توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشرو پارس اسپورت 250
shahriar
05-07-1391, 07:33 قبل از ظهر
بعضي جاها قيمت فرق ميكنه شايد مدلش 90 باشه
saeid1346
05-07-1391, 08:37 قبل از ظهر
بله دیگه یه تخته وایت برد شده مرجع خرید ما !!!!!
مدلش 91 همین فردا هم فاکتور رو اسکن میکنم و میزارم تو سایت تا شاید بعضی ها باورشون بشه !
- - - Updated - - -
ایول ازادی بیان !
---------- Post added at ۰۸:۳۷ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۰۸:۳۵ قبل از ظهر ----------
اره دیگه 150 تومن پول نیست علف خرسه !!!!
Ali.K
05-07-1391, 09:17 قبل از ظهر
بله دیگه یه تخته وایت برد شده مرجع خرید ما !!!!!
مدلش 91 همین فردا هم فاکتور رو اسکن میکنم و میزارم تو سایت تا شاید بعضی ها باورشون بشه !
- - - Updated - - -
ایول ازادی بیان !
---------- Post added at ۰۸:۳۷ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۰۸:۳۵ قبل از ظهر ----------
اره دیگه 150 تومن پول نیست علف خرسه !!!!
سعید مبارکت باشه خیرشو ببینی و به شادی باهاش بری
از دنیای موتور گرفتی؟
saeid1346
05-07-1391, 10:38 قبل از ظهر
Ali.K ([Only registered and activated users can see links]) تشکر ممنون داداش
بله از دنیای موتور گرفتم تقریبا هر نوع موتوری که میشناختمو داشت !!!
monazzah
05-07-1391, 05:30 بعد از ظهر
سلام بچه ها
250 سی سیشو خریدم حالا فکر میکنید به قیمت چند ؟
2850 !!!!! دومیلیون و هشت و پنجاه هزار تومان
حالا انشاالله فردا میرم واسه تعویض روغن
و دوستمون monazzah درست میگه واقعا شتابش عالیه خیلی هم تو چشه موتور !!!
ویرایش شد : 02109002
دوست عزیز در ارسال مطالب خود دقت بیشتری داشته باشید
دادا مبارک باشه روش فشار نیاری موتور وحشتناکیه مواظبم باش باهاش نخوری زمین خیلی شتاب داره چه رنگی هستش؟؟؟
محمد موتور
05-07-1391, 07:35 بعد از ظهر
مبارك باشه انشا... چرخش هميشه برات بچرخه
موتور وحشتناکیه مواظبم باش باهاش نخوری زمین خیلی شتاب داره
شتابش در حد چيه يعني پالس200 - پالس 220 - آپاچي 180 يا از اينا بشتره
saeid1346
05-07-1391, 08:29 بعد از ظهر
monazzah ([Only registered and activated users can see links]) مشکیه ، دودیشم بود زیاد حال نکردم باش ! فکر کنم یکم با ابهت تر باشه رنگ مشکیش و کمتر تو چشم بیاد ! سفید و ابیشم بود و خیلی تو چشم بود که بیخیال شدم همین مشکیشو گرفتم
بله شتابش خیلی بالاس فکر کنم در حد پالس 220 یا 200 باشه ! عکسا رو شب میزارم براتون + فاکتور خرید
من الان بیشتر از 50 تا (سرعت ) باهاش نرفتم دوستان میشه راهنمایی کنن واسه اب بندیش و ... ؟راستی یکمم دنده اش بد جا میره ممکنه بخاطر روغن فابریکش باشه ؟
و تایر عقب خیلی به سختی میچرخه چیکارش کنم ؟ احساس میکنم با دیسک یکم درگیره ! فعلا همین مشکلاتو دیدم !
aminrx
05-07-1391, 10:22 بعد از ظهر
سلام بچه ها
مبارک باشه، تضمینی موتور عالی ایه
بیمه چی؟
بیمه نکردین؟
- - - Updated - - -
monazzah ([Only registered and activated users can see links]) مشکیه ، دودیشم بود زیاد حال نکردم باش ! فکر کنم یکم با ابهت تر باشه رنگ مشکیش و کمتر تو چشم بیاد ! سفید و ابیشم بود و خیلی تو چشم بود که بیخیال شدم همین مشکیشو گرفتم
بله شتابش خیلی بالاس فکر کنم در حد پالس 220 یا 200 باشه ! عکسا رو شب میزارم براتون + فاکتور خرید
من الان بیشتر از 50 تا (سرعت ) باهاش نرفتم دوستان میشه راهنمایی کنن واسه اب بندیش و ... ؟راستی یکمم دنده اش بد جا میره ممکنه بخاطر روغن فابریکش باشه ؟
و تایر عقب خیلی به سختی میچرخه چیکارش کنم ؟ احساس میکنم با دیسک یکم درگیره ! فعلا همین مشکلاتو دیدم !
سرعت مهم نیست
دور موتورت بالا نره دوست عزیز
تا 1600 کیلومتر از 4 رد نشه (به نقل از دفترچه QingQi)
تایر مهم نیست ، زنجیر رو شلتر کن، دیسکم آره، کمی گیر میکنه اما خوب میشه زود
dariush
05-07-1391, 10:42 بعد از ظهر
بد نيس يه مدل ديگش هم هس كه زين دو تيكه هس اونم قشنگه.
كيفيتش هم مثل موتوراي ديگه
داداش اون زین 2 تیکه ها دیگه تولید نمیشه الان هم 200 و هم 250 زینش یک تیکه هست
- - - Updated - - -
دوستان میخوام یه موتور 200 روبهتون معرفی کنم که در برابر 200 پیشرو صفره!
(قابل توجه اون دوستم که تازگیا 200 خریده)
کثیر 200 سی سی!!!!
از آشغالیش هرچی بگم کم گفتم
monazzah عزیز، خوشحال باش که پیشرو 200 خریدی چون اگر قیمت این موتور 2100 باشه، موتور تو 4000 میارزه!!!
اینم عکساش
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این موتوره فکر کنم چراغ جلو و کیلومترو راهنماش همون کیلومتره پیشرو پارس هستش
چرا براش تاپیک باز نمیکنی ببینیم چی هستش ؟؟؟
- - - Updated - - -
من میخام این موتور را بخرم . خوب هست ؟
بعد یه مدت به خرج نمیفته؟
فطعاتش هست؟
کیفیتش چطوره؟
شما باید ببینی از موتورت چی می خوای
و با این قیمت موتور هندی نو هم نمیتونی بخری به جز پالس135
که به نظره من همین موتور با این رنج قیمت خوبه
- - - Updated - - -
سلام بچه ها
موتوره شما با بیمه این قیمت شد ؟؟
monazzah
05-07-1391, 10:56 بعد از ظهر
مبارك باشه انشا... چرخش هميشه برات بچرخه
شتابش در حد چيه يعني پالس200 - پالس 220 - آپاچي 180 يا از اينا بشتره
از آپاچی و پالس 200 بیشتره
- - - Updated - - -
دادا تا 150 200 کیلومتر دور موتورت بیشتر از 4 نره
زنجیرتو یکم شل کن
سر 100 تا روغنتو عوض کن
200 تا 500 تا دور موتورتو رد لاین نکن
البته مال من از 9 بیشتر نمی ره دور موتورش
دنده هم کلاجت در چه حالیه شاید میزون نیست
saeid1346
05-07-1391, 11:36 بعد از ظهر
بدون بیمه شد 2850 که بیمه هم 85 خرج داشت برام
حالا انشاالله عصری میرم پیش طرف که برام روغنو عوض کنه مشکلاتشم بهش میگم که فعلا یکم ردیفش کنه برام تا بعد بدم اچار کشی
monazzah ([Only registered and activated users can see links])
روی موتور تا 9 نوشته شما منظورتون تا 4 درسته ؟ پس فکر کنم حداکثر باید 50 الی 70 تا برم !
dariush
05-07-1391, 11:40 بعد از ظهر
حالا انشاالله عصری میرم پیش طرف که برام روغنو عوض کنه مشکلاتشم بهش میگم که فعلا یکم ردیفش کنه برام تا بعد بدم اچار کشی
روی موتور تا 9 نوشته شما منظورتون تا 4 درسته ؟ پس فکر کنم حداکثر باید 50 الی 70 تا برم !
مبارکه موتورون رو واقعا عالی خریدین
دربارهی اون ترمز هم اره فکر کنم دیسکش گیر میکنه که یک پیچ نتظیم داره
aminrx
06-07-1391, 12:48 قبل از ظهر
داداش اون زین 2 تیکه ها دیگه تولید نمیشه الان هم 200 و هم 250 زینش یک تیکه هست
- - - Updated - - -
این موتوره فکر کنم چراغ جلو و کیلومترو راهنماش همون کیلومتره پیشرو پارس هستش
چرا براش تاپیک باز نمیکنی ببینیم چی هستش ؟؟؟
- - - Updated - - -
شما باید ببینی از موتورت چی می خوای
و با این قیمت موتور هندی نو هم نمیتونی بخری به جز پالس135
که به نظره من همین موتور با این رنج قیمت خوبه
منم تایید میکنم
نسبت قیمت به کارایی این موتور فعلا حرف اول رو میزنه، البته 250 سی سیش
- - - Updated - - -
موتوره شما با بیمه این قیمت شد ؟؟
نه دوست عزیز، هیچیش یکی نیست
کیلومتر که کلا متفاوته
البته نمیشه 100 درصد گفت پیشرو بهتره کیلومترش اما کلا فرق دارن
عکسا رو بادقت بیشتری کنار هم ببینید، خودتون متوجه میشید که هیچ قطعه ای یکی نیست
منم تایید میکنم
نسبت قیمت به کارایی این موتور فعلا حرف اول رو میزنه، البته 250 سی سیش
سوال منم هست!
ali_r
06-07-1391, 12:54 قبل از ظهر
دوستان راست میگن پیشرو پارس هی فیوز میپرونه؟؟؟ یا شایعه هست؟؟؟
monazzah
06-07-1391, 12:56 قبل از ظهر
آره دادا منظورم همونه
aminrx
06-07-1391, 01:02 قبل از ظهر
ما هنوز ندیدیم فیوزش کجاست!!!!!!!!
دوتا عکس داشتم، حیفم اومد دوستان نبینن
میذارم
امیدوارم لذت ببرین!
محمد 2335077
06-07-1391, 01:13 قبل از ظهر
سلام به همه منم امروز صبح یه پیشرو پارس 250 گرفتم البته کار کرده
شتابش واقعا عالیه نسبت به خودش و هم کلاساش
2400 باهام در اومد
اولین فرصت عکس میزارم ازش
monazzah
06-07-1391, 01:17 قبل از ظهر
ما هنوز ندیدیم فیوزش کجاست!!!!!!!!
دوتا عکس داشتم، حیفم اومد دوستان نبینن
میذارم
امیدوارم لذت ببرین!
سلام به همه منم امروز صبح یه پیشرو پارس 250 گرفتم البته کار کرده
شتابش واقعا عالیه نسبت به خودش هم کلاساش
2400 باهام در اومد
اولین فرصت عکس میزارم ازش
مبارک جفتتون باشه
مواظب باشید شتابش کار دستتون نده
saeid1346
06-07-1391, 01:33 قبل از ظهر
مبارکتون باشه بچه ها و این دوستمون درست میگه مواظب باشید و حتما از کلاه ایمنی استفاده کنید !
Sadegh.galaxy
06-07-1391, 02:06 قبل از ظهر
تاپ اسپیداین موتورباجی پی اس چقدره؟باکیلومتر خودش چطور؟کیفیت چی؟ارزش خریدداره؟
monazzah
06-07-1391, 02:17 قبل از ظهر
تاپ اسپیداین موتورباجی پی اس چقدره؟باکیلومتر خودش چطور؟کیفیت چی؟ارزش خریدداره؟
مال من هنوز 600 تا بیشتر کار نکرده باهاش 120 تا رفتم دور موتور رو 8 دنده 5
دوستم با 250 خوش 150 تا رو پر کرده با کیلومتر موتور
ارزش خریدم داره
- - - Updated - - -
من که هوز نسوزوندم گوش شیطوون کر
saeid1346
06-07-1391, 04:15 قبل از ظهر
سلام
امروز دوباره رفتم واسه تعویض روغن و یه سری مشکلاتشو به طرف بگم که نبود و میخوام خودم دست به کار بشم و مشکلاتشو حل کنم
1.روغنشو باید عوض کنم
2.زنجیرش خیلی سفت شده
3.تایرش یکم کجه تمایل داره به سمت راست
4.داغ کردن بیش از حد که حدس میزنم مال تنظیم نبودن کاربراتور + عدم تعویض روغن فابریک باشه
فعلا همین مشکلاتو داره اگر دوستان راهنمایی کنند چطوری این مشکلاتو حل کنم ممنون میشم فعلا اولویت کارم تعویض روغنه اگر عکسی دارید ازش بدید ممنون میشم
باتشکر
- - - Updated - - -
راستی وقتی 5 دقیقه با موتور کار میکنم و کلاج رو میگیرم و میخوام دنده رو کم کنم موتور خاموش میکنه و دیگه روشن نمیشه و حتما باید چند دقیقه صبر کنم و بعد دوباره روشنش کنم به نظرتون میشه علتش بخاطر داغی بیش از حد موتور باشه ؟
aminrx
06-07-1391, 05:03 قبل از ظهر
سلام
امروز دوباره رفتم واسه تعویض روغن و یه سری مشکلاتشو به طرف بگم که نبود و میخوام خودم دست به کار بشم و مشکلاتشو حل کنم
1.روغنشو باید عوض کنم
2.زنجیرش خیلی سفت شده
4.داغ کردن بیش از حد که حدس میزنم مال تنظیم نبودن کاربراتور + عدم تعویض روغن فابریک باشه
فعلا همین مشکلاتو داره اگر دوستان راهنمایی کنند چطوری این مشکلاتو حل کنم ممنون میشم فعلا اولویت کارم تعویض روغنه اگر عکسی دارید ازش بدید ممنون میشم
باتشکر
- - - Updated - - -
راستی وقتی 5 دقیقه با موتور کار میکنم و کلاج رو میگیرم و میخوام دنده رو کم کنم موتور خاموش میکنه و دیگه روشن نمیشه و حتما باید چند دقیقه صبر کنم و بعد دوباره روشنش کنم به نظرتون میشه علتش بخاطر داغی بیش از حد موتور باشه ؟
این موتور روغن براش خیلی مهمه
عوض کن، خوبم بریز، بیشتر مشکلاتت حل میشه
monazzah
06-07-1391, 05:20 قبل از ظهر
سلام
1.روغنشو باید عوض کنم
2.زنجیرش خیلی سفت شده
باتشکر
- - - Updated - - -
زنجیرتو بده تعمیرگاه یکم شلش کنه
روغن موتورتو عوض کن موتورتم درست میشه
داغی طبیعیه موتورت نوه
saeid1346
06-07-1391, 05:24 قبل از ظهر
خب دوست عزیز مشکل من اینه که چطوری عوضش کنم کدوم پیچو باید باز کنم ؟
[Only registered and activated users can see links]
همین که روی این عکس نشون داده شده ؟
یه موتور بی کلاج داشتم خودم روغنشو عوض میکردم بعد 1 سال به روغن ریزی افتاده البته روغن تمیز ازش میچکه ، روغن سوزی و .. نداره به نظرتون به چه علت به روغن ریزی افتاده ؟ ممکنه بخاطر تعویض روغن به دست خودم باشه ؟ میترسم همین بلا سر این موتور بیاد!!! و خواهشا در مورد مشکلات دیگه هم راهنمایی کنید باتشکر
monazzah
06-07-1391, 05:33 قبل از ظهر
یه موتور بی کلاج داشتم خودم روغنشو عوض میکردم بعد 1 سال به روغن ریزی افتاده البته روغن تمیز ازش میچکه ، روغن سوزی و .. نداره به نظرتون به چه علت به روغن ریزی افتاده ؟ ممکنه بخاطر تعویض روغن به دست خودم باشه ؟ میترسم همین بلا سر این موتور بیاد!!! و خواهشا در مورد مشکلات دیگه هم راهنمایی کنید باتشکر
دادا ببر تعویض روغنی راحت
من اون بزرگرو باز کردم 5 6 صفحه قبل بچه های 250 توضیح دادند اونجا ببین مثل اینکه فنر داره توش
saeid1346
06-07-1391, 05:45 قبل از ظهر
اره حالا که فکرشو میکنم میبینم ارزش نداره خودمو اذیت کنم ! فردا دوباره میرم تا مغازه داره اینو برام ردیف کنه
راستی تو چند صفحه قبل یکی از بچه ها یکی از این چراغ چشمک زنای پلیسو نصب کرده بود جلوی موتور ! تو شهر ما روی این طرح هارلیا پلیس زیاد دیدم نصب کردن ! میشه یکم توضیح بدید نصبش چطوریه وسوسه شدم یکیشو ردیف کنم برای موتور :4chsmu1:
و میخوام یه دزدگیرم نصب کنم روی موتور بهترین نوعش چیه دوستان ؟
Ali.K
06-07-1391, 06:52 قبل از ظهر
اره حالا که فکرشو میکنم میبینم ارزش نداره خودمو اذیت کنم ! فردا دوباره میرم تا مغازه داره اینو برام ردیف کنه
راستی تو چند صفحه قبل یکی از بچه ها یکی از این چراغ چشمک زنای پلیسو نصب کرده بود جلوی موتور ! تو شهر ما روی این طرح هارلیا پلیس زیاد دیدم نصب کردن ! میشه یکم توضیح بدید نصبش چطوریه وسوسه شدم یکیشو ردیف کنم برای موتور :4chsmu1:
و میخوام یه دزدگیرم نصب کنم روی موتور بهترین نوعش چیه دوستان ؟
سعید جان موتورتو ببر پیش همون آقای رضایی ( دنیای موتور ) مکانیکش خیلی وارده همرو واست ردیف میکنه ( منم موتورمو از اونجا گرفتم ) . شما وقتی که موتورتو گرفتی همون روز اول باید روغنتو عوض میکردی. روغن اول رو یه 50 یک لیتری بریز اگه گلد اسپیدی بریزی بهتره قیمتشم حدود 5 تومنه ، بعدش 10-15 روز بعد دوباره عوض کن و بعد از اون دو ماه دیگه عوض کن. الانم که موتورت نو هستش به هیچ وجه بنزین سوپر نزن چون سر سیلندر میسوزونه
در مورد دزدگیر به نظرم نذاری بهتره چون سیستم برق کشی موتورت به هم میریزه ولی اگه میخوای بذاری مارک لیزر بد نیست
saeid1346
06-07-1391, 09:23 قبل از ظهر
Ali.K ([Only registered and activated users can see links])
جدی ؟ متاسفانه من 4 لیتر سوپر ریختم توش صلاح میدونی خالیش کنم ؟!
ali_r
06-07-1391, 09:26 قبل از ظهر
به نظر من تا اب بندی تموم نشده سوپر نزن اینو یه تعمیرکار بهم گفته
assassins09151200
06-07-1391, 09:58 قبل از ظهر
اول پینو از سر تیزش بده بره بالا بعد فنر بعدشم که پیچ
- - - Updated - - -
روغنی که از اول تو موتوره رو نباید زودتر از 120 کیلومتر کارکرد عوض کرد چون روغن اولیه نسبت به روغن تو بازار شل تره و چون انجین اول کمی صفت کار میکنه باید روغن اولیه توش باشه بعد 150 کیلومتر عوض کن بعدش 500 کیلومتر بعدشم 1000 تا عوض کن و از این به بعد هر هزار تا یه روغن 4 لیتری بهران تکتاز 20w50 بگیر از همه بهتره دزد گیر هم مارک لیزر طلایی خوبه اگه گیرت بیاد
- - - Updated - - -
لازم نیست خالیش کنی با 4 لیتر مشکل پیش نمیاد سوپر هم بنزینه نفت که نیست که مشکل درست کنه اگه با بنزین معمولی قاطی باشه اشکال نداره
- - - Updated - - -
سعید روغنشو تا 150 کیلومتر عوض نکنی روغن شل توش میریزن که موتور راحت تر کار کنه اولش
- - - Updated - - -
برای تعویض روغن هم پیچ زیر اگزوز باز کن اچار 21 میخوره کناریشو باز نکنی وقتی هم روغن عوض کردی پیچو زیاد صفت نکن تا اون اندازه ای صفت کن که مطمعن شی روغن نمیده
saeid1346
06-07-1391, 10:46 قبل از ظهر
دوستان اینم تصاویر ببخشید کیفیت پایینه
monazzah
06-07-1391, 05:32 بعد از ظهر
بنزین سوپر زدی مشکل نداره
دزدگیرو بیخیال شد یک قفل و زنجیر ضد برش بخر واسش
تو یک دور موتور ثابت هم رانندگی نکن
Ali.K
06-07-1391, 07:11 بعد از ظهر
نه حالا 4 لیتر زیاد نیست اشکال نداره ولی فعلا تا آب بندی نزن چون سوپر انرژی بیشتری آزاد میکنه و چون هنوز سیلندرت قطعاتش فیکس نشده بهش فشار وارد میشه و بیش از حد ساییده میشه.
داداش به جای دزد گیر یه قفل دیسک بگیر خیلی هم کاراییش بیشتر از دزدگیره. قفله رو به دیسک میزنن آلارم هم داره که اگه خبری شد به ریموتت آلارم میده. فقط من اصفهان دنبالش نرفتم که ببینم هست یا نه ولی به احتمال زیاد هست توی سروش
- - - Updated - - -
assassins09151200 ([Only registered and activated users can see links])
داداش روغن دوم رو باید کی عوض کرد؟ روی چند کیلومتر؟ من موتورمو که رو 100 رفت روغن اولشو عوض کردم حالا دومیو رو چند عوض کنم؟
monazzah
06-07-1391, 07:38 بعد از ظهر
نه حالا 4 لیتر زیاد نیست اشکال نداره ولی فعلا تا آب بندی نزن چون سوپر انرژی بیشتری آزاد میکنه و چون هنوز سیلندرت قطعاتش فیکس نشده بهش فشار وارد میشه و بیش از حد ساییده میشه.
داداش به جای دزد گیر یه قفل دیسک بگیر خیلی هم کاراییش بیشتر از دزدگیره. قفله رو به دیسک میزنن آلارم هم داره که اگه خبری شد به ریموتت آلارم میده. فقط من اصفهان دنبالش نرفتم که ببینم هست یا نه ولی به احتمال زیاد هست توی سروش
- - - Updated - - -
داداش روغن دوم رو باید کی عوض کرد؟ روی چند کیلومتر؟ من موتورمو که رو 100 رفت روغن اولشو عوض کردم حالا دومیو رو چند عوض کنم؟
من دیروز تو 600 تا عوضش کردم
شماهم بین 500 تا 600 عوضش کن
بعدی رو تو 1000 تا عوض می کنم
من که تو 200 کیلومتر باکشو پر بنزین سوپر کردم
اینم دوستان دیشب جاتون خالی :
23261
monazzah
06-07-1391, 09:25 بعد از ظهر
دوستان تاپ اسپید زده شد توسط یکی از دوستان آقا مرتضی تو وکیل آباد 140 تا
محمد 2335077
06-07-1391, 09:29 بعد از ظهر
23334233232334523346
monazzah
06-07-1391, 09:54 بعد از ظهر
23334233232334523346
مبارکه دادا بپای هم پیر بشین
saeid1346
06-07-1391, 10:00 بعد از ظهر
سلام دوستان
رفتم دم مغازه واسه تعویض روغن طرف گفت من حالشو ندارم عوض کنم برات برو بده یه تعویض روغنی برات عوض کنه !!!!
حالا به نظرتون صلاح میدونید برم پیش یه تعویض روغنی تا روغنشو عوض کنه ؟ یا نه خودم عوض کنم !؟
محمد 2335077
06-07-1391, 10:25 بعد از ظهر
متشکرم monazzah جان انشا اله 250 بگیری
- - - Updated - - -
سلام دوستان
رفتم دم مغازه واسه تعویض روغن طرف گفت من حالشو ندارم عوض کنم برات برو بده یه تعویض روغنی برات عوض کنه !!!!
حالا به نظرتون صلاح میدونید برم پیش یه تعویض روغنی تا روغنشو عوض کنه ؟ یا نه خودم عوض کنم !؟
ببر پیش تعویض روغنی یا تعمیر گاه موتور خیلی بهتره
monazzah
06-07-1391, 10:35 بعد از ظهر
سلام دوستان
بده تعویض روغن
متشکرم monazzah جان انشا اله 250 بگیری
ممنون دادا
assassins09151200
07-07-1391, 12:11 قبل از ظهر
- - - Updated - - -
[/QUOTE]
بعدش رو 500 بعدشم رو 1000 بعدشم رو 2000 3000 4000
saeid1346
07-07-1391, 04:19 قبل از ظهر
سلام بچه ها روغنو عوض کردم + تایر عقب خیلی سخت تکون میخورد که یکم زنجیرو شل کرد و صافش کرد الان موتور خیلی بهتر کار میکنه شتابشم دو برابر شده
فقط الان مشکلات زیر رو دارم
1.خلاص کردن دنده به سختی انجام میشه کلا دنده جا زدن مشکل داره ، انگار اون میله باریک دنده به کنار موتور گیر میکنه تو عکس 1 نشون دادم فکر کنم باهاش درگیره ولی وقتی موتورو خاموش میکنم و دنده ها رو عوض میکنم مشکلی نداره
2.نور موتور خیلی کمه یه جورایی جلوی موتور نمیوفته یعنی نوری که جلوی موتور میوفته خیلی کمه انگار نور بالاس ، ولی نور بالاش عالیه
3.یه جعبه عقب موتوره تو عکس شماره دو نشون دادم این دقیقا مال چیه
4.زنجیر خیلی شل نیست تقریبا سفته همین میزان کافیه براش ؟
5.و یه چیزی امروز تقریبا 5 الی 10 کیلومتر با ساسات کشیده باهاش رانندگی کردم ممکنه براش مشکلی پیش بیاد حواسم نبود ساساتو برگردونم عقب
فعلا همین مشکلاتو دارم
اینم عکسا
عکس 1 :
عکس 2 :
ممنون میشم راهنماییم کنید
monazzah
07-07-1391, 04:24 قبل از ظهر
سلام بچه ها روغنو عوض کردم + تایر عقب خیلی سخت تکون میخورد که یکم زنجیرو شل کرد و صافش کرد الان موتور خیلی بهتر کار میکنه شتابشم دو برابر شده
فقط الان مشکلات زیر رو دارم
1.خلاص کردن دنده به سختی انجام میشه کلا دنده جا زدن مشکل داره ، انگار اون میله باریک دنده به کنار موتور گیر میکنه تو عکس 1 نشون دادم فکر کنم باهاش درگیره ولی وقتی موتورو خاموش میکنم و دنده ها رو عوض میکنم مشکلی نداره
2.نور موتور خیلی کمه یه جورایی جلوی موتور نمیوفته یعنی نوری که جلوی موتور میوفته خیلی کمه انگار نور بالاس ، ولی نور بالاش عالیه
4.زنجیر خیلی شل نیست تقریبا سفته همین میزان کافیه براش ؟
5.و یه چیزی امروز تقریبا 5 الی 10 کیلومتر با ساسات کشیده باهاش رانندگی کردم ممکنه براش مشکلی پیش بیاد حواسم نبود ساساتو برگردونم عقب
فعلا همین مشکلاتو دارم
اینم عکسا
عکس 1 :
عکس 2 :
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام اون میله هرو می تونی کاری کنی از موتور جداشه؟؟؟
دونی رو که عقبه منم نمی دونم واسه چیه
زنجیرتم شل کن جوری که 1 سنات جای بازی داشته باشه
saeid1346
07-07-1391, 04:34 قبل از ظهر
اون میله که مال دنده اس اما دقیقا به کنار جک موتور کیر میکنه یکم میماله بهش اگر شد تو صبح عکس میندازم تا بهتر بفهمی قضیه رو
monazzah
07-07-1391, 04:41 قبل از ظهر
اون میله که مال دنده اس اما دقیقا به کنار جک موتور کیر میکنه یکم میماله بهش اگر شد تو صبح عکس میندازم تا بهتر بفهمی قضیه رو
الان رو موتور خودم نگاه کردم
مال من نیم سانتی فاصله داره ببین می تونی از رو پیش تنظیماش جابجاش کنی
saeid1346
07-07-1391, 04:54 قبل از ظهر
پس مشکل از همینجاست اره باید پیچ هاش شل بشن ولی نمیدونم چطوری بهش فاصله بدم !
میشه یه عکس از این میله روی موتور خودت برام بگیری شرمنده اگر زحمتی نیست برات
- - - Updated - - -
راستی کسی از دوستان جواب این دوتا سوالو میدونه ؟
2.نور موتور خیلی کمه یه جورایی جلوی موتور نمیوفته یعنی نوری که جلوی موتور میوفته خیلی کمه انگار نور بالاس ، ولی نور بالاش عالیه علتش چیه ؟ مال شما هم اینطوریه ؟
assassins09151200
07-07-1391, 05:41 قبل از ظهر
برا نور موتور 2 تا پیچ کنار کله چراغ باز کن کله چراغو سرشو بیار رو به پایین بعدشم پیچارو صفت کن بعدشم دیشب گفتم تا 120 تا روغن عوض نکن باز عوض کردی
monazzah
07-07-1391, 06:06 قبل از ظهر
پس مشکل از همینجاست اره باید پیچ هاش شل بشن ولی نمیدونم چطوری بهش فاصله بدم !
میشه یه عکس از این میله روی موتور خودت برام بگیری شرمنده اگر زحمتی نیست برات
- - - Updated - - -
راستی کسی از دوستان جواب این دوتا سوالو میدونه ؟
2.نور موتور خیلی کمه یه جورایی جلوی موتور نمیوفته یعنی نوری که جلوی موتور میوفته خیلی کمه انگار نور بالاس ، ولی نور بالاش عالیه علتش چیه ؟ مال شما هم اینطوریه ؟
بیا دادا:
23464
23465
saeid1346
07-07-1391, 09:22 قبل از ظهر
داداش موتور 30 تا کارکرد اصلا رمق کار نداشت روغن که عوض شد یکم شتاب و سرعتش بهتر شد ! بازم ببخشید داداش
ممنون فهمیدم باید چیکارش کنم پیچشو باید یکم شل کنم و بکشمش بیرون فکر کنم مثل همین موتور بی کلاجم باشه !
راستی اون جعبه عقب مال چیه ؟ کسی از دوستان میدونه ؟
و یه چیز دیگه خیلی حال کردم باش یه دکمه روی دسته چپ موتور داره خیلی باحال میشه باش نور بالا زد :4chsmu1:
---------- Post added at ۰۹:۲۲ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۰۸:۴۹ قبل از ظهر ----------
راستی جواب این سوالمم بدید ممنون میشم
5.و یه چیزی امروز تقریبا 5 الی 20 کیلومتر با ساسات کشیده باهاش رانندگی کردم ممکنه براش مشکلی پیش بیاد حواسم نبود ساساتو برگردونم عقب
Ali.K
07-07-1391, 07:01 بعد از ظهر
- - - updated - - -
بعدش رو 500 بعدشم رو 1000 بعدشم رو 2000 3000 4000[/quote]
ممنون داداش
- - - Updated - - -
داداش موتور 30 تا کارکرد اصلا رمق کار نداشت روغن که عوض شد یکم شتاب و سرعتش بهتر شد ! بازم ببخشید داداش
ممنون فهمیدم باید چیکارش کنم پیچشو باید یکم شل کنم و بکشمش بیرون فکر کنم مثل همین موتور بی کلاجم باشه !
راستی اون جعبه عقب مال چیه ؟ کسی از دوستان میدونه ؟
و یه چیز دیگه خیلی حال کردم باش یه دکمه روی دسته چپ موتور داره خیلی باحال میشه باش نور بالا زد :4chsmu1:
---------- Post added at ۰۹:۲۲ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۰۸:۴۹ قبل از ظهر ----------
5.و یه چیزی امروز تقریبا 5 الی 20 کیلومتر با ساسات کشیده باهاش رانندگی کردم ممکنه براش مشکلی پیش بیاد حواسم نبود ساساتو برگردونم عقب
داداش عکست زیاد مشخص نیست ولی اونطور که حدس میزنم روی موتور خودمم هست فکر کنم روغن ترمز عقبته. توش مایع هست؟ اگه مایع داره و نشان گر H و L داره، مال روغن ترمز عقبه و همیشه حواست بهش باشه
در مورد ساسات هم نه مشکلی نداره که رفتی چون ساسات دور موتور رو میاره پایین تا زمانی که زمستونه و هوا خیلی سرده برای روشن کردن باید ساساتو خوابوند تا راحت روشن شه ، الان معمولا اگه ساساتو بکشی موتورت خاموش میشه ولی حالا مشکلی نداره فقط دور موتورتو آورده پایین
saeid1346
07-07-1391, 09:23 بعد از ظهر
تشکر بابت پاسخ
بله توش یه مایع است باید خودم روغنشو عوض کنم ؟
و در مورد تعویض روغن یه سوالی داشتم
دیروز که دادم یارو برام تعویض روغنو انجام داد اصلا اون فنر و یه مهره دیگه بیرون نیومد فقط پیچو باز کرد !!! علتش چی بوده که نیوفتاده بیرون ؟ ممکنه افتاده باشه بیرون و طرف نفهمیده باشه !؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
monazzah
07-07-1391, 11:58 بعد از ظهر
سلام نه کاری نمیشه زیاد جوش نزن مصرفت میره بالاتر
- - - Updated - - -
تشکر بابت پاسخ
بله توش یه مایع است باید خودم روغنشو عوض کنم ؟
و در مورد تعویض روغن یه سوالی داشتم
دیروز که دادم یارو برام تعویض روغنو انجام داد اصلا اون فنر و یه مهره دیگه بیرون نیومد فقط پیچو باز کرد !!! علتش چی بوده که نیوفتاده بیرون ؟ ممکنه افتاده باشه بیرون و طرف نفهمیده باشه !؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
دادا اون روغن ترمز عقبه اه کم کرد بریز سرش
اگه اون پیچ دیگه رو باز میکزدی فنر ازش میو مد بیرون
زنجیر عقبتو شل کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مصرف بنزین من تو 100 کیلومتر 2/5
saeid1346
08-07-1391, 12:04 قبل از ظهر
اره زنجیرو یکم شلتر کرد خیلی سفت بود در حدی که نیم سانت جای بازی داشته باشه گفتم بهش یکم سفت نیست گفت نه همین مقدار برای این موتور کافیه !
و فکر کنم مصرف بنزنینش یکم بالا باشه شاید کاربراتش تنظیم نیست !
ولی یه چیزی رو بعد سه ماه جستجو در مورد موتور فهمیدم : یه موتوری رو باید بخری که تو بورس باشه همین و بس ! خیلی دلم میخواست طرح هارلی بخرم ولی اصلا تو بورس نیست و فقط یک نوعش هست اونم اونجر حالا شاید دوماه دیگه یکی از این موتورای مزایده ای راهنمایی رانندگی رو خریدم البته اگر ارزون بود !
monazzah
08-07-1391, 02:16 قبل از ظهر
بچه ها نظرتون در مورد گارد واسه موتور چیه؟؟؟
Ali.K
08-07-1391, 03:55 قبل از ظهر
اره زنجیرو یکم شلتر کرد خیلی سفت بود در حدی که نیم سانت جای بازی داشته باشه گفتم بهش یکم سفت نیست گفت نه همین مقدار برای این موتور کافیه !
و فکر کنم مصرف بنزنینش یکم بالا باشه شاید کاربراتش تنظیم نیست !
ولی یه چیزی رو بعد سه ماه جستجو در مورد موتور فهمیدم : یه موتوری رو باید بخری که تو بورس باشه همین و بس ! خیلی دلم میخواست طرح هارلی بخرم ولی اصلا تو بورس نیست و فقط یک نوعش هست اونم اونجر حالا شاید دوماه دیگه یکی از این موتورای مزایده ای راهنمایی رانندگی رو خریدم البته اگر ارزون بود !
آره داداش موتور توی بورس خیلی به نفعه الان همون طرح هارلی یه مشکلی پیش بیاد براش، کی میتونه درستش کنه؟ قطعاتشم که نیستو خریدارم نداره! :297:
راستی اون روغن ترمز هم نیازی به عوض کردن نیست فقط شما حواست باشه کم نشه که اگه کم باشه ترمزت نمیگیره، هر چی مایع به H نزدیکتر باشه بهتره.نذار از L بیاد پایین تر. ترمز جلوتم داره حواست به اونم باشه. مال موتور من که مخزنش رو فرمونه مال پیشرو رو نمیدونم
مصرف بنزین این موترا هم به نسبت بی کلاجی که داشتی بالاست حداقلش به خاطر اینکه 250 سی سیه :acigar:
saeid1346
08-07-1391, 07:41 قبل از ظهر
مرسی بابت پاسخ
مقدارشو دقیق نمیدونم چقدر باید باشه اما یکم روغن تهش بود و اون H و L خبری نبود
بچه ها دوتا سوال
یکی این که چه گاردی رو میشه روی این موتورا بست ؟ یکم امنیتش رو میخوام ارتقا بدم البته نمیخوام از قیافه بیوفته
و یکی دیگه در مورد تعویض روغن من چک کردم اون پیچی که مال تعویض روغنه رو طرف برام باز کرد ولی خبری از فنر و .. و اینا نبود یعنی پیچو باز کرد و روغنو تخلیه کرد فنر و اون انگشتی رو در نیاورد !!!
---------- Post added at ۰۷:۴۱ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۰۶:۴۵ قبل از ظهر ----------
راستی monazzah ([Only registered and activated users can see links])
اون میله که گیر میکرد به کنار موتور رو نشد درستش کنم فکر کنم باید با سمباده یا اره اهن بری یکم براش جا باز کنم !!!
monazzah
08-07-1391, 05:42 بعد از ظهر
مرسی بابت پاسخ
مقدارشو دقیق نمیدونم چقدر باید باشه اما یکم روغن تهش بود و اون H و L خبری نبود
بچه ها دوتا سوال
یکی این که چه گاردی رو میشه روی این موتورا بست ؟ یکم امنیتش رو میخوام ارتقا بدم البته نمیخوام از قیافه بیوفته
و یکی دیگه در مورد تعویض روغن من چک کردم اون پیچی که مال تعویض روغنه رو طرف برام باز کرد ولی خبری از فنر و .. و اینا نبود یعنی پیچو باز کرد و روغنو تخلیه کرد فنر و اون انگشتی رو در نیاورد !!!
---------- Post added at ۰۷:۴۱ قبل از ظهر ---------- Previous post was at ۰۶:۴۵ قبل از ظهر ----------
راستی monazzah ([Only registered and activated users can see links])
اون میله که گیر میکرد به کنار موتور رو نشد درستش کنم فکر کنم باید با سمباده یا اره اهن بری یکم براش جا باز کنم !!!
میزان روغن و صبح وقتی موتور سرده و توی یک جای صاف نگاه کن
ببرش همونجایی که خریدی تا میله رو واست درست کنه
محمد موتور
08-07-1391, 06:19 بعد از ظهر
آقا يه نفر بيا اين تاپ اسپد 250 رو با gps بگيره
دستتون درد نكنه
monazzah
08-07-1391, 06:36 بعد از ظهر
دستتون درد نكنه
شما هم گیر دادیا :
250 آقا مصطفی 150 تا
200 من 140 تا
Ali.K
09-07-1391, 04:52 قبل از ظهر
دستتون درد نكنه
داداش جی پی اس فرقی با صفحه کیلومتر نداره فوقش ده تا بالا پایین داره اونم به خاطر تاخیر در send و receive هستش
realshobini
09-07-1391, 06:16 قبل از ظهر
سلام.یه سوال داشتم.من دانشجو هستم و هفته ای 2 بار مسافت 100 kmرو طی میکنم این موتور توانایی این رو داره؟ راحتیش چطوره؟
saeid1346
09-07-1391, 06:47 قبل از ظهر
سلام
تا امروز 50 تا با موتور رفتم و دور موتور زیر 4 هزار ! مشکل دنده جا زدن تقریبا داره حل میشه فقط امروز وقتی موتورو پارک کردم دیدم یه قطره روغن از موتور چکیده وقتی زیر موتورو نگاه کردم دیدم از اون قسمت سمت چپ دنده یکم روغن زده بیرون به نظرتون علتش چیه ؟
و دوتا سوال دیگه
1.روغن ترمز عقب رو باید از کجا گیر بیارم ؟ چه نوع روغنی میخواد ؟
2.اون فنر و انگشتی واسه تعویض روغن به چه دردی میخوره ؟
monazzah
09-07-1391, 05:06 بعد از ظهر
سلام.یه سوال داشتم.من دانشجو هستم و هفته ای 2 بار مسافت 100 kmرو طی میکنم این موتور توانایی این رو داره؟ راحتیش چطوره؟
دادا فحش دادی من موتور 31/06 خریدم الان 1050 کیلومتر باهاش راه رفتم
- - - Updated - - -
سلام
تا امروز 50 تا با موتور رفتم و دور موتور زیر 4 هزار ! مشکل دنده جا زدن تقریبا داره حل میشه فقط امروز وقتی موتورو پارک کردم دیدم یه قطره روغن از موتور چکیده وقتی زیر موتورو نگاه کردم دیدم از اون قسمت سمت چپ دنده یکم روغن زده بیرون به نظرتون علتش چیه ؟
و دوتا سوال دیگه
1.روغن ترمز عقب رو باید از کجا گیر بیارم ؟ چه نوع روغنی میخواد ؟
2.اون فنر و انگشتی واسه تعویض روغن به چه دردی میخوره ؟
1- روغن ترمز بریز همون قوطی زردای فومن
2- نمی دونم
وسواس نداشه باش
realshobini
09-07-1391, 08:00 بعد از ظهر
راحتیش چطوره؟ زین دو تیکه هنوز تولید میشه؟
monazzah
09-07-1391, 10:02 بعد از ظهر
راحتیش چطوره؟ زین دو تیکه هنوز تولید میشه؟
صندلیش یک تیکست
راحتیشم خوبه بستگی داره از نظر شما راحتی چی باشه
realshobini
09-07-1391, 10:15 بعد از ظهر
من از دو تیکه خوشم میاد.منظور از راحتی لرزش تو سرعت بالاست .راستی تاپ اسپیدش چنده؟
monazzah
10-07-1391, 12:58 قبل از ظهر
من از دو تیکه خوشم میاد.منظور از راحتی لرزش تو سرعت بالاست .راستی تاپ اسپیدش چنده؟
می تونی خودتون دو تیکش بکنین
لرزش نداره وزنش زیاده
250 بچه ها 150
realshobini
10-07-1391, 01:25 قبل از ظهر
می تونی خودتون دو تیکش بکنین
لرزش نداره وزنش زیاده
250 بچه ها 150
هزینش چقدر میشه؟
monazzah
10-07-1391, 01:58 قبل از ظهر
هزینش چقدر میشه؟
نمی دونم دادا شما اول موتور بخر بعد فکر زینش باش به نظر من که یک تیکشم خوشگله
saeid1346
10-07-1391, 04:23 قبل از ظهر
اخه مگه میشه وسواس نداشته باشم :d
بگذریم اقا یکی به من بگه اون فنر و انگشتی زیر موتور که برای تعویض روغن به کار میره برای چیه ؟؟؟؟
راستی خدا خیرش بده اونی که این ترمزای دیسکی رو برای این موتور درست کرده خیلی خوب میگیره مخصوصا ترمز جلوش دودیسکه !!!
monazzah
10-07-1391, 04:31 قبل از ظهر
اخه مگه میشه وسواس نداشته باشم :d
بگذریم اقا یکی به من بگه اون فنر و انگشتی زیر موتور که برای تعویض روغن به کار میره برای چیه ؟؟؟؟
راستی خدا خیرش بده اونی که این ترمزای دیسکی رو برای این موتور درست کرده خیلی خوب میگیره مخصوصا ترمز جلوش دودیسکه !!!
بابا وسواس
منم نمی دونم واسه چیه
آره موتور منم با اینکه 200 اما جلوش دو دیسکه واقعا عالیه ترمز بندیش
saeid1346
10-07-1391, 09:41 قبل از ظهر
بابا وسواس
منم نمی دونم واسه چیه
آره موتور منم با اینکه 200 اما جلوش دو دیسکه واقعا عالیه ترمز بندیش
فردا حتما باید برم روغن ترمز موتور درستش کنم خیلی کمه و ترمز عقبش درست و حسابی نمیگیره ! راستی بچه ها کسی میدونه روغن ترمز جلوی موتور کجاست ؟
shahram_sis
10-07-1391, 09:53 قبل از ظهر
دوست عزیز اون پیچو نباید باز کنی.مال دنده موتوره.برا روغن باید اون پیچ که تو گودیه باز کرد
روغن ترمز جلو روی فرمون بقل دسته ترمز تو قاب فلزیه مشکیه
monazzah
11-07-1391, 02:18 قبل از ظهر
سیتم تعویض روغن موتور خودم در کیلومتر های زیر:
1- 130
2- 600
3- 1100
از این به بعد هر 1000 کیلومتر
روغنم بهران رخش می ریزم
MPCO
11-07-1391, 04:21 قبل از ظهر
دوستان گل
یک دستگا پیشرو 200 مدل 90 به رنگ مشکی مات به فروش می رسد،دوستان خریدار به [Only registered and activated users can see links] مراجعه کنند
saeid1346
11-07-1391, 04:31 قبل از ظهر
سلام امروز با موتور رفتم دانشگاه و برگشتم تو ترافیک پدرمو در اورد ولی وقتی خلوت میشد از خجالتم در میومد :ی
به هر حال باید مسیر خلوت تری رو انتخاب کنم فقط تنها مشکلی که دیدم بد جا رفتن دنده ها بود !
monazzah
11-07-1391, 04:50 قبل از ظهر
سلام امروز با موتور رفتم دانشگاه و برگشتم تو ترافیک پدرمو در اورد ولی وقتی خلوت میشد از خجالتم در میومد :ی
به هر حال باید مسیر خلوت تری رو انتخاب کنم فقط تنها مشکلی که دیدم بد جا رفتن دنده ها بود !
واسه دنده هاش ببرش همون جایی که خریدی
آره چون سنگینه تو ترافیک اذیتت می کنه
saeid1346
11-07-1391, 05:58 قبل از ظهر
راستی بچه ها موتور تو سرعت 60 به بالا یه تکونایی میخورد ممکنه علتش ناهمواری های جاده باشه ؟
hossein_cbr
11-07-1391, 06:35 قبل از ظهر
دیروز یه پیشروپارس 250 مشکی با کارکرد بسیار کم اینجا(برازجان،استان بوشهر)فروخته شد 2300000
دوستان صفر این موتور قیمتش چنده؟
saeid1346
11-07-1391, 07:57 قبل از ظهر
hossein_cbr ([Only registered and activated users can see links])
3 تومن به بالا باید باشه !
داشتم پست های قبل رو مطالعه میکردم دیدم بعضی ها گفتن این موتور به درد نمیخوره و لشه و ... !!!
ولی یه چیزی به نظرتون چرا لشه ؟ علتش خیلی واضحه : وقتی میاید میزنید تو سر جنس ایرانی ، خرید نمیکنید ازش ، میرید پالس میخرید خب مشخصه خط تولید طرف میخوابه و بعدشم جمع میشه بعد میگن چرا کیفیت نداره موتورای ایرانی !!! من حدود 5 تا از بهترین طرح های تولید شده داخل رو سراغ دارم که الان خط تولیدشون متوقف شده یکیشون جترو هارلی 200 سی سی موتور خیلی عالی نبود ولی با توجه به قیمتش خیلی بهتر از اونجر بود ! الان فکر میکنید موتورای هندی رو به غیر از خود هند و ایران کدوم کشورا استفاده میکنن ؟؟؟؟؟؟
یکم به فکر خودمون باشیم !
monazzah
11-07-1391, 05:52 بعد از ظهر
راستی بچه ها موتور تو سرعت 60 به بالا یه تکونایی میخورد ممکنه علتش ناهمواری های جاده باشه ؟
دادا طبیعیه آچارکشی بشه خوب میشه
دیروز یه پیشروپارس 250 مشکی با کارکرد بسیار کم اینجا(برازجان،استان بوشهر)فروخته شد 2300000
تهران بچه ها گفتند شده 3 ملیون
- - - Updated - - -
hossein_cbr ([Only registered and activated users can see links])
3 تومن به بالا باید باشه !
داشتم پست های قبل رو مطالعه میکردم دیدم بعضی ها گفتن این موتور به درد نمیخوره و لشه و ... !!!
ولی یه چیزی به نظرتون چرا لشه ؟ علتش خیلی واضحه : وقتی میاید میزنید تو سر جنس ایرانی ، خرید نمیکنید ازش ، میرید پالس میخرید خب مشخصه خط تولید طرف میخوابه و بعدشم جمع میشه بعد میگن چرا کیفیت نداره موتورای ایرانی !!! من حدود 5 تا از بهترین طرح های تولید شده داخل رو سراغ دارم که الان خط تولیدشون متوقف شده یکیشون جترو هارلی 200 سی سی موتور خیلی عالی نبود ولی با توجه به قیمتش خیلی بهتر از اونجر بود ! الان فکر میکنید موتورای هندی رو به غیر از خود هند و ایران کدوم کشورا استفاده میکنن ؟؟؟؟؟؟
یکم به فکر خودمون باشیم !
آقا لش آقا تنبل ؟آقا ایرانییییییییی
دادا حیف پول
واسه من می دونی چیش مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟
تیپش خداییش عالیه هرجا وای میستی ملت خیره موتورن فکشون می افته
دیروز رفتم دانشگاه دوستم واسش انتخاب واحد کنم اومدم بیرون دیدم بروبچ ریختن دورش :gigglesmile:
aminrx
11-07-1391, 07:22 بعد از ظهر
قیمت الان صفر یزد 3150 (91/7/11)
فرزاد شاه گل
11-07-1391, 08:34 بعد از ظهر
اصفهان صفر این موتور 3500 هست
saeid1346
12-07-1391, 06:04 قبل از ظهر
دوستان خواهشا از ارسال قیمت این موتور در تایپیک پرهیز کنید ممنون میشم !
اگر میخواید قیمتو اعلام کنید توی تایپیک مربوطه " [Only registered and activated users can see links] " اعلام کنید !
اینجا تایپیک معرفی این موتوره و بررسی مشکلات احتمالی ، نه اعلام قیمت هایی که برای داغ کردن بازاره
محمد 2335077
12-07-1391, 08:33 قبل از ظهر
سلام بچه ها کسی فکری برای داغ کردن انجین نکرده
aminrx
12-07-1391, 08:43 قبل از ظهر
دوستان خواهشا از ارسال قیمت این موتور در تایپیک پرهیز کنید ممنون میشم !
اگر میخواید قیمتو اعلام کنید توی تایپیک مربوطه " [Only registered and activated users can see links] " اعلام کنید !
اینجا تایپیک معرفی این موتوره و بررسی مشکلات احتمالی ، نه اعلام قیمت هایی که برای داغ کردن بازاره
دوست عزیز
حق کاملا با شماست اما دوستانی که قیمت دادن هیچ کدوم بنگاه دار نیستن که
هدف داغ کردن بازار نیست، بازار الان متاسفانه نیازی به داغ کردن نداره!
هرکی این تاپیک رومیخونه و فکر خرید این موتور به سرش میزنه اولین چیزی که میخواد بدونه قیمتشه
ما برای کمک به اون افراد مینویسیم
با این حال چشم، دیگه تکرار نمیشه
saeid1346
12-07-1391, 09:04 قبل از ظهر
دوست عزیز
حق کاملا با شماست اما دوستانی که قیمت دادن هیچ کدوم بنگاه دار نیستن که
هدف داغ کردن بازار نیست، بازار الان متاسفانه نیازی به داغ کردن نداره!
هرکی این تاپیک رومیخونه و فکر خرید این موتور به سرش میزنه اولین چیزی که میخواد بدونه قیمتشه
ما برای کمک به اون افراد مینویسیم
با این حال چشم، دیگه تکرار نمیشه
میدونم داداش ! ممنون از همکاریت
محمد 2335077 ([Only registered and activated users can see links])
موتور چنتا کارکرده ؟ از منم این مشکلو داره ولی مال صفر بودن موتوره و یه چیزی به نظرتون نیاز به خنک کننده ای چیزی نداره ؟
monazzah
12-07-1391, 04:56 بعد از ظهر
میدونم داداش ! ممنون از همکاریت
محمد 2335077 ([Only registered and activated users can see links])
موتور چنتا کارکرده ؟ از منم این مشکلو داره ولی مال صفر بودن موتوره و یه چیزی به نظرتون نیاز به خنک کننده ای چیزی نداره ؟
دادا موتورت نوه نیازی نداره خوب میشه
---------- Post added at ۰۴:۵۴ بعد از ظهر ---------- Previous post was at ۰۴:۱۲ بعد از ظهر ----------
اینم مشخصات فنی پیشرو پارس 200 از تو سایت سازنده اصلیش :
اینم لینکش:
length*width*height:
2035×740×1105
Starter system:
Electric
Fuel efficiency(ml):
2.1
Displacement(ml):
199
Maximum engine power kw(r/min):
11.5/7500
Fuel capacity(L):
22
Wheelbase(mm):
1410
Dry mass(kg):
165
Ground clearance(mm):
190
Tyre(F/R):
110/70-17 140/70-17
Brake(F/R):
Disc/Disc
Clutch(F/R):
Wet multiple plate
Drive system:
Chain drive
Maximum Torque(N.m/rpm):
14.5/6000
Engine Type:
1-cylinder,4-stroke,air-cooled
Max Speed(km/h):
100
- - - Updated - - -
اینم مشخصات 250:
منبع:
length*width*height:
2035×740×1105
Starter system:
Electric
Fuel efficiency(ml):
2.3
Displacement(ml):
249
Maximum engine power kw(r/min):
15.4/7500
Fuel capacity(L):
22
Wheelbase(mm):
1410
Dry mass(kg):
170
Ground clearance(mm):
190
Tyre(F/R):
110/70-17 140/70-17
Brake(F/R):
Disc/Disc
Clutch(F/R):
Wet multiple plate
Drive system:
Chain drive
Maximum Torque(N.m/rpm):
19.5/6000
Engine Type:
1-cylinder,4-stroke,air-cooled
Max Speed(km/h):
110
saeid1346
12-07-1391, 08:22 بعد از ظهر
دوستان یه سوال
این دور موتور من فکر کنم مشکل داره وقتی زیاد گاز نمیدم روی صفره و وقتی گازو تا ته میگیرم میره بالا علتش چیه !؟
monazzah
12-07-1391, 10:11 بعد از ظهر
دوستان یه سوال
این دور موتور من فکر کنم مشکل داره وقتی زیاد گاز نمیدم روی صفره و وقتی گازو تا ته میگیرم میره بالا علتش چیه !؟
دادا دور موتور منم همین طوره 80 هزار تومن قیمتشه برقی هم هست بیخیالش شو باهاش کنار بیا
saeid1346
12-07-1391, 10:17 بعد از ظهر
دادا دور موتور منم همین طوره 80 هزار تومن قیمتشه برقی هم هست بیخیالش شو باهاش کنار بیا
خب اینطوری که نمیشه من الان از کجا بفهمم دقیقا دور موتور چنده ؟احساس میکنم کیلومترشم درست کار نمیکنه !!!
aminrx
12-07-1391, 10:24 بعد از ظهر
خب اینطوری که نمیشه من الان از کجا بفهمم دقیقا دور موتور چنده ؟احساس میکنم کیلومترشم درست کار نمیکنه !!!
شما هر چقدر که میتونین رو انجین و تنه و رینگ و لاستیک و ترمز حساب کنین (که کل پولی که دادین بابت همینا دادین)، رو کیلومتر و دور موتور نمیتونین
پس بیخیال
البته از پالس بهتره که 400 پول کیلومترشه فقط
monazzah
12-07-1391, 10:37 بعد از ظهر
کلا یعنی 0 و حداکثر نشون میده؟؟؟
مال من گاهی چابجا میشه
واسه کیلومتر هم کنار یک ماشین برو هم سرعت بشین بعد ببین سرعتاتون چنده
saeid1346
12-07-1391, 10:56 بعد از ظهر
کلا یعنی 0 و حداکثر نشون میده؟؟؟
مال من گاهی چابجا میشه
واسه کیلومتر هم کنار یک ماشین برو هم سرعت بشین بعد ببین سرعتاتون چنده
ببین مثلا من وقتی دارم اروم رانندگی میکنم با سرعت 40 تا باید دور موتور روی 2 رو باشه ولی اینطور نیست روی صفره !!!
dariush
12-07-1391, 11:25 بعد از ظهر
ببین مثلا من وقتی دارم اروم رانندگی میکنم با سرعت 40 تا باید دور موتور روی 2 رو باشه ولی اینطور نیست روی صفره !!!
من شنیده بودم امپرشون مشکل داره اینم اولین باره اینو توی این موتور میشنوم
شما ببرش تعمیرگاه ببین مشکلش چیه
saeid1346
13-07-1391, 12:09 قبل از ظهر
یکی از بچه ها گفته بود حالت پیش فرضشو یعنی وقتی که تو دنده نیست بزار روی 1 یا همون 1000 ! کسی میدونه منظورش چی بوده ؟
monazzah
13-07-1391, 12:26 قبل از ظهر
خوب مال من همین طوریه
امروز با دنده 4 داشتم تو اتوبان 100 تا می رفتم گازو ول کردم دور موتور اومد رو 0 ببین درستم نمیشه باید عوضش کنی بیخیالش شو
اون دوستم منظورش این بوده زمانی که موتور داره درجا کار میگنه پیج گازشو جوری تنظیم کن که دور موتورت بیاد روی 1
مشکل موتورم پیدا شد رفتم تعمیرگاهم گفتم شتابش کم فرمودند برو تا هفته راه برو 2 شنبه 3 شنبه بیا واسه آچار کشی کلی
موتورم سفته درگیره طفلکی حق اره راه نره:s (9):
saeid1346
13-07-1391, 12:59 قبل از ظهر
خوب مال من همین طوریه
امروز با دنده 4 داشتم تو اتوبان 100 تا می رفتم گازو ول کردم دور موتور اومد رو 0 ببین درستم نمیشه باید عوضش کنی بیخیالش شو
اون دوستم منظورش این بوده زمانی که موتور داره درجا کار میگنه پیج گازشو جوری تنظیم کن که دور موتورت بیاد روی 1
مشکل موتورم پیدا شد رفتم تعمیرگاهم گفتم شتابش کم فرمودند برو تا هفته راه برو 2 شنبه 3 شنبه بیا واسه آچار کشی کلی
موتورم سفته درگیره طفلکی حق اره راه نره:s (9):
هر مشکلی یه راه حلی داره باید اول ببینم علتش چیه که درست کار نمیکنه بعد به فکر تعویض باشیم !!!!!
monazzah
13-07-1391, 02:10 قبل از ظهر
هر مشکلی یه راه حلی داره باید اول ببینم علتش چیه که درست کار نمیکنه بعد به فکر تعویض باشیم !!!!!
دادا 80 هزارتومنه می خوای عوضش کن
dariush
13-07-1391, 12:46 بعد از ظهر
یکی از بچه ها گفته بود حالت پیش فرضشو یعنی وقتی که تو دنده نیست بزار روی 1 یا همون 1000 ! کسی میدونه منظورش چی بوده ؟
منظورش اینه که پیچ سلو ( پیچ تنظیم گاز هستش ) رو طوری تنظیم کن که وقتی گاز نمیدی دور موتور رو 1 باشه
saeid1346
13-07-1391, 08:33 بعد از ظهر
منظورش اینه که پیچ سلو ( پیچ تنظیم گاز هستش ) رو طوری تنظیم کن که وقتی گاز نمیدی دور موتور رو 1 باشه
خب فکر کنم اینطوری به موتور فشار بیاد درسته !؟
monazzah
13-07-1391, 08:45 بعد از ظهر
ببین جوری تنظیمش کن که نه موتورت وقتی وایمیستی خاموش شه و بد روشنی کنه
و نه خیلی زیاد باشه
dariush
14-07-1391, 12:47 قبل از ظهر
نه داداش من وقتی cbr 70 :4chsmu1::4chsmu1: رو خریدم بردمش اچار کشی گفتش که باید رو 1.5 باشه حالا همون 1 خوبه همونطور که گفتن اگه خیلی پایین باشه موتور خاموش میشه
saeid1346
14-07-1391, 12:59 قبل از ظهر
نه داداش من وقتی cbr 70 :4chsmu1::4chsmu1: رو خریدم بردمش اچار کشی گفتش که باید رو 1.5 باشه حالا همون 1 خوبه همونطور که گفتن اگه خیلی پایین باشه موتور خاموش میشه
تشکر بابت پاسخ فقط ظرفیت پیغام خصوصیت تکمیل شده باید یه چنتایشو پاک کنی تا بتونم برات پیغام خصوصی بفرستم !
saeid1346
14-07-1391, 04:07 قبل از ظهر
راستی بچه ها یه سوال
روی یه طرف موتور من نوشته 249 یه طرف دیگه 250 برچسب 249 رو کندم زیر نوشته بود 250 قضیه اش چیه ؟ چرا نوشتن 249 !؟
و از این برچسب ها کجا میشه گیر اورد ؟ میخوام روی پیشرو پارس یه برچسب بزنم به اسم اصلی موتور یعنی سوزوکی !
monazzah
14-07-1391, 04:21 قبل از ظهر
راستی بچه ها یه سوال
روی یه طرف موتور من نوشته 249 یه طرف دیگه 250 برچسب 249 رو کندم زیر نوشته بود 250 قضیه اش چیه ؟ چرا نوشتن 249 !؟
و از این برچسب ها کجا میشه گیر اورد ؟ میخوام روی پیشرو پارس یه برچسب بزنم به اسم اصلی موتور یعنی سوزوکی !
اصلش همون
250 ه
نکنی این کارو ها جواد میشه اساسی دست بهش نزن موتورت همون جوری ساده قشنگه
saeid1346
14-07-1391, 04:29 قبل از ظهر
اصلش همون
250 ه
نکنی این کارو ها جواد میشه اساسی دست بهش نزن موتورت همون جوری ساده قشنگه
اره ولی اگر روی پیشرو پارس یه برچسب سوزوکی بزنم یکم موتور پایه تر میشه البته با همون فونت و رنگ ! مثل همون برچسب 249 !
راستی برو بچ یکی از بچه ها رو پیشرو پارس 200 گارد بسته نظرتون چیه ؟
[Only registered and activated users can see links] تصاویر کوچک فایل پیوست
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
موتور خیلی از قیافه نیوفتاده نظرتون چیه !؟
monazzah
14-07-1391, 05:19 قبل از ظهر
دادا خودت می دونی هرکار دوست داری انجام بده
saeid1346
14-07-1391, 10:19 بعد از ظهر
دوستان دیگه نظر ندارند !؟
dariush
14-07-1391, 11:54 بعد از ظهر
تشکر بابت پاسخ فقط ظرفیت پیغام خصوصیت تکمیل شده باید یه چنتایشو پاک کنی تا بتونم برات پیغام خصوصی بفرستم !
اردات دارم الان پاک کردم
- - - Updated - - -
راستی بچه ها یه سوال
به خاطر اینکه تا 249 سی سی مجوز میگیره میچسبونن روش
شیراز که هرچی پیشرو پارس میبینم روش نوشته سوزوکی ولی میشه مارک های دیگه مثل هوندا یا... بچسبونی روش
monazzah
15-07-1391, 10:20 بعد از ظهر
من یک مشکل پیدا کردم
دنده 4 120 رو پر میکنه می زنم دنده 5 موتر رو همون 120 می مونه نهایتا به 130 می رسه
( البته موتور هنوز درگیره سفته قراره ببرم آچارکشی):retarded:
saeid1346
15-07-1391, 10:38 بعد از ظهر
اکثر دوستان گفتن حتی در موتور های باجاج دنده پنج برای روان کارکردن موتور یا همون راحت کار کردنشه و سرعت خاصی بهش نمیده فکر کنم پیشرو پارس هم همینطور باشه !
monazzah
15-07-1391, 10:42 بعد از ظهر
اکثر دوستان گفتن حتی در موتور های باجاج دنده پنج برای روان کارکردن موتور یا همون راحت کار کردنشه و سرعت خاصی بهش نمیده فکر کنم پیشرو پارس هم همینطور باشه !
بیخود کرده مگه دست خودشه باید بره من کاری ندارم
bajaj
16-07-1391, 12:44 قبل از ظهر
سرعت خاصی بهش
دقيقا همين طوره
وقتي ميدي 5 احساس ميكني موتور كم مياره
monazzah
16-07-1391, 12:47 قبل از ظهر
دقيقا همين طوره
وقتي ميدي 5 احساس ميكني موتور كم مياره
آره دادا اگه کفی باشه نهایتا به 130 میرسه اما اگه یکم سرازیری باشه به 140 هم میشرسه
saeid1346
16-07-1391, 03:49 قبل از ظهر
سلام بچه ها
این دور موتور که ترکونده تا گازو تا ته بگیرم کار میده که حداکثر تا 4 میره !!!! نمیدونم مگه چه تکنولوژی نمایشگر دور موتور سی جیا داره که مال پیشرو نداره !!!
و راستی یه صدای لرزشی از اطراف انجین میاد به نظرتون از چیه ؟ میخواستم فیلم بگیرم بهتون بدم که کیفیت نداشت دوربینم !
monazzah
16-07-1391, 05:03 بعد از ظهر
سلام بچه ها
این دور موتور که ترکونده تا گازو تا ته بگیرم کار میده که حداکثر تا 4 میره !!!! نمیدونم مگه چه تکنولوژی نمایشگر دور موتور سی جیا داره که مال پیشرو نداره !!!
و راستی یه صدای لرزشی از اطراف انجین میاد به نظرتون از چیه ؟ میخواستم فیلم بگیرم بهتون بدم که کیفیت نداشت دوربینم !
سلام دادا طبیعیه بری آچار کشی درست میشه
saeid1346
16-07-1391, 06:49 بعد از ظهر
راستی بچه ها پیشرو پارس از نظر شاسی به نظرتون چطوره ؟
monazzah
17-07-1391, 07:19 بعد از ظهر
دیشب که داشتم می رفتم خونه یک مگلی دیدم با هم هم کلام شدیم خداییش چه صدایی داشت رنگش مشکی بود
saeid1346
17-07-1391, 07:24 بعد از ظهر
اره صداش خیلی قشنگه و تکنولوژیشم خوبه اما میگن موتور خیلی عالی نیست دست دومشم تا دلت بخواد هست !!!
monazzah
17-07-1391, 07:29 بعد از ظهر
آره من خودم با هیو خیلی حال کردم
هر دوشونو سوار شدم اما هیو یک چیز دیگه بود
saeid1346
17-07-1391, 07:36 بعد از ظهر
داداش من هنوز اسمتو نمیدونم ! من سعید ام و شما ؟
راستی یکی از بچه ها میگفت 250 های تو ایران که پلاک میشن مزخرف ترین موتوری اند که دیدم حالا میفهمم چی میگه!!!
شایسته فر
17-07-1391, 08:05 بعد از ظهر
دادا هیوسانگ سال 2010 بهترنی موتور 250 شد
نینجا هم که.....
همینطور سی بی ار
اگه با موتور های حجم بالا مقایسشون کنی مزخرف هستن(اونم نیستن)ولی تو رنج 250 موتورهای خوب و به روزی تو کشور هست
monazzah
17-07-1391, 08:05 بعد از ظهر
داداش من هنوز اسمتو نمیدونم ! من سعید ام و شما ؟
راستی یکی از بچه ها میگفت 250 های تو ایران که پلاک میشن مزخرف ترین موتوری اند که دیدم حالا میفهمم چی میگه!!!
سعید جان کوچیکت محمدم:smilies(113):
دادا سخت نگیر همین هایی رو که داریم خدا رو شکر:2gwb921:
saeid1346
17-07-1391, 08:07 بعد از ظهر
شایسته فر ([Only registered and activated users can see links])
اره عزیز من منظورم با حجمای بالا بود ! مثلا من سوزوکی gs 1000 رو خیلی بیشتر از هیوسانگ 250 یا نینجا دوس دارم !
monazzah
17-07-1391, 08:11 بعد از ظهر
دادا هیوسانگ سال 2010 بهترنی موتور 250 شد
نینجا هم که.....
همینطور سی بی ار
اگه با موتور های حجم بالا مقایسشون کنی مزخرف هستن(اونم نیستن)ولی تو رنج 250 موتورهای خوب و به روزی تو کشور هست
منم تو رنج 250 که بشه پلاکش کرد منظورم بود دادا
شایسته فر ([Only registered and activated users can see links])
اره عزیز من منظورم با حجمای بالا بود ! مثلا من سوزوکی gs 1000 رو خیلی بیشتر از هیوسانگ 250 یا نینجا دوس دارم !
از اون حرفا زدیااااااااااا که 1000 رو ول میکنه به 250 می چسبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شایسته فر
17-07-1391, 08:15 بعد از ظهر
برابچز جاش اینجا نیست
ولی حجم های پایین تر به دلیل مصرف انرژی کمتر و راحتی سواری بیشتر و کنترل آسانتر و همینطور آلودگی کمتر در جاهایی که موتور سنگینم آزاده مورد توجه قرار می گیره
- - - Updated - - -
تاپیک پیشرو 250 هست
باقیه حرفها تو پ خ
saeid1346
17-07-1391, 10:37 بعد از ظهر
تشکر بابت پاسخ خوبتون
راستی بچه ها یه مشکل ! امروز رو موتور متوجه شدم یه صدایی میاد از موتور ، زدم کنار و موتورو اوردم رو جک دوپا فهمیدم بله دیسک عقب خیلی درگیره و انقدر داغ شده بود دیسک که حتی نمیشد بهش دست زد !!! درضمن روغن ترمز مقدارش کمه ممکنه مشکلش از این باشه !؟ چطوری میتونم دیسکو درگیریشو کمتر کنم!؟
و یه چیز دیگه دنده ها تقریبا روز به روز دارن بهتر میشن و بهتر جا میرن ! فکر کنم بعد یکی دوماه بهتر از الانم بشه !نظرتون چیه ؟ فقط تنها مشکل الان توی خلاص کردنه و این که وقتی موتور کامل متوقف میشه دیگه دنده خلاص نمیشه !!!
فقط موندم چه صفحه کیلومتری بندازم روش که قشنگ بشه اخه دیجیتالی با چراغ گرد ستم میشه ( خیلی جالب نمیشه ) !!!
monazzah
17-07-1391, 11:26 بعد از ظهر
تشکر بابت پاسخ خوبتون
راستی بچه ها یه مشکل ! امروز رو موتور متوجه شدم یه صدایی میاد از موتور ، زدم کنار و موتورو اوردم رو جک دوپا فهمیدم بله دیسک عقب خیلی درگیره و انقدر داغ شده بود دیسک که حتی نمیشد بهش دست زد !!! درضمن روغن ترمز مقدارش کمه ممکنه مشکلش از این باشه !؟ چطوری میتونم دیسکو درگیریشو کمتر کنم!؟
و یه چیز دیگه دنده ها تقریبا روز به روز دارن بهتر میشن و بهتر جا میرن ! فکر کنم بعد یکی دوماه بهتر از الانم بشه !نظرتون چیه ؟ فقط تنها مشکل الان توی خلاص کردنه و این که وقتی موتور کامل متوقف میشه دیگه دنده خلاص نمیشه !!!
فقط موندم چه صفحه کیلومتری بندازم روش که قشنگ بشه اخه دیجیتالی با چراغ گرد ستم میشه ( خیلی جالب نمیشه ) !!!
دادا آقامصطفی هم همین مشکل ترمز عقبو داشت رفت تعمیر گاه دادا واسش لنتا شو عوض کردند خوب شد ترمزاش
دنده رو تو حرکت خلاص کن
دادا بگرد فابریک خودشو پیدا کن دنبال شر نگرد
saeid1346
18-07-1391, 01:39 قبل از ظهر
راستی من سر پیچ ها خیلی میترسم موتور رو بخوابونم ! ممکنه مشکلی پیش بیاد مثلا موتور لیز بخوره ؟ باید سرعت چقدر باشه تا بشه موتور را خوابوند !؟
STROKE
18-07-1391, 07:40 بعد از ظهر
راستی من سر پیچ ها خیلی میترسم موتور رو بخوابونم ! ممکنه مشکلی پیش بیاد مثلا موتور لیز بخوره ؟ باید سرعت چقدر باشه تا بشه موتور را خوابوند !؟
سلام
اینا همه بستگی به خودتون داره و اینکه تا چه حد موتورتو بشناسی ( شرایط خیس و تر و ... ) وتا چه حد بتونی کنترلش کنی
در کل سعی کن فرمون از دستت در نره توکنترلش کن نه اون تو رو
این خابوندنها از قانون گشتاور حول محور تبعی میکنه که با توجه به سرعت و اصتحکاک زاویه تندتر و یا کمتر میشه :image111:
اما بصورت تجربی میشه زاویه دقیق رو در سرعتهای متفاوت بدست آورد.دقت کن داداش نلیزی ... خوش باشید
aminrx
19-07-1391, 12:27 قبل از ظهر
آره دادا اگه کفی باشه نهایتا به 130 میرسه اما اگه یکم سرازیری باشه به 140 هم میشرسه
دلیللش اینه که موتور شما 200 سی سیه دوست عزیز
saeid1346
19-07-1391, 10:57 بعد از ظهر
چه خاکی میخوره ! :2i8d4ao:
saeid1346
20-07-1391, 06:58 قبل از ظهر
سلام
صفحه کیلومتر رو باز کردم و هیچ مشکلی نداشت ظاهرا کیفیت قطعاتش پایینه ! چنتا عکس هم ازش گرفتم که چند دقیقه دیگه براتون اپ میکنم فقط تنها مشکلی که الان دارم با اون میله کنار دنده است که یکم مزاحمه و درگیری تایر عقب با دیسک که مشکل خاصی نیست و میشه حلش کرد !
راستی احساس میکنم فرمون موتور قسمت سمت چپش با راستش همخوانی نداره یعنی زاویه هاش به طور مساوی نیست و تو مسافت های طولانی دست چپم درد میگیره ! اگر بخوام یکم زاویه اش رو بیشتر کنم باید چیکار کنم!؟ اون پیچ بزرگ روی فرمون رو هر کاری کردم باز نشد !
saeid1346
20-07-1391, 08:55 قبل از ظهر
اینم عکسا
monazzah
20-07-1391, 04:59 بعد از ظهر
خوب دادا باز کردی دور موتورت درست شد؟؟
موتور من 1800 تا کار کرده هنوز دوتا چرخاش درگیرن وقت نکردم بدم درستش کنن
ببرش پیش تعمیر کار هم فرمون هم پدال دنده و چرخاتو واست درست کنه
fazm
20-07-1391, 07:15 بعد از ظهر
سیتم کیلومترش خیلی شباهت به کیلومتر سی جی داره.نمیشه از سی جی به این خوروند؟؟؟:hippie7:
amirkelan
20-07-1391, 10:41 بعد از ظهر
سلام بلاخره دیشب یه 250 جاشو از تهران خریدم و تا کرج آوردمش.ولی آمپر بنزینش کار نمیکنه اونجا یارو 2 لیتر ریخت گفت چون کمه روشن نمیشه ولی الان 7 تا زدم بازم خاموشه؟؟؟؟:hippie7::2i8d4ao:
راستی اینا روغنشون با بغیه فرق داره...چه روغنی بریزم.؟؟؟؟.....جای خالی کردن روغنش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟این کمکای جلو خیلی سفت چطور نرمش کنم؟؟؟باید روغن بریزم؟؟؟؟:24:
شایسته فر
20-07-1391, 10:45 بعد از ظهر
داداشی مبارکه
حتما برو اونجایی که خریدی و بگو کیلومترشو برات دست کنه یا آدرس نمایندگیشو بگیر ببر اونجا
البته اولش باید اینطوری برخورد کنی که باید موتورتو عوض کنه و موتور نو خریدی باید سالم تحویل بگیری تا برات سالمش کنه و تحویلت بده وگرنه زیر بار نمیره
amirkelan
20-07-1391, 10:57 بعد از ظهر
نه زنگ زدم گفت بیار...ولی تا تهران دوباره برم؟؟؟؟البته میگه کرجم نمایندگی داره ولی فک نکنم انجان بده....رفتم تعمیرگاه گفت اگه روغن و آچارکشی و تعمیر آمپر بنزین میشه 35 تا 40 تومن....
- - - Updated - - -
نه زنگ زدم گفت بیار...ولی تا تهران دوباره برم؟؟؟؟البته میگه کرجم نمایندگی داره ولی فک نکنم انجان بده....رفتم تعمیرگاه گفت اگه روغن و آچارکشی و تعمیر آمپر بنزین میشه 35 تا 40 تومن....
شایسته فر
20-07-1391, 10:57 بعد از ظهر
داداش گارانتی برای چیه
پول مول ندیی بهشونا
موتور صفر که نباید این مشکلاتو داشته باشه
بیار همین طهران
هم یه جورایی آببندی می کنی موتورو هم خود طرف باید موتور سالم تحویلت بده
چفقط اومدی تهران یا حتی هنوز راه نیافتادی روغن موتورتو عوض کن حتما
اگه تو کرج عوض کنی بهتره
- - - Updated - - -
تا 500 تا هم زیاد به موتور گاز نده
amirkelan
20-07-1391, 10:59 بعد از ظهر
چطور باید روغنشو عوض کنم....راستی این از آپاچی 160 شتابش کمتره؟؟؟
باید شنبه برم پس.کسی از بچه ها بلد بگه روغنشو چطور عوض کنم؟؟؟؟
dariush
20-07-1391, 11:13 بعد از ظهر
چطور باید روغنشو عوض کنم....راستی این از آپاچی 160 شتابش کمتره؟؟؟
باید شنبه برم پس.کسی از بچه ها بلد بگه روغنشو چطور عوض کنم؟؟؟؟
مبارکه ایشالا به خوشی استفاده کنی
راستی چند خریدی ؟
به نظره منم اصلا زیر بار نرو و حتما ببرش همون جای که خریدی بده برات درستش کنه چون اینا کلا یکم امپراشون مشکل دارن
برای روغنم اون پیچ زیر انجین رو باز کن فقط حواست باشه اشتباهی باز نکنی
amirkelan
20-07-1391, 11:29 بعد از ظهر
پیچ زرد بزرگه؟ یا اون یکی نقره ایه؟
- - - Updated - - -
3 چون من 2 روز پیش رفتم بیانه دادم وگرنه 3200 میشد.
dariush
20-07-1391, 11:49 بعد از ظهر
پیچ زرد بزرگه؟ یا اون یکی نقره ایه؟
- - - Updated - - -
3 چون من 2 روز پیش رفتم بیانه دادم وگرنه 3200 میشد.
اینم عکس پیچی که باید بازش کنی (این عکس رو یکی از دوستان قرار داده بودن که من کمی تغییر دادمش)
24309
بازم میگم حتما ببر امپرشو برات درست کنه
amirkelan
20-07-1391, 11:53 بعد از ظهر
دستت درد نکنه.........[Only registered and activated users can see links]
monazzah
21-07-1391, 12:02 قبل از ظهر
سلام بلاخره دیشب یه 250 جاشو از تهران خریدم و تا کرج آوردمش.ولی آمپر بنزینش کار نمیکنه اونجا یارو 2 لیتر ریخت گفت چون کمه روشن نمیشه ولی الان 7 تا زدم بازم خاموشه؟؟؟؟:hippie7::2i8d4ao:
راستی اینا روغنشون با بغیه فرق داره...چه روغنی بریزم.؟؟؟؟.....جای خالی کردن روغنش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟این کمکای جلو خیلی سفت چطور نرمش کنم؟؟؟باید روغن بریزم؟؟؟؟:24:
دادا ببین
اولا مبارک باشه چرخش برات بچرخه
2- روغنشو 100 تا که کارکرد عوض کن
3- هرکدوم از موتورای بچه ها یکی از آمپراش مشکل داره یارو هم زیر بار نمیره خودتو اذیت نکن
4- حواست باشه فرمونش کم میپیچه کار دست خودن ندی
5- فشارم روش نیار
amirkelan
21-07-1391, 12:16 قبل از ظهر
ممنون دوست من ولی زنگ زدم گفت بیار درستش میکنم.راستی بچه ها میگن لرزشش کمه ولی من احساس میکنم خیلی زیاده..............
راستی وقتی چرخ عقبو میچرخونم صدای جیغ میده مشکلی داره یا نه؟؟؟؟کمک های جلو خیلی سفت چطور نرمش کنم؟؟؟
راستی چه نیازیه روغن و خالی کنم آخه به اندازه یه استکان توشه ها؟؟؟؟؟
saeid1346
21-07-1391, 02:59 قبل از ظهر
amirkelan ([Only registered and activated users can see links])
مبارکت باشه داداش انشاالله چرخش برات بچرخه و بعد از اچار کشی بیشتر مشکلاتش حل میشه زیاد نگران نباش و در مورد جیغ تایر عقب با دیسک درگیره ، توصیه میکنم یه لیست از مشکلات تهیه کنی موقع اچار کشی به تعمیر کار بگی تا همه مشکلاتش حل بشه
نه داداش درست نشد ولی دلم میخواست داخلشو ببینم ، که دیدم خبری نبود داخلش و انشاالله تعویضش میکنم !
و موتورم تا الان 191 کار کرده و شتاب و سرعتش روز به روز بهتر میشه
- - - Updated - - -
راستی میخوام رو 300 تا که رسید روغنشو تعویض کنم نظرتون چیه !؟
به نظر من اگر روزی 600 الی 800 تا روغن این موتورای ایرانی رو تعویض کنیم بهتر کارایی داره ! برای موتور بی کلاجمم ( طرح ویو ) همین کارو انجام دادم که کاراییش بعد یک سال و نیم عالی بوده !
- - - Updated - - -
اوه راستی اینو یادم رفت بگم تو راه که داشتم برمیگشتم خونه از زیر گذر که اومدم بالا یکم موتورو گاز دادم
این دوربینه که عکس میگیره و بعدم عکس یادگاری میفرسته در خونه ، فلاشش به کار افتاد و عکس گرفت درضمن یه ماشینم کنارم بود و اونم شتابش زیاد بود به نظرتون از کدوممون عکس یادگاری گرفته ؟:biggrin:
amirkelan
21-07-1391, 04:08 قبل از ظهر
دادا من یه مشکلی دارم من وقتی موتورو گرفتم دوتا مشکی بیشتر نبود که یکیش ظاهرا پنچر بود و این یکی سالم بود ولی یه کم کثیف.گفت تو انبار بوده.....گرفتمش بردم الان لکه های سفیدی مثل آب نمک خشک شده میمونه هرچقدر میشورم درست نمیره انگارکردنش تو یه تشت آب نمک. الان سر این اعصابم خراب نمیدونم ببرم کارواش با فشار آب گرم بشوره تا بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vardane::10::30:
monazzah
21-07-1391, 05:10 قبل از ظهر
دادا من یه مشکلی دارم من وقتی موتورو گرفتم دوتا مشکی بیشتر نبود که یکیش ظاهرا پنچر بود و این یکی سالم بود ولی یه کم کثیف.گفت تو انبار بوده.....گرفتمش بردم الان لکه های سفیدی مثل آب نمک خشک شده میمونه هرچقدر میشورم درست نمیره انگارکردنش تو یه تشت آب نمک. الان سر این اعصابم خراب نمیدونم ببرم کارواش با فشار آب گرم بشوره تا بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vardane::10::30:
سلام دادا شرمنده دیر جواب دادم کلاس داشتم
چند تا نکته زیر رو رعایت کن:
1- روغن به این ترتیب عوض کن:
100
500
1000
( کیلومتر)
2-* تا 500 کیلومتر دور موتورت از 4 بیشتر نره
3- سر 500 تا ببر واسه آچار کشی
4- موتور نو هست پس:
لرزش داره
صداش زیاده
شتاب نداره
ترمز خوب نمی گیره
اینا همه طبیعیه وسواس نداشته باش
کارواشم نبر
خودت بشورش
بازم کارداشتی شمارمو بگو واست اس کنم
saeid1346
21-07-1391, 06:53 قبل از ظهر
ممنون بچه ها که به سوالاتم پاسخ دادید !!!
چاره اش بنزینه ! با بنزین بشورش !
amirkelan
21-07-1391, 07:00 قبل از ظهر
دستتوت درد نکنه اما با گازوییل میشه شست؟؟؟؟آخه کارواش برای این میگم که شیارهای موتورو نمیتونم بشورم.....
help me:24::bargh:
saeid1346
21-07-1391, 07:21 قبل از ظهر
amirkelan ([Only registered and activated users can see links]) حالا فعلا بیخیالش شو اگه ببری کارواش ممکنه به سیستم برق موتور صدمه بزنه !!!
amirkelan
21-07-1391, 08:47 قبل از ظهر
سعید جان آخه اعصابمو خورد کرده فقط راهمایی کنید میشه با گازوییل شست.............؟میشه ببرم کارواش فقط موتورو بشوره؟؟؟؟؟؟؟؟:2i8d4ao:
dariush
21-07-1391, 11:05 قبل از ظهر
سعید جان آخه اعصابمو خورد کرده فقط راهمایی کنید میشه با گازوییل شست.............؟میشه ببرم کارواش فقط موتورو بشوره؟؟؟؟؟؟؟؟:2i8d4ao:
با گازوئیل اطلاعی ندارم ولی با بنزین بشور درست میشه
منظورت ببری کاواش فقط انجین موتور رو بشوره ؟؟؟؟
اگه اینه اره میشه ولی نبری بهتره
saeid1346
21-07-1391, 09:48 بعد از ظهر
نبری بهتره ! با بنزین بشور بنزین که دم دستت هست نیم لیتر از موتورت بکش و تمیزش کن خلاص !!!
دوستان تو پست قبلی جوابمو ندادید اینجا دوباره سوالمو تکرار میکنم:
به نظر من اگر روزی 600 الی 800 تا روغن این موتورای ایرانی رو تعویض کنیم بهتر کارایی داره ! برای موتور بی کلاجمم ( طرح ویو ) همین کارو انجام دادم که کاراییش بعد یک سال و نیم عالی بوده !
- - - Updated - - -
اوه راستی اینو یادم رفت بگم تو راه که داشتم برمیگشتم خونه از زیر گذر که اومدم بالا یکم موتورو گاز دادم
این دوربینه که عکس میگیره و بعدم عکس یادگاری میفرسته در خونه ، فلاشش به کار افتاد و عکس گرفت درضمن یه ماشینم کنارم بود و اونم شتابش زیاد بود به نظرتون از کدوممون عکس یادگاری گرفته ؟:biggrin:
monazzah
22-07-1391, 12:06 قبل از ظهر
نبری بهتره ! با بنزین بشور بنزین که دم دستت هست نیم لیتر از موتورت بکش و تمیزش کن خلاص !!!
دوستان تو پست قبلی جوابمو ندادید اینجا دوباره سوالمو تکرار میکنم:
- - - Updated - - -
سلام دادا روغنی که شما میریزی حداقل کارکردش تو ماشین 40000 کیلومتره
حالا خیلی بخوای حال بهش بدی سر 1000 تا عوض کن
اما چون موتور نو هست 100 و 500 و 1000 تا عوض کن
پولات اضافه کرده؟
saeid1346
22-07-1391, 01:54 قبل از ظهر
اره خیلی !!! بیشتر میخوام به موتور حال بدم ولی وقتی سر 500 تا هم تعویض کردم روغن شبیه قیر شده !!!
راستی اون عکسی که دوربین راهنمایی رانندگی گرفت قضیه اش چی میشه ؟ از جلو عکس گرفته ولی پلاک من عقبه :biggrin: حالا چطوری عکسو میفرستن واسم ؟
monazzah
22-07-1391, 01:59 قبل از ظهر
اره خیلی !!! بیشتر میخوام به موتور حال بدم ولی وقتی سر 500 تا هم تعویض کردم روغن شبیه قیر شده !!!
راستی اون عکسی که دوربین راهنمایی رانندگی گرفت قضیه اش چی میشه ؟ از جلو عکس گرفته ولی پلاک من عقبه :biggrin: حالا چطوری عکسو میفرستن واسم ؟
موتور منم همین طوریه رنگ روغنش سیاه میشه طبیعیه
دادا خودت داری میگی از روبه رو گرفته مهم پلاکته جوش نزن اینقدر لاغر میشیاااااااااا
saeid1346
22-07-1391, 02:46 قبل از ظهر
8 کیلو اضافه وزن دارم کاش لاغر بشم :retarded:
موتور تو در چه حاله ؟ مشکل خاصی نداره !؟ بردی اچار کشی !؟
monazzah
22-07-1391, 02:57 قبل از ظهر
نه دادا وقت نکردم ببرمش خوبه سلام داره خدمتتون
کیلومترش شده 1950 کیلومتر در عرض 21 روز:2i8d4ao:
monazzah
22-07-1391, 05:24 قبل از ظهر
گوش شیطون کر انشالله صبح می برم موتور واسه آچار کشی
دیسک ترمزاش خیلی گیره
مکانیکه گفت صبح بذارش عصر بیا ببر جالبه
کاش بنزین نمی زدم باکم پرپره:27:
saeid1346
22-07-1391, 05:40 قبل از ظهر
داداش یه توصیه به هیچ وجه موتور رو به امید خدا نگذار و بعد بیا ببر ! بهش بگو کار دارم نمیتونم برگردم ، راهم طولانیه یه بهونه ای بیار اصلا رک بگو بهش من از کنار موتورم تکون نمیخورم !!!
اکثر این تعمیر کار ها قابل اعتماد نیستن ! یه پیچ سفت میکنن میگن بیا ببر اماده اس
monazzah
22-07-1391, 05:42 قبل از ظهر
داداش یه توصیه به هیچ وجه موتور رو به امید خدا نگذار و بعد بیا ببر ! بهش بگو کار دارم نمیتونم برگردم ، راهم طولانیه یه بهونه ای بیار اصلا رک بگو بهش من از کنار موتورم تکون نمیخورم !!!
اکثر این تعمیر کار ها قابل اعتماد نیستن ! یه پیچ سفت میکنن میگن بیا ببر اماده اس
دادا من خودمم همچین اعتقادی دارم اما این بنده خدا چند ساله که مکانیک موتورای فامیل ما هست از هر نظر مطمئنه
saeid1346
22-07-1391, 06:05 قبل از ظهر
دادا من خودمم همچین اعتقادی دارم اما این بنده خدا چند ساله که مکانیک موتورای فامیل ما هست از هر نظر مطمئنه
خب حالا اگه مطمئنه یه چیزی ولی دوستان توصیه اکید میکنم موتورتون رو هیچ وقت پیش این تعمیر کارا نگذارید و بعد چند ساعت بیایید ببرید ! هزار و یک اتفاق ممکنه سر موتور شما بیاد ! امیدوارم متوجه حرف بنده شده باشید
monazzah
22-07-1391, 06:17 بعد از ظهر
بالاخره صبح بردمش تعمیر
اه قرار عصر برم بگیرمش
saeid1346
23-07-1391, 12:16 قبل از ظهر
راستی بچه ها پیشرو پارس 250 دقیقا یک لیترو نیم روغن میخواد ؟ از کجا بفهمم نیم لیتر دیگه اش دقیق ریخته میشه !؟
شایسته فر
23-07-1391, 12:24 قبل از ظهر
راستی بچه ها پیشرو پارس 250 دقیقا یک لیترو نیم روغن میخواد ؟ از کجا بفهمم نیم لیتر دیگه اش دقیق ریخته میشه !؟
کم کم روغنو بریز و با خود گیج روغن موتر اندازه بگیرش هر موقع تا خط فول اومد مشکل حل شده!!!!:)
saeid1346
23-07-1391, 12:30 قبل از ظهر
و یه سوال دیگه چه نوع روغنی براش بریزم ؟
monazzah
23-07-1391, 02:31 قبل از ظهر
دادا برو تعویض روغن خودش 1.5 لیتر روغن می ریزه توش
بهران بریز یا تکتاز یا پیشتاز
monazzah
23-07-1391, 05:09 قبل از ظهر
رفتم موتور گرفت آوردمش از زمین و زمانم بارون میاددددددددددددددددددد
دهنم سرویس شد رسیدم مغازه ولی خداییش موتورم عالی شده
اینم عکسش:
24430
monazzah
25-07-1391, 05:53 قبل از ظهر
دیشب یک ساعت موتور می شستم
امروز باهاش اومدم مغازه موتور خیلی فرق کرده عالی شده
دمش گرم صدا و لرزش خیلی کمتر شده رونتر شده دنده هاشم تا دور مور 8 شد این:
3: 90.
4 : 120
5 : 130
دیگه گاز ندادم
saeid1346
25-07-1391, 08:13 قبل از ظهر
دیشب یک ساعت موتور می شستم
امروز باهاش اومدم مغازه موتور خیلی فرق کرده عالی شده
دمش گرم صدا و لرزش خیلی کمتر شده رونتر شده دنده هاشم تا دور مور 8 شد این:
3: 90.
4 : 120
5 : 130
دیگه گاز ندادم
داداش شما در مورد مشکل صفحه کیلومتر چیکار کردی !؟
monazzah
25-07-1391, 05:52 بعد از ظهر
داداش شما در مورد مشکل صفحه کیلومتر چیکار کردی !؟
دادا من کیلومترم درسته دور موتور مشکل داره اونم تا 4 رو نشون نمیده از 4 به بالا درسته
امروز تو اتوبان 20 دقیقه با دنده 5 رو 130 اومدم :2i8d4ao:
اگزوزم صدا میده :27:
saeid1346
26-07-1391, 08:23 قبل از ظهر
اگزوزم صدا میده
خب انتظار داری صدا نده ؟ :biggrin: شوخیدم چه صدایی ؟ مال لرزش زیاده ؟ یا یه صدایی مثل جرقه زدنه !؟
monazzah
26-07-1391, 06:21 بعد از ظهر
خب انتظار داری صدا نده ؟ :biggrin: شوخیدم چه صدایی ؟ مال لرزش زیاده ؟ یا یه صدایی مثل جرقه زدنه !؟
توری داخلش پاره شده
kourosh_bandit2
26-07-1391, 10:19 بعد از ظهر
قیمت صفر در اصفهان
مدل 200 سی سی: 2850
مدل 250 سی سی: 3500
saeid1346
27-07-1391, 08:49 قبل از ظهر
توری داخلش پاره شده
توری داخلش دیگه چیه !؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدید !؟ و هزینه تعویضش چقدره !؟
monazzah
27-07-1391, 06:19 بعد از ظهر
توری داخلش دیگه چیه !؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدید !؟ و هزینه تعویضش چقدره !؟
دادا من خودم نمی دونم
موتورو جمعش کردم گذاشتمش تو خونه دوباره ماشینو برداشتم:2i8d4ao:
magic-boy
28-07-1391, 12:21 قبل از ظهر
سلام دوستان
به نظرتون پیشرو پارس 250 رو فلاپ کشی بکنم؟
به نظرتون فلاپ چه موتوری بهش میخوره؟
monazzah
29-07-1391, 02:07 قبل از ظهر
سلام دوستان
به نظرتون پیشرو پارس 250 رو فلاپ کشی بکنم؟
به نظرتون فلاپ چه موتوری بهش میخوره؟
دادا همین جوری خوشگل تره
saeid1346
01-08-1391, 01:21 قبل از ظهر
برو بکس سلام علیکم
دیروز اصفهان خفن بارون اومد منم تو بارون گیر کردم شدید بارون میومد و بدون توقف و سر خوردن خیلی زیاد با سرعت 40 تا رانندگی کردم
این مشکلم تست کردم زیاد سرسره بازی در نیاورد !
monazzah
02-08-1391, 05:48 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان چه خاکی برداشته اینجار ور
آقا مصطفی که 250 شونو فروختن
سعید جان شما چیکار کردی؟؟؟
منم هنوز دارم عزیز دلمئ
Nima12
02-08-1391, 10:40 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان چه خاکی برداشته اینجار ور
داداش باز گردوخاک راه انداختی. از موتورت راضی هستی؟؟؟؟؟؟
monazzah
03-08-1391, 12:46 قبل از ظهر
داداش باز گردوخاک راه انداختی. از موتورت راضی هستی؟؟؟؟؟؟
آره دادا خیلی هم راضیم خداییش عالیه
monazzah
03-08-1391, 01:43 قبل از ظهر
سلام به همه دوستان
قسمت کاربرات که سیم گاز بهش وصله دوتا زایده داره که یکیش برای تنظیم دور پایین موتور در حالت خلاصه و اون یکی برای جلوگیری از گاز زیاد خوردن موتور
قسمت دومو با بریدیمش
گاز خور موتور وحشتناک شده و دور موتور تا 10 میاد بالا
24810
saeid1346
03-08-1391, 01:56 قبل از ظهر
اوووووف چیکارش کردی ! این همینطور گاز خورش وحشی بود دیگه با این کار وحشی تر میشه !
monazzah
03-08-1391, 02:05 قبل از ظهر
اوووووف چیکارش کردی ! این همینطور گاز خورش وحشی بود دیگه با این کار وحشی تر میشه !
آره دادا وحشی شده فقط باید حواست باشه که خیلی گاز ندی موتور بترکههههههه:27:
monazzah
03-08-1391, 07:20 بعد از ظهر
سلام
امروز صبح رفتم یک جفت بوق هلا واسه موتور خریدم با اجرت نصبش شد 30 تومن
می خوام با اسپری مشکی رنگش کنم
24820
saeid1346
03-08-1391, 08:24 بعد از ظهر
چه فرقی میکنه تو صداش !؟ بوق خودش که خوبه !
monazzah
03-08-1391, 10:23 بعد از ظهر
چه فرقی میکنه تو صداش !؟ بوق خودش که خوبه !
چه فرقی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اون حرفا بودااااااااا
به نظرت نداره ؟؟؟؟ دوتا بوق هلا به این بزرگی خیلی خفنه خداییش:2i8d4ao::2i8d4ao:
saeid1346
03-08-1391, 11:12 بعد از ظهر
خب داداش من بدت نیاد ولی مردم ازاری نیست این بوقو بستی !؟ بوق خودش که خوب بود مشکلی نداشت !!! میخوای طرف سکته کنه وقتی بوق میزنی !؟:27:
monazzah
04-08-1391, 03:31 قبل از ظهر
خب داداش من بدت نیاد ولی مردم ازاری نیست این بوقو بستی !؟ بوق خودش که خوب بود مشکلی نداشت !!! میخوای طرف سکته کنه وقتی بوق میزنی !؟:27:
دادا من که مردم آزار نیستم
بجاش می زنم 24831
- - - Updated - - -
دادا من که مردم آزار نیستم
بجاش می زنم 24831
saeid1346
04-08-1391, 08:22 قبل از ظهر
دادا من که مردم آزار نیستم بجاش می زنم سو تفاهم نشه من منظورم این نبود که شما مردم ازاری !!! گفتم شاید صدای بوق ملت رو اذیت کنه !
ali_r
04-08-1391, 09:01 قبل از ظهر
سو تفاهم نشه من منظورم این نبود که شما مردم ازاری !!! گفتم شاید صدای بوق ملت رو اذیت کنه !
صدای بوق که کم باشه ملت حسابت هم نمیکنن ولی وقتی یه بوق مشتی ببندی وبزنی هر کی باشه همون جا میخکوب میکنه(این واسه من چندین بار ثابت شده)
monazzah
04-08-1391, 04:41 بعد از ظهر
سو تفاهم نشه من منظورم این نبود که شما مردم ازاری !!! گفتم شاید صدای بوق ملت رو اذیت کنه !
متوجه شدم دادا دارم سربه سرت می ذارم
صدای بوق که کم باشه ملت حسابت هم نمیکنن ولی وقتی یه بوق مشتی ببندی وبزنی هر کی باشه همون جا میخکوب میکنه(این واسه من چندین بار ثابت شده)
خداییش هر جا بوق می زنم ملت بر می گردند
دوستان من یک مشکلی دارم:
4 شب پشت سرهم چراغ جلوم نور پایینش می سوزه بعد با نور بالا هم می رم اونم بعد یک شب می سوزه چند بار لامپشو تعویض کردم مشکلش از چیه؟
saeid1346
06-08-1391, 10:02 قبل از ظهر
سلام یه سری نقشه ها واسه موتور ریختم
1.درست کردن گارد واسه موتور
2.بستن چراغ فلشر پلیس
3.تغییر دسته های موتور
4.تغییر نوشته های روی باک موتور
5.هماهنگ کردن کلید روشن شدن فلشر پلیس با چراغ نور بالای دسته چپ موتور ( اون که پشت دسته است )
انشاالله تا دو هفته دیگه تغییرات رو روش انجام میدم چون مطمئنن درست کردن گارد یکم زمان میبره !
magic-boy
08-08-1391, 09:48 قبل از ظهر
من نمیدونم چرا همش دوست دارم موتورمو فلاپ کشی کنم، تازه به سرم هم زده یه اگزوز مشتی هم براش بگیرم
hossein_cbr
09-08-1391, 06:55 قبل از ظهر
متوجه شدم دادا دارم سربه سرت می ذارم
خداییش هر جا بوق می زنم ملت بر می گردند
دوستان من یک مشکلی دارم:
4 شب پشت سرهم چراغ جلوم نور پایینش می سوزه بعد با نور بالا هم می رم اونم بعد یک شب می سوزه چند بار لامپشو تعویض کردم مشکلش از چیه؟
فک کنم هلدرتون خراب باشه یا اتصالی داشته باشه
حتما این قسمت رو چک کن
saeid1346
13-08-1391, 12:56 قبل از ظهر
سلام بچه ها یه سوال
سمت راست موتور نزدیکای پایه سمت راست یه شیشه است بالای شیشه نوشته f پایینش l میخواستم بپرسم این چیه ؟ سطح روغن موتوره !؟
masterfire777
13-08-1391, 01:13 قبل از ظهر
سلام بچه ها یه سوال
سمت راست موتور نزدیکای پایه سمت راست یه شیشه است بالای شیشه نوشته f پایینش l میخواستم بپرسم این چیه ؟ سطح روغن موتوره !؟
سلام ... اره دوست گرامی سطح روغن رو نشون می ده ... F یعنی full ... و l یعنی low ..
saeid1346
13-08-1391, 03:42 قبل از ظهر
سلام ... اره دوست گرامی سطح روغن رو نشون می ده ... F یعنی full ... و l یعنی low ..
تشکر بابت پاسخ
کنارش نوشته 1400 فکر کنم به لیتر بشه حدودای یک لیترو نیم درسته !؟ من یک لیترو نیم روغن موتور داخلش ریختم پس چرا این انقدر پایینه !؟
دوستان واسه پیشرو پارس 250 باید یک لیترو نیم روغن ریخت !؟
و یه سوال چه نوع گاردی به این پیشرو ها میخوره ؟
باید حتما یه گارد واسش ببندم یه بار تو دانشگاه خورده زمین ! البته فکر کنم بچه ها کرم ریختن !
- - - Updated - - -
راستی یه سوال دیگه یکی از بچه ها گفت یه فیلتر پیکان بزار واسه موتور یادم نیس واسه کجاش میگفت شماها اطلاعی دارید قضیه این فیلتر پیکان چیه !؟
kourosh_bandit2
13-08-1391, 04:56 قبل از ظهر
سلام. اول از همه برای چک کردن سطح روغن باید موتور صاف باشه روی جک نباشه چون کم نشون میده. گارد رو نمیدونم/
فیلتر هم حتما فیلتر هوا منظورشون بوده نیاز نیست در بیارید تمیزش کنید ببندید البته اگه ابری باشه اگه کاغذی باشه باید تعویض بشه.
- - - Updated - - -
در ضمن بهتره 1 لیترو 400 سی سی روغن بریزید چون یک لیترو نیم بعنی 100 سی سی بیشتر خودش خیلی ممکنه با فشار روغن چون حجم روغن بیش اندازش واشر سر سیلندر مشکل پیدا کنه و سیلندرتون روغن بزنه.
monazzah
14-08-1391, 07:25 بعد از ظهر
فک کنم هلدرتون خراب باشه یا اتصالی داشته باشه
حتما این قسمت رو چک کن
سلام ممنون دادا من لامپ گازی گذاشته بودم واسه موتور که پترامو آب کرده بود یکم. لامپ معمولی گذاشتم با پترام نو درست شد
تشکر بابت پاسخ
کنارش نوشته 1400 فکر کنم به لیتر بشه حدودای یک لیترو نیم درسته !؟ من یک لیترو نیم روغن موتور داخلش ریختم پس چرا این انقدر پایینه !؟
دوستان واسه پیشرو پارس 250 باید یک لیترو نیم روغن ریخت !؟
و یه سوال چه نوع گاردی به این پیشرو ها میخوره ؟
باید حتما یه گارد واسش ببندم یه بار تو دانشگاه خورده زمین ! البته فکر کنم بچه ها کرم ریختن !
- - - Updated - - -
راستی یه سوال دیگه یکی از بچه ها گفت یه فیلتر پیکان بزار واسه موتور یادم نیس واسه کجاش میگفت شماها اطلاعی دارید قضیه این فیلتر پیکان چیه !؟
سلام دادا شما فیکس 1400 روغن بریز
خدا لعنتشون کنه گارد گرفتی فقط مشکی باشه
والا منم دنبال فیلتر هوای موتورم گشتم اما تو موتور پیداش نکردم
5 شنبه فیلتر روغنشو خریدم 10/000 تومن سرم سوت کشید
راستی روغنتو هر 1000 تا عوض کنیاااااااا
monazzah
14-08-1391, 08:00 بعد از ظهر
اینم عکس بوقا که رنگشون کردم:
25148
saeid1346
15-08-1391, 02:02 قبل از ظهر
تشکر بابت پاسخ و بوق هم عالی شده الان فکر کنم یه صدای خفنی بده :D
monazzah
15-08-1391, 02:31 قبل از ظهر
تشکر بابت پاسخ و بوق هم عالی شده الان فکر کنم یه صدای خفنی بده :D
سلام دادا خواهش می کنم قابلی نداشت
با موتورت در چه حالی؟؟؟
saeid1346
15-08-1391, 03:12 قبل از ظهر
سلام دادا خواهش می کنم قابلی نداشت
با موتورت در چه حالی؟؟؟
خیلی باهاش حال میکنم ! مخصوصا در زمینه شتابش !
monazzah
15-08-1391, 03:30 قبل از ظهر
خیلی باهاش حال میکنم ! مخصوصا در زمینه شتابش !
خداییش خیلی عالیه من که حیابی با آپاچی و پالس ها کل کل می کنم کیف داره:icon_pf (95):
saeid1346
15-08-1391, 05:28 قبل از ظهر
خداییش خیلی عالیه من که حیابی با آپاچی و پالس ها کل کل می کنم کیف داره:icon_pf (95):
اون که خیلی :happy4:
دنبال خرید یه موتور مزایده ای ام اگر بشه با 500 بخرم عالیه( مزایده نیروی انتظامی )
kourosh_bandit2
15-08-1391, 05:44 قبل از ظهر
اتفاقا امروز یک مگلی قرمز اومدم بغلم از درواز شیراز تا بزرگمهر بیچاره را سوسکش کردم با 8 تومن موتور پا به پاش میرفتم تو لایی کشیدن هم که کم میاورد. پیشرو پارس شتابش از مگلی کمتره یا بیشتر کسی میدونه؟
saeid1346
15-08-1391, 05:47 قبل از ظهر
kourosh_bandit2 ([Only registered and activated users can see links])
تا حالا پیش نیومده با مگلی کل بندازم تو سطح شهر خیلی کمه ولی فکر کنم شتاب مگلی یکم بیشتر باشه !
شایسته فر
15-08-1391, 06:12 قبل از ظهر
داداش فقط یکم!!!!!!!
یه مقداری کم لطفی می فرمایید!!!
مگلی از نظر شتاب با نینجا برابره
داداش کورش ؛ یا آپاچی شما خیلی آپاچیه یا مگلی مگلی نبوده!!!!جنازه بود
amo hosein
15-08-1391, 06:19 قبل از ظهر
اتفاقا امروز یک مگلی قرمز اومدم بغلم از درواز شیراز تا بزرگمهر بیچاره را سوسکش کردم با 8 تومن موتور پا به پاش میرفتم تو لایی کشیدن هم که کم میاورد. پیشرو پارس شتابش از مگلی کمتره یا بیشتر کسی میدونه؟
فک کنم تو مگلی گازوییل ریخته بوده.بیچاره.پیشرو پارس شتابش بیشتر از پالس و آپاچیه اما خوبیش پایداری رو پیچ هاست.راستی مگلی من 200رو سوت میکنه.30ثانیه نقطه میشم.
محمد 2335077
15-08-1391, 06:25 قبل از ظهر
سلام به همه چندتاسوال داشتم
فیلتر روغن رو هر چند هزار کیلومتر باید عوض کرد؟
جاش کجاست ؟
اگه کسی عکس داره ازش لطفا بزاره ممنون میشم.
شایسته فر
15-08-1391, 06:29 قبل از ظهر
معمولا هر 3 بار که روغنو عوض کردی میگن فیلترم عوض کنی
saeid1346
15-08-1391, 07:07 قبل از ظهر
داداش فقط یکم!!!!!!!
ببخشید شما از یکم چه برداشتی کردید ؟ کیلومتر نصب کردید رو این کلمه !؟ بیشتر توضیح بدید ما هم در جریان قرار بگیریم !
و بنده هم گفتم تا حالا کورس ننداختم و عددی هم ذکر نکردم !
درضمن اینجا تایپیک پیشرو پارسه لطفا بحث رو منحرف نکنید !
kourosh_bandit2
15-08-1391, 04:27 بعد از ظهر
من ی پیشرو 250 دیدم با ی مگلی سفید کورس انداختن پابه پا مگلی میرفت پیشرو دمش گرم. بعدم اکثر اینا که مگلی سوار میشن ی مشت بچه پول دارن که هنوز بلد نیست اچار دستش بگیره نه تجربه داره نه هیچی فقط میشینه گاز میده بقیه نگاه کنن. اینم که من حالشو گرفتم لایی میترسید بکشه یک جا هم داشت میرفت تو ماشین که من همونجارو لایی کشیدم رد شدم اون موند. اپاچی منم خیلی هار ولی بحث من اینه که فقط حجم که مهم نیست دست فرمونم مهمه. اون پیشرو پارسم رانندش دمش گرم خیلی قشنگ معکوس میداد و لایی میکشید اما مگلی فقط راه مستقیمو خوب میروند تو خوابوندن هنر نداشت. در ضمن پیشرو پارسم خیلی با هیکی سنگینش خوب در بر میداره و شتاب میگیره.
- - - Updated - - -
داداش فقط یکم!!!!!!!
نه اتفاقا مگلی ترو تمیزی هم بود اما وقتی ی بچه فوفول 16 ساله پولدار بشینه و برا ادم قیافه بگیره همین میشه که جلو ملت و دوست من ضایع میشه بهش میخندن که با اپاچی 180 پا به پا 250 باهاش رفتم.:hanghead:
- - - Updated - - -
بعدم مگلی چندان غولی نیست ی 250 تک سیلندر چینی که به لطف تنه سبکش از جنس المینیوم وزنش کمتر شده و خوب شتاب میگیره وگرنه من نشستم پشتش چندان راضی کننده نیست میلرزه. پیشرو پارسم اگه همون قدر سبک بود فک کنم همون شتابو میگرفت.
- - - Updated - - -
دیگم بحث نکنیم دوستان ما ی سوال کردیم تموم شد. تاپیک این بندگان خدارو خراب نکنیم:hanghead::28:
monazzah
15-08-1391, 06:27 بعد از ظهر
اون که خیلی :happy4:
دنبال خرید یه موتور مزایده ای ام اگر بشه با 500 بخرم عالیه( مزایده نیروی انتظامی )
دادا شما که می خواستی ماشین بخری چی شد؟؟
دادا آپاچی سبک تره و جمع و جور تر مانور باهاش راحترته من تجربشو دارم اما اگه تو اتوبان یا جای خلوت بیفتی موتورت و له می کنه
kourosh_bandit2 ([Only registered and activated users can see links])
تا حالا پیش نیومده با مگلی کل بندازم تو سطح شهر خیلی کمه ولی فکر کنم شتاب مگلی یکم بیشتر باشه !
داداش فقط یکم!!!!!!!
باید شرایطشو دید
سلام به همه چندتاسوال داشتم
فیلتر روغن رو هر چند هزار کیلومتر باید عوض کرد؟
جاش کجاست ؟
اگه کسی عکس داره ازش لطفا بزاره ممنون میشم.
دادا سیمت راست انجینت یک دایرست که 3 تا مهره 6 بسته شده
من ی پیشرو 250 دیدم با ی مگلی سفید کورس انداختن پابه پا مگلی میرفت پیشرو دمش گرم. بعدم اکثر اینا که مگلی سوار میشن ی مشت بچه پول دارن که هنوز بلد نیست اچار دستش بگیره نه تجربه داره نه هیچی فقط میشینه گاز میده بقیه نگاه کنن. اینم که من حالشو گرفتم لایی میترسید بکشه یک جا هم داشت میرفت تو ماشین که من همونجارو لایی کشیدم رد شدم اون موند. اپاچی منم خیلی هار ولی بحث من اینه که فقط حجم که مهم نیست دست فرمونم مهمه. اون پیشرو پارسم رانندش دمش گرم خیلی قشنگ معکوس میداد و لایی میکشید اما مگلی فقط راه مستقیمو خوب میروند تو خوابوندن هنر نداشت. در ضمن پیشرو پارسم خیلی با هیکی سنگینش خوب در بر میداره و شتاب میگیره.
- - - Updated - - -
نه اتفاقا مگلی ترو تمیزی هم بود اما وقتی ی بچه فوفول 16 ساله پولدار بشینه و برا ادم قیافه بگیره همین میشه که جلو ملت و دوست من ضایع میشه بهش میخندن که با اپاچی 180 پا به پا 250 باهاش رفتم.:hanghead:
- - - Updated - - -
بعدم مگلی چندان غولی نیست ی 250 تک سیلندر چینی که به لطف تنه سبکش از جنس المینیوم وزنش کمتر شده و خوب شتاب میگیره وگرنه من نشستم پشتش چندان راضی کننده نیست میلرزه. پیشرو پارسم اگه همون قدر سبک بود فک کنم همون شتابو میگرفت.
- - - Updated - - -
دیگم بحث نکنیم دوستان ما ی سوال کردیم تموم شد. تاپیک این بندگان خدارو خراب نکنیم:hanghead::28:
من هم مگلی سوار شدم هم پیشرو 250 مگلی شتابش بیشتره اما به قیمتش نمی ارزه
saeid1346
15-08-1391, 06:32 بعد از ظهر
داداش فعلا منتفی شد به احتمال زیاد موتورم نمیفروشم !
monazzah
15-08-1391, 06:38 بعد از ظهر
داداش فعلا منتفی شد به احتمال زیاد موتورم نمیفروشم !
آره نفروشش حیفه راستی دست به موتورت نزنیا همین جوری فابریکش خیلی خوشگل تره
- - - Updated - - -
راستی بچه ها سیلندر موتور و دیدی؟؟ تو اون جاهای برجستش که تیز هست یک پلاستیک های گرد مشکیه نمی دونید واسه چیه؟؟؟
مال موتورم 3 تاش افتاده
monazzah
15-08-1391, 08:39 بعد از ظهر
سلام بر چشم بد لعنت با 100 سرعت تو بلوار هدایت غربی خوردم زمین 30 40 متر با موتور روی زمین کشیده شدم
خدا رو شکر موتورم زیاد کاری نشد دست خودمم زخمی شد رفتم پانسمان کردم
خدا رو شکر کلاه سرم بود و کاپشن نایکم هم تنم بود
اینم عکسای موتور :
25162
25163
دو مورد بالا( انتهای دسته و لیول دندم کج شد)
saeid1346
15-08-1391, 09:33 بعد از ظهر
خدا روشکر به خیر گذشته داداش و ظاهرا برای موتور اتفاق خاصی نیوفتاده ، و چرا خوردی زمین ؟ زمین خیس بود !؟
فقط اگر گارد روی موتورت نصب بود مطمئن باش حداقل یکم ایمنی خودت و موتورت بالا میرفت !
dariush
15-08-1391, 09:46 بعد از ظهر
سلام بر چشم بد لعنت با 100 سرعت تو بلوار هدایت غربی خوردم زمین 30 40 متر با موتور روی زمین کشیده شدم
خدا رو شکر موتورم زیاد کاری نشد دست خودمم زخمی شد رفتم پانسمان کردم
خدا رو شکر کلاه سرم بود و کاپشن نایکم هم تنم بود
اینم عکسای موتور :
25162
25163
دو مورد بالا( انتهای دسته و لیول دندم کج شد)
خدا رو شکر کلاه داشتین وخودتون سالم هستین
راستی چرا خوردی زمین ؟؟
monazzah
16-08-1391, 01:43 قبل از ظهر
خدا روشکر به خیر گذشته داداش و ظاهرا برای موتور اتفاق خاصی نیوفتاده ، و چرا خوردی زمین ؟ زمین خیس بود !؟
فقط اگر گارد روی موتورت نصب بود مطمئن باش حداقل یکم ایمنی خودت و موتورت بالا میرفت !
دادا زمین خشک به دون دلیل یهو موتور لرزید و از دستم در رفت خودمم تو کفشم
خدا رو شکر کلاه داشتین وخودتون سالم هستین
راستی چرا خوردی زمین ؟؟
من بدون کلاه و کاپشن رو موتور نمی شینم
والا زمین خشک بود گفتم بدون دلیل یهو موتور لرزید و از دستم در رفت
موتور همچی شو خودم درست کردم کاپشنم دادم تعمیر
saeid1346
16-08-1391, 04:15 قبل از ظهر
خب خداروشکر
چه کاپشنی میپوشی ؟ تاثیری هم داشت برای ایمنی ؟ میشه چنتا عکس ازش بگیری ؟ و ضخامتش چطوره ؟ جنسش چیه !؟
monazzah
16-08-1391, 07:19 بعد از ظهر
خب خداروشکر
چه کاپشنی میپوشی ؟ تاثیری هم داشت برای ایمنی ؟ میشه چنتا عکس ازش بگیری ؟ و ضخامتش چطوره ؟ جنسش چیه !؟
دادا کاپشن موتور سواری نیست اما عالیه کاپشن نایکه 3 سال پیش از کیش خریدم 100 تومن
یک کاپشن موتور سواری 3 لایه با تمام ضربه گیراش دیدم 200 می خوام اونو بخرم
- - - Updated - - -
راستی بچه ها دقت کردین پیشرو پارس ها صافی بنزین ندارن براشون خودمون بذاریم؟؟؟؟؟؟؟
ميلاد هركول
16-08-1391, 07:40 بعد از ظهر
خدارو شكر اتفاق خاصي نيفتاده.
احتمالا يه سنگ ريزه رفته زير چرخ جلو و يه كم هم تو پيچ بودين.
خود شير بنزين توش فيلتر داره احتياجي نيست.
monazzah
16-08-1391, 07:41 بعد از ظهر
خدارو شكر اتفاق خاصي نيفتاده.
احتمالا يه سنگ ريزه رفته زير چرخ جلو و يه كم هم تو پيچ بودين.
خود شير بنزين توش فيلتر داره احتياجي نيست.
کاش سر پیچ بود بلوار مستقیم و صاف هنوز خودم تو تعجبم
بازم خدا رو شکر
جدا شیر بنزینش که خیلی کوچیکه
monazzah
18-08-1391, 07:49 بعد از ظهر
سلام به همه دلیل زمین خوردن منم هم مشخص شد:
تو عکس زیر پیچ های زیر موتور خصوصا کمک رو می بینید که همشون شل شده بودند و موتور پایدار نبود دادم آچار کشی درست شد
پس دوستان من خصوصا کسایی که کمک عقبشون تکه مثل موتور من خیلی حواسشون باشه
من آچارکشی تو 1500 کرده بودم کل موتورو که الان تو 3500 شل شده بود
25324
راستی دیروز تو 3500 روغنشو عوض کردم هر 1000 تا روغن عوض می کنم فیلتر روغنشم عوض کردم
راستی اینم فیلتر هواش که البته باید شسته بشه:
25325
25326
saeid1346
18-08-1391, 09:01 بعد از ظهر
داداش باید خودتم یکم دست به اچار بشی و بعضی وقتا موتورو چک کنی !
من حس میکنم این کمک های پیشرو پارس یکم مزخرفه ! خیلی سفته !
Nima12
18-08-1391, 10:56 بعد از ظهر
راستی اینم فیلتر هواش که البته باید شسته بشه:
نام: Photo0182.jpg نمایش: 14 اندازه: 952.4 کیلو بایت
محمد فیلترهواش عینه آپاچیه. یک وقت تویی ابر درشتشو برنداری. فشار میاد رو موتورت.
monazzah
20-08-1391, 06:14 بعد از ظهر
داداش باید خودتم یکم دست به اچار بشی و بعضی وقتا موتورو چک کنی !
من حس میکنم این کمک های پیشرو پارس یکم مزخرفه ! خیلی سفته !
من یک هفته ای بود که چک نکرده بودم
نه کمکاش عالیه دادا من خیلی ازش راضی ام
محمد فیلترهواش عینه آپاچیه. یک وقت تویی ابر درشتشو برنداری. فشار میاد رو موتورت.
چشم دادا
Garbaz
21-08-1391, 03:53 قبل از ظهر
دوستان میشه بگید تاپ اسپید این موتور چقدره؟؟ منظورم بدون اینکه به موتور فشار بیاد هستا. سرعتی که راحت میشه بهش رسید. مثلا من با پالس راحت به 120 میرسم.
saeid1346
21-08-1391, 05:35 قبل از ظهر
دوستان میشه بگید تاپ اسپید این موتور چقدره؟؟ منظورم بدون اینکه به موتور فشار بیاد هستا. سرعتی که راحت میشه بهش رسید. مثلا من با پالس راحت به 120 میرسم.
سلام داداش فکر کنم در حد همین 120 تا راحت میشه بهش رسید شایدم بیشتر ! موتور بنده هنوز اب بندی نشده ولی راحت به این سرعت میرسه ! حدس میزنم در حد پالس 220 باشه !( مطمئن نیستم چون امتحان نکردم )
راستی بچه ها چنتا سوال
امروز دیدم وقتی موتور تو دنده اس و کلاج رو میگیرم بازم اروم حرکت میکنه !!! بررسی کردم دیدم پیچ پایین که برای شل یا سفت کردن کلاجه یکم باز شده یکم سفتش کردم ، الان کلاج یکم سفتر شده ولی به راحتی دنده ها تعویض میشه و مشکل خلاص کردن دنده یک در حال ایستادن هم حل شده نظرتون چیه ؟ مشکلی که پیش نمیاد واسه موتور بخاطر این که کلاج خیلی سفت شده ؟
و یه چیز دیگه برای این که بفهمم تا چقدر دیگه باید روغن توی موتور بریزم تا به حد نصاب برسه میتونم از اون شیشه کنار انجین ( سمت راست پایین ) که نشانگر پر شدن روغن موتوره میتونم استفاده کنم ؟
باتشکر
Garbaz
21-08-1391, 06:59 قبل از ظهر
سلام داداش. دو مورد کلاژ دوستان کامل راهنمایی می کنند ، اما در مورد روغن ریختن نمیشه به اون شیشه اطمینان کرد چون دوست من به شرطی این روش جوابگو هستش که شما موتور رو سطح 100% صاف قرار بدید که حالت تراز پیش بیاد وگرنه روغن داخل کارتر به هر سمت که موتور زاویه داره کشیده میشه و ممکنه که روغن کم یا زیاد داخل موتور بریزید. من یه شیشه نوشابه 1.5 لیتری گرفتم سرشو بریدم و یه بار به اندازه لازم که موتور لازم داره ریختم و با ماژیک علامت زدم و از این به بعد همون قدر می ریزم.
saeid1346
21-08-1391, 06:18 بعد از ظهر
garbaz ([Only registered and activated users can see links])
تشکر بابت پاسخ ! یه بار یه گزارش بود تو شبکه یک نمایش داد یه بطری نوشابه 1.5 لیتری رو برد پمپ بنزین 1.5 لیتر بنزین زد تا سر بطری پر شد نوشت 1.3 !!! معلوم نشد مشکل از پمپ بنزینه یا از بطری نوشابه !
monazzah
21-08-1391, 06:58 بعد از ظهر
سلام داداش فکر کنم در حد همین 120 تا راحت میشه بهش رسید شایدم بیشتر ! موتور بنده هنوز اب بندی نشده ولی راحت به این سرعت میرسه ! حدس میزنم در حد پالس 220 باشه !( مطمئن نیستم چون امتحان نکردم )
راستی بچه ها چنتا سوال
امروز دیدم وقتی موتور تو دنده اس و کلاج رو میگیرم بازم اروم حرکت میکنه !!! بررسی کردم دیدم پیچ پایین که برای شل یا سفت کردن کلاجه یکم باز شده یکم سفتش کردم ، الان کلاج یکم سفتر شده ولی به راحتی دنده ها تعویض میشه و مشکل خلاص کردن دنده یک در حال ایستادن هم حل شده نظرتون چیه ؟ مشکلی که پیش نمیاد واسه موتور بخاطر این که کلاج خیلی سفت شده ؟
و یه چیز دیگه برای این که بفهمم تا چقدر دیگه باید روغن توی موتور بریزم تا به حد نصاب برسه میتونم از اون شیشه کنار انجین ( سمت راست پایین ) که نشانگر پر شدن روغن موتوره میتونم استفاده کنم ؟
باتشکر
دادا 200 من 130 رو خودم باهاش پر کردم 250 هم مصطفی جان 145 باهاش رفت
روغنم شما 1400 cc بریز هر 100 تا عوضش کن
Garbaz
21-08-1391, 08:00 بعد از ظهر
داداش منظور ما سرعتی بود که راحت میشه به اون رسید و گرنه من با پالس 140 تا هم رفتم.
monazzah
21-08-1391, 08:09 بعد از ظهر
داداش منظور ما سرعتی بود که راحت میشه به اون رسید و گرنه من با پالس 140 تا هم رفتم.
دادا 250 براحتی پر میکنه مشکل نداره
saeid1346
22-08-1391, 12:38 قبل از ظهر
در مورد این سوالمم اگر میشه راهنمایی کنید
monazzah
22-08-1391, 12:58 قبل از ظهر
در مورد این سوالمم اگر میشه راهنمایی کنید
نه دادا مشکلی نداره اگه هم ناراحتی و فکرت درگیر برو پیش یک مکانیک نشون بده
موتورت چند تا کار کرده؟؟
saeid1346
22-08-1391, 01:21 قبل از ظهر
نه دادا مشکلی نداره اگه هم ناراحتی و فکرت درگیر برو پیش یک مکانیک نشون بده
موتورت چند تا کار کرده؟؟
400 تا ! روز به روز هم داره بهتر میشه ! دنده هاش هم دیگه خیلی راحت جا میره !
دیروز تو ترافیک گیر کرده بودم و همین مشکل خلاص نشدن دنده و حالت گرفتن کلاج و حرکت موتور را داشتم یه چند بار موتور کاملا به فاک رفت ! کلاج رو میگرفتم ولی باز موتور میپرید !!! فکر کنم بخاطر همین شل بودن کلاج بوده !
الان تقریبا مشکلی نداره هر روز هم یه چکی میکنم موتور رو بعد سوار میشم
amirkelan
22-08-1391, 07:28 قبل از ظهر
سلام..کسی میدونه چطور میشه این برچسپ پیشرو پارسو بر داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی من آمپر بنزینم که کار نمیکردو بردم تعمیرگاه یه سره کردم سالم بود.فهمیدیم که یه سیم شناور که اتصال بدنست قطع بوده.وصلش کردم اما آمپر بنزین با یه تکون کوچیک زیادو کم میشه...این عادیه یا حتما فنری داشته که افتاده؟؟؟؟؟؟؟
شایسته فر
22-08-1391, 07:33 قبل از ظهر
این زیادو کم شدن تو همه موتور ها هست
بستگی داره چه تکونی باشه!!
amirkelan
22-08-1391, 07:53 قبل از ظهر
خیلی کم مثلا جابه جا کردنموتور.
Garbaz
22-08-1391, 04:39 بعد از ظهر
تو پالس 220 که دیجیتال هست همین حالت مشاهده میشه . مثلا در حال حرکت و سر پیچ وقتی به سمت چپ خم میشی و کل سنسور بنزین میره زیر بنزین طراز بنزین پر نشون میده و یا در سر بالایی ها امکان داره تا صفر هم پایین بیاره و یا وقتی که موتور روی جک بغل هست هست. و حالت اصلی برای جاده مسطح و یا در حالت سکون هستش که میزان دقیق بنزین مشاهده می کنید.
monazzah
28-08-1391, 01:28 قبل از ظهر
400 تا ! روز به روز هم داره بهتر میشه ! دنده هاش هم دیگه خیلی راحت جا میره !
دیروز تو ترافیک گیر کرده بودم و همین مشکل خلاص نشدن دنده و حالت گرفتن کلاج و حرکت موتور را داشتم یه چند بار موتور کاملا به فاک رفت ! کلاج رو میگرفتم ولی باز موتور میپرید !!! فکر کنم بخاطر همین شل بودن کلاج بوده !
الان تقریبا مشکلی نداره هر روز هم یه چکی میکنم موتور رو بعد سوار میشم
چقدر راه رفتی موتور من به 4500 کیلومتر رسید دادا
مواظبش باش خیلی
سلام..کسی میدونه چطور میشه این برچسپ پیشرو پارسو بر داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی من آمپر بنزینم که کار نمیکردو بردم تعمیرگاه یه سره کردم سالم بود.فهمیدیم که یه سیم شناور که اتصال بدنست قطع بوده.وصلش کردم اما آمپر بنزین با یه تکون کوچیک زیادو کم میشه...این عادیه یا حتما فنری داشته که افتاده؟؟؟؟؟؟؟
دادا مال منم همینطوره آمپرشو وقتی موتور خاموشه و تو یک جای صاف نگاه کن