کنم دوستان نظر بدن :

29168
29167

شایسته فر
09-12-1391, 11:19 قبل از ظهر

29168
29167
فوق العاده قشنگ میشه
فقط دیگه کیلومتر نداری!!!!
روشاک رو دایچی گزاشته ؛ خیلیقیافش فرق کرده
منم احتمالا بزارم
2917029171

monazzah
09-12-1391, 11:26 قبل از ظهر
شایسته جان من دیشب روی یک آمیکو 250 دیدم گذاشته بود کیلومترم داشت منم جوری می خوام بذارم که کیلومتر داشته باشم

محمد سوزوکی@
09-12-1391, 11:40 قبل از ظهر

29168
29167 خیلی خیلی خوشکل میشه فقط قشنگ تنظیم کن وبزار رو موتور که واقعا موتورت تک میشه

monazzah
09-12-1391, 12:10 بعد از ظهر
خیلی خیلی خوشکل میشه فقط قشنگ تنظیم کن وبزار رو موتور که واقعا موتورت تک میشه

ممنون دادا فقط دیشب رفتم بازار رنگ سفید و سبزش بود من مشکیشو می خوام:wall3:

erfan k
09-12-1391, 04:42 بعد از ظهر

29168
29167

نکن به نظر من.. موتورت همینجوری قشنگتره.

monazzah
10-12-1391, 07:23 قبل از ظهر
نکن به نظر من.. موتورت همینجوری قشنگتره.

مشهد میگردم پیداش کردم می ذارمش جلوی موتور اگه بهش اومد عوض می کنم وگرنه نه

amirkelan
10-12-1391, 09:22 بعد از ظهر
دادا چراغ rkv خیلی بهش میادا..............

amir74
10-12-1391, 11:57 بعد از ظهر
این چراغایی که می گید چه قیمته؟

جانسون
11-12-1391, 02:14 قبل از ظهر
اقای حتما عوض کن فقط از این بابا قوریا ننداز اینا که 2 طرفش یمدله بندازه قیافش خوفناک میشه ملت خوفو خوزه مکنن..:دی

saeid1346
12-12-1391, 01:32 قبل از ظهر
سلام داداش موتورت قشنگ میشه به شرطی که اون مدلشو بندازی که هر دو طرفش یکیه !

و دوستان چنتا سوال

این تایپیکو نگاه کنید من همه این کار ها رو انجام دادم ولی بازم ترمز عقب اونجوری که باید بگیره نمیگیره ! حتما باید جلو رو هم بگیرم تا درستش وایسه !

" و یه سوال دیگه امروز رفتم ترمزا رو تست کنم ترمز عقب و جلو رو گرفتم پیاده شدم دیدم دیسک ها شدید داغ شده و سریعا بعد یک دقیقه سرد شد این طبیعیه مشکلی نداره ؟ البته اینم بگم یک دقیقه رانندگی کردم باش بعد دست زدم دیدم سرد شد "

و دیروزم دم یه میدون که رسیدم دیسک عقب قفل کرد ! سریع زدم کنار دیدم اصلا تایر دیگه نمیچرخه و دیسک هم شدید گرم شده بود ! پیچ بالای پدال رو یکم شل کردم لنت ها دیسکو رها کرد و مشکل حل شد ! خودمو رسوندم دم یه تعمیرگاه طرف گفت چیز خاصی نیست به احتمال زیاد حواست نبوده پات زیادی روی پدال ترمز بوده این دیسکی ها یکم پدالو نگه داری قفل میکنن !

به نظرتون مشکل خاصی نداره ؟

و مورد بعدی این فیلتر بنزین قضیه اش چیه ؟ نیازی هست ما هم بندازیم ؟ روی طرح ویو و این موتور ندیدم باشه !

اگر غلط املایی داشتم به بزرگی خودتون ببخشید :smilies(182):

باتشکر

monazzah
12-12-1391, 07:28 قبل از ظهر
دادا چراغ rkv خیلی بهش میادا..............

دادا آرکاوی کیلومترش دیجیتاله روی موتور ماها سوار نمیشه

این چراغایی که می گید چه قیمته؟

حدود 50 تومن

اقای حتما عوض کن فقط از این بابا قوریا ننداز اینا که 2 طرفش یمدله بندازه قیافش خوفناک میشه ملت خوفو خوزه مکنن..:دی

چشم دادا

سلام داداش موتورت قشنگ میشه به شرطی که اون مدلشو بندازی که هر دو طرفش یکیه !

و دوستان چنتا سوال

این تایپیکو نگاه کنید من همه این کار ها رو انجام دادم ولی بازم ترمز عقب اونجوری که باید بگیره نمیگیره ! حتما باید جلو رو هم بگیرم تا درستش وایسه !

" و یه سوال دیگه امروز رفتم ترمزا رو تست کنم ترمز عقب و جلو رو گرفتم پیاده شدم دیدم دیسک ها شدید داغ شده و سریعا بعد یک دقیقه سرد شد این طبیعیه مشکلی نداره ؟ البته اینم بگم یک دقیقه رانندگی کردم باش بعد دست زدم دیدم سرد شد "

و دیروزم دم یه میدون که رسیدم دیسک عقب قفل کرد ! سریع زدم کنار دیدم اصلا تایر دیگه نمیچرخه و دیسک هم شدید گرم شده بود ! پیچ بالای پدال رو یکم شل کردم لنت ها دیسکو رها کرد و مشکل حل شد ! خودمو رسوندم دم یه تعمیرگاه طرف گفت چیز خاصی نیست به احتمال زیاد حواست نبوده پات زیادی روی پدال ترمز بوده این دیسکی ها یکم پدالو نگه داری قفل میکنن !

به نظرتون مشکل خاصی نداره ؟

و مورد بعدی این فیلتر بنزین قضیه اش چیه ؟ نیازی هست ما هم بندازیم ؟ روی طرح ویو و این موتور ندیدم باشه !

اگر غلط املایی داشتم به بزرگی خودتون ببخشید :smilies(182):

باتشکر

دادا طرف ترمزات نرو بده به مکانیکی واست درست کنه

اونم طبیعیه پات روی ترمز بوده

برو بچ پیشرو سوار بار نگید این موتورا ناز نازین هاااااااااااااااااااا باهاش رفتم آف رود اینجا رو ببنید لذت ببرید: