توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روان 200
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
babak67
04-11-1390, 12:05 بعد از ظهر
فك كنم منظورشون ارتفاع زدن بوود!!
كمك رو ببرن بالا!
djsk
04-11-1390, 02:24 بعد از ظهر
فك كنم منظورشون ارتفاع زدن بوود!!
كمك رو ببرن بالا!
آره دیگه. منظورم این بود که ارتفاع عقب موتورو جطوری ببرم بالا. مگه شما چیو دارین میگین؟!
Mohammad aghili
04-11-1390, 03:04 بعد از ظهر
من فکر کردم منظورتون اینه که چجوری میشه موقع ایستادن ، ته موتور رو بلند کرد ، استاپی !
اما اگه منظورتون اینه که چجوری میشه فنر رو باز تر کرد
هم باید گاز نیتروژنش رو شارژ کنی ، همم باس مهره بالای فنر رو باز کنی تا کمک بازتر شه
ali2240
04-11-1390, 07:35 بعد از ظهر
آره دیگه. منظورم این بود که ارتفاع عقب موتورو جطوری ببرم بالا. مگه شما چیو دارین میگین؟!
iهمونجوری که محمد جان گفتن به وسیله مهره بالای کمک میتونی تنظیم کنی.فقط تورو خدا به قیافه موتور توجه نکنید و اونو به نسبت جسه خودتون تنظیم کنید که همه جوره بتونید موتور رو کنترل کنید
djsk
04-11-1390, 10:57 بعد از ظهر
iهمونجوری که محمد جان گفتن به وسیله مهره بالای کمک میتونی تنظیم کنی.فقط تورو خدا به قیافه موتور توجه نکنید و اونو به نسبت جسه خودتون تنظیم کنید که همه جوره بتونید موتور رو کنترل کنید
والا ماشالا! قد من اینقد دراز هست که تریل که هیچی تراکتورم سوار شم پام به زمین میرسه! :6:
نیما نادری
07-11-1390, 11:49 بعد از ظهر
6549همه روانیاااااااااااا
MGEngineer
07-11-1390, 11:52 بعد از ظهر
روان آبی ندیده بودم
بزن زنگو...
:20:
نیما نادری
07-11-1390, 11:56 بعد از ظهر
بکن زنگو
یدونه باشه
ali2240
08-11-1390, 11:03 بعد از ظهر
6549همه روانیاااااااااااا
به نظرم روان آبی اصلا ابهت رنگهای دیگه رو نداره.
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
دوستان من به یه مشکلی برخوردم. هرچی زنجیر رو تنظیم میکنم و سفت میکنم بعد از مدتی یا سفت سفت میشه یا شل شل. پیچها رو هم حسابی سفت میکنم که تنظیم به هم نریزه اما باز نمیشه
Ali
09-11-1390, 03:58 قبل از ظهر
6549همه روانیاااااااااااایه چیز تک و باکلاسه
فقط فکر کنم لوازم این رنگی سخت گیر بیاد
Kenji
09-11-1390, 04:49 قبل از ظهر
فقط فکر کنم لوازم این رنگی سخت گیر بیاد
:297::297::297::297::297::297:
نیما نادری
09-11-1390, 01:52 بعد از ظهر
والا من آبی دوست دارم هر کی هم موتورو میبینه کف و خون میشه :icon_pf _99_:
قطعات آبی کامل موجوده چون هم سری قدیم آبی داشته هم جدید
alinozad
09-11-1390, 08:07 بعد از ظهر
با 4800 کیلومتر که نهایتش 2000 تاش توی کوه بوده از چندروز قبل موتور به اوائل روغن سوزیش دچار شده!من غیر اولا که زیاد بلد نبودم گاز کم میدادم ولی دیگه نمیذاشتم دور موتور پائین بیاد و بهش فشار وارد شه!البته طبیعی هست به روغن سوزی افتادن با اونهمه فشار ولی نه به این زودی!!!علت میتونه چی باشه به نظر اساتید؟از روان بعیده این کارا
نیما نادری
09-11-1390, 08:59 بعد از ظهر
دود سیاه میزنه ؟
Mohammad aghili
09-11-1390, 09:38 بعد از ظهر
علی ؟؟
موتورت که میزون بود؟
والا روز جمعه که باهم بودیم که دود سیاه نمیداد موتورت
reza KTM
09-11-1390, 09:52 بعد از ظهر
اگه سیاه باشه که مال کاربرات هست فکر کنم اگر آبی باشه روغن سوزی افتاده
دنده های موتور رو همیشه تا آخر پر میکنی؟
alinozad
09-11-1390, 09:58 بعد از ظهر
نه محمد جان دود سیاه سفید میداد!
نیما جان:
1-مصرف سوخت صدی 5 شده بود!درحالیکه قبلا 3 بود
2-وقتی انجین گرم میشد(نه داغ)گاز که میدادم یکم دود سیاه میداد وقتی ولش میکردم و دوباره میخاستم گاز بدم دود سفید و آبی رو با هم میداد!
3-کاربرات رو دادم تنظیم مصرف سوخت رو کم کردیم هنوز تست نکردم ببینم چندتا میره،کاربرات که تنظیم شد شتاب موتور بهتر شد اما مثل اینکه زیادی مصرف سوخت رو پائین آورده گاهی توی دور موتور زیر 4000 ریپ میزنه البته خیلی کم.
4-هنوز دود سفید میده وقتی گاز رو میگیرم.
5-توی هواکش روغن ریخته بود که گفتند مال بخار روغنه و با یه شیلنگ کمپرس هوندائی اون خروجی رو از هواکش درآورد تا روغن به هواکش نره و بیرون ریخته بشه.
ممکنه از سوپاپ باشه؟یعنی سوپاپم خراب شده باشه؟بذارم بمونه یا پیگیری کنم؟
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
رضا جان دنده های موتور روهم آره بالای 4000 تا دنده عوض میکنم
Mohammad aghili
09-11-1390, 10:02 بعد از ظهر
دنده های موتور رو همیشه تا آخر پر میکنی؟
من یه عادت بدی که دارم اینه که دنده ها رو زیر 8 عوض نمیکنم
مگه چی میشه؟
خیلی ضرر داره واسه روان؟
reza KTM
09-11-1390, 10:35 بعد از ظهر
من خودمم همینم اگه شما رو 8 عوض میکنید من رو ردلاین بلااستثنا عوض میکنم
نمیشه گفت ضرر نداره همین پر کردن یکی از عوامل دود کردن موتور هست و در نهایت باعث روغن سوزی میشه
حسنشم اینه که به نظر من موتور هار تر میشه
ولی میدونستید موتور اگه به روغن سوزی اولیه (نه خیلی داغون بشه ها) بیفته شتاب موتور بیشتر میشه؟
نیما نادری
09-11-1390, 11:09 بعد از ظهر
بالا بردن دورموتور عمر موتورو کم میکنه ولی نه 5000 تا
من تو شهر رو 4000 هستم تو آفرود رو 10.000 فقط دود سیاه که اونم اپیدمیه
روغن موتورت فکر کنم خیلی سفته از روغن شل تر یکبار استفاده کن
یک باک سوپر هم بزن توش فیلتر روغن رو هم حتما تعویض کن
فیلتر هوا رو با بنزین بشور یا باد بگیر یا بزار تو آفتاب تا خشک بشه
یکم روغن 10 روش بریز دورانی بعد بچلون تا روغن پخش بشه (قاله روغن نکنیش )
تست کن خبر بده فعلا جایی رو باز نکن (اصلا)
ali2240
09-11-1390, 11:57 بعد از ظهر
دوستان یکی نیست جواب مارو بده ظاهرا؟
alinozad
10-11-1390, 12:04 قبل از ظهر
فک کنم مشکل شما صدای انفجار توی اگزوز بود؟تمام روانها این قضیه رو دارند...وقتی تخته گاز میری و یهو گاز رو ول میکنی این اتفاق بیشتر میفته.طبیعیه.از چندنفر تعمیر کارم پرسیدم بنزین اضافی یهو خارج میشه و این صدا رو میده.شما مصنوعی هم میتونی این انفجار رو ایجاد کنی برو روی 80 تا و قطع کن رو بزن بعد 10 ثانیه روشن یهو همین صدا میاد...
راستی از وقتی موتور توی اون کلیپ زمین خورده وقتی فرمون رو ول میکنم به سمت راست میکشه!کرپی رو شل کردم و دوباره ارتفاع رو تنظیم کردم بهتر شد اما هنوز میکشه!علت از چی میتونه باشه؟
nopo
10-11-1390, 12:09 قبل از ظهر
دشاخ كج نشده؟
alinozad
10-11-1390, 12:11 قبل از ظهر
نمیدونم ظاهرا که هیچی معلوم نمیشه!!!نیاز به چشمان تیز بین دوستان داره
نیما نادری
10-11-1390, 12:22 قبل از ظهر
چش نمیخواد مگه دوشاخ عقب تو تصادف ضربه خورده اگر نه ...تنظیم کرپی بالا پایین جلوت بهم خورده یا کمک شکم داده
اگر خورده باید کامل بازکنی رو سطح صاف تابشو ببینی از کجاس ....تراشکاری صافش میکنه
alinozad
10-11-1390, 12:31 قبل از ظهر
نه هیچ ضربه ای نخورده!جوری نخورد زمین که کمک شکم بده...فک نکنم شکم داده باشه!!!از لحظه ای که خورد زمین اینجوری شد...احتمالا از کرپی باشه...انشالا که نیاز به تراشکاری نداشته باشه حوصله دردسر ندارم...
Kenji
10-11-1390, 12:33 قبل از ظهر
انقدر نزن تو سر بنده خدا حالا.
alinozad
10-11-1390, 12:40 قبل از ظهر
نه بخدا...بیا اصلا ویرایشش میکنم...من اینجوری نیستم...موتور مهم نیست...فدای سرش خداروشکر خودش کاریش نشد...
نیما نادری
10-11-1390, 01:26 قبل از ظهر
کمک معکوسه یا معمولی ؟
alinozad
10-11-1390, 01:41 بعد از ظهر
کمک من؟کمکهام معمولیه.
reza KTM
10-11-1390, 03:10 بعد از ظهر
الان زنگ زدم به شرکت روان گفت داره سری جدیداش تا یه هفته دیگه میاد
گفتم چه فرقی میکنه گفت تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط کیلومترش شده دیجیتال
کاشکی قدرتش میکردن 250 سی سی
Mohammad aghili
10-11-1390, 10:34 بعد از ظهر
امروز با علی نوزاد رفتیم واسه صفحه کلاچ موتور من و گلگیر موتور خودش
اینو خریدم 8 تومن
6673
مال خود روانه
فابریک روان 5 تا صفحه داره اما ما شیش تا انداختیم روش
اینم یه صحنه از انجین لخت و کاسترول مگناتک که به چه رنگی در آمده
6674
اون مهره وسطی گیربکس هم کمی شل بود که با سفت کردن افاقه نکرد و باز شد و یه واشر دیگه پشتش خورد و بسته شد
الان موتور میخواد پرواز کنه .. حیف یارو گفت تا 2 ساعت نه ***زونش نه نیم کلاچ کن ، وگرنه سالم خونه نمیرسیدم
اینم علی نوزاد در حال بستن گلگیر 11 تومنی (فابریک)
6675
واسه خورشیدی هرجا رفتیم یا 36 تایی داشت یا 46 تایی !
یه جا رفتیم گفت اگه بخوای باس سفارش بدی
ما هم دوتا 42 تایی سفارش دادیم
فردا هم میخوایم بریم بگیریم و ببندیمشون
قرار با روان صفحه کلاچ جدید شده و خورشیدی گنده شده از رو فلات nopo رد شم :2gwb921:
nopo
10-11-1390, 10:44 بعد از ظهر
رفتين دم مغازه علي زابل؟
پوست مي كنه!!
Mohammad aghili
10-11-1390, 10:46 بعد از ظهر
بالاخره برای کسب تجربه رفتیم
البته کمی گوشمون گرفته شد
ولی در کل بد نبود
nopo
10-11-1390, 10:49 بعد از ظهر
درسته باهم شوحي داريم
ولي دشمن كه نيستيم
مگه من مرده بودم؟
Mohammad aghili
10-11-1390, 10:50 بعد از ظهر
واسه چی دادا؟
تعویض صفحه ؟
شما که خودت فعلا مشغولی
گفتم مزاحمت نشم
alinozad
10-11-1390, 11:08 بعد از ظهر
ضریب فعلی:
36/12=3 یعنی یه موتور شهری آفرودی نرمال!خورشیدی جلو 12 تا و عقب 36 تا
ضریب با تعویض به 42 تائی:
42/12=3.5 یعنی یه موتور نیمه قدرتی و آفرودی.طبق محاسباتم با هر 3 دندونه حدود 10 تا سرعت کم میشد و به قدرت اضافه میشد.
موتور من چون اول روغن سوزیشه خورشیدی عقب رو عوض کردم تا فشار کمتری به انجین بیاد.احتمال زیاد زنجیر فابریکم جواب بده.گزینه بعدی شمع ایریدیوم هست و گزینه بعدی لاستیک 90.آقا اگزوز روان خیلی سنگینه!حکمتش چیه؟چه خبرشه؟بعدم که چه بخایم چه نخایم میخام مقدار تماس ورودی هوا رو با هوا بیشتر کنم ببینم تاثیر میذاره...کلا با محمد عقیلی میخایم یه دستی به سر و روی موتورامون بکشیم ببینیم چی میشه.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
علی زابل برای محمد بی انصافی کرد 15 گرفت ولی عوضش یه کار خوبی کرد...یه قلوه محافظ بهم رایگان داد!رفتیم از ترکه صفحه کلاچ فابریک گرفتیم به 7 تومن.باز از ترکه گلگیر گرفتیم به 11.500 بعدشم الان اینو حساب کرد ولی سری بعدی یبار میریم جاش و تخفیفات ویژه میگیریم...نترس من میدونم قلقش چیه.باز برای کار بعدی باید بریم پیش حسین آگاه.محمد جان برای خورشیدی و زنجیر و مشکلات بعدی فقط حسین آگاه...اونجا دستم بازه یه دستی هم به هواکش و اینا میکشیم...
babak67
10-11-1390, 11:23 بعد از ظهر
ضریب فعلی:
36/12=3 یعنی یه موتور شهری آفرودی نرمال!خورشیدی جلو 12 تا و عقب 36 تا
ضریب با تعویض به 42 تائی:
42/12=3.5 یعنی یه موتور نیمه قدرتی و آفرودی.طبق محاسباتم با هر 3 دندونه حدود 10 تا سرعت کم میشد و به قدرت اضافه میشد.
ببخشيد اگه پست الكي زدم! ولي واقعا در يك دكمه تشكر نميشد بيان كرد!!
آقا دمت گرم!! خوشم اومد . وقتي آدم كاري ميكنه دقيق همچيو محاسبه ميكنه!! ( البته اميدوارم كسي ناراحت نشه از اين حرفم و جبهه نگيرن دوستانم)
روان فقط 200 cc داره؟؟ 250 مال فلاته؟
alinozad
10-11-1390, 11:43 بعد از ظهر
250 انجین روان یعنی همون کیوانجی زده فکر کنم سوپر جترو یا همچین چیزیه اسمش...اما روان فقط 200 داره!این موتورا زیاد 200 اشون با 250 اشون فرق نداره مثل آپاچی 160 و 180!خیلی جدی نگیرید.فرق داره ولی نه آنچنان...دعا کنید خوب از آب دربیاد خورشیدیه و رضایت بخش باشه
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
راستی نکته جدید روانم شدید بک فایر میزنه!!!صبح داشتم میرفتم ملت نشسته بودند توی ایستگاه اتوبوس سر صبح همه خابالو...یهو گفت تققققققق خودم که 10 سانت پریدم هوا هیچ 10 نفر مرد و زن توی ایستگاه پریدن هوا دوسه تاشون لعنت نثارم کردند...موندم عذاب وجدان بگیرم یا بمیرم از خنده...هم خودم ترسیدم هم اونا....زرت و زرت بک فایر میزنه همرو میترسونه حتی خودم!البته من تقصیری ندارم اتومات میزنه و به نوعی عذاب الهی گریبان گیرشون میشه و لعنتشون به من نخواهد رسید.ولی یه خانوم بارداری چیزی دور بر باشه خطرناکه هیچ راهی به ذهنتون نمیرسه خنثاش کنم؟ظهر هم محمد از پشت داشت میومد یه بک فایر زد باز هم من ترسیدم هم محمد میگفت آتیش میزنه بیرون وحشتناک....
reza KTM
11-11-1390, 12:03 قبل از ظهر
آره مال منم میشد اولا که عادت نداشتم خودم بیشتر از بقیه میترسیدم خیلی صداش بلنده و دوستام میگفتن از پشتش آتیش میزد
فکر کنم برا شمع باشه با دستکاری شمع ببین درست نمیشه
nopo
11-11-1390, 09:24 قبل از ظهر
دهنه شمع رو گشاد كن
masoud rm
11-11-1390, 11:12 قبل از ظهر
250 انجین روان یعنی همون کیوانجی زده فکر کنم سوپر جترو یا همچین چیزیه اسمش...اما روان فقط 200 داره!این موتورا زیاد 200 اشون با 250 اشون فرق نداره مثل آپاچی 160 و 180!خیلی جدی نگیرید.فرق داره ولی نه آنچنان...دعا کنید خوب از آب دربیاد خورشیدیه و رضایت بخش باشه
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
راستی نکته جدید روانم شدید بک فایر میزنه!!!صبح داشتم میرفتم ملت نشسته بودند توی ایستگاه اتوبوس سر صبح همه خابالو...یهو گفت تققققققق خودم که 10 سانت پریدم هوا هیچ 10 نفر مرد و زن توی ایستگاه پریدن هوا دوسه تاشون لعنت نثارم کردند...موندم عذاب وجدان بگیرم یا بمیرم از خنده...هم خودم ترسیدم هم اونا....زرت و زرت بک فایر میزنه همرو میترسونه حتی خودم!البته من تقصیری ندارم اتومات میزنه و به نوعی عذاب الهی گریبان گیرشون میشه و لعنتشون به من نخواهد رسید.ولی یه خانوم بارداری چیزی دور بر باشه خطرناکه هیچ راهی به ذهنتون نمیرسه خنثاش کنم؟ظهر هم محمد از پشت داشت میومد یه بک فایر زد باز هم من ترسیدم هم محمد میگفت آتیش میزنه بیرون وحشتناک....
یه شمع عوض کن
alinozad
11-11-1390, 07:24 بعد از ظهر
مسعود جان فردا یه شمع توپ میگردم ببینم ایریدیوم یا دنزو معمولی پیدا میشه یا نه.قابل توجه مشهدیا یه جائی پیدا کریم کارش تولید چرخ دنده و چرخ زنجیر و اینهاست!7500 یه خورشیدی 42 تائی خریدیم فردا میریم میدیم از روی سوراخهای خورشیدی فابریکش تراشکار سوراخ کنه.جنسش خیلی خوب بود آهن بود ولی سنگین بود...کمپلت بود و برشی نداشت که سبکش کنه.گفتند اگه میخاین محکم بشه بدین یه روکش براش بکشند اونوقت مثل سنگ میشه و خورده نمیشه!لازمه اینکار یا نه همینجوری بذارم؟البته طول میکشه تا خورده بشه...
masoud rm
11-11-1390, 07:40 بعد از ظهر
مسعود جان فردا یه شمع توپ میگردم ببینم ایریدیوم یا دنزو معمولی پیدا میشه یا نه.قابل توجه مشهدیا یه جائی پیدا کریم کارش تولید چرخ دنده و چرخ زنجیر و اینهاست!7500 یه خورشیدی 42 تائی خریدیم فردا میریم میدیم از روی سوراخهای خورشیدی فابریکش تراشکار سوراخ کنه.جنسش خیلی خوب بود آهن بود ولی سنگین بود...کمپلت بود و برشی نداشت که سبکش کنه.گفتند اگه میخاین محکم بشه بدین یه روکش براش بکشند اونوقت مثل سنگ میشه و خورده نمیشه!لازمه اینکار یا نه همینجوری بذارم؟البته طول میکشه تا خورده بشه...
منظور از روکش چیه؟
alinozad
11-11-1390, 09:56 بعد از ظهر
نمیدونم گفت آبکاری میکنند...اگه خواستید آدرس بدم کهخ آدرس نگرفتیم...
ali2240
12-11-1390, 01:23 قبل از ظهر
یکی خواهشا یه حرفی بزنه و ببینه میدونه ایراد از کجاست
دوستان من به یه مشکلی برخوردم. هرچی زنجیر رو تنظیم میکنم و سفت میکنم بعد از مدتی یا سفت سفت میشه یا شل شل. پیچها رو هم حسابی سفت میکنم که تنظیم به هم نریزه اما باز نمیشه.پیچها هم شل نمیکنه که بگم از پیچاست
alinozad
12-11-1390, 10:27 قبل از ظهر
"یکی خواهشا یه حرفی بزنه و ببینه میدونه ایراد از کجاست"
علی جان این حرف رو زدی من یکی جرات نکردم جواب بدم ولی من یه سوالی از جواد کردم گفتم زنجیرم هفته ای یه بار شل میشه باید صفتش کنم!گفت منم همینجور بودم زنجیر تا یه حدی باید کار کنه تا جا باز کنه و زود زود شل میشه و بعد یه مدت فیکس میشه.
حالا صفت شدنش رو نمیدونم ولی اینو میدونم دما و ارتفاع موتور و وزن وارده روی لاستیک شل و صفتی زنجیر رو عوض میکنه!
masoud rm
12-11-1390, 02:06 بعد از ظهر
یکی خواهشا یه حرفی بزنه و ببینه میدونه ایراد از کجاست
دوستان من به یه مشکلی برخوردم. هرچی زنجیر رو تنظیم میکنم و سفت میکنم بعد از مدتی یا سفت سفت میشه یا شل شل. پیچها رو هم حسابی سفت میکنم که تنظیم به هم نریزه اما باز نمیشه.پیچها هم شل نمیکنه که بگم از پیچاست
زنجیرت روغن زیاد بزن طوری که چکه کنه بعد دو سه ساعت سوار شو تا زنجیر از حالت گیرپاچ در بیاد
بعد زنجیرتو سفت کن <تنظیم> بعد موتورتو رو جک بلند کن طوری که چرخ بچرخونی زنجیر نگاه کن اگه حین چرخوندن شل سفت بشه زنجیرت خراب در غیر اینصورت ok
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
نمیدونم گفت آبکاری میکنند...اگه خواستید آدرس بدم کهخ آدرس نگرفتیم...
ابکاری مهم نیست فقط زیبا میکنه
alinozad
12-11-1390, 09:58 بعد از ظهر
آقایون سلامن علیکم...
-خورشیدی عقب 36 تائی با شمع فابریک ngk :
تاپ اسپید یک ترک 115- 120 -تاپ اسپید دو ترک 100-105 - شتاب گیری خوب ولی بعضی ماشینای مدل بالا میگرفتنم-سرعت 0-60 خیلی خوب ولی 80-120 نسبتا ضعیف-سر موتور فقط با دنده 1 میومد بالا
-خورشیدی عقب 42 تائی با شمع ایریدیوم انرژی :
تاپ اسپید یک ترک 100-105 -تاپ اسپید دو ترک 100-105 - شتاب گیری وحشتناک!!!!!!!!!!!!با پرشیا و 405 سر برگشتن نیم کورس گذاشتم دیگه ندیدمشون! - سرعت 0-60 وحشتناک مطمئنم ماشین نمیتونه بگیره! سرعت 60-80 ممکنه ماشین جدیدا باهاش مساوی باشند! - سرموتور بادنده یک که هیچ با دنده 2 سریع میاد بالا!
بنزین سوپر بزنم دیگه ماشالا!پ
از من میشنوین هرکی روان داره همین حالا بره عوض کنه!
قیمت شمع 6000 تومن قیمت صفحه خام دنده دار 7500 قیمت تراشکار 7500 اجرت عوض کردن به لطف جواد جان 5000 تومن دمش گرم جواد اقا سرور مائی فقط....
دوتا دونه هم به زنجیرم اضافه کردم.
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
راستی دیگه بک فایر نزد مسعود جان
reza KTM
12-11-1390, 10:06 بعد از ظهر
ایول
خیلی خیلی کامل و قشنگ توضیح دادی
خورشیدی جلو رو که عوض نکردی ؟
فقط فکر کنم تنها بدی این کار این باشه که اگر لاستیک آفرودی باشه زود تر عاجش از بین میره
ولی اگر من موتورم دستم بود حتما این کار رو میکردم
فقط یه سوال دیگه
هر دنده چقدر گاز میخوره چند تا سرعت؟
من با روان فابریک مثلا با دنده 2 با روان سفیدم 80 تا و با قرمزه 70 تا رو پر میکردم حالا این دنده ها چطور شده؟
alinozad
12-11-1390, 10:16 بعد از ظهر
زیاد فرقی تو تاپ اسپید و پر کردن نیست و لحظه دنده عوض کردن نیست!دراصل همچین فرقی به این قضیه نداده ولی شتابش زیاد شده!شما فرض کن توی سرعت 50 تا میدادی 3 با دور موتور 4000 تا الان با 50 تا به 3 بدی دور موتورت 4200-4500 تا شده!زیاد فرقی نداد برای همین اولش خیلی تعجب کردیم ولی شتاب و قدرت وحشتناک عوض شده!خیلی مشتیه!نمیدونم از شمعه از خورشیدیه ؟؟؟هرچی هست خیلی عالیه!تازه من مصرف سوخت رو کم کردم و شتاب اومده پائین...موتور محمد فردا آماده شه با کاربرات نرمالش ببینیم چطور شده...محمد خودشو نکشه خوبه منکه فقط ترمز میکردم شتاب میگرفتم حال میکردم باز وایمیسادم دوباره....عالیییییییییی
reza KTM
12-11-1390, 10:22 بعد از ظهر
راست میگی الان که فکر میکنم میبینم همون سرعت رو میره با همون دور موتور قاعدتا ولی سریع تر
ولی وقتی میگی سرعت میاد پایین پس حتما باید تو دنده 3 و 4 و 5 خودشو نشون بده که افت سرعت پیدا میکنه
همین جوری دنده 5 روان به درد نمیخوره و یه دنده فقط برا کم کردن صدای موتور و کم شدن سوخت هست چون موتور با دنده 4 هم 120 تا رو میره ولی الان دیگه به کل باید دنده 5 رو گزاشت کنار با این تفاسیری که شما میگید
7thRING
12-11-1390, 10:23 بعد از ظهر
سلام دوستان میدونم ربطی به روان نداره ولی من خورشیدی 52 تایی کردم شتاب و قدرتش توپ شده ولی سرعت و دنده پرش کم شده اونم خیلی اول 80 تا می رفتم ولی الان 60 تا:10:
02109002
12-11-1390, 10:26 بعد از ظهر
سلام دوستان میدونم ربطی به روان نداره ولی من خورشیدی 52 تایی کردم شتاب و قدرتش توپ شده ولی سرعت و دنده پرش کم شده اونم خیلی اول 80 تا می رفتم ولی الان 60 تا:10:
وقتی خورشیدی عقب رو بزرگتر میکنی شتاب افزایش پیدا میکنه ولی سرعت کمتر میشه
وقتی هم که خورشیدی جلو رو بزرگتر میکنی برعکس عمل میکنه
Mohammad aghili
12-11-1390, 10:32 بعد از ظهر
موتور علی به معنای واقعی کلمه هار شده
من راحت با دنده 2 سرش رو آوردم بالا
وقتی باهاش شتاب میزنی ، داری از رو موتور کنده میشی
حالا ایشالله فردا عملیات موتور منم تموم میشه
فکرشو بکن ، مال من 2-3 روز پیش صفحه کلاچش هم عوض شده....اوه اوه اوه
کمکش رو هم با کمک تراشکار ، حدود 5 سانت آوردم بالا
از لحاظ بازوی کمک عقب هم که یه مشکل داشت برطرف شد
فقط خداکنه یه هفته بتونم دووم بیارم و خودمو به کشتن ندم
alinozad
13-11-1390, 01:23 بعد از ظهر
رضا جان من با دنده 4 100-110 میرفتم با 5 هم همینطور!به قول خودت دنده 5 فقط برای کم شدن صدا بود و مصرف سوخت و حتی شتابی هم برای افزایش سرعت نداشت اما الان شما از سرعت 60 تا تاپ اسپید میتونی با 5 شتاب بگیری اونم درحدی که هنور موتور خسته نیست و شتاب گیری رو احساس میکنی!از 90 به بالا کم کم میره بالا و سر موتور نرمال میشه و بدنت جا نمیمونه!من کاربراتم مشکل داره هنوز مصرف سوخت خیلی پائین اومده موتور بنزین کم میاره باید یکم زیادش کنم
Mohammad aghili
13-11-1390, 01:32 بعد از ظهر
امروز رفتم روانمو گرفتم
وای
دستام درد میکنن
با کوچکترین تغییر در زاویه مچ دست راستتون ، موتور عزمش رو برای پرت کردن شما از روی خودش جزم میکنه (جمله رو داشتی خدایی ؟!)
خودمونیش میشه : فقط کافیه ، یه نمه گاز به موتور بدی ، موتور آنچنان رم میکنه که میخواد پرتت کنه پایین
فلات جواد پرپر بشه اگه دروغ بگم
الان مشهد داره باران سیل آسایی میاد ، تو دنده یک و دو ، بدون کلاچ ، یهویی که گاز میدادم ، چرخ عقب موتور هرز گردی میکرد
رو سرعت گیرا هم با دنده 2 میپریدم
وااای
دیوانه کننده شده
masoud rm
13-11-1390, 01:47 بعد از ظهر
امروز رفتم روانمو گرفتم
وای
دستام درد میکنن
با کوچکترین تغییر در زاویه مچ دست راستتون ، موتور عزمش رو برای پرت کردن شما از روی خودش جزم میکنه (جمله رو داشتی خدایی ؟!)
خودمونیش میشه : فقط کافیه ، یه نمه گاز به موتور بدی ، موتور آنچنان رم میکنه که میخواد پرتت کنه پایین
فلات جواد پرپر بشه اگه دروغ بگم
الان مشهد داره باران سیل آسایی میاد ، تو دنده یک و دو ، بدون کلاچ ، یهویی که گاز میدادم ، چرخ عقب موتور هرز گردی میکرد
رو سرعت گیرا هم با دنده 2 میپریدم
وااای
دیوانه کننده شده
شوخی نکن قلبه ضعیفه مگه میشه روان رم بکنه :121fs725372:
alinozad
13-11-1390, 01:52 بعد از ظهر
مسعود جان خدائی راست میگم کل کل نیست...داشتم روی سنگهای میدون شهدا میومدم به سمت خونه گاز رو گرفتم موتور take off زد!!!!!!!درسته زمین خیس بود ولی تا بحال توی دنده دو با سرعت 20-30 تا هیچ جا take off نزده بودم!فردا میریم سواری میکنی خودت اعتراف میکنی!دیشب یه پسره تعمیرکار بود عشق فلات بود...هی میگفت چرا روان گرفتی جواد هم قب قب باد میکرد...خورشیدی رو عوض کردیم گفت بده یک دور بزنم...ندادم ولی جواد گفت بده بهش دادم رفت دور بزنه پیاده شدنش نمیومد میگفت روان چقدر وحشی بوده خبر نداشتیم...گفتم حالا روان خوبه یا فلات...خندید گفت نه مثل اینکه روان خوب بوده ولی فلاتم خوبه...کم نیاورد ولی خودش اعتراف کرد!
masoud rm
13-11-1390, 01:58 بعد از ظهر
مسعود جان خدائی راست میگم کل کل نیست...داشتم روی سنگهای میدون شهدا میومدم به سمت خونه گاز رو گرفتم موتور take off زد!!!!!!!درسته زمین خیس بود ولی تا بحال توی دنده دو با سرعت 20-30 تا هیچ جا take off نزده بودم!فردا میریم سواری میکنی خودت اعتراف میکنی!دیشب یه پسره تعمیرکار بود عشق فلات بود...هی میگفت چرا روان گرفتی جواد هم قب قب باد میکرد...خورشیدی رو عوض کردیم گفت بده یک دور بزنم...ندادم ولی جواد گفت بده بهش دادم رفت دور بزنه پیاده شدنش نمیومد میگفت روان چقدر وحشی بوده خبر نداشتیم...گفتم حالا روان خوبه یا فلات...خندید گفت نه مثل اینکه روان خوب بوده ولی فلاتم خوبه...کم نیاورد ولی خودش اعتراف کرد!
ببینیم تعریف کنیم اگه اینجوری باشه یه روانم میخرم
Mohammad aghili
13-11-1390, 02:07 بعد از ظهر
ببینیم تعریف کنیم اگه اینجوری باشه یه روانم میخرم
نه دیگه
د نه د
باس فلات رو بدی بره ، تا بتونی روان بخری
نمیشه که آدم هم فلات سوار شه هم روان
انگار بگی من طرفدار پرسپولیسم ، ولی دوست دارم استقلال ببره :7tir:
masoud rm
13-11-1390, 02:16 بعد از ظهر
من معتقدم روان عالیه ... ولی فلات یه چیز دیگس
Mohammad aghili
13-11-1390, 02:18 بعد از ظهر
من معتقدم روان عالیه
همین کفایت میکنه:hippie7:
masoud rm
13-11-1390, 02:21 بعد از ظهر
همین کفایت میکنه:hippie7:
راستی موتورت بعد از دسکاری الان بدون کلاج جلوش بلند میشه؟
Mohammad aghili
13-11-1390, 02:25 بعد از ظهر
گفتم که ، زمینا امروز خیسه
نمیتونم تک بزنم
همش چرخ عقب هرزگردی میکنه
منتظرم زمینا خشک شه تا تستش کنم
reza KTM
13-11-1390, 02:52 بعد از ظهر
راستی موتورت بعد از دسکاری الان بدون کلاج جلوش بلند میشه؟
دیگه فکر نکنم جلوش بلند شه بدون کلاج
این حرکت دیگه مختص موتور های برنده
Mohammad aghili
13-11-1390, 02:55 بعد از ظهر
نه رضا جون
الان موتور مسعود آقا سرش با نده یک بدون کلاچ بلند میشه
masoud rm
13-11-1390, 02:55 بعد از ظهر
نه موتور من بدون کلاج جلوش بلند میشه تو کلیپها هست ببین
reza KTM
13-11-1390, 03:07 بعد از ظهر
یعنی موتور بدون تغییرات فابریک کارخونه اینطوری میشه؟
خوب اگر فلات اینطوریه من میرم تو تیم فلات سوارا
این نشون میده که موتور خیلی قویه
لینک کلیپ رو میزاری ببینم؟
masoud rm
13-11-1390, 03:16 بعد از ظهر
نه موتور من استاندارد نیست سوتفاهم شده موتور من کلی روش کار شده
Mohammad aghili
13-11-1390, 03:20 بعد از ظهر
یعنی موتور بدون تغییرات فابریک کارخونه اینطوری میشه؟
خوب اگر فلات اینطوریه من میرم تو تیم فلات سوارا
این نشون میده که موتور خیلی قویه
لینک کلیپ رو میزاری ببینم؟
رضا سوتی دادیا
موتور آقا مسعود رو مگه نمیشناسی؟
اینهمه ما میگیم ktm طرح فلات ، پس فکر کردی چی رو میگیم؟
reza KTM
13-11-1390, 03:26 بعد از ظهر
خوب به خاطر همینه من میگم فقط موتوره برنده که سرش میاد بالا بدون کلاج شما میگید نه
من میدونم همچین چیزی نمیشه دیگه
شما با crm اگر حواست نباشه و گاز بدی از پشت برمیگرده
پس موتور مسعود هم به خاطر تغییراتی که روش داده میتونه مثل موتور های برند بشه وگر نه محاله
masoud rm
13-11-1390, 03:33 بعد از ظهر
من اعتقاد دارم اگه یه موتور گازی داری باید یه کاریش بکنی که بقیه گازیا نگاه کنن فقط بگن ....مگه میشه.....
وهیچ وقت انجین موتور دیگه به موتورت ننداز انجین خودش دستکاری کن حال میده
نیما نادری
13-11-1390, 09:49 بعد از ظهر
گیربکس روان
67716772
اکبند
shayon
14-11-1390, 03:59 قبل از ظهر
سلام آقا من یه چند وقته تو فکر تعویض وسیلمم ( الان آپاچ دارم) که این روان لامسب رفته رو مخم مخصوصن سفیدش
دوستان دوتا سوال ؟! از این زبون بسته راضی هستید ؟!؟!
الان با این وضع بازار صفرش چنده ؟!
تنکس آل:8:
02109002
14-11-1390, 04:19 قبل از ظهر
دوستان که اینطوری میگن :
بزودی روان با برخی تغییرات جزیی توزیع می شه فقط عیبش اینه که گفتن بین 2300 تا 2400 قیمتش هست.
بله
تغییرات که ما شنیدیم شامل :کیلومتر دیجیتال ، چراغ های تزمز ال ای دی ، و رنگهای جدبد مثل سبز و .....
reza KTM
14-11-1390, 09:12 قبل از ظهر
سلام آقا من یه چند وقته تو فکر تعویض وسیلمم ( الان آپاچ دارم) که این روان لامسب رفته رو مخم مخصوصن سفیدش
دوستان دوتا سوال ؟! از این زبون بسته راضی هستید ؟!؟!
الان با این وضع بازار صفرش چنده ؟!
تنکس آل:8:
فکر نمیکنم کسی از روانش تا به حال ناراضی بوده باشه
بخر شک نکن
alinozad
14-11-1390, 02:48 بعد از ظهر
قابل توجه همه:
امروز اقا مسعود سوار شدند و تکبیر گفتند!
دنده یک بدون کلاچ حین حرکت سر موتور میاد بالا!دنده دو با کلاچ میاد بالا!
بقیشم توی عکسهای امروز الان ممد آپ کنه معلوم میشه!الان میفهمم چرا میگن کراس میزنتت زمین اگه گاز رو تا آخر بگیری!توی سربالائی ها با تخته گرفتن گاز سر موتور میاد بالا!مدرک هم موجوده داره آپ میشه توی تاپیک امروز...دیگه آنچنان فرقی بین موتور مسعود و ما نیست البته تفاوت کلی و جزئیش اینه:
توی شتابگیری و سرعت 0-100 موتور ما شاخ تر بود!وحسشتناک تیز شده موتورا!
توی قدرت با دنده بالاتر موتور مسعود قویتره البته خورشیدیشم بزرگتره...قدرت برای شیب زدن قویتره اونم بخاطر حجمشه دیگه...اگه حجماشون یکی بود........پرپر....(البته فکر کنم فشار کمتری روی موتور مسعود میاد و این بدلیل تیونینگ حرفه ایشه!)
خدائی منکه فکر میکردم دارم کراس سواری میکنم!توی خاک اگه گاز بدی takeoff میزنه اگه هم سر موتورو بکشی که تک چرخ میزنه!!!!!!عالیییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییی
reza KTM
14-11-1390, 06:32 بعد از ظهر
یه فیلم از تک زدن موتور بدون کلاج میشه بزارید
Mohammad aghili
14-11-1390, 06:38 بعد از ظهر
تو عکسهای این قرار ملاقات هست
واسه فیلم هم میگردم ، تا آپ کنم
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
فیلم ندارم ازش
ایشالله این دفعه که رفتیم حتمنِ ِ حتمن یه فیلم از یه چرخ بدون کلاچ مگیریم
alinozad
14-11-1390, 09:13 بعد از ظهر
حدس میزدم باور نمیکنی رضا جان...اونجوری که گفتی مگه میشه بدون کلاچ بیاد بالا...حدسم درست بود :icon_pf _99_: رضا جان حتما فیلم میگیریم میذاریم...من دوس دارم فیلم بگیرم ولی محمد عکاسی رو ترجیح میده بهش گفتم فیلم بگیر ولی عشقه عکسه دیگه...درباره تک زدن هم از دوستان یاد گرفتم که:
دنده یک رو نصفه پر میکنیم گاز رو یه لحظه ول میکنیم یه کوچولو نوک موتور میاد پائینتر و بعد یهو گاز رو میگیریم سر موتور کاملا میاد بالا!!!منتها من میترسم از تک زدن و مسعود و محمد میزدند ولی اون عکسی که گذاشتیم سه تامونم زدیم توی سربالائی بود که من جرات بیشتری داشتم و کیفشم بیشتر بود...توی سربالائی لازم نبود گاز رو ول کنی دنده یک رو حدود 60% پر میکردم یهو گاز رو تا آخر میگرفتم سر موتور کامل میومد بالا که بازم مسعود حرفه ای بود و کنترلی میزد میرفت بالا ولی من درحدی که میاوردم بالا و ول میکردم تا سر موتور بیاد پائین میزدم.حتی یه شیبی بود بچه های مشهد میدونند(همونی که اون هفته میگفتین محمد نمیتونه بره و گله که علی پیکانپور رفت)بات دنده دو داشتم میرفتم بالا تخته گاز که کردم 3-4بار سرموتور جدا میشد و باز میومد پائین...اگه یکم سرموتورو میکشیدم بالا کامل میومد...
reza KTM
14-11-1390, 09:34 بعد از ظهر
من میخوام ببینم با چه قدرتی میاد بالا موتور به خاطر همین با عکس هیچی نمیفهمم
باید فیلم باشه تا ببینم چطوری گاز میخوره و بلند میشه
Mohammad aghili
14-11-1390, 09:38 بعد از ظهر
خب صددرصد مثل زمانی که شما با کلاچ میاری بالا نیست
اما میاد بالا
گاهی اوقات پیش میاد از تک های معمولی هم بیشتر میاد و گاهی اوقات 10 سانت بیشتر نمیاد
همه چی بستگی به خودت داره که چجوری و چه موقعی به کمک فشار بیاری و دسته رو بکشی بالا
alinozad
14-11-1390, 09:45 بعد از ظهر
اصلا درحد250 crm دوزمانه نیست!ولی برای یه موتور دومنظوره 4 زمانه 200 با 120-130 کیلو وزن خیلی خیلی از سرشم زیاد تره!روی شیب خیلی راحت میاد بالا که برای من همین بسه چون عشق این حرکتم رو زمین من قلقشو نداشتم زیاد زور میزدم...بازم حرفت درسته حتما باید فیلم باشه ولی انتظارتون خیلی زیاد نشه برای چهارزمانه 200 چینی خیلی خیلی خیلی عالیه ولی قابل مقایسه با موتور ژاپنی دوزمانه 250 نیست چون اون اگه 4 زمانه میشد 500 سی سی میشد...شتاب گیری دوزمانه...ژاپن...دیگه خودت بهتر از من میدونی رضا جان.
Sination
15-11-1390, 12:06 قبل از ظهر
یعنی فقط شمع و خورشیدی رو عوض کردی اقا محمد موتور اینجوری میاد بالا ؟
دلیلش همینه ؟
این رو هم در نظر بگیرید تک زدن یاد لاستیک رو نابود میکنه ..
shayon
15-11-1390, 02:11 قبل از ظهر
آقا کسی نگفت قیمت روز چنده !!!!؟!؟! این قضیه مدل جدیدو کسی خبر داره ؟! مدل 91 ؟
Mohammad aghili
15-11-1390, 10:10 قبل از ظهر
یعنی فقط شمع و خورشیدی رو عوض کردی اقا محمد موتور اینجوری میاد بالا ؟
دلیلش همینه ؟
این رو هم در نظر بگیرید تک زدن یاد لاستیک رو نابود میکن
من صفحه کلاچ رو هم عوض کردم آقا سینا !
جمله دومت رو متوجه نشدم ، شرمنده
تک زدن چی رو نابود میکنه؟
nopo
15-11-1390, 10:19 قبل از ظهر
بلبرينگ بازوي كمك!!!
Mohammad aghili
15-11-1390, 10:30 قبل از ظهر
بلبرينگ بازوي كمك!!!
تک زدن اینو نابود می کنه؟
alinozad
15-11-1390, 06:44 بعد از ظهر
پریدن اونو نابود میکنه!تک زدن روی گیربکس و صفحه کلاچ تاثیر داره.
از وقتی کاربرات رودادم تنظیم موتور ریپ میزد وقتی سرد بود...
امروز یه ست محافظ دست فلزی گرفتم موتور خیلی ناز شد.عکساشو جمعه میذاریم دیگه...یه فیلتر بنزین گرفتم کلا 18 تومن شد اومدم خونه کاربرات رو باز کردم شستشو دادم پر براده زنگ زده بود!!!علی زابل گفت باکش پر براده آهن زنگ زدست منم نامردی نکردم باکو باز کردم بنزینارو تخلیه کردم گذاشتم ته نشین شه...یه کم ته باک بنزین بود همش زدم تا ریختم بیرون انگار آهن ریختم بیرون!!!با بنزین به نتیجه مطلوب نرسیدم شیر بنزین رو باز کردم باکو با آب گرم سریع شستم سریع هم با سشوار خشک کردم گذاشتم یک ساعت موند...همه چیو دوباره بستم با هزار و یک بدبختی ست محافظ دست رو هم بستم که یکی از واشر پلیسی هاش شکست ولی یه جوری وصلش کردم و رفت...
آخر سر هم قبل بستن فلاپها یاد صحبت دیشبم با نیما نادری افتادم...هواکش رو باز کردم بهترین موقعیت جهت افزایش سوراخ ورودی هوارو پیدا کردم(بغل و بالاترین نقطه دقیقا زیر زین)اندازه دو سانت هر طرف رو سوراخ کردم...اضافه هاشو برداشتم...فلاپهارو بستم....موتورو براحتی روشن کردم...شروع کردم گاز دادن ولی هنوز وقتی سرده ریپ میزنه!البته احتمال داره یکمی کار کنه خوب شه چون فقط یه دور توی کوچه زدم و اومدم و زیاد بنزین استفاده نشد تا نتیجه رو ببینم...اگه نشد میرم خر خره علی زابل رو میگیرم تا درست شه...از دست شاگرد خل و چلش معلوم چیکار کرده...هههههه
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
راستی علی زابلی نشست روی روان کفش برید...گفت حالا موتور شده. میشه باهاش رفت کوه و حال کرد..زرت و زرت تک میزد حال میکرد...پیاده شد دیدم بازم مثل بقیه اشک از چشماش میاد!شتابش جوریه همه گریه میکنند!!!
nopo
15-11-1390, 07:37 بعد از ظهر
مطمئن هستي محافظ دست آهني زير 20 تومنه؟!!!
مسعود تهران خريده 25
من مشهد قيمت گرفتم30!!
جريانش چيه؟
Mohammad aghili
15-11-1390, 07:44 بعد از ظهر
ترکه میده 19
nopo
15-11-1390, 07:58 بعد از ظهر
آهني همراه با قاب پلاستيكي؟
Mohammad aghili
15-11-1390, 08:10 بعد از ظهر
البته
alinozad
15-11-1390, 08:18 بعد از ظهر
آهنی با قاب پلاستیکی با لوازم وصل کردنش 18.500 که 18 گرفتم...اونو ول کن موتورو بچسب با کاربراتش
Sination
15-11-1390, 10:27 بعد از ظهر
لاستیک رو نابود میکنه ..
راستی چون صفحه ات نو هست اینجوریه فکر میکنم تا همیشه اینجوری تک چرخ نمیشه
بعدشم ببخشید روان موتور خیلی شاخی نیست .. رو cg 125 هم خورشیدی بزرگ بندازی راحت میاد بالا
من پیشنهاد میکنم به جای اینکار ها لاستیک ها تون رو عوض کنید
Ali
15-11-1390, 11:10 بعد از ظهر
واقعا ماشالا روان و روانیهای خلاق و با حوصله
خبری از سری جدید نیست؟
Mohammad aghili
15-11-1390, 11:17 بعد از ظهر
لاستیک رو نابود میکنه ..
راستی چون صفحه ات نو هست اینجوریه فکر میکنم تا همیشه اینجوری تک چرخ نمیشه
بعدشم ببخشید روان موتور خیلی شاخی نیست .. رو cg 125 هم خورشیدی بزرگ بندازی راحت میاد بالا
من پیشنهاد میکنم به جای اینکار ها لاستیک ها تون رو عوض کنید
لاستیک؟
با تک زدن چرا خراب میشه اونوقت؟
روان علی نوزاد هم با اینکه صفحه عوض نکرده ، سرش میاد بالا ، بدون کلاچ !
دوست عزیز
من خورشیدی 36 تایی رو با42 تایی تعویض کردم
شما هم اگه 6 تا به سی جی اضافه کردی و سرش اینطوری اومد بالا ، هرچی دلت خواست به من بگو
داداش منم که از پشت کوه نیومدم
درسته تجربم و سنم از شما اساتید پایین تره
اما یه چیزایی رو میفهمم ، هرچی نباشه 7 ساله پشت موتور میشینم
خورشیدی فلات ، فابریک 47 تایی (فک کنم)
روان 36 تایی !!!
هر عقل سلیمی میتونه حکم کنه روان واسه کوه کمی ضعیفه
اما با کمی تغییرات در ضریب خورشیدی ها میشه اونو تقویت کرد
درسته کمی به موتور فشار میاد و استانداردش به هم میخوره
اما ارزشش رو داره
راستی چرا بجای اضافه کردن خورشیدی ، برم لاستیک عوض کنم؟
لاستیک هام هنوز شخم میزنن
alinozad
15-11-1390, 11:31 بعد از ظهر
"درسته کمی به موتور فشار میاد و استانداردش به هم میخوره"
محمد جان توی کوه اتفاقا کمتر به موتور فشار میاد!فشار به دنده زنجیر میاد و زودتر صاف میشه....میشکنه(مثل اونسری که توپی فلات شکست و با 250 ژاپنی عوض شد)...مصرف سوخت میره بالا!!!شما وقتی 110 تا با خورشیدی 36 تائی میرفتی رو دور موتور 8000 تا الان 100 تا میری با همون دور موتور!هیچ فرقی نکرده!!!تنها فرقش اینه که وقتی توی کوه گاز میدی با دور موتور کمتری شیبهای قبلی رو میری بالا و کمتر فشار میاد روی موتور
Mohammad aghili
15-11-1390, 11:35 بعد از ظهر
من کلی گفتم علی جون
Sination
15-11-1390, 11:38 بعد از ظهر
په نه په تک زدن باعث طول عمر لاستیک میشه .. لاستیک موتو ریس با اینکه آج نداره باهاش زیاد تک بزنی به فنا میره بعد از یک مدت چه برسه به موتوری که لاستیک هاش آج داره ..
البته ماله شما لاستیک ها دو منظوره هست و راستی شخم نمیزنه چیزی رو ...
Mohammad aghili
16-11-1390, 12:06 قبل از ظهر
لاستیک موتو ریس با اینکه آج نداره باهاش زیاد تک بزنی به فنا میره بعد از یک مدت
موتور ریس چون موقع تک زدن ، یه تیک آف میکنه ، واسه همون لاستیکاش بخاطر تک زدن به فنا میره
اما موتوری که لاستیکاش عاج داره ، موقعی که گاز بدی ، دیگه تیک آف نمیکنه ، و سرش از زمین کنده میشه
از شخم زدن هم کلیپ زیاد هست
موقعی که باهاش از کوه بالا میرم ، تا 2 متر پشتم خاک میپاشه اینور اونور
Sination
16-11-1390, 12:24 قبل از ظهر
کاری نداره شما امتحان کن بعد از 1 هفته نتیجه شو ببین .. اصلا تک چرخ واسه موتور لازمه ..
شخم زدن یعنی یه چیزی بره توی خاک بیارتشون بیرون .. لاستیک شما همچین قابلیتی رو نداره ..
ممکنه خاک رو توی هوا یه یکمی پخش کنه ولی سنگ ریزه رو نمیتونه پرت کنه
شخم چیزه دیگری هست
reza KTM
16-11-1390, 12:27 قبل از ظهر
حالا کسی که تک چرخ میزنه مگه به این فکر میکنه که عاجش خراب مییشه
عشق و حالو بچسب
گور بابای لاستیک
موتور باید خراب شه دیگه
Mohammad aghili
16-11-1390, 12:27 قبل از ظهر
شخم چیزه دیگری هست
بله خب
به قول شاعر:
عاقلان دانند.....
sezar
16-11-1390, 12:41 قبل از ظهر
اینقدر ازین زوان خوندم که روانیش شدم !!!!! وای چقدر باحاله این گوگولی!!!
فقط یه سوال:
برا اولین موتور کراس روان خوبه؟... آخه تا حالا کراس نروندم :دی ولی ایشالا بزودی روان میخرم می رونم
Sination
16-11-1390, 12:42 قبل از ظهر
بله خوب مشکلی نداره گور بابای لاستیک .. بعدش دیگه از شخم خبری نیست باید لاستیک بخری
این سری رفتم فیلم میگیرم از شخم در سایت قرار میدم گه حق مطلب عدا بشه
02109002
16-11-1390, 12:49 قبل از ظهر
فقط یه سوال:
برا اولین موتور کراس روان خوبه؟... آخه تا حالا کراس نروندم :دی ولی ایشالا بزودی روان میخرم می رونم
هر چند روان یه کراس نیست ولی برا انتخاب اول خوبه
کراس کلا" بحثش جداست
روان منم تا دوهفته دیگه جور میشه
پیشنهاد یکی از دوستان بود چون میخواستم برم طرف کراس گفت برای مقدمه از یه تریل شروع کن
حالا دوستانی که تو آفرود تجربه دارن کمکتون میکنند
فقط کافیست تصمیم بگیرید دی:
روان
Mohammad aghili
16-11-1390, 12:50 قبل از ظهر
عزیزم
روان کراس نیس
enduro یا دومنظوره میگن به این موتور ها و با کراس کاملا متفاوت هست
ایشالا که هرچی زودتر روانی بشی و عکسای رخشت رو زود ِ زود ببینیم
nopo
16-11-1390, 08:15 قبل از ظهر
فقط یه سوال:
شستشوي مغزي!!!
مخت رو شستن دوست عزيز
ايشالا موتور خوب بخري:afro:
sezar
16-11-1390, 09:04 قبل از ظهر
بابا خب حالا !!!! من که گفتم اولین بار هست میخوام برم طرف کراس و تریل !!! پس فرقشونو نمیدونم :دی
آقای nopo شما که میگی شستشوی مغزی ، چی بردارم ه هم خوشکل باشه هم حرف نداشته باشه هم قیمتش مناسب باشه هم شانسی نباشه ( یعنی کیفیتش شانسی نباشه، اکثر موتورهاش با کیفیت باشه؟)
02109002
16-11-1390, 09:22 قبل از ظهر
دوست عزیز اسمت رو نمیدونم
اول بگو تا چقدر میخوای هزینه کنی؟
از موتور چه استفاده ای میخوای بکنی؟
یعنی موتور رو برای کجا و چه کاری میخوای؟
nopo
16-11-1390, 01:59 بعد از ظهر
بابا خب حالا !!!! من که گفتم اولین بار هست میخوام برم طرف کراس و تریل !!! پس فرقشونو نمیدونم :دی
آقای nopo شما که میگی شستشوی مغزی ، چی بردارم ه هم خوشکل باشه هم حرف نداشته باشه هم قیمتش مناسب باشه هم شانسی نباشه ( یعنی کیفیتش شانسی نباشه، اکثر موتورهاش با کیفیت باشه؟)
:interview:
فاكتور هاي مهم:
با پلاك؟بي پلاك؟حجم؟چي دوست داري؟
چقدر پول داري؟
قد و وزنت چقدره؟
خوشگل بودنش مهمه؟
لوازم؟
اگه تا4ميليون داري وپلاك مهم نيست موتورهاي ژاپني زياده
اما اگه تا 2ميليون مي خواي هزينه كني 2 گزينه داري
1-فلات250
2-روان
الان باز همه جبهه مي گيرن و با تعصب مي گن روان امتحانش رو پس داده!!!:42kmoig:
اين ديگه يك چيز سليقه ايه
فلات براي آفرود هاي سنگين خوبه چون قدرتش زياده:14:
ضعف ها:توپي عقب و سنگين تر از روان
روان براي شهر و آفرود سبك خوبه:
ضعف گيربكس و ضعف بازوي كمك:121fs725372:
و ضعف كورپي وكمك هاي جلو:
هر دو لوازمشون كامل هست
اما فلات چون از انجين هوندا كپي زده تمام قطعاتش هست و ميشه با جنس اصلي هم عوض كرد وتا يك عمر راحت بود:acigar:
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
شيراز كه معدن موتور هاي خارجي بدون پلاكه!!!
اگه پلاك مهم نيست و فقط براي جمعه ها مي خواي شك نكن فقط موتور هاي خارجي(اصلي)
نه اين اسباب بازي هاي چيني-ايراني كه امنيت جاني نداري!!!
در ادامه توجهت رو به لينك زير جلب مي كنم:
[Only registered and activated users can see links]
موتورهاي چيني فرقي نداره چي باشن ولي كيفيت ندارند
Mohammad aghili
16-11-1390, 02:34 بعد از ظهر
یه خبر بد !
از اون روز که رفتم روان رو تست کردم ، از کمک عقب موتور روغن میریزه
الان کمک خیلی نرم شده و خیلی بازی میکنه
یه جا بردم گفت : یحتمل کاسه نمدش خراب شده
گفت میتونم واست تعمیرش کنم ، اما بعد از 2-3 ماه همین آشو همین کاسه س
گفت ببر تو طبرسی ، پیش کمک فنر ساز ها ، اونجا واست مثه اولش درست میکنن
ولی بعضی دوستان میگن کمک ها قابل تعمیر نیستن !
موندم چه کنم !
مطمئنم از پرش های روز جمعه نیست ، از آفرود های اول دومم هست ، آخه خیلی وحشیانه می پریدم !
اما این آفرود های اخیر ، کنترل شده بود پرش هام
دوستان لطفا f1 برسونن
alinozad
16-11-1390, 02:47 بعد از ظهر
شستشوي مغزي!!!
مخت رو شستن دوست عزيز
ايشالا موتور خوب بخري:afro:
باز شروع شد؟اینجا تاپیک روانه دوست عزیزم...
لازمه بگم که فلات استاد حافظی نصفه شد؟لازمه بگم که تنه فلات اصلا برای آفرود ساخته نشده!؟!لازمه بگم آفرود سنگین نیاز به تنه هم داره؟!آفرود سنگین یا موتور سنگین؟آفرود سنگین یا حرکت با دنده سنگین؟شیب زدن با دنده یک و با سرعت خیلی پائین چه حالی میده؟گیربکس چیه روان ضعیفه؟هرموتوری روی گیربکس فشار بیاد داغون میشه!!!کمک جلوش چشه؟کورپیش چشه؟بابا هرایرادی روان پیدا کرده فلات هم پیدا کرده!!!چرا بچه مردم رو دوراهی میذاری!!!؟؟؟!!
دوس داره روان بگیره مشکلی داری؟
یک نکته جالب...شما برو دنبال کارکرده فلات و روان ببین کدومش پیدا میشه!!!طرف تا روان رو با خاک یکسان نکنه ول کن موتور نیست ولی تا فلات یکم خسته میشه میفروشنش...
حالا مثل خودت:
الان باز همه جبهه مي گيرن و با تعصب مي گن فلات 250 هست!!!:42kmoig:
والا بالله آنچنان فرقی باهم ندارند...نیاز به کل کل هم ندارند...من موتورم فلات باشه روان باشه کبیر باشه کویر باشه دوست دارم بیام کوه با بچه ها با دوستان...دیگه بقیش مهم نیست...یکی میشینه روان رو میپسنده یکی میشینه میگه آشغاله میره کراس میگیره...خدائی نظر اصلیه من اینه جفتشون آشغالن ولی خدا همینارو برامون نگه داره.
حالا برای اینکه پست نامربوط نشه کاربرات انگار میزون شده(توسط خودم)
ورودی هواکش رو زیاد کردم صداش خیلی ناز شده و احساس میکنم شتاب یکم فرق کرده...بچه ها کاربراتتون مشکل داشت ازین به بعد تا حدیش درخدمتم...قلقش اومد دستم و فهمیدم باید برای شستشو و تمیز کاری کجاهارو دستکاری کرد...
nopo
16-11-1390, 02:47 بعد از ظهر
از زابل سوال كن(مراقب باش گوشت رو نگيره)
با علي نوزاد هم مشورت كن
ولي بنظرم درست ميشه ولي همونطور كه بهت گفتن بعد چند ماه دوباره همين ميشه
alinozad
16-11-1390, 02:50 بعد از ظهر
محمد جان درباره کمکت اینو بگم که ببر تعمیر...روغن بریزه یعنی اورینگش مشکل داره کافیه مثل کمک جلو بازش کنند اورینگ درست و. حسابی بذارند و اگه لازم بود تراش بدند...شما پول جمع کن یه کمک کراسسی بگیر که به روان بخوره چون تو پرش میزنی فقط...
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
جواد جون علی بیا موتورامون یه هفته عوض تا دیگه کل کل نکنیم...من بشم فلات دوست تو بشی روان دوست... :thanks::thanks:
nopo
16-11-1390, 02:57 بعد از ظهر
باز شروع شد؟اینجا تاپیک روانه دوست عزیزم...
لازمه بگم که فلات استاد حافظی نصفه شد؟لازمه بگم که تنه فلات اصلا برای آفرود ساخته نشده!؟!لازمه بگم آفرود سنگین نیاز به تنه هم داره؟!آفرود سنگین یا موتور سنگین؟آفرود سنگین یا حرکت با دنده سنگین؟شیب زدن با دنده یک و با سرعت خیلی پائین چه حالی میده؟گیربکس چیه روان ضعیفه؟هرموتوری روی گیربکس فشار بیاد داغون میشه!!!کمک جلوش چشه؟کورپیش چشه؟بابا هرایرادی روان پیدا کرده فلات هم پیدا کرده!!!چرا بچه مردم رو دوراهی میذاری!!!؟؟؟!!
دوس داره روان بگیره مشکلی داری؟
یک نکته جالب...شما برو دنبال کارکرده فلات و روان ببین کدومش پیدا میشه!!!طرف تا روان رو با خاک یکسان نکنه ول کن موتور نیست ولی تا فلات یکم خسته میشه میفروشنش...
حالا مثل خودت:
الان باز همه جبهه مي گيرن و با تعصب مي گن فلات 250 هست!!!:42kmoig:
والا بالله آنچنان فرقی باهم ندارند...نیاز به کل کل هم ندارند...من موتورم فلات باشه روان باشه کبیر باشه کویر باشه دوست دارم بیام کوه با بچه ها با دوستان...دیگه بقیش مهم نیست...یکی میشینه روان رو میپسنده یکی میشینه میگه آشغاله میره کراس میگیره...خدائی نظر اصلیه من اینه جفتشون آشغالن ولی خدا همینارو برامون نگه داره.
حالا برای اینکه پست نامربوط نشه کاربرات انگار میزون شده(توسط خودم)
ورودی هواکش رو زیاد کردم صداش خیلی ناز شده و احساس میکنم شتاب یکم فرق کرده...بچه ها کاربراتتون مشکل داشت ازین به بعد تا حدیش درخدمتم...قلقش اومد دستم و فهمیدم باید برای شستشو و تمیز کاری کجاهارو دستکاری کرد...
غلبه احساسات!!!:acigar:
من مقايسه نكردم گفتم اين ضعفها رو ديدم
گفت چي بخرم؟
من نظر شخصي خودمو گفتم؟
مگه آزادي بيان نيست؟
من كه نگفتم چي بخر چي نخر
ميدونم تاپيك ر_و_ا_ن
ولي جواب سوال واجبه گلم!!!
masoud rm
16-11-1390, 02:58 بعد از ظهر
از زابل سوال كن(مراقب باش گوشت رو نگيره)
با علي نوزاد هم مشورت كن
ولي بنظرم درست ميشه ولي همونطور كه بهت گفتن بعد چند ماه دوباره همين ميشه
کمک عقب روان قابل تعمییر نیست هر کی بگه دروغگو چون کاسه نمدش پرچیه در ضمن تراشکاری نمیشه
nopo
16-11-1390, 03:00 بعد از ظهر
كمك عقب روان 90 چوق!!!!!
تسليت ممل جون:mypersianforum (531
alinozad
16-11-1390, 03:01 بعد از ظهر
مسعود جان مال محمد فابریک نیست...
یه کمک روغنی هست که نیتروژن نمیخوره.مال روان نیتروژن میخوره.احتمالا صاحب قبلیش عوضش کرده.
masoud rm
16-11-1390, 03:08 بعد از ظهر
کی میگه کمک روان گازی هست
ماله ممل مدل پایینه فابریکشه
reza KTM
16-11-1390, 03:09 بعد از ظهر
من که کمکم رو باز کرده بودم توش به اندازه یه پیس (دقیقا به همین اندازه که میخونی) توش باد معمولی زدم و شد مثل روز اولش
alinozad
16-11-1390, 03:10 بعد از ظهر
کمک اینجانب از فابریکیش نیتروژن و روغن دار هست!شما میتونی محل زدن نیتروژن رو هم جمعه این هفته ببینی.حتی میتونی بری سایت روان سیکلت و فایل pff طریقه زدن نیتروژن به کمک رو دانلود کنی عزیزم
Mohammad aghili
16-11-1390, 03:11 بعد از ظهر
کمک عقب روان فابریکی گازی هست و نیتروژن میخوره
اینو تا خود سایت روان هم گذاشته ، حتی آموزش شارژ کردن گاز نیتروژن رو هم گذاشته
کمک من هم یه بار توسط مالک قبلی موتور عوض شده
الان هیچ راهی نداره که 90 تومن نره تو پاچم؟
نمیشه همینجوری ازش استفاده کرد؟
خراب نمیشه؟
نمیشه یه کاریش کرد که سفت تر شه و باهاش بشه پرید؟
alinozad
16-11-1390, 03:12 بعد از ظهر
مسعود جان زدی تو خط تایتانیک دختره بود یا پسره :icon_pf _99_:
رضا جان نباید بار معمولی میزدی...باید نیتروژن بزنی چون مولکولاش بزرگتره و انبساط و انقباضش بیشتره
reza KTM
16-11-1390, 03:15 بعد از ظهر
مسعود جان زدی تو خط تایتانیک دختره بود یا پسره :icon_pf _99_:
رضا جان نباید بار معمولی میزدی...باید نیتروژن بزنی چون مولکولاش بزرگتره و انبساط و انقباضش بیشتره
من که دادم رفت موتورو ولی هیچ مشکلی به ظاهر نداشت
بعد یه چیز دیگه اینکه میگم به مقدار یه پیس باد احتیاج داشت و وقتی من باد لاستیکام رو نیتروژن زدم همش دستگاهی بود و ....
اصلا چجوری میشه با اون دستگاه ها تو این کمک فنر باد زد؟
سوزن مخصوص میخواد؟
masoud rm
16-11-1390, 03:17 بعد از ظهر
کمک اینجانب از فابریکیش نیتروژن و روغن دار هست!شما میتونی محل زدن نیتروژن رو هم جمعه این هفته ببینی.حتی میتونی بری سایت روان سیکلت و فایل pff طریقه زدن نیتروژن به کمک رو دانلود کنی عزیزم
اونی که شما میگی گازی نیست دلبندم فشاری هست و نسبت تراکم روغن کم زیاد میکنه شبیه کمک عقب پالسه
کمک گازی یعنی فقط گاز بیخودی کلاس نزارید
شبیه wr که فقط باد کمک کنترل میکنه
Mohammad aghili
16-11-1390, 03:19 بعد از ظهر
بابا ول کنید کمک نیتروژنی رو
یکی به داد من برسه
کمک رو چیکار کنم؟
90 تومن زوره
نمیخوام !
کمک فنر ساز ها نمیتونن درستش کنن واقعا؟
alinozad
16-11-1390, 03:30 بعد از ظهر
چرا محمد جان...گفتم که هرچقدر کمک رو بالاتر بکشی پیستون داخلش صفت تر میشه و محکم تر میشه!شما روغن رو هم خالی کنی فنرش سرجاشه فقط خشکتر میشه و کم کم کوبیده میشه فنرش و فشرده میشه...میتونی راحت از همین استفاده کنی منتها فکر کمر درد و ضربه وارد شدن به موتور رو هم بکن.فعلا کار بهش نگیر محمد خیلی وسواس پیدا کردی...پوسته من سوراخ بود دو هفته همونجوری اومدم کوه آخ نگفتو...چه وسواسی شدی؟
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
نخیر!شما بپرس مسعود آقا...کمک روغنی-گازی هست!
رضا جان من دیدم مثل باد معمولی نیتروژن میزنند.
یعنی هم پستون گاز داره هم روغن ولی گازش خیلی کمه...کلاس کیلو چنده بحث کلاس باشه هم از روان فقط بگیم ر بسه... ههههه
نیما نادری
16-11-1390, 05:23 بعد از ظهر
کی گفته باز نمیشه !!! تعمیرم میشه
تازه میتونی کامل روغنیش کنی کاریکه من میکنم
جراحی توسط دکتر کامرو
700470057006
02109002
16-11-1390, 05:26 بعد از ظهر
ممد خوشحال باش
90 زد به چاک محبت
:20:
Mohammad aghili
16-11-1390, 06:13 بعد از ظهر
کی گفته باز نمیشه !!! تعمیرم میشه
تازه میتونی کامل روغنیش کنی کاریکه من میکنم
جراحی توسط دکتر کامرو
700470057006
میشه بیشتر توضیح بدید نیما خان؟
الان از زیر کمک من روغن میریزه از چی شه؟
کجا باید ببرم واسه تعمیرش؟
چقدر هزینه بره؟
این قضیه کامل روغنی کردن چیه؟
اگه بخوام کاری کنم که تو پرشهای کنترل شده ، کمک آسیب نبینه باید روغنیش کنم؟
نیما نادری
16-11-1390, 06:26 بعد از ظهر
به نظرم کمک روغنی برای این موتور و لینکیج عقبش بهتره
ضمنا این موتور برای پرش نیست ولی اگر بپره فاجعه رخ نمیده
دفعه پیشم بهت گفتم اگر کمک زیاد سفت بشه خراب میشه که شد
روغنی دمپینگ خیلی مامانی داره الان رو موتورم یک کمک فابریک روغنی هست
این یکی هم که خرابه میخوام فول روغنی بکنم
یک پکینگ اون تو هست که خراب میشه روغن از مخزن که بالا قرار داره از روی شفت کمک سرازیر میشه
و میریزه زیر کمک
Mohammad aghili
16-11-1390, 08:50 بعد از ظهر
ممنون
ولی بازم نفهمیدم چطوری کمک رو کامل روغنی کنم !
به کمک ساز چی بگم؟
چقدر هزینه برداره؟
نیما نادری
16-11-1390, 09:10 بعد از ظهر
تا فردا برات مصور توضیح میدم
نظر بدید کدومو بگیرم
ap_peiki
16-11-1390, 09:27 بعد از ظهر
سمت چپی که رو موتوره نوش رو بگیر وی رابر ویآر ام 221 فک میکنم باشه
Mohammad aghili
16-11-1390, 09:29 بعد از ظهر
همونی که رو موتوره خوشگل تره
راستیه که خیلی ضایع س
همونی که رو موتوره اگه عاجهاش بلند تر باشه خیلی زیباست
7thRING
16-11-1390, 09:30 بعد از ظهر
هر سه تا رو بگیر.
سمت راستیو رو بگیر به نظرم ابهتش بیشتره سوت قشنگی هم میزنه وقتی رو اسفالت میری
reza KTM
16-11-1390, 09:36 بعد از ظهر
منم میگم سمت راستی
البته فقط برای آفروده و بس
اونم آفرودی که پر سنگ و لاخ باشه
نیما نادری
16-11-1390, 09:42 بعد از ظهر
لاستیک رو موتور تو خاک نرم /گل /برف خوب نیست ولی آنرودش خوبه آفرودم اگر مدارا کنی بد نیست
7thRING
16-11-1390, 09:58 بعد از ظهر
اینا قیمتش چنده؟
alinozad
16-11-1390, 10:37 بعد از ظهر
وای اینی که روی موتوره خیلی نازه...میمیرم براش...نیما جان چنده؟به روان میخوره؟چه مارکیش خوبه؟عرضش چنده؟90 یا 120؟چه عرضیش به روان میخوره؟
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
راستی اونی که روی موتور سواره هرچقدر صاف تر میشه برای تک چرخ بهتره و تعادل بهتری میده چون هم پهنه هم وقتی صاف میشه آجهای بغلش خیلی به تعادل کمک میکنه چون فقط آجهای وسط میره و کناری ها میمونه...
sezar
16-11-1390, 11:35 بعد از ظهر
آقا یه سوال خیلی آماتوری:
فرق روان معمولی با روان rv چیه؟
کدوم بهتره؟
هردو تا از لحاظ درصد آفرودی و شهری بودن یکجور هستن و یا تفاوتشون به همین قضیه بر میگرده؟
در ضمن به دوستانی که گفتن شیراز کلکسیون موتور بی پلاک هست 2تا نکته:
1- همین الان یه CRM تمیز هست میگه 3500 ولی من اگه اینو بخرم خودکشی میکنم آخه از روندن تریل و کراس چیز زیادی بلد نیستم!
2- من موتور پلاک میخوام
لطفا یه سر به مشاوره خرید و فروش بزنید اونجا تاپیک گذاشتم اونجا کمک کنید
راستی کسی این موتورو میشناسه؟ 7022
بدون پلاک هست و خیلی خیلی تو آفرود می ترکونه !!!!
honda cfrx
16-11-1390, 11:37 بعد از ظهر
کدوم بهتره؟
برای این سوال پیشنهاد میکنم به سایت روان بری و هر دو موتور رو با هم مقایسه کنی
:riz481: [Only registered and activated users can see links]
alinozad
16-11-1390, 11:39 بعد از ظهر
تنها فرق ترمز دیسک عقب هست و کمک معکوس جلو که روی روان آر ویه و کمک معمولی و ترمز کاسه ای عقب که روی روان معمولی ایه.بقیه مشخصات همه یکیه...
Alireza
16-11-1390, 11:45 بعد از ظهر
البته rv رادیات روغن هم داره
زین هم تغیرر کرده
خطر عقب
و یه سری تغییرات جزئی دیگه مثل طرح فلاپ ها و ...
alinozad
16-11-1390, 11:48 بعد از ظهر
البته روان 89به بعد یا 88 به بعد علیرضا جان همهه رادیات روغن دارند.الان مال منم rv نیست ولی رادیات روغن داره...ازون بی رادیاتاش الان خیلی کمه...
Alireza
17-11-1390, 12:07 قبل از ظهر
اره راست میگی دقت نکرده بودم
ap_peiki
17-11-1390, 12:41 قبل از ظهر
نیما جان من این لاستیک رو موتورم بوده (نوعی که روی موتوره) نوش آجش بلنده
بدرد جاهایی که سنگیه نمیخوره مخصوصا سنگ تیز ولی در کل خوبه
nopo
17-11-1390, 08:34 قبل از ظهر
کدوم بهتره؟
هردو تا از لحاظ درصد آفرودی و شهری بودن یکجور هستن و یا تفاوتشون به همین قضیه بر میگرده؟
در ضمن به دوستانی که گفتن شیراز کلکسیون موتور بی پلاک هست 2تا نکته:
1- همین الان یه CRM تمیز هست میگه 3500 ولی من اگه اینو بخرم خودکشی میکنم آخه از روندن تریل و کراس چیز زیادی بلد نیستم!
2- من موتور پلاک میخوام
لطفا یه سر به مشاوره خرید و فروش بزنید اونجا تاپیک گذاشتم اونجا کمک کنید
راستی کسی این موتورو میشناسه؟ 7022
بدون پلاک هست و خیلی خیلی تو آفرود می ترکونه !!!!
شبيه honda degri
يك اندرو خوب
اينجا نيمه تميزش 2ميليونه
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------
بي پلاك و بدون مدارك
mehrdad.
17-11-1390, 07:12 بعد از ظهر
سلام
امروز از گمرک رد میشدم..روان 90 اومده قیمت2850تنها فرقش هم کیلومتر دیجیتالیشه
reza KTM
17-11-1390, 09:33 بعد از ظهر
2850 مطمئنی؟ 1850 که نبود؟
honda cfrx
17-11-1390, 10:26 بعد از ظهر
والا با این آشفته بازار هرکی هر قیمتی دلش بخواد میده:vardane:
alinozad
17-11-1390, 11:37 بعد از ظهر
2850؟اشتباه شده حتما...یه فرقی داره...ملت اینقدرم ساده نیستند 2850 پول به روان بدند!حجمی؟تنه ای؟رادیاتی؟
رضا عمراین تو تی تی محدوده قیمت رو خیلی کمتر اعلام کرد فکر کنم...
Mohammad aghili
18-11-1390, 10:22 قبل از ظهر
تا فردا برات مصور توضیح میدم
ما همچنان منتظریم !:hanghead:
M.M.-T
18-11-1390, 08:49 بعد از ظهر
من که امروز توی گمرک دیدم. قیمت خیلی بالا بود. به گفته خودشون به جز کیلومتر تغییر خاصی هم نداشته!!!
بدون چونه زدن گفت 2800. البته پایین تر هم میدن ولی پایه قیمتش هم بالاست!!
نیما نادری
18-11-1390, 10:17 بعد از ظهر
من که تو گمرک ندیدم یکسری جترو زده که اتاقش مثل روان جدیده ولی کیفیتش ....
Ktm مثل پشگل تو مغازه ها بود
تو یک دکونی که انقدر باریک بود که نمیشد موتور به عرض بزاری دو تا گذاشته بود رو طبق !!!
nopo
18-11-1390, 10:25 بعد از ظهر
من که تو گمرک ندیدم یکسری جترو زده که اتاقش مثل روان جدیده ولی کیفیتش ....
تو یک دکونی که انقدر باریک بود که نمیشد موتور به عرض بزاری دو تا گذاشته بود رو طبق !!!
.......
Ali
18-11-1390, 10:25 بعد از ظهر
ولی اگر کیفیت رو حفظ کرده باشه بازم میرزه البته شاید قیمتش بیاد پایین
نیما نادری
18-11-1390, 10:39 بعد از ظهر
اتاق اصطلاحا به بدنه و مختصات فیزیکی فریم و بادی موتور یا وسیله نقلیه میگن
خیلی عجیب بود برات ؟؟؟
nopo
18-11-1390, 10:44 بعد از ظهر
تاحالا نشنيده بودم
babak67
19-11-1390, 09:39 قبل از ظهر
به نظرتون چرا دارن ميفروشن همه؟؟!!
M.M.-T
19-11-1390, 10:13 قبل از ظهر
آقای نادری عزیز توی گمرک دیروز یه مغازه داشت من رفتم از نزدیک دیدمش.
در مورد ktm هم همونطور که دوستان فرمودند تمام مغازه ها داشتن !!!
nopo
19-11-1390, 10:15 قبل از ظهر
اتريش؟
يا فلات؟
M.M.-T
19-11-1390, 11:55 قبل از ظهر
خود ktm اتریش !!
mehrdad.
19-11-1390, 02:34 بعد از ظهر
آقا بازار خیلی شیر تو شیر شده.....یارو گفت2850 من اولین چیز که پرسیدم گفتم مگه 250 هستش که همون 200بود:icon_pf _99_:......موتور هم چک کردم همون روان بود و تنها تفاوت کیلومتر دیجیتالش بود..مغازش کمی جلوتر از آتش نشانی به سمت میدونه ....
alinozad
19-11-1390, 03:01 بعد از ظهر
اقایون مخصوصا نیما نادری که گفتی چک کنم خبر بدم:
با خورشیدی 42 تائی تاپ اسپید توی صافی به 110 رسید البته بخاطر روغن پروفی کار پروتکتیو دی ایکس و دستکاریه هواکش هست ولی روی موتور فشار میاد البته فعلا از روغن سوزی و کم کردن روغن هم خبری نیست طبق دستور نیما جان صافی رو با بنزین شستم روغن خوب ریختم البته باک رو باز کردم و شستشو دادم کاربرات رو هم شستم فیلتر بنزین رو عوض کردم هواکش رو هم دستکاری کردم نتیجه عالی....
نیما نادری
19-11-1390, 06:31 بعد از ظهر
ایول ایول اسپم اسپم :1tongue:
farshid37
19-11-1390, 10:10 بعد از ظهر
فعلا به تعداد محدود و قیمت بالا وارد بازار کردن تا واکنش بازار رو ببینند. من چند بار تو یکی دو ماه اخیر با شرکت تماس گرفتم رو قیمت دودل بودند. آخرین بار گفتند احتمالا 2300-2400. به نظرم اگه ببینند کسی نمیخره تا 2100 هم پایین میارند. من چند ماه منتظر بودم ولی با این قیمت و با تغییرات اندک نمی خرم. نهایتش از خیر موتور می گذرم. موتور تریل وسیله تفریحی هست برای بیشتریا. نون شب که نیست.
alinozad
20-11-1390, 12:17 بعد از ظهر
:icon_pf _99_: با بنزین سوپر سرعت توی صافی 115 تا شد.براحتی میرسه به 115 و بعد قفل میشه!منتها جیغ موتور درمیاد.باد و بدون باد هم اصلا مهم نیست زورش از باد هم بیشتره قبلا وقتی باد میومد موتور اتپ میشد ولی الان خیلی راحت سرعتشو میرسونه به 115 و قفل میشه اونم با خورشیدی 42 تائی....
البته روان موتور بدیه ها نهههههههههه غلام؟
Mohammad aghili
20-11-1390, 12:53 بعد از ظهر
علی میگم هروقت خواستی از تو تاپ اسپید زدن بکش بیرون دیگه !
من هی میرم یه چرخ میزنم ، تو ام برو تاپ اسپید بزن
راستی زنجیر ترکوندم دیروز
امروز زنجیرم رو عوض کردم
یارو تعمیر کاره گفت خورشیدیت یه کم تیز شده :hanghead:
گفت تک میزنی؟؟؟
منم تو چشاش یه نگاهی کردمو گفتم : آره :11::6:
گفت : گه میخوری با این دنده زنجیر آهنی تک میزنی !!! :khak:
منم قول دادم دیگه تو خیابون تک نزنم :sleep:
alinozad
20-11-1390, 01:20 بعد از ظهر
مگه مشکلی داره؟چی میشه مگه؟خطرناکه؟خراب میشه؟
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
بذار این تیز شه میریم یه تراشکار خوب میدیم یه اصلشو برام جور کنه....خشکه باشه...
Mohammad aghili
20-11-1390, 02:44 بعد از ظهر
اگه این خراب شه من 46 تایی میندازم ! :2gwb921:
alinozad
20-11-1390, 02:48 بعد از ظهر
محمد جان با بیبی خدابیامرزم نبودما...
پرسیدم "مگه مشکلی داره؟چی میشه مگه؟خطرناکه؟خراب میشه؟"
masoud rm
20-11-1390, 03:14 بعد از ظهر
اگه تیز بکنه زنجیر پاره میکنه...... یعنی جنسش انقدر ضعیف بود؟
reza KTM
20-11-1390, 03:21 بعد از ظهر
چی تیز شده؟
خورشیدی تیز شده؟
در اثر چی ؟
تک چرخ زدن تیز ترش میکنه؟
Mohammad aghili
20-11-1390, 03:45 بعد از ظهر
بله متاسفانه
جنس خورشیدی چندان جالب نبود و بر اثر تک زدن های متوالی بنده با زنجیر خراب ! خورشیدی اندکی تیز شده
علی جان
قربونت برم
بله تک زدن باعث تیز شدن دنده زنجیر میشه
البته چون زنجیر من خراب بود ، این پروسه خیلی سریع تر انجام شد که به حول قوه الهی زنجیر عوض شد و منبعد هم من قول دادم کمتر تک بزنم
فقط تو آفرود
اونم فقط تو شیب زدن
معنی جمله آخرم رو علی میدونه
یه حالی میده که نگوووو
alinozad
20-11-1390, 04:30 بعد از ظهر
زنجیر روانت که نو بود؟!!!کجاش خراب بود؟تازه خریده بودی که؟روغنکارری کرده بودی؟
Mohammad aghili
20-11-1390, 06:43 بعد از ظهر
یکی دوبار پاره شده بود
دفعه اول ، شبی که زنجیر رو عوض کردم پاره شد
خیلی وصله پینه داشت ، ساچمه هاش هم خراب بود
این یکی دونه درشته
تقریبا ، اندازه یه نصف زنجیر اضاف اومد !!!
آخه همه زنجیر ها 108-110 دونه ان ، این 160 دونه بود
AMIR-250
20-11-1390, 09:14 بعد از ظهر
اقا این سری جدید روان که کیلومترش دیجیتاله هر کی می تونه یه عکس ازش بزاره .....اونی رو که تو خارجه, عکسشو دیدم قشنگ بود می خوام ببینم اینیکه تو بازاره چه شکلیه..... ممنون
نیما نادری
20-11-1390, 11:42 بعد از ظهر
نمیدونم آخرین بار به کی گفتم این خورشیدیا این جوری میشن ... که شد !!!
زنجیر اورینگی بندازی کمتر بازی میکنه خورده شدن هم تو کارش نیست و عمرا بتونی پارش کنی
شاید خودت یک کاریت بشه :)
من زنجیر ktm انداختم
alinozad
21-11-1390, 05:46 بعد از ظهر
خوب دیگه موتور به نهایتش رسونده!امروز با یک روان خورشیدی فابریک بودیم تو سرعت نهائی که برابر بودیم(البته از 100 تا 120 تا اون زودتر میرسید)توی شتاب که قورتش میدادم...پر پرش میکردم...توی شیب که موتور من میخورد شیب رو...جا داره هنوز خورشیدی 45 تائی هم بذارم بالاش...نظرتون چیه؟
در ضمن دائی من مخ کارهای صنعتیه در حدی که دستگاه صتعتی میفرستاد اونور آب خورشیدی رو دید گفت این آهنیه یه زنجیر ژاپنی بگیر اینم بده آبکاری مخصوص که تا 1 سانت مواد نفوذ میکنه به آهن و مثل فولاد سختش میکنه و سائیده نمیشه اونوقت برو حالشو ببر...محمد هواکشتو مثل مال من کن خودت دیدی چقدر فرق داشت؟بعد اینا که صاف شد 45 تائیش کنیم؟با جنس خوب و زنجیر خوب؟
Mohammad aghili
21-11-1390, 06:03 بعد از ظهر
بعد اینا که صاف شد 45 تائیش کنیم؟با جنس خوب و زنجیر خوب؟
لبیک !
alinozad
21-11-1390, 07:07 بعد از ظهر
نیما جان نظر شما چیه؟رضا کی تی ما؟بقیه اساتید؟
اینو درنظر بگیرید که درحال حاضر شتاب خیلی فرق گرده،تاپ اسپید همونه فقط از 100 تا 120 یکم کمتر شده!دنده چهار 90 تا بیشتر نمیره باید بدی 5!5 هم که میدی زور داره و !دور موتور توی 120 تا با خورشیدی 36 تائی روی 8-9 هزار بود ولی الان روی 10 هزار و گاهی بیشتره.(دقیق 120 نبود دقیقش 118 بود چون ی کوچولو به 120 مونده بود ولی از فابریکیش بیشتر میره چون با فابریک توی سراشیبی 120 تا رفته بودم اگه نه 115 تا میرفت).هنوز روی شیبهای تند نیازه که به یک بدی ولی موتور مسعود با دو میرفت بالا(خورشیدیش بزرگتر بود)هواکش رو بازتر کردم و برای همین قویتر شده.
حالا به نظرتون بریم روی 45 تا؟با یه زنجیر خیلی خوب؟بازم راهی هست که بشه ازین بیشتر تقویتش کرد؟
Mohammad aghili
21-11-1390, 08:10 بعد از ظهر
علی هر وقت فرصت کردی یه عکس از سوراخهایی که ایجاد کردی رو هواکش ، آپ کن
alinozad
21-11-1390, 08:49 بعد از ظهر
عکس اصلا حس ندارم ولی نشونت میدم ولی علی الحساب توضیح میدم:
اگه خاستی هماهنگ کن بیام کاربراتتم بشورم.
شما فلاپهارو باز کن!زین رو بردار.زیر زین دم ورودی هواکش سه تا سوراخ هست!از بالا که نمیشه سوراخ کرد چون آب میره داخل!از پائینم توی آب بری آب میره داخل میمونه یک راه که از بغل سوراخ کنی!ولی باید بالاترین نقطه ممکن رو سوراخ کنی مثل این عکس:
7295
فقط برای سوراخ کردن من اول اینکارو کردم:یه میخ زدم رفت داخل،یه پیچ گوشتی کردم داخل،بعد یه پیچ گوشتی خرکی بردم داخل،بعد بزرگترن آچار آلنم رو بردم داخل!بعد یه سوهان داشتم به قطر 2 سانت اونو بردم داخل و دایره ای چرخوندمش مثل پیچ بستن!بعد که دایره کامل شد اضافاتشو با چاقو بریدم خیلی تمیز دراومد!جنسشم خیلی نرمه و راحت سوراخ میشه...البته میبینید که کم کم سوراخ کردم دا طفلک روان اذیت نشه دردش بگیره...
امیدوارم مفید واقع شده باشه....
نیما نادری
21-11-1390, 09:26 بعد از ظهر
یک گرد بر چوب بگیر سایز بندی داره ببند سر دریل خلاص
02109002
21-11-1390, 09:28 بعد از ظهر
آورین آورین
به این میگن یه راهکار سریع و آسان
alinozad
21-11-1390, 09:34 بعد از ظهر
نیما جان ندیدی اینجارو؟یکم بالاتر رو هم بخون فقط اونجارو خوندی که.............
نیما نادری
21-11-1390, 09:36 بعد از ظهر
یک گرد بر چوب بگیر سایز بندی داره ببند سر دریل خلاص
alinozad
21-11-1390, 09:43 بعد از ظهر
نیما جان این پست و میگمااااا
نیما نادری
21-11-1390, 09:53 بعد از ظهر
یک فاکتور تو شیب زدن هست اونم سرعته وقتی موتور شما توان این رو نداره که وقتی تو شیب سرعتش کم میشه دوباره شتاب گیری کنه حتی به قیمت اینکه چرخ عقب هرزگردیه زیادی بکنه پس موتور شما ضعیفه پس وقتی اطمینان داری که وقتی تو شیب توان موتورت تموم میشه و دیگه نمیتونه گازبوخوره باید کار کنی که تو شیب سرعت بیشتری بره یا به عبارتی با سرعت بیشتری وارد شیب بشی و سعی کن لحظه مرگ موتور تقریبا انتهای شیب باشی وقتی خورشیدی عقب بزرگتر از 42 میشه سرعت فدا میشه دنده یک سریع تخته میشه و نه میتونی بدی دو چون انجین جونه کندن نداره نه میتونی تخته ترش کنی چون الان در حالت تخته هست ولی مزیتش اینه که مثلا اگر شیبی رو با 2 نیمه تخته شروع کنی احتمالا هموساخ شیبو تموم میکنی و نیازی نیست دنده کم کنی دور موتورت هم افت نخواهد کرد برای روان فکر نمیکنم بیش از 44 یعنی دوتا دونه بیشتر از حالت فعلی نیاز باشه مگه این که همش بخوای ژانگولرو بدل کاری کنی
alinozad
21-11-1390, 10:08 بعد از ظهر
نیما جان انگار سوزن پستها گیر کرده!من سه تا پستتو مثل هم میبینم!سایت قاطی کرده؟من قاطی کردم یا پست شما قاط زده؟!!!!!!!؟؟؟؟؟
این پست سومه نوشته "
یک گرد بر چوب بگیر سایز بندی داره ببند سر دریل خلاص "
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
درست شد...مرسی عزیز
hosein_dig
22-11-1390, 12:48 قبل از ظهر
سلام
آخرین قیمت آر وی چند ه؟
siavash brazil
22-11-1390, 12:53 قبل از ظهر
سلام
آخرین قیمت آر وی چند ه؟
سلام دوست گرامی
صحبت هایی از ورود سری جدید روان هست با صفحه کیلومتر دیجیتال..
الان هم ار وی خیلی کمتر هست توو نمایندگیهای سطح شهر..
حدود قیمتش به مرز 2 میلیون تومان نزدیک شده
honda cfrx
22-11-1390, 01:59 قبل از ظهر
سلام دوست گرامی
صحبت هایی از ورود سری جدید روان هست با صفحه کیلومتر دیجیتال..
الان هم ار وی خیلی کمتر هست توو نمایندگیهای سطح شهر..
حدود قیمتش به مرز 2 میلیون تومان نزدیک شده
فکر نکنم
چون آخرین قیمت دوستان از حوالی گمرک حدود 2800 بوده ( جدیداش که کیلومتر دیجیتال داره)
والا به بهانه قیمت دلار بنداز بندازه
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------
اساتید محترم سوالی در مورد ترمز عقب دارم ؟؟؟
اگه پدال خیلی پایین بگیره ( یه جورایی ترمز عقب جالب نباشه ) ایراد از کجا میتونه باشه
آیا هوا گرفته ؟؟؟ راه حل ؟؟
آیا لنت سافه ؟؟ که فکر نکنم؟؟ حدودا چند میل باید گوشت داشته باشه ؟
و یا ...؟؟؟
hosein_dig
22-11-1390, 11:30 قبل از ظهر
آخه یه میلیون بیشتر بدی که چی؟
باز آب خنک بود یه چیزی
جالب اینه که من کا دی ایکس 250 هم سوار شدم که آب خنک بود بازم حرارت انجین پا رو اذیت میکرد فکر کنم این مشکل بخاطر اینه که پا پیش انجین قرار میگیره ولی من الان پالس دارم اصلا حرارت انجین اذیتم نمیکنه
ولی من روان میخوام دنبال یه سوراخ ازش پول دربیارم یه صفرش رو بگیرم لااقل آرزو به دل نمیمرم
نیما نادری
22-11-1390, 12:15 بعد از ظهر
Rv مدل 90 سری جدید جیجیتال 2.450.000
reza KTM
22-11-1390, 11:11 بعد از ظهر
من شخصا شتاب رو خیلی دوست دارم ولی سرعت هم باید وسیلم داشته باشه
به نظر من همین خورشیدی بسه میدونی چرا
گیریم شما بزرگتر بندازی و موتور فقط بشه قدرتی ولی یه جاهایی لازمه که موتورت تو سرعت گاز بخوره و کم نیاره
الان که میگی سرعت شده 115 تا خوبه با اون شتاب ولی من شخصا سرعت موتور اگر بخواد از 110 دیگه کمتر بشه رو نمیپسندم
لااقل تو اتوبان بتون به حداکثر سرعت مجاز برسم و کنار ماشین ها حرکت کنم
یه بدی خیلی خیلی کوچولوی خورشیدی های بزرگتر اینه که تو یه مسیر 100 متری رو به جای اینکه دو تا دنده بدی باید 3 یا 4 تا دنده بدی و این خودش امکان داره راکب رو اذیت کنه
ولی اگر هزینش بالا نمیشه به امتحانش میرزه که بزرگترم امتحان کنی
hosein_dig
23-11-1390, 07:47 بعد از ظهر
سلام
میشه تغیرات رو نسبت به آر وی بگید؟
این فروشنده ها که چیزی حالیشون نیست (بلانصب بعضیا) الکی چرتو پرت تحویلت میدن
قیمتی خود آر وی هم اگه مرهمت کنید ممنون میشم
درضمن من 220 دارم یه جورآی ازش خسته شدم برام تکراری شده از طرفی من علاقه خاصی به این آر وی دارم از وقتی که اومد دوسش دارم و آمارشو کامل دارم
به نظرتون کار احمقانه ایه من موتورم رو بفروشم و اینو بگیرم . میدونم باهم فرق دارن
:28:
alinozad
23-11-1390, 07:56 بعد از ظهر
حسین جان تفاوت rv و qm دیگه تکراری شده بخدا ولی بازم به احترام شما من میگم هرچند چند صفحه قبل توضیح داده بودند همینارو...
تنها تفاوتهای rv صفر و qm صفر در کمکهای جلو هست که مدل تلسکوپی در qm و مدل معکوس در rv هست!ترمز عقب کاسه ای در qm و ترمز عقب دیسک در rv هست!چراغ عقب و متعلقاتشونم با هم تفاوت داره!
در مدلهای 86-87 روان qm رادیات روغنی هم درکار نیست.
قیمت هم اگه الان باشه مدل معمولی 1750 و مدل rv 1950
شما هم پولسار رو نگه دار سواری این دوتا زمین تا زیر زمین متفاوته...کارائیاشون متفاوته...مگه اینکه بخای آفرودی بشی....
reza KTM
23-11-1390, 09:23 بعد از ظهر
فرق روان های خیلی قدیمی تر با این آر وی ها رادیات روغنش هم هست که آروی داره و مدل های کیو ام خیلی قدیمی نداره
شما ریس سواری یا کراس سوار؟
دوست داری ریس سوار باشی یا کراس سوار؟
220 سرعت داره و آروی شتاب
220 موتور شهری هست و آر وی تریل برا آفرود (مسیر ناهموار رو میگن آفرود)
به هر کدوم علاقه داری همون رو بخر یا نگه دار
جفت این موتورا خوبه بنا به سلیقه شما که از موتور چی میخوای
حالا انتخاب با شما
hosein_dig
23-11-1390, 09:29 بعد از ظهر
دوستان گلم من فرق روان آر وی و گیو ام رو میدونم منظور من فرق ار وی و این دیجیتال جدید بود
من اول میخاستم آر وی بخرم نمیدونم چی شد با 220 اومدم خونه
باورتون نمیشه با با 220 تو خاکیم رفتم
ولی بالا پاین پریدن نه
نمیدونم خیلی روان دوس دارم و هنوز تو گلوم گیر کرده
reza KTM
23-11-1390, 09:58 بعد از ظهر
این جور که بوش میاد تنها فرقش همون کیلومترش هست و بس
نیما نادری
24-11-1390, 08:46 بعد از ظهر
کیلومتر نیمه دیجیتال (دورموتور آنالوگ )
چراغ جلو و قاب دورش مدل الماسی مثل پیشرو 250
الباقی مثل rv
Ali
24-11-1390, 10:06 بعد از ظهر
الباقی مثل rvیعنی کیفیت هم در همون حد قابل قبول مثل قبل مونده و پایین نیومده؟ اگر اینطور باشه عالیه
Mohammad aghili
24-11-1390, 10:15 بعد از ظهر
واقعا متاسف شدم
همه روان رو به این چراغ میشناختن
به نظرم طرح فعلی چراغ جلو روان خیلی قشنگتر هست
یکی پیدا نمیشه یه 4 تا عکس از این نوزاد بذاره؟
alinozad
24-11-1390, 10:42 بعد از ظهر
اقایون اهل فن...دور موتور سنج موتور خراب شده...یهو میپره بالا یهو میخابه...از کجا درستش کنم؟نعمیر کارا هم چرت و پرت گفتند که نو شو بگیر گفتم بیخود کردین همینو درست میکنم دنبال اینن پاچه کنند...
gilanian_1000
24-11-1390, 10:45 بعد از ظهر
اگه ضربه خورده باید عوض بشه اگه نه هم سیمش رو چک کن
7thRING
24-11-1390, 10:50 بعد از ظهر
یه کم کار کنی بعدا خودش درست میشه.
ماشین ما هم همین جوری شده بود ولی هر روز که می گذشت بهتر میشد تا این که الان درست شده.
reza KTM
24-11-1390, 11:18 بعد از ظهر
یعنی کیفیت هم در همون حد قابل قبول مثل قبل مونده و پایین نیومده؟ اگر اینطور باشه عالیه
اتفاقا مخالف حرفتم میدونی چرا
من توقع دارم موتور بهتر بشه نسبت به سری های قبل ولی هیچ تفاوتی نداره
به قول ممد عقیلی روان به اون چراغش معروف بود
که چی هیچ کاری رو موتور نکردن و 200 ، 400 تومان بابت یه کیلومتر میخوان بگیرن
لااقل یه سی سی تغییر میدادن یه قدرتی اضافه میکردن یه رادیات آبی میزاشتن (ببخشید اگه این حرف رو میزنم) ولی ییه گه اساسی میخوردن بعد میدادن تو بازار
من همیشه طرفدار روان هستم و خواهم بود ولی از روان بیش از اینا توقع دارم ولی هیف که تو ایران پیشرفت معنی نداره و از بس به پس رفت عادت کردیم میگیم همین که کیفیتش پایین نیومده بسه
هیف
.
.
.
alinozad
25-11-1390, 12:27 قبل از ظهر
شما تغییری توی انجین و حجم این پرایدها پیدا کن...یکی دیسکیه یکی abs اه یکی کیسه بادکنک داره یکی هیدرولیکه یکی صندوق عقبشو با تصادف بردن بالا یکی صندوق عقبشو بریدن انداختن دور!یکی دو تیکه هست یکی یه تیکه...کره کاربرات بود الان انژکتوره...همشونم سو ته یه کرباسند!
وقتی 15 ساله داریم با یه پراید سر و کله میزنیم خوب روانم یه دیسک عقب و کمک میذاره میشه آر وی!یه کیلومتر عوض میکنه میکنه جیجیتال!فردا چراغهاشو برمیداره میشه روان کراس!ملتم فرت و فرت پول میدن و اینا هم باد میکنند ما تنوع تولیدات داریم...
مشکل هم از ماست هم از شرکتها!!!
hosein_dig
25-11-1390, 12:52 قبل از ظهر
الباقی مثل rv
والا 400 اضافه نمیارزه برای یه کنسول و قاب چراغ
قیافشم ستمه اگه این جور باشه
7483
hosein_dig
25-11-1390, 05:17 بعد از ظهر
رفتم پرسیدم این روان جدید رو میگن 2850
فرق خاصی هم نداره یه کیلومتر با محافظ برای پدال های فرمون
Mohammad aghili
25-11-1390, 05:22 بعد از ظهر
اینکه چراغ جلوش همونجوریه که !
محافظ های فرمونش تو حلقم
خیلی باحاله
لازم بود
اما
2850 خیلی زیاده
نیما نادری
25-11-1390, 06:22 بعد از ظهر
خاک تو سرشون چراغ جلوشم که تعویض نکردن
ali_n
25-11-1390, 08:38 بعد از ظهر
سلام به نظرتون این جوری قیمت روان دست دوم هم بالا میکشه؟ یه آر وی مدل 90 هست 1600 میارزه؟بدون بیمه
ali2240
25-11-1390, 08:58 بعد از ظهر
اه اه رنگ نارنجیش چقدر بد شده!!! رنگ نارنجی موتور من پررنگ و خیلی براقه!!! این خیلی ستمه!!! اگه قرار بود الان بخرم بین این رنگ و سفید صددرصد سفید رو انتخاب مبکنم!! فقط کیلومترش حال میده؟ دوستان میشه سوار کرد رو روان آنالوگ؟
honda cfrx
26-11-1390, 12:12 قبل از ظهر
سلام به نظرتون این جوری قیمت روان دست دوم هم بالا میکشه؟ یه آر وی مدل 90 هست 1600 میارزه؟بدون بیمه
سلام
اگه تمیزه حتما بخر چون دوروز دیگه همینو از 2000 کمتر نمیدن
من که 89 با همین مشخصات خریدم 1500 اونم 1390/11/20
hosein_dig
26-11-1390, 09:16 قبل از ظهر
اه اه رنگ نارنجیش چقدر بد شده!!! رنگ نارنجی موتور من پررنگ و خیلی براقه!!! این خیلی ستمه!!! اگه قرار بود الان بخرم بین این رنگ و سفید صددرصد سفید رو انتخاب مبکنم!! فقط کیلومترش حال میده؟ دوستان میشه سوار کرد رو روان آنالوگ؟
نارنجی همون رنگ قدیم فرقی نکرده
شاید نور مستقیم بوده تو عکس این جوری شده
Ali
26-11-1390, 09:57 قبل از ظهر
نارنجی همون رنگ قدیم فرقی نکرده
شاید نور مستقیم بوده تو عکس این جوری شدهراستی چراغ عقب به همون فرم قبل باقی مونده یا تغییری کرده؟
ممنون
hosein_dig
26-11-1390, 06:09 بعد از ظهر
والا زیاد تو عقبش دقیق نشدم هواسم بیشتربه انجینو کیلومترو فرمون رفت حالا احتمالا دوباره میرم برای خرید از پشتشم عکس میگیرم(البته اگه تغییر کرده بود)
farshid37
26-11-1390, 10:02 بعد از ظهر
تو تی تی خوندم آقای عمرانی 2450 پیش فروش می کنه. قبل خرید بپرسید 2700-800 خیلی بالاست.
ali_n
27-11-1390, 12:46 بعد از ظهر
سلام
اگه تمیزه حتما بخر چون دوروز دیگه همینو از 2000 کمتر نمیدن
من که 89 با همین مشخصات خریدم 1500 اونم 1390/11/20
ممنون
البته نمایندگی قزوین پرسیدم 2500 قیمت صفرش رو
حالا برای خرید دست دوم باید به چه چیزایی توجه کنیم...؟
ممنون اگه کامل توضیح بدین چون من یه خورده آماتورم
reza KTM
27-11-1390, 02:18 بعد از ظهر
ممنون البته نمایندگی قزوین پرسیدم 2500 قیمت صفرش روحالا برای خرید دست دوم باید به چه چیزایی توجه کنیم...؟ممنون اگه کامل توضیح بدین چون من یه خورده آماتورمبیشتر موتوری موتور مهمه که سالم باشه وگرنه ظاهرش رو که میتونی از نو بسازی ببین انجینش صدا اضافه نداشته باشه گیربکسش هم صدا نده تو دنده 2 و 3 بقیش مهم نیست به نظر من در ضمن ظاهرش هم خیلی داغون نباشه که قطعات فابریک روان خیلی گرونه (خیلی هم ریز نشو توش حالا 4 تا خط و خش رو فلاپ بود خیلی گیر نده)
farshid37
27-11-1390, 04:29 بعد از ظهر
نمایندگی قزوین آقای عابدی؟ موجود داشت یا گفت میاره؟ کارخونه روان قزوینه عوض این که ارزونتر از تهران باشه 50 گرونتر می ده؟
ali2240
27-11-1390, 06:12 بعد از ظهر
نمایندگی قزوین آقای عابدی؟ موجود داشت یا گفت میاره؟ کارخونه روان قزوینه عوض این که ارزونتر از تهران باشه 50 گرونتر می ده؟
جالبترش اینه که اگه از خود آقای عابدی نخری گارانتی و سرویس 1000تا رو نمیده!!!! موندم پس اسم نمایندگی واسه چیه؟
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
راستی دوستان یه سوال!!! میشه کیلومتر دیجیتال رو به موتور آنالوگ خوروند؟ اگه بشه میارزه آدم تا 100
خرجش کنه
Alireza
27-11-1390, 06:19 بعد از ظهر
اره چرا نشه ولی بالای 100 در میاد
Mohammad aghili
27-11-1390, 06:33 بعد از ظهر
بنظر من که نمیارزه
اصلا همین آنالوگ بهتره
از دوستان فلات سوار که کیلومترشون کامل دیجیتاله بپرسی همه مینالن ازش
زود خراب میشه
در ضمن سرعت رو هم تیکه تیکه نشون میده.... ینی منظورم اینه مثلا میخوای شتاب 0-100 بگیری سرعت رو این تریپی نشون میده : 0 - 3 - 18 - 30 - 46 - 59 - 70 - ....
alinozad
27-11-1390, 06:45 بعد از ظهر
آره refresh زیاد نداره.کلا کیلومتر دیجیتالا اینجوریه!منم از همین بدم میاد که تیکه تیکه نشون میده.بعدشم میخای دنده شمار رو ببینی نمیتونی ببینی!همین آنالوگ بهتره که!
افا از من میشنوید این کارائی که من روی انجام دادم رو انجام بدید!محمد هم بهش ثابت شد چقدر تاثیر گذار بوده!اصلا روان رو زیرو رو میکنه با اینکه خیلی تغیراته کمیه!ارزش داره...اغفال شید همه رواندارها اینکارارو بکنند
02109002
27-11-1390, 07:57 بعد از ظهر
دیروز :
تعویض لاستیک عقب ، SHINKO به قیمت 85.000 تومان
امروز :
تنظیم کاربراتور و تعویض روغن و تعویض شمع...
فکر میکنم برا روز اول( دوم سومم که شد عیبی نداره ) خوب باشه
( تا حالا به جز سی جی موتور دیگه ای سوار نشده بودم )
ظهر تازه از شرکت برگشته بودم و به جز کلاه غیره تجهیزات دیگه ای نداشتم.:11:
303c1d6dd495b91a59bb083776544e4a131121
نیما نادری
27-11-1390, 09:38 بعد از ظهر
آره refresh زیاد نداره.کلا کیلومتر دیجیتالا اینجوریه!منم از همین بدم میاد که تیکه تیکه نشون میده.بعدشم میخای دنده شمار رو ببینی نمیتونی ببینی!همین آنالوگ بهتره که!
افا از من میشنوید این کارائی که من روی انجام دادم رو انجام بدید!محمد هم بهش ثابت شد چقدر تاثیر گذار بوده!اصلا روان رو زیرو رو میکنه با اینکه خیلی تغیراته کمیه!ارزش داره...اغفال شید همه رواندارها اینکارارو بکنند
لیست کن موارد رو ببینیم چه کردی ؟
02109002
27-11-1390, 10:31 بعد از ظهر
و اما برا روانیا :
پرش کوتاه با Ravan QM 200
24ac16f8fc5a2115a2e7a12bf9d88bf3131212
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
QingQi Qm200 supermotard
f7cac1a34b0c2644a7418fe6cbe4b3ea131221
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
QM 200 GY
162d8c4bf0944f488c8fa3f471b449b2131229
reza KTM
27-11-1390, 11:00 بعد از ظهر
عجب جای باحال اونجا که پرش میزنه موتوره
کجاست؟
02109002
27-11-1390, 11:01 بعد از ظهر
نه رضا جان ایران نیست ولی خیلی باحاله برا پرش و ادامه مسیر
Mohammad aghili
27-11-1390, 11:43 بعد از ظهر
دیروز :
تعویض لاستیک عقب ، SHINKO به قیمت 85.000 تومان
امروز :
تنظیم کاربراتور و تعویض روغن و تعویض شمع...
فکر میکنم برا روز اول( دوم سومم که شد عیبی نداره ) خوب باشه
( تا حالا به جز سی جی موتور دیگه ای سوار نشده بودم )
ظهر تازه از شرکت برگشته بودم و به جز کلاه غیره تجهیزات دیگه ای نداشتم.:11:
جالب بود محمد جان
همین روزای اول حسابی روانی شدیاااا :دی
فقط بپا ، واسه پرش میگم ; یه نمه دسته رو بکش سمت خودت ، در غیر اینصورت هم خودت پرپر میشی هم کمک هات !
سعی کن با لاستیک عقب ، موتور فرود بیاد
البته من کوچیک تر از اونیم که به شما چیزی بگم ها ، شرمنده
در کل باحال بود
خوشمان آمد !
منتظر یه کلیپ جیگر از روانیای مشهد باشید:11:
02109002
27-11-1390, 11:48 بعد از ظهر
مرسی
روان دیگه مگه میشه روانی نشی
چشم ( هنوز تازه کارم ، این برا اولین پرش بود )
خواهش
همیشه منتظریم
پرچم روان بالاست:pm1:
Mohammad aghili
28-11-1390, 01:15 قبل از ظهر
چشم ( هنوز تازه کارم ، این برا اولین پرش بود )
چشمت بی بلا داداش
واسه دفعه اول همین که جیگرش رو داشتی و موتور رو گازوندی روی رمپ دمت گرم ... حلالت
منتظر یه کلیپ جیگر از روانیای مشهد باشید
الوعده وفاء
اینم لینکش : [Only registered and activated users can see links]
لذت ببرید
Ali
28-11-1390, 02:09 قبل از ظهر
این کلیپ ها نشان دهنده ی قدرت روانها و مهارت روانیها میباشد:laie_14:
ali2240
28-11-1390, 03:34 بعد از ظهر
بنظر من که نمیارزه
اصلا همین آنالوگ بهتره
از دوستان فلات سوار که کیلومترشون کامل دیجیتاله بپرسی همه مینالن ازش
زود خراب میشه
در ضمن سرعت رو هم تیکه تیکه نشون میده.... ینی منظورم اینه مثلا میخوای شتاب 0-100 بگیری سرعت رو این تریپی نشون میده : 0 - 3 - 18 - 30 - 46 - 59 - 70 - ....
خب اگه اینجوری باشه که خیلی عقب افتاده و ضایست. اگه بخواد تیکه تیکه نشون بده آنالوگ سگش می ارزه بهش.
hosein_dig
28-11-1390, 05:06 بعد از ظهر
خوب ببین من 220 دارم اونم اینم جوریه
میدونی سیستم اینا این جوری که سر زمان های خاصی سرعت رو نشون میده مثلا هر یک دهم ثانیه
alinozad
28-11-1390, 06:19 بعد از ظهر
نیما جان همون تغییراتی که میدونی:
خورشیدی 42 تائی
شمع سوزنی
بنزین سوپر
روغن پروفی کار
شستشوی کاربراتور
شستشوی باک و توری پلاستیکی که بنزین ازش رد میشه و تعویض صافی بنزین
زیاد کردن ورودی هواکش
باز شدن خروجی اگزوز که مال من اتومات انجام شد!یعنی خورده بودم روی سنگ زمین و بعد توری آخر اگزوز شکسته و باز شده و اتومات گشاد شده :25r30wi: صداشم باحالتر شده
امروز موقع رفتن بعد از روغنکاری زنجیر دقیقا 120 تا توی صافی رفتم.قبلا 118 میشد اونم توی یه جای مناسب ولی الان توی وکیل اباد فیکس 120 تا رفت بدون مشکل فکر کنم یکم بگذره شهید بشم در راه تاپ اسپید...
امروز توی درگ اگه فلاتیها نامردی نکنند مساوی شدیم.البته مکان اصلا مناسب نبود! و بعضیا بد دست بودند و یا یه فلاتی میپرید جلوم وسط جاده یا اینکه خود راننده فلاتی میپیچید جلوم یه بارم کم مونده بود شهید شیم!دسته هامون گره خورد به هم من گاز میدادم اونم با من میومد گازو ول میکردم اون منو میکشید :25r30wi: در کل مساوی شدیم.توان موتورها یکی بود.خورشیدی 52 تائی توی دنده 1 و 2 نیم متر جلوتر بود و خورشیدی روان سر دنده 3 حدودا 40 تا نیم متر جلو میفتاد...زیاد فرقی نداشت.یبارم که کلا روان میفتاد جلو یه بارم کلا فلات!ولی شرایط نابرابر بود مکان هم نامناسب.ولی نتیجه اینبود که مساوی شدند...تست روان کاستوم و روان rv هم انجام شد و روان کاستوم روان معمولی رو قورت داد!!!!!محمد جان منتظر عکسهاییم توی تاپیکش...
reza KTM
28-11-1390, 07:10 بعد از ظهر
آقا هنوز فیلم از یه چرخ شدن موتور با گاز نزاشتیدا من منتظرم
ali2240
28-11-1390, 07:24 بعد از ظهر
خورشیدی 42 تائی
شمع سوزنی
بنزین سوپر
روغن پروفی کار
شستشوی کاربراتور
زیاد کردن ورودی هواکش
علی جان ورودی هواکش رو از زیر زین باید باز کنیم؟
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
خوب ببین من 220 دارم اونم اینم جوریه
میدونی سیستم اینا این جوری که سر زمان های خاصی سرعت رو نشون میده مثلا هر یک دهم ثانیه
من فکر میکردم سیستمش کیلومتر دیجیتالش مثل ماشین میمونه. چون باید دقت 1کیلومتر رو داشته باشه
Mohammad aghili
28-11-1390, 07:48 بعد از ظهر
آقا هنوز فیلم از یه چرخ شدن موتور با گاز نزاشتیدا من منتظرم
ای وااای
شرمنده رضا جون
این هفته هم اتفاقا دوستان خیلی تک میزدن ، اما فراموش کردم بگم یکی بیاد بدون کلاچ بزنه ازش فیلم بگیرم
اما
یه دونه فیلم دارم از هفته پیش که تفننی رفته بودم خلج ، تو شیب بدون کلاچ میزنم
منتها کیفیت موبایله
ببین میتونه کمکت کنه؟
82bef5b70737e66e24a3ddb3cb861645131864
reza KTM
28-11-1390, 08:09 بعد از ظهر
خیلی عالی بود این کلیپ
چقدر هم جالب که تو این خاک موتور بلند میشه و بگس و باد نمیکنه
دستت درست
masoud rm
29-11-1390, 01:01 بعد از ظهر
خورشیدی 42 تائی
شمع سوزنی
بنزین سوپر
روغن پروفی کار
شستشوی کاربراتور
زیاد کردن ورودی هواکش
باز شدن خروجی اگزوز که مال من اتومات انجام شد!یعنی خورده بودم روی سنگ زمین و بعد توری آخر اگزوز شکسته و باز شده و اتومات گشاد شده :25r30wi: صداشم باحالتر شده
امروز موقع رفتن بعد از روغنکاری زنجیر دقیقا 120 تا توی صافی رفتم.قبلا 118 میشد اونم توی یه جای مناسب ولی الان توی وکیل اباد فیکس 120 تا رفت بدون مشکل فکر کنم یکم بگذره شهید بشم در راه تاپ اسپید...
امروز توی درگ اگه فلاتیها نامردی نکنند مساوی شدیم.البته مکان اصلا مناسب نبود! و بعضیا بد دست بودند و یا یه فلاتی میپرید جلوم وسط جاده یا اینکه خود راننده فلاتی میپیچید جلوم یه بارم کم مونده بود شهید شیم!دسته هامون گره خورد به هم من گاز میدادم اونم با من میومد گازو ول میکردم اون منو میکشید :25r30wi: در کل مساوی شدیم.توان موتورها یکی بود.خورشیدی 52 تائی توی دنده 1 و 2 نیم متر جلوتر بود و خورشیدی روان سر دنده 3 حدودا 40 تا نیم متر جلو میفتاد...زیاد فرقی نداشت.یبارم که کلا روان میفتاد جلو یه بارم کلا فلات!ولی شرایط نابرابر بود مکان هم نامناسب.ولی نتیجه اینبود که مساوی شدند...تست روان کاستوم و روان rv هم انجام شد و روان کاستوم روان معمولی رو قورت داد!!!!!محمد جان منتظر عکسهاییم توی تاپیکش...
خوشم میاد روت کم نمیشه باشه بابا تو راست میگی عاقلان دانند
خوبه ده نفر بودن ...............:25r30wi:
nopo
29-11-1390, 02:18 بعد از ظهر
مداركش موجوده!!!
AMIR-250
29-11-1390, 03:17 بعد از ظهر
یه سوال.......
این صدای جیغی که وقتی( یه مقدار گازو پر می کنی کلاچ و ول می کنی) ماله چیه؟؟؟