
|
|
|
نميدونم چند نفر تو سايت هستن كه به موسيقي علاقه دارن!
شايد با اين تاپيك بتونيم با اونا آشنا بشيم.
من خودم تا حدي گيتار كار كردم.(پاپ و كمي كلاسيك) يه مدت هم بدجور معتادش شده بودم . ديگه هووي عيال شده بود. داشت طلاقم ميداد
الان يه دوسالي هست به خاطر دانشگاه از دنياي موسيقي كمي فاصله گرفتم. ولي ميخوام ادامه بدم...
كسي هست كه موسيقي كار كرده باشه؟ مخصوصا"گيتار
اگه كسي باشه ميشه تو قرارها دور هم يه صفايي هم كرد.![]()
Vahid repsol
محمد جان،
کی گفته موسیقیه سنتی در حال نابودیه !؟
من هم از صدای استاد شهرام ناظری خوشم میاد، و البته به اون حدی که شما گفتین از استاد شجریان متنفر نیست، گاهی اوقات واسه همه پیش میاد ... همه مون باید مواظب باشیم غرور نگیرتمون، غرور بد جور آدمو زمین می زنه،
نمی دونم این چه طرز فکریه که بعضی ها می گن، با رفتن استاد شجریان موسیقیه سنتی هم نابود می شه ! قصد جسارت ندارم ولی مثلا اگر خدا نکرده آقای علی فغفوری موتور سواری در ایران رو کنار بذارن و مردم ایران رو در حدی ندونن که بخوان موتور سواریشو ببینن، آیا یعنی موتور سواری در ایران رو به نابودیه !؟
آقای شجریان فقط یکی از اساتید موسیقی سنتی در ایران بودن، استاد ناظری کم کسی نیستن، و ... و حتی از بین جوان های آقای سالار عقیلی، آقای علیرضا قربانی، ...
آقای سالار عقیلی حدود یک سالی می شه تمام کنسرت هاشو توی امریکا برگزار می کنه، خودتون فکرشو بکنین یک جوون به چه اندازه از مهارت رسیده که کنسرت های خارجی برگزار می کنه، فکر نکنم آقای شجریان وقتی در سن آقای عقیلی بودن تا این اندازه طرفدار داشته باشن.
البته اضافه کنم که موسیقی مارو شجریان درست نکرده که با مردنش اونم بمیره، منظور من اینه موسیقی سنتی ایران همین الانم مرده. دقیقا به این علت مرده که سالار عقیلی میره امریکا، شهرام ناظری میره ارمنستان، چون توی ایران کمتر از جاهای دیگه به این موسیقی عجیب توجه میشه، اندوهناکه...
زیباترین موسیقی کهن جهان بر اساس انتخاب سازمان ملل توی ایران در حال فراموشیه، در عوض یه دکتر بی سر و پا میشه خواننده و به دلقک نمی خنده.
مولانا رو که عثمانی ها بردن، خوارزمی رو عراقی ها، سعدی رو عربها، موسیقی سنتی رو هم به زودی صاحب جدیدی از این دنیا می بره.
موتورسواری در شهر، خداحافظ برای همیشه.
اگر من تو به موسیقیه سنتی خودمون بها بدیم، هیچوقت فراموش نمی شه،زیباترین موسیقی کهن جهان بر اساس انتخاب سازمان ملل توی ایران در حال فراموشیه،
اگر یه نگاهی به این چند صفحه ای که همیجا بحث شده بندازیم متوجه می شیم، اگر به قولی در حال فراموشیه، این من و شما هستیم که کم لطفی می کنیم،
ما موسیقیه به این زیبایی داریم یا همون به قول خودتون (انتخاب سازمان ملل ...) به عبارتی کل دنیا فهمیده بهترین و زیباترین موسیقی چه موسیقی هستن، با اینکه می دونیم موسیقیه ما از نظر زیباشناختی توسط سازمان ملل انتخاب شده، باز هم متاسفانه می بینیم افتخار بعضی از جوونای ایرانی موسیقیه متال ...
من نمی دونم چرا یه عده ای قدر اون چیز هایی که دارنو نمی دونن و همش فکر می کنن مرغ همسایه غازه !
ویرایش توسط شفیع : 07-06-1390 در ساعت 09:12 قبل از ظهر
آقای شفیع آدم قطحی بود منو مثال زدی من اگه موتورسواری نکنم به هیچ جا برنمیخوره...آقای اقتصاد بودن واسه مثالتون که بسیار بجا هم بود.
راجع به موسیقی سنتی باید بگم که ما ذائقمون عوض شده و دیگه به این موسیقی بها نمیدیم و گرنه حضور استاد ناظری با صدای بی نظیر ذاتیش.سه تار اساتید لطفی و علیزاده و ذوالفنون.کمانچه بی نظیر کیهان کلهر و حضور خیلی آدمایه دیگه که اگه بخوام لیست کنم تا صبح باید بنویسم اجازه نمیده که موسیقی سنتی ایرانی از بین بره.
مشکل خیلی هست:
الان شما تو هر آموزشگاه موسیقی که بری گیتار یاد میدن ولی از هر 10تا آموزشگاه حداکثر 1 کمانچه درس میدن.چرا؟چون رغبتی نسبت بهش نیست.چون هنرکده واقعی نداریم یه سری کاسبی راه انداختیم که فقط دخلشون واسشون مهمه.
متاسفانه ما الان حاضریم 100-50 تومن پول واسه کنسرت آقای x که واسه کلفت کردن صداش قبل از رو سن اومدن 20 دیقه تمرین میکنه تا بیاد یه آهنگ پاپ بخونه میدیم ولی حاضر نیستیم واسه کنسرت استاد ناظری که صدای ضبط شدشون با صدای زنده اجرا کردنشون هیچ فرقی نمیکنه پول بدیم...استاد لطفی با تهمتنش(سه تارش) میاد تو تالار وحدت اجرا میذاره صندلی ها کامل پر نمیشه. حالا بنظرتون این آقایون نباید برن آلمان و آمریکا و .... کنسرت اجرا کنن در حالی که تمام صندلی ها پر میشه و از بس ازدحام هستش اجرای 3روز در 3 سانس به اجرای 7 روز در 4سانس تبدیل میشه؟ مطمئن باشید درد اساتید بزرگ پول نیست خیلی چیزهای دیگه هست که شاید مهمتر باشه که یکیش همین حضور آدمای علاقه مند هستش.
متاسفانه ما توانایی های موسیقی خودمون رو کنار گذاشتیم فکر میکنیم ویلون و پیانو خدای سازا هستن این در حالیه که مطمنا هیچ کدوم (بترتیب)به کمانچه و قانون ایرانی نمیرسن هم در ایجاد انواع صدا و هم در وضوح صدا و گوشنوازی صدا.
البته همه تقصیرا رو هم نمیشه گردن هنرجو و شنونده گذاشت:
(نمیدونم کسی اینجا هست که ساز سنتی بزنه یا نه ولی اگه هست و سه تار میزنه لطفا حرفمو تایید کنه)من چند سالی سه تار میزدم جالبه بهتون بگم کتابی که به عنوان آموزش سه تار تدریس میشه کتابی هست که مرحوم روح الله خالقی تالیف کرده و ماله حدودا 30ساله پیش که یه سری رنگ (reng) واقعا کسل کننده و غالبا بی محتوا توش هست که بیشتر از اینکه آدم رو علاقه مند کنه تمام استعدادشو کور میکنه و جالبتر از اون اینه که این کتاب 20و خورده ای سال بدون هیچ گونه ویرایشی و بدون هیچ گونه تغییر ظاهری از نظر جلد و چیدمان آهنگها تجدید چاپ میشد که اخیرا دیدم رنگ جلدشو و یه سری از رنگ ها رو تغییر دادن.البته باز هم هیچ تغییری نکرده و همونقدر کسل کننده هستش.(کتابهای استاد ذوالفنون و علیزاده هم هست که به نسبت وضعیت بهتری داره) این در حالیه که حداقل 15-20تا کتاب برای آموزش گیتار با ریتم ها و سبک های مختلف وجود داره.
اکثر آثار اساتید بزرگ سال ضبطش بین 50-70 هست که به طبع نه پختگی صدای حالاشون مشهوده و نه کیفیت ضبط بالایی دارن.شنونده بیچاره چه گناهی کرده که باید با این کیفیت گوش کنه که باطبع گوش هم نمیکنه و.......
اگه بخوایم مشکلارو تک تک بگیم باید یه رنج نامه نوشته شه اما چیزی که قطعیت داره اینه که موسیقی ایرانی هر چقدر هم کمرنگ شه هیچ وقت نمیمیره..
ویرایش توسط ali faghfouri : 07-06-1390 در ساعت 11:24 بعد از ظهر
علی جان، ممنون ارفرماشاتت، تقریبا کامل شد،
ببخشید، قصد جسارت نداشتم، فقط خواستم از بین بچه های خودمون و اعضای حاضر یه مثالی زده باشم، کی بهتر از شما، ولی خوب در کل هدف شخص خاصی نبود، و همین طور هم که شما خودتون اشاره کردین یک موسیقی کهن با رفتن یک خواننده از جمع خوانندگان نابود شندی نیست !
متاسفانه واقعیتهمتاسفانه ما توانایی های موسیقی خودمون رو کنار گذاشتیم فکر میکنیم ویلون و پیانو خدای سازا هستن
به سنتی در حال حاظر بها داده نمیشه منم خودم مورده پسندم نیست اما گوش میدم ولی بهم حس خاصی نمیده شاید یه مواقع خاص
اما تلفیقی سنتی با بقیه سبک ها رو دوست دارم و گوش میدم وگرنه یه دم سنتی دلمو میزنه شاید سنم بره بالا نظرم عوض شه اما داداش من تو موزیک سنتی چیزی ندیدم که ارضام کنه
چهار کلمه از درده ملت نشنیدم زده شه ( نشنیدم اگه کسی داره بده گوش کنم )
اما رپی که گوش میدم / راکی که گوش میدم / بعضی از کارای پاپی که گوش میدم از دردم میگه
درده اجتماعم رو بیان میکنه و چشم و گوشمو نسبت به اظرافم باز میکنه بقیه رو نمیدونم اما خودم اینطورم موزیکم باید مفهوم داشته باشه خیلی ها میگن رپ واسه سوسولاست و این چیزا رپ معنی نداره و تکنیکه خاصی نداره اما من اینجا آثاری رو معرفی میکنم که این حرفارو رد میکنه! رپ ب حیلی ها به اشتباه شناسونده شده یعنی با مانکن و مخته و 6/8 و این چیزا !!!!
نمونش همین آهنگی که الان میگم
اگه بدت هم میاد از رپ دانلودش کن اما گوش کن . نشنو ! شنیدن و رد شدن از کنارش با گوش دادن بهش فرق داره . گوش کن و اطرافت رو باهاش حس کن ببین ( خطاب به شخص خاصی نبود حرفام کلی گفتم *)
عرفان و خشایار آهنگه " تصمیم "
خرداد 1388 اوج و قل قله ی درگیری های بعد از انتخابات ریاست جمهوری و اعتراضا این آهنگ اومد بیرون ( جبهه خاصی سمته گروه خاصی رو نمیگیرم اصلا بحث سیاسی نیست بگذریم از این خط )
با آهنگسازی امیر A Plus آهنگسازه اختصاصی گروهه پایدار ( اعضای گروه پایدار در حال حاظر : عرفان / خشایار / بهزاد لیتو / سینا تهم / افرا / مازیار سرکش / سوگند ) آهنگساز های گروه : امیر ای پلاس - داداشه سرکس که اسمشو یادم رفته
این ترک آماده شد بود واسه آلبوم " همیشگی " عرفان اما زودتر حدودا 1 سال و نیم زودتر پخش شد و آلبوم به مشکل خورد پخشش و 1 سال اینا بعد پخش شد یعنی پارسال!
ترک سوم آلبوم همیشگی
لینک چون مدیریت گفته نمیتونیم بزاریم تو گوگل سرچ کنید پیدا میشه پیدا هم نشد همینجا بگید پیغام شخصی کنم
Find A Way Or Fade Away
لوازم ایمنی موتور کراس و اندرو
این آهنگو شنیدم،
ولی فکر کنم شما هم آهنگ های سنتی رو فقط شنیدین و گوش ندادید !
تمام مشکلات اجتماعی در موسیقی سنتی هست، و فقط کافیه خیلی عمیق تر و بادقت گوش کنیم.
راستی میگید شاید هم اینطوره که شما میگی
درخواست :
چند تا ( سه تا ) از بهترین های سنتی به نظرتون بزارید تا وقت کافی رو برای گوش دادنش بزارم ببینم واقعا مشکل از گوش دادنه من بوده یا نه ؟ )
Find A Way Or Fade Away
لوازم ایمنی موتور کراس و اندرو
از آهنگ هایی که الان تو ذهنم هست:
(آتش و نیستان) از استاد شهرام ناظری
مزمون کاملا اجتماعی داره، دقیقا رفتار های ما رو در جامعه خیلی زیبا به زبان شعر و موسیقی و داستان بیان کرده
یا آهنگ چرخ گردون از آهنگ های قدیمی هستش (کارگشا) که آقای سالار عقیلی جدیدا دوباره بازخونی کردن، از مشکلات جامعه و دنیا می گه و همراه با امید به زندگی
شاید مشابه این آهنگ رو آهنگ رپ (به امید ایران) خواننده یاس دونست
یا آهنگ بسیار معروف مرغ سحر
اگر خوب دقت کنیم هر نیازی رو می شه از موسیقی سنتی برداشت کرد،
خیلی ها فکر می کنن که موسیقی سنتی دیگه دورانش گذشته و الان ما نیاز به موسیقی داریم مسائل روز رو بیان کنن، این در صورتیه اگر خوب دقت کنیم ما مسئله ی روز نداریم، تاریخ همیشه در حال تکرار شده نیاز همه ی انسان ها همون نیاز های نیاکان خودشه با این تفاوت که هر نسلی فکر می کنه (توهم میزنه) که یه نسل کاملا متفاوته و نیازهاش تکه !
شاید ضرب المثل مناسبی نباشه ولی اینطور می شه گفت: خر همون خره فقط پالانش عوض شده !
ویرایش توسط شفیع : 11-06-1390 در ساعت 12:44 قبل از ظهر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
انجمن موتورسيکلت ايران(پرشین موتور) جهت بالابردن سطح فرهنگ و اطلاعات در زمينه موتورسواري راه اندازي شده است
شماره سامانه پيامکي انجمن : 50002666994466
برای ثبت شماره خود در سامانه پیامکی نام و نوع موتور خود را به شماره فوق پیامک کنید.
لطفا در هنگام کپی برداری مطالب و عکس ها منبع و لینک سایت ذکر شود.
تبدیل فینگلیش به فارسی (بهنویس)
قدرت گرفته از ویبولتین - طراحی قالب توسط وی بی ایران
علاقه مندي ها (Bookmarks)