
|
|
|
- - - Updated - - -
سوال خیلی سخت و تخصصی هست .نمی شه هیچ کدومشو برتر مطلق عنوان کرد.از لحاظ قدرت من جایی ندیدم که قدرت شون بنویسن مخصوصا هندا ولی ktm 35 اسب هستش سرعتم که برا این موتورا خوب نیست و تاپ اسپید زدن باهاش کار اشتباهی هست از نظر کیفیت هم خب دیگه همه هندا رو می شناسن و برا همه ثابت شده است خب ktm هم لوازمشو از بهترین ها تهیه می کنه از هندا سر نباشه کم هم نیست خوب زیبایی هم که یه چیز سلیقه ای هست من خودم به شخصه عاشق رخ crfx هستم.
crfx 5 دنده است و حتی 2015 هم کاربرات هستش وزن خشکش هم 115 کیلو هست باکش 7 لیتریه و شوک گیر فرمان داره سر سیلندرش تک میل بادامکی هست که مزایا و معایب خودش داره در عوض ktm 6 دندس و 105 کیلو وزنش .باکش 9 لیتریه سر سیلندر دو میل با دامکی هستش .من هندا 450 شو سوار شدم هندلینگش خوبه و خوش دسته.
ویرایش توسط milad 250 : 15-09-1393 در ساعت 02:44 بعد از ظهر
منظور من قدرت crfx بود که با ktm یکیه .اونی که قدرتش 23 اسبه crfl هستش.این موتور به درد خیابون و سفر نمی خوره.
crfl زیر 20 هستش فکر کنم 18 خورده قدرت اسب بخارش باشه
تو سایت نگاه میکردم کی تی ام های با شاسی سیاه و باک سیاه خیلی قشنگتر از این باک سفید هاست نظرتون چیه؟
فک کنم سفارش امریکا باشن:
مهمان ها نمی توانند عکس هارا مشاهده کنند لطفا برای مشاهده عضوشوید(کلیک کنید) here.
عکس دوم 250 نیست صرفا بخاطر رنگ شاسی و باک گزاشتمش :
مهمان ها نمی توانند عکس هارا مشاهده کنند لطفا برای مشاهده عضوشوید(کلیک کنید) here.
...two stroke
اینا سفارش امریکا نیستن تا سال 2011 کی تی ام از باک سیاه برای اندرو هاش استفاده می کرد که بعد اون یعنی از سال 2012 از باک های شفاف استفاده کرد البته کراس هاش همچنان از باک سیاه رنگ بهره می برن.ای 2 تا عکس بالا هم اگه اشتباه نکنم اندرو مدل 11 یا 10 هستند بالایی 250 و پایینی هم که مشخصه 450هست.
در مورد قدرت crf250l هم تا جایی که من می دونم قدرتش بالای 20 اسبه.
بله دقیقا درسنه برای مدل های 2010 و 2011 هستش
در مورد قدرت crfl بدون تحقیق من حرفی رو نمیزنم اینم برای ثبات حرفم اگه باور نداری: 18.97HP
مهمان ها نمی توانند عکس هارا مشاهده کنند لطفا برای مشاهده عضوشوید(کلیک کنید) here.
...two stroke
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)