نقل قول نوشته اصلی توسط nOviA نمایش پست ها
من حرفی از سرعت نزدم.

شما چرا شتاب رو با سرعت قاطی میکنی؟

سرعت هر دنده چه در ماشین چه در موتور بستگی به ضریب اون دنده داره. حالا اگر میشه خورشیدی و ... رو دستکاری کرد که سرعت بالا بره بحثش جداست که استاندارد نیست. نمیشه هم یه موتوری که 18 اسب میده دنده 6 این موتور 200 تا پر کنه!
نسبت ضریب هر دنده باید با وزن و قدرت موتور همخونی داشته باشه که کارخونه کارشو بهتر از منو شما بلده. و به شما هم توصیه میکنم برای 4 5 کیلومتر سرعت بیشتر موتور خودتو داغون نکنی!

بزرگتر شدن سیلندر و پیستون هم کمی قدرت رو زیاد میکنه که در نتیجه شتاب زیاد میشه و اصلا ربطی به سرعت بیشتر توی دور موتور مجاز نداره.

برای شمایی که همش cbr1000rr و r6 و zx-10r سوار میشی 160 با 125 برات فرقی نداره دوست عزیز و تفاوتشو احساس نمیکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شتابش زیاد میشه و نه اونقدر که متفاوت باشه خوب اگه شتاب رو بخوای زیاد کنی بهتره هون خورشیدی رو تغییر بدی
میگم کلک از کجا فهمیدی من این موتور هار و هم سوار میشم نکنه تو تایلند منو دیده باشی