FOLLOW INSTAGRAM PAGE
JOIN TELEGRAM GROUP

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 60

موضوع: مسابقات موتو جی پی _ 2016

Threaded View

  1. #11

    موتور سوار

    نوشته ها
    645
    تشکر
    907
    Last Online
    01-11-1401 @ 12:29 قبل از ظهر

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pouriashoghi نمایش پست ها
    مسابقه‌ی هیجان‌انگیزی بود بازم امسال آرژانتین. کلا تغییرات قوانین امسال موتوجی‌پی به نظرم باعث افزایش هیجان مسابقات میشه. یکی از خوبی‌های این تغییرات قوانین اینه که نقش سوارکارها و تجربه رو بیشتر میشه حس کرد. مثلا ماوریک وینیالز رو دیدید؟ به نظر من وینیالز یکی از بهترین موتورسوارهای موتوجی‌پی خواهد شد در سالهای دیگه و نیاز به تجربه بیشتر داره. در مسابقه آرژانتین هم تقریبا جایگاه سوم رو داشت مال خودش میکرد که بخاطر همون کمبود تجربه اوت شد. وقتی فشار و استرس زیاد میشه یک سری از سوارکاران نترس و خوب که تجربه کم دارن ضعف تجربه نداشتن خودشون رو نشون میدن مثلا وینیالز٬ جک میلر (که اونم بهترین اجرای موتوجی‌پی خودش رو داشت دیشب تا زمین خورد ) و اندره ایانونه که دیشب با حماقت خودش و هم تیمی اش رو از سکو محروم کرد.

    به نظر من ناامیدی بزرگ برای مسابقه دیشب flag to flag بودن مسابقه و تعویض موتورها بود. روسی با لاستیک عقب موتور دوم خودش به وضوح مشکل داشت و نتونست اون رقابت جذاب با مارکز رو ادامه بده. با تغییر لاستیک‌های رسمی امسال از بریجستون به میشیلین رفتارهای پیش‌بینی نشده زیادی رو میشه در شرایط آب و هوایی متفاوت و تو پیست‌های متفاوت از موتورها دید. واقعا اگر مسابقه با همون موتورهای اول ادامه داشت بسختی میشد حدس زد که بین روسی و ماکز کدوم اول از خط رد میشدن.

    چیزی که من خیلی چشم براهش هستم و با اتفاق دیشب در تیم دوکاتی خیلی برام هیجان انگیزتر شده اینه که آیا کیسی استونر جای یکی از سوارکارهای تیم اصلی دوکاتی برمیگرده به موتوجی‌پی یا نه. استونر الان تست رایدر دوکاتی هست و من فکر میکنم میتونه جای دویتزیوزو رو بگیره. از طرفی هم ممکن امسال سال آخر لورنزو در یاماها باشه و لورنزو هم به دوکاتی بره چون تا جایی که من خبر داشتم هنوز تکلیف تمدید قرارداد لورنزو و یاماها مشخص نشده و روسی و لورنزو هم هیچ وقت اینقدر با هم دشمن نبودن در یاماها. میشه تصور کرد دوکاتی رو با استونر و لورنزو و یاماها رو با روسی و ایانونه.
    • چیزی که مشخصه مارکز و لورنزو آینده ی موتو جی پی هستن و قهرمانی ها بینشون دست به دست خواهد شد ، لورنزو با همین موتور یاماها هم فوق العاده کار کرده و یادم نمیاد مسابقه ای به رده اول برسه و بعدش کسی بتونه ازش سبقت بگیره ، اگه به دوکاتی بره که دست نیافتنی تر خواهد شد ، هر چند اون رییس باتجربه یاماها مویستار بعیده یه استعداد خالص رو براحتی از دست بده و روسی ـه در آستانه بازنشستگی رو بگیره بچسبه !
    • اون طرف مارکز هم با کسب تجربه میشه امیدوار بود که هی دم به دم از رو موتور پرت نشه و اگه این نقیصه رو نداشته باشه یه موتور سوار بی نظیره ، هر چند هنوز هم سبک ترمز گرفتن های عجیب و غریبش که موتور در آستانه چرخیدن قرار میگیره ، تو هر پیچ آدمو نگران میکنه .
    • رقابتهای ملی هم کماکان ادامه خواهد داشت و موتور سواران بی توجه به اینکه عضو چه تیمی هستن دوست دارن هم وطنشون نتیجه بگیره ، مثل رقابت آخر فصل قبل و اگه جایی ببینن هم تیمیشون کنارشونه اشتیاقشون به سبقت گرفتن و جلو زدن صد برابر میشه مثل ایانونه احمق تو مسابقه دیشب .
    • خیلی دوست داشتم دیشب لورنزو از موتور نمی افتاد و ببینم میتونه مثل روسی چند تا سبقت بگیره یا نه .
    • با یکی شدن ECU ها باز هم موتورهای دوکاتی دارن برتریشونو به رخ میکشن .



    .
    موتورسیکلت امن است ...
    مادامی که سوارش بداند چقدر خطرناک است !

  2. تعداد 2 کاربر از Mohsen_14 برای این پست تشکر کرده اند.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

بازدیدکنندگان، این صفحه را با جستجوی این کلمات در موتورهای جستجوگر پیدا کرده اند:

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
پرشین موتور
   اکنون ساعت 12:18 بعد از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.


    انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
    شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
    برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
   لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
   تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)

   قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران

 


کاربر گرامي؛

براي مشاهده انجمن پرشین موتور با امکانات کامل بهتر است از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد

  1. بستن این دسته بندی
برو بالا